Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Ο Jung Boy ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Και πάλι, ο πονηρός Έντουαρντ Οσετρόφ, τώρα στο ρόλο ενός απλού υπηρέτη, εισχωρεί στην πόλη όπου βρίσκεται ο κυβερνήτης στο ίδιο το φωλιά του. Ως αποτέλεσμα, συμβαίνει μια ύπουλη και τολμηρή επίθεση από πειρατές και ξεσπά μια σοβαρή μάχη.

  Ο JUNG BOY ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Και πάλι, ο πονηρός Έντουαρντ Οσετρόφ, τώρα στο ρόλο ενός απλού υπηρέτη, εισχωρεί στην πόλη όπου βρίσκεται ο κυβερνήτης στο ίδιο το φωλιά του. Ως αποτέλεσμα, συμβαίνει μια ύπουλη και τολμηρή επίθεση από πειρατές και ξεσπά μια σοβαρή μάχη.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1
  Πολλά κορίτσια ξεπέρασαν το γυαλιστερό κατάστρωμα του πειρατικού πλοίου με τα γυμνά, μυώδη πόδια τους. Οι πειρατές πολεμιστές αποτελούσαν την πλειοψηφία του πληρώματος σε αυτόν τον πλανήτη, ο οποίος δεν ήταν πολύ ανεπτυγμένος τεχνολογικά ή μαγικά.
  Αλλά η εξουσία πάνω στο πλοίο ανήκε κυρίως στους άνδρες.
  Ο Ραβαρνάβα και άλλα τρία άτομα, ανάμεσά τους ο μαύρος πολεμιστής Ομπλόμοβα, έφυγαν για μια συνάντηση• σύντομα ενώθηκαν από τον Λοχαγό Μόνιτορ και έξι από τους κολλητούς του, δύο από τους οποίους δεν είχαν καμία σχέση με την ανθρώπινη φυλή. Ένα ξυπόλητο αγόρι, ο Έντουαρντ Οσετρόφ, σχεδίασε γρήγορα έναν χάρτη της πόλης με τα κάτω άκρα του.
  - Ο κύριος πλούτος έχει ήδη φορτωθεί σε πλοία και πρόκειται να φύγει. - Άρχισε ο γενναίος πρόσκοπος. Ναι, και στο δρόμο προς αυτά, το ξέρω σίγουρα, τρία πλοία χωρητικότητας και οπλισμού όχι κατώτερου του πλοίου μας θα ενωθούν μαζί τους. Πρέπει να βιαστούμε να επιτεθούμε σε αυτόν τον σκαντζόχοιρο με όπλα το πρωί - κατέληξε ο Έντουαρντ το αγοροκόριτσο. Και οι κοιλιακοί του, ένα πολύ μυώδες αγόρι, άρχισαν να κινούνται. Η μαύρη γυναίκα ήρωας, που έπαιζε τον ρόλο του Αρχηγού Βαρκάρη, βόγκηξε από θαυμασμό καθώς κοίταζε αυτό το εκπληκτικά όμορφο αγόρι. Ο νεαρός, δυνατός, ευκίνητος, σαν μαϊμού, ο Έντουαρντ πρότεινε αμέσως μια άλλη επιλογή. - Με μεταμφίεση ως κοστούμια αντιπάλων.
  Το μόνιτορ είπε με χαλαρή φωνή:
  - Συμφωνώ με αυτό το αγόρι. Πρέπει να χτυπήσουμε την αυγή• ελπίζω να γνωρίζουν καλά το πλοίο σας και να μην ανοίξουν πυρ.
  - Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά μια άλλη σκέψη μου ήρθε στο μυαλό. - είπε ο Ραβαρνάβα, που έμοιαζε μόνο σαν απλός.
  Μελανόχρωμη, με μεγάλους, καθόλου θηλυκούς μύες και λαιμό, αλλά όμορφη με τον δικό της τρόπο, με λεπτή μέση, δυνατούς γοφούς και ψηλό στήθος, η Ομπλόμοβα αναφώνησε:
  - Ναί! Δροσερός...
  Η οθόνη με ένα ειρωνικό χαμόγελο (καλά, τι μπορεί το κεφάλι αυτού του κακοποιού, αν και μεγάλο, αλλά με κεκλιμένο μέτωπο!), ρωτήστε:
  - Ποιό απ'όλα?
  Ο φορέας του ονόματος, που έχει γίνει θρυλικός σε αυτόν τον κόσμο και όχι μόνο, χάρη στον Ephisus Frist, δήλωσε πονηρά:
  - Αν όλος ο πλούτος αφαιρεθεί από την πόλη, τότε γιατί να εκτεθείς σε κίνδυνο εισβάλλοντας στην πόλη. Μπορείτε να το κάνετε πολύ πιο απλά.
  Το μόνιτορ ήπιε μερικές σπασμωδικές γουλιές από το κύπελλο, μετά από τις οποίες τρύπωσε τον εαυτό του με τη γροθιά του, δοκιμάζοντας τη δύναμη του σαγονιού του. Με την πονηρή ιδέα να βάλει μια σφήνα μεταξύ του καπετάνιου και του πρώτου του συντρόφου (ποιος θα πίστευε ότι αυτό το αγόρι δεν ήταν απλώς ένα αγόρι καμπίνας!) ο αρχηγός των ληστών της θάλασσας είπε:
  - Αμφιβάλλω ότι το σχέδιο που προτείνει το αγόρι είναι απλό και αποτελεσματικό.
  Ο Ομπλόμοφ τίναξε το ψηλό στήθος της, που μόλις καλυπτόταν από μια λεπτή λωρίδα κεντημένου υφάσματος, και μουρμούρισε κάτι που δεν ακούγεται.
  Ο Ραβαρνάβα αντιτάχθηκε ξανά σε αυτό. Επιπλέον, μίλησε κατηγορηματικά νωχελικά και τεμπέλικα:
  - Αλλά όχι, έχω άλλη ιδέα. Εφόσον το golden boy μας βύθισε το κύριο συνοδευτικό πλοίο, το καλύτερο θα ήταν να αναλάβουμε τις λειτουργίες του.
  Η οθόνη ζωντάνεψε και, σκύβοντας, ρώτησε:
  - Δηλαδη τι εννοεις?
  Και έριξε μια ματιά στο κατάστρωμα, κατά μήκος του οποίου περπατούσαν τα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη πόδια των γυναικών πειρατών, σχεδόν σιωπηλά. Ωστόσο, η αγγελική τους εμφάνιση δεν πρέπει να παραπλανήσει κανέναν - θα τους διαλύσουν εντελώς. Και οι κρατούμενοι θα αναγκαστούν να καλύψουν τα πόδια τους με φιλιά και να γλείψουν τις γυμνές, τραχιές φτέρνες των πολεμιστών, σαγηνευτικές και επικίνδυνες.
  Ο Ραβαρνάβα έκλεισε πονηρά το μάτι και σαν γριά κουκουβάγια φώναξε:
  - Θα μπορούσαμε να συνοδεύσουμε φορτωμένα μεταφορικά, φέρνοντάς τα όχι στη μητρόπολη, αλλά στην πειρατική φωλιά μας.
  Το μόνιτορ χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι με απογοήτευση και είπε:
  - Τόσο απλό, αλλά τι γίνεται αν, πριν μας το εμπιστευτούν, θέλουν να συναντηθούν προσωπικά με τον Πάπυρο ντον Γκράμπερ;
  Η μαυριδερή Ομπλόμοβα έστριψε το κεφάλι της στον αισιόδοξο λαιμό της και έκανε τέτοιους δικέφαλους μυς που θα τον ζήλευε οποιοσδήποτε, ο πιο δυνατός και γεμάτος άντρες.
  Ο Ραβαρνάβα φουσκώθηκε και έβγαλε το στήθος του τόσο φαρδύ σαν τείχος φρουρίου:
  - Και λοιπόν? Νομίζω ότι θα απολαύσω να παίξω αυτόν τον ρόλο. - Ο αρχηγός των φιλίμπαστερ σήκωσε τον αντίχειρά του. - Άλλωστε, έπλευσα για πέντε χρόνια με τη σημαία των Κοντραμπάσου και μιμούμαι τέλεια την προφορά τους.
  Και έριξε μια ματιά στο παράθυρο. Ένα από τα κορίτσια πειρατές ήταν οκλαδόν με τον σύντροφό της στους ώμους της. Και μπορούσες να δεις πώς οι μύες των σαγηνευτικών, θηλυκών, αθλητικών ποδιών κυλούσαν σαν μπάλες από την ένταση.
  Ο μόνιτορ, ο οποίος ήταν εξαιρετικά ενοχλημένος που δεν ήταν αυτός που σκέφτηκε προσωπικά αυτή την ιδέα, βούιξε, χαμηλώνοντας σκόπιμα τη χροιά της φωνής του:
  - Κι αν σε συναντήσει κάποιος που γνωρίζει προσωπικά αυτόν τον ναύαρχο;
  Ο μελαχρινός, νεαρός ήρωας Oblomov αναφώνησε με ένα χαμόγελο που αποκάλυψε τα δόντια μιας τίγρης:
  - Παγίδα για γάτες!
  Ο Ραβαρνάβα άνοιξε το βαθύ του στόμα μ' ένα προσποιημένο χασμουρητό και ούρλιαξε:
  - Και αυτό δεν είναι μοιραίο, τότε οι ναύτες μας θα πραγματοποιήσουν μια προετοιμασμένη απεργία.
  Το μόνιτορ έπλεξε τα φρύδια του δύσπιστα και έστριψε το ήδη ιδιότροπο στόμα του:
  - Πιστεύεις ότι μπορείς να φύγεις;
  Ο Έντουαρντ ήταν σεμνά σιωπηλός. Και ο Ομπλόμοφ προσπάθησε να χαϊδέψει το γυμνό, μυώδες, μαυρισμένο πόδι του. Αλλά το αγόρι κίνησε το πόδι του, μην το άφησε να το καλύψει το μεγάλο πόδι μιας πραγματικής γυναίκας γορίλα.
  Ο Βαρνάβας φαινόταν πολύ σίγουρος:
  "Ο βοηθός μου θα είναι μαζί μου, ένας πολεμιστής που δεν έχει όμοιο του στην τέχνη του ξίφους. Μαχητής Έντουαρντ, που μπορεί να κάνει θαύματα. - Ο Ραβαρνάβα έβγαλε ακόμα περισσότερο το στήθος του. - Ελπίζω ότι μπορεί να με βοηθήσει.
  Η οθόνη το κουνούσε με τα φαρδιά της πόδια:
  - Λοιπόν, δεν θα πάω μαζί σου και δεν θα βάλω το κεφάλι μου στο στόμα του λιονταριού. Είναι καλύτερα να αφήσω τα παιδιά μου να συγκεντρωθούν κατά μήκος της ακτής για να καλύψουν εκείνα τα όπλα που δεν θα μπορέσετε να καταστρέψετε με μια γουλιά.
  Η Ομπλόμοβα μουρμούρισε:
  - Και τα κορίτσια επίσης!
  Ο Ραβαρνάβα χαμογέλασε και διαβεβαίωσε τον σύντροφό του:
  - Εντάξει, προς το παρόν θα προσπαθήσω να πετύχω τη νίκη χωρίς να χυθεί αίμα. Πρέπει να επιλέξετε ένα κατάλληλο κοστούμι, οι κοντραμπάσοι ντύνονται πολυτελώς.
  - Και επίσης πάρτε μια τσάντα, ή καλύτερα, ένα χρυσό σεντούκι ως δώρο. - Ο Έντουαρντ Οσετρόφ έδωσε την παρατήρηση, ο οποίος πείραξε τη γυναίκα της αρκούδας με το ξυπόλητο, χαριτωμένο, πελεκημένο πόδι του, σαν κοριτσιού. Το αγόρι είναι επίσης ενοχλημένο που η ιδέα μιας επιδέξιας εξαπάτησης δεν συνέβη σε αυτόν προσωπικά, αλλά σε κάποιον που ο ίδιος και, πιθανώς, άλλοι θεωρούσαν ηλίθιο μαρτινέ.
  Αυτή τη φορά το Monitor ξέφυγε:
  - Γιατί τέτοια υπερβολή;
  Το αγόρι πολεμιστής είπε ήσυχα:
  - Ο χρυσός θα θολώσει τα μάτια τους, καλύτερα από ένα προπέτασμα καπνού. Με τη βοήθειά του θα αμβλύνουμε την επαγρύπνηση του εχθρού.
  Η οθόνη μπερδεύτηκε και μουρμούρισε:
  - Οι πειρατές συνήθως παίρνουν χρυσό, δεν το δίνουν ως δώρο.
  Ο Έντουαρντ το αγοροκόριτσο, αφού έκανε για άλλη μια φορά να χάσει το μαύρο πόδι της τεράστιας γυναίκας, γέλασε και εξήγησε:
  - Ακριβώς, με αυτόν τον τρόπο, δεν θα περάσει καν στο μυαλό κανένας ότι είμαστε φιλαμπούστες. - Και πρόσθεσε όμορφα μια εντελώς προφανής αλήθεια. - Μερικές φορές πρέπει να δώσεις για να λάβεις.
  - Απλά χρησιμοποιήστε το χρυσό σας, δεν θα σας δώσω ούτε ένα νόμισμα. - Η οθόνη έσπασε.
  - Έχουμε αρκετά δικά μας. - απάντησε συγκαταβατικά ο Ραβαρνάβα.
  Ο πειρατής γρύλισε μέσα από τα δόντια του:
  - Είναι καλό να είσαι πλούσιος.
  Εδώ, ο παρατηρητικός Έντουαρντ αναχαίτισε το άπληστο βλέμμα που έριξε ο εξωτερικά κομψός και αριστοκρατικός πειρατής. Αμέσως ο Oblomov, εκμεταλλευόμενος τη στιγμιαία αντιπερισπασμό, έπιασε το αγόρι από το πόδι. Αλλά ο νεαρός πολεμιστής τράνταξε και το γυμνό του πόδι γλίστρησε έξω.
  Ο Έντουαρντ απείλησε:
  - Δεν είναι καλό για μια ενήλικη θεία να πατάει αγόρια!
  Ο Ομπλόμοφ, ντροπιασμένος, μουρμούρισε:
  - Απλά παίζω! Και έτσι, σε χρειάζομαι πολύ! Υπάρχουν αρκετοί ώριμοι και αξιοσέβαστοι άνδρες στο πλοίο! "Η ισχυρή γυναίκα χτύπησε το γυμνό της πόδι και γρύλισε. - Λοιπόν, γιατί χρειάζομαι ένα παλληκάρι σαν εσένα;
  Ο Ραβαρνάβα περπάτησε με έναν χαλαρό βηματισμό μέχρι την πλούσια γκαρνταρόμπα του ναυάρχου.
  Στην πορεία φάνηκαν πολλές όμορφες κοπέλες με φιλίμπαστερ. Έκαναν τα δόντια τους και έκαναν μάτια. Και στα χέρια τους έχουν ξίφη και στιλέτα, με λαβές διακοσμημένες με πολύτιμους λίθους.
  Επίσης, στα χέρια και στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, υπέροχα κορίτσια φορούσαν δαχτυλίδια με πολύτιμους λίθους. Και φαινόταν εξαιρετικά όμορφο.
  Και τι νόστιμα μύριζαν τα κορίτσια. Απλά θαύμα, τα αρώματα από διάφορα ακριβά λιβάνια, νόστιμα αρώματα.
  Ο Ραβαρνάβα όμως προσπάθησε να μην παρασυρθεί από την υπέροχη γοητεία τους. Πρέπει να μπείτε στην ντουλάπα και να κάνετε μια μεταμφίεση. Και τα κορίτσια δεν θα τον αφήσουν.
  Εκεί άρχισε να δοκιμάζει τα ρούχα των μεγαλοπρεπών κοντραμπάσου. Καμία χώρα σε αυτό το ημισφαίριο δεν ντύθηκε τόσο κομψά και σε μεγάλη κλίμακα όσο εκείνοι. Κάτι που όμως, δεδομένου του πλούτου της αυτοκρατορίας, δεν προκαλεί έκπληξη. Και όσο υψηλότερος είναι ο βαθμός, τόσο πιο πολυτελές το κοστούμι. Ο Ραβαρνάβα αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ μεγάλος και δεν μπορούσε να βρει κατάλληλα ρούχα. Ήταν ήδη απελπισμένος, αλλά μετά από μια μακρά αναζήτηση στάθηκε τυχερός• σε ένα επιχρυσωμένο σεντούκι βρήκε μια σειρά από άμφια σχεδιασμένα για τον Κόμη Κολοχίτσοφ , επίσης ένα πολύ βαρύ θέμα. Με το νέο κοστούμι, ο μελαχρινός και γενειοφόρος κουρσάρος Ravarnava φαινόταν πολύ εντυπωσιακός.
  - Γιατί δεν είμαι δούκας; - Είπε, τώρα στραβοκοιτάζοντας, τώρα λειαίνει τις ρυτίδες, ενώ κοίταζε σε έναν αρκετά καλά γυαλισμένο καθρέφτη. - Είμαι το πιο ευγενικό μεγαλείο!
  Ο αρχηγός των πειρατών χτύπησε ακόμη και τα πόδια του με χαρά, μόνο που η μεγάλη μαύρη και ελαφρώς ατημέλητη γενειάδα του χάλασε την εντύπωση.
  - Φώναξε τον Bloodsucker, να με ισιώσει λίγο.
  Ο Ραβαρνάβα, ωστόσο, ήθελε να τηλεφωνήσει πρώτα σε μια γυναίκα, αλλά αποφάσισε ότι το χέρι ενός άνδρα θα ήταν πιο αξιόπιστο.
  Παρά το απειλητικό ψευδώνυμο, το Bloodsucker φαινόταν αρκετά ακίνδυνο. Αυτός ο τύπος, πριν πάει σε σκληρή δουλειά, δούλευε ως κομμωτής. Χαμογέλασε κολακευτικά, μετά, βγάζοντας τα αξεσουάρ, έκοψε προσεκτικά τα μαλλιά του και ξύρισε ελαφρά το τραχύ πρόσωπο του φιλιμάστερ. Μια δειλή πρόταση να ξυριστεί εντελώς η γενειάδα ακολουθήθηκε από ένα βρυχηθμό.
  - Είμαι γυναίκα ή παιδί για να αποχωριστώ την αξιοπρέπειά μου; - Ο Ραβαρνάβα φάνηκε να είναι έξαλλος και κούνησε δυναμικά τις γροθιές του. "Είστε κουρείς, θηριώδεις, σκαραβαίοι και παραμορφώνετε μόνο τα πρόσωπά σας".
  Ο αιμοβόρος οπισθοχώρησε, ποιος ξέρει τον ανώτερο καπετάνιο, μπορεί να τον μαχαιρώσει με ένα μαχαίρι. Τέτοιους τύπους είχε δει στη ζωή του. Όταν κάποιος πηγαίνει στον άλλο κόσμο για μικροπράγματα, ένας άλλος πηγαίνει σε σκληρή δουλειά.
  - Λοιπόν, γιατί τρέμεις, τι είσαι, πειρατής, ή τσίμπημα . - Ο Ραβαρνάβα προσπάθησε να δώσει στον εαυτό του μια εικόνα μεγαλείου, την οποία πέτυχε καλά. - Άκου τώρα, μοιάζω με αντιναύαρχο ;
  Ο αιμοβόρος προσπάθησε να κολακέψει τον τρομερό αρχηγό:
  - Ναί! Κάθε σας κίνηση δείχνει την αριστοκρατική σας καταγωγή.
  Στέκονταν στην είσοδο, δύο κορίτσια με μυώδη, λεπτά σώματα, ελάχιστα καλυμμένα στο στήθος και τους γοφούς, αλλά με χρυσά βραχιόλια στους αστραγάλους και τους καρπούς τους, φώναξαν:
  - Σαν βασιλιάς, εσείς, κύριε, είστε όμορφοι,
  Έτσι ήταν καθαρό το φως!
  Ο Ραβαρνάβα μύησε και είπε συμφωνώντας:
  - Συμφωνώ, είμαι από τη ράτσα αυτών που έχουν συνηθίσει να κουμαντάρουν. Τώρα έγινες συκοφάντης. - Και ένα δυνατό σπρώξιμο με φαρδιά παλάμη στον ώμο. - Εντάξει, πήγαινε, καλά έκανες τη δουλειά.
  Ο Βαρνάβας άφησε ευσπλαχνικά τον Αιμοβόρο, μετά χασμουρήθηκε, πολύ λίγα έμειναν πριν την αυγή, έπρεπε να κοιμηθεί τουλάχιστον λίγο. Παρόλο που γεννήθηκε σε έναν κόσμο όπου ο φωτισμός κυμαίνεται συνεχώς τη νύχτα, και όταν υπάρχει τετραπλή πανσέληνος είναι τόσο ελαφρύ όσο στη Γη μια καθαρή μέρα, ωστόσο, οι κύκλοι είναι κύκλοι. Ρυθμοί μέρα και νύχτα.
  Και ακόμη και τα όμορφα κορίτσια στην είσοδο, που έκλεισαν το μάτι με τα ζαφείρια και τα σμαραγδένια μάτια τους και έπαιζαν με τους μυς των χεριών και των ποδιών τους, δεν ενθουσίασαν.
  Αν και, αν κοιτάξετε τα πλακάκια των κοιλιακών της καλλονής, τα ώριμα πεπόνια του στήθους της, όπου μια λεπτή λωρίδα υφάσματος καλύπτει μόνο την κόκκινη θηλή, τότε ένας τέτοιος πολεμιστής θα αναστήσει τους νεκρούς. Κι αν κοιτάξεις και τα πρόσωπα των καλλονών. Είναι και αυτοί νέοι. Υπάρχουν ειδικά βότανα που επιβραδύνουν τη γήρανση των κοριτσιών, έτσι ακόμα και στα πενήντα ή εξήντα τους χρόνια μπορούν να φαίνονται νέα, φρέσκα, χωρίς ρυτίδες ή σάπια δόντια. Είναι αλήθεια ότι τα βάμματα δεν θα κάνουν τη βασίλισσα αθάνατη, αλλά μπορούν να επιβραδύνουν τη γήρανση.
  Ο Έντουαρντ σκέφτηκε ότι στη γη δεν μπορούσαν καν να το κάνουν αυτό. Μόνο που έγιναν πλαστικές επεμβάσεις σε γυναίκες και άνδρες και μετά για περισσότερα χρήματα. Το αγόρι σκέφτηκε ότι η αιώνια νιότη ήταν κάτι καλό. Ωστόσο, δεν πρέπει να είστε παιδικοί.
  Το μεγαλοπρεπές πλοίο έπλευσε στον κόλπο, τα συντρίμμια του βυθισμένου πλοίου έπλεαν ακόμα πάνω του και τα περισσότερα όπλα ήταν ήδη στο κάτω μέρος και οι δύτες, ή πιο συγκεκριμένα, άτομα διαφόρων φυλών που ανέλαβαν τέτοιο ρόλο, προσπάθησαν ανεπιτυχώς για να πάρει τα χαλασμένα όπλα. Και με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, το θησαυροφυλάκιο και άλλα τιμαλφή που βρίσκονται στο πλοίο.
  Όλα αυτά βοηθήθηκαν να αντέξουν πολλές σκλάβες με ελάχιστα ρούχα, αλλά με πλούσια, ξανθά, πολύ φωτεινά μαλλιά. Και όλα με άψογες φιγούρες. Τα τοπικά βότανα όχι μόνο αναζωογόνησαν προς το παρόν τους ντόπιους εκπροσώπους του ωραίου φύλου, αλλά έκαναν και τις φιγούρες τους αψεγάδιαστες.
  Φυσικά τα παπούτσια ενοχλούν μόνο τους σκλάβους, όπως τα σκλάβα αγόρια με τα μαγιό που είναι και μαυρισμένα και αδύνατα και δουλεύουν εδώ.
  Ο κυβερνήτης Frady υπέφερε από πονοκεφάλους. Η νύχτα, πράγματι, αποδείχθηκε εφιαλτική• η ομορφιά και η υπερηφάνεια του στόλου της αυτοκρατορίας των Κοντραμπάς, του θωρηκτού "Incinerating", πέταξε στον αέρα. Τώρα μάλλον το φορτίο θα καθυστερήσει στο λιμάνι, τουλάχιστον μέχρι να φτάσουν άλλα πλοία συνοδείας. Αυτό δεν είναι τόσο κακό, αλλά το ίδιο το γεγονός ότι ένα τέτοιο πλοίο χάνεται στην πόλη του, τι θα σκεφτεί ο βασιλιάς και αυτοκράτορας όλων των Κοντραμπάς σε αυτή την περίπτωση; Όπως θα το παρουσιάσουν οι συκοφαντικοί ευγενείς, σε αυτή την περίπτωση δεν θα ξεφύγετε μόνο με την παραίτηση.
  Είναι καλό που επέζησαν πολλές σκλάβες και όμορφες νεράιδες της νύχτας, κάτι που λειτούργησε ως παρηγοριά για μια τέτοια απώλεια.
  Αλλά οι σκλάβοι πεθαίνουν σαν μύγες. Και υπάρχουν ήδη πάρα πολλοί σκλάβοι. Αυτή είναι η έντονη έλλειψη αρσενικών σε αυτόν τον κόσμο. Κι αυτές οι ιδιοσυγκρασιακές καλλονές τον έχουν ήδη βασανίσει, τον έχουν φθαρεί, νιώθεις σαν να σε έχει πατήσει ένα κοπάδι μαμούθ.
  Βγαίνοντας από το παλάτι του από ροζ μάρμαρο, κόντεψε να λιποθυμήσει. Ένα πανέμορφο πλοίο, που θυμίζει τόσο εκείνο στο οποίο πήγε ο Πάπυρος δον Γκράμπερ για να εκδικηθεί τις άρπερες, άνοιξε τα πανιά του. Είναι αλήθεια ότι κινήθηκε αργά, αλλά αυτό εξηγήθηκε από την απίστευτη αταξία που επικρατούσε στον κόλπο.
  Πολλές σκλάβες άφησαν πολλά από τα ξυπόλυτα ίχνη τους, διαφορετικών χρωμάτων, στο μάρμαρο της προβλήτας. Τα σώματα των καλλονών έλαμπαν από ιδρώτα, λες και οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου φαίνονταν κατασκευασμένοι από χυτό μπρούτζο. Με τη χαρακτηριστική στενή μέση, τους φαρδιούς γοφούς, το σφιχτό στήθος, τα αγγελικά πρόσωπα και τα στόματα γεμάτα δόντια. Ναι, μπορούν να επιδιορθωθούν τα χτυπημένα δόντια των κοριτσιών χρησιμοποιώντας ειδική αλοιφή; Τι γίνεται με τους άνδρες; Αρκούνται σε plug-in. Και εδώ, μάλλον, ειδικά οι ηλικιωμένοι, ζηλεύουν πραγματικά που αποδείχτηκαν τόσο κατώτεροι.
  - Ο Παντοδύναμος Θεός άκουσε τις προσευχές μας. "Ο κυβερνήτης ψέλλισε, σηκώνοντας τα πυκνά φρύδια του. - Σε μια τόσο δύσκολη ώρα ήρθε βοήθεια. " Με μια αγενή χειρονομία, ο πολεμιστής φώναξε έναν μεσήλικα με πλούσια διακόσμηση. - Γεια σου, Φοσάνγκε , ετοίμασε ένα ευγενές τραπέζι, θα προσκαλέσω τον ναύαρχο στο παλάτι.
  Ο ανώτερος πεζός υποκλίθηκε και άρχισε να φωνάζει στις υπηρέτριες και στις σκλάβες, και στο περιστασιακό αγόρι, αναγκάζοντάς τους να ετοιμάσουν βιαστικά ένα ευγενές πρωινό.
  Τα κορίτσια άστραψαν τα γυμνά τους πόδια και τραγούδησαν:
  Η θάλασσα είναι κακή χωρίς νερό,
  Και το στομάχι χωρίς φαγητό...
  Ας φτιάξουμε μια πίτα
  Και κρασί από το κέρατο του χρυσού!
  του κοντραμπάσου ήταν ορατά σε όλους . Διατηρώντας μια φαινομενική αυστηρή πειθαρχία, οι ψεύτικοι κοντραμπασίστα , αλλά στην πραγματικότητα πειρατές, παρατάχθηκαν στο χώρο της παρέλασης, λάμποντας με λαμπερή, προσεκτικά σκισμένη πανοπλία. Ακόμη και τα κορίτσια, σε αυτήν την περίπτωση, φόρεσαν απρόθυμα τέτοιες αδέξιες μπότες και πανοπλίες με κράνη που ήταν δυσάρεστο να φορούν στην τροπική ζέστη. Τότε κατέβηκε ο υπέροχα ντυμένος Ραβαρνάβα. Τον συνόδευε ο γραμματέας της Πολωνίας , ο οποίος διακρινόταν για την ικανότητά του να πετάει μαχαίρια και, όπως ήταν φυσικό, ο πολεμιστής Έντουαρντ Στέρτζον, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του υπηρέτη. Το πιο δυσάρεστο ήταν ότι έπρεπε ακόμα να φοράω παπούτσια από λουστρίνι. Αφού η περίσταση είναι πανηγυρική, μπαίνοντας στο λιμάνι, και δεν είναι απλός υπηρέτης, για σερβίρισμα ποτηριών, αλλά μάλλον προσωπικός. Δύο ψηλοί πολεμιστές με τέσσερα χέρια κουβαλούσαν πίσω του ένα σεντούκι γεμάτο χρυσάφι.
  Μια ορχήστρα μαζεύτηκε βιαστικά στο λιμάνι και άρχισε να παίζει υστερικά. Μετά σταδιακά η μελωδία ισοπεδώθηκε και οι ήχοι έγιναν πιο αρμονικοί.
  Ένας αξιωματικός έτρεξε έξω στη συνάντηση, προσέχοντας τις επωμίδες, χαιρέτησε και είπε:
  - Εύχομαι σε όλους σας ουράνια ευλογίες, κύριε Ναύαρχε. Ο κυβερνήτης σας περιμένει ήδη.
  Ο Ραβαρνάβα κούνησε συγκαταβατικά το πόδι του:
  - Άνετα, αναφέρετε στον Σεβασμιώτατο ότι είμαι ήδη καθ' οδόν.
  Το παλάτι του τοπικού ηγεμόνα βρισκόταν στα βάθη ενός πολυτελούς κήπου. Στην είσοδο στέκονταν δύο μεγάλες σαύρες με όπλα στην πλάτη τους και ένας κάκτος ελέφαντας έβοσκε από μακριά. Ακριβώς στην είσοδο του παλατιού φύτρωσαν δύο γαρίφαλα ύψους δέκα μέτρων με ένα μπουμπούκι στο οποίο μπορούσε εύκολα να κρυφτεί όχι μόνο το λεπτό αγοροκόριτσο Έντουαρντ, αλλά και ένας ενήλικος άνδρας.
  Υπήρχαν πολλές όμορφες υπηρέτριες, που ξεχώριζαν από τις δούλες με βραχιόλια στους καρπούς και τους αστραγάλους τους και πολύτιμα κεντήματα σε υφάσματα και χιτώνες. Και μόνο οι πολύ υψηλόβαθμοι υπηρέτες φορούσαν σανδάλια σετ με πολύτιμους λίθους.
  Οι φρουροί με τα δόρατα και τις βαλλίστρες στην είσοδο χώρισαν. Ήταν ξεκάθαρο ότι τα μουσκέτα δεν ήταν ακόμα τόσο μοντέρνα. Το ίδιο το παλάτι έκανε ευνοϊκή εντύπωση• τα φαρδιά παράθυρα του έδιναν μια χαρούμενη εμφάνιση. Υπάρχουν πολλοί πίνακες ζωγραφικής, όπλα και ασπίδες με διάφορα οικόσημα κρεμασμένα στους τοίχους . Το αγόρι ο Έντουαρντ περπάτησε πίσω από τον Ραβαρνάβα και έστριψε ελαφρά καθώς τα παπούτσια του νέου του ποδαρικού τον τσιμπούσαν αλύπητα. Είχε ήδη τόσο συνηθίσει να επιδεικνύει τα γυμνά του τακούνια που ξέχασε ότι υπάρχουν αυτές οι άσχημες, κατάδικες μετοχές, επώδυνες για τα παιδικά πόδια ενός αιώνιου αγοριού.
  Η μόνη παρηγοριά είναι ότι οι υπηρέτριες τον κοιτάζουν με θαυμασμό, και όχι με περιφρόνηση, αν ήταν, ως συνήθως, ξυπόλητος και με σορτς ή μαγιό. Και είναι δυσάρεστο στο χρώμα, ο μυώδης κορμός ιδρώνει και το καμπρικ πουκάμισο περιορίζει την κίνηση. Ναι, έχετε ήδη κάποιου είδους καθεστώς. Οπότε είναι καλύτερα να είμαστε περήφανοι για αυτούς.
  Τέσσερα κορίτσια έσκυψαν στο ένα γόνατο ως ένδειξη σεβασμού. Όχι για αυτόν, φυσικά, αλλά για τον Ραβαρνάβα, αλλά και πάλι είναι ωραίο.
  Αλλά ο ίδιος ο κυβερνήτης θυμάται εύκολα. Αρκετά χοντρό, αλλά προσπαθεί να μείνει όρθια. Με πολύ απαλή φωνή ο κυβερνήτης των γύρω περιοχών είπε:
  - Χαίρομαι που καλωσορίζω έναν τόσο διακεκριμένο καλεσμένο.
  Ο Ραβαρνάβα απάντησε πανηγυρικά στην ευγένεια:
  "Ευχαριστώ επίσης τη μοίρα που με έστειλε να συναντήσω ένα τόσο φιλόξενο σπίτι".
  Ο κυβερνήτης, προσπαθώντας να κάνει τον τόνο του ακόμα πιο κολακευτικό, είπε:
  "Την τελευταία φορά, ω πολύ σεβαστό Δον Πάπυρο, αρνήθηκες να επισκεφτείς το παλάτι μου, επικαλούμενος επείγοντα θέματα. Τώρα μας έκανες τιμή.
  Οι υψηλόβαθμες υπηρέτριες, όπως φαίνεται από τα πέδιλά τους κεντημένα με βότσαλα και ψηλοτάκουνα, αναφώνησαν:
  - Vivat στον μεγάλο ναύαρχο!
  Τότε ο Ραβαρνάβα συνειδητοποίησε ότι ήταν σχεδόν σε μπελάδες, τι θα είχε συμβεί αν ο κυβερνήτης είχε δει αυτόν τον ναύαρχο πριν. Στην καλύτερη περίπτωση, θα περίμενε την αγχόνη, ή κάτι πιο σκληρό, για παράδειγμα, ένα κοντάρι, όταν του κάρφωναν τα χέρια και τα πόδια, ή μια φωτιά, και με αργή φωτιά.
  Η απάντηση, ωστόσο, είναι ψυχρή:
  - Ναι, ήμουν απασχολημένος με επαγγελματικά θέματα. - Και μια απρόσμενη παθιασμένη φράση. - Μα πόσο μπορείς να παραμελήσεις τη φιλοξενία!
  Ο κυβερνήτης ρώτησε ήσυχα:
  - Πώς πήγε η αποστολή σας στις ακτές της παγανιστικής δύναμης της Άρπας;
  Ο Ραβαρνάβα απάντησε ειλικρινά:
  - Λαμπρό! Ήταν δυνατό να λεηλατηθεί μια πολύ πλούσια πόλη άρπας , και χωρίς μεγάλες απώλειες.
  Τα μάτια του κυβερνήτη άνοιξαν διάπλατα.
  - Ελπίζω να μην αποκαλύφθηκε το όνομά σου, γιατί ενώ τυπικά δεν είμαστε σε πόλεμο με την Άρπα.
  Σε αυτά τα λόγια, οι όμορφες και κομψές υπηρέτριες, κρεμασμένες με κοσμήματα, έβαλαν τους δείκτες τους στα γεμάτα, κατακόκκινα χείλη τους:
  Ο Ραβαρνάβα πάλι, χωρίς να πει ψέματα, απάντησε:
  - Όλα πήγαν ομαλά, ακόμη και ο ίδιος εξεπλάγην.
  - Είναι πλούσια η λεία; "Υπήρχε φθόνος στη φωνή του κυβερνήτη.
  - Όχι φτωχοί, μας βοήθησε ο ίδιος ο Θεός. - Εδώ ο αρχηγός έπρεπε να ξεπεράσει λίγο τον εαυτό του. - Ως ένδειξη της βαθιάς μας ευγνωμοσύνης και εμπιστοσύνης, σας δίνουμε ένα σεντούκι. - Ο Ραβαρνάβα άπλωσε ακόμη και τα χέρια του, επιδεικνύοντας γενναιοδωρία.
  Οι υπηρέτριες στάμπαραν τα υπέροχα ψηλοτάκουνα πέδιλά τους και αναφώνησαν από κοινού:
  - Μπράβο! Δόξα στον ναύαρχο!
  Ο κυβερνήτης κυριεύτηκε από απληστία. Έχοντας χάσει την αξιοπρέπειά του, όρμησε στο στήθος και άνοιξε το καπάκι:
  - Μπα, υπάρχει μια περιουσία εδώ. Δεν είναι περίεργο που αυτά τα loafers τον έσυραν με τόση δυσκολία. O Πάπυρος δον Γκράμπερ. - Ο ευγενής προσκύνησε. - Είμαι ο οφειλέτης σου, ζήτα οτιδήποτε από εμένα.
  Ο αρχηγός των πειρατών απάντησε ωμά:
  "Νομίζω ότι η καλύτερη ανταμοιβή θα ήταν η αφιερωμένη υπηρεσία στο στέμμα". Άκουσα ότι χθες το βράδυ έχασες το θωρηκτό Αποτεφρωτήριο, που πήρε το όνομά του από τον κολασμένο ανιψιό του μεγαλύτερου μονάρχη μας. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλήγμα σε μια εποχή που το κεφάλαιο χρειάζεται χρηματοδότηση.
  Ο κυβερνήτης μουρμούρισε:
  - Εχεις απολυτο δικιο.
  Οι όμορφες υπηρέτριες έσκυψαν το κεφάλι. Καρφίτσες από σμαράγδια, ρουμπίνια και διαμάντια άστραφταν στα μαλλιά τους.
  Ο Ραβαρνάβα είπε περήφανα:
  - Ως εκ τούτου, προτείνω να μεταβιβάσω τη διοίκηση και τη συνοδεία ενός τόσο πολύτιμου φορτίου σε εμένα. Εγώ, με τη σειρά μου, έχω αρκετά όπλα για να τον αποκρούσω από οποιαδήποτε πειρατική επίθεση.
  Ο κυβερνήτης ευχαρίστως εκπλήρωσε οποιοδήποτε αίτημα του ναυάρχου:
  - Φυσικά, θα σας παράσχω όλες τις απαραίτητες εξουσίες. Νομίζω ότι με έναν τόσο γενναίο πολεμιστή, το φορτίο μας θα είναι σαν στο δεξί χέρι του Θεού.
  Τα όμορφα κορίτσια κούνησαν ζωηρά το κεφάλι τους. Οι καρφίτσες και τα διαμαντένια σκουλαρίκια άστραψαν. Ο Έντουαρντ σκέφτηκε ότι ο κυβερνήτης πρέπει να είναι πλούσιος αν οι προσωπικές του υπηρέτριες είναι ντυμένες σαν πριγκίπισσες και τόσο όμορφες που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους.
  Ο Ραβαρνάβα έσπασε τα δάχτυλά του:
  "Τότε θα σαλπάρουμε αμέσως".
  μίλησε ξανά :
  - Τουλάχιστον να έχετε πρωινό, ναύαρχε. Κάνε μας την τιμή, εξάλλου τα πλοία θέλουν χρόνο να συναρμολογηθούν.
  Οι υπηρέτριες υποκλίθηκαν και φώναξαν:
  - Καλώς ήλθες, ω μεγάλε!
  Ο αρχηγός των φιλίμπαστερ είπε συγκαταβατικά:
  - Λοιπόν, εντάξει, λίγο αναψυκτικό δεν βλάπτει.
  Ο Ραβαρνάβα δεν ήθελε να κινήσει υποψίες επειδή ήταν πολύ βιαστικός και πιθανότατα το γιορτινό τραπέζι του κυβερνήτη θα ήταν εξαιρετικό.
  Ο όμορφος και έξυπνος Εδουάρδος το αγοροκόριτσο έμεινε έξω από την πόρτα σαν υπηρέτης και ο ψεύτικος ναύαρχος αντιμετωπίστηκε σαν τον ίδιο τον βασιλιά. Τα κορίτσια εμφανίστηκαν, επίσης όμορφες και με φορέματα, αλλά ξυπόλητες για να ακούγεται λιγότερος θόρυβος από το χτύπημα στα χρωματιστά μαρμάρινα πλακάκια. Ο κυβερνήτης έκανε μια χειρονομία. Και οι επίλεκτες υπηρέτριες έβγαλαν επίσης προσεκτικά τα παπούτσια τους, τα έβαλαν σε ένα ειδικό κρυστάλλινο κουτί και άρχισαν να σερβίρουν ξυπόλητες. Οι κινήσεις τους με γυμνά πέλματα έγιναν πολύ πιο απαλές, πιο ομαλές και πιο χαριτωμένες. Τέτοια πιάτα σερβίρονταν, ακόμη και ψωμί και κέικ ψημένα σε σχήμα ιστιοπλοϊκών πλοίων και βασιλικών ανακτόρων. Όμορφα απλωμένα κομμάτια ψιλοκομμένου ψαριού, κρέατος, λαχανικών, φρούτων και μια ποικιλία από καρυκεύματα σε φανταχτερό μοτίβο. Και τα κρασιά είναι απολύτως υπέροχα, ευχαριστώντας τον άρχοντα των ληστών. Ναι, υπήρχαν αρκετοί πειρασμοί για να μείνω για λίγο ακόμα.
  Ο Ραβαρνάβα έφαγε το γεύμα με αγένεια, σαν τον τελευταίο λάουτ που δεν ήταν εξοικειωμένος με την εθιμοτυπία. Άρχισαν να τον προσέχουν, αλλά ο ίδιος ο κυβερνήτης προσποιήθηκε ότι όλα πήγαιναν όπως έπρεπε.
  Μετά από πολλά μπουκάλια ακριβού κρασιού, ο Ραβαρνάβα δεν έχασε το κεφάλι του, το σώμα του ήταν ακόμα ηρωικό, αλλά η γλώσσα του έγινε υπερβολικά κινητή και απαιτούσε δουλειά.
  Χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, ο πειρατής άρχισε να τραγουδάει, το βαθύ μπάσο του ακούστηκε ευχάριστο, μερικοί από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες άρχισαν να τραγουδούν μαζί και πολλές υπηρέτριες άρχισαν να χορεύουν με τα γυμνά σαγηνευτικά πόδια τους.
  Είστε έτοιμοι να με ακολουθήσετε;
  Μην μείνετε σε κουρέλια με την τσάντα σας!
  Έτσι ώστε το θήραμα να ρέει σαν μέλι,
  Για να κυλάει το ποτάμι με χρυσό!
  
  Για να γίνει αυτό πρέπει να το κάνετε αυτό
  Έτσι ώστε ένα νικέλιο να αποδειχθεί άχρηστο!
  Για να μπορεί ο καθένας μας
  Καλύψτε το μονοπάτι με ένα χαλί από κορμιά!
  
  Είστε πειρατές παιδιά μου,
  Όχι κάποιοι σταυροί - μηδενικά!
  Ο καθένας σας είναι ένας ήρωας,
  Γρήγορα, θα κλέψω τα σκατά!
  
  Η επιβίβαση είναι για άνδρες,
  Μην ψάχνετε για λόγους ήττας!
  Είναι καλύτερα να χορεύεις απλά
  Πιστεύω ότι το πνεύμα σου δεν έχει ξεθωριάσει!
  
  Θα σας οδηγήσω στην επίθεση, φίλοι,
  Είμαστε πειρατές - οικογένεια!
  Θα πολεμήσουμε σαν διάβολοι
  Και δεν υπάρχουν άλλες ιδέες!
  
  Υπάρχει μια ιδέα, αλλά υπάρχει μόνο μια αλήθεια,
  Για να ξεσπάσουμε τα πορτοφόλια των εμπόρων...
  Οι κουρσάροι δέχονται επίθεση από μια ορδή,
  Θα μπορέσουμε να αποφασίσουμε τους ευγενείς!
  Αυτό το τραγούδι δημιούργησε πολύ θόρυβο.
  Οι υπηρέτριες, όμως, γέλασαν και πήδηξαν πάνω σαν διάβολοι.
  Ο κόμης Άγιος Βασίλης Don Paradny μπήκε στο δωμάτιο, καθυστέρησε στην πρόσκληση του κυβερνήτη και ως εκ τούτου αποδείχθηκε τρομερά θυμωμένος. Βλέποντας έναν μεγαλόσωμο άντρα να τραγουδάει άσεμνα τραγούδια, ρώτησε ενθουσιασμένος:
  - Τι είδους αστείο είναι αυτό;
  Ο κυβερνήτης απάντησε:
  - Βλέπεις τον μεγαλύτερο ναύαρχο Πάπυρο ντον Γκράμπερ!
  - Τι είδους Don Grapper είναι αυτός; - Ο Κόμης έγινε έξαλλος, πατώντας τις μπότες του στο μάρμαρο. - Είναι απλώς ένα φασόλι.
  - Δεν μπορεί, έχει επωμίδες. - μουρμούρισε ο κυβερνήτης, χαμηλώνοντας το κεφάλι και κοκκινίζοντας βαθιά.
  Οι κοπέλες που σερβίρουν στο τραπέζι και χορεύουν ταγκό, όμορφες, με γυμνά, μυώδη, μαυρισμένα πόδια και πολύ αναλογικά, καλοπροαίρετα, αθλητικά σώματα, ούρλιαξαν:
  - Εεεεεεεεεε! Κατεβαίνουμε!
  Ο Κόμης φώναξε σπαραχτικά:
  - Λοιπόν, αυτό το χοντρό κάθαρμα είναι απατεώνας, συνάντησα τον ναύαρχο πολλές φορές, είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν τον κουστουμαρισμένο γορίλα.
  -Συλλάβετέ τον! - φώναξε ο κυβερνήτης προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία του.
  Πολλές υπηρέτριες κούμπωσαν τα γυμνά, πολύ σαγηνευτικά πόδια τους, στριφογύριζαν τους γοφούς τους, τίναξαν το μπούστο τους και γρύλισαν:
  - Και αυτό! Και αυτό!
  Περισσότερες από μία φορές, το έμπειρο αιώνιο αγόρι Έντουαρντ συνειδητοποίησε ότι τα πράγματα ήταν άσχημα, χτύπησε ένα σπίρτο και έβαλε φωτιά στο προετοιμασμένο φυτίλι. Το σεντούκι ήταν καλυμμένο μόνο από πάνω με ένα λεπτό στρώμα χρυσού, ή μάλλον, ακόμη και σκονισμένο με κίτρινο μέταλλο, νομίσματα, και στο κάτω μέρος και στη μέση υπήρχε μπαρούτι. Ο νεαρός αλλά εξαιρετικά έμπειρος πολεμιστής, για κάθε ενδεχόμενο, παρείχε μια οδό διαφυγής. Επιπλέον, φυσικά, η εξοικονόμηση πολύτιμων μετάλλων όταν συνδυάζετε τη δουλειά με την ευχαρίστηση. Ή μάλλον, εκτελείτε, και με επιτυχία, δύο λειτουργίες. Η έκρηξη θα πρέπει να είναι το σήμα για μια γενική επίθεση από τους πειρατές. Μια ολόκληρη ομάδα τριχωτών φρουρών με πανοπλίες, άνθρωποι και okrov , έτρεχε ήδη στην πόρτα και ο Eduard Osetrov τους πέταξε το στήθος. Έβαλε όλη την απελπισία και την οργή του στη ρίψη, έτσι το αρκετά βαρύ αντικείμενο πέταξε αρκετά μακριά.
  Επιπλέον, φυσικά, δεν ήθελα να πληγωθούν πολύ όμορφα, ημίγυμνα, μυώδη κορίτσια με ευχάριστο, μυρωδάτο άρωμα. Ήδη χοροπηδούσαν και ούρλιαζαν, ακόμα και τσιρίζοντας από χαρά. Ναι, ετοιμαζόταν ένα εξαιρετικά σπάνιο θέαμα.
  Ένας από αυτούς έτριξε:
  Ένας απατεώνας μας επιτίθεται,
  Στα χέρια του ένα δυσοίωνο σακίδιο...
  Και αν το πάρει κανείς -
  Θα λάβει δόξα και τιμή!
  Η έκρηξη ήταν τρομερή, μερικές κολώνες κατέρρευσαν, περισσότεροι από τριάντα άνθρωποι σκοτώθηκαν, και το κύμα έκρηξης έριξε τον Έντουαρντ Στέρτζον στον τοίχο με ένα αεροβόλο, σχεδόν ισοπεδώνοντας τον νεαρό και ευκίνητο πολεμιστή.
  Τα γερά κόκαλα τσακίστηκαν, αλλά αυτό μόνο εξόργισε τον Έντουαρντ, κουνώντας το σπαθί του, έσπευσε να τελειώσει τους επιζώντες εχθρούς. Ο Ραβαρνάβα επίσης δεν έχασε χρόνο, πετώντας το τραπέζι και συνθλίβοντας τον κυβερνήτη, έβγαλε ένα σπαθί και πέταξε στο μέτρημα.
  Μεταξύ τους ξέσπασε έντονη μονομαχία.
  Οι γυμνόποδες σκλάβες χώρισαν, αποφάσισαν δικαίως ότι ο πόλεμος δεν ήταν υπόθεση γυναίκας. Ναι, και μπορεί να σας τραυματίσουν ακούσια. Και έτσι, όποιος κερδίζει είναι ο κύριος.
  Ο πιο σημαντικός από αυτούς, ο μόνος που έμεινε με ψηλοτάκουνα παπούτσια, είπε:
  Ποιος είναι ο βασιλιάς, στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία για εμάς,
  Πολεμήστε λοιπόν γενναία, άνδρες!
  Ο Άγιος Βασίλης φώναξε συριγόμενος σαν σπασμένο γραμμόφωνο:
  - Στριμμένο γορίλα, θα σε τρυπήσω με το σπαθί μου.
  Ο Ραβαρνάβα φώναξε ως απάντηση:
  - Πετεινό, θα σου κόψω το κεφάλι.
  Η υπεροχή του πειρατή καπετάνιου σε ύψος και βάρος αντικατοπτρίστηκε σε ένα ισχυρό χτύπημα από ένα τεράστιο σπαθί, έκοψε το ξίφος και στη συνέχεια σχεδόν έκοψε τον αντίπαλό του στη μέση.
  Είναι αλήθεια ότι ενώ πέθαινε, ο κόμης έξυσε ελαφρά το στομάχι του με το κούτσουρο του σπαθιού του και άρχισε να εμφανίζεται αίμα.
  Ωστόσο, αυτό δεν μπορούσε να σταματήσει τον Ραβαρνάβα• συνέχισε να ταλαντεύεται δεξιά και αριστερά. Οι φρουροί όρμησαν πάνω του και, αφού δέχθηκαν ένα καλό χτύπημα, εγκαταστάθηκαν. Η έκρηξη χτύπησε τις πόρτες και βλέποντας το αγόρι να τσακώνεται άγρια, ο καπετάνιος επιτάχυνε προς το μέρος του.
  Ο νεαρός πολεμιστής κλώτσησε τον φρουρό στη βουβωνική χώρα με τέτοια δύναμη που πέταξε πάνω και μαχαίρωσε δύο από αυτούς με το κερασφόρο κράνος του αμέσως.
  Οι υπηρέτριες χτύπησαν τα χέρια τους για πολλοστή φορά και κελαηδούσαν:
  Μπράβο, μπράβο, μπράβο!
  Δόξα! Αγόρι - δόξα!
  Ο Εδουάρδος το αγοροκόριτσο φώναξε δυνατά:
  - Αταμάν, φύγε από εδώ, θα τους κρατήσω.
  Ο Ραβαρνάβα, έχοντας σκοτώσει έναν άλλο εχθρό, μουρμούρισε:
  - Οι φίλοι μας θα έρθουν σύντομα, αλλά θα αντέξουμε πάντως.
  Χρησιμοποιώντας την τεχνική της διπλής βίδας, το αγόρι εξολοθρευτής Έντουαρντ έκοψε τρία από αυτά ταυτόχρονα και στάθηκε δίπλα στον καπετάνιο. Το αγόρι ψιθύρισε:
  - Το κύριο πράγμα είναι να μην χρησιμοποιείτε μουσκέτα.
  Από έξω μπορούσες να ακούσεις το πλοίο να εκτοξεύει ένα σάλβο, μετά να γυρίζει και να πυροβολεί ξανά.
  Οι υπηρέτριες ούρλιαζαν και ούρλιαζαν από χαρά, πατώντας τα πόδια τους, και για να κάνουν τους ήχους πιο δυνατούς, άρχισαν να φορούν παπούτσια και σανδάλια με ψηλοτάκουνα.
  Ο Έντουαρντ το αγοροκόριτσο έκανε το αντίθετο και τράβηξε τα μισητά του παπούτσια. Πέταξε τη φτέρνα του ακριβώς στο μάτι ενός από τους αστυνομικούς που προσπαθούσε να διαρρήξει. Ευτυχώς, το τακούνι είναι ασημί και χτυπάει δυνατά, το μάτι πέταξε έξω, κρεμασμένο σε ένα κοτσάνι νεύρου.
  Οι υπηρέτριες φώναξαν:
  -Μπράβο! Bis! Μπράβο! Bis!
  Και το σημαντικότερο από αυτά εξέδωσε:
  - Αγαπητέ μου αγόρι,
  Αυτή την ώρα είμαστε μαζί σας!
  Είσαι τόσο κουλ παιδί
  Τους κλωτσάς όλους με το γυμνό πόδι!
  Και πράγματι, η γυμνή φτέρνα του αγοριού εξολοθρευτή έσπασε άλλο ένα σαγόνι.
  Όπως πίστευαν οι πειρατές, ο αιφνιδιασμός τους επέτρεψε να συλλάβουν εν μέρει και να καταστρέψουν εν μέρει τα εχθρικά κανόνια. Η φρουρά του φρουρίου έπεσε κάτω από τη μυλόπετρα, πολλοί στρατιώτες σκοτώθηκαν αμέσως, έπεσαν χωρίς καν να αντιληφθούν τον κίνδυνο. Σχεδόν τριακόσιοι σκληραγωγημένοι από τη μάχη θαλασσοληστές όρμησαν στην πόλη. Οι στρατιώτες του κοντραμπάσου πέθαναν κατά εκατοντάδες, μόνο λίγοι από αυτούς απάντησαν ή προσπάθησαν να πολεμήσουν.
  Ο σκληρός μαχητής Έντουαρντ και Ραβαρνάβα, και δύο άλλοι πειρατές, δεν στάθηκαν ακίνητοι, αλλά πήγαν στην επίθεση, οι φρουροί του παλατιού έπεσαν γρήγορα σε πανικό. Συσπάστηκαν και υποχώρησαν πετώντας τα πτώματά τους πάνω από τις μαρμάρινες σκάλες. Τα κορίτσια άρχισαν να βοηθούν τους πειρατές. Πέταξαν παπούτσια, σανδάλια, δίσκους, μάλλον βαριές χρυσές κούπες, πιρούνια και μαχαίρια στους φρουρούς.
  Ο νεαρός πολεμιστής μπήκε σε μια ξέφρενη φρενίτιδα, σαν να μην είχε μια θυελλώδη νύχτα, και αφού καθάρισαν πολλά δωμάτια, ξέσπασαν από το πολύχρωμο κτίριο, όπου φαινόταν ότι ακόμη και οι τοίχοι απέπνεαν απειλή.
  Έχοντας κόψει τρία, ο Έντουαρντ ο αγοροκόριτσος κοίταξε γύρω του το βλέμμα ενός αετού. Όλες οι πλησιέστερες προσεγγίσεις στην πόλη τυλίγονταν στις φωτιές• πολυάριθμες φιγούρες ήταν ορατές, που σμήνωναν σαν μυρμήγκια και συγκρούονταν μεταξύ τους.
  - Οι δικοί μας κερδίζουν! Τώρα το κυριότερο είναι ότι ούτε ένα χρυσό νόμισμα δεν φεύγει από τα χέρια μας. - Απροσδόκητα, το μαχόμενο αγοροκόριτσο, γυμνό, αιμόφυρτο, με πολύ προεξέχον, μυώδη κορμό (βέβαια, έσκισε τη στολή του υπηρέτη του για να μην επέμβει, και θα ήταν ταπεινωτικό για έναν νεαρό κουρσάρο να φορέσει λιβράκι! ), έδειξε σημάδια ληστή χρημάτων. Πιάνοντας το έκπληκτο βλέμμα του Ραβαρνάβα, το αγόρι εξολοθρευτής πρόσθεσε:
  - Θέλω να μην γίνω απλώς πειρατής, αλλά σκέφτομαι να οργανώσω τη δική μου δημοκρατία των φίλιμπαστερ και για αυτό θα χρειαστούμε οικονομικά.
  - Η δική σας δημοκρατία; - Ο Ραβαρνάβα αυτή τη φορά χασμουρήθηκε ειλικρινά και σφύριξε μέσα από τα φαρδιά ρουθούνια του. - Γιατί είναι τόσο δύσκολο μωρό μου; Το να διευθύνεις μια χώρα είναι το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο.
  Ο Έντουαρντ αντιτάχθηκε σε αυτό:
  - Δεν νομίζω, μου άρεσε πολύ να παίζω στρατηγικές με στρατιωτικό-οικονομικό μάνατζμεντ. Είναι πολύ ευχάριστο να νιώθεις βασιλιάς ή αυτοκράτορας.
  Το αγόρι κοίταξε το ματωμένο ίχνος που άφησε το δυνατό, αλλά σχεδόν παιδικό του πόδι. Η σκέψη άστραψε - θα υπακούσουν τα υποκείμενα σε αυτόν που είναι καταδικασμένος να μοιάζει για πάντα με παιδί, ακόμη και με μύες σαν ατσαλένιο σύρμα;
  Ο Ραβαρνάβα ανοιγόκλεισε τα μάτια:
  - Δεν καταλαβαίνω κάτι για αυτό που μιλάτε. Αν και γενικά έχεις δίκιο, η δύναμη είναι γλυκιά και θέλεις να χύνεις ατελείωτα αυτό το ποτό στο λαιμό σου. Αλλά και η ευθύνη για τις πράξεις κάποιου αυξάνεται.
  Ο νεαρός πολεμιστής Έντουαρντ χαμογέλασε κάπως προσποιημένα ως απάντηση:
  - Δεν με τρομάζει. Ας είμαστε πιο ευκίνητοι, αλλιώς η μάχη θα γίνει χωρίς εμάς.
  Νεαρός στην εμφάνιση, αλλά έμπειρος στις επιχειρήσεις, ο κουρσάρος έτρεξε μπροστά. Τα απομεινάρια της φρουράς πολέμησαν απελπισμένα, όλοι γνώριζαν τη σκληρότητα των πειρατών, οι οποίοι συνήθως δεν έπαιρναν αιχμαλώτους, και αν το έκαναν, τους πουλούσαν σε σκληρή σκλαβιά και μερικές φορές τους αντάλλασσαν με μπιχλιμπίδια, κοχύλια και μερικές φορές χρυσό έξι- ένοπλοι κανιβαλιστές άγριοι που θεωρούσαν το ανθρώπινο κρέας τρομερή λιχουδιά. Ωστόσο, αυτό δεν μπορούσε παρά να παρατείνει την αγωνία, αφού οι πειρατές ήταν πιο δυνατοί στη μάχη σώμα με σώμα. Επιπλέον, ο επικεφαλής της φρουράς, στρατηγός Kosalapenko , σκοτώθηκε στην αρχή της μάχης και απλά δεν υπήρχε κανείς να τον αντικαταστήσει, αφού ο πρώτος βοηθός, ο συνταγματάρχης Varatt , συντρίφτηκε στο κεφάλι από το Monitor με μια ακριβή πυροβολήθηκε από μουσκέτο.
  Και τότε οι σκλάβοι, πρώτα απ' όλα, αγόρια και κορίτσια, άρχισαν να βοηθούν τους πειρατές και να πετούν λιθόστρωτα, πλακάκια και θραύσματα γυαλιού στους μισητούς ιδιοκτήτες τους.
  Μια ντουζίνα σαύρες με όπλα αποφάσισαν να αντεπιτεθούν. Τοποθέτησαν αιχμηρές μεταλλικές λωρίδες στα πλάγια και εκτόξευαν κανόνια από πάνω. Αυτό προκάλεσε κάποια ζημιά στους κουρσάρους. Ο Έντουαρντ ήταν ο πρώτος που έτρεξε στη σαύρα, κατά τη διάρκεια της μάχης το αγόρι ήταν πολύ εντυπωσιακό, έτσι που χτύπησε τον εχθρό από την οροφή με τη δεύτερη φτέρνα του, κλώτσησε τα παπούτσια που του έκοψαν τα πόδια και επομένως πέταξε σαν γεράκι. Πηδώντας στην πλάτη του, έκοψε και τους δύο σκοπευτές με μια πτώση και μετά, αλλάζοντας στόχο, όρμησε στη δεύτερη σαύρα. Στη βιασύνη του, το αγόρι έκοψε το γυμνό του πόδι, σκοντάφτοντας σε μέταλλο. Ωστόσο, η πληγή ήταν επιφανειακή, και στον πυρετό της μάχης δεν της έδωσε σημασία.
  Οι υπόλοιποι, βλέποντας αυτόν τον "νίντζα", όρμησαν στα τακούνια τους.
  - Δεν θα σε αφήσω να φύγεις! - φώναξε, πηδώντας ψηλότερα, ο πολύ ευκίνητος και παιχνιδιάρης Έντουαρντ. Ωστόσο, οι σαύρες αποδείχθηκαν εξαιρετικά ευκίνητες, κινώντας ενεργά τα πόδια τους, έσπευσαν γρήγορα προς το δάσος. Όσο γρήγορος κι αν ήταν ο ξέφρενος νεαρός, κατάφερε να προλάβει μόνο ένα θηρίο, τερματίζοντας τους αναβάτες. Οι υπόλοιποι μαστίγωσαν με όλη τους τη δύναμη τα "άλογά" τους. Τότε ο Εδουάρδος ο νταής πέταξε το σπαθί του, τρύπησε τον διπλωμένο πισινό και κόλλησε. Το ζώο μόνο ανέβασε το ρυθμό του.
  - Λοιπόν, εντάξει, θυμήσου το σπριντ και πεθάνεις, αλλά πρόλαβε.
  Απ' έξω ήταν αστείο να βλέπεις ένα τέτοιο κουφάρι να τρέχει μακριά από έναν τύπο που δεν φαινόταν περισσότερο από δεκατριών ετών, ουσιαστικά ένα αγόρι με απαλό πρόσωπο. Έξαλλος, ολόκληρο το σώμα του κινούνταν με κυματιστούς μύες, σαν σερφάρισμα στη θάλασσα, ο Έντουαρντ συνέχιζε να γίνεται πιο γρήγορος, για καλή του τύχη άρχισε το δάσος και τα τεράστια ερπετά επιβράδυναν. Έχοντας ξεπεράσει τον εχθρό, ο νεαρός πολεμιστής έβγαλε το σπαθί του και μετά πήδηξε στην ουρά.
  Το τέρας χτύπησε έναν φοίνικα και πέταξε από πάνω το αγοροκόριτσο Έντουαρντ που δαγκώνει. Το αγόρι του Εξολοθρευτή έπεσε οδυνηρά σε ένα σύμπλεγμα αγκαθωτών κληματίδων. Αιχμηρά αγκάθια κολλημένα στο σώμα, τρυπώντας το δέρμα. Αλλά αυτό μόνο θύμωσε τον τύπο. Έχοντας πετάξει τα υπολείμματα από τα σκισμένα, ματωμένα ρούχα του, φορούσε ακόμα ένα διάφανο μπλουζάκι και ένα παντελόνι, αφήνοντας μόνο μαγιό. Το αγόρι μάζεψε τις δυνάμεις του και, πιάνοντας ένα κλαδί που μοιάζει με σχοινί, όπως ο Ταρζάν, με μια άγρια κραυγή, έκανε ένα γιγάντιο άλμα και, στη συνέχεια, πιάνοντας ένα άλλο δεύτερο κλαδί και χρησιμοποιώντας την τεχνική της "σπασμένης μυλόπετρας", έκοψε τα κεφάλια του δύο μαχητές, ανεπιτυχώς κουνώντας τα σπαθιά τους.
  - Λοιπόν, οι υπόλοιποι φυγάδες! Εάν ελπίζετε να κρύψετε, δεν θα λειτουργήσει. - Είπε ο ανίκητος Έντουαρντ ο χούλιγκαν, κλείνοντας το μάτι, και ανέβασε το ρυθμό του. Αφού ανακάλυψε μια νέα μέθοδο μεταφοράς, το να πιάσει τη διαφορά με τις σαύρες έγινε παιχνιδάκι.
  - Είμαι μαϊμού! - Φώναξε. - Υπερράους ! - Έτσι λεγόταν ο ήρωας της ταινίας, ο άγριος που έσπασε τα ρεκόρ του ξεπερασμένου Ταρζάν.
  Μετά επιτάχυνε, κάνοντας άγρια άλματα που θα ζήλευε κάθε μαϊμού. Αρκετές φορές οι μαχητές πυροβόλησαν στα τυφλά, αλλά ταυτόχρονα αστόχησαν. Γρήγορος σαν τσίτα, ο Έντουαρντ το αγοροκόριτσο γέλασε στα πρόσωπά τους. Όταν τελικά σκοτώθηκαν οι τελευταίοι αντίπαλοι, ο νεαρός πολεμιστής κάθισε στο ακρώμιο της σαύρας και την έδειξε κατευθείαν προς την πόλη, προσπαθώντας να βγει γρήγορα από τη ζούγκλα. Από καιρό σε καιρό, τα χαμόγελα των τετράχειρων γορίλων άστραφταν στα κλαδιά, αλλά δεν τολμούσαν να επιτεθούν σε έναν ένοπλο πολεμιστή, έστω και μικρό. Επιπλέον, αυτά τα ζώα δεν είναι εντελώς ανόητα και είδαν πόσο περίφημα ο Έντουαρντ αντιμετώπιζε μεγαλύτερους στρατιώτες από τον ίδιο.
  - Γιατί οι μακάκοι χαμογελούν, είναι πολύ δύσκολο για σένα να κολλήσεις τη μύτη σου εδώ μέσα. "Ο νεαρός πολεμιστής κούνησε το σπαθί του, αλλά τα πρωτεύοντα δεν υπέκυψαν στην πρόκληση.
  Όταν έφτασε στην πόλη, η μάχη είχε σχεδόν τελειώσει. Το τελευταίο σημείο που δεν λήφθηκε ήταν η τοπική φυλακή, όπου ό,τι είχε απομείνει από τη φρουρά στριμώχνονταν πίσω από τις ψηλές πύλες, καθώς και οι ντόπιοι σκληροί φρουροί, αποτελούμενοι κυρίως από εξωγήινους . Τους άρεσε να κοροϊδεύουν τους κρατούμενους, ειδικά τις γυναίκες, και γι' αυτό καταλάβαιναν ότι δεν θα είχαν έλεος.
  Ο πολεμιστής Έντουαρντ, σαν μια γρήγορη κόμπρα, πήδηξε πάνω σε μια σαύρα και στάθηκε απέναντι από την πύλη και μετά έστειλε μια οβίδα στο κέντρο.
  Το χτύπημα τινάχτηκε αφήνοντας ένα βαθούλωμα στο σίδερο, αλλά η δυνατή πύλη επέζησε. Έχοντας ρίξει τη γυμνή φτέρνα του στη μύτη του πυροβολητή που σέρνονταν από τα δεξιά, αιμόφυρσε και σώπασε, ο πολεμιστής Έντουαρντ ο χούλιγκαν έφτυσε τα δόντια του και άρχισε να ξαναγεμίζει το ανυπάκουο κανόνι. Χρειάστηκε πολύς χρόνος. Σε απάντηση, βέλη πέταξαν στον τύπο. Ο Έντουαρντ απέφυγε επιδέξια τις εκρήξεις και έκοψε ακόμη και τρία βέλη εν κινήσει.
  - Λοιπόν, τα έπιασες;
  Έτυχαν και βολές από μουσκέτες, αν και υπήρξαν αρκετά χτυπήματα στο χοντρό δέρμα της σαύρας. Άρχισε να τραντάζεται από τον πόνο, αλλά τον σταμάτησε ο τολμηρός τύπος.
  - Μη φοβάστε, για το δέρμα σας, αυτά είναι σαν τους ηλιόσπορους. - Το αγόρι γέλασε.
  Έχοντας ξαναγεμίσει το κανόνι, ο νεαρός πολεμιστής έβαλε πιο ακριβή στόχο και χτύπησε ξανά στο δοκάρι. Η οβίδα αναπήδησε ξανά.
  - Ανάθεμα! Αυτό το όπλο είναι πολύ αδύναμο! - Ορκίστηκε ο Έντουαρντ το αγοροκόριτσο και ξαφνικά μια ενδιαφέρουσα σκέψη ήρθε στο κεφάλι του.
  - Θα προσπαθήσω να τα ανοίξω από μέσα.
  Αν και εξωτερικά, ο τοίχος της φυλακής φαινόταν απόρθητος, ήταν σαφές ότι σε ορισμένα σημεία οι τοίχοι ήταν σάπιοι και τα τούβλα έγιναν τραχιά, επομένως, με μια κάποια επιδεξιότητα, ήταν δυνατό να σκαρφαλώσετε από πάνω τους. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί φρουροί, οπότε δεν θα τον γκρεμίσουν κατά λάθος. Ωστόσο, δεν ήταν για τίποτα που ο Ραβαρνάβα είχε εμπειρία μάχης, διέταξε:
  - Πάρτε παγκάκια, κούτσουρα, κουβαλήστε ξερά ξυλόξυλα, θα βάλουμε φωτιά στους αντιπάλους. Κι εσύ, κύλησε τη "βασίλισσα" πιο γρήγορα
  Οι πειρατές, μη δίνοντας σημασία στα βέλη και τις περιστασιακές βολές μουσκέτο, έβαλαν φωτιά στις πύλες, δημιουργώντας έναν " αναθυμιασμό καπνού ".
  Άλλοι έσυραν ένα κάρο καλυμμένο με καυσόξυλα με ένα βαρέλι μπαρούτι - έτσι ονομαζόταν η "βασίλισσα". Τα καυσόξυλα καθιστούσαν αδύνατη τη βολή μέσα από αυτό με μουσκέτες. Μαζί με τους φιλιμάστερ, ντόπιες σκλάβες και αγόρια με κολυμβήθρα με μάρκες στους ώμους και το στήθος τους προσπάθησαν να βοηθήσουν τους απελευθερωτές τους. Προφανώς υπέφεραν στη σκλαβιά και δεν φοβήθηκαν τους πειρατές. Έχοντας τοποθετήσει τη "βασίλισσα" μπροστά από την πύλη, οι πειρατές άναψαν το φιτίλι και πήδηξαν πίσω.
  Το έκαναν πολύ γρήγορα, ενώ ούρλιαζαν:
  Διάβολος, διάβολος, διάβολος σώσε,
  Θα χτυπήσουμε, συντρίβοντας το χτύπημα...
  Δώσε μας, δώσε μας σπαθιά στα χέρια μας,
  Θα λάβουμε δώρο από τον κάτω κόσμο!
  
  Λοιπόν, ο Δημιουργός είναι μια πληγωμένη κόλαση,
  Θα πολεμήσουμε τον διάβολο με κέρατα...
  Αν υπήρχε μόνο ένα αποτέλεσμα στη μάχη με ένα σπαθί,
  Για να μην είμαι εδώ ο καμπούρης σκλάβος μου!
  
  ΑΝΕΚΔΟΤΟ BOY VS SYKLOV
  ΣΧΟΛΙΟ
  Το αγόρι, που έχει ζήσει πολλές περιπέτειες, τώρα διοικεί ένα απόσπασμα ειδικών δυνάμεων για παιδιά. Και πρέπει να πολεμήσει τον κυκλικό πολιτισμό. Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει διαστημική τεχνολογία εδώ.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1
  Ο γελωτοποιός φορούσε στολή μάχης με τις επωμίδες ενός διαστημικού αξιωματικού. Δίπλα του ήταν ένα κορίτσι, επίσης με διαστημική στολή με κουδουνάκια και σφυρίχτρες. Και φοράει διάφανο κράνος, ανοιχτό από όλες τις πλευρές. Η κοπέλα κρατούσε στα χέρια της ένα blaster και κελαηδούσε:
  - Έντικ, μήπως μπορούμε να περιμένουμε την υπόλοιπη ομάδα; Το να παλεύετε μαζί όταν υπάρχουν τουλάχιστον εκατό από αυτούς είναι πολύ μεγάλος κίνδυνος!
  Το αγόρι είναι πολεμιστής, αν και δεν φαίνεται πάνω από δώδεκα ή δεκατρία, σε μια στολή μάχης δεν μπορείς να δεις μυς, αλλά είχε το βλέμμα ενός πραγματικού πρίγκιπα. Και είπε με σιγουριά:
  - Οχι! Πάμε στη μάχη μαζί! Όσο για τους εχθρούς, μη φοβάσαι. Σου έδωσα μια μικροσκοπική πέτρα "πανοπλία", μειώνει την πιθανότητα να χτυπηθείς εκατό φορές!
  Το κορίτσι σημείωσε:
  - Και εκατό φορές πολλά!
  Το αγόρι ήταν αγανακτισμένο:
  - Δεν ήξερα ότι εσύ, Adala, ήσουν τόσο δειλός!
  Το κορίτσι με τα πορτοκαλί μαλλιά είπε:
  - Δεν είμαι δειλός! Λοιπόν, ας κάνουμε μια αποφασιστική ανακάλυψη!
  Και έτσι τα παιδιά πολεμιστές πέρασαν στη μάχη. Ολόγυρα υπήρχαν βράχοι που άστραφταν από μωβ, σμαραγδένια, λιλά και ροζ πέτρες, και σταλακτίτες φύτρωναν από το έδαφος. Και είναι ένα εξαιρετικά μυστηριώδες τοπίο.
  Και μπροστά είναι το κάστρο. Μοιάζει με ιπποτικό, μεσαιωνικό, αλλά με βλήματα και πυροβόλα όπλα στους πύργους. Και ο τοπικός ήλιος λάμπει από ψηλά, που έχει ακόμη και εξαγωνικό σχήμα, και το φως αλλάζει συνεχώς χρώματα και σχέδια. Και αυτό δίνει επίσης σε όλο το τοπίο μια πολύ μυστηριώδη και, ταυτόχρονα, μαγευτική εμφάνιση με τον δικό του τρόπο.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι έτρεξαν κατά μήκος της εναλλασσόμενης διαδρομής με τα παλλόμενα πλακάκια. Ο νεαρός πολεμιστής μπορεί να είχε συνηθίσει περισσότερο να κωπηλατεί ξυπόλητος, αλλά αυτή η στολή μάχης, δυστυχώς, δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Πόσα ποδήλατα υπάρχουν στο κάστρο; Είναι και αυτό ένα μυστήριο. Και αν υπάρχουν μόνο εκατό από αυτούς, τότε αυτό δεν είναι τόσο κακό.
  Το αγόρι και το κορίτσι κρύφτηκαν αμέσως πίσω από μια πέτρα όταν εμφανίστηκε ένα τανκ αυτής της πολύ επιθετικής φυλής. Ήταν ψηλό, σε σχήμα τριγώνου, με ένα ρύγχος σε κάθε μία από τις τρεις πλευρές. Και η πανοπλία εκπέμπει μια νότα από χάλυβα, αλλά δεν αγγίζει την επιφάνεια, σε ένα μαξιλάρι αέρα.
  Το αγόρι πολεμιστής Έντουαρντ χαμογέλασε το πολύ γλυκό, αν και παιδικό, χαμόγελό του. Και πέταξε ένα μικρό μπιζέλι στο αυτοκίνητο των διαστημικών επιτιθέμενων.
  Πέταξε και πήδηξε κατευθείαν στην αρκετά φαρδιά κάννη του όπλου. Και μετά από μερικά δευτερόλεπτα, το τριγωνικό, ισχυρό τανκ εκρήγνυται. Ήταν σαν να είχε χτυπήσει κεραυνός μια αποθήκη πυρομαχικών και να θρυμματιστεί σε μικρά θραύσματα.
  Αυτό στην πραγματικότητα αποδείχθηκε ένα πολύ ωραίο πέρασμα.
  Το κορίτσι Adala έγραψε στο Twitter:
  - Αυτό είναι έξυπνο! Είσαι πραγματικά Jedi !
  Το αγόρι Έντικ έγνεψε καταφατικά:
  - Έπρεπε να γίνω κι εγώ padawan ! Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία!
  Μετά από αυτό, τα γενναία παιδιά όρμησαν περαιτέρω στο κάστρο. Η πύλη άνοιξε και άλλα τρία τανκς πήδηξαν έξω. Δύο είναι το ίδιο τριγωνικό και το τρίτο είναι μεγαλύτερο και εξαγωνικό, με κανόνια σε κάθε πλευρά και ένα έβδομο στην κορυφή.
  Το κορίτσι μαχητής σφύριξε:
  - Ουάου! Νέοι παίκτες έρχονται μαζί μας!
  Το αγόρι πολεμιστής έγνεψε:
  - Μπορείς να σπάσεις all-in!
  Και ο νεαρός πολεμιστής έβγαλε μια μικρή συσκευή, στο μέγεθος ενός σπιρτόκουτου. Και ενεργοποίησε πολλά προγράμματα σε αυτό γυρίζοντας τον δείκτη του. Στη συνέχεια, το αγόρι, που το κορίτσι αποκαλούσε Έντουαρντ σε αυτό το επεισόδιο μάχης, λάνσαρε αυτό το κουτί. Πέταξε ομαλά προς το μεγαλύτερο τανκ. Και είναι σχεδόν αόρατη.
  Το κορίτσι ρώτησε το αγόρι:
  - Τι είναι αυτό?
  Ο Έντικ χαμογέλασε και απάντησε:
  - Έκπληξη! Τώρα θα δείτε πώς λειτουργεί!
  Πράγματι, το κουτί πέταξε στο βαρέλι μιας μεγάλης δεξαμενής. Μόνο που αυτή τη φορά δεν έγινε έκρηξη. Η τριάδα συνέχισε να κινείται. Επιπλέον, εμφανίστηκαν δύο επιπλέον αυτοκίνητα.
  Το κορίτσι Adala ψιθύρισε:
  - Τι δεν λειτούργησε;
  Το αγόρι πολεμιστής έκλεισε το μάτι:
  -Τώρα θα δεις!
  Και πράγματι, το μεγαλύτερο κανόνι του μεγάλου τανκ πήρε και γύρισε και χτύπησε τον τριγωνικό αντίπαλό του. Και θα τον χτυπήσει με οβίδα που διαπερνά την πανοπλία. Φούντωσε και το κιτ μάχης άρχισε να εκρήγνυται. Και μετά η κάννη μεταφέρθηκε σε άλλο τανκ, που ήταν μικρότερο, και το χτύπησε.
  Η Adala σημείωσε χαμογελώντας:
  - Τάξη!
  Ο Έντικ έγραψε στο Twitter:
  Αν το φρούριο είναι στο δρόμο,
  Ο εχθρός έχτισε...
  Πρέπει να πάμε γύρω από το πίσω μέρος -
  Πάρτε την χωρίς να πυροβολήσετε!
  Το κορίτσι έκλεισε το μάτι στον νεαρό ομόλογό της. Τα γενναία και έξυπνα παιδιά ήταν εναντίον ενός ολόκληρου στρατού. Αλλά η πονηριά και η τεχνολογία λειτούργησαν αρκετά καλά ενάντια στα τέρατα.
  Το τρίτο τανκ πήρε φωτιά και μετά το τέταρτο. Και πάλι έκρηξη και ρήξεις. Αυτή είναι η διάταξη του θανάτου και του αφανισμού, μέχρι στιγμής με έναν στόχο.
  Το αγόρι πολεμιστής πολύ λογικά σημείωσε:
  - Γιατί χρειαζόμαστε μια ομάδα; Είναι παιδιά σαν κι εμάς. Μόνο εγώ έχω την πείρα και τις γνώσεις αιώνων, και είναι νεανικά νεολαία. Και δεν αξίζει να τα εκθέσετε σε κοχύλια με ράβδους ουρανίου.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη μας,
  Πρέπει να είμαστε πάντα φίλοι...
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο!
  Το αγόρι πολεμιστής το σήκωσε και τραγούδησε:
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο!
  Τα όπλα στα τείχη του φρουρίου άρχισαν να πυροβολούν κατά του εξαγριωμένου τανκ. Σιντριβάνια φωτιάς, καταστροφής και φλεγόμενης άμμου φούντωσαν γύρω από το αυτοκίνητο. Και μερικά χτυπήματα στην πανοπλία χωρίστηκαν σε ρωγμές.
  Το κορίτσι Adala παρατήρησε:
  - Ο εχθρός δεν είναι πολύ ακριβής.
  Ωστόσο, αρκετές ακόμη οβίδες έπληξαν τη δεξαμενή. Και πυροδοτήθηκε και εξερράγη. Τη στιγμή της έκρηξης, μια μικροσκοπική κουκκίδα χώρισε από πάνω του. Και η Adala άπλωσε το χέρι της. Η συσκευή που χρησιμοποιούσε το λαμπρό αγόρι πέταξε στην παλάμη του κοριτσιού. Ή, εν πάση περιπτώσει, ένας έμπειρος ήρωας και σχεδιαστής που μοιάζει με αγόρι.
  Ο Έντικ χτύπησε το κορίτσι στον ώμο επιδοκιμαστικά:
  - Μπράβο, το έπιασα!
  Εκείνη γέλασε:
  - Το πιάνεις, μην το παραψαρεύεις!
  Και η συσκευή γλίστρησε στην ευκίνητη παλάμη του αγοριού, σαν του μακάκου.
  Τώρα τα παιδιά ήταν χαρούμενα. Όπως οι παίκτες που χτύπησαν την τράπεζα στη ρουλέτα και πήραν μάρκες χρυσού. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι όταν είσαι τυχερός, είναι δύσκολο να σταματήσεις. Έχοντας εξαιρετική μνήμη, ο Έντικ θυμήθηκε ότι τον εικοστό αιώνα ήταν ένας τόσο μουστακαλής άνθρωπος που δεν ήξερε τα όριά του και το πλήρωσε, αν και στην αρχή ήταν τυχερός. Επομένως, φυσικά, πρέπει να μπορείτε να βγείτε από το παιχνίδι εγκαίρως σε ένα καζίνο.
  Ο Έντικ, ωστόσο, κατάλαβε ότι αυτό δεν ήταν πραγματικά παιχνίδι. Και αυτός ο πραγματικός πόλεμος δεν είναι RPG.
  Για παράδειγμα, δύο ελικόπτερα έχουν εμφανιστεί τώρα πάνω από το κάστρο. Και φαίνονται έτοιμοι να εξερευνήσουν την περιοχή.
  Τα κορίτσια έτριξαν φοβισμένα:
  - Φοβάστε! Μπορούμε να τα πάρουμε!
  Ο Έντικ γέλασε και απάντησε:
  - Υπήρξαν ψυχρότεροι στόχοι. Κοιτάξτε πώς λειτουργεί το επαναχρησιμοποιήσιμο κυβερνητικό σφάλμα μου.
  Και το αγόρι το ξανάρχισε. Και ο αριθμός των ελικοπτέρων αυξήθηκε σε έξι. Και ήταν εξορθολογισμένα και μεγάλα.
  Η Adala έγραψε στο Twitter:
  Αφήστε να τρέξει αδέξια,
  Θωρακισμένα τανκς μέσα από λακκούβες...
  Και το ελικόπτερο σαν σφήκα κελαηδάει!
  Ο Έντικ σήκωσε:
  πυροβολητής Cheburashka,
  Shapoklyak, σαν πιλότος,
  Ο κροκόδειλος φόρτωσε το πολυβόλο!
  Και έτσι το ελικόπτερο, έχοντας δεχτεί ένα σφάλμα, χτύπησε το αντίστοιχο του με αεροβόλα. Ήταν χαλασμένο και άρχισε να καπνίζει. Και τα άλλα ελικόπτερα άρχισαν να κάνουν κύκλους. Και υπάρχει φωτιά και πάνω τους, και απαντούν. Εδώ έρχεται η διασκέδαση. Ένα από τα πικάπ έχει ήδη αρχίσει να πέφτει αφήνοντας πίσω του μια καπνιστή ουρά.
  Και πίσω της έρχεται μια άλλη. Αυτός είναι πραγματικά διασκεδαστικός και εσωτερικός πόλεμος.
  Το αγόρι έγνεψε στον φίλο του:
  - Πώς είναι η αποσυναρμολόγηση;
  Η Adala μουρμούρισε:
  - Τυχερή!
  Ο Έντικ προσβλήθηκε και φούσκωσε τα ροδαλά μάγουλά του:
  - Ίσως μπορείς να πεις κάτι άλλο, ρε φίλε;
  Η κοπέλα χτύπησε το διάφανο κράνος της, αλλά παρέμεινε σιωπηλή. Στο μεταξύ δύο ελικόπτερα έπεσαν ταυτόχρονα. Και ένα χτύπησε το κάστρο, καταστρέφοντας επίσης τρία όπλα ταυτόχρονα.
  Το αγόρι ιδιοφυΐα κελαηδούσε:
  - Συμφωνώ, έξυπνε!
  Το κορίτσι απάντησε:
  - Είναι πιθανό να είναι έξυπνο, και πώς να μην το υποστηρίξεις!
  Τα δύο τελευταία ελικόπτερα συγκρούστηκαν με δύναμη και εξερράγησαν αμέσως. Και πάλι ακούστηκε ένα φλας. Αυτό είναι υπέροχο!
  Ο Έντικ τραγούδησε:
  Μεγάλη ιδιοφυΐα, αγαπημένη της τύχης,
  Και ταυτόχρονα, φίλε...
  Ποίηση λυρικές χορδές,
  Να έχουμε έναν αιώνα αντάξιο της καρδιάς!
  Έτσι ο δεύτερος γύρος πήγε υπέρ των γενναίων παιδιών. Και το υπερμικρόβιο ελέγχου με το τσιπ επέστρεψε στην παλάμη του αγοριού.
  Το κορίτσι σημείωσε:
  - Ναι καλά πάμε. Αλλά ο εχθρός μπορεί να έχει ακόμη και τζόκερ στην τσέπη του!
  Ο Έντικ απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Ήξερα έναν αστείο. Ή μάλλον, όχι μόνο ένα. Υπήρχαν τέτοια πλάνα σε παιχνίδια και ταινίες!
  Οι πύλες του κάστρου άνοιξαν ξανά. Αυτή τη φορά, από αυτά αναδύονται μεγαλύτερα τέρατα. Έσκυψαν ακόμη και να συρθούν έξω.
  Σε αυτή την περίπτωση, ρομπότ που περπατούν!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα αναφώνησε:
  - Ευαγγελίων !
  Η κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Τι?
  Ο Έντικ εξήγησε χαμογελώντας:
  - Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων γυρίστηκε στον πλανήτη από τον οποίο κατάγομαι. Και υπήρχαν τόσο μεγάλα ρομπότ και εκεί!
  Η Adala σημείωσε:
  - Ο πλανήτης σου είναι καταπληκτικός. Είπατε κάποτε ότι έχετε περισσότερες από διακόσιες χώρες.
  Το αγόρι απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, δυστυχώς, έτσι είναι.
  Το κορίτσι ρώτησε δύσπιστα:
  - Γιατί δυστυχώς; Ίσως μόνο ευτυχώς. Γιατί είναι υπέροχο να έχεις τόσες πολλές χώρες και πολιτισμούς σε έναν πλανήτη!
  Ο Έντικ αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Όχι πολύ σπουδαίο. Οι άνθρωποι τσακώνονται πολύ συχνά και χρησιμοποιούν τις γροθιές τους. Δηλαδή, ήθελα να πω ότι διαφορετικές χώρες πολύ συχνά συγκρούονται και ρίχνουν πυραύλους η μια στην άλλη.
  Η Adala παρατήρησε με έναν αναστεναγμό:
  - Ναι αυτο...
  Το αγόρι πολεμιστής ολοκλήρωσε αποφασιστικά:
  - Αίσχος! Στο μεταξύ, ας πάμε στα ρομπότ!
  Και μάλιστα, βγήκαν μια ολόκληρη ντουζίνα ηλεκτρονικά τέρατα. Και έχουν τόσα πολλά όπλα που μπορούν να καταστρέψουν μια ολόκληρη πόλη.
  Ο Έντικ σημείωσε:
  - Απαιτείται διαφορετική αντιμετώπιση εναντίον τους.
  Και το αγόρι έβγαλε από την τσέπη του μια μικρή συσκευή με μια κεραία.
  Η κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Τι είναι?
  Ο Έντικ απάντησε χαμογελώντας:
  - Φορέας γρήγορων αλλά καταστροφικών ιών!
  Η Adala έγραψε στο Twitter:
  - Ω, τι ιοί, ιοί, επιβλαβείς ιοί !
  Το αγόρι διόρθωσε:
  - Οχι! Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε την καλοσύνη και όχι να βλάψουμε τους ανθρώπους ή τα σαϊκάλια ή ακόμα και τα ρομπότ τους!
  Και το αγόρι ιδιοφυΐα εκτόξευσε μια αόρατη δέσμη προς τους τερματιστές.
  Θυμήθηκα ταινίες για ρομπότ και άλλα. Και εδώ δεν μπορείτε να υποστηρίξετε ότι είναι μια προηγμένη δέσμη.
  Ο Έντικ κατεύθυνε μια δοκό σε μεγάλα ρομπότ, το καθένα στο μέγεθος ενός κτιρίου εννέα ορόφων . Και τα κατάφερε. Ένας από τους τερματιστές ξαφνικά πάγωσε και άρχισε να κατεβαίνει. Και πίσω του άλλος.
  Το αγόρι τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  Ώρα της τύχης -
  Ήρθε η ώρα να παίξουμε!
  Ώρα της τύχης -
  Προσπαθήστε να μην χάσετε αυτή την ώρα!
  Το κορίτσι, βλέποντας τα ρομπότ να παγώνουν και να πέφτουν, να σηκώνουν σκόνη και να σκορπίζουν σπασμένα μέρη όταν χτυπούν τις πλάκες, σημείωσε:
  - Ναι, είναι τεχνικό!
  Ο Έντικ έγνεψε χαμογελώντας:
  - Ναι, η τεχνολογία αποφασίζει τα πάντα κατά την περίοδο της ανοικοδόμησης!
  Η Adala απάντησε:
  - Οχι! Άνθρωποι και προσωπικό αποφασίζουν τα πάντα! Και ταυτόχρονα, όχι όλα!
  Και το κορίτσι έβγαλε από την τσέπη της κάτι που έμοιαζε με κύβο του Ρούμπικ και άρχισε να το περιστρέφει.
  Τα ρομπότ Terminator συγκρούστηκαν ξανά, και ήταν τυλιγμένα σε ένα ολόκληρο λαμπερό δίκτυο που άστραφτε και δονήθηκε. Και τότε τα οχήματα μάχης άρχισαν να καταρρέουν και να πετούν σε μικρά κομμάτια. Το οποίο, με τη σειρά του, επίσης εξερράγη, και θραύσματα πέταξαν, σαν μια πλάκα πάγου που είχε δεχτεί το συντριπτικό χτύπημα ενός ραβδιού ενός αστεριού του χόκεϊ.
  Η Adala έκανε την προσαρμογή και σημείωσε:
  - Τώρα μπορούμε να γίνουμε αόρατοι για λίγα λεπτά!
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε:
  - Δεν είναι η πιο προηγμένη συσκευή, θα είμαστε ορατοί στο υπέρυθρο φως. Έλα, καλύτερα να κάνω τη ρύθμιση.
  Αυτή τη στιγμή ακούστηκε θόρυβος πίσω από το ζευγάρι. Αγόρια και κορίτσια εμφανίστηκαν με στολές μάχης. Ήταν μόνο μια ντουζίνα από αυτούς και δεν ήταν μεγαλύτεροι από ένα ζευγάρι, τουλάχιστον εμφανισιακά. Αλλά την ίδια στιγμή, τα παιδιά έχουν αρκετά αξιοπρεπή όπλα. Πολυβόλα λέιζερ, εκτοξευτήρες, εξολόθρευση μικροσκοπικών χειροβομβίδων σε σχήμα μπιζελιού. Ναι, τα παιδιά εδώ δεν είναι ξεκάθαρα συνηθισμένα. Και μάλιστα εκπαιδευμένο σε μάχες στον εικονικό κόσμο !
  Ο Έντικ αναφώνησε:
  - Παιδιά, να προσέχετε, αλλιώς θα χτυπηθείτε! Υπάρχουν όπλα εδώ που μπορούν να διαπεράσουν τις στολές μάχης σας.
  Τα παιδιά πολεμιστές ξάπλωσαν. Ακτίνες φωτός έλαμψαν στον αέρα και κανόνια λέιζερ άρχισαν να εκτοξεύονται.
  Άρχισαν να χτυπούν ό,τι κινούνταν. Ακόμα και στη σκόνη.
  Η Adala έγραψε στο Twitter:
  - Σαν αυτό. Εδώ υπάρχει μεγάλη πυκνότητα πυρκαγιάς.
  Μερικά ρομπότ Terminator που επέζησαν χτυπήθηκαν από τα δικά τους όπλα. Και ξέσπασαν στις φλόγες και άρχισαν να σκάνε. Το κεφάλι του ενός ξεκόλλησε, πέταξε ψηλά και στριφογύρισε σαν κορυφή.
  Τα παιδιά με τα πιστόλια λέιζερ γέλασαν. Προφανώς φαινόταν πολύ διασκεδαστικό. Αν και ένα κορίτσι πιάστηκε από σκάγια, σήκωσε απρόσεκτα το κεφάλι της με ένα διάφανο κράνος και το ροζ, παιδικό μάγουλό της κάηκε.
  Ο πολεμιστής αναφώνησε:
  - Αντίκα !
  Η Adala συμφώνησε:
  - Τσερνοντίρνο απλά!
  Το αγόρι πολεμιστής ψέκασε ένα σωλήνα αναγεννητικής πάστας στο καμένο και κομμένο μάγουλο του κοριτσιού. Και σχεδόν αμέσως η ζημιά επουλώθηκε, και στη συνέχεια το λείο δέρμα του νεαρού πολεμιστή λειάνθηκε, χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος.
  Το κορίτσι έτριξε με ένα χαμόγελο:
  - Επιστήμη όμως!
  Ο Έντικ σημείωσε, συνοφρυώνοντας το λείο μέτωπό του, στο οποίο υπήρχε η μνήμη και η εμπειρία πολλών αιώνων:
  - Οι κύκλοι δεν είναι τόσο απλοί. Μπορεί να έχουμε προβλήματα.
  Η Adala έγραψε στο Twitter:
  - Αν και δεν μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματά μας,
  Δεν λύνονται όλα τα προβλήματα...
  Αλλά όλοι θα είναι πιο ευτυχισμένοι
  Όλοι θα διασκεδάσουν περισσότερο!
  Και για άλλη μια φορά άνοιξαν οι πύλες του μεσαιωνικού κάστρου. Και από εκεί ήρθε άλλη μια έκπληξη. Σε αυτή την περίπτωση, αποδείχθηκε ότι ήταν τεράστιοι τυραννόσαυροι. Και πολεμιστές με στολές μάχης κάθισαν πάνω τους.
  Η Adala τσίριξε:
  - Κύκλοι!
  Ο Έντικ έγνεψε καταφατικά:
  - Μοιάζει πολύ. Με τους δεινόσαυρους είναι επικίνδυνοι.
  Τα παιδιά των πολεμιστών τραγούδησαν σε χορωδία:
  Δεινόσαυροι, δεινόσαυροι,
  Ίσως ζεις στην Αφρική!
  Μασάτε πορτοκάλια για πρωινό,
  Δεινόσαυροι, δεινόσαυροι!
  Οι κύκλοι ήταν παρόμοιοι σε σχήμα με τους ανθρώπους, αλλά μεγαλύτεροι και ψηλότεροι. Και υπήρχαν έως και έξι δάχτυλα σε κάθε χέρι, και οι μεγαλύτερες χοντρές φάλαγγες βρίσκονταν το ένα απέναντι από το άλλο.
  Πολύ σκληρά πλάσματα.
  Η Adala έγραψε στο Twitter:
  - Λίγο τους φοβάμαι!
  Σε απάντηση, ο Edik τραγούδησε:
  Δεν καταλαβαίνω πόσο να είσαι δειλός,
  Ένας δυνατός πολεμιστής γεννιέται για μάχη...
  Ο φόβος είναι αδυναμία, και ως εκ τούτου -
  Όσοι φοβούνται είναι ήδη νικημένοι!
  Τα παιδιά πολεμιστές κελαηδούσαν:
  Δεν θα φοβόμαστε τα τέρατα
  Γεννημένοι με ένα πιστόλι στα χέρια...
  Οι ιππότες ήξεραν πάντα πώς να πολεμούν,
  Ας είναι ο εχθρός για πάντα ανόητος!
  Δεινόσαυροι τεράστιου μεγέθους πλησίαζαν. Και ακόμη και αυτά τα απειλητικά ερπετά πήδηξαν επάνω.
  Το αγόρι διοικητής έγνεψε στην Adala :
  - Δώσε μου τον κύβο του Ρούμπικ εδώ !
  Τα κορίτσια έγραψαν στο Twitter:
  - Σε τι είναι αυτό;
  Ο Έντουαρντ τραγούδησε ως απάντηση:
  Για χάρη της ευτυχίας, για χάρη μας,
  Αν το θέλουμε...
  Μη με ρωτάς τίποτα
  Μη ρωτάς, μην μάθεις τίποτα!
  Τα παιδιά πολεμιστές γέλασαν ξανά, σαν να γινόταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.
  Το αγόρι πολεμιστής, που ήταν στο πλάι με μια στολή μάχης, σημείωσε με μια πορτοκαλί κηλίδα, συνοφρυωμένος στο παιδικό, αλλά θαρραλέο και χαριτωμένο πρόσωπό του:
  - Αν όλοι συζητήσουμε τις εντολές των διοικητών, ειδικά κατά τη διάρκεια της μάχης, τότε η πειθαρχία θα εξαφανιστεί εντελώς.
  Η πολεμίστρια, χωρίς να μαλώνει πια, της έδωσε τον κύβο του Ρούμπικ . Ο Έντικ το σήκωσε και τραγούδησε:
  Θα καταστρέψουμε τον εχθρό με ένα χτύπημα,
  Θα επιβεβαιώσουμε τη δόξα μας με ένα δροσερό σπαθί...
  Δεν ήταν για τίποτα που νικήσαμε τους Κύκλους -
  Ας σπάσουμε τους δεινόσαυρους σε κομμάτια!
  Και το αγόρι ιδιοφυΐα άρχισε να πατάει τα κουμπιά αυτού του παράξενου κύβου με τα ευκίνητα χέρια του. Και οι τεράστιοι και κακοί τυραννόσαυροι έρχονταν όλο και πιο κοντά στο απόσπασμα των παιδιών πολεμιστών. Και τα μεγάλα ποδήλατα, ύψους δυόμισι μέτρων, έχουν ήδη αρχίσει να πυροβολούν από τα πολύ εξελιγμένα πολυβόλα λέιζερ τους.
  Η Adala έγραψε στο Twitter:
  Η μοίρα σου είναι στην ισορροπία,
  Μας επιτίθενται τέρατα!
  Αλλά δόξα τω Θεώ έχω φίλους
  Αλλά δόξα τω Θεώ έχω φίλους!
  Και θα κάνουν ένα τέτοιο χτύπημα,
  Μέχρι να μην είναι αργά!
  Και τότε οι τρεις τυραννόσαυροι που περπατούσαν μπροστά γύρισαν ξαφνικά και επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο. Και άρχισαν να σκίζουν το δυνατό, γκρίζο, καφέ στίγματα δέρμα με τα νύχια τους. Οι κύκλοι πέταξαν από τα τέρατα και άρχισαν να κοπανίζονται σε μια κρίση. Άλλοι τυραννόσαυροι άρχισαν να τους επιτίθενται, και πραγματικά υποχώρησαν, σπάζοντας τα κόκαλα και αλέθοντας το κρέας των ηττημένων εξωγήινων.
  Η Adala σημείωσε με έναν αναστεναγμό:
  - Είναι απαίσιο!
  Ένα αγόρι πολεμιστής με κόκκινα μαλλιά τραγούδησε:
  - Ο πόλεμος κάνει τη ζωή τρομερή,
  Και ο θάνατος είναι άξιος και όμορφος!
  Εδώ πάλι ο Έντικ στριφογύρισε κάτι στον κύβο του Ρούμπικ . Και πάλι, άλλοι τυραννόσαυροι όρμησαν ο ένας στον άλλο και δάγκωσαν. Ταυτόχρονα έριξαν τα ποδήλατα. Προσπάθησαν να αντεπιτεθούν. Αλλά τα πυρά τους δεν ήταν πολύ αποτελεσματικά ενάντια σε τέτοια τέρατα.
  Τα παιδιά τραγούδησαν χαρούμενα:
  Μάταια πιστεύει ο εχθρός
  Τι μπορεί να μας σπάσει θαρραλέους...
  Αυτός που είναι γενναίος επιτίθεται στη μάχη -
  Θα νικήσουμε τους εχθρούς μας με μανία!
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, οι εχθροί των κύκλων εξοντώθηκαν και πυροβόλησαν ο ένας τον άλλον. Και τσακίστηκαν από τυραννόσαυρους. Και ακολούθησε τέτοιο χάος. Και το αίμα των δεινοσαύρων ήταν πράσινο και μπλε, και το αίμα των κύκλων ήταν πορτοκαλί. Ένας από αυτούς έχασε το κράνος του. Και έγινε ορατό ένα πολύ αποκρουστικό πρόσωπο, αν και θύμιζε αμυδρά ανθρώπινο. Αλλά με τατουάζ και ανατριχιαστικά πλάσματα.
  Η Adala τσίριξε:
  - Ναι, αυτά τα πλάσματα δεν είναι πολύ ευχάριστα, και είναι τόσο μεγαλωμένα!
  Ο Έντικ απάντησε με σιγουριά:
  "Ελπίζω να μην γίνω ποτέ ενήλικας, πόσο μάλλον γέρος!" Υπάρχει τρόπος να μην μεγαλώσει η ομάδα μας, τουλάχιστον στο σώμα!
  Τα παιδιά τραγούδησαν σε χορωδία:
  Οι ενήλικες, φυσικά, είναι ανόητοι
  Δεν χρειάζεται να αφήσετε μούσι...
  Εμείς, παιδιά, δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξυριστούμε,
  Το να είσαι αθάνατος είναι μια αιώνια ανταμοιβή!
  Τώρα το πυροβολικό του κάστρου άρχισε να χτυπά τα δικά του στρατεύματα και το έκανε με κολοσσιαία μανία.
  Ξαφνικά, βαρύτερα όπλα εμφανίστηκαν στους τοίχους και άρχισαν να πετούν δώρα που έσκασαν σαν μικροσκοπικές ατομικές βόμβες και ξεσήκωσαν ακόμη και χαρακτηριστικά μανιτάρια!
  Η Adala τραγούδησε με συναγερμό:
  Πυρηνικός πόλεμος, πυρηνικός πόλεμος,
  Είσαι η δύναμη της Γέεννας, τόσο τρομερή,
  Πιστέψτε με, οι άνθρωποι δεν το χρειάζονται!
  Ο Έντικ έγνεψε καταφατικά• είχε ένα μοντέρνο, ανάλαφρο, ελαφρώς χρυσαφένιο κούρεμα. Ένα πολύ γλυκό αγόρι που μπορούσε, με το όμορφο, αγγελικό του πρόσωπο, να πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις. Παρεμπιπτόντως, γυρίστηκε κάτω από άλλες συνθήκες και περιπέτειες.
  Και όλα γύρω κάπνιζαν, και ρυάκια καπνού ανέβαιναν προς τα πάνω.
  Το κορίτσι πολεμιστής ρώτησε τον Έντικ:
  - Πώς θα πάρουμε αυτό το φρούριο; Σιωπηλά, ή τι;
  Το αγόρι ιδιοφυΐα απάντησε χαμογελώντας:
  - Όχι πραγματικά! Μάλλον, αντίθετα, με ήχο!
  Ένα αγόρι πολεμιστής με έναν αετό που είχε βγει στο μάγουλό του ξαφνιάστηκε:
  - Τι ήχος; Ίσως υπερηχογράφημα;
  Ο Έντικ αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Θα χρησιμοποιήσουμε υπερήχο! Αυτό νομίζω θα σου αρέσει.
  Οι νεαροί πολεμιστές γέλασαν και είπαν:
  Μουλιάστε το ποδήλατο σε κατάχρηση ,
  Και σκότωσε τον καλικάντζαρο...
  Σφίξτε καλά τα παξιμάδια
  Και ο σκύλος γάβγιζε!
  Αλλά μετά οι πύλες του κάστρου άνοιξαν ξανά, για πολλοστή φορά. Και από αυτά σύρθηκε ένας μηχανικός βόας, κολοσσιαίου μεγέθους. Και το στόμα του είναι μεγαλύτερο από αυτό μιας σπερματοφάλαινας. Και τα δόντια, σαν τεράστια τρυπάνια, γυρίζουν και βουίζουν και αστράφτουν στον αέρα.
  Αυτό είναι ένα άλλο τέρας της κυβερνητικής.
  Η Adala σημείωσε, γλείφοντας τα κατακόκκινα χείλη της με τη γλώσσα της:
  - Δεν το περίμενα αυτό, τι έκπληξη!
  Τα παιδιά των πολεμιστών ενθουσιάστηκαν και μάλιστα τραγούδησαν με ενθουσιασμό:
  Μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι η κατάσταση;
  Όλα όσα θα γίνουν πραγματικότητα μας τα γνωρίζουμε εκ των προτέρων...
  Και γιατί τότε αμφιβολίες, ανησυχίες,
  Όλα στον κόσμο είναι προγραμματισμένα!
  Και αψηφούμε τις καταιγίδες,
  Από τι και γιατί...
  Ζήστε στον κόσμο χωρίς εκπλήξεις,
  Αδύνατον για κανέναν!
  Καλή τύχη, κακή τύχη.
  Ας πηδήξουμε βιαστικά - πάνω κάτω!
  Μόνο έτσι και όχι αλλιώς,
  Μόνο έτσι και όχι αλλιώς,
  Ζήτω η έκπληξη!
  Έκπληξη, έκπληξη!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Έκπληξη, έκπληξη
  Ζήτω η έκπληξη!
  
  ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΙΝΤΖΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ ΤΕΡΑΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Οι περιπέτειες ενός υπέροχου τεσσάρων κοριτσιών νίντζα και μαζί μεταλλαγμένων εναντίον μιας ολόκληρης συμμορίας τεράτων και των πιο επικίνδυνων διαστημικών στρατιωτών και άλλων αντιπάλων.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1
  Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να πολεμήσουν το τέρας Generous και το μαχητικό ζευγάρι μεταλλαγμένων του.
  Στην πραγματικότητα σχεδίαζαν να κάψουν μια ολόκληρη πόλη χρησιμοποιώντας όπλα λέιζερ με αντλία βαρύτητας.
  Λοιπόν, αυτή είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια. Επιπλέον, το τέρας Generous κάλεσε επίσης στρατιώτες από χάλυβα από τη μηδενική διάσταση.
  Η Ελίζαμπεθ πήδηξε και χτύπησε τη γυμνή της φτέρνα στο στομάχι του ατσάλινο στρατιώτη. Η πρόσκρουση τράνταξε το σίδερο.
  Η ωμή έσκυψε, αλλά αμέσως ίσιωσε και γέλασε:
  - Ασήμαντη, γήινη γυναίκα!
  Η Έλενα κούνησε την κνήμη της στη βουβωνική χώρα του ομολόγου της. Αλλά συνάντησα συμπαγές, κραματοποιημένο μέταλλο που χτυπούσε. Και ένιωσε ακόμη και λίγο πόνο.
  Η κοκκινομάλλα βασίλισσα φώναξε:
  - Αυτός είναι ένας άνθρωπος με μπάλες από ατσάλι!
  Η Catherine κλώτσησε επίσης το θωρακισμένο τέρας στο κεφάλι με γυμνό πόδι. Και δεν μπορούσε να το κατεβάσει, πέταξε φωνάζοντας:
  - Ένας άνθρωπος είναι πιο σκληρός από έναν βράχο!
  Η Ευφροσύνη κίνησε επίσης τον ατσάλινο πολεμιστή, κάνοντας αυτή τη φορά ένα σκούπισμα. Ο θηριώδης κατέρρευσε με μια συντριβή, αλλά στη συνέχεια πήδηξε αμέσως. Και η μάχη συνεχίστηκε με νέα, ξέφρενη, δύναμη τυφώνα.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Ναι, ξέρουμε να πολεμάμε,
  Αλλά δεν θέλουμε να ξαναγίνει...
  Τα κορίτσια έπεσαν στη μάχη,
  Και γέμισαν την αποτελμάτωση!
  Η Ελίζαμπεθ απάντησε πηδώντας μακριά, και οι δύο πολεμιστές από ατσάλι συγκρούστηκαν με κεφάλια, τόσο πολύ που οι σπινθήρες πέταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά κελαηδούσε:
  - Το μέταλλο μπορεί επίσης να εκτεθεί στον ηλεκτρισμό.
  Και το πήρε και έριξε το στιλέτο στα καλώδια με το δεξί της χέρι... Το ίδιο έκανε και η Έλενα. Και τότε τα ηλεκτρικά κυκλώματα έπεσαν πάνω στους χαλύβδινους πολεμιστές και μια επιθετική εκκένωση κραδασμού τους πέρασε. Και τα ατσάλινα τέρατα άρχισαν να λάμπουν κόκκινο.
  Μετά πέρασαν από ρωγμές και πάγωσαν σαν σκόνη.
  σημείωσε η Κάθριν, πετώντας το μπούμερανγκ της στα καλώδια. Προκαλώντας τους να πέσουν και να τηγανίσουν τέρατα:
  - Απενεργοποιούμε επικίνδυνους μαχητές!
  Η Ευφροσύνη φώναξε:
  - Για εξαιρετικά επιτεύγματα στη διαστημική μάχη!
  Και θα ρίξει και το δώρο του στους εχθρούς του.
  Σε κάθε περίπτωση, οι πολεμιστές του χάλυβα είχαν τελειώσει. Και οι πολεμιστές σώζουν ξανά τον κόσμο.
  Ο κύριος εχθρός είχε ήδη προετοιμαστεί για εκτόξευση μιας θανατηφόρας μπαταρίας με μια ειδική γεννήτρια που λειτουργούσε απορροφώντας γκραβιτόνια από τη Γη και από άλλους πλανήτες.
  Και πώς θα ενεργοποιηθεί το φονικό εκκένωση. Και η ατμόσφαιρα άρχισε να ταλαντεύεται και ο αέρας έγινε πολύ πιο ζεστός. Και ήταν σαν να το διαπερνούσαν ρωγμές, γεμάτες με λαμπερό φως.
  Η Ελισάβετ φώναξε:
  - Σαν αυτό! Ας τσακωθούμε παιδιά!
  Ένας μεγάλος μεταλλαγμένος εμφανίστηκε μπροστά της, που έμοιαζε με γορίλα, με πρόσωπο με κυνόδοντα. Όρμησε στο κορίτσι και μάλιστα πολύ γρήγορα και επιδέξια. Η Ελίζαμπεθ πήδηξε πίσω, σκοντάφτοντας την. Και ο γορίλας κατέρρευσε, απλώθηκε στην επιφάνεια.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά έφτυσε και το μεταλλαγμένο σάλιο της έκανε τον γορίλα, που είχε σηκωθεί, να πέσει ξανά κάτω. Και επιπλέον, το κεφάλι του μόλις κατέληξε στον κάδο απορριμμάτων .
  Ένα άλλο μεταλλαγμένο θηρίο, πιο συγκεκριμένα, ένα μείγμα ανθρώπου και ζώου, είχε κεφάλι λύκου. Και προσπάθησε να επιτεθεί στην Έλενα. Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά έπεσε ανάσκελα και πέταξε το τέρας από πάνω της. Πέταξε πάνω και έπεσε σε έναν φανοστάτη. Και ούρλιαξε σαν χτυπημένο σκυλί.
  Η Ευφροσύνη χτύπησε τον μεταλλαγμένο λύκο στο κεφάλι με ένα τούβλο. Χώρισε.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Τούβλα, τούβλα!
  Δεν είσαι το ουρλιαχτό του λύκου - καλύτερα σκάσε!
  Η Κάθριν σημείωσε με ένα χαμόγελο καθώς ο μεταλλαγμένος γορίλας προσπαθούσε να σηκωθεί. Κινήθηκε ανάμεσα στα πόδια του, κάνοντας τον να πηδήξει. Και μετά έκανε τον αντίπαλό της ανάποδα.
  Μετά από αυτό, μαζί με την Ελισάβετ, γαργάλησαν τις φτέρνες του μεταλλαγμένου ζώου με στιλέτα.
  Και το ζώο θα γελάει και θα γελάει. Και κυριολεκτικά τσιμεντώθηκε μέσα στον κάδο απορριμμάτων .
  Τα κορίτσια άρπαξαν τον λύκο από το λαιμό και τον πέταξαν στον γορίλα. Και πάλι συγκρούστηκαν και αναποδογύρισαν. Και οι τέσσερις καλλονές πρόσθεσαν γυμνές γόβες. Και μερικά μεταλλαγμένα κύλησαν με μεγάλη ταχύτητα και έπεσαν στο ποτάμι.
  Η Έλενα τραγούδησε:
  - Μόλις σε χτυπήσω στο μέτωπο, θα πας στον πάτο!
  Και τα κορίτσια όρμησαν. Και εδώ είναι, ο κύριος κακός Shchedry. Στα χέρια του κρατάει ένα βαρύ blaster. Και από αυτό, σαν να ανατινάζεται από μια ροή ενέργειας. Επιπλέον, ο ίδιος ο Shchedry είναι σε θωρακισμένη πανοπλία, καθώς και σε μάσκα και πανοπλία.
  Τα κορίτσια, πηδώντας και αποφεύγουν , αποφεύγουν τις φονικές ακτίνες. Και οι γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες τους αναβοσβήνουν τόσο πολύ.
  Η Ελισάβετ έριξε μπούμερανγκ στον εχθρό. Πυροβόλησε εναντίον του. Αλλά το όπλο πήγε στο πλάι και χτύπησε ένα φανάρι. Ο στύλος κόπηκε και η συσκευή με τα τρία μάτια που δείχνει την οδική κυκλοφορία χτύπησε τον Γενναιόδωρο στο κεφάλι, καλυμμένο με κράνος.
  Η Έλενα, βλέποντας ότι ο εχθρός έμεινε άναυδος, πέταξε το σχοινί στριμμένο σε ένα λάσο και άρπαξε τον εκτοξευτήρα. Τράβηξε απότομα και το έσκισε από το πόδι της.
  Μετά από αυτό τραγούδησε:
  - Από τα πόδια των κοριτσιών,
  Σκληρά πόδια...
  Είναι αδύνατο να φύγεις, πιστέψτε με,
  Χτυπήστε το νικέλιο
  Χτυπήστε το νικέλιο!
  Δεν είναι δύσκολο να βάλεις έναν άντρα στο κρεβάτι!
  Ο γενναιόδωρος αφοπλίστηκε. Τα κορίτσια νίντζα το πήραν και το χτύπησαν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και κυριολεκτικά κατέβασαν τον εγκληματία με την τετράδα τους. Μετά από αυτό, πηδήξαμε στη γεννήτρια. Η Ελίζαμπεθ προσπάθησε να το σβήσει όταν τη χτύπησε το ρεύμα. Και το μεταλλαγμένο κορίτσι πήδηξε πίσω και κελαηδούσε:
  - Δόξα στα κορίτσια νίντζα,
  Δόξα στους ήρωες της μάχης!
  Η Έλενα πέταξε ένα κλειδί στη γεννήτρια, σηκώνοντάς το από την άσφαλτο. Πέταξε, χτύπησε και προκάλεσε βραχυκύκλωμα.
  Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά κελαηδούσε:
  - Λύνω το πρόβλημα όχι απλά, αλλά πολύ απλά!
  Η θερμοκρασία του αέρα δεν ήταν πια τόσο ζεστή. Εν τω μεταξύ, τα κορίτσια άρχισαν να παίζουν ξανά.
  Εδώ είναι μια άλλη αποστολή. Ένας σοβαρός αντίπαλος εμφανίστηκε στο πρόσωπο ενός τέρατος ρομπότ. Και αυτό το τέρας είναι πολύ επικίνδυνο. Πήρε την εικόνα ενός μαχητικού τζετ και ας χρησιμοποιήσουμε ακτίνες λέιζερ για να χτυπήσουμε μια από τις μεγάλες, εικονικές πόλεις, γκρεμίζοντας ουρανοξύστες.
  Εδώ μια ροή ενέργειας καταστρέφει ένα μεγάλο, πολυώροφο κτίριο, κατεδαφίζοντας και σκυρόδεμα και μέταλλο.
  Η Έλενα σημείωσε, κοιτώντας το με θαυμασμό:
  - Πόση ενέργεια έχει!
  Η Ελισάβετ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Τώρα εμείς οι ίδιοι πρέπει να αποκτήσουμε κάτι εναντίον του!
  Η Catherine γέλασε και έβγαλε από τον αέρα ένα πολύ σοβαρό στρατιωτικό όπλο:
  - Αυτό είναι ένα μηχάνημα υπερλέιζερ ! Χτυπήστε τον εχθρό χρησιμοποιώντας την ενέργεια της σύντηξης κουάρκ!
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι σωστό! Έλα να πάρουμε τον εχθρό και να τον σκοτώσουμε!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά και ένα πολύ ψύχραιμα εξελιγμένο όπλο εμφανίστηκε στα χέρια της. Το μεταλλαγμένο κορίτσι φώναξε:
  - Αυτό είναι ένα δοκάρι, με υπερπυρηνική άντληση!
  Τα άλλα δύο κορίτσια απέκτησαν και κουφάρια. Και όταν πάρουν το ρομπότ που καταστρέφει την πόλη, θα σε χτυπήσουν.
  Το έκαναν φυσικά. Όμως συνέβη κάτι απροσδόκητο. Η ακτινοβολία μάχης χτύπησε το ρομπότ, αλλά αντικατοπτρίστηκε αμέσως από κάποιο πολύ ισχυρό προστατευτικό φράγμα.
  Και τα κορίτσια ένιωσαν να κατακλύζονται από έντονη ζέστη.
  Η Έλενα τραγούδησε:
  - Αυτή είναι η προστασία που ήρθε,
  Πώς να νικήσετε το παράσιτο;!
  Η Ελισάβετ απάντησε χαμογελώντας:
  - Νομίζω ότι ξέρω πώς αυτό το ρομπότ αμύνεται. Σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται για μια διάσταση μιάμιση διάστασης που δεν μπορεί να διεισδύσει τόσο εύκολα!
  Η Αικατερίνα πρότεινε:
  - Τι θα συμβεί αν χρησιμοποιήσουμε έναν υπερβλαστήρα αντλούμενο με θερμοπρεόν ;
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Θα υπάρξει θανατηφόρος δύναμη!
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Δεν μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ενέργεια εδώ. Η ουσία αυτής της μέτρησης είναι ότι όλες οι ροές ενέργειας και σωματιδίων πηγαίνουν προς την ίδια κατεύθυνση!
  μια δέσμη υπερλέιζερ τους χτύπησε . Τα κορίτσια μετά βίας είχαν χρόνο να πηδήξουν στα πλάγια. Ένιωθαν ακόμη και ξυπόλητοι, με μια χαριτωμένη καμπύλη της φτέρνας.
  Και οι τέσσερις γλείφτηκαν αμέσως από υπερπυρκαγιά στα γυμνά, κάλους πέλματά τους .
  Τα κορίτσια μάλιστα ούρλιαζαν και κελαηδούσαν στα πνεύμονά τους:
  - Δοξασμένη η αγία μου γη,
  Μια καταιγίδα στις φλόγες των νικών...
  Είσαι ο μόνος σαν αυτό σε ολόκληρη τη Γη,
  Και δεν υπάρχει κανείς πιο πολύτιμος από σένα στον κόσμο!
  Μετά από αυτό, οι καλλονές το πήραν και έφτυσαν με όλο τους το θυμό το ρομπότ. Και το σάλιο των μεταλλαγμένων κοριτσιών είναι ένα δηλητηριώδες υπεροξύ . Θα ορμήσει και θα διαπεράσει το γήπεδο. Και το ρομπότ μάχης έλαβε τέσσερις σοβαρές πληγές. Η πανοπλία του φαγώθηκε, σχηματίζοντας εντυπωσιακά βαθουλώματα που κάπνιζαν.
  Και το μαχητικό όχημα άρχισε να χάνει ταχύτητα.
  Η Έλενα τραγούδησε κοροϊδευτικά:
  Η Γη πλησιάζει θορυβωδώς.
  Το φωτόνιο μου δεν ακούει το τιμόνι...
  Σκύβω πάνω από το θέαμα,
  Και οι πύραυλοι ορμούν προς τον στόχο...
  Δεν ξεκινάμε τον αγώνα από την αρχή!
  Και το ρομπότ μάχης απάντησε και χτύπησε τα κορίτσια με τη βοήθεια ενός υπερπλασμικού στυπώματος. Πέταξε έξω από τα όπλα μάχης και όρμησε πίσω από τα μεταλλαγμένα κορίτσια.
  Η Ελίζαμπεθ πήρε και αποκάλυψε τις κόκκινες θηλές του στήθους της. Το παράδειγμά τους ακολούθησαν και οι συμπαίκτες της.
  Η κόκκινη άρπυια τραγούδησε:
  Η Ρωσία είναι μια σφαίρα με το στήθος της,
  Κάλυψε και έσωσε τον κόσμο από τα δεινά...
  Αλλά η κόλαση έχει σηκωθεί με το κόκκινο κατακάθι της,
  Κάποιος ενοχλήθηκε από το βρυχηθμό της νίκης μας!
  Και οι πολεμιστές πήραν και απελευθέρωσαν συγχρόνως υπερηχητικά κύματα από τις θηλές τους, στο χρώμα των υπερώριμων φραουλών.
  Πετούσαν σαν τσουνάμι. Και χτύπησαν την υπερπλασματική σταγόνα. Αυτή, έχοντας δεχτεί ένα συντριπτικό χτύπημα, δονήθηκε και όρμησε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μετά από αυτό, πήρε και σκέπασε το ρομπότ, που ήδη έκαιγε και κάπνιζε. Και έτσι το μηχανικό τέρας μπλέχτηκε σε έναν πύρινο ιστό και άρχισε να καίει σαν κερί.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε γελώντας:
  Τα κορίτσια θα κυβερνήσουν το σύμπαν
  Αν και ναπάλμ βρέχει από τον ουρανό...
  Το να υπηρετούμε την Πατρίδα είναι αμετάβλητο καθήκον μας,
  Η ιερή φωτιά έκαιγε στην καρδιά μου!
  Και οι πολεμιστές θα το πάρουν πάλι από τις ρουμπινί θηλές τους και θα τους χτυπήσουν με κεραυνό.
  Αυτές είναι αληθινά γραμμένες καλλονές. Και τα σώματά τους είναι τόσο μυώδη, δυνατά, σμιλεμένα, ενεργητικά.
  Το ρομπότ δολοφόνος τελικά θρυμματίστηκε στη διαστημική σκόνη. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πραγματικά θανατηφόρο αποτέλεσμα από το στήθος τέτοιων υπέροχων καλλονών.
  Η Έλενα τραγούδησε:
  Θα φέρουμε φως σε όλο τον κόσμο, πιστέψτε με,
  Ας πεθάνουμε και ας σώσουμε τον πλανήτη...
  Αν και η μοίρα είναι τρομερή, ο κακός θάνατος ήρθε,
  Μην πεθάνετε μάταια, γιατί η Πατρίδα μας είναι ζωντανή!
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Όχι, είναι καλύτερα να επιβιώσεις και να κερδίσεις!
  Τα κορίτσια, γενικά, έδειξαν το σημαντικό αγωνιστικό τους επίπεδο. Αλλά μετά εμφανίστηκε ξανά ο Γενναιόδωρος. Αυτός είναι ένας μυώδης άνδρας με μάσκα και πανοπλία, στην προκειμένη περίπτωση, μαζί με δύο άλλους συνεργάτες, έφερε ένα όπλο που προκάλεσε πολεμική διάβρωση των λίθων. Και χτυπούσε σπίτια με αυτό. Έγιναν χαλαρά, σαν άμμος, και θρυμματίστηκαν. Και οι όμορφες κοπέλες που έμεναν σε αυτά φυγαδεύτηκαν από τους πολέμους.
  Η Αικατερίνη σημείωσε:
  - Η καταστροφή είναι πάθος,
  Η κακή δύναμη κυβερνά τη φωλιά...
  Αυτός που πίνει απλόχερα το αίμα των άλλων,
  Ας ρίξουμε το ατού δίνοντας αγάπη!
  Το πήραν τα κορίτσια και αμέσως, μόλις σφύριξαν. Και αρκετοί βαρύτιμοι γύπες πέταξαν από τις στέγες. Έπεσαν στα κεφάλια των μεταλλαγμένων - ένα μείγμα ανθρώπου και αγριογούρουνου και άλλου εμφανούς ρινόκερου. Και τα ράμφη των γύπων γέμισαν τα κρανία τους με βαριά εξογκώματα, με αποτέλεσμα να πέσουν νοκ άουτ.
  Και ένα άλλο ράμφος θα χτυπήσει τον Γενναιόδωρο ανάμεσα στα πόδια στη βουβωνική χώρα.
  Και θα πηδήξει και θα τραγουδήσει με λεπτή φωνή:
  Πηδάω στη σκηνή, πηδάω στη σκηνή
  Θα γίνω ευνούχος σε χαρέμι!
  Θα γίνω ευνούχος σε χαρέμι!
  Και η φωνή έγινε τόσο λεπτή, σαν μικρού παιδιού.
  Και το ίδιο το κανόνι πήδηξε πιο ψηλά και αναποδογύρισε. Η Ελίζαμπεθ πήδηξε. Το έπιασε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το ανακατεύθυνε με γρήγορες κινήσεις.
  Και τα σπίτια που καταστράφηκαν άρχισαν να αποκαθίστανται. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κάηκαν από το ρομπότ δολοφόνος.
  Η Έλενα και η Αικατερίνα πήδηξαν πάνω στα μεταλλαγμένα τέρατα που είχαν αρχίσει να συνέλθουν. Τα κορίτσια έπεσαν ανάσκελα και πέταξαν και τα δύο τέρατα με τα δυνατά τους πόδια.
  Πέταξαν και αναποδογύρισαν στην περιπλάνηση τους. Και τα κεφάλια τους κατέληξαν σε κάδους απορριμμάτων με διαφορετικά αποτσίγαρα.
  Και πώς το πήραν και ούρλιαζαν από τον πόνο.
  Η Έλενα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Άσε με να πάω στα Ιμαλάια,
  Άσε με να φύγω τελείως...
  Αλλιώς θα ουρλιάζω, ή θα γαυγίζω,
  Αλλιώς θα φάω κάποιον!
  Και ο πολεμιστής με τα κόκκινα μαλλιά, σαν το χρώμα του πανό του Λένιν, το πήρε και έφτυσε στον πισινό του μεταλλαγμένου που είχε κολλήσει στον κάδο απορριμμάτων . Αυτός, έχοντας λάβει μια εκροή σκληρού, φλεγόμενου εξαιρετικά δηλητηριώδους χυμού, θα πηδήξει, θα κυλήσει, θα βρυχηθεί και θα σφύριξει, με ένα άγριο ουρλιαχτό.
  Η Ευφροσύνη και η Αικατερίνα κλώτσησαν τον εχθρό με τα γυμνά τους πόδια, στέλνοντάς τον σε μια κολασμένη πτήση σε ένα σημείο.
  Θα ορμήσει σαν ακαθοδηγούμενος πύραυλος. Και θα χτυπήσει τον Γενναιόδωρο, συντρίβοντας το κέλυφος του τελευταίου.
  Και τότε ο ρινόκερος πέταξε εκεί, συγκρουόμενος με τον ιδιοκτήτη του.
  Η Έλενα το πήρε και τραγούδησε με χαρά:
  - Αν και κατάγομαι από ένα λιτό χωριό,
  Εκεί που μας έμαθαν να ζούμε σύμφωνα με τον Ίλιτς...
  Δεν θέλω να είμαι μια γκόμενα χωρίς προβλήματα,
  Και δεν θέλω να γίνω αγελάδα γάλακτος!
  Και τα τέσσερα κορίτσια το πήραν και με τα γυμνά, μυώδη πόδια τους άρχισαν να πετούν τα μεταλλαγμένα μαζί με τον ιδιοκτήτη τους, κάνοντας τα κυριολεκτικά να στριφογυρίζουν.
  Παράλληλα, οι καλλονές τραγούδησαν:
  Εγώ εσύ αυτός αυτή,
  Όλη η χώρα μαζί
  Μαζί μια φιλική οικογένεια
  Στη λέξη είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Και οι πολεμιστές, σαν ποδοσφαιριστές της μεγάλης κατηγορίας, πήραν και χτύπησαν τους τρεις κακούς κατευθείαν σε μια μεγάλη μπετονιέρα. Μετά από αυτό, η Έλενα άναψε τον κινητήρα σε πλήρη ισχύ.
  Και αυτά τα τέρατα άρχισαν να περιστρέφονται.
  Η Ελισάβετ σημείωσε, πήρε ξανά το ειδικά σχεδιασμένο κανόνι στα χέρια της, αποκαθιστώντας τα κατεστραμμένα κτίρια:
  -Κερδίζουμε όπως πάντα...
  Η Έλενα, με ένα χαμόγελο που φαινόταν τρομακτικό, κελαηδούσε:
  Αλλά για να είμαι ειλικρινής,
  Κερδίζω τα πάντα!
  Ο κυνηγός μετατράπηκε στο παιχνίδι
  Άνοιξε λογαριασμό, λοιπόν, φυσικά!
  Έχοντας μπερδέψει καλά τους αντιπάλους τους, τα κορίτσια το πήραν και χωρίς άλλη καθυστέρηση, εκτοξεύτηκαν. Και τότε ένας τεράστιος τσιμεντένιος κύβος πέταξε έξω, έπεσε κάτω και πάγωσε στον λαμπερό εικονικό ήλιο!
  Η Αικατερίνη σημείωσε:
  - Άλλη μια αναμέτρηση υπέρ μας!
  Η Έλενα ξεκαθάρισε:
  -Εικονική αναμέτρηση!
  Και χτύπησε τα γυμνά δάχτυλά της. Αυτό που προκάλεσε μια φλογερή, ιριδίζουσα φούσκα. Πέταξε ψηλότερα στον αέρα, επεκτείνοντας καθώς πήγαινε και αστράφτοντας με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Αυτό ήταν ένα έργο τέχνης.
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα κελαηδούσε:
  - Το σύμπαν είναι γεμάτο φανταστικές εκπλήξεις,
  Και το κορίτσι, που είναι πολύτιμο στη μάχη...
  Μπορώ να κλωτσήσω τον κακό στη βουβωνική χώρα με το γυμνό μου πόδι,
  Ωστόσο, προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου!
  Να είσαι ο εαυτός σου! Να είσαι ο εαυτός σου!
  Τέτοιο κορίτσι, άγριο, γκρουβέ!
  Η Ελισάβετ είπε χαμογελώντας:
  - Συνέχισε έτσι!
  Η Έλενα, συνθλίβοντας το τέρας, μουρμούρισε κάτι ακατανόητο.
  Η Ευφροσύνη πήρε και έβγαλε το σουτιέν της, χτυπώντας τον κρυστάλλινο αντίπαλο που ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της σαν πάλσαρ. Πέταξαν δίπλα και έπεσαν στη γυαλιστερή επιφάνεια. Και έδωσαν ένα μεγάλο, θανατηφόρο χτύπημα.
  Ένα κορίτσι με μαλλιά λευκά σαν το χιόνι κελαηδούσε:
  - Το κορίτσι γεμίζει τη γη με τα στήθη της,
  Κάλυψε και έσωσε όλο τον κόσμο από τα δεινά...
  Δεν το έχουμε καταλάβει, προφανώς τα κορίτσια έχουν νόημα,
  Όταν ένας γείτονας πήγε all-in για να παίξει!
  Η Αικατερίνα, ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά, το πήρε και το κλώτσησε στην επιφάνεια με το γυμνό της τακούνι. Ένας από τους προεξέχοντες σωλήνες έσκασε από τη διάσειση και οι στρατιώτες του εχθρού που προχωρούσαν στην πραγματικότητα πλημμύρισαν με ένα ρεύμα ατμού.
  Ένα κορίτσι με μαλλιά που έμοιαζαν με πικραλίδα, μόνο πιο ογκώδη, τα πήρε και τραγούδησε:
  - Μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο,
  Έγχυμα βελανιδιάς και σημύδας...
  Μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο,
  Μια δροσερή κλωτσιά από ξυπόλητο κορίτσι!
  Και τα μαργαριταρένια δόντια της θα λάμπουν σαν καθρέφτης. Αυτά είναι κορίτσια του Terminator.
  Πραγματικά, κανένας στρατός εικονικών πλασμάτων δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε ανθρώπους σαν αυτούς. Και μην προσπαθήσεις καν.
  Η Έλενα είδε ξαφνικά ένα τεράστιο χιονισμένο βουνό πάνω από την πόλη. Και μερικοί άνθρωποι με φορεσιές Βίκινγκ φρέζαν γύρω γύρω. Ήταν ψηλοί και πολύ μεγαλύτεροι από τους απλούς εκπροσώπους της ανθρωπότητας.
  Το κοκκινομάλλη κορίτσι φώναξε:
  - Κανένα έλεος, κανένα έλεος, κανένα έλεος για τον εχθρό,
  Μάθε, κακός Βίκινγκ, ξέρεις, ο κακός Βίκινγκ θα φάει στιφάδο από μέσα σου!
  Η Ελίζαμπεθ πέταξε ένα νόμισμα με τα γυμνά δάχτυλά της. Στριφογύρισε και χτύπησε το κοράκι που πετούσε στον αέρα. Επιπλέον, αυτό το γκρίζο πλάσμα είχε το μέγεθος ενός μεγάλου άλμπατρος. Και τη χτύπησε ακριβώς στο στέμμα. Το κοράκι έχασε τις αισθήσεις του και όρμησε κάτω σαν μετεωρίτης. Και άφησε πίσω της μια καπνιστή ουρά.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά τραγούδησε:
  - Η αγάπη είναι σαν ένα ορεινό ρέμα,
  Αυτό που πέφτει στη γη σαν χαλάζι...
  Και ενεργοποιώντας το, προκαλώντας ηλεκτροπληξία στον αντίπαλο,
  Η κοπέλα φορτώνει το πολυβόλο!
  Το κοράκι χτύπησε το ρομπότ μάχης με το ράμφος του κατά την άγρια πτώση του. Προέκυψε βραχυκύκλωμα. Και το τεράστιο cyborg εκρήγνυται. Μετά από αυτό το βουνό σείστηκε.
  Και χιόνι έπεσε στα γενναία τέσσερα κορίτσια.
  Η Catherine σημείωσε, τραγουδώντας:
  Χιονόπτωση, χιονόπτωση,
  Μην δείχνεις τα μαλλιά μου...
  Αποτέλεσμα, αποτέλεσμα -
  Τα κορίτσια είναι πάντα ξυπόλητα!
  Και η πολεμίστρια το πήρε και στριφογύρισε τα χρυσά μαλλιά της, σαν να ήταν τοπ. Και αμέσως αναδύθηκε μια φωτεινή λάμψη, και ρυάκια από πύρινες ακτίνες ξεχύθηκαν. Και αντί για χιόνι, άρχισε να πέφτει βροχή. Και ήταν όλα πολύ όμορφα, και οι σταγόνες έλαμπαν στον εικονικό ήλιο σαν διαμάντια.
  Η Ελισάβετ σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Πρέπει να δείξουμε τα ταλέντα μας στις επιχειρήσεις,
  Ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού είναι τα διαμάντια!
  Η Ευφροσύνη γέλασε και, δείχνοντας το βουνό όπου οι Σκανδιναβοί πολεμιστές σμήρωναν στο χιόνι, σημείωσε:
  - Αυτοί οι τύποι κάνουν κάτι κακό!
  Η Έλενα πρότεινε:
  - Ας απελευθερώσουμε τις δολοφονικές ακτίνες του θανάτου από τις κόκκινες θηλές μας.
  Και η κοκκινομάλλα βελούδα γέλασε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της.
  Η Ελισάβετ πρότεινε:
  - Πάμε, κορίτσια, πρώτα, ας αποβιβάσουμε στρατεύματα!
  Η Κατερίνα τραγούδησε με χαρά:
  - Πώς η ζεστασιά της καρδιάς τους βοηθά τα στρατεύματα αποβίβασης,
  Πώς η ζεστασιά της καρδιάς τους βοηθά τους αλεξιπτωτιστές,
  Ανεμοδαρμένα στρατεύματα!
  Και οι πολεμιστές το πήραν, επιταχύνθηκαν και με όλη τους τη δύναμη, σαν να το έπαιρναν και να πηδήξουν.
  Και οι μαχόμενες, επιθετικές τέσσερις καλλονές θα πετάξουν κατευθείαν στη μάχη. Και είναι ξεκάθαρο ότι είναι έτοιμοι να μετακινήσουν βουνά αμέσως.
  Η Έλενα το πήρε ενθουσιασμένη και τραγούδησε:
  Θα είμαι ο απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής
  Και θα σαρώνω σαν αστραφτερός τυφώνας...
  Πιο δροσερό, αυτά είναι όλα τα έργα του Σαίξπηρ,
  Απλώς θα πηδήξω στον Ειρηνικό Ωκεανό!
  Η Ελισάβετ το σήκωσε, τραγουδώντας:
  - Οι τολμηροί αθλητές είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν,
  Όλοι πιστεύουν θερμά στη νίκη!
  Η Ευφροσύνη συμπλήρωσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Άλλωστε, μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε θάλασσα, η θάλασσα είναι μέχρι το γόνατο,
  Εξάλλου, τα όποια βουνά είναι στο χέρι μας!
  Και έτσι τα κορίτσια πραγματικά ανέβηκαν στο βουνό σε ένα εικονικό παιχνίδι. Είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη στους Βίκινγκς. Ακόμα κι αν είναι γίγαντες τρεις φορές το ύψος του ανθρώπου.
  Η Έλενα μπήκε στη μάχη. Έτρεχε το μύλο με τα σπαθιά της. Και έκοψε το κεφάλι του Βίκινγκ τραγουδώντας:
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Μη βιάζεσαι...
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Κι αν σου φανεί χρήσιμο;
  Γράψτε το στο σημειωματάριό σας,
  Σε κάθε σελίδα!
  Μη χάσεις το κεφάλι σου!
  Μη χάσεις το κεφάλι σου!
  Καλύτερα να φύγεις γρήγορα!
  Η Ελίζαμπεθ πέταξε πολλές βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξαν πάνω και χτύπησαν τους γύπες που πετούσαν πάνω από τους Βίκινγκς. Μεγάλα αρπακτικά πουλιά, έχοντας χάσει τον προσανατολισμό τους, πέταξαν και χτύπησαν το ράμφος τους στα κρανία των πολεμιστών Βίκινγκ. Τους τρύπησαν, αναγκάζοντάς τους να απελευθερώσουν βρύσες αίματος.
  Η Catherine κλώτσησε τον πλησιέστερο Viking με το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της στη βουβωνική χώρα. Τον έκανε να πηδήξει και να κυλήσει από το χτύπημα.
  Μετά από αυτό, το κορίτσι είπε:
  - Βλέπεις μια έκλειψη στον ουρανό,
  Αυτός είναι ένας στρατός από εχθρούς...
  Ένα σημάδι της κόλασης θα έρθει,
  Δεν χρειάζονται άλλα λόγια!
  Και το πήρε το κορίτσι και τα μαργαριταρένια μάτια της άστραψαν. Αυτό είναι πραγματικά μια κλοπή, πραγματικά μια κλοπή!
  Το πήρε η Ευφροσύνη και σφύριξε. Ένα-δυο πεύκα τινάχτηκαν από το σφύριγμα, σαν να έπεσαν πάνω τους μπαστούνια από μπαμπού. Και βαρείς κώνοι πέταξαν κάτω. Χτύπησαν τα κεφάλια των Βίκινγκς, σπάζοντας τα μαζί με τα κράνη τους.
  Το ξανθό κορίτσι σημείωσε:
  - Αφήνω τους εχθρούς μου να πάνε χαμένοι,
  Η πρώτη μου κίνηση, η τελευταία μου κίνηση!
  Και τώρα έμεινε μόνο ο μεγαλύτερος ηγέτης των Βίκινγκ με πλατύ ώμο με χρυσή πανοπλία.
  Και βρυχήθηκε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δεν έχεις καμία πιθανότητα! Έχω το τσεκούρι του Θορ!
  Ο θηριώδης Βίκινγκ ταλαντεύτηκε και έστειλε ένα κύμα τσουνάμι από το τσεκούρι του.
  Τα κορίτσια ήταν ελαφρά καλυμμένα με χιόνι.
  Αλλά γρήγορα σηκώθηκαν όρθιοι.
  Η Έλενα κατάλαβε το καλάθι που έπεσε ο γίγαντας πολεμιστής και γάβγισε:
  - Λοιπόν, βάλε τον αντίπαλό σου στο πορτοφόλι σου!
  Και το πήρε και το τίναξε.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Αγόρι μου, μωρό μου,
  Αυτή την ώρα δεν κοιμάσαι,
  Και σε ποια άγνωστη χώρα,
  Οι σκέψεις σου θα είναι για μένα!
  Ο γίγαντας των Βίκινγκ ταλαντεύτηκε ξανά. Και σε εκείνο ακριβώς το δευτερόλεπτο ένιωσε μια παραμόρφωση του χώρου. Και αυτός, σαν φτερό κύκνου, τον ρούφηξε μια ισχυρή ηλεκτρική σκούπα.
  Και ο γίγαντας ισοπέδωσε στο καλάθι, αποκτώντας το μέγεθος ενός παπαρουνόσπορου.
  Η Έλενα χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Αυτή είναι πραγματικά μια μεταμόρφωση!
  Η Κατερίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Θα υπάρξει αναγκαστική θεραπεία, και αστείες μεταμορφώσεις!
  Η Ελισάβετ κοίταξε το βουνό με ανησυχία και παρατήρησε:
  - Υπάρχει μια βόμβα κρυμμένη κάτω από το χιόνι!
  Η Έλενα τσίριξε:
  - Πυρηνικά;
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά μουρμούρισε:
  -Πάρε την αδερφή σου πιο ψηλά - θερμοπρέον !
  Η κοκκινομάλλα πολεμίστρια άνοιξε τα μάτια της και ρώτησε:
  - Και πώς το εξουδετερώνουμε;
  Η Ευφροσύνη γέλασε και ούρλιαξε:
  - Για να γίνει αυτό, πρέπει να απελευθερώσουμε τον υπέρηχο από τις κόκκινες θηλές μας. Ας τα κάνουμε κορίτσια και τα τέσσερα μαζί!
  Και οι πολεμιστές πήραν και γάμησαν με ρεύματα τεράστιας ενέργειας από τις ρουμπινί θηλές τους.
  θερμοπρεόν γρύλισε και έσβησε. Μετά από αυτό, άρχισε να παίζεται μια πανηγυρική πορεία.
  Η Έλενα έγραψε στο Twitter:
  - Όποιος θέλει βόμβα θα την πάρει στο μέτωπο!
  
  ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Το όμορφο ξωτικό Ερημιάδα πρέπει να βρει τον κόκκινο δράκο για να σώσει τον πολιτισμό των ξωτικών της από την καταστροφή. Στην πορεία όμως πρέπει να πολεμήσει με κάθε λογής πολεμιστές και να λύσει δύσκολους γρίφους, βιώνοντας απίστευτες περιπέτειες.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1.
  Είχε λοιπόν ως αποστολή να περπατούσε σε ένα μονοπάτι από κόκκινο τούβλο. Και πίσω της είναι μια φαρέτρα, τόξο και βέλη. Τα γυμνά πέλματα αισθάνονται τη ζεστασιά της επιφάνειας που θερμαίνεται από τρεις ήλιους.
  Η Ερημιά φοράει κοντή φούστα και το στήθος της καλύπτεται μόνο από μια στενή λωρίδα υφάσματος.
  Εκτελεί ένα σημαντικό έργο.
  Ποιο, συγκεκριμένα, δεν το γνωρίζει η ίδια. Αλλά σαφώς κάτι ιδιαίτερο, όπως η διάσωση του πολιτισμού των ξωτικών.
  Και κάποιο πλάσμα βγαίνει να τη συναντήσει. Το μέγεθος μιας καλής δεξαμενής, και με ένα κέλυφος που αστράφτει με διαμάντια.
  Το ξωτικό του υποκλίθηκε και κελαηδούσε:
  - Χαίρομαι που σε γνωρίζω!
  Η γιγάντια, κερασφόρα χελώνα γρύλισε:
  - Μη χαίρεσαι εκ των προτέρων! Τι ψάχνεις?
  Η Εριμιάδα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Δεν ξέρω. Αλλά ξέρω μόνο ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να σωθεί ο πολιτισμός των ξωτικών.
  Ο Μπρούιζερ σημείωσε:
  - Αυτό είναι, δεν ξέρεις τον εαυτό σου; Δεν έχεις βασιλιά στο κεφάλι σου;
  Το ξωτικό το πήρε και τραγούδησε:
  Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα όρια στη ζωή,
  Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα όρια στη ζωή...
  Και πολλή περιττή, βαρετή φασαρία...
  Και πάντα κάτι μου λείπει,
  Και πάντα κάτι μου λείπει,
  Χειμώνας καλοκαιριού, χειμώνας καλοκαιριού, φθινόπωρο της άνοιξης!
  Η χελώνα χαμογέλασε και σημείωσε, αναβοσβήνει το διαμαντένιο καβούκι της:
  - Εσύ, βλέπω, είσαι ένα επιπόλαιο άτομο που αστράφτει με τις γυμνές, ροζ γόβες της στο τούβλο. Επομένως, αν θέλετε να σας αφήσουν, απαντήστε σε αυτήν την ερώτηση...
  Η Ερημιάδα έγνεψε καταφατικά:
  - Είμαι έτοιμος να απαντήσω σε κάθε ερώτηση!
  Ο καραγκιόζης κελαηδούσε:
  -Ποιος είναι κάποιος που φαίνεται κουλ, αλλά στην πραγματικότητα είναι κακός;
  Το ξωτικό γέλασε και μουρμούρισε:
  - Τρολ!
  Η χελώνα γέλασε και το καβούκι της άστραφτε ακόμα πιο λαμπερά με διαμάντια που λαμπύριζαν στους τρεις ήλιους. Και εξέδωσε:
  - Οχι! Δεν μάντεψε! Θα τιμωρηθείς για αυτό!
  Το ξωτικό θα πηδήξει και θα αρχίσει να τρέχει. Οι κυριολεκτικά ροζ γόβες άστραψαν και τα γυμνά, μαυρισμένα της πόδια έλαμπαν σαν λεπίδες προπέλας.
  Το κορίτσι βρυχήθηκε:
  - Το ξωτικό ορμά, φουρτουνιασμένα άλογα,
  Πρέπει να παραδεχτώ, ο διάβολος πέθανε !
  Δεν θα μας προφτάσουν, δεν θα μας προφτάσουν!
  Σε απάντηση, εμφανίστηκαν αμέσως δύο ψηλοί ήρωες με κεφάλια τράγου. Έτρεξαν να τρέξουν πίσω από το ξωτικό. Και στάμπαραν τις οπλές τους. Πολύ γεμάτα θέματα.
  Η Ερυμιάδα, καταβροχθίζοντάς την, την πήρε και τραγούδησε:
  - Γλίστρησε, γλίστρησε, με γλίστρησε!
  Η ποινή μεγάλωσε, μεγάλωσε, μεγάλωσε!
  Και πίσω της ορμούσαν κερασφόροι γορίλες με φαρδιούς ώμους και χοντρά χέρια και πόδια.
  Αυτό, όπως λένε, είναι είτε αγώνας δρόμου για τον ηγέτη, είτε δίωξη για κριτική.
  Τα γυμνά πόδια του ξωτικού είναι ελαφριά και ευκίνητα. Οι δύο τραμπούκοι δεν μπορούσαν να κλείσουν την απόσταση και είχαν ήδη αρχίσει να πνίγονται.
  Τότε όμως εμφανίστηκε μπροστά στην Εριμιάδα ένας καβαλάρης με μαύρο άλογο και μαύρη πανοπλία. Έλαμψε το μακρύ του σπαθί, που έλαμπε έντονα σαν να ήταν φτιαγμένο από αστέρια.
  Αυτός ο μαύρος πολεμιστής βρόντηξε:
  -Πού τρέχεις κορίτσι μου;
  Η Ερημιάδα απάντησε με τρομαγμένη φωνή:
  - Υπάρχει κυνηγητό πίσω μου, αν είσαι αληθινός ιππότης, τότε βοήθησε!
  Ο καβαλάρης, με πανοπλία στο χρώμα του μελανιού, κούνησε το χέρι του. Δύο τεράστιοι πολεμιστές με κεφάλια τράγου πάγωσαν στον αέρα. Πάγωσε και το ξωτικό. Ήταν σαν να είχαν παγώσει σε παχύ πάγο και δεν μπορούσαν να κινηθούν.
  Ο μαύρος πολεμιστής ρώτησε χαμογελώντας:
  - Λοιπόν, τι είναι το τυρί βόριο σας;
  Οι δύο πολεμιστές με κεφάλι κατσικίσιο μούγκρισαν από κοινού:
  - Απάντησε λάθος στην ερώτηση, και η οικοδέσποινα μας πρέπει να το πληρώσει!
  Ο ιππότης ρώτησε:
  - Ποια είναι η ερωμένη σου;
  Οι τράγοι πολεμιστές απάντησαν ομόφωνα:
  - Χελώνα Φορτίλα !
  Ο πολεμιστής με μαύρη πανοπλία έγνεψε:
  - Την ξέρω! Είναι σοφή και δίκαιη. Και τι θέλεις να πάρεις από την κοπέλα για αυτό;
  Οι τράγοι πολεμιστές απάντησαν ομόφωνα:
  - Εννιά χτυπήματα με ραβδιά σε γυμνά τακούνια, αυτό είναι όλο!
  Ο πολεμιστής με μαύρη πανοπλία επιβεβαίωσε:
  - Εντάξει, δεν είναι μοιραίο, αλλά θα τηρηθεί δικαιοσύνη!
  Η Ερημιάδα ρώτησε ιδιότροπα:
  - Και θα επιτρέψεις σε ένα κορίτσι να χτυπήσει το γυμνό πέλμα του χαριτωμένου, όμορφου ποδιού μου με ραβδιά;
  Ο πολεμιστής χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Ίσως θα έπρεπε να σε αφήσω να φτιάχνεις; Πως σας φαίνεται αυτό!
  Οι κατσίκες πολεμιστές έγνεψαν με το κεφάλι:
  - Είναι δυνατό! Αλλά μόνο μια φορά! Και αν χάσει, τότε θα υπάρξουν είκοσι χτυπήματα στα γυμνά τακούνια της.
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία έγνεψε:
  - Ολα τα καλύτερα! Ας!
  Οι γορίλες με κεφάλια κατσίκας γάργαραν:
  -Τι είναι μικρότερο από παπαρουνόσπορο και μεγαλύτερο από το σύμπαν;
  Η Εριμιάδα ανασήκωσε τους ώμους της και απάντησε:
  - Μπορείτε να το σκεφτείτε;
  Οι τράγοι πολεμιστές μούγκρισαν:
  - Δεν υπάρχει χρόνος για σκέψη!
  Το κορίτσι συνοφρυώθηκε και απάντησε:
  - Μάλλον η έπαρση των τρολ. Είναι ασήμαντο από παπαρουνόσπορο, και ταυτόχρονα, είναι πιο φουσκωμένο από το σύμπαν!
  Οι γορίλες με τα κεφάλια των κατσικιών γέλασαν.
  - Δεν μάντεψα! Τώρα χτυπάς τις φτέρνες σου με ένα ραβδί!
  Ένας πολεμιστής με μαύρη πανοπλία ρώτησε:
  - Ξέρεις μόνος σου την απάντηση;
  Οι κατσίκες πολεμιστές έγνεψαν καταφατικά:
  - Ναί! Αυτοί είναι οι νόμοι του σύμπαντος. Μπορούν να χωρέσουν σε ένα δοχείο που είναι μικρότερο από παπαρουνόσπορο και, ταυτόχρονα, δεν υπάρχει αρκετός χώρος για αυτά στο σύμπαν!
  Ο μαύρος ιππότης έγνεψε καταφατικά:
  - Εξαιρετική! Επομένως, προχωρήστε στο καθήκον σας.
  Οι κατσικομάχοι ελευθερώθηκαν και πλησίασαν την Ερημιάδα. Προσπάθησε ανεπιτυχώς να κουνηθεί.
  Το κορίτσι πιάστηκε από τους αγκώνες και το πέταξαν στην πλάτη της. Στη συνέχεια, έβγαλαν μια ειδική συσκευή από τα σακίδια τους.
  Έβαλαν εκεί τα ξυπόλυτα πόδια του ξωτικού και τα ασφάλισαν σφιχτά. Μετά από αυτό, μια από τις κατσίκες έσπασε το ραβδί από μπαμπού. Και το πέρασε στον αέρα. Και σφύριξε.
  Η Ερυμιάδα ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα. Η Πεμπλς τρύπησε τις κοφτερές ωμοπλάτες της. Γυμνά, μαυρισμένα πόδια πιασμένα σφιχτά μεταξύ τους. Και δεν μπορείς να τα τραβήξεις.
  Και τότε το ραβδί από μπαμπού με μια σφυρίχτρα έπεσε στη σόλα του κοριτσιού, με τη χαριτωμένη καμπύλη της ξυπόλητης, ροζ φτέρνας της.
  Το ξωτικό ένιωσε έναν οξύ πόνο που ακτινοβολούσε από τα πόδια της στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.
  Η δεύτερη κατσίκα κράτησε τη συσκευή και ταυτόχρονα μέτρησε:
  - Μια φορά!
  Και πάλι το χτύπημα του ραβδιού έπεσε στις γυμνές φτέρνες του κοριτσιού.
  - Δύο!
  Η Ερυμυάδα ούρλιαξε από τον πόνο. Πόσο σκληρό και δυσάρεστο ήταν. Και το ραβδί συνέχιζε να σφυρίζει και να χτυπάει με όλη του τη δύναμη στο γυμνό, ροζ, χαριτωμένο πέλμα της καλλονής.
  Πρώτα το ένα, μετά το δεύτερο. Η Ερυμιάδα βόγκηξε δυνατά και ούρλιαζε πόσο οδυνηρό και οδυνηρό ήταν.
  Ο μαύρος πολεμιστής παρατήρησε:
  - Ελπίζω να μην την πληγώσεις;
  Το μεγάλο κατσίκι απάντησε με σιγουριά:
  - Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε αυτό!
  Ένας άλλος κερασφόρος είπε:
  - Τα ξωτικά, γενικά, έχουν πολύ δυνατό και ανθεκτικό σώμα.
  Όταν σταμάτησαν τα χτυπήματα. Οι πολεμιστές κατσίκας αφαίρεσαν τη συσκευή φαλάκα από τα ξυπόλητα πόδια της κοπέλας και, υποκλινόμενοι, έφυγαν. Αυτοί, όμως, έφυγαν πατώντας δυνατά.
  Η Ερημιάδα σταμάτησε να γκρινιάζει και προσπάθησε να σηκωθεί. Αλλά τα μπλε, χτυπημένα πόδια της πονούσαν τόσο πολύ που ούρλιαξε. Και έπεσε στα τέσσερα σαν σκύλος.
  Το κορίτσι μουρμούρισε:
  - Μου έχουν σπάσει τα τακούνια, πώς θα περπατήσω τώρα;
  Ο μαύρος πολεμιστής παρατήρησε:
  - Δοκιμάστε το στις μύτες των ποδιών σας! Θα είναι πιο εύκολο έτσι!
  Η Ερημιάδα στάθηκε προσεκτικά στις μύτες των ποδιών της, αλλά ήταν ακόμα πολύ οδυνηρό. Το κορίτσι γκρίνιαξε:
  - Ω, είναι πολύ πόνος να ανέβεις στα τακούνια σου,
  Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να καταλάβει...
  Είμαι κορίτσι, όχι απλά σκύλα,
  Και, πιστέψτε με, μπορώ να αντεπιτεθώ!
  Ο μαύρος πολεμιστής απάντησε με σιγουριά:
  - Θα επουλωθεί σύντομα, μη φοβάστε! Εν τω μεταξύ, μάλλον θέλετε να σώσετε τους ξωτικούς σας από τον θάνατο;
  Το κορίτσι ξαφνιάστηκε:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  Ο ιππότης με τα μαύρα απάντησε:
  - Όποιος περπατά κατά μήκος του κόκκινου δρόμου είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσει να σώσει κάποιον!
  Το ξωτικό έγνεψε καταφατικά και επιβεβαίωσε:
  - Ναι είναι αλήθεια! Και τι μπορείς να μου προσφέρεις;
  Ο μαύρος πολεμιστής απάντησε:
  - Τίποτα ιδιαίτερο. Ο ίδιος δεν ξέρεις τι ψάχνεις. Μα ξέρω!
  Η Ερημιάδα χαμογέλασε και ρώτησε:
  - Και τι ξέρεις;
  Ο μαύρος ιππότης απάντησε:
  - Ψάχνετε για ένα άγαλμα κόκκινο δράκο. Πρέπει να προστατεύει τους ανθρώπους σας από τον πραγματικό, επτακέφαλο δράκο.
  Το ξωτικό απάντησε αναστενάζοντας:
  - Σωστά, πόλεμοι. Αλλά μπορείτε πραγματικά να με βοηθήσετε;
  - Μπορώ, αν πολεμήσεις με σπαθιά με έναν βρικόλακα και καταφέρεις να τον νικήσεις!
  Η Ερημιάδα δήλωσε:
  - Τα βαμπίρ είναι πολύ δυνατά. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους αντισταθείς. Ίσως μπορείτε να μου δώσετε έναν ευκολότερο αντίπαλο;
  Ο Μπλακ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί? Θέλεις να τσακωθείς, για παράδειγμα, με ένα άτομο;
  Το ξωτικό έγνεψε με ένα χαμόγελο:
  - Θα ήταν μεγάλη χαρά!
  Ο ιππότης πρότεινε:
  - Θα απαντήσεις σε γρίφους;
  Το κορίτσι κοίταξε τα μελανιασμένα πόδια της και απάντησε αναστενάζοντας:
  - Δεν θα ήθελα! Και έτσι το πέτυχαν πολύ καλά. Ίσως μου προσφέρει κάτι διαφορετικό;
  Ο μαύρος ιππότης έγνεψε καταφατικά:
  - Εντάξει, αν ναι... Τραγουδήστε κάτι τότε!
  Η Εριμιάδα έγνεψε καταφατικά και κελαηδούσε:
  - Είναι δυνατό!
  Το ξωτικό καθάρισε το λαιμό της και τραγούδησε:
  Έχω το πιο κοφτερό σπαθί στα χέρια μου,
  Κόβω κεφάλια, εύκολα, σε μεγάλο βαθμό...
  Μπορώ να κόψω οποιονδήποτε, πιστέψτε με,
  Γνωρίζοντας ούτε ντροπή ούτε φόβο!
  
  Τρομερά νέα σε έναν σκληρό πόλεμο,
  Το κορίτσι που αγάπησα για πάντα!
  Ρίχτηκε στο στόμα του τέρατος Σατανά,
  Πού είναι, Κύριε, η δικαιοσύνη και το έλεος;!
  
  Το Elf Maiden πήγε ξυπόλητο,
  Πόδια σφυροκοπημένα στα σκονισμένα μονοπάτια!
  Άλλωστε για τις αμαρτίες που έτρεξαν οι πηγές,
  Είχε την ευκαιρία να κάνει πορεία στο εξωτερικό!
  
  Στις αρχές της άνοιξης βγήκα στο δρόμο,
  Τα πόδια μου είναι τόσο μπλε από το κρύο!
  Δεν μπορείς να δαγκώσεις ένα σωματίδιο κρέατος,
  Απλώς γνέφουν μέσα στην παγωνιά των ελατόδεντρων!
  
  Έτσι σε έναν δρόμο γεμάτο πέτρες,
  Τα πόδια της κοπέλας αιμορραγούσαν!
  Και ο κακός περνάει από την Έλφια,
  Η πλευρά της πόλης των βασιλιάδων της Ιερουσαλήμ!
  
  Όρη Favkaz , κορυφογραμμές καλυμμένες στο χιόνι,
  Οι αιχμηρές πέτρες τρυπούν τα πέλματά σας!
  Αλλά εσύ τρέφεσαι με τη δύναμη της γης,
  Επιλέγοντας ένα δύσκολο χατζ στην πόλη του Θεού!
  
  Καλοκαίρι, έρημος, θυμωμένος ήλιος,
  Σαν τα πόδια κοριτσιού σε τηγάνι!
  Η ιερή πόλη δεν είναι μακριά,
  Όλοι κουβαλούν ένα ατελείωτο βάρος!
  
  Εκεί στον τάφο του Θεού Φριστ ,
  Η παρθένος λύγισε τα γόνατά της σε προσευχή!
  Όπου, μέγα, είναι το μέτρο της αμαρτίας,
  Από πού αντλώ δύναμη στη δικαιοσύνη;
  
  Ο Θεός της είπε συνοφρυώνοντας το μέτωπό του,
  Η προσευχή από μόνη της δεν μπορεί να αλλάξει αυτόν τον κόσμο!
  Η Elfia προορίζεται να κυβερνήσει για αιώνες,
  Εξυπηρετήστε την πιστά χωρίς να ζητάτε χρήματα!
  
  Η παρθένος έγνεψε καταφατικά: Πιστεύω ότι ο Φριστ,
  Διαλέξατε το Ξωτικό ως σωτήρα του κόσμου!
  Θα διαδώσω την αλήθεια για αυτό σε όλους,
  Το μήνυμα του Φιήσου του θεού είδωλου!
  
  Ο δρόμος της επιστροφής ήταν εύκολος και γρήγορος,
  Τα γυμνά πόδια έγιναν δυνατά!
  Ο Θεός άπλωσε το χέρι Του με χάρη,
  Μύες και θέληση, σαν από ατσάλι!
  
  Και μπήκες στο στρατό,
  Έγινε πιλότος, πέταξε το Trollwaffe !
  Εκεί έδειξε το ύψος της ομορφιάς,
  Το αντιτορπιλικό τρολ εξερράγη σε νάρκη!
  
  Πολεμιστής, τολμηρός, γενναίος μαχητής,
  Αφοσιωμένοι στο κόμμα - στην υπόθεση των Σοβιετικών!
  Πιστεύω σε ένα νικηφόρο τέλος έναντι των αποβρασμάτων,
  Θα οδηγήσω τη δαιμονική αγέλη στον τοίχο, στην απάντηση!
  
  Λοιπόν γιατί, ο μαχητής καταρρίφθηκε,
  Δεν προλάβατε να απελευθερώσετε τα λουράκια!
  Και η ασπίδα αποδείχθηκε ελαττωματική,
  Και το κακό τρολ κάθαρμα αδελφώθηκε με τη νταντά!
  
  Ο πόλεμος έχει γίνει άνισος και σκληρός,
  Παρόλο που είμαι κορίτσι, μουγκρίζω και κλαίω πικρά!
  Σαν να έχουμε πρόβλημα μπορούμε να βουτήξουμε στον πάτο,
  Άλλωστε η τύχη εξαφανίστηκε από την Πατρίδα!
  
  Η κραυγή μου προς τον Θεό: Παντοδύναμος, για τι;
  Με χώρισες από τον αγαπημένο μου φίλο!
  Ακόμα και στο κρύο δεν φορούσα παλτό,
  Και κέρδισε για τρεις αντιπάλους!
  
  Δεν της αξίζει;
  Γνωρίστε με με λουλούδια για τη νίκη!
  Ψήστε γενναιόδωρες πίτες για τις διακοπές,
  Και θα έρθω στην παρέλαση με ελπίδα!
  
  Ο αυστηρός Κύριος απάντησε με θλίψη:
  Ποιος είναι ευτυχισμένος στον κόσμο, ποιος τα πάει καλά;
  Η σάρκα θα υποφέρει και θα στενάζει από πόνο,
  Τελικά, η κοινότητα των ξωτικών είναι ποταπή και αμαρτωλή!
  
  Λοιπόν, όταν έρθω στη δόξα,
  Θα ρίξω στη Γέεννα όσους δεν αξίζουν να ζήσουν !
  Θα αναστήσω κι εγώ τον άντρα των ονείρων μου,
  Ο καλύτερος δεν θα θέλει μερίδιο τότε!
  Ενώ τραγουδούσαν, μια ντουζίνα όμορφοι, ουράνιοι άγγελοι εμφανίστηκαν στον ουρανό. Χτύπησαν τα χέρια τους με μεγάλο ενθουσιασμό, επιβεβαιώνοντας ότι τους άρεσε πολύ το τραγούδι της καλλονής.
  Ο μαύρος πολεμιστής κούνησε το κεφάλι του επιδοκιμαστικά και βρυχήθηκε:
  - Μπράβο, έχεις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες! Ωστόσο, για να αποκτήσεις το ειδώλιο του κόκκινου δράκου, πρέπει να είσαι εξαιρετικός και με σπαθί.
  Η Ερημιάδα έσκυψε και γνέφοντας είπε:
  - Με τόσο παραγεμισμένα πόδια, είναι πρακτικά αδύνατο να πολεμήσεις, ακόμη και με έναν τόσο ασήμαντο αντίπαλο ως άτομο!
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία κουνούσε το σπαθί του αστραφτερά στα αστέρια. Και ένα πρασινωπό κύμα, σαν την αντανάκλαση του χόρτου, πέρασε από πάνω του. Και τα τονισμένα, λαξευμένα, χαριτωμένα πόδια του κοριτσιού έγιναν ξανά ολόκληρα.
  Το ξωτικό έσκυψε, χτύπησε το γυμνό της πόδι με μεγάλη αυτοπεποίθηση και είπε:
  - Τώρα, δώσε μου έναν άντρα εδώ! Θα τον σπάσω σε ματωμένο κρέας κι ας είναι ήρωες ψηλοί!
  Ο Μπλακ επιβεβαίωσε:
  - Θα έχεις τον αντίπαλο που χρειάζεσαι!
  Και έκανε μια φιγούρα οκτώ με το σπαθί του. Ένα αγόρι εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στο κορίτσι από την οικογένεια των ξωτικών. Φορούσε μόνο μαγιό, παιδί έντεκα-δώδεκα χρονών. Λεπτό, μαυρισμένο, αλλά συρμάτινο. Οι ωμοπλάτες του ήταν αιχμηρές, τα πλευρά του ήταν ορατά κάτω από το μαυρισμένο δέρμα του και η πλάτη και τα πλευρά του ήταν εντελώς ραβδωτά με ήδη επουλωμένα σημάδια από βλεφαρίδες και μάστιγες.
  Αν και, ήταν απλώς ένα αγόρι με μωρό πρόσωπο, αλλά φαινόταν περήφανα. Τα ξανθά μαλλιά του σκλάβου, σοκολατένια με μαύρισμα, έμοιαζαν να είναι τακτοποιημένα και το πηγούνι του έδινε μια θαρραλέα έκφραση στο πρόσωπό του.
  Η Ερημιάδα μουρμούρισε μπερδεμένη:
  - Δεν θα τσακωθώ με το παιδί. Επιπλέον, μου φαίνεται ότι αυτό είναι ένα αγόρι σκλάβων.
  Ο μαύρος πολεμιστής επιβεβαίωσε:
  - Ναι, αυτό είναι ένα σκλάβο που, ξυπόλητος και φορώντας μόνο μαγιό, δούλευε στα λατομεία, κοπιάζοντας πάνω από τα δύο τρίτα της ημέρας, κάνοντας την πιο δύσκολη δουλειά. Από την άλλη όμως γεννήθηκε πρίγκιπας. Και έπεσε στη σκλαβιά, που τον ενίσχυε, αλλά δεν τον έσπασε.
  Το αγόρι σκλάβος χτύπησε θυμωμένο το γυμνό του πόδι, συνθλίβοντας ένα βότσαλο με τη φτέρνα του και φώναξε:
  - Είμαι έτοιμος να παλέψω μαζί σου, αρχόντισσα! Ελπίζω να έχεις μια καλή οικογένεια, γιατί το να παλεύεις με έναν απλό άνθρωπο είναι για μένα κάθαρμα!
  Ο μαύρος πολεμιστής έγνεψε καταφατικά:
  - Έχεις σε κίνδυνο, στη μια πλευρά θα υπάρχει ένα ειδώλιο ενός κόκκινου δράκου, και στην άλλη, το αγόρι της ελευθερίας σου!
  Ο νεαρός πολεμιστής τίναξε το όχι πολύ μακρύ αλλά κοφτερό σπαθί του και είπε:
  Για την πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους,
  Κάνοντας τις καρδιές να χτυπούν από κοινού!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  
  Η Viscountess απάντησε με σιγουριά:
  - Αυτή θα είναι μια άνιση μάχη!
  Και κούνησε πολύ μακρύτερο και βαρύτερο σπαθί της. Και οι δύο πολεμιστές συνήλθαν σε κίνηση. Το κοινό τους σημείο ήταν ότι ήταν ξυπόλητοι. Όμως τα πόδια του αγοριού, αν και μικρά, είναι ήδη κερατινοποιημένα από το να περπατά συνεχώς με γυμνά πέλματα στις αιχμηρές πέτρες των λατομείων. Και το ξωτικό, αντίθετα, έχει πιο λεπτές, ροζ σόλες με χαριτωμένη καμπύλη στο γυμνό τακούνι.
  Τα ξίφη συγκρούστηκαν και πέταξαν σπίθες. Η Viscountess, φυσικά, ως ευγενής άνθρωπος, ασχολούνταν με την ξιφασκία. Ακόμη και στη διαστημική εποχή, αυτό μπορεί να μην θεωρούνταν κορυφαία προτεραιότητα. Ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη και μυώδης για ξωτικό, και ήλπιζε ότι θα μπορούσε να νικήσει κάποιο ημίγυμνο, αδύνατο αγόρι από τα λατομεία εύκολα και απλά.
  Συνάντησα όμως ένα επίμονο και επιδέξιο αγόρι που έμαθε μαθήματα ξιφασκίας στην παιδική ηλικία και δεν τα ξέχασε στα ορυχεία, σπάζοντας πέτρες με λοστό και σπρώχνοντας τρόλεϊ.
  Στην αρχή η Ερημιάδα λυπήθηκε το παιδί και δεν του επιτέθηκε πολύ αποφασιστικά. Πράγματι, τόσο μικροσκοπικό πράγμα, και προφανώς πέρασε δύσκολα στα λατομεία. Κοιτάξτε πώς φαίνονται τα πλευρά και υπάρχουν εκδορές και μώλωπες στο δέρμα.
  Το αγόρι, όμως, ήταν γρήγορο και έξυσε το κορίτσι στο γόνατο με το σπαθί του. Βγήκε αίμα.
  Η Ερημιάδα χτύπησε το αγόρι ως απάντηση φωνάζοντας:
  - Ψείρα!
  Αν και το δούλο παρέκαμψε, τον γκρέμισαν. Εκείνος όμως πετάχτηκε αμέσως. Και επιτέθηκε στο ξωτικό σαν κακοποιός. Και στα λεπτά, αλλά δυνατά και ευκίνητα χέρια του, το ξίφος έλαμψε σαν τα φτερά του κουνουπιού.
  Κι έτσι το γρήγορο και αδύνατο αγόρι έξυσε ξανά την Ερημιάδα.
  Το κορίτσι, έχοντας δεχτεί μια πληγή στο πόδι της, κελαηδούσε:
  Τα κορίτσια δεν θα τα παρατήσουν ποτέ
  Και ξέρετε, η δική τους θα είναι μια ένδοξη νίκη...
  Το αγόρι δεν θα επικρατήσει, Σατανά,
  Ποιος προφανώς δεν έχει γευματίσει για πολύ καιρό!
  Το αγόρι απάντησε συνεχίζοντας την επίθεση. Ήταν γρήγορος σαν ακρίδα. Και το σπαθί του είναι πολύ γρήγορο. Φαίνεται μικρότερο, αλλά ελαφρύ. Το ίδιο το αγόρι, αν και κουβαλούσε βαρείς ογκόλιθους και χτυπούσε με βαριοπούλα, λόγω της πενιχρής τροφής στο λατομείο, δεν μπορούσε να πάρει βάρος, και παρέμεινε πολύ νευρικό και ευκίνητο.
  Η Ερυμιάδα δεν μπορούσε να μπει στο λεπτό, ευκίνητο σώμα του με προεξέχοντες μύες. Προσπάθησε να επενδύσει αρκετές φορές, αλλά δεν της βγήκε.
  Το κορίτσι της Viscountess άρχισε να ιδρώνει. Το μαυρισμένο, δυνατό κορμί της με μπικίνι ήταν καλυμμένο με ιδρώτα και έμοιαζε με γυαλισμένο μπρούτζο. Και η αναπνοή μου έγινε πιο βαριά.
  Εδώ η Ερημιάδα χτύπησε με όλη της τη δύναμη, αλλά το αγόρι πήδηξε επιδέξια, και μάλιστα στάθηκε στη λεπίδα με τα γυμνά του πόδια για μια στιγμή. Και χτύπησε την Ερημιάδα στο στήθος. Και το αίμα του ξωτικού κυλούσε πιο έντονα. Το κορίτσι ούρλιαξε από τον πόνο. Και πάλι προσπάθησε να επιτεθεί.
  Είναι όμως δύσκολο να χτυπήσεις όταν ο στόχος είναι μικρός και από κάτω σου, και ταυτόχρονα κινητός.
  Το δούλο, ενώ πολεμούσε, άρχισε επίσης να σκεπάζεται με μικρές σταγόνες ιδρώτα και άρχισε να λάμπει. Παράλληλα τραγουδούσε:
  Ο Σπαρτάκ είναι ένας μεγάλος γενναίος μαχητής,
  Ανέστησε εχθρούς ενάντια στον κακό ζυγό...
  Αλλά η εξέγερση έφτασε στο τέλος της,
  Η ελευθερία κράτησε μόνο ένα κλάσμα της στιγμής!
  
  Αλλά ένα αγόρι από άλλες εποχές τώρα,
  Αποφάσισα να αγωνιστώ για τον σωστό σκοπό...
  Φαίνεται μικρός και δεν φαίνεται δυνατός,
  Ξέρει όμως να παλεύει πολύ έξυπνα!
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία έγνεψε:
  - Ναι, αυτός ο πρίγκιπας δεν είναι τόσο απλός! Τα λατομεία μόνο τον σκλήρυναν, αλλά δεν τον έσπασαν καθόλου. Και αν θέλετε να τον νικήσετε, τότε πρέπει να προσπαθήσετε.
  Το αγόρι σκλάβος αναφώνησε:
  - Ή κερδίζω ή πεθαίνω! Χωρίς ελευθερία δεν αξίζει να ζεις!
  Η Ερυμιάδα σφύριξε:
  - Και αγωνίζομαι για το μέλλον του έθνους μου.
  Και το κορίτσι ταλαντεύτηκε ξανά και προσπάθησε να χτυπήσει τον νεαρό ομόλογό της.
  Ωστόσο, η απεργία της ήταν ανεπιτυχής. Επιπλέον, ο εύστροφος μικρός διάβολος πήρε και μαχαίρωσε το κορίτσι από την οικογένεια των ξωτικών στο στομάχι και άφησε άλλη μια ματωμένη τρύπα.
  Η Ερημιάδα έγινε πιο προσεκτική. Πράγματι, πόσο ταπεινωτικό είναι να τσακώνεσαι με ένα ανθρώπινο παιδί. Και να χάνουν ακόμα. Δεν τον έχει χτυπήσει ποτέ ακόμα.
  Ένα πολύ ευκίνητο ξυπόλυτο, νευρικό σκλάβο αγόρι. Και πηδά σαν ακρίδα.
  Η Emira τραγούδησε:
  Στο γρασίδι ο Grasshopper κάθισε,
  Στο γρασίδι ο Grasshopper κάθισε,
  Ακριβώς όπως ένα αγγούρι
  Ήταν πράσινος!
  Αλλά μετά ήρθε το ξωτικό,
  Που κέρδισε τους πάντες...
  Τον έκανε πλούσιο
  Και έφαγε τον σιδερά!
  Αυτό το έκανε πιο αστείο, αλλά δεν αύξησε τη δύναμη. Κατά καιρούς το αγόρι προκαλούσε ρηχά, αλλά πολυάριθμα και ευαίσθητα τραύματα στο ξωτικό. Από την απώλεια αίματος, η Εριμιάδα άρχισε να εξασθενεί και να επιβραδύνει.
  Και η αντίπαλός της ήταν ακόμη και πολύ ανθεκτική. Στην πραγματικότητα, δεκαέξι με δεκαεπτά ώρες δουλειάς την ημέρα, όποιος θέλεις είτε θα σκοτωθεί είτε θα σκληραγωγηθεί. Και το σώμα του αγοριού ήταν εξαιρετικά δυνατό και ικανό να αντέξει κάθε φορτίο.
  Ταυτόχρονα, η μεταφορά βαριών ογκόλιθων για μέρες δεν ενίσχυε τους μύες, αλλά, αντίθετα, τους έκανε πιο δυνατούς και πιο ευκίνητους.
  Έτσι το αγόρι-πρίγκιπα τη χτύπησε κάτω από το γόνατο με ένα σπαθί, και η Εριμιάδα έσκυψε, και ήταν ήδη στριμμένη για να μην μπορεί πλέον να γυρίσει σωστά.
  Και το αγόρι σκλάβος πίεσε, βουίζοντας χαρούμενα και χαρούμενα, και έκανε πάλι ένεση στο κορίτσι στο στομάχι. Και αυτή τη φορά πολύ πιο βαθιά.
  Η Ερημιάδα άρχισε να πνίγεται. Τίναξε το πόδι της, αλλά η άκρη του σπαθιού χτύπησε το κορίτσι ακριβώς στη γυμνή φτέρνα της και το τρύπησε αισθητά. Και αυτό όχι μόνο πονάει, αλλά και δυσκολεύει την ορθοστασία.
  Το ξωτικό έπεσε στο πλάι της και ούρλιαξε:
  - Δεν θα παραδοθώ στους εχθρούς του Σατανά - τους δήμιους,
  Θα δείξω θάρρος κάτω από βασανιστήρια...
  Αν και η φωτιά καίει και το μαστίγιο χτυπάει στους ώμους σου,
  Αγαπώ το Ξωτικό μου με διακαές πάθος!
  Το αγόρι σκλάβος χαμογέλασε και απάντησε σπρώχνοντας το κορίτσι στη μύτη με τη γυμνή φτέρνα του. Και το έδωσε σφιχτά, σπάζοντας την αναπνευστική συσκευή, και τραγούδησε:
  - Η ελευθερία είναι παράδεισος,
  Δεν υπάρχει χαρά στις αλυσίδες...
  Πολέμησε και τόλμησε
  Απορρίψτε τον ασήμαντο φόβο!
  Και το αγόρι χτύπησε ακόμη πιο δυνατά με το ξίφος, τόσο που χτύπησε το ξίφος από τα εξασθενημένα χέρια της Ερημιάδας. Το κορίτσι άπλωσε το χέρι να τον πάρει. Αλλά η άκρη της λεπίδας την τρύπησε αμέσως ανάμεσα στις ωμοπλάτες. Και το αίμα ξαναβγήκε.
  Το κορίτσι έπεσε και άρπαξε το σπαθί από τη λαβή. Όμως χτυπήθηκε από μια λεπίδα που το ημίγυμνο αγόρι πέρασε ακριβώς πάνω από το χέρι της, κόβοντας τη φλέβα. Το ξίφος έπεσε έξω, και η Ερημιάδα αφοπλίστηκε.
  Το αγόρι σκλάβος έβγαλε μια κραυγή χαράς και χτύπησε με τη λαβή το ξωτικό στον κρόταφο. Τίναξε τα γυμνά, πολύπαθα πόδια της και έπεσε σε βαθύ νοκ-άουτ.
  Ο πρίγκιπας τοποθέτησε το γυμνό του πόδι, που δεν είχε δει παπούτσια για πολλά χρόνια, στο βαρύ στήθος των κοριτσιών.
  Και βγάζοντας μια νικηφόρα κραυγή, είπε:
  - Ζήτω το φως και η ελευθερία!
  Και μετά γύρισε στον μαύρο πολεμιστή:
  - Να την τελειώσεις;
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία απάντησε με σιγουριά:
  - Οχι! Την έχεις ήδη νικήσει! Τώρα είσαι ελεύθερος και έχεις πετάξει τις αλυσίδες της σκλαβιάς!
  Το αγόρι, τώρα πρώην σκλάβος, ρώτησε:
  - Και τώρα μπορώ να αποκατασταθώ στον προηγούμενο βαθμό του πρίγκιπά μου;
  Ο πολεμιστής με τη μαύρη πανοπλία απάντησε αποφασιστικά:
  - Οχι! Η χώρα σας κατακτήθηκε. Αλλά αποδείξατε ότι είστε εξαιρετικός μαχητής. Θα πας στο στρατό και θα γίνεις πρόσκοπος εκεί. Θα διοικήσεις μια ομάδα αγοριών όπως εσύ. Και αυτή θα είναι η ανταμοιβή σας για τη νίκη της Βισκόμισσας.
  Ο νεαρός πρίγκιπας υποκλίθηκε και είπε χαμογελώντας:
  - Ευχαριστώ! Δεν θα επιστρέψω σε αυτά τα βρωμερά λατομεία.
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία κούνησε το σπαθί του και το νικηφόρο αγόρι εξαφανίστηκε.
  Η Ερυμιάδα μετά βίας άνοιξε τα μάτια της. Πονούσε το κεφάλι της. Τρεμάμενη, σηκώθηκε και τραυλίζοντας, ρώτησε:
  -Τι έγινε με εμένα;!
  Ο μαύρος πολεμιστής απάντησε με θλίψη στη φωνή του:
  - Εχασες! Το αγόρι κέρδισε και πήρε την ελευθερία.
  Το ξωτικό είπε αναστενάζοντας:
  - Λοιπόν τι τώρα, θα πεθάνουν οι δικοί μου;
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία απάντησε με σιγουριά:
  - Φυσικά και όχι! Αν μη τι άλλο, έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια νέα μάχη. Μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να παλέψεις με αυτόν που απέρριψες την πρώτη φορά. Όχι με άνθρωπο, αλλά με βαμπίρ!
  Η Ερημιάδα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Θα συμφωνήσω με το βαμπίρ. Αλλά είμαι όλος πληγωμένος και δεν έχω δύναμη. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επουλωθούν οι πληγές μου, ώστε να είμαι έτοιμος να πολεμήσω;
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία είπε:
  - Υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Πρέπει να μαντέψετε το αίνιγμα. Απάντησε σωστά και όλες οι πληγές σου θα επουλωθούν αμέσως.
  Το ξωτικό παρακάλεσε:
  - Οι γρίφοι σου είναι τόσο περίπλοκοι που είναι απλά αδύνατο να τους απαντήσεις. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Λοιπόν, αν θέλεις, θα σου τραγουδήσω!
  Ο μαυροφορεμένος πολεμιστής απάντησε:
  - Εννοείται πως θα μου τραγουδήσεις πάντως! Αλλά για να επουλωθούν οι πληγές σου, πρέπει να απαντηθεί η ερώτησή μου. Πρέπει να πληρώσεις για όλα!
  Οι άγγελοι που πέταξαν πάνω από το κεφάλι του ιππότη επιβεβαίωσαν αμέσως, χτυπώντας τις μικρές φωνές τους από κοινού:
  - Πρέπει να πληρώσεις για όλα!
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία παρατήρησε:
  - Αλλά θα είμαι ελεήμων μαζί σου και θα σε αφήσω να σκεφτείς την ερώτηση. Και είσαι ένα έξυπνο κορίτσι, και πιστεύω ότι σίγουρα θα μαντέψεις ποια θα είναι η σωστή απάντηση.
  Η Ερημιάδα σημείωσε:
  - Είναι αδύνατο να γνωρίζεις τα πάντα στον κόσμο!
  Ο πολεμιστής με το λαμπερό σπαθί έγνεψε:
  - Σωστά! Μπορείτε όμως λογικά να υπολογίσετε οποιαδήποτε απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση.
  Το ξωτικό απάντησε αναστενάζοντας:
  - Εντάξει τότε. Είμαι έτοιμος.
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία είπε:
  - Αυτό που έρχεται χωρίς να έρθει, και φεύγει χωρίς να φύγει!
  Η Εριμιάδα σφύριξε στρογγυλεύοντας τα ζαφείρια μάτια της:
  - Ουάου! Ουάου ερώτηση.
  Ο μαυροφορεμένος πολεμιστής έγνεψε καταφατικά:
  - Σκέψου! Προσπάθησε να το καταλάβεις λογικά!
  Η Viscountess έσφιξε το μέτωπό της και άρχισε να λογίζεται δυνατά.
  Ίσως είναι χρήματα; Πράγματι, φαίνονται να έρχονται, αλλά είναι πάντα λίγοι, οπότε μπορεί να πει κανείς ότι έρχονται χωρίς να έρχονται σε τόσες ποσότητες που θα έπρεπε. Από την άλλη, φεύγουν, σαν να μην έφευγαν, σαν να μην ήταν εκεί.
  Η Ερημιάδα άγγιξε την πληγωμένη της φτέρνα με τον δείκτη της και συνέχισε το σκεπτικό της.
  Ή ίσως αυτά είναι προβλήματα. Φαίνονται να έρχονται, αλλά πάντα έτσι ήταν, οπότε έρχονται χωρίς να έρθουν. Και φαίνεται ότι τα προβλήματα έχουν φύγει, αλλά στην πραγματικότητα παραμένουν.
  Η Ερημιάδα έξυσε ξανά το πίσω μέρος του κεφαλιού της και συνέχισε το σκεπτικό της για το δεδομένο θέμα.
  Για παράδειγμα, ίσως αυτή είναι η ζωή. Λένε ότι η ζωή ήρθε, αλλά ήταν εκεί πριν. Από την άλλη, η ζωή, λένε, έφυγε. Όμως παρέμεινε την ίδια στιγμή, συμπεριλαμβανομένης της ψυχής, που είναι αθάνατη.
  Ναι, υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές που μπορούν να προσφερθούν. Τα μάτια μου είναι ορθάνοιχτα από τις διάφορες πιθανές απαντήσεις. Εδώ της έδωσαν χρόνο. Αλλά στην πραγματικότητα, όσο περισσότερο σκέφτεσαι, τόσο πιο πολύ μπερδεύεσαι και προκύπτουν ποικίλες πιθανές απαντήσεις. Και ο χρόνος δεν βοηθάει...
  Τότε ξημέρωσε η Ερημιάδα και είπε:
  - Είμαι έτοιμος να απαντήσω!
  Ο μαυροφορεμένος πολεμιστής κούνησε το κεφάλι του, λάμποντας σαν έβενος:
  - Λοιπόν, μίλα!
  Η Ερημιάδα δήλωσε αποφασιστικά:
  - Η ώρα έρχεται χωρίς να έρθει! Λένε ότι ήρθε η ώρα, αλλά έχει ήδη συμβεί! Και φεύγει χωρίς να φύγει κι αυτός. Λένε ότι πέρασε ο καιρός, αλλά παραμένει!
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία γέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, η απάντηση είναι γενικά σωστή, και μπορεί να μετρηθεί! Αν και, η τυπική απάντηση είναι οι αναμνήσεις! Αλλά ο χρόνος είναι επίσης μια απολύτως δυνατή επιλογή.
  Ο μαυροφορεμένος πολεμιστής έκανε μια φιγούρα οκτώ με το γυαλιστερό του σπαθί. Και μετά από μερικά δευτερόλεπτα, όλες οι πληγές και οι ζημιές στην Ερυμύα εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνος, σαν να μην είχαν υπάρξει ποτέ.
  Το ξωτικό χαμογέλασε και είπε:
  - Ευχαριστώ! Τώρα μπορώ να πάρω τη δεύτερη ευκαιρία μου;
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία απάντησε με βροντερή φωνή:
  - Μπορώ! Αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να πολεμήσετε ένα βαμπίρ. Είστε έτοιμοι για ένα τέτοιο τεστ;
  Η Ερημιάδα απάντησε αποφασιστικά:
  - Αν δεν έχω άλλη επιλογή, τότε ναι! Ετοιμος!
  Ο πολεμιστής ήταν έτοιμος να σηκώσει το σπαθί του, αλλά τότε οι άγγελοι κυματίζοντας πάνω από το μαύρο κράνος του φώναξαν με μια φωνή:
  - Ας μας τραγουδήσει! Έχει τόσο υπέροχη φωνή!
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία έγνεψε:
  - Τραγούδα, ομορφιά! Η συνοδεία μου το απαιτεί!
  Η Ερημιάδα έγνεψε απρόθυμα και παρατήρησε:
  - Ναι, δεν είμαι στη φωνή!
  Οι άγγελοι ούρλιαξαν γελώντας:
  - Δεν χρειάζεται! Είσαι υπέροχος! Έλα, μην ντρέπεσαι!
  Το ξωτικό πήρε μια βαθιά ανάσα και τραγούδησε με χαρά.
  Δόξα στη χώρα που ανθίζει από πάνω,
  Δόξα στο μεγάλο, ιερό Ξωτικό...
  Όχι, δεν θα υπάρχει σιωπή στην αιωνιότητα -
  Τα αστέρια του αγρού είναι πασπαλισμένα με μαργαριτάρια!
  
  Ο μεγάλος Παντοδύναμος Svarog είναι μαζί μας,
  Γιος της Παντοδύναμης τρομερής Οικογένειας...
  Για να μπορεί αυτός ο πολεμιστής να βοηθήσει στη μάχη,
  Πρέπει να δοξάσουμε τα ξωτικά με το φως του Θεού!
  
  Τα κορίτσια δεν έχουν καμία αμφιβολία, πιστέψτε με,
  Τα κορίτσια επιτίθενται με μανία στην ορδή...
  Θα γίνει κομμάτια, θηρίο λυσσασμένο,
  Και ο εχθρός θα πάρει ένα χτύπημα στη μύτη του!
  
  Όχι, μην προσπαθείς να σπάσεις τα ξωτικά,
  Ο εχθρός δεν θα μας γονατίσει...
  Θα σε νικήσουμε, κακό κλέφτη,
  Ο προπάππους Ελίν είναι μαζί μας !
  
  Όχι, ποτέ, ποτέ μην υποχωρείς στους εχθρούς,
  Ξυπόλητα κορίτσια πολέμησαν κάτω από το Ξωτικό ...
  Δεν θα δείξουμε αδυναμία και ντροπή,
  Ας ασχοληθούμε με τον μεγάλο Σατανά!
  
  Ο Θεός μας επέτρεψε να τελειώσουμε τις μάχες μας,
  Και διώξτε τις ορδές της Βέρμαχτ...
  Για να μην καταλήξουν με μηδενικά,
  Για να μην έχει ησυχία στο νεκροταφείο!
  
  Δώστε στα κορίτσια ελεύθερα, μαχητές,
  Αυτό θα διευθετηθεί λοιπόν για τους Ορκιστές...
  Οι πατέρες μας θα είναι περήφανοι για εμάς,
  Ο αντίπαλος δεν θα μας αρμέξει σαν τις αγελάδες!
  
  Είναι αλήθεια ότι η άνοιξη θα έρθει σύντομα,
  Τα στάχυα στα χωράφια θα χρυσίσουν...
  Πιστεύω ότι το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα,
  Αν πρέπει να παλέψεις για την αλήθεια!
  
  Θεέ μου, αυτό σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι αγάπη,
  Πιστός, δυνατός, αιώνιος στη χαρά...
  Αν και χύνεται βίαιο αίμα,
  Το κορίτσι είναι συχνά απρόσεκτο!
  
  Συντρίβουμε τον εχθρό στη μάχη,
  Κάνοντας κάτι τόσο ευάερο...
  Αν και μια καταιγίδα μαίνεται στους κόσμους,
  Και έρχεται μια αποπνικτική έκλειψη!
  
  Όχι, οι άνθρωποι θα σταθούν μέχρι τους τάφους τους,
  Και δεν θα υποχωρήσουν ούτε ένα κομμάτι στους Ερκσίστους ...
  Παιδιά γράψτε το στο τετράδιό σας,
  Και ακονίστε όλα τα ξίφη σας για μάχη!
  
  Ναι, είναι αλήθεια ότι θα υπάρξει μια αυγή χωρίς άκρες,
  Πιστέψτε με, όλοι θα χαρούν...
  Ανοίγουμε άλλο, πιστέψτε με, φως -
  Στον αέρα το χέρι του κοριτσιού απλώνει!
  
  Μπορούμε , μπορούμε να το κάνουμε αυτό, πιστέψτε με,
  Κάτι που δεν τολμάμε καν να ονειρευόμαστε...
  Βλέπουμε ξεκάθαρα τον πιο λαμπρό στόχο,
  Όχι, μη λέτε βλακείες, αγωνιστές!
  
  Λοιπόν, ας πετάξουμε, χαριτολογώντας, στον Άρη,
  Ας ανοίξουμε χωράφια εκεί, να τα μετρήσουμε, ρουμπίνια...
  Και θα φορτώσουμε τους περιβαλλοντολόγους στα μάτια,
  Ορδές χερουβείμ αιωρούνται από πάνω μας!
  
  Ναι, η σοβιετική χώρα είναι διάσημη,
  Τι έδωσε ο κομμουνισμός στους λαούς...
  Μας δόθηκε από τη γέννηση για πάντα -
  Για την Πατρίδα, για την ευτυχία, για την ελευθερία!
  
  Στην Ελφία, κάθε πολεμιστής είναι από τη φάτνη,
  Το μωρό πιάνει το όπλο...
  Επομένως, τρέμεις, κακό,
  Καλούμε το τέρας να λογοδοτήσει!
  
  Ναι, η δική μας θα είναι μια φιλική οικογένεια,
  Τι θα χτίσει ο ελφινισμός στο σύμπαν...
  Θα γίνουμε, ξέρετε, αληθινοί φίλοι,
  Και η δουλειά μας θα είναι η δημιουργία!
  
  Άλλωστε, ο ελφινισμός γεννιέται για πάντα,
  Για να είναι ευτυχισμένοι μεγάλοι και παιδιά...
  Το αγόρι διαβάζει επίσης συλλαβές,
  Όμως η φλόγα του ημιούργου λάμπει στα μάτια!
  
  Ναι, θα υπάρχει χαρά για τους ανθρώπους για πάντα,
  Ότι παλεύουν μαζί για τις υποθέσεις του Svarog...
  Θα δούμε τις ακτές Folgi σύντομα,
  Και θα είμαστε στη θέση του Θεού!
  
  Ναι, το Ξωτικό δεν μπορεί να σπάσει από τους εχθρούς της Πατρίδας,
  Θα είναι πιο δυνατό ακόμα και από το ατσάλι...
  Elfiya, είσαι μια αγαπητή μητέρα για τα παιδιά,
  Και ο πατέρας μας, πιστέψτε με, είναι ο σοφός Φτάλιν !
  
  Δεν υπάρχουν φραγμοί για την Πατρίδα, πιστέψτε με,
  Προχωράει χωρίς σταματημό...
  Ο βασιλιάς της κόλασης σύντομα θα πάρει ματ,
  Τουλάχιστον έχει τατουάζ στα χέρια του!
  
  Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα μας,
  Ας ανέβουμε όλα τα βουνά, πιστέψτε με, πιο ψηλά...
  Εμείς τα κορίτσια έχουμε πολλή δύναμη,
  Μερικές φορές φυσάει ακόμη και τη στέγη!
  
  Το αγόρι έδωσε επίσης μια συνδρομή για το Elf,
  Είπε ότι θα πολεμήσει σκληρά...
  Υπάρχει ένα αστραφτερό μέταλλο στα μάτια του,
  Και το RPG κρύβεται σφιχτά στο σακίδιο!
  
  Ας μην παίζουμε λοιπόν τον ανόητο,
  Ακόμα καλύτερα, ας σταθούμε όλοι μαζί σαν τοίχος...
  Περνώντας εξετάσεις, μόνο πέντε,
  Ας κυβερνήσει ο Άβελ και όχι ο κακός Κάιν!
  
  Εν ολίγοις, θα υπάρχει ευτυχία για τους ανθρώπους,
  Και η δύναμη του Svarog πάνω στον ιερό κόσμο...
  Συντρίψτε παιχνιδιάρικα τους Ορκιστές,
  Αφήστε το Lada να είναι ευτυχία και είδωλο!
  Το ξωτικό τελείωσε το τραγούδι με μεγάλο ενθουσιασμό. Και υποκλίθηκε, χτύπησε το γυμνό της πόδι και είπε:
  - Έλεος!
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία επιβεβαίωσε:
  - Αυτό είναι ένα άξιο τραγούδι! Ζεσταίνει την καρδιά και την ψυχή. Επομένως, θα σας δώσω μια συμβουλή: κάντε μια φιγούρα οκτώ με τα πόδια σας και θα αποκτήσετε περισσότερη δύναμη. Και μπορείτε να αντιμετωπίσετε ακόμη και ένα τέτοιο τέρας σαν βαμπίρ!
  Η Ερημιάδα υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Ο κόσμος πρέπει να μας σέβεται και να μας φοβάται.
  Τα κατορθώματα των στρατιωτών είναι αμέτρητα...
  Τα ξωτικά πάντα μπορούσαν να πολεμήσουν.
  Θα καταστρέψουμε τα ορκ στο έδαφος!
  Ένας πολεμιστής με μαύρη πανοπλία έκανε έναν κύκλο με το σπαθί του και ακούστηκε μουσική, σαν το παιχνίδι των παγετώνων.
  Και μια σιλουέτα εμφανίστηκε στον ουρανό. Ήταν ένας όμορφος αλλά χλωμός νεαρός με καπέλο και δερμάτινο κοστούμι. Τα χέρια του ήταν δερμάτινα, μαύρα γάντια και οι μπότες του, αντίθετα, ήταν κόκκινες. Και κρατούσε ένα σπαθί. Από το στόμα του νεαρού προεξείχαν κυνόδοντες.
  Η Ερυμιάδα αναφώνησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Αυτό είναι ένα βαμπίρ! Φαίνεται αρκετά χαριτωμένο.
  Ο νεαρός κούνησε το κεφάλι του, προσάρμοσε το καπέλο του και μετά προσγειώθηκε σταθερά στο έδαφος.
  Υποκλίθηκε στο κορίτσι και παρατήρησε:
  - Είναι σχεδόν γυμνή και ξυπόλητη, σαν σκλάβα!
  Ο μαύρος πολεμιστής απάντησε:
  - Αυτή είναι μια βισκοντέσα από μια πολύ ευγενή οικογένεια. Και θέλει να πάρει το άγαλμα του κόκκινου δράκου για να σώσει τον λαό της από το θάνατο.
  Το αγόρι βαμπίρ απάντησε:
  - Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να τη νικήσω! Θα προσπαθήσω να την κρατήσω ζωντανή αν είναι δυνατόν!
  Η Ερημιάδα απάντησε χαμογελώντας:
  - Ούτε εγώ θέλω να σε σκοτώσω! Αλλά αν χρειαστεί, θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις!
  Ο μαύρος πολεμιστής έγνεψε καταφατικά:
  - Θα πολεμήσεις με σπαθιά. Τα όπλα είναι ίσα και όλα είναι δίκαια.
  Ο βρικόλακας υποκλίθηκε και απάντησε:
  "Είναι μεγάλη τιμή για μένα να διασταυρώνω τα ξίφη μου με ένα τέτοιο κορίτσι!"
  Η Ερημιάδα έκλεισε το μάτι και κελαηδούσε:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Για την αιτία των ξωτικών...
  Θα νικήσουμε όλα τα ορκ,
  Πολεμήστε, μην παρασύρετε!
  Το κορίτσι και το αγόρι πήραν στα χέρια τους λαμπερά, αστραφτερά ξίφη και ετοιμάστηκαν να πολεμήσουν. Η διάθεσή τους ήταν για πλήρη καταστροφή.
  Ένα σήμα ακούστηκε. Η βαμπίρ νεολαία όρμησε με άγρια μανία προς την Ερυμιάδα. Τον συνάντησε με ένα χτύπημα του ξίφους της, αποκρούοντας την επίθεση. Η κοπέλα ένιωσε πολύ πιο σίγουρη και απέκρουσε ξανά την προσπάθεια με ένα ρολό.
  Στη συνέχεια, η Ερημιάδα κίνησε με γυμνό πόδι την αντίπαλό της ανάμεσα στα πόδια. Ο βρικόλακας κατάφερε να εμποδίσει το χτύπημα, αλλά και πάλι ταρακουνήθηκε.
  Το ξωτικό κελαηδούσε:
  - Ο εχθρός δεν γνωρίζει ακόμη τη δύναμή μας,
  Δεν χρησιμοποίησαν πλήρως τις δυνάμεις τους...
  Μωρά και γυναίκες δέχονται επίθεση
  Το ίδιο, βρικόλακα, θα σε σκοτώσω!
  Σε απάντηση, ο νεαρός άνδρας σηκώθηκε ελαφρά από την επιφάνεια και προσπάθησε να πλησιάσει την Ερυμυάδα σαν θύελλας.
  Και η κοπέλα το πήρε και μαχαίρωσε τον εχθρό με την άκρη του σπαθιού της ακριβώς στο στομάχι. Έλαβε μια επώδυνη ένεση και βγήκε αίμα. Το ξωτικό έκανε έναν ελιγμό πεταλούδας και γαντζώθηκε τη μπότα του βρικόλακα, μετά από την οποία κελαηδούσε:
  Θα συντρίψω τον εχθρό με ένα χτύπημα,
  Εγώ, ξωτικό, είμαι γενναίος για καλό λόγο!
  Η μάχη, στο μεταξύ, συνεχίστηκε. Ο βρικόλακας προσπάθησε να πετάξει ψηλά, αλλά η Εριμιάδα πετάχτηκε και συνέχισε να τον πιάνει. Και σταγόνες κόκκινου αίματος σκορπίστηκαν.
  Ο νεαρός αιμοβόρος σημείωσε:
  -Έμαθες πολλά! Αλλά δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με το αγόρι!
  Το ξωτικό παρατήρησε, βγάζοντας τα δόντια του με ένα χαμόγελο:
  - Από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις! Όλοι μάθαμε λίγα, και μην αμαρτάνεις, είσαι βαμπίρ για τον Θεό!
  Ο βρικόλακας επιτάχυνε ξαφνικά, αλλά το ξίφος του έχασε τον στόχο και η Εριμιάδα χτύπησε τον αιμοβόρο στον καρπό. Πάλι ρουμπινί πιτσιλιές και μουγκρητά.
  Το Vampire σημείωσε:
  - Διάβολε!
  Το ξωτικό αντιτάχθηκε:
  - Υπηρετώ τις δυνάμεις του καλού!
  Ο νεαρός αιμοβόρος παρατήρησε:
  - Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του καλού και του κακού;! Ακόμα και οι θεοί του φωτός σκοτώνουν και δεν λυπούνται τους εχθρούς τους!
  Η Εριμιάδα ανασήκωσε τους ώμους της και κελαηδούσε:
  Το πέταλο ενός λουλουδιού είναι εύθραυστο,
  Αν είχε σκιστεί εδώ και πολύ καιρό...
  Αν και ο κόσμος γύρω είναι σκληρός,
  Θέλω να κάνω καλό!
  Ο βρικόλακας προσπάθησε να επιταχύνει ξανά και γρήγορα επιτέθηκε στο κορίτσι. Έκανε τον ελιγμό με το πιρούνι, αλλά, απροσδόκητα, η λεπίδα του κοριτσιού του ξωτικού τρύπησε τον λαιμό του. Ένα ρεύμα αίματος ψεκάστηκε. Ο βρικόλακας πήδηξε πίσω, τινάζοντας τις κόκκινες σταγόνες και σημείωσε:
  - Πράγματι, αυτή-διάβολε!
  Η Ερυμιάδα πήδηξε με όλη της τη δύναμη ρίχνοντας τον εαυτό της στο χτύπημα. Η γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της χτύπησε το βαμπίρ ακριβώς στο πηγούνι. Κατέρρευσε και άπλωσε τα χέρια του προς διάφορες κατευθύνσεις. Πολλά σπασμένα δόντια πέταξαν έξω από το στόμα του αιμοβόρου.
  Η Ερημιάδα έβαλε το γυμνό της πόδι στο στήθος του, σήκωσε τα χέρια της και αναφώνησε:
  - Νίκη!
  Ο μαύρος πολεμιστής τη ρώτησε:
  -Θα το τελειώσεις;
  Η Ερημιάδα δήλωσε αποφασιστικά:
  - Οχι!
  Ο ιππότης με τη μαύρη πανοπλία έγνεψε:
  - Το ειδώλιο του κόκκινου δράκου είναι δικό σου!
  Και έκανε ένα τρίγωνο με ένα αστραφτερό σπαθί. Αμέσως ακούστηκε μια λάμψη στον αέρα και εμφανίστηκε μια εικόνα ενός πολύχρωμου, ισχυρού δράκου. Το οποίο πέταξε μέχρι την Ερημιάδη. Η κοπέλα συρρικνώθηκε άθελά της.
  Τότε ακούστηκε μια μικρή λάμψη και ο δράκος μετατράπηκε σε ένα μικρό ειδώλιο που έπλεε στα χέρια του ξωτικού κοριτσιού. Το πήρε και τραγούδησε:
  - Ξωτικά, ξωτικά, ξωτικά,
  Η νιότη μας θα είναι αιώνια...
  Ξωτικά, ξωτικά, ξωτικά,
  Θα είμαστε στην αιώνια ευτυχία!
  
  ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ GULLIVER
  ΣΧΟΛΙΟ
  Ο διάσημος ταξιδιώτης Γκιούλιβερ, επικεφαλής ενός μεγάλου πλοίου, ξεκινά ξανά ένα ταξίδι. Πιάζεται σε μια καταιγίδα και το σκάφος του πετιέται στη στεριά. Και ο έμπειρος Γκιούλιβερ συναντά έναν τόσο παράξενο κόσμο, τότε όλες οι προηγούμενες περιπέτειες του θρυλικού ναύτη ωχριούν στο φόντο του.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1
  Ο Γκιούλιβερ δεν ήταν πια νέος. Ωστόσο, ξεκίνησα ξανά για ένα άλλο ταξίδι. Στην πραγματικότητα, οι περιγραφές του για τις περιπέτειες δεν θεωρήθηκαν τίποτα άλλο από φαντασιώσεις και παραμύθια.
  Και τα χρόνια περνούν, και το κεφάλι γίνεται γκρίζο, και εμφανίζεται αρκετή φαλάκρα. Όταν είσαι πάνω από πενήντα, σύμφωνα με τα πρότυπα του δέκατου όγδοου αιώνα, αυτό είναι πολύ. Παρόλα αυτά, ο Γκιούλιβερ αποφάσισε να βγει ξανά στο δρόμο. Επιπλέον, η μάντισσα του προέβλεψε ότι αυτή τη φορά θα έβρισκε την ευτυχία του και δεν θα ήθελε πια να επιστρέψει.
  Μια μεγάλη γαλέρα άνοιξε τα πανιά της και έπλευσε προς τον Ειρηνικό Ωκεανό. Ο Γκιούλιβερ είναι ήδη αρκετά πλούσιος και το λεπτό μαλλί των μικρών προβάτων που πάρθηκε από τη Λιπούτια του απέφερε ιδιαίτερο εισόδημα . Όλοι όμως πέθαναν. Και προέκυψε η ιδέα να επισκεφτώ ξανά αυτό το νησί.
  Έχουν ήδη περάσει περισσότερα από τριάντα χρόνια. Και οι λιλιπούτειοι ζουν λιγότερο από τους ανθρώπους. Έτσι όλοι όσοι γνώριζαν τον Γκιούλιβερ έχουν ήδη εξαφανιστεί.
  Γιατί να μην βγάλεις τα προς το ζην εκεί αρπάζοντας θηράματα; Οι λιλιπούτειοι δεν έχουν ούτε κανόνια ούτε τουφέκια και τα βέλη τους δεν είναι τίποτα εναντίον των γίγαντων. Και στην ίδια τη Λιλιπούπολη μπορείς να αποτυπώσεις πολλά πολύτιμα πράγματα.
  Τα μικρά ζώα από μόνα τους θα μπορούσαν να αποφέρουν τεράστιο εισόδημα και θα μπορούσαν να πουληθούν σε τεράστια τιμή.
  Το να συλλάβεις τους γίγαντες είναι πολύ επικίνδυνο. Κανείς δεν θα έπαιρνε ένα βάναυσο δώδεκα φορές το μέγεθος ενός άνδρα, ακόμα και ένα όπλο. Επιπλέον, έχουν έναν βασιλιά που έχει έναν ισχυρό στρατό. Είναι αλήθεια ότι οι γίγαντες δεν έχουν ακόμη μπαρούτι.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Γκιούλιβερ ήθελε να επισκεφτεί την πρώτη του χώρα, όπου υπήρχαν δύο δυνάμεις μικροσκοπικών ανθρώπων. Ίσως εκεί μπορούσε να βρει κάτι που θα τον έκανε υπέροχα πλούσιο.
  Έχοντας εξοικειωθεί με τη Yahoo και τον κόσμο των ευφυών αλόγων, ο Γκιούλιβερ έγινε πιο σκληρός και κυνικός. Τα χρόνια περνούν και πρέπει να γίνεις πλούσιος. Πόση ζωή του έχει απομείνει είναι άγνωστο. Και ο κόσμος γελάει μαζί σου, και διάφορες εφημερίδες δίνουν χυδαίους υπαινιγμούς ότι ο Γκιούλιβερ δεν είναι απλώς ονειροπόλος, αλλά και τρελός. Και ακόμη περισσότερο, για να παράσχει στοιχεία ότι οι χώρες που ανέφερε υπάρχουν, αυτό ήταν το κίνητρο.
  περίπου πού βρισκόταν η Λιλιπούπολη και το νησί Μπλεφούσκου . Και το πλοίο του έχει ήδη φτάσει σε αυτό το μέρος.
  Πού ακριβώς όμως; Τα νησιά είναι μικρά και προσπαθούν να τα βρουν στα τυφλά, χρησιμοποιώντας την πρωτόγονη ναυσιπλοΐα των αρχών του δέκατου όγδοου αιώνα.
  Και τότε το πλοίο ανέλαβε και πιάστηκε σε μια καταιγίδα...
  Τον έτρεχαν εφτά μερόνυχτα, τον τραβούσαν τα κύματα. Ευτυχώς, ο σχεδιασμός του μεγάλου και ισχυρού πλοίου με όπλα αποδείχθηκε πολύ ανθεκτικός. Και δεν κατέρρευσε.
  Και τότε ξαφνικά ένα κύμα σηκώθηκε και έπληξε την αγγλική γαλέρα στην έρημη ακτή. Εξαντλημένοι από την παρατεταμένη πάλη με την καταιγίδα και τα άγρια στοιχεία, το πλήρωμα των διακοσίων και πλέον ναυτικών, και ο ίδιος ο Γκιούλιβερ, αποκοιμήθηκαν βαθιά.
  Δεν σκέφτηκαν πώς να ξεκουραστούν ή να αναρρώσουν.
  Ο Γκιούλιβερ είχε συνεχείς εφιάλτες. Και όταν ξύπνησε, ο εφιάλτης συνεχίστηκε στην πραγματικότητα. Πρώτον, βρέθηκε δεμένος και δίπλα του στέκονταν αγόρια που έμοιαζαν να είναι περίπου δώδεκα ή δεκατριών ετών. Ήταν βαμμένα με μπογιές, φτερά στο κεφάλι σαν Ινδιάνους, ξυπόλητα, ημίγυμνα κορμούς. Ωστόσο, εδώ έχει πολύ ζέστη και αυτό είναι κατανοητό.
  Ο Γκιούλιβερ κοίταξε τριγύρω. Και είδα αρκετούς δεμένους ναύτες κοντά. Μόνο που έχουν αλλάξει κι αυτοί. Έγιναν μικρότερα, τα γένια και τα καλαμάκια εξαφανίστηκαν και τα ρούχα κρεμούσαν σαν σακούλες.
  Ο Γκιούλιβερ έριξε μια ματιά στον εαυτό του. Και έμεινα έκπληκτος. Το σώμα του έγινε μικρότερο, το στομάχι του εξαφανίστηκε και ο θαμπός πόνος στην πλάτη του επίσης. Και το κουστούμι κρεμούσε σαν πετσέτα. Και οι μπότες ξαφνικά αποδείχτηκαν δωρεάν. Και τινάχτηκε, και τα σχοινιά χάλασαν ελαφρά.
  Ένα αγόρι που έμοιαζε με Ινδιάνο, καλυμμένο με τατουάζ, φώναξε:
  - Γίνονται σαν εμάς! Άντε, σφίξτε τα σχοινιά!
  Οι ναυτικοί είχαν στην πραγματικότητα ήδη παιδικά πρόσωπα και μειώθηκαν σε μέγεθος μπροστά στα μάτια μας.
  Αγόρια με φτερά και μπογιές έσπευσαν να τραβήξουν τα σχοινιά. Ο Γκιούλιβερ ένιωσε ότι συνέχιζε να συρρικνώνεται. Και ταυτόχρονα, το σώμα αισθάνεται ανάλαφρο και γεμάτο ενέργεια. Και σταμάτησαν να πονάνε τα δόντια σου και γενικά ήταν σαν να είχες ξαναγεννηθεί.
  Εν τω μεταξύ, περισσότεροι ντόπιοι πολεμιστές επιβιβάστηκαν στο πλοίο. Ήταν ήδη με πιο προσεγμένες στολές, φορούσαν πανοπλίες και κουβαλούσαν ξίφη. Στα πόδια του έχει σανδάλια και μαζί τους αρκετές κοπέλες. Έμοιαζαν όμως και σαν παιδιά, περίπου δώδεκα, το πολύ δεκατριών ετών. Τα κορίτσια φορούσαν σκουλαρίκια και κοσμήματα.
  Ένας από αυτούς με ξανθά μαλλιά γέλασε και σημείωσε:
  - Είναι κρίμα! Δεν πρόλαβα να τους δω ως ενήλικες! Τώρα είναι τα ίδια μικρά με εμάς!
  Το αγόρι με τατουάζ παρατήρησε:
  - Είναι πάνω από διακόσιοι εδώ! Να σταλούν στα λατομεία ως σκλάβοι!
  Η κοπέλα αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Απλώς θα τα πουλήσουμε! Κάποιοι έχουν την τύχη να πάνε στα ορυχεία, και οι υπόλοιποι είναι οι νέοι ιδιοκτήτες!
  Ένα αγόρι με πανοπλία και χρυσό κράνος ρώτησε αυστηρά:
  -Ποιο είναι το αφεντικό σου; Σου λεω! Και μην κάνετε ότι δεν ξέρετε τη γλώσσα μας! Όλοι όσοι προσχωρούν στην αυτοκρατορία μας αρχίζουν αμέσως να καταλαβαίνουν τη γλώσσα μας και εμείς με τη σειρά μας την καταλαβαίνουμε!
  Ένας από τους ναυτικούς που έγινε αγόρι μουρμούρισε:
  - Αυτός είναι ο καπετάν Γκιούλιβερ! Δεν θα τον αναγνωρίσετε αμέσως στο σώμα ενός αγοριού!
  Ο πολεμιστής με το χρυσό κράνος διέταξε:
  - Σύρετε τα έξω. Όταν τελικά γίνουν σαν εμάς, τότε ίσως απελευθερωθούν. Παράλληλα, θα προετοιμαστούν για τη μετάβαση.
  Τα αγόρια πολεμιστές έβαλαν τον Γκιούλιβερ και τα άλλα παιδιά στους ώμους τους, κρατώντας τους δύο-δυο, και τους μετέφεραν έξω.
  Ο Γκιούλιβερ σκέφτηκε ότι αυτό μπορεί να ήταν ανοησία. Αλλά μετά θυμήθηκα τους λιλιπούτειους. Ήταν μικρότεροι στο ανάστημα. Μόνο κυρίως ενήλικες, όχι παιδιά. Ίσως δεν πρέπει να εκπλαγεί;
  Επισκέφτηκε διαφορετικούς κόσμους και είδε καταπληκτικές χώρες. Γιατί λοιπόν ο κόσμος των παιδιών να μην είναι ανάμεσά τους; Αυτό ήταν το μόνο πράγμα που του έλειπε από τη συλλογή των αισθήσεών του.
  Ο Γκιούλιβερ είδε ότι η ακτή δεν ήταν πια έρημη. Εκεί βρίσκονταν πολλοί στρατιώτες με πανοπλίες. Υπήρχαν αγόρια με φτερά και τόξα ινδικού τύπου, και μαχητές με ελαφριά μεταλλική πανοπλία. Και τα κορίτσια με φιόγκους, επίσης, παρεμπιπτόντως, ήταν ξυπόλητα εκτός από τους διοικητές, που είχαν πολύτιμα κοσμήματα και σανδάλια καλυμμένα με πέρλες.
  Τα κορίτσια τοξότες στάθηκαν σε μια σειρά. Μια άλλη τάξη είχε στα χέρια τους πιο ισχυρές βαλλίστρες που εκτόξευαν θανατηφόρα μπουλόνια. Στη δεξιά πλευρά υπήρχαν καταπέλτες. Κοντά τους υπάρχουν επίσης αγόρια και κορίτσια. Ο κύριος πολεμιστής με χρυσό κράνος διέταξε:
  - Πάρε τα ρούχα των κρατουμένων! Πλέον είναι σκλάβοι και πρέπει να ντυθούν ανάλογα με το βαθμό τους.
  Τα ρούχα ήδη δεν χωρούσαν και μετά βίας κρατούσαν. Οι κρατούμενοι, που είχαν γίνει αγόρια, λύθηκαν και όλα τα ωραιότατα πλέον μυρισμένα κουρέλια πετάχτηκαν σε ένα σωρό, μαζί με τα παπούτσια τους. Έπειτα έριχναν πάνω του μείγμα λαδιού και θείου και το έβαλαν φωτιά.
  Τώρα οι ναυτικοί ήταν αγόρια όχι μεγαλύτερα των δεκατριών, και τον δέκατο όγδοο αιώνα, πριν από την επιτάχυνση, τα παιδιά αυτής της ηλικίας έμοιαζαν με δεκάχρονα στον εικοστό πρώτο αιώνα. Ναι, έχουν μειωθεί αισθητά.
  Και τώρα ήταν γυμνοί, κάποιοι κάλυπταν ντροπαλά με τα χέρια τους την ντροπή τους.
  Τα κορίτσια τοξότης και βαλλίστρας κρατήθηκαν υπό την απειλή όπλου.
  Το αγόρι με το χρυσό κράνος πρόσταξε:
  - Λοιπόν, ας τα πλύνουν στη θάλασσα! Μετά θα τους δώσουμε ρούχα σκλάβων για να διατηρήσουν την εμφάνιση.
  Και τα αιχμάλωτα αγόρια οδηγήθηκαν στη θάλασσα. Το νερό ήταν ζεστό, θερμαινόταν από τον τροπικό ήλιο. Εδώ υπήρχε καλό κλίμα. Θα μπορούσατε να δείτε φοίνικες και καρύδες.
  Τουλάχιστον δεν θα παγώσεις.
  Ο Γκιούλιβερ ντρεπόταν και ταυτόχρονα χαρούμενος. Έχοντας πετάξει πάνω από σαράντα χρόνια, έχει γίνει πλέον απόλυτα υγιής, ενεργητικός και χαρούμενος. Και η διάθεση έγινε εύθυμη, αν και μπροστά τον περίμενε η σκλαβιά και η ταπείνωση, καθώς και πιθανώς η σκληρή δουλειά στα λατομεία. Ο Γκιούλιβερ δεν ήξερε ποιος ήταν ο δύσκολος τρόπος, αλλά άκουσε ιστορίες για το πόσο δεν ήταν υπέροχο! Μα πόσο νέος και υγιής είναι τώρα.
  Η άμμος ήταν καυτή και έκαιγε τα γυμνά, παιδικά πέλματα. Δεν έχουν προλάβει ακόμη να γίνουν τραχιά και να καλυφθούν με κάλους, όπως συμβαίνει όταν περπατάς για πολλή ώρα χωρίς παπούτσια. Πρέπει να σημειωθεί ότι στη Βρετανία, το ξυπόλητο περπάτημα θεωρούνταν σημάδι μεγάλης φτώχειας, και ακόμη κι αν τα παιδιά έδειχναν τα γυμνά τακούνια τους, ήταν μόνο στη ζέστη και μετά συνήθως μεταξύ των φτωχών. Και έτσι προσπάθησαν να φορέσουν τα παπούτσια τους, παρ' όλη την ευχαρίστηση να νιώθουν την επιφάνεια της γης, με παιδικές, ευαίσθητες σόλες.
  Αλλά ταυτόχρονα, χωρίς παπούτσια είναι λίγο επώδυνο . Η άμμος καίει καυτή στον τροπικό ήλιο το μεσημέρι. Τα ντόπια αγόρια και κορίτσια έχουν σαφώς πολύ δυνατά και σκληρά πέλματα.
  Παρεμπιπτόντως, ο Γκιούλιβερ σκέφτηκε - πόσο χρονών είναι; Κι αν όλοι εδώ είναι αθάνατοι; Και όχι σαν έναν από τους κόσμους όπου επισκέφτηκε ο Γκιούλιβερ, και παρόλο που οι άνθρωποι δεν πέθαιναν, γέρασαν ακόμα, και η αθανασία ήταν νέα, χαρούμενη και ενεργητική!
  Το να είσαι παιδί είναι υπέροχο με τον τρόπο του! Και ίσως θα ζήσετε έτσι για περισσότερο από μία χιλιετία.
  Αλήθεια, τότε ο Γκιούλιβερ λυπήθηκε. Κι αν έπρεπε να δουλέψει για εκατοντάδες χρόνια ως γυμνό, ξυπόλητο σκλάβο στα λατομεία; Και αυτό φέρνει πολύ λίγη χαρά.
  Αυτοί οι τύποι είναι σαν την κόλαση. Για παράδειγμα, ένας ιερέας εξέφρασε την άποψη ότι η αιώνια φλόγα είναι μια μεταφορά και οι αμαρτωλοί εργάζονται σαν σκλάβοι στην αιώνια σκληρή δουλειά!
  Ένα άλλο πράγμα που εξέπληξε τον Γκιούλιβερ ήταν ότι τα αγόρια πολεμιστές έβαλαν όλα τα όπλα τους σε ξεχωριστό σωρό και έβαζαν πιστόλια και μουσκέτα σε σιδερένια κουτιά.
  Ο Γκιούλιβερ σκέφτηκε ότι αυτό δεν ήταν πολύ έξυπνο. Αφού τα πυροβόλα όπλα δεν είναι κακό πράγμα. Επιπλέον, μερικά όπλα κατασκευασμένα στην Αγγλία, την πιο προηγμένη εκείνη την εποχή χώρα στον κόσμο, πυροβολούν με μεγάλη ακρίβεια. Και εδώ είναι τόξα και βαλλίστρες, σαν στον πρώιμο Μεσαίωνα. Και στη Βρετανία η βιομηχανική επανάσταση έρχεται ήδη. Και σύντομα η Αγγλία θα γίνει τόσο δυνατή που ακόμη και οι γίγαντες θα μπορούν να συγκρουστούν. Αν και αυτό μπορεί να είναι ένας κολοσσιαίος κίνδυνος.
  Γυμνά αγόρια σκλάβων πιτσιλίστηκαν στο θαλασσινό νερό. Και αυτό ήταν υπέροχο με τον δικό του τρόπο. Ο Γκιούλιβερ και μερικά πρώην αγόρια ναυτικοί άρχισαν ξαφνικά να πιτσιλίζουν το ένα γύρω από το άλλο. Βυθίστηκαν σε ένα σύννεφο πιτσιλιών και γέλασαν χαρούμενα, βγάζοντας τη γλώσσα τους.
  Φαινόταν ότι ήταν ενήλικες στο μυαλό τους και διατηρούσαν την ίδια μνήμη, αλλά στη συμπεριφορά τους έγιναν ξαφνικά αληθινά παιδιά. Και θέλουν τόσο να χαμογελούν, να χαμογελούν και να κάνουν φάρσες.
  Και ο Γκιούλιβερ καταβράκτισε τους ναύτες του, κι εκείνοι τον ίδιο. Τα αγόρια ήταν πολύ ευδιάθετα και έδειξαν τα δόντια τους. Τα οποία τώρα έχουν τα δικά τους, και τα λευκά. Αυτός είναι ένας νέος, απολαυστικός κόσμος στον οποίο υπάρχει μια ένδοξη επιστροφή στην παιδική ηλικία.
  Ο Γκιούλιβερ ένιωθε καλά σωματικά και θα μπορούσε να είναι αρκετά χαρούμενος συνολικά. Και μάλιστα του γύρισε τα νιάτα του και αυτό, θα έλεγε κανείς, είναι το πιο σημαντικό.
  Και τι άλλο θα μπορούσατε να θέλετε; Αλήθεια, από την άλλη, είσαι απλώς ένας γυμνός σκλάβος και αυτό είναι ακόμη και ενοχλητικό. Και το να είσαι σκλάβος δεν είναι πολύ καλό. Ωστόσο, το να είσαι σκλάβος είναι πολύ καλύτερο.
  Πράγματι, παρ' όλα τα προβλήματα, η παιδική ηλικία είναι μια μάλλον ευτυχισμένη περίοδος. Αφήστε μερικές φορές να υπάρχουν συγκρούσεις με συνομηλίκους, ή πρέπει να πάτε στο σχολείο ή ακόμα και να εργαστείτε.
  Αν και... Φυσικά, στα τέλη του δέκατου έβδομου αιώνα, όταν ήταν τα παιδικά χρόνια του Γκιούλιβερ, ήταν μια εποχή που δεν ήταν πολύ υγιής. Και δεν υπάρχει καμία από τις χαρές που έχουν τα παιδιά στο εικοστό πρώτο. Ναι, αυτό ακριβώς είναι.
  Ωστόσο, τα παιδιά επικοινωνούν μεταξύ τους και παίζουν. Και αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ψυχαγωγία, ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα για την ύπαρξη κονσολών παιχνιδιών και smartphone.
  Ωστόσο, τα αγόρια δεν επιτρεπόταν να πιτσιλίσουν για πολύ και εκδιώχθηκαν από το νερό με δόρατα. Και η καυτή άμμος σου καίει πραγματικά τις φτέρνες. Είναι αλήθεια ότι όταν τα πέλματα είναι βρεγμένα δεν το νιώθετε πραγματικά. Μετά αρχίζει να γίνεται πολύ ζεστό.
  Ο Γκιούλιβερ αναφώνησε:
  - Τα πόδια μου καίνε πολύ! Δώσε μου μερικά παπούτσια!
  Σε απάντηση, το αγόρι πολεμιστής τον χτύπησε με ένα μαστίγιο, φωνάζοντας:
  - Σκάσε! Οι σκλάβοι δεν δικαιούνται παπούτσια σύμφωνα με τον βαθμό τους!
  Τα κορίτσια πολεμίστριες όμως άρχισαν να κουβαλούν τα μαγιό τους. Αυτό είναι το μόνο ρούχο που μπορούσαν να φορέσουν οι σκλάβοι. Όπως σε κάποιο είδος Αιγύπτου.
  Τα αγόρια που συνελήφθησαν άρχισαν να φορούν τουλάχιστον αυτό για να καλύψουν τη ντροπή τους.
  Ο Γκιούλιβερ προσπάθησε να ρωτήσει:
  - Έτσι χαιρετούν τους αγνώστους!;
  Και μετά πήρε ξανά το μαστίγιο. Ωστόσο, ένα κομψό κορίτσι με διαμαντένια σκουλαρίκια αναφώνησε:
  - Ηρέμησε! Είναι ο αρχηγός τους τελικά! Ίσως μπορώ να του το εξηγήσω;
  Ο πολεμιστής με το χρυσό κράνος έγνεψε:
  - Ας!
  Το κορίτσι, χτυπώντας τα πόδια της με πολύτιμα σανδάλια, πλησίασε τον Γκιούλιβερ, που είχε γίνει αγόρι, και κελαηδούσε:
  - Όλοι οι ξένοι από τη θάλασσα γίνονται δούλοι σύμφωνα με το έθιμο και πωλούνται σε δημοπρασία. Αυτοί είναι οι κανόνες μας. Ωστόσο, αν ξέρεις να κάνεις κάτι και να αποδείξεις ότι μπορείς να είσαι χρήσιμος, τότε η ζωή σου στη σκλαβιά δεν θα είναι τόσο δύσκολη. Και με την πάροδο του χρόνου, μπορείτε να αποκτήσετε ελευθερία για τα πλεονεκτήματά σας. Επίσης, αν είστε άριστοι με τα όπλα, μπορούμε να σας στείλουμε στο τσίρκο για να πολεμήσετε ως μονομάχοι. Και αν δείξετε τον εαυτό σας καλά εκεί, τότε θα οδηγηθείτε στο στρατό, και αυτή είναι μια ευκαιρία για καριέρα. Δηλαδή, ακόμη και οι δούλοι μας μπορούν να ζήσουν καλά και να γίνουν ευγενείς άνθρωποι.
  Ο Γκιούλιβερ υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Είμαι χειρουργός, μπορώ να είμαι χρήσιμος!
  Το κορίτσι κούνησε το κεφάλι της:
  - Στη χώρα σας, η ιατρική είναι ελάχιστα ανεπτυγμένη. Είναι απίθανο να σας φανεί χρήσιμο!
  Ο Γκιούλιβερ ρώτησε χαμογελώντας:
  - Τι γίνεται με τους Βρετανούς;
  Το κορίτσι με τα διαμαντένια σκουλαρίκια έγνεψε:
  - Ασφαλώς! Και όχι μόνο αυτοί! Φυσικά, η σκλαβιά τους περίμενε όλους. Και ποιος στάλθηκε στον πόλεμο!
  Ο Γκιούλιβερ ρώτησε:
  - Δεν χρειάζεστε κανόνια, πιστόλια, μουσκέτες;
  Το κορίτσι απάντησε αποφασιστικά:
  - Οχι! Πολεμάμε μόνο με ακονισμένα όπλα! Η πυρίτιδα είναι απαγορευμένη τόσο εδώ όσο και στην αυτοκρατορία των Βούβαλων.
  Ο Γκιούλιβερ έμεινε έκπληκτος:
  - Υπάρχει άλλη αυτοκρατορία;
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, και γίνεται πόλεμος μεταξύ μας! Απλώς μην νομίζετε ότι αν φτάνατε εκεί, θα ήσασταν καλύτερα. Και εσύ θα σκλαβωνόμουν και θα έβγαινες προς πώληση!
  Ο Γκιούλιβερ παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Αλίμονο! Αυτή είναι προφανώς η μοίρα μας! Να είσαι πάντα σκλάβος ή αιχμάλωτος!
  Το αγόρι με το χρυσό κράνος έγνεψε:
  - Σου εξήγησε τα πάντα! Τώρα θα μεταφερθείτε στην πόλη. Εκεί θα το ετοιμάσουν προς πώληση. Μην μπεις στον κόπο να τρέξεις. Για να προσπαθήσουμε να δραπετεύσουμε, σταυρωνόμαστε αμέσως σε σταυρούς. Εκεί στην πόλη θα σε κάνουν επώνυμα και, όπως συνηθίζεται, τα μαλλιά σου θα ξυριστούν φαλακρά. Και θα σε βγάλουν να πουλήσεις. Αν βρεθείτε στα ορυχεία, συμπεριφερθείτε καλά. Στη συνέχεια θα κάνετε εναλλαγή μεταξύ επιφανειακών και υπόγειων εργασιών. Έτσι, με αρκετή διατροφή, μπορείτε να κρατήσετε για αιώνες!
  Ο Γκιούλιβερ σφύριξε:
  - Πάνω από έναν αιώνα, σκλάβος στα λατομεία!;
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι! Δεν έχουμε γηρατειά! Χαίρε, να είσαι αιώνια νέος. Αν δεν σκοτωθείς, τότε μετά από χίλια χρόνια η ψυχή σου θα εξακολουθεί να αφήνει το σώμα σου. Αλλά έχεις ακόμα χίλια χρόνια μπροστά σου. Ζήστε και να είστε ευτυχισμένοι!
  Και ο Γκιούλιβερ μαστιγώθηκε ξανά. Η προοπτική να ζήσω χίλια χρόνια μετά από αυτό δεν ήταν πολύ ενθαρρυντική.
  Αλλά από την άλλη, δεν είναι υπέροχο; Αλλά αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν σκάσει; Θα ενηλικιωθεί ξανά ή θα παραμείνει αγόρι; Αν και είναι μάλλον πολύ νωρίς για να το σκεφτούμε.
  Τα αγόρια που είχαν γίνει πρόσφατα ναυτικοί είχαν κοπανιστεί σε μια στήλη. Και αυτά είναι διακόσια αγόρια. Όλα ημίγυμνα με μαύρα κουφάρια σκλάβων. Ωραία αγόρια, αδύνατα, αλλά για να μην πω ποια είναι αδύνατα. Αυτά είναι αρκετά μυώδη και δυνατά στην εμφάνιση και χωρίς λίπος. Το δέρμα είναι μαυρισμένο και τα δόντια είναι όλα άθικτα και λευκά. Και προφανώς απόλυτα υγιής.
  Αν και τα γυμνά τους πέλματα δεν έχουν γίνει ακόμα εντελώς τραχιά, είναι ακόμα υποφερτά χωρίς παπούτσια.
  Αρκετοί ιππείς πέταξαν επάνω. Αγόρια επίσης, με μαστίγια στα χέρια. Στους μονόκερους εμφανίστηκαν και κορίτσια.
  Έφτασε λοιπόν το ιππικό. Και μαζί της είναι πέντε εκπαιδευμένες λεοπαρδάλεις.
  Ένα αγόρι με άλογο και ασημένιο κράνος προειδοποίησε:
  - Αυτά τα ζώα θα σας προστατεύσουν! Αν κάποιος προσπαθήσει να ξεφύγει, θα τον κάνει κομμάτια. Δεν θα σας δώσουμε φαγητό και νερό προς το παρόν - κάντε υπομονή, σκλάβοι. Μετά θα υπάρχει φαγητό και νερό. Λοιπόν, φυσικά, αφού είστε όλοι αγόρια εδώ, θα σας βάλουν σε ξεχωριστό στρατώνα μέχρι να βγείτε σε δημοπρασία. Μην τολμήσεις να επαναστατήσεις. Θα σκοτωθείς και όποιος αιχμαλωτιστεί θα σταυρωθεί σε σταυρό ή αστέρι. Απαγορεύεται η ομιλία κατά τη διάρκεια της μετάβασης. Θα μαστιγώσουμε τους παραβάτες χωρίς έλεος. Και τους πιο πεισματάρηδες θα τους καρφώσουμε.
  Και αν θέλετε να πείτε κάτι, πρέπει να πείτε: κύριε ή κυρία, επιτρέψτε μου να σας απευθυνθώ. Και μην ξεχάσετε να υποκλιθείτε!
  Ο Γκιούλιβερ, κυριεύοντας τον φόβο του, γάργαρε:
  - Επιτρέψτε μου να σας απευθυνθώ!
  Ο νεαρός άνδρας με το χρυσό κράνος γρύλισε:
  - Λοιπόν, μίλα!
  Ο Γκιούλιβερ, που έγινε αγόρι, ρώτησε:
  - Δεν χρειάζεται να μας δέσετε! Θα δώσουμε τον τιμητικό μας λόγο ότι θα φερθούμε αθόρυβα και ήρεμα και δεν θα σκάσουμε!
  Ο νεαρός άνδρας με το χρυσό κράνος χαμογέλασε και απάντησε:
  - Είναι συνηθισμένο στην Αγγλία να κρατάς τον λόγο σου, ειδικά σε αγνώστους;! Ωστόσο, δεν θα σας βάλουμε αλυσίδες εάν μπορείτε να είστε ήσυχοι και να μην κάνετε θόρυβο για τουλάχιστον μία ώρα. Αλλιώς θα σας αλυσοδέσουμε όλους μαζί σαν κατάδικους!
  Το κορίτσι με τα διαμαντένια σκουλαρίκια παρατήρησε:
  "Ίσως να πάρω αυτόν τον νεαρό και να τον βάλω σε ένα πόνυ δίπλα μου;"
  Ο νεαρός άνδρας με το χρυσό κράνος κούνησε το κεφάλι του:
  - Υπερβολική τιμή για ένα γυμνό και βρώμικο σκλάβο αγόρι. Μπορείτε να τον δέσετε σε λουρί σαν σκύλος και να τον αφήσετε να σας ακολουθήσει.
  Η κοπέλα έγνεψε καταφατικά με ένα χαμόγελο και ούρλιαξε:
  - Στην ασημένια αλυσίδα του! Τι γλυκό αγοράκι έχει γίνει τώρα.
  Ο νεαρός Γκιούλιβερ γνώρισε άλλη μια ταπείνωση. Του έβαλαν ένα κολάρο, σαν κουτάβι, και ήταν αλυσοδεμένο με μια ασημένια αλυσίδα.
  Άλλα αγόρια ναύτες κορδώθηκαν σε ένα σχοινί. Ήταν πλέον σαν σκλάβα αγόρια. Οι ιππείς περικύκλωσαν, και μέρος της φρουράς κινήθηκε με τα πόδια.
  Και έτσι όλη αυτή η ξυπόλητη ομάδα ξεκίνησε. Τα σκλάβα αγόρια χαμογέλασαν όταν έγιναν παιδιά, αλλά αν προσπαθούσαν να μιλήσουν δέχονταν μαστίγια. Ασυνήθιστα, πάτησαν μαζί με τα γυμνά τους τακούνια, πρώτα στην άμμο. Και μετά κατά μήκος του χοντροκομμένου δρόμου.
  Ο Γκιούλιβερ το αγόρι το τραβούσαν με λουρί. Είναι αλήθεια ότι ήταν εύκολο να περπατάς στο σώμα ενός παιδιού. Και το κορίτσι με τα κοσμήματα δεν βιαζόταν να καβαλήσει το πόνι. Αντίθετα, ήταν ακόμη και περίεργη για τη νέα σύντροφο του ομολόγου της. Ο οποίος ήταν πρόσφατα ενήλικος.
  Ρώτησε χαμογελώντας:
  - Ήσουν ο πιο σημαντικός από αυτούς;
  Ο Μπόι Γκιούλιβερ έγνεψε:
  - Ναι εγω!
  Και πάτησε ξυπόλητος, με τη σόλα ενός παιδιού, σε ένα κοφτερό βότσαλο, μετά από το οποίο ούρλιαξε.
  Το κορίτσι χαμογέλασε και ξαναρώτησε:
  -Έχετε ταξιδέψει σε ενδιαφέρουσες χώρες;
  Το αγόρι σκλάβος απάντησε με σιγουριά:
  - Ασφαλώς!
  Η καλλονή στα κοσμήματα ρώτησε:
  - Πες! Ποια ήταν η πρώτη και πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία σας;
  Ο Γκιούλιβερ, που είχε γίνει νέος, απάντησε πρόθυμα:
  - Φυσικά, να φτάσουμε στη χώρα της Λιλιπούπολης . Εκεί ζούσαν ανθρωπάκια, όπως εμείς οι άνθρωποι, μόνο δώδεκα φορές μικρότερα!
  Η κοπέλα, περίεργη, ρώτησε:
  - Ήταν σαν εμάς, τα παιδιά, ή σαν εσάς τους μεγάλους;
  Το αγόρι σκλάβος απάντησε με ανυπομονησία:
  - Ήταν σαν το είδος μας - ενήλικες και παιδιά, μόνο δώδεκα φορές μικρότεροι.
  Λοιπόν, δεν είχαν ακόμη πυροβόλα όπλα - μόνο κρύα όπλα!
  Η κοπέλα έστριψε το χαριτωμένο, παιδικό της πρόσωπο και σημείωσε:
  - Ακόμα και στον πόλεμο μας, και τα πυροβόλα όπλα! Τέτοια ευτυχία έλειπε!
  Ο Γκιούλιβερ σημείωσε:
  - Αλλά μπορείς να κατακτήσεις ολόκληρη την ήπειρό σου με αυτό!
  Η καλλονή μουρμούρισε και τραγούδησε:
  Δεν θέλω νίκη με κανένα κόστος
  Δεν θέλω να βάλω το πόδι μου στο στήθος μου...
  Δεν θα είμαστε σε ένωση με τον Σατανά,
  Σωστά, δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε καθόλου από το μονοπάτι!
  Ένα αγόρι σκλάβος, χτυπώντας τα γυμνά του πόδια, που άρχισαν να φαγούρα από το χοντρό χαλίκι στους δρόμους, σημείωσε:
  - Δεν είναι πάντα απαραίτητο να ακολουθείς τους κανόνες για χάρη ενός μεγάλου στόχου!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, και εγώ, για παράδειγμα, θα σε κρεμάσω στο ράφι!
  Περπατούσαν σιωπηλοί για αρκετή ώρα. Ο Γκιούλιβερ κοίταξε τη στήλη των αγοριών που είχαν γίνει ναύτες. Πρόκειται για αγόρια που δεν είναι μεγαλύτερα των δεκατριών. Τα παιδιά φαίνονται αρκετά ωραία, αν και είναι σχεδόν γυμνά, ξυπόλητα και μοιάζουν με σκλάβους. Ναι, είναι σκλάβοι. Τον περίμενε μια τελείως άχαρη μοίρα.
  Το κορίτσι ρώτησε:
  - Και όταν σε είδαν τόσο μεγάλος οι μικροί, τι έκαναν;
  Το αγόρι Γκιούλιβερ απάντησε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Με έδεσαν!
  Η καλλονή γέλασε και τσίριξε:
  - Και τους ενέδωσες τόσο μεγάλο;
  Το αγόρι σκλάβος είπε:
  - Το έκαναν ενώ κοιμόμουν! Όπως και εσύ! Αν σε είχαν ανακαλύψει εγκαίρως, δεν θα σου είχε συμβεί τόσο εύκολα!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά:
  - ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ! Συνήθως όμως, αν πεταχτούν στις ακτές μας πλοία με ενήλικες, οι κάτοικοί τους αποκοιμιούνται. Και μετά γίνονται παιδιά σαν εμάς!
  Ο Boy Gulliver σημείωσε:
  - Αιώνια παιδική ηλικία... Τι καλύτερο από τα πρόσκαιρα γηρατειά!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Τα παιδιά, το ένα πάνω σε έναν πανέμορφο και λευκό μονόκερο, το άλλο ένα σκλάβο αγόρι μόνο με μαγιό, συνέχιζαν να μιλάνε.
  Το κορίτσι παρατήρησε:
  - Σε άλλους κόσμους, οι άνθρωποι είναι τόσο ατελείς. Γερνούν και ιδιαίτερα οι γυναίκες γίνονται τόσο αηδιαστικές και άσχημες όσο μεγαλώνουν. Οι γριές είναι ζαρωμένοι, καμπούρες, χωρίς δόντια, δύσοσμες. Αυτό είναι απλώς ένα είδος αηδίας!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ, που περπατούσε με λουρί, άπλωσε τα χέρια του και απάντησε:
  - Αυτή είναι η πρόνοια του Θεού! Κι εγώ θα ήθελα οι γυναίκες και οι άντρες να μην γερνούν, αλλά...
  Το κορίτσι γέλασε και ρώτησε:
  - Λέτε πρόνοια του Θεού; Είχαμε όμως ήδη αρκετά συνεργεία, από διαφορετικές εποχές. Και όλοι αντιπροσωπεύουν τον Θεό με διαφορετικούς τρόπους. Συγκεκριμένα, ο ιερέας είπε ότι η σωστή πίστη είναι η Καθολική, και η κεφαλή όλων των Χριστιανών είναι ο Πάπας!
  Ο Μπόι Γκιούλιβερ κούνησε το κεφάλι του:
  - Έχουμε λίγο διαφορετική πίστη! Και επικεφαλής της εκκλησίας είναι ο βασιλιάς! Ωστόσο, δεν το τηρούν όλοι οι Άγγλοι. Υπάρχουν Προτεστάντες διαφορετικών κατευθύνσεων, πολλοί Καθολικοί και σε άλλες χώρες του κόσμου υπάρχουν τελείως διαφορετικές θρησκείες.
  Το κορίτσι χαμογέλασε και ρώτησε:
  - Ναι, έχετε πολλές θρησκείες. Αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε τη δική σου θρησκεία. Διάβαζα τη Βίβλο. Εκεί ο Ιησούς λέει ξεκάθαρα και ευθέως ότι υπάρχει μόνο ένας Θεός και στον ουρανό. Παρόλα αυτά, ο Απόστολος Θωμάς γονάτισε και είπε στον Χριστό - Κύριε και Θεέ μου; Έχουν λοιπόν οι Χριστιανοί δύο Θεούς;
  Το αγόρι Γκιούλιβερ απάντησε χαμογελώντας:
  - Οχι! Όχι με αυτόν τον τρόπο!
  Το κορίτσι γρύλισε:
  - Πόσο λάθος! Δεν μπορεί να υπήρχαν δύο Θεοί και ένας ταυτόχρονα. Και μάλιστα ο ιερέας είπε ότι και το Άγιο Πνεύμα είναι Θεός, άρα τρεις είναι οι θεοί! Αλλά λέγεται ξεκάθαρα: άκουσέ με, Ισραήλ, ο Θεός σου είναι Ένας!
  Ο σκλάβος απάντησε αναστενάζοντας:
  - Αυτό είναι το ακατανόητο μυστήριο της Τριάδας!
  Το κορίτσι χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Και κάτι άλλο που με μπερδεύει. Αν ο Ιησούς είναι ο Παντοδύναμος Θεός, τότε γιατί δεν είχε αρκετή δύναμη να κουβαλήσει καν τον σταυρό στον Γολγοθά; Τι είδους παντοδύναμος Θεός είναι αν δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα τόσο απλό πράγμα;
  Το αγόρι Γκιούλιβερ απάντησε με μπερδεμένο βλέμμα:
  - Μεγάλο μυστήριο: Ο Θεός εμφανίστηκε κατά σάρκα, φάνηκε στους αγγέλους, δικαιώθηκε στο πνεύμα, ανέβηκε στη δόξα!
  Το κορίτσι θυμωμένο σημείωσε:
  - Άρα με αυτά τα λόγια είναι μυστήριο, μπορείς να εξηγήσεις οτιδήποτε στον κόσμο. Αυτή είναι μια εξήγηση, χωρίς εξήγηση!
  Το αγόρι σκλάβος έγνεψε:
  - Σωστά! Αλλά δεν υπάρχει καλύτερο! Και η Βίβλος λέει ότι υπάρχουν μυστικά που ακόμη και οι άγγελοι προσπαθούν να διεισδύσουν!
  Η καλλονή έβγαλε ένα μαστίγιο από την τσάντα της και το ίχνος χτύπησε το αγόρι στη λεία, άτριχη πλάτη του.
  Ο Γκιούλιβερ δεν ήταν τόσο οδυνηρός όσο ταπεινωμένος.
  Και το κορίτσι είπε:
  - Κάθε παραλογισμός και ανοησία μπορεί να εξηγηθεί, με μια λέξη, μυστήριο!
  Και έγινε άλλη μια παύση. Τα αγόρια πιτσίλησαν στα κοφτερά, καυτά βότσαλα του δρόμου. Ήταν ξεκάθαρο ότι τα πόδια τους, που δεν είχαν ακόμη σκληρύνει αρκετά, βίωναν πόνο και ταλαιπωρία. Φουσκάλες, εκδορές και μώλωπες εμφανίζονται στα πέλματα των παιδιών. Αλλά μερικά από τα αγόρια και τα κορίτσια που φρουρούν περπατούν με γενναιότητα ξυπόλητα και κατά τη διάρκεια της μεγάλης ζωής τους τα πόδια τους έχουν γίνει πολύ σκληρά, πιο δυνατά από το δέρμα των μπότων και δεν αισθάνονται ενοχλήσεις. Έτσι τα αγόρια των σκλάβων γκρίνιαζαν και κουτσαίνονταν και υπέφεραν.
  Στη Βρετανία, το περπάτημα ξυπόλητος δεν είχε κύρος - θεωρήθηκε σημάδι ακραίας φτώχειας. Και ακόμη και στα παιδιά δεν άρεσε να επιδεικνύουν τις γυμνές, στρογγυλές γόβες τους. Και το καλοκαίρι στη Βρετανία δεν είναι τόσο ζεστό. Άρα τα παιδιά εδώ δεν είναι τόσο καρυκευμένα ακόμα.
  Το αγόρι Γκιούλιβερ υπέφερε επίσης. Τα γυμνά, παιδικά του πόδια έκαιγαν, και τα πέλματα ήταν ήδη κομμένα και υπέφεραν από τη ζέστη των πετρών. Κρατούσε μόνο με θάρρος και πείσμα. Ακόμα κι αν είναι αγόρι, ένας άντρας πρέπει να αντέξει, δείχνοντας παράδειγμα θάρρους.
  Για να ξεφύγει με κάποιο τρόπο από τα βάσανά του, ο Γκιούλιβερ ρώτησε:
  - Έχεις Θεό;
  Το κορίτσι χαμογέλασε και ρώτησε:
  - Πιστεύεις στον Θεό σου;
  Το αγόρι Γκιούλιβερ απάντησε όχι πολύ με σιγουριά:
  - Ναι σε πιστεύω!
  Η καλλονή έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Γιατί είσαι στη σκλαβιά τώρα; Υποφέρουν τα πόδια των παιδιών σας από αιχμηρές και καυτές πέτρες;
  Ο σκλάβος απάντησε αναστενάζοντας:
  - Όλοι έχουν αμαρτίες! Και αυτό είναι ανταπόδοση για τις αμαρτίες μου! Και εκτός αυτού, ξαναπήρα τα νιάτα μου, που ήδη μπορεί να ονομαστεί επιβράβευση!
  Η κοπέλα χαμογέλασε και απάντησε:
  - Ναι, είναι δυνατόν! Μπορείς να ζήσεις χίλια χρόνια και να έχεις όλα τα δόντια σου. Ακόμα κι αν βγει ένα δόντι, θα ξαναβγεί. Και δεν θα έχετε φαλακρό σημείο, γένια ή καμπούρα. Ναι, τα γυμνά πόδια σας σύντομα θα γίνουν χοντροκομμένα και το περπάτημα πάνω σε κοφτερές και καυτές πέτρες θα γίνει ακόμη και ευχάριστο!
  Ο Μπόι Γκιούλιβερ έγνεψε:
  - Ειδικά! Είναι σχεδόν παράδεισος! Στην αιώνια φωτεινή νιότη!
  Το κορίτσι με τα κοσμήματα τραγούδησε:
  Πόσο υπέροχο είναι να είσαι νέος,
  Μεγάλη ζωντάνια και ενέργεια...
  Αφήστε τον κυνηγό να γίνει παιχνίδι,
  Και ο πλανήτης θα γίνει ένας αιώνιος παράδεισος!
  Τότε η κοπέλα πήρε και έβγαλε τα σανδάλια της με πολύτιμες πέτρες από τα όμορφα, αν και παιδικά, πόδια της. Κατέβηκε από τον μονόκερο και περπάτησε ξυπόλητη με το αγόρι Γκιούλιβερ.
  Το πρόσωπό της χαμογέλασε και το κορίτσι σημείωσε:
  - Και είναι ακόμη ωραίο να περπατάς πάνω σε βότσαλα με γυμνά τακούνια!
  Ο Boy Gulliver συμφώνησε:
  - Ναί! Ίσως να το απολαύσετε πραγματικά! Αλλά πραγματικά πονάει!
  Το κορίτσι έκανε μια ερώτηση:
  - Σε τι πιστεύεις? Ο ιερέας είπε: οι δίκαιοι θα πάνε κατευθείαν στον παράδεισο, οι μεγάλοι αμαρτωλοί θα πάνε στην κόλαση, αλλά όσοι είναι λιγότερο αμαρτωλοί θα πάνε στο καθαρτήριο. Τι γίνεται με εσάς;
  Ο σκλάβος απάντησε αναστενάζοντας:
  - Δεν πιστεύουμε στο καθαρτήριο! Ή είμαστε στον παράδεισο ή στην κόλαση!
  Το κορίτσι γέλασε και παρατήρησε, πιτσιλίζοντας στα βότσαλα με τα γυμνά, πολύ όμορφα, λαξευμένα πόδια της:
  - Αλλά σε αυτή την περίπτωση, όλοι θα πρέπει να σταλούν στην κόλαση! Γιατί δεν υπάρχουν αναμάρτητοι άνθρωποι. Όλοι αμαρτάνουν, αν όχι με πράξεις, τότε με σκέψεις. Και γιατί ο Θεός σου τα ρίχνει στη φωτιά;
  Το αγόρι Γκιούλιβερ ανασήκωσε τους ώμους του, που είχαν γίνει παιδικοί, και απάντησε χαμογελώντας:
  - Έχουμε πίστη ότι υπάρχει η χάρη του Θεού που σώζει τους ανθρώπους από την κόλαση. Και συγκεκριμένα, ο Παντοδύναμος Θεός Ιησούς Χριστός πήγε στον σταυρό για αυτό, για να καλύψει όλες τις ανθρώπινες αμαρτίες! Και η εξιλεωτική του θυσία μας δίνει μια ευκαιρία για σωτηρία!
  Το κορίτσι χαμογέλασε και παρατήρησε, συνεχίζοντας να απολαμβάνει τη ζεστασιά από τις κοφτερές πέτρες που γαργαλούσαν και έκαναν μασάζ στα γυμνά της πέλματα:
  - Αυτό ακριβώς δεν καταλαβαίνω! Οι άνθρωποι, αφού σκότωσαν τον Θεό τον Υιό, όχι μόνο δεν έγιναν καλύτεροι, αλλά αύξησαν ακόμη και τον αριθμό των αμαρτιών και των εγκλημάτων τους. Και ο Θεός Πατέρας τους συγχώρεσε μόνο γι' αυτό; Αν και θεωρητικά, για μια τέτοια πράξη θα έπρεπε να έχουν καταραθεί εντελώς;
  Το αγόρι Γκιούλιβερ αναστέναξε και απάντησε:
  - Αυτό είναι επίσης ένα μεγάλο μυστικό. Το μυστήριο για το πώς έγινε η λύτρωση! Σε κάθε περίπτωση, ο Ύψιστος Θεός Ιησούς πήρε πάνω του τις ενοχές και τις αμαρτίες όλου του κόσμου. Και χωρίς να χυθεί αίμα δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Η κοπέλα, πιτσιλίζοντας τα γυμνά της πόδια, παρατήρησε λογικά:
  -Μα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό! Αυτό είναι αντίθετο με τις νομικές αρχές. Ένα άτομο μπορεί να πληρώσει πρόστιμο για ένα άλλο, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να εκτίσει φυλακή. Λοιπόν, πόσο μάλλον να πάει στο θάνατο για κάποιον άλλο. Αυτό επίσης έρχεται σε αντίθεση με τους βρετανικούς νόμους σας!
  Το αγόρι ο Γκιούλιβερ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, έρχεται σε αντίθεση με τους ανθρώπινους νόμους! Αλλά ο ίδιος ο Παντοδύναμος Κύριος Θεός θέτει τους νόμους και στη Γη και στον Ουρανό! Και δεν μπορείτε να το αντιτάξετε!
  Το κορίτσι έκανε μια ερώτηση:
  - Και ότι οι νόμοι του Θεού καταδίκασαν έναν αθώο σε θάνατο; Και μάλιστα ο Ύψιστος Θεός ο Δημιουργός;
  Το αγόρι σκλάβος απάντησε:
  - Ο Ύψιστος Θεός Ιησούς πήρε την ευθύνη πάνω του! Πήρε επάνω του την οργή του Θεού. Και το έκανε ευγενικά. Και όλα τα άλλα... Λοιπόν, κάποιος έπρεπε να απαντήσει για αμαρτίες και το έκανε ο ίδιος ο Θεός, στο πρόσωπο του Υιού του!
  Το κορίτσι λογικά παρατήρησε:
  - Αλλά ο θάνατος του Θεού Υιού στον σταυρό δεν έκανε καλύτερη την ανθρωπότητα. Και αυτό μόνο πρόσθεσε στα εγκλήματά του. Αποδεικνύεται ότι για να λάβει συγχώρεση, η ανθρωπότητα έπρεπε να γίνει ακόμα πιο εγκληματική; Αυτό είναι εντελώς παράλογο!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ απάντησε χαμογελώντας:
  - Τα σχέδια του Θεού είναι ακατανόητα. Συμφωνήστε ότι ακόμα και για τα μυρμήγκια πολλά πράγματα που έχουμε εμείς οι άνθρωποι είναι ακατανόητα!
  Το κορίτσι γέλασε και απάντησε:
  - Η καθολική απάντηση είναι ακατανόητη! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξηγήσετε τα πάντα χωρίς να εξηγήσετε τίποτα. Πράγματι, είναι αδύνατο να κατανοήσει κανείς τον Θεό και δεν χρειάζεται να σκεφτεί!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Και στον κόσμο μας υπάρχουν πολλά που είναι αδύνατον να κατανοηθούν! Για παράδειγμα, γιατί η Γη έλκει αντικείμενα; Μπορείτε να δώσετε μια εξήγηση για αυτό;
  Το κορίτσι χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, ναι, δεν μπορεί να δοθεί σε όλα μια λογική και λογική απάντηση! Αλλά το ερώτημα είναι γιατί να πιστεύουμε στον Θεό; Άλλωστε, κανείς δεν Τον έχει δει ποτέ. Και ταυτόχρονα πιστεύεις σε αυτό;
  Το αγόρι σκλάβος ανασήκωσε ξανά τους ώμους και απάντησε:
  - Διαφορετικά, είναι δύσκολο να εξηγηθεί η ύπαρξη του κόσμου μας και διαφόρων αστεριών. Πώς να το καταλάβετε αυτό; Κάποιος τα δημιούργησε!
  Η ξυπόλητη καλλονή παρατήρησε:
  - Πώς εξηγείται η ύπαρξη του Δημιουργού; Κάποιος τον δημιούργησε και αυτόν;
  Το αγόρι Γκιούλιβερ πάτησε με το γυμνό του πόδι σε μια κοφτερή πέτρα και βόγκηξε και μετά είπε:
  - Πιστεύουμε ότι ο Θεός ήταν πάντα!
  Το κορίτσι γέλασε και παρατήρησε:
  - Πώς θα μπορούσε να εμφανιστεί ο Θεός χωρίς λόγο! Πρέπει να υπάρχει μια βασική αιτία για όλα!
  Το αγόρι σκλάβος απάντησε:
  - Πρέπει να το πάρουμε ως αξίωμα ότι ο Θεός υπάρχει. Και πιστέψτε σε αυτό. Και αν το σκεφτείς και το καταλάβεις για πολύ καιρό, σίγουρα θα τρελαθείς!
  Η καλλονή γέλασε και τραγούδησε:
  - Αυτά είναι παραμύθια για παιδιά,
  Φυσικά και πιστεύεις στον Θεό...
  Δώστε τα χρήματα στους ιερείς,
  Και τότε θα πάρετε τον παράδεισο!
  Ο Μπόι Γκιούλιβερ έγνεψε:
  - Αλίμονο, είναι αδύνατο να τα ξέρεις όλα!
  Το κορίτσι ρώτησε:
  - Γιατί οι άνθρωποι γερνούν και πεθαίνουν κάτω από τον παντοδύναμο Θεό;
  Το αγόρι σκλάβος απάντησε:
  - Εκδίκηση για την αμαρτία!
  Η καλλονή σημείωσε:
  - Μα κι εμείς αμαρτάμε και δεν γερνάμε!
  Ο Μπόι Γκιούλιβερ ανασήκωσε τους ώμους του:
  - Δεν ξέρω γιατί είστε αιώνια παιδιά! Και ούτε εσύ ξέρεις! Όπως είναι άγνωστο γιατί μια αγελάδα έχει κέρατα, αλλά ένα γουρούνι όχι!
  Το κορίτσι έκλεισε το μάτι στο αιχμάλωτο αγόρι και πρότεινε:
  - Ίσως θέλετε ένα μαστίγιο; Ή πρέπει να τηγανίζετε τις γυμνές φτέρνες σας;
  Ο Boy Gulliver ρώτησε:
  - Τι θα αποδείξει αυτό;
  Η καλλονή απάντησε δυνατά:
  - Ότι για σένα είμαι ο Κύριος ο Θεός!
  Το αγόρι σκλάβος απάντησε με τόλμη:
  - Λοιπόν, ακόμα δεν μπορείς να σκοτώσεις την ψυχή μου!
  Το κορίτσι παρατήρησε:
  - Μπορεί να σε στείλουν στα λατομεία, που είναι πραγματική κόλαση. Ή ίσως σε ένα καλύτερο μέρος. Για παράδειγμα, μπορώ να σε κάνω σκέπη μου!
  Ο Μπόι Γκιούλιβερ έγνεψε:
  - Ευχαριστώ!
  Το κορίτσι ρώτησε:
  - Πες μου καλύτερα, τι περιπέτειες είχες με τους λιλιπούτειους;
  Το αγόρι σκλάβος απάντησε χαμογελώντας:
  - Όταν κοιμόμουν, με έδεσαν. Μετά, όμως, μου έδωσαν κάτι να φάω. Λοιπόν, μας έριξαν βέλη. Στη συνέχεια, ήταν πιο ενδιαφέρον. Με έλυσαν και μάλιστα μου έδωσαν λίγη ελευθερία. Σε αντάλλαγμα τους παρείχα και κάποιες υπηρεσίες.
  Η ξυπόλυτη καλλονή, πατώντας τα αιχμηρά, θερμαινόμενα βότσαλα με τα γυμνά, παιδικά, αλλά πολύ χαριτωμένα πόδια της και χαμογελώντας, ρώτησε:
  - Τι υπηρεσίες τους παρείχατε; Με το ύψος σας, μάλλον δεν είναι πολύ βολικό για τις κυρίες να αντιμετωπίσουν έναν τέτοιο γίγαντα!
  Το αγόρι ο Γκιούλιβερ χαμογέλασε και απάντησε:
  - Έκανα μια πολύ μεγάλη υπηρεσία. Πήρε πενήντα πλοία που είχαν ετοιμάσει για απόβαση οι αντίπαλοι της Λιλιπούπολης . Και έτσι έσωσαν το κράτος τους από την απόβαση ενός ισχυρού στρατού!
  Το κορίτσι χαστούκισε το αγόρι με την παλάμη της στη γυμνή του πλάτη, κόκκινη από το φρέσκο μαύρισμα, και ούρλιαξε:
  - Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο! Αποδεικνύεται ότι πρόκειται για μια τεράστια ανάπτυξη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα καλά!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ τραγούδησε ως απάντηση:
  Όχι μόνο να λάμπει, αλλά να καπνίζει,
  Ίσως ένα ηφαίστειο, ίσως ένα ηφαίστειο...
  Ίσως στην καρδιά μου να είμαι νάνος,
  Και ένας γίγαντας, και ένας γίγαντας!
  Και το αγόρι συνέχισε να πατάει πάνω στις κοφτερές, καυτές πέτρες με τα παιδικά, μελανιασμένα, γδαρμένα πόδια του. Και ήταν οδυνηρό και δυσάρεστο. Αλλά το θαρραλέο παιδί κράτησε.
  Και για να αποσπάσει την προσοχή του ρώτησε:
  - Μα τι είδους πίστη έχεις;
  Το κορίτσι ρώτησε χαμογελώντας:
  - Τι πιστεύεις ότι είναι απαραίτητο για να έχεις πίστη;
  Ο Μπόι Γκιούλιβερ έγνεψε:
  - Όλοι οι λαοί έχουν τουλάχιστον κάποιο είδος πίστης. Ακόμα και οι άγριοι!
  Το κορίτσι έτριξε:
  - Δεν είμαστε άγριοι! Και δεν πιστεύουμε στα παραμύθια!
  Το αγόρι σκλάβος παρατήρησε:
  - Μα κινδυνεύεις να χάσεις την ψυχή σου!
  Σε απάντηση, το κορίτσι άρχισε να τραγουδά ειρωνικά.
  Τι εννοούσε ο Κύριος;
  Εκείνος, ζώντας σε τρομερή απόσταση...
  Όταν δόθηκε η εντολή για εργασία,
  Για να μη μείνουμε σε όνειρο.
  
  Αν και η βασιλική ενδυμασία είναι υπέροχη,
  Αλλά δεν υπάρχει πιο τσιγκούνης...
  Η φτώχεια εκτινάσσεται στο κενό -
  Ο κόσμος του πόνου μας είναι επικός!
  
  Και ο Αδάμ δεν φταίει για αυτό -
  Ένας απλός Σοβιετικός, Ρώσος...
  Περπάτησα γυμνός, χωρίς να κρύβω τη ντροπή μου,
  Σαν προλετάριος στον τσαρισμό!
  
  Ο Θεός του έδωσε φαγητό - το όριο,
  Λιβάδι χωρίς να ξέρεις τις διχάλες...
  Αν θες κι άλλο θα κοπανηθείς!
  Και πιείτε με την παλάμη του χεριού σας χωρίς μπουκάλια.
  
  Ο Αδάμ είχε τέτοια μοίρα,
  Σε κάποιον ανατριχιαστικό, βαρετό παράδεισο!
  Αλλά το φίδι πέταξε με φτερά,
  Κατάλαβε: ένας άνθρωπος υποφέρει...
  
  Υπάρχει τρόπος να βγεις από το αλσύλλιο,
  Φτιάξτε μια πόλη, γεννήστε!
  Για να μην περιπλανηθείτε στο άλσος για πολλή ώρα,
  Μερικές φορές η προδοσία είναι απαραίτητη!
  
  Έκλεψα το μαγικό κλειδί από τον παράδεισο,
  Να φύγω από την Εδέμ της ρουτίνας...
  Εκεί θα βρεις το κορίτσι των ονείρων σου,
  Τουλάχιστον μπορείς να χαθείς στον κάτω κόσμο!
  
  Ναι, φυσικά και υπάρχει κίνδυνος, αγόρι μου
  Αυτός ο πλανήτης δεν είναι δώρο...
  Αλλά θα αναγνωρίσεις τη συνείδηση, την τιμή,
  Και θα βρεις το τέλειο ταίρι σου!
  
  Ο Αδάμ έλαβε αυτό το κλειδί -
  Άνοιξε τις πύλες και έφυγε από τον παράδεισο.
  Ο αμαρτωλός ξόδεψε πολλή ενέργεια,
  Περπατώντας στις πέτρες των μεγάλων βουνών...
  
  Εδώ βλέπει ξανά την πύλη -
  Και πάλι εμφανίστηκε το φτερωτό φίδι...
  Είπε: Είμαι καλός Σατανάς -
  Το μπουλόνι άνοιξε μόνο του...
  
  Ο Αδάμ μπήκε και είδε...
  Ένα τόσο ζωγραφισμένο θαύμα...
  Γυμνή κοπέλα πίσω από το λόφο,
  Τρίβει ένα πορσελάνινο χρυσό πιάτο.
  
  Αλλά πόσο καλό είναι;
  Ο Άνταμ το αγόρι δεν μπορούσε να συγκρατηθεί!
  Και φίλησε τα χείλη της
  Αποδείχθηκε πιο γλυκό από το μέλι!
  
  Εκείνη του απάντησε -
  Τα σώματα ενώθηκαν σε θυελλώδη έκσταση...
  Όχι, μην βρίζεις τον Σατανά -
  Τα παιδιά εμφανίστηκαν στην αμαρτία!
  
  Ο Θεός τους έδιωξε από τον παράδεισο, αλλά...
  Ο πλανήτης έγινε το σπίτι τους.
  Αν και οι άνθρωποι έχουν μόνο έναν ήλιο,
  Υπάρχουν όμως χιλιάδες απόγονοι!
  
  Ναι, ήταν πολύ δύσκολο -
  Πλημμύρες, ξηρασίες και χειμώνες.
  Αλλά το μυαλό είναι ένα δυνατό κουπί,
  Ο άνθρωπος έχει γίνει δυνατό δημιούργημα!
  
  Σαν άγγελος μπορεί να πετάξει,
  Πώς ο δαίμονας των βουνών καταστρέφει το ανάγλυφο!
  Δημιουργήστε έναν δρόμο όπου μπορείτε να πάτε -
  Φτάστε σε οποιοδήποτε σημείο της ξηράς.
  
  Και χρειαζόμαστε χώρο -
  Θα μπορέσουμε και να κατακτήσουμε.
  Άρα η αμαρτία μας δεν είναι πρόταση,
  Όχι, μη λες βλακείες!
  
  Χωρίς αμαρτία δεν υπάρχει πρόοδος,
  Οι σκέψεις δημιουργούν κίνηση!
  Υπάρχει μόνο μία απάντηση στο κήρυγμα:
  Δεν χρειαζόμαστε τον παράδεισο κάποιου άλλου!
  Και η κοπέλα κούμπωσε θυμωμένα το γυμνό της πόδι, με αποτέλεσμα οι πέτρες να τρέμουν και να πηδήξουν. Και αυτό το έκανε αποφασιστικά.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι από μια αιώνια νέα χώρα.
  Ο Boy Gulliver παρατήρησε:
  - Λοιπόν, δεν φοβάσαι πραγματικά το αιώνιο, κολασμένο μαρτύριο;
  Το κορίτσι χαμογέλασε και ρώτησε:
  - Έχεις δει την Κόλαση μόνος σου;
  Το αγόρι Γκιούλιβερ ανασήκωσε τους παιδικούς του ώμους και απάντησε:
  - Ειλικρινά, όχι!
  Το κορίτσι χαμογέλασε και πρόσθεσε:
  -Έχει δει κανείς από τους ανθρώπους στη χώρα σας κόλαση;
  Το αγόρι σκλάβος άπλωσε τα χέρια του:
  - Δεν ξέρω! Ένας, αν και μεθυσμένος, ήπιε τον εαυτό του σε παραλήρημα και είδε την κόλαση και τους διαβόλους. Αλλά κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα για αυτό και δεν μπορεί να το ξέρει!
  Η καλλονή σημείωσε με ειρωνεία:
  - Έτσι πιστεύεις στα παιδικά παραμύθια. Και σου παίρνουν λεφτά οι παπάδες για παραμύθια!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ ανασήκωσε τους ώμους και απάντησε:
  - Δεν είναι μόνο θέμα φόβου για την κόλαση. Η υπακοή στον Θεό υπό πίεση δεν είναι καθόλου αυτό που χρειάζεται ο Παντοδύναμος. Αν το ήθελε, πιθανότατα θα είχε δείξει και τον Παράδεισο και την Κόλαση σε όλο τους το μεγαλείο. Και κανείς δεν θα τολμούσε να αντικρούσει!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά και ρώτησε:
  - Και ποια είναι η ουσία του προβλήματος;
  Ο Boy Gulliver απάντησε:
  - Το ότι όχι μόνο φοβόμαστε τον Θεό, αλλά και τον αγαπάμε!
  Η ξυπόλητη καλλονή έγνεψε:
  - Είναι καλό που Τον αγαπάς! Γιατί δεν σε αγαπάει;
  Το αγόρι σκλάβος απάντησε με σιγουριά:
  - Και ο Κύριος ο Θεός μας αγαπά!
  Το κορίτσι γέλασε:
  - Και επομένως μετατρέπει τις νέες, όμορφες γυναίκες σε ηλικιωμένες γυναίκες. Και στέλνει επίσης κάθε είδους φυσικές καταστροφές;
  Ο Boy Gulliver παρατήρησε:
  - Όποιος αγαπά όποιον τον αγαπάει !
  Η ξυπόλητη καλλονή γέλασε και χτύπησε το σκλάβο Γκιούλιβερ με ένα χτύπημα στο μαστίγιο της, κελαηδώντας:
  - Σ'αγαπώ! Και γι' αυτό χτύπησα!
  Μετά από αυτό σήκωσε ένα βότσαλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Το πέταξε. Έσπασε το φύλλο ενός φοίνικα που φύτρωνε κατά μήκος του δρόμου. Και χαμογελώντας, ρώτησε:
  - Έλα, μπορείς να τραγουδήσεις! Για παράδειγμα, για το πώς αγαπάς τον Παντοδύναμο Θεό;!
  Ο σκλάβος Γκιούλιβερ έγνεψε καταφατικά:
  - Με ευχαρίστηση!
  Το κορίτσι προειδοποίησε απειλητικά:
  - Αλλά αν δεν μου αρέσει, τότε το αγόρι θα τηγανίσει τις γυμνές, παιδικές γόβες σου!
  Το αγόρι σκλάβος άρχισε να τραγουδά ως απάντηση, με την καθαρή και πολύ ευχάριστη φωνή του.
  Μια αχτίδα ήλιου λάμπει μέσα από το χρυσό σκοτάδι,
  Στάλθηκε από ένα χερουβείμ, χαιρετισμούς από τον Θεό σε μένα!
  Τα κακά πνεύματα επιτίθενται - ένα αφυπνισμένο σμήνος,
  Ο κάτω κόσμος φέρνει πολλά δεινά!
  
  Κάνουμε πολλά βρώμικα κόλπα - άθλιες πράξεις,
  Αν θες καλά, μένεις μόνος!
  Ήθελα να σπάσω τα δεσμά σε κομμάτια,
  Αλλά ο γιακάς που έδωσε ο χάρακας είναι δυνατός!
  
  Θυμήθηκα το γυναικείο πρόσωπο της αγαπημένης μου,
  Θα έρθω μέσα από τις φλόγες των μαχών και των καταιγίδων!
  Και το ιερό πνεύμα διείσδυσε στην καρδιά μου,
  Μου είναι δύσκολο, στενάζω, ασφυκτιά στο παραλήρημα!
  
  Κάτω μας είναι ένας κάμπος, ένα χαλί από δέντρα,
  Αμέτρητα σκοτάδια εχθρών έχει σχηματίσει τοίχο!
  Αλλά ο άγγελος Κυρίου άπλωσε το δεξί του χέρι,
  Ήρθε η ώρα να κερδίσετε και να πείτε αντίο στη μελαγχολία!
  
  Δοξάζω τον Χριστό - είναι θεϊκός,
  Στην αμαρτωλή μου ψυχή: Ψάλλει ο Παντοδύναμος!
  Το μοτίβο είναι γνωστό σε όλους, επαναλαμβάνεται στους ψαλμούς,
  Αιχμηρό δόρυ - πηγαίνετε για πεζοπορία!
  
  Ο Θεός της ειρήνης συναντά με το πιο σκοτεινό μέτωπο,
  Η Αγία Πατρίδα προδίδεται από εσάς!
  Φοβήθηκες στη μάχη και χωρίστηκες με το σπαθί σου,
  Έχετε κατακτηθεί από τον αντίπαλό σας, τον Σατανά!
  
  Απάντησα στον Θεό, υποκλίνοντας μέχρι το έδαφος,
  Ναι, ο άνθρωπος είναι αδύναμος, η σάρκα του είναι σαν το νερό!
  Όταν ήταν δύσκολο, σε φώναξα,
  Η απάντηση δεν ήρθε, μετά βίας γλίτωσε από τη μάχη!
  
  Ζητώ από τον Παντοδύναμο, δώσε μου μια ευκαιρία,
  Για να τεντώσετε τη θέλησή σας και να νικήσετε τον στρατό της κόλασης!
  Ο Χριστός απάντησε - είδε την ώρα της καταστροφής,
  Αλλά ήθελα να δοκιμάσω την πίστη σου!
  
  Λοιπόν, πήγαινε και προσευχήσου - θα σε συγχωρήσω,
  Τα βάσανα των ανθρώπων, αλίμονο, καταλαβαίνω!
  Θυμήσου τον Ντέιβιντ, βάλε την πέτρα στη σφεντόνα,
  Όλοι οι αμαρτωλοί του κόσμου είναι γιοι του Χριστού!
  
  Και έτσι αγωνίζομαι, για τη δόξα του Χριστού,
  Και κυλάει αίμα που βράζει!
  Και τα βουνά των νεκρών, ο αριθμός των θυμάτων δεν μπορεί να μετρηθεί,
  Αλλά πιστεύω στην αγάπη του Παντοδύναμου Θεού!
  Το κορίτσι χτύπησε πρώτα το σκλάβο αγόρι Γκιούλιβερ με ένα μαστίγιο. Το γυμνό αγόρι βόγκηξε.
  Στη συνέχεια τον χτύπησε επιδοκιμαστικά στον ώμο, σημειώνοντας:
  - Καλά τραγούδησες! Έχεις ταλέντο!
  Το παιδί Γκιούλιβερ έγνεψε καταφατικά και σημείωσε:
  - Και για τι;
  Το κορίτσι απάντησε με σιγουριά:
  - Για να ξέρεις τη θέση σου!
  Το αγόρι σκλάβος έγνεψε:
  - Ναι, είμαι έτοιμος να μάθω! Αλλά μεταξύ των λιλιπούτειων έφεραν τον τίτλο του Δούκα. Και ήταν πολύ ωραίο!
  Το κορίτσι γέλασε και σημείωσε:
  - Ήσουν δούκας; Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον! Και είμαι Viscountess!
  Το αγόρι σκλάβος έγνεψε:
  -Είσαι Viscountess; Αυτό είναι καταπληκτικό!
  Το κορίτσι σημείωσε:
  - Μπορώ να διατάξω να σε ξεφλουδίσουν ζωντανό και να σε πασπαλίσουν με αλάτι! Τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει να με ανταγωνίζεσαι!
  Το αγόρι ο Γκιούλιβερ υποκλίθηκε και απάντησε:
  - Είμαι γεμάτος ταπεινοφροσύνη!
  Το κορίτσι γέλασε και σημείωσε:
  - Οι γυμνές γόβες σου θέλουν ξεκάθαρα μπαστούνια. Καλύτερα να τα κάψετε με ζεστό λοστό. Τότε θα καταλάβεις τι αξίζεις!
  Το αγόρι σκλάβος απάντησε:
  - Θα δεχτώ οποιαδήποτε τιμωρία από εσάς!
  Η καλλονή χαμογέλασε και απάντησε:
  - Αλλά σήμερα είμαι ευγενικός και θα σε συγχωρήσω. Με την προϋπόθεση ότι θα μου ξανατραγουδήσεις!
  Ο σκλάβος Γκιούλιβερ έγνεψε καταφατικά:
  - Είμαι έτοιμος να τραγουδήσω για σένα όλη μέρα!
  Η κοπέλα τον ξαναχτύπησε με το μαστίγιο και γάβγισε:
  - Ας τραγουδήσουμε!
  Και το δύστυχο παιδί άρχισε να κάνει ειδύλλιο•
   Ο ποταπός ψεύτης που μιλάει για
  Λες και η Πατρίδα είναι μόνο σκόνη!
  Ότι το κύριο πράγμα σε όλα είναι το κυνήγι για το ρούβλι,
  Και πρέπει να πας με τη ροή της μοίρας!
  
  Αλλά όχι ένας τέτοιος στρατιώτης, η χώρα της ιερής θλίψης,
  Εξάλλου, για αυτόν ο πόλεμος είναι το πρωταρχικό του κάλεσμα!
  Η εντολή του βασιλιά είναι απλή: πολεμήστε και μη φοβάστε,
  Η παγωμένη ανάσα δεν θα τρομάξει τον θάνατο!
  
  Και ο χώρος είναι αυτό που ξέρει ο άνθρωπος,
  Του δίνεται να πετάξει και να κατακτήσει το διάστημα!
  Πρώτα ένα δειλό ξεκίνημα, μετά ένα απότομο τρέξιμο,
  Θα υπάρχει ένα βασίλειο σε γαλαξίες εκατομμυρίων!
  
  Είναι αδύνατο να σταματήσεις, παρόλο που το αίμα κυλάει σαν ποτάμι,
  Πόλεμος μεταξύ ανθρώπων, με κακή τρέλα!
  Θέλω να χαλαρώσω, να φάω πίτα,
  Και ξαπλώστε στο γρασίδι κάτω από ένα γλυκό μελίσσι!
  
  Αλλά όπου βρεις την ευτυχία, δεν είναι στον παράδεισο ή στην κόλαση,
  Είναι πάντα μαζί σου, και όμως μακριά!
  Ψάχνετε στον ουρανό για το αστέρι που έχετε επιλέξει,
  Για να κρατήσει την καρδιά στο ιερό τμήμα!
  
  Αλλά η Πατρίδα είναι εκεί, και ο ήλιος και το φεγγάρι,
  Είναι σαν ένα θαυμάσιο μάτι - ο προστάτης σου!
  Και αν χρειαστεί, σκίστε, ακόμα και στον αφαλό,
  Ω, πόσο λεπτά και σκισμένα είναι τα νήματα της ζωής!
  
  Πατρίδα για πάντα, για όλους τους λαούς εσύ,
  Σαν ωκεανός στον οποίο η ευτυχία πιτσιλάει!
  Το μεγαλείο της ομορφιάς, και το θράσος και τα όνειρα,
  Και αυτή η φωτιά της αγάπης που δεν θα σβήσει!
  Το δούλο τραγούδησε και προσκύνησε. Η κοπέλα έγνεψε καταφατικά και τον χτύπησε με το μαστίγιο, αλλά αυτή τη φορά ελαφρά και ούρλιαξε:
  - Καλά το συνέθεσες! Νομίζω ότι σου αξίζουν βασανιστήρια στο ράφι!
  Ο σκλάβος Γκιούλιβερ γκρίνιαξε:
  - Μη με βάζεις στο ράφι!
  Η κοπέλα αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Τουλάχιστον θα ξέρετε τι βιώνει ένα αγόρι όταν ένα καυτό σίδερο του καίει τη γυμνή φτέρνα. Ταυτόχρονα θα στρίψουν τις αρθρώσεις σας. Και έτσι θα φέρει ακόμη και τις φλέβες μαζί και θα τις γυρίσει εντελώς μέσα προς τα έξω.
  Ο σκλάβος Γκιούλιβερ έγνεψε καταφατικά:
  - Η θέλησή σου! Συμφωνώ σε όλα!
  Το κορίτσι γέλασε και σημείωσε:
  - Είσαι τόσο υπάκουος! Λοιπόν, εντάξει, θα σε βασανίσουμε προσεκτικά για να μην σε ακρωτηριάσουν. Πες μου, όταν ήσουν αγόρι, σε χτύπησαν ποτέ;
  Ο Γκιούλιβερ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Ναι, όχι πολύ!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά:
  - Θέλεις να σε μαστιγώσουν πολύ άσχημα;!
  Το αγόρι σκλάβος απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Φυσικά και όχι! Είμαι ψυχικά φυσιολογικός και φυσικά δεν μου αρέσει να με πληγώνουν!
  Η Viscountess τραγούδησε με χαμόγελο:
  Η Γη είναι γενναιόδωρη για εσάς τους αμαρτωλούς,
  Και οι ουρανοί είναι γεμάτοι κίνδυνο...
  Θα είμαστε μαζί σαν οικογένεια
  Τα τριαντάφυλλα μυρίζουν έτσι πριν από μια καταιγίδα!
  Το αγόρι Γκιούλιβερ αναφώνησε:
  Τα πάντα στον κόσμο εξαρτώνται από
  Από τα ουράνια ύψη...
  Αλλά τιμή μας, αλλά τιμή μας,
  Εξαρτάται μόνο από εμάς!
  
  
  
  ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΞΥΠΥΛΗΣΗΣ ΠΡΙΚΙΠΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  Μια όμορφη Σκανδιναβή πριγκίπισσα αναγκάζεται να παντρευτεί με έναν γέρο Γάλλο βασιλιά. Σε απόγνωση, τρέχει μακριά με ένα φτωχό φόρεμα και ξεκινάει το ξυπόλητο ταξίδι της στη Γαλλία, γεμάτο κινδύνους και περιπέτειες.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1
  Σε ένα βασίλειο που άκμασε στη Σκανδιναβία, ζούσε μια πριγκίπισσα υπέροχης ομορφιάς. Είχε μαλλιά στο χρώμα του χιονιού, ελαφρά πασπαλισμένα με χρυσόσκονη, που κατσαρώνονταν σαν μαλλί αρνιού. Και έτσι ο βασιλιάς της Γαλλίας ήθελε να την πάρει για γυναίκα του. Και της έστειλε ως και πέντε πλοία με ακριβά δώρα.
  Ο Βασιλιάς της Σουηδίας έλαβε τα δώρα και τους πρεσβευτές με τιμή. Και συμφώνησε να εγκαταλείψει την κόρη του. Αλλά ξαφνικά πείσμωσε. Είχε έναν κρυφό εραστή, έναν όμορφο ξανθό νεαρό. Όμως ο βασιλιάς της Γαλλίας δεν ήταν πια νέος και δεν έλαμπε από ομορφιά.
  Και ο όμορφος Αυγουστίνος, αυτό ήταν το όνομα της πριγκίπισσας, αρνήθηκε να πάει. Όμως ο σουηδός βασιλιάς ονειρευόταν μια συμμαχία με την πολύ ισχυρή τότε Γαλλία προκειμένου να αντιμετωπίσει την τσαρική Ρωσία.
  Και μετά κατέφυγε σε ένα κόλπο. Κάλεσα την κόρη μου για δείπνο. Προσπάθησα να τη χαιρετήσω όσο πιο θερμά γινόταν. Και ο ίδιος πρόσθεσε αθόρυβα ένα ισχυρό υπνωτικό χάπι, που τον έβγαλε νοκ άουτ για τρεις μέρες και νύχτες.
  Η πριγκίπισσα δεν υποψιάστηκε τον πατέρα της για προδοσία και χωρίς άλλη καθυστέρηση ήπιε το κόκκινο, γλυκό κρασί.
  Και αποκοιμήθηκε βαθιά. Την μετέφεραν σε ένα χρυσό φορείο, καλυμμένο με βελούδο και μετάξι, στη ναυαρχίδα του βασιλικού γαλλικού στόλου.
  Και με έβαλαν σε μια καμπίνα σκεπασμένη με χρυσό φύλλο, και ανέθεσαν υπηρέτριες με τιμητική φρουρά.
  Μετά από αυτό, απέπλευσαν πέντε μεγάλα πλοία της Μεγάλης Γαλλίας με κανόνια.
  Τα κανόνια του σουηδικού βασιλείου τους χαιρέτησαν.
  Και η κοπέλα κοιμόταν ήσυχη. Τα όνειρά της ήταν ανάλαφρα, αέρινα και ευχάριστα. Είδε μέσα τους αγγέλους, λαμπερά χερουβείμ, τη Μητέρα του Θεού όμορφη σαν τον ήλιο και πολλά άλλα. Το κορίτσι κοιμήθηκε για τρεις συνεχόμενες μέρες και ίσως δεν είχε δει ποτέ τόσο φωτεινά, όμορφα και ευχάριστα όνειρα. Μετά όμως ήρθε το ξύπνημα. Και αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο αστείο. Ωστόσο, η πριγκίπισσα ήταν έξυπνη. Και δεν έγινε υστερική. Και την ίδια στιγμή, αποφάσισε αποφασιστικά να φύγει αν χρειαστεί.
  Αλλά αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει. Την παρακολουθούσαν συνεχώς. Και τα πλοία ήταν φορτωμένα με τρόφιμα και νερό και δεν έμπαιναν σε λιμάνια.
  Τελικά όμως έφτασαν στο Πορτ ντε Καλαί. Και η πριγκίπισσα χαιρετίστηκε με τιμή. Ήταν κυριολεκτικά φορτωμένη με κοσμήματα, σαν κοσμηματοπωλείο.
  Και σε μια χρυσή άμαξα, καρφωμένη με διαμάντια, με μεγάλη ασφάλεια, τον πήγαν στο Παρίσι.
  Ο Αυγουστίνος, φυσικά, ακόμα δεν μπορούσε να διαβάσει το παραμύθι για τη Γκέρντα από τη Βασίλισσα του Χιονιού, αλλά δεν ένιωθε εντελώς άνετα. Τη συνόδευε μεγάλη νηοπομπή και τιμητική συνοδός. Έτσι οι ληστές δεν απείλησαν.
  Η πριγκίπισσα σκεφτόταν πώς να ξεφύγει. Υπήρχαν πολλές ιδέες, αλλά καμία δεν ήταν κατάλληλη.
  Και όταν πλησίαζε το Παρίσι, είδαν μια κοπέλα στο δρόμο. Ήταν με σκισμένο φόρεμα, βρώμικη και ξυπόλητη. Αλλά ταυτόχρονα όμορφη, και επίσης ξανθιά. Κι εκείνη, αν πλυθεί και ντύθηκε, έγινε πραγματικά περαστική για πριγκίπισσα.
  Ο Αυγουστίνος την κάλεσε στην άμαξα και της ζήτησε να πλυθεί λίγο στην πορεία. Επιπλέον, είναι καλοκαίρι και κάνει ζέστη, και φυσικά ιδρώνεις με πολυτελή ρούχα, κοσμήματα και μια χρυσή άμαξα.
  Εκεί ρώτησε το κορίτσι ποια ήταν.
  Αυτή απάντησε:
  - Είμαι η Γερτρούδη! Ο πατέρας μου ήταν δούκας και η μητέρα μου ήταν μια απλή αγρότισσα. Πέθανε, και τώρα έμεινα ένα περιπλανώμενο ορφανό.
  Ο Αυγουστίνος της πρότεινε:
  - Ας αλλάξουμε! Θα γίνεις πριγκίπισσα και εγώ θα φοράω τα κουρέλια σου. Μετά από αυτό, με διώχνεις και θα φύγω. Εσύ όμως, Γερτρούδη, θα γίνεις γυναίκα του Γάλλου βασιλιά!
  Το κορίτσι σαν πριγκίπισσα, μια πανέμορφη ξανθιά, τόσο όμορφη και γοητευτική, ξεπλυμένη από τη σκόνη, έγνεψε:
  - Πρόστιμο! Συμφωνώ. Το αίμα του ίδιου του De Guise κυλά μέσα μου. Και η μητέρα μου με δίδαξε λατινικά, και καταλαβαίνω τους τρόπους του παλατιού.
  Ο Αυγουστίνος σημείωσε:
  - Είσαι ξένος. Αν μη τι άλλο, συμφώνησαν στην απώλεια μνήμης από ένα ισχυρό υπνωτικό χάπι στο κρασί!
  Η Γερτρούδη έγνεψε καταφατικά:
  - Θα προσπαθήσω! Και εσύ?
  Η πριγκίπισσα είπε αποφασιστικά:
  - Και εγώ σαν άγιος θα πάω ξυπόλητος σε όλο τον κόσμο για να αναζητήσω την ευτυχία!
  Το κορίτσι παρατήρησε:
  - Είναι απόλαυση να περπατάς ξυπόλητος το καλοκαίρι. Αλλά τον χειμώνα, τα ξυπόλυτα πόδια μου κρυώνουν τόσο οδυνηρά!
  Ο Αυγουστίνος σημείωσε:
  - Ο χειμώνας είναι ακόμα μακριά. Και στη Γαλλία, μου είπαν, το καλοκαίρι είναι μεγάλο. Ελπίζω λοιπόν να ταιριάξω κάπως. Ή ίσως να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
  Η Γερτρούδη έγνεψε καταφατικά:
  - Καλή τύχη!
  Η πριγκίπισσα περιφρόνησε να φορέσει τα κουρέλια της, τα οποία ήταν ακόμα βρεγμένα μετά το πλύσιμο. Πήρε ένα απλό αλλά καθαρό φόρεμα υπηρέτριας. Και αποφάσισε να πάει ξυπόλητη, γιατί πάντα το ήθελε. Αλλά πρώτον, στη Σουηδία το καλοκαίρι δεν είναι τόσο ζεστό όσο στη Γαλλία, και δεύτερον, ποιος θα επέτρεπε στην κόρη του βασιλιά να περπατήσει ξυπόλητη;
  Και είναι πολύ ωραίο να το κάνεις αυτό στο χαλί και τα λεία πλακάκια, νιώθοντάς το με τη γυμνή σόλα ενός κοριτσιού, σχεδόν κοριτσιού.
  Αλλά πόσο εύκολο είναι όταν αφαιρούνται όλα τα κοσμήματα και το ογκώδες φόρεμα από πάνω σου. Φοράς μόνο μια σχεδόν λευκή ρόμπα, ήδη πλυμένη, και αρκετά κοντή, αφήνοντας γυμνά τα γυμνά πόδια σου. Θα ήταν δυνατό να διαλέξει ένα πιο πλούσιο φόρεμα από τις υπηρέτριες, αλλά η Αυγουστίνα αποφάσισε να μην τραβήξει πολύ την προσοχή στον εαυτό της. Και είναι ακόμα πιο άνετο να φοράς μια ρόμπα σε γυμνό σώμα.
  Στον χωρισμό, οι δύο φίλοι έδωσαν τα χέρια. Η Γερτρούδη, αντίθετα, ήταν πολύ ευχαριστημένη, αν και τη βάραιναν τα κοσμήματα, ειδικά το διάδημα και οι χάντρες, και γενικά έβαζε τα σκουλαρίκια της με κάποιο τρόπο για να μην τρυπήσει τους λοβούς των αυτιών της.
  Ήταν επίσης δυσάρεστο για τα πόδια σε πολύτιμα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τώρα όμως είναι βασιλικό πρόσωπο.
  Και ο ίδιος ο βασιλιάς θα γίνει σύζυγός της.
  Και ο Αυγουστίνος έφυγε από το λουτρό. Και όσο πιο γρήγορα γινόταν, έφυγε με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της.
  Όταν περπατούσε στο γρασίδι, ένιωσε ελαφρά τσιμπήματα. Αλλά μετά πάτησα στο χαλίκι. Οι καυτές πέτρες έκαιγαν οδυνηρά τα χαϊδεμένα πέλματα των ποδιών του κοριτσιού. Είναι σαν αυτά ενός μικρού παιδιού. Πονούσε και ο Αυγουστίνος βόγκηξε.
  Και κατέβηκε γρήγορα στο γρασίδι. Ήταν πιο εύκολο εδώ, αλλά και πάλι ο χλοοτάπητας της τρύπησε τα τρυφερά, αληθινά αυγουστιάτικα πόδια της.
  Ο Αυγουστίνος ήθελε πολύ να γυρίσει πίσω, αλλά έσφιξε τα δόντια της και προχώρησε.
  Προσπάθησε να φανταστεί ότι ήταν αγία. Αλλά οι άγιοι υπέμειναν βασανιστήρια.
  Εδώ η Γερτρούδη περπατούσε ξυπόλητη στο θερμαινόμενο χαλίκι με ευκολία και χαμόγελο. Μπορείτε να δείτε το δέρμα στο πέλμα της είναι σαν τις οπλές καμήλας.
  Και θα συνηθίσει τον Αυγουστίνο.
  Αλλά μέχρι να το συνηθίσεις... Όσο περπατούσε η πριγκίπισσα, τόσο πιο πολύ πονούσαν τα τσιμπημένα, γυμνά πέλματά της. Για μια αγρότισσα αυτό δεν είναι τίποτα, αλλά για μια πριγκίπισσα από μια βόρεια χώρα;
  Παρ' όλα αυτά, ο Αυγουστίνος προχώρησε με πείσμα. Όχι μακριά από το Παρίσι. Και εκεί νόμιζε ότι κάτι θα έβρισκε. Αλλά μετά ήρθε στα περίχωρα ενός χωριού κοντά στο Παρίσι. Έπρεπε να περπατήσω στην άμμο. Κάτι που είναι επίσης πολύ επώδυνο για πόδια που τρυπούνται από λεπίδες γρασιδιού. Το κορίτσι κούτσαινε και στα δύο πόδια και βόγκηξε. Εκείνη έτρεμε.
  Πονούσαν και οι γάμπες της - δεν είχε συνηθίσει να περπατάει μακριά ξυπόλητη.
  Επιπλέον, πεινούσε. Είναι απλώς η ώρα του μεσημεριανού γεύματος. Μια βόλτα στον καθαρό αέρα σου ξυπνάει την όρεξη.
  Το κορίτσι χτύπησε το πλησιέστερο σπίτι. Την πόρτα άνοιξε ο ιδιοκτήτης - μια γυναίκα περίπου τριάντα ετών. Κοίταξε τον αλήτη, σχεδόν ντυμένος με κουρέλια με ξυπόλυτα πόδια, και παρατήρησε:
  - Εσυ τι θελεις! Δεν υπηρετώ.
  Ο Αυγουστίνος ξεστόμισε:
  - Δώσε μου τουλάχιστον κάποιο είδος δουλειάς.
  Η αγρότισσα την κοίταξε πιο προσεκτικά. Το πρόσωπο του Αυγουστίνου ήταν χλωμό, αλλά ήδη κατακόκκινο από τον ήλιο, όπως και τα πόδια της. Και βλέπεις ότι τα πέλματά της είναι τρυφερά και πλεκτά, και τα χέρια της είναι αριστοκράτες, με μακριά νύχια.
  Η αγρότισσα ρώτησε:
  - Ήσουν υπηρέτρια για κάποιον ευγενή;
  Η πριγκίπισσα έγνεψε:
  -Ναι, ήταν!
  Η γυναίκα έγνεψε καταφατικά:
  - Φαίνεται ότι σε έδιωξαν. ΕΝΤΑΞΕΙ. Δεν χρειάζομαι εργάτη, έχω παιδιά. Αλλά θα σε αφήσω να δουλέψεις για να σε ταΐσω. Μπορείς να πλέξεις καλάθια;
  Η πριγκίπισσα αναστέναξε και απάντησε:
  - Δεν έχω δοκιμάσει.
  Η γυναίκα σημάδεψε θυμωμένα το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της:
  - Είναι εύκολο, θα μάθεις! Πλέξτε πέντε καλάθια και πάρτε μεσημεριανό γεύμα.
  Ο Αυγουστίνος έγνεψε καταφατικά. Και μπήκε στο σπίτι. Ήταν φτωχός. Τα παιδιά ήταν επίσης αδύνατα, μαυρισμένα και ξυπόλητα. Τρία κορίτσια και ένα αγόρι έπλεκαν καλάθια. Ο Αυγουστίνος κάθισε μαζί τους. Το κορίτσι της έδωσε το μπαστούνι και της έδειξε πώς έγινε.
  Η πριγκίπισσα άρχισε να υφαίνει. Τα δάχτυλά της ήταν εκ φύσεως επιδέξια και δυνατά, και μάθαινε γρήγορα.
  Ακόμη και ο Αυγουστίνος ενδιαφέρθηκε και έπλεκε με ενθουσιασμό. Σε λίγο εμφανίστηκε ένας άντρας με γένια, ο σύζυγος της γυναίκας, και πήρε τα καλάθια. Ωστόσο, παρατήρησα το νέο:
  - Είσαι τόσο όμορφος. Θα μπορούσα να βγάλω χρήματα με κάτι πιο κερδοφόρο από τα καλάθια!
  Η αγρότισσα κούνησε το χέρι της:
  - Είναι ένα αξιοπρεπές κορίτσι. Μην της κάνεις απρεπείς προτάσεις.
  Ο χωρικός έφυγε από την καλύβα• ήταν ο μόνος στην οικογένεια που φορούσε μπότες. Ωστόσο, το να φοράς μπότες στη Γαλλία τον Ιούνιο δεν είναι και πολύ ευχάριστο. Αλλά πίστευαν ότι ήταν σωστό μόνο για τα παιδιά να είναι ξυπόλητα, και ίσως και για τις γυναίκες, αλλά όχι για έναν ενήλικο άνδρα.
  Ο Αυγουστίνος και τα παιδιά φτύνουν όλο το μπαστούνι. Μετά από αυτό, πήραμε τελικά χυλό και γάλα. Έφαγε και η πριγκίπισσα. Μετά τη σωματική εργασία και τη μετάβαση, το απλό φαγητό της φαινόταν πολύ νόστιμο.
  Η αγρότισσα παρατήρησε:
  - Μπορείτε να μείνετε μαζί μας.
  Ο Αυγουστίνος κούνησε αρνητικά το κεφάλι της.
  - Θέλω να επιστρέψω στην πατρίδα μου.
  Η γυναίκα ρώτησε:
  -Πού είναι η πατρίδα σου;
  Η πριγκίπισσα απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Στη Σουηδία!
  Η αγρότισσα παρατήρησε:
  - Μακριά. Πρέπει να πάμε στο λιμάνι. Αλλά τα πόδια σου είναι τρυφερά. Πρέπει να τα κάνετε πιο χοντροκομμένα ή να φορέσετε παπούτσια.
  Ο Αυγουστίνος μουρμούρισε:
  - Μπορω να το χειριστω.
  Η γυναίκα ρώτησε:
  - Μπορείς να ράψεις;
  Η πριγκίπισσα έγνεψε:
  - Ασχολήθηκα λίγο με το ράψιμο, αλλά τι;
  Η αγρότισσα σημείωσε:
  - Πήγαινε να δεις τον Μάρκο. Έχει το πιο πλούσιο σπίτι του χωριού. Πουλάει χαλιά. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από αυτόν για παπούτσια και ένα αξιοπρεπές φόρεμα.
  Ο Αυγουστίνος έγνεψε καταφατικά.
  - Θα το λάβω υπόψη μου.
  Το κορίτσι με αίμα του Αυγούστου ένιωθε κουρασμένο και ήταν ήδη πολύ αργά. Και είπε:
  - Ίσως με αφήσεις να κοιμηθώ;
  Η αγρότισσα έγνεψε:
  - Μπορείτε να κοιμηθείτε με τα παιδιά στο σανό. Ήταν επίσης κουρασμένοι τη μέρα και υπάκουοι.
  Υπήρχαν οκτώ παιδιά ηλικίας από πέντε έως δεκατριών ετών. Ήταν πραγματικά ήσυχοι. Η πριγκίπισσα κοιμήθηκε για πρώτη φορά στο σανό. Αυτό όμως ήταν φυσιολογικό για ένα δυνατό και υγιές σώμα. Και το πήρε και αποκοιμήθηκε. Και τα παιδιά μύρισαν.
  Εν τω μεταξύ, η Γερτρούδη μόλις έφτασε στο Παρίσι. Παρά την αργή ώρα, ο βασιλιάς βγήκε να τη χαιρετήσει προσωπικά.
  Πρώην αγρότισσα και νόθο κόρη ενός δούκα, είναι πράγματι πολύ όμορφη και σαν πριγκίπισσα. Μόνο που, φυσικά, το πρόσωπό της είναι σκοτεινό από το μαύρισμα, και τα πόδια της και ένα σημαντικό μέρος του σώματός της. Αλλά η Γερτρούδη σκονίστηκε και έκρυψε το μαύρισμα της.
  Αλλά και πάλι ένιωθε άβολα. Ακόμα κάθεσαι στην άμαξα, τίποτα. Αλλά όταν το βάζεις κάτω και περπατάς, τα παπούτσια τρίβουν τα πόδια σου γιατί δεν τα έχεις συνηθίσει και τα ψηλοτάκουνα σημαίνουν ότι θα πέσεις κάτω.
  Την συνάντησε όμως ο ίδιος ο βασιλιάς. Φαίνεται να είναι πάνω από πενήντα. Όχι πολύ χαριτωμένο και ζαρωμένο. Αλλά ντυμένος πολυτελώς. Και πήρε τη Γερτρούδη από το μπράτσο.
  Και άρχισε να τη ρωτάει ευγενικά για την υγεία της.
  Η αγρότισσα έλαβε πληροφορίες για την αυλή από τη μητέρα της και απάντησε αρκετά έξυπνα. Και γενικά δεν παραπονέθηκα.
  Ο βασιλιάς της έδωσε ένα ποτό και της πρόσφερε κάτι να φάει. Δεν τον έσυρα στο κρεβάτι - είναι αδύνατο πριν από το γάμο. Η Γερτρούδη καταβρόχθισε με χαρά το φαγητό, συγκρατώντας μετά βίας τον εαυτό της για να μην δείξει αγένεια.
  Αφού έτρωγε, η συνήθως μισοπεθαμένη αγρότισσα έγινε βαριά. Ο βασιλιάς διέταξε να την πλύνουν και να την βάλουν στο κρεβάτι.
  Η Γερτρούδη ξάπλωσε στο μπάνιο. Τα κορίτσια άρχισαν να το τρίβουν και να το πλένουν. Ένας από αυτούς σημείωσε:
  - Τι κάλους που έχεις.
  Η Γερτρούδη απάντησε:
  - Και έτρεξα πολύ ξυπόλητος για να είμαι δυνατός και ευκίνητος.
  Η υπηρέτρια ρώτησε:
  - Αυτό συνηθίζεται στις πριγκίπισσες σας;
  Η Γερτρούδη γρύλισε:
  - Και αυτό δεν είναι πια δουλειά σου!
  Το κορίτσι ήταν πραγματικά συνηθισμένο να περπατά ξυπόλητη. Όντας ορφανή, άντεξε το κρύο ακόμα και τον χειμώνα. Πώς δεν αρρώστησε ενώ περνούσε με τα πόδια μέσα στο χιόνι. Αν και, συνήθως για το χειμώνα πήγαινα στη νότια Γαλλία.
  Είναι καλό που τουλάχιστον δεν ήταν επώνυμη για κλοπή. Αντίθετα, ο δικαστής την διέταξε με έλεος να χτυπήσει τις γυμνές της φτέρνες με ξύλα. Είναι επώδυνο και επώδυνο, αλλά δεν αφήνει σημάδια στο δέρμα. Μετά από αυτό, η Γερτρούδη σταμάτησε να κλέβει και άρχισε να κερδίζει επιπλέον χρήματα στα χωριά.
  Αλλά αν την είχαν μαστιγώσει σωστά, θα ήταν αντιληπτό στο μπάνιο. Αλλά είναι ακόμα πολύ μαυρισμένη. Και όσο κι αν προκαλούσε μια τέτοια υποψία.
  Τα πόδια του κοριτσιού έχουν πολύ χαριτωμένο σχήμα. Αλλά τα πόδια είναι πραγματικά τόσο σκληρά, πιο δυνατά από το δέρμα των μπότων.
  Αλλά η υπηρέτρια παρέμεινε σιωπηλή και δεν έκανε άλλες ερωτήσεις.
  Αφού έπλυνε την αυτοαποκαλούμενη πριγκίπισσα, την έβαλαν στο κρεβάτι. Είναι ασυνήθιστο όταν πνίγεσαι σε πουπουλένια κρεβάτια. Όμως η Γερτρούδη αποκοιμήθηκε και έπεσε σε όνειρα.
  Την επόμενη μέρα ο Αυγουστίνος ξύπνησε. Για πρωινό της έδιναν ψωμί και ξινόγαλα. Και η χωρική προσφέρθηκε να πλέξει άλλα δύο καλάθια.
  Και τότε η πριγκίπισσα συνέχισε το δρόμο της.
  Τα πληγωμένα πόδια της επουλώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και το περπάτημα έγινε λίγο πιο εύκολο. Αλλά εξακολουθεί να πονάει. Ειδικά όταν πάτησε στον χωματόδρομο. Έπρεπε να μεταβώ ξανά στο γρασίδι. Το κορίτσι προχώρησε. Έσφιξε τα δόντια της και τεντώθηκε. Τα πόδια της ζεστάθηκαν λίγο και έγινε πιο εύκολο.
  Τελικά, τα τείχη του Παρισιού εμφανίστηκαν μπροστά. Η πόλη είναι πολύ μεγάλη, οι εποχές που ο Μεσαίωνας ήδη τελείωνε και άρχιζαν νέοι καιροί. Και η εκβιομηχάνιση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
  Αλλά τα όπλα με αιχμή δεν έχουν εξαφανιστεί ακόμη. Ο δέκατος έβδομος αιώνας ήταν μια ιδιαίτερη εποχή.
  Ο Αυγουστίνος περπατά στο γρασίδι, αγκαθωτός, μερικές φορές πρέπει να βγάλει αγκάθια από τις φτέρνες της.
  Τελικά, η πριγκίπισσα αναγκάζεται να βγει ξανά στο δρόμο. Είναι επώδυνο και ζεστό. Ευτυχώς ο ήλιος κρύφτηκε πίσω από τα σύννεφα και δεν κάηκε τόσο πολύ. Αλλά τσιμπάει.
  Ο Αυγουστίνος περπατάει με μεγάλη δυσκολία. Κουτσάει και στα δύο πόδια και πάλι και πονάει δυνατά. Όμως δείχνει σθένος και πάει.
  Η πύλη πλησιάζει όλο και περισσότερο. Υπάρχουν φρουροί... Δεν δίνουν σημασία σε άλλη ξυπόλητη ζητιάνα. Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν. Πολλές γυναίκες και τα περισσότερα παιδιά είναι επίσης ξυπόλητοι. Αλλά δεν φοβούνται τόσο τις πέτρες στο δρόμο. Και ο Αυγουστίνος υποφέρει.
  Αλλά εδώ είναι στο Παρίσι. Εδώ τα πεζοδρόμια είναι πέτρινα και λίγο πιο λεία. Δεν πονάει τόσο πολύ πια. Ωστόσο, τα σπασμένα πόδια του κοριτσιού υποφέρουν πολύ. Και ακόμη και ίχνη αίματος που στάζει ελαφρώς είναι ορατά.
  Ο Αυγουστίνος πάει στον εαυτό της και το υπομένει. Η πόλη είναι μεγάλη και αρκετά βρώμικη. Παιδιά ζητιάνα τρέχουν παντού.
  Ο Αυγουστίνος περπατά. Και σκέφτεται τι να κάνει; Φυσικά, δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον βασιλιά σε καμία περίπτωση. Κι αν σε έναν από τους δούκες και κόμη. Θα πιστέψουν όμως ότι το ξυπόλητο κορίτσι με τη ρόμπα είναι κόρη του Σουηδού βασιλιά;
  Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτάσετε στον δήμιο.
  Αλλά τι να κάνουμε; Δεν ήξερα τον Αυγουστίνο. Οι γάμπες της άρχισαν να πονούν ξανά και ένιωθε κουρασμένη.
  Το κορίτσι κάθισε στα σκαλιά και άρχισε να ξεκουράζεται. Έπιασε την ανάσα της και έτριψε τις βουλωμένες πατούσες της που της φαγούραζαν τρομερά.
  Την πλησίασε ένα αγόρι. Φαίνεται αρκετά αξιοπρεπώς ντυμένος και έχει παπούτσια.
  Επιπλέον, καινούργιο και βερνικωμένο.
  Κοιτάζοντας τον Αυγουστίνο, παρατήρησε:
  - Τόσο όμορφη και τόσο φτωχή;
  Η πριγκίπισσα σήκωσε το κεφάλι της και απάντησε:
  - Ψάξτε για θησαυρούς στον παράδεισο!
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά:
  - Και είσαι έξυπνος! Ξέρεις, κάποιος σαν εσένα μπορεί να ζήσει μια πολύ καλύτερη ζωή.
  Ο έξυπνος Αυγουστίνος είπε:
  - Δεν θα πουλήσω τον εαυτό μου.
  Το αγόρι έγνεψε καταφατικά:
  - Και θα μπορούσατε να βγάλετε χρήματα και από αυτό. Υπάρχει όμως και άλλος τρόπος!
  Η πριγκίπισσα ρώτησε έκπληκτη:
  - Και το οποίο?
  Ο νεαρός απατεώνας σημείωσε:
  - Μπορούμε να σε ντύσουμε, να σου δώσουμε παπούτσια και να σε βάλουμε σε ένα πλούσιο σπίτι ως υπηρέτρια.
  Ο Αυγουστίνος ρώτησε:
  - Και τι σε αντάλλαγμα;
  Το αγόρι με το φράκο απάντησε:
  - Θα ανοίξετε τις πόρτες για τα σωστά παιδιά όταν οι ιδιοκτήτες δεν είναι στο σπίτι.
  Η πριγκίπισσα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Νομίζεις ότι θα το πάω;
  Ο νεαρός απατεώνας παρατήρησε:
  - Και τι θελεις?
  Ο Αυγουστίνος απάντησε αναστενάζοντας:
  - Εργαστείτε τίμια!
  Το αγόρι ανασήκωσε τους ώμους:
  - Είναι δυνατό. Αλλά το να δουλεύεις σκληρά για πένες είναι ανόητο όταν μπορείς να έχεις μια περιουσία.
  Το κορίτσι ανασήκωσε τους ώμους και απάντησε:
  - Δεν θα μείνω για πολύ στο Παρίσι.
  Ο νεαρός απατεώνας παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Το βλέπω!
  Και απομακρύνθηκε από το κορίτσι. Έχοντας ξεκουραστεί και αισθάνθηκε πείνα, ο Αυγουστίνος προχώρησε. Τα πόδια της πονούσαν πολύ στα πρώτα λεπτά, αλλά ζεστάθηκαν και ο πόνος υποχώρησε.
  Ο Αυγουστίνος κινήθηκε πιο ενεργητικά τώρα. Και πεινούσα όλο και περισσότερο. Αλλά η κλοπή ήταν επικίνδυνη - τιμωρήθηκαν. Οι καιροί δεν είναι φιλελεύθεροι. Μπορούν να σας σημαδέψουν, να σας μαστιγώσουν οδυνηρά ή να σας στείλουν σε σκληρή εργασία. Και μερικές φορές κρεμούν και κλέφτες. Ακόμα κι αν όχι πάντα.
  Ο Αυγουστίνος κινούνταν όλο και πιο δυναμικά. Και οι σπασμένες, γδαρμένες φτέρνες της άστραψαν.
  Τότε ένας κύριος την παρατήρησε από την άμαξα και φώναξε:
  - Ελα εδώ!
  Ο Αυγουστίνος έτρεξε κοντά του:
  - Είμαι έτοιμος!
  Ο άντρας με το καπέλο είπε:
  - Θέλεις να κερδίσεις το ψωμί σου, ζητιάνο;
  Η πριγκίπισσα, που βασανιζόταν όλο και περισσότερο από την πείνα, έγνεψε:
  - Ασφαλώς!
  Ο κύριος έγνεψε:
  - Πάρτε αυτό το γράμμα στο Λούβρο!
  Ο Αυγουστίνος έγνεψε καταφατικά.
  - Είμαι έτοιμος! Πού είναι το Λούβρο;
  Ο γερουσιαστής απάντησε:
  - Όλοι το ξέρουν αυτό, ρωτήστε! Και θα το μεταδώσεις στην κυρία Ντόγκβιλ .
  Η πριγκίπισσα πήρε το γράμμα και όρμησε να τρέξει μαζί του. Ένιωθε έμπνευση. Και κάθε τόσο ρωτούσα πού είναι το Λούβρο. Της το έδειξαν.
  Ο Αυγουστίνος έτρεξε στο παλάτι. Εδώ στην είσοδο την σταμάτησε ο φόβος. Η πριγκίπισσα δήλωσε:
  - Θα πάω στην κυρία Ντόγκβιλ με ένα γράμμα!
  Οι φρουροί κάλεσαν τον υπολοχαγό. Πήρε το γράμμα. Κοίταξε το εθνόσημο και απάντησε:
  - Θα το παραδώσω μόνος μου! Και αυτός ο ζητιάνος στο Chatelet !
  Οι φρουροί όρμησαν στον Αυγουστίν και της έστριψαν τα χέρια. Η κοπέλα βόγκηξε.
  Ο υπολοχαγός την κοίταξε πιο προσεκτικά και σημείωσε:
  - Τι υπέροχες μπούκλες που έχετε, μπορούν να πουληθούν για πολλά χρήματα!
  Ο φύλακας σημείωσε:
  - Η ίδια είναι υπέροχη!
  Ο υπολοχαγός έγνεψε:
  - Έλα, ακολούθησέ με, ομορφιά. Ίσως αποφύγεις τη φυλακή.
  Οι φρουροί άφησαν ελεύθερο τον Αυγουστίνο. Ακολούθησε τον υπολοχαγό. Πήγε μπροστά.
  Και τότε ο Αυγουστίνος εκρήγνυται. Τα γυμνά πόδια της πριγκίπισσας είναι ελαφριά, συν υπάρχει φόβος. Και όρμησε σαν ελαφίνα.
  Οι θωρακισμένοι φρουροί προσπάθησαν νωχελικά να την προλάβουν, αλλά έπεσαν πίσω. Ο Αυγουστίνος έτρεξε ολοταχώς. Και έτρεξα για αρκετή ώρα, αλλά μετά κουράστηκα και εξαντλήθηκα.
  Κάθισε να ξεκουραστεί... Ένα αγόρι περίπου δώδεκα έτρεξε κοντά της. Ήταν ξυπόλητος και κουρελιασμένος. Έδωσε στον Αυγουστίνο ένα μήλο, λέγοντας:
  -Φάε, γλυκιά μου!
  Η πριγκίπισσα το πήρε και το έφαγε. Το μάσησε με μεγάλη χαρά και χαμογέλασε.
  Το αγόρι της έγνεψε:
  - Μπορείς να βρεις δουλειά. Είναι βαρύ, αλλά δεν θα πεθάνεις από την πείνα.
  Ο Αυγουστίνος ρώτησε:
  - Τι πρέπει να κάνω?
  Το αγόρι απάντησε:
  - Γυρίστε την αντλία. Συνήθως τα αγόρια το κάνουν αυτό. Όμως ο ιδιοκτήτης έλαβε εντολή από την αστυνομία να προσλάβει ένα κορίτσι. Δεν έφτασες ακόμα, μπορείς να σηκωθείς.
  Η Αουγκούστα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Είμαι έτοιμος.
  Το κορίτσι πήγε με το αγόρι στον ιδιοκτήτη.
  Και μετά απογοητεύτηκα. Ήδη μια ντουζίνα κορίτσια στέκονταν στην είσοδο και ήταν έτοιμα να δουλέψουν.
  Η πριγκίπισσα ανατρίχιασε... Αλλά τα δεινά της δεν τελείωσαν εκεί. Ξαφνικά ακούστηκε μια φασαρία πίσω της και εμφανίστηκε ένας τεράστιος σκύλος. Όρμησε στο κορίτσι. Προσπάθησε να το σκάσει και αμέσως την πρόλαβαν.
  Ένας ευγενής με κοστούμι, φρουροί και ένας ήδη γνώριμος υπολοχαγός εμφανίστηκαν πίσω από το σκυλί.
  Χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Στο Chatelet , αυτή η ομορφιά!
  Τα χέρια του Αυγουστίνου έδεσαν πίσω της και οδηγήθηκε στη φυλακή. Οι φρουροί έφεραν τους αγκώνες της κοπέλας και της έστριψαν τους ώμους, κάτι που ήταν τόσο οδυνηρό. Και την πήραν συνοδεία.
  Η πολύ νεαρή κοπέλα περπάτησε με το κεφάλι κάτω. Οι υπέροχες μπούκλες της έπεσαν κάτω από τους ώμους της. Γυμνά πόδια, αιμορραγώντας, πατούσαν στο πέτρινο πεζοδρόμιο του Παρισιού.
  Φαινόταν αθώα και συγκινητική, αν όχι για τα πολύ κοντά κουρέλια.
  Έτσι οδηγείται στη φυλακή η πριγκίπισσα, κόρη και κληρονόμος ενός σημαντικού κράτους, ξυπόλητη πια και με φτωχικό φόρεμα. Και το Chatelet είναι μια φυλακή για απλούς ανθρώπους, σε αντίθεση, για παράδειγμα, με τη Βαστίλη, όπου φυλακίζονται πλούσιοι.
  Ο Αυγουστίνος το πήρε και τραγούδησε:
  Η ώρα της έναρξης είναι σχεδόν εδώ,
  Η βασίλισσα οδηγείται ξυπόλητη στο ικρίωμα!
  Ο υπολοχαγός χαμογέλασε:
  - Σαν αυτό! Επίσης προσβολή για την Αυτή Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα! Ένα ολόκληρο μάτσο καλάμια και ένα μαγκάλι για το ψήσιμο των φτέρνων σας περιμένουν στο Chatelet .
  Ο Αυγουστίνος είπε δειλά:
  - Γιατί θα με βασανίζουν ακόμα;
  Ο υπολοχαγός της βασιλικής φρουράς έγνεψε:
  - Ναί! Αλητεία, απόδραση από την κράτηση, lese majeste, παράδοση ερωτικών επιστολών, με πιθανή συνωμοσία. Ω μωρό, σε περιμένουν ο δήμιος και το ράφι.
  Η πριγκίπισσα χλόμιασε και δίστασε. Την έφεραν λοιπόν στο ζοφερό κάστρο Chatelet .
  Ήταν μια φυλακή που βρωμούσε και τα κελιά ήταν γεμάτα από απλούς ανθρώπους. Δεν είναι όπως στη Βαστίλη, όπου κάθε κρατούμενος έχει ένα ξεχωριστό, καλό κελί.
  Ο Αυγουστίνος οδηγήθηκε στο γυναικείο τμήμα. Τριγύρω υπήρχαν τοίχοι και μπαρ. Κατά το συμπέρασμα, πρώτα γίνεται αναζήτηση. Δεν υπήρχε τίποτα στον Αυγουστίνο εκτός από κουρέλια. Το γκρέμισαν δύο δυνατοί, ισχυροί, αρρενωποί φρουροί. Έβαλαν γάντια πριν την έρευνα. Και άρχισαν να αγγίζουν χοντροκομμένα το γυμνό σώμα της πριγκίπισσας. Το κορίτσι κόντεψε να λιποθυμήσει από ντροπή και φόβο.
  Κοίταξε στο στόμα της και κοίταξε προσεκτικά τα ρουθούνια και τα αυτιά της. Άναψαν ακόμη και πίδακα αερίου για να είναι πιο ευδιάκριτο. Τότε το πιο ταπεινωτικό ήταν όταν με ανάγκασαν να ανοίξω τα πόδια μου.
  Ο Αυγουστίνος έλεγξε:
  - Είμαι παρθένα, πρόσεχε!
  Οι έμπειρες θείες τη γρύλιζαν τώρα απαλά και προσεκτικά. Ένας από αυτούς σημείωσε:
  - Τόσο όμορφο και ολόκληρο!
  Η ανώτερη ματρόνα σημείωσε:
  - Ναι, αυτό το πουλί μπορεί να φέρει σημαντικά κέρδη!
  Τότε ο Αυγουστίνος ούρλιαξε πάλι από τον πόνο καθώς τα δάχτυλα με γάντια εισέβαλαν στο κάτω μέρος της βαθιά και αδρά.
  Ο φύλακας χαμογέλασε:
  -Κάνε υπομονή, αγαπητέ! Συχνά κρύβεις εκεί πολύτιμους λίθους και δαχτυλίδια.
  Ο Αυγουστίνος κυριολεκτικά κάηκε από ντροπή και πόνο. Είναι σαν να σε καρφώνουν.
  Μετά ένιωσαν τα πόδια της.
  Ο φύλακας παρατήρησε:
  - Τα πέλματά της είναι τρυφερά και πλεκτά. Προφανώς δεν είναι συνηθισμένη.
  Ο Αυγουστίνος ξεστόμισε:
  - Είμαι πριγκίπισσα!
  Η ανώτερη ματρόνα φώναξε:
  - Σώπα, αλλιώς θα σε στείλω σε ένα κελί με τους τρελούς.
  Η αναζήτηση ολοκληρώθηκε. Μετά από αυτό, ο Αυγουστίνος περιχύθηκε με έναν κουβά ζεστό νερό που είχε θερμανθεί στον ήλιο. Και με εντολή του μεγαλύτερου μου έδωσαν μια ριγέ ρόμπα.
  Η ίδια παρατήρησε:
  - Σύμφωνα με τους κανόνες, θα πρέπει να κουρευτείτε και να στείλετε σε γενικό κελί. Είσαι όμως τόσο όμορφη και παρθενική που με υπέροχα μαλλιά θα είσαι πιο πολύτιμη! Εσείς, ως πριγκίπισσα, θα σας δοθεί ένα ξεχωριστό δωμάτιο με μπαρ, και εκεί ο διοικητής του Chatelet θα αποφασίσει τη μοίρα σας .
  Ο φύλακας παρατήρησε:
  - Η παρθενία της μπορεί να πουληθεί στο σφυρί.
  Ο μεγαλύτερος συμφώνησε:
  - Ο διοικητής θα αποφασίσει. Χωρίς αυτό δεν έχουμε δικαίωμα. Τώρα θα την πάμε στον προνομιούχο τομέα.
  Φορώντας ένα νούμερο και ένα ριγέ φόρεμα, αλλά ακόμα ξυπόλητη, η πριγκίπισσα οδηγήθηκε σε σκονισμένους διαδρόμους, φθαρμένη από πολλά πόδια.
  Συνήθως στο Chatelet υπάρχουν πολλοί κρατούμενοι στα κελιά. Υπάρχουν όμως και ιδιαίτερα επικίνδυνοι ληστές, τους οποίους προσπαθούν να κρατήσουν χωριστά από τους συνεργούς τους. Και κορίτσια που χρησιμοποιούνται λόγω της ιδιαίτερης ομορφιάς τους για να ευχαριστήσουν πλούσιους πελάτες.
  Ο Αυγουστίνος οδηγήθηκε επίσης σε ξεχωριστό κελί. Υπήρχε μια κούνια με ένα στρώμα γεμάτο με άχυρο και ακόμη και έναν καθρέφτη, καθώς και ένα μέρος για να ανακουφιστεί κανείς και να ξεπλυθεί. Σε σύγκριση με τα κοινά κελιά, όπου υπάρχει μια τρομερή δυσοσμία, και τα κορίτσια κάθονται κυριολεκτικά το ένα πάνω στο άλλο, είναι πραγματικά σχεδόν ένα θέρετρο. Και το χειμώνα υπάρχει ακόμα και τζάκι πίσω από τον τοίχο.
  Έφεραν ψωμί και μια κανάτα νερό στον Αυγουστίνο. Μέχρι στιγμής δεν της έχει βάλει ακόμα σιτηρέσιο με αυξημένη διατροφή, για να μην είναι αδύνατες οι κοπέλες που εξυπηρετούν τον πελάτη.
  Η πριγκίπισσα, πεινασμένη και κουρασμένη, έφαγε πρόθυμα μαύρο ψωμί και ήπιε νερό.
  Μετά από αυτό, γέμισε το στομάχι της, βαρύθηκε και αποκοιμήθηκε. Έτσι πήγε η πρώτη της νύχτα σε μια γαλλική φυλακή.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Μια αιχμάλωτη πριγκίπισσα σε ένα κελί φυλακής πάνω σε ένα αχυρένιο στρώμα ονειρεύτηκε ότι διοικούσε ένα σύνταγμα αγγέλων. Και πολεμούν με τον στρατό του Εωσφόρου.
  Φτερωτοί άγγελοι και φτερωτοί δαίμονες συναντήθηκαν. Και άρχισαν να κόβουν με σπαθιά. Οι άγγελοι έχουν μπλε σπαθιά, οι δαίμονες έχουν κόκκινα σπαθιά. Η υπέροχη πριγκίπισσα, που έγινε πολεμίστρια σε ένα όνειρο, πολεμά τον Εωσφόρο. Και η μάχη είναι πολύ σκληρή.
  Ο Λούσιφερ είναι ένας πολύ όμορφος ξανθός νεαρός άνδρας με αθλητική διάπλαση και εξέχοντες μύες. Δεν μπορείτε να πείτε ότι αυτός είναι ο Σατανάς, το όνομα του οποίου χρησιμοποιείται για να τρομάξει τα παιδιά.
  Αντίθετα, είναι ο πιο όμορφος και τέλειος άγγελος. Ο Αυγουστίνος δεν είχε ξαναδεί τόσο όμορφο νεαρό άνδρα.
  Παρόλα αυτά κόβουν με σπαθιά και από τις λεπίδες πετάνε σπίθες.
  Ο Εωσφόρος τη ρώτησε:
  - Ποιος είσαι?
  Ο Αυγουστίνος απάντησε με σιγουριά:
  - Πριγκίπισσα Άγγελος!
  Ο Lightbringer απάντησε:
  - Γιατί να πολεμήσουμε;
  Η πριγκίπισσα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Δεν ξέρω. Αλλά πρέπει!
  Ο Lucifer το πήρε και τραγούδησε:
  Χύσε αίμα στο πεδίο της μάχης,
  Δεν είναι η πρώτη φορά για εσάς κορίτσια...
  Αλλά θεωρήστε την σαν χώμα,
  Στο πεζοδρόμιο του Παρισιού!
  Ο Αυγουστίνος αντήχησε με ενθουσιασμό:
  Ο Θεός μας έδωσε σπαθιά
  Δεν μπορώ να σταματήσω...
  Μέταλλο που πετάει στο στήθος σου,
  Αίμα, αιματοχυσία!
  Και τα ξίφη συγκρούστηκαν ξανά, χτυπώντας στάχυα από σπινθήρες.
  Ο Εωσφόρος έκανε μια ερώτηση στο κορίτσι:
  -Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του καλού και του κακού;
  Ο Αυγουστίνος ντρεπόταν και φώναξε:
  - Λοιπόν, πώς διαφέρει η μέρα από τη νύχτα...
  Ο άγγελος που φέρνει το φως απάντησε:
  - Μια μέρα είναι, φυσικά, καλή! Αλλά και η νύχτα δεν είναι κακή. Υπάρχουν τόσο όμορφα αστέρια στον σκοτεινό ουρανό.
  Η αγγελική πριγκίπισσα συμφώνησε:
  - Ναι, σωστά. Μου αρέσει να κοιτάζω τα αστέρια, ειδικά μέσω ενός τηλεσκοπίου.
  Ο Λούσιφερ έγνεψε με ένα χαμόγελο.
  - Ναι, τα αστέρια είναι όμορφα, όπως το φεγγάρι.
  Ο Αυγουστίνος τραγούδησε με κέφι:
  Φεγγάρι, φεγγάρι, λουλούδια, λουλούδια,
  Πόσο συχνά στη ζωή δεν είναι αρκετό,
  Άνθρωποι και καλοσύνη και καλοσύνη!
  Ο άγγελος που φέρνει το φως πρόσθεσε:
  - Εμπιστευόμαστε όλους τους εραστές,
  Ελπίδες και όνειρα και όνειρα!
  Η πριγκίπισσα έγνεψε στον άγγελο, που έφερε φως, όπως ο Προμηθέας, και, ταυτόχρονα, θεωρήθηκε ο πρίγκιπας του σκότους.
  Αλλά αλήθεια, ποιος είναι ο Lucifer; Οι Χριστιανοί διδάσκουν: - Ο Θεός είναι απόλυτο καλός, ο Σατανάς είναι απόλυτο κακό. Αλλά σύμφωνα με τη Βίβλο, ο Θεός σκότωσε πολλά εκατομμύρια ανθρώπους, ο Σατανάς μόνο δέκα ανθρώπους. Τόσο το καλό και το κακό είναι τόσο περίεργα εδώ.
  Ο Θεός είναι αγάπη? Αλλά αυτή είναι μια περίεργη αγάπη.
  Όταν η πλειοψηφία αντιμετωπίζει αιώνιο μαρτύριο στη λίμνη της φωτιάς και του θειάφιου, και η μειοψηφία αντιμετωπίζει αιώνιους στρατώνες - σαν μια φυλακή στους τροπικούς. Έτσι λειτουργεί;
  Ο Αυγουστίνος ήταν ένα έξυπνο κορίτσι, και της φαινόταν επίσης παράξενο που οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν καταδικασμένοι σε αιώνια, κολασμένα μαρτύρια. Αλλά από την άλλη, ποια είναι η αλήθεια;
  Και είναι ο Χριστός Θεός;
  Τελικά, αλήθεια, ο Θεός, που κατέστρεψε σχεδόν όλη την ανθρωπότητα στις ημέρες του Νώε και, αφήνοντας μόνο οκτώ ανθρώπους από τα εκατομμύρια, θα ταπείνωνε τον εαυτό του έτσι και θα πέθαινε οδυνηρά στον σταυρό;
  Και επίσης προσευχηθείτε για τους δήμιους. Αυτό φαίνεται αλήθεια;
  Η ίδια ο Αυγουστίνος εξεπλάγη με το πόσο διαφορετικός ήταν ο Θεός Ιησούς από τον Τρομερό Θεό της Παλαιάς Διαθήκης!
  Ο Εωσφόρος μάντεψε τις σκέψεις της και ρώτησε:
  - Ίσως σταματήσετε να τσακώνεστε;
  Η πριγκίπισσα τραγούδησε ως απάντηση:
  Όλοι οι άνθρωποι σε έναν πλανήτη
  Πρέπει να είμαστε πάντα φίλοι...
  Τα παιδιά πρέπει πάντα να γελούν
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο...
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Τα παιδιά πρέπει να γελάνε!
  Τα παιδιά πρέπει να γελάνε!
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο!
  Μετά από αυτά τα λόγια, το σπαθί πιάστηκε στα χέρια του Αυγουστίνου και μετατράπηκε αμέσως σε ένα πλούσιο μπουκέτο τριαντάφυλλα. Και το άρωμα αναπνεόταν από αυτά.
  Η πριγκίπισσα τραγούδησε έξαλλη:
  Κοντά, κοντά στη χαρά και την ατυχία,
  Πρέπει, πρέπει, να δώσουμε μια σταθερή απάντηση!
  Στον ηλιόλουστο κόσμο, ναι, ναι, ναι!
  Και να χωρίζεις ανθρώπους - όχι, όχι, όχι!
  Ο Lucifer τραγούδησε ως απάντηση:
  Άνθρωποι, παρακαλώ, να είστε ήσυχοι, να είστε ήσυχοι,
  Αφήστε τους πολέμους να εξαφανιστούν στο σκοτάδι...
  Πελαργός στη στέγη, ευτυχία κάτω από τη στέγη,
  Ειρήνη στη γη!
  Και το σπαθί του μετατράπηκε επίσης σε έναν πλούσιο, μυρωδάτο θάμνο από μαργαρίτες.
  Και οι άγγελοι και οι δαίμονες σταμάτησαν να πολεμούν. Στα χέρια τους, τα όπλα μετατράπηκαν σε θαυμάσια έργα χλωρίδας.
  Και όλοι τραγουδούσαν σε χορωδία:
  Τα παιδιά πρέπει να γελούν
  Τα παιδιά πρέπει να γελάνε!
  Τα παιδιά πρέπει να γελάνε!
  Και ζήστε σε έναν ειρηνικό κόσμο!
  Η κρατούμενη πριγκίπισσα ξύπνησε. Ακούστηκε το σήμα της ανόδου. Οι κρατούμενοι του Chatelet έπρεπε να οδηγηθούν στο πρωινό και μετά στη δουλειά.
  Ο Αυγουστίνος σηκώθηκε από το κρεβάτι του και του έδωσαν έναν κουβά νερό για να πλυθεί και να βουρτσίσει τα δόντια του. Μετά έφεραν πλιγούρι με ψωμί και λίγο γάλα.
  Έφαγε η πριγκίπισσα... Έχει γίνει ήδη ένα εντελώς ανεπιτήδευτο κορίτσι. Αλήθεια, τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει;
  Τότε ο Αυγουστίνος οδηγήθηκε στη δουλειά. Επειδή δεν ήξερε πώς να ράβει και δεν υπήρχαν αρκετές παραγγελίες, η πριγκίπισσα στάλθηκε να γυρίσει τη μυλόπετρα. Έτσι αλέθονταν τα δημητριακά σε αλεύρι.
  Η δουλειά ήταν σκληρή και κουραστική. Ο Αυγουστίνος ένιωσε πόνο στα μελανιασμένα πόδια της καθώς περνούσε πάνω από τις πέτρες της αυλής. Τα γυμνά πέλματα άρχισαν να φαγουρίζουν και φρέσκοι κάλοι σχηματίστηκαν στα τραχιά πόδια. Και είναι τρομερά οδυνηρό.
  Ο Αυγουστίνος και άλλα τρία κορίτσια γύρισαν τον τροχό. Και τα σιτάρια έπεσαν από ψηλά. Και μη σταματάς και παίρνεις ανάσα. Πολύ σκληρή δουλειά. Αλλά τα κορίτσια είχαν ήδη μπει σε αυτό, και τα ξυπόλυτά τους ήταν κυριολεκτικά καύλια. Είναι κάλους, σαν τις οπλές της καμήλας. Και ο Αυγουστίνος μόλις πρόσφατα έγινε ξυπόλητος και δεν είναι τόσο συνηθισμένος στη δουλειά. Και οι γάμπες, τα γόνατα και η πλάτη της σύντομα άρχισαν να πονάνε. Είναι απλά βασανιστήρια, όχι δουλειά.
  Και ο επιτηρητής στέκεται από πάνω τους, και ο τροχός περιστρέφεται λίγο πιο αργά, σαν να χτυπήθηκε από ένα μαστίγιο.
  Είναι σαν να ήταν σκλάβοι στην αρχαία Ρώμη. Ναι, ήσουν πρόσφατα πριγκίπισσα του στέμματος, θα μπορούσες να γίνεις σύζυγος του βασιλιά της Γαλλίας - εκείνη την εποχή η μεγαλύτερη δύναμη στον πλανήτη. Και τώρα είσαι ξυπόλητος κρατούμενος με σκισμένο, ριγέ φόρεμα με νούμερο. Οι ώμοι σου είναι γυμνοί και τα πόδια σου γυμνά σχεδόν μέχρι τους γοφούς σου. Και υποφέρεις. Ω από πέτρες κάτω από ξυπόλητα πόδια, και σωματικό άγχος, και μαστίγια, και ταπείνωση.
  Ο Αυγουστίνος υπέφερε επίσης από δίψα. Είναι ακόμα καλοκαίρι και βουλωμένο. Είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις τον τροχό. Το σώμα της όμως είναι νέο και φυσικά υγιές. Τώρα ανοίγει ο δεύτερος άνεμος και γίνεται πιο εύκολο.
  Η κοπέλα νιώθει ότι τα γυμνά της πόδια έχουν σκληρύνει και δεν αισθάνεται σχεδόν τίποτα.
  Για να αποσπάσει την προσοχή της από τον πόνο και την κούραση, το κορίτσι προσπαθεί να φανταστεί κάτι.
  Για παράδειγμα, η βασίλισσα αιχμαλωτίστηκε από τον κακό αυτοκράτορα. Και την πήγαν στον κύριο.
  Την διέταξε:
  - Αγάπα με!
  Ωστόσο, η απάντηση ήταν περήφανη:
  - Οχι!
  Και με διαταγή του δικτάτορα, η βασίλισσα αρθρώθηκε στο ράφι! Με τράβηξαν πάνω, σκίζοντας πρώτα όλα τα ρούχα μου στο δέρμα. Τότε ο περήφανος κυβερνήτης ανυψώθηκε στο ταβάνι. Προς τα θησαυροφυλάκια. Και τότε το σχοινί απελευθερώθηκε. Η βασίλισσα έπεσε κάτω. Το σχοινί τεντώθηκε κοντά στο πάτωμα. Και η νεαρή γυναίκα ούρλιαξε και λιποθύμησε από το σοκ του πόνου.
  Ένας κουβάς με κρύο νερό χύθηκε πάνω της. Η νεαρή συνήλθε.
  Ο ανώτερος δήμιος έγνεψε καταφατικά και είπε:
  - Θα αγαπήσεις τον δικτάτορα;
  Η βασίλισσα πονούσε και φοβόταν, ντρεπόταν πολύ να κρεμαστεί γυμνή μπροστά στους δήμιους, που χαμογελούσαν τα μούτρα τους σαρκαστικά.
  Ο ανώτερος βασανιστής έγνεψε καταφατικά. Άρχισαν να σηκώνουν ξανά τη γυμνή γυναίκα. Το σχοινί έσφιξε ξανά, για άλλη μια φορά. Και η βασίλισσα ανυψώθηκε σε ένα ράφι μέχρι το ταβάνι.
  Μετά πάγωσε. Το χλωμό δέρμα του αυγούστου άστραψε.
  Μετά το σχοινί ελευθερώθηκε ξανά. Το σώμα της κοπέλας έπεσε κάτω. Και στην αρχή ανατρίχιασε από το σοκ. Και τότε, όταν το σχοινί έσφιξε, ούρλιαξε από το άγριο τέντωμα.
  Και πάλι έχασα τις αισθήσεις μου.
  Ο ανώτερος δήμιος έγνεψε καταφατικά... Η Βασίλισσα βυθίστηκε ξανά με παγωμένο νερό που είχε ληφθεί από μεγάλα βάθη.
  Η νεαρή συνήλθε.
  Ο ανώτερος βασανιστής ρώτησε:
  - Θα αγαπήσεις τον αυτοκράτορα!
  Η βασίλισσα βρυχήθηκε απελπισμένα:
  - Οχι!
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Κλείσε την για τρίτη φορά!
  Και πάλι οι βασανιστές άρχισαν να σηκώνουν τη βασίλισσα. Τα βασανιστήρια με διάταση είναι συνήθως πολύ αποτελεσματικά. Και ως αποτέλεσμα αυτού του βασανιστηρίου, πολλοί ισχυροί άνδρες κατέρρευσαν και ήταν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα.
  Όμως η όμορφη γυναίκα με αίμα του Αυγούστου συνέχισε να μένει σιωπηλή. Και την ανέβασαν ξανά στο ταβάνι. Ήταν στραβά και οι πέτρες ήταν υγρές και γκρίζες.
  Και έτσι οι δήμιοι πάγωσαν την κοπέλα στον αέρα. Και μετά το πήραν και κατέβασαν απότομα το σχοινί με κέφι.
  Η γυμνή βασίλισσα έπεσε κάτω και το σχοινί σφίχτηκε ξανά κοντά στο πάτωμα. Και πάλι η νεαρή ουρλιάζει και χάνει τις αισθήσεις της.
  Και το πρόσωπό της είναι τόσο χλωμό και μπλε από το οδυνηρό σοκ. Και πάλι οι δήμιοι της ρίχνουν νερό. Η βασίλισσα, γυμνή και εξουθενωμένη, δεν συνέρχεται αμέσως. Πρέπει ακόμα να τη χτυπήσεις στα μάγουλα.
  Επιτέλους άνοιξαν τα μάτια μου.
  Ο ανώτερος δήμιος ρώτησε:
  -Θα μιλήσεις; Δηλαδή, συμφωνείς να γίνεις παλλακίδα του αυτοκράτορα;
  Η βασίλισσα σφύριξε, στριφογυρίζοντας τη γλώσσα της:
  - Οχι! Καλύτερα να πεθάνεις!
  Ο επικεφαλής βασανιστής είπε με κουρασμένο ύφος:
  - Δέκα χτυπήματα του μαστίγιου στη μισή δύναμη!
  Η Βασίλισσα σηκώθηκε ελαφρά στο ράφι. Και ο δήμιος ταλαντεύτηκε και τη χτύπησε ελαφρά στην πλάτη. Η νεαρή γυναίκα αναστέναξε βαριά. Και ο βασανιστής συνέχισε να χτυπά.
  Τα χτυπήματά του ήταν μετρημένα και ακριβή. Κόκκινες ρίγες πρησμένες στη λευκή πλάτη του κοριτσιού.
  Αφού τελείωσε τον ξυλοδαρμό, ο βασανιστής κοίταξε ερωτηματικά τον ανώτερο δήμιο.
  Ρώτησε:
  - Συμφωνείς να γίνεις παλλακίδα του αυτοκράτορα;
  Η βασίλισσα ψέλλισε:
  -Μη με σπρώχνεις!
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Πέντε χτυπήματα του μαστίγιου σε πλήρη ισχύ!
  Ο δήμιος ταλαντεύτηκε και χτύπησε. Το λευκό δέρμα της βασίλισσας έσκασε. Και το αίμα κύλησε.
  Η νεαρή γυναίκα ούρλιαξε. Εκείνη όμως δάγκωσε αμέσως το χείλος της και έσφιξε τα δόντια της. Ο δήμιος την ξαναχτύπησε με όλη του τη δύναμη.
  Η βασίλισσα ήταν σιωπηλή, αλλά έγινε ακόμη πιο χλωμή. Η αναπνοή της είναι βαριά, σταγόνες ιδρώτα πέφτουν από το γυμνό στήθος της, πάνω στο οποίο αστράφτουν οι ρουμπινί θηλές της.
  Ο δήμιος χτύπησε, το δέρμα έσκασε και μια στάλα αίματος κύλησε κάτω.
  Αφού τελείωσε το χτύπημα, κοίταξε ξανά τον αρχηγό.
  Ο ανώτερος βασανιστής έγνεψε:
  - Και τώρα ένα μπλοκ με γάντζους πάνω του!
  Οι δήμιοι προσάρτησαν ένα ξύλο βελανιδιάς, σφυρήλατο σίδηρο στα γυμνά πόδια της βασίλισσας. Και υπήρχαν γάντζοι που προεξείχαν κατά μήκος των άκρων. Εξασφαλισμένος.
  Ο επικεφαλής βασανιστής διέταξε:
  - Τέντωσε το!
  Και οι δήμιοι κρέμασαν μια λίβρα σε γάντζους. Και δεξιά και αριστερά. Τα βάρη, φυσικά, ήταν προετοιμασμένα από πριν. Και γενικά, το υπόγειο βασανιστηρίων έχει πλούσιο οπλοστάσιο.
  Ο ανώτερος δήμιος ρώτησε τη βασίλισσα:
  -Θα μιλήσεις;
  Εκείνη απάντησε με σιγουριά, συριγόμενη από τον πόνο:
  - Οχι!
  Ο επικεφαλής βασανιστής παρατήρησε:
  - Μπορούμε να σε βασανίσουμε μέχρι θανάτου.
  Η βασίλισσα δήλωσε με σιγουριά:
  - Καλύτερα να πεθάνεις παρά να προδώσεις.
  Ο ανώτερος δήμιος διέταξε:
  - Άλλο βάρος και από τις δύο πλευρές!
  Οι δήμιοι φούσκωσαν και κρέμασαν κάθε βάρος. Το γυμνό σώμα της βασίλισσας τεντώθηκε ακόμη περισσότερο. Και ένα μείγμα ιδρώτα και αίματος έσταζε από πάνω του, και οι φλέβες του τεντώθηκαν ακόμη περισσότερο και ξεχώρισαν.
  Η βασίλισσα άρχισε να γκρινιάζει ήσυχα μέσα από τα δόντια της. Πονούσε τόσο πολύ.
  Ο ανώτερος βασανιστής ρώτησε:
  - Θα μιλήσεις; Θα γίνεις παλλακίδα του αυτοκράτορα;
  Η νεαρή γυναίκα στρίμωξε:
  - Οχι!
  Ο αρχιεκτελεστής πρότεινε:
  - Τώρα θα σου ψήσουμε τα τακούνια.
  Η βασίλισσα ξεστόμισε:
  - Ακόμα δεν θα γίνω σκλάβος του.
  Οι δήμιοι πήραν ένα μπουκάλι ελαιόλαδο από την ντουλάπα. Ξεφύλλωσαν τον φελλό και τον χύθηκαν στις παλάμες τους. Μετά από αυτό άρχισαν να λιπαίνουν έντονα τα πέλματά της.
  Η Βασίλισσα, συσπασμένη απελπισμένη και γκρινιάζοντας, είπε:
  - Ακόμα δεν θα πω τίποτα! Και δεν θα παντρευτώ έναν καλικάντζαρο!
  Οι δήμιοι τελείωσαν τη λίπανση των πελμάτων. Έπειτα έβαλαν λεπτούς κορμούς και άχυρα κάτω από τα γυμνά πόδια της βασίλισσας. Έσταξαν θειάφι και έφεραν δάδα.
  Η φλόγα άναψε. Η γλώσσα του έγλειφε αρπακτικά το γυμνό, κοριτσίστικο μαρτύριο.
  Η ροζ σόλα τεντώθηκε. Και η βασίλισσα άρχισε να αναπνέει βαριά. Και τότε, όταν τα πόδια του κοριτσιού τυλίχτηκαν από ζέστη, ούρλιαξε.
  Ο ανώτερος δήμιος ρώτησε σαρκαστικά:
  - Λοιπόν θα πας στον αυτοκράτορα ως παλλακίδα;
  Η βασίλισσα φώναξε ξανά:
  - Οχι!
  Ο δήμιος ξεγύμνωσε τα δόντια του. Στο σήμα του, οι βοηθοί πρόσθεσαν καυσόξυλα. Και η φλόγα έγινε ακόμα πιο δυνατή και πιο καυτή.
  Η βασίλισσα άρχισε να ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της. Πονούσε πολύ. Και οι βασανιστές χαμογέλασαν.
  Ο αρχιεκτελεστής ρώτησε:
  - Λοιπόν, άλλαξες γνώμη;
  Η βασίλισσα βρυχήθηκε:
  - Οχι!
  Ο ανώτερος βασανιστής είπε με σιγουριά:
  "Τότε θα της τηγανίσουμε και το στήθος!"
  Οι δήμιοι έριξαν ξανά λάδι στα χέρια τους. Και όρμησαν στη νεαρή να λιπάνει το γεμάτο στήθος της.
  Έδεσαν πρόχειρα τις θηλές της βασίλισσας, που είχαν κόκκινο χρώμα, και τσιμπούσαν το μπούστο της.
  Από τα αγγίγματα των βασανιστών, τα στήθη του αυγούστου πρήστηκαν και έγιναν σκληρά.
  Η βασίλισσα το πήρε και βρυχήθηκε:
  - Αποβράσματα!
  Αφού τελείωσε τη λίπανση, ένας από τους δήμιους σήκωσε έναν πυρσό και τον άναψε. Οι βασανιστές έφεραν τη φωτιά στο γυμνό στήθος της γυναίκας. Και άρχισαν να την πυροβολούν χωρίς τελετή.
  Η βασίλισσα γκρίνιαξε περισσότερο. Πόσο επώδυνο και επώδυνο ήταν.
  Οι δήμιοι γέλασαν και ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Πολλοί είχαν σιδερένια, αλλά ο ανώτερος δήμιος είχε χρυσά!
  Αυτή είναι πραγματικά μια αιματηρή ομάδα. Και τα δόντια τους είναι σαν την ψυχή τους!
  Της έκαψαν τις γυμνές φτέρνες και το γυμνό στήθος της ταυτόχρονα.
  Ο δήμιος, την ίδια στιγμή, χαμογέλασε και έκλεισε το μάτι...
  Η βασίλισσα έστριψε στο ράφι. Και την πονάει πάρα πολύ.
  Ο ανώτερος βασανιστής ρώτησε:
  -Θα παντρευτείς τον αυτοκράτορα;
  Μια νεαρή, εξουθενωμένη γυναίκα φώναξε:
  - Οχι!
  Ο επικεφαλής βασανιστής φώναξε:
  - Και τώρα ήρθε η ώρα να λιπάνει και τη μήτρα της...
  Εδώ τελείωσε η δουλειά της πριγκίπισσας. Και την έστειλαν να φάει ένα μικρό σνακ. Αφού ήταν πολύ όμορφη, της έδιναν γάλα και ψάρι για τον χυλό της. Η πριγκίπισσα έτρωγε και ένιωθε ότι ήθελε να κοιμηθεί.
  Έπρεπε όμως να ξαναπάω και να σταθώ πίσω από το τιμόνι, γυρίζοντας την ήδη αηδιασμένη μυλόπετρα.
  Και είναι τόσο δύσκολο, και οι μύες κυριολεκτικά στρίβουν από τον πόνο. Για να αποσπάσει την προσοχή της, ο Αυγουστίνος άρχισε πάλι να συνθέτει.
  Οι δήμιοι ήταν έτοιμοι να αρχίσουν να λιπάνουν τη μήτρα, αλλά ένα αγόρι έτρεξε μέσα και μετέφερε την εντολή του αυτοκράτορα να σταματήσουν τα βασανιστήρια.
  Οι δήμιοι έσβησαν τη φωτιά κάτω από τα γυμνά πόδια της νεαρής γυναίκας και με μεγάλη προσοχή πρώτα αφαίρεσαν τα βάρη από το μπλοκ. Μετά το ίδιο το μπλοκ και μετά η βασίλισσα από το ράφι.
  Την σκούπισαν με οινόπνευμα και την ανέβασαν στις κάμαρες για να ξεκουραστεί και να συνέλθει από τον πόνο.
  Εν τω μεταξύ, ο αυτοκράτορας παρακολουθούσε αγώνες μονομάχων στην αίθουσα. Αυτό είναι επίσης ένα πολύ σκληρό, αλλά ομολογουμένως διασκεδαστικό θέαμα.
  Δύο κορίτσια τσακώνονταν. Ο ένας με κόκκινα μαλλιά, ο άλλος με άσπρα μαλλιά.
  Και οι δύο είναι πολύ όμορφες, μυώδεις, προπονημένες.
  Μπήκαν στο ρινγκ φορώντας μόνο εσώρουχα, αφήνοντας γυμνό το μπούστο τους.
  Ο Μέγας Βεζίρης παρατήρησε, ψιθυρίζοντας στον αυτοκράτορα:
  - Υπέροχες ομορφιές και ίση δύναμη.
  Ο δικτάτορας έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, υπέροχο, και αυτό είναι τάξη!
  Η ξανθιά ήταν οπλισμένη με σπαθί και ασπίδα και η κοκκινομάλλα με τρίαινα και στιλέτο.
  Περπατούσαν προσεκτικά με τα γυμνά τους πόδια, πλησιάζοντας.
  Μετά όρμησαν ο ένας στον άλλο.
  Η κοκκινομάλλα χτύπησε την ξανθιά στο πόδι με την τρίαινά της, αλλά εκείνη χτυπήθηκε με σπαθί στον ώμο και πήδηξε μακριά.
  Και τα δύο κορίτσια τραυματίστηκαν. Το κοινό αποδοκίμασε. Τότε η κοκκινομάλλα προσπάθησε να χτυπήσει ξανά τα ξυπόλυτα πόδια της ξανθιάς. Αλλά το απέφυγε εύκολα. Η μάχη γινόταν όλο και πιο έντονη.
  Μ' ένα βρυχηθμό, η κοκκινομάλλα κούνησε τα στιλέτα της προς το στήθος της ξανθιάς, αλλά εκείνη έβαλε μια ασπίδα.
  Και η λεπίδα αναπήδησε.
  Και οι δύο γυναίκες εξαγριώθηκαν και άρχισαν να πλησιάζουν η μία την άλλη. Εδώ είναι τα χτυπήματα και τα χτυπήματα ξανά. Και δύο, σχεδόν γυμνά σώματα, πλεγμένα μεταξύ τους.
  Τα κορίτσια άρχισαν να τσακώνονται στο κλινς. Ο δικτάτορας έκανε ένα σημάδι. Οι Μαυριτανοί πήδηξαν και έσπρωξαν αναμμένους πυρσούς στα γυμνά, ελαφρώς σκονισμένα τακούνια των κοριτσιών. Θα το πάρουν και θα βρυχηθούν.
  Πήγαν να σπάσουν. Αλλά η κοκκινομάλλα χτύπησε την ξανθιά στο πλάι με ένα στιλέτο και η ίδια δέχθηκε ένα σπαθί στο λαιμό.
  Και τα δύο κορίτσια λιποθύμησαν από το σοκ του πόνου και πάγωσαν, αιμόφυρτα και γυμνά.
  Οι Μαυριτανοί έκαψαν τις γυμνές, κοριτσίστικες, τόσο σαγηνευτικές γόβες τους με ένα καυτό σίδερο.
  Αλλά τα κορίτσια δεν κουνήθηκαν καν.
  Ο Αυτοκράτορας παρατήρησε:
  - Κρίμα όταν πεθαίνουν γυναίκες! Δεν θα ήταν καλύτερα να ρίξουμε τα αγόρια στη μάχη;
  Ο Μέγας Βεζίρης έγνεψε:
  -Έχετε δίκιο, όπως πάντα, κύριε!
  Δύο έφηβοι περίπου δεκατεσσάρων ήταν οι πρώτοι που μπήκαν στην αρένα. Ήταν μυώδη, όμορφα, μαυρισμένα αγόρια με κόκκινα μαγιό. Στα χέρια τους κρατούσαν ξίφη.
  Για να τους συναντήσουν βγήκαν και αγόρια της ίδιας ηλικίας και ύψους. Και επίσης μυώδη, όμορφα, μαυρισμένα, μόνο πράσινα μαγιό και σπαθιά αντί για σπαθιά.
  Υποκλίθηκαν στον αυτοκράτορα και τη συνοδεία του. Χτύπησαν τα γυμνά, τραχιά, αγορίστικα πόδια τους και φώναξαν:
  - Όσοι πάνε στο θάνατο σε χαιρετούν!
  Ο Αυτοκράτορας μουρμούρισε:
  - Ξεκινήστε!
  Τα αγόρια άρχισαν να τσακώνονται. Αμέσως χύθηκε αίμα και εμφανίστηκαν πληγές στα μαυρισμένα, μυώδη σώματα. Τα αγόρια δεν είχαν ασπίδες, και τα ίδια ήταν ωμοί μαχητές, οπότε η μάχη ήταν φευγαλέα. Ένα αγόρι με πράσινα μαγιό έπεσε. Οι Μαυριτανοί έκαψαν τα γυμνά πέλματα των ποδιών του με έναν πυρσό. Πήδηξε όρθιος, αλλά έπεσε ξανά, πυροβόλησε. Ένα άλλο αγόρι έπεσε, φορώντας κόκκινα μαγιό. Αλλά σχεδόν αμέσως σε πράσινο. Τα τρία αγόρια σώπασαν. Ο ένας έμεινε όρθιος. Και τα γυμνά του πέλματα άφησαν ματωμένα ίχνη.
  Οι Μαυριτανοί έκαψαν τις γυμνές, κάλους φτέρνες των αγοριών. Μύριζε σαν καμένο κρέας. Και σύρθηκαν σε αγκίστρια.
  Το αγόρι δέχθηκε πολλές γρατσουνιές...
  Ο Αυτοκράτορας έγνεψε:
  - Θα συνεχίσεις να πολεμάς! Αντίο, σου δίνω ζωή μέχρι αύριο!
  Το αγόρι αφαιρέθηκε...
  Έπειτα, άλλα πέντε αγόρια, περίπου δώδεκα ή δεκατριών ετών, βγήκαν με κίτρινα μαγιό και με τρίαινα. Και πέντε αγόρια της ίδιας ηλικίας και ύψους με μαύρα μαγιό και με ράιερ.
  Πρώτον, η ακολουθία του τυράννου έβαλε στοιχήματα. Και τότε άρχισε η μάχη.
  Τα αγόρια πέθαναν το ένα μετά το άλλο. Μόνο ένας μαχητής έμεινε στα πόδια του, ένα παιδί περίπου δώδεκα με κίτρινα κολυμβητήρια. Τα υπόλοιπα ήταν όλα τρυπημένα. Και ακόμη και το κάψιμο των γυμνών τακουνιών τους με ένα καυτό σίδερο δεν τους βοήθησε να σηκωθούν.
  Ο Αυτοκράτορας διέταξε:
  - Αυτό το αγόρι πρέπει να ζήσει μέχρι τον επόμενο αγώνα. Πέτα τα υπόλοιπα στα λιοντάρια και στους κροκόδειλους.
  Για την επόμενη μάχη, μια ντουζίνα αγόρια είχαν ήδη βγει με δόρατα εναντίον του ρινόκερου. Τα παιδιά ήταν μικρά, περίπου δεκατεσσάρων ή δώδεκα ετών. Και απέναντί τους είναι ένας τεράστιος ρινόκερος.
  Στην πραγματικότητα δεν υπήρχε καμία πιθανότητα επιβίωσης. Είναι αλήθεια ότι τα παιδιά είναι έξυπνα και η μάχη συνεχίστηκε.
  Επιπλέον, οι Μαυριτανοί, με εντολή του τυράννου, άρχισαν ακόμη και να ρίχνουν αναμμένα κάρβουνα κάτω από τα γυμνά πόδια των αγοριών.
  Και ήταν αρκετά οδυνηρό.
  Ο αυτοκράτορας ήταν πολύ ευχαριστημένος. Έπινε σιγά σιγά γλυκό, κόκκινο κρασί και καταβρόχθιζε τη γαλοπούλα σε σάλτσα.
  Τα αγόρια πέθαναν το ένα μετά το άλλο. Είναι αλήθεια ότι το αγόρι με τα μπλε μαγιό κατάφερε να χτυπήσει τον ρινόκερο στο μάτι με ένα δόρυ και έκανε το ζώο να εξαγριωθεί. Και μετά για αρκετή ώρα απέφευγε επιδέξια τα χτυπήματα της τεράστιας κόρνας.
  Αλλά στο τέλος, το τέρας τον τελείωσε επίσης.
  Τα ανάπηρα πτώματα τα μάζεψαν με γάντζους και τα έσερναν προς τα κλουβιά.
  Μετά άλλος αγώνας: επτά αγόρια με κολυμβήθρα και με σπαθιά, εναντίον ενός μεγάλου αφρικανικού λιονταριού.
  Τα παιδιά ήταν γενικά δέκα ή έντεκα χρονών και ήταν επίδοξοι μονομάχοι.
  Αλλά το περιβάλλον του τυράννου ήταν ικανοποιημένο. Και μάλιστα η μάχη αποδείχθηκε αιματηρή και μάλλον φευγαλέα.
  Ο Μέγας Βεζίρης μάλιστα παρατήρησε:
  - Θα ήταν καλύτερα να χωρέσουμε μεγαλύτερα αγόρια!
  Ο αυτοκράτορας αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Αυτό είναι ακριβώς σωστό.
  Το λιοντάρι έσκισε τα αγόρια, αλλά ο ίδιος ήταν σχεδόν αβλαβής. Έτσι εξελίχθηκε η μάχη.
  Μετά άλλος αγώνας. Αυτή τη φορά βγήκε ένα αρκετά ψηλό κορίτσι με αθλητική διάπλαση. Φορούσε επίσης μόνο μαγιό. Και τα μαλλιά της είναι βαμμένα σε τρία χρώματα: κίτρινο, κόκκινο, πράσινο. Είχε ένα σπαθί και ένα στιλέτο.
  Σε αυτή την περίπτωση, αυτός είναι ήδη ένας έμπειρος μονομάχος και μια διάσημη ομορφιά.
  Ένας αρκετά μεγάλος και έμπειρος λύκος πολέμησε εναντίον της.
  Η μάχη θα ήταν συναρπαστική. Αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι το θηρίο δεν ήταν πια νέο, ούτε γρήγορο.
  Παρόλα αυτά ο αγώνας είναι όμορφος. Το ισχυρό κορίτσι δεν βιαζόταν. Έξυνε τον λύκο με το σπαθί και το στιλέτο της, αποφεύγοντας κάθε τόσο. Και μετά τον κλωτσάει στο πηγούνι με τη γυμνή της φτέρνα.
  Η πρόσκρουση έσπασε ένα ζευγάρι από τα δόντια του λύκου. Και όταν επιβράδυνε τελείως, η ηρωίδα του έκοψε το κεφάλι.
  Έτσι εξελίχθηκε ο αγώνας.
  Φεύγοντας ξυπόλητη, ματωμένα ίχνη, η κοπέλα έφυγε από το γήπεδο.
  Μετά βγήκε άλλος, αυτή τη φορά μελαχρινή. Είναι μαυρισμένη, ξυπόλητη και φοράει επίσης μόνο μαγιό.
  Τρία αγόρια με σπαθιά βγήκαν εναντίον της. Ήταν νέοι, περίπου δώδεκα χρονών, αδύνατοι, αλλά κουρελιασμένοι. Είναι σαφές ότι πρόκειται για σκλάβους και οι πλάτες και τα πλευρά τους είναι καλυμμένα με ουλές από βλεφαρίδες. Τα κεφάλια των αγοριών είναι ξυρισμένα φαλακρά, και είναι σε μαγιό, με αιχμηρές ωμοπλάτες να προεξέχουν, απέναντι σε ένα μεγαλόσωμο και δυνατό κορίτσι. Που έχει δύο σπαθιά στα χέρια της.
  Ήταν ξεκάθαρο ότι τα αγόρια ήταν άπειρα και καταδικασμένα σε θάνατο.
  Ο Αυτοκράτορας παρατήρησε:
  - Δεν είναι πολύ άνιση η μάχη;
  Ο Μέγας Βεζίρης παρατήρησε:
  - Δεν σου αρέσει όταν πεθαίνει το ωραίο φύλο.
  Ο τύραννος έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, οι γυναίκες δεν πρέπει να πεθαίνουν! Και τα αγόρια είναι άντρες, και το λιγότερο πολύτιμο εμπόρευμα.
  Η μάχη ξεκίνησε με το σήμα του γκονγκ. Η μαυρομάλλης δεν βιαζόταν. Ήθελε να δώσει μια ευκαιρία στα αγόρια και να δείξει έναν όμορφο αγώνα. Τα αγόρια είναι ευκίνητα, ανθεκτικά, αλλά σαφώς ανεκπαίδευτα.
  Αλλά πολεμούν με μεγάλη μανία. Και μπορείτε ήδη να δείτε πώς τα αποστεωμένα κορμιά των μαυρισμένων αγοριών γυαλίζουν από τον ιδρώτα.
  Ο Αυτοκράτορας έγνεψε:
  - Εκπληκτικός!
  Εδώ η μελαχρινή έξυσε ένα από τα αγόρια στο μυώδες, σκούρο στήθος του. Πληγώθηκε και ούρλιαξε.
  Πάλεψε ξανά...
  Το κορίτσι κλώτσησε το αγόρι στη βουβωνική χώρα με το γυμνό της πόδι. Έπεσε από το σοκ του πόνου και λιποθύμησε.
  Ο Αυτοκράτορας διέταξε:
  - Σηκώστε το!
  Και ο Μαυριτανός, πηδώντας επάνω, έκαψε τη γυμνή, κάλους φτέρνα του αγοριού με ένα καυτό σίδερο. Πήδηξε επάνω.
  Η μελαχρινή κράτησε τον μύλο με δύο σπαθιά και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με το επίπεδο της λεπίδας. Όχι θανατηφόρο, αλλά βγάζει εντελώς τη συνείδηση.
  Ο Μαυριτανός καίει ξανά τη γυμνή φτέρνα του παιδιού. Στα λατομεία, τα αγόρια-σκλάβοι εργάζονται συνήθως όλο το χρόνο χωρίς παπούτσια και οι σόλες τους είναι πιο σκληρές από το δέρμα των μπότων τους. Όμως το καυτό σίδερο τους καίει ακόμα και τους κάνει να ουρλιάζουν.
  Και ξαναπηδάει επάνω. Η μαυρομάλλης αγκώνασε το αγόρι στο πηγούνι και έπεσε. Και πάλι τα γυμνά, πολύπαθα τακούνια του παιδιού υποφέρουν από το καυτό σίδερο.
  Ένα κορίτσι μονομάχος είναι απρόθυμο να σκοτώσει αγόρια. Αλλά πού μπορείτε να πάτε; Χτυπά τον κρόταφο της με τη λαβή. Αλλά και πάλι ο Μαυριτανός καυτηριάζει τη φτέρνα. Και το αγόρι ουρλιάζει.
  Προφανώς θα πρέπει να τα προσθέσουμε .
  Και ένα από τα αγόρια κόβεται το κεφάλι του από μια γυναίκα.
  Στη συνέχεια, το κορίτσι χτυπά άλλο ένα και γκρεμίζει άλλο ένα. Κοιτάζει τον αυτοκράτορα.
  Αυτός φωνάζει:
  - Τελειώστε το!
  Η μελαχρινή κοπέλα αναστέναξε και μαχαίρωσε το αγόρι. Ο δεσπότης δεν γνωρίζει έλεος. Και έπρεπε να τελειώσω και το άλλο. Και μετά τελειώστε το τρίτο.
  Στη συνέχεια η κοπέλα ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε από το γήπεδο, ή τις λίστες, με αναστατωμένο πρόσωπο.
  Τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια της άφησαν ματωμένα, λαξευμένα ίχνη.
  Η επόμενη μάχη ήταν ακόμη πιο άγρια.
  Βγήκαν δύο μεγάλοι άνδρες μονομάχοι με γυμνό κορμό. Επτά αγόρια δέκα ή έντεκα χρονών πολέμησαν εναντίον τους. Οι άντρες είχαν μεγάλα σπαθιά, τα αγόρια είχαν μικρά.
  Και αυτό, φυσικά, είναι ένας άγριος αγώνας. Και ένας ανελέητος, ας το παραδεχτούμε, ξυλοδαρμός.
  Τα αγόρια έπεσαν και πέθαναν βγάζοντας αίμα.
  Μερικές φορές όμως κατάφερναν να ξύσουν και τους άνδρες μονομάχους. Και να προκαλέσει πληγές στον κορμό.
  Ο Αυτοκράτορας σημείωσε:
  - Αγωνιστικός αγώνας!
  Ο Μέγας Βεζίρης παρατήρησε:
  - Ναι, Μεγαλειότατε. Αν και τα αγόρια δεν είναι πολύτιμο εμπόρευμα, τα λυπάσαι και λίγο!
  Ο δεσπότης έγνεψε:
  - Ναι, ο οίκτος δεν είναι για άντρα! Είναι καλό που αυτοί οι πολεμιστές τα κατάφεραν, αλλά την επόμενη φορά θα τους εξαπολύσω ένα λιοντάρι!
  Στο τέλος βγήκαν δύο αγόρια με τρίαινα και ένα δίχτυ. Επίσης νέοι, περίπου δεκατριών ετών, άπειροι και με τα μαλλιά κομμένα φαλακρά. Πριν από έναν καυγά, τα αγόρια συχνά ξυρίζουν τα μαλλιά τους σε περούκες για να μπορέσουν να παράγουν εισόδημα αργότερα.
  Και εξαπέλυσαν μια τίγρη στα αγόρια.
  Τα παιδιά προσπάθησαν να πετάξουν το δίχτυ, αλλά η τίγρη το έσκισε και όρμησε να κόψει τα παιδιά σε κομμάτια.
  Ο Αυτοκράτορας τραγούδησε:
  - Είμαι τίγρη, όχι γάτα,
  Ζώντας μέσα μου τώρα...
  Όχι Leopold, αλλά Leopard!
  Το έργο τελικά τελείωσε και οι σκέψεις του Αυγουστίνου διακόπηκαν. Πήγε για δείπνο. Τα κορίτσια κρατούμενα έλαβαν εντολή να βγάλουν τα ρούχα τους. Ήταν γυμνοί και χύνονταν πάνω τους ζεστό, ηλιοθερμασμένο νερό από κουβάδες. Στη συνέχεια τα κορίτσια οδηγήθηκαν στο δείπνο. Στον Αυγουστίνο δόθηκε ξανά γάλα και ένα μπούτι κοτόπουλου.
  Μετά από αυτό, με πήγαν σε ένα κελί. Πριν πάει για ύπνο, το κορίτσι, φυσικά, διάβασε μια προσευχή, έπεσε στο στρώμα και αμέσως αποκοιμήθηκε.
  
  
  ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ VLADIMIR ZELENSKY
  Μετά τα εγκαίνια, ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι ανακοίνωσε τη διάλυση της Ράντα και τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών. Αυτό ήταν γενικά αναμενόμενο. Ωστόσο, οι σχέσεις με τη Ρωσία παρέμειναν τεταμένες. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν συνεχάρη τον Ζελένσκι για τη νίκη του και δεν αναγνώρισε τις προεδρικές εκλογές στην Ουκρανία. Αλλά αυτό ωφέλησε ακόμη και τον νέο νεαρό ηγέτη. Οι εθνικιστές, που τον κοιτούσαν με καχυποψία, τον αναγνώρισαν ως έναν δικό τους. Και η Δύση συνειδητοποίησε ότι ο Πούτιν είναι πραγματικά επιτιθέμενος. Και ενισχυμένη υποστήριξη για την Ουκρανία. Άρχισε λοιπόν για την υγεία και τελείωσε για την ειρήνη. Ο Ζελένσκι το πήρε και απέδωσε εξαιρετικά δυνατά στις νέες εκλογές για το Ράντα. Κατάφερε να πάρει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Και μετά έκανε πολλά δημοψηφίσματα. Συμπεριλαμβανομένης της συνταγματικής μεταρρύθμισης.
  Οι εξουσίες του προέδρου διευρύνθηκαν σημαντικά. Αντίθετα, το Rada είναι περιορισμένο. Μετά από αυτό ο Ζελένσκι άρχισε να πραγματοποιεί αποφασιστικά μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό.
  Την ίδια στιγμή, μια πονηρή κίνηση επινοήθηκε στο Donbass. Η πολεμίστρια Αναστασία Ορλόβα προσφέρθηκε μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Με την υποστήριξη της Ουκρανίας και των δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών, θα γίνει κυβερνήτης των περιοχών Λουγκάνσκ και Ντόνετσκ. Τότε θα έχει επίσημη ένταξη στην Ουκρανία και χρήματα για αποκατάσταση και μεγαλύτερη προσωπική δύναμη. Και ακόμη και τον δικό σας στρατό. Δηλαδή η επιλογή Καντίροφ . Όταν η Ρωσία έδωσε στην πραγματικότητα την ανεξαρτησία της Τσετσενίας, διατηρώντας μόνο τυπικά τον έλεγχό της.
  Η Αναστασία Ορλόβα, η οποία έχει επιρροή μεταξύ των διοικητών πεδίου, αποδέχτηκε αυτή την επιλογή. Πρέπει να πω ότι αυτή η γυναίκα ήταν πολύ όμορφη, ξανθιά, και συνήθως, ακόμα και τον κρύο χειμώνα, έτρεχε ξυπόλητη.
  Η Αναστασία κήρυξε τον πόλεμο στην "κλέφτικη" ηγεσία της Νέας Ρωσίας. Είναι ένα πολύ μαχητικό και έγκυρο κορίτσι. Και ίδρυσε την κατοικία της στο Novoazovsk. Μέρος του λαού και των πολιτοφυλακών τη στήριξαν.
  Η Αναστασία με ένα τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών έκανε πολλές επιδρομές και κατέλαβε πολλές πόλεις. Ξέσπασαν τοπικές μάχες. Έγινε διελκυστίνδα.
  Η Αναστασία έδρασε αρκετά επιδέξια και έλαβε χρήματα από το εξωτερικό. Επιπλέον, είχε υποστήριξη στη Ρωσία. Συμπεριλαμβανομένων των γυναικών. Το γεγονός ότι ο Πούτιν ήταν άρρωστος συνέβαλε επίσης στην επιτυχία. Προφανώς ο φιλόδοξος πρόεδρος της Ρωσίας έχει υπερβάλει τον εαυτό του. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ηγεσία στη Ρωσία διχάστηκε. Η Αναστασία το εκμεταλλεύτηκε και κατέλαβε το Ντόνετσκ. Έχοντας λάβει σοβαρή υποστήριξη.
  Ο πόλεμος ξεκίνησε και με το Λούγκανσκ. Αλλά όχι πολύ ενεργητικός. Οι πολιτοφυλακές δεν ήθελαν πραγματικά να σκοτωθούν ο ένας τον άλλον.
  Τελικά, έγιναν εκλογές για τον Πρόεδρο της Novorossiya και κέρδισε η Αναστασία. Αναγνωρίστηκε αμέσως από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Κίεβο. Και μετά άλλες δυτικές χώρες, και όλος ο κόσμος!
  Ο Ζελένσκι κράτησε τον λόγο του, δίνοντας στη Novorossia ένα ειδικό καθεστώς εντός της Ουκρανίας. Και στο Ντόνετσκ η γαλαζοκίτρινη σημαία κυμάτισε ξανά.
  Η πολυαναμενόμενη ειρήνη έφτασε.
  Ο Ζελένσκι πολέμησε ενεργά τη διαφθορά και εισήγαγε ακόμη και τη θανατική ποινή για οικονομικά εγκλήματα. Με την αυστηρή και επιδέξια διαχείριση και σχηματισμό μιας επαγγελματικής ομάδας, ο Vladimir Zelensky παρείχε στην Ουκρανία υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η χώρα ανέβαινε και η δύναμη του νέου ηγέτη ενίσχυε. Οι σχέσεις με τη Ρωσία βελτιώνονταν. Τι συνέβαλε στο εγκεφαλικό που πήρε ο Πούτιν και τον έκανε λιγότερο φιλόδοξο και επιθετικό.
  Στη Ρωσία, η δημοτικότητα του Zelensky αυξανόταν. Ήταν δυνατός ομιλητής, γοητευτικός άνθρωπος, λαϊκιστής. Και όχι κομμουνιστής, αλλά ούτε και αντικομμουνιστής. Δημοφιλές, τόσο στους αριστερούς όσο και στους Ρώσους ολιγάρχες. Πολύ δημοφιλής στους Ρώσους νέους. Διανοούμενος και τύπος. Φαίνεται να είναι έξυπνος, αλλά έχει καταλάβει τη διαρκή εξουσία. Ναι, σίγουρα αρχηγός, αλλά και κύριος ταυτόχρονα! Υψηλή κουλτούρα, αλλά κατανοητή και αγαπημένη από τον κόσμο. Ένα πραγματικό ταλέντο στη διαχείριση. Και φοβερός διοργανωτής.
  Και έτσι, όταν πέρασαν πέντε χρόνια ευημερίας και ανόδου της Ουκρανίας και η δύναμη του Ζελένσκι είχε τελικά ενισχυθεί, ακολούθησε μια συγκλονιστική πρόταση.
  Δηλαδή να ενωθεί με τη Ρωσία. Δημιουργήστε ένα ενιαίο συνδικαλιστικό κράτος με έναν κοινό πρόεδρο με μεγάλη εξουσία. Φυσικά, λαϊκά εκλεγμένοι.
  Και στη Ρωσία η ελίτ ήταν σε σοκ. Τι κίνηση! Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Πούτιν είχε αποδυναμωθεί από μια σοβαρή ασθένεια και είχε χάσει τη δημοτικότητά του. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούσε να πολεμήσει, τουλάχιστον όχι πλήρως. Και ο ίδιος ο Μεντβέντεφ, γενικά, δεν είναι μαχητής και δεν αγαπιέται από τον κόσμο.
  Και εδώ ο Ζελένσκι θέλει ξεκάθαρα να γίνει πρόεδρος συνδικαλιστικού κράτους και... Οι πιθανότητές του είναι πραγματικές! Πρώτον, η Δύση θα ήθελε να δει τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι ως πρόεδρο της Ρωσίας και της Ουκρανίας! Έδειχνε ότι είναι ένας εντελώς φιλοδυτικός και Ευρωπαίος πολιτικός. Δεύτερον, ο Zelensky είναι δημοφιλής στη Ρωσία και ειδικά στην Ουκρανία. Τρίτον, δεν υπάρχουν ανταγωνιστές στον ορίζοντα. Ο Πούτιν είναι βαριά άρρωστος, ο Μεντβέντεφ αδύναμος και αντιδημοφιλής, ο Ζιουγκάνοφ και ο Ζιρινόφσκι είναι πολύ μεγάλοι. Δεν υπάρχουν άλλοι ηγέτες στον ορίζοντα. Επιπλέον, τέταρτον, υπάρχει υποστήριξη από τους ολιγάρχες της Ρωσίας και τον Ζελένσκι.
  Ναι, είναι σαφές ότι πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό υποψήφιο για την προεδρία της Ρωσίας. Έχει δύναμη, χάρισμα και ένα εξαιρετικό χάρισμα ρητορικής. Και επίσης η υποστήριξη τόσο των δυτικών όσο και των ρωσικών ΜΜΕ. Συν τη δημοτικότητα του νέου στη ρωσική πολιτική, υπό παλιούς και βαρετούς ηγέτες.
  Εν ολίγοις, είναι τόσο άβολο να αρνηθείς όσο και τρομακτικό να αποδεχτείς την προσφορά. Ο Πούτιν υπέστη δεύτερο εγκεφαλικό. Ο Μεντβέντεφ έγινε αναπληρωτής πρόεδρος της Ρωσίας.
  Φυσικά, απέχει πολύ από το γεγονός ότι ο Ζελένσκι θα κερδίσει σίγουρα. Και θέλω πραγματικά να προσαρτήσω την Ουκρανία. Ο Μεντβέντεφ θέλει να ξεπεράσει τον Πούτιν! Αξίζει όμως να πάρεις ένα τέτοιο ρίσκο όπως οι εκλογές με τον Ζελένσκι;
  Ωστόσο, ο λαός της Ρωσίας υποστήριξε την ιδέα της ενοποίησης με την Ουκρανία. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους - απαιτώντας: την ενότητα των σλάβων αδελφών. Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με την αστυνομία στη Μόσχα. Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ένα κύμα διαμαρτυρίας άρχισε να ανεβαίνει.
  Οι κομμουνιστές τελικά κατάφεραν τον Zyuganov, ή πιο συγκεκριμένα, σάπισαν, και η νεότερη ηγεσία άρχισε να βγάζει τον κόσμο στους δρόμους. Ζητώντας αλλαγή καθεστώτος.
  Και οι εθνικιστές βγήκαν μπροστά και είχαν τους δικούς τους δυνατούς και φιλόδοξους ηγέτες. Το Maidan γινόταν όλο και πιο μόδα. Πετάχτηκαν πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς. Η από καιρό συσσωρευμένη δυσαρέσκεια του λαού άρχισε να εκδηλώνεται όλο και περισσότερο.
  Ο Μεντβέντεφ πραγματοποίησε συμβούλιο ασφαλείας.
  Τα περισσότερα μέλη ήταν υπέρ της ενοποίησης - επικαλούμενοι το γεγονός ότι ο διάβολος δεν είναι τόσο τρομερός όσο είναι ζωγραφισμένος. Και οι διοικητικοί πόροι και η προπαγάνδα είναι τεράστια δύναμη! Και ότι οι άνθρωποι μπορούν να υποβληθούν σε πλήρη πλύση εγκεφάλου, και γενικά θα ψηφίσουν το κόμμα στην εξουσία.
  Οι Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι ορκίστηκαν επίσης πίστη στον Μεντβέντεφ, ο οποίος ήταν προβλέψιμος, βρισκόταν στην εξουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα και λίγο-πολύ ικανοποιούσε τους πάντες.
  Ο δισεκατομμυριούχος Deribasco λογικά σημείωσε:
  - Πρέπει να διεξαγάγουμε προεκλογική εκστρατεία με το στυλ: ο Μεντβέντεφ είναι Πούτιν σήμερα και κανένας Ζελένσκι δεν είναι επικίνδυνος για εμάς!
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς παρατήρησε αυθόρμητα:
  "Βγάλαμε τον Γέλτσιν από τον εκλογικό λάκκο με βαθμολογία 4 τοις εκατό και θα σας βγάλουμε ακόμα περισσότερο!" Τα χρήματα και τα μέσα μας είναι η εγγύησή μας!
  Ο Προκόροφ επιβεβαίωσε:
  - Δεν θέλουμε τόσο υψηλούς φόρους για τους πλούσιους όπως στην Ουκρανία και θα σταθούμε δίπλα σε όλους σας!
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι και ανακοίνωσε:
  - Τότε αποδεχόμαστε την πρόταση για ένταξη και ενοποίηση!
  Υπεγράφη συμφωνία ενοποίησης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Αμέσως η ισορροπία δυνάμεων άλλαξε. Οι προεδρικές εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν εντός τριών μηνών.
  Για να εγγραφείτε για την προεδρία, αρκεί είτε να συγκεντρώσετε εκατό χιλιάδες υπογραφές, είτε να κάνετε μια κατάθεση ενενήντα χιλιάδων δολαρίων, η οποία θα επιστραφεί μόνο εάν φτάσετε στον δεύτερο γύρο. Αυτοί είναι πραγματικά αστείοι κανόνες. Εν μέρει λαμβάνεται από τη ρωσική και εν μέρει από την ουκρανική νομοθεσία.
  Φυσικά, θα υπάρξουν πολλοί υποψήφιοι για την προεδρία• η ομάδα του Μεντβέντεφ προφανώς πίστευε ότι αυτό θα ήταν ακόμη πιο κερδοφόρο για αυτούς! Λένε ότι η κινητικότητα του εκλογικού σώματος θα δώσει πλεονέκτημα στις αρχές στον πρώτο γύρο. Και στο δεύτερο, όλοι θα στηρίξουν τον Μεντβέντεφ. Ούτως ή άλλως το υπολόγιζε ο εν ενεργεία πρόεδρος. Και άρχισε...
  Η Αναστασία Ορλόβα, αυτή η ξυπόλητη Κλεοπάτρα, είπε ότι θα υπάρχει ο Ζελένσκι απέναντι σε εκατό ολόκληρους. Και ότι είναι ο Λάνσελοτ εναντίον του δράκου Πούτιν και Μεντβέντεφ.
  Σφοδρές επιθέσεις στον Τύπο εκτυλίχθηκαν. Κάποιοι ήταν στο πλευρό του Ζελένσκι, άλλοι ήταν στο πλευρό του Μεντβέντεφ.
  Η περίοδος εγγραφής υποψηφίων ξεκίνησε. Υπήρξε αναταραχή στη Ρωσία. Ο γιος του Dzhokhar Dudayev εμφανίστηκε στον Καύκασο και κήρυξε τζιχάντ. Και έλαβε ευρεία υποστήριξη σε ισλαμικές περιοχές. Πολλοί ειδικοί υποπτεύονταν τα αυτιά της CIA εδώ. Επιπλέον, η προεδρία του Τραμπ είναι στο τέλος της και πρέπει να κερδίσουμε τουλάχιστον μερικές νίκες. Και ο Ζελένσκι στον ρωσικό θρόνο είναι μεγάλη νίκη! Ωστόσο, υπάρχουν και σκεπτικιστές που ισχυρίζονται ότι ο Ζελένσκι μπορεί να κάνει τη Ρωσία μια σπουδαία χώρα, πολύ πιο ισχυρή, ειδικά οικονομικά, από ό,τι ήταν επί Πούτιν.
  Έτσι η γνώμη διχάστηκε και στη Δύση. Το ενιαίο Ουκρανο-Ρωσικό κράτος είναι, φυσικά, ένας ισχυρός σύνδεσμος και δεν είναι καθόλου αστείο. Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να είναι ένα τέρας. Όπως ήταν φυσικό, την ενοποίηση υποστήριξαν και οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας. Εξάλλου, η Αναστασία είναι μια cool γυναίκα. Αυτή, μαζί με ένα τάγμα κοριτσιών, όλες καλλονές, ήταν ξυπόλητες και με μπικίνι, χτύπησε και νίκησε τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις. Όταν μαζεύουν σκόνη για να ανατρέψουν τον πολύ ένθερμο θαυμαστή του Ζελένσκι.
  Τα κορίτσια έδειξαν ότι τσακώνονται παραμυθένια ξυπόλητα και με μπικίνι! Και η ειδική ομάδα "Vympel" ηττήθηκε από καυτές γυναίκες. Ως αποτέλεσμα, πάρθηκε η απόφαση να μην παρέμβει και η φιλοουκρανική ηγεσία ήρθε στην εξουσία στη Novorossiya.
  Η Αναστασία έκανε εκστρατεία για τον Ζελένκι . Στη μάχη, το κορίτσι ήξερε πώς να πετάει αιχμηρούς, λεπτούς δίσκους, μπούμερανγκ και χειροβομβίδες με τα γυμνά πόδια της. Οι πολεμιστές με μπικίνι έχουν γίνει θρυλικοί. Ένα ολόκληρο σύνταγμα κοριτσιών, το καθένα από αυτά αξίζει μια ολόκληρη μεραρχία. Αυτή είναι μια τεράστια δύναμη!
  Η Αναστασία όρμησε μέσα στο χιόνι, με τις κόκκινες, γυμνές γόβες της να αναβοσβήνουν. Το κορίτσι τραγούδησε:
  Στην απεραντοσύνη του διαστήματος, πιστέψτε με, υπάρχει ένα όνειρο,
  Είναι σαν μια αχτίδα ήλιου στον ουρανό...
  Στα μάτια του Svarog υπάρχει ειρήνη και αγνότητα,
  Είναι για εμάς καθώς ο Ιησούς θα αναστηθεί ξανά!
  
  Θα γεννήσουμε ένα λαμπερό πεπρωμένο,
  Θα λάμπει σαν τον ήλιο τον Μάιο...
  Αλλά δεν καταλαβαίνω πόσο καιρό μπορεί να είναι ο νεκρός,
  Πόσο κακή μοίρα παίζει μαζί μας!
  
  Υπερασπίσου την πατρίδα σου, ιππότη,
  Αφήστε το ουράνιο αστέρι να λάμψει...
  Προστατεύουμε την απεραντοσύνη της πατρίδας μας,
  Ας γίνει ο πλανήτης ένας αιώνιος παράδεισος!
  
  Αλλά τι μπορεί να κάνει ο τρομερός κομμουνισμός;
  Θα κάνει τη σημαία της πατρίδας παντοδύναμη...
  Και ο έξαλλος φασισμός θα εξαφανιστεί στην κόλαση,
  Θα τρυπήσουμε τον εχθρό με ένα πολύ δυνατό χτύπημα!
  
  Δώστε τις καρδιές σας στην Πατρίδα μας,
  Για να λάμπει με πολύ έντονη ζέστη...
  Θα περάσουμε τη μάχη μας μέχρι το τέλος,
  Και θα καταστρέψουμε τον Φύρερ με ένα χτύπημα!
  
  Ο σύντροφος Στάλιν αντικατέστησε τον πατέρα του,
  Είμαστε παιδιά διαφορετικών γενεών...
  Η ορδή θα χαθεί στην κόλαση σε μια φρενίτιδα,
  Και ο ιδιοφυής Λένιν θα δείξει τον δρόμο για την Εδέμ!
  
  Στη Ρωσία κάθε αγόρι είναι ένας γίγαντας,
  Και τα κορίτσια εκπαιδεύονται να πολεμούν...
  Η οικογένεια του Κυρίου Παντοδύναμου είναι Μία για εμάς,
  Εμείς οι Ρώσοι ήμασταν πάντα σε θέση να πολεμήσουμε!
  
  Θα τα καταφέρουμε, σύντομα πιστεύω, θα τα καταφέρουμε όλα,
  Δεν υπάρχει τίποτα ανώτερο στο σύμπαν...
  Το μέλος της Komsomol σήκωσε το κουπί,
  Και χτυπήστε τον Φύρερ στη στέγη!
  
  Όχι άλλος κομμουνισμός, όχι άλλες ιδέες,
  Είναι όμορφα και θα φέρουν ευτυχία!
  Και ο Φύρερ είναι απλώς ένας κακός,
  Πολύ ύπουλο, πολύ μαύρο!
  
  Είμαι ένα κορίτσι - το μεγαλείο ενός μαχητή,
  Ξυπόλητη, έτρεξε με τόλμη στο κρύο...
  Η χοντρή πλεξούδα μου είναι από χρυσό,
  Έφτιαξα ένα γρήγορο τριαντάφυλλο!
  
  Μπορεί να προκύψουν ένα δισεκατομμύριο ιδέες
  Πώς να κανονίσετε μια πατρίδα στον κομμουνισμό...
  Αν δείτε έναν Φριτς, χτυπήστε τον δυνατά,
  Για να μην κάθεται στον θρόνο ο ματωμένος Αδόλφος!
  
  Χτύπησε τους φασίστες με τη γροθιά σου,
  Ακόμα καλύτερα, χτυπήστε τους με μια βαριοπούλα...
  Ας οδηγήσουμε κατά μήκος του Βόλγα με το αεράκι,
  Απλώς δεν μας πειράζει να συνθλίβουμε κατσίκες!
  
  Θα μεγαλώσουμε στρατιώτες για την Πατρίδα,
  Τα κορίτσια βιάζονται να επιτεθούν...
  Η καλλονή στόχευσε το πολυβόλο,
  Η ανταπόδοση του Χίτλερ θα είναι επώδυνη!
  
  Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τους Ρώσους,
  Αν και ο λύκος του φασισμού είναι ένας έμπειρος διάβολος...
  Αλλά και πάλι η αρκούδα του είναι πιο δυνατή,
  Ποια παραγγελία χτίζει μια νέα!
  
  Τρέξτε για την Πατρίδα, για τον Στάλιν,
  Τα μέλη της Komsomol ορμούν ξυπόλητα...
  Οι Ναζί κόπηκαν με βραστό νερό,
  Γιατί οι Μεγάλοι Ρώσοι είναι οι πιο κουλ!
  
  Περήφανα κορίτσια θα μπουν στο Βερολίνο,
  Θα αφήσουν ξυπόλητοι πατημασιές...
  Από πάνω τους είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και γίνονται ασημένια σαν μαργαριτάρια σφήκας!
  Το κορίτσι τραγουδάει, αλλά πώς τσακώνεται! Εξάλλου, ήταν αυτή και οι τέσσερις συνεργάτες της που κάποτε έσωσαν την πολιτοφυλακή από την πλήρη ήττα στο Iolaisk .
  Τότε μπήκαν πέντε κορίτσια με μπικίνι και ξυπόλητα με ολόκληρο στρατό.
  Ναι, ήταν πολύ θέαμα.
  Η Αναστασία πυροβόλησε πολύ από το πολυβόλο, κόβοντας τη γραμμή του εχθρού και στη συνέχεια πέταξε αρκετούς λεπτούς δίσκους ταυτόχρονα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Αυτά τα κεφάλια είναι κομμένα.
  Και η Αναστασία θα τραγουδήσει:
  - Για την Αγία Ρωσία!
  Η Νατάσα πυροβόλησε επίσης, έκοψε τους εχθρούς και έτριξε, πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, γκρεμίζοντας ένα τανκ:
  - Για τον Svarog!
  Και τότε η χρυσαυγίτη Ζόγια δίνει τη σειρά της. Και ρίχνει και το δώρο του θανάτου με το γυμνό του πόδι και φωνάζει:
  - Για το μέλλον της Rodnoverie!
  Και η Aurora θα τους ακολουθήσει το συντομότερο δυνατό. Και με το γυμνό του τακούνι θα απελευθερώσει το δώρο του θανάτου, φωνάζοντας:
  - Για μεγάλα σύνορα!
  Και τότε η Σβετλάνα θα σπρώξει μέσα. Θα δώσει μια έκρηξη, και μετά από ένα πολυβόλο, και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα στείλει την καταστροφή...
  Και η ξυπόλητη καλλονή φωνάζει:
  - Για την επιστροφή των Ρομανόφ!
  Ναι, η Αναστασία ήταν λάτρης της αποκατάστασης της βασιλικής αυτοκρατορίας. Στην πραγματικότητα, στη Ρωσία υπάρχει στην πραγματικότητα ένας τσάρος στην εξουσία ούτως ή άλλως. Γιατί λοιπόν να μην δημιουργήσουμε μια νόμιμη μοναρχία; Επιπλέον, το αίμα πολλών γενεών Ευρωπαίων βασιλιάδων κυλά στις φλέβες των Ρομανόφ. Αυτή είναι η γενεαλογία τους; Τι είδους οικογένεια είναι ο Πούτιν και ειδικά ο Λουκασένκο; Ποιοι είναι αυτοί για να γίνουν βασιλιάδες; Αλλά οι Ρομανόφ είναι οι χρισμένοι του Θεού!
  Η Αναστασία και οι φίλες της με μπικίνι έκαναν πολλά θαύματα. Πολέμησε σαν διάβολος. Στη συνέχεια, όμως, μάλωσε με τον Πούτιν και τάχθηκε στο πλευρό του Ζελένσκι. Γενικά η Αναστασία είδε ότι αδικούνταν η Ουκρανία και έχοντας οξυμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης τάχθηκε στο πλευρό των αδυνάτων!
  Η Αναστασία και οι πέντε της απέκρουσαν την επίθεση στο Novoazovsk όταν προσπάθησαν να τη συλλάβουν ως επαναστάτρια. Μια ολόκληρη στήλη κυβερνητικών δυνάμεων αποκόπηκε και αφοπλίστηκε.
  Μετά από αυτό οι αιχμάλωτοι έπεσαν με τα μούτρα και φίλησαν την Αναστασία και το άλλο κορίτσι τα γυμνά, σκονισμένα πόδια.
  Το κορίτσι είπε φιλοσοφικά στους αιχμάλωτους στρατιώτες της Novorossiya:
  - Δεν θέλω να σε σκοτώσω! Είστε αδέρφια μου! Και θα γίνω η βασίλισσα σου!
  Γενικά, η Novorossiya δέχτηκε την Αναστασία χωρίς πολλές ζημιές ή μεγάλες απώλειες. Είναι αλήθεια ότι ο ξανθός εξολοθρευτής έκοψε το κεφάλι του κυβερνήτη της Δημοκρατίας του Ντονέτσκ και σκότωσε τους φρουρούς του, που αποτελούνταν κυρίως από Καυκάσιους.
  Η Αναστασία είναι εδώ και καιρό ένας θρύλος. Στην Κριμαία, έκανε τέτοια θαύματα που έλαβε το αστέρι του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Χωρίς αυτήν, δεν θα είχε λειτουργήσει τόσο ομαλά με τους συντρόφους της με μπικίνι. Αλλά τότε η Αναστασία ελήφθη και στερήθηκε όλα τα ρωσικά βραβεία. Συμπεριλαμβανομένου του φόνου των ρωσικών ειδικών δυνάμεων στη μάχη, όταν προσπάθησαν να τον απομακρύνουν. Κινήθηκε μάλιστα και ποινική υπόθεση.
  Αλλά δεν τόλμησαν να ξεκινήσουν έναν μεγάλο πόλεμο με την ουσιαστικά ανεξάρτητη Novorossiya. Επιπλέον, ο Πούτιν αρρώστησε και χωρίς αυτόν κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη.
  Ειδικά ο Μεντβέντεφ που γενικά δεν είναι ηγέτης στα σπλάχνα και το πνεύμα του. Αλλά αυτό ακριβώς ταίριαζε στους Bears στους Ρώσους ολιγάρχες και στο περιβάλλον του Πούτιν - μπορούν εύκολα να χειραγωγηθούν.
  Όπως και να έχει, μια τεράστια μηχανή προπαγάνδας έχει ξεσηκωθεί εναντίον του Ζελένσκι. Άρχισαν να κατηγορούν τους πάντες για όλα. Και ότι δήθεν ήταν τοξικομανής, κλέφτης, και διέσυρε δισεκατομμύρια μέσω offshore εταιρειών, και ότι γενικά ήταν ομοφυλόφιλος.
  Η επαρχία πήγε να γράψει. Και φυσικά υπήρχαν μάρτυρες, και διαβεβαιώσεις διαφόρων ειδών. Συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών για ομοφυλοφιλία. Οι εγγραφές των υποψηφίων μόλις ξεκίνησαν και η λάσπη ήδη ξεχύνεται.
  Ο αριθμός των ανθρώπων που ήταν πρόθυμοι να συμμετάσχουν στις εκλογές, τόσο Ουκρανοί όσο και κυρίως Ρώσοι, αποδείχθηκε κολοσσιαίος. Και οι κομμουνιστές και οι εθνικιστές ανέβηκαν μέσα. Ξαφνικά, ακόμη και ο ηλικιωμένος και άρρωστος Zyuganov εμφανίστηκε για να ψηφίσει. Αν και έχει ήδη εγκαταλείψει τη θέση του προέδρου του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Στις κάλπες προσήλθαν επίσης οι Afonin , Udaltsov και Grudinin . Και γενικά υπάρχουν ακόμα ένα σωρό αριστεροί υποψήφιοι, ελάχιστα γνωστοί, αλλά λαγωνικά. Και τόσοι άνθρωποι θέλουν να είναι υποψήφιοι για πρόεδρος! Τι γίνεται με τα ενενήντα χιλιάδες δολάρια; Είναι πραγματικά τόσο μεγάλο αυτό το ποσό σύμφωνα με τα ρωσικά πρότυπα;
  Ήταν σαν τα τανκς να ήταν πρόθυμα να σκαρφαλώσουν. Και επιχειρηματίες, και καλλιτέχνες, και ποπ φιγούρες και συγγραφείς. Ναι, είναι ενεργοί και οι συγγραφείς. Κάντε μια διαφήμιση για τον εαυτό σας. Και ενενήντα χιλιάδες δολάρια δεν είναι τόσο πολλά. Έτσι η CEC έλαβε εκατοντάδες αιτήσεις.
  Λοιπόν, εκλογές! Λοιπόν, τι παράσταση αποδείχτηκε! Ακόμη και ο Alla Pugachev έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος. Γιατί όχι? Η Άλκα άρχισε να ξεχνάει και ίσως το θυμίσει στον εαυτό της! Από τους ηλικιωμένους, ο Γιούρι Λουζκόφ ανέβηκε στην προεδρία. Προφανώς ήθελα να το υπενθυμίσω στον εαυτό μου.
  Λοιπόν, φυσικά, μια τέτοια παράσταση δεν θα μπορούσε να κάνει χωρίς τον Vladimir Volfovich. Αλλά αυτή τη φορά στις εκλογές συμμετείχαν τόσο ο γιος του Igor Lebedev όσο και το δεξί του χέρι Degtyarev. Πήγαν και σε τρεις στήλες στις εκλογές.
  Κινήθηκαν και οι εθνικιστές. Φυσικά, ο θρυλικός Demushkin , ο οποίος εξέτισε ποινή στη φυλακή, και, ενδιαφέροντα, ο "Spider", ο ηγέτης του "Metal Corrosion" και ο επικεφαλής του ροκ συγκροτήματος "Kolovrat" έτρεξαν για πρόεδρος και πολλοί άλλοι.
  Λοιπόν, φυσικά, και οι τραγουδιστές της ποπ ξεκίνησαν μια καμπάνια. Εδώ είναι ο Philip Kirkorov και ο Nikolai Baskov. Επίσης δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Μια τέτοια στρατιωτική φρουρά αναπτύχθηκε.
  Και ο Timothy και ο Vitas , και γενικά πολλοί άνθρωποι πήγαν σε εκστρατεία.
  Όχι βέβαια τυχαία! Το σχέδιο του Μεντβέντεφ ήταν να προτείνει έναν τεράστιο αριθμό υποψηφίων που θα του μετέφεραν ψήφους στον δεύτερο γύρο. Γενικά το σχέδιο είναι ενδιαφέρον. Η βαθμολογία του Μεντβέντεφ είναι αρχικά χαμηλότερη από αυτή του Ζελένσκι. Και είναι αδύνατο να κερδίσεις χωρίς πονηριά!
  Αλλά ο Yeltsin είχε επίσης μηδενική βαθμολογία, αλλά κατάφερε να κερδίσει τον Zyuganov. Είναι αλήθεια ότι ο τελευταίος διεξήγαγε τις εκλογές σαν άκυρος: έχασε επίτηδες!
  Και σε αυτή την περίπτωση, ο Μεντβέντεφ αντιτίθεται σε ένα εξαιρετικό και πολύ ταλαντούχο άτομο.
  Οπότε συμβαίνουν πολλά εδώ. Στο σόου του Solovyov, ο Zelensky του πετούσαν συνεχώς λάσπη. Είναι αλήθεια ότι τότε ένα κορίτσι πέταξε παγωτό στο πρόσωπο του Solovyov με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της. Και της έβγαλε ένα μάτι. Μετά από αυτό έγινε σαφές ότι δεν είναι ασφαλές να πετάμε λάσπη στον Ζελένσκι! Όπως, αυτός ο τύπος είναι ουκρανικός αετός!
  Γενικά, δεν υπήρχε ενότητα στη ρωσική κοινωνία. Πολλοί, πολλοί άνθρωποι υποστήριξαν τον Ζελένσκι. Όπως, πραγματικά νεαρό αίμα και ήταν σε θέση να αυξήσει την Ουκρανία χωρίς υψηλές τιμές πετρελαίου και φυσικού αερίου! Και τι γίνεται με τον Μεντβέντεφ; Η χώρα κυριολεκτικά πνίγεται σε δολάρια πετρελαίου και φυσικού αερίου και η οικονομία βρίσκεται σε πλήρη στασιμότητα. Δεν υπάρχει ανάπτυξη, μόνο η ανεργία αυξάνεται.
  Ο Μεντβέντεφ έχει γενικά την υψηλότερη αντι-αξιολόγηση μεταξύ όλων των πολιτικών. Αν και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που είναι επωφελής για τους ολιγάρχες. Όσο περισσότερο εξαρτόμαστε από αυτούς, τόσο περισσότερο ελέγχουμε. Η ρωσική κυβέρνηση άρχισε βιαστικά να αυξάνει τους μισθούς και τις συντάξεις όλων. Και κατά καιρούς...
  Επιπλέον, ο Μεντβέντεφ πρότεινε ακόμη και τη μείωση της ηλικίας συνταξιοδότησης κατά δύο χρόνια. Όπως, όλα είναι για το καλό του λαού. Και έγιναν τροπολογίες για αύξηση των συντάξεων και προσμέτρηση της εργασίας μετά τη συνταξιοδότηση ως προϋπηρεσία.
  Ο Μεντβέντεφ και οι αξιωματούχοι δεν ξέχασαν. Για να σταθούν και να τον ψηφίσουν. Συγκεκριμένα, ακυρώθηκαν οι δημόσιες δηλώσεις εισοδήματος και επιτρέπονταν δώρα έως και χιλίων δολαρίων. Κάτι που φυσικά άρεσε στον επίσημο. Το ίδιο και η άδεια για ακίνητη περιουσία στο εξωτερικό, καθώς και λογαριασμοί.
  Προκειμένου να κερδίσουν τους καπνιστές, ο αντικαπνιστικός νόμος χαλάρωσε σημαντικά. Επιτρεπόταν η πώληση αλκοόλ τη νύχτα, ενώ νομιμοποιήθηκε ακόμη και ο τζόγος. Το τελευταίο έγινε ευπρόσδεκτο από τους ολιγάρχες• πράγματι, γιατί να χάσουμε τέτοια έσοδα και να τα παρανομήσουμε.
  Το πρόγραμμα "Κούκλες" επιστρέφει. Άρχισαν να δείχνουν περισσότερο ερωτικό στην τηλεόραση.
  Ο Μεντβέντεφ κήρυξε επίσης αμνηστία και διέταξε ακόμη και την καταβολή χρημάτων ανακούφισης στους κρατούμενους. Και αυτό είναι επίσης ένα σημαντικό ποσοστό ψήφων. Και οι ίδιοι οι κρατούμενοι και οι οικογένειές τους.
  Γενικά, ο Μεντβέντεφ έβαλε το σύνθημα: περισσότερη ελευθερία! Πράγματι, η Ρωσία έχει κουραστεί από τον δεσποτισμό του Πούτιν. Όταν δεν θα δεις καν γυμνή γυναίκα στην τηλεόραση!
  Και φυσικά έγινε μια προσπάθεια να φανεί: η ζωή έγινε πιο ελεύθερη, η ζωή έγινε πιο διασκεδαστική!
  Ο Μεντβέντεφ μείωσε επίσης τις τιμές του αλκοόλ και επέτρεψε τη διαφήμιση της μπύρας στην τηλεόραση. Στην πραγματικότητα, γιατί να πάμε πολύ μακριά.
  Όμως ο πόλεμος ξέσπασε στον Καύκασο. Μετά την αποχώρηση του Πούτιν, οι ορειβάτες άρχισαν να απαιτούν ακόμη περισσότερα προνόμια και δικαιώματα. Και οι φιλοδοξίες τους έχουν αυξηθεί. Επιπλέον, η Τουρκία άρχισε να ασκεί πιο ενεργή πίεση στον Καύκασο, οι φιλοδοξίες της αυξήθηκαν, ειδικά επειδή στη Συρία ο Ερντογάν έλαβε πολύ λίγα κατά τη γνώμη του. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την πτώση των τιμών του πετρελαίου και, κατά συνέπεια, των τιμών του φυσικού αερίου. Ήταν η Βενεζουέλα που αύξησε την παραγωγή μετά την ανατροπή του καθεστώτος Μαδούρο . Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν συμφιλιώθηκαν επιτέλους και δημιουργήθηκε μια ενοποιημένη κυβέρνηση στη Λιβύη.
  Η πτώση των τιμών του πετρελαίου κατέρρευσε το ρωσικό ρούβλι, τροφοδότησε τον πληθωρισμό και υποτίμησε τις αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.
  Και η αυξανόμενη δραστηριότητα των μαχητών στον Καύκασο έπαιξε εναντίον του Μεντβέντεφ.
  Είπαν ότι δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει την κληρονομιά του Πούτιν. Και γενικά, όπως συμβαίνει συχνά: ο σούπερ σταρ όρισε τον εαυτό του έναν αδύναμο διάδοχο.
  Τόσο οι ΗΠΑ όσο και οι αραβικές χώρες, ακόμη και το Ιράν τροφοδότησαν τον αυτονομισμό στον Καύκασο. Αλλά προέκυψαν διαφωνίες μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας. Κάποιοι ήθελαν ακόμα να δουν τον επί χρόνια συνεργάτη του Πούτιν, Μεντβέντεφ, ως πρόεδρο! Και άλλοι επρόκειτο να βάλουν τον πολύ πιο δημοφιλή Σεργκέι Σόιγκου.
  Αλλά το τελευταίο δεν υποστηρίχθηκε από τους ολιγάρχες και τους βιομήχανους. Τον θεωρούσαν πολύ αριστερό και οι δισεκατομμυριούχοι είχαν βαρεθεί τη δικτατορία ενός ατόμου. Όλοι ήθελαν έναν φιλελεύθερο στο θρόνο και τη συμφιλίωση με τη Δύση. Ο Μεντβέντεφ, περιμένοντας να λήξει η περίοδος εγγραφής για τους προεδρικούς υποψηφίους, απέλυσε τον Σόιγκου. Τι προκάλεσε αναταραχή στον στρατό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Στη συνέχεια, ο Μεντβέντεφ απένειμε στον Σόιγκου τον από καιρό υποσχεμένο βαθμό του στρατάρχη και του έδωσε τη θέση του επίτιμου αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Επίσης λαϊκίστικη κίνηση. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η προεκλογική κατάσταση δεν ήταν υπέρ του εν ενεργεία προέδρου.
  Ο Ζελένσκι είναι νεότερος, πιο επιτυχημένος, πιο εύγλωττος, σκοράρει πόντους. Και ακόμη και όταν εγγράφηκε, περισσότεροι από διακόσιοι προεδρικοί υποψήφιοι διατήρησαν την αδιαμφισβήτητη ηγεσία τους. Αλλά ο Μεντβέντεφ έπρεπε να αγωνιστεί για τη δεύτερη θέση. Απροσδόκητα, ο Alla Pugacheva έγινε ο ανταγωνιστής του για την επίτευξη του δεύτερου γύρου. Η ηλικιωμένη πριμαντόνα, η οποία δεν είχε εμφανιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη για PR, ξαφνικά ανέβηκε στην κατάταξη.
  Ίσως ήταν μια αντίδραση σε ενοχλητικούς πολιτικούς. Ο Ζιρινόφσκι και ο Ζιουγκάνοφ, αντίθετα, μειώθηκαν απότομα στις βαθμολογίες. Ο κόσμος έχει κουραστεί τρομερά και από αυτούς τους δύο πολιτικούς. Επιπλέον, νεότεροι και πιο πρωτότυποι ηγέτες εμφανίστηκαν στο εκλογικό τους πεδίο.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Demushkin , ο οποίος έλαβε την εικόνα ενός μάρτυρα στη φυλακή. Ο Suraikin ακόμα δεν μπορούσε να κερδίσει βαθμολογία, αλλά ένα άλλο μέλος του κόμματός του, ο Sergei Kovalev, ο καλύτερος Ρώσος επαγγελματίας πυγμάχος, άρχισε επίσης να κερδίζει πόντους.
  Γενικά, ο Σεργκέι Κοβάλεφ αποδείχθηκε ενδιαφέρον τύπος. Έβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου της Μόσχας και, απροσδόκητα για όλους, έγινε δεύτερος. Εντάχθηκε στο Ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Και άρχισε επίσης να βελτιώνει τη βαθμολογία του.
  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Sergey Kovalev είναι ένας πολύ σπουδαίος πυγμάχος - ο καλύτερος μεταξύ των Ρώσων, ξεπερνώντας ακόμη και τον Kostya Tszyu.
  Ο Σεργκέι Κοβάλεφ είναι επομένως ένας τερματιστής και είναι επικίνδυνα κοντά στον Μεντβέντεφ.
  Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες ρωσικές υπηρεσίες ερευνών έχουν αξιολογήσεις και... Ο. ο πρόεδρος υπερεκτιμήθηκε. Αλλά η προώθηση ήταν διεξοδική. Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ δεν στάθηκε πολύ τυχερός. Μετά τον Πούτιν, κάπως η τύχη έγινε πιο τσιμπημένη. Οι τιμές του πετρελαίου συνέχισαν να πέφτουν, η συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλίου επίσης μειώθηκε και οι τιμές αυξήθηκαν ραγδαία. Ο Καύκασος καιγόταν όλο και πιο ενεργά. Και ακόμη και οι άνδρες του Καντίροφ άρχισαν να πολεμούν στο πλευρό των μαχητών. Αυτή είναι η κατάσταση. Και τότε οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στα ρωσικά στρατεύματα στα σύνορα με το Τατζικιστάν.
  Και όπως αποδείχθηκε, τα ρωσικά στρατεύματα δεν ήταν έτοιμα. Ο Μεντβέντεφ έστησε ξανά τον εαυτό του. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε σκάνδαλο με κλοπές στο υπουργείο Άμυνας και στο υπουργείο Οικονομικών . Μια σκιά έπεσε στους μακροχρόνιους φίλους του Μεντβέντεφ. Προέκυψαν επίσης αμφιβολίες για το ποιος έκλεψε εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια από τη Ρωσία. Επίσης υποψίες. Και τα μέσα ενημέρωσης έγιναν αυθάδεια...
  Ο Ζελένσκι διεξήγαγε την προεκλογική εκστρατεία ήρεμα, επαγγελματικά, σαν σόου. Ο Ζιρινόφσκι, όπως πάντα, δούλευε περισσότερο για τις αρχές παρά για τον εαυτό του. Ο Ζιουγκάνοφ αποδοκιμάστηκε και πέταξαν με σάπια αυγά. Και πάλι επεισόδια...
  Φυσικά, η Ksenia Sobchak συμμετείχε στις εκλογές και δεν μπορούσε παρά να πετάξει έξω το conik. Το πήρε και πέταξε μια τούρτα στο πρόσωπο του Ζιρινόφσκι. Και τράβηξε την προσοχή. Συνέβη επίσης αρκετά επικά.
  Στις εκλογές συμμετείχε και ο Αλεξάντερ Ποβέτκιν. Ο Ρώσος πυγμάχος, αφού έχασε από τον Τζόσουα , δεν μπόρεσε να επιστρέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια είχε μερικές μάχες με βατούς αντιπάλους και χάλασε σε μια πιο σοβαρή. Έχοντας ολοκληρώσει την καριέρα του, πήγε στην πολιτική και άρχισε να δημιουργεί ένα εθνικιστικό κόμμα.
  Μέχρι στιγμής χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
  Ο Ποβέτκιν, ωστόσο, γρονθοκόπησε τον αντίπαλό του στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού ντιμπέιτ. Διακρίθηκε και αυτό ανέβασε λίγο τη βαθμολογία του.
  Γενικά οι εκλογές ήταν υστερικές.
  Έκαναν τηλεοπτικά ντιμπέιτ: έδωσαν τριάντα δευτερόλεπτα για να απαντήσουν και έγινε ένας καβγάς. Πάρτι, τσακωμοί, σκάνδαλα. Μια ολόκληρη φάρσα.
  Ο Μεντβέντεφ προήχθη ξεδιάντροπα, αλλά η βαθμολογία του ουσιαστικά δεν αυξήθηκε. Η έξοδος στον δεύτερο γύρο είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση.
  Ο Ζελένσκι προηγήθηκε με μεγάλη διαφορά. Και δεν είναι περίεργο! Σε πέντε χρόνια, ο Βλαντιμίρ κατάφερε να τερματίσει την ανεργία και να αποκαταστήσει όλα τα εργοστάσια και τα εργοστάσια και να χτίσει νέα.
  Ένα από τα επιτεύγματα του Zelensky ήταν η ανάπτυξη της γεωργίας και των εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
  Στην Ουκρανία, ειδικότερα, έχουν εμφανιστεί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής που λειτουργούν και φορτίζονται από διαφορές ατμοσφαιρικής πίεσης. Καθώς και γεωθερμικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής. Και πολλα ΑΚΟΜΑ. Συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της ενέργειας της ιονόσφαιρας. Έτυχε η επιστήμη να πάει ενάντια στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.
  Πραγματική αίσθηση ήταν η εμφάνιση στην Ουκρανία ενός εργοστασίου που παράγει συνθετικά τρόφιμα και τα προμηθεύει στην Κίνα. Και η Ρωσία μείωσε τις εξαγωγές τροφίμων.
  Υπήρχαν και υποψήφιοι μεταξύ των Ουκρανών. Συγκεκριμένα, ο Βλαντιμίρ Κλίτσκο. Ο διάσημος πυγμάχος είχε μια δύσκολη καριέρα. Επέστρεψε στο ρινγκ: νικώντας τον Charr και τον Tyson Οργή . Αλλά τον τρίτο ρεβάνς εναντίον του Τζόσουα , έχασε ξανά, αλλά κέρδισε πολλά χρήματα. Και ανακοίνωσε την οριστική του απόσυρση από την πυγμαχία.
  Αλλά μετά επέστρεψε ξανά. Πολέμησε στο Κίεβο με τον Γκάσιεφ και νίκησε. Στη συνέχεια, έκανε άλλη μια μάχη και κέρδισε τον τίτλο του κανονικού παγκόσμιου πρωταθλητή - καταρρίπτοντας τελικά τόσο το ρεκόρ του Foreman όσο και το ρεκόρ του Joe Louis. Στη συνέχεια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της ενωμένης Ρωσίας και Ουκρανίας. Και πρέπει να ειπωθεί ότι ο Vladimir Klitschko μεταξύ των Ουκρανών είναι δεύτερος μόνο μετά τον ίδιο τον Zelensky. Και παρά τη σημαντική ηλικία του στην πυγμαχία, ο Vladimir Klitschko ήδη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας πραγματοποίησε μια υποχρεωτική υπεράσπιση ενάντια σε έναν πυγμάχο που ήταν είκοσι χρόνια νεότερος από αυτόν. Και πάλι κέρδισε με νοκ άουτ.
  Μετά από αυτό, η βαθμολογία του Vladimir Klitschko εκτινάχθηκε και πλησίασε πιο κοντά στον Medvedev, κερδίζοντας ευκαιρίες για τον δεύτερο γύρο.
  Γενικά, αυτές οι εκλογές είχαν ένα αδιαμφισβήτητο φαβορί: τον Ζελένσκι, και υπήρξε μια πολύ στενή μάχη για τη δεύτερη θέση. Ο Alla Pugacheva, ο οποίος είχε ξεπεράσει για λίγο τον Μεντβέντεφ στον αγώνα για τη δεύτερη θέση, άρχισε να παραμερίζεται. Κατ 'αρχήν, δεν φωτίστηκε από τίποτα φωτεινό. Και ο Vladimir Klitschko ήρθε στη δεύτερη θέση. Όμως το εκλογικό του σώμα δεν είναι πολύ σταθερό. Ο Sergey Kovalev, ο οποίος κατάφερε να πάει μετά από τρεις ήττες και να συγκεντρώσει και τις τέσσερις ζώνες ελαφρών βαρών, αγωνίστηκε επίσης στο ρινγκ και κέρδισε ξανά τον τίτλο του πρωταθλήματος.
  Και η βαθμολογία του εκτινάχθηκε ξανά. Θα μπορούσε να φτάσει και στον δεύτερο γύρο. Άλλοι Ουκρανοί πυγμάχοι: Ο Usik και ο Lomachenko υποστήριξαν τον Zelensky και οι πρόεδροι δεν παρενέβησαν. Αν και και οι δύο δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την καριέρα τους. Γιατί να τελειώσουν; Ο Usik κέρδισε τον Joshua στα σημεία και έγινε ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών. Ο Lomachenko περιπλανιέται από τη μια κατηγορία βάρους στην άλλη και πληρώνεται τόσο μεγάλες αμοιβές που διστάζει να τελειώσει την καριέρα του.
  Προεκλογική εκστρατεία υπάρχει και στις ΗΠΑ. Ο Ντόναλντ φεύγει μετά από δύο θητείες και δεν είναι πραγματικά αρκετά υγιής για να τρέξει για τρίτη. Νέοι υποψήφιοι για πρόεδρος. Από τους Δημοκρατικούς, μια πολύ όμορφη γυναίκα κυβερνήτης τριάντα εννέα περίπου - πιθανώς η νεότερη κυρία μεταξύ των προεδρικών υποψηφίων. Από τους Ρεπουμπλικάνους, επίσης, από νέους στρατηγούς-ήρωες του πολέμου κατά του Ιράν.
  Η γενιά των πολιτικών στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει αλλάξει.
  Στη Ρωσία, ο Πούτιν μπορεί να είχε καταφέρει να νικήσει τον Ζελένσκι, αλλά ξεκάθαρα είχε καεί στη δουλειά. Η υπέρταση έχει κάνει τον φόρο της! Αυτό που ήθελε ήταν να υπερεκτιμά τη δύναμή του και να μην εμπιστεύεται το περιβάλλον του. Ή μήπως τον δηλητηρίασαν κιόλας. Μετά την αποχώρηση του Nazarbayev, ένα άλλο κύμα εκδημοκρατισμού ξεκίνησε στην ΚΑΚ. Το Καζακστάν έγινε κοινοβουλευτική δημοκρατία. Στη Λευκορωσία, ο Λουκασένκο εξαφανίστηκε κατά κάποιο τρόπο ύποπτα. Και ο πρόεδρος έγινε επίσης φιγούρα.
  Ήρθε άλλο ένα κύμα. Στην Τουρκία, το κοινοβούλιο έχει ήδη ξεσηκωθεί κατά του Ερντογάν . Το εκκρεμές ταλαντεύτηκε προς την άλλη κατεύθυνση.
  Ο Ζελένσκι άλλαξε πραγματικά το σύνταγμα υπέρ μιας περισσότερης απολυταρχίας, αλλά στη Δύση θεωρείται ένας από τους δικούς τους! Ναι, και τα δημοψηφίσματα γίνονται συνέχεια. Και υπάρχει πραγματική ελευθερία λόγου.
  Σε κάθε περίπτωση, ο Ζελένσκι δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα να κερδίσει στον δεύτερο γύρο. Πιθανότατα, θα είναι ο Μεντβέντεφ που θα φτάσει στον δεύτερο γύρο - οι διοικητικοί πόροι μπορούν να ξεπεραστούν από χαμηλή δημοτικότητα και όχι πολύ επιτυχημένη βασιλεία. Πολλοί παρατήρησαν τις ομοιότητες με τις εκλογές στην Ουκρανία - πολλοί υποψήφιοι για την προεδρία, η ηγεσία του Ζελένσκι, χαμηλές κυβερνητικές βαθμολογίες και υψηλές αντιαξιολογήσεις .
  Το αν ο Ζελένσκι θα μπορούσε να νικήσει τον Πούτιν είναι ακόμα ένα ερώτημα, αλλά ο Μεντβέντεφ σαφώς δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο του ηγέτη του έθνους. Και η δημοκρατία εδώ έπαιξε ενάντια στις αρχές.
  Ο Μεντβέντεφ δεν μπορούσε πραγματικά να προετοιμαστεί για τον αγώνα. Ο χαρακτήρας του δεν είναι ο ίδιος. Δεν είναι πραγματικός μαχητής!
  Αλλά το πρόβλημα με όλες τις απολυταρχίες είναι ότι οι διάδοχοι δεν είναι πολύ καλοί! Συνήθως ένας δικτάτορας έβαζε έναν αδύναμο στη θέση του για να μην τον ανατρέψει! Για παράδειγμα, ο διάδοχος του Ναζαρμπάγιεφ ήταν περιορισμένος στην εξουσία. Και δεν τον πειράζει - είναι μαλακό!
  Αλλά ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι, σε κάθε περίπτωση, ήρθε στην εξουσία από την αντιπολίτευση και δεν είναι αδύναμος.
  Πρέπει να πούμε ότι και ο Πούτιν θεωρούνταν μαλακός και αδύναμος, γι' αυτό και τοποθετήθηκαν ως πρόεδρος, μετά τον μεγαλόστομο Γέλτσιν. Αλλά όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν διάβολοι στον ήσυχο βάλτο!
  Και μετά αποδείχθηκε ότι τελικά ο βάλτος δεν ήταν τόσο ήσυχος. Αλλά ο Μεντβέντεφ, όπως φαίνεται, δεν είναι λύκος με ένδυμα προβάτου, αλλά πραγματικά φυσικό πρόβατο. Και δεν μπορεί να συγκεντρώσει τη δύναμη.
  Ο Ζιρινόφσκι προσέβαλε τον Ζελένσκι με αισχρότητες και του επιβλήθηκε πρόστιμο. Αρκετές δεκάδες προεδρικοί υποψήφιοι αποχώρησαν υπέρ του Μεντβέντεφ, αλλά αυτό δεν απέδωσε σχεδόν τίποτα. Από τα διάσημα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν, ήταν ο πυγμάχος Denis Lebedev. Στην πραγματικότητα προχώρησε καθαρά τεχνικά. Υπήρχαν επίσης επιχειρηματίες και μικροί πολιτιστικοί παράγοντες. Από τους συγγραφείς, μόνο ο Σεργκέι Λουκιανένκο πρωταγωνίστησε υπέρ του Μεντβέντεφ. Οι υπόλοιποι ήθελαν να προβάλουν τον εαυτό τους . Και όλοι πίστευαν στην τύχη.
  Ο Μεντβέντεφ μεγάλωσε αρκετά. Αλλά υπήρχε ελπίδα ότι ο στρατός, η φυλακή και η αστυνομία θα ψήφιζαν όπως είχε διαταχθεί. Επιπλέον, υπάρχει δωροδοκία ψηφοφόρων. Και φυσικά πρόωρη ψηφοφορία. Και εδώ υπάρχουν όλες οι πιθανότητες επιτυχίας.
  Ναι, αυτό ακριβώς προκάλεσε την αυξημένη δραστηριότητα των αρχών. Δώστε πρόωρη ψηφοφορία. Και εκεί φυσικά υπάρχει παραποίηση. Και η επιθυμία να ψηφίσετε με την καρδιά σας.
  Σε αντίθεση με τις εκλογές του 1996, ο Μεντβέντεφ δεν μπόρεσε να αυξήσει τη βαθμολογία του. Ο Γέλτσιν, πρέπει να πω, ήταν επίσης τυχερός. Συγκεκριμένα, ο Dzhokhar Dudayev πέθανε κατά λάθος. Τι είδους μύγα τον δάγκωσε, δεν πήρε τις συνήθεις προφυλάξεις κατά τη διάρκεια της κλήσης. Άλλωστε, αν είχε γίνει λίγο νωρίτερα, δεν θα είχαν χρόνο να κάνουν την απεργία. Και λίγο αργότερα, μόνο η κεραία θα είχε καλυφθεί και ο ίδιος ο Dzhokhar θα βρισκόταν σε απόσταση ασφαλείας. Είναι τέτοια τύχη στον πόλεμο και στην προπαγάνδα.
  Και τώρα δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε τον Dudayev. Και δεν υπάρχει ο Ραντούεφ , που πιάστηκε τόσο ανόητα την παραμονή των ρωσικών προεδρικών εκλογών. Όμως ο Ντουντάεφ Τζούνιορ δεν θέλει να πεθάνει κατά τη διάρκεια των εκλογών. Και γενικά, προφανώς η τριάδα των διαδόχων: Γιέλτσιν, Πούτιν, Μεντβέντεφ διακόπτεται...
  Απόπειρες δωροδοκίας ψηφοφόρων διέρρευσαν και προκάλεσαν περαιτέρω σκάνδαλο. Ο Πατριάρχης δεν υποστήριξε κανέναν, συλλογιζόμενος: Του Θεού είναι του Θεού και του Καίσαρα είναι του Καίσαρα . Γενικά, υπό τον Γέλτσιν, κατά κάποιο τρόπο αποδείχθηκε ευκολότερο. Και για κάποιο λόγο η Ορθόδοξη Εκκλησία τάχθηκε στο πλευρό του Γέλτσιν, ο οποίος φαινόταν εντελώς απελπισμένος. Και βιομηχανικοί κύκλοι.
  Και τότε οι Ρώσοι ολιγάρχες άρχισαν να φλερτάρουν με τον Ζελένσκι. Προφανώς είναι αδύνατο να μεγαλώσει ο Μεντβέντεφ.
  Και η διάθεση στα μέσα ενημέρωσης άρχισε να αλλάζει. Ο Ζελένσκι επαινούνταν όλο και περισσότερο. Ο Ζιρινόφσκι έχει ήδη αρχίσει να λέει ότι ο συνονόματός του είναι στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος με διαμάντια.
  Ο Μεντβέντεφ διπλασίασε ξανά τους μισθούς και τις συντάξεις. Αλλά το ρούβλι τελικά κατέρρευσε. Και άρχισε ο πληθωρισμός. Οι δασμοί έχουν επίσης αυξηθεί.
  Έπρεπε μάλιστα να ζητήσει δάνειο από το ΔΝΤ. Και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο γίνονται όλο και φθηνότερα.
  Το Ιράν, η Βενεζουέλα, η Λιβύη, η Σαουδική Αραβία αυξάνουν όλες τις εξαγωγές τους. Και στις ΗΠΑ, εισήχθη μια νέα μέθοδος εξόρυξης σχιστόλιθου. Το κόστος μειώθηκε κατακόρυφα.
  Και μετά υπάρχει η οικονομική ύφεση και αναταραχή στην Κίνα. Λοιπόν, είναι ξεκάθαρο - βαρέθηκα την κυριαρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος. Και οι Κινέζοι θέλουν ελευθερία και πολυκομματικό σύστημα!
  Υπήρξε μια μικρή αλλαγή στην εξουσία στην Ινδία. Υπήρξε απόπειρα πραξικοπήματος και εγκαθίδρυσης δικτατορίας.
  Η αντιπαράθεση στον Καύκασο έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αναταραχές άρχισαν και στη Σιβηρία. Συγκεκριμένα, οι αυτονομιστές έχουν ενισχυθεί.
  Στη Βρετανία, το κόμμα κέρδισε τις εκλογές: "Αναγέννηση", ωστόσο, σε συνασπισμό με τους Εργατικούς. Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ακόμα ζωντανή, αλλά έχει υποσχεθεί ότι θα αποσυρθεί στα εκατό χρόνια της, μετά την οποία θα διεξαχθεί δημοψήφισμα για την κατάργηση της μοναρχίας. Και η ιδρυτική θέση του Προέδρου της Βρετανίας.
  Η Γαλλία είναι ανήσυχη. Η Μαίρη Λίπεν κέρδισε αντί του Μακρόν και έγινε προσπάθεια να εγκαθιδρυθεί δικτατορία. Αλλά οι ίδιοι οι Γάλλοι δεν ξέρουν τι θέλουν, οργάνωσαν ένα νέο Μαϊντάν. Ναι, άνευ προηγουμένου σε κλίμακα. Και η Μαίρη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα ριζοσπαστικά σχέδια εκδίωξης Αράβων και άλλων. Στη συνέχεια, ακόμη χειρότερα, το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τις προεδρικές εκλογές και η Μαίρη συνελήφθη.
  Πρόωρες εκλογές ανακοινώθηκαν και στη Γαλλία. Δηλαδή, όπως πάντα, επικρατεί ένα χάος παντού.
  Στη Λευκορωσία, έχοντας χορτάσει την τυραννία του Λουκασένκο, διεξήγαγαν δημοψήφισμα και κατάργησαν εντελώς τη θέση του προέδρου. Η δημοκρατία έγινε κοινοβουλευτική και ο νέος πρωθυπουργός είπε ότι μπορεί να υπάρξει προσάρτηση στη Ρωσία. Αλλά μετά τις προεδρικές εκλογές εκεί. Ο Zelensky είναι πολύ δημοφιλής στη Λευκορωσία.
  Στο Καζακστάν, οι σχέσεις μεταξύ του προέδρου και του κοινοβουλίου έχουν γίνει τεταμένες. Υπήρχε απειλή παραπομπής. Αλλά γρήγορα συμφώνησαν, αλλά η εξουσία του αρχηγού του κράτους περιορίστηκε περαιτέρω.
  Ο Μεντβέντεφ γινόταν όλο και πιο νευρικός. Οι εκλογές πλησίαζαν και η βαθμολογία του Zelensky ήταν αρκετές φορές υψηλότερη. Είναι αλήθεια ότι δεν κερδίζει στον πρώτο γύρο, αλλά σε κάθε περίπτωση, ο Μεντβέντεφ διπλώνει. Υπάρχει μόνο ένας υπολογισμός για να εξαπατήσετε ή να νοκ άουτ.
  Έγινε μυστικό συμβούλιο. Μαζεύτηκαν Ρώσοι δισεκατομμυριούχοι.
  Ο Μεντβέντεφ δήλωσε ευθέως:
  - Θέλετε ένας Ουκρανός ξένος να λάβει την τεράστια δύναμη του προέδρου της αυτοκρατορίας;
  Ο Deribasco λογικά σημείωσε:
  - Θέλουμε δεν θέλουμε, πρέπει να συνεννοηθούμε με οποιαδήποτε κυβέρνηση! Ο Ζελένσκι δεν είναι κομμουνιστής και... Αυτός δεν είναι ο Ζιουγκάνοφ, που δεν μας ταίριαζε σε καμία περίπτωση!
  Ο Μεντβέντεφ δήλωσε ξερά:
  - Στην Ουκρανία, ο φόρος εισοδήματος είναι πολύ υψηλότερος από ό, τι στη Ρωσία!
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γέλασε και παρατήρησε:
  - Ποιος ξέρει και μετράει τα έσοδά μας! Άλλωστε πρόσφατα μειώθηκαν εκεί και σχεδόν ισάξια με τα δικά μας!
  Ο Προκόροφ απάντησε χαμογελώντας:
  - Οι αρχές αλλάζουν. Μένουμε! Τι μπορείτε να προτείνετε;
  Ο Μεντβέντεφ γρύλισε εξαγριωμένος:
  - Δεν πιστεύω ότι ο Γέλτσιν κέρδισε ειλικρινά!
  Ο Deribasco απάντησε ψυχρά:
  - Αν ο αντίπαλος του Γέλτσιν δεν ήταν ο Ζιουγκάνοφ, τότε ο Μπόρικ θα είχε πραγματικά λίγες πιθανότητες. Αλλά οι άνθρωποι εξακολουθούσαν να θυμούνται πολύ καλά τη "γοητεία" της κομμουνιστικής εξουσίας. Δηλαδή: άδεια ράφια, κάρτες, κουπόνια, επαγγελματικές κάρτες, μεγάλες ουρές, μισθός πέντε δολαρίων το μήνα. Φυσικά, κανείς δεν ήθελε να επιστρέψει σε αυτούς τους κολασμένους καιρούς. Επιπλέον, να χάσει το θέαμα, και πολιτικές εκπομπές, καθώς και ταινίες με σεξ, και πολλά άλλα. Ο λαός ήθελε ελευθερία. Και ψήφισαν όχι υπέρ του Γέλτσιν, αλλά κατά του Σκιάχτρου Ζιουγκάνοφ. Αλλά ο Ζελένσκι δεν θα τρομάξει τον κόσμο. Σε αντίθεση με τον Πούτιν, δεν θα κλείσει το πρόγραμμα "Κούκλα" και δεν θα βάλει κόσμο στα χαρτιά. Το έτος ενενήντα έξι δεν μπορεί να επαναληφθεί. Ο Γέλτσιν έκλεψε πέντε με έξι τοις εκατό, αλλά κέρδισε με διαφορά δεκατριών! Οπότε είναι σχεδόν δίκαιο!
  Και ο Ζελένσκι προηγείται με τέτοιο προβάδισμα που δεν θα μπορέσεις να τον νικήσεις !
  Ο Μεντβέντεφ φώναξε:
  - Με πέταξαν! Συμφωνήσαμε!
  Ο Roman Abramov σημείωσε:
  - Τουλάχιστον θα αρθούν οι κυρώσεις από εμάς! Και είσαι Αρκούδα... Έχεις ήδη κερδίσει τη σύνταξή σου!
  Ο Μεντβέντεφ σφύριξε:
  - Πρέπει να καείς στην κόλαση!
  Ο Προκόροφ λογικά σημείωσε:
  - Δεν υπάρχει κόλαση! Υπάρχει μόνο ένα σκιάχτρο για να μαζέψεις χρήματα!
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε μπερδεμένος:
  - Ναί? Κι αν δεν υπάρχει Θεός;
  Ο Προκόροφ χαμογέλασε και απάντησε:
  -Ποιος Θεός; Το παρουσιάζουν διαφορετικά!
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πρότεινε:
  - Ίσως κάνετε μια νέα πίστη! Όποιος είναι πλούσιος τον αγαπάει ο Θεός! Όποιος είναι πιο πλούσιος αγαπιέται από τον Παντοδύναμο περισσότερο!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε:
  - Λογικό! Τι θα πει όμως ο κόσμος;
  Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γέλασε:
  - Οι άνθρωποι μπορούν να μορφωθούν!
  Ο Μεντβέντεφ γουργούρισε:
  - Ελπίζω να παραμείνουμε φίλοι!
  Μετά αποχώρησε από την αίθουσα...
  Ένα καλειδοσκόπιο γεγονότων συνέχισε να μαίνεται στον κόσμο. Στο ρινγκ επέστρεψε και ο Βιτάλι Κλίτσκο και αγωνίστηκε στο γήπεδο του Κιέβου. Πολέμησε τον Μάικλ Τάισον. Δύο γέροι, πολύ διάσημοι και δημοφιλείς. Λοιπόν, μάζεψαν πολλά χρήματα. Ο Μάικλ Τάισον, φυσικά, συμφώνησε στον αγώνα, αφού ήταν σχεδόν ζητιάνος.
  Ακόμα κι αν ο Vitali Klitschko, που ήταν νεότερος και κυρίως σε πολύ καλύτερη φόρμα, κυριολεκτικά τον κέρδισε. Ο Vladimir Klitschko είπε ότι θέλει ακόμα να κερδίσει τον τίτλο του απόλυτου παγκόσμιου πρωταθλητή και να αγωνιστεί με τον Usik. Μετά από αυτό θα σπάσει όλα τα ρεκόρ, γινόμενος ο γηραιότερος απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής... Και μπορεί να ηρεμήσει. Τι άλλο να νικήσει; Ο Joe Louis έχει ήδη ηττηθεί, και ο Foreman έχει ήδη ηττηθεί, και έχει κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο στα βαρέα βάρη τέσσερις φορές .
  Ο Vitali Klitschko κέρδισε πολλά χρήματα από τον αγώνα, πρόσθεσε στο θησαυροφυλάκιο και τη φήμη του και είχε έναν σχετικά εύκολο αγώνα.
  Ο Ζελένσκι απένειμε στον Vitaliy Klitschko το Χρυσό Τάγμα του Ilya Muromets. Και αυτό του χάρισε επιπλέον συμπάθεια.
  Στον κόσμο της πολιτικής, οι πυγμάχοι έχουν γίνει δημοφιλείς γενικά. Floyd Ο Maweiser έγινε υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Επίσημα ανεξάρτητη. Και με αξιοπρεπή βαθμολογία. Και τι γίνεται με έναν δισεκατομμυριούχο, έναν αχτύπητο πυγμάχο και έναν μαύρο. Γιατί όχι υποψήφιος;
  Floyd Ο Maweiser υποστήριξε τον Πρόεδρο Zelensky στις εκλογές και υποσχέθηκε φιλία.
  Λίγοι Floyd ήθελαν ένα rematch με τον Paquio και συγκέντρωσαν πολλά χρήματα για αυτό.
  Ο Μεντβέντεφ έχανε σαφώς έδαφος. Για να δημιουργήσει μια μικρή αξία σοκ, διόρισε τον Anatoly Kashpirovsky Υπουργό Υγείας με τον βαθμό του αναπληρωτή πρωθυπουργού. Κάτι που φυσικά είναι μια δυνατή κίνηση, αλλά όχι αρκετή. Παρεμπιπτόντως, ο Anatoly Kashpirovsky έγινε ο γηραιότερος υπουργός και αναπληρωτής πρωθυπουργός σε ολόκληρη την ιστορία της Ρωσίας. Ναι, κάτοχος ρεκόρ! Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ απένειμε επίσης στη βασίλισσα της Αγγλίας το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου και μάλιστα παρέδωσε τον ήρωα αστέρι στον Σόιγκου. Και στέρησε τον Γκορμπατσόφ το ανώτατο τάγμα του. Το οποίο, γενικά, δεν είναι και τόσο όμορφο.
  Και επίσης πήρε και επανέφερε τον Μπέρια στο βαθμό του Στρατάρχη. Ίσως για να προσελκύσουν
  στην πλευρά τους των σταλινικών. Και ο Μπόρις Νεμτσόφ απονεμήθηκε μετά θάνατον το Τάγμα για τις Υπηρεσίες στην Πατρίδα, πρώτου βαθμού. Περαιτέρω, μετονόμασε το Βόλγκογκραντ με διάταγμά του σε Στάλινγκραντ. Επίσης φλερτάροντας με τους σταλινικούς . Αλλά και με φιλελεύθερους. Ο Νοβοντβόρσκι απένειμε μεταθανάτια τον τίτλο του Ήρωα της Ρωσίας και του... Στάλιν!
  Μετά θάνατον, ο Μεντβέντεφ απένειμε επίσης το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον Γιούρι Γκαγκάριν. Και αποκατέστησε το Τάγμα της Νίκης στον Leonid Ilya Brezhnev. Απροσδόκητα, ο Μεντβέντεφ παρουσίασε το χρυσό αστέρι του ήρωα της Ρωσίας στον Γκάρι Κασπάροφ.
  Επίσης φλερτάροντας με φιλελεύθερους. Και με τους κομμουνιστές. Και τα δικά σας και τα δικά μας.
  Ο Μεντβέντεφ επέδωσε επίσης το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον Πάπα Φραγκίσκο τον Πρώτο.
  Επίσης πολύ γενναιόδωρα δώρα από τον "μεγάλο άρχοντα"! Επιπλέον, ο Μεντβέντεφ μείωσε απροσδόκητα και πάλι την ηλικία συνταξιοδότησης τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες στα πενήντα πέντε. Κάτι που αποδείχτηκε αίσθηση. Και πάλι αύξησε τις συντάξεις.
  Τι μπορείτε να κάνετε την παραμονή των εκλογών;
  Επιπλέον, ο αναπληρωτής πρόεδρος απένειμε στον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι τον βαθμό του αντιστράτηγου. Όπως, για πιστή υπηρεσία, πάρτε το από τον ώμο του κυρίου. Και ο γιος του Ιγκόρ Λεμπέντεφ διορίστηκε απροσδόκητα Υπουργός Εξωτερικών, αντί για τον παλιό και ανέραστο Λαβρόφ στη Δύση.
  Ο Μεντβέντεφ πρόσφερε επίσης στον Ντεμούσκιν τη θέση του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά ο έγκυρος εθνικιστής αρνήθηκε. Από τους νέους διορισμούς, αίσθηση έγινε ο διορισμός της Ksenia Sobchak ως Υπουργού Πολιτισμού. Εκείνη, βλέποντας ότι η βαθμολογία της ήταν πολύ μικρή, συμφώνησε. Απαίτησε όμως και τη θέση της αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Ο Μεντβέντεφ συμφώνησε σε αυτό.
  Ο Γιαβλίνσκι συμμετείχε και αυτός στις εκλογές, αλλά αρρώστησε εντελώς και αποχώρησε για λόγους υγείας.
  Ο ενεργός πρόεδρος του απένειμε και το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας.
  Ο Μιχαήλ Κασιάνοφ έλαβε το παράσημο για τις Υπηρεσίες στην Πατρίδα, πρώτης τάξης και τη θέση του επίτιμου οικονομικού συμβούλου. Γιατί αποχώρησε υπέρ του Μεντβέντεφ. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ μικρό κλάσμα του ποσοστού.
  Ο Σεργκέι Κοβάλεφ προσφέρθηκε στον Υπουργό Αθλητισμού, αλλά του φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετό.
  Προέκυψε σύγκρουση με τον πρόεδρο του συνταγματικού δικαστηρίου. Ο Ζόρκιν τελικά έφυγε. Αλλά σε ποιον να δώσω μια τέτοια ανάρτηση; Κατά προτίμηση για γυναίκα! Και το πρόσφεραν στον Alla Pugacheva.
  Όμως η διάσημη τραγουδίστρια αρνήθηκε, επικαλούμενη ότι δεν ήταν για εκείνη. Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ της χάρισε το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας. Αν και ο Άλλα αρνήθηκε να ενεργήσει υπέρ του.
  Ποιος θα είναι όμως ο πρόεδρος του συνταγματικού δικαστηρίου; Η θέση έχει κολλήσει. Ο Σόιγκου αρνήθηκε επίσης - όχι το προφίλ του!
  Απροσδόκητα, ο Ντίμα Μπιλάν συμφώνησε. Αν και φυσικά δεν είναι γεγονός ότι αυτό είναι το προφίλ του! Και φυσικά, το να είσαι τραγουδιστής είναι πιο επικερδές και πολύ πιο διασκεδαστικό από το να είσαι πρόεδρος συνταγματικού δικαστηρίου.
  Ο Μεντβέντεφ, ούτως ή άλλως, το έκανε γρήγορα και απένειμε το αστέρι στον Ήρωα της Ρωσίας.
  Η Dima Bilan, ωστόσο, είπε ότι αυτό ήταν απλώς ένα αστείο. Ωστόσο, με γενική αποδοχή, η Λιουντμίλα Πούτινα διορίστηκε πρόεδρος του συνταγματικού δικαστηρίου. Αυτή ήταν μια ισχυρή κίνηση, δεδομένης της δημοτικότητας του Πούτιν στη Ρωσία, αλλά ήταν ήδη κάπως καθυστερημένη και δεν μπορούσε να σώσει τον Μεντβέντεφ.
  Αν και έγιναν τιτάνιες προσπάθειες. Αλλά οι τιμές αυξάνονταν, η συναλλαγματική ισοτιμία του ρουβλίου έπεφτε, οι Ταλιμπάν προχωρούσαν στο Τατζικιστάν και δεν υπήρχε τίποτα να πείσει τους ψηφοφόρους.
  Την τελευταία στιγμή, ο Gennady Zyuganov διορίστηκε πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπεύθυνος για το κοινωνικό μπλοκ. Αυτό όμως είναι ήδη κατάπλασμα για τους νεκρούς.
  Και ο ίδιος ο Zyuganov έχει ήδη χάσει εντελώς το εκλογικό του σώμα.
  Ο Degtyarev διορίστηκε Γενικός Εισαγγελέας την παραμονή της ψηφοφορίας. Επίσης υποψήφιος πρόεδρος από το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα.
  Ο Μεντβέντεφ μετακινήθηκε και αναζήτησε νέους τρόπους. Μία από τις θεαματικές προεκλογικές κινήσεις ήταν η απονομή ενός ειδικού χρυσού μεταλλίου που φέρει το όνομα του Ζούκοφ σε όλους τους βετεράνους του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Και ένα εκατομμύριο ρωσικά ρούβλια για εκκίνηση. Όμως έχουν μείνει ελάχιστοι Βετεράνοι του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.
  Ο Μεντβέντεφ απένειμε επίσης το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου στην Τερέσκοβα. Ενώ υπάρχει μια ευκαιρία, γιατί να μην την ανταμείψετε; Έτσι στον Ανατόλι Καρπόφ μπορεί να δοθεί ήρωας της Ρωσίας. Είναι μεγάλος σκακιστής! Και ο Alekhine, και ο Botvinnik, και ο Tal και ο Spassky, ο Tigran - θα απονείμουν μετά θάνατον βραβεία - καθόλου άσχημα!
  Αστέρια του Hero of Russia - αυτό είναι υπέροχο!
  Είναι ωραίο να δίνεις βραβεία και να δίνεις μετάλλια. Και αν καθιερώσουμε επίσης ένα τάγμα με το όνομα του Πούτιν. Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα: τέταρτο - χάλκινο, τρίτο - ασημί, δεύτερο - χρυσό, πρώτο - χρυσό με διαμάντια!
  Αυτό είναι που ο Μεντβέντεφ είναι εφευρέτης.
  Ωστόσο, ούτε αυτό είναι αρκετό. Ο Ζελένσκι δημιουργεί επίσης νέες παραγγελίες. Παραγγελία, για παράδειγμα, του Taras Shevchenko. Ή Taras Bulba! Ή Γκόγκολ! Γιατί να χάνουμε χρόνο σε μικροπράγματα; Και το Τάγμα που πήρε το όνομα του Kozhedub! Αυτή είναι μια ισχυρή κίνηση του Zelensky για να ευχαριστήσει τις αριστερές δυνάμεις. Γενικά, βέβαια, ο Ζελένσκι δεν είναι κομμουνιστής, ούτε καν αριστερός. Άρα μπορεί να έχει προβλήματα. Αλλά οι κομμουνιστές στη Ρωσία δεν είχαν αρχηγό.
  Και επίσης, ο Αντρέι Ναβάλνι; Κάπως όλοι τον ξέχασαν. Αλήθεια δεν κάνατε υποψηφιότητα για πρόεδρος; Αλλά ο Αντρέι Ναβάλνι εργάζεται στην ομάδα του Ζελένσκι για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει ήδη κάνει πολλά στον αγώνα κατά της διαφθοράς στην Ουκρανία.
  Άρα κανείς δεν έχει πεθάνει ακόμα! Και η διαδικασία της συγχώνευσης των δύο αδελφικών λαών και της γενικής εκλογής του αρχηγού του έθνους βρίσκεται σε εξέλιξη.
  Ο Αντρέι Ναβάλνι θα πλύνει και τον Ζελένσκι... Ως συνήθως φλέγεται.
  Και ενεργεί δυναμικά με ξέφρενη πίεση.
  Και ταυτόχρονα πολύ διακριτικά, για να μην τρομάξουν τους ψηφοφόρους. Καθόλου το στυλ του Τραμπ.
  Και νέες εποχές έρχονται στον κόσμο - πιο ασφαλείς και πιο ήρεμοι. Στη Σαουδική Αραβία ξεκινούν δημοκρατικές και κοσμικές μεταρρυθμίσεις και γενικά ο θρησκευτικός εξτρεμισμός αποδυναμώνεται. Πράγματι, πολλοί μπορούν να διαβάσουν τις αντιφάσεις μεταξύ του Κορανίου και της επιστήμης στο Διαδίκτυο και αναρωτιούνται: γιατί το κάνουν αυτό; Ποιοι είναι οι λόγοι για να θεωρήσουμε ότι το Κοράνι και η Βίβλος είναι ο λόγος του Θεού;
  Όταν οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται και να κάνουν ερωτήσεις, δεν είναι πλέον τόσο βιαστικοί. Στην πραγματικότητα, γιατί προκύπτει ο αιώνας; Περισσότερο σαν φόβος θανάτου! Και τόσο λίγοι άνθρωποι φοβούνται να πεθάνουν μέχρι να αρρωστήσουν!
  Την παραμονή των εκλογών, ο Μεντβέντεφ αύξησε τις πληρωμές για αναρρωτική άδεια και επιδόματα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Αυξήθηκε επίσης η παραγωγή δεξαμενών...
  Ο Μεντβέντεφ, για να φανεί πατριώτης, ανέβασε σημαντικά τον πήχη στις στρατιωτικές δαπάνες. Το τανκ Bear, το βαρύτερο από τα τέρατα, που ζυγίζει περισσότερους από εκατό τόνους και με πυρηνικό αντιδραστήρα αντί για κινητήρα, τέθηκε σε μαζική παραγωγή.
  Το έργο Bear αναπτύχθηκε υπό τον Πούτιν, κατόπιν προσωπικών του εντολών. Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα τανκ-τέρας για να εκφοβίσει. Το όχημα αποδείχθηκε πολύ βαρύ και ακριβό, με πολυστρωματική θωράκιση και δύο εκτοξευτές πυραύλων σε υπηρεσία.
  Η ιδιαιτερότητα του αυτοκινήτου ήταν η ταχύτητά του πάνω από εκατό χιλιόμετρα την ώρα, με βάρος εκατόν πενήντα τόνων και ένα κολοσσιαίο απόθεμα ισχύος χάρη στον πυρηνικό αντιδραστήρα.
  Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια του τρεξίματος συνέβη ένα άλλο ατυχές περιστατικό - η κάμπια έσκασε. Και πάλι η εντύπωση αποδείχτηκε χαλασμένη. Ο Μεντβέντεφ γελοιοποιήθηκε κυριολεκτικά.
  Και μετά συνέβη ένα άλλο επεισόδιο με τον ενεργό πρόεδρο - δεν μπορείτε να το φανταστείτε επίτηδες. Όταν ο Μεντβέντεφ προσπάθησε να γκρεμίσει ένα δέντρο μπροστά στους ξυλοκόπους, έπεσε ακριβώς πάνω στο γιορτινό τραπέζι με φαγητό. Έτσι, ο άτυχος μεταβατικός αρχηγός της Ρωσίας ξεφτίλισε ξανά τον εαυτό του.
  Ναι, ο Μεντβέντεφ ήταν πραγματικά άτυχος. Μια τέτοια περιουσία είναι ιδιότροπη: ανταμείβει έναν, προσβάλλει τον άλλον. Ήταν πραγματικά τόσο κακός ο Νικόλαος Β', για παράδειγμα, αλλά ήταν πραγματικά προσβεβλημένος από ανώτερες δυνάμεις. Έτσι, ο Μεντβέντεφ, γενικά, ένας έξυπνος άνθρωπος, τα ξέφυγε κυριολεκτικά από όλα.
  Οι προσπάθειες να γίνει κάτι οδήγησαν σε αντίσταση και πείσμα.
  Ο Μεντβέντεφ φαινόταν να συσπάται σε ένα τηγάνι. Και τότε προέκυψαν άλλα προβλήματα. Σε σκάνδαλο διαφθοράς ενεπλάκη και ο εν ενεργεία πρωθυπουργός.
  Και εδώ, φυσικά, δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τον Αντρέι Ναβάλνι. Αυτός ο τύπος θα ταιριάζει πάντα!
  Απέκτησα τόσο καταστροφικά ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Μεντβέντεφ και το περιβάλλον του - το σκάνδαλο αποδείχθηκε εκπληκτικό. Με λίγα λόγια, τόσο ο Ναβάλνι όσο και όσοι έπεσαν κάτω από το συντριπτικό του χτύπημα έγιναν διάσημοι.
  Και ο Μεντβέντεφ έπρεπε να βρει δικαιολογίες και να σκουπίσει τη σούβλα. Και όλα ξεχύθηκαν πάνω του. Όχι εκλογές, απλά φρίκη.
  Την ημέρα της ψηφοφορίας, ο Μεντβέντεφ έφτασε φρουρούμενος. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν σκυθρωπός και αβέβαιος. Τα χέρια μου έτρεμαν όταν πήρα το ψηφοδέλτιο. Με την τελευταία του εντολή ο εκτελών χρέη προέδρου τριπλασίασε τους μισθούς στρατιωτικών και αστυνομικών. Και πενταπλάσια σύνταξη!
  Η Αναστασία Ορλόβα, ωστόσο, κορόιδευε έξυπνα τον υποψήφιο για το ρόλο του δικτάτορα:
  - Είναι δύσκολο να κάθεσαι σε ξιφολόγχες! Εδώ βάζει ένα μαξιλάρι χρημάτων!
  Στη συνέχεια, το κορίτσι εξολοθρευτής το πήρε και το έδειξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Η Αναστασία, φυσικά, είναι ένα κορίτσι που δεν βάζει τα λόγια της στην τσέπη. Πνευματώδης, δυνατός, ψύχραιμος, χαρισματικός .
  Και τόσοι πολλοί τύποι την ερωτεύτηκαν. Επιπλέον, η Αναστασία είναι μια πολύ ιδιοσυγκρασιακή ξανθιά και δεν πηγαίνει για ύπνο χωρίς να επιλέξει έναν νέο άντρα για τη νύχτα. Φυσικά, επιλέγει πιο όμορφους, αθλητικούς, μυώδεις άντρες, μερικές φορές και πολύ νέους. Σίγουρα όμως διαφορετικό. Προφανώς για να επαναφορτιστεί με ενέργεια. Και κανείς δεν θεωρεί πόρνη αυτόν τον τρομερό πολεμιστή.
  Αντίθετα, για μια τόσο δυνατή και μυώδη γυναίκα φαίνεται πολύ cool.
  Ψήφισε και η Αναστασία, πήρε το ψηφοδέλτιο με τα γυμνά δάχτυλα των χαριτωμένων ποδιών της, κι αυτό είναι ολόκληρο ρολό, όπου δύσκολα βρίσκεις επώνυμο, και το έβαλε για τον εαυτό της χωρίς περιττές προκαταλήψεις. Λοιπόν, είναι ξεκάθαρο για ποιον!
  Μετά από αυτό έδειξε τη μεγάλη της σιλουέτα με τα γυμνά δάχτυλά της!
  Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι ήρθε να ψηφίσει με ποδήλατο. Πήδηξε και στριφογύρισε. Όπως πάντα, είναι μαχητικός και ταμπεραμέντο. Ο πραγματικός Ναπολέων Βοναπάρτης.
  Και φυσικά, ψήφισα βιαστικά, όπως ήταν αναμενόμενο.
  Ο Βλαντιμίρ Κλίτσκο δεν αποχώρησε ποτέ από τις εκλογές. Και ψήφισε και τον εαυτό του και κούνησε τη γροθιά του στον Μεντβέντεφ.
  Την τελευταία στιγμή, ο Nikolai Valuev έλαβε το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας από τον Medvedev και τη θέση του Υπουργού Εσωτερικών. Μετά βίας κατάφερα να το κινηματογραφήσω. Αν και αρνήθηκε να πει ποιον ψήφισε.
  Πολλοί άνθρωποι ψήφισαν εδώ: η Alla Pugacheva και ο Suraikin ...
  Ο Ζιρινόφσκι, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αφήσει το στίγμα του. Το πήρε και έσκισε το πορτρέτο του Βλαντιμίρ Ζελένσκι ακριβώς στο εκλογικό τμήμα και υποσχέθηκε ότι θα τον πυροβολούσε οπωσδήποτε όταν έρθει στην εξουσία.
  Η Dima Bilan τραγούδησε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας:
  - Όλα είναι αδύνατα, το ξέρω σίγουρα! Ο Μπιλάν θα εκλεγεί, είναι άψογος ιππότης!
  Τότε εμφανίστηκαν άλλα αστέρια.
  Ο Γκάρι Κασπάροφ είπε ότι η εξουσία αλλάζει και ότι ο Μεντβέντεφ θα φύγει και μαζί του θα τελειώσει επιτέλους η εποχή του Πούτιν.
  Παράλληλα, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε ότι δεν είναι κατά της επανέναρξης της σκακιστικής του καριέρας. Και σπάσε το ρεκόρ ηλικίας του Στάινιτς . Και ότι η Ρωσία θα λάβει σύντομα έναν άξιο και δημοκρατικό ηγέτη, και η εποχή των τσάρων θα γίνει επιτέλους παρελθόν.
  Και ότι ο Garry Kasparov εφηύρε το δικό του σκάκι, το οποίο σύντομα θα αποκτήσει δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο.
  Και έδειξε έναν πίνακα εκατό κυττάρων . Νέες φιγούρες εμφανίστηκαν σε αυτό. Δύο γελωτοποιοί ο καθένας: δίπλα στον βασιλιά και τη βασίλισσα. Επιπλέον, ο γελωτοποιός περπατά σαν βασίλισσα, αλλά χτυπά αποκλειστικά σαν ιππότης. Και δύο τοξότες στην άκρη αντί για πιόνια. Οι τοξότες κινούνται σαν πιόνια, αλλά πυροβολούν διαγώνια σε δύο ολόκληρα τετράγωνα. Είναι αλήθεια ότι επειδή βρίσκονται στην άκρη του ταμπλό, η αξία τους μειώνεται κάπως. Αλλά μπορούν επίσης να μετατραπούν σε οποιοδήποτε σχήμα.
  Το σκάκι του Garry Kasparov έχει αναμφίβολα τραβήξει την προσοχή κόσμου και δημοσιογράφων.
  Ο Ναβάλνι υποσχέθηκε ότι ο Κασπάροφ θα γινόταν σίγουρα υπουργός.
  Ψήφισε και ο Ανατόλι Καρπόφ. Αλλά είναι ήδη ένας παλιός πρώην πρωταθλητής, οπότε υποσχέθηκε μόνο να συμβουλεύει. Και είπε ότι, πιθανότατα, έρχονται μεγάλες αλλαγές. Και τι καλύτερο αύριο από χθες!
  Ήδη την ημέρα των εκλογών, ο Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι η διάρκεια των ελάχιστων διακοπών στη Ρωσία αυξανόταν σε τριάντα εργάσιμες ημέρες και ότι όλες οι γυναίκες που γεννούσαν δέκα ή περισσότερα παιδιά θα έπαιρναν μια ανταμοιβή από αυτόν: το αστέρι του Ήρωα των Ρώσων Ομοσπονδία.
  Μια νέα λαϊκιστική κίνηση, και πρέπει να πω αρκετά ισχυρή. Αλλά είναι πολύ αργά. Ειδικά την ημέρα των εκλογών, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται απλώς για δουλειά για το κοινό.
  Ο Μεντβέντεφ έχανε σαφώς έδαφος... Η μόνιμη δύναμή του είχε κουραστεί πολύ από όλα.
  Ο κόσμος ήθελε να πηδήξει από την αποτελμάτωση του Πούτιν και η δίψα για αλλαγή ήταν ώριμη. Επιπλέον, η προφανής αδυναμία του Μεντβέντεφ να είναι ισχυρή προσωπικότητα αποδείχθηκε προφανής.
  Ο Ζελένσκι, κερδίζοντας πόντους και ενεργώντας χωρίς περιττό λαϊκισμό και υποσχέσεις, προχώρησε με σιγουριά.
  Αυτές οι δημοσκοπήσεις στο exit έλεγαν ότι ήταν το ξεκάθαρο φαβορί. Αλλά αν ο Μεντβέντεφ θα περάσει στον δεύτερο γύρο είναι ακόμα ένα ερώτημα! Προς το παρόν, ο Vladimir Klitschko και ο Sergey Kovalev, καθώς και ο Grudinin , θα μπορούσαν να τον αμφισβητήσουν για αυτό το μέρος.
  Ο Zyuganov ψήφισε τελευταίος. Ο ηλικιωμένος, άρρωστος, πρώην πρόεδρος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας σταύρωσε το όνομα Γκρούντιν και αναστέναξε. Ναι, δεν είναι εύκολο να γίνεις ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας σε σχεδόν ογδόντα χρόνια. Το έχει ανάγκη;
  Και ο Ζιουγκάνοφ, αναπνέοντας βαριά, γρύλισε:
  Θα πάμε ξανά στη μάχη
  Για τη δύναμη των Σοβιετικών...
  Και σαν ένα θα πεθάνουμε -
  Στον αγώνα για αυτό!
  Και βγήκε τρεκλίζοντας από την καμπίνα. Όχι, θα παραιτηθεί σύντομα.
  Η ώρα πλησίαζε, και τα πρώτα στοιχεία για τις προεδρικές εκλογές έμελλε να αρχίσουν να φτάνουν. Η Ρωσία βρισκόταν στα πρόθυρα τεράστιων αλλαγών. Συλλαλητήρια και αιτήματα για συμμαχία με τη Ρωσία υπήρξαν και στη Λευκορωσία. Όλα γίνονταν όλο και πιο μανιασμένα και συναρπαστικά.
  Η προσέλευση στις ρωσικές προεδρικές εκλογές έφτασε σε ρεκόρ στην ιστορία των εναλλακτικών εκλογών, σχεδόν ενενήντα τοις εκατό.
  Και μόλις ανακοίνωσαν ότι άνοιξαν οι κάλπες, και άρχισε η καταμέτρηση των ψήφων από την Άπω Ανατολή.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 3.
  Τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου άρχισαν να ρέουν από την Άπω Ανατολή. Όπως είπαν όλες οι δημοσκοπήσεις, ο Ζελένσκι προηγείτο με αυτοπεποίθηση. Ο Μεντβέντεφ δεν ήταν καν δεύτερος ακόμα. Οι Grudinin και Vladimir Klitschko πάλεψαν για τη δεύτερη θέση . Υπήρχαν περίπου διακόσιοι άλλοι υποψήφιοι στη λίστα, οπότε σκόρπισαν τις ψήφους τους. Ωστόσο, ο Zelensky κέρδισε σχεδόν το πενήντα τοις εκατό στη Σιβηρία και μπορούσε να υπολογίζει ακόμη και στη νίκη στον πρώτο γύρο.
  Ο Μεντβέντεφ είπε μέσα στην καρδιά του:
  - Θέλαμε το καλύτερο, αλλά ψηφίσαμε για πλάκα!
  Ο Ζελένσκι ήταν λακωνικός:
  - Η αλήθεια κέρδισε!
  Τα εκλογικά δεδομένα άλλαζαν συνεχώς, αλλά η πρώτη θέση του Ζελένσκι με μεγάλη διαφορά παρέμεινε αμετάβλητη. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι οι Grudinin και Klitschko βυθίστηκαν ελαφρά. Και ο Μεντβέντεφ άρχισε να έρχεται στη δεύτερη θέση, αν και με τριπλάσια διαφορά από τον ηγέτη. Ο εν ενεργεία πρόεδρος έλαβε τα περισσότερα στην Τσετσενία, στον στρατό, σε ένα κέντρο κράτησης. Λοιπόν είναι ξεκάθαρο. Ειδικά σε ένα κέντρο κράτησης. Είναι πιο δύσκολο να παρακολουθείς την καταμέτρηση των ψήφων εκεί.
  Ο Μεντβέντεφ, ωστόσο, απελευθέρωσε πολλούς κρατούμενους και η αύξηση δεν ήταν τόσο σημαντική όσο περίμενε.
  Όμως με μεγάλη δυσκολία καταφέραμε να περάσουμε στον δεύτερο γύρο. Αν και ο Ζελένσκι πήρε σχεδόν σαράντα τοις εκατό συνολικά, ο Μεντβέντεφ μόλις συγκέντρωσε δεκατρία. Επιπλέον, με δωροδοκία ψηφοφόρων και παραβιάσεις. Ναι, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς αποδείχθηκε μάλλον αδύναμος. Ο τρίτος ήταν ο Βλαντιμίρ Κλίτσκο. Τι μικρή αίσθηση, το τέταρτο είναι ο Grudinin . Ο Dima Bilan ήρθε επίσης απροσδόκητα πέμπτος. Ο Sergey Kovalev ήρθε έκτος, αν και η βαθμολογία του ήταν υψηλή. Ο Ζιρινόφσκι δεν μπήκε καν στην πρώτη δεκάδα αυτή τη φορά. Είναι αλήθεια ότι ο Μεντβέντεφ του απένειμε αμέσως τον βαθμό του Γενικού Συνταγματάρχη για την πιστή υπηρεσία και το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας.
  Ένα τέτοιο παρηγορητικό έπαθλο για τον πιστό δούλο σου. Περαιτέρω, ο Dima Bilan έλαβε το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας και το Τάγμα για Υπηρεσίες στην Πατρίδα, πρώτου βαθμού.
  Αλλά ο Ντίμα είπε ότι εξακολουθεί να μην υποστηρίζει τον Μεντβέντεφ. Ωστόσο, η θέση σχετικά με τον Ζελένσκι είναι επίσης ασαφής. Μόνο ο Βλαντιμίρ Κλίτσκο ζήτησε ανοιχτά ψήφους υπέρ της Ζελένσκαγια. Επιπλέον, αυτός ο πυγμάχος ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί στη Μόσχα με τον Ολυμπιονίκη του 2020. Και ότι η διαφορά ηλικίας δεν τον ενοχλεί. Ότι ο Βλαντιμίρ είναι πιο δυνατός και πιο παρακινημένος από ποτέ.
  Ο Μεντβέντεφ, ωστόσο, βράβευσε τον ήρωα της Ρωσίας αστέρι τόσο στον Βλαντιμίρ Κλίτσκο όσο και στον Βιτάλι Κλίτσκο. Όπως, είναι ένας δίκαιος άνθρωπος. Εσείς αδέρφια έχετε κάνει πολλά για την πυγμαχία, ειδικά ο Βλαντιμίρ.
  Ο Vitaly είπε ότι το πιο αηδιαστικό πράγμα για το Maidan είναι ότι εξαιτίας του δεν έσπασε το ρεκόρ του Holmes. Είχε όμως κάθε ευκαιρία!
  Και ξαφνικά ο Vitaly θέλησε να συναντηθεί με τον Gassiev στο Κίεβο. Κάτι που προκάλεσε σάλο. Γιατί να μην το δοκιμάσετε;
  Ο Sergey Kovalev ήθελε επίσης να συνεχίσει την καριέρα του, υπενθυμίζοντας ότι ο Hoppins , ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία, νίκησε παγκόσμιους πρωταθλητές και ενοποιημένους τίτλους. Και ότι προς το παρόν ούτε ο Ζελέσκι ούτε ο Μεντβέντεφ σχεδιάζουν να εργαστούν στην κυβέρνηση. Και θέλει να πολεμήσει.
  Τα παιδιά είχαν πραγματικά αρκετό κίνητρο. Από τους άλλους πυγμάχους, ο Dima Bivol εξέφρασε την επιθυμία να πολεμήσει τον Kovalev.
  Ο Μεντβέντεφ διαπραγματεύτηκε με τον Γκρούντιν . Του υποσχέθηκε βουνά από χρυσάφι. Ο Γκρούντινιν δεν ήθελε τίποτα λιγότερο από τη θέση του πρωθυπουργού. Απροσδόκητα, ο ηλικιωμένος Zyuganov υποστήριξε τον Medvedev και κάλεσε τον Grudinin να συμμετάσχει στην ομάδα του ενεργού προέδρου. Στη συνέχεια όμως προέκυψαν προβλήματα και διάσπαση στις τάξεις των κομμουνιστών. Κάτι που δεν άρεσε και στους δύο υποψήφιους.
  Όμως ο Σεργκέι Ουνταλτσόφ τάχθηκε υπέρ του Ζελένκι . Λένε ότι ανάμεσα σε δύο κακά πρέπει να διαλέξουμε που δεν ξέραμε ακόμα!
  Ο Νικολάι Βαλούεφ πρότεινε μια συμμαχία μεταξύ Ζελένσκι και Μεντβέντεφ: Πρόεδρος Ζελένσκι - Πρωθυπουργός Μεντβέντεφ. Τι άρεσε στους ολιγάρχες! Επιπλέον, υπενθύμισαν ότι υπάρχει ένα ανείπωτο σημείο ενοποίησης: ότι διαφορετικές χώρες θα έχουν πρωθυπουργούς και προέδρους από τους δικούς τους.
  Και εφόσον ο Ζελένσκι κερδίζει τις προεδρικές εκλογές, τότε ένας εκπρόσωπος της Ρωσίας θα πρέπει να γίνει πρωθυπουργός. Αλλά ο Μεντβέντεφ είναι ακόμα στον δεύτερο γύρο.
  Ο Ζελένσκι πάντως είπε ότι ναι, ο πρωθυπουργός θα είναι από τη Ρωσία, όχι όμως ο Μεντβέντεφ! Γιατί οι Ρώσοι έχουν βαρεθεί τη διαχείρισή του. Και αυτό που χρειάζεται είναι κάποιος πιο ικανός στα οικονομικά και με επιτυχημένη εμπειρία, όχι μια αποτυχία όπως αυτή του Μεντβέντεφ!
  Τα στοιχεία της κοινωνικής έρευνας έδειξαν ότι η πλειοψηφία των Ρώσων δεν ήθελε να δει τον Μεντβέντεφ ως πρωθυπουργό. Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν το ενενήντα τοις εκατό ήταν κατά.
  Ο Ρογκόζιν επέστρεψε απροσδόκητα από την πολιτική λήθη και άρχισε να θεωρείται πιθανός πρωθυπουργός. Επίσης, πολλοί Ρώσοι ήθελαν να δουν τον Αντρέι Ναβάλνι ως πρωθυπουργό τους.
  Έτσι ο τροχός της ιστορίας στριφογύριζε όλο και πιο γρήγορα.
  Στον κόσμο, φυσικά, η Δύση στήριξε τον Ζελένσκι, η Κίνα παρέμεινε ουδέτερη. Οι περισσότερες χώρες είναι επίσης για τον Ζελένσκι, ο οποίος θεωρούνταν δημοκράτης και δυτικός. Αλλά ο Μεντβέντεφ ήταν ο συνεργάτης του Πούτιν για τόσο καιρό. Μίλησαν ακόμη και για μια σειρά δύο ηγετών. Και είναι ξεκάθαρο ότι ο Μεντβέντεφ δεν είναι καθόλου τόσο λευκός και χνουδωτός όσο θέλει να φαίνεται. Εκλογές γίνονται και στις ΗΠΑ. Ένας διαγωνισμός μεταξύ ενός νεαρού Ρεπουμπλικανού και μιας νεαρής Δημοκρατικής. Και είναι μια ευκαιρία πενήντα πενήντα. Αλλαγές είναι επίσης πιθανές στην Κίνα• ο ηγέτης Xi έχει προβλήματα υγείας. Και φαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα να τον διαδεχθεί ένας πιο δημοκρατικός ηγέτης.
  Γενικά, η κινεζική ολιγαρχία θέλει περισσότερη ελευθερία και δημοκρατία, αλλά οι άνθρωποι δεν διασκεδάζουν αρκετά. Τι είδους εκλογές είναι όταν το αποτέλεσμά τους είναι γνωστό εκ των προτέρων;
  Η μόδα της δικτατορίας άρχισε να εξαφανίζεται. Όλοι ήθελαν κάτι περισσότερο από το να είναι απλά γρανάζια.
  Ο Ζελένσκι προσωποποίησε νέα πράγματα και αλλαγές, και μάλιστα επιτυχημένες. Και στη Ρωσία αυτό έγινε αντιληπτό θετικά. Οι άνθρωποι δεν ήθελαν φυλακές, στρατόπεδα ή γενικό φόβο.
  Μια γενιά άλλαξε και όλοι θέλουν αλλαγή. Ακόμη και στην Κούβα, όπου το καθεστώς Κάστρο, το μισητό από τον λαό, ήταν συγκλονιστικό. Ακόμα κι αν η εξουσία ήταν με άλλο όνομα. Στη Βόρεια Κορέα υπάρχει επίσης δίψα για αλλαγή. Επιπλέον, οι Κορεάτες έλεγαν συχνά: η μοναρχία δεν είναι για τον κομμουνισμό! Και ότι ο χοντρός δικτάτορας πρέπει να φύγει!
  Η επιθυμία για αλλαγή σε όλο τον κόσμο μεγάλωνε και ο Ζελένσκι βρισκόταν σε αυτό το κύμα. Και προχώρησε με επιτυχία!
  Και στη Βόρεια Κορέα έγινε διαδήλωση διαμαρτυρίας. Το οποίο το δικτατορικό καθεστώς πυροβόλησε με πολυβόλα. Που έγινε ένας ακόμη δείκτης της βαρβαρότητας που επικρατούσε στην ήπειρο.
  Ο Τραμπ είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να λύσουν το πρόβλημα αυτής της δικτατορίας με τη βία. Και ότι μια πυρηνική βόμβα δεν θα τους τρομάξει. Ο Τραμπ είπε περαιτέρω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δοκιμάζουν ήδη τέτοια όπλα που καμία θερμοπυρηνική γόμωση δεν θα είναι επικίνδυνη.
  Όμως ο χρόνος του Τραμπ τελείωνε. Και έτσι είναι ο γηραιότερος από τους προέδρους. Επιπλέον, μετά το θάνατο του Κάρτερ, έγινε ακόμη και ο γηραιότερος μεταξύ των πρώην προέδρων. Ουάου! Και η τύχη αγαπά τη νεολαία! Αν ο Τραμπ είχε αντίπαλό του μια νεότερη γυναίκα, είναι απίθανο να την είχε νικήσει καθόλου!
  Προφανώς ο νόμος του κάρμα λέει: καλή τύχη στους νέους! Ακόμα κι αν ο Ρόναλντ Ρίγκαν αποδείχτηκε εξαίρεση στον κανόνα!
  Και ο σχετικά νεαρός Γκορμπατσόφ αποδείχθηκε αποτυχημένος. Ακόμα κι αν κάποιος μπορεί να πει ότι ο Μιχαήλ Σεργκέεβιτς έκανε λάθος; Ο πρώτος ηγεμόνας της ΕΣΣΔ που μίλησε ανθρώπινη γλώσσα. Και δεν έγινε κατανοητός από τον κόσμο! Ή ίσως ούτε ο κόσμος, αλλά η ελίτ!
  Ω, τέτοια τύχη! Πόση τύχη είχε και πόση πέτυχε ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν;
  Και αν ο Νικόλαος Β' είχε λίγη περισσότερη τύχη - για παράδειγμα, αν ο ναύαρχος Μακάροφ είχε παραμείνει ζωντανός, πόσο μεγάλη και ισχυρή θα ήταν τότε η Ρωσία. Η Κίνα θα γινόταν Κίτρινη Ρωσία και όλος ο κόσμος θα ήταν σκυμμένος!
  Και έτσι πήραν μόνοι τους την Κριμαία και παρασύρθηκαν σε αντιπαράθεση με όλο τον κόσμο!
  Και ο Νικόλαος Β', ως λεπτός διπλωμάτης, κατάφερε να διαπραγματευτεί την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία από τους συμμάχους του.
  Λοιπόν, εντάξει, τώρα ο φαινομενικός Ζελένσκι γίνεται όλο και πιο ενεργός. Και οι δεύτερες εκλογές πλησιάζουν.
  Υπάρχει ολοένα και περισσότερη χαρά και αισιοδοξία στην Ουκρανία. Ο Μεντβέντεφ πρότεινε φυσικά μια τηλεοπτική συζήτηση. Αν και αυτό δεν έχει πολύ νόημα. Η θέση του αναπληρωτή προέδρου της Ρωσίας δεν είναι πολύ ισχυρή. Και δεν υπάρχει τίποτα για να καυχιόμαστε. Ούτε στα οικονομικά, ούτε στην πολιτική και στον πόλεμο. Η κατάσταση στον Καύκασο έχει ακόμη επιδεινωθεί. Και δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Δεν κερδίζει ούτε η δύναμη ούτε η διπλωματία. Οι σχέσεις γίνονται όλο και πιο εχθρικές με το περιβάλλον του Μεντβέντεφ. Κανείς εδώ δεν παίρνει στα σοβαρά τον Τσάρο. Αν και ο βασιλιάς είναι ακόμα στο θρόνο.
  Οι ολιγάρχες, γενικά, δεν είναι εναντίον του Ζελένσκι. Μόνο οι δυνάμεις ασφαλείας ή μάλλον κάποιοι από αυτούς είναι δυσαρεστημένοι!
  Κρυφά, ο Μεντβέντεφ συγκέντρωσε ένα συμβούλιο ασφαλείας. Η συζήτηση έθιξε το αν θα ακυρωθεί ο δεύτερος γύρος. Για παράδειγμα, υπήρξαν παραβάσεις; Φυσικά και ήταν! Και μπορείτε να βρείτε λάθος σε αυτό και να ακυρώσετε τα εκλογικά αποτελέσματα. Γιατί να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέσω του Αρείου Πάγου; Η ιδέα φαινόταν αρκετά λογική.
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ υπενθύμισε ότι κάποια στιγμή τον Μάιο του 1999, ο Γέλτσιν συζήτησε ένα σχέδιο για στρατιωτικό πραξικόπημα και διάλυση της Κρατικής Δούμας!
  Και σχεδόν συνέβη. Είναι αλήθεια ότι ακόμη και τότε δεν υπήρχε ενότητα μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας. Κάποιοι είπαν ότι μια ήπια επιλογή είναι καλύτερη: το Ανώτατο Δικαστήριο απορρίπτει τη διαδικασία παραπομπής λόγω έλλειψης νόμου για την απομάκρυνση του Ρώσου προέδρου. Και μέχρι να εγκριθεί αυτός ο νόμος, και αυτός είναι συνταγματικός νόμος, πρέπει να συγκεντρωθούν τα δύο τρίτα του κοινοβουλίου και τα τρία τέταρτα του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου. Και οι εξουσίες της Δούμας θα λήξουν, όπως και ο πρόεδρος.
  Στη συνέχεια, οι δυνάμεις ασφαλείας υποσχέθηκαν να συνεργαστούν με το Ανώτατο Δικαστήριο και να λύσουν το πρόβλημα ειρηνικά. Ο Γέλτσιν δεν ήθελε πραγματικά να πάει για στρατιωτικό πραξικόπημα με βαθμολογία δύο τοις εκατό και πέντε καρδιακά επεισόδια. Και η δύναμη δεν είναι η ίδια, και η υποστήριξη δεν είναι η ίδια. Επιπλέον, το 1993, ο κόσμος εξακολουθούσε να υποστηρίζει αυτή την πορεία. Και το 1999 δεν ήταν πια εκεί. Και δεν θα μπορούσε να συμβεί με τέτοια αποτελέσματα.
  Άρα, αν είχε περάσει η διαδικασία παραπομπής, πιθανότατα θα είχε τελειώσει χωρίς πυροβολισμούς.
  Ο Μεντβέντεφ προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο για να ακυρώσει τις εκλογές.
  Αλλά μετά, φυσικά, οι δικαστές άρχισαν να αντιτίθενται. Ότι, λένε, ακόμα κι αν ακυρωθούν οι εκλογές, θα πρέπει να επαναληφθούν. Και οι πιθανότητες του Μεντβέντεφ θα γίνουν λιγότερες. Και θα αρχίσει η λαϊκή αναταραχή.
  Οπότε, λένε, ο Ντμίτρι καλύτερα να αποδεχτεί ότι ο Ζελένσκι θα γίνει πρόεδρος της Ρωσίας. Και προσπάθησε να βρεις τη θέση σου.
  Επιπλέον, πολλοί είπαν ότι αυτός ο κλόουν δεν θα πετύχαινε στην Ουκρανία. Αλλά πρέπει να δούλεψε! Και δεν πρέπει να κάνετε μια τραγωδία από ένα μωρό.
  Ο Μεντβέντεφ, αφού συνομίλησε με δικαστές και αξιωματούχους ασφαλείας, πήρε μια απόφαση: να πάει τελικά στις εκλογές. Και κρατήστε τον δεύτερο γύρο. Και πραγματικά έτσι θα λειτουργήσει. Ίσως τελικά γίνει ένα θαύμα. Αλλά όχι? Οπότε δεν θα τον βάλουν φυλακή.
  Η συνάντηση των δισεκατομμυριούχων εξέφρασε επίσης ότι δεν είναι κατά της δημοκρατίας. Και ότι ο Ζελένσκι δεν είναι αριστερός και τους ταιριάζει. Και επιπλέον, ότι επιτέλους όλες οι δυτικές κυρώσεις θα αρθούν και η Ρωσία θα επιστρέψει επιτέλους στην παγκόσμια κοινότητα.
  Τώρα μένει μόνο ένα πράγμα να κάνετε: να κάνετε μια τηλεοπτική συζήτηση. Ο Ζελένσκι συμφώνησε, αλλά μόνο στο γήπεδο Λουζνίκι. Φυσικά αυτό έγινε αποδεκτό. Θύμιζε πολύ το ήδη περασμένο στάδιο με τον Ποροσένκο. Εξάλλου, η διαφορά στον πρώτο γύρο ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Και η αντι-αξιολόγηση του Μεντβέντεφ είναι κολοσσιαία.
  Αλλά οι τηλεοπτικές συζητήσεις μοιάζουν με έναν πνιγμένο άνδρα που σφίγγει τα καλαμάκια. Η τελευταία συνεδρίαση είναι την Παρασκευή και οι εκλογές την Κυριακή.
  Ο Μεντβέντεφ, γενικά, προετοιμαζόταν. Όμως τα γεγονότα δεν είναι με το μέρος του. Και η εμπειρία του Ποροσένκο έδειξε ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τα γεγονότα μόνο με τη ρητορική. Όπως δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον δήμαρχο Λουζκόφ, τη μοναδική φορά σε ολόκληρη την ιστορία της Μόσχας που τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια εργάστηκαν εναντίον του σημερινού αρχηγού της πόλης.
  Όμως η προπαγάνδα δεν μπορούσε να υπερισχύσει των οικονομικών επιτευγμάτων του δημάρχου της Μόσχας. Και μην ψηφίζετε τον Κιριγιένκο, τον συγγραφέα της προεπιλογής! Ήταν όμως αυτός που προήχθη περισσότερο από όλους . Πιθανώς ο πιο αποτυχημένος υποψήφιος τέθηκε εναντίον του στελέχους της επιχείρησης.
  Ωστόσο, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έκαναν τώρα περισσότερη εκστρατεία υπέρ του Ζελένσκι. Κανείς δεν πίστευε στον Μεντβέντεφ. Ακόμη και το Ανώτατο Δικαστήριο ήταν απρόθυμο να ακούσει την υπόθεση ακύρωσης εκλογών.
  Μέχρι στιγμής το θέμα είναι ότι το γήπεδο είναι κατάμεστο. Κυριολεκτικά ξεχειλίζει.
  Και ήταν ξεκάθαρο ότι ερχόταν σοβαρή αντιπαράθεση. Ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο από το πρόσωπο του Μεντβέντεφ ότι είχε σχεδόν συμβιβαστεί με την ήττα. Πρέπει όμως να γίνει η τελευταία κίνηση.
  Την παραμονή της συζήτησης, ο Μεντβέντεφ διόρισε τον Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι Υπουργό Εσωτερικών. Αυτή είναι η τελευταία χειρονομία απελπισίας. Αλλά ο Ζιρινόφσκι, γνωρίζοντας ότι περισσότερο από το ογδόντα τοις εκατό των ψηφοφόρων ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν για τον Ζελένσκι, δεν ήταν καθόλου πρόθυμος να τσακωθεί με τον μελλοντικό αρχηγό του κράτους. Αν και, φυσικά, κατάλαβε ότι ήταν απίθανο να βρει θέση στην ομάδα του Zelensky.
  Ναι, ο Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς είναι μεγάλος. Ωστόσο, ο Anatoly Kashpirovsky είναι ένας ακόμη μεγαλύτερος υπουργός Υγείας και αναπληρωτής πρωθυπουργός. Αλλά δεν είναι επίσης ιδιαίτερα πρόθυμος να κάνει εκστρατεία υπέρ του Μεντβέντεφ. Ωστόσο, έχει την ευκαιρία να παραμείνει στην ομάδα. Η ηλικία είναι μεγάλη και αυτό σημαίνει εμπειρία. Και η φυσική μου φόρμα είναι απλά πολύ καλή.
  Δεν είναι περίεργο το φαινόμενο Kashpirov.
  Η συζήτηση στο γήπεδο ξεκίνησε με ανταλλαγή χαιρετισμών. Και πνευματώδεις παρατηρήσεις. Αλλά ο Zelensky φαινόταν πιο φρέσκος, πιο σίγουρος, πιο πειστικός και πιο επαγγελματικός.
  Ο Μεντβέντεφ ήταν πολύ νευρικός και άρχισε να ουρλιάζει. Δεν μπορούσε να είναι πειστικός. Και τα πράγματα είναι πολύ άσχημα στη χώρα. Ο λαός στηρίζει ξεκάθαρα τον Ζελένσκι. Όλα είναι τόσο τεταμένα εδώ.
  Κάθε λέξη του Ζελένσκι συνοδεύεται από χειροκροτήματα και ο Μεντβέντεφ αποδοκιμάζεται. Δηλαδή, υπάρχει πραγματική αποτυχία της συζήτησης.
  Ο Μεντβέντεφ συσπάται και λέει:
  - Εχω εμπειρία!
  Ο Ζελένσκι απαντά χαμογελώντας:
  - Με τέτοια εμπειρία, πηγαίνετε μόνο στους θυρωρούς!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε:
  - Ο Πούτιν κι εγώ πήραμε την Κριμαία!
  Ο Ζελένσκι απάντησε έξυπνα:
  - Κλέφτη λαβή και κοντά χέρια!
  Και έτσι συνεχίστηκε η συζήτηση, αλλά ο Zelensky κέρδισε ξεκάθαρα. Ήταν πολύ πιο έξυπνος και πιο πειστικός από τον Μεντβέντεφ και το κοινό χάρηκε.
  Αμέσως μετά το τηλεοπτικό ντιμπέιτ, ο εκτελών χρέη Προέδρου της Ρωσίας εξέδωσε διάταγμα πενταπλασιασμού των μισθών και επταπλάσιων των συντάξεων! Αλλά έμοιαζε ήδη με αστείο.
  Οι άνθρωποι του Μεντβέντεφ απλώς γέλασαν. Αν και ήταν ξεκάθαρο ότι παραμονές των εκλογών έκαναν κάτι άλλο!
  Ο Μεντβέντεφ αποφάσισε επίσης να απονείμει το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου τόσο στον Στάλιν όσο και στον Λένιν. Αυτή η απόφαση πρέπει να πούμε ότι είναι αρκετά σοφή, αλλά καθυστερημένη. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ήθελε ξεκάθαρα να κερδίσει τους κομμουνιστές. Και κυρίως οι σταλινικοί. Αλλά ταυτόχρονα, πήρε και απένειμε το αστέρι στον ήρωα Tukhachevsky. Είναι επίσης μια εξαιρετική κίνηση και μια προσπάθεια φλερτ των φιλελεύθερων.
  Ο Μεντβέντεφ γενικά προσπάθησε να ευχαριστήσει και τους δικούς μας και τους δικούς σας. Βράβευσε τον Πατριάρχη, τον Πάπα και τους ηγέτες των χριστιανικών δογμάτων. Κυρίως Προτεστάντες. Και ακόμη και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αποκαταστάθηκαν στα δικαιώματά τους, αλλά αυτό ήταν ελάχιστα χρήσιμο. Παρόλα αυτά, τους απαγορεύεται να ψηφίζουν και γενικά αυτή η οργάνωση πεθαίνει!
  Ο Μεντβέντεφ βράβευσε τόσο μουφτήδες όσο και λάμα. Προσπάθησε να κερδίσει τους πάντες στο πλευρό του. Η βροχή των μεταλλίων και των παραγγελιών ήταν εξαιρετική. Ταυτόχρονα, ο αναπληρωτής πρόεδρος απένειμε σε όλους τους βουλευτές της Κρατικής Δούμας ένα μπόνους εκατομμυρίων δολαρίων ο καθένας. Ωστόσο, αυτό μάλλον τρόμαξε παρά προσέλκυσε τους ανθρώπους σε αυτόν.
  Στη συνέχεια, ο Μεντβέντεφ προσπάθησε να δημιουργήσει πολλά νέα τάγματα: το Τάγμα του Μεγάλου Πέτρου, το Τάγμα του Ιβάν του Τρομερού, το Τάγμα του Αλεξάνδρου του Απελευθερωτή, το Τάγμα του Νικολάου Β' και το Τάγμα του Μπρουσίλοφ. Το Τάγμα του Λένιν και του Στάλιν αποκαταστάθηκε επίσης.
  Ο Μεντβέντεφ προσπάθησε να προσελκύσει ένα διαφορετικό εκλογικό σώμα με αυτόν τον τρόπο. Και ενεργώντας με βάση την αρχή: και τα δικά σας και τα δικά μας! Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η παμφάγος προκάλεσε δυσπιστία στους ανθρώπους - λένε, μια πολιτική πόρνη. Ο κόσμος φαίνεται να έχει ξεχάσει ότι ο Πούτιν φλέρταρε και με τους αριστερούς και τους δεξιούς. Και προσπάθησα επίσης να είμαι παμφάγος.
  Ωστόσο, ό,τι επιτρέπεται στον Δία δεν επιτρέπεται στον ταύρο! Ο Πούτιν με κάποιο τρόπο από την αρχή, παρά τα ίχνη του διαδόχου του Γέλτσιν, μισητός από τον κόσμο, απολάμβανε τη συμπάθεια τόσο του λαού όσο και της ελίτ. Ακόμη και οι κομμουνιστές φοβήθηκαν να μιλήσουν εναντίον του και ψήφισαν να τον επικυρώσουν ως πρωθυπουργό χωρίς να τσακωθούν ή να διαπραγματευτούν.
  Αλλά ο Μεντβέντεφ δεν αγαπήθηκε ποτέ ιδιαίτερα. Προφανώς ήταν πολύ έξυπνος και στη σκιά του Πούτιν. Κανείς δεν τον αντιλαμβανόταν ως πραγματικό μαχητή και κυρίαρχο. Γενικά, μετά τον Πούτιν, κατά κάποιο τρόπο οποιοσδήποτε διάδοχος φαινόταν πολιτικός νάνος και κάτι δεν πήγαινε καλά. Και ο Ζελένσκι θεωρήθηκε χαρισματικός, σαν πρίγκιπας παραμυθιού. Και δεν είναι πια μια γάτα στο σακί, αλλά ένας επιτυχημένος κυβερνήτης που έβγαλε την Ουκρανία από το βάλτο, ή μάλλον έξω από την τρύπα.
  Φυσικά, η Ουκρανία υπέφερε πρώτα από όλα λόγω της διακοπής των σχέσεων με τη Ρωσία. Και εδώ ο Ποροσένκο μπορεί να μην είναι τόσο ένοχος. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στη Λευκορωσία, θα ήταν σκέτη αποτυχία. Όσον αφορά τον επαγγελματισμό, η ουκρανική κυβέρνηση είναι ισχυρή! Στη Λευκορωσία, αντίθετα, υπάρχουν μόνο συκοφάντες και ταραχοποιοί. Ο Πούτιν είχε μερικές φορές ισχυρές προσωπικότητες στην ομάδα του, όπως ο Ρογκόζιν ή ο Τκάτσεφ, αλλά γρήγορα απομακρύνθηκαν.
  Ο Μεντβέντεφ, ούτως ή άλλως, ήταν ένας άνθρωπος που δεν φαινόταν να είναι γεννημένος ηγεμόνας, και επομένως αυτός ο τσάρος δεν ήταν εντελώς πραγματικός και στην αυλή.
  Κατά κάποιο τρόπο έμοιαζε με τον Γκορμπατσόφ, τον οποίο οι απλοί άνθρωποι στη Δύση αγαπούσαν, αλλά τον αντιπαθούσαν στους δικούς τους. Εν μέρει, βέβαια, άρχισαν να αντιπαθούν τον Γκορμπατσόφ λόγω της πάλης του με τη μέθη. Οι αλκοολικοί και οι πότες, φυσικά, δεν έχουν συγχωρήσει την έλλειψη βότκας. Υπήρχαν ταραχές κρασιού. Και μετά τα τσιγάρα εξαφανίστηκαν.
  Όχι, ο Γκορμπατσόφ είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον συμπαθούσαν μόνο λόγω της φαλάκρας του. Ο Μεντβέντεφ, ως πρωθυπουργός, έδειξε ότι είναι πολύ αδύναμος οικονομολόγος. Και ακόμη και χωρίς τον Ζελένσκι, θα είχε προβλήματα με την εκλογή του σε νέα θητεία.
  Κάποτε ο Πούτιν τράβηξε τον Μεντβέντεφ από τα αυτιά.
  Αλλά τώρα ο Πούτιν αποχώρησε από το παιχνίδι - έχει υπονομεύσει την υγεία του, οδηγώντας χειροκίνητα και καταπονώντας τον εαυτό του με το χόκεϊ. Ήταν απαραίτητο να σκαρφαλώσει στον πάγο σε μια τόσο αξιοσέβαστη ηλικία; Ειδικά χωρίς να έχεις κανένα προσόν όταν ήσουν μικρός;
  Ο Πούτιν κάηκε, παρατάθηκε. Και χωρίς αυτόν, δεν υπάρχει κανείς να σταματήσει τον Ζελένσκι. Επιπλέον, ο ίδιος ο Πούτιν ασκούσε πολιτική προσωπικού με τέτοιο τρόπο που δεν είχε έναν άξιο διάδοχο. Όπως ο Στάλιν, που το έκανε έτσι ώστε ο Χρουστσόφ να τον διαδεχτεί, και χρεοκόπησε. Και εδώ ο Μεντβέντεφ δεν είναι καθόλου επαρκής ηγέτης της ρωσικής αυτοκρατορίας.
  Το Σάββατο πριν από τις εκλογές, όλα τα ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια μετέδωσαν μια ταινία για τον Ζελένσκι. Φυσικά, με στόχο τη δυσφήμιση. Όμως παρουσιάστηκαν λίγα στοιχεία. Και η προπαγάνδα έδειξε την αδυναμία της. Και πολλά κανάλια σχολίασαν την ταινία.
  Ο Μεντβέντεφ απένειμε διαταγές σε πολλούς στρατηγούς. Έχοντας ξανά αστερία.
  Απροσδόκητα, καθιέρωσε επίσης ένα νέο Τάγμα του Μποτβίννικ, τρεις βαθμούς: χάλκινο, ασήμι και χρυσό. Και επίσης το Τάγμα του Αλεχίν. Και επίσης χάλκινο, ασήμι και χρυσό.
  Ο Μεντβέντεφ ανακοίνωσε περαιτέρω με διάταγμα ότι η Ρωσία θα μεταβεί σε επαγγελματικό στρατό εντός τεσσάρων ετών. Και η διάρκεια ζωής μειώνεται σε έξι μήνες.
  Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής πρόεδρος ανακοίνωσε ότι στους βετεράνους πολέμου και σε όσους υπηρέτησαν σε hot spots θα απονεμηθεί το αστέρι του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτό που έγινε βήμα που δεν έχει ανάλογο.
  Ο Μεντβέντεφ έψαχνε ξεκάθαρα μια θέση στην ιστορία. Στη συνέχεια, ο εν ενεργεία πρόεδρος απένειμε μεταθανάτια στον Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν το παράσημο της νίκης και το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου και το νεοσύστατο μεγάλο διαμαντένιο αστέρι του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
  Αυτή ήταν ήδη η τελευταία προσπάθεια να παίξει στην αξιολόγηση του πρώην ρωσικού είδωλου. Όπως, είμαι Μεντβέντεφ τόσα χρόνια μαζί με τον Πούτιν - αγαπήστε με με όλη σας την καρδιά και την ψυχή!
  Αλλά προφανώς οι άνθρωποι δεν είναι πολύ πρόθυμοι να αγαπήσουν αυτόν τον επίδοξο δικτάτορα.
  Και το βράδυ από το Σάββατο προς την Κυριακή, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ακόμη και τη μεταθανάτια ανάθεση του τίτλου του στρατηγού στον Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν!
  Αυτό ήταν πραγματικά πολύ ωραίο! Όπως, δίνω τον τίτλο στο είδωλο των προηγούμενων ετών!
  Ωστόσο, θα βοηθήσει αυτό τον Μεντβέντεφ; Είναι δύσκολο να πείσεις τους ανθρώπους να ψηφίσουν τον εαυτό τους μόνο επαινώντας τα προηγούμενα είδωλά τους και απονέμοντας τα με παραγγελίες. Όσο και να λούζεστε με βραβεία, δεν θα φέρετε τον Πούτιν πίσω. Και είναι ξεκάθαρο ότι ο παλιός βασιλιάς έφυγε και ένας νέος βασιλιάς έρχεται από το Κίεβο.
  Ωστόσο, ο Ζελένσκι δεν κοιμόταν και βράβευσε επίσης τον Πάπα. Ο ηλικιωμένος Φραγκίσκος ο Πρώτος ευλόγησε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας για νέα επιτεύγματα.
  Και στη Λευκορωσία, ο φιλορωσικός συνασπισμός κομμάτων έχει ήδη ολοκληρώσει τη συλλογή υπογραφών για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ένωση με τη Ρωσία. Αναμένεται ψηφοφορία για αυτό το θέμα. Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ δεν πιστώνεται για αυτό. Και εδώ η κύρια πρωτοβουλία ήρθε από τον Zelensky, αυτό το είδωλο των εκατομμυρίων.
  Τώρα λοιπόν ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι έμπαινε στη γραμμή του τερματισμού...
  Ξεκίνησε η ψηφοφορία στη Σιβηρία. Η συμμετοχή ήταν υψηλή από την αρχή. Ο κόσμος πήγε στις κάλπες και χαμογέλασε. Ήταν φανερό ότι έρχονταν για χάρη της αλλαγής. Και αυτό που θέλουν είναι νέο. Όλοι είναι κουρασμένοι και κουρασμένοι από τα παλιά.
  Ακόμα και το τραγούδι ακούστηκε το πρωί:
  Η καρδιά μας απαιτεί αλλαγή
  Τα μάτια μας θέλουν αλλαγή...
  Στο γέλιο και στα δάκρυά μας,
  Και στους παλμούς των φλεβών!
  Αλλαγή, περιμένουμε αλλαγή!
  Οι εκλογές διεξήχθησαν ήρεμα, αλλά υπήρξε τεράστια προσέλευση. Ο κόσμος μαζεύτηκε στις εκλογές. Ο Νικολάι Βαλούεφ ήταν ένας από τους πρώτους που ψήφισαν. Πέταξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη και είπε:
  - Ας ψηφίσουμε κάτι νέο!
  Ο Alexander Povetkin εμφανίστηκε στη συνέχεια. Κι εγώ ψήφισα και είπα την άποψή μου:
  - Για τους Ρώσους Θεούς!
  Ακολούθησε η ψηφοφορία. Έριξαν ψηφοδέλτια σε κάλπες. Και ο Dima Bilan και ο Alla Pugacheva. Εμφανίστηκε και ο Lev Leshchenko και ανακοίνωσε:
  - Ας ψηφίσουμε κάτι νέο!
  Ο Νικολάι Μπάσκοφ τραγούδησε:
  - Ρωσικό βαλς, τα φτερά ανεβαίνουν στα ύψη! Ερχεται η ΑΝΟΙΞΗ!
  Και έβαλε και το φύλλο στον κάδο απορριμμάτων.
  Μετά εμφανίστηκαν άλλα παιδιά... Ο Ζελένσκι ήρθε να ψηφίσει με σκούτερ και έκανε τούμπες - αποσπώντας χειροκροτήματα. Ψήφισαν και μάλιστα απήγγειλαν:
  Γνωρίστε τον παλμό της καρδιάς και των φλεβών,
  Δάκρυα των παιδιών μας, των μητέρων...
  Λένε ότι θέλουμε αλλαγή
  Πέτα το ζυγό των βαριών αλυσίδων!
  Και βροντερό χειροκρότημα! Αν και τα ποιήματα δεν είναι του ίδιου, αλλά του διάσημου ποιητή και συγγραφέα Oleg Rybachenko. Αλλά ο ίδιος ο Oleg Rybachenko μετατράπηκε σε αγόρι και τώρα ταξιδεύει σε έναν άλλο κόσμο.
  Στη συνέχεια ψήφισαν άλλοι πυγμάχοι: Σεργκέι Κοβαλέι, Ντένις Λεμπέντεφ. Ο τελευταίος προσπάθησε να επιστρέψει μετά το διάλειμμα. Όμως χτυπήθηκε και τελικά έφυγε.
  Η Σοφία Ροτάρου ψήφισε στο Κίεβο. Και χαμογέλασε πολύ...
  Ήρθε και ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Φώναξε:
  - Για ένα νέο μονοπάτι!
  Και άστραψε τις επωμίδες ενός στρατηγού συνταγματάρχη. Ο Zyuganov ήρθε στις εκλογές σε αναπηρικό καροτσάκι. Και ήταν σιωπηλός όλη την ώρα.
  Ο Γκρούντινιν ψήφισε χαμογελώντας ...
  Ο Γκάρι Κασπάροφ έδωσε ταυτόχρονο παιχνίδι και έδωσε και την ψήφο του. Επιπλέον, είπε ότι θα έπαιζε ματς με τον Κάρλεσον. Έτσι ο Anatoly Karpov έδωσε ένα ταυτόχρονο παιχνίδι.
  Παρεμπιπτόντως, στον Karpov έχει ήδη απονεμηθεί το Χρυσό Τάγμα του Mikhail Botvinnik.
  Ένα άλλο ερώτημα λοιπόν είναι ποιος είναι ο κύριος και καλύτερος παγκόσμιος πρωταθλητής εδώ.
  Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά...
  Και ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ εξέπληξε τους πάντες ξανά. Ανακοινώθηκε από το ίδρυμα, η παραγγελία με το όνομα "Oleg Rybachenko". Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερις μοίρες ταυτόχρονα: ο τέταρτος βαθμός είναι χάλκινος, ο τρίτος βαθμός είναι ο ασήμι, ο δεύτερος βαθμός είναι ο χρυσός και ο πρώτος βαθμός είναι ο χρυσός με διαμάντια!
  Αυτό έγινε υπέροχο!
  Το "Lucifer's Armageddon" έχει ήδη βγει στους κινηματογράφους και τα ρεκόρ του "Avatar" και του "Star Wars" έχουν ήδη σπάσει. Ο Oleg Rybachenko γίνεται πραγματικός λογοτεχνικός σούπερ σταρ!
  Ο Μεντβέντεφ καθιέρωσε επίσης ένα λογοτεχνικό βραβείο που πήρε το όνομά του από τον Όλεγκ Ριμπατσένκο - με ένα ταμείο βραβείων δέκα φορές μεγαλύτερο από το βραβείο Νόμπελ.
  Και αυτό είναι γενικά πολύ ωραίο!
  Τότε όλο και περισσότεροι Μεντβέντεφ δούλευαν την Κυριακή. Απένειμε στον Oleg Rybachenko το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, και το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας και το μεγάλο διαμαντένιο αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας, το Τάγμα της Νίκης. Αυτή ήταν μια προσπάθεια να αλλάξει ο ρους της ιστορίας.
  Όπως, θα φερθώ ευγενικά στον Oleg Rybachenko και όλα θα είναι υπέροχα! Ταυτόχρονα θα απονείμω και σε αυτόν και στον στρατάρχη τον τίτλο της Ρωσικής Ομοσπονδίας!
  Είναι ήδη γνωστά τα πρώτα στοιχεία από τις δημοσκοπήσεις των στελεχών που λένε ότι ο Ζελένσκι έχει πάνω από ογδόντα τοις εκατό.
  Και η ροή των πληροφοριών δεν θα σταματήσει...
  Ο Μεντβέντεφ δεν πρόκειται να ψηφίσει ακόμα. Εργα. Εδώ εκδίδει διαταγή που απονέμει στον Βλαντιμίρ Βόλφοβιτς τον βαθμό του στρατηγού. Όπως, να είσαι πιστός σε μένα.
  Αν και ο Ζιρινόφσκι, όπως φαίνεται, έχει ήδη περάσει στην άλλη πλευρά.
  Ο Λεβ Λέσσενκο έγινε υπουργός χωρίς χαρτοφυλάκιο. Αλλά αυτό δεν έχει πια σημασία.
  Επικρατεί αναταραχή στην Κίνα. Ο λαός θέλει δημοκρατία - βαρέθηκε τον δεσποτισμό! Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με ψωμί!
  Θα ήθελα να πω όχι στο αφεντικό μου! Πόσο καιρό μπορείς να διατηρήσεις την πειθαρχία με ένα ραβδί στον εικοστό πρώτο αιώνα;
  Τα πράγματα δεν έχουν πάει πολύ καλά στην Κίνα. Είναι αδύνατο να ακολουθήσεις τις ράγες του κομμουνισμού και να χτίσεις τον καπιταλισμό επ' αόριστον. Χρειάζονται κάποιες αλλαγές. Και η ηγεσία είναι πολύ συντηρητική.
  Επιπλέον, η νέα αστική τάξη θέλει δημοκρατία και τέλος στην αστυνομική βαρβαρότητα.
  Είχε αποτέλεσμα και η εξάντληση των παλαιομοδίτικων τρόπων εργασίας! Καμία επιθυμία να είναι γρανάζια στο σύστημα. Ναι, στην Κίνα τις Κυριακές, σημαντικές ταραχές κλονίζουν το σύστημα.
  Και στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια γυναίκα έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει πρόεδρος. Ωστόσο, η δημοτικότητα του Floyd άρχισε ξαφνικά να αυξάνεται Mayweather . Αυτός ο ανίκητος πυγμάχος έχει ήδη σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
  Προφανώς οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν νέες νίκες και δεν ήθελαν ούτε Ρεπουμπλικανό ούτε Δημοκρατικό στον θρόνο. Και ο Floyd είναι επίσης cool!
  Και μετά θα γίνει άλλο ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ.
  Είναι ήδη Κυριακή απόγευμα. Τα εκλογικά τμήματα θα κλείσουν σύντομα.
  Την τελευταία στιγμή εμφανίστηκε τελικά ο Μεντβέντεφ. Πέταξε βιαστικά το ψηφοδέλτιο στην κάλπη και έφυγε χωρίς να πει λέξη. Το ρολόι χτύπησε και η ψηφοφορία τελείωσε.
  Προς το παρόν, ο πρόεδρος Μεντβέντεφ άφησε το Κρεμλίνο και πήγε στην κατοικία του κοντά στη Μόσχα.
  Υπάρχουν δύο κορίτσια στην καμπίνα μαζί του. Τουλάχιστον λίγη ψυχαγωγία.
  Η Νατάσα, καθισμένη στα δεξιά, ρώτησε:
  - Λοιπόν, τι γίνεται με τη Ντίμα; Τώρα θα σας ανακοινώσουν την τελική αποτυχία σας!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε:
  - Απομένουν ακόμη δύο μήνες πριν τα εγκαίνια. Οπότε προς το παρόν είμαι τα πάντα και ο Ζελένσκι είναι μόνο ο Πρόεδρος της Ουκρανίας!
  Η Αλένκα, καθισμένη στο δεξί χέρι, παρατήρησε:
  - Και τα εγκαίνια μπορούν να επιταχυνθούν! Η δύναμή σου, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, τελείωσε!
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε παρακλητικά:
  - Μα εσείς κορίτσια μπορείτε να το κάνετε!
  Η Νατάσα συνοφρυώθηκε και ρώτησε:
  - Τι μπορούμε;
  Ο Μεντβέντεφ δήλωσε με σιγουριά:
  - Παρέμβαση στα εγκαίνια!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Και πως?
  Ο ασκών καθήκοντα προέδρου απάντησε αποφασιστικά:
  - Σαν να μην ξέρεις τον εαυτό σου!
  Η Νατάσα απάντησε θυμωμένη:
  - Δεν θα σκοτώσουμε τον Ζελένσκι!
  Ο Μεντβέντεφ αντέδρασε αμέσως:
  - Λοιπόν, γιατί να το σκοτώσεις! Φρόντισε μόνο να παραιτηθεί από το στέμμα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 4.
  Τα κορίτσια γέλασαν με μια φωνή...
  Η Αλένκα ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  - Τι προτείνετε να χρησιμοποιήσετε την ύπνωση;
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι! Μπορείς να το κάνεις!
  Η Νατάσα απάντησε για τη φίλη της:
  - Μπορούμε, αλλά δεν θέλουμε!
  Ο Μεντβέντεφ εξεπλάγη:
  - Γιατί είναι αυτό?
  Η Νατάσα απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Ο Ζελένσκι είναι ο εκλεκτός! Και εσύ, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, δεν είσαι ικανός να κυβερνήσεις τη χώρα!
  Η Αλένκα πρόσθεσε με κακία:
  - Και αυτό είναι προφανές σε όλους μας!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε με οργή:
  - Δεν καταλαβαίνεις ότι θα γίνουμε αποικία της Δύσης;
  Η Αλένκα απάντησε με σιγουριά:
  - Μάλλον η Δύση θα γίνει αποικία μας!
  Η Νατάσα πρόσθεσε σαρκαστικά:
  - Και μαζί σου, Μίσα, η Ρωσία δεν θα είναι ούτως ή άλλως υπέροχη!
  Ο Μεντβέντεφ γουργούρισε:
  - Θα σου δώσω το Τάγμα της Νίκης, το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, το Τάγμα του Νικολάου Β' και ένα χρυσό αστέρι σε διαμάντια...
  Η Νατάσα γέλασε και παρατήρησε:
  - Ή μήπως εμείς οι ίδιοι μπορούμε να γίνουμε πρόεδροι και να δώσουμε τριακόσιες εντολές;
  Η Αλένκα σημείωσε:
  - Μπορούμε να σε υπνωτίσουμε και να γίνουμε γενικός.
  Η Νατάσα γέλασε και σημείωσε:
  - Ή μήπως supergeneralssimos !
  Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια...
  Η Αλένκα τραγούδησε:
  - Και μερικές φορές ακόμη και ο εχθρός φώναζε,
  Κρύβοντας τον φόβο - ότι είμαι βασιλιάς!
  Η Νατάσα ξεγύμνωσε τα δόντια της και κελαηδούσε:
  - Δεν μου αρέσουν τα θέατρα και οι αρένες,
  Εκεί, ένα εκατομμύριο ανταλλάσσεται με ένα ρούβλι...
  Αν και υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά -
  Λατρεύω τον Belobog και τον Στάλιν!
  Και το κορίτσι χρησιμοποίησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για να σφίξει τη μύτη του ηττημένου προέδρου.
  Οι αριθμοί έχουν ήδη ανακοινωθεί από την Άπω Ανατολή. 91 τοις εκατό για τον Ζελένσκι, 7,5 τοις εκατό για τον Μεντβέντεφ, σίγουρη ηγεσία του Ουκρανού προέδρου.
  Η Αλένκα τράβηξε επίσης το αυτί του Μεντβέντεφ με τα γυμνά δάχτυλά της και σφύριξε:
  - Λοιπόν, τι γίνεται με τον πρώην πρόεδρο, σε βοήθησαν τα βραβεία σου;
  Ο Μεντβέντεφ είπε με ένταση:
  - Δεν είμαι ακόμα πρώην! Πριν τα εγκαίνια, το αληθινό!
  Το κορίτσι ούρλιαξε:
  - Δόξα στον νέο βασιλιά!
  Οι μάγισσες αρνήθηκαν να βοηθήσουν τον Μεντβέντεφ ως το τελευταίο τους ατού. Και τώρα, ενώ ο εν ενεργεία πρόεδρος προσπαθούσε ακόμη να βρει διέξοδο από μια απελπιστική κατάσταση.
  Ίσως επηρεάσει το Ανώτατο Δικαστήριο να ακυρώσει τα αποτελέσματα των ρωσικών προεδρικών εκλογών; Αυτό φαινόταν σαν μεγάλος πειρασμός. Αλλά στην πραγματικότητα οι πιθανότητες έμοιαζαν ελάχιστες.
  Τι θα συμβεί αν εκδώσουμε ένα διάταγμα και προσφέρουμε σε κάθε δικαστή ένα δισεκατομμύριο δολάρια; Άλλωστε είναι πρόεδρος και έχει εξουσία που ούτε οι τσάροι δεν ονειρεύτηκαν! Πιο συγκεκριμένα, ο εν ενεργεία πρόεδρος. Και πράγματι, αν προσφέρετε ένα ολόκληρο δισεκατομμύριο δολάρια, οι δικαστές δεν θα αντισταθούν.
  Γιατί να χάνουμε χρόνο σε μικροπράγματα;
  Τα δεδομένα μεταδόθηκαν μέσω του ασύρματου. Ενώ ο Ζελένσκι είχε ενενήντα τοις εκατό, συν στην Ουκρανία αναμενόταν ότι θα έπαιρνε σχεδόν εκατό τοις εκατό. Ίσως στην περιοχή της κόκκινης ζώνης, λόγω του φλερτ του Μεντβέντεφ με τους κομμουνιστές, θα υπάρξουν λίγο περισσότερο, υπήρχαν κάποιες πιθανότητες στον Καύκασο. Είναι αλήθεια ότι ο Ραμζάν Καντίροφ φαίνεται ότι αποφάσισε να πάρει τη νικήτρια πλευρά. Μπορείτε ακόμα να κερδίσετε χρήματα στο στρατό, αν και ο στρατός δεν έχει ιδιαίτερη επιθυμία να υπηρετήσει, ο πρόεδρος που πέφτει δεν έχει καμία επιθυμία.
  Γενικά, μετά τον πρώτο γύρο, η δύναμη του Μεντβέντεφ αποδυναμώθηκε. Και αν μπορούσε ακόμα να μοιράσει βραβεία, τότε διαφορετικά αγνοούνταν όλο και περισσότερο.
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ έφτασε στο γραφείο του και προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κεντρική τράπεζα. Ο συνοδός τον συνέδεσε απρόθυμα.
  Ο εν ενεργεία πρόεδρος ζήτησε να του διατεθούν χρήματα για επείγουσες ανάγκες.
  Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας απάντησε:
  - Δεν θα κάνω τίποτα μέχρι να λάβω επιβεβαίωση από τον νέο Πρόεδρο Ζελένσκι.
  Ο Μεντβέντεφ βρυχήθηκε:
  -Είσαι τρελός? Είμαι ακόμα πρόεδρος των εγκαινίων του νέου! Αν ναι, τότε πρέπει να με υπακούς!
  Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας σημείωσε:
  - Σύμφωνα με το σύνταγμα, δεν σας υπακούω! Και τέλος πάντων, γιατί χρειάζεσαι χρήματα;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Χρειάζεστε χώρες για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης;
  Ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας απάντησε με αυστηρό τόνο:
  - Θέλεις να ξεφύγεις;
  Ο Μεντβέντεφ γάβγισε:
  - Θα σε συλλάβω τώρα! Ο στρατός με υπακούει! Ο πιστός Ζιρινόφσκι είναι μαζί μου!
  Ο επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας σημείωσε:
  - Αυτός παίρνει πάντα την τούρτα! Και στη Μόσχα περισσότερο από το ενενήντα τοις εκατό είναι για τον Ζελένσκι. Η δύναμή σου είναι πάνω από τον Misha!
  Ο Μεντβέντεφ βρυχήθηκε:
  - Μα δεν ξεκίνησε το δικό σου!
  Και έκλεισε το τηλέφωνο. Τώρα η κατάσταση γινόταν δύσκολη. Οι δυνάμεις ασφαλείας πρόκειται να αρνηθούν να υπακούσουν. Ναι, ο Ζιρινόφσκι είναι αλεπού. Άξιζε να τον διορίσουν Υπουργό Εσωτερικών; Δώστε εντολή στις ειδικές δυνάμεις. Ή πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα να χρησιμοποιήσουμε την Κρατική Δούμα;
  Είναι σαφές ότι ο Ζελένσκι θα διεξαγάγει νέες εκλογές και πολλοί βουλευτές δεν θα λάβουν τις εντολές τους. Πιο συγκεκριμένα, σχεδόν τα πάντα.
  Εδώ χρειάζεται κάτι διαφορετικό. Αλλά η Κρατική Δούμα είναι απίθανο να πάει ενάντια στο λαό. Και ο στρατός δεν θα υποστηρίξει ένα ξεκάθαρο στρατιωτικό πραξικόπημα. Οι στρατηγοί στη Ρωσία δεν είναι τέτοιοι που πηγαίνουν σε εμφύλιο πόλεμο.
  Απομένει μόνο ένα πράγμα - να ακυρωθούν οι προεδρικές εκλογές στο δικαστήριο. Αυτή είναι η μόνη νόμιμη ευκαιρία να παρατείνεις την αγωνία σου. Αλλά πιθανότατα θα παραταθεί μόνο. Είναι απίθανο ο Μεντβέντεφ να έχει πραγματικές πιθανότητες να επανεκλεγεί. Μάλιστα, η αντι-αξιολόγησή του είναι κολοσσιαία, χειρότερη και από αυτή του Πέτρο Ποροσένκο.
  Ο Μεντβέντεφ σκέφτηκε επίσης μια άλλη επιλογή. Για παράδειγμα, να εξαλείψετε σωματικά τον Ζελένσκι; Αλλά αυτό είναι καθαρό έγκλημα. Σκύψτε έτσι; Επιπλέον, θα χαλάσει τον Μεντβέντεφ. Και στην καλύτερη περίπτωση θα δώσει μια αναβολή. Γιατί ο λαός δεν θα συγχωρήσει στον Μεντβέντεφ μια τόσο κολοσσιαία αποτυχία στις εκλογές.
  Όχι, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς δεν θα τα καταφέρει. Χωρίς να συγκεντρώσει ούτε το δέκα τοις εκατό των ψήφων στις εκλογές, σίγουρα δεν θα παραμείνει στην εξουσία.
  Ο Μεντβέντεφ πλησίασε το μπαρ. Το άνοιξε, έβγαλε ένα μπουκάλι και έριξε λίγο κονιάκ.
  Ακριβό - "Ναπολέων", παλαιωμένος για διακόσια χρόνια!
  Ο εν ενεργεία πρόεδρος ήπιε ένα ποτήρι. Μετά τσιμπολόγησα το δεύτερο με λεμόνι.
  Το στομάχι μου ήταν πιο ζεστό και οι σκέψεις μου έτρεχαν πιο γρήγορα. Μετά το τρίτο ποτήρι, ο Μεντβέντεφ χαμογέλασε και κάθισε σε μια καρέκλα. Ενθουσίασε λίγο. Στην πραγματικότητα, γιατί χρειάζεται αυτή τη δύναμη; Πλήρης ευθύνη. Ούτε ένα λεπτό ελεύθερου χρόνου, ούτε ένα δευτερόλεπτο γαλήνης. Πάντα σε κίνηση, υπό την επιτήρηση βιντεοκάμερων. Φοβάσαι να πεις πολλά.
  Υπάρχει πολλή δουλειά, αλλά δεν υπάρχει ευχαρίστηση.
  Και θέλω να ξαπλώσω στο κρεβάτι με ένα κορίτσι. Παίξτε πόλεμο στον υπολογιστή.
  Στην πραγματικότητα, εδώ είστε ο πρόεδρος, αλλά για να ξεκινήσετε έναν πραγματικό πόλεμο θα το σκεφτείτε δύο φορές. Έτσι δεν τόλμησε ο τρομερός Τραμπ να επιτεθεί στο Ιράν.
  Μπορείτε να μιλήσετε πολύ για τον πόλεμο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι εύκολο να το αποφασίσετε!
  Αλλά παλέψτε το παιχνίδι, πολεμήστε τον εαυτό σας!
  Ο Μεντβέντεφ κάθισε στον υπολογιστή. Άνοιξα τον αγαπημένο μου Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν μπορούσε να το παίξει για πολύ καιρό. Εδώ, για να μην ζοριστείτε πολύ, χρησιμοποιείτε τον κωδικό του απατεώνα. Σαν αυτό...
  Και μετά τρέχεις μέσα από την τεχνολογία με ρυθμό τυφώνα. Και έχεις ήδη IS-7, που εκτοξεύεις σε συντάγματα, και μόνο T-1 κατά των Γερμανών. Υπάρχει αισθητή διαφορά στη δύναμη και στα μέσα.
  Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος σχεδόν ποτέ δεν έπινε, επίσης λόγω κακής υγείας, έκανε αισθητά το κέφι.
  Έτσι πετάς στον εχθρό το ακριβότερο και βαρύτερο τανκ του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το IS-7. Και το σπας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Ο πόλεμος συνεχίζεται εύκολα και νικηφόρα. Αναλαμβάνεις πόλη μετά από πόλη.
  Γενικά, φυσικά, ο Στάλιν οδήγησε καλά τη χώρα και κατάφερε να νικήσει το Τρίτο Ράιχ σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια. Ο Πούτιν πολέμησε περισσότερο με το ISIS. Αλλά οι Γερμανοί έχουν πολύ cool τεχνολογία.
  Στο παιχνίδι, για παράδειγμα, το γερμανικό τανκ Ε-75, μόνο το σοβιετικό IS-7 μπορεί να πολεμήσει εναντίον του επί ίσοις όροις, όλα τα άλλα τανκς υποχωρούν. Το E-75 έχει πολύ ισχυρή θωράκιση. Ακόμη και το όπλο είναι ανώτερο από το σοβιετικό IS-7 και είναι κοντά σε καταστροφική ισχύ.
  Και οι Γερμανοί σχεδίαζαν να κάνουν αυτό το τανκ το κύριο τους το 1945. Τι γίνεται με το δικό μας;
  Ο Μεντβέντεφ αναστέναξε... Δεν μπόρεσαν να βάλουν το IS-7 σε μαζική παραγωγή στη μεταπολεμική περίοδο. Έτσι ο πόλεμος κράτησε περισσότερο, κανείς δεν ξέρει ποιος άλλος κέρδισε.
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, μεθυσμένος, τραγούδησε:
  - Το λατρεύω, αδέρφια, το λατρεύω! Αγάπη να ζεις, αδέρφια! Και ο αταμάνος μας δεν χρειάζεται να ασχοληθεί.
  Ο Μεντβέντεφ αποκοιμήθηκε ενώ έπαιζε. Είναι χαλαρωτικό...
  Και την επόμενη μέρα έγιναν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών.
  Σχεδόν το 92% των ψηφοφόρων ψήφισαν τον Ζελένσκι μαζί με την Ουκρανία και το 6,7% τον Μεντβέντεφ. Έτσι, πραγματοποιήθηκε η θριαμβευτική νίκη του Zelensky.
  Στη χώρα άρχισαν γιορτές και χαρές. Επιτέλους, μια νέα, όπως φάνηκε σε πολλούς, φωτεινή ζωή ερχόταν.
  Προς το παρόν, ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ είναι πρόεδρος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.
  Και συνεχάρη, φυσικά, τον νικητή. Πού μπορείτε να πάτε; Και δεν υπάρχει τίποτα να μετρήσει έξι τοις εκατό.
  Ο υπουργός Εσωτερικών Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, ωστόσο, επισκέφτηκε τον Μεντβέντεφ και τον παρηγόρησε:
  - Σε ψήφισα Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς!
  Ο ασκών καθήκοντα προέδρου απάντησε σιωπηλά:
  - Ευχαριστώ!
  Ο Ζιρινόφσκι πρότεινε:
  - Μήπως να σε βάλουμε στην πρεμιέρα;
  Ο Μεντβέντεφ κούνησε το βαμμένο κεφάλι του:
  - Δεν νομίζω, μετά από μια τέτοια ήττα στον δεύτερο γύρο, να μου δώσουν τον πρωθυπουργό. Αυτό δεν θα είναι πλέον πολιτικά ορθό.
  Ο Ζιρινόφσκι λογικά σημείωσε:
  - Τέλος πάντων, στη θέση σου θα έπρεπε να είναι κάποιος από τη Ρωσία. Ποιος λοιπόν αν όχι εσύ;
  Ο Μεντβέντεφ πρότεινε:
  - Πιθανότατα, Αντρέι Ναβάλνι!
  Ο Ζιρινόφσκι ξεγύμνωσε τα δόντια του και γρύλισε:
  - Αντρέι Ναβάλνι; Ας μην συμβεί αυτό!
  Ο Μεντβέντεφ ανασήκωσε τους ώμους του και παρατήρησε μπερδεμένος:
  -Πού πηγαίνεις?
  Ο Ζιρινόφσκι φώναξε:
  - Ναι, θα τους συλλάβω όλους!
  Ο Μεντβέντεφ κούνησε το χέρι του:
  - Αρκετά! Ο χρόνος μας φαίνεται να έχει τελειώσει! Πάω διακοπές στα Κανάρια Νησιά. Τι θα κάνεις?
  Ο Ζιρινόφσκι, στραβίζοντας τα μάτια του πονηρά, απάντησε:
  - Λόμπι για τα συμφέροντα των φίλων σας! Μέχρι που ο Ζελένσκι ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρόεδρος της Ρωσίας και της Ουκρανίας!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε με λύπη:
  - Δυστυχώς, αυτό δεν είναι τόσο απλό... Τότε θα σου αφαιρέσουν τρία δέρματα!
  Ο Ζιρινόφσκι, στενεύοντας πονηρά τα μάτια του, ρώτησε:
  - Παρακαλώ κάντε με στρατάρχη της Ρωσικής Ομοσπονδίας! Λοιπόν, τι αξίζει για εσάς!
  Ο Μεντβέντεφ σκέφτηκε για μερικά δευτερόλεπτα και μετά ανακοίνωσε:
  - Πρόστιμο! Δεν θα σε κάνω μόνο στρατάρχη, αλλά θα επαναφέρω και τον Μπέρια στον βαθμό του στρατάρχη! Θα είναι δίκαιο!
  Ο Ζιρινόφσκι έγνεψε καταφατικά:
  - Σε σχέση με τον Μπέρια, ναι!
  Ο Μεντβέντεφ στένεψε τα μάτια του και ρώτησε:
  - Και σε σχέση με εσάς;
  Ο Ζιρινόφσκι απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Και φέρσου με σαν βασιλιά! Επιβραβεύω όποιον θέλω!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, ας είναι!
  Και διέταξε την προετοιμασία και των δύο διαταγμάτων για την απόδοση των βαθμών των στραταρχών.
  Ο εκτελών χρέη προέδρου της Ρωσίας εμψύχωσε. Νομίζοντας ότι τώρα μπορεί να απολαύσει πλήρως τα παιχνίδια στον υπολογιστή.
  Και είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζουν...
  Αλλά αλήθεια, γιατί να κάνει κάτι άλλο ο πρόεδρος; Τώρα η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ που μπορείς να είσαι οποιοσδήποτε. Ακόμη και από τον Κύριο Θεό. Και συγκεκριμένα στο παιχνίδι να δημιουργείς σύμπαντα.
  Για παράδειγμα, στο γραφείο του αναπληρωτή προέδρου υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός διαφορετικών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των πιο σύγχρονων.
  Ο Μεντβέντεφ αποφασίζει να παίξει ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Γερμανία το 1939. Λοιπόν, γιατί χρησιμοποιείτε τον κωδικό ενός απατεώνα; Προσθέτετε τον εαυτό σας πέντε χιλιάδες Πάνθηρες, τρεις χιλιάδες Τίγρες και δέκα χιλιάδες Focke-Wulfs. Και αναπτύσσετε αυτές τις δυνάμεις εναντίον του εχθρού. Και επιτίθεστε στην Πολωνία, που δεν έχει ούτε το ένα δέκατο τέτοιων δυνάμεων.
  Και ο πόλεμος συνεχίζεται όπως θέλετε, με έναν στόχο και νικηφόρα. Ο Μεντβέντεφ, για να είμαι ειλικρινής, είναι ένας τεράστιος κατακτητής εδώ. Συνθλίβει τον εχθρό σαν να συνθλίβει δαμάσκηνα με πρέσα.
  Η Πολωνία ισοπεδώθηκε εύκολα και πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Επιτίθεστε στη Γαλλία. Της εκτοξεύεις δέκα χιλιάδες άρματα μάχης Ε-75 χρησιμοποιώντας έναν αδίστακτο κωδικό. Ας το παραδεχτούμε, υπέροχα αυτοκίνητα. Τα οποία είναι εντελώς άτρωτα στα γαλλικά όπλα, αλλά θανατηφόρα σε μεγάλες αποστάσεις. Καταρρίπτουν εχθρικά οχήματα.
  Ο Μεντβέντεφ μάλιστα πηδάει από χαρά. Όπως και στο παιχνίδι, κινείται γρήγορα, και παίρνει ήδη το Παρίσι... Και μετά τι γίνεται με τα μικροπράγματα; Ας πάρουμε την Ισπανία ταυτόχρονα, για να μην στεναχωριέται πολύ ο Φράνκο .
  Και για την επίθεση στο Γιβραλτάρ θα χρησιμοποιήσουμε τζετ αεροσκάφη. Πού θα πάνε οι Βρετανοί;
  Φυσικά, ταυτόχρονα χρησιμοποιούμε κεφάλαια για την κατασκευή θωρηκτών και αεροπλανοφόρων. Τότε θα είναι δύσκολο για τη Βρετανία. Εδώ είναι εκατό αεροπλανοφόρα και διακόσια θωρηκτά. Αυτή θα είναι μια κολοσσιαία δύναμη.
  Και μετά είναι τα αποβατικά πλοία. Φτιάχνετε επίσης τανκς της σειράς "E"-U, μια περαιτέρω εξέλιξη του "E". Εδώ ρίχνεις μια δεξαμενή "E"-50-U, τέτοια μηχανή που δεν μπορείς να την διαπεράσεις από καμία γωνία.
  Και ας βασανίσει τους Βρετανούς. Εδώ είναι δύο όμορφα κορίτσια μέσα σε ένα τέτοιο τανκ που κλείνουν το μάτι στον ενεργό πρόεδρο της Ρωσίας.
  Ο Μεντβέντεφ τους δίνει ένα φιλί ως απάντηση.
  Έτσι θα παίξουμε...
  Και τα τελευταία τανκς πλησιάζουν το Λονδίνο. Και χωρίς τελετή παίρνουν την πρωτεύουσα της Αγγλίας.
  Ο Μεντβέντεφ τραγούδησε:
  - Ο κόσμος είναι βαρετός! Θα φάμε όλοι τη γάτα!
  Είναι, φυσικά, ενδιαφέρον και εύκολο στο παιχνίδι. Πήρα τον κωδικό απάτης και σφράγισα ό,τι θέλεις. Καταλαμβάνεις λοιπόν τα Βαλκάνια και πας στην Αφρική. Σφραγίζετε επίσης, και επίσης πεζικό. Φτιάχνεις στρατεύματα, αν είχες λεφτά. Και το καταληφθέν έδαφος δίνει επίσης χρήματα. Λοιπόν, δοκιμάστε το, περπατήστε στην Αφρική.
  Η ΕΣΣΔ εξακολουθεί να ανοίγει το μέτωπο. Τριάντα τέσσερα εναντίον της σειράς E-50-U, που άλλες δέκα χιλιάδες σφραγίστηκαν. Εάν το E-50 είναι ένα όχημα με περίπου την ίδια θωράκιση με το Tiger-2, μόνο η ορθολογική κλίση είναι μεγαλύτερη και ο οπλισμός είναι λίγο ισχυρότερος και ο κινητήρας είναι πιο ισχυρός. Το E-50-U, με ίσο βάρος, είναι συγκρίσιμο με το σοβιετικό T-64, και έχει ακόμη πιο ισχυρό κινητήρα αεριοστροβίλου.
  Ναι, οι δυνάμεις δεν είναι ίσες. Εδώ πολεμούν διαφορετικές γενιές τανκς.
  Και ο Μεντβέντεφ, φυσικά, ορμά πάνω σε ένα μαύρο άλογο.
  Οι δυνάμεις, φυσικά, δεν είναι συγκρίσιμες. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το E-75-U, αυτό είναι ένα μηχάνημα θανάτωσης squat, αδιαπέραστο ακόμη και από όπλα πλοίων.
  Και πώς θα ποδοπατήσει τον εαυτό του. Τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει σαν μικρό αγόρι. Ε, εντάξει, τότε πώς. Και κανείς δεν θέλει να τον δει. Έχασε και ξεχάστηκε ο εν ενεργεία πρόεδρος.
  Όλοι αγαπούν μόνο τους νικητές.
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς τραγούδησε:
  Και αψηφούμε τις καταιγίδες,
  Από τι και γιατί...
  Ζήστε στον κόσμο χωρίς εκπλήξεις,
  Είναι αδύνατο για κανέναν
  Είθε καλή τύχη, αποτυχία,
  Όλα τα άλματα, πάνω κάτω,
  Μόνο έτσι και όχι αλλιώς,
  Μόνο έτσι και όχι αλλιώς!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Εκπληξη! Εκπληξη!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Εκπληξη! Εκπληξη!
  Ζήτω η έκπληξη!
  Και ο Μεντβέντεφ έγινε πιο ευδιάθετος. Τώρα τα στρατεύματά του έχουν καταλάβει την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και πλησιάζουν απαρέγκλιτα τη Μόσχα!
  Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας λέει:
  - Ότι η ζωή μας είναι ένα παιχνίδι!
  Και καταλαμβάνει την πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ. Βέβαια απέναντι στον στρατό του 1941 έχει τανκς με χαρακτηριστικά από τη δεκαετία του εξήντα έως και του εβδομήντα και το κυριότερο είναι ότι είναι πολλά.
  Ο Μεντβέντεφ κλείνει το μάτι στον εαυτό του... Η πρωτεύουσα Μόσχα καταλήφθηκε. Και τώρα μπορείς να καταλάβεις τον Καύκασο... Και ταυτόχρονα, να καταλάβεις τον νότο της Αφρικής για τον εαυτό σου. Και θα περάσει στην Αργεντινή.
  Και από εκεί επίθεση στις ΗΠΑ. Είναι ένας ψύχραιμος διοικητής. Ο εχθρός υστερεί τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα στρατευμάτων.
  Ο Μεντβέντεφ τραγουδά με ενθουσιασμό:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη! Για την εξουσία των Σοβιετικών! Και θα σκουπίσουμε τους πάντες στον αγώνα για αυτό!
  Ο Μεντβέντεφ απομακρύνθηκε προσωρινά από το παιχνίδι. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, ο οποίος αντικατέστησε τον Σόιγκου Τρουμπέτσκι, τηλεφώνησε. Ρώτησε τον ακόμη εν ενεργεία πρόεδρο:
  - Πότε θα δώσουμε τον όρκο στον νέο αρχηγό;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε συνοπτικά:
  - Εκεί που πρέπει, στα εγκαίνια!
  Ο Τρουμπέτσκι σημείωσε:
  - Ο νέος πρόεδρος μιας ενωμένης χώρας θέλει να εγκαινιαστεί την επόμενη εβδομάδα. Για να μην έχουν χρόνο να κλέψουν!
  Ο Μεντβέντεφ γάβγισε:
  - Αυτό δεν είναι σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους μας!
  Ο Τρουμπέτσκι σημείωσε:
  - Και ο Γέλτσιν υιοθέτησε αυτό το σύνταγμα όχι σύμφωνα με το νόμο και το παλιό σύνταγμα. Στην πραγματικότητα, πολλοί πίστευαν ότι ο Πούτιν θα πρότεινε ένα νέο σύνταγμα, αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν συνέβη!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε:
  - Δεν είναι η καλύτερη ιδέα για κάθε νέο πρόεδρο να υιοθετεί ένα νέο σύνταγμα!
  Ο Τρουμπέτσκι αντιτάχθηκε:
  - Αλλά ο Πούτιν θα μπορούσε! Ήταν πιο ψύχραιμος από τον Γέλτσιν, κι εσύ, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά και συμφώνησε:
  - Πιο ψύχραιμος και κυρίως πιο τυχερός! Χωρίς τον Πούτιν, όλα πήγαν στραβά και ο Ζελένσκι ανέλαβε την εξουσία στη Ρωσία.
  Ο Τρουμπέτσκι σημείωσε:
  - Και ο Λουκασένκο είχε μια ευκαιρία, αλλά έχασε την ώρα του. Έπρεπε να είχαμε προχωρήσει πιο γρήγορα!
  Ο Μεντβέντεφ λογικά σημείωσε:
  - Ο Λουκασένκο φοβόταν τις ανταγωνιστικές εκλογές στη Ρωσία. Και ο Ζελένσκι δεν θα είχε πάρει το ρίσκο αν η καρδιά του Πούτιν δεν το άντεχε. Το να διαχειρίζεσαι τη χώρα τόσο πολύ με το χέρι είναι καμένο! Ο Πούτιν σίγουρα κάηκε στη δουλειά!
  Ο Trubetskoy πρότεινε:
  - Λοιπόν, να δεχτούμε τα εγκαίνια σε πιο γρήγορη ημερομηνία ή όχι;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε ευθαρσώς:
  - Κάνε ότι θέλεις! Δεν με νοιάζει πια! Θα αποσυρθώ στην τιμητική σύνταξη και θα ζήσω για τη δική μου ευχαρίστηση. Ίσως ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο! Ήμουν ήδη πρόεδρος και πρωθυπουργός για περίοδο ρεκόρ για τη Ρωσία! Πόσο καιρό μπορείς να κολλήσεις στο θρόνο;
  Ο Trubetskoy συμφώνησε:
  - Λοιπόν, αν ναι, ας έρθουν αλλαγές! Τι να κάνετε με τον Σόιγκου;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε ψυχρά:
  - Αφήστε τον να ξεκουραστεί! Η σύνταξη του στρατάρχη είναι μεγάλη. Αφήστε τον να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Σου επέτρεψα να έχεις περιουσία στο εξωτερικό!
  Ο Τρουμπέτσκοϊ έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Ο Πούτιν απομόνωσε τη Ρωσία από τον κόσμο! Αν και λυπηθήκαμε με λόγια στα βάθη της ψυχής μας, χαρήκαμε για τον θάνατό του! Όσο για τον Ζελένσκι, θα δούμε! Πολλοί από εμάς θέλαμε παραγγελίες όπως στη Δύση. Λάβετε όπως στις ΗΠΑ, αλλά δουλέψτε... Όπως στην ΕΣΣΔ!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε:
  - Λοιπόν, επί Στάλιν, οι υπάλληλοι δούλευαν εντατικά! Μη νομίζετε ότι ήταν γεμάτα μέλι!
  Ο Trubetskoy ρώτησε:
  - Τι θα κάνεις?
  Ο Μεντβέντεφ υπενθύμισε:
  - Ήμουν πρόεδρος και θα αποσυρθώ ως πρόεδρος. Είναι μεγάλη... Και θα χαρώ τη ζωή! Γιατί αλλιώς να δουλέψω!
  Ο Trubetskoy υπενθύμισε:
  - Ο Ζελένσκι μπορεί να σου δώσει τη θέση του συμβούλου μαζί του!
  Ο Μεντβέντεφ το απάντησε:
  - Αι! Είναι αρκετά έξυπνος χωρίς τη συμβουλή μου! Εν ολίγοις - πραγματοποιήστε τα εγκαίνια! Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς έστειλε το δικό του!
  Ο Trubetskoy συμφώνησε:
  - Εγκαίνια ναι!
  Ο Μεντβέντεφ έκλεισε το τηλέφωνο. Αποφάσισα να τελειώσω το παιχνίδι. Κάτι για το οποίο δεν είχα χρόνο πριν. Και τουλάχιστον να συντρίψουν διανοητικά τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ή πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι. Ωστόσο, ο Αμερικανός Sherman είναι αδύναμος απέναντι στο E-75-U. Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πολλά αεροσκάφη, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο ισχυρά όσο τα γερμανικά τζετ.
  Αλλά η ποιότητα, φυσικά, δεν είναι η ίδια! Οι Krauts συγκεντρώνουν έντονο σκορ. Ειδικά οι πιλότοι: Albina και Alvina! Και αυτά είναι κορίτσια που διακρίνονται για την κολοσσιαία θέρμη τους.
  Ο Μεντβέντεφ προχωρά προς την Αμερική από το νότο. Και την ίδια στιγμή τα τανκς του κινούνται σε όλη τη Σιβηρία. Διασκεδάζει. Με την ευκαιρία, γιατί να μην κατακτήσετε ακόμα την Ιαπωνία; Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε επίσης να σκοτώσετε τους συμμάχους σας. Προηγμένη στρατηγική. Εφαρμόστε τον κωδικό του cheater και θα είστε πιο δυνατοί από τον αντίπαλό σας τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Όχι πόλεμος, αλλά καθαρή απόλαυση. Εδώ είναι οι μηχανές τζετ χωρίς ουρά, οι Αμερικανοί δεν μπορούν καν να προλάβουν.
  Πιο συγκεκριμένα, για να φτάσουμε εκεί. Και χρησιμοποιήστε ραδιοελεγχόμενους πυραύλους! Και οι Αμερικανοί φοβερίζουν. Ο Μεντβέντεφ του αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Και μετακινήστε τα στρατεύματα. Το Μεξικό καταλήφθηκε. Οι αμερικανικές πόλεις πέφτουν η μία μετά την άλλη. Τέτοια ευχαρίστηση.
  Και στα ανατολικά, τανκς της σειράς "E"-U εισέρχονται στην Ινδία. Τι μπορούν όμως να τους αντιταχθούν οι Βρετανοί; Επιπλέον, το Τρίτο Ράιχ έχει ήδη συσσωρεύσει πόρους και παράγει την πιο σύγχρονη τεχνολογία χωρίς αδίστακτο κώδικα.
  Αλλά ο Μεντβέντεφ αποφάσισε να αναβαθμίσει λίγο τον Πάνθηρα. Εδώ είναι το πρώτο κανονικό "Panther" - μετωπική θωράκιση 80 - 110 mm, πλευρική θωράκιση 50 mm, πυροβόλο 75 mm, μήκος κάννης 70 EL, κινητήρας 650 ίππων. Εδώ είναι το "Panther"-2 με μετωπική θωράκιση από 120 έως 150 χιλιοστά, πλευρές 60 χιλιοστών, πυροβόλο 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 71 EL και κινητήρα 850 ίππων. Ναι, σοβαρό αυτοκίνητο. Και είναι βαρύτερο όχι στους σαράντα πέντε, αλλά στους πενήντα τόνους και έχει πιο κοντή σιλουέτα.
  Αλλά "Πάνθηρας"-3. Μετωπική θωράκιση από 150 έως 200 χιλιοστά, πλευρές 82 χιλιοστών, πυροβόλο 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 100 EL και κινητήρα 1200 ίππων - βάρος 55 τόνους. Συμφωνώ, ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι γενικά σούπερ ενάντια στους Shermans.
  Αλλά υπάρχει το "Panther"-4. Διαθέτει μετωπική θωράκιση από 200 έως 250 mm σε κλίσεις και πλευρική θωράκιση 160 mm. ένα πυροβόλο των 105 mm με μήκος κάννης 100 EL. Αυτό είναι ήδη ένα τέρας βάρους 65 τόνων και με χαμηλή σιλουέτα. Κινητήρας αεριοστροβίλου 1500 ίππων. Φυσικά, μια εξαιρετική σειριακή εξέλιξη, ικανή να πολεμήσει ακόμα και με το σοβιετικό IS-7. Επιπλέον, το IS-7 δεν κατασκευάστηκε μαζικά.
  Υπάρχουν όμως πιο δυνατά μηχανήματα. Τρέχοντας "Panther"-5, μετωπική θωράκιση κύτος 250 σε γωνία 45 μοιρών, μέτωπο πυργίσκου 300 mm υπό γωνία, πλευρά 210 υπό γωνία, πυροβόλο 128 mm στα 100 EL, βάρος πιο προηγμένου τανκ 75 τόνοι, 2000 ίπποι ισχύς αεριοστροβίλου κινητήρα . Μια μηχανή ανώτερη από όλα τα σοβιετικά και αμερικανικά μοντέλα. Ικανός να διεισδύσει στο IS-7 από απόσταση μάχης και να αντέχει μετωπικά χτυπήματα. Το "Panther"-5 είναι γενικά εξαιρετική τεχνολογία. Η ΕΣΣΔ δεν έχει τίποτα πιο δυνατό από το IS-7. Και οι Γερμανοί έχουν επίσης πέντε τύπους Τίγρης.
  Αφού κατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος του εδάφους των ΗΠΑ, ο Μεντβέντεφ αποφάσισε να διώξει και τον Τίγρη. Λοιπόν, το "Tiger" είναι το πρώτο που όλοι γνωρίζουν. Η μετωπική θωράκιση είναι 100-110 χιλιοστά χωρίς σχεδόν καμία κλίση και η πλαϊνή θωράκιση είναι 82 χιλιοστά χωρίς κλίση. Και το πυροβόλο των 88 χιλιοστών, μήκους κάννης 56 EL, είναι ένα πραγματικά άρμα ουρλιάζοντας. Σε αντίθεση με τους "Πάνθηρες", όπου στην πραγματικότητα πολέμησαν μόνο η πρώτη σειρά και υπήρχαν δείγματα της δεύτερης. Tank "Tiger"-2 περισσότερο γνωστό ως "Royal Tiger".
  Μπροστινή θωράκιση: 120-150 mm στο μπροστινό μέρος της γάστρας σε γωνία 50 μοιρών, 185 mm στο μπροστινό μέρος του πυργίσκου σε μικρή γωνία και 82 mm στο πλάι σε γωνία 60 μοιρών. Είναι καλά προστατευμένο στο μέτωπο, λίγο καλύτερο από το Tiger στο πλάι και διαθέτει πυροβόλο 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 71 EL. Από τα τανκς παραγωγής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα καλύτερα από άποψη οπλισμού και μετωπικής προστασίας, βάρος 68 τόνοι, κινητήρας 700 ίπποι - μάλλον αδύναμη σε οδική απόδοση.
  Το "Tiger"-3 είναι ένα ντιζάιν όχημα. Η μετωπική θωράκιση είναι 150-200 χιλιοστά σε γωνία 45 μοιρών, το μπροστινό μέρος του πυργίσκου είναι 240 χιλιοστά υπό γωνία. Πλαϊνά 160 χιλιοστών με κεκλιμένες ασπίδες. Τρεις τύποι διαφορετικών όπλων: ένα πυροβόλο των 88 mm 100 EL, ένα πυροβόλο των 105 mm 70 EL και ένα πυροβόλο των 105 mm 100 EL με κινητήρα 1000 1200 ίππων. Με πιο πυκνή διάταξη και βάρος 75 τόνων. Ναι, το αυτοκίνητο είναι σοβαρό και πολύ επικίνδυνο. Και μια ακόμη πιο ισχυρή μετωπική θωράκιση "Tiger"-4 250 - κύτος με κλίση 45 μοίρες, μέτωπο 300 χιλιοστά κλίση, πλευρές 210 χιλιοστά, πυροβόλο όπλο 128 χιλιοστά μήκους κάννης 100 EL, ή 150 χιλιοστά μήκος κάννης, 150 χιλιοστά, βάρος κάννης 051, 56 ιπποδύναμη αεριοστροβίλου. Ένα πολύ δυνατό τανκ.
  Αλλά ακόμα πιο δροσερό είναι το "Tiger"-5. Μπροστινή θωράκιση: μέτωπο γάστρας 350 mm υπό γωνία 45 μοιρών, μέτωπο πυργίσκου 400 mm υπό γωνία 50 mm. Οι πλευρές έχουν κλίση 300 mm. Ένα πυροβόλο των 150 mm 100 EL ή ένα πυροβόλο 174 mm 70 EL ή ένα πυροβόλο 210 mm 38 EL. Το βάρος είναι 100 τόνοι, ο κινητήρας αεριοστροβίλου είναι 2500 ίπποι. Το πιο ισχυρό μηχάνημα δεν θα διαπεράσει καν το IS-7 και το υπερικό. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον της Αμερικής. Αν και πρέπει να ειπωθεί ότι το "Tiger"-5 δεν ήταν καν στα έργα στην πραγματική ιστορία. Αλλά δεν φταίει κανείς που ο πόλεμος τελείωσε τόσο γρήγορα.
  Αλλά το εικονικό παιχνίδι δεξαμενής μπορεί να βελτιωθεί.
  Ο Μεντβέντεφ άρχισε να εισβάλλει στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ Ουάσινγκτον και στη μεγαλύτερη πόλη της Νέας Υόρκης. Εδώ μπορείτε πραγματικά να δουλέψετε και να κερδίσετε.
  Αν και εικονικά. Εδώ η Ουάσιγκτον καίγεται και γερμανικά τανκς οδηγούν κατά μήκος της. Και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το Tigers-5.
  Ο Μεντβέντεφ ολοκληρώνει μια πεισματική επίθεση στις πρωτεύουσες των ΗΠΑ και φαίνεται σαν νίκη. Αλλά υπάρχει και η Ιαπωνία μπροστά.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 5.
  Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω στο παιχνίδι; Αλλά η οικογένεια των δεξαμενών Lev δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή. Αυτά είναι πραγματικά τέρατα εδώ. Αλλά στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτά τα μηχανήματα της μεταγενέστερης σειράς ήταν ακόμη και περιττά. Και ακόμη περισσότερο εναντίον της Ιαπωνίας με τα μικρομεσαία τανκς της.
  Αλλά ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ αποφάσισε να τους διώξει λίγο.
  Εδώ είναι η πρώτη δεξαμενή Lev, που υπάρχει μόνο σε έργα, και μόνο εν μέρει ενσωματωμένη σε μέταλλο. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 120 χιλιοστά σε γωνία 45 μοιρών, η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου είναι 240 χιλιοστά υπό γωνία, οι πλευρές είναι 82 χιλιοστά, το όπλο είναι 105 χιλιοστά, το μήκος της κάννης είναι 70 EL, το σύνολο 80 τόνους, ο κινητήρας είναι 800 ίπποι. Γενικά, ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να εμφανιστεί μαζί με τους Τίγρηδες και τους Πάνθηρες στο Kursk Bulge. Με ένα πολύ δυνατό όπλο για την εποχή του και εξαιρετική προστασία μετώπου πυργίσκου. Αλλά ευτυχώς δεν εμφανίστηκε. Όχημα έργου "Lev"-2. Το μέτωπο της γάστρας έχει κλίση 250 χιλιοστά, το μέτωπο του πυργίσκου έχει κλίση 300 χιλιοστά. Τα πλαϊνά έχουν κλίση 200 χιλιοστών. Όπλο ή 128 mm 100 EL ή 210 mm 38 EL. Βάρος 100 τόνοι, κινητήρας 1800 ίπποι. Δεν έχει όμοιο στη δύναμή της. Ανώτερο από το IS-7, το οποίο μπορεί να το χτυπήσει μόνο στο πλάι. Στη συνέχεια όμως οδηγείτε παραπέρα και εμφανίζεται το "Lion"-3, κυνηγώντας επίσης ένα τέρας. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 350 mm, οι πυργίσκοι είναι 450 mm, με πλευρική κλίση 300 mm στις κλίσεις, ένα πυροβόλο 150 mm στα 100 EL ή 175 mm στα 70 EL ή 210 στα 56 EL ή εκτοξευτής πυραύλων στα 400 mm. Το βάρος είναι 120 τόνοι, ο κινητήρας είναι 2500 ίπποι.
  Ναι, αυτή είναι μια τρομερή δύναμη.
  Το Tank "Lion"-4 είναι ένα άλλο σούπερ τέρας . Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 450 mm, η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου είναι 500 mm. Οι πλευρές της γάστρας και του πυργίσκου έχουν κλίση 400 mm. Ένα πυροβόλο 175 χιλιοστών στα 100 EL, ένα πυροβόλο 210 χιλιοστών στα 70 EL, ένας εκτοξευτής ρουκετών 500 χιλιοστών. Το βάρος του αυτοκινήτου είναι 150 τόνοι, ο κινητήρας είναι αεριοστρόβιλος 3500 ίππων. Από μεγάλη απόσταση διαπερνά όλα τα άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένου του IS-7 και του αμερικανικού T-93. Και ακόμη και τα ναυτικά όπλα δεν μπορούν να το διαπεράσουν. Αυτό είναι ένα ισχυρό μηχάνημα, και με ένα επιπλέον κανόνι.
  Αλλά το ακόμα πιο ισχυρό Lev-5 είναι ο βασιλιάς των τανκς. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 600 mm υπό γωνία 45 μοιρών, ο πυργίσκος έχει πάχος 800 mm, οι πλευρές είναι 550 mm υπό γωνία. Ένα πυροβόλο των 210 mm στα 100 EL, ένα πυροβόλο των 300 mm στα 70 EL, ένας εκτοξευτής ρουκετών 600 mm. Το βάρος του μηχανήματος είναι 200 τόνοι, ο κινητήρας αεριοστροβίλου παράγει 5000 ίππους. Αδιαπέραστο σε σχεδόν όλους τους τύπους όπλων, εκτός από πυραύλους υψηλής ισχύος , ειδικά όπλα και βόμβες μεγάλου διαμετρήματος. Δυνατότητα βολής κατά θωρηκτών και αεροπλανοφόρων. Πραγματικά ένα σούπερ τανκ.
  Λοιπόν, με λίγα λόγια, υπάρχει κάτι να παίξει. Ο Μεντβέντεφ ασκεί πίεση στην Ιαπωνία.
  Αλλά τον διακόπτουν και πάλι.
  Ο διευθυντής του FSB τηλεφωνεί και λέει:
  - Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς, θα δώσεις μια διάσκεψη σε δημοσιογράφους;
  Ο Μεντβέντεφ δήλωσε αποφασιστικά:
  - Οχι ακόμα!
  - Γιατί?
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος απάντησε:
  - Έχω δικαίωμα να δίνω συνεντεύξεις ή όχι! Αποφάσισα λοιπόν να μην το δώσω ακόμα!
  Ο διευθυντής του FSB έγνεψε:
  - Μπορείς να είσαι ήρεμος προς το παρόν! Η συνέντευξη δεν πάει μακριά! Αλλά θα ψάξουμε για άλλο μέρος!
  Ο Μεντβέντεφ σημείωσε:
  - Όλοι, ηρεμήστε! Αν μη τι άλλο, η σύνταξη του στρατηγού σας είναι μεγάλη! Μπορείς να ζήσεις χωρίς να δουλεύεις!
  Ο διευθυντής του FSB ρώτησε έκπληκτος:
  - Δεν είναι κρίμα να αποχωρίζεσαι μια τέτοια τεράστια δύναμη;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Είναι κρίμα, φυσικά, αλλά ένα άτομο υποτάσσεται στο αναπόφευκτο!
  Ο Μεντβέντεφ επέστρεψε ξανά στο παιχνίδι. Ο πρώην πρόεδρος της μεγαλύτερης και πλουσιότερης σε πόρους χώρας στον κόσμο επιτέλους τα κατάφερε. Και γιατί να μην παίξουν αν μπορούν τώρα χωρίς αυτό. Αν και είναι εν ενεργεία αρχηγός κράτους.
  Πώς όμως μπορείς να αποφύγεις τον πειρασμό να κόψεις τον εαυτό σου σε ένα τέτοιο παιχνίδι; Λοιπόν, τα γερμανικά στρατεύματα έφτασαν στην Τσουκότκα. Ευτυχώς, η μετακίνηση του εξοπλισμού στο παιχνίδι είναι πολύ πιο εύκολη από ό,τι στην πραγματικότητα. Και πάνε στην Κίνα. Και εκεί μπήκαν στη μάχη με τους Ιάπωνες. Φυσικά, χρησιμοποιώντας τον κωδικό απάτης, ο Μεντβέντεφ έβγαλε άρματα μάχης Lev-5 και τα πέταξε εναντίον των σαμουράι. Και αυτά είναι πραγματικά super class αυτοκίνητα.
  Πώς συνθλίβονται οι σαμουράι. Αλλά και πάλι δεν είναι το όριο της τελειότητας.
  Αλλά γιατί, μέχρι να τελειώσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, δεν είναι δυνατό να περάσει το βαρύτερο γερμανικό τανκ "Mouse" μέσα από τα επίπεδα;
  Αυτή είναι πραγματικά μια ανακατανομή της τελειότητας και το στεφάνι της ομορφιάς. Πιο συγκεκριμένα, τι μπορεί να συμβεί αν εξελιχθεί η γιγαντομανία.
  Ο Μεντβέντεφ άρχισε να διώχνει τους Ποντικούς.
  Το τανκ του ποντικιού, ένα τανκ που υπάρχει στην πραγματικότητα στο μέταλλο, το βαρύτερο από αυτά που στην πραγματικότητα ενσωματώθηκαν σε μέταλλο, οδήγησε και πολέμησε. Η μετωπική θωράκιση του "Mouse" είναι 150 mm στο κάτω μέρος της γάστρας, 200 mm στο πάνω μέρος της γάστρας, 250 mm στο μπροστινό μέρος του πυργίσκου και 210 mm στα πλάγια. Όπως μπορούμε να δούμε, το τανκ, ακόμα και στην πρώτη του έκδοση, είναι αδιαπέραστο σε όλα τα σειριακά σοβιετικά τανκς στο μέτωπο και ακόμη και στο πλάι. Το IS-2 και το SU-100 δεν μπορούσαν να διεισδύσουν σε αυτή τη δεξαμενή από καμία γωνία. Μόνο το IS-7 θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στο Maus και να πολεμήσει πραγματικά αυτό το τανκ. Αλλά το IS-7 εμφανίστηκε μόνο μετά τον πόλεμο και δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή. Και τα "Ποντίκια" μπορούσαν ήδη να πολεμήσουν στο μέτωπο το 1943. Αυτό το άρμα έχει δύο πυροβόλα όπλα: ένα κοντόκαννο 75 mm και ένα 128 mm 55 EL, ικανό να διαπεράσει όλα τα σοβιετικά άρματα μάχης εκτός από το IS-7 κατά μέτωπο. Επιπλέον, το IS-2 από μεγάλη απόσταση. Υπήρχε και ένα πυροβόλο των 150 χλστ.
  Το "Ποντίκι" ζύγιζε 188 τόνους και είχε κινητήρα 1250 ίππων, κάτι που ακόμα δεν είναι αρκετό. Συνολικά, το αυτοκίνητο είναι το πιο δυνατό για την εποχή του και δεν έχει όμοιο.
  Το "Mouse"-2 είναι ένα όχημα σχεδιασμού. Πιο τέλειο. Στην πραγματική ιστορία, το αυτοκίνητο υποτίθεται ότι ήταν χαμηλότερο σε σιλουέτα και ελαφρύτερο. Αλλά στο παιχνίδι, φυσικά, το αυτοκίνητο έγινε πιο τέλειο, πιο χαμηλό σε σιλουέτα, πιο πυκνό στη διάταξη, αλλά ακόμα πιο βαρύ. Η μετωπική θωράκιση του κύτους του ποντικιού είναι 2 350 mm. Η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου είναι 450 χιλιοστά. Πλαϊνά 300 χλστ. Τα πυροβόλα είναι μήκους 75 χλστ. και 70 EL 150 χλστ. ή οβιδοβόλος των 210 χλστ. ή εκτοξευτής πυραύλων 400 χλστ. Βάρος 200 τόνοι. Κινητήρας αεριοστροβίλου 2000 ίππων.
  "Ποντίκι"-3 παιχνιδομηχανή. Τέλειο επίσης. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 600 mm, ο πυργίσκος είναι 800 mm, οι πλευρές είναι 550 mm. Πυροβόλα 88 mm 100 EL, για την καταπολέμηση εχθρικών αρμάτων, και 210 mm 70 EL. Ή ένας εκτοξευτής πυραύλων 550 χλστ. Το βάρος της δεξαμενής είναι 250 τόνοι, ο κινητήρας αεριοστροβίλου είναι 4000 ίπποι. Το τανκ είναι σχεδόν αδιαπέραστο με όλα σχεδόν τα όπλα, εκτός από τα πιο ισχυρά.
  Το "Mouse"-4 είναι μια νέα εξέλιξη της γιγαντομανίας και πιο προηγμένη. Η μετωπική θωράκιση του κύτους είναι 1000 mm υπό γωνία 45 μοιρών, η μετωπική θωράκιση του πυργίσκου είναι 1200 mm υπό γωνία. Τα πλαϊνά έχουν κλίση 850 mm. Οπλισμός: πυροβόλο 105 mm 10EL για την καταπολέμηση εχθρικών αρμάτων μάχης και αρκετά επαρκής εναντίον σχεδόν όλων των τύπων οχημάτων. Όπλο 300mm στα 70 EL, για καταστροφή οχυρώσεων και περιττό για άρματα μάχης. Ή αντ' αυτού, ένας εκτοξευτής πυραύλων 750 χλστ.
  Το βάρος του οχήματος είναι 350 τόνοι, κάτι που δεν είναι τόσο πολύ για τέτοιες πανοπλίες και όπλα. Ακόμη και τα πυροβόλα ενός θωρηκτού δεν μπορούν να διαπεράσουν ένα τέτοιο όχημα κατά μέτωπο. Μόνο ένα άμεσο χτύπημα από έναν ισχυρό πύραυλο κρουζ ή μια πολύ μεγάλη βόμβα μπορεί να καταστρέψει μια τέτοια μηχανή. Από όλες τις πλευρές είναι αδιαπέραστο από όλα τα τανκς και τα αυτοκινούμενα πυροβόλα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο κινητήρας είναι αεριοστρόβιλος 6000 ίππων.
  Λοιπόν, το "Mouse"-5 είναι το υψηλότερο επίπεδο αυτής της σειράς. Η μετωπική θωράκιση του μετώπου της γάστρας είναι 1600 mm υπό γωνία, το μέτωπο του πυργίσκου είναι 2000 mm, οι πλευρές είναι 1500 mm υπό γωνία.
  Ένα πυροβόλο 128 mm με 100 EL για την καταπολέμηση όλων των αρμάτων μάχης, αρκετά επαρκές ενάντια σε όλες τις μάρκες, συμπεριλαμβανομένου του IS-7 και ενός εκτοξευτήρα πυραύλων 900 mm. Άλλα όπλα δεν είναι πρακτικά. Υπάρχουν καμιά δεκαριά πολυβόλα. Το βάρος της δεξαμενής είναι 500 τόνοι. Κινητήρας αεριοστροβίλου 10.000 ίππων. Το αυτοκίνητο είναι, ας πούμε, η ίδια η τελειότητα. Σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να σε χτυπήσει στο μέτωπο. Σούπερ δεξαμενή...
  Ωστόσο, αν κάποιος πιστεύει ότι είναι αδύνατο να βρει κάτι πιο cool από το "Mouse"-5, τότε αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια. Η φαντασία των συντακτών ενός καλού παιχνιδιού για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι απεριόριστη.
  Για παράδειγμα, υπάρχει επίσης το "Rat". Στην πραγματική ιστορία, αυτή η δεξαμενή κατέχει το ρεκόρ μεγέθους μεταξύ όλων των οχημάτων του έργου, και μάλιστα εν μέρει ενσωματώθηκε σε μέταλλο.
  Η δεξαμενή "Rat" έχει μετωπική θωράκιση 400 mm και η πλαϊνή θωράκιση είναι επίσης ελαφρώς κεκλιμένη. Οπλισμός: τέσσερα πυροβόλα των 210 mm, ή ένα πυροβόλο των 800 mm και δύο οβίδες των 150 mm, έντεκα αντιαεροπορικά πυροβόλα. Το βάρος είναι 2000 τόνοι, οι κινητήρες ντίζελ έχουν συνολική ισχύ 10.000 ίππων.
  Το Tank "Rat"-2 είναι μια εξέλιξη του σχεδιαστικού οχήματος με πιο προηγμένη διάταξη. Μετωπική και οποιαδήποτε θωράκιση 800 mm, με μεγάλη γωνία ορθολογικής κλίσης. Ο οπλισμός είναι ένα πυροβόλο των 1000 χιλιοστών και τέσσερα οβιδοβόλα των 150 χιλιοστών, δεκαέξι αντιαεροπορικά πυροβόλα ικανά να βάλλουν κατά επίγειων και εναέριων στόχων. Το βάρος είναι 3000 τόνοι, οι κινητήρες αεριοστροβίλου, η συνολική ισχύς είναι 20.000 ίπποι.
  Το "Rat"-3 είναι ένα ακόμα πιο ισχυρό και προηγμένο μηχάνημα. Πανοπλία 1200 - χιλιοστά υπό γωνία. Οπλισμός: ένα πυροβόλο των 1250 χλστ. και έξι οβίδες των 150 χλστ. Είκοσι αντιαεροπορικά πυροβόλα ικανά να βάλλουν τόσο κατά εναέριων όσο και επίγειων στόχων. Το βάρος είναι 4000 τόνοι, οι κινητήρες αεριοστροβίλου, η συνολική ισχύς είναι 35.000 ίπποι.
  Το "Rat"-4 είναι ένα ακόμα πιο ισχυρό και προηγμένο μηχάνημα Θωράκιση 1600 χλστ υπό γωνία. Οπλισμός - ένα πυροβόλο των 1600 χλστ. και εννέα οβίδες των 150 χλστ., είκοσι πέντε αντιαεροπορικά πυροβόλα όπλα ικανά να βάλλουν κατά εναέριων και επίγειων στόχων. Βάρος 5000 τόνοι, κινητήρες αεριοστροβίλου, βελτιωμένοι, συνολική ισχύς 50.000 ίππων.
  Το "Rat"-5 είναι το πιο cool τανκ. Πανοπλία 2500 χιλιοστών σε όλες τις πλευρές. Οπλισμός: ένα πυροβόλο των 2500 χλστ. Και δεκαπέντε οβίδες των 150 χλστ. Σαράντα αντιαεροπορικά πυροβόλα ικανά να βάλλουν κατά εναέριων και επίγειων στόχων. Βάρος 10.000 τόνοι. Πυρηνικός αντιδραστήρας ως κινητήρας, ισχύος άνω των 100.000 ίππων.
  Το τανκ είναι πραγματικά το πιο cool στο παιχνίδι. Και όσον αφορά το βάρος και άλλα χαρακτηριστικά.
  Λοιπόν, μπορείτε να εμπιστευτείτε την καταιγίδα του Τόκιο στον "Rat"-5. Είναι αλήθεια ότι είναι τόσο ακριβό που πρέπει να εκτελέσετε τον κωδικό απάτης πολλές φορές.
  Αλλά συνολικά, ο Μεντβέντεφ μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Έπαιξε σχολαστικά.
  Και τελικά είδα το "Rat"-5 σε εικονική πραγματικότητα. Πώς να παίζεις ανέντιμα καλά.
  Αλλά μετά ξανακαλούν τον Μεντβέντεφ.
  Αυτή τη φορά πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και χρέη πρωθυπουργού είναι ο Σιλουάνοφ .
  Είπε με θλιμμένο ύφος:
  - Χάσαμε τον Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς! Έχουν ήδη καταμετρηθεί σχεδόν όλα τα ψηφοδέλτια!
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε έξυπνα:
  - Καλύτερα να χάσεις καλά παρά να κερδίσεις άσχημα!
  Ο Σιλουάνοφ εξεπλάγη:
  - Πώς είναι αυτό δυνατόν?
  Ο Μεντβέντεφ εξήγησε:
  - Αν ο Vitaliy Klitschko είχε εκλεγεί δήμαρχος του Κιέβου την πρώτη φορά, η επιστροφή του στο ρινγκ δεν θα είχε πραγματοποιηθεί. Αντί για μεγάλο πρωταθλητή, ο δήμαρχος θα ήταν περίγελος!
  Ο Siluanov συμφώνησε με αυτό:
  - Ναι, έχεις δίκιο, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς! Ο Klitschko είχε ένα πλεονέκτημα για να χάσει... Αλλά δυστυχώς δεν είχατε ίχνος τέτοιου πλεονεκτήματος!
  Ο Μεντβέντεφ τραγούδησε ως απάντηση:
  - Είμαι ελεύθερος, σαν πουλί στον ουρανό,
  Είμαι ελεύθερος, έχοντας ξεχάσει τι σημαίνει φόβος...
  Είμαι ελεύθερος σαν τον άγριο άνεμο
  Είμαι ελεύθερος στην πραγματικότητα, όχι στο όνειρο!
  Ο Σιλουανόφ μουρμούρισε:
  - Ναι, είσαι απλώς ένας ποιητής Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς! Μπορεί κανείς να γράψει στίχους για σένα!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε σοβαρά:
  - Σε κάθε περίπτωση, τώρα μπορώ να κάνω ήρεμα το αγαπημένο μου πράγμα - να παίξω παιχνίδια στον υπολογιστή! Και πριν από αυτό, εδώ και είκοσι χρόνια μπορούσα να το αντέξω οικονομικά μόνο σε fits and starts!
  Ο Σιλουάνοφ μουρμούρισε αμυδρά:
  - Στα παιχνίδια;
  Ο Μεντβέντεφ επιβεβαίωσε:
  - Ακριβώς παιχνίδια! Και θα ήταν χρήσιμο να μελετήσετε κάποια στρατιωτικοοικονομική στρατηγική!
  Ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρατήρησε διστακτικά:
  - Προτιμώ την εξάσκηση!
  Ο Μεντβέντεφ σφύριξε ως απάντηση:
  - Η κακιά πραγματικότητα είναι καταραμένη, μπορεί να σε τρελάνει!
  Ο Σιλουανόφ απάντησε ψυχρά:
  - Θέλεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα με τον κόσμο των παιχνιδιών; Αξιέπαινος!
  Υπήρχε ειρωνεία στα λόγια του εν ενεργεία πρωθυπουργού.
  Ο Μεντβέντεφ είπε:
  - Άσε με να κρεμάσω και για σένα το αστέρι του ήρωα της Ρωσίας!
  Ο Siluanov συμβούλεψε:
  - Κρεμάστε, κύριε Πρόεδρε!
  Ο Μεντβέντεφ γέλασε και απάντησε:
  - Ίσως είναι καλή ιδέα! Κατά τα άλλα, ο Πούτιν βραβεύτηκε μόνο μετά θάνατον!
  Ο εν ενεργεία πρωθυπουργός απάντησε:
  - Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε!
  Ο Μεντβέντεφ συνέχισε μελωδικά:
  - Για ανόητα άδεια μάτια...
  Ο Siluanov τραγούδησε μαζί:
  -Για το γεγονός ότι όλα είναι πιθανά...
  Ο Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε:
  -Μα δεν μπορείς να ζήσεις!
  Ο εν ενεργεία πρωθυπουργός απάντησε:
  - Σοβαρά όμως, πιθανότατα θα με απομακρύνουν! Φαίνεται ότι θα πρέπει να παλέψουμε!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε ψυχρά:
  - Υπάρχουν πολλά μέρη στη Γη!
  Ο Σιλουάνοφ έγνεψε καταφατικά και γουργούρισε:
  - Με λίγα λόγια, κύριε Πρόεδρε, μου υποσχεθήκατε έναν ήρωα σταρ!
  Ο Μεντβέντεφ φώναξε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Ετοίμασε ένα διάταγμα!
  Του έφεραν άλλο ένα βραβείο. Όπως, γράφει ο ασκών την προεδρία.
  Την ίδια στιγμή, ο Μεντβέντεφ την βράβευσε σε ένα σωρό κόσμο. Μάθε το δικό μας!
  Ε, είναι ήδη πολύ αργά και ο εν ενεργεία πρόεδρος της Ρωσίας έχει αποκοιμηθεί.
  Ονειρευόταν μια άλλη εναλλακτική ιστορία. Ο τσαρικός στρατός, με επικεφαλής τον Κουροπάτκιν, μάχεται για την απελευθέρωση του Πορτ Άρθουρ. Αλλά ο ίδιος ο Μεντβέντεφ εμφανίστηκε σε ένα ρομπότ μάχης, με λέιζερ και κοχύλια θερμοκουάρκ στο μέγεθος ενός σπόρου παπαρούνας, αλλά τόσο θανατηφόρα όσο οι βόμβες που έπεσαν στη Χιροσίμα.
  Και πώς μπορεί ο Μεντβέντεφ να πολεμήσει τους Ιάπωνες με το ρομπότ μάχης του; Πώς διαλύθηκαν οι σαμουράι, κατά χιλιάδες. Και πώς άρχισαν να χρησιμοποιούνται τα λέιζερ και οι εκτοξευτήρες.
  Και έσφαξαν τους Ιάπωνες, συγκεκριμένα τους έσφαξαν. Και το πριόνισε σε κομμάτια. Και κατέστρεψε τις τάξεις τους.
  Ο Μεντβέντεφ, που είχε χάσει τον θρόνο του, βρήκε απόλαυση στη μάχη. Κουρεύει αυτούς τους σαμουράι που τόλμησαν να ταρακουνήσουν τον ιερό βασιλικό θρόνο.
  Αλλά είναι πραγματικά κακό, ας πούμε ειλικρινά, με κάθε ειλικρίνεια, ήταν υπό τον Τσάρο;
  Είθε ο Θεός να χαρίσει σε κάθε χώρα έναν τέτοιο τσάρο όπως ο Νικόλαος Β'. Αυτό είναι ένα πραγματικό παράδειγμα ενός ευφυούς ηγεμόνα, και ταυτόχρονα ενός διανοούμενου.
  Είναι κρίμα που μια τέτοια μη οντότητα όπως ο Κουροπάτκιν τον απογοήτευσε. Και τώρα ο Μεντβέντεφ έχει αντιμετωπίσει τους Ιάπωνες. Και να τα αλωνίσουμε. Και να το κάνεις αυτό είναι πολύ τολμηρό.
  Και οι ακτίνες λέιζερ κουρεύουν τους σαμουράι κατά χιλιάδες. Λίγα λεπτά ακόμη μάχης, και
  Δεν υπάρχει ιαπωνικός στρατός.
  Τι έφαγαν οι κύριοι Σαμουράι; Και τώρα ίσως καταφέρουμε να δουλέψουμε στα πλοία σας.
  Ο Μεντβέντεφ σήκωσε το ρομπότ μάχης στον αέρα και έσπευσε στις θέσεις του στόλου του Τόγκο. Τι πιστεύει ότι μπορεί να κάνει με τον Ρώσο ιππότη;
  Και αυτό είναι πόσο γρήγορα ορμά ένα ρομπότ θερμοκουάρκ. Τώρα είναι ήδη πάνω από τη θάλασσα. Και ας βυθίσουμε τον στόλο του Τόγκο. Κόψτε αρμαδίλους, κρουαζιέρες και άλλα ζωντανά πλάσματα.
  Κάπως έτσι... Κι αν ρίξουμε και μια βόμβα μίνι- θερμοκουάρκ ;
  Και ο νέος ήρωας την εγκαταλείπει. Ένα κύμα ανατέλλει και βυθίζει τα πλοία της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου.
  Ο Μεντβέντεφ φωνάζει από πάνω του:
  - Για τη Ρωσία Νικόλαος,
  Θα σκίσω όλους τους Ιάπωνες!
  Και πάλι, ο εν ενεργεία Ρώσος πρόεδρος πέφτει σε έκσταση.
  Είναι υπέροχο να παλεύεις με ένα τέτοιο ρομπότ.
  Ας πνίξουμε τον δικό σας σαμουράι... Και δεν θα υπάρχει Τσουσίμα, οι Ιάπωνες δεν θα έχουν τίποτα να πολεμήσουν.
  Τα τελευταία πλοία σαμουράι ήδη βυθίζονται. Τι νίκη είναι αυτή!
  Αλλά υπάρχουν ακόμα μέρη της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου που μπλοκάρουν το Πορτ Άρθουρ. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε πραγματικά. Να επιλύσει όλους τους αντιπάλους της αυτοκρατορίας του Τσάρου Νικολάου.
  Ο Μεντβέντεφ τραγουδά με ενθουσιασμό:
  - Και ο σαμουράι πέταξε στο έδαφος,
  Υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Και ας καταστρέψουμε τα στρατεύματα που πολιόρκησαν το Πορτ Άρθουρ. Πραγματικά συνέβη να πέσει ένα ισχυρό φρούριο. Και η Ρωσία δέχτηκε ένα χαστούκι στο πρόσωπο. Και το πιο σημαντικό, ήταν χειρότερο από τον Κριμαϊκό Πόλεμο. Εκεί, η αυτοκρατορία του Τσάρου Νικολάου Β' έχασε από τον συνασπισμό της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Τουρκίας και του Βασιλείου της Σαρδηνίας. Και έχασε με αξιοπρέπεια. Και εδώ είναι κάποια Ιαπωνία, την οποία κανείς δεν θεωρούσε σοβαρό αντίπαλο.
  Ας μην αντέξει η Ρωσία την ταπείνωση. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ο Στάλιν, τόσο προσεκτικός και συγκρατημένος στην εξωτερική πολιτική, άνοιξε ένα δεύτερο μέτωπο στην Άπω Ανατολή ενάντια στην Ιαπωνία. Πράγματι, οι σαμουράι ταπείνωσαν υπερβολικά την τσαρική Ρωσία.
  Για αυτό, καταστρέψτε τα με μικροσκοπικές βόμβες θερμοκουάρκ και κάψτε τα με λέιζερ.
  Για να μην τολμήσω να νικήσω τη Ρωσία! Ω, ο Θεός να δώσει ο Ζελένσκι ένας επιτυχημένος βασιλιάς.
  Και πάλι, Ρώσοι και Ουκρανοί είναι ενωμένοι, και σύντομα οι Λευκορώσοι θα ενωθούν μαζί τους.
  Και θα υπάρξει τριάδα Σλάβων!
  Ο Μεντβέντεφ τελείωσε τους Ιάπωνες κοντά στο Πορτ Άρθουρ και όρμησε... Η Ρωσία νίκησε την Ιαπωνία. Πήρε την Κορέα, τη Μαντζουρία, τα νησιά Κουρίλ και την Ταϊβάν. Υποχρέωσε επίσης τους Ιάπωνες να πληρώσουν μεγάλη αποζημίωση.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β' ενίσχυσε τη θέση του• επανάσταση και περιττή σκέψη δεν εμφανίστηκαν.
  Η τσαρική Ρωσία συνέχισε να κινείται στην Κίνα. Και η επέκτασή του στα ανατολικά.
  Αλλά η Γερμανία του Κάιζερ, παρά το γεγονός ότι η τσαρική Γερμανία γινόταν μεγάλη δύναμη και αναπτυσσόταν ακόμη πιο γρήγορα και περισσότερο από ό,τι στην πραγματική ιστορία, συνέχισε να προχωρήσει και να εισέλθει στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
  Ναι, σε δύο μέτωπα.
  Λοιπόν, τώρα ο Μεντβέντεφ ανέλαβε το έργο να καταστρέψει τους Γερμανούς. Δεν έχουν λόγο να προσβάλλουν τον Τσάρο-Πατέρα.
  Και πώς χτυπά τους εχθρούς με λέιζερ. Και ας τους αλωνίσουμε στην Ανατολική Πρωσία σαν τυφώνας. Ο Μεντβέντεφ πυροβολεί τα γερμανικά στρατεύματα χρησιμοποιώντας λέιζερ και δέσμες βαρυτικής ενέργειας.
  Την ίδια στιγμή εμφανίστηκαν τα κορίτσια. Φυσικά με μπικίνι. Η Αλένκα και η Νατάσα. Και αφήστε τα Krauts να ψιλοκόψουν με φωτόσπαθα.
  Ναι, Τσάρο Νικόλαο, οι Ναζί δεν ονειρεύτηκαν ποτέ κάτι τέτοιο. Τι σχεδιάζουν εναντίον σας πατέρες;
  Ο Μεντβέντεφ τραγουδά επιθετικά:
  - Πεπόνια, καρπούζια, ψωμάκια σίτου,
  Γενναιόδωρη, ευημερούσα γη...
  Και κάθεται στο θρόνο της Αγίας Πετρούπολης,
  Πατέρα Τσάρο Νικόλαο!
  Η ημερομηνία των εγκαινίων αναβλήθηκε νωρίς. Και ο Μεντβέντεφ αφέθηκε εντελώς στην τύχη του. Όπως, ενώ φτιάχνετε με το παιδί.
  Ο Μεντβέντεφ απένειμε επίσης μεταθανάτια στον Αντρόποφ το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας. Κάτι που μάλλον θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Και εξέδωσε διάταγμα για την κατασκευή ενός μνημείου στον Andropov.
  Ταυτόχρονα, ο αναπληρωτής πρόεδρος επανέφερε επίσης τους Yezhov και Yagoda. Γιατί να στέκομαι στην τελετή εδώ;
  Στη συνέχεια ίδρυσε ένα νέο τάγμα με το όνομα του Μπόμπι Φίσερ. Αλλά δεν μπορείς να πεις τίποτα ότι ήταν μεγάλος σκακιστής. Και όχι απλά σπουδαίο, αλλά και σκανδαλώδες. Ήθελε να είναι πάνω από όλους όχι μόνο στο σκάκι.
  Και επίσης τρεις βαθμούς: χάλκινο, ασήμι και χρυσό!
  Και φυσικά, πρώτα απ' όλα, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ απένειμε αυτή την παράταξη στους: Garry Kasparov, Anatoly Karpov και... τους αδελφούς Klitschko!
  Και την ίδια στιγμή, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ καθιέρωσε το Τάγμα του Βλαντιμίρ Κλίτσκο. Επίσης ενδιαφέρουσα κίνηση. Τρία επίπεδα: χάλκινο, ασήμι, χρυσό.
  Και μετά υπάρχει το Τάγμα Svyatogor, μια λαμπρή λύση.
  Ο Μεντβέντεφ κατευθύνει και κάνει πετάλι . Και το εφευρίσκει πάλι αυτό. Αυτή είναι μια αρκούδα. Μια αρκούδα σε όλες τις αρκούδες.
  Και έχει νέες ιδέες. Για παράδειγμα, δώστε σε κάθε Ρώσο ένα νέο αυτοκίνητο.
  Στο μεταξύ, πήγαινε και παίξε στον υπολογιστή. Αυτό που ήθελε περισσότερο από όλα ο Μεντβέντεφ. Έτσι, τώρα έχει ενεργοποιήσει μια νέα στρατηγική. Πόλεμος διαφορετικών επιπέδων. Αυτό ήθελε να παίξει ο πρόεδρος, ακόμα και ο πρώην.
  Ξεκινάς με πέντε εργάτες και χίλιες μονάδες ο καθένας: κάρβουνο, σίδερο, πέτρες, λάδι, τρόφιμα, χρυσό.
  Και ας φτιάξουμε πρώτα ένα κοινοτικό κέντρο για την παραγωγή νέων εργαζομένων. Στη συνέχεια, αρχίζετε να αναπτύσσετε τα ορυχεία και τη γεωργία.
  Πρώτα απ 'όλα, φυσικά, η απόκτηση τροφίμων για την καλύτερη προσαρμογή των εργαζομένων.
  Ο Μεντβέντεφ έχει τον πιο ισχυρό, πιο σύγχρονο υπολογιστή. Και μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές μονάδες.
  Χτίζεις για τον εαυτό σου μια πόλη και νέα εμπορικά κέντρα. Τα χρήματα, φυσικά, είναι ένα πρόβλημα στην αρχή. Μέχρι να φτιάξεις ένα νομισματοκοπείο, μια αγορά, μια ακαδημία επιστημών κ.ο.κ.
  Όμως ο Μεντβέντεφ γνωρίζει έναν παγκόσμιο τρόπο πλουτισμού. Προσλάβετε περισσότερους αγροτικούς εργάτες και αγοράστε πόρους για ψωμί. Η αγορά είναι πολύ φθηνή στην κατασκευή. Και μετά έκανες οικονομία, αγόρασες μια ακαδημία, έφτιαξες ένα πριονιστήριο και έφτιαξες νέα ορυχεία. Και μετά άλλα... Και έρεε χρυσός - το πιο ακριβό προϊόν. Ειδικά όταν το έκανε το νομισματοκοπείο. Και τότε θα είναι δυνατή η βελτίωση των πηγαδιών. Έτσι τα χρήματα ρέουν πολύ πιο διασκεδαστικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βελτίωση. Νέα πριόνια, νέα γεωργικά εργαλεία, αναδασμός γης, έρευνα λιπασμάτων. Νέος τύπος αλέτρι...
  Στη συνέχεια, εμβάθυνση των πηγαδιών και άντληση νέων εργαζομένων. Νέα αγροκτήματα. Παραγωγή κρέατος. Κατασκευή σπιτιών. Σε σπίτια γιατρών, αστυνομικών, πηγαδιών, αγορών, αρχιτεκτόνων, πυροσβεστών. Και ούτω καθεξής... Είσπραξη φόρων. Νέες βελτιώσεις στην εξόρυξη χρυσού. Και η ανάπτυξη νέων χώρων και κτιρίων εργασίας.
  Και υπάρχουν ήδη όλο και περισσότερα χρήματα... Υπάρχουν πλεονάσματα και μπορείς να αρχίσεις να χτίζεις στρατώνες.
  Το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον και προκλητικό. Η πόλη μεγαλώνει. Κανένας πόλεμος ακόμα. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε καιρό ειρήνης και να επιλέξετε έναν πιο αδύναμο εχθρό... Στην πραγματικότητα, ο Μεντβέντεφ εξακολουθεί να συσσωρεύει δύναμη στη στρατιωτική-οικονομική στρατηγική.
  Η στρατιωτική ακαδημία έχει χτιστεί. Και αρχίζετε να σχηματίζετε στρατεύματα. Ιππικό, πεζικό, φλογοβόλα , όλμοι και άλλες δυνάμεις. Φυσικά , πυροβολικό. Ή ακόμα και πάλι, βελτιώνοντας τα φρεάτια του εργοστασίου της δεξαμενής. Τα πρώτα αυτοκίνητα είναι, φυσικά, ελαφριά και πρωτόγονα, αλλά μπορούν να οδηγηθούν.
  Ο Μεντβέντεφ παρασύρθηκε.
  Το παιχνίδι έφαγε τον πρόεδρο. Χτίζεις μόνος σου όλο και περισσότερα νέα σπίτια. Περιλαμβάνουν σχολή γραφέων, βιβλιοθήκη και ψυχαγωγία διαφόρων επιπέδων. Είτε πρόκειται για μουσικούς, χορευτές, ζογκλέρ, σενέτο , ζωολογικούς κήπους. Ή άλλο καζίνο.
  Και, φυσικά, ναοί σε διάφορους θεούς.
  Ναι, υπάρχουν πολλές διαφορετικές θρησκείες στην αυτοκρατορία. Είναι καλύτερο να χτίσετε διαφορετικούς ναούς.
  Και εδώ όλα είναι διαφορετικά. Και τζαμιά, εκκλησίες, σπίτια λατρείας, βουδιστικοί ναοί, στούπες, ειδωλολατρικοί θεοί.
  Ναι, μια πλούσια αποστολή. Χτίζεις και γέφυρες όταν διασχίζεις το ποτάμι.
  Υπάρχει πολλή δουλειά. Οργανώστε επίσης πανηγύρια για διαφορετικές θρησκείες για να μην προσβάλλονται οι θεοί.
  Και ούτω καθεξής χωρίς διακοπή. Και η εργασία στην Ακαδημία Επιστημών συνεχίζεται, τώρα μια βελτίωση, μετά μια άλλη. Είτε ένα φάρμακο κατά των τρωκτικών είτε κατά των εντόμων - ό,τι βελτιώνει τη γεωργία, εμφανίζονται τρακτέρ.
  Και ακόμη και οι Θεοί στέλνουν καλές σοδειές. Έτσι μπορείτε να διώξετε τανκς και εργοστάσια αεροσκαφών. Ξεκινώντας με ελαφριά αεροπλάνα, μπορείτε να φτάσετε στα ατομικά βομβαρδιστικά. Και ο αριθμός των μονάδων αυξάνεται συνεχώς. Έχει φτάσει ήδη τις εκατό χιλιάδες.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει και προωθεί τις νέες τεχνολογίες. Κανένας φόβος ακόμα. Δεν χρειάζεται να πολεμήσετε, μπορείτε να αυξήσετε τον δείκτη ευημερίας και πολιτισμού για τους ανθρώπους σας. Και αυτό έχει επίσης σημασία. Τώρα όμως υπάρχουν αρκετά χρήματα και πόροι.
  Το ακόμα καλύτερο με το παιχνίδι είναι ότι τα πηγάδια δεν εξαντλούνται. Μπορείτε να εξάγετε πόρους για πάντα.
  Και χτίστε νέες πόλεις στον χάρτη... Ή ακόμα και αφεθείτε σε μια πυραμίδα ή ένα άλλο θαύμα του κόσμου.
  Ο Μεντβέντεφ δημιουργεί επίσης νέους στρατώνες. Είναι αλήθεια ότι η αφθονία των στρατευμάτων μειώνει τον δείκτη ευημερίας. Εδώ φυσικά δημιουργείται το πρόβλημα. Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας να παλέψει... Αλλά μπορούν να εισαχθούν νέες τεχνολογίες για να κάνουν τα τανκς και τα αεροπλάνα πιο γρήγορα. Και φέρτε τα βαριά βομβαρδιστικά.
  Ωστόσο, γιατί όχι, έχοντας ήδη μεσαία άρματα μάχης, να μην συλλάβουμε τον εχθρό στο επίπεδο του Μεσαίωνα;
  Και ο Μεντβέντεφ, έχοντας παράγει περισσότερα τανκς και ταυτόχρονα βελτιώνοντας τις παραμέτρους τους, εισβάλλει γρήγορα στη γειτονική χώρα.
  Και επίσης αεροπλάνα από ψηλά. Και ας βομβαρδίσουμε τον εχθρό με όλη μας τη δύναμη. Του ρίχνεις ναπάλμ.
  Και δεν είναι παιχνίδι με τους κανόνες.
  Ο Μεντβέντεφ απολάμβανε την καταστροφή της μεσαιωνικής πόλης. Και μετά ολόκληρη η χώρα με τον πρωτόγονο στρατό της. Απόλαυσε και κέρδισε, αν και τα αεροπλάνα και τα τανκς του υπέστησαν μικρές ζημιές. Έτσι το κράτημα αποδείχθηκε σχετικά εύκολο. Και μετά πάλι χτίζεις μια πόλη στην κατακτημένη περιοχή...
  Και τα τανκς σας είναι ήδη βαριά. Είναι δυνατή η τοποθέτηση τόσο αντιπυρηνικής προστασίας όσο και ενεργής θωράκισης.
  Ο Μεντβέντεφ έπαιζε ήδη δέκα ώρες και τα μάτια του ήταν κουρασμένα και άρχισαν να κολλάνε μεταξύ τους. Ο εν ενεργεία πρόεδρος αποκοιμήθηκε.
  Στην αρχή, ο Μεντβέντεφ στριφογύριζε σε κάτι ασαφές. Αλλά δεν κράτησε πολύ. Και τότε το υπερσύγχρονο τανκ T-95 πέταξε στον λόφο. Ήταν ήδη αργά το φθινόπωρο και στάλες βροχής χτυπούσαν την πανοπλία.
  Ο Μεντβέντεφ είπε:
  - Η καθοριστική μέρα της μάχης για το όρος Vysokaya! Αυτό το βουνό που είναι το κλειδί για ολόκληρη την άμυνα του Πορτ Άρθουρ. Σήμερα είναι ακριβώς 21 Νοεμβρίου ή 4 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το νέο στυλ. - Ο καθηγητής χτύπησε με μανία την πανοπλία του με τη γροθιά του και αναφώνησε. - Αλλά δεν θα γίνει κατάληψη του όρους Vysokaya! Η μοίρα του Ειρηνικού θα ζήσει!
  Οι Ιάπωνες έχουν σχεδόν καταλάβει το όρος Vysokaya. Σέρνονταν σαν μυρμήγκια, σε χοντρά ρυάκια από όλες τις πλευρές. Το Τ-95 άνοιξε πυρ με πυροβόλο ταχείας βολής 152 χλστ.
  Η Αλένκα πάτησε το κουμπί του joystick και το αυτόματο κανόνι χτύπησε τους Ιάπωνες σαν αντιαεροπορικό. Ισχυρές οβίδες κατακερματισμού με υψηλή έκρηξη έριξαν έξω εκατοντάδες Ιάπωνες με μία βολή.
  Η Νατάσα, με τη σειρά της, πυροβόλησε από οκτώ βαριά πολυβόλα. Και επίσης προτίμησα να χρησιμοποιήσω ένα joystick.
  Ο Μεντβέντεφ οδήγησε το τανκ, η υπερμηχανή ανέβηκε με σιγουριά στις απότομες πλαγιές και οι πίστες συνέτριψαν τους πολεμιστές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Η Μαργαρίτα σφύριξε και είπε:
  - Γράφουμε ιστορία!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος επιβεβαίωσε με οργή:
  - Ασφαλώς! Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε την παράδοση του Πορτ Άρθουρ!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας από ένα όπλο, πυροβόλησε είκοσι φυσίγγια το λεπτό, φτύνοντας ένα βλήμα με αυξημένη καταστροφική δύναμη που ζυγίζει πενήντα κιλά. Σε ένα λεπτό, ένας τόνος μετάλλου και εκρηκτικών ξέσπασε με ακρίβεια.
  Και το κορίτσι χτύπησε με μεγάλη ακρίβεια.
  Και πολυβόλα, το καθένα από πέντε χιλιάδες φυσίγγια το λεπτό. Ή σαράντα χιλιάδες μεγάλες σφαίρες, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Και πώς αντιμετώπισαν τους σαμουράι; Πώς άρχισαν να τα πιέζουν.
  Η Αλένκα μάλιστα τραγούδησε:
  - Και το εχθρικό κοπάδι πέταξε στο έδαφος, υπό την πίεση του χάλυβα και του μολύβδου!
  Το ρωσικό τανκ λειτούργησε επιθετικά. Εδώ έκοψε χίλια Ιάπωνες, ιδού το δεύτερο. Αφαιρέστε τα σε στρώσεις.
  Η Νατάσα γέλασε και τραγούδησε:
  - Για τη δόξα της Ρωσίας! Ας μην ξεχνάμε ποτέ την Πατρίδα!
  Και πάλι πυροβολεί από πολυβόλα θανατηφόρου διαμετρήματος. Και χιλιάδες Ιάπωνες βρίσκονται νεκροί.
  Ο Μεντβέντεφ το πήρε και σφύριξε:
  - Τσάρος Νικόλαος! Θα είσαι υπέροχος.
  Και ας τσακίσουμε τους ημιτελείς σαμουράι κάτω από τις κάμπιες.
  Η Μαργαρίτα λογικά σημείωσε:
  - Ο Νικόλαος Β' θα μπορούσε να είναι ο μεγαλύτερος από τους τσάρους. Είχε κάθε ευκαιρία να κάνει την Κίνα ρωσική επαρχία - Κίτρινη Ρωσία !
  Ο Μεντβέντεφ χτύπησε τους σαμουράι, όρμησε από πάνω τους σαν κάμπιες και είπε:
  - Ας το έτσι!
  Κοχύλι επί οβίδας πέταξαν έξω. Πολλαπλασιάστηκαν σαν οιονεί ύλη , απαιτώντας πολύ λιγότερη ενέργεια από την πραγματική αύξηση των ατόμων και των μορίων.
  Η Αλένκα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα χαριτωμένα δάχτυλά της, αναφώνησε μάλιστα:
  - Στο όνομα των Ρώσων τσάρων!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 6.
  Το όπλο βρυχήθηκε και βρυχήθηκε. Αν και, όχι τόσο δυνατά, αλλά πνιχτά, ήταν δυνατό να μιλήσουμε.
  Η Μαργαρίτα ρώτησε τον εν ενεργεία πρόεδρο:
  - Τι, ο αριθμός των κελυφών είναι άπειρος;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε:
  - Η οιονεί ύλη δεν απαιτεί πολλή ενέργεια για να δημιουργηθεί. Και το γέμισμα ενός θερμοπυρηνικού αντιδραστήρα με νερό είναι τόσο εύκολο όσο το να ξεφλουδίζεις τα αχλάδια!
  Η Μαργαρίτα σφύριξε:
  - Ναι, αυτό είναι υπέροχο! Μπορείτε να φτιάξετε και παγωτό σοκολάτα με αυτόν τον τρόπο!
  Ο Μεντβέντεφ αντιτάχθηκε με έναν αναστεναγμό:
  - Όχι ακόμα, αλλά πολύ σύντομα, ναι! Είναι κρίμα που μέχρι στιγμής προκύπτει μόνο οιονεί ύλη !
  Η Αλένκα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα, χαμογελώντας με μεγάλα δόντια τίγρης, παρατήρησε:
  - Αυτή η ικανότητα δημιουργίας ύλης είναι επίσης σχεδόν θεϊκή!
  Ο Μεντβέντεφ γέλασε. Υπήρχαν όλο και λιγότεροι Ιάπωνες γύρω από το βουνό, και όλο και περισσότερα πτώματα. Ο σαμουράι προσπάθησε να πυροβολήσει στο τανκ, αλλά μάταια. Οι οβίδες αναπήδησαν από την πανοπλία σαν σταγόνες βροχής.
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος παρατήρησε:
  - Και ο άνθρωπος δημιουργείται κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν του Θεού.
  Η Αλένκα, εκτοξεύοντας θανατηφόρες οβίδες, παρατήρησε:
  - Αν εξακολουθεί να δημιουργείται. Ίσως εμείς οι άνθρωποι να είμαστε το πιο έξυπνο, δυνατό και δυνατό ον στο σύμπαν!
  Ο Μεντβέντεφ πρότεινε λογικά:
  - Πολύ περισσότερο απαραίτητη είναι η εδραίωση της ανθρωπότητας! Πρέπει να ενωθούμε! Τότε δεν θα ξέρουμε θλίψη και ήττα!
  Η Νατάσα δήλωσε με σιγουριά:
  - Η Τσαρική Αυτοκρατορία είναι ικανή να ενώσει τους πάντες! Και ενώστε όλους ανεξαιρέτως σε ένα μονόπετρο!
  Και το κορίτσι πυροβόλησε ξανά με πολυβόλα. Συντριπτικά οι Ιάπωνες προσπαθούν να μπουν από την αριστερή πλευρά. Οι χειροβομβίδες δεν έβλαψαν το άρμα Τ-95. Και τα όπλα, επίσης από απόσταση, είτε έχασαν, είτε οι οβίδες τους ήταν αναποτελεσματικές. Επιπλέον, δεν υπάρχουν όπλα για διάτρηση θωράκισης σε καμία χώρα στον κόσμο. Και δεν μπορείτε να διεισδύσετε τόσο εύκολα σε μια τέτοια δεξαμενή. Η άμυνά του είναι κορυφαία.
  Και τα πολυβόλα κουρεύουν και οι οβίδες παρασύρονται. Και τα κάνουν όλα συγκεκριμένα, και πολύ θανατηφόρα.
  Η Νατάσα γέλασε και είπε:
  - Θα λείψουν πολλοί Ιάπωνες!
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Πάρα πολλοί!
  Και άστραψε τα ζαφείρια μάτια της. Και υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα για αυτό το κορίτσι, ένα πραγματικό εξολοθρευτή.
  Οι πολεμιστές πυροβολούν. Και οι σαμουράι αιμορραγούν. Σαράντα χιλιάδες σφαίρες και ένας τόνος οβίδων ανά λεπτό, αυτή είναι μια πολύ μεγάλη καταστροφική δύναμη.
  Η Νατάσα σημειώνει:
  - Είμαστε πολεμιστές που υφίστανται σοβαρό θάνατο!
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Και όχι μόνο ο θάνατος, αλλά η πηγή της δύναμης σε ολόκληρο το σύμπαν!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε με σύνεση:
  - Εάν η τσαρική Ρωσία κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο, τότε όλοι οι πόλεμοι στην ιστορία της ανθρωπότητας θα τελειώσουν μια για πάντα!
  Ο Μεντβέντεφ συμφώνησε:
  - Φυσικά μωρό μου! Κανείς δεν χρειάζεται πολέμους! Αλλά η ανθρωπότητα πρέπει να γίνει ενωμένη!
  Η Νατάσα σφύριξε με τη χαρά του πάνθηρα που σκότωσε έναν ταύρο:
  - Όταν είμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι!
  Και έβγαλε σπίθες από τα μάτια της! Αυτό είναι το κορίτσι! Περιέχει τις φλόγες της φωτιάς, πάγο και ατσάλι.
  Τώρα όμως πεθαίνουν και οι τελευταίοι Ιάπωνες. Και δεν υπάρχει κανένας άλλος να καταιγίσει στο βουνό. Πάνω από πενήντα χιλιάδες σκοτωμένοι πολεμιστές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου παρέμειναν κάτω από το όρος Vysokaya.
  Η μάχη τελείωσε.
  Οι τέσσερις πήραν μια θέση σε έναν λόφο και ο Μεντβέντεφ παρατήρησε:
  "Καλύτερα να μην μιλήσουμε με τη φρουρά προς το παρόν". Γενικά τι θα κάνουμε;
  Η Αλένκα πρότεινε:
  - Υπάρχουν ακόμα πολλοί Ιάπωνες. Ας καταστρέψουμε ολόκληρο τον στρατό των Νόγκι.
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Αυτό είναι! Θα στύψουμε όλους τους σαμουράι! Και θα είναι υπέροχο!
  Ο Μεντβέντεφ χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Και η δεξαμενή μας μπορεί επίσης να κολυμπήσει υποβρύχια και να εκτοξεύσει κοχύλια. Ας βουλιάξουμε τον ιαπωνικό στόλο!
  Η Νατάσα ψέλλισε με χαρά:
  - Αυτό είναι! Σωστά, ας πάρουμε και ας εξαφανίσουμε όλους τους σαμουράι στη θάλασσα.
  Η ιαπωνική μοίρα είχε μόλις ξεκινήσει την επόμενη βομβαρδιστική της επιδρομή. Οι οβίδες πέταξαν, συμπεριλαμβανομένων των όπλων έντεκα και δώδεκα ιντσών. Και αυτό, βλέπετε, είναι σοβαρό.
  Το τανκ όρμησε προς την ακτή. Η Αλένκα, χτυπώντας τα δάχτυλά της στο σώμα του αυτοκινήτου, παρατήρησε:
  - Εντάξει, στη θάλασσα. Πώς θα μπορούσαμε όμως να δώσουμε την πρωτοβουλία στους Ιάπωνες στην ξηρά;
  Η Μαργαρίτα, που είχε κάποιες γνώσεις για τον πόλεμο, θυμήθηκε:
  - Είχαμε πολυβόλα και το τουφέκι Mosin ήταν πολύ πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό από το ιαπωνικό. Και αν δεν λειτούργησαν όλα στη θάλασσα, τότε στη στεριά οι σαμουράι δεν είχαν καμία ευκαιρία!
  Η Αλένκα κίνησε θυμωμένη το γυμνό της πόδι στο πάτωμα και μουρμούρισε:
  - Προδοσία! Ασήμαντη προδοσία!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Θα τους κρεμάσουμε όλους!
  Η δεξαμενή μπήκε στο νερό. Από τα πλάγια εμφανίστηκαν έλικες που έλεγχαν τη μηχανή. Εδώ είναι ο πρώτος στόχος: ένα ιαπωνικό αντιτορπιλικό. Η Νατάσα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα λεπτά δάχτυλά της.
  Και το κέλυφος χτύπησε τον πάτο του πλοίου με θανατηφόρα δύναμη. Γύρισε την πανοπλία.
  Το αντιτορπιλικό δέχτηκε άλλη μια οβίδα. Η Νατάσα πίεσε ξανά το δάχτυλο του ποδιού της.
  Και τότε οι Ιάπωνες πνίγονται.
  Η Αλένκα γέλασε:
  - Ας πνιγούμε εναλλάξ! Τα πολυβόλα δεν είναι πολύ αποτελεσματικά υποβρύχια!
  Και το κορίτσι πάτησε το joystick, αυτή τη φορά στέλνοντας ένα κέλυφος στο κάτω μέρος του καταστροφέα.
  Η Μαργαρίτα απάντησε χαμογελώντας:
  - Λοιπόν, έχουμε κυρίες!
  Η Νατάσα έστειλε ξανά ένα κοχύλι και φώναξε:
  - Στο όνομα της Ρωσίας, ας γίνει νίκη!
  Η Αλένκα έφτυσε τα κοχύλια. Άνοιξε το κάτω μέρος του πλοίου της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου και παρατήρησε:
  - Ωστόσο, η τσαρική εξουσία στη Ρωσία δεν ήταν τόσο κακή όσο ισχυριζόταν η προπαγάνδα.
  Η Μαργαρίτα συμφώνησε με αυτό και μίλησε πρόθυμα, ειδικά που έτσι κι αλλιώς δεν είχε τίποτα να κάνει.
  - Επί τσάρου Νικολάου Β', η Ρωσία διατήρησε τον χρυσό κανόνα του χρήματος. Το νόμισμα της αυτοκρατορίας έγινε το πιο σταθερό και σταθερό στον κόσμο. Οι τιμές παρέμειναν επίσης σχεδόν αμετάβλητες. Και επί τσάρου Νικολάου, η πληρωμή έφτασε τα τριάντα επτά ρούβλια το μήνα. Μάλιστα, η Ρωσία έχει γίνει μια από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο όσον αφορά το βιοτικό επίπεδο. Η βιομηχανική παραγωγή έγινε τέταρτη στον κόσμο.
  Ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ μετά τον ύπνο άρχισε να παίζει στον υπολογιστή. Σε αυτή την περίπτωση, κόβει τον εαυτό του για να συνεχίσει τη στρατηγική. Η ενισχυμένη εξουσία πραγματοποίησε κατασχέσεις. Ο εν ενεργεία πρόεδρος της Ρωσίας έριξε τανκς στη μάχη.
  Και βαρύ.
  Είναι ακόμα ένα καλό παιχνίδι. Το οδήγησα λίγο και πήρα τανκς βαρύτερα από εκατό τόνους. Όταν ήταν πρόεδρος, ο Μεντβέντεφ ήθελε να αναπτύξει άρματα μάχης βαρύτερα από εκατό τόνους. Αλλά ο Πούτιν δεν το έδωσε τότε. Αλλά η ιδέα φαινόταν δελεαστική. Υπερβαρέα οχήματα. Και έξι είδη αυτοκινήτων. Πάνω από πέντε εκατό τόνους.
  Αλλά τώρα ο Μεντβέντεφ ρίχνει στη μάχη τανκς με πυρηνικές μηχανές. Και σπάει τις άμυνες των χωρών μεσαίου επιπέδου. Και πάλι οι συλλήψεις. Ναι, υπέροχο... Για να το κάνετε λίγο πιο εύκολο, συνδέστε έναν στρατιωτικό σύμβουλο. Και μαζί με αυτόν οδηγείτε την καταστροφή του εχθρού. Και η σύλληψή του.
  Εδώ κατακτάς μια άλλη αυτοκρατορία... Εδώ ο πόλεμος είναι πιο σοβαρός, αλλά τον ηγείται ένας στρατιωτικός σύμβουλος επιπέδου Napoleon. Έτσι, μπορείτε απλώς να παρακολουθήσετε και να δημιουργήσετε την αυτοκρατορία σας με έναν οικονομολόγο του επιπέδου του Stolypin.
  Και ο Μεντβέντεφ, αφού κάθισε σε έναν υπολογιστή με γιγαντιαία οθόνη για αρκετές ώρες, άρχισε να ροχαλίζει.
  Έχει στέρηση ύπνου για πάρα πολύ καιρό.
  Η Αλένκα πυροβόλησε τους Ιάπωνες. Έχοντας βυθίσει το καταδρομικό αυτή τη φορά, τραγούδησε:
  - Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο,
  θα μουσκέψουμε όλους τους εχθρούς μας στην τουαλέτα.
  Η πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα,
  Και θα δώσουμε το μυαλό στους κακούς ολιγάρχες!
  Και το κορίτσι γέλασε. Και τα δόντια της άστραψαν με πέρλες!
  Ο Μεντβέντεφ πρότεινε:
  - Εφόσον ο πόλεμος με την Ιαπωνία τελειώνει με νίκη, η οικονομική ανάπτυξη της Ρωσίας θα είναι ακόμη μεγαλύτερη! Και η τσαρική αυτοκρατορία θα γίνει η πιο πλούσια χώρα!
  Η Αλένκα βύθισε ένα άλλο αντιτορπιλικό και σφύριξε:
  - Πάντα ήμασταν πλούσιοι! Δεν υπήρχε αρκετή παραγγελία!
  Η Νατάσα χτύπησε το θωρηκτό της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου και παρατήρησε:
  - Δεν ήμασταν σε καμία περίπτωση κατώτεροι από τους Γερμανούς στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά λόγω της πέμπτης στήλης, χάσαμε τη νίκη!
  Η Αλένκα έστειλε επίσης ένα άλλο κοχύλι στην κοιλιά του αρμαδίλλου και δήλωσε:
  - Ασφαλώς! Για όλα φταίει η πέμπτη στήλη. Κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Γερμανοί δεν μπορούσαν καν να πλησιάσουν το Μινσκ και χτυπήθηκαν στη Γαλικία. Και επί Στάλιν, έβλεπαν ήδη το Κρεμλίνο με κιάλια. Τι σημαίνει αυτό?
  Η Νατάσα έριξε άλλη μια οβίδα στο κάτω μέρος του θωρηκτού και μουρμούρισε:
  - Προδοσία! Μας έλειψε μια τέτοια νίκη!
  Η Μαργαρίτα θεώρησε επίσης απαραίτητο να υπενθυμίσει:
  - Αν όχι η προδοσία, θα είχαμε αποκτήσει την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία, καθώς και πρόσβαση στη Μεσόγειο Θάλασσα. Και χάσαμε τόσα λόγω προδοσίας και πέμπτης στήλης!
  Η Αλένκα εκτόξευσε ένα άλλο βλήμα:
  - Ναι, αυτή είναι η πέμπτη στήλη! Πόσα δεινά της προκαλεί! Η Ρωσική Αυτοκρατορία είναι μια μοναδική οντότητα που θα μπορούσε να επεκταθεί σε ολόκληρο τον κόσμο και να κάνει την ανθρωπότητα ενωμένη!
  Η Νατάσα μουρμούρισε επιθετικά:
  - Ασφαλώς! Θα μπορούσα και θα έκανα σίγουρα τα πάντα! Και η ανθρωπότητα να είναι ενωμένη και ανίκητη!
  Το κορίτσι έστειλε ένα άλλο κοχύλι, μετά το οποίο το θωρηκτό τελικά χωρίστηκε. Και οι Ιάπωνες πνίγηκαν.
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε με ανησυχία στη φωνή της:
  - Κοίτα τι συμβαίνει τώρα στον κόσμο; Η Ρωσία και οι ΗΠΑ βρίσκονται στο χείλος του πολέμου. Και η Κίνα είναι υπερπληθυσμένη και ολοκληρωτική. Δεν υπάρχει τάξη και ευημερία στον κόσμο!
  Η Νατάσα έστειλε ένα νέο κοχύλι, αυτή τη φορά στο καταδρομικό, και συμφώνησε:
  - Δεν υπάρχει τάξη στον κόσμο! Χρειαζόμαστε ενιαία διαχείριση!
  Η Αλένκα έριξε τη οβίδα και έγνεψε καταφατικά:
  - Και μια τέτοια κυβέρνηση θα μπορούσε να γίνει τσαρική αυτοκρατορία! Η αυτοκρατορία της Ρωσίας είναι ο εγγυητής της παγκόσμιας σταθερότητας και ευημερίας!
  Και η κοπέλα έστειλε μια άλλη οβίδα, η οποία τελικά χώρισε το καταδρομικό.
  Οι Ιάπωνες ήταν ξεκάθαρα φρικιασμένοι. Πυροβόλησαν αδιάκριτα, μη καταλαβαίνοντας ποιος τους έπνιγε.
  Ας σημειωθεί ότι στην ξηρά η Ιαπωνία δεν είχε μεγάλο πλεονέκτημα αριθμητικά. Και ακόμη και στην πραγματική ιστορία, έχασε πολύ περισσότερα σε νεκρούς και τραυματίες από τη Ρωσία.
  Αλλά στη θάλασσα, τα πλοία του Land of the Rising Sun, που κατασκευάζονται στη Βρετανία και τις ΗΠΑ, ήταν ελαφρώς καλύτερα από τα ρωσικά, κυρίως εγχώριας παραγωγής.
  Αλλά και εδώ η ποιοτική υπεροχή των Ιαπώνων είναι αρκετά ασήμαντη. Και οι Ρώσοι σουτάρουν, ίσως, με μεγαλύτερη ακρίβεια.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας και βυθίζοντας ένα άλλο αντιτορπιλικό, παρατήρησε ενοχλημένη:
  - Πράγματι, η Ρωσία έχει νικήσει ισχυρότερους αντιπάλους. Για παράδειγμα, ο Ναπολέων!
  Η Αλένκα, έχοντας στείλει ένα κέλυφος στο θωρακισμένο καταδρομικό, πρόσθεσε:
  - Ω! ναι! Ο Ναπολέων ήταν μια ιδιοφυΐα! Και ήταν πιο δυνατός, αλλά τον νικήσαμε!
  Η Μαργαρίτα αναστέναξε βαριά και γκρίνιαξε:
  - Ήττα από τους Ιάπωνες. Αυτό είναι τόσο ενοχλητικό και προσβλητικό!
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Πολύ ενοχλητικό! Αλίμονο, εξαιτίας αυτού, τελείωσε η εποχή της δυναστείας των Ρομάνοφ. Η εποχή είναι ένδοξη, ηρωική, με κατακτήσεις και νίκες. Και παρόλο που δεν είχαμε δικό μας Τζένγκις Χαν, ανεβαίνουμε από την εποχή του Ιβάν Καλίτα.
  Και το κορίτσι έστειλε ένα άλλο, πολύ φονικό βλήμα. Και το θωρακισμένο καταδρομικό χωρίστηκε σε δύο μέρη.
  Η Νατάσα συνέχισε και με ένα κοχύλι βύθισε ένα άλλο αντιτορπιλικό. Και οι σαμουράι έχουν πολλούς καταστροφείς.
  Ο πολεμιστής ρώτησε τα παιδιά:
  - Αλλά αναρωτιέμαι γιατί στην ιστορία του κόσμου, καμία από τις αυτοκρατορίες δεν πέτυχε την απόλυτη εξουσία;
  Η Αλένκα έστειλε ξανά ένα κοχύλι στην κοιλιά ενός άλλου καταστροφέα και δήλωσε:
  - Ναι, αλήθεια, γιατί; Όλοι έπεσαν. Και η Περσική Αυτοκρατορία, και ο Μέγας Αλέξανδρος, και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Γιατί κανείς δεν ένωσε την ανθρωπότητα;
  Η Νατάσα χτύπησε το πόδι της απογοητευμένη. Βύθισε ένα άλλο πλοίο και είπε:
  - Αυτό είναι! Ο Τζένγκις Χαν δημιούργησε μια αυτοκρατορία που θα μπορούσε να συντρίψει ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά μετά το θάνατό του, οι γιοι και τα εγγόνια του οργάνωσαν μια αναμέτρηση και διέλυσαν την αυτοκρατορία. Μόνο η τσαρική Ρωσία, με το ενιαίο της σύστημα, ήταν μια τέτοια χώρα που μπορούσε να υπάρχει για πολλούς αιώνες και να επεκταθεί μέχρι να καταπιεί ολόκληρη την υδρόγειο!
  Η Αλένκα άστραψε τα μάτια της και δήλωσε βυθίζοντας ένα άλλο καταστροφέα:
  - Δόξα στη μεγάλη αυτοκρατορία του Τσάρου Νικολάου! Δεν θα δώσουμε την εξουσία στους παράνομους μπολσεβίκους και την προσωρινή κυβέρνηση!
  Η Νατάσα έστειλε επίσης ένα κοχύλι στο πλοίο. Βύθισε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά,
  Ισχυρός κυρίαρχος
  Βασίλευε για τη δόξα,
  για τη δόξα μας!
  Βασίλευσε στον φόβο των εχθρών σου -
  Ορθόδοξος Τσάρος!
  Βασίλευσε με δόξα
  Προς δόξα μας!
  Τα κορίτσια φαίνεται να είναι πραγματικά αναμμένα. Έτσι κατέστρεψαν τους σαμουράι, θα το θαυμάσεις. Και ο Μεντβέντεφ οδήγησε το δολοφόνο του υποβρύχιο τανκ. Σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ένα δροσερό όπλο. Βυθίζει ολόκληρο τον ιαπωνικό στόλο. Αλλά αυτό είναι μια μεγάλη δύναμη.
  Δώδεκα, μόνο μεγάλα θωρακισμένα πλοία, δεκάδες μικρότερα, μεταξύ των οποίων και καταδρομικά. Υπάρχουν περισσότερα από εξήντα μόνο αντιτορπιλικά. Χρειάζεται χρόνος για να καταστραφούν όλα αυτά.
  Η Νατάσα, τελειώνοντας ένα άλλο πλοίο, ρώτησε τον Μεντβέντεφ:
  - Τι νομίζεις, υπάρχει Θεός;
  Ο εν ενεργεία αξιωματικός χαμογέλασε και απάντησε:
  - Με ποια έννοια?
  Η Νατάσα έστειλε ένα νέο κοχύλι, τελειώνοντας τον καταστροφέα και σημείωσε:
  - Ναι, οι θρησκείες έχουν πολλές εκδοχές! Υπάρχουν και παγανιστικά και μονοθεϊστικά! Μερικές φορές αρχίζεις να το σκέφτεσαι. Και αμφιβάλλεις αν υπάρχει Θεός όταν υπάρχει τέτοιο χάλι στις διδασκαλίες!
  Η Αλένκα χώρισε ένα άλλο αντιτορπιλικό και, γελώντας, παρατήρησε:
  - Ναι, από αυτή την άποψη είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς στη Βίβλο. Για να συμπεριφέρεται μόνο ο Θεός έτσι. Και μάλιστα είχε και αγαπημένα!
  Η Νατάσα έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι. Πιστεύετε ότι ένας λαός είναι ο λαός του Θεού; Αυτό είναι σαφώς ανάξιο ανώτερης νοημοσύνης!
  Στη συνέχεια, το κορίτσι άρχισε να βυθίζει ένα θωρηκτό μεγάλης χωρητικότητας. Ο πολεμιστής δούλευε.
  Αλλά η Μαργαρίτα εξέφρασε τη γνώμη της:
  - Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πώς είναι δυνατόν ένας στοργικός Θεός να παραμορφώνει τις γυναίκες έτσι!
  Η Νατάσα ξαφνιάστηκε:
  - Πώς είναι αυτό άσχημο;
  Η Μαργαρίτα απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Ναι, τις μετατρέπει σε γριές! Και τι πιο αποκρουστικό από μια γριά!
  Η Αλένκα έριξε μια οβίδα στην κοιλιά του καταδρομικού και δήλωσε:
  - Για κάποιο λόγο, υπάρχουν πολύ άσχημες ηλικιωμένες γυναίκες που τριγυρίζουν στη γη, που είναι και ηλίθιο και τρομερά άσχημο!
  Η Νατάσα κούνησε το κεφάλι της και υποστήριξε:
  - Και ασυμπαθής! Και όχι αισθητικά ευχάριστο!
  Η πολεμίστρια γέλασε και έκλεισε το μάτι στον σύντροφό της. Όπως, είναι τόσο ψύχραιμη και επιθετική.
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε σοβαρά:
  - Πράγματι, τα γηρατειά είναι πολύ άσχημα. Κάνει τους ανθρώπους άσχημους, αδύναμους, ευάλωτους. Αλλά από εξελικτική άποψη έχει κάποια πλεονεκτήματα!
  Η Αλένκα ξαφνιάστηκε. Έχοντας χτυπήσει ένα άλλο αντιτορπιλικό, ρώτησε:
  - Ποια πλεονεκτήματα μπορεί να υπάρχουν σε αυτή την αποκρουστική κατάσταση;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε σοβαρά:
  - Αυτό τονώνει την ανάπτυξη της επιστήμης και της νοημοσύνης. Εάν ένα άτομο δεν ένιωθε κουρασμένο, τότε δεν θα χρειαζόταν να εφεύρει ένα αυτοκίνητο. Ομοίως , η αδυναμία των νυχιών και των κυνόδοντων οδήγησε στην εφεύρεση του μαχαιριού. Οι κρύοι καιροί και οι παγετώνες μας δίδαξαν να ανάβουμε φωτιά. Οι ασθένειες ώθησαν την ανάπτυξη της ιατρικής. - Ο εν ενεργεία πρόεδρος κοίταξε πόσο έξυπνα η Αλένκα έστειλε ένα άλλο ιαπωνικό πλοίο στο βυθό και συνέχισε. - Από πολλές απόψεις, οι ανθρώπινες αδυναμίες τόνωσαν την επιστήμη. Δεν ξέραμε να πετάμε, αλλά δημιουργήσαμε αεροπλάνα. Και αυτό είναι πρόοδος!
  Η Νατάσα έστειλε άλλο ένα βλήμα και σημείωσε:
  - Πρόοδος. Αλλά και πάλι, όταν κοιτάς τη γριά, γίνεται τόσο αηδιαστικό. Είναι πραγματικά αδύνατο να γίνει χωρίς την ανθρώπινη ασχήμια;
  Η Αλένκα συμφώνησε με αυτό:
  - Ακόμα και νέοι άνθρωποι μπορούν να εφεύρουν ένα αεροπλάνο. Γιατί να γεμίσεις τα καταραμένα γηρατειά; Αυτό είναι τρομερό και αηδιαστικό!
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε εκτός τόπου:
  - Δεν θα αποχωριστώ την Κομσομόλ! Θα είμαι για πάντα νέος!
  Και η κοπέλα κούνησε τη γροθιά της στο μέταλλο.
  Εν τω μεταξύ, ένα άλλο θωρηκτό βυθιζόταν.
  Το υποβρύχιο άρμα συνέχισε να βυθίζει τον ιαπωνικό στόλο. Ο ίδιος ο ναύαρχος Τόγκο βρέθηκε στο νερό και αναγκάστηκε να δραπετεύσει με βάρκα. Η Ιαπωνία είχε έναν μεγάλο στόλο, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα θεμελιωδώς νέο όπλο. Και τώρα ήταν εντελώς ηττημένη.
  Η Αλένκα, συνεχίζοντας να βυθίζει ιαπωνικά πλοία, ξεγύμνωσε τα δόντια της, που ήταν πολύ μεγάλα και αιχμηρά, και πρότεινε:
  - Αυτό σκέφτομαι. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει αισθητική των σωμάτων. Και οι γυναίκες είναι αδύνατο να γίνουν άσχημες, με πλαδαρό δέρμα και λυγισμένα σώματα.
  Η Νατάσα, έχοντας στείλει έναν άλλο καταστροφέα στον πυθμένα, συμφώνησε πολύ εύκολα με αυτό:
  - Φυσικά! Αυτό είναι που δουλεύει η επιστήμη!
  Και οι δύο πολεμιστές είχαν πολύ εύθυμη διάθεση. Βυθίζουν επιτυχώς τον εχθρικό στόλο.
  Τα επιθετικά κορίτσια είναι ικανά για μεγάλα κατορθώματα.
  Η Μαργαρίτα, στο μεταξύ, εξέφρασε τη σκέψη της:
  - Οι θρησκείες προέκυψαν και από την αδυναμία του ανθρώπου. Αν ο άνθρωπος ήταν πιο δυνατός, δεν θα υπήρχαν θρησκείες. Και φυσικά, ο θάνατος και ο φόβος του θανάτου οδηγεί στο γεγονός ότι ένα άτομο αναζητά παρηγοριά για τον εαυτό του!
  Η Αλένκα θυμήθηκε:
  - Πήρα μέρος σε μια συναυλία και είδα κάτι εκπληκτικό. Υπάρχουν λοιπόν αρώματα!
  Η Νατάσα, με πονηριά στη φωνή της, σημείωσε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στην ύπαρξη πνευμάτων! Άλλωστε, πετάμε στα όνειρά μας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ψυχή, και σαν ανάμνηση πτήσεων!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, υπάρχει ψυχή! Από αυτή την άποψη, το άτομο είναι μοναδικό! Τώρα ίσως μπορούμε να διασκεδάσουμε!
  Ο ιαπωνικός στόλος έλιωνε. Η υποβρύχια δεξαμενή έπαιζε το ρόλο του δολοφόνου. Η Μαργαρίτα ήταν λίγο λυπημένη. Πρώτον, βρέθηκε σε ρόλο έξτρα. Και δεύτερον, που είναι ενοχλητικό, δεν μπορείς να τα δεις όλα πολύ καλά όταν είσαι κάτω από το νερό. Γενικά, ο Πέτρος είχε έντονες αμφιβολίες για τον Θεό. Μάλιστα, γιατί αφού οι Ρώσοι υιοθέτησαν τον Χριστιανισμό, τους έπεσαν διάφορα προβλήματα. Και η εισβολή Μογγόλων-Τατάρων, και πριν από αυτήν, ο φεουδαρχικός κατακερματισμός των πριγκίπων. Πόλεμοι μεταξύ ρωσικού λαού.
  Τότε, επιτέλους, από την εποχή του Ιβάν Καλίτα άρχισε η αναβίωση της Ρωσίας,
  Η Μοσχοβολία δυνάμωσε. Μέχρι που, για παράδειγμα, υπό τον Ιβάν τον Τρίτο, έγινε τελικά ένα ενιαίο, συγκεντρωτικό κράτος. Και πέταξε τον ταταρικό ζυγό.
  Ναι, φυσικά, η Ρωσία ανέβαινε. Μέχρι που σκόνταψα στην Ιαπωνία.
  Αυτό σήμανε το τέλος της ιστορίας της μοναρχίας και της δυναστείας των Ρομανόφ.
  Ωστόσο, η μοναρχία έφυγε, αλλά ο αυταρχισμός παρέμεινε.
  Η Μαργαρίτα χάιδεψε προσεκτικά την Αλένκα στην πλάτη. Η κοπέλα γουργούρισε ικανοποιημένη. Έδειχνε να το απολαμβάνει.
  Ο Μεντβέντεφ λογικά σημείωσε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα κακό να αγαπά ένας άντρας ένα κορίτσι και ένα κορίτσι να αγαπά έναν άντρα. Αυτό είναι αρκετά φυσικό. Αλλά ταυτόχρονα, οι άνθρωποι πρέπει να διατηρούν την ευπρέπεια.
  Η Μαργαρίτα αντιτάχθηκε δυσαρεστημένη:
  - Ας μην διαβάζουμε ήθη. Δεν μου αρέσει αυτό!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος χαμογέλασε:
  - Και ποιος αγαπά! Αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Οι άνθρωποι, από αυτή την άποψη, διαφέρουν αισθητά από τα ζώα!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ μας!
  Η Αλένκα απάντησε σαρκαστικά:
  - Και ξέρετε, ανάμεσα σε εσάς και τη μαϊμού, δεν παρατηρώ μεγάλη διαφορά!
  Η Μαργαρίτα γέλασε. Ο Αλένκα, εν τω μεταξύ, βύθισε το τελευταίο από τα δώδεκα θωρακισμένα πλοία της Ιαπωνίας. Μετά από αυτό, το κορίτσι παρατήρησε:
  - Έχουμε σχεδόν τελειώσει με τον εχθρικό στόλο!
  Ο Μεντβέντεφ χαμογέλασε σαρκαστικά:
  - Ναι, είστε καλοί εργάτες! Και μάλιστα είναι ικανοί για πολλά! Γενικά, μου αρέσουν τα κορίτσια πολεμίστριες - είναι τόσο σέξι!
  Η Μαργαρίτα στριφογύρισε το κορμί της και τραγούδησε:
  - Φαίνομαι σέξι, είμαι σαν επεξεργαστής! Και κινούμαι σαν ρομπότ - ηχητικός επιθετικός!
  Μετά από αυτό ο μαθητής χάιδεψε την Αλένκα λίγο πιο τολμηρά. Η κοπέλα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα μακριά της δάχτυλα και φαινόταν γοητευτική.
  Πόσο χαριτωμένες είναι οι κινήσεις της.
  Η φαντασία της Μαργαρίτας απεικόνιζε μια πριγκίπισσα να περπατά ξυπόλητη προς το ικρίωμα. Αυτό είναι τόσο ρομαντικό. Και η πριγκίπισσα είναι τόσο κόκκινη. Της έβγαλαν όλα τα κοσμήματα και το ακριβό της φόρεμα. Το μόνο που έμενε ήταν η τσουβάλια. Αλλά η στολή της φυλακής αναδεικνύει περαιτέρω τη γοητεία του γλυκού, ευχάριστου, φρέσκου προσώπου του, σαν τριαντάφυλλο. Και τρίχες φωτιάς. Πόσο όμορφη είναι η πριγκίπισσα που θα εκτελέσει.
  Και υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που πνίγονται εκεί. Τα πλοία διαλύονται, τα στοιχεία μαίνονται.
  Και η Ιαπωνία υφίσταται μια κολοσσιαία, μοναδική ήττα. Έτσι, οι σαμουράι προφανώς πρέπει να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους.
  Η Μαργαρίτα σκέφτηκε, τι πιστεύουν οι Ιάπωνες; Ποια είναι η θρησκεία τους; Είναι ειδωλολάτρες τελικά. Αλλά νίκησαν την Ορθόδοξη Ρωσία. Μετά από αυτό, σκεφτείτε ποιος Θεός είναι πιο δυνατός!
  Και οι Μογγόλοι ήταν ειδωλολάτρες, αλλά πόσα εδάφη κατέλαβαν.
  Η Μαργαρίτα ρώτησε την Αλένκα:
  - Πες μου, ομορφιά, πώς σου αρέσει το Rodnoverie;
  Το κορίτσι χαμογέλασε πλατιά και, έχοντας βυθίσει ένα άλλο αντιτορπιλικό, απάντησε:
  - Πολύ καλή θρησκεία! Υπάρχουν τόσο όμορφα παραμύθια!
  Η Μαργαρίτα ρώτησε υπονοούμενα:
  -Πιστεύεις παραμύθια; Ή μήπως όλοι αυτοί οι Ρώσοι Θεοί υπάρχουν στην πραγματικότητα;
  Η Αλένκα ανασήκωσε τους ώμους και απάντησε:
  - Ίσως υπάρχουν και ξωτικά και καλικάντζαροι! Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί στον κόσμο μας. Και είναι δύσκολο να πούμε τι πραγματικά υπάρχει και τι όχι!
  Ο Μεντβέντεφ λογικά σημείωσε:
  - Σε κάποιο βαθμό, τα πάντα στον κόσμο μας υπάρχουν. Όλες οι σκέψεις, τα όνειρα, οι επιθυμίες μας είναι αυτά που αφήνουμε πίσω μας. Έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία για την Υπερνόσφαιρα, στην οποία υπάρχει απολύτως ό,τι έχει εφευρεθεί ποτέ από ανθρώπους. Δηλαδή η σκέψη υπάρχει για πάντα. Και παραμένει σε κάποιους άλλους, παράλληλους κόσμους.
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ ξύπνησε από τον ύπνο. Και πάλι ανέλαβε το θεμελιώδες έργο του, πιο συγκεκριμένα την οικοδόμηση μιας αυτοκρατορίας.
  Και πάλι κατακτήσεις...
  Αρχικά, συναρμολογήστε μια νέα δεξαμενή βάρους χιλίων τόνων και εκτοξεύστε την σε εχθρικές θέσεις. Όχι, φυσικά, όχι μόνο ένας, αλλά πάρα πολλοί.
  Και κινούνται μέσω ξένου εδάφους. Και από πάνω υπάρχουν και αεροπλάνα με ατομικές βόμβες. Και τι γίνεται αν διώξουμε και τις βόμβες; Και να κάνουμε αφανισμό;
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ είναι όπως όλοι οι άλλοι στον ανοιχτό χώρο.
  Και τώρα μια άλλη χώρα πέφτει στα παπούτσια ενός δικτάτορα. Και οι κατακτήσεις έρχονται. Αλλά εδώ είναι ένας άλλος εχθρός. Η χώρα είναι επίσης μεγάλη... Μπορείτε ακόμη και να το προγραμματίσετε. Εδώ είναι η ΕΣΣΔ το 1941... Γίνεται εισβολή. Οι μονάδες στο Μεντβέντεφ έχουν πολλαπλασιαστεί αυτόματα σε πολλές ώρες παιχνιδιού και ο πληθυσμός του είναι ήδη πάνω από ένα δισεκατομμύριο. Εναντίον 196 εκατ. Και πιο σύγχρονη τεχνολογία. Και οι στρατιώτες μπορούν να εκδιωχθούν από στρατώνες επ' άπειρον.
  Ευτυχώς, οι ηλεκτρονικοί πόροι είναι ανεξάντλητοι. Και πιέστε τον εχθρό, πιέστε τον.
  Και δεξαμενές βάρους χιλίων τόνων αποστέλλονται σε πυρηνικούς αντιδραστήρες σε ολόκληρη τη Ρωσία κατευθείαν στη Μόσχα.
  Και είναι πρακτικά αδύνατο να τα αφήσετε - τίποτα δεν χρειάζεται!
  Ο Μεντβέντεφ οδηγεί τη στρατηγική και βουίζει στον εαυτό του... Μετά, σταματά τα πυρηνικά τανκς. Και ρίχνει το "Panther"-2 στη μάχη. Ένα αυτοκίνητο που, όμως, εξακολουθεί να είναι ικανό να νικήσει τριάντα τέσσερα.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει με τον εαυτό του φορτώνοντας διαφορετικές παραμέτρους των αυτοκινήτων... "Πάνθηρας"-2... Σαν να χτυπάς από απόσταση. Και θα διαπεράσει ένα σοβιετικό τανκ.
  Δεν θα το ξεπεράσεις έτσι! Ειδικά στο μέτωπο, αλλά στο σκάφος μπορείς. Τα γυρίσματα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Και οι τριαντατέσσερις ορμούν... Και πεθαίνουν κάτω από τα χτυπήματα των όπλων...
  Ο στρατός προχωρά ξανά...Και εμφανίστηκαν ρομπότ μάχης. Αυτοί βηματίζουν. Και οι οβίδες καταρρίπτονται από λέιζερ. Και το κάνουν πολύ έξυπνα.
  Και τα εικονικά κορίτσια επιτίθενται.
  Ο Μεντβέντεφ έχει άπληστη προσοχή στη στρατηγική. Μια συναρπαστική μάχη. Και πάλι το παίζετε μόνοι σας ή το παραδίδετε σε έναν στρατιωτικό σύμβουλο. Και παρακολουθείς την εξέλιξη της μάχης.
  Οδηγούν τα τανκς τους στην επίθεση.
  Εδώ μπορείτε να προχωρήσετε προς τα εμπρός πυραμιδικές δεξαμενές που είναι λιγότερο ευάλωτες και αδιαπέραστες από όλες τις γωνίες. Κινούνται σαν παγοδρόμιο.
  Και τα κορίτσια τρέχουν ξυπόλητα... Και πυροβολούν στο δρόμο τους.
  Άλλος πόλεμος. Γνήσιο παιχνίδι. Και τα χρήματα έρχονται από πηγάδια χρυσού χωρίς να στεγνώνουν. Είναι σαν σε ένα παιχνίδι, όλα είναι σύμφωνα με το σχέδιο, χωρίς αποτυχίες και χωρίς παρακμή στη φύση.
  Δεν τελειώνουν όλα και οι πόροι δεν μειώνονται. Αν και αυτό δεν φαίνεται πολύ πιθανό.
  Ο Μεντβέντεφ διεκόπη από μια κλήση. Ο εν ενεργεία πρόεδρος σήκωσε το τηλέφωνο:
  - Γειά σου!
  Ο επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης είπε:
  - Είσαι ακόμα στο γραφείο, Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς;
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε έντονα:
  - Ναί! Είμαι ακόμα πρόεδρος!
  Ο επικεφαλής της διοίκησης είπε:
  - Ο Ζελένσκι απαιτεί μετά τα εγκαίνια να φύγετε από την κατοικία.
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε ανατριχιάζοντας:
  - Και πού θα ζήσω;
  Ο επικεφαλής της διοίκησης απάντησε:
  - Στο διαμέρισμά μου! Η εξουσία σας έχει τελειώσει και πρέπει να αδειάσετε όλες τις εγκαταστάσεις!
  Ο Μεντβέντεφ γουργούρισε ψιθυρίζοντας:
  - Έχω ένα αίτημα στον νέο πρόεδρο - ας μου αφήσει τον υπολογιστή!
  Ο επικεφαλής της διοίκησης ρώτησε:
  - Δώσε μου το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου και θα ζητήσω από τον Ζελένσκι να σου έχει έναν υπολογιστή!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε καταφατικά:
  - Λοιπόν, είναι δυνατόν!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 7
  Και κάλεσε τον βοηθό του να ετοιμάσει ένα διάταγμα. Περί απονομής του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον επικεφαλής της διοίκησης. Το πρότυπο είναι έτοιμο και μέχρι στιγμής έχω υπογράψει για την ευθύνη.
  Τότε ο Μεντβέντεφ άρχισε να παίζει ξανά.
  Τώρα τα εικονικά τανκς του πλησιάζουν τη Μόσχα και ξεκινούν την επίθεση. Αυτή η πόλη δέχεται επίθεση από μηχανήματα βάρους δύο χιλιάδων τόνων.
  Ωστόσο, ο Μεντβέντεφ ρίχνει επίσης τον "Rat"-5 στην επίθεση, αυτό είναι ένα τέρας, όχι ένα τανκ. Δέκα χιλιάδες τόνοι σε βάρος!
  Τα στρατεύματα πλησιάζουν το Κρεμλίνο... Ο Στάλιν λοιπόν τρέχει μακριά. Και τον πιάνουν ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι. Πιάνουν τη μύτη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και αναγκάζουν τον Στάλιν να του φιλήσει τα γυμνά τακούνια.
  Εδώ είναι τα στρατεύματα της εικονικής αυτοκρατορίας που περνούν τη Μόσχα και πηγαίνουν στα Ουράλια...
  Τον πιάνουν και αυτόν...
  Ο Μεντβέντεφ αρχίζει να γνέφει ξανά και αρχίζει να ονειρεύεται.
  Η Μαργαρίτα ρώτησε σαρκαστικά:
  - Τι γίνεται, για παράδειγμα, με έναν πιο κλασικό διαχωρισμό: παράδεισος και κόλαση;
  Ο Μεντβέντεφ παρατήρησε με θλίψη:
  - Αυτή είναι πιθανότατα η πρωτόγονη ιδέα των αρχαίων για την ανταπόδοση μετά το θάνατο. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα, όλα είναι κάπως πιο περίπλοκα!
  Η Νατάσα αναφώνησε με χαρά καθώς βύθιζε ένα από τα τελευταία ιαπωνικά πλοία:
  - Ο ορκισμένος και αρχαίος,
  Ο εχθρός πάλι βρίζει
  Τρίψε με
  Αλέστε σε σκόνη.
  Αλλά ο άγγελος δεν κοιμάται,
  Και όλα θα πάνε καλά. Και όλα θα τελειώσουν καλά!
  Τα κορίτσια τελείωσαν τον εχθρικό στόλο. Ο Μεντβέντεφ επιτάχυνε το τανκ, καταδιώκοντας τους σαμουράι. Ναι, έκαναν καλή δουλειά εδώ. Είναι ενδιαφέρον πώς μπορεί να διορθωθεί η ιστορία. Η τσαρική Ρωσία ήταν μια ισχυρή χώρα που ανέβαινε σε ύψος. Αν και δεν ζούσαν όλοι οι άνθρωποι καλά.
  Όμως η χώρα ανέβαινε. Η εργάσιμη ημέρα συντομεύτηκε. Νέες διακοπές εμφανίστηκαν. Δημιουργήθηκε η τοπική αυτοδιοίκηση. Οι μισθοί αυξήθηκαν με σταθερές τιμές. Άνοιξαν τα σχολεία. Επί τσάρου Νικολάου Β', οι δαπάνες για την εκπαίδευση αυξήθηκαν περισσότερο από έξι φορές. Η πρωτοβάθμια εκπαίδευση έγινε υποχρεωτική.
  Ναι, δεν άλλαξαν όλα προς το καλύτερο αρκετά γρήγορα, αλλά πόσα έχασε η χώρα λόγω της επανάστασης και του εμφυλίου πολέμου. Πόσοι έξυπνοι άνθρωποι πέθαναν και άφησαν την πατρίδα τους; Και τώρα, σε αυτό το μέρος του σύμπαντος υπάρχει μια ευκαιρία να αποτραπεί αυτό.
  Η εξορθολογισμένη δεξαμενή επέπλεε γρήγορα και αθόρυβα κάτω από το νερό. Και τώρα ο τελευταίος καταστροφέας της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έχει βυθιστεί.
  Η Νατάσα είπε με χαρά:
  -Τόσο νέος είμαι!
  Η Αλένκα διόρθωσε το κορίτσι, διευκρινίζοντας:
  - Τι ωραία που είμαστε όλοι εδώ! Πολέμησαν σαν λέαινες!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε εκνευρισμένη:
  - Τίποτα ιδιαίτερο! Απλώς είχαμε καλύτερη τεχνολογία!
  Η Αλένκα γέλασε και απάντησε:
  - Μα τα κανόνια τα ρίξαμε μόνοι μας!
  Η Νατάσα υποστήριξε τη φίλη της:
  - Και το κάναμε και μόνοι μας! Και αυτό είναι ένα κοφτερό μάτι...
  Η Μαργαρίτα διάλεξε:
  - Γλυκά χέρια!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Και είσαι ένα γοητευτικό κορίτσι!
  Η Μαργαρίτα είπε ειλικρινά:
  - Λυπάμαι για τους Ιάπωνες. Σχεδιάζουν υπέροχα κινούμενα σχέδια. Μου αρέσει ιδιαίτερα το χεντάι !
  Η Αλένκα γέλασε και γύρισε το πόδι της στον αέρα:
  - Χεντάι , είναι ωραίο! Ακόμα και πολύ κουλ!
  Η Νατάσα, με το χαμόγελο ενός κοριτσιού που γεύτηκε τη μαρμελάδα, πρότεινε:
  - Και ας κλωτσήσουμε και τους φασίστες!
  Ο Μεντβέντεφ έγνεψε χαμογελώντας:
  - Καλή ιδέα. Αλλά ας τελειώσουμε πρώτα τις ιαπωνικές χερσαίες δυνάμεις. Και θα βοηθήσουμε να τελειώσει ο πόλεμος πιο γρήγορα. Για να μην εμφανίζεται ο φασισμός σε αυτό το σύμπαν.
  Τα κορίτσια απάντησαν ομόφωνα:
  -Και δεν θα φανεί, και η Κίνα θα είναι δική μας!
  Μετά τη βύθιση του ιαπωνικού στόλου, το σούπερ τανκ T-95 έφτασε στην επιφάνεια.
  Τότε ο Μεντβέντεφ άρχισε να ονειρεύεται κάθε λογής ανοησία.
  Ο πολεμιστής Αλένκα στάθηκε όρθιος για την άμυνα του Ριαζάν. Η Νατάσα ήταν μαζί της.
  Και τα δύο κορίτσια είναι με ελαφριά πανοπλία, με ένα σπαθί σε κάθε χέρι. Και κάτω από τα πόδια σας υπάρχουν ειδικοί, λεπτοί δίσκοι.
  Ένας τεράστιος στρατός Μογγόλων-Τάταρων επιτέθηκε.
  Πολλά μακριά σκαλοπάτια κάλυψαν τους τοίχους ταυτόχρονα. Ήταν διαφορετικά: πλεκτά από κορμούς ρίζας, γκρεμισμένα πευκοδάση με εγκάρσιες ράβδους. Χρησιμοποιήθηκαν επίσης βαριές σκάλες με σειρές κορμών. Οι επάλξεις, χάρη στον γρήγορο ρυθμό κατασκευής, αποδείχθηκαν υψηλότερες από ό,τι περίμεναν οι Τάταροι• πολλά σκαλοπάτια δεν έφτασαν στην κορυφή. Μπροστά, οι Μογγόλοι έδιωξαν τους λίγους αιχμαλωτισμένους Ούρους. Ο ρωσικός λαός προτίμησε τον θάνατο από τη ντροπή της αιχμαλωσίας.
  Όμως οι Μογγόλοι ήταν αμείλικτοι.
  Σπρώχνοντας αδίστακτα με ακονισμένα δόρατα, οι εξαντλημένοι άνθρωποι κλωτσήθηκαν, ελπίζοντας ότι ο ρωσικός λαός, μη θέλοντας να σκοτώσει τους δικούς του, θα παραδοθεί. Ή, κάτω από την κάλυψη των κρατουμένων, διεισδύστε στον προμαχώνα πάγου. Μερικοί από τους αιχμαλώτους όρμησαν κάτω ουρλιάζοντας, γλιστρώντας κάτω από τον παγωμένο πάγο, γκρεμίζοντας τους μισητούς πυρηνικούς πυρήνες, σκίζοντας ξίφη από τα χέρια τους και αμέσως έπεφταν κομματιασμένοι. Ο κόσμος ανέβαινε γρήγορα τις σκάλες, δεν καταλαβαίνεις τι είδους και φυλής;
  Ημιγυμνοί, με κουρέλια, με ένα ρόπαλο στα χέρια, με μαχαιρωμένη την πλάτη και αιμορραγία. Ο άντρας Vaul, ντυμένος με πανοπλία , είχε ήδη σηκώσει ένα τεράστιο τσεκούρι, όταν απελπισμένα ούρλιαξαν από κάτω:
  -Μη μας καταστρέφεις, ιππότη, είμαστε οι δικοί μας, οι Ρώσοι!
  Ο Βοεβόδας Δίκωρος πήδηξε στον τοίχο και φώναξε:
  - Μυρίζω ότι είναι δικό μας!
  Μια απελπισμένη κραυγή το επιβεβαίωσε:
  -Περίμενε να ψιλοκόψεις, το δικό σου! Δεν υπάρχουν Mughlan ανάμεσά μας!
  Η πολύ έξυπνη Αλένκα φώναξε:
  -Όποιος σταυρώνει σωστά είναι δικός του!
  - Βαπτιστείτε, Ορθόδοξοι!
  Με μια τρομακτική φωνή, τα άλογα σύρθηκαν ένα μίλι μακριά, ο γίγαντας Βάουλα-Μοροβίν βρυχήθηκε .
  Οι υπερασπιστές του Ριαζάν ενέκριναν:
  -Σωστά! Στα αληθεια!
  Αντηχούσαν ομόφωνα σε όλους τους τοίχους:
  -Ελάτε, αδέρφια, κάντε το σημείο του σταυρού!
  Εκατοντάδες κουρελιασμένοι αιχμάλωτοι, μπλε από το κρύο, σκαρφάλωσαν πάνω από τον προμαχώνα και έπεσαν, συνεχίζοντας να σταυρώνονται μηχανικά. Κάποιοι μάζεψαν αμέσως προστρωμένες πέτρες και τις πέταξαν με μανία στους Μογγόλους. Πολλοί κάτοικοι του Ριαζάν είδαν τους Τατάρους για πρώτη φορά, ακόμη και πολλοί παραδοσιακοί αντίπαλοι, οι ίδιοι Κιπτσάκοι, αλλάξανε μογγολικά ρούχα.
  Οι εχθροί φορούσαν μακριά γούνινα παλτά, τόσο μακριά που μπλέχτηκαν στα στρίφη. Επιλεγμένοι πυρηνικοί πυροβολητές είχαν χάλκινες και σιδερένιες πλάκες κρεμασμένες στο στήθος τους και οι πλάτες τους ήταν ανοιχτές. Για να εκφοβίσουν τους Ούρους, πολλοί έβαψαν με αίμα τα ήδη κακά, θηλυκά πρόσωπά τους.
  Αλλά οι Ούρες δεν πτοήθηκαν, συναντώντας τον εχθρό με σπαθιά και τσεκούρια. Από το ισχυρό σαρωτικό χτύπημα του Βάουλα , πέντε Μογγόλοι σκοτώθηκαν ταυτόχρονα, το δεύτερο χτύπημα και άλλοι τρεις! Άλλοι πολεμιστές δεν πολέμησαν χειρότερα. Οι Τάταροι ανέβηκαν αδέξια στον ολισθηρό άξονα• δεν μπορούσαν να καλυφθούν σωστά με ασπίδες ή να κοπούν με σπαθιά. Όταν, με τίμημα τεράστιων απωλειών, ο μογγολικός στρατός έφτασε στην κορυφή, χύθηκε βραστό νερό και ένα τρομερό όπλο: καμένη πίσσα.
  Ακόμη και γυναίκες και μικρά παιδιά έριχναν ζεματιστό νερό και πετούσαν πέτρες και μπλοκ. Οι μικρές σφεντόνες με δηλητηριασμένα βέλη ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικές• ακόμη και ένα πεντάχρονο παιδί, που δεν μπορούσε ακόμη να τραβήξει ένα σφιχτό κορδόνι με τα μικρά του χέρια, μπορούσε να πυροβολήσει από αυτά. Και το να χάσετε όταν πυροβολείτε σε μια τόσο παχιά μάζα είναι πολύ πιο δύσκολο από το να χτυπήσετε. Η επίθεση ήταν ξεκάθαρα πνιγμένη, ακρωτηριασμένα πτώματα κατέβηκαν σε μεγάλες ποσότητες.
  Μέσα από ένα τηλεσκόπιο κατασκευασμένο επιδέξια από τους Κινέζους, ο Γκουιούκ Χαν παρακολούθησε από κοντά τη μάχη. Έγλειφε τα χείλη του και χτύπησε τα χείλη του, κάθε τόσο, ίσιωνοντας το κράνος του με χρυσή γούνα, που ανέβαινε πεισματικά και ενοχλητικά στο μέτωπό του. Έπειτα πέταξε τον σωλήνα με θυμό.
  -Οι πολεμιστές μας πεθαίνουν! Το Μπουρουντάι και το Κίτρινο Φίδι έρχονται σε μένα!
   Οι Turgaud έσπευσαν να εκτελέσουν τη διαταγή του καγκάν του στέμματος. Ο Γκουγιούκ ήταν έτοιμος να καθίσει σε μια σκαλιστή ιβουάρ καρέκλα όταν ένα χέρι ακούμπησε απαλά στον ώμο του:
  -Μην ανησυχείς, σπουδαία! Ηρέμησε το άγριο βλέμμα σου!
  Μια παχύρρευστη μελωδία γουργούρισε, που θυμίζει αρκετά γυναικεία φωνή.
   Ο Γκουιούκ Καν αισθάνθηκε υπνηλία και μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Ναι, αυτός είναι. Και πάλι, σαν φάντασμα, εμφανίστηκε μπροστά του το Κίτρινο Φίδι - το πιο τρομερό άτομο του στρατού του, ένας κολασμένος δαίμονας από τη μακρινή και απρόσιτη Ιαπωνία.
  -Εσείς!
  Ο κληρονόμος του Ανώτατου Χαγκάν έδειξε ένα ηλίθιο δάχτυλο! Το κίτρινο φίδι συνέχισε να εξαπλώνεται, άλλοτε αυξάνοντας, άλλοτε μειώνοντας:
  -ΕΓΩ! Και βλέπω ακριβώς μέσα από σένα! Ήρθε η ώρα να μετριάσεις τον θυμό σου! Λοιπόν, πιο συγκεκριμένα, φέρτε όλα τα αποθέματά σας στη μάχη το συντομότερο δυνατό! Και θα σας βοηθήσω, αδέρφια, και θα κάνω μια τέτοια έκπληξη στον εχθρό! Η κίνηση της υπογραφής, πιστέψτε με, θα είναι σωστή!
  - Τζε , τζε , τζε ! Θα ρίξω μια επιλεγμένη τούμπα στη μάχη υπό τις διαταγές του Μπουρουντάι ! Μαζί θα ηγηθείτε της επίθεσης!
  Ο Ιάπωνας άστραψε τα μάτια του, βγάζοντας τα μεγάλα κίτρινα δόντια του:
  -Δεν υπάρχουν λευκοί δαίμονες, θέλω να σκοτώσω τους ίσους μου! Σαν αληθινός νίντζα!
  Το κίτρινο φίδι άστραψε με το φυλαχτό του, ένα σφύριγμα εμφανίστηκε ανεπαίσθητα στο στόμα του και ακούστηκε μια αστραφτερή μελωδία.
   Ο Γκουιούκ νόμιζε ότι τον κορόιδευαν, αλλά δεν είχε ούτε τη δύναμη ούτε την επιθυμία να μαλώσει με τον μάγο νίντζα . Αυτή τη στιγμή, οι Turgaud έσπρωξαν αγενώς το Μπουρουντάι , ο Guyuk Khan δεν άρεσε αυτός ο υπάκουος προστατευόμενος Subudai -Baghatur.
  -Κρασί που στάζει! Δεν βλέπετε ότι οι καλύτεροι πολεμιστές πεθαίνουν κάτω από τα τείχη της πρωτεύουσας των Ούρων; Πάρτε αμέσως τους Berkuts και, έχοντας περάσει το ποτάμι, νοκ-άουτ τους Uruses με ένα χτύπημα κάτω από τον δεξιό τοίχο.
  Ο έμπειρος Μπουρουντάι τόλμησε να αντιταχθεί:
  -Ο πάγος δεν είναι ακόμα δυνατός, κάτω από τα χτυπήματα χιλιάδων οπλών απλά θα σκάσει.
  ο τρομερός Ιάπωνας απάντησε για τον Guyuk .
  -Η ανησυχία σας είναι αξιέπαινη. Αλλά οι προσπάθειές σας είναι μάταιες! Η μαγική σκόνη έχει δέσει πάγο στο ποτάμι πιο δυνατό από στρατιωτικό ατσάλι! Λοιπόν, πήδα μπροστά, σε παραγγείλαμε!
  -Ο μεγάλος ninja batyr ξέρει τι λέει! Βόλτα γρηγορότερα, αν καταφέρεις το χαλάζι, θα δώσω μια σχολή αλόγων ως ανταμοιβή!
  φώναξε ο Γκουγιούκ Χαν κουνώντας τα δάχτυλά του. Το Μπουρουντάι δεν τόλμησε να αντικρούσει άλλο - ήταν γεμάτο με θάνατο. Ο Μογγόλος με ένα κοπάδι από δασύτριχους ιππείς εξαφανίστηκε από τα μάτια του. Ξαφνικά μια σκιά πλησίασε, ακούστηκε ένας θόρυβος από πάνω και ένα δυνατό κύμα αέρα έκανε το κράνος του κορώνα κάγκαν να πετάξει μακριά:
  -Χαρακίρι! Έτσι η Πεταλούδα φτερούγισε! Τώρα οι Ούρες θα έχουν " κατάπλασμα ".
  Ένας γιγάντιος δράκος αιωρούνταν πάνω από την επιφάνεια, με τα χρυσά φτερά του να φυσούν μακριά τις χιονοστιβάδες και οι πύρινες γλώσσες ξεχύθηκαν από τα τρία αρπακτικά στόματά του.
  - Υπέροχη μαγκούστα !
   Ο Guyuk δεν πρόλαβε καν να φοβηθεί:
  -Είναι ικανός να κάψει όλο το Ριαζάν.
  -Όχι όλα, αλλά θα βάλει φωτιά στον τοίχο. Εμπρός, Γκοτζίλα μου!
  Το υπέροχο όνειρο του Μεντβέντεφ συνεχίστηκε. Ο εν ενεργεία πρόεδρος είχε κολοσσιαία φαντασία.
  Ένας πανίσχυρος δράκος, με άνοιγμα φτερών πενήντα μέτρων, πετάχτηκε στον αέρα. Οι Μογγόλοι και οι σαμάνοι που τους συνόδευαν ούρλιαξαν με μανία. Το Tumen , υπό τη διοίκηση του Μπουρουντάι , πέταξε ορμητικά στον πάγο, πολλά άλογα σκόνταψαν και αυτοί και οι αναβάτες τους ποδοπατήθηκαν αμέσως από μια ξέφρενη σιδερένια μάζα. Το τρικέφαλο τέρας, εν τω μεταξύ, βούτηξε ομαλά στον τοίχο. Ο Wilderness συνειδητοποίησε τον κίνδυνο μιας αεροπορικής επίθεσης πριν από τους άλλους. Λοιπόν, φυσικά, δεν ήθελα να αποκαλύψω τα ατού μου εκ των προτέρων, αλλά για να σώσω την πόλη, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω ένα άγνωστο όπλο μέχρι εκείνη την ημέρα. Το φτερωτό τέρας αντιμετώπισε ένα μηχανικό τέρας που έμοιαζε αόριστα με ένα μείγμα αράχνης και ατσάλινης σαρανταποδαρούσας. Ο καπνός έβγαινε ήδη από τον ατμολέβητα. Μπράβο παιδιά που ρίξατε το κάρβουνο εκ των προτέρων.
  Ο καταπέλτης ατμού είναι ένας αριστοτεχνικός συνδυασμός των τεχνολογιών μιας ατμομηχανής, ενός βαρούλκου, ενός πολύποδου μπαλίστα ακόμα και... ενός μουσικού ταμπακιέρα. Και αυτό το θηρίο, σφυρηλατημένο από σκληρυμένο ατσάλι, μπορούσε να πετάξει οποιοδήποτε καταστροφικό πράγμα σχεδόν με την ταχύτητα ενός πολυβόλου σε απόσταση έως και δύο μιλίων. Τα κορίτσια πολεμιστών ήταν τα πρώτα στον κόσμο που σκέφτηκαν να προσαρμόσουν έναν εμβολοφόρο κινητήρα για τη ρίψη γομώσεων. Ο Δίκωρος γύρισε προσωπικά το μοχλό, μια επιδέξια σφυρηλατημένη κορδέλα από αλυσίδες άρχισε να κινείται, βάζοντας πέτρες στις ταχέως περιστρεφόμενες λεπίδες.
  Δεδομένου ότι οι Τάταροι όρμησαν σε ένα πυκνό σωρό, δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου αστοχίες• αντίθετα, κάθε βαρύ λιθόστρωτο, αναπηδώντας, γκρέμισε αρκετούς πιεστικούς ιππείς. Ένα πράγμα είναι κακό, η κλίμακα σκόπευσης είναι μάλλον αδύναμη, μπορείτε ακόμα να χτυπήσετε τους Μογγόλους, αλλά προσπαθήστε να χτυπήσετε έναν ιπτάμενο δράκο! Το τρικέφαλο τέρας γύρισε το κεφάλι του και άνοιξε τα φαρδιά, κυνόδοντα, που λαμπύριζαν με διαμάντια.
  Η φλόγα που ξέφευγε πέρασε από τον προμαχώνα και χτύπησε τα σπίτια. Ακούστηκαν ουρλιαχτά και ουρλιαχτά, πολλές μισοτυφλές γυναίκες έτρεξαν στο δρόμο και σπίτια πήραν φωτιά με αφύσικη ταχύτητα. Ευτυχώς, άμμος και βαριά βαρέλια με νερό, καθώς και πυροσβεστικές δυνάμεις, ήταν σε επιφυλακή. Μερικές από τις καλύβες, ειδικά αυτές που βρίσκονται κοντά στον τοίχο, ήταν καλυμμένες με πυρίμαχο αμίαντο. Κάτω από τη φιλική πίεση, το αρπακτικό ηφαίστειο χλώμιασε και, έχοντας χάσει τη δύναμή του, μετατράπηκε σε ρεύματα χλωμού καπνού.
  Αλλά ο δράκος σαφώς δεν ήθελε να τα παρατήσει, βγαίνοντας από την κατάδυση, γύρισε με τη χάρη ενός υπερφορτωμένου θύελλα και κατέβασε πάλι ρέματα ενός πύρινου ανεμοστρόβιλου. Οι Τάταροι είχαν ήδη καταφέρει να φτάσουν στον τοίχο και έτσι οι μαινόμενες φλόγες τους χτύπησαν και αυτούς. Ανάμεσα στα θύματα ήταν το τρομερό Μπουρουντάι , τα πολυτελή ρούχα του πήραν φωτιά και όρμησε πίσω με το βρυχηθμό ενός τραυματισμένου κάπρου. Οι Ρώσοι στρατιώτες υπέφεραν επίσης και μέρος του πάγου έλιωσε αισθητά, εκθέτοντας τη γη και τα κούτσουρα. Τα ρούχα πάνω στον Δικόρο σιγόκαιραν, αλλά ο μαχητής Αντόνοφ που στεκόταν στον τοίχο κατάφερε να του ρίξει έναν κουβά νερό και ατμός ανέβηκε από την καυτή αλυσίδα.
  -Τι διαβολική εμμονή, κρίμα που δεν μας βλέπει η κουλ Αλένκα!
  Ο δράκος γύρισε ξανά και προσπάθησε να μπει στον τρίτο κύκλο. Ο μάγος Savely χτύπησε τα δάχτυλά του, κατάφερε να εκτοξεύσει μια μικρή βολίδα, το χτύπημα χτύπησε το μεσαίο κεφάλι του δράκου. Η μικρή έκρηξη δεν προκάλεσε ιδιαίτερες απώλειες στο τρικέφαλο τέρας, αλλά το έριξε ελαφρώς από την τροχιά του, με αποτέλεσμα ο δράκος να πυροβολήσει μπροστά από το χρόνο, μια πύρινη δίνη χτυπώντας τις συσσωρευμένες τάξεις πυρηνικών πυρηνικών δυνάμεων . Και πάλι ξέφρενα ουρλιαχτά, μερικοί από τους Τάταρους οπισθοχώρησαν. Τότε ήταν που ο Δίκωρος παρατήρησε μια ψηλή νεαρή κοπέλα, που κουνούσε ορμητικά δύο δίκοπα ξίφη. Με απάνθρωπη ταχύτητα, έκοψε τους αντιπάλους της σε λάχανο, έδωσε τρομερά χτυπήματα με τα πόδια, τους αγκώνες, ακόμη και το κεφάλι της, φτερουγίζοντας σαν πεταλούδα.
  Μόνο ένας ή μάλλον δύο άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει τέτοια καταστροφή:
  -Τζουλιάνα! Κόκκινος άγγελος, εσύ είσαι;!
  - Μυρίζεις λουλούδια με τη μύτη σου! Από ύψος τριών μέτρων!
  απάντησε γελώντας η Αλένκα. Το κορίτσι πολεμιστής, με την ταχύτητα ενός τρελαμένου τσιτάχ, πέταξε πάνω στον προμαχώνα, αφήνοντας ελάχιστα αισθητά αιματηρά σημάδια στον τοίχο.
  -Μη μιλάς, όλα είναι ξεκάθαρα! Πρέπει να σβήσουμε τη φτερωτή δάδα!
  Η Αλένκα σφύριξε άγρια, ο δράκος, έχοντας ισοπεδώσει την πτήση του, μπήκε στον τέταρτο κύκλο. Ένας πολεμιστής που στεκόταν κοντά της είπε:
  -Χρήσε τον καταπέλτη, Αλένκα, γκρέμισε τον με έναν ογκόλιθο.
  Η πολεμίστρια γάβγισε απειλητικά.
  -Εγώ ο ίδιος ξέρω καλύτερα τι να χρησιμοποιήσω!
  Η Αλένκα σήκωσε τρεις επιδέξια σφυρηλατημένες αλυσίδες με αστραπιαία ταχύτητα. Αυτή ήταν και η ιδέα των πολεμιστών κοριτσιών τους: συνδέστε δύο ή τρεις μικρές πέτρες, πυροβολήστε δύο ή περισσότερους μπαλίστα και κόψτε, ακρωτηριάστε μια ολόκληρη γραμμή. Έχοντας αναπτύξει τον καταπέλτη ατμού, η Αλένκα πήδηξε πάνω στη λεπίδα και κλώτσησε το μοχλό. Πετάχτηκε ψηλά και ήδη κατά την πτήση η κοπέλα πολεμίστρια κούνησε τα χέρια της, περιστρέφοντας με μαεστρία τα ξίφη της, κατευθύνοντας την γρήγορη κίνηση και κατάφερε να προσγειωθεί στο πίσω μέρος του δράκου, γεμάτο με αιχμές. Το τέρας ανατρίχιασε και προσπάθησε να πετάξει από πάνω το τολμηρό κορίτσι-καβαλάρη, αλλά οι επιδέξια στριμμένες αλυσίδες κυρίευσαν τα τεράστια στόματα - το τρομερό τέρας ήταν εντελώς σαμαρισμένο.
  -Γιατί χρειάζεσαι τρία κεφάλια; Λείπει ένα; Είναι γεμάτα τρύπες, οπότε θα τα αλυσοδένω για να μην πετάξουν και τα τελευταία μυαλά!
  Το κορίτσι πολεμιστής γέλασε με το αδέξιο αστείο της. Ο δράκος κέρδισε απότομα υψόμετρο, στη συνέχεια αναπαρήγαγε τη θηλιά του Nesterov, οι μύες κάτω από το δέρμα έτρεμαν, το τέρας έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να πετάξει τον απρόσκλητο αναβάτη. Ζεστά ρεύματα αέρα έπνεαν στο γιγάντιο σώμα, ο χαρταετός όρμησε σαν πέτρα που απελευθερώθηκε από καταπέλτη ή, πιθανότατα, μετεωρίτης. Το ατμοσφαιρικό κύμα έβγαλε τους Τατάρους εκτός τροχιάς.
  Η Αλένκα φώναξε:
  -Όχι εντυπωσιακό!
  Ο ύπνος του αναπληρωτή προέδρου συνεχιζόταν. Ο κ. Μεντβέντεφ διαλύθηκε λίγο, ίσως και από θλίψη.
  Πράγματι, τι τρεμάμενος δράκος ήταν για το κορίτσι τερματισμού όταν πέρασε από ακραία φορτία σε δώδεκα μεταβλητά επίπεδα, επιταχύνοντας σε εκατόν πενήντα τη βαρύτητα και αμέσως βουτώντας στην έλλειψη βαρύτητας, φτάνοντας και πάλι στο όριο υποθανατηφόρου φορτίου. Οποιοσδήποτε εκπρόσωπος της χλωρίδας και της πανίδας είναι ένα σκουλήκι μπροστά σε αυτό το προϊόν της γενετικής μηχανικής.
  Το τέρας προσπάθησε να γυρίσει τα κεφάλια του, χτυπώντας τρομερά με το τεράστιο στόμα του. Η κοπέλα πολεμίστρια έκοψε με το θρυλικό της σπαθί με όλη της τη δύναμη, στοχεύοντας στο πιο ευαίσθητο σημείο - το ρουθούνι. Το πρώτο χτύπημα ήταν επίπεδο, ασημένιες χάντρες πέταξαν έξω από το ρουθούνι, σαν μαργαριτάρια που άστραφταν στον ήλιο:
  "Η μύξα σου είναι όμορφη, σωστά, λένε ότι ένας δράκος μπορεί να αφοδεύσει τον χρυσό".
  Το φίδι χτύπησε με φως. Σε απάντηση, η όμορφη και ευκίνητη Αλένκα έκοψε με την άκρη, το χτύπημα ήταν απότομο και ακριβές, η λεπίδα έγινε ελαφρώς κόκκινη και από την τεράστια μύτη της εμφανίστηκαν σταγόνες δροσοσταλίδας κερασιού. Πάγωσαν ευθύς αμέσως, μπλέκοντας τον εαυτό τους σε ένα περίεργο στολίδι.
  Το κορίτσι γέλασε:
  - Ωραία, έλα, επαναλάβε το κόλπο!
  Το τέρας είχε ήδη συσπαστεί, αλλά συνέχισε να κερδίζει ύψος, η πρωτεύουσα Ριαζάν γινόταν όλο και μικρότερη. Εδώ είναι σε τροχό καροτσιού, τώρα σε πιατάκι, και εδώ έχει το μέγεθος ενός παπαρουνόσπορου, που τελικά χάνεται πίσω από τα σύννεφα. Ο ουρανός έλαμψε μαύρος, γέμισε φωτεινά αστέρια, σκαρφάλωσαν στη στρατόσφαιρα, δυσκολεύτηκε να αναπνεύσει, φύσηξε ένα κρύο κενό. Αν και η θρυλική Αλένκα δεν είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος, δεν μπορεί καθόλου χωρίς αέρα. Αλλά, όπως φαίνεται, ο δράκος έχει επίσης φαγούρα, το ερπετό έχει σπασμούς, κόβεται η ανάσα, οπότε πρέπει να χαμηλώσουμε το υψόμετρο. Δεν υπάρχει σαφώς καμία επιθυμία να επαναληφθεί το κατόρθωμα του Ruslan, ο οποίος κράτησε τα γένια του Chernomorets για τρεις ημέρες και τρεις νύχτες. Μια φράση από μια παιδική ιστοσελίδα αναβοσβήνει στο κεφάλι της και για κάποιο λόγο θέλει πολύ να την επαναλάβει.
  Και το κορίτσι πολεμιστής λέει:
  -Είμαστε του ίδιου αίματος, εσύ κι εγώ!
  Ο δράκος φάνηκε να αντιλαμβάνεται το νόημα, ανατρίχιασε και σταμάτησε να πετάει. Μετά άρχισε σιγά σιγά να μειώνεται.
  Η όμορφη και μυώδης πολεμίστρια είπε:
  -Σωστά σκέφτεσαι, φτερωτέ αδερφέ μου! Θα έχουμε αποτελέσματα μαζί σας!
  Μια πραγματική σφαγή ήταν σε πλήρη εξέλιξη από κάτω, οι Μογγόλοι είχαν ήδη κυλήσει μακριά από τα τείχη και η υπέροχη Νατάσα αποφάσισε ότι είχε έρθει η καλύτερη στιγμή για να χτυπήσει. Μπράβο, γενναίο κορίτσι, τη βλέπεις αμέσως, εκεί που πέρασε, μένει ένα ματωμένο μονοπάτι χοντροστρωμένο με πτώματα. Όχι μόνο τα πόδια και τα χέρια της, οι δύο επιμήκεις πλεξούδες της Νατάσα μυρίζουν στιλέτα υφασμένα σε αλυσίδες από σκληρυμένο ατσάλι.
  Η Αλένκα είπε στον εαυτό της πατώντας το πόδι της:
  -Σίγουρα θα φτιάξω τέτοια προσωπικά αντικείμενα για μένα! Τώρα, ας ζεστάνουμε τους Mughlans!
  Μια άγρια φλόγα έσκασε σαν τριπλό ηφαίστειο από τους κονσερβοποιημένους λαιμούς, οι Τάταροι στριμώχνονταν πολύ σφιχτά, και απλώς τηγανίστηκαν κατά εκατοντάδες, ξεχύθηκαν από τα στόματα μιας κολασμένης φωτιάς. Τα άλογα ήταν ιδιαίτερα φοβισμένα, ωστόσο, τα περισσότερα από τα άλογα είχαν ήδη απωθηθεί από ένα ξαφνικό χτύπημα στην πλάτη, μόνο η προσωπική φρουρά του Guyuk Khan είχε μείνει κάτω από τη σέλα. Η έκρηξη συνεχίστηκε, παρασύροντας εκατοντάδες και εκατοντάδες μαχητές σε ένα σάλβο σε έναν πύρινο τυφώνα. Το κίτρινο φίδι παρακολουθούσε με στενά μάτια την επιστροφή του μικρού του δράκου.
  Ο μαχητής από τα ανατολικά βρυχήθηκε:
  -Προδότης! Είστε όλοι εκπρόσωποι της οικογένειας των δράκων, πάντα προδίδετε και υπηρετείτε αυτόν που είναι πιο δυνατός!
  Έξαλλος, ο μάγος νίντζα προσπάθησε να νικήσει τον τολμηρό αναβάτη, πετώντας πάλσαρ με ταχύτητα πολυβόλου. Η νεαρή πολεμίστρια Αλένα χαμογέλασε και τραγούδησε δυνατά:
  - Με φωτιά νερό - χτυπήστε το ποτήρι! Είσαι ωραίος ξένος - φτύνεις φωτιά!
  Αυτό είναι ένα κορίτσι - χαρούμενο, με χιούμορ. Και τα πάλσαρ από φωτιά δεν τη φοβούνται.
  Η Alena τους κατέρριψε εύκολα, χρησιμοποιώντας θρυλικά όπλα και, από καιρό σε καιρό, κατευθύνοντας το θηρίο προς τις εχθρικές μονάδες. Αυτό το επαναχρησιμοποιούμενο φλογοβόλο με φτερά είναι καλύτερο από εκατό μηχανικά ιππήλατα.
  Ίσως ακόμη και αυτό να είναι πιο δροσερό από ένα επιθετικό αεροσκάφος και πώς έχει τόσα πολλά καύσιμα και δεν τελειώνει η ασφάλεια; Θα πρέπει να μελετήσετε το τέρας με τον ελεύθερο χρόνο σας και να δημιουργήσετε ένα νέο, αόρατο προηγουμένως όπλο! Τα βέλη αναπηδούν από το χοντρό, ιριδίζον θωρακισμένο δέρμα, λαμπυρίζοντας με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, σαν το κεχρί. Τα χτυπήματα αλλάζουν μόνο στιγμιαία το χρώμα: το ρουμπινί κόκκινο γίνεται λιλά-βιολετί. Το λιλά-ζαφείρι, αντίθετα, μετατρέπεται σε κόκκινο-πορτοκαλί, χρυσοκίτρινο και σμαραγδένιο πράσινο. Αυτό είναι πολύ όμορφο, είναι κρίμα που στη φωτιά μιας αιματηρής μάχης δεν υπάρχει χρόνος για να απολαύσετε το υπέροχο θέαμα.
  Ρώσοι πολεμιστές και στρατιώτες της Λευκής Λεγεώνας, που σχηματίστηκε από κορίτσια, είχαν ήδη καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος του μογγολικού στρατού. Έγινε ιδιαίτερα ανατριχιαστικό όταν μπήκαν στο παιχνίδι μηχανικά φλογοβόλα• κανένας στρατός δεν μπορούσε να αντέξει ένα τέτοιο διπλό χτύπημα. Άλλο ένα λεπτό και θα ξεκινήσει μια άτακτη πτήση. Το κίτρινο φίδι δίστασε για μια στιγμή.
  Η εντολή του Batu είναι ξεκάθαρη, να σκοτώσει το στέμμα κάγκαν στην ησυχία, αλλά η πληρωμή είναι πολύ χαμηλή. Όχι, θα τον σκοτώσει αργότερα, αλλά προς το παρόν θα τον βγάλει κάτω από τα ρωσικά σπαθιά που θρυμματίζουν:
  -Ας φύγουμε, Κάγκαν, θα σε καλύψω!
  -Τι γίνεται με το τρικέφαλο mangus ; Δεν θα τον αφήσω να βασανίσει τον στρατό μου!
  Ο νίντζα έσπασε το δάχτυλό του και άρχισαν να πέφτουν σπίθες:
  "Μπορώ να κάνω ένα περίπλοκο ξόρκι και θα επιστρέψει στον κόσμο του, αλλά μετά δεν θα μπορώ να τον καλέσω για επτά χρόνια!" Υπάρχει επιλογή όμως! Ένα ξόρκι σε επίπεδο Hale!
  -Πώς είναι αυτό?
  του Γκουιούκ , χοντρό και φουσκωμένο πέρα από τα χρόνια του, απλώθηκε. Ο Ninja Killer εξήγησε:
  -Και έτσι! Αν σκοτώσω τη λευκή του μαγκούστα , τότε ο δράκος θα είναι δικός μου, αν με σκοτώσει, τότε θα είναι δικός του!
  Ο Ιάπωνας μάγος ψιθύρισε ένα μακρύ μάντρα, το φυλαχτό άστραφτε πιο λαμπερά από τον ήλιο. Παρασυρμένη από τον ενθουσιασμό της εξόντωσης, η ξυπόλητη Αλένκα ένιωσε ξαφνικά την εύκαμπτη, γυαλισμένη πλάτη ενός ισχυρού και ήδη υπάκουου τέρατος να χάνεται από κάτω της. Βρέθηκε στον αέρα, πετώντας κάτω με ταχύτητα πέτρας. Η πτώση δεν ήταν ευχάριστη, αλλά όχι μοιραία. Έχοντας σπάσει μια χιονοστιβάδα μήκους ενός μέτρου, ο πολεμιστής εξολοθρευτής επιτέθηκε στους Μογγόλους με την οργή ενός τραυματισμένου κάπρου. Η τελευταία οργανωμένη αντίσταση έπεσε, τα ελεεινά απομεινάρια του τεράστιου στρατού όρμησαν σε μαζική φυγή.
  Τα πιο όμορφα κορίτσια, η γυμνόποδη Αλένκα και η Νατάσα, διαγωνίστηκαν κυριολεκτικά στην εξόντωση των αποπροσανατολισμένων πυρηνικών. Ο Γκουιούκ Χαν, εν τω μεταξύ, έγινε σχεδόν αόρατος, το λαγωνικό του άλογο έσπαγε όλα τα ρεκόρ του ιππόδρομου, ο κληρονομικός κάγκαν σκεφτόταν μόνο το δικό του δέρμα.
  -Όχι, δεν είναι σαμουράι! Αξιολύπητος δειλός. Τι κρίμα να σερβίρεις ένα τέτοιο mikado!
  Ο νίντζα γάβγισε.
  Το κίτρινο φίδι έβγαλε δύο δυνατά κατάνα, τα σταύρωσε και τράνταξε απότομα, μια αστραφτερή ροζ μπάλα χωρίστηκε από τις λεπίδες. Ένα μαγικό πάλσαρ απογειώθηκε γρήγορα προς την όμορφη, ημίγυμνη Αλένκα.
  Ο πολεμιστής εξολοθρευτής κατάφερε να παρατηρήσει την κίνηση, έκοψε τον πύρινο θρόμβο που πετάχτηκε, μια μικρή έκρηξη σκόρπισε σαν κεραυνός, σκόρπισε μια ντουζίνα ή δύο Μογγόλους:
  -Είναι ο διάβολος! Σαμουράι του Κάτω Κόσμου!
  φώναξε το Κίτρινο Φίδι. Ο νίντζα ετοιμαζόταν ήδη να βιαστεί να συναντήσει την ματωμένη ξυπόλητη Αλένκα, όταν μια στοιχειώδης σκέψη ήρθε στο κεφάλι του. "Κι αν δεν σκοτώσει αμέσως αυτό το πιο δυνατό μαχητικό κορίτσι, τότε η ξανθιά εξολοθρευτής Νατάσα θα την ενώσει, και τότε οι συνέπειες θα γίνουν καταστροφικές. Επιπλέον, υπέταξε τον δράκο και μόνο ένας πολύ ισχυρός πολεμιστής μπορεί να υποτάξει το μεγάλο φίδι. "
  Ο νίντζα έριξε:
  -Φεύγω πουλάκια! Φεύγω για να επιστρέψω!
  Το κίτρινο φίδι, ξεδιπλώνοντας τον λευκό του μανδύα, θάφτηκε στο χιόνι. Μετά, πνιγμένος, άρχισε να ψιθυρίζει ένα ξόρκι κίνησης.
  Η γυμνόποδη Αλένκα συνέχισε την έξαλλη καταδίωξή της, η σκληρή Νατάσα δεν έμεινε πίσω. Παρ' όλη τη σκληρότητα της μάχης, δεν άφησαν ούτε στιγμή τη βασιλική σκηνή του στεφάνου κάγκαν να φύγει από τα μάτια.
  -Θα σκάσει, ας προλάβουμε τον αρχηγό!
  πρότεινε η ξυπόλητη Αλένκα. Πετώντας ένα δίσκο με το γυμνό της πόδι, η Νατάσα απάντησε πρόχειρα, συνεχίζοντας να ισοπεδώνει τους Μογγόλους που φεύγουν με γοργά χτυπήματα.
  -Για ποιο λόγο! Θα φέρουμε επιπλέον χαρά στον Batyga , και αυτό είναι πολύ ανθρώπινο. Το σπαθί σκοτώνει εύκολα, και ο τζιχαγκίρ απλά θα του σκίσει το δέρμα.
  Η Αλένκα, έχοντας κόψει τα τέσσερα με ένα χτύπημα, ξέσπασε σε γέλια.
  -Αν δεν σπάσει ο ίδιος τα κέρατα του Batu! Θα τους οδηγήσουμε μέχρι το στρατόπεδο, ή τι;
  Η Νατάσα γέλασε και είπε:
  -Ο Μπάτου σκάει το παντελόνι του αρκετά δυνατά, και όσο λιγότεροι Mooglan επιβιώσουν, τόσο το καλύτερο!
  Τα κορίτσια εξολοθρευτές επιτάχυναν τον ρυθμό τους, θύμιζε παιχνίδι σύλληψης, οι πυρηνικοί πυροβολητές χτυπούσαν απελπισμένα τα άλογά τους, σκίζοντας τα πλευρά τους ματωμένα. Με απέλπιδες προσπάθειες, κατάφεραν να ξεφύγουν ελαφρώς από τους αναβάτες Uru, αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από αυτούς που σχεδιάστηκαν πιο γρήγορα από ένα τσιτάχ!
  Ξυπνώντας, ο Ντμίτρι, ο Ανατόλιεβιτς Μεντβέντεφ έκαναν ασκήσεις και άνοιξαν την τηλεόραση. Με αφορμή τη νίκη του Ζελένσκι, πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικοί εορτασμοί και εορτασμοί. Ο κόσμος ειλικρινά χάρηκε για τις αλλαγές.
  Όλοι ήθελαν να ζήσουν με έναν νέο τρόπο και πιο ελεύθερα. Τα εγκαίνια πλησίαζαν και ο Ζελένσκι αποκτούσε πλήρη ισχύ. Και αυτό προκάλεσε επίσης ενθουσιασμό και έμπνευση. Όπως, όλα θα αλλάξουν και θα είναι καλύτερα από χθες. Και οι Σλάβοι θα βρουν ενότητα και ο Ψυχρός Πόλεμος θα τελειώσει. Σαν τον αυταρχικό εφιάλτη της περιόδου Πούτιν.
  Και είχαν ήδη τραγουδηθεί όμορφα τραγούδια για τον Ζελένσκι... Όλοι ήθελαν κάτι νέο και όμορφο.
  Ο ίδιος ο Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι με το πρώτο του διάταγμα θα ακυρώσει τη βουλευτική ασυλία και επίσης θα καθαρίσει τα φτερά του ολιγάρχη. Ο Ζελένσκι υποσχέθηκε επίσης να αυξήσει σημαντικά τους φόρους στους πλούσιους. Όπως, δεν έχουν λόγο να παχαίνουν!
  Σε γενικές γραμμές, υπήρχαν πολλά πράγματα που σχεδιάζονταν να γίνουν. Συμπεριλαμβανομένης της μεγαλειώδους κατασκευής του σιδηροδρόμου: Αρχάγγελσκ - Τσουκότκα, και στη συνέχεια μια υπόγεια σήραγγα προς την Αλάσκα.
  Γιατί ο Ζελένσκι δεν είναι βασιλιάς; Τα έργα του είναι μεγαλεπήβολα. Και στις ΗΠΑ η κυβέρνηση θα αλλάξει σύντομα και θα υπάρξει μια άλλη γενιά πολιτικών. Που θέλουν επίσης αλλαγή.
  Και τώρα ο Ζελένσκι ξετυλίγεται...
  Πριν αφαιρεθεί ο υπολογιστής, ο Μεντβέντεφ μπήκε στο παιχνίδι...
  Μετά την κατάκτηση της ΕΣΣΔ δεν αποκλείεται να εμπλακεί με τις ΗΠΑ. Αλλά πρώτα, ας τρέξουμε το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας λέιζερ• η αυτοκρατορία έχει τέτοιες δυνατότητες εδώ. Πόλεμος κατά των ΗΠΑ - 2008! Η εισβολή ξεκινά από την Τσουκότκα στην Αλάσκα.
  Γίνεται ένας πραγματικός αγώνας.
  Οι Abrams πολεμούν ενάντια στο τανκ Panther-7. Το νέο αυτοκίνητο δεν είναι πλέον τόσο βαρύ όσο είναι τέλειο. Και δείχνει την απόλυτη κλάση του.
  Και καταστρέφει τους Γιάνκηδες... Ο Μεντβέντεφ βαρέθηκε κάπως τον πόλεμο και παρέδωσε τον έλεγχο σε έναν στρατιωτικό Σύμβουλο της τάξης Ροκοσόφσκι. Και άρχισε να τα καταφέρνει...
  Για παράδειγμα, χτίστε κάτι... Νέους ναούς ο καθένας με επτά θρησκείες. Ή ακόμα και νέους πύργους τηλεόρασης. Και θα ήταν ωραίο να χτίσουμε μια πυραμίδα. Ενάμιση χιλιόμετρο ύψος. Ναι, θα ήταν πραγματικά υπέροχο!
  Την ίδια στιγμή, ο Μεντβέντεφ ανεβάζει το επίπεδο της ευημερίας. Δεν πρόκειται μόνο για τη δημιουργία στρατιωτικών εργοστασίων.
  Μπορείτε επίσης να παράγετε τηλεοράσεις, ψυγεία, υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές. Και χτίστε την παραγωγή, και αυξήστε τους μύες μάχης. Όμως οι ΗΠΑ είναι ήδη υπερισχύουσες... Η Αυτοκρατορία έχει ήδη πληθυσμό πάνω από δυόμισι δισεκατομμύρια και είναι αρκετά έτοιμη να πολεμήσει εναντίον των ΗΠΑ. Ο Μεντβέντεφ βγάζει τα δόντια του και τραγουδά:
  - Είμαι αληθινός τυφώνας όλων των αιώνων! Αυτή που θα φέρει πολύ θάνατο!
  Και πάλι πιέζει την Αμερική. Ήδη ανταλλάσσονται πυρηνικά χτυπήματα. Μια τέτοια μάχη μεγαλώνει.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 8
  Ε, ας πιέσουμε ξανά τις μονάδες. Και πώς θα χτυπήσουμε! Εδώ κινούνται τα κορίτσια του πεζικού. Όλα ξυπόλητοι και με μπικίνι. Και πώς οι Γιάνκηδες μαχαιρώνουν με ξιφολόγχες, και πώς ρίχνουν χειροβομβίδες με τα γυμνά τους πόδια. Υπάρχει γνήσια ενέργεια μέσα τους. Και όλα λαμπυρίζουν, σαν μπάλες υδραργύρου που τρέχουν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα. Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν - αυτά είναι κορίτσια!
  Και τραγουδούν στον εαυτό τους:
  Είμαστε τρελά κορίτσια της Κομσομόλ,
  Είμαστε ο Τσάρος Μεντβέντεφ, ένας πολύ σοφός Τσάρος...
  Και φυσικά έχουμε καθαρή φωνή,
  Οτιδήποτε να διαφωνήσετε - προχωρήστε!
  Και πάλι πέταξε χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Αυτά τα κορίτσια είναι κυριολεκτικά σούπερ. Και οι Γιάνκηδες συντρίβονται, καταλαμβάνοντας την Αλάσκα. Και τραγουδούν και στον εαυτό τους:
  - Οι κακοί λύκοι συρρέουν μαζί! Μόνο τότε θα επιβιώσει ο αγώνας! Οι αδύναμοι χάνονται, σκοτώνονται - εξαγνίζοντας το ιερό αίμα!
  Και τα κορίτσια ορμούν στην επίθεση ξεγυμνώνοντας τα δόντια τους. Αλλά εναντίον των Αμερικανών υπάρχουν και οι "Tigers"-7, τι εκπληκτική δύναμη. Και τέτοια τέρατα δεν μπορούν να σταματήσουν!
  Το "Tiger"-7 είναι ένα ειδικό πυροβόλο υψηλής πίεσης με αρχική ταχύτητα βλήματος 2500 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Και μόλις τη χτυπήσει, τίποτα δεν θα τη σώσει. Και οι Άμπραμ τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις . Και γκρεμίζει τον πύργο από αυτούς.
  Και η κοπέλα αναγκάζει τους στρατιώτες να γονατίσουν και να φιλήσουν τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Οι Αμερικανοί παραδίδονται ξανά. Και τα στρατεύματα του στρατού του Μεντβέντεφ πλησιάζουν τη Νέα Υόρκη. Και η πόλη δέχεται ήδη επίθεση. Αιχμαλωτίζεται χωρίς καμία τελετή.
  Ο Μεντβέντεφ θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο διοικητή: τελικά πήρε τη Νέα Υόρκη.
  Και θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ο μεγαλύτερος από τους εισβολείς. Και μετά η Ουάσιγκτον.
  Και οι Αμερικανοί παραδίδονται. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έπεσε με τα μούτρα και άρχισε να φιλάει τα ξυπόλητα πόδια των κοριτσιών. Το πρώτο και μετά το δεύτερο με τη σειρά του.
  Έτσι φίλησε ένα ολόκληρο τάγμα ξυπόλητων κοριτσιών. Αυτή είναι μια μεγάλη μάχη!
  Ο Μεντβέντεφ γελάει... Έτσι κατέλαβε την Αμερική. Αλλά ο Πούτιν δεν μπόρεσε να το κάνει αυτό!
  Αυτή είναι πραγματικά μια μάχη - σούπερ! Και μετά στο Μεξικό.
  Και πάλι οι αρπαγές... Και τα μεξικανά κορίτσια κάνουν τους Μεξικανούς να γονατίζουν, και φιλούν τις γυμνές φτέρνες τους. Και μουγκρίζουν:
  - Δόξα στις ομορφιές!
  Ναι, ο υπολογιστής μπορεί να δείξει μεγάλες έγχρωμες εικόνες κοριτσιών, με γυμνά τακούνια, που φιλιούνται από κρατούμενους. Και είναι τόσο συγκίνηση.
  Εδώ είναι και πάλι κορυφαίοι κρατούμενοι - αυτή τη φορά μαύροι. Και φιλούν επίσης τα ξυπόλυτα πόδια των κοριτσιών.
  Και επίσης τα τανκς σέρνονται πυραμιδικά...
  Τα κορίτσια κινούνται και είναι πολλά... Στο κάτω-κάτω, μπορείς να βγάλεις νέους από πόρους. Και επιλέξτε ότι όλες οι μονάδες είναι κορίτσια με μπικίνι. Και αυτό είναι τόσο όμορφο.
  Είναι κυρίως κοκκινομάλλες και ξανθές.
  Και καταλαμβάνουν τη μια χώρα μετά την άλλη. Τόσο ψύχραιμοι πολεμιστές. Οι αυτοκρατορίες πέφτουν κάτω από τα γυμνά τους πόδια.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει με ευχαρίστηση... Και ακόμη και κάτι σφυρίζει κάτω από την ανάσα του.
  Πώς εκρήγνυται μια βόμβα υδρογόνου; Τερατώδης βαρβαρότητα! Και όλη η πόλη, σαν να την έγλειψε μια αγελάδα με τη γλώσσα της. Πόση ακόμα ακτινοβολία; Και ξυπόλητα κορίτσια τρέχουν μέσα από ραδιενεργή σκόνη. Και τα γυμνά τακούνια τους καίγονται.
  Ο Μεντβέντεφ παίζει σαν ένας πύθωνας να καταπίνει άλλη περιοχή.
  Εδώ είναι μια άλλη δύναμη που κατακτήθηκε στον εικονικό κόσμο και η σημαία πέφτει.
  Τα τανκς είναι πλέον νέα με ενεργή θωράκιση και κεραμικά. Πολυεπίπεδο και αποτελεσματικό.
  Και τα αεροπλανοφόρα είναι σύγχρονα, και επίσης αρκετά κατάλληλα. Και πώς αρχίζουν να πυροβολούν τα αεροπλάνα από αυτά.
  Ο Μεντβέντεφ, όπως βλέπουμε, είναι ένας πολύ έξυπνος εν ενεργεία πρόεδρος.
  Έτσι, τώρα η ανάπτυξη των drones . Και αυτό είναι ωραίο. Και επίσης, αεροσκάφη σε σχήμα δίσκου. Εδώ μπαίνουν ήδη στη μάχη σαν UFO. Και μετά, πυραμιδικές δεξαμενές.
  Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ, ένα λαμπρό μυαλό, διέταξε να γίνει το αυτοκίνητο άτρωτο και αδιαπέραστο από όλες τις γωνίες. Έτσι εμφανίστηκε ο μαστόδοντας με τη μορφή μιας χαμηλής πυραμίδας. Και ένα τέτοιο αυτοκίνητο έδειξε εξαιρετική προστασία. Ειδικά κατά των κινητικών βλημάτων.
  Και τώρα, αυτό το τανκ αποδείχθηκε τόσο επιτυχημένο που δεν μπορεί να διεισδύσει και εξακολουθεί να είναι σε υπηρεσία με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ονόμασαν μάλιστα έτσι: το τανκ Τραμπ.
  Και η τρέλα πιάνει μερικές φορές τους ανθρώπους όταν βλέπουν ότι το αυτοκίνητο είναι αδιαπέραστο.
  Ο Μεντβέντεφ δίνει μια άνιση μάχη και οι μηχανές του έχουν ήδη πάρει ένα ακόμη εικονικό κεφάλαιο, μετατρέποντάς το σε ένα σωρό από ερείπια και κρατήρες που βράζουν.
  Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για το κορίτσι-ρομπότ. Αρχίζει να αναπτύσσει μια νέα γενιά όπλων: τη βόμβα εξόντωσης. Και αυτή η βόμβα είναι τετρακόσιες φορές πιο ισχυρή από μια υδρογόνο. Έτσι, αν χτυπήσει, δεν θα μπορείτε καν να μαζέψετε τη στάχτη!
  Και ο πόλεμος ήδη κινείται στο διάστημα.
  Ο Μεντβέντεφ χρησιμοποιεί πλοία κατασκευασμένα από ένα νέο κράμα ισχυρότερο και ελαφρύτερο από το τιτάνιο. Και τα διαστημόπλοια πετούν στο διάστημα και τα ρομπότ μάχης πολεμούν. Υπάρχουν ήδη πολλά διαφορετικά μοντέλα σε υπόγεια εργοστάσια.
  Και τώρα πέφτει η τελευταία αυτοκρατορία στον πλανήτη. Και τι? Τώρα στο βαθύ διάστημα!
  Η εποχή του Star Wars ξεκινά.
  Ο Μεντβέντεφ το καταλαβαίνει και πατάει ζωηρά το πληκτρολόγιο. Ή μπορείτε να μετακινήσετε τα δάχτυλά σας ή να ελέγξετε τις σκέψεις σας.
  Ο ασκών καθήκοντα προέδρου ενεργεί με σύνεση και κατασκευάζει έναν διαστημικό στόλο για τον εαυτό του. Και ο αγώνας συνεχίζεται.
  Η ανάπτυξη μιας ακόμη πιο ισχυρής βόμβας, ιδιαίτερα εξόντωσης, θερμοκουάρκ βρίσκεται σε εξέλιξη. Και είναι εκατό χιλιάδες φορές πιο ισχυρό από το αφανιστικό.
  Και τότε τα πλοία ανεβαίνουν στον ουρανό. Και καταγράφουν τους δορυφόρους του πλανήτη. Και μετά τα γειτονικά συστήματα. Το κάνουν πολύ γρήγορα.
  Και ο εν ενεργεία πρόεδρος παράγει τερματιστές στο παιχνίδι. Εδώ είναι ο ήρωας εξολοθρευτής. Αυτό είναι ταξίδι στο χρόνο, έστω και περιορισμένο.
  Ο Μεντβέντεφ τσίριξε:
  - Οι άνθρωποι πατάνε τα πόδια τους στο έδαφος, τι γίνεται με τις μπότες! Που είναι και ηλίθιο και τρομερά άσχημο!
  Και ο Μεντβέντεφ έγινε πολύ πιο χαρούμενος. Ε, παιδιά, τι καλά που είστε. Ειδικά αν έγιναν διαστημικοί πολεμιστές.
  Μια αστρική μάχη εκτυλίσσεται. Και σοβαρές ανταλλαγές χτυπημάτων, όταν ασήμαντες μπουνιές στο έντερο. Πιο συγκεκριμένα, είναι η ευφάνταστη σκέψη.
  Ο Μεντβέντεφ συνεχίζει να επιτίθεται:
  - Τα αστροπλοία μου είναι δολοφονικά!
  Και στη θέση του διορίζει νέους διαστημικούς διοικητές. Και αυτό που είναι αγώνας, είναι αγώνας.
  Εδώ ο Μεντβέντεφ κάνει κουμάντο με τους διοικητές του. Εδώ ο εχθρικός συνασπισμός ξεσηκώνεται εναντίον του. Όταν πλησιάζει μια τόσο αμέτρητη αρμάδα, είναι τρομακτικό• από μακριά, φαινόταν σαν να σέρνεται ένα πολύχρωμο, αστραφτερό νεφέλωμα. Επιπλέον, κάθε σπίθα είναι ένας δαίμονας που προκαλείται από τη μαγεία ενός νεκρομαντείου μάγου. Πάνω από δώδεκα και μισό εκατομμύρια στρατιωτικά διαστημόπλοια των κύριων τάξεων και ένα ατελείωτο μικρό "σπίτι άνεσης", λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχώς φθάνουσες ενισχύσεις, ο αριθμός του πλησίαζε τα διακόσια εκατομμύρια. Το μπροστινό μέρος εκτείνεται για μερικά παρσέκ• σε τέτοια κλίμακα, ακόμη και τα ναυαρχίδα υπερ-θωρηκτά μοιάζουν με κόκκους άμμου στη Σαχάρα.
  Η Γενική Μάχη πλησιάζει: ο στρατός της διαστημικής αυτοκρατορίας του Μεντβέντεφ ενάντια στον πολύπλευρο "Συνασπισμό Ολικής Σωτηρίας", ο οποίος αποφάσισε, αντί της συνεχούς τακτικής μιας διαρκώς καθυστερημένης άμυνας, να χτυπήσει τον ίδιο τον στόλο του σκληρού επιτιθέμενου.
  Υπάρχουν τόσα πολλά πλοία εδώ, με εκπληκτική ποικιλία, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις εμποδίζει μόνο την αποτελεσματική μάχη. Λοιπόν, για παράδειγμα, ένα διαστημόπλοιο σε μορφή τσέμπαλου ή, με μακριά ρύγχη αντί για χορδές, μια άρπα ή ακόμα και ένα κοντραμπάσο με έναν πυργίσκο τανκ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό μπορεί να εντυπωσιάσει τους αδύναμους, αλλά είναι πιο πιθανό να προκαλέσει γέλιο παρά φόβο.
  Ο αντίπαλός τους είναι μια αυτοκρατορία που ισχυρίζεται ότι είναι μια παγκόσμια δύναμη. Το μεγάλο διαστημικό εμιράτο του Μεντβέντεφ, όπου τα πάντα τίθενται στην υπηρεσία του πολέμου, το κύριο σύνθημα είναι η αποτελεσματικότητα και η σκοπιμότητα.
  Σε αντίθεση με τον συνασπισμό, τα διαστημόπλοια του ενεργού προέδρου διαφέρουν μόνο ως προς το μέγεθος. Και το σχήμα είναι σχεδόν το ίδιο, ψάρια βαθέων υδάτων με πολύ αρπακτική εμφάνιση. Ίσως με μόνη εξαίρεση, μοιάζουν με χοντρά στιλέτα που λαμπυρίζουν από ατσάλι - αρπαγές.
  Τα αστέρια σε αυτό το μέρος του διαστήματος δεν είναι πολύ πυκνά διασκορπισμένα στον ουρανό, αλλά είναι πολύχρωμα και μοναδικά στο φάσμα φωτός τους.
  Για κάποιο λόγο, κοιτάζοντας αυτούς τους φωτιστές, νιώθεις μια θλίψη σαν να κοιτάς στα μάτια αγγέλων, που καταδικάζουν τα ζωντανά όντα του σύμπαντος για την ποταπή, πραγματικά άγρια συμπεριφορά τους.
  Ο στρατός του αναπληρωτή προέδρου δεν βιαζόταν να πάει στη συνάντηση• μόνο μεμονωμένες κινητές μονάδες, γρήγορα, εκμεταλλευόμενες την ανώτερη ταχύτητά τους, επιτέθηκαν στον εχθρό, προκάλεσαν ζημιές και υποχώρησαν πίσω. Σε απάντηση, προσπάθησαν να τους συναντήσουν με πυρά μπαράζ, αλλά όντας πιο εύστροφοι και με τέλεια προστασία, ήταν πολύ πιο αποτελεσματικοί.
  Οι νάρκες, φαινομενικά μικρές σε κοσμική κλίμακα, σκίστηκαν σαν από έκρηξη, όπως και τα καταδρομικά και τα αντιτορπιλικά. Αλλά καταφέραμε να καταρρίψουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα από τα τεράστια θωρηκτά του συνασπισμού χτυπήθηκε, κάπνιζε πυκνά, παραμορφώθηκε και ξέσπασε πανικός πάνω στο γιγάντιο διαστημόπλοιο, σαν φωτιά σε ξερό δάσος.
  Οι εξωγήινοι, παρόμοιοι με τους jerboas μόνο με νύχια αντί για ουρά, τρέχουν μακριά φοβισμένοι, ενώ ουρλιάζουν και πηδούν πάνω κάτω. Ανάμεσά τους υπάρχουν μικρότεροι τύποι που μοιάζουν με υβρίδια αρκούδων και πάπιων. Τα ράμφη κουλουριάζονται με άγρια φρίκη, ακούγονται κραυγές, πετούν χώρια και τα φτερά παίρνουν φωτιά. Εδώ μια από τις πάπιες της αρκούδας γύρισε ανάποδα, μετατρέποντας το κεφάλι της σε σωλήνα πυρκαγιάς. Εκεί ο αφρός όρμησε κατευθείαν στο λαιμό της, το στομάχι της έβγαλε αμέσως τα παπούτσια της και το κουφάρι του πουλιού έσκασε, πιτσιλίζοντας αίμα με τα υπολείμματα της σάρκας που προέρχονταν από το παιδί.
  Τα jerboas καίγονται και σπεύδουν στις μονάδες διάσωσης, αλλά φαίνεται ότι το σύστημα που δίνει μια απόκοσμη ελπίδα για επιβίωση είναι απελπιστικά κατεστραμμένο. Ο στρατηγός τους, η κατσαρίδα της ουράς, βγάζει ένα υστερικό τρίξιμο:
  - Ω θεοί του τετραγωνισμού του παγκόσμιου κύκλου, από...
  Δεν κατέστη δυνατό να τελειώσει, οι φλόγες σκέπασαν τον δύσμοιρο Σεβασμιώτατο. Η σάρκα του ευφυούς τρωκτικού θρυμματίστηκε σε στοιχειώδη σωματίδια.
  Το θωρηκτό κάηκε, διώχνοντας φυσαλίδες αέρα στο κενό και στη συνέχεια εξερράγη, σκορπίζοντας σε πολλά θραύσματα.
  Ο Μεντβέντεφ, έχοντας παίξει αρκετά, έκανε μερικές ακόμη παραγγελίες. Απένειμε επίσης στη Novodvorskaya μετά θάνατον το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας. Διέταξε να απονεμηθούν στον Oleg Rybachenko όλες οι παραγγελίες και τα μετάλλια που έχει η Ρωσία. Και παρουσίασε το Τάγμα του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον Ντόναλντ Τραμπ. Μετά από αυτό ο Μεντβέντεφ αποκοιμήθηκε ξανά... Κανείς δεν τον έχει ενοχλήσει ακόμα.
  Μετά από ένα τέτοιο κατόρθωμα, η Αλένκα ευθυμούσε αισθητά. Το ίδιο και η ομάδα της.
  Πρώτη πήρε τον λόγο η Μαργαρίτα:
  - Ας τελειώσουμε την Ιαπωνία στη θάλασσα και ας τους τελειώσουμε στη στεριά!
  Η Αλένκα υποστήριξε θερμά αυτήν την ιδέα:
  - Ασφαλώς! Γιατί να επιτρέπεται ο θάνατος νέων Ρώσων στρατιωτών!
  Η Νατάσα μίλησε επίσης:
  - Ο Κουροπάτκιν είναι πολύ αναποφάσιστος διοικητής. Δεν είναι λοιπόν γεγονός ότι θα μπορέσει να κερδίσει, ακόμη και αν ληφθεί υπόψη η αποδυνάμωση των Ιαπώνων κατά την επίθεση στο Port Arthur!
  Ο Μεντβέντεφ το συνόψισε αποφασιστικά:
  - Ας επιτεθούμε! Αυτή είναι η ευκαιρία μας και της Ρωσίας!
  Μετά από αυτό, το ισχυρό και υπερσύγχρονο τανκ άρχισε να κινείται. Ναι, η Ιαπωνία έχει μια κακή μέρα. Και θα βρίζουν πολλές φορές τη στιγμή που τους πέρασε από το μυαλό να πολεμήσουν με τη Ρωσία.
  Το τανκ κινούνταν προς τα ιαπωνικά στρατεύματα. Η Αλένκα είπε με χαρά:
  - Είχα ένα τόσο καταπληκτικό όνειρο. Λες και η Νατάσα και εγώ υπερασπιζόμαστε τον Ριαζάν από τις ορδές του Μπατού Χαν.
  Η Μαργαρίτα είπε:
  - Ήμουν σε όνειρο;
  Η Αλένκα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Οχι! Απλώς δεν ήσουν εκεί!
  Το κορίτσι βόγκηξε με εκνευρισμό:
  - Τι κρίμα!
  Η γυμνόποδη Αλένκα γέλασε και παρατήρησε:
  - Θα μπορούσατε μόνο να μας εμποδίσετε! Αλλά η Νατάσα και εγώ ήμασταν τόσο κουλ!
  Η ξανθιά κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Ήσουν ψύχραιμος;
  Η ξυπόλητη Αλένκα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Ναι, πολύ ωραίο! Και καβάλησα ακόμη και έναν δράκο!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Ήσουν πολύ όμορφη πάνω στο δράκο!
  Η Αλένκα επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Είναι σαν παραμύθι! Όπου υπάρχουν δράκοι, και ξωτικά, και όλα τα λαμπερά!
  Η Μαργαρίτα απάντησε με ειλικρινή αίσθηση:
  - Είσαι πολύ όμορφη και χωρίς δράκο! Απλά μια νεράιδα, και ένα θαύμα θαυμάτων!
  Η Αλένκα δήλωσε με σιγουριά:
  - Θα τους νικήσω όλους! Με και χωρίς δράκους!
  Και η πολεμίστρια έδειξε τη γροθιά της.
  Το πρώτο ρωσικό τανκ επιτέθηκε στους Ιάπωνες, που στέκονταν κοντά στα τείχη του Πορτ Άρθουρ. Υπήρχαν ακόμη αρκετά από αυτά. Το πυροβολικό άρχισε να δουλεύει. Σε απάντηση, πυροβόλησαν το πυροβόλο των 152 χιλιοστών του τρομερού τανκ, καθώς και οκτώ φονικά πολυβόλα. Και πάλι οι σαμουράι άρχισαν να κουρεύονται κατά εκατοντάδες.
  Πολυβόλα - "Δράκοι", ένα πολύ θανατηφόρο πράγμα. Πέντε χιλιάδες σφαίρες το λεπτό είναι απλώς ένα είδος θηρίου.
  Οι Ιάπωνες έπεσαν, τρυπημένοι, κομματιασμένοι, με τα κρανία τους τσακισμένα. Οι κοιλιές τους έσκασαν και τα σώματά τους πήδηξαν, πεταμένα από τα συντριπτικά χτυπήματα της φωτιάς.
  Εξερράγησαν επίσης κοχύλια θρυμματισμού με αθροιστική γέμιση. Ήταν άριστα τόσο για σκοποβολή πεζικού όσο και για διείσδυση στον πυθμένα των πλοίων.
  Αυτά είναι κορίτσια του Terminator και ο καθηγητής είναι μια πραγματική ιδιοφυΐα. Άρχισαν λοιπόν να αλωνίζουν τους σαμουράι.
  Η γυμνόποδη Αλένκα αναφώνησε:
  - Ας δοξαστεί το ρωσικό πνεύμα!
  Η Νατάσα, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έστειλε ένα ντους από σφαίρες και συνέχισε:
  - Και ο Τσάρος μας, ο Νικόλαος Β'!
  Η ξυπόλητη Αλένκα συνέχισε να στέλνει οβίδα μετά από οβίδα. Κάθε τρία δευτερόλεπτα ένα φονικό όπλο πετούσε έξω. Και οι ιαπωνικές μπαταρίες σώπασαν. Και οι κιτρινόδερμοι στρατιώτες πέθαναν σε μεγάλους αριθμούς.
  Η Νατάσα, έχοντας κουρέψει αρκετές τάξεις σαμουράι, υποστήριξε:
  - Ο ύμνος της Πατρίδας τραγουδάει στις καρδιές μας.
  Η γυμνόποδη Alenka, συνεχίζοντας να φτύνει κοχύλια με θανατηφόρο γέμισμα, και είναι πολύ πιο ισχυρά από το πλαστικό, συνέχισε:
  "Δεν υπάρχει κανείς πιο όμορφος από αυτόν σε ολόκληρο το σύμπαν".
  Η Νατάσα, πυροβολώντας αλύπητα τους Ιάπωνες με τα γυμνά δάχτυλά της, πρόσθεσε:
  - Πιέστε πιο σφιχτά το πολυβόλο του ιππότη.
  Η ξυπόλητη Αλένκα, το ναυάγιο του σαμουράι, τελείωσε:
  - Πέθανε για τη Ρωσία που έδωσε ο Θεός!
  Τα κορίτσια είναι πραγματικά έτσι, σούπερ! Υπέροχες ομορφιές. Τους κοιτάς και τους θαυμάζεις. Αλλά για τους Ιάπωνες, αυτό είναι σκέτος θάνατος. Η δεξαμενή περπάτησε μέσα από τις μπαταρίες. Νοκ άουτ τα πληρώματα του όπλου. Το έκανε πολύ, πολύ γρήγορα. Μετά περπάτησα μέσα από τα χαρακώματα. Κόρεψε και πολλούς. Πιο συγκεκριμένα, όχι πολλοί, αλλά σχεδόν όλοι. Η εξόντωση αποδείχθηκε ολική. Εδώ, φυσικά, όλα λειτούργησαν αυτόματα. Έτσι καταστράφηκαν οι Ιάπωνες.
  Η Αλένκα σημείωσε με ένα γέλιο, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των μαυρισμένων ποδιών της:
  - Είμαστε περισσότερο δήμιοι παρά πολεμιστές!
  Η Νατάσα γέλασε και συμφώνησε:
  - Ελευθερία, ιδιοφυΐα και δόξα δήμιοι!
  Και πάλι πυροβολεί σε ρέματα. Και χτυπά τους σαμουράι με άγρια δύναμη.
  Η Μαργαρίτα, που επίσης σούταρε εύστοχα με τα γυμνά πόδια, παρατήρησε ορθολογικά:
  - Θα υπάρχουν λιγότεροι ομοφυλόφιλοι άντρες και θα υπάρχει έλλειψη ανδρών στην Ιαπωνία!
  Η γυμνόποδη Αλένκα ξέσπασε σε γέλια και πυροβόλησε ξανά:
  - Προσοχή στις γυναίκες! Γυναίκες, προσοχή!
  Αυτό είναι, πράγματι, το είδος του κοριτσιού που οβίδες, σκάγια και τυχόν σφαίρες αναπηδούν από πάνω της. Σε κάθε περίπτωση, το κορίτσι είναι πραγματικός εξολοθρευτής.
  Η Νατάσα το πήρε και τραγούδησε:
  - Λεγεώνες βαδίζουν,
  Οι ξιφολόγχες τους λάμπουν.
  Υπάρχουν εκατομμύρια πίσω μας
  Ω ρωσικά συντάγματα!
  Κανείς δεν θα σταματήσει
  Κανείς δεν θα διακόψει...
  Η κίνηση ανοίγει νέα,
  Ας πετάξουμε γρήγορα!
  Και πάλι θα βρέξει στον εχθρό. Και δεν τους αφήνει να πάνε στο ένα εκατοστό του αμπέρ.
  Η ξυπόλητη Αλένκα, που πετούσε κοχύλια με τη μονοτονία του δρυοκολάπτη, σφύριξε, έχοντας μόλις τραγουδήσει κοροϊδευτικά:
  - Ένας, επιθετικός , δύο επιθετικοί , τρεκλίζει.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, επιβεβαίωσε το τραγούδι:
  - Ένας επιθετικός , δύο επιθετικοί , είναι ξαπλωμένος!
  Η Cool Alenka υποστήριξε δυναμικά:
  - Μόλις μια σανίδα, δύο σανίδες - χτίζεται ένα φέρετρο.
  Η γυμνόποδη Νατάσα, συνεχίζοντας να πυροβολεί και να χτυπήσει τον εχθρό με ριπές πολυβόλων, σφύριξε:
  - Ένα φτυάρι, δύο φτυάρια - σκάβεται μια τρύπα!
  Και η πολεμίστρια έκλεισε το μάτι με τα ζαφείρια μάτια της. Είναι πραγματικά τόσο γλυκιά.
  Η γυμνόποδη Αλένκα κοίταξε προσεκτικά τις θέσεις. Το τανκ λειτούργησε γρήγορα και ουσιαστικά δεν έμεινε τίποτα από τον στρατό του στρατηγού Νόγκι. Φαίνεται ότι ο ίδιος ο διοικητής σκοτώθηκε. Τελειώνουμε τους τελευταίους Ιάπωνες από τον στρατό πολιορκίας.
  Ο Μεντβέντεφ λογικά σημείωσε:
  - Μέχρι εδώ έχει φτάσει η τεχνολογία! Τέσσερις άνδρες σκότωσαν περισσότερους από ογδόντα πέντε χιλιάδες Ιάπωνες μέσα σε λίγες ώρες.
  Η ημίγυμνη Αλένκα, χαμογελώντας πονηρά, παρατήρησε:
  - Πρέπει να καταστρέψουμε και τα υπόλοιπα! Μην αφήνετε κανέναν πίσω!
  Η Νατάσα τραγούδησε καθώς πυροβόλησε τους τελευταίους χίλιους σαμουράι:
  - Όχι, τα βουνά δεν θα είναι χρυσά, θα σκοτώσουμε όλους τους εχθρούς της Ρωσίας σύντομα!
  Η Cool Margarita πρόσθεσε:
  - Όχι, όχι αιμορροΐδες, σύντομα θα είσαι νεκρός αντίπαλος!
  Έχοντας κουρέψει τον στρατό του στρατηγού Nogi, τα κορίτσια του Terminator βγήκαν προσωρινά από το τανκ και έτρεξαν ξυπόλητα μέσα στο χιόνι. Λοιπόν, είναι ήδη χειμώνας.
  Ήδη κατέστρεψαν περισσότερους από εκατόν πενήντα χιλιάδες πεζούς. Και συν τον ιαπωνικό στόλο. Ωστόσο, πάνω από διακόσιες πενήντα χιλιάδες ακόμη Ιάπωνες στέκονται ενάντια στον στρατό του στρατηγού Κουροπάτκιν.
  Ο Μεντβέντεφ βγήκε από τον ύπνο του με κεφάλι βελανιδιάς. Περπάτησε λίγο. Μετά έπαιξα ξανά στον υπολογιστή... Το Star Wars είναι υπέροχο... Αλλά κάτι δεν λειτούργησε...
  Ο Μεντβέντεφ άρχισε να επαναλαμβάνει τη νέα στρατηγική. Άνοιξα το ιστορικό παιχνίδι: Ρωσία την εποχή του Νικολάου Β'. Και ο πόλεμος με την Ιαπωνία. Αυτός είναι ένας τόσο σκληρός πόλεμος. Μπορείτε να αναπτύξετε μια στρατηγική και να αναδώσετε δυνάμεις στον υπολογιστή.
  Ο Μεντβέντεφ έπαιξε σε εύκολο επίπεδο, αλλά έχασε μια ένεση από τους Ιάπωνες και υπέστη μεγάλες απώλειες. Ναι, είναι απαραίτητο να χτίσετε όχι πολύ ενεργά. Ας κάνουμε επανεκκίνηση.
  Και πάλι παίζεις μόνος σου... Όπως αποδείχτηκε, στη θέση του Κουροπάτκιν, ο εν ενεργεία πρόεδρος δεν λάμπει και πολύ... Όλη την ώρα υπάρχουν κάποιες αστοχίες, λάθη.
  Ο Μεντβέντεφ άνοιξε τότε τον στρατιωτικό σύμβουλο και τα πράγματα κύλησαν ομαλά... Και ο ίδιος πήρε έναν υπνάκο και κοιμήθηκε στην καρέκλα του.
  Η όμορφη Αλένκα , πιτσιλίζοντας τα γυμνά της πόδια, ρώτησε τη Νατάσα:
  - Πώς νιώθεις, σκοτώνοντας τόσους ανθρώπους;
  Το ξανθό κορίτσι απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Δεν ξέρω! Αισθάνεται σαν να είναι ένα παιχνίδι υπολογιστή! Δεν νιώθετε οργή, θυμό ή πολλή χαρά!
  Η γυμνόποδη Αλένκα γέλασε εκνευρισμένη:
  - Αυτό είναι πόλεμος!
  Η Νατάσα έστριψε σε μια τούμπα. Οι κόκκινες, στρογγυλές γόβες της έλαμπαν. Γενικά είναι ένα υπέροχο κορίτσι, ικανό να πετύχει πολλά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Και αν δεν το πλύνουμε, απλώς το καβαλάμε.
  Τα κορίτσια έτρεξαν μέσα από το χιόνι. Το σώμα τους είναι πολύ εκφραστικό. Το στήθος είναι μεγάλο, οι γοφοί είναι πολυτελείς, όπως το χιόνι ενός αλόγου, οι μύες είναι προεξέχοντες. Αυτές είναι οι καλλονές-ήρωες. Έχουν την πιο πραγματική γυναικεία δύναμη. Τόση χάρη. Και τα πόδια - μπάλες μυών που κυλούν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα.
  Τρεις Ιάπωνες πρόσκοποι τους συνάντησαν.
  Τα κορίτσια έκαναν τούμπες. Και πώς θα χτυπήσουν τους σαμουράι στο πηγούνι με τα γυμνά τακούνια τους. Και στην πραγματικότητα έσπασαν τα σαγόνια τους. Και τους έβγαλαν όλα τα δόντια. Μετά από αυτό, τα κορίτσια τραγούδησαν:
  - Το μεγαλείο των Ρώσων αναγνωρίστηκε από τους πλανήτες,
  Οδεύουμε με σιγουριά προς τα πάνω.
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Ο λαός όλης της χώρας βαδίζει προς τον κομμουνισμό!
  Και πάλι οι καλλονές έκλεισαν το μάτι με σμαραγδένια μάτια. Φαίνονται τόσο μαχητικά. Οι πολεμιστές είναι ενεργοί. Και πάλι τζόκινγκ.
  Η γυμνόποδη Αλένκα πήδηξε. Γύρισε τον τροχό στον αέρα και παρατήρησε:
  - Είμαστε τόσο κουλ. Μπορούμε να κατακτήσουμε όλο τον κόσμο!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Αυτοκράτειρα του Πλανήτη Γη -
  Αυτό είναι πολύ ωραίο!
  Και τα δύο κορίτσια έκλεισαν το μάτι το ένα στο άλλο. Μετά από αυτό βιάσαμε πίσω. Στην πραγματικότητα, κάθε μέρα πολέμου κοστίζει πάρα πολύ για το ταμείο της τσαρικής Ρωσίας. Και ήρθε η ώρα να τελειώσουμε γρήγορα με τους Ιάπωνες.
  Ο Μεντβέντεφ χαιρέτησε τα κορίτσια με ένα λαμπερό χαμόγελο:
  - Λοιπόν, έτρεξες;
  Η γυμνόποδη Αλένκα είπε με ένα χαμόγελο:
  - Τρέχουμε και έτοιμοι να πολεμήσουμε!
  Η Νατάσα παρατήρησε επιθετικά:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους!
  Ο Μεντβέντεφ κούνησε το χέρι του και διέταξε:
  - Τότε, πάμε!
  Η γυμνόποδη Αλένκα γέλασε και απάντησε:
  - Οι τέσσερις μας είναι οι πιο θανατηφόροι στον κόσμο!
  Η Νατάσα αντιτάχθηκε σε αυτό, χτυπώντας το γυμνό της πόδι:
  - Όχι στον κόσμο, αλλά στο σύμπαν!
  Και το ισχυρό, επιθετικό και θανατηφόρο τανκ οδηγούσε με όλες τις ταχύτητες. Περισσότεροι από διακόσιες πενήντα χιλιάδες Ιάπωνες είναι μπροστά. Αλλά υπάρχουν αρκετές οβίδες για ένα δισεκατομμύριο στρατιώτες!
  Κορίτσια, ένας καθηγητής και ένας μαθητής - αυτή είναι μια ομάδα που θα συντρίψει τους πάντες και θα τους στρίψει σε ένα κέρατο κριαριού. Και το τανκ πετά προς τα ιαπωνικά στρατεύματα. Ορμάει στον εαυτό του απειλητικά. Θέλει να τους σπάσει όλους.
  Η γυμνόποδη Αλένκα τραγούδησε με χαρά:
  Οι εκτάσεις της Ρωσίας - όμορφα, αγαπητέ,
  Πού είναι τα μαργαριτάρια του χιονιού, τα απεριόριστα ποτάμια των κρυστάλλων,
  Και ο Ρώσος στρατιώτης και ο στρατηγός είναι ένα.
  Άγιο είναι το σύμβολο του κράτους - ο ορθόδοξος αετός, ο βασιλιάς μας!
  Και τώρα το γρήγορο τανκ πραγματικά απογειώθηκε. Πετούσε σαν μαχητικό αεροσκάφος. Και βρέθηκε μπροστά στους Ιάπωνες. Τα καθολικά κανόνια και πολυβόλα δράκου άρχισαν να λειτουργούν ξανά. Τα κορίτσια άρχισαν τις δουλειές τους με μεγάλη ανυπομονησία. Χωρίς άλλη καθυστέρηση.
  Η Αλένκα πυροβόλησε το όπλο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  - Δόξα στη Ρωσία μου, τον Στάλιν και τον Λένιν, μια οικογένεια!
  Και ο κοκκινομάλλης διάβολος αστράφτει με σμαραγδένια μάτια. Και πώς γαμάει τους σαμουράι. Θα ερωτευτείς.
  Και η Νατάσα δεν είναι κατώτερη. Θρασσάρει τους Ιάπωνες.
  Και τραγουδάει:
  - Μην επιβραδύνετε στις στροφές. Η μοίρα μας είναι να νικήσουμε, κορίτσια!
  Ο πολεμιστής ήταν σε πλήρη άνθιση. Και τόσο γρήγορα, ρίχνοντας πυρ στον εχθρό.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών πατούν το κουμπί του joystick.
  Η ημίγυμνη Αλένκα, πυροβολώντας, παρατήρησε:
  - Υπάρχουν δύο προβλήματα στη Ρωσία...
  Η Μαργαρίτα τη διέκοψε εδώ:
  -Μακάρι να ήταν δύο!
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας, συμφώνησε με ευχαρίστηση:
  - Ναι, μόνο δύο!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, ξαπλώνοντας εκατοντάδες Ιάπωνες, το πήρε και τραγούδησε:
  - Σε δύο, σε δύο χειμώνες. Σε δύο, σε δύο άνοιξη!
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας, πρόσθεσε:
  - Θα σκοτώσω τους Ιάπωνες και θα επιστρέψω!
  Η Νατάσα γέλασε και απάντησε:
  - Το Πορτ Άρθουρ είναι δικό μας! Και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πάρει τη Μαντζουρία!
  Και ο πολεμιστής αλώνισε πάλι τους σαμουράι. Οι Ρώσοι δεν θα χάσουν από τους Ιάπωνες. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο ανίκητη είναι η Ρωσία!
  Η γυμνόποδη Αλένκα έσπασε την μπαταρία και ούρλιαξε:
  - Η Ρωσία θα είναι διάσημη στις πιο μακρινές χώρες και αιώνες!
  Η Νατάσα γρύλισε επίσης:
  - Και καμία δύναμη δεν θα μας σταματήσει!
  Και κατέστρεψε μερικές χιλιάδες ακόμη σαμουράι. Στη συνέχεια η δεξαμενή προχώρησε και η συγκομιδή συνεχίστηκε.
  Η Μαργαρίτα, βλέποντας αυτό, εξέφρασε τη γνώμη της:
  - Εάν ο πόλεμος κερδίσει τόσο λαμπρά, τι θα κάνει η Ρωσία μετά;
  Ο Μεντβέντεφ παρακολούθησε τα κορίτσια να κόβουν ορμητικά τους Ιάπωνες και πρότεινε:
  - Θα γίνει πόλεμος, είτε με τους Γερμανούς είτε με τους Άγγλους! Αλλά σε κάθε περίπτωση, η μάχη με τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου δεν είναι η τελευταία!
  Η Αλένα, έχοντας έσπασε μια άλλη μπαταρία, είπε:
  - Λοιπόν θα το δώσουμε στους Γερμανούς, λοιπόν, θα τους το δώσουμε τόσο πολύ που δεν θα φανεί αρκετό!
  Η Νατάσα, ο καταστροφέας των σαμουράι, πρόσθεσε:
  - Και ο Χίτλερ δεν θα έχει κανέναν να στρατολογήσει στη Βέρμαχτ!
  Η Αλένκα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, δήλωσε επιθετικά:
  - Μα λυπάμαι τους Άριους. Τόσοι όμορφοι λευκοί τύποι πέθαναν!
  Η Νατάσα συμφώνησε με αυτό, γνέφοντας με θλίψη:
  - Ναι, τόσοι καλοί άνθρωποι πέθαναν! Και για τι;
  Η κοπέλα χτύπησε τον Ιάπωνα και το παρατήρησε.
  - Και οι Ιάπωνες είναι καλό έθνος, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να πολεμήσουμε μαζί τους! Αν και αυτό δεν είναι και πολύ καλό!
  Η Μαργαρίτα λογικά σημείωσε:
  - Και τα ζώα; Δεν σκοτώνονται μεταξύ τους; Αλλά ο άνθρωπος είναι απλώς ένα ζώο ανώτερης τάξης!
  Ο Μεντβέντεφ χαμογέλασε και αντιτάχθηκε:
  - Ο άνθρωπος, σε αντίθεση με τα ζώα, έχει ψυχή! Και η ψυχή του είναι πραγματικά μοναδική και αθάνατη! Άρα, εμείς και τα ζώα είμαστε μια ολόκληρη άβυσσος!
  Η Μαργαρίτα αντιτάχθηκε σε αυτό:
  - Και οι μαϊμούδες; Έχουν επίσης υψηλό επίπεδο νοημοσύνης. Ένας από αυτούς ξέρει τρεισήμισι χιλιάδες λέξεις!
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος απάντησε:
  - Μα είναι συγγενείς μας!
  Η γυμνόποδη Αλένκα πυροβόλησε τους Ιάπωνες και τραγούδησε:
  - Είμαι μαϊμού! Επίσης ένας άντρας!
  Η Νατάσα, κουρεύοντας τους σαμουράι, ούρλιαξε:
  - Μην τριγυρνάς φορώντας μαϊμούδες για έναν αιώνα!
  Το σούπερ τανκ συνέχισε να κόβει τους Ιάπωνες. Γιατί όχι? Είναι πραγματικά ένα τρελό θηρίο
  που εκτοξεύει σαράντα χιλιάδες σφαίρες το λεπτό. Και η θωράκισή του είναι αδιαπέραστη σχεδόν σε κάθε βλήμα. Και όχι μόνο στις αρχές του εικοστού αιώνα.
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας, δήλωσε επιθετικά:
  - Ο Τσάρος Νικόλαος έκανε πολλά για τη Ρωσία, αλλά έμεινε ανεκτίμητος και υποτιμημένος!
  Η Νατάσα, ρίχνοντας φωτιά στους Ιάπωνες, συμφώνησε:
  - Είναι σωστό! Ο βασιλιάς σκοτώθηκε. Ανάγκασαν τον ιερέα να απομακρυνθεί από τον θρόνο! Και τι έγινε καλύτερο;
  Η γυμνόποδη Αλένκα πυροβόλησε από ένα κανόνι και πρόσθεσε:
  - Έγινε ακόμα χειρότερο! Και ήρθαν στην εξουσία ακόμα πιο άθλιοι!
  Η Νατάσα γέλασε, χτύπησε τον Ιάπωνα και είπε:
  - Ας παλέψουμε λοιπόν για ένα καλύτερο μέλλον! Και για την ελευθερία της Ρωσίας!
  Η ημίγυμνη Αλένκα, πυροβολώντας, είπε:
  - Για αλλαγή και νίκη!
  Μετά έδειξε τη γροθιά της. Είναι ένα κορίτσι που μπορεί να το κάνει αυτό. Τότε ακόμη και ο σαμουράι δεν θα μπορέσει να το ξεφορτωθεί. Και τα πολυβόλα δουλεύουν. Όλοι κουρεύουν και κουρεύουν.
  Στην πραγματικότητα οργώνουν ολόκληρες σειρές πτωμάτων. Και καθαρίζουν τον χώρο δολοφονικά.
  Ο στρατηγός Κουροπάτκιν πληροφορήθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε με τους Ιάπωνες. Πυροβολισμοί, εκρήξεις, κάποιος τους επιτέθηκε.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 9.
  Ο Μεντβέντεφ, έχοντας κοιμηθεί λίγο, έπιασε ξανά τον υπολογιστή. Δεν ξυρίστηκε καν. Και πάλι άρχισε να παίζει με τον δικό του τρόπο.
  Η επίθεση στην Ιαπωνία μετά τον αδίστακτο κώδικα με τανκς και αεροπλάνα. Συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου βομβαρδιστή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, του Ilya Muromets. Το οποίο δήλωσε πολύ δυνατά. Και χτύπησε τους Ιάπωνες σαν λάστιχο στις μύγες.
  Και μπροστά στο Τόκιο...
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έχοντας κατακτήσει την Ιαπωνία, αποκαλούσε τον εαυτό του αυτοκράτορα Μικάντο.
  Και μετά νέοι πόλεμοι...
  Για παράδειγμα, μπορείτε να παίξετε εναλλακτικό ιστορικό. Ο Αλέξανδρος Β' είπε στον Μπίσμαρκ το 1875 ότι οι διαφορές του με τη Γαλλία ήταν ένα εσωτερικό ζήτημα μεταξύ της Γερμανίας και των Γάλλων. Ο Μπίσμαρκ ανέλαβε και επιτέθηκε στη Γαλλία το 1876. Στην αρχή οι Πρώσοι στάθηκαν τυχεροί και έφτασαν στο Παρίσι. Αλλά μετά επιβράδυναν. Και η Βρετανία μπήκε στον πόλεμο... Όλα θα ήταν καλά, αλλά οι Βρετανοί έδωσαν μάχη στη Γερμανία και ηττήθηκαν. Τότε οι Πρώσοι τράβηξαν τις δυνάμεις τους.
  Ο πόλεμος στη Δύση συνέχισε. Οι Γάλλοι αμύνθηκαν απελπισμένα. Η Αγγλία μετέφερε όλο και περισσότερες δυνάμεις...
  Εν τω μεταξύ, η Ρωσία κατέκτησε την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη. Η Βρετανία και η Γαλλία και η Γερμανία είχαν εμπλακεί σε πόλεμο. Και η αυτοκρατορία του Τσάρου Αλεξάνδρου προσάρτησε πολλά εδάφη, συμπεριλαμβανομένου του Ιράκ, φτάνοντας στον Ινδικό Ωκεανό. Και η Παλαιστίνη, και τα εδάφη μέχρι την Αίγυπτο. Και έτσι τα ρωσικά στρατεύματα, με επικεφαλής τον Skobelev, κατέκτησαν τη Μέκκα, τη Μεδίνα και άλλες πόλεις της Σαουδικής Αραβίας.
  Και σχηματίστηκε το νότιο τμήμα της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και ο Αλέξανδρος Β' έγινε μεγάλος βασιλιάς. Και ο πόλεμος μεταξύ Γερμανίας εναντίον Γαλλίας και Βρετανίας κράτησε δέκα χρόνια.
  Και έληξε σε πρακτικό ισόπαλο.
  Ο Αλέξανδρος Β' κυβέρνησε μέχρι το 1887 και έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας που πραγματοποιήθηκε υπό την ηγεσία του Αλεξάντερ Ουλιάνοφ, αδελφού του Λένιν. Η ένδοξη βασιλεία του, κάτω από την οποία η Ρωσία έχτισε πολλούς δρόμους, κατέκτησε πολλά εδάφη και απελευθέρωσε τους αγρότες, τελείωσε.
  Αυτή η εναλλακτική ήταν ο τρόπος που παιζόταν το παιχνίδι. Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος, μαζί με τον διοικητή Skobelev, κατέκτησαν τόσο το Ιράν όσο και το Πακιστάν. Αλλά πέθανε επίσης - ένα λαμπερό μικρό κεφάλι. Επί Νικολάου Β', η Ρωσία διεξήγαγε πόλεμο με την Ιαπωνία που είχε ήδη στόλο στον Ινδικό Ωκεανό, ο οποίος βοήθησε τον Ειρηνικό αρκετά γρήγορα. Οι Ρώσοι νίκησαν τους σαμουράι σχετικά γρήγορα και είχαν πολύ περισσότερη δύναμη τόσο στη γη όσο και στο νερό.
  Επιπλέον, τον ρωσικό στρατό διοικούσε ο λαμπρός υπουργός Άμυνας Skobelev. Και η Ρωσία όχι μόνο κέρδισε, αλλά κατάφερε και να κατακτήσει την Ιαπωνία. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν ακόμη αποτολμήσει πέρα από το Δυτικό Ημισφαίριο και η Βρετανία δεν ήταν τόσο ισχυρή. Επιπλέον, η Ρωσία ήταν σε συμμαχία με τη Γερμανία. Η τελευταία έμεινε πίσω από τη Βρετανία και τη Γαλλία στον αγώνα για την Αφρική. Η τσαρική Ρωσία, μετά την προσάρτηση της Ιαπωνίας και τμημάτων της Κίνας, έγινε ακόμη πιο ισχυρή. Ο δρόμος Δελχί-Μόσχα κατασκευαζόταν.
  Όπως φαίνεται από αυτό, τα σχέδια της τσαρικής Ρωσίας για επέκταση στην Ινδία και την Κίνα εφαρμόστηκαν με επιτυχία. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' επέλεξε την πλευρά της Γερμανίας κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί νίκησαν τη Γαλλία και κατέλαβαν το Βέλγιο, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Νορβηγία. Η Ρωσία κατέλαβε την Αίγυπτο, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής και την Ινδοκίνα. Και επίσης οι κτήσεις της Βρετανίας στον Ειρηνικό. Και μάλιστα προσγειώθηκε στην Αυστραλία. Και η Αυστραλία της καταλήφθηκε.
  Μετά τον οποίο ο πόλεμος τελείωσε με την απόβαση και την κατοχή της Βρετανίας. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε. Αλλά φάνηκε στον Κάιζερ Βίλχελμ ότι η Ρωσία είχε ήδη κατακτήσει πάρα πολλά εδάφη, και χωρίς να προσπαθήσει πραγματικά. Και ονειρευόταν την εκδίκηση. Η Ρωσία κατέκτησε πραγματικά τεράστιες περιοχές - την Αυστραλία, όλη την Ασία, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, οι Γερμανοί δεν δάγκωσαν τόσο πολύ, και ακόμη περισσότερο από την Πορτογαλία και την Ισπανία που κατέλαβαν. Η Αυστροουγγαρία απέκτησε τον έλεγχο της Ιταλίας και της Λιβύης. Η Ρωσία κατέλαβε περίπου τα τρία τέταρτα της Αφρικής και στη συνέχεια κατέλαβε την Αιθιοπία λίγο αργότερα. Οι Γερμανοί κατάφεραν να αποκόψουν το Μαρόκο.
  Φυσικά, αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Γερμανία. Αν και πήρε τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Νορβηγία, και η Ρωσία υπέταξε τη Σουηδία.
  Άρχισαν οι προετοιμασίες του Βίλχελμ για νέο πόλεμο με τη Ρωσία. Η κρίση του 1929 επιδείνωσε την κατάσταση. Η Αυστροουγγαρία και η Γερμανία έλεγχαν σχεδόν όλη την Ευρώπη. Και μέρος της Αφρικής... Και της Βρετανίας. Υπήρχαν όμως ακόμη οι ΗΠΑ και ο Καναδάς. Ο Γουλιέλμος και ο Νικόλαος Β' δεν είχαν αποφασίσει ακόμη να πολεμήσουν μεταξύ τους. Επιπλέον, η Ρωσία λιγότερο από όλα ήθελε να πολεμήσει, χωνεύοντας τεράστια εδάφη. Για να επιταχύνει την αφομοίωσή τους, ο Τσάρος Νικόλαος Β' επέτρεψε ακόμη και στους Ρώσους να έχουν τέσσερις συζύγους. Τι κατοχυρώθηκε στην Ογδόη Οικουμενική Σύνοδο.
  Παρόμοια απόφαση ελήφθη το 1925. Και το 1926, ο Νικόλαος Β' πήρε άλλη σύζυγο. Όπως αποδείχθηκε, η απόφαση δεν ήταν ανόητη. Το 1929, ο αυτοκράτορας απέκτησε άλλη μια κόρη. Και στις 25 Νοεμβρίου 1932 γεννήθηκε επιτέλους ένας υγιής γιος. Ο Νικόλαος ο δεύτερος τον ονόμασε Πέτρο. Προς τιμήν του Μεγάλου Πέτρου.
  Και το 1933, στις 15 Μαΐου, άρχισε ένας νέος πόλεμος. Η Γερμανία κήρυξε τον πόλεμο στον Καναδά. Ως κυριαρχία της Βρετανίας. Δύο μήνες αργότερα, οι ΗΠΑ, με επικεφαλής τον Ρούσβελτ, παρά την οικονομική κρίση, μπήκαν στον πόλεμο με τη Γερμανία. Δεν ήθελαν να εγκαταλείψουν τον Καναδά.
  Ήδη μεσήλικας, αλλά επιθετικός, ο Βίλχελμ προσπάθησε αρχικά να πολεμήσει μόνος του, χωρίς να απαιτήσει τη ρωσική βοήθεια. Περίμενε να τα κάνει όλα μόνος του. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να κατακτήσεις μια περιοχή που χωρίζεται από έναν ωκεανό. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες κατασκεύασαν γρήγορα τανκς και στρατό. Και σχημάτισαν συντάγματα... Ο πόλεμος κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία για τους Γερμανούς. Το οποίο κατάφερε μόνο να καταλάβει την Ισλανδία και τη Γροιλανδία. Αλλά στον Καναδά δεν μπορούσαν να το καταλάβουν.
  Ο Βίλχελμ γύρισε στον Τσάρο Νικόλαο Β': "Βοήθησέ με, συνάδελφε". Είσαι ξάδερφος και αδερφός μου. Ο ίδιος ο Νικόλαος Β' είχε σχέδια για την Αλάσκα και τον Καναδά. Λοιπόν, αποφάσισα ότι δεν είναι οι θεοί που σμιλεύουν γλάστρες. Και το πήρε και στις 25 Ιουνίου 1934 κήρυξε τον πόλεμο στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Τα στρατεύματά του κινήθηκαν μέσω της Αλάσκας, σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο σιδηρόδρομος προς την Τσουκότκα είχε ήδη κατασκευαστεί και τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούσαν με επιτυχία. Στο πλευρό τους ήταν μια αριθμητική υπεροχή και τα καλύτερα τανκς στον κόσμο, ελαφριά, βαριά και μεσαία.
  Έτσι η Αμερική έπρεπε να αντιμετωπίσει άνισες δυνάμεις.
  Και ο Νικόλαος Β', όπως βλέπουμε, είναι πραγματικά πάνω σε λευκό άλογο. Και η μία νίκη μετά την άλλη. Τα ρωσικά στρατεύματα διασχίζουν την Αλάσκα. Και παίρνουν πόλη με πόλη, χωριό με χωριό.
  Οι Γερμανοί προσπαθούν να αποβιβαστούν στην Κούβα. Ο πόλεμος μεγαλώνει. Ο Κάιζερ Γουλιέλμος γράφει στον Νικόλαο Β΄:
  - Οι Ρώσοι και εγώ ήμασταν και θα είμαστε πάντα ενωμένοι. Και δεν θα μαλώσουμε ποτέ. Ας τελειώσει λοιπόν η Αμερική.
  Λόγω των εκτεταμένων επικοινωνιών, η πρόοδος ήταν λίγο πιο αργή από ό,τι είχε προγραμματιστεί. Ωστόσο, τα ρωσικά τσαρικά στρατεύματα κατέλαβαν όλη την Αλάσκα σε πέντε μήνες μάχης και μπήκαν στον Καναδά.
  Ο Ρούσβελτ μάλιστα πρόσφερε ειρήνη στη Ρωσία, υποσχόμενος να εγκαταλείψει την Αλάσκα, αλλά ήταν πολύ αργά. Ο πόλεμος συνεχίστηκε με άγρια εγκατάλειψη.
  Το χειμώνα του 1935, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, τα ρωσικά στρατεύματα έφτασαν στα σύνορα των ΗΠΑ στο βορρά. Οι μάχες συνεχίστηκαν την άνοιξη... Τα ρωσικά στρατεύματα έκαναν τη μια επιχείρηση μετά την άλλη και στα τέλη Ιουλίου κατέλαβαν σχεδόν ολόκληρο τον Καναδά. Και τον Αύγουστο περικύκλωσαν τη Φιλαδέλφεια.
  Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Αλλά αντέδρασαν απελπισμένα... Ωστόσο, μέχρι τα τέλη του 1935, περισσότερο από το ένα τρίτο της επικράτειας των ΗΠΑ είχε ήδη καταληφθεί. Και τον χειμώνα οι τσαρικές επιτυχίες ήταν ακόμη μεγαλύτερες... Στις αρχές Μαρτίου του 1936 πλησίασαν την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη.
  Και τον Απρίλιο καταλήφθηκαν και οι δύο πόλεις... Ο πόλεμος συνεχίστηκε μέχρι τον Αύγουστο μέχρι να καταληφθεί ολόκληρη η επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Μετά ήρθε η επίθεση στο Μεξικό, και ούτω καθεξής, σε όλη την επικράτεια.
  Ο Wilhelm πρότεινε στον Νικόλαο Β' να ολοκληρώσει τη διαίρεση όλου του κόσμου. Ο Νικόλαος Β' συμφώνησε.
  Κατά τη διάρκεια του 1937, όλη η Λατινική Αμερική καταλήφθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα. Έτσι, ο Νικόλαος Β' ολοκλήρωσε τη διαίρεση του κόσμου με τους Γερμανούς. Και απομένουν μόνο τρεις αυτοκρατορίες: η μεγαλύτερη: η ρωσική, μετά η γερμανική και ακόμη πιο πέρα η Αυστροουγγαρία.
  Η Ρωσία έγινε έτσι ο παγκόσμιος ηγεμόνας, αλλά... ο Νικόλαος Β' εξακολουθεί να είναι μεγάλος τσάρος, αλλά θνητός. Πέθανε τον Αύγουστο του 1939. Και ο ηλικιωμένος Wilhelm επιτέθηκε στη Ρωσία την 1η Σεπτεμβρίου 1939. Αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Πέτρος ο Τέταρτος ήταν ακόμα αγόρι, ούτε καν επτά ετών. Και αποφάσισε ότι ενώ οι αντιβασιλείς κυβερνούσαν τη Ρωσία, το καλύτερο ήταν να χτυπήσει. Δύο μέρες αργότερα μπήκε στον πόλεμο και η Αυστροουγγαρία. Όλες οι χώρες σε όλο τον κόσμο παρασύρθηκαν σε αντιπαράθεση. Ο τελευταίος πόλεμος στην ιστορία του πλανήτη Γη ξεκίνησε.
  Ο τσαρικός στρατός δεν είχε όμοιο σε αριθμό και ποιότητα όπλων. Τα ρωσικά τανκς και αεροπλάνα εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα στον κόσμο.
  Και οι μάχες το έδειξαν αυτό. Το ίδιο και οι νέοι ταλαντούχοι διοικητές.
  Αλλά η Αυστροουγγαρία αποδείχθηκε ότι ήταν ο αδύναμος κρίκος από την αρχή. Και έχασε σχεδόν από τις πρώτες μέρες. Ο τσαρικός στρατός νίκησε τους Αυστριακούς, πήρε το Lvov και μετά τον Peremyl. Μόνο με την απομάκρυνση μέρους των δυνάμεών τους από την Πολωνία οι Γερμανοί έσωσαν τους Αυστριακούς από την πλήρη ήττα. Αλλά ακόμη και αυτό ήταν ελάχιστα χρήσιμο. Η απόπειρα κατάληψης της Βαρσοβίας από τον στρατό του Κάιζερ απέτυχε σε ντροπή. Και τα ρωσικά στρατεύματα τους απώθησαν με δύναμη πάνω από διακόσια χιλιόμετρα.
  Οι Γερμανοί σταμάτησαν με μεγάλη δυσκολία τα ρωσικά στρατεύματα. Όλος ο χειμώνας πέρασε σε μάχες. Την άνοιξη οι μάχες ήταν επίσης σε πλήρη εξέλιξη. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν σταδιακά την πρωτοβουλία. Είχαν πολλές φορές περισσότερους στρατιώτες, και ως εκ τούτου μέχρι το καλοκαίρι μπόρεσαν να φθείρουν τους Γερμανούς τόσο πολύ στις αμοιβαίες αψιμαχίες που άρχισαν να παραδίδονται. Ταυτόχρονα άρχισε μια επίθεση κατά της Αυστροουγγαρίας. Το φθινόπωρο η Βουδαπέστη ήταν περικυκλωμένη. Επιπλέον, ο τσαρικός στρατός κατέλαβε γερμανικές κτήσεις στον Καναδά. Και τον χειμώνα του 1940-1941, ο τσαρικός στρατός απέκοψε την Ανατολική Πρωσία. Και τον Απρίλιο του 1941 έφτασε στο Όντερ.
  Η θέση των Γερμανών έγινε εξαιρετικά δύσκολη. Τον Μάιο του 1941 η Βιέννη έπεσε. Και το καλοκαίρι, οι Ρώσοι έφτασαν στις Άλπεις και απελευθέρωσαν τη Βενετία. Μπήκαμε στις νότιες περιοχές της Γερμανίας.
  Και το φθινόπωρο κατέλαβαν τελικά την Ιταλία. Η χειμερινή επίθεση εναντίον του Βερολίνου έληξε με την κατάληψη του στις 30 Ιανουαρίου 1942. Μετά την οποία η αντίσταση των Γερμανών, που είχαν ήδη χάσει όλες τις κτήσεις τους στην Αφρική, εξασθενούσε. Οι Ρώσοι έφτασαν στον Ρήνο τον Απρίλιο. Μετά από αυτό, στις 22 Απριλίου, τα υπολείμματα των γερμανικών δυνάμεων συνθηκολόγησαν.
  Έτσι τελείωσε ο τελευταίος πόλεμος στον πλανήτη Γη. Τελείωσε με τη νίκη και την επιτυχία της τσαρικής Ρωσίας.
  Ακολούθησε η κατάκτηση του διαστήματος. Πίσω στο 1936, ο πρώτος Ρώσος πέταξε στο διάστημα. Πέταξε γύρω από τον πλανήτη Γη. Και το 1945, στις 9 Μαΐου, οι Ρώσοι προσγειώθηκαν στο φεγγάρι.
  Πέταξαν στον Άρη το 1967. Στην Αφροδίτη το 1969. Στον Ερμή το 1972. Και στους δορυφόρους του Δία το 1973. Ο άνθρωπος προσγειώθηκε στον πιο μακρινό πλανήτη Πλούτωνα ήδη το 1980. Και το 2003, έγινε η πρώτη πτήση εκτός ηλιακού συστήματος στην ανθρώπινη ιστορία. Το ρωσικό πλοίο πέταξε στο Alaf Centauri και επέστρεψε το 2018.
  Από το 2020, η Ρωσία εξακολουθεί να κυβερνάται από τον Πέτρο τον Τέταρτο, ο οποίος, χάρη στα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής, δεν είναι καθόλου γέρος. Ο Πέτρος ο Τέταρτος κυβερνά εδώ και ογδόντα ένα χρόνια και η βασιλεία του είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του κόσμου. Όπου βέβαια είναι γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες της βασιλείας.
  Λοιπόν, προς το παρόν, όλα είναι ήρεμα στον κόσμο, όπως πάντα. Και έστω και λίγο βαρετό... Οι άνθρωποι έχουν μια καλή ζωή. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν προβλήματα με τον υπερπληθυσμό. Αλλά οι περιορισμοί γεννήσεων εισάγονται ήδη εδώ.
  Η Ορθοδοξία εκσυγχρονίστηκε. Οι ιερείς ξυρίστηκαν και ντύθηκαν με στολές με ιμάντες ώμου.
  Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει δημιουργήσει τεράστια ανεργία. Αλλά και αυτό το πρόβλημα λύνεται. Το Hypernet έχει αναπτυχθεί.
  Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και έχουν ήδη δημιουργηθεί διαστημόπλοια ικανά να κινούνται ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός. Ναι, καλό για την τσαρική Ρωσία και όλο τον κόσμο υπό την κυριαρχία των Ρομανόφ. Αυτή η πιο ένδοξη δυναστεία στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Ο πατέρας Τσάρος Νικόλαος. Φτιάξτε έναν παράδεισο στον πλανήτη Γη!
  Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ απέρριψε τη στρατηγική. Κατέκτησε όλο τον κόσμο για τους Ρώσους τσάρους. Έδειξε τη στρατηγική του σκέψη. Πέτυχε μεγάλη επιτυχία και ξανακοιμήθηκε, ντυμένος και ονειρευόμενος όπως πριν.
  Ο Κουροπάτκιν δήλωσε:
  - Ήρεμα! Μόνο ειρήνη!
  Ο στρατηγός Λίνεβιτς σημείωσε με ανησυχία:
  - Εξοχότατε, μήπως μπορούμε να χτυπήσουμε τώρα;
  Ο στρατηγός Κουροπάτκιν δήλωσε:
  - Οχι! Φυσικά και όχι! Θα μπορούσε να είναι μια ιαπωνική παγίδα!
  Ο στρατηγός Λίνεβιτς παρατήρησε δειλά:
  - Αυτή είναι η ευκαιρία μας να κερδίσουμε επιτέλους αυτόν τον πόλεμο!
  Ο Κουροπάτκιν δήλωσε με τρεμάμενη φωνή:
  - Υπομονή, υπομονή και περισσότερη υπομονή!
  Ο Λίνεβιτς αντιτάχθηκε πιο θυμωμένα:
  - Αλλά ο Αλεξάντερ Σουβόροφ είπε: μια στιγμή δίνει τη νίκη!
  Ο Κουροπάτκιν μουρμούρισε ξερά:
  -Εδώ κάνω κουμάντο! Και πρέπει πρώτα απ' όλα να διαφυλάξουμε τον στρατό. Και γενικά η Ιαπωνία σύντομα θα ξεμείνει από ατμό!
  Ο Λίνεβιτς πρότεινε:
  - Μήπως θα έπρεπε τουλάχιστον να κάνουμε κάποια αναγνώριση;
  Ο Κουροπάτκιν συμφώνησε απρόθυμα:
  - Αυτό είναι δυνατό, μόνο πρόσεχε!
  Ο Λίνεβιτς γρύλισε επιθετικά:
  - Στο όνομα του Τσάρου και της Πατρίδας!
  Εν τω μεταξύ, το σούπερ τανκ καθάριζε τους Ιάπωνες. Τους νοκ άουτ, τους πυροβόλησε με διάφορους τρόπους.
  Η γυμνόποδη Αλένκα, πυροβολώντας αλύπητα, ρώτησε τον ενεργό πρόεδρο:
  - Είναι η τελευταία μας επέμβαση;
  Ο Μεντβέντεφ ρώτησε με ένα χαμόγελο:
  - Γιατί το νομίζεις αυτό?
  Το κοκκινομάλλης θηρίο παρατήρησε:
  - Οι Ιάπωνες δεν έχουν πια μεγάλους σχηματισμούς!
  Καρφώνοντας και πυροβολώντας τον σαμουράι, η Νατάσα συμφώνησε επίσης:
  - Αλλά, στην πραγματικότητα, η Ιαπωνία δεν έχει τίποτα άλλο να παλέψει!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε με μια κάπως αβέβαιη ματιά:
  - Η Ιαπωνία μπορεί να συγκεντρώσει περισσότερα νέα στρατεύματα και να αγοράσει νέα πλοία από την Αμερική και τη Βρετανία. Οπότε, ας το παραδεχτούμε, ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα!
  Η ημίγυμνη Αλένκα, πυροβολώντας τους σαμουράι, παρατήρησε:
  - Κι αν η Ρωσία προσφέρει ειρήνη στην Ιαπωνία με μέτριους όρους; Θα πάρουμε μόνο την κορυφογραμμή των Κουρίλων, και όλα τα άλλα θα παραμείνουν όπως ήταν πριν τον πόλεμο;
  Ο αναπληρωτής πρόεδρος συμφώνησε:
  - Σε αυτή την περίπτωση, πιθανότατα θα υπάρξει ειρήνη!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε θυμωμένη:
  - Αν όχι η επανάσταση, οι Ιάπωνες θα είχαν ακόμα ηττηθεί. Δεν θα πήγαιναν πουθενά!
  Η γυμνόποδη Νατάσα, ρίχνοντας φωτιά στους σαμουράι, συμφώνησε πρόθυμα:
  - Ασφαλώς! Δεν θα πήγαιναν πουθενά!
  Η κουλ Αλένκα, σκίζοντας τους Ιάπωνες με κοχύλια, πρότεινε:
  - Ας πιάσουμε το Mikado!
  Η Νατάσα πήδηξε επιθετικά:
  - Αιχμαλωτίστε το Mikado; Λοιπόν, ενδιαφέρον!
  Η Μαργαρίτα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Δεν θα ήταν πολύ;
  Ο Μεντβέντεφ εξέφρασε επίσης αμφιβολίες:
  - Δεν είναι πολύ αυτό; Άλλωστε, άλλο είναι να υπερασπίζεσαι τα δικά σου και άλλο να παρεμβαίνεις στην Ιαπωνία, η οποία, ας το παραδεχτούμε, επίσης δεν πολεμά στα αρχικά ρωσικά εδάφη!
  Η γυμνόποδη Αλένκα σφύριξε, συντρίβοντας ξανά τους Ιάπωνες με κοχύλια:
  - Αξίζει να δείξεις τέτοιο έλεος;
  Η Νατάσα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έγνεψε:
  - Αλήθεια, γιατί το χρειαζόμαστε αυτό; Μπορούμε να συλλάβουμε και το Mikado!
  Η Μαργαρίτα γέλασε:
  - Είμαι πάνω σου σαν να είμαι σε πόλεμο! Και στον πόλεμο, όπως σε εσάς!
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε αυστηρά:
  - Πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις! Δεν είμαστε τυχαίοι άνθρωποι! Είμαστε αυτοί που αλλάζουμε σοβαρά και συνειδητά την ιστορία! Πρέπει λοιπόν να δείξετε συναίσθημα, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων!
  Η γυμνόποδη Αλένκα πυροβόλησε και τραγούδησε:
  - Ε, μέτρο, μέτρο! Πόση χολέρα υπάρχει!
  Το supertank δούλευε ενεργά. Περισσότεροι από εκατόν είκοσι πέντε χιλιάδες Ιάπωνες έχουν ήδη καταστραφεί. Μισό αριστερά.
  Η Νατάσα τραγούδησε με ένα χαμόγελο:
  - Θα καταστρέψουμε ολόκληρο τον κόσμο της βίας,
  Κάτω στο έδαφος και μετά
  Θα χτίσουμε έναν δροσερό νέο κόσμο,
  Για να μην υπάρχουν σε αυτό προβλήματα και προβλήματα!
  Η ξυπόλητη Αλένκα, πυροδοτώντας μια πολύ θανατηφόρα φωτιά, σφύριξε:
  - Για έναν καλό και δίκαιο βασιλιά!
  Η Μαργαρίτα πρότεινε:
  - Ή μήπως θα αρπάξουμε δυο βαρέλια τρόπαιο σάκε;
  Η γυμνόποδη Αλένκα χαμογέλασε δηλητηριώδη:
  - Τι θέλετε να πιείτε?
  Η Μαργαρίτα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Οι αθλητές δεν πίνουν!
  Η γυμνόποδη Αλένκα, έχοντας ανατινάξει μια άλλη μπαταρία, γέλασε:
  - Από μικρά πιάτα!
  Η Νατάσα πρότεινε:
  - Ας πιούμε μπύρα φοίνικας. Είναι πιο υγιεινό!
  Και κατέρριψε περισσότερους Ιάπωνες.
  Ο Μεντβέντεφ απάντησε:
  - Πρώτα η επιχείρηση, μετά η διασκέδαση!
  Δεν θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτό ο ασκών καθήκοντα προέδρου; Δεν ήταν πάντα απασχολημένος και απασχολημένος;
  Ναι, ένα από τα πρώτα διατάγματα του αναπληρωτή Προέδρου Μεντβέντεφ ήταν να αυξήσει τους μισθούς των βουλευτών της Κρατικής Δούμας τρεις φορές. Και τι γίνεται με τους βουλευτές; Ανέβαλαν τις προεδρικές εκλογές. Έτσι, ο Μεντβέντεφ υπηρέτησε ως αναπληρωτής πρόεδρος στη Ρωσία για αρκετό καιρό.
  Και αυτό έγινε ακόμη και μια μοναδική κατάσταση. Όταν ο αρχηγός του κράτους ασκεί τα καθήκοντά του για τόσο καιρό. Αλλά η αλλαγή δεν έρχεται. Πιο συγκεκριμένα, όλα άλλαξαν επί Μεντβέντεφ προς το χειρότερο. Λες και η τύχη, που αγαπούσε τόσο πολύ τον Πούτιν, αποφάσισε να εκδικηθεί τον διάδοχό του. Τι του φταίει!
  Το εκσυγχρονισμένο άρμα Τ-95 συνέχισε να εξοντώνει τους σαμουράι σε γεωμετρική πρόοδο. Αυτό το μηχάνημα έδειξε την αποτελεσματικότητά του. Και η αρνητική δύναμη της οργής του πολλαπλασιασμού της οιονεί ύλης.
  Η ημίγυμνη Αλένκα, πυροβολώντας τους Ιάπωνες, παρατήρησε λογικά:
  - Ωστόσο, αυτό δεν είναι απολύτως σωστό. Αποδεικνύεται ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα χωρίς υπερόπλα!
  Η γυμνόποδη Νατάσα απάντησε θυμωμένη:
  - Κάποιες ανώτερες δυνάμεις εμπόδισαν τη Ρωσία να κερδίσει τον πόλεμο με την Ιαπωνία. Αλλά σχεδιάστηκε ένα καλό πράγμα, ο ευαγγελισμός της Κίνας. Και δεν έγινε πολύ όμορφο!
  Η Μαργαρίτα έκανε την προφανή ερώτηση:
  - Τι γίνεται τότε με τον Θεό; Γιατί δεν βοήθησε την Ορθοδοξία;
  Σχεδόν γυμνή η Αλένκα, στέλνοντας κοχύλι μετά το κέλυφος, σημείωσε:
  - Αυτό είναι! Επιτρέψτε μάλιστα στους Ιάπωνες να κερδίσουν την Ορθόδοξη χώρα. Αυτή είναι πράγματι μια τέτοια προδοσία της ρωσικής πίστης!
  Η Νατάσα, ρίχνοντας φωτιά στους Ιάπωνες, παρατήρησε θυμωμένη:
  - Η αυτοκρατορική θρησκεία δεν πρέπει να είναι ειρηνιστική. Είναι δυνατόν να γίνεις μεγάλη χώρα αν ζεις με την εντολή: αν σε χτυπήσουν στο δεξί σου μάγουλο, στρίψε αριστερά!
  Η κουλ Αλένκα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό, συντρίβοντας τους Ιάπωνες:
  - Ασφαλώς! Δεν έχουμε ανάγκη για ειρηνισμό! Αγάπα τον εχθρό σου! Είναι αυτό εντολή;
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  Όποιος είναι άνθρωπος γεννιέται πολεμιστής,
  Έτσι έγινε - ο γορίλας πήρε την πέτρα.
  Όταν ο ζωντανός είναι καταδικασμένος να πολεμήσει,
  Και η φωτιά καίει καυτή στην καρδιά!
  
  Το αγόρι βλέπει ένα πολυβόλο στα όνειρά του,
  Προτιμά ένα τανκ από μια λιμουζίνα.
  Ποιος θέλει να μετατρέψει μια δεκάρα σε νικέλιο -
  Από τη γέννησή του καταλαβαίνει ότι η εξουσία κυβερνά!
  Η Νατάσα αναφώνησε, ρίχνοντας φωτιά στους Ιάπωνες με τη μανία ενός ηφαιστείου που αναβλύζει:
  - Ναι, αυτόματο! Και η δύναμη είναι το κύριο πράγμα! Πρέπει να κερδίσουμε!
  Η γυμνόποδη Αλένκα σφύριξε με μανία και οργή, χτυπώντας τους Ιάπωνες:
  - Είμαι αυτό που γεννήθηκε για να κερδίσω! Και τίποτα λιγότερο. Η νίκη μας θα είναι δική μας!
  Η Νατάσα συμφώνησε, πιέζοντας τα γυμνά δάχτυλα των μυωδών ποδιών της στα κουμπιά του joystick:
  - Θα είναι καλύτερα έτσι! Κυβερνούσαμε και θα κυβερνάμε πάντα! Δηλαδή, Ρωσία!
  Η γυμνόποδη Αλένκα, χτυπώντας τους Ιάπωνες, ψέλλισε:
  - Δεν θα πω ψέματα, θέλω να κυβερνήσω! Όχι όμως απλώς μια σκουριασμένη μηχανή, αλλά μια ολόκληρη αυτοκρατορία!
  Και το κορίτσι έχει ήδη παρασύρει την τελευταία μπαταρία της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Είναι τέτοια ομορφιά που θα έπρεπε να είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια. Και μην ενδίδετε ποτέ στην αδυναμία και τη δειλία.
  Η Νατάσα, πυροβολώντας, μουρμούρισε:
  - Θα γίνω βασίλισσα! Ή, καλύτερα, η αυτοκράτειρα!
  Η γυμνόποδη Αλένκα συνέχισε:
  - Τι γίνεται με τον πόλεμο, τι για τον πόλεμο, είναι κακιά γυναίκα και σκύλα! Αλλά βγάζει όμορφους τύπους, λέει - σκότωσε τον δειλό μέσα σου!
  Η Μαργαρίτα έγνεψε καταφατικά:
  - Σωστά, σκότωσε τον δειλό μέσα σου! Νομίζω ότι αν ο Νικόλαος Β' παραιτήθηκε από τον θρόνο, δεν ήταν καθόλου από δειλία!
  Η ημίγυμνη Αλένκα δήλωσε αποφασιστικά:
  - Τώρα δεν θα απαρνηθεί! Θα ενισχύσουμε τον βασιλικό θρόνο για να σταθεί στους αιώνες!
  Η Νατάσα αναφώνησε:
  - Γίνε ένας μεγάλος Τσάρος Νικόλαος Β'! Σας υποστηρίζουμε! Δεν θα υπάρξει επανάσταση - θα υπάρξει Μεγάλη Ρωσία!
  Τελικά, οι πολεμιστές τελείωσαν με την εξόντωση του στρατού της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Πάνω από διακόσιες πενήντα χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικοί σκοτώθηκαν. Έτσι, σχεδόν όλες οι χερσαίες δυνάμεις της Ιαπωνίας καταστράφηκαν. Όπως το ναυτικό έπαψε να υπάρχει.
  Η γυμνόποδη Αλένκα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Άξιζε τον κόπο; Λοιπόν, ήθελα να πω φρίκα; Χωρίς να αντισταθεί για πολύ, ο στρατός κατάφερε να νικήσει τη Ρωσία!
  Η Νατάσα δήλωσε με σιγουριά:
  - Η Ρωσία έχασε μόνο λόγω της πέμπτης στήλης. Διαφορετικά θα είχαμε κερδίσει έτσι κι αλλιώς!
  Η Μαργαρίτα ρώτησε τον εν ενεργεία πρόεδρο:
  - Τι θα κάνουμε? Θα επιστρέψουμε ή θα συνεχίσουμε;
  Ο Μεντβέντεφ, που έχανε το ρεύμα, άνοιξε τον υπολογιστή και είπε:
  - Τώρα θα μας δοθεί μια πρόβλεψη για την περαιτέρω ανάπτυξη της Τσαρικής Ρωσίας. Αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψουμε.
  Μια ευχάριστη γυναικεία φωνή ακούστηκε.
  Μετά την πλήρη καταστροφή των ιαπωνικών χερσαίων δυνάμεων και του ναυτικού, το Mikado πρόσφερε ειρήνη. Οι ΗΠΑ και η Βρετανία συμφώνησαν να ενεργήσουν ως μεσολαβητές.
  Οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές για τη Ρωσία. Η χώρα έλαβε την κορυφογραμμή Κουρίλ και την Ταϊβάν.
  Καθώς και έλεγχος στη Μαντζουρία, την Κορέα, τη Μογγολία. Επιπλέον, η Ιαπωνία κατέβαλε επίσης αποζημίωση διακοσίων πενήντα εκατομμυρίων χρυσών ρωσικών ρουβλίων.
  Η εξουσία του Τσάρου Νικολάου Β' αυξήθηκε και παρατηρήθηκε πτώση του επαναστατικού αισθήματος. Η χώρα άρχισε μια ταχεία οικονομική ανάκαμψη. Ο Zheltorossiya προέκυψε. Μέρος της Κίνας έγινε οικειοθελώς μέρος της Ρωσίας, καθώς και η Κορέα και η Μογγολία. Η τσαρική αυτοκρατορία έγινε μεγαλύτερη και ο πληθυσμός της αυξήθηκε. Η οικονομική ανάπτυξη ξεκίνησε νωρίτερα από την πραγματική ιστορία και ήταν ισχυρότερη.
  Δεν υπήρχε Κρατική Δούμα και η τσαρική κυβέρνηση θα μπορούσε να προετοιμαστεί καλύτερα για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα πρώτα ελαφρά άρματα μάχης στον κόσμο "Luna"-2 σε μαζική παραγωγή και τα τετρακινητήρια βομβαρδιστικά "Ilya Muromets" και "Svyatogor" εμφανίστηκαν στη Ρωσία. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε ούτως ή άλλως, αλλά ήταν πιο επιτυχημένος για τη Ρωσία.
  Αφού ο βασιλιάς είχε μεγαλύτερο πληθυσμό, οικονομία και στρατό. Και η εσωτερική θέση είναι ισχυρότερη. Δεν υπάρχει Κρατική Δούμα - εστία εξέγερσης και στρατιωτικού πραξικοπήματος.
  Με ποικίλη επιτυχία, αλλά, γενικά, με πρωτοβουλία της Ρωσίας και τη νίκη στις περισσότερες μάχες, ο πόλεμος έληξε στις 7 Νοεμβρίου 1915 με την παράδοση της Γερμανίας. Η Αυστροουγγαρία κατέρρευσε και διχάστηκε. Η Γαλικία και η Μπουκοβίνα έγιναν ρωσικές επαρχίες. Η Κρακοβία και τα γύρω εδάφη εισήλθαν στο Βασίλειο της Πολωνίας, όπως και το Πόζναν, το Ντάντσιγκ και μέρος της Ανατολικής Πρωσίας. Και η Klaipeda προσχώρησε στην επαρχία της Βαλτικής. Προέκυψε η Τσεχοσλοβακία - ένα βασίλειο εντός της Ρωσίας.
  Η Ρουμανία προσάρτησε την Τρανσυλβανία. Η Ουγγαρία έγινε ανεξάρτητο βασίλειο, αλλά υπό την προστασία της Ρωσίας, και ο Τσάρος Νικόλαος ως συγκυβερνήτης. Η Αυστρία έχει γίνει μια πολύ μικρή χώρα. Η Γιουγκοσλαβία προέκυψε, επίσης υπό κάλυψη από τη ρωσική κυβέρνηση και υπό τον συγκυβερνήτη Νικόλαο Β'.
  Η Τουρκία έχει εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη του κόσμου. Το Ιράκ και η Παλαιστίνη έγιναν μέρος της Βρετανίας, η Συρία έγινε μέρος της Γαλλίας, η Μικρά Ασία και η Κωνσταντινούπολη έγιναν ρωσικές επαρχίες. Έτσι, η Ρωσία αύξησε ξανά την επικράτειά της. Αλλά δεν τελείωσε εκεί. Τότε η Σαουδική Χερσόνησος κατακτήθηκε μαζί με τους Γάλλους και τους Βρετανούς. Και μετά η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν το Ιράν και το Αφγανιστάν. Ο βορράς και το κέντρο έγιναν ρωσικές επαρχίες και ο νότος βρετανική αποικία.
  Ο κόσμος φαινόταν να έχει γίνει σταθερός. Ο πόλεμος συνεχίστηκε μόνο στην Κίνα. Όμως το 1929 ξέσπασε μια σοβαρή οικονομική κρίση, που οδήγησε στη Μεγάλη Ύφεση.
  Τα επαναστατικά αισθήματα αυξάνονταν ξανά στη Ρωσία. Ξέσπασαν απεργίες και διαμαρτυρίες. Αλλά η κρίση αποδείχθηκε ότι δεν ήταν πολύ σοβαρή. Επιπλέον, το 1931, ο πόλεμος με την Ιαπωνία ξέσπασε ξανά.
  Ο σαμουράι ήθελε εκδίκηση. Αλλά αυτή τη φορά ο ρωσικός στρατός ήταν ισχυρότερος από όλες τις απόψεις. Και ο ναύαρχος Κολτσάκ είναι ένας λαμπρός ναυτικός διοικητής.
  Η Ιαπωνία όχι μόνο ηττήθηκε, αλλά και αιχμαλωτίστηκε. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' στέφθηκε επίσημα Αυτοκράτορας Μικάντο της Ιαπωνίας τον Φεβρουάριο του 1932. Έτσι, η Ρωσία επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο. Και προσάρτησε σχεδόν όλη την Κίνα.
  Τόσο από άποψη πληθυσμού όσο και από άποψη εδάφους, η Ρωσία δεν είχε όμοιο. Επιπλέον, η Βρετανική Αυτοκρατορία εξασθενούσε. Ο Χίτλερ ήρθε στην εξουσία στη Γερμανία το 1933, αλλά τι θα μπορούσε να κάνει ενάντια στη Ρωσία; Δεν πειράζει. Ο Τσάρος Νικόλαος Β' πέθανε το 1937, έχοντας απολαύσει μια άκρως επιτυχημένη βασιλεία, τη δεύτερη μεγαλύτερη μετά τον Ιβάν τον Τρομερό. Και με κατακτήσεις ρεκόρ σε έκταση και πληθυσμό.
  Ωστόσο, δεν λειτούργησαν όλα για τον βασιλιά στην προσωπική του ζωή. Ο κληρονόμος Αλεξέι πέθανε νέος. Λόγω ενός άνισου γάμου, ο μικρότερος αδελφός Μιχαήλ στερήθηκε το δικαίωμα στο θρόνο της Ρωσίας.
  Το στέμμα κληρονόμησε ο Kirill Romanov, ο οποίος πέθανε το 1938 χωρίς να ζήσει ούτε ένα χρόνο. Και ο γιος του Βλαδίμηρος ο Τρίτος έγινε ο νέος βασιλιάς. Στέφθηκε και ο μονάρχης βασίλεψε ευτυχισμένος μέχρι το 1992. Και η Ρωσία πήρε πρώτα τις αποικίες από τη Γαλλία και τη Βρετανία, μαζί με τη Γερμανία. Στη συνέχεια κατέκτησε τη Γερμανία. Και μετά όλος ο κόσμος. Εν ολίγοις, ο νέος Τσάρος Γεώργιος ο Πρώτος έγινε παγκόσμιος αυτοκράτορας το 1992.
  Ο Μεντβέντεφ ολοκλήρωσε την αναθεώρηση και είπε:
  - Προφανώς, αρκετά για αυτό το σύμπαν! Επιστρέφουμε!
  Και οι τέσσερις φώναξαν:
  - Δόξα στον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  . ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ
  Ο Μεντβέντεφ ξύπνησε από ένα τηλεφώνημα... Ενημερώθηκε ότι η ορκωμοσία του Ζελένσκι ως προέδρου της Ρωσίας και της Ουκρανίας ήταν ήδη σε εξέλιξη. Και ότι, λένε, ήρθε η ώρα να φύγει ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς από το γραφείο.
  Ο Μεντβέντεφ συμμορφώθηκε απρόθυμα. Πριν φύγω ξυρίστηκα και έκανα μπάνιο.
  Μετά έφυγε από το γραφείο. Μεταφέρθηκε με ειδικό όχημα. Στο δρόμο είπαν ότι το καλύτερο θα ήταν ο Μεντβέντεφ να πετάξει στα Κανάρια Νησιά για να ξεκουραστεί εκεί.
  Και ο Ζελένσκι έκανε άλλη μια επίδειξη των εγκαινίων του. Ως συνήθως, πολύχρωμο με πυροτεχνήματα και άλματα. Την ημέρα των εγκαινίων, ο Vitali Klitschko πάλεψε με τον Michael Tyson στο γήπεδο του Κιέβου. Ο διάσημος Αμερικανός πυγμάχος συμφώνησε στον αγώνα λόγω μεγάλων χρηματικών προβλημάτων. Ο Klitschko κυριάρχησε και στους δώδεκα γύρους, αλλά διπλωματικά δεν έριξε νοκ-άουτ τον Tyson.
  Επίσημα, παίχτηκε μια από τις δευτερεύουσες εκδοχές του παγκόσμιου πρωταθλητή.
  Μετά από αυτό, ο Vitali Klitschko τιμήθηκε με μια διαμαντένια ζώνη.
  Ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι έλαβε συγχαρητήρια από όλες τις χώρες του κόσμου - συμπεριλαμβανομένης της Κίνας. Επιπλέον, στην Ουράνια Αυτοκρατορία, οι λαϊκές αναταραχές εντάθηκαν. Ο άνθρωπος δεν ζει μόνο με ψωμί. Οι άνθρωποι ήθελαν δημοκρατία και ελευθερία. Ο δεσποτισμός του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος είχε βαρεθεί• όλοι ήθελαν ελευθερία.
  Ο Ζελένσκι έχει γίνει ακριβώς ένα τέτοιο σύμβολο. Σύμβολο της δημοκρατικής δύναμης, μετά την πτώση της δικτατορίας των μυστικών υπηρεσιών υπό τον Πούτιν.
  Ο Ζελένσκι μίλησε πολύ για τις αλλαγές, την οικονομία και τα νέα επιτεύγματα. Ήδη έχει γίνει διαγωνισμός για τη θέση του πρωθυπουργού στη Ρωσία. Υπήρχαν πολλές χιλιάδες αιτούντες. Η διαδικασία επιλογής ήταν πολύ έντονη. Και φαινόταν υπέροχο.
  Μέχρι στιγμής όλα κυλούσαν αρκετά ομαλά. Ο Ζελένσκι έκανε ακόμη και τούμπα στα εγκαίνια του. Έλαβε χειροκρότημα. Στη συνέχεια έδειξε τις γνώσεις του στις ξένες γλώσσες. Ενήργησε πολύ ενεργά και ζωηρά.
  Τελικά, ο Ζελένσκι το πήρε και έκανε μερικές ακόμη ομιλίες.
  Περαιτέρω, μετά τα εγκαίνια ακολούθησαν αποφάσεις προσωπικού. Πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση.
  Υπήρχε μια πραγματική επιλογή από "σιδερένιους επιτρόπους". Στη Ρωσία γινόταν επανάσταση προσωπικού.
  Ο Ζελένσκι εξέδωσε πολλά διατάγματα τις πρώτες κιόλας μέρες. Επιτρέπεται η πώληση αλκοόλ τη νύχτα και σε σημεία ταξιδιού. Εισήγαγε νέους φόρους στους πλούσιους. Έρηξε την ασυλία από βουλευτές και δικαστές. Αυξημένη παραγωγή. Εισήγαγε δασμούς στο εμπόριο με την Κίνα.
  Στη Λευκορωσία διεξήχθη δημοψήφισμα για την ένωση με τη Ρωσία. Και αυτό πήγε επίσης προς τιμήν του Zelensky. Η πλειοψηφία των Λευκορώσων υποστήριξε την ένωση με τη Ρωσία.
  Ο Ζελένσκι παραπονέθηκε ότι ο Μεντβέντεφ ανέβασε υπερβολικά τα μπαλώματα, αλλά υποσχέθηκε ότι ο πληθωρισμός θα ηρεμήσει. Και ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί.
  Πράγματι, η αύξηση των τιμών σταμάτησε σύντομα. Και η ρωσική οικονομία άρχισε να αναπτύσσεται. Και στον Καύκασο, οι μαχητικές ενέργειες κάπως κατέληξαν. Έγινε πολύ πιο ήρεμο.
  Ο Ζελένσκι πρότεινε τελικά υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού της Ρωσίας. Έγινε τριάντα δύο ετών Διδάκτωρ Επιστημών Alexey Bolshakov. Κέρδισε τον διαγωνισμό με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και έγινε πρωθυπουργός, ο νεότερος στη ρωσική ιστορία.
  Ο Μεντβέντεφ πέταξε στα Κανάρια Νησιά για διακοπές, και πήρε τη σύνταξη του πρώην προέδρου, απλώς διασκεδάζοντας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Όμως ο Σόιγκου συνελήφθη και κατηγορήθηκε για απόπειρα πραξικοπήματος. Τι ήθελε;
  Υπήρχαν και πολλές άλλες λύσεις... Στην Αμερική κέρδισε μια σαρανταενάχρονη Δημοκρατική. Έτσι, η κυβέρνηση άλλαξε. Και μια γυναίκα και ο νεότερος υποψήφιος στην ιστορία των ΗΠΑ ήρθε στην εξουσία. Η εποχή του Τραμπ τελείωσε . Αλλά η φιλία με τη Ρωσία μόλις άρχισε να ανθίζει. Φυσικά, ενάντια στη δικτατορική Κίνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η νέα Ρωσική Αυτοκρατορία ήταν πλέον φίλοι.
  Ο Ζελένσκι διεξήγαγε ακόμη και δημοψήφισμα και εισήγαγε ένα διαφορετικό όνομα: αντ 'αυτού, Ρωσία - Ρωσία του Κιέβου. Το οποίο επίσης μίλησε πολύ. Η Λευκορωσία εντάχθηκε στην ομοσπονδία. Και άρχισε η αναβίωση της αυτοκρατορίας... Σε δημοκρατική βάση.
  Η νέα γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κληρονόμησε την εχθρότητα του Τραμπ προς την Κίνα και αφοσιώθηκε στη δημιουργία ενός συνασπισμού. Η Ρωσία του Κιέβου αναπτύχθηκε οικονομικά υπό τον Ζελένσκι. Η Ρωσία περιόρισε κάπως την Κίνα. Στη συνέχεια, εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ. Σύντομα μια φιλορωσική κυβέρνηση ήρθε στην εξουσία στο Καζακστάν και δημιουργήθηκε ένα συνδικαλιστικό κράτος. Οι Ρώσοι έσφιγγαν την Κεντρική Ασία μακριά από την Κίνα. Η αντιπαράθεση συνέχιζε να μεγαλώνει.
  Ο Ζελένσκι διεξήγαγε μια εκστρατεία κατά του Στάλιν και του Πούτιν . Στέρησε από τον Στάλιν και τον Πούτιν όλα τα βραβεία που τους χάρισε ο Μεντβέντεφ.
  Όμως όλα έγιναν ειρηνικά. Αν και οι κομμουνιστές διαμαρτυρήθηκαν. Πηγαίναμε σε συλλαλητήρια.
  Και εκεί τελικά βγήκε ο Λένιν από το Μαυσωλείο. Ένα είδος χαράς για πολλούς. Και η Ορθόδοξη Εκκλησία αγιοποίησε τον Αλέξανδρο Β' και τον Ιβάν τον Τρομερό, Ρώσους τσάρους. Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των μνημείων του Νικολάου Β'.
  Ο τσαρισμός και ο δυτικισμός κατά κάποιο τρόπο έγιναν μόδα. Έγιναν πιο κοντά στην Ευρώπη και οι ξένοι άρχισαν να λαμβάνουν πολλές θέσεις. Η Ρωσία έχει γίνει μέρος του δυτικού κόσμου και μετά την αποχώρηση του Τραμπ, η διαδικασία της παγκοσμιοποίησης εντάθηκε. Και η Κίνα έπεσε στην απομόνωση και αντιμετώπισε εσωτερική αναταραχή.
  Ταυτόχρονα, ο Ζελένσκι αύξησε το ποσοστό γεννήσεων στη σλαβική αυτοκρατορία. Η από καιρό υποσχεμένη πτήση στο φεγγάρι επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Και όλα λειτούργησαν κατά κάποιο τρόπο υπέροχα.
  Δημιουργήθηκαν συμμαχικές σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, ή ακριβέστερα μεταξύ της Ρωσίας του Κιέβου και της Αμερικής.
  Και η αντιπαράθεση ανήκει στο παρελθόν. Ο κόσμος γίνεται όλο και πιο παγκόσμιος και ασφαλής. Αν και γίνονταν πόλεμοι. Επιχείρηση στη Λιβύη πραγματοποίησαν μαζί με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Κιέβιανς Ρωσίας όπου έβαλαν τέλος στους ισλαμιστές. Στη συνέχεια ασχοληθήκαμε με τη Μέση Ανατολή, δημιουργώντας βάσεις εκεί μαζί με την Αμερική. Η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες μαζί άρχισαν να γέρνουν τον κόσμο και να σπρώχνουν την Κίνα από την Αφρική. Και εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς πολέμους. Και οι χερσαίες επιχειρήσεις επίσης.
  Τόσο η Ρωσία του Κιέβου όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές από κοινού.
  Σταδιακά, οι Κινέζοι εκδιώχθηκαν από όλο τον κόσμο. Και η ουράνια αυτοκρατορία έπεσε σε βαθιά οικονομική και πολιτική κρίση.
  Και η Ρωσία του Κιέβου ευημερούσε όλο και περισσότερο.
  Η Ρωσία δεν γνώρισε ποτέ τέτοιους ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης. Και ότι η Κίνα κατέρρευσε - ανέβηκε η Ρωσία του Κιέβου. Και μεγάλωσε γρήγορα.
  Ο σιδηρόδρομος προς την Τσουκότκα κατασκευάστηκε σε χρόνο ρεκόρ. Το οποίο από μόνο του είναι πολύ cool.
  Και έσκαβαν ένα τούνελ κάτω από την Αλάσκα. Οι Αμερικανοί άρχισαν επίσης να κατασκευάζουν έναν σιδηρόδρομο για να συνδεθούν με τη Ρωσία. Κατασκευαζόταν και σιδηρόδρομος προς το Δελχί... Την ίδια περίοδο, από τη Σιβηρία σκάβονταν κανάλια για να ποτίζουν τη Μ. Ασία.
  Μια κοινή επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κατά του Ιράν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία του Κιέβου. Και εγκαταστάθηκε ένα υγιές κοσμικό καθεστώς. Μετά από αυτό άρχισαν να σκάβουν ένα κανάλι από την Κασπία Θάλασσα προς τον Περσικό Κόλπο.
  Το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει και αραβικές χώρες. Στη Σαουδική Αραβία δημιουργήθηκε κοινοβούλιο. Οι γυναίκες άρχισαν να βγάζουν την μπούρκα τους. Άρχισε η οικοδόμηση ενός κοσμικού κράτους.
  Στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, όλοι επέπληξαν τον Πούτιν για εξτρεμισμό και του έριξαν λάσπη που παραλίγο να κάνει τη Ρωσία αποικία της Κίνας, αλλά δόξα τω Θεώ πέθανε εγκαίρως. Έλεγαν και πιο σκληρά λόγια. Αλλά μια ποινική υπόθεση ανοίχτηκε εναντίον του Μεντβέντεφ. Και όχι μόνο ένα.
  Ο Στάλιν απομακρύνθηκε από το τείχος του Κρεμλίνου. Ο Λένιν πολύ νωρίτερα από το μαυσωλείο.
  Πολλά έχουν αλλάξει στα κρατικά σύμβολα. Έχουν εμφανιστεί αρκετοί νέοι τύποι σημαιών. Το κίτρινο προστέθηκε στη ρωσική σημαία και το μπλε αντικατέστησε το γαλάζιο.
  Αυτό ήταν επίσης ενδιαφέρον. Άλλαξε το εθνόσημο... Έγινε και νομισματική μεταρρύθμιση. Αντάλλαξαν χρήματα σύμφωνα με την αναλογία: ένα προς χίλια. Εμφανίστηκε ο χρυσός κανόνας του ρουβλίου της Ρωσίας του Κιέβου. Ταυτόχρονα, προέκυψαν νέα και παλιά χρήματα - μια δεκάρα - μισό καπίκι, και μισό - ένα τέταρτο της δεκάρας.
  Όλα τακτοποιημένα...
  Άρχισαν να αναβιώνουν και οι τίτλοι... Εμφανίστηκαν πρίγκιπες, βαρόνοι, κόμητες, μαρκήσιοι, ακόμη και δούκες. Συγκεκριμένα, ο Ζελένσκι έγινε Δούκας. Η Μολδαβία έγινε επίσης μέρος της Ρωσίας του Κιέβου. Ήδη έχει γίνει λόγος για την εκλογή του βασιλιά.
  Όμως ο Ζελένσκι είπε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας του Κιέβου θα εκλεγεί μόνο από τον λαό. Και όχι περισσότερες από δύο θητείες.
  Επιπλέον, ο Ζελένσκι μείωσε τη θητεία του Ρώσου προέδρου από έξι χρόνια σε πέντε. Είναι αλήθεια ότι ο Ζελένσκι υπηρέτησε την πρώτη του θητεία για έξι χρόνια.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε ολοκληρώσει την προσάρτηση της Κεντρικής Ασίας στη Ρωσία. Και αποκατέστησε τα σύνορα της ΕΣΣΔ. Μόνο τα κράτη της Βαλτικής παρέμειναν ανεκμετάλλευτα.
  Όμως οι Αμερικανοί δεν ήθελαν να το παρατήσουν ακόμα. Και έτσι χάρισαν την Κεντρική Ασία και τον Καύκασο.
  Ένας νέος πόλεμος ξέσπασε στον Καύκασο, μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν. Και περπατούσε πολύ σκληρά. Έτσι η Ρωσία μπόρεσε να καταλάβει αυτές τις δημοκρατίες και να κάνει δημοψηφίσματα για την προσάρτησή τους.
  Έτσι, ο Ζελένσκι ανέκτησε τον Καύκασο, επεκτείνοντας τη Ρωσία του Κιέβου. Ας το παραδεχτούμε, είναι κατακτητής. Επιπλέον, είναι και δημοκράτης... Η αυτοκρατορία του επεκτάθηκε περαιτέρω...
  Έτσι, το Αφγανιστάν ήδη κατά τη δεύτερη θητεία της κυβέρνησης, και μέρος του Ιράν έγινε τμήμα της Ρωσίας.
  Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια γυναίκα πρόεδρος κέρδισε μια δεύτερη θητεία. Μέχρι στιγμής ήταν επιτυχημένη στην οικονομία, και το πιο σημαντικό, κατάφερε να χτυπήσει την Κίνα. Τι μεγάλη νίκη. Και η Ρωσία του Κιέβου είναι πλέον σύμμαχος με επικεφαλής τον Ζελένσκι.
  Αλλά, φυσικά, η ισχύς της Ρωσίας αυξάνεται πολύ γρήγορα. Έχει ήδη προσαρτήσει το βόρειο Ιράκ.
  Ο Μπόρζο συμπεριφέρεται. Το Kievan Rus είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο σε ρυθμούς ανάπτυξης! Και έχει ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε πληθυσμό. Και ήδη στην Αμερική κοιτάζουν με συναγερμό - έχει γίνει πολύ δυνατή η Ρωσία;
  Επιπλέον, η αυτοκρατορία της Ρωσίας του Κιέβου επεκτείνεται. Τώρα τα κράτη της Βαλτικής βρίσκονται ήδη υπό τον έλεγχό της. Ναι, αυτό είναι ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα για τους Αμερικανούς. Ο Ζελένσκι έχει ήδη συγκεντρώσει όλα τα πρώην εδάφη της ΕΣΣΔ.
  Και, όπως ο Ρώσος Τσάρος, συνεχίζει την επέκτασή του προς τα νότια. Τώρα το Ιράν και το Ιράκ έχουν γίνει εξ ολοκλήρου μέρος της Ρωσίας του Κιέβου. Και ο Ζελένσκι εξελέγη εύκολα για δεύτερη θητεία στον πρώτο γύρο.
  Αν και οι υποψήφιοι για την προεδρία ήταν πολλοί, οι εκλογές ήταν δημοκρατικές.
  Ο Ζελένσκι είπε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει το παράδειγμα του Λουκασένκο και να κυβερνήσει δια βίου. Επιπλέον, οι συνθήκες της εξαφάνισης του Λουκασένκο ήταν ακόμη ασαφείς. Ίσως τόσο η Ρωσία όσο και η Δύση απλώς να μην τον χρειάζονταν πλέον. Και εξαφανίστηκε... Αλλά ο Ζελένσκι μόνο δυναμώνει. Και πράγματι, η βασιλεία του από άποψη επιτυχίας επισκιάζει τους προκατόχους του, συμπεριλαμβανομένου του Μεγάλου Πέτρου.
  Στην πραγματικότητα, δεν είναι όλοι ικανοί να αποκαταστήσουν το έδαφος της ΕΣΣΔ, συν το Αφγανιστάν, το Ιράν και το Ιράκ.
  Αλλά ο Zelensky δεν σταματά εκεί. Τώρα τόσο η Πολωνία όσο και η Φινλανδία δέχονται επίθεση - κάποτε ήταν επίσης μέρος της τσαρικής αυτοκρατορίας. Και πράγματι σε αυτές τις χώρες γίνονται δημοψηφίσματα και εντάσσονται οικειοθελώς στη Ρωσία του Κιέβου.
  Επιτυχίες υπάρχουν και στο επιστημονικό μέτωπο. Πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πτήση για τον Άρη. Ρώσοι κοσμοναύτες προσγειώθηκαν εκεί. Πήραν το χώμα και άφησαν τη σημαία, που ήταν μεγάλος θρίαμβος.
  Την ίδια στιγμή, η Kievan Rus πήρε το αυθεντικό Port Arthur από την Κίνα. Και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι είχε ξεκινήσει εμφύλιος πόλεμος στην Κίνα, πήραν υπό την προστασία τους τη Μαντζουρία.
  Την ίδια στιγμή, η Ρωσία του Κιέβου προσάρτησε μέρος της Τουρκίας. Εκείνα τα εδάφη που παραχωρήθηκαν στη Ρωσία βάσει της Συνθήκης των Βερσαλλιών. Η οποία ήταν επίσης μια πολύ δυνατή κίνηση. Ο Ζελένσκι επέκτεινε περαιτέρω τη Ρωσία του Κιέβου ως αυτοκρατορία. Και από οικονομική άποψη, βγήκε στην κορυφή, ξεπερνώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Λοιπόν, η Κίνα έχει βυθιστεί στον εφιάλτη ενός εμφυλίου πολέμου και έχει ήδη αρχίσει να διχάζεται.
  Η Ρωσία του Κιέβου έγινε μια ισχυρή χώρα. Και η δημοτικότητα του Ζελένσκι στη χώρα αυξήθηκε τόσο πολύ που οι άνθρωποι άρχισαν να παρακαλούν τον Βλαντιμίρ γονατιστός για να μην φύγει. Συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι.
  Ο Ζελένσκι, κατ' εξαίρεση, διεξήγαγε δημοψήφισμα που του επέτρεψε να διεκδικήσει άλλη μια τρίτη θητεία ως επικεφαλής της Ρωσίας του Κιέβου.
  Ο ηγέτης στις ΗΠΑ άλλαξε. Έχει γίνει ήδη Ρεπουμπλικανός. Και όχι τόσο νέος πια - μεγαλύτερος από τον Ζελένσκι. Έτσι, οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας του Κιέβου και των Ηνωμένων Πολιτειών άρχισαν να επιδεινώνονται ξανά. Η Ρωσία έχει ήδη γίνει οδυνηρά πιο δυνατή υπό τον Ζελένσκι. Θυμήθηκαν ότι, μαζί με την ουκρανική κυριαρχία, αυτή είναι ήδη η τέταρτη θητεία του Zelensky.
  Ότι, λένε, οι εξουσίες του Ρώσου Προέδρου δεν μειώθηκαν. Το μόνο πράγμα που έκανε ο Ζελένσκι ήταν να εισαγάγει μια τροπολογία στο σύνταγμα σύμφωνα με την οποία η Κρατική Δούμα έχει το δικαίωμα να απολύσει έναν μεμονωμένο υπουργό με ψήφους δύο τρίτων ή με απλή πλειοψηφία δύο φορές ψηφίζοντας μομφή.
  Και αυτή η τροπολογία δεν είναι τόσο σημαντική, αφού ο πρόεδρος διατήρησε το δικαίωμα να διορίζει όλους τους υπουργούς και να καθορίζει τη δομή της κυβέρνησης. Και στην Κρατική Δούμα, οι υποστηρικτές του Ζελένσκι έχουν συνταγματική πλειοψηφία.
  Πιο σημαντική ήταν η εισαγωγή άμεσων εκλογών για το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, καθώς και η δυνατότητα στους κρατούμενους να ψηφίσουν.
  Αλλά, γενικά, εδώ τελείωσε ο περιορισμός των εξουσιών του προέδρου. Διατηρήθηκε το δικαίωμα απομάκρυνσης διοικητών. Και στον νομοθετικό τομέα έχει διευρυνθεί.
  Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ζελένσκι άρχισε να κατηγορείται για αυταρχισμό και ότι το κόμμα, "Υπηρέτης του Λαού", ελέγχει σχεδόν όλες τις θέσεις στην πολιτεία. Το LDPR και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας έπαψαν να υπάρχουν. Ένα κόμμα προέκυψε - "Ένας δίκαιος κόσμος" από τα αριστερά. Αντί για το LDPR, εμφανίστηκαν Πατριώτες της Ρωσίας. Αλλά το κόμμα του Υπηρέτη του Λαού κυριάρχησε πλήρως.
  Ορισμένες μεταρρυθμίσεις επηρέασαν επίσης την εκκλησία. Η Ορθοδοξία νομιμοποίησε το δικαίωμα απόκτησης τεσσάρων συζύγων, πλησιάζοντας περισσότερο το Ισλάμ. Η προσέγγιση των εικόνων έχει αλλάξει κάπως και υπήρξε προσέγγιση με τον Προτεσταντισμό. Άρχισαν να λένε περισσότερα: ότι ο Θεός είναι Ένας, και ότι οι απλοί θνητοί δεν είναι άξιοι της λατρείας του Θεού.
  Ταυτόχρονα, η Τριάδα καταργήθηκε ως όχι βιβλικό σύμβολο και ακατανόητη για τους απλούς θνητούς.
  Και εισήγαγαν: ότι ο Θεός είναι Ένας, ο Θεός Πατέρας. Αλλά ο όρος Θεός ο Υιός δεν υπάρχει στη Βίβλο. Επιπλέον, δεν υπάρχει όρος: ο Θεός είναι το Άγιο Πνεύμα. Γιατί λοιπόν να μην απλοποιήσουμε τη θρησκεία.
  Επιπλέον, ένας Θεός που κρέμεται σε σταυρό δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Εάν δεν μπορούσε να προστατεύσει τον εαυτό του, τότε πώς θα προστατεύσει τους ανθρώπους; Με λίγα λόγια, περάσαμε στον μονοθεϊσμό. Και η ίδια η Βίβλος ανακατεύτηκε με αρχαίους σλαβικούς μύθους. Το Ευαγγέλιο του Βέλες προέκυψε.
  Ο αθεϊσμός έχει επίσης ενταθεί - λένε, σταματήστε να παρασύρεστε με τα ανθρώπινα παραμύθια. Έχουμε έναν πλανήτη και δεν χρειάζεται οι άνθρωποι να πιστεύουν στα θαύματα και ειδικά στο τέλος του κόσμου.
  Δεν θα υπάρξει τέλος του κόσμου και δεν πρέπει να υπάρξει. Και η ανθρωπότητα πρέπει να γίνει διαστημική αυτοκρατορία και να φτάσει στην άκρη του γαλαξία. Τι γίνεται με τους γαλαξίες; Περισσότερο σαν το σύμπαν. Και έχοντας φτάσει στην άκρη του σύμπαντος, πηγαίνετε σε ένα άλλο μέρος του σύμπαντος. Άλλωστε, υπάρχουν αναρίθμητα σύμπαντα. Και έτσι μπορείτε να πετάξετε από το ένα σύμπαν στο άλλο. Και με τον καιρό, μάθετε να δημιουργείτε τον εαυτό σας! Και θα υπάρχουν νέα, αμέτρητα σύμπαντα σχεδόν σε όλο το διάστημα.
  Και ο πλανήτης Γη είναι απλώς το λίκνο της ανθρωπότητας. Και στο μέλλον θα υπάρξει μια αυτοκρατορία από εξάξιο έως εξάξιο δισεκατομμύριο βαθμούς συμπάντων, και χωρίς να σταματήσει να επεκτείνεται περαιτέρω και να κατακτά το διάστημα.
  Και ο επικεφαλής και πρόεδρος της Ρωσίας του Κιέβου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, σαν λαμπερός ήλιος ελπίδας ανατέλλει πάνω από τον πλανήτη!
  Και το μέλλον του και το μέλλον της Ρωσίας του Κιέβου - ας είναι λαμπρό!
  
  ΑΝΩΤΕΡΗ ΒΙΑ ΟΤΑΝ Η ΕΣΣΔ Πολέμησε ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ
  Και έτσι ξεκίνησε μια ακαταμάχητη επιρροή, κλείνοντας τις Συμμαχικές δυνάμεις την 1η Ιανουαρίου 1943. Το χτυπημένο σώμα του Ρόμελ σταμάτησε στα σύνορα με τη Λιβύη. Και όλοι οι βομβαρδισμοί της ναζιστικής Γερμανίας σταμάτησαν. Οι προσπάθειες να πετάξουν προς το Λονδίνο αποδείχθηκαν επίσης αποτυχημένες. Τα γερμανικά αεροπλάνα δεν συνετρίβη, αλλά οδηγήθηκαν πίσω. Συνέβη ένα πρωτόγνωρο θαύμα, η διαίρεση του κόσμου με θεομαγική δύναμη.
  Ωστόσο, στην αρχή αυτό δεν βοήθησε πολύ τους Γερμανούς. Το Στάλινγκραντ, ή μάλλον η ομάδα Paulus σε αυτό, ίσως δεν μπορούσε πλέον να σωθεί. Και τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν με αυτοπεποίθηση. Η επίθεση στο Voronezh και σε άλλες κατευθύνσεις ήταν επιτυχής. Σχεδόν σαν σε πραγματικό χρόνο, ο Κόκκινος Στρατός απελευθέρωσε το Κουρσκ, το Μπέλγκοροντ και το Χάρκοβο.
  Ωστόσο, μετά τη μεταφορά των έμπειρων τμημάτων του Ρόμελ από την Αφρική και εκείνων των δυνάμεων που στην πραγματική ιστορία ρίχτηκαν επίσης στις ερήμους της Αλγερίας και της Τυνησίας χωρίς κανένα όφελος, η περίφημη αντεπίθεση του Mainstein κέρδισε αισθητά τη δύναμη. Δεδομένου ότι σε αυτό συμμετείχαν σημαντικά περισσότερες γερμανικές δυνάμεις, ειδικά η αεροπορία.
  Και οι τριάντα ολοκαίνουργιες "Τίγρεις" που είχαν κολλήσει στη Σαχάρα χωρίς αποτέλεσμα, αποδείχτηκαν καθόλου περιττές.
  Εδώ εμφανίστηκε η πρώτη σημαντική ασυμφωνία με την πραγματική ιστορία. Ο Μάινσταϊν εξαπέλυσε αντεπίθεση τέσσερις ημέρες νωρίτερα και, έχοντας πολύ περισσότερες δυνάμεις, προχώρησε πιο γρήγορα. Το Kharkov ανακαταλήφθηκε εννέα ημέρες νωρίτερα, το Belgorod δώδεκα, και εν κινήσει, και το πιο σημαντικό, καταλήφθηκε το Kursk, το οποίο στην πραγματική ιστορία δεν υπέκυψε στον Fritz.
  Συμμετείχε σημαντικός αριθμός γερμανικών δυνάμεων. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν μεταφερόμενες εφεδρείες από τη Γαλλία, σχεδόν όλες τις έτοιμες για μάχη μονάδες και την κύρια αεροπορία. Ό,τι και να πει κανείς, σχεδόν το ήμισυ της Luftwaffe αποσπάστηκε από το Δυτικό Μέτωπο, έτσι ώστε να προστεθούν σημαντικές δυνάμεις στον αέρα του εχθρού. Και αυτό το είπε κατά τη διάρκεια της γερμανικής αντεπίθεσης, που έμοιαζε με δρεπάνι.
  Ναι, και ο Mainstein στην πραγματική ιστορία ξεπέρασε τους σοβιετικούς στρατηγούς, αλλά εδώ έχει είκοσι μεραρχίες περισσότερες χερσαίες δυνάμεις και, λαμβάνοντας υπόψη τη συγκέντρωση των πόρων, τρεις φορές περισσότερα αεροσκάφη. Και το Focke-Wulf δεν είναι καθόλου κακό αν χρησιμοποιηθεί σωστά: η ταχύτητα είναι υψηλή, τα όπλα είναι ισχυρά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι το F-190 είναι πιο αποτελεσματικό με αριθμητική υπεροχή. Δεδομένου ότι τα ισχυρά όπλα του επιτρέπουν να καταρρίψει ένα αεροπλάνο με μία κίνηση και μπορεί να διαφύγει λόγω της υψηλής ταχύτητας κατάδυσής του.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα υπέστησαν τακτική ήττα και έφυγαν από το Κουρσκ, πολλοί στρατιώτες και αξιωματικοί περικυκλώθηκαν. Εν μέρει, κάποιοι πέθαναν, άλλοι, αν και μια μειοψηφία από αυτούς συνελήφθησαν, πολλοί διέφυγαν, αν και έχασαν τον εξοπλισμό τους.
  Τα σοβιετικά στρατεύματα υπέστησαν κολοσσιαία ζημιά και η επίθεσή τους σταμάτησε. Αλλά τα γερμανικά τανκς δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν την επιτυχία τους λόγω της έναρξης της εαρινής απόψυξης.
  Προέκυψε μια προσωρινή ισορροπία δυνάμεων.
  Ωστόσο, μια νέα δύναμη θα μπορούσε επίσης να εισέλθει στον πόλεμο: η Ιαπωνία. Οι σαμουράι είχαν επίσης λυμένα τα χέρια τους. Η Αμερική δεν είναι προσβάσιμη, αλλά ούτε και επιτίθεται. Είναι αλήθεια ότι ο ισχυρός χερσαίος στρατός της Ιαπωνίας ασκεί πίεση στην Κίνα. Εδώ ο Chiang Kai-shek αντιμετώπισε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είτε προσπαθήστε να έρθετε σε συμφωνία με τους Ιάπωνες, είτε πολεμήστε, αλλά δεν θα λάβετε πλέον υποστήριξη με χρήματα και όπλα από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και άλλες χώρες.
  Όπως ήταν φυσικό, οι Γερμανοί λαχταρούσαν το άνοιγμα δεύτερου μετώπου για να εκτρέψουν μέρος των εχθρικών δυνάμεων από τα ανατολικά. Παρόλα αυτά υπέστησαν σημαντικές απώλειες. Το Στάλινγκραντ πήρε ιδιαίτερα πολλή ενέργεια. Τα σοβιετικά στρατεύματα έχασαν επίσης πολλά και μερικά από τα στρατεύματα κατέληξαν στο καζάνι του Χάρκοβο και του Κουρσκ.
  Οι Ναζί αύξησαν την παραγωγή όπλων. Χάρη στην έλλειψη βομβαρδισμών, τα Krauts μπόρεσαν να αυξήσουν την παραγωγή αρμάτων μάχης κατά ένα πιο σημαντικό ποσοστό, καθώς και την αεροπορία. Ο βομβαρδισμός εμπόδισε τους Ναζί περισσότερο από όσο πιστεύεται συνήθως. Επιπλέον, στην πραγματική ιστορία, η Γερμανία αύξησε την παραγωγή εξοπλισμού σε μεγάλο βαθμό λόγω της αναδιάρθρωσης της οικονομίας σε πολεμική βάση και της ολοένα και πιο ενεργητικής χρήσης της δουλείας των σκλάβων, και όχι επειδή βομβαρδίστηκαν αδύναμα.
  Προς το παρόν, οι Γερμανοί περίμεναν και κατασκεύασαν νέα άρματα μάχης, εκπαιδεύτηκαν πληρώματα, βασιζόμενοι στη σύγχρονη τεχνολογία. Την ίδια στιγμή, το ερώτημα παρέμενε ανοιχτό: από πού να ξεκινήσει η επίθεση; Η προεξοχή του Κουρσκ δεν υπήρχε πια. Και αυτό είναι μια φυσική ένδειξη. Και έτσι και οι ίδιοι οι Γερμανοί και ο Χίτλερ δίστασαν. Υπήρχε μια ιδέα να κατακτήσουμε το Λένινγκραντ. Αν και σε αυτή την περίπτωση θα ήταν απαραίτητο να διαρρήξουμε ισχυρές οχυρώσεις.
  Οι Γερμανοί στρατηγοί δεν ήθελαν να πάνε ξανά στο Στάλινγκραντ. Αλλά ειλικρινά μιλώντας, η επιλογή δεν είναι μεγάλη. Είναι δυνατόν να επιτεθεί στην ίδια τη Μόσχα; Σοβαρές διαφωνίες προέκυψαν ανάμεσα στους φασίστες ηγέτες. Ο Mainstein, ο Guderian και ο Rommel μίλησαν ακόμη και με την έννοια ότι ήταν καλύτερα να μην επιτεθούν καθόλου, αλλά να αφήσουν τους Ρώσους να χώσουν τη μύτη τους και να τους παρασύρουν σε μια παγίδα.
  Ένα εναλλακτικό σχέδιο προέβλεπε την έναρξη επίθεσης από τη χερσόνησο Taman και το Rostov-on-Don• οι Fritz μπόρεσαν να υπερασπιστούν αυτήν την καλά οχυρωμένη πόλη μεταφέροντας ενισχύσεις από τη Βαλκανική ομάδα, αντικαθιστώντας τα στρατεύματα κατοχής τους με βουλγαρικά και ιταλικά.
  Ο Φύρερ, που του άρεσαν οι επιχειρήσεις κατά τις οποίες τα στρατεύματα διαπερνούν τις συγκλίνουσες κατευθύνσεις, ήταν όλο και περισσότερο διατεθειμένος σε αυτό το σχέδιο, αλλά άργησε να το εφαρμόσει. Συγκεκριμένα, το τανκ Panther αποδείχθηκε ιδιότροπο και συχνά κατέρρευσε, οπότε χρειαζόταν τροποποιήσεις. Αφήστε πρόσθετη εκπαίδευση του πληρώματος. Και ο Φύρερ ήθελε να σφραγίσει περισσότερους "Τίγρεις".
  Ο Στάλιν τελικά το βαρέθηκε. Φοβούμενος ότι θα άνοιγε ένα δεύτερο μέτωπο από την Ιαπωνία, η οποία είχε σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στη νότια Κίνα, της οποίας ο χερσαίος στρατός είχε ήδη ξεπεράσει τα επτά εκατομμύρια στρατιώτες και δεδομένα για το αυξανόμενο στρατιωτικό δυναμικό του Τρίτου Ράιχ, ο ίδιος διέταξε την έναρξη μιας επίθεσης στο τις κατευθύνσεις Kursk και Donbass. Ο δισταγμός του Χίτλερ και η επιθυμία του Φύρερ να σχηματίσει τμήματα με εκατοντάδες Τίγρες και Πάνθηρες οδήγησαν στην προκοπή.
  Ωστόσο, τα σοβιετικά στρατεύματα, έχοντας εξαπολύσει την επίθεση στις 7 Ιουλίου 1943, δεν είχαν αποφασιστικό πλεονέκτημα σε ισχύ. 5,56 εκατομμύρια γερμανικά στρατεύματα, περίπου ένα εκατομμύριο διακόσιες πενήντα χιλιάδες δορυφόροι στρατιώτες, έδρασαν εναντίον 6,6 εκατομμυρίων Σοβιετικών στρατιωτών και αξιωματικών. Ο Μουσολίνι, μετά την εξαφάνιση της απειλής επίθεσης από τα δυτικά και τα νότια, αύξησε σημαντικά τον αριθμό των ιταλικών στρατευμάτων στα ανατολικά. Ο αριθμός των ισπανικών μονάδων αυξήθηκε επίσης. Ο Σαλαζάρ έστειλε επίσης ένα τμήμα "εθελοντών". Πολέμησαν επίσης οι γαλλικές λεγεώνες, οι Ρουμάνοι, πιο ενεργά Ούγγροι, Αλβανοί και ξένες μεραρχίες στα SS από όλη την Ευρώπη.
  Έτσι, ο σοβιετικός στρατός δεν είχε υπεροχή σε αριθμούς, αλλά η ετερογένεια του συνασπισμού μείωσε την ποιότητα των εχθρικών δυνάμεων. Ο Κόκκινος Στρατός έχει κάποια αριθμητική υπεροχή σε άρματα μάχης και πυροβολικό. Αλλά προς το παρόν, ίσως, οι "Τίγρεις" και οι "Πάνθηρες" δεν έχουν ίσο από την άποψη της δύναμης πυρός και της πανοπλίας του αντιπάλου. Και το Τ-4 απέκτησε υπεροχή σε ισχύ πυροβόλου όπλου έναντι του Τ-34-76. Αλλά η ΕΣΣΔ έχει πυραυλικό πυροβολικό και οι Γερμανοί, παρά την ανάπτυξη ειδικών εκτοξευτών αερίου, το έχουν αναπτύξει μάλλον ελάχιστα.
  Υπάρχει κατά προσέγγιση αριθμητική ισοτιμία στην αεροπορία. Τα γερμανικά μαχητικά ME-109 "G", Focke-Wulf είναι ισχυρότερα, ωστόσο, από τα σοβιετικά αεροσκάφη σε οπλισμό και ταχύτητα, αλλά ελαφρώς πιο αδύναμα σε ελιγμούς. Αλλά η Γερμανία, δυστυχώς, έχει πιο έμπειρους και παραγωγικούς άσους. Το βομβαρδιστικό Yu-188 είναι ίσως καλύτερο σε χαρακτηριστικά πτήσης από τα PE-2 και TU-3. Και το Yu-288 άρχισε να μπαίνει σε υπηρεσία. Είναι αλήθεια ότι μόλις άρχισε να παρουσιάζεται, όπως το ME-309.
  Αλλά σε κάθε περίπτωση, χωρίς να έχει πλεονέκτημα σε δύναμη, ο Κόκκινος Στρατός εξαπέλυσε επίθεση ενάντια στις προηγουμένως προετοιμασμένες άμυνες του εχθρού. Και αντιμετώπισε πεισματική αντίσταση. Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν δυναμικά στην επίθεσή τους, ανεξάρτητα από τις απώλειες, πίεσαν προς τα εμπρός. Αν και ο μέσος ρυθμός προόδου αποδείχθηκε χαμηλός, ένα έως δύο χιλιόμετρα την ημέρα. Ο εχθρός έσπασε και κατάφερε να σκάψει ξανά. Ο ρυθμός της όχι λιγότερο ηρωικής προέλασης συνεχίστηκε. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, με το κόστος των μεγάλων απωλειών, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν έως και εκατό χιλιόμετρα, πλησίασαν το Κουρσκ και ξεκίνησαν πεισματικές μάχες για την ίδια την πόλη, πλησιάζοντας επίσης το Μπέλγκοροντ.
  Στις 19 Αυγούστου 1943, η Ιαπωνία, ξεπερνώντας τους δισταγμούς, άνοιξε ένα μέτωπο στην Άπω Ανατολή. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, έχοντας υποστεί μια σειρά από ήττες, το καθεστώς του Τσιάνγκ Κάι-σεκ συμφώνησε σε μια ειρήνη ευνοϊκή για τους σαμουράι. Οι Ιάπωνες απέκτησαν τον έλεγχο σημαντικών επικοινωνιών και απελευθερώθηκαν από την ανάγκη να διεξαγάγουν έναν δύσκολο ανταρτοπόλεμο με κακώς οργανωμένα, αλλά πολύ πολυάριθμα κινεζικά στρατεύματα. Αλλά στον Τσιάνγκ Κάι Σεκ υποσχέθηκε υποστήριξη στον πόλεμο με τον Κόκκινο Στρατό του Μάο Τσε Τουνγκ. Η Ιαπωνία έχει ήδη όλα τα μέσα για να πολεμήσει με την ΕΣΣΔ. Και αποφάσισαν να μην περιμένουν το βροχερό φθινόπωρο και τον σκληρό Σιβηρικό χειμώνα. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι ο Χίτλερ κήρυξε τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1941, αλλά οι σαμουράι δεν τον υποστήριξαν. Το άνοιγμα ενός δεύτερου μετώπου το 1942 θα μπορούσε να είχε σώσει τους Ναζί από μια συντριπτική ήττα στο Στάλινγκραντ.
  Η απόφαση της Ιαπωνίας ήταν αρκετά αναμενόμενη. Ωστόσο, στην επίθεση στο Βλαδιβοστόκ ο σαμουράι πέτυχε τακτικό αιφνιδιασμό και προκάλεσε σοβαρή ζημιά στον Σοβιετικό Στόλο του Ειρηνικού.
  Στα τέλη Αυγούστου, οι Γερμανοί προσπάθησαν να αντεπιτεθούν χρησιμοποιώντας μια μάζα από τα τελευταία άρματα μάχης. Αλλά η νότια αντεπίθεσή τους ήταν ικανή να πετύχει μόνο σχετική επιτυχία. Η σοβιετική διοίκηση είχε ήδη προβλέψει μια τέτοια πιθανότητα και απέσυρε τα στρατεύματά της στις αρχικές τους γραμμές. Μόνο τα συνδυασμένα όπλα της 31ης Στρατιάς έπεσαν στο καζάνι και καταστράφηκαν ως επί το πλείστον.
  Ωστόσο, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν πέτυχαν τον στόχο τους και υπέστησαν πολύ σημαντικές απώλειες, αποτυγχάνοντας να ανακαταλάβουν το έδαφος. Ειδικά, χάθηκαν πάνω από εξήμισι χιλιάδες τανκς, έναντι περίπου οκτακόσιων γερμανικών. Στο τανκ παρκ το αριθμητικό πλεονέκτημα πέρασε στους Ναζί. Τον Σεπτέμβριο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να φτάσουν την ΕΣΣΔ στην παραγωγή εκατοντάδων αεροσκαφών την ημέρα και τον Νοέμβριο, περίπου σε αυτοκίνητα, αυξάνοντας την παραγωγή Panthers σε 650-700 τανκς το μήνα. Εδώ, μεγάλο ρόλο έπαιξε η χρήση πόρων από τις κατεχόμενες χώρες, κυρίως τη Γαλλία, καθώς και το Βέλγιο και την Ολλανδία, όπου καθιερώθηκε η στρατολογία.
  Οι Γερμανοί, με κάποια καθυστέρηση, τον Σεπτέμβριο εξαπέλυσαν μια μακροχρόνια σχεδιασμένη επίθεση από το Ροστόφ-ον-Ντον και τη χερσόνησο Ταμάν. Και έτρεξαν σε επίμονες σοβιετικές άμυνες. Και η Ιαπωνία ξεκίνησε μια επίθεση κατά της Μογγολίας, καταλαμβάνοντας το Ουλάν Μπατόρ και το Πριμόριε. Αλλά μικρή πρόοδος έχει σημειωθεί εκεί.
  Αυτό εκτροπή σημαντικών εφεδρειών και μετά από ενάμιση μήνα σκληρών μαχών, οι γερμανικές ομάδες ενώθηκαν. Αλλά και οι απώλειες των Fritz αποδείχθηκαν πολύ σημαντικές και αναγκάστηκαν να σταματήσουν. Αλλά αυτή η τακτική επιτυχία προκάλεσε την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο και το άνοιγμα ενός τρίτου μετώπου στην Υπερκαυκασία.
  Τώρα έπρεπε να αντεπιτεθούμε και προς αυτή την κατεύθυνση.
  Μέχρι το χειμώνα, η πρώτη γραμμή στην Άπω Ανατολή θα σταθεροποιηθεί. Οι Ιάπωνες προχώρησαν στην περιοχή Primorye από πενήντα έως εκατόν είκοσι χιλιόμετρα, κατέλαβαν περισσότερο από τη μισή Μογγολία μαζί με το Ulaanbaatar, αλλά η επίθεσή τους σταμάτησε. Οι Τούρκοι πλησίασαν το Ερεβάν και επιτέθηκαν στο Μπατούμι, κατάφεραν να καταλάβουν τα δύο τρίτα της τελευταίας πόλης. Οι ίδιοι οι Γερμανοί δεν θα προχωρήσουν πολύ το φθινόπωρο. Και δεν έχουν πάρει ακόμη την πρωτοβουλία.
  Ο πόλεμος γινόταν όλο και πιο θέσιος και παρατεταμένος. Στην εξάντληση, και στην τεχνολογική υπεροχή. Κατά τη διάρκεια του 1943, η ΕΣΣΔ αύξησε την παραγωγή αεροσκαφών κατά μιάμιση φορά από 25 χιλιάδες σε 37 χιλιάδες. Η ναζιστική Γερμανία από πάνω από 15 χιλιάδες σε 32 χιλιάδες, υπερδιπλάσια. Τους τελευταίους μήνες του έτους, οι Γερμανοί αντιστοίχισαν τα σοβιετικά αποτελέσματα παραγωγής τους σε αεροσκάφη. Και σε τανκς και αυτοκινούμενα όπλα επίσης - με ποιοτική υπεροχή. Αλλά η ΕΣΣΔ πρέπει επίσης να πολεμήσει την Ιαπωνία. Επιπλέον, ένας αριθμός αεροσκαφών και δεξαμενών παράγονται στην Ιταλία και σε άλλες δορυφορικές χώρες του Τρίτου Ράιχ. Ακόμα κι αν όχι πάρα πολύ. Επιπλέον, οι Γερμανοί, εκμεταλλευόμενοι την απουσία πολέμου, άρχισαν να εξάγουν και να προμηθεύουν πετρέλαιο από τη Λιβύη για τις ανάγκες τους.
  Έτσι σταδιακά η έλλειψη ενέργειας στο Τρίτο Ράιχ αποδυναμώθηκε. Επιπλέον, οι αφρικανικές γαλλικές κτήσεις υποσχέθηκαν να είναι μια καλή πηγή πρώτων υλών.
  Για να μπορέσουν οι Ναζί να εφοδιαστούν καλά. Σε απάντηση, οι κόκκινοι σχεδιαστές ετοίμασαν νέους τύπους δεξαμενών για τον Στάλιν με πυροβόλα 85 mm και 122 mm. Οι Γερμανοί επιβράδυναν κάπως την εργασία στο Panther 2. Δεν είναι εύκολο να αποκτήσεις ένα τανκ με ισχυρά όπλα, ισχυρή πανοπλία και σχετικά κινητικότητα. Και το "Royal Tiger" αποδείχθηκε πολύ βαρύ στους 68 τόνους. Μόνο ο εκσυγχρονισμός του Πάνθηρα υποσχέθηκε να είναι σχετικά επιτυχημένος. Και το τανκ T-4, προφανώς, έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές του. Σταδιακά, ξεκινώντας το 1944, η παραγωγή αυτού του μηχανήματος άρχισε να μειώνεται. Να σταματήσει εντελώς τον Απρίλιο.
  Η σοβιετική διοίκηση ξεκίνησε αρκετές επιθετικές επιχειρήσεις το χειμώνα. Και η χερσόνησος Ταμάν, και στο κέντρο, και προς την κατεύθυνση του Λένινγκραντ, και κοντά στο Κουρσκ. Όμως καμία σημαντική επιτυχία δεν σημειώθηκε πουθενά . Ο εχθρός είχε ήδη μια αριθμητική υπεροχή σε ανθρώπινο δυναμικό τόσο σε τανκς όσο και σε αεροσκάφη. Μόνο ο φόβος του καιρού ανάγκασε τους Φριτς να ακολουθήσουν αμυντικές τακτικές.
  Αρνητικό ρόλο έπαιξε επίσης ο αυξημένος αριθμός λιποτάκτες και προδότες, καθώς και το γεγονός ότι οι Γερμανοί ανέπτυξαν αεροπορία μεγάλου υψόμετρου, η οποία ήταν πιο αποτελεσματική στην αναγνώριση από τον αέρα.
  Επιπλέον, η σοβιετική διοίκηση προσέγγισε τη διαδικασία συγκέντρωσης δυνάμεων κάπως εσφαλμένα. Ειδικότερα, η ίδια η τακτική της έναρξης της επόμενης επιχείρησης σε διαφορετική περιοχή πριν από την ολοκλήρωση της προηγούμενης είχε νόημα δεδομένης της αριθμητικής υπεροχής. Όπως στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, χωρίζοντας τους Γερμανούς. Αλλά αν ο εχθρός σας υπερτερεί αριθμητικά, αυτό δυσκόλεψε την επίτευξη υπεροχής σε δυνάμεις σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
  Εάν ο Στάλιν είχε καταφέρει να δημιουργήσει υπεροχή σε ένα ξεχωριστό τμήμα του μετώπου σε αναλογία περίπου τρία προς ένα, τότε ίσως θα είχε επιτευχθεί η τακτική επιτυχία.
  Και έτσι σε έναν τομέα υπάρχει επίθεση, σε άλλον ετοιμάζονται, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο εύκολο για τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους να αποκρούσουν. Επιπλέον, το Fritz διέθετε ήδη αναγνωριστικά αεροσκάφη μεγάλου ύψους, υψηλής ταχύτητας με εξαιρετική οπτική, που τους επέτρεπε να παρακολουθούν την κίνηση των στρατευμάτων. Και το χειμώνα είναι πιο δύσκολο να καμουφλάρετε και η νύχτα δεν είναι πανάκεια, έτσι οι Γερμανοί αξιωματικοί πληροφοριών απέκτησαν συσκευές καλής νυχτερινής όρασης.
  Το "Royal Tiger" ως προγραμματισμένο άρμα μάχης καθυστέρησε στη σειριακή παραγωγή και δεν ήταν απολύτως επιτυχημένο. Το "Panther" -2, το οποίο ο Χίτλερ διέταξε να ενισχυθεί με θωράκιση για να γίνει το IS-2 αδιαπέραστο και να εγκατασταθεί ένας κινητήρας 900 ίππων, ζύγιζε 51 τόνους, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη την εγκατάσταση ενός περιβλήματος από κράμα, το οποίο εξοικονομούσε 800 κιλά . Αλλά κατέστη δυνατή η ενίσχυση της πλευρικής θωράκισης έως και 82 χιλιοστά σε ορθολογική γωνία. Αυτό έκανε το γερμανικό τανκ να μην είναι τόσο ευάλωτο από τα πλάγια όσο τα προηγούμενα μοντέλα. Αλλά και πάλι, το "Panther"-2 και το "Lion"-2 σε ένα πιο προηγμένο σχήμα διάταξης βρίσκονται ακόμη στη διαδικασία ανάπτυξης.
  Αλλά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι Γερμανοί πήραν τον έλεγχο των γαλλικών κτήσεων στην Αφρική, συμπεριλαμβανομένου του Νίγηρα. Και υπάρχει πετρέλαιο, φυσικό αέριο και βωξίτη, και ακόμη μεγαλύτερα αποθέματα ουρανίου, ειδικά στο Κονγκό. Ο Ντε Γκωλ πιάστηκε - χωρίς τη βοήθεια των συμμάχων ήταν άχρηστος και ο Σκορέλ δούλευε καθαρά και επιδέξια.
  Έτσι, μέχρι τον Μάιο του 1944, τα προβλήματα με το πετρέλαιο επιλύθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Όλες οι προμήθειες έρχονταν ήδη από τη Λιβύη και το μόνο που έμενε ήταν να ανοίξουν όλο και περισσότερα πηγάδια.
  Όμως τον Μάιο οι Γερμανοί δεν ήταν ακόμη έτοιμοι να επιτεθούν. Εκτός από το Tiger, που ήταν ξεπερασμένο σχεδιαστικά, δεν είχαν σοβαρό ντεπόζιτο. Είναι αλήθεια ότι το "Tiger" ήταν ήδη σε μαζική παραγωγή και, χάρη στην υψηλή ποιότητα της θωράκισης και το πάχος των πλευρών, καθώς και στο όπλο ταχείας βολής, ακριβείας, μπορούσε να παίξει τον ρόλο του, αν όχι ενός ιδανικού , αλλά περισσότερο ή λιγότερο ανεκτό τανκ, σπάζοντας τον κύκλο εργασιών των στρατευμάτων της ΕΣΣΔ .
  Η γερμανική διοίκηση, μετά από μια σειρά διαφωνιών, επέστρεψε στο προηγούμενο σχέδιο του 1942. Δηλαδή να εξαπολύσει επίθεση στα πλάγια. Πάρτε το Λένινγκραντ σε ένα διπλό ρινγκ και περάστε στο Στάλινγκραντ. Επιπλέον, αφού η Βέρμαχτ εγκατέλειψε το προεξέχον Rzhev-Vyazemsky, χάθηκε ένα βολικό προγεφύρωμα για επίθεση στη Μόσχα. Άρα είναι σχετικά μακριά από την πρωτεύουσα.
  Το σχέδιο των Ναζί επίσης δεν είναι βέλτιστο, αλλά... Πρόωρες βουλευτικές εκλογές έγιναν στη Σουηδία, όπου οι Ναζί πέτυχαν μια εντυπωσιακή νίκη. Μια χώρα με πληθυσμό οκτώ εκατομμυρίων ανθρώπων και ανεπτυγμένη οικονομία ήταν έτοιμη να πολεμήσει εναντίον της ΕΣΣΔ. Η πιο δημοφιλής μορφή ήταν ο Κάρολος ο Δωδέκατος. Οι Σουηδοί λαχταρούσαν για εκδίκηση για προηγούμενες ήττες και ταπείνωση κατά τη διάρκεια των πολέμων που χάθηκαν από τον Μέγα Πέτρο και τον Αλέξανδρο τον Πρώτο. Έτσι, όλη η Ευρώπη είχε ήδη πολεμήσει ενάντια στην ΕΣΣΔ. Επιπλέον, ο Φράνκο και ο Σαλαζάρ αποφάσισαν να μπουν επίσημα στον πόλεμο για να διεκδικήσουν το μερίδιό τους από τα λάφυρα. Μόνο η Ελβετία παρέμεινε επίσημα ουδέτερη, αλλά έστειλε και ένα τμήμα εθελοντών.
  Η αριθμητική υπεροχή ήταν στο πλευρό του ναζιστικού συνασπισμού. Επιπλέον, μέχρι τα μέσα Μαΐου 1944, οι Γερμανοί είχαν ήδη περίπου χίλια αεροσκάφη ME-262 σε υπηρεσία. Το ίδιο το αυτοκίνητο είναι αρκετά επιτυχημένο, αλλά με ημιτελείς κινητήρες. Σταδιακά όμως οι κινητήρες βελτιώθηκαν, έγιναν πιο ισχυροί, πιο αξιόπιστοι και η κατανάλωση καυσίμου μειώθηκε.
  Η επίθεση ξεκίνησε στα νότια. Ο Fritz προσπάθησε να επαναλάβει το σχέδιο που ανέπτυξε η OKW για την Επιχείρηση Blau τον Ιανουάριο του 1942, αλλά στη συνέχεια άλλαξε αυθαίρετα από τον Χίτλερ. Όταν επιτίθεται στο Στάλινγκραντ τόσο από το νότο όσο και από το βορρά, σε συγκλίνουσες κατευθύνσεις. Πρώτα όμως, οι Γερμανοί έπρεπε να περάσουν στον Ντον. Οι φασίστες Tigers βγήκαν στην επίθεση, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια ισχυρή αμυντική γραμμή. Η προέλαση των Krauts αποδείχθηκε αργή, βαλτώθηκαν στην άμυνα σε βάθος των σοβιετικών στρατευμάτων. Έχοντας διανύσει μόνο 35-40 χιλιόμετρα προς την κατεύθυνση του Voronezh τις πρώτες δέκα ημέρες.
  Στη συνέχεια, σε δύο εβδομάδες επίμονων μαχών, οι Ναζί προχώρησαν μόλις δέκα χιλιόμετρα και, λόγω των μεγάλων απωλειών, αναγκάστηκαν να σταματήσουν.
  Η επίθεση στο νότο εξελίχθηκε με μεγαλύτερη επιτυχία. Υπάρχουν λιγότερα σοβιετικά στρατεύματα εκεί και είναι πιο δύσκολο να αμυνθεί κανείς. Πολυάριθμα "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (αυτό το αυτοκινούμενο όπλο αποδείχθηκε ότι ήταν πιο διαδεδομένο λόγω της έλλειψης στρατηγικών βομβαρδισμών!) και τα πρώτα μοντέλα του "Jagdtiger" και του ιδιαίτερα αποτελεσματικού "Sturmtiger". Οι Γερμανοί κατάφεραν να διαπεράσουν τις πρώτες γραμμές άμυνας και να αποκτήσουν επιχειρησιακό χώρο.
  Την ίδια στιγμή, ο ιαπωνικός στρατός πέρασε και αυτός στην επίθεση. Οι σαμουράι αύξησαν το μέγεθος του στόλου των δεξαμενών τους και τα νέα τους μεσαίου βάρους οχήματα δεν ήταν πρακτικά κατώτερα σε οπλισμό και οδηγική απόδοση από το T-34-76, και ήταν ακόμη ανώτερα σε μετωπική θωράκιση, αν και κατώτερα σε προστασία από τα πλάγια.
  Η Ιαπωνία ηγήθηκε της επίθεσης στη Μογγολία, όπου ήταν πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθεί η άμυνα. Η σοβιετική διοίκηση αντιμετώπισε έλλειψη εφεδρειών, αντεπιτίθεται και στα τρία μέτωπα. Και οι απώλειες προσωπικού κατά τη χειμερινή επίθεση ήταν σημαντικές.
  Η γερμανική επίθεση στο Tikhvin, και οι Φινλανδοί και οι Σουηδοί από το κανάλι της Λευκής Θάλασσας, αποκρούστηκαν με δυσκολία. Οι Ναζί προχωρούσαν αργά, αλλά σχεδόν συνεχώς. Στα μέσα Ιουνίου, στο νότο, τα στρατεύματα του Mainstein εισέβαλαν στο Στάλινγκραντ. Η δεύτερη Μάχη του Στάλινγκραντ ξεκίνησε. Και στις αρχές Ιουλίου, μετά την πτώση του Tikhvin και του Volkhov, οι Φινλανδοί, οι Σουηδοί και οι Γερμανοί ενώθηκαν - σχηματίζοντας έναν δεύτερο δακτύλιο γύρω από την πόλη του Λένιν.
  Έτσι, δημιουργήθηκε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για τις σοβιετικές στρατιωτικές δυνάμεις.
  Όμως το Στάλινγκραντ δεν ενέδωσε στον Μάινσταϊν. Και αυτό εμπόδισε τους Γερμανούς να αναπτύξουν επίθεση προς άλλες κατευθύνσεις. Στο νότο, όπως και το 1942, έφτασαν μόνο στην Πύλη Terek: κολλώντας κοντά στο Γκρόζνι και στο Ορτζονικίτζε. Οι σφοδρές μάχες συνεχίστηκαν στην κατεύθυνση του Voronezh. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, τα σοβιετικά στρατεύματα αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν πέρα από το Ντον. Είναι ειρωνεία της μοίρας ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η πρώτη γραμμή στο νότο επανέλαβε το 1942 την εποχή της μεγαλύτερης προέλασης των Ναζί.
  Ήταν χειρότερα στο βορρά, όπου το Λένινγκραντ βρέθηκε σε πλήρη πολιορκία. Επιπλέον, οι Γερμανοί, οι Φινλανδοί και οι Σουηδοί μπόρεσαν να κόψουν τις άμυνες του Κόκκινου Στρατού στη χερσόνησο της Καρελίας, αποκόπτοντας το Μούρμανσκ μέσω ξηράς από το κύριο τμήμα της ΕΣΣΔ.
  Περίπου σαράντα σοβιετικές μεραρχίες απομονώθηκαν. Ωστόσο, ο αριθμός τους απείχε πολύ από το κανονικό. Η Σουηδία παρουσίασε περίπου είκοσι πέντε αρκετά καλά εξοπλισμένες μεραρχίες. Μαζί με τους έμπειρους Φινλανδούς και τα γερμανικά στρατεύματα, απέκτησαν μια αριθμητική υπεροχή. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μεταφερθούν αποθεματικά στη χερσόνησο της Καρελίας.
  Γενικά, ο Κόκκινος Στρατός δεν μπορούσε να λάβει τις απαραίτητες ενισχύσεις, οπότε οι Ιάπωνες αποδείχθηκαν απροσδόκητα ισχυροί, ο αριθμός τους, μαζί με στρατεύματα μαριονέτας, ξεπέρασε τα πέντε εκατομμύρια και αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα πλήρες δεύτερο μέτωπο. Έτσι, το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να πολεμήσουμε τους Γερμανούς και τους συμμάχους τους.
  Σταδιακά, η ζώνη ελέγχου των σοβιετικών στρατευμάτων στην Καρελία μειώθηκε και το Μούρμανσκ αποκλείστηκε εντελώς και ουσιαστικά καταδικάστηκε. Έτσι ο εχθρικός στόλος και ιδιαίτερα τα υποβρύχια κυριαρχούσαν στη θάλασσα, οπότε δεν υπήρχε τίποτα για να ανεφοδιαστούν.
  Αλίμονο, τον Νοέμβριο του 1944 η ΕΣΣΔ δεν είχε τα αποθέματα για να επαναλάβει το σημείο καμπής του 1942. Σχεδόν τα πάντα ξοδεύτηκαν για να αποτραπεί η απώλεια του Καυκάσου. Επιπλέον, οι Γερμανοί πραγματοποίησαν την επίθεση στο Στάλινγκραντ πιο επαγγελματικά και τα αποθέματα έπρεπε να μεταφέρονται συνεχώς εκεί, σαν στον κρατήρα του Τάρταρου. Ο Στάλιν διέταξε να κρατηθεί η πόλη στον Βόλγα με οποιοδήποτε κόστος. Δεδομένης όμως της κυριαρχίας των εχθρικών αεροσκαφών στον αέρα, η τιμή αποδείχθηκε απίστευτα υψηλή.
  Επιπλέον, ο Mainstein, σε αντίθεση με τον Paulus, δεν βιαζόταν και φρόντιζε τους στρατιώτες. Ως αποτέλεσμα, η αναλογία των απωλειών δεν ήταν υπέρ του Κόκκινου Στρατού.
  Ο Χίτλερ έσπευσε τον Μάινσταϊν, αλλά ο πανούργος στρατάρχης ήξερε πώς να αποφεύγει και να αντέχει την πίεση.
  Ένα από τα πιο ισχυρά είδη όπλων ήταν τα Sturmtigers. Είχαν εξαιρετικά ισχυρούς εκτοξευτές βομβών που εκτόξευαν βλήματα βάρους τριακοσίων είκοσι κιλών. Επιπλέον, οι οβίδες είναι πυραυλοπροωθούμενες και πολύ πιο ισχυρές από τις οβίδες οβίδων. Μπορείτε να τους αποκαλέσετε μια άξια απάντηση στην Katyusha, αν και σε πίστες. Επιπλέον, ορισμένοι εκτοξευτές βομβών τοποθετήθηκαν επίσης σε φορτηγά, με μεγαλύτερη εμβέλεια βολής.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν και εκτοξευτές αερίου. Και φυσικά τζετ βομβαρδιστικά.
  Τον Δεκέμβριο, οι Ιάπωνες κατέλαβαν σχεδόν όλη τη Μογγολία και πλησίασαν το Βλαδιβοστόκ, καταλαμβάνοντας εν μέρει το Primorye και το Khabarovsk. Όμως ο στρατηγός Φροστ τους ανάγκασε να σταματήσουν.
  Εκμεταλλευόμενος αυτό, ο Κόκκινος Στρατός οργάνωσε μια σειρά από αντεπιθέσεις στις γερμανικές πλευρές που προσπάθησαν να καταλάβουν ό,τι είχε απομείνει από το Στάλινγκραντ. Τι, έστω και ένα μικρό μέρος της πόλης κρατήθηκε στις αρχές του 1945. Οι Γερμανοί πέτυχαν ορισμένες επιτυχίες το 1944, αλλά δεν μπόρεσαν καν να κατακτήσουν τον Καύκασο και να αποκτήσουν πετρέλαιο στο Μπακού. Είναι αλήθεια ότι για τις δικές τους ανάγκες μέχρι τώρα είχαν αρκετά από Ρουμανία, Ουγγαρία, Λιβύη, Καμερούν και Νιγηρία.
  Το Λένινγκραντ ήταν ακόμα υπό πολιορκία. Μεγάλα αποθέματα τροφίμων και πυρομαχικών δημιουργήθηκαν εκ των προτέρων, έτσι ώστε η πόλη να επιβιώσει αυτόν τον χειμώνα, συνεχίζοντας να καθηλώνει σημαντικές δυνάμεις της Βέρμαχτ και των συμμάχων της.
  Η σοβιετική ηγεσία κατάφερε επίσης να δημιουργήσει στρατηγικά αποθέματα πρώτων υλών στην πόλη Λένιν για την παραγωγή όπλων. Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει δώσει πάρα πολλά στους φασίστες.
  Αλλά το Μούρμανσκ ήταν εντελώς αποκλεισμένο. Από τα δέκα μεταφορικά που κατευθύνονταν προς την πόλη, τα Krauts τερμάτισαν εννέα.
  Τον Ιανουάριο, η σοβιετική διοίκηση προσπάθησε να δοκιμάσει τη δύναμη των Γερμανών στο κέντρο. Ωστόσο, δεν ήταν δυνατό να νικηθεί η πολύ ισχυρή και τεχνολογικά προηγμένη άμυνα. Η μέγιστη προέλαση ήταν πέντε ή έξι, στην καλύτερη περίπτωση όχι περισσότερο από οκτώ χιλιόμετρα. Και οι απώλειες των σοβιετικών τμημάτων ήταν πολύ σημαντικές. Στα περισσότερα μέρη μέχρι τη μισή σύνθεση.
  Όμως μέρος των γερμανικών δυνάμεων αποσπάστηκε, επιτρέποντάς τους να κρατήσουν το Στάλινγκραντ... Τον Μάρτιο, οι ίδιοι οι Γερμανοί εξαπέλυσαν επίθεση στην Πύλη Τέρεκ. Κατάφεραν να διαπεράσουν τη γραμμή της σοβιετικής άμυνας και να περικυκλώσουν το Γκρόζνι και τον Ορτζονικίντζε, αλλά οι Φριτς είχαν κολλήσει στη γραμμή του Βεντένο, του Σάλι και περαιτέρω μέσα στις πόλεις.
  Η ίδια η πόλη του Γκρόζνι παρέμεινε σε πλήρη πολιορκία μέχρι τον Μάιο. Τον Μάιο, το Στάλινγκραντ έπεσε τελικά. Πρακτικά δεν έχουν απομείνει ερείπια από την πόλη και τα προάστια της, καθώς και από το εργοστάσιο δεξαμενών.
  Ο γερμανικός συνασπισμός τέλειωνε επίσης, αλλά ο Φύρερ ήθελε τη νίκη. Τον Ιανουάριο πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επιτυχημένες δοκιμές του δίσκου, που έφτασαν σε ταχύτητα έως και δύο ταχύτητες ήχου και έφτασαν τα 18 χιλιόμετρα σε ύψος. Τον Μάιο, η δισκέτα είχε ήδη φτάσει σε τέσσερις ταχύτητες ήχου και είχε πηδήξει σε υψόμετρο 30 χιλιομέτρων.
  Αλλά το νέο μηχάνημα, με όλα τα δυνατά και ακόμη και μοναδικά χαρακτηριστικά πτήσης του, αποδείχθηκε ευάλωτο σε μικρές πυρκαγιές και ακριβό. Το πρόβλημα ευπάθειας λύθηκε σύντομα με την εκτόξευση ενός στρωτού άροτρου, αλλά αυτό αύξησε την κατανάλωση καυσίμου και μείωσε τον χρόνο πτήσης του αεροσκάφους. Και το ίδιο το δισκοπλάνο, με το στρωτό "παλτό" του, δεν μπορούσε να πυροδοτήσει αποτελεσματικά.
  Όμως η εποχή των "ιπτάμενων δίσκων" είχε ξεκινήσει. Επιπλέον, οι Γερμανοί απέκτησαν ένα δυνατό ατού: άρματα μάχης νέας γενιάς της κλάσης "Ε". Διέφεραν με παρόμοιο βάρος με το "Royal Tiger" και το "Panther", μια πολύ πιο πυκνή και προηγμένη διάταξη, μια χαμηλή σιλουέτα και παχιά πανοπλία.
  Στη μαζική παραγωγή και στο πεδίο της μάχης, τα Panther-2 και Tiger-2, και στη συνέχεια το Tiger-3, είχαν καλή απόδοση. Το τελευταίο όχημα, με πιο πυκνή διάταξη και μικρό πυργίσκο, διέθετε ισχυρή θωράκιση και κινητήρα 1080 ίππων. Το "ποντίκι" δεν έπιασε ποτέ. Αλλά η τροποποίηση "Panther", "F", είχε καλή απόδοση.
  Λόγω της έλλειψης στοιχείων κράματος, οι σοβιετικές δεξαμενές δεν είχαν πολύ υψηλής ποιότητας θωράκιση και μέχρι στιγμής ο "Πάνθηρας" αντιμετώπισε τον ρόλο του αρκετά καλά ακόμη και με ένα πυροβόλο 75 χλστ. Και η κεκλιμένη μετωπική θωράκιση 120 mm την προστάτευε αρκετά αξιόπιστα από το σοβιετικό πυροβόλο T-34-85 των 85 mm. Αλλά, ίσως, το σοβιετικό αυτοκινούμενο όπλο SU-100 αποδείχθηκε άξιος αντίπαλος στην ενισχυμένη πανοπλία του Πάνθηρα. Το Τ-4 ήταν ήδη εκτός παραγωγής. Και από τις δεξαμενές παραγωγής, το Panther αποδείχθηκε το ελαφρύτερο.
  Η πρώτη εξελιγμένη δεξαμενή ως προς τη διάταξή της ήταν η σειριακή δεξαμενή "Lion". Ο πυργίσκος αυτής της δεξαμενής μετακινήθηκε προς τα πίσω και το κιβώτιο ταχυτήτων, ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων βρίσκονταν σε μία μονάδα μπροστά. Ως αποτέλεσμα, η σιλουέτα του οχήματος ήταν χαμηλή και η θωράκιση με ένα ισχυρό πυροβόλο 105 mm ήταν συγκρίσιμη με το "Royal Tiger" και το μπροστινό μέρος του πυργίσκου ήταν ακόμη πιο ισχυρό.
  Η μετακίνηση του πυργίσκου προς τα πίσω έδωσε επίσης στο λιοντάρι το πλεονέκτημα ότι όταν κινούνταν μέσα στο δάσος, το στόμιο του μακρόκαννου όπλου του δεν κολλούσε τόσο πολύ στους κορμούς των δέντρων.
  Οι Ναζί δοκίμασαν επίσης άλλα σχέδια, και επίσης βομβάρδισαν τις σοβιετικές θέσεις με ισχυρά αεροσκάφη.
  Η Ιαπωνία προσπάθησε επίσης να προχωρήσει και τελικά απέκοψε το Βλαδιβοστόκ από την ηπειρωτική χώρα.
  Οι Γερμανοί προσπάθησαν να περάσουν στη Μόσχα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Αλλά η σοβιετική γραμμή άμυνας αποδείχθηκε πολύ ισχυρή και οι Ναζί υπέστησαν τεράστιες απώλειες. Ακόμη και το τανκ Lev δεν είναι απολύτως επαρκές στην επίθεση, κυρίως λόγω της ανεπαρκούς πλευρικής κάλυψης.
  Η σοβιετική διοίκηση χρησιμοποιούσε όλο και περισσότερο το διαμέτρημα του όπλου των 100 mm όλο και πιο ενεργά. Είναι σαφές ότι η ΕΣΣΔ δεν έχει τους πόρους να νικήσει τα εχθρικά άρματα με τα ίδια άρματα μάχης, αλλά το αντιαρματικό πυροβολικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζικά.
  Το E-100 στο αρχικό μοντέλο αποδείχθηκε πολύ βαρύ στους 140 τόνους και η πλαϊνή θωράκιση ήταν 120 χιλιοστά (μέτωπο 240 χιλιοστά!), ακόμη και υπό γωνία. Αυτό δεν ήταν πλέον αρκετό. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι τα Mouses είναι απελπιστικά πίσω στη διάταξη τους.
  Στην πραγματικότητα, η δεξαμενή Lion και τα αυτοκινούμενα όπλα - E-10, E-25 ήταν προηγμένα γερμανικά οχήματα, όπου συνδυάζονταν η θέση του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων και του κιβωτίου ταχυτήτων. Ωστόσο, οι Γερμανοί παρήγαγαν πολύ καθυστερημένο εξοπλισμό. Για παράδειγμα, "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" με μάλλον ψηλές σιλουέτες που υστερούν στην ανάπτυξη.
  Ούτε το "E"-70 ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Το όχημα ήταν εξοπλισμένο με ένα ισχυρό πυροβόλο 128 χιλιοστών και μια προηγμένη διάταξη, αλλά λόγω της επιθυμίας να διατηρήσει ένα φορτίο μάχης τουλάχιστον 80 βολών και να μην υπερβαίνει τους 70 τόνους, η θωράκισή του αποδείχθηκε συγκρίσιμη με το "Royal Tiger" - μοντέλο 1944 και ανεπαρκές για μια σημαντική ανακάλυψη. Το "Tiger"-3 προστατεύεται ακόμη καλύτερα. Αλλά στο E-70, ένας κινητήρας με υπερσυμπιεστή με ισχύ 1200 ίππων δοκιμάστηκε με επιτυχία , ο οποίος επέτρεψε στη δεξαμενή να φτάσει ταχύτητα 60 χιλιομέτρων την ώρα στον αυτοκινητόδρομο.
  Σε κάθε περίπτωση, τα γερμανικά άρματα μάχης υπέστησαν μεγάλες απώλειες, όπως και το πεζικό. Τόσο οι ξένες μεραρχίες όσο και οι δορυφόροι του Τρίτου Ράιχ έχασαν πολλά.
  Μέχρι τα μέσα Αυγούστου, οι Γερμανοί είχαν προχωρήσει μόνο 40-50 χιλιόμετρα στο κέντρο και δεν μπορούσαν να κερδίσουν επιχειρησιακό χώρο. Και οι απώλειες αποδείχθηκαν τεράστιες. Τον Σεπτέμβριο, οι Ναζί εξαπέλυσαν νέα επίθεση στο νότο... Σε ενάμιση μήνα σφοδρών μαχών, ο εχθρός διέσχισε την Κασπία Θάλασσα, αποκόπτοντας από ξηρά τον Καύκασο.
  Όμως η σοβιετική διοίκηση κατάφερε να δημιουργήσει προμήθειες δια θαλάσσης, αν και με κόστος μεγάλης ζημιάς. Τον Νοέμβριο, το Fritz, με κόστος τεράστιας προσπάθειας και μεγάλης ζημιάς, έφτασε στο δέλτα του Βόλγα. Τον Δεκέμβριο η πρώτη γραμμή σταθεροποιήθηκε. Το χάσμα μεταξύ των μετώπων του Καυκάσου και της κύριας σοβιετικής επικράτειας μεγάλωσε. Επιπλέον, οι Ιάπωνες κατάφεραν να αποκόψουν το Βλαδιβοστόκ, πολιορκώντας τη σοβιετική πόλη.
  Παρά τον αποκλεισμό, το Μούρμανσκ κατάφερε να αντέξει ηρωικά μέχρι τον Δεκέμβριο του 1945. Αλλά και πάλι έπεσε...
  Το 1946 οι εχθροπραξίες συνεχίστηκαν... Η θέση της ομάδας του σοβιετικού στρατού στον Καύκασο αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολη. Αποκόπτονται από την ξηρά και υπάρχει κίνδυνος οριστικής απώλειας του Μπακού.
  Ο Στάλιν ένιωσε υπερβολική νευρικότητα και σωματική εξάντληση. Σφοδρές μάχες εκτυλίχθηκαν προς την κατεύθυνση του Tikhvin. Υπήρχε μια προσπάθεια σωτηρίας του περικυκλωμένου Λένινγκραντ. Στην ίδια την πόλη, οι προμήθειες τροφίμων έμειναν για λιγότερο από έξι μήνες και οι κάρτες τροφίμων κόπηκαν ξανά.
  Στην αρχή, τα σοβιετικά στρατεύματα έσπασαν τη γραμμή του μετώπου, αλλά στη συνέχεια ο εχθρός, με έναν ανώτερο αριθμό αρμάτων μάχης, κατάφερε να πραγματοποιήσει μια αντεπίθεση και ακόμη και να αποκόψει μέρος των σοβιετικών στρατευμάτων. Ο Φεβρουάριος πέρασε σε σκληρές μάχες τόσο στο βορρά όσο και στο νότο, όπου τα σοβιετικά στρατεύματα δοκίμασαν τον εχθρό και προσπάθησαν να ανακαταλάβουν το Στάλινγκραντ. Και το τελευταίο πέτυχε εν μέρει. Σοβιετικά τανκς εισέβαλαν στην πόλη, αλλά, δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να διώξουν τους Ναζί από εκεί.
  Όμως ξέσπασε η τρίτη Μάχη του Στάλινγκραντ. Τα σοβιετικά στρατεύματα πέτυχαν επίσης σχετικά μεγάλες επιτυχίες κοντά στο Voronezh. Αλλά και εκεί, το Fritz, χρησιμοποιώντας μεγάλο αριθμό μονάδων αρμάτων μάχης και την τεχνολογική τους υπεροχή, μπόρεσε να αποκαταστήσει την κατάσταση. Τον Μάρτιο, ελικόπτερα και δισκέτες σε σχήμα δίσκου άρχισαν να συμμετέχουν σε εχθροπραξίες σε μεγάλη κλίμακα. Οι Γερμανοί έκαναν αρκετές βελτιώσεις στους ιπτάμενους δίσκους και κατάφεραν να εξαπολύσουν πυραυλικές επιθέσεις σε σοβιετικές θέσεις μαζί τους. Αλλά στην πράξη, το δισκοπλάνο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες ως θαυματουργό όπλο.
  Ακριβώς όπως ο βαλλιστικός πύραυλος von Braun αποδείχθηκε πολύ ακριβός και χαμηλής ακρίβειας για την ενεργό χρήση του στη μάχη για να δικαιολογηθεί.
  Όμως οι Γερμανοί απέκτησαν βομβαρδιστικά αεροσκάφη χωρίς ουρά ικανά να μεταφέρουν έως και δέκα τόνους φορτίου και να πετάξουν σε απόσταση έως και 16 χιλιάδων χιλιομέτρων (!).
  Δυστυχώς, η σοβιετική αεροπορία υστερούσε ακόμα και ο εχθρός κυριάρχησε σχεδόν πλήρως στον αέρα. Σε κάθε περίπτωση, τα αεροσκάφη με έλικα, καταρχήν, δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα αεριωθούμενα αεροσκάφη σε χαρακτηριστικά πτήσης. Και οι δικές μας εξελίξεις άργησαν πολύ. Και η μετάβαση από αεροσκάφη με έλικα σε αεροσκάφη αεριωθουμένων είναι πολύ επώδυνη.
  Και οι πιλότοι πρέπει να επανεκπαιδευτούν, οι διάδρομοι πρέπει να επεκταθούν και να προετοιμαστεί ένας ειδικός τύπος καυσίμου. Λοιπόν, οι ίδιοι οι κινητήρες είναι ακόμα υπό δοκιμή και εντοπισμό σφαλμάτων!
  Οι Γερμανοί βρέθηκαν αποσπασμένοι από το Στάλινγκραντ... Παραδόξως, το Τρίτο Ράιχ και ολόκληρος ο συνασπισμός είχαν ξεμείνει από ατμό, και ο Κόκκινος Στρατός ήταν σαν πουλί του Φοίνικα. Τόσο ο Απρίλιος όσο και ο Μάιος πέρασαν σε σκληρές μάχες κοντά στο Στάλινγκραντ. Και ακόμη και τον Ιούνιο, ο Κόκκινος Στρατός προσπαθούσε ακόμα να προχωρήσει, καθηλώνοντας τον εχθρό. Αλλά τον Ιούλιο, παρά τη ζέστη, οι Ναζί εξακολουθούσαν να κινούνται κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας προς την κατεύθυνση του Μπακού. Η πρόοδος ήταν εξαιρετικά αργή. Κατά μέσο όρο 1,5 χιλιόμετρο την ημέρα. Το Νταγκεστάν επανήλθε... Τα σοβιετικά στρατεύματα συνέτριψαν τον Φριτς και τους συμμάχους τους σε όλα τα αζιμούθια.
  Κτυπούσαν τον εχθρό και στο κέντρο και στο βορρά. Δεν τους επετράπη να πλησιάσουν το Αρχάγγελσκ... Όμως τον Σεπτέμβριο ο ρυθμός της γερμανικής προέλασης στον Καύκασο επιταχύνθηκε. Οι δυνάμεις της καυκάσιας ομάδας εξαντλήθηκαν πολύ και μια θάλασσα δέκα μεταφορών έφτασε σε συνθήκες εχθρικής αεροπορικής υπεροχής στον αέρα το πολύ δύο ή τριών. Στα τέλη Οκτωβρίου, οι φασίστες μπήκαν ωστόσο στο Αζερμπαϊτζάν. Και τον Νοέμβριο προχώρησαν στο Μπακού. Και στις αρχές Δεκεμβρίου οι Κράουτ ενώθηκαν με τους Τούρκους στη Γεωργία...
  Ακόμη και πριν από τον Μάρτιο υπήρχαν μάχες στον Καύκασο και το Ερεβάν γενικά άντεξε μέχρι τον Ιούνιο του 1947.
  Όλο το χειμώνα ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε ακούραστα να προχωρήσει. Χτύπησαν άσχημα τον συνασπισμό. Αν και οι Ιάπωνες κατέλαβαν τελικά το Βλαδιβοστόκ τον Απρίλιο, αυτό επέτρεψε μόνο στην ΕΣΣΔ να εγκατασταθεί πιο σταθερά στο Αμούρ.
  Αν και ο Κόκκινος Στρατός δεν πέτυχε απτές επιτυχίες με τις επιθέσεις του τον χειμώνα και τον Μάρτιο, έδωσε ένα δίκαιο μάθημα στον συνασπισμό. Στις γερμανικές δορυφορικές χώρες, η κατάσταση επιδεινώθηκε ολοένα και περισσότερο. Το ανθρώπινο δυναμικό εξαντλήθηκε και οι απώλειες ήταν τεράστιες. Το οικονομικό βάρος γινόταν εντελώς αφόρητο. Ακόμα και οι επιτυχίες στα μέτωπα ευχαριστούσαν τον Ευρωπαίο στο δρόμο όλο και λιγότερο. Η επιθυμία για ειρήνη γινόταν όλο και πιο δυνατή.
  Αλλά ο Χίτλερ ήθελε πεισματικά να τελειώσει την ΕΣΣΔ. Αν και οι υπολογισμοί ότι ο Κόκκινος Στρατός θα έχανε τη μαχητική του αποτελεσματικότητα μετά την απώλεια του Μπακού δεν έγιναν πραγματικότητα. Το 1946, η ΕΣΣΔ παρήγαγε έναν αριθμό ρεκόρ όπλων: περίπου 60 χιλιάδες αεροσκάφη και 40 χιλιάδες τανκς και αυτοκινούμενα όπλα, 250 χιλιάδες όπλα και όλμους. Ναι, η σοβιετική αεροπορία είναι κυρίως το μαχητικό Yak-9, το επιθετικό αεροσκάφος IL-2, το οποίο είναι ακόμα σε παραγωγή. Το Yak-3 και το LA-7 παράγονταν σε μικρές ποσότητες. Εξακολουθούν να παράγονται τα PE-2 και TU-3. Ναι, η αεροπορία μπορεί να θεωρηθεί απαρχαιωμένη έναντι των εχθρικών τεράτων αεριωθουμένων, αλλά δεν είναι. Όπως τα T-34-85, IS-3 και SU-100, τα υπόλοιπα οχήματα είναι σε μικρές ποσότητες.
  Και το 1947 άρχισε να μπαίνει σε υπηρεσία το T-54, το οποίο θα έπρεπε να είχε βάλει τέλος στην ποιοτική υπεροχή της γερμανικής τεχνολογίας. Φυσικά, το Τ-54, βάρους 36 τόνων, δεν θα μπορούσε να είναι ισχυρότερο από όλα τα εχθρικά άρματα μάχης, αλλά θα μπορούσε εύκολα να ανταγωνιστεί τους Πάνθηρες και τους Τίγρηδες.
  Το κύριο γερμανικό τανκ ήταν το Ε-50, που ονομαζόταν Lion-3. Το όχημα είναι παρόμοιο με το Lion, αλλά με ισχυρότερο κινητήρα 1200 ίππων και παχιά θωράκιση. Ζυγίζοντας 75 τόνους, το πάχος της πλευρικής θωράκισης του γερμανικού τανκ αυξήθηκε στα 140 mm και το μπροστινό μέρος ήταν 240 mm με πυροβόλο 105 mm και μήκος κάννης 100 el. Το νέο γερμανικό αυτοκίνητο θα πρέπει να γίνει το κύριο. Είναι ανώτερο από το σοβιετικό σε οπλισμό και θωράκιση, αλλά είναι υπερδιπλάσιο βαρύ.
  Ωστόσο, το T-54 μόλις αρχίζει να μπαίνει στην παραγωγή.
  Όμως το καλοκαίρι του 1947 ήταν ακόμα πιο ζεστό. Οι Γερμανοί προσπαθούν να επιτεθούν ξανά στη Μόσχα. Διασχίζουν και το Σαράτοφ. Οι μάχες διαρκούν μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου. Οι Φριτς καταφέρνουν ακόμα να πάρουν τον Σαράτοφ. Όμως στην περιοχή της Μόσχας κατάφεραν να προχωρήσουν το πολύ εξήντα με εβδομήντα χιλιόμετρα. Τόσο ο Rzhev όσο και ο Vyazma, αν και ο τελευταίος ήταν κατά το ήμισυ περικυκλωμένος, παρέμειναν στην ΕΣΣΔ.
  Η Μόσχα δεν έχει κατακτηθεί και οι Ναζί και ο βάναυσος συνασπισμός τους πρέπει να αντιμετωπίσουν τον χειμώνα στα χαρακώματα. Αυτή τη φορά, η σοβιετική διοίκηση σώζει ανθρώπους και συσσωρεύει δύναμη. Συγκεκριμένα, το άρμα Τ-54. Και στις 31 Δεκεμβρίου 1947, το MIG-15 δοκιμάστηκε με επιτυχία, το οποίο θα έπρεπε να τερματίσει το γερμανικό μονοπώλιο στα αεριωθούμενα αεροσκάφη στον αέρα.
  Είναι αλήθεια ότι τον Φεβρουάριο του 1948, το Λένινγκραντ έπεσε μετά από πολλά χρόνια πολιορκίας. Πολύ βαρύ πλήγμα στο κύρος της σοβιετικής εξουσίας.
  Η θέση της ΕΣΣΔ τον Μάιο του 1948 έγινε απελπιστική. Οι Γερμανοί και ο συνασπισμός τους ελέγχουν τον Καύκασο, μετά τον Βόλγα μέχρι το Σαράτοφ και το Ταμπόφ με το Βορόνεζ. Στη συνέχεια ανατολικά του Orel, σχεδόν δίπλα στην Τούλα, μετά στο Vyazma και κοντά στο ίδιο το Rzhev, μέχρι το Αρχάγγελσκ.
  Λοιπόν, τι άλλο μπορεί να γίνει σε μια τέτοια κατάσταση; Επιπλέον, οι Ιάπωνες ελέγχουν όλο το Primorye κατά μήκος του ποταμού Amur και κατέλαβαν τον μοναδικό τους σύμμαχο: τη Μογγολία.
  Και κατά τη διάρκεια των επτά ετών του πολέμου, χάθηκαν εδάφη στα οποία ζούσε τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός της ΕΣΣΔ πριν από την κατοχή, και ίσως και περισσότεροι. Κατά τη διάρκεια των επτά ετών του πολέμου, ο Κόκκινος Στρατός έχασε ανεπανόρθωτα τουλάχιστον είκοσι εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικούς. Χωρίς να υπολογίζουμε αυτούς που τραυματίστηκαν ή ανάπηροι. Χωρίς να υπολογίζουμε τις τεράστιες απώλειες από τους μαζικούς βομβαρδισμούς, τους βομβαρδισμούς και την πείνα.
  Ακόμη και αν ληφθούν υπόψη οι οικογένειες που εκκενώθηκαν, ο Στάλιν δεν είχε πάνω από εκατό εκατομμύρια εργατικό δυναμικό υπό τον έλεγχό του, ίσως και λιγότερο. Από αυτούς, κάθε πέμπτος επιστρατεύεται στο στρατό. Περίπου είκοσι εκατομμύρια διαφορετικά στρατεύματα. Επιτρεπόταν η χρήση των μηχανημάτων σε παιδιά ηλικίας από πέντε ετών, συνταξιούχους και άτομα με αναπηρία της πρώτης και δεύτερης ομάδας.
  Η χώρα είναι εξαιρετικά κινητοποιημένη. Η παραγωγή όπλων το 1947 μειώθηκε ελάχιστα... Άρα είναι πολύ νωρίς για να βάλουμε τέλος στη χώρα των Σοβιετικών!
  Ο ίδιος ο Στάλιν, σε κάθε περίπτωση, δεν το πίστευε. Και ο Χίτλερ ήθελε επίσης να πιέσει τη Ρωσία - να τα πάρει όλα με τη μία! Άρα δεν υπήρχε κανένας απολύτως συμβιβασμός.
  Το καλοκαίρι οι Γερμανοί εξαπέλυσαν νέα επίθεση στη Μόσχα. Εξακολουθούσαν να ελπίζουν ότι θα μπορούσαν να σπάσουν την πρωτεύουσα και να τερματίσουν την ΕΣΣΔ. Από τον Κόκκινο Στρατό, η Μόσχα καλύφθηκε από περισσότερα από τρία εκατομμύρια στρατιώτες και πολιτοφυλακές. Ήταν οπλισμένοι με δώδεκα χιλιάδες τανκς και αυτοκινούμενα όπλα. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν μόνο περίπου πεντακόσια T-54, κυρίως T-34-85 και SU-100. Το IS-3 είχε ήδη διακοπεί αυτή τη στιγμή. Πολύ λίγες δεξαμενές IS-4 κατασκευάστηκαν λόγω της τεχνολογικής αναξιοπιστίας αυτού του μαστόδοντος. Παρήχθησαν έξι άρματα μάχης IS-7, αλλά αυτό το όχημα δεν μπήκε σε μαζική παραγωγή. Αν και, μάλλον μάταια. Μπορούσε να διαπεράσει την θωράκιση των 240 χλστ. του Lev-3 των 75 τόνων με το πυροβόλο των 130 χλστ. Είναι αλήθεια ότι οι Γερμανοί είχαν μια πιο εξελιγμένη δεξαμενή, το Royal Lion, βάρους 100 τόνων με κινητήρα 1800 ίππων και ένα 128 mm με πολύ μακρόβιο όπλο με αρχική ταχύτητα βλήματος 1260 μέτρα ανά δευτερόλεπτο.
  Αλλά ο Στάλιν με κάποιο τρόπο έχασε το ενδιαφέρον του για τον βαρύ εξοπλισμό και προτιμούσε: κατά προτίμηση μικρό, αλλά απομακρυσμένο.
  Αλλά οι τέσσερις πολεμιστές: Ζόγια, Βικτώρια, Έλενα, Ναντέζντα δεν το σκέφτηκαν. Και μόλις παρέλαβαν το άρμα IS-7 υπό τον έλεγχό τους. Επιπλέον, και στο νούμερο επτά. Έτσι οι τέσσερις έφτιαξαν αυτό το αυτοκίνητο με δικά τους έξοδα. Τα κορίτσια βρήκαν ράβδους χρυσού στη Σιβηρία και τις δώρησαν στο ταμείο του Υπουργείου Άμυνας. Και τώρα ήθελαν να πυροβολήσουν μόνοι τους από αυτό το υπέροχο μηχάνημα.
  Και η σημαδιακή μέρα της 22ας Ιουνίου 1948 μόλις πλησίαζε. Τα στρατεύματα του Χίτλερ απλώς οδηγούσαν τον πληθυσμό, προσπαθώντας να παρακάμψουν και να περικυκλώσουν τη σοβιετική πόλη Rzhev.
  Και οι τέσσερις κόρες Ρώσων θεών ημίουργων, όπως πάντα, αποφάσισαν να παρέμβουν σε μια κρίσιμη στιγμή για τη Ρωσία! Σώζουν πάντα την Πατρίδα τους - τη Ρωσία - στον κατάλληλο χρόνο και τόπο!
  
  
  
  
  ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΑΛΥΒΙΔΑ ΚΑΡΠΑΤΗ
  Γενικά, παραδόξως, στα περισσότερα παράλληλα σύμπαντα η πορεία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου ήταν ακόμη χειρότερη για τη Ρωσία από την πραγματικότητα. Ίσως επειδή το φασιστικό καθεστώς που ανέλαβε τον έλεγχο της Ευρώπης είχε πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από ό,τι μπορούσε να συνειδητοποιήσει. Ο συνδυασμός του βάναυσου ολοκληρωτισμού και των στοιχείων της αγοράς της οικονομίας είναι πιο αποτελεσματικός από τον φιλελεύθερο καπιταλισμό της Δύσης και το συγκεντρωτικό, γραφειοκρατικό σταλινικό μοντέλο. Ευτυχώς, για διάφορους λόγους, αντικειμενικούς και υποκειμενικούς. Από μεγάλη τύχη οι Ναζί δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν τα ατού τους.
  Πόσοι Γερμανοί κατάσκοποι απέτυχαν μόνο και μόνο επειδή οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν μια ξύστρα από ανοξείδωτο χάλυβα στα έγγραφα και οι Ρώσοι χρησιμοποιούσαν απλό σίδερο; Και πώς ένα τόσο μικρό πράγμα επηρέασε καθοριστικά την πορεία του πολέμου;
  Σε κάθε περίπτωση, υπήρχε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου ήδη τον Οκτώβριο του 1941, ένας πολύ σχολαστικός αξιωματικός πληροφοριών ανακάλυψε κατά λάθος αυτό το γεγονός. Τα γνήσια σοβιετικά έγγραφα και τα ψεύτικα γερμανικά είναι βρεγμένα και... Στα σοβιετικά έγγραφα ο συνδετήρας είναι σκουριασμένος και αυτό γίνεται αντιληπτό, αλλά στα γερμανικά όχι.
  Αυτό είναι μικρό πράγμα, αλλά η επιρροή του στην πορεία του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου αποδείχθηκε πολύ σημαντική.
  Έχοντας αποφύγει τις αποτυχίες και εργάστηκαν υπό τον έλεγχο Γερμανών πρακτόρων, ανακάλυψαν σημαντικά στοιχεία της προετοιμασίας από τα σοβιετικά στρατεύματα μιας επίθεσης κοντά στο Στάλινγκραντ. Τόσο πειστικό που ο πεισματάρης Αδόλφος Χίτλερ συμφώνησε με αυτό και έδωσε εντολή να ανασυνταχθούν τα ναζιστικά στρατεύματα που στάθμευαν στον Βόλγα. Και αυτό είχε σημασία.
  Εάν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Rzhev- Sychov , ο Κόκκινος Στρατός, έχοντας περισσότερες από διπλάσιες δυνάμεις από τη Βέρμαχτ, δεν μπόρεσε να σπάσει τη γερμανική άμυνα, τότε στο Στάλινγκραντ η ισορροπία των δυνάμεων ήταν πιο ευνοϊκή για τους Ναζί.
  Και ο καιρός στις 19 Νοεμβρίου 1942 δεν ευνοούσε επιθετικές επιχειρήσεις. Η αεροπορία, ειδικά τα επιθετικά αεροσκάφη, δεν μπορούσαν να απογειωθούν και ο βομβαρδισμός του πυροβολικού είχε μόνο εξαιρετικά περιορισμένο αντίκτυπο στην ανεπτυγμένη άμυνα του εχθρού. Τα σοβιετικά στρατεύματα, έχοντας προχωρήσει στην επίθεση, βαλτώθηκαν. Ακόμη και η ανάπτυξη σωμάτων αρμάτων μάχης δεν μπορούσε να σπάσει μια τρύπα στην άμυνα του Χίτλερ.
  Σφοδρές μάχες ξέσπασαν και στην κατεύθυνση Rzhev-Sychov. Συνέχισαν την Πρωτοχρονιά. Μόνο τότε, έχοντας υποστεί σοβαρές απώλειες, τα σοβιετικά στρατεύματα και στις δύο κατευθύνσεις ανέστειλαν την επίθεσή τους. Ο Χίτλερ άντεξε στον Βόλγα, αλλά οι Γερμανοί άρχισαν να χτυπιούνται στην Αφρική. Ο Τσόρτσιλ αποκάλεσε την επίθεση του Μοντγκόμερι στην Αίγυπτο: το τέλος της αρχής. Δήλωσε επίσης ότι τώρα οι σύμμαχοι θα κερδίσουν μόνο.
  Πράγματι, ο Ρόμελ, παρά τη συνεχιζόμενη μεταφορά μεγάλων δυνάμεων στην Αφρική, στάθηκε άτυχος και ο στρατός του υπέστη ήττα μετά την ήττα. Για να εξασφαλίσει τη διεξαγωγή ενός πολέμου σε δύο μέτωπα, το Τρίτο Ράιχ έπρεπε να κηρύξει πλήρη επιστράτευση τον Φεβρουάριο του 1943.
  Επιπλέον, οι κύριοι στόχοι της επιχείρησης Blau δεν επιτεύχθηκαν. Ωστόσο, τον χειμώνα του 1942-1943, η Βέρμαχτ, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, κατάφερε να αποφύγει μια σοβαρή ήττα στα ανατολικά. Στα τέλη Ιανουαρίου, τα σοβιετικά στρατεύματα επανέλαβαν την επίθεσή τους στο κέντρο: την τρίτη επιχείρηση Rzhev-Sychov και κοντά στο Στάλινγκραντ. Αλλά δεν τολμάς να σπάσεις έναν εχθρό που κάθεται σε μια ισχυρή άμυνα. Οι μάχες θύμιζαν πλέον τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Παρατεταμένη, θέση. Όταν αυτός που επιτέθηκε έχανε περισσότερα από αυτόν που αμύνθηκε.
  Η επιχείρηση Iskra για την απελευθέρωση του Λένινγκραντ αναβλήθηκε. Ο Στάλιν ήθελε να κόψει την προεξοχή του Rzhev όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να νικήσει τον εχθρό στο Στάλινγκραντ. Οι Γερμανοί, ενθυμούμενοι τα μαθήματα του περασμένου χειμώνα, αμύνθηκαν ενεργά. Και μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να αποκρούσουν την επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων. Όπως αποδείχθηκε, όταν οι Krauts είναι έτοιμοι, δεν είναι εύκολο να σπάσουν τις άμυνές τους. Και η ποιότητα των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων είναι ακόμα στα καλύτερά της.
  Η σοβιετική επίθεση κράτησε μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά ποτέ δεν ήταν επιτυχής.
  Στις αρχές Μαρτίου, η σοβιετική διοίκηση επιχείρησε επίθεση στην κατεύθυνση του Voronezh. Μετά τις αρχικές επιτυχίες, ο Κόκκινος Στρατός δέχτηκε αντεπίθεση Mainstein . Μεγάλες σοβιετικές δυνάμεις περικυκλώθηκαν και αναγκάστηκαν να πολεμήσουν την επιστροφή τους. Οι απώλειες, ειδικά στην τεχνολογία, αποδείχθηκαν μεγάλες και οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους κατάφεραν να αποκτήσουν ερείσματα προς αυτή την κατεύθυνση και κατέλαβαν πλήρως το Voronezh και τα προάστια του.
  Κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης του Mainstein, οι "Panthers" και οι "Tigers" συμμετείχαν στη μάχη για πρώτη φορά. Τα νέα τανκς ανταποκρίθηκαν εν μέρει στις προσδοκίες τους. Όταν χρησιμοποιήθηκαν σωστά, ήταν ανώτερα από τα σοβιετικά οχήματα στην επερχόμενη μάχη.
  Η ανοιξιάτικη απόψυξη άρχισε και η ηρεμία επικρατούσε στο ανατολικό μέτωπο. Σφοδρές μάχες μαίνονταν στην Τυνησία.
  Ο Φύρερ προσπάθησε να διατηρήσει ένα προγεφύρωμα στην Αφρική με κάθε κόστος. Για να το πετύχουν αυτό, οι Ναζί αποφάσισαν μάλιστα να κάνουν ένα πρωτοφανές βήμα. Έδωσαν στον Φράνκο ένα τελεσίγραφο: είτε αφήνει τα γερμανικά στρατεύματα να περάσουν στο Γιβραλτάρ, είτε ανατρέπεται, όπως η κυβέρνηση του Βισύ. Ο Generalissimo κρύωσε και συμφώνησε. Παράλληλα, απευθύνθηκε στις κυβερνήσεις της Βρετανίας και των ΗΠΑ με μια δακρύβρεχτη παράκληση: να μην κηρύξει τον πόλεμο στην Ισπανία, αφού αυτό δεν έγινε σύμφωνα με τη θέλησή του!
  Στις 15 Απριλίου 1943, οι Γερμανοί άρχισαν την επίθεση στο Γιβραλτάρ, ρίχνοντας τους τελευταίους Τίγρεις και Πάνθηρες. Το φρούριο έπεσε κάτω από τις επιθέσεις εκατοντάδων τανκς μέσα σε δύο μέρες. Η επίθεση διοικήθηκε από τον Paulus, που ανακλήθηκε από το ανατολικό μέτωπο. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να καταλάβουν τις τελευταίες συνοικίες, τα σπίτια του Στάλινγκραντ και τα εργοστάσια του Στάλινγκραντ μόλις την 1η Απριλίου 1943. Έτσι, ο Paulus αποκαταστάθηκε μερικώς και έλαβε τον τίτλο του στρατάρχη και τα ξίφη στα φύλλα βελανιδιάς του σταυρού του ιππότη για μπότα.
  Η κατάληψη του Γιβραλτάρ εμπόδισε την πρόσβαση Βρετανών και Αμερικανών από τα δυτικά στη Μεσόγειο. Και εκτός αυτού, οι ίδιοι οι Ναζί μπόρεσαν να εισβάλουν στο Μαρόκο στη μικρότερη απόσταση, εκτρέποντας μέρος των συμμαχικών δυνάμεων από την Τυνησία.
  Η πίεση στο προγεφύρωμα της Τυνησίας αποδυναμώθηκε και στη συνέχεια ο Ρόμελ μεταφέρθηκε ξανά. Ο Χίτλερ αποφάσισε να παγώσει προς το παρόν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ανατολή και να προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο της Μεσογείου.
  Η σοβιετική διοίκηση άρχισε επίσης να ακολουθεί τις τακτικές αναμονής. Αυτό έκανε ο Στάλιν στην πραγματική ιστορία, και αυτό αποφάσισε να κάνει τώρα. Αφήστε τους καπιταλιστές να αιμορραγούν τους ίδιους τους ανόητους. Αφήστε τους να σφυρηλατηθούν μεταξύ τους και θα μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και θα χτυπήσουμε όταν εξαντληθούν τελείως.
  Οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να κρατούν τη βόρεια Τυνησία και στρατεύματα υπό τη διοίκηση του νέου Στρατάρχη Paulus προχωρούσαν στην Καζαμπλάνκα. Οι Αμερικανοί αντιμετώπισαν Τίγρεις και Πάνθηρες. Αποδείχθηκε ότι ο Sherman τους ήταν αδύναμος απέναντι σε τέτοια άρματα μάχης, καθώς και στο εκσυγχρονισμένο T-4.
  Και ο Τσόρτσιλ, μετά από τρεις μήνες δισταγμού, κήρυξε ωστόσο τον πόλεμο στην Ισπανία. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή οι Γερμανοί είχαν ήδη καταλάβει ολόκληρο το Μαρόκο και είχαν εισβάλει στην Αλγερία. Επομένως, αυτό δεν προκάλεσε σοκ στον Φράνκο. Στις 25 Ιουλίου, τα γερμανικά στρατεύματα κατέλαβαν την πρωτεύουσα της Αλγερίας και προκάλεσαν μια συντριπτική ήττα στους Βρετανούς. Η επιτυχία διευκολύνθηκε από μια αντεπίθεση από τον Rommel, και την ξαφνική ήττα και την προσγείωση του Kissilring στη Μάλτα.
  Το Ανατολικό Μέτωπο ήταν σταθερό και ήρεμο. Ο Στάλιν, του οποίου τα στρατεύματα είχαν υποστεί μεγάλες απώλειες σε προηγούμενες μάχες, αναπλήρωσε τον Κόκκινο Στρατό. Οι Γερμανοί σχημάτισαν επίσης νέες μεραρχίες και τις μετέφεραν μέσω του στενού του Γιβραλτάρ στη Μεσόγειο Θάλασσα.
  Η δραστηριότητα των γερμανικών υποβρυχίων οδήγησε στο γεγονός ότι η χωρητικότητα του αμερικανικού και του βρετανικού στόλου άρχισε να μειώνεται. Και αυτό επίσης δεν συνέβαλε στην επιτυχία στις μάχες για τη μεγαλύτερη νότια θάλασσα στην Ευρώπη.
  Η απειλητική κατάσταση στη Μεσόγειο οδήγησε στο γεγονός ότι στις 6 Αυγούστου ο Τσόρτσιλ αποφάσισε να αποβιβαστεί στη Γαλλία. Όμως η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ήταν κακώς προετοιμασμένη.
  Στις 10 Αυγούστου, ο Ρόμελ και ο Πάουλους ενώθηκαν, σχηματίζοντας ένα βαρύ καζάνι στην ανατολική Αλγερία. Και στις 19 Αυγούστου, ο Mainstein, ο ύπουλος κύριος των παγίδων, απέκοψε τα συμμαχικά στρατεύματα από την ακτή.
  Η επιτυχία του Fritz διευκολύνθηκε από την αναποφασιστικότητα των Αμερικανών, οι οποίοι θεώρησαν την απόβαση στη Γαλλία το 1943 πρόωρη και την έντονη έλλειψη αποβατικών σκαφών. Ηρεμία στο ανατολικό μέτωπο. Επιπλέον, η παραγωγή αεροσκαφών στη Γερμανία υπερδιπλασιάστηκε το 1943, ξεπερνώντας τις τριάντα δύο χιλιάδες αεροσκάφη ετησίως - ευτυχώς οι Γερμανοί είχαν περισσότερο ανθρώπινο δυναμικό και έδαφος υπό τον έλεγχό τους από την πραγματικότητα. Και τα νέα οχήματα Focke-Wulf με ισχυρές πανοπλίες και όπλα, καθώς και πυροβόλα 30 χιλιοστών, προκάλεσαν πάρα πολλές ζημιές στη συμμαχική αεροπορία.
  Η καταστροφή στην Αλγερία και τη Γαλλία έκανε τον Αύγουστο του 1943 πραγματικά μαύρο για τους Συμμάχους.
  Ο Στάλιν ήταν ακόμη ευχαριστημένος με τέτοιες επιτυχίες. Όμως η υπομονή του Τσόρτσιλ εξαντλήθηκε. Στην Ανατολή, ακόμη και οι αεροπορικές μάχες ουσιαστικά σταμάτησαν και η κομματική δραστηριότητα μειώθηκε. Οι Γερμανοί σχημάτισαν όλο και περισσότερα νέα σώματα από πρώην σοβιετικούς πολίτες και μάλιστα δημιούργησαν κάτι σαν τοπικές κυβερνήσεις μαριονέτες. Έτσι, χωριστές ταξιαρχίες ντόπιων εθνικιστών από τα ανατολικά πολεμούσαν ήδη στην Αφρική.
  Ο Βούλγαρος Τσάρος Μπόρις έστειλε επίσης τρεις από τις καλύτερες μεραρχίες του στην Τυνησία, ελπίζοντας προφανώς να αποκτήσει κάποιες αποικίες για τον εαυτό του στη σκοτεινή ήπειρο.
  Τον Σεπτέμβριο, ο Ρόμελ εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση στην Αίγυπτο. Κατάφερε, χρησιμοποιώντας την ποσοτική και ποιοτική υπεροχή των δυνάμεων, να καταλάβει την Τρίπολη μια εβδομάδα μετά το σήμα για την επίθεση.
  Οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί υπέστησαν ήττα στη Λιβύη. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Τσόρτσιλ ανακοίνωσε την αναστολή οποιασδήποτε παροχής βοήθειας προς τη Μπολσεβίκικη ΕΣΣΔ και απαίτησε την άμεση εντατικοποίηση των εχθροπραξιών. Ο Στάλιν προσποιήθηκε ότι αγνόησε τα τελεσίγραφα. Αν και, φυσικά, πραγματοποιήθηκαν προετοιμασίες για επιθετικές ενέργειες. Αλλά ο Κόμπα ήταν πονηρός και προσπάθησε ακόμη και να δοκιμάσει τα νερά για μια ξεχωριστή ειρήνη. Το ένα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρη τη Λιβύη, συμπεριλαμβανομένου του Τολμπούκ, και μάλιστα εισέβαλαν στην Αίγυπτο μέχρι την Αλεξάνδρεια.
  Ο Paulus κατάφερε να παρακάμψει το σημαντικότερο αγγλικό οχυρό σημείο και να πάει νότια στον Νείλο. Στην πραγματικότητα, αυτή η καταστροφή για τη Βρετανία στην Αίγυπτο. Τότε οι Γερμανοί θα μπορούσαν να πάνε στη Διώρυγα του Σουέζ και να πάνε στο Ιράκ, και μετά όχι μακριά από το Μπακού.
  Η καθυστέρηση έγινε επικίνδυνη και ο Στάλιν έδωσε εντολή να ξαναρχίσει η επίθεση στο Rzhev, καθώς και να ανακαταλάβει το Στάλινγκραντ και ταυτόχρονα να συντρίψει τον εχθρό στον Βόρειο Καύκασο.
  Δηλαδή, τον Οκτώβριο, οι εχθροπραξίες ξανάρχισαν αμέσως σε τρεις κατευθύνσεις. Και τον Νοέμβριο επίσης στο Λένινγκραντσκι.
  Ωστόσο, δεν ήταν εύκολο να σπάσεις έναν εχθρό που ήταν καλά σκαμμένος και είχε ισχυρά βαριά άρματα μάχης Panther και Tiger. Τα σοβιετικά στρατεύματα αντιμετώπισαν βαθιά άμυνα θέσεων. Και στην άμυνα, τα νέα γερμανικά τανκς και τα αυτοκινούμενα όπλα είχαν καλή απόδοση.
  Δεν υπήρξαν λοιπόν σημαντικές προόδους τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. Εκτός κι αν η γερμανική επίθεση σταματούσε στη Διώρυγα του Σουέζ. Και τότε μόνο προσωρινά... Ωστόσο, ο Paulus και ο Rommel έστρεψαν τα στρατεύματά τους στο Σουδάν. Και άρχισαν να κατακτούν την Αφρική.
  Η Βέρμαχτ δεν είναι ακόμη έτοιμη να επιτεθεί τον χειμώνα.
  Επιπλέον, οι Krauts εναποθέτησαν μεγάλες ελπίδες στο Panther-2 ως πιο προηγμένο μηχάνημα και στο Tiger-2 και το Lion.
  Ο χειμώνας πέρασε στις προσπάθειες του Κόκκινου Στρατού να σπάσει τις άμυνες των Krauts. Πουθενά όμως δεν ήταν δυνατό να επιτευχθούν μεγάλες επιτυχίες. Ακόμα κι αν συνέβαινε μια σημαντική ανακάλυψη, ο εχθρός αποκατέστησε την κατάσταση με μια αντεπίθεση.
  Και η κατάσταση όλο και χειροτέρευε. Στη Βρετανία, με φόντο τις στρατιωτικές ήττες, δημιουργήθηκε μια πολιτική κρίση. Καταψηφίστηκε ψήφος δυσπιστίας κατά του υπουργικού συμβουλίου του Τσόρτσιλ. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αν ο σοφότερος Πάουλους έδιωχνε την Αγγλία από το Σουδάν και την Αιθιοπία.
  Η νέα κυβέρνηση πρόσφερε στη Γερμανία μια ξεχωριστή ειρήνη. Δεδομένων των μεγαλύτερων απωλειών των ΗΠΑ από τον γερμανικό στόλο υποβρυχίων, ο Ρούσβελτ δεν έφερε αντίρρηση. Επιπλέον, η θέση του στην Αμερική έχει κλονιστεί. Και οι Ιάπωνες κατάφεραν να κερδίσουν μερικές μικρές νίκες, επιβραδύνοντας την αμερικανική προέλαση. Έτσι, η άποψη - η καλύβα μας στην άκρη έχει θριαμβεύσει.
  Ο Χίτλερ, ωστόσο, πρώτα πρότεινε υπερβολικούς όρους. Στη συνέχεια, ο συμβιβασμός ήταν τα Γαλλικά εδάφη και η Αίγυπτος, καθώς και ότι προηγουμένως ανήκε στην Ιταλία επιστράφηκε. Το Σουδάν περιέρχεται επίσης στην κατοχή του Τρίτου Ράιχ, αλλά η Διώρυγα του Σουέζ λειτουργεί από κοινού.
  Έτσι, έχοντας ελευθερώσει τον εαυτό του στη Δύση, ο Φύρερ έριξε όλη του τη δύναμη στην Ανατολή. Οι Ναζί ξεκίνησαν την επίθεσή τους κατά της Μόσχας τον Μάιο. Χάρη στις γαλλικές και αγγλικές αποικίες, η Λιβύη είχε ήδη αρκετό πετρέλαιο και ο Χίτλερ ήθελε να κερδίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
  Επιπλέον, η Türkiye άνοιξε επίσης ένα δεύτερο μέτωπο.
  Ωστόσο, ο Κόκκινος Στρατός έδειξε ήδη απίστευτο σθένος και ηρωισμό στις μάχες για τη σοβιετική πρωτεύουσα. Κατά μέσο όρο, ο ρυθμός της γερμανικής προέλασης δεν ξεπερνούσε το ένα χιλιόμετρο την ημέρα. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, οι Ναζί μπόρεσαν να προχωρήσουν το πολύ εκατό χιλιόμετρα με πλάτος ανακάλυψης λίγο περισσότερο από τριακόσια.
  Πλησίασαν τη Μόσχα, αλλά έτρεξαν στην αμυντική γραμμή Mozhaisk. Αυτά ήταν μέτρια αποτελέσματα. Επιπλέον, τα σοβιετικά στρατεύματα αντεπιτίθενται συνεχώς στον εχθρό. Στις μάχες συμμετείχαν νέα σοβιετικά άρματα μάχης T-34-85 και IS-2. Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι οι Γερμανοί έχασαν εντελώς τα πλεονεκτήματά τους, αλλά ο Κόκκινος Στρατός δεν έμεινε στάσιμος, ούτε η επιστήμη!
  Εμφανίστηκαν νέα σοβιετικά μαχητικά Yak-3 και LA-7, ικανά να ανταγωνιστούν γερμανικά αεροσκάφη με έλικα. Είναι αλήθεια ότι ο εχθρός έχει σε αντάλλαγμα πολύ ισχυρά αντιδραστικά ατού. Τα ME-262 και HE-162 δεν είχαν ανάλογα στον κόσμο. Ο Χίτλερ αποφάσισε επίσης να απαγορεύσει την παραγωγή και ανάπτυξη τανκς ελαφρύτερων από πενήντα τόνους. Ως αποτέλεσμα, το T-4 και το Panther εγκαταλείφθηκαν. Το "Panther"-2 αποδείχθηκε ότι ζυγίζει 50,2 τόνους και έχει ένα ισχυρό όπλο με κινητήρα 900 ίππων. Το "Royal Tiger" και το "Lion" ξεπέρασαν ακόμη και το βάρος των τεράτων των 70 τόνων. Σύμφωνα με το ψήφισμα του κόμματος, τα σοβιετικά αυτοκίνητα δεν ξεπερνούσαν τους 47 τόνους σε βάρος.
  Αφού απέτυχαν να καταλάβουν τη Μόσχα, οι Ναζί έστρεψαν την προσοχή τους στο Λένινγκραντ. Ήταν πραγματικά άρρωστοι με αυτή την πόλη. Οι μαζικοί βομβαρδισμοί ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο. Περιλάμβαναν επίσης πυροβόλα διαμετρήματος 1000 mm και φτερωτά ρομποτικά βλήματα.
  Ο Χίτλερ διέταξε να καταλάβει το Λένινγκραντ με οποιοδήποτε κόστος.
  Η πόλη κατάφερε να αποκρούσει τρεις επιθέσεις τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Ωστόσο, οι Γερμανοί μπόρεσαν να προχωρήσουν δέκα έως είκοσι χιλιόμετρα και κατέλαβαν επίσης το προγεφύρωμα του Peterhof. Σε ορισμένα σημεία, οι μονάδες τους εισήλθαν στην πόλη, επιδεινώνοντας την επιχειρησιακή θέση της ομάδας. Τον Νοέμβριο του 1944, μετά τη νίκη των Ναζί στις βουλευτικές εκλογές, η Σουηδία μπήκε επίσης στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ.
  Διαφήμιζε ενεργά το σύνθημα: εκδίκηση για τις ήττες του Μεγάλου Πέτρου και του Αλέξανδρου. Νέα σουηδικά τμήματα έφτασαν στο μέτωπο και μαζί με τους Φινλανδούς άρχισαν επίθεση στην πόλη από τα βόρεια. Και οι Ναζί ξανάρχισαν τις επιθέσεις χρησιμοποιώντας, μεταξύ άλλων, το Sturmtiger και το ακόμα πιο ισχυρό Sturmaus , καθώς και το τανκ E-100, το πρώτο σειριακό τέρας στον κόσμο που ζυγίζει περισσότερους από εκατό τόνους.
  Παρά τον τεράστιο ηρωισμό και την ανθεκτικότητα των σοβιετικών στρατιωτών και πολιτοφυλακών, καθώς και μια απελπισμένη αντεπίθεση εκτροπής στο Νόβγκοροντ, η πόλη δεν μπόρεσε να σωθεί. Ωστόσο, το τελευταίο τρίμηνο δεν έπεσε παρά στις 27 Ιανουαρίου 1945, δείχνοντας ένα παράδειγμα απεριόριστης αντοχής. Και η ίδια η πόλη κράτησε ένα ολόκληρο τετράγωνο: 1270 ημέρες! Ίσως ο μεγαλύτερος αποκλεισμός μιας πόλης στους σύγχρονους πολέμους.
  Αν και οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους υπέστησαν τεράστιες απώλειες, ο στόχος επετεύχθη εν μέρει. Η δεύτερη μεγαλύτερη και πιο σημαντική σοβιετική πόλη έπεσε και τα χέρια της πιο ισχυρής εχθρικής ομάδας ελευθερώθηκαν.
  Το χειμώνα οι μάχες ήταν σκληρές. Οι Γερμανοί χρησιμοποίησαν σειριακά, τζετ αεροσκάφη με όλη τους τη δύναμη. Η ΕΣΣΔ δεν είχε ισοτιμία εναντίον τους. Αυτό δυσκόλεψε την επίτευξη πλεονεκτήματος στον αέρα. Αντίθετα, εκεί κυριαρχούσε ο εχθρός. Ακριβώς όπως ενώ τα γερμανικά τανκς διατήρησαν τα πλεονεκτήματά τους. Και μάλιστα τα αύξησαν με την έλευση της σειράς "Ε".
  Σε σύγκριση με τα Tigers and Panthers, τα τανκς της σειράς E είχαν πιο πυκνή διάταξη, χαμηλή σιλουέτα και ως αποτέλεσμα πολύ πιο παχιά θωράκιση υπό γωνία.
  Η απάντηση της σοβιετικής επιστήμης μέχρι στιγμής ήταν μόνο το IS-3, μια ισχυρότερη προστασία μετώπου πυργίσκου. Το T-54 ήταν ακόμα υπό ανάπτυξη και το T-44 δεν ήταν πιο επιτυχημένο.
  Ο Χίτλερ, ωστόσο, άλλαξε τα σχέδιά του τον Μάιο του 1945. Και περιορίζοντας τον εαυτό του σε μεμονωμένες επιθέσεις, πραγματοποίησε την κύρια επίθεση στον Καύκασο. Ήταν πιο βολικό να πολεμάς εκεί. Έτσι, μετά την κατάληψη του Στάλινγκραντ, η προμήθεια της σοβιετικής ομάδας αποδείχθηκε δύσκολη. Επιπλέον, τον Φεβρουάριο, τα σοβιετικά στρατεύματα προκάλεσαν ισχυρή ήττα στους Οθωμανούς στην Υπερκαυκασία, αναγκάζοντας τους Τούρκους να εγκαταλείψουν το Ερεβάν και απελευθερώνοντας την περιοχή του Καρς.
  Οι Γερμανοί διέρρηξαν τις άμυνες και περνώντας κατά μήκος του Βόλγα έφτασαν στην Κασπία Θάλασσα. Το Γκρόζνι έπεσε στις 15 Ιουνίου, μετά από επίμονες μάχες, το Σουχούμι στις 23 Ιουνίου, το Ζουγκντίντι στις 29 του ίδιου μήνα. Η Τιφλίδα καταλήφθηκε στα τέλη Ιουλίου μαζί με το Κουτάισι. Τον Αύγουστο, οι φασίστες γύπες κατέλαβαν τελικά το Νταγκεστάν, καθώς και το Πότι, και έφτασαν στην Αρμενία από τα βόρεια. Τον Σεπτέμβριο ενώθηκαν με τους Τούρκους και άρχισε η επίθεση στο Μπακού. Η πόλη-κλειδί κράτησε μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 1945. Κάποιες μάχες στα βουνά, ειδικά στο Ερεβάν, κράτησαν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.
  Σφοδρές μάχες έγιναν και στο κέντρο. Οι Γερμανοί μπόρεσαν να πλησιάσουν την Τούλα και να πάρουν ακόμη και τον Καλίνιν, αλλά στη συνέχεια τους σταμάτησαν. Ωστόσο, η πρώτη γραμμή έχει πλησιάσει και ήδη δεν έχουν απομείνει περισσότερα από ογδόντα χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα.
  Το έτος 1946 ξεκίνησε με έναν ζεστό χειμώνα. Η σοβιετική διοίκηση, θέλοντας να αποτρέψει τη γερμανική επίθεση, όρμησε απελπισμένα στον εχθρό.
  Αλίμονο, το πλεονέκτημα του εχθρού στον αέρα μόνο αυξήθηκε. Τα αεριωθούμενα αεροσκάφη Luftwaffe, δυστυχώς, βελτιώνονταν συνεχώς. Νέες τροποποιήσεις του ME-262 εμφανίστηκαν, συμπεριλαμβανομένης μιας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Επίσης ένα ισχυρό μαχητικό αεροσκάφος TA-183, πιο προηγμένο με σαρωμένα φτερά HE-262, και ένα πραγματικό αριστούργημα μηχανικής αεροσκαφών ME-1010 με ελεγχόμενα φτερά σάρωσης.
  Και το κύριο μαχητικό της ΕΣΣΔ παρέμεινε το Yak-9. Το αυτοκίνητο ήταν κάποτε καινούργιο, αλλά τώρα είναι ξεκάθαρα ξεπερασμένο.
  Αλλά η Luftwaffe έχει επίσης το Yu-287 και εμφανίστηκε το βομβαρδιστικό τζετ Yu-387, TA-400, TA-500. Και τα επιθετικά αεροσκάφη είναι τζετ. Και το HE-377 είναι αντιδραστικό και το HE-477 είναι επίσης αντιδραστικό και πολλαπλών χρήσεων.
  Και η σειρά E-70 με άρματα μάχης όσο το "Royal Tiger", αλλά με πολύ ισχυρότερη προστασία.
  Και το πραγματικό αριστούργημα ήταν η πυραμιδική δεξαμενή που παρουσιάστηκε σε μέταλλο για τα γενέθλια του Φύρερ στις 20 Απριλίου 1946. Ο Χίτλερ του έδωσε προσωπικά το όνομα "Imperial Lion".
  Το όχημα είχε το σχήμα μιας επιμήκους, πεπλατυσμένης πυραμίδας, με μικρούς κυλίνδρους που κάλυπταν ολόκληρο τον πυθμένα της δεξαμενής. Έτσι, δεν διέθετε δίσκο, γεγονός που αύξανε σημαντικά την ικανότητα cross-country. Επιπλέον, το τανκ δεν είχε οροφή και η θωράκισή του από όλες τις γωνίες είχε υψηλή γωνία ορθολογικής κλίσης. Ζυγίζοντας 99 τόνους, το όχημα ήταν οπλισμένο με αντιαεροπορικό πυροβόλο των 128 mm με μήκος κάννης 100 EL, είχε κινητήρα 1800 ίππων και μετωπική θωράκιση 300 mm. Επιπλέον, οι πλάκες βρίσκονται σε μεγάλες γωνίες ορθολογικής κλίσης, στο πρώτο μετωπικό μισό και 250 χιλιοστά στο δεύτερο κεκλιμένο μισό. Έτσι, αποδείχθηκε ότι ήταν το πιο ισχυρό τανκ στον κόσμο, αδιαπέραστο από όλα τα σημεία βολής και όταν δέχτηκε επίθεση με βόμβες από ψηλά.
  Ο Φύρερ διέταξε αμέσως να τεθεί σε παραγωγή όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ταυτόχρονα να δημιουργήσει μια τροποποίηση επίθεσης με οβιδοβόλο και βομβαρδιστικό.
  Οπότε οι Ναζί έκαναν απόθεμα, έπρεπε να θρυμματιστούν. Όμως, δυστυχώς, πιάστηκε ένας πολύ πεισματάρης και τεχνικά ισχυρός εχθρός. Και στα τέλη Μαΐου, σύμφωνα με την παράδοση, όταν οι δρόμοι στέγνωσαν, άρχισε η επίθεση.
  Ο Φριτς προσπάθησε να παρακάμψει τη Μόσχα και την Τούλα. Οι μάχες μαίνονταν με πρωτοφανή ένταση και έκταση. Αλλά τα σοβιετικά στρατεύματα ήταν άξια να ονομαστούν ανίκητα. Για τρεις μήνες συνεχών μαχών, οι Ναζί μπόρεσαν μόνο να περικυκλώσουν την Τούλα και να φτάσουν στην Kashina και να πλησιάσουν τη Μόσχα από τα βόρεια, διακόπτοντας εν μέρει τις επικοινωνίες. Οι μάχες γίνονταν ήδη στους δρόμους της ίδιας της πόλης.
  Ο Στάλιν άφησε την πρωτεύουσα και εκκενώθηκε στο Kuibyshev. Όμως οι Ναζί ξεκίνησαν μια επίθεση στο Σαράτοφ τον Ιούλιο. Αυτή η πόλη έπεσε στις 8 Αυγούστου. Δεδομένου ότι ο Kuibyshev βρέθηκε τώρα επικίνδυνα κοντά στο μέτωπο, αυτός ο Ανώτατος Διοικητής μετέφερε το αρχηγείο του στο Sverdlovsk. Οι μάχες στη Μόσχα συνεχίστηκαν τον Σεπτέμβριο. Στις 18 έπεσε η Κασίρα. Στις αρχές Οκτωβρίου, η πρωτεύουσα της ΕΣΣΔ ήταν σχεδόν περικυκλωμένη και στις 29, μετά από επίμονες μάχες, έπεσε και ο Kuibyshev. Επιπλέον, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Γκουρίεφ και το Ουράλσκ.
  Ο Νοέμβριος ήταν γεμάτος τρομερές μάχες. Στις 7 Νοεμβρίου, οι Krauts εισέβαλαν στο Κρεμλίνο, αλλά ανατράπηκαν από μια απελπισμένη αντεπίθεση. Και κατά τη διάρκεια αυτής της μάχης, ο εν ενεργεία διοικητής της Μόσχας, Στρατάρχης Ροκοσόφσκι, πέθανε!
  Και ο διάσημος Σοβιετικός πιλότος Kozhedub κατέρριψε το εκατοστό γερμανικό αεροπλάνο, και έγινε το πρώτο σοβιετικό άτομο που του απονεμήθηκε ο τίτλος του τετραπλάσιου Ήρωα της ΕΣΣΔ. Και επίσης στις 7 Νοεμβρίου 1946.
  Στις 4 Δεκεμβρίου, ο δακτύλιος αποκλεισμού γύρω από τη Μόσχα έκλεισε οριστικά. Όμως η πρωτεύουσα και τα απομεινάρια της ηρωικής φρουράς της πολέμησαν μέχρι τα Ορθόδοξα Χριστούγεννα στις 7 Ιανουαρίου 1947.
  Η επίθεση στην πρωτεύουσα έγινε από τον Mainstein. Για αυτό του απονεμήθηκε το δεύτερο παράσημο του Μεγαλόσταυρου του Σιδηρού Σταυρού μετά τον Hermann Goering.
  Όμως ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο Στάλιν από το Σβερντλόφσκ υποσχέθηκε να συνεχίσει τον αγώνα. Οι Γερμανοί ήταν επίσης αρκετά εξαντλημένοι. Στο νότο, τα στρατεύματά τους πλησίασαν την Πένζα και το Ουλιάνοφσκ και σταμάτησαν. Τον Μάρτιο, οι Σοβιετικοί εξαπέλυσαν αντεπιθέσεις. Αλλά τον Απρίλιο εξακολουθούσαν να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το Ryazan. Και τον Μάιο, οι Ναζί περικύκλωσαν την πόλη Γκόρκι και έσπασαν στο Καζάν από το νότο. Τον Ιούνιο, οι Krauts κατέλαβαν το Όρενμπουργκ και πλησίασαν την Ούφα. Η αντίσταση στον Κόκκινο Στρατό αποδυναμώθηκε, το ηθικό έπεσε και άρχισαν οι μαζικές λιποταξίες. Ωστόσο, ήταν πάντα εκεί, αλλά μετά την πτώση της πρωτεύουσας εντάθηκαν πολλές φορές. Κανείς δεν είχε καμία επιθυμία να πεθάνει για τον Στάλιν. Αλλά οι άνθρωποι πολέμησαν ενάντια στο φασισμό για την Πατρίδα τους.
  Έπεσε και η εξουσία της σοβιετικής κυβέρνησης. Τον Ιούλιο, οι Γερμανοί εισέβαλαν στο Σβερντλόφσκ. Ο Στάλιν και η ακολουθία του μετακόμισαν στο Νοβοσιμπίρσκ. Στα Ουράλια, οι μάχες μαίνονταν μέχρι τον Αύγουστο... Οι Γερμανοί δυσκολεύτηκαν από την έκταση των επικοινωνιών και τις ενεργές ενέργειες των παρτιζάνων. Όμως ο περαιτέρω πόλεμος έχει ήδη χάσει το νόημά του.
  Ο Στάλιν, ωστόσο, ήλπιζε ακόμα σε κάτι. Οι Γερμανοί εισέβαλαν στο Τομπόλσκ τον Σεπτέμβριο. Καθυστέρησαν όμως από τις έντονες φθινοπωρινές βροχές. Η προσέγγιση του χειμώνα σταμάτησε την επίθεση στη Σιβηρία, αλλά οι Ναζί κατάφεραν να καταλάβουν όλη την Κεντρική Ασία. Το χειμώνα δεν τολμούσαν να πάνε στο Νοβοσιμπίρσκ. Αλλά και ο Στάλιν δεν ήταν καλά και μετακόμισε στο πιο ζεστό Βλαδιβοστόκ.
  Έφτασε το 1948. Οι Ναζί ήταν ήδη οπλισμένοι με δισκέτες. Επιπλέον, εμφανίστηκαν πιο συμπαγείς δεξαμενές με κινητήρες turbojet. Μάλιστα, αφού ζεσταθεί, το μόνο που μένει είναι να βαδίσουν νικηφόρα και να καταλάβουν τις πόλεις.
  Όμως ο Μπέρια δηλητηρίασε τον ήδη βαριά άρρωστο Στάλιν και πρόσφερε στο Τρίτο Ράιχ την παράδοση, με την επιφύλαξη της διατήρησης της σοβιετικής εξουσίας στη Σιβηρία.
  Ο Χίτλερ, ο οποίος ήταν κουρασμένος από τον πόλεμο, σχεδόν συμφώνησε, αλλά πρώτα κατέλαβε το Νοβοσιμπίρσκ τον Μάιο του 1948. Και η παράδοση υπογράφηκε στις 22 Ιουνίου 1948, σε μια συμβολική ημερομηνία - επτά ακριβώς χρόνια από τη στιγμή της επίθεσης στην ΕΣΣΔ. Έτσι τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Οι Ηνωμένες Πολιτείες νίκησαν την Ιαπωνία το 1945 και δοκίμασαν μια ατομική βόμβα. Έτσι, ο Φύρερ δεν έχει καμία δουλειά να πάει στο εξωτερικό.
  Ο Μπέρια, ωστόσο, δεν κυβέρνησε για πολύ. Ο πιο διάσημος σοβιετικός άσος, στρατάρχης αεροπορίας και επτά φορές ήρωας της ΕΣΣΔ Kozhedub, θα μπορέσει να πραγματοποιήσει στρατιωτικό πραξικόπημα και να ανατρέψει τον αντιδημοφιλή πρόεδρο της Κρατικής Επιτροπής Άμυνας. Ο Μπέρια και αρκετοί συνεργοί του πυροβολήθηκαν. Στο ίδιο το Τρίτο Ράιχ, τον Μάρτιο του 1953, οι πατριώτες τελείωσαν τον Χίτλερ. Και ο Γκέρινγκ πέθανε από χρήση ναρκωτικών λίγο νωρίτερα, ενώ ο Χίμλερ πυροβολήθηκε λόγω υποψιών συνωμοσίας.
  Ακολούθησε άγριος αγώνας μεταξύ των SS, με επικεφαλής τον Schellenberg, και των ενόπλων δυνάμεων, με επικεφαλής τον στρατηγό Mainstein. Όλα αυτά οδήγησαν σε εμφύλιο πόλεμο. Ως αποτέλεσμα, το Τρίτο Ράιχ κατέρρευσε. Και η μειωμένη ΕΣΣΔ άρχισε να αποκαθιστά σταδιακά την επιρροή της. Η ιστορία μπήκε ξανά σε μια σπείρα. Η φανταστική άνοδος της Γερμανίας, διογκωμένη περισσότερο από την αυτοκρατορία του Τζένγκις Χαν, μετά ο θάνατος του κύριου ηγέτη - χάος και εξαφάνιση.
  Και η σταδιακή συγκέντρωση των πριγκιπάτων, μόνο η πόλη του Baikalsk έγινε πρωτεύουσα. Η ΕΣΣΔ, χωρισμένη σε πολλές επαρχίες με επαρχίες μαριονέτες που έστησαν οι Γερμανοί, ενώθηκε ξανά. Η μεγαλύτερη νίκη ήταν η προσάρτηση της Μόσχας, που έριξε τον ναζιστικό ζυγό. Είναι αλήθεια ότι η Ουκρανία, η Λευκορωσία και τα κράτη της Βαλτικής, καθώς και η Γεωργία, η Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν διατήρησαν την κυριαρχία τους. Μετά την κατάρρευση του Τρίτου Ράιχ, οι Ηνωμένες Πολιτείες έγιναν ο παγκόσμιος ηγεμόνας. Μια φιλοαμερικανική κυβέρνηση ιδρύθηκε επίσης στην Κίνα.
  Σταδιακά όμως η ουράνια αυτοκρατορία γινόταν όλο και πιο ανεξάρτητη. Στην ΕΣΣΔ, μετά την de facto δικτατορία του Kozhedub, θεσπίστηκε ουσιαστικά προεδρικό σύνταγμα, αλλά με όριο δύο θητειών στην εξουσία. Οι εκλογές έγιναν σε εναλλακτική βάση και η θέση του προέδρου είχε άλλο όνομα: πρόεδρος του λαού.
  Η χώρα είχε μια μικτή και ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία.
  Αλλά να πώς άλλαξε η ιστορία από έναν συνδετήρα. Έχασαν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και πολέμησαν γενναία. Και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό. Επιπλέον, η Γερμανία μπόρεσε να αποκτήσει μεγαλείο μόνο για λίγο.
  Και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχασαν σταδιακά την επιρροή τους, ο κόσμος γινόταν πολυπολικός, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχε όλο και περισσότερο χάος σε αυτόν. Αντίθετα, υπάρχει λιγότερη τάξη. Και περίπου το ίδιο όπως στον σημερινό εικοστό πρώτο αιώνα.
  Λοιπόν, γιατί η ανθρωπότητα παρασύρεται τόσο στον κατακερματισμό και το χάος;
  
  
  ΤΡΟΤΣΚΙ ΑΝΤΙ ΣΤΑΛΙΝ
  Η εκστρατεία του Τουχατσέφσκι εναντίον της Βαρσοβίας αποδείχθηκε ανεπιτυχής κυρίως λόγω υπαιτιότητας του Στάλιν - ο οποίος, αντί να καλύψει τη νότια πλευρά των Κόκκινων στρατευμάτων που προελαύνουν στη Βαρσοβία. έστρεψε την Πρώτη Στρατιά Ιππικού προς τη Γαλικία. Επιπλέον, παρά τις μεγάλες δυνάμεις που βρίσκονταν υπό τη διοίκηση του Ιωσήφ, κατάφερε να ηττηθεί από τους Πολωνούς. Ο Κόκκινος Στρατός έχασε τη μάχη της Βαρσοβίας. Οι Πολωνοί εξαπέλυσαν μια αντεπίθεση, κατεχόμενη περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Slutsk και ακόμη και κατέλαβαν το Μινσκ για αρκετές ημέρες.
  Ωστόσο, η Δύση τότε δεν τόλμησε να χρηματοδοτήσει περαιτέρω αιματηρό πόλεμο με τους Μπολσεβίκους. Η Βαρσοβία έκανε ειρήνη και ο εμφύλιος πόλεμος τελείωσε γρήγορα.
  Υπάρχει όμως μια εναλλακτική πορεία της ιστορίας και ένα από τα πολλά παράλληλα σύμπαντα. Εκεί, ο Λένιν διέταξε την απομάκρυνση του Στάλιν, ο οποίος δεν ήταν πολύ ταλαντούχος σε στρατιωτικά θέματα και ο ιδιότροπος, από τη διοίκηση της νότιας πλευράς, και καθιέρωσε την ενότητα της διοίκησης του Tukhachevsky, ενώ διατήρησε τον Budyonny πάνω από το Πρώτο Ιππικό.
  Σε αυτή την περίπτωση, μια απόπειρα αντεπίθεσης από τα νότια της Βαρσοβίας απέτυχε και ο εμπνευσμένος Κόκκινος Στρατός κέρδισε σε μια σκληρή μάχη. Η πρωτεύουσα της Πολωνίας έπεσε. Αφού έμεινε εκεί για λίγο και έλαβε πρόσθετες ενισχύσεις, ο Τουχατσέφσκι προχώρησε στο Λβοφ και την Κρακοβία.
  Για κάποιο χρονικό διάστημα οι μάχες συνεχίστηκαν εναντίον του Wrangel και με μια περαιτέρω επίθεση στην Κριμαία. Στη συνέχεια, ο Κόκκινος Στρατός κατέλαβε τα κράτη της Βαλτικής στο βορρά και απελευθέρωσε το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία και τη Γεωργία στο νότο. Υπήρχε μια προσωρινή ηρεμία. Η Σοβιετική Ρωσία χρειαζόταν ανάπαυση και προσωρινή ανάπαυλα, κάτι που έγινε η ΝΕΠ. Όμως ο Τρότσκι επέμενε ακόμα στην επιστροφή όλων των εδαφών της τσαρικής Ρωσίας. Ως αποτέλεσμα, το καλοκαίρι του 1921, ο Κόκκινος Στρατός κατέλαβε τη Φινλανδία, με τη συνεννόηση της Δύσης.
  Το 1922 κατακτήθηκε το Primorye, τότε η βόρεια Σαχαλίνη. Ο Τρότσκι, του οποίου η εξουσία ως Προέδρου του Στρατιωτικού Επαναστατικού Συμβουλίου είχε ενισχυθεί σημαντικά, κατάφερε να πάρει τη θέση του Λένιν και να εκτοπίσει τον Στάλιν, ο οποίος είχε υποβιβαστεί σε δευτερεύοντα ρόλο.
  Παραδόξως, καθώς η προσωπική εξουσία ενισχύθηκε, τα στοιχεία του καπιταλισμού έγιναν όλο και πιο ισχυρά στην οικονομία.
  Ο ίδιος ο Τρότσκι έγινε αριστερός σε μεγάλο βαθμό λόγω της επιθυμίας να γίνει πιο ιερός από τον Πάπα ή πιο ριζοσπαστικός από τον Στάλιν. Ωστόσο, έχοντας αποκτήσει δύναμη, ο εξαιρετικά ταλαντούχος Εβραίος συνέχισε την ισορροπημένη εξωτερική του πολιτική. Χωρίς να εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές ιδέες, προσπάθησε ταυτόχρονα να ενσταλάξει στοιχεία της αγοράς και να εξασφαλίσει καλές σχέσεις με άλλες καπιταλιστικές χώρες του κόσμου.
  Η άνοδος του Χίτλερ στην εξουσία στη Γερμανία δεν προκάλεσε θεμελιώδεις αλλαγές στην παγκόσμια πολιτική. Ο Φύρερ τοποθετήθηκε γρήγορα στη θέση του - απαγορεύοντας οποιαδήποτε άρση των περιορισμών των Βερσαλλιών ή την αποκατάσταση της καθολικής στρατολόγησης και της στρατιωτικής ισχύος. Όπως ακριβώς απαγορεύτηκε στους Ναζί να εισάγουν αντισημιτικούς νόμους και πολλά άλλα.
  Το μόνο πράγμα είναι ότι επί Χίτλερ, η γερμανική οικονομία βγήκε από την κρίση, αλλά ο φασισμός δεν πήρε ποτέ ριζοσπαστικές μορφές, παραμένοντας μετριοπαθής εθνικισμός με κάποια αυταρχικά χαρακτηριστικά και γενικές οργανώσεις νεολαίας όπως η Hitler Jugent.
  Η ΕΣΣΔ υπό την ηγεσία του Λέον Τρότσκι έγινε μια οικονομικά πλούσια δύναμη με ανεπτυγμένη βαριά βιομηχανία.
  Η οικονομία της ΕΣΣΔ βασιζόταν περισσότερο στην αγορά από εκείνη του Στάλιν, αλλά περιείχε επίσης στοιχεία σχεδιασμού με τη μορφή πενταετών σχεδίων. Το ποσοστό γεννήσεων είναι υψηλό, ειδικά από τη στιγμή που ο Τρότσκι απαγόρευσε και τις αμβλώσεις - λένε ότι υπάρχουν τόσες άδειες εκτάσεις στη Ρωσία και δεν υπάρχει λόγος να σκάνε σαν τρύπες.
  Δεδομένου ότι το μέγεθος του γερμανικού στρατού παρέμενε περιορισμένο σε 100 χιλιάδες, και η Πολωνία είχε ήδη μετατραπεί σε μια σοβιετική, σοσιαλιστική δημοκρατία, δεν θα υπήρχε κανένας να πολεμήσει. Η Μολδαβία επέστρεψε στη Ρωσία το 1921 - συλλέγοντας πίσω τα βασιλικά εδάφη.
  Ο ίδιος ο Τρότσκι υποστήριξε λίγο την παγκόσμια διεθνή, αλλά ο στόχος της παγκόσμιας επανάστασης άρχισε να αποσιωπάται. Εν μέρει, όπως επί Στάλιν.
  Αλλά ο πόλεμος ήρθε ακόμα από την Ανατολή. Η Ιαπωνία ξεκίνησε στρατιωτική δράση κατά της Μογγολίας. Η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, μαζί με την Ιταλία, έγιναν οι κύριοι εισβολείς του κόσμου. Είναι αλήθεια ότι ο Μουσολίνι αναγκάστηκε να περιορίσει τις φιλοδοξίες του στην κατάληψη της Αιθιοπίας - της μόνης χώρας στην Αφρική που δεν ήταν αποικία κάποιου άλλου. Η Ιαπωνία, που επίσης δεν τολμούσε ακόμη να πολεμήσει μόνη της με τη Βρετανία και ιδιαίτερα τις Ηνωμένες Πολιτείες, σκαρφάλωσε στην Κίνα. Και έμπαινε όλο και περισσότερο εδώ.
  Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι και, παρά τον κατακερματισμό τους, είναι ένας σοβαρός αντίπαλος. Και τότε οι σαμουράι μπήκαν στη Μογγολία... Σοβαρές μάχες ξεκίνησαν εκεί την άνοιξη του 1941.
  Ο Τρότσκι αποφάσισε ότι η ΕΣΣΔ ήταν ήδη αρκετά ισχυρή για να διεξαγάγει έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας με τους σαμουράι. Επιπλέον, ο Σοβιετικός δικτάτορας ήθελε να εκδικηθεί για την ήττα του 1904-1905. Στην ξηρά, ο Κόκκινος Στρατός είναι σαφώς ισχυρότερος από τον Ιάπωνα, ειδικά στα τανκς. Αλλά στη θάλασσα, ο στόλος του Ειρηνικού δεν έχει ακόμη φτάσει στην ισοτιμία. Αλλά ο Lev Davydovich δεν μπορούσε να εγκαταλείψει τη Μογγολία.
  Ο Κόκκινος Στρατός σταμάτησε αρχικά την προέλαση των σαμουράι. Στις 20 Αυγούστου 1941, έλαβε χώρα μια επίθεση στο Khalkhin Gol, η οποία έληξε με νίκη για τον Κόκκινο Στρατό. Μετά από αυτό ο Τρότσκι απαίτησε από την Ιαπωνία να δώσει πίσω τη Νότια Σαχαλίνη και τα νησιά Κουρίλ.
  Ακολούθησε, όπως ήταν φυσικό, άρνηση και ξεκίνησε ένας πόλεμος μεγάλης κλίμακας. Μόνο που, σε αντίθεση με τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, διεξήχθη σε ξένο έδαφος. Αν και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι υπήρξε μικρή αιματοχυσία.
  Οι μάχες ήταν ευρείας κλίμακας και οι Ιάπωνες αντιστάθηκαν λυσσαλέα και δεν παραδόθηκαν. Αλλά σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις των σοβιετικών στρατευμάτων ήταν επιτυχείς. Η άμυνα, μετά από ένα ισχυρό φράγμα πυροβολικού, διασπάστηκε και άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου ισχυρού T-34, LT (βαρύ Leon Trotsky!), ξεπέρασαν το άγριο χαντάκι των πτωμάτων και του μετάλλου.
  Πρώτα, οι πολεμιστές της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου εκδιώχθηκαν από τη Μαντζουρία. Πραγματοποιήθηκαν αρκετές διαδοχικές επιχειρήσεις, οι οποίες διήρκεσαν εννέα μήνες από τον Νοέμβριο του 1941 έως τον Αύγουστο του 1942. Σοβιετικά στρατεύματα μπήκαν στη Βόρεια Κορέα... Έγιναν μάχες και στη Σαχαλίνη. Οι Ιάπωνες προσπάθησαν ακόμη και να προχωρήσουν - προχώρησαν τριάντα χιλιόμετρα, αλλά σταμάτησαν και πνίγηκαν στο αίμα.
  Τον Σεπτέμβριο του 1942 έγινε μια επίθεση στο Port Arthur. Οι Ιάπωνες, χρησιμοποιώντας υποστήριξη από τη θάλασσα, προσπάθησαν να κρατήσουν τη γραμμή. Τα σοβιετικά στρατεύματα έσπασαν το μέτωπο, αλλά ο εχθρός κατάφερε να σταματήσει την προέλαση ρίχνοντας στρατεύματα.
  Αλλά οι σαμουράι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την αντίστασή τους για πολύ. Η σοβιετική αεροπορία ανέλαβε και βομβάρδισε πλοία. Επιπλέον, οι Ιάπωνες είναι πολύ απορριπτικοί για τη ζωή τους - δεν πήραν καν αλεξίπτωτα στη μάχη. Εξαιτίας αυτού, μετά το θάνατο των κύριων ελίτ του αέρα, η αντίσταση των σαμουράι στον ουρανό εξασθενούσε αισθητά. Και η σοβιετική αεροπορία άρχισε να κερδίζει με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
  Επιπλέον, οι νέες εξελίξεις από τους Σοβιετικούς σχεδιαστές σταδιακά αναιρούσαν την ανωτερότητα των ιαπωνικών μαχητικών στην ικανότητα ελιγμών. Τον Δεκέμβριο του 1942, μετά από άλλη μια σφοδρή επίθεση, το Port Arthur καταλήφθηκε και η Σεούλ έπεσε τον ίδιο μήνα.
  Ο επόμενος μήνας του 1943 ξεκίνησε με την επίθεση του Ιανουαρίου στη Νότια Κορέα και την κατάληψη του λιμανιού του Μπουσάν.
  Η Ιαπωνία έχανε μάχες εδάφους και υπέφερε όλο και περισσότερες ζημιές στους ουρανούς και στη θάλασσα. Τον Φεβρουάριο του 1943, το Πεκίνο καταλήφθηκε από τα σοβιετικά στρατεύματα. Και τον Μάρτιο, μετά από σκληρές μάχες, η Νότια Σαχαλίνη απελευθερώθηκε. Ο Απρίλιος και ο Μάιος σημαδεύτηκαν από νέες νίκες για τα σοβιετικά όπλα στη θάλασσα... Ο αυξημένος στόλος των υποβρυχίων, η αεροπορία και τα πλοία που έφτασαν από τη Βαλτική ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικά.
  Τον Ιούνιο του 1943, τα σοβιετικά στρατεύματα έδιωξαν τους Ιάπωνες από τη Σαγκάη. Διαμορφώνοντας έτσι τη δική τους ζώνη κατοχής.
  Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αλεξιπτωτιστές και ναύτες απελευθέρωσαν την κορυφογραμμή των Κουρίλων από τον εχθρό. Η Ιαπωνία βρέθηκε σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Η σοβιετική αεροπορία αύξησε την χτυπητική της δύναμη και βομβάρδιζε όλο και πιο δυνατά και ο ναυτικός στόλος της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου έλιωσε. Τον Οκτώβριο του 1943, ο Τρότσκι πήρε μια απόφαση: να επιτεθεί στην Οκινάουα - μια πρόβα τζενεράλε πριν από τη μάχη για την ίδια την Ιαπωνική Μητρόπολη. Οι μάχες ήταν σκληρές και οι σαμουράι χρησιμοποιούσαν μαζικά όπλα: πιλότους καμικάζι.
  Η επική μάχη κράτησε δύο μήνες και μια εβδομάδα, η οποία τελικά έληξε με την πτώση της Οκινάουα. Και τον Ιανουάριο του 1944, η Ταϊβάν απελευθερώθηκε.
  Η Ιαπωνία βρισκόταν πλέον στο χείλος της πλήρους στρατιωτικής καταστροφής. Ο Χιροχίτο μπορούσε να υπολογίζει μόνο στην είσοδο των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας στον πόλεμο με το μέρος του• η φασιστική Γερμανία εκείνη την εποχή ήταν ακόμη πολύ αδύναμη στρατιωτικά και ο Μουσολίνι δεν μπορούσε εύκολα να φτάσει στον Τρότσκι στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Αλλά οι ΗΠΑ και η Βρετανία έκαναν υπαινιγμούς, αλλά δεν βιάστηκαν να μπουν στον πόλεμο. Επιπλέον, μια μαζική αντιβρετανική εξέγερση ξέσπασε στην Ινδία. Ο μετριοπαθής Γκάντι παραμερίστηκε από πιο ριζοσπαστικούς εθνικιστές και αριστερούς. Ως αποτέλεσμα, ένας πραγματικός πόλεμος ξεκίνησε εκεί. Ο Τσόρτσιλ, που αντικατέστησε τον Τσάμπερλεν, έδειξε πείσμα και προσπάθησε να κρατήσει το Πακιστάν και την Ινδία υπό τον έλεγχό του με κάθε κόστος. Που οδήγησε σε έναν παρατεταμένο και σκληρό πόλεμο που έδεσε τις βρετανικές δυνάμεις.
  Οι Αμερικανοί ενήργησαν εντελώς παθητικά στην εξωτερική πολιτική: η καλύβα μου είναι στα άκρα!
  Τον Μάρτιο του 1944, τα σοβιετικά στρατεύματα, παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν ήταν ακόμη πολύ ευνοϊκός, αποβιβάστηκαν στο Χοκάιντο. Η μάχη κράτησε τρεις εβδομάδες και έληξε με ήττα των Ιαπώνων. Η επιτυχία αυτή κλόνισε την εμπιστοσύνη του αυτοκράτορα για το απρόσιτο της μητρόπολης.
  Οι μάχες σε ξηρά και θάλασσα συνεχίστηκαν μέχρι τις 11 Μαΐου 1944, όταν η εξουθενωμένη Ιαπωνία τελικά συνθηκολόγησε.
  Οι μάχες με τη συμμετοχή των σοβιετικών στρατευμάτων διήρκεσαν από τις 10 Απριλίου 1941 έως τις 11 Μαΐου 1944 και κράτησαν τρία χρόνια και λίγο περισσότερο από έναν μήνα. Οι απώλειες του σοβιετικού στρατού σε νεκρούς και νεκρούς από τραύματα ανήλθαν σε 960 χιλιάδες στρατιώτες και αξιωματικούς. Λίγο περισσότεροι από εξήντα χιλιάδες άμαχοι Σοβιετικοί πολίτες πέθαναν επίσης. Από βομβαρδισμούς, βομβαρδισμούς πυροβολικού, μάχες στη Σαχαλίνη και στα σύνορα στο Primorye. Και περίπου τρία εκατομμύρια άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τετρακόσιες χιλιάδες έμειναν ανάπηροι.
  Γενικά, η ΕΣΣΔ κέρδισε μια μεγάλη νίκη και κατάφερε να εγκαταστήσει φιλοσοβιετικά καθεστώτα στην Κίνα και την Κορέα και κατέλαβε με τα στρατεύματά της όλες τις κτήσεις της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.
  Η εξουσία του συντρόφου Τρότσκι ενισχύθηκε περαιτέρω τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στη διεθνή σκηνή.
  Το 1946 έγινε η πρώτη εκτόξευση τεχνητού δορυφόρου στην ΕΣΣΔ. Και το 1950, ο πρώτος Σοβιετικός κοσμοναύτης εστάλη σε όλο τον κόσμο. Στη Ρουμανία, ο βασιλιάς Μιχαίας συμφώνησε να συνάψει στρατιωτική και οικονομική συμμαχία με την ΕΣΣΔ. Σύντομα η εξουσία άλλαξε στην Ουγγαρία. Και στην Τσεχοσλοβακία, κυβερνάται εδώ και πολύ καιρό, αν και όχι ακριβώς από κομμουνιστές, αλλά από αριστερές φιλοσοβιετικές δυνάμεις.
  Το 1951 ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και ΕΣΣΔ. Σε αυτό το σημείο, ούτε οι Ηνωμένες Πολιτείες ούτε η Βρετανία είχαν ατομική βόμβα και η έναρξη μιας πραγματικής σφαγής με έναν τόσο ισχυρό εχθρό όπως η ΕΣΣΔ και οι σύμμαχοί της ήταν αυτοκτονία για τη Δύση.
  Ο σοβιετικός στρατός νίκησε την Τουρκία σε λιγότερο από ένα μήνα. Βλέποντας ότι η αντίδραση της Δύσης είναι εξαιρετικά νωθρή... Η Βρετανία πολέμησε με τους Ινδούς για πολύ καιρό, αλλά στο τέλος έχασε εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες και έχασε τον έλεγχο της μεγαλύτερης αποικίας της. Υπάρχει οικονομική κρίση στις ΗΠΑ και οι μαύροι ξεσηκώνονται.
  Ο Τρότσκι παίρνει μια απόφαση: και μέσα σε δύο μήνες ο Κόκκινος Στρατός παίρνει τον έλεγχο ολόκληρης της Μέσης Ανατολής και του Ιράν, και μια φιλοσοβιετική κυβέρνηση έρχεται στην εξουσία στην Αίγυπτο. Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι δέχονται γροθιά στα δόντια. Και ο Χίτλερ παίρνει το μέρος της ΕΣΣΔ και για αυτό έχει την ευκαιρία στο Anschluss Austria.
  Ο Ντε Γκωλ έρχεται στην εξουσία στη Γαλλία. Είναι πολύ δυσαρεστημένος με τη σοβιετική επέκταση και μιλά για σταυροφορία προς την Ανατολή, ενάντια στον μπολσεβικισμό. Ο Τρότσκι, αντίθετα, ονειρεύεται επέκταση στην Ευρώπη, η κατάσταση θερμαίνεται.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η ΕΣΣΔ είναι πλέον στην ένωση, ξεκινά τη στρατιωτικοποίηση της Γερμανίας. Και στην Αλγερία και στο Μαρόκο ξεσπά μεγάλη εξέγερση κατά της Γαλλίας.
  Ο Ντε Γκωλ είναι έξαλλος και απαιτεί από τη Γερμανία να σταματήσει τις στρατιωτικές προετοιμασίες. Σε απάντηση, ο Φύρερ απαιτεί την αποκατάσταση των συνόρων του 1914 και απειλεί να στείλει τη λαϊκή πολιτοφυλακή εναντίον του εχθρού.
  Και οι δύο πλευρές κλιμακώνουν τις απειλές και συγκεντρώνουν στρατεύματα στα σύνορα. Ο πανούργος Τρότσκι δεν μπαίνει στον πόλεμο, αλλά πουλά τανκς και αεροσκάφη στη Γερμανία επί πιστώσει. Μια μάχη εκτυλίσσεται μεταξύ των Ναζί και των Γάλλων. Το Βέλγιο μπαίνει στον πόλεμο, αλλά αυτό μόνο χειροτερεύει τη θέση της Γαλλίας, η οποία περιορίζεται από την εξέγερση στις αποικίες και την κομμουνιστική δραστηριότητα σε διάφορα μέτωπα. Οι Γερμανοί, όμως, δεν πετυχαίνουν μια γρήγορη νίκη, αλλά κολλάνε στη γραμμή Mangio , αλλά καταλαμβάνουν το Βέλγιο. Μετά από ενάμιση χρόνο πολέμου, οι Ναζί πλησίασαν το Παρίσι.
  Ο Ντε Γκωλ πηγαίνει να υπογράψει ειρήνη και δίνει πίσω στους Γερμανούς τον Ελσάρζ και τη Λωρραίνη. Το Βέλγιο επίσης χωρίζει μέρος της επικράτειάς του. Ο Φύρερ ενισχύει την επιρροή του. Το 1955, η ΕΣΣΔ δοκιμάζει μια πυρηνική βόμβα. Ο Τρότσκι εντάσσει την Τσεχοσλοβακία εντός της ΕΣΣΔ. Είναι αλήθεια ότι μέρος της Σουδητίας πηγαίνει στους Γερμανούς, αλλά πολύ λιγότερο τα εθνοτικά σύνορα. Αλλά δεν έχουν λόγο να κουνήσουν τη βάρκα...
  Ο Χίτλερ αναγκάζεται να ταπεινώσει τις φιλοδοξίες του και να χαίρεται που κατάφερε να επεκταθεί στη Δύση και σε βάρος της Αυστρίας. Οι Ναζί εισβάλλουν επίσης στη Δανία και αποκαθιστούν επίσης τα σύνορα του 1914 και τα βόρεια της αυτοκρατορίας τους.
  Ο Τρότσκι πέθανε το 1960, έχοντας γιορτάσει τα ογδόντα του γενέθλια. Χωρίς κακές συνήθειες και διατήρηση της φυσικής κατάστασης, ο Πρόεδρος της ΕΣΣΔ διατήρησε καθαρή σκέψη μέχρι τις τελευταίες του πράξεις.
  Παρέδωσε τη θέση του προέδρου στον γιο του Ντέιβιντ, ιδρύοντας έτσι την πρώτη κομμουνιστική δυναστεία στον κόσμο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η ΕΣΣΔ είχε βιώσει αυξημένο συγκεντρωτισμό και τροποποιήσεις στο σύνταγμα που απαγόρευαν την αποχώρηση από αυτήν. Ο Χίτλερ μεταβίβασε επίσης την εξουσία σε έναν από τους γιους του που αποκτήθηκε ως αποτέλεσμα τεχνητής γονιμοποίησης, αλλά σε ανταγωνιστική βάση.
  Ωστόσο, ο γιος είναι ακόμη πολύ μικρός και μετά το θάνατο του Χίτλερ, οι Ναζί χωρίστηκαν και σύντομα η αριστερή πτέρυγα ήρθε στην εξουσία. Ο κόσμος έχει γίνει πιο ασφαλής, αλλά η κατάρρευση του αποικιακού συστήματος οδήγησε σε έναν νέο πόλεμο αστάθειας. Η λύση ήταν η δημιουργία ενός κομμουνιστικού συνασπισμού. Παρείχε αλληλοβοήθεια και προσπάθησε να οικοδομήσει τον σοσιαλισμό στις συνθήκες της σκοτεινής ηπείρου.
  Όμως ο παγκόσμιος κομμουνισμός διακρινόταν από μεγάλο αριθμό στοιχείων της αγοράς και ήταν ένα συνδυασμένο σύστημα.
  Εν τω μεταξύ, οι αντιφάσεις αυξήθηκαν εντός της ΕΣΣΔ. Η πολιτική κυριαρχία ενός κόμματος δεν ταίριαζε πλέον στην αυξανόμενη ολιγαρχία. Οι επιχειρηματίες του κόκκινου κύματος ήθελαν αλλαγή και πολιτική εξουσία. Μέχρι στιγμής, οι επιτυχίες της σχεδιαζόμενης οικονομίας και τα πολιτικά κέρδη έχουν αντισταθμίσει εν μέρει την αντιπολιτευτική διάθεση. Αλλά αλλαγές έχουν συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας νέος ηγέτης εμφανίστηκε, ο οποίος, σπάζοντας το μονοπώλιο δύο κομμάτων: του Δημοκρατικού και του Ρεπουμπλικανικού, δημιούργησε ένα τρίτο - πατριωτικό.
  Και αφού ήρθε στην εξουσία, εγκαθίδρυσε την απολυταρχία. Ταυτόχρονα, ξεκινώντας μια σταυροφορία κατά του κομμουνισμού. Ο Ντέιβιντ πέθανε και μετά από αυτό ξεκίνησε μια ολόκληρη σειρά από συνωμοσίες και φαξινομικούς αγώνες. Ως αποτέλεσμα, η χώρα κλονίστηκε. Αλλά ο αγώνας μεταξύ των φατριών έληξε με την κατάληψη της θέσης του προέδρου της ΕΣΣΔ και οι άνθρωποι ηρέμησαν.
  Υπήρχε ενεργή διαστημική επέκταση. Το 2015, ο Πλούτωνας έγινε ο τελευταίος πλανήτης που πάτησε το πόδι του ανθρώπινος αστροναύτης. Για μικρό χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι μπόρεσαν να επισκεφθούν την επιφάνεια του Δία. Είναι αλήθεια ότι έπρεπε να ξαπλώσουν σε ειδικά αρωματικά λουτρά.
  Μέσα στην ΕΣΣΔ τα καπιταλιστικά στοιχεία ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο. Υπήρχε μια διαστρωμάτωση μεταξύ φτωχών και πλουσίων. Εμφανίστηκαν πραγματικοί δισεκατομμυριούχοι, και ταυτόχρονα μέλη του Πολιτικού Γραφείου. Ο κομμουνισμός συγχωνευόταν όλο και περισσότερο με την ολιγαρχία των οικονομικών και γινόταν όλο και λιγότερο διαφορετικός από τον καπιταλισμό. Ακόμη και ο φόρος εισοδήματος έγινε γραμμικός στην ΕΣΣΔ και καθιερώθηκε ένα ενιαίο ποσοστό. Αυτό, φυσικά, οδήγησε σε αόριστη δυσαρέσκεια και οδήγησε σε μικρές ταραχές.
  Όμως μέχρι στιγμής η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει από τον έλεγχο. Αλλά στην πραγματικότητα, με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του κομμουνισμού, οι κοινωνικές εγγυήσεις περιορίζονταν όλο και περισσότερο. Συγκεκριμένα, η ιατρική και η εκπαίδευση πληρώθηκαν μερικώς και εμφανίστηκαν οι άνεργοι και οι ανταλλαγές εργασίας.
  Η Βικτόρια έφτασε στη Βίλνα και σταμάτησε να θυμάται τον παράλληλο κόσμο. Τώρα έπρεπε να συνεχίσει να ηγείται του ρωσικού στρατού.
  Η πρωτεύουσα του Μεγάλου Δουκάτου της Λιθουανίας, η Βίλνα, έπεσε, αλλά προηγήθηκε μια πορεία προς το Γκρόντνο και τη Μπρεστ.
  Οι Λευκορώσοι προσχώρησαν πρόθυμα στον ρωσικό στρατό. Έπεσαν, όμως, χιόνι και έγινε πιο δύσκολη η κίνηση του μεσαιωνικού στρατού. Ωστόσο, ο Μέγας Δούκας Βασίλι διέταξε να καταλάβει το Γκρόντνο και να ξεχειμωνιάσει εκεί. Η Βικτώρια έτρεξε γύρω από τα γύρω κάστρα αναζητώντας κάποιον άλλο για να κόψει ή να εξοντώσει.
  Μια άγρια δίψα για εξόντωση έβραζε μέσα της, αλλά όλο και πιο συχνά οι αντίπαλοί της παραδίνονταν χωρίς μάχη.
  
  
  ΜΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΤΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ
  Υπάρχουν βέβαια και διαφορετικοί προγνωστικοί παράγοντες, χρήσιμοι και επικίνδυνοι.
  Αλλά σε μια από τις εναλλακτικές πραγματικότητες υπήρχε ένας μάγος που είπε στον Ναζί έναν αριθμό για το πώς να επιστρέψει τη δύναμη να ξαναδιηγηθεί τον καθρέφτη του Διαβόλου. Σταγονίδια από το κόκκινο αίμα ενός αθώου παιδιού έπεσαν στην ανακλαστική επιφάνεια. Και απορροφήθηκαν αμέσως, και ο ίδιος ο καθρέφτης άρχισε να λάμπει, ανακτώντας τα δώρα του. Και ο Φύρερ έμαθε πολλά τότε.
  Αλλά ακόμη και γνωρίζοντας το μέλλον, δεν είναι πάντα δυνατό να το διορθώσουμε. Στην Αφρική, ωστόσο, οι Γερμανοί ανασυγκρότησαν τα στρατεύματά τους και κατάφεραν να αποκρούσουν την επίθεση που εξαπέλυσε ο Μοντγκόμερι στις 23 Οκτωβρίου.
  Αν και με μεγάλη δυσκολία, αναχαιτίστηκαν από στρατεύματα με ανώτερο αριθμό ανθρώπινου δυναμικού και εξοπλισμού. Ωστόσο, η γνώση του τόπου και της ώρας της επίθεσης βοήθησε τον Ρόμελ να κατανείμει ορθολογικά τις λίγες μονάδες του και να αποκρούσει την επίθεση. Οι Βρετανοί υπέστησαν σημαντικές απώλειες και μετά από δύο εβδομάδες μάχης αναγκάστηκαν να σταματήσουν.
  Και ο γερμανικός στόλος των υποβρυχίων μπόρεσε να προκαλέσει μεγάλες ζημιές, βυθίζοντας μια ντουζίνα πλοία με δυνάμεις αποβίβασης που σχεδίαζαν να αποβιβαστούν στην Καζαμπλάνκα και στις ακτές του Μαρόκου. Οι Αμερικανοί, βλέποντας την έλλειψη επιτυχίας στην Αίγυπτο και τη δραστηριότητα των "γερμανικών αγώνων λύκων", εγκατέλειψαν την επιχείρηση Torch.
  Οι Γερμανοί, με τη σειρά τους, προσπάθησαν να ανασυγκροτήσουν τα στρατεύματά τους στο Στάλινγκραντ για να αποκρούσουν τις πλευρικές επιθέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και προετοιμάστηκαν θάβοντας τους εαυτούς τους σε άμυνες στο κέντρο.
  Λόγω κακοκαιρίας στις 19 Νοεμβρίου 1942, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά την αεροπορία, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών επίθεσης, και η προετοιμασία του πυροβολικού σημείωσε εξαιρετικά περιορισμένη επιτυχία. Έτσι, ανασυγκροτώντας τις δυνάμεις τους, οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους μπόρεσαν να αποκρούσουν την προέλαση των σοβιετικών στρατευμάτων. Είναι αλήθεια ότι αυτό αποσπούσε την προσοχή των Ναζί από το ίδιο το Στάλινγκραντ, δίνοντας στους Σοβιετικούς στρατιώτες που ήταν ήρωες στην πόλη μια ανάπαυλα. Αν και ελάχιστα σπίτια έχουν απομείνει υπό τον έλεγχο του Κόκκινου Στρατού.
  Ο Φριτς άντεξε και στο κέντρο... Η μάχη στο Στάλινγκραντ συνεχίστηκε μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου. Αφού απέτυχε να επιτύχει μια σημαντική ανακάλυψη στο μέτωπο, ο Κόκκινος Στρατός σταμάτησε. Αλλά δεν ήταν εύκολο ούτε για τους Γερμανούς. Έχασαν πάρα πολλά κατά τη διάρκεια της επίθεσης στην πόλη, και παρόλο που στην άμυνα η αναλογία απωλειών φαίνεται να είναι υπέρ τους, τα στρατεύματα εξακολουθούν να είναι εξαντλημένα.
  Τον Ιανουάριο, παρά την πρόβλεψη του χρησμού, οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να αντέξουν στο βορρά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Spark. Είναι αλήθεια ότι οι μάχες διήρκεσαν για περισσότερες από τρεις εβδομάδες και στοίχισαν στον Κόκκινο Στρατό μεγάλες απώλειες, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στο Στάλινγκραντ μέσω ξηράς.
  Ωστόσο, προειδοποιημένοι από τον καθρέφτη του Iblis, οι Γερμανοί μπόρεσαν να αποκρούσουν την επίθεση κοντά στο Voronezh, ενισχύοντας τους αδύναμους συμμάχους τους: τους Ιταλούς και τους Ρουμάνους. Διαφορετικά, η άμυνα εκεί θα είχε σπάσει.
  Και η τρίτη επιχείρηση Rzhev-Sychov ήταν ανεπιτυχής. Οι Γερμανοί πάλι, αν και όχι χωρίς δυσκολία, απέκρουσαν τη σοβιετική επίθεση. Στο ίδιο το Στάλινγκραντ έκανε ζέστη, έγιναν μάχες τον Ιανουάριο. Ο Paulus αντικαταστάθηκε από τον Mainstein και αυτός ο πιο έμπειρος στρατάρχης κατάφερε να καταλάβει την πόλη της ακρόπολης μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Αλλά και πάλι οι Γερμανοί πλήρωσαν τεράστιο τίμημα για αυτό. Τον Φεβρουάριο του 1943, το Ράιχσταγκ έπρεπε να συγκεντρωθεί και να κηρυχτεί ολοκληρωτικός πόλεμος. Επεκτείνετε την εργάσιμη ημέρα και χρησιμοποιήστε την εργασία σκλάβων πιο ενεργά από πριν.
  Η κήρυξη ολοκληρωτικού πολέμου κατέστησε δυνατή την αύξηση της παραγωγής όπλων και τη δημιουργία νέων τμημάτων. Συμπεριλαμβανομένων αλλοδαπών και Hiwis.
  Γνωρίζοντας πότε οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί σχεδίαζαν να εισέλθουν στο Μαρόκο, οι Γερμανοί, χρησιμοποιώντας τον μεγάλο υποβρύχιο στόλο τους, προκάλεσαν οδυνηρά πλήγματα στα αποβατικά πλοία - διακόπτοντας τη μια προσγείωση μετά την άλλη. Αυτό επέτρεψε στους Ναζί να εντοπίζουν στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Δύσης και να συγκεντρώνουν όλες τις κύριες δυνάμεις τους στα ανατολικά.
  Η θέση του σώματος του Ρόμελ παρέμενε δύσκολη, αλλά χάρη στον καθρέφτη, η φασιστική αεροπορία άρχισε να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και οι νηοπομπές βελτίωσαν τον ανεφοδιασμό της αφρικανικής ομάδας.
  Η νέα επίθεση του Μοντγκόμερι τον Μάρτιο του 1943 ήταν μια αποτυχία. Αυτή τη φορά, ο Rommel, έχοντας λάβει ακριβή στοιχεία με τη βοήθεια της διαβολικής μαγείας, παρέσυρε τους Βρετανούς σε μια παγίδα και κατάφερε να τους επιφέρει μια συντριπτική ήττα! Είναι αλήθεια ότι λόγω της αριθμητικής υπεροχής του εχθρού και της αεροπορικής υπεροχής, δεν ήταν δυνατό να νικηθεί πλήρως το Μοντγκόμερι, αλλά η ήττα της Βρετανίας ήταν αισθητή. Ιδιαίτερα πολλά τανκς χάθηκαν και σημαντικός αριθμός οχημάτων αιχμαλωτίστηκε ως τρόπαια.
  Οι Βρετανοί απέσυραν μια-δυο αμυντικές γραμμές και πλησίασαν πιο κοντά στην Αλεξάνδρεια. Ο Ρόμελ χρειαζόταν νέες εφεδρείες και οι Ναζί σχεδίαζαν να συνεχίσουν την επίθεση στη νότια κατεύθυνση. Το Στάλινγκραντ έπεσε και στη συνέχεια ήταν δυνατή η προώθηση κατά μήκος του Βόλγα.
  Τον Μάιο του 1943, οι Krauts μεταπήδησαν στην επιχείρηση Dolphin. Τα στρατεύματά τους, παρά τη βοήθεια του μαντείου, αντιμετώπισαν πολύ ισχυρή αντίθεση από τον Κόκκινο Στρατό. Η πρόοδος ήταν αργή με το κόστος των μεγάλων απωλειών. Είναι αλήθεια ότι η βοήθεια ενός μάντη επηρέασε την πορεία του πολέμου. Η Βέρμαχτ προέβλεπε αντεπιθέσεις και εξαπέλυσε όλο και περισσότερες επιθέσεις. Στα μέσα Ιουνίου, οι Ναζί είχαν ήδη πλησιάσει το δέλτα του Βόλγα και είχαν φτάσει στην Κασπία Θάλασσα.
  Η θέση των σοβιετικών στρατευμάτων στον Καύκασο επιδεινώθηκε με την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο στις 22 Ιουνίου 1943. Και αυτό στην πραγματικότητα προκαθόρισε την έκβαση της μάχης για το πετρέλαιο του Μπακού.
  Οι Σύμμαχοι δεν ήταν αποφασιστικοί. Ο Μοντγκόμερι μεταπήδησε στην ενεργό άμυνα και δεν σκεφτόταν πλέον την επίθεση, και η προσγείωση στο Μαρόκο παρέμεινε μη ρεαλιστική.
  Στις 10 Ιουλίου 1943, ο Τσόρτσιλ, προκειμένου να εκτρέψει μέρος των γερμανικών δυνάμεων από τα ανατολικά, επιχείρησε να αποβιβαστεί στη Γαλλία. Ωστόσο, η κακώς προετοιμασμένη προσγείωση, σε συνδυασμό με την αμερικανική αναποφασιστικότητα και το γεγονός ότι χάρη σε έναν χρησμό, οι Γερμανοί γνώριζαν όλες τις λεπτομέρειες, οδήγησαν μόνο στη μεγαλύτερη ήττα των Βρετανών και των Αμερικανών στην ξηρά στην ιστορία.
  Περισσότεροι από εξακόσιες πενήντα χιλιάδες άνθρωποι και πολύς εξοπλισμός αιχμαλωτίστηκαν μόνοι τους. Αλλά αυτό, δυστυχώς, δεν εμπόδισε την προέλαση των Ναζί στο νότο. Τον Αύγουστο, οι Γερμανοί κατέλαβαν όλο το Νταγκεστάν, οι Τούρκοι κατέλαβαν σχεδόν όλη την Αρμενία μαζί με το Ερεβάν και στις 27 οι Ναζί και οι Οθωμανοί ενώθηκαν, σχίζοντας το μέτωπο της Υπερκαυκασίας σε δύο μέρη.
  Και πάλι, επιθετικές προσπάθειες των σοβιετικών δυνάμεων σε άλλους τομείς του μετώπου κατέληξαν σε αποτυχία. Ο εχθρός γνώριζε πολύ καλά τα σχέδια της σοβιετικής διοίκησης.
  Το ειδικό τμήμα στον Κόκκινο Στρατό ήταν αχαλίνωτο, έγιναν καταστολές και μαζικές εκκαθαρίσεις. Ακόμη και αρκετές δεκάδες στρατηγοί και ο στρατάρχης του πυροβολικού Kulik πυροβολήθηκαν.
  Αλλά όσο ο εχθρός είχε ένα διαβολικό όπλο, τίποτα δεν θα βοηθούσε εναντίον του.
  Ο Σεπτέμβριος πέρασε σε βαριές μάχες, οι Ναζί και οι Οθωμανοί έφτασαν κοντά στο Μπακού. Και τον Οκτώβριο, ξέσπασαν μάχες στην ίδια την πόλη.
  Η παραλιακή πόλη ανεφοδιαζόταν σε όλη τη θάλασσα και προσπαθούσαν απεγνωσμένα να την κρατήσουν. Η μάχη κράτησε και μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, όπως είχε προγραμματιστεί, οι Krauts δεν κατάφεραν να την καταλάβουν. Αλλά όλες οι άλλες πόλεις στον Καύκασο είχαν ήδη χαθεί εκείνη τη στιγμή. Και τον Δεκέμβριο, με τίμημα κολοσσιαίων απωλειών, η θρυλική πόλη έπεσε.
  Ο Καύκασος χάθηκε εντελώς, όπως και το μεγαλύτερο κοίτασμα πετρελαίου που αναπτύχθηκε εκείνη την εποχή στην ΕΣΣΔ. Είναι αλήθεια ότι, δεδομένου ότι όλες οι πετρελαιοπηγές ανατινάχτηκαν και καταστράφηκαν, οι ίδιοι οι Ναζί δεν μπορούσαν να επωφεληθούν σύντομα από αυτό το πλεονέκτημα.
  Στο ανατολικό μέτωπο επικρατούσε ηρεμία. Μεγάλες γερμανικές χερσαίες δυνάμεις κινήθηκαν στο Ιράκ και περαιτέρω στην Παλαιστίνη και στη Διώρυγα του Σουέζ για να βοηθήσουν τον Ρόμελ. Η σοβιετική ηγεσία, ωστόσο, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την παύση. Έχουν ήδη αναπτυχθεί κοιτάσματα πετρελαίου σε άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένης της Σιβηρίας. Και οι Σοβιετικοί σχεδιαστές εργάστηκαν σε νέα τανκς. Τα IS-2 και T-34-85 υποτίθεται ότι ήταν μια απάντηση στους Γερμανούς Πάνθηρες και Τίγρεις.
  Η παραγωγή όπλων στη ναζιστική Γερμανία ήταν υψηλότερη από την πραγματική ιστορία. Είναι σαφές ότι οι Ναζί και οι σκλάβοι έχουν περισσότερους πόρους και οι βομβαρδισμοί από τους απογοητευμένους συμμάχους είναι πιο αδύναμοι. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να παράγουν περισσότερο σίδηρο και μέταλλο καλύτερης ποιότητας από ό,τι στην πραγματικότητα. Ως εκ τούτου, το πλάνο παραγωγής για 600 Πάνθηρες το μήνα επιτεύχθηκε και μάλιστα ξεπεράστηκε. Υπήρχαν όμως και άλλοι περιορισμοί: χρόνος εκπαίδευσης για νέα πληρώματα. Επιπλέον, ο "Πάνθηρας", με όλα τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματά του: ένα πυροβόλο με υψηλή διάτρηση θωράκισης και ταχύτητα βολής, εξαιρετική ορατότητα και οπτική, καθώς και καλή μετωπική προστασία και καλές επιδόσεις οδήγησης, είχε αδύναμη πλευρική προστασία και κλιμακωτή διάταξη. των κυλίνδρων.
  Το Panther-2 αποδείχθηκε μια πιο προηγμένη και πολλά υποσχόμενη εξέλιξη. Χάρη σε μια πολύ πιο πυκνή διάταξη με ελαφρώς υψηλότερο βάρος 47 τόνων, το Panther-2 είχε ένα ισχυρό πυροβόλο 88 mm με μήκος κάννης 71 EL και θωράκιση 120 mm στο μπροστινό μέρος του κύτους, 60 πλευρές υπό γωνία και 150 στο μέτωπο του πυργίσκου, με κινητήρα 900 ίππων σε περίβλημα duralumin.
  Ένα τέτοιο μηχάνημα άρχισε να παράγεται τον Νοέμβριο του 1943, μαζί με το Tiger-2. Ωστόσο, οι Γερμανοί εξακολουθούσαν να αναπτύσσουν το αυτοκίνητό τους. Και προχώρησαν στη Μέση Ανατολή.
  Τον Μάρτιο του 1944, οι Γερμανοί κατέλαβαν το Κουβέιτ και έφτασαν στη Διώρυγα του Σουέζ.
  Έπρεπε να σπάσει ο χρησμός για να μην έχουν κανένα πλεονέκτημα οι Ναζί. Σε αυτή την περίπτωση, τα κορίτσια είχαν την επιθυμία να το κάνουν νωρίτερα, αλλά οι περιορισμοί στην επιρροή τους επηρέασαν.
  Για παράδειγμα, τώρα, αντί για κορίτσια γεμάτα μαγεία, την 1η Απριλίου 1944, δύο όμορφες καλλονές κινούνταν μπροστά. Δυστυχώς, με πολύ μέτριες ικανότητες, επηρέασε ο περιοριστής άλματος. Έκανε λίγο κρύο ακόμα και για τα ξυπόλυτα πόδια να περπατήσουν στο ανοιξιάτικο έδαφος που ήταν μόλις εκτεθειμένο στο χιόνι. Στο αριστερό χέρι των κοριτσιών βρίσκεται ο βαθύς Βόλγας, βόρεια του Kamyshin, και αν προχωρήσετε παρακάτω, θα φτάσετε στις γερμανικές θέσεις κοντά στο Στάλινγκραντ. Και το καθήκον των πολεμιστών είναι να γίνουν σχεδόν συνηθισμένα κορίτσια και να χάσουν τις υπεράνθρωπες ικανότητές τους για να εξουδετερώσουν τον μισητό χρησμό... Ωστόσο, ακόμη και αυτό μπορεί τώρα να μην είναι αρκετό. Εξάλλου, η ΕΣΣΔ έχασε το έδαφος στο οποίο ζούσε ο μισός πληθυσμός πριν από τον πόλεμο, και ένα σημαντικό μέρος του βιομηχανικού δυναμικού της, συμπεριλαμβανομένου, πρώτα απ 'όλα, του πετρελαίου που ήταν κατάλληλο για εξόρυξη.
  Υπάρχουν, φυσικά, πολλές άλλες καταθέσεις, αλλά για να λειτουργήσουν με πλήρη δυναμικότητα απαιτείται χρόνος και χρήμα. Δηλαδή, η κατάσταση είναι τέτοια που ακόμα κι αν ο Χίτλερ στερηθεί τη δύναμη του καθρέφτη του Ιμπλίς, αυτό μπορεί να αποδειχτεί οδυνηρά ανεπαρκές. Επιπλέον, τα αυτονομιστικά αισθήματα εντάθηκαν μεταξύ των συμμάχων. Ειδικά οι Αμερικανοί. Ο Ρούσβελτ είναι άρρωστος, ο Γκάλεν έχει σαφώς τάση προς τον αριστερό πασιφισμό και οι προοπτικές για νέες εκλογές δεν είναι πολύ εύθυμες.
  Ο υποβρύχιος πόλεμος δεν πάει καλά για τους Συμμάχους. Ο αριθμός των γερμανικών υποβρυχίων αυξάνεται συνεχώς και οι μαχητικές τους ιδιότητες βελτιώνονται. Έχουν ήδη εμφανιστεί τορπίλες με θερμική καθοδήγηση και υποβρύχια που κινούνται με υπεροξείδιο του υδρογόνου . Και ο στόλος των Συμμάχων λεπταίνει και αποδυναμώνεται, ειδικά από τη στιγμή που οι τεχνοτρονικοί καρχαρίες των Krauts έχουν μάθει να μην βγαίνουν στην επιφάνεια και να μην αποκαλύπτονται.
  Επιπλέον, η δραστηριότητα του στόλου των υποβρυχίων των Ναζί είναι υψηλότερη από ό,τι στην πραγματική ιστορία: ο εφοδιασμός με καύσιμα έχει γίνει ευκολότερος, τα δεξαμενόπλοια φτάνουν ακόμη και από τα λιβυκά πεδία. Επιπλέον, ο βομβαρδισμός της Ρουμανίας είναι πολύ πιο αδύναμος. Και η παραγωγή συνθετικού καυσίμου είναι υψηλότερη.
  Οι σύμμαχοι είναι σε κατάσταση σοκ και η κατάστασή τους είναι δυσμενής. Ειδικά τα εσωτερικά πολιτικά.
  Η ισορροπία δυνάμεων στο Ανατολικό Μέτωπο την 1η Απριλίου 1944: ΕΣΣΔ 6,3 εκατομμύρια στρατιώτες και αξιωματικοί και περίπου 5,3 χιλιάδες τανκς και αυτοκινούμενα όπλα, 95 χιλιάδες όπλα και όλμοι, 7,7 χιλιάδες αεροσκάφη. Βαριές απώλειες σε χειμερινές μάχες όταν προσπαθείς να νικήσεις τον εχθρό. Οι Γερμανοί, λαμβάνοντας υπόψη τους δορυφόρους, τα ξένα τμήματα, το πεζικό Hiwi, έχουν συσσωρεύσει περισσότερα από 7,2 εκατομμύρια, τανκς και αυτοκινούμενα όπλα ήδη 8,8 χιλιάδες, όπλα και όλμους περίπου 100 χιλιάδες, αεροπορία 16,5 χιλιάδες οχήματα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα νέα άρματα μάχης IS-2 και T-34-85 μόλις άρχισαν να τίθενται σε υπηρεσία με τον Κόκκινο Στρατό, η υπεροχή του εχθρού στην ποιότητα του εξοπλισμού είναι σημαντική. Έτσι, έχει ήδη προωθηθεί η παραγωγή των "Panthers" και "Tigers" και αποτελούν περισσότερο από το ήμισυ του στόλου των αρμάτων μάχης της Γερμανίας.
  Στην αεροπορία, οι ποιοτικές αξιολογήσεις δεν είναι τόσο σαφείς. Τα γερμανικά οχήματα είναι ανώτερα από τα σοβιετικά σε ταχύτητα και οπλισμό, αλλά κατώτερα σε οριζόντια ευελιξία, ενώ ταυτόχρονα ανώτερα σε κάθετους ελιγμούς. Αλλά το πιο σημαντικό, αεριωθούμενα αεροσκάφη εμφανίστηκαν στο Fritz, κυρίως το ME-262. Από τα ελικοκίνητα μαχητικά, τα πιο ισχυρά από άποψη οπλισμού και ταχύτητας ήταν τα ME-309 και TA-152. Το Yu-488 και ακόμη νωρίτερα το Yu-288 μπήκαν σε σειριακή παραγωγή. Αυτά τα βομβαρδιστικά δεν είχαν ίσα χαρακτηριστικά πτήσης υπό υψηλό φορτίο.
  Σε κάθε περίπτωση, αν λάβουμε υπόψη την ισορροπία δυνάμεων, τότε ο εχθρός πρέπει να αναγνωριστεί ως ισχυρότερος. Επιπλέον, αν ολοκληρωθεί η επιχείρηση στη Μέση Ανατολή, οι φασίστες θα γίνουν ακόμα πιο δυνατοί. Και δεν απομένει περισσότερο από ένας μήνας για την τελική τους νίκη εκεί. Ετσι...
  Η τεχνικά έμπειρη Έλενα αναστέναξε βαριά και τραγούδησε:
  - Ούτε δύναμη, ούτε δύναμη... Ο καλικάντζαρος είχε ξεκάθαρα πολύ πιει! Μόλις πριόνισε τον φλοιό και ούρλιαζε αισχρότητες!
  Η Ζόγια, που διατήρησε την κουλτούρα της ακόμη και με ένα σεμνό αγροτικό φόρεμα, κούνησε το δάχτυλό της στη φίλη της:
  - Ας αποφύγουμε τις χυδαιότητες... Ας φτιάξουμε καλύτερα ένα σχέδιο δράσης!
  Η Έλενα ανασήκωσε τους ώμους της. Ήταν πιο αδύνατη από πριν και όχι τόσο αθλητική. Αν και ίσως πολλοί άντρες θα την έβρισκαν ακόμα πιο ελκυστική από πριν. Το φόρεμα της κοπέλας είναι απλό, λινό, λευκό και καθαρό. Λίγο πιο κοντό από ό,τι συνηθίζεται για τις αγρότισσες, εκθέτοντας τα μαυρισμένα πόδια τους πάνω από τα γόνατα. Τα κορίτσια δεν είχαν όπλα ή κοσμήματα. Δεν υπάρχει καν ρολόι.
  Τώρα είναι τόσο ρουστίκ, πολύ μαυρισμένα για τον Απρίλιο, αλλά όχι τόσο γρήγορα και δυνατά. Τα πόδια περπατούν κατά μήκος ενός πήλινου δρόμου σπαρμένο με βότσαλα. Τα γυμνά πέλματα, όπως αυτά των χωρικών γυναικών, είναι τραχιά και αισθάνονται άνετα όταν πατούν σε μια αγκαθωτή επιφάνεια. Όταν περπατάς, δεν κρυώνει έτσι. Ο πρωινός παγετός μετά τον παγετό λιώνει και τα πόδια δεν είναι τόσο μουδιασμένα και επώδυνα.
  Στο προηγούμενο σώμα της ήταν πολεμίστρια γενικά, ακόμα και στην Ανταρκτική χωρίς κανένα πρόβλημα. Και τώρα τα πόδια μου είναι κόκκινα από το κρύο, και ζεσταίνομαι στον πρωινό ήλιο, πονάνε αποκρουστικά.
  Η Έλενα, που είχε ήδη ξεχάσει ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να βιώσει δυσάρεστες αισθήσεις από το κρύο και την κούραση, είπε με ενόχληση:
  - Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω το νόημα σε μια τέτοια αποστολή. Μας έριξαν σε αυτή την κόλαση, στερηθήκαμε την ισχυρή μαγεία... Αφεθήκαμε ξυπόλητοι και με ένα απλό αγροτικό φόρεμα, και ταυτόχρονα, υποχρεωμένοι να σώσουμε την ανθρωπότητα από τον φασισμό!
  Η Zoya απάντησε λογικά σε ένα παρόμοιο απόσπασμα:
  "Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του!" Για να μην είναι πολύ εύκολο όταν, χρησιμοποιώντας τις θαυματουργές μας ικανότητες, πήραμε τη Βίλνα και άλλες πόλεις της Λιθουανίας. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και το πιο σημαντικό απαιτεί φαντασία για να νικήσεις τον εχθρό με απλά σώματα και χωρίς υπερδυνάμεις!
  Η Έλενα συνήθιζε να κλωτσάει το γυμνό της πόδι σε ένα μεγάλο λιθόστρωτο που προεξείχε από τον πηλό στη μέση του δρόμου. Αλλά αντί να πετάξει έξω από το χτύπημα, η πέτρα παρέμεινε στη θέση της, και το Σοφό Κορίτσι ούρλιαξε για τον πόνο. Τα ακόμη μακριά, χαριτωμένα δάχτυλα πρήστηκαν αμέσως και έγιναν μπλε. Και η Ζόγια έπρεπε μάλιστα να ισιώσει μερικά από αυτά. Οι μωβ φάλαγγες μπήκαν στη θέση τους και η Έλενα τίναξε το δάκρυ που είχε σχηματιστεί στο μάγουλό της. Πρέπει να κάνεις κάτι τόσο ηλίθιο.
  Η κόρη του Belobog ένιωσε ένα κύμα συμπάθειας μέσα της, κυριεύτηκε από ένα κύμα ενσυναίσθησης. Και ταυτόχρονα, εμφανίστηκε ένα αίσθημα αδυναμίας και ευαλωτότητας. Το νύχι κάτω από τη μπλε σάρκα της Έλενας έσπασε και το πόδι της έγινε επίσης πραγματικά συγκινητικά κατεστραμμένο και ευάλωτο.
  Η σοφή, με συμπάθεια για τον εαυτό της, παρατήρησε:
  - Αυτό σημαίνει σάρκα χωρίς υπερδυνάμεις... Γίνεσαι απλά κανένας!
  Η Ζόγια παρατήρησε εκνευρισμένη:
  - Θα γιατρευτούν τα ποδαράκια σου... Θα ζήσεις κάπως!
  Τα κορίτσια ξεκίνησαν πάλι στο δρόμο. Δεν είχαν πια την ίδια απερίσκεπτη ευθυμία. Επιπλέον, όσο περισσότερο περπατούσαν, τόσο περισσότερο η πείνα γινόταν αισθητή. Εδώ εμφανίστηκαν τα χωράφια συλλογικών αγροκτημάτων... Οι εργασίες ήταν ήδη σε πλήρη εξέλιξη σε αυτά.
  Οι άντρες, όμως, δεν ήταν ορατοί• μόνο γυναικόπαιδα ήταν αρματωμένοι, άλλοι στο άροτρο, άλλοι στη σκαπάνη. Οι άνθρωποι εδώ είναι τρομερά αδύνατοι, με εξαντλημένα πρόσωπα. Αλήθεια, τα αγόρια, βλέποντας τα όμορφα κορίτσια, χαμογέλασαν και τους έγνεψαν, χαιρετώντας τα με τεντωμένα χέρια.
  Η Ζόγια προσφέρθηκε να βοηθήσει την Έλενα με την αγροτική εργασία. Η κόρη του Σβάρογκ συμφώνησε απρόθυμα. Προσωπικά ήθελε κατορθώματα όπλων, και όχι τη δύσκολη παρτίδα του συλλογικού αγροκτήματος. Αλλά αφού πλήγωσε το πόδι της σε ένα λιθόστρωτο, η πολεμική της διάθεση εξαφανίστηκε αμέσως. Επιπλέον, θα πρέπει να σκεφτείτε τη δική σας νομιμοποίηση. Ό,τι και να πει κανείς, κατέληξαν μόνο με φορέματα και χωρίς πάστορες.
  Ναι, το NKVD μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους κηρύξει κατασκόπους και να τους μπερδέψει. Διαφορετικά θα αποδειχθούν απλώς πρόσφυγες που έχουν χάσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων τους. Τα φορέματά τους δεν είναι πολύ καινούργια, και το στυλ με μια πιο κοντή φούστα είναι χαρακτηριστικό για το χωριό των Μπολσεβίκων. Μπορείτε να φάτε αρκετά ώστε να το πιστέψουν!
  Η Ζόγια γεννήθηκε στο χωριό και τα χέρια και το σώμα της είναι πολύ επιδέξια στα βάσανα. Η Έλενα είναι κυρία της πόλης, όχι μόνο Μοσχοβίτης. Είναι αλήθεια ότι έχει εμπειρία σε αροτραίες εργασίες στην κοινότητα Rodnover. Αλλά και πάλι οι κινήσεις δεν είναι τόσο εύκολες και οικείες όσο της Zoya. Ναι, και τα σπασμένα δάχτυλα στο κρύο έδαφος πονούν αποκρουστικά.
  Ωστόσο, οι νεαρές γυναίκες, αγόρια και κορίτσια είναι όλες ξυπόλητες, ακόμα κι αν έκανε παγωνιά τη νύχτα και κινδυνεύετε σχεδόν να κρυώσετε. Μόνο ηλικιωμένες και ηλικιωμένες γυναίκες με παπούτσια. Δεν φαίνονται άντρες και ο μεγαλύτερος πάνω από όλους είναι ένας σγουρομάλλης, κοκκινωπός έφηβος, που δεν φαίνεται να είναι μεγαλύτερος από δεκαπέντε, με πολύ διατεταγμένο παντελόνι, αλλά με πολύ εκφραστικό βλέμμα και θαρραλέο πηγούνι. Αυτό το παιδί με το σήμα της Komsomol είναι το μεγαλύτερο από τα αγόρια και δίνει εντολές σε όλους.
  Ο νεαρός διοικητής δεν σχολίασε το γεγονός ότι οι δύο καλλονές ενώθηκαν μαζί τους. Σαν να ήταν έτσι, είναι αυτονόητο. Το κλίμα της περιοχής του Βόλγα είναι ήπιο και το κλίμα είναι σε πλήρη εξέλιξη, οπότε ένα επιπλέον ζευγάρι χέρια δεν θα βλάψει.
  Η πλάτη της Έλενα σύντομα άρχισε να πονάει και ζήτησε να πάει στο άροτρο. Έτσι, είναι πιο εύκολο για ένα αρκετά δυνατό κοριτσίστικο σώμα, αλλά πρέπει απλώς να σκάψετε προσεκτικά τις φτέρνες σας στο χαλαρό χώμα, ώστε τα δάχτυλα των ποδιών σας να μην ερεθίζονται τόσο πολύ. Αλλά η πίεση στο στήθος έρχεται σε διαφορετική γωνία και η πλάτη, έχοντας ξεφορτωθεί, δεν αισθάνεται πόνο.
  Το κορίτσι σκέφτηκε τότε, πόσο χρονών είναι αλήθεια; Έχουν περάσει προ πολλού τα εκατό! Αστείος! Είναι μια από τις γηραιότερες γυναίκες της σύγχρονης Ρωσίας και ταυτόχρονα, γεμάτη δύναμη και υγεία. Αλλά αφού στερήθηκαν τις μαγικές τους ικανότητες, θα μπορούσαν να γίνουν τέτοια τέρατα!
  Αυτή η σκέψη προκαλεί ρίγη στην Έλενα...
  Όλοι δούλεψαν με ενθουσιασμό και χωρίς μεσημεριανό διάλειμμα. Ή μόνο όταν σκοτείνιασε τελείως, πλησίαζαν τη φωτιά για να δροσιστούν. Ο ποταμός Βόλγας ήταν κοντά και υπήρχε ψάρι στην κατσαρόλα. Αλλά υπάρχει τόσο πολύ ψωμί, και κατά κάποιο τρόπο δεν είναι εντελώς καθαρό, με ακαθαρσίες. Μια άλλη γεύση κρεμμυδιού.
  Το φαγητό είναι απλό και όχι πολύ, μοιάζει με λιχουδιά για πεινασμένα στομάχια. Οι Ranger Girls δεν είχαν νιώσει τόσο κουρασμένοι για πολλά χρόνια. Όχι, είναι ακόμα πολύ οδυνηρό να είσαι άνθρωπος χωρίς υπερδυνάμεις. Και κουράζεσαι σαν... γάιδαρος!
  Αλλά είναι επίσης καλό που οι οργανισμοί είναι νέοι και υγιείς. Τα κορίτσια αποκοιμήθηκαν μόνα τους μαζί με άλλες γυναίκες στον αχυρώνα. Ένα από τα αγόρια ακούμπησε το κεφάλι του στο ψηλό στήθος της Ζωής. Η δασοφύλακας χάιδεψε τις ξανθές μπούκλες του... Και ένιωσε μια έντονη μελαγχολία. Έλαβαν τα πάντα από τη ζωή και από τους προστάτες τους, τους Θεούς του Δημιούργη: αιώνια νιότη, δύναμη, την ευκαιρία να έχουν πλούτο, δύναμη, τιμή και σεβασμό, αλλά... Για να συλλάβουν, πρέπει να κοιμηθούν με έναν άνθρωπο ίσο σε ικανότητες με αυτούς. Και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να το βρεις.
  Και αν υπάρχουν τέτοιοι τύποι, τότε είναι σε άλλο επίπεδο και σε άλλο σύμπαν. Η Έλενα θυμήθηκε το τραγούδι για τον Γκαγκάριν και αυτό την έκανε να νιώθει ακόμα πιο λυπημένη.
  Ξέρεις τι τύπος ήταν...
  Όλος ο κόσμος τον κουβαλούσε στην αγκαλιά του!
  Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΓΚ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ
  Ο αδελφός του Τσάρου Νικολάου Β', Μιχαήλ, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, έδρασε αποφασιστικά. Η Αυτοκρατορική Φρουρά άνοιξε πυρ εναντίον των ανταρτών που προσπαθούσαν να εισβάλουν στο Χειμερινό Παλάτι. Τότε οι Κοζάκοι, ευνοημένοι από τον κυρίαρχο, και ευγενή συντάγματα μπήκαν στη μάχη.
  Αρκετές εκατοντάδες αντάρτες σκοτώθηκαν και άλλοι τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία συνέλαβε ενεργά τους αντάρτες και τους αρχηγούς τους. Εκπρόσωποι της Κρατικής Δούμας, πριγκιπικές οικογένειες, έμποροι και μέλη της οικονομικής ελίτ έσπευσαν να ορκιστούν πίστη στον Τσάρο Νικόλαο και ορκίστηκαν πίστη. Κατά τη διάρκεια της μάχης, περισσότεροι από εξακόσιοι επαναστάτες σκοτώθηκαν και μιάμιση χιλιάδες τραυματίστηκαν. Οι φρουροί έχασαν περίπου είκοσι νεκρούς, οι Κοζάκοι άλλους πενήντα.
  Σοβαρή σύγκρουση, αλλά η απολυταρχία επέζησε. Οι συνωμότες στην κορυφή δεν είχαν ούτε μια ενιαία γνώμη ούτε έναν ηγέτη. Και γενικά, πολλοί από αυτούς πίστευαν ότι ήταν αδύνατο να αλλάξει η μορφή διακυβέρνησης κατά τη διάρκεια ενός πολέμου.
  Υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι με τον Τσάρο Νικόλαο Β', αλλά είναι δύσκολο να προσφέρουμε μια εναλλακτική λύση στο αυτοκρατορικό καθεστώς. Επιπλέον, οι πλούσιοι φοβούνται σοβαρά ότι η ρεπουμπλικανική μορφή διακυβέρνησης θα αποδειχθεί πολύ αδύναμη και χαλαρή για να προστατεύσει τους καπιταλιστές από το πεινασμένο και εξεγερμένο προλεταριάτο και τους γαιοκτήμονες από τους αγρότες.
  Αλλά ο ίδιος ο λαός δεν θα οργανώσει μια σοβαρή επανάσταση. Οι Μπολσεβίκοι εξακολουθούν να είναι πολύ αδύναμοι και λίγοι σε αριθμό, οι Σοσιαλιστές Επαναστάτες ως επί το πλείστον πιστεύουν ότι η επανάσταση είναι καλή, αλλά είναι καλύτερα να κερδίσουμε πρώτα τον παγκόσμιο πόλεμο.
  Με λίγα λόγια έγινε φασαρία και βγήκαν όλοι έξω! Κάτι σαν αιματηρή ανάσταση επαναλήφθηκε...Και σιωπή!
  Ο Νικόλαος Β' βράβευσε τον αδελφό του για την αποφασιστικότητά του με το Τάγμα του Γεωργίου, πρώτου βαθμού, και τον προήγαγε στο βαθμό του αρχιστράτηγου, διορίζοντας τον Μιχαήλ διοικητή του δυτικού μετώπου. Και το νότιο και το ρουμανικό μέτωπο υποτάχθηκαν στον Μπρουσίλοφ.
  Το μέγεθος του ρωσικού στρατού αυξήθηκε σε σχεδόν δέκα εκατομμύρια ανθρώπους και η συντήρησή του επέβαλε βαρύ φορτίο στην αυτοκρατορία. Ήταν απαραίτητο να προχωρήσουμε.
  Μόλις στέγνωσαν οι δρόμοι, ο τσαρικός στρατός χτύπησε στη Γαλικία. Η αριθμητική υπεροχή ήταν με το μέρος των ρωσικών στρατευμάτων. Οι Αυστριακοί αποδυνάμωσαν το ηθικό τους και τα συντάγματα που αποτελούνταν από Σλάβους εγκατέλειψαν μαζικά ή παραδόθηκαν. Δεν υπήρχαν αρκετές γερμανικές μονάδες για να περιορίσουν τον εχθρό.
  Επιπροσθέτως, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπήκαν στον πόλεμο κατά των Κεντρικών Δυνάμεων τον Απρίλιο. Και έτσι η έκβαση της σύγκρουσης ήταν ήδη προκαθορισμένη. Οι Γερμανοί προσπάθησαν να αυξήσουν τις δυνάμεις τους στη Δύση για να νικήσουν τους Συμμάχους και δεν μπόρεσαν να παράσχουν σημαντική βοήθεια στην Αυστροουγγαρία.
  Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το Λβιβ και ορισμένες πόλεις της Γαλικίας. Σχηματίστηκαν ακόμη και αρκετοί μικροί λέβητες. Το αυστριακό, συνονθύλευμα , σπασμένο μέτωπο κατέρρεε πολύ γρήγορα, έτσι οι Γερμανοί έπρεπε να κινηθούν σε μια τυφλή άμυνα στα δυτικά και να ρίξουν στρατεύματα στα κενά που είχαν σχηματιστεί.
  Αναπτύσσοντας την επιτυχία τους, οι Ρώσοι πλησίασαν το Przemysl και περικύκλωσαν ακόμη και την πόλη. Αλλά τα προβλήματα εφοδιασμού και η εισαγωγή πιο πολεμικών γερμανικών μονάδων στη μάχη επιβράδυναν την προέλαση. Αλλά το Ρουμανικό Μέτωπο πήγε στην επίθεση, και μετά από λίγο καιρό και το Δυτικό Μέτωπο. Ο τελευταίος αντιμετώπισε ένα δύσκολο έργο: να διαπεράσει την ισχυρή, βαθιάς κλίμακας γερμανική άμυνα.
  Ο αδελφός του Τσάρου Μιχαήλ δεν το θεώρησε ντροπιαστικό, έμαθε από τον Μπρουσίλοφ και εφάρμοσε παρόμοιες τακτικές. Άρχισε να προετοιμάζει μια επίθεση σε δώδεκα διαφορετικά μέρη ταυτόχρονα, έτσι ώστε οι Γερμανοί να μην μπορούν να καθορίσουν την κατεύθυνση της κύριας επίθεσης. Επιπλέον, χρησιμοποίησαν ενεργά μια κουρτίνα καπνού και μια επίθεση τη νύχτα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα στο νότο απελευθέρωσαν το Βουκουρέστι και η επίθεση στο κέντρο οδήγησε σε σημαντικές ανακαλύψεις νότια της Βίλνας.
  Οι Γερμανοί έπρεπε να ενισχύσουν και πάλι τη νότια πλευρά τους. Τα γερμανικά στρατεύματα που απέκλεισαν τη Ρίγα απειλούνταν με περικύκλωση. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο Κάιζερ πήρε τη δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψει τα κράτη της Βαλτικής και να αποσύρει στρατεύματα στην πρωσική αμυντική γραμμή.
  Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την ένωση και την Τουρκία. Οι Ρώσοι και οι Άγγλοι προχωρούσαν στη Μικρά Ασία, οι Γάλλοι πίεζαν την Παλαιστίνη στη Συρία. Οι Οθωμανοί εξασθενούσαν και η πτώση τους δεν ήταν μακριά. Επιπλέον, οι Βούλγαροι άλλαξαν. Συνειδητοποιώντας ότι οι Πρώσοι είχαν ήδη χάσει τον πόλεμο και τα ρωσικά στρατεύματα, έχοντας απελευθερώσει το μεγαλύτερο μέρος της Ρουμανίας, είχαν φτάσει στα σύνορα, ο Σλάβος βασιλιάς κήρυξε τον πόλεμο στην Αυστρία, την Τουρκία και τη Γερμανία.
  Αυτό βέβαια έφερε περισσότερους πονοκεφάλους στους Γερμανούς. Δεν μπορούσαν πλέον να κρατήσουν την πρώτη γραμμή στην Ανατολή και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν στον Βιστούλα. Ελπίζοντας ότι ένα φυσικό υδάτινο φράγμα θα καθυστερούσε τα ρωσικά στρατεύματα.
  Ο σύμμαχος στα δυτικά σημείωσε μόνο μερικές επιτυχίες, αν και ήδη χρησιμοποιούσαν τανκς πιο ενεργά. Αλλά προς το παρόν η Γερμανία κρατούσε το μέτωπο, αν και αναγκάστηκε να κάνει λίγο πίσω. Το νότιο τμήμα χρειάστηκε πολλή προσπάθεια.
  Λοιπόν, η τσαρική Ρωσία το φθινόπωρο και τον χειμώνα μετέφερε το κύριο βάρος των μαχών στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
  Η επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, τόσο από ξηρά όσο και από θάλασσα, κατέληξε στο θρίαμβο των ρωσικών όπλων. Η Τουρκία έπεσε και μαζί της η Ρωσία έλαβε μεγάλα εδάφη, την Κωνσταντινούπολη και τα στενά με πρόσβαση στη Μεσόγειο Θάλασσα.
  Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν δυνατό να τελειώσει ο πόλεμος το 1917, αλλά η ανάσα της νίκης ήταν ήδη αισθητή από όλους, πολύ περισσότερο από ό,τι το 1916.
  Ο χειμώνας πέρασε στη Ρωσία με μικρές απεργίες και διαδηλώσεις, αλλά δεν υπήρξαν σοβαρές συγκρούσεις, παρά τις στρατιωτικές δυσκολίες. Ίσως το ρούβλι να έχει υποτιμηθεί πάρα πολύ, αλλά είναι πρόωρο να μιλάμε για λιμό.
  Ωστόσο, ήρθε η ώρα να τελειώσει ο πόλεμος και αυτό το κατάλαβαν όλοι. Προήχθη σε στρατάρχη, ο Μπρουσίλοφ πρότεινε να δοθεί το κύριο χτύπημα στο νότο, όπου ο εχθρός ήταν πιο αδύναμος, και στη συνέχεια να στραφεί βόρεια.
  Οι Γερμανοί είχαν ήδη τα πρώτα τους τανκς. Όμως ο αριθμός τους είναι πολύ μικρός για να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου. Η Ρωσία έχει επίσης δικά της οχήματα, ιδιαίτερα άρματα μάχης Mendeleev. Αλλά και πάλι, η τσαρική βιομηχανία δεν μπορεί ακόμη να πραγματοποιήσει μαζική παραγωγή.
  Αλλά η μαζική παραγωγή τανκς καθιερώθηκε από τους Βρετανούς, τους Αμερικανούς και τους Γάλλους. Αυτό σημαίνει ότι εμφανίστηκε ένα νέο, ισχυρό μέσο διάρρηξης της άμυνας, το οποίο θα έπρεπε να διαπεράσει τις γερμανικές θέσεις.
  Οι Σύμμαχοι θέλουν επίσης να τερματίσουν τον καταστροφικό πόλεμο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Και από τα τέλη Μαρτίου, άρχισαν να προσπαθούν να διαπεράσουν τη βαθιά γερμανική άμυνα.
  Η επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων ξεκίνησε μόλις οι δρόμοι στέγνωσαν στο νότο. Τα ρωσικά στρατεύματα, μετά από προηγούμενες νίκες, ανέβηκαν, αλλά οι Αυστριακοί μετά βίας κράτησαν. Η Βουδαπέστη βρέθηκε περικυκλωμένη ήδη στις αρχές Μαΐου. Στη συνέχεια ξεκίνησε η κίνηση προς τη Βιέννη και παρακάμπτοντας τον ποταμό Βιστούλα.
  Στην επίθεση πέρασαν και οι Ιταλοί. Ακόμη και η Ιαπωνία έστειλε εκστρατευτικό σώμα στην Ευρώπη. Οι Γερμανοί πίεσαν από όλες τις πλευρές.
  Όταν τα ρωσικά στρατεύματα είχαν ήδη πλησιάσει τη Βιέννη, η Αυστροουγγαρία συνθηκολόγησε. Ο τελευταίος σύμμαχος της Γερμανίας είχε τελικά πέσει. Στη Δύση, χρησιμοποιώντας τακτικές κρούσης σε διάφορα σημεία του μετώπου, οι Σύμμαχοι προχώρησαν αργά αλλά σταθερά. Και τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν από τα νότια στο πίσω μέρος του γερμανικού μετώπου καλύπτοντας τον Βιστούλα.
  Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ο καγκελάριος Wilhelm, συνειδητοποιώντας την πλήρη, απελπιστική θέση της Γερμανίας, ανακοίνωσε την παύση όλων των εχθροπραξιών στις 22 Ιουνίου 1918. Μάλιστα οι Γερμανοί συνθηκολόγησαν.
  Η Αυστροουγγαρία έπαψε να υπάρχει. Η Ρωσία έλαβε τη Γαλικία, την περιοχή της Κρακοβίας, την Μπουκοβίνα, μέρος της ανατολικής Σλοβενίας και την Ουγγαρία. Ρουμανία Τρανσυλβανία. Το μόνο που απέμεινε από την Αυστροουγγαρία ήταν η μικρή Αυστρία και μια πολύ μειωμένη Ουγγαρία. Η Τσεχοσλοβακία αναδύθηκε υπό την αιγίδα της Ρωσίας.
  Η Τσαρική Αυτοκρατορία έλαβε από τη Γερμανία την Κλαϊπέδα, το Πόζναν και πρόσβαση στις θάλασσες, αποκόπτοντας την Ανατολική Πρωσία από την ίδια τη μητρόπολη μέσω του Ντάντσιγκ.
  Η Γερμανία έπρεπε να παραδώσει ό,τι είχε κατακτήσει προηγουμένως τον 19ο αιώνα στη Δανία και τη Γαλλία. Καταδικάστηκε σε τεράστιες αποζημιώσεις κάθε χρόνο και περιόρισε το στρατιωτικό δυναμικό σε εκατό χιλιάδες άτομα.
  Και φυσικά, όπως στην πραγματική ιστορία, μια αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη.
  Η τσαρική Ρωσία επέκτεινε τις κτήσεις της στο νότο. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, όπως και η Αυστριακή Αυτοκρατορία, έπαψε να υπάρχει. Η Βρετανία πήρε το Ιράκ, τη Γαλλία, τη Συρία και μαζί με τους Βρετανούς την Παλαιστίνη. Η Ρωσία πήρε την Αρμενία, τη Μικρά Ασία και την Κωνσταντινούπολη.
  Η Μέση Ανατολή και το Ιράν χωρίστηκαν επίσης σε σφαίρες επιρροής. Έτσι η τσαρική Ρωσία πέτυχε σημαντικά υλικά αποκτήματα.
  Όμως ο πόλεμος στοίχισε τη ζωή σε περισσότερα από δυόμισι εκατομμύρια στρατιώτες, χωρίς να υπολογίζουμε τους νεκρούς πολίτες, τεράστια έξοδα. Τα οικονομικά έπεσαν σε αταξία και η χώρα έπεσε στα χρέη.
  Είναι αλήθεια ότι οι σύμμαχοι συμφώνησαν επιεικώς να διαγράψουν τους τόκους των δανείων, αλλά και πάλι το χρέος αποδείχθηκε αρκετά μεγάλο - περίπου δέκα δισεκατομμύρια χρυσά ρούβλια.
  Αλλά ήταν δυνατή η εθνικοποίηση επιχειρήσεων που ανήκαν προηγουμένως στους Γερμανούς.
  Η πολιτική κατάσταση στην τσαρική Ρωσία σταθεροποιήθηκε και η εξουσία του αυτοκράτορα αυξήθηκε.
  Ο Νικόλαος Β' το εκμεταλλεύτηκε αυτό ακυρώνοντας το δικό του μανιφέστο για την Κρατική Δούμα. Η αυτοκρατορία αποκαταστάθηκε ξανά και η νομοθετική εξουσία πέρασε πλήρως στον τσάρο.
  Αυτό προκάλεσε μόνο δειλές απόπειρες διαμαρτυρίας. Η χώρα ήταν πολύ κουρασμένη από τον πόλεμο και δεν ήθελε νέα σοκ.
  Και η οικονομία άρχισε μια ταχεία, μεταπολεμική ανάκαμψη! Η ανάπτυξη ήταν κατά μέσο όρο περίπου εννέα τοις εκατό ετησίως και ήταν υψηλότερη από ό,τι στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Δημιουργήθηκαν νέες προηγμένες βιομηχανίες και αναπτύχθηκε η μηχανολογία. Οι μισθοί αυξήθηκαν.
  Η διάρκεια της εργάσιμης ημέρας μειώθηκε με τον νόμο του Τσάρου από 11,5 ώρες σε 10,5 ώρες. Και τις προαργίες και πριν τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 9. Επίσης, η εργάσιμη ημέρα μειώθηκε σε εννέα ώρες, αν τουλάχιστον ένα μέρος της ήταν νύχτα.
  Μετά την ανταλλαγή χρημάτων, το σταθερό υπόλοιπο χρυσού του ρουβλίου αποκαταστάθηκε. Μέχρι το 1929, ο μισθός ενός εργάτη έφτασε τα 50 ρούβλια το μήνα, με την τιμή της βότκας να είναι 25 καπίκια το μπουκάλι. Δηλαδή 200 μπουκάλια το μήνα. Και αν το πάρουμε σε ισοδύναμο χρυσού, αυτό είναι όσο 37 γραμμάρια καθαρού χρυσού.
  Η χώρα κατέλαβε τη δεύτερη θέση, δεύτερη μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά τη βιομηχανική παραγωγή. Οι προοπτικές για την αυτοκρατορία έμοιαζαν πολύ ρόδινες, αλλά... χτύπησε μια μεγάλη κατάθλιψη.
  Η κατάρρευση επηρέασε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας. Η αλήθεια έχει πλήξει περισσότερο τη Γερμανία και τις ΗΠΑ. Όμως η τσαρική Ρωσία ήταν πολύ εξαρτημένη από εξωτερικούς δανεισμούς και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να αποφύγει κραδασμούς και ύφεση.
  Το Μπολσεβίκικο Κόμμα της δεκαετίας του '20 βίωνε μια κρίση. Ο Λένιν ουσιαστικά αποσύρθηκε από τον πρακτικό, επαναστατικό αγώνα βυθίζοντας τον εαυτό του στη θεωρία...και γράφοντας επιστημονική φαντασία.
  Ο Vladimir Ilyich συνάντησε τον Herbert Wales στη Βρετανία και ένιωσε μια γεύση για επιστημονική φαντασία. Συγκεκριμένα, από την πένα του Βλαντιμίρ Ίλιτς βγήκε ένα μεγάλο, φουτουριστικό μυθιστόρημα: "Ο κομμουνισμός είναι ο δρόμος της ευτυχίας"! Και μια σειρά από άλλα έργα. Ο Λένιν έβγαζε ήδη καλά χρήματα από έργα επιστημονικής φαντασίας.
  Οι Μπολσεβίκοι χωρίστηκαν σε τροτσκιστές και σταλινιστές. Ο Στάλιν αποφάσισε να επιστρέψει στην τακτική της ατομικής τρομοκρατίας που χαρακτηρίζει το Narodnaya Volya. Ο Τρότσκι πήρε μια πιο μετριοπαθή θέση.
  Οι Σοσιαλιστές Επαναστάτες εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται, αν και δεν υπήρχαν πλέον πολιτικές δολοφονίες υψηλού προφίλ στη δεκαετία του '20. Οι θέσεις των Ρεπουμπλικανών και των Καντέτ ενισχύθηκαν σταδιακά. Πράγματι, η απόλυτη μοναρχία φαινόταν σε όλους ένα ξεπερασμένο λείψανο. Έτσι άρχισαν ξανά αναταραχές, απεργίες, διαδηλώσεις και ο βασιλικός θρόνος άρχισε να τρέμει.
  Ο μονάρχης μπορούσε να θυμηθεί πολλά...
  Η κυβέρνηση του Νικολάου Β' βρήκε λύση...σε πόλεμο! Επιπλέον, οι στρατηγοί λαχταρούσαν να εκδικηθούν για την ήττα από την Ιαπωνία. Και αυτό είναι κατανοητό...
  Μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, η τσαρική Ρωσία διεξήγαγε αρκετές μικρές στρατιωτικές εκστρατείες. Στη Μέση Ανατολή, όπου αυτοί και οι σύμμαχοί τους ολοκλήρωσαν τον αραβικό κόσμο. Στο Αφγανιστάν.... Εκεί έγινε ο πόλεμος μαζί με τη Βρετανία. Η Ρωσία κατέλαβε τις βόρειες περιοχές του Αφγανιστάν, που κατοικούνται κυρίως από Ουζμπέκους και Τατζίκους, καθώς και το Χεράτ. Οι Βρετανοί, μετά από βάναυσους πολέμους, υπέταξαν ωστόσο τον νότο. Η αυτοδιοίκηση παρέμεινε στο κέντρο του Αφγανιστάν.
  Το Ιράν εξακολουθούσε να διατηρεί την όψη της κυριαρχίας, αλλά η διαίρεση του επίσης δεν ήταν μακριά.
  Αλλά η κύρια σύγκρουση συμφερόντων συνέβη στην Ιαπωνία. Επιπλέον, το 1931, οι Ιάπωνες δημιούργησαν μια κυβέρνηση-μαριονέτα στη Μαντζουρία και εξαπέλυσαν μια επίθεση στην Κίνα.
  Που έγινε αφορμή για νέο πόλεμο.
  Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο ρωσικός στρατός είχε καταφέρει να ενημερώσει τον στόλο των αρμάτων του και να δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή αεροπορία. Στον αέρα, η Ιαπωνία ήταν αισθητά κατώτερη και ο χερσαίος στρατός της Ρωσίας ήταν πολύ πιο πολυάριθμος και, ίσως, πιο έτοιμος για μάχη.
  Ο Στόλος του Ειρηνικού διοικούνταν από τον θρυλικό ναύαρχο Κολτσάκ. Ο Ιππότης του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου, Μπρουσίλοφ, είχε ήδη πεθάνει εκείνη τη στιγμή, αλλά οι ικανοί μαθητές του παρέμειναν.
  Ο πόλεμος ήταν ανεπιτυχής για την Ιαπωνία από την αρχή. Ρώσοι στρατηγοί: Denikin, Wrangel, Kaleidin, υπό τη γενική διοίκηση του αδελφού του Τσάρου Mikhail Romanov, έδρασαν δυναμικά και επιδέξια. Η εμπειρία του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου είχε αντίκτυπο και λήφθηκαν υπόψη τα λάθη στη σύγκρουση του 1904-1905.
  Αρκετά καλά αποδείχθηκαν και τα ελαφρά άρματα μάχης του Προκόροφ, τα οποία είναι απλά αναντικατάστατα στον πόλεμο ελιγμών. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ήδη ένας διαφορετικός ρωσικός στρατός και ένας εντελώς διαφορετικός πόλεμος.
  Ωστόσο, κατά την πρώτη μάχη με τους σαμουράι, εάν ο Κουροπάτκιν είχε αντικατασταθεί από έναν πιο ταλαντούχο και αποφασιστικό διοικητή, η έκβαση του πολέμου θα ήταν, φυσικά, εντελώς διαφορετική.
  Σε κάθε περίπτωση, μέσα σε δύο μήνες το Port Arthur πολιορκήθηκε από τα ρωσικά στρατεύματα και οι Ιάπωνες χτυπήθηκαν. Δύο μήνες αργότερα, όλη η Κορέα απελευθερώθηκε και η πόλη της ακρόπολης κατακλύθηκε από καταιγίδα.
  Στη θάλασσα, οι μάχες μαίνονταν επίσης με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Μέχρι που έφτασαν οι διμοιρίες από τη Βαλτική και τη Μαύρη Θάλασσα. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ηττήθηκε ολοκληρωτικά, και μάλιστα αποβίβασαν στρατεύματα στο Χοκάιντο. Η Ιαπωνία αναγκάστηκε να υπογράψει μια ταπεινωτική ειρήνη. Δώστε πίσω τη Μαντζουρία, το Πορτ Άρθουρ, κάποιες κτήσεις που κατακτήθηκαν από τους Γερμανούς, τη νότια Σαχαλίνη και την κορυφογραμμή των Κουρίλων. Και ταυτόχρονα πληρώστε μια αποζημίωση, ένα τακτοποιημένο ποσό - ένα δισεκατομμύριο χρυσά ρούβλια.
  Η νίκη ενίσχυσε προσωρινά τη θέση της Αυτοκρατορίας και στη συνέχεια η Μεγάλη Ύφεση έδωσε τη θέση της σε ραγδαίες οικονομικές ανόδους.
  Στη Γερμανία, όπως και στην πραγματική ιστορία, ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία, αλλά δεν του επετράπη να τρελαθεί. Συγκεκριμένα, η προσπάθεια αποκατάστασης της καθολικής στρατολογίας αντιμετώπισε σφοδρή αντίσταση από τη Ρωσία και τη Γαλλία. Αν και έγιναν μικρές παραχωρήσεις ως προς το στρατιωτικό δυναμικό. Το μέγεθος του στρατού επετράπη να αυξηθεί από εκατό χιλιάδες σε διακόσιες πενήντα. Επιπλέον, ο Χίτλερ επέστρεψε στη Γερμανία τον έλεγχο της αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης.
  Και δυναστικά προβλήματα δημιουργούσαν στην τσαρική Ρωσία. Πέθανε ο διάδοχος του θρόνου Τσαρέβιτς Αλεξέι... Ο αδελφός του Τσάρου Μιχαήλ Ρομάνοφ στερήθηκε τα κληρονομικά δικαιώματα. Και ο Kirill Vladimirovich Romanov έγινε πραγματικά ο κληρονόμος. Αλλά αυτός ο τύπος είναι βυθισμένος στο μεθύσι και την ακολασία. Εντελώς υποβαθμισμένο...
  Ποιος λοιπόν θα διαδεχθεί τον Τσάρο Νικόλαο Β'; Ο αδελφός του Τσάρου Μιχαήλ, μετά τη νίκη επί της Ιαπωνίας, έλαβε τον βαθμό του στρατηγού και γνώρισε τεράστια δημοτικότητα. Έγινε το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας στην ιστορία της Αυτοκρατορικής Ρωσίας που έλαβε τόσο υψηλό βαθμό. Και πολλοί ήθελαν να τον δουν στον βασιλικό θρόνο.
  Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο Νικόλαος Β' - ένας μη πότης, χωρίς κακές συνήθειες, που έκανε τακτικά γυμναστική - ήταν ακόμα αρκετά δυνατός και φαινόταν ότι η βασιλεία του θα ήταν η μεγαλύτερη στη ρωσική ιστορία. Όμως ο Στάλιν συνέλαβε την πιο φιλόδοξη απόπειρα δολοφονίας από την εποχή του Αλέξανδρου Β'. Αν και φαινόταν, ποιο είναι το νόημα;
  Σε κάθε περίπτωση, το 1937 αποδείχθηκε μια δυσοίωνη χρονιά. Ο τσάρος Νικόλαος Β' σκοτώθηκε και μαζί του πέθαναν και δύο υπουργοί, καθώς και τρεις δωδεκάδες αυλικοί και μέρος των Χειμερινών Ανακτόρων κατέρρευσε.
  Οι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν το αποχετευτικό σύστημα για να εξορύξουν και φύτεψαν περισσότερο από έναν τόνο αμινολον.
  Έτσι, ένα επιθετικό περιστατικό παρενέβη στην πορεία της ιστορίας. Έτσι τελείωσε η βασιλεία του Τσάρου Νικολάου Β'. Ο μονάρχης δεν άρχισε να αποκαλείται μεγάλος ή τρομερός. Όσοι δεν αγαπούσαν τον αυτοκράτορα τον αποκαλούσαν αιματηρό, γιατί χύθηκε πολύ αίμα στο βασίλειό του. Όποιος φέρεται με σεβασμό είναι Κατακτητής. Έτσι, ο αριθμός των εδαφών που είχε υπό αυτόν στη Ρωσία αυξήθηκε. Ακόμη και μια μεγάλη επαρχία εμφανίστηκε στην Κίνα: η Zheltorossiya.
  Συνολικά, το βασίλειο κράτησε 43 χρόνια. Μόνο ο Ιβάν ο Τρομερός κυβέρνησε περισσότερο και ονομαστικά. Δεδομένου όμως ότι πήρε το θρόνο για τρία χρόνια, η πραγματική περίοδος ελέγχου αποδείχθηκε μικρότερη.
  Ωστόσο, ο νόμιμος διάδοχος, ο Kirill Vladimirovich Romanov, ανέβηκε στον θρόνο. Δεν κυβέρνησε για πολύ - περίπου ένα χρόνο, αλλά κατάφερε να ασκήσει κάποια επιρροή στην πορεία της ιστορίας. Συγκεκριμένα, επέτρεψε στον Αδόλφο Χίτλερ να πραγματοποιήσει το Anschluss της Αυστρίας. Δήθεν αναφερόμενος στο δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεση και, υποτίθεται, έτσι θα υπάρξει μεγαλύτερη τάξη. Συμφωνήθηκε με τους Anschluss της Αυστρίας και τον Μουσολίνι.
  Έτσι η Γερμανία επεκτάθηκε και ο πληθυσμός της ξεπέρασε τα ογδόντα εκατομμύρια. Για να μην αναφέρουμε ότι ο Χίτλερ ενθάρρυνε τις γεννήσεις. Επί Αδόλφου του Δαιμονίου, μεγάλωσε μιάμιση φορά.
  Στην Ισπανία ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος, ο οποίος όμως έληξε πολύ πιο γρήγορα, αφού δεν υπήρχε Σοβιετική Ένωση, η οποία παρείχε βοήθεια στον αριστερό συνασπισμό στη Μαδρίτη.
  Όμως ο Φράνκο έγινε σύμμαχος του Φύρερ. Και ο νέος Τσάρος Βλαντιμίρ Γ' συγκρούστηκε με τη Βρετανία.
  Η κατάσταση είναι πράγματι πολύπλοκη. Ένα παζλ γεμάτο με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και νέος γύρος αντιπαράθεσης. Το Ιράν δεν είναι διαιρεμένο, και αυτή είναι στην πραγματικότητα η τελευταία ισλαμική χώρα που είναι επίσημα ανεξάρτητη. Τόσο η Ρωσία όσο και η Βρετανία έχουν σχέδια για αυτό. Τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα στη Μέση Ανατολή. Τα εδάφη της Ρωσίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας είναι μικτά και δύσκολα διαχειρίσιμα.
  Η Αγγλία υποχωρεί οικονομικά όλο και περισσότερο πίσω από τη Ρωσία και από την ολοένα και ισχυρότερη Γερμανία. Αλλά οι μεγαλύτερες αποικίες εξακολουθούν να είναι βρετανικές. Αλλά η δύναμη του στέμματος του λιονταριού εξασθενεί, ο Καναδάς είναι σχεδόν ανεξάρτητος. Η Νότια Αφρική είναι επίσης μια κυριαρχία, όπως η Αυστραλία. Στην Ινδία, η βρετανική θέση αποδυναμώνεται. Φυσικά, υπάρχει η επιθυμία να σπρώξουμε το λιοντάρι.
  Ο Χίτλερ προσπαθεί να παίξει σε δύο μέτωπα. Ή θα ζητήσει την υποστήριξη της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ιταλίας και της Ιαπωνίας. Για να συσσωρευτούν όλοι μαζί στην τσαρική Ρωσία και να μοιράσουν τα τεράστια υπάρχοντά της.
  Ή αναζητήστε εδαφικές εξαγορές στη Δύση, αλλά σε συμμαχία με τη Ρωσία.
  Ο Χίτλερ είναι ένας βδελυρός και χωρίς αρχές άνθρωπος και, γενικά, δεν τον ενδιαφέρει με ποιον θα συνασπιστεί, αρκεί να τον ωφελήσει.
  Ο νέος νεαρός Τσάρος Βλαντιμίρ ονειρεύεται επίσης να μείνει στην ιστορία ως μεγάλος κατακτητής και θέλει να αφαιρέσει αποικίες από τη Βρετανία και τη Γαλλία. Αυστηρά, δεν μένει τίποτα να πάρουμε από τους Γερμανούς. Άρα ένας συνασπισμός με τη Γερμανία είναι αρκετά λογικός.
  Η Ιταλία έχει καταλάβει την Αιθιοπία και θέλει επίσης νέα κατορθώματα. Ο Μουσολίνι είναι εξαιρετικά φιλόδοξος. Δεν τον νοιάζει αν θα πάει ανατολικά ή δυτικά. Αλλά στη Γαλλία δεν υπάρχει μεγάλη επιθυμία μεταξύ των ανθρώπων να πολεμήσουν. Εκεί βασιλεύει ο ειρηνισμός και η κυβέρνηση εκλέγεται. Δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσεις έναν τόσο ισχυρό σύμμαχο. Και η τσαρική Ρωσία, με το παραδοσιακά υψηλό ποσοστό γεννήσεων και το συνεχώς μειούμενο ποσοστό θνησιμότητας, είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος. Ο πληθυσμός της τσαρικής Ρωσίας αυξάνεται ήδη κατά περίπου τρία τοις εκατό ετησίως. Η βρεφική θνησιμότητα έχει μειωθεί, αλλά η μόδα για τις πολύτεκνες οικογένειες δεν έχει ακόμη περάσει, και ακόμη και οι εργαζόμενες οικογένειες είναι γόνιμες. Λαμβάνοντας υπόψη τις εδαφικές κατακτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της πυκνοκατοικημένης Κίνας και της αραιοκατοικημένης Μογγολίας και στην Ευρώπη και την Τουρκία, ο πληθυσμός της Τσαρικής Ρωσίας το 1940 ξεπέρασε τα 400 εκατομμύρια σε σύγκριση με το 1913, όταν ήταν 180 εκατομμύρια. Και αυτή είναι μια ηπειρωτική δύναμη... Η Βρετανία και η Γαλλία έχουν λιγότερα από 50 εκατομμύρια στις μητροπόλεις τους, συν τις αποικίες. Αλλά τα αποικιακά στρατεύματα είναι αδύναμα στο ηθικό και έχουν μικρή ικανότητα μάχης. Έτσι οι δυτικές χερσαίες δυνάμεις είναι πολύ πιο αδύναμες.
  Ο Φύρερ επιλέγει μια συμμαχία με τη Ρωσία ενάντια στη Δύση.
  Το 1939 η Τσεχοσλοβακία διαμελίστηκε. Η Γερμανία περιλάμβανε επίσης τη Σουδητία. Οι Γερμανοί ενίσχυσαν τον στρατό και σχημάτισαν στήλες αρμάτων μάχης. Η τσαρική Ρωσία επίσης δεν έμεινε ακίνητη, έχοντας εν καιρώ ειρήνης στρατό πέντε εκατομμυρίων και πεντακοσίων τμημάτων προσωπικού.
  Στην τσαρική Ρωσία, βαριά άρματα μάχης και στρατηγική αεροπορία, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών με οκτώ κινητήρες, παράγονται εδώ και καιρό. Η Γαλλία έχει μόνο περίπου τριάντα βαριά άρματα μάχης και είναι ξεπερασμένα. Η Βρετανία δεν έχει βαρέα οχήματα. Λοιπόν, και η Γερμανία, ούτε ένα βαρύτερο από είκοσι τόνους. Οι ΗΠΑ έχουν λίγο περισσότερα από τετρακόσια άρματα μάχης.
  Ο Χίτλερ αποφάσισε ότι δεν άξιζε να καθυστερήσει και χτύπησε στις 15 Μαΐου 1940. Ο καιρός είναι απλά ευνοϊκός και όλα είναι έτοιμα. Ή λίγο πολύ έτοιμο.
  Η τσαρική Ρωσία άρχισε μια επίθεση στην Ινδία και σε άλλες αποικιακές κτήσεις. Ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε σε κακώς αμυνόμενες θέσεις. Υπάρχουν σχετικά λίγα στρατεύματα που αποτελούνται από τους ίδιους τους Βρετανούς και Γάλλους, και οι αποικιακές μονάδες δεν θέλουν πραγματικά να πεθάνουν για μια ιδέα ή μια αυτοκρατορία που τους είναι ξένη. Στην πραγματικότητα, ποιοι είναι για αυτούς οι Άγγλοι; Εκμεταλλευτές, σκλάβοι, ληστές ή άπιστοι. Είναι απίθανο οι Ρώσοι να είναι πολύ χειρότεροι από αυτούς, ώστε να πέθαιναν για χάρη της αυτοκρατορίας του Λιονταριού ή του Πετεινού.
  Έτσι τα τσαρικά στρατεύματα προχωρούν, ξεπερνώντας την υποτονική, εστιακή αντίσταση. Αλλά οι Γερμανοί μπόρεσαν επίσης να νικήσουν τα γαλλικά, αγγλικά, βελγικά και ολλανδικά στρατεύματα σε ενάμιση μήνα.
  Έτσι, ο Τσόρτσιλ έχασε την υποστήριξη των κύριων συμμάχων του. Η προσδοκία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έμπαιναν στον πόλεμο δεν υλοποιήθηκε. Ο Ρούσβελτ δεν διακρίθηκε καθόλου από την αποφασιστικότητα της Στένκα Ραζίν. Και τότε τέτοιες δυνάμεις θα πήγαιναν εναντίον της Αμερικής.
  Τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν σε όλη την Αφρική και την Ασία σε πορείες• περισσότερα προβλήματα προέρχονταν από το έδαφος και την έκταση των επικοινωνιών παρά από τα εχθρικά στρατεύματα. Επίδραση είχε και η έλλειψη δρόμων, ειδικά στην Αφρική. Όμως ο ανεπιτήδευτος Ρώσος στρατιώτης ξεπερνά ηρωικά και στωικά όλες τις δυσκολίες.
  Οι Γερμανοί μπορούν να μεταφέρουν στρατεύματα στην Αφρική μόνο με δυσκολία. Η προέλαση στο Γιβραλτάρ καθυστέρησε λόγω της πεισματικής αντίστασης του Φράνκο. Και έπρεπε να μεταφέρουμε δυνάμεις δια θαλάσσης. Οι Ρώσοι πέρασαν στην Αφρική, μέσω της Αιγύπτου, και είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς. Η Ιταλία αρπάζει επίσης ό,τι μπορεί να αρπάξει, και σε αυτό το θέμα ο Μουσολίνι έχει τη λαβή ενός βόα.
  Η απόβαση στην ίδια τη μητρόπολη δεν έγινε το 1940. Στην αεροπορική μάχη, λόγω κυρίως της παθητικότητας της Ρωσίας, η Βρετανία επέζησε. Αλλά πρέπει να ειπωθεί ότι ο σοφός Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς δεν ήθελε η Βρετανία να συνθηκολογήσει εκ των προτέρων, αλλά πολύ ορθολογικά σκόπευε να καταλάβει όλες τις ασιατικές και αφρικανικές αποικίες της.
  Πού θα πάει η Βρετανία; Άλλωστε δεν έχει αποθέματα, χωρίς αποικίες και πρώτες ύλες - η πτώση του είναι θέμα χρόνου.
  Τον χειμώνα και τον Μάρτιο του 1941, τα ρωσικά στρατεύματα έφτασαν τελικά στη Νότια Αφρική και νίκησαν την τελευταία Αφρικανική Κυριαρχία. Η βρετανική προσπάθεια να καθίσουν έξω στη Μαδαγασκάρη απέτυχε επίσης, και τον Μάιο του 1941, πραγματοποιήθηκε απόβαση με επακόλουθη νίκη.
  Η Ιαπωνία πολέμησε στο πλευρό της Ρωσίας στον πόλεμο και κατάφερε να αρπάξει κάτι στον Ειρηνικό Ωκεανό. Το καλοκαίρι του 1941 ήταν η περίοδος μιας μεγάλης αεροπορικής επίθεσης κατά της βρετανικής μητρόπολης.
  Η ρωσική και γερμανική αεροπορία επιτέθηκαν στο Λονδίνο και σε άλλες πόλεις της Αγγλικής Αυτοκρατορίας. Και στις 8 Νοεμβρίου, την επέτειο του πραξικοπήματος του Μονάχου, επιτέλους έγινε η απόβαση.
  Οι μάχες διήρκεσαν δεκαέξι ημέρες και έληξαν με νίκη των ρωσικών και γερμανικών στρατευμάτων.
  Αυτό, στην πραγματικότητα, έληξε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αποδείχθηκε ότι ήταν λιγότερο αιματηρό και μακροσκελή από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Και πολύ αισθητά ενίσχυσε και επέκτεινε τις ρωσικές κτήσεις. Ειδικά στην Αφρική και την Ασία.
  Ακολούθησε μια σχετικά ειρηνική περίοδος. Η Ρωσία και η Γερμανία χωνεύονταν τα δικά τους εδαφικά κέρδη. Το Τρίτο Ράιχ περιελάμβανε: το Βέλγιο, την Ολλανδία, σχεδόν τη μισή Γαλλία, καθώς και το Μαρόκο, μέρος της Αλγερίας και τις κεντρικές κτήσεις. Είναι αλήθεια ότι λόγω της θέσης του Φράνκο και κάποιας αναποφασιστικότητας του Χίτλερ, οι Γερμανοί δεν είχαν χρόνο να προχωρήσουν στις Ισημερινές κτήσεις της Γαλλίας και έπεσαν στα ρωσικά στρατεύματα.
  Ωστόσο, η Γερμανία έλαβε ακόμα ένα καλό κομμάτι αφρικανικής γης, που ξεπερνούσε το δικό της έδαφος σε έκταση. Η έκταση των εδαφών του Τρίτου Ράιχ, λαμβάνοντας υπόψη τα ευρωπαϊκά αποκτήματα, υπερτριπλασιάστηκε. Και αν μετρήσουμε από τα σύνορα από το 1937, λαμβάνοντας υπόψη ως προτεκτοράτο την Αυστρία, τη Σουδητία και την Τσεχία, τότε τέσσερις φορές.
  Έτσι οι Γερμανοί στο σύνολό τους είχαν αρκετά για να χωνέψουν, να κυριαρχήσουν και να αφομοιώσουν. Επιπλέον, η Ρωσία επέκτεινε τις αποικιακές κτήσεις της και δύσκολα μπορούσε να ελέγξει όλα αυτά.
  Και η Ιταλία πήρε πολλά: για παράδειγμα, το μεγαλύτερο μέρος του Σουδάν, της Σομαλίας, της Ουγκάντα και ορισμένες άλλες εξαγορές, ιδιαίτερα την Τυνησία.
  Έτσι, ολοκληρώθηκε προς το παρόν η αναδιαίρεση του κόσμου. Αλλά όπως λένε, με τον καιρό, οι φιλοδοξίες αρχίζουν να εκδηλώνονται.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν άρχισαν να εργάζονται σοβαρά για το ατομικό έργο. Στη φασιστική Γερμανία και Ρωσία, η στάση αποδείχτηκε επίσης ψύχραιμη. Η Ιαπωνία δεν είναι ακόμη αρκετά αναπτυγμένη για να τα καταφέρει, και η Βρετανία και η Γαλλία έχουν γίνει χώρες υποτελείς του Τρίτου Ράιχ και της Ρωσίας.
  Έτσι η εμφάνιση πυρηνικών όπλων καθυστέρησε για κάποιο διάστημα.
  Αλλά η πρόοδος, φυσικά, είναι αδυσώπητη. Οι φυσικοί εργάζονται, η θεωρία αναπτύσσεται, όπως και τα εργαστηριακά πειράματα. Αλλά ένα πυρηνικό έργο χρειάζεται τη βούληση του κράτους. Η τσαρική Ρωσία είχε ήδη πάρα πολλές ανησυχίες και έξοδα σχετικά με την επέκταση της επικράτειάς της. Αλλά ο Χίτλερ για κάποιο λόγο είχε κακία εναντίον τέτοιων ιδεών ενός πυρηνικού προγράμματος και πίστευε ότι το ατομικό έργο θα σπαταλούσε μόνο πολλά χρήματα.
  Επιπλέον, ο ρωσικός επίγειος στρατός και η αεροπορία ήταν οι ισχυρότεροι και πολυπληθέστεροι στον κόσμο, και το ναυτικό επίσης αυξανόταν, ειδικά λόγω της οικονομικής ανάπτυξης.
  Οι τσαρικοί στρατηγοί και στρατάρχες προτίμησαν να αναπτύξουν την κατασκευή δεξαμενών, να κατασκευάσουν αεροπλάνα, αεροπλανοφόρα και θωρηκτά. Γιατί χρειάζονται παραμύθια για πυρηνικές βόμβες; Δηλαδή και οι Γερμανοί και οι Ρώσοι αδιαφορούσαν για αυτό το πρόβλημα.
  Επιπλέον, υπήρχαν αρκετές πρώτες ύλες για να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τους ενεργειακούς πόρους, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον.
  Έτσι, παρ' όλη την ψυχρότητα του Πενταγώνου και του Λευκού Οίκου, η πρωτοβουλία πέρασε ακούσια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, αυτό δεν είναι μόνο θέμα φόβου ότι οι Ρώσοι ή οι Γερμανοί θα προχωρήσουν παραπέρα και θα ασκήσουν πίεση στον Νέο Κόσμο, αλλά και στην οικονομία.
  Έχοντας χάσει την ευκαιρία να λαμβάνουν πετρέλαιο από την Ασία, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν μέχρι στιγμής τα δικά τους πηγάδια στο Τέξας της Φλόριντα και ξεκίνησαν την ανάπτυξη στην Αλάσκα.
  Όμως ο πληθυσμός των ΗΠΑ αυξανόταν. Η μετανάστευση δεν αποθαρρύνθηκε στη Ρωσία και ο πληθυσμός συνέχισε να αυξάνεται ραγδαία. Στους μαύρους και στους Άραβες επετράπη ιδιαίτερα πρόθυμα να φύγουν για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Η αμερικανική οικονομία επίσης αναπτυσσόταν, και υπήρχαν όλο και περισσότερα αυτοκίνητα.
  Και άρχισε η αναζήτηση για πυρηνικά καύσιμα και μια ατομική αντίδραση που θα μπορούσε να προσφέρει κολοσσιαία ενέργεια.
  Δέκα χρόνια έχουν περάσει από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η Γερμανία του Χίτλερ είχε ένα νέο όπλο: δισκοπλάνα ικανά όχι μόνο να πετούν με τρομερή ταχύτητα, αλλά και πρακτικά να παραμένουν άτρωτα από πυρά φορητών όπλων.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί κατάφεραν να εκτοξεύσουν έναν τεχνητό δορυφόρο πάνω από την τροχιά, και το πιο σημαντικό, τον Ιούνιο του 1951, τον πρώτο άνθρωπο στο διάστημα.
  Η τσαρική Ρωσία άργησε λίγο και έκανε πλήρη πρόοδο μόνο τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Στη φασιστική Ιταλία, αλλαγές έγιναν την ίδια χρονιά. Πέθανε ο Μπενεντίτο Μουσολίνι, διεκδικητής του τίτλου του Ιούλιου Καίσαρα. Γενικά, ο Ιταλός δικτάτορας ήταν επιτυχής στη διακυβέρνηση. Λαμβάνοντας υπόψη τις κατακτήσεις στην Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της Αιθιοπίας, το έδαφος που ελέγχει η Ιταλία αυξήθηκε σχεδόν τρεισήμισι φορές κατά τη διάρκεια της βασιλείας του. Επιπλέον, ο Μπενεντίτο στην Ευρώπη κατάφερε να κόψει ένα μέρος της Γαλλίας μαζί με την Τουλόν.
  Αλλά δεν τον άφησαν να πάει στην Αλβανία και την Ελλάδα - αυτά είναι εδάφη εντός της σφαίρας επιρροής της Ρωσικής Αυτοκρατορίας.
  Ο Μπενεντίτο, βέβαια, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σπουδαίος και κατακτητής, αν και ο ιταλικός στρατός δεν έλαμψε και πολύ με τα κατορθώματά του. Αλλά ο γιος του και ο κληρονόμος του δεν θεωρούσαν τον εαυτό του χειρότερο από τον πατέρα του.
  Και πήρε το φθινόπωρο του 1951 και εισέβαλε στην Αλβανία και στην Ελλάδα... Δεν είναι περίεργο που λένε ότι όλοι οι μεγάλοι πόλεμοι αρχίζουν σαν ξαφνικά.
  Ο Βλαδίμηρος ο Τρίτος ήταν ακόμη χαρούμενος για αυτό. Οι κτήσεις της Ιταλίας στην Αφρική είναι μεγάλες, ακόμη μεγαλύτερες από της Γερμανίας. Γιατί λοιπόν να μην τα μαζέψετε αν υπάρχει σπουδαίος λόγος;
  Τα ρωσικά στρατεύματα ξεκίνησαν τις εχθροπραξίες στις 7 Νοεμβρίου 1951, επιτίθενται στην Αιθιοπία, τη Λιβύη και το Σουδάν. Οι ρωσικές μονάδες είναι ισχυρότερες, πολυάριθμες και πιο έτοιμες για μάχη από τις ιταλικές.
  Άρχισαν λοιπόν γρήγορα να καταστρέφουν τον στρατό των ζυμαρικών... Κανείς όμως δεν περίμενε ότι, χωρίς καμία προειδοποίηση, ο Αδόλφος Χίτλερ θα έβγαινε στο πλευρό του Μουσολίνι Τζούνιορ.
  Αν και αν το κοιτάξετε, δεν υπήρχε τίποτα πιο απροσδόκητο.
  Η Γερμανία έχασε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο από τη Ρωσία και έχασε τα περισσότερα εδάφη στη Ρωσία. Και αν οι Γερμανοί κατάφεραν να ανακτήσουν ό,τι είχαν χάσει στη Δύση με τόκο, τότε στην Ανατολή, ειλικρινά μιλώντας, έμειναν χωρίς τίποτα.
  Έτσι ο Χίτλερ βασιζόταν πραγματικά στα νέα του όπλα, ειδικά στις ντίσκο και στους ιπτάμενους δίσκους. Επιπλέον, ο Φύρερ πίστευε ότι αυτή τη φορά θα ήταν ευκολότερο να πολεμήσει με τη Ρωσία παρά στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αφού η Γερμανία και η Ιταλία θα οδηγούσαν την εταιρεία χωρίς να έχουν δεύτερο μέτωπο.
  Έγινε επίσης ο υπολογισμός ότι η Ιαπωνία, προσβεβλημένη από τους Ρώσους, θα έμπαινε και αυτή στον πόλεμο στην Άπω Ανατολή και θα έδενε εκεί τον εχθρό. Ίσως η Πορτογαλία και η Ισπανία να ενταχθούν στον συνασπισμό, όπως η Βρετανία και η Γαλλία; Είναι πολύ πιο κοντά στη Γερμανία παρά στη Ρωσία. Και κάποιες ελπίδες είχαν εναποθέσει στις ΗΠΑ!
  Επιπλέον, η Αμερική κατασκεύασε ένα εντυπωσιακό ναυτικό, πολλά αεροπλανοφόρα και εκσυγχρόνισε τον στόλο των αρμάτων μάχης - αν και ήταν ακόμα κατώτερο σε ποσότητα και ποιότητα από τα στρατιωτικά οχήματα του Παλαιού Κόσμου.
  Το κοινωνικό σύστημα στην τσαρική Ρωσία παρέμεινε αυταρχικό και απόλυτη μοναρχία. Ο Τσάρος και ο Αυτοκράτορας Όλων των Ρωσιών είχαν πλήρη εξουσία: εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική. Η Βουλή απουσίαζε. Υπήρχε ένα Κρατικό Συμβούλιο προσώπων που διοριζόταν από τον αυτοκράτορα, αλλά είχε μόνο συμβουλευτικά δικαιώματα. Ο ίδιος ο βασιλιάς εξέδιδε νόμους, καθώς και διατάγματα. Είχε και δικαίωμα εκτέλεσης και χάρης, αν και φυσικά υπήρχε και δίκη. Οι δίκες των ενόρκων καταργήθηκαν μετά τη δολοφονία του Νικολάου Β', έτσι ώστε το δικαστικό σώμα να διορίζεται και να αφαιρείται από τον τσάρο ή τους αξιωματούχους που διορίζονται από τον αυτοκράτορα.
  Αυτό το σύστημα είχε και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Από τη μια πλευρά, ο αυτοκράτορας μπορούσε να λύσει γρήγορα αυτό ή εκείνο το πρόβλημα χωρίς διαφωνίες ή συμφωνίες, αλλά από την άλλη, η υπερβολική συγκέντρωση εξουσίας από τη μια πλευρά κατέστειλε την πρωτοβουλία και έδωσε μεγαλύτερες ευκαιρίες στη γραφειοκρατία. Γέννησε διαφορετικά αγαπημένα και αγαπημένα. Ο Βλαντιμίρ δεν διακρίθηκε από υπερβολική υποκρισία και συζυγική πίστη. Αν και οι γυναίκες δεν είχαν μεγάλη επιρροή στις πολιτικές του.
  Στον τομέα της κατασκευής αρμάτων μάχης, η τσαρική Ρωσία διέθετε πολλά ισχυρά και βαρέα οχήματα. Ωστόσο, η εμπειρία των πολεμικών επιχειρήσεων στην Αφρική έχει δείξει ότι η οδηγική απόδοση ενός άρματος είναι εξαιρετικά σημαντική. Ως αποτέλεσμα, το κύριο ρωσικό τανκ δεν ξεπέρασε τους σαράντα πέντε τόνους. Δεδομένου ότι το μεγαλύτερο βάρος δημιουργούσε προβλήματα με την ικανότητα cross-country, ακόμη και με φαρδιά κομμάτια.
  Ο τσάρος αγαπούσε τα βαριά τανκς, αλλά οι σύμβουλοί του απέτρεψαν τον αυτοκράτορα να τα βάλει σε μαζική παραγωγή. Αλλά το μηχάνημα των εξήντα τόνων ήταν διαθέσιμο σε δύο χιλιάδες αντίτυπα. Και η πιο δημοφιλής δεξαμενή, "Nikolai" - 3, κατασκευάστηκε σε εξήντα τρεις χιλιάδες.
  Και το μηχάνημα ζυγίζει σαράντα πέντε τόνους και το όπλο έχει διαμέτρημα 122 χιλιοστών. Η μετωπική θωράκιση είναι διακόσια χιλιοστά, το πίσω μέρος και τα πλαϊνά είναι 120 χιλιοστά, η διάταξη είναι κλασική.
  Ο Χίτλερ ενδιαφερόταν σοβαρά για τις βαριές μηχανές. Και ήθελα να έχω υπεροχή έναντι του Νικολάι σε δεξαμενή παραγωγής. Το γερμανικό αυτοκίνητο διογκώθηκε σε βάρος στους 75 τόνους και, αυτό ήταν ήδη το όριο, λόγω του γεγονότος ότι η μεγάλη μάζα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μεταφερθεί κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών.
  Το γερμανικό όχημα ήταν οπλισμένο με όπλο των 128 mm, είχε μετωπική θωράκιση 250 mm και πλευρική και πίσω θωράκιση 180. Η διάταξη είναι επίσης κοντά στην κλασική.
  Αριθμητικά, το γερμανικό τανκ ήταν τρεις φορές κατώτερο από το σοβιετικό. Για να μην αναφέρουμε τις δυσκολίες χρήσης πολύ βαρέων μηχανών.
  Ωστόσο, ο ρωσικός εξοπλισμός είναι διασκορπισμένος σε μεγάλες περιοχές και στον ευρωπαϊκό τομέα του μετώπου υπάρχει κατά προσέγγιση ισότητα στον αριθμό των οχημάτων και του πεζικού. Αν και γενικά ο ρωσικός στρατός είναι πολύ πιο πολυάριθμος από τον γερμανικό. Και η Ρωσία έχει τεράστιο πληθυσμό: περιλαμβάνει την Ινδία, την Κίνα, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής, τη Μέση Ανατολή, την Περσία, την Ινδοκίνα και πολλά άλλα.
  Φυσικά, η απόφαση του Χίτλερ να επιτεθεί στην τσαρική Ρωσία, ακόμη και αν λάβουμε υπόψη ότι έχει στο πλευρό του την Ιαπωνία και την Ιταλία, και πιθανώς τη Γαλλία και τη Βρετανία, είναι ένα κολοσσιαίο στοίχημα. Αλλά ο Φύρερ είναι ένας τεράστιος τυχοδιώκτης.
  Πρέπει να σημειωθεί ότι τα δισκοειδή αεροπλάνα με τα οποία το Τρίτο Ράιχ έθεσε τόσο μεγάλες ελπίδες δεν είναι πολύ αποτελεσματικά στην πράξη. Η δημιουργία ενός ισχυρού στρωτή τζετ οδήγησε σε τεράστια κατανάλωση καυσίμου και ο χρόνος πτήσης των ιπτάμενων δίσκων αποδείχθηκε σχετικά σύντομος. Έτσι μπορούσαν να δράσουν, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια ταχύτητα σε όχι ιδιαίτερα σημαντικές αποστάσεις. Επιπλέον, η στρωτή ροή προστάτευε τον δίσκο από μικρά όπλα, αλλά με τη σειρά του εμπόδισε την πυροδότηση από ιπτάμενο δίσκο.
  Έτσι, οι Γερμανοί μπορούσαν να ρίξουν μόνο ραδιοελεγχόμενους πυραύλους από τις δισκέτες τους, και μετά σε στενή γωνία, ή κλείνοντας τη στρωτή ροή, αλλά ταυτόχρονα να γίνουν ευάλωτοι.
  Όμως, σε κάθε περίπτωση, ο Χίτλερ αποφάσισε να επιτεθεί στη Ρωσία και έριξε τα χαρτιά του στο παιχνίδι. Επιπλέον, ο φασίστας φοβόταν ότι αν ηττηθεί η Ιταλία, θα του επιτεθούν και αυτοί. Είχε μουστάκι και δεν εμπιστευόταν κανέναν.
  Αρχικά, οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία λόγω του αιφνιδιασμού της επίθεσης και της καλύτερης οργάνωσης των στρατευμάτων τους. Αλλά ο χρόνος της επίθεσης επιλέχθηκε κακώς. Το χιόνι άρχισε να πέφτει και τα τανκς γλίστρησαν. Οι Fritz θα μπορούσαν να είχαν καταλάβει μέρος της Πολωνίας, συμπεριλαμβανομένης της Κρακοβίας, αλλά κόλλησαν κοντά στη Βαρσοβία.
  Η ρωσική στρατιωτική μηχανή στριφογύριζε... Η Ιαπωνία, όπως περίμενε ο Φύρερ, μπήκε στον πόλεμο, αλλά ο στόλος της δεν είχε υπεροχή έναντι του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού και οι μάχες ήταν περίπου ίσες. Και η Ιαπωνία ουσιαστικά δεν απέσυρε τις χερσαίες δυνάμεις της από το δυτικό θέατρο επιχειρήσεων. Επιπλέον, οι σαμουράι ήταν κατώτεροι από τους Ρώσους στον αέρα, τόσο σε αριθμό όσο και σε ποιότητα. Και η Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου μπόρεσε να καταλάβει μόνο μερικά μικρά νησιά.
  Οι προσεκτικοί Φράνκο και Σαλαζάρ δεν βιάζονταν να μπουν στον πόλεμο. Η Ρωσία είναι ένας πολύ ισχυρός εχθρός. Πρέπει να παρακολουθούμε και να περιμένουμε. Στην πραγματική ιστορία, ο Φράνκο περιορίστηκε κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην αποστολή ενός μπλε τμήματος φασιστών εθελοντών.
  Τώρα η ισορροπία δυνάμεων φαινόταν ιδιαίτερα άνιση στην Αφρική.
  Η Ιταλία έχασε γρήγορα τις κτήσεις της στη σκοτεινή ήπειρο.
  Την άνοιξη του 1952, ο τσαρικός στρατός εξαπέλυσε επίθεση στην Ανατολική Πρωσία και μπόρεσε να διαπεράσει την άμυνα του εχθρού σε βάθος. Οι Ναζί δυσκολεύτηκαν να εγκαταλείψουν την προέλαση του τσαρικού στρατού στο Κόνιγκσμπεργκ, αλλά τα αυτοκρατορικά στρατεύματα άρχισαν να προελαύνουν στη Σουδητία και την Κρακοβία.
  Αποδείχθηκε ότι τα πιο ευκίνητα ρωσικά τανκς ήταν αρκετά ικανά να πολεμήσουν έναν βαρύ, αλλά λιγότερο ευκίνητο εχθρό. Οι κινεζικές μεραρχίες υπό τη διοίκηση Ρώσων στρατηγών είχαν επίσης καλή απόδοση.
  Οι Γερμανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Κρακοβία... Και μετά, λόγω της απειλής της περικύκλωσης, άρχισαν να υποχωρούν από τον Βιστούλα στο Όντερ.
  Όχι, δεν ήταν αυτή η πορεία του πολέμου που περίμενε ο δαιμονισμένος Φύρερ. Αλλά είναι δικό μου λάθος. Επιπλέον, οι Γάλλοι και οι Βρετανοί, έχοντας μυριστεί τη φασιστική κατοχή, δεν προσπάθησαν καθόλου να πεθάνουν για τον Φύρερ. Έτσι, η αναπλήρωση διακόπηκε και οι υποτελείς χώρες ήθελαν να κάτσουν επιπόλαια.
  Και τα χειρότερα πήγαν για τους Γερμανούς στο μέτωπο.
  Μέχρι τον χειμώνα, οι Γερμανοί είχαν χάσει όλα τα υπάρχοντά τους στην Αφρική. Και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μέχρι την άνοιξη, υποχώρησαν εντελώς στο Όντερ. Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν την Πράγα και τη Σουδητία και πλησίασαν τη Βιέννη. Επιπλέον, νίκησαν την Ιταλία και κατέλαβαν τη Ρώμη, τη Νάπολη και τη Σικελία. Έτσι η άνοιξη του 1953 δεν υποσχόταν τίποτα καλό για τους Ναζί. Ωστόσο, στις 8 Απριλίου 1953, ο Χίτλερ πέθανε ξαφνικά. Η νέα γερμανική ηγεσία ζητά απεγνωσμένα ειρήνη.
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ συμφώνησε γενναιόδωρα. Αλλά οι Γερμανοί το πλήρωσαν πολύ ακριβά. Τα νέα σύνορα περνούσαν τώρα κατά μήκος του Όντερ: το Βέλγιο, η Ολλανδία και η Δανία έλαβαν την κυριαρχία, αλλά στο πλαίσιο ενός υποτελούς κράτους της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Η Γαλλία ανέκτησε τις προηγουμένως χαμένες κτήσεις της, αλλά εξαρτήθηκε ακόμη περισσότερο από τη Ρωσία.
  Η Ιταλία και η Γερμανία έχασαν όλες τις αποικίες τους, οι οποίες πλέον έγιναν ιδιοκτησία του βασιλικού στέμματος. Η ίδια η Ιταλία έλαβε επίσης το καθεστώς του Ρώσου υποτελούς και η Σικελία και η Σαρδηνία έγιναν άμεσα μέρος της αυτοκρατορίας του Βλαντιμίρ Γ'.
  Η Γερμανία έχασε επίσης μεγάλο μέρος της ανεξαρτησίας της και πλήρωσε μεγάλες αποζημιώσεις.
  Η Ιαπωνία έχασε επίσης όλες τις κτήσεις της εκτός από το δικό της έδαφος και αναγκάστηκε να γίνει υποτελές κράτος. Και ο Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ έλαβε επίσης τον τίτλο του Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας.
  Φυσικά και εκείνο το τμήμα της Αυστραλίας που προηγουμένως ανήκε στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου πέρασε επίσης υπό τον έλεγχο της Ρωσίας.
  Τον Αύγουστο του 1953, οι Ηνωμένες Πολιτείες δοκίμασαν τελικά μια ατομική βόμβα. Οκτώ χρόνια αργότερα, το πυρηνικό τζίνι ήταν έξω από το μπουκάλι. Σε κάθε περίπτωση, η πρόοδος δεν μπορεί να σταματήσει. Και η εμφάνιση της ατομικής βόμβας είναι αναπόφευκτη. Στο πιο ακραίο σενάριο, τα πυρηνικά όπλα θα μπορούσαν να εμφανιστούν το πολύ είκοσι χρόνια αργότερα από ό,τι στην πραγματικότητα.
  Με κάποια καθυστέρηση, η τσαρική κυβέρνηση άρχισε να αναπτύσσει την απάντησή της.
  Μέχρι στιγμής, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούσαν να αποφασίσουν να πάνε σε πόλεμο με μια τόσο ισχυρή αυτοκρατορία. Επιπλέον, δεν είναι τόσο εύκολο να φτάσετε στα κύρια ρωσικά βιομηχανικά και οικονομικά κέντρα από το εξωτερικό.
  Και η παραγωγή πυρηνικών φορτίων απαιτούσε και χρόνο και χρήμα! Οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν τα κεφάλαια, αλλά ο χρόνος τελείωνε. Η τσαρική Ρωσία, με τους πόρους και το ισχυρό πνευματικό της δυναμικό, κάλυψε πολύ γρήγορα το κενό σε αυτόν τον τομέα. Και το 1956, μια ατομική βόμβα εμφανίστηκε επίσης στο Vladimir III.
  Σημαντικά κατώτερες από τη Ρωσία σε πληθυσμό και πόρους, οι καπιταλιστικές και δημοκρατικές ΗΠΑ έχασαν σταδιακά τα ατού τους.
  Το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να χρησιμοποιήσουν τα πυρηνικά όπλα ως αποτρεπτικό μέσο και να προσπαθήσουν να υπονομεύσουν την τσαρική Ρωσία εκ των έσω. Αλλά μέχρι στιγμής δεν τα έχουν καταφέρει.
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς δεν είχε αρσενικούς απογόνους από την πρώτη του σύζυγο και ξαναπαντρεύτηκε. Και αναπαρήγαγε έναν κληρονόμο, αποκαλώντας τον Γιώργο.
  Η τσαρική Ρωσία πραγματοποίησε διαστημική επέκταση. Το 1959, η πτήση ενός ανθρώπου στη Σελήνη έγινε περίπου ένα χρόνο νωρίτερα από τους Αμερικανούς. Στη συνέχεια, το 1971 στον Άρη. Ο εναλλακτικός κόσμος έχει γίνει πιο ασφαλής από την πραγματικότητα.
  Το 1975, ο άνθρωπος προσγειώθηκε στην Αφροδίτη. Το 1980 στον Ερμή. Το 1981 σε έναν από τους δορυφόρους του Δία. Και το 1992, ακριβώς τη χρονιά του θανάτου του Vladimir Kirillovich Romanov, ο Ρώσος κοσμοναύτης πάτησε περήφανα το πόδι του στον Πλούτωνα.
  Ο Γεώργιος ο πρώτος κληρονόμησε το στέμμα σε ηλικία δεκαοκτώ ετών. Και γενικά, μπορούμε να πούμε ότι ο Βλαδίμηρος ο Τρίτος, ο Μέγας, πέρασε με μεγάλη επιτυχία την 54χρονη βασιλεία του. Και μετά η δυναστεία των Ρομανόφ συνεχίστηκε.
  
  
  
  ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΙΟ ΕΝΔΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ!
  Ας πούμε ότι ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος, αντίθετα, πέθανε νωρίτερα: το 1987 από μια απόπειρα δολοφονίας που οργάνωσε ο μεγαλύτερος αδελφός του Λένιν: ο Αλέξανδρος.
  Θα φαινόταν ακόμα χειρότερο. Αλλά όχι πραγματικά. Ο Νικόλαος Β' έγινε τσάρος νωρίτερα, και παντρεύτηκε νωρίτερα: για να βάλει τον γιο του στο θρόνο αν συνέβαινε κάτι. Αλλά η γυναίκα του είναι διαφορετική και ο κληρονόμος είναι υγιής και ο Ρασπούτιν σίγουρα δεν είναι εκεί. Και έτσι στην αρχή, γενικά, όπως και στην πραγματική ιστορία: το TRANSIB κατασκευάζεται, η οικονομία ανθεί - επέκταση στην Κίνα. Είναι αλήθεια ότι τα πλοία ναυπηγούνται στη Βαλτική Θάλασσα ένα χρόνο νωρίτερα. Και λίγο περισσότερη ανάταση, λόγω της παλαιότερης ανόδου της οικονομικής ιδιοφυΐας Witte.
  Ο πόλεμος με την Ιαπωνία δεν ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά το Varyag κατάφερε να δραπετεύσει και ο ναύαρχος Makarov δεν πέθανε. Η ιστορία έχει αλλάξει λίγο και όλα πάνε λίγο διαφορετικά. Αλλά στην πραγματική ιστορία, στην πραγματικότητα, το Varyag είχε μόνο λίγο χρόνο για να δραπετεύσει και ο θάνατος του ναύαρχου Makarov ήταν γενικά τυχαίος και απίθανος.
  Ο ρωσικός στόλος, με επικεφαλής τον ναύαρχο Μακάροφ, έδρασε αρκετά επιδέξια και βύθισε ιαπωνικά πλοία. Και τότε, όταν δύο ιαπωνικά θωρηκτά ανατινάχτηκαν στο mir, ο Makarov επιτέθηκε στους σαμουράι και βύθισε άλλες ντουζίνα και μισό πλοία.
  Δηλαδή όλα πήγαν καλά. Και η Ιαπωνία έχασε την υπεροχή στη θάλασσα.
  Αλλά στη στεριά, οι σαμουράι αποδείχτηκαν πιο αδύναμοι. Ο Κουροπάτκιν απέκρουσε όλες τις ιαπωνικές προσπάθειες να προχωρήσουν και τους προκάλεσε μεγάλη ζημιά. Ωστόσο, δεν ενήργησε πολύ αποφασιστικά. Σύντομα όμως τα ρωσικά πλοία έφτασαν από τη Βαλτική Θάλασσα και ο Μακάροφ πήρε τελικά τον έλεγχο όλων των υδάτων.
  Οι Ρώσοι άρχισαν ακόμη και να αποβιβάζουν στρατεύματα στην Ταϊβάν και στη συνέχεια στην κορυφογραμμή των Κουρίλων.
  Μέχρι που παρενέβη ο Θίοντορ Ρούσβελτ και πρόσφερε μεσολάβηση. Η Ρωσία έλαβε τη Μαντζουρία, την Κορέα, τη Μογγολία, την αλυσίδα Κουρίλ και την Ταϊβάν.
  Εμφανίστηκε και η Zheltorossiya. Έτσι σχηματίστηκε μια νέα αυτοκρατορία.
  Ωστόσο, ο βασιλιάς δεν έχει γίνει ακόμη πολύ αναιδής. Το 1914 ξέσπασε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η Ρωσία είναι καλύτερα προετοιμασμένη για αυτόν τον πόλεμο: η οικονομία είναι ισχυρότερη, η επικράτεια και ο πληθυσμός είναι μεγαλύτερα και δεν υπάρχει καμία σκέψη στο δρόμο. Επιπλέον, δεν υπήρξε ύφεση που προκλήθηκε από ταραχές και τη λεγόμενη επανάσταση.
  Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος προχώρησε με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Υπήρχαν λάθη και επιτυχίες Ρώσων στρατηγών. Αλλά το 1915, οι Γερμανοί κατάφεραν να πετύχουν μικρότερη επιτυχία, αφού ο τσαρικός στρατός ήταν μεγαλύτερος και καλύτερα εφοδιασμένος. Ωστόσο, η Ρωσία έχασε τη μισή Πολωνία και τη Γαλικία. Αλλά οι Γερμανοί δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στη Λευκορωσία και στα κράτη της Βαλτικής - η γραμμή του μετώπου περνούσε κατά μήκος του Βιστούλα.
  Και το δέκατο έκτο έτος, ο τσαρικός στρατός είχε ήδη μεγάλη επιτυχία εναντίον της Αυστρίας και της Τουρκίας. Οι Οθωμανοί ηττήθηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά. Όπως οι Αυστριακοί κατέλαβαν το Przemysl και την Κρακοβία. Η Γερμανία φοβήθηκε. Την άνοιξη του '17 οι Ρώσοι πήραν την Κωνσταντινούπολη. Η τσαρική Ρωσία σημείωσε επίσης σημαντικές επιτυχίες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής επίθεσης κατά της Αυστρίας και της Γερμανίας. Και το φθινόπωρο, όταν τα τσαρικά στρατεύματα είχαν ήδη φτάσει στο Όντερ, η Γερμανία συνθηκολόγησε. Ακολούθησε η διαίρεση της Αυστροουγγαρίας και της Τουρκίας. Η Ρωσία έλαβε τη Μικρά Ασία, το βόρειο Ιράκ και την Κωνσταντινούπολη. Γαλικία, Μπουκοβίνα, Τσεχοσλοβακικά και Ουγγρικά βασίλεια και Κρακοβία. Συν το Danzig, μέρος της Ανατολικής Πρωσίας, περιοχή Klaipeda . Η Ρωσία, έτσι, έχει ενισχυθεί πολλές φορές. Και η Γερμανία πλήρωσε επίσης τεράστιες αποζημιώσεις.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β' δεν βιαζόταν να πάρει τα πάντα και τους πάντες. Όμως οι Ρώσοι, οι Βρετανοί και οι Γάλλοι χώρισαν τη Σαουδική Χερσόνησο. Τότε οι Βρετανοί και οι Ρώσοι χώρισαν τόσο το Ιράν όσο και το Αφγανιστάν. Ολοκληρώθηκε η αναδιαίρεση του κόσμου.
  Μέχρι το 1929, όλος ο κόσμος βρισκόταν σε άνοδο, μέχρι που ξέσπασε η Μεγάλη Ύφεση. Το 1931, η Ιαπωνία ξεκίνησε έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Και γρήγορα ηττήθηκε και, μαζί με όλες τις κτήσεις του Ειρηνικού, καταλήφθηκε. Και μετά ήρθε το δημοψήφισμα και η ένταξη στη Ρωσία.
  Εκμεταλλευόμενος την αποδυνάμωση της Βρετανίας, της Γαλλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες κατελήφθησαν από τη Μεγάλη Ύφεση, ο Τσάρος Νικόλαος Β' οδήγησε έναν πόλεμο για την κατάκτηση της Κίνας. Και αυτό έγινε η μεγάλη του κατάκτηση.
  Για να επιταχύνει κάπως τη ρωσικοποίηση, ο Νικόλαος Β' πήρε μια ανεπιτήδευτη απόφαση - εισήγαγε επίσημα την πολυγαμία στη Ρωσία - αλλάζοντας τη θεολογία και τα δόγματα της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Έτσι εγκρίθηκε η μεταρρύθμιση.
  Και ο βασιλιάς πήρε δεύτερη σύζυγο. Οι Ρώσοι ενθαρρύνθηκαν να παντρευτούν αλλοδαπούς και να κάνουν πολλά παιδιά. Η τεράστια Κίνα έπρεπε επίσης να ρωσικοποιηθεί. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό; Παντρευτείτε Κινέζες!
  Στη Γερμανία, ο Χίτλερ δεν ήρθε στην εξουσία. Σε αυτή την ιστορία, του έλειψε λίγο. Υπερβολικά εξτρεμιστικό. Ο κύριος ερεθιστής ήταν ο φασίστας Μουσολίνι, που κατέλαβε την Αιθιοπία. Και το όνειρο να γίνει ο νέος Καίσαρας και ο Τρώας έγιναν ένα.
  Τον Μάιο του 1937 ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ιταλίας. Όπως αποδείχθηκε, ο Μουσολίνι αποδείχθηκε αυτοκτονία. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν όλη την Ιταλία σε δύο μήνες και σε άλλους τρεις όλες τις αποικίες του κράτους. Η τσαρική Ρωσία περιέλαβε επίσης τελικά τη Ρουμανία και τη Γιουγκοσλαβία και λίγο αργότερα τη Βουλγαρία. Έχοντας ολοκληρώσει την προσάρτηση εδαφών. Το φθινόπωρο του 1939 πέθανε ο Νικόλαος Β'. Και ο κληρονόμος του, ο απόλυτα υγιής Αλεξέι Β', έγινε ο νέος τσάρος.
  Σε αυτή την περίπτωση, ο Νικόλαος Β' βασίλεψε για πενήντα δύο χρόνια - ξεπερνώντας το αποτέλεσμα του Ιβάν του Τρομερού. Και η βασιλεία του αποδείχθηκε η πιο επιτυχημένη στην ιστορία της Ρωσίας και οι κατακτήσεις του ήταν απλώς ρεκόρ. Κανένας βασιλιάς δεν έχει πιάσει τόσα πολλά. Η Ρωσία τελικά εγκαταστάθηκε στην Κίνα και ενισχύθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Ωστόσο, τότε, υπό τον Αλεξέι τον Β', άρχισε μια μακρά περίοδος ειρήνης. Η Γαλλία, η Βρετανία και οι ΗΠΑ δεν ήθελαν πόλεμο. Όμως η Γερμανία ήταν αφοπλισμένη και δεν είχε δύναμη. Έτσι δημιουργήθηκε μια κατάσταση που έγινε ήρεμη.
  Οι αποικιακές αυτοκρατορίες συνέχισαν να υπάρχουν. Η Ρωσία παρέμεινε η μεγαλύτερη χώρα, αλλά η Βρετανία ήταν τυπικά η δεύτερη δύναμη και ήταν ελαφρώς κατώτερη σε έκταση από την τσαρική αυτοκρατορία. Ωστόσο, η Αυστραλία, η Νότια Αφρική και ο Καναδάς ήταν σχεδόν ανεξάρτητες κυριαρχίες. Και στην Ινδία... Το 1968 ξέσπασε μεγάλη εξέγερση στην Ινδία και μετά από δύο χρόνια πολέμου οι Βρετανοί εκδιώχθηκαν. Όμως ο τσαρικός στρατός μπήκε στο ινδικό έδαφος και κατέστειλε τις διαδηλώσεις. Μετά την οποία η Βρετανία έχασε αυτή την αποικία και η Ρωσία την απέκτησε. Σύντομα η Ρωσία κατέλαβε και το νότο του Ιράν.
  Μετά τον Αλεξέι τον Δεύτερο το 1969, ο θρόνος κληρονόμησε ο Νικόλαος ο Τρίτος. Η τσαρική αυτοκρατορία βρισκόταν σε άνοδο. Έτσι η Γαλλία έχασε τον έλεγχο της Ινδοκίνας και της Ταϊλάνδης το 1979. Και τα βασιλικά στρατεύματα ήρθαν και εκεί.
  Και τη δεκαετία του ογδόντα και του ενενήντα, η Αφρική τέθηκε υπό τον έλεγχο της τσαρικής Ρωσίας. Μετά το 2001, ο Πέτρος, ο τέταρτος γιος του Αλεξέι Β', ανέβηκε στον ρωσικό θρόνο.
  Η τσαρική Ρωσία είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή απορροφήσει σχεδόν όλη την Αφρική, την Ασία και είχε πάρει αποικίες άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας. Αλλά φυσικά δεν πήγε κόντρα στην Αυστραλία.
  Μια περίοδος ειρήνης έφτασε. Οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία είχαν πυρηνικά όπλα, η Γερμανία είχε οικονομική δύναμη. Η Ρωσία έχει οικονομική δύναμη, πυρηνικά όπλα, τον μεγαλύτερο στρατό στον κόσμο και πληθυσμό. Και ακόμα μια απόλυτη αυταρχική μοναρχία χωρίς κοινοβούλιο. Οι Αμερικανοί, όντας δεύτερη δύναμη, ή ακόμα και υπερδύναμη, το διεκδίκησαν στη Ρωσία.
  Ωστόσο, η έλλειψη δημοκρατίας δεν εμπόδισε καθόλου την ανάπτυξη της προόδου. Συγκεκριμένα, το 1943, στην τσαρική Ρωσία, ο πρώτος άνθρωπος πέταξε στο διάστημα. Και το 1961 στο φεγγάρι. Η πτήση προς τον Άρη έγινε το 1974. Και μέχρι το 2000, σχεδόν όλοι οι πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος είχαν επισκεφθεί. Μια μεγάλη αποστολή στα αστέρια ετοιμαζόταν. Ξεκίνησε το 2018 και ανέκαμψε στο Alpha Centauri.
  Άρα ο τσαρισμός δεν εμπόδισε καθόλου την επιστήμη να κινηθεί. Ο Πέτρος ο Τέταρτος της δυναστείας των Ρομανόφ δήλωσε μάλιστα ότι ο φωτισμένος απολυταρχισμός ήταν καλύτερος.
  Ειδικά με φόντο τα σκάνδαλα που συγκλόνιζαν συνεχώς την κυβέρνηση Ντόναλντ Τραμπ.
  Ο Νικόλαος Β' θεωρούνταν ακόμα ο μεγαλύτερος βασιλιάς όλων των εποχών και των λαών. Η τσαρική Ρωσία έφιππος και ο παγκόσμιος ηγεμόνας. Τα περίχωρα και οι αποικίες ρωσικοποιούνται σταδιακά. Η αυτοκρατορία κερδίζει δυναμική. Και όλος ο κόσμος έγινε καλύτερος.
  Και γιατί? Χάρη στον Αλεξάντερ Ουλιάνοφ, τον αδερφό του Λένιν, ο οποίος εκτελέστηκε για αυτοκτονία. Ο ίδιος ο Λένιν παρέμεινε στο εξωτερικό. Γνώρισε την Ουαλία και επίσης ενδιαφέρθηκε να γράψει επιστημονική φαντασία, από την οποία έγινε πολύ πλούσιος και έκανε όνομα. Και έτσι έγινε διάσημος, έγινε διάσημος και διάσημος, και μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες. Ο Στάλιν πέθανε στη φυλακή λόγω φυματίωσης και, γενικά, παρέμεινε γνωστός μόνο στους ειδικούς. Ο Τρότσκι σύντομα αναμείχθηκε σε επαναστατικές δραστηριότητες και έκανε μια καλή καριέρα ως αξιωματούχος, ανεβαίνοντας στο βαθμό του πραγματικού μυστικού συμβούλου και αναπληρωτή υπουργού. Ο Βοζνεσένσκι έγινε υπουργός υπό τον τσάρο και πέτυχε πολλά. Ο Χρουστσόφ παρέμεινε μικρός καταστηματάρχης και δεν απέκτησε φήμη. Ο Μπρέζνιεφ ανήλθε στον βαθμό του συνταγματάρχη. Ο Andropov υπηρέτησε στην αστυνομία και έγινε επίσης συνταγματάρχης. Ο Γκορμπατσόφ έγινε μεγάλος επιχειρηματίας και σόουμαν. Ο Γέλτσιν παρέμεινε μαγαζάτορας. Ο Πούτιν ανήλθε στον βαθμό του συνταγματάρχη στη μυστική αστυνομία και αποσύρθηκε τιμητικά. Ο Μεντβέντεφ είναι μικρός αξιωματούχος. Ζιρινόφσκι, ιδρυτής εφημερίδας και σόουμαν. Ο Ζιουγκάνοφ προσπάθησε να εργαστεί υπόγεια εναντίον του Τσάρου. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση και στη συνέχεια έγινε πληροφοριοδότης της μυστικής αστυνομίας. Αποσύρθηκε με τον βαθμό του λοχαγού. Ο Ζούκοφ ανέβηκε μόνο στον βαθμό του ταγματάρχη. Ο Βασιλέφσκι έγινε αντιστράτηγος, ο Σαπόσνικοφ έγινε αντιστράτηγος. Κολτσάκ μεγάλος ναύαρχος και κάτοχος πολλών παραγγελιών. Ο Μακάροφ έγινε επίσης μεγάλος ναύαρχος, έχοντας πολεμήσει στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όχι όμως στον πρώτο, αλλά στον μοναδικό παγκόσμιο πόλεμο, αφού δεν έγινε δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος. Έγινε διάσημος... Ο Μπρουσίλοφ έγινε στρατάρχης και κάτοχος του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα του Πρωτόκλητου. Οι Denikin, Wrangel, Kornilov και Kuropatkin έγιναν στρατάρχες.
  Και η ζωή ήταν καλή κάτω από τους βασιλιάδες. Και οι τιμές δεν έχουν αυξηθεί για περισσότερο από εκατό χρόνια. Και το ρούβλι είχε σταθερή βάση χρυσού 0,77 γραμμαρίων. Και πολλοί λαοί ζούσαν καλά υπό τον βασιλιά.
  Όλοι είχαν ίσα δικαιώματα και πολλοί αυτοαποκαλούνταν Ρώσοι, ακόμη και Αφρικανοί. Τα πράγματα πήγαιναν καλά για όλους υπό τον Τσάρο. Μόνο για τους Εβραίους μη ορθόδοξης θρησκείας παρέμεινε η προϋπόθεση διαμονής. Αυτά όμως γίνονταν όλο και λιγότερα.
  Επί τσάρου, όμως, υπήρχαν κάποια προβλήματα. Ένα από αυτά, τα υψηλά ποσοστά γεννήσεων και οι χαμηλοί θάνατοι οδήγησαν σε υπερπληθυσμό. Αλλά αυτό επρόκειτο να λυθεί μέσω της διαστημικής επέκτασης. Επιπλέον, η ανάπτυξη της επιστήμης και της γεωργίας κατέστησε δυνατή την επίλυση του προβλήματος της πείνας. Υπήρχε αρκετό φαγητό για όλους. Αλλά η αύξηση του πληθυσμού στην αυτοκρατορία είναι μεγαλύτερη από το 3% ετησίως. Και αυτό απείλησε προβλήματα στο μέλλον.
  Η τσαρική κυβέρνηση βρήκε διέξοδο στην επέκταση του διαστήματος. Και φαινόταν λογικό. Και νέα διαστημόπλοια κατασκευάστηκαν και πραγματοποιήθηκε έρευνα για υπερφωτιστικές ταχύτητες.
  
  
  
  ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ!
  Η απόπειρα δολοφονίας του Αλέξανδρου Β' το 1866 ήταν επιτυχής. Ως αποτέλεσμα, ο βασιλιάς απελευθερωτής πέθανε. Και ο Αλέξανδρος ο Τρίτος ανέβηκε στο θρόνο. Το πλεονέκτημα ήταν ότι δεν είχαν χρόνο να πουλήσουν την Αλάσκα και ο νέος Ρώσος αυτοκράτορας δεν ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει καμία γη. Ακόμα κι αν είναι μακρινά και δεν έχουν ακόμη μεγάλη αξία.
  Επιπλέον, η κατασκευή του δρόμου από τη Σιβηρία προς το Βλαδιβοστόκ ξεκίνησε ακόμη νωρίτερα. Και έπρεπε να φτάσει στην Τσουκότκα!
  Ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος ήταν δυνατός, αποφασιστικός, με ισχυρή θέληση, υγιής και σωματικά πολύ δυνατός. Κυβέρνησε με σταθερό χέρι και κάτω από αυτόν η Ρωσία εισήλθε σε μια περίοδο μεγαλύτερης ευημερίας και επιτευγμάτων!
  Είναι λοιπόν καλό που ο μεγάλος αυτοκράτορας άρχισε να κυβερνά δεκαπέντε χρόνια νωρίτερα από την πραγματική ιστορία!
  Αρχικά, κατέστειλε σκληρά όλες τις διαμαρτυρίες των επαναστατών και της Narodnaya Volya. Στη συνέχεια άρχισε να μεταρρυθμίζει τον στρατό και το ναυτικό. Με το να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.
  Ο βασιλιάς πέτυχε πολλά. Δρόμοι, γέφυρες, εργοστάσια χτίστηκαν και η χώρα ανέπτυξε γρήγορα τον καπιταλισμό. Διατηρώντας παράλληλα την αυτοκρατορία. Η τσαρική κυβέρνηση διεξήγαγε μικρούς πολέμους, μετακινώντας την Κεντρική Ασία και επεκτείνοντας την επιρροή της εκεί.
  Το 1977 ξέσπασε μεγάλος πόλεμος με την Τουρκία. Πήγε ακόμα καλύτερα, πιο γρήγορα, πιο νικηφόρα με λιγότερες απώλειες από ότι στην πραγματική ιστορία. Η ιδιοφυΐα του Σκόμπελεφ έλαμπε μέσα σε όλο το φως!
  Τα ρωσικά στρατεύματα νίκησαν τους Τούρκους με λιγότερες ζημιές. Και κατάφεραν να πάρουν αμέσως την Κωνσταντινούπολη. Αφού έφτασαν εκεί πριν από την αγγλική μοίρα. Ο πόλεμος αυτός ήταν τόσο επιτυχημένος που ο βασιλιάς-ιερέας ονομάστηκε Νικητής Αλέξανδρος! Και ο Skobelev έγινε ο νεότερος στρατάρχης στη ρωσική ιστορία.
  Η Τουρκία διχάστηκε. Οι Βρετανοί κατέλαβαν την Αίγυπτο και το Σουδάν. Η Ρωσία πήρε το Ιράκ, την Παλαιστίνη, τη Συρία και μέρος της Σαουδικής Αραβίας, τη Μικρά Ασία, όλη την Αρμενία και τα Βαλκάνια!
  Έτσι, αρκετά γρήγορα και σχετικά εύκολα, ο Αλέξανδρος ο Τρίτος κατέλαβε μια μεγάλη περιοχή. Και συνέχισε την επέκτασή του προς τα νότια. Προχωρώντας μέσω του Ιράν, του Τουρκμενιστάν και περαιτέρω στο Αφγανιστάν!
  Ο στρατός του Τσάρου έβαλε το βλέμμα του και στην Ινδία! Οι Βρετανοί ήταν έτοιμοι να πολεμήσουν. Προέκυψε μια συμμαχία Ρωσίας, Γερμανίας, Αυστροουγγαρίας κατά της Γαλλίας και της Βρετανίας.
  Η Γερμανία πήγε στην επίθεση κατά της Δημοκρατίας του Πετεινού το 1992. Η Βρετανία κήρυξε τον πόλεμο στη Γερμανία και τη Ρωσία. Η Αυστροουγγαρία κέρδισε τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και επιτέθηκε στην Ιταλία.
  Η Ρωσία ξεκίνησε μια εκστρατεία κατά της Ινδίας, των γαλλικών κτήσεων και της Ινδοκίνας. Έτσι ξεκίνησε ουσιαστικά ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Όμως η Ρωσία και οι Γερμανοί είναι ήδη μαζί!
  Η Ρωσία επιτέθηκε και στην Αίγυπτο.
  Τα τσαρικά στρατεύματα, με την υποστήριξη του ντόπιου πληθυσμού, καταλαμβάνουν την Ινδία και το Ιράν. Μπαίνουν περαιτέρω στην Ινδοκίνα. Και οι Πρώσοι πάλι νικούν τους Γάλλους και περικυκλώνουν το Παρίσι.
  Επιπλέον, οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να τα παρατήσουν. Και το Παρίσι δέχεται επίθεση, καταστρέφεται πολύ. Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν επίσης και το Βέλγιο και την Ολλανδία.
  Η Βρετανία βρίσκεται σε πόλεμο εδώ και αρκετό καιρό. Τα ρωσικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Αίγυπτο και το Σουδάν. Γίνεται πόλεμος στη θάλασσα. Ο ρωσικός στρατός κινείται σε όλη την Αφρική. Μέχρι τη Νότια Αφρική. Και μαζεύει αποικίες για τον εαυτό του. Αρπάζουν και οι Γερμανοί κάποια πράγματα.
  Αλλά η Αυστροουγγαρία έχει βαλτώσει σε έναν πόλεμο με την Ιταλία. Είναι αλήθεια ότι το 1894, οι Γερμανοί ήρθαν να βοηθήσουν τους Αυστριακούς. Και ολοκληρώνουν την κατάκτηση της Ιταλίας.
  Μετά την οποία η χώρα των πορτοκαλιών μοιράζεται μεταξύ τους.
  Ο πόλεμος μεταφέρεται στη θάλασσα. Και εδώ εκδηλώνεται η ιδιοφυΐα του ναυτικού διοικητή ναύαρχου Μακάροφ. Που πετυχαίνει μια σειρά από λαμπρές νίκες. Αναγκάζοντας την ερωμένη των θαλασσών να συνθηκολογήσει.
  Η Ρωσία πήρε τον έλεγχο της Ινδίας, της Ινδοκίνας, του μεγαλύτερου μέρους της Αφρικής, καθώς και της Αυστραλίας, χτυπώντας τους Βρετανούς από εκεί. Τα ρωσικά στρατεύματα εγκατέλειψαν τη Βρετανία και τον Καναδά. Επίσης ίδρυση αποικίας εκεί. Έτσι, η Βρετανία έχασε σχεδόν όλες τις αποικίες της και η Ρωσία τις απέκτησε. Η κατάληψη του Καναδά διευκολύνθηκε από τη Ρωσία που διατηρεί τον έλεγχο της Αλάσκας. Και η παρουσία ενός πολύ ισχυρού στόλου. Και η ιδιοφυΐα του ναύαρχου Makarov και του Rozhdestvensky.
  Λοιπόν, δεν είναι μόνο αυτό. Η Ρωσία κινήθηκε προς την Κίνα. Επίσης πολύ επιτυχημένη. Και το 1904 άρχισε ο πόλεμος με την Ιαπωνία.
  Αλλά σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, αυτός ο πόλεμος αποδείχθηκε ότι δεν ήταν δύσκολος, αλλά μάλλον γρήγορος. Επιπλέον, ο στόλος της Ιαπωνίας ήταν μάλλον αδύναμος, ενώ της Ρωσίας, αντίθετα, ήταν πολύ ισχυρός. Έχοντας νικήσει τους Ιάπωνες, τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το Τόκιο. Και μετά διεξήχθη δημοψήφισμα και η συντριπτική πλειοψηφία των Ιαπώνων ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.
  Ο Τσάρος Αλέξανδρος Γ' κέρδισε μια νέα νίκη. Μετά ήρθε η οικειοθελής-αναγκαστική προσάρτηση της Κίνας. Περιοχή μετά περιοχή, επαρχία μετά επαρχία. Η βασιλική αυτοκρατορία έφτασε σε τεράστιες διαστάσεις. Από τις ΗΠΑ, όλο τον Καναδά και την Αλάσκα, όλη την Ασία, την Αυστρία, την περιοχή του Ειρηνικού. Στη Νότια Αφρική και τη γερμανική κατοχή στη Δυτική Αφρική.
  Συν και η Αυστροουγγαρία. Τόσο τεράστια δύναμη.
  Αλλά, φυσικά, οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί ήθελαν περισσότερα. Η Γαλλία εξακολουθεί να είναι κατεχόμενη από τη Γερμανία. Η Βρετανία, προσβεβλημένη από τη Ρωσία, θέλει επίσης πόλεμο.
  Ο Κάιζερ κατάφερε να συγκεντρώσει έναν συνασπισμό: Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αυστροουγγαρία και Σουηδία ενάντια στη γιγάντια Ρωσία. Οι Γερμανοί είχαν καταφέρει επίσης να καταλάβουν τη Δανία και τη Νορβηγία κατά τον πόλεμο με τη Βρετανία. Δημιουργήθηκε ένας ισχυρός συνασπισμός.
  Και ο πόλεμος άρχισε την 1η Αυγούστου 1917. Ακριβώς τη στιγμή που πέθανε ο Αλέξανδρος ο Τρίτος και ο Νικόλαος Β' ανέβηκε στο θρόνο. Ο υπολογισμός έγινε ότι χωρίς έναν τόσο μεγάλο μονάρχη όπως ο Αλέξανδρος ο Τρίτος, που είχε αναρρώσει πενήντα ένα χρόνια, η Ρωσία σίγουρα θα έχανε.
  Αλλά ο Νικόλαος Β' είχε μια διαρκή και ισχυρή δύναμη. Χωρίς τον Ρασπούτιν και τον άρρωστο κληρονόμο. Έτσι θα μπορούσε να πολεμήσει με τον συνασπισμό.
  Και άρχισε ο πόλεμος... Οι Γερμανοί ποδοπάτησαν σαν τυφώνας. Τα ρωσικά στρατεύματα τους αντιμετώπισαν με ισχυρές αντεπιθέσεις. Ξέσπασε μεγάλος και άγριος καυγάς.
  Ο Νικόλαος Β', γενικά, βασιζόμενος σε μια αλυσίδα φρουρίων, εξάντλησε πλήρως τις γερμανικές και αυστριακές μονάδες. Και μετά ξεκίνησε μια αντεπίθεση. Και στην Αφρική, τα ρωσικά στρατεύματα, χρησιμοποιώντας τα πρώτα ελαφρά άρματα μάχης παντός εδάφους στον κόσμο, νίκησαν εντελώς τους Αυστριακούς και τους Γερμανούς. Και καθάρισαν τη Σκοτεινή Ήπειρο.
  Τόσο η Σουηδία όσο και η Νορβηγία κατακτήθηκαν αρκετά γρήγορα.
  Ο πόλεμος κράτησε ενάμιση χρόνο και τελείωσε με τον ρωσικό στρατό, που ήταν πολυπληθέστερος και είχε ισχυρότερα άρματα μάχης, να κυριεύσει όλη την Ευρώπη. Τότε η Βρετανία έπεσε. Η Ρωσία εδραίωσε επιτέλους την κυριαρχία στο ανατολικό ημισφαίριο.
  Και ο Τσάρος Νικόλαος Β' έγινε επίσης μεγάλος κατακτητής. Η ειρήνη βασίλευσε μέχρι το 1929, όταν ξέσπασε η Μεγάλη Ύφεση. Η γενική οικονομική κρίση οδήγησε στο γεγονός ότι το 1931, μόλις την 1η Μαΐου, ξεκίνησε ένας πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και της τελευταίας μεγάλης υπερδύναμης, των ΗΠΑ!
  Ο στρατός του Τσάρου του Νικολάου Β' μπήκε στα σύνορα της Αμερικής. Οι δυνάμεις ήταν άνισες. Ο Αμερικανός δεν είχε σχεδόν κανένα τανκ και ήταν κακώς εκπαιδευμένος. Και η Ρωσία ξεπέρασε αριθμητικά τις Ηνωμένες Πολιτείες πολλές φορές. Καλύτεροι ήταν και οι διοικητές της τσαρικής αυτοκρατορίας. Οπότε ο πόλεμος πήγε μονόδρομος από την αρχή. Η Ρωσία κέρδιζε και προχωρούσε. Και στις 30 Σεπτεμβρίου, μετά την κατάληψη της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν. Έτσι, άλλη μια σελίδα στην ιστορία γυρίστηκε. Το 1934, ο Νικόλαος Β' εξαπέλυσε μια εισβολή στο Μεξικό και στη συνέχεια προς τα πάνω στη Λατινική Αμερική, κατακτώντας τα λατινικά κράτη. Μέχρι που έπεσε η τελευταία ανεξάρτητη δημοκρατία της Χιλής τον Δεκέμβριο του 1936.
  Έτσι, ο Νικόλαος Β' ολοκλήρωσε τελικά την ιστορία. Η τσαρική Ρωσία ένωσε όλες τις χώρες και τους λαούς του πλανήτη Γη.
  Στις 7 Νοεμβρίου 1937, ο αυτοκράτορας όλου του πλανήτη Γη Νικόλαος ο Μέγιστος συνετρίβη σε αεροπλάνο. Και η βασιλεία του τελείωσε επίσης. Ο Αλέσι Β' έγινε βασιλιάς. Ένας υγιής, νεαρός κληρονόμος - περίπου τριάντα τρία. Κάτω από αυτόν άρχισε η διαστημική επέκταση. Νέα σύνορα και νέες πτήσεις. Η μοναρχία ήταν ακλόνητη. Η ανθρωπότητα είναι ενωμένη και κατακτά το διάστημα.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Ο διοικητής του Port Arthur πέθανε• στην πραγματικότητα, στην πραγματική ιστορία, τραυματίστηκε στο κεφάλι, αλλά ένα θραύσμα ενός θραύσματος πέρασε λίγα χιλιοστά πιο κοντά στον εγκέφαλο. Με λίγα λόγια, ο προδότης που παρέδωσε την ακρόπολη πέθανε και τη θέση του πήρε ο ήρωας της υπεράσπισης του Πορτ Άρθουρ, Κοντρατένκο.
  Για να ενισχύσει την άμυνα του φρουρίου, ο νέος διοικητής απέλυσε όλους τους ναύτες και το ναυτικό πυροβολικό στην ξηρά και αφόπλισε τη μοίρα, αλλά ενίσχυσε το Port Arthur.
  Ως αποτέλεσμα, η ακρόπολη προστατεύτηκε πλήρως, συν τις επιδέξιες ενέργειες του διοικητή Kondratenko. Η άμυνα άντεξε με επιτυχία. Ο Kondratenko ενίσχυσε έγκαιρα την άμυνα του φρουρίου Vysokaya και οι Ιάπωνες δεν μπόρεσαν να το πάρουν.
  Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, οι σαμουράι είχαν εξαντληθεί από τις επιθέσεις. Τον Ιανουάριο υπήρξε μια ηρεμία που προκλήθηκε από την προσπάθεια του Kuropatkin να το ξεμπλοκάρει, αλλά δεν ήταν πολύ επιτυχημένο.
  Τον Φεβρουάριο έγινε άλλη μια επίθεση, και πάλι αποκρούστηκε με μεγάλες απώλειες για τους Ιάπωνες.
  Κατά τη διάρκεια της άμυνας, το αγόρι Oleg Rybachenko συμπεριφέρθηκε ηρωικά. Την εποχή της πολιορκίας, αυτό το παλιόπαιδο ήταν μόλις δέκα ετών. Το παιδί πολέμησε μαζί με μεγάλους και πήγε σε αποστολές αναγνώρισης.
  Έδειχνε πολύ γενναίος και μαχητικός. Και η άμυνα κράτησε. Τώρα έφτασε ήδη ο Μάρτιος... Οι Ιάπωνες έχουν υποχωρήσει ξανά. Αιματηρή Κυριακή δεν έγινε στη Ρωσία, γιατί ο Τσάρος Νικόλαος, μιας και ο Πορτ Άρθουρ είχε καλή διάθεση, βγήκε στον κόσμο. Ο ρωσικός στρατός αναπληρώθηκε και γινόταν όλο και μεγαλύτερος. Στα τέλη Μαρτίου, οι Ιάπωνες προσπάθησαν να προχωρήσουν, αλλά οι δυνάμεις του Κουροπάτκιν είχαν πολύ μεγάλη αριθμητική υπεροχή και απέκρουσαν όλες τις επιθέσεις.
  Και ακόμα καλύτερα, οι μονάδες του Στρατηγού Λεγκς δεσμεύτηκαν από την πολιορκία του Πορτ Άρθουρ. Αφού υπέστησαν μεγάλες απώλειες, οι Ιάπωνες υποχώρησαν. Αλλά και πάλι ο Κουροπάτκιν δίστασε.
  Στα τέλη Απριλίου ακολούθησε νέα επίθεση, η οποία όμως αποκρούστηκε και αυτή.
  Και ο Oleg Rybachenko, αυτό το γενναίο αγόρι συνέλαβε ακόμη και έναν Ιάπωνα συνταγματάρχη, χρησιμοποιώντας μια παγίδα, φυσικά.
  Στις αρχές Μαΐου, σημειώθηκαν μόνο μικρές αψιμαχίες και στην 25η μοίρα του Rozhdestvensky εισήλθε τελικά στο Port Arthur. Ο διάσημος ναύαρχος έφερε πενήντα ένα πλοία, διασχίζοντας τρεις ωκεανούς ταυτόχρονα!
  Μετά από αυτό η άμυνα έλαβε ενίσχυση. Και στις αρχές Ιουνίου ακολούθησε η τελική επίθεση στο Port Arthur. Η επίθεση είναι απελπισμένη και σφοδρή. Για άλλη μια φορά αποκρούστηκε με τεράστιες απώλειες στους Ιάπωνες. Ο Τσάρος απομάκρυνε τελικά τον Κουροπάτκιν και διόρισε τον Λίνεβιτς . Στα μέσα Ιουλίου 1905, οι Ιάπωνες ηττήθηκαν τελικά. Και η ηρωική υπεράσπιση του Πορτ Άρθουρ, που κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο, τελείωσε.
  Ο Kondratenko τιμήθηκε με το παράσημο του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου. Και έλαβε τον βαθμό του στρατάρχη. Στη συνέχεια, η μοίρα του Rozhdestvensky, μαζί με τον Port Arthur, νίκησαν τους Ιάπωνες στη θάλασσα. Επιπλέον, ο ίδιος ο ναύαρχος Τόγκο πέθανε στη μάχη.
  Η Ιαπωνία αναγκάστηκε να συνάψει ειρήνη με τη Ρωσία, με τη μεσολάβηση των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Έπρεπε να παραχωρήσουμε τα νησιά Κουρίλ και την Ταϊβάν. Η Ρωσία εξασφάλισε ένα προτεκτοράτο πάνω από την Κορέα, τη Μαντζουρία και τον έλεγχο του Πορτ Άρθουρ. Επιπλέον, η Ιαπωνία κατέβαλε μια τεράστια αποζημίωση ενός δισεκατομμυρίου χρυσού γιεν στην τσαρική Ρωσία.
  Η νίκη ενίσχυσε τη θέση του Τσάρου Νικολάου Β'. Η Ρωσία επέκτεινε τα εδάφη της και η Zheltorossiya άρχισε να σχηματίζεται λόγω της εθελοντικής προσάρτησης κινεζικών περιοχών. Καμία Κρατική Δούμα - Η Ρωσία παρέμεινε απόλυτη μοναρχία, χωρίς κοινοβούλιο.
  Φυσικά, λόγω της νίκης και της πολιτικής σταθερότητας, η οικονομική ανάπτυξη συνεχίστηκε νωρίτερα από την πραγματική ιστορία και ήταν ισχυρότερη.
  Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε όπως στην πραγματική ιστορία. Αλλά ήταν πιο επιτυχημένο για τη Ρωσία. Ποιος στρατός ήταν μεγαλύτερος και καλύτερος, μεταξύ άλλων χάρη στις μεταρρυθμίσεις του στρατάρχη Kondratenko, και η οικονομία ήταν ισχυρότερη και η εξουσία του τσάρου ήταν υψηλότερη.
  Ο πόλεμος διήρκεσε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο και έληξε με την κατάρρευση της Αυστροουγγαρίας και την παράδοση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της Γερμανίας. Και η Βουλγαρία, βλέποντας τι μύριζε, πήρε το μέρος της Σερβίας και της Ρωσίας, όπως, παρεμπιπτόντως, η Ιταλία και η Ιαπωνία.
  Ο στρατάρχης Kondratenko έλαβε τον υψηλότερο βαθμό - στρατηγός. Και έγινε κάτοχος σχεδόν όλων των παραγγελιών, όπως ο Σουβόροφ. Ο Μπρουσίλοφ έγινε στρατάρχης. Ο ναύαρχος Κολτσάκ, ο Κορνίλοφ και ο Ντενίκιν έκαναν καριέρα. Η τσαρική Ρωσία προσαρτήθηκε στον εαυτό της: Γαλικία, Μπουκοβίνα , Βοεβοδάσιο της Κρακοβίας , περιοχή Πόζναν , Κλαϊπέντα. Η Τσεχοσλοβακία έγινε επίσης μέρος της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Και η Μικρά Ασία με την Κωνσταντινούπολη. Και το βόρειο Ιράκ.
  Όλα, γενικά, έγιναν καλά. Οι Ιάπωνες χώρισαν τις γερμανικές αποικίες με τη Ρωσία στον Ειρηνικό Ωκεανό.
  Τότε η Σαουδική Αραβία μοιράστηκε μεταξύ Ρωσίας, Γαλλίας και Βρετανίας. Στη συνέχεια, μετά από έναν σύντομο πόλεμο, η Ρωσία και η Βρετανία χώρισαν το Ιράν.
  Και μετά το Αφγανιστάν. Είναι αλήθεια ότι εκεί έγινε λίγη μάχη. Και οι Βρετανοί δεν ήταν πολύ τυχεροί στην αρχή.
  Ο κόσμος έχει αποκτήσει σταθερότητα και ευημερία. Μέχρι που χτύπησε η Μεγάλη Ύφεση το 1929. Η Ρωσία, μετά από ραγδαία ανάπτυξη, έπεσε και αυτή σε κρίση.
  Το 1931, η Ιαπωνία επιτέθηκε στη Ρωσία, ζητώντας εκδίκηση για προηγούμενες ήττες.
  Αλλά αυτή τη φορά, ήταν αυτοκτονία. Τα τσαρικά στρατεύματα νίκησαν τους Ιάπωνες. Ο ναύαρχος Κολτσάκ δεν είναι καθόλου μεγάλος• έδειξε τη ιδιοφυΐα του, συγκρίσιμη με τον Ουσάκοφ. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ηττήθηκε ολοκληρωτικά στη θάλασσα και στη συνέχεια καταλήφθηκε. Ακολούθησε δημοψήφισμα στο οποίο η πλειοψηφία των Ιαπώνων ψήφισε υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.
  Έτσι, ο Τσάρος Νικόλαος Β' ενίσχυσε τη δύναμή του στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η Ρωσία συνέχισε την κίνησή της στην Κίνα. Αποδυναμωμένες από την κρίση, η Βρετανία, η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν παρενέβησαν στον έλεγχο της Ουράνιας Αυτοκρατορίας.
  Το 1933, ο Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία στη Γερμανία. Άρχισε να αποκαθιστά την προηγούμενη δύναμη της πρώην αυτοκρατορίας. Και φυσικά προσπάθησε να μην τσακωθεί με τη Ρωσία.
  Ο Μουσολίνι στην Ιταλία είχε φιλία με τη Ρωσία. Και κατέλαβε ήσυχα την Αιθιοπία, επεκτείνοντας τις αποικίες του. Έγινε λόγος για τη δημιουργία της Τριπλής Συμμαχίας.
  Η τσαρική Ρωσία ήθελε να προσαρτήσει όλες τις αποικίες της αποδυναμωμένης Αγγλίας και Γαλλίας. Λοιπόν, οι Γερμανοί και οι Ιταλοί είναι επίσης κατανοητοί. Οι ΗΠΑ είχαν τα δικά τους σχέδια.
  Το 1937, η Γερμανία ενώθηκε με την Αυστρία, παράγοντας το Anschluss. Και τον Νοέμβριο του 1937, το δεύτερο αεροπλάνο από τον Νικολάεφ συνετρίβη. Το βασίλειο διακόπηκε με μεγάλη επιτυχία. Ο Νικόλαος Β' πέτυχε κολοσσιαία κέρδη κατά τα σαράντα τρία χρόνια της βασιλείας του.
  Τον έλεγαν Νικολάεφ ο Μέγας! Και ακόμη και οι Μεγαλύτεροι, έγιναν υψηλότεροι από τον Μέγα Πέτρο.
  Επί Νικολάου Β', η εργάσιμη ημέρα μειώθηκε σε δέκα ώρες και τα επτά χρόνια εκπαίδευσης έγιναν υποχρεωτικά και δωρεάν. Ο εθνικός μέσος μισθός έφτασε τα 75 ρούβλια το μήνα με μηδενικό πληθωρισμό και χρυσή υποστήριξη του ρουβλίου. Το βασιλικό νόμισμα ήταν το πιο σκληρό και μετατρέψιμο στον κόσμο.
  Η Ρωσία είχε τον μεγαλύτερο χερσαίο στρατό στον κόσμο και ξεπέρασε τόσο τη Βρετανία όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά το μέγεθος του στόλου.
  Τα ρωσικά τανκς ήταν τα καλύτερα στον κόσμο, όπως και τα αεροπλάνα. Και τα ελικόπτερα εκείνη την εποχή ήταν πρακτικά τα μόνα στον πλανήτη Γη. Ο πιο πολυάριθμος και ποιοτικός στόλος υποβρυχίων. Το καλύτερο πυροβολικό. Προηγμένες τεχνολογίες στην τηλεόραση και το βίντεο. Ο πρώτος έγχρωμος κινηματογράφος στον κόσμο άρχισε επίσης να γυρίζεται στην τσαρική Ρωσία. Συμπεριλαμβανομένων χάρη στο πάθος του Τσάρου Νικολάου Β' για τη φωτογραφία.
  Μετά την προσάρτηση της Κίνας, η Ρωσία κατέλαβε την πρώτη θέση στον κόσμο σε πληθυσμό, ξεπερνώντας τη Βρετανία με όλες τις αποικίες της.
  Ο Τσάρος Νικόλαος Β' αναμόρφωσε την Ορθοδοξία και νομιμοποίησε την πολυγαμία. Αυτός ο σοφός κυρίαρχος κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα. Και πέθανε χωρίς να τον έφτυσαν, να μην καταδιώκονται, να μην έχουν χάσει τη Ρωσία, αλλά έναν σπουδαίο άνθρωπο. Και μόλις λίγα χιλιοστά της κίνησης του θραύσματος είχαν τέτοιο αντίκτυπο στην ιστορία της Ρωσίας. Και λένε επίσης ότι δεν υπάρχουν συμπτώσεις στην ιστορία! Έτσι γίνεται. Αυτό έδειξαν τόσο ο Νικόλαος Β' όσο και το φαινόμενο του στρατηγού Κοντρατένκο.
  Αλλά μετά το θάνατο του Τσάρου Νικολάου, ακολούθησε ένα προσωρινό άλμα. Πρώτον, ο μονάρχης Αλεξέι Β' πέθανε πριν προλάβει να στεφθεί. Στη συνέχεια, ένας άλλος κληρονόμος, ο Kirill Vladimirovich Romanov, πέθανε επίσης. Και ο Βλαντιμίρ Γ' ανέβηκε στο θρόνο το 1938. Ο τσάρος είναι νέος, αλλά γενικά όχι ηλίθιος και αρκετά ισχυρή και φιλόδοξος.
  Λοιπόν, μπήκε στη δουλειά! Ρωσία, Ιταλία, Γερμανία, εναντίον Βρετανίας, Γαλλίας και ίσως στο μέλλον ΗΠΑ. Εδώ, φυσικά, η Τριπλή Συμμαχία είναι πολύ ισχυρότερη.
  Τον Μάιο του 1940, η Γερμανία επιτέθηκε στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Βρετανία. Η Ρωσία επιτέθηκε σε γαλλικές, αγγλικές και ολλανδικές αποικίες. Άρχισε η ασυνήθιστη κατάληψη εδαφών.
  Οι Βρετανοί και οι Γάλλοι δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον ρωσικό στρατό. Και σε ενάμιση μήνα οι Γερμανοί νίκησαν και ανάγκασαν τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία να συνθηκολογήσουν.
  Στη συνέχεια ο Φύρερ κατέλαβε την Ισπανία και την Πορτογαλία και κατέλαβε τη Δανία και τη Νορβηγία. Η Ρωσία κατέλαβε τη Σουηδία.
  Ο πόλεμος ήταν σχεδόν μονόπλευρος. Με την υποστήριξη του ντόπιου πληθυσμού, η Ρωσία κατέλαβε την Ινδία, την Ινδοκίνα, το νότιο Αφγανιστάν, το νότιο Ιράν, τη Μέση Ανατολή και εισήλθε στην Αίγυπτο.
  Φυσικά, τα αποικιακά στρατεύματα δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον τσαρικό στρατό και δεν το ήθελαν πραγματικά. Η κατάκτηση της Αφρικής καθυστέρησε κάπως λόγω της έλλειψης δρόμων και των εκτεταμένων επικοινωνιών. Οι Γερμανοί πέρασαν στην Αφρική μέσω του Γιβραλτάρ και του Μαρόκου, οι Ρώσοι μέσω της Αιγύπτου και μετά το Σουδάν.
  Ωστόσο, το έδαφος ήταν περισσότερο εμπόδιο από την αντίσταση των βρετανικών ή γαλλικών στρατευμάτων. Ήταν λίγοι από αυτούς, και ήταν κακώς οπλισμένοι, και κυρίως από ντόπιους ιθαγενείς. Που ούτε ήξερε πώς ούτε ήθελε να πολεμήσει.
  Το 1940 ο Χίτλερ δεν τόλμησε να αποβιβαστεί στη Βρετανία. Ξεκίνησε μια αεροπορική επίθεση, η οποία δεν ήταν πολύ επιτυχημένη στην αρχή. Αλλά την άνοιξη του 1941, ρωσικά αεροπλάνα μπήκαν στη μάχη και η Βρετανία άρχισε να δέχεται θανάσιμη πίεση.
  Και τον Αύγουστο, ακολούθησε η απόβαση κοινών γερμανο-ρωσικών στρατευμάτων και μετά από δύο εβδομάδες επίμονων μαχών, η κατάληψη του Λονδίνου.
  Μετά από αυτό ολόκληρο το ανατολικό ημισφαίριο, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, έγινε ρωσικό, γερμανικό και ιταλικό.
  Υπήρχαν όμως ακόμα οι ΗΠΑ.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ αποφάσισε να επιτεθεί στην Αμερική. Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι τον στήριξαν σε αυτή την απόφαση. Το Τρίτο Ράιχ μετέφερε στρατεύματα στην Ισλανδία, και στη συνέχεια στη Γροιλανδία και τον Καναδά, και η τσαρική Ρωσία μετακόμισε στην Αλάσκα. Οι δυνάμεις είναι φυσικά άνισες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν έναν μάλλον αδύναμο στόλο αρμάτων μάχης και πολύ μικρότερο πληθυσμό από τη Ρωσία μαζί με όλες τις αποικίες της. Αν και η οικονομία είναι ανεπτυγμένη. Αλλά ένα τέτοιο τέρας δεν μπορεί να αντισταθεί.
  Έχοντας ξεκινήσει την επίθεση το 1943, ο ρωσικός στρατός κατέλαβε γρήγορα την Αλάσκα σε δύο χειμερινούς μήνες. Και την άνοιξη μαζί με τους Γερμανούς κατέλαβαν σχεδόν όλο τον Καναδά.
  Η Βραζιλία, η Βενεζουέλα, το Μεξικό και άλλες χώρες κήρυξαν τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Ξεκίνησε η μετακίνηση των ρωσικών στρατευμάτων στις βόρειες πολιτείες της Αμερικής. Οι δυνάμεις είναι φυσικά άνισες. Η Ρωσία και η Γερμανία είναι καλύτερες τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα.
  Τα κορίτσια Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα και Σβετλάνα πολεμούν στο καλύτερο τανκ Kondratenko-3 στον κόσμο, ένα κινητό όχημα με μακρόκαννο και ταχείας βολής κανόνι. Πολύ εύστροφη, με χαμηλή σιλουέτα.
  Το βάρος της δεξαμενής Kondratenko-3 είναι περίπου σαράντα τόνοι και είναι καλά προστατευμένο. Και το όπλο, παρά το μικρό του διαμέτρημα 76 mm, έχει υψηλή αρχική ταχύτητα βλήματος.
  Shermans, αυτή η δεξαμενή δεν μπορεί να διαπεραστεί από καμία γωνία. Ετσι...
  Τα κορίτσια, που τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι, απλά καταστρέφουν τους Αμερικάνους και γελούν πολύ.
  Ειδικά η Νατάσα... Και με τα γυμνά της δάχτυλα πατάει το joystick λέγοντας:
  - Δόξα στη Ρωσία μου!
  Ο Ζόγια σουτάρει επίσης. Αυτό το κάνει με τα γυμνά του δάχτυλα, πατώντας τα κουμπιά του joystick και φωνάζοντας:
  - Και όλη η πατρίδα μας!
  Στη συνέχεια, η Aurora πυροδοτεί. Χτυπά τον εχθρό και λέει ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Και οι ανώτερες δυνάμεις είναι πίσω μας!
  Και η κοπέλα επίσης κλείνει το μάτι πολύ φλογερά! Πιέζει τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του σαν κουμπιά του joystick.
  Και τότε η Σβετλάνα πυροβολεί. Ένα τόσο αιχμηρό και αστραφτερό κορίτσι. Εκπέμπει ηλιαχτίδες από το στόμα του. Και τραγουδάει επίσης:
  - Είμαι παγκόσμιο αστέρι! Τρέχω πιο γρήγορα ακόμα και από τον Σατανά!
  Με κορίτσια σαν αυτά, ο ίδιος ο διάβολος δεν είναι τρομακτικός. Τρυπώνουν τους Αμερικανούς, περικυκλώνουν σφιχτά το Σικάγο.
  Και χωρίς να αφήσω κανέναν να βγει από εκεί. Η καταστροφή είναι, ας πούμε, ασήμαντη. Αυτά είναι τα κορίτσια.
  Και έτσι η φρουρά του Σικάγο συνθηκολογεί. Μάθε το δικό μας!
  Και ρωσικά τανκς πλησιάζουν ήδη τη Νέα Υόρκη. Ο Τσάρος Βλαντιμίρ τρίβει τα χέρια του ικανοποιημένος. Έχουν πάει ποτέ τόσο μακριά οι Ρώσοι;
  Τα κορίτσια παλεύουν γενναία και στον αέρα. Για παράδειγμα, ένα χαριτωμένο ζευγάρι: η Μαρία και η Μιραμπέλα.
  Ξυπόλητες και ντυμένες με μπικίνι καλλονές μαζεύουν λογαριασμούς. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα να τους εναντιωθεί. Τα κορίτσια εδώ είναι τόσο όμορφα και εκθαμβωτικά επιθετικά και ακριβή.
  Η Μαρία πυροβόλησε, κατέρριψε δεκάδες αεροπλάνα, σε μια έκρηξη και τραγούδησε:
  - Δόξα στην πατρίδα μας! Στο όνομα της Ρωσίας!
  Η Μιραμπέλα πυροβόλησε επίσης και βρυχήθηκε:
  - Αλλά υπάρχει ένας ηγέτης στη μεγάλη δύναμη,
  Θα καλέσει τους Σλάβους σε μάχη...
  Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία -
  Όταν ο Βλαδίμηρος βασιλεύει ως βασιλιάς!
  
  Από σκληρό, δυνατό, με σιδερένια θέληση,
  Και η εμφάνιση είναι σαν να κόβεις μέταλλο...
  Οι Ρώσοι δεν χρειάζονται μια καλύτερη ζωή -
  Μόνο αυτό ονειρεύονταν οι άνθρωποι!
  Ναι, αυτά τα κορίτσια είναι μάστορες του αγώνα και του τραγουδιού...
  Παρεμπιπτόντως, στη μέση της επίθεσης στη Νέα Υόρκη, ο πρώτος Ρώσος κοσμοναύτης πέταξε στο διάστημα και πέταξε γύρω από τον πλανήτη Γη. Και αυτό είναι ένα ακόμη επίτευγμα της τσαρικής Ρωσίας από τη δυναστεία των Ρομανόφ.
  Και τότε η φρουρά της Νέας Υόρκης συνθηκολόγησε και η Ουάσιγκτον σύντομα έπεσε. Και στις 3 Σεπτεμβρίου 1943, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνθηκολόγησαν πλήρως. Έτσι τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, που ξεκίνησε στις 15 Μαΐου 1940. Ο πόλεμος είναι ένδοξος και νικηφόρος για τη Ρωσία.
  Φυσικά και ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι κέρδισαν πολλά από αυτόν τον πόλεμο. Και οι δύο δικτάτορες απέκτησαν κτήσεις στην Αφρική, κάποιοι στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Η Ευρώπη τελικά χωρίστηκε μεταξύ χωρών. Και μετά το δημοψήφισμα, η Βουλγαρία έγινε το βουλγαρικό βασίλειο εντός της Ρωσίας.
  Φαίνεται ότι ο κόσμος έχει αναδιανεμηθεί ξανά και οι αποικίες μπορούν να χωνευτούν. Αλλά ο Χίτλερ, φυσικά, δεν θα ήταν Χίτλερ αν δεν ήθελε περισσότερα. Συγκεκριμένα, νικήστε τη Ρωσία. Και αρπάξτε την επικράτειά της.
  Και φυσικά οι Γερμανοί υπολόγιζαν πολύ σε νέα, πιο ισχυρά όπλα. Άρματα μάχης της σειράς "Ε" και βαλλιστικοί πύραυλοι, ιδιαίτερα ιπτάμενοι δίσκοι.
  Ωστόσο, η τσαρική Ρωσία ήταν σημαντικά μπροστά από το Τρίτο Ράιχ στους βαλλιστικούς πυραύλους και το 1951, στις 12 Απριλίου, πέταξε ακόμη και στο φεγγάρι.
  Και τα τανκς της σειράς "Ε" δεν είχαν ποιοτική υπεροχή έναντι των ρωσικών.
  Και μόνο οι ιπτάμενοι δίσκοι ήταν μυστήριο. Χάρη στη στρωτή ροή, αποδείχθηκαν εντελώς άτρωτα σε κάθε τύπο φορητών όπλων. Αλλά την ίδια στιγμή οι ίδιοι δεν μπορούσαν να πυροβολήσουν.
  Ο Μουσολίνι πέθανε και ο γιος του διαδέχθηκε τον θρόνο. Ο Χίτλερ τον πίεσε και ο νεαρός συμφώνησε να πολεμήσει με τη Ρωσία. Στις 20 Απριλίου 1955 ξεκίνησε ένας νέος, τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Στο πλευρό του Χίτλερ ήταν: Ιταλία, Βραζιλία, Αργεντινή, Χιλή, Μεξικό, εν ολίγοις, όλη η Λατινική Αμερική, εκτός από την Κούβα που υποστήριζε τη Ρωσία. Και δεν υπήρχαν άλλες χώρες στον κόσμο! Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε στις 20 Απριλίου 1955. Και ο Τσάρος Βλαντιμίρ αντιμετώπισε την πιο σοβαρή πρόκληση της βασιλείας του.
  Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να τον παρηγορήσει είναι ότι αυτός ο πόλεμος θα είναι ο τελευταίος στην ιστορία των πολέμων στον πλανήτη Γη. Αφού σε αυτό συμμετέχουν όλες οι χώρες του κόσμου!
  Λοιπόν, μόλις αρχίσει ο πόλεμος, πρέπει να γίνει! Η επίθεση του Χίτλερ δεν ήταν ιδιαίτερα απροσδόκητη. Ουγγαρία, Γιουγκοσλαβία, τμήμα της Ρωσίας με περιορισμένη αυτονομία, ο βασιλιάς τους Βλαδίμηρος Γ'. Η Αλβανία καταλαμβάνεται από την Ιταλία. Όλα είναι τακτοποιημένα. Οι Γερμανοί προσπαθούν να προχωρήσουν από την Ανατολική Πρωσία, την Αυστρία, την Ιταλία από το νότο. Και οι μάχες συνεχίζονται στην Αφρική. Και ο συνασπισμός λατινικών χωρών κατά των ΗΠΑ. Αλλά δεν είναι πολύ δραστήριοι εκεί. Μόνο που τώρα κηρύχθηκε πόλεμος.
  Εν τω μεταξύ, ο Χίτλερ μετέφερε τις κύριες δυνάμεις του στην Ευρώπη.
  Και ξέσπασε ένας κολασμένος πόλεμος. Ο τελευταίος μεγάλης κλίμακας πόλεμος στην ανθρώπινη ιστορία.
  Οι Γερμανοί έδωσαν το κύριο πλήγμα στην Ουγγαρία με κατεύθυνση τη Βουδαπέστη. Εκεί πολέμησε ο Oleg Rybachenko. Παρέμενε ακόμα ένα αγόρι περίπου δέκα ετών. Αλήθεια, πολύ σωματικά δυνατός, μυώδης, γρήγορος και το πιο σημαντικό, σαν ορεινός, αθάνατος. Ναι, ο συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko έλαβε την αθανασία, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα γίνει αγόρι περίπου δέκα ετών και θα υπηρετήσει τη Ρωσία σε ένα παιδικό, αλλά πολύ δυνατό και γρήγορο σώμα. Και είναι παιδί από την 1η Ιανουαρίου 1904. Όταν μπήκα στο Πορτ Άρθουρ ως αγόρι σε καμπίνα. Λοιπόν, δεν είναι το πιο μικρό αγόρι, αλλά από την αρχή ήταν δυνατός και γρήγορος και τον πήραν στο πλοίο.
  Επιπλέον, όταν αμφέβαλλαν αν ήταν πολύ μικρό, ο Oleg Rybachenko λύγισε ένα χάλκινο νόμισμα με τα δάχτυλά του για ένα στοίχημα. Μετά από αυτό, χωρίς να μιλήσει, τον μετέφεραν στο πλοίο.
  Το αγόρι κέρδισε πολλά βραβεία, συμμετέχοντας σε όλους τους πολέμους. Έγινε αξιωματικός. Αλλά έμοιαζε ακόμα σαν παιδί. Ως εκ τούτου, αν και του δόθηκαν βραβεία για πολλά κατορθώματα, στο αιώνιο αγόρι δεν δόθηκε τίποτα υψηλότερο από τον καπετάνιο. Και τώρα ο Oleg Rybachenko είναι στο στρατό για περισσότερο από μισό αιώνα. Έχετε κερδίσει εδώ και καιρό τη σύνταξη του αξιωματικού, αλλά αν η υγεία σας είναι σιδερένια, τότε γιατί να φύγετε από την υπηρεσία;
  Επιπλέον, χωρίς υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, τηλεόραση, είναι κάπως βαρετό. Και στο στρατό, είσαι λοχαγός, τουλάχιστον οδηγείς στρατιώτες. Ναι, ο χρόνος κυλά ακόμα.
  Ο στρατηγός Κοντρατένκο πέθανε. Ο μεγάλος ναύαρχος Κολτσάκ, ο οποίος ξεπέρασε τον Ουσάκοφ, πέθανε επίσης. Πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους ξεκίνησε ο Oleg Rybachenko δεν είναι πλέον στην υπηρεσία.
  Πιο συγκεκριμένα, από την πολιορκία του Πορτ Άρθουρ, σχεδόν όλοι οι βετεράνοι έχουν πεθάνει. Μόνο ο Βόβκα έμεινε. Και αυτός, τότε, ήταν παλιόπαιδο και τώρα είναι ήδη ένας παππούς με γκρίζα μαλλιά. Η αλήθεια εξακολουθεί να εξυπηρετεί. Και εκπλήσσεται που ο Όλεγκ παραμένει το ίδιο αγόρι, που δεν έχει ούτε μια ουλή στο σώμα του. Αυτό είναι ένα φαινόμενο γνωστό σε όλο τον ρωσικό, τσαρικό στρατό. Η αλήθεια είναι ότι παλεύει πολύ καλά.
  Το αγόρι Oleg είναι ξυπόλητος, είναι πιο ευχάριστο και ευκίνητο γι 'αυτόν. Στοχεύει πυροβόλο όπλο και πυροβολεί κατά των γερμανικών δεξαμενών της σειράς Ε. Τα ναζιστικά αυτοκίνητα είναι απλά τεράστια. Και τίποτα δεν φαίνεται να τους σταματά.
  Όμως το αιώνιο αγόρι χτυπά με τόση ακρίβεια που τρυπάει το μέταλλο. Ζωγραφίζει τους Krauts, γκρεμίζει πύργους και τραγουδάει.
  - Τσάρος Βλαντιμίρ, Ρώσος Τσάρος...
  Ορθόδοξος κυρίαρχος!
  Σύντομα θα κατακτήσουμε τον κόσμο,
  Άλλωστε από πάνω μας υπάρχουν χερουβείμ!
  Ο Χίτλερ θα τελειώσει
  Και όποιος άκουσε - μπράβο!
  Και το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα, ξυπόλητος, με το πόδι του παιδιού του. Ο γκριζογένης Βόβκα απλώς κουνάει το κεφάλι του.
  Ο συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko πέρασε περισσότερα από πενήντα χρόνια παραμένοντας παιδί στον εικοστό αιώνα. Και πρέπει να ομολογήσω ότι έχω δει πολλά. Όντας αθάνατος, είχε χάσει προ πολλού κάθε αίσθηση φόβου. Και ο πόλεμος του θύμισε παιχνίδι στρατηγικής στον υπολογιστή.
  Ήταν εύκολο και διασκεδαστικό να παίζεις. Και ήταν επίσης ευχαρίστηση να αγωνίζομαι . Είναι καλό όταν υπάρχει πρωινή δροσιά κάτω από τα γυμνά πόδια σου, και κάνεις μπάνιο ένα αιώνιο αγόρι και δεν είσαι ντυμένος σύμφωνα με τους κανόνες με σορτς!
  Ο Oleg Rybachenko επιτρέπεται να τρέχει με σορτς και ξυπόλητος. Το αγόρι έμαθε να περπατά χωρίς παπούτσια ακόμα και στο κρύο στο Πορτ Άρθουρ. Άλλωστε, ένα αθάνατο σώμα δεν μπορεί να κρυώσει ή να αρρωστήσει και γρήγορα συνηθίζεις το κρύο, που δεν κάνει κακό. Ακριβώς όπως ο Πήτερ Παν. Και είναι σχεδόν ευχάριστο να τρέχεις ξυπόλητοι στο χιόνι. Όταν κινείστε, το κρύο πρακτικά δεν γίνεται αισθητό, μόνο όταν κάθεστε ακίνητοι, τα γυμνά πόδια σας αισθάνονται λίγο άκαμπτα! Αλλά για ένα αγόρι αυτό είναι μικρό πράγμα.
  Υπάρχουν όμως και μαγισσούλες Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα, Σβετλάνα! Παίρνουν μέρος και στον πόλεμο. Όχι όμως συνέχεια, αλλά σε επεισόδια. Μας βοήθησε να κρατήσουμε το όρος Vysokaya όταν ήταν πιο δύσκολο. Εκεί πάλεψαν ξυπόλητες καλλονές και με μπικίνι. Με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πέταξαν απότομα ακονισμένους δίσκους.
  Και κόβουν με σπαθιά. Και ο Oleg Rybachenko πυροβόλησε τότε ένα πολυβόλο - σκότωσαν τους ανώτερους συντρόφους του. Και ως αποτέλεσμα, η επίθεση του σαμουράι απέτυχε και το όρος Vysokaya αποδείχθηκε ακλόνητο!
  Και τα κορίτσια έδειξαν την υψηλότερη κλάση τους και τα ακροβατικά Valkyrie.
  Και τώρα οι Γερμανοί είναι σε άμυνα. Ο τσαρικός στρατός είναι έτοιμος για πόλεμο. Ο Φύρερ απέτυχε να πετύχει τακτικό αιφνιδιασμό.
  Και τα ρωσικά στρατεύματα πολεμούν με θάρρος. Φαίνεται ότι ο Χίτλερ θα βρίσει τον εαυτό του πολλές φορές για την έναρξη ενός τέτοιου πολέμου. Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι ο Φύρερ έχει υπό όπλα τα δύο τρίτα της Ευρώπης και το ένα τρίτο της Αφρικής, αλλά ακόμα
  δεν είναι αντίπαλος της Ρωσίας.
  Και ο αριθμός των στρατιωτών επίσης. Και τα ιταλικά στρατεύματα είναι αδύναμα. Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής συμμετέχουν νωθρά στον πόλεμο. Και ο στρατός τους, τόσο τεχνικά όσο και οργανωτικά, δεν είναι πολύ καλός.
  Έτσι, η Ρωσία εξακολουθεί να κρατά τον εχθρό σε άμυνα σε βάθος.
  Το τανκ Kondratenko-6 είναι αρκετά ικανό να πολεμήσει αυτή τη σειρά. Και το "Nikolai"-4 είναι πιο βαρύ και δείχνει να είναι ένα πολύ δυνατό μηχάνημα.
  Οι Ρώσοι μπορούν να πολεμήσουν με τα βαρύτερα γερμανικά τέρατα .
  Ειδικά στο "Nikolai"-4 όπου το πλήρωμα της Alenka, το κορίτσι είναι πολύ όμορφο και με μπικίνι.
  Πιστόλι διαμετρήματος 130 χλστ. Πώς χτυπάει τους φασίστες. Μάταια ο Χίτλερ επιτέθηκε στην τσαρική Ρωσία. Αυτό δεν είναι μια εύκολη βόλτα για αυτόν, αλλά ένας ξυλοδαρμός.
  Η Anyuta πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Και πώς θα γελάσει η καλλονή!
  Και τότε ο Αυγουστίνος θα εκτοξεύσει ένα βλήμα στον εχθρό. Θα χωρίσει το μέταλ και θα τραγουδήσει:
  - Ας κάνουμε τις καρδιές να χτυπούν από κοινού!
  Και θα πατήσει επίσης τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του. Αυτό είναι πραγματικά ένα ωραίο κορίτσι!
  Και εδώ η Μαρία σφυροκοπάει. Και θα διχάσει τους φασίστες. Και καταστρέψτε τον εχθρό.
  Ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα. Και θα τραγουδήσει επίσης:
  - Στο όνομα της Πατρίδας μας, Άγιο! Αφήστε τον μαχητή να είναι απλά ψύχραιμος!
  Και θα σκάσει στα γέλια και θα δείξει τα δόντια του!
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα σας χτυπήσουν με ένα βαρύ βλήμα. Είναι ό,τι χρειάζεστε, κορίτσια - ο πιο ζουμερός χυμός μήλου!
  Και πάλι τα κορίτσια έσπασαν το Ε-50, γκρέμισαν τον πύργο και γέλασαν.
  Ο Αλένκα έστειλε ένα βλήμα, συνθλίβοντας το Ε-100, διαπερνώντας το. Και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών σας. Γιατί το κορίτσι τραγούδησε:
  - Σπάστε τον εχθρό!
  Και η Anyuta τριγυρίζει χρησιμοποιώντας τα ξυπόλυτα πόδια της και τρίζει:
  - Οι Φριτς είναι καπούτ!
  Και τότε θα χτυπήσει ο Αυγουστίνος. Επίσης, με μεγάλη ακρίβεια και χρησιμοποιώντας γυμνά δάχτυλα των ποδιών, κουνώντας :
  - Ο Χίτλερ τελείωσε!
  Και τότε η Μαρία θα προσθέσει πολύ επιθετικά. Θα συντρίψει τους φασίστες και θα τρίζει::
  - Και όποιος άκουσε, μπράβο!
  Και θα δείξει τη γλώσσα του!
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες στέλνουν ένα βλήμα, σκοτώνοντας αντιπάλους.
  Και επίσης χρησιμοποιώντας γυμνά πόδια και τραγούδι:
  - Συνολικά εξαντλήθηκε!
  Και πάλι το κορίτσι θα πάρει τη γλώσσα της και θα το δείξει.
  Έτσι ψιλοκόβουν...
  Οι Γερμανοί, μετά από ένα μήνα μάχης από την έναρξη της επίθεσης, προχώρησαν από πενήντα έως εκατό χιλιόμετρα, και υπέστησαν μεγάλες, ακόμη και τεράστιες απώλειες. Και οι Ιταλοί στην Αφρική βρέθηκαν εντελώς σε ένα καζάνι και περικυκλωμένοι. Τα στρατεύματά τους ηττούνται επιπόλαια.
  Στις 21 Μαΐου, ο Αδόλφος Χίτλερ διέταξε να κληθούν στο στρατό όλοι όσοι είναι ικανοί να φέρουν όπλα από την ηλικία των δεκαπέντε έως εξήντα πέντε ετών. Ο τσαρικός στρατός συγκέντρωνε εφεδρεία.
  Όπως αποδείχθηκε, τα γερμανικά δισκοπλάνα δεν είναι τόσο τρομακτικά στην πράξη. Είναι αλήθεια ότι τα ρωσικά αεροπλάνα μπορούν να επιτεθούν με κριάρια. Αυτό όμως μπορεί να αποφευχθεί, χάρη στην υψηλή ευελιξία των οχημάτων του τσαρικού στρατού.
  Και η ελπίδα του Χίτλερ για ένα άτρωτο θαυματουργό όπλο δεν έγινε καθόλου πραγματικότητα.
  Ο τσαρικός στρατός εξακολουθούσε να αμύνεται. Ισχυρές γραμμές άμυνας, σκαμμένες εκ των προτέρων, ισχυρή άμυνα. Αφήστε τον Χίτλερ να τελειώσει. Αλλά στην Αφρική μπορείς να ασκήσεις πίεση σε έναν πιο αδύναμο Ιταλό σύμμαχο.
  Αν ο Φύρερ δεν είχε αποφασίσει να πολεμήσει με την τσαρική Ρωσία, αναμφίβολα θα είχε μείνει στην ιστορία ως μεγάλος, και μάλιστα ο μεγαλύτερος, ηγέτης της Γερμανίας. Και έτσι ο δαίμονας ήθελε να κυβερνήσει τον κόσμο, και τι βγήκε από αυτό;
  Τα Ρωσικά κορίτσια είναι τελικά τα πιο cool στον κόσμο.
  Ο Oleg Rybachenko, όπως πάντα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Ούτε σφαίρα ούτε σκάγια μπορούν να τον αγγίξουν. Είναι σκληρός και ψύχραιμος τύπος.
  Ένα αγόρι με σορτς και ξυπόλητο, ενάντια στους Ναζί. Και τους πετάει χειροβομβίδες, και τρέχει στη μολύβδινη βροχή.
  Ναι, είναι κρίμα που ο λαμπρός Kondratenko δεν είναι εκεί, αλλά υπάρχουν νέοι και ικανοί διοικητές. Συγκεκριμένα, ο στρατάρχης Βασιλέφσκι, ο οποίος ήδη ξεχώρισε κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Και διατάζει δυναμικά και επιδέξια.
  Και οι Fritz, αντιμετωπίζοντας μια σκληρή άμυνα, βουλιάζουν απελπιστικά σε αυτήν. Αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να ξεπεράσουν.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι γελάει, βγάζει τα δόντια του και τραγουδά:
  - Πατρίδα μου! Παναγία μου Πατρίδα!
  Και επίσης σαν να πετάει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά του πόδια.
  Και εδώ μπήκαν στη μάχη η Νατάσα, η Ζόγια, η Αουρόρα και η Σβετλάνα. Είναι αιώνιες μάγισσες, υπηρέτες του ιερού Θεού της Οικογένειας. Δεν πολεμούν πάντα, διαφορετικά η Ρωσία θα είχε κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά είναι πάντα αποτελεσματικό και εντυπωσιακό.
  Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν: αυτά είναι κορίτσια!
  Και πώς θα περπατήσουν μέσα από τους φασίστες, και πώς θα τους χτυπήσουν...
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους ρίχνουν δίσκους, σκοτώνοντας τους Krauts.
  Οι Ναζί βαλτώνουν και υφίστανται όλο και περισσότερες απώλειες. Ο μεγάλος στρατηγός του Βασιλέφσκι προτείνει να νικήσει τους Ναζί και τους Ιταλούς στην Αφρική. Άρα τα ρωσικά άρματα μάχης, που είναι πιο ευκίνητα και έχουν καλύτερη ευελιξία, θα έχουν ένα πλεονέκτημα. Και στην Ευρώπη, αφήστε τους φασίστες να ξεφύγουν . Έτσι ώστε να εξαντλήσουν εντελώς τους πόρους τους.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ αποδέχτηκε αυτό το σχέδιο. Και νέες δυνάμεις μεταφέρθηκαν στην Αφρική.
  Η Ελισάβετ και το πλήρωμά της πολέμησαν στη Λιβύη, αποκόπτοντας ιταλικές μονάδες. Έχει ζέστη εκεί και η κοπέλα φαίνεται ωραία με μπικίνι. Έχουν το νεότερο τανκ Kondratenko-6, στο οποίο οι πολεμιστές παρακάμπτουν τις θέσεις των Ιταλών και του Fritzes και τους νικούν με σιγουριά.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί ένα τανκ από την αυτοκρατορία του Μουσολίνι Τζούνιορ και λέει:
  - Ένα γούνινο παλτό και ένα καφτάνι περπατούν στις θάλασσες, στα κύματα!
  Και φυσικά χρησιμοποιεί τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Στη συνέχεια, η Αικατερίνα σουτάρει. Μπουνιές σε γερμανικό αυτοκίνητο και βρυχάται:
  - Στη Ρωσία ο Τσάρος Βλαντιμίρ είναι ήρωας!
  Η Έλενα είναι πίσω της, χτυπώντας το αυτοκινούμενο όπλο του Fritz και κελαηδώντας:
  - Ουρα για τον Χίτλερ για την Πατρίδα σου!
  Και τέλος, οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα απελευθερώσουν το βλήμα. Θα συντρίψει τα Kraut, θα τα συντρίψει και θα τρίζει:
  - Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!
  Και χρησιμοποιεί επίσης τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών των παιδιών.
  Στην Αφρική, στα τέλη Μαΐου και αρχές Ιουνίου, τα ρωσικά στρατεύματα σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες. Οι μάχες επεκτάθηκαν στο έδαφος της Λιβύης και της Αιθιοπίας. Στις 12 Ιουνίου έπεσε η Τρίπολη. Και στις 15 Ιουνίου, η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας μεταφέρθηκε. Έτσι οι στρατιώτες του Μουσολίνι Τζούνιορ άρχισαν να ξεχύνονται. Αλίμονο, δεν μπόρεσε να στηρίξει τον πατέρα του.
  Και η δόξα του ως κατακτητή επίσης. Αλλά ο Μουσολίνι, έχοντας καταλάβει μέρος των αγγλικών και γαλλικών αποικιών, θεωρούσε τον εαυτό του Καίσαρα. Αλλά φαίνεται αδύνατο να ξεπεράσεις τον Καίσαρα.
  Ο Oleg Rybachenko πάλεψε ενώ διέταξε την μπαταρία. Και τόσο γενναία που οι Γερμανοί έχασαν καθημερινά δεκάδες τανκς από τα πυρά του. Το αγόρι του μάλιστα βραβεύτηκε με έναν ακόμη χρυσό σταυρό. Και τελικά του απένειμαν τον βαθμό του ταγματάρχη που άξιζε από καιρό.
  Προηγουμένως δεν του είχαν διορίσει γιατί μοιάζει με παιδί. Αλλά το αγόρι έδειξε εξαιρετικό ηρωισμό. Και η ικανότητα να πολεμάς.
  Στις 22 Ιουνίου 1955, τα ρωσικά στρατεύματα στην Αφρική κατέλαβαν τελικά την ιταλική Σομαλία. Και στις 25 Ιουνίου 1955, τα υπολείμματα των ιταλικών στρατευμάτων στην Αιθιοπία συνθηκολόγησαν.
  Ο Τσαρικός Στρατός νίκησε με σιγουριά. Ο Mainstein, που θεωρούνταν ο καλύτερος διοικητής του Τρίτου Ράιχ, έγραψε στο ημερολόγιό του:
  - Ξυπνήσαμε την κολασμένη αρκούδα! Τώρα μας ξεσκίζουν!
  Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οι Γερμανοί είχαν υποστεί τόσο βαριές απώλειες που αναγκάστηκαν να αναστείλουν την επίθεσή τους στην Ευρώπη.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ διέταξε αυξημένη πίεση στην Αφρική. Πρώτα η Σκοτεινή Ήπειρος, μετά όλα τα άλλα - είπε ο εξαιρετικός μονάρχης! Την 1η Ιουλίου 1955, οι Γερμανοί επιχείρησαν να προχωρήσουν στη Σκανδιναβία. Και όρμησαν προς τη Στοκχόλμη, αλλά έτρεξαν σε πολύ πυκνή άμυνα. Και υπέστησαν τεράστια ζημιά.
  Στις αρχές Ιουλίου 1955, τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στη γερμανική Αλγερία.
  Η Λιβύη ήταν ήδη υπό τον έλεγχο της τσαρικής Ρωσίας. Η επίθεση και οι βρόχοι του Νίγηρα ήταν σε εξέλιξη.
  Το πλήρωμα του τανκ της Ελισάβετ πολεμά τους Ναζί. Έχει πολύ ζέστη και τα κορίτσια έβγαλαν ακόμη και το σουτιέν τους και τώρα φορούν μόνο εσώρουχα στο τανκ Kondratenko-6. Πυροβολούν με ακρίβεια τους φασίστες.
  Και θέλουν μεγάλα κατορθώματα.
  Η τσαρική Ρωσία εξακολουθεί να είναι μια αυταρχική χώρα. Και ακόμη δεν έχει κοινοβούλιο. Και ότι η επανάσταση δεν έγινε και η Δούμα δεν ιδρύθηκε. Οι ίδιοι οι βασιλιάδες δεν θέλουν να περιορίσουν τη δύναμή τους. Αλλά ο Φύρερ και ο Ντούτσε είναι δικτάτορες. Δηλαδή, γίνεται πόλεμος μεταξύ δύο συστημάτων με αυταρχικά καθεστώτα.
  Αλλά για την τσαρική Ρωσία αυτό είναι πιο φυσικό. Και ακολουθεί μια πεισματική και συνεχής μάχη.
  Η Ελισαβέτα πατά το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και εκτοξεύει ένα βλήμα. Γουργουρίζει στον εαυτό του:
  - Ας κάνουμε κομμάτια τους Ναζί!
  Και η Αικατερίνα πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και απελευθέρωσε τον δολοφόνο, γουργουρίζοντας:
  - Ας ρίξουμε τον Χίτλερ!
  Και η Έλενα χτυπάει , χτυπάει τους φασίστες και τσιρίζει:
  - Θα σε ξεσκίσουμε!
  Και επίσης πώς ξεγυμνώνει τα δόντια του! Και πατάει τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά του πόδια.
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα σε κάνουν ανάποδα, και πόσο ανόητο θα είναι . Θα γκρεμίσει τους πάντες και θα γουργουρίσει:
  - Κόλαση πέρασμα και πλήρωμα!
  Μην ξεχάσετε να πατήσετε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών σας. Και νικήστε τον εχθρό.
  Οι πολεμιστές είναι πράγματι πολύ γενναίοι και αστραφτεροί στον χαρακτήρα.
  Ο Oleg Rybachenko, εν τω μεταξύ, απέκρουσε μια άλλη επίθεση των Fritzes και τραγούδησε:
  - Για την Πατρίδα και τον Τσάρο Βλαντιμίρ - γρήγορα!
  Ναι, στην πραγματική ιστορία υπήρχε ένας τέτοιος αυτοαποκαλούμενος Αυτοκράτορας της Ρωσίας Βλαντιμίρ Γ', ο επικεφαλής του Οίκου των Ρομανόφ. Και πραγματικά άρχισε να κυβερνά επίσημα το 1938. Και τότε ο Βλαντιμίρ αποδείχθηκε πραγματικός βασιλιάς και σπουδαίος! Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ είναι ένας τσάρος που έχει όλες τις πιθανότητες να γίνει αυτοκράτορας ολόκληρης της Γης!
  Μετά τη νίκη, ή μάλλον αποκρούοντας την επίθεση, ο Oleg Rybachenko άρχισε να παίζει χαρτιά με τους υφισταμένους του. Ένα αγόρι με σορτς, ξανθό, πολύ μυώδες και σκισμένο, έπαιζε με τους γκριζομάλληδες μαχητές. Παραδόξως, ο Όλεγκ είναι μεγαλύτερος από όλους. Αλλά αυτό το αγόρι αυτοκόβεται.
  Θυμόμαστε το Πορτ Άρθουρ, την ηρωική άμυνα από την οποία προήλθε η δόξα της Ρωσίας. Μεγάλη δόξα για αυτό...
  Το αθάνατο αγόρι παρατήρησε:
  - Έτσι θα λύσουμε όλα μας τα προβλήματα! Σύντομα θα έρθει μια στιγμή που οι άνθρωποι δεν θα σκοτωθούν ποτέ ο ένας τον άλλον!
  Οι στρατιώτες και οι αξιωματικοί συμφώνησαν:
  - Φυσικά, κύριε Ταγματάρχα! Δεν θα σκοτώσουν!
  Ο Όλεγκ κοίταξε την κορδέλα με τα πολλά μετάλλιά του. Ναι, υπάρχουν ήδη τόσες πολλές διαταγές, λίγοι στρατηγοί τις έχουν. Και θα ήταν ωραίο να πάρεις κι έναν τίτλο. Πρίγκιπα, κόμη, δούκα!
  Duke Rybachenko - ακούγεται όμορφο!
  Και το αγόρι πήδηξε πιο ψηλά και στριφογύρισε στο πικάπ.
  Οι Γερμανοί προσπάθησαν να επιτεθούν, αλλά αποκρούστηκαν και πάλι και υπέστησαν κολοσσιαία ανεπανόρθωτη ζημιά.
  Τον Ιούλιο, ο ρωσικός στρατός σημείωσε νέες, μεγάλες επιτυχίες στην Αφρική. Ενώ το βάρος της επίθεσης του τσαρικού στρατού ήταν εκεί. Η Αλγερία έχει πολλά από τα καλύτερα ρωσικά όπλα. Και στο τέλος του μήνα οι Γερμανοί περικυκλώνονται και καταστρέφονται στο καζάνι.
  Τον Αύγουστο, τα ρωσικά στρατεύματα διείσδυσαν στο Μαρόκο. Τα κορίτσια πολέμησαν απελπισμένα στο τανκ Kondratenko-6, εισχωρώντας στο πάχος του.
  Κάθε τόσο υπήρχαν αναφορές για Γερμανούς που παραδόθηκαν και πόλεων καταλαμβάνονταν.
  Μάχες έγιναν στη Νιγηρία και σε διάφορα μέρη. Οι Ρώσοι πήραν και σε αριθμό, περισσότερους κινητούς τεχνικούς και την υποστήριξη του τοπικού πληθυσμού, που οι ρατσιστές φασίστες είχαν στρέψει εναντίον τους.
  Η Αφρική αποδείχθηκε πράγματι ένας αδύναμος κρίκος στη στρατηγική του Χίτλερ και του Μουσολίνι Τζούνιορ.
  Εκεί επικράτησε η Ρωσία... Και τον Σεπτέμβριο, τραβώντας σιγά σιγά δυνάμεις, μετακόμισαν στη Νορβηγία. Οι Ναζί υπέστησαν τεράστιες απώλειες. Και η Αλένκα και το πλήρωμά της επέβαιναν στο τανκ. Το νεότερο τανκ "Nikolai"-5 είναι βαρύ και αποδείχθηκε πιο προηγμένο από τη σειρά E.
  Ακόμη και ένα τόσο ισχυρό τανκ όπως το Ε-200 διαπέρασε το όπλο της τσαρικής μηχανής.
  Η Αλένκα, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, έτριψε τα χέρια της ικανοποιημένη:
  - Είμαι αυτό που μπορεί να σπάσει τη Βέρμαχτ!
  Η Anyuta πάτησε επίσης το κουμπί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, γρονθοκόπησε το γερμανικό αυτοκίνητο και επιβεβαίωσε:
  - Θα σκουπίσουμε τη Βέρμαχτ στη σκόνη! Για την εξουσία του τσαρισμού!
  Ο κουλ Αυγουστίνος πυροβόλησε και ούρλιαξε:
  - Και θα ζήσουμε κάτω από τον κομμουνισμό!
  Η Μαρία συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Ναι, στον τσαρικό κομμουνισμό!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πάτησε τα κουμπιά του joystick. Και ταυτόχρονα θα χτυπήσει και θα συντρίψει τον εχθρό.
  Και τότε η Μαρούσια τρίζει:
  - Σε πλήρη βαθμό!
  Και πατάει επίσης το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη περικυκλώσει το Όσλο. Υπάρχουν μάχες για κάθε θάμνο και σπίτι.
  Στο κέντρο, ο τσαρικός στρατός αποκρούει και πάλι τη γερμανική επίθεση. Ο Oleg Rybachenko, όπως πάντα, είναι στην πρώτη γραμμή και αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση. Το ρωσικό πυροβολικό λειτουργεί σαν ρολόι.
  Όλα είναι ακριβή και αληθινά...
  Τον Οκτώβριο, τα ρωσικά στρατεύματα απέκοψαν τελικά την Αφρική από τις προμήθειες μέσω ξηράς, απελευθερώνοντας το Μαρόκο. Οι Ναζί βρέθηκαν σε ένα είδος καζάνι.
  Ακόμα και στη σκοτεινή ήπειρο. Ο Χίτλερ έτρεμε από οργή, αλλά δεν μπορούσε να φάει τίποτα για μεσημεριανό.
  Ναι, ήρθε στη Ρωσία... Ο χειμώνας πλησίαζε. Ο Oleg Rybachenko, παρά το γεγονός ότι χιονίζει, εξακολουθεί να τρέχει ξυπόλητος και με σορτς. Λοιπόν, αγόρι - ό,τι πάρεις! Και ένας εντελώς ατρόμητος τύπος.
  Και ρίχνει χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Και τραγουδάει:
  - Άσε να τρέξει αδέξια,
  Θωρακισμένα τανκς μέσα από λακκούβες...
  Και υπάρχει ένα πολυβόλο στη στέγη -
  πυροβολητής Cheburashka,
  Κροκόδειλος πολυβολητής!
  Στην επίθεση ο Shakoklyak !
  Το αγόρι εξολοθρευτής πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκίζοντας τους Ναζί και τραγούδησε:
  - Και παίζω με δυναμίτη,
  Σε κοινή θέα για τους περαστικούς!
  Πώς οι Krauts αποφεύγουν τις νυχτερίδες!
  Όλοι είναι ξαπλωμένοι, και εγώ πάω!
  Και το αγόρι είναι πραγματικά τόσο αστείο! Αλλά είναι ήδη στο στρατό για περισσότερα από πενήντα χρόνια. Και μόνο ένα διαβολάκι! Ακόμα κι αν είναι ξανθός!
  Ο Oleg Rybachenko ρίχνει ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και βρυχάται:
  - Δόξα στον Τσάρο και τον Νικόλαο και τον Βλαδίμηρο τον Τρίτο!
  Και σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να μπερδεύουν τον Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν! Οι μεγάλοι τσάροι των Ρομανόφ είναι μια καταπληκτική οικογένεια! Αυτοί που έκαναν τη Ρωσία τη μεγαλύτερη αυτοκρατορία!
  Και όχι τόσο χαλασμένο από τύχη όσο ο Πούτιν!
  Όμως τα ρωσικά στρατεύματα αποκρούουν άλλη μια επίθεση.
  Έρχεται ο Νοέμβρης. Οι Ναζί εξαντλούνται. Αλλά ρίχνουν νέες εφεδρείες στη μάχη. Ήδη τελειώνουν στην Αφρική. Είναι δύσκολο για τους φασίστες.
  Έτσι βγάζουν την οργή τους στους κρατούμενους. Συνάντησαν την όμορφη Νικολέττα. Την έγδυσαν μέχρι τα σώβρακα και την οδήγησαν στο φρέσκο χιόνι του Νοεμβρίου.
  Ένα κορίτσι με τα χέρια δεμένα, σχεδόν γυμνό, περπατά μέσα από τις χιονοστιβάδες, αφήνοντας ξυπόλητα, χαριτωμένα ίχνη. Αυτή είναι τόσο όμορφη. Και οι Γερμανοί την ακολουθούν και τη μαστιγώνουν. Και χτύπησαν τον εαυτό τους με μια ομορφιά, τους χτύπησαν. Αίμα ρέει από τη ριγέ πλάτη του.
  Η Νικολέττα μόλις έσφιξε τα δόντια της πιο σφιχτά. Και κρατάει το κεφάλι ψηλά περήφανα. Και τα χάλκινα μαλλιά της κυματίζουν σαν προλεταριακό πανό.
  Και τα γυμνά της πόδια έγιναν επίσης κόκκινα, αλλά το κορίτσι δεν σηκώνει ούτε ένα φρύδι.
  Αυτό είναι το εκπληκτικό θάρρος που έχει.
  Αν και οι Ναζί το έχουν ήδη πάρει και το έχουν κολλήσει στο γυμνό τους στήθος με έναν πυρσό. Αλλά ακόμα και τότε το κορίτσι μόνο ανατρίχιασε, αλλά δεν ούρλιαξε.
  Έχει τόσο μεγάλη πίστη...
  Το κορίτσι τραβιέται πάνω στο ράφι και οι αρθρώσεις της είναι στριμμένες. Μετά ανάβουν φωτιά κάτω από τα ξυπόλυτα πόδια τους. Γλείφει τα ξυπόλυτα πόδια της καλλονής. Και με καυτές αλυσίδες μαστιγώνουν το γυμνό κορμί της καλλονής.
  Η Νικολέττα τραγούδησε ως απάντηση•
  Είμαι η Τσερνομπόγκ, η κόρη του κακού Θεού,
  Δημιουργώ χάος, σπέρνω την καταστροφή...
  Το μεγαλείο μου δεν ξεπερνιέται,
  Μόνο έξαλλη εκδίκηση καίει στην ψυχή μου!
  
  Ως παιδί, ένα κορίτσι ήθελε καλά πράγματα,
  Έγραφε ποιήματα και τάιζε γάτες...
  Σηκώθηκε νωρίς το πρωί
  Τα φτερά των χερουβείμ κουνούσαν από πάνω της!
  
  Μα έμαθα τι είναι το κακό,
  Τι σε κάνει δυστυχισμένο σε αυτόν τον κόσμο...
  Τι εννοείς, πες καλά;
  Ερωτεύτηκα με πάθος την καταστροφή!
  
  Και έδειξε την κοριτσίστικη θέρμη της,
  Τι αστραφτερή κόρη του Θεού έγινε...
  Θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Ας δείξουμε δύναμη, πολύ δυνατά!
  
  Μεγάλος πατέρας αυτό το Τσερνομπόγκ,
  Φέρνει χάος, πολέμους στο σύμπαν...
  Προσεύχεσαι στον Svarog να βοηθήσει,
  Στην πραγματικότητα, ανταμείβεσαι!
  
  Έτσι είπα, ο Θεός να ευλογεί,
  Αφήστε τον θυμό να φουσκώσει στην καρδιά σας...
  Ας χτίσουμε την ευτυχία, πιστεύω, στο αίμα,
  Ας γεμίσει η μήτρα μέχρι το χείλος!
  
  Λατρεύω την πονηριά, την κακία και την εξαπάτηση,
  Πώς να ξεγελάσεις τον Στάλιν τον τύραννο...
  Δεν θα είναι δυνατή η προβολή του,
  Και πόση ομίχλη υπάρχει στον κόσμο!
  
  Έτσι, πρότεινε να κάνει μια δυνατή κίνηση,
  Καταστρέψτε τους κακούς με ένα χτύπημα...
  Αλλά ερωτεύτηκα έναν πολύ μαύρο Θεό,
  Σε όλα τα θέματα και αυτά και εκείνα πέρα από τον τάφο!
  
  Πώς συνήθισα το κακό;
  Και στην καρδιά μου υπήρχε οργή, τρελή...
  Η λαχτάρα για χαρά, καλοσύνη έχει εξαφανιστεί,
  Μόλις ο θυμός διαπέρασε από το βάθρο!
  
  Αλλά τι γίνεται με τον Στάλιν - είναι επίσης κακός,
  Εδώ δεν γίνεται λόγος για τον Χίτλερ...
  Ο Τζένγκις Χαν ήταν τόσο ωραίος ληστής,
  Και πόσες ψυχές κατάφερε να σακατέψει!
  
  Λέω λοιπόν γιατί να κρατάς καλά πράγματα,
  Αν δεν υπάρχει το παραμικρό προσωπικό συμφέρον...
  Όταν είσαι δρυοκολάπτης, το μυαλό σου είναι μια σμίλη,
  Και όταν ήμουν ηλίθιος, οι σκέψεις μου εξαφανίστηκαν!
  
  Αυτό λέω στον εαυτό μου και στους άλλους,
  Σερβίρετε τη δύναμη σαν μαύρο μελάνι...
  Τότε θα κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του σύμπαντος,
  Τα κύματα θα σκορπίσουν σε όλο το σύμπαν!
  
  Θα κάνουμε το κακό τόσο δυνατό
  Θα δώσει στην οργή αθανασία,
  Εκείνοι που είναι αδύναμοι στο πνεύμα έχουν ήδη εκπλαγεί,
  Και εμείς, οι πιο δυνατοί άνθρωποι, πιστεύουμε σε αυτό!
  
  Με λίγα λόγια, θα γίνουμε πιο δυνατοί από όλους παντού,
  Ας υψώσουμε το σπαθί του αίματος πάνω από το σύμπαν...
  Και η οργή μας θα είναι και μαζί της,
  Ας λάβουμε ένα κάλεσμα γεμάτο πεπρωμένο!
  
  Με λίγα λόγια, είμαι πιστός στο Chernobog,
  Υπηρετώ αυτή τη σκοτεινή δύναμη με όλη μου την καρδιά...
  Η ψυχή μου είναι σαν τα φτερά του αετού,
  Όσοι είναι με τον Μαύρο Θεό είναι ανίκητοι!
  Ο πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας και του συνασπισμού του Χίτλερ συνεχίστηκε. Μέχρι τον Δεκέμβριο, τα ρωσικά στρατεύματα είχαν επιτέλους τερματίσει τους Ιταλούς, αναγκάζοντάς τους να συνθηκολογήσουν στην Αφρική, και σχεδόν είχαν τελειώσει τους Γερμανούς εκεί. Η Νορβηγία καθαρίστηκε επίσης από τα Krauts.
  Τώρα ο τσαρικός στρατός πήγε στην επίθεση στις 25 Δεκεμβρίου. Ξέσπασαν σφοδρές μάχες. Το χειμώνα, τα ρωσικά τανκς ήταν σαφώς ισχυρότερα. Και διείσδυσε μέσω της άμυνας του εχθρού.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αιώνιο αγόρι έτρεξε ξυπόλητος και με σορτς μέσα στο χιόνι, τραγουδώντας:
  - Αυτή είναι η τελευταία και αποφασιστική μάχη μας! Θα πεθάνουμε για την Πατρίδα - οι στρατιώτες είναι πίσω μου!
  Τα ρωσικά τανκς είναι πολύ γρήγορα με κινητήρες αεριοστροβίλου. Και οι φασίστες δεν μπορούν να τους σταματήσουν τόσο εύκολα.
  Εδώ το "Nikolai"-5 τρέχει μπροστά. Υπάρχουν πέντε κορίτσια που τραγουδούν χαρούμενα:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, ο ρωσικός κόσμος δεν μπορεί να νικηθεί!
  Και θα σκάσει από ένα κανόνι! Αυτό πραγματικά αποδεικνύεται υπέροχο! Τα κορίτσια, παρά το κρύο, είναι με μπικίνι και ξυπόλητα. Και αυτοπυροβολούνται και δεν σκέφτονται να σταματήσουν.
  Απλώς έχουν άγρια, ξέφρενη δύναμη.
  Η Alyonushka λατρεύει όχι μόνο να πυροβολεί, αν και πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτύπησε έναν Γερμανό, αλλά και να γράφει ιστορίες.
  Για παράδειγμα, έγραψε πώς ένα κορίτσι πήγε μακριά για να σώσει ένα γατάκι. Τριάντα τρεις μέρες περπατούσα ξυπόλητος στον βραχώδη δρόμο, κάνοντας τα τρυφερά μου πόδια να αιμορραγούν.
  Κι όμως κατάφερε να βρει το ζώο. Για αυτό, η νεράιδα εκπλήρωσε την επιθυμία της και η κοπέλα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα.
  Η Alyonushka, ωστόσο, σκέφτηκε, γιατί χρειάζεται σύζυγο στον ρωσικό στρατό; Είναι καλύτερα να έχεις ένα σωρό εραστές. Και περισσότερα χρήματα και ευχαρίστηση. Τελικά, οι άντρες είναι τόσο διαφορετικοί. Και μαζί τους, φυσικά, βιώνεις την ευχαρίστηση με διαφορετικούς τρόπους. Τι γίνεται με τον σύζυγο; Γρήγορα θα τον βαρεθείτε και θα τον βαρεθείτε!
  Αλλά ο νεαρός άνδρας που μόλις αρχίζει να ανακαλύπτει τον κόσμο των ενηλίκων είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.
  Και ο Αλένκα ξαναπυροβολεί, χτυπώντας το γερμανικό Ε-100.
  Και κουνάει τα πολύ όμορφα πόδια της, σαν αρχαίας Ελληνίδας θεάς.
  Και τότε ο Anyuta σουτάρει. Επίσης με γυμνά δάχτυλα. Και συντρίβει ένα γερμανικό κανόνι.
  Μετά από αυτό το κορίτσι λέει:
  - Υπάρχουν πολλοί έξυπνοι άνθρωποι στη Ρωσία, αλλά ο Τσάρος Βλαντιμίρ είναι ο καλύτερος των τσάρων!
  Ο Αυγουστίνος σημείωσε:
  - Και ο Νικόλαος Β' δεν ήταν κακός! Α, δεν ξέραμε πώς να εκτιμούμε τους βασιλιάδες!
  Η Μαρία τραγούδησε, πυροβολώντας τους Ναζί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χαμογελώντας:
  - Πρέπει να υπακούς στους Ρώσους, με καθαρή καρδιά και πιο σοφή! Και προς δόξα του Νικολάου, είναι ο μεγάλος βασιλιάς των βασιλιάδων!
  Και η Μαρούσια τραγούδησε κάτι... Και έπαιζε και με τα ξυπόλυτά της...
  Τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν. Αγωνίζεται και ο Oleg Rybachenko. Είναι ακόμα ένα δεκάχρονο αγόρι. Τέτοιο είναι το τίμημα της αθανασίας. Ναι, αλλά πόσο καλά και ευδιάθετα νιώθει! Έχει τόση πολλή ενέργεια και έντονη ροή δύναμης.
  Το αγόρι ρίχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τρίζει:
  - Είμαι τίγρη, όχι γάτα, τώρα ζει μέσα μου, όχι ο Λεοπόλδος, αλλά μια Λεοπάρδαλη!
  Ο ταγματάρχης, όπως πάντα, φλέγεται. Οι Ναζί δεν μπορούν να τον σταματήσουν.
  Την 1η Ιανουαρίου, τα ρωσικά στρατεύματα είχαν ήδη καθαρίσει πλήρως το έδαφός τους από τα γερμανικά και τα ιταλικά στρατεύματα και είχαν εισέλθει στην κατοχή του Τρίτου Ράιχ.
  Την ίδια στιγμή, ρωσικές μονάδες εισήλθαν στο Μεξικό. Το νέο έτος 1956 έφτασε.
  Για τους Ρώσους ξεκίνησε με νέες νίκες. Στις 7 Ιανουαρίου, τα υπολείμματα των γερμανικών στρατευμάτων στην Αφρική συνθηκολόγησαν. Και ολόκληρη η Μαύρη Ήπειρος έγινε Ρωσική.
  Τώρα ο δαιμονισμένος Φύρερ κατάλαβε ότι ήταν τελείως βιδωμένος. Και πρότεινε διαπραγματεύσεις στη Ρωσία.
  Στο οποίο ο Τσάρος Βλαντιμίρ απάντησε:
  - Θα μιλήσουμε μόνο για την άνευ όρων παράδοση του Τρίτου Ράιχ και της Ιταλίας!
  Τι σοφά λόγια! Και ο πόλεμος συνεχίζεται. Στην πρώτη γραμμή της επίθεσης βρίσκεται φυσικά ο Όλεγκ Ριμπατσένκο. Τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στην Ανατολική Πρωσία. Οι γραμμές άμυνας εδώ είναι δυνατές. Πρέπει να παλέψεις για να ξεπεράσεις και δεν θα προχωρήσεις γρήγορα.
  Ένα από τα μέσα επιτυχίας ήταν το αυτοκινούμενο όπλο με τον εκτοξευτή βομβών Alexander-4. Ένα πολύ δυνατό και θανατηφόρο εργαλείο.
  Και όμορφα κορίτσια γιορτάζουν επίσης εδώ. Εκτοξεύουν βλήματα χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πατώντας τα κουμπιά του joystick. Και καταστρέφουν εχθρικές αποθήκες και κουτιά χαπιών.
  Τα κορίτσια τρέχουν με τόλμη στο χιόνι - γι' αυτό είναι οι Ρωσίδες. Και οι Ινδοί και οι Κινέζοι ρίχνονται στη μάχη. Αυτοί ήδη γεμίζουν κυριολεκτικά τις προσεγγίσεις στα χαρακώματα με τα πτώματα τους. Αλλά και πάλι καταφέρνουν να το πάρουν.
  Ο ρωσικός στρατός πιέζει.
  Ωστόσο, ο στρατηγός Βασιλέφσκι μεταφέρει το βασικό πλήγμα στην Ιταλία - η οποία είναι πολύ πιο αδύναμη. Και έτσι οι Ρώσοι στρατιώτες κερδίζουν τη μία νίκη μετά την άλλη.
  Ο Ιανουάριος αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένος. Τα ρωσικά στρατεύματα ανέτρεψαν τους Ιταλούς και σέλασαν τις Άλπεις. Και τον Φεβρουάριο κατέλαβαν τη Βενετία. Και μπήκαν στη Λορμπαντίνια . Πήραν και το Πόζναν. Οι Γερμανοί υποχωρούσαν. Στις 2 Μαρτίου έπεσε η Κλαϊπέντα. Τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν στην Ανατολική Πρωσία αργά, η άμυνα ήταν πολύ πυκνή. Έπρεπε να κάψουμε κυριολεκτικά το μονοπάτι με οβίδες.
  Αλλά στην Ιταλία, το μέτωπο των ζυμαρικών κατέρρευσε. Και τα ρωσικά στρατεύματα όρμησαν στη Ρώμη. Στις 30 Μαρτίου 1956 ξεκίνησε η επίθεση στην ιταλική πρωτεύουσα. Έτσι πλήρωσε ο λαός τις φιλοδοξίες της οικογένειας Μουσολίνι.
  Η πρωτεύουσα της Ιταλίας, η Ρώμη, δέχεται επίθεση. Οι μάχες είναι σκληρές. Αν και οι Ιταλοί υποχωρούν όλο και περισσότερο. Εδώ τα κορίτσια που τσακώνονται είναι πολύ όμορφα, τόσο με μπικίνι όσο και ξυπόλητα. Οι πολεμιστές ρίχνουν χειροβομβίδες με τα πόδια τους και νοκ-άουτ τους στρατιώτες του Μουσολίνι.
  Τα κορίτσια εδώ είναι όμορφα, και φυσικά πολύ σέξι. Και με τους μύες των τιτάνων. Και ο τρόπος που ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους είναι απλά εκπληκτικός.
  Η Νατάσα πηγαίνει μπροστά και πυροβολεί, ενώ γρυλίζει:
  - Για την ωραία Πατρίδα στην καρδιά μου, η λαμπερή μου φωτιά καίει!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας, τραγουδάει μαζί:
  - Ας ανοίξουμε την πόρτα στα επιτεύγματα! Η πίστη μας και ο βασιλιάς είναι μονόλιθος!
  Και τότε η Aurora, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η κοκκινομάλλα σκύλα θα απελευθερώσει τους δίσκους. Και πέφτουν οι κομμένοι Ιταλοί.
  Και τότε η Σβετλάνα τραγουδά επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Θα τους σκοτώσουμε όλους! Θα τους τσακίσουμε όλους!
  Πετάνε δίσκους με τα ξυπόλητα και αλέθουν τους φασίστες. Έτσι κατέληξε ο Μουσολίνι στα χέρια των κοριτσιών. Η επίθεση του Απριλίου του 1956 ήταν σφοδρή και πολύ μεταφορική.
  Και εδώ τα τανκς οδηγούν, κολασμένοι πυλώνες φωτιάς ξεπηδούν από τα κουφάρια τους.
  Τα κορίτσια προχωρούν και ρίχνουν χειροβομβίδες με τα ξυπόλυτα πόδια τους. Και πώς θα φτύνουν κάτι ματωμένο.
  Και θα γελάσουν...
  Η Νατάσα τραγούδησε με θέρμη:
  - Τσάρο Βλαντιμίρ, γρονθοκοπήστε τον Χίτλερ στο πρόσωπο!
  Και θα κλείσει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια του. Ένα τόσο υπέροχο κορίτσι.
  Τα κορίτσια ορμούν με άγρια μανία. Χτύπησαν με πολυβόλα. Κόβουν τον εχθρό και σκόρπισαν τους φασίστες. Και μετά τρέχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Και στα χέρια του δυνατού, η γυναίκα ήρωας κρατά ένα φλογοβόλο. Και θα το πάρει και θα σε χτυπήσει, αλλά μετά θα σε χτυπήσει.
  Από τους φασίστες μάρκες πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις. Και οι πολεμιστές μπορούν να γελάσουν όσο θέλουν.
  Μετά θα τραγουδήσει:
  "Θα χτυπηθεί ο Μουσολίνι!" Η φιλία μας είναι μονολιθική!
  Και πάλι σαν κλείσιμο του ματιού με μάτια ζαφείρι! Και θα χτυπήσει τους φασίστες.
  Τι ηθελες? Η Ρώμη καταλήφθηκε κάποτε από τους Σλάβους υπό την ηγεσία του Αττίλα. Και τώρα το παίρνουν οι Ρώσοι.
  Η Ολυμπιάδα, τηγανίζοντας ζωντανούς τους αντιπάλους της με δοκάρι, τραγούδησε:
  - Λαμπρός ήλιος της ελπίδας,
  Πάλι ανεβαίνει σε όλη τη χώρα...
  Η Ρωσία κερδίζει όπως πριν -
  Οι πολεμιστές της Βέρμαχτ ξυλοκοπούνται!
  
  Ρωσικός αετός πάνω από τον πλανήτη,
  Ανοίγοντας τα φτερά του, θα απογειωθεί...
  Ο εχθρός θα κληθεί να λογοδοτήσει -
  Θα νικηθεί - σπάσει!
  Μετά την πτώση της Ρώμης, τα ιταλικά στρατεύματα άρχισαν να παραδίδονται μαζικά. Η αυτοκρατορία του Μουσολίνι, αυτός ο κατώτερος στρατιωτικός εταίρος του Τρίτου Ράιχ, φλεγόταν.
  Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Νάπολη σχεδόν χωρίς αντίσταση και αποβιβάστηκαν στη Σικελία. Και εκεί δεν συνάντησαν σχεδόν καμία αντίσταση. Και ο Χίτλερ ήταν υστερικός.
  Μέχρι τα τέλη Μαΐου, η Ιταλία είχε τελειώσει. Εκατοντάδες χιλιάδες αιχμάλωτοι συνελήφθησαν.
  Ρωσίδες τα έβαλαν στα γόνατα και τα ανάγκασαν να φιλήσουν τα ξυπόλυτα πόδια τους. Χτύπησαν τα χείλη τους υπάκουα. Κάποιοι, ιδιαίτερα νεαροί άνδρες, το έκαναν με ενθουσιασμό.
  Τα κορίτσια γουργούρησαν ικανοποιημένα.
  Το αιώνιο αγόρι Oleg Rybachenko ανάγκασε τους αιχμαλώτους του να φιλήσουν τα γυμνά, παιδικά πόδια του.
  Το έκαναν πολύ πρόθυμα. Τα αγόρια ήταν πολύ όμορφα, μυώδη και ξανθά. Είναι αλήθεια ότι είναι ακόμα πολύ μικρός και δεν ήθελε να κάνει κάτι πιο σοβαρό με τις κυρίες. Αλλά όταν τα τραχιά τακούνια γαργαλάνε με μια γλώσσα - είναι ωραίο!
  Ο Oleg Rybachenko συνέλαβε τον στρατηγό και έλαβε άλλη μια διαταγή. Για το οποίο ήμουν πολύ περήφανος.
  Ο Μουσολίνι Τζούνιορ προδόθηκε από το δικό του περιβάλλον και η τσαρική Ρωσία έλαβε άλλη μια νίκη. Όμως ο Μπενεντίτο Μουσολίνι ο πρεσβύτερος δεν έζησε για να δει την ντροπή του και την κατάρρευση του φασισμού στην Ιταλία. Ωστόσο, η ίδια τύχη περίμενε και τους Ναζί στη Γερμανία. Τα ρωσικά στρατεύματα ξεκίνησαν την επίθεση στις αρχές Ιουνίου 1956. Η κύρια κατεύθυνση της επίθεσης ήταν η Αυστρία.
  Η Ελισαβέτα και το πλήρωμά της στο Νικολάι-5 κινήθηκαν εναντίον των Γερμανών. Τα ρωσικά στρατεύματα προσπάθησαν να περικυκλώσουν τη Βιέννη.
  Ο Φύρερ φυσικά βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Οι κτήσεις των Γερμανών στην Αφρική, τη Σκανδιναβία και το μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ χάθηκαν. Και τώρα οι μάχες γίνονται αποκλειστικά στο έδαφος του Τρίτου Ράιχ. Κάτι που φυσικά είναι πιο δυσάρεστο για τους Γερμανούς. Ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν επίσης στο Μεξικό. Η Lady Grey de Monka διοικεί ένα πλήρωμα τανκ σε αυτή τη χώρα.
  Και η Ελισαβέτα οδηγεί το "Nikolai"-5 γύρω από τη Βιέννη. Ο κύριος αντίπαλος του είναι το Ε-50, το οποίο το μηχάνημα του Τσάρου το διαπερνά σαν blotter.
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για να πατήσει τα κουμπιά του joystick.
  Χτύπησε ένα γερμανικό τανκ και κελαηδούσε:
  - Θα δώσουμε την καρδιά μας για τον Άγιο Νικόλαο Ρωσ!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και διόρθωσε τον σύντροφό της:
  - Είναι μάλλον πιο σωστό να λέμε Βλαντιμίρ!
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε ξανά χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Αλλά και πάλι, ήταν ο αυτοκράτορας Νικόλαος, που μας έδωσε τον πληθυσμό της Κίνας, που έκανε τη Ρωσία ανίκητη!
  Πράγματι, στο πεζικό που στάλθηκε να εισβάλει στις γερμανικές θέσεις, το μέτωπο ήταν εξ ολοκλήρου κινέζικο. Μας πέταξαν κυριολεκτικά πτώματα. Αλλά έσπασαν.
  Συνήθως οι Ρώσοι πολεμούσαν με αεροσκάφη και τανκς. Πεζικό που αποτελείται από Κινέζους, Ινδούς, Ασιάτες. Υπάρχουν πολλοί Κινέζοι. Επιπλέον, ο λαμπρός Νικόλαος Β' εισήγαγε την πολυγαμία κατά τη μεταρρύθμιση της Ορθοδοξίας, και επιπλέον Κινέζοι άντρες στάλθηκαν στη μάχη. Και οι Ρώσοι παίρνουν για συζύγους χήρες και ανύπαντρες Κινέζες.
  Πονηρή στρατηγική.
  Και οι Κινέζοι επιτίθενται, πεθαίνουν και διαπερνούν τις γερμανικές άμυνες.
  Η Έλενα χρησιμοποιεί τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της για να πατήσει τα κουμπιά του joystick και ξαναχτυπά το Krauts.
  Και τραγουδάει:
  - Για την αγία Ρωσία, θα πολεμήσουμε γενναία!
  Μετά το κορίτσι θα το πάρει και θα κλείσει το μάτι. Και βγάζει τα λευκά του δόντια! Και είναι τόσο επιθετική.
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα επιστρέψουν. Και θα σε χτυπήσει και με τα γυμνά του δάχτυλα και θα σε συντρίψει.
  Τότε θα φωνάξει:
  - Είμαι μια θανατηφόρα κόμπρα!
  Πρέπει να σημειωθεί ότι το τανκ Ε-50 μπορεί να είναι επικίνδυνο. Το πυροβόλο του 88 χιλιοστών με μήκος κάννης 100 EL είναι ταχείας βολής, δώδεκα βλήματα το λεπτό και πολύ ακριβές. Συχνά χτυπά πανοπλία και μπορεί να προκαλέσει ζημιά.
  Ως εκ τούτου, τα κορίτσια προσπαθούν να μην αφήσουν το κύριο γερμανικό τανκ να πλησιάσει. Ειδικά από κοντά, η ικανότητα διείσδυσής του αυξάνεται απότομα. Και ο πυρήνας στο γερμανικό βλήμα είναι είτε ουράνιο είτε βολφράμιο. Είναι αλήθεια ότι μετά την απώλεια της Αφρικής και των κοιτασμάτων ουρανίου στο Κονγκό, η δύναμη των γερμανικών στρατευμάτων άρχισε να στερεύει.
  Και τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και ξυπόλητα και κουλ.
  Τραγουδούν στον εαυτό τους με ενθουσιασμό:
  - Λάμπει σαν αστέρι σε όλο τον κόσμο,
  Μέσα από το σκοτάδι του απελπιστικού σκότους...
  Μεγάλος ήρωας Τσάρος Βλαντιμίρ,
  Δεν γνωρίζει ούτε πόνο ούτε φόβο!
  
  Οι εχθροί υποχωρούν μπροστά σας,
  Το πλήθος του κόσμου χαίρεται...
  Η Ρωσία σε δέχεται -
  Ένα δυνατό χέρι κυβερνά!
  Τα μαχητικά κορίτσια, δεν μπορείς να πεις τίποτα εναντίον τους. Και τα πόδια τους είναι τόσο γυμνά και λαξευμένα. Όταν οι αιχμάλωτοι Γερμανοί τους φιλούν, είναι ξεκάθαρο ότι αρέσει τόσο στα κορίτσια όσο και στους άνδρες. Και οι πολεμιστές τσιρίζουν ικανοποιημένοι.
  Και έβγαλαν τα μαργαριταρένια δόντια τους.
  Αυτά είναι τόσο ωραία κορίτσια. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η Ελισάβετ βγάζει νοκ άουτ έναν άλλο φασίστα.
  Μετά από αυτό φωνάζει:
  - Δόξα στη μεγάλη Πατρίδα!
  Και έτσι η Κατερίνα θα πυροβολήσει. Θα εμβολίσει ένα εχθρικό τανκ, θα σκοτώσει τους Fritzes και θα τσιρίσει:
  - Θάνατος στους εχθρούς!
  Και εκεί η Έλενα κλωτσάει επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πατώντας με αυτά τα κουμπιά του joystick. Και κελαηδάει:
  - Για την Πατρίδα στο μεγαλείο!
  Και τότε η εξαιρετική Ολυμπιάδα, επίσης ξανθιά, θα εκτοξεύσει το βλήμα. Και καθώς κελαηδάει:
  - Για τη μεγάλη Ρωσία!
  Και τα κορίτσια είναι γεμάτα ενθουσιασμό.
  Εδώ έρχεται το τανκ Ε-75. Το πιστόλι του είναι πιο ισχυρό: 128 mm και μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά. Επιπλέον, αυτή η δεξαμενή έχει καλύτερη προστασία και παχύτερη θωράκιση.
  Αλλά η Ελισάβετ είναι σαν τρελή. Και θα απελευθερώσει κάτι θανατηφόρο, διαπερνώντας από απόσταση. Και το μόνο που μένει από τον Γερμανό είναι κομμάτια από σκισμένο μέταλλο.
  Και το κορίτσι θα τραγουδήσει:
  - Αγία ομορφιά και μεγάλο όνειρο!
  Μετά από αυτό θα δείξει η γλώσσα.
  Τα γερμανικά άρματα μάχης Ε-75 έχουν γίνει πρόσφατα πιο διαδεδομένα. Τώρα έχουν ένα μακρύτερο όπλο, το οποίο τους επιτρέπει να πολεμούν τα ρωσικά τανκς, ειδικά τα ελαφρύτερα. Και αυτό κάνει τους Krauts πιο επικίνδυνους.
  Αλλά τα σοβιετικά κορίτσια δεν ντρέπονται από αυτό. Και συνθλίβουν τους Krauts.
  Και οι ίδιοι οι πολεμιστές, ειδικά στη ζέστη, είναι με μπικίνι και ξυπόλητοι. Και αγωνίζονται με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Κερδίζουν χωρίς εξαίρεση.
  Η Catherine πυροβόλησε τους Ναζί και τραγούδησε:
  - Μα για να είμαι ειλικρινής! Καταστρέφω όλα τα Kraut χωρίς εξαίρεση!
  Η Έλενα πυροβόλησε επίσης με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Θα νικήσουμε τους πάντες και, φυσικά!
  Οι Ολυμπιακοί επίσης κέρδισαν τους Ναζί χωρίς οίκτο. Είναι τόσο ανίκητη σκύλα.
  Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Η Νατάσα και η ομάδα της πολεμούν στο τανκ Kondratenko-6. Αυτό το αυτοκίνητο είναι λίγο πιο ελαφρύ, αλλά πιο κινητό από το Nikolai. Φυσικά, με λιγότερο βάρος, το διαμέτρημα είναι μικρότερο και η θωράκιση είναι λίγο πιο λεπτή. Αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος θανάτου είναι πολύ μεγαλύτερος.
  Αλλά τα κορίτσια, πρέπει να πω, δεν ντρέπονται καθόλου. Και πολεμούν σαν γίγαντες της μάχης.
  Η Νατάσα τραγουδά, πυροβολώντας ενεργά:
  - Θα είναι η νίκη μας!
  Και πατάει τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά του δάχτυλα.
  Η Ζόγια πυροβολεί επίσης, χρησιμοποιώντας τα γυμνά της πόδια και τρίζει:
  - Ο Τσάρος Βλαντιμίρ μπροστά!
  Και όλα τα κορίτσια στο ρεφρέν γάβγισαν:
  - Δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Μετά από αυτό η Aurora πυροβόλησε, γύρισε το γερμανικό τανκ και είπε:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει!
  Και κούνησε κι εκείνη ξυπόλητα τα πόδια της.
  Και τότε η Σβετλάνα ενέδωσε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και γρύλισε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Οι Ρώσοι πολεμούν μανιασμένα!
  Και όλα τα κορίτσια αναφώνησαν ομόφωνα:
  - Η γροθιά του στρατιώτη είναι δυνατή!
  Και πάλι οι καλλονές ορμούν στη μάχη. Αυτοπυροβολούνται με ακρίβεια και ακρίβεια!
  Όμως τα πληρώματα της Τζέιν εκπλήσσουν τους Μεξικανούς. Η κυρία είναι επίσης πολύ έξυπνη και όμορφη.
  Και τα κορίτσια στο πλήρωμά της είναι ξυπόλητα και με μπικίνι. Παλεύουν με άγρια και ήρεμη μανία.
  Τότε η Γερτρούδη πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, και κελαηδούσε:
  - Είμαι ένα κορίτσι που θα καταστρέψει τους πάντες σε κλάσμα του δευτερολέπτου!
  Και τότε η Malanya ξεσπά στη δράση. Και θα σπάσει το τανκ από απόσταση.
  Και τότε η Ματίλντα θα κλωτσήσει τα πόδια της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Και θα γελάσει:
  - Είμαι πραγματικά υπέροχο κορίτσι!
  Και πολεμιστές της υψηλότερης και πιο εξαγριωμένης τάξης. Δεν νιώθουν ούτε αδυναμία ούτε θυμό.
  Θα σε γαμήσουν με τον ίδιο τρόπο.
  Και η Αλένκα αγωνίζεται επίσης με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
  Μέχρι τα τέλη Ιουνίου, η Βιέννη είναι περικυκλωμένη. Συντριπτικό πλήγμα δόθηκε στη Γερμανία και το κύρος της. Την ίδια ώρα ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν προς το Όντερ. Ρίχνουν στη μάχη τους Κινέζους, τους Ινδούς και τους Άραβες. Και σπάνε τις άμυνες των Krauts.
  Ο Χίτλερ φυσικά είναι ήδη σε πανικό. Πώς τον πίεσαν τα κορίτσια σε τανκς και αεροπλάνα.
  Εδώ είναι η Αλμπίνα και η Αλβίνα, δύο Ρώσοι πιλότοι. Επίσης ξυπόλητοι και με μπικίνι γκρεμίζουν τους φασίστες σαν τα αχλάδια με ένα ραβδί από κλαδί. Και για ένα ζευγάρι κάνουν κυριολεκτικά τέτοια θαύματα.
  Η Αλμπίνα κατέρριψε πέντε αεροπλάνα με μια έκρηξη από τον μαχητή της τον Μέγα Πέτρο και τραγούδησε:
  - Είμαστε αρκούδες του ουρανού!
  Η Άλβινα κατέρριψε έξι αεροπλάνα με μια έκρηξη από τον πολεμικό της αετό και κελαηδούσε:
  - Και θα τους συντρίψουμε όλους!
  Στον ουρανό, αυτό το ζευγάρι ήταν ήδη θρυλικό!
  Στα κορίτσια απονεμήθηκαν επτά βαθμοί του Σταυρού του Αγίου Γεωργίου: ασημένιος σταυρός, ασημένιος σταυρός με τόξο, χρυσός σταυρός, χρυσός σταυρός με τράπεζα. Και επίσης ένας χρυσός σταυρός με διαμάντια, και ένας χρυσός σταυρός με διαμάντια και ένα φιόγκο. Και ο υψηλότερος βαθμός αστέρι ενός χρυσού σταυρού, με ένα διαμαντένιο τόξο. Ένα υψηλότερο βραβείο - ένα μεγάλο αστέρι ενός χρυσού σταυρού, με διαμάντια και ένα τόξο, καθιερώθηκε πολύ πρόσφατα.
  Έτσι τα κορίτσια θα μπορούσαν δικαίως να είναι περήφανα για τα επιτεύγματά τους. Και πάντα, ακόμα και στο κρύο, τσακώνονταν μόνο με μπικίνι και αποκλειστικά ξυπόλητοι.
  Τόσο υπέροχα κορίτσια.
  Η Αλμπίνα πυροβόλησε και τραγούδησε:
  - Για τις καλύτερες μας νίκες!
  Η Alvina συνέχισε:
  - Να μας καμαρώνουν τα εγγόνια και οι παππούδες μας!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά κορίτσια κολοσσιαίας τάξης!
  Κτυπούν τους φασίστες στον ουρανό και τραγουδούν:
  - Δόξα στη Ρωσία, Δόξα! Ο Τσάρος μας Βλαντιμίρ είναι ήρωας! Θα υπάρχει δύναμη τα ξημερώματα! Θάψτε τον Χίτλερ στο έδαφος!
  Φυσικά, ο Vladimir Kirillovich Romanov μπορεί να είναι πολύ ευχαριστημένος με τους πολεμιστές του.
  Ακόμα κι αν πολεμήσουν, είναι με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να σηκώσεις δόρυ εναντίον τους!
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ είναι ένας τσάρος που έχει όλες τις πιθανότητες να τερματίσει τους πολέμους μια για πάντα!
  Και οι φασίστες ανατριχιάζουν από τα χτυπήματα του τσαρικού στρατού...
  Η περικυκλωμένη Βιέννη έπεσε γρήγορα. Στα μέσα Ιουλίου, τα στρατεύματα της τσαρικής αυτοκρατορίας έφτασαν στο Όντερ σε ένα ευρύ μέτωπο. Και ο Koenigsberg μπλοκαρίστηκε εντελώς.
  Και οι Γερμανοί υποχώρησαν πέρα από το Όντερ. Και προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια γραμμή άμυνας εκεί. Προστατέψτε τον εαυτό σας σχολαστικά. Αλλά το δεύτερο μισό του Ιουλίου, τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν μια επίθεση στο Αμβούργο... Οι Ναζί υπέκυψαν αργά αλλά σίγουρα.
  Οι μάχες ήταν πολύ σκληρές. Κάποια χωριά άλλαξαν χέρια αρκετές φορές. Στις μάχες συμμετείχαν και νέα γερμανικά τανκς της πιο προηγμένης σειράς AG - πυραμιδικά. Είχαν καλή άμυνα από όλες τις πλευρές. Αλλά ο τσαρικός στρατός υπερτερούσε αριθμητικά.
  Και ένας μεγάλος αριθμός Ασιατών πεζικών πέθανε στα μέτωπα. Αλλά μου επέτρεψαν να μετακινηθώ.
  Εξαντλήθηκε και το ανθρώπινο δυναμικό των Γερμανών. Μέχρι τα τέλη Αυγούστου, το Αμβούργο περικυκλώθηκε και το Μόναχο ήταν επίσης αποκλεισμένο.
  Οι Γερμανοί έχασαν σημαντικά εδάφη. Και δεν είχαν με τίποτα να κρατήσουν τις θέσεις τους.
  Ο Oleg Rybachenko πολέμησε στις πρώτες τάξεις στο έδαφος της ίδιας της Γερμανίας. Και το αιώνιο αγόρι χαμογελούσε συνεχώς και έδειχνε τα μαργαριταρένια του δόντια.
  Και εκεί πέταξε χειροβομβίδες με τα γυμνά, παιδικά του πόδια. Είναι καλό να είσαι παιδί - πόσο φυσικό είναι να είσαι στη ζέστη μόνο με σορτς. Και αφού είσαι αθάνατος, μπορείς να είσαι και ημίγυμνος τον χειμώνα χωρίς να κινδυνεύεις να κρυώσεις.
  Έτσι το αγόρι τραγούδησε:
  - Ξυπόλητοι, απλά ξυπόλητοι,
  Κάτω από τις βροντές του Ιουλίου και τον ήχο του σερφ!
  Ξυπόλητοι, απλά ξυπόλητοι,
  Είναι εύκολο για ένα αγόρι να είναι ένας κουλ καουμπόι!
  Και ο ταγματάρχης παιδί συνεχίζει να καταστρέφει για τον εαυτό του αυτούς τους φασίστες. Και αντεπιτίθενται απεγνωσμένα.
  Είναι ήδη Σεπτέμβριος... Οι βροχές αρχίζουν να πέφτουν... Τα τσαρικά στρατεύματα, γεμίζοντας τα πτώματα των Κινέζων, κατέλαβαν το Μόναχο και το Αμβούργο και κινούνται προς την περιοχή του Ρουρ. Το πιο σημαντικό πράγμα στη γερμανική βιομηχανία.
  Και οι Γερμανοί αντεπιτίθενται απεγνωσμένα.
  Η Νατάσα τσακώνεται στο τανκ της και γρυλίζει:
  - Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους Ναζί!
  Και πατήστε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών σας. Και θα έβαζε οβίδες στους Ναζί.
  Και τότε η Ζόγια θα σε χαστουκίσει. Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών.
  Και θα τραγουδήσει επίσης:
  - Η Ρωσία είναι αυτό που είναι εναντίον του Χίτλερ!
  Και τότε η Aurora θα κάνει μια επιθετική κίνηση. Και επίσης με τη βοήθεια γυμνών ποδιών:
  - Για το ρωσικό μονοπάτι!
  Και πίσω τους η Σβετλάνα θα εκτοξεύσει επίσης ένα φονικό βλήμα. Θα τρυπήσει ένα γερμανικό τανκ και θα τρίζει:
  - Για τον Τσάρο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς!
  Και θα δείξει και τη γλώσσα του.
  Τα κορίτσια ξετρελάθηκαν εδώ.
  Η Αλένκα σε ένα βαρύ τανκ συντρίβει επίσης τους Ναζί. Και τους χτυπάει από μεγάλη απόσταση.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Υπέταξα τον μισό κόσμο με το στήθος μου!
  Και το στήθος της Αλένκα με κόκκινες θηλές.
  Και τότε η Anyuta θα σε κλωτσήσει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Θα εμβολίσει ένα φασιστικό τανκ και θα φωνάζει:
  - Είμαι ένα κορίτσι σούπερ σταρ! Στα βιβλία της ιστορίας!
  Και θα βγάλει τα δόντια του...
  Και τότε ο Αυγουστίνος θα εκτοξεύσει ένα φονικό βλήμα. Θα θρυμματίσει τους Ναζί και θα συρρίξει:
  - Ο στρατός μας να είναι ο πιο δυνατός!
  Και θα κουνήσει και τα πόδια του...
  Και η Μαρία θα τους ακολουθήσει και θα χτυπήσει τους Ναζί. Θα στριφογυρίσει επιθετικά:
  - Είμαστε μεγάλα επιθετικά κορίτσια!
  Και τότε η Marusya θα εξαπολύσει κάτι εξαιρετικά δολοφονικό και καταστροφικό για τους Ναζί. Και με τη βοήθεια γυμνών, κοριτσίστων ποδιών.
  Και μετά τραγουδάει:
  - Είμαστε ολική ήττα των εχθρών!
  Ο Σεπτέμβρης πέρασε σε πολύ σκληρές μάχες. Οι Γερμανοί αντεπιτέθηκαν απελπισμένα. Αλλά τον Οκτώβριο, όταν οι βροχές ήρθαν πιο έντονες, ο τσαρικός στρατός κέρδισε ξανά το πλεονέκτημα. Και άρχισε να προχωρά προς το Ρουρ. Μετά από μια σφοδρή επίθεση, ο Koenigsberg έπεσε. Οι Ναζί δέχτηκαν άλλο ένα χαστούκι στο πρόσωπο.
  Και στη νότια Γαλλία, τσαρικά στρατεύματα περικύκλωσαν την Τουλόν. Έτσι οι Ναζί πέρασαν εξαιρετικά άσχημα.
  Ο Χίτλερ λυσσομανούσε, αλλά όσο ήταν στο Βερολίνο. Η θέση του αποδείχθηκε αδύναμη.
  Είναι σαφές ότι κανείς δεν ήθελε να ακούσει τις διαπραγματεύσεις. Αλλά οι Ναζί κόλλησαν σαν μύγες.
  Τον Νοέμβριο, τα στρατεύματα του τσαρικού στρατού πολέμησαν για να καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής του Ρουρ, στερώντας έτσι ουσιαστικά τη Γερμανία από την κύρια παραγωγική της βάση.
  Τον Δεκέμβριο ο τσαρικός στρατός κατέλαβε ολόκληρη τη νότια Γαλλία και μπήκε στην Ισπανία. Και στο γερμανικό μέτωπο, κατέλαβε τελικά το Ρουρ. Επιπλέον, καταλήφθηκαν και άλλα γερμανικά εδάφη. Και ο τσαρικός στρατός αποβιβάστηκε επίσης στη Δανία.
  Ο Χίτλερ λυσσομανούσε σαν διάβολος σε κλουβί, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
  Τα καθολικά Χριστούγεννα, τα βασιλικά στρατεύματα κινήθηκαν προς το Παρίσι. Παρά το χιόνι και τον παγετό, το πλήρωμα της Νατάσας ήταν ξυπόλητο και με μπικίνι.
  Οι Γερμανοί παραδόθηκαν όλο και πιο συχνά. Και οι Γάλλοι δεν ήθελαν καθόλου να πολεμήσουν τους Ρώσους.
  Ενώ έσπασε μια γερμανική μπαταρία, η Νατάσα παρατήρησε:
  - Στην πραγματικότητα, λοιπόν, τι υπολόγιζε ο δαιμονισμένος Αδόλφος όταν άνοιξε πόλεμο μαζί μας;
  Η χρυσαφένια Ζόγια παρατήρησε λογικά:
  - Μάλλον γιατί, όταν πιεστούμε, θα πέσουμε σαν κέρματα από την τρύπα!
  Η Aurora συνέτριψε ένα καρύδι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Μετά το πέταξε στο στόμα της και λογικά σημείωσε:
  - Η ιστορία διδάσκει ότι δεν διδάσκει τίποτα!
  Η Σβετλάνα πάτησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στο κουμπί του joystick. Έριξε ένα άλλο γερμανικό κανόνι και απάντησε:
  - Ας γίνουμε μεγάλοι μαχητές!
  Οι πολεμιστές, όπως μπορείτε να δείτε, είναι πραγματικά αποφασισμένοι να πολεμήσουν και να νικήσουν.
  Ο Oleg Rybachenko, ένα ξυπόλητο αγόρι, ορμάει με σορτς και με γυμνό, μυώδη κορμό. Κουνιέται ακόμα και βρυχάται:
  - Θα νικήσουμε τους Krauts! Θα νικήσουμε τους Krauts! Και κλωτσήστε τον κώλο σας!
  Και το αγόρι έχει τόσο λευκά, μαργαριταρένια δόντια! Απλώς ένας νέος και ακλόνητος τερματιστής.
  Ο Oleg Rybachenko σουτάρει τρέχοντας. Σκοτώνει φασίστες και τραγουδά:
  - Το ρωσικό πνεύμα είναι η δύναμη των βασιλιάδων, νικήστε τους Krauts!
  Το αγόρι πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και τραγούδησε:
  - Ρωσικό βαλς, η αυγή ανατέλλει - στη δόξα του βασιλιά!
  Πραγματικά αποδείχτηκε πολύ μαχητικός τύπος. Και χτυπάει τους φασίστες μέχρι την πρώτη κιόλας μέρα.
  Και τα κορίτσια παλεύουν ενεργά. Εδώ είναι η Μιραμπέλα... Επίσης κορυφαίος πιλότος. Κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει. Καταρρίπτει τους Krauts και τραγουδάει, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Τρελό κορίτσι! Να το σημάδι της!
  Και θα πάρει και θα εκτοξεύσει έναν πύραυλο!
  Ναι, έτσι είναι οι γυναίκες εδώ! Όταν τα κορίτσια της Ρωσίας πολεμούν, καμία δύναμη δεν μπορεί να τους αντισταθεί.
  Ο Μιραμπέλα κατέρριψε επτά γερμανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη πέντε αεροβόλων και κελαηδούσε:
  - Ο Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς είναι ο Θεός μας!
  Και η κοπέλα χτυπά τα ξυπόλυτα πόδια της στο τζάμι.
  Και επίσης η Αλμπίνα και η Αλβίνα τσακώνονται στον ουρανό.
  Ήταν τόσο υπέροχοι κλέφτες. Όλο και περισσότεροι νέοι λογαριασμοί συλλέγονται. Και ταυτόχρονα τραγουδούν:
  - Στον ουρανό είμαστε τελειότητα! Είμαστε άσοι τελειότητα! Από ένα χαμόγελο σε μια χειρονομία - πέρα από κάθε έπαινο!
  Η Αλμπίνα κατέρριψε τέσσερα γερμανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη και κελαηδούσε:
  - Ω, τι ευδαιμονία! Τι τελειότητα στη μάχη!
  Η Alvina έκοψε πέντε γερμανικά αεροπλάνα και συνέχισε:
  - Γνωρίστε την τελειότητα στη μάχη! Και δροσερό ιδανικό!
  Οι πολεμιστές τραγούδησαν σε χορωδία, κόβοντας τους φασίστες:
  - Κορίτσια! Πιο ψύχραιμα κορίτσια! Κορίτσια! Πιο ψύχραιμα κορίτσια!
  Έδειξαν την επιθετική τους ζέση. Στην πραγματικότητα, κανένας από τους άσους του Χίτλερ δεν αναγκάστηκε να κατέβει.
  Αλλά οι φασίστες, φυσικά, δέχονται άγρια πίεση.
  Ο Χίτλερ είναι σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο και τον βομβαρδίζουν εκεί σαν κατσαρίδα. Τι ήθελε; Ο φασίστας νούμερο ένα τελείωσε! Πήγε κόντρα στην τσαρική Ρωσία και τώρα τον συνθλίβουν σαν κατσαρίδα.
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς κάνει ένα διάλειμμα από τον χειμώνα στις ακτές του Ινδικού Ωκεανού. Όμορφα κορίτσια διαφορετικών φυλών και εθνικοτήτων χορεύουν μπροστά του.
  Ωστόσο, ο βασιλιάς δεν τον πειράζει να παρακολουθεί αγώνες μονομάχων. Για παράδειγμα, δύο κορίτσια εναντίον δύο καλλονών.
  Παλεύουν με πλαστικά σπαθιά για να μην πληγώσουν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, παλεύουν απελπισμένα.
  Αυτοί είναι οι πολεμιστές. Υπάρχει μια μανιώδης ανταλλαγή χτυπημάτων. Δύο ξανθιές και δύο κοκκινομάλλες...
  Ο Τσάρος Βλαντιμίρ ρώτησε τον Στρατάρχη Βασιλέφσκι:
  - Ποιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον πόλεμο με τους Γερμανούς;
  Ο στρατάρχης απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Αποκτάω αυτοπεποίθηση! Μόνο στην αρχή, όταν ο εχθρός άρχισε να προελαύνει, ένιωσα άβολα. Και τώρα αρχίσαμε να κερδίζουμε και όλα είναι ξεκάθαρα για τους εχθρούς μας! - Ο στρατάρχης Βασίλεβιτς, αυτός ο μεγάλος στρατηγός, ήπιε κρασί.
  Ο Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς λογικά σημείωσε:
  - Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίζεις συνέχεια! Εμείς όμως δείξαμε ικανοί για πολλά! Και τώρα θα υπάρχει χρόνος, και ολόκληρος ο κόσμος θα γίνει ειρηνικός!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι επιβεβαίωσε:
  - Το πιστεύω!
  Τα κορίτσια είχαν μώλωπες στο γυμνό τους σώμα και έδειχναν εξαιρετικά νευρικά.
  Πολέμησαν, φυσικά, όχι όπως στην εποχή της Αρχαίας Ρώμης - προσπάθησαν να μην προκαλέσουν πολύ κακό στον εαυτό τους. Αλλά έδρασαν ενεργά.
  Εν τω μεταξύ, οι μάχες συνεχίστηκαν. Τον Ιανουάριο, τα τσαρικά στρατεύματα κατέλαβαν το Παρίσι εν κινήσει. Καταλήφθηκε και η πρωτεύουσα της Δανίας, η Κοπεγχάγη. Τα γερμανικά στρατεύματα εξασθενούσαν. Οι Ρώσοι συνέχισαν να προελαύνουν στην ίδια τη Γερμανία. Οι Φριτς πάλεψαν απελπισμένα, αλλά οι δυνάμεις τους είχαν σπάσει.
  Oleg Rybachenko, αυτό το αθάνατο αγόρι πήδηξε ξυπόλητος στο χιόνι και όρμησε στην επίθεση μπροστά από όλους, εντελώς χωρίς φόβο φωτιάς. Και ενώ σφυρίζει:
  - Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη,
  Σίγουρα θα νικήσει τους εχθρούς του...
  Γελάει χαρούμενα και θα πετύχει πολλά,
  Και ο Χίτλερ θα χτυπηθεί δυνατά!
  Και το γυμνό πόδι του αγοριού ρίχνει μια χειροβομβίδα! Και βγάζει τα μαργαριταρένια, μεγάλα δόντια του πέρα από τα χρόνια του. Ναι, έχει ήδη στόμα σαν λύκος. Θα ροκανίσει από οποιοδήποτε λαιμό.
  Και τα κορίτσια με τανκς μετακινούνται από νότια προς βόρεια της Γερμανίας. Κοντεύουν να βγουν στη θάλασσα. Και μόνο τα εδάφη κοντά στο Βερολίνο και την Πομερανία θα παραμείνουν με τους Krauts.
  Η Νατάσα, χτυπώντας φασιστικά τανκς, παρατήρησε:
  - Και ο πόλεμος είναι διασκεδαστικός με τον δικό του τρόπο!
  Η Ζόγια, αφού έπληξε τους Ναζί, συμφώνησε:
  - Όσο καλό γίνεται! Ειδικά όταν κερδίζουμε!
  Η Aurora πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της είπε:
  - Όλα τα αδύνατα είναι δυνατά στο σύμπαν, απλά μη χρειάζεσαι λίγο...
  Και η κοκκινομάλλα θα γελάσει τόσο δυνατά!
  Οι πολεμιστές συσπώνται από ξέφρενη χαρά και οργή. Και τσακίζουν τους Γερμανούς.
  Την ίδια ώρα, τα τσαρικά στρατεύματα προελαύνουν σε όλη την Ισπανία και ήδη πλησιάζουν τη Σεβίλλη.
  Η Όλγα σε ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού πυροβολεί τους Γερμανούς και τα αστυνομικά στρατεύματα.
  Οι ντόπιοι Ισπανοί δεν προσφέρουν σχεδόν καμία αντίσταση. Άλλη μια χώρα πέφτει στο τσεκούρι της Ρωσίας.
  Ο Όλεγκ πυροβόλησε και τραγούδησε:
  - Aerobatics, θα είναι bash on bash!
  Και η σύντροφός της Alice έγραψε στο Twitter:
  - Το μεγαλείο των Ρώσων αναγνωρίστηκε από τον πλανήτη,
  Ο φασισμός συντρίφτηκε με ένα χτύπημα του ξίφους...
  Μας αγαπούν και μας εκτιμούν όλα τα έθνη του κόσμου,
  Ας σταθούμε στον μεγάλο ιερό τσαρισμό!
  Και τα κορίτσια θα χαστουκίσουν και θα πατήσουν τα γυμνά δάχτυλά τους στο joystick.
  Ο πόλεμος μεταξύ της τσαρικής αυτοκρατορίας του Βλαντιμίρ Κιρίλοβιτς Ρομάνοφ και της φασιστικής Γερμανίας συνεχίζεται.
  Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν σχεδόν πλήρως απελευθερώσει τη Γαλλία από τις ορδές των Ναζί. Φεβρουάριος 1957... Ο τσαρικός στρατός απελευθερώνει την Πορτογαλία.
  Στις 23 Φεβρουαρίου, ρωσικές μονάδες από τη Δανία και την ίδια τη Γερμανία ενώθηκαν.
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο, αυτό το αιώνιο αγόρι, πιτσιλάει στη λάσπη με τα γυμνά του πόδια. Το παιδί ταγματάρχης φωνάζει στον εαυτό του στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δόξα στον Ρώσο Τσάρο Βλαντιμίρ τον Τρίτο! Θα κόψω τον Χίτλερ, θα τον μετρήσω με μαστίγιο!
  Και το αγόρι ουρλιάζει ξανά και πετάει με τα γυμνά του δάχτυλα έναν απότομα ακονισμένο δίσκο. Και θα χτυπήσει στο λαιμό τον φασίστα. Και μετά πετάει ένα μπούμερανγκ με το γυμνό, παιδικό του πόδι, και αμέσως κόβει το λαιμό πέντε Kraut.
  Ναι, κακή ιδέα του Χίτλερ να επιτεθεί σε μια τέτοια αυτοκρατορία.
  Η Νατάσα και η ομάδα της τερματίζουν τους τελευταίους Γερμανούς στην Πορτογαλία. Η δεξαμενή τους είναι αδυσώπητη σε καταστροφή.
  Και πατούν επίσης τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, διαπράττοντας μανιώδη καταστροφή.
  Η Ζόγια πυροβόλησε, έσπασε το γερμανικό κανόνι και τραγούδησε:
  - Για τη Ρωσία και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Η Aurora, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κλώτσησε τον Ναζί και κελαηδούσε με απορία:
  - Ο Θεός να σώσει τον βασιλιά!
  Η Σβετλάνα γάμησε επίσης, πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Ισχυρός κυρίαρχος!
  Κορίτσια νικήστε τους φασίστες. Αλλά στη συνέχεια εμφανίστηκε ένα νέο τανκ του Χίτλερ "Mouse"-4. Ένα πολύ ισχυρό μοντέλο - ζυγίζει τριακόσιους τόνους και ένα όπλο 310 mm. Μπορεί να διεισδύσει σε μεγάλη απόσταση, αλλά η ίδια έχει τόσο παχιά θωράκιση που το τανκ Kondratenko-6 δεν θα το πάρει από καμία γωνία.
  Η Νατάσα δίνει εντολή:
  - Κορίτσια, πρέπει να πλησιάσουμε και να το κολλήσουμε στο κάτω μέρος του πλάι, ανάμεσα στους κυλίνδρους - αυτή είναι η μοναδική μας ευκαιρία!
  Η Ζόγια χτύπησε το γερμανικό κανόνι με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Η μοίρα σου δίνει την τελευταία ευκαιρία, αλλά βιάσου! Σε βροχή, χαλάζι και χιόνι!
  Ο Αυγουστίνος επίσης χτύπησε και κελαηδούσε:
  - Τελευταία ευκαιρία, σου δίνει η μοίρα! Ζήτω το περπάτημα και το καθημερινό τρέξιμο!
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, και πώς θα στρίβει. Και θα συντρίψει τους φασίστες.
  Η Σβετλάνα βρυχήθηκε:
  - Για νέα σύνορα και εντυπωσιακές νίκες!
  Το ρωσικό τανκ όρμησε, ανεβάζοντας ταχύτητα. Και τα κορίτσια θα το πάρουν και θα τραγουδήσουν:
  - Δυνατό κυρίαρχο, ενδοξότατο αιών, Ορθόδοξε Τσάρε, βασίλευε για τη δόξα, για τη δόξα μας!
  Και πάλι επιτάχυναν, απομακρυνόμενοι από ένα βαρύ βλήμα που στάλθηκε από το όπλο που είχε το γερμανικό "Maus"-4. Τα κορίτσια ούρλιαξαν:
  - Ας μην σκύβουμε πάνω από το κέρατο του κριαριού! Ώστε εσύ Χίτλερ - πεθάνεις!
  Και το τανκ τους επιταχύνει. Είναι σαν ένας μικρός πυγμάχος να επιτίθεται σε έναν μεγάλο. Μα φυσικά οι πιθανότητες είναι πενήντα-πενήντα.
  Η Νατάσα, παρακολουθώντας την κίνηση της δεξαμενής, θυμήθηκε πώς μπήκε με έναν άνδρα στο ρινγκ. Έχασε γροθιές και χτυπήθηκε, αλλά κράτησε. Και τότε έσπασε με σιγουριά. Και έπιασε την επερχόμενη κίνηση του εχθρού και τον χτύπησε στο πηγούνι. Νοκ άουτ!
  Έλαβε χίλια χρυσά ρούβλια. Ένα τόσο μαχητικό κορίτσι. Αν το δώσει, θα το δώσει!
  Η Νατάσα κούνησε το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Αυτή δεν είναι η τελευταία μάχη, αλλά είναι καθοριστική! Για τη δόξα της Πατρίδας, για την Πατρίδα και την τιμή!
  Και τότε η δεξαμενή τους γλιστράει από το πλάι και στέλνει ένα κοχύλι... Η Ζόγια χρησιμοποίησε και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ένα τόσο χρυσόμαλλο κορίτσι, και ευκίνητο σαν μαϊμού. Και το "Mouse"-4 άρχισε να εκρήγνυται. Οι οβίδες του είχαν σαφώς εκραγεί. Και τότε οι πύργοι θα σκιστούν, και αυτή θα πετάξει ψηλά στον αέρα!
  Τα κορίτσια φωνάζουν από κοινού:
  - Νίκη! Ωραία νίκη!
  Και άλλο ένα τανκ στη λίστα τους!
  Την 1η Μαρτίου 1957, τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να διασχίζουν τον Έλβα. Φαίνεται ότι τον πατούσαν ο Χίτλερ.
  Το αγόρι Oleg Rybachenko, ξυπόλητος, με το πόδι του παιδιού του, πέταξε μια χειροβομβίδα, βύθισε ένα τανκ φασιστών και φώναξε:
  - Για νέα, ακλόνητα σύνορα!
  Το πλήρωμα του τανκ της Αλένκα στρέφεται ανατολικά. Η Δυτική Γερμανία και η Γαλλία έχουν ήδη απελευθερωθεί. Μόνο τα εδάφη μεταξύ του Όντερ και του Έλβα παρέμειναν υπό τον έλεγχο των Ναζί. Λοιπόν, επίσης η Βρετανία και η Ιρλανδία. Οι τελευταίες δυνάμεις των Ναζί είναι εκεί.
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τις φασιστικές μπαταρίες, λέει:
  - Τσαρέβιτς Νικολάι,
  Αν πρέπει να βασιλέψεις...
  Ποτέ μην ξεχνάς -
  Ο στρατός πολεμά γενναία!
  Και τώρα ένα άλλο κοχύλι στέλνεται με γυμνά πόδια. Και έπεσε σε ένα όπλο Fritz.
  Η Anyuta πυροβολεί επίσης με γυμνά δάχτυλα. Χτυπάει τον φασίστα και βρυχάται στα πνευμόνια του:
  - Είμαι το είδος του κοριτσιού που κάνει τον Χίτλερ να κάνει εμετό!
  Στη συνέχεια, ο φλογερός Αυγουστίνος καρφιά. Είναι επίσης μια μικρή διάβολος που πυροβολεί και βρυχάται:
  - Προς τις πύλες της κόλασης!
  Και χρησιμοποιεί γυμνά πόδια.
  Η Μαρία πυροβολεί πίσω της. Με τον ίδιο τρόπο που το παίρνει και το χτυπάει και τσιρίζει:
  - Κανείς δεν θα με σταματήσει, η τίγρη, κανείς δεν θα νικήσει το ξυπόλητο κορίτσι, και θα με χτυπήσουν πουθενά!
  Και τότε οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα ανατιναχτούν. Και θα νοκ άουτ ένα γερμανικό τανκ, ξεσκίζοντας τον πυργίσκο του σαν μανιτάρι.
  Και κακαρίσματα:
  - Για νέα, δροσερά σύνορα!
  Και θα ξαναδείξει τη γλώσσα του!
  Τα κορίτσια απλώς πιέζουν τον εαυτό τους και προχωρούν απελπισμένα. Και οι φασίστες πνίγονται κάτω από τα χτυπήματά τους.
  Στις 2 Μαρτίου 1957, οι τελευταίες ναζιστικές δυνάμεις στην Πορτογαλία συνθηκολόγησαν. Έγινε σαφές ότι η αυγή του φασισμού έπεφτε. Πιο συγκεκριμένα, ξημερώνει; Εφιαλτικό ηλιοβασίλεμα!
  Και τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν. Οι Γερμανοί ρίχνουν όλο και περισσότερο τα όπλα και παραδίδονται.
  Πέφτουν στα γόνατα. Τόσο τα κορίτσια από τη Ρωσία όσο και από την Κίνα φιλούν τα ξυπόλυτα πόδια τους.
  Φαίνεται τόσο δροσερό και δροσερό. Και οι φασίστες ψιλοκόβονται.
  Το πλήρωμα της Νατάσα είναι ήδη στο τρένο που πηγαίνει να πολεμήσει βόρεια, με τους Krauts.
  Τα κορίτσια κάθονται στο διαμέρισμα τους. Παίζουν χαρτιά κρατώντας τα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Η Νατάσα σημείωσε:
  - Είναι ενδιαφέρον, όταν πάρουμε το Βερολίνο, τι ακολουθεί;
  Η Ζόγια απάντησε με σιγουριά:
  - Επόμενο θα είναι το Λονδίνο!
  Η Fire Aurora γέλασε και ρώτησε ξανά:
  - Και μετά?
  Η Ζόγια δήλωσε αποφασιστικά:
  - Η Λατινική Αμερική θα είναι δική μας! Δεν θα σταθούμε σε τελετή με τους Ναζί!
  Η Σβετλάνα συμφώνησε με αυτό:
  - Φυσικά και δεν θα το κάνουμε! Ας κατακτήσουμε όλο τον κόσμο!
  Η Νατάσα επιβεβαίωσε με ενθουσιασμό:
  - Και τότε θα υπάρξει ειρήνη, σε όλο τον κόσμο!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία, συνθέτοντας καθώς πήγαιναν.
  Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία του Τσαρισμού,
  Εκεί που ο Βλαντιμίρ κάθεται στο θρόνο...
  Θα συντρίψουμε τις ορδές του κακού φασισμού -
  Δόξα στον στρατό και μονόλιθο μας!
  
  Οι καρδιές μετριάστηκαν με μεγάλη πίστη,
  Η Μητέρα μας Γη με όλη μας την καρδιά...
  Είμαστε οι γιοι του Τσάρου Νικολάου,
  Και δεν πέθαναν για αυτόν μάταια!
  
  Πατρίδα μας, είσαι πιο αγαπητή από οτιδήποτε άλλο,
  Ας ρίξουμε ένα φτερωτό, παραδεισένιο πυροτέχνημα...
  Πολεμάς και την Πατρίδα,
  Λοιπόν, ας πεθάνουν όλοι οι Ναζί!
  
  Ο Χίτλερ ήθελε να πάρει τα εδάφη μας,
  Και ο κακός σκύλος επιχείρησε να δολοφονήσει τον βασιλιά...
  Αλλά είμαστε θρασύδειλοι, δεν το δεχόμαστε αυτό ,
  Ο φασισμός λοιπόν μας επιτέθηκε μάταια!
  
  Ο βασιλιάς είναι ένας ευγενικός και σοφός ηγεμόνας,
  Ένας αετός του βουνού πετάει πάνω από τον πλανήτη...
  Ο Βλαντιμίρ θα είναι ο κυβερνήτης της ορδής,
  Η φιλία μας είναι σαν ατσάλινος μονόλιθος!
  
  Ας χτυπήσουμε το στήριγμα από τα πόδια του Φριτς,
  ας αφήσουμε τον Χίτλερ να πνιγεί σε μια θηλιά...
  Θα παραδώσουμε σκληρές εκτελέσεις στην ντροπή,
  Ποιος ενεργεί ως κακός στη Γη!
  
  Βασιλική δύναμη και βασιλική σοφία,
  Θα καταστρέψει τους φασίστες χωρίς μέτρο...
  Πιστέψτε με, ο Χίτλερ έκανε κάτι πολύ ανόητο,
  Και τώρα η ζωή του είναι σαν κλωστή!
  
  Σεβαστείτε λοιπόν τους μεγάλους βασιλιάδες,
  Δεν υπάρχουν πιο cool Romanov στη Γη...
  Στη μάχη των Ναζί, χτυπήστε τις καρδιές,
  Για να ανοίξει ο δρόμος για επιτεύγματα και όνειρα!
  
  
  Ο Μέγας Πέτρος μας πήγε στη θάλασσα,
  Ο Αλέξανδρος κατέκτησε το Παρίσι...
  Ναι, μερικές φορές συνέβαινε θλίψη,
  Αλλά τη Ρωσία προστάτευε ένα χερουβείμ!
  
  Όλα είναι όμορφα μαζί μας,
  Και κορίτσια και αγόρια, πιστέψτε με...
  Ο βασιλιάς κυβερνά, ξέρετε δίκαια -
  Ακόμα κι αν ένα κακό θηρίο γρυλίζει στο κατώφλι!
  
  Δεν υπάρχουν όρια, πιστέψτε στην τελειότητα,
  Σύντομα θα υπάρξουν βασιλιάδες του κομμουνισμού...
  Ας ανοίξουμε τις πόρτες στην ευδαιμονία,
  Καταραμένος ο φασισμός καταστράφηκε!
  
  Για τη Ρωσία, το ορόσημο δεν έχει οριστεί,
  Πιστέψτε με, θα νικήσουμε τον εχθρό...
  Τα κορίτσια ξυπόλητα, σαν στη Σπάρτη,
  Λοιπόν, ο Τσάρος μας Βλαντιμίρ είναι μόνος!
  
  Πιστεύουμε στον Ροντ - τον Μεγάλο Θεό,
  Τι δημιούργησε τους τέλειους Σλάβους...
  Αγωνιζόμαστε για τιμή και ελευθερία,
  Χτυπάμε τον ναζισμό!
  
  Είστε η μεγαλύτερη οικογένεια των Ρομανόφ,
  Πάντα θα κυβερνά τη Ρωσία...
  Μεγάλος βασιλιάς, υψηλότερη πτήση,
  Ο Σατανάς δεν θα σπάσει τον αετό!
  
  Για την αγάπη για τη μεγάλη Ρωσία,
  Στέλνουμε στρατιώτες στη μάχη...
  Δοξάζουμε τα πρόσωπα των αγίων από τις εικόνες,
  Άλλωστε, οποιοσδήποτε πολεμιστής είναι και βασιλιάς!
  
  Η καρδιά μας καίει για την Πατρίδα,
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε σκληρές στη μάχη...
  Θα ανοίξουμε την πόρτα στο διάστημα, ξέρετε
  Και θα σκοτώσω τον Αδόλφο σαν σκύλα!
  
  Απομένει μόνο λίγος χρόνος μέχρι το Βερολίνο,
  Θα μπούμε, φέροντας τη δόξα των βασιλιάδων...
  Τα γηρατειά δεν μας απειλούν τα κορίτσια,
  Πιστέψτε με, δεν θα χυθούμε νερό!
  
  Ας θάψουμε αυτούς που είναι κακοί και μοχθηροί,
  Ο δράκος θα νικηθεί αυθόρμητα...
  Και έχουμε χρυσές εικόνες,
  Το Rodnoveria είναι ένας αιώνιος νόμος!
  
  
  
  
  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ
  Την 1η Σεπτεμβρίου 1942, η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος - η δίψα για εκδίκηση για προηγούμενες ήττες και η επιθυμία να καταλάβει το Μπακού. Επιπλέον, ρόλο έπαιξε και η γερμανική διπλωματία, η οποία υποσχόταν χρυσά βουνά στους Οθωμανούς. Σε κάθε περίπτωση, οι Τούρκοι αποφάσισαν ότι δεν είχε νόημα να περιμένουν άλλο και ότι δεν ήταν οδοκαθαριστές, αλλά μπορούσαν επίσης να έχουν χρόνο να πολεμήσουν.
  Ως αποτέλεσμα, τριάντα τουρκικές μεραρχίες επιτέθηκαν στη Σοβιετική Υπερκαυκασία.
  Μέσα σε λίγες μέρες κατέλαβαν το Μπατούμι και μπόρεσαν να περικυκλώσουν το Ερεβάν.
  Σε απάντηση, ο Στάλιν αναγκάστηκε να αποσύρει μέρος των αναδυόμενων αποθεμάτων και να τα μεταφέρει στην Υπερκαυκασία.
  Η σοβιετική διοίκηση αναγκάστηκε να αναβάλει την επίθεση στο Στάλινγκραντ. Οι Γερμανοί, με τη σειρά τους, μπόρεσαν να πετύχουν περισσότερα στην καυκάσια κατεύθυνση και να πάρουν το Ordzhonikidze και το Grozny. Και μόνο με την υποχώρηση στα βουνά μπόρεσαν τα σοβιετικά στρατεύματα να σταματήσουν τους Ναζί.
  Ταυτόχρονα, οι Βρετανοί ανέβαλαν την επιχείρηση Torch, φοβούμενοι να εμπλέξουν την Τουρκία σε εχθροπραξίες κατά της Βρετανίας.
  Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 1942, οι Ναζί κατέλαβαν ωστόσο το Στάλινγκραντ. Εγκαταστάθηκαν εκεί. Τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν, αλλά χωρίς επιτυχία στο κέντρο - η επιχείρηση Rzhev-Sychov αποδείχθηκε πολύ δαπανηρή. Ωστόσο, ο Φύρερ κήρυξε ακόμα ολοκληρωτικό πόλεμο, αφού το Τρίτο Ράιχ δεν είχε αρκετούς πόρους.
  Τον Φεβρουάριο, ο Κόκκινος Στρατός συγκέντρωσε τις δυνάμεις του και προσπάθησε να επιτεθεί στους Γερμανούς από τα πλευρά του Στάλινγκραντ. Όμως οι Ναζί είχαν ήδη καταφέρει να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και ήταν έτοιμοι να αποκρούσουν τα χτυπήματα.
  Η επιχείρηση Torch ξεκίνησε επίσης τον Φεβρουάριο. Έτοιμοι ήταν και οι Γερμανοί και μετά από δύο εβδομάδες σκληρών μαχών σταμάτησαν τους Βρετανούς.
  Οι Αμερικανοί δεν έχουν προσγειωθεί ακόμη στην Καζαμπλάνκα και την Τυνησία. Οι μάχες στην Αφρική σταμάτησαν ξανά.
  Ο Χίτλερ μάζευε ακόμα δυνάμεις... Τον Μάρτιο, ο Κόκκινος Στρατός πραγματοποίησε για τρίτη φορά την επιχείρηση Rzhev-Sychov, οι μάχες κράτησαν έναν ολόκληρο μήνα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.
  Τον Ιούνιο, οι Ναζί συγκέντρωσαν δυνάμεις και κινήθηκαν κατά μήκος του Βόλγα, προσπαθώντας να αποκόψουν τις σοβιετικές δυνάμεις στον Καύκασο και να φτάσουν στην Κασπία Θάλασσα.
  Νέα γερμανικά τανκς συμμετείχαν στις μάχες: "Τίγρης", "Πάνθηρας", "Λιοντάρι".
  Καθώς και το αυτοκινούμενο όπλο "Ferdinand".
  Οι Γερμανοί ήταν πιο δυνατοί απ' ό,τι στην πραγματική ιστορία, χωρίς χτυπήματα και με φρέσκα στρατεύματα.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες ουσιαστικά δεν βομβάρδισαν το Τρίτο Ράιχ, γεγονός που κατέστησε δυνατή την αύξηση της παραγωγής τανκς και αυτοκινούμενων όπλων. Και επίσης ξεκινήστε τη σειρά "Lion". Ωστόσο, το τανκ αποδείχθηκε πολύ ακριβό και βαρύ• συχνά χαλούσε και κολλούσε. Αλλά η παχιά κεκλιμένη πλευρική θωράκισή του 100 mm έκανε το όχημα ένα καλό όχημα επανάστασης. Το πλεονέκτημα του τανκς Lev ήταν το ισχυρό του κανόνι, αλλά το μειονέκτημα ήταν το βάρος των ενενήντα. Κάτι που μείωσε την κινητικότητα του αυτοκινήτου.
  Οι μάχες έδειξαν ότι αυτό το τανκ μπορεί ακόμα να κάνει κάτι σε επίπεδο έδαφος.
  Η πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα αποδείχθηκε αδύναμη, γεγονός που αύξησε τις απώλειες. Το Tiger αποδείχθηκε ότι είναι το πιο αποτελεσματικό άρμα μάχης. Τα πλαϊνά του ήταν καλυμμένα με θωράκιση 82 χλστ., κάτι που έκανε τους σαράντα πέντε ανίσχυρους.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν σχετικά αργά. Η σοβιετική ηγεσία στο σύνολό της περίμενε ακριβώς μια τέτοια επιλογή και προετοίμασε, ανέδειξε στρατεύματα.
  Αλήθεια, σε αντίθεση με το Kursk Bulge, οι φασίστες είναι πολύ πιο δυνατοί και πιο σίγουροι.
  Και το έδαφος είναι πιο βολικό για επίθεση παρά για άμυνα. Και τα Krauts έχουν επίσης περισσότερα αεροσκάφη, τανκς και πεζικό. Και δεν είναι εύκολο να προμηθεύονται σοβιετικά στρατεύματα μέσω του Βόλγα.
  Έτσι οι Ναζί, διαπερνώντας τις γραμμές άμυνας, προχώρησαν. Πετύχαμε επιτυχία μετά από επιτυχία.
  Μετά από τρεις μήνες επίμονων μαχών, φτάσαμε στην Κασπία Θάλασσα.
  Ο Στάλιν, βρισκόμενος σε δύσκολη κατάσταση, θέλησε να ξεκινήσει ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις. Αφού έχει γίνει προφανές ότι ο Καύκασος δεν μπορεί να περιοριστεί. Αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να έρθει σε συμφωνία με τον Χίτλερ. Οι φασίστες απαιτούν πάρα πολλά. Κι αν υποκύψεις σε αυτούς, θα σε φάνε. Τι γίνεται με την εκεχειρία; Ο Χίτλερ δεν το θέλει εδώ. Και φυσικά οι σύμμαχοι είναι παθητικοί. Φοβούνται να καθυστερήσουν την επιπλέον διαίρεση.
  Οι Fritzes κινούνταν κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας. Και μετά, τελικά, ενώθηκαν με τους Τούρκους. Τι χαρά ήταν!
  Όμορφες Γερμανίδες ανάγκασαν τους Σοβιετικούς κρατούμενους να φιλήσουν τα ξυπόλυτα πόδια τους. Το έκαναν υπάκουα. Και χτύπησαν τα γυμνά τακούνια τους.
  Έτσι έγινε η σύλληψη. Και οι Γερμανοί αφόπλισαν τις σοβιετικές μονάδες.
  Τότε ο Στάλιν πρόσφερε στον Φύρερ ειρήνη - συμφωνώντας να εγκαταλείψει ολόκληρο τον Καύκασο, ακόμη και το Λένινγκραντ και την Καρελία. Συν πληρώστε εκατό χρόνια αποζημιώσεις.
  Ο Φύρερ, αφού το σκέφτηκε λίγο, δέχτηκε την προσφορά και η ειρήνη ολοκληρώθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1943.
  Οι Σύμμαχοι το πήραν αυτό ως προδοσία! Και επέβαλαν κυρώσεις κατά του Στάλιν και της ΕΣΣΔ!
  Και η σοβιετική προπαγάνδα παρουσίασε την πραγματική παράδοση ως μεγάλη νίκη. Λένε ότι, έχοντας εγκαταλειφθεί από τους συμμάχους, διατήρησαν το σοβιετικό κράτος και η Μόσχα δεν καταλήφθηκε ποτέ.
  Και οι Ναζί, φυσικά, εξαπέλυσαν μια επίθεση από τον Καύκασο στη Μέση Ανατολή και ενίσχυσαν την ομάδα του Ρόμελ. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου 1943, ολόκληρη η Μέση Ανατολή και η Αίγυπτος καταλήφθηκαν από ανώτερες φασιστικές δυνάμεις. Επιπλέον, οι μάχες έδειξαν ότι ο Πάνθηρας μάχεται με επιτυχία εναντίον των Άγγλων Τσόρτσιλ και Κρόμγουελ, αλλά οι τελευταίοι δεν μπορούν να το διεισδύσουν κατά μέτωπο.
  Επιπλέον, οι Γερμανοί σκληρύνθηκαν στις μάχες με τους Ρώσους και κέρδισαν εύκολα τα αποικιακά βρετανικά στρατεύματα.
  Τον Απρίλιο, οι Ναζί μετακόμισαν στο Σουδάν. Και τελικά πήραν το Γιβραλτάρ, ξεκινώντας την κατοχή του Μαρόκου. Ο Τσόρτσιλ προσπάθησε επίσης να δοκιμάσει τα νερά για ειρήνη. Αλλά ο Χίτλερ, έχοντας δώσει ελεύθερα τα χέρια του στην ανατολή, είπε όχι!
  Και οι Ναζί μετακινήθηκαν σε όλη την Αφρική. Καθυστέρησαν περισσότερο από τις εκτεταμένες επικοινωνίες, τους κακούς δρόμους ή την παντελή απουσία τους, το δύσκολο κλίμα και τις τεράστιες αποστάσεις.
  Παρόλα αυτά οι Γερμανοί προχώρησαν. Και κινήθηκαν κατά μήκος της Σκοτεινής Ηπείρου. Αν και, φυσικά, τα τανκς τους, ειδικά το Tiger-2 και το Lion, ήταν αρκετά υποτονικά στη ζούγκλα. Παρεμπιπτόντως, οι Γερμανοί εισήγαγαν επίσης έναν ελαφρύ "Πάνθηρα" στη σειρά τους, βάρους είκοσι έξι τόνων, το οποίο ήταν πολύ απαραίτητο για τον πόλεμο στην Αφρική.
  Όπως έδειξαν οι πολεμικές επιχειρήσεις, ένα τέτοιο άρμα, ωστόσο, δεν είχε θεμελιώδη πλεονεκτήματα έναντι του T-4, εκτός από έναν ισχυρότερο κινητήρα, αλλά και κεκλιμένες πλάκες θωράκισης.
  Προς τα τέλη του 1944, οι Γερμανοί απέκτησαν το αυτοκινούμενο πυροβόλο Ε-10, το οποίο ζύγιζε δώδεκα τόνους, είχε πολύ χαμηλή σιλουέτα και πολύ κεκλιμένη θωράκιση. Ένα τέτοιο μηχάνημα είναι πραγματικά απαραίτητο για την Αφρική.
  Ειδικά αν τα κορίτσια τσακώνονται σε αυτό. Και τα κορίτσια είναι γενικά σούπερ και κλασάτα.
  Η Gerda και η Charlotte ταξιδεύουν στη ζούγκλα και καταστρέφουν τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς. Αυτά είναι πραγματικά τα κορίτσια που χρειάζεστε! Δεν μπορείτε να βρείτε πιο δροσερά στα επόμενα εκατό μίλια επικράτειας. Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν - αυτά είναι όμορφα κορίτσια!
  Έπιασαν λοιπόν τους μαύρους μαχητές και τους ανάγκασαν να φιλήσουν τα ξυπόλητα των καλλονών. Είναι επίσης αμέσως προφανές - σοβαρή κλοπή! Και παλεύουν για τον εαυτό τους, γρονθοκοπώντας αγγλικά αυτοκίνητα από μεγάλη απόσταση.
  Το αυτοκινούμενο όπλο τους πλησιάζει ήδη την Πρετόρια, την πρωτεύουσα της Νότιας Αφρικής. Τα κορίτσια αυτοπυροβολούνται, τρυπούν τον Τσόρτσιλ με πυρήνα βολφραμίου και τραγουδούν:
  - Στην Αφρική υπάρχουν καρχαρίες, στην Αφρική υπάρχουν γορίλες, στην Αφρική υπάρχουν περισσότεροι κροκόδειλοι! Θα σε δαγκώσουν, θα σε χτυπήσουν και θα σε προσβάλλουν! Τα παιδιά δεν πάνε βόλτα στην Αφρική! Στην Αφρική υπάρχει ένας ληστής, στην Αφρική υπάρχει ένας κακός, στην Αφρική υπάρχει ο τρομερός Barmaley! Θα σε δαγκώσει, θα σε χτυπήσει και θα σε προσβάλει! Και τα κορίτσια του πρέπει να ξεσκίσουν!
  Τον Φεβρουάριο του 1945, το τελευταίο προπύργιο των Βρετανών στην Αφρική στο νησί της Μαδαγασκάρης έπεσε.
  Έτσι, τώρα η Βρετανία έχει χάσει και εκεί τη βάση της. Ταυτόχρονα, οι Γερμανοί κατέλαβαν τόσο το Ιράν όσο και την Ινδία. Έδειξαν την εκπληκτική τους δύναμη.
  Και τον Μάιο του 1945, οι Ναζί πραγματοποίησαν απόβαση στη Βρετανία. Μετά από τρεις εβδομάδες επίμονων μαχών, το Λονδίνο έπεσε. Ένα μήνα αργότερα, η Ιρλανδία καταλήφθηκε.
  Υπήρχε μια προσωρινή ηρεμία στη στεριά, αλλά στη θάλασσα ο πόλεμος συνεχίστηκε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έμειναν μόνες ενάντια στο Τρίτο Ράιχ, τους συμμάχους τους και την Ιαπωνία. Αλλά προς το παρόν, η Αμερική είναι στο εξωτερικό και δεν μπορείς να το πάρεις τόσο εύκολα.
  Στο Τρίτο Ράιχ εισήχθη η καθολική εργατική στρατολογία και η παραγωγή αεροσκαφών και πλοίων άρχισε να αυξάνεται.
  Κατασκευάστηκαν τόσο θωρηκτά όσο και αεροπλανοφόρα. Και φυσικά ο πόλεμος των υποβρυχίων βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Και τότε δεν υπήρχε έλεος για κανέναν από τα αμερικανικά πλοία.
  Το φθινόπωρο, ή ακριβέστερα, τον Νοέμβριο του 1945, οι Γερμανοί κατέλαβαν με τόλμη την Ισλανδία και στη συνέχεια δημιούργησαν προγεφυρώματα στην Αργεντινή. Ωστόσο, ο πόλεμος στη θάλασσα συνεχίστηκε για πολύ καιρό. Χρειάστηκαν πολλά αποβατικά σκάφη για να φτάσουν στην Αμερική. Και τα πλοία δεν κατασκευάζονται τόσο γρήγορα. Αλλά όπως και να έχει, το Τρίτο Ράιχ αποκτούσε δύναμη. Το σαράντα έκτο έτος πέρασε σε μια ανταλλαγή χτυπημάτων στη θάλασσα. Και το 1947, οι Γερμανοί είχαν ήδη μεταφέρει στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γροιλανδία και την κατέλαβαν. Και από εκεί δεν είναι μακριά στον Καναδά!
  Οι Ναζί σχεδίαζαν κολοσσιαίες κατακτήσεις. Και το 1948, ξεκίνησε μια επίθεση εναντίον του Καναδά και από τη Βραζιλία στη Βενεζουέλα μαζί με τους Ιάπωνες. Η μάχη εξελίχθηκε πολύ σκληρά.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν αργά αλλά σταθερά. Τα άρματα μάχης της σειράς Ε ήταν πιο εξελιγμένα από τα αμερικανικά και έδειχναν το πλεονέκτημά τους στο πεδίο της μάχης. Αλλά παρεμπιπτόντως, οι Yankees δεν είναι τόσο απλοί, και αντιστάθηκαν πολύ πεισματικά. Και δεν προσπάθησαν να τα παρατήσουν.
  Αν και, φυσικά, υπήρχαν λέβητες. Οι Αμερικανοί μπήκαν μέσα τους. Μετά τα παράτησαν. Και οι κρατούμενοι φίλησαν τα γυμνά, σκονισμένα πόδια των κοριτσιών των Αρίων.
  Σύντομα το Κεμπέκ και το Τορόντο έπεσαν και μετά άλλες πόλεις. Από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο του 1948, οι Γερμανοί κατέλαβαν σχεδόν όλο τον Καναδά, καθώς και τη Βενεζουέλα, τη Νικαράγουα και το μεγαλύτερο μέρος του Μεξικού. Αυτή είναι μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Στις αρχές του 1949, οι Γερμανοί είχαν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια ατσάλινη λαβίδα. Στη συνέχεια, στις 11 Ιανουαρίου, οι Αμερικανοί επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα για πρώτη φορά στην ιστορία. Και δεν τα κατάφεραν καθόλου. Από τις πέντε βόμβες, οι τέσσερις σκοτώθηκαν σε αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν από γερμανικά αεροσκάφη και η μία, όταν εξερράγη, δεν προκάλεσε σοβαρές ζημιές στα γερμανικά στρατεύματα.
  Σε απάντηση, οι Kraut ενέτειναν τους βομβαρδισμούς τους σε αμερικανικές πόλεις και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
  Έτσι η μάχη προχωρούσε με συνεχή επιτυχία υπέρ της Βέρμαχτ. Ποιος είχε καλύτερο εξοπλισμό και εκπαίδευση στρατευμάτων. Ναι, και μεγάλος αριθμός. Οι μάχες ήταν πολύ σκληρές. Στις αρχές του 1949, γερμανικές, ξένες και ιαπωνικές μεραρχίες κατέλαβαν ό,τι είχε απομείνει από το Μεξικό και εισήλθαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το βορρά. Η Αμερική έχει στριμωχτεί εντελώς. Και έγινε σαφές ότι τα πράγματα ήταν άσχημα για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, το ήμισυ της επικράτειας της αυτοκρατορίας του αετού, καθώς και η Αλάσκα, είχαν ήδη καταληφθεί.
  Οι Γερμανοί κατέλαβαν την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη στις 8 Νοεμβρίου 1949. Και στις 7 Δεκεμβρίου 1949, τα υπολείμματα του αμερικανικού στρατού παραδόθηκαν. Έτσι τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο πιο αιματηρός από όλους τους πολέμους και κράτησε πάνω από δέκα χρόνια!
  Φαινόταν ότι είχε φτάσει η πολυπόθητη ειρήνη. Όμως ο Χίτλερ δεν ήθελε να δεχτεί το γεγονός ότι η ηγεμονία έπρεπε να μοιραστεί με την Ιαπωνία. Και στις 20 Απριλίου 1953, το Τρίτο Ράιχ επιτέθηκε στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Ένας νέος πόλεμος ξέσπασε. Για την παγκόσμια ηγεμονία.
  Η ποσοτική υπεροχή είναι με το μέρος του Τρίτου Ράιχ, αλλά και ποιοτική. Αλλά οι Ιάπωνες πολεμούν με μεγάλη αγριότητα και μαζικό ηρωισμό.
  Ωστόσο, οι Ναζί εξακολουθούν να επικρατούν. Ωστόσο, ο πόλεμος κράτησε σχεδόν ένα χρόνο. Η ΕΣΣΔ παραμένει ουδέτερη. Ο Στάλιν πέθανε εκεί και γίνεται σοβαρός αγώνας για την εξουσία.
  Η Ιαπωνία τελικά καταλαμβάνεται από τη Βέρμαχτ. Λίγους μήνες αργότερα, οι Ναζί κατέλαβαν και χώρες της Λατινικής Αμερικής. Καθιερώνουν παγκόσμια ηγεμονία.
  Μεταρρυθμίσεις γίνονται στο ίδιο το Τρίτο Ράιχ. Μια νέα θρησκεία εισάγεται για να αντικαταστήσει τον Χριστιανισμό. Δεν υπάρχει Τριάδα σε αυτό, μόνο ένας υπέρτατος Θεός και ο αγγελιοφόρος του - ο Αδόλφος Χίτλερ. Ενιαίο νόμισμα, ενιαία εκπαίδευση. Και επίσης η πολυγαμία καθαγιασμένη από τη θρησκεία. Και η γενετική επιλογή εξακολουθεί να λαμβάνει χώρα ενεργά. Η ανθρώπινη φυλή βελτιώνεται.
  Η ΕΣΣΔ εξακολουθεί να υπάρχει σε περικομμένη μορφή και αποτίει φόρο τιμής στους Ναζί. Ο Νικήτα Χρουστσόφ κυβερνά εκεί και προσπαθεί να μην εκφοβίσει το θηρίο. Ωστόσο, ο Χίτλερ έχει ήδη υποτάξει ολόκληρο τον κόσμο στον εαυτό του. Και βλέπει τη Ρωσία ως κόκκινη κηλίδα. Αλλά ο άνθρωπος υποθέτει, και ο Θεός διαθέτει Στις 20 Απριλίου 1957, ο Φύρερ έγινε θύμα μιας απόπειρας δολοφονίας ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων του. Και στα εξήντα οκτώ ακριβώς χρόνια η βασιλεία του άγριου τυράννου διεκόπη. Ο οποίος κατέκτησε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο και ήθελε να επιτεθεί ξανά στην ΕΣΣΔ στις 22 Ιουνίου.
  Αλλά όπως βλέπουμε με αυτόν, δεν του βγήκε...
  Τον Χίτλερ διαδέχθηκε ο Σέλλενμπεργκ. Ο Χέρμαν Γκέρινγκ πέθανε από κατάχρηση ναρκωτικών και λαιμαργία. Ο Χίμλερ έπεσε σε ντροπή και ο Χίτλερ σταμάτησε να τον εμπιστεύεται και μετά τον απομάκρυνε. Ο Σέλλενμπεργκ διαδέχθηκε τον Χίμλερ και έλαβε τη θέση του διαδόχου. Επιπλέον, ο Χίτλερ είχε παιδιά που αποκτήθηκαν μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Αλλά ο μεγαλύτερος από αυτούς δεν ήταν ακόμη δεκατεσσάρων.
  Έτσι οι απόγονοι του Φύρερ δεν είχαν χρόνο να κληρονομήσουν. Ο Χίτλερ έγινε έτσι αυτοκράτορας, αλλά χωρίς δυναστεία. Ο Σέλλενμπεργκ δεν τόλμησε να σκοτώσει τα παιδιά του Φύρερ, αλλά τα απομάκρυνε από την εξουσία. Και ο ίδιος έγινε ο Φύρερ και δικτάτορας.
  Ο αγώνας για την εξουσία κράτησε αρκετά χρόνια.
  Και την 1η Μαΐου 1961, η ναζιστική Γερμανία ωστόσο επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ. Έγινε μια προσπάθεια να επιτευχθεί: ένας πλανήτης - μια αυτοκρατορία!
  Και τα στρατεύματα του Schellenberg ήταν ακόμη σε θέση να καταλάβουν τη Μόσχα. Ο σοβιετικός στρατός ήταν πολύ κατώτερος σε ποσότητα και ποιότητα στρατιωτικού εξοπλισμού. Η κατάληψη μεγάλων πόλεων της ΕΣΣΔ κράτησε έξι μήνες λόγω μεγάλων αποστάσεων. Και μετά ο αντάρτικος πόλεμος κράτησε άλλα δέκα χρόνια.
  Ωστόσο, σύντομα τα πράγματα ηρέμησαν. Ο Σέλλενμπεργκ ακολούθησε μια σχετικά φιλελεύθερη πολιτική και το 1981 όλοι οι Ρώσοι έλαβαν την υπηκοότητα του Τρίτου Ράιχ. Η απελευθέρωση προχώρησε σταδιακά. Ο Σέλλενμπεργκ πέθανε αμέσως μετά. Και ξέσπασε ένας σοβαρός αγώνας για την εξουσία. Στη συνέχεια, ως συμβιβασμός, η μοναρχία αποκαταστάθηκε και ο άμεσος απόγονος του Κάιζερ, Φρειδερίκος Δ', ανέβηκε στο θρόνο. Το 2001 διεξήχθη δημοψήφισμα στο οποίο όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη Γη έλαβαν υπηκοότητα και επίσημα ίσα δικαιώματα. Και το 2017, άρθηκαν οι τελευταίοι περιορισμοί για Εβραίους και Ρομά.
  Η εποχή του εθνικοσοσιαλισμού έφτασε στο τέλος της. Ωστόσο, η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια ενιαία αυτοκρατορία, ομοσπονδιακή και μοναρχική. Εξερευνά το διάστημα.
  Σε αυτό, όλοι είναι τυπικά ίσοι, και υπάρχει μια Γερουσία και μια Bundestag, όπου οι βουλευτές εκλέγονται από ολόκληρο τον πληθυσμό του Τρίτου Ράιχ. Και από πάνω τους είναι ο Κάιζερ, ο αυτοκράτορας όλου του πλανήτη Γη.
  Η ζωή, γενικά, δεν είναι κακή σε υλικό επίπεδο. Η αυστηρή πειθαρχία, η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας με άριστη γερμανική οργάνωση απέδωσαν αποτελέσματα. Η γεωργία είναι εξαιρετική, δεν υπάρχει πείνα και υπάρχει αφθονία τροφίμων ακόμη και σε φτωχές περιοχές της Αφρικής. Όλοι έχουν δουλειά, όλοι παίρνουν μισθό και συντάξεις. Η εκπαίδευση και η ιατρική είναι δωρεάν. Ομοίως, δωρεάν νηπιαγωγεία και νηπιαγωγεία. Το φαγητό κοστίζει δεκάρες και οι τιμές για όλα τα προϊόντα έχουν παγώσει εδώ και πολλά χρόνια. Παντού, ακόμα και στην Αφρική, υπάρχουν δρόμοι• σχεδόν όλοι έχουν είτε ξεχωριστό διαμέρισμα είτε σπίτι. Σε όλους τους νεόνυμφους δίνονται αμέσως τουλάχιστον τρία δωμάτια σε ένα διαμέρισμα με όλες τις ανέσεις. Μπορείτε να βγάλετε αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο με πίστωση. Πολλοί έχουν ακόμη και προσωπικά ελικόπτερα.
  Το Διαδίκτυο είναι ενεργό, όλοι έχουν τηλεοράσεις και υπολογιστές, η εργάσιμη ημέρα είναι μόνο τέσσερις ώρες. Όλα τα αθλητικά τμήματα είναι δωρεάν και πληρώνετε ακόμη και για να τα παρακολουθήσετε.
  Δίνουν ένα σημαντικό επίδομα για κάθε παιδί. Οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι δωρεάν. Όλα έγιναν τόσο προσεγμένα και περιποιημένα. Οι δρόμοι είναι καθαροί, πολλά ρομπότ και αυτοματισμοί έχουν εμφανιστεί. Υποδειγματική τάξη. Τα τσιγάρα απαγορεύονται, αν και εξακολουθεί να πωλείται αλκοόλ και η μπύρα διαφόρων τύπων είναι σχεδόν δωρεάν. Τα παιδιά στη δημόσια εστίαση σιτίζονται επίσης δωρεάν.
  Πολλά δωρεάν αξιοθέατα και αίθουσες υπολογιστών.
  Ανθρώπινοι οικισμοί υπάρχουν ήδη στη Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τα φεγγάρια του Δία.
  Ο κόσμος ετοιμάζεται να πηδήξει στα αστέρια. Πολλά πράγματα έχουν ήδη εφευρεθεί.
  Εν ολίγοις, αποδείχθηκε αρκετά καλά συνολικά. Και δεν χρειαζόταν να ασχοληθείς τόσο πολύ.
  ΑΝ Ο ΖΙΟΥΓΚΑΝΟΦ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ
  Τον Μάιο του 1999, ο Zyuganov αποφάσισε να μην εγκρίνει την υποψηφιότητα του Stepashin, αλλά να πάει σε πρόωρες εκλογές στη Δούμα. Οι κομμουνιστές και οι σύμμαχοί τους πήραν μια ενιαία απόφαση να καταψηφίσουν τον Στεπάσιν. Επιπλέον, προσβλήθηκαν και στερήθηκαν τις θέσεις τους στην κυβέρνηση. Μια τέτοια απόφαση θα ήταν η πιο πιθανή στην ιστορία, αν ο Zyuganov δεν ήταν ένας δούρειος ίππος στο κομμουνιστικό στρατόπεδο, που υπονόμευε και συμβιβάστηκε τις αριστερές ιδέες.
  Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές υποσχέθηκαν πολλά οφέλη για τους κομμουνιστές, μεταξύ άλλων λόγω των λιγότερων ανταγωνιστών και της εικόνας των μαρτύρων.
  Και αυτό έδειξε ότι οι κομμουνιστές δεν μένουν καθόλου προσκολλημένοι στις θέσεις τους, αλλά είναι πιο δεσμευτικοί.
  Τη δεύτερη φορά ο Γέλτσιν έφερε ξανά τον Στεπάσιν και μετά πήρε τον Ακσενένκο για τρίτη φορά. Η Δούμα πάλι δεν ενέκρινε, και ελήφθη και διαλύθηκε. Νέες εκλογές είχαν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.
  Το πείσμα του κοινοβουλίου άλλαξε κάπως τον ρου της ιστορίας. Ο βομβαρδισμός της Γιουγκοσλαβίας κράτησε περισσότερο - καθώς ο Μιλόσεβιτς ήλπιζε σε βοήθεια από τη Ρωσία. Και η διάλυση του κοινοβουλίου έδωσε την ευκαιρία στην αντιπολίτευση να κερδίσει.
  Οι κομμουνιστές κατάφεραν να θέσουν ξανά σε ψηφοφορία την παραπομπή του Γέλτσιν.
  Και πάλι ήταν λίγο λίγο, αυτή τη φορά μόνο δύο ψήφοι. Οι βουλευτές ανησύχησαν για την εγγύτητα των βουλευτικών εκλογών, και τον κίνδυνο να μην περάσουν σε αυτές.
  Η Δούμα διαλύθηκε και ο Γέλτσιν διόρισε με διάταγμα πρωθυπουργό τον ελάχιστα γνωστό Ακσενένκο.
  Σε γενικές γραμμές, οι ελπίδες του Zyuganov ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν ήταν δικαιολογημένες. Ο άρρωστος και αποδυναμωμένος πρόεδρος δεν πήγε ενάντια στο σύνταγμα. Και δεν κινδύνευσε να υπερβεί την εξουσία του με βαθμολογία δύο τοις εκατό. Ο Primakov, βλέποντας ότι ο συνασπισμός του δεν είχε χρόνο να σχηματιστεί και να εγγραφεί, συνήψε σε συμμαχία με τους κομμουνιστές. Η Yabloko και το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα πήγαν στις εκλογές. Το μπλοκ Unity δεν είχε χρόνο να σχηματιστεί και το NDR αποδυναμώθηκε.
  Υπάρχει επίσης η εισβολή μαχητών στο Νταγκεστάν και η αναποφασιστικότητα των δυνάμεων ασφαλείας κατά τη διάρκεια των εκλογών.
  Οι κομμουνιστές, μαζί με τον Primakov και τον Luzhkov, πέτυχαν μια κολοσσιαία νίκη. Έλαβαν πάνω από το πενήντα πέντε τοις εκατό των ψήφων. Το δεύτερο ήταν το μπλοκ Yabloko, το οποίο επίσης είχε καλές επιδόσεις, κερδίζοντας δεκαπέντε τοις εκατό. Απροσδόκητα, το LDPR είχε καλή απόδοση, συγκεντρώνοντας πάνω από δώδεκα τοις εκατό. Η NDR δεν πέρασε το φράγμα του πέντε τοις εκατό - πλήρης ήττα! Ο Ζιρινόφσκι έγινε ο μόνος ηγέτης υπέρ του Κρεμλίνου στη Δούμα. Είναι αλήθεια ότι ο ανταγωνισμός ήταν αδύναμος. Σύμφωνα με τον νέο νόμο, τα κόμματα πρέπει να εγγραφούν ξανά το αργότερο ένα χρόνο πριν από τις εκλογές και πολλά δεν είχαν χρόνο.
  Στο κοινοβούλιο κυριαρχούσε και πάλι η αριστερή αντιπολίτευση, τόσο η Yabloko με μονοεδρικές έδρες όσο και το LDPR μειοψηφία.
  Και φυσικά προέκυψε σύγκρουση... Μετά την εκλογή του προέδρου της Κρατικής Δούμας ψηφίστηκε ψήφος δυσπιστίας στην κυβέρνηση. Και πάλι έγινε λόγος για παραπομπή. Αυτή τη φορά τα δύο τρίτα, θα ήταν εύκολο να συλλεχθούν!
  Ο Γέλτσιν, μετά από δισταγμό, αποφάσισε να επιστρέψει στην προεδρία τον Πρωθυπουργό Primakov και τον πρώτο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Maslyukov .
  Ο αριστερός συνασπισμός συμφώνησε σε αυτό, αλλά οι εξουσίες του προέδρου περιορίστηκαν προσωρινά. Και δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα μέχρι τις νέες εκλογές. Μετά από διαπραγματεύσεις εντός του συνασπισμού, αποφασίστηκε να οριστεί ο Πριμάκοφ για πρόεδρος. Ο Λουζκόφ έγινε πρωθυπουργός. Και ο Zyuganov έλαβε τη θέση του επικεφαλής του νομοθετικού κλάδου! Δηλαδή, Super Skipper ! Σε ό,τι αφορά το νέο, θα έπρεπε ακόμη και να είχαν εγκριθεί τροπολογίες στο σύνταγμα.
  Οι μαχητές εκδιώχθηκαν από το Νταγκεστάν. Αλλά δεν πήγαν στην Τσετσενία. Εκεί ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος. Η Ρωσία υποστήριξε τους Μασκάντοφ και Καντίροφ, ενάντια στους Μπασάγιεφ και Ραντούεφ .
  Ο Πριμάκοφ κατάφερε να κερδίσει τις ρωσικές προεδρικές εκλογές στον πρώτο γύρο. Η κυβέρνηση, ωστόσο, έλαβε πρόσθετες εξουσίες. Όπως και ο νομοθετικός κλάδος υπό κομμουνιστικό έλεγχο.
  Η οικονομική ανάπτυξη συνεχίστηκε στη Ρωσία, οι τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου αυξήθηκαν και η βιομηχανία αναζωογονήθηκε.
  Οι Αμερικανοί, γενικά όπως και στην πραγματικότητα, μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου ενεπλάκησαν στο Αφγανιστάν και βαλτώθηκαν στο Ιράκ. Ο Πριμάκοφ εξελέγη εύκολα για δεύτερη θητεία. Αλλά το 2008, έχασε την έδρα του από τον εξαιρετικά επιτυχημένο πρωθυπουργό Γιούρι Λουζκόφ.
  Ο νέος πρόεδρος συνέχισε την προηγούμενη πολιτική συμμαχίας με τους κομμουνιστές. Ο Ζιουγκάνοφ έγινε πρωθυπουργός.
  Για κάποιο διάστημα, η εξωτερική πολιτική αφορούσε τη συνεργασία με τη Δύση και τη φιλία με την Κίνα. Το καθεστώς Γιανουκόβιτς έχει ενισχυθεί στην Ουκρανία. Έτσι, ο Λουζκόφ, σε αντίθεση με τον Πούτιν, ακολούθησε μια πιο φιλοουκρανική πολιτική και εκτιμούσε την ένωση των σλαβικών κρατών. Η Ουκρανία έγινε ακόμη και μέλος της Ευρωασιατικής Ένωσης το 2016. Ο Λουζκόφ υπηρέτησε δύο θητείες και παραιτήθηκε. Ο Zyuganov έγινε τελικά πρόεδρος, κερδίζοντας επίσης τις εκλογές αρκετά εύκολα. Ο Ζιρινόφσκι συμμετείχε για έβδομη φορά, όλα από το 1991, και έχασε ξανά.
  Το φθινόπωρο του 2015, η Ρωσία ενεπλάκη στον πόλεμο στη Συρία και βομβάρδισε εκεί. Ο Τραμπ ήρθε στην εξουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Zyuganov, παρά τον επίσημο κομμουνισμό, συνέχισε την προηγούμενη πορεία του στα οικονομικά. Η Ρωσία, παρά την επίσημη κυριαρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, παρέμεινε μια αγορά, δημοκρατική και μετρίως αυταρχική χώρα.
  Συνεργασία με τη Δύση και μέτριος ανταγωνισμός. Υπάρχει μια συμμαχία με την Ουκρανία και τη Λευκορωσία και το Καζακστάν, αλλά επίσης όχι πολύ στενή. Το 2020, ο Zyuganov εξελέγη για δεύτερη θητεία. Σε γενικές γραμμές, ελαφρώς χαμηλώνοντας το αποτέλεσμα στα πρόθυρα του δεύτερου γύρου. Και στην Ουκρανία, μετά την αποχώρηση του Γιανουκόβιτς, ο μη συστηματικός Ζελένσκι κέρδισε απροσδόκητα. Έφυγε και ο Ναζαρμπάγιεφ.
  Ο Ζιουγκάνοφ είπε ότι δεν θα αλλάξει το σύνταγμα και θα φύγει μετά τη δεύτερη θητεία του.
  Έτσι, ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατάφερε ακόμα να κυβερνήσει τη Ρωσία, δείχνοντας λίγο περισσότερο θάρρος. Και ο κόσμος αποδείχθηκε πιο ασφαλής και ήρεμος από ό,τι στην πραγματικότητα.
  Ποιος είναι ο Πούτιν; Πώς εξελίχθηκε η καριέρα του; Αφού ο Πριμάκοφ έγινε πρωθυπουργός, ο Πούτιν απορρίφθηκε ως πολύ κοντά στον Γέλτσιν. Κατηγορώντας, συγκεκριμένα, ότι η FSB χάλασε την εισβολή μαχητών στο Νταγκεστάν. Ο Πούτιν παρέμεινε για κάποιο διάστημα αναμεμειγμένος στην πολιτική. Έτρεξε ανεπιτυχώς για την Κρατική Δούμα. Στη συνέχεια έγινε δήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης.
  Στη συνέχεια όμως άφησε την πολιτική και έπιασε δουλειά στην υπηρεσία ασφαλείας μιας ιδιωτικής εταιρείας. Τόσο λίγοι τον θυμόντουσαν πια.
  Ο Ζιρινόφσκι το 2020 πήγε στις προεδρικές εκλογές για όγδοη φορά και έχασε ξανά με ένα μέτριο αποτέλεσμα. Αλλά εξακολουθεί να έχει μια παράταξη στην Κρατική Δούμα. Και ακόμη και ο Zyuganov του απένειμε τον βαθμό του στρατηγού μετά τις εκλογές του 2020. Ο Ντόναλντ Τραμπ έχασε απροσδόκητα τις εκλογές από έναν νεαρό Δημοκρατικό αντίπαλο. Η Μέρκελ παραιτήθηκε νωρίς. Και η υγεία του Λουκασένκο έχει επιδεινωθεί απότομα.
  Το 2021, Ρώσοι κοσμοναύτες πέταξαν τελικά στη Σελήνη. Και εκεί φύτεψαν μια κόκκινη σημαία! Ο Zyuganov ανακοίνωσε τον Afonin ως επίσημο διάδοχό του . Λοιπόν, γενικά, η ζωή γύρισε ξανά σε κύκλο.
  Όπως βλέπουμε, η κατάρρευση της Ρωσίας δεν έγινε ούτε χωρίς τον Πούτιν. Και το φως δεν γύρισε.
  
  
  
  
  
  
  ΑΝ Ο ΜΕΝΣΙΚΟΦ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙ
  . Στον οποίο η τσαρική Ρωσία κέρδισε τον Κριμαϊκό Πόλεμο. Ο Μενσίκοφ σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα και τη θέση του πήρε ένας πιο ικανός διοικητής. Δηλαδή, έγινε ένα ατύχημα και άλλαξε τον ρου της ιστορίας.
  Το αντίθετο από αυτό με τον Μακάροφ. Γάλλοι και Βρετανοί ηττήθηκαν αποσπασματικά. Και η Ρωσία, έχοντας αιχμαλωτίσει έναν τεράστιο αριθμό αιχμαλώτων και τροπαίων, ανακατέλαβε την Κριμαία.
  Η Türkiye ηττήθηκε στην Υπερκαυκασία. Έδωσε το Καρς, το Ερζερούμ και σχεδόν όλη την Αρμενία στη Ρωσία. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν τη Ρουμανία. Ωστόσο, δεν χρειαζόταν να συνεχιστεί η επίθεση. Ο Σουλτάνος ζήτησε ειρήνη. Την ίδια περίοδο η Αυστρία κατέλαβε τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
  Οι Τούρκοι συμφώνησαν να παραχωρήσουν αυτονομία στη Σερβία, τη Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο και η Ρουμανία έγινε Ρώσος υποτελής. Ταυτόχρονα, η Ρωσία κατέλαβε και την Αρμενία: Καρς, Ερζερούμ, Τανρόγκ, επεκτείνοντας τις κτήσεις της στο νότο.
  Ξέσπασαν ταραχές στη Γαλλία και άρχισε ο εμφύλιος πόλεμος και δεν μπορούσε πλέον να στείλει στρατεύματα. Η Βρετανία εγκατέλειψε επίσης τη σύγκρουση. Το βασίλειο της Σαρδηνίας επίσης αποδυναμώθηκε. Η Αυστρία έχει ενισχυθεί. Οι Αυστριακοί σύντομα κατέκτησαν το Βασίλειο της Σαρδηνίας, εδραιώνοντας την κυριαρχία τους στην Ιταλία.
  Σύντομα ο Σαμίλ πιάστηκε, τερματίζοντας τον πόλεμο στον Καύκασο. Η Ρωσία έκανε μια επικερδή ειρήνη με την Κίνα, αφαιρώντας ακόμη περισσότερα εδάφη από ό,τι στην πραγματική ιστορία, επομένως η εξουσία των ρωσικών όπλων ήταν υψηλότερη.
  Ο Νικόλαος ο Πρώτος δεν υποστήριξε τον Βορρά στον πόλεμο εναντίον του Νότου. Αντίθετα αποφάσισε να βοηθήσει τους νότιους μαζί με τη Βρετανία προκειμένου να ενισχύσουν τις θέσεις τους στην Αλάσκα.
  Η Ρωσία άρχισε να χτίζει πόλεις και φρούρια σε αμερικανικό έδαφος. Υπήρχαν ακόμη και σιδηροδρομικά έργα προς την Τσουκότκα. Ο Τσάρος Νικόλαος σκιαγράφησε πολλά. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέκτησαν την Κεντρική Ασία. Αυτός ο μονάρχης πέθανε το 1867. Αφήνοντας τη Ρωσία ισχυρή και ευημερούσα. Ο γιος του Αλέξανδρος δεν κατάργησε τη δουλοπαροικία, αλλά συνέχισε να κινείται νότια. Συγκεκριμένα , διεξήγαγε νικηφόρο πόλεμο με την Τουρκία και προσάρτησε την Κωνσταντινούπολη στη Ρωσία. Μετά η Μεσοποταμία.
  Και πάλι ο πόλεμος με τη Βρετανία και η ήττα των Βρετανών στην Ασία. Ο Αλέξανδρος ο Β' κυβέρνησε λίγο περισσότερο , χωρίς να κάνει σημαντικές μεταρρυθμίσεις, εκτός από το δικαστικό σύστημα, και να βελτιώσει κάπως το σύστημα διαχείρισης.
  Η κατάργηση της δουλοπαροικίας δεν ακολούθησε ποτέ. Όμως η Ρωσία προσάρτησε το Ιράν. Ο Τσάρος πέθανε ακριβώς είκοσι χρόνια μετά τον Νικόλαο τον Πρώτο το 1887. Ο Αλέξανδρος ο Τρίτος κυβέρνησε μόνο για λίγο, μέχρι το 1894, αλλά κατάφερε να προσαρτήσει σχεδόν όλη την Ινδία στη Ρωσία. Και ο Νικόλαος Β' συνέχισε το κίνημά του στην Ινδοκίνα και στην ίδια την Κίνα.
  Έγινε πόλεμος με την Ιαπωνία. Συνολικά νικητής. Και η πλήρης κατάκτηση της Κίνας και της Ινδοκίνας. Και διείσδυση μέχρι την Αυστραλία. Αλλά στην Ευρώπη η κατάσταση αποδείχθηκε κάπως διαφορετική.
  Η Αυστριακή Αυτοκρατορία προσάρτησε τη νότια Γαλλία. Και μετά νίκησε την Πρωσία, καταλαμβάνοντας τη νότια Γερμανία. Ήταν η Αυστρία που έγινε ο παγκόσμιος ηγεμόνας. Η Γαλλία ήταν πολύ αποδυναμωμένη από τον εμφύλιο πόλεμο. Η Πρωσία δεν μπορούσε να ενωθεί. Οι Αυστριακοί τελικά κατέλαβαν και κατέλαβαν όλη την Πρωσία, καθώς και τμήματα της ανατολικής Γαλλίας. Δημιουργήθηκε μια μεγάλη αυτοκρατορία που επεκτάθηκε στην Αφρική. Σύντομα οι Αυστριακοί κατέκτησαν επίσης το Βέλγιο, την Ολλανδία και πολλά εδάφη στην Αφρική. Στη συνέχεια έγινε πόλεμος μεταξύ Αυστρίας και Ρωσίας εναντίον της Βρετανίας. Τελείωσε με τη διαίρεση της Αφρικής μεταξύ των Αυστριακών και των Ρώσων.
  Ο αυτοκράτορας Φραντς έγινε πραγματικά ο μεγαλύτερος μονάρχης, ξεπερνώντας τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη κατακτώντας σχεδόν τη μισή Αφρική και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. Η Γαλλία, επίσης, σύντομα καταλήφθηκε πλήρως, μαζί με την Ισπανία και την Πορτογαλία. Ναι, όλα πήγαν καλά, αλλά...
  Ο κληρονόμος του αυτοκράτορα Φραντς ήθελε να προσαρτήσει τη Σερβία στον εαυτό του! Και το 1920 άρχισε ένας μεγάλος πόλεμος μεταξύ της Ρωσίας του Νικολάου Β' και της Μεγάλης Αυστριακής Αυτοκρατορίας.
  Όλη η Ευρώπη είναι στο πλευρό της Αυστρίας. Εκτός από τη Βρετανία, που δεν είναι τόσο δυνατή όσο στην πραγματική ιστορία, και σχεδόν τη μισή Αφρική. Επιπλέον, η Σουηδία αντιτάχθηκε στη Ρωσία. Και η Νορβηγία και η Δανία καταλήφθηκαν υπό τον αυτοκράτορα Φραγκίσκο.
  Αυτό ήταν το μισό πρόβλημα. Οι ΗΠΑ παρέμειναν διαιρεμένες και μια δευτερεύουσα δύναμη. Αλλά η Βρετανία εξακολουθούσε να ελέγχει τον Καναδά και την Αυστρία. Και μετά τους δύο πρώτους μήνες δισταγμού, μπήκε και αυτή στη μάχη στο πλευρό της Αυστρίας.
  Έτσι ξέσπασε ένας μεγάλος πόλεμος. Αυστρία και Αγγλία εναντίον Ρωσίας.
  Φυσικά, ο Oleg Rybachenko είναι ακριβώς εκεί. Και παλεύει σαν πραγματικός και ακλόνητος ήρωας.
  Το αγόρι πυροβολεί τον ξένο στρατό με ένα πολυβόλο και τραγουδά:
  - Ο ύμνος της Πατρίδας τραγουδάει στις καρδιές μας,
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος από αυτήν σε ολόκληρο το σύμπαν...
  Πιέστε πιο σφιχτά το δοκάρι του ιππότη -
  Πέθανε για τη Ρωσία που έδωσε ο Θεός!
  Και αυτοκτονεί, καταστρέφει με πολυβόλο στρατό από όλη την Ευρώπη και εν μέρει από την Αφρική.
  Και το αγόρι δεν υποχωρεί στον εαυτό του. Εδώ ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά του δάχτυλα και τρίζει:
  - Δεν θα υποχωρήσουμε και δεν θα τα παρατήσουμε!
  Και πάλι το αγόρι εκτοξεύει μια θανατηφόρα και καταστροφική έκρηξη. Δεν θέλει να υποχωρήσει στον αντίπαλό του.
  Και τραγουδάει στον εαυτό του:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Ούτε ένα λιοντάρι δεν μπορεί να κερδίσει!
  Το αγόρι είναι πραγματικός ήρωας. Ακάθιστο και ανίκητο. Ιππότης της πίστης! Κι ας μην είναι χριστιανός!
  Και έτσι η αυστριακή επίθεση αποκρούστηκε.
  Οι Αυστριακοί και οι Βρετανοί έχουν τανκς, αλλά και η Ρωσία έχει μαστόδοντα.
  Ο Νικόλαος Β' έχει ακόμα πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό, λαμβάνοντας υπόψη τις αποικίες. Σκεφτείτε όλη την Ασία, την ανατολική Ευρώπη, μέρος των Βαλκανίων, περισσότερο από τη μισή Αφρική.
  Άρα η Ρωσία υπερέχει στον αριθμό του πεζικού. Και οι στρατιώτες πολεμούν πολύ γενναία...
  Και οι Αυστριακοί δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και εκδιώχθηκαν πίσω από τη Βαρσοβία. Στη συνέχεια, τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν στο Όντερ και κατέλαβαν την Ανατολική Πρωσία. Έπεσε και η Γαλικία, μαζί με τον Λβοφ. Το Przemysl πολιορκήθηκε. Η Κρακοβία απελευθερώθηκε.
  Τότε αποδείχθηκε ότι οι Σλάβοι δεν ήθελαν να πολεμήσουν με τους Ρώσους και παραδίδονταν μαζικά.
  Οι μάχες έδειξαν επίσης ότι τα ελαφρύτερα, ευκίνητα ρωσικά τανκς ήταν πιο αποτελεσματικά από τα βαρύτερα, πιο αδέξια γερμανικά τανκς. Και στην αεροπορία, η τσαρική Ρωσία είναι γενικά μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη από την ποιότητα των Βρετανών και των Αυστριακών.
  Τα ρωσικά στρατεύματα επανέλαβαν την επίθεσή τους μετά από μια παύση. Πήραν και αριθμούς και δεξιότητες.
  Η Βουδαπέστη περικυκλώθηκε και καταλήφθηκε. Στη θάλασσα, ο ναύαρχος Κολτσάκ νίκησε τους Βρετανούς και κατέλαβε την Αυστραλία. Στην ξηρά, τα ρωσικά στρατεύματα περικύκλωσαν και κατέλαβαν το Βερολίνο. Και μετά η Βιέννη.
  Η Αυστριακή Αυτοκρατορία έχανε επίσης τη μάχη στην Αφρική. Ηττήθηκε και το αγγλικό σώμα. Ναι, τα πράγματα ήταν δυσάρεστα για τον Αυτοκράτορα Αδόλφο.
  Κόλλησε το κεφάλι του σε λάθος μέρος και άρχισε να χάνει εντελώς. Πώς μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια δύναμη;
  Μετά την άλωση της Βιέννης, η αντίσταση των Αυστριακών έγινε κομβική. Και σύντομα οι Ρώσοι κατέλαβαν όλη την Ευρώπη και την Αφρική. Την ίδια ώρα, από την Αλάσκα ξεκίνησε επίθεση στον Καναδά. Έχασαν και οι Βρετανοί.
  Η Βρετανία βρέθηκε απομονωμένη και προσπάθησε να καθίσει έξω στο νησί.
  Αλλά είναι σαφές ότι η Ρωσία θα επικρατήσει εξαπολύοντας αεροπορική επίθεση.
  Και βομβάρδισε σχεδόν ό,τι υπήρχε στην επιφάνεια. Και τότε μια δύναμη αποβίβασης αποβιβάστηκε στη στεριά, η οποία έφερε τη Βρετανία σε υποταγή.
  Έτσι, ολόκληρο το ανατολικό ημισφαίριο, καθώς και η Αλάσκα και ο Καναδάς, έγιναν ρωσικά.
  Συνολικά αυτό είναι υπέροχο! Ο Νικολάι ο δεύτερος έκανε μια προσωρινή παύση, χωνεύοντας τα υπάρχοντα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να είναι διχασμένες και όχι πολύ ισχυρές, όπως άλλα κράτη που εξαρτώνται από τη Ρωσία.
  Το 1937 ο Τσάρος Νικόλαος Β' συνετρίβη σε αεροπλάνο. Ο θρόνος κληρονόμησε ο Αλεξέι Β'. Σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, ο κληρονόμος ήταν αρκετά υγιής και ευδιάθετος. Και το 1941 αποφάσισε να κατακτήσει όλα όσα δεν είχαν καταφέρει να καταλάβουν οι πρόγονοί του.
  Αφήνοντας τον πλανήτη να πάει, η Γη θα είναι ήδη μια αυτοκρατορία. Και ο ρωσικός στρατός κινήθηκε πρώτα στις βόρειες πολιτείες της Αμερικής και μετά στις νότιες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν ήταν ισχυρές και συνελήφθησαν γρήγορα. Αλλά το Μεξικό αποδείχθηκε ότι ήταν πιο εύκολο να κατακτηθεί. Στη συνέχεια ανεβείτε. Ένα προς ένα, καταλαμβάνοντας τη μια χώρα μετά την άλλη. Η μεγαλύτερη και ισχυρότερη Βραζιλία. Όμως άντεξε λιγότερο από ένα μήνα.
  Και έτσι κατέκτησαν τη Λατινική Αμερική και τη Νέα Ζηλανδία. Ο Αλεσέι ο Δεύτερος έμεινε στην ιστορία ως ο κατακτητής όλων των ρωσικών κατακτήσεων. Και ήδη το 1947, Ρώσοι κοσμοναύτες πάτησαν το πόδι τους στη Σελήνη. Και το 1958 στον Άρη! Το 1961 στην Αφροδίτη. Το 1972 στον Ερμή και το 1973 στα φεγγάρια του Δία. Το 1975, σε ηλικία 71 ετών, ο Αλέξιος Β' πέθανε. Με το παρατσούκλι ο τελικός. Και ο γιος του Νικόλαος Γ' έγινε βασιλιάς. Το 1980, ο άνθρωπος εισήλθε στον τελευταίο, πιο μακρινό πλανήτη του Ηλιακού Συστήματος - τον Πλούτωνα. Ο Νικόλαος Γ' δεν κυβέρνησε για πολύ καιρό. Πέθανε το 1985. Και στον θρόνο ανέβηκε ο γιος του Αλέξανδρος ο τέταρτος. Ένας νεαρός βασιλιάς περίπου είκοσι επτά ετών. Και ο βασιλιάς διέταξε να προετοιμαστούν για να πηδήξουν πέρα από το Ηλιακό Σύστημα. Και άρχισαν να κατασκευάζουν διαστημόπλοια και έναν πύραυλο φωτονίων . Και τελικά, το 2017, ξεκίνησε η πρώτη διαστρική αποστολή.
  
  Ο ΤΣΑΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β' ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥΤΙΝ
  Ο διάσημος συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko ένιωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στον κόσμο. Η ανθρωπότητα παραμένει κατακερματισμένη όπως ήταν. Ο αριθμός των χωρών στον πλανήτη Γη αυξάνεται μόνο. Και αν κάποιος αποκτήσει επιρροή, είναι μόνο η ολοκληρωτική, δικτατορική Κίνα. Και η Ρωσία, μετά το τέλος της βασιλείας του Βλαντιμίρ Πούτιν, βυθίστηκε σε βαθιά κρίση. Ο πόλεμος στον Καύκασο μαίνεται ξανά, αριστεροί και εθνικιστές επαναστατούν. Η οικονομία βρίσκεται ξανά σε παρακμή και η εγκληματικότητα αυξάνεται. Και η Ρωσία αρχίζει να διαλύεται.
  Παρά την εκπληκτική του τύχη, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν μπόρεσε ποτέ να δημιουργήσει ένα ισχυρό, σταθερό πολιτικό σύστημα ή μια σταθερή και ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία. Πολλά κοινωνικά και διεθνικά προβλήματα δεν επιλύθηκαν. Η σπάνια τύχη επέτρεψε στον Πούτιν να διατηρήσει την εμφάνιση της ευημερίας. Μόλις όμως έφυγε, άνοιξαν αμέσως όλα τα αποστήματα που δεν επουλώθηκαν.
  Επιπλέον, η απειλή ενός πυρηνικού πολέμου πλανάται! Ο κόσμος βρίσκεται σε χάος, η Ρωσία οδεύει σε εμφύλιο πόλεμο μεγάλης κλίμακας! Αυτό πρέπει να διορθωθεί επειγόντως.
  Το αγόρι διάβασε σε ένα βιβλίο ότι μπορείς να αλλάξεις τη μοίρα των ανθρώπων και να αλλάξεις θέσεις! Και υπάρχει ένας ισχυρός τσιγγάνος που μπορεί να το κάνει αυτό σε οποιοδήποτε άτομο.
  Γιατί λοιπόν να μην αντιστρέψουμε την τύχη και την τύχη του Πούτιν και του Νικολάου Β';
  Επιπλέον, εάν ο Νικόλαος Β' είναι τόσο εντυπωσιακά επιτυχημένος όσο ο Πούτιν, τότε η πορεία της ιστορίας θα αλλάξει. Και στον εικοστό πρώτο αιώνα, οι Ρομανόφ θα κυβερνήσουν στη Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι ο Πούτιν δεν θα χρειαστεί τύχη. Ή τουλάχιστον η Ρωσία έχει την τύχη του Πούτιν.
  Και στον εικοστό αιώνα, η τύχη της τσαρικής Ρωσίας χρειάζεται πολύ.
  Ο διάσημος συγγραφέας αποφάσισε να πάει στην τσιγγάνα. Ευτυχώς, υπήρχε η διεύθυνσή της στο Διαδίκτυο και η ανεπτυγμένη διαίσθηση είπε στον συγγραφέα και ποιητή ότι δεν ήταν καθόλου τσαρλατάνα.
  Πράγματι, ο γύφτος δεν είναι απλός. Μένει σε μια έπαυλη στη Μόσχα, και μοιάζει περίπου είκοσι χρονών, αν και λέει περιουσίες από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Μπορείτε να δείτε αμέσως το αιώνιο κορίτσι με τα μαύρα σγουρά μαλλιά - είναι εξαιρετική!
  Ο Oleg Rybachenko τη ρώτησε:
  -Κάνε μια καλή πράξη! Αλλάξτε την τύχη του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Νικολάου Β΄!
  Η παντοτινή νεαρή τσιγγάνα κοίταξε τον Oleg Rybachenko και απάντησε:
  - Είναι καλό που δεν είσαι εγωιστής και θα τα παρατήσεις όχι για τον εαυτό σου, αλλά για τη χώρα της Ρωσίας! Και είναι ακόμα καλύτερο που έχετε πλούσια ενέργεια και μια πρωτόγνωρη, απίστευτη, υπεράνθρωπη φαντασία!
  Ο γύφτος έκλεισε το μάτι και συνέχισε:
  - Το να αλλάξω τόσο πολύ την ιστορία δεν είναι εύκολο ούτε για μένα! Αλλά εσύ, ο ιδιοκτήτης της πιο δυνατής και πλούσιας φαντασίας στον κόσμο, μπορείς να με βοηθήσεις!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Είμαι έτοιμος για όλα! Και θα εκπληρώσω κάθε αίτημα!
  Ο νεαρός τσιγγάνος έγνεψε καταφατικά και είπε:
  -Θα σε κάνω αγόρι δώδεκα περίπου, και θα μεγαλώσεις εξαιρετικά αργά και δεν θα γίνεις ποτέ μεγαλύτερος από δεκατεσσάρων στο σώμα. Θα σε στείλω σε έναν παράλληλο κόσμο, όπου πρώτα θα γίνεις σκλάβος!
  Ο Oleg Rybachenko είπε συμφωνώντας:
  - Είμαι έτοιμος!
  Ο τσιγγάνος έγνεψε καταφατικά και συνέχισε:
  - Θα πρέπει να μου πάρεις εννέα πέτρες τεχνουργημάτων: μαύρη, άσπρη, κόκκινη, πορτοκαλί, κίτρινη, πράσινη, μπλε, λουλακί, μωβ. Και εκτός από αυτό, το δέκατο τεχνούργημα είναι το στέμμα του Koshchei!
  Είναι δύσκολο, αλλά θα έχετε το για πάντα νέο, γρήγορο, δυνατό, ανθεκτικό σώμα ενός αγοριού πολεμιστή. Και συν μια εξαιρετική διάνοια και ένα εκπληκτικό δώρο φαντασίας. Αργά ή γρήγορα, θα συλλέξετε αντικείμενα και θα επιστρέψετε στον κόσμο σας. Και για πάντα θα είσαι στο σώμα ενός φαινομενικά δυνατού και γρήγορου αγοριού περίπου δεκατεσσάρων ετών και θα είναι αδύνατο να σε σκοτώσει. Δηλαδή θα λάβεις και την αθανασία ως ανταμοιβή!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο έγνεψε καταφατικά:
  - Κάποιος μπορεί μόνο να ονειρευτεί αυτό!
  Η για πάντα νεαρή μάγισσα παρατήρησε:
  - Αλλά δέκα τεχνουργήματα είναι δικά μου, και μόνο δικά μου! Θα μου δώσουν τέτοια δύναμη που θα σου αξίζει περισσότερο από την αθανασία! Στο μεταξύ, θα σε κοιμίσω, και θα ξυπνήσεις σαν σκλάβος στα λατομεία. Και τότε η εφευρετικότητά σας θα σας πει πώς να ξεφύγετε από αυτό!
  Όταν μετακομίσετε, θα μπορώ να αλλάξω τη μοίρα, την τύχη και την τύχη του Προέδρου Πούτιν και του Τσάρου Νικολάου Β'. Θα συλλέξετε αντικείμενα από διαφορετικούς κόσμους για μένα, και στο μεταξύ, από τις αρχές του εικοστού αιώνα, η ιστορία της Ρωσίας θα πάει διαφορετικά. Δηλαδή, ακόμα κι αν δεν συλλέξετε τα τεχνουργήματα - εννέα πέτρες και το στέμμα του Koshchei, ο Τσάρος της Ρωσίας Νικόλαος Β θα εξακολουθεί να έχει τύχη, μοίρα και την τύχη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν!
  Ο Oleg Rybachenko χαμογέλασε πλατιά και απάντησε:
  -Αυτό είναι καλό! Στον νέο κόσμο, θα είμαι ήρεμος ότι η πορεία της ιστορίας άλλαξε επιτέλους προς το καλύτερο! Και ότι η Ρωσία θα μπορέσει να αποκαταστήσει την τάξη σε όλο τον κόσμο και να γίνει μια ηγεμονική χώρα! Και απόλυτος ηγεμόνας!
  Ο για πάντα νέος τσιγγάνος διέταξε:
  - Ξάπλωσε στον καναπέ!
  Ο Όλεγκ Ριμπατσένκο ξάπλωσε.
  Η μάγισσα γουργούρισε:
  - Τώρα κοιμήσου! Θα ξυπνήσεις σε έναν άλλο κόσμο.
  Τα μάτια του Oleg Rybachenko έκλεισαν και σχεδόν αμέσως αποκοιμήθηκε.
  Ο τσιγγάνος έβγαλε τα υλικά που είχαν αποθηκευτεί εκ των προτέρων από τα δοχεία και άρχισε να ετοιμάζει το φίλτρο. Άνοιξε το γκάζι κάτω από το προετοιμασμένο καζάνι για μαγικά. Και άρχισε να πετάει διάφορα πράγματα εκεί, κάνοντας ξόρκια. Την ίδια στιγμή, το αιώνιο κορίτσι έβγαλε από την τσέπη της μια τράπουλα και τραγούδησε:
  - Ω, μοίρα, μοίρα, βοήθησε τον Νικολάι! Καλή επιτυχία από τον Πούτιν, έλα στον Τσάρο Ρομανόφ!
  Αφήστε τον Ρομανόφ να κερδίσει
  Κανόνες όπως ο Τζένγκις Χαν...
  Μακάρι να σου φέρει τύχη,
  Πούτιν κλέβοντας δώρο!
  
  Είναι καλύτερα για τη Ρωσία
  Νικόλαος ο Μέγας Τσάρος...
  Ο Τζένγκις Χαν θα γίνει πιο ψύχραιμος
  Γίνε σαν τον Βλαντιμίρ Πούτιν!
  Το καζάνι άρχισε να βράζει και το φίλτρο άρχισε να φουσκώνει μέσα του. Ο τσιγγάνος άπλωσε τα χαρτιά, έκανε ένα ξόρκι και πέταξε την τράπουλα στην ομίχλη που βράζει... Ένα υπέρλαμπρο φλας άστραψε, σαν από χίλιες φωτογραφίες . Ο κοιμώμενος Oleg Rybachenko εξαφανίστηκε... Και μετά, αφού άναψε, εξαφανίστηκε και το καζάνι.
  Η ευρύχωρη αίθουσα όπου η μεγάλη μάγισσα έκανε το ξόρκι της έγινε άδεια και ήσυχη!
  Η για πάντα νεαρή μάγισσα είπε:
  - Καλά! Άλλαξα τον ρου της ιστορίας και είναι ωραίο! Και αν αυτός ο ιδεαλιστής είναι τυχερός και μαζέψει τεχνουργήματα, τότε θα γίνω τόσο δυνατός που ο ίδιος ο Σατανάς θα με ζηλέψει!
  Και η τσιγγάνα μάγισσα άστραφτε με σμαραγδένια μάτια!
  Και έγινε ένα θαύμα!
  Τι περίμενε πραγματικά τον Νικόλαο Β'... Πράγματι, πολλά έχουν αλλάξει. Δεν υπήρξε αιματηρή συμπλοκή κατά τη διάρκεια της στέψης. Και η επέκταση στην Κίνα ήταν επιτυχής. Ο πόλεμος με την Ιαπωνία, φυσικά, συνέβη. Αυτό ήταν γενικά ιστορικά αναπόφευκτο. Είναι σαφές ότι το τέρας στο πρόσωπο του σαμουράι έπρεπε να είχε αφοπλιστεί και καταστραφεί. Και δεν υπάρχει διαφυγή από αυτό. Δεν μπορείτε να αφήσετε κίνδυνο στα σύνορά σας.
  Η Ιαπωνία ήταν η πρώτη που ξεκίνησε τον πόλεμο, αλλά η προσπάθειά της να επιτεθεί στα ρωσικά πλοία ήταν ανεπιτυχής. Οι Ρώσοι δεν υπέστησαν σημαντικές ζημιές και δώδεκα αντιτορπιλικά της Γης του Ανατέλλοντος Ήλιου βυθίστηκαν.
  Ο "Varyag" κατάφερε επίσης να ξεφύγει από την περικύκλωση. Το οποίο αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία. Και ο ναύαρχος Μακάροφ έφτασε γρήγορα στη θάλασσα και ας καταστρέψουμε τους Ιάπωνες. Και ο στρατηγός Κουροπάτκιν νίκησε τους σαμουράι στην ξηρά και κατέλαβε πλήρως ολόκληρη την κορεατική χερσόνησο.
  Και ακόμη και ο Τσάρος Νικόλαος Β' πήρε μια απόφαση: έπρεπε να μείνει ασφαλής από την Ιαπωνία για πάντα! Αλλά όπως? Ναι, χερσαία στρατεύματα και προσάρτησή τους εξ ολοκλήρου στη Ρωσία ως επαρχία.
  Και τότε έλαβε χώρα μια αποφασιστική μάχη στη θάλασσα, όπου ο ιαπωνικός στόλος τερματίστηκε τελικά από τον ναύαρχο Makarov.
  Στη μάχη πήραν μέρος και τέσσερα κορίτσια! Γυμνοπόδι και με μπικίνι!
  Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα, Σβετλάνα. Τέσσερις καλλονές που κουνώντας σπαθιά επιβιβάζονται στο μεγαλύτερο πλοίο των σαμουράι.
  Η Νατάσα κόβει τους Ιάπωνες και φωνάζει:
  - Θα λερωθείς, στενομάτης!
  Η Ζόγια έκοψε έναν άλλο σαμουράι και παρατήρησε:
  - Και τα μάτια σου είναι ζαφείρι!
  Η Νατάσα, έχοντας τρέξει το μύλο, επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά ναι! Φυσικά ναι!
  Και μετά η Aurora το πήρε ξανά και κλώτσησε την Γιαπωνέζα στο πηγούνι με τη γυμνή φτέρνα της. Έσπασε το σαγόνι του και βρυχήθηκε:
  - Ούρα για την Πατρίδα!
  Η Σβετλάνα το πήρε, έκοψε το κεφάλι του σαμουράι και θόλωσε:
  - Για τον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Ναι, φυσικά, πολλά εξαρτώνται από την τύχη. Συγκεκριμένα, ο ναύαρχος Μακάροφ παρέμεινε ζωντανός. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ο δεύτερος Ushakov. Πόσο επιδέξια κάνει κουμάντο. Ο ίδιος είναι σε ένα κινητό καταδρομικό, μπορεί να συμβαδίζει με τα πάντα. Και οι Ιάπωνες, που, παρεμπιπτόντως, δεν είχαν μεγάλο πλεονέκτημα στα όπλα, χτυπήθηκαν σε τμήματα και τακτικά.
  Η ικανότητα ενός στρατηγού ή ναυτικού διοικητή υπερισχύει ενός μικρού αριθμητικού πλεονεκτήματος.
  Επιπλέον, εκείνη τη στιγμή οι Ιάπωνες ήταν πιο αδύναμοι σε αριθμό. Έτσι, ο Μακάροφ τα σπάει. Αναγκάζει να μάχεται στενά, όπου τα ρωσικά πλοία με οβίδες διάτρησης θωράκισης είναι πολύ ισχυρότερα.
  Και οι Ιάπωνες ηττήθηκαν. Και τα κορίτσια αιχμαλωτίζουν ένα άλλο πλοίο σαμουράι. Και πάνω του κυματίζει η σημαία της τσαρικής αυτοκρατορίας!
  Τι είναι οι Ιάπωνες; Δεν είσαι πολύ καλός στην τύχη; Ο Νικόλαος Β' έλαβε την τύχη του Βλαντιμίρ Πούτιν και όλα του πήγαν τόσο καλά!
  Τι γίνεται με τα κορίτσια; Οι τέσσερις καλλονές με μπικίνι είναι γηγενείς μάγισσες που αποφάσισαν να πολεμήσουν για τον βασιλιά, αν και συνήθως δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν τον κόσμο.
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε τον ρωσικό λαό. Και αυτό οφείλεται στην τύχη του Πούτιν. Ποτέ δεν θα είχε καταλάβει την Κριμαία χωρίς να πυροβολήσει, αν δεν υπήρχαν τα ίδια τέσσερα κορίτσια μάγισσες. Βοήθησαν να γίνει ένα θαύμα. Αλλά αν η Ρωσία χρειαζόταν να αφαιρέσει την Κριμαία από τον αδελφό λαό παραμένει ένα ερώτημα. Αλλά η προσάρτηση της Κίνας στη Ρωσική Αυτοκρατορία είναι μια εξαιρετική ιδέα! Φανταστείτε πόσα θέματα θα έχει ο Ρώσος Τσάρος - θα μπορούσε να συντρίψει όλο τον κόσμο!
  Με λίγα λόγια, τα κορίτσια εδώ δεν χάνουν τον χρόνο τους. Και ήδη το νέο θωρηκτό καταιγίζεται.
  Και πάλι αιχμαλωτίζεται. Και τα σπαθιά στα χέρια των καλλονών απλώς αναβοσβήνουν, και είναι τόσο αιχμηρά. Και τόσοι Ιάπωνες ανακατεύτηκαν.
  Η μάχη στη θάλασσα έληξε με την οριστική βύθιση της ιαπωνικής μοίρας και τη σύλληψη του ναύαρχου Τόγκο.
  Και άρχισε η προσγείωση. Δεν υπήρχαν αρκετά ατμόπλοια και μεταφορικά. Και χρησιμοποιούσαν μακροβούτια, τα μετέφεραν σε καταδρομικά και θωρηκτά και έκαναν ένα σωρό άλλα πράγματα. Ο Τσάρος διέταξε τη χρήση του εμπορικού στόλου κατά την απόβαση.
  Τα ρωσικά στρατεύματα νίκησαν την επίθεση των σαμουράι που προσπάθησαν να τους πετάξουν από το προγεφύρωμα. Όμως ο τσαρικός στρατός άντεξε με θάρρος. Και η μαζική επίθεση αποκρούστηκε με μεγάλες απώλειες.
  Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οι μάγισσες έκοψαν με σπαθιά και πέταξαν χειροβομβίδες στον εχθρό με τα γυμνά τους πόδια.
  Βρίσκονται φυσικά στα πιο επικίνδυνα μέρη. Και πώς άρχισαν να πυροβολούν πολυβόλα. Κάθε σφαίρα είναι στο στόχο.
  Η Νατάσα πυροβόλησε, πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Κανείς δεν είναι πιο κουλ από εμένα!
  Η Ζόγια, πυροβολώντας ένα πολυβόλο, πέταξε το δώρο του θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τσίριξε:
  - Για τον Τσάρο Νικόλαο Β'!
  Η Aurora, συνεχίζοντας να πυροβολεί από πολυβόλα και πηδώντας ψηλά, έσπασε και είπε:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία!
  Η Σβετλάνα, συνεχίζοντας να χτυπά τον εχθρό, είπε επιθετικά, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, πετώντας μια χειροβομβίδα με τη γυμνή φτέρνα της:
  - Για τη βασιλική αυτοκρατορία!
  Οι πολεμιστές συνέχισαν να χτυπούν και να αλωνίζουν. Έχουν μια τέτοια έκρηξη ενέργειας. Αυτοπυροβολούνται και καταστρέφουν τους σαμουράι που προχωρούν.
  Υπάρχουν ήδη χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες Ιάπωνες που σκοτώθηκαν από αυτόν.
  Και οι ηττημένοι σαμουράι φεύγουν... Τα κορίτσια είναι πολύ θανατηφόρα εναντίον τους.
  Και οι Ρώσοι κόβουν σαμουράι με ξιφολόγχες...
  Η επίθεση αποκρούεται. Και νέα ρωσικά στρατεύματα προσγειώνονται στην ακτή. Το προγεφύρωμα επεκτείνεται. Καθόλου άσχημα, φυσικά, για την τσαρική αυτοκρατορία. Η μια νίκη μετά την άλλη. Και ο ναύαρχος Μακάροφ θα βοηθήσει επίσης με τα όπλα του. Σαρώνοντας τους Ιάπωνες.
  Και τώρα τα ρωσικά στρατεύματα κινούνται ήδη στην Ιαπωνία. Και η χιονοστιβάδα τους δεν μπορεί να σταματήσει. Κόβουν τον εχθρό και μαχαιρώνουν με ξιφολόγχες.
  Η Νατάσα, επιτίθεται στους σαμουράι και κόβοντάς τους με σπαθιά, τραγουδά:
  - Μυρίζουν λευκοί λύκοι! Μόνο τότε θα επιβιώσει ο αγώνας!
  Και πώς πετάει χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του!
  Η Zoya τραγουδάει μαζί με άγρια επιθετικότητα. Και επίσης να ρίχνει με τα ξυπόλυτα του, κάτι μοναδικό, θανατηφόρο:
  -Οι αδύναμοι πεθαίνουν, σκοτώνονται! Προστατεύοντας την ιερή σάρκα!
  Ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας τον εχθρό, σχίζοντας με σπαθιά, και ρίχνοντας χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλά της, τσιρίζει:
  - Γίνεται πόλεμος στο καταπράσινο δάσος, απειλές έρχονται από παντού!
  Η Σβετλάνα, πυροβολώντας και πετώντας δώρα θανάτου με τα γυμνά της πόδια, το πήρε και ψέλλισε:
  - Μα πάντα νικάμε τον εχθρό! Λευκοί λύκοι χαιρετίζουν τους ήρωες!
  Και τα κορίτσια σε χορωδία, καταστρέφοντας τον εχθρό, τραγουδούν, ρίχνοντας θανατηφόρα όπλα με τα γυμνά τους πόδια:
  - Σε ιερό πόλεμο! Θα είναι η νίκη μας! Εμπρός η αυτοκρατορική σημαία! Δόξα στον πεσόντα ήρωα!
  Και πάλι τα κορίτσια πυροβολούν και τραγουδούν με ένα εκκωφαντικό ουρλιαχτό:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει! Λευκοί λύκοι συντρίβουν τον εχθρό! Λευκοί λύκοι - χαιρετισμός στους ήρωες!
  Τα κορίτσια περπατούν και τρέχουν... Και ο ρωσικός στρατός προχωρά προς το Τόκιο. Και οι Ιάπωνες αυτοκτονούν, και κουρεύονται. Ο ρωσικός στρατός κινείται. Και η μία νίκη μετά την άλλη.
  Ο Τσάρος Νικόλαος έβγαλε πραγματικά ένα τυχερό δελτίο. Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη αρχίσει να εισβάλλουν στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Και είναι όλα τόσο υπέροχα.
  Τα κορίτσια εδώ φυσικά προηγούνται όλων και η πίεση και τα κατορθώματά τους είναι σε μεγάλο ύψος.
  Ειδικά όταν ρίχνουν χειροβομβίδες με γυμνά πόδια. Αυτό γενικά προκαλεί σοκ και δέος στους σαμουράι.
  Εδώ όμως σκαρφαλώνουν στον τοίχο της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Και ψιλοκόβουν ανθρώπους και άλογα σε λάχανα. Συνέτριψαν τους αντιπάλους τους σε κομμάτια. Έρχονται τα κορίτσια, ουρλιάζουν και γελάνε! Και με τα γυμνά τους τακούνια σε κλωτσούν στα πιγούνια. Οι Ιάπωνες πετάνε ανάποδα. Και πέφτουν στα δικά τους διακυβεύματα.
  Και οι πολεμιστές κουνούν τα σπαθιά τους ακόμα πιο δυνατά.
  Και οι σαμουράι υφίστανται ήττα μετά από ήττα. Έτσι τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν το Τόκιο.
  Ο Μικάντο τρέχει φοβισμένος, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί πουθενά. Κι έτσι τα κορίτσια τον αιχμαλωτίζουν και τον δένουν!
  Υπεροχη νικη! Ο Ιάπωνας αυτοκράτορας υπογράφει μια παραίτηση υπέρ του Νικολάου Β'. Ο τίτλος του Ρώσου Τσάρου επιμηκύνεται σημαντικά. Η Κορέα, η Μογγολία, η Μαντζουρία, τα νησιά Κουρίλ, η Ταϊβάν και η ίδια η Ιαπωνία γίνονται ρωσικές επαρχίες. Αν και η Ιαπωνία έχει μια μικρή, περιορισμένη αυτονομία. Αλλά ο αυτοκράτορας της είναι Ρώσος, ένας αυταρχικός τσάρος!
  Ο Νικόλαος Β' παραμένει απόλυτος μονάρχης, χωρίς κανένα περιορισμό. Είναι ο αυταρχικός Τσάρος!
  Και τώρα επίσης ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας, η Κίτρινη Ρωσία, ο Μπογκντιχάν, ο Χαν, ο Κάγκαν, και ούτω καθεξής, ούτω καθεξής, ούτω καθεξής...
  Ναι, περισσότερη τύχη. Παρατηρήστε ότι η τύχη επέτρεψε στον Πούτιν να κατακτήσει τόσα πολλά! Ο εικοστός πρώτος αιώνας, δυστυχώς, δεν είναι πολύ κατάλληλος για συλλήψεις!
  Τι όφελος έχει η Ρωσία από το γεγονός ότι ο εχθρός του Πούτιν Μακέιν πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο; Η τύχη, φυσικά, είναι κολοσσιαία, δεν μπορείτε καν να τη φανταστείτε επίτηδες - ο εχθρός σας να πεθάνει με έναν τόσο κακό και δυσάρεστο θάνατο!
  Όμως η συγκεκριμένη απόδοση για τη Ρωσία είναι μηδενική.
  Αλλά για τον Νικόλαο Β', τέτοια τύχη και τύχη του Πούτιν μετατράπηκε σε μεγάλα εδαφικά κέρδη. Αλλά αλήθεια, γιατί η τύχη να κάνει δώρα στον Πούτιν; Λοιπόν, από το γεγονός ότι ο Sobchak πέθανε τέτοια εποχή και δεν ήταν απαραίτητο να του δοθεί η θέση του επικεφαλής του συνταγματικού δικαστηρίου, πώς είναι καλό για τη Ρωσία;
  Και ο Τσάρος Νικόλαος Β' όλων των Ρωσιών είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Όπως ήταν φυσικό, μετά από μια τόσο μεγάλη νίκη, η δύναμη και η εξουσία του ενισχύθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να γίνουν κάποιες μεταρρυθμίσεις. Ιδιαίτερα στην Ορθοδοξία! Επιτρέψτε στους ευγενείς να έχουν τέσσερις συζύγους, όπως στο Ισλάμ. Και επίσης να δώσει το δικαίωμα δεύτερης συζύγου στους στρατιώτες ως ανταμοιβή για τα κατορθώματά τους και την πιστή τους υπηρεσία.
  Καλή μεταρρύθμιση! Δεδομένου ότι ο αριθμός των ανθρώπων άλλων θρησκειών και των ξένων στην αυτοκρατορία έχει αυξηθεί, τότε ο αριθμός των Ρώσων πρέπει να αυξηθεί. Και πώς να το κάνουμε; Σε βάρος των γυναικών άλλων εθνών. Άλλωστε, αν ένας Ρώσος πάρει τρεις Κινέζες για γυναίκες, τότε θα κάνει παιδιά από αυτές, και ποια θα είναι αυτά τα παιδιά κατά εθνικότητα;
  Φυσικά ρωσικά από την πλευρά του πατέρα μου! Και αυτό είναι υπέροχο! Ο Νικόλαος Β', έχοντας προοδευτικό μυαλό, ήταν περισσότερο θρησκευόμενος στην εμφάνιση παρά στην ψυχή του. Και φυσικά έθεσε τη θρησκεία στην υπηρεσία του κράτους και όχι το αντίστροφο!
  Ο Νικόλαος Β' ενίσχυσε έτσι την εξουσία του ανάμεσα στην ελίτ. Οι άντρες το ήθελαν αυτό εδώ και πολύ καιρό. Και επιτάχυνε τη ρωσικοποίηση των περιχώρων.
  Λοιπόν, ούτε οι ιερείς πείραζαν. Επιπλέον, η πίστη αποδυναμώθηκε τον εικοστό αιώνα. Και η θρησκεία υπηρέτησε τον βασιλιά, χωρίς να πιστεύει πραγματικά στον Θεό!
  Και οι στρατιωτικές νίκες έκαναν τον Νικόλαο δημοφιλή στον λαό και αυτός, συνηθισμένος στον αυταρχισμό, δεν ήθελε ιδιαίτερα αλλαγές. Οι Ρώσοι δεν γνώρισαν ποτέ άλλη δύναμη!
  Και η οικονομία ανθεί, οι μισθοί αυξάνονται. Κάθε χρόνο σημειώνεται αύξηση δέκα τοις εκατό. Αλήθεια, γιατί να αλλάξεις;
  Το 1913, ο Τσάρος Νικόλαος, στην εικοστή επέτειο των Ρομανόφ, μείωσε για άλλη μια φορά την εργάσιμη ημέρα σε 10,5 ώρες και τα Σάββατα και τις προαργίες, ακόμη και σε 8 ώρες. Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των Σαββατοκύριακων και των αργιών. Άρχισε να γιορτάζεται ως ρεπό και ως ημερομηνία παράδοσης της Ιαπωνίας. Και τα γενέθλια του βασιλιά, και τα γενέθλια της βασίλισσας και η ημέρα της στέψης.
  Αφού αποδείχθηκε ότι ο διάδοχος του θρόνου είχε αιμορροφιλία, ο Τσάρος Νικόλαος πήρε δεύτερη σύζυγο. Έτσι λύθηκε το θέμα της διαδοχής στο θρόνο.
  Πλησίαζε όμως ένας μεγάλος πόλεμος. Η Γερμανία ονειρευόταν να αναδιαμορφώσει τον κόσμο. Ωστόσο, η τσαρική Ρωσία ήταν έτοιμη για πόλεμο.
  Το 1910, οι Ρώσοι προσάρτησαν το Πεκίνο και επέκτειναν την αυτοκρατορία τους. Η Βρετανία συμφώνησε σε αυτό με αντάλλαγμα μια συμμαχία εναντίον της Γερμανίας.
  Ο βασιλικός στρατός ήταν ο πολυπληθέστερος και ισχυρότερος. Ο αριθμός του σε καιρό ειρήνης έφτασε τα τρία εκατομμύρια και χίλια συντάγματα. Η Γερμανία είχε μόνο εξακόσιες χιλιάδες σε καιρό ειρήνης. Συν την Αυστροουγγαρία, αλλά τα στρατεύματά της δεν είναι έτοιμα για μάχη!
  Αλλά οι Γερμανοί εξακολουθούν να σχεδιάζουν να πολεμήσουν με τη Γαλλία και τη Βρετανία. Και πού μπορούν να τραβήξουν δύο μέτωπα;
  Οι Ρώσοι έχουν τα πρώτα ελαφρά άρματα μάχης στον κόσμο "Luna"-2 σε μαζική παραγωγή. Και τετρακινητήρια βομβαρδιστικά "Ilya Muromets" και μαχητικά με πολυβόλα "Alexander" και πολλά άλλα. Και φυσικά ισχυρός στόλος.
  Η Γερμανία δεν έχει ίσες δυνάμεις.
  Και οι Γερμανοί αποφάσισαν ακόμα να επιτεθούν στο Βέλγιο και να παρακάμψουν το Παρίσι. Δεν υπήρχε τίποτα για αυτούς εδώ.
  Ο πόλεμος όμως άρχισε έτσι κι αλλιώς. Η Γερμανία έκανε τη μοιραία της κίνηση. Και τα στρατεύματά της μετακινήθηκαν στο Βέλγιο. Μόνο οι δυνάμεις είναι άνισες. Τα ρωσικά στρατεύματα κινούνται ήδη σε όλη την Πρωσία και την Αυστροουγγαρία. Και το τανκ Luna-2 με ταχύτητα 40 χιλιομέτρων είναι ήδη μια κολοσσιαία δύναμη.
  Επιπλέον, σημειώστε ότι ο Τσάρος Νικόλαος ήταν τυχερός που ξεκίνησε ο πόλεμος. Ο ίδιος ο Τσάρος δεν θα είχε επιτεθεί στη Γερμανία. Και έτσι από τη ρωσική πλευρά υπάρχει μια μεγάλη, συντριπτική υπεροχή σε δυνάμεις, άρματα μάχης, υπεροχή στο πυροβολικό και η καλύτερη αεροπορία σε ποσότητα και ποιότητα. Και μια ισχυρότερη οικονομία, καθώς ήταν δυνατό να αποφευχθεί η ύφεση που προκάλεσε η επανάσταση και η ήττα στον πόλεμο. Και έτσι συνεχώς υπάρχει μια έξαρση και η επιτυχία μετά την επιτυχία.
  Προφανώς οι Γερμανοί δέχθηκαν επίθεση. Και μετά μπήκαν οι ίδιοι με τις κύριες δυνάμεις, εναντίον της Γαλλίας και της Βρετανίας. Πού πρέπει να πάνε;
  Πάρτε την Ιταλία και κηρύξτε τον πόλεμο στην Αυστροουγγαρία! Το μόνο συν είναι ότι η Τουρκία μπήκε στον πόλεμο κατά της Ρωσίας. Αλλά αυτό είναι ακόμα καλύτερο για τον βασιλιά• μπορεί επιτέλους να πάρει την Κωνσταντινούπολη και τα στενά για τον εαυτό του! Ετσι...
  Και επίσης τέσσερις μάγισσες, αιώνια νεαρές γηγενείς πιστές Νατάσα, Ζόγια, Αουρόρα, Σβετλάνα στη μάχη! Και θα σε χτυπήσουν ήδη! Θα χτυπήσουν λοιπόν και τους Γερμανούς και τους Τούρκους!
  Ο συγγραφέας και ποιητής Oleg Rybachenko ξύπνησε. Για πάντα, η νεαρή μάγισσα-μάγισσα εκπλήρωσε την υπόσχεσή της, δίνοντας στον Νικόλαο Β' την τύχη του Βλαντιμίρ Πούτιν και τώρα ο Oleg Rybachenko πρέπει να εκπληρώσει τη δική του. Το ξύπνημα δεν ήταν εύκολο. Το σώμα του αγοριού χτυπήθηκε από ένα σκληρό μαστίγιο. Το αγόρι πετάχτηκε πάνω. Ναι, ο Oleg Rybachenko είναι τώρα ένα μυώδες αγόρι, αλυσοδεμένο από τα χέρια και τα πόδια του. Μπορείτε να δείτε ένα μαυρομαυρισμένο, ξηρό και πνευμονώδες σώμα, με εξέχοντες μύες. Ένας πραγματικά δυνατός και ανθεκτικός σκλάβος, με δυνατό δέρμα που είναι τόσο σκληρό που το χτύπημα του επόπτη δεν μπορεί να το κόψει. Τρέχεις για πρωινό με τα άλλα αγόρια, σηκώνοντας από το χαλίκι όπου οι νεαροί σκλάβοι κοιμούνται εντελώς γυμνοί και χωρίς κουβέρτες. Είναι αλήθεια ότι είναι ζεστό εδώ, το κλίμα είναι σαν την Αίγυπτο. Και το αγόρι είναι όλο γυμνό, μόνο αλυσίδες. Ωστόσο, είναι αρκετά μακριά και πρακτικά δεν παρεμποδίζουν το περπάτημα ή την εργασία. Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα σε αυτά.
  Πριν φας, ξεπλένεις τα χέρια σου στο ρέμα. Παίρνετε μια μερίδα: πολτοποιημένο ρύζι και σάπια κομμάτια ψαριού. Ωστόσο, σε ένα πεινασμένο σκλάβο, αυτό φαίνεται σαν λιχουδιά. Και μετά πας στο ορυχείο. Ο ήλιος δεν έχει ανατείλει ακόμα το πρωί και είναι αρκετά ευχάριστο.
  Τα ξυπόλυτα πόδια του αγοριού έχουν γίνει τόσο τραχιά και καυλιάρητα που τα μυτερά βότσαλα δεν πονάνε καθόλου, γαργαλάνε ακόμη και ευχάριστα.
  Λατομεία όπου εργάζονται παιδιά κάτω των δεκαέξι ετών. Φυσικά έχουν μικρότερα αυτοκίνητα και εργαλεία. Πρέπει όμως να δουλεύεις δεκαπέντε, δεκαέξι ώρες, όπως και οι ενήλικες.
  Μυρίζει, οπότε ανακουφίζονται ακριβώς στο κάρβουνο. Η δουλειά είναι απλή: κόψτε πέτρες με αξίνες και μετά μεταφέρετέ τις σε καλάθια ή σε φορεία. Μερικές φορές πρέπει να σπρώξετε και το τρόλεϊ. Συνήθως τα αγόρια την σπρώχνουν ανά δύο και στα τρία. Αλλά ο Oleg Rybachenko επιλέγεται μόνος του γιατί είναι πολύ δυνατός. Και κρατάει την αξίνα στα χέρια του σαν ενήλικας. Πρέπει να ολοκληρώσει ένα πολύ μεγαλύτερο έργο από τα υπόλοιπα.
  Είναι αλήθεια ότι σου δίνουν όλο και πιο συχνά. Τρεις φορές την ημέρα, όχι δύο φορές.
  Το σκλάβο του οποίου το σώμα έχει κατοικήσει ο Oleg Rybachenko είναι εδώ εδώ και αρκετά χρόνια. Υπάκουοι, εργατικοί, όλες οι κινήσεις εξασκούνται μέχρι αυτοματισμού. Πραγματικά καταραμένο δυνατό, ανθεκτικό και πρακτικά δεν γνωρίζει κόπωση. Αλλά ταυτόχρονα, το αγόρι σχεδόν δεν μεγαλώνει και τώρα δεν φαίνεται περισσότερο από δώδεκα, με μέσο ύψος για αυτήν την ηλικία.
  Αλλά δύναμη... Για αρκετούς ενήλικες. Ένας νεαρός ήρωας. Ο οποίος, όμως, όπως φαίνεται δεν θα ενηλικιωθεί ποτέ, και δεν θα αφήσει μούσι.
  Και δόξα τω Θεώ! Ως συγγραφέας και ποιητής, ο Oleg Rybachenko δεν του άρεσε να ξυρίζεται. Δουλεύεις για τον εαυτό σου και σπας πέτρες, τις θρυμματίζεις. Και στο καλάθι. Μετά το μεταφέρεις στο τρόλεϊ. Είναι δύσκολο να την πιέσεις και τα παιδιά το κάνουν εναλλάξ.
  Τα αγόρια εδώ είναι σχεδόν μαύρα, αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι είτε ευρωπαϊκά, είτε ινδουιστικά είτε αραβικά. Επιπλέον, υπάρχουν πολύ περισσότερα ευρωπαϊκά.
  Ο Όλεγκ τους κοιτάζει πιο προσεκτικά. Οι σκλάβοι δεν επιτρέπεται να μιλάνε, τους χτυπούν με μαστίγιο.
  Ο Oleg Rybachenko είναι επίσης σιωπηλός προς το παρόν. Και σπουδάζει. Εδώ, εκτός από άνδρες επόπτες, υπάρχουν και γυναίκες. Είναι επίσης σκληροί και χτυπιούνται με μαστίγιο.
  Επιπλέον, δεν έχουν όλα τα αγόρια το δέρμα τόσο δυνατό όσο του Oleg. Πολλοί άνθρωποι σκάνε και αιμορραγούν. Και οι φρουροί μπορούν να σε χτυπήσουν μέχρι θανάτου. Η δουλειά είναι πολύ δύσκολη και τα αγόρια, ειδικά όταν ανατέλλει ο ήλιος, αρχίζουν να ιδρώνουν πολύ.
  Και εδώ δεν υπάρχει ένας ήλιος, αλλά δύο. Και αυτό κάνει τη μέρα πολύ μεγάλη. Και υπάρχει πολλή δουλειά. Τα αγόρια δεν έχουν χρόνο να κοιμηθούν και να χαλαρώσουν. Αυτό είναι μεγάλο μαρτύριο για αυτούς.
  Ο Oleg Rybachenko δούλευε μόνος του, τεμαχίζοντας και φορτώνοντας μηχανικά. Ανακατεύομαι για τον εαυτό μου...
  Και φαντάστηκε μια εικόνα του τι συνέβαινε αφού ο Νικόλαος Β' κέρδισε την επιτυχία του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
  Η Natasha, η Zoya, η Aurora και η Svetlana επιτίθενται στους Αυστριακούς στο Przemysl. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν αμέσως το Lvov. Και επιτίθενται στο πιο δυνατό φρούριο.
  Τα κορίτσια είναι γυμνόποδα και με μπικίνι, που τρέχουν γρήγορα στους δρόμους της πόλης.
  Ψιλοκόβουν τους Αυστριακούς και ρίχνουν μικρούς δίσκους με τα ξυπόλητά τους.
  Την ίδια στιγμή τα κορίτσια τραγουδούν:
  - Ο Τσάρος Νικόλαος είναι ο μεσσίας μας,
  Ένας τρομερός ηγεμόνας της ισχυρής Ρωσίας...
  Όλος ο κόσμος τρέμει - πού θα πάει -
  Για τον Νικολάι με ένα τραγούδι μπροστά!
  Η Νατάσα κόβει τους Αυστριακούς, ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και αρχίζει να τραγουδά:
  - Για τη Ρωσία!
  Η Ζόγια συντρίβει επίσης τους εχθρούς της και τραγουδά μαζί με την όρεξη:
  - Για τη βασιλική αυτοκρατορία!
  Και μια χειροβομβίδα που πέταξε το γυμνό της πόδι πετάει! Αυτό είναι ένα κορίτσι δολοφόνο. Μπορεί να συνθλίψει το σαγόνι σας και να πιει τη θάλασσα!
  Και η Aurora, επίσης, ρίχνει ένα δίσκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, σκορπίζει τους Αυστριακούς και τρίζει:
  - Για το μεγαλείο της Ρωσίας!
  Και θα βγάλει τα πολύ κοφτερά δόντια του! Που αστράφτουν σαν κυνόδοντες.
  Η Σβετλάνα επίσης δεν ξεχνά να υποχωρήσει και βρυχάται:
  - Rus' του Αγίου και Αήττητου Νικολάου Β'!
  Το κορίτσι δείχνει τεράστιο πάθος. Και με ξυπόλητα τα πετάει όλα και πετάει δώρα!
  Η Νατάσα, πυροβολώντας και ψιλοκόβοντας και ρίχνοντας φονικά όπλα με τα γυμνά της πόδια, τρίζει:
  - Λατρεύω τη Ρωσία μου! Λατρεύω τη Ρωσία μου! Και θα σας κόψω όλους!
  Και η Ζόγια πυροβολεί και ουρλιάζει, πετώντας κάτι εκρηκτικό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Μεγάλος Τσάρος Νικόλαος! Ας του ανήκουν και τα βουνά και οι θάλασσες!
  Η Aurora, ουρλιάζοντας με άγρια, ξέφρενη οργή και πετώντας δώρα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ουρλιάζει:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει! Τολμηρά κορίτσια συντρίβουν τους εχθρούς με γυμνά πόδια και γυμνά τακούνια!
  Και πάλι τα κορίτσια είναι σε άγρια βιασύνη. Αιχμαλωτίζουν το Przemysl εν κινήσει και τραγουδούν, συνθέτοντας καθώς προχωρούν.
  Η αγία μας Ρωσία δοξάζεται,
  Υπάρχουν πολλές μελλοντικές νίκες σε αυτό...
  Το κορίτσι τρέχει ξυπόλητο
  Και δεν είναι πιο όμορφη στον κόσμο!
  
  Είμαστε οι τολμηροί Rodnoverki ,
  Οι μάγισσες είναι πάντα ξυπόλητες...
  Τα κορίτσια αγαπούν πολύ τα αγόρια
  Η άγρια ομορφιά του!
  
  Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ
  Ας μην υποχωρούμε στους εχθρούς μας...
  Αν και τα πόδια μας είναι γυμνά,
  Θα υπάρξουν πολλές μελανιές!
  
  Είναι πιο ωραίο για τα κορίτσια να βιάζονται
  Ξυπόλητος στο κρύο...
  Είμαστε πραγματικά λύκοι
  Μπορούμε να το χτυπήσουμε!
  
  Δεν μπορούμε να μας σταματήσουν
  Μια τρομερή ορδή Φριτς...
  Και δεν φοράμε παπούτσια
  Ο Σατανάς μας φοβάται!
  
  Τα κορίτσια υπηρετούν τον Θεό Ροντ,
  Το οποίο φυσικά είναι υπέροχο...
  Είμαστε υπέρ της δόξας και της ελευθερίας,
  Ο Κάιζερ θα είναι λίγο άσχημος!
  
  Για τη Ρωσία, που είναι πιο όμορφη από όλες,
  Οι μαχητές σηκώνονται...
  Φάγαμε λιπαρό χυλό
  Οι μαχητές δεν λυγίζουν!
  
  Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει
  Η δύναμη των κοριτσιών είναι τεράστια...
  Και δεν θα χύσει δάκρυ,
  Γιατί είμαστε ταλέντο!
  
  Κανένα κορίτσι δεν μπορεί να λυγίσει,
  είναι πάντα δυνατά...
  Πολεμούν λυσσαλέα για την Πατρίδα,
  Αφήστε το όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα!
  
  Θα υπάρχει ευτυχία στο σύμπαν
  Ο Ήλιος θα είναι πάνω από τη Γη...
  Με την άφθαρτη σοφία σου,
  Μπαγιονέτα ο Κάιζερ!
  
  Ο ήλιος πάντα λάμπει στους ανθρώπους,
  Πάνω από την πιο ευρύχωρη χώρα,
  Ευτυχισμένοι ενήλικες και παιδιά,
  Και κάθε αγωνιστής είναι ήρωας!
  
  Ποτέ δεν υπάρχει πολλή ευτυχία
  Εμπιστεύομαι ότι θα είμαστε τυχεροί...
  Αφήστε τον κακό καιρό να εξαφανιστεί -
  Και ντροπή στους εχθρούς!
  
  Ο Θεός της φυλής μας είναι τόσο υπέρτατος,
  Δεν υπάρχει πιο όμορφος από Αυτόν...
  Θα γίνουμε ψηλότερα στην ψυχή,
  Για να τους κάνει εμετό ο κακός!
  
  Ας νικήσουμε τους εχθρούς μας, πιστεύω
  Λευκός, Ρώσος Θεός είναι μαζί μας...
  Η ιδέα θα είναι χαρά,
  Μην αφήνετε το κακό να μπει στο κατώφλι σας!
  
  Λοιπόν, εν ολίγοις, στον Ιησού,
  Θα είμαστε πάντα πιστοί...
  Είναι ένας Ρώσος Θεός, ακούστε,
  Λέει ψέματα ότι είναι Εβραίος Σατανάς!
  
  Όχι, στην πραγματικότητα, ο Παντοδύναμος Θεός,
  Η Παναγία μας Οικογένεια...
  Πόσο αξιόπιστος είναι η στέγη,
  Και ο Υιός του-Θεός Σβάρογκ!
  
  Λοιπόν, με λίγα λόγια, για τη Ρωσία,
  Δεν είναι ντροπή να πεθάνεις...
  Και τα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα από όλα,
  Η γυναίκα έχει τη δύναμη της αρκούδας!
  
  
  ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ
  Ο Χίτλερ απλά δεν άλλαξε το σχέδιο της OKW και η επίθεση στο Στάλινγκραντ πραγματοποιήθηκε τόσο από το βορρά όσο και από το νότο, από τις ομάδες στρατού Α και Β. Και η επίθεση ανατέθηκε στον Μάινσταϊν . Ως αποτέλεσμα, το Στάλινγκραντ έπεσε μέσα σε δέκα ημέρες από την επίθεση από όλες τις πλευρές. Και τα σοβιετικά στρατεύματα βρέθηκαν εντελώς περικυκλωμένα. Μετά την οποία η Βέρμαχτ κινήθηκε κατά μήκος της ακτής του Βόλγα προς την Κασπία Θάλασσα. Πώς απάντησε ο Κόκκινος Στρατός; Η επίθεση στο κέντρο δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη.
  Επιπλέον, η Ιαπωνία κέρδισε τη μάχη του Midway, αν και δεν άνοιξε δεύτερο μέτωπο, αλλά κατέλαβε τα νησιά της Χαβάης. Και την ίδια στιγμή, οι χερσαίες μονάδες των σαμουράι κινήθηκαν προς την Ινδία. Για να διατηρήσει αυτή την αποικία, η Βρετανία έπρεπε να αποσύρει μερικά στρατεύματα από την Αίγυπτο, εγκαταλείποντας την επιχείρηση Torch.
  Οι Γερμανοί είχαν την πρωτοβουλία στο ανατολικό μέτωπο. Η ταχεία κατάληψη του Στάλινγκραντ κατέρρευσε τη νότια πλευρά. Ο Φριτς γλίστρησε στην Κασπία Θάλασσα και έκοψε τον Καύκασο από ξηρά. Και τότε η Türkiye μπήκε στον πόλεμο. Ο στρατός της, αν και όχι πολύ δυνατός, είναι αρκετά πολυάριθμος και ικανός να πολεμήσει γενναία.
  Ήδη από τις πρώτες μέρες, οι Τούρκοι κατέλαβαν το Μπατούμι και περικύκλωσαν το Ερεβάν. Ναι, τα επιτεύγματά τους είναι αξιοπρεπή, αφού ο Κόκκινος Στρατός είναι καθηλωμένος από το γερμανικό μέτωπο.
  Να σημειωθεί ότι οι Ναζί εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι τα σοβιετικά στρατεύματα μπήκαν στη μάχη απευθείας από τα τρένα και τα χτύπησαν τμηματικά. Αυτό βέβαια είχε αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία του πολέμου.
  Ο Στάλιν ήταν επίσης νευρικός και τρομοκρατημένος - απαίτησε να κρατήσει τον Καύκασο με κάθε κόστος.
  Με λίγα λόγια, η ηρωική άμυνα του Στάλινγκραντ δεν λειτούργησε και όλα κατέρρευσαν. Και ακόμη και η απουσία ιαπωνικών τμημάτων στην Άπω Ανατολή δεν βοήθησε.
  Οι Γερμανοί κινήθηκαν κατά μήκος της ακτής της Κασπίας Θάλασσας, στο Νταγκεστάν. Για να σταματήσουν να μαζεύουν σκόνη - αλλά οι δυνάμεις είναι άνισες, επιπλέον, ο Κόκκινος Στρατός αντιμετώπισε μεγάλες δυσκολίες με τις προμήθειες. Και υπέκυψε. Και οι Krauts βομβάρδισαν ενεργά.
  Οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδόν δεν άγγιξαν το Τρίτο Ράιχ, αποσπασμένοι από τις νίκες της Ιαπωνίας. Η Βρετανία αποδυναμώθηκε κάπως και επίσης δεν μπήκε σε μπελάδες! Τώρα οι Γερμανοί είχαν πάρα πολλά αεροσκάφη και μπορούσαν πραγματικά να τους ασκήσουν πίεση.
  Ο Στάλιν έδειξε τα χειρότερα του προσόντα και πολύ συχνά έχανε την ψυχραιμία του και φώναζε, αλλά δεν έπαιρνε τις καλύτερες αποφάσεις.
  Έτσι η απώλεια του Καυκάσου έγινε αναπόφευκτη.
  Γίνεται ήδη μάχη στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν.
  Τα σοβιετικά κορίτσια παλεύουν απελπισμένα. Εδώ οι καλλονές τσακώνονται απελπισμένα.
  Και δεν υποχωρούν και δεν τα παρατάνε. Και σέρνονται γύρω από το πίσω μέρος τους.
  Η Νατάσα, η Ζόγια, η Αυγουστίνα και η Σβετλάνα έσυραν τον Γερμανό στρατηγό από τα μετόπισθεν. Αυτό είναι ωραίο. Τα κορίτσια τον γονάτισαν και τον ανάγκασαν να τους φιλήσει ξυπόλητα. Τους χτύπησε με μεγάλο ενθουσιασμό! Και έγλειψε τα τακούνια των κοριτσιών.
  Τα κορίτσια πολεμιστών είναι γενικά τόσο σέξι και γοητευτικά. Μετά έδωσαν τη μάχη του Φριτς.
  Η Νατάσα ξέκοψε με μια έκρηξη, κόβοντας τους Ναζί. Πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλη δόξα!
  Η Ζόγια πυροβόλησε επίσης και τσούριζε:
  - Για την Πατρίδα και τον Στάλιν!
  Το πήρε και πέταξε τη χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Σκόρπισε τους Ναζί και ούρλιαξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα και καταπληκτικά.
  Ο Αυγουστίνος πέταξε επίσης μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και βγάζοντας τα δόντια της, την πήρε και σφύριξε:
  - Τόσο τσακώνομαι! Σαν εξολοθρευτής!
  Και η Σβετλάνα θα εκτοξεύσει επίσης κάτι τόσο θανατηφόρο και καταστροφικό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και πάλι θα τραγουδήσει:
  - Η φιλία μας είναι μονολιθική και αυτό αντιπροσωπεύει!
  Τέσσερα, τσακώνονται έτσι - αυτά είναι κορίτσια! Οι αστείες καλλονές δείχνουν τις μακριές τους γλώσσες ως απάντηση.
  Πολεμιστές της υψηλότερης κατηγορίας. Και πώς θα σε χτυπήσουν, και πώς θα σε φωνάξουν.
  Συνθλίβουν τους Γερμανούς σαν τη μούρη με την πρέσα.
  Η Νατάσα πυροβόλησε, πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Είμαστε πολεμιστές του φωτός και του κόκκινου πανό!
  Η Ζόγια εκτόξευσε επίσης τον δολοφόνο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και μύρισε:
  - Και θα πολεμήσουμε για τον Λένιν!
  Και μετά έσφαξε τον Αυγουστίνο, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Στο όνομα της μεγάλης χαράς!
  Και τότε η Σβετλάνα πυροβόλησε και εκτόξευσε χειροβομβίδες με τα γυμνά της πόδια, βρυχώνοντας:
  - Θα το αναλάβουμε και θα το γυρίσουμε!
  Οι τέσσερις εργάζονται ενεργά και πυροβολούν. Λοιπόν, αυτά είναι τελικά κορίτσια που ξέρουν πολλά από την εξόντωση. Και δεν τσακώνονται έτσι.
  Και όπως θα έπρεπε να είναι για πραγματικούς τερματιστές... Πολεμιστές που πετούν ψηλά. Και έχουν πάθος για την καταστροφή.
  Η Νατάσα πέταξε ξανά μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι και σφύριξε:
  - Αυτόν τον κόσμο τον αντιλαμβάνομαι τέλεια ως όξυνση της ταξικής πάλης!
  Η Ζόγια σφύριξε επίσης, πετώντας μια θανατηφόρα χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Ποιο σπίτι θα έχει κόκκινη σημαία!
  Και τότε ο Αυγουστίνος έδωσε σειρά. Κόρεψε τους Ναζί και πέταξε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι - σφυρίζοντας:
  - Υπέροχος χώρος, αυτή είναι η γη μας και όλοι μας!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά ικανοί να σκίσουν ακόμη και ένα μαξιλάρι θέρμανσης.
  Και τότε η Σβετλάνα διώχνει μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι, πυροβολεί μια έκρηξη και λέει με οργή:
  - Έξαλλος η φωτιά και το άλογο!
  Τα κορίτσια, φυσικά, θα αναμειχθούν. Και κρύβουν κεφάλια.
  Και από τη γερμανική πλευρά, το πλήρωμα του Gerd πολεμά στο T-4. Και πάλι, μόλις ξεκινήσει, δεν θα ζεσταθείτε και δεν θα μπορείτε να καταστείλετε τέτοια πίεση. Τα κορίτσια έχουν τέτοια κολασμένη φωτιά στα μάτια τους.
  Αυτοπυροβολούνται και δεν δίνουν καμία πιθανότητα σωτηρίας. Και δεν μπορείτε να αντισταθείτε στα λευκά, μαργαριταρένια δόντια τους.
  Οι πολεμιστές είναι επιθετικοί και ουρλιάζουν:
  - Άγριο άρωμα! Θα στείλουμε όλους τους εχθρούς στην κόλαση!
  Η Γκέρντα θα πυροβολήσει, θα χτυπήσει τα τριάντα τέσσερα και θα τρίξει:
  - Μελλοντικές νίκες!
  Η Σάρλοτ πατάει τη σκανδάλη με τα ξυπόλυτα πόδια της και γουργουρίζει:
  - Θα σε ξεσκίσουμε!
  Η Μάγδα πυροβόλησε επίσης, κατέστρεψε το Τ-26 και είπε:
  - Θα το αποκαλύψουμε.
  Και κούνησε τα γυμνά δάχτυλά της.
  Και η Χριστίνα, επίσης, πατάει τα ξυπόλυτα πόδια της στα πετάλια και σφυρίζει:
  - Μπράβο για το πάρτι μας!
  Τα κορίτσια φυσικά είναι σχεδόν γυμνά με μπικίνι και ξυπόλητα. Και ταυτόχρονα άκρως σέξι.
  Και διεξάγουν επιθέσεις με το όχι πολύ τέλειο, αλλά αποτελεσματικό Τ-4 τους. Και πυροβολούν κατά του εχθρού. Μην υποχωρείτε σε τέτοια κορίτσια σε τίποτα! Και πώς ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Και πώς κάνουν γκριμάτσα!
  Η Γκέρντα βρυχάται στον εαυτό της, πυροβολώντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Η Γκέρντα λατρεύει να σκοτώνει, αυτή η Γκέρντα!
  Και πάλι εκτοξεύει οβίδες.
  Και τότε η Σάρλοτ πυροβολεί με τη σειρά της και βρυχάται, χτυπώντας τους τριάντα τέσσερις:
  - Θα τους σκίσω το στομάχι!
  Και με ξυπόλητα θα ξαναρχίσει.
  Και τότε η Χριστίνα θα προσθέσει τον δολοφόνο. Χρησιμοποιώντας επίσης γυμνά δάχτυλα.
  Και θα βρυχάται:
  - Είμαι η ενσάρκωση της επιθετικότητας!
  Τι μέση που έχει, και σμιλεμένους κοιλιακούς!
  Και τότε η Μάγδα θα το πάρει και θα το χαστουκίσει και θα βρυχηθεί:
  - Μπανζάι!
  Και τα πόδια της είναι επίσης γυμνά και λαξευμένα!
  Οι τέσσερις Γερμανίδες πιέζουν τον εαυτό τους και πραγματικά κερδίζουν. Έχει τόση επιθετικότητα και ζωντάνια.
  Οι πολεμιστές χρησιμοποιούν το καλάμι και πυροβολούν. Δεν αφήνουν τον Κόκκινο Στρατό να φύγει.
  Και οι γυναίκες πιλότοι πολεμούν επίσης στον ουρανό, και το δείχνουν αυτό. Ότι το πνεύμα τους είναι αμέτρητο.
  Εδώ είναι το νεότερο γερμανικό Focke-Wulf. Η Γερτρούδη είναι σε αυτό. Και αυτό το κορίτσι δείχνει ότι είναι πιο κουλ από τους άντρες. Έτσι τραμπουκίζει τους φασίστες. Δεν τους δίνει το παραμικρό έλεος. Η Γερτρούδη ξεκίνησε τον πραγματικό αγώνα.
  Και καταρρίπτει ένα Σοβιετικό Yak και ουρλιάζει:
  - Είμαι σούπερ κορίτσι!
  Μετά θα το πάρει και θα δείξει τη γλώσσα του. Και πάλι θα αναλάβει την ολοκληρωτική εξόντωση. Αυτό είναι το κορίτσι. Και επίσης ξυπόλυτη και με μπικίνι. Και τότε η LAGG καταρρίφθηκε και βρυχήθηκε ξανά:
  - Πιλότος πυροβολητής!
  Και θα γελάει με τα πνευμόνια του. Και μετά θα κατεβάσει το PE-2. Ένα τέτοιο κορίτσι, της πιο cool εμβέλειας και κλάσης. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε ξανά έναν ελιγμό και κατέστρεψε το Yak με αεροβόλα. Και θα προσπαθήσει .
  - Είμαι η λύκος του ουρανού!
  Και πώς βγάζει τα δόντια του! Και πώς να αγριέψεις! Τι γιαγιά! Μπαμπά σε όλες τις γυναίκες!
  Αλλά, φυσικά, οι φασίστες προσπαθούν να επιτεθούν και στο νότο.
  Εκεί, συγκεκριμένα, ο πιλότος Helga μάχεται στο ME-109. Και με τόση επιτυχία που πετάνε θραύσματα από τους Βρετανούς.
  Ένα κορίτσι χτύπησε μια Mustang και τραγούδησε:
  - Μια λιλά ομίχλη επιπλέει από πάνω μας!
  Γενικά πόσο καλό είναι να παλεύεις ξυπόλητος και με μπικίνι. Πόσο πρακτικό είναι αυτό! Και είναι πολύ βολικό.
  Η Helga είναι πιλότος. Ο Φύρερ ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να ακούει συμβουλές και να επιτρέπει στα κορίτσια να πηγαίνουν σε τανκς, αεροπλάνα και στο στρατό. Και πόσο καλύτερα πήγαν τα πράγματα για τους Krauts.
  Οι ίδιοι δεν περίμεναν ότι τα σώματα των γυναικών ήταν τόσο αποτελεσματικά. Εδώ η Helga κερδίζει περίφημα δυναμική και λογαριασμούς.
  Η κοπέλα πατάει τα πεντάλ με τα ξυπόλυτα πόδια της και βρυχάται:
  - Είμαι μια τόσο ευχάριστη μικρή αγελάδα!
  Η Helga καταρρίπτει άλλα δύο αγγλικά αεροπλάνα και τσιρίζει:
  - Πίσω μου υπάρχουν Γερμανοί στρατιώτες στη σειρά!
  Και κατέρριψε και βομβιστή! Τι κορίτσι! Σε όλα τα κορίτσια, ένας μεγάλος και ψύχραιμος πολεμιστής. Αν όντως εξοντώνει, το κάνει επίσης χωρίς καμία τελετή ή οίκτο.
  Τα κορίτσια εδώ είναι τόσο σέξι!
  Και τα στρατεύματα του Ρόμελ σκίζουν την έρημο, χωρίς να περιμένουν να φτάσουν επιπλέον δυνάμεις. Πρέπει να κερδίσουμε, άρα πρέπει. Ο θρυλικός διοικητής "Desert Fox" ήταν ήδη συνηθισμένος να πολεμά με ανώτερες δυνάμεις. Και οι στρατιώτες του είναι έτσι. Εδώ, για παράδειγμα, είναι μια επιλεγμένη ομάδα γυναικών πολεμιστών των SS. Μεταφέρθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν το μέτωπο ράγιζε, οι Γερμανοί υποχωρούσαν και οι Βρετανοί, αντίθετα, έσπασαν, απελευθέρωναν το Tolbuk και απειλούσαν να πετάξουν τη Βέρμαχτ από το αφρικανικό έδαφος.
  Τότε ο δαιμονισμένος Φύρερ πρότεινε: μεταφορά ενός θηλυκού τάγματος τίγρεων. Όχι γιατί οι κυρίες θα αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων, αλλά για να ντρέπονται οι άντρες, ειδικά οι Ιταλοί, και να παλεύουν πολύ πιο επιθετικά και πιο επιδέξια. Άλλωστε, αν τα κορίτσια της ελίτ, σκληραγωγημένα από τη σκληρή προπόνηση, είναι μπροστά, τότε οι άντρες θα ντρέπονται πολύ.
  Οι πολεμιστές πολέμησαν μόνο με μπικίνι, χρησιμοποιώντας ειδικές κρέμες για προστασία. Επί έξι μήνες, τα γυμνά, κοριτσίστικα πόδια τους καύλωναν τόσο που δεν φοβήθηκαν την άμμο καυτή σαν τηγάνι και από το μαύρισμα το δέρμα τους απέκτησε ένα σκούρο σοκολατί χρώμα. Και πολλοί έχουν ήδη δεκάδες πτώματα πίσω τους.
  Η Margo και η Shella είναι δύο πολύ νέοι, αλλά ήδη σκληραγωγημένοι από τη μάχη Άριοι. Είναι οι νεότεροι του λόχου, αλλά σε έξι μήνες έχουν ήδη κερδίσει τον Σιδηρούν Σταυρό, Πρώτης Τάξης (δεύτερης τάξης, όλοι στο τάγμα τον είχαν ήδη), είναι αδίστακτοι και ευγενικοί.
  Η Μάργκοτ είχε μαλλιά στο χρώμα της φωτιάς και η Σέλα ήταν μια κατάλευκη ξανθιά με μια νότα μελιού. Εδώ πολεμούν, αποκρούοντας την επίθεση των βρετανικών τανκς που αντεπιτίθενται. Οι Matildas, με την ισχυρή τους πανοπλία, προχωρούν. Ακολουθούν βατά Cromwells με ισχυρά εκρηκτικά οβίδες και ελαφρύτερα οχήματα. Τα κορίτσια θάφτηκαν στην άμμο. Είναι ανώφελο να πυροβολούν τέτοια τανκς κατά μέτωπο. Πρέπει να αποφύγουμε να γίνουν αντιληπτοί και μετά...
  Το "Matilda" και το "Cromwell" ζυγίζουν περίπου τριάντα τόνους και όταν περνούν πάνω από χαρακώματα σκαμμένα στην πηλό άμμο, γίνεται τρομακτικό. Χύνεται στους γυμνούς, μαυρισμένους λαιμούς σου και νιώθεις το τρομερό βάρος των καθάρτων μηχανών πάνω σου. Εδώ είναι το ίδιο "Cromwell", ένα τυπικό σίδερο με κεκλιμένη θωράκιση 70 mm, που ακόμη και ένα όπλο 88 mm δεν μπορεί πάντα να το πάρει. Μυρίζει βρετανικό, πολύ πικάντικη βενζίνη και λάδι κινητήρα. Τα κορίτσια έχουν τις δικές τους εκπλήξεις, εύκολα μπελάδες. Τα πρώτα μοντέλα της Faustpatrons. Δεδομένου ότι οι άντρες, όπως συνηθίζεται, αφήνουν πρώτα τις κυρίες, οπότε δοκιμάζουν τα πιο πρόσφατα και, όπως είναι αναμενόμενο, πολλά υποσχόμενα όπλα.
  Έβαλαν όμως και τα κορίτσια, σε αντίθεση με το υποκριτικό σύνθημα του ναζισμού: "ο πόλεμος είναι αντρική υπόθεση, η ειρήνη για τις γυναίκες!", στα πράγματα.
  Ωστόσο, το πεζικό έμεινε πίσω, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να καθίσει στα χαρακώματα και να κερδίσει.
  Η Σέλα λέει ψιθυριστά, φοβούμενη να φτερνιστεί από την άμμο που πέφτει από την τάφρο και βουλώνει τα ρουθούνια της:
  - Μόνο η γήρανση στο πεδίο της μάχης θα σας επιτρέψει να αποφύγετε τη ζύμωση της σαμπάνιας της νίκης που έχει σαπίσει λόγω χαμένων προθεσμιών!
  Η Margo συμφώνησε:
  - Αυτός που δεν έχει αντοχές θα ζήσει το ξινό κρασί της ήττας και το πικρό της απώλειας!
  Αλλά οι Matildas, οι Cromwells και μια ντουζίνα ελαφριές μαγκούστες βρίσκονται ήδη πίσω τους. Τώρα ήρθε η ώρα του θερισμού.
  Η Σέλλα, της οποίας τα κάποτε μαργαριταρένια μαλλιά έχουν γκριζάρει από τη σκόνη, και ακουμπάει τις γυμνές της φτέρνες στην καυτή άμμο, στρέφεται νοερά στην Παναγία και σε άλλους αγίους, λέγοντας, μη με απογοητεύετε. Το δάχτυλο πιέζει ομαλά το πόδι, έτσι ώστε το σωρευτικό φορτίο να πηγαίνει απευθείας στη δεξαμενή αερίου.
  Η Μαργκώ τραβάει τη σκανδάλη μαζί της, επίσης αργά. Μετά από αυτό και τα δύο κορίτσια δέρνουν το ένα το άλλο με τα χέρια τους. Οι γομώσεις χτυπούν κατευθείαν στην πρύμνη και μετά εκρήγνυνται οι δεξαμενές αερίου. Πορτοκαλί φλόγες πέφτουν σαν αφρός κυμάτων στον αέρα και ακούγονται οι κατάρες κάποιου.
  Στη συνέχεια, τα κοντά ρύγχη των βρετανικών τανκς κουλουριάζονται από τους κραδασμούς σε περίεργους σωλήνες.
  Και τα κορίτσια τίγρη ρίχνουν γενναία χειροβομβίδες στους εχθρούς. Και θραύσματα πετούν προς όλες τις κατευθύνσεις, σχίζοντας την πανοπλία σαν το πόδι μιας πύρινης γάτας, ένα καταστροφικό ρεύμα συσσωρευμένων σωματιδίων.
  Εδώ είναι η γυναικεία οργή, λέγοντας ότι οι Γερμανίδες σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζονται από ψυχραιμία. Και ξέρουν να πολεμούν... Και να πνίγει η επίθεση.
  Είναι πολύ πιο εύκολο να αποκρούσει κανείς την επίθεση του πεζικού, που αποτελείται, κατά κανόνα, από Άραβες και μαύρους που στρατολογούνται μέσω επιδρομών ή διαφόρων υποσχέσεων. Βλέποντας ότι τα τανκς χτυπήθηκαν και υπήρχε σοβαρή αντίσταση μπροστά, υποχώρησαν πίσω στις πρώτες απώλειες.
  Λοιπόν, και μετά στρέφονται εντελώς στη γενική πτήση. Δεδομένου ότι αυτό είναι το στυλ - προσβάλετε τους αδύναμους, έτσι ας είναι για τα τέρατα!
  Όταν τελικά η επίθεση έσβησε και τα κορίτσια συνέχισαν το τρέξιμό τους στην έρημο το βράδυ, είχαν μια συζήτηση καθώς περπατούσαν. Η Σέλα ρώτησε τη Μάργκοτ:
  - Πιστεύεις ότι θα είμαστε ακόμα στην Αλεξάνδρεια;
  Ο πολεμιστής της φωτιάς απάντησε με σιγουριά:
  - Νομίζω ότι το αργότερο τον Νοέμβριο, ή ίσως τον Οκτώβριο, θα καταλάβουμε επιτέλους την Αίγυπτο.
  Η Shella λογικά και χωρίς να δίνει σημασία στον κνησμό στα κάλους της πατούσας, από την καυτή άμμο, πρότεινε:
  - Όταν αυτό το καρφί στο κάτω μέρος μας , η βάση στη Μάλτα, καταστραφεί, ο εφοδιασμός γίνεται καλύτερος, καθώς φτάνουν νέες μονάδες, ο εχθρός δεν θα έχει πλέον ευκαιρία.
  Η Μάργκοτ κοίταξε τριγύρω για να δει πόση ώρα είχε απομείνει ο ήλιος πριν δύσει. Για να ξαπλώσω επιτέλους και να κοιμηθώ καλά. Η εγγύτητα του αστεριού που κοκκινίζει στον ορίζοντα ηρέμησε τον πολεμιστή. Εκείνη νωχελικά παρατήρησε:
  - Νομίζω ότι ο Φύρερ δεν θα παραλείψει να επαναλάβει την υπέροχη προσγείωση στην Κρήτη μετά το Περού- Χάμπορ και Μίντγουεϊ . Μόνο που αυτή τη φορά θα κατεδαφίσουν ουσιαστικά τη Μάλτα.
  Η Σέλα φώναξε στον ουρανό με μια κατάρα:
  - Είθε ο Παντοδύναμος να μετατρέψει όλες τις βρετανικές βάσεις σε κόλαση.
  Ο ήλιος τελικά κρύφτηκε πίσω από τον ορίζοντα, η πιο δροσερή μέρα του χρόνου, η 21η Οκτωβρίου, έφτασε στο τέλος της. Και μαζί του ξεκίνησε η Επιχείρηση Πολική Άρκτος. Γιατί λευκό; Πονηρή παραπληροφόρηση για να κάνει τον κόσμο να πιστεύει ότι μιλάμε για το βορρά, αλλά στην πραγματικότητα η συντριβή του μποξέρ βρίσκεται στο νότο.
  Η μεγαλύτερη βρετανική βάση έμοιαζε πραγματικά με κόλαση. Δέχτηκε επίθεση από περισσότερα από χίλια βομβαρδιστικά που συγκεντρώθηκαν από ολόκληρο το ανατολικό μέτωπο και έχοντας λάβει αξιοπρεπή εμπειρία μάχης, μαζί με μαχητικά συνοδείας. Οι Βρετανοί, βέβαια, μάχονταν πολύ καιρό, αλλά δεν περίμεναν μια τόσο ισχυρή μαζική επίθεση. Πράγματι, ποιος θα πίστευε ότι οι Krauts θα αποφάσιζαν να αποκαλύψουν το μέτωπο, ακόμα κι αν ο εχθρός είχε προσωρινά ηρεμήσει. Όμως οι Βρετανοί στρατιώτες ξυλοκοπούνται πλέον ανελέητα. Για παράδειγμα, τα πλοία τους δέχονται επίθεση από το Yu-87, το περίφημο "πράγμα". Όχι πολύ γρήγορα, αλλά διαθέτοντας την υψηλότερη (για την εποχή τους) ακρίβεια βομβαρδισμού, βασανίζουν τον βρετανικό στόλο κρυμμένο στους όρμους. Τα πιο σύγχρονα Focke-Wulf δεν είναι πολύ πίσω, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του ίδιου του θρυλικού von Rudel, του βασιλιά των επιθετικών αεροσκαφών. Γνωστό για τη βύθιση του ισχυρότερου σοβιετικού θωρηκτού, του θωρηκτού Marat.
  Για παράδειγμα, ο δεκανέας Ρίτσαρντ βλέπει γύπες να κυλούν από ένα λόφο σαν έλκηθρο. Πολλά γερμανικά βομβαρδιστικά βγαίνουν από μια τρύπα πάγου σαν αρπακτικά ψάρια. Ο ήδη ώριμος Άγγλος κλείνει το τηλέφωνο έντρομος. Δεν είχε ξαναδεί τόσο τρομερό θέαμα. Οι σειρήνες ηχούν πολύ αργά, αφού έχουν σκάσει οι βόμβες. Το κύμα έκρηξης εκτοξεύει Βρετανούς στρατιώτες, κομμένα χέρια και πόδια πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένα από τα σιδερένια κράνη πυρπολήθηκε και χτύπησε τον αστυνομικό στο πρόσωπο. Και πώς φωνάζει:
  - Ο Τσόρτσιλ είναι καπούτ! Ο Χίτλερ είναι κουλ!
  Τα βρετανικά αντιαεροπορικά δεν άρχισαν να πυροβολούν αμέσως, αλλά μόνο όταν έπεσαν χιλιάδες βόμβες ταυτόχρονα. Ο εχθρός υπολόγισε τα πάντα σωστά: ούτε μια βόμβα δεν πρέπει να πάει χαμένη. Συντρίψτε λοιπόν τον εχθρό και χτυπήστε. Όλοι οι τομείς είναι προσημειωμένοι στον χάρτη. Επιπλέον, οι θρασείς Βρετανοί δεν μεταμφιέστηκαν καν σωστά. Πολλά από τα αντιαεροπορικά πυροβόλα τους βρίσκονται σε κοινή θέα και είναι τα πρώτα που παρασύρονται.
  Εδώ η κάννη ενός αντιαεροπορικού όπλου των 85 χιλιοστών, μήκους τριάντα δύο ποδιών, πετάχτηκε και λύγισε στον αέρα σαν τιμόνι. Στη συνέχεια συνετρίβη, συντρίβοντας πέντε Άγγλους. Ένας από τους μαύρους είχε σκιστεί την κοιλιά του και του έπεσαν τα έντερα.
  Και έπεσαν βόμβες, και όλα πήραν φωτιά, μια αποθήκη καυσίμων βρόντηξε, άρχισαν να εκρήγνυνται, σκορπίζοντας οβίδες σχεδόν σε ολόκληρο τον σκελετό, μετά χτυπήθηκε μια άλλη αποθήκη. Επιπροσθέτως, οι σειρήνες που ήταν τοποθετημένες στα φέρινγκ του Yu-87 και του Focke-Wulf ούρλιαζαν ενοχλητικά, προκαλώντας άγρια φρίκη στους μαύρους και στους Άραβες από τα αποικιακά στρατεύματα. Φαίνεται όμως ότι και οι λευκοί είναι το ίδιο φοβισμένοι.
  Για παράδειγμα, δύο βρετανικές φρεγάτες συγκρούστηκαν, τόσο πολύ που οι λέβητες βρόντηξαν. Και ακόμη και τα συντρίμμια των φρεγατών που είχαν απογειωθεί εξερράγησαν στον αέρα σαν ναρκοθετημένα χωράφια και το καταδρομικό απλώς βυθίστηκε στον πάτο.
  Το αγγλικό τανκ "Cromwell" με κοντό ρύγχος, αλλά με αξιοπρεπή ταχύτητα και αρκετά ισχυρή μετωπική θωράκιση, επιτάχυνε πανικόβλητο και εμβόλισε τη δική του αποθήκη, συντρίβοντας ακόμη και μια ντουζίνα από τους δικούς του αναστατωμένους στρατιώτες στην πορεία. Το χάος μεγάλωσε. Το αγγλικό αεροπλανοφόρο άρχισε να πέφτει και το ισχυρό dreadnought άνοιξε πυρ... στην ακτή, όπου σμήνωναν οι δικοί του στρατιώτες.
  Και σε αυτόν τον υπόκοσμο, δύο άνθρωποι έμειναν εντελώς ατάραχοι. Ένας από αυτούς ήταν ένας Ινδός, που άναβε σιγά σιγά μια πίπα και η άλλη ήταν μια γυναίκα, σαφώς αραβικής καταγωγής, αλλά με στρατιωτική στολή. Οι δυο τους δεν δίνουν σημασία στον βιαστικό θάνατο. Ή μάλλον, μια ολόκληρη ορδή ιππέων του αφανισμού έπαιζε ένα ασυνήθιστο παιχνίδι τράπουλας. Ήταν ένα παιχνίδι πενήντα δύο φύλλων με τζόκερ, και μάλιστα σύμφωνα με τους κανόνες που επινόησε ο ίδιος ο ερυθρόδερμος.
  Μια Άραβα δήλωσε:
  - Ωστόσο, υπάρχει πολύς θόρυβος! Και γιατί να δημιουργείται τέτοιος πανικός;
  Ένας από τους στρατιώτες, με την πλάτη του κομμένη από σκάγια, κόντεψε να τρέξει πάνω στον Ινδιάνο, αλλά τον πέταξαν απρόσεκτα σαν γατάκι. Σταγονίδια αίματος έπεσαν στο κοκκινόχρωμο πρόσωπο και τις έγλειψε χαμογελώντας. Τότε παρατήρησε:
  - Ο θόρυβος είναι για αδύναμους, χλωμούς ανθρώπους. Εμείς οι Απάτσι σκεφτόμαστε έτσι - αν δεν υπάρχει εχθρός, τότε εμφανίζεται εχθρός - ακόμα καλύτερα!
  Η μελαχρινή γυναίκα παρατήρησε:
  - Αυτή είναι μια τυπική αδυναμία όσων ομολογούν την πίστη του Χριστού. Τους αρέσει να μιλούν για θυσίες, αλλά δεν θυσιάζονται.
  Ο Ινδός έγνεψε γρήγορα:
  - Η τάξη χτίζεται σε ένα θεμέλιο όπου το τσιμέντο είναι η πίστη και η άμμος είναι η θέληση! Η πίστη είναι μια καρδιά από χρυσό και η θέληση είναι μια σιδερογροθιά! Μόνο οι χλωμοπρόσωποι δεν έχουν ούτε το ένα ούτε το άλλο.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 5
  Και υπάρχει επίσης ένα κορίτσι στο γερμανικό βομβαρδιστικό. Σε αυτή την περίπτωση η Βιόλα. Μια πολύ όμορφη ξανθιά, και η σύντροφός της είναι η Νικολέττα. Και τα δύο κορίτσια είναι πολύ σέξι. Μια βόμβα πέφτει από ύψος. Και επίσης οι πολεμιστές είναι ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Τα κορίτσια βρυχώνται μόνοι τους:
  - Είμαστε τόσο κλέφτες που είμαστε υπεράνθρωποι!
  Η Νικολέττα φτύνει και βόμβες από την άτρακτο. Και καταστρέφει τον εχθρό. Οι Βρετανοί το καταλαβαίνουν έτσι.
  Η Βιόλα θα εκτοξεύσει και μια δολοφονική βόμβα από ψηλά. Και θα σκοτώσει τους μαχητές της Αυτοκρατορίας του Λέοντα.
  Και επίσης πώς πάει:
  - Ενσταλάρω τον φόβο στη Βρετανία!
  Και κουνάει το γυμνό του πόδι. Και τραγουδήστε:
  - Θα σκίσουμε τον Τσόρτσιλ!
  Τα κορίτσια από το Yu-188 είναι πολύ καλά στο να ρίχνουν βόμβες. Το αυτοκίνητό τους είναι καινούργιο και πιο εξελιγμένο. Ο σχεδιασμός του όπλου του είναι πολύ γρήγορος.
  Έτσι τα κορίτσια και ένας Άγγλος μαχητής καταρρίφθηκαν.
  Το αεροπλάνο τους είναι αρκετά γρήγορο. Οι πολεμιστές χρησιμοποιούν ξανά τα γυμνά τους πόδια για να εξαπολύσουν την καταστροφή.
  Η βιόλα βρυχάται:
  - Οδηγώ όλους τους εχθρούς μου στο φέρετρο!
  Η Νικολέτα ουρλιάζει:
  - Και ρίχνω τον εχθρό!
  Και πώς μπορεί να πάρει και να κουνήσει τα ξυπόλητα πόδια του!
  Αυτά είναι τα κορίτσια και πώς χτυπούν τους εχθρούς. Και μη σταματάς. Γνήσιοι Άριοι.
  Και όταν στρίβουν και τινάζουν τα γυμνά τους βυζιά.
  Και ρίχνουν ξανά βόμβες.
  Και υπάρχουν κορίτσια εδώ, σε άλλα αεροπλάνα. Εδώ είναι η Εύα που ρίχνει βόμβες. Καταστρέφει τους Άγγλους και τραγουδά:
  - Είμαι τόσο υπέροχος!
  Και η Εύα κάνει επίσης πετάλι με τα ξυπόλυτα πόδια της.
  Αλλά η Βιόλα θα ξαναρίξει τη βόμβα και θα βρυχηθεί:
  - Είμαι ένα άγριο κορίτσι, θέλω δέκα άντρες σε μια ώρα, που είναι πολύ ωραίο και εκπληκτικό!
  Αρκετοί καιόμενοι Βρετανοί στρατιώτες έσπευσαν στο νερό για να ξεπλύνουν τις φλόγες. Έβραζε ακόμα και από την είσοδο στο νερό, ακούστηκαν κραυγές και άγρια γκρίνια. Και αιματηροί κύκλοι σέρνονταν στον αφρό της θάλασσας, παχύς στην αρχή, μετά απλώνονταν σταδιακά και ωχριούνταν. Και οι πολεμιστές αυτού που κάποτε ήταν η μεγαλύτερη και πιο εκτεταμένη αυτοκρατορία στη Γη έχασαν την ανθρώπινη εμφάνισή τους. Η Άραβα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Και αυτοί οι άντρες μας αναγκάζουν να φοράμε μπούρκα!
  Ο κόκκινος άντρας, στραβοκοιτάζοντας πονηρά, παρατήρησε:
  - Προφανώς τους τρομάζει το απειλητικό βλέμμα σου!
  Η Άραβα ξεγύμνωσε τα δόντια της σαρκαστικά και είπε:
  - Η απαλότητα μιας γυναίκας είναι παρόμοια με τη σκληρότητα της πανοπλίας, μόνο πολύ πιο θανατηφόρα και πολύπλευρη στην προστασία!
  Οι Γερμανοί προτίμησαν να επιτεθούν αμέσως με όλη τους τη δύναμη, την τακτική ενός πυγμάχου που, υπολογίζοντας στην απροετοιμασία του εχθρού, ορμά αμέσως με όλη του τη δύναμη προς τον εχθρό. Όταν δεκάδες εχθρικά αεροπλάνα καίγονται σε αεροδρόμια, δεν μπορούν να απογειωθούν. Όταν οι δικές τους βόμβες εκρήγνυνται μέσα στα Λάνκαστερ, καταστρέφοντας τα πάντα γύρω τους. Σκληρή αλλά αποτελεσματική τακτική. Έτσι η συμφωνία του κάτω κόσμου έφτασε στο απόγειο της δύναμής της, και μετά άρχισε να υποχωρεί.
  Αλλά αυτό, φυσικά, δεν τελείωσε εκεί• το αερομεταφερόμενο τμήμα τέθηκε σε δράση. Ενώ οι Βρετανοί ακολουθούν τέτοια θεραπεία, μπορούν να ληφθούν καθόλου χλιαρά. Ευτυχώς, τα ανεμόπτερα προσγείωσης έχουν ήδη κατασκευαστεί στις απαιτούμενες ποσότητες και οι μέθοδοι ρυμούλκησής τους έχουν βελτιωθεί. Ίσως το καλύτερο στον κόσμο σήμερα.
  Πετάνε λοιπόν, όχι σαν χαρταετοί - πιο αργά, αλλά αρκετά γρήγορα, και μάλιστα με τη συνοδεία της μουσικής του Βάγκνερ - του αγαπημένου αριστουργήματος του Χίτλερ. Ποιος άλλος ζωντανός θυμήθηκε την ταινία "Apocalypse", όπου οι Αμερικανοί χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμένη μουσική όταν επιτέθηκαν στους Βιετναμέζους. Πόσο τους τρόμαξε. Ιδού λοιπόν ο Βάγκνερ, και τα βροντερά μοτίβα, μέσω ενισχυτών. Οι αλεξιπτωτιστές άλειψαν τα πρόσωπά τους με φώσφορο και βάφτηκαν• φαίνονται ανατριχιαστικοί, σαν τους δαίμονες του κάτω κόσμου τους. Επίσης βασίζεται σε ψυχολογική επίδραση. Επιπλέον, μερικά αντιδραστήρια και μερικά τσιπς μαγνησίου προστέθηκαν στον φώσφορο για να προκαλέσουν λάμψη τουλάχιστον για μικρό χρονικό διάστημα. Τόσο ανατριχιαστικό, ειδικά με φόντο την καπνιστή λάμψη και τις πολυάριθμες φωτιές. Έχουν ακόμη και πολυβόλα, επίσης καμουφλαρισμένα σε σχήμα στόματος δράκου. Τότε χτυπούν τα μελωδικά γερμανικά και αιχμαλωτισμένα υποπολυβόλα. Και οι κουρεμένες, σχισμένες τάξεις πέφτουν στις μπότες των νικητών. Και πολλοί απλά προτιμούν να τα παρατήσουν, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ περισσότεροι Βρετανοί από Γερμανοί.
  Ένας Ινδός και μια Άραβα κρύφτηκαν σε μια μικρή, προσεκτικά καμουφλαρισμένη τρύπα. Ο Redskin σημείωσε:
  - Λοιπόν, τα οργώσαμε!
  Η μαυρομάλλης ξαφνιάστηκε:
  -Εμείς λες; Ίσως εννοείς εμάς;
  Ο Ινδός κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Οχι! Οι Palefaces χτυπούν τους Βρετανούς και αυτό είναι καλό σημάδι! Και όταν έρθει η ώρα, θα έρθουν και οι διακοπές μας! Πότε θα ελευθερώσουν οι Ινδοί την ήπειρό τους!
  Η Άραβα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Εσείς, κατά τύχη, διεκδικείτε την εξουσία σε όλο τον κόσμο;
  Ο Ινδός με στοργή, σαν να εξηγούσε σε ένα διανοητικά καθυστερημένο παιδί, χαμογέλασε:
  - Όσοι θέλουν να πάρουν πολλά, συνήθως μένουν χωρίς τίποτα! Το μεγάλο κουτάλι λοιπόν είναι λαχταριστό!
  Ο Φύρερ, φυσικά, δεν είδε τι έκαναν τα γεράκια και τα γεράκια του, αλλά κατ' αρχήν μάντεψε ότι η γερμανική στρατιωτική μηχανή θα έδινε τα πάντα με ακρίβεια. Σε γενικές γραμμές, οι γερμανικές στρατιωτικές επιθετικές επιχειρήσεις μέχρι το Kursk Bulge πραγματοποιήθηκαν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο. Κάποιοι τα αποκαλούν ακόμη και στάνταρ. Είναι ακόμη περίεργο ότι μια τέτοια μηχανή γλίστρησε και στη συνέχεια διαλύθηκε εντελώς.
  Και τα κορίτσια βλέπουν ένα παρόμοιο όνειρο, ένα είδος προφητικού οράματος, που διακόπτεται από μια σκληρή εντολή - άνοδος!
  
  
  ΤΣΑΡ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ
  Ο Νικόλαος Β' έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας στην Ιαπωνία. Ακόμη και τότε πέθανε όταν ήταν διάδοχος του θρόνου. Μια διάσημη απόπειρα δολοφονίας που συνέβη στην πραγματική ιστορία. Ο Τσαρέβιτς Νικόλαος τραυματίστηκε, αλλά επέζησε από θαύμα.
  Αλλά δεν έγινε κανένα θαύμα. Αυτή η τύχη, για τον πιο άτυχο τσάρο σε όλη την ιστορία της Ρωσίας. Ο Νικόλαος πέθανε... Και μαζί του πέθανε και ο μεγάλος ηττημένος, που φυσικά άθελά του, αλλά και πάλι κατέστρεψε τη βασιλική αυτοκρατορία και τη δυναστεία.
  Και το 1894, σε ηλικία δεκαπέντε ετών, ο Μιχαήλ Β' ανέβηκε στο θρόνο. Αδελφός του Τσάρου Νικολάου. Το άτομο γενικά δεν είναι ανόητο, αρκετά σκληρό και γενναίο. Ο Μιχαήλ Αλεξάντροβιτς Ρομάνοφ διέταξε μια άγρια μεραρχία κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και διακρίθηκε στη μάχη. Γενικά, ήταν πιο σκληρός άντρας από τον Νικολάι, ψηλότερος, με πιο εκφραστικό πρόσωπο. Ήταν πιο έξυπνος; Ο Νικόλαος Β' δεν είναι ένα ηλίθιο, ταλαντούχο άτομο. Αλλά και πάλι όχι αρκετά σκληρός, με ισχυρή θέληση και γεννημένος για να γίνει βασιλιάς. Συν, φυσικά, τα προβλήματα του Νικολάου Β', ειδικά με τη γυναίκα του.
  Ο Μιχαήλ δεν είναι πιο ανόητος από τον αδερφό του, και το πιο σημαντικό, είναι πιο τυχερός... Λοιπόν, Νικολάι, εξακολουθεί να είναι κακό όνομα για τους τσάρους. Και ο Νικολάι ήταν ο πρώτος που απέτυχε. Από την αρχή, η εξέγερση των Δεκεμβριστών. Στη συνέχεια, η ανεπιτυχής έναρξη του πολέμου με το Ιράν. Η νίκη κατακτήθηκε, αλλά δεν υπήρξαν πολλές κατακτήσεις. Και το Ιράν δεν είναι a priori αντίπαλος της Ρωσίας. Πόλεμος με την Τουρκία. Επίσης, δεν ήταν πολύ επιτυχημένο στην αρχή. Και οι νίκες στοίχισαν πολύ αίμα. Και είναι λίγες οι κατακτήσεις.
  Και μετά ο πόλεμος στον Καύκασο για σχεδόν σαράντα χρόνια με τον Σαμίλ. Και αυτό είναι κακό, η επέκταση έχει παγώσει. Και τέλος, ήττα στον Κριμαϊκό πόλεμο. Και σύμφωνα με φήμες, ο Τσάρος Νικόλαος ήταν ο πρώτος που αυτοκτόνησε.
  Ναι, αυτός ο βασιλιάς ήταν άτυχος. Ο Μιχαήλ ο Πρώτος... Βασίλευε στον καιρό των προβλημάτων. Έσωσε τη Ρωσία. Κατέκτησε μερικές πόλεις από την Πολωνία. Έκανε κάποια πρόοδο στη Σιβηρία. Δεν έζησε όμως πολύ. Αλλά ο βασιλιάς ήταν, γενικά, κανονικός. Και χωρίς σοβαρά τρυπήματα.
  Η πολιτική του Μιχαήλ Ρομάνοφ ήταν η ίδια με αυτή του Νικολάου Β΄: επέκταση στην Κίνα και την Ανατολή. Κατασκευή του Port Arthur. Διπλωματία με τη Γερμανία, προετοιμασία για πόλεμο με την Ιαπωνία. Φυσικά, ήταν προφανές ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς πόλεμο με τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Κρίμα που οπλιζόταν ενεργά. Και ο νεαρός τσάρος ήθελε δόξα, ήθελε κατάκτηση, ήθελε να δημιουργήσει την Κίτρινη Ρωσία. Επιπλέον, ήταν προφανές ότι η Κίνα υποσχέθηκε να γίνει μια κολοσσιαία δύναμη στο μέλλον και θα ήταν καλύτερα να τη διχάσει τώρα. Ενώ είναι κατακερματισμένη.
  Η Ιαπωνία επιτέθηκε στη ρωσική μοίρα στο Πορτ Άρθουρ.
  Τότε στάλθηκε ο ναύαρχος Μακάροφ. Αυτή τη φορά δεν υπήρξε θάνατος. Εν μέρει επειδή ο Μιχαήλ δεν επέτρεψε στον Τσάρεβιτς Κύριλλο να παρέμβει στον Μακάροφ και δεν βρισκόταν στο πλοίο. Και αυτό άλλαξε λίγο τη διαδρομή.
  Ο ναύαρχος Μακάροφ εκπαίδευσε τη μοίρα. Στη συνέχεια, όταν οι Ιάπωνες πιάστηκαν σε νάρκες, μπόρεσε να επιτεθεί στον στόλο του Τόγκο.
  Η ναυμαχία έληξε με πειστική νίκη του ρωσικού στόλου. Ωστόσο, αργότερα, οι Ιάπωνες πολιόρκησαν ωστόσο το Πορτ Άρθουρ. Αλλά όχι για πολύ. Ο Μιχαήλ απομάκρυνε τον Κουροπάτκιν, διορίζοντας έναν νεότερο και πιο ικανό διοικητή. Και πάλι οι νίκες κερδήθηκαν στην ξηρά.
  Η Ιαπωνία, γενικά, ηττήθηκε στη θάλασσα. Και τότε τα στρατεύματα αποβιβάστηκαν.
  Ο σαμουράι παραδόθηκε. Η Ρωσία ανέκτησε τα νησιά Κουρίλ, κατέλαβε την Ταϊβάν και την Κορέα.
  Στη συνέχεια, μια σειρά από κινεζικές επαρχίες έγιναν εθελοντικά μέρος της αυτοκρατορίας, σχηματίζοντας τη Zheltorossiya. Η βασιλική αυτοκρατορία επεκτάθηκε και άκμασε.
  Χωρίς Δούμα, χωρίς περιττή δημοκρατία. Όχι ζωή, αλλά χάρη! Ραγδαία ανάπτυξη της χώρας. Αλλά φυσικά ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Και τώρα ήρθε η ώρα του δράκου.
  Αλλά εκείνη τη στιγμή η Ρωσία είχε ήδη ελαφρά τανκς "Luna"-2, βαριά άρματα μάχης "Peter the Great", σχεδιασμένα από τον γιο του Mendeleev και τα πιο ισχυρά βομβαρδιστικά στον κόσμο: "Svyatogor" και "Ilya Muromets". Τέτοια ήταν ήδη η δύναμη!
  Και ο ρωσικός στρατός άρχισε να κερδίζει από τις πρώτες μέρες. Και ο αριθμός των τσαρικών στρατευμάτων, λόγω του ότι η Κίνα ήταν ήδη κατά το ήμισυ προσαρτημένη, ήταν μεγάλος.
  Τα ρωσικά στρατεύματα νίκησαν τους Γερμανούς στην ανατολική Πρωσία και περικύκλωσαν το Königsberg. Πήραν αμέσως και το Λβιβ και το Πρζεμισλ. Η Ρωσία είχε πάρα πολλούς στρατιώτες και μεγάλο αριθμό ελαφρών, κινητών αρμάτων μάχης. Το οποίο δεν είχε όμοιο και έδειξε τρομερή δύναμη. Ο ένας στρατός μετά τον άλλο έπεφτε.
  Ο ρωσικός στρατός έχει ήδη καταλάβει τη Βουδαπέστη.
  Η Γερμανία βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Τα ρωσικά στρατεύματα πλησίαζαν ήδη το Όντερ. Η Ιταλία κήρυξε επίσης τον πόλεμο στην Αυστρία. Είναι αλήθεια ότι η Οθωμανική Αυτοκρατορία μπήκε στον πόλεμο κατά της Ρωσίας. Αλλά αυτό μετατράπηκε μόνο σε ήττα και ήττα σε όλα τα μέτωπα.
  Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη διασχίσει το Όντερ. Και τον χειμώνα άρχισαν να εισβάλλουν στο Βερολίνο. Δεν υπήρχε τίποτα να κρατήσει την πόλη. Έτσι, οι Γερμανοί έχουν ακόμα πολλή δύναμη δεμένη στη Δύση.
  Και ο Wilhelm και το αρχηγείο του κήρυξαν βιαστικά την ειρήνη ή μάλλον την παράδοση.
  Ο πόλεμος κράτησε μόνο έξι μήνες. Τα ρωσικά στρατεύματα κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη. Και η Τουρκία καταλήφθηκε από τον στρατό του Τσάρου Μιχαήλ Β'.
  Μετά την οποία συνήφθη ειρήνη στο Πέτερχοφ. Η Αυστροουγγαρία διαλύθηκε και έπαψε να υπάρχει. Η Γαλικία και η Μπουκοβίνα έγιναν ρωσικές επαρχίες. Η Τσεχία και η Σλοβακία έγιναν βασίλεια με αρχηγό τον Τσάρο Μιχαήλ Β'. Η Ουγγαρία αναγνώρισε επίσης τον Ρώσο Τσάρο ως μονάρχη της.
  Η Κρακοβία και άλλα εδάφη εισήλθαν στο Βασίλειο της Πολωνίας. Η Ανατολική Πρωσία αποκόπηκε, το Ντάντσιγκ έγινε ρωσική πόλη. Η Μικρά Ασία και το μεγαλύτερο μέρος του Ιράκ με τη Βαγδάτη έγινε ρωσική. Οι Βρετανοί έλαβαν μόνο την επαρχία της Βασόρας και την Παλαιστίνη και η Γαλλία έλαβε τη νότια Συρία.
  Δημιουργήθηκε επίσης το βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας, στο οποίο ο Μιχαήλ Β' έγινε συγκυβερνήτης. Άρπαξα λίγο για μένα και την Ιταλία. Έτσι, η Ρωσία μπόρεσε να γίνει μεγάλος κατακτητής. Και υπέστη μικρές απώλειες με μικρά έξοδα. Αλλά η Γερμανία έπρεπε να πληρώσει στη Ρωσία το μεγαλύτερο μέρος των αποζημιώσεων. Εντυπωσιακή νίκη!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Μετά από αυτό έγιναν αρκετοί ακόμη μικροί πόλεμοι. Η Ρωσία κατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος του Αφγανιστάν - ο νότος πήγε στη Βρετανία και τα δύο τρίτα του Ιράν - ο νότος ήταν επίσης Βρετανός. Τότε τα τσαρικά, γαλλικά και βρετανικά στρατεύματα χώρισαν τελικά τη Σαουδική Χερσόνησο. Προέκυψε η ηγεμονία. Η Ιαπωνία κατάφερε επίσης να αρπάξει μερικές γερμανικές κτήσεις για τον εαυτό της.
  Μέχρι το 1929, η οικονομική ανάπτυξη παρατηρήθηκε σε όλο τον κόσμο - η ισχυρότερη στη Ρωσία. Ακολούθησε όμως η Μεγάλη Ύφεση. Αυτό έφερε τον Χίτλερ στην εξουσία στη Γερμανία.
  Στη Ρωσία, επίσης, παρατηρήθηκε αύξηση των επαναστατικών και απεργιακών συναισθημάτων. Αλλά το 1931 ξέσπασε ένας νέος πόλεμος με την Ιαπωνία για την Κίνα. Η Ρωσία ήταν ισχυρότερη και ο στόλος διοικούνταν από τον άξιο διάδοχο του ναύαρχου Makarov - ναύαρχο Kolchak.
  Η νίκη, η απόβαση και η Ιαπωνία με όλες τις κτήσεις της στον Ειρηνικό έγινε επαρχία της Ρωσίας. Και ο Τσάρος Μιχαήλ Β' και επίσης ο Αυτοκράτορας της Ιαπωνίας. Ναι, λειτούργησε τόσο καλά. Όμως ο αγώνας για παγκόσμια κυριαρχία δεν τελείωσε.
  Ο Χίτλερ αύξανε τις δυνάμεις του. Και προέκυψε ένας συνασπισμός: Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, ενάντια στη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και τις ΗΠΑ.
  Το 1940, ο τσαρικός στρατός ουσιαστικά ολοκλήρωσε την κατάκτηση της Κίνας και έπεσε σε γαλλικές, ολλανδικές και αγγλικές κτήσεις.
  Ο Χίτλερ ξεκίνησε τον πόλεμο στις 22 Ιουνίου 1941 εισβάλλοντας στη Γαλλία. Ο Φύρερ είχε ένα υπέροχο σχέδιο και την ιδιοφυΐα του Μάινσταϊν. Η Ρωσία εξαπέλυσε επίθεση κατά των βρετανικών και γαλλικών αποικιών στην Ασία και την Αφρική. Αυτός είναι ένας τόσο σκληρός πόλεμος.
  Η Ρωσία κατείχε ήδη την πρώτη θέση στον κόσμο όσον αφορά τον πληθυσμό, ο στρατός της ήταν εξοπλισμένος με τα καλύτερα και πιο προηγμένα άρματα μάχης και αεροσκάφη. Ελικόπτερα, μαχητικά, επιθετικά αεροσκάφη, βομβαρδιστικά, συμπεριλαμβανομένων τζετ, είναι ήδη σε μαζική παραγωγή! Γενικά, κατά κάποιο τρόπο όλα πάνε υπέροχα.
  Ο Χίτλερ κατέλαβε τη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Δανία σε ενάμιση μήνα! Η τσαρική Ρωσία κατέλαβε τη Νορβηγία και τη Σουηδία. Όπως και η Ινδία, η Ινδοκίνα, το νότιο Ιράν, η Σαουδική Χερσόνησος και εισήλθαν στην Αίγυπτο.
  Τα αποικιακά αγγλικά και γαλλικά στρατεύματα διακρίνονταν για τη χαμηλή μαχητική τους ικανότητα και είχαν πολύ χαμηλό στρατιωτικό πνεύμα - παραδόθηκαν πρακτικά χωρίς αντίσταση.
  Ο Χίτλερ ήθελε να μετακομίσει ο ίδιος στην Αφρική, αλλά η Ισπανία αντιτάχθηκε στη Γερμανία. Τότε οι φασίστες επιτέθηκαν στο καθεστώς του Φράνκο και το νίκησαν. Και μετά η Πορτογαλία. Μετά από μια σφοδρή επίθεση, το Γιβραλτάρ καταλήφθηκε!
  Στη συνέχεια, η Ρωσία και η Γερμανία κατέκτησαν την Αφρική. Εδώ, οι μεγάλοι χώροι, οι ζούγκλες, οι έρημοι και η έλλειψη δρόμων ήταν περισσότερο εμπόδιο από την αντίσταση των αδύναμων και μπερδεμένων αποικιακών στρατευμάτων της Βρετανίας, της Γαλλίας και της Πορτογαλίας.
  Υπήρξε κατάληψη εδαφών. Επεισοδιακές μάχες, εστιακή αντίσταση. Τα ρωσικά άρματα μάχης εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα και με καλή ευελιξία, ειδικά το μεσαίο: "Nikolai", το οποίο πήρε το όνομά του από τον Tsarevich Nicholas, που σκοτώθηκε από τους Ιάπωνες.
  έσωσε ο σαμουράι Τσούντα Sanzo , στη Ρωσία θα του γκρέμιζαν ένα μνημείο με τον Πύργο του Άιφελ στην Αγία Πετρούπολη. Ή ίσως ονομάσατε το τανκ προς τιμήν του.
  Σε κάθε περίπτωση, το "Nikolai"-3 ήταν μια σχετικά ελαφριά δεξαμενή - κάτω από τριάντα τόνους, κινητή με κινητήρα ντίζελ. Η ταχύτητά του ήταν μεγαλύτερη από αυτή του θρυλικού τριάντα τεσσάρων, η μετωπική του θωράκιση ήταν πιο παχιά και πιο κεκλιμένη, η σιλουέτα του ήταν χαμηλότερη και είχε ένα όπλο με μεγαλύτερη κάννη, αν και παρόμοιου διαμετρήματος 76 mm.
  Ό,τι και να πεις, η Ρωσία κατέλαβε πάνω από τα δύο τρίτα της Αφρικής, το υπόλοιπο πήγε στη Γερμανία και την Ιταλία. Και μετά τους μαζικούς βομβαρδισμούς τον Μάιο του 1942, ακολούθησε κοινή απόβαση ρωσικών και γερμανικών στρατευμάτων στη Βρετανία. Οι μάχες κράτησαν μόνο δύο εβδομάδες και η Αγγλία και η Ιρλανδία ήταν υπό κατοχή.
  Και ένα μήνα αργότερα κατέλαβαν την Ιρλανδία.
  Η Αμερική συμπεριφέρθηκε μάλλον παθητικά, φοβούμενη να μπει σε έναν τόσο επικίνδυνο πόλεμο, αλλά παρόλα αυτά βοήθησε τη Βρετανία με πόρους. Έτσι ο Χίτλερ, ο Μουσολίνι και ο Μιχαήλ Β' αποφάσισαν να τελειώσουν την πιο ισχυρή οικονομικά δύναμη.
  Επιπλέον, η Ρωσία έχει κοινά σύνορα με την Αμερική κατά μήκος της Αλάσκας. Και έχουν ήδη φτιάξει έναν σιδηρόδρομο για την Τσουκότκα - που είναι πολύ χρήσιμος για τον πόλεμο!
  Και τώρα θα κινηθεί ο ρωσικός, τσαρικός στρατός... Και θα μπει στην Αλάσκα. Αλλά τα αμερικανικά τανκς δεν πάνε καν εναντίον των Ρώσων. Αυτό έγινε.
  Τα ρωσικά στρατεύματα άρχισαν να αποβιβάζονται στην Αλάσκα την 1η Σεπτεμβρίου 1942... Και προχώρησαν με μεγάλη επιτυχία.
  Γρήγορη επέκταση του προγεφύρου. Και όπως πάντα, πανέμορφες Ρωσίδες παίρνουν μέρος στις μάχες.
  Βρίσκονται στο νεότερο τανκ Nikolai-4. Οι πολεμιστές είναι ξυπόλητοι, φορώντας μόνο μπικίνι. Και έχουν ένα πιο ισχυρό μακρόκαννο όπλο των 85 χιλιοστών: το Sherman's thunder.
  Είναι ήδη Νοέμβριος, έχει πέσει χιόνι, αλλά τα όμορφα κορίτσια: η Νατάσα, η Μαρία, η Αουρόρα και η Σβετλάνα, δεν αναγνωρίζουν κανένα ρούχο και τσακώνονται σχεδόν γυμνά.
  Εδώ οι πολεμιστές πυροβολούν και συντρίβουν με ένα ακριβές χτύπημα από μια οβίδα Σέρμαν. Ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Η Νατάσα πυροβόλησε και βρυχήθηκε:
  - Κέρδισα τους πάντες για τον βασιλιά!
  Και πώς ακόμα καίει!
  Τότε η Μαρία θα πυροβολήσει, και με τόση ακρίβεια που θα σκίσει τον πυργίσκο του Σέρμαν.
  Το πήρε και έγραψε στο Twitter:
  - Είμαι το κορίτσι που κόβει μέταλλο!
  Και τότε η Aurora θα εκτοξεύσει ένα βλήμα. Και επίσης ακριβής και σαφής.
  Ο πολεμιστής τρίζει:
  - Τα υψηλότερα ακροβατικά!
  Και τότε η Σβετλάνα θα σε κλωτσήσει με όλη της τη μανιασμένη δύναμη. Ξανθό κορίτσι καταστροφέας. Και τσιρίζει:
  - Είμαι δαίμονας της κόλασης!
  Και οι τέσσερις θα πάρουν την πορεία τους, διασχίζοντας τη νότια Αλάσκα.
  Και εδώ είναι το τανκ Alexander-4, επίσης το νεότερο μοντέλο με όμορφα κορίτσια. Ένα ισχυρό μακρόκαννο όπλο 130 χιλιοστών, έως και οκτώ πολυβόλα και ένα πλήρωμα πέντε όμορφων κοριτσιών με μπικίνι.
  Πηγαίνουν και πυροβολούν, κάνουν νοκ άουτ Αμερικανούς, διεισδύουν στους Σέρμαν.
  Η Αλένκα έβγαλε ένα βλήμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  - Για τη δόξα του Τσάρου Μιχαήλ!
  Ενώ πυροβολούσε, ο Anyuta υποστήριξε, κουρεύοντας τους Αμερικανούς:
  - Μεγάλος βασιλιάς!
  Ο Augustine χτύπησε επίσης, έσπασε το Sherman, σφυρίζοντας:
  - Για ειρήνη, εργασία, αυτοκρατορία!
  Στη συνέχεια η Μιραμπέλα άνοιξε πυρ. Έσπασε επίσης την πανοπλία του εχθρού και σφύριξε:
  - Για τη νέα ρωσική παραγγελία!
  Και τότε η Ολυμπιάδα έριξε το βλήμα, καθώς χτυπούσε και βρυχήθηκε:
  - Είμαι τόσο δύναμη και πόνος για τον εχθρό!
  Τα κορίτσια συμπεριφέρονται καλά και πυροβολούν. Στα σμαραγδένια και ζαφείρια μάτια τους οι φλόγες του κάτω κόσμου.
  Και το νεότερο τανκ Alexander-4, αδιαπέραστο από όλες τις γωνίες, προχωράει και αλωνίζει τους Αμερικάνους. Τέτοια είναι η παρουσίαση και η άνευ όρων καταστροφή.
  Και τα κορίτσια, έχει παγωνιά, και είναι απλά με μπικίνι και σχεδόν γυμνές-όμορφες! Φέρνουμε μια γάτα μαζί μας!
  Η Αλένκα θα ρίξει μια οβίδα σε ένα αμερικανικό αυτοκίνητο. Πώς το χτυπάει και τραγουδά:
  - Είμαι παγκόσμιο αστέρι!
  Και τότε ο Anyuta θα το πάρει και θα το απελευθερώσει, θα κόψει τον εχθρό και θα σφυρίσει:
  - Και δόξα στην αυτοκρατορία!
  Και τότε ο Αυγουστίνος θα χτυπηθεί από μια οβίδα, θα κουρέψει τον εχθρό, θα σπάσει την πανοπλία του εχθρού και θα τρίζει:
  - Είμαι ένα κοκκινομάλλη και ξεδιάντροπο κορίτσι!
  Και μετά θα γίνει σανδάλι η Μιραμπέλα . Και θα ρίξει ένα φονικό βλήμα στον εχθρό. Θα σκίσει τον πύργο και θα ουρλιάξει:
  - Κριάρι από κριάρι!
  Και τότε θα γίνουν ο όμορφος ήρωας Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα εκτοξεύσει τις πιο θανατηφόρες οβίδες. Θα συντρίψει το εχθρικό τανκ και θα φωνάξει:
  - Θα τους σαρώσω όλους!
  Εδώ έρχεται μια δεξαμενή βάρους εβδομήντα τόνων και καταστρέφει τους εχθρούς. Και κινείται εύκολα στο χιόνι - ο κινητήρας είναι ο πιο πρόσφατος - τουρμπίνα αερίου! Δεν μπορείς να σταματήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο τόσο εύκολα.
  Η Αλένκα τραγουδά:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει! Κανείς δεν θα μας νικήσει! Ρώσοι λύκοι σκίζουν τον εχθρό! Ρώσοι λύκοι - χαιρετισμός στους ήρωες!
  Και πάλι, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, πατώντας τη σκανδάλη, χτυπά τον εχθρό. Τι κορίτσι!
  Η Anyuta επίσης έπεσε κάτω χρησιμοποιώντας τα γυμνά της πόδια και τσίριξε:
  - Και είμαι υπέροχος!
  Και τότε ο Αυγουστίνος εκτοξεύει ένα βλήμα και ουρλιάζει:
  - Είμαι άγριο κορίτσι!
  Και η Μιραμπέλα θα κυκλοφορήσει κάτι εντελώς δολοφονικό και βρυχηθμό:
  - Σε νέα, ακλόνητα σύνορα!
  Και θα δείξει τη γλώσσα του τόσο ροζ και μακριά.
  Και μετά οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα συντρίψουν και θα συντρίψουν τους Αμερικάνους και θα το κάνουν πολύ καλά.
  Λοιπόν, γενικά, μια ξεκάθαρη νίκη είναι ορατή. Αυτή η μάχη έχει κερδηθεί και τα ρωσικά και τσαρικά στρατεύματα προχωρούν.
  Μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου 1942, όλη η Αλάσκα είχε ήδη καταληφθεί από τον τσαρικό στρατό και οι μάχες γίνονταν στον Καναδά.
  Εκτός από τα τανκς, οι γυναίκες πιλότοι μάχονται και σε αεριωθούμενα αεροσκάφη. Οι ΗΠΑ έχουν πολλή αεροπορία, αλλά η ποιότητά της είναι πολύ κακή. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τα ρωσικά αεροσκάφη. Τα οποία συντρίβουν τον εχθρό με την ένταση των τερματιστών.
  Και τα κορίτσια Αναστασία και Μαργαρίτα στα αεροπλάνα τους "Ekaterina"-6 πόσο αποτελεσματικά μαζεύουν λογαριασμούς.
  Η Αναστασία καταρρίπτει οκτώ αμερικανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη πέντε κανονιών αεροσκαφών και κραυγές:
  - Είμαι απλά ένας υπερ-κλάσης πολεμιστής!
  Και με ξυπόλητα πατάει τα πετάλια.
  Η Μαργαρίτα καταρρίπτει δέκα αμερικανικά αεροπλάνα με μια έκρηξη και τσιρίζει:
  - Και είμαι ακόμα μια τάξη υψηλότερα!
  Η Αναστασία πιέζει τις σκανδάλες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πυρπολεί τον εχθρό. Θα χτυπήσει επτά οχήματα του αμερικανικού στρατού και θα τρίζει:
  - Είμαι τόσο πολεμιστής που ο βασιλιάς χαίρεται!
  Η Μαργαρίτα θα απελευθερώσει επίσης τον δολοφόνο και θα τσιρίσει:
  - Και όχι μόνο ο βασιλιάς! Είμαστε πολύ όμορφοι!
  Τα κορίτσια τσακώνονται και χτυπούν διαφορετικά αυτοκίνητα. Πετάνε τον εχθρό σαν νεκρά ποντίκια σε έναν κάδο σκουπιδιών. Και καταστρέφουν αμερικανικά αεροσκάφη.
  Η Αναστασία κατέρριψε πολλά ακόμη αεροπλάνα και γρύλισε:
  - Για τον δικέφαλο βασιλικό αετό!
  Η Μαργαρίτα, βγάζοντας τα δόντια της, κελαηδούσε:
  - Για ένα τόσο ωραίο πράγμα!
  Και χτύπησε επίσης μια ντουζίνα ακόμη αμερικανικά αυτοκίνητα. Αυτά είναι τα κορίτσια. Τα κορίτσια λατρεύουν να σκοτώνουν. Και σκίστε το!
  Και αυτό το ζευγάρι δουλεύει...
  Μετακινείται σε επίγειους στόχους. Και πήγαινε με τους Σέρμαν, τρυπώντας τους. Σαν μεταλλική βελόνα. Και σχίζοντας το πιο δυνατό σίδερο και ατσάλι. Έτσι έγινε η πτώση τους.
  Η Αναστασία γρονθοκοπεί αρκετούς Σέρμαν και ουρλιάζει στον εαυτό της:
  - Είμαι ένα κορίτσι ικανό για πολλά!
  Η Μαργαρίτα χτυπάει και τους Αμερικάνους στη στεριά και τσιρίζει:
  - Αλλά τίποτα δεν θα με σταματήσει, και δεν με σταμάτησε ποτέ!
  Η Αναστασία συντρίβει τον εχθρό, καταρρίπτει τανκς και ουρλιάζει:
  - Για τον βασιλιά, που δεν είναι σοφότερος ή πιο ψύχραιμος!
  Τα κορίτσια είναι φυσικά υπέροχα! Και το πιο σημαντικό, με ένα μόνο μπικίνι! Και ανίκητος!
  Κανείς δεν μπορεί να νικήσει ή να σταματήσει τα κορίτσια!
  Η Αναστασία, πυροβολώντας, ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι το κορίτσι που σπάει ατσάλι!
  Η Μαργαρίτα, συνεχίζοντας τα γυρίσματα, προσθέτει:
  - Και οποιοδήποτε μέταλλο!
  Τα κορίτσια πετούν και πυροβολούν... Ακόμα κι αν κάνει κρύο και χειμώνα, αυτό δεν τους σταματά. Οι μάχες μαίνονται στον Καναδά.
  Η Αναστασία ξαναπυρίζει και βρυχάται:
  - Είμαι σαν αγόρι!
  Η Margarit επιβεβαιώνει ενεργά και σφυρίζει με τη μανία ενός πάνθηρα:
  - Είμαι αυτός που είναι πιο αστείος και πιο κουλ από όλους!
  Τα κορίτσια, όπως βλέπετε, μετρούν πραγματικά πολύ και έχουν απερίγραπτη τύχη!
  Μαζεύουν ημίγυμνους λογαριασμούς! Και δεν γνωρίζουν θλίψη, καμία αμφιβολία! Έχουν πολλές διαφορετικές απόψεις!
  Όμως, με λίγα λόγια, οι καλλονές ήταν τυχερές. Συνέλαβαν και επιτέθηκαν σε έναν στρατηγό τεσσάρων αστέρων με αεροπορικό χτύπημα. Υπέροχες ομορφιές. Θα σε γαμήσουν με τον ίδιο τρόπο!
  Και πάλι ρωσικά και γερμανικά τανκς κινούνται στον Καναδά.
  Εδώ είναι το πλήρωμα της Gerda, σε ένα γερμανικό T-4. Το αυτοκίνητο είναι ειλικρινά μάλλον αδύναμο σε σύγκριση με τα σοβιετικά αυτοκίνητα. Αλλά τα κορίτσια δεν είναι εύκολα - τσακώνονται ξυπόλητα και με μπικίνι στο κρύο. Και αυτό κάτι λέει!
  Ας το παραδεχτούμε, τέτοιοι πολεμιστές είναι κουλ! Δεν γνωρίζουν αμφιβολίες και αδυναμίες! Ζαφείρια και διαμάντια καίνε στα μάτια τους! Τέτοιες ομορφιές δεν θα δώσουν ούτε ίντσα γης στον εχθρό! Είναι άγιοι και μοχθηροί ταυτόχρονα.
  Κινούνται με κολοσσιαία ενέργεια.
  Και έτσι τσακίζουν τους Αμερικάνους.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Είμαι άγριο κορίτσι! Και καθόλου παρθένα!
  Και μετά ξεσπάει στα γέλια.
  Η Σάρλοτ πυροβόλησε επίσης από το κανόνι. Μπορεί να μην είναι πολύ ισχυρό, αλλά είναι γρήγορο:
  - Είμαι σαν καυτή μέλισσα που δαγκώνει!
  Μετά από αυτό η καλλονή θα πάρει και θα δείξει τη μακριά γλώσσα της!
  Και μετά η Χριστίνα χαστουκίζει και τρίζει:
  - Και τα φωνητικά μου! χτύπημα Klykov!
  Και θα βγάλει τα δόντια του λύκου και θα βρυχηθεί:
  - Θα υπάρξει νέα νίκη!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά τόσο σκληροί και επιθετικοί. Και έχουν τόση μυϊκή δύναμη και ξέφρενη οργή.
  Και η Μάγδα θα χτυπήσει και τον εχθρό. Θα συντρίψει έναν Sherman από απόσταση, χτυπώντας τον με μεγάλη ακρίβεια από άκρη σε άκρη και θα βρυχηθεί:
  - Είμαι τόσο cool Γερμανός!
  Οι τέσσερις, παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν είναι και το καλύτερο, αγωνίζονται με επιτυχία.
  Και γιατί? Γιατί δεν έχουν σχεδόν καθόλου ρούχα! Και οι πολεμιστές καταστρέφουν τον εχθρό πολύ όμορφα.
  Η Gerda σημειώνει περήφανα:
  - Είμαστε τόσο άξιοι του Φύρερ!
  Μετά από αυτό, η καλλονή θα πυροβολήσει ξανά και θα αποκαλύψει το χαριτωμένο προσωπάκι της.
  Οι πολεμιστές εδώ έχουν άρια πνεύμα. Και δεν φοβούνται το κρύο. Αν και ο χειμώνας στον Δυτικό Καναδά είναι ακόμα πολύ κρύος.
  Αλλά τίποτα - μόνο ξυπόλητος και σχεδόν γυμνός. Τότε θα υπάρχει καλή τύχη και νίκη!
  Αυτοί είναι πολεμιστές γεμάτοι περήφανο πνεύμα.
  Ακόμη και τώρα οι Άριοι δεν έχουν όμοιο σε επιμονή. Εκτός από τις Ρωσίδες.
  Αλλά η Νατάσα στο "Nikolai"-3, επίσης με μπικίνι και ξυπόλητη, πυροβόλησε, βγήκε και περπάτησε. Το τανκ της πάντως είναι καλύτερο από το γερμανικό T-4. Η μάχη εδώ είναι σκληρή και πολύ επιθετική.
  Οι Yankees προσπαθούν να επιστρέψουν. Αλλά η Νατάσα γκρέμισε τη "μάγισσα" και σφύριξε με ένα χαμόγελο από μαργαριταρένια δόντια:
  - Είμαι τόσο κορίτσι που δεν θα με πλησιάσει κανείς!
  Και η Μαρία πυροβόλησε με ακρίβεια τα αμερικανικά τανκς. Θα τους τρυπήσει και θα σφυρίσει με γυμνά δόντια:
  - Καμία δύναμη δεν μπορεί να μας πάρει!
  Και τότε η Aurora θα σουτάρει με τη σειρά της. Ο Σέρμαν καταστράφηκε. Ναι κορίτσι αυτό χρειάζεσαι.
  Και τότε η Σβετλάνα θα κάνει τη συνεισφορά της... Πώς θα πληγώσει τους Αμερικάνους.
  Γίνονται και μάχες στη θάλασσα. Ο ρωσικός στόλος καταλαμβάνει τις Φιλιππίνες.
  Και εδώ είναι και η ομάδα: ξυπόλητα κορίτσια ναυτικών. Επίσης σχεδόν γυμνές καλλονές, με μπικίνι. Είναι αλήθεια ότι ο καιρός στις Φιλιππίνες είναι υπέροχος ακόμα και το χειμώνα - ζεστός, γιατί είναι σχεδόν ο ισημερινός.
  Και τα κορίτσια απολαμβάνουν να τσακώνονται και να πυροβολούν. Και τρέξτε γύρω που αναβοσβήνουν ξυπόλητοι, στρογγυλά τακούνια. Τα κορίτσια εδώ είναι απλά υπέροχα. Το καλύτερο - σούπερ!
  Παρεμπιπτόντως, τους αρέσει να βιάζουν κρατούμενους! Τα δένουν στον εαυτό τους και μετά τα καβαλάνε. Και τόσο που οι κρατούμενοι χάνουν τις αισθήσεις τους! Και κανονίζουν την ολοκληρωτική εξόντωση για τους εαυτούς τους - ή μάλλον, όχι για τον εαυτό τους, αλλά για τους εχθρούς τους.
  Τόσο κουλ πληρώματα ημίγυμνων κοριτσιών. Και τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει ή να τους συντρίψει!
  Οι πολεμιστές επιβιβάζονται σε ένα αμερικανικό καταδρομικό. Πηδάνε σχεδόν γυμνοί, ξυπόλητοι, με μύες που κυλούν κάτω από το μαυρισμένο δέρμα τους. Και τσακίζουν με μανία τους Αμερικάνους. Και δεν δίνουν την παραμικρή πιθανότητα επιβίωσης.
  Και τώρα φαίνεται η όμορφη Στέλλα και η σύντροφός της Μάσα. Και τα δύο κορίτσια είναι ψηλά, μυώδη ξανθά που τους κόβουν τους πάντες. Αυτό που δεν είναι χτύπημα είναι να κόβεις και να σχίζεις σώματα!
  Τα κορίτσια περπατούν κατά μήκος του αμερικανικού πλοίου. Αν κουνήσουν δεξιά, είναι δρόμος, αν κουνήσουν προς τα αριστερά, είναι δρομάκι!
  Και τα κορίτσια δεν θα σταματήσουν ! Δεν αφήνουν ευκαιρία στους αντιπάλους! Και τι γίνεται αν βρυχηθούν και αρχίσουν να κουνάνε τους μυς τους!
  Και πάλι κουνάνε τα ξίφη τους και ουρλιάζουν:
  - Είμαστε κορίτσια για τον Τσάρο, την Πατρίδα και τον Μιχαήλ Ρομάνοφ!
  Και το ψιλοκόβουν σαν λάχανο σαμουράι. Έτσι η Στέλλα το πήρε και κλώτσησε τον Αμερικανό αξιωματικό στη βουβωνική χώρα με γυμνό πόδι. Θα πετάξει ψηλότερα και θα πηδήξει στη θάλασσα.
  Ο ξανθός τερματιστής θα δώσει:
  - Για τα χτυπήματά μου πληρώνουν τέλη!
  Και πάλι θα ξεγυμνώσει τα δόντια του και θα αναβοσβήνει τα μαργαριταρένια δόντια του! Τι κορίτσι! Ο περισσότερος χυμός και άρωμα!
  Και τα κορίτσια ορμούν στον εαυτό τους. Και περνούν σαν παλίρροια ανεμοστρόβιλου. Δεν δίνουν ευκαιρία στον εχθρό. Έχουν κολοσσιαία δύναμη. Σκοτάδι διαβόλων και χιλιάδων χιλιάδων αγγέλων.
  Και έρχεται η Μάσα, που κόβει τρία κεφάλια ταυτόχρονα με δύο σπαθιά! Αυτό είναι ένα κορίτσι - ένα κορίτσι για όλα τα κορίτσια!
  Και οι δύο καλλονές έκοβαν σαν να σφυρηλατούσαν καρφιά με σπαθιά. Και δεν υπάρχει αδυναμία ή αμφιβολία στις πράξεις τους. Κινηθείτε για τον εαυτό σας, χωρίς να υποχωρήσετε ή να τα παρατήσετε. Η δικαιοσύνη απαιτεί την ένωση της ανθρωπότητας. Μια αυτοκρατορία, ένα στέμμα, ένας στόχος και επέκταση στο διάστημα.
  Ακριβώς αυτή τη στιγμή, ο πρώτος τεχνητός δορυφόρος της Γης εκτοξεύεται σε τροχιά. Εδώ πετάει σε όλο τον κόσμο.
  Και Ρωσίδες με μπικίνι παλεύουν για τον εαυτό τους. Και δεν είναι κατώτεροι από τον εχθρό. Και οι Αμερικάνοι κομματιασμένοι από τις καλλονές πέφτουν. Ακόμα, κορίτσια της υψηλότερης τάξης και ικανότητας.
  Κάποτε κατάφεραν να πολεμήσουν στην Ιαπωνία. Πολέμησαν και στα ύψη. Ο ίδιος ο αυτοκράτορας αιχμαλωτίστηκε. Έδειξαν τις κολοσσιαίες τους ικανότητες. Έχουν τόσο πάθος και τόση μυϊκή δύναμη. Φυσικά, τέτοια κορίτσια είναι ένα θαύμα των θαυμάτων!
  Έκοψαν σαμουράι στο παλάτι. Και ήταν επίσης σχεδόν γυμνοί και ξυπόλητοι. Κορίτσια που μπορούσαν να κάνουν πράγματα που ξάφνιαζαν τους εχθρούς τους.
  Και έκοψαν οποιοδήποτε κρέας και έδειξαν την καλλιτεχνία τους. Οι πολεμιστές, χωρίς καμία αμφιβολία, προχωρούν.
  Το κεφάλι ενός Αμερικανού ναυάρχου κόπηκε με σπαθί. Και πώς θα γελάσουν οι καλλονές, βγάζοντας τους κυνόδοντες.
  Και πάλι πάνε στην επίθεση και κόβονται. Τέτοιοι πολεμιστές είναι πραγματικά τέρατα. Και στον θρόνο ο Τσάρος Μιχαήλ. Ο γιος του Αλεξάνδρου του Τρίτου, αλλά όχι αυτός. Ένας πιο τυχερός, πιο αποφασιστικός, με πιο ισχυρή θέληση και επίσης ένας ταλαντούχος κυβερνήτης .
  Αλλά, φυσικά, η τύχη έχει σημασία, συν ακόμη μεγαλύτερη σκληρότητα - ο Μιχαήλ οδήγησε έναν αδυσώπητο αγώνα κατά της διαφθοράς, ο οποίος είχε θετικό αντίκτυπο στον στρατό. Αλλά η πιο αποτελεσματική τεχνογνωσία είναι να χρησιμοποιείτε κορίτσια με μπικίνι για στρατιωτικούς σκοπούς. Και τα κορίτσια είναι πολύ όμορφα όταν είναι σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα.
  Έτσι οι μάχες γίνονται με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Και οι όμορφοι πολεμιστές πυροβολούν με μεγάλη ακρίβεια, καλύτερα από τους άνδρες. Και το πιο σημαντικό, όταν τα κορίτσια είναι σχεδόν γυμνά, είναι πρακτικά άτρωτα. Δεν επηρεάζονται από σφαίρες και οβίδες. Ένας πολύ δυνατός στρατός πολεμιστών. Αυτό είναι ωραίο. Ήταν ιδέα του Τσάρου Μιχαήλ να χρησιμοποιήσει κορίτσια σχεδόν γυμνά και ξυπόλητα, και αυτό έφερε τη νίκη.
  Και τα κορίτσια στις μάχες πετούσαν χειροβομβίδες και στιλέτα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και έδειξαν την άγρια οργή τους.
  Τα κορίτσια είναι αρκετά τολμηρά. Και πολύ όμορφο, παιχνιδιάρικο, και στόλιστο. Κανείς δεν μπορούσε να τους κρατήσει.
  Οι πολεμιστές είναι πολύ λαγωνικά... Τα γυμνά πόδια ενός κοριτσιού είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο. Τι μπορούν όμως να κάνουν; Πολλά πράγματα. Τα ίδια τα γυμνά πέλματα έπαιρναν ενέργεια από τη γη και οι όμορφες πολεμίστριες ήταν παιχνιδιάρικες.
  Πρέπει να πω ότι τα κορίτσια είναι τα πιο όμορφα στον κόσμο, ότι είναι και τα δύο υπέροχα και με τη μανία των κόμπρες!
  Το αμερικανικό καταδρομικό συλλαμβάνεται. Οι συλληφθέντες έπεσαν με τα μούτρα. Μετά από αυτό οι πολεμιστές έσπρωξαν τα πόδια τους στα πρόσωπά τους. Και με ανάγκασαν να φιλήσω. Και τα κορίτσια μούγκριζαν, και τα γυμνά τους πέλματα, όταν έγλειφαν τη γλώσσα τους, ένιωθαν ευχάριστα και γαργαλητά.
  Όμως, οι καλλονές απολάμβαναν τα ξυπόλυτα πόδια τους να πλημμυρίζουν με φιλιά και τις φτέρνες τους να φιλούνται.
  Μετά από αυτό τα κορίτσια θα γελάσουν. Και έβγαλαν τα δόντια τους!
  Αλλά έγινε καλύτερα, τα κορίτσια έκαναν ηλιοθεραπεία λίγο γυμνά και πήγαν για μπάνιο. Αυτοί είναι τόσο όμορφοι πολεμιστές. Πώς μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο πόδι και να το φιλήσεις; Και γλείφει κάθε δάχτυλο.
  Τα κορίτσια είναι υπέροχα.
  Εδώ είναι το άρμα Alexander-4 στη μάχη ξανά. Είναι βιασύνη και ο Φεβρουάριος έρχεται ήδη. Τα στρατεύματα προχωρούν. Όλο και πιο κοντά στο έδαφος των ΗΠΑ. Τα κορίτσια είναι τόσο κουλ.
  Εδώ η Νατάσα σουτάρει εύστοχα. Και χτυπάει με μεγάλη ακρίβεια.
  Το κορίτσι σουτάρει εξαιρετικά εύστοχα και φωνάζει:
  - Θα συντρίψουμε τον εχθρό!
  Η Μαρία σουτάρει στη συνέχεια. Πήρε και νίκησε τον εχθρό:
  - Είμαι σούπερ!
  Η Μαρία είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, και πολύ δραστήρια.
  Και τα γυμνά της πόδια είναι πολύ όμορφα και χαριτωμένα στον ερωτισμό τους:
  - Θα καταστρέψουμε τον εχθρό!
  Και η Aurora είναι ένα τέτοιο κορίτσι, και είναι σούπερ, με γυμνούς κοιλιακούς και στήθος, και τόσο φουσκωμένες κόκκινες θηλές:
  - Θα ξεπεράσω τους εχθρούς και θα το κάνω σούπερ!
  Και πώς κουνάει τα κόκκινα μαλλιά του!
  Και πάλι θα σε κλωτσήσει με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια του. Τέτοιοι πολεμιστές είναι πολύ κουλ!
  Και τότε η Σβετλάνα θα πάρει και θα νικήσει τον εχθρό:
  "Αγαπώ τον Τσάρο και θα κρεμάσω μια θηλιά στο λαιμό των εχθρών μου!"
  Τα κορίτσια θα γελάσουν. Πώς έγιναν λαγωνικά και ψύχραιμα.
  Οι Αμερικανοί ξεφεύγουν από τα κορίτσια. Ή τα παρατάνε. Ή πεθαίνουν. Οι πολεμιστές είναι τόσο όμορφοι, και πολύ ξυπόλητοι, και τα κορίτσια είναι τόσο υπέροχα. Και η μάχη μόνο με μπικίνι είναι ευχάριστη και αποτελεσματική. Τα κορίτσια πολεμιστών είναι τόσο καταπληκτικά.
  Η Νατάσα ξαναπυροβολεί τους Αμερικάνους και σφυρίζει:
  - Εσύ είσαι αδερφός μου και εγώ είμαι αδερφός σου! Ή μάλλον η αδερφή μου!
  Και πάλι κουνάει τη μακριά του γλώσσα. Επιθετική ας πούμε πολεμίστρια και καλλονή!
  Και τότε η Anyuta κουνάει το γυμνό στήθος της. Και θα ουρλιάζει και θα βάζει τα δόντια του. Και θα στείλει μια οβίδα στους Αμερικανούς. Και θα το πάρει και θα το γαμήσει.
  - Η ομορφιά το κατέστρεψε! Και τρίζει:
  - Είμαι τόσο σούπερ κορίτσι!
  Όμορφο κορίτσι και λατρεύει το σεξ. Και αυτό είναι ωραίο!
  Και η κοπέλα το πήρε και τη χτύπησε - γρύλισε:
  - Θα κερδίσουμε και θα καταστρέψουμε τον εχθρό!
  Και εδώ η Aurora θα κλωτσήσει και θα νικήσει:
  - Είμαι ένας βασιλιάς και ένα κουλ κορίτσι!
  Ο πολεμιστής μπορεί να είναι αρκετά λαγωνικό.
  Τα κορίτσια γελούν μόνα τους.
  Αλλά η Σβετλάνα το πήρε πολύ ψύχραιμα. Και έδωσε τέτοιες αμοιβές για την καταστροφή του εχθρού, και φίλησε τους διαβόλους:
  - Αυτό είναι ένα τόσο ολοκληρωτικό ακροβατικό!
  Το τανκ είναι πολύ ευκίνητο και θανατηφόρο. Χτυπά τον αδύναμο και ψηλό Σέρμαν. Οι μάχες λοιπόν εδώ είναι υπέρ της τσαρικής Ρωσίας.
  Η Νατάσα είναι πάλι σαν πυροβολισμός. Και μαγειρεύει:
  - Για το είδωλό σου!
  Η Μαρία άρχισε να πυροβολεί. Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο και έχει χρυσά μαλλιά. Από το βλέμμα.
  Το κορίτσι γάμησε, σημάδεψε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και έτριξε:
  - Αυτό είναι φόνος για τον βασιλιά!
  Και εδώ η Aurora γάμησε τον Αμερικανό. Και η κοπέλα ήταν, ας πούμε, πολύ επιθετική και έτριξε:
  - Για μια πραγματική επιβίβαση!
  Και τώρα το κορίτσι έδειξε ότι είναι πραγματικά δυνατό.
  Και η Σβετλάνα είναι επιθετική και μαχητική. Κλώτσησε με το γυμνό της πόδι και έκανε κομμάτια τον εχθρό.
  Και κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι μια κυρία που πετάει σαν αετός!
  Έτσι τα κορίτσια άρχισαν να γαμούν με άγρια δύναμη. Και τέτοια επιθετικότητα καλλονών δεν μπορεί να σταματήσει. Χωρίς υποχώρηση ή κάμψη.
  Η Νατάσα πυροβόλησε ξανά και σφύριξε:
  - Μέχρι ολοκληρωτικής καταστροφής!
  Και η Μαρία, χωρίς καρφιά, κατάφερε πολύ περισσότερο να καταστρέψει τους εχθρούς της και άρχισε να σπάει τους αντιπάλους της.
  Και τότε η Aurora το πήρε και χτύπησε τον εχθρό με ένα κανόνι. Και πολύ πετυχημένα, με κολοσσιαία απήχηση. Και συντρίψτε, συντρίψτε τον εχθρό. Και λιωμένα συντρίμμια πετούν από το Sherman προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και η Σβετλάνα θα πυροβολήσει και θα τραγουδήσει:
  - Είμαι ένα κορίτσι με μεγάλα όνειρα και μεγάλη ομορφιά!
  Οι πολεμιστές, μάλιστα, επιδεικνύουν μια αξιοσημείωτη θέληση για νίκη.
  Δεν είναι για τίποτα που η αυτοκρατορία έγινε δροσερή και μεγάλη. Θα μπορούσε να ξεπεράσει τα επιτεύγματα του Τζένγκις Χαν.
  Οι πολεμιστές κινούνται προς τον εαυτό τους... Και πυροβολούν, πυροβολούν και σκίζουν τις εχθρικές θέσεις, σαν να ανοίγουν με ένα μαχαίρι. Ή μάλλον, ένα πολύ κοφτερό και σκληρυμένο στιλέτο. Και τώρα τα ρωσικά στρατεύματα είναι πραγματικά ανίκητα. Και το βασίλειο μιας μεγάλης αυτοκρατορίας.
  Αν το δεις, υπήρξαν πολλοί πόλεμοι και δύσκολες περίοδοι στην ιστορία της Ρωσίας. Αλλά ο Νικόλαος Β' ήταν απλώς άτυχος ως επί το πλείστον! Αποδείχθηκε αποτυχημένος. Όμως η τακτική έχει μεγάλη σημασία. Τι έδειξε ο μεγάλος Ρώσος σκακιστής Αλεχίν. Όταν άρχισε να παίζει αντί για τον αντίπαλό του, γυρίζοντας το ταμπλό και κερδίζοντας. Η ιδιοφυΐα είναι ιδιοφυΐα.
  Με όλα τα προβλήματα της τσαρικής Ρωσίας, μόνο ο παράγοντας των γυμνών κοριτσιών έλυσε πολλά.
  Στις μάχες συμμετέχουν και ελικόπτερα. Οχήματα μάχης, αλλά και πληρώματα με κορίτσια με μπικίνι και ξυπόλητα. Ποια είναι η ποιότητα ενός στρατού που αποτελείται από κορίτσια; Το πιο εξαιρετικό. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει ή να νικήσει έναν τέτοιο στρατό.
  Σε αυτόν τον στρατό λοιπόν υπάρχουν ξυπόλητα και σχεδόν γυμνά κορίτσια. Το πλήρωμα του ελικοπτέρου του καπετάν Βαρβάρα. Δεν είναι καταπληκτικό αυτό; Η θάλασσα θα φουσκώσει βίαια! Και πώς θα χτυπήσουν τα κανόνια των αεροσκαφών. Και μετά υπάρχουν πύραυλοι. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικοί τυφώνες σαν ανεμοστρόβιλοι.
  Δεν είναι κατώτεροι από τον εχθρό σε τίποτα. Ο ρωσικός στρατός είναι έτοιμος για μάχες και μεγάλα επιτεύγματα.
  Η Βαρβάρα είναι ένα όμορφο κορίτσι με καστανά μαλλιά και σχεδόν γυμνή. Καθώς βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Οι εχθροί δεν θα περάσουν! Και δεν θα ξεφύγουν!
  Και θα το πάρει και θα απελευθερώσει μια δολοφονική εκκένωση από όλους τους πίδακες της πιο cool μηχανής του. Και θα πετάξει πάνω από τον εχθρό. Και το παίρνει και το κουρεύει με μια καταστροφική κάμψη.
  Αλλά η σεμνή Όλγα πήρε και εκτόξευσε έναν πύραυλο στις αμερικανικές θέσεις και σφύριξε:
  - Πάλεψα, όχι με παπούτσι, αλλά ξυπόλητος!
  Και θα κλείσει το μάτι με τα ζαφείρια μάτια του. Ναι, αυτά είναι κορίτσια - τέτοια απίστευτα εκπληκτικά ακροβατικά. Με αυτό μπορείτε να πιείτε ένα βουνό και να μεταφέρετε γυμνούς δράκους.
  Και τα πόδια είναι τόσο χαριτωμένα και μοναδικά! Και η μέση είναι λεπτή και τα σώματα είναι πολύ μυώδη.
  Η Βαρβάρα κλωτσάει και ουρλιάζει:
  - Μπορώ να κάνω μια τρύπα στην υδρόγειο για τον βασιλιά!
  Και θα χαμογελάσει το προσωπάκι του και θα κλείσει το μάτι με τα μάτια του.
  Οι πολεμιστές είναι στα καλύτερά τους εδώ. Εδώ η Τατιάνα, επίσης ένα κορίτσι με μπικίνι, θα το πάρει και θα τσιρίξει:
  - Ας είναι ένας βασιλιάς σε όλη τη γη!
  Και θα αστράφτει με τα μαργαριταρένια δόντια της. Και από ένα ελικόπτερο είναι τόσο θανατηφόρο όσο τα καρφιά . Και θα είναι θανατηφόρο. Και θα τηγανίσει πραγματικά το μέταλλο. Και θα προκαλέσει την καταστροφή του καταφυγίου.
  Αυτά είναι κορίτσια - όλα τα κορίτσια είναι κορίτσια! Και μετά, όταν φέρνουν τους κρατούμενους, αυτά τα κορίτσια φιλούν και γλείφουν τα ξυπόλυτα πόδια τους. Αυτός είναι γενικά ο πιο εξελιγμένος τρόπος για να ταπεινώσετε και να ενθαρρύνετε.
  
  ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΡΟΜΕΛ
  Σε αυτό, ο στρατός του Ρόμελ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 1941 μπόρεσε να κερδίσει τη νίκη στην Αφρική. Αυτό συνέβη επίσης επειδή ο παρτενέρ του λαμπρού Ρόμελ δεν έκανε εκείνα τα χοντρά λάθη που συνέβησαν στην πραγματική ιστορία.
  Ως αποτέλεσμα, οι Γερμανοί νίκησαν τους προελαύνοντες Βρετανούς και διατήρησαν το έδαφός τους. Στην αρχή, αυτό δεν επηρέασε την πορεία των μαχών• στο ανατολικό μέτωπο, οι Γερμανοί ηττήθηκαν κοντά στη Μόσχα.
  Ωστόσο, αργότερα τα σχέδια του Φύρερ άλλαξαν. Ο Ρόμελ εκείνη τη στιγμή κατάφερε να καταλάβει το Τολμπούκ και κινήθηκε προς την Αίγυπτο. Ο Χίτλερ αποφάσισε να στραφεί στην προσωρινή άμυνα στο ανατολικό μέτωπο και προς το παρόν να επικεντρώσει τις προσπάθειές του στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
  Ωστόσο, δεδομένου ότι η επίθεση στην Αφρική απαιτούσε λιγότερες δυνάμεις, οι Ναζί πραγματοποίησαν αρκετές επιχειρήσεις στα ανατολικά. Νίκησε τα σοβιετικά στρατεύματα στο Κερτς. Μας περικύκλωσαν κοντά στο Χάρκοβο. Τράβηξαν επίσης ένα θραύσμα προς την κατεύθυνση του Σμολένσκ. Η επίθεση του δεύτερου στρατού σοκ του στρατηγού Βλάσοφ κοντά στο Λένινγκραντ έληξε επίσης με ήττα.
  Η Σεβαστούπολη έπεσε μετά την πολιορκία και την επίθεση. Και οι Krauts ενισχύθηκαν. Οι μάχες έγιναν στην προεξοχή Rzhev. Εδώ οι Ναζί κατάφεραν να αντέξουν.
  Αλλά στην Αίγυπτο, ο Ρόμελ, έχοντας λάβει ενίσχυση, κέρδισε μια πειστική νίκη. Βασιζόμενοι στην επιτυχία τους, οι Γερμανοί διέσχισαν την Παλαιστίνη και κατέλαβαν το Ιράκ και το Κουβέιτ. Και μετά ολόκληρη η Μέση Ανατολή - έχοντας αποκτήσει πρόσβαση στο πετρέλαιο.
  Μετά από αυτό οι φασίστες στράφηκαν στο Σουδάν και προσπάθησαν να καταλάβουν ολόκληρη την Αφρική.
  Ταυτόχρονα, ακολούθησε η επίθεση στο Γιβραλτάρ και η διείσδυση των γερμανικών στρατευμάτων στο Μαρόκο και περαιτέρω στις αφρικανικές εκτάσεις.
  Αλλά οι επιτυχίες των Γερμανών διευκολύνθηκαν από την ενεργητική δουλειά στα μετόπισθεν. Πού είναι και ο Χίτλερ τι έκανε πιο επιδέξια από την πραγματική ιστορία.
  Έχοντας ξυπνήσει, ο Χίτλερ ο Εξολοθρευτής έκανε μπάνιο με τα κορίτσια, πήρε πρωινό με σαλάτα, χυλό κουνουπιδιού και μερικά άλλα λαχανικά, προσθέτοντας κατσικίσιο τυρί με χαμηλά λιπαρά και χαβιάρι. Μετά από αυτό κάλεσε τον Σπέερ, παρουσιάζοντας επίσημα στον νέο αυτοκρατορικό υπουργό ένα έγγραφο υπογεγραμμένο από το νόμο για τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης. Ο Αδόλφος ήταν δαιμονισμένος και ήταν πολύ διαβρωτικός:
  - Η παραγωγή όπλων στο Τρίτο Ράιχ είναι εξαιρετικά χαμηλή! Υστερούμε όχι μόνο από την εμπόλεμη Βρετανία, αλλά και από την ολοκληρωτική ΕΣΣΔ. Χρειαζόμαστε όμως την υπεροχή του αέρα, αυξάνοντας παράλληλα την παραγωγή παλαιών όπλων και μεταβαίνοντας σε νέα. Ιδιαίτερα πολλά υποσχόμενα τζετ βομβαρδιστικά. Άλλωστε, η τεράστια ταχύτητά τους και το ψηλό ταβάνι τους επιτρέπουν να καταστρέφουν τις βρετανικές πόλεις σχεδόν ατιμώρητες!
  Ο Σπέρ εξέπεμπε αισιοδοξία:
  - Στη Γερμανία και την Πολωνία υπάρχει περίσσεια άνθρακα, στη Γαλλία υπάρχει σιδηρομετάλλευμα και έχουμε αρκετό εξοπλισμό για να παράγουμε πολλά αυτοκίνητα. Εξάλλου, παράγουμε περισσότερο αλουμίνιο και ντουραλουμίνιο από όλες τις χώρες του κόσμου μαζί!
  Ο κυριευμένος Αδόλφος έγνεψε καταφατικά:
  - Προς το παρόν! Η Βρετανία και οι ΗΠΑ προωθούν επίσης την παραγωγή και πρέπει να προστατεύσουμε κάθε γραμμάριο μετάλλου. Ας μαζεύουν μέταλλο και μαθητές και άλλα παιδιά από πέντε ετών. Εξάλλου, γιατί να φτιάξετε τα φτερά και την άτρακτο εξ ολοκλήρου από ντουραλούμ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ξύλο και καμβά. Για παράδειγμα, παραγωγή φτερών μονομπλόκ. Και τι? Χρειαζόμαστε ένα νέο μαχητικό αεροσκάφος που δεν ζυγίζει περισσότερο από δύο τόνους, εύκολο να πετάξει, εύκολο στην κατασκευή και φθηνό! Ο αριθμός των εξαρτημάτων συναρμολόγησης θα πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο και θα πρέπει επίσης να βρεθούν ευκαιρίες για τη μείωση του βάρους του αεροσκάφους όσο το δυνατόν περισσότερο και τη βελτίωση των αεροδυναμικών ιδιοτήτων του. Τώρα, παρεμπιπτόντως, θα έρθουν σχεδιαστές αεροσκαφών, θα τους εκπαιδεύσουμε.
  Ο Σπέερ χαμογέλασε:
  - Φυσικά, Φύρερ μου. Από όσο καταλαβαίνω, θα επιστρέψετε όλους τους υψηλά καταρτισμένους εργάτες από το στρατό;
  Ο κατεχόμενος Αδόλφος επιβεβαίωσε:
  - Θα προσλάβουμε μόνο υψηλά καταρτισμένους, απλούς εργάτες από αλλοδαπούς. Οπότε είναι καλύτερα να υπάρχουν λιγότεροι αδρανείς, άρα και αντάρτες. Θα μειώσουμε, φυσικά, τον αριθμό των χερσαίων δυνάμεων• αν δεν γίνει πόλεμος με την ΕΣΣΔ, τότε δεν χρειαζόμαστε τόσο πεζικό, αλλά... Όχι ριζικά, οπότε σχεδιάζω να νικήσω το Γιβραλτάρ και τη Μάλτα στο μέλλον μήνες και καταλαμβάνουν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική και περαιτέρω στη Μέση Ανατολή. Θα χρειαστούμε ακόμη μονάδες εδάφους. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να κατασκευαστούν επιπλέον ναυπηγεία τόσο στην ίδια τη Γερμανία όσο και στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και τη Νορβηγία. Χρειαζόμαστε αεροπλανοφόρα, θωρηκτά και μεταγωγικά. Και η Μεσόγειος Θάλασσα θα μετατραπεί, λες, σε μια ενδογερμανική λίμνη. Καταλαβαίνεις?
  Ο Σπέερ υποκλίθηκε:
  - Ναι, Φύρερ μου! Έχω ήδη παραγγείλει την ανάπτυξη ενός προγράμματος κατασκευής...
  Ο πονηρός Αδόλφος πρόσθεσε:
  - Η εργάσιμη ημέρα μπορεί να παραταθεί σε 16 ώρες, εάν το απαιτούν τα σχέδια έκτακτης ανάγκης μας. Η παραγωγή αεροσκαφών πρέπει να αυξηθεί στα εκατό αεροσκάφη την ημέρα σε μόλις εννέα μήνες... Πάνω από τρεις φορές σε σχέση με το σημερινό και δεν είναι σε καμία περίπτωση γεγονός ότι αυτό θα είναι αρκετό!
  Ο Σπέερ έσπευσε να ενθαρρύνει τον Φύρερ:
  - Οι πιλότοι μας είναι ανώτερης κατηγορίας από τους Βρετανούς, οπότε η ποσότητα δεν είναι το παν. Και θα βρούμε νέους τρόπους να σφυρηλατήσουμε τα άροτρα σε ξίφη. Απ' όσο καταλαβαίνω, προτεραιότητα για εμάς είναι η αεροπορία;
  Ο Φύρερ έσφιξε τη γροθιά του πιο σφιχτά:
  - Η προτεραιότητα για εμάς είναι αεριωθούμενα, βομβαρδιστικά και μετά μαχητικά αεροσκάφη, συν την απελευθέρωση νέου εξοπλισμού και την ανάπτυξη θαυματουργών όπλων! Όχι όμως μόνο στον τομέα της αεροπορίας, αλλά και τανκς, πυροβολικού, πρωτίστως πυροβολικού αεριωθούμενου... Θα μιλήσουμε για αυτό αναλυτικότερα.
  Ένα κουδούνι ακούστηκε και οι κορυφαίοι σχεδιαστές αεροσκαφών του Τρίτου Ράιχ μπήκαν στην αίθουσα.
  Ο Messerschmitt, σχετικά νέος με ψηλό μέτωπο, ο Heinkel, ήδη ηλικιωμένος, αλλά πολύ εύστροφος, αθλητικά χτισμένος Tank, ο Lippisch και μερικοί λιγότερο γνωστοί.
  Ο Αδόλφος τους έδειξε στις καρέκλες και τους διέταξε να απλώσουν τα σχέδια στο τραπέζι:
  - Ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε ένα νέο, πολύ ισχυρό και σύγχρονο όπλο. Η Γερμανία έχει περισσότερες αεροσήραγγα από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και η τεχνολογία πολλών αεροσκαφών είναι πολύ καθυστερημένη. Αλλά μόνο στο Yu-88, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την ταχύτητα δίνοντας στο αυτοκίνητο ένα πιο βελτιωμένο σχήμα. Συγκεκριμένα, το πιλοτήριο θα αποκτήσει ένα κυρτό σχήμα σε σχήμα δάκρυ, το οποίο θα βελτιώσει την ορατότητα και θα κάνει τον πιλότο πιο ευρύχωρο και θα προσθέσει επίσης ταχύτητα βελτιώνοντας την αεροδυναμική κατά πέντε χιλιόμετρα. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να δοθεί ένα βελτιωμένο σχήμα στα σημεία βολής τόσο των βομβαρδιστικών όσο και των μαχητικών, των βομβαρδισμών και των αερόφρενων στη θέση μη λειτουργίας.
  Γράψε αυτό που σου λέω!
  Οι σχεδιαστές έγνεψαν ομόφωνα:
  - Άρα σίγουρα ένας μεγάλος Φύρερ!
  Ο Αδόλφος συνέχισε:
  - XE-129 - θα πρέπει να επανασχεδιαστεί έτσι ώστε το ίδιο το κιβώτιο όπλων να αποκτήσει βελτιωμένο σχήμα και να εγκατασταθεί ένα κινητό πυροβόλο αεροσκάφους για προστασία από επιθέσεις από το πίσω και το κάτω ημισφαίριο. Επιπλέον, αυτό το επιθετικό αεροσκάφος θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με σύστημα ενίσχυσης κινητήρα. Ταυτόχρονα με την περεστρόικα, είναι απαραίτητο να αυξηθεί η παραγωγή τέτοιων επιθετικών αεροσκαφών. Οι καταστροφικές αεροπορικές επιδρομές τους παραλύουν τη δραστηριότητα των Βρετανών. Επιπλέον, το βομβαρδιστικό κατάδυσης Ju-87 θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί στη Βρετανία. Θα θέσουμε σε λειτουργία παλιά αυτοκίνητα...
  Ο Αδόλφος σταμάτησε. Οι σχεδιαστές ήταν σιωπηλοί. Ο Φύρερ παρατήρησε:
  Έχω μεγάλες αμφιβολίες για το F -190. Το όχημα αποδείχθηκε ότι ήταν βαρύ και δεν ήταν αρκετά ευέλικτο• επιπλέον, δεν διαθέτει σύστημα πλήρωσης δεξαμενών με αδρανή αέρια, τα οποία αντικαθιστούν τα χρησιμοποιημένα καύσιμα. Εξαιτίας αυτού, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να χτυπηθεί ακόμη και με μία εμπρηστική σφαίρα. Τι θα πει ο Tank για αυτό;
  Ο διάσημος σχεδιαστής των SS, στεκόμενος στην προσοχή, παρατήρησε:
  - Αυτό είναι το ελάττωμά μας, μεγάλε Φύρερ. Αν και η τοποθέτηση των αρμάτων πρέπει να θεωρείται αρκετά επιτυχημένη, είναι λιγότερο ευάλωτα στα εχθρικά πυρά και ταυτόχρονα προστατεύουν τον πιλότο. Όσο για τους ελιγμούς, λοιπόν... Μια πανοπλία ζυγίζει 120 κιλά, και δεν μας είναι τόσο εύκολο να την ελαφρύνουμε...
  Ο κατεχόμενος Αδόλφος πρότεινε:
  - Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις αεροδυναμικές ιδιότητες του Fokken-Wulf. Κυρίως λόγω της μείωσης του βάρους, είναι απαραίτητο να λυγίσετε τις άκρες των φτερών για να αυξήσετε τον έλεγχο και την ικανότητα ελιγμών του οχήματος. Επιπλέον, θα εγκαταστήσει προστασία για το πίσω ημισφαίριο... Όσο για τη θέση του κινητήρα μπροστά από την καμπίνα του πιλότου, αυτό προστατεύει τον πιλότο, αλλά απαιτεί το όχημα να είναι εξοπλισμένο με συσκευή εκτίναξης. Παρεμπιπτόντως, το ίδιο το σχήμα του κινητήρα μπορεί να γίνει πιο εξορθολογισμένο, κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν υπόψη οι βιομήχανοί μας. Παρεμπιπτόντως, τι γίνεται με την εργασία στο ME-309;
  Ο Messerschmitt ήταν κάπως σοκαρισμένος :
  - Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, μεγάλο Φύρερ. Τα υπολογισμένα χαρακτηριστικά υπόσχονται να αυξήσουν την ταχύτητα του οχήματος, έως και 740 χιλιόμετρα την ώρα, όταν είναι οπλισμένο με επτά σημεία βολής! Αυτός θα είναι ο πιο ισχυρός θάνατος για τους Βρετανούς...
  Ο Αδόλφος διέκοψε:
  - Το φινίρισμα πρέπει να γίνεται πιο γρήγορα. Και εσείς, Speer, επιταχύνετε την ανάπτυξη του νέου πυροβόλου αεροπλάνου ταχείας βολής 30 χιλιοστών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία για βολές σε επίγειους στόχους και εναντίον εχθρικών αεροσκαφών! Το νέο ME-309 θα πρέπει να αντικαταστήσει το προηγούμενο ME-109. Όσο για το jet μηχάνημα ME-262, δυστυχώς, έχει πολλά μειονεκτήματα: μεγάλο βάρος, χαμηλή λειτουργική αξιοπιστία, υπερβολικό ποσοστό ατυχημάτων... Θα κάνω μόνος μου ένα σκίτσο του τζετ που χρειαζόμαστε.
  Ο Αδόλφος Χίτλερ άρχισε να σχεδιάζει ένα αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του για τα σύγχρονα μαχητικά τζετ. Όχι όμως τα πιο σύγχρονα, αλλά από τη δεκαετία του πενήντα περίπου, για να τα προσαρμόσουμε στο σημερινό επίπεδο παραγωγής και τεχνολογίας. Έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην τεχνολογία αλλαγής του σκουπίσματος φτερών. Εξηγώντας όλα τα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου σχεδιασμού:
  - Κατά την προσγείωση και την απογείωση, η σάρωση θα μειωθεί και κατά την πτήση θα αυξηθεί. Μόνο λόγω αυτού, ένα μαχητικό με σύγχρονο κινητήρα ME-262 θα μπορεί να επιταχύνει στα 1.100 χιλιόμετρα την ώρα. Και το βάρος του θα είναι σημαντικά μικρότερο.
  Ο Μέσερσμιτ κοίταξε το διάγραμμα, ζάρωσε το ψηλό φαλακρό μέτωπό του και έσφιξε:
  - Λαμπρό! Μα Φύρερ μου, από πού πήρες τόσο βαθιά γνώση της αεροδυναμικής;
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος στένεψε πονηρά τα μάτια του:
  - Τι γίνεται με την αεροδυναμική; Ένας προικισμένος είναι συνήθως προικισμένος σε όλα! Και η μετριότητα είναι μετριότητα και στην Αφρική! Τι συμβαίνει με το βομβαρδιστικό Arado; Δείξτε μου το διάγραμμα;
  Ο τυχερός Φύρερ έριξε μια γρήγορη ματιά και κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Όχι, αυτό δεν θα κάνει! Η ιδέα με το τρόλεϊ δεν είναι καλή, γιατί το αεροπλάνο δεν θα γυρίσει και θα συντριβεί. Απαιτεί συμβατικό ανασυρόμενο εξοπλισμό προσγείωσης. Εξετάστε μερικές σχεδιαστικές αλλαγές για καλύτερη αεροδυναμική. Χωρίς περιττή εφεύρεση, αλλά με ευρηματικότητα.
  Ο Αδόλφος τρελάθηκε και έκανε μερικά ακόμη σχόλια:
  - Το αεροσκάφος Gryphon Xe-177 διαθέτει μια εξαιρετικά αναξιόπιστη μονάδα παραγωγής ενέργειας. Πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα, με τους πιο πρόσφατους εμβολοφόρους κινητήρες, αρχικά τέσσερις να στέκονται χωριστά. Μετά στους πιο σύγχρονους κινητήρες με ισχύ 2950 ίππων. Όσο για την ικανότητα να χτυπάς από μεγάλα υψόμετρα και σε κατάδυση, τότε... Ξεκίνα να αναπτύσσεις το Xe-277, αυτό το μηχάνημα θα γίνει και όπλο Νέμεσις. Το κυριότερο όμως είναι τα τζετ βομβαρδιστικά. Αυτό είναι έργο προτεραιότητας. Για παράδειγμα, έτσι πρέπει να είναι το Yu-287.
  Ο Φύρερ έφτιαξε ξανά ένα σκίτσο με φτερά προς τα εμπρός, εξηγώντας ορισμένες αποχρώσεις στους σχεδιαστές. Ο Αδόλφος παρασύρθηκε σοβαρά, δείχνοντας ορισμένα διαγράμματα. Ειδικά το βομβαρδιστικό χωρίς ουρά . Και ότι ο σχεδιασμός μιας ιπτάμενης μηχανής jet είναι κάτι παραπάνω από πολλά υποσχόμενος. Και ταυτόχρονα, το όχημα είναι ικανό να βομβαρδίσει ακόμη και εδάφη των ΗΠΑ. Υπέδειξε ευθέως ότι σχεδιαστές από όλη την Ευρώπη, ακόμη και Εβραίοι, θα έπρεπε να εμπλακούν στη δουλειά. Τελικά, συνειδητοποιώντας ότι οι σχεδιαστές ήταν ήδη αρκετά απασχολημένοι, τους άφησε με έλεος να φύγουν, αφήνοντας μόνο τη Lippisha. Ο Φύρερ φώναξε:
  - Και σε παρακαλώ, Αλέξανδρε, να μείνεις! Θα σας ανατεθεί η δημιουργία νέων, εξαιρετικά αποτελεσματικών όπλων.
  Ο Λίπις ξαφνιάστηκε:
  - Θα σας είμαι ευγνώμων, Φύρερ!
  Ο Χίτλερ ο Εξολοθρευτής άρχισε να εξηγεί:
  - Φυσικά, γνωρίζετε τη θεωρία του Wieselsberger , ο οποίος ήταν κάποτε βοηθός του καθηγητή Prandtl στο Göttingen. Ήταν ο πρώτος που ανέπτυξε τη θεωρία της επιρροής της οθόνης στην υποκείμενη επιφάνεια...
  Ο Λίπις έγνεψε καταφατικά, χαμογελώντας:
  - Το ξέρεις καλά, Φύρερ μου! Ναι, την ξέρω αυτή τη θεωρία!
  Ο κατεχόμενος Αδόλφος συνέχισε:
  - Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ekranoplan - ένα είδος υβριδίου τορπιλοπλάνου και υδροπλάνου. Πετά πραγματικά πολύ χαμηλότερα, περίπου 20-40 εκατοστά από το νερό. Σε αυτή την περίπτωση, η μάζα του αέρα που υποστηρίζει το σκάφος ekranoplan αποτελείται από δύο μέρη. Το ένα είναι ένα παγωμένο ρέμα κάτω από το φτερό. το άλλο - μάλλον ασήμαντο - βγαίνει από κάτω από το φτερό στην περιοχή του πίσω άκρου και αναπληρώνεται συνεχώς με αέρα που έρχεται από πάνω, από την άκρη του φτερού.
  Ο Lippisch επιβεβαίωσε πρόθυμα:
  - Πραγματικά έτσι Φύρερ μου!
  Ο κατεχόμενος Αδόλφος συνέχισε:
  - Ωστόσο, η κύρια μάζα του αέρα παραμένει κάτω από την επιφάνεια έδρασης και δημιουργεί εκεί πίεση σχεδόν ίση με την πίεση ταχύτητας. Παίζει το ρόλο ενός είδους παγοδρομίου αέρα κατά μήκος του οποίου το σκάφος ekranoplan "κυλάει" σαν ρολόι! Ο πρώτος άνθρωπος που το χρησιμοποίησε στην πράξη ήταν ο Φινλανδός μηχανικός Kaario , ο οποίος ανέπτυξε ένα απλό ορθογώνιο έλκηθρο με φτερό που γλιστρά πάνω από το χιόνι χρησιμοποιώντας μια οθόνη και μάλιστα έλαβε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για αυτό. Δυστυχώς, ο στρατός δεν εκτίμησε εγκαίρως μια τέτοια ανακάλυψη. Λένε ότι ο Ρώσος καθηγητής Levkov έκανε παρόμοια πειράματα... Δηλαδή, αυτό θα μπορούσε να γίνει ένα νέο θαυματουργό όπλο, ικανό να μεταφέρει βόμβες, τορπίλες και στρατεύματα προσγείωσης στις ακτές της Βρετανίας, με την ταχύτητα ενός αεροπλάνου και ταυτόχρονα αόρατο στο ραντάρ. Συν περισσότερες καταστροφικές επιθέσεις σε αγγλικά πλοία! Συμφωνώ?
  Ο Λίπις τσάκωσε με το χέρι του, οι εξυπηρετικές σερβιτόρες του έριξαν λίγο χυμό... Αφού ήπιε λίγο, ο σχεδιαστής παρατήρησε:
  - Ναι, αυτή είναι μια πλούσια ιδέα, αν και θα υπάρξουν κάποια τεχνικά προβλήματα. Για παράδειγμα, η βιωσιμότητα...
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος έγνεψε με φιλικό ύφος:
  - Θα σας σχεδιάσω ένα πρόχειρο διάγραμμα, είναι καλύτερα να το κάνετε και θα γυαλίσετε μόνοι σας τις μικρές τεχνικές λεπτομέρειες. Το αμάξωμα θα πρέπει να είναι μακρύ, να θυμίζει άτρακτο αεροσκάφους, να ρέει στη μύτη του πιλοτηρίου δελφινιών, τα κυρτά παρμπρίζ και τους κινητήρες turbojet.... Αν και είναι πιθανό οι κινητήρες με έμβολο να λειτουργούν και στα πρώτα μοντέλα. Και όταν αυτός ο κολοσσός ρυμουλκηθεί σε ανοιχτό νερό, οι μηχανές θα βρυχηθούν εκκωφαντικά και το στενό αρπακτικό σώμα θα εκραγεί σαν φάλαινα, ρίχνοντας ένα σύννεφο ψεκασμού. Προσέξτε, αυτός ο κολοσσός είναι ικανός να ορμήσει σαν μαχητής λίγα μέτρα από την επιφάνεια του νερού.
  Ο Λίπις σφύριξε με γνήσιο θαυμασμό:
  - Έχεις πλούσια φαντασία, Φύρερ!
  Ο ορμητικός Αδόλφος εμπνεύστηκε ακόμα περισσότερο:
  - Φυσικά θα ήταν ένα θαυματουργό όπλο. Εξάλλου, οι ekranoplans δεν φοβούνται καμία καταιγίδα. Δεν φοβούνται τον πάγο - πετούν από πάνω του. Δεν απειλούνται από βαλτώδεις εκβολές ποταμών και παράκτιους βράχους, πάνω στους οποίους μπορούν να σπάσουν τα συνηθισμένα πλοία και τα ρηχά είναι γενικά σαν παιδική λιμνούλα. Είναι ικανά να αποβιβάσουν στρατεύματα παντού: από την αφρικανική ακτή των Σκελετών με τους διαβολικούς υφάλους της, μέχρι και τις δύο ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών, τα εδάφη της Αρκτικής του Καναδά και την Αλάσκα. Θα υπήρχαν αρκετές εκατοντάδες από αυτές τις μηχανές και η Βρετανία θα έπεφτε σε δύο μήνες.
  Ο Λίπις δειλά παρατήρησε:
  - Και τα ορυχεία;
  Ο Φύρερ γέλασε:
  - Αυτά ακριβώς είναι τα ορυχεία! Δεν απειλούν ούτε κάτω από την επιφάνεια των νερών ούτε στα ρηχά! Καθώς και τορπίλες από υποβρύχια. Και ο ίδιος είναι ένα ιδανικό όπλο για την καταπολέμηση των πιο εξελιγμένων υποβρυχίων, χτυπώντας τα με βόμβες βάθους. Επιπλέον, τα ekranoplanes μπορούν να εκτοξεύουν πυραύλους και νάρκες σε εχθρικά πλοία. Ναι, φυσικά, θα σας μυήσω στο σχεδιασμό των κατευθυνόμενων βομβών. Και φυσικά αποβιβάσεις... Ιδανικό μέσο παράδοσης δυνάμεων απόβασης, όχι μόνο με πεζικό, αλλά και με τανκς! Τότε όλη η φύση του πολέμου θα αλλάξει αμέσως! Καταλαβαίνεις Lippisch, τι δουλειά σου εμπιστεύεται ο Φύρερ;
  Ο σχεδιαστής ρώτησε πιο εμπορικά:
  - Τι γίνεται με τα βραβεία;
  Ο σοβαρός Αδόλφος επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά, οι πιο γενναιόδωροι, ένας σιδερένιος σταυρός με διαμάντια, κτήματα, αποικίες, θέματα! Αν κατακτήσουμε όλη την Αφρική, θα υπάρχει αρκετή γη για όλους!
  Lippisch δήλωσε:
  - Αν δοθούν χρήματα και κεφάλαια, το ekranoplan θα είναι έτοιμο, αλλά... Έχω και έργα για ένα μαχητικό χωρίς ουρά.
  Ο Εξολοθρευτής Φύρερ έσπευσε να καθησυχάσει τον εφευρέτη:
  - Ένα βομβαρδιστικό τζετ χωρίς ουρά , το έχω ήδη σχεδιάσει, άλλοι θα το φροντίσουν. Πόσο βολικό και μαχητικό! Τα Ekranoplanes είναι πιο σημαντικά γιατί είναι ένα θεμελιωδώς νέο όπλο... Επιπλέον, η εταιρεία Gotha έχει πολύ ταλαντούχους σχεδιαστές που θα το κάνουν αυτό. Εν τω μεταξύ, δουλέψτε σε ekranoplanes. Γενικά τώρα έχω πολλά επείγοντα θέματα, πρέπει ακόμα να μιλήσω με τους στρατηγούς των τανκς... Η εντολή θα σας δοθεί...
  Ο Λίππις άφησε τον Φύρερ πολύ εμπνευσμένος. Ο Αδόλφος σκέφτηκε ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να μιλήσει πρώτα με πυρηνικούς φυσικούς για τη δημιουργία μιας ατομικής και, στο μέλλον, μιας βόμβας υδρογόνου, αλλά αποφάσισε να μην κάνει πολλά, φορτώνοντας τον εαυτό του και άλλους ανθρώπους κάθε φορά.
  Υπήρχαν αρκετοί σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των πιο διάσημων: Porsche και Aders. Γενικά, αν οι Γερμανοί είχαν ποιοτική υπεροχή έναντι των Σοβιετικών στην αεροπορία και στον στόλο των υποβρυχίων (αν και δεν το παραδέχονται όλοι!), τότε ο στόλος των αρμάτων μάχης του Panzervale υστερούσε αισθητά. Ειδικότερα, τα σοβιετικά οχήματα KV, T-28, T-34, ήταν ανώτερα από τα γερμανικά σε θωράκιση και οπλισμό και τα T-34 επίσης σε οδηγικές επιδόσεις. Ωστόσο, τα πυροβόλα των γερμανικών τανκς δεν είναι αρκετά δυνατά για τους Άγγλους Matildas και Cromwells, πολύ λιγότερο αυτά που ήδη αναπτύσσουν οι σχεδιαστές των Churchills και Challengers. Για να μην αναφέρουμε την αδυναμία της πανοπλίας γερμανικών σχεδίων...
  Αφού κάλεσε τους καλεσμένους να καθίσουν, ο Φύρερ άρχισε να διαβάζει την ηθική:
  - Δυστυχώς, η Γερμανία αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει αξιόπιστο αντιαρματικό πυροβόλο... Εξοπλισμένο με πυροβόλο Τ-3 των 50 χιλιοστών, μπορούν μόνο να χτυπήσουν την πανοπλία του Matilda ή του KV... Αλλά το Matilda τέθηκε σε υπηρεσία με τη Βρετανία ακόμη και πριν από την έναρξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Εμείς οι ίδιοι έχουμε αιχμαλωτίσει τη Matildas, της οποίας η μετωπική πανοπλία δεν μπορεί να διαπεραστεί. Λοιπόν, τα σοβιετικά KV δεν μπορούν να διεισδύσουν ούτε στο πλάι ή στο κύτος. Το μέγιστο που μπορεί να κάνει το αυτοκίνητό μας είναι να σπάσει την πίστα! Δηλαδή, εσείς οι σχεδιαστές μας βάλατε σε τέτοια θέση που τα άρματα μάχης του εχθρού είναι πολύ πιο δυνατά από τα δικά μας από άποψη θωράκισης και τα νέα αμερικανικά "Grants" και τα "Sherman" έτοιμα για μαζική παραγωγή είναι ανώτερα σε οπλισμό. Για να μην αναφέρουμε τα ρωσικά οχήματα με πυροβόλο 76 χλστ. Και πώς εκτελείτε το έργο της δημιουργίας νέων δεξαμενών, ιδίως με ένα πυροβόλο 88 χλστ.
  Η Porsche απάντησε μπερδεμένη:
  - Βεβαίως, πραγματοποιούμε παρόμοιες εξελίξεις, μεγάλε Φύρερ. Στις 26 Μαΐου η Διεύθυνση Εξοπλισμών μας έδωσε παραγγελία για ένα άρμα ViK -4501 45 τόνων. Θα έπρεπε να είναι ακριβώς έτσι, με ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο των 88 χλστ. να έχει μετατραπεί σε πυργίσκο τανκ. Έχουμε ήδη προκαταρκτικά σχέδια. Μπορείτε να εξοικειωθείτε μαζί τους, υπέροχο.
  Ο Φύρερ ρώτησε:
  - Είστε οι Άντερς;
  Ο Έρβιν έγνεψε καταφατικά:
  - Πίσω στη δεκαετία του σαράντα, το vk -3001 δοκιμάστηκε με επιτυχία. Νέο βαρύ όχημα, με πυροβόλο 75 χλστ. Παρόμοιο όπλο έχουμε και στο αντιαρματικό μοντέλο, αλλά ακόμα δεν έχει τεθεί σε μαζική παραγωγή. Επιπλέον, έγιναν εργασίες για τη δημιουργία του T-6, βάρους έως και 65 τόνων. Και ένα ελαφρύτερο μοντέλο 36 τόνων. Προσπαθούμε μεγάλο Φύρερ.
  Ο Αδόλφος, φανταζόμενος ότι τα ξέρει όλα, άρχισε να εξετάζει γρήγορα τα σχέδια. Εδώ είναι τα πρώτα σκίτσα του τρομερού "Τίγρη", του πιο διάσημου τανκ της Γερμανίας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό το αυτοκίνητο έγινε διάσημο κατά τη διάρκεια του Kursk Bulge. Στη σοβιετική εποχή, οι "Τίγρεις" ήταν γενικά υβρισμένοι, αλλά στη συνέχεια η στάση απέναντι σε αυτό το αυτοκίνητο έγινε πιο αντικειμενική. Για την εποχή του, αυτό το τανκ, φυσικά, δεν ήταν κακό. Κατά τη διάρκεια της πρώτης μεγάλης αψιμαχίας με τα KV μας, τρεις Tigers νοκ άουτσαν δέκα σοβιετικά οχήματα και οι ίδιοι διέφυγαν χωρίς ζημιές. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του οχήματος ήταν το πανίσχυρο πυροβόλο των 88 χλστ., το οποίο για πολύ καιρό δεν είχε άξιο αντίπαλο. Ωστόσο, στο Kursk Bulge, παρά την ποιοτική υπεροχή στην τεχνολογία, οι Ναζί εξακολουθούσαν να ηττούνται... Τα στατιστικά στοιχεία για τη μαχητική χρήση αυτού του οχήματος, καθώς και ο λόγος των απωλειών, το μιλούν γενικά ως ένα από τα καλύτερα οχήματα του ο δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος. Αλλά οι ελλείψεις είναι ορατές και με γυμνό μάτι. Μεγάλο βάρος 56 τόνων, με θωράκιση μόλις 100 χιλιοστών (μόνο 80 πλευρές!), υψηλό ύψος, έλλειψη ορθολογικών γωνιών κλίσης θωράκισης και κακή απόδοση οδήγησης. Γενικά, το άρμα IS-2, με βάρος δέκα τόνους λιγότερο, ήταν ανώτερο από την τίγρη τόσο σε θωράκιση όσο και σε οπλισμό... Αυτό το άρμα όμως εμφανίστηκε μόλις τον Φεβρουάριο του 1944. Το "Royal Tiger" ζύγιζε γενικά 68 τόνους, με μετωπική θωράκιση 180 χιλιοστών... Φυσικά, ένα τέτοιο τανκ δεν ήταν κατάλληλο για πόλεμο στην Αφρική, στην έρημο, για προσγείωση, είναι απλά μια μηχανή σαν αυτί από πηλό με πόδια από πηλό. Όχι, φυσικά, για την εποχή του, ο "Βασιλικός Τίγρης" ήταν πολύ αποτελεσματικός, μπορούσε να καταστρέψει πολλά εχθρικά άρματα μάχης σε μια μάχη και μια φορά να χτυπήσει είκοσι πέντε "Σέρμαν" μέσα σε μια ώρα. Φαινόταν ότι υπήρχαν πληροφορίες για είκοσι τρία άρματα μάχης T-34 που καταστράφηκαν από τον Τίγρη κατά τη διάρκεια μιας μάχης. Αλλά σε κάθε περίπτωση, αυτή η δεξαμενή είναι απλώς η ενσάρκωση της παράλογης χρήσης ισχύος και βάρους. Αλλά, για παράδειγμα, το σοβιετικό τανκ T-54... Ένα είδος ενσάρκωσης της επιτυχημένης ορθολογικής χρήσης προηγούμενων τεχνολογιών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Ο Φύρερ δήλωσε αποφασιστικά:
  - Όχι, κύριοι! Αυτό το έργο δεν είναι κατάλληλο! Φτιάχνοντας ένα όχημα βάρους πενήντα έξι τόνων με μόνο 100 χιλιοστά θωράκιση... Πού είναι η περίφημη γερμανική αποτελεσματικότητα και ορθολογισμός μας;
  Ο Άντερς παρατήρησε δειλά:
  - Το γαλλικό S-2, με βάρος 70 τόνων, είχε θωράκιση 45 χιλιοστών...
  Ο Φύρερ-Εξολοθρευτής διέκοψε θυμωμένος:
  - Αυτό είναι ένα τανκ από την εποχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Όμως το ρωσικό KV-2 είχε οβιδοβόλο 152 χιλιοστών και ζύγιζε 52 τόνους. Αλλά αυτό είναι 152 χιλιοστά, όχι 88.
  Ως εκ τούτου, σας δίνω την αποστολή ενός πυροβόλου 88 χιλιοστών διαμετρήματος 71, για ένα άρμα με βάρος όχι μεγαλύτερο από σαράντα τόνους και μετωπική θωράκιση τουλάχιστον 180 χιλιοστών, πλευρές και κύτος 150 χιλιοστών, κινητήρα εξακοσίων , επτακόσια ίππους. Και αυτή η δεξαμενή θα πρέπει να τεθεί σε μαζική παραγωγή το αργότερο, σε έξι μήνες.
  Οι Γερμανοί σχεδιαστές χλόμιασαν και τα χέρια τους έτρεμαν. Ο Αλέξανδρος τους κοίταξε κοροϊδευτικά. Το έργο ήταν πράγματι πολύ δύσκολο. οπλισμός και πανοπλία τυπικά για το μοντέλο "Royal Tiger" του 1944, αλλά πρέπει να διατηρήσετε το βάρος κάτω κατά 28 τόνους! Ωστόσο, ο Αδόλφος το θεώρησε αυτό αρκετά πραγματικό και μάλιστα έδωσε στην Porsche ένα φιλικό χαστούκι στον ώμο:
  - Μην στεναχωριέστε, εγώ ο ίδιος θα σας σχεδιάσω ένα βέλτιστο σχέδιο στο οποίο μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με ένα σχετικά μικρό βάρος. Δεν είμαι τύραννος, αλλά ορθολογιστής. Απλά πρέπει να ξαναχτίσεις πολλά. Συγκεκριμένα, τοποθετώντας το κιβώτιο ταχυτήτων και τον κινητήρα μαζί.
  Ο Άντερς παρατήρησε με λύπη:
  - Αυτό θα μας δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα. Συγκεκριμένα, μια τέτοια ρύθμιση θα έχει τα εξής μειονεκτήματα....
  Ο σκληρός Αδόλφος διέκοψε:
  - Φυσικά, θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, αλλά καταρχήν μπορούν να εξαλειφθούν εύκολα. Ειδικά σε τεχνικούς όρους. Αλλά μπορείς να τοποθετήσεις τον κινητήρα πολύ πιο συμπαγή, να μετακινήσεις την ανάρτηση και... Το ύψος του ρεζερβουάρ πρέπει να χαμηλώσει στα δύο μέτρα και το πλήρωμα να τοποθετηθεί σε ανάκλιση, τότε όλα θα είναι πολύ πιο λογικά.
  Ο Φύρερ άρχισε να φτιάχνει ένα σκίτσο, ένα είδος σχεδίου, του τύπου του δημοφιλέστερου σοβιετικού τανκ της μεταπολεμικής περιόδου, του T-54. Αυτό το όχημα ήταν τόσο επιτυχημένο που εκτοξεύτηκε το 1947 και χρησιμοποιήθηκε κατά τις μάχες στο Αφγανιστάν με τους Ταλιμπάν• τα ιρακινά στρατεύματα πολέμησαν μαζί με τον αμερικανικό στρατό κατά τη διάρκεια της Καταιγίδας της Ερήμου και της Επιχείρησης Σοκ και Δέος ή Ελευθερία του Ιράκ . Συνολικά, κατασκευάστηκαν περισσότερες από 70 χιλιάδες από αυτές τις δεξαμενές. Και ότι το αυτοκίνητο ήταν πολύ επιτυχημένο. Με βάρος 36 τόνων, μετωπική θωράκιση 200 χιλιοστών, και πυροβόλο διαμετρήματος 100 χιλιοστών. Αυτός ο τύπος πολέμησε με επιτυχία τόσο με τους Αμερικανούς Patons όσο και με τους Pershings κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας. Άρα για αυτό το τεχνολογικό επίπεδο, το μοντέλο είναι πολύ κατάλληλο και ρεαλιστικό για υλοποίηση. Και αρκετά εύκολο στην κατασκευή - φθηνό... Όσο για το γερμανικό πυροβόλο 88 χιλιοστών 71 El, ήταν επαρκώς διεισδυτικό για όλα τα άρματα μάχης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (με εξαίρεση την μετωπική θωράκιση του IS-3, που μπήκε σε υπηρεσία τον Μάιο του 1945!). Τι γίνεται με το IS-3; Το τανκ είναι εξαιρετικό από άποψη θωράκισης και ο πυργίσκος, στον οποίο δόθηκε σχήμα λούτσου. Είναι αλήθεια ότι οι επιδόσεις οδήγησης ήταν κακές και σύντομα σταμάτησαν. Στη συνέχεια, υπήρχαν πολλά άλλα μοντέλα, το IS-4, και ούτω καθεξής μέχρι να εγκατασταθούν στο IS-10, που μετονομάστηκε σε T-10 μετά τον θάνατο του Στάλιν. Και αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν το τελευταίο σοβιετικό βαρύ τανκ. Ο Χρουστσόφ απαγόρευσε κάθε ανάπτυξη βαρέων οχημάτων και οι διάδοχοί του δεν το αναθεώρησαν!
  Γενικά οι Γερμανοί χρειάζονται άρμα βαρύτερο από σαράντα τόνους, αν έστω και σε μεσαίο άρμα μπορούν να εγκαταστήσουν ένα πυροβόλο που να μπορεί να διαπεράσει 193 χιλιοστά θωράκισης σε απόσταση 1000 μέτρων;
  Οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν γρήγορα τα βαριά άρματα μάχης και το βάρος του Pershing δεν ξεπέρασε τους 42 τόνους και του Sherman γενικά τους 32. Αλλά αφού έγινε φανερό ότι επρόκειτο να ξεσπάσει πόλεμος με την ΕΣΣΔ, εμφανίστηκε ένα τέρας με 120 χλστ. πυροβόλο διαμετρήματος και αρχική ταχύτητα βλήματος σχεδόν 1000 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Ωστόσο, οι Αμερικανοί σύντομα απογοητεύτηκαν με αυτό το τανκ. Πριν την εμφάνιση του IS-10, το πιο δημοφιλές μεταπολεμικό τανκ ήταν το IS-4, με μετωπική θωράκιση 250 χιλιοστών και πλαϊνή θωράκιση 170... Αξιόπιστο όχημα, αν και ζύγιζε περισσότερους από 60 τόνους. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να αναθέσετε τη δημιουργία μιας βαριάς δεξαμενής για τη Γερμανία, αλλά όχι περισσότερο από 50 τόνους. Για παράδειγμα, το IS-10 ζύγιζε μόλις 50 τόνους, είχε μετωπική θωράκιση 290 χιλιοστών και πυροβόλο όπλο 125 χιλιοστών... Παρεμπιπτόντως, ποιο διαμέτρημα είναι το πιο επιτυχημένο; Κατά τη διάρκεια του πολέμου, τα πιο δημοφιλή μοντέλα Sherman και Churchill είχαν θωράκιση 100 και 152 χιλιοστών (μετωπιαία). Λοιπόν, οι "Royal Tigers" το αντιμετώπισαν αρκετά καλά... Αλλά το "Panther" άρχισε να υστερεί ελαφρώς από το διαμέτρημα των 75 mm, ακόμα κι αν η υψηλή αρχική ταχύτητα του βλήματος έγινε ανεπαρκής. Ως εκ τούτου, εμφανίστηκαν οι "Πάνθηρες" με όπλα 88 χιλιοστών, αν και μόνο στο τέλος του πολέμου, και υπήρχαν μόνο λίγα από αυτά. Αλλά το γεγονός ότι η Βέρμαχτ δεν είχε σχέδια να επανεξοπλίσει άρματα μάχης και αντιαρματικά όπλα με μεγαλύτερο διαμέτρημα υποδηλώνει ότι αυτή η κατάσταση ταίριαζε σε όλους. Υπήρχε πράγματι ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο Jagdtiger με πυροβόλο 128 mm και μετωπική θωράκιση 250 mm, αλλά μόνο 71 από αυτά παρήχθησαν και σε τόσο μικροσκοπική ποσότητα δεν μπορούσαν να επηρεάσουν την πορεία του πολέμου. Παρεμπιπτόντως, αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι τη στιγμή που οι Jagdtigers παραδόθηκαν, 43 ακόμη παρέμειναν σε υπηρεσία, κάτι που δείχνει την εξαιρετική ικανότητα επιβίωσης μιας τέτοιας μηχανής.
  Παρεμπιπτόντως, ο Στάλιν διέταξε να οπλιστεί αμέσως το IS-2 με ένα πυροβόλο 122 mm, αν και η διεισδυτική του ισχύς ήταν υπερβολική για τα γερμανικά τανκς (εκτός από το "Royal Tiger", αλλά παρήχθησαν μόνο 458 τέτοια άρματα μάχης). Πολλοί συμβούλεψαν τον δικτάτορα να περιοριστεί σε κάννη 100 χιλιοστών. Και πράγματι το αυτοκινούμενο όπλο T-100 αποδείχθηκε το καλύτερο όσον αφορά τα συνολικά χαρακτηριστικά μάχης του. Άλλωστε, όσο μεγαλύτερο είναι το διαμέτρημα, τόσο μικρότερη είναι η προσφορά των βλημάτων, τόσο χαμηλότερος είναι ο ρυθμός βολής, η αρχική ταχύτητα του βλήματος, το βεληνεκές και η ακρίβεια του πυρός... Αλλά οι Γερμανοί είχαν το πιο ογκώδες άρμα, το T- 4, και τα αυτοκινούμενα όπλα που βασίζονταν σε αυτό, ζύγιζαν μόνο 22-24 τόνους. Το αυτοκινούμενο όπλο Panzer, ωστόσο, ήταν πολύ επιτυχημένο: ο οπλισμός και η μετωπική θωράκιση του Panther ήταν σχεδόν πανομοιότυπα με τα δικά του, με τόσο χαμηλό βάρος και ύψος. Θα χρειαστεί να παραγγείλετε την κυκλοφορία πιο απλών και φθηνών Panzers στην παραγωγή .
  Και τι γίνεται με το διαμέτρημα του όπλου; Για αντιαρματικά όπλα, ένα διαμέτρημα 128 χιλιοστών είναι πολύ μεγάλο, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε ως όπλο επίθεσης και να επιλέξετε ένα ενδιάμεσο των 105 χιλιοστών.
  Ο Αδόλφος έδειξε στους Γερμανούς σχεδιαστές το διάγραμμα:
  - Αυτό είναι το νέο μας μυστικό όπλο! Η δεξαμενή πρέπει να υποβληθεί σε δοκιμές τους επόμενους μήνες. Η πολεμική του χρήση θα γίνει το 1943. Εν τω μεταξύ, έχετε επίσης ένα έργο για να δημιουργήσετε ένα βαρύ τανκ με πυροβόλα 105 χλστ. Καθώς και ελαφριά αυτοκινούμενα όπλα. Λοιπόν, βάλτε δουλειά κύριοι.
  Οι Aders αντέτειναν δειλά:
  - Το σχέδιο που προτείνατε φαίνεται ελκυστικό, αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτό το τανκ δεν είναι στο πνεύμα των παραδόσεων μας... Και το πλήρωμα θα νιώθει άβολα...
  Αντί να απαντήσει, ο Αδόλφος ήπιε λίγο χυμό και πρότεινε:
  - Ίσως μπορούμε να φάμε μεσημεριανό, σύντροφοι. Γενικά, αυτό το τανκ μπορεί να παραχθεί σε μεγάλες ποσότητες και δεν νομίζω ότι οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί θα παράγουν κάτι καλύτερο πριν από το τέλος του πολέμου. Και σήμερα μπορείς να φας λίγο κρέας...
  Τα κορίτσια έστρωναν γρήγορα το τραπέζι. Ο Αλέξανδρος, συνειδητοποιώντας ότι το στομάχι του Φύρερ, απογαλακτισμένο από το κρέας, μπορούσε να αρρωστήσει, επέλεξε να παραμείνει πιστός στον εαυτό του και έφαγε μόνο ένα μικρό οξύρρυγχο, ενώ θυμόταν τον Σομπάκεβιτς από τις "Νεκρές ψυχές" τους. Χμμ , μέχρι στιγμής φαίνεται να τα κάνει όλα σωστά. Βάζει την οικονομία σε πολεμική βάση, κηρύσσει ολοκληρωτικό πόλεμο, ψηφίζει νόμους που θα έπρεπε να είχαν εγκριθεί το 1939... Η βραδύτητα του Χίτλερ με τη στρατιωτικοποίηση οδήγησε σε έλλειψη όπλων, και μάλιστα σε ποσοτικούς όρους... Επιπλέον, ο περίφημος βουλευτής- Τυφέκιο 44... Εξαιρετικό στα μαχητικά του χαρακτηριστικά, κάτι που κατά κάποιο τρόπο είναι ακόμα καλύτερο από τα πρώτα μοντέλα Καλάσνικοφ. Είναι λίγο βαρύ... Ίσως θα μπορούσαμε πραγματικά να χρησιμοποιήσουμε το επιθετικό τουφέκι AKM ως βάση; Ε, θα ήταν ωραίο να δημιουργηθεί ένα όπλο που να συνδυάζει την ακρίβεια του αμερικανικού M-16 με το ρυθμό βολής και την αξιοπιστία του AKM. Γενικά, η πρόοδος εξελίσσεται άνισα. Για παράδειγμα, οι κινητήρες σε δεξαμενές δεν πρόσθεσαν μεγάλη ισχύ, αλλά ο υπολογιστής έγινε εντελώς απρόσιτος. Έχει όμως γνώσεις για το μέλλον, αλλά τι μπορεί να προσφέρει όσον αφορά, για παράδειγμα, ένα υποκατάστατο λαδιού. Μέχρι τώρα, ακόμη και στην Αμερική δεν έχουν μάθει πώς να παράγουν αποτελεσματικά βενζίνη από άνθρακα! Παρά την αύξηση των τιμών του πετρελαίου. Λοιπόν, τι άλλο μπορεί να προσφέρει. Δυναμική προστασία, κινητήρες στροβιλογεννήτριας... Και αυτό θα γίνει, αλλά λίγο αργότερα, για να μη βιαστείτε να απλώσετε ατού. Σε εβδομήντα χρόνια, η πρόοδος έχει προχωρήσει πολύ μπροστά, αλλά μέχρι να νικηθούν τα γηρατειά, η ασθένεια επίσης, και ο άνθρωπος δεν είναι Θεός! Επιπλέον, κατά κάποιο τρόπο υπάρχει ακόμη και οπισθοδρόμηση... Για παράδειγμα, αύξηση της θρησκευτικότητας, ειδικά στη Ρωσία και τον μετασοβιετικό χώρο, καθώς και στις ισλαμικές χώρες. Όμως οι μεγάλοι στοχαστές της Αναγέννησης και της σύγχρονης εποχής προέβλεψαν ότι η θρησκεία σταδιακά θα εξαφανιζόταν!
  Αλλά παραδόξως, ο θρησκευτικός εξτρεμισμός αυξάνεται... Και οι ιερείς ανακατεύονται όλο και περισσότερο στην πολιτική του κράτους. Και σε αυτήν την κατάσταση, η πολιτική των αρχών είναι ακατανόητη• πιστεύουν πραγματικά σοβαρά ότι η αλήθεια βρίσκεται στην Ορθοδοξία ή στο Ισλάμ; Όλοι αυτοί οι μορφωμένοι και έξυπνοι άνθρωποι; Αν όχι, τότε τι νόημα έχει να εγκαταλείψουμε το κοσμικό μοντέλο του κρατισμού; Για χάρη της αποτελεσματικότητας στη διαχείριση των μαζών; Αλλά είναι ακριβώς η Ορθοδοξία που έχει αποδείξει την αναποτελεσματικότητα της ως κρατική θρησκεία... Το γεγονός είναι ότι, έχοντας μια επίσημη βάση για τον Χριστιανισμό και, πρώτα απ 'όλα, την Καινή Διαθήκη, η Ορθοδοξία έχει ως βάση της την ειρηνική διδασκαλία: μην αντιστέκεσαι κακία και αγάπησε τον εχθρό σου! Αλλά την ίδια στιγμή, η πραγματική πολιτική της αυτοκρατορίας είναι επιθετική και απαιτεί βία και κατακτήσεις. Αυτό είναι που γεννά την αντίφαση μεταξύ μορφής και ουσίας. Ακόμα κι αν πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν συνειδητά, υποσυνείδητα το νιώθουν!
  Εξαιτίας αυτού, η ορθόδοξη διδασκαλία είναι αναποτελεσματική, στερείται λογικής, προσπαθεί να είναι αυτοκρατορική και χριστιανική ταυτόχρονα. Και χριστιανός σημαίνει Εβραίος και ειρηνιστής! Άλλωστε η Βίβλος γράφτηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από Εβραίους, ίσως και εξ ολοκλήρου, γιατί ο Απόστολος Παύλος λέει ότι το πλεονέκτημα των Εβραίων είναι μεγάλο γιατί τους έχει εμπιστευθεί ο λόγος του Θεού! Αυτό σημαίνει ότι ένας Ρώσος δεν πρέπει να πιστεύει τη Βίβλο! Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται άλλη πίστη, αλλά όχι πλέον βασισμένη στις Εβραϊκές Γραφές... Ποια; Θα πρέπει να αναπτυχθεί από έμπειρους επαγγελματίες και ψυχολόγους υπό την καθοδήγηση του FSB! Τότε πολλές αντιφάσεις θα λυθούν επιτυχώς...
  Πρέπει να πούμε ότι ένα παιδί που διαβάζει το Ευαγγέλιο δεν θα γίνει ποτέ δυνατός, γενναίος, σκληρός πολεμιστής που αγαπά τη Ρωσία! Και ποια χώρα είναι διάσημη στη Βίβλο; Ισραήλ!
  Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο Αδόλφος είναι δαιμονισμένος, αυτός ο παίκτης, έχοντας βρεθεί στη θέση του Χίτλερ, δεν πρόκειται καθόλου να σφίξει τη δίωξη των Εβραίων. Αντίθετα, οι χρήσιμοι Εβραίοι θα απολαμβάνουν οφέλη και θα εργαστούν για το Τρίτο Ράιχ. Δεν θα υπάρχουν τέτοιες ανοησίες όπως να πυροβολείς Εβραίους επιστήμονες ή καλλιτέχνες! Είναι όμως πρόωρο να καταργηθούν οι αντισημιτικοί νόμοι. Πρώτον, οι άνθρωποι μπορεί να παρεξηγήσουν, και δεύτερον, αυτή είναι μια πηγή πλούτου και μια πολύ σταθερή πηγή! Αλλά είναι, φυσικά, δυνατό να αμβλύνουμε τις αντισημιτικές πολιτικές με αντάλλαγμα την εβραϊκή υποστήριξη.
  Τι να κάνουμε με τον Πάπα; Οι σχέσεις με το Βατικανό απέχουν πολύ από το να είναι ιδανικές, αλλά ο ανοιχτός πόλεμος μόνο κακό θα φέρει σε αυτό το στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναζητήσετε την υποστήριξη του Βατικανού, αλλά ταυτόχρονα να επιμείνετε στα συμφέροντά σας... Ιδανικά, βάλτε την μαριονέτα σας στο θρόνο του Πέτρου και σταδιακά αναμορφώστε τη θρησκεία...
  Η Πόρσε διέκοψε τις σκέψεις του Αδόλφου:
  - Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το δείπνο σας, Φύρερ!
  Ο δαιμονισμένος Αδόλφος χαμογέλασε ευγενικά:
  - Λοιπόν, προς το παρόν θα συναντηθώ με τον Χίμλερ και μετά θα αφήσω τον Χάινσεμπεργκ να φτάσει. Και δείτε, παιδιά: σας έχουν δοθεί πολύ αυστηρές προθεσμίες!
  Ο στρατός του Φύρερ κινούνταν στην Αφρική. Και κράτησε την άμυνα ενάντια στην ΕΣΣΔ.
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός εξαπέλυσε μια επίθεση στην προεξοχή Rzhev, αλλά οι Ναζί περίμεναν εκεί και μπόρεσαν να αποκρούσουν το χτύπημα. Στο νότο, οι Γερμανοί άντεξαν επίσης, κρατώντας τις κατευθύνσεις Oryol και Kharkov. Και μόνο κοντά στο Λένινγκραντ, τα σοβιετικά στρατεύματα μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση Iskra, αλλά οι μάχες διήρκεσαν σχεδόν ένα μήνα και η νίκη αγοράστηκε σε εξαιρετικά υψηλή τιμή.
  Οι Krauts κατά κάποιο τρόπο επιβίωσαν τον χειμώνα του '42 - '43.
  Αλλά την άνοιξη, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής έχει ήδη κατακτηθεί από αυτούς. Και ο Φύρερ δοκιμάζει τα νερά της ειρήνης με τη Βρετανία.
  Ο Τσόρτσιλ είναι κάπως ψυχρός με αυτό. Αν και η Βρετανία υφίσταται ήττα μετά την ήττα.
  Δεν είναι επίσης ξεκάθαρο με την Ιαπωνία - η Μάχη του Μίντγουεϊ χάθηκε από την Αμερική και ενώ οι σαμουράι νικούν τον μεγάλο στόλο των Γιάνκηδων κομμάτι-κομμάτι. Και η Αμερική δεν μπορεί να επωφεληθεί από την αριθμητική της υπεροχή στη θάλασσα και στον αέρα.
  Ο Χίτλερ θέλει να επιτεθεί εναντίον της ΕΣΣΔ, αλλά ακόμα και μετά την ανακοίνωση της γενικής, ολοκληρωτικής επιστράτευσης, έχει πολύ λίγη δύναμη για αυτό. Αφού τα Krauts είναι διάσπαρτα σε όλη την Αφρική.
  Το καλοκαίρι ο ίδιος ο Κόκκινος Στρατός είναι έτοιμος να προχωρήσει. Οι Ναζί, ωστόσο, έχοντας κατακτήσει την Αφρική, σχηματίζουν αποικιακά στρατεύματα. Και λαμβάνουν πρόσθετους πόρους.
  Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των δεξαμενών Lion, Tiger και Panther. Ωστόσο, τα δεδομένα που δόθηκαν στο τέρας δεν ήταν απολύτως επιτυχημένα. Πολύ ακριβό, πολύ βαρύ. Είναι αλήθεια ότι για άμυνα το Panther είναι ένας καλός καταστροφέας αρμάτων μάχης, με ένα πυροβόλο ταχείας βολής.
  Αλλά το πιο αποτυχημένο ήταν το "Lion", βαρύ, ακριβό, αλλά όχι πολύ αποτελεσματικό. Το όπλο είναι πολύ ισχυρό εναντίον σοβιετικών τριάντα τεσσάρων και ελαφρών δεξαμενών και ο ρυθμός βολής είναι πολύ χαμηλότερος από αυτόν του Πάνθηρα και της Τίγρης. Και η πανοπλία, ωστόσο, είναι καλύτερη από αυτή του "Τίγρη", και επίσης σε ορθολογικές πλαγιές. Το "Λιοντάρι" αποδείχθηκε ότι ήταν σαν ένας μεγάλος "Πάνθηρας" βάρους ενενήντα τόνων και κινητήρας οκτακοσίων ίππων. Ωστόσο, κάπως πιο γρήγορα από ό,τι στην πραγματική ιστορία, το "Tiger"-2, είκοσι δύο τόνους ελαφρύτερο, μπήκε στην παραγωγή. Κοντά σε επίπεδο προστασίας στο "Lion", αλλά πιο κινητό, ελαφρύ. Το όπλο, ωστόσο, είναι διαμετρήματος 88 mm - έναντι 105, αλλά αρκετά αρκετό για να καταστρέψει όλα τα σοβιετικά τανκ. Και αυτό που είναι σημαντικό είναι ο ταχύτερος ρυθμός πυρκαγιάς - οκτώ βολές έναντι πέντε.
  Ο "Λιοντάρι" λοιπόν είναι παιδί μιας Γερμανίδας, ζοφερής ιδιοφυΐας που δεν ρίζωσε.
  Οι Γερμανοί κατέλαβαν όλη την Αφρική, συμπεριλαμβανομένης της Μαδαγασκάρης, το καλοκαίρι. Ο Στάλιν περίμενε πάρα πολύ.
  Ίσως ο ίδιος να υπολόγιζε στους Γερμανούς για να εξαπολύσουν επίθεση. Ειδικά βλέποντας πώς φτάνουν τα τανκς Lion, Tiger και Panther. Αλλά οι Kraut εξακολουθούσαν να λύνουν προβλήματα στη σκοτεινή ήπειρο.
  Ο Στάλιν έχασε τη στιγμή. Η επίθεση των σοβιετικών στρατευμάτων ξεκίνησε προς την κατεύθυνση του Orel και του Kharkov. Ακριβώς εκεί που οι Γερμανοί ήταν καλά προετοιμασμένοι. Και δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί τακτική έκπληξη. Οι πρώτες μάχες έδειξαν ότι το "Panther" αποδίδει εξαιρετικά στην άμυνα. Καθόλου άσχημα και "Ferdinands". Είναι και αυτοί καλοί.
  Και ο Τίγρης είναι μια παραγωγική δεξαμενή. Και σκοράρει καλά. Οι Γερμανοί αμύνονται ενεργά. Και να αντέχει τα χτυπήματα του εχθρού. Σε τρεις μήνες πολύ επίμονων μαχών, ο Κόκκινος Στρατός προχώρησε μόλις δεκαπέντε χιλιόμετρα. Και οι απώλειές της ήταν σημαντικές.
  Δύο ντουζίνες αγγλικά αεροπλάνα πέταξαν πάνω από τα καμουφλαρισμένα κορίτσια• μάλλον δεν πρόσεχαν τίποτα και άρχιζαν ήδη να εξαφανίζονται πέρα από τον ορίζοντα, όταν ξαφνικά ακούστηκαν νέοι ύποπτοι ήχοι. Η Madeleine διέταξε:
  - Ξαπλώστε όλοι και μην κουνηθείτε!
  Τα κορίτσια πάγωσαν, κάτι περίμεναν. Και τότε ελαφρά μεταφορείς και φορτηγά εμφανίστηκαν πίσω από τον αμμόλοφο. Αν κρίνουμε από το σχέδιο, κατασκευάζεται στην Αγγλία και την Αμερική. Προχώρησαν αργά προς την πρωτεύουσα της Τυνησίας. Η Μάντελεϊν ήταν λίγο μπερδεμένη. Πίστευε ότι η πρώτη γραμμή ήταν ακόμα μακριά, πράγμα που σήμαινε ότι οι Βρετανοί δεν θα είχαν ακόμη χρόνο να εμφανιστούν. Ή μάλλον, δεν πρέπει να εμφανίζονται. Και εδώ ορμάει μια ολόκληρη στήλη. Αν και, ίσως, λιγότερο από ένα τάγμα... Ποιοι είναι αυτοί, κάποια μάχιμη ομάδα, έχοντας παρακάμψει τις ερήμους ενός καθόλου συνεχούς μετώπου, θέλει να ψαχουλέψει στα μετόπισθεν. Φαίνεται λογικό, αν και με την τεχνολογία είναι εύκολο να εντοπιστούν στην έρημο. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να στέλνετε ραδιόφωνο στους φίλους σας, αλλά όχι να ανοίγετε πυρ. Επιπλέον, υπάρχουν μόνο εκατό από αυτούς, και υπάρχουν περισσότεροι από τριακόσιοι Βρετανοί!
  Η Γκέρντα ψιθύρισε στην Σάρλοτ:
  - Αυτοί είναι οι Άγγλοι! Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπω τόσο κοντά!
  Ο κοκκινομάλλης φίλος, επίσης αρκετά νευρικός, απάντησε:
  - Τίποτα ιδιαίτερο! Και ανάμεσά τους υπάρχουν τόσοι μαύροι!
  Πράγματι, τουλάχιστον οι μισοί Άγγλοι ήταν μαύροι. Και η στήλη προχωρούσε αργά, και οι μαύροι εξακολουθούσαν να ουρλιάζουν... Πλησίαζαν όλο και πιο πολύ...
  Εδώ τα νεύρα μιας από τις κοπέλες δεν άντεξαν και πυροβόλησε με ένα πολυβόλο. Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιποι πολεμιστές άνοιξαν πυρ και η Μάντελεϊν γάβγισε καθυστερημένα:
  - Φωτιά!
  Πολλές δεκάδες Άγγλοι κουρεύτηκαν αμέσως, ένα από τα φορτηγά τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι υπόλοιποι Βρετανοί άνοιξαν πυρ αδιακρίτως. Η Μάντελεϊν, άδραξε τη στιγμή, φώναξε:
  - Ρίξτε επιθετικές χειροβομβίδες μαζί!
  Τα κορίτσια από το επίλεκτο τάγμα SS "She-Wolf" ρίχνουν χειροβομβίδες μακριά και με ακρίβεια. Και ότι έχουν εκπαιδευτεί από την παιδική ηλικία, και έχουν επίσης υποβληθεί σε ειδικές τεχνικές . Αυτό είναι όταν προπονείστε με ηλεκτροσόκ, αργείτε λίγο με τη ρίψη και σοκάρεστε. Η Gerda και η Charlotte πέταξαν επίσης τα δώρα τους. Και οι Βρετανοί είναι με τα μούτρα και ανάποδα... Είναι τόσο αστείο. Πυροβολούν τυχαία, και οι μαύροι εξακολουθούν να ουρλιάζουν σε μια ακατανόητη γλώσσα. Αυτοί είναι σίγουρα βλάκες...
  Και η Γκέρντα σουτάρει και πετάει, τραγουδώντας επίσης:
  - Υπάρχει ένας εφιάλτης στους μαθητές των SS! Ένα άλμα - ένα χτύπημα! Είμαστε λύκοι - η μέθοδός μας είναι απλή! Δεν μας αρέσει να τραβάμε την ουρά της γάτας!
  Η Σάρλοτ επίσης γρυλίζει ως απάντηση. Οι σφαίρες που εκτόξευσε σπάνε το κρανίο σε θραύσματα. Και μετά βγάζουν τα μάτια τους. Εδώ είναι ένας φοβισμένος μαύρος που μαχαιρώνει την ξανθιά σύντροφό του στο πλάι με μια ξιφολόγχη. Θα φτύσει αίμα ως απάντηση. Η Charlotte τραγουδάει μαζί:
  - Άγγελοι της έναστρης σκοτεινής κόλασης! Φαίνεται ότι όλα στο σύμπαν θα καταστραφούν! Πρέπει να πετάξεις στον ουρανό σαν γρήγορο γεράκι! Για να προστατέψουμε τις ψυχές από την καταστροφή!
  Οι Βρετανοί δρουν ανοργάνωτοι, οι περισσότεροι είναι αποικιακοί στρατιώτες: μαύροι και Ινδοί, Άραβες. Είτε πέφτουν, παγώνουν, είτε, αντίθετα, πηδούν απότομα και αρχίζουν να τρέχουν σαν τρελοί λαγοί. Ωστόσο, τα κορίτσια πυροβολούν με ακρίβεια, και παρόλο που οι χειροβομβίδες δεν πετούν μακριά, τα θραύσματα είναι παχιά! Έχουν μείνει ήδη λίγοι εχθροί. Η Madeleine ουρλιάζει στα αγγλικά, η φωνή της είναι τόσο εκκωφαντικά δυνατή που δεν χρειάζεσαι καν μεγάφωνο:
  - Παραδοθείτε και θα σας σώσουμε τη ζωή! Στην αιχμαλωσία θα έχετε καλό φαγητό, κρασί και σεξ!
  Δούλεψε αμέσως και μόλις τα παράτησαν... Ψηλά τα χέρια και...
  Μάζεψαν πενήντα αιχμαλώτους, τους μισούς τραυματίες. Η Madeleine διέταξε:
  - Τελειώστε τους τραυματίες!
  Οι "λύκοι" έριχναν ασυνήθιστα σφαίρες στους κροτάφους όσων δεν μπορούσαν να σταθούν στα πόδια τους και οι υπόλοιποι φορτώθηκαν σε αυτοκίνητα και οδηγήθηκαν στην πλησιέστερη βάση.
  Μετά την καυτή άμμο της ερήμου, τα γυμνά πόδια της Γκέρντα νιώθουν πολύ ευχάριστα το μαλακό καουτσούκ. Ακόμα και γκρινιάζει πανευτυχής... Τα αμερικάνικα φορτηγά είναι πολύ άνετα και δεν κουνούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Έχοντας κερδίσει, τα κορίτσια είναι ευδιάθετα. Η Σάρλοτ ρώτησε την Γκέρντα:
  - Πόσους σκότωσες;
  Η κοπέλα ανασήκωσε τους ώμους της σαστισμένη:
  - Δεν ξέρω; Δεν ήμουν ο μόνος που πυροβόλησα... Αλλά νομίζω ότι ήταν πολλοί!
  Η Σάρλοτ υπολόγισε:
  - Είμαστε εκατό, σκότωσε περίπου τριακόσιους, που σημαίνει τρεις ανά αδελφό, δηλαδή ανά αδελφή! Ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στον πόλεμο!
  Η Γκέρντα κούνησε το χέρι της αδιάφορα:
  - Αυτό δεν είναι σημαντικό για μένα! Το κυριότερο είναι ότι δεν πέθανε ούτε ένας φίλος. Αν και αυτό είναι, φυσικά, στατιστικά, τριακόσιοι εχθροί καταστράφηκαν και από την πλευρά μας μόνο δύο πολεμιστές λύκων τραυματίστηκαν ελαφρά. Είμαι ακόμη και έκπληκτος πώς δεν έχουμε κατακτήσει ακόμη ολοκληρωτικά την Αφρική, με τέτοιους πολεμιστές.
  Η Charlotte κατέστρεψε αμέσως τη διάθεση:
  - Λοιπόν, χάσαμε από αυτούς τους άτυχους πολεμιστές στο δέκατο όγδοο!
  Η Γκέρντα κούνησε θυμωμένα το όμορφο κεφάλι της, σαν να ήταν καλυμμένη με το χιόνι της Πρωτοχρονιάς:
  - Αυτό οφείλεται στην προδοσία! Στην πραγματικότητα όμως, ήμασταν πιο κοντά από ποτέ στη νίκη και αυτό φάνηκε σε όλους όσοι δεν είναι τυφλοί! Αλίμονο, μας διέκοψαν!
  Η Σάρλοτ συμφώνησε, ξύνοντας επιδέξια πίσω από το αριστερό της αυτί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Ναι, προδοσία, δολιοφθορά, μετριότητα των στρατιωτικών... Αλλά και πάλι σπάσαμε τους Ρώσους, αναγκάζοντάς τους να παραδοθούν το 1918! Ω, θα ήταν ωραίο να κάνετε μια βόλτα στις εκτάσεις της Ρωσίας, είναι δροσερό εκεί, αλλά εδώ έχει ζέστη!
  Η Γκέρντα γέλασε χαρούμενα:
  - Αλλά στη Ρωσία υπάρχουν τόσο έντονοι παγετοί... Αλλά όταν έτρεξα ξυπόλητος μέσα στο χιόνι στα βουνά, ξέρω τι βασανιστήριο είναι.
  Η Σάρλοτ ξεγύμνωσε τα δόντια της:
  - Η μικρή Γκέρντα τρέχει ξυπόλητη μέσα στο φλεγόμενο χιόνι... Αυτό είναι συμβολικό, σαν σε παραμύθι... Παραμύθια για έναν αγνό, ακόμα παιδικό και καθόλου εγωιστή...
  Η Γκέρντα έκλεισε χαρούμενα το μάτι στη φίλη της:
  - Είναι σαν να πρέπει να πάμε στον Φύρερ;
  Η Charlotte επιβεβαίωσε:
  - Σχεδόν! Απλώς οδηγούμε, δεν τρέχουμε ξυπόλητοι στην καυτή άμμο της ερήμου. Και μάλιστα μετά τη νίκη.
  Ο δεμένος μαύρος μουρμούρισε στα γερμανικά:
  - Τρομεροί άγγελοι, είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω! Είσαι θεά, είμαι σκλάβος σου!
  Η Σάρλοτ χάιδεψε τα καστανά σγουρά μαλλιά της μαύρης αιχμάλωτης με το ελαφρώς τραχύ πόδι της:
  - Εσείς οι μαύροι είστε ήδη από τη φύση σας σκλάβοι! Αυτό, βέβαια, από τη μια είναι καλό, κάποιος πρέπει να δουλέψει σκληρά από την αυγή μέχρι το σούρουπο, να κάνει ταπεινές δουλειές... Αλλά ο σκλάβος από τη φύση του, από την ποταπή φύση του, είναι προδότης και δεν μπορεί να τον εμπιστευτείς με όπλο. . Εμείς οι Γερμανοί, με τη σειρά μας, είμαστε το πιο πολιτισμικό και πιο οργανωμένο έθνος στη Γη. Ένα μεγάλο έθνος πολεμιστών, και δεν είναι αδικαιολόγητο ότι Γερμανοί μισθοφόροι υπηρέτησαν σε όλους τους ευρωπαϊκούς στρατούς, ακόμη και στη Ρωσία, τις περισσότερες φορές σε διοικητικές θέσεις!
  Η Γκέρντα είπε άγρια:
  - Ναι, θα μας υπηρετήσεις ως σκλάβος. Έχουμε ειδικά θηριοτροφεία για μαύρους. Και προς το παρόν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι...
  Η Σαρλότ πρότεινε:
  - Ας μας φιλήσει τα πόδια. Μετά από όλα, θα είναι ευχάριστο για εμάς, και ο Νίγηρας ταπεινωθεί.
  Η Γκέρντα κούνησε έντονα το κεφάλι της:
  "Δεν ξέρω πώς είσαι, αλλά είναι αηδιαστικό αν το καθαρό δέρμα του Άρειου αγγίζει τα χείλη του δύσοσμου Νίγηρα". Ετσι...
  Η Charlotte διαφώνησε:
  - Όχι πραγματικά! Αντίθετα, θα μου άρεσε. Λοιπόν δείτε...
  Η φλογερή κοκκινομάλλα καλλονή έσπρωξε το ποδαράκι της στον μαύρο. Άρχισε με ενθουσιασμό να φιλά τα μακριά, λεία, λαξευμένα δάχτυλα της θεάς. Και το κορίτσι μόνο χαμογέλασε τρυφερά ως απάντηση, με τα χοντρά χείλη του μαύρου να γαργαλούν το μαυρισμένο δέρμα του. Η γλώσσα του κρατούμενου πέρασε πάνω από το ελαστικό, ελαφρώς σκονισμένο πόδι του κοριτσιού. Είναι ακόμα ωραίο όταν ταπεινώνεις έναν δυνατό άνδρα σχεδόν δύο μέτρων.
  Η Γκέρντα ξαφνιάστηκε:
  - Είναι περίεργο, αλλά δεν νιώθεις αηδία;
  Η Σάρλοτ χαμογέλασε:
  - Όχι πραγματικά! Γιατί να αηδιάζω;
  Η Γκέρντα επέλεξε να μείνει σιωπηλή: γιατί να ανακατευτεί στις υποθέσεις της φίλης της; Στην πραγματικότητα, ανατράφηκαν ότι μια Γερμανίδα δεν πρέπει να είναι μόνο μια πολεμίστρια, αλλά και μια στοργική, ευγενική σύζυγος και μια υγιής μητέρα. Αλλά η ίδια δεν έχει σκεφτεί ακόμα τα αγόρια, ίσως λόγω βαριάς σωματικής άσκησης, ή απλά δεν έχει βρει ακόμα το ταίρι της. Ωστόσο, και η Charlotte φαίνεται να το έχει βαρεθεί. Χτύπησε τον μαύρο στη μύτη με τον αστράγαλό της, τόσο που η μύτη του άρχισε να τρέχει και πρότεινε στην Γκέρντα:
  - Ίσως μπορούμε να τραγουδήσουμε;
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά:
  - Φυσικά, θα τραγουδήσουμε! Αλλιώς γίνεται λυπηρό!
  Τα κορίτσια άρχισαν να τραγουδούν και οι φίλοι τους συμμετείχαν, έτσι ώστε το τραγούδι κυλούσε σαν καταρράκτης:
  Αγαπητέ μου και εγώ βγαίνουμε από το αλσύλλιο,
  Απόκρυψη απόκοσμης θλίψης!
  Και το κρύο, που καίει, ανατριχιάζει,
  Το σπασμένο κίνητρο τρύπησε!
  
  Γυμνά πόδια στο χιόνι,
  Τα κορίτσια ασπρίζουν!
  Οι κακές χιονοθύελλες βρυχώνται σαν λύκοι,
  Αναστατώνοντας τα κοπάδια πουλιών!
  
  Αλλά το κορίτσι δεν γνωρίζει φόβο
  Είναι μια ισχυρή μαχήτρια!
  Το πουκάμισο μόλις κάλυπτε τη σάρκα,
  Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  
  Ο πολεμιστής μας είναι ο πιο έμπειρος,
  Δεν μπορείς να το λυγίσεις με βαριοπούλα!
  Εδώ τα σφεντάμια κινούνται απαλά,
  Στο στήθος σου πέφτουν νιφάδες χιονιού!
  
  Δεν είναι έθιμο να φοβόμαστε,
  Μην τολμήσεις να ανατριχιάσεις από το κρύο!
  Ο αντίπαλος είναι χοντρός με λαιμό ταύρου,
  Είναι κολλώδες και αηδιαστικό σαν κόλλα!
  
  Ο λαός έχει τέτοια δύναμη
  Τι πέτυχε η ιερή ιεροτελεστία!
  Για εμάς και την πίστη και τη φύση,
  Το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο!
  
  Ο Χριστός εμπνέει την Πατρίδα,
  Μας λέει να παλέψουμε μέχρι το τέλος!
  Για να γίνει ο πλανήτης παράδεισος,
  Όλες οι καρδιές θα είναι γενναίες!
  
  Οι άνθρωποι σύντομα θα είναι ευτυχισμένοι
  Ας είναι η ζωή βαρύς σταυρός μερικές φορές!
  Οι σφαίρες είναι βάναυσα θανατηφόρες
  Αλλά αυτός που έπεσε έχει ήδη αναστηθεί!
  
  Η επιστήμη μας δίνει την αθανασία,
  Και τα μυαλά των πεσόντων θα επιστραφούν στο καθήκον!
  Αλλά αν ξεφύγουμε, πιστέψτε με,
  Ο εχθρός θα χαλάσει αμέσως το σκορ!
  
  Επομένως, τουλάχιστον προσευχηθείτε στον Θεό,
  Δεν χρειάζεται να κάνετε λάθη, να είστε τεμπέλης!
  Ο Παντοδύναμος δικαστής είναι πολύ αυστηρός,
  Τουλάχιστον μερικές φορές μπορεί να βοηθήσει!
  
  Η Πατρίδα μου είναι πιο αγαπητή,
  Αγία, σοφή χώρα!
  Αρχηγέ μας, κράτα τα ηνία πιο σφιχτά,
  Η Πατρίδα γεννήθηκε για να ανθίσει!
  Τα κορίτσια από το επίλεκτο τάγμα SS "She-Wolf" τραγούδησαν τόσο όμορφα και τα λόγια ήταν ψυχικά. Γενικά, υπάρχει το στερεότυπο ότι άνθρωπος των SS σημαίνει δήμιος! Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπήρχαν, φυσικά, ειδικές τιμωρητικές μονάδες, τις περισσότερες φορές ως τμήμα τμημάτων ασφαλείας που πραγματοποιούσαν ειδικές επιχειρήσεις, αλλά οι περισσότερες μεραρχίες SS ήταν απλώς οι επίλεκτοι φρουροί της Βέρμαχτ. Γενικά, πρέπει να πούμε ότι η κόκκινη, ολοκληρωτική προπαγάνδα δεν είναι η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Άλλωστε, είναι σαφές ότι οι κομμουνιστές ηγέτες του Agitprop δεν θα μπορούσαν παρά να είναι αμερόληπτοι και να καλύπτουν αντικειμενικά τα γεγονότα. Έτσι, είναι αξιόπιστα δύσκολο να κρίνουμε πού υπήρχε πραγματική αλήθεια για τις φρικαλεότητες των Ναζί και πού υπήρχε μυθοπλασία. Σε κάθε περίπτωση, όσοι ασχολούνται σοβαρά με την ιστορική έρευνα αναγκάζονται να παραδεχτούν ότι δεν είναι κάθε πολεμιστής των SS δήμιος και τέρας. Επιπλέον, πριν από την επίθεση στην ΕΣΣΔ. Οι Ναζί γενικά συμπεριφέρθηκαν με ανεκτικότητα στα κατεχόμενα• οι δυτικές πηγές δεν αναφέρουν μαζικές θηριωδίες ή αντίποινα.
  Και τώρα τα κορίτσια βοήθησαν τους κρατούμενους να βγουν από τα αυτοκίνητα. χτύπησαν φιλικά τους φαρδιούς ώμους των δειλών αντρών. Μετά από αυτό τα κορίτσια κλήθηκαν να ανανεωθούν...
  Το μεσημεριανό γεύμα ήταν μέτριο, αλλά μια ζέβρα πυροβολήθηκε στην έρημο και κάθε κορίτσι πήρε ένα κεμπάπ μαγειρεμένο σε αραβικό στυλ. Γενικά, οι Άραβες, τουλάχιστον εξωτερικά, ήταν φιλικοί και όσοι ήξεραν γερμανικά προσπάθησαν ακόμη και να αστειευτούν ή να χαϊδέψουν απαλά τα πόδια των κοριτσιών.
  Η Γκέρντα έσπρωξε τον κολλητό Άραβα και είπε:
  - Δεν είμαι για σένα!
  Η Charlotte ακολούθησε το παράδειγμά της:
  - Πάρε στον εαυτό σου ένα χαρέμι!
  Η Γκέρντα χαμογέλασε και πρότεινε:
  - Αλλά πες μου, Σάρλοτ, τι θα έκανες αν ήσουν γυναίκα του Σουλτάνου;
  Ο κοκκινομάλλης φίλος παρατήρησε αμφίβολα:
  - Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια αμφισβητήσιμη ευτυχία... Αν και εξαρτάται από τη γυναίκα του σουλτάνου. Αν η μεγάλη Οθωμανική Αυτοκρατορία βρισκόταν στην ακμή της, τότε... Θα ήταν μάλιστα πολύ ωραία... Θα αναμόρφωσα τον τουρκικό στρατό, θα βελτίωνα τα όπλα... Και μάλλον πρώτα θα έστρεφα το βλέμμα μου προς τα ανατολικά.
  Η Γκέρντα συμφώνησε:
  - Σωστά! Αλλά είναι κρίμα για την Τουρκία που ακόμη και στην ακμή της δεν μπόρεσε να κατακτήσει το Ιράν. Αυτό ήταν αρκετά ρεαλιστικό, ειδικά αφού ο περσικός στρατός ήταν οπισθοδρομικός. Αναρωτιέμαι, Μεγάλε Φύρερ, τι απόφαση θα πάρει: να κατακτήσει την Τουρκία ή να τον συμπεριλάβει στον συνασπισμό του, ρίχνοντας ένα κόκκαλο στους Οθωμανούς, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα όχι πολύ πολύτιμα εδάφη του Ιράν;
  Η Σάρλοτ ανασήκωσε τους ώμους της μπερδεμένη.
  - Δεν ξέρω! Μάλιστα πρόσφατα κυκλοφορούν φήμες ότι θα επιτεθούμε στην ΕΣΣΔ... Λένε ότι τα ρωσικά πλούτη και τα πλούσια εδάφη της Ουκρανίας δεν χρειάζονται πραγματικά!
  Η Γκέρντα σήκωσε την κούπα με το τσάι με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της και, αρκετά επιδέξια, την σήκωσε στο πιγούνι της, χύνοντας το καφέ υγρό μέσα της. Την ίδια στιγμή, το κορίτσι κατάφερε να μιλήσει:
  - Η Ουκρανία έχει πολύ πλούσια, πλούσια εδάφη. Υπό τη σοφή γερμανική ηγεσία, και με την υψηλή μας αγροτική κουλτούρα, θα παράγουν ρεκόρ σοδειάς. Και τότε το ψωμί μας θα είναι φθηνότερο από το νερό. Και αυτό θα είναι προς όφελος των ίδιων των Ουκρανών, γιατί η σοβιετική κυβέρνηση απλώς τους ληστεύει, τους αναγκάζει να λιμοκτονήσουν!
  Η Σάρλοτ έγνεψε καταφατικά.
  - Σε αυτούς τους Σλάβους θα διδάξουμε τον μεγάλο μας γερμανικό πολιτισμό! Ας τους διαφωτίσουμε!
  Εδώ η κουβέντα διακόπηκε από αγενείς φωνές, ο χρόνος ανάπαυσης είχε τελειώσει.
  Αλλά μετά το μεσημεριανό γεύμα τα κορίτσια παρατάχθηκαν ξανά και αναγκάστηκαν να περάσουν στην έρημο. Μετά το φαγητό ήταν δύσκολο να τρέξουν και τα κορίτσια ακόμη και λίγο γκρίνιαζαν μέχρι που, ωστόσο, το σώμα τους ζεστάθηκε. Και έτσι όρμησαν σαν τζέρμποες.
  Αυτή είναι μια εικονική μάχη... Και η Αφρική γίνεται γερμανική... Και το σοβιετογερμανικό μέτωπο...
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός πήγε και πάλι στην επίθεση. Γίνονται επίμονες μάχες.
  Η Χριστίνα, η Μάγδα, η Μάργκαρετ και η Σέλα αγωνίζονται στον Πάνθηρα. Το όχημα, αν και δεν είναι ιδανικό, έχει πυροβόλο ταχείας βολής, μεγάλης εμβέλειας, είναι μέτρια ευέλικτο και έχει καλή μετωπική θωράκιση.
  Οι Γερμανίδες είναι ξυπόλητες και με μπικίνι, παρά το κρύο. Και διεξάγουν μια μάχη με ελιγμούς.
  Εδώ η Χριστίνα ρίχνει μια βολή... Η οβίδα χτυπά τον πυργίσκο T-34-76 και τον τρυπάει. Ένα σοβιετικό τανκ σταματά, καταρρίφθηκε.
  Τα κορίτσια ουρλιάζουν από πάνω τους:
  - Το πήραν οι δικοί μας!
  Τότε η Μάγδα σουτάρει. Χτύπησε και η καλλονή με τα χρυσά μαλλιά.
  Ναι, λοιπόν, ο πυργίσκος των τριάντα τεσσάρων σκίστηκε.
  Τα κορίτσια τίγρη πυροβολούν εναλλάξ. Και με μεγάλη ακρίβεια. Έτσι χτύπησαν ένα άλλο σοβιετικό τανκ.
  Η Μάργκαρετ χτύπησε στη συνέχεια. Και χτύπησε το αυτοκινούμενο πυροβόλο SU-76. Χτυπημένο επιδέξια. Και τραγούδησε:
  - Η κολασμένη Γερμανία μας είναι δυνατή, προστατεύει τον κόσμο!
  Και πώς θα δείξει η γλώσσα!
  Στη συνέχεια χτύπησε τη Shell με ένα κανόνι. Χτύπησε το σοβιετικό τανκ KV-1S. Και η κοπέλα έκανε καλή δουλειά.
  Ναι, τέσσερις πολεμιστές με μπικίνι τσακώνονται και δεν φοβούνται το κρύο. Αφού οι γυναίκες άρχισαν να πολεμούν, τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα για το Τρίτο Ράιχ.
  Εδώ είναι οι πιλότοι Albina και Alvina στον ουρανό. Και οι δύο καλλονές είναι με μπικίνι και ξυπόλητες. Πολεμούν στα Focke-Wulfs. Και αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό αυτοκίνητο.
  Η Αλμπίνα, πυροβολώντας από αεροβόλα, λέει:
  - Ενεργό κροκέ! Μη μετανιώνεις για τα λόγια!
  Και πώς θα αστράφτει με ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο! Και θα καταρρίψει ταυτόχρονα δύο σοβιετικά αεροπλάνα.
  Η Alvina έκοψε επίσης τρεις με αεροβόλα και κελαηδούσε:
  - Η είσοδός μου θα είναι θανατηφόρα και ματ!
  Μετά από αυτό η κοπέλα ξεγύμνωσε τα δόντια της και έδειξε τα δόντια της! Είναι όλο γοητεία και γεμάτη εκπληκτική γοητεία.
  Η Αλμπίνα κόβει άλλο ένα αεροπλάνο Yak-9 και τσιρίζει:
  - Γιατί χρειάζονται Σοβιετικοί πιλότοι;
  Η Alvina καταρρίπτει το LAGG-5 και λέει με σιγουριά:
  - Για να μαζεύουμε λογαριασμούς εμείς οι Γερμανοί!
  Υπέροχο ζευγάρι κοριτσιών. Πώς άρχισαν να μαζεύουν βραβεία για τον εαυτό τους. Πραγματικά δεν μπορείς να διαφωνήσεις ενάντια σε τέτοιες ομορφιές. Καταρρίπτουν αεροπλάνα και γυμνώνουν τα δόντια τους.
  Και το βασικό μυστικό είναι ότι στο κρύο, τα κορίτσια πρέπει να είναι ξυπόλητα και με μπικίνι. Τότε οι λογαριασμοί θα έρθουν μόνοι τους.
  Και μην ντύνεσαι ποτέ. Ανακινήστε το γυμνό σας στήθος και θα έχετε πάντα μεγάλη εκτίμηση!
  Η Αλμπίνα έκοψε ένα άλλο αεροπλάνο του Κόκκινου Στρατού και τραγούδησε:
  - Σε μεγάλο ύψος και αστρική αγνότητα!
  Και έκλεισε το μάτι, πηδώντας και τινάζοντας τα γυμνά πόδια της, βρυχώντας:
  - Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά! Και σε μια έξαλλη και έξαλλη φωτιά!
  Και πάλι το κορίτσι καταρρίπτει το αεροπλάνο με μια ενεργητική προσέγγιση.
  Και τότε η Alvina επιτίθεται στον εχθρό. Το κάνει στη γωνία, βγάζει τα δόντια του και τρίζει:
  - Θα είμαι σούπερ παγκόσμιος πρωταθλητής!
  Και πάλι το αυτοκίνητο που χτύπησε η κοπέλα πέφτει. Ναι, ο Κόκκινος Στρατός τα παίρνει πολύ άσχημα.
  Και η Αλμπίνα βρυχάται από άγρια έκσταση:
  - Είμαι πλέον δήμιος, όχι πιλότος!
  Καταρρίπτει ένα άλλο σοβιετικό αεροπλάνο και σφυρίζει:
  - Σκύβω πάνω από το στόχαστρο και οι πύραυλοι ορμούν προς τον στόχο, υπάρχει μια ακόμη προσέγγιση μπροστά!
  Ο πολεμιστής ενεργεί εξαιρετικά επιθετικά.
  Εδώ και τα δύο κορίτσια επιτίθενται σε επίγειους στόχους. Η Αλμπίνα χτυπάει γροθιές στα τριάντα τέσσερα και τσιρίζει:
  - Αυτό θα είναι το τέλος!
  Η Alvina χτυπά το SU-76 και ψιθυρίζει:
  - Μέχρι ολοκληρωτικής καταστροφής!
  Και πώς κουνάει το γυμνό του πόδι!
  Το χειμώνα, ο Κόκκινος Στρατός δεν μπόρεσε να επιτύχει σημαντική επιτυχία. Μόνο στην περιοχή Rzhev κατάφεραν να κάνουν μια ελαφριά σφήνα, αλλά εισάγοντας εφεδρείες, οι Γερμανοί αποκατέστησαν την κατάσταση. Οι Krauts είναι πραγματικά δυνατοί.
  Και τον Μάιο του 1944, έχοντας αναπληρώσει τα στρατεύματά τους με νέα άρματα μάχης, συμπεριλαμβανομένου του πιο προηγμένου και καλύτερα προστατευμένου Panther-2, πέρασαν στην επίθεση στην περιοχή του Kursk και του Rostov-on-Don.
  Όλα δεν θα ήταν τόσο άσχημα αν δεν είχε λάβει μέρος στην επίθεση μεγάλος αριθμός Αράβων και μαύρων. Και το πιο σημαντικό, η Τουρκία μπήκε επίσης στον πόλεμο. Έτσι η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά ανησυχητική.
  Και ο Κόκκινος Στρατός, έχοντας βαριές απώλειες, υποχώρησε μπροστά στις ανώτερες δυνάμεις της Βέρμαχτ.
  Όμως τα γενναία έξι κορίτσια, με αρχηγό την Αλένκα, πολέμησαν άγρια με τους Κράουτς. Και οι δυνάμεις ήταν σαφώς άνισες.
  Η Αλένκα πολέμησε για το Κουρσκ, το οποίο εισέβαλαν οι Ναζί. Η απελπισμένη καλλονή πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στη Ρωσία και το αγαπημένο μας κόμμα!
  Τότε η Νατάσα εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της δάχτυλα και σφύριξε:
  - Φροντίζουμε το κορίτσι ξυπόλητοι!
  Στη συνέχεια, η Anyuta έστειλε επίσης ένα δώρο θανάτου με τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών της και μαράθηκε :
  - Θα είναι υπέροχο χτύπημα!
  Η κοκκινομάλλα Αυγουστίνα πήρε και έστειλε ένα δώρο αφανισμού με το γυμνό κάτω άκρο της και τσίριξε:
  - Δείχνοντας το ραντάρ στον ουρανό!
  Και τότε η χρυσαυγίτη Μαρία έδωσε το θάνατο στους Ναζί με τα γυμνά της πόδια.
  Και τραγούδησε:
  - Στη Μαδαγασκάρη, στην έρημο και τη Σαχάρα! Έχω πάει παντού, είδα τον κόσμο!
  Και τότε η Marusya ρίχνει ένα ολόκληρο μάτσο γυμνά πέλματα και τραγουδά:
  - Στη Φινλανδία, στην Ελλάδα και στην Αυστραλία, στη Σουηδία, θα σου πουν ότι δεν υπάρχουν πιο όμορφα κορίτσια από αυτά!
  Ναι, τα έξι κορίτσια πάλεψαν πολύ καλά. Αλλά οι Krauts πήραν ακόμα το Kursk...
  Όχι, δεν μπορείς να αντισταθείς σε τέτοιες ανώτερες δυνάμεις. Οι φασίστες πεισμώνουν.
  Και τι σημαίνει η προετοιμασία των τεράτων;
  Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν απλά τρελός: ένιωθε σαν πραγματικός δεσπότης, στον οποίο όλοι υπακούουν και τρέμουν. Ναι, αν θέλετε τις επιτυχίες του Στάλιν, τότε πρέπει να είστε σαν τον Στάλιν, χωρίς οίκτο και απαίτηση από τους άλλους και τον εαυτό σας (έτσι σκέφτηκε ακριβώς με αυτή τη σειρά ο Joseph Vissarionovich!). Τώρα το θρόισμα είναι αξιοπρεπές και το αυτοκίνητο θα αρχίσει να κινείται. Γενικά, η Γερμανία, λαμβάνοντας υπόψη τους δορυφόρους της, έχει τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της ΕΣΣΔ ως προς τον όγκο του βιομηχανικού εξοπλισμού, το καταρτισμένο εργατικό δυναμικό και τον αριθμό των μηχανικών σε όλα τα επίπεδα. Αυτό είναι γεγονός, αλλά η παραγωγή όπλων δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο! Η Γερμανία έμεινε πίσω από την ΕΣΣΔ σε όλη τη διάρκεια του πολέμου, παρά τις καταστροφές στη Ρωσία. Και από τι; Φυσικά, λόγω ενός ορισμένου χάους που επικρατούσε σε διάφορα τμήματα και, ειδικά στη στρατιωτική βιομηχανία. Επιπλέον, η έλλειψη πρώτων υλών, καθώς και η υποτίμηση των δυνατοτήτων του εχθρού, έπαιξαν αρνητικό ρόλο. Συγκεκριμένα, το 1940, η παραγωγή όπλων στη Γερμανία ήταν χαμηλότερη από το 1939 (αν λάβουμε υπόψη το σύνολο συμπεριλαμβανομένων των πυρομαχικών) και αυτό παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος ήταν ήδη σε εξέλιξη και το Τρίτο Ράιχ πήρε τον έλεγχο μεγάλων εδαφών με τεράστια αποθέματα παραγωγικής ικανότητας. Λοιπόν, τι μπορούμε να πούμε για τις οργανωτικές ικανότητες του Χίτλερ; Όχι και πολύ, έλαμψε στη στρατιωτική βιομηχανία.
  Ο Φύρερ δήλωσε σε μια μακρά ομιλία:
  - Στο θέμα της εποπτείας της αεροπορίας, εκχωρούνται εξουσίες έκτακτης ανάγκης στη Sauer. Θα παρακολουθεί στενά την ποσότητα του παραγόμενου εξοπλισμού και, όχι λιγότερο σημαντικό, την ποιότητα. Επιπλέον, πολλοί από τους φίλους σας Γκέρινγκ, παρόλο που κάποτε ήταν καλοί άσοι, δεν είναι ικανοί για ηγετική δουλειά. Δεν είναι κάθε καλός στρατιώτης και εξαιρετικός στρατηγός, οπότε αντί για τον κρεμασμένο Έρικ, η τεχνική σφαίρα θα ηγείται από ένα άτομο από επαγγελματίες επιχειρηματίες που είναι ικανό να μεταρρυθμίσει και να επανεξοπλίσει τις αεροπορικές δυνάμεις. Άλλωστε η Βρετανία δεν κοιμάται, αυξάνει και την ποσότητα και την ποιότητα των ενόπλων δυνάμεών της και κυρίως της αεροπορίας της. Πρέπει να είμαστε δύο κεφάλια μπροστά από τον εχθρό, μια ντουζίνα βήματα, διαφορετικά θα χάσουμε εντελώς την υπεροχή μας έναντι του εχθρού. Χρειάζονται λοιπόν ποιοτικά βήματα.
  Ο Γκέρινγκ απάντησε δειλά:
  - Φίλοι μου, αποδεδειγμένα άτομα που έχουν αποδείξει τη μαχητική τους αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό τους.
  Ο δαιμονισμένος δικτάτορας έγινε έξαλλος:
  - Ή μήπως, κατά τη γνώμη σας, ξέχασα ποιος έχασε τη Μάχη της Βρετανίας; Ή ποιος απέτυχε το τετραετές σχέδιο για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας. Ή θέλετε επίσης να σας χτυπήσουν με καλάμια, και μάλιστα δημόσια. Κλείσε το στόμα σου λοιπόν και σιωπήσου προτού ανασηκωθείς!
  Ο Γκέρινγκ έσκυψε έντρομος. Αλίμονο, ο Φύρερ δεν πρέπει να τον παραπλανήσουμε. Στη συνέχεια ο θόρυβος ακούστηκε ξανά και ένα άλλο τζετ ME-262 απογειώθηκε στον ουρανό. Το αυτοκίνητο ήταν τεράστιο και είχε δύο κινητήρες. Τα φτερά είναι ελαφρώς σαρωμένα, ο ίδιος ο μαχητής φαίνεται αρκετά απειλητικός. Τα χαρακτηριστικά ταχύτητάς του, για το 1941, είναι γενικά αξιοπρεπή, και ακόμη και για τα παγκόσμια πρότυπα είναι ρεκόρ. Είναι αλήθεια ότι το ίδιο το μηχάνημα δεν είναι ακόμη πλήρως αξιόπιστο και απαιτεί εντοπισμό σφαλμάτων. Ο φασίστας δικτάτορας, όμως, έχει ήδη δώσει τα χαρακτηριστικά νέων, πιο εξελιγμένων μαχητικών... Το ME-262 ζυγίζει περισσότερους από έξι τόνους, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάποια υπερφόρτωση. Ένα μαχητικό αεροσκάφος πρέπει να είναι μικρό, φθηνό και ευκίνητο. Από αυτή την άποψη, το ME-163 θα μπορούσε να είναι αρκετά καλό, αλλά ο πυραυλοκινητήρας του είναι πολύ ζόρικος και λειτουργεί μόνο για έξι λεπτά (ή μάλλον, θα εξακολουθεί να λειτουργεί!), πράγμα που σημαίνει ότι η εμβέλεια είναι μόνο σε ακτίνα εκατό χιλιομέτρων . Ως βομβαρδιστικό τύπου Blitz ή ως μαχητικό κάλυψης για επιθέσεις αρμάδας στην Αγγλία, φυσικά δεν είναι κατάλληλο.
  Αλλά το ME-262 μπορεί να μεταφέρει έναν τόνο βομβών, δηλαδή όσο το Pe-2, ένα σοβιετικό αεροσκάφος πρώτης γραμμής. Δηλαδή μια εξαιρετική λύση τόσο για σαρώσεις μαχητικών όσο και για υποστήριξη στρατευμάτων. Ωστόσο, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα μαχητικό στο στυλ του Comet ME-163, αλλά χωρίς κινητήρα πυραύλων, αλλά με κινητήρα turbojet; Προσπάθησαν να βελτιώσουν τον "Comet" και φάνηκε να αυξάνουν τον χρόνο πτήσης στα 15 λεπτά (αυτή είναι μια εμβέλεια έως και 300 χιλιόμετρα), κάτι που είναι γενικά αποδεκτό για τη Μάχη της Βρετανίας. Το Λονδίνο μπορεί ακόμα να φτάσει από τη Νορμανδία... Αν και δεν είναι όλα τόσο προφανή, πρέπει επίσης να το βομβαρδίσετε και να επιστρέψετε πίσω, και δεκαπέντε λεπτά δεν ήταν τόσο γρήγορα. Στο μέλλον, τα μαχητικά πυραύλων και αεριωθουμένων αναγνωρίστηκαν ως αδιέξοδο στην αεροπορία. Αλλά ο σχεδιασμός του "Comet" είναι πολύ ενδιαφέρον, με το μικρό του μέγεθος και την ελαφρότητά του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι φθηνό και ευέλικτο.
  Επιπλέον, υπάρχουν επίσης πολλά υποσχόμενα μαχητικά που ζυγίζουν γενικά 800 κιλά, τέτοια ανεμόπτερα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αερομαχίες. Είναι αλήθεια ότι λόγω της μικρής εμβέλειάς τους, οι πτήσεις σε αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο σε αμυντικές μάχες ή να παραδοθούν στο Λονδίνο στις... Μεταφορές και μετά να πιάσουν τους πιλότους πίσω. Θα πρέπει να το σκεφτείτε εδώ. Στην πραγματική ιστορία, τα ανεμόπτερα δεν είχαν ποτέ χρόνο να πολεμήσουν και για κάποιο λόγο στην Κορέα, οι σοβιετικοί στρατηγοί της αεροπορίας δεν τόλμησαν να δοκιμάσουν αυτήν την ιδέα. Γενικά, δεν είναι λυπηρό, αλλά κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας, ο Αμερικανός πιλότος ήταν ο πρώτος που σημείωσε νίκες. Οπότε οι Yankees δεν πρέπει να υποτιμηθούν.
  Μετά το τέλος της πτήσης, ένα νεαρό κορίτσι με ξανθά μαλλιά πήδηξε έξω από το πιλοτήριο και έτρεξε προς τον Φύρερ με πλήρη ταχύτητα.
  Ο κατεχόμενος νούμερο ένα ναζί της άπλωσε το χέρι του για ένα φιλί. Αυτό που είναι ωραίο είναι όταν τα κορίτσια σε αγαπούν και ο Φύρερ, όπως φαίνεται, λατρεύεται ειλικρινά από όλους τους Γερμανούς, ή μάλλον, σχεδόν όλους, εκτός από λίγους κρατούμενους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ο πιλότος είπε με ενθουσιασμό:
  - Αυτό είναι απλά ένα υπέροχο αεροπλάνο, έχει τέτοια ταχύτητα και δύναμη. Ας ξεσκίσουμε όλα τα λιοντάρια σαν ζεστό νερό από παρένθετο!
  Ο Φύρερ ενέκρινε την παρόρμηση του κοριτσιού:
  - Φυσικά, θα το σκίσουμε, αλλά... Η αποσφαλμάτωση του μηχανήματος θα πρέπει να γίνεται με ταχύτερο ρυθμό, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους κινητήρες. Εδώ βέβαια θα χρειαστούν ριζικά μέτρα για τη βελτίωσή τους, αλλά αν μη τι άλλο θα βοηθήσει ο αρχηγός-σχεδιαστής!
  Όλοι γάβγισαν ομόφωνα:
  - Δόξα στον μεγάλο Φύρερ! Είθε η Πρόνοια να μας βοηθήσει!
  Ο ύμνος του Τρίτου Ράιχ άρχισε να παίζει και μια στήλη νεαρών μαχητών από το Hitler Jugent προχώρησε. Αγόρια από δεκατεσσάρων έως δεκαεπτά ετών βάδιζαν στο τύμπανο σε ειδικό σχηματισμό. Και τότε συνέβη το πιο ενδιαφέρον: έφηβες από τη Γερμανική Ένωση Γυναικών παρέλασαν. Ήταν με κοντές φούστες, τα γυμνά, γυμνά πόδια των καλλονών τραβούσαν τα βλέμματα των αντρών. Τα κορίτσια προσπάθησαν να σηκώσουν τα πόδια τους πιο ψηλά, αλλά ταυτόχρονα τράβηξαν τα δάχτυλα των ποδιών τους προς τα πίσω και τοποθέτησαν προσεκτικά τις φτέρνες τους. Ένα διασκεδαστικό θέαμα καλλονών με άψογες φιγούρες... Τα πρόσωπα ήταν πραγματικά διαφορετικά και κάποιοι από τους νεαρούς φασίστες ήταν κάπως αγενείς, σχεδόν αρρενωποί, και τα παραμόρφωσαν επίσης. Ειδικά όταν έφεραν μαζί τα φρύδια τους.
  Η Esthete Adolf σημείωσε:
  - Είναι απαραίτητο τα αγόρια και τα κορίτσια να λαμβάνουν σωματική άσκηση σε μεγαλύτερη κλίμακα. Και ξέρω ότι γίνονται πολλά για αυτό το θέμα, ιδιαίτερα στο Jungfolk, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι η συμπερίληψη και η υιοθέτηση σπαρτιατικών μεθόδων. Φυσικά, εκτός από την ενθάρρυνση της κλοπής... Τα αγόρια και τα κορίτσια μας πρέπει να μεγαλώσουν και να γίνουν αξιοπρεπείς και ταυτόχρονα αδίστακτοι άνθρωποι.
  Ο Ανώτατος Διοικητής σταμάτησε. Οι στρατηγοί σιωπούσαν, πιθανότατα φοβήθηκαν να φέρουν αντιρρήσεις, αλλά δεν ήθελαν να επιβεβαιώσουν το προφανές. Ο Φύρερ συνέχισε:
  - Ο πόλεμος δεν είναι αστείο, αλλά η σκληρότητα προς τους εχθρούς πρέπει να συνδυάζεται με αλληλοβοήθεια και αίσθημα αδελφοσύνης προς τους συντρόφους. Αυτό πρέπει να εμφυσήσουμε σε όλους... Ο νέος υπεράνθρωπος είναι ανελέητος απέναντι στους άλλους, αλλά ακόμα περισσότερο πρέπει να είναι ανελέητος απέναντι στον εαυτό του. Διότι η κατωτερότητα πρέπει πρώτα να εξαλειφθεί από την ψυχή κάποιου και μετά θα σηκωθεί το αδύναμο ανθρώπινο σώμα!
  Άλλη μια παύση... Οι στρατηγοί και οι σχεδιαστές το κατάλαβαν ξαφνικά και άρχισαν να χειροκροτούν ζωηρά. Ο Φύρερ φαινόταν ευχαριστημένος:
  - Αυτό είναι καλύτερο, αλλά τώρα θα ήθελα να δω μια απομίμηση αεροπορικής μάχης. Τόσο τρομερό και καταστροφικό...
  Ο Χάινκελ ρώτησε δειλά:
  - Με πραγματικά πυρά ή οβίδες, Φύρερ μου;
  Ο νούμερο ένα ναζί έγνεψε:
  - Φυσικά, με μάχιμους. Επιπλέον, θα ήθελα να εξετάσω την επίδραση της συσκευής εκτίναξης. Εξάλλου, το δουλεύεις... - Ο Φύρερ κούνησε τις γροθιές του. - Όταν, επιτέλους, θα είναι έτοιμο και θα τεθεί σε μαζική παραγωγή. Άλλωστε, ένας έμπειρος πιλότος είναι ένας έμπειρος πιλότος που πρέπει να προστατεύεται για τις μελλοντικές μάχες!
  Το Fuhrer-Terminator αποφάσισε ωστόσο να δείξει στους σχεδιαστές ένα πιο μοντέρνο σχέδιο της συσκευής εκτίναξης. Αυτό το σύστημα θα πρέπει να είναι λιγότερο επαχθές, απλούστερο και ελαφρύτερο. Λοιπόν, το φθηνό σκουπίδι, που έχει ήδη κατακτηθεί από τη γερμανική βιομηχανία, είναι αρκετά κατάλληλο για αυτό το σκοπό.
  Το διάγραμμα έπρεπε να σχεδιάζεται εν κινήσει, αλλά ο Χίτλερ ήταν πολύ καλός καλλιτέχνης και σχεδίαζε καθαρά, γρήγορα, οι γραμμές των διαγραμμάτων και των στροφών ήταν ίσες και καθαρές χωρίς χάρακες ή πυξίδες. Ο εξολοθρευτής θεώρησε ότι ήταν περίεργο, φυσικά, που οι Γερμανοί, έχοντας, γενικά, μια τόσο ισχυρή και σε κάποιο βαθμό προηγμένη ιδεολογία όπως ο εθνικοσοσιαλισμός και το ολοκληρωτικό σύστημα, διέρρευσαν τον πόλεμο στους Ρώσους. Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Ρώσοι στρατιώτες ήταν πιο δυνατοί και πιο ανθεκτικοί από τους Γερμανούς και έμαθαν να πολεμούν πιο γρήγορα.
  Γενικά, αν δει κανείς την πορεία του πολέμου συνολικά, τότε οι Ρώσοι ή μάλλον ο σοβιετικός στρατός έμαθαν να πολεμούν, αλλά οι Γερμανοί έμοιαζαν να έχουν ξεχάσει πώς... Η διοίκηση τους έπαιρνε αποφάσεις σε επίπεδο πρώτου - μαθητές, και ίσως ακόμη χαμηλότερα, αν ο μαθητής της πρώτης τάξης έχει εμπειρία στη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων σε στρατηγικές σε πραγματικό χρόνο. Και το γεγονός ότι μερικές φορές παιδιά ηλικίας έξι ετών ήδη οδηγούν με τόσο επιδέξια εικονικούς στρατούς είναι κάτι από το οποίο μπορούν να μάθουν αυτά και ο Zhukov και ο Mainstein. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές θεωρούν και τον Ζούκοφ και τον Μάινσταϊν ως μετριότητες. Υπάρχουν επίσης αντιφάσεις όσον αφορά τον αριθμό του εξοπλισμού, ιδίως του γαλλικού εξοπλισμού που έχει συλληφθεί. Η μνήμη του Χίτλερ (μια καλή ανάμνηση, ειδικά όταν ήταν ακόμα υγιής!) υποδήλωνε ότι υπήρχαν 3600 άρματα μάχης που αιχμαλωτίστηκαν από τους Γάλλους, μια πολύ εντυπωσιακή φιγούρα... Κάποια μοντέλα, όπως το SiS -35, ήταν ανώτερα στην πανοπλία τους από το Τ-34 μόνο σε μετωπική θωράκιση. Έτσι, αυτό το τανκ μπορεί εύκολα να παραχθεί σε γαλλικά εργοστάσια, εκτός ίσως από την αντικατάσταση του όπλου των 47 χλστ. με ένα μακρόκαννο πυροβόλο 75 χλστ. Στην πραγματικότητα, ακόμη και αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό. Η Βρετανία και οι ΗΠΑ γενικότερα πάντα εκτιμούσαν την πανοπλία περισσότερο από όλα στα άρματα μάχης τους. Για παράδειγμα, ο Τσόρτσιλ σαράντα τόνων είχε θωράκιση 152 χιλιοστών έναντι 120 για το βαρύ άρμα IS-2.
  Ο Φύρερ είπε στους σχεδιαστές κάτι άλλο:
  - Έχουμε αρκετές αεροδυναμικές σήραγγες, οπότε αναζητήστε ένα πιο βέλτιστο μοντέλο του αεροσκάφους και δημιουργήστε βελτιωμένα σχήματα, χωρίς να φέρετε το θέμα σε ακριβές δοκιμές, όπου πεθαίνουν και οι καλύτεροι άσοι μας. Για παράδειγμα, ένα μοντέλο ιπτάμενου πτερυγίου ενός αεροπλάνου είναι πολύ αποτελεσματικό, ειδικά εάν το πάχος και η γωνία κλίσης μπορούν να αλλάξουν. Σας έδωσα ήδη το σχέδιο, οπότε το χωρίς ουρά πρέπει να είναι έτοιμο. Η εκτιμώμενη ταχύτητά του θα είναι έως και 1100 χιλιόμετρα την ώρα ακόμη και με κινητήρα Yumo. Προχώρα λοιπόν, αλλά μην είσαι αυθάδης!
  Ο Αδόλφος ο απροσάρμοστος συμβούλεψε επίσης πώς να αυξήσετε την ταχύτητα του φυσήματος του σωλήνα. Έπιασε την κακώς κρυμμένη ειρωνεία στις απόψεις των σχεδιαστών: πώς ήξερε τόσα πολλά ένας απλός δεκανέας; Δεν πιστεύουν στην ιδιοφυΐα του Φύρερ; Λοιπόν, θα το καταλάβουμε... ή όχι, δεν θα το καταλάβουμε, αλλά θα τους αποδείξουμε ότι είμαστε μορφωμένοι.
  Ακολούθησε γεύμα στον καθαρό αέρα, οι υπηρέτριες τακτοποίησαν τραπέζια και καρέκλες. Όμορφα... Αλλά τι μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν στον εθνικοσοσιαλισμό; Τέτοια για να μειώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τον αριθμό των εχθρών και να κάνεις φίλους. Για παράδειγμα, μην εξυψώνετε τη γερμανική φυλή σε κάθε στροφή και μπορεί ακόμη και να σταματήσετε να χωρίζετε τους λαούς σε τάξεις. Ωστόσο, η διαίρεση των εθνών σε κατώτερα και Άρια έθνη δεν έχει ακόμη επισήμως νομιμοποιηθεί. Αυτό απλοποιεί τα πράγματα. Γενικά, ο Χίτλερ ξεκίνησε τη μαζική εξόντωση των Εβραίων ακριβώς μετά την επίθεση στην ΕΣΣΔ. Γιατί να έχει τέτοιες στροφές; Ίσως ήλπιζε ότι ο παγκόσμιος σιωνισμός θα τον ευλογούσε για τον πόλεμο με τον μπολσεβικισμό και η Δύση θα τον υποστήριζε. Και μετά, όταν η Βρετανία και οι ΗΠΑ είπαν αποφασιστικά, όχι στη Βέρμαχτ, ο Φύρερ έγινε έξαλλος; Άρχισε να εκδικείται εκείνους τους Εβραίους που μπορούσε να φτάσει; Ο Χίτλερ είναι, φυσικά, ηλίθιος που διέπραξε το Ολοκαύτωμα και ως εκ τούτου δυσφημεί την ιδέα του εθνικοσοσιαλισμού. Τώρα οι λέξεις Ναζί και δήμιος έχουν γίνει συνώνυμες. Πολλοί επίσης μπερδεύουν τον εθνικισμό και τον φασισμό, ίσως λόγω της συνοχής της λέξης Ναζί. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου αλήθεια. Ο φασισμός, καταρχήν, δεν έχει άμεση σχέση με τον εθνικοσοσιαλισμό. Στον πυρήνα της, η έννοια του φασισμού προέκυψε στη Γαλλία τον δέκατο ένατο αιώνα και είχε εντελώς διαφορετικό νόημα.
  Ένα είδος ουσίας των διδασκαλιών του φασισμού στην αρχική του εκδοχή κατέληξε στην εγκαθίδρυση ενός εταιρικού πνεύματος, μιας αίσθησης συντροφικότητας μεταξύ των καπιταλιστών. Στη συνέχεια ο Μουσολίνι εισήγαγε τις διδασκαλίες του φασισμού στα μαύρα του πουκάμισα. Λοιπόν, οι Ναζί ονομάστηκαν για πρώτη φορά φασίστες από τους εχθρούς και τους πολιτικούς ανταγωνιστές τους. Για να είμαι ειλικρινής, οι Ναζί ενήργησαν σκληρά, έτσι ο φασίστας απέκτησε ένα καταχρηστικό, αρνητικό νόημα. Στη Ρωσία, κάποτε, οι εθνικιστές γνώρισαν μια ορισμένη άνοδο, ειδικά στις αρχές της δεκαετίας του '90, φτάνοντας στο μέγιστο το 93-94. Στη συνέχεια, ο πόλεμος στην Τσετσενία οδήγησε σε αύξηση του ειρηνιστικού αισθήματος στην κοινωνία και σε προσωρινή πτώση του εθνικισμού. Ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία και ο βομβαρδισμός της Σερβίας οδήγησαν σε μια προσωρινή έξαρση του πατριωτισμού, αλλά στη συνέχεια σημειώθηκε μια διάσπαση στο εθνικό κίνημα. Στη Ρωσία, οι εθνικιστές είχαν πρόβλημα με τους ηγέτες... Δεν είχαν δικό τους Φύρερ... Είναι αλήθεια ότι ο Ζιρινόφσκι συγκρίθηκε με τον Χίτλερ και ξεπέρασε ακόμη και τον Αδόλφο κατά κάποιο τρόπο. Για παράδειγμα, στην ταχύτητα της πολιτικής απογείωσης, μέσα σε τέσσερα χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, να πάρει την πρώτη θέση στις βουλευτικές εκλογές. Αλλά ο Ζιρινόφσκι συμπεριφέρθηκε παράλογα και δεν κατάφερε όχι μόνο να αναπτύξει την επιτυχία, αλλά ακόμη και να διατηρήσει αυτό που είχε πετύχει. Εδώ πρέπει να πω, πρώτα από όλα, ήταν προσωπικό του λάθος. Ανεπαρκής πειθαρχία στο κόμμα, σκάνδαλα στα οποία ενεπλάκη. Αλλά ο πραγματικός Χίτλερ δεν κάθισε ποτέ στο Ράιχσταγκ και κανείς δεν έδειξε τις κινηματογραφικές του κρίσεις στην τηλεόραση. Και δεν υπήρχε η ίδια η τηλεόραση. Αν και η επιτυχία του Ζιρινόφσκι στις εκλογές του 1993 ήταν ένα πλεονέκτημα της επιτυχημένης δουλειάς του με το τηλεοπτικό κοινό.
  Μια όμορφη κοπέλα από τους υπηρέτες κάθισε δίπλα στον Φύρερ και έβαλε το χέρι του στο γυμνό της γόνατο. Cooed:
  - Σκέφτεσαι κάτι, Φύρερ μου;
  Ο ναζιστής δικτάτορας και ταυτόχρονα ένας εικονικός παίκτης ξεσηκώθηκε. Παρατήρησε ότι δεν είχε ακόμα τελειώσει τη σούπα λαχανικών και τη φρουτοσαλάτα του. Ο Φύρερ φίλησε το κορίτσι στα χείλη, νιώθοντας το νεανικό, γλυκό άρωμά της και είπε:
  - Θα πας στο αμάξι μαζί μου. Και πηγαίνετε όλοι στη δουλειά, η ώρα για φαγητό τελείωσε.
  Και πάλι, τα γρανάζια του κράτους, αν και όχι αρκετά καλά λαδωμένος μηχανισμός, άρχισαν να γυρίζουν. Στο δρόμο της επιστροφής, ο Φύρερ έκανε έρωτα με την καλλονή και μάλιστα εξεπλάγη από πού είχε τόση ενέργεια και δύναμη. Άλλωστε, είπαν ότι ο Φύρερ ήταν ανίκανος και γενικά δήθεν ανάπηρος, αφού είχε σύφιλη (ψέμα) και είχε ευνουχιστεί (μια ολοκληρωτική μυθοπλασία!). Είναι αλήθεια ότι ο Χίτλερ δεν κατάφερε να αποκτήσει απογόνους... Λοιπόν, αύριο, θα ασχοληθεί μόνος του με αυτό το θέμα... Ή όχι, θα πρέπει ακόμα να καλέσει τον Χίμλερ. Γενικά, στην πραγματική ιστορία, ο Φύρερ ενίσχυσε έντονα τον ρόλο των SS. Προφανώς και αυτός θα πρέπει να ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή σε αυτήν την εναλλακτική. Και ότι η υπαγωγή της εγκληματικής αστυνομίας στη δομή των SS στο σύνολό της είναι λογική• τώρα όλα τα δεδομένα και τα αρχεία θα συγχωνευθούν σε μια πηγή. Επιπλέον, η χρήση βασανιστηρίων εναντίον εγκληματιών και εκείνων των προηγμένων μεθόδων ανάκρισης που είναι χαρακτηριστικές της Γκεστάπο και άλλων δομών της μυστικής αστυνομίας θα αυξήσει σημαντικά το ποσοστό ανίχνευσης.
  Η αλήθεια μπορεί να αυξηθεί και ο αριθμός των αθώων θυμάτων μπορεί να αυξηθεί, αλλά... Η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών των SS είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι και ένας έμπειρος ερευνητής, κατά κανόνα, βλέπει αμέσως αν κάποιος λέει ψέματα ή λέει την αλήθεια, και σπάνια κάνει λάθη. Αυτό μπορεί να κριθεί από πολλά εγκληματικά χρονικά.
  Έχοντας αποφασίσει μερικές ακόμη τρέχουσες υποθέσεις και προσκαλώντας δύο νέα κορίτσια να ζεστάνουν το κρεβάτι, ο Φύρερ, ακουμπώντας το κεφάλι του στο γυμνό καταπράσινο στήθος της καλλονής, αποκοιμήθηκε...
  Αυτή τη φορά, επέστρεψε στο όνειρο που είχε διακόψει νωρίτερα, για μια μεγαλειώδη διαστημική μάχη. Και πάλι στον διάφανο μαχητή του, και ο εχθρός προσπαθεί να επιτεθεί στις τάξεις του στρατού της Μεγάλης Ρωσίας. Και ο Fuhrer του παιχνιδιού Hypernet, και η σύντροφός του, μια παχουλή, αλλά ταυτόχρονα μυώδης ξανθιά, προσπαθούν να δράσουν, βοηθώντας ταυτόχρονα ο ένας τον άλλον. Οι άσχημοι εχθρικοί μαχητές προσπαθούν να πάρουν τους αριθμούς, χρησιμοποιώντας την αριθμητική τους υπεροχή. Η δυσαρμονία των στρατιωτικών αρμάδων του Dermostan γίνεται ολοένα και πιο εντυπωσιακή. Τα πλοία τους φαίνονται όλο και πιο αηδιαστικά. Ο καπετάνιος Vladislav, χρησιμοποιώντας την τεχνική "κουβά", έκοψε με επιτυχία το αυτοκίνητο με τη μορφή ενός στραβού παπουτσιού και είπε:
  - Δεν είναι τυχαίο ότι τόσο ο Χίτλερ όσο και ο Στάλιν είχαν έναν πατέρα που ήταν τσαγκάρης!
  Σε απάντηση, η ξανθιά σύντροφός του άστραψε τις γυμνές, ροζ γόβες της:
  - Δεν χρειάζομαι μπότες ή άλλα παπούτσια. Με ξυπόλητα νιώθω την παραμικρή καμπυλότητα του κενού ή τους κραδασμούς του χώρου πολύ καλύτερα! Φύρερ μου, θα ήθελες να γίνεις κορίτσι;
  Ο Βλάντισλαβ γέλασε ως απάντηση:
  - Θα είχε ενδιαφέρον για λίγο. Όλοι λένε ότι οι γυναίκες έχουν πολύ πιο δυνατούς και μεγαλύτερους οργασμούς από τους άνδρες, οπότε ήθελα πραγματικά να ελέγξω αν αυτό είναι αλήθεια;
  Η ξανθιά γέλασε:
  - Η πρόοδος μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να το ζήσετε κι αυτό... Εκτός, φυσικά, αν χάσουμε τη μεγαλειώδη διαστημική μάχη. Υπάρχουν πάρα πολλοί εχθροί. Μπορεί επίσης να πεθάνει ο αυτοκράτορας Almaztiger 13, που δεν έχει γεννηθεί ακόμα αλλά είναι ήδη ο διοικητής μας.
  Το άτομο που χτύπησε τον Φύρερ παρατήρησε:
  - Ένας μεγάλος διοικητής, σαν το κεφάλι στον πόλεμο, όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος, τόσο πιο σοβαρή είναι η απώλεια!
  Αντί να απαντήσει, η ξανθιά άρχισε να γυρίζει τον μαχητή της. Έφτιαξε ένα κουλουράκι, αποφεύγοντας μετά βίας το κριάρι, και στη συνέχεια πυροβόλησε με μεγάλη ακρίβεια. Το όχημα του εχθρού τυλίχτηκε στις φλόγες και άρχισε να χωρίζεται σε πολύ μικρά φλεγόμενα κομμάτια, σαν παπαρουνόσπορος. Το κορίτσι, μαζεύοντας την τσίχλα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και πετώντας την τόσο επιδέξια που προσγειώθηκε ακριβώς στην προεξέχουσα γλώσσα της:
  - Υπέροχο! Όταν μασάς, τότε τρως!
  Αλλά ο σκληρός πολεμιστής δεν ήταν τόσο τυχερός• χτυπήθηκε ξανά, ακόμα κι αν ήταν εφαπτομενικά και ο πολεμιστής-λοχαγός γρύλισε:
  - Πόσο βαρέθηκα με τα χαϊδεύματα αυτών των γυναικών!
  Τα μάτια της ξανθιάς άστραψαν:
  -Δεν σε ικανοποιεί το χαϊδεύοντας; Θέλετε μάλλον κάτι πιο σοβαρό; Έτσι είστε όλοι ανυπόμονοι, επιρρεπείς στην προδοσία!
  Ο Βλάντισλαβ γέλασε και παραλίγο να καταπιεί μια σκληρή απάντηση από τους μαχητές του Ντερμοστάν. Η εικόνα της μάχης έχει αλλάξει κάπως. Ο εχθρός φαινόταν ανεξάντλητος, εισάγοντας όλο και περισσότερες νέες δυνάμεις στη μάχη. Τα υπερ-θωρηκτά ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα• τεράστια, σαν αστεροειδείς, αναδύθηκαν σιγά-σιγά από το κενό, σαν να τραβήχτηκαν με συμπαθητικό μελάνι (που εμφανιζόταν όταν τους ανάβεις μια λάμπα). Ο Σιτ-Σταν προσπάθησε πρώτα απ' όλα να λυγίσει τις πλευρές, να εκτελέσει έναν περιτυλιγμένο ελιγμό, πιθανότατα για να δημιουργήσει ένα καζάνι στο διάστημα.
  Τα στρατεύματα της Μεγάλης Ρωσίας πολέμησαν θαρραλέα και ταυτόχρονα δεν απέφευγαν τους ελιγμούς. Έτσι χρησιμοποιήθηκε η μέθοδος της κινητής άμυνας, αλλά και τολμηρών ελιγμών και καταδύσεων. Για παράδειγμα, τα καταδρομικά μάχης και οι αρπαγές του διαστημικού στρατού της Μεγάλης Ρωσίας είτε εξαφανίστηκαν είτε, αντίθετα, εμφανίστηκαν στο πίσω μέρος του εφιαλτικού αντιπάλου. Θύμιζε ψάρι που κυνηγούσε σε μια τρύπα πάγου - αναδύθηκαν, άρπαξαν το θήραμα (κάποιο είδος χειμερινού εντόμου και αν ο κυνηγός ήταν γατόψαρο, τότε πουλί!) και ξαναπήγαν στην τρύπα. Σε αυτή την περίπτωση, τα πλοία του Dermostan χάθηκαν αμέσως, άρχισαν να στριμώχνονται μεταξύ τους ή ακόμη και άνοιξαν πυρ το ένα στο άλλο. Μια αστεία έκρηξη πλάσματος με την αποτέφρωση των αστροπλοίων. Για παράδειγμα, ακόμη και ένα υπερ-θωρηκτό, έχοντας δεχθεί πολλά χτυπήματα από θερμικούς πυραύλους preon, ξέσπασε σε μπλε και πράσινες φλόγες. Τότε ο μεγάλος πολεμιστής (συνεχίζοντας να καταστρέφει τα χάλια που κολλούσαν σαν φύλλο μπάνιου !) είδε μια εικόνα μέσα σε ένα φλεγόμενο υπερ-θωρηκτό. Και τι εντυπωσιακός κολοσσός, ένα πλήρωμα που φτάνει τα δύο εκατομμύρια στρατιώτες και πενήντα εκατομμύρια ρομπότ!
  Οι μαχητές μέσα στο πλοίο είναι διάφοροι τύποι σκουπιδιών: τρολ, καλικάντζαροι και αρκετοί υβριδικοί τύποι, για παράδειγμα ο πιο διαδεδομένος: ένα μείγμα από τσιμπούρια και τσιγάρα, ή μάλλον ακόμα και αποτσίγαρα! Λοιπόν, τρομακτικά πλάσματα, σαν από ταινία τρόμου που σχεδίασε ένας τοξικομανής.
  Τα πλάσματα θέλουν απεγνωσμένα να ξεφύγουν, αλλά την ίδια στιγμή συγκρούονται μεταξύ τους, μαχαιρώνουν, κόβουν, δαγκώνουν. Εδώ έρχεται ένα μηχάνημα ξιφασκίας, ειδικά δημιουργημένο για μάχη επιβίβασης. Και είναι οπλισμένη με ξίφη σχεδόν πλάσματος, όχι ίσια, αλλά κυρτά για διάφορους ελιγμούς. Το πρώτο μηχάνημα ξιφασκίας έπεσε στο ζωντανό χάος όσων έτρεχαν έξω από ένα τεράστιο πλοίο που φλεγόταν από φωτιά. Αμέσως, κομμάτια από ψιλοκομμένο κρέας και καμένα σώματα πέταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Μια φίλη εμφανίστηκε πίσω της, έμοιαζε με αράχνη, μόνο που υπήρχαν τουλάχιστον τριάντα άκρα και είχαν τη μορφή ρευμάτων εκμηδένισης, ικανά να κόψουν ακόμη και έναν δεινόσαυρο στη μέση.
  Ένας από τους αξιωματικούς του Dermostan φώναξε:
  - Α, μη με κόβεις! Το πιόνι έφαγε τη βασίλισσα!
  Αλλά ήταν άτυχος, το αποτσίγαρο με τα πόδια ενός τσιμπουριού, μόνο ακόμα πιο αηδιαστικό, χτύπησε στην κεραία και κρεμάστηκε τρυπημένο πάνω της. Ωστόσο, ο τρόπος που ούρλιαζε δεν ακουγόταν πλέον σε αυτή την πιο άγρια, ολοένα αυξανόμενη κακοφωνία. Γλώσσες από φλόγες από πρίγκιπες-πλάσμα, κυρίως μπλε και πορτοκαλί, ξεπέρασαν τους τρομοκρατημένους μαχητές του Shitmostan, με αποτέλεσμα να τηγανιστούν. Και οι μηχανές περίφραξης ήταν αχαλίνωτες μέσα στο υπερ-θωρηκτό. Προφανώς ήταν ξεκάθαρα αποτυπωμένο στο πρόγραμμά τους: σκότωσε, σκότωσε και ξανασκότωσε! Και δεν έχει πραγματικά σημασία για αυτούς ποιος. Και στους διαδρόμους ακουγόταν ο θόρυβος του πιο τρομερού υπερroom .
  Ωστόσο, η υπερφλόγα έχει ήδη φτάσει στις μηχανές ξιφασκίας, καθώς και πολλά καλικάντζαρια και αποτσίγαρα με νύχια έχουν ήδη θρυμματιστεί σε φωτόνια. Έτσι το υπερ-θωρηκτό άρχισε σταδιακά να αποσυντίθεται σε πολλά μέρη. Αν και η διάσπαση έγινε αργά, δεν φαινόταν λιγότερο δυσοίωνη. Ειδικά στο πλαίσιο πολλών άλλων, είτε φουντώνουν ως μινιατούρες σουπερνόβα είτε, αντίθετα, ως διαστημόπλοια που συρρικνώνονται. Δυστυχώς όχι μόνο του Ντερμοστάν, αλλά της Μεγάλης Ρωσίας.
  Για παράδειγμα, ένα καταδρομικό με το έμβλημα του σφυροδρέπανου έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε ένα εχθρικό dreadnought. Όταν δύο μάζες συγκρούονται με ταχύτητες κάτω του φωτός, ισοδυναμεί με εμβολιασμό από έναν πύραυλο αφανισμού. Κάνει εμετό με συντριπτική δύναμη (αν μπορεί κανείς να το πει έτσι, φυσικά). Η έκρηξη άνθισε σαν τουλίπα με πολύχρωμα πέταλα, καταναλώνοντας ξαφνικά ό,τι υπήρχε γύρω στις δώδεκα χιλιόμετρα. Ο Vladislav-Adolf το έθεσε:
  - Και τα παιδιά μας φαίνεται να είναι ήδη στον παράδεισο!
  Η ξανθιά παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Ο Παράδεισος είναι το μόνο καλό μέρος όπου κανείς δεν βιάζεται να φτάσει, ακόμα κι αν είναι στη ζέστη!
  Το χτύπημα του Χίτλερ συμφώνησε:
  - Αυτά είναι τα παράδοξα του σύμπαντος. Δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε καλό μέρος, αλλά το κακό μας παρασύρει! Επομένως, δεν είναι καν σαφές τι είναι καλύτερο, η ζωή ή ο θάνατος.
  Το κορίτσι παρατήρησε φιλοσοφικά:
  - Η ζωή είναι πάντα καλύτερη από τον θάνατο. Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλοι οι άνθρωποι το πιστεύουν. Ωστόσο, οι απόψεις των ανθρώπων, όπως όλα στον κόσμο μας, είναι σχετικές.
  Ο Φύρερ εκτέλεσε μια άλλη αρκετά δύσκολη στροφή, που του επέτρεψε να καταρρίψει ένα διθέσιο, και επομένως πολύ πιο ακριβό και πλούσια οπλισμένο μαχητικό (πόσο όμορφα έσκασε, σαν να είχαν ανάψει πυροτεχνήματα από σύνθετους συνδυασμούς πυροτεχνικών υλικών), μαργαριτάρια θρυμματισμένη ύλη διασκορπισμένη στο κενό. Ο Vladislav-Adolf παρατήρησε:
  - Οι ιδέες των ανθρώπων τόσο για τη φύση όσο και για τον Θεό είναι πολύ αντιφατικές. Γενικά, υπάρχει ακόμη και η έννοια του αντιδραστικού, δηλαδή ακόμη και ενός καταστροφικού μυαλού, που αναγκάζει ένα άτομο να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν είναι καθόλου αυτό που πρέπει να επιβάλλουν τα πραγματιστικά ένστικτα και οι εκτιμήσεις σκοπιμότητας.
  Η ξανθιά, δυσκολεύοντας να συνέλθει από μια βάναυση κατάδυση (τι άλλο να κάνεις όταν επτά μαχητές ορμούν πάνω σου ταυτόχρονα), είπε:
  - Σταματήστε την πραγματιστική - ενεργοποιήστε τα μαθηματικά!
  - Δεν είναι αστείο! - απάντησε ο Βλάντισλαβ.
  Ξαφνικά, μπροστά στον καπετάνιο της ναυτικής αεροπορίας, εμφανίστηκε μια εικόνα από το διοικητήριο του στρατού της Μεγάλης Ρωσίας . Πράγματι, αυτό είναι, φυσικά, ένα δώρο - η ικανότητα να διεισδύσει στα ιερά των αγίων και ακόμη και να αναγνωρίσει, ακόμα κι αν όχι τα σχέδια κάποιου άλλου, αλλά τη δική του εντολή.
  Εδώ είναι, το θωρηκτό ναυαρχίδα, η εντυπωσιακή ναυαρχίδα του διαστημικού στρατού της Μεγάλης Ρωσίας με διάμετρο εκατό χιλιομέτρων. Και αυτό το πλοίο φυσικά πολεμά επίσης, γιατί δεκάδες χιλιάδες ισχυρές κάννες πυροβολικού δεν μπορούν να είναι καταδικασμένες σε αδράνεια. Ωστόσο, το ναυαρχίδα υπερ-θωρηκτό προσπαθεί να δράσει σε συγχρονισμό με άλλα μεγάλα πλοία. Δεν μπορεί να δοθεί στον εχθρό η παραμικρή ευκαιρία να καταστρέψει τη ναυαρχίδα, όπου βρίσκεται η κύρια διοίκηση της μοίρας του διαστημικού στρατού της Μεγάλης Ρωσίας.
  Παραδόξως, ο γενικός διοικητής και ο μονάρχης είναι απλώς ένα έμβρυο που βρίσκεται στη μήτρα. Η ίδια η μητέρα είναι βυθισμένη σε μια κατάσταση αναστολής κινουμένων σχεδίων, αφού διαφορετικά η εκτέλεση των καθηκόντων της θα ήταν πολύ επώδυνη. Και η λειτουργία του ήδη επαρκώς ανεπτυγμένου εμβρυϊκού μονάρχη, που έχει άκρα και, το πιο σημαντικό, έναν αρκετά μεγάλο εγκέφαλο, διασφαλίζεται από πολυάριθμες κυβερνητικές μονάδες. Το ίδιο το έμβρυο, που βασιλεύει στη Μεγάλη Ρωσική Αυτοκρατορία, αισθάνεται αρκετά άνετα.
  Ναι φυσικά και τον βαραίνει η ανάγκη, εδώ και αρκετά χρόνια είναι μέσα στη μητέρα του. Μπορεί κανείς μόνο να ονειρευτεί να πάει για τρέξιμο ή να μετακινήσει κάτι. Και αυτά είναι οδυνηρά όνειρα, γιατί η γέννηση σημαίνει άμεση εξαφάνιση. Το έμβρυο επικοινωνεί με τον έξω κόσμο χρησιμοποιώντας σαρωτές. Φυσικά, δεν δείχνουν την πραγματική εμφάνιση του εμβρυϊκού διοικητή, αλλά μια εικόνα που είναι πιο ικανή να εμπνέει εμπιστοσύνη. Συγκεκριμένα, ένας όμορφος νεαρός εμφανίζεται με τη μορφή ενός αγέννητου βασιλιά. Δίνει διαταγές στα στρατεύματα με καθαρή, επιβλητική φωνή:
  - Χρησιμοποιήστε την αρχή της ελαστικής άμυνας. Όπως πριν από χιλιάδες χρόνια, πιο αδύναμες δυνάμεις, κατώτερες σε αριθμούς, χρησιμοποιούσαν το αναμφισβήτητο γεγονός ότι μια μικρότερη μάζα είναι πολύ πιο ευκίνητη από μια μεγάλη. Αφού μια πενιχρή μάζα χαρακτηρίζεται από ασήμαντη αδράνεια!
  Το κορίτσι στρατάρχης επιβεβαίωσε:
  - Φυσικά... Η ικανότητα ελιγμών του στρατού είναι το κλειδί της νίκης. Φυσικά, οι ακρότητες πρέπει να αποφεύγονται. Άλλωστε το μυρμήγκι δεν είναι ο βασιλιάς των θηρίων!
  Ο εμβρυονικός διοικητής χαμογέλασε:
  - Τα πιο θανατηφόρα πλάσματα είναι τα βακτήρια. Αν και όχι, ίσως ούτε καν ιοί! Αν και πρωτόγονος οργανισμός, είναι αποτελεσματικός! Εδώ ο εχθρός συγκέντρωσε τεράστιες δυνάμεις, σχεδόν από ολόκληρο το σύμπαν, που σημαίνει ότι εξέθεσε τις υπόλοιπες περιοχές.
  Το Elf Marshal Fego με μωβ και πορτοκαλί κοτσιδάκια παρατήρησε:
  - Μερικές φορές ένα φαινομενικά ασήμαντο πλεονέκτημα σε ένα περιορισμένο τμήμα του μετώπου είναι αρκετό για να κερδίσετε. Αυτό είναι ένα περίεργο αξίωμα πολλών μαχών, διαφορετικών πολιτισμών!
  Ο Εμβρυϊκός Αυτοκράτορας γέλασε μέσα από τους σαρωτές:
  - Σε αυτή την περίπτωση, κοιτάτε τη ρίζα.
  Εν τω μεταξύ, οι αρμάδες του Dermostan προσπάθησαν να αναδιοργανωθούν εν κινήσει. Μια πολύ σημαντική ρεζέρβα τους πλησίασε από πίσω. Χιλιάδες μεγάλα διαστημόπλοια και εκατομμύρια μικρότερα πλοία έσβησαν χρησιμοποιώντας το σχηματισμό καμπάνας. Ως αποτέλεσμα, η πύρινη δύναμη των παρασίτων αυξήθηκε αισθητά. Το κορίτσι στρατάρχης είπε με ενθουσιασμό:
  - Να άλλο ένα ατού που πέταξε ο μπάσταρδος αντίπαλος. Ωστόσο, η αναγνώρισή μας δεν ήταν αρκετά ικανοποιητική• δεν προβλεπόταν η δυνατότητα εισαγωγής τόσο μεγάλου αριθμού δυνάμεων.
  Το ολόγραμμα του αυτοκράτορα με τη μορφή αγοριού κλώτσησε το ξίφος. Το προωθητικό χτύπησε την πύλη. Έσκασε σχεδόν αμέσως. Πρώτα, υπάρχει μια λάμψη που τρώει τα μάτια και μετά η ανάπτυξη ενός μωβ μανιταριού που καταστρέφει τα πάντα εντός της εμβέλειας του όπλου του θωρηκτού. Το αγόρι με ολόγραμμα είπε:
  - Αυτό είναι εκπληκτικό γκολ! Λοιπόν, ας τα δώσουν όλα οι αντίπαλοι. Του έχω ετοιμάσει μια έκπληξη.
  Ο Elf Fego κοίταξε την εικόνα της μάχης με κάποια αμφιβολία. Η αρμάδα του Dermostan φαινόταν οδυνηρά τρομερή. Ειδικά υπερ-θωρηκτά, των οποίων η διάμετρος έφτανε τα διακόσια πενήντα χιλιόμετρα. Το ξωτικό θυμήθηκε ξαφνικά τον πλανήτη του... Η φύση εκεί είναι ειδυλλιακή, δεν υπάρχουν καν έντομα που ρουφούν το αίμα. Και λιοντάρια... Λοιπόν, όχι ακριβώς λιοντάρια, αλλά υβρίδια με κενταύριο. Γενικά, αυτό είναι ένα όμορφο ζώο: το σώμα είναι ένα άνθος αραβοσίτου και η χρυσή χαίτη αναπτύσσεται στον άνεμο. Επιπλέον, τα άνθη αραβοσίτου αλλάζουν απόχρωση... Υπάρχει καθαρή ασχήμια εδώ, που στρέφεται και εναντίον ανθρώπων και ξωτικών.
  Ο ξανθός στρατάρχης είπε:
  "Δεν ξέρουμε πόσες εφεδρείες έχει ο εχθρός, αλλά μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να μετακινήσουμε το σύνταγμα ενέδρας μας".
  Ο εμβρυϊκός αυτοκράτορας αντιτάχθηκε:
  - Τώρα δεν είναι η ώρα να δείξετε τις κάρτες σας!
  Το κορίτσι στρατάρχης προσπάθησε να διαφωνήσει:
  "Αν πεθάνει ο λαός μας, δεν θα μείνει κανείς να πολεμήσει!"
  Και τότε βρέθηκε ο εμβρυϊκός διοικητής:
  "Δεν μπορείς να κερδίσεις έναν πόλεμο χωρίς απώλειες". Στο σκάκι μπορείς, αλλά σε μια πραγματική μάχη δεν μπορείς! Ο ανελέητος νόμος του πολέμου είναι ότι οι απώλειες είναι σαν τη βροχή που ποτίζει τους βλαστούς της νίκης, απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι απώλειες δεν εξελιχθούν σε νεροποντή που ξεπλένει τους βλαστούς! - Τότε το ολόγραμμα που στάλθηκε από τη μήτρα έγινε ξαφνικά πιο ευγενικό στο πρόσωπο. - Αλλά μην νομίζετε ότι για να μειώσετε τις απώλειες ειδικά από τη φωτιά των υπερ-θωρηκτών, αφήστε τα διαστημόπλοια της Μεγάλης Ρωσίας να υποχωρήσουν σε μια σπείρα.
  Ο στρατάρχης των ξωτικών στήριξε τον διοικητή του εμβρύου:
  - Αυτό είναι, μόνο έτσι. Δεν είναι ακόμη γνωστό πόσες δυνάμεις θα μπορέσει να πετάξει ο εχθρός έξω από τον κάτω κόσμο.
  Πράγματι, τα διαστημόπλοια του Shitmostan προσπάθησαν να κινηθούν σε ένα πυκνό κοπάδι. Ταυτόχρονα, δεν εξοικονόμησαν καθόλου πυρομαχικά, πετώντας βλήματα σε εκατομμύρια, χωρίς καν να νοιάζονται για την ακρίβεια του χτυπήματος. Φαινόταν ότι δισεκατομμύρια σπίρτα χτυπήθηκαν στο κενό για να εκραγούν σε υπερπλάσμα, να κάψουν οτιδήποτε ζωντανό και κινούμενο και μετά να σβήσουν. Οι Ρώσοι πολεμιστές πυροβολούν με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά ο χοντρός τρόμος του εχθρού βρόντηξε, σαν κροτίδα, σκορπίζοντας θραύσματα σαν κομφετί. Θανατηφόρο κομφετί που κατέρριψε πολλά σκάφη του Ντιρμοστάν. Και ο αριθμός των κατεστραμμένων φρεγατών του καθάρματος πολιτισμού είναι εντελώς ανυπολόγιστος. Είναι αλήθεια ότι τα ρωσικά πλοία πεθαίνουν. Εδώ το κατεστραμμένο καταδρομικό, σε απόγνωση, όρμησε σαν ρωσικό τανκ στο Kursk Bulge και εμπόδισε το υπερ-θωρηκτό του εχθρού. Εκατοντάδες χιλιάδες ζωές διακόπηκαν ταυτόχρονα, και η φωτιά έκαιγε, σαν να είχε ανατιναχτεί ένας τεράστιος σωλήνας αερίου.
  Ο στρατάρχης νάνος παρατήρησε με θλίψη:
  - Μας λυγίζουν, αλλά δεν τα παρατάμε! - Ο τετράγωνος διοικητής παρατήρησε (ή μάλλον την ολογραφική του εικόνα, ο ίδιος ο νάνος βρισκόταν σε άλλο πλοίο της κατηγορίας Gross-Dreadnought!). - Θα ήταν απαραίτητο να εξαπολύσουν τουλάχιστον κάποιες αντεπιθέσεις στις γραμμές επικοινωνίας και ανεφοδιασμού του εχθρού.
  Ο Εμβρυϊκός Αυτοκράτορας χαμογέλασε μέσα από το αγορίστικο ολόγραμμά του.
  - Τι, κατά τη γνώμη σου, είμαι χαμένος!
  Ο στρατάρχης νάνος γρύλισε και άπλωσε τα πόδια του:
  "Αλλά δεν εξοικονομούν πυρομαχικά καθόλου". Αυτό σημαίνει ότι έχουν αρκετά. Έτσι δεν είναι, κύριε μου;
  Ο Αυτοκράτορας του Εμβρύου αντιτάχθηκε:
  - Όχι έτσι! Ένας μεγάλος διοικητής είναι πιο πολύτιμος από το κεφάλι του, οπότε ένα κράνος προσοχής και ένα καμουφλάζ πονηριάς δεν θα τον βλάψει! Με λίγα λόγια, ο εχθρός εξακολουθεί να έχει τη γλυκιά ψευδαίσθηση ότι όλα είναι καλά μαζί του, αλλά στην πραγματικότητα η νίκη μας είναι ήδη κοντά! Το να χτυπάς απροσδόκητα ισοδυναμεί με αντικατάσταση μιας γροθιάς με ένα ξίφος από κράμα χάλυβα!
  
  
  Ο WITTMAN ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
  Μια μικρή αλλαγή στην ιστορία που συνδέεται με τη μεγάλη επιτυχία των Ναζί κατά τη διάρκεια της επίθεσης στις Αρδέννες. Οι Ναζί προχώρησαν πιο γρήγορα, μπόρεσαν να περάσουν γέφυρες και να καταλάβουν αποθήκες με όπλα, πυρομαχικά και καύσιμα. Την επιτυχία διευκόλυνε και η συμμετοχή του Wittmann στην απεργία, ο οποίος, σε αντίθεση με την πραγματική ιστορία, δεν πέθανε! Και τι? Οι πραγματικοί ήρωες δεν πεθαίνουν ποτέ και είναι αθάνατοι! Ο Wittman συνέχισε να παλεύει και να μαζεύει τα σκορ. Μετά την καταστροφή του διακόσιου τανκ, έγινε το πρώτο και μέχρι στιγμής μοναδικό δεξαμενόπλοιο που του απονεμήθηκε ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Η ιδιοφυΐα του Wittmann άλλαξε ελαφρώς την πορεία της ιστορίας. Και οι Γερμανοί αποδείχτηκαν λίγο πιο τυχεροί, πιο γρήγοροι, πιο αποτελεσματικοί. Και πέτυχαν αυτό που παραλίγο να συμβεί στην πραγματική ιστορία, αλλά έλειψαν μόνο μερικές ώρες. Και έτσι οι αποθήκες κατελήφθησαν και ο γερμανικός στρατός απέκτησε συντριπτική δύναμη. Ως αποτέλεσμα, οι Βρυξέλλες καταλήφθηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί και Αμερικανοί στρατιώτες αιχμαλωτίστηκαν.
  Ο Στάλιν δεν βιαζόταν ακόμη να επιτεθεί, θέλοντας οι Σύμμαχοι να ηττηθούν πιο δυνατά στη Δύση.
  Οι μάχες έδειξαν ότι το Tiger-2 είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο τόσο σε επίπεδο οπλισμού όσο και σε μετωπική θωράκιση. Οι Γερμανοί, βλέποντας ότι ο Κόκκινος Στρατός ήταν παθητικός στα ανατολικά , ανέπτυξαν πρόσθετες μονάδες στη μάχη και άρχισαν να χτίζουν πάνω στην επιτυχία τους. Το Fritz απέκτησε επίσης το νεότερο αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο Ε-25, το οποίο ήταν μικρό σε μέγεθος και βάρος, αλλά είχε ισχυρά όπλα και καλή θωράκιση, και το σημαντικότερο κινητικότητα.
  Αποτέλεσμα, νέες νίκες... Τώρα οι Krauts είναι στο Παρίσι. Παίρνουν ξανά τη γαλλική πρωτεύουσα.
  Και αυτό θέλει ο Στάλιν - να σκοτωθούν οι σύμμαχοι και τότε η ΕΣΣΔ θα πάρει όλη την Ευρώπη.
  Ο Στάλιν είναι μια πονηρή αλεπού... Αλλά και ο Τσόρτσιλ δεν είναι ηλίθιος. Όταν ο Ρούσβελτ πέθανε, αυτός και ο Τρούμαν υπέγραψαν ανακωχή με το Τρίτο Ράιχ. Ταυτόχρονα, αποσύροντας τα υπολείμματα των ηττημένων στρατευμάτων από τη Γαλλία. Και φυσικά με πλήρη ανταλλαγή αιχμαλώτων πολέμου, ακόμη και με την προμήθεια καυσίμων και προμηθειών στο Τρίτο Ράιχ.
  Η Γερμανία απάντησε καταργώντας τους αντισημιτικούς νόμους. Ωστόσο, οι Εβραίοι παρέμειναν στα στρατόπεδα, αλλά δεν κάηκαν, αναγκάστηκαν μόνο να εργαστούν και οι Αμερικανοί έστελναν κονσέρβες και δημητριακά στα στρατόπεδα.
  Οι Γερμανοί είχαν ελεύθερα χέρια σε Γαλλία και Ιταλία. Τώρα ο Στάλιν έκανε μια πρόταση για μια ξεχωριστή ειρήνη. Αλλά ο Χίτλερ το απέρριψε. Τον Ιούνιο ξεκίνησε η επίθεση του Φριτς. Τα πρώτα άρματα μάχης Ε-50 μπήκαν στη σειρά. Αλλά όπως αποδείχθηκε, το αυτοκίνητο δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Το βάρος του παρέμεινε υψηλό, σχεδόν 65 τόνοι, με χαμηλότερη σιλουέτα από αυτή του Tiger-2, αλλά η θωράκιση ήταν του ίδιου πάχους, σαφώς ανεπαρκής, ειδικά στα πλάγια. Το πυροβόλο των 88 mm με μήκος κάννης 100 EL αποδείχθηκε κάπως καλύτερο. Έριξε δώδεκα βολές το λεπτό.
  Οι οδηγικές επιδόσεις προστέθηκαν από έναν ισχυρότερο κινητήρα, με επιτάχυνση έως και 1200 ίππους. Σε γενικές γραμμές, το τανκ, φυσικά, βελτιώθηκε σε σύγκριση με το Tiger-2 και είχε ελαφρώς πιο ορθολογική κλίση της θωράκισης, αλλά παρέμενε ευάλωτο από τα πλάγια.
  Το E-100 ήταν καλύτερα προστατευμένο, αλλά το μεγάλο του βάρος έκανε δύσκολη τη μεταφορά και τη χρήση μάχης. Το πιο επιτυχημένο ήταν το αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο E-25, με πολύ χαμηλή σιλουέτα μετωπικής θωράκισης 120 mm, μεγάλη κλίση και πλευρική θωράκιση 82, και ένα πυροβόλο για το Tiger-2, ήταν το καλύτερο αυτο- προωθητικό όπλο της Βέρμαχτ και του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Επιτάχυνε στα εβδομήντα χιλιόμετρα την ώρα - ένας κινητήρας 700 ίππων, και ακόμη και κοχύλια IS-2 στο μέτωπο.
  Οι Γερμανοί έδωσαν το κύριο χτύπημα από την Ουγγαρία, προσπαθώντας να σώσουν τη Βουδαπέστη, η οποία ήταν ακόμα περικυκλωμένη. Οι μάχες ήταν εξαιρετικά σκληρές.
  Η επίθεση ξεκίνησε στις 22 Ιουνίου και ο Κόκκινος Στρατός έχτισε μια πολύ ισχυρή άμυνα. Οι Γερμανοί εξακολουθούν να έχουν λίγα άρματα της σειράς Ε, μόνο τα αυτοκινούμενα όπλα Ε-25 σε αρκετά μεγάλες ποσότητες - είναι αρκετά εύκολο στην κατασκευή και φθηνά. Εδώ είναι δύο κορίτσια με μπικίνι ξαπλωμένα σε αυτό. Το όχημα είναι χαμηλότερο από ενάμιση μέτρο και χάρη σε αυτό είναι τόσο καλά προστατευμένο και οπλισμένο με σχετικά χαμηλό βάρος.
  Δύο κορίτσια, η Σάρλοτ και η Γκέρντα, ξαπλωμένα, πυροβόλησαν εναντίον σοβιετικών όπλων. Μπροστά τους κινούνταν μικροσκοπικά αυτοκίνητα, ελεγχόμενα από ασυρμάτους, καθαρίζοντας ναρκοπέδια.
  Η Κόκκινη Σάρλοτ εκτόξευσε το κανόνι. Κατέρριψε το σοβιετικό όπλο και κούνησε το στήθος της, που μόλις κάλυπτε μια λεπτή λωρίδα υφάσματος. Και εκείνη φώναξε:
  - Μαινόμενη φωτιά υπερπλάσματος!
  Και τότε η Γκέρντα θα τη χαστουκίσει, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλά της. Και κελαηδάει:
  - Είμαι ένα πολύ ωραίο κορίτσι και όχι κακό...
  Το αυτοκινούμενο όπλο κινείται μόνο του. Και από καιρό σε καιρό σταματά. Η μετωπική της θωράκιση έχει μεγάλη κλίση και αυτό παρέχει καλή προστασία. Τα κοχύλια των σοβιετικών όπλων είναι ευαίσθητα στο ricochet. Και τίποτα δεν απειλεί ένα τέτοιο αυτοκινούμενο όπλο κατά μέτωπο. Μπορούν ακόμα να χτυπήσουν στο πλάι. Αλλά τα κορίτσια δεν βιάζονται. Το αποτελεσματικό αυτοκινούμενο όπλο ξεπερνά το SU-100 σε δύναμη διάτρησης θωράκισης και είναι επίσης καλύτερα προστατευμένο, πιο κινητό και ταυτόχρονα ελαφρύτερο.
  Και ο Κόκκινος Στρατός δεν έχει αρκετά ξηρά προϊόντα. Κυρίως το τανκ T-34-85, το οποίο δεν είναι αρκετά δυνατό με το πυροβόλο του και έχει αδύναμη θωράκιση. Και το γερμανικό αυτοκινούμενο όπλο E-25, παρεμπιπτόντως, είναι ελαφρύτερο, πολύ ισχυρότερο σε πανοπλίες και όπλα.
  Τα κορίτσια τσακώνονται... Πολύ όμορφα και νέα. Και τα αυτοκινούμενα όπλα τους βομβαρδίζουν και πετάνε...
  Το Fritz κατάφερε τελικά να περάσει στη Βουδαπέστη. Μια πειστική νίκη, περικυκλωμένη από σοβιετικές μονάδες. Πολλοί συνελήφθησαν και σκοτώθηκαν.
  Είναι αλήθεια ότι οι Ναζί υπέστησαν σημαντικές απώλειες. Και δεν υπάρχει τόση δύναμη. Λοιπόν, αν εξακολουθεί να παράγεται εξοπλισμός, τότε το ανθρώπινο δυναμικό δεν επαρκεί.
  Και παιδιά και γυναίκες επιστρατεύονται στο στρατό. Ή ξένους, αλλά δεν είναι αρκετά αξιόπιστοι.
  Ωστόσο, οι μάχες συνεχίζονται... Ο Κόκκινος Στρατός αντιστέκεται με πολύ πείσμα, με πολλές αμυντικές γραμμές. Οι Γερμανοί προχωρούν άλλα εκατό χιλιόμετρα και σταματούν. Δεν έχω αρκετή δύναμη. Και ο ίδιος ο Κόκκινος Στρατός προχωρά στην επίθεση. Αλλά επίσης δεν έχει μεγάλη επιτυχία και παραμερίζει ελαφρώς τους Γερμανούς.
  Μέχρι να έρθει ο χειμώνας... Η πρώτη γραμμή σταθεροποιείται. Τον Ιανουάριο του 1946, ο Κόκκινος Στρατός θα προχωρήσει στην Ανατολική Πρωσία και την Πολωνία, αλλά σημείωσε μικρή πρόοδο.
  Οι Γερμανοί δεν κουνάνε τη βάρκα τον χειμώνα. Οι μάχες είναι αιματηρές. Αλλά η πρώτη γραμμή είναι αργή...
  Και ξεκινά μια περίοδος χαρακτηριστική του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Η πρώτη γραμμή γίνεται ανενεργή. Οι Γερμανοί και τα ξένα τμήματα προχωρούν το καλοκαίρι και ο Κόκκινος Στρατός το χειμώνα. Και κανείς δεν μπορεί να πετύχει σημαντική επιτυχία.
  Χρόνο με το χρόνο ο πόλεμος συνεχίζεται. Οι Γερμανοί προηγούνται κάπως από την ΕΣΣΔ στην ανάπτυξη αεριωθούμενων αεροσκαφών. Η ΕΣΣΔ εισήγαγε το MIG-15 στη μαζική παραγωγή μόνο το 1949. Αλλά εκείνη τη στιγμή οι Γερμανοί είχαν ME-462 και XE-362. Και το πιο σημαντικό, δισκοπλάνα, τα οποία είναι αδύνατο να καταρριφθούν από ένα ισχυρό στρωτό τζετ με φορητά όπλα.
  Τα τανκς έχουν τη γερμανική σειρά "E"... Αντίθετα εμφανίστηκαν τα T-54 και IS-7. Αλλά οι Γερμανοί κυκλοφόρησαν στη συνέχεια τη σειρά AG - μια πιο προηγμένη πυραμιδική.
  Κανείς όμως δεν είχε πλεονέκτημα. Η πρώτη γραμμή παραμένει στη θέση της.
  Μέχρι που πέθανε ο Στάλιν τον Μάρτιο του 1953...
  Και εδώ, εκμεταλλευόμενοι κάποια σύγχυση στην ηγεσία του κόμματος και τον αγώνα για την εξουσία, οι Γερμανοί μπόρεσαν να επιτύχουν. Στη συνέχεια, όμως, μετά τη σύλληψη και την εκτέλεση του Μπέρια, ο διορισμός του Βασιλέφσκι, του μεγάλου στρατηγού, ως Ανώτατου Γενικού Διοικητή και η ενίσχυση του Επικεφαλή της Κρατικής Επιτροπής Άμυνας Malenkov. Η πρώτη γραμμή έχει σταθεροποιηθεί εντός των συνόρων της Ευρώπης.
  Ενώ υπήρχε μια περίοδος αγώνα για την εξουσία στην ΕΣΣΔ, οι Γερμανοί μπόρεσαν να φτάσουν στο Νέμαν και να ανακαταλάβουν τα Βαλκάνια, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σλοβακία, την Ελλάδα, την Αλβανία και να ανακτήσουν τον πλήρη έλεγχο της Ευρώπης.
  Αλλά η πρώτη γραμμή σταθεροποιήθηκε ξανά ήδη στα σύνορα της ΕΣΣΔ το 1941...
  Και μετά Δεκέμβριος 1955... Ο Κόκκινος Στρατός, σύμφωνα με την παράδοση, προχωρά ξανά τον χειμώνα. Πόσα χρόνια κράτησε ο πόλεμος; Φρίκη δεκατέσσερα και μισό! Και δεν υπάρχει τέλος!
  Όσο ο Χίτλερ είναι ζωντανός, ο πόλεμος δεν θα τελειώσει. Ο Malenkov τείνει προς την ειρήνη εντός των ίδιων συνόρων μέχρι τις 22 Ιουνίου 1941. Όμως ο Χίτλερ είναι πεισματάρης και θέλει να κερδίσει με κάθε κόστος!
  Ο Κόκκινος Στρατός προχωρά. Το νεότερο τανκ IS-12 μπαίνει στη μάχη. Ένα όχημα με πυροβόλο διαμετρήματος 203 χλστ. Είναι μεγάλο, με δέκα πολυβόλα. Και έξι κορίτσια - μέλη του πληρώματος. Δοκιμάζουν το πρώτο μοντέλο της δεξαμενής. Δεν είναι πολύ μεγάλο και βαρύ; Είναι το μηχάνημα αποδοτικό; Τα κορίτσια, παρά τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου και τον παγετό, είναι απλά με μπικίνι. Είναι αλήθεια ότι η δεξαμενή έχει τον πιο πρόσφατο κινητήρα αεριοστροβίλου και είναι ζεστό. Επιπλέον, τα ίδια τα έξι κορίτσια δεν είναι απλά.
  Πολεμούν από σαράντα ένα. Και συνηθίσαμε να είμαστε σχεδόν γυμνοί σε κάθε καιρό. Στην πραγματικότητα, όταν είσαι συνεχώς με μπικίνι, σταματάς να κρυώνεις. Και το δέρμα γίνεται ελαστικό και ανθεκτικό.
  Κορίτσια οδηγούν μια δολοφονική μηχανή με γυμνά πόδια. Είναι πραγματικά χαριτωμένα και όμορφα.
  Η Αλένκα είναι το αφεντικό εδώ και ο διοικητής του πληρώματος. Τι δεν έχει δει το κορίτσι σε δεκατέσσερα και μισό χρόνια πολέμου; Πού ήταν; Το μέτωπο έχει περάσει από τη Βρέστη στο Στάλινγκραντ, από το Στάλινγκραντ στον Βιστούλα και τώρα προχωρούν στην περιοχή του Μπιαλίστοκ. Το ίδιο το Bialystok εξακολουθεί να κρατείται από τους Γερμανούς. Η πρώτη γραμμή έγινε σταθερή. Και έσκαψαν μια αξιοπρεπή ποσότητα χαρακωμάτων.
  Οπότε, στην πραγματικότητα, ο πόλεμος είναι ατελείωτος... Και μπορεί να συνεχιστεί για περισσότερο από ένα χρόνο. Και τι θέλει αυτός ο πεισματάρης Χίτλερ;
  Και εδώ οι ΗΠΑ και η Βρετανία δεν θέλουν ειρήνη μεταξύ ΕΣΣΔ και Γ' Ράιχ. Θέλουν και οι δύο πλευρές να εξολοθρεύσουν εντελώς η μία την άλλη.
  Τα κορίτσια στο IS-12 προχωρούν. Η μετωπική θωράκιση της δεξαμενής είναι 450 mm υπό γωνία. Τα βλήματα αναπηδούν. Και τα κορίτσια πυροβολούν.
  Αλλά υπάρχει μόνο ένα τέτοιο τανκ στην ΕΣΣΔ μέχρι στιγμής. Το IS-10 είναι ήδη σε παραγωγή, αλλά ζυγίζει πενήντα τόνους. Το IS-7 εξακολουθεί να παράγεται ως T-54. Το Τ-55 εμφανίστηκε επίσης ανάμεσα στις μάζες, αλλά μέχρι στιγμής μόλις μπαίνει στην παραγωγή. Οι Γερμανοί έχουν πυραμιδικές δεξαμενές. Επίσης πολύ δυνατό και τέλειο. Και πιστόλια υψηλής πίεσης με κοντές κάννες.
  Οπότε ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι ο πιο σοβαρός. Η Natasha και η Anyuta πυροβολούν από ένα ισχυρό όπλο πλοίου και τσιρίζουν:
  - Η σημαία μας θα είναι πάνω από το Βερολίνο!
  Και έβγαλαν τα λευκά, μαργαριταρένια δόντια τους. Και δεν μπορείς να σταματήσεις τα κορίτσια με τις νάρκες.
  Δύο οβίδες χτύπησαν τη μετωπική θωράκιση... Ρικοσκούν. Όχι, το IS-12 είναι ένα σοβαρό αυτοκίνητο και δεν μπορείτε να το πάρετε τόσο εύκολα.
  Όμως το IS-7, το οποίο κινείται στο δεξί χέρι των κοριτσιών, φαίνεται ότι δέχτηκε ένα χτύπημα από ένα πυροβόλο υψηλής πίεσης και σταμάτησε. Χάλασε τον όμορφο τύπο.
  Η Αλένκα, λυγίζοντας τους κοιλιακούς της μύες, τραγουδά:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στον κόσμο μας, ο Νεύτων ανακάλυψε ότι δύο και δύο κάνουν τέσσερα!
  Οι μάχες συνεχίζονται ακόμη αμείωτοι. Ένα σοβιετικό κανόνι χτυπά τους Γερμανούς. Η μεγάλη Marusya εισάγει κοχύλια στη βράκα. Αυτή είναι η ζωή και η μοίρα των κοριτσιών. Και τραγουδούν:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει! Ρώσοι λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, Ρώσοι λύκοι - ένας χαιρετισμός στους ήρωες!
  Ο Αυγουστίνος, πυροβολώντας πολυβόλα, λέει:
  - Σε ιερό πόλεμο! Θα είναι η νίκη μας! Ρωσική σημαία εμπρός, δόξα στους πεσόντες ήρωες!
  Και πάλι το φονικό όπλο βρυχάται και ακούγεται:
  - Κανείς δεν θα μας σταματήσει, κανείς δεν θα μας νικήσει! Οι Ρώσοι λύκοι συντρίβουν τον εχθρό, έχουν σκληρό χέρι!
  Μαρία, αυτό το κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά κατευθύνει το τανκ και τσιρίζει:
  - Ας τσακίσουμε δυνατά τους φασίστες!
  Οι Γερμανοί περνούν δύσκολα• οι μάχες μαίνονται και στον ουρανό. Αλλά μέχρι στιγμής το MIG-15 είναι κατώτερο σε ταχύτητα και οπλισμό από τις γερμανικές μάρκες. Η μάχη συνεχίζεται άνισα.
  Ο Χάφμαν, αυτός ο υπέροχος πιλότος άσου, έκανε μια καλή καριέρα στα χρόνια του πολέμου. Πιο συγκεκριμένα, υπέροχο και φανταστικό. Αφού έφτασε στα τριακόσια αεροσκάφη έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια ξίφη από φύλλα βελανιδιάς και διαμάντια. Φτάνοντας στα τετρακόσια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, έλαβε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Για πεντακόσια αεροπλάνα έλαβε το Τάγμα του Γερμανικού Αετού με διαμάντια και μετά από χίλια τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα πλατινένιας βελανιδιάς ξίφη και διαμάντια. Και έχοντας φτάσει τις δύο χιλιάδες αεροσκάφη, έλαβε τον Μεγαλόσταυρο του Σταυρού του Ιππότη.
  Ο μοναδικός πιλότος κατάφερε να πετύχει πολλές εναέριες νίκες. Και ήταν ακόμα ζωντανός. Ο Χάφμαν προήχθη πρόσφατα στον βαθμό του στρατηγού. Αλλά και πάλι πέταξε ως ιδιωτικός πιλότος.
  Όπως λένε, δεν καίγεται στη φωτιά και δεν πνίγεται στο νερό. Μετά από πολλά χρόνια πολέμου, ο Χάφμαν απέκτησε το ένστικτο του κυνηγού. Έγινε ένας υπερθρυλικός πιλότος και πολύ δημοφιλής. Αλλά είχε έναν ισχυρό ανταγωνιστή - την Αγαύη, η οποία ξεπέρασε επίσης τον αριθμό των δύο χιλιάδων κατεδαφισμένων αυτοκινήτων. Και έπιανε τη διαφορά με τον Χάφμαν. Αλλά είναι ακόμα πολύ νέα, και δεν έχει χάσει ακόμη ούτε έναν μαχητή.
  Η κοπέλα πάτησε τα πεντάλ με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της και εκτόξευσε μια έκρηξη από αεροβόλα. Και τώρα καταρρίφθηκαν τέσσερα σοβιετικά οχήματα MIG-15.
  Η Αγαύη γελάει και λέει:
  - Ως ένα βαθμό, είμαστε όλοι σκύλες! Αλλά έχω ατσάλινα νεύρα!
  Και πάλι το κορίτσι απομακρύνεται. Καταρρίπτει επτά αεροσκάφη της ΕΣΣΔ σε μια έκρηξη - έξι MiG και ένα TU-4, και τσιρίζει:
  - Γενικά, αν δεν είμαι σούπερ, τότε είμαι υπερ !
  Η αγαύη, φυσικά, είναι μια σκύλα. Πιλότος από τον Εωσφόρο. Πολύ όμορφο ξανθό μελί.
  Εδώ πυροδοτεί άλλη μια έκρηξη και καταρρίπτει οκτώ σοβιετικά αεροσκάφη MIG-15 ταυτόχρονα και ακούγεται ένα ηχητικό σήμα:
  - Είμαι η πιο δημιουργική και αντιδραστική!
  Το κορίτσι δεν είναι πραγματικά ανόητο. Μπορεί να κάνει τα πάντα και μπορεί να κάνει τα πάντα. Δεν μπορείς να την πεις ιδιωτική.
  Και τα πόδια της είναι τόσο μαυρισμένα, τόσο χαριτωμένα...
  Όμως η Μιραμπέλα την παλεύει... Για πολύ καιρό ο Κοζεντούμπ ήταν ο καλύτερος σοβιετικός άσος. Συνέλεξε έξι χρυσά αστέρια του ήρωα της ΕΣΣΔ, έχοντας καταρρίψει εκατόν εξήντα επτά αεροσκάφη. Μετά όμως πέθανε. Τότε κανείς δεν μπορούσε να σπάσει το ρεκόρ του. Και μόλις πρόσφατα η Mirabela ξεπέρασε τον Kozhedub. Και έχοντας καταρρίψει πάνω από εκατόν ογδόντα αεροσκάφη, έγινε επτά φορές ήρωας της ΕΣΣΔ.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι εξολοθρευτής! Κάποιος σαν αυτήν θα σταματήσει ένα άλογο που καλπάζει και θα μπει σε μια φλεγόμενη καλύβα.
  Και ακόμα πιο δροσερό.
  Η Μιραμπέλα είχε μια δύσκολη μοίρα. Κατέληξα σε μια παιδική αποικία εργασίας. Ξυπόλητη και φορώντας μια γκρίζα ρόμπα, έκοψε το δάσος και πριόνισε κορμούς. Ήταν τόσο δυνατή και υγιής. Σε έντονους παγετούς περπατούσε ξυπόλητη και με πιτζάμες φυλακής. Και τουλάχιστον μια φορά θα φτερνιζόμουν.
  Το φαινόμενο αυτό βέβαια σημειώθηκε και στα μέτωπα. Για πολύ καιρό, ο Μιραμπέλα πολέμησε στο πεζικό και στη συνέχεια έγινε πιλότος. Η Μιραμπέλα έλαβε το πρώτο της βάπτισμα του πυρός στη μάχη της Μόσχας, όπου πήγε αμέσως μετά την αποικία. Και εκεί έδειξε ψύχραιμος.
  Πολέμησε ξυπόλητη και σχεδόν γυμνή στον σφοδρό παγετό που κυριολεκτικά παρέλυσε τη Βέρμαχτ. Ήταν ένα τόσο καταραμένο, ανίκητο κορίτσι. Και τα κατάφερε απόλυτα.
  Ο Μιραμπέλα πίστευε στην επικείμενη νίκη της ΕΣΣΔ. Όμως ο χρόνος περνάει. Όλο και περισσότερα θύματα, αλλά η νίκη δεν έρχεται. Και γίνεται πραγματικά τρομακτικό.
  Η Μιραμπέλα ονειρεύεται νίκες και επιτεύγματα. Έχει επτά αστέρια της ΕΣΣΔ - αυτό είναι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο! Και διάολε, της αξίζουν τα βραβεία της! Και θα συνεχίσει να φέρει τον στρατιωτικό σταυρό. Ακόμα κι αν πέθανε ο Στάλιν, το έργο του ζει!
  Μπαίνει ένα κορίτσι και κάνει παρέα... Καταρρίπτει ένα γερμανικό XE-362 και τσιρίζει:
  - Αεροβατικά! Και ένα καταραμένο νέο πλήρωμα!
  Πραγματικά κουλ κορίτσι. Μια πραγματική κόμπρα είναι ικανή για πολλά.
  Η Μιραμπέλα είναι ένα νέο αστέρι...
  Οι μάχες συνεχίζονται για αρκετές μέρες μέχρι να έρθει ο νέος χρόνος... Το σοβιετικό IS-12 υπέστη ζημιά στους κυλίνδρους και τις ράγες - επισκευάζεται. Ναι, ένας τόσο σκληρός και ανελέητος πόλεμος. Και πόσο θα διαρκέσει;
  Και όλα αυτά επειδή ο Wittman επέζησε από τις μάχες στη Δύση.
  Ο ίδιος ο Wittmann πολέμησε σε ένα πλήρωμα τανκς για αρκετή ώρα. Έχοντας ανεβάσει τον αριθμό σε τριακόσια οχήματα, χωρίς να υπολογίζονται τα όπλα, οι όλμοι, τα φορτηγά, οι μοτοσικλέτες και άλλα πράγματα, του απονεμήθηκε: ο Σταυρός του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια και προήχθη σε στρατηγό.
  Μετά από αυτό δεν πολέμησε πια. Αλλά διοικούσε τον έκτο στρατό αρμάτων μάχης των SS.
  Ο Kurt Knipsel έγινε ο πιο επιτυχημένος άσος στο τανκ της Βέρμαχτ. Αλλά μόνο μετά από πεντακόσια κατεστραμμένα τανκς έλαβε τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδηρού Σταυρού.
  Κάπως έτσι στερήθηκε τα βραβεία. Είναι αλήθεια ότι, έχοντας φτάσει σε χίλιες δεξαμενές, τελικά έλαβε: τον ιπποτικό σταυρό του σιδερένιου σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Ο Kurt Knipsel είναι μια πολύ αποτελεσματική μηχανή μάχης. Πολέμησε σε διαφορετικά τανκς. Ήταν και πυροβολητής και διοικητής. Για πολύ καιρό περπατούσα μπροστά από όλους χωρίς ανταγωνισμό.
  Αλλά η όμορφη Γκέρντα ήταν ήδη σε θέση να τον προλάβει. Τα κορίτσια πάλεψαν καλά. Μετά όμως έκαναν μια παύση. Και οι τέσσερις καλλονές έμειναν έγκυες και έφεραν στον κόσμο ένα ζευγάρι: έναν γιο και μια κόρη. Αλλά μετά το διάλειμμα το αναπλήρωσαν γρήγορα.
  Και τώρα η Gerda έχει παρακάμψει την Knisel .
  Πώς μπορούν να αποφύγουν να κυκλοφορούν; Παλεύουν ξυπόλητοι και μόνο με μπικίνι. Τα κορίτσια έκαναν άλλο ένα διάλειμμα, φέρνοντας ξανά στον κόσμο παιδιά. Και τώρα πλησιάζαμε τον αριθμό των δύο χιλιάδων κατεστραμμένων δεξαμενών. Και μπορούσαν να υπολογίζουν σε μια άνευ προηγουμένου ανταμοιβή: το αστέρι του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Αυτά είναι τα κορίτσια!
  Η Γκέρντα πυροβολεί το σοβιετικό αυτοκίνητο. Σκίζει τον πύργο και ουρλιάζει:
  - Είμαι καταραμένος!
  Και ξαναπυροβολεί. Διεισδύει T-54. Και τσιρίζει:
  - Πατρίδα Γερμανία!
  Το κορίτσι συσπάται. Και είναι πολύ δραστήρια... Ναι, έχει τέτοιο στρατηγικό σερί. Είναι ήδη 1956... Ο πόλεμος συνεχίζεται και συνεχίζεται... Δεν θέλω να σταματήσω. Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να προχωρήσει σε διάφορα σημεία. Προσοχή όμως, έχουν απομείνει ελάχιστο ανθρώπινο δυναμικό.
  Και η Ρωσία αιμορραγεί.
  Ο Κόκκινος Στρατός προσπαθεί να προχωρήσει προς τη Ρουμανία. Και τότε ακολούθησαν ισχυροί φραγμοί πυροβολικού, πυροβολισμοί και δολοφονίες.
  Όμως ο εχθρός περιμένει. Οι Γερμανοί έχουν το πιο δημοφιλές τανκ, το AG-50. Είναι ανώτερο από το T-54 σε προστασία, ειδικά στα πλαϊνά και, ίσως, στη διαπεραστική δύναμη του όπλου, αλλά είναι πιο βαρύ. Είναι αλήθεια ότι η ταχύτητα του Γερμανού είναι υψηλότερη λόγω του κινητήρα αεριοστροβίλου.
  Το γερμανικό τανκ πυροβολεί και σκοράρει.
  Το πλήρωμα της Μάργκαρετ μάχεται. Πολεμάει εν ψυχρώ. Γερμανίδες καταρρίπτουν ένα σοβιετικό τανκ. Και τρίζουν από ευχαρίστηση.
  Ναι, και δεν μπορείτε να περάσετε από εδώ...
  Ένας δίσκος με πιλότο από την Albina και την Alvina κάνει κύκλους στον ουρανό . Δύο ξανθά κορίτσια χτυπιούνται από σοβιετικά αυτοκίνητα. Και το κάνουν με μαεστρία. Οι εντελώς άτρωτοι δισκοκριοί Migi και Tu. Δολοφονικό αυτοκίνητο. Και οι πολεμιστές πιέζουν τα γυμνά δάχτυλά τους. Και δεν δίνουν στον Κόκκινο Στρατό μια ευκαιρία στον ουρανό.
  Το δισκοπλάνο είναι κάτι που οι επιστήμονες της ΕΣΣΔ δεν μπορούν να αντιγράψουν. Αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν έχει βρεθεί αντίδοτο. Και οι Γερμανοί αισθάνονται πολύ σίγουροι στον αέρα. Και πολεμούν σαν μάγοι με ένα μαγικό ραβδί.
  Η Αλμπίνα, δείχνοντας τον δίσκο της στον εχθρό, τσίριξε:
  - Αν υπάρχει Θεός, τότε είναι Γερμανός!
  Η Alvina, συντρίβοντας τον εχθρό, επιβεβαίωσε:
  - Σίγουρα Γερμανός!
  Και η κοπέλα γέλασε... Γενικά την είχε βαρεθεί και ο ατελείωτος πόλεμος. Λοιπόν, Γερμανοί και Ρώσοι αλληλοσκοτώνονται. Πιο συγκεκριμένα, ο Κόκκινος Στρατός και η Βέρμαχτ. Αλλά η πρώτη γραμμή είναι ακόμα ακίνητη... Και δεν φαίνεται τέλος ή άκρη.
  Πόλεμος... Αυτό είναι ήδη πραγματικότητα. Πολεμιστές που γεννήθηκαν μετά την έναρξη του πολέμου πολεμούν στον ουρανό και στο έδαφος.
  Για παράδειγμα, ο Χανς Φόιερ. Ο νεότερος παραλήπτης του Τάγματος του Σιδηρού Σταυρού, Α' Τάξεως. Και μετά έγινε ο νεότερος αποδέκτης του Τάγματος του Ιπποτικού Σταυρού του Σιδηρού Σταυρού για τη σύλληψη ενός Σοβιετικού στρατηγού.
  Ναι, αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο.
  Ο Χανς Φόιερ είναι ένας απελπισμένος μαχητής. Το αγόρι παλεύει σαν γίγαντας, και κάνει παγωμένο το χειμώνα, φορώντας μόνο σορτς.
  Αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο!
  Ο Χανς έγινε διάσημος για αιώνες!
  Και γενικά, εδώ γίνεται ένας τόσο απίστευτος και έντονος πόλεμος... Κάθε AI ξεθωριάζει.
  Και στη Ρουμανία, ο Κόκκινος Στρατός δεν μπορεί να διεισδύσει στις γερμανικές άμυνες. Και οι δύο πλευρές υπέστησαν απώλειες. Ο Ιανουάριος πλησιάζει... Και κάθε μέρα σκοτώνονται και τραυματίζονται όλο και περισσότεροι.
  Δεν υπάρχει αρχή ή τέλος στην παραφροσύνη.
  Η Αγαύη είναι ξανά στον ουρανό και καταρρίπτει σοβιετικά οχήματα. Είναι κυνηγός και αρπακτικό. Χτυπά τον εχθρό.
  Τα αυτοκίνητα που χτύπησε πέφτουν κάτω. Και τότε το κορίτσι πυροβολεί κατά των χερσαίων δυνάμεων. Νοκ άουτ το IS-7. Και γελάει:
  - Είμαι ο καλύτερος! Είμαι το κορίτσι που σκοτώνει τους εχθρούς!
  Και πάλι μεταφέρεται σε εναέριους στόχους. Αυτός είναι ο καταστροφέας των δεξαμενών και όλων των οχημάτων που πετούν και πυροβολούν.
  Λοιπόν, αυτό είναι που βράζει μπροστά. Και στο εσωτερικό μέτωπο, οι επιστήμονες προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι θανατηφόρο. Αν και δεν βγαίνει και το καλύτερο.
  Αλλά εδώ είναι ένα μικρό τανκ AG-5. Μια μηχανή βάρους επτά τόνων. Περνώντας δοκιμασίες μάχης. Και ροκανίζει και ροκανίζει τον εχθρό.
  Και όταν έρθει η ώρα να τραγουδήσουμε, κανείς δεν θα μας σταματήσει ή θα μας νικήσει!
  Το AG-5 ορμάει και πυροβολεί καθώς πάει. Και μια τέτοια δεξαμενή δεν μπορεί να σταματήσει. Και τα κοχύλια κάνουν ρίψεις.
  Και μέσα στο αυτοκίνητο κάθεται ένα δεκάχρονο αγόρι, ο Φρίντριχ, και τσιρίζει:
  - Και θα είμαι πραγματικά σούπερ μαχητής!
  Και πάλι πυροβόλησε... Και χτυπάει στο κέντρο του πύργου. Και η καταστροφική του δύναμη, αν και μικρή σε διαμέτρημα, είναι κολοσσιαία.
  Και στον ουρανό η Helga μάχεται. Ένα ξυπόλητο κορίτσι με μπικίνι πληκτρολογεί τους λογαριασμούς. Και χαίρεται για τις φανταστικές του επιτυχίες.
  Και η Αγαύη προλαβαίνει... Και επίσης τσακώνεται.
  Είναι ήδη Φεβρουάριος του 1956... Ο Κόκκινος Στρατός δεν μπόρεσε να πετύχει πουθενά. Αλλά και οι Γερμανοί δεν μπορούν να προχωρήσουν. Φοβερά υπόγεια τανκς μπαίνουν στη μάχη. Είναι όμως καθαρά τακτικοί.
  Τα κορίτσια όρμησαν υπόγεια, κατέστρεψαν μια μπαταρία σοβιετικών όπλων και επέστρεψαν πίσω.
  Ταυτόχρονα αιχμαλωτίστηκαν δύο πρωτοπόροι. Τα κορίτσια έγδυσαν τα αιχμάλωτα αγόρια και άρχισαν να τα βασανίζουν. Κτυπούσαν τους πρωτοπόρους με σύρμα και μετά έψηναν τις γυμνές τους φτέρνες με φωτιά. Μετά άρχισαν να μου σπάνε τα δάχτυλα των ποδιών με καυτές λαβίδες. Τα αγόρια ούρλιαξαν από άγριο πόνο. Στο τέλος, τα κορίτσια έκαψαν αστέρια στο στήθος τους με ένα καυτό σίδερο και τσάκισαν τις ανδρικές τους τελειότητες με τις μπότες τους. Το τελευταίο πράγμα τελείωσε από τους πρωτοπόρους και κατέρρευσαν από οδυνηρό σοκ.
  Τα κορίτσια, με λίγα λόγια, έδειξαν κορυφαίες επιδόσεις. Αλλά και πάλι οι Γερμανοί δεν πέτυχαν τίποτα σημαντικό.
  Ισχυρά αυτοκινούμενα πυροβόλα: "Sturmmaus", που πυροβολούν κατά σοβιετικών θέσεων. Έκαναν πολλές καταστροφές και καταστροφές. Αλλά ένα σοβιετικό επιθετικό αεροσκάφος χτύπησε ένα από τα οχήματα και τα Krauts επέστρεψαν.
  Οι Ναζί προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν δισκέτες για να συνθλίψουν τις σοβιετικές μπαταρίες. Σε βάρος τους χρησιμοποιήθηκαν σκαντζόχοιροι και εκρηκτικά. Υπήρξε ολική ανταλλαγή χτυπημάτων.
  Εδώ είναι η Albina και η Alvina ξανά στον ιπτάμενο δίσκο τους. Δείχνουν χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους πατώντας τα κουμπιά του joystick και το κάνουν εξαιρετικά επιδέξια.
  Τα κορίτσια, φυσικά, επιδεικνύουν τα υψηλότερα ακροβατικά. Τράβηξαν τον δίσκο τους και καταρρίφθηκαν μια ντουζίνα σοβιετικές ιπτάμενες μηχανές.
  Η Αλμπίνα κελαηδάει:
  - Εξαγριωμένο κατασκευαστικό τμήμα! Θα γίνει αστρική πτώση!
  Και ξαναγυρίζει το αυτοκίνητό του. Και τα κορίτσια καταστρέφουν τον Κόκκινο Στρατό. Επιπλέον, διεξοδικά...
  Η Alvina καταρρίπτει επίσης μια ντουζίνα σοβιετικά αεροπλάνα και τσιρίζει:
  - Τρελά κορίτσια, και καθόλου παρθένες!
  Το τελευταίο είναι αλήθεια. Το ζευγάρι διασκέδασε πολύ με τους άντρες. Και έκανε κάθε λογής πράγματα. Τα κορίτσια αγαπούσαν τους άντρες - τα ευχαριστούσε! Και ειδικά αν δουλεύεις με τη γλώσσα σου.
  Κορίτσι ανώτατου βαθμού... Βασανίσανε τον πρωτοπόρο... Πρώτα τον έγδυσαν και του έριξαν δυο κουβάδες νερό στο λαιμό. Μετά έφεραν ένα καυτό σίδερο στη φουσκωμένη κοιλιά. Και πώς κάηκαν! Ο πρωτοπόρος ούρλιαξε από άγριο πόνο... Υπήρχε μια καυστική μυρωδιά.
  Η Άλβινα τον χτύπησε στο πλάι με ένα καυτό σύρμα. Και πώς θέλει να γελάσει... Είναι πολύ αστείο.
  Μετά τραγούδησε:
  - Βαρέθηκα να σβήνω το πίσω μέρος - Θέλω να πειράξω την ευτυχία μου!
  Και πώς θα γελάσει! Και θα βγάλει τα μαργαριταρένια δόντια του! Αυτό το κορίτσι λατρεύει να σκοτώνει, τι κορίτσι!
  Και τα πόδια του κοριτσιού είναι όλα γυμνά και χαριτωμένα. Της αρέσει να περπατάει ξυπόλητη στα κάρβουνα. Και επίσης να διώχνουν αιχμάλωτους πρωτοπόρους. Τσιρίζουν τόσο πολύ όταν τηγανίζονται οι φτέρνες τους. Ακόμα και η Αλβίνα το βρίσκει πολύ αστείο. Και η Albina είναι επίσης κορίτσι, ας το παραδεχτούμε - σούπερ! Πώς να αγκώνετε έναν αντίπαλο στο πηγούνι. Και τσιρίζει:
  - Είμαι κορίτσι της υψηλότερης τάξης!
  Και βγάζει τα μαργαριταρένια δόντια του. Τα οποία αστράφτουν σαν γυαλισμένα. Και ο πολεμιστής είναι εντυπωσιακός! Αυτό μπορεί να είναι κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί σε παραμύθι ή να περιγραφεί με στυλό!
  Και οι δύο πολεμιστές γκρεμίζουν τα σοβιετικά MiG στον ουρανό. Οι καλλονές είναι δραστήριες. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία σε αυτά. Και τέτοια άγρια και εκστατική ομορφιά.
  Οι πολεμιστές ελέγχουν το joystick με τα γυμνά τους πόδια και επιτίθενται σε ρωσικά αυτοκίνητα. Καθώς πιέζουν , θα συντρίψουν τους μαχητές, σαν να χτυπούν κρύσταλλο με ρόπαλο. Τα κορίτσια είναι αδίστακτα και ανελέητα. Περιέχουν τη δύναμη του θυμού και τη φλόγα του πάθους. Και εμπιστοσύνη στη νίκη. Κι ας έχει δεκαπέντε χρόνια ο πόλεμος. Ούτε όμως θέλει να τελειώσει. Η Albina και η Alvina βρίσκονται στο απόγειο της δημοτικότητάς τους. Και δεν θέλουν να υποχωρήσουν ή να σταματήσουν για μια στιγμή. Και κινούνται προς τον εαυτό τους και εμβολίζουν τον εχθρό.
  Η Αλμπίνα, γκρεμίζοντας σοβιετικά αεροπλάνα, ουρλιάζει:
  - Το κορίτσι βαρέθηκε να κλαίει, προτιμώ να πνίξω το παπούτσι!
  Και πώς χαμογελάει και αναβοσβήνει τα μαργαριταρένια του δόντια. Και πώς θέλει τώρα έναν άντρα. Της αρέσει να βιάζει άντρες. Είναι πολύ ευχαριστημένη με αυτό. Θα σε πάρει και θα σε βιάσει.
  Η Αλμπίνα βρυχάται:
  Το σεξ για τα κορίτσια είναι σεξ
  Εδώ είναι μεγάλη πρόοδος!
  Και ο πολεμιστής θα σκάσει στα γέλια... Και ας σκοτώσουμε ξανά όλους τους εχθρούς μας. Έχει πολλή ενέργεια. Και γεμάτο μυϊκή δύναμη.
  Και η Αλβίνα θα βρυχηθεί:
  - Ας συντρίψουμε τον εχθρό στα κομμάτια!
  Και ο πολεμιστής θα αρχίσει να γελάει ενεργά! Και φανταζόμουν πώς οι τύποι της πατούσαν τα πόδια. Αλλά ας πούμε ότι είναι ωραίο.
  Ο Μάρτιος είναι ήδη μπροστά μας... Ο ήλιος λάμπει όλο και περισσότερο. Την πρώτη μέρα της άνοιξης, τα αγόρια της Ρωσίας τρέχουν ξυπόλητα μέσα από το λιωμένο χιόνι. Γελούν με τον εαυτό τους, χαμογελούν με τον εαυτό τους και δείχνουν τα σύκα τους στους Γερμανούς.
  Πρωτοπόροι με κόκκινες γραβάτες, κοντά κουρέματα, μερικά από αυτά και πιο κοντά. Τρέχουν και πηδάνε. Τα γυμνά τους πόδια σχεδόν δεν κρυώνουν. Έχουν γίνει πολύ χοντροκομμένα. Τρέχουν και κορίτσια, επίσης χωρίς παπούτσια. Οι ροζ, στρογγυλές γόβες αστράφτουν στον ήλιο. Υπέροχα σοβιετικά κορίτσια. Λεπτός, αθλητικός, συνηθισμένος να αρκείται στα λίγα.
  Και όλοι χασκογελούν και χασκογελούν στα δόντια τους... Η πρώτη μέρα της άνοιξης είναι πραγματική χαρά και δίψα για φως και δημιουργία!
  Και υπάρχει μια αεροπορική μάχη στον ουρανό. Μιραμπέλα, αυτός είναι ο νούμερο ένα Σοβιετικός πιλότος που καταρρίπτει ένα άλλο γερμανικό αεροπλάνο. Και όπως πάντα, η κοπέλα φοράει μόνο μπικίνι. Για πάντα νέος και ποτέ δεν σβήνει. Τέτοια είναι η πνευματική δύναμη που κρύβεται μέσα της.
  Η Μιραμπέλα, όμως, λατρεύει και όταν την αγγίζουν οι άντρες. Της αρέσει πολύ. Γι' αυτό είναι πιλότος... Όταν το γυμνό, μυώδες σώμα ενός κοριτσιού ζυμώνεται από τα χέρια των ανδρών, είναι πραγματική απόλαυση. Και μεγάλη διασκέδαση!
  Η Μιραμπέλα χτυπά ένα άλλο αυτοκίνητο των Ναζί και σφυρίζει:
  - Είμαι θωρακισμένη σκύλα!
  Η κοπέλα χτυπά ακόμη και τον πίνακα ελέγχου με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της. Είναι πανέμορφη. Και αμίμητη.
  Η Μιραμπέλα ξεφεύγει από αυτό. Και η Αγαύη πετάει προς το μέρος της. Τελικά, οι δύο πιο επιτυχημένες γυναίκες πολεμίστριες-πιλότοι συναντήθηκαν. Πυροβολούν ο ένας στον άλλο από ένα στρογγυλό σπίτι. Προσπαθούν να το πάρουν από απόσταση. Αλλά δεν βγαίνει και πολύ καλά. Και οι δύο καλλονές πετάνε από τη γραμμή βολής. Και έβγαλαν τα δόντια τους επιθετικά. Λοιπόν, οι γυναίκες είναι σκύλες. Κοιτάζονται δυνατά ο ένας στα μάτια. Πιο συγκεκριμένα, μετωπικά και ξαναπυροβολούν. Το γερμανικό ME-562 είναι ακόμα καλύτερα οπλισμένο από το MIG-15 και το σοβιετικό όχημα καταρρίφθηκε...
  Όμως η Μιραμπέλα καταφέρνει να εκτιναχθεί, χάνοντας το αεροπλάνο της για πρώτη φορά στην πτητική της καριέρα. Το χειρότερο είναι ότι κατέληξε σε εχθρικό έδαφος. Και αυτό είναι κακό. Ναι, τέτοιες μοναδικές ανατροπές της μοίρας. Και την 1η Μαρτίου 1956, ο κόσμος αλλάζει, αλλά ο κανόνας του Φύρερ στο κυβερνητικό παιχνίδι παραμένει.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"