Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Момчето Jung И Тайната Мисия

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Отново хитрият Едуард Осетров, вече в ролята на обикновено момче-слуга, прониква в града, където се намира губернаторът в самото му леговище. В резултат на това се случва коварна и дръзка атака на пирати и избухва сериозна битка.

  МОМЧЕТО JUNG И ТАЙНАТА МИСИЯ
  АНОТАЦИЯ
  Отново хитрият Едуард Осетров, вече в ролята на обикновено момче-слуга, прониква в града, където се намира губернаторът в самото му леговище. В резултат на това се случва коварна и дръзка атака на пирати и избухва сериозна битка.
  . ГЛАВА Љ1
  Множество момичета плискаха по лъскавата палуба на пиратския кораб с босите си мускулести крака. Пиратските воини съставляваха по-голямата част от екипажа на тази планета, която не беше много развита технологично или магически.
  Но властта над кораба принадлежеше главно на мъжете.
  Раварнава и още трима души, сред които черният воин Обломова, заминаха за среща; скоро към тях се присъединиха капитан Монитор и шестима от неговите поддръжници, двама от които нямаха нищо общо с човешката раса. Едно босо момче, Едуард Осетров, бързо нарисува карта на града с долните си крайници.
  - Основното богатство вече е натоварено на кораби и е на път да отпътува. - започна смелият скаут. Да, и по пътя към тях, знам това със сигурност, към тях ще се присъединят три кораба с тонаж и въоръжение, не по-ниско от нашия кораб. Трябва да побързаме да атакуваме този таралеж с оръжия сутринта - заключи момченцето Едуард. И коремът му, много мускулесто момче, започна да се движи. Черната героиня, изпълняваща ролята на главния боцман, изстена от възхищение, като погледна това невероятно красиво момче. Младият, силен, пъргав, като маймуна, Едуард веднага предложи друг вариант. - С маскировка като костюми на противници.
  Мониторът каза с спокоен глас:
  - Съгласен съм с това момче. Трябва да ударим призори; надявам се, че познават добре кораба ви и няма да открият огън.
  - Това не е лоша идея, но ми хрумна друга мисъл. - каза Раварнава, който само изглеждаше като простак.
  Чернокожа, с големи, съвсем не женствени мускули и бичи врат, но красива по своему, с тънка талия, мощни бедра и високи гърди, Обломова възкликна:
  - Да! Готино...
  Мониторът с иронична усмивка (е, какво може главата на този бандит, макар и голяма, но с наклонено чело!), попита:
  - Кое?
  Носителят на името, станало легендарно в този свят и извън него, благодарение на Ефисус Фрист, лукаво заяви:
  - Ако цялото богатство бъде отнето от града, тогава защо се излагате на риск, като щурмувате града. Можете да го направите много по-просто.
  Мониторът отпи няколко конвулсивни глътки от чашата, след което се намушка с юмрук, изпробвайки силата на челюстта си. С хитрата идея да вбие клин между капитана и първия му помощник (кой би си помислил, че това момче не е просто каютист!) водачът на морските разбойници каза:
  - Съмнявам се, че планът, предложен от момчето, е прост и ефективен.
  Обломов поклати високите си гърди, едва прикрити с тънка ивица бродирана тъкан, и измърмори нещо нечуто в отговор.
  Раварнава отново възрази срещу това. Освен това той говореше подчертано лениво и провлачено:
  - Но не, имам друга идея. Тъй като нашето златно момче потопи главния придружаващ кораб, най-добре би било ние да поемем неговите функции.
  Мониторът оживя и, навеждайки се, попита:
  - Е, какво имаш предвид?
  И той хвърли поглед към палубата, по която почти безшумно крачеха боси, загорели, мускулести крака на пиратки. Ангелският им вид обаче не бива да заблуждава никого - съвсем ще ги разкъсат. И затворниците ще бъдат принудени да покриват краката си с целувки и да ближат босите, груби пети на воините, съблазнителни и опасни.
  Раварнава намигна лукаво и като стара сова изгука:
  - Бихме могли да придружаваме натоварени транспорти, като ги довеждаме не до метрополията, а до нашето пиратско гнездо.
  Мониторът разочаровано удари с юмрук по масата и каза:
  - Толкова просто, но какво ще стане, ако, преди да ни поверят това, искат лично да се срещнат с Папирус дон Грабер?
  Чернокожата Обломова изви глава на бичия си врат и направи такива бицепси, че всеки, най-силният и напомпан мъж би му завидял.
  Раварнава се наду и изпъна гърдите си широки като крепостна стена:
  - Какво от това? Мисля, че ще ми е приятно да играя тази роля. - началникът на флибустиите вдигна палец нагоре. - Все пак пет години плавах под флага на "Контрабас" и отлично имитирам техния акцент.
  И той също погледна към прозореца. Едно от момичетата пиратки беше клекнало с партньора си на раменете си. И се виждаше как мускулите на съблазнителните, женствени, атлетични крака се търкаляха като топки от напрежението.
  Мониторът, който беше изключително раздразнен, че не той лично излезе с тази идея, тананикаше, като умишлено понижи тембъра на гласа си:
  - Ами ако ви срещне някой, който познава лично този адмирал?
  Чернокожата, млада жена герой Обломов възкликна с усмивка, която разкриваше зъбите на тигрица:
  - Капан за котки!
  Раварнава отвори дълбоката си уста в престорена прозявка и изгука:
  - И това не е фатално, тогава нашите моряци ще нанесат предварително подготвен удар.
  Мониторът сви скептично вежди и изкриви и без това капризната си уста:
  - Мислиш ли, че можеш да си тръгнеш?
  Едуард мълчеше скромно. И Обломов се опита да погали голия си, мускулест, загорял крак. Но момчето помръдна крака си, не позволявайки той да бъде обхванат от голямата лапа на истинска жена горила.
  Барнабас изглеждаше много уверен:
  "Моят помощник ще бъде с мен, воин, който няма равен в изкуството да владее меч. Боецът Едуард, който може да прави чудеса. - Раварнава изпъна още повече гърди. - Надявам се, че може да ми помогне.
  Мониторът го махна с широките си лапи:
  - Е, няма да отида с теб и няма да си пъхна главата в устата на лъва. По-добре е да оставя моите момчета да се съсредоточат по крайбрежието, за да прикрият онези оръдия, които няма да можете да унищожите наведнъж.
  Обломова измърмори:
  - И момичетата също!
  Раварнава се ухили и увери другаря си:
  - Добре, засега ще се опитам да постигна победа, без да проливам кръв. Трябва да изберете подходящ костюм, контрабасистите се обличат луксозно.
  - И също вземете чанта, или още по-добре, сандък със злато като подарък. - каза Едуард Осетров, който дразнеше жената мечка с босото си, грациозно, изсечено като на момиче краче. Момчето също е раздразнено, че идеята за умела измама е хрумнала не лично на него, а на някой, когото той и вероятно други са смятали за глупав мартинет.
  Този път Мониторът пощуря:
  - Защо такава екстравагантност?
  Момчето воин каза тихо:
  - Златото ще замъгли очите им, по-добре от димна завеса. С негова помощ ще притъпим бдителността на врага.
  Мониторът беше объркан и измърмори:
  - Пиратите обикновено вземат злато, а не го подаряват.
  Момчето Едуард, след като отново накара черната лапа на огромната жена да пропусне, се изкикоти и обясни:
  - Точно така, на никого дори няма да му хрумне, че сме флибустии. - И красиво добави една напълно очевидна истина. - Понякога трябва да дадеш, за да получиш.
  - Просто използвай златото си, няма да ти дам нито една монета. - Мониторът щракна.
  - Имаме достатъчно свои. - отговори снизходително Раварнава.
  Пиратът изръмжа през зъби:
  - Хубаво е да си богат.
  Тук наблюдателният Едуард пресече алчния поглед, хвърлен от външно лъскавия и аристократичен пират. Веднага Обломов, възползвайки се от моментното разсейване, хвана момчето за крака. Но младият воин се дръпна и босият му крак се изплъзна.
  Едуард се закани:
  - Не е добре възрастна леля да лапа момчета!
  Обломов, смутен, измърмори:
  - Просто си играя! И така, наистина имам нужда от теб! На кораба има достатъчно зрели и почтени мъже! "Мощната жена тропна с бос крак и изръмжа. - Е, защо ми трябва такъв нахалник като теб?
  Раварнава тръгна с полегнала походка към богатия гардероб на адмирала.
  По пътя се виждаха много красиви момичета-флибустийки. Те оголиха зъби и направиха очи. И в ръцете си имат мечове и кинжали, с дръжки, украсени със скъпоценни камъни.
  Също така, на ръцете и босите си пръсти, възхитителните момичета носеха пръстени със скъпоценни камъни. И изглеждаше изключително красиво.
  И колко вкусно ухаеха момичетата. Просто чудо, ароматите на различни скъпи тамян, вкусни парфюми.
  Раварнава обаче се опита да не се разсейва от чудесните им чарове. Трябва да влезете в гардероба и да извършите маскировка. И момичетата няма да го оставят.
  Там започва да пробва дрехите на грандовете на Контрабаса. Никоя страна в това полукълбо не се е обличала толкова елегантно и с голям мащаб, колкото те. Което обаче, предвид богатството на империята, не е изненадващо. И колкото по-висок ранг, толкова по-луксозен е костюмът. Раварнава се оказа твърде голям и не можа да намери подходящи дрехи. Той вече беше отчаян, но след дълго търсене имаше късмет; в позлатен сандък намери комплект одежди, предназначени за граф Колочичов , също много тежка тема. В новия костюм мургавият и брадат корсар Раварнава изглеждаше много ефектно.
  - Защо не съм войвода? - каза той, ту примижавайки, ту изглаждайки бръчките, докато се взираше в едно доста добре полирано огледало. - Аз съм най-благородният гранд!
  Водачът на пиратите дори тропаше с крака от възторг, само голямата му черна и леко небрежна брада разваляше впечатлението.
  - Обади се на Кръвопийца, нека ме изправи малко.
  Раварнава обаче искаше първо да повика жена, но реши, че ръката на мъжа ще бъде по-надеждна.
  Въпреки заплашителния прякор, Кръвопийца изглеждаше достатъчно безобиден. Този човек, преди да отиде на каторга, работеше като фризьор. Той се усмихна ласкаво, след това, като извади аксесоарите, внимателно подстрига косата си и леко обръсна грубото лице на флибустия. Плахото предложение да обръсне напълно брадата беше последвано от рев.
  - Жена ли съм или дете, за да се разделя с достойнството си? - Раварнава сякаш беше бесен и енергично размаха юмруци. "Вие сте бръснари, зверове, скарабеи и само обезобразявате лицата си."
  Кръвопийцата се дръпна, кой знае старшия капитан, може и да го намушка с нож. Беше виждал такива типове през живота си. Когато някой отива на онзи свят за дреболия, друг отива на каторга.
  - Добре де, защо трепериш, какъв си, пират ли си, или мръсник . - Раварнава се опита да си придаде образ на величие, което му се удаде добре. - Слушай сега, приличам ли ти на контраадмирал ?
  Кръвопиецът се опита да поласкае страхотния вожд:
  - Да! Всяка ваша стъпка показва вашия аристократичен произход.
  Застанали на входа две момичета с мускулести, стройни тела, едва прикрити по гърди и бедра, но със златни гривни на глезените и китките, изгукаха:
  - Като крал, вие, сър, сте красиви,
  Ето колко ясна беше светлината!
  Раварнава се намръщи и каза в съгласие:
  - Съгласен съм, аз съм от породата на свикналите да командват. Сега си станал подлизурко. - И силен тласък с широка длан на рамото. - Добре, върви, добре си свършил работата.
  Барнабас милостиво пусна Кръвопиеца, после се прозина, оставаше съвсем малко до зазоряване, трябваше поне малко да поспи. Въпреки че е роден в свят, където осветлението непрекъснато варира през нощта и когато има четирикратно пълнолуние, е толкова светло, колкото на Земята в ясен ден, но все пак циклите са си цикли. Ритми ден и нощ.
  И дори красивите момичета на входа, които намигаха със сапфирените и изумрудените си очи и играеха с мускулите на ръцете и краката си, не развълнуваха.
  Въпреки че, ако погледнете плочките на корема на красавицата, зрелите пъпеши на гърдите й, където тънка ивица плат покрива само аленото зърно, тогава такъв войн ще възкреси мъртвите. А ако погледнете и лицата на красавиците. Те също са млади. Има специални билки, които забавят стареенето на момичетата, така че дори на петдесет или шестдесет години те могат да изглеждат млади, свежи, без бръчки или развалени зъби. Вярно е, че тинктурите няма да направят царицата безсмъртна, но могат да забавят стареенето.
  Едуард си помисли, че за бога дори не могат да направят това. Само дето се правеха пластични операции на жени и мъже и то за повече пари. Момчето смяташе, че вечната младост е хубаво нещо. Въпреки това, не трябва да бъдете детски.
  Величественият кораб отплава в залива, върху него все още плуват останките от потъналия кораб, а повечето оръдия вече са на дъното и водолази, или по-точно индивиди от различни раси, поели подобна роля, неуспешно се опитват за да получите повредените оръжия. И с още по-голям ентусиазъм съкровищницата и другите ценности, намиращи се на кораба.
  Всичко това беше подпомогнато да издържи много робини с минимално облекло, но с буйна, руса, много ярка коса. И всички с безупречни фигури. Местните билки не само подмладиха за момента местните представителки на нежния пол, но и направиха фигурата им безупречна.
  Разбира се, обувките пречат само на робите, като момчетата-роби по бански, които също са загорели и слаби и работят тук.
  Губернаторът Фрейди страдаше от главоболие. Нощта наистина се оказа кошмарна; красотата и гордостта на флота на империята на контрабаса, бойният кораб "Изпепеляване", полетя във въздуха. Сега товарът вероятно ще се забави в пристанището, поне докато пристигнат други ескортни кораби. Това не е толкова лошо, но самият факт, че такъв кораб е изгубен в неговия град, какво ще си помисли кралят и императорът на всички контрабаси в този случай? Както ще го представят подлизурските благородници, в този случай няма да се разминете само с оставка.
  Добре, че оцеляха много робини и красиви нощни феи, което послужи като известна утеха за такава загуба.
  Но мъжете роби мрат като мухи. И вече има твърде много роби. Това е острата липса на мъже в този свят. И тези темпераментни красавици вече са го измъчили, изтощили, чувстваш се, сякаш стадо мамути те е стъпкало.
  Излизайки от двореца си от розов мрамор, той едва не припадна. Красив кораб, толкова напомнящ на този, на който Папирус дон Грабър отиде да отмъсти на арфистите, разпери платната си. Вярно, той се движеше бавно, но това се обясняваше с невероятния безпорядък, царящ в залива.
  Множество робини оставиха много от отпечатъците си от боси крака в различни цветове върху мрамора на кея. Телата на красавиците блестяха от пот, сякаш представителките на нежния пол изглеждаха направени от лят бронз. С характерните тесни талии, широки бедра, стегнати гърди, ангелски лица и пълни със зъби усти. Да, могат ли избитите зъби на момичетата да се поправят със специален мехлем? Ами мъжете? Те се задоволяват с плъгини. И тук, вероятно, особено старите хора, наистина завиждат, че са се оказали толкова долни.
  - Всемогъщият Бог чу молитвите ни. Губернаторът изгука, повдигайки дебелите си вежди. - В такъв труден час дойде помощ. " С груб жест воинът повика богато украсен мъж на средна възраст. - Хей, Фошанге , пригответе благородна маса, аз ще поканя адмирала в двореца.
  Старшият лакей се поклони и започна да крещи на слугините и робите, както и на някое момче, принуждавайки ги набързо да приготвят благородна закуска.
  Момичетата блеснаха с боси крака и пееха:
  Морето е лошо без вода,
  И стомахът без храна...
  Да направим баница
  И вино от златен рог!
  на контрабаса бяха видими за всички . Поддържайки привидна строга дисциплина, фалшивите контрабасисти , а в действителност пирати, се наредиха на плаца, сияещи с ярки, внимателно разкъсани брони. Дори момичетата по този повод неохотно обуха такива тромави ботуши и брони с шлемове, които бяха неприятни за носене в тропическата жега. Тогава великолепно облеченият Раварнава слезе. Той беше придружен от секретаря на Полша , който се отличаваше с умението си да хвърля ножове и, естествено, от воина Едуард Стърджън, който влезе в ролята на слуга. Най-неприятното беше, че все пак трябваше да нося лачени обувки. Тъй като поводът е тържествен, влизането в пристанището и той не е обикновен слуга, за сервиране на чаши, а по-скоро личен. Двама високи четириръки воини носеха зад него сандък, пълен със злато.
  На пристанището набързо се събра оркестър и започна да свири истерично. След това постепенно мелодията се изравни и звуците станаха по-хармонични.
  На срещата изтича офицер, който обърна внимание на еполетите, отдаде чест и каза:
  - Желая ви небесни благословии, г-н адмирал. Губернаторът вече ви очаква.
  Раварнава снизходително махна с черпака:
  - Спокойно, докладвайте на негово превъзходителство, че вече съм на път.
  Дворецът на местния владетел се намираше в дълбините на луксозна градина. На входа стояха два големи гущера с пушки на гърбовете, а в далечината пасеше кактусов слон. Директно на входа на двореца израснаха два десетметрови карамфила с пъпка, в които не само тънкият момченце Едуард, но и възрастен мъж може лесно да се скрие.
  Имаше много красиви слугини, които се отличаваха от робите по гривни на китките и глезените и скъпоценни бродерии върху тъкани и туники. И само слуги с много висок статус носели сандали със скъпоценни камъни.
  Стражите с копия и арбалети на входа се разделиха. Ясно беше, че мускетите все още не са толкова модерни. Самият дворец правеше благоприятно впечатление, широките прозорци му придаваха весел вид. Има много картини, оръжия и щитове с различни гербове, окачени по стените . Момчето Едуард тръгна след Раварнава и трепна леко, когато новите му лакейски обувки го защипаха безмилостно. Толкова вече беше свикнал да показва босите си пети, че забрави, че съществуват тези гадни, каторжнически стокове, болезнени за детските крака на едно вечно момче.
  Единствената утеха е, че прислужниците го гледат с възхищение, а не с презрение, ако беше, както обикновено, бос и по къси панталони или бански. И това е неприятно в ливреята, мускулестият торс се изпотява, а камбричната риза ограничава движението. Да, вече имате някакъв статус. Така че е по-добре да се гордеем с тях.
  Четири момичета дори се поклониха на едно коляно в знак на уважение. Не за него, разбира се, а за Раварнава, но все пак е хубаво.
  Но самият губернатор е лесен за запомняне. Доста дебел, но се опитва да стои изправен. С много мек глас владетелят на околните области каза:
  - Радвам се да приветствам такъв вишен гост.
  Раварнава церемониално отговори на учтивостта:
  "Благодаря и на съдбата, че ме изпрати в такъв гостоприемен дом."
  Губернаторът, опитвайки се да направи тона си още по-ласкателен, каза:
  - Последния път, о, високоуважаеми Дон Папирус, ти отказа да посетиш двореца ми, позовавайки се на неотложни неща. Сега ни направихте чест.
  Високопоставените прислужници, както се вижда от избродираните им с камъчета сандали и високи токчета, възкликнаха:
  - Виват на великия адмирал!
  Тогава Раварнава разбра, че почти е в беда, какво щеше да стане, ако губернаторът беше видял този адмирал преди. В най-добрия случай щеше да чака бесилката или нещо по-жестоко, например стълб, когато приковаваха ръцете и краката му, или огън и то с бавен огън.
  Отговорът обаче е студен:
  - Да, бях зает със служебни дела. - И една неочаквана страстна фраза. - Но колко можете да пренебрегнете гостоприемството!
  Губернаторът попита тихо:
  - Как премина експедицията ви до бреговете на езическата сила на Арфа?
  Раварнава искрено отговори:
  - Брилянтно! Беше възможно да се разграби един много богат арфов град и без големи загуби.
  Очите на губернатора се разшириха.
  - Надявам се името ви да не е разкрито, защото докато формално не сме във война с Арфата.
  При тези думи красивите и елегантни прислужници, обсипани с бижута, сложиха показалец на пълните си алени устни:
  Раварнава отново, без да лъже, отговори:
  - Всичко мина гладко, даже самата аз се изненадах.
  - Богата ли е плячката? "В гласа на губернатора имаше завист.
  - Не бедни, сам Господ ни помогна. - Тук лидерът трябваше малко да преодолее себе си. - В знак на нашата дълбока благодарност и доверие, ние ви подаряваме сандък със злато. - Раварнава дори разпери ръце, демонстрирайки щедрост.
  Прислужниците тропаха с великолепните си сандали на висок ток и възкликнаха в един глас:
  - Браво! Слава на адмирала!
  Губернаторът беше победен от алчност. Загубил достойнството си, той се втурна към сандъка и отвори капака:
  - Бах, тук има цяло състояние. Нищо чудно, че тези безделници го мъкнеха толкова трудно. О папирус дон Грабер. - благородникът се поклони. - Аз съм ваш длъжник, искайте каквото и да е от мен.
  Водачът на пиратите отговори рязко:
  "Мисля, че най-добрата награда ще бъде отдадената служба на короната." Чух, че снощи сте загубили бойния кораб "Инсинератор", кръстен на адския племенник на нашия най-велик монарх. Смятам, че това е твърде чувствителен удар в момент, когато столицата има нужда от финанси.
  Губернаторът промърмори:
  - Напълно си прав.
  Красивите слугини наведоха глави. В косите им блестяха брошки от изумруди, рубини и диаманти.
  Раварнава каза гордо:
  - Затова предлагам да ми прехвърли командването и ескорта на такъв ценен товар. Аз от своя страна имам достатъчно оръжия, за да го отблъсна от всяка пиратска атака.
  Губернаторът с радост изпълни всяка молба на адмирала:
  - Разбира се, ще ви осигуря всички необходими правомощия. Мисля, че с такъв доблестен воин нашият товар ще бъде като в дясната ръка на Бога.
  Красивите момичета кимнаха енергично с глави. Брошки и диамантени обеци блестяха. Едуард смяташе, че губернаторът трябва да е богат, ако личните му прислужници са облечени като принцеси и са толкова красиви, че не можете да откъснете очи от тях.
  Раварнава изпука пръсти:
  - Тогава веднага ще отплаваме.
  отново измърмори :
  - Поне закусете, адмирале. Направете ни честта, освен това корабите също имат нужда от време за сглобяване.
  Прислужниците се поклониха и изгукаха:
  - Добре дошъл, о, страхотно!
  Лидерът на флибустиите снизходително каза:
  - Е, добре, малко освежаване няма да навреди.
  Раварнава не искаше да събуди подозрение, като прибърза и най-вероятно празничната трапеза на губернатора щеше да бъде отлична.
  Красивият и умен момченцето Едуард беше оставен пред вратата като слуга, а фалшивият адмирал беше третиран като самия крал. Появиха се момичетата, също красиви и с рокли, но боси, за да не се шуми по-малко от тропането по цветните мраморни плочки. Губернаторът направи жест. А елитните камериерки също внимателно събуваха обувките си, поставяха ги в специална кристална кутия и започваха да сервират боси. Движенията им с боси подметки станаха много по-меки, плавни и грациозни. Сервираха се такива ястия, дори хляб и сладкиши, изпечени във формата на платноходни кораби и кралски дворци. Красиво подредени парчета нарязана риба, месо, зеленчуци, плодове и различни подправки в изискана шарка. А вината са абсолютно страхотни, харесват господаря на разбойниците. Да, имаше достатъчно изкушения да остана още малко.
  Раварнава изяде яденето грубо, като последния негодник, незапознат с етикета. Те започнаха да му обръщат внимание, но самият губернатор се престори, че всичко върви както трябва.
  След няколко бутилки скъпо вино Раварнава не загуби главата си, тялото му беше все още героично, но езикът му стана прекалено подвижен и изискваше работа.
  Без да мисли два пъти, пиратът започна да пее, дълбокият му бас прозвуча приятно, някои от присъстващите офицери започнаха да пеят, а многобройни слугини започнаха да танцуват с голи съблазнителни крака;
  Готов ли си да ме последваш?
  Не оставайте на парцали с чантата си!
  Така че плячката тече като мед,
  Така че реката тече със злато!
  
  За да направите това, трябва да направите това
  Така че един никел да се окаже безполезен!
  За да може всеки от нас
  Покрийте пътя с килим от тела!
  
  О, вие сте пирати, деца мои,
  Не някакви кръстчета - нули!
  Всеки от вас е герой,
  Побързай, ще открадна лайна!
  
  Пансионът е за мъже,
  Не търсете причини за поражение!
  По-добре е просто да танцуваш
  Вярвам, че духът ти не е увехнал!
  
  Ще ви водя в атака, приятели,
  Ние сме пирати - семейство!
  Ще се бием като дяволи
  И няма други идеи!
  
  Има идея, но истината е само една,
  Да изкорми портфейлите на търговците...
  Корсарите са нападнати от орда,
  Ще можем да решаваме благородниците!
  Тази песен вдигна много шум.
  Момичетата обаче се засмяха и подскочиха като дяволи.
  Граф Дядо Коледа Дон Парадни влезе в стаята, той закъсня за поканата на губернатора и затова се оказа ужасно ядосан. Виждайки едър мъж да пее нецензурни песни, той развълнуван попита:
  - Що за шега е това?
  Губернаторът отговори:
  - Виждате ли най-великия адмирал Папирус дон Грабер!
  - Какъв Дон Грапър е това? - побесня графът, тъпчейки ботушите си по мрамора. - Това е просто един фасул.
  - Не може, той има пагони. - измърмори губернаторът, като наведе глава и се изчерви силно.
  Момичетата, които сервираха на масата и танцуваха танго, красиви, с боси, мускулести, загорели крака и много добре пропорционални, атлетични тела, викаха:
  - Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ! Слизаме!
  Графът извика сърцераздирателно:
  - Значи това дебело копеле е измамник, срещнах адмирала няколко пъти, той е напълно различен от тази костюмирана горила.
  - Арестувайте го! - извика губернаторът, опитвайки се да прикрие смущението си.
  Множество прислужници тропаха с босите си, много съблазнителни крака, въртяха бедра, клатеха бюстове и ръмжеха:
  - И този! И този!
  Неведнъж опитното вечно момче Едуард разбираше, че нещата са зле, драскаше кибрит и подпалваше предварително приготвения фитил. Сандъкът беше покрит само отгоре с тънък слой злато, или по-точно, дори поръсен с жълт метал, монети, а отдолу и в средата имаше барут. Младият, но изключително опитен воин, за всеки случай, осигури път за бягство. Освен това, разбира се, спестявате благороден метал, когато комбинирате бизнеса с удоволствието. Или по-скоро изпълнявате, и то успешно, две функции. Експлозията трябва да е сигнал за обща атака от страна на пиратите. Цял отряд космати пазачи в броня, хора и окров , вече тичаше към вратата и Едуард Осетров хвърли сандъка по тях. Той вложи цялото си отчаяние и ярост в хвърлянето, така че доста тежкият предмет отлетя доста далеч.
  Освен това, разбира се, не исках много красиви, полуголи, мускулести момичета с приятен, ароматен аромат да бъдат наранени. Те вече подскачаха и виеха, та дори пищяха от възторг. Да, назряваше изключително рядка гледка.
  Един от тях изписка:
  Самозванец ни атакува,
  В ръцете му е зловеща раница...
  И ако някой го вземе -
  Той ще получи слава и чест!
  Експлозията беше ужасна, няколко колони се сринаха, повече от тридесет души бяха убити, а взривната вълна хвърли Едуард Стърджън към стената с въздушен клуб, почти сплескайки младия и пъргав воин.
  Силните кости хрускаха, но това само ядоса Едуард, размахвайки меча си, той се втурна да довърши оцелелите врагове. Раварнава също не губи време, хвърляйки масата и смачквайки управителя, той извади сабя и полетя към графа.
  Между тях се разразил ожесточен двубой.
  Голите крака робини се разделиха, с право решиха, че войната не е женска работа. Да, и те могат неволно да ви наранят. И така, който спечели, той е господарят.
  Най-важният от тях, единственият, който остана с обувки на висок ток, каза:
  Кой е кралят, всъщност за нас няма значение,
  Така че бийте се смело, хора!
  Дядо Коледа извика, хриптейки като счупен грамофон:
  - Ти, опърпана горила, ще те пробия направо с меча си.
  Раварнава извика в отговор:
  - Петле, ще ти отрежа главата.
  Превъзходството на пиратския капитан по височина и тегло се отрази в мощен удар от масивна сабя, той преряза меча и след това почти преряза противника си наполовина.
  Вярно, докато умираше, графът леко одраска корема си с пънчето на меча си и започна да се появява кръв.
  Това обаче не можа да спре Раварнава, той продължи да се люлее наляво и надясно. Стражите се втурнаха към него и след като получиха добър удар, се настаниха. Експлозията изби вратите и като видя момчето да се бие яростно, капитанът ускори към него.
  Младият воин ритна стража в слабините с такава сила, че той прелетя и намушка двама от тях с рогатия си шлем наведнъж.
  Момичетата плеснаха с ръце за сетен път и изчуруликаха:
  Браво, браво, браво!
  слава! Момче - слава!
  Момчето Едуард извика силно:
  - Атамане, бягайте оттук, аз ще ги задържа.
  Раварнава, след като посече още един враг, измърмори:
  - Приятелите ни ще дойдат скоро, но все пак ще издържим.
  Използвайки техниката на двоен винт, момчето-терминатор Едуард отряза три от тях наведнъж и застана до капитана. Момчето прошепна:
  - Основното нещо е да не използвате мускети.
  Отвън можете да чуете как корабът изстрелва залп, след което се обръща и стреля отново.
  Момичетата крещяха и пищяха от възторг, тропаха с крака, а за да усилят звуците, започнаха да обуват обувки и сандали на висок ток.
  Момчето Едуард направи обратното и събу омразните си обувки. Той хвърли петата си право в окото на един от полицаите, опитващ се да пробие. За щастие петата е сребриста и удря силно, окото излетя, увисна на нервно стъбло.
  Прислужниците извикаха:
  -Браво! Бис! браво Бис!
  И най-важните от тях издадени:
  - Скъпо мое момче,
  В този час ние сме с вас!
  Ти си толкова готино дете
  Риташ всички с бос крак!
  И наистина, голата пета на момчето терминатор счупи друга челюст.
  Както вярваха пиратите, изненадата им позволи частично да заловят и частично да унищожат вражеските оръдия. Гарнизонът на крепостта падна под воденичния камък, много войници бяха убити веднага, те паднаха, без дори да осъзнаят опасността. Почти триста калени в битки морски разбойници се втурнаха в града. Войниците на контрабаса загинаха със стотици, само няколко от тях отвърнаха на огън или се опитаха да се бият.
  Коравият боец Едуард и Раварнава, както и двама други пирати, не стояха неподвижни, а преминаха в настъпление, стражите на двореца бързо изпаднаха в паника. Те се дръпнаха и се оттеглиха, хвърляйки мъртвите си тела върху мраморните стълби. Момичетата започнаха да помагат на пиратите. Те хвърляха по охраната обувки, сандали, подноси, доста тежки златни чаши, вилици и ножове.
  Младият воин изпадна в дива лудост, сякаш не беше имал бурна нощ, и след като изчистиха няколко стаи, те избягаха от цветната сграда, където изглеждаше, че дори стените излъчват заплаха.
  След като отсече три, момченцето Едуард огледа околността с поглед на орел. Всички най-близки подходи към града бяха обхванати от пожари, виждаха се множество фигури, които се рояха като мравки и се блъскаха една в друга.
  - Нашите побеждават! Сега най-важното е нито една златна монета да не изплува от ръцете ни. - Неочаквано бойното момченце, голо, окървавено, с много изпъкнал, мускулест торс (разбира се, той разкъса костюма на слугата си, за да не пречи, и би било унизително за млад корсар да носи ливрея! ), показа признаци на крадец на пари. Като улови изненадания поглед на Раварнава, момчето терминатор добави:
  - Искам да стана не просто пират, но мисля да организирам собствена република на флибустиите и за това ще ни трябват финанси.
  - Вашата собствена република? - този път Раварнава се прозя искрено и изсвири през широките си ноздри. - Защо е толкова трудно, скъпа? Да управляваш държава е най-скучното нещо на света.
  Едуард възрази на това:
  - Не мисля така, наистина ми хареса да играя стратегии с военно-икономическо управление. Много е приятно да се чувстваш като крал или император.
  Момчето погледна кървавата диря, оставена от силния му, но почти детски крак. Проблесна мисълта - дали поданиците ще се подчинят на този, който е обречен вечно да изглежда като дете, дори с мускули като стоманена тел?
  Раварнава примигна глупаво:
  - Нещо не разбирам за какво говориш. Въпреки че като цяло сте прави, властта е сладка и искате безкрайно да наливате това питие в гърлото си. Но отговорността за действията също се увеличава.
  Младият воин Едуард се засмя донякъде престорено в отговор:
  - Не ме плаши. Нека бъдем по-пъргави, иначе битката ще стане без нас.
  Новоизлюпен на вид, но опитен в бизнеса, корсарът хукна напред. Останките от гарнизона се биеха отчаяно, всички познаваха жестокостта на пиратите, които обикновено не вземаха пленници, а ако го правеха, продаваха ги в жестоко робство и понякога ги разменяха за дрънкулки, черупки и понякога злато от шест въоръжени диваци канибали, които смятаха човешкото месо за ужасен деликатес. Това обаче може само да удължи агонията, тъй като пиратите бяха по-силни в ръкопашен бой. Освен това началникът на гарнизона, генерал Косалапенко , беше убит в самото начало на битката и просто нямаше кой да го замени, тъй като първият помощник, полковник Варат , беше смазан в главата от Монитор с точен изстрел от мускет.
  И тогава робите, преди всичко момчета и момичета, започнаха да помагат на пиратите и да хвърлят калдъръмени камъни, плочки и стъклени парчета по омразните им собственици.
  Дузина гущери с пушки решиха да контраатакуват. Те поставиха остри метални ленти отстрани и стреляха с оръдия отгоре. Това причини известни щети на корсарите. Едуард беше първият, който се приближи до гущера, по време на битката момчето беше много впечатляващо, така че той събори врага от покрива с втората си пета, изрита обувките, които срязаха краката му и затова полетя като сокол. Скочи на гърба му, той съсече и двамата стрелци с един замах, след което, променяйки целта си, се втурна към втория гущер. В бързината си момчето порязало босото си стъпало, спъвайки се в метал. Раната обаче беше повърхностна и в разгара на битката той не й обърна внимание.
  Останалите, като видяха тази "нинджа", се втурнаха към петите си.
  - Няма да те оставя да си тръгнеш! - изкрещя, скачайки по-високо, много пъргавият и игрив Едуард. Гущерите обаче се оказаха изключително пъргави, активно движейки лапите си, бързо се втурнаха към гората. Колкото и да беше бърз обезумелият младеж, той успя да настигне само един звяр, довършвайки ездачите. Останалите бичат с всички сили "конете си". Тогава побойникът Едуард хвърли меча си, той прониза сгънатия приклад и се заби. Животното само увеличи темпото си.
  - Е, добре, запомни спринта и умри, но наваксай.
  Отстрани беше смешно да гледаш такъв труп да бяга от човек, който изглеждаше на не повече от тринадесет години, по същество гладко лице. Разярен, цялото му тяло се движеше с вълнисти мускули, като морски прибой, Едуард продължаваше да става все по-бърз, за негов късмет гората започна и огромните влечуги се забавиха. След като изпревари врага, младият воин извади меча си, след което скочи на опашката.
  Чудовището се удари в палмово дърво и изхвърли хапещото момче Едуард. Момчето Терминатор се блъсна болезнено в грозд от бодливи лози. Остри тръни, забити в тялото, пробиват кожата. Но това само ядоса човека. След като захвърли остатъците от разкъсаните си окървавени дрехи, той все още беше облечен с прозрачна тениска и панталони, останаха само бански гащи. Момчето събра сили и като се хвана за подобен на въже клон, той, като Тарзан, с див писък направи гигантски скок, след което, като се хвана за втори клон и използвайки техниката "спукан воденичен камък", отряза главите на двама бойци, безуспешно размахващи саби.
  - Е, останалите бегълци! Ако се надявате да се скриете, няма да работи. - каза непобедимият хулиган Едуард, като намигна и ускори крачка. След като откри нов метод за транспортиране, наваксването на гущерите стана лесно.
  - Аз съм маймуна! - извика той.- Хиперраус ! - Това беше името на героя от филма, дивакът, който счупи рекордите на остарелия Тарзан.
  После ускори, правейки диви скокове, на които всяка маймуна би завидяла. Няколко пъти бойците стреляха на сляпо, но в същото време пропуснаха. Бърз като гепард, момченцето Едуард се изсмя в лицата им. Когато последните противници най-накрая бяха убити, младият воин седна на холката на гущера и го насочи право към града, опитвайки се бързо да излезе от джунглата. От време на време в клоните проблясваха усмивки на четириръки горили, но те не смееха да нападнат въоръжен войн, дори и малък. В допълнение, тези животни не са напълно глупави и видяха колко известно е Едуард да се справя с по-големи войници от себе си.
  - Защо се хилят макаците, трудно е да си пъхнеш носа тук. "Младият воин размаха меча си, но приматите не се поддадоха на провокацията.
  Когато пристигна в града, битката беше почти приключила. Последната точка, която не беше взета, беше местният затвор, където това, което остана от гарнизона, беше притиснато зад високите порти, както и местната сурова охрана, състояща се главно от извънземни . Те обичаха да се подиграват на затворниците, особено на жените, и затова разбраха, че няма да имат милост.
  Воинът Едуард, като бърза кобра, скочи върху гущер и застана срещу портата, след което изпрати гюле в самия център.
  Ударът се разклати и остави вдлъбнатина в желязото, но здравата порта оцеля. След като заби голата си пета в носа на пълзящия отдясно стрелец, той се обля в кръв и млъкна, воинът Едуард хулиганът изплю през зъби и започна да презарежда непокорното оръдие. Отне много време. В отговор към човека полетяха стрели. Едуард ловко избягваше взривовете и дори отряза три стрели в движение.
  - Е, взехте ли буболечките?
  Изстрели от мускети също пропуснаха, въпреки че имаше няколко удара в дебелата кожа на гущера. Тя започна да се дърпа от болка, но беше спряна от наперения тип.
  - Не се страхувайте, за кожата ви те са като слънчогледовите семки. - Момчето се изкиска.
  След като презареди оръдието, младият воин се прицели по-точно и отново уцели гредата. Гюлето отново отскочи.
  - Мамка му! Това оръжие е твърде слабо! - изруга момченцето Едуард и изведнъж в главата му дойде интересна мисъл.
  - Ще се опитам да ги отворя отвътре.
  Въпреки че външно стената на затвора изглеждаше непревземаема, ясно се виждаше, че на места стените са изгнили и тухлите са грапави, така че с известна сръчност е възможно да се изкачи върху тях. Но има твърде много пазачи, така че те няма да го съборят случайно. Но не напразно Раварнава имаше боен опит, той нареди:
  - Вземете пейки, трупи, носете сухи храсти, ще запалим противниците. А вие, хвърлете "царицата" по-бързо
  Пиратите, без да обръщат внимание на стрелите и случайните изстрели от мускети, подпалиха портите, създавайки " дим ".
  Други влачеха каруца, покрита с дърва за огрев с буре барут - така се наричаше "царицата". Дървата за огрев не позволяваха да се стреля през него с мускети. Заедно с флибустиите местни робини момичета и момчета в плувни гащета с марки на раменете и гърдите си се опитаха да помогнат на своите освободители. Явно са страдали в робство и не са се страхували от пирати. След като поставиха "кралицата" пред портата, пиратите запалиха фитила и скочиха назад.
  Те направиха това много бързо, докато викаха:
  Дявол, Дявол, Дявол спаси,
  Ще ударим, смазвайки удара...
  Дайте ни, дайте ни мечове в ръцете ни,
  Ще получим подарък от подземния свят!
  
  Е, Създателят е ранен ад,
  Ще се борим с дявола с рога...
  Само ако имаше резултат в битка с меч,
  За да не съм моя гърбав роб тук!
  
  ШЕГА МОМЧЕ СРЕЩУ СИКЛОВ
  АНОТАЦИЯ
  Момчето, преживяло много приключения, сега командва детски отряд специални сили. И той трябва да се бори с цикличната цивилизация. Много интересно е, че тук има космически технологии.
  . ГЛАВА Љ1
  Момчето-шут беше в боен костюм с еполети на космически офицер. До него имаше момиче, също в скафандър с камбани и свирки. И тя носи прозрачен шлем, отворен от всички страни. Момичето държеше бластер в ръцете си и изчурулика:
  - Едик, може би можем да изчакаме останалите от екипа? Борбата с цикли заедно, когато има поне сто от тях, е твърде голям риск!
  Момчето е воин, въпреки че изглежда на не повече от дванадесет-тринадесет, в боен костюм не се виждат никакви мускули, но имаше вид на истински принц. И каза уверено:
  - Не! Да влезем в битка заедно! Що се отнася до враговете, не се страхувайте. Дадох ти малък артефактен камък "броня", той намалява шанса да бъдеш ударен сто пъти!
  Момичето отбеляза:
  - И стократно много!
  Момчето се възмути:
  - Не знаех, че ти, Адала, си такъв страхливец!
  Момичето с оранжева коса каза:
  - Не съм страхливец! Е, нека направим решителен пробив!
  И така децата воини се впуснаха в битка. Наоколо имаше скали, които блестяха от пурпурни, изумрудени, люлякови и розово изпъстрени камъни, а сталактитите растяха от земята. И това е изключително мистериозен пейзаж.
  А отпред е замъкът. Прилича на рицарски, средновековен, но с ракети и лъчеви пушки по кулите. И местното слънце грее отгоре, което дори е с шестоъгълна форма, и светлината непрекъснато променя цветовете и шарките. И това също придава на целия пейзаж много мистериозен и в същото време омагьосващ вид по свой начин.
  Момче и момиче препускаха по редуващата се пътека с пулсиращи плочки. Младият воин може би е бил по-свикнал да гребе наоколо бос, но този боен костюм, уви, не се разглобява. Колко велосипеда има в замъка? Това също е загадка. И ако има само сто от тях, тогава това не е толкова лошо.
  Момчето и момичето веднага се скриха зад един камък, когато се появи танк от тази много агресивна раса. Беше висок, с форма на триъгълник, с муцуна от всяка от трите страни. И бронята излъчва намек за стомана, но не докосва повърхността, върху въздушна възглавница.
  Момчето воин Едуард се усмихна с много милата си, макар и детска усмивка. И той хвърли малко грахово зърно в колата на космическите агресори.
  Прелетя и скочи право в доста широката цев на пистолета. И след няколко секунди триъгълният мощен резервоар експлодира. Сякаш мълния удари склад за боеприпаси и се разби на малки парчета.
  Това всъщност се оказа доста готин пасаж.
  Момичето Адала туитна:
  - Това е хитро! Вие наистина сте джедай !
  Момчето Едик кимна:
  - И аз трябваше да бъда падаван ! Но това е друга история!
  След което смелите деца се втурнаха към замъка. Портата се отвори и оттам изскочиха още три танка. Две са еднакви триъгълни, а третата е по-голяма и шестоъгълна, с оръдия от двете страни и седмо отгоре.
  Момичето боец подсвирна:
  - Еха! Нови играчи се присъединяват към нас!
  Момчето воин кимна:
  - Можете да влезете ол-ин!
  И младият воин извади малко устройство, колкото кибритена кутийка. И той включи няколко програми в него с въртене на показалеца. Тогава момчето, което момичето нарече Едуард в този боен епизод, пусна тази кутия. Тя полетя плавно към най-големия резервоар. И тя е почти невидима.
  Момичето попитало момчето:
  - Какво е?
  Едик се усмихна и отговори:
  - Изненада! Сега ще видите как работи!
  Наистина кутията излетя в цевта на голям танк. Само че този път нямаше експлозия. Триумвиратът продължи да се движи. Освен това се появиха две допълнителни коли.
  Момичето Адала прошепна:
  - Какво не се получи?
  Момчето воин намигна:
  - Сега ще видиш!
  И наистина, най-голямото оръдие на големия танк взе, обърна се и удари триъгълния си противник. И ще го удари с бронебоен снаряд. Той пламнал и бойният комплект започнал да детонира. И тогава цевта беше прехвърлена на друг танк, който беше по-малък, и го удари.
  Адала отбеляза с усмивка:
  - Класа!
  Едик туитна:
  Ако крепостта е на път,
  Врагът е построил...
  Трябва да заобиколим отзад -
  Вземете я без стрелба!
  Момичето намигна на младия си колега. Смели и умни деца бяха срещу цяла армия. Но хитростта и технологията работеха доста добре срещу чудовища.
  Третата цистерна се запали, после и четвъртата. И пак детонация и разкъсвания. Това е оформлението на смъртта и унищожението, досега с една цел.
  Момчето воин съвсем логично отбеляза:
  - Защо ни трябва екип? Те са деца точно като нас. Само аз имам опита и знанието от векове, а те са новоизлюпени младежи. И не си струва да ги излагате на снаряди с уранови пръти.
  Момичето изчурулика:
  - Всички хора на нашата родна планета,
  Винаги трябва да сме приятели...
  Децата трябва да се смеят
  И живейте в мирен свят!
  Момчето воин го вдигна и запя:
  Децата трябва да се смеят
  Децата трябва да се смеят
  Децата трябва да се смеят
  И живейте в мирен свят!
  Оръдията по стените на крепостта започват да стрелят по разярения танк. Фонтани от огън, разрушение и пламтящ пясък пламнаха около колата. И няколко удара в бронята се разделиха на пукнатини.
  Момичето Адала отбеляза:
  - Врагът не е много точен.
  В танка обаче попадат още няколко снаряда. И той детонира и избухна. В момента на експлозията от него се отдели малка точица. И Адала протегна ръка. Устройството, използвано от гениалното момче, полетя в дланта на момичето. Или, във всеки случай, опитен герой и дизайнер, който изглежда като момче.
  Едик одобрително потупа момичето по рамото:
  - Браво, хванах го!
  Тя се засмя:
  - Ти го хващаш, не го прекалявай!
  И устройството се плъзна в пъргавата длан на момчето като на макак.
  Сега децата бяха щастливи. Като играчи, които са ударили банката на рулетка и са получили златни чипове. Но е ясно, че когато имаш късмет, е трудно да спреш. Имайки отлична памет, Едик си спомни, че през ХХ век беше такъв мустакат мъж, който не познаваше границите си, и си плати за това, въпреки че в началото имаше късмет. Така че, разбира се, трябва да можете да излезете от играта навреме в казино.
  Едик обаче разбра, че това всъщност не е игра. И тази истинска война не е RPG.
  Например, сега над замъка се появиха два хеликоптера. И изглеждат готови да изследват района.
  Момичетата изпискаха от страх:
  - Страхувам се! Можем да ги вземем!
  Едик се засмя и отговори:
  - Имало е по-готини цели. Вижте как работи моята кибернетична грешка за многократна употреба.
  И момчето започна отново. А броят на хеликоптерите се увеличи на шест. И те бяха опростени и големи.
  Адала туитна:
  Нека бяга тромаво,
  Бронирани танкове през локви...
  И подобният на оса хеликоптер цвърчи!
  Едик вдигна:
  Чебурашка стрелец,
  Шапокляк, като пилот,
  Крокодилът е заредил картечницата!
  И така хеликоптерът, след като получи бъг, удари своя двойник с въздушни оръдия. Беше повреден и започна да пуши. И другите хеликоптери започнаха да кръжат. И по тях също има огън и те отговарят. Тук идва забавлението. Един от грамофоните вече е започнал да пада, оставяйки след себе си димяща опашка.
  А зад нея идва друга. Това е наистина забавна и междуособна война.
  Момчето кимна на приятеля си:
  - Как е разглобяването?
  Адала промърмори:
  - Късметлия!
  Едик се обиди и изду розовите си бузи:
  - Може би можеш да кажеш нещо друго, безплатни?
  Момичето потупа прозрачния си шлем, но замълча. Междувременно паднаха два хеликоптера наведнъж. И един удари замъка, като също повреди три оръдия наведнъж.
  Момчето гений изчурулика:
  - Съгласен, умник!
  Момичето отговорило:
  - Възможно е да е умно и как да не го подкрепите!
  Последните два хеликоптера се сблъскаха със сила и избухнаха наведнъж. И отново имаше проблясък. Това е страхотно!
  Едик изпя:
  Велик гений, любимец на съдбата,
  И в същото време, човече...
  Поезия лирични струни,
  Да има век достоен за сърцето!
  Така вторият тур премина в полза на смелите деца. И контролният супербъг с чипа се върна в дланта на момчето.
  Момичето отбеляза:
  - Да, добре се справяме. Но врагът може дори да има жокер в джоба си!
  Едик отговори с усмивка:
  - Познавах един шегаджия. Или по-скоро не само един. Имаше такива кадри в игри и филми!
  Портите на замъка отново се отвориха. Този път от тях излизат по-големи чудовища. Те дори се наведоха, за да изпълзят.
  В този случай ходещи роботи!
  Момчето гений възкликна:
  - Евангелион !
  Момичето изненадано попита:
  - Какво?
  Едик обясни с усмивка:
  - Този анимационен сериал е заснет на планетата, от която идвам. И там имаше толкова големи роботи!
  Адала отбеляза:
  - Вашата планета е невероятна. Веднъж казахте, че имате повече от двеста държави.
  Момчето отговори с въздишка:
  - Да, за съжаление, това е така.
  Момичето попита недоверчиво:
  - Защо за съжаление? Може би просто за щастие. Защото е страхотно да има толкова много държави и култури на една планета!
  Едик възрази:
  - Не! Не много страхотно. Хората се карат твърде често и използват юмруци. Тоест исках да кажа, че различните страни твърде често влизат в конфликт и се обстрелват с ракети.
  Адала отбеляза с въздишка:
  - Да то...
  Момчето воин завърши решително:
  - Позор! Междувременно да се заемем с роботите!
  И всъщност излязоха цяла дузина електронни чудовища. И имат толкова много оръжия, че могат да унищожат цял град.
  Едик отбеляза:
  - Срещу тях трябва различен подход.
  И момчето извади от джоба си малко устройство с антена.
  Момичето изненадано попита:
  - Какво е?
  Едик отговори с усмивка:
  - Преносител на бързи, но разрушителни вируси!
  Адала туитна в отговор:
  - О, какви вируси, вируси, вредни вируси !
  Момчето го поправи:
  - Не! Нашата цел е да защитим доброто, а не да навредим на хората, сайкалите или дори техните роботи!
  И момчето гений изстреля невидим лъч към терминаторите.
  Сетих се за филми за роботи и др. И тук не можете да спорите, че това е усъвършенстван лъч.
  Едик насочи лъч към големи роботи, всеки с размерите на девететажна сграда . И той успя. Един от терминаторите внезапно замръзна и започна да се спуска. А зад него още един.
  Момчето запя с усмивка:
  Часът на късмета -
  Време е за игра!
  Часът на късмета -
  Опитайте се да не губите този час!
  Момичето, наблюдавайки как роботите замръзват и падат, вдигайки прах и разпръсквайки счупени части, когато се ударят в чиниите, отбеляза:
  - Да, технически е!
  Едик кимна с усмивка:
  - Да, техниката решава всичко в периода на реконструкцията!
  Адала отговори:
  - Не! Хората и кадрите решават всичко! И в същото време не всички!
  И момичето също извади нещо подобно на кубче на Рубик от джоба си и започна да го върти.
  Роботите Терминатор се сблъскаха отново и бяха обвити в цяла светеща мрежа, която искряше и вибрираше. И тогава бойните машини започнаха да се рушат и да летят на малки парчета. Който на свой ред също избухна и отломки се разлетяха като леден къс, попаднал под съкрушителния удар на стик на хокейна звезда.
  Адала направи корекцията и отбеляза:
  - Сега можем да станем невидими за няколко минути!
  Момчето гений отговорило:
  - Не е най-модерното устройство, ще бъдем видими в инфрачервена светлина. Хайде, по-добре аз да направя настройката.
  В този момент зад двойката се чу шум. Момчета и момичета се появиха в бойни костюми. Бяха само дузина и не бяха по-възрастни от двойка, поне на външен вид. Но в същото време децата имат доста прилични оръжия. Лазерни картечници, бластери, унищожителни миниатюрни гранати с форма на грах. Да, момчетата тук явно не са обикновени. И дори обучени в битки във виртуалния свят !
  Едик възкликна:
  - Момчета, внимавайте, иначе ще ви ударят! Тук има оръжия, които могат да пробият бойните ви костюми.
  Децата войни легнаха. Светлинни лъчи пробляснаха във въздуха и лазерните оръдия започнаха да стрелят.
  Започнаха да удрят всичко, което мърдаше. Дори в прахта.
  Адала туитна:
  - Като този. Тук има висока плътност на огъня.
  Няколко оцелели роботи Терминатор бяха ударени от собствените си оръжия. И те избухнаха в пламъци и започнаха да пукат. Едната глава се откъсна, излетя нагоре и се завъртя като връх.
  Децата с лазерните пушки се закискаха. Явно изглеждаше много забавно. Въпреки че едно момиче беше уловено от шрапнел, тя небрежно вдигна глава с прозрачен шлем и розовата й, детска буза беше изгорена.
  Воинът извика:
  - Антика !
  Адала се съгласи:
  - Чернодирно просто!
  Момчето воин напръска тубичка с регенерираща паста върху изгорената и изрязана буза на момичето. И почти мигновено повредата заздравя, а след това гладката кожа на младия воин се изглади, без да остави следа.
  Момичето изписка с усмивка:
  - Наука обаче!
  Едик отбеляза, намръщил гладкото си чело, в което имаше спомен и опит от много векове:
  - Циклите не са толкова прости. Може да имаме проблеми.
  Адала туитна в отговор:
  - Въпреки че не можем да разрешим всичките си проблеми,
  Не решава всички проблеми...
  Но всички ще бъдат по-щастливи
  Всички ще се забавляват повече!
  И отново се отвориха портите на средновековния замък. И от там дойде нова изненада. В този случай се оказаха огромни тиранозаври. И на тях седяха воини в бойни костюми.
  Адала изписка:
  - Цикли!
  Едик кимна в знак на съгласие:
  - Много прилича на това. С динозаврите са опасни.
  Децата войни пееха в хор:
  Динозаври, динозаври,
  Може би живеете в Африка!
  Дъвчете портокали за закуска,
  Динозаври, динозаври!
  Циклите бяха подобни по форма на хората, но по-големи и по-високи. И имаше до шест пръста на всяка ръка, а най-големите дебели фаланги бяха разположени един срещу друг.
  Много жестоки създания.
  Адала туитна:
  - Малко ме е страх от тях!
  В отговор Едик изпя:
  Не разбирам колко да бъда страхливец,
  Силният войн е роден за битка...
  Страхът е слабост и следователно -
  Страхуващите се вече са победени!
  Децата воини изчуруликаха:
  Няма да се страхуваме от чудовища
  Родени с лъчева пушка в ръце...
  Рицарите винаги са знаели как да се бият,
  Нека врагът да бъде глупак завинаги!
  Динозаври с огромни размери се приближаваха. И дори тези заплашителни влечуги скочиха.
  Момчето командир кимна на Адала :
  - Дай ми твоето кубче Рубик тук !
  Момичетата туитнаха:
  - За какво е това?
  Едуард запя в отговор:
  В името на щастието, в името на нас,
  Ако го искаме...
  Не ме питай нищо
  Не питайте, не разбирайте нищо!
  Децата войни отново се засмяха, сякаш течеше весела игра.
  Момчето воин, което беше отстрани в боен костюм, отбеляза с оранжево петно, намръщен на детското си, но смело и мило лице:
  - Ако всички обсъждаме заповедите на командирите, особено по време на битка, тогава дисциплината напълно ще изчезне.
  Момичето воин, без повече да спори, подаде своето кубче на Рубик . Едик го вдигна и изпя:
  Ще унищожим врага с един удар,
  Ние ще потвърдим славата си с хладен меч...
  Не напразно победихме Циклите -
  Нека разбием динозаврите на парчета!
  И момчето гений започна да натиска бутоните на този странен куб с пъргавите си ръце. И огромните и зли тиранозаври се приближаваха все по-близо до отряда на децата воини. А големите мотоциклети, високи два метра и половина, вече са започнали да стрелят от своите страхотно сложни лазерни картечници.
  Адала туитна:
  Съдбата ти е на везната,
  Чудовища ни атакуват!
  Но слава Богу, че имам приятели
  Но слава Богу, че имам приятели!
  И те ще нанесат такъв удар,
  Докато не е късно!
  И тогава тримата тиранозавъра, които вървяха отпред, изведнъж се обърнаха и се нападнаха един друг. И започнаха да късат с ноктите си здравата, сива, изпъстрена с кафяви петна кожа. Циклите излетяха от чудовищата и започнаха да се блъскат в пристъп. Други тиранозаври започнаха да ги атакуват и те наистина се поддадоха, чупейки костите и смилайки месото на победените извънземни.
  Адала отбеляза с въздишка:
  - Ужасно е!
  Момче воин с червена коса пееше:
  - Войната прави живота ужасен,
  И смъртта е достойна и красива!
  Тук Едик отново завъртя нещо в кубчето на Рубик . И отново други тиранозаври се втурнаха един към друг и хапеха. В същото време изпуснаха моторите. Те се опитаха да отвърнат на стрелбата. Но огънят им не беше много ефективен срещу подобни чудовища.
  Децата запяха радостно:
  Напразно врагът вярва
  Какво може да ни сломи смели...
  Който е смел, атакува в битка -
  Ще бием враговете си яростно!
  Но в този случай враговете на циклите се унищожават и стрелят един срещу друг. И те бяха смазани от тиранозаврите. И настана такъв хаос. И кръвта на динозаврите беше зелена и синя, а кръвта на циклите беше оранжева. Един от тях загуби каската си. И се видя едно много отвратително лице, макар и бегло напомнящо на човешко. Но с татуировки и страховити същества.
  Адала изписка:
  - Да, тези същества не са много приятни, а са толкова пораснали!
  Едик отговори уверено:
  "Надявам се никога да не стана възрастен, а още по-малко старец!" Има начин екипът ни да не порасне, поне телесно!
  Децата запяха в хор:
  Възрастните, разбира се, са глупаци
  Няма нужда да пускате брада...
  Ние, децата, не можем да си позволим да се бръснем,
  Да си безсмъртен е вечна награда!
  Сега артилерията на замъка започна да удря собствените си войски и го направи с колосална ярост.
  Изведнъж по стените се появиха по-тежки оръжия и започнаха да се изхвърлят подаръци, които експлодираха като миниатюрни атомни бомби и дори характерни гъби се издигнаха!
  Адала запя с тревога:
  Ядрена война, ядрена война,
  Ти си силата на геената, толкова ужасна,
  Повярвайте ми, хората нямат нужда от това!
  Едик кимна, имаше модерна, светла, леко златиста прическа. Едно много сладко момче, което можеше с красивото си ангелско лице да участва в реклами. Между другото, той е заснет при други обстоятелства и приключения.
  И всичко наоколо димеше и струйки дим се издигаха нагоре.
  Момичето воин попита Едик:
  - Как ще превземем тази крепост? Тихо или какво?
  Момчето гений отговори с усмивка:
  - Не точно! По-скоро, напротив, със звук!
  Момче воин с издълбан орел на бузата беше изненадан:
  - Какъв звук? Може би ултразвук?
  Едик възрази:
  - Не! Ще използваме хиперзвук! Това мисля, че ще ви хареса.
  Младите воини се засмяха и казаха:
  Накиснете мотора в злоупотреба ,
  И убийте таласъма...
  Затегнете здраво гайките
  И кучето се разлая!
  Но тогава портите на замъка се отвориха отново, за сетен път. И от тях изпълзя механична боа с колосални размери. И устата му е по-голяма от тази на кашалота. А зъбите, като огромни свредла, се въртят, бръмчат и блестят във въздуха.
  Това е поредното чудовище на кибернетиката.
  Адала отбеляза, облизвайки алените си устни с език:
  - Не очаквах това, каква изненада!
  Децата войни бяха във възторг и дори запяха с ентусиазъм:
  Представяте ли си какво е положението?
  Всичко, което ще се сбъдне, ни е известно предварително...
  И защо тогава съмнения, притеснения,
  Всичко в света е насрочено!
  И се противопоставяме на бурите,
  От какво и защо...
  Живей в света без изненади,
  Невъзможно за никого!
  Късмет, лош късмет.
  Да скачаме бодро - нагоре-надолу!
  Само така, а не иначе,
  Само така, а не иначе,
  Да живее изненадата!
  Изненада, изненада!
  Да живее изненадата!
  Изненада, изненада
  Да живее изненадата!
  
  МОМИЧЕТАТА НИНДЖА СРЕЩУ ЩЕДРОТО ЧУДОВИЩЕ
  АНОТАЦИЯ
  Приключенията на четири великолепни момичета нинджа и заедно мутанти срещу цяла банда чудовища и най-опасните космически войници и други противници.
  . ГЛАВА Љ1
  По-специално, те решиха да се бият с чудовището Generous и неговата бойна двойка мутанти.
  Те всъщност планираха да изгорят цял град с помощта на лазерни оръжия с гравитационно изпомпване.
  Е, това също е интересно приключение. Нещо повече, чудовището Щедър също призова стоманени войници от нулевото измерение.
  Елизабет скочи и удари голата си пета в корема на стоманения войник. От удара желязото издрънча.
  Звярът се наведе, но веднага се изправи и се засмя:
  - Незначителна, земна жена!
  Елена премести пищяла си в слабините на колегата си. Но попаднах на твърд, легиран метал, който звънна. И дори почувства лека болка.
  Червенокосата кралица изгука:
  - Това е човек със стоманени топки!
  Катрин също ритна бронираното чудовище в главата с бос крак. И тя не можа да го свали, излетя, викайки:
  - Човек е по-твърд от скала!
  Ефросиния също премести стоманения воин, като този път извърши удар. Звярът рухна с трясък, но веднага скочи. И битката продължи с нова, неистова, ураганна сила.
  Момичето го взе и запя:
  - Да, знаем как да се бием,
  Но не искаме да се повтори...
  Момичетата паднаха в битка,
  И запълниха коловоза!
  Елизабет отговори, като ловко отскочи и двамата стоманени воини се сблъскаха глави, така че искри хвърчаха във всички посоки.
  Момичето със синя коса изчурулика:
  - Металът също може да бъде изложен на електричество.
  И тя го взе и пусна камата в жиците с дясната си ръка... Елена направи същото. И тогава електрическите вериги паднаха върху стоманените воини и през тях премина агресивен ударен разряд. И стоманените чудовища започнаха да светят до червено.
  После минаха през пукнатини и замръзнаха като прах.
  - отбеляза Катрин, хвърляйки бумеранга си по жиците. Карайки ги да падат и да изпържат чудовища:
  - Ние обезвреждаме опасните бойци!
  Ефросиния изгука:
  - За изключителни постижения в космическата битка!
  И той също ще хвърли своя дар на враговете си.
  Във всеки случай с воините от стомана беше свършено. И воините отново спасяват света.
  Основният враг вече беше подготвил да изстреля смъртоносна батерия със специален генератор, който работеше чрез поглъщане на гравитони от Земята и от други планети.
  И как ще се включи убийственият разряд. И атмосферата започна да се колебае и въздухът стана много по-горещ. И сякаш през него минаваха пукнатини, изпълнени с лъчиста светлина.
  Елизабет изгука:
  - Като този! Да се бием момчета!
  Пред нея се появи голям мутант, приличащ на горила, с лице с зъби. Той се втурна към момичето и то много бързо и ловко. Елизабет отскочи назад и я спъна. И горилата рухна, проснала се на повърхността.
  Момичето със синя коса се изплю, а мутиралата му слюнка накара горилата, която се издигна, да падне отново. И освен това главата му просто се озова в кофата за боклук .
  Друг мутантен звяр, по-точно смесица от човек и животно, имаше глава на вълк. И се опита да нападне Елена. Червенокосото момиче падна по гръб и хвърли чудовището върху себе си. Той прелетя и се блъсна в стълб на лампа. И виеше като бито куче.
  Ефросиния удари с тухла по главата вълка мутант. Разцепи се.
  Момичето изчурулика:
  - Тухли, тухли!
  Не си вълчи вой - по-добре млъкни!
  Катрин отбеляза с усмивка, когато горилата мутант се опита да се изправи. Тя се премести между краката му, карайки го да подскочи. И тогава тя обърна противника си с главата надолу.
  След което те, заедно с Елизабет, гъделичкаха петите на животното мутант с ками.
  И животното ще се смее и ще се смее. И беше буквално циментиран в кофата за боклук .
  Момичетата хванаха вълка за шията и го хвърлиха по горилата. Отново се сблъскаха и се обърнаха. И четирите красавици добавиха голи токчета. И няколко мутанти се претърколиха с висока скорост и се хвърлиха в реката.
  Елена изпя:
  - Щом те ударя в челото, ще отидеш на дъното!
  И момичетата се втурнаха. И ето го, главният злодей Шчедри. В ръцете си държи тежък бластер. И от него, сякаш взривен от енергиен поток. Освен това самият Шчедри е в бронирана броня, както и в маска и броня.
  Момичетата, скачайки и избягвайки , избягват убийствените лъчи. И техните боси, кръгли, розови токчета блестят толкова много.
  Елизабет хвърли бумеранг по врага. Той стреля по него. Но оръжието отиде встрани и се удари в светофар. Стълбът бил срязан, а уредът с три очи, показващ движението по пътищата, ударил Щедрия по главата, покрит с каска.
  Елена, като видя, че врагът е зашеметен, хвърли въжето, усукано в ласо, и грабна бластера. Тя дръпна рязко и го изтръгна от лапата си.
  След което тя изпя:
  - От лапите на момичетата,
  Жестоки лапи...
  Невъзможно е да си тръгнеш, повярвай ми,
  Удари никела
  Удари никела!
  Не е трудно да вкараш мъж в леглото!
  Щедрият беше обезоръжен. Момичетата нинджа го взеха и го удариха с боси пръсти. И буквално сринаха престъпника с квартета си. След което скочихме до генератора. Елизабет се опита да го изключи, когато течението я удари. И момичето мутант отскочи назад и изчурулика:
  - Слава на момичетата нинджа,
  Слава на бойните герои!
  Елена хвърли гаечен ключ по генератора, вдигайки го от асфалта. Прелетял, ударил се и предизвикал късо съединение.
  Момичето с червената коса изчурулика:
  - Решавам проблема не просто, а много просто!
  Температурата на въздуха вече не беше толкова гореща. Междувременно момичетата отново започнаха да играят.
  Ето още една мисия. Появи се сериозен противник в лицето на робот чудовище. И това чудовище е много опасно. Той прие образа на реактивен изтребител и нека използваме лазерни лъчи, за да ударим един от големите виртуални градове, разрушавайки небостъргачи.
  Тук поток от енергия разрушава голяма, многоетажна сграда, разрушавайки както бетон, така и метал.
  Елена отбеляза, гледайки това с възхищение:
  - Колко енергия има!
  Елизабет отговори с въздишка:
  - Сега ние самите трябва да придобием нещо срещу него!
  Катрин се изкикоти и извади много сериозно военно оръжие от нищото:
  - Това е хиперлазерна машина! Ударете врага, използвайки енергията на синтеза на кварк!
  Ефросиния кимна:
  - Това е точно така! Хайде, да вземем врага и да го победим!
  Елизабет кимна и в ръцете й се появи много готино изтънчен пистолет. Момичето мутант изгука:
  - Това е лъчево оръдие, със свръхядрено нагнетяване!
  Другите две момичета също се сдобиха с куфари. И когато вземат робота, който унищожава града, те ще ви набият.
  Направиха го, разбира се. Но се случи нещо неочаквано. Бойната радиация удари робота, но веднага беше отразена от някаква много силна защитна бариера.
  И момичетата се почувстваха обхванати от силна топлина.
  Елена изпя:
  - Това е защитата, която дойде,
  Как да победим паразита?!
  Елизабет отговори с усмивка:
  - Мисля, че знам как този робот се защитава. В случая това е еднополумерно измерение, в което не може да се проникне толкова лесно!
  Екатерина предложи:
  - Ами ако използваме хипербластер с термопреонова помпа ?
  Ефросиния кимна:
  - Ще има смъртоносна сила!
  Елизабет възрази:
  - Не! Тук не можете лесно да добавите енергия. Същността на това измерване е, че всички потоци от енергия и частици вървят в една и съща посока!
  хиперлазерен лъч ги удари . Момичетата едва имаха време да скочат настрани. Те дори се чувстваха боси, с изящна извивка на петата.
  И четиримата незабавно бяха облизани от хиперогън по голите си мазолести подметки .
  Момичетата дори крещяха и чуруликаха с цяло гърло:
  - Прославена е моята свята земя,
  Буря от бури в пламъците на победите...
  Ти си единственият такъв на цялата земя,
  И няма по-ценен от теб на света!
  След което красавиците го взеха и заплюха с целия си гняв робота. А слюнката на момичетата-мутанти е отровна ултра-киселина . Тя ще се втурне и ще пробие полето. А бойният робот получи четири тежки рани. Бронята му беше проядена, образувайки впечатляващи вдлъбнатини, които димеха.
  И бойното превозно средство започна да губи скорост.
  Елена запя подигравателно:
  Земята шумно се приближава.
  Моят фотон не слуша волана...
  Навеждам се над погледа,
  И ракетите се втурват към целта...
  Ние не започваме битката от нулата!
  И бойният робот отговори и удари момичетата с помощта на хиперплазмено петно. Тя излетя от бойните оръдия и се втурна след момичетата-мутанти.
  Елизабет взе и показа алените зърна на гърдите си. Съотборниците й последваха примера.
  Червената харпия пееше:
  Русия е глобус с гърдите си,
  Тя покриваше и спасяваше хората от беди...
  Но адът се надигна с червените си утайки,
  Някой се подразни от победния ни рев!
  А воините поеха и синхронно пуснаха хиперзвукови вълни от зърната си с цвят на презрели ягоди.
  Прелетяха като цунами. И те удариха хиперплазменото петно. Тя, след като получи съкрушителен удар, вибрира и се втурна в обратната посока. След което взела и покрила робота, който вече горял и димял. И така механичното чудовище се оплете в огнена мрежа и започна да гори като свещ.
  Елизабет запя през смях:
  Момичетата ще управляват вселената
  Въпреки че от небето вали напалм...
  Да служим на Отечеството е наш неизменен дълг,
  Свещеният огън горя в сърцето ми!
  И воините отново ще го вземат от рубинените си зърна и ще ги победят със светкавица.
  Това са наистина написани красавици. А телата им са толкова мускулести, силни, изваяни, енергични.
  Роботът-убиец най-накрая се разпадна в космически прах. И се оказа наистина смъртоносен ефект от гърдите на толкова пищни красавици.
  Елена изпя:
  Ще донесем светлина на целия свят, повярвай ми,
  Нека умрем и спасим планетата...
  Въпреки че съдбата е страшна, зла смърт дойде,
  Не умирайте напразно, защото Родината ни е жива!
  Елизабет възрази:
  - Не, по-добре е да оцелееш и да спечелиш!
  Момичетата като цяло показаха значителното си бойно ниво. Но тогава Щедрият се появи отново. Това е напомпан, мускулест мъж с маска и броня, в този случай, заедно с други двама партньори, той носеше оръжие, което причинява бойна корозия на камъни. И той удряше къщи с него. Те се разхлабиха като пясък и се разпаднаха. И красивите момичета, които живееха в тях, избягаха от войните.
  Екатерина отбеляза:
  - Разрушението е страст,
  Лошата власт управлява къта...
  Този, който щедро пие кръвта на други хора,
  Да хвърлим коз, дарявайки любов!
  Момичетата го взеха и веднага, щом изсвирнаха. И няколко тежки лешояда излетяха от покривите. Те паднаха върху главите на мутантите - смесица от човек и дива свиня и друг очевиден носорог. И клюновете на лешоядите изпълниха черепите им с тежки удари, което ги накара да паднат нокаутирани.
  И друг клюн ще удари Щедрия между краката в слабините.
  И той ще скочи и ще запее с тънък глас:
  Скачам на сцената, скачам на сцената
  Ще стана евнух в харем!
  Ще стана евнух в харем!
  И гласът стана толкова тънък, като на малко дете.
  А самото оръдие скочи по-високо и се обърна. Елизабет скочи. Тя го улови с боси пръсти и го пренасочи с бързи движения.
  И къщите, които бяха разрушени, започнаха да се възстановяват. Включително тези, които са изгорени от робота убиец.
  Елена и Екатерина скочиха до мутантните чудовища, които бяха започнали да идват на себе си. Момичетата паднаха по гръб и подхвърлиха двете чудовища със силните си крака.
  Те излетяха и се обърнаха в лутането си. И главите им се озоваха в кофите за боклук с различни фасове.
  И как го взеха и виеха от болка.
  Елена изчурулика, оголвайки зъби:
  - Нека отида в Хималаите,
  Пусни ме напълно...
  Иначе ще вия, или ще лая,
  Иначе ще изям някого!
  И воинът с червена коса, като цвета на знамето на Ленин, го взе и се изплю в задника на мутанта, заседнал в кофата за боклук . Той, след като получи изхвърляне на жесток, изгарящ ултра-отровен сок, ще скочи, ще се преобърне, ще реве и съска с див вой.
  Ефросиня и Екатерина ритаха врага с боси крака, изпращайки го в адски бяг до една точка.
  Той ще се втурне като неуправляема ракета. И той ще удари Щедрия, смачквайки черупката на последния.
  И тогава човекът носорог долетя там, сблъсквайки се със собственика си.
  Елена го взе и запя с възторг:
  - Въпреки че идвам от скромно село,
  Където са ни учили да живеем по Илич...
  Не искам да съм безпроблемна мацка,
  И не искам да ставам дойна крава!
  И четирите момичета го взеха и с босите си мускулести крака започнаха да мятат мутантите заедно със собственика им, карайки ги буквално да се въртят.
  В същото време красавиците запяха:
  аз ти той тя,
  Цялата държава заедно
  Заедно приятелско семейство
  В словото ние сме сто хиляди I!
  И воините, като футболисти от висшата лига, взеха и победиха тримата злодеи направо в голяма бетонобъркачка. След което Елена включи двигателя на пълна мощност.
  И тези чудовища започнаха да се въртят.
  Елизабет отбеляза, взе отново специално проектираното оръдие в ръката си, възстановявайки разрушените сгради:
  - Ние, както винаги, печелим...
  Елена, с усмивка, която изглеждаше страшна, изчурулика:
  Но честно казано,
  Печеля всичко!
  Ловецът се включи в играта
  Открийте сметка, разбира се!
  След като разбъркаха старателно опонентите си, момичетата го взеха и без повече приказки бяха изстреляни. И тогава огромен бетонен куб излетя, падна и замръзна под яркото виртуално слънце!
  Екатерина отбеляза:
  - Нов сблъсък в наша полза!
  Елена поясни:
  -Виртуален сблъсък!
  И тя щракна с боси пръсти. Това, което породи огнен, преливащ балон. Той полетя по-високо във въздуха, като се разширяваше и искряше с всички цветове на дъгата. Това беше произведение на изкуството.
  Червенокосото момиче изчурулика:
  - Вселената е пълна с приказни изненади,
  И момичето, което е много ценно в битката...
  Мога ли да ритна злия в слабините с бос крак,
  Аз обаче предпочитам да бъда себе си!
  Бъди себе си! Бъди себе си!
  Такова момиче, диво, грууви!
  Елизабет каза с усмивка:
  - Продължавай така!
  Елена, смазвайки чудовището, измърмори нещо неразбираемо.
  Ефросиния взе и дръпна сутиена си, удряйки кристалния противник, който внезапно се появи пред нея като пулсари. Прелетяха и паднаха върху лъскавата повърхност. И те нанесоха голям, смъртоносен удар.
  Едно момиче с бяла като сняг коса изчурулика:
  - Момичето изпълва земята с гърдите си,
  Покри и спаси целия свят от беди...
  Не сме го разбрали, явно момичетата имат право,
  Когато един съсед влезе ол-ин, за да играе!
  Екатерина, момиче със златна коса, го взе и го ритна на повърхността с боса си пета. Една от стърчащите тръби се спука от сътресението и настъпващите вражески войници всъщност бяха залети от поток пара.
  Едно момиче с коса, която приличаше на глухарче, само че по-обемна, я взе и запя:
  - Баня, вана, вана, вана,
  Инфузия от дъб и бреза...
  Баня, вана, вана, вана,
  Готин ритник от босо момиче!
  И нейните бисерни зъби ще блестят като огледало. Това са момичета Терминатор.
  Наистина никоя армия от виртуални същества не може да устои срещу хора като тях. И дори не се опитвайте.
  Елена изведнъж видя огромна снежна планина над града. А наблизо се въртяха хора във викингски костюми. Те бяха високи и много по-големи от обикновените представители на човечеството.
  Червенокосото момиче извика:
  - Без милост, без милост, без милост за врага,
  Знай, зъл викинг, знай, зъл викинг ще яде яхния от теб!
  Елизабет хвърли монета с боси пръсти. Той се завъртя и удари враната, която летеше във въздуха. Освен това това сиво същество беше с размерите на голям албатрос. И я удари право в темето. Враната изгуби съзнание и се спусна като метеорит. И тя остави зад себе си димяща опашка.
  Момичето със синя коса пееше:
  - Любовта е като планински поток,
  Това, което пада на земята като град...
  И включвайки го, давайки електрически удар на противника,
  Момичето зарежда автомата!
  Враната удари с клюна си бойния робот по време на бурното му падане. Възникнало е късо съединение. И огромният киборг експлодира. След което планината се разтресе.
  И сняг заваля смелите четири момичета.
  Катрин отбеляза, пеейки:
  Снеговалеж, снеговалеж,
  Не ми сочи косата...
  Резултат, резултат -
  Момичетата винаги са боси!
  И воинът я взе и завъртя златната й коса, сякаш беше топ. И веднага възникна ярко сияние и се изляха потоци от огнени лъчи. И вместо сняг започна да вали дъжд. И всичко беше много красиво и капчиците блестяха на виртуалното слънце като диаманти.
  Елизабет отбеляза със смях:
  - Трябва да покажем нашите таланти в бизнеса,
  Най-добрият приятел на момичето са диамантите!
  Ефросиния се изкикоти и като посочи планината, където скандинавските воини гъмжаха в снега, отбеляза:
  - Тези момчета са намислили нещо лошо!
  Елена предложи:
  - Да пуснем убийствените лъчи на смъртта от нашите алени зърна.
  И червенокосата лисица се засмя, оголвайки бисерните си зъби.
  Елизабет предложи:
  - Хайде, момичета, първо да стоварим войска!
  Катрин пееше с възторг:
  - Как топлината на сърцата им помага на десантните войски,
  Как топлината на сърцата им помага на парашутистите,
  Вятърни войски!
  И воините го поеха, ускорено и с всички сили, сякаш щяха да го вземат и да скочат.
  А бойните, агресивни четири красавици ще летят направо в битка. И е ясно, че те са готови да преместят планини веднага.
  Елена го прие с възторг и запя:
  Ще бъда абсолютен световен шампион
  И ще премина като искрящ ураган...
  Cooler, това са всички произведения на Шекспир,
  Просто ще скоча в Тихия океан!
  Елизабет вдигна, пеейки:
  - Елегантните спортисти са нетърпеливи да се бият,
  Всички горещо вярват в победата!
  Ефросиния добави, оголвайки зъби:
  - В крайна сметка можем да имаме всяко море, морето е дълбоко до колене,
  В крайна сметка всички планини зависят от нас!
  И така момичетата всъщност изкачиха планината във виртуална игра. Те са решени да дадат битка на викингите. Дори и да са гиганти, три пъти по-големи от човешки ръст.
  Елена влезе в битката. Тя управляваше мелницата с мечовете си. И тя отряза главата на викинга, пеейки:
  Няма нужда да губите главата си
  не бързай...
  Няма нужда да губите главата си
  Ами ако ви е полезно?
  Запишете го в бележника си,
  На всяка страница!
  Не си губете главата!
  Не си губете главата!
  По-добре да бягаш бързо!
  Елизабет хвърли няколко игли с боси пръсти. Те прелетяха и удариха лешоядите, летящи над викингите. Големи хищни птици, загубили ориентация, летяха и забиваха човките си в черепите на викингските воини. Прободоха ги, принуждавайки ги да пуснат фонтани от кръв.
  Катрин ритна най-близкия викинг с бос, загорял крак в слабините. Накара го да скочи и да се преобърне от удара.
  След което момичето каза:
  - Виждате затъмнение в небето,
  Това е армия от врагове...
  Ще дойде знак за ада,
  Няма нужда от повече думи!
  И момичето го взе и седефените й очи заблестяха. Това наистина е кражба, наистина кражба!
  Ефросиния го взе и подсвирна. Няколко борови дървета се разклатиха от свирката, сякаш върху тях бяха паднали бамбукови пръчки. И тежки конуси полетяха надолу. Те удрят главите на викингите, пробивайки ги заедно с шлемовете им.
  Русото момиче отбеляза:
  - Оставих враговете си да се развалят,
  Моят първи ход, последен ход!
  И сега остана само най-големият, широкоплещест викингски лидер в златни доспехи.
  И той изрева с пълно гърло:
  - Вие нямате шанс! Имам брадвата на Тор!
  Викингът замахна и изпрати вълна цунами от брадвата си.
  Момичетата бяха леко покрити със сняг.
  Но те бързо се изправиха.
  Елена разбра кошницата, изпусната от гигантския воин, и излая:
  - Е, вкарайте противника си в портфейла си!
  И тя го взе и го разклати.
  Елизабет запя със сладка усмивка:
  - Моето момче, моето бебе,
  В този час ти не спиш,
  И в коя непозната страна,
  Вашите мисли ще бъдат за мен!
  Викингският гигант отново замахна. И точно в тази секунда усети изкривяване на пространството. И той като лебедово перо беше засмукан от мощна прахосмукачка.
  И гигантът се сплеска в кошницата и стана с размер на маково зърно.
  Елена се ухили и отбеляза:
  - Това е истинска трансформация!
  Катрин запя с усмивка:
  - Ще има принудително лечение и смешни трансформации!
  Елизабет погледна към планината с тревога и отбеляза:
  - Има бомба, скрита под снега!
  Елена изписка:
  - Ядрена?
  Момичето със синя коса промърмори:
  -Вземете сестра си по-високо - термопреон !
  Червенокосият воин ококори очи и попита:
  - А как да го неутрализираме?
  Ефросиния се изкиска и изгука:
  - За целта трябва да изпуснем инфразвук от алените си зърна. Нека, момичета, четиримата, да направим това в унисон!
  И воините взеха и се прецакаха с потоци огромна енергия от рубинените си зърна.
  Термопреоновата бомба изсумтя и се изключи. След което започна да свири тържествен марш.
  Елена туитна:
  - Който иска бомба, ще я получи в челото!
  
  МОМИЧЕ СПАСЯВА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НА ЕЛФИТЕ
  АНОТАЦИЯ
  Красивото момиче елф Еримиада трябва да намери червения дракон, за да спаси своята цивилизация на елфи от унищожение. Но по пътя си тя трябва да се бие с всякакви воини и да решава трудни гатанки, преживявайки невероятни приключения.
  . ГЛАВА Љ1.
  Така че тя имаше мисия да върви по пътека от червени тухли. А зад нея има колчан, лък и стрели. Босите подметки усещат топлината на повърхността, нагрята от три слънца.
  Еримиас е облечена с къса пола, а гърдите й са покрити само с тясна ивица плат.
  Тя изпълнява важна задача.
  Коя точно, тя самата не знае. Но явно нещо специално, като спасяване на цивилизацията на елфите.
  И някакво същество излиза да я посрещне. Размерът на добър резервоар и черупката, искряща от диаманти.
  Елфът му се поклони и изчурулика:
  - Радвам се да се запознаем!
  Гигантската рогата костенурка изграчи:
  - Не се радвай преди време! Какво търсиш?
  Еримиада сви рамене и отговори:
  - Не знам. Но знам само, че това е много важно за спасяването на цивилизацията на елфите.
  Bruiser отбеляза:
  - Това е, ти самият не знаеш ли? Нямате ли крал в главата си?
  Елфът го взе и запя:
  В живота няма ясни граници,
  В живота няма ясни граници...
  И много излишна, скучна суета...
  И винаги нещо ми липсва,
  И винаги нещо ми липсва,
  Зима на лятото, зима на лятото, есен на пролетта!
  Костенурката се ухили и отбеляза, блеснайки с диамантената си черупка:
  - Ти, виждам, си несериозен човек, който блести с боси, розови токчета на тухлата. Затова, ако искате да бъдете пропуснати, отговорете на този въпрос...
  Еримиада кимна:
  - Готов съм да отговоря на всякакви въпроси!
  Глупецът изчурулика:
  -Кой е някой, който изглежда готин, но в действителност е лош?
  Елфът се изкиска и промърмори:
  - Трол!
  Костенурката се засмя и черупката й блесна още по-ярко с диаманти, които блестяха върху трите слънца. И издаде:
  - Не! Не познахте! Ще бъдете наказани за това!
  Елфът ще скочи в отговор и ще започне да бяга. Буквално розовите токчета искряха, а босите й загорели крака блестяха като перки на витло.
  Момичето изрева:
  - Елфът се втурва, бурни коне,
  Трябва да призная, дяволът е мъртъв !
  Няма да ни настигнат, няма да ни настигнат!
  В отговор веднага се появиха двама високи юнаци с кози глави. Те се втурнаха да тичат след елфа. И тропнаха с копита. Много напомпани теми.
  Еримиада, като го изяде, взе го и запя:
  - Плъзна ме, плъзна, плъзна ме!
  Дузпата расте, расте, расте!
  А зад нея се втурнаха рогати горили с широки рамене и дебели ръце и крака.
  Това, както се казва, е или надпревара за лидера, или преследване за критика.
  Босите крака на елфа са леки и пъргави. Двамата биячи не можаха да скъсят разстоянието и вече започнаха да се задушават.
  Но тогава пред Еримиада се появи ездач на черен кон и в черни доспехи. Той блесна с дългия си меч, който светеше ярко, сякаш беше направен от звезди.
  Този черен воин изгърмя:
  - Къде бягаш, момиче?
  Еримиада отговори с уплашен глас:
  - След мен има гонитба, ако си истински рицар, помагай!
  Конникът, в мастилена броня, махна с ръка. Двама огромни воини с кози глави замръзнаха във въздуха. Елфът също замръзна. Сякаш бяха сковани в дебел лед и не можеха да се движат.
  Черният воин попита с усмивка:
  - Добре, какво е вашето борско сирене?
  Двамата воини с кози глави изреваха в един глас:
  - Тя отговори неправилно на въпроса и нашата домакиня трябва да плати за това!
  Рицарят попитал:
  - Коя е твоята любовница?
  Козите воини отговориха в унисон:
  - Костенурка Фортила !
  Воинът в черна броня кимна:
  - Познавам я! Тя е мъдра и справедлива. И какво искаш да вземеш от момичето за това?
  Козите воини отговориха в унисон:
  - Девет удара с пръчки по боси пети, това е всичко!
  Воинът в черна броня потвърди:
  - Добре, не е фатално, но справедливостта ще бъде спазена!
  Еримиада попита капризно:
  - И вие ще позволите на момиче да удря с пръчки голата подметка на моя изящен, красив крак?
  Воинът се усмихна и предложи:
  - Може би трябва да ви позволя да се реванширате? Харесва ли Ви!
  Козите воини кимнаха в унисон:
  - Възможно е! Но само веднъж! И ако загуби, тогава ще има двадесет удара по босите й пети.
  Рицарят в черни доспехи кимна:
  - Толкова по-добре! Нека да!
  Горилите с кози глави изгърмяха:
  -Какво е по-малко от маково зърно и по-голямо от Вселената?
  Еримиада сви рамене и отговори:
  - Можеш ли да мислиш за това?
  Козите воини изреваха:
  - Няма време за мислене!
  Момичето се намръщи и отговори:
  - Сигурно самонадеяността на троловете. Нищожно е от маково зърно, а в същото време е по-напомпано от Вселената!
  Горилите с кози глави се изкискаха.
  - Не познахте! Сега си удряш петите с пръчка!
  Воин в черна броня попита:
  - Вие самият знаете ли отговора?
  Козите воини кимнаха:
  - Да! Това са законите на Вселената. Те могат да се поберат в контейнер, който е по-малък от маково семе и в същото време няма достатъчно място за тях във Вселената!
  Черният рицар кимна:
  - Страхотен! Затова пристъпете към задължението си.
  Козите воини се освободиха и се приближиха до Еримиада. Тя безуспешно се опита да помръдне.
  Момичето беше хванато за лактите и хвърлено по гръб. След това те извадиха специално устройство от раниците си.
  Те поставиха босите крака на елфа там и ги закрепиха здраво. След което една от козите счупи бамбуковата пръчка. И той го завъртя във въздуха. И тя подсвирна.
  Еримиад лежеше по гръб. Камъчета прободоха острите й плешки. Боси, загорели крака, притиснати плътно един към друг. И не можете да ги дръпнете.
  И тогава бамбуковата пръчка със свирене падна върху подметката на момичето с изящната извивка на боса й розова пета.
  Елфът почувства остра болка, която се разпространяваше от краката й към тила.
  Втората коза държеше устройството и в същото време броеше:
  - Веднъж!
  Отново ударът на пръчката падна върху босите пети на момичето.
  - Две!
  Еримиада изкрещя от болка. Колко жестоко и неприятно беше. А пръчката продължаваше да свири и да удря с всичка сила по голото, розово, изящно ходило на красавицата.
  Първо едното, после второто. Еримиада силно стенеше и крещеше колко болезнено и болезнено беше.
  Черният воин отбеляза:
  - Надявам се, че няма да я нараниш?
  Големият козел отговори уверено:
  - Имаме много опит в това!
  Друг рогат каза:
  - Като цяло елфите имат много силно и издръжливо тяло.
  Когато ударите спряха. Козите воини свалиха устройството фалака от босите крака на момичето и като се поклониха, си тръгнаха. Те обаче си тръгнаха, тропайки шумно.
  Еримиада спря да стене и се опита да стане. Но нейните сини, очукани крака изпитваха такава болка, че тя изпищя. И тя стана на четири крака като куче.
  Момичето промърмори:
  - Счупиха ми петите, как ще ходя сега?
  Черният воин отбеляза:
  - Опитайте го на пръстите си! Така ще е по-лесно!
  Еримиада внимателно се изправи на пръсти, но все още беше много болезнено. Момичето изхленчи:
  - О, много е болка да се качиш на петите,
  Никой на света не може да разбере...
  Аз съм момиче, не просто кучка,
  И повярвайте ми, мога да отвърна на удара!
  Черният воин отговори уверено:
  - Скоро ще се излекува, не се страхувайте! Междувременно вероятно искате да спасите своя елфически народ от смърт?
  Момичето беше изненадано:
  - Защо мислиш така?
  Рицарят в черно отговори:
  - Всеки, който върви по пътя с червени тухли, със сигурност ще се опита да спаси някого!
  Елфът кимна и потвърди:
  - Да, това е вярно! И какво можете да ми предложите?
  Черният воин отговорил:
  - Нищо специално. Вие сами не знаете какво търсите. Но аз знам!
  Еримиада се ухили и попита:
  - И какво знаеш?
  Черният рицар отговорил:
  - Търсите статуя на червен дракон. Трябва да защити хората ви от истинския седемглав дракон.
  Елфът отговори с въздишка:
  - Точно така, войни. Но можеш ли наистина да ми помогнеш?
  - Мога, ако се биете с мечове с вампир и успеете да го победите!
  Еримиада каза:
  - Вампирите са много силни. И е изключително трудно да им се устои. Може би можете да ми осигурите по-лесен противник?
  Блек кимна:
  - Да? Искате ли да се биете, например, с човек?
  Елфът кимна с усмивка:
  - Ще бъде голямо удоволствие!
  Рицарят предложил:
  - Ще отговаряш ли на гатанки?
  Момичето погледна ожулените си крака и отговори с въздишка:
  - Не бих искал! И така те го победиха доста добре. Може би ми предложи нещо различно?
  Черният рицар кимна:
  - Добре, ако е така... Изпей нещо тогава!
  Еримиада кимна и изчурулика:
  - Възможно е!
  Елфът прочисти гърлото си и запя:
  Имам най-острия меч в ръцете си,
  Режа глави, лесно, на едро...
  Мога да отрежа всеки, повярвай ми,
  Не познавайки нито срам, нито страх!
  
  Ужасна новина в жестока война,
  Момичето, което съм обичал завинаги!
  Хвърлен в устата на чудовището Сатана,
  Къде е, Господи, правдата и милостта?!
  
  Елфската девойка отиде боса,
  Крака тропаха по прашните пътеки!
  В края на краищата, за греховете, които извираха,
  Тя имаше шанс да марширува зад граница!
  
  В началото на пролетта тръгнах на път,
  Краката ми са толкова посинели от студ!
  Не можеш да отхапеш парченце месо,
  Те просто кимат в сланата на смърчовите дървета!
  
  Така че по път, пълен с камъни,
  Краката на момичето кървяха!
  И злодеят минава покрай Елфия,
  Страната на града на царете на Йерусалим!
  
  Планина Фавказ , хребети, покрити със сняг,
  Остри камъни бодат подметките!
  Но ти се храни със силата на земята,
  Избор на труден хадж в Божия град!
  
  Лято, пустиня, сърдито слънце,
  Като краката на момиче в тиган!
  Свещеният град не е далеч,
  Всеки носи безкраен товар!
  
  Там на гроба на Бог- Фрист ,
  Девата преклони колене в молитва!
  Къде, велики, е мярката за греха,
  Откъде черпя сила в правдата?
  
  Бог й каза, сбърчвайки чело,
  Само молитвата не може да промени този свят!
  Елфия е предназначена да управлява векове,
  Служете й вярно, без да искате пари!
  
  Девата кимна: Вярвам, Фрист,
  Вие избрахте Елф за спасител на света!
  Ще разпространя истината за това на всички,
  Посланието на Фиезус, богът-идол!
  
  Пътят обратно беше лесен и бърз,
  Босите крака станаха силни!
  Бог протегна ръката Си с благодат,
  Мускули и воля, сякаш от стомана!
  
  И ти се присъедини към армията,
  Станах пилот, летях Trollwaffe !
  Там тя показа височината на красотата,
  Разрушителят на тролове се взриви на мина!
  
  Воин, смел, смел боец,
  Предан на партията - на каузата на Съветите!
  Вярвам в победния край над изметта,
  Ще подкарам демоничната глутница до стената, до отговора!
  
  Добре защо, изтребителят беше свален,
  Нямахте време да освободите презрамките!
  И щитът се оказа дефектен,
  И злото тролско копеле се побратими с бавачката!
  
  Войната стана неравна и жестока,
  Въпреки че съм момиче, аз рева и плача горчиво!
  Сякаш в беда можем да се гмурнем до дъното,
  Все пак късметът изчезна от Отечеството!
  
  Моят вик към Бог: Всемогъщи, за какво?
  Ти ме раздели с любимия ми приятел!
  Дори в студа не нося палто,
  И тя победи за трима противници!
  
  Тя не го ли заслужава?
  Посрещни ме с цветя за победа!
  Печете щедри пайове за празника,
  И ще дойда на парада с надежда!
  
  Суровият Господ отговори мрачно:
  Кой е щастлив в света, кой се справя добре?
  Плътта ще страда и ще стене от болка,
  В крайна сметка общността на елфите е подла и грешна!
  
  Е, тогава, когато дойда в слава,
  Ще хвърля в геената онези, които не са достойни за живот !
  Ще възкреся и мъжа на мечтите си,
  Тогава най-добрият няма да иска дял!
  Докато пееха, дузина красиви, небесни ангели се появиха в небето. Те пляскаха с ръце с голям ентусиазъм, потвърждавайки, че много харесват пеенето на красавицата.
  Черният воин кимна одобрително с глава и изрева:
  - Страхотно, имате отлични гласови способности! Въпреки това, за да получите фигурката на червения дракон, трябва да сте отлични и с меч.
  Еримиада се поклони и трепвайки, каза:
  - С толкова подплатени крака е практически невъзможно да се бие, дори и с толкова незначителен противник като човек!
  Рицарят в черни доспехи размаха меча си, искрящ в звездите. И зеленикава вълна, като отражение на трева, премина от него. И тонизираните, изсечени, изящни крака на момичето отново станаха цели.
  Елфът се поклони, тропна с бос крак с голяма увереност и каза:
  - Сега, дайте ми човек тук! Ще го разбия на кърваво месо, макар и юнаци високи да са!
  Блек потвърди:
  - Ще имате противника, от който се нуждаете!
  И той направи осмица с меча си. Едно момче внезапно се появи пред момичето от семейството на елфите. Носеше само бански гащета, дете на единадесет-дванадесет години. Слаб, загорял, но жилав. Лопатките му бяха остри, ребрата му се виждаха под загорялата му кожа, а гърбът и страните му бяха напълно изпъстрени с вече зараснали белези от мигли и бичове.
  Въпреки че беше просто момче с бебешко лице, но изглеждаше гордо. Русата коса на роба, шоколадова с тен, изглеждаше грижливо подстригана, а брадичката му придаваше смело изражение на лицето му.
  Еримиада измърмори объркано:
  - Няма да се карам с детето. Освен това ми се струва, че това е момче-роб.
  Черният воин потвърди:
  - Да, това е едно робско момче, което босо и само по бански е работило в кариерите, трудейки се повече от две трети от деня, вършейки най-трудната работа. Но от друга страна, той е роден принц. И той падна в робство, което го укрепи, но не го сломи.
  Момчето роб ядно тропна с бос крак, смачквайки камъче с мазолетата си пета, и извика:
  - Готов съм да се бия с вас, благородна госпожо! Дано имаш добро семейство, защото да се биеш с простолюдие за мен е гад!
  Черният воин кимна:
  - Имате залог, от едната страна ще има фигурка на червен дракон, а от другата, вашето момче за свобода!
  Младият воин разтърси своя не много дълъг, но остър меч и каза:
  За отечеството и свободата докрай,
  Кара сърцата да бият в унисон!
  . ГЛАВА Љ 2.
  
  Виконтесата отговори уверено:
  - Това ще бъде неравна битка!
  И тя замахна със своя много по-дълъг и по-тежък меч. И двамата воини се събраха в движение. Общото между тях беше, че бяха боси. Но краката на момчето, макар и малки, вече са кератинизирани от непрекъснатото ходене с боси подметки по острите камъни на кариерите. А момичето елф, напротив, има по-деликатни, розови подметки с изящна извивка на голата пета.
  Мечовете се сблъскаха и прехвърчаха искри. Виконтесата, разбира се, като благороден човек, се занимаваше с фехтовка. Дори в космическата ера това може да не се е смятало за основен приоритет. Беше висока, едра и мускулеста за елф и се надяваше, че може лесно и просто да победи някое полуголо, кльощаво момче от каменоломните.
  Но попаднах на едно упорито и сръчно момче, което научи уроци по фехтовка в ранна детска възраст и не ги забрави в мините, чупейки камъни с лост и бутайки колички.
  Първоначално Еримиада съжали детето и не го нападна твърде решително. Всъщност толкова мъничко нещо и явно му е било трудно в кариерите. Вижте как се виждат ребрата, а по кожата има ожулвания и синини.
  Момчето обаче побързало и одраскало с меча си момичето по коляното. Потече кръв.
  В отговор Еримиада удари момчето, като извика:
  - Малка въшка!
  Въпреки че робът парира, той беше повален. Но веднага скочи. И той нападна елфа като имп. И в тънките му, но силни и пъргави ръце мечът проблесна като крила на комар.
  И така бързото и слабо момче отново одраска Еримиада.
  Момичето, получило рана на крака си, изчурулика:
  Момичетата никога няма да се откажат
  И знаете ли, тяхната победа ще бъде славна...
  Момчето няма да надделее, Сатана,
  Който явно отдавна не е обядвал!
  Момчето отговори, като продължи да напада. Беше бърз като скакалец. И мечът му е много бърз. Изглежда по-малък, но лек. Самото момче, въпреки че носеше тежки камъни и удряше с чук, поради оскъдната храна в кариерата, не успя да наддаде на тегло и остана много жилав и подвижен.
  Еримиад не можеше да влезе в слабото му, пъргаво тяло с изпъкнали мускули. Тя се опита няколко пъти да инвестира, но не се получи.
  Момичето виконтеса започна да се поти. Загорялото й силно тяло в бикини беше покрито с пот и изглеждаше като полиран бронз. И дишането ми стана по-тежко.
  Тук Еримиада удари с всичка сила, но момчето ловко скочи и дори за момент застана на острието с боси крака. И удари Еримиада в гърдите. И кръвта на елфа потече по-интензивно. Момичето изкрещя от болка. И тя отново се опита да атакува.
  Но е трудно да се улучи, когато целта е малка и под вас, а в същото време подвижна.
  Робът, докато се биеше, също започна да се покрива с малки капки пот и започна да блести. В същото време той пееше:
  Спартак е велик храбър боец,
  Той вдигна врагове срещу злото иго...
  Но въстанието приключи,
  Свободата продължи само частица от мига!
  
  Но едно момче от други времена сега,
  Реших да се боря за правилната кауза...
  Изглежда малък и не изглежда силен,
  Но той умее да се бие много хитро!
  Рицарят в черни доспехи кимна:
  - Да, този принц не е толкова прост! Кариерите само го калиха, но изобщо не го пречупиха. И ако искате да го победите, тогава трябва да опитате.
  Момчето роб извика:
  - Или печеля, или умирам! Без свобода не си струва да се живее!
  Еримиада изсъска:
  - И аз се боря за бъдещето на моята нация.
  И момичето отново замахна и се опита да удари младия си двойник.
  Ударът й обаче беше неуспешен. Освен това пъргавото дяволче взело и намушкало в стомаха момиченцето от семейството на елфите и оставило още една кървава дупка.
  Еримиада стана по-внимателна. Наистина, колко унизително е да се биеш с човешко дете. И пак губят. Все още никога не го е удряла.
  Много пъргав бос, жилав роб. И скача като скакалец.
  Емира изпя:
  Скакалецът седеше в тревата,
  Скакалецът седеше в тревата,
  Точно като краставица
  Той беше зелен!
  Но тогава елфът дойде,
  Което победи всички...
  Направи го богат
  И тя изяде ковача!
  Това го направи по-смешно, но не увеличи силата. От време на време момчето нанасяше плитки, но многобройни и чувствителни рани на елфа. От загубата на кръв Еримиад започна да отслабва и да се забавя.
  А съперничката й беше дори твърде издръжлива. Всъщност, шестнадесет до седемнадесет часа работа на ден, всеки, който поискате, или ще бъде убит, или закоравял. А тялото на момчето беше изключително силно и можеше да издържи всяко натоварване.
  В същото време носенето на тежки камъни дни наред не укрепваше мускулите, а напротив, правеше ги по-силни и по-пъргави.
  И така, момчето-принц я удари с меч под коляното, а Еримиада се преви и вече беше изкривена, така че вече не можеше да се обърне както трябва.
  А робът настоя, тананикайки весело и весело, и отново инжектира момичето в стомаха. И този път много по-дълбоко.
  Еримиада започна да се задушава. Тя дръпна крака си, но върхът на меча удари момичето право в голата й пета и я прониза осезаемо. И това не само боли, но и затруднява стоенето.
  Елфът падна на една страна и изгука:
  - Няма да се предам на враговете на Сатаната - палачите,
  Ще покажа кураж под мъчения...
  Въпреки че огънят гори и камшикът удря раменете ти,
  Обичам моя елф с пламенна страст!
  Робът се ухили и в отговор бутна момичето в носа с боса си пета. И той го даде силно, счупвайки дихателния апарат, и запя:
  - Свободата е рай,
  В оковите няма радост...
  Борете се и дерзайте
  Отхвърлете дребния страх!
  И момчето удари още по-силно с меча, толкова много, че изби меча от отслабналите ръце на Еримиада. Момичето протегна ръка да го вдигне. Но върхът на острието веднага я прониза между лопатките. И кръвта отново излезе.
  Момичето падна и сграбчи меча за дръжката. Но тя беше ударена от острие, което полуголото момче премести точно през ръката й, прерязвайки вената. Мечът падна и Еримиада беше обезоръжена.
  Робът извика от радост и удари елфа с дръжката в слепоочието. Тя дръпна босите си, много изстрадали крака и изпадна в дълбок нокаут.
  Принцът постави босия си крак, който не беше виждал обувки от няколко години, върху надигнатите гърди на момичетата.
  И като нададе победоносен вик, каза:
  - Да живее светлината и свободата!
  И тогава той се обърна към черния воин:
  - Да я довърша?
  Рицарят в черни доспехи отговори уверено:
  - Не! Вече я победихте! Сега сте свободни и сте свалили веригите на робството!
  Момчето, вече бивш роб, попитало:
  - А сега мога ли да бъда възстановен в предишния си ранг на княз?
  Воинът в черна броня отговори решително:
  - Не! Вашата страна е завладяна. Но ти се доказа като отличен боец. Ще се присъедините към армията и ще станете разузнавач там. Ще командваш отряд от момчета като теб. И това ще бъде вашата награда за победата над виконтеса.
  Младият принц се поклони и каза с усмивка:
  - Благодаря ти! Няма да се върна в тези вонящи кариери.
  Рицарят в черни доспехи размаха меча си и момчето победител изчезна.
  Еримиада едва отвори очи. Болеше я главата. Тя се изправи и, заеквайки, попита:
  - Какво стана с мен?!
  Черният воин отговори с тъга в гласа:
  - Ти загуби! Момчето победи и получи свобода.
  Елфът каза с въздишка:
  - И какво сега, хората ми ще умрат ли?
  Рицарят в черни доспехи отговори уверено:
  - Разбира се, че не! Ако не друго, имате шанс да получите нова битка. Само че този път ще трябва да се биете с този, който сте отхвърлили първия път. Не с човек, а с вампир!
  Еримиада отговори с въздишка:
  - Бих се съгласил с вампира. Но целият съм ранен и нямам сили. Има ли някакъв начин да излекувам раните си, за да съм готов да се бия?
  Рицарят в черни доспехи каза:
  - Има само един начин. Трябва да отгатнете гатанката. Отговорете правилно и всичките ви рани ще бъдат излекувани веднага.
  Елфът помоли:
  - Гатанките ви са толкова сложни, че е просто невъзможно да им се отговори. Може би има друг начин? Е, ако искаш, ще ти пея!
  Воинът в черно отговори:
  - Разбира се, все пак ще ми пееш! Но за да бъдат излекувани раните ти, трябва да се отговори на моя въпрос. Трябва да платите за всичко!
  Ангелите, които прелетяха над главата на рицаря, незабавно потвърдиха, звънейки в унисон с малките си гласчета:
  - За всичко трябва да се плати!
  Рицарят в черни доспехи отбеляза:
  - Но аз ще бъда милостив към вас и ще ви оставя да помислите върху въпроса. А ти си умно момиче и вярвам, че със сигурност ще познаеш кой ще е верният отговор.
  Еримиада отбеляза:
  - Невъзможно е да знаеш всичко на света!
  Воинът с блестящия меч кимна:
  - Правилно! Но можете логично да изчислите всеки отговор на всеки въпрос.
  Елфът отговори с въздишка:
  - Добре тогава. Готов съм.
  Рицарят в черни доспехи каза:
  - Което идва, без да идва, и си отива, без да си тръгва!
  Еримиада подсвирна и окръгли сапфирените си очи:
  - Еха! Уау въпрос.
  Воинът в черно кимна:
  - Мисля! Опитайте се да разберете логично!
  Виконтесата напрегна чело и започна да разсъждава на глас;
  Може би са пари? Те наистина идват, но винаги са малко, така че може да се каже, че идват, без да идват в толкова количества, колкото трябва. От друга страна си тръгват, все едно не си отиват, все едно ги няма.
  Еримиада докосна наранената си пета с показалеца си и продължи разсъжденията си;
  Или може би това са проблеми. Уж идват, но винаги са били такива, затова идват без да идват. И изглежда, че проблемите са изчезнали, но всъщност те все още остават.
  Еримиада отново се почеса по тила и продължи разсъжденията си по зададената тема.
  Например, може би това е животът. Казват, че животът е дошъл, но го е имало и преди. От друга страна, животът, казват, го няма. Но тя остана в същото време, включително душата, която е безсмъртна.
  Да, има много повече опции, които могат да бъдат предложени. Очите ми се отварят широко от различните възможни отговори. Тук й дадоха време. Но всъщност колкото повече мислите, толкова по-объркани ставате и възникват различни възможни отговори. И времето не помага...
  Тогава на Еримиада просветна и тя каза:
  - Готов съм да дам отговор!
  Воинът в черно кимна с глава, блестяща като абанос:
  - Ами говори!
  Еримиада заяви решително:
  - Времето идва без да идва! Казват, че времето е дошло, но то вече се е случило! И той също си тръгва, без да си тръгва. Казват, че времето е минало, но то все още остава!
  Рицарят в черни доспехи се засмя и отговори:
  - Е, отговорът като цяло е правилен и може да се брои! Въпреки че стандартният отговор е спомени! Но и времето е напълно възможен вариант.
  Облеченият в черно воин направи осмица с лъскавия си меч. И след няколко секунди всички рани и щети на Erymyad изчезнаха без следа, сякаш никога не са съществували.
  Момичето елф се усмихна и каза:
  - Благодаря ти! Сега мога ли да използвам втория си шанс?
  Рицарят в черни доспехи отговори с гръмовен глас:
  - Мога! Но този път ще трябва да се биете с вампир. Готови ли сте за такъв тест?
  Еримиада отговори решително:
  - Ако нямам избор, тогава да! Готов!
  Воинът се канеше да вдигне меча си, но тогава ангелите, пърхащи над черния му шлем, извикаха в един глас:
  - Нека ни пее! Тя има толкова прекрасен глас!
  Рицарят в черни доспехи кимна:
  - Пей, красавице! Свитата ми го изисква!
  Еримиада кимна неохотно и отбеляза:
  - Да, не съм в гласа!
  Ангелите изкрещяха със смях:
  - Няма нужда! Прекрасен си! Хайде, не се срамувай!
  Елфът си пое дълбоко въздух и запя с наслада;
  Слава на страната, която цъфти горе,
  Слава на великия, свещен елф...
  Не, няма да има тишина във вечността -
  Звездите на полето са обсипани с перли!
  
  Великият Всемогъщ Сварог е с нас,
  Син на Всемогъщото страховито семейство...
  За да може този войн да помогне в битка,
  Трябва да прославим елфите със светлината на Бог!
  
  Момичетата нямат съмнения, повярвайте ми,
  Момичетата яростно нападат ордата...
  Ще бъде разкъсан на парчета, бесен звяр,
  И врагът ще получи удар в носа си!
  
  Не, не се опитвай да пречупиш елфите,
  Врагът няма да ни постави на колене...
  Ще те победим, зъл крадец,
  Прадядо Елин е с нас !
  
  Не, никога, никога не се предавай на врагове,
  Боси момичета се биеха под елфа ...
  Няма да покажем слабост и срам,
  Да се справим с големия Сатана!
  
  Бог ни позволи да завършим нашите битки,
  И да прогонят ордите на Вермахта...
  За да не останат с нули,
  За да не е тихо на гробищата!
  
  Дайте свобода на момичетата, бойци,
  Значи това ще се уреди за оркишистите...
  Бащите ни ще се гордеят с нас,
  Противникът няма да ни издои като крави!
  
  Вярно е, че пролетта ще дойде скоро,
  Ще позлатят класовете на нивите...
  Вярвам, че нашата мечта ще се сбъдне,
  Ако трябва да се бориш за истината!
  
  Боже, това означава, че всички хора са любов,
  Верен, силен, вечен в радостта...
  Въпреки че се пролива жестока кръв,
  Момичето често е небрежно!
  
  Ние смазваме врага в битка,
  Правейки нещо толкова ефирно...
  Въпреки че буря бушува над световете,
  И идва задушно затъмнение!
  
  Не, хората ще стоят до гробовете си,
  И няма да отстъпят нито малко на еркшистите ...
  Вие, момчета, запишете го в бележника си,
  И наточете всичките си мечове за битка!
  
  Да, вярно е, че ще има зора без ръбове,
  Повярвайте ми, всеки ще има радост...
  Отваряме друга, повярвайте ми, светлина -
  Във въздуха ръката на момичето се протяга!
  
  Ние можем , можем да направим това, повярвай ми,
  Нещо, за което дори не смеем да мечтаем...
  Виждаме ясно най-ярката цел,
  Не, не говорете глупости, бойци!
  
  Е, да летим на шега до Марс,
  Да отворим полета там, да ги преброим, рубини...
  И ще заредим природозащитниците право в очите,
  Орди от херувими витаят над нас!
  
  Да, съветската страна е известна,
  Какво даде комунизмът на народите...
  Тя ни е дадена по рождение завинаги -
  За Родината, за щастието, за свободата!
  
  В Елфия всеки войн е от яслата,
  Бебето посяга към пистолета...
  Затова трепериш, злодей,
  Търсим отговорност на чудовището!
  
  Да, нашето ще бъде приятелско семейство,
  Какво ще изгради елфинизмът във Вселената...
  Ще станем, знаете ли, истински приятели,
  И нашият бизнес ще бъде създаване!
  
  В крайна сметка елфинизмът е завинаги даден по рождение,
  За да са щастливи възрастни и деца...
  Момчето също чете срички,
  Но пламъкът на демиурга свети в очите!
  
  Да, завинаги ще има радост за хората,
  Че те се борят заедно за делата на Сварог...
  Скоро ще видим бреговете на Фолги,
  И ние ще сме на почетното място на Бога!
  
  Да, елфът не може да бъде счупен от враговете на Отечеството,
  Ще бъде по-здрав дори от стомана...
  Елфия, ти си скъпа майка на децата,
  И нашият баща, повярвайте ми, е мъдрият Фталин !
  
  За Отечеството прегради няма, повярвайте ми,
  Върви напред без да спира...
  Кралят на ада скоро ще получи мат,
  Поне има татуировки в ръцете си!
  
  Ще дадем сърцата си за нашата родина,
  Нека изкачим всички планини, повярвайте ми, по-високи...
  Ние, момичетата, имаме много сила,
  Понякога дори отвява покрива!
  
  Момчето даде и абонамент за Elf,
  Той каза, че ще се бие яростно...
  В очите му има искрящ метал,
  А РПГ-то е скрито плътно в раницата!
  
  Така че нека не се правим на глупак,
  Още по-добре, нека всички да стоим заедно като стена...
  Взел изпити, само пет,
  Нека Авел управлява, а не злият Каин!
  
  Накратко, ще има щастие за хората,
  И властта на Сварог над свещения свят...
  Игриво разбийте оркшистите,
  Нека Лада бъде щастие и идол!
  Момичето елф свърши да пее с голям ентусиазъм. А тя се поклони, тропна с бос крак и каза:
  - Милост!
  Рицарят в черни доспехи потвърди:
  - Това е достойна песен! Сгрява сърцето и душата. Затова ще ви дам съвет: направете осмица с краката си и ще получите повече сила. И можете да се справите дори с такова чудовище като вампир!
  Еримиада се поклони и отговори:
  - Светът трябва да ни уважава и да се страхува от нас.
  Подвизите на войниците са безброй...
  Елфите винаги са умеели да се бият.
  Ще унищожим орките до основи!
  Воин в черна броня направи кръг с меча си и се чу музика, подобна на игра на ледени висулки.
  И в небето се появи силует. Беше красив, но блед млад мъж с цилиндър и кожен костюм. Ръцете му бяха в кожени черни ръкавици, а ботушите му, напротив, бяха червени. И той държеше меч. От устата на младия мъж стърчаха зъби.
  Еримиада възкликна, оголвайки зъби:
  - Това е вампир! Изглежда доста сладко.
  Младият мъж поклати глава, намести цилиндъра си и се стовари здраво на земята.
  Той се поклони на момичето и отбеляза:
  - Тя е почти гола и боса, като робиня!
  Черният воин отговорил:
  - Това е виконтеса от много знатно семейство. И тя иска да получи статуята на червения дракон, за да спаси народа си от смърт.
  Момчето вампир отговорило:
  - Във всеки случай трябва да я победя! Ще се опитам да я запазя жива, ако е възможно!
  Еримиада отговори с усмивка:
  - И аз не искам да те убивам! Но ако трябва, ще се боря с всички сили!
  Черният воин кимна:
  - Ще се биете с мечове. Оръжията са равни и всичко е честно.
  Вампирът се поклони и отговори:
  "За мен е голяма чест да кръстосвам шпаги с такова момиче!"
  Еримиада намигна и изчурулика:
  - Ще влезем смело в битка,
  За каузата на елфите...
  Ще победим всички орки,
  Бийте се, не се унасяйте!
  Момичето и момчето взеха в ръцете си лъскави, искрящи мечове и се приготвиха за бой. Настроението им беше за пълно унищожение.
  Прозвуча сигнал. Вампирският младеж се втурна с дива ярост към Еримиада. Тя го посрещна с удар на меча си, парирайки атаката. Момичето се почувства много по-уверено и отново отблъсна опита с варел.
  Тогава Еримиада премести противника си между краката си с бос крак. Вампирът успя да блокира удара, но все още беше разтърсен.
  Елфът изчурулика:
  - Врагът все още не знае нашата сила,
  Не са използвали цялата си сила...
  Нападат се бебета и жени
  Все едно, вампире, ще те убия!
  В отговор младият мъж се повдигна леко от повърхността и се опита да се приближи до Еримиад като щурмовик.
  И момичето го взе и намушка врага с върха на меча си право в стомаха. Получиха болезнена инжекция и потече кръв. Елфът извърши маневра с пеперуда и закачи ботуша на вампира, след което тя изчурулика:
  Ще смажа врага с един удар,
  Аз, елф, съм смел с добра причина!
  Междувременно битката продължи. Вампирът се опита да излети нагоре, но Еримиада скочи и продължи да го хваща. И капчици алена кръв се разпръснаха.
  Младият кръвопиец отбеляза:
  - Много си научил! Но тя не можа да се справи с момчето!
  Елфът отбеляза, оголвайки зъби в усмивка:
  - Трябва да се започне отнякъде! Всички научихме малко и не греши, ти си вампир за Бога!
  Вампирът изведнъж ускори, но мечът му не уцели целта и Еримиада удари кръвопийца по китката. Отново рубинени пръски и стонове.
  Вампир отбеляза:
  - Дяволче!
  Елфът възрази:
  - Служа на силите на доброто!
  Младият кръвопиец отбеляза:
  - Каква е разликата между доброто и злото?! Дори боговете на светлината убиват и не щадят враговете си!
  Еримиада сви рамене и изчурулика:
  Венчелистчето на цветето е крехко,
  Ако е откъснато отдавна...
  Въпреки че светът наоколо е жесток,
  Искам да правя добро!
  Вампирът отново се опита да ускори и бързо нападна момичето. Той направи маневра с вилата, но неочаквано острието на момичето елф прониза гърлото му. Пръсна струя кръв. Вампирът отскочи назад, отърси червените капчици и отбеляза:
  - Наистина, дяволицата!
  Еримиада скочи с всички сили и се хвърли в удара. Голият й кръгъл ток удари вампира право в брадичката. Той рухна и разпери ръце в различни посоки. Няколко счупени зъба излетяха от устата на кръвопийца.
  Еримиада постави бос крак на гърдите му, вдигна ръце и възкликна:
  - Победа!
  Черният воин я попитал:
  - Ще го довършиш ли?
  Еримиада заяви решително:
  - Не!
  Рицарят в черни доспехи кимна:
  - Фигурката на червения дракон е твоя!
  И той направи триъгълник с искрящ меч. Веднага във въздуха проблесна и се появи изображение на пъстър, мощен дракон. Което долетя до Еримиад. Момичето неволно се сви.
  Тогава имаше малка светкавица и драконът се превърна в малка фигурка, която сама се понесе в ръцете на момичето елф. Тя го взе и запя:
  - Елфи, елфи, елфи,
  Младостта ни ще бъде вечна...
  Елфи, елфи, елфи,
  Ще бъдем във вечно щастие!
  
  ПЕТОТО ПЪТУВАНЕ НА ГЪЛИВЕР
  АНОТАЦИЯ
  Известният пътешественик Гъливер, начело на голям кораб, отново тръгва на пътешествие. Той попада в буря и корабът му е изхвърлен на брега. И опитният Гъливер се натъква на такъв странен свят, тогава всички предишни приключения на легендарния моряк бледнеят на неговия фон.
  . ГЛАВА Љ1
  Гъливер вече не беше млад. Въпреки това отново тръгнах на друго пътешествие. Всъщност неговите описания на приключенията не се приемат като нищо повече от фантазии и приказки.
  И годините минават, а главата посивява и в нея се появява доста плешивост. Когато си над петдесет, по стандартите на осемнадесети век това е много. Въпреки това Гъливер реши отново да тръгне на път. Нещо повече, гадателката му предсказала, че този път ще намери щастието си и повече няма да иска да се връща.
  Голям галеон разду платната си и отплава към Тихия океан. Гъливер вече е доста богат и тънката вълна от малки овце, взета от Липутия, му донесе специални доходи . Но всички измряха. И се появи идеята да посетим този остров отново.
  Вече минаха повече от тридесет години. И лилипутите живеят по-малко от хората. Така че всички, които са познавали Гъливер, вече са изчезнали.
  Защо не си изкарвате прехраната там, като грабвате плячка? Лилипутите нямат нито оръдия, нито пушки, а стрелите им не са нищо против гигантите. А в самата Лилипутия можете да заснемете много ценни неща.
  Малките животни сами по себе си могат да генерират огромен доход и могат да бъдат продадени на огромна цена.
  Превземането на гигантите е твърде рисковано. Не всеки би взел животно, дванадесет пъти по-голямо от човек, дори и пистолет. Освен това те имат крал, който има мощна армия. Вярно е, че гигантите все още нямат барут.
  Във всеки случай Гъливер искаше да посети първата си страна, където имаше две сили на малки хора. Може би там щеше да намери нещо, което да го направи приказно богат.
  След като се запозна с Yahoo и света на интелигентните коне, Гъливер стана по-жесток и циничен. Годините минават и вие трябва да забогатеете. Колко още живот му остава не е известно. И хората ви се смеят, а различни вестници дават вулгарни намеци, че Гъливер не е просто мечтател, но и луд. И още повече, да се дадат доказателства, че държавите, които посочи, съществуват, това беше мотивацията.
  приблизително къде се намират Лилипутия и остров Блефуску . И неговият кораб вече е стигнал дотук.
  Но къде точно? Островите са малки и се опитват да ги намерят сляпо, използвайки примитивна навигация от началото на осемнадесети век.
  И тогава корабът пое управлението и попадна в буря...
  Той беше подхвърлян седем дни и нощи, подхвърлян от вълните. За щастие, дизайнът на големия и мощен кораб с оръдия се оказа много издръжлив. И не се разпадна.
  И тогава внезапно се надигна вълна и изхвърли английския галеон на пустия бряг. Изтощени от продължителната борба с бурята и дивите стихии, екипажът от повече от двеста моряци и самият Гъливер заспаха дълбоко.
  Те не мислеха как да си починат или да се възстановят.
  Гъливер имаше непрекъснати кошмари. И когато се събуди, кошмарът продължи в реалността. Първо, той се оказа вързан, а до него стояха момчета, които изглеждаха на около дванадесет или тринадесет години. Те бяха нарисувани с бои, пера на главите като индианци, боси крака, полуголи торсове. Тук обаче е доста горещо и това е разбираемо.
  Гъливер се огледа. И видях наблизо няколко вързани моряци. Само те също са се променили. Те станаха по-малки, брадите и стърнищата изчезнаха, а дрехите увиснаха като торби.
  Гъливер се погледна. И бях изненадан. Тялото му стана по-малко, коремът му изчезна, тъпата болка в гърба също. И костюмът провисна като кърпа. И ботушите изведнъж се оказаха безплатни. И той се дръпна и въжетата леко увиснаха.
  Едно момче, което приличаше на индианец, покрито с татуировки, извика:
  - Стават като нас! Хайде, опъвай въжетата!
  Моряците всъщност вече имаха детски лица и намаляваха по размер пред очите ни.
  Момчета с пера и боя се втурнаха да издърпват въжетата. Гъливер почувства, че продължава да намалява. И в същото време тялото се чувства леко и заредено с енергия. И зъбите спряха да те болят и въобще все едно си се родил отново.
  Междувременно още местни воини се качиха на кораба. Вече бяха в по-спретнати униформи, с брони и мечове. На краката му има сандали и няколко момичета с тях. Но те също изглеждаха като деца, около дванадесет, максимум тринадесет години. Момичетата носели обеци и бижута.
  Един от тях с руса коса се засмя и отбеляза:
  - Жалко! Не можах да ги видя като възрастни! Сега те са същите малки като нас!
  Татуираното момче отбеляза:
  - Тук има повече от двеста! Трябва да бъдат изпратени в кариерите като роби!
  Момичето възрази:
  - Не! Просто ще ги продадем! Някои нямат късмета да отидат в мините, а останалите са новите собственици!
  Едно момче в броня и златен шлем попита строго:
  -Кой е вашият шеф? Казвам ти! И не се правете, че не знаете нашия език! Всеки, който се присъедини към нашата империя, веднага започва да разбира нашия език, а ние от своя страна го разбираме!
  Един от моряците, които станаха момче, промърмори:
  - Това е капитан Гъливер! Няма да го познаете веднага в тялото на момче!
  Воинът със златния шлем нареди:
  - Издърпайте ги. Когато най-накрая станат като нас, тогава може би ще бъдат отприщени. В същото време те ще се подготвят за прехода.
  Момчетата воини качиха Гъливер и другите момчета на раменете си, държейки ги двама по двама, и ги изнесоха навън.
  Гъливер си помисли, че това може да са глупости. Но тогава се сетих за лилипутите. Бяха по-дребни на ръст. Само предимно възрастни, не деца. Може би не трябва да се учудва?
  Той посети различни светове и видя невероятни страни. Тогава защо детският свят да не е сред тях? Това беше единственото, което му липсваше за колекцията му от усещания.
  Гъливер видя, че брегът вече не е пуст. Там имаше много войници в броня. Имаше момчета с пера и лъкове в индиански стил и бойци в леки метални доспехи. И момичетата с лъкове също, между другото, бяха боси, с изключение на командирите, които имаха скъпоценни бижута и сандали, покрити с перли.
  Момичетата стрелци стояха в редица. Друг ранг имаше в ръцете си по-мощни арбалети, които изстрелваха смъртоносни стрелби. От дясната страна имаше катапулти. Близо до тях има и момчета и момичета. Главният воин със златен шлем заповяда:
  - Вземете дрехите на затворниците! Сега те са роби и трябва да бъдат облечени според ранга си.
  Дрехите вече не ставаха и едва се държаха. Затворниците, които бяха станали момчета, бяха развързани и всички вече доста миризливи парцали бяха хвърлени на куп заедно с обувките им. След това го изляха със смес от масло и сяра и го запалиха.
  Сега моряците бяха момчета на не повече от тринадесет години, а през осемнадесети век, преди ускорението, децата на тази възраст изглеждаха като десетгодишните през двадесет и първи век. Да, значително са намалели.
  И сега бяха голи, някои плахо прикриха срама си с ръце.
  Момичетата стрелци с лък и арбалет бяха държани на прицела.
  Момчето със златния шлем заповяда:
  - Ами нека ги измият в морето! След това ще им дадем робски дрехи, за да поддържат външен вид.
  И заловените момчета бяха закарани в морето. Водата беше топла, нагрята от тропическото слънце. Тук имаше добър климат. Виждаха се палми и кокосови орехи.
  Поне няма да замръзнеш.
  Гъливер беше едновременно засрамен и в същото време щастлив. След като изхвърли повече от четиридесет години, сега той стана напълно здрав, енергичен и весел. И настроението стана весело, въпреки че го очакваха робство и унижение, както и вероятно тежка работа в кариерите. Гъливер не знаеше какво е това по трудния начин, но чуваше истории за това колко не е страхотно! Но колко млад и здрав е сега.
  Пясъкът беше горещ и изгаряше босите детски подметки. Те все още не са имали време да станат груби и покрити с мазоли, както се случва, когато ходите дълго време без обувки. Трябва да се отбележи, че във Великобритания ходенето бос се е считало за признак на голяма бедност и дори децата да показват боси пети, това е само в жегата и то обикновено сред бедните. И така те се опитаха да обуят обувките си, въпреки цялото удоволствие от усещането на повърхността на земята, с детски, чувствителни подметки.
  Но в същото време без обувки е малко болезнено . Пясъкът гори горещо под тропическото слънце по обяд. Местните момчета и момичета очевидно имат много здрави и здрави подметки.
  Между другото, помисли си Гъливер - на колко години са? Ами ако всички тук са безсмъртни? И не като един от световете, където Гъливер посети, и въпреки че хората не умираха, те все пак остаряха, а безсмъртието беше младо, радостно и енергично!
  Да си дете е страхотно по свой начин! И може би ще живеете така повече от едно хилядолетие.
  Вярно, тогава Гъливер се натъжи. Ами ако трябваше да работи стотици години като голо, босо робско момче в каменоломните? И това носи много малко радост.
  Тези момчета са като ад. Например един свещеник изрази мнение, че вечният пламък е метафора, а грешниците работят като роби във вечен тежък труд!
  Друго нещо, което изненада Гъливер, беше, че момчетата воини сложиха всичките си оръжия на отделна купчина и поставиха пистолети и мускети в железни кутии.
  Гъливер смяташе, че това не е много умно. Тъй като огнестрелните оръжия не са нещо лошо. Освен това някои оръжия, произведени в Англия, по това време най-напредналата страна в света, стрелят доста точно. И тук има лъкове и арбалети, сякаш в ранното средновековие. А във Великобритания индустриалната революция вече предстои. И скоро Англия ще стане толкова силна, че дори гигантите ще могат да се сблъскат. Въпреки че това може да е колосален риск.
  Голи момчета-роби се плискаха в морската вода. И това беше страхотно по свой начин. Гъливер и няколко бивши моряци внезапно започнаха да се пръскат един около друг. Обляха се в облак от пръски и се смееха весело, изплезейки език.
  Изглежда, че те са били възрастни в съзнанието си и са запазили същата памет, но в поведението си изведнъж се превърнаха в истински деца. И те толкова искат да се усмихват и да си правят шеги.
  И Гъливер плисна по своите моряци, а те по него. Момчетата бяха много весели и си показаха зъбите. Които сега си имат свои, и то бели. Това е нов, възхитителен свят, в който има славно завръщане към детството.
  Гъливер се чувстваше добре физически и като цяло можеше да бъде доста доволен. И всъщност младостта му се върна и това, може да се каже, е най-важното.
  И какво повече може да искате? Вярно, от друга страна си просто гол роб и това дори дразни. А да си роб не е много хубаво. Все пак да си роб е много по-добре.
  Наистина, въпреки всички проблеми, детството е доста щастливо време. Нека понякога има конфликти с връстници или трябва да ходите на училище или дори да работите.
  Въпреки че... Разбира се, в края на седемнадесети век, когато беше детството на Гъливер, беше време, когато не беше много здравословно. И ги няма радостите, които децата имат в двадесет и първи. Да точно така.
  Но все пак децата общуват помежду си и играят. И това може да се каже, че е забавление, дори и да нямате представа за съществуването на игрови конзоли и смартфони.
  Момчетата обаче не бяха допуснати да се плискат дълго и бяха изгонени от водата с копия. А горещият пясък наистина изгаря петите. Вярно е, че когато подметките са мокри, не го усещате. След това започва да става много горещо.
  Гъливер възкликна:
  - Много ми горят краката! Дай ми обувки!
  В отговор момчето воин го удари с камшик, викайки:
  - Млъкни! Робите нямат право на обувки според ранга си!
  Момичетата войни обаче започнаха да носят банските си гащи. Това е единственото облекло, което робите могат да носят. Като в някакъв Египет.
  Момчетата, които бяха заловени, започнаха да носят поне това, за да прикрият срама си.
  Гъливер се опита да попита:
  - Така ли поздравяват непознатите!?
  И тогава отново получи камшика. Едно елегантно момиче с диамантени обеци обаче възкликна:
  - Спокойно! Все пак той им е лидер! Може би мога да му обясня?
  Воинът със златния шлем кимна:
  - Нека да!
  Момичето, тропайки с крака в скъпоценни сандали, се приближи до Гъливер, който беше станал момче, и изчурулика:
  - Всички чужденци от морето стават роби според обичая и се продават на търг. Това са нашите правила. Ако обаче умееш да правиш нещо и докажеш, че можеш да бъдеш полезен, тогава животът ти в робство няма да е толкова труден. И с течение на времето можете да получите свобода за вашите заслуги. Също така, ако сте отлични с оръжията, можем да ви изпратим в цирка да се биете като гладиатори. И ако се покажеш добре там, тогава ще те вземат в армията, а това е шанс за кариера. Тоест дори нашите роби могат да живеят добре и да станат благородни хора.
  Гъливер се поклони и отговори:
  - Аз съм хирург, мога да бъда полезен!
  Момичето поклати глава:
  - У вас медицината е слабо развита. Едва ли ще имаш полза!
  Гъливер попита с усмивка:
  - Ами британците?
  Момичето с диамантените обеци кимна:
  - Със сигурност! И не само те! Разбира се, всички ги очакваше робство. И кой беше изпратен на война!
  Гъливер попита:
  - Не ви ли трябват оръдия, пистолети, мускети?
  Момичето отговори решително:
  - Не! Бием се само с остри оръжия! Барутът е забранен както тук, така и в Империята на биволите.
  Гъливер беше изненадан:
  - Има ли друга империя?
  Момичето кимна:
  - Да, и между нас има война! Само не си мислете, че ако стигнете до там, ще бъдете по-добре. Вие също ще бъдете поробени и обявени за продажба!
  Гъливер отбеляза с въздишка:
  - Уви! Явно това ни е съдбата! Винаги бъди роб или затворник!
  Момчето със златния шлем кимна:
  - Тя ти обясни всичко! Сега ще бъдеш отведен в града. Там ще го приготвят за продажба. Не си правете труда да бягате. За опит за бягство веднага ни разпъват на кръстове. Там в града ще ви жигосуват и, както е обичайно, ще ви обръснат на плешиво. И ще те изведат да продаваш. Ако попаднете в мините, дръжте се добре. След това ще редувате повърхностна и подземна работа. Така че, с достатъчно хранене, можете да продължите с векове!
  Гъливер подсвирна:
  - Повече от един век, роб в кариерите!?
  Момчето кимна:
  - Това е! Ние нямаме старост! Радвай се, да бъдеш вечно млад. Ако не бъдеш убит, тогава след хиляда години душата ти пак ще напусне тялото ти. Но все още имате хиляда години пред вас. Живейте и бъдете щастливи!
  И Гъливер отново беше бит с камшик. Перспективата да живееш хиляда години след това не беше много обнадеждаваща.
  Но от друга страна, не е ли страхотно? Но се чудя какво ще стане, ако тя избяга? Ще стане ли отново възрастен или ще си остане момче? Въпреки че вероятно е твърде рано да се мисли за това.
  Момчетата, които наскоро бяха моряци, бяха събрани в една колона. А това са двеста момчета. Всички полуголи в черни робски куфари. Хубави момчета, слаби, но да не казвам кои са слаби. Те са доста мускулести и силни на външен вид и без мазнини. Кожата е загоряла, а зъбите са непокътнати и бели. И видимо напълно здрав.
  Въпреки че босите им подметки още не са загрубели напълно, те все още са поносими без обувки.
  Няколко конници долетяха. Момчета също, с камшици в ръце. На еднорозите се появиха и момичета.
  И така, кавалерията пристигна. А с нея са пет дресирани леопарда.
  Момче на кон и със сребърен шлем предупреди:
  - Тези животни ще ви защитят! Ако някой се опита да избяга, ще го разкъсат на парчета. Засега няма да ви даваме храна и вода - имайте търпение, роби. Тогава ще има храна и вода. Е, разбира се, тъй като тук всички сте момчета, ще бъдете настанени в отделна казарма, докато не бъдете пуснати на търг. Не смей да се бунтуваш. Ще бъдете убит, а който бъде заловен, ще бъде разпнат на кръст или звезда. По време на прехода е забранено да се говори. Ще бичуваме нарушителите без милост. И ще набием на кол най-упоритите.
  И ако искате да кажете нещо, трябва да кажете: Господин или госпожо, позволете ми да се обърна към вас. И не забравяйте да се поклоните!
  Гъливер, надвивайки страха си, избълбука:
  - Моля, позволете ми да се обърна към вас!
  Младежът със златния шлем изръмжа:
  - Ами говори!
  Гъливер, който стана момче, попита:
  - Няма нужда да ни връзвате! Даваме честна дума, че ще се държим тихо и спокойно и няма да избягаме!
  Младежът със златния шлем се усмихна и отговори:
  - Прието ли е в Англия да държиш на думата си, особено дадена на непознати?! Ние обаче няма да ви сложим вериги, ако можете да мълчите и да не вдигате шум поне час. Иначе ще ви окове всички като затворници!
  Момичето с диамантени обеци отбеляза:
  "Може би ще взема този млад мъж и ще го кача на пони до мен?"
  Младежът със златния шлем поклати глава:
  - Твърде много чест за голо и мръсно момче-роб. Можете да го вържете на каишка като куче и да го оставите да ви следва.
  Момичето кимна с усмивка и изгука:
  - На сребърната му верига! Какво сладко момченце се е превърнал сега.
  Младият Гъливер преживява още едно унижение. Сложиха му нашийник като на кученце и го оковаха със сребърна верига.
  Други момчета моряци бяха нанизани на въже. Сега бяха като роби. Конниците заобиколиха, а част от охраната се придвижи пеша.
  И така целият този бос отбор тръгна. Момчетата роби се усмихваха, когато станаха деца, но ако се опитаха да говорят, получаваха камшици. Те несъгласувано стъпваха с босите си пети първо по пясъка. И след това по едрия чакълест път.
  Момчето Гъливер го дърпаха на каишка. Вярно, беше лесно да се разхождаш в тялото на дете. А момичето с бижутата не бързаше да язди понито. Напротив, тя дори беше любопитна за новия спътник на колегата си. Който наскоро беше възрастен.
  Тя попита с усмивка:
  - Вие ли бяхте най-важният сред тях?
  Момчето Гъливер кимна:
  - Да аз!
  И стъпи бос, с детска подметка, на остро камъче, след което изпищя.
  Момичето се ухили и отново попита:
  -Пътували ли сте в интересни страни?
  Момчето роб отговори уверено:
  - Със сигурност!
  Красавицата в бижута попита:
  - Казвам! Какво беше вашето първо и най-интересно преживяване?
  Гъливер, който беше станал млад, с готовност отговори:
  - Разбира се, стигайки до страната Лилипутия . Там живееха малки хора, като нас хората, само че дванадесет пъти по-малко!
  Момичето любопитно попитало:
  - Те като нас деца ли бяха или като вас възрастните?
  Момчето роб отговори нетърпеливо:
  - Те бяха като нашия вид - възрастни и деца, само че дванадесет пъти по-малки.
  Е, те все още нямаха огнестрелни оръжия - само хладни оръжия!
  Момичето изкриви милото си детско лице и отбеляза:
  - Дори и на нашата война, и огнестрелни оръжия! Такова щастие липсваше!
  Гъливер отбеляза:
  - Но можете да завладеете целия си континент с него!
  Красавицата измърмори и запя:
  Не искам победа на всяка цена
  Не искам да си слагам крака на гърдите...
  Ние няма да сме в съюз със Сатана,
  Точно така, не можем да се отклоним от пътя изобщо!
  Момче-роб, тропайки с босите си крака, които започнаха да сърбят от едрия чакъл по пътищата, отбеляза:
  - Не винаги е необходимо да се спазват правилата в името на една голяма цел!
  Момичето кимна:
  - Да, и аз, например, ще ви обеся на стелажа!
  Вървяха мълчаливо известно време. Гъливер погледна колоната от момчета, станали моряци. Това са момчета на не повече от тринадесет години. Децата изглеждат доста симпатични, въпреки че са почти голи, боси и приличат на роби. Да, те са роби. Очакваше го напълно незавидна съдба.
  Момичето попитало:
  - А лилипутите като те видяха толкова голям какво направиха?
  Момчето Гъливер отговори с мила усмивка:
  - Вързаха ме!
  Красавицата се засмя и изписка:
  - И ти им се поддаде толкова голям?
  Момчето роб каза:
  - Направиха го докато спях! Както и ти! Ако те бяха разкрили навреме, това нямаше да ти се случи толкова лесно!
  Момичето кимна:
  - Без съмнение! Но обикновено, ако на нашия бряг се изхвърлят кораби с възрастни, обитателите им заспиват. И тогава стават деца като нас!
  Момчето Гъливер отбеляза:
  - Вечното детство... Какво по-хубаво от временната старост!
  . ГЛАВА Љ 2.
  Децата, едното на красив и бял еднорог, а другото момче-роб само по бански гащета, продължиха да говорят.
  Момичето отбеляза:
  - В други светове хората са толкова несъвършени. Те остаряват и особено жените стават толкова отвратителни и грозни с напредване на възрастта. Стариците са сбръчкани, гърбави, беззъби, миризливи. Това е просто някаква мерзост!
  Момчето Гъливер, което се разхождаше на каишка, разпери ръце и отговори:
  - Това е Божието провидение! И аз бих желал жените и мъжете да не остаряват, но...
  Момичето се засмя и попита:
  - Божие провидение ли казваш? Но вече имахме няколко екипажа от различни времена. И всички те представляват Бог по различни начини. По-специално свещеникът каза, че правилната вяра е католическата, а главата на всички християни е папата!
  Момчето Гъливер поклати глава:
  - Имаме малко по-различна вяра! А главата на църквата е царят! Не всички англичани обаче се придържат към това. Има протестанти от различни посоки, много католици, а в други страни по света има напълно различни религии.
  Момичето се усмихна и попита:
  - Да, имате много религии. Но вие дори не можете да разберете собствената си религия. Чел съм Библията. Там Исус ясно и директно казва, че има само един Бог и то на небето. Въпреки това апостол Тома коленичи и каза на Христос - Господ мой и Бог мой? Така че християните имат ли два бога?
  Момчето Гъливер отговори с усмивка:
  - Не! Не по този начин!
  Момичето изръмжа:
  - Колко грешно! Не може да е имало двама бога и един едновременно. И свещеникът дори каза, че Светият Дух също е Бог, така че има три богове! Но ясно е казано: послушай ме, Израилю, твоят Бог е Един!
  Робът отговори с въздишка:
  - Това е непонятната мистерия на Троицата!
  Момичето се усмихна и каза:
  - И още нещо, което ме обърква. Ако Исус е Всемогъщият Бог, тогава защо не е имал достатъчно сила дори да носи кръста на Голгота? Какъв всемогъщ Бог е Той, ако не може да направи дори толкова просто нещо?
  Момчето Гъливер отговори с объркан поглед:
  - Голяма мистерия: Бог се яви в плът, показа се на ангелите, беше оправдан в духа, възнесе се в слава!
  Момичето ядосано отбеляза:
  - Така че с тези думи това е мистерия, можете да обясните всичко на света. Това е обяснение, без обяснение!
  Робът кимна:
  - Правилно! Но няма по-добро! А Библията казва, че има тайни, в които дори ангелите се опитват да проникнат!
  Красавицата извади камшик от чантата си, а пътеката плесна момчето по гладкия му без косъм гръб.
  Гъливер не беше толкова болезнен, колкото унизен.
  И момичето каза:
  - Всякакви абсурди и глупости могат да бъдат обяснени, с една дума мистерия!
  И отново настъпи пауза. Момчетата се плискаха по острите, горещи камъчета на пътя. Явно беше, че краката им, които още не бяха достатъчно закалени, изпитваха болка и страдание. По стъпалата на децата се появяват мехури, охлузвания и синини. Но някои от момчетата и момичетата, които охраняват , смело ходят боси и през дългия си живот краката им са станали много мазоли, по-здрави от кожата на ботушите и не изпитват дискомфорт. Така момчетата-роби стенеха, куцаха и страдаха.
  Във Великобритания ходенето бос не било престижно - смятало се за признак на крайна бедност. И дори децата не обичаха да показват голите си кръгли пети. А лятото във Великобритания не е толкова горещо. Така че децата тук все още не са толкова опитни.
  Момчето Гъливер също пострада. Босите му детски крака горяха, а подметките вече бяха изсечени и страдаха от топлината на камъните. Удържаше се само със смелост и упоритост. Въпреки че е момче, мъжът трябва да издържи, показвайки пример за смелост.
  За да избяга по някакъв начин от страданието си, Гъливер попита:
  - Имате ли Бог?
  Момичето се усмихна и попита:
  - Вярвате ли във вашия Бог?
  Момчето Гъливер отговори не твърде уверено:
  - Да вярвам ти!
  Красавицата кимна и отбеляза:
  - Защо сега си в робство? Краката на вашите деца страдат от остри и нагорещени камъни?
  Робът отговори с въздишка:
  - Всеки има грехове! И това е възмездие за греховете ми! И освен това си върнах младостта, което вече може да се нарече награда!
  Момичето се усмихна и отговори:
  - Да, възможно е! Можете да живеете хиляда години и пак да имате всичките си зъби. Дори и зъб да бъде избит, той ще израсне отново. И няма да имате плешивина, брада или гърбица. Да, босите ви крака скоро ще загрубеят и ходенето по остри и нагорещени камъни дори ще стане приятно!
  Момчето Гъливер кимна:
  - Особено! Това е почти раят! Във вечна светла младост!
  Момичето в бижутата пееше:
  Колко прекрасно е да си млад,
  Голяма жизненост и енергия...
  Нека ловецът се превърне в игра,
  И планетата ще стане вечен рай!
  Тогава момичето взе и събу сандалите със скъпоценни камъни от красивите си, макар и детски крака. Тя слезе от еднорога и тръгна боса с момчето Гъливер.
  Лицето й се усмихна и момичето отбеляза:
  - И дори е хубаво да ходиш по камъчета с боси пети!
  Момчето Гъливер се съгласи:
  - Да! Може наистина да ви хареса! Но наистина боли!
  Момичето зададе въпрос:
  - В какво вярваш? Свещеникът каза: праведните ще отидат направо в рая, големите грешници ще отидат в ада, но тези, които са по-малки грешници, ще отидат в чистилището. Ами ти?
  Робът отговори с въздишка:
  - Ние не вярваме в чистилището! Или сме в рая или в ада!
  Момичето се засмя и отбеляза, пляскайки по камъчетата с босите си, много красиви, изсечени крака:
  - Но в този случай всички ще трябва да бъдат изпратени по дяволите! Защото безгрешни хора няма. Всеки греши, ако не с дела, то с мисли. И защо вашият Бог ги хвърля в огъня?
  Момчето Гъливер сви рамене, които бяха станали детски, и отговори с усмивка:
  - Имаме вяра, че има Божията благодат, която спасява хората от ада. И по-специално, Всемогъщият Бог Исус Христос отиде на кръста поради тази причина, за да покрие всички човешки грехове! И Неговата изкупителна жертва ни дава шанс за спасение!
  Момичето се ухили и отбеляза, продължавайки да се наслаждава на топлината на острите камъни, които гъделичкаха и масажираха босите й подметки:
  - Точно това не разбирам! Хората, убивайки Бог Сина, не само не станаха по-добри, но дори увеличиха броя на своите грехове и престъпления. И Бог Отец им е простил само заради това? Въпреки че на теория за подобно деяние те трябваше да бъдат напълно прокълнати?
  Момчето Гъливер въздъхна и отговори:
  - Това също е голяма тайна. Мистерията как се случи изкуплението! Във всеки случай Всевишният Бог Исус пое върху себе си вината и греховете на целия свят. А без проливане на кръв няма прошка!
  Момичето, разплисквайки босите си крака, логично отбеляза:
  - Но не можете да направите това! Това противоречи на правните принципи. Един човек все още може да плати глоба за друг, но няма право да служи в затвора. Е, камо ли да отидеш на смърт заради някой друг. Това също противоречи на вашите британски закони!
  Момчето Гъливер кимна в знак на съгласие:
  - Да, това противоречи на човешките закони! Но Сам Всемогъщият Господ Бог определя законите и на Земята, и на Небето! И не можете да спорите срещу това!
  Момичето зададе въпрос:
  - И че Божиите закони осъдиха невинен на смърт? И дори Всевишния Бог Създател?
  Робът отговорил:
  - Всевишният Бог Исус пое вината върху себе си! Той пое върху себе си Божия гняв. И го направи благородно. И всичко останало... Е, някой трябваше да отговаря за греховете и сам Бог го направи, в лицето на своя Син!
  Момичето логично отбеляза:
  - Но смъртта на Бог Син на кръста не направи човечеството по-добро. И това само добави към престъпленията му. Излиза, че за да получи прошка, човечеството е трябвало да стане още по-престъпно? Това е пълен абсурд!
  Момчето Гъливер отговори с усмивка:
  - Божиите планове са непонятни. Съгласете се, че дори за мравките много неща, които имаме ние, хората, са неразбираеми!
  Момичето се засмя и отговори:
  - Универсалният отговор е неразбираем! По този начин можете да обясните всичко, без да обяснявате нищо. Наистина, Бог е невъзможно да се разбере и няма нужда да се мисли!
  Момчето Гъливер отбеляза с въздишка:
  - И в нашия свят има много неща, които не могат да бъдат разбрани! Например, защо Земята привлича обекти? Можете ли да дадете обяснение за това?
  Момичето се усмихна и отговори:
  - Ами да, не на всичко може да се даде логичен и разумен отговор! Но въпросът е защо трябва да вярваме в Бог? В крайна сметка никой никога не Го е виждал. И в същото време вярвате ли в това?
  Робът отново сви рамене и отговори:
  - Иначе е трудно да се обясни съществуването на нашия свят и разни звезди. Как да разберем това? Някой ги е създал!
  Босоногата красавица отбеляза:
  - Как да обясним съществуването на Създателя? Някой също го е създал?
  Момчето Гъливер стъпи с бос крак върху остър камък и изстена, след което каза:
  - Ние вярваме, че Бог винаги е бил!
  Момичето се засмя и каза:
  - Как можа Бог да се появи без причина! Трябва да има първопричина за всичко!
  Робът отговорил:
  - Трябва да приемем като аксиома, че Бог съществува. И вярвайте в това. И ако мислите и го разберете дълго време, определено ще полудеете!
  Красавицата се засмя и запя:
  - Това са приказки за деца,
  Разбира се, че вярваш в Бог...
  Дайте парите на свещениците,
  И тогава ще получите рая!
  Момчето Гъливер кимна:
  - Уви, невъзможно е да знаеш всичко!
  Момичето попитало:
  - Защо хората остаряват и умират при всемогъщия Бог?
  Робът отговорил:
  - Възмездие за греха!
  Красавицата отбеляза:
  - Но ние също грешим и не остаряваме!
  Момчето Гъливер сви рамене:
  - Не знам защо сте вечни деца! И вие също не знаете! Както незнайно защо кравата има рога, а прасето няма!
  Момичето намигна на плененото момче и предложи:
  - Може би искате камшик? Или трябва да изпържите босите си пети?
  Момчето Гъливер попита:
  - Какво ще докаже това?
  Красавицата отговори високо:
  - Че за теб аз съм Господ Бог!
  Робът отговори смело:
  - Е, все още не можете да убиете душата ми!
  Момичето отбеляза:
  - Можете да бъдете изпратен в кариерите, което е истински ад. Или може би на по-добро място. Например, мога да те направя мой оръженосец!
  Момчето Гъливер кимна:
  - Благодаря ти!
  Момичето попитало:
  - Разкажи ми по-добре какви приключения си имал с лилипутите?
  Робът отговори с усмивка:
  - Когато спях, ме завързаха. После обаче ми дадоха нещо за ядене. Е, те ни изстреляха със стрели. След това беше по-интересно. Развързаха ме и дори ми дадоха малко свобода. В замяна също им предоставих някои услуги.
  Босоногата красавица, стъпвайки по острите нагорещени камъчета с босите си детски, но много изящни крака и усмихната, попита:
  - Какви услуги им предоставяхте? С вашия ръст вероятно не е много удобно за дамите да се справят с такъв гигант!
  Момчето Гъливер се ухили и отговори:
  - Извърших много голяма услуга. Той отне петдесет кораба, които противниците на Лилипутия бяха подготвили за кацане. И по този начин спасиха държавата си от десанта на силна армия!
  Момичето удари момчето с длан по голия му гръб, зачервен от пресен загар, и изгука:
  - Това наистина е страхотно! Оказва се, че това е огромен растеж, който може да се използва за добро!
  Момчето Гъливер изпя в отговор:
  Не само да свети, но и да пуши,
  Може би вулкан, може би вулкан...
  Може би в сърцето си може да съм джудже,
  И великан, и великан!
  А момчето продължаваше да гази острите, нажежени камъни с детските си, натъртени, издраскани крака. И беше болезнено и неприятно. Но смелото дете издържа.
  И за да се разсее, попита:
  - Но каква вяра имате?
  Момичето попита с усмивка:
  - Какво според вас е необходимо, за да имаме вяра?
  Момчето Гъливер кимна:
  - Всички народи имат поне някаква вяра. Дори и диваците!
  Момичето изкрещя:
  - Ние не сме диваци! И ние не вярваме в приказки!
  Робът отбеляза:
  - Но рискуваш да загубиш душата си!
  В отговор момичето започна да пее иронично;
  Какво имаше предвид Господ?
  Той, живеещ в ужасно разстояние...
  Когато беше дадена заповед за работа,
  За да не останем в съня.
  
  Въпреки че кралското облекло е великолепно,
  Но няма по-скъперник...
  Бедността стреля направо -
  Нашият свят на страдание е епичен!
  
  И Адам не е виновен за това -
  Прост съветски, руски човек...
  Ходих гол, без да крия срама си,
  Като пролетарий при царизма!
  
  Бог му даде храна - границата,
  Паси без да знаеш разклоненията...
  Ако искаш повече ще бъдеш бит!
  И пийте с длан без бутилки.
  
  Адам претърпя такава съдба,
  В някакъв зловещ, скучен рай!
  Но змията летеше на крила,
  Той разбра: човек страда...
  
  Има начин да се измъкнем от гъсталака,
  Изградете град, раждайте!
  За да не се скитате из горичката дълго време,
  Понякога предателството е необходимо!
  
  Откраднах вълшебния ключ от небето,
  Да напусна рая на рутината...
  Там ще намериш девойката на мечтите си,
  Поне можеш да загинеш в подземния свят!
  
  Да, разбира се, че има риск, момче
  Тази планета не е подарък...
  Но ще познаете съвестта, честта,
  И вие ще намерите своята идеална половинка!
  
  Адам получи този ключ -
  Той отвори портите и напусна рая.
  Грешникът изразходва много енергия,
  Ходене по камъните на големи планини...
  
  Тук той отново вижда портата -
  И отново се появи крилатата змия...
  Той каза: Аз съм добър Сатана -
  Болтът се отвори сам...
  
  Адам влезе и видя -
  Такова рисувано чудо...
  Гола девойка зад хълма,
  Трие порцеланов златен съд.
  
  Но колко е добър?
  Момчето Адам не можа да се сдържи!
  И целуни устните й
  Оказа се по-сладък от мед!
  
  Тя му отговори -
  Телата се сляха в бурен екстаз...
  Не, не проклинай Сатаната -
  Момчетата се показаха в грях!
  
  Бог ги изгони от рая, но...
  Планетата стана техен дом.
  Въпреки че хората имат само едно слънце,
  Но има хиляди потомци!
  
  Да, беше много трудно -
  Наводнения, суши и зими.
  Но умът е мощно гребло,
  Човекът е станал силно творение!
  
  Като ангел може да лети,
  Как демонът на планините унищожава релефа!
  Създайте път, където можете да отидете -
  Достигнете всяка точка на сушата.
  
  И имаме нужда от пространство -
  Ние също ще можем да завладеем.
  Така че нашият грях не е присъда,
  Не, не говори глупости!
  
  Без грях няма прогрес,
  Мислите генерират движение!
  Има само един отговор на проповедта:
  Не ни трябва чужд рай!
  И момичето гневно тропна с бос крак, от което камъните се разтресоха и подскочиха. И той направи това решително.
  Това наистина е момиче от вечно млада страна.
  Момчето Гъливер отбеляза:
  - Е, наистина ли не се страхувате от вечни, адски мъки?
  Момичето се усмихна и попита:
  - Ти самият виждал ли си Ада?
  Момчето Гъливер сви детските си рамене и отговори:
  - Честно казано, не!
  Момичето се усмихна и добави:
  -Някой от хората във вашата страна виждал ли е ад?
  Робът разпери ръце:
  - Не знам! Един, макар и пияница, се напи до делириум тременс и видя ад и дяволи. Но никой не знае със сигурност за това и не може да знае!
  Красавицата отбеляза с ирония:
  - Така вярваш в детските приказки. И поповете ви вземат пари за приказки!
  Момчето Гъливер сви рамене и отговори:
  - Не става въпрос само за страх от ада. Да се подчиняваш на Бог под натиск изобщо не е това, от което се нуждае Всемогъщият. Ако искаше, сигурно щеше да покаже и Рая, и Ада в цялата им прелест. И никой не би посмял да противоречи!
  Момичето кимна и попита:
  - А каква е същността на проблема?
  Момчето Гъливер отговорило:
  - Фактът, че не само се боим от Бога, но и го обичаме!
  Босата красавица кимна:
  - Хубаво е, че Го обичаш! Защо не те обича?
  Момчето роб отговори уверено:
  - И Господ Бог ни обича!
  Момичето се изкиска:
  - И затова превръща младите, красиви жени в стари жени. И също така изпраща всякакви природни бедствия?
  Момчето Гъливер отбеляза:
  - Който си го обича !
  Босоногата красавица се изкиска и удари роба Гъливер с удар на камшика си, изчуруликайки:
  - Обичам те! И затова уцелих!
  След което тя взе камъче с босите си пръсти. Тя го изхвърли. Проби листата на палма, която растеше край пътя. И като се усмихна, тя попита:
  - Хайде, може би ще можете да пеете! Например за това как обичаш Всемогъщия Бог?!
  Робът Гъливер кимна:
  - С удоволствие!
  Момичето предупреди заплашително:
  - Но ако не ми хареса, тогава момчето ще изпържи вашите боси, детски пети!
  Момчето-роб започна да пее в отговор с чистия си и много приятен глас;
  Слънчев лъч грее през златния мрак,
  Изпратено от херувим, поздрави от Господ за мен!
  Злите духове атакуват - събуден рояк,
  Подземният свят носи много беди!
  
  Ние правим много мръсни номера - подли дела,
  Ако желаеш добро, оставаш сам!
  Исках да счупя оковите на парчета,
  Но яката, която даде владетелят, е здрава!
  
  Спомних си женственото лице на моя любим,
  Ще мина през пламъците на битки и гръмотевични бури!
  И свещеният дух проникна в сърцето ми,
  Тежко ми е, пъшкам, задушавам се в бълнуване!
  
  Под нас е равнина, килим от дървета,
  Безброй тъмнина от врагове е образувала стена!
  Но ангелът Господен протегна десницата си,
  Време е да спечелите и да се сбогувате с меланхолията!
  
  Възхвалявам Христос - той е божествен,
  В моята грешна душа: Всевишният пее!
  Мотивът е познат на всички, повтаря се в псалмите,
  Копие остро - отидете на поход!
  
  Богът на мира се среща с най-тъмното чело,
  Светото отечество е предадено от вас!
  Ти се уплаши в битка и се раздели с меча си,
  Вие сте победени от вашия противник, Сатана!
  
  Отговорих на Бог, покланяйки се до земята,
  Да, човекът е слаб, плътта му е като вода!
  Когато беше трудно, виках те,
  Отговорът не дойде, той едва оцеля в битката!
  
  Моля Всевишния, дай ми един шанс,
  Да напрегнеш волята си и да победиш армията на ада!
  Христос отговори - той видя часа на гибелта,
  Но исках да изпитам вярата ти!
  
  Е, иди и се моли - ще ти простя,
  Страданието на хората, уви, разбирам!
  Помни Дейвид, сложи камъка в прашката,
  Всички грешници на света са синове на Христос!
  
  И така, аз се боря, за славата на Христос,
  И струя кипяща кръв тече!
  И планините на мъртвите, броят на жертвите не може да се преброи,
  Но аз вярвам в любовта на Всемогъщия Бог!
  Момичето първо удари с камшик роба Гъливер. Голото момче изстена.
  После го потупа одобрително по рамото, отбелязвайки:
  - Хубаво си пяла! Ти имаш талант!
  Детето Гъливер кимна и отбеляза:
  - И за какво?
  Момичето отговори уверено:
  - За да си знаеш мястото!
  Робът кимна:
  - Да, готов съм да знам! Но сред лилипутите нося титлата херцог. И беше много яко!
  Момичето се изкиска и отбеляза:
  - Войвода ли си бил? Това е много интересно! И аз съм виконтеса!
  Робът кимна:
  - Вие виконтеса ли сте? Това е невероятно!
  Момичето отбеляза:
  - Мога да заповядам да те одерат жив и поръсят със сол! Тогава ще разбереш какво означава да се състезаваш с мен!
  Момчето Гъливер се поклони и отговори:
  - Аз съм пълен със смирение!
  Момичето се засмя и отбеляза:
  - Голите ви пети явно искат пръчки. Още по-добре, изгорете ги с горещ лост. Тогава ще разбереш какво струваш!
  Робът отговорил:
  - Ще приема всяко наказание от вас!
  Красавицата се ухили и отговори:
  - Но днес съм мил и ще ти простя. При условие, че пак ми пееш!
  Робът Гъливер кимна:
  - Готов съм да пея за вас цял ден!
  Момичето отново го удари с камшика и излая:
  - Да пеем!
  И нещастното дете започна да изпълнява романс;
   Подлият лъжец, който говори за
  Сякаш Отечеството е прах!
  Че основното във всичко е ловът на рублата,
  И трябва да се оставиш по течението на съдбата!
  
  Но не такъв войник, страната на свещената тъга,
  Все пак за него войната е основното призвание!
  Заповедта на краля е проста: бийте се и не се страхувайте,
  Леденият дъх няма да уплаши смъртта!
  
  И пространството е това, което човек знае,
  Дадено му е да лети и да завладява космоса!
  Първо плах старт, после стръмно бягане,
  Ще има кралство в милиони галактики!
  
  Невъзможно е да спреш, въпреки че кръвта тече като река,
  Война между хората, с лоша лудост!
  Искам да се отпусна, да ям баница с аспик,
  И легни в тревата под сладък кошер!
  
  Но където и да намериш щастието, то не е в рая или в ада,
  Винаги е с теб и все пак далеч!
  Търсиш в небето избраната от теб звезда,
  Да запазиш сърцето в свещения дял!
  
  Но Родината е там, и слънцето, и луната,
  Тя е като чудно око - вашият покровител!
  И ако е необходимо, тогава разкъсайте, дори до пъпа,
  О, колко тънки и разкъсани са нишките на живота!
  
  Отечество завинаги, за всички народи ти,
  Като океан, в който щастието се плиска!
  Величието на красотата, дързостта и мечтите,
  И онзи огън на любовта, който не угасва!
  Робът пееше и се кланяше. Момичето кимна и го удари с камшика, но този път леко и изгука:
  - Добре си композирал това! Мисля, че заслужаваш изтезания на стелажа!
  Робът Гъливер изхленчи:
  - Не ме поставяйте на стелажа!
  Момичето възрази:
  - Не! Поне ще разберете какво изпитва едно момче, когато нажежено желязо изгори голата му пета. В същото време ще ви изкривят ставите. И така дори ще сближи вените и напълно ще ги обърне отвътре навън.
  Робът Гъливер кимна:
  - Твоя воля! Съгласен съм на всичко!
  Момичето се изкиска и отбеляза:
  - Толкова си послушен! Е, добре, ще те измъчваме внимателно, за да не те осакатим. Кажи ми, когато си бил момче, напляскали ли са те някога?
  Гъливер отговори честно:
  - Да, не много!
  Момичето кимна:
  - Много ли искаш да те бият с камшик?!
  Момчето роб честно отговорило:
  - Разбира се, че не! Психически съм нормален и, разбира се, не обичам да ме нараняват!
  Виконтесата запя с усмивка:
  Земята е щедра към вас, грешниците,
  И небето е пълно с опасности...
  Ще бъдем заедно като семейство
  Розите миришат така преди буря!
  Момчето Гъливер възкликна:
  Всичко в света зависи от
  От небесните висини...
  Но нашата чест, но нашата чест,
  Само от нас зависи!
  
  
  
  ПРИКЛЮЧЕНИЯТА НА БЯГЛАТА БОСА ПРИНЦЕСА
  АНОТАЦИЯ
  Красива скандинавска принцеса е принудена да се омъжи за стар френски крал. Отчаяна, тя бяга в бедна рокля и започва нейното босо пътуване из Франция, пълно с опасности и приключения.
  . ГЛАВА Љ1
  В едно кралство, което процъфтявало в Скандинавия, живеела принцеса с приказна красота. Имаше коса с цвят на сняг, леко поръсена със златна пудра, която се извиваше като агнешка вълна. И така кралят на Франция искаше да я вземе за своя съпруга. И той изпрати цели пет кораба със скъпи подаръци за нея.
  Кралят на Швеция прие с чест подаръците и посланиците. И той се съгласи да се откаже от дъщеря си. Но изведнъж стана упорита. Тя имаше таен любовник, красив рус млад мъж. Но кралят на Франция вече не беше млад и не блестеше с красота.
  И красивата Августин, така се казваше принцесата, отказа да отиде. Но шведският крал мечтаеше за съюз с тогава много могъщата Франция, за да се изправи срещу царска Русия.
  И тогава прибягна до хитрост. Поканих дъщеря ми на вечеря. Опитах се да я поздравя възможно най-топло. А самият той тихомълком добави силно сънотворно, което го нокаутира за три дни и нощи.
  Принцесата не заподозряла баща си в предателство и без повече приказки изпила червеното сладко вино.
  И заспа дълбоко. Тя беше пренесена на златна носилка, покрита с кадифе и коприна, до флагмана на френския кралски флот.
  И ме настаниха в кабина, покрита със златно фолио, и назначиха прислужници с почетна охрана.
  След което пет големи кораба на Велика Франция с оръдия отплаваха.
  Оръдията на шведското кралство ги поздравиха.
  А момичето спеше спокойно. Сънищата й бяха леки, ефирни и приятни. Тя виждала в тях ангели, сияещи херувими, Богородица, красива като слънце, и много други. Момичето спа три дни подред и може би никога не е виждало толкова ярки, красиви и приятни сънища. Но тогава дойде събуждането. И се оказа, че не е толкова смешно. Принцесата обаче била умна. И тя не изпадна в истерия. И в същото време тя твърдо реши да избяга, ако трябва.
  Но това не е лесно да се направи. Тя беше постоянно наблюдавана. А корабите бяха натоварени с храна и вода и не влизаха в пристанища.
  Но най-накрая пристигнаха в Порт дьо Кале. И принцесата беше посрещната с чест. Буквално беше отрупана с бижута, като в магазин за бижута.
  И на златна карета, обсипана с диаманти, с голяма охрана го откараха в Париж.
  Августин, разбира се, все още не можеше да прочете приказката за Герда от Снежната кралица, но не се чувстваше напълно спокойна. Тя беше придружена от голям конвой и почетен ескорт. Така че разбойниците не са заплашвали.
  Принцесата мислеше как да избяга. Имаше много идеи, но нито една не беше подходяща.
  И когато наближаваше Париж, те видяха момиче по пътя. Беше в разкъсана рокля, мръсна и боса. Но в същото време красива, а също и руса. И тя, ако се измие и облече, наистина се превърна в минувач за принцеса.
  Августин я покани в каретата и я помоли да се измие малко по пътя. Още повече, че е лято и е горещо, и разбира се, вие се потите в луксозни дрехи, бижута и златна карета.
  Там попитала момичето коя е тя.
  Тя отговори:
  - Аз съм Гертруд! Баща ми беше херцог, а майка ми беше проста селянка. Тя умря и сега аз станах скитащ сирак.
  Августин й предложи:
  - Да се променим! Ти ще станеш принцеса, а аз ще нося твоите парцали. След което ще ме изгоните и ще си тръгна. Но ти, Гертруд, ще станеш съпруга на френския крал!
  Момичето като принцеса, великолепна блондинка, толкова красива и чаровна, измита от прахта, кимна:
  - Глоба! Съгласен съм. Кръвта на самия Де Гиз тече в мен. И майка ми ме научи на латински и разбирам от дворцови нрави.
  Августин отбелязва:
  - Ти си чужденец. Ако не друго, те се споразумяха за загуба на памет от силно приспивателно във вино!
  Гертруда кимна:
  - Ще опитам! А ти?
  Принцесата заяви решително:
  - И аз като светец ще тръгна бос по света да търся щастие!
  Момичето отбеляза:
  - Удоволствие е да ходиш бос през лятото. Но през зимата босите ми крака са толкова болезнено студени!
  Августин отбелязва:
  - Зимата е още далеч. А във Франция, казаха ми, лятото е дълго. Така че се надявам да мога да се впиша някак. Или може би да се върнат в родината си.
  Гертруда кимна:
  - Късмет!
  Принцесата презираше да облече парцалите си, които бяха още мокри след прането. Тя взе проста, но изчистена рокля на прислужница. И тя реши да ходи боса, защото винаги искаше. Но първо, лятото в Швеция не е толкова топло, колкото във Франция, и второ, кой би позволил на дъщерята на краля да ходи боса?
  И е толкова хубаво да правиш това върху килима и гладките плочки, опипвайки го с голото ходило на момиче, почти момиче.
  Но колко лесно е, когато всички бижута и обемна рокля са свалени от вас. Носиш само почти бяла роба, вече изпрана и доста къса, оставяйки босите ти крака боси. Би било възможно да се избере по-богата рокля от прислужниците, но Августин реши да не привлича твърде много внимание към себе си. И още по-удобно е да носите халат върху голо тяло.
  На раздяла двамата приятели си стиснаха ръцете. Гертруда, напротив, беше много доволна, въпреки че й натежаваха бижутата, особено диадемата и мънистата, и като цяло си сложи обеците някак, за да не убоде ушите си.
  Беше неприятно и за краката в скъпи обувки на висок ток. Но сега тя е кралска особа.
  И самият крал ще стане неин съпруг.
  И Августин напусна банята. И възможно най-бързо тя изтича с босите си изсечени крака.
  Когато ходи по тревата, усеща леки убождания. Но тогава стъпих на чакъла. Горещите камъни болезнено изгаряха разглезените стъпала на краката на момичето. Като на малко дете са. Болеше го и Августин изстена.
  И тя бързо слезе на тревата. Тук беше по-лесно, но все пак тревата бодеше нежните й, наистина величествени крака.
  Августин много искаше да се върне, но стисна зъби и продължи.
  Тя се опита да си представи, че е светица. Но светиите изтърпяха мъчения.
  Тук Гъртруд вървеше боса по нагорещения чакъл с лекота и усмивка. Можете да видите кожата на подметката й е като копита на камила.
  И тя ще свикне с Августин.
  Но докато свикнеш... Колкото повече крачеше принцесата, толкова повече я боляха набодените, боси подметки. За една селянка това е нищо, но за принцеса от северна страна?
  Въпреки това Августин упорито продължи напред. Недалеч от Париж. И там си мислеше, че ще намери нещо. Но тогава тя дойде в покрайнините на село близо до Париж. Трябваше да вървя по пясъка. Което също е много болезнено за крака, надупчени от стръкчета трева. Момичето куцаше с двата крака и стенеше. Тя трепереше.
  Болели я и прасците - не била свикнала да ходи боса.
  Освен това беше гладна. Просто е време за обяд. Разходката на чист въздух събужда апетита.
  Момичето почука на най-близката къща. Вратата отвори собственичката - около тридесетгодишна жена. Тя погледна скитника, почти облечен в дрипи със съборени, боси крака, и отбеляза:
  - Какво искаш! Аз не сервирам.
  Августин избухна:
  - Дайте ми поне някаква работа.
  Селянката я погледна по-внимателно. Лицето на Августин беше бледо, но вече червено от слънцето, както и краката й. И се вижда, че подметките й са нежни и плетени, а ръцете й са аристократични, с дълги нокти.
  Селянката попитала:
  - Били ли сте прислужница на благороден човек?
  Принцесата кимна:
  -Да, това е!
  Жената кимна:
  - Изглежда, че са те изгонили. ДОБРЕ. Не ми трябва работник, имам деца. Но все пак ще те оставя да работиш, за да те храня. Можете ли да плетете кошници?
  Принцесата въздъхнала и отвърнала:
  - Не съм опитвал.
  Жената тропна ядосано с босия си загорял крак:
  - Лесно е, ще се научиш! Оплетете пет кошници и вземете обяд.
  Августин кимна. И тя влезе в къщата. Той беше беден. Децата също бяха слаби, загорели и боси. Три момичета и едно момче плетяха кошници. Августин седна при тях. Момичето й даде лико и й показа как се прави.
  Принцесата започна да тъче. Пръстите й бяха естествено сръчни и силни и тя се учише бързо.
  Дори Августин се заинтересува и тъче с ентусиазъм. Скоро се появи мъж с брада, съпругът на жената, и взе кошниците. Обаче забелязах новото:
  - Толкова си красива. Мога да правя пари с нещо по-изгодно от кошници!
  Селянката махна с ръка:
  - Тя е свястно момиче. Не й правете неприлични предложения.
  Селянинът напусна колибата, той беше единственият в семейството, който носеше ботуши. Обуването с ботуши във Франция през юни обаче не е особено приятно. Но се е смятало, че е редно само децата да са боси, а може би и жените, но не и възрастният мъж.
  Августин и децата изплюват цялата лика. След което най-накрая получихме каша и мляко. Принцесата също яде. След физическата работа и прехода простата храна й се стори много вкусна.
  Селянката отбеляза:
  - Можеш да останеш при нас.
  Августин поклати отрицателно глава.
  - Искам да се върна в родината си.
  Жената попита:
  -Къде е твоята родина?
  Принцесата отговори честно:
  - В Швеция!
  Селянката отбеляза:
  - Далеч. Трябва да отидем до пристанището. Но краката ти са нежни. Трябва да ги направите по-груби или да обуете.
  Августин измърмори:
  - Мога да се справя.
  Жената попита:
  - Можеш ли да шиеш?
  Принцесата кимна:
  - Малко се занимавах с шиене, но какво?
  Селянката отбеляза:
  - Иди да видиш Марко. Има най-богатата къща в селото. Продава килими. Можете да спечелите пари от него за обувки и прилична рокля.
  Августин кимна.
  - Ще го взема под внимание.
  Момичето с августовска кръв се почувства уморено и вече беше твърде късно. И тя каза:
  - Може би ще ме оставиш да спя?
  Селянката кимна:
  - Можеш да спиш с децата на сеното. Те също бяха уморени през деня и послушни.
  Имаше осем деца на възраст от пет до тринадесет години. Бяха наистина тихи. Принцесата за първи път спа на сеното. Но това беше нормално за силно и здраво тяло. И тя го взе и заспа. И децата подсмърчаха.
  Междувременно Гертруд току-що пристигна в Париж. Въпреки късния час царят излезе да я поздрави лично.
  Бивша селянка и незаконна дъщеря на херцог, тя наистина е много красива и прилича на принцеса. Само, разбира се, лицето й е тъмно от тен, краката й и значителна част от тялото й. Но Гертруд се напудри и скри загара си.
  Но тя все още се чувстваше неудобно. Още седи в каретата, нищо. Но когато го оставиш и вървиш, обувките търкат краката ти, защото не си свикнал с тях, а високите токчета означават, че ще паднеш.
  Но самият цар я срещна. Изглежда, че е над петдесет. Не е много сладък и набръчкан. Но облечена луксозно. И той хвана Гертруд за ръката.
  И започна учтиво да я разпитва за здравето й.
  Селското момиче получи информация за двора от майка си и отговори доста интелигентно. И като цяло не се оплаквах.
  Царят й даде да пие и й предложи нещо за ядене. Не го завлякох в леглото - невъзможно е преди сватбата. Гертруда с удоволствие поглъщаше храната, като едва се сдържаше, за да не покаже грубост.
  След като се нахрани, обикновено полугладната селянка натежа. Царят заповядал да я измият и да я сложат в леглото.
  Гертруд легна във ваната. Момичетата започнаха да го търкат и мият. Един от тях отбеляза:
  - Какви мазоли имаш.
  Гертруда отговори:
  - И тичах много бос, за да съм силен и пъргав.
  Прислужницата попита:
  - Това прието ли е сред вашите принцеси?
  Гертруд изръмжа:
  - И това вече не е твоя работа!
  Момичето наистина беше свикнало да ходи босо. Останала сираче, тя издържала на студа дори през зимата. Как не се разболя, докато газеше през снега. Въпреки че обикновено за зимата отидох в южната част на Франция.
  Добре, че поне не я белязаха за кражба. Вместо това съдията милостиво й нареди да бие босите си пети с пръчки. Болезнено е и болезнено, но не оставя следи по кожата. След което Гертруда спря да краде и започна да печели допълнителни пари в селата.
  Но ако я бяха бичували както трябва, щеше да се забележи в банята. Но тя все още е твърде загоряла. И колкото и да предизвика такова подозрение.
  Краката на момичето са с много изящна форма. Но краката наистина са толкова здрави, по-здрави от кожата на ботушите.
  Но прислужницата остана безмълвна и не зададе повече въпроси.
  След като измиха самопровъзгласилата се принцеса, тя беше сложена да си легне. Необичайно е, когато се удавиш в пухени легла. Но Гертруда заспа и потъна в сънища.
  На следващия ден Августин се събуди. За закуска й дадоха хляб и кисело мляко. И селянката предложи да изплете още две кошници.
  И тогава принцесата тръгнала по пътя си.
  Ранените й крака заздравяха за една нощ и ходенето стана малко по-лесно. Но пак боли. Особено когато стъпи на чакълестия път. Трябваше отново да премина на трева. Момичето продължи напред. Тя стисна зъби и се напрегна. Краката й се стоплиха малко и й стана по-лесно.
  Накрая стените на Париж се появиха отпред. Градът е много голям, времената, когато средновековието вече свършваха и започваха нови времена. И индустриализацията вече е в ход.
  Но остри оръжия все още не са изчезнали. Седемнадесети век беше специално време.
  Августин ходи по тревата, бодлива, понякога трябва да вади тръни от петите си.
  Накрая принцесата е принудена отново да излезе на пътя. Болезнено е и горещо. За щастие слънцето се скри зад облаците и не печеше толкова много. Но щипе.
  Августин ходи много трудно. Отново куца с двата крака и изпитва силни болки. Но той проявява твърдост и тръгва.
  Портата става все по-близо и по-близо. Има охрана... Не обръщат внимание на поредната боса просякиня. Хората идват и си отиват. Много жени и повечето деца също са боси. Но те не се страхуват толкова от камъни по пътя. И Августин страда.
  Но ето я в Париж. Тук настилката е каменна и малко по-гладка. Вече не боли толкова много. Но въпреки това счупените крака на момичето страдат много. И дори се виждат следи от леко изтичаща кръв.
  Августин отива при себе си и го търпи. Градът е голям и доста мръсен. Децата просяци тичат навсякъде.
  Августин ходи. И тя мисли какво да прави? Разбира се, в никакъв случай не можете да се свържете с краля. И ако на някой от херцозите и графовете. Но ще повярват ли, че босото момиче в роба е дъщеря на шведския крал?
  По този начин можете да стигнете до палача.
  Но какво да се прави? Не познавах Августин. Прасците отново започнаха да я болят и се почувства уморена.
  Момичето седна на стъпалата и започна да си почива. Тя си пое дъх и разтърка задръстените си подметки, които я сърбяха ужасно.
  Едно момче се приближи до нея. Изглежда доста прилично облечен и с обувки.
  При това нова и лакирана.
  Поглеждайки Августин, той отбеляза:
  - Толкова красива и толкова бедна?
  Принцесата вдигна глава и отговори:
  - Търсете съкровища на небето!
  Момчето кимна:
  - А ти си умен! Знаеш ли, някой като теб може да води много по-добър живот.
  Умният Августин каза:
  - Няма да се продавам.
  Момчето кимна:
  - И от това също бихте могли да правите пари. Но има и друг начин!
  Принцесата изненадано попита:
  - И кое?
  Младият измамник отбеляза:
  - Можем да те облечем, да те обуем и да те настаним в богата къща като прислужница.
  Августин попита:
  - И какво в замяна?
  Момчето с фрака отвърна:
  - Ще отворите вратите за правилните момчета, когато собствениците не са в къщата.
  Принцесата изсумтя презрително:
  - Мислиш ли, че ще го направя?
  Младият мошеник отбеляза:
  - А ти какво искаш?
  Августин отговори с въздишка:
  - Работете честно!
  Момчето вдигна рамене:
  - Възможно е. Но да работиш здраво за стотинки е глупаво, когато можеш да имаш цяло състояние.
  Момичето сви рамене и отговори:
  - Няма да остана дълго в Париж.
  Младият мошеник отбеляза с усмивка:
  - Аз го виждам!
  И той се отдалечи от момичето. След като си почина и почувства глад, Августин продължи напред. Краката я боляха много в първите минути, но се стоплиха и болката отшумя.
  Августин се движеше по-енергично. И ставах все по-гладен. Но кражбата беше опасна - те бяха наказани. Времената не са либерални. Могат да ви жигосат, да ви бият болезнено или да ви изпратят на тежък труд. А понякога и бесят крадци. Дори и не винаги.
  Августин се движеше все по-енергично. И блеснаха счупените й, издраскани пети.
  Тогава един господин я забеляза от каретата и извика:
  - Ела тук!
  Августин се затича към него:
  - Готов съм!
  Човекът с цилиндър каза:
  - Искаш ли да си изкарваш хляба, просяко?
  Принцесата, която все повече се измъчваше от глад, кимна:
  - Със сигурност!
  Господинът кимна:
  - Занесете това писмо в Лувъра!
  Августин кимна.
  - Готов съм! Къде е Лувъра?
  Сеньорът отговори:
  - Всеки знае това, само попитайте! И ще го предадете на г-жа Догвил .
  Принцесата взе писмото и се втурна да избяга с него. Чувстваше се вдъхновена. И от време на време питах къде е Лувъра. Показаха й го.
  Августин изтича до двореца. Тук на входа я спря страхът. Принцесата каза:
  - Отивам при г-жа Догвил с писмо!
  Стражите повикаха лейтенанта. Той взе писмото. Той погледна герба и отговори:
  - Сам ще го предам! И този просяк в Шатле !
  Стражите се втурнаха към Августин и извиха ръцете й. Момичето ахна.
  Лейтенантът я погледна по-внимателно и отбеляза:
  - Какви прекрасни къдрици имаш, те се продават за много пари!
  Пазачът отбеляза:
  - Тя самата е прекрасна!
  Лейтенантът кимна:
  - Хайде, последвай ме, красавице. Може би ще избегнеш затвора.
  Стражите освободиха Августин. Тя последва лейтенанта. Той тръгна напред.
  И тогава Августин избухва. Босите крака на принцесата са леки, освен това има страх. И тя се втурна като сърна.
  Бронираната охрана вяло се опита да я настигне, но изостана. Августин тичаше с пълна скорост. И се състезавах доста дълго време, но след това се изморих и изтощих.
  Седна да си почине... При нея дотича момче на около дванайсет. Беше бос и в дрипи. Той подаде ябълка на Августин и каза:
  - Яж, скъпа!
  Принцесата го взе и го изяде. Тя го сдъвка с голямо удоволствие и се усмихна.
  Момчето й кимна:
  - Можеш да си намериш работа. Тежко е, но няма да умреш от глад.
  Августин попита:
  - Какво трябва да направя?
  Момчето отговорило:
  - Завъртете помпата. Обикновено момчетата правят това. Но собственикът получил заповед от полицията да наеме момиче. Още не си пристигнал, можеш да ставаш.
  Августа отговори с въздишка:
  - Готов съм.
  Момичето отишло с момчето при собственика.
  И тогава се разочаровах. Вече дузина момичета стояха на входа и бяха готови за работа.
  Принцесата потръпна... Но неволите й не свършиха дотук. Изведнъж зад гърба й се чу суматоха и се появи огромно куче. Тя се втурна към момичето. Тя се опитала да избяга и веднага била настигната.
  Зад кучето се появи благородник в костюм, стражи и вече познат лейтенант.
  Той се ухили и отбеляза:
  - В Шатле , тази красота!
  Ръцете на Августин били вързани зад нея и тя била отведена в затвора. Охранителите събраха лактите на момичето и извиха раменете й, което беше толкова болезнено. И я взеха под конвой.
  Съвсем младото момиче вървеше с наведена глава. Чудесните й къдрици се спускаха под раменете. Боси крака, окървавени, стъпваха по каменната настилка на Париж.
  Изглеждаше невинна и трогателна, ако не бяха твърде късите парцали.
  Ето как принцесата, дъщеря и наследница на значителна държава, вече боса и в бедна рокля, е отведена в затвора. А Шатле е затвор за обикновени хора, за разлика например от Бастилията, където са затворени богати хора.
  Августин го взе и изпя:
  Времето на началото е почти тук,
  Царицата водят боса на ешафода!
  Лейтенантът се ухили:
  - Като този! Също обида към Нейно Величество Кралицата! В Шатле ви очакват цял куп пръчки и мангал за печене на петите .
  Августин каза плахо:
  - Защо още ще ме мъчат?
  Лейтенантът от кралската гвардия кимна:
  - Да! Скитничество, бягство от ареста, обида на величието, доставка на любовни писма, с възможен заговор. О, скъпа, палачът и стелажът те очакват.
  Принцесата пребледня и се поколеба. Така я доведоха в мрачния замък Шатле .
  Това беше затвор, който вонеше, а килиите бяха пренаселени с обикновени хора. Не е като в Бастилията, където всеки затворник има отделна добра килия.
  Августин беше отведен в женското отделение. Наоколо имаше стени и решетки. При сключването първо има търсене. На Августин нямаше нищо освен парцали. Събориха го двама силни, могъщи, мъжествени пазачи. Слагат ръкавици преди обиска. И те започнаха грубо да докосват голото тяло на принцесата. Момичето едва не загубило съзнание от срам и страх.
  Тя погледна в устата си и внимателно огледа ноздрите и ушите си. Дори запалиха газова струя, за да се вижда по-лесно. Тогава най-унизителното беше, когато ме накараха да си разтворя краката.
  Августин провери:
  - Аз съм девствена, внимавай!
  Опитните лели вече я опипваха нежно и внимателно. Един от тях отбеляза:
  - Толкова красива и цяла!
  Старшата матрона отбеляза:
  - Да, тази птица може да донесе значителна печалба!
  Тогава Августин отново изпищя от болка, когато облечените в ръкавици пръсти нахлуха дълбоко и грубо в дупето й.
  Управителят се ухили:
  - Имай търпение, скъпа! Там често криете скъпоценни камъни и пръстени.
  Августин буквално изгаря от срам и болка. Все едно те набиват на кол.
  После опипаха краката й.
  Управителят отбеляза:
  - Подметките й са нежни и плетени. Явно не е обикновена.
  Августин избухна:
  - Аз съм принцеса!
  Старшата матрона извика:
  - Млъкни, или ще те пратя в килия с лудите.
  Търсенето е завършено. След което Августин бил залят с кофа топла вода, нагрята на слънце. И по заповед на най-големия ми дадоха раирана роба.
  Тя отбеляза:
  - По правилник трябва да те подстрижат и да те изпратят в обща килия. Но ти си толкова красива и девствена, че с прекрасна коса ще бъдеш по-ценна! Вие, като принцеса, ще получите отделна стая с решетки и там комендантът на Шатле ще реши съдбата ви .
  Управителят отбеляза:
  - Нейната девственост може да бъде продадена на чука.
  Най-големият се съгласи:
  - Комендантът ще реши. Без него нямаме право. Сега ще я заведем в привилегирования сектор.
  С номер и раирана рокля, но все още боса, принцесата беше водена по прашни коридори, изтъркани от много крака.
  Обикновено в Шатле има много затворници в килиите. Но има и особено опасни разбойници, които се опитват да държат отделно от съучастниците си. И момичета, които се използват заради особената им красота, за да угаждат на богати клиенти.
  Августин също е отведен в отделна килия. Имаше кошара с дюшек, напълнен със слама и дори огледало, както и място за облекчаване и изплакване. В сравнение с общите килии, където се носи ужасна смрад, а момичетата буквално седят едно върху друго, наистина е почти курорт. А през зимата дори има камина зад стената.
  Те донесоха хляб и кана с вода на Августин. Засега все още не е поставена на дажба с повишено хранене, за да не са кльощави момичетата, които обслужват клиента.
  Принцесата, тъй като беше гладна и уморена, с готовност яде черен хляб и пи вода.
  След което стомахът й се напълни, натежа й и заспа. Така премина първата й нощ във френски затвор.
  . ГЛАВА Љ 2.
  Една пленена принцеса в затворническа килия на сламен дюшек сънувала, че командва полк от ангели. И те се бият с армията на Луцифер.
  Срещнаха се крилати ангели и крилати демони. И започнаха да секат с мечове. Ангелите имат сини мечове, демоните имат червени мечове. Великолепната принцеса, станала воин насън, се бие с Луцифер. И битката е много ожесточена.
  Луцифер е много красив светлокос млад мъж с атлетично телосложение и изразени мускули. Не можете да кажете, че това е Сатана, чието име се използва, за да плаши децата.
  Напротив, той е най-красивият и съвършен ангел. Августин никога не беше виждал толкова красив млад мъж.
  Въпреки това те секат с мечове, а от остриетата хвърчат искри.
  Луцифер я попита:
  - Кой си ти?
  Августин отговори уверено:
  - Принцеса Ангел!
  Светоносният отговори:
  - Защо да се караме?
  Принцесата отговори с въздишка:
  - Не знам. Но ние трябва!
  Луцифер го взе и изпя:
  Пролейте кръв на бойното поле,
  Момичета не ви е за първи път...
  Но я смятай за мръсотия,
  На парижкия тротоар!
  Августин повтори ентусиазирано:
  Бог ни е дал саби
  не мога да спра...
  Метал лети в гърдите ти,
  Кръвопролитие, кръвопролитие!
  И мечовете се сблъскаха отново, изхвърляйки снопове искри.
  Луцифер зададе въпрос на момичето:
  - Каква е разликата между доброто и злото?
  Августин се смути и изгука:
  - Ами... с какво се различава денят от нощта...
  Светлинният ангел отговори:
  - Един ден, разбира се, е добре! Но и нощта не е лоша. Има толкова красиви звезди в тъмното небе.
  Ангелската принцеса се съгласи:
  - Да, така е. Обичам да гледам звездите, особено през телескоп.
  Луцифер кимна с усмивка.
  - Да, звездите са красиви, също като луната.
  Августин пееше с удоволствие:
  Луна, луна, цветя, цветя,
  Колко често в живота няма достатъчно,
  Хора и доброта и доброта!
  Светлинният ангел добави:
  - Вярваме на всички влюбени,
  Надежди и мечти и мечти!
  Принцесата кимна на ангела, който донесе светлина, подобно на Прометей, и в същото време се смяташе за принц на тъмнината.
  Но всъщност кой е Луцифер? Християните учат: - Бог е абсолютно добро, Сатана е абсолютно зло. Но според Библията Бог е убил много милиони хора, Сатана само десет души. Толкова доброто и злото са толкова странни тук.
  Господ е любов? Но това е странна любов.
  Когато мнозинството е изправено пред вечни мъки в езерото от огън и сяра, а малцинството е изправено пред вечни казарми - като затвор в тропиците. Така ли става?
  Августин беше умно момиче и също й се струваше странно, че повечето хора са обречени на вечни, адски мъки. Но от друга страна, каква е истината?
  А Христос Бог ли е?
  В края на краищата, наистина ли Бог, който унищожи почти цялото човечество в дните на Ной и оставяйки само осем души от милиони, щеше ли да се унижи така и да умре мъчително на кръста?
  И също така се молете за палачите. Това изглежда ли вярно?
  Самият Августин беше изненадан колко различен беше Бог Исус от Ужасния Бог от Стария Завет!
  Луцифер отгатна мислите й и попита:
  - Може би да спрем да се караме?
  Принцесата запя в отговор:
  Всички хора на една планета
  Винаги трябва да сме приятели...
  Децата винаги трябва да се смеят
  И живейте в мирен свят...
  Децата трябва да се смеят
  Децата трябва да се смеят!
  Децата трябва да се смеят!
  И живейте в мирен свят!
  След тези думи мечът беше взет в ръцете на Августин и веднага се превърна в пищен букет от рози. И ароматът се носеше от тях.
  Момичето принцеса пееше яростно:
  Наблизо, близо до радост и нещастие,
  Трябва, трябва да дадем твърд отговор!
  На слънчевия свят, да, да, да!
  И да разделя хората - не, не, не!
  Луцифер запя в отговор:
  Хора, моля, мълчете, мълчете,
  Нека войните изчезнат в мрака...
  Щъркел на покрива, щастие под покрива,
  Мир на Земята!
  И неговият меч също се превърна в пищен, ухаещ храст от маргаритки.
  И ангелите, и демоните престанаха да се бият. В техните ръце оръжията се превърнаха във великолепни произведения на флората.
  И всички запяха в хор:
  Децата трябва да се смеят
  Децата трябва да се смеят!
  Децата трябва да се смеят!
  И живейте в мирен свят!
  Принцесата затворник се събуди. Прозвуча сигналът за ставане. Затворниците от Шатле трябваше да бъдат отведени на закуска и след това на работа.
  Августин беше вдигнат от леглото си и му беше дадена кофа с вода, за да се измие и да си измие зъбите. След това донесоха овесени ядки с хляб и малко мляко.
  Хапнала принцесата... Вече стана съвсем непретенциозно момиче. Наистина, какво повече можеше да иска?
  Тогава Августин беше взет на работа. Тъй като не знаеше как да шие и нямаше достатъчно поръчки, принцесата беше изпратена да върти воденичния камък. Така зърното се смилало на брашно.
  Работата беше тежка и досадна. Августин почувства болка в натъртените си крака, докато вървеше по камъните на двора. Голите подметки започнаха да сърбят, а по грапавите крака се образуваха пресни мазоли. И е адски болезнено.
  Августин и още три момичета завъртяха колелото. И зърно падна отгоре. И не спирайте и не поемайте дъх. Много трудна работа. Но момичетата вече влизаха в него, а босите им крака буквално настръхваха. Те са мазоли, като копитата на камила. А Августин едва наскоро стана бос и не е толкова свикнал да работи. И прасците, коленете и гърбът скоро започнаха да я болят. Това е просто мъчение, а не работа.
  И надзирателят стои над тях и колелото се върти малко по-бавно, като ударено с камшик.
  Все едно са били роби в древен Рим. Да, ти наскоро беше коронована принцеса, можеше да станеш съпруга на краля на Франция - по това време най-голямата сила на планетата. А сега си бос затворник в разкъсана, раирана рокля с номер. Раменете ви са голи, а краката ви са голи почти до бедрата. И страдаш. О, от камъни под боси крака и физически стрес, и камшици, и унижение.
  Августин също страдал от жажда. Все още е лято и е задушно. Много е трудно да се върти колелото. Но тялото й е младо и естествено здраво. Сега се отваря вторият вятър и става по-лесно.
  Момичето усеща, че босите й крака са се вдървили и не усеща почти нищо.
  За да се разсее от болката и умората, момичето се опитва да си представи нещо.
  Например, кралицата е била пленена от злия император. И я заведоха при господаря.
  Той й нареди:
  - Обичай ме!
  Отговорът обаче беше горд:
  - Не!
  И по заповед на диктатора кралицата беше нанизана на стойката! Издърпаха ме нагоре, като първо разкъсаха всичките ми дрехи до кожа. Тогава гордият владетел бил издигнат до самия таван. Към трезорите. И тогава въжето беше пуснато. Кралицата падна. Въжето се опъна близо до пода. А младата жена изпищя и припадна от шока на болката.
  Изляха я с кофа студена вода. Младата жена дойде на себе си.
  Старшият палач кимна и каза:
  - Ще обичаш ли диктатора?
  Царицата страдаше и се страхуваше, много се срамуваше да виси гола пред палачите, които се хилеха саркастично.
  Старшият мъчител кимна. Те отново започнаха да вдигат голата жена. Въжето се опъна отново, още веднъж. И кралицата беше издигната на стелаж до самия таван.
  Тогава тя замръзна. Бледата кожа на величествения човек блестеше.
  След това въжето беше пуснато отново. Тялото на момичето падна. И в първия момент тя потръпна от шока. И тогава, когато въжето се опъна, то изкрещя от дивото разтягане.
  И отново загубих съзнание.
  Старшият палач кимна... Кралицата отново беше залята с ледена вода, взета от голяма дълбочина.
  Младата жена дойде на себе си.
  Старшият мъчител попита:
  - Ще обикнеш императора!
  Кралицата изрева отчаяно:
  - Не!
  Старшият екзекутор нареди:
  - Закачете я трети път!
  И отново мъчителите започнаха да вдигат царицата. Изтезанието с разтягане обикновено е много ефективно. И в резултат на това мъчение много могъщи мъже се пречупиха и бяха готови на всичко.
  Но красивата жена с богата кръв продължи да мълчи. И тя отново беше издигната до самия таван. Беше крив, а камъните бяха влажни и сиви.
  И така палачите замразиха момичето във въздуха. И тогава те го взеха и рязко спуснаха въжето с кеф.
  Голата царица падна и въжето отново се опъна близо до пода. И отново младата жена крещи и губи съзнание.
  А лицето й е толкова бледо и посиняло от болезнен шок. И отново палачите я поливат с вода. Кралицата, гола и изтощена, не идва веднага на себе си. Все още трябва да я ударите по бузите.
  Най-накрая очите ми се отвориха.
  Старшият екзекутор попита:
  -Ще говориш ли? Тоест, съгласни ли сте да станете наложница на императора?
  Кралицата изсъска, заплитайки език:
  - Не! По-добре да умра!
  Главният мъчител каза с уморен тон:
  - Десет удара с камшик на половин сила!
  Кралицата беше леко повдигната на стойката. И палачът замахна и я удари леко по гърба. Младата жена въздъхна тежко. А мъчителят продължавал да бие.
  Ударите му бяха премерени и точни. Червени ивици, издути по белия гръб на момичето.
  След като свърши биенето, мъчителят погледна въпросително към старшия палач.
  Попита той:
  - Съгласна ли си да станеш наложница на императора?
  Кралицата изкрещя:
  - Не ме мушкай!
  Старшият екзекутор нареди:
  - Пет удара на камшика с пълна сила!
  Палачът замахна и удари. Бялата кожа на кралицата се пръсна. И потече кръв.
  Младата жена изпищя. Но тя веднага прехапа устни и стисна зъби. Палачът отново я удари с всичка сила.
  Кралицата мълчеше, но още повече пребледня. Дишането й е тежко, капчици пот падат от голите й гърди, по които искрят рубинените й зърна.
  Палачът биеше, кожата се спука и струйка кръв потече.
  След като приключи с биенето, той отново погледна водача.
  Старшият мъчител кимна:
  - А сега блок с кукички!
  Екзекуторите прикрепили към босите крака на кралицата дъбов блок от ковано желязо. А по краищата стърчаха кукички. Обезопасен.
  Главният мъчител заповяда:
  - Разтягай го!
  И палачите закачиха на куки тежест от килограм. И дясно, и ляво. Тежестите, разбира се, бяха предварително подготвени. И като цяло мазето за мъчения има богат арсенал.
  Старшият палач попитал кралицата:
  -Ще говориш ли?
  Тя отговори уверено, хриптейки от болка:
  - Не!
  Главният мъчител отбеляза:
  - Можем да те измъчваме до смърт.
  Кралицата уверено заяви:
  - По-добре да умреш, отколкото да предадеш.
  Старшият екзекутор нареди:
  - Друга тежест от двете страни!
  Палачите издуха и окачиха всяка тежест. Голото тяло на кралицата се изпъна още повече. И от него капеше смесица от пот и кръв, а вените му още повече се напрегнаха и изпъкнаха.
  Кралицата започна тихо да стене през зъби. Тя изпитваше толкова много болка.
  Старшият мъчител попита:
  - Ще говориш ли? Ще станеш ли наложница на императора?
  Младата жена изтръгна:
  - Не!
  Главният екзекутор предложи:
  - Сега ще ти опечем петите.
  Кралицата избухна:
  - Все пак няма да му стана роб.
  Палачите взеха бутилка зехтин от килера. Отпушиха тапата и я изсипаха в дланите си. След което започнаха енергично да й мажат подметките.
  Кралицата, потрепвайки отчаяно и стенейки, каза:
  - Все още нищо няма да кажа! И няма да се омъжа за таласъм!
  Палачите приключиха със смазването на подметките. След това поставили тънки цепеници и слама под босите крака на кралицата. Накапаха сяра и донесоха факла.
  Пламъкът пламна. Езикът му хищно облизваше голото момичешко мъчение.
  Розовата подметка се напрегна. И кралицата започна да диша тежко. И тогава, когато краката на момичето бяха обхванати от топлина, тя изпищя.
  Старшият палач попита саркастично:
  - Значи ще отидеш ли при императора като наложница?
  Кралицата отново извика:
  - Не!
  Палачът оголи зъби. По негов сигнал помощниците добавиха дърва. И пламъкът стана още по-висок и по-горещ.
  Кралицата започна да крещи с пълно гърло. Много я болеше. И мъчителите се ухилиха.
  Главният екзекутор попита:
  - Е, размислихте ли?
  Кралицата изрева:
  - Не!
  Старшият мъчител каза уверено:
  "Тогава ще изпържим и гърдите й!"
  Палачите отново изляха масло върху ръцете им. И се втурнаха към младата жена да намажат пълните й гърди.
  Те грубо ръфаха зърната на кралицата, които бяха алени на цвят, и щипаха бюста й.
  От докосванията на мъчителите гърдите на величествения човек се подуха и станаха твърди.
  Царицата го взе и изрева:
  - Измет!
  След като приключи със смазването, един от палачите вдигна факла и я запали. Мъчителите донесли огъня до голите гърди на жената. И започнаха да я застрелват без церемонии.
  Кралицата стене още повече. Колко изключително болезнено и болезнено беше.
  Палачите се засмяха и оголиха зъби. Мнозина имаха железни, но старшият палач имаше златни!
  Това е наистина кървав отбор. И зъбите им са като душата им!
  Те изгориха едновременно голите й пети и голи гърди.
  Палачът в същото време се ухили и намигна...
  Царицата се гърчеше на стелажа. И това я боли изключително много.
  Старшият мъчител попита:
  -Ще се омъжиш ли за императора?
  Млада, изтощена жена извика:
  - Не!
  Главният мъчител изгука:
  - А сега е време и тя да си намаже утробата...
  Тук работата на принцесата свърши. И тя беше изпратена да хапне малко. Тъй като беше много красива, й дадоха мляко и риба за каша. Принцесата яде и усети, че иска да заспи.
  Но трябваше да отида отново и да застана зад волана, въртейки вече отвратения воденичен камък.
  И е толкова трудно, а мускулите буквално се извиват от болка. За да се разсее, Августин отново започна да композира.
  Палачите щяха да започнат да смазват утробата, но едно момче се затича и предаде заповедта на императора да спрат мъченията.
  Палачите потушили огъня под босите крака на младата жена, като много внимателно първо свалили тежестите от блока. След това самият блок, а след това дамата от багажника.
  Изтриха я със спирт и я качиха горе в стаите, за да си почине и да се възстанови от болката.
  Междувременно императорът наблюдава гладиаторски битки в залата. Това също е много жестоко, но несъмнено забавно зрелище.
  Две момичета се караха. Единият с червена коса, другият с бяла коса.
  И двете са много красиви, мускулести, тренирани.
  Те излязоха на ринга само по бикини, а торсовете им останаха голи.
  Великият везир отбеляза, прошепвайки на императора:
  - Чудни красоти и еднаква сила.
  Диктаторът кимна:
  - Да, прекрасно, и това е класа!
  Блондинката беше въоръжена с меч и щит, а червенокосата с тризъбец и кама.
  Вървяха внимателно с боси крака, приближаваха се.
  След това се втурнаха един към друг.
  Червенокосата ударила блондинката по крака с тризъбците си, но тя била ударена с меч по рамото и отскочила.
  И двете момичета са ранени. Публиката освирква. Тогава червенокосият отново се опита да напляска блондинката по босите крака. Но тя лесно го избегна. Битката ставаше все по-напрегната.
  С рев червенокосата замахна с кинжалите си към гърдите на блондинката, но тя опъна щит.
  И острието отскочи.
  И двете жени побесняха и започнаха да се приближават една към друга. Ето ги отново ударите. И две, почти голи тела, преплетени едно в друго.
  Момичетата започнаха да се борят в клинч. Диктаторът направи знак. Маврите скочиха и забиха запалени факли в босите, леко прашни пети на момичетата. Ще го вземат и ще реват.
  Отидоха да чупят. Но червенокосият удари блондинката в хълбока с кама, а самата тя получи меч във врата.
  И двете момичета припаднаха от шока от болка и замръзнаха, окървавени и голи.
  Маврите изгаряха с нажежено желязо голите си, момичешки, толкова съблазнителни пети.
  Но момичетата дори не помръднаха.
  Императорът отбеляза:
  - Жалко е, когато умират жени! Няма ли да е по-добре да хвърлим момчетата в битка?
  Великият везир кимна:
  - Прав сте, както винаги, господине!
  Двама тийнейджъри на около четиринадесет години първи излязоха на арената. Те бяха мускулести, красиви, загорели момчета с червени бански гащета. Те държаха мечове в ръцете си.
  Да ги посрещнат излязоха и момчета на същата възраст и ръст. И също така мускулести, красиви, загорели, само зелени бански и саби вместо мечове.
  Те се поклониха на императора и неговата свита. Те тропаха с босите си груби момчешки крака и викаха:
  - Поздравяват те отиващите на смърт!
  Императорът промърмори:
  - Старт!
  Момчетата започнаха да се бият. Веднага се изля кръв и по загорелите мускулести тела се появиха рани. Момчетата нямаха щитове, а самите те бяха сурови бойци, така че битката беше мимолетна. Падна момче със зелени бански. Маврите изгаряли босите му стъпала с факла. Той скочи, но отново падна, прострелян. Друго момче падна с червени бански. Но почти веднага в зелено. Трите момчета млъкнаха. Един остана прав. И босите му подметки оставиха кървави следи.
  Маврите изгориха голите, мазолести пети на момчетата. Миришеше на изгоряло месо. И те бяха завлечени на куки.
  Момчето е получило няколко драскотини...
  Императорът кимна:
  - Ще продължиш да се бориш! Чао, давам ти живот до утре!
  Момчето е отведено...
  След това излязоха още пет момчета на около дванадесет-тринадесет години по жълти бански и с тризъбци. И пет момчета на същата възраст и ръст по черни бански гащи и с рапири.
  Първо, свитата на тиранина направи залагания. И тогава започна битката.
  Момчетата умираха едно след друго. Само един боец остана на крака, около дванайсетгодишно дете в жълти бански гащета. Всички останали бяха пробити. И дори изгарянето на босите им пети с гореща ютия не им помогна да станат.
  Императорът наредил:
  - Това момче трябва да живее до следващата битка. Останалото хвърлете на лъвовете и крокодилите.
  За следващата битка дузина момчета вече бяха изведени с копия срещу носорога. Момчетата бяха млади, на около четиринадесет или дванадесет години. И срещу тях е огромен носорог.
  Всъщност нямаше никакъв шанс за оцеляване. Вярно, децата са умни и битката се проточи.
  Нещо повече, маврите, по заповед на тиранина, дори започнаха да хвърлят горещи въглища под босите крака на момчетата.
  И беше доста болезнено.
  Императорът беше много доволен. Той бавно пиеше сладко, червено вино и поглъщаше пуйка в сос.
  Момчетата умираха едно след друго. Вярно, момчето със сини бански гащета успя да удари носорога с копие в окото и накара животното да изпадне в дива ярост. И тогава известно време той ловко избягваше ударите на огромния рог.
  Но в крайна сметка чудовището довърши и него.
  Осакатените трупове бяха вдигнати с куки и влачени към клетките.
  После още една битка: седем момчета по бански гащи и с мечове срещу голям африкански лъв.
  Децата обикновено бяха на десет или единадесет години и бяха амбициозни гладиатори.
  Но обкръжението на тиранина беше доволно. И всъщност битката се оказа кървава и доста мимолетна.
  Великият везир дори отбеляза:
  - Би било по-добре да пусна по-големи момчета!
  Императорът възрази:
  - Не! Точно така.
  Лъвът разкъсал момчетата, но самият той останал почти невредим. Ето как се получи битката.
  После пак битка. Този път излезе доста високо момиче с атлетично телосложение. Тя също беше само по бански. А косата й е боядисана в три цвята: жълто, червено, зелено. Тя имаше меч и кама.
  В случая това вече е опитен гладиатор и известна красавица.
  Един доста голям и опитен вълк се биеше срещу нея.
  Битката щеше да бъде вълнуваща. Но беше ясно, че звярът вече не е млад и не е бърз.
  Въпреки това битката е красива. Властното момиче не бързаше. Тя продължи да драще вълка с меча и камата си, избягвайки от време на време. И тогава тя го рита в брадичката с голата си пета.
  От удара са избити чифт зъби на вълка. И когато съвсем се забави, девойката герой му отряза главата.
  Ето как стана битката.
  Оставяйки боси, кървави отпечатъци, момичето напусна стадиона.
  След това излезе още една, този път брюнетка. Тя е загоряла, боса и също само по бански.
  Срещу нея излязоха три момчета с мечове. Бяха млади, на около дванадесет години, слаби, но жилави. Ясно е, че това са роби, а гърбовете и страните им са покрити с белези от мигли. Главите на момчетата са обръснати плешиво и те са в бански гащета, с остри лопатки, стърчащи, срещу едро и силно момиче. Която има два меча в ръцете си.
  Ясно беше, че момчетата са неопитни и обречени на смърт.
  Императорът отбеляза:
  - Битката не е ли твърде неравна?
  Великият везир отбеляза:
  - Не ви харесва, когато нежният пол умира.
  Тиранинът кимна:
  - Да, жените не трябва да умират! А момчетата са мъже и най-малко ценната стока.
  Битката започна по сигнал на гонг. Чернокосата жена не бързаше. Тя искаше да даде шанс на момчетата и да покаже красива битка. Момчетата са пъргави, издръжливи, но явно необучени.
  Но те се бият с голяма ярост. И вече се вижда как кокалестите тела на загорелите момчета лъщят от пот.
  Императорът кимна:
  - Чудесен!
  Тук брюнетката одраска едно от момчетата по мускулестите му тъмни гърди. Беше ранен и крещеше.
  Бийте се пак...
  Момичето ритнало момчето в слабините с бос крак. Той падна от шока от болка и издъхна.
  Императорът наредил:
  - Вдигни го!
  И мавърът, като скочи, изгори голата, мазолеста пета на момчето с горещо желязо. Той скочи.
  Брюнетката държеше мелницата с два меча и удряше с плоското на острието тила. Не фатално, но напълно нокаутира съзнанието.
  Мавърът отново изгаря голата пета на детето. В кариерите момчетата-роби обикновено работят през цялата година без обувки, а подметките им са по-твърди от кожата на ботушите им. Но нагорещеното желязо все още ги изгаря и ги кара да крещят.
  И пак скача. Чернокосата жена удари момчето с лакът в брадичката и то падна. И отново босите, много изстрадали пети на детето страдат от горещата ютия.
  Момиче гладиатор не е склонно да убива момчета. Но къде можете да отидете? Тя удря слепоочието си с дръжката. Но отново мавърът обгаря петата. И момчето крещи.
  Явно ще трябва да ги добавим .
  И на едно от момчетата жена му отрязва главата.
  След това момичето нокаутира още един и събаря още един. Гледа императора.
  Той вика:
  - Довършете го!
  Брюнетката въздъхна и намушка момчето. Деспотът не познава милост. И трябваше да довърша и другия. И след това завършете третия.
  След това момичето избухна в сълзи и напусна стадиона или списъците с разстроено лице.
  Босите й, грациозни крака оставяха кървави, изсечени отпечатъци.
  Следващата битка беше още по-жестока.
  Излязоха двама едри мъжки гладиатори с голи торсове. Срещу тях се биеха седем момчета на десет-единадесет години. Мъжете имаха големи мечове, момчетата - малки.
  И това, разбира се, е жестока битка. И безмилостен, да си признаем, побой.
  Момчетата паднаха и умряха, пускайки кръв.
  Но понякога успяваха да одраскат и мъжете гладиатори. И нанася рани по торса.
  Императорът отбеляза:
  - Състезателна битка!
  Великият везир отбеляза:
  - Да, Ваше Величество. Въпреки че момчетата не са ценна стока, вие също малко ги съжалявате!
  Деспотът кимна:
  - Да, съжалението не е за мъж! Добре, че тези воини успяха, но следващия път ще пусна лъв върху тях!
  Накрая излязоха две момчета с тризъбци и мрежа. Също млади, на около тринадесет години, неопитни и подстригани на плешиво. Преди битка момчетата често обръсват косите си на перуки, за да могат да генерират доходи по-късно.
  И отприщиха тигър върху момчетата.
  Децата се опитаха да хвърлят мрежата, но тигърът я откъсна и се втурна да нареже децата на парчета.
  Императорът пее:
  - Аз съм тигър, не котка,
  Живея в мен сега...
  Не Леополд, а Леопард!
  Работата най-накрая беше завършена и мислите на Августин бяха прекъснати. Тя отиде на вечеря. На момичетата затворници било наредено да свалят дрехите си. Бяха голи и топла, нагрята от слънцето вода се излива върху тях от кофи. След това момичетата бяха отведени на вечеря. Августин отново получи мляко и пилешко бутче.
  След което ме отведоха в килия. Преди да си легне, момичето, разбира се, прочете молитва, падна на матрака и веднага заспа.
  
  
  ПРЕЗИДЕНТЪТ НА РУСИЯ ВЛАДИМИР ЗЕЛЕНСКИ
  След встъпването в длъжност Владимир Зеленски обяви разпускането на Радата и провеждането на предсрочни парламентарни избори. Това като цяло се очакваше. Отношенията с Русия обаче остават напрегнати. Владимир Путин не поздрави Зеленски за победата и не призна президентските избори в Украйна. Но това дори беше от полза за новия млад лидер. Националистите, които го гледаха с подозрение, го припознаха като свой. И Западът разбра, че Путин наистина е агресор. И засилена подкрепа за Украйна. Така започна за здраве и свърши за мир. Зеленски го взе и се представи изключително силно на новите избори за Рада. Успя да получи парламентарно мнозинство. И след това проведе няколко референдума. Включително конституционна реформа.
  Правомощията на президента бяха значително разширени. Напротив, Радата е ограничена. След което Зеленски започна решително да провежда реформи и модернизация.
  В същото време в Донбас беше измислен хитър ход. На войн Анастасия Орлова беше предложен интересен вариант. С подкрепата на Украйна и западните разузнавателни служби тя ще стане губернатор на Луганска и Донецка области. Тогава той ще има официално членство в Украйна и пари за възстановяване и по-голяма лична власт. И дори собствената си армия. Тоест вариантът Кадиров . Когато Русия всъщност даде независимост на Чечня, само формално запазвайки контрола над нея.
  Анастасия Орлова, която има влияние сред полеви командири, прие този вариант. Трябва да кажа, че тази жена беше много красива, руса и обикновено дори през студената зима тичаше боса.
  Анастасия обяви война на "крадливото" ръководство на Нова Русия. Тя е много войнствено и властно момиче. И тя основа резиденцията си в Новоазовск. Част от народа и милицията я подкрепиха.
  Анастасия с батальон от боси момичета направи няколко нападения и превзе няколко града. Избухнаха местни битки. Имаше дърпане на въже.
  Анастасия действаше доста умело и получаваше пари от чужбина. Освен това тя имаше подкрепа в Русия. Включително и от жени. За успеха допринесе и това, че Путин беше болен. Явно амбициозният президент на Русия се е пренапрегнал. И при тези условия ръководството в Русия беше разделено. Анастасия се възползва от това и превзема Донецк. Като получи сериозна подкрепа.
  Войната също започна с Луганск. Но не прекалено енергичен. Милициите всъщност не искаха да се избиват взаимно.
  В крайна сметка бяха проведени избори за президент на Новоросия и Анастасия спечели. Тя веднага беше призната от САЩ и Киев. А след това и другите западни страни, и целият свят!
  Зеленски спази думата си, давайки на Новоросия специален статут в рамките на Украйна. А в Донецк отново се развя жълто-синьото знаме.
  Дългоочакваният мир настъпи.
  Зеленски активно се бори с корупцията и дори въведе смъртно наказание за икономически престъпления. Чрез стриктно и умело управление и формиране на професионален екип Владимир Зеленски осигури на Украйна високи темпове на растеж. Страната се издигаше и властта на новия лидер се укрепваше. Отношенията с Русия се подобряваха. Какво допринесе за инсулта, който постигна Путин и го направи по-малко амбициозен и агресивен.
  В Русия популярността на Зеленски растеше. Той беше силен оратор, обаятелен човек, популист. И не комунист, но не и антикомунист. Популярен, както сред левите, така и сред руските олигарси. Много популярен сред руската младеж. Интелектуалец и човек. Изглежда, че е интелигентен, но е завладял трайна власт. Да, определено лидер, но и джентълмен в същото време! Висока култура, но разбираема и обичана от хората. Истински талант в управлението. И страхотен организатор.
  И така, когато изминаха пет години на просперитет и възход на Украйна и властта на Зеленски най-накрая се укрепи, последва сензационно предложение.
  А именно да се обединим с Русия. Създайте единна съюзна държава с общ президент с голяма власт. Разбира се, всенародно избрани.
  А в Русия елитът беше в шок. Какъв ход! По това време Путин беше отслабнал от тежко заболяване и загуби популярност. Това означава, че той не може да се бори, поне не пълноценно. А самият Медведев като цяло не е борец и не е обичан от хората.
  И тук Зеленски явно иска да стане президент на съюзна държава и... Шансовете му са реални! Първо, Западът би искал да види Владимир Зеленски като президент на Русия и Украйна! Той се показа като напълно прозападен и европейски политик. Второ, Зеленски е популярен в Русия и особено в Украйна. Трето, не се виждат конкуренти. Путин е тежко болен, Медведев е слаб и непопулярен, Зюганов и Жириновски са твърде стари. Други лидери не се виждат. Освен това, четвърто, има подкрепа от олигарсите на Русия и Зеленски.
  Да, ясно е, че това е много сериозен кандидат за президент на Русия. Той има сила, харизма и изключителна ораторска дарба. А също и подкрепата както на западните, така и на руските медии. Плюс популярността на новото в руската политика, под старите и скучни лидери.
  Накратко, едновременно е неудобно да откажеш и страшно да приемеш предложението. Путин получи втори инсулт. Медведев става действащ президент на Русия.
  Разбира се, далеч не е факт, че Зеленски със сигурност ще спечели. И много искам да анексирам Украйна. Медведев има желание да надмине Путин! Но струва ли си да поемете такъв риск като избори със Зеленски?
  Народът на Русия обаче подкрепи идеята за обединение с Украйна. Стотици хиляди хора излязоха по улиците - с искане: единството на братята славяни. Демонстранти влязоха в сблъсъци с полицията в Москва. Много хора бяха ранени. Започна да се надига вълна от протест.
  Комунистите най-после взеха Зюганов, или по-точно изгниха, а по-младото ръководство започна да извежда хората на улицата. Искане за смяна на режима.
  Националистите също излязоха напред и имаха свои силни и амбициозни лидери. Майданът ставаше все по-модерен. По полицията бяха хвърляни камъни и коктейли Молотов. Дълго трупаното недоволство на хората започна да се проявява все повече.
  Медведев проведе съвет по сигурността.
  Повечето от членовете бяха за обединение - като се позоваха на факта, че дяволът не е толкова страшен, колкото го описват. А административният ресурс и пропагандата са огромна сила! И че хората могат да бъдат добре промити мозъци и те като цяло ще гласуват за партията на власт.
  Руските милиардери също се кълняха във вярност на Медведев, който беше предсказуем, беше на власт дълго време и повече или по-малко удовлетворяваше всички.
  Милиардерът Дерибаско логично отбеляза:
  - Трябва да водим предизборна кампания в стил: Медведев днес е Путин и никакви Зеленски не са опасни за нас!
  Роман Абрамович отбеляза авторитетно:
  "Измъкнахме Елцин от избирателната яма с четири процента рейтинг, а вас ще извадим още повече!" Нашите пари и медии са нашата гаранция!
  Прохоров потвърди:
  - Ние не искаме толкова високи данъци за богатите като в Украйна и ще застанем до всички вас!
  Дмитрий Медведев удари с юмрук по масата и обяви:
  - Тогава приемаме предложението за интеграция и обединение!
  Беше подписан договор за обединение между Украйна и Русия. Веднага балансът на силите се промени. Президентските избори трябва да се проведат до три месеца.
  За да се регистрирате за президентството, е достатъчно или да съберете сто хиляди подписа, или да направите депозит от деветдесет хиляди долара, който ще бъде върнат само ако стигнете до втори тур. Това са наистина смешни правила. Частично взето от руското и частично от украинското законодателство.
  Естествено, че ще има много кандидати за президент, екипът на Медведев явно е смятал, че това ще им бъде още по-изгодно! Казват, че мобилността на електората ще даде предимство на властите на първия тур. А във второто всички ще подкрепят Медведев. Така или иначе на това разчиташе и.д. И се започна...
  Анастасия Орлова, тази боса Клеопатра, каза, че ще има Зеленски срещу цели сто. И че е Ланселот срещу дракона Путин и Медведев.
  Развиха се ожесточени нападки в пресата. Някои бяха на страната на Зеленски, други бяха на страната на Медведев.
  Срокът за регистрация на кандидати започна. Имаше турбуленция в Русия. Синът на Джохар Дудаев се появи в Кавказ и обяви джихад. И получи широка подкрепа в ислямските региони. Много експерти заподозряха ушите на ЦРУ тук. Освен това президентството на Тръмп е към края си и трябва да спечелим поне някои победи. И Зеленски на руския трон е голяма победа! Въпреки това има и скептици, които твърдят, че Зеленски може да направи Русия велика страна, много по-силна, особено икономически, отколкото беше при Путин.
  Така че мненията бяха разделени и на Запад. Обединената украинско-руска държава, разбира се, е мощно обединение и въобще не е шега. Това наистина може да е чудовище. Естествено, руските сили за сигурност също подкрепиха обединението. Освен това Анастасия е готина жена. Тя, заедно с батальон момичета, все красавици, бяха боси и по бикини, събориха и победиха руските специални части. Когато събират прах, за да свалят твърде пламенния фен на Зеленски.
  Момичетата показаха, че се бият приказно боси и по бикини! И специалната група "Вимпел" беше победена от горещи жени. В резултат на това беше взето решение да не се намесва и на власт в Новоросия дойде проукраинското ръководство.
  Анастасия агитира за Зеленки . В битка момичето знаеше как да хвърля остри тънки дискове, бумеранги и гранати с боси крака. Облечените в бикини воини са станали легендарни. Цял полк момичета, всяка от тях струва цяла дивизия. Това е огромна сила!
  Анастасия се втурна през снега, червените й боси пети проблеснаха. Момичето пееше:
  В необятността на космоса, повярвайте ми, има мечта,
  Тя е като слънчев лъч в небето...
  В очите на Сварог има мир и чистота,
  Той е за нас, както Исус ще възкръсне!
  
  Ще родим сияйна съдба,
  Тя ще грее като слънце през май...
  Но не разбирам колко дълго могат да бъдат немъртвите,
  Как зла съдба си играе с нас!
  
  Защитавай отечеството си, рицарю,
  Нека звездата небесна свети...
  Ние защитаваме необятността на нашата родна Земя,
  Нека планетата се превърне във вечен рай!
  
  Но какво може да направи ужасният комунизъм?
  Той ще направи знамето на родината всемогъщо...
  И яростният фашизъм ще изчезне в ада,
  Ще пробием врага с много силен удар!
  
  Отдайте сърцата си на нашата родина,
  Да свети с много ярка топлина...
  Ние ще преминем през нашата битка до края,
  И ще унищожим фюрера с един удар!
  
  Другарят Сталин замени баща си,
  Ние сме деца от различни поколения...
  Ордата ще загине в ада в лудост,
  И гениалният Ленин ще покаже пътя към Едем!
  
  В Русия всяко момче е великан,
  И момичетата се обучават да се бият...
  Господ Всемогъщият Семейство е Един за нас,
  Ние руснаците винаги сме умеели да се борим!
  
  Ще постигнем, скоро вярвам, ще постигнем всичко,
  Няма нищо по-висше във Вселената...
  Комсомолецът вдигна греблото,
  И удари Фюрера по покрива!
  
  Няма повече комунизъм, няма повече идеи,
  Красиви са и ще донесат щастие!
  А фюрерът е просто злодей,
  Много коварно, много черно!
  
  Аз съм момиче - величието на боец,
  Боса тичаше смело през студа...
  Дебелата ми плитка е от злато,
  Построих бърза роза!
  
  Могат да възникнат милиард идеи
  Как се устройва отечество при комунизма...
  Ако видиш Фриц, удари го силно,
  За да не седне на трона проклетият Адолф!
  
  Удари фашистите с юмрук,
  Още по-добре, ударете ги с чук...
  Да яздим по Волга с бриз,
  Ние просто нямаме нищо против да мачкаме кози!
  
  Ще отгледаме войници за Родината,
  Момичетата се втурват да атакуват...
  Красавицата насочи автомата,
  Възмездието на Хитлер ще бъде болезнено!
  
  Никой не може да победи руснаците,
  Въпреки че вълкът на фашизма е опитен дявол...
  Но все пак мечката му е по-силна,
  Кой орден строи нов!
  
  Бягайте за Родината, за Сталин,
  Комсомолците тичат боси...
  Нацистите бяха нарязани с вряща вода,
  Защото великорусите са най-готините!
  
  Горди момичета ще влязат в Берлин,
  Ще оставят следи от боси крака...
  Над тях има златокрил херувим,
  И стават сребърни като перли на оса!
  Момичето пее, но как се бори! В края на краищата тя и нейните четирима партньори по едно време спасиха милицията от пълно поражение при Йолайск .
  Тогава влязоха пет момичета по бикини и боси с цяла армия.
  Да, беше наистина зрелище.
  Анастасия стреля много от картечницата, отрязвайки линията на врага, а след това хвърли няколко тънки диска наведнъж с боси пръсти. Тези глави са отрязани.
  И Анастасия ще пее:
  - За Света Рус!
  Наташа също стреля, посяче враговете и изскърца, хвърляйки граната с бос крак, събаряйки танк:
  - За Сварог!
  И тогава златокосата Зоя дава своя ред. И той също хвърля дара на смъртта с бос крак и вика:
  - За бъдещето на Родноверие!
  И Аврора ще ги последва възможно най-скоро. И с боса си пета той ще освободи дара на смъртта, викайки:
  - За големи граници!
  И тогава Светлана ще се набута. Ще гръмне, а след това от картечница и с боси пръсти ще изпрати разрушение...
  А босокраката красавица вика:
  - За завръщането на Романови!
  Да, Анастасия беше фен на възстановяването на кралската империя. Всъщност в Русия така или иначе има цар на власт. Така че защо да не създадем законна монархия? Освен това във вените на Романови тече кръвта на много поколения европейски крале. Това ли е тяхното родословие? Що за семейство е Путин и особено Лукашенко? Кои са те, че да са царе? Но Романови са Божии помазаници!
  Анастасия и приятелките й по бикини направиха много чудеса. Бореше се като дявол. Но след това тя се скара с Путин и застана на страната на Зеленски. Като цяло Анастасия видя, че Украйна е онеправдана и с изострено чувство за справедливост застана на страната на слабите!
  Анастасия и нейните петима отблъснаха нападението над Новоазовск, когато се опитаха да я арестуват като бунтовник. Цяла колона от правителствените сили е отсечена и обезоръжена.
  След което пленниците паднаха по очи и целунаха босите прашни крака на Анастасия и другото момиче.
  Момичето философски каза на пленените войници на Новоросия:
  - Не искам да те убивам! Вие сте моите братя! И аз ще стана твоята кралица!
  Като цяло Новоросия прие Анастасия без много щети и големи загуби. Вярно е, че русият терминатор отряза главата на губернатора на Донецката република и уби охраната му, състояща се главно от кавказци.
  Анастасия отдавна е легенда. В Крим тя направи такива чудеса, че получи звездата на Герой на Руската федерация. Без нея нямаше да се получи толкова гладко с нейните партньори по бикини. Но тогава Анастасия беше взета и лишена от всички руски награди. Включително и за убийството на руски спецназ в боя, когато се опитаха да го премахнат. Дори е образувано наказателно дело.
  Но те не посмяха да започнат голяма война с практически независимата Новоросия. Освен това Путин се разболя и без него никой не искаше да поеме отговорност.
  Особено Медведев, който като цяло не е лидер по усет и дух. Но точно това подхождаше на Мечките на руските олигарси и обкръжението на Путин - те лесно могат да бъдат манипулирани.
  Както и да е, огромна пропагандна машина се надигна срещу Зеленски. Започнаха да обвиняват всички за всичко. И че уж бил наркоман, крадец и източил милиарди през офшорки и че като цяло бил гей.
  Провинцията отиде да пише. И разбира се имаше свидетели и различни уверения. Включително обвинения в хомосексуализъм. Регистрацията на кандидатите едва започна, а калта вече се излива.
  Желаещите да участват в изборите, както украинци, така и особено руснаци, се оказаха колосални. Качиха се и комунисти, и националисти. Изведнъж дори старият и болен Зюганов се появи да гласува. Въпреки че вече е напуснал поста председател на Комунистическата партия на Руската федерация. Афонин , Удалцов и Грудинин също отидоха до урните . И като цяло все още има един куп леви кандидати, малко известни, но хрътки. И толкова много хора искат да се кандидатират за президент! Ами деветдесет хиляди долара? Това наистина ли е толкова голяма сума за руските стандарти?
  Сякаш танковете искаха да се изкачат. И бизнесмени, и артисти, и поп дейци, и писатели. Да, писателите също са активни. Направете си реклама. И деветдесет хиляди долара не са толкова много. Така ЦИК получи стотици молби.
  Е, избори! Е, какво шоу се получи! Дори Алла Пугачов се кандидатира за президент. Защо не? Алка започна да забравя и може би ще си напомни! От старите хора Юрий Лужков се изкачи до президентството. Явно и аз съм искал да си припомня.
  Е, разбира се, такова шоу не можеше без Владимир Волфович. Но този път в изборите участваха и синът му Игор Лебедев, и дясната му ръка Дегтярев. Отидоха и в три колони на изборите.
  Размърдаха се и националистите. Разбира се, легендарният Демушкин , който излежа в затвора, и, което е интересно, "Паякът", лидерът на "Метална корозия" и ръководителят на рок групата "Коловрат", се кандидатираха за президент и много други.
  Е, разбира се, в кампания тръгнаха и поп певиците. Тук са Филип Киркоров и Николай Басков. Те също нямат какво да губят. Такава военна охрана разположена.
  И Тимъти, и Витас , и като цяло много хора тръгнаха на кампания.
  Разбира се, неслучайно! Планът на Медведев беше да номинира огромен брой кандидати, които да му прехвърлят гласове на втория тур. Като цяло планът е интересен. Рейтингът на Медведев първоначално е по-нисък от този на Зеленски. И е невъзможно да спечелиш без хитрост!
  Но Елцин също имаше нулев рейтинг, но успя да спечели срещу Зюганов. Вярно, последният проведе изборите като невалиден: губи нарочно!
  И в този случай Медведев се противопоставя на необикновен и много талантлив човек.
  Така че тук се случват много неща. В шоуто на Соловьов Зеленски непрекъснато го хвърляха с кал. Вярно, тогава едно момиче хвърли сладолед в лицето на Соловьов с пръстите на босите си крака. И тя изби едно око. След което стана ясно, че не е безопасно да се хвърля кал по Зеленски! Като, този човек е украински орел!
  Като цяло в руското общество нямаше единство. Много, много хора подкрепиха Зеленски. Като, наистина млада кръв и е в състояние да повиши Украйна без високи цени на петрола и газа! А какво да кажем за Медведев? Страната буквално се дави в петролни и газови долари, а икономиката е в пълна стагнация. Няма растеж, само безработицата расте.
  Медведев по принцип е с най-висок антирейтинг сред всички политици. Макар че точно затова е изгодно на олигарсите. Колкото повече зависим от тях, толкова повече контролираме. Руското правителство започна бързо да повишава заплатите и пенсиите на всички. И на моменти...
  Нещо повече, Медведев дори предложи намаляване на възрастта за пенсиониране с две години. Като, всичко е за доброто на хората. И се направиха поправки за увеличаване на пенсиите и зачитане на трудовия стаж след пенсиониране.
  Медведев и официални лица не забравиха. За да се изправят и да гласуват за него. По-специално бяха отменени публичните декларации за доходи и бяха разрешени подаръци до хиляда долара. Което, разбира се, хареса на длъжностното лице. Същото е и разрешението да имаш недвижими имоти в чужбина, както и сметки.
  За да бъдат спечелени пушачите, законът за борба с тютюнопушенето беше значително смекчен. Продажбата на алкохол през нощта беше разрешена и дори хазартът беше легализиран. Последното беше приветствано от олигарсите; наистина, защо да губим такъв доход и да го прибираме в нелегалност.
  Програмата "Кукли" се завръща. Те започнаха да показват повече еротика по телевизията.
  Медведев също обяви амнистия и дори разпореди изплащането на парични помощи на затворниците. И това също е значителен процент от гласовете. И самите затворници и техните семейства.
  Като цяло Медведев изложи лозунга: повече свобода! Наистина Русия е уморена от деспотизма на Путин. Когато дори няма да видите гола жена по телевизията!
  И разбира се имаше опит да се покаже: животът стана по-свободен, животът стана по-забавен!
  Медведев също така намали цените на алкохола и разреши рекламата на бира по телевизията. Всъщност защо да прекалявате.
  Но войната избухваше в Кавказ. След напускането на Путин планинците започнаха да искат още повече привилегии и права. А амбициите им само нарастват. Освен това Турция започна да оказва по-активен натиск върху Кавказ, амбициите им нараснаха, още повече че в Сирия Ердоган получи твърде малко според него. Ситуацията се влоши от спада на цените на петрола и съответно на цените на газа. Именно Венецуела увеличи производството след свалянето на режима на Мадуро . Съединените щати и Иран най-накрая се помириха и в Либия беше установено единно правителство.
  Падащите цени на петрола сринаха руската рубла, подхраниха инфлацията и обезцениха увеличенията на заплатите и пенсиите.
  И нарастващата активност на бойците в Кавказ играе против Медведев.
  Те казаха, че той не е в състояние да запази наследството на Путин. И какво като цяло, както често се случва: суперзвездата си назначи слаб наследник.
  Както САЩ, така и арабските страни и дори Иран подхранваха сепаратизма в Кавказ. Но се появиха разногласия сред силите за сигурност. Някои все още искаха да видят дългогодишния партньор на Путин, Медведев, като президент! А други щяха да вкарат много по-популярния Сергей Шойгу.
  Но последният не беше подкрепен от олигарсите и индустриалците. Смятаха го за твърде ляв, а милиардерите бяха уморени от диктатурата на един човек. Всички искаха либерал на трона и помирение със Запада. Медведев, изчаквайки да приключи периодът за регистрация на кандидатите за президент, уволни Шойгу. Какво предизвика вълнения в армията.
  . ГЛАВА Љ 2.
  Тогава Медведев награди Шойгу с отдавна обещаното звание маршал и му даде поста на почетен вицепремиер. Също популистки ход. Но така или иначе предизборната обстановка не беше в полза на и.д.
  Зеленски е по-млад, по-успешен, по-красноречив, печели точки. И дори когато беше регистриран, повече от двеста кандидати за президент запазиха безспорното си лидерство. Но Медведев все още трябваше да се бори за второто място. Неочаквано Алла Пугачова стана негов конкурент за достигане до втори кръг. Застаряващата прима, която отдавна не беше участвала и не държеше особено на пиара, изведнъж скочи нагоре в класацията.
  Може би беше реакция на досадни политици. Жириновски и Зюганов, напротив, рязко намаляха в рейтингите. Хората са страшно уморени и от двамата политици. Освен това на тяхното електорално поле се появиха по-млади и оригинални лидери.
  По-специално добави Демушкин , който получи образа на мъченик в затвора. Сурайкин все още не успя да спечели рейтинг, но друг член на неговата партия, Сергей Ковальов, най-добрият руски професионален боксьор, също започна да печели точки.
  Като цяло Сергей Ковальов се оказа интересен човек. Той се кандидатира за поста кмет на Москва и неочаквано за всички стана втори. Присъединява се към Руската комунистическа партия. И той също започна да подобрява рейтинга си.
  Трябва да се отбележи, че Сергей Ковалев е много велик боксьор - най-добрият сред руснаците, дори надминава Костя Цзю.
  Така Сергей Ковальов е терминатор и е опасно близо до Медведев.
  Вярно е, че повечето руски проучвания имат рейтинги и... О. президентът беше надценен. Но промоцията беше задълбочена. Медведев обаче нямаше голям късмет. След Путин някак съдбата стана по-скъпарска. Цените на петрола продължиха да падат, обменният курс на рублата също падна, а цените се повишиха бързо. Кавказ гореше все по-активно. И дори хората на Кадиров започнаха да се бият на страната на екстремистите. Това е положението. И тогава талибаните нападнаха руските войски на границата с Таджикистан.
  И както се оказа, руските войски не бяха готови. Медведев пак се нагласи. Освен това беше разкрит скандал с кражби в Министерството на отбраната и Министерството на финансите . Сянка падна върху дългогодишните приятели на Медведев. Появиха се и съмнения кой е откраднал стотици милиарди долари от Русия. Също и подозрения. И медиите станаха нагли...
  Зеленски проведе предизборната кампания спокойно, професионално, като шоу. Жириновски, както винаги, работеше повече за властите, отколкото за себе си. Зюганов беше освиркван и замерян с развалени яйца. И пак случки...
  Разбира се, Ксения Собчак участва в изборите и нямаше как да не изхвърли коника. Тя го взе и хвърли торта в лицето на Жириновски. И тя привлече вниманието. Случи се и доста епично.
  В изборите участва и Александър Поветкин. Руският боксьор, след като загуби от Джошуа , не можа да се върне дълго време, след това имаше няколко битки с приемливи противници и се счупи в по-сериозна. След като завърши кариерата си, той влезе в политиката и започна да създава националистическа партия.
  Засега без особен успех.
  Поветкин обаче удари опонента си в лицето по време на телевизионен дебат. Той се отличи и това му вдигна малко рейтинга.
  Изобщо изборите бяха истерични.
  Те проведоха телевизионни дебати: дадоха трийсет секунди за отговор и настъпи кавга. Купони, битки, скандали. Цял фарс.
  Медведев беше повишен безсрамно, но рейтингът му практически не нарасна. Излизането във втори кръг все още е под въпрос.
  Зеленски беше напред с голяма преднина. И нищо чудно! За пет години Владимир успява да сложи край на безработицата и да възстанови всички заводи и фабрики и да построи нови.
  Едно от постиженията на Зеленски беше развитието на селското стопанство и алтернативните източници на енергия.
  По-специално в Украйна се появиха електроцентрали, които работят и се зареждат от разликите в атмосферното налягане. Както и геотермалните централи. И още много. Включително използване на енергията на йоносферата. Случи се така, че науката тръгна срещу петрола и газа.
  Истинска сензация беше появата в Украйна на завод, произвеждащ синтетична храна и доставящ я в Китай. А Русия намали износа на храни.
  Номинирани имаше и сред украинците. По-специално Владимир Кличко. Известният боксьор имаше трудна кариера. Връща се на ринга: побеждава Чар и Тайсън Ярост . Но третият реванш срещу Джошуа , той все пак загуби отново, но спечели много пари. И обяви окончателното си оттегляне от бокса.
  Но след това се върна отново. Той се би в Киев с Гасиев и победи. След това той има още една битка и печели титлата редовен световен шампион - най-накрая подобрява рекорда на Форман и рекорда на Джо Луис. След което обяви номинацията си за президент на обединени Русия и Украйна. И трябва да се каже, че Владимир Кличко сред украинците е на второ място след самия Зеленски. И въпреки значителната си възраст в бокса, Владимир Кличко още по време на предизборната кампания проведе задължителна защита срещу боксьор, който беше двадесет години по-млад от него. И отново спечели с нокаут.
  След което рейтингът на Владимир Кличко скочи и той се приближи до Медведев, получавайки шансове за втория кръг.
  Като цяло тези избори имаха един безспорен фаворит: Зеленски и имаше много оспорвана борба за второто място. Алла Пугачова, която за кратко надмина Медведев в борбата за второто място, започна да се оттегля. По принцип тя не беше осветена от нищо ярко. А Владимир Кличко се класира на второ място. Но електоратът му не е особено стабилен. Сергей Ковальов, който успя да отиде след три поражения и да събере и четирите пояса в полутежка категория, също се би на ринга и отново спечели шампионската титла.
  И рейтингът му отново скочи. Можеше да стигне и до втори кръг. Други украински боксьори: Усик и Ломаченко подкрепиха Зеленски и президентите не се намесиха. Въпреки че и двамата все още не са завършили кариерата си. Защо трябва да свършат? Усик победи Джошуа по точки и стана безспорен световен шампион в тежка категория. Ломаченко се скита от една тегловна категория в друга и му се плащат толкова големи хонорари, че той не желае да прекрати кариерата си.
  В САЩ също има предизборна кампания. Доналд напуска след два мандата и всъщност не е достатъчно здрав, за да се кандидатира за трети. Млади хора се кандидатират за президент. От демократите, много красива жена губернатор на около тридесет и девет години - може би най-младата дама сред кандидатите за президент. От републиканците също, от млади генерали-герои от войната срещу Иран.
  Поколението на политиците в Съединените щати се промени.
  В Русия Путин можеше да успее да победи Зеленски, но явно беше изгорял на работа. Пренапрежението взе своето! Това, което искаше, беше да надцени силата си и да не се доверява на обкръжението си. А може би и него са отровили. След напускането на Назарбаев започна нова вълна на демократизация в ОНД. Казахстан става парламентарна република. В Беларус Лукашенко някак подозрително изчезна. И президентът също стана фигурант.
  Дойде друга вълна. В Турция парламентът вече въстана срещу Ердоган . Махалото се завъртя в другата посока.
  Зеленски наистина промени конституцията в полза на повече автокрация, но на Запад го възприемат като един от тях! Да, и референдуми има постоянно. И има истинска свобода на словото.
  Във всеки случай Зеленски няма особени проблеми да спечели на втори тур. Най-вероятно Медведев ще стигне до втория тур - административните ресурси могат да бъдат преодолени от ниска популярност и не много успешно управление. Мнозина отбелязаха приликите с изборите в Украйна - много кандидати за президент, лидерството на Зеленски, ниски рейтинги на правителството и високи антирейтинги .
  Все още е въпрос дали Зеленски би могъл да победи Путин, но Медведев очевидно не беше дорасъл за ролята на лидер на нацията. А демокрацията тук играеше срещу властта.
  Медведев наистина не можа да се подготви за битката. Характерът му не е същият. Не е истински боец!
  Но проблемът на всички автокрации е, че наследниците не са много добри! Обикновено диктаторът поставяше слабак на мястото му, за да не го свали! Например, наследникът на Назарбаев беше ограничен във властта. И той няма нищо против - той е с меко тяло!
  Но Владимир Зеленски във всеки случай дойде на власт от опозицията и не е слабак.
  Трябва да се каже, че Путин също се считаше за мекушав и слаб, затова и бяха поставени за президент, след гръмогласния Елцин. Но както се оказва, в тихото блато има дяволи!
  И тогава се оказа, че блатото все пак не е толкова тихо. Но Медведев, изглежда, не е вълк в овча кожа, а наистина естествена овца. И не може да събере сили.
  Жириновски обиди Зеленски с нецензурни думи и беше глобен. Няколко десетки кандидати за президент се оттеглиха в полза на Медведев, но това не даде почти нищо. От известните хора, които участваха, беше боксьорът Денис Лебедев. Всъщност той напредна чисто технически. Имаше и бизнесмени и дребни културни дейци. От сценаристите само Сергей Лукяненко участва в полза на Медведев. Останалите искаха да се рекламират . И всички вярваха в късмета.
  Медведев доста порасна. Но имаше надежда, че армията, затворът и полицията ще гласуват както им е наредено. Освен това има подкупване на избиратели. И разбира се предсрочно гласуване. Тук също има всички шансове за успех.
  Да, точно това предизвика повишена активност на властите. Дайте предсрочно гласуване. И там, разбира се, има фалшификация. И желанието да гласуваш със сърцето си.
  За разлика от изборите през 1996 г. Медведев не успя да повиши рейтинга си. Елцин, трябва да кажа, също имаше късмет. По-специално, Джохар Дудаев загина случайно. Каква муха го ухапа, не взе обичайните предпазни мерки по време на разговора. В крайна сметка, ако се беше случило малко по-рано, те нямаше да имат време да нанесат удара. И малко по-късно само антената щеше да бъде покрита, а самият Джохар щеше да е на безопасно разстояние. Това е такъв късмет във войната и за пропагандата.
  И сега не можете да довършите Дудаев. И няма Радуев , който се хвана толкова глупаво в навечерието на руските президентски избори. Но Дудаев младши не иска да умре по време на изборите. И въобще, явно се прекъсва триумвирата на наследниците: Елцин, Путин, Медведев...
  Опитите за подкупване на избиратели бяха изтекли и предизвикаха нов скандал. Патриархът не подкрепи никого, разсъждавайки: Божието си е Божие, а Кесаревото си е Кесарево . Като цяло при Елцин някак си се оказа по-лесно. И по някаква причина православната църква застана на страната на Елцин, който изглеждаше напълно безнадежден. И индустриалните кръгове.
  И тогава руските олигарси започнаха да флиртуват със Зеленски. Очевидно е невъзможно да се издигне Медведев.
  И настроенията в медиите започнаха да се променят. Зеленски беше хвален все повече и повече. Жириновски вече започна да говори, че съименникът му всъщност е диамант.
  Медведев отново удвои заплатите и пенсиите. Но рублата най-накрая се срина. И започна инфлацията. Тарифите също са увеличени.
  Дори се наложи да иска заем от МВФ. А петролът и газта стават все по-евтини.
  Иран, Венецуела, Либия, Саудитска Арабия увеличават износа. А в САЩ е въведен нов метод за добив на шисти. Разходите паднаха рязко.
  И тогава има икономически спад и безредици в Китай. Е, ясно е - уморих се от господството на комунистическата партия. А китайците искат свобода и многопартийност!
  Имаше лека промяна във властта в Индия. Имаше опит за преврат и установяване на диктатура.
  Конфронтацията в Кавказ рязко нарасна. Размириците започнаха и в Сибир. По-специално се засилиха сепаратистите.
  Във Великобритания партията печели изборите: "Възраждане" обаче в коалиция с лейбъристите. Кралица Елизабет е все още жива, но обеща , че ще се пенсионира на стогодишнината си, след което ще се проведе референдум за премахване на монархията. И основополагащия пост на президент на Великобритания.
  Франция е неспокойна. Мери Липен спечели вместо Макрон и имаше опит за установяване на диктатура. Но самите французи не знаят какво искат, те организираха нов Майдан. Да, безпрецедентен по мащаб. И Мери беше принудена да се откаже от радикалните планове за изгонване на араби и други. Тогава, още по-лошо, Върховният съд анулира президентските избори и Мери беше арестувана.
  Предсрочни избори бяха обявени и във Франция. Тоест, както винаги, навсякъде е бъркотия.
  В Беларус, като им писна от тиранията на Лукашенко, проведоха референдум и напълно премахнаха поста президент. Републиката стана парламентарна, а новият премиер каза, че може да има присъединяване към Русия. Но след президентските избори там. Зеленски е много популярен в Беларус.
  В Казахстан отношенията между президента и парламента се обтегнаха. Имаше заплаха от импийчмънт. Но те бързо се съгласиха, но властта на държавния глава беше допълнително ограничена.
  Медведев ставаше все по-нервен. Изборите наближаваха и рейтингът на Зеленски беше няколко пъти по-висок. Вярно, че той не печели в първия рунд, но във всеки случай Медведев фолдва. Има само изчисление за измама или нокаут.
  Състоя се таен съвет. Събраха се руски милиардери.
  Медведев заяви директно:
  - Искате ли непознат украинец да получи огромната власт на президента на империята?
  Дерибаско логично отбеляза:
  - Искаме или не искаме, с всяко правителство трябва да се разбираме! Зеленски не е комунист и... Това не е Зюганов, който в никакъв случай не ни устройваше!
  Медведев каза сухо:
  - В Украйна данъкът върху доходите е много по-висок, отколкото в Русия!
  Роман Абрамович се засмя и отбеляза:
  - Кой знае и ни брои приходите! Освен това там наскоро ги намалиха и почти се изравниха с нашите!
  Прохоров отговори с усмивка:
  - Властите се сменят. Ние оставаме! Какво можете да препоръчате?
  Медведев изграчи от ярост:
  - Не вярвам, че Елцин спечели честно!
  Дерибаско отговори студено:
  - Ако съперникът на Елцин не беше Зюганов, тогава Борик наистина нямаше да има малък шанс. Но хората все още твърде добре помнеха "прелестите" на комунистическата власт. А именно: празни рафтове, картички, купони, визитни картички, дълги опашки, заплата от пет долара на месец. Разбира се, никой не искаше да се върне в тези адски времена. Освен това, за да загубят спектакъла, както и политически предавания, както и филми със секс, и много повече. Народът искаше свобода. И гласуваха не за Елцин, а против Плашилото Зюганов. Но Зеленски няма да плаши хората. За разлика от Путин, той няма да затвори програмата "Кукла" и няма да постави хората на карти. Деветдесет и шеста година не може да се повтори. Елцин открадна пет-шест процента, но спечели с тринайсет разлика! Така че е почти справедливо!
  И Зеленски води с такава преднина, че няма да можете да го победите !
  Медведев извика:
  - Хвърлиха ме! Ние се съгласихме!
  Роман Абрамов отбеляза:
  - Поне санкциите да ни махнат! И ти си Мечка... Вече си заслужи пенсията!
  Медведев изсъска:
  - Трябва да гориш в ада!
  Прохоров логично отбеляза:
  - Няма ад! Има само плашило за събиране на пари!
  Медведев попита объркано:
  - Да? Ами ако няма Бог?
  Прохоров се усмихна и отговори:
  - Кой Бог? Представят го различно!
  Роман Абрамович предложи:
  - Може би направи нова вяра! Който е богат, Бог го обича! Който е най-богат е най-обичан от Всевишния!
  Медведев кимна:
  - Логично! Но какво ще каже народът?
  Роман Абрамович се засмя:
  - Хората могат да се образоват!
  Медведев избълбука:
  - Надявам се да останем приятели!
  След което напусна залата...
  Калейдоскоп от събития продължава да бушува в света. Виталий Кличко също се завърна на ринга и се би на стадиона в Киев. Той се би с Майкъл Тайсън. Двама старци, много известни и популярни. Е, те събраха много пари. Майкъл Тайсън, разбира се, се съгласи на битката, тъй като беше почти просяк.
  Дори ако Виталий Кличко, който беше по-млад и най-важното в много по-добра форма, буквално го победи. Владимир Кличко каза, че все още иска да спечели титлата абсолютен световен шампион и да се бие с Усик. След което ще счупи всички рекорди, ставайки най-възрастният абсолютен световен шампион... И може да се успокои. Какво друго трябва да победи? Джо Луис вече е победен и Форман вече е победен и той е печелил световната титла в тежка категория четири пъти .
  Vitali Klitschko направи много пари от битката, добави към съкровищницата и славата си и имаше относително лесна битка.
  Зеленски награди Виталий Кличко със Златен орден "Иля Муромец". И това му спечели допълнителни симпатии.
  В света на политиката боксьорите станаха популярни като цяло. Флойд Мауайзер става кандидат за президент на САЩ. Формално независим. И то с приличен рейтинг. А какво да кажем за милиардер, и непобеден боксьор, и чернокож. Защо не претендент?
  Флойд Мавайзер подкрепи президента Зеленски на изборите и обеща приятелство.
  Малцина Флойд искаха реванш с Пакио и те събраха много пари за това.
  Медведев явно губеше позиции. За да създаде малко шокираща стойност, той назначи Анатолий Кашпировски за министър на здравеопазването с ранг на вицепремиер. Което, разбира се, е силен ход, но не достатъчно. Между другото, Анатолий Кашпировски стана най-възрастният министър и вицепремиер в цялата история на Русия. Да, рекордьор! Дмитрий Медведев също награди английската кралица с орден "Свети Андрей Първозвани" и дори подари звездата на героя на Шойгу. И лиши Горбачов от най-високия му орден. Което, общо взето, не е толкова красиво.
  И той също взе и възстанови Берия в чин маршал. Може би за привличане
  на тяхната страна на сталинистите. А Борис Немцов е награден посмъртно с орден за заслуги към отечеството първа степен. Освен това той преименува Волгоград със свой указ на Сталинград. Също и флирт със сталинистите . Но и с либералите. Новодворской посмъртно удостоен със званието Герой на Русия и... Сталин!
  Посмъртно Медведев награди и Юрий Гагарин с орден "Свети Андрей Първозвани". И възстанови Ордена на победата на Леонид Илия Брежнев. Неочаквано Медведев връчи златната звезда на героя на Русия на Гари Каспаров.
  Също така флиртува с либералите. И с комунистите. И вашите, и нашите.
  Медведев връчи и ордена "Свети Андрей Първозвани" на папа Франциск Първи.
  Също така много щедри подаръци от "великия владетел"! Освен това Медведев неочаквано отново намали възрастта за пенсиониране както за мъжете, така и за жените до петдесет и пет години. Което се оказа сензация. И пак увеличи пенсиите.
  Какво можете да направите в навечерието на изборите?
  Освен това действащият президент награди Владимир Жириновски със звание генерал-лейтенант. Например, за вярна служба, вземете го от рамото на господаря. А синът му Игор Лебедев неочаквано беше назначен за министър на външните работи, вместо стария и недолюбван на Запад Лавров.
  Медведев предложи на Демушкин и поста шеф на МВР, но авторитетният националист отказа. От новите назначения сензация стана назначаването на Ксения Собчак за министър на културата. Тя, като видя, че рейтингът й е много малък, се съгласи. Но поиска и поста вицепремиер. Медведев се съгласи с това.
  Явлински също участва в изборите, но се разболя напълно и се оттегли по здравословни причини.
  Действащият президент го награди и със звездата на Герой на Русия.
  Михаил Касянов получава орден за заслуги към отечеството първа степен и длъжността почетен икономически съветник. Защо се оттегли в полза на Медведев. Но това е много малка част от процента.
  На Сергей Ковальов беше предложен министър на спорта, но това му се стори недостатъчно.
  Възникна конфликт с председателя на конституционния съд. Зоркин най-накрая си тръгна. Но на кого да дам такъв пост? За предпочитане за жена! И го предложиха на Алла Пугачева.
  Но известната певица отказа, позовавайки се, че не е за нея. Въпреки това Медведев й подари звездата на Герой на Русия. Въпреки че Алла отказа да действа в негова полза.
  Но кой ще е председател на Конституционния съд? Позицията е заседнала. Шойгу също отказа - не неговия профил!
  Неочаквано Дима Билан се съгласи. Въпреки че, разбира се, не е факт, че това е неговият профил! И разбира се, да си певец е по-изгодно и много по-забавно от това да си председател на конституционен съд.
  Във всеки случай Медведев бързо се хвана за това и връчи звездата на Героя на Русия.
  Дима Билан обаче каза, че това е просто шега. Въпреки това, с всеобщо одобрение, Людмила Путина беше назначена за председател на Конституционния съд. Това беше силен ход, предвид популярността на Путин в Русия, но вече беше малко закъснял и не можа да спаси Медведев.
  Въпреки че бяха положени титанични усилия. Но цените се покачваха, обменният курс на рублата падаше, талибаните настъпваха в Таджикистан и нямаше какво да убеждава избирателите.
  В последния момент Генадий Зюганов беше назначен за първи вицепремиер, отговарящ за социалния блок. Но това вече е лапа за мъртвите.
  А самият Зюганов вече напълно загуби електората си.
  Дегтярьов беше назначен за главен прокурор в навечерието на вота. Също кандидат за президент от Либералнодемократическата партия.
  Медведев се раздвижи и потърси нови пътища. Един от зрелищните изборни ходове беше връчването на специален златен медал на името на Жуков на всички ветерани от Великата отечествена война. И милион руски рубли за зареждане. Но останаха много малко ветерани от Великата отечествена война.
  Медведев връчи на Терешкова и орден "Свети Андрей Първозвани". Въпреки че има възможност, защо не я възнаградите? Така че Анатолий Карпов може да бъде даден герой на Русия. Той е страхотен шахматист! И Алехин, и Ботвиник, и Тал и Спаски, Тигран - посмъртно ще връчват награди - никак лошо!
  Звезди Герой на Русия - това е готино!
  Хубаво е да се раздават награди и медали. И ако създадем и орден на името на Путин. Има четири нива: четвърто - бронз, трето - сребро, второ - злато, първо - злато с диаманти!
  Това е изобретател Медведев.
  Това обаче също не е достатъчно. Зеленски също установява нови порядки. Орден, например, на Тарас Шевченко. Или Тарас Булба! Или Гогол! Защо да губите време за дреболии? И орденът на името на Кожедуб! Това е силен ход на Зеленски да угоди на левите сили. Като цяло, разбира се, Зеленски не е комунист и дори не е левичар. Така че той може да има проблеми. Но комунистите в Русия нямаха лидер.
  А също и Андрей Навални? Някак си всички го забравиха. Наистина ли не се кандидатирахте за президент? Но Андрей Навални работи в екипа на Зеленски от дълго време и вече е направил много в борбата с корупцията в Украйна.
  Значи още никой не е умрял! И тече процесът на сливане на двата братски народа и всеобщ избор на лидер на нацията.
  Андрей Навални също ще измие Зеленски... Както обикновено, той се запали.
  И действа енергично с неистов натиск.
  И в същото време много фино, за да не изплаши избирателите. Изобщо не е в стила на Тръмп.
  И идват нови времена в света - по-безопасни и по-спокойни. В Саудитска Арабия започват демократични и светски реформи и като цяло религиозният екстремизъм отслабва. Всъщност мнозина могат да прочетат противоречията между Корана и науката в Интернет и да се чудят: защо правят това? Какви са основанията да считаме Корана и Библията за Божие слово?
  Когато хората започнат да мислят и да задават въпроси, те вече не са толкова прибързани. Всъщност защо възниква векът? По-скоро страх от смъртта! И толкова малко хора се страхуват да умрат, докато не се разболеят!
  В навечерието на изборите Медведев повиши плащанията за болнични и обезщетения за хора с увреждания. Увеличено е и производството на танкове...
  Медведев, за да се покаже като патриот, значително вдигна летвата на военните разходи. Танкът Bear, най-тежкият от чудовищата, тежащ повече от сто тона и с ядрен реактор вместо двигател, беше пуснат в масово производство.
  Проектът "Мечка" е разработен при Путин, по негова лична заповед. Идеята беше да се създаде чудовищен танк за сплашване. Превозното средство се оказа много тежко и скъпо, с многослойна броня и две ракетни установки на въоръжение.
  Особеността на автомобила беше неговата скорост от над сто километра в час, тегло от сто и петдесет тона и колосален резерв на мощност благодарение на ядрения реактор.
  Вярно, по време на бягането се случи друг нещастен инцидент - гъсеницата се спука. И отново впечатлението се оказа развалено. Медведев беше буквално осмян.
  И тогава се случи друг епизод с действащия президент - не можете да си го представите нарочно. Когато Медведев се опита да събори дърво пред дървосекачите, то падна право върху празничната маса с храна. Така нещастният временен ръководител на Русия отново се опозори.
  Да, Медведев наистина нямаше късмет. Такова богатство е капризно: едно награждава, друго обижда. Наистина ли Николай II беше толкова лош например, но наистина беше обиден от висшите сили. Така че Медведев, като цяло, умен човек, буквално се размина с всичко.
  Опитите да се направи нещо се натъкнаха на съпротива и инат.
  Медведев сякаш се гърчи на тиган. И тогава се появиха други проблеми. Служебният премиер беше замесен и в корупционен скандал.
  И тук, разбира се, нямаше как да се случи без Андрей Навални. Този човек винаги ще пасне!
  Получих толкова унищожителни уличаващи доказателства за Медведев и неговото обкръжение - скандалът се оказа невероятен. Накратко, както Навални, така и онези, които паднаха под неговия съкрушителен удар, станаха известни.
  И Медведев трябваше да се оправдава и да избърше плюнката. И всичко се изля върху него. Не избори, просто ужас.
  В деня на гласуването Медведев пристигна под охрана. Личеше си, че е мрачен и несигурен. Ръцете ми трепереха, когато взех бюлетината. С последната си заповед служебният президент увеличи тройно заплатите на военни и полицаи. И пет пъти пенсията!
  Анастасия Орлова обаче остроумно се подигра с кандидата за ролята на диктатор:
  - Трудно е да седиш на щикове! Тук той поставя парична възглавница!
  След това момичето терминатор го взе и го показа с боси пръсти.
  Анастасия, разбира се, е момиче, което няма да сложи думите си в джоба си. Остроумен, силен, готин, харизматичен .
  И толкова много момчета се влюбиха в нея. Освен това Анастасия е много темпераментна блондинка и не си ляга без да си избере нов мъж за вечерта. Разбира се, тя избира по-красиви, атлетични, мускулести мъже, понякога дори много млади. Но определено различно. Явно за зареждане с енергия. И никой не смята този страхотен воин за курва.
  Напротив, за такава силна и мускулеста жена изглежда много готино.
  Анастасия също гласува, взе бюлетината с боси пръсти на грациозните си крака, а това е цяла ролка, където е трудно да се намери фамилия, и я постави за себе си без излишни предразсъдъци. Е, ясно е за кого!
  След което показа едрата си фигура с боси пръсти!
  Владимир Зеленски дойде да гласува с велосипед. Той скочи и се завъртя. Както винаги е борбен и темпераментен. Истинският Наполеон Бонапарт.
  И, разбира се, гласувах бързо, както се очакваше.
  Владимир Кличко никога не се е оттеглял от изборите. И той също гласува за себе си и размаха юмрук на Медведев.
  В последния момент Николай Валуев получи звездата на героя на Русия от Медведев и поста министър на вътрешните работи. Едва успях да го снимам. Въпреки че отказа да каже за кого е гласувал.
  Много хора гласуваха тук: Алла Пугачева и Сурайкин ...
  Жириновски, разбира се, нямаше как да не остави своя отпечатък. Той го взе и скъса портрета на Владимир Зеленски точно в избирателната секция и обеща, че непременно ще го застреля, когато дойде на власт.
  Дима Билан пееше по време на гласуването:
  - Всичко е невъзможно, знам със сигурност! Билан ще бъде избран, той е непорочен рицар!
  Тогава се появиха други звезди.
  Гари Каспаров каза, че властта се сменя и че Медведев ще си тръгне и с него ерата на Путин най-накрая ще приключи.
  В същото време бившият световен шампион каза, че не е против възобновяването на шахматната си кариера. И да счупи възрастовия рекорд на Щайниц . И че скоро Русия ще получи достоен и демократичен лидер, а ерата на царете най-накрая ще остане в миналото.
  И че Гари Каспаров е изобретил свой собствен шах, който скоро ще придобие популярност по целия свят.
  И демонстрира стоклетъчна дъска. В него се появиха нови фигури. По двама шутове: до краля и кралицата. Освен това шутът ходи като кралица, но удря изключително като рицар. И двама стрелци на ръба вместо пешки. Стрелците се движат като пешки, но стрелят по диагонал през цели две полета. Вярно е, че тъй като са на самия ръб на дъската, стойността им е малко намалена. Но те също могат да се превърнат във всякаква форма.
  Шахматът на Гари Каспаров несъмнено е привлякъл вниманието на хора и журналисти.
  Навални обеща, че Каспаров със сигурност ще стане министър.
  Гласува и Анатолий Карпов. Но той вече е стар бивш шампион, така че обеща само да съветва. И той каза, че най-вероятно предстоят големи промени. И какво ще е по-хубаво утре от вчера!
  Още в деня на изборите Медведев обяви, че продължителността на минималната ваканция в Русия се увеличава до тридесет работни дни и че всички жени, родили десет или повече деца, ще получат награда от него: звездата на Героя на Русия Федерация.
  Нов популистки ход, и трябва да кажа доста силен. Но вече е твърде късно. Особено в изборния ден е ясно, че това е само работа за обществото.
  Медведев явно губеше почва под краката си... Много му омръзна постоянната власт от всичко.
  Хората искаха да изскочат от коловоза на Путин и жаждата за промяна беше назряла. Освен това очевидната неспособност на Медведев да бъде силна личност се оказа очевидна.
  Зеленски, печелейки точки и действайки без излишен популизъм и обещания, уверено продължи напред.
  Тези анкети на изхода казваха, че той е категоричен фаворит. Но дали Медведев ще стигне до втори тур, все още е въпрос! Засега Владимир Кличко и Сергей Ковальов, както и Грудинин могат да го предизвикат за това място.
  Зюганов гласува последен. Старият, болен, бивш председател на Комунистическата партия на Руската федерация кръстоса името Грудин и въздъхна. Да, не е лесно бреме да станеш първи вицепремиер на Русия на почти осемдесет години. Има ли нужда от него?
  И Зюганов, дишайки тежко, изграчи:
  Пак ще влезем в битка
  За властта на Съветите...
  И като един ще умрем -
  В борбата за него!
  И се олюля от кабината. Не, скоро ще подаде оставка.
  Времето наближаваше и щяха да започнат да пристигат първите данни за президентските избори. Русия беше на прага на огромни промени. Митинги и искания за съюз с Русия имаше и в Беларус. Всичко ставаше все по-яростно и вълнуващо.
  Избирателната активност на руските президентски избори достигна рекордно висока в историята на алтернативните избори - почти деветдесет процента.
  И току що обявиха, че урните са отворени и е започнало броенето на гласовете от Далечния Изток.
  . ГЛАВА Љ 3.
  Резултатите от първия кръг започнаха да текат от Далечния изток. Както сочат всички проучвания на общественото мнение, Зеленски уверено води. Медведев още не беше втори. За второто място се бориха Грудинин и Владимир Кличко . В листата имаше още около двеста кандидати, така че те разпръснаха гласовете си. Зеленски обаче спечели почти петдесет процента в Сибир и дори можеше да разчита на победа в първия кръг.
  Медведев каза в сърцата си:
  - Искахме най-доброто, но гласувахме за забавление!
  Зеленски беше лаконичен:
  - Истината победи!
  Данните за изборите непрекъснато се променяха, но първото място на Зеленски с голяма разлика остана непроменено. Друго нещо е, че Грудинин и Кличко леко увиснаха. И Медведев започна да излиза на второ място, макар и с повече от три пъти разлика от лидера. Действащият президент получи най-много в Чечня, в армията, в следствения арест. Ами ясно е. Особено в следствения арест. Там е по-трудно да се следи преброяването на гласовете.
  Медведев обаче освободи много затворници и увеличението не беше толкова значително, колкото очакваше.
  Но с много трудности успяхме да се класираме за втори кръг. Въпреки че Зеленски взе общо почти четиридесет процента, Медведев едва събра тринадесет. При това с подкупване на избиратели и нарушения. Да, Дмитрий Анатолиевич се оказа доста слаб. Трети беше Владимир Кличко. Каква малка сензация, четвъртият е Грудинин . Дима Билан също неочаквано стана пети. Сергей Ковальов остана шести, въпреки че рейтингът му беше висок. Този път Жириновски дори не влезе в челната десетка. Вярно, Медведев веднага му присъди званието генерал-полковник за вярна служба и звездата на Герой на Русия.
  Такава утешителна награда за твоя верен слуга. Освен това Дима Билан получи звездата на Героя на Русия и Ордена за заслуги към Отечеството първа степен.
  Но Дима каза, че все още няма да подкрепи Медведев. Позицията по отношение на Зеленски обаче също е неясна. Само Владимир Кличко открито призова да се гласува в полза на Зеленская. Освен това този боксьор обяви, че ще се бие в Москва с олимпийския шампион през 2020 г. И че разликата във възрастта не го притеснява. Че Владимир е по-силен и мотивиран от всякога.
  Медведев обаче награди със звезда Герой на Русия и Владимир Кличко, и Виталий Кличко. Сякаш той е справедлив човек. Вие, братя, направихте много за бокса, особено Владимир.
  Виталий каза, че най-отвратителното нещо на Майдана е, че заради него той не счупи рекорда на Холмс. Но имаше всички шансове!
  И изведнъж Виталий поиска да се срещне с Гасиев в Киев. Което предизвика известно раздвижване. Защо не опитате?
  Сергей Ковальов също искаше да продължи кариерата си, припомняйки, че Хопинс , дори и в по-напреднала възраст, победи световни шампиони и обединени титли. И че засега нито Зелески , нито Медведев смятат да работят в правителството. И той иска да се бие.
  Момчетата наистина имаха достатъчно мотивация. От останалите боксьори Дима Бивол изяви желание да се бие с Ковальов.
  Медведев преговаря с Грудин . Той му обеща планини от злато. Грудинин не искаше нищо по-малко от поста министър-председател. Неочаквано възрастният Зюганов подкрепи Медведев и призова Грудинин да се присъедини към екипа на действащия президент. Но тогава в редиците на комунистите настъпват проблеми и разцепление. Което не се хареса и на двамата кандидати.
  Но Сергей Удалцов се изказа в полза на Зеленки . Казват, че между две злини трябва да изберем, която още не сме познавали!
  Николай Валуев предложи съюз между Зеленски и Медведев: Зеленски президент - Медведев министър-председател. Какво харесаха олигарсите! Нещо повече, те припомниха, че има негласна точка на обединение: различните държави да имат премиери и президенти от своите.
  И тъй като Зеленски печели президентските избори, тогава представител на Русия трябва да стане премиер. Но Медведев все още е на втори тур.
  Зеленски обаче каза, че да, премиерът ще е от Русия, но не и Медведев! Защото на руснаците им писна от управлението му. И трябва някой по-кадърен в икономиката и с успешен опит, а не провал като Медведев!
  Данните от социални проучвания показват, че мнозинството руснаци не искат да видят Медведев като министър-председател. По-точно почти деветдесет процента бяха против.
  Рогозин неочаквано се върна от политическата забрава и започна да се смята за възможен министър-председател. Освен това много руснаци искаха да видят Андрей Навални като свой министър-председател.
  Така колелото на историята се въртеше все по-бързо и по-бързо.
  В света, разбира се, Западът подкрепи Зеленски, Китай остана неутрален. Повечето държави също са за Зеленски, който се смяташе за демократ и западняк. Но Медведев беше партньор на Путин толкова дълго време. Дори се заговори за тандем от двама лидери. И е ясно, че Медведев изобщо не е толкова бял и пухкав, колкото му се иска да изглежда. Избори има и в САЩ. Състезание между млад републиканец и млада демократка. И шансът е петдесет на петдесет. Възможни са промени и в Китай, лидерът Си има здравословни проблеми. И изглежда има шанс той да бъде наследен от по-демократичен лидер.
  Като цяло китайската олигархия иска повече свобода и демокрация, но хората не се забавляват достатъчно. Що за избори са, когато резултатът от тях се знае предварително?
  Модата на диктатурата започна да изчезва. Всички искаха нещо повече от това да бъдат зъбни колела.
  Зеленски олицетворяваше нови неща и промени, при това успешни. И в Русия това се възприема положително. Хората не искаха затвори, лагери или всеобщ страх.
  Едно поколение се смени и всеки иска промяна. Дори в Куба, където режимът на Кастро, мразен от народа, беше залитащ. Дори властта да беше под друго име. В Северна Корея също има жажда за промяна. Освен това корейците често казваха: монархията не е за комунизма! И че дебелият диктатор трябва да си ходи!
  Желанието за промяна по света нарастваше и Зеленски беше в тази вълна. И напредва успешно!
  И в Северна Корея имаше протестна демонстрация. Които диктаторският режим разстреля с картечници. Което стана още един показател за варварството, царящо на континента.
  Тръмп каза, че САЩ могат да решат проблема с тази диктатура със сила. И че ядрена бомба няма да ги уплаши. Освен това Тръмп каза, че Съединените щати вече тестват такива оръжия, че никакви термоядрени заряди няма да бъдат опасни.
  Но времето на Тръмп изтичаше. И така той е най-старият от президентите. Освен това след смъртта на Картър той дори стана най-старият сред бившите президенти. Еха! А късметът обича младостта! Ако Тръмп имаше за противник по-млада жена, едва ли щеше да я победи изобщо!
  Явно законът на кармата казва: успех на младите! Дори Роналд Рейгън да се окаже изключение от правилото!
  И сравнително младият Горбачов се оказа провал. Дори ако някой може да каже, че Михаил Сергеевич не е прав? Първият владетел на СССР, който говори човешки език. И не беше разбран от хората! Или може би дори не народа, а елита!
  О, какъв късмет! Колко късмет имаше Владимир Владимирович Путин и колко постигна?
  И ако Николай II беше имал малко повече късмет - например адмирал Макаров да беше останал жив, колко велика и могъща щеше да е Русия тогава. Китай щеше да стане Жълта Русия и целият свят щеше да се превие!
  И така превзеха Крим сами и бяха въвлечени в конфронтация с целия свят!
  И Николай II, като тънък дипломат, успя да договори Константинопол и Мала Азия от своите съюзници.
  Е, добре, сега феноменалният Зеленски става все по-активен. И вторите избори наближават.
  В Украйна има все повече ликуване и оптимизъм. Медведев естествено предложи телевизионен дебат. Въпреки че това няма много смисъл. Позицията на действащия президент на Русия не е много силна. И няма с какво да се похваля. Нито в икономиката, нито в политиката и във войната. Ситуацията в Кавказ дори се влоши. И нищо не може да се направи. Нито силата, нито дипломацията печелят. Отношенията с обкръжението на Медведев стават все по-враждебни. Вече никой не приема царя на сериозно. Въпреки че царят все още е на трона.
  Олигарсите като цяло не са против Зеленски. Недоволни са само силите за сигурност или по-скоро част от тях!
  Тайно Медведев събра съвет за сигурност. Разговорът засегна дали да се отмени втория кръг. Например, имаше ли нарушения? Разбира се, че бяха! И можете да намерите грешка в това и да отмените изборните резултати. Защо такова нещо ще бъде потвърдено от Върховния съд? Идеята изглеждаше доста разумна.
  Дмитрий Анатолиевич Медведев припомни, че по едно време през май 1999 г. Елцин е обсъждал план за военен преврат и разгонване на Държавната дума!
  И почти се случи. Вярно, дори тогава нямаше единство сред силите за сигурност. Някои казаха, че мекият вариант е по-добър: Върховният съд отхвърля процедурата по импийчмънт поради липсата на закон за отстраняването на руския президент. И докато се приеме този закон, а това е конституционен закон, трябва да се съберат две трети от парламента и три четвърти от Съвета на федерацията. И правомощията на Думата ще изтекат, както и на президента.
  Силите за сигурност тогава всъщност обещаха да работят с Върховния съд и да разрешат проблема мирно. Елцин всъщност не искаше да направи военен преврат с два процента рейтинг и пет инфаркта. И силата не е същата, и опората не е същата. Освен това през 1993 г. хората все още имаха подкрепа за този курс. И през 1999 г. вече я нямаше. И нямаше как да се случи при такива резултати.
  Така че, ако процесът по импийчмънт беше минал, най-вероятно щеше да приключи без разстрел.
  Медведев се обърна към Върховния съд за анулиране на изборите.
  Но след това, разбира се, съдиите започнаха да възразяват. Че, казват, дори изборите да бъдат касирани, пак ще трябва да се повторят. И шансовете на Медведев само ще станат по-малки. И народните вълнения ще започнат.
  Така че, казват те, по-добре Дмитрий да приеме, че Зеленски ще стане президент на Русия. И се опитайте да намерите своето място.
  Освен това мнозина казаха, че този клоун няма да успее в Украйна. Но трябва да е проработило! И не трябва да правите трагедия от къртичината.
  Медведев, след разговор със съдии и служители по сигурността, взе решение: все пак да отиде на избори. И задръжте втория кръг. И наистина така ще се получи. Може би все пак ще се случи чудо. Но не? Така че няма да го вкарат в затвора.
  Срещата на милиардерите също изрази, че не са против демокрацията. И че Зеленски не е левичар и им отива. И по-нататък, че най-накрая всички западни санкции ще бъдат премахнати и Русия най-накрая ще се върне в световната общност.
  Сега остава само едно нещо, което трябва да направите: да проведете телевизионен дебат. Зеленски се съгласи, но само на стадион "Лужники". Разбира се, това беше прието. Много напомняше на вече преминатия етап с Порошенко. Освен това разликата в първия кръг беше още по-голяма. А антирейтингът на Медведев е колосален.
  Но телевизионните дебати са като удавник, който се хваща за сламка. Последното заседание е в петък, а изборите са в неделя.
  Медведев като цяло се готвеше. Но фактите не са на негова страна. И опитът на Порошенко показа, че не можете да промените фактите само с реторика. Точно както не успяха да победят кмета Лужков, единственият път в цялата история на Москва, когато централните телевизионни канали работеха срещу настоящия ръководител на града.
  Но пропагандата не можеше да надделее над икономическите постижения на московския кмет. И не гласувайте за Кириенко, автора на дефолта! Но именно той беше издигнат най-много . Може би най-неуспешният кандидат беше изправен срещу бизнесмена.
  Сега обаче руските медии агитираха повече за Зеленски. Никой не вярваше на Медведев. Дори Върховният съд не пожела да разгледа делото за касиране на изборите.
  Засега важното е, че стадионът е пълен до краен предел. Буквално преливащ.
  И беше ясно, че предстоят сериозни спорове. По лицето на Медведев обаче беше ясно, че той почти се е примирил с поражението. Но последният ход трябва да бъде направен.
  В навечерието на дебата Медведев назначи Владимир Жириновски за министър на вътрешните работи. Това е последният жест на отчаянието. Но Жириновски, знаейки, че повече от осемдесет процента от избирателите са готови да гласуват за Зеленски, изобщо не гореше от желание да се кара с бъдещия държавен глава. Въпреки че, разбира се, той разбираше, че едва ли ще намери място в екипа на Зеленски.
  Да, Владимир Волфович е стар. Анатолий Кашпировски обаче е още по-стар министър на здравеопазването и вицепремиер. Но той също не е особено нетърпелив да води кампания за Медведев. Той обаче има шанс да остане в отбора. Възрастта е голяма, а това означава опит. И физическата ми форма е просто много добра.
  Нищо чудно във феномена Кашпиров.
  Дебатът на стадиона започна с размяна на поздрави. И остроумни забележки. Но Зеленски изглеждаше по-свеж, по-уверен, по-убедителен и по-професионален.
  Медведев беше много нервен и започна да крещи. Не можеше да бъде убедителен. А нещата в държавата са доста зле. Хората явно подкрепят Зеленски. Тук всичко е толкова напрегнато.
  Всяка дума на Зеленски е придружена от аплодисменти, а Медведев е освиркван. Тоест има реален провал на дебата.
  Медведев потрепва и казва:
  - Имам опит!
  Зеленски отговаря с усмивка:
  - С такъв опит ходи само при портиерите!
  Медведев отговори:
  - С Путин превзехме Крим!
  Зеленски отговори остроумно:
  - Крадецка хватка и къси ръце!
  И така дебатът продължи, но Зеленски явно спечели. Той беше много по-остроумен и убедителен от Медведев и публиката ликуваше.
  Веднага след телевизионния дебат действащият президент на Русия издаде указ за петкратно увеличение на заплатите и седемкратно на пенсиите! Но вече изглеждаше като шега.
  Хората на Медведев само се смееха. Въпреки че беше ясно, че в навечерието на изборите те правят нещо друго!
  Медведев също реши да награди с орден "Св. Андрей Първозвани" Сталин и Ленин. Трябва да се каже, че това решение е доста мъдро, но закъсняло. Дмитрий Медведев явно искаше да спечели комунистите. И особено сталинистите. Но в същото време той взе и награди звездата на героя Тухачевски. Това също е изключителен ход и опит за заигравка на либералите.
  Медведев общо взето гледаше да угоди и на нашите, и на вашите. Той награди патриарха, папата и лидерите на християнските деноминации. Предимно протестанти. И дори Свидетелите на Йехова бяха възстановени в правата си, но това нямаше голяма полза. Все пак им забраняват да гласуват и като цяло тази организация умира!
  Медведев награди и мюфтии, и лами. Той се опита да спечели всички на своя страна. Пороят от медали и ордени беше необикновен. В същото време действащият президент награди всички депутати от Държавната дума с бонус от милион долара. Това обаче по-скоро плашеше, отколкото привличаше хората към него.
  След това Медведев се опита да създаде няколко нови ордена: Орден на Петър Велики, Орден на Иван Грозни, Орден на Александър Освободител, Орден на Николай II и Орден на Брусилов. Ордените на Ленин и Сталин също са възстановени.
  По този начин Медведев се опита да привлече разнороден електорат. И действайки на принципа: и вашите, и нашите! Но в този случай всеядността породи недоверие към хората - казват те, политическа проститутка. Хората сякаш забравиха, че Путин също флиртуваше и с лявото, и с дясното. И аз също се опитах да бъда всеяден.
  Но това, което е позволено на Юпитер, не е позволено на бика! Путин някак от самото начало, въпреки дирята на наследника на Елцин, мразен от народа, се радваше на симпатиите и на народа, и на елита. Дори комунистите се страхуваха да говорят против него и гласуваха за утвърждаването му за министър-председател без бой и пазарлък.
  Но Медведев никога не е бил особено обичан. Явно беше прекалено интелигентен и в сянката на Путин. Никой не го възприема като истински боец и владетел. Изобщо след Путин някак всеки наследник изглеждаше като политическо джудже и беше нещо нередно. А Зеленски беше възприеман като харизматичен, като принц от приказките. И вече не е котка в джоба, а успешен владетел, който извади Украйна от блатото или по-скоро от дупката.
  Разбира се, Украйна пострада преди всичко поради скъсването на връзките с Русия. И тук Порошенко може да не е толкова виновен. Ако нещо подобно се беше случило в Беларус, щеше да е пълен провал. По отношение на професионализма украинското правителство е силно! В Беларус, напротив, има само подлизурци и разрошители. Путин понякога имаше силни личности в своя екип, като Рогозин или Ткачев, но те бързо бяха отстранени.
  Във всеки случай Медведев беше човек, който не изглеждаше роден владетел и следователно този цар не беше съвсем реален и придворен.
  В някои отношения той приличаше на Горбачов, когото обикновените хора на Запад обичаха, но не харесваха сред своите. Отчасти, разбира се, те започнаха да не харесват Горбачов заради борбата му с пиянството. Алкохолиците и пиячите, разбира се, не са простили дефицита на водка. Имаше винени бунтове. И тогава цигарите изчезнаха.
  Не, Горбачов е ясен, че не го харесваха само заради плешивостта му. Медведев като министър-председател се показа като много слаб икономист. И дори без Зеленски щеше да има проблеми с избора за нов мандат.
  Веднъж Путин дръпна Медведев за ушите.
  Но сега Путин отпадна от играта - подкопа здравето си, карайки на ръка и се натоварвайки с хокей. Беше ли необходимо да се катерим по леда на такава уважавана възраст? Особено без да сте имали никакви умения, когато сте били млади?
  Путин изгоря, пренапрегна се. И без него няма кой да спре Зеленски. Още повече, че самият Путин водеше кадрова политика по такъв начин, че нямаше достоен приемник. Като Сталин, който направи така, че Хрушчов да го наследи, и фалира. И тук Медведев изобщо не е адекватен лидер на руската империя.
  В събота преди изборите всички руски телевизионни канали излъчиха филм за Зеленски. Естествено, с цел оклеветяване. Но бяха представени малко факти. И пропагандата показа своята безпомощност. И много канали коментираха филма.
  Медведев награди много генерали с ордени. Отново звездопад.
  Неочаквано той учредява и нов орден на Ботвиник, три степени: бронз, сребро и злато. А също и Ордена на Алехин. А също и бронз, сребро и злато.
  Освен това Медведев обяви с указ, че Русия ще премине към професионална армия в рамките на четири години. И експлоатационният живот е намален до шест месеца.
  След това действащият президент обяви, че ветераните от войната и тези, които са служили в горещи точки, ще бъдат наградени със звездата на Герой на Руската федерация. Това, което се превърна в стъпка, която няма аналог.
  Медведев очевидно търсеше място в историята. След това действащият президент награди Владимир Владимирович Путин посмъртно с ордена "Победа" и ордена "Свети Андрей Първозвани" и новоучредената голяма диамантена звезда на Герой на Руската федерация.
  Това вече беше последният опит да се играе върху рейтинга на бившия руски идол. Като, аз съм Медведев толкова години заедно с Путин - обичай ме с цялото си сърце и душа!
  Но очевидно хората не са много нетърпеливи да обичат този кандидат-диктатор.
  А през нощта от събота срещу неделя Дмитрий Анатолиевич Медведев дори обяви посмъртното присвояване на титлата генералисимус на Владимир Владимирович Путин!
  Това беше наистина страхотно! Като, давам титлата на идола от предишни години!
  Дали обаче това ще помогне на Медведев? Трудно е да убедиш хората да гласуват за себе си само като възхваляваш бившите си идоли и ги награждаваш с ордени. Колкото и да обсипвате с награди, няма да върнете Путин. И е ясно, че старият цар си отиде и идва нов цар от Киев.
  Зеленски обаче не спеше и също награди папата. Възрастният Франциск Първи благослови президента на Украйна за нови постижения.
  А в Беларус проруската коалиция от партии вече приключи събирането на подписи за провеждане на референдум за обединение с Русия. Очаква се гласуване по този въпрос. Заслугата за това обаче не е на Медведев. И тук основната инициатива дойде от Зеленски, този идол на милиони.
  Така че сега Владимир Зеленски навлизаше във финалната линия...
  Започна гласуването в Сибир. Избирателната активност беше висока от самото начало. Хората отидоха до урните и се усмихнаха. Личеше си, че идват заради промяната. И това, което искат, е ново. Всички са уморени и уморени от старото.
  Дори песента прозвуча сутринта:
  Нашите сърца изискват промяна
  Нашите очи изискват промяна...
  В нашия смях и в нашите сълзи,
  И в пулсациите на вените!
  Промяна, чакаме промяна!
  Изборите минаха спокойно, но имаше огромна избирателна активност. Хората се стичаха на изборите на тълпи. Николай Валуев беше един от първите, които гласуваха. Той хвърли бюлетината в урната и каза:
  - Да гласуваме за нещо ново!
  След това се появи Александър Поветкин. И аз гласувах и дадох мнение:
  - За руските богове!
  След това дойде гласуването. Хвърляха бюлетини в урните. И Дима Билан и Алла Пугачева. Лев Лещенко също се появи и обяви:
  - Да гласуваме за нещо ново!
  Николай Басков изпя:
  - Руски валс, крила се издигат! Пролетта идва!
  И той също сложи листа в кофата за боклук.
  След това се появиха други момчета... Зеленски дойде да гласува със скутер и направи салто - обра аплодисменти. Те гласуваха и дори рецитираха:
  Познайте пулсацията на сърцето и вените,
  Сълзите на нашите деца, майки...
  Казват, че искаме промяна
  Хвърлете игото на тежките вериги!
  И бурни аплодисменти! Въпреки че стиховете не са от него, а от известния поет и писател Олег Рибаченко. Но самият Олег Рибаченко се превърна в момче и сега пътува в друг свят.
  След това гласуваха други боксьори: Сергей Ковалей, Денис Лебедев. Последният опита да се върне след почивката. Но той беше бит и накрая си тръгна.
  София Ротару гласува в Киев. И тя се усмихна много...
  Дойде и Владимир Жириновски. Той извика:
  - За нов път!
  И блесна с пагони на генерал-полковник. Зюганов дойде на изборите в инвалидна количка. И през цялото време мълчеше.
  Грудинин гласува усмихнат ...
  Гари Каспаров даде едновременна игра и също даде своя глас. Освен това той каза, че ще играе мач с Карлесън. Така Анатолий Карпов даде сесия за едновременна игра.
  Между другото, Карпов вече е награден със Златния орден на Михаил Ботвиник.
  Така че друг е въпросът кой е главният и най-добрият световен шампион тук.
  Със сигурност много се е променило...
  И Дмитрий Анатолиевич Медведев отново изненада всички. Обявени от институцията, орденът на името на "Олег Рибаченко". Освен това има четири степени наведнъж: четвъртата степен е бронз, третата степен е сребро, втората степен е злато и първата степен е злато с диаманти!
  Това се оказа страхотно!
  "Луцифер Армагедон" вече е пуснат по кината, а рекордите на "Аватар" и "Междузвездни войни" вече са подобрени. Олег Рибаченко се превръща в истинска литературна суперзвезда!
  Медведев учреди и литературна награда на името на Олег Рибаченко - с награден фонд десет пъти по-голям от Нобеловата награда.
  И това като цяло е много готино!
  След това все повече и повече Медведев работеше в неделя. Той награди Олег Рибаченко с Ордена на Свети Андрей Първозвани и звездата на Героя на Русия и голямата диамантена звезда на Героя на Русия, Ордена на Победата. Това беше опит да се промени хода на историята.
  Например, ще се отнасям любезно към Олег Рибаченко и всичко ще бъде страхотно! В същото време ще присъдя и него, и маршала званието на Руската федерация!
  И идва неделя... Вече са известни първите данни от изборите , според които Зеленски има над осемдесет процента.
  И потокът от информация няма да спре...
  Медведев все още няма да гласува. Върши работа. Тук той издава заповед за присвояване на Владимир Волфович званието армейски генерал. Например, бъди ми верен.
  Въпреки че Жириновски, изглежда, вече е преминал от другата страна.
  Лев Лещенко стана министър без портфейл. Но това вече няма значение.
  В Китай има вълнения. Народът иска демокрация - писна му от деспотизъм! Не само с хляб живее човек!
  Бих искал да кажа не на шефа си! Колко дълго можете да поддържате дисциплина с пръчка в двадесет и първи век?
  Нещата в Китай не вървят много добре. Невъзможно е безкрайно да се върви по релсите на комунизма и да се гради капитализъм. Необходими са някои промени. И ръководството е твърде консервативно.
  Освен това новата буржоазия иска демокрация и край на полицейската бруталност.
  Отрази се и изчерпването на остарелите начини на работа! Без желание да бъдем зъбни колела в системата. Да, в Китай в неделя значителни бунтове разклащат системата.
  А в САЩ жената има най-голям шанс да стане президент. Въпреки това популярността на Флойд изведнъж започва да расте Мейуедър . Този непобедим боксьор вече се изкачи до върха на рейтингите.
  Явно САЩ са пропуснали нови победи и не са искали нито републиканец, нито демократ на трона. И Флойд също е готин!
  И тогава ще има нов телевизионен дебат.
  Вече е неделя вечер. Избирателните секции ще затворят скоро.
  В последния момент Медведев най-накрая се появи. Той набързо хвърли бюлетината в урната и си тръгна, без да каже дума. Часовникът удари и гласуването приключи.
  Засега президентът Медведев напусна Кремъл и отиде в резиденцията си край Москва.
  С него в кабината има две момичета. Поне малко забавление.
  Наташа, седнала отдясно, попита:
  - Е, какво ще кажете за Дима? Сега ще обявят окончателния ви провал!
  Медведев отбеляза:
  - Има още два месеца до откриването. Така че засега все още съм всичко, а Зеленски е само президент на Украйна!
  Аленка, седнала от дясната страна, отбеляза:
  - И откриването може да се ускори! Вашата власт, Дмитрий Анатолиевич, свърши!
  Медведев попита умолително:
  - Но вие, момичета, го можете!
  Наташа се намръщи и попита:
  - Какво можем?
  Медведев уверено заяви:
  - Пречи на откриването!
  Наташа се засмя и отговори:
  - И как?
  Действащият президент отговори категорично:
  - Сякаш не се познаваш!
  Наташа отговори ядосано:
  - Няма да убием Зеленски!
  Медведев веднага възрази:
  - Е, защо да го убивам! Само се уверете, че сам ще се откаже от короната!
  . ГЛАВА Љ 4.
  Момичетата се изкискаха в унисон...
  Аленка попита с усмивка:
  - Какво предлагате използването на хипноза?
  Дмитрий Анатолиевич кимна:
  - Това е! Можеш да го направиш!
  Наташа отговори вместо приятеля си:
  - Можем, но не искаме!
  Медведев беше изненадан:
  - Защо е това?
  Наташа отговори честно:
  - Зеленски е избраният! А вие, Дмитрий Анатолиевич, не можете да управлявате страната!
  Аленка злобно добави:
  - И това е съвсем очевидно за всички ни!
  Медведев отбеляза с ярост:
  - Не разбирате ли, че ще станем колония на Запада?
  Аленка отговори уверено:
  - По-скоро Западът ще стане наша колония!
  Наташа добави саркастично:
  - И с теб, Миша, Русия така или иначе няма да бъде велика!
  Медведев избълбука:
  - Ще ти дам орден "Победа", орден "Св. Андрей Първозвани", орден "Николай II" и златна звезда в диаманти...
  Наташа се засмя и отбеляза:
  - А може би ние самите можем да станем президенти и да си дадем триста заповеди?
  Аленка отбеляза:
  - Можем да ви хипнотизираме и да станем генералисимуси.
  Наташа се изкиска и отбеляза:
  - Или може би супергенералисимус !
  Момичетата избухнаха в смях...
  Аленка пееше:
  - И понякога дори врагът извика,
  Скривайки страха - че съм цар!
  Наташа оголи зъби и изчурулика:
  - Не обичам театри и арени,
  Там милион се разменя за рубла...
  Въпреки че предстоят големи промени -
  Обичам Белобог и Сталин!
  И момичето използва босите си пръсти, за да стисна носа на губещия президент.
  Числата вече са обявени от Далечния изток. 91 процента за Зеленски, 7,5 процента за Медведев, уверено лидерство на украинския президент.
  Аленка също дръпна ухото на Медведев с боси пръсти и изсъска:
  - Добре, а бившият президент, помогнаха ли ви наградите?
  Медведев каза напрегнато:
  - Още не съм бивша! Преди откриването, истинската!
  Момичето изкрещя:
  - Слава на новия цар!
  Момичетата вещици отказаха да помогнат на Медведев като последен коз. И сега, докато действащият президент все още се опитваше да намери изход от безнадеждна ситуация.
  Може би да повлияе на Върховния съд да анулира резултатите от президентските избори в Русия? Това изглеждаше като голямо изкушение. Но в действителност шансовете изглеждаха малки.
  Ами ако издадем указ и предложим на всеки съдия милиард долара? Все пак той е президент и има власт, за която дори царете не са мечтали! По-точно и.д. И наистина, ако предложите цял милиард долара, съдиите няма да устоят.
  Защо да губите време за дреболии?
  Данните се предаваха по радиото. Докато Зеленски имаше деветдесет процента, плюс в Украйна се очакваше да получи почти сто процента. Може би в областта на червения пояс, поради флирта на Медведев с комунистите, ще има малко повече, имаше някакви шансове в Кавказ. Вярно, Рамзан Кадиров изглежда е решил да застане на страната на победителите. Все още можете да правите пари в армията, въпреки че военните нямат особено желание да служат, падащият президент няма желание.
  Като цяло след първия тур властта на Медведев отслабна. И ако все още можеше да раздава награди, то иначе все повече го пренебрегваха.
  Дмитрий Медведев пристигна в офиса си и се опита да се свърже с централната банка. Дежурният неохотно го свърза.
  Служебният президент поиска да му бъдат отпуснати пари за неотложни нужди.
  Шефът на централната банка отговори:
  - Няма да правя нищо, докато не получа потвърждение от новия президент Зеленски.
  Медведев изрева:
  -Луд ли си? Все още съм президент на откриването на новия! Ако е така, тогава трябва да ми се подчините!
  Шефът на централната банка отбеляза:
  - По конституция не ви се подчинявам! И все пак защо ти трябват пари?
  Медведев отговори с усмивка:
  - Имате ли нужда от държави за спешни случаи?
  Шефът на централната банка отговори със строг тон:
  - Искаш ли да избягаш?
  Медведев излая:
  - Сега ще те арестувам! Армията ми се подчинява! Верният Жириновски е с мен!
  Шефът на Централната банка отбеляза:
  - Този винаги взема тортата! А в Москва повече от деветдесет процента са за Зеленски. Вашата власт е над Миша!
  Медведев изрева:
  - Но твоята не започна!
  И той затвори. Сега ситуацията ставаше трудна. Силите за сигурност са на път да откажат да се подчинят. Да, Жириновски е лисица. Струваше ли си да го назначат за министър на вътрешните работи? Дайте заповед на специалните части. Или все пак трябва да се опитаме да използваме Държавната дума?
  Ясно е, че Зеленски ще проведе нови избори и много депутати няма да получат мандатите си. По-точно почти всичко.
  Тук е необходимо нещо различно. Но Държавната дума едва ли ще тръгне срещу народа. И армията няма да подкрепи откровен военен преврат. Генералите в Русия не са от хората, които водят гражданска война.
  Остава само едно - да се касират президентските избори по съдебен ред. Това е единственият законен шанс да удължите агонията си. Но най-вероятно ще бъде само удължен. Малко вероятно е Медведев да има реален шанс да бъде преизбран. Всъщност неговият антирейтинг е колосален, дори по-лош от този на Петро Порошенко.
  Медведев е мислил и за друг вариант. Например физически да елиминират Зеленски? Но това си е чиста престъпност. Да се наведеш така? Освен това ще развали Медведев. И в най-добрия случай ще даде отсрочка. Защото народът няма да прости на Медведев такъв колосален провал на изборите.
  Не, Дмитрий Анатолиевич няма да успее. Без да събере и десет процента от гласовете на изборите, той със сигурност няма да остане на власт.
  Медведев се приближи до бара. Отвори, извади една бутилка и си наля коняк.
  Скъп - "Наполеон", отлежал двеста години!
  Служебният президент изпи чаша. След това хапнах второто с лимон.
  Стомахът ми се затопли и мислите ми препускаха по-бързо. След третата чаша Медведев се усмихна и седна на стола. Развесели се малко. Всъщност защо му е тази власт? Пълна отговорност. Нито минута свободно време, нито секунда спокойствие. Винаги в движение, под наблюдението на видеокамери. Страхувате се да кажете твърде много.
  Има много работа, но няма удоволствие.
  И искам да лежа в леглото с момиче. Играйте война на компютъра.
  Всъщност тук сте президент, но за да започнете истинска война ще се замислите. Ето как страховитият Тръмп не посмя да нападне Иран.
  Можете да говорите много за войната, но всъщност не е лесно да вземете решение за нея!
  Но борете се с играта, борете се със себе си!
  Медведев седна на компютъра. Включих любимата си Втората световна война. Отдавна не можеше да го играе. Тук, за да не се напрягате много, използвате кода на измамника. Като този...
  И тогава преминавате през технологията с ураганна скорост. И вие вече имате ИС-7, които пускате по полкове, а срещу немците само Т-1. Има забележима разлика в силата и средствата.
  Медведев, който почти никога не пиеше, също поради лошо здраве, забележимо се развесели.
  Ето как хвърляте най-скъпия и най-тежкия танк от Втората световна война, IS-7, срещу врага. И го чупиш без особени затруднения. Войната върви леко и победоносно. Превземате град след град.
  Като цяло, разбира се, Сталин ръководи страната добре и успя да победи Третия райх за по-малко от четири години. Путин се бори с ИД по-дълго. Но немците имат много готина технология.
  В играта, например, немският танк Е-75, само съветският ИС-7 може да се бие срещу него на равна нога, всички останали танкове отстъпват. E E-75 има много здрава броня. Дори пистолетът превъзхожда съветския ИС-7 и е близък по разрушителна сила.
  И германците планираха да направят този танк техен основен през 1945 г. Ами нашите?
  Медведев въздъхна... Те не можаха да пуснат ИС-7 в масово производство в следвоенния период. Така че войната продължи по-дълго, никой не знае кой друг спечели.
  Дмитрий Анатолиевич, пиян, пееше:
  - Обичам, братя, обичам! С любов да живеете, братя! И нашият атаман не трябва да се притеснява.
  Медведев заспа, докато играеше. Релаксиращо е...
  А на следващия ден станаха известни окончателните резултати от президентските избори.
  За Зеленски заедно с Украйна са гласували почти 92 процента от избирателите, а за Медведев - 6,7 процента. Така се състоя триумфалната победа на Зеленски.
  Започнаха тържества и веселби в страната. Най-накрая идва нов, както изглеждаше на мнозина, светъл живот.
  Засега Дмитрий Анатолиевич Медведев изпълнява функциите на президент по време на встъпването в длъжност.
  И поздрави, разбира се, победителя. Къде можете да отидете? И няма какво да броим шест процента.
  Министърът на вътрешните работи Владимир Жириновски обаче посети Медведев и го утеши:
  - Гласувах за вас Дмитрий Анатолиевич!
  Действащият президент тихо отговори:
  - Благодаря ти!
  Жириновски предложи:
  - Може би трябва да ви поставим на премиерата?
  Медведев поклати нарисуваната си глава:
  - Не мисля, че след такова поражение на втория тур ще ми дадат премиер. Това вече няма да е политически коректно.
  Жириновски логично отбеляза:
  - Все пак на твое място трябва да има някой от Русия. Кой ако не ти?
  Медведев предложи:
  - Най-вероятно Андрей Навални!
  Жириновски оголи зъби и изръмжа:
  - Андрей Навални? Нека това не се случва!
  Медведев сви рамене и отбеляза объркано:
  -Къде отиваш?
  Жириновски извика:
  - Да, ще ги арестувам всичките!
  Медведев махна с ръка:
  - Достатъчно! Времето ни май свърши! Отивам на почивка на Канарските острови. Какво ще правиш?
  Жириновски, присвивайки лукаво очи, отговори:
  - Лобирайте за интересите на вашите приятели! Докато Зеленски не пое задълженията си като президент на Русия и Украйна!
  Медведев тъжно отбеляза:
  - За съжаление, това не е толкова просто... Тогава ще ви съблекат три кожи!
  Жириновски, присвивайки лукаво очи, попита:
  - Моля, направете ме маршал на Руската федерация! Е, какво ви струва!
  Медведев помисли няколко секунди и след това обяви:
  - Глоба! Ще направя не само теб маршал, но и ще върна Берия в маршалско звание! Ще бъде честно!
  Жириновски кимна в знак на съгласие:
  - По отношение на Берия, да!
  Медведев присви очи и попита:
  - А по отношение на вас?
  Жириновски отговори честно:
  - И се отнасяй с мен като с цар! Награждавам когото си поискам!
  Медведев кимна в знак на съгласие:
  - Да, така да бъде!
  И нареди да се изготвят и двата указа за присвояване на маршалски звания.
  Действащият президент на Русия се развесели. Мислейки, че сега той може напълно да се наслаждава на компютърните игри.
  И са много забавни за игра...
  Но наистина, защо президентът ще прави нещо друго? Сега технологиите са се развили толкова много, че можете да бъдете всеки. Дори и от Господ Бог. И конкретно в играта за създаване на вселени.
  Например в кабинета на действащия президент има голям брой различни игри, включително най-модерните.
  Медведев решава да играе стратегическа игра в реално време. Германия през 1939 г. Е, защо използвате код на измамник? Добавяте пет хиляди "Пантери", три хиляди "Тигри" и десет хиляди "Фоке-Вулф". И вие разполагате тези сили срещу врага. И атакуваш Полша, която няма и една десета от тези сили.
  И войната си върви както си искаш, с една цел и победоносно. Медведев, честно казано, тук е огромен завоевател. Мачка врага, все едно мачка сливи с преса.
  Полша беше сравнена лесно и по-бързо, отколкото в реалната история. Вие атакувате Франция. Изстрелвате десет хиляди танка E-75 срещу нея, като използвате фалшив код. Нека си признаем, страхотни коли. Които са напълно неуязвими за френските оръдия, но смъртоносни на големи разстояния. Те свалят вражески коли.
  Медведев дори подскача от радост. Както в играта, той се движи бързо и вече превзема Париж... И тогава какво ще кажете за дреболиите? Нека да превземем Испания едновременно, така че Франко да не се разстройва много .
  А за щурма на Гибралтар ще използваме реактивни самолети. Къде ще отидат британците?
  Разбира се, в същото време използваме средства за изграждане на бойни кораби и самолетоносачи. Тогава ще бъде трудно за Великобритания. Тук има сто самолетоносача и двеста бойни кораба. Това ще бъде колосална сила.
  И тогава има десантни кораби. Вие също така правите танкове от серията "E"-U, по-нататъшна еволюция на "E". Тук хвърляш танк "Е"-50-У, такава машина, че не можеш да я пробиеш от никакъв ъгъл.
  И тя да мъчи британците. Ето две красиви момичета в такъв танк, които намигат на действащия президент на Русия.
  Медведев им изпраща целувка в отговор.
  Така ще играем...
  И най-новите танкове наближават Лондон. И без церемонии превземат столицата на Англия.
  Медведев изпя:
  - Светът е скучен! Всички ще изядем котката!
  Разбира се, това е интересно и лесно за игра. Взех кода на измамата и подпечатах каквото искате. Значи хващате Балканите и отивате в Африка. Вие също щамповате, а също и пехота. Правите войски, само да имате пари. И превзетата територия също дава пари. Е, опитайте, разходете се из Африка.
  СССР все още отваря фронта. Тридесет и четири срещу серията E-50-U, които бяха подпечатани с още десет хиляди. Ако E-50 е превозно средство с приблизително същата броня като Tiger-2, само рационалният наклон е по-голям, а въоръжението е малко по-силно и двигателят е по-мощен. Е-50-У при еднакво тегло е сравним със съветския Т-64 и дори има по-мощен газотурбинен двигател.
  Да, силите не са равни. Тук се бият различни поколения танкове.
  И Медведев, разбира се, се втурва на черен кон.
  Силите, разбира се, не са сравними. Можете също така да добавите E-75-U, това е машина за убиване от клек, непробиваем дори от корабни оръдия.
  И как ще се тъпче. Нищо не може да го спре.
  Медведев играе като малко момче. Ех, добре, тогава как. И никой няма търпение да го види. Той загуби и действащият президент беше забравен.
  Всеки обича само победителите.
  Дмитрий Анатолиевич изпя:
  И се противопоставяме на бурите,
  От какво и защо...
  Живей в света без изненади,
  Невъзможно е за никого
  Може късмет, провал,
  Всички скокове, нагоре и надолу,
  Само така, а не иначе,
  Само така, а не иначе!
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  Изненада! Изненада!
  Да живее изненадата!
  И Медведев стана по-весел. Сега неговите войски са окупирали Украйна, Беларус и неумолимо се приближават към Москва!
  Бившият руски президент казва:
  - Че животът ни е игра!
  И превзема столицата на СССР с щурм. Разбира се, срещу армията от 1941 г. той има танкове с характеристики от шейсетте и дори седемдесетте години, и най-важното е, че има много от тях.
  Медведев намига на себе си... Столицата Москва е превзета. И сега можете да превземете Кавказ... И в същото време да превземете южната част на Африка за себе си. И ще премине в Аржентина.
  И оттам да атакуват САЩ. Той е готин командир. Противникът изостава както по количество, така и по качество на войските.
  Медведев пее ентусиазирано:
  - Смело ще влезем в битка! За властта на Съветите! И ще затрием всички в лайна в битката за това!
  Медведев беше временно изваден от игра. Обади се руският министър на отбраната, който смени Шойгу Трубецкой. Той попита все още действащия президент:
  - Кога ще положим клетва на новия лидер?
  Медведев отговори лаконично:
  - Където трябва, на откриването!
  Трубецкой отбеляза:
  - Новият президент на обединена държава иска да бъде встъпил в длъжност следващата седмица. За да нямат време да крадат!
  Медведев излая:
  - Това не е според нашата конституция и закони!
  Трубецкой отбеляза:
  - И Елцин прие тази конституция не по закона и по старата конституция. Всъщност мнозина смятаха, че Путин ще предложи нова конституция, но някак си не се случи!
  Медведев отбеляза:
  - Не е най-добрата идея всеки нов президент да приема нова конституция!
  Трубецкой възрази:
  - Но Путин можеше! Той беше по-готин и от Елцин, и от вас, Дмитрий Анатолиевич!
  Медведев кимна и се съгласи:
  - По-хладен и най-важното по-голям късмет! Без Путин всичко се обърка и Зеленски взе властта в Русия.
  Трубецкой отбеляза:
  - И Лукашенко имаше шанс, но изпусна времето си. Трябваше да се движим по-бързо!
  Медведев логично отбеляза:
  - Лукашенко се страхуваше от конкурентни избори в Русия. И Зеленски не би поел риска, ако сърцето на Путин не издържаше. Да управляваш държавата толкова ръчно е изгоряло! Путин определено изгоря на работа!
  Трубецкой предложи:
  - Добре, да приемем ли встъпването в длъжност по-бързо или не?
  Медведев смело отговори:
  - Правете каквото искате! Не ме интересува повече! Ще се оттегля до почетна пенсия и ще живея за собственото си удоволствие. Може би ще обиколя света! Вече съм бил и президент, и премиер за рекорден период за Русия! Колко дълго можеш да се вкопчиш в трона?
  Трубецкой се съгласи:
  - Е, щом е така, нека идват промените! Какво да правим с Шойгу?
  Медведев отговори студено:
  - Нека си почива! Пенсията на маршала е голяма. Нека пътува по света. Позволих ти да имаш имоти в чужбина!
  Трубецкой кимна и отбеляза:
  - Путин изолира Русия от света! Въпреки че на думи скърбихме в дълбините на душата си, ние се радвахме на смъртта му! Колкото до Зеленски, ще видим! Много от нас искаха порядки като на Запад. Получавайте като в САЩ, но работете... Като в СССР!
  Медведев отбеляза:
  - Ами при Сталин чиновниците работеха интензивно! Не си мислете, че са били пълни с мед!
  Трубецкой попита:
  - Какво ще направиш?
  Медведев припомни:
  - Бях президент и ще се пенсионирам като президент. Голяма е... И ще се радвам на живота! Защо иначе да работя!
  Трубецкой припомни:
  - Зеленски може да ви даде поста съветник при него!
  Медведев махна с ръка:
  - Ай! Той е достатъчно умен и без моите съвети! Накратко - осъществете откриването! Дмитрий Анатолиевич изпрати своя!
  Трубецкой се съгласи:
  - Откриване да!
  Медведев затвори. Реших да довърша играта. Нещо, за което никога не съм имала време преди. И поне психически да смачка САЩ.
  Или по-точно в играта. Въпреки това американският Sherman е слаб срещу E-75-U. Но Съединените щати имат много самолети, дори и да не са толкова мощни, колкото немските.
  Но качеството, разбира се, не е същото! Краутс трупат интензивни резултати. Особено пилотите: Албина и Алвина! И това са момичета, които се отличават с огромния си плам.
  Медведев настъпва към Америка от юг. И в същото време танковете му се движат през Сибир. Той се забавлява. Между другото, защо все още не завладеете Япония? В тази игра можете също да убивате вашите съюзници. Разширена стратегия. Приложете кода на измамника и ще бъдете по-силен от опонента си както в количество, така и в качество. Не война, а чисто удоволствие. Ето реактивните машини без опашка, американците дори не могат да ги настигнат.
  По-точно да стигна до там. И използвайте радиоуправляеми ракети! И тормози американците. Медведев наистина харесва тази игра. И преместете войските. Мексико е превзето. Американските градове падат един след друг. Такова удоволствие.
  А на изток танковете от серията "E"-U влизат в Индия. Но какво могат да им противопоставят британците? Нещо повече, Третият райх вече е натрупал ресурси и произвежда най-модерната технология без фалшив код.
  Но Медведев реши да модернизира малко Panther. Ето първата редовна "Пантера" - челна броня 80 - 110 mm, странична броня 50 mm, 75 mm оръдие, дължина на цевта 70 EL, двигател 650 конски сили. Тук е "Пантера"-2 с челна броня от 120 до 150 милиметра, 60-мм бордове, 88-мм оръдие с дължина на цевта 71 EL и двигател с мощност 850 конски сили. Да, сериозна кола. И е по-тежък не с четиридесет и пет, а с петдесет тона и има по-къс силует.
  Но "Пантера"-3. Челна броня от 150 до 200 милиметра, страни от 82 милиметра, оръдие от 88 милиметра с дължина на цевта 100 EL и двигател от 1200 конски сили - тегло 55 тона. Съгласете се, такава кола като цяло е супер срещу Shermans.
  Но има "Пантера"-4. Има челна броня от 200 до 250 mm при наклони и странична броня от 160 mm. оръдие 105 mm с дължина на цевта 100 EL. Това вече е чудовище с тегло 65 тона и с нисък силует. Газотурбинен двигател с мощност 1500 конски сили. Разбира се, отлична серийна разработка, способна да се бори дори със съветския IS-7. Освен това ИС-7 не се произвежда масово.
  Но има и по-силни машини. Работи "Пантера"-5, челна броня 250 на корпуса под ъгъл от 45 градуса, 300 mm чело на купола под ъгъл, страна 210 под ъгъл, 128 mm оръдие при 100 EL, тегло на по-напреднал танк 75 тона, 2000 конски сили мощност на газовата турбина на двигателя . Машина, превъзхождаща всички съветски и американски модели. Способен да пробие ИС-7 от бойна дистанция и да издържи челни удари. "Пантера"-5 като цяло е превъзходна технология. СССР няма нищо по-силно от ИС-7. И германците също имат пет вида тигри.
  След като превзема по-голямата част от територията на САЩ, Медведев решава да прогони и Тигъра. Е, "Тигър" е първият, който всички знаят. Челната броня е 100-110 милиметра почти без наклон, а страничната е 82 милиметра без наклон. А 88-милиметровото оръдие с дължина на цевта 56 EL е наистина ревящ танк. За разлика от "Пантерите", където само първата серия всъщност се биеше и имаше проби от втората. Танк "Тигър"-2 по-известен като "Кралски тигър".
  Челна броня: 120-150 мм в предната част на корпуса под ъгъл 50 градуса, 185 мм в предната част на купола под лек ъгъл и 82 мм в борда под ъгъл 60 градуса. Той е добре защитен в челото, малко по-добре от Tiger встрани и има 88-мм оръдие с дължина на цевта 71 EL. От производствените танкове от Втората световна война, най-добрият по отношение на въоръжението и предната защита, тегло 68 тона, двигател 700 конски сили - доста слаб в ходовите характеристики.
  "Тигър"-3 е дизайнерско превозно средство. Челната броня е 150-200 милиметра под ъгъл 45 градуса, предната част на купола е 240 милиметра под ъгъл. Страни от 160 милиметра с наклонени щитове. Три вида различни оръжия: 88 мм оръдие 100 EL, 105 мм оръдие 70 EL и 105 мм оръдие 100 EL с двигател от 1000 1200 конски сили. С по-плътно оформление и тегло от 75 тона. Да, колата е сериозна и много опасна. И още по-мощен "Тигър"-4 челна броня 250 - корпус наклонен на 45 градуса, чело 300 милиметра наклон, бордове 210 милиметра, оръдие 128 милиметра 100 EL дължина на цевта, или 150 милиметра дължина на цевта 56 EL, тегло 85 тона, 1500 конски сили газотурбинен двигател. Много мощен танк.
  Но още по-готин е "Тигър"-5. Челна броня: челото на корпуса 350 мм при ъгъл 45 градуса, челото на купола 400 мм при ъгъл 50 мм. Страните са с наклон 300 мм. 150 мм оръдие 100 EL, или 174 мм оръдие 70 EL, или 210 мм оръдие 38 EL. Теглото е 100 тона, газотурбинният двигател е 2500 конски сили. Най-мощната машина дори няма да пробие ИС-7 и жълтия кантарион. Това може да се използва срещу Америка. Въпреки че трябва да се каже, че "Тигър"-5 дори не беше в проектите в реалната история. Но никой не е виновен, че войната приключи толкова бързо.
  Но играта с виртуален танк може да бъде подобрена.
  Медведев започна да щурмува столицата на САЩ Вашингтон и най-големия град Ню Йорк. Тук наистина можете да работите и да печелите.
  Макар и виртуално. Тук Вашингтон гори и немски танкове се движат по него. И никой не може да спре Тигри-5.
  Медведев завършва упорит щурм срещу столиците на САЩ и изглежда като победа. Но има и Япония напред.
  . ГЛАВА Љ 5.
  Какво друго можех да направя в играта? Но фамилията танкове Lev така и не влезе в производство. Това тук са истински чудовища. Но през Втората световна война тези машини от по-късни серии бяха дори излишни. И още повече срещу Япония с нейните малки и средни танкове.
  Но Дмитрий Медведев реши да ги прогони малко.
  Ето първия танк Лев, съществуващ само в проекти и само частично въплътен в метал. Челната броня на корпуса е 120 милиметра под ъгъл 45 градуса, челната броня на кулата е 240 милиметра под ъгъл, бордовете са 82 милиметра, оръдието е 105 милиметра, дължината на цевта е 70 EL, цялата 80 тона, двигателят е 800 конски сили. Като цяло кола, която можеше да се появи заедно с тигрите и пантерите на Курската издутина. С много мощно за времето си оръжие и отлична защита на челото на купола. Но за щастие тя не се появи. Автомобил по проект "Лев"-2. Челото на корпуса е с наклон 250 милиметра, челото на купола е с наклон 300 милиметра. Страните са под наклон 200 милиметра. Оръдие или 128 mm 100 EL или 210 mm 38 EL. Тегло 100 тона, двигател 1800 конски сили. Тя няма равна на силата си. Превъзхожда ИС-7, който може да го удари само странично. Но след това карате по-нататък и се появява "Лъв"-3, който също преследва чудовище. Челната броня на корпуса е 350 mm, кулите са 450 mm, със страничен наклон 300 mm при наклони, оръдие 150 mm при 100 EL, или 175 mm при 70 EL, или 210 при 56 EL, или ракетна установка на 400 -mm. Теглото е 120 тона, двигателят е 2500 конски сили.
  Да, това е страхотна сила.
  Танк "Лъв"-4 е друго супер чудовище . Челната броня на корпуса е 450 мм, челната броня на купола е 500 мм. Страните на корпуса и купола са с наклон 400 mm. 175-мм оръдие в 100 ЕЛ, 210-мм оръдие в 70 ЕЛ, 500-мм ракетна установка. Теглото на автомобила е 150 тона, двигателят е газова турбина с мощност 3500 конски сили. От голямо разстояние пробива всички танкове, включително ИС-7 и американския Т-93. И дори морски оръдия не могат да го пробият. Това е мощна машина и с допълнително оръдие.
  Но още по-мощният Лев-5 е кралят на танковете. Челната броня на корпуса е 600 мм под ъгъл 45 градуса, купола е с дебелина 800 мм, бордовете са 550 мм под ъгъл. 210 mm оръдие в 100 EL, 300 mm оръдие в 70 EL, 600 mm ракетна установка. Теглото на машината е 200 тона, газотурбинният двигател произвежда 5000 конски сили. Непробиваем за почти всички видове оръжия, с изключение на ракети с висока мощност , особено оръдия с голям калибър и бомби. Способен да стреля по бойни кораби и самолетоносачи. Наистина супер танк.
  Е, накратко, има какво да играете. Медведев оказва натиск върху Япония.
  Но той отново е прекъснат.
  Обажда се директорът на ФСБ и казва:
  - Дмитрий Анатолиевич, ще дадете ли конференция на журналисти?
  Медведев заяви решително:
  - Все още не!
  - Защо?
  И.д. президентът отговори:
  - Имам ли право да давам интервюта или не! Затова реших да не го давам още!
  Директорът на ФСБ кимна:
  - Можеш да си спокоен засега! Интервюто няма да изчезне! Но ще търсим друго място!
  Медведев отбеляза:
  - Всички, настанете се! Ако не друго, генералската ти пенсия е голяма! Можете да живеете и без да работите!
  Директорът на ФСБ попита учудено:
  - Не е ли жалко да се разделим с такава огромна власт?
  Медведев отговори честно:
  - Жалко, разбира се, но човек се подчинява на неизбежното!
  Медведев отново се върна в играта. Бившият президент на най-голямата и най-богата на ресурси държава в света най-после се разбра. И защо да не играят, ако сега могат и без това. Въпреки че е действащ държавен глава.
  Но как можете да избегнете изкушението да се порежете в такава игра? Е, германските войски стигнаха до Чукотка. За щастие, преместването на оборудване в играта е много по-лесно, отколкото в действителност. И отиват в Китай. И там влязоха в битка с японците. Разбира се, използвайки измамния код, Медведев извади танкове Лев-5 и ги хвърли срещу самураите. И това са наистина супер класни автомобили.
  Как са смазани самураите. Но все още не е границата на съвършенството.
  Но защо, докато не свърши Втората световна война, не е възможно да прокарате най-тежкия немски танк "Мишка" през нивата?
  Това наистина е преразпределение на съвършенството и венецът на красотата. По-точно, какво може да се случи, ако се развие гигантомания.
  Медведев започна да прогонва мишките.
  Мишкият танк, танк, който всъщност съществува в метал, най-тежкият от тези, които всъщност са били въплътени в метал, караше и дори се биеше. Челната броня на "Мишката" е 150 мм в дъното на корпуса, 200 мм в горната част на корпуса, 250 мм в предната част на купола и 210 мм в бордовете. Както виждаме, танкът дори в първия си вариант е непробиваем за всички серийни съветски танкове в челото и дори в борда. ИС-2 и СУ-100 не можаха да пробият този танк от никакъв ъгъл. Само ИС-7 може да създаде проблеми на Маус и реално да се бори с този танк. Но IS-7 се появи едва след войната и никога не влезе в производство. И "Мишките" вече можеха да се бият на фронта през 1943 г. Този танк има две оръдия: късоцевно 75 mm и 128 mm 55 EL, способни да пробиват челно всички съветски танкове с изключение на ИС-7. Освен това ИС-2 от голямо разстояние. Имаше и 150 мм оръдие.
  "Маус" тежеше 188 тона и имаше двигател с мощност 1250 конски сили, което все още не е достатъчно. Като цяло колата е най-здравата за времето си и няма равна на себе си.
  "Мишка"-2 е дизайнерско превозно средство. По-перфектен. В реалната история колата трябваше да бъде направена с по-нисък силует и по-лека. Но в играта, разбира се, колата стана по-съвършена, по-ниска по силует, по-плътна по оформление, но дори по-тежка. Челната броня на корпуса на Mouse е 2 350 mm. Челната броня на купола е 450 милиметра. Страници 300 мм. Оръдията са 75 мм дългоцевни и 150 мм 70 ЕЛ, или 210 мм гаубица, или 400 мм ракетна установка. Тегло 200 тона. Газотурбинен двигател 2000 конски сили.
  Игрален автомат "Мишка"-3. Перфектен също. Челната броня на корпуса е 600 мм, купола е 800 мм, бордовете са 550 мм. Оръдия 88 mm 100 EL, за борба с вражески танкове, и 210 mm 70 EL. Или 550-милиметрова ракетна установка. Теглото на танка е 250 тона, газотурбинният двигател е 4000 конски сили. Танкът е почти непробиваем с почти всички оръжия, с изключение на най-мощните.
  "Мишка"-4 е нова еволюция на гигантоманията и по-напреднала. Челната броня на корпуса е 1000 mm под ъгъл 45 градуса, челната броня на купола е 1200 mm под ъгъл. Страните са с наклон 850 мм. Въоръжение: 105 mm оръдие 10EL за борба с вражески танкове и напълно достатъчно срещу почти всички видове превозни средства. 300 мм оръжие при 70 EL, за разрушаване на укрепления и излишно за танкове. Или вместо това 750-мм ракетна установка.
  Теглото на превозното средство е 350 тона, което не е толкова много за такава броня и оръжия. Дори оръдията на боен кораб не могат да пробият челно такова превозно средство. Само директно попадение от мощна крилата ракета или много голяма бомба може да унищожи такава машина. От всички ъгли е непроницаем за всички танкове и самоходни оръдия от Втората световна война. Двигателят е 6000 конски сили газова турбина.
  Е, "Мишка"-5 е най-високото ниво от тази серия. Челната броня на челото на корпуса е 1600 мм под ъгъл, челото на купола е 2000 мм, бордовете са 1500 мм под ъгъл.
  128 мм оръдие със 100 EL за борба с всички танкове, напълно достатъчно срещу всички марки включително ИС-7 и 900 мм ракетна установка. Други оръжия са непрактични. Има дузина картечници. Теглото на танка е 500 тона. Газотурбинен двигател с мощност 10 000 конски сили. Колата е, да кажем, самото съвършенство. Почти нищо не може да те удари в челото. Супер танк...
  Въпреки това, ако някой си мисли, че е невъзможно да се измисли нещо по-готино от "Mouse"-5, това изобщо не е вярно. Въображението на авторите на добра игра за Втората световна война е неограничено.
  Например има и "Плъх". В реалната история този танк държи рекорда по размер сред всички проектни превозни средства и дори е бил частично въплътен в метал.
  Танкът "Плъх" има 400 mm челна броня, а страничната броня също е леко наклонена. Въоръжение: четири 210 мм оръдия или едно 800 мм оръдие и две 150 мм гаубици, единадесет зенитни оръдия. Теглото е 2000 тона, дизеловите двигатели са с обща мощност от 10 000 конски сили.
  Танк "Rat"-2 е еволюция на дизайна на превозното средство с по-усъвършенствано оформление. Челна и всякаква броня от 800 mm, с голям ъгъл на рационален наклон. Въоръжението е едно 1000 mm оръдие и четири 150 mm гаубици, шестнадесет зенитни оръдия, способни да обстрелват наземни и въздушни цели. Теглото е 3000 тона, газотурбинни двигатели, общата мощност е 20 000 конски сили.
  "Плъх"-3 е още по-мощна и усъвършенствана машина. Броня 1200 - милиметра под ъгъл. Въоръжение: едно 1250 мм оръдие и шест 150 мм гаубици. Двадесет противовъздушни оръдия, способни да стрелят както по въздушни, така и по наземни цели. Теглото е 4000 тона, газотурбинни двигатели, общата мощност е 35 000 конски сили.
  "Плъх"-4 е още по-мощна и модерна машина.Бронировка от 1600 мм под ъгъл. Въоръжение - едно 1600-мм оръдие и девет 150-мм гаубици, двадесет и пет зенитни оръдия, способни да стрелят по въздушни и наземни цели. Теглото е 5000 тона, газотурбинни двигатели, подобрени, обща мощност 50 000 конски сили.
  "Rat"-5 е най-готиният танк. Броня от 2500 милиметра от всички страни. Въоръжение: едно 2500 мм оръдие. И петнадесет 150-мм гаубици. Четиридесет противовъздушни оръдия, способни да стрелят по въздушни и наземни цели. Тегло 10 000 тона. Ядрен реактор като двигател, мощност над 100 000 конски сили.
  Танкът всъщност наистина е най-готиният в играта. И като тегло и други характеристики.
  Е, можете да поверите щурмуването на Токио на "Плъх"-5. Вярно е, че е толкова скъпо, че трябва да стартирате измамния код няколко пъти.
  Но като цяло Медведев може да бъде доволен. Той игра старателно.
  И най-накрая изгледах "Плъх"-5 във виртуална реалност. Как да играем нечестно добре.
  Но после пак викат Медведев.
  Този път първи вицепремиер и служебен премиер е Силуанов .
  Той каза с тъжен тон:
  - Загубихме Дмитрий Анатолиевич! Почти всички бюлетини вече са преброени!
  Медведев остроумно отбеляза:
  - По-добре да загубиш добре, отколкото да спечелиш лошо!
  Силуанов се изненада:
  - Как е възможно?
  Медведев обясни:
  - Ако Виталий Кличко беше избран за кмет на Киев първия път, завръщането му на ринга нямаше да се случи. Вместо голям шампион кметът щеше да е за смях!
  Силуанов се съгласи с това:
  - Да, прав сте, Дмитрий Анатолиевич! Кличко имаше предимство да загуби... Но за съжаление нямаше и следа от такова предимство!
  Медведев изпя в отговор:
  - Свободен съм, като птица в небето,
  Свободен съм, забравил какво означава страх...
  Свободен съм като дивия вятър
  Свободен съм наяве, не насън!
  Силуанов измърмори:
  - Да, вие сте просто поет Дмитрий Анатолиевич! За теб могат да се пишат стихове!
  Медведев отговори сериозно:
  - Във всеки случай, сега мога спокойно да правя любимото си нещо - да играя компютърни игри! А преди това, в продължение на двадесет години, можех да си позволя това само на крачки!
  Силуанов измърмори тъпо:
  - В игрите?
  Медведев потвърди:
  - Точно игри! И ще ти е полезно да проучиш някоя военно-икономическа стратегия!
  Първият вицепремиер неохотно отбеляза:
  - Предпочитам практиката!
  Медведев изсъска в отговор:
  - Проклета е злата действителност, може да те побърка!
  Силуанов отговори студено:
  - Искате ли да избягате от реалността със света на игрите? Похвално!
  В думите на служебния премиер имаше ирония.
  Медведев каза:
  - Нека и за вас да окача звездата на героя на Русия!
  Силуанов посъветва:
  - Обесете се, господин президент!
  Медведев се засмя и отговори:
  - Може би това е добра идея! Иначе Путин е награден само посмъртно!
  Служебният премиер отговори:
  - Благодаря Ви, господин президент!
  Медведев продължи мелодично:
  - За глупави празни очи...
  Силуанов припя:
  - За това, че всичко е възможно...
  Медведев завърши:
  - Но ти не можеш да живееш!
  Служебният премиер отговори:
  - Сериозно обаче, най-вероятно ще ме махнат! Изглежда, че ще трябва да се борим!
  Медведев отговори студено:
  - Има много места на Земята!
  Силуанов кимна и избълбука:
  - Накратко, г-н президент, вие ми обещахте звезда герой!
  Медведев изкрещя с пълно гърло:
  - Подгответе указ!
  Донесоха му още една награда. Като, пише и.д.
  В същото време Медведев я награди с куп хора. Познайте нашите!
  Ех, вече е много късно, а действащият президент на Русия е заспал.
  Той мечтаеше за друга алтернативна история. Царската армия, водена от Куропаткин, се бори за освобождаването на Порт Артур. Но самият Медведев се появи на боен робот, с лазери и термокваркови черупки с размерите на маково зърно, но смъртоносни като бомбите, пуснати над Хирошима.
  И как Медведев да се бори с японците с бойния си робот? Как самураите бяха разкъсани от хиляди. И как се появиха лазерите и бластерите.
  И японците са ги изклали, точно тях са ги изклали. И го наряза на парчета. И това опустоши техните редици.
  Медведев, който беше загубил трона си, намери удоволствие в битката. Той покоси тези самураи, дръзнали да разклатят свещения кралски трон.
  Но наистина ли е лошо, да кажем откровено, честно казано, беше при царя?
  Господ да даде на всяка държава такъв цар като Николай II. Това е истински пример за интелигентен владетел и в същото време интелектуалец.
  Жалко, че такова нищожество като Куропаткин го разочарова. И сега Медведев се зае с японците. И да ги овършеем. И това е много смело.
  А лазерните лъчи покосяват самураи с хиляди. Още няколко минути битка и
  Японска армия няма.
  Какво са яли господата самураи? А сега може би можем да се заемем с вашите кораби.
  Медведев вдигна бойния робот във въздуха и се втурна към позициите на тогоанския флот. Какво си мисли, че може да направи с руския рицар?
  И ето колко бързо се втурва робот термокварк. Сега той вече е над морето. И да потопим флота на Того. Нарежете броненосци, крайцери и други живи същества.
  Подобно... Какво ще стане, ако пуснем и мини- термокваркова бомба?
  И новият герой я изоставя. Вълна се надига и потапя корабите на страната на изгряващото слънце.
  Медведев крещи с пълно гърло:
  - За Русия Николай,
  Ще разкъсам всички японци на парчета!
  И отново действащият руски президент изпада в екстаз.
  Страхотно е да се биеш с такъв робот.
  Да удавим собствения си самурай... И няма да има Цушима, японците няма да имат на какво да се бият.
  Последните самурайски кораби вече потъват. Каква победа е това!
  Но все още има части от страната на изгряващото слънце, които блокират Порт Артур. Трябва наистина да се справим с тях. Да разреши всички противници на империята на цар Николай.
  Медведев пее ентусиазирано:
  - И самураят полетя на земята,
  Под натиска на стомана и огън!
  И нека унищожим войските, които обсадиха Порт Артур. Наистина се случи да падне мощна крепост. И Русия получи шамар. И най-важното беше по-лошо от Кримската война. Там империята на цар Николай II губи от коалицията на Англия, Франция, Турция и Кралство Сардиния. И тя загуби с достойнство. И ето някаква Япония, която никой не смяташе за сериозен съперник.
  Нека Русия не търпи унижение. Може би затова Сталин, толкова предпазлив и сдържан във външната си политика, отваря втори фронт в Далечния изток срещу Япония. Наистина, самураите твърде много унижиха царска Русия.
  За целта ги унищожете с миниатюрни термокваркови бомби и ги изгорете с лазери.
  За да не се осмеля да победя Русия! О, дай Боже Зеленски да бъде успешен цар.
  Отново руснаци и украинци са обединени, а скоро и беларуси ще се присъединят към тях.
  И ще има триединство славяни!
  Медведев довърши японците край Порт Артур и се втурна... Русия победи Япония. Тя взе Корея, Манджурия, Курилските острови и Тайван. Тя също така принуди японците да платят голямо обезщетение.
  Цар Николай II укрепи позицията си, революцията и ненужната мисъл не се появиха.
  Царска Русия продължи да се движи през Китай. И разширяването му на изток.
  Но кайзерска Германия, въпреки факта, че царска Германия се превръщаше във велика сила и се разрастваше дори по-бързо и повече, отколкото в реалната история, все пак продължи напред и влезе в Първата световна война.
  Да, на два фронта.
  Е, сега Медведев се зае със задачата да унищожи германците. Нямат защо да обиждат Цар-бащата.
  И как удря врагове с лазери. И да ги блъскаме в Източна Прусия като ураган. Медведев стреля по германските войски с помощта на лазери и гравитационни енергийни лъчи.
  В същото време се появиха и момичетата. Разбира се, по бикини. Аленка и Наташа. И нека краутите да кълцат със светлинни мечове.
  Да, цар Николай Велики, нацистите не са и мечтали за такова нещо. Какво замислят срещу вас, бащи?
  Медведев пее агресивно:
  - Пъпеши, дини, пшенични хлебчета,
  Щедра, просперираща земя...
  И той седи на трона в Санкт Петербург,
  Отец цар Николай!
  Датата на откриването беше отложена рано. И Медведев беше оставен изцяло на произвола на съдбата. Например, докато се пускате с детето.
  Медведев също посмъртно награди Андропов със звездата на Герой на Русия. Което вероятно трябваше да стане по-рано. И издава указ за изграждането на паметник на Андропов.
  В същото време действащият президент също възстанови Йежов и Ягода. Защо да стоим на церемония тук?
  Тогава той създаде нов орден, кръстен на Боби Фишер. Но не можете да кажете нищо, че той беше велик шахматист. И не просто страхотно, но и скандално. Искаше да е над всички не само в шаха.
  И също три степени: бронз, сребро и злато!
  И разбира се, на първо място Дмитрий Медведев награди с този орден: Гари Каспаров, Анатолий Карпов и... братята Кличко!
  И в същото време Дмитрий Медведев учреди Ордена на Владимир Кличко. Също интересен ход. Три нива: бронз, сребро, злато.
  И тогава има орден Святогор, брилянтно решение.
  Медведев управлява и педалите . И той отново измисля това. Това е мечка. Мечка за всички мечки.
  И има нови идеи. Например, дайте на всеки руснак нова кола.
  Междувременно отидете и играйте на компютъра. Това, което Медведев искаше най-много. Така че сега той използва нова стратегия. Война на различни нива. Ето какво искаше да играе президентът, дори и бившият.
  Започвате с пет работници и хиляда единици всеки: въглища, желязо, камъни, масло, храна, злато.
  И нека първо да направим читалище, което да произвежда нови работници. След това започвате да развивате мини и селско стопанство.
  На първо място, разбира се, получаване на храна с цел по-добро персонализиране на работниците.
  Медведев има най-мощния, най-модерния компютър. И можете да извадите много единици.
  Изграждате си град и нови търговски центрове. Парите, разбира се, са проблем в началото. Докато не направиш монетен двор, пазар, академия на науките и т.н.
  Но Медведев знае универсален начин за забогатяване. Наемете повече селскостопански работници и купете ресурси за хляб. Пазарът е много евтин за изграждане. И тогава сте спестили, купили сте академия, построили сте дъскорезница и сте направили нови мини. И после още... И потече злато - най-скъпият продукт. Особено когато ментата го направи. И тогава ще бъде възможно да се подобрят кладенците. Така парите текат много по-забавно. Може да се използва за подобряване. Нови триони, нови селскостопански инструменти, мелиорация, проучване на торове. Нов тип плуг...
  След това задълбочаване на кладенците и изпомпване на нови работници. Нови ферми. Производство на месо. Строителство на къщи. Към къщите на лекари, полицаи, кладенци, пазари, архитекти, пожарникари. И така нататък... Събиране на данъци. Нови подобрения в добива на злато. И развитието на нови пространства и работни сгради.
  А парите вече са все повече... Излишъци има и можете да започнете да строите казарми.
  Играта е интересна и предизвикателна. Градът се разраства. Все още няма война. Тук можете да установите мирно време и да изберете по-слаб враг... Всъщност Медведев все още трупа сили във военно-икономическата стратегия.
  Военната академия е построена. И започвате да формирате войски. Кавалерия, пехота, огнехвъргачки , минохвъргачки и други сили. Разбира се , артилерия. Или дори отново, чрез подобряване на кладенците на резервоарния завод. Първите коли, разбира се, са леки и примитивни, но могат да се управляват.
  Медведев се увлече.
  Играта погълна президента. Вие си строите все повече и повече нови къщи. Те включват училище за писари, библиотека и развлечения на различни нива. Било то музиканти, танцьори, жонгльори, играчи на сенети , зоологически градини. Или друго казино.
  И, разбира се, храмове на различни богове.
  Да, в империята има много различни религии. Най-добре е да строите различни храмове.
  И тук всичко е различно. И джамии, църкви, молитвени домове, будистки храмове, ступи, езически богове.
  Да, богата мисия. Вие също строите мостове, когато пресичате реката.
  Има много работа. Също така организирайте фестивали за различни религии, за да не бъдат обидени боговете.
  И така без прекъсване. И работата в Академията на науките продължава, ту едно подобрение, ту друго. Или средство срещу гризачи, или срещу насекоми - каквото подобрява земеделието, тракторите се появяват.
  И дори боговете изпращат добри реколти. Така че можете да прогоните танковете и заводите за самолети. Започвайки с леки самолети, можете да стигнете до атомни бомбардировачи. И броят на единиците непрекъснато расте. Вече достигна сто хиляди.
  Медведев играе и насърчава новите технологии. Все още няма страх. Не е нужно да се биете, можете да повишите индекса на просперитет и култура за вашия народ. И това също има значение. Но сега има достатъчно пари и средства.
  Още по-хубавото в играта е, че кладенците не се изчерпват. Можете да извличате ресурси завинаги.
  И изграждайте нови градове на картата... Или дори се отдайте на пирамида или друго чудо на света.
  Медведев строи и нови казарми. Вярно е, че изобилието от войски намалява индекса на просперитета. Тук, разбира се, възниква проблемът. Но засега няма с кого да се бием... Но могат да се въведат нови технологии, за да станат по-бързи танковете и самолетите. И вдигнете тежките бомбардировачи.
  Защо обаче не, като вече имате средни танкове, да не уловите врага на нивото на Средновековието?
  И Медведев, след като произвежда повече танкове и в същото време подобрява параметрите им, бързо нахлува в съседната страна.
  А също и самолети отгоре. И да бомбардираме врага с всички сили. Изсипваш напалм върху него.
  И това не е игра по правилата.
  Медведев се наслаждаваше на разрушаването на средновековния град. И след това цялата страна с нейната примитивна армия. Той се радваше и спечели, въпреки че самолетите и танковете му получиха незначителни щети. Така хватката се оказа сравнително лесна. И тогава отново изграждате град върху завоюваната територия...
  И вашите резервоари вече са тежки. Има възможност за закрепване както на противоядрена защита, така и на активна броня.
  Медведев свири вече десет часа и очите му бяха уморени и започнаха да се слепват. Действащият президент заспа.
  Отначало Медведев се въртеше в нещо неясно. Но не продължи дълго. И тогава ултрамодерният танк Т-95 излетя нагоре по хълма. Вече беше късна есен и струйки дъжд удряха бронята.
  Медведев каза:
  - Решителният ден от битката за връх Високая! Тази планина, която е ключът към цялата защита на Порт Артур. Днес е точно 21 ноември, или 4 декември по нов стил. - Професорът яростно удари бронята си с юмрук и възкликна. - Но няма да има превземане на Висока планина! Тихоокеанската ескадра ще живее!
  Японците почти са превзели връх Високая. Пълзяха като мравки, на дебели потоци от всички страни. Т-95 откри огън със 152-мм скорострелно оръдие.
  Аленка натисна бутона на джойстика и автоматичното оръдие удари японеца като зенитно оръдие. Мощни високоексплозивни осколъчни снаряди нокаутираха стотици японци с един изстрел.
  Наташа от своя страна стреля от осем тежки картечници. И аз също предпочитах да използвам джойстик.
  Медведев караше танка, супермашината уверено се изкачваше по стръмните склонове, а пистите смазваха воините от Страната на изгряващото слънце.
  Маргарита подсвирна и каза:
  - Ние правим история!
  Действащият президент гневно потвърди:
  - Със сигурност! При никакви обстоятелства няма да позволим Порт Артур да бъде предаден!
  Аленка, стреляща от пистолет, изстреля двадесет изстрела в минута, изплювайки снаряд с повишена разрушителна сила с тегло петдесет килограма. За една минута тон метал и експлозиви изригнаха с прецизност.
  И момичето уцели много точно.
  И картечници, всяка от които изстрелва пет хиляди изстрела в минута. Или четиридесет хиляди големи куршума за кратък период от време. И как са се справили със самураите? Как започнаха да ги притискат.
  Аленка дори изпя:
  - И вражеското ято полетя към земята, под натиска на стомана и олово!
  Руският танк действаше агресивно. Тук той посече хиляда японци, ето го вторият. Премахването им на слоеве.
  Наташа се изкиска и запя:
  - За славата на Русия! Никога да не забравяме Отечеството!
  И отново стреля от картечници със смъртоносен калибър. И хиляди японци лежат мъртви.
  Медведев го взе и изсъска:
  - Цар Николай! Ще бъдеш страхотен.
  И да смажем недовършения самурай под гъсениците.
  Маргарита логично отбеляза:
  - Николай II може да бъде най-великият от царете. Имаше всички шансове да направи Китай руска провинция - Жълта Русия !
  Медведев удари самураите, втурна се към тях като гъсеници и каза:
  - Нека да е така!
  Черупка след черупка изхвърчаха. Те се размножават като квазиматерия , изисквайки много по-малко енергия от действителното увеличаване на атомите и молекулите.
  Аленка, натискайки бутоните на джойстика с грациозните си пръсти, дори възкликна:
  - В името на руските царе!
  . ГЛАВА Љ 6.
  Пистолетът ревеше и ревеше. Въпреки че не толкова силно, но приглушено, можеше да се говори.
  Маргарита попита и.д.
  - Какво, броят на черупките е безкраен?
  Медведев отговори:
  - Квазиматерията не изисква много енергия за създаване. А пълненето на термоядрен реактор с вода е лесно като беленето на круши!
  Маргарита подсвирна:
  - Да, това е брилянтно! Можете да направите и шоколадов сладолед по този начин!
  Медведев възрази с въздишка:
  - Още не, но много скоро, да! Жалко, че досега се получава само квазиматерия !
  Аленка, натискайки бутоните на джойстика с голи пръсти, усмихвайки се с големи зъби на тигрица, отбеляза:
  - Тази способност за създаване на материя също е почти божествена!
  Медведев се засмя. Около планината имаше все по-малко японци и все повече трупове. Самураите се опитаха да стрелят по танка, но напразно. Снарядите отскачаха от бронята като капки дъжд.
  И.д. президент отбеляза:
  - И човекът е създаден по образ и подобие Божие.
  Аленка, изстрелвайки смъртоносни снаряди, отбеляза:
  - Ако все още е създаден. Може би ние, хората, сме най-интелигентното, силно и могъщо същество във Вселената!
  Медведев логично предложи:
  - Толкова по-необходима е консолидацията на човечеството! Трябва да се обединим! Тогава няма да познаваме скръб и поражение!
  Наташа уверено заяви:
  - Царската империя е способна да обедини всички! И обединете всички, без изключение, в монолит!
  И момичето отново стреля с картечници. Преодоляване на японците, опитващи се да навлязат от левия фланг. Гранатите не са наранили танка Т-95. И оръдията, също от разстояние, или пропуснаха, или снарядите им бяха неефективни. Освен това в нито една страна по света няма бронебойни оръжия. И не можете да проникнете в такъв резервоар толкова лесно. Защитата му е на първо ниво.
  И картечниците косят и снарядите се помитат. И те правят всичко специално и много смъртоносно.
  Наташа се изкиска и каза:
  - Много японци ще липсват!
  Аленка се съгласи с това:
  - Много!
  И тя блесна със сапфирените си очи. И има толкова много различни неща за това момиче, истински терминатор.
  Воините стрелят. И самураите кървят. Четиридесет хиляди куршума и един тон снаряди в минута, това е много голяма разрушителна сила.
  Наташа отбелязва:
  - Ние сме воини, които страдат от тежка смърт!
  Аленка се съгласи с това:
  - И не само смъртта, но източникът на сила в цялата вселена!
  Маргарита благоразумно отбеляза:
  - Ако царска Русия завладее целия свят, тогава всички войни в историята на човечеството ще бъдат прекратени веднъж завинаги!
  Медведев се съгласи:
  - Разбира се скъпа! Никой не се нуждае от войни! Но човечеството трябва да се обедини!
  Наташа изсъска с радостта на пантера, която убива бик:
  - Когато сме обединени сме непобедими!
  И тя пусна искри от очите си! Това е момичето! Съдържа пламъци от огън, лед и стомана.
  Но сега последните японци умират. И няма кой друг да щурмува планината. Повече от петдесет хиляди убити воини от Страната на изгряващото слънце останаха под планината Високая.
  Битката свърши.
  Четиримата заеха място на един хълм, а Медведев отбеляза:
  - По-добре да не разговаряме с гарнизона засега. Изобщо какво ще правим?
  Аленка предложи:
  - Все още има много японци. Нека унищожим цялата армия на Ноги.
  Маргарита с готовност се съгласи с това:
  - Това е! Ще изстискаме всички самураи! И ще бъде страхотно!
  Медведев се ухили и отбеляза:
  - И нашият танк също може да плува под вода и да стреля снаряди. Да потопим японската флота!
  Наташа изписка от радост:
  - Това е! Точно така, нека вземем и унищожим всички самураи в морето.
  Японската ескадрила току-що беше започнала следващата си бомбардировка. Летяха снаряди, включително от единадесет и дванадесет инчови оръдия. А това, разбирате ли, е сериозно.
  Танкът се втурна към брега. Аленка, потупвайки пръсти по купето на колата, отбеляза:
  - Добре, до морето. Но как бихме могли да дадем инициативата на японците на сушата?
  Маргарита, която имаше известни познания за войната, си спомни:
  - Имахме картечници, а пушката на Мосин беше много по-надеждна и ефективна от японската. И ако не всичко се получи в морето, тогава на сушата самураите нямаха шанс!
  Аленка ядосано задвижи бос крак по пода и измърмори:
  - Предателство! Нищожно предателство!
  Наташа предложи:
  - Ще обесим всички!
  Резервоарът влезе във водата. Отстрани се появиха витла, които контролираха машината. Ето първата цел: японски разрушител. Наташа натискаше бутоните на джойстика с тънките си пръсти.
  И снарядът удари дъното на кораба със смъртоносна сила. Той обърна бронята.
  Разрушителят получи още един снаряд. Наташа отново стисна пръстите на крака си.
  И тогава японецът се удави.
  Аленка се изкиска:
  - Да се редуваме да се удавим! Картечниците не са много ефективни под вода!
  И момичето натисна джойстика, този път изпрати снаряд в дъното на разрушителя.
  Маргарита отговори с усмивка:
  - Е, имаме дами!
  Наташа отново изпрати снаряд и извика:
  - В името на Русия да бъде победа!
  Аленка изплю черупките. Тя разряза дъното на кораба на Страната на изгряващото слънце и забеляза:
  - Все пак царската власт в Русия не е била толкова лоша, колкото твърди пропагандата.
  Маргарита се съгласи с това и охотно заговори, особено след като той така или иначе нямаше какво да прави.
  - При цар Николай II Русия поддържа златния стандарт на парите. Валутата на империята става най-солидната и стабилна в света. Цените също останаха практически непроменени. И при цар Николай плащането достигна тридесет и седем рубли на месец. Всъщност Русия се превърна в една от водещите страни в света по отношение на стандарта на живот. Индустриалното производство стана четвърто в света.
  Дмитрий Анатолиевич Медведев след сън започна да играе на компютъра. В този случай той се режеше, за да продължи стратегията. Засилената власт извърши конфискации. Действащият президент на Русия хвърли танкове в битка.
  И тежък.
  Все още е добра игра. Покарах го малко и взех танкове по-тежки от сто тона. Когато беше президент, Медведев искаше да разработи танкове, по-тежки от сто тона. Но Путин тогава не го даде. Но идеята изглеждаше примамлива. Супер тежки превозни средства. И шест вида коли. Над пет и сто тона.
  Но сега Медведев хвърля в битка танкове с ядрени двигатели. И разбива защитата на страните със средно ниво. И отново залавянията. Да, страхотно... За да го направите малко по-лесно, свържете военен съветник. И заедно с него ръководите унищожаването на врага. И залавянето му.
  Тук завладявате друга империя... Тук войната е по-сериозна, но се води от военен съветник от нивото на Наполеон. Така че можете просто да наблюдавате и да създадете империята си с икономист от нивото на Столипин.
  И Медведев, след като седеше на компютър с гигантски екран в продължение на няколко часа, започна да хърка.
  Той е бил лишен от сън твърде дълго.
  Аленка стреля по японците. След като този път потопи крайцера, тя изпя:
  - Ние сме най-силните в света,
  Ще накиснем всичките си врагове в тоалетната.
  Родината на сълзи не вярва,
  И ще дадем мозъка на злите олигарси!
  И момичето се засмя. И зъбите й блестяха от перли!
  Медведев предложи:
  - Тъй като войната с Япония завърши с победа, икономическият растеж на Русия ще бъде още по-голям! И царската империя ще стане най-богатата държава!
  Аленка потопи друг разрушител и изсъска:
  - Винаги сме били богати! Нямаше достатъчно ред!
  Наташа удари бойния кораб на Страната на изгряващото слънце и отбеляза:
  - Ние по нищо не отстъпвахме на германците в Първата световна война. Но заради петата колона изпуснахме победата!
  Аленка също изпрати още един снаряд в корема на броненосеца и заяви:
  - Със сигурност! За всичко е виновна петата колона. По време на Първата световна война германците дори не успяха да се доближат до Минск и бяха разбити в Галисия. А при Сталин те вече виждат Кремъл през бинокъл. Какво означава това?
  Наташа изстреля още един снаряд в дъното на бойния кораб и промърмори:
  - Предателство! Такава победа ни липсваше!
  Маргарита също сметна за необходимо да напомни:
  - Ако не беше предателството, щяхме да получим Константинопол и Мала Азия, както и излаз на Средиземно море. А толкова сме загубили от предателството и петата колона!
  Аленка изстреля още един снаряд:
  - Да, това е петата колона! Колко неприятности причинява тя! Руската империя е уникално образувание, което може да се разшири до целия свят и да обедини човечеството!
  Наташа измърмори агресивно:
  - Със сигурност! Можех и определено бих направил всичко! И човечеството да бъде единно и непобедимо!
  Момичето изпрати още един снаряд, след което бойният кораб най-накрая се разцепи. И японците се удавиха.
  Маргарита отбеляза с тревога в гласа:
  - Вижте какво става сега по света? Русия и САЩ са на ръба на война. А Китай е пренаселен и тоталитарен. Няма ред и просперитет в света!
  Наташа изпрати нов снаряд, този път на крайцера, и се съгласи:
  - Няма ред в света! Трябва единно управление!
  Аленка изстреля снаряда и кимна в знак на съгласие:
  - И такова правителство може да стане царска империя! Автокрацията на Русия е гарант за глобална стабилност и просперитет!
  И момичето изпрати още един снаряд, който окончателно разцепи крайцера.
  Японците явно бяха полудели. Те стреляха безразборно, без да разбират кой ги дави.
  Трябва да се отбележи, че на сушата Япония нямаше голямо предимство в числеността. И дори в реалната история тя загуби много повече в убити и ранени от Русия.
  Но в морето корабите на Страната на изгряващото слънце, произведени във Великобритания и САЩ, бяха малко по-добри от руските, предимно местно производство.
  Но дори и тук качественото превъзходство на японците е съвсем незначително. А руснаците стрелят може би по-точно.
  Наташа, стреляйки и потапяйки друг разрушител, отбеляза раздразнено:
  - Наистина Русия е побеждавала и по-силни противници. Например Наполеон!
  Аленка, след като изпрати снаряд на бронирания крайцер, добави:
  - О да! Наполеон беше гений! И той беше по-силен, но ние го победихме!
  Маргарита въздъхна тежко и измърмори:
  - Загуба от японците. Това е толкова досадно и обидно!
  Аленка се съгласи с това:
  - Много досадно! Уви, поради това ерата на династията Романови приключи. Епохата е славна, героична, със завоевания и победи. И въпреки че нямахме свой Чингис хан, ние се надигаме от времето на Иван Калита.
  И момичето изпрати друг, много смъртоносен снаряд. И бронираният крайцер се раздели на две части.
  Наташа продължи и с един снаряд потопи друг разрушител. И самураите имат много разрушители.
  Воинът попитал момчетата:
  - Но се чудя защо в световната история нито една от империите не е постигнала абсолютна власт?
  Аленка отново изпрати снаряд в корема на друг миноносец и заяви:
  - Да, наистина, защо? Всички паднаха. И Персийската империя, и Александър Велики, и Римската империя. Защо никой не обедини човечеството?
  Наташа тропна с крак отчаяно. Потопи друг кораб и каза:
  - Това е! Чингис хан създаде империя, която можеше да смаже целия свят. Но след смъртта му синовете и внуците му организират саморазправа и разкъсват империята. Само царска Русия с нейното унитарно устройство беше такава държава, че можеше да съществува много векове и да се разширява, докато погълне цялото земно кълбо!
  Аленка блесна с очи и заяви, потапяйки още един разрушител:
  - Слава на великата империя на цар Николай! Няма да дадем властта на нелегитимните болшевики и на временното правителство!
  Наташа също изпрати снаряд в кораба. Тя потопи японеца и запя:
  - Бог да пази краля,
  Силен суверен
  Царувайте за слава,
  за наша слава!
  Царувайте на страха на враговете си -
  Православен цар!
  Царувайте със слава
  За наша слава!
  Момичетата изглеждат наистина възбудени. Ето как унищожиха самураите, ще се възхитите. И Медведев кара своя убиец подводен танк. Като цяло това е готино оръжие. Той потапя цялата японска флота. Но това е голяма сила.
  Дванадесет, само големи бронирани кораби, десетки по-малки, включително крайцери. Само разрушителите са над шестдесет. Отнема време, за да се унищожи всичко това.
  Наташа, довършвайки друг кораб, попита Медведев:
  - Как мислите, съществува ли Бог?
  Действащият офицер се ухили и отговори:
  - В какъв смисъл?
  Наташа изпрати нов снаряд, довършвайки разрушителя, и отбеляза:
  - Да, религиите имат много версии! Има и езически и монотеистични! Понякога започвате да мислите за това. И вие се съмнявате дали Бог съществува, когато има такава бъркотия в ученията!
  Аленка раздели друг разрушител и, кикотейки се, отбеляза:
  - Да, в това отношение е трудно да се вярва на Библията. Само Бог да се държи така. И той дори имаше любими!
  Наташа кимна в знак на съгласие:
  - Това е. Вярвате ли, че един народ е Божият народ? Това явно е недостойно за висша интелигентност!
  След това момичето започна да потопява боен кораб с голям тонаж. Воинът работеше.
  Но Маргарита изрази мнението си:
  - Все още не е ясно как е възможно един любящ Бог да обезобразява жените така!
  Наташа се изненада:
  - Как е това грозно?
  Маргарита отговори честно:
  - Да, той ги превръща в баби! А какво по-отвратително от старица!
  Аленка изстреля снаряд в корема на крайцера и заяви:
  - По някаква причина по земята се разхождат много гадни старици, което е едновременно глупаво и ужасно грозно!
  Наташа поклати глава и я подкрепи:
  - И несимпатичен! И не е естетически!
  Воинът се засмя и намигна на партньора си. Като, тя е толкова готина и агресивна.
  Медведев сериозно отбеляза:
  - Наистина старостта е много лоша. Прави хората грозни, слаби, уязвими. Но от еволюционна гледна точка има някои предимства!
  - изненада се Аленка. След като удари друг разрушител, тя попита:
  - Какви предимства може да има в тази отвратителна държава?
  Медведев отговори сериозно:
  - Това стимулира развитието на науката и интелекта. Ако човек не се чувстваше уморен, нямаше да има нужда да изобретява кола. По същия начин слабостта на ноктите и зъбите доведе до изобретяването на ножа. Студените времена и ледниковите времена ни научиха да запалим огън. Болестите стимулират развитието на медицината. - Действащият президент погледна как хитро Аленка изпрати на дъното друг японски кораб и продължи. - В много отношения човешките слабости стимулираха науката. Не знаехме как да летим, но създадохме самолети. И това е прогрес!
  Наташа изпрати нов снаряд и отбеляза:
  - Напредък. Но въпреки това, като гледаш старицата, става толкова отвратително. Наистина ли е невъзможно без човешката грозота?
  Аленка се съгласи с това:
  - Дори младите могат да измислят самолет. Защо да запълвам проклетата старост? Това е ужасно и отвратително!
  Маргарита запя не на място:
  - Няма да се разделя с комсомола! Ще бъда вечно млад!
  И момичето раздвижи юмрук върху метала.
  Междувременно друг боен кораб потъваше.
  Подводният танк продължи да потапя японския флот. Самият адмирал Того се озовава във водата и е принуден да избяга с лодка. Япония имаше голям флот, но беше изправена пред фундаментално ново оръжие. И сега тя беше напълно победена.
  Аленка, продължавайки да потапя японски кораби, оголи зъбите си, които бяха много големи и остри, и предложи:
  - Ето за това си мисля. Разбира се, трябва да има естетика на телата. И е невъзможно жените да станат грозни, с отпусната кожа и приведени тела.
  Наташа, след като изпрати друг разрушител на дъното, много лесно се съгласи с това:
  - Разбира се! Ето върху какво работи науката!
  И двамата воини бяха в много весело настроение. Те успешно потопяват вражеския флот.
  Агресивните момичета са способни на големи подвизи.
  Междувременно Маргарита изрази мисълта си:
  - Религиите също са възникнали поради слабостта на човека. Ако човекът беше по-силен, нямаше да има религии. И разбира се, смъртта и страхът от смъртта води до факта, че човек търси утеха за себе си!
  Аленка си спомни:
  - Участвах в сеанс и видях нещо невероятно. Така че има парфюми!
  Наташа с лукавство в гласа отбеляза:
  - Няма нищо изненадващо в съществуването на духове! Все пак ние летим в мечтите си. Това означава, че има душа и като спомен от полети!
  Медведев кимна в знак на съгласие:
  - Да, има душа! В това отношение човекът е уникален! Сега може би можем да се забавляваме!
  Японската флота се топеше. Подводният резервоар изигра ролята на убиец. Маргарита беше малко тъжна. Първо, тя се оказа в ролята на статист. И второ, което е досадно, не можете да видите всичко много добре, когато сте под вода. Като цяло Петър имаше силни съмнения относно Бог. Всъщност защо след като руснаците приеха християнството ги връхлетяха разни беди. И монголо-татарското нашествие, а преди това феодалната разпокъсаност на князете. Войни между руските хора.
  Тогава най-накрая от времето на Иван Калита започва възраждането на Русия,
  Московия се засили. Докато, например, при Иван Трети най-накрая се превърна в единна централизирана държава. И хвърли татарското иго.
  Да, разбира се, Русия се издигаше. Докато не попаднах в Япония.
  Това бележи края на историята на монархията и династията Романови.
  Монархията обаче си отиде, но авторитаризмът остана.
  Маргарита внимателно погали Аленка по гърба. Момичето измърка доволно. Личеше, че й харесва.
  Медведев логично отбеляза:
  - Няма нищо лошо в това мъж да обича момиче и момиче да обича мъж. Това е съвсем естествено. Но в същото време хората трябва да поддържат благоприличие.
  Маргарита възрази недоволно:
  - Да не четем морал. това не ми харесва!
  Действащият президент се засмя:
  - И кой обича! Но трябва да се изправим пред истината. Хората в това отношение са забележимо различни от животните!
  Маргарита кимна в знак на съгласие:
  - Да, между нас има голяма пропаст!
  Аленка отвърна саркастично:
  - И знаете ли, между вас и маймуната не забелязвам голяма разлика!
  Маргарита се засмя. Междувременно Аленка потопява последния от дванадесетте японски бронирани кораба. След което момичето отбеляза:
  - Почти приключихме с вражеската флота!
  Медведев се ухили саркастично:
  - Да, вие сте добри работници! И всъщност те са способни на много! Като цяло обичам момичета войни - толкова са секси!
  Маргарита завъртя тялото си и запя:
  - Изглеждам секси, като процесор съм! И се движа като робот - звуков агресор!
  След което ученикът погали Аленка малко по-нахално. Момичето натискаше бутоните на джойстика с дългите си пръсти и изглеждаше очарователно.
  Колко грациозни са движенията й.
  Въображението на Маргарита изобразява принцеса, която върви боса към ешафода. Това е толкова романтично. И принцесата е толкова червена. Тя беше лишена от всичките си бижута и скъпата си рокля. Остана само вретището. Но затворническата униформа още повече подчертава очарованието на неговото мило, приятно, свежо като роза лице. И огнена коса. Колко красива е принцесата, която отива на екзекуция.
  И има хиляди хора, които се давят там. Корабите се разпадат, стихиите бушуват.
  И Япония претърпява колосално, уникално поражение. Така че самураите очевидно трябва да се покаят за греховете си.
  Маргарита си помисли, в какво вярват японците? Каква е тяхната религия? Все пак са езичници. Но победиха православна Русия. След това помислете чий Бог е по-силен!
  И монголите са били езичници, но колко територии са завзели.
  Маргарита попита Аленка:
  - Кажи ми, красавице, как ти харесва Родноверието?
  Момичето се усмихна широко и след като потопи още един разрушител, отговори:
  - Много хубава религия! Има толкова красиви приказки!
  Маргарита попита натрапчиво:
  - Мислите ли за приказки? Или може би всички тези руски богове наистина съществуват?
  Аленка сви рамене и отговори:
  - Може би съществуват и елфи, и гноми! Всичко може да се случи в нашия свят. И е трудно да се каже какво наистина съществува и какво не!
  Медведев логично отбеляза:
  - До известна степен всичко в нашия свят съществува. Всички наши мисли, мечти, желания са това, което оставяме след себе си. Имам много интересна теория за Хиперноосферата, в която съществува абсолютно всичко, което някога е измислено от хората. Тоест мисълта съществува вечно. И тя остава в някакви други, паралелни светове.
  Дмитрий Медведев се събуди от сън. И отново се зае с фундаменталното си дело, по-точно изграждането на империя.
  И пак завоевания...
  Първо сглобете нов танк с тегло хиляда тона и го изстреляйте към позициите на врага. Не, разбира се, не само един, а много.
  И се движат през чужда територия. А отгоре също има самолети с атомни бомби. Ами ако прогоним и бомбите? И да направим анихилационни?
  Дмитрий Медведев е като всички останали в ажура.
  И сега друга държава попада в ботушите на диктатор. И завоеванията предстоят. Но ето още един враг. Държавата също е голяма... Можете дори да го програмирате. Ето го СССР през 1941 г.... Има инвазия. Единиците в Medvedev се умножиха автоматично в продължение на много часове игра и населението му вече е повече от милиард. Срещу 196 млн. И по- модерна технология. И войниците могат да бъдат изгонени от казармата ad infinitum.
  За щастие, електронните ресурси са неизчерпаеми. И оказвайте натиск върху врага, оказвайте натиск върху него.
  А танкове с тегло хиляда тона се изпращат в ядрени реактори в цяла Русия право в Москва.
  И е практически невъзможно да ги оставите - нищо не отнема!
  Медведев води стратегията и си тананика... После спира ядрените танкове. И хвърля "Пантера"-2 в битка. Кола, която обаче все още е в състояние да победи тридесет и четири.
  Медведев си играе със себе си, като зарежда различни параметри на болидите... "Пантера"-2... Като удари от дистанция. И ще пробие съветски танк.
  Така няма да го пробиеш! Особено в челото, но на борда може. Снимките са в разгара си. И тридесет и четирите се втурват... И умират под ударите на пушките...
  Армията отново се движи...И се появиха бойни роботи. Те се движат сами. А снарядите се свалят с лазери. И го правят много хитро.
  И виртуалните момичета атакуват.
  Медведев има страстен поглед върху стратегията. Вълнуваща битка. Отново играете сами или го предавате на военен съветник. И вие наблюдавате развитието на битката.
  Водят танковете си в настъпление.
  Тук можете да придвижвате напред пирамидални танкове, които са по-малко уязвими и непроницаеми от всички ъгли. Движат се като на пързалка.
  А момичетата тичат боси... И стрелят по пътя си.
  Друга война. Истинска играчка. А парите идват от златни кладенци, без да пресъхват. Това е като в игра, всичко е по план, без провали и без спад в природата.
  Всичко не се изчерпва и ресурсите не намаляват. Въпреки че това не изглежда много вероятно.
  Медведев беше прекъснат от обаждане. Слушалката вдигна и.д.
  - Здравейте!
  Ръководителят на президентската администрация каза:
  - Още ли сте в офиса, Дмитрий Анатолиевич?
  Медведев отговори остро:
  - Да! Все още съм президент!
  Началникът на администрацията каза:
  - Зеленски изисква след встъпването в длъжност да напуснете резиденцията.
  Медведев попита разтреперан:
  - И къде ще живея?
  Началникът на администрацията отговори:
  - В апартамента ми! Силата ви е приключила и трябва да освободите всички помещения!
  Медведев прошепна:
  - Имам молба към новия президент - нека ми остави компютъра!
  Началникът на администрацията попита:
  - Дайте ми орден на Св. Андрей Първозвани и ще помоля Зеленски да има компютър за вас!
  Медведев кимна в знак на съгласие:
  - Е, възможно е!
  . ГЛАВА Љ 7
  И извика помощника си да изготви указ. За връчване на началника на администрацията с орден "Св. Андрей Първозвани". Шаблонът е готов и до момента съм се разписал за отговорността.
  Тогава Медведев отново започна да играе.
  Сега виртуалните му танкове наближават Москва и започват атаката. Този град е атакуван от машини с тегло две хиляди тона.
  Но Медведев също хвърля в атака "Плъх"-5, това е чудовище, а не танк. Десет хиляди тона тегло!
  Войските се приближават към Кремъл... Значи Сталин бяга. И го хващат боси момичета по бикини. Хващат носа с боси пръсти. И карат Сталин да му целува босите пети.
  Ето как войските на виртуалната империя минават през Москва и отиват към Урал...
  Хващат и него...
  Медведев отново кима и започва да сънува.
  Маргарита попита саркастично:
  - Ами например едно по-класическо разделение: рай и ад?
  Медведев отбеляза мрачно:
  - Това най-вероятно е примитивната представа на древните за възмездието след смъртта. В действителност най-вероятно всичко е малко по-сложно!
  Наташа възкликна с наслада, докато потапяше един от последните японски кораби:
  - Заклетият и древен,
  Врагът отново ругае
  Разтрий ме
  Смелете на прах.
  Но ангелът не спи,
  И всичко ще се получи. И всичко ще свърши добре!
  Момичетата довършиха вражеската флота. Медведев ускори танка, преследвайки самурая. Да, свършиха добра работа тук. Интересно как може да се коригира историята. Царска Русия беше могъща държава, която се издигаше нагоре. Въпреки че не всички хора живееха добре.
  Но страната се издигаше. Работният ден беше съкратен. Появиха се нови празници. Създадено е местно самоуправление. Заплатите растат при стабилни цени. Отворени са училища. При цар Николай II разходите за образование се увеличават повече от шест пъти. Началното образование става задължително.
  Да, не всичко се промени към по-добро достатъчно бързо, но колко загуби страната поради революцията и гражданската война. Колко умни хора загинаха и напуснаха родината си? И сега в тази част на Вселената има шанс това да се предотврати.
  Обтекаемият резервоар се носеше бързо и безшумно под водата. И сега последният разрушител на Страната на изгряващото слънце е потопен.
  Наташа каза с радост:
  - Ето колко съм млад!
  Аленка поправи момичето, като изясни:
  - Колко сме страхотни всички тук! Биеха се като лъвици!
  Маргарита отбеляза раздразнено:
  - Нищо специално! Просто имахме по-добра технология!
  Аленка се изкикоти и отговори:
  - Но ние сами стреляхме с оръдията!
  Наташа подкрепи приятеля си:
  - И ние също го направихме сами! И това е набито око...
  Маргарита избра:
  - Наклонени ръце!
  Наташа се засмя и отговори:
  - А ти си очарователно момиче!
  Маргарита честно каза:
  - Жал ми е за японците. Те рисуват страхотни карикатури. Особено харесвам хентай !
  Аленка се засмя и завъртя крак във въздуха:
  - Хентай , страхотно е! Даже много яко!
  Наташа с усмивка на момиче, опитало сладкото, предложи:
  - А може би и на фашистите да сритаме дупето!
  Медведев кимна с усмивка:
  - Добра идея. Но нека първо да довършим японските сухопътни сили. И ние ще помогнем за по-бързия край на войната. За да не се появи фашизмът в тази вселена.
  Момичетата отговориха в един глас:
  - И няма да се появи, и Китай ще бъде наш!
  След като японският флот беше потопен, супер танкът Т-95 успя да излезе на повърхността.
  Тогава Медведев започна да мечтае за всякакви глупости.
  Воинът Аленка се изправи в защита на Рязан. Наташа беше с нея.
  И двете момичета са в леки доспехи, със сабя във всяка ръка. А под краката ви има специални, тънки дискове.
  Огромна армия от монголо-татари се нахвърли в нападение.
  Много дълги стълби покриваха стените едновременно. Те бяха различни: плетени от корени, съборени борови гори с напречни греди. Използвани са и тежки стълби с редове от трупи. Укрепленията, благодарение на бързите темпове на строителство, се оказаха по-високи, отколкото очакваха татарите; много стълби не достигнаха върха. Напред монголите прогониха малкото пленени уруси. Руският народ предпочете смъртта пред позора от плен.
  Но монголите бяха неумолими.
  Безмилостно натискайки с наточени копия, изтощеният народ беше изритан, надявайки се, че руският народ, не искайки да убие своите, ще се предаде. Или под прикритието на затворници проникнете в ледения вал. Някои от затворниците се втурнаха надолу с писъци, плъзгаха се по замръзналия лед, събаряха омразните нукери, изтръгваха мечове от ръцете им и веднага падаха насечени на парчета. Хората бързо се изкачваха по стълбите, не разбирате какъв вид и племе?
  Полуголи, в дрипи, с тояга в ръцете, с намушкани гърбове и окървавени. Човекът Ваул, облечен в броня , вече беше вдигнал огромна брадва, когато те отчаяно изкрещяха отдолу:
  -Не ни унищожавай, рицарю, ние сме свои, русите!
  Войводата Дикорос скочи до стената и извика:
  - Мирише ми, че е наш!
  Отчаян вик потвърди това:
  -Чакай да сечеш, твоята! Сред нас няма муглани!
  Много умна Аленка извика:
  -Който се прекръсти правилно е свой!
  - Кръщавайте се, православни!
  С ужасяващ глас конете хукнаха на миля разстояние, великанът Ваула-Моровин изрева .
  Защитниците на Рязан одобриха:
  -Точно! Наистина!
  Те единодушно отекнаха по всички стени:
  -Хайде, братя, прекръстете се!
  Стотици дрипави затворници, посинели от студа, се изкачиха над крепостната стена и паднаха, продължавайки машинално да се прекръстват. Някои веднага вдигнаха предварително положени камъни и яростно ги хвърлиха по монголите. Много жители на Рязан видяха татарите за първи път, дори много традиционни противници, същите кипчаки, се преоблекоха в монголски дрехи.
  Враговете бяха облечени с дълги кожени палта, толкова дълги, че се оплитаха в подгъвите. Избраните нукери имаха медни и железни плочи, висящи на гърдите им, а гърбовете им бяха отворени. За да сплашат урусите, мнозина боядисаха вече злите си, женствени лица с кръв.
  Но урусите не трепнаха, посрещнаха врага с мечове и брадви. От мощния помитащ удар на Ваула , петима монголи бяха убити наведнъж, вторият удар и още трима! Други воини се биеха не по-зле. Татарите тромаво се изкачиха по хлъзгавата шахта, не можаха да се покрият правилно с щитове или да секат със саби. Когато с цената на огромни загуби монголската армия стигна до върха, върху тях се изля вряща вода и ужасно оръжие: горящ катран.
  Дори жените и малките деца се изливаха с вряща вода и хвърляха камъни и блокове. Малките прашки с отровни стрели бяха особено ефективни; дори петгодишно дете, което все още не можеше да дърпа тетива с малките си ръце, можеше да стреля от тях. И да пропуснеш, когато стреляш в такава гъста маса, е много по-трудно, отколкото да удариш. Нападението очевидно беше задушаващо, осакатени трупове се търкаляха надолу в големи количества.
  Чрез телескоп, умело направен от китайците, Гуюк Хан наблюдава отблизо битката. Той облизваше и мляскаше устни от време на време, оправяйки подплатения си със златна кожа шлем, който упорито и досадно се катереше по челото му. После захвърли лулата в яда си.
  - Нашите воини умират! Бурундай и Жълтата змия идват при мен!
   Тургаудите се втурнаха да изпълнят заповедта на коронния каган. Гуюк се канеше да седне на резбован стол от слонова кост, когато една ръка меко легна на рамото му:
  - Не се притеснявай, страхотно! Успокой дивия си поглед!
  Мъркаше гъста мелодия, доста напомняща на женски глас.
   Guyuk Khan се чувстваше сънен и трудно можеше да се задържи на краката си. Да, това е той. Отново, като призрак, пред него се появи Жълтата змия - най-страшният човек в неговата армия, адски демон от далечна и недостъпна Япония.
  -Вие!
  Наследникът на върховния каган посочи с глупав пръст! Жълтата змия продължи да се разпространява, ту се увеличаваше, ту намаляваше:
  - аз! И виждам през теб! Време е да укротите гнева си! Е, по-точно, вкарайте всичките си резерви в битката възможно най-скоро! И аз ще ви помогна, братя, и ще направя такава изненада на врага! Подписният ход, повярвайте ми, ще бъде правилен!
  - Дзе , дзе , дзе ! Ще хвърля избран тумен в битка под командването на Бурундай ! Заедно ще водите атаката!
  Японецът блесна с очи, оголвайки големите си жълти зъби:
  -Няма бели демони, искам да убия равните си! Като истинска нинджа!
  Жълтата змия блесна с талисмана си, в устата й неусетно се появи свирка и се чу трептяща мелодия.
   Гуюк мислеше, че му се подиграват, но нямаше нито силата, нито желанието да спори с магьосника нинджа . В този момент Тургаудите грубо избутаха Бурундай , Гуюк Хан не хареса това послушно протеже Субудай -Багатур.
  - Ти, спукан мех! Не виждате ли, че най-добрите воини умират под стените на столицата на Урус ? Вземете незабавно Беркутите и след като преминете реката, нокаутирайте Урусите с удар под дясната стена.
  Опитният Бурундай се осмели да възрази:
  -Ледът още не е здрав, под ударите на хиляди копита просто ще се спука.
  страховитият японец отговори за Guyuk .
  - Загрижеността ви е похвална. Но усилията ви са напразни! Магическият прах е сковал леда на реката по-здрав от военна стомана! Е, карай напред, поръчахме ти!
  -Великият нинджа батир знае какво говори! Яздете по-бързо, ако овладеете градушката, ще дам училище коне като награда!
  - извика Гуюк Хан, разклащайки пръсти. Бурундай не смееше да противоречи повече - това беше изпълнено със смърт. Монголът с стадо рошави конници изчезна от погледа. Изведнъж се приближи сянка, чу се шум отгоре и силна въздушна вълна накара шлема на коронния каган да отлети:
  - Харакири! Значи Пеперудата пърха! Сега Урусите ще имат " лапа ".
  Над повърхността се рееше гигантски дракон, чиито златни крила развяваха снежните преспи, а от трите му хищни пасти се изсипваха огнени езици.
  -Чудесна мангуста !
   Гуюк дори нямаше време да се уплаши:
  - Той е способен да изгори цял Рязан.
  - Не всичко, но ще подпали стената. Давай, моя малка Годзила!
  Прекрасният сън на Медведев продължи. Действащият президент имаше колосално въображение.
  Могъщ дракон с размах на крилете петдесет метра се издигна във въздуха. Монголците и шаманите, които ги придружаваха, виеха яростно. Тумен, под командването на Бурундай , полетя стремглаво върху леда, няколко коня се спънаха и те и техните ездачи бяха веднага стъпкани от бясна желязна маса. Междувременно триглавото чудовище плавно се хвърли върху стената. Уайлдърнес осъзна опасността от въздушна атака преди останалите. Е, разбира се, не исках да разкривам козовете си преди време, но за да спася града, трябваше да използвам неизвестно оръжие до този ден. Крилато чудовище се противопоставяше на механично чудовище, което смътно приличаше на смесица от паяк и стоманена стоножка. От парния котел вече се издигаше дим. Браво момчета, че хвърлиха въглищата предварително.
  Парният катапулт е майсторска комбинация от технологиите на парен локомотив, лебедка, многокраки балисти и дори... музикална табакера. И този звяр, изкован от закалена стомана, можеше да хвърли всяко увреждащо нещо почти със скоростта на картечница на разстояние до две мили. Момичетата войни бяха първите в света, които се сетиха да адаптират бутален двигател за хвърляне на заряди. Дикорос лично завъртя лоста, умело изкована лента от вериги започна да се движи, вкарвайки камъни в бързо въртящите се остриета.
  Тъй като татарите се втурнаха в гъста купчина, почти нямаше пропуски, напротив, всеки тежък калдъръмен камък, подскачайки, събори няколко натискащи конници. Едно нещо е лошо, скалата за прицелване е доста слаба, все още можете да уцелите монголите, но опитайте да уцелите летящ дракон! Триглавото чудовище извърна глава и разтвори широките си зъби, блестящи като диаманти челюсти.
  Избягалият пламък прелетя покрай стената и удари къщите. Чуха се писъци и писъци, няколко полуслепи жени тичаха по улицата, а къщите пламнаха с неестествена скорост. За щастие пясъкът и тежките варели с вода, както и екипите на пожарната бяха нащрек. Някои от колибите, особено тези близо до стената, бяха покрити с огнеупорен азбест. Под приятелския натиск хищният вулкан пребледня и, загубил силата си, се превърна в потоци блед дим.
  Но драконът явно не искаше да се откаже, излизайки от гмуркането, той се обърна с грацията на претоварен щурмовик и отново свали потоци от огнено торнадо. Татарите вече бяха успели да стигнат до стената, така че бушуващите пламъци поразиха и тях. Сред жертвите беше и страховитият Бурундай , луксозните му дрехи се запалиха и той се втурна назад с рев на ранен глиган. Руските войници също пострадаха и част от леда забележимо се стопи, оголвайки земята и трупите. Дрехите на Дикорос тлееха, но боецът Антонов, стоящ на стената, успя да излее кофа с вода върху него и от горещата верижна поща се издигна пара.
  -Каква дяволска мания, жалко, че готината Аленка не ни вижда!
  Драконът се обърна отново и се опита да влезе в третия кръг. Магьосникът Савелий удари пръстите си, той успя да пусне малка огнена топка, ударът попадна в средната глава на дракона. Малката експлозия не причини особени загуби на триглавото чудовище, но леко го изби от траекторията му, в резултат на което драконът стреля преди време, огнена вихрушка, удряща натрупаните редици от ядрени сили . И отново неистови викове, някои от татарите се отдръпнаха. Точно тогава Дикорос забеляза високо младо момиче, което размахваше дръзко два меча с две остриета. С нечовешка скорост тя кълцаше противниците си на зеле, нанасяше страшни удари с крака, лакти и дори с глава, пърхаща като пеперуда.
  Само един или по-скоро двама души биха могли да причинят такова опустошение:
  -Джулиана! Червен ангел, ти ли си?!
  - Миришеш цветя с носа си! От три метра височина!
  - отговори през смях Аленка. Момичето войн със скоростта на полудял гепард излетя нагоре към стената, оставяйки едва забележими кървави следи по стената.
  - Не говори, всичко е ясно! Трябва да изгасим крилата факла!
  Аленка подсвирна диво, драконът, изравнил полета си, влезе в четвъртия кръг. Воин, който стоеше наблизо, й каза:
  -Използвай катапулта, Аленка, събори го с камък.
  Момичето воин излая заплашително.
  - Аз самият знам по-добре какво да използвам!
  Три умело изковани вериги Аленка взе светкавично. Това беше и идеята на техните момичета войни: свържете два или три малки камъка, застреляйте две или повече балисти и покосете, осакатете цяла линия. След като разгърна парния катапулт, Аленка скочи върху острието и ритна лоста. Тя беше хвърлена високо нагоре и вече в полет момичето-воин размаха ръце, майсторски въртейки мечовете си, насочвайки бързото движение, и успя да кацне на гърба на дракона, обсипан с шипове. Чудовището потръпна и се опита да отхвърли дръзкото момиче-ездач, но умело усуканите вериги надвиха огромните уста - страхотното чудовище беше напълно оседлано.
  -Защо ти трябват три глави? Липсва ли един? Пълни са на дупки, та ще ги вържа във вериги, за да не изхвръкнат последните мозъци!
  Момичето воин се засмя на несръчната си шега. Драконът рязко набра височина, след което възпроизведе цикъла на Нестеров, мускулите под кожата се разтрепериха, чудовището направи отчаяни усилия да изхвърли неканения ездач. Горещи въздушни потоци духаха през гигантското тяло, хвърчилото се втурна като камък, пуснат от катапулт, или най-вероятно метеор. Атмосферната вълна извади татарите от коловоза.
  Аленка изгука:
  - Не е впечатляващо!
  Сънят на действащия президент все още продължаваше. Господин Медведев малко се разпадна, може би дори от мъка.
  Наистина, какъв потрепващ дракон беше за момичето-терминатор, когато премина през екстремни натоварвания в дванадесет променливи равнини, ускорявайки се до сто и петдесет гравитация и веднага се гмуркаше в безтегловност, след което отново достигаше границата на сублеталното натоварване. Всеки представител на флората и фауната е червей пред този продукт на генното инженерство.
  Чудовището направи опит да завърти главите си, дрънкайки ужасно с огромната си уста. Момичето-войн сече с легендарния си меч с всичка сила, като се прицели в най-чувствителното място - ноздрата. Първият удар беше плосък, от ноздрите излетяха сребристи мъниста, които блестяха на слънцето като перли:
  "Сополът ти е красив, нали, казват, че дракон може да изпражни златото."
  Змията удари със светлина. В отговор красивата и пъргава Аленка сече с върха, ударът беше остър и точен, острието леко се зачерви, а от огромния й нос се появиха черешово-рубинени капки роса. Те замръзнаха в движение, преплитайки се в необикновен орнамент.
  Момичето се засмя:
  - Готино, хайде, повтори номера!
  Чудовището вече потрепваше, но продължаваше да набира височина, столицата Рязан ставаше все по-малка. Ето го в колело от каруца, сега в чинийка, а ето го колкото маково зърно, накрая изчезва зад облаците. Небето проблесна черно, изпълнено с ярки звезди, те се изкачиха в стратосферата, стана трудно да се диша, нахлу студен вакуум. Въпреки че легендарната Аленка не е обикновен човек, тя изобщо не може без въздух. Но, както изглежда, драконът също го сърби, влечугото има конвулсии, задъхано е, така че трябва да намалим височината. Явно няма желание да се повтори постижението на Руслан, който държеше брадата на Черноморец три дни и три нощи. Фраза от детски уебсайт мига в главата й и по някаква причина тя наистина иска да я повтори.
  И момичето воин казва:
  - Ние сме от една кръв, ти и аз!
  Драконът сякаш схвана смисъла, потръпна и спря полета си. След това започна бавно да намалява.
  Красивият и мускулест воин каза:
  -Правилно мислиш, мой крилат брат! С вас ще имаме резултати!
  Истинско клане беше в разгара си долу, монголите вече се търкаляха от стените и великолепната Наташа реши, че е дошъл оптималният момент за удар. Браво, смело момиче, веднага се вижда, откъдето е минала, остава кървава пътека, плътно постлана с трупове. Не само краката и ръцете й, двете издължени плитки на Наташа миришат на кинжали, вплетени във вериги от закалена стомана.
  Аленка си каза, тропайки с крак:
  -Със сигурност ще направя такива лични вещи за себе си! Сега, нека загреем Mughlan!
  Див пламък избухна като троен вулкан от консервираните гърла, татарите се сгушиха твърде плътно и те просто бяха изпържени на стотици, изливайки се от устата на адски огън. Конете бяха особено уплашени, но повечето от конете вече бяха отблъснати от внезапен удар в гърба, само личната охрана на Гуюк Хан остана под седлото. Изригването продължи, помитайки стотици и стотици бойци с един залп в огнен ураган. Жълтата змия наблюдаваше с присвити очи завръщането на малкия си дракон.
  Боецът от изток изрева:
  - Предател! Всички вие сте представители на драконовото семейство, винаги предавате и служите на по-силния!
  Разярен, магьосникът нинджа се опита да победи дръзкия ездач, хвърляйки пулсари със скоростта на картечница. Младият воин Алена се ухили и запя високо:
  - С огнена вода - чукнете чашата! Ти си готин непознат - бълваш огън!
  Това е момиче - весело, с хумор. И пулсарите, направени от огън, не се страхуват от нея.
  Алена лесно ги свали, използвайки легендарни оръжия и от време на време насочвайки звяра към вражеските единици. Тази многократна огнехвъргачка с крила е по-добра от сто механични, теглени от коне.
  Може би дори това е по-готино от щурмови самолети и как има толкова много гориво и не свършва предпазителя? Ще трябва да изучавате чудовището в свободното си време и да създадете ново, невиждано досега оръжие! Стрелите отскачат от дебелата, преливаща броня кожа, блещукаща с всички цветове на дъгата, като просо. Хитовете само за момент променят цвета: рубинено червеното става лилаво-виолетово. Люляково-сапфирът, напротив, се превръща в алено-оранжево, златисто жълто и изумрудено зелено. Това е много красиво, жалко е, че в разгара на кървава битка няма време да се насладите на приказния спектакъл.
  Руските воини и войници от Белия легион, формирани от момичета, вече бяха изсекли по-голямата част от монголската армия. Стана особено зловещо, когато механичните огнехвъргачки влязоха в действие; никоя армия не можеше да издържи на такъв двоен удар. Още минута и ще започне неуреден полет. Жълтата змия се поколеба за момент.
  Заповедта на Бату е ясна, да убие тихомълком коронния каган, но заплащането е твърде ниско. Не, той ще го убие по-късно, но засега ще го извади изпод смазващите руски мечове:
  -Да се махнем, Каган, ще те прикривам!
  -Ами триглавият мангус ? Няма да му позволя да измъчва армията ми!
  Нинджата щракна с пръст и започнаха да падат искри:
  "Мога да направя сложно заклинание и той ще се върне в своя свят, но тогава няма да мога да го извикам седем години!" Все пак има вариант! Заклинание на ниво Хейл!
  -Как е това?
  на Гуюк , дебело и подпухнало за годините му, се изпъна. Ninja Killer обясни:
  -И така! Ако убия неговата бяла мангуста , тогава драконът ще бъде мой, ако той убие мен, тогава ще бъде негов!
  Японският магьосник прошепна дълга мантра, талисманът блестеше по-ярко от слънцето. Увлечена от вълнението на унищожението, босоногата Аленка внезапно усети как под нея изчезва гъвкавият, полиран гръб на мощно и вече послушно чудовище. Тя се озова във въздуха, летейки надолу със скоростта на камък. Падането не беше приятно, но не и фатално. Пробивайки снежна преспа с дължина метър, воинът-терминатор атакува монголите с яростта на ранен глиган. Последната организирана съпротива падна, жалките остатъци от огромната армия се втурнаха в масово бягство.
  Най-красивите момичета, голи крака Аленка и Наташа, буквално се състезаваха в унищожаването на дезориентирани нукери. Междувременно Гуюк Хан стана практически невидим, неговият кон с хрътка чупи всички рекорди на хиподрума, потомственият каган мислеше само за собствената си кожа.
  -Не, това не е самурай! Жалък страхливец. Какъв срам да сервирате такова микадо!
  Нинджата излая.
  Жълтата змия извади две мощни катани, кръстоса ги и дръпна рязко, искрящо розово кълбо се отдели от остриетата. Към красивата, полугола Аленка бързо излетя магически насочващ се пулсар.
  Воинът-терминатор успя да забележи движението, отсече огнения съсирек в движение, малка експлозия се разпръсна като светкавица, разпръснала дузина или две монголи:
  - Това е дяволът! Самурай от подземния свят!
  - извика Жълтата змия. Нинджата вече се готвеше да се втурне да посрещне окървавената боса Аленка, когато в главата му дойде елементарна мисъл. "Ами ако той не убие незабавно това най-силно момиче-боец, тогава русата терминаторка Наташа ще се присъедини към нея и тогава последствията ще станат катастрофални. Освен това тя покори дракона и само много мощен войн може да покори голямата змия. "
  Нинджата изръмжа:
  -Бягам птички! Тръгвам си, за да се върна!
  Жълтата змия, разгърнала бялата си пелерина, се зарови в снега. После, задавено, той започна да шепне заклинание за движение.
  Голокраката Аленка продължи яростното си преследване, жилавата Наташа не остана по-назад. Въпреки цялата ожесточеност на битката, те нито за миг не изпуснаха от поглед царската палатка на коронния каган.
  -Ще избяга, да настигнем водача!
  - предложи голокраката Аленка. Хвърляйки диск с бос крак, Наташа небрежно отговори, като продължи да изравнява бягащите монголи с бързи удари.
  -За какво! Ще донесем допълнителна радост на Batyga , а това е твърде хуманно. Мечът убива лесно и джихангирът просто ще разкъса кожата му.
  Аленка, след като отряза четирима с един удар, избухна в смях.
  -Ако сам не отчупи рогата на Бату! Ще ги караме ли чак до лагера, или какво?
  Наташа се изкиска и каза:
  -Бату доста се осра в гащите и колкото по-малко Муглани оцелеят, толкова по-добре!
  Момичетата-терминатори ускориха крачка, напомняше на игра на догонване, нукерите отчаяно бичуваха конете си, разкъсвайки хълбоците им до кръв. С отчаяни усилия те успяха леко да се откъснат от конниците Уру, но не могат да избягат от тези, които са проектирани по-бързи от гепард!
  Събуждайки се, Дмитрий, Анатолиевич Медведев прави упражнения и включва телевизора. По повод победата на Зеленски се проведоха общонационални тържества и тържества. Хората искрено се зарадваха на промените.
  Всички искаха да живеят по нов начин и по-свободно. Встъпването в длъжност наближаваше и Зеленски набираше пълна власт. И това също предизвика ентусиазъм и вдъхновение. Сякаш всичко ще се промени и ще бъде по-добре от вчера. И славяните ще намерят единство и Студената война ще свърши. Като авторитарния кошмар от периода на Путин.
  А за Зеленски вече се пееха красиви песни... Всеки искаше нещо ново и красиво.
  Самият Зеленски обяви, че с първия си указ ще отмени депутатския имунитет и ще изчисти перата на олигарха. Зеленски също обеща да повиши значително данъците за богатите. Сякаш нямат причина да дебелеят!
  Общо взето имаше много неща, които се планираха да се направят. Включително грандиозното строителство на железопътната линия: Архангелск - Чукотка, а след това и подземен тунел до Аляска.
  Защо Зеленски не е крал? Проектите му са грандиозни. А в САЩ правителството скоро ще се смени и ще има друго поколение политици. Които също искат промяна.
  И сега Зеленски се размотава...
  Преди да отнесат компютъра, Медведев влезе в играта...
  След завладяването на СССР е възможно да се обвържем със САЩ. Но първо, нека стартираме системата за лазерна противоракетна отбрана; империята има такива възможности тук. Война срещу САЩ - 2008! Нашествието започва от Чукотка до Аляска.
  Води се истинска борба.
  Ейбрамс се бие срещу танка Пантера-7. Новата кола вече не е толкова тежка, колкото перфектна. И показва абсолютната си класа.
  И унищожава янките... На Медведев малко му омръзна войната и той предаде управлението на военен съветник от класа на Рокосовски. И започна да управлява...
  Например, постройте нещо... Нови храмове, всеки със седем религии. Или дори нови телевизионни кули. И би било готино да се построи пирамида. Височина един и половина километра. Да, това би било наистина страхотно!
  В същото време Медведев повишава нивото на благосъстоянието. Не става въпрос само за бълване на военни заводи.
  Можете също да произвеждате телевизори, хладилници, компютри, лаптопи. И изградете производство, и помпайте бойни мускули. Но САЩ вече надделява... Империята вече има население от повече от два милиарда и половина и е напълно готова да води война срещу САЩ. Медведев оголи зъби и пее:
  - Аз съм истински ураган от всички векове! Тази, която ще донесе много смърт!
  И отново оказва натиск върху Америка. Вече се разменят ядрени удари. Такава битка се разраства.
  . ГЛАВА Љ 8
  Ех, пак да бутнем единиците. И как ще ударим! Ето момичетата от пехотата се движат. Всички боси и по бикини. И как янките бодат с щикове, и как хвърлят гранати с боси крака. В тях има истинска енергия. И всичко блести, като живачни топчета, които текат под загоряла кожа. Момичетата обичат да убиват - това са момичета!
  И си пеят:
  Ние сме смели комсомолски момичета,
  Ние сме цар Медведев, много мъдър цар...
  И разбира се, имаме ясен глас,
  Има какво да спорите - давайте!
  И отново хвърляше гранати с боси пръсти. Тези момичета са буквално супер. И янките смазват, превземат Аляска. И те също пеят на себе си:
  - Злите вълци се събират! Само тогава състезанието ще оцелее! Слабите загиват, убиват ги - пречистване на свещената кръв!
  И момичетата се втурват в атака с оголени зъби. Но срещу американците има и "Тигри"-7, каква невероятна сила. И такива чудовища не могат да бъдат спрени!
  "Тигър"-7 е специално оръдие с високо налягане с начална скорост на снаряда 2500 метра в секунда. И щом я удари, нищо няма да я спаси. А Амбрамите бягат във всички посоки . И събаря кулата от тях.
  И момичето принуждава войниците да коленичат и да целуват босите им крака.
  Американците отново се предават. А войските на армията на Медведев се приближават към Ню Йорк. А градът вече е атакуван. Той е заловен без никакви церемонии.
  Медведев се смята за велик командир: той най-накрая превзе Ню Йорк.
  И може да се каже, че той е най-великият от нашествениците. И след това Вашингтон.
  И американците се предават. Американският президент падна по лице и започна да целува босите крака на момичетата. Първо един, после втори, на свой ред.
  Така той целуна цял батальон боси момичета. Това е голяма битка!
  Медведев се смее... Значи е превзел Америка. Но Путин не можа да направи това!
  Това наистина е битка - супер! И след това в Мексико.
  И пак грабвания... И мексиканките карат мексиканците да коленичат, и те да им целуват босите пети. И реват:
  - Слава на красавиците!
  Да, компютърът може да показва големи цветни изображения на момичета с боси пети, целувани от затворници. И това е такава тръпка.
  Ето ги пак водят затворници - този път чернокожи. И те също целуват босите крака на момичетата.
  И танковете пълзят пирамидално...
  Момичетата се движат и има много от тях... В крайна сметка можете да извадите млади от ресурси. И изберете всички единици да са момичета по бикини. И това е толкова красиво.
  Те са предимно червенокоси и блондинки.
  И превземат една държава след друга. Такива готини воини. Империите падат под босите им крака.
  Медведев играе с удоволствие... И дори си подсвирква нещо под носа.
  Как избухва водородна бомба? Чудовищно варварство! И целият град, все едно крава го е облизала с език. Колко повече радиация? И боси момичета тичат през радиоактивен прах. И босите им пети изгарят.
  Медведев играе така, сякаш питон поглъща друга територия.
  Ето още една сила, завладяна във виртуалния свят и флагът е свален.
  Танковете вече са нови с активна броня и керамика. Многопластово и ефектно.
  И самолетоносачите са модерни, а също и доста подходящи. И как самолетите започват да стрелят от тях.
  Медведев, както виждаме, е много умен действащ президент.
  И така, сега развитието на дронове . И това е готино. А също и самолети с форма на диск. Тук вече влизат в бой като НЛО. И тогава пирамидални резервоари.
  Президентът на САЩ Тръмп, светъл ум, нареди да направи колата неуязвима и непроницаема от всички ъгли. Така се появява мастодонтът под формата на ниска пирамида. И такава кола показа отлична защита. Особено срещу кинетични снаряди.
  И сега този танк се оказа толкова успешен, че не може да бъде пробит и все още е на въоръжение в САЩ. Дори го нарекоха така: танкът Тръмп.
  И лудостта понякога обхваща хората, когато видят, че колата е непробиваема.
  Медведев води неравна битка, а машините му вече превзеха още една виртуална столица, превръщайки я в купчина руини и кипящи кратери.
  Но това не е достатъчно за момичето робот. Тя започва да разработва ново поколение оръжия: анихилационната бомба. И тази бомба е четиристотин пъти по-мощна от водородната. Така че, ако се удари, дори няма да можете да съберете пепелта!
  А войната вече се мести в космоса.
  Медведев използва кораби, направени от нова сплав, по-здрава и по-лека от титан. И звездолети летят в космоса, и бойни роботи се бият. В подземните фабрики вече има много различни модели.
  И сега последната империя на планетата пада. И какво? Сега в дълбокия космос!
  Започва ерата на Междузвездни войни.
  Медведев разбира това и енергично натиска клавиатурата. Или можете да движите пръстите си или да контролирате мислите си.
  Действащият президент действа разумно и изгражда космически флот за себе си. И битката продължава.
  Разработването на още по-мощна, особено анихилационна, термокваркова бомба е в ход. И е сто хиляди пъти по-мощен от анихилационния.
  И тогава корабите се издигат в небето. И улавят спътниците на планетата. И след това съседните системи. Те правят това изключително бързо.
  А действащият президент произвежда терминатори в играта. Ето го и героят терминатор. Това е пътуване във времето, макар и ограничено.
  Медведев изписка:
  - Хората тропат с крака по земята, ами ботуши! Което е хем тъпо, хем ужасно грозно!
  И Медведев стана много по-весел. Ех, деца, колко сте добри. Особено ако станат космически воини.
  Разгръща се звездна битка. И сериозни размени на удари, когато тривиални удари в корема. По-точно, това е имагинативно мислене.
  Медведев продължава да атакува:
  - Моите звездни кораби са убийствени!
  И назначава нови космически командири на негово място. А каквото е бой си е бой.
  Тук командва Медведев със своите командири. Тук вражеската коалиция се надига срещу него. Когато се приближава такава безбройна армада, е страшно, отдалече изглеждаше, че пълзи многоцветна, искряща мъглявина. Освен това всяка искра е демон, причинен от магията на магьосник некромант. Над дванадесет и половина милиона военни космически кораби от основните класове и безкрайна малка "комфортна къща", като се вземат предвид постоянно пристигащите подкрепления, броят им наближава двеста милиона. Фронтът се простира за няколко парсека; в такъв мащаб дори флагманските ултрабойни кораби изглеждат като пясъчни зърна в Сахара.
  Генералната битка наближава: армията на космическата империя на Медведев срещу многоликата "Коалиция на пълното спасение", която е решила вместо постоянната тактика на вечно закъсняла отбрана, да удари флота на самия жесток агресор.
  Тук има толкова много кораби, с невероятно разнообразие, въпреки че в повечето случаи това само пречи на ефективната битка. Е, например звезден кораб под формата на клавесин или с дълги муцуни вместо струни, арфа или дори контрабас с танкова кула от Втората световна война. Това може да впечатли хората със слаби сърца, но е по-вероятно да предизвика смях, отколкото страх.
  Техният противник е империя, която претендира да бъде универсална сила. Голямото космическо емирство на Медведев, където всичко е поставено в услуга на войната, основният лозунг е ефективност и целесъобразност.
  За разлика от коалицията звездолетите на действащия президент се различават само по размер. И формата е почти същата, много хищна дълбоководна риба. Може би с единственото изключение приличат на дебели кинжали, блещукащи от стомана - грайфери.
  Звездите в тази част на Космоса не са твърде гъсто разпръснати по небето, но са цветни и уникални в своя светлинен спектър.
  По някаква причина, гледайки тези светила, изпитвате тъжно чувство, сякаш гледате в очите на ангели, които осъждат живите същества на Вселената за тяхното подло, наистина диво поведение.
  Армията на действащия президент не бързаше да отиде на срещата; само отделни мобилни части бързо, възползвайки се от превъзходната си скорост, атакуваха врага, нанасяха щети и се оттегляха назад. В отговор те се опитаха да ги посрещнат с баражен огън, но тъй като бяха по-пъргави и с перфектна защита, те бяха много по-ефективни.
  Мините, привидно малки в космически мащаб, бяха разкъсани като от детонация, както крайцерите и разрушителите. Но успяхме да свалим един голям мач. Един от огромните бойни кораби на коалицията беше ударен, димеше гъсто, изкриви се и паниката пламна на борда на гигантския космически кораб като пожар в суха гора.
  Извънземните, подобни на тушканчетата само с нокти вместо опашка, бягат от страх, докато крещят и скачат нагоре-надолу. Между тях има по-малки видове, които приличат на хибриди на мечки и патици. Човките се извиват в див ужас, чуват се крякания, те се разлитат и перата се запалват. Тук една от патиците мечки се обърна с главата надолу, превръщайки главата си в огнева тръба. Пяната нахлу право в гърлото й, стомахът й веднага събу обувките й и трупът на птицата се пръсна, пръскайки кръв с остатъците от плътта, излъчвана от детето.
  Жербоите се изгарят и се втурват към спасителните модули, но изглежда, че системата, която дава призрачна надежда за оцеляване, е безнадеждно повредена. Техният генерал, Хлебарката с опашка, издава истерично писък:
  - О, богове на квадратурата на универсалния кръг, от...
  Не беше възможно да се завърши, пламъците обхванаха нещастното му превъзходителство. Месото на интелигентния гризач се разпада на елементарни частици.
  Бойният кораб изгоря, изхвърляйки въздушни мехурчета във вакуума, след което избухна, разпръсквайки се на множество фрагменти.
  Медведев, след като игра достатъчно, направи още няколко поръчки. Той също така награди Новодворская посмъртно със звездата на Герой на Русия. Той нареди Олег Рибаченко да бъде награден с всички ордени и медали, които Русия има. И връчи орден "Свети Андрей Първозвани" на Доналд Тръмп. След което Медведев пак заспа... Още никой не го е безпокоил.
  След такъв подвиг Аленка забележимо се развесели. Такъв е и нейният екип.
  Маргарита първа взе думата:
  - Да довършим Япония в морето и да ги довършим на сушата!
  Аленка горещо подкрепи тази идея:
  - Със сигурност! Защо се допуска смъртта на нови руски войници!
  Наташа също се изказа:
  - Куропаткин е твърде нерешителен командир. Така че не е факт, че той ще успее да спечели, дори като се вземе предвид отслабването на японците по време на нападението на Порт Артур!
  Медведев резюмира решително:
  - Да атакуваме! Това е нашият шанс и шансът на Русия!
  След което мощният и ултрамодерен танк започна да се движи. Да, Япония има лош ден. И неведнъж ще проклинат момента, в който им е хрумнало да воюват с Русия.
  Танкът се движеше към японските войски. Аленка каза с радост:
  - Сънувах такъв невероятен сън. Сякаш аз и Наташа защитаваме Рязан от ордите на Бату Хан.
  Маргарита се оживи:
  - Сънувал ли съм?
  Аленка поклати отрицателно глава:
  - Не! Просто те нямаше!
  Момичето изстена от досада:
  - Колко жалко!
  Голокраката Аленка се засмя и отбеляза:
  - Можеше само да ни попречиш! Но с Наташа бяхме толкова готини!
  Русото момиче попита изненадано:
  - Готин ли беше?
  Босата Аленка с готовност потвърди:
  - Да, много яко! И дори яхнах дракон!
  Наташа се засмя и отговори:
  - Много си била красива на дракона!
  Аленка с готовност потвърди:
  - Като в приказка е! Където има дракони, и елфи, и всичко бляскаво!
  Маргарита отговори с искрено чувство:
  - Много си красива и без дракон! Просто фея и чудо на чудесата!
  Аленка уверено заяви:
  - Ще победя всички! Със и без дракони!
  И воинът показа юмрука си.
  Първият руски танк атакува японците, които стояха близо до стените на Порт Артур. Все още имаше доста от тях. Артилерията заработи. В отговор стреляха 152-мм оръдия на страхотния танк, както и осем смъртоносни картечници. И отново самураите започнаха да бъдат косени със стотици.
  Картечници - "Дракони", много смъртоносно нещо. Пет хиляди куршума в минута е просто някакъв звяр.
  Японците паднаха, пробити, разкъсани на парчета, с смачкани черепи. Коремите им се пръснаха и телата им подскочиха, изхвърлени нагоре от съкрушителните удари на огъня.
  Взривиха се и осколъчни снаряди с кумулативен пълнеж. Те бяха отлични както за стрелба по пехота, така и за проникване в дъното на кораби.
  Това са момичета Терминатор, а професорът е истински гений. Така те започнаха да вършеят самураите.
  Аленка с боси крака възкликна:
  - Да се слави руският дух!
  Наташа, натискайки бутона на джойстика с боси пръсти, изпрати дъжд от куршуми и продължи:
  - И нашият цар Николай II!
  Босата Аленка продължи да изпраща снаряд след снаряд. На всеки три секунди излиташе смъртоносно оръжие. И японските батареи млъкнаха. И жълтокожите войници загинаха в голям брой.
  Наташа, след като покоси няколко редици самураи, подкрепи:
  - Химнът на Родината пее в сърцата ни.
  Аленка с голи крака, продължавайки да плюе черупки със смъртоносен пълнеж, а те са много по-мощни от пластида, продължи:
  "Няма по-красив от него в цялата вселена."
  Наташа, стреляйки безмилостно по японците с боси пръсти, добави:
  - Стиснете картечницата на рицаря по-здраво.
  Босата Аленка, развалината на самурая, завърши:
  - Умрете за дадена от Бога Русия!
  Момичетата наистина са такива, супер! Великолепни красавици. Гледаш ги и им се възхищаваш. Но за японците това си е чиста смърт. Танкът премина през батериите. Нокаутира оръжейните екипажи. Той го направи много, много бързо. След това минах през окопите. Той също покоси мнозина. По-точно, не много, но почти всички. Изтреблението се оказва тотално. Тук, разбира се, всичко се получи автоматично. Така бяха унищожени японците.
  Аленка отбеляза със смях, натискайки бутоните на джойстика с босите си пръсти на загорелите си крака:
  - Ние сме повече палачи, отколкото воини!
  Наташа се изкиска и се съгласи:
  - Свобода, гений и слава палачи!
  И пак стреля на потоци. И нокаутира самурая с дива сила.
  Маргарита, която също стреля точно с боси крака, рационално отбеляза:
  - Ще има по-малко гей мъже и ще има недостиг на мъже в Япония!
  Голокраката Аленка избухна в смях и пак изстреля:
  - Пазете се от жените! Жени, пазете се!
  Това наистина е момичето, от което отскачат снаряди, шрапнели и всякакви куршуми. Във всеки случай момичето е истински терминатор.
  Наташа го взе и запя:
  - Легиони маршируват,
  Техните щикове блестят.
  Зад нас стоят милиони
  О, руски полкове!
  Никой няма да спре
  Никой няма да пречи...
  Преместването отваря нови,
  Да летим бързо!
  И отново ще вали дъжд върху врага. И не им позволява да паднат до стотна от ампера.
  Босата Аленка, изхвърляща черупки с монотонността на кълвач, изсъска, току-що изпяла подигравателно:
  - Един, нападател , два нападател , той залита.
  Наташа, стреляйки, потвърди песента:
  - Един нападател , двама нападател , той лежи!
  Cool Alenka енергично подкрепи:
  - Веднъж дъска, две дъски - ковчег се гради.
  Наташа с голи крака, продължавайки да стреля и да нокаутира врага с картечни залпове, изсъска:
  - Една лопата, две лопати - дупка се копае!
  И воинът намигна със сапфирените си очи. Тя наистина е такава сладурана.
  Аленка с голи крака се вгледа внимателно в позициите. Танкът действаше бързо и от армията на генерал Ноги не беше останало почти нищо. Изглежда, че самият командир е убит. Довършваме последния японец от обсадната армия.
  Медведев логично отбеляза:
  - Ето докъде са стигнали технологиите! Четирима мъже убиха повече от осемдесет и пет хиляди японци за няколко часа.
  Полуголата Аленка, злобно ухилена, отбеляза:
  - Трябва да унищожим и останалите! Не оставяйте никой!
  Наташа пееше, докато стреляше по последните хиляда самураи:
  - Не, планините няма да бъдат златни, скоро ще избием всички врагове на Русия!
  Cool Margarita добави:
  - Не, не хемороиди, скоро ще бъдеш мъртъв противник!
  След като покосиха армията на генерал Ноги, момичетата Терминатор временно излязоха от танка и тичаха боси през снега. Е, вече е зима.
  Вече унищожиха повече от сто и петдесет хиляди пехота. И плюс японския флот. Но над двеста и петдесет хиляди други японци се изправят срещу армията на генерал Куропаткин.
  Медведев излезе от съня си с дъбова глава. Поразходих се малко. После пак играх на компютъра... Star Wars е страхотен... Но нещо не се получи...
  Медведев започна да преиграва новата стратегия. Включих историческата игра: Русия по времето на Николай II. И войната с Япония. Това е толкова жестока война. Можете да разгърнете стратегия и да извадите сили на компютъра.
  Медведев игра на леко ниво, но пропусна инжекция на японеца и претърпя големи загуби. Да, необходимо е да се изгражда не твърде активно. Да рестартираме.
  И отново играете на себе си... Както се оказа, на мястото на Куропаткин действащият президент не блести много... През цялото време има някакви бъгове, грешки.
  След това Медведев се обърна към военния съветник и нещата минаха... А самият той подремна и задряма в стола си.
  Красивата Аленка , пляскайки босите си крака, попита Наташа:
  - Как се чувстваш, като убиваш толкова много хора?
  Русото момиче отговори честно:
  - Не знам! Усещането е като компютърна игра! Не чувствате ярост, гняв или много радост!
  Аленка с боси крака се изкиска с досада:
  - Това е война!
  Наташа се изви в салто. Червените й кръгли токчета проблясваха. Като цяло тя е прекрасно момиче, способно да постигне много без много усилия. И ако не го измием, просто го караме.
  Момичетата тичаха през снега. Телата им са много изразителни. Гърдите са големи, бедрата са луксозни, като крупата на кон, мускулите са изпъкнали. Това са красавиците-герои. Те притежават най-истинската женска сила. Толкова много благодат. А краката - кълба от мускули, търкалящи се под загорялата кожа.
  На тях се натъкнаха трима японски разузнавачи.
  Момичетата направиха салта. И как ще удрят по брадите самураите с боси пети. И наистина си счупиха челюстите. И им избиха всички зъби. След което момичетата запяха:
  - Величието на руснаците беше признато от планетите,
  Втурваме се уверено нагоре.
  Ние сме обичани и ценени от всички нации по света,
  Народът на цялата страна върви към комунизма!
  И отново красавиците намигнаха с изумрудени очи. Изглеждат толкова борбени. Воините са активни. И отново джогинг.
  Аленка скочи с боси крака. Тя завъртя въртящото се колело във въздуха и забеляза:
  - Толкова сме готини. Можем да завладеем целия свят!
  Наташа се изкикоти и отговори:
  - Императрица на планетата Земя -
  Това е много яко!
  И двете момичета си намигнаха. След което се втурнахме обратно. Всъщност всеки ден война струва твърде много за хазната на царска Русия. И е време бързо да приключим с японците.
  Медведев поздрави момичетата с лъчезарна усмивка:
  - Е, тичаше ли наоколо?
  Аленка с боси крака каза с усмивка:
  - Бягаме и сме готови за битка!
  Наташа отбеляза агресивно:
  - Ще избием всички!
  Медведев махна с ръка и нареди:
  - Тогава да тръгваме!
  Голокраката Аленка се засмя и отговори:
  - Нашите четири са най-смъртоносните в света!
  Наташа възрази на това, тропайки с бос крак:
  - Не в света, а във Вселената!
  И мощният, агресивен и смъртоносен танк караше с всички скорости. Повече от двеста и петдесет хиляди японци са напред. Но има достатъчно снаряди за милиард войници!
  Момичета, професор и студент - това е отбор, който ще смаже всички и ще ги навие в овнешкия рог. И танкът лети към японските войски. Той се втурва заплашително към себе си. Иска да разбие всички.
  Аленка с боси крака пееше с наслада:
  Пространствата на Русия - красиви, скъпи,
  Къде са перлите на снега, безбрежните реки от кристал,
  А руският войник и генералът са едно.
  Свят е символът на държавата - православният орел, нашият цар!
  И тогава бързият танк наистина излетя. Прелетя като изтребител. И се озова пред японците. Отново заработиха универсалните оръдия и картечници дракон. Момичетата се захванаха с голямо желание за работа. Без повече приказки.
  Аленка стреля с боси пръсти, нокаутира японеца и запя:
  - Слава на моята Рус, Сталин и Ленин, едно семейство!
  И червенокосият дявол блести с изумрудени очи. И как прецаква самурая. Ще се влюбиш.
  И Наташа не отстъпва. Разбива японците.
  И пее:
  - Не намалявайте скоростта на завои. Съдбата ни е да побеждаваме, момичета!
  Воинът беше в пълен разцвет. И толкова бързо, изливайки огън по врага.
  И боси пръсти натиснете бутона на джойстика.
  Полуголата Аленка, стреляйки, отбеляза:
  - В Русия има две беди...
  Маргарита я прекъсна тук:
  - Само да бяха двама!
  Аленка с голи крака, стреляйки, се съгласи с удоволствие:
  - Да, ако са само две!
  Наташа, стреляйки, полагайки стотици японци, взе го и изпя:
  - За две, за две зими. В две, в две пролети!
  Аленка с голи крака, стреляйки, добави:
  - Ще убия японците и ще се върна!
  Наташа се изкикоти и отговори:
  - Порт Артур е наш! И ние няма да позволим на никого да вземе нашата Манджурия!
  И воинът отново овърша самурая. Руснаците няма да загубят от японците. Това още веднъж доказва колко непобедима е Русия!
  Аленка с боси крака разби батерията и изгука:
  - Рус ще бъде известна в най-далечните страни и векове!
  Наташа също изграчи:
  - И никакви сили няма да ни спрат!
  И тя унищожи още няколко хиляди самураи. След това танкът се придвижи напред и жътвата продължи.
  Маргарита, гледайки това, изрази мнението си:
  - Ако войната бъде спечелена толкова блестящо, какво ще прави Русия след това?
  Медведев наблюдаваше как момичетата стремглаво косят японците и предложи:
  - Ще има война или с германците, или с англичаните! Но във всеки случай битката със Страната на изгряващото слънце не е последната!
  Алена, след като разби друга батерия, каза:
  - Значи ще го дадем на германците, добре, ще им го дадем толкова много, че няма да изглежда достатъчно!
  Наташа, унищожителят на самураите, добави:
  - И Хитлер няма да има кого да вербува във Вермахта!
  Аленка, натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти, агресивно заяви:
  - Но ми е жал за арийците. Толкова много красиви бели момчета умряха!
  Наташа се съгласи с това, кимайки тъжно:
  - Да, толкова много добри хора загинаха! И за какво?
  Момичето удари японеца и забеляза.
  - И японците са добра нация, но сме принудени да се бием с тях! Въпреки че и това не е много добро!
  Маргарита логично отбеляза:
  - А животните? Не се ли избиват? Но човекът е просто животно от най-висш клас!
  Медведев се ухили и възрази:
  - Човекът, за разлика от животните, има душа! А душата му е наистина уникална и безсмъртна! Значи ние и животните сме цяла бездна!
  Маргарита възрази на това:
  - А маймуните? Те също имат високо ниво на интелигентност. Един от тях знае три и половина хиляди думи!
  И.д. президентът отговори:
  - Но те са наши роднини!
  Аленка с боси крака стреля по японците и пее:
  - Аз съм маймуна! Също и мъж!
  Наташа, косейки самурая, изгука:
  - Не ходете облечени с маймуни цял век!
  Супертанкът продължи да коси японците. Защо не? Той наистина е луд звяр
  който изстрелва четиридесет хиляди куршума в минута. А бронята му е непробиваема за почти всеки снаряд. И не само началото на ХХ век.
  Аленка с голи крака, стреляйки, агресивно заяви:
  - Цар Николай направи много за Русия, но остана неоценен и недооценен!
  Наташа, изливайки огън върху японците, се съгласи:
  - Правилно е! Царят беше убит. Принудиха свещеника да се оттегли от трона! И какво стана по-добре?
  Босокраката Аленка стреля от оръдие и добави:
  - Стана още по-лошо! И още по-подли хора дойдоха на власт!
  Наташа се изкиска, удари японеца и каза:
  - Така че нека се борим за по-добро бъдеще! И за свободата на Русия!
  Полуголата Аленка, стреляйки, каза:
  - За промяна и победа!
  Тогава тя показа юмрука си. Тя е момиче, което може да направи това. Тогава дори самураят няма да може да се отърве от него. И картечниците работят. Всички косят и косят.
  Те всъщност разравят цели редици от трупове. И разчистват убийствено пространството.
  Генерал Куропаткин беше информиран, че нещо странно се случва с японците. Стрелба, експлозии, някой ги е нападнал.
  . ГЛАВА Љ 9.
  Медведев, след като поспал малко, отново се хвана за компютъра. Дори не се обръсна. И отново започна да играе по свой начин.
  Атаката срещу Япония след измамния код с танкове и самолети. Включително най-добрият бомбардировач от Първата световна война Иля Муромец. Което се обяви много гръмко. И удари японеца като гумен удар срещу мухи.
  И напред към Токио...
  Дмитрий Медведев, след като завладява Япония, се нарича император Микадо.
  И после нови войни...
  Например, можете да играете алтернативна история. Александър II каза на Бисмарк през 1875 г., че различията му с Франция са вътрешен въпрос между Германия и французите. Бисмарк пое управлението и атакува Франция през 1876 г. Отначало прусаците имаха късмет и стигнаха до Париж. Но после се забавиха. И Великобритания влезе във войната... Всичко щеше да е наред, но британците дадоха битка на Германия и бяха победени. Тогава прусаците стиснаха силите си.
  Войната на Запад се проточи. Французите се защитаваха отчаяно. Англия прехвърля все повече сили...
  Междувременно Русия завладява Турция и Истанбул. Великобритания, Франция и Германия бяха въвлечени във война. А империята на цар Александър анексира много земи, включително Ирак, стигайки до Индийския океан. И Палестина, и земи чак до Египет. И така руските войски, водени от Скобелев, завладяват Мека, Медина и други градове на Саудитска Арабия.
  И се формира южната част на Руската империя. И Александър II стана велик цар. А войната между Германия срещу Франция и Великобритания продължи десет години.
  И завърши с практическо равенство.
  Александър II управлява до 1887 г. и става жертва на атентат, извършен под ръководството на Александър Улянов, брат на Ленин. Неговото славно управление, при което Русия построи много пътища, завладя много земи и освободи селяните, приключи.
  Тази алтернатива беше как се играе играта. Александър Трети, заедно с командира Скобелев, завладяват Иран и Пакистан. Но и той умря - светла главица. При Николай II Русия води война с Япония, която вече има флот в Индийския океан, който доста бързо се притече на помощ в Тихия океан. Руснаците победиха самураите сравнително бързо и те имаха много повече сила както на сушата, така и на водата.
  Освен това руската армия се командва от блестящия министър на отбраната Скобелев. И Русия не само спечели, но и успя да завладее Япония. Освен това Съединените щати все още не бяха излезли извън западното полукълбо, а Великобритания не беше толкова силна. Освен това Русия беше в съюз с Германия. Последната изостана от Великобритания и Франция в борбата за Африка. Царска Русия, след анексирането на Япония и части от Китай, става още по-силна. Строи се пътят Делхи-Москва.
  Както се вижда от това, плановете на царска Русия за експанзия в Индия и Китай са успешно изпълнени. Цар Николай II избира страната на Германия по време на Първата световна война. Германците побеждават Франция и окупират Белгия, Холандия, Дания и Норвегия. Русия превзе Египет, по-голямата част от Африка и Индокитай. А също и тихоокеанските владения на Великобритания. И дори кацна в Австралия. И нейната Австралия беше заловена.
  След което войната завършва с десанта и окупацията на Великобритания. Първата световна война свърши. Но на кайзер Вилхелм му се струваше, че Русия вече е завладяла твърде много земя, и то без наистина да се опитва. И той мечтаеше за отмъщение. Русия всъщност завладява огромни територии - Австралия, цяла Азия, по-голямата част от Африка, германците не отхапаха толкова много, а още повече от Португалия и Испания, които окупираха. Австро-Унгария пое контрол над Италия и Либия. Русия превзе около три четвърти от Африка, а след това малко по-късно окупира Етиопия. Германците успяват да отцепят Мароко.
  Естествено, това не беше достатъчно за Германия. Въпреки че превзе Франция, Белгия, Холандия и Норвегия, а Русия покори Швеция.
  Подготовката на Вилхелм започва за нова война с Русия. Кризата от 1929 г. влошава ситуацията. Австро-Унгария и Германия контролират почти цяла Европа. И част от Африка... И Великобритания. Но все още имаше САЩ и Канада. Вилхелм и Николай II все още не са решили да воюват един срещу друг. Освен това Русия най-малко искаше да се бие, усвоявайки огромни територии. За да ускори асимилацията им, цар Николай II дори позволи на руснаците да имат четири жени. Какво е закрепено на Осмия вселенски събор.
  Подобно решение е взето през 1925 г. И през 1926 г. Николай II си взе друга съпруга. Както се оказа, решението не беше глупаво. През 1929 г. императорът има още една дъщеря. И на 25 ноември 1932 г. най-накрая се роди здрав син. Николай втори го нарече Петър. В чест на Петър Велики.
  И през 1933 г., на 15 май, започва нова война. Германия обявява война на Канада. Като доминион на Великобритания. Два месеца по-късно САЩ, водени от Рузвелт, въпреки икономическата криза, влизат във войната с Германия. Те не искаха да се откажат от Канада.
  Вече на средна възраст, но агресивен, Вилхелм първоначално се опитва да се бие сам, без да иска руска помощ. Очакваше да направи всичко сам. Но не е толкова лесно да се завладее територия, разделена от океан. Освен това Съединените щати бързо изградиха танкове и армия. И сформираха полкове... Войната продължи цяла година без особен успех за германците. Които успяха да превземат само Исландия и Гренландия. Но в Канада не можаха да го хванат.
  Вилхелм се обърна към цар Николай II: "Помогнете ми, колега". Ти си мой братовчед и брат. Самият Николай II имаше планове за Аляска и Канада. Е, реших, че не боговете извайват саксии. И той го взе и на 25 юни 1934 г. обяви война на САЩ и Канада. Войските му се придвижват през Аляска, през територията на САЩ.
  По това време железопътната линия до Чукотка вече е построена и руските войски успешно напредват. На тяхна страна имаше числено превъзходство и най-добрите танкове в света, леки, тежки и средни.
  Така че Америка трябваше да се справи с неравни сили.
  А Николай II, както виждаме, наистина е на бял кон. И една победа след друга. Руските войски маршируват през Аляска. И превземат град след град, село след село.
  Германците се опитват да кацнат в Куба. Войната се разраства. Кайзер Вилхелм пише на Николай II:
  - Аз и руснаците сме били и винаги ще бъдем единни. И никога няма да се караме. Така че нека Америка бъде довършена.
  Поради разширените комуникации напредъкът беше малко по-бавен от планираното. Но въпреки това руските царски войски превзеха цяла Аляска за пет месеца битки и навлязоха в Канада.
  Рузвелт дори предложи мир на Русия, обещавайки да се откаже от Аляска, но беше твърде късно. Войната продължи с дива изоставеност.
  През зимата на 1935 г., въпреки трудните метеорологични условия, руските войски достигат границите на САЩ на север. Боевете продължават и през пролетта... Руските войски извършват една операция след друга и до края на юли превземат почти цяла Канада. И през август те обградиха Филаделфия.
  САЩ се намират в много трудна ситуация. Но те се бориха отчаяно... Въпреки това, до края на 1935 г. повече от една трета от територията на САЩ вече беше превзета. А през зимата царските успехи са още по-големи... До началото на март 1936 г. те се приближават до Вашингтон и Ню Йорк.
  И през април и двата града бяха превзети... Войната продължи до август, докато цялата територия на Съединените щати беше окупирана.
  После дойде офанзивата в Мексико и така по цялата територия.
  Вилхелм предлага на Николай II да завърши разделянето на целия свят. Николай II се съгласи.
  През 1937 г. цяла Латинска Америка е превзета от руските войски. Така Николай II завършва подялбата на света с германците. И остават само три империи: най-голямата: Руската, после Германската и още по-нататък Австро-Унгария.
  Така Русия стана световен хегемон, но... Николай II пак е велик цар, но простосмъртен. Умира през август 1939 г. И възрастният Вилхелм атакува Русия на 1 септември 1939 г. Той реши да се възползва от факта, че Петър Четвърти беше още момче, дори нямаше седем години. И реши, че докато регентите управляват Русия, най-добре е да се удари. Два дни по-късно във войната влиза и Австро-Унгария. Всички страни по света бяха въвлечени в конфронтация. Последната война в историята на планетата Земя започна.
  Царската армия нямаше равна по численост и качество на оръжията. Руските танкове и самолети все още са най-добрите в света.
  И битките показаха това. Както и новите талантливи командири.
  Но Австро-Унгария се оказва слабото звено от самото начало. И тя загуби почти от първите дни. Царската армия побеждава австрийците, превзема Лвов, а след това и Перемил. Само като изтеглиха част от силите си от Полша, германците спасиха австрийците от пълно поражение. Но дори и от това нямаше голяма полза. Опитът за превземане на Варшава от армията на Кайзер се проваля с позор. И руските войски със сила ги отблъснаха повече от двеста километра.
  Германците с голяма трудност спират руските войски. Цялата зима премина в битки. През пролетта битките също бяха в разгара си. Руските войски постепенно овладяват инициативата. Те имаха няколко пъти повече войници и затова до лятото успяха да изморят германците толкова много във взаимни сблъсъци, че те започнаха да се предават. По същото време започва офанзива срещу Австро-Унгария. През есента Будапеща е обкръжена. Освен това царската армия превзема германските владения в Канада. А през зимата на 1940-1941 г. царската армия отрязва Източна Прусия. И до април 1941 г. тя достига Одер.
  Позицията на германците стана изключително трудна. През май 1941 г. Виена пада. И през лятото руснаците стигнаха до Алпите и освободиха Венеция. Навлязохме в южните райони на Германия.
  И през есента те най-накрая превзеха Италия. Зимната офанзива срещу Берлин завършва с превземането му на 30 януари 1942 г. След което съпротивата на германците, които вече са загубили всичките си владения в Африка, отслабва. Руснаците достигнаха Рейн до април. След което на 22 април остатъците от германските войски капитулират.
  Така приключи последната война на планетата Земя. Завършва с победата и успеха на царска Русия.
  Следва завладяването на космоса. През 1936 г. първият руснак излетя в космоса. Летял около планетата Земя. А през 1945 г. на 9 май руснаците кацнаха на Луната.
  Те летят до Марс през 1967 г. До Венера през 1969 г. До Меркурий през 1972 г. И на спътниците на Юпитер през 1973 г. Човекът кацна на най-далечната планета Плутон още през 1980 г. А през 2003 г. се състоя първият в човешката история полет извън Слънчевата система. Руският кораб отлетя до Алаф Кентавър и се върна през 2018 г.
  Към 2020 г. Русия все още се управлява от Петър Четвърти, който, благодарение на постиженията на съвременната медицина, изобщо не е старец. Петър Четвърти е царувал осемдесет и една години и неговото управление е най-дългото в историята на света. Където са известни точните дати на царуването, разбира се.
  Е, засега всичко в света е спокойно, както винаги. И дори малко скучен... Хората имат добър живот. Вярно, има проблеми с пренаселеността. Но тук вече се въвеждат ограничения за раждане.
  Православието се модернизира. Свещениците бяха обръснати и облечени в униформи с презрамки.
  Развитието на технологиите създаде огромна безработица. Но и този проблем е решен. Хипернетът се разви.
  Изследванията са в ход и вече са създадени космически кораби, способни да се движат по-бързо от скоростта на светлината. Да, добре за царска Русия и целия свят под управлението на Романови. Тази най-славна династия в историята на човечеството.
  Отец цар Николай. Изградете рай на планетата Земя!
  Дмитрий Медведев отхвърли стратегията. Той завоюва целия свят за руските царе. Показа стратегическото си мислене. Той постигна голям успех и отново заспа, облечен и сънуван както преди.
  Куропаткин каза:
  - Спокоен! Само мир!
  Генерал Линевич отбеляза с тревога:
  - Ваше превъзходителство, може би можем да ударим сега?
  Генерал-адютант Куропаткин заяви:
  - Не! Разбира се, че не! Може да е японски капан!
  Генерал Линевич плахо отбеляза:
  - Това е нашият шанс най-накрая да спечелим тази война!
  Куропаткин заяви с треперещ глас:
  - Търпение, търпение и още търпение!
  Линевич възрази още по-ядосано:
  - Но Александър Суворов е казал: мигът дава победата!
  Куропаткин измърмори сухо:
  - Аз командвам тук! И трябва да запазим преди всичко армията. И въобще Япония скоро ще се изчерпи!
  Линевич предложи:
  - Може би трябва поне да направим малко разузнаване?
  Куропаткин неохотно се съгласи:
  - Това е възможно, само внимавайте!
  Линевич изръмжа агресивно:
  - В името на Царя и Отечеството!
  Междувременно супертанкът прочистваше японците. Нокаутираха ги, застрелваха ги по различни начини.
  Аленка с голи крака, стреляйки безмилостно, попита действащия президент:
  - Това ли е последната ни операция?
  Медведев попита с усмивка:
  - Защо мислиш така?
  Червенокосият звяр отбеляза:
  - Японците вече нямат големи формирования!
  Забивайки и застрелвайки самурая, Наташа също се съгласи:
  - Но всъщност Япония няма с какво друго да се бори!
  Медведев отговори с малко несигурен поглед:
  - Япония може да събере повече нови войски и да закупи нови кораби от Америка и Великобритания. Така че, нека си признаем, войната все още не е приключила!
  Полуголата Аленка, стреляйки по самурая, отбеляза:
  - Ами ако Русия предложи мир на Япония при умерени условия? Ще вземем само Курилския хребет, а всичко останало ще остане както преди войната?
  И.д. президентът се съгласи:
  - В този случай най-вероятно ще има мир!
  Маргарита ядосано отбеляза:
  - Ако не беше революцията, японците пак щяха да бъдат победени. Те нямаше да отидат никъде!
  Наташа с голи крака, изливайки огън върху самурая, с готовност се съгласи:
  - Със сигурност! Те нямаше да отидат никъде!
  Cool Alenka, разкъсвайки японците с черупки, предложи:
  - Да заловим Микадо!
  Наташа подскочи агресивно:
  - Да пленим Микадо? Е, интересно!
  Маргарита отбеляза с усмивка:
  - Няма ли да е прекалено?
  Медведев също изрази съмнения:
  - Това не е ли прекалено? В края на краищата, едно е да защитаваш своето, а друго е да се намесваш в Япония, която, нека си признаем, също не воюва на исконните руски земи!
  Аленка с голи крака изсъска, отново разбивайки японците със снаряди:
  - Струва ли си да проявяваме такава милост?
  Наташа, натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти, кимна:
  - Наистина, защо имаме нужда от това? Можем да заловим и Микадо!
  Маргарита се засмя:
  - На теб съм като на война! И на война, като на вас!
  Медведев отговори строго:
  - Трябва да знаеш кога да спреш! Ние не сме случайни хора! Ние сме тези, които сериозно и съзнателно променяме историята! Така че трябва да проявявате чувство, включително мерки!
  Аленка с голи крака стреля и пее:
  - Ех, мери, мери! Колко много холера има!
  Супертанкът работеше активно. Повече от сто двадесет и пет хиляди японци вече са унищожени. Половината остана.
  Наташа запя с усмивка:
  - Ще унищожим целия свят на насилието,
  До земята и след това
  Ще изградим готин нов свят,
  Така че в него няма неприятности и проблеми!
  Босата Аленка, стреляйки със смъртоносен огън, изсъска:
  - За добър и справедлив цар!
  Маргарита предложи:
  - Или може би ще грабнем няколко трофейни бъчви със саке?
  Голокраката Аленка се ухили злобно:
  - Какво искаш да пиеш?
  Маргарита поклати отрицателно глава:
  - Спортистите не пият!
  Аленка с голи крака, след като взриви още една батерия, се изкиска:
  - От малки ястия!
  Наташа предложи:
  - Да пием палмова бира. По-здравословно е!
  И тя свали още японци.
  Медведев отговори:
  - Първо бизнесът, после забавлението!
  Действащият президент не трябва ли да знае това? Не беше ли винаги зает и зает?
  Да, един от първите укази на действащия президент Медведев беше да увеличи три пъти заплатите на депутатите от Държавната дума. А какво да кажем за депутатите? Отложиха президентските избори. По този начин Медведев беше действащ президент в Русия доста дълго време.
  И това дори стана уникална ситуация. Когато държавният глава изпълнява задълженията си толкова време. Но промяната не идва. По-точно, при Медведев всичко се промени към по-лошо. Сякаш съдбата, която толкова обичаше Путин, реши да отмъсти на наследника му. Какво му става!
  Модернизираният танк Т-95 продължи да унищожава самураите в геометрична прогресия. Тази машина показа своята ефективност. И отрицателната сила на яростта на умножаващата се квазиматерия.
  Полуголата Аленка, стреляйки по японците, логично отбеляза:
  - Все пак това не е съвсем правилно. Оказва се, че не можем да направим нищо без супероръжия!
  Наташа с голи крака отговори ядосано:
  - Някои висши сили попречиха на Русия да спечели войната с Япония. Но беше планирано нещо добро, евангелизацията на Китай. И не се оказа много красиво!
  Маргарита зададе очевидния въпрос:
  - Ами Бог тогава? Защо не помогна на православието?
  Почти голата Аленка, изпращайки черупка след черупка, отбеляза:
  - Това е! Всъщност позволи на японците да спечелят православната страна. Това наистина е такова предателство към руската вяра!
  Наташа, изливайки огън върху японците, гневно отбеляза:
  - Имперската религия не трябва да бъде пацифистка. Възможно ли е да станеш велика държава, ако живееш според заповедта: ударят ли те по дясната буза, обърни лявата!
  Готината Аленка с готовност се съгласи с това, смазвайки японците:
  - Със сигурност! Нямаме нужда от пацифизъм! Обичай врага си! Това заповед ли е?
  Маргарита запя с ентусиазъм:
  Всеки, който е човек, се ражда войн,
  Така и станало - горилата взела камъка.
  Когато живият е обречен да се бие,
  И огънят гори в сърцето!
  
  Момчето вижда картечница в сънищата си,
  Предпочита танк пред лимузина.
  Който иска да превърне едно пени в цент -
  От раждането си разбира, че силата управлява!
  Наташа възкликна, изсипвайки огън върху японците с яростта на бълбукащ вулкан:
  - Да, автоматик! А силата е най-важното! Трябва да спечелим!
  Аленка с голи крака изсъска в ярост и ярост, нокаутирайки японците:
  - Аз съм това, което е родено да побеждава! И нищо по-малко. Нашата победа ще бъде наша!
  Наташа се съгласи, натискайки босите пръсти на мускулестите си крака върху бутоните на джойстика:
  - Така ще е най-добре! Ние сме управлявали и винаги ще управляваме! Имам предвид Русия!
  Аленка с голи крака, нокаутирайки японците, изкрещя:
  - Няма да лъжа, искам да управлявам! Но не просто ръждясала машина, а цяла империя!
  И момичето вече е помело последната батерия на Страната на изгряващото слънце. Тя е такава красавица, че трябва да е световна шампионка. И никога не се поддавайте на слабост и плахост.
  Наташа, стреляйки, промърмори:
  - Ще стана кралица! Или, още по-добре, императрицата!
  Голокраката Аленка продължи:
  - Ами война, ами война, тя е лоша жена и кучка! Но произвежда красиви момчета, казва - убий страхливеца в себе си!
  Маргарита кимна в знак на съгласие:
  - Точно така, убийте страхливеца в себе си! Мисля, че ако Николай II абдикира от престола, това съвсем не е от малодушие!
  Полуголата Аленка заяви решително:
  - Сега няма да се откаже! Ще укрепим царския трон, за да стои векове!
  Наташа възкликна:
  - Бъди велик цар Николай II! Ние ви подкрепяме! Няма да има революция - ще има Велика Русия!
  Накрая воините приключиха с унищожаването на армията на Страната на изгряващото слънце. Повече от двеста и петдесет хиляди войници и офицери бяха убити. Така почти всички сухопътни сили на Япония са унищожени. Точно както флотът престана да съществува.
  Голокраката Аленка отбеляза с усмивка:
  - Струваше ли си труда? И така, исках да кажа откачам? Без да се съпротивлява твърде дълго, армията успя да победи Русия!
  Наташа уверено заяви:
  - Русия загуби единствено заради петата колона. Иначе щяхме да спечелим така или иначе!
  Маргарита попита и.д.
  - Какво ще правим? Да се върнем или да продължим?
  Медведев, който губеше власт, включи компютъра и каза:
  - Сега ще ни бъде дадена прогноза за по-нататъшното развитие на царска Русия. Ако всичко е наред, ще се върнем.
  Чу се приятен женски глас;
  След пълното унищожаване на японските сухопътни сили и флот, Микадо предлага мир. САЩ и Великобритания се съгласиха да действат като посредници.
  Условията бяха благоприятни за Русия. Страната получи Курилския хребет и Тайван.
  Както и контрол над Манджурия, Корея, Монголия. Освен това Япония също плати обезщетение от двеста и петдесет милиона златни руски рубли.
  Авторитетът на цар Николай II нараства и се наблюдава спад в революционните настроения. Страната започна бързо икономическо възстановяване. Възникна Zheltorossiya. Част от Китай доброволно стана част от Русия, както и Корея и Монголия. Царската империя се разраства и населението й расте. Икономическият растеж започна по-рано от реалната история и беше по-силен.
  Нямаше Държавна дума и царското правителство можеше по-добре да се подготви за Първата световна война. В Русия се появиха първите в света леки танкове "Луна"-2 в масово производство и четиримоторни бомбардировачи "Иля Муромец" и "Святогор". Първата световна война все пак започна, но беше по-успешна за Русия.
  Тъй като царят имаше по-голямо население, икономика и армия. И вътрешната позиция е по-силна. Няма Държавна дума - огнище на бунт и военен преврат.
  С променлив успех, но като цяло по инициатива на Русия и спечелването на повечето битки, войната завършва на 7 ноември 1915 г. с капитулацията на Германия. Австро-Унгария се разпадна и беше разделена. Галиция и Буковина стават руски провинции. Краков и околните земи влизат в Кралство Полша, както и Познан, Данциг и част от Източна Прусия. И Клайпеда се присъедини към балтийската провинция. Възникна Чехословакия - кралство в състава на Русия.
  Румъния анексира Трансилвания. Унгария става независимо кралство, но под патронажа на Русия и цар Николай като съуправител. Австрия стана много малка държава. Възникна Югославия, също под прикритие от руското правителство и при съуправителя Николай II.
  Турция изчезна от политическата карта на света. Ирак и Палестина стават част от Великобритания, Сирия става част от Франция, Мала Азия и Истанбул стават руски провинции. Така Русия отново увеличи територията си. Но не свърши дотук. Тогава Саудитският полуостров е завладян заедно с французите и британците. И тогава Русия и Великобритания си поделиха Иран и Афганистан. Северът и центърът стават руски провинции, а югът - британска колония.
  Светът изглеждаше стабилен. Войната продължи само в Китай. Но през 1929 г. избухва сериозна икономическа криза, водеща до Голямата депресия.
  В Русия отново нарастват революционните настроения. Избухнаха стачки и протести. Но кризата се оказа не толкова тежка. Освен това през 1931 г. отново избухна война с Япония.
  Самураите искаха отмъщение. Но този път руската армия беше по-силна във всички отношения. А адмирал Колчак е брилянтен флотоводец.
  Япония беше не само победена, но и пленена. Цар Николай II е официално коронясан за император Микадо на Япония през февруари 1932 г. Така Русия се разшири още повече. И анексира почти цял Китай.
  Както по население, така и по територия Русия нямаше равна. Освен това Британската империя отслабва. Хитлер идва на власт в Германия през 1933 г., но какво може да направи срещу Русия? Няма значение. Цар Николай II умира през 1937 г., след като се радва на изключително успешно управление, второто най-дълго управление след Иван Грозни. И то с рекордни завоевания като площ и население.
  Не всичко обаче се получи за краля в личния му живот. Наследникът Алексей почина млад. Поради неравен брак по-малкият брат Михаил е лишен от правото на трона на Русия.
  Короната е наследена от Кирил Романов, който умира през 1938 г., без да живее дори една година. И неговият син Владимир Трети стана нов цар. Той беше коронясан и монархът царуваше щастливо до 1992 г. И Русия първо взе колониите от Франция и Великобритания, заедно с Германия. Тогава тя завладява Германия. И тогава целият свят. Накратко, новият цар Георги Първи става световен император през 1992 г.
  Медведев завърши прегледа и каза:
  - Явно достатъчно за тази вселена! Връщаме се!
  И четиримата извикаха:
  - Слава на цар Николай II!
  . МЕЖДИНЕН ЕПИЛОГ
  Медведев се събуди от обаждане... Информираха го, че встъпването в длъжност на Зеленски като президент на Русия и Украйна вече е в ход. И че, казват те, е време Дмитрий Анатолиевич да напусне офиса.
  Медведев неохотно се подчини. Преди да тръгна се избръснах и се изкъпах.
  След това излезе от офиса. Той е откаран със специален автомобил. По пътя те казаха, че е най-добре Медведев да отлети до Канарските острови, за да почива там.
  И Зеленски направи поредното шоу на встъпването си в длъжност. Както обикновено, цветно с фойерверки и скокове. В деня на откриването Виталий Кличко се би с Майкъл Тайсън на стадиона в Киев. Известният американски боксьор се съгласи на двубоя заради големи финансови проблеми. Кличко доминираше през всичките дванадесет рунда, но дипломатично не нокаутира Тайсън.
  Формално се разигра една от второстепенните версии на световния шампион.
  След което Виталий Кличко бе награден с диамантен пояс.
  Владимир Зеленски получи поздравления от всички страни по света - включително Китай. Освен това в Поднебесната империя народните вълнения се засилиха. Не само с хляб живее човек. Хората искаха демокрация и свобода. Деспотизмът на Китайската комунистическа партия беше преситен; всички искаха свобода.
  Зеленски се превърна в точно такъв символ. Символ на демократичната сила след падането на диктатурата на тайните служби при Путин.
  Зеленски говори много за промените, икономиката и новите постижения. В Русия вече имаше конкурс за поста министър-председател. Кандидатите бяха няколко хиляди. Процесът на подбор беше много интензивен. И изглеждаше страхотно.
  Досега всичко вървеше съвсем гладко. Зеленски дори направи салто на встъпването си в длъжност. Получих аплодисменти. След това демонстрира знанията си по чужди езици. Действаше много активно и енергично.
  Накрая Зеленски го взе и направи още няколко речи.
  По-нататък, след встъпването в длъжност, последваха кадрови решения. Много промени и нови лица в правителството.
  Имаше истинска селекция от "железни комисари". В Русия течеше кадрова революция.
  Зеленски издаде много укази още в първите дни. Разрешена продажбата на алкохол през нощта и на места за пътуване. Въведоха нови данъци за богатите. Той свали имунитета на депутати и съдии. Увеличено производство. Въведоха мита върху търговията с Китай.
  В Беларус се проведе референдум за обединение с Русия. И това също беше заслуга на Зеленски. Повечето беларуси подкрепиха обединението с Русия.
  Зеленски се оплака, че Медведев е вдигнал твърде много кръпките, но обеща, че инфлацията ще се успокои. И че нищо лошо няма да се случи.
  Всъщност ръстът на цените скоро спря. И руската икономика започна да расте. И в Кавказ бойните действия някак замряха. Стана много по-спокойно.
  Зеленски най-накрая предложи кандидатура за поста министър-председател на Русия. Тя стана тридесет и две годишният доктор на науките Алексей Болшаков. Той спечели състезанието много уверено. И стана министър-председател, най-младият в руската история.
  Медведев отлетя за Канарските острови на почивка и получи пенсията на бившия президент, просто се забавляваше. Досега не е имал проблеми. Но Шойгу беше арестуван и обвинен в опит за преврат. Какво искаше?
  Имаше и много други решения... В Америка спечели четирийсет и една годишна демократка. Така се смени правителството. И на власт дойде жена и най-младият кандидат в историята на САЩ. Ерата на Тръмп приключи . Но приятелството с Русия едва сега започва да процъфтява. Естествено, срещу диктаторски Китай Съединените щати и новата Руска империя вече бяха приятели.
  Зеленски дори проведе референдум и въведе друго име: вместо това Русия - Киевска Рус. Което също говореше много. Беларус се присъедини към федерацията. И започна възраждането на империята... На демократична основа.
  Новата жена президент на Съединените щати наследи враждебността на Тръмп към Китай и се посвети на създаването на коалиция. Киевска Рус се развива икономически успешно при Зеленски. Русия донякъде сдържа Китай. Тогава тя влезе в НАТО. Скоро проруско правителство идва на власт в Казахстан и се създава съюзна държава. Руснаците изтласкваха Централна Азия от Китай. Конфронтацията продължаваше да расте.
  Зеленски проведе кампания срещу Сталин и Путин . Той лиши Сталин и Путин от всички награди, които им даде Медведев.
  Но всичко се оказа мирно. Въпреки че комунистите протестираха. Ходихме на митинги.
  И там най-после Ленин е изнесен от Мавзолея. Един вид радост за мнозина. А православната църква канонизира руските царе Александър II и Иван Грозни. Увеличава се и броят на паметниците на Николай II.
  Царизмът и западнячеството станаха някак модни. Те се доближиха до Европа и чужденците започнаха да получават много постове. Русия стана част от западния свят, а след напускането на Тръмп процесът на глобализация се засили. И Китай изпадна в изолация и се изправи пред вътрешни сътресения.
  В същото време Зеленски увеличи раждаемостта в славянската империя. Дългообещаваният полет до Луната най-накрая се състоя. И всичко се получи някак прекрасно.
  Установени са съюзнически отношения между Русия и САЩ, или по-точно между Киевска Рус и Америка.
  А конфронтацията е нещо от миналото. Светът става все по-глобален и безопасен. Въпреки че е имало войни. Киевска Рус, съвместно със САЩ, провеждат операция в Либия, където слагат край на ислямистите. След това се занимавахме с Близкия изток, създавайки там бази заедно с Америка. Киевска Рус и Съединените щати заедно започнаха да накланят света и да изтласкат Китай от Африка. И тук не можем без войни. И наземни операции също.
  И Киевска Рус, и Съединените щати нанесоха съвместни въздушни удари.
  Постепенно китайците бяха прогонени от всички краища на света. И поднебесната империя изпадна в дълбока икономическа и политическа криза.
  И Киевска Рус процъфтява все повече и повече.
  Русия никога не е познавала такива темпове на икономически растеж. И че Китай рухна - Киевска Рус се издигна. И се разрасна бързо.
  Железопътната линия до Чукотка е построена за рекордно кратко време. Което само по себе си е много яко.
  И те копаеха тунел под Аляска. Американците също започнаха да строят железопътна линия за връзка с Русия. Строи се и железопътна линия до Делхи... В същото време се копаеха канали от Сибир за напояване на Централна Азия.
  Проведена е съвместна операция срещу Иран от САЩ и Киевска Рус. И се установи разумен светски режим. След което започнаха да копаят канал от Каспийско море до Персийския залив.
  НАТО се разшири и включи арабските страни. В Саудитска Арабия се появи парламент. Жените започнаха да свалят бурките си. Започва изграждането на светска държава.
  В руските медии всички ругаеха Путин за екстремизъм и го хвърляха с кал, че едва ли не превърна Русия в колония на Китай, но слава Богу той умря навреме. Говореха и по-остри думи. Но срещу Медведев беше образувано наказателно дело. И не само един.
  Сталин е изнесен от стената на Кремъл. Ленин много по-рано от мавзолея.
  Много се е променило в държавните символи. Появиха се няколко нови вида знамена. Жълтото беше добавено към руското знаме, а синьото замени светло синьото.
  Това също беше интересно. Променен е гербът... Имаше и парична реформа. Те обменяха пари в съотношение: едно към хиляда. Появи се златният стандарт на рублата на Киевска Рус. В същото време се появиха нови и стари пари - стотинка - половин копейка и половина - четвърт пени.
  Всичко е подредено...
  Започват да се възраждат и титлите... Появяват се принцове, барони, графове, маркизи и дори херцози. По-специално Зеленски стана херцог. Молдова също става част от Киевска Рус. Вече се заговори за избор на крал.
  Но Зеленски каза, че президентът на Киевска Рус ще бъде избран само от народа. И не повече от два мандата.
  Освен това Зеленски намали мандата на руския президент от шест години на пет. Вярно, Зеленски изкара първия си мандат шест години.
  По това време той е завършил присъединяването на Централна Азия към Русия. И възстанови границите на СССР. Само балтийските държави останаха неокупирани.
  Но американците все още не искаха да се откажат от него. И така те подариха Централна Азия и Кавказ.
  Избухва нова война в Кавказ, между Армения и Азербайджан. И тя вървеше много жестоко. Така че Русия успя да окупира тези републики и да проведе референдуми за тяхното анексиране.
  Така Зеленски си връща Кавказ, разширявайки Киевска Рус. Нека си признаем, той е завоевател. Нещо повече, той е и демократ... Империята му се разшири още повече...
  Така Афганистан вече по време на втория мандат на правителството и част от Иран станаха части от Русия.
  В Съединените щати жена президент спечели втори мандат. Досега има успех в икономиката и най-важното е, че успя да нокаутира Китай. Каква голяма победа. И Киевска Рус сега е съюзник, воден от Зеленски.
  Но, разбира се, мощта на Русия нараства твърде бързо. Тя вече е анексирала северната част на Ирак.
  Борзо се държи. Киевска Рус е първата страна в света по темпове на растеж! И надмина Съединените щати по население. И вече в Америка гледат с тревога - дали Русия не е станала твърде силна?
  Освен това империята на Киевска Рус се разширява. Сега балтийските държави вече са под негов контрол. Да, това е наистина голям проблем за американците. Зеленски вече е събрал всички бивши територии на СССР.
  И подобно на руския цар продължава експанзията си на юг. Сега Иран и Ирак станаха изцяло част от Киевска Рус. И Зеленски беше лесно избран за втори мандат още на първия тур.
  Въпреки че имаше много кандидати за президент, изборите бяха демократични.
  Зеленски каза, че няма да последва примера на Лукашенко и да управлява цял живот. Освен това обстоятелствата около изчезването на Лукашенко все още не са ясни. Може би и Русия, и Западът просто вече нямаха нужда от него. И той изчезна... Но Зеленски само набира сила. И наистина, неговото царуване по отношение на успеха засенчва неговите предшественици, включително Петър Велики.
  Всъщност не всеки е способен да възстанови територията на СССР, плюс Афганистан, Иран и Ирак.
  Но Зеленски не спира дотук. Сега и Полша, и Финландия са атакувани - те също някога са били част от царската империя. И наистина в тези страни се провеждат референдуми и те доброволно се присъединяват към Киевска Рус.
  Има успехи и на научния фронт. Дългоочакваният полет до Марс се осъществи. Там кацнаха руски космонавти. Те взеха земята и оставиха знамето, което беше голям триумф.
  В същото време Киевска Рус взе оригиналния Порт Артур от Китай. И възползвайки се от факта, че в Китай започна гражданска война, те взеха Манджурия под своя защита.
  В същото време Киевска Рус анексира част от Турция. Тези земи, които бяха отстъпени на Русия по силата на Версайския договор. Което също беше много силен ход. Зеленски допълнително разширява Киевска Рус като империя. И по отношение на икономиката излезе на първо място, задминавайки САЩ.
  Е, Китай е потопен в кошмара на гражданска война и вече е започнал да се разделя.
  Киевска Рус става могъща държава. И популярността на Зеленски в страната нарасна толкова много, че хората започнаха да молят Владимир на колене, за да не си тръгва. Събраха се стотици хиляди хора.
  Зеленски по изключение проведе референдум, който му позволи да се кандидатира за още един трети мандат начело на Киевска Рус.
  В САЩ се смени лидерът. Той вече стана републиканец. И вече не толкова млад - по-възрастен от Зеленски. Така отношенията между Киевска Рус и Съединените щати отново започнаха да се влошават. Русия вече стана болезнено по-силна при Зеленски. Спомниха си, че заедно с украинското управление това е вече четвъртият мандат на Зеленски.
  Те казват, че правомощията на руския президент не са били намалени. Единственото, което направи Зеленски, беше да внесе поправка в конституцията, според която Държавната дума има право да освобождава отделен министър с две трети от гласовете или с обикновено мнозинство два пъти, като гласува вот на недоверие.
  И тази поправка не е толкова съществена, тъй като президентът си запази правото да назначава всички министри и да определя структурата на правителството. А в Държавната дума привържениците на Зеленски имат конституционно мнозинство.
  По-значително беше въвеждането на преки избори за Съвета на федерацията, както и позволяването на затворниците да гласуват.
  Но като цяло ограничението на правомощията на президента свърши дотук. Правото за отстраняване на управители беше запазено. А в законодателната сфера дори се разшири.
  В САЩ започнаха да обвиняват Зеленски в авторитаризъм и че партията "Слуга на народа" контролира почти всички постове в щата. ЛДПР и Комунистическата партия на Руската федерация престанаха да съществуват. Възникна партия - "Справедлив свят" от левицата. Вместо ЛДПР се появиха Патриотите на Русия. Но партията "Слугата на народа" доминира напълно.
  Някои реформи засягат и църквата. Православието легализира правото да има четири съпруги, доближавайки се до исляма. Подходът към иконите се е променил донякъде и е настъпило сближаване с протестантството. Те започнаха да говорят повече: че Бог е Един и че обикновените смъртни не са достойни за поклонение на Бога.
  В същото време Троицата беше премахната като не библейски символ и неразбираема за обикновените смъртни.
  И въведоха: че Бог е Един, Бог Отец. Но терминът Бог Син не е в Библията. Освен това няма термин: Бог е Светият Дух. Така че защо да не опростим религията.
  Освен това Бог, който виси на кръст, не вдъхва доверие. Ако не можеше да защити себе си, тогава как ще защити хората? Накратко, преминахме към монотеизма. А самата Библия беше смесена с древни славянски митове. Възникна Велешкото евангелие.
  Засили се и атеизмът - казват, спрете да се увличате по човешките приказки. Имаме една планета и няма нужда хората да вярват в чудеса и особено в края на света.
  Няма да има край на света и не трябва да има. И човечеството трябва да стане космическа империя и да стигне до самия край на галактиката. Ами галактиките? По-скоро вселената. И след като достигнете ръба на Вселената, отидете в друга част на Вселената. В крайна сметка има безброй много вселени. И така можете да летите от една вселена в друга. И с времето се научете да създавате себе си! И ще има нови, неизмерими вселени в почти цялото пространство.
  А планетата Земя е просто люлката на човечеството. И в бъдещето ще има империя от секстилион до секстилион градуса вселени, която без да спира да се разширява и завладява космоса.
  А главата и президентът на Киевска Рус Владимир Зеленски като ярко слънце на надежда изгрява над планетата!
  И неговото бъдеще и бъдещето на Киевска Рус - да е светло!
  
  ФОРС-МАЖОР, КОГАТО СССР ВОЕВА БЕЗ СЪЮЗНИЦИ
  И така се появи неустоимо влияние, спирайки съюзническите сили на 1 януари 1943 г. Разбитият корпус на Ромел спря на границата с Либия. И всички бомбардировки над нацистка Германия спряха. Опитите за полет към Лондон също се оказват неуспешни. Немските самолети не се разбиха, а бяха отхвърлени. Случи се безпрецедентно чудо, разделянето на света чрез теомагическа сила.
  Първоначално обаче това не помогна много на германците. Сталинград, или по-скоро групата Паулус в него, може би вече не можеше да бъде спасена. И съветските войски уверено се придвижиха напред. Офанзивата във Воронеж и в други посоки беше успешна. Почти като в реално време Червената армия освободи Курск, Белгород и Харков.
  Въпреки това, след прехвърлянето на опитните дивизии на Ромел от Африка и онези сили, които в реалната история също бяха хвърлени в алжирските и тунизийските пустини без никаква полза, известната контраатака на Майнщайн забележимо придоби сила. Тъй като в него участват значително повече немски сили, особено авиацията.
  И трийсетте чисто нови "Тигъра", които безрезултатно заседнаха в Сахара, се оказаха съвсем не излишни.
  Тук се появи първото съществено разминаване с реалната история. Майнщайн започва контраатака четири дни по-рано и с много повече сили напредва по-бързо. Харков беше превзет девет дни по-рано, Белгород дванадесет, а в движение и най-важното беше превзет Курск, който в реалната история не се поддаде на Фриц.
  Значителен брой германски сили бяха включени. Германците използват прехвърлените резерви от Франция, почти всички боеспособни танкови части и основната авиация. Каквото и да се каже, почти половината от Луфтвафе беше разсеяно от Западния фронт, така че бяха добавени значителни сили във въздуха на врага. И каза това по време на германската контраофанзива, която приличаше на удар със сърп.
  Да, и Майнщайн в реалната история надигра съветските генерали, но тук той има двадесет дивизии повече сухопътни сили и, като се вземе предвид концентрацията на ресурси, три пъти повече самолети. И Focke-Wulf не е никак лош, ако се използва правилно: скоростта е висока, оръжията са мощни. Важното е, че F-190 е по-ефективен с числено превъзходство. Тъй като мощните му оръжия му позволяват да свали самолет наведнъж и може да избяга поради високата си скорост на гмуркане.
  Съветските войски претърпяха тактическо поражение и напуснаха Курск, много войници и офицери бяха обкръжени. Частично някои загинаха, други, въпреки че малка част от тях бяха заловени, много избягаха, въпреки че загубиха оборудването си.
  Съветските войски претърпяха огромни щети и настъплението им беше спряно. Но германските танкове не можаха да надградят успеха си поради настъпването на пролетното размразяване.
  Възникна временно съотношение на силите.
  Но във войната може да влезе и нова сила: Япония. Самураите също бяха с развързани ръце. Америка не е достъпна, но и не напада. Вярно е, че силната сухопътна армия на Япония оказва натиск върху Китай. Тук Чан Кайши се изправил пред много трудна ситуация. Или се опитайте да се споразумеете с японците, или се бийте, но вече не получавате подкрепа с пари и оръжия от САЩ, Великобритания и други страни.
  Естествено, германците копнеят за откриването на втори фронт, за да отклонят част от вражеските сили от изток. Въпреки това те претърпяха значителни загуби. Особено Сталинград отне много енергия. Съветските войски също загубиха много и част от войските се озоваха в Харковския и Курския котел.
  Нацистите увеличиха производството на оръжия. Благодарение на липсата на бомбардировки Краутите успяха да увеличат производството на танкове с по-значителна цифра, както и на авиацията. Бомбардировката попречи на нацистите повече, отколкото обикновено се смята. Освен това в реалната история Германия увеличава производството на оборудване до голяма степен поради преструктурирането на икономиката на военен принцип и все по-активното използване на робския труд, а не защото са били слабо бомбардирани.
  Засега германците изчакваха и строиха нови танкове, обучаваха екипажи, разчитайки на съвременни технологии. В същото време въпросът остава открит: откъде да започне офанзивата? Курският перваз вече не съществуваше. И това е естествена следа. И така както самите германци, така и Хитлер се поколебаха. Имаше идея да се превземе Ленинград с щурм. Въпреки че в този случай ще е необходимо да се пробият мощни укрепления.
  Германските генерали не искаха да отидат отново в Сталинград. Но честно казано, изборът не е голям. Възможно ли е да атакуваме самата Москва? Между фашистките лидери възникват сериозни разногласия. Майнщайн, Гудериан и Ромел дори се изказаха в смисъл, че е по-добре изобщо да не атакуват, а да оставят руснаците да си пъхнат носовете и да ги примамят в капана.
  Алтернативен план предвиждаше започване на офанзива от Таманския полуостров и Ростов на Дон; фриците успяха да защитят този добре укрепен град, като прехвърлиха подкрепления от балканската група, заменяйки окупационните си войски с български и италиански.
  Фюрерът, който харесваше операции, при които войските пробиват в сближаващи се посоки, беше все по-склонен към този план, но се забави с изпълнението му. По-специално, танкът Panther се оказа капризен и често се повреждаше, така че се нуждаеше от модификации. Нека допълнително обучение на екипажа. И фюрерът искаше да щампова повече "Тигри".
  Сталин в крайна сметка се умори от това. Опасявайки се от отварянето на втори фронт от Япония, която постигна големи успехи в Южен Китай, чиято сухопътна армия вече надхвърли седем милиона войници и данни за нарастващия военен потенциал на Третия райх, той самият нареди началото на офанзива през посоките на Курск и Донбас. Колебанието на Хитлер и желанието на фюрера да формира дивизии със стотици тигри и пантери доведоха до превенция.
  Въпреки това съветските войски, след като започнаха настъплението на 7 юли 1943 г., сами по себе си нямаха решаващо предимство в силата. 5,56 милиона германски войници, около един милион двеста и петдесет хиляди сателитни войници, действаха срещу 6,6 милиона съветски войници и офицери. Мусолини, след изчезването на заплахата от атака от запад и юг, значително увеличи броя на италианските войски на изток. Броят на испанските части също нараства. Салазар също изпрати дивизия от "доброволци". Воюват и френските легиони, румънците, по-активно унгарците, албанците и чуждестранните дивизии в СС от цяла Европа.
  По този начин съветската армия няма превъзходство в числеността, но разнородността на коалицията намалява качеството на вражеските сили. Червената армия има известно числено превъзходство в танкове и артилерия. Но засега може би "Тигрите" и "Пантерите" нямат равни по отношение на огневата мощ и бронята на противника. И Т-4 придобива превъзходство в огневата мощ на оръдието над Т-34-76. Но СССР има ракетна артилерия, а германците, въпреки развитието на газовите пускови установки, са я развили доста слабо.
  В авиацията има приблизително числено равенство. Германските изтребители ME-109 "G", Focke-Wulf обаче са по-силни от съветските самолети по въоръжение и скорост, но малко по-слаби по отношение на маневреността. Но Германия, уви, има по-опитни и продуктивни асове. Бомбардировачът Ю-188 е може би по-добър по летателни характеристики от PE-2 и TU-3. И Ю-288 започна да влиза в експлоатация. Вярно е, че току-що започна да се въвежда, като ME-309.
  Но във всеки случай, без да има предимство в силата, Червената армия започна настъпление срещу предварително подготвената отбрана на врага. И тя срещна упорита съпротива. Но съветските войски бяха упорити в настъплението си, независимо от загубите, те продължиха напред. Въпреки че средният темп на напредък се оказа нисък, един до два километра на ден. Врагът щракна и успя отново да се окопае. Темпът на не по-малко героично напредване продължи. До средата на август, с цената на големи загуби, съветските войски напреднаха до сто километра, приближиха Курск и започнаха упорити битки за самия град, приближавайки се и до Белгород.
  На 19 август 1943 г. Япония, преодолявайки колебанието, открива фронт в Далечния изток. По това време, претърпял поредица от поражения, режимът на Чан Кайши се съгласил на благоприятен за самураите мир. Японците поеха контрол над важни комуникации и бяха освободени от необходимостта да водят трудна партизанска война с лошо организирани, но многобройни китайски войски. Но на Чан Кайши беше обещана подкрепа във войната с Червената армия на Мао Цзедун. Япония вече има всички средства да води война със СССР. И решиха да не чакат дъждовната есен и суровата сибирска зима. Да не говорим за факта, че Хитлер обяви война на САЩ през 1941 г., но самураите не го подкрепиха. Откриването на втори фронт през 1942 г. можеше да спаси нацистите от съкрушително поражение при Сталинград.
  Решението на Япония беше съвсем очаквано. Но при атаката срещу Владивосток самураите постигнаха тактическа изненада и нанесоха сериозни щети на съветския тихоокеански флот.
  В края на август германците се опитаха да контраатакуват, използвайки маса от най-новите танкове. Но тяхната южна контраатака успя да постигне само относителен успех. Съветското командване вече е предвидило такава възможност и е изтеглило войските си на първоначалните им позиции. Само общовойсковата 31-ва армия попадна в котела и беше почти унищожена.
  Въпреки това съветските войски не постигнаха целта си и претърпяха много значителни загуби, като не успяха да си върнат територията. По-специално, повече от шест и половина хиляди танкове бяха загубени срещу около осемстотин германски. В танковия парк численото предимство премина към нацистите. През септември германците успяха да наваксат СССР в производството на стотици самолети на ден, а през ноември, приблизително в автомобили, увеличавайки производството на Panthers до 650-700 танка на месец. Тук голяма роля играе използването на ресурси от окупираните страни, предимно Франция, както и Белгия и Холандия, където е въведена трудова повинност.
  Германците, с известно закъснение, през септември започнаха отдавна планирана офанзива от Ростов на Дон и Таманския полуостров. И се натъкнаха на упоритата съветска защита. И Япония започна офанзива срещу Монголия, превземайки Улан Батор и Приморие. Но там е постигнат малък напредък.
  Това отвлича значителни резерви и след месец и половина ожесточени боеве германските групировки се обединяват. Но загубите на Фриц също се оказаха много значителни и те бяха принудени да спрат. Но този тактически успех провокира влизането на Турция във войната и откриването на трети фронт в Закавказието.
  Сега трябваше да отвръщаме и в тази посока.
  До зимата фронтовата линия в Далечния изток ще бъде стабилизирана. Японците напреднаха в района на Приморието от петдесет до сто и двадесет километра, превзеха повече от половината Монголия заедно с Улан Батор, но офанзивата им спря. Турците се приближиха до Ереван и атакуваха Батуми, успяха да превземат две трети от последния град. Самите германци няма да напреднат много през есента. И все още не са поели инициативата.
  Войната става все по-позиционна и продължителна. До изтощение и до технологично превъзходство. През 1943 г. СССР увеличава производството на самолети един път и половина от 25 хиляди на 37 хиляди. Нацистка Германия от над 15 хиляди на 32 хиляди, повече от двойно. През последните месеци на годината германците изравниха своите резултати от съветското производство на самолети. И в танковете и самоходните оръдия също - с качествено превъзходство. Но СССР също трябва да се пребори с Япония. Освен това редица самолети и танкове се произвеждат в Италия и други сателитни страни на Третия райх. Дори и да не е твърде много. Освен това германците, възползвайки се от липсата на война, започнаха да добиват и доставят петрол от Либия за своите нужди.
  Така постепенно недостигът на енергия в Третия райх отслабва. В допълнение, африканските френски владения обещаха да бъдат добър източник на суровини.
  За да могат нацистите да се снабдяват добре. В отговор червените конструктори подготвиха нови типове танкове за Сталин с 85 мм и 122 мм оръдия. Германците донякъде забавиха работата по Panther 2. Не е лесно да се сдобиеш с танк с мощни оръжия, здрава броня и относително мобилен. И "Кралският тигър" се оказа твърде тежък с 68 тона. Само модернизацията на Panther обеща да бъде относително успешна. А танкът Т-4, очевидно, е изчерпал възможностите си. Постепенно, започвайки от 1944 г., производството на тази машина започва да намалява. Да спре напълно през април.
  През зимата съветското командване предприе няколко настъпателни операции. И Таманския полуостров, и в центъра, и в посока Ленинград, и близо до Курск. Но никъде не беше постигнат значителен успех . Противникът вече имаше числено превъзходство в живата сила както в танкове, така и в самолети. Само страхът от времето принуди Фриц да се придържат към отбранителна тактика.
  Отрицателна роля играе и увеличеният брой дезертьори и предатели, както и фактът, че германците развиват височинна авиация, която е по-ефективна при разузнаване от въздуха.
  Освен това съветското командване подходи малко неправилно към процеса на концентрация на силите. По-специално, самата тактика за започване на следващата операция в различен район дори преди завършването на предишната имаше смисъл предвид численото превъзходство. Като през Първата световна война, разкъсвайки германците. Но ако врагът ви превъзхожда числено, това затруднява постигането на превъзходство в силите в определена област.
  Ако Сталин беше успял да създаде превъзходство на отделен участък от фронта в съотношение приблизително три към едно, тогава може би щеше да бъде постигнат тактически успех.
  И така в един сектор има офанзива, в друг се готвят, но реално германците и съюзниците им е по-лесно да отблъснат. Освен това Fritz вече разполагаше с високоскоростни разузнавателни самолети на голяма височина с отлична оптика, което им позволяваше да проследяват движението на войските. А през зимата е по-трудно да се маскира, а нощта не е панацея, така че германските разузнавачи се сдобиха с добри устройства за нощно виждане.
  "Кралският тигър" като планиран танк за пробив беше забавен в серийното производство и не беше напълно успешен. "Пантера" -2, която Хитлер нареди да бъде подсилена с броня, за да направи ИС-2 непробиваем, и да инсталира двигател от 900 конски сили, тежи 51 тона, дори като се вземе предвид монтирането на корпус от сплав, което спести 800 килограма . Но стана възможно да се усили страничната броня до 82 милиметра под рационален ъгъл. Това направи германския танк не толкова уязвим отстрани, колкото предишните модели. Но отново, "Пантера"-2 и "Лъв"-2 в по-усъвършенствана схема на оформление все още са само в процес на разработка.
  Но през зимата германците напълно поеха контрола над френските владения в Африка, включително Нигерската бримка. А там има петрол, газ и боксит, и още по-големи запаси от уран, особено в Конго. Де Гол беше хванат - без помощта на съюзниците той беше безполезен, а Скорел работеше чисто и умело.
  Така до май 1944 г. петролните проблеми са до голяма степен решени. Всички доставки вече идваха от Либия и оставаше само да се пробиват нови и нови кладенци.
  Но през май германците все още не бяха готови за атака. Освен остарелия по конструкция Тигър, нямаха сериозен пробивен танк. Вярно е, че "Тигърът" вече беше в масово производство и благодарение на високото качество на бронята и дебелината на страните, както и на бързострелящия, точен пистолет, той можеше да играе ролята на, ако не и идеал , но повече или по-малко сносен танк, нарушаващ оборота на войските на СССР .
  Германското командване, след поредица от спорове, се върна към предишния план от 1942 г. А именно да се започне атака по фланговете. Вземете Ленинград в двоен пръстен и пробийте към Сталинград. Освен това, след като Вермахтът изостави изпъкналостта Ржев-Вяземски, беше загубено удобно предмостие за нападение срещу Москва. Така че е сравнително далеч от столицата.
  Планът на нацистите също не е оптимален, но... В Швеция се проведоха предсрочни парламентарни избори, на които нацистите постигнаха впечатляваща победа. Страна с население от осем милиона души и развита икономика беше готова да започне война срещу СССР. Най-популярната фигура беше Чарлз Дванадесети. Шведите жадуваха за отмъщение за предишни поражения и унижения по време на войните, загубени от Петър Велики и Александър Първи. Така цяла Европа вече се е борила срещу СССР. Освен това Франко и Салазар решават официално да влязат във войната, за да поискат своя дял от плячката. Само Швейцария остава формално неутрална, но и тя изпраща дивизия от доброволци.
  Численото превъзходство беше на страната на нацистката коалиция. Освен това към средата на май 1944 г. германците вече разполагат с около хиляда реактивни самолета ME-262 в експлоатация. Самата кола е доста сполучлива, но с недовършени двигатели. Но постепенно двигателите се подобряват, стават по-мощни, по-надеждни и разходът на гориво намалява.
  Офанзивата започна на юг. Фриц се опита да повтори плана, разработен от OKW за операция Blau през януари 1942 г., но след това произволно променен от Хитлер. Когато атакувате Сталинград както от юг, така и от север, по сближаващи се посоки. Но първо германците трябваше да пробият до Дон. Фашистките тигри преминаха в атака, но бяха изправени пред силна отбранителна линия. Напредването на Краутите се оказа бавно, те затънаха в отбраната в дълбочина на съветските войски. След като измина само 35-40 километра в посока Воронеж през първите десет дни.
  След това, за две седмици упорити боеве, нацистите напреднаха само десет километра и поради големи загуби бяха принудени да спрат.
  Настъплението на юг се разви по-успешно. Там има по-малко съветски войски и е по-трудно да се защитава. Многобройни "Пантери", "Тигри", "Фердинанди" (това самоходно оръдие се оказа по-разпространено поради липсата на стратегически бомбардировки!) И първите модели на "Jagdtiger" и особено ефективния "Sturmtiger". Германците успяват да пробият първите линии на отбраната и да получат оперативно пространство.
  В същото време японската армия също премина в настъпление. Самураите увеличиха размера на своя танков флот и новите им средно тежки превозни средства практически не отстъпваха по въоръжение и ходови характеристики на Т-34-76 и дори превъзхождаха по предна броня, макар и по-ниска по защита отстрани.
  Япония поведе офанзивата в Монголия, където беше много по-трудно да се поддържа защита. Съветското командване е изправено пред недостиг на резерви, като отвръща на удара и на трите фронта. А загубите на персонал по време на зимната офанзива бяха значителни.
  Германското настъпление към Тихвин, а финландците и шведите от Беломорския канал са отблъснати с трудности. Нацистите напредват бавно, но почти непрекъснато. В средата на юни на юг войските на Майнщайн нахлуха в Сталинград. Започва втората Сталинградска битка. И до началото на юли, след падането на Тихвин и Волхов, финландците, шведите и германците се обединиха - образувайки втори пръстен около град Ленин.
  Така възниква изключително тежка ситуация за съветските военни сили.
  Но Сталинград не се поддаде на Майнщайн. И това попречи на германците да развият офанзива в други посоки. На юг, както през 1942 г., те стигнаха само до Терекската врата: заседнаха близо до Грозни и Орджоникидзе. Тежките боеве продължават в посока Воронеж. До септември съветските войски бяха принудени да се оттеглят отвъд Дон. Ирония на съдбата е, че до края на октомври фронтовата линия на юг повтори 1942 г. по време на най-голямото настъпление на нацистите.
  По-лошо беше на север, където Ленинград се оказа в пълна обсада. Освен това германците, финландците и шведите успяха да пробият отбраната на Червената армия на Карелския полуостров, отрязвайки Мурманск по суша от основната част на СССР.
  Около четиридесет съветски дивизии бяха изолирани. Броят им обаче беше далеч от нормалното. Швеция разполага с около двадесет и пет сравнително добре оборудвани дивизии. Заедно с опитните финландци и германските войски те спечелиха числено превъзходство. И е изключително трудно да се прехвърлят резерви на Карелския полуостров.
  Като цяло Червената армия не можеше да получи необходимите подкрепления, така че японците се оказаха неочаквано силни, броят им, заедно с марионетни войски, надхвърли пет милиона и това всъщност е пълноценен втори фронт. Така че всичко, което трябваше да направим, беше да отвърнем на германците и техните съюзници.
  Постепенно зоната на контрол на съветските войски в Карелия беше намалена, а Мурманск беше напълно блокиран и практически обречен. Така вражеският флот и особено подводниците доминираха в морето, така че нямаше с какво да се установят доставки.
  Уви, през ноември 1944 г. СССР нямаше резервите да повтори повратната точка от 1942 г. Почти всичко беше похарчено, за да се предотврати загубата на Кавказ. Освен това германците извършиха атаката на Сталинград по-професионално и резервите трябваше постоянно да се прехвърлят там, сякаш в кратера на Тартар. Сталин заповяда да задържи града на Волга на всяка цена. Но като се има предвид господството на вражеските самолети във въздуха, цената се оказа невероятно висока.
  Освен това Майнщайн, за разлика от Паулус, не бързаше и се грижеше за войниците. В резултат съотношението на загубите не беше в полза на Червената армия.
  Хитлер избързва Майнщайн, но хитрият фелдмаршал знае как да избягва и да издържа на натиска.
  Един от най-мощните видове оръжия бяха Sturmtigers. Имаха изключително мощни бомбомети, които изстрелваха снаряди с тегло триста и двадесет килограма. Освен това снарядите са реактивни и много по-мощни от гаубичните. Можете да ги наречете достоен отговор на Катюша, макар и на писти. Освен това, някои бомбометки са монтирани и на камиони с по-голям обсег на стрелба.
  Германците са използвали и газови пускови установки. И разбира се реактивни бомбардировачи.
  През декември японците превзеха почти цяла Монголия и се приближиха до Владивосток, като частично превзеха Приморие и Хабаровск. Но генерал Фрост ги принуди да спрат.
  Възползвайки се от това, Червената армия организира серия от контраатаки по германските флангове, които се опитват да превземат това, което е останало от Сталинград. Какво, дори малка част от града беше държана в началото на 1945 г. Германците постигнаха известни успехи през 1944 г., но дори не успяха да завладеят Кавказ и да получат петрол от Баку. Вярно, за собствените си нужди все още имаха достатъчно от Румъния, Унгария, Либия, Камерун и Нигерия.
  Ленинград все още беше обсаден. Предварително бяха създадени големи запаси от храна и боеприпаси, за да може градът да оцелее тази зима, продължавайки да притиска значителни сили на Вермахта и неговите съюзници.
  Съветското ръководство също успя да направи стратегически запаси от суровини в град Ленин за производството на оръжия. Така че досега това не е дало много на фашистите.
  Но Мурманск беше напълно блокиран. От десетте транспорта, тръгнали към града, Краутс завършиха девет.
  През януари съветското командване се опита да тества силата на германците в центъра. Въпреки това не беше възможно да се победи много мощната и технологично напреднала защита. Максималният напредък беше пет-шест, в най-добрия случай не повече от осем километра. А загубите на съветските дивизии бяха много значителни. В повечето части до половината състав.
  Но част от германските сили беше разсеяна, което им позволи да задържат Сталинград... През март самите германци започнаха офанзива при Терекската врата. Те успяха да пробият линията на съветската отбрана и да обкръжат Грозни и Орджоникидзе, но Фриц бяха заседнали в линията на Ведено, Шали и по-нататък през градовете.
  Самият град Грозни остава в пълна обсада до май. През май Сталинград най-накрая падна. От града и предградията му практически не са останали руини, както и танковият завод.
  Германската коалиция също беше на изчерпване, но фюрерът искаше победа. През януари бяха проведени първите успешни тестове на диска, който достигна скорост до две звукови скорости и се издигна до 18 километра височина. През май дискетата вече беше достигнала четири звукови скорости и скочи на височина от 30 километра.
  Но новата машина, въпреки всичките си силни и дори уникални летателни характеристики, се оказа уязвима на малък огън и скъпа. Проблемът с уязвимостта скоро беше решен чрез пускане на ламинарен плуг, но това увеличи разхода на гориво и намали времето за полет на самолета. А самият дисков самолет, в неговата ламинарна "кожух", не можеше да стреля ефективно.
  Но ерата на "летящите чинии" започна. Освен това германците се сдобиха със силен коз: танкове от ново поколение от клас "E". Те се различаваха с подобно тегло на "Кралския тигър" и "Пантерата", много по-плътно и по-модерно оформление, нисък силует и дебела броня.
  В масовото производство и на бойното поле Panther-2 и Tiger-2, а след това и Tiger-3 се представиха добре. Последното превозно средство, с по-плътно оформление и малка кула, имаше силна броня и двигател от 1080 конски сили. "Мишката" никога не се прихвана. Но модификацията на "Пантерата", "F", се представи добре.
  Поради липсата на легиращи елементи съветските танкове нямаха много висококачествена броня и досега "Пантерата" се справяше доста добре с ролята си дори със 75-мм оръдие. А 120 мм наклонена челна броня го защитаваше доста надеждно от 85 мм съветско оръдие Т-34-85. Но може би съветското самоходно оръдие SU-100 се оказа достоен противник на подобрената броня на Panther. T-4 вече беше спрян от производство. А от серийните танкове Panther се оказа най-лекият.
  Първият усъвършенстван танк по отношение на неговото оформление беше серийният танк "Лъв". Кулата на този танк беше преместена назад, а трансмисията, двигателят и скоростната кутия бяха разположени в един блок отпред. В резултат на това силуетът на превозното средство беше нисък, а бронята с мощно 105 мм оръдие беше сравнима с "Кралския тигър", а предната част на кулата беше още по-мощна.
  Преместването на купола назад също даде предимството на Лъва, че когато се движи през гората, дулото на дългоцевното му оръдие не се придържа толкова много към стволовете на дърветата.
  Нацистите опитаха и други схеми и също бомбардираха съветските позиции със силни самолети.
  Япония също се опита да настъпи и най-накрая отряза Владивосток от континента.
  Германците се опитаха да пробият Москва през юни и юли. Но съветската отбранителна линия се оказа много силна и нацистите претърпяха огромни загуби. Дори танкът Лев не е напълно адекватен в настъплението, главно поради недостатъчното странично прикритие.
  Съветското командване все по-активно използва оръдието с калибър 100 mm. Ясно е, че СССР няма ресурс да порази вражески танкове със същите танкове, но противотанковата артилерия може да се използва масово.
  Е-100 в оригиналния модел се оказа твърде тежък със 140 тона, а страничната броня беше 120 милиметра (челната 240 милиметра!), дори и под ъгъл. Това вече не беше достатъчно. Да не говорим за факта, че мишките изостават безнадеждно в оформлението си.
  В действителност танкът Lion и самоходните оръдия - E-10, E-25 бяха усъвършенствани немски превозни средства, където местоположението на двигателя, трансмисията и скоростната кутия беше комбинирано. Германците обаче произвеждат много изоставащо оборудване. Например "Пантери", "Тигри", "Ягдтигри", "Ягдпантери" с доста високи силуети, които изостават в развитието си.
  "Е"-70 също не беше напълно успешен. Превозното средство беше оборудвано с мощно 128-мм оръдие и усъвършенствано оформление, но поради желанието да се поддържа боен товар от най-малко 80 изстрела и да не надвишава 70 тона, защитата на бронята му се оказа сравнима с "Кралската" Тигър" - образец 1944 г. и неадекватен за пробив. "Тигър"-3 е още по-добре защитен. Но на Е-70 беше успешно тестван двигател с турбокомпресор с мощност 1200 конски сили , което позволи на резервоара да достигне скорост от 60 километра в час по магистралата.
  Във всеки случай германските танкове претърпяха големи загуби, както и пехотата. И чуждите дивизии, и сателитите на Третия райх загубиха много.
  До средата на август германците са напреднали само 40-50 километра в центъра и не са успели да получат оперативно пространство. А загубите се оказаха огромни. През септември нацистите започнаха ново настъпление на юг... За месец и половина тежки боеве врагът проби до Каспийско море, отрязвайки Кавказ по суша.
  Но съветското командване успява да установи доставки по море, макар и с цената на големи щети. През ноември Фриц, с цената на огромни усилия и големи щети, достига делтата на Волга. През декември фронтовата линия се стабилизира. Пропастта между фронтовете на Кавказ и основната съветска територия нараства. Освен това японците успяха да отрежат Владивосток, поставяйки съветския град под обсада.
  Въпреки блокадата Мурманск успя героично да устои до декември 1945 г. Но все пак падна...
  През 1946 г. военните действия продължават... Положението на групата съветски армии в Кавказ се оказва изключително трудно. Те са откъснати по суша и има заплаха от окончателната загуба на Баку.
  Сталин чувстваше крайно нервно и физическо изтощение. Ожесточени боеве се разиграха в посока Тихвин. Имаше опит да се спаси обкръженият Ленинград. В самия град хранителните запаси бяха оставени за по-малко от шест месеца и хранителните карти отново бяха прекратени.
  Отначало съветските войски пробиха фронтовата линия, но след това врагът с превъзходен брой танкове успя да извърши контраатака и дори отсече част от съветските войски. Февруари премина в ожесточени битки както на север, така и на юг, където съветските войски изпробваха врага и се опитаха да превземат Сталинград. И последното беше частично успешно. Съветските танкове нахлуха в града, но, за съжаление, не успяха да прогонят нацистите оттам.
  Но третата битка за Сталинград избухна. Съветските войски също постигнаха относително големи успехи край Воронеж. Но дори и там Fritz, използвайки голям брой танкови единици и тяхното технологично превъзходство, успяха да възстановят ситуацията. През март във военните действия масово започнаха да участват дискови хеликоптери и дискети. Германците направиха няколко подобрения на летящите чинии и успяха да изстрелят с тях ракетни атаки по съветски позиции. Но на практика дисковият самолет не оправда очакванията като оръжие-чудо.
  Точно както балистичната ракета на фон Браун се оказа твърде скъпа и с ниска точност, за да се оправдае активното й използване в бой.
  Но германците придобиха реактивни бомбардировачи без опашки, способни да носят до десет тона товар и да летят на разстояние до 16 хиляди километра (!).
  За съжаление съветската реактивна авиация все още изоставаше и врагът почти напълно господстваше във въздуха. Във всеки случай самолетите с витлови двигатели по принцип не могат да надминат реактивните самолети по летателни характеристики. И нашите собствени разработки закъсняха. А преходът от витлови към реактивни самолети е твърде болезнен.
  А пилотите трябва да се преквалифицират, пистите да се удължат, да се подготви специален вид гориво. Е, самите двигатели все още се тестват и отстраняват грешки!
  Германците се оказаха разсеяни от Сталинград... Колкото и да е странно, Третият райх и цялата коалиция бяха на изчерпване, а Червената армия беше като птица Феникс. И април, и май преминаха в ожесточени битки край Сталинград. И дори през юни Червената армия все още се опитваше да напредне, притискайки врага. Но през юли, въпреки горещината, нацистите все още се движеха по крайбрежието на Каспийско море в посока Баку. Напредъкът беше изключително бавен. Средно 1,5 километра на ден. Дагестан отвърна... Съветските войски смазаха Фриц и техните съюзници по всички азимути.
  Те победиха врага както в центъра, така и на север. Не им беше позволено да се доближат до Архангелск... Но през септември темпът на германското настъпление в Кавказ се ускори. Силите на кавказката група бяха силно изтощени и море от десет транспорта плаваше в условията на вражеско въздушно надмощие във въздуха от най-много два или три. В края на октомври фашистите все пак навлязоха в Азербайджан. И през ноември те напреднаха към Баку. И в началото на декември краутите се обединиха с турците в Грузия...
  Още преди март имаше битки в Кавказ и Ереван като цяло издържа до юни 1947 г.
  Цяла зима Червената армия неуморно се опитваше да напредва. Те удариха лошо коалицията. Въпреки че японците в крайна сметка превзеха Владивосток през април, това само позволи на СССР да спечели по-силна опора през Амур.
  Въпреки че Червената армия не постигна осезаеми успехи с атаките си през зимата и март, тя даде справедлив урок на коалицията. В рамките на германските сателитни страни ситуацията става все по-влошена. Човешките ресурси бяха изчерпани и загубите бяха огромни. Икономическото бреме ставаше напълно непоносимо. Дори успехите на фронта все по-малко радваха европейския обикновен човек. Желанието за мир ставаше все по-силно и по-силно.
  Но Хитлер упорито искаше да довърши СССР. Въпреки че изчисленията, че Червената армия ще загуби своята боеспособност след загубата на Баку, не се сбъднаха. През 1946 г. СССР произвежда рекорден брой оръжия: около 60 хиляди самолета и 40 хиляди танкове и самоходни оръдия, 250 хиляди оръдия и минохвъргачки. Да, съветската авиация е основно изтребителя Як-9, щурмовия самолет Ил-2, който все още се произвежда. Як-3 и ЛА-7 са произведени в малки количества. Все още се произвеждат PE-2 и TU-3. Да, авиацията може да се счита за остаряла срещу вражески реактивни чудовища, но не е така. Подобно на Т-34-85, ИС-3 и СУ-100, останалите превозни средства са в малки количества.
  И през 1947 г. Т-54 започва да влиза в експлоатация, което трябва да сложи край на качественото превъзходство на немската технология. Разбира се, Т-54, тежащ 36 тона, не може да бъде по-силен от всички вражески танкове, но лесно може да се конкурира с Пантерите и Тигрите.
  Основният немски танк беше E-50, наречен Lion-3. Превозното средство е подобно на Lion, но с по-мощен двигател от 1200 конски сили и дебела броня. С тегло 75 тона дебелината на страничната броня на немския танк се увеличи до 140 mm, а предната беше 240 mm със 105 mm пистолет и дължина на цевта 100 el. Новата немска кола трябва да стане основната. Той превъзхожда съветския по въоръжение и броня, но е повече от два пъти по-тежък.
  Т-54 обаче тепърва започва да влиза в производство.
  Но лятото на 1947 г. беше още по-горещо. Германците отново се опитват да атакуват Москва. Пробиват и до Саратов. Боевете се проточват до късна есен. Фриц все пак успяват да превземат Саратов. Но в района на Москва те успяха да напреднат максимум шестдесет до седемдесет километра. И Ржев, и Вязма, въпреки че последният беше наполовина обкръжен, останаха в СССР.
  Москва не е превзета и нацистите и тяхната брутална коалиция трябва да посрещнат зимата в окопите. Този път съветското командване спасява хора и трупа сили. По-специално танкът Т-54. А на 31 декември 1947 г. успешно е изпробван МИГ-15, който трябва да сложи край на германския монопол върху реактивните самолети във въздуха.
  Вярно е, че през февруари 1948 г. Ленинград пада след дълги години на обсада. Много тежък удар върху престижа на съветската власт.
  Позицията на СССР през май 1948 г. става безнадеждна. Германците и тяхната коалиция контролират Кавказ, след това Волга до Саратов и Тамбов с Воронеж. След това на изток от Орел, почти до Тула, след това във Вязма и близо до самия Ржев, чак до Архангелск.
  Е, какво друго може да се направи в такава ситуация? Освен това японците контролират цялото Приморие по поречието на река Амур и завладяват единствения си съюзник: Монголия.
  И през седемте години на война бяха загубени земи, на които живееше поне половината от населението на СССР преди окупацията, а може би и повече. През седемте години на война Червената армия безвъзвратно загуби най-малко двадесет милиона войници и офицери. Без да броим ранените или осакатените. Без да броим огромните загуби от масирани бомбардировки, обстрел и глад.
  Дори като се вземат предвид евакуираните семейства, под контрола на Сталин са останали не повече от сто милиона души, вероятно може би по-малко. От тях всеки пети е призован в армията. Около двадесет милиона различни войски. Деца от петгодишна възраст, пенсионери и хора с увреждания от първа и втора група бяха разрешени да използват машините.
  Страната е изключително мобилизирана. Производството на оръжия през 1947 г. е намаляло само леко... Така че е твърде рано да се сложи край на страната на Съветите!
  Самият Сталин във всеки случай не е мислил така. А и Хитлер искаше да притисне Русия - да получи всичко наведнъж! Така че нямаше никакъв компромис.
  През лятото германците започнаха нова атака срещу Москва. Те все още се надяваха, че могат да разбият столицата и да сложат край на СССР. От Червената армия Москва беше покрита от повече от три милиона войници и милиции. Те бяха въоръжени с дванадесет хиляди танкове и самоходни оръдия. Вярно е, че има само около петстотин T-54, главно T-34-85 и SU-100. По това време ИС-3 вече беше спрян от производство. Произведени са много малко танкове ИС-4 поради технологичната ненадеждност на този мастодонт. Бяха произведени шест танка IS-7, но това превозно средство не влезе в масово производство. Въпреки че, вероятно напразно. Той може да пробие 240 mm броня на 75-тонния Lev-3 със своето 130 mm оръдие. Вярно е, че германците имаха по-усъвършенстван танк, Royal Lion, тежащ 100 тона с двигател от 1800 конски сили и 128 mm с оръдие с много дълга цев с начална скорост на снаряда 1260 метра в секунда.
  Но Сталин по някакъв начин загуби интерес към тежката техника и предпочете: за предпочитане малка, но отдалечена.
  Но четирите воини: Зоя, Виктория, Елена, Надежда не мислеха така. И те току-що получиха танка ИС-7 под свой контрол. Освен това и под номер седем. Така четиримата направиха тази кола за своя сметка. Момичетата намерили златни кюлчета в Сибир и ги дарили на фонда на Министерството на отбраната. И сега те сами искаха да стрелят от тази прекрасна машина.
  А знаменателният ден 22 юни 1948 г. едва наближаваше. Войските на Хитлер просто водеха населението, опитвайки се да заобиколят и обкръжат съветския град Ржев.
  И четирите дъщери на руски богове демиурзи, както винаги, решиха да се намесят в критичен за Русия момент! Те винаги спасяват своята Родина - Русия - в точното време и на правилното място!
  
  
  
  
  АКО НЯМАШЕ СТОМАНЕНА СКЛАДКА
  Като цяло, колкото и да е странно, в повечето паралелни вселени ходът на Втората световна война и Великата отечествена война беше дори по-лош за Русия от реалността. Може би защото фашисткият режим, който пое контрола над Европа, имаше много повече потенциал, отколкото беше в състояние да реализира. Комбинацията от брутален тоталитаризъм и пазарни елементи на икономиката е по-ефективна от либералния капитализъм на Запада и централизирания, бюрократичен сталински модел. За щастие по ред причини, както обективни, така и субективни. Поради голям късмет нацистите не успяха да използват своите козове.
  Колко немски шпиони бяха провалени само защото германците използваха стъргалка от неръждаема стомана в документите, а руснаците използваха обикновено желязо? И как едно такова малко нещо решаващо повлия на хода на войната?
  Във всеки случай съществува паралелна вселена, в която още през октомври 1941 г. един много педантичен офицер от разузнаването случайно открива този факт. Истинските съветски документи и фалшивите немски са мокри и... На съветските документи кламерът е ръждясал и това се забелязва, а на немските не.
  Това е малко, но влиянието му върху хода на Великата отечествена война се оказа много значително.
  След като избягват неуспехите и работят под контрола на германски агенти, те откриват значителни доказателства за подготовката на съветските войски за офанзива близо до Сталинград. Толкова убедително, че упоритият Адолф Хитлер се съгласи с това и даде заповед за прегрупиране на нацистките войски, разположени на Волга. И това имаше значение.
  Ако по време на Ржевско- Сичовската операция Червената армия, която има повече от два пъти повече сили от Вермахта, не успя да пробие германската отбрана, тогава при Сталинград балансът на силите беше по-благоприятен за нацистите.
  И времето на 19 ноември 1942 г. не е благоприятно за настъпателни операции. Авиацията, особено щурмоваците, не можеха да излетят, а артилерийската бомбардировка имаше изключително ограничено въздействие върху развитата отбрана на противника. Съветските войски, след като преминаха в настъпление, затънаха. Дори разполагането на танкови корпуси не успя да пробие дупка в защитата на Хитлер.
  Ожесточени боеве избухнаха и в посока Ржев-Сичов. Те продължиха и на Нова година. Едва тогава, след като претърпяха сериозни загуби, съветските войски и в двете посоки преустановиха настъплението си. Хитлер устоя на Волга, но германците започнаха да бият в Африка. Чърчил нарича офанзивата на Монтгомъри в Египет: краят на началото. Той също така заяви, че сега съюзниците само ще спечелят.
  Наистина, Ромел, въпреки продължаващото прехвърляне на големи сили в Африка, нямаше късмет и армията му претърпя поражение след поражение. За да осигури воденето на война на два фронта, Третият райх трябваше да обяви пълна мобилизация през февруари 1943 г.
  Освен това основните цели на операция "Блау" не са постигнати. Въпреки това през зимата на 1942-1943 г. Вермахтът, за разлика от истинската история, успя да избегне сериозно поражение на изток. В края на януари съветските войски възобновиха офанзивата си в центъра: третата Ржевско-Сичовска операция и близо до Сталинград. Но не смееш да пробиеш враг, който седи в силна защита. Сега битките напомняха за Първата световна война. Продължителен, позиционен. Когато този, който атакува, губи повече от този, който се защитава.
  Операция "Искра" за освобождаване на Ленинград беше отложена. Сталин искаше да отреже Ржевския перваз възможно най-бързо и да победи врага при Сталинград. Германците, помнейки уроците от миналата зима, активно се защитаваха. И досега успяват да отблъснат настъплението на съветските войски. Както се оказа, когато Краутите са готови, не е лесно да се пробие защитата им. И качеството на германските въоръжени сили все още е на най-високо ниво.
  Съветската офанзива продължава до края на февруари, но никога не е успешна.
  В началото на март съветското командване прави опит за настъпление в посока Воронеж. След първоначалните успехи Червената армия попада в контраатака Майнщайн . Големи съветски сили бяха обкръжени и бяха принудени да се бият да си проправят път назад. Загубите, особено в техниката, се оказаха големи и германците и техните съюзници успяха да се укрепят в тази посока и напълно превзеха Воронеж и неговите предградия.
  По време на контраатаката на Майнщайн "Пантерите" и "Тигрите" участваха в битката за първи път. Новите танкове отчасти оправдаха очакванията им. Когато се използват правилно, те превъзхождат съветските превозни средства в настъпваща битка.
  Пролетното размразяване настъпи и на източния фронт се възцари спокойствие. В Тунис се водят ожесточени битки.
  Фюрерът се опита да запази плацдарм в Африка на всяка цена. За да постигнат това, нацистите дори се решиха на безпрецедентна стъпка. Те дадоха на Франко ултиматум: или той пропуска германските войски в Гибралтар, или той е свален от власт, като правителството на Виши. Генералисимусът се охлади и се съгласи. В същото време той се обърна към правителствата на Великобритания и Съединените щати със сълзлива молба: да не обявяват война на Испания, тъй като това не се случи по неговата воля!
  На 15 април 1943 г. германците започват нападение над Гибралтар, хвърляйки най-новите Тигри и Пантери. Крепостта падна под атаките на стотици танкове за два дни. Щурмът се командва от Паулус, извикан от източния фронт. По ирония на съдбата, германците успяха да превземат последните квартали, къщите на Сталинград и сталинградските фабрики едва до 1 април 1943 г. Така Паулус частично се реабилитира и получава титлата фелдмаршал и мечовете до дъбовите листа на рицарския кръст в допълнение.
  Превземането на Гибралтар блокира британския и американския достъп от запад до Средиземно море. И освен това самите нацисти успяха да нахлуят в Мароко на най-краткото разстояние, отклонявайки част от съюзническите сили от Тунис.
  Натискът върху тунизийското предмостие отслабва и след това Ромел отново е прехвърлен. Хитлер решава засега да замрази военните операции на Изток и да се опита да поеме контрола над Средиземно море.
  Съветското командване също започва да се придържа към тактиката на изчакване. Така е направил Сталин в реалната история и това е решил да направи сега. Оставете капиталистите да обезкървят самите глупаци. Нека се чукат един друг, а ние ще съберем сили и ще ударим, когато те се изтощят напълно.
  Германците все още държат северен Тунис, а войските под командването на новия фелдмаршал Паулус настъпват към Казабланка. Американците се изправиха срещу Тигри и Пантери. Оказа се, че техният Шърман е слаб срещу такива танкове, както и модернизираният Т-4.
  И Чърчил, след три месеца колебание, все пак обяви война на Испания. По това време обаче германците вече са превзели цялото Мароко и са нахлули в Алжир. Следователно това не беше шок за Франко. На 25 юли германските войски превземат столицата на Алжир и нанасят съкрушително поражение на британците. Успехът е улеснен от контраатака от Ромел и внезапното поражение и кацането на Кисилринг на Малта.
  Източният фронт беше стабилен и спокоен. Сталин, чиито войски претърпяха големи загуби в предишни битки, попълни Червената армия. Освен това германците формират нови дивизии и ги прехвърлят през Гибралтарския проток в Средиземно море.
  Дейността на германските подводници доведе до факта, че тонажът на американския и британския флот започна да намалява. И това също не допринесе за успеха в битките за най-голямото южно море в Европа.
  Заплашителното положение в Средиземно море доведе до факта, че на 6 август Чърчил реши да кацне във Франция. Но операцията се проведе при неблагоприятни метеорологични условия и беше лошо подготвена.
  На 10 август Ромел и Паулус се обединяват, образувайки огромен котел в източен Алжир. И на 19 август Майнщайн, коварният господар на капани, отряза съюзническите войски от брега.
  Успехът на Фриц беше улеснен от нерешителността на американците, които смятаха кацането във Франция през 1943 г. за преждевременно и от острия недостиг на десантни кораби. Спокойствие на Източния фронт. В допълнение, авиационното производство в Германия се е увеличило повече от два пъти през 1943 г., надхвърляйки тридесет и две хиляди самолета годишно - за щастие, германците са имали повече работна сила и територия под техен контрол, отколкото реалността. А новите превозни средства Focke-Wulf със силна броня и оръжие, както и 30-милиметрови оръдия нанесоха твърде много щети на съюзническата авиация.
  Катастрофата в Алжир и Франция прави август 1943 г. наистина черен за съюзниците.
  Сталин дори беше доволен от такива успехи. Но търпението на Чърчил се изчерпа. На изток дори въздушните битки практически престанаха и партизанската активност намаля. Германците формират все нови и нови корпуси от бивши съветски граждани и дори създават нещо като марионетни местни власти. И така, отделни бригади от местни националисти от изток вече се биеха в Африка.
  Българският цар Борис също изпраща три от най-добрите си дивизии в Тунис, явно надявайки се да получи колонии за себе си на тъмния континент.
  През септември Ромел започва голяма офанзива в Египет. Той успя, използвайки количественото и качественото превъзходство на силите, да превземе Триполи седмица след сигнала за атаката.
  Британците и американците претърпяха поражение след поражение в Либия. При тези условия Чърчил обявява спирането на всякакви помощи за болшевишкия СССР и настоява за незабавно засилване на военните действия. Сталин се престори, че игнорира ултиматумите. Въпреки че, разбира се, бяха извършени подготовки за настъпателни действия. Но Коба беше хитър и дори се опита да изпита водите за отделен мир. Първо, до края на септември германците превзеха цяла Либия, включително Толбук, и дори пробиха в Египет до Александрия.
  Паул успя да заобиколи най-важната английска укрепена точка и да отиде на юг до Нил. Всъщност това означава катастрофа за Великобритания в Египет. Тогава германците можеха да отидат до Суецкия канал и да отидат в Ирак, а след това недалеч от Баку.
  Забавянето става опасно и Сталин дава заповед да се възобнови атаката срещу Ржев, както и да се превземе Сталинград и в същото време да се смаже врагът в Северен Кавказ.
  Тоест през октомври военните действия се възобновиха веднага в три посоки. А през ноември и на Ленинградски.
  Въпреки това не беше лесно да се пробие противник, който беше добре вкопан и разполагаше с мощни тежки танкове Panther и Tiger. Съветските войски са изправени пред дълбока позиционна отбрана. И в защита новите немски танкове и самоходни оръдия се представиха добре.
  Така че нямаше значителен напредък през октомври и ноември. Освен ако германската офанзива не беше спряна при Суецкия канал. И тогава само временно... Паулус и Ромел обаче насочват войските си към Судан. И започнаха да завладяват Африка.
  Вермахтът все още не е готов да атакува през зимата.
  В допълнение, Краутите възлагат големи надежди на Panther-2 като по-модерна машина и Tiger-2 и Lion.
  Зимата преминава в опити на Червената армия да пробие отбраната на Краутите. Но никъде не беше възможно да се постигнат големи успехи. Дори да се стигне до пробив, противникът възстановява положението с контраатака.
  И положението продължаваше да се влошава. Във Великобритания, на фона на военни поражения, възниква политическа криза. Срещу кабинета на Чърчил е гласуван вот на недоверие. Как би могло да бъде иначе, ако по-мъдрият Паулус нокаутира Англия от Судан и Етиопия.
  Новото правителство предложи на Германия отделен мир. Предвид по-големите загуби на САЩ от германския подводен флот, Рузвелт не възрази. Освен това позициите му в Америка са разклатени. И японците успяха да спечелят няколко малки победи, забавяйки американското настъпление. И така, гледната точка - нашата хижа на ръба триумфира.
  Хитлер обаче първо постави прекомерни условия. Тогава компромисът беше френските земи и Египет, както и това, което преди това принадлежеше на Италия, беше върнато. Судан също попада във владение на Третия райх, но Суецкият канал се управлява съвместно.
  Така, след като си даде свободни ръце на Запад, фюрерът хвърли всичките си сили на Изток. Нацистите започнаха офанзивата си срещу Москва през май. Благодарение на френските и английските колонии, Либия вече имаше достатъчно петрол и Хитлер искаше да спечели възможно най-бързо.
  Освен това Турция отвори и втори фронт.
  Червената армия обаче вече показа невероятна сила и героизъм в битките за съветската столица. Средно скоростта на германското настъпление не надвишава един километър на ден. До края на август нацистите успяха да напреднат максимум сто километра с ширина на пробива малко над триста.
  Те се приближиха до Москва, но се натъкнаха на отбранителната линия на Можайск. Това бяха скромни резултати. Освен това съветските войски непрекъснато контраатакуваха врага. В битките участваха нови съветски танкове Т-34-85 и ИС-2. Не може да се каже, че германците напълно загубиха предимствата си, но Червената армия не стоеше неподвижна, нито науката!
  Появиха се нови съветски изтребители Як-3 и ЛА-7, способни да се конкурират с немски витлови самолети. Вярно, врагът има много силни реактивни козове в замяна. ME-262 и HE-162 нямаха аналози в света. Хитлер също реши да забрани производството и разработването на танкове, по-леки от петдесет тона. В резултат на това се отказаха от Т-4 и Пантера. Оказа се, че "Пантера"-2 тежи 50,2 тона и има мощно оръдие с двигател от 900 конски сили. "Кралският тигър" и "Лъвът" дори надвишиха теглото на чудовищата от 70 тона. Според партийната резолюция съветските автомобили не надвишават теглото на 47 тона.
  След като не успяха да превземат Москва, нацистите насочиха вниманието си към Ленинград. Наистина им беше писнало от този град. През септември започна масиран обстрел. Те също така включват оръдия с калибър 1000 мм и крилати роботизирани снаряди.
  Хитлер нареди да превземат Ленинград на всяка цена.
  Градът успява да отблъсне три атаки през септември и октомври. Германците обаче успяха да напреднат десет до двадесет километра и също така превзеха моста на Петерхоф. На места техните части навлязоха в града, което влоши оперативното положение на групата. През ноември 1944 г., след като нацистите печелят парламентарните избори, Швеция също влиза във войната срещу СССР.
  Той активно рекламира лозунга: отмъщение за пораженията на Петър Велики и Александър. Нови шведски дивизии пристигат на фронта и заедно с финландците започват атака срещу града от север. И нацистите подновиха атаките, използвайки, наред с други неща, Sturmtiger и още по-мощния Sturmaus , както и танка E-100, първото в света серийно чудовище, тежащо повече от сто тона.
  Въпреки огромния героизъм и издръжливостта на съветските войници и милиции, както и отчаяната диверсионна контраатака срещу Новгород, градът не може да бъде спасен. Последното тримесечие обаче пада едва на 27 януари 1945 г., показвайки пример за безгранична устойчивост. А самият град продължи цял блок: 1270 дни! Вероятно най-дългата блокада на град в съвременните войни.
  Въпреки че германците и техните съюзници претърпяха огромни загуби, целта беше частично постигната. Вторият по големина и значимост съветски град падна и ръцете на най-мощната вражеска група бяха освободени.
  През зимата боевете бяха ожесточени. Германците използваха с всички сили серийни, реактивни самолети. СССР няма паритет срещу тях. Това затрудни постигането на предимство във въздуха. Напротив, там врагът доминираше. Точно както когато германските танкове запазиха предимствата си. И дори ги увеличиха с появата на серията "E".
  В сравнение с "Тигри" и "Пантери", танковете от серията E имат по-плътно разположение, нисък силует и в резултат на това много по-дебела броня под ъгъл.
  Отговорът на съветската наука досега беше само ИС-3, по-здрава челна защита на купола. Т-54 все още се разработваше, а Т-44 не беше по-успешен.
  Хитлер обаче променя плановете си през май 1945 г. И ограничавайки се до отделни атаки, той извърши основната офанзива в Кавказ. Там беше по-удобно да се бие. Така че след превземането на Сталинград снабдяването на съветската група се оказа трудно. Освен това през февруари съветските войски нанасят силно поражение на османците в Закавказието, принуждавайки турците да избягат от Ереван и освобождават района на Карс.
  Германците пробиха отбраната и, минавайки по Волга, стигнаха до Каспийско море. Грозни пада на 15 юни след упорити боеве, Сухуми на 23 юни, Зугдиди на 29 същия месец. Тбилиси беше превзет в края на юли заедно с Кутаиси. През август фашистките лешояди най-накрая превзеха Дагестан, както и Поти и достигнаха Армения от север. През септември те се обединяват с турците и започва атаката срещу Баку. Ключовият град се задържа до 6 ноември 1945 г. Някои битки в планините, особено в Ереван, продължиха до края на декември.
  В центъра също се водят ожесточени битки. Германците успяха да се доближат до Тула и дори да превземат Калинин, но след това бяха спрени. Но фронтовата линия се приближи и от столицата вече остават не повече от осемдесет километра.
  1946 година започва с гореща зима. Съветското командване, искайки да предотврати германското настъпление, отчаяно се втурна към врага.
  Уви, предимството на врага във въздуха само се увеличи. Реактивните самолети на Луфтвафе, за съжаление, непрекъснато се подобряваха. Появиха се нови модификации на ME-262, включително свръхвисокоскоростна. Също така силен реактивен изтребител TA-183, по-усъвършенстван със стреловидни крила HE-262 и истински шедьовър на авиотехниката ME-1010 с контролирани стреловидни крила.
  И основният изтребител на СССР си остава Як-9. Някога колата беше нова, но вече е явно остаряла.
  Но Луфтвафе има и Ю-287, появиха се и реактивни бомбардировачи Ю-387, ТА-400, ТА-500. И щурмоваците са реактивни. И HE-377 е реактивен, и HE-477 също е реактивен и многоцелеви.
  И серията E-70 с танкове, тежащи колкото "Кралския тигър", но с много по-силна защита.
  И истинският шедьовър беше пирамидалният танк, показан в метал за рождения ден на фюрера на 20 април 1946 г. Лично Хитлер му дава името "Императорски лъв".
  Превозното средство имаше формата на удължена, сплескана пирамида, с малки ролки, покриващи цялото дъно на резервоара. По този начин той нямаше тава, което значително увеличи проходимостта. Освен това резервоарът нямаше покрив, а бронята му от всички ъгли имаше голям ъгъл на рационален наклон. С тегло 99 тона, превозното средство е въоръжено със 128 mm зенитно оръдие с дължина на цевта 100 EL, има двигател от 1800 конски сили и челна броня от 300 mm. Освен това плочите са под големи ъгли на рационален наклон, в първата челна половина и 250 милиметра във втората наклонена половина. Така той се оказва най-мощният танк в света, непробиваем от всички огневи точки и при бомбени атаки отгоре.
  Фюрерът незабавно нарежда той да бъде пуснат в производство възможно най-бързо и в същото време да се създаде щурмова модификация с гаубица и бомбометачка.
  Така че нацистите се запасиха, трябваше да бъдат разбити. Но, за съжаление, беше заловен много упорит и технически силен враг. И в края на май, според традицията, когато пътищата изсъхнаха, започна офанзивата.
  Фриц се опита да заобиколи Москва и Тула. Битките бушуваха с невиждана интензивност и размах. Но съветските войски бяха достойни да бъдат наречени непобедими. За три месеца непрекъснати битки нацистите успяха да обкръжат Тула и да стигнат до Кашина и да се доближат до Москва от север, като частично прекъсват комуникациите. Боевете вече се водеха по улиците на самия град.
  Сталин напуска столицата и се евакуира в Куйбишев. Но нацистите започнаха атака срещу Саратов през юли. Този град падна на 8 август. Тъй като сега Куйбишев се оказа опасно близо до фронта, този върховен главнокомандващ премести щаба си в Свердловск. Боевете в Москва продължиха през септември. На 18 Кашира падна. В началото на октомври столицата на СССР е почти обкръжена, а на 29 след упорити боеве пада и Куйбишев. Освен това германците превзеха Гуриев и Уралск.
  Ноември беше пълен с ужасни битки. На 7 ноември Краутите пробиват към Кремъл, но са отблъснати от отчаяна контраатака. И по време на тази битка загина действащият комендант на Москва маршал Рокосовски!
  А известният съветски пилот Кожедуб свали стотния немски самолет, като стана първият съветски човек, удостоен с титлата четири пъти Герой на СССР. А също и на 7 ноември 1946г.
  На 4 декември блокиращият пръстен около Москва беше окончателно затворен. Но столицата и останките от нейния героичен гарнизон се бият до православната Коледа на 7 януари 1947 г.
  Нападението над столицата се ръководи от Майнщайн. За това той е награден с втория орден на Големия кръст на Железния кръст след Херман Гьоринг.
  Но войната още не е свършила. Сталин от Свердловск обеща да продължи борбата. Германците също бяха доста изтощени. На юг техните войски се приближиха до Пенза и Уляновск и спряха. През март Съветите започнаха контраатаки. Но през април те все пак бяха принудени да напуснат Рязан. И през май нацистите обкръжиха град Горки и пробиха до Казан от юг. През юни краутите превзеха Оренбург и се приближиха до Уфа. Съпротивата срещу Червената армия отслабва, духът пада и започват масови дезертьорства. Те обаче винаги ги е имало, но след падането на столицата се засилиха многократно. Никой нямаше желание да умре за Сталин. Но хората се бориха срещу фашизма за своята родина.
  Падна и авторитетът на съветското правителство. През юли германците нахлуха в Свердловск. Сталин и свитата му се преместват в Новосибирск. В Урал боевете бушуваха до август... Германците бяха затруднени от разтягането на комуникациите и активните действия на партизаните. Но по-нататъшната война вече е загубила смисъла си.
  Сталин обаче все още се надяваше на нещо. Германците нахлуха в Тоболск през септември. Но те бяха забавени от обилните есенни дъждове. Приближаването на зимата спря офанзивата в Сибир, но нацистите успяха да завладеят цяла Централна Азия. През зимата не смееха да отидат в Новосибирск. Но Сталин също не беше добре и се премести в по-топъл Владивосток.
  Дойде 1948 година. Нацистите вече бяха въоръжени с дискети. Освен това се появиха по-компактни танкове с турбореактивни двигатели. Всъщност, след като се затопли, остава само да маршируват победоносно и да окупират градовете.
  Но Берия отрови вече тежко болния Сталин и предложи на Третия райх капитулация при запазване на съветската власт в Сибир.
  Хитлер, който самият беше дяволски уморен от войната, почти се съгласи, но първо превзе Новосибирск през май 1948 г. А капитулацията е подписана на 22 юни 1948 г., на символична дата - точно седем години от момента на нападението над СССР. Така завършва Втората световна война. Съединените щати победиха Япония през 1945 г. и тестваха атомна бомба. Така че фюрерът няма работа да ходи в чужбина.
  Берия обаче не управлява дълго. Най-известният съветски ас, маршал на авиацията и седемкратен герой на СССР Кожедуб ще може да извърши военен преврат и да свали непопулярния председател на Държавния комитет по отбрана. Берия и редица негови съучастници са разстреляни. В самия Трети райх през март 1953 г. патриотите довършиха Хитлер. И Гьоринг почина от злоупотреба с наркотици малко по-рано, докато Химлер беше застрелян поради подозрения за заговор.
  Следва ожесточена борба между СС, водени от Шеленберг, и въоръжените сили, водени от генералисимус Майнщайн. Всичко това доведе до гражданска война. В резултат на това Третият райх се разпада. И намаленият СССР започна постепенно да възстановява влиянието си. Историята отново тръгна по спирала. Фантастичният възход на Германия, раздута повече от империята на Чингис хан, след това смъртта на главния лидер - хаос и изчезване.
  И постепенното събиране на княжества, само град Байкалск става столица. СССР, разделен на много провинции с марионетни провинции, създадени от германците, отново беше обединен. Най-голямата победа беше анексирането на Москва, което отхвърли нацисткото иго. Вярно е, че Украйна, Беларус и балтийските държави, както и Грузия, Армения и Азербайджан запазиха своя суверенитет. След разпадането на Третия райх САЩ стават световен хегемон. В Китай също беше създадено проамериканско правителство.
  Но постепенно поднебесната империя става все по-независима. В СССР, след фактическата диктатура на Кожедуб, е установена по същество президентска конституция, но с ограничение на властта от два мандата. Изборите се проведоха на алтернативна основа, а длъжността президент имаше друго име: народен председател.
  Страната имаше смесена и бързо развиваща се икономика.
  Но ето как историята се промени от един кламер. Те загубиха Втората световна война, въпреки че се биеха храбро. И резултатът беше катастрофален. Освен това Германия успя да спечели величие само за известно време.
  И САЩ постепенно губеха влияние, светът ставаше многополюсен, което означаваше, че в него цареше все по-голям хаос. Напротив, има по-малко ред. И горе-долу същото като в настоящия двадесет и първи век.
  Е, защо човечеството е толкова привлечено от фрагментацията и хаоса?
  
  
  ТРОЦКИ ВМЕСТО СТАЛИН
  Кампанията на Тухачевски срещу Варшава се оказва неуспешна преди всичко по вина на Сталин, който вместо да покрива южния фланг на червените войски, настъпващи към Варшава. насочва Първа конна армия към Галиция. Освен това, въпреки големите сили, които бяха под командването на Йосиф, той успя да бъде победен от поляците. Червената армия губи битката при Варшава. Поляците започнаха контранастъпление, окупираха територия, включително Слуцк и дори окупираха Минск за няколко дни.
  Тогава обаче Западът не посмя да финансира по-нататъшна кървава война с болшевиките. Варшава сключи мир и гражданската война бързо приключи.
  Но има алтернативен ход на историята и една от многото паралелни вселени. Там Ленин нарежда отстраняването на Сталин, който не е много надарен във военните въпроси и е капризен, от командването на южния фланг и установява единството на командването на Тухачевски, като същевременно запазва Будьони над Първа кавалерия.
  В този случай опитът за контраатака от юг от Варшава се провали и вдъхновената Червена армия победи в ожесточена битка. Столицата на Полша падна. След като стои там известно време и получава допълнителни подкрепления, Тухачевски се премества към Лвов и Краков.
  Известно време продължават битките срещу Врангел и с последваща атака срещу Крим. След това Червената армия окупира балтийските държави на север и освобождава Азербайджан, Армения и Грузия на юг. Настъпи временно затишие. Съветска Русия се нуждаеше от почивка и временна почивка, в което се превърна НЕП. Но Троцки все още настоява за връщането на всички земи на царска Русия. В резултат на това през лятото на 1921 г. Червената армия окупира Финландия със съдействието на Запада.
  През 1922 г. е завоюван Приморие, а след това и северен Сахалин. Троцки, чийто авторитет като председател на Военно-революционния съвет се е засилил значително, успява да заеме мястото на Ленин и да измести Сталин, който е изместен на второстепенна роля.
  Колкото и да е странно, с укрепването на личната власт елементите на капитализма стават все по-силни в икономиката.
  Самият Троцки стана левичар до голяма степен поради желанието да стане по-свят от папата или по-радикален от Сталин. Въпреки това, добил властта, изключително талантливият евреин продължава своята балансирана външна политика. Без да изоставя комунистическите идеи, той същевременно се опита да насади пазарни елементи и да осигури добри отношения с другите капиталистически страни по света.
  Възходът на Хитлер на власт в Германия не доведе до фундаментални промени в световната политика. Фюрерът бързо беше поставен на мястото си - забранявайки всякакво премахване на ограниченията от Версай или възстановяването на всеобщата повинност и военната сила. Точно както на нацистите беше забранено да въвеждат антисемитски закони и много повече.
  Единственото нещо е, че при Хитлер германската икономика излезе от кризата, но фашизмът никога не приема радикални форми, оставайки умерен национализъм с някои авторитарни черти и общи младежки организации като Hitler Jugent.
  СССР под ръководството на Леон Троцки става икономически богата държава с развита тежка индустрия.
  Икономиката на СССР е по-пазарна от тази на Сталин, но съдържа и елементи на планиране под формата на петгодишни планове. Раждаемостта е голяма, още повече, че и Троцки забрани абортите - казват, толкова празни земи има в Русия и няма защо да зеят като дупки.
  Тъй като размерът на германската армия остава ограничен до 100 хиляди, а Полша вече се е превърнала в съветска, социалистическа република, няма да има с кого да се бие. Молдова е върната на Русия през 1921 г. - събирайки обратно кралските земи.
  Самият Троцки малко подкрепяше световния интернационал, но целта на световната революция започна да се премълчава. Отчасти, както при Сталин.
  Но войната все пак дойде от Изток. Япония започва военни действия срещу Монголия. Страната на изгряващото слънце, заедно с Италия, станаха основните нашественици в света. Вярно е, че Мусолини беше принуден да ограничи амбициите си до превземането на Етиопия - единствената страна в Африка, която не беше колония на някой друг. Япония, която също все още не смееше да се бие сама с Великобритания и особено със Съединените щати, се изкачи в Китай. И тя навлизаше все повече и повече тук.
  Китайците са много и въпреки цялата им разпокъсаност са сериозен противник. И тогава самураите влязоха в Монголия... Там през пролетта на 1941 г. започнаха сериозни битки.
  Троцки решава, че СССР вече е достатъчно силен, за да води пълномащабна война със самураите. Освен това съветският диктатор искаше да си отмъсти за поражението от 1904-1905 г. На сушата Червената армия очевидно е по-силна от японците, особено в танковете. Но в морето Тихоокеанският флот все още не е достигнал паритет. Но Лев Давидович не можеше да се откаже от Монголия.
  Червената армия първоначално спира настъплението на самураите. На 20 август 1941 г. се провежда офанзива на Халхин Гол, която завършва с победа на Червената армия. След което Троцки поиска Япония да върне Южен Сахалин и Курилските острови.
  Естествено последва отказ и започна мащабна война. Само че, за разлика от Великата отечествена война, тя се води на чужда територия. Въпреки че не може да се каже, че имаше малко кръвопролития.
  Битките бяха пълномащабни, а японците оказаха яростна съпротива и не се предадоха. Но почти всички операции на съветските войски бяха успешни. Отбраната, след мощен артилерийски обстрел, беше пробита и танковете, включително най-новият мощен Т-34, LT (тежък Леон Троцки!), преодоляха жестоката канавка от трупове и метал.
  Първо, воините от Страната на изгряващото слънце бяха изгонени от Манджурия. Проведени са няколко последователни операции, които са продължили девет месеца от ноември 1941 г. до август 1942 г. Съветските войски навлизат в Северна Корея... На Сахалин също има битки. Японците дори се опитаха да настъпят - напреднаха трийсет километра, но бяха спрени и задушени в кръв.
  През септември 1942 г. имаше нападение над Порт Артур. Японците, използвайки подкрепа от морето, се опитаха да задържат линията. Съветските войски пробиха фронта, но врагът успя да спре настъплението, като изхвърли войски.
  Но самураите не успяха да удържат дълго съпротивата си. Съветската авиация превзема и бомбардира корабите. Освен това японците са твърде пренебрежителни към живота си - те дори не са взели парашути в битка. Поради това, след смъртта на основните въздушни елити, съпротивата на самураите в небето значително отслабна. И съветската авиация започна да печели много по-уверено.
  В допълнение, новите разработки на съветските дизайнери постепенно отричаха превъзходството на японските изтребители в маневреността. През декември 1942 г., след още едно яростно нападение, Порт Артур е превзет, а Сеул пада през същия месец.
  Следващият месец на 1943 г. започва с януарската офанзива в Южна Корея и превземането на пристанището Пусан.
  Япония губеше сухопътни битки и понасяше все повече щети в небето и морето. През февруари 1943 г. Пекин е превзет от съветските войски. И през март, след ожесточени боеве, Южен Сахалин беше освободен. Април и май са белязани от нови победи на съветските оръжия в морето... Особено ефективни са увеличеният подводен флот, авиацията и корабите, пристигащи от Балтика.
  През юни 1943 г. съветските войски изтласкват японците от Шанхай. Така формират своя собствена зона на окупация.
  През юли и август парашутисти и моряци освободиха Курилския хребет от врага. Япония се оказа в изключително трудна ситуация. Съветската авиация увеличи ударната си мощ и бомбардира все по-силно, а военноморският флот на Страната на изгряващото слънце се стопи. През октомври 1943 г. Троцки взема решение: да атакува Окинава - генерална репетиция преди битката за самата японска метрополия. Битките бяха ожесточени, а самураите масово използваха оръжия: пилоти камикадзе.
  Епичната битка продължи два месеца и една седмица, която най-накрая приключи с падането на Окинава. А през януари 1944 г. Тайван е освободен.
  Сега Япония беше на ръба на пълна военна катастрофа. Хирохито можеше да разчита само на влизането на САЩ и Великобритания във войната на негова страна; фашистка Германия по това време беше все още твърде слаба във военно отношение и Мусолини не можеше лесно да достигне Троцки в Тихия океан.
  Но САЩ и Великобритания направиха намеци, но не бързаха да влязат във войната. Освен това в Индия избухва масово антибританско въстание. Умереният Ганди беше изтласкан от по-радикални националисти и левичари. В резултат на това там започна истинска война. Чърчил, който замени Чембърлейн, проявява упоритост и се опитва на всяка цена да задържи Пакистан и Индия под свой контрол. Което доведе до продължителна и ожесточена война, която обвърза британските сили.
  Американците действаха напълно пасивно във външната политика: моята колиба е на ръба!
  През март 1944 г. съветските войски, въпреки факта, че времето все още не беше много благоприятно, се приземиха в Хокайдо. Битката продължи три седмици и завърши с поражението на японците. Този успех разклатил увереността на императора в непристъпността на метрополията.
  Боевете по суша и море продължават до 11 май 1944 г., когато изтощената Япония най-накрая капитулира.
  Боевете с участието на съветските войски продължиха от 10 април 1941 г. до 11 май 1944 г. и отнеха три години и малко повече от месец. Загубите на съветската армия в убити и починали от рани възлизат на 960 хиляди войници и офицери. Загиват и малко повече от шестдесет хиляди цивилни съветски граждани. От бомбардировки, артилерийски обстрел, боеве на Сахалин и на границата в Приморие. И около три милиона души бяха ранени, от които четиристотин хиляди останаха инвалиди.
  Като цяло СССР печели голяма победа и успява да инсталира просъветски режими в Китай и Корея и окупира с войските си всички владения на Страната на изгряващото слънце.
  Авторитетът на другаря Троцки беше допълнително укрепен както в страната, така и на международната арена.
  През 1946 г. в СССР се състоя първото изстрелване на изкуствен спътник. А през 1950 г. първият съветски космонавт е изпратен около земното кълбо. В Румъния крал Михей се съгласи да сключи военен и икономически съюз със СССР. Скоро властта в Унгария се промени. А в Чехословакия отдавна се управлява, макар и не точно от комунисти, а от леви просъветски сили.
  През 1951 г. избухва война между Турция и СССР. В този момент нито САЩ, нито Великобритания са имали атомна бомба и започването на истинско клане с такъв мощен враг като СССР и неговите съюзници е самоубийство за Запада.
  Съветската армия побеждава Турция за по-малко от месец. Виждайки, че реакцията на Запада е изключително мудна... Великобритания се бие с индианците дълго време, но накрая губи стотици хиляди войници и губи контрол над най-голямата си колония. В САЩ има икономическа криза и черните се бунтуват.
  Троцки взема решение: след два месеца Червената армия поема контрола над целия Близък изток и Иран, а на власт в Египет идва просъветско правителство. Британците и французите получават удари по зъбите. И Хитлер застава на страната на СССР и за това получава възможността да аншлусира Австрия.
  Де Гол идва на власт във Франция. Той е много недоволен от съветската експанзия и говори за кръстоносен поход на Изток, срещу болшевизма. Троцки, напротив, мечтае за експанзия в Европа, ситуацията се нажежава.
  Адолф Хитлер, възползвайки се от факта, че СССР вече е в съюза, започва милитаризацията на Германия. А в Алжир и Мароко избухва голямо въстание срещу Франция.
  Дьо Гол е бесен и настоява Германия да спре военните приготовления. В отговор фюрерът изисква възстановяване на границите от 1914 г. и заплашва да изпрати народната милиция срещу врага.
  И двете страни ескалират заплахите и струпват войски по границите. Хитрият Троцки не влиза във войната, а продава танкове и самолети на Германия на кредит. Разгръща се битка между нацистите и французите. Белгия влиза във войната, но това само влошава ситуацията за Франция, която е ограничена от бунтове в колониите и комунистическа дейност на различни фронтове. Германците обаче не постигат бърза победа, а засядат на линията Манджио , но окупират Белгия. След година и половина война нацистите се доближиха до Париж.
  Де Гол отива да подпише мир и връща Елсарц и Лотарингия на германците. Белгия също се разделя с част от територията си. Фюрерът засилва влиянието си. През 1955 г. СССР тества ядрена бомба. Троцки включва Чехословакия в състава на СССР. Вярно, част от Судетите отиват на германците, но много по-малко етнически граници. Но те нямат причина да разклащат лодката...
  Хитлер е принуден да смири амбициите си и да се радва, че е успял да се разшири на Запад и за сметка на Австрия. Нацистите нахлуват и в Дания и също възстановяват границите от 1914 г. и северната част на своята империя.
  Троцки умира през 1960 г., след като празнува осемдесетия си рожден ден. Без лоши навици и поддържайки физическа форма, председателят на СССР запази ясно мислене до последните си дела.
  Той предаде поста председател на сина си Давид, като по този начин основа първата комунистическа династия в света. По това време СССР претърпя засилена централизация и промени в конституцията, забраняващи излизането от нея. Хитлер също прехвърли властта на един от синовете си, получен в резултат на изкуствено осеменяване, но на конкурентна основа.
  Синът обаче все още е твърде малък и след смъртта на Хитлер нацистите се разделиха и скоро лявото крило дойде на власт. Светът стана по-безопасен, но колапсът на колониалната система доведе до нова война на нестабилност. Решението беше създаването на комунистическа коалиция. Оказваше взаимопомощ и се опитваше да изгради социализъм в условията на тъмния континент.
  Но световният комунизъм се отличаваше с голям брой пазарни елементи и беше комбинирана система.
  Междувременно противоречията нарастват в СССР. Политическото господство на една партия вече не устройваше нарастващата олигархия. Бизнесмените от Червената вълна искаха промяна и политическа власт. Досега успехите на плановата икономика и политическите придобивки частично компенсират опозиционните настроения. Но в Съединените щати настъпиха промени. Появява се нов лидер, който, разбивайки монопола на две партии: Демократическа и Републиканска, създава трета - патриотична.
  И като дойде на власт, той установи автокрация. В същото време започва кръстоносен поход срещу комунизма. Дейвид умря и след това започна цяла поредица от конспирации и фракционни борби. В резултат на това страната беше разтърсена. Но борбата между фракциите приключи с изземването на поста председател на СССР и хората се успокоиха.
  Имаше активно разширяване на пространството. През 2015 г. Плутон стана последната планета, на която стъпи човешки астронавт. За кратко време хората успяха да посетят повърхността на Юпитер. Вярно, те трябваше да лежат в специални ароматни вани.
  В рамките на СССР капиталистическите елементи укрепват още повече. Имаше разслоение между бедни и богати. Появиха се истински милиардери, а в същото време и членове на Политбюро. Комунизмът все повече се сливаше с олигархията на финансите и все по-малко се различаваше от капитализма. Дори подоходният данък става линеен в СССР и се въвежда единен процент. Това, разбира се, доведе до неясно недоволство и доведе до малки бунтове.
  Но засега ситуацията не е излязла извън контрол. Но в действителност, с външните атрибути на комунизма, социалните гаранции бяха все по-ограничени. По-специално медицината и образованието станаха частично платени, появиха се безработните и трудовите борси.
  Виктория стигна до Вилна и спря да си спомня паралелния свят. Сега тя трябваше да продължи да води руската армия.
  Столицата на Великото литовско херцогство Вилна падна, но предстоеше поход към Гродно и Брест.
  Беларусите доброволно се присъединиха към руската армия. Паднал обаче сняг и придвижването на средновековната армия станало по-трудно. Въпреки това великият княз Василий заповяда да окупират Гродно и да зимуват там. Виктория тичаше из околните замъци в търсене на някой друг, който да накълца или унищожи.
  В нея кипеше дива жажда за изтребление, но все по-често противниците й се предаваха без бой.
  
  
  ОРАКЛИ ОТ ТЪМНИЯ АДА
  Има, разбира се, различни предиктори, полезни и опасни.
  Но в една от алтернативните реалности имаше магьосник, който каза на нациста номер как да върне силата да преразказва огледалото на Дявола. Капчици алена кръв на невинно дете паднаха върху отразяващата повърхност. И те моментално бяха погълнати, а самото огледало започна да свети, възвръщайки дарбите си. И тогава фюрерът научи много.
  Но дори да знаем бъдещето, не винаги е възможно да го коригираме. В Африка обаче германците прегрупират войските си и успяват да отблъснат офанзивата, започната от Монтгомъри на 23 октомври.
  Макар и с големи трудности, те са спрени от войски с превъзходна численост в жива сила и техника. Въпреки това, знаейки мястото и времето на атаката, помогна на Ромел да разпредели рационално малкото си части и да отблъсне атаката. Британците претърпяха значителни загуби и след две седмици битка бяха принудени да спрат.
  И германският подводен флот успя да нанесе големи щети, потопявайки дузина кораби с десантни сили, които планираха да кацнат в Казабланка и на брега на Мароко. Американците, виждайки липсата на успех в Египет и активността на "германските глутници вълци", изоставиха операция "Факел".
  Германците от своя страна се опитаха да прегрупират войските си в Сталинград, за да отблъснат фланговите атаки на съветските войски и се подготвиха, като се заровиха в защита в центъра.
  Поради лошото време на 19 ноември 1942 г. съветските войски не успяха да използват ефективно авиацията, включително щурмова авиация, а артилерийската подготовка постигна изключително ограничен успех. И така, прегрупирайки силите си, германците и техните съюзници успяха да отблъснат настъплението на съветските войски. Вярно, това отвлича вниманието на нацистите от самия Сталинград, давайки почивка на съветските войници, които бяха герои в града. Въпреки че са останали много малко къщи под контрола на Червената армия.
  Фрицът също издържа в центъра... Битката при Сталинград продължи до края на декември. След като не успя да постигне пробив на фронта, Червената армия спря. Но и за германците не беше лесно. Те загубиха твърде много по време на атаката на града и въпреки че в защита съотношението на загубите изглежда в тяхна полза, войските все още са изтощени.
  През януари, въпреки предсказанието на оракула, германците не успяват да се задържат на север по време на операция "Искра". Наистина, битката продължава повече от три седмици и струва на Червената армия големи жертви, но те успяват да стигнат до Сталинград по суша.
  Въпреки това, предупредени от огледалото на Иблис, германците успяха да отблъснат офанзивата край Воронеж, укрепвайки слабите си съюзници: италианците и румънците. В противен случай отбраната там щеше да бъде пробита.
  И третата операция Ржев-Сичов беше неуспешна. Германците отново, макар и не без затруднения, отблъснаха съветската офанзива. В самия Сталинград беше горещо, имаше битки през януари. Паулус е заменен от Майнщайн и този по-опитен фелдмаршал успява да превземе града на цитаделата до 12 февруари. Но отново германците платиха огромна цена за това. През февруари 1943 г. Райхстагът трябва да бъде събран и да бъде обявена тотална война. Удължете работния ден и използвайте робския труд по-активно от преди.
  Обявяването на тотална война направи възможно увеличаването на производството на оръжия и формирането на нови дивизии. Включително чужденци и Hiwis.
  Знаейки кога британците и американците планират да навлязат в Мароко, германците, използвайки големия си подводен флот, нанасят болезнени удари на десантните кораби - прекъсвайки едно кацане след друго. Това позволи на нацистите да локализират военните операции срещу Запада и да концентрират всичките си основни сили на изток.
  Позицията на корпуса на Ромел остава трудна, но благодарение на огледалото фашистката авиация започва да действа по-ефективно, а конвоите подобряват снабдяването на африканската група.
  Новата офанзива на Монтгомъри през март 1943 г. е неуспешна. Този път Ромел, след като получи точни данни с помощта на дяволска магия, примами британците в капан и успя да им нанесе съкрушително поражение! Вярно е, че поради численото превъзходство на противника и господството във въздуха не беше възможно да се победи напълно Монтгомъри, но поражението на Великобритания беше забележимо. Особено много танкове бяха загубени и значителен брой превозни средства бяха заловени като трофеи.
  Британците изтеглиха няколко отбранителни линии и се приближиха до Александрия. Ромел се нуждаеше от нови резерви и нацистите планираха да продължат офанзивата в южната посока. Сталинград падна и тогава беше възможно напредването по Волга.
  През май 1943 г. Краутите преминават към операция Делфин. Техните войски, въпреки помощта на оракула, се сблъскаха с много силна съпротива от Червената армия. Напредъкът беше бавен с цената на тежки загуби. Вярно е, че помощта на гадателката повлия на хода на войната. Вермахтът очаква контраатаки и започва все повече и повече атаки. В средата на юни нацистите вече се приближиха до делтата на Волга и стигнаха до Каспийско море.
  Положението на съветските войски в Кавказ се влошава от влизането на Турция във войната на 22 юни 1943 г. И това всъщност предопредели изхода от битката за бакинския петрол.
  Съюзниците не бяха решаващи. Монтгомъри преминава към активна отбрана и вече не мисли за офанзива, а десантът в Мароко остава нереален.
  На 10 юли 1943 г. Чърчил, за да отклони част от германските сили от изток, се опитва да кацне във Франция. Въпреки това, лошо подготвеният десант, съчетан с американската нерешителност и факта, че благодарение на оракул, германците знаеха всички подробности, доведоха само до най-голямото поражение на британците и американците на сушата в историята.
  Само повече от шестстотин и петдесет хиляди души и много оборудване бяха заловени. Но това, за съжаление, не попречи на напредъка на нацистите на юг. През август германците превзеха цял Дагестан, турците превзеха почти цяла Армения заедно с Ереван, а на 27 нацистите и османците се обединиха, разкъсвайки Закавказкия фронт на две части.
  И отново опитите за настъпление на съветските сили в други сектори на фронта завършват с неуспех. Противникът беше твърде добре запознат с плановете на съветското командване.
  Специалният отдел в Червената армия се развихри, бяха извършени репресии и масови чистки. Дори няколко десетки генерали и артилерийски маршал Кулик бяха застреляни.
  Но докато врагът имаше дяволско оръжие, нищо нямаше да помогне срещу него.
  Месец септември премина в тежки битки, нацистите и османците се приближиха до Баку. А през октомври избухнаха боеве в самия град.
  Крайбрежният град се снабдяваше през морето и те отчаяно се опитваха да го задържат. Боевете се проточиха и до 7 ноември, както беше планирано, Краутите не успяха да го превземат. Но всички останали градове в Кавказ вече бяха изгубени по това време. И през декември, с цената на колосални загуби, легендарният град падна.
  Кавказ беше напълно загубен, както и най-голямото нефтено находище, разработено по това време в СССР. Вярно, тъй като всички нефтени кладенци бяха взривени и унищожени, самите нацисти не можаха да се възползват от това предимство скоро.
  На източния фронт настъпи затишие. Големи германски сухопътни сили се преместиха в Ирак и по-нататък към Палестина и Суецкия канал, за да помогнат на Ромел. Съветското ръководство обаче решава да се възползва от паузата. Петролните полета вече са разработени на други места, включително Сибир. И съветските конструктори работеха върху нови танкове. ИС-2 и Т-34-85 трябваше да бъдат отговор на германските Пантери и Тигри.
  Производството на оръжия в нацистка Германия е по-високо, отколкото в реалната история. Ясно е, че нацистите и робите имат повече ресурси, а бомбардировките от деморализираните съюзници са по-слаби. Това означава, че те биха могли да произвеждат повече желязо и по-качествен метал, отколкото в действителност. Така планът за производство на 600 Panthers на месец беше постигнат и дори надхвърлен. Но имаше и други ограничения: време за обучение на нови екипажи. Освен това "Пантерата", въпреки всичките си несъмнени предимства: оръдие с висока бронебойност и скорострелност, отлична видимост и оптика, както и добра предна защита и добро шофиране, имаше слаба странична защита и шахматно разположение на ролки.
  Panther-2 се оказа по-модерно и обещаващо развитие. Благодарение на много по-плътното оформление с малко по-голямо тегло от 47 тона, Panther-2 имаше силно 88-mm оръдие с дължина на цевта 71 EL и броня от 120 mm в предната част на корпуса, 60-градусови страни на ъгъл и 150 в предната част на купола, с двигател с мощност 900 конски сили в корпус от дуралуминий.
  Такава машина започва да се произвежда през ноември 1943 г., заедно с Тигър-2. Германците обаче все още само разработват своя автомобил. И те напреднаха в Близкия изток.
  През март 1944 г. германците превземат Кувейт и достигат до Суецкия канал.
  Оракулът трябваше да бъде разбит, така че нацистите да нямат никакви предимства. В този случай момичетата имаха желание да го направят по-рано, но ограниченията във влиянието им се отразиха.
  Например сега, вместо момичета, пълни с магия, на 1 април 1944 г. две красиви красавици се движеха по фронта. За съжаление, с много посредствени способности, ограничителят на скока е засегнат. Беше малко студено дори за боси крака да ходят по пролетната земя, едва открита от сняг. От лявата страна на момичетата е дълбоката Волга, северно от Камишин, а ако отидете по-нататък, ще стигнете до немските позиции близо до Сталинград. А задачата на воините е да се превърнат в почти обикновени момичета и да загубят свръхчовешките си способности, за да неутрализират омразния оракул... Но дори и това сега може да не е достатъчно. В края на краищата СССР загуби територията, на която живееше половината от населението преди войната, и значителна част от индустриалния си потенциал, включително преди всичко удобния за добив нефт.
  Има, разбира се, и много други депозити, но за да работят с пълен капацитет, са необходими и време, и пари. Тоест ситуацията е такава, че дори Хитлер да бъде лишен от силата на огледалото на Иблис, това може да се окаже болезнено недостатъчно. Освен това сред съюзниците се засилват сепаратистките настроения. Особено американците. Рузвелт е болен, Гален е явно склонен към левия пацифизъм, а перспективите за нови избори не са много радостни.
  Подводната война не върви добре за съюзниците. Броят на германските подводници непрекъснато се увеличава, а бойните им качества се подобряват. Вече се появиха торпеда с топлинно насочване и подводници, задвижвани с водороден прекис . А флотът на съюзниците изтънява и отслабва, особено след като технотронните акули на краутите са се научили да не изплуват и да не се разкриват.
  Освен това активността на подводния флот на нацистите е по-висока, отколкото в реалната история: доставката на гориво стана по-лесна, танкери дори пристигат от либийските полета. Освен това бомбардировките на Румъния са много по-слаби. А производството на синтетично гориво е по-високо.
  Съюзниците са в шок и положението им е неблагоприятно. Особено вътрешнополитически.
  Съотношението на силите на Източния фронт на 1 април 1944 г.: СССР 6,3 милиона войници и офицери и около 5,3 хиляди танкове и самоходни оръдия, 95 хиляди оръдия и минохвъргачки, 7,7 хиляди самолета. Тежки загуби в зимни битки при опит за победа над врага. Германците, като се вземат предвид сателити, чуждестранни дивизии, пехота Hiwi, са натрупали повече от 7,2 милиона, танкове и самоходни оръдия вече 8,8 хиляди, оръдия и минохвъргачки около 100 хиляди, авиация 16,5 хиляди превозни средства. Като се има предвид, че новите танкове ИС-2 и Т-34-85 току-що започнаха да влизат на въоръжение в Червената армия, превъзходството на противника в качеството на оборудването е значително. По този начин производството на "Пантери" и "Тигри" вече е насърчавано и те съставляват повече от половината от танковия парк на Германия.
  В авиацията качествените оценки не са толкова ясни. Германските превозни средства превъзхождат съветските по скорост и въоръжение, но отстъпват по хоризонтална маневреност, като в същото време превъзхождат по вертикална маневреност. Но най-важното е, че във Fritz се появиха реактивни самолети, предимно ME-262. От витловите изтребители най-мощните по въоръжение и скорост бяха ME-309 и TA-152. Yu-488 и още по-рано Yu-288 влязоха в серийно производство. Тези бомбардировачи нямаха равни по летателни характеристики при високо натоварване.
  Във всеки случай, ако вземем предвид баланса на силите, тогава врагът трябва да бъде признат за по-мощен. Освен това, ако операцията в Близкия изток бъде завършена, фашистите ще станат още по-силни. А до окончателната им победа там остава не повече от месец. Така...
  Технически подкованата Елена въздъхна тежко и запя:
  - Няма сила, няма сила... Гоблинът явно е пил твърде много! Просто ряза кората и крещи нецензурни думи!
  Зоя, която беше запазила културата си дори в скромна селска рокля, поклати пръст на приятеля си:
  - Да избягваме вулгарностите... Нека по-добре да си съставим план за действие!
  Елена сви рамене. Беше по-слаба от преди и не толкова атлетична. Въпреки че може би много мъже биха я намерили още по-привлекателна от преди. Роклята на момичето е семпла, ленена, бяла и изчистена. Малко по-къси, отколкото е обичайно за селските жени, излагайки дъбените си крака над коленете. Момичетата нямаха останали оръжия и бижута. Няма дори часовник.
  Сега са толкова селски, прекалено загорели за месец април, но не толкова бързи и силни. Краката вървят по глинен път, осеян с камъчета. Голите подметки, като тези на селските жени, са груби и се чувстват комфортно, когато стъпвате върху бодлива повърхност. Като ходиш не духа така студено. Сутрешната слана след слана се топи и краката не са толкова изтръпнали и болезнени.
  В предишното си тяло тя беше войн като цяло, дори в Антарктида без никакви проблеми. И сега краката ми са червени от студ и като се затоплят на утринното слънце, болят отвратително.
  Елена, която вече беше забравила, че човешкото тяло може да изпита неприятни усещания от студ и умора, каза с досада:
  - Честно казано, не виждам смисъл от такава експедиция. Ние бяхме хвърлени в този ад, лишени от силна магия... Оставени боси и в проста селска рокля, и в същото време, длъжни да спасим човечеството от фашизма!
  Зоя логично отговори на подобен пасаж:
  "Но това е красотата на всичко!" За да не бъде твърде лесно, когато, използвайки нашите чудотворни способности, превзехме Вилна и други градове на Литва. Много по-интересно е и най-важното изисква въображение, за да победите врага в прости тела и без суперсили!
  Елена по навик ритна босия си крак в голям калдъръмен камък, стърчащ от глината по средата на пътя. Но вместо да изхвърчи от удара, камъкът остана на мястото си, а Мъдрото момиче изкрещя от болка. Все още дългите, изящни пръсти веднага се подуха и посиняха. И Зоя дори трябваше да изправи няколко от тях. Лилавите фаланги си дойдоха на мястото и Елена отърси сълзата, образувала се на бузата й. Трябва да направиш нещо толкова глупаво.
  Дъщерята на Белобог почувства прилив на съчувствие в себе си, беше залята от вълна на съпричастност. И в същото време се появи чувство за собствена слабост и уязвимост. Пиронът под синята плът на Елена се спука и кракът й също стана наистина трогателно повреден и уязвим.
  Мъдрата, със съчувствие към себе си, отбеляза:
  - Ето какво значи плът без суперсили... Просто ставаш никой!
  Зоя отбеляза раздразнено:
  - Ще ти оздравеят крачетата... Ще живееш някак!
  Момичетата отново тръгнаха по пътя. Вече нямаха същото безразсъдно веселие. Освен това, колкото по-дълго вървяха, толкова повече се усещаше гладът. Тук се появиха колхозните ниви... По тях вече кипеше работа.
  Мъжете обаче не се виждаха, само жени и деца бяха впрегнати, кой в ралото, кой в мотиката. Хората тук са ужасно отслабнали, с изтощени лица. Вярно, момчетата, като видяха красивите момичета, се усмихнаха и им помахаха, поздравиха ги с мазоли, протегнати ръце.
  Зоя предложи да помогне на Елена със селски труд. Дъщерята на Сварог неохотно се съгласи. Тя лично искаше бойни подвизи, а не тежката партида на колхоза. Но след като си нарани крака на калдъръма, войнственото й настроение веднага изчезна. Освен това трябва да помислите за собствената си легализация. Каквото и да се говори, те се оказаха само с рокли и без пастири.
  Да, всеки момент НКВД може да ги обяви за шпиони и да ги обърка. Иначе ще се окажат просто бежанци, които са загубили всичко, включително документите си. Роклите им не са много нови, а стилът с по-къса пола е типичен за болшевишкото село. Можете да ядете достатъчно, че да ви повярват!
  Зоя е родена на село и ръцете и тялото й са много сръчни в страданието. Елена е градска дама, не само московчанка. Вярно, тя има опит в обработването на земя в родноверската общност. Но все пак движенията не са толкова лесни и познати като тези на Зоя. Да, и счупените пръсти на студената земя болят отвратително.
  Въпреки това младите жени, момчета и момичета са боси, дори и да е студено през нощта и рискувате да изстинете. Само възрастни жени и баби с лапти. Не се виждат мъже, а най-възрастният над всички е къдрокос, рижав тийнейджър, изглеждащ на не повече от петнадесет години, в панталони на висок ред, но с много изразителен поглед и смела брадичка. Това дете с комсомолска значка е най-голямото сред момчетата и дава заповеди на всички.
  Младият командир не коментира факта, че двете красавици са се присъединили към тях. Като че ли това е така, разбира се. Климатът на Поволжието е мек и климатът е в разгара си, така че допълнителен чифт ръце няма да навреди.
  Скоро гърбът на Елена започна да боли и тя поиска да отиде на ралото. Така че е по-лесно за доста силно тяло на момиче, но просто трябва внимателно да вкопаете петите си в рохкавата почва, така че пръстите ви да не дразнят толкова много. Но натискът върху гърдите идва под различен ъгъл и гърбът, след като се разтовари, не изпитва болка.
  Тогава момичето си помисли на колко години е всъщност? Отдавна мина сто! Забавен! Тя е една от най-старите жени в съвременна Русия и в същото време е пълна със сила и здраве. Но след като бъдат лишени от магическите им способности, те могат да се превърнат в такива чудовища!
  От тази мисъл Елена побиват тръпки...
  Всички работеха с ентусиазъм и без обедна почивка. Или едва когато се стъмни напълно, те се приближиха до огъня, за да се освежат. Река Волга беше наблизо и имаше риба в саксията. Но има толкова много хляб и той някак не е съвсем чист, с примеси. Друг вкус на лук.
  Храната е проста и не много, изглежда като деликатес за гладни стомаси. Рейнджърските момичета не се бяха чувствали толкова уморени от много години. Не, все още е много болезнено да си човек без суперсили. И се изморяваш като... магаре!
  Но също така е добре организмите да са млади и здрави. Момичетата сами заспали заедно с други жени в обора. Едно от момчетата облегна глава на високите гърди на Зоуи. Рейнджърката погали русите му къдрици... И изпита силна меланхолия. Те са получили всичко от живота и от своите покровители, боговете Демиурзи: вечна младост, власт, възможност да имат богатство, власт, почит и уважение, но... За да заченат, те трябва да спят с мъж, равен по възможности на тях. А това никак не се намира лесно.
  И ако има такива момчета, те са на друго ниво и в друга вселена. Елена си спомни песента за Гагарин и това я накара да се почувства още по-тъжна;
  Знаете ли какъв човек беше...
  Цял свят го носеше на ръце!
  РЕШИМОСТТА НА БРАТЪТ НА ЦИНГ СПАСЯВА ИМПЕРИЯТА
  Братът на цар Николай II, Михаил, за разлика от истинската история, действа решително. Императорската гвардия открива огън по бунтовниците, опитващи се да щурмуват Зимния дворец. Тогава в битката влязоха казаците, предпочитани от суверена, и благородни полкове.
  Няколкостотин бунтовници бяха убити, а други избягаха. Полицията активно залавя бунтовниците и техните водачи. Представители на Държавната дума, княжески семейства, търговци и членове на финансовия елит побързаха да се закълнат във вярност на цар Николай и се заклеха във вярност. По време на битката бяха убити повече от шестстотин бунтовници и една и половина хиляди бяха ранени. Стражите загубиха около двадесет души мъртви, казаците още петдесет.
  Сериозен сблъсък, но автокрацията оцеля. Заговорниците на върха нямаха нито единно мнение, нито един водач. И като цяло много от тях вярваха, че е невъзможно да се промени формата на управление по време на война.
  Има много недоволни от цар Николай II, но е трудно да се предложи алтернатива на имперския режим. Освен това богатите сериозно се опасяват, че републиканската форма на управление ще се окаже твърде слаба и хлабава, за да защити капиталистите от гладния и бунтовен пролетариат, а земевладелците от селяните.
  Но самите хора няма да организират сериозна революция. Болшевиките са все още твърде слаби и малко на брой, социалистическите революционери в по-голямата си част смятат, че революцията е добра, но е по-добре първо да се спечели световната война.
  Накратко, имаше бунт и всички излязоха! Нещо като кърваво възкресение се повтори...И тишина!
  Николай II награждава брат си за неговата решителност с орден "Георги" първа степен и го повишава в чин генерал-майор, като назначава Михаил да командва западния фронт. А южният и румънският фронт бяха подчинени на Брусилов.
  Числеността на руската армия нарасна до почти десет милиона души и нейното поддържане постави тежко бреме върху империята. Трябваше да се напредне.
  Веднага след като пътищата изсъхнаха, царската армия удари Галисия. Численото превъзходство беше на страната на руските войски. Моралът на австрийците отслабва и полковете, състоящи се от славяни, масово дезертират или се предават. Нямаше достатъчно германски части, за да овладеят врага.
  За капак на всичко Съединените щати влизат във войната срещу Централните сили през април. И така изходът от конфликта вече беше предрешен. Германците се опитаха да увеличат силите си на запад, за да победят съюзниците и не успяха да осигурят значителна помощ на Австро-Унгария.
  Руските войски окупират Лвов и редица градове в Галисия. Дори се образуваха няколко малки котела. Австрийският, мозаен , разбит фронт се срива твърде бързо, така че германците трябваше да преминат към сляпа отбрана на запад и да хвърлят войски в образувалите се пролуки.
  Развивайки успеха си, руснаците се приближиха до Пшемисл и дори обкръжиха града. Но проблемите със снабдяването и въвеждането на по-боеспособни германски части в битката забавят напредъка. Но Румънският фронт преминава в настъпление, а след известно време и Западният фронт. Последният беше изправен пред трудна задача: да пробие мощната, дълбоко ешелонирана германска отбрана.
  Братът на царя Михаил не го смята за срамно, той се учи от Брусилов и прилага подобна тактика. Той започва да подготвя офанзива на дванадесет различни места едновременно, така че германците да не могат да определят посоката на главната атака. Освен това те активно използваха димна завеса и настъпление през нощта.
  Руските войски на юг освобождават Букурещ, а атаката в центъра води до пробив на юг от Вилно.
  Германците трябваше отново да укрепят южния си фланг. Германските войски, блокиращи Рига, бяха под заплаха от обкръжение. При тези условия кайзерът взема трудното решение да напусне балтийските държави и да изтегли войските си към пруската отбранителна линия.
  За съюза и Турция не се получиха нещата. Руснаците и британците напредваха в Мала Азия, французите оказваха натиск върху Палестина в Сирия. Османците отслабваха и падането им не беше далеч. Освен това българите се промениха. Осъзнавайки, че прусаците вече са загубили войната и руските войски, след като са освободили по-голямата част от Румъния, са достигнали границата, славянският крал обявява война на Австрия, Турция и Германия.
  Разбира се, това създаде още повече главоболия на германците. Те вече не можеха да задържат фронтовата линия на изток и бяха принудени да се оттеглят към Висла. Надявайки се, че естествена водна преграда ще забави руските войски.
  Съюзникът на запад постигна само частични успехи, въпреки че вече използваше танкове по-активно. Но засега Германия държеше фронта, въпреки че беше принудена да се отдръпне малко назад. Южният участък отне много усилия.
  Е, царска Русия през есента и зимата прехвърли тежестта на боевете върху Османската империя.
  Атаката срещу Константинопол, както от суша, така и от море, завършва с триумф на руското оръжие. Турция пада, а с нея Русия получава големи територии, Константинопол и проливи с излаз на Средиземно море.
  Вярно, не беше възможно да се сложи край на войната през 1917 г., но дъхът на победата вече се усещаше от всички, много повече, отколкото през 1916 г.
  Зимата в Русия премина с малки стачки и демонстрации, но нямаше сериозни сблъсъци, въпреки военните трудности. Може би рублата се е обезценила твърде много, но е рано да се говори за глад.
  Въпреки това беше време да се сложи край на войната и всички разбраха това. Повишен в фелдмаршал, Брусилов предлага да се нанесе основният удар на юг, където врагът е по-слаб, а след това да се обърне на север.
  Германците вече имаха първите си танкове. Но техният брой е твърде малък, за да окажат значително влияние върху хода на войната. Русия също има свои собствени превозни средства, по-специално танкове Менделеев. Но отново, царската индустрия все още не може да извърши масово производство.
  Но масовото производство на танкове беше създадено от британците, американците и французите. Това означава, че се е появило ново, мощно средство за пробив на отбраната, което трябва да пробие германските позиции.
  Съюзниците също искат да сложат край на опустошителната война възможно най-бързо. И от края на март те започнаха да се опитват да пробият дълбоко ешелонираната германска отбрана.
  Офанзивата на руските войски започна веднага щом пътищата изсъхнаха на юг. Руските войски, след предишни победи, се оживиха, но австрийците едва се задържаха. Будапеща се оказа обкръжена още в началото на май. След това движението започна към Виена и заобикаляйки река Висла.
  Италианците също преминаха в настъпление. Дори Япония изпрати експедиционен корпус в Европа. Германците притискаха от всички страни.
  Когато руските войски вече са наближили Виена, Австро-Унгария капитулира. Последният съюзник на Германия най-накрая падна. На запад, използвайки ударна тактика на различни части на фронта, съюзниците бавно, но сигурно напредват. И руските войски навлязоха от юг в тила на германския фронт, покриващ Висла.
  При тези условия канцлерът Вилхелм, осъзнавайки пълното, безнадеждно положение на Германия, обяви прекратяването на всички военни действия на 22 юни 1918 г. Всъщност германците капитулираха.
  Австро-Унгария престава да съществува. Русия получава Галиция, Краковска област, Буковина, част от източна Словения и Унгария. Румъния Трансилвания. Всичко, което остана от Австро-Унгария, беше малка Австрия и силно намалена Унгария. Чехословакия се появява под егидата на Русия.
  Царската империя получава от Германия Клайпеда, Познан и достъп до моретата, отрязвайки Източна Прусия от самата метрополия през Данциг.
  Германия трябваше да отстъпи това, което беше завладяла преди това през 19 век на Дания и Франция. Тя беше осъдена да плаща огромни репарации всяка година и ограничи военния потенциал до сто хиляди души.
  И разбира се, както в истинската история, демилитаризирана зона.
  Царска Русия разширява владенията си на юг. Османската империя, както и Австрийската империя, престават да съществуват. Великобритания превзе Ирак, Франция, Сирия и заедно с британците Палестина. Русия получи Армения, Мала Азия и Константинопол.
  Близкият изток и Иран също бяха разделени на сфери на влияние. Така царска Русия постига значителни материални придобивки.
  Но войната струва живота на повече от два милиона и половина войници, без да се броят мъртвите цивилни, огромни разходи. Финансите изпаднаха в хаос и страната изпадна в дългове.
  Вярно, съюзниците снизходително се съгласиха да отпишат лихвите по заемите, но въпреки това дългът се оказа доста голям - около десет милиарда златни рубли.
  Но беше възможно да се национализират предприятия, които преди са били собственост на германците.
  Политическата ситуация в царска Русия се стабилизира, а авторитетът на императора нараства.
  Николай II се възползва от това, като отмени собствения си манифест за Държавната дума. Автокрацията отново е възстановена и законодателната власт преминава изцяло към царя.
  Това предизвика само плахи опити за протест. Страната беше твърде уморена от войната и не искаше нови сътресения.
  И икономиката започна бързо, следвоенно възстановяване! Ръстът е средно около девет процента на година и е по-висок от този в Съединените щати.
  Създават се нови напреднали индустрии и се развива машиностроенето. Заплатите растяха.
  Продължителността на работния ден е намалена с царския закон от 11,5 часа на 10,5 часа. И в предпразнични дни и преди почивните дни до 9 часа. Освен това работният ден беше намален до девет часа, ако поне част от него беше през нощта.
  След обмяната на парите се възстанови солидният златен баланс на рублата. До 1929 г. заплатата на един работник достига 50 рубли на месец, като цената на водката е 25 копейки за бутилка. Тоест 200 бутилки на месец. И ако го приемем в златен еквивалент, това са цели 37 грама чисто злато.
  Страната е на второ място, на второ място след Съединените щати по отношение на индустриалното производство. Перспективите пред империята изглеждали много розови, но... настъпила голяма депресия.
  Колапсът засегна целия свят, включително Русия. Истината ощети най-много Германия и САЩ. Но царска Русия беше твърде зависима от външни заеми и следователно не можеше да избегне шокове и рецесия.
  Болшевишката партия през двадесетте години преживява криза. Ленин всъщност се оттегля от практическата, революционна борба, като се потапя в теория... и пише научна фантастика.
  Владимир Илич се запознава с Хърбърт Уелс във Великобритания и усеща вкус към научната фантастика. По-специално, от перото на Владимир Илич излезе голям, футуристичен роман: "Комунизмът е пътят на щастието"! И редица други произведения. Ленин вече правеше добри пари от научна фантастика.
  Болшевиките се разделят на троцкисти и сталинисти. Сталин решава да се върне към тактиката на индивидуалния терор, характерна за Народната воля. Троцки зае по-умерена позиция.
  Есерите все още са активни, въпреки че през двадесетте години вече нямаше политически убийства на високо ниво. Позициите на републиканците и кадетите постепенно се засилиха. Всъщност абсолютната монархия изглеждаше на всички остаряла реликва. Така отново започнаха вълнения, стачки, демонстрации и кралският трон започна да се тресе.
  Монархът можеше да си спомни много...
  Правителството на Николай II намери решение...във война! Освен това генералите жадуваха за отмъщение за поражението от Япония. И това е разбираемо...
  След Първата световна война царска Русия провежда няколко малки военни кампании. В Близкия изток, където те и техните съюзници завършиха арабския свят. В Афганистан... Там войната се води заедно с Великобритания. Русия превзе северните райони на Афганистан, населени предимно с узбеки и таджики, както и Херат. Британците, след брутални войни, все пак покориха юга. Самоуправлението остана в центъра на Афганистан.
  Иран все още запазваше вид на суверенитет, но разделянето му също не беше далеч.
  Но основният сблъсък на интереси се случи в Япония. Освен това през 1931 г. японците създават марионетно правителство в Манджурия и започват офанзива в Китай.
  Което стана повод за нова война.
  По това време руската армия успя да актуализира танковия си флот и да създаде много силна авиация. Във въздуха Япония беше забележимо по-ниска, а сухопътната армия на Русия беше много по-многобройна и може би по-боеспособна.
  Тихоокеанският флот беше командван от легендарния адмирал Колчак. Рицарят на Ордена на Св. Андрей Първозвани Брусилов вече беше починал по това време, но способните му ученици останаха.
  Войната е неуспешна за Япония от самото начало. Руските генерали: Деникин, Врангел, Калейдин, под общото командване на брата на царя Михаил Романов, действат енергично и умело. Опитът от Първата световна война оказва влияние и са взети предвид грешките в конфликта от 1904-1905 г.
  Леките танкове на Прохоров, които са просто незаменими в маневрената война, също се оказаха доста добри. Във всеки случай това вече беше различна руска армия и съвсем различна война.
  Но по време на първата битка със самураите, ако Куропаткин беше заменен от по-талантлив и решителен командир, изходът от войната, разбира се, щеше да бъде напълно различен.
  Във всеки случай в рамките на два месеца Порт Артур беше обсаден от руски войски, а японците бяха разбити. Два месеца по-късно цяла Корея е освободена и градът на цитаделата е превзет с щурм.
  В морето битките също бушуваха с различен успех. Докато дойдат ескадрилите от Балтийско и Черно море. Страната на изгряващото слънце беше напълно победена и те дори разтовариха войски на Хокайдо. Япония беше принудена да подпише унизителен мир. Върнете Манджурия, Порт Артур, някои владения, завладени от германците, Южен Сахалин и Курилския хребет. И в същото време плати обезщетение, чиста сума - милиард златни рубли.
  Победата временно укрепва позициите на автокрацията, а след това Голямата депресия отстъпва място на бърз икономически подем.
  В Германия, както и в истинската история, Хитлер дойде на власт, но не му беше позволено да се развихри. По-специално, опитът за възстановяване на всеобщата военна повинност се сблъсква с яростна съпротива от Русия и Франция. Въпреки че бяха направени малки отстъпки по отношение на военния потенциал. Размерът на армията беше разрешено да се увеличи от сто хиляди на двеста и петдесет. Освен това Хитлер връща контрола върху демилитаризираната зона на Германия.
  А в царска Русия назряват династични проблеми. Престолонаследникът царевич Алексей почина... Братът на царя Михаил Романов беше лишен от права на наследство. И Кирил Владимирович Романов наистина стана наследник. Но този човек е затънал в пиянство и разврат. Напълно деградирала...
  И така, кой ще наследи цар Николай II? Братът на царя Михаил след победата над Япония получава чин генералисимус и се радва на огромна популярност. Той стана първият член на царското семейство в историята на императорска Русия, получил толкова висок ранг. И мнозина искаха да го видят на кралския трон.
  Вярно, самият Николай II - непияч, без лоши навици, който редовно се занимаваше с гимнастика - беше все още доста силен и изглеждаше, че царуването му ще бъде най-дългото в руската история. Но Сталин замисля най-амбициозния опит за убийство от времето на Александър II. Въпреки че изглеждаше, какъв е смисълът?
  Във всеки случай 1937 г. се оказва зловеща година. Цар Николай II е убит, а заедно с него загиват и двама министри, както и три дузини придворни, а част от Зимния дворец се срутва.
  Терористите са използвали канализационната система за мини и са засадили повече от един тон аминолон.
  Така в хода на историята се намеси един агресивен инцидент. Така завършва управлението на цар Николай II. Монархът не започна да се нарича велик или страхотен. Онези, които не обичаха императора, го наричаха кървав, защото много кръв беше пролята в неговото царство. Който се отнася с уважение, е Завоевател. Така броят на земите под него в Русия се увеличи. В Китай дори се появи голяма провинция: Zheltorossiya.
  Общо царството продължи 43 години. Само Иван Грозни управлява по-дълго и номинално. Но като се има предвид, че той зае трона за три години, действителният период на контрол се оказа по-кратък.
  Но законният наследник Кирил Владимирович Романов все пак се възкачи на трона. Той не управлява дълго - около година, но успя да окаже известно влияние върху хода на историята. По-специално, той позволи на Адолф Хитлер да извърши аншлуса на Австрия. Уж визирайки правото на народите на самоопределение и уж така ще има повече ред. Съгласява се с аншлуса на Австрия и Мусолини.
  Така Германия се разширява и населението й надхвърля осемдесет милиона. Да не говорим, че Хитлер насърчаваше раждаемостта. При Адолф Демоничния той нараства един и половина пъти.
  В Испания избухна гражданска война, но тя приключи много по-бързо, тъй като нямаше Съветски съюз, който оказваше помощ на лявата коалиция в Мадрид.
  Но Франко става съюзник на фюрера. И новият цар Владимир III се сблъска с Великобритания.
  Ситуацията наистина е сложна. Пъзел, изпълнен с Втората световна война. И нов кръг от конфронтация. Иран не е разделен и това всъщност е последната ислямска държава, която е формално независима. И Русия, и Великобритания имат планове за това. Нещата в Близкия изток са много объркващи. Териториите на Русия, Франция и Великобритания са смесени и трудни за управление.
  Англия изостава икономически все повече и повече както от Русия, така и от все по-силната Германия. Но най-големите колонии все още са британски. Но силата на лъвската корона отслабва, Канада е почти независима. Южна Африка също е доминион, като Австралия. В Индия британските позиции отслабват. Разбира се, има желание да бутнете лъва.
  Хитлер се опитва да играе на два фронта. Или ще привлече подкрепата на Франция, Великобритания, Италия и Япония. За да се натрупат всички заедно върху царска Русия и да си поделят огромните й владения.
  Или да търси териториални придобивки на Запад, но в съюз с Русия.
  Хитлер е подъл и безпринципен човек и като цяло не го интересува с кого ще влезе в коалиция, стига да му е изгодно.
  Новият млад цар Владимир също мечтае да остане в историята като велик завоевател и иска да отнеме колонии от Великобритания и Франция. Строго погледнато, няма какво да се вземе от германците. Така че коалиция с Германия е съвсем логична.
  Италия превзе Етиопия и също иска нови подвизи. Мусолини е изключително амбициозен. Не го интересува дали отива на изток или на запад. Но във Франция няма голямо желание сред хората да се бият. Там цари пацифизмът и правителството се избира. Няма как да придобиеш толкова силен съюзник. А царска Русия с традиционно високата си раждаемост и постоянно намаляваща смъртност е много силен противник. Населението на царска Русия вече нараства с около три процента годишно. Детската смъртност е намаляла, но все още не е отминала модата на големите семейства и дори работещите семейства са плодородни. Като се вземат предвид териториалните придобивания, включително в гъсто населен Китай и слабо населена Монголия, както и в Европа и Турция, населението на царска Русия през 1940 г. надхвърля 400 милиона в сравнение с 1913 г., когато е 180 милиона. И това е континентална сила... Великобритания и Франция имат по-малко от 50 милиона в метрополиите си, плюс колонии. Но колониалните войски са слаби в морала и имат малка бойна способност. Така че западните сухопътни сили са много по-слаби.
  Фюрерът избира съюз с Русия срещу Запада.
  През 1939 г. Чехословакия е разделена. Германия включваше и Судетската област. Германците укрепват армията и формират танкови колони. Царска Русия също не стои неподвижна, разполагайки с мирновременна армия от пет милиона и петстотин персонални дивизии.
  В царска Русия отдавна се произвеждат тежки танкове и стратегически самолети, включително самолети с осем двигателя. Франция разполага само с около тридесет тежки танка и те са остарели. Великобритания няма тежки превозни средства. Е, Германия също, нито един по-тежък от двадесет тона. САЩ имат малко повече от четиристотин танка.
  Хитлер решава, че не си струва да отлага и нанася удар на 15 май 1940 г. Просто времето е благосклонно и всичко е готово. Или горе-долу готови.
  Царска Русия започва атака срещу Индия и други колониални владения. Руската армия атакува слабо защитени позиции. Има сравнително малко войски, състоящи се от самите етнически британци и французи, а колониалните единици всъщност не искат да умрат за идея или империя, която им е чужда. Всъщност кои са им англичаните? Експлоататори, поробители, разбойници или неверници. Едва ли руснаците са много по-лоши от тях, за да умрат в името на империята на Лъва или Петела.
  Така царските войски напредват, преодолявайки бавна, фокусна съпротива. Но германците също успяха да победят френските, английските, белгийските и холандските войски за месец и половина.
  Така Чърчил губи подкрепата на основните си съюзници. Очакванията САЩ да влязат във войната не се оправдаха. Рузвелт изобщо не се отличаваше с решителността на Стенка Разин. И тогава такива сили биха тръгнали срещу Америка.
  Руските войски напредваха през Африка и Азия в маршове; повече проблеми идваха от терена и комуникациите, отколкото от вражеските войски. Липсата на пътища, особено в Африка, също оказа влияние. Но непретенциозният руски войник героично и стоически преодолява всички трудности.
  Германците трудно могат да прехвърлят войски в Африка. Настъплението към Гибралтар се забави поради упоритата съпротива на Франко. И трябваше да прехвърляме сили по море. Руснаците пробиха в Африка, през Египет и им е много по-лесно. Италия също грабва всичко, което може да грабне, и в този въпрос Мусолини има хватката на боа констриктор.
  Самият десант върху мегаполиса не се е състоял през 1940 г. Във въздушната битка, благодарение предимно на пасивността на Русия, Великобритания оцелява. Но трябва да се каже, че мъдрият цар Владимир Кирилович не искаше Британия да капитулира преди време, а съвсем разумно възнамеряваше да завземе всички нейни азиатски и африкански колонии.
  Накъде ще отиде Великобритания? В края на краищата той няма запаси, без колонии и суровини - падането му е въпрос на време.
  През зимата и март 1941 г. руските войски най-накрая достигат Южна Африка и побеждават последния африкански доминион. Опитът на британците да останат в Мадагаскар също се провали и през май 1941 г. беше извършен десант с последваща победа.
  Япония се биеше на страната на Русия във войната и успя да грабне нещо в Тихия океан. Лятото на 1941 г. е периодът на голяма въздушна офанзива срещу британския метрополис.
  Руската и немската авиация атакуват Лондон и други градове на Английската империя. И на 8 ноември, годишнината от Мюнхенския пуч, десантът най-накрая се състоя.
  Боевете продължават шестнадесет дни и завършват с победа на руските и германските войски.
  Това всъщност слага край на Втората световна война. Оказа се по-малко кърваво и продължително, отколкото в истинската история. И много забележимо укрепи и разшири руските владения. Особено в Африка и Азия.
  Настъпи сравнително спокоен период. Русия и Германия усвояваха собствените си териториални придобивки. Третият райх включва: Белгия, Холандия, почти половината Франция, както и Мароко, част от Алжир и централните владения. Вярно е, че поради позицията на Франко и известна нерешителност на Хитлер, германците нямаха време да напреднат в екваториалните владения на Франция и те паднаха пред руските войски.
  Независимо от това, Германия все още получи добро парче африканска земя, надхвърлящо собствената й територия по площ. Площта на земите на Третия райх, като се вземат предвид европейските придобивания, се е увеличила повече от три пъти. И ако броим от границите от 1937 г., като вземем предвид Австрия, Судетите и Чехия като протекторат, тогава четири пъти.
  Така че германците като цяло имаха достатъчно за смилане, овладяване и асимилиране. Освен това Русия разширява колониалните си владения и трудно може да контролира всичко това.
  И Италия получи много: например по-голямата част от Судан, Сомалия, Уганда и някои други придобивания, по-специално Тунис.
  Така преразпределението на света засега приключи. Но както се казва, с времето амбициите започват да се проявяват.
  Съединените щати не започнаха да работят сериозно по атомния проект. Във фашистка Германия и Русия отношението също се оказва хладно. Япония все още не е достатъчно развита, за да го направи, а Великобритания и Франция са станали васални страни на Третия райх и Русия.
  Така че появата на ядрени оръжия беше отложена за известно време.
  Но прогресът, разбира се, е неумолим. Физиците работят, теорията се развива, както и лабораторните експерименти. Но за ядрен проект трябва волята на държавата. Царска Русия вече има твърде много грижи и разходи, свързани с разширяването на нейната територия. Но Хитлер по някаква причина имаше недоволство срещу подобни идеи за ядрена програма и вярваше, че атомният проект само ще пропилее много пари.
  Освен това руската сухопътна армия и авиация бяха най-силните и най-многобройните в света, а флотът също нарастваше, особено поради икономическия растеж.
  Царските генерали и маршали предпочитат да развиват танкостроенето, да строят самолети, самолетоносачи и бойни кораби. Защо им трябват някакви приказки за ядрени бомби? Тоест и германците, и руснаците бяха безразлични към този проблем.
  Освен това имаше достатъчно суровини, за да не се притеснявате за енергийните ресурси, поне в близко бъдеще.
  И така, въпреки цялата студенина на Пентагона и Белия дом, инициативата неволно премина към Съединените щати. Освен това не става въпрос само за страх, че руснаците или германците ще отидат по-далеч и ще окажат натиск върху Новия свят, но и за икономиката.
  След като загубиха възможността да получават петрол от Азия, Африка и Близкия изток, Съединените щати досега имаха собствени кладенци в Тексас, Флорида и започнаха разработка в Аляска.
  Но населението на САЩ растеше. Имиграцията не беше обезсърчена в Русия и населението продължи да расте бързо. На чернокожите и арабите беше особено охотно разрешено да заминат за Съединените щати.
  Американската икономика също растеше и имаше все повече автомобили.
  И започна търсенето на ядрено гориво и атомна реакция, която може да осигури колосална енергия.
  Изминаха десет години от края на Втората световна война. Хитлеристка Германия имаше ново оръжие: дискови самолети, способни не само да летят с огромна скорост, но и практически да останат неуязвими от огъня с малки оръжия.
  Освен това германците успяха да изстрелят изкуствен спътник над орбита и най-важното - през юни 1951 г. първият човек в космоса.
  Царска Русия малко закъсня и направи пълен напредък едва през август тази година. През същата година настъпват промени във фашистка Италия. Бенедито Мусолини, претендент за титлата Юлий Цезар, почина. Като цяло италианският диктатор успява да управлява. Като се вземат предвид завоеванията в Африка, включително Етиопия, територията, контролирана от Италия, нараства почти три пъти и половина по време на неговото управление. Освен това Бенедито в Европа успя да отреже част от Франция заедно с Тулон.
  Но не го пуснаха в Албания и Гърция - това са територии в сферата на влияние на Руската империя.
  Бенедито, разбира се, може да се нарече велик и завоевател, въпреки че италианската армия не блести много с подвизите си. Но неговият син и наследник се смяташе за не по-лош от баща си.
  И той взе есента на 1951 г. и нахлу в Албания и Гърция... Нищо чудно, че казват, че всички големи войни започват сякаш внезапно.
  Владимир Трети дори беше щастлив от това. Притежанията на Италия в Африка са големи, дори по-големи от тези на Германия. Така че защо да не ги вземете, ако има страхотна причина?
  Руските войски започват военни действия на 7 ноември 1951 г., атакувайки Етиопия, Либия и Судан. Руските части са по-силни, по-многобройни и по-боеспособни от италианските.
  Така те бързо започнаха да унищожават тестената армия... Но никой не очакваше, че без никакво предупреждение Адолф Хитлер ще излезе на страната на Мусолини младши.
  Въпреки че, ако се вгледате в него, нямаше нищо по-неочаквано.
  Германия загуби Първата световна война от Русия и загуби най-много територия в Русия. И ако германците успяха да си върнат загубеното на запад с лихвите, то на изток, честно казано, останаха без нищо.
  Така че Хитлер наистина разчиташе на новите си оръжия, особено на дискотеките и летящите чинии. Освен това фюрерът смята, че този път ще бъде по-лесно да се бие с Русия, отколкото през Първата световна война, тъй като Германия и Италия ще водят компанията, без да имат втори фронт.
  Изчислението беше също, че Япония, обидена от руснаците, също ще влезе във войната в Далечния изток и ще върже врага там. Може би Португалия и Испания ще се присъединят към коалицията, като Великобритания и Франция? Те са много по-близо до Германия, отколкото до Русия. И някои надежди се възлагаха на САЩ!
  Нещо повече, Америка построи внушителен флот, много самолетоносачи и модернизира танковия си флот, въпреки че все още отстъпваше по количество и качество на армейските превозни средства на Стария свят.
  Обществената система в царска Русия остава автократична и абсолютна монархия. Царят и императорът на цяла Русия притежават пълната власт: изпълнителна, законодателна и съдебна. Парламентът отсъстваше. Имаше Държавен съвет от лица, назначавани от императора, но той имаше само съвещателни права. Самият крал издава закони, както и укази. Той също имаше право да екзекутира и помилва, въпреки че, разбира се, имаше и съдебен процес. Съдебните заседатели бяха премахнати след убийството на Николай II, така че съдебната власт също се назначаваше и отстраняваше от царя или служители, назначени от императора.
  Тази система имаше както своите предимства, така и недостатъци. От една страна, императорът можеше бързо да реши този или онзи проблем без никакви спорове или споразумения, но от друга страна, прекомерната концентрация на власт в една ръка потисна инициативата и даде по-големи възможности на бюрокрацията. То роди различни фаворити и фаворити. Владимир не се отличаваше с прекомерно лицемерие и брачна вярност. Въпреки че жените не са имали голямо влияние върху политиката му.
  В областта на танкостроенето царска Русия имаше много мощни и тежки превозни средства. Опитът от бойните действия в Африка обаче показва, че ходовите характеристики на танка са изключително важни. В резултат на това основният руски танк не надхвърли четиридесет и пет тона. Тъй като по-голямото тегло създава проблеми с проходимостта, дори и при широки писти.
  Царят обичаше тежките танкове, но неговите съветници разубедиха императора да ги пусне в масово производство. Но шестдесеттонната машина беше налична в две хиляди копия. И най-популярният танк, "Николай" - 3, е произведен през шестдесет и три хиляди.
  И машината тежи четиридесет и пет тона, а пистолетът е с калибър 122 милиметра. Предната броня е двеста милиметра, задната и страничните са 120 милиметра, оформлението е класическо.
  Хитлер се интересуваше сериозно от тежките машини. И исках да имам превъзходство над Николай в сериен танк. Немската кола набъбна на тегло до 75 тона и това вече беше границата, поради факта, че голямата маса беше изключително трудна за транспортиране по железопътни линии.
  Германското превозно средство е въоръжено със 128-мм оръжие, има челна броня от 250 мм и странична и задна броня от 180. Композицията също е близка до класическата.
  Числено немският танк е три пъти по-нисък от съветския. Да не говорим за трудностите при използването на твърде тежки машини.
  Въпреки това руската техника е разпръсната на големи площи, а на европейския участък на фронта има приблизително равенство в броя на превозните средства и пехотата. Въпреки че като цяло руската армия е много по-многобройна от германската. А Русия има огромно население: включва Индия, Китай, по-голямата част от Африка, Близкия изток, Персия, Индокитай и много други.
  Разбира се, решението на Хитлер да атакува царска Русия, дори като се има предвид, че той има Япония и Италия на своя страна, а вероятно и Франция и Великобритания, е колосален хазарт. Но фюрерът е голям авантюрист.
  Трябва да се отбележи, че дисковите самолети, с които Третият райх възлага толкова големи надежди, не са много ефективни на практика. Създаването на силна ламинарна струя доведе до огромен разход на гориво, а времето за полет на летящите чинии се оказа сравнително кратко. Така че те можеха да действат, дори като се има предвид огромната скорост на не особено значителни разстояния. В допълнение, ламинарният поток предпазва диска от малки оръжия, но от своя страна предотвратява стрелба от летяща чиния.
  Така че германците можеха да изхвърлят само радиоуправляеми ракети от своите дискети и то под тесен ъгъл или като изключат ламинарния поток, но в същото време стават уязвими.
  Но във всеки случай Хитлер решава да атакува Русия и хвърля картите си в игра. Освен това фашистът се страхуваше, че ако Италия бъде победена, те ще нападнат и него. Имаше мустаци и не вярваше на никого.
  Първоначално нацистите постигат успех благодарение на изненадата на атаката и по-добрата организация на своите войски. Но моментът на атаката беше избран неудачно. Започна да вали сняг и танковете се плъзнаха. Фриц можеше да превземе част от Полша, включително Краков, но заседна близо до Варшава.
  Руската военна машина се завъртя... Япония, както очакваше фюрерът, влезе във войната, но нейният флот нямаше превъзходство над руския тихоокеански флот и битките бяха приблизително равни. И Япония практически не отвлича вниманието на своите сухопътни сили от западния театър на военните действия. Освен това самураите са по-ниски от руснаците във въздуха, както по численост, така и по качество. И Страната на изгряващото слънце успя да улови само няколко малки острова.
  Предпазливите Франко и Салазар не бързаха да влязат във войната. Русия е много силен враг. Трябва да гледаме и да чакаме. В реалната история Франко се ограничава по време на Втората световна война до изпращане на синя дивизия от фашистки доброволци.
  Сега балансът на силите изглеждаше особено неравен в Африка.
  Италия бързо губи владенията си на тъмния континент.
  През пролетта на 1952 г. царската армия започва настъпление в Източна Прусия и успява да пробие отбраната на противника в дълбочина. Нацистите трудно изоставят настъплението на царската армия при Кьонигсберг, но имперските войски започват да настъпват към Судетите и Краков.
  Оказа се, че по-пъргавите руски танкове са напълно способни да се бият с тежък, но не толкова пъргав противник. Добре се представиха и китайските дивизии под командването на руски генерали.
  Германците бяха принудени да напуснат Краков... И тогава, поради заплахата от обкръжение, започнаха да се оттеглят от Висла към Одер.
  Не, това не беше ходът на войната, който обладаният фюрер очакваше. Но сама съм си виновна. Освен това французите и британците, надушили фашистката окупация, изобщо не се стремяха да умрат за фюрера. Така че попълването беше прекъснато и васалните страни искаха тривиално да се оттеглят.
  И най-зле стават нещата за германците на фронта.
  До зимата германците са загубили всичките си владения в Африка. И през зимата, до пролетта, те напълно се оттеглиха към Одер. Руските войски освобождават Прага и Судетите и наближават Виена. Освен това те победиха Италия и окупираха Рим, Неапол и Сицилия. Така че пролетта на 1953 г. не обещава нищо добро за нацистите. На 8 април 1953 г. обаче Хитлер внезапно умира. Новото германско ръководство отчаяно моли за мир.
  Владимир Кирилович Романов щедро се съгласи. Но германците платиха скъпо за това. Новата граница вече минава по Одер: Белгия, Холандия и Дания получават суверенитет, но в рамките на васална държава на Руската империя. Франция си възвръща загубените преди това владения, но става още по-зависима от Русия.
  Италия и Германия загубиха всичките си колонии, които сега станаха собственост на кралската корона. Самата Италия също получава статут на руски васал, а Сицилия и Сардиния директно стават част от империята на Владимир III.
  Германия също загуби голяма част от своята независимост и плати големи репарации.
  Япония също губи всичките си владения с изключение на собствената си територия и е принудена да стане васална държава. И цар Владимир Кирилович Романов също получи титлата император на Япония.
  Разбира се, онази част от Австралия, която преди е принадлежала на Страната на изгряващото слънце, също попада под руски контрол.
  През август 1953 г. Съединените щати най-накрая тестваха атомна бомба. Осем години по-късно ядреният джин излезе от бутилката. Във всеки случай прогресът не може да бъде спрян. И появата на атомната бомба е неизбежна. В най-екстремния сценарий ядрените оръжия могат да се появят максимум двадесет години по-късно, отколкото в действителност.
  С известно закъснение царското правителство започна да разработва своя отговор.
  Досега САЩ не можеха да се решат да воюват с толкова могъща империя. Освен това не е толкова лесно да се стигне отвъд океана до основните руски индустриални и икономически центрове.
  А производството на ядрени заряди изискваше и време, и пари! Съединените щати имаха средства, но времето изтичаше. Царска Русия със своите ресурси и мощен интелектуален потенциал много бързо наваксва празнината в тази област. А през 1956 г. във Владимир III се появява и атомна бомба.
  Значително отстъпващи на Русия по население и ресурси, капиталистическите и демократични САЩ постепенно загубиха своите козове.
  Единственото, което можеха да направят, беше да използват ядрени оръжия като възпиращ фактор и да се опитат да подкопаят царска Русия отвътре. Но досега не са успели.
  Владимир Кирилович няма мъжки потомци от първата си жена и се жени повторно. И той възпроизведе наследник, като го нарече Джордж.
  Царска Русия извършва космическа експанзия. През 1959 г. пилотиран полет до Луната се състоя около година по-рано от американците. След това през 1971 г. до Марс. Алтернативният свят стана по-безопасен от реалността.
  През 1975 г. човек кацна на Венера. През 1980 г. на Меркурий. През 1981 г. на един от спътниците на Юпитер. И през 1992 г., точно в годината на смъртта на Владимир Кирилович Романов, руският космонавт гордо стъпи на Плутон.
  Георги Първи наследява короната на осемнадесет години. И като цяло можем да кажем, че Владимир Трети, Велики, прекарва своето 54-годишно управление много успешно. И тогава династията на Романови продължи.
  
  
  
  НИКОЛАЙ ВТОРИ НАЙ-СЛАВНИЯТ ОТ КУЕСТОВЕ!
  Да кажем, че цар Александър Трети, напротив, е починал по-рано: през 1987 г. от атентат, организиран от по-големия брат на Ленин: Александър.
  Изглежда дори по-лошо. Но не наистина. Николай II стана цар по-рано и се ожени по-рано: за да постави сина си на трона, ако нещо се случи. Но жена му е различна, а наследникът е здрав, а Распутин определено го няма. И така отначало, общо взето, като в реалната история: TRANSIB се строи, икономиката е в подем - експанзия към Китай. Вярно е, че кораби се строят в Балтийско море година по-рано. И малко повече подем, поради по-ранния възход на финансовия гений Вите.
  Войната с Япония не започна много добре, но Варяг успя да избяга, а адмирал Макаров не загина. Историята се измести малко и всичко върви малко по-различно. Но в реалната история всъщност на "Варяг" му оставаше съвсем малко време да избяга и смъртта на адмирал Макаров като цяло беше случайна и малко вероятна.
  Руският флот, воден от адмирал Макаров, действа доста умело и потопява японските кораби. И тогава, когато два японски бойни кораба бяха взривени на Мира, Макаров атакува самураите и потопи още дузина и половина кораби.
  Тоест всичко мина добре. И Япония загуби превъзходство по море.
  Но на сушата самураите се оказаха по-слаби. Куропаткин отблъсква всички японски опити за настъпление и им нанася големи щети. Той обаче не действаше твърде решително. Но скоро руски кораби пристигнаха от Балтийско море и Макаров най-накрая пое контрола над всички води.
  Руснаците дори започнаха да стоварват войски в Тайван, а след това и на Курилския хребет.
  Докато Теодор Рузвелт не се намеси и не предложи посредничество. Русия получи Манджурия, Корея, Монголия, Курилската верига и Тайван.
  Появи се и Zheltorossiya. Така се формира нова империя.
  Царят обаче още не е станал твърде нагъл. През 1914 г. избухва Втората световна война. Русия е по-добре подготвена за тази война: икономиката е по-силна, територията и населението са по-големи и няма никаква мисъл по пътя. Освен това нямаше рецесия, причинена от бунтове и така наречената революция.
  Първата световна война протича с различен успех. Имаше грешки и успехи на руските генерали. Но през 1915 г. германците успяха да постигнат по-малък успех, тъй като царската армия беше по-голяма и по-добре снабдена. Но въпреки това Русия загуби половината от Полша и Галисия. Но германците не успяха да навлязат в Беларус и балтийските държави - фронтовата линия минаваше по Висла.
  И през шестнадесетата година царската армия вече постигна големи успехи срещу Австрия и Турция. Османците са почти напълно победени. Точно както австрийците превзеха Пшемисл и Краков. Германия се изплаши. През пролетта на 17 г. руснаците превзеха Истанбул. Значителни успехи постига и царска Русия по време на лятната офанзива срещу Австрия и Германия. И през есента, когато царските войски вече са достигнали Одер, Германия капитулира. Следва разделянето на Австро-Унгария и Турция. Русия получи Мала Азия, Северен Ирак и Истанбул. Галиция, Буковина, Чехословашко и Унгарско кралство и Краков. Плюс Данциг, част от Източна Прусия, област Клайпеда . Така Русия се укрепи многократно. И Германия също плати огромни репарации.
  Цар Николай II не бързаше да вземе всичко и всички. Но руснаците, британците и французите си поделиха Саудитския полуостров. Тогава британците и руснаците си поделиха Иран и Афганистан. Завърши преразпределението на света.
  До 1929 г. целият свят беше във възход, докато не избухна Голямата депресия. През 1931 г. Япония започва война срещу Русия. И бързо беше победен и заедно с всички тихоокеански владения окупиран. И тогава дойде референдумът и включването в Русия.
  Възползвайки се от отслабването на Великобритания, Франция и Съединените щати, обхванати от Голямата депресия, цар Николай II повежда война за завладяване на Китай. И това се превърна в голямото му завоевание.
  За да ускори донякъде русификацията, Николай II взе едно непретенциозно решение - той официално въведе многоженството в Русия - промени богословието и догмите на православната църква. Така се прие реформата.
  И царят си взе втора жена. Руснаците бяха насърчавани да се женят за чужденци и да имат много деца. Огромен Китай също трябваше да бъде русифициран. Кой е най-добрият начин да направите това? Женете се за китайки!
  В Германия Хитлер не дойде на власт. В тази история му липсваше малко. Твърде екстремистки. Основният дразнител беше фашистът Мусолини, който превзе Етиопия. И мечтата да стане новият Цезар и Троянец, събрани в едно.
  През май 1937 г. избухва войната между Русия и Италия. Както се оказа, Мусолини се оказа самоубиец. Руските войски превземат цяла Италия за два месеца, а за още три - всички колонии на държавата. В царска Русия влизат окончателно и Румъния и Югославия, а малко по-късно и България. След като завърши анексирането на територии. През есента на 1939 г. Николай II умира. А неговият наследник, напълно здравият Алексей II, става новият цар.
  В този случай Николай II царува петдесет и две години - надминавайки резултата на Иван Грозни. И царуването му се оказа най-успешното в историята на Русия, а завоеванията му бяха просто рекордни. Никой крал не е пленявал толкова много. Русия окончателно се настани в Китай и се засили във всички посоки.
  След това обаче, при Алексей Втори, започна дълъг период на мир. Франция, Великобритания и САЩ не искаха война. Но Германия беше разоръжена и нямаше сили. Така възникна ситуация, която стана спокойна.
  Колониалните империи продължават да съществуват. Русия остава най-голямата страна, но Великобритания формално е втората сила и малко отстъпва по територия на царската империя. Австралия, Южна Африка и Канада обаче бяха почти независими владения. А в Индия... През 1968 г. в Индия избухна голямо въстание и след две години война британците бяха изгонени. Но царската армия навлиза в индийската територия и потушава протестите. След което Великобритания губи тази колония, а Русия я придобива. Скоро Русия превзе и южната част на Иран.
  След Алексей Втори през 1969 г. тронът е наследен от Николай Трети. Царската империя беше във възход. Така Франция губи контрол над Индокитай и Тайланд през 1979 г. И там дойдоха и царските войски.
  А през осемдесетте и деветдесетте години Африка попада под контрола на царска Русия. След 2001 г. на руския престол се възкачи Петър, четвъртият син на Алексей II.
  Царска Русия по това време е погълнала почти цяла Африка, Азия и е събрала колонии от други страни, включително Индонезия. Но, разбира се, не беше срещу Австралия.
  Настъпи период на мир. САЩ, Великобритания и Франция имаха ядрени оръжия, Германия имаше икономическа мощ. Русия има икономическа мощ, ядрени оръжия, най-голямата армия и население в света. И все още абсолютна автократична монархия без парламент. Американците, бидейки втора сила или дори суперсила, предявиха това на Русия.
  Липсата на демокрация обаче изобщо не попречи на развитието на прогреса. По-специално, през 1943 г., в царска Русия, първият човек излетя в космоса. И през 1961 г. до Луната. Полетът до Марс се състоя през 1974 г. И до 2000 г. бяха посетени почти всички планети от Слънчевата система. Подготвяше се голяма експедиция до звездите. Тя стартира през 2018 г. и се възстанови до Алфа Кентавър.
  Така че царизмът изобщо не е пречил на науката да се движи. Петър Четвърти от династията Романови дори заявява, че просветеният абсолютизъм е по-добър.
  Особено на фона на скандалите, които постоянно разтърсваха администрацията на Доналд Тръмп.
  Николай II все още се смяташе за най-великия цар на всички времена и народи. Царска Русия на кон и световният хегемон. Покрайнините и колониите постепенно се русифицират. Империята набира скорост. И целият свят стана по-добро място.
  И защо? Благодарение на Александър Улянов, брат на Ленин, който беше екзекутиран за цареубийство. Самият Ленин остава в чужбина. Той се запознава с Уелс и също се интересува от писането на научна фантастика, от което става много богат и си създава име. И така той стана известен, стана известен и известен, и беше преведен на много езици. Сталин умира в затвора от туберкулоза и като цяло остава известен само на специалистите. Троцки скоро се включва в революционна дейност и прави добра кариера като чиновник, достигайки до ранг на действителен таен съветник и заместник-министър. Вознесенски става министър при царя и постига много. Хрушчов остава дребен магазинер и не печели слава. Брежнев се издига до чин полковник. Андропов служи в полицията и също става полковник. Горбачов става голям бизнесмен и шоумен. Елцин си остана магазинер. Путин се издигна до чин полковник от тайната полиция и се пенсионира с чест. Медведев е дребен чиновник. Жириновски, основател на вестник и шоумен. Зюганов се опита да работи под земята срещу царя. Получава присъда затвор, след което става информатор на тайната полиция. Пенсионира се с чин капитан. Жуков се издига само до чин майор. Василевски става генерал-лейтенант, Шапошников - генерал-лейтенант. Гранд адмирал на Колчак и носител на много ордени. Макаров също става велик адмирал, участвал в Първата световна война. Но не в първата, а в единствената световна война, тъй като втора световна война не е имало. Става известен... Брусилов става фелдмаршал и носител на орден "Свети Андрей Първозвани". Деникин, Врангел, Корнилов и Куропаткин стават фелдмаршали.
  И животът беше добър при царете. А цените не са се повишавали повече от сто години. А рублата имаше стабилно златно покритие от 0,77 грама. И много народи живееха добре под царя.
  Всички имаха равни права и мнозина се наричаха руснаци, дори африканци. При царя нещата вървяха добре за всички. Единствено за евреите от неправославна религия остава изискването за жителство. Но тези ставаха все по-малко.
  При царя обаче имаше някои проблеми. Една от тях, високата раждаемост и ниската смъртност, доведоха до пренаселване. Но това щеше да бъде решено чрез разширяване на космоса. Освен това развитието на науката и селското стопанство направи възможно решаването на проблема с глада. Имаше достатъчно храна за всички. Но нарастването на населението в империята е повече от три процента годишно. И това заплашваше с проблеми в бъдеще.
  Царското правителство намери изход в космическата експанзия. И изглеждаше разумно. Бяха построени нови звездни кораби и бяха проведени изследвания на свръхсветлинните скорости.
  
  
  
  ПЕТДЕСЕТ ГОДИНИ ОТ АЛЕКСАНДЪР ТРИМА - ВЕЛИКИЯ!
  Опитът за убийството на Александър II през 1866 г. е успешен. В резултат царят освободител умира. И Александър Трети се възкачи на престола. Предимството беше, че нямаха време да продадат Аляска, а новият руски император не беше склонен да се откаже от никакви земи. Дори да са далечни и все още не особено ценни.
  Освен това строителството на пътя от Сибир до Владивосток започна още по-рано. И трябваше да стигне до Чукотка!
  Цар Александър Трети бил силен, решителен, волеви, здрав и физически много силен. Той управляваше с твърда ръка и при него Русия навлезе в период на най-голям просперитет и постижения!
  Така че е добре, че великият император е започнал да управлява петнадесет години по-рано, отколкото в реалната история!
  Като начало той жестоко потуши всички протести на революционери и Народна воля. След това започва да реформира армията и флота. С подреждането на нещата.
  Кралят постигна много. Построени са пътища, мостове, фабрики и страната бързо развива капитализма. При запазване на автокрацията. Царското правителство води малки войни, преминавайки през Централна Азия и разширявайки влиянието си там.
  През 1977 г. избухна голяма война с Турция. Стана още по-добре, по-бързо, по-победоносно с по-малко загуби, отколкото в реалната история. В нея блесна в пълна светлина геният на Скобелев!
  Руските войски побеждават турците с по-малко щети. И успяха веднага да превземат Истанбул. Тъй като пристигнаха там преди английската ескадра. Тази война беше толкова успешна, че царят-свещеник беше наречен Победоносец Александър! И Скобелев стана най-младият фелдмаршал в руската история.
  Турция беше разделена. Британците окупираха Египет и Судан. Русия взе Ирак, Палестина, Сирия и част от Саудитска Арабия, Мала Азия, цяла Армения и Балканите!
  Така доста бързо и сравнително лесно Александър Трети завладява голяма територия. И той продължи експанзията си на юг. Придвижване през Иран, Туркменистан и по-нататък към Афганистан!
  И царската армия се е насочила към Индия! Британците бяха готови за битка. Възниква съюз на Русия, Германия, Австро-Унгария срещу Франция и Великобритания.
  Германия предприе офанзива срещу Републиката на петела през 1992 г. Великобритания обявява война на Германия и Русия. Австро-Унгария печели Босна и Херцеговина и напада Италия.
  Русия започва кампания срещу Индия, френските владения и Индокитай. Така всъщност започва Първата световна война. Но Русия и германците вече са заедно!
  Русия също нападна Египет.
  Царските войски, с подкрепата на местното население, окупират Индия и Иран. По-нататък навлизат в Индокитай. И прусаците отново побеждават французите и обграждат Париж.
  Освен това републиканците отказват да се откажат. И Париж е нападнат, силно разрушен. Освен това германците превземат Белгия и Холандия.
  Великобритания е във война от известно време. Руските войски окупират Египет и Судан. Има война в морето. Руската армия се придвижва през Африка. Чак до Южна Африка. И събира колонии за себе си. Германците също грабват някои неща.
  Но Австро-Унгария е затънала във война с Италия. Вярно е, че през 1894 г. германците идват на помощ на австрийците. И завършват завладяването на Италия.
  След което страната на портокалите е разделена помежду си.
  Войната се мести към морето. И тук се проявява геният на флотоводеца адмирал Макаров. Което постига редица блестящи победи. Принуждавайки владетелката на моретата да капитулира.
  Русия пое контрола над Индия, Индокитай, по-голямата част от Африка, а също и Австралия, нокаутирайки британците оттам. Руските войски напуснаха Великобритания и Канада. Също така основава колония там. Така Великобритания губи почти всички свои колонии, а Русия ги придобива. Завладяването на Канада беше улеснено от Русия, която запази контрола над Аляска. И наличието на много мощен флот. И гениалността на адмирал Макаров и Рождественски.
  Е, това не е всичко. Русия се насочи към Китай. Също така много успешно. И през 1904 г. започва войната с Япония.
  Но за разлика от истинската история, тази война се оказа не трудна, а доста бърза. Освен това японският флот беше доста слаб, докато руският, напротив, беше много силен. След като победиха японците, руските войски превзеха Токио. И тогава беше проведен референдум и огромното мнозинство от японците гласуваха за присъединяване към Русия.
  Цар Александър III печели нова победа. След това дойде доброволно-принудителното анексиране на Китай. Така регион след регион, провинция след провинция. Кралската империя достига огромни размери. От САЩ, цяла Канада и Аляска, цяла Азия, Австрия, Тихоокеанския регион. Към Южна Африка и германското владение в Западна Африка.
  Освен това Австро-Унгария. Такава огромна сила.
  Но, разбира се, германците и австрийците искаха повече. Франция все още е окупирана от Германия. Великобритания, обидена на Русия, също иска война.
  Кайзерът успява да събере коалиция: Испания, Португалия, Германия, Австро-Унгария и Швеция срещу гигантската Русия. Германците също успяха да превземат Дания и Норвегия по време на войната с Великобритания. Сформира се мощна коалиция.
  И войната започва на 1 август 1917 г. Точно в момента, когато Александър Трети умира и Николай II се възкачва на трона. Изчислението беше направено, че без такъв велик монарх като Александър Трети, който се е възстановил петдесет и една години, Русия със сигурност ще загуби.
  Но Николай II имаше трайна и силна власт. Без Распутин и болния наследник. За да може да се бори с коалицията.
  И започна войната... Германците тъпчеха като тайфун. Руските войски ги посрещнаха с мощни контраатаки. Завързал се голям и жесток бой.
  Николай II, като цяло, разчитайки на верига от крепости, напълно изтощи германските и австрийските части. И тогава той предприе контраофанзива. А в Африка руските войски, използвайки първите в света леки танкове за всички терени, напълно победиха австрийците и германците. И изчистиха Тъмния континент.
  И Швеция, и Норвегия бяха завладени доста бързо.
  Войната продължила година и половина и завършила с по-многобройната и с по-силни танкове руска армия, която превзела цяла Европа. Тогава Великобритания падна. Русия най-накрая установи господство над източното полукълбо.
  И цар Николай II също става велик завоевател. Мирът царува до 1929 г., когато избухва Голямата депресия. Общата икономическа криза доведе до факта, че през 1931 г., точно на 1 май, започна война между Русия и последната велика суперсила САЩ!
  Царската армия на Николай II навлиза в границите на Америка. Силите бяха неравни. Американецът почти нямаше танкове и беше слабо обучен. А Русия многократно превъзхождаше САЩ. Командирите на царската империя също бяха по-добри. Така войната вървеше в една посока от самото начало. Русия побеждаваше и напредваше. А на 30 септември, след превземането на Ню Йорк и Вашингтон, САЩ капитулираха. Така беше обърната още една страница в историята. През 1934 г. Николай II започва инвазия в Мексико и след това нагоре в Латинска Америка, завладявайки латинските държави. Докато последната независима република Чили не падна през декември 1936 г.
  Така Николай II окончателно завършва историята. Царска Русия обедини всички страни и народи на планетата Земя.
  На 7 ноември 1937 г. императорът на цялата планета Земя Николай Велики се разбива със самолет. И неговото управление също приключи. Алесей II става крал. Здрав, млад наследник - около тридесет и три. При него започна космическата експанзия. Нови граници и нови полети. Монархията беше непоклатима. Човечеството е обединено и завладява космоса.
  ГЕНЕРАЛИСИМУС КОНДРАТЕНКО
  Комендантът на Порт Артур всъщност умря в реалната история, той беше ранен в главата, но фрагмент от няколко милиметра премина по-близо до мозъка. Накратко, предателят, който предаде цитаделата, умря и мястото му беше заето от героя на защитата на Порт Артур Кондратенко.
  За да укрепи отбраната на крепостта, новият командир отписа всички моряци и морска артилерия на брега и обезоръжи ескадрата, но укрепи Порт Артур.
  В резултат на това цитаделата беше напълно защитена, плюс умелите действия на командир Кондратенко. Защитата издържа успешно. Кондратенко навреме засили защитата на крепостта Високая и японците не успяха да я превземат.
  До края на декември самураите бяха изтощени от атаките. През януари имаше затишие, причинено от опита на Куропаткин да го деблокира, но не беше много успешен.
  През февруари имаше ново нападение и отново беше отблъснато с тежки загуби за японците.
  По време на защитата момчето Олег Рибаченко се държеше героично. По време на обсадата това момче от кабината беше само на десет години. Детето се бори заедно с възрастните и отиде на разузнавателни мисии.
  Показа се като много смел и борбен. И защитата издържа. Сега март вече дойде... Японците пак отстъпиха. Кървавата неделя не се случи в Русия, защото цар Николай, тъй като Порт Артур беше в добро настроение, излезе при хората. Руската армия се попълваше и ставаше все по-голяма. В края на март японците се опитаха да настъпят, но силите на Куропаткин имаха твърде голямо числено превъзходство и отблъснаха всички атаки.
  И още по-добре, частите на генерал Легс бяха оковани от обсадата на Порт Артур. След тежки загуби японците се оттеглят. Но Куропаткин отново се поколеба.
  В края на април следва нов щурм, който обаче също е отбит.
  А Олег Рибаченко, това смело момче дори залови японски полковник, използвайки капан, разбира се.
  В началото на май имаше само леки сблъсъци и на 25 ескадрата на Рождественски най-накрая влезе в Порт Артур. Известният адмирал докара петдесет и един кораба, пресичайки три океана наведнъж!
  След което отбраната получи подкрепления. И в началото на юни последва последният щурм на Порт Артур. Нападението е отчаяно и жестоко. Още веднъж е отблъснат с огромни загуби за японците. Царят най-накрая отстранява Куропаткин и назначава Линевич . В средата на юли 1905 г. японците са окончателно победени. И героичната защита на Порт Артур, продължила повече от година, приключи.
  Кондратенко е награден с орден "Св. Андрей Първозвани". И получи званието фелдмаршал. Тогава ескадрата на Рождественски, заедно с Порт Артур, победиха японците в морето. Освен това самият адмирал Того загива в битката.
  Япония беше принудена да сключи мир с Русия с посредничеството на Съединените щати.
  Трябваше да отстъпим Курилските острови и Тайван. Русия си осигури протекторат над Корея, Манджурия и контрол над Порт Артур. Освен това Япония плати огромно обезщетение от милиард златни йени на царска Русия.
  Победата укрепва позициите на цар Николай II. Русия разшири териториите си и започна да се формира Zheltorossiya поради доброволното анексиране на китайски региони. Няма Държавна дума - Русия остава абсолютна монархия, без парламент.
  Разбира се, благодарение на победата и политическата стабилност, икономическият растеж продължи по-рано от реалната история и беше по-силен.
  Първата световна война започва като в истинската история. Но беше по-успешен за Русия. Коя армия беше по-голяма и по-добра, включително благодарение на реформите на фелдмаршал Кондратенко, а икономиката беше по-силна и авторитетът на царя беше по-висок.
  Войната продължава малко повече от година и завършва с разпадането на Австро-Унгария и капитулацията на Османската империя и Германия. И България, като видя на какво мирише, взе страната на Сърбия и Русия, както между другото Италия и Япония.
  Фелдмаршал Кондратенко получи най-високото звание - генералисимус. И стана носител на почти всички ордени, като Суворов. Брусилов става фелдмаршал. Адмирал Колчак, Корнилов и Деникин направиха кариера. Царска Русия присъединява към себе си: Галисия, Буковина , Краковско воеводство, Познанска област, Клайпеда. Чехословакия също става част от Руската империя. И Мала Азия с Константинопол. И северен Ирак.
  Всичко, като цяло, се оказа добре. Японците си поделят германските колонии с Русия в Тихия океан.
  Тогава Саудитска Арабия беше разделена между Русия, Франция и Великобритания. Тогава, след кратка война, Русия и Великобритания си поделят Иран.
  И после Афганистан. Вярно, имаше малко бой там. И британците в началото нямаха голям късмет.
  Светът придоби стабилност и просперитет. До Голямата депресия през 1929 г. Русия, след бърз растеж, също изпадна в криза.
  През 1931 г. Япония напада Русия, търсейки реванш за предишни поражения.
  Но този път беше самоубийство. Царските войски победиха японците. Адмирал Колчак изобщо не е стар, той показа своя гений, сравним с Ушаков. Страната на изгряващото слънце беше напълно победена в морето и след това окупирана. Това беше последвано от референдум, на който мнозинството от японците гласуваха за присъединяване към Русия.
  Така цар Николай II укрепва властта си в Тихия океан. Русия продължи навлизането си в Китай. Отслабените от кризата Великобритания, Франция и САЩ не се намесиха да поемат контрола над Поднебесната империя.
  През 1933 г. Хитлер идва на власт в Германия. Той започна да възстановява предишната мощ на бившата империя. И разбира се, той се опита да не се кара с Русия.
  Мусолини в Италия имаше приятелство с Русия. И той тихо превзе Етиопия, разширявайки колониите си. Заговори се за създаване на Тройния съюз.
  Царска Русия искаше да анексира всички колонии на отслабващите Англия и Франция. Е, немците и италианците също са разбираеми. САЩ имаха свои планове.
  През 1937 г. Германия се обединява с Австрия, създавайки аншлуса. И през ноември 1937 г. вторият самолет от Николаев се разби. Кралството беше прекъснато много успешно. Николай II постигна огромни печалби по време на своето четиридесет и три годишно царуване.
  Нарекоха го Николаев Велики! И дори най-великите, те станаха по-високи от Петър Велики.
  При Николай II работният ден е намален на десет часа, а седемгодишното образование става задължително и безплатно. Средната заплата за страната достигна 75 рубли на месец при нулева инфлация и златно обезпечение на рублата. Кралската валута беше най-твърдата и най-конвертируемата в света.
  Русия имаше най-голямата сухопътна армия в света и надмина Великобритания и Съединените щати по отношение на размера на флота.
  Руските танкове бяха най-добрите в света, както и самолетите. А хеликоптерите по това време бяха практически единствените на планетата Земя. Най-многобройният и висококачествен подводен флот. Най-добрата артилерия. Модерни технологии в телевизията и видеото. В царска Русия започва да се снима и първото в света цветно кино. Включително благодарение на страстта на цар Николай II към фотографията.
  След анексирането на Китай Русия заема първо място в света по население, изпреварвайки Великобритания с всичките й колонии.
  Цар Николай II реформира православието и легализира полигамията. Този мъдър суверен успя да направи много неща. И той си отиде не оплют, не преследван, не загубил Русия, а велик човек. И само няколко милиметра движение на фрагмента имаше такова влияние върху историята на Русия. И още казват, че в историята няма случайни неща! Така става. Както Николай II, така и феноменът на генералисимус Кондратенко показаха това.
  Но след смъртта на цар Николай настъпва временен скок. Първо, монархът Алексей II умира, преди да бъде коронясан. Тогава почина и друг наследник, Кирил Владимирович Романов. И Владимир III се възкачи на трона през 1938 г. Царят е млад, но като цяло не е глупав и доста волев и амбициозен.
  Е, той се зае с работата! Русия, Италия, Германия, срещу Великобритания, Франция и може би в бъдеще САЩ. Тук, разбира се, Тройният съюз е много по-силен.
  През май 1940 г. Германия напада Франция, Белгия, Холандия и Великобритания. Русия напада френски, английски и холандски колонии. Започва безцеремонно завземане на територии.
  Британците и французите не можаха да устоят на руската армия. И за месец и половина германците победиха и принудиха Франция, Белгия и Холандия да капитулират.
  След това фюрерът окупира Испания и Португалия и превзема Дания и Норвегия. Русия окупира Швеция.
  Войната беше почти едностранна. С подкрепата на местното население Русия превзе Индия, Индокитай, Южен Афганистан, Южен Иран, Близкия изток и навлезе в Египет.
  Разбира се, колониалните войски не можеха да устоят на царската армия и всъщност не искаха. Завладяването на Африка донякъде се забави поради липсата на пътища и разтегнати комуникации. Германците се придвижват през Африка през Гибралтар и Мароко, руснаците през Египет и след това Судан.
  Теренът обаче е по-скоро пречка, отколкото съпротивата на британските или френските войски. Имаше малко от тях и бяха лошо въоръжени и предимно от местни аборигени. Които нито знаеха, нито искаха да се бият.
  През 1940 г. Хитлер не смее да акостира във Великобритания. Той започва въздушна офанзива, която в началото не е много успешна. Но през пролетта на 1941 г. руските самолети влизат в битката и Великобритания започва да бъде подложена на смъртоносен натиск.
  И през август последва десант на съвместни немско-руски войски и след две седмици упорити боеве превземането на Лондон.
  След което цялото източно полукълбо, включително Австралия и Нова Зеландия, станаха руски, немски и италиански.
  Но все още имаше САЩ.
  Цар Владимир реши да нападне Америка. Хитлер и Мусолини го подкрепят в това решение. Третият райх премести войски в Исландия, а след това в Гренландия и Канада, а царска Русия се премести в Аляска. Силите, разбира се, са неравностойни. Съединените щати имат доста слаб танков флот и много по-малко население от Русия заедно с всичките й колонии. Въпреки че икономиката е развита. Но на такова чудовище не може да се устои.
  След като започна офанзивата през 1943 г., руската армия бързо окупира Аляска за два зимни месеца. И през пролетта, заедно с германците, те превзеха почти цяла Канада.
  Бразилия, Венецуела, Мексико и други страни обявиха война на САЩ.
  Започна движението на руските войски през северните щати на Америка. Силите, разбира се, са неравностойни. Русия и Германия са по-добри и като качество, и като количество.
  Момичетата Наташа, Зоя, Аврора и Светлана се бият на най-добрия танк Кондратенко-3 в света, мобилно превозно средство с дългоцевно и скорострелно оръдие. Много пъргав, с нисък силует.
  Теглото на резервоара Kondratenko-3 е около четиридесет тона и е добре защитен. И пистолетът, въпреки малкия си калибър от 76 мм, има висока начална скорост на снаряда.
  Shermans, този танк не може да бъде пробит от никакъв ъгъл. Така...
  Момичетата, които се бият боси и по бикини, просто унищожават американците и много се смеят.
  Особено Наташа... И с голи пръсти тя натиска джойстика, казвайки:
  - Слава на моята Рус!
  Зоя също стреля. Той прави това с боси пръсти, натискайки бутоните на джойстика и викайки:
  - И цялата ни родна земя!
  След това Aurora стреля. Тя удря врага и казва, оголвайки зъби:
  - И висшите сили са зад нас!
  И момичето също намига много пламенно! Той натиска босите си пръсти като бутони на джойстик.
  И тогава Светлана стреля. Толкова остро и искрящо момиче. Излъчва слънчеви лъчи от устата си. И той също пее:
  - Аз съм световна звезда! Тичам по-бързо дори от Сатана!
  С такива момичета и самият дявол не е страшен. Те бият американците, плътно обграждащи Чикаго.
  И без да пуска никого оттам. Разрушението е, да кажем, тривиално. Това са момичетата.
  И така гарнизонът на Чикаго капитулира. Познайте нашите!
  А руските танкове вече наближават Ню Йорк. Цар Владимир потрива доволно ръце. Стигали ли са някога руснаците толкова далеч?
  Момичетата се бият смело и във въздуха. Например една сладка двойка: Мария и Мирабела.
  Боси и по бикини красавици прибират сметки. Буквално няма какво да им се противопостави. Момичетата тук са толкова красиви и ослепително агресивни и точни.
  Мария стреля, свали дузина самолети, в един залп и запя:
  - Слава на нашата родна земя! В името на Русия!
  Мирабела също стреля и изрева:
  - Но има лидер с голяма сила,
  Той ще призове славяните на бой...
  Не могат да се справят с Русия...
  Когато Владимир се възцари като цар!
  
  От твърд, силен, с желязна воля,
  И изглежда като режещ метал...
  Руснаците нямат нужда от по-добър живот -
  Само за това са мечтали хората!
  Да, тези момичета са майстори на битките и пеенето...
  Между другото, в разгара на нападението над Ню Йорк, първият руски космонавт излетя в космоса и обиколи планетата Земя. И това е поредното постижение на царска Русия от династията Романови.
  И тогава гарнизонът на Ню Йорк капитулира и Вашингтон скоро падна. А на 3 септември 1943 г. САЩ напълно капитулират. Така завършва Втората световна война, започнала на 15 май 1940 г. Войната е славна и победоносна за Русия.
  Разбира се, и Хитлер, и Мусолини спечелиха много от тази война. И двамата диктатори придобиха владения в Африка, някои в Европа и САЩ. Европа най-накрая беше разделена между държави. И след референдума България става българско царство в състава на Русия.
  Изглежда, че светът отново е преразпределен и колониите могат да бъдат усвоени. Но Хитлер, разбира се, нямаше да бъде Хитлер, ако не искаше повече. По-специално, победете Русия. И да завладее територията му.
  И разбира се, германците разчитаха много на нови, по-мощни оръжия. Танкове от серия "E" и балистични ракети, особено летящи чинии.
  Царска Русия обаче изпреварва значително Третия райх в балистичните ракети и през 1951 г., на 12 април, дори лети до Луната.
  И танковете от серията "Е" нямаха качествено превъзходство над руските.
  И само летящите чинии бяха мистерия. Благодарение на ламинарния поток те се оказаха напълно неуязвими за всякакъв вид малки оръжия. Но в същото време самите те не можеха да стрелят.
  Мусолини умира и синът му наследява трона. Хитлер оказва натиск върху него и младежът се съгласява да воюва с Русия. На 20 април 1955 г. започва нова, трета световна война. На страната на Хитлер бяха: Италия, Бразилия, Аржентина, Чили, Мексико, накратко, цяла Латинска Америка, с изключение на Куба, която подкрепяше Русия. И вече нямаше други държави по света! Третата световна война започва на 20 април 1955 г. И цар Владимир се изправя пред най-сериозното предизвикателство за своето управление.
  Единственото нещо, което може да го утеши е, че тази война ще бъде последната в историята на войните на планетата Земя. Тъй като в него участват всички страни по света!
  Е, щом войната е започнала, трябва да се води! Атаката на Хитлер не беше особено неочаквана. Унгария, Югославия, част от Русия с ограничена автономия, техният крал Владимир III. Албания е превзета от Италия. Всичко е подредено. Германците се опитват да настъпят от Източна Прусия, Австрия, Италия от юг. А боевете се водят в Африка. И коалицията от латиноамерикански държави срещу САЩ. Но там не са много активни. Едва сега е обявена война.
  Междувременно Хитлер премества основните си сили в Европа.
  И избухна адска война. Последната широкомащабна война в човешката история.
  Германците нанасят основния удар в Унгария в посока Будапеща. Там се биеше Олег Рибаченко. Той все още оставаше момче на около десет години. Вярно, много физически силен, мускулест, бърз и най-важното, като високопланинец, безсмъртен. Да, писателят и поетът Олег Рибаченко получи безсмъртие, но при условие, че стане момче на около десет години и служи на Русия в детско, но много силно и бързо тяло. И той е дете от 1 януари 1904 г. Когато се присъединих към Порт Артур като момче в кабината. Е, той не е най-малкото момче, но от самото начало беше силен и бърз и го взеха на кораба.
  Освен това, когато се усъмниха дали е твърде малка, Олег Рибаченко огъна с пръсти медна монета за залог. След което, без да говори, той беше качен на кораба.
  Момчето спечели много награди, участвайки във всички войни. Стана офицер. Но той все още изглеждаше като дете. Ето защо, въпреки че беше награден за многобройни подвизи, вечното момче не получи нищо по-високо от капитан. И сега Олег Рибаченко е в армията повече от половин век. Вие отдавна сте спечелили офицерска пенсия, но ако здравето ви е желязно, тогава защо напускате службата?
  Освен това без компютри, игрови конзоли, телевизия е някак си скучно. А в армията си капитан, поне караш войници. Да, времето все още лети.
  Почина генералисимус Кондратенко. Гранд адмирал Колчак, който надмина Ушаков, също загина. Много от хората, с които започна Олег Рибаченко, вече не са в службата.
  По-точно, след обсадата на Порт Артур почти всички ветерани са загинали. Остана само Вовка. И той тогава беше каютист, а сега вече е побелял дядо. Истината все още служи. И той е изненадан, че Олег остава същото момче, което няма нито един белег по тялото си. Това е феномен, познат в цялата руска, царска армия. Истината е, че се бие много добре.
  Момчето Олег е босо, за него е по-приятно и ловко. Той се прицелва пистолет след пистолет и стреля по немските танкове от серията Е. Нацистките коли са просто огромни. И сякаш нищо не ги спира.
  Но вечното момче удря толкова точно, че пробива метала. Рисува краутите, събаря кули и пее.
  - Цар Владимир, руски цар...
  православен суверен!
  Скоро ще завладеем света,
  Все пак има херувими над нас!
  Хитлер ще свърши
  И който е слушал - браво!
  И момчето хвърля граната, босо, с крака на детето си. Сивобрадият Вовка само поклаща глава.
  Писателят и поетът Олег Рибаченко прекарва повече от петдесет години, оставайки дете на ХХ век. И трябва да призная, че съм видял много. Тъй като е безсмъртен, той отдавна е изгубил всякакво чувство за страх. А войната му напомни на компютърна стратегическа игра.
  Беше лесно и забавно да се играе. И беше удоволствие да се бием . Хубаво е, когато има утринна роса под босите ти крака и къпеш вечно момче и не си облечен според правилата в къси панталони!
  Олег Рибаченко има право да тича по къси панталони и бос. Момчето се научи да ходи без обувки дори в студа в Порт Артур. В крайна сметка едно безсмъртно тяло не може да настине или да се разболее и вие бързо свиквате със студа, който не причинява вреда. Точно като Питър Пан. И е почти приятно да тичаш бос в снега. При движение студът практически не се усеща, само когато седиш неподвижно босите ти крака са леко схванати! Но за едно момче това е малко нещо.
  Но има и момичета вещици Наташа, Зоя, Аврора, Светлана! Те също участват във войната. Но не през цялото време, а на епизоди. Помогна ни да удържим връх Високая, когато беше най-трудно. Там се биеха боси красавици и то по бикини. Те хвърляха остро заточени дискове с боси пръсти.
  И секат със саби. И Олег Рибаченко след това стреля с картечница - те убиха старшите му другари. И в резултат на това атаката на самураите се провали и планината Високая се оказа непоклатима!
  А момичетата показаха най-висока класа и висш пилотаж на Валкирия.
  И сега германците са в отбрана. Царската армия е готова за война. Фюрерът не успя да постигне тактическа изненада.
  И руските войски се бият смело. Изглежда, че Хитлер ще се прокълне повече от веднъж, че е започнал такава война. Освен това, въпреки факта, че фюрерът държи две трети от Европа и една трета от Африка под оръжие, но все пак
  той не е съперник на Русия.
  И броят на войниците също. А италианските войски са слаби. Страните от Латинска Америка участват вяло във войната. А армията им и технически, и организационно не е много добра.
  Така че Русия все още държи врага в защита в дълбочина.
  Танкът Kondratenko-6 е напълно способен да се бори с тази серия. А "Николай"-4 е по-тежък и се показва като много здрава машина.
  Руснаците могат да се бият с по-тежките немски чудовища .
  Особено на "Николай"-4, където е екипът на Аленка, момичето е много красиво и по бикини.
  оръдие с калибър 130 мм. Как удря фашистите. Напразно Хитлер нападна царска Русия. Това за него не е лесна езда, а побой.
  Анюта натисна бутона на джойстика с боси пръсти и запя:
  - За Русия и свободата докрай!
  И как ще се смее красавицата!
  И тогава Августин ще изстреля снаряд към врага. Ще разцепи метала и ще пее:
  - Нека накараме сърцата да бият в унисон!
  И също така ще натиска бутоните на джойстика с боси пръсти. Това наистина е готино момиче!
  И тук Мария се чука. И той ще разцепи фашистите. И унищожи врага.
  В същото време с боси пръсти. И той също ще пее:
  - В името на нашата Родина, Светице! Нека боецът бъде просто готин!
  И ще се спука от смях и ще си покаже зъбите!
  И тогава Олимпиадата ще ви удари с тежък снаряд. Тя е точно това, което ви трябва, момичета - най-сочният ябълков сок!
  И отново момичетата пробиха Е-50, избиха кулата и се засмяха.
  Аленка изпрати снаряд, който смачка Е-100, пробивайки го. И използвайки босите си пръсти. Защо момичето пее:
  - Разбийте врага!
  А Анюта се блъска наоколо с боси крака и скърца:
  - Фрицовете са капут!
  И тогава Августин ще удари. Също много точно и с боси пръсти, гукайки :
  - С Хитлер е свършено!
  И тогава Мария ще добави много агресивно. Ще смаже фашистите и ще скърца::
  - И който е слушал, браво!
  И ще си покаже езика!
  И тогава Олимпиадата изпраща снаряд, убивайки противниците.
  А също и боси крака и пеене:
  - Напълно разпродаден!
  И пак момичето ще си вземе езика и ще го покаже.
  Така те нарязват...
  Германците, след един месец битки от началото на офанзивата, напреднаха от петдесет до сто километра и претърпяха големи, дори огромни загуби. И италианците в Африка се озоваха изцяло в котел и обкръжени. Войските им са тривиално победени.
  На 21 май Адолф Хитлер заповядва всички, способни да носят оръжие на възраст от петнадесет до шестдесет и пет години, да бъдат призвани в армията. Царската армия събираше резерви.
  Както се оказа, германските дискови самолети на практика не са толкова страшни. Вярно, руските самолети могат да атакуват с тарани. Но това може да бъде избегнато благодарение на високата маневреност на превозните средства на царската армия.
  И надеждата на Хитлер за неуязвимо оръжие-чудо изобщо не се сбъдна.
  Царската армия все още се отбраняваше. Мощни отбранителни линии, изкопани предварително, силна защита. Нека Хитлер се изчерпи. Но в Африка можете да окажете натиск върху по-слаб италиански съюзник.
  Ако фюрерът не беше решил да воюва с царска Русия, той несъмнено щеше да остане в историята като велик и дори най-велик лидер на Германия. И така демонът искаше да управлява света и какво излезе от това?
  Руските момичета са най-готините в света в крайна сметка.
  Олег Рибаченко, както винаги, е в челните редици на битката. Нито куршум, нито шрапнел могат да го докоснат. Той е корав и готин човек.
  Момче по шорти и босо срещу нацистите. И хвърля гранати по тях, и бяга под оловен дъжд.
  Да, жалко, че го няма брилянтният Кондратенко, но има млади и способни командири. По-специално, фелдмаршал Василевски, който вече се открои по време на Първата световна война. И командва енергично и умело.
  И Фриц, срещайки трудна защита, безнадеждно затъва в нея. Но те все още се опитват да пробият.
  Олег Рибаченко, това вечно момче се смее, оголва зъби и пее:
  - Моята родина! Моята свята Родина!
  И също като хвърляне на граната с боси крака.
  И тук в битката влязоха Наташа, Зоя, Аврора и Светлана. Те са вечни момичета вещици, слуги на свещения Бог на семейството. Те не винаги се бият, иначе Русия щеше да завладее целия свят. Но винаги е ефективен и поразителен.
  Момичетата обичат да убиват: това са момичета!
  И как ще минат през фашистите, и как ще ги ударят...
  И с боси пръсти те хвърлят дискове, убивайки краутите.
  Нацистите затъват и търпят все повече и повече загуби. Великият стратег на Василевски предлага да победят нацистите и италианците в Африка. Така че руските танкове, които са по-пъргави и имат по-добра маневреност, ще имат предимство. А в Европа нека фашистите да се разминат . За да изчерпят напълно ресурсите си.
  Цар Владимир приема този план. И нови сили бяха прехвърлени в Африка.
  Елизабет и нейният екипаж се биеха в Либия, отрязвайки италианските части. Там е горещо и момичето изглежда добре по бикини. Те имат най-новия танк Кондратенко-6, в който воините заобикалят позициите на италианците и фриците и уверено ги побеждават.
  Елизабет стреля по танк от империята на Мусолини младши и казва:
  - Шуба и кафтан ходят през моретата, през вълните!
  И разбира се използва босите си пръсти.
  След това Екатерина стреля. Пробива немска кола и реве:
  - В Русия цар Владимир е герой!
  Елена е зад нея, удря самоходката на Фриц и чурулика:
  - Ура на Хитлер за вашата родина!
  И накрая, Олимпиадата ще пусне снаряда. Ще смачка краутите, ще ги смачка и ще скърца:
  - Резултатът ще бъде отличен!
  И също така използва босите пръсти на детските крака.
  В Африка в края на май и началото на юни руските войски постигнаха значителни успехи. Боевете се разпространиха на територията на Либия и Етиопия. На 12 юни Триполи пада. И на 15 юни столицата на Етиопия беше превзета от движение. Така войниците на Мусолини младши започнаха да се изливат. Уви, той не успя да издържа баща си.
  И славата му на победител също. Но Мусолини, след като завзе част от английските и френските колонии, се смяташе за Цезар. Но изглежда невъзможно да се надмине Цезар.
  Олег Рибаченко се биеше, докато командваше батареята. И то толкова храбро, че всеки ден германците губеха десетки танкове от огъня му. Неговото момче дори беше наградено с още един златен кръст. И дори накрая му присъдиха отдавна заслуженото звание майор.
  Преди това не е бил назначен, защото изглежда като дете. Но момчето показа изключителен героизъм. И способността да се бориш.
  На 22 юни 1955 г. руските войски в Африка най-накрая превземат италианска Сомалия. И на 25 юни 1955 г. остатъците от италианските войски в Етиопия капитулират.
  Царската армия уверено спечели. Майнщайн, смятан за най-добрия командир на Третия райх, пише в дневника си:
  - Събудихме адската мечка! Сега ни разкъсват!
  До края на юни германците претърпяха толкова тежки загуби, че бяха принудени да спрат настъплението си в Европа.
  Цар Владимир заповядва засилване на натиска в Африка. Първо Тъмния континент, после всичко останало - каза изключителният монарх! На 1 юли 1955 г. германците се опитват да настъпят в Скандинавия. И те се втурнаха към Стокхолм, но се натъкнаха на много плътна защита. И претърпяха огромни щети.
  В началото на юли 1955 г. руските войски навлизат в германски Алжир.
  Либия вече е под контрола на царска Русия. Офанзивата на Нигер и петлите бяха в ход.
  Танковият екипаж на Елизабет се бие с нацистите. Много е горещо и момичетата дори свалиха сутиените си и вече носят само бикини в резервоара Кондратенко-6. Те стрелят точно по фашистите.
  И искат големи подвизи.
  Царска Русия все още е автократична държава. И все още няма парламент. И че революцията не се случи и Думата не беше създадена. Самите крале не желаят да ограничават властта си. Но фюрерът и дучето са диктатори. Тоест има война между две системи с авторитарни режими.
  Но за царска Русия това е по-естествено. И следва упорита и продължаваща битка.
  Елизавета натиска бутона на джойстика с боси пръсти и изстрелва снаряд. Мърка на себе си:
  - Да разбием нацистите на парчета!
  Екатерина също натисна с боси пръсти бутона на джойстика и пусна убиеца, мъркайки:
  - Да свалим Хитлер!
  И Елена също бие , нокаутира фашистите и скърца:
  - Ще те разкъсаме!
  И също как оголва зъбите си! И натиска бутоните на джойстика с боси крака.
  И тогава олимпиадата ще ви обърне с главата надолу и колко глупаво ще бъде . Ще се разпадне всеки и ще бълбука:
  - Адски пасаж и екипаж!
  Не забравяйте да натискате бутоните на джойстика с боси пръсти. И победи врага.
  Воините наистина са много смели и искрящи по характер.
  Междувременно Олег Рибаченко отби поредната атака на фриците и запя:
  - За Родината и цар Владимир - ура!
  Да, в истинската история имаше такъв самопровъзгласил се император на Русия Владимир III, глава на дома Романови. И той наистина започва официално да управлява през 1938 г. И тогава Владимир се оказа истински цар и то велик! Владимир Кирилович Романов е цар, който има всички шансове да стане император на цялата Земя!
  След победата, или по-скоро отблъсквайки атаката, Олег Рибаченко започна да играе карти с подчинените си. Момче по къси панталони, светлокосо, много мускулесто и разкъсано, играеше с побелелите бойци. Изненадващо, Олег е по-възрастен от всички тях. Но това момче се порязва.
  Спомняйки си Порт Артур, героичната защита, от която дойде славата на Русия. Голяма слава за това...
  Безсмъртното момче отбеляза:
  - Така ще решим всичките си проблеми! Скоро ще настъпи момент, когато хората никога няма да се убиват един друг!
  Войниците и офицерите се съгласиха:
  - Разбира се, господин майор! Няма да убиват!
  Олег погледна към лентата с многобройните си медали. Да, вече има толкова много ордени, малко генерали ги имат. И би било хубаво да получим и титла. Принц, граф, херцог!
  Duke Rybachenko - звучи красиво!
  И момчето скочи по-високо и се завъртя в грамофона.
  Германците се опитаха да атакуват, но отново бяха отблъснати и претърпяха колосални непоправими щети.
  През юли руската армия постигна нови големи успехи в Африка. Докато тежестта на офанзивата на царската армия беше там. Алжир има много от най-добрите руски оръжия. И до края на месеца германците са обкръжени и унищожени в казана.
  През август руските войски проникват в Мароко. Момичетата се биеха отчаяно на танка Кондратенко-6, пробивайки се в гъстотата му.
  От време на време имаше съобщения за капитулация на германци и превземане на градове.
  Боевете се водят в Нигерия и на различни места. Руснаците взеха както численост, така и повече мобилни техники и подкрепата на местното население, което расистите фашисти бяха обърнали срещу себе си.
  Африка наистина се оказва слабо звено в стратегията на Хитлер и Мусолини младши.
  Русия надделя там... И през септември, бавно набирайки сили, те се преместиха в Норвегия. Нацистите претърпяха колосални загуби. А Аленка и нейният екипаж се возеха на танка. Най-новият танк "Николай"-5 е тежък и се оказа по-модерен от серията E.
  Дори такъв мощен танк като Е-200 беше пробит от пистолета на царската машина.
  Аленка, натискайки бутоните на джойстика с боси пръсти, потри доволно ръце:
  - Аз съм това, което може да разбие Вермахта!
  Анюта също натисна бутона с боси пръсти, удари немската кола и потвърди:
  - Ще затрием Вермахта в прах! За властта на царизма!
  Хладен Августин стреля и изпищя:
  - И ние ще живеем при комунизма!
  Мария с готовност се съгласи с това:
  - Да, при царския комунизъм!
  И с боси пръсти тя натискаше бутоните на джойстика. И в същото време той ще удари и смаже врага.
  И тогава Маруся изписква:
  - На пълен градус!
  И също така натиска бутона на джойстика с боси пръсти.
  Руските войски вече са обградили Осло. Има битки за всеки храст и къща.
  В центъра царската армия отново отблъсква германското настъпление. Олег Рибаченко, както винаги, е на предната линия и се бори уверено. Руската артилерия работи като часовник.
  Всичко е точно и вярно...
  През октомври руските войски най-накрая отрязаха Африка от доставките по суша, освобождавайки Мароко. Нацистите се оказаха в своеобразен котел.
  Дори и на тъмния континент. Хитлер се тресеше от ярост, но не можа да яде нищо за обяд.
  Да, той дойде в Рус... Зимата наближаваше. Олег Рибаченко, въпреки факта, че вали сняг, все още тича бос и по шорти. Е, момче - каквото вземеш! И напълно безстрашен човек.
  И хвърля гранати с боси пръсти.
  И пее:
  - Нека бяга тромаво,
  Бронирани танкове през локви...
  И има картечница на покрива -
  Чебурашка стрелец,
  Крокодил картечар!
  Шакокляк е в атака!
  Момчето терминатор хвърли граната с боси пръсти, разкъсвайки нацистите и пееше:
  - И аз си играя с динамит,
  На видно място за минувачите!
  Как Краутите избягват прилепите!
  Всички лежат, а аз тръгвам!
  А момчето наистина е толкова смешно! Но той вече е в армията повече от петдесет години. И само малко дяволче! Дори да е рус!
  Олег Рибаченко отново хвърля граната с бос крак и реве:
  - Слава на царя и Николай и Владимир Трети!
  И си помислих, че не трябва да бъркат Владимир Кирилович Романов с Владимир Путин! Великите царе Романови са невероятно семейство! Тези, които направиха Русия най-великата империя!
  И не толкова разглезен от късмет като Путин!
  Но руските войски отблъскват нова атака.
  Идва ноември. Нацистите се изчерпват. Но те хвърлят нови резерви в битка. Вече ги довършват в Африка. Тежко им е на фашистите.
  Така те изкарват гнева си върху затворниците. Попаднаха на красивата Николета. Съблякоха я до гащи и я поведоха през свежия ноемврийски сняг.
  Момиче с вързани ръце, почти голо, върви през снежните преспи, оставяйки боси изящни отпечатъци. Тя е толкова красива. И германците я следват и я бият с камшик. И се бият с красавица, бият ги. От раирания му гръб тече кръв.
  Николета само стисна по-здраво зъби. И гордо вдига глава. А медночервената й коса се вее като пролетарско знаме.
  И босите й крака също станаха алени, но момичето дори не повдигна вежда.
  Ето каква феноменална смелост има тя.
  Въпреки че нацистите вече са го взели и са го забили с факла в голите си гърди. Но дори и тогава момичето само потръпна, но не изкрещя.
  Тя има толкова голяма вяра...
  Момичето е издърпано на стелажа и ставите й са изкривени. След това палят огън под босите си крака. Той облизва босите крака на красавицата. И с горещи вериги бичат голото тяло на красавицата.
  Николета запя в отговор;
  Аз съм Чернобог, дъщерята на злия бог,
  Създавам хаос, сея разруха...
  Моето величие не може да бъде преодоляно,
  Само яростна мъст гори в душата ми!
  
  Като дете едно момиче искаше добри неща,
  Пишеше стихове и хранеше котки...
  Станах рано сутринта
  Крилата на херувими пърхаха над нея!
  
  Но научих какво е злото,
  Какво на този свят те прави нещастен...
  Какво имаш предвид, казваш добре?
  Влюбих се в разрушението страстно!
  
  И показа момичешкия си плам,
  Каква искряща дъщеря на Бог се превърна...
  Ще завладеем необятността на вселената,
  Да покажем сила, много мощно!
  
  Великият баща този Чернобог,
  Той носи хаос, войни във вселената...
  Молиш се на Сварог да помогне,
  Всъщност получавате награда!
  
  Така че казах, Бог да благослови,
  Оставете гнева да кипи в сърцето ви...
  Нека изградим щастието, вярвам, на кръвта,
  Нека утробата се изпълни догоре!
  
  Обичам хитростта, подлостта и измамата,
  Как да измамим тиранина Сталин...
  Няма да е възможно да го изложим,
  А колко мъгла има по света!
  
  Затова тя предложи да направим силен ход,
  Унищожете злите с един удар...
  Но аз се влюбих в един много черен Бог,
  По всички въпроси, и тези, и онези отвъд гроба!
  
  Как свикнах със злото?
  И в сърцето ми беше гняв, влудяващ...
  Жаждата за радост, доброта изчезна,
  Щом гневът проникна от пиедестала!
  
  Но какво да кажем за Сталин - той също е зъл,
  Тук не се говори за Хитлер...
  Чингис хан беше толкова готин бандит,
  И колко души успя да осакати!
  
  Затова казвам защо да пазим добрите неща,
  Ако в това няма ни най-малко личен интерес...
  Когато си кълвач, умът ти е длето,
  И когато бях глупав, мислите ми изчезваха!
  
  Това казвам на себе си и на другите,
  Служете на силата като черно мастило...
  Тогава ще завладеем необятността на вселената,
  Вълните ще се разпръснат из цялата вселена!
  
  Ще направим злото толкова силно
  Ще даде на яростта безсмъртие,
  Тези, които са слаби духом, вече са издухани,
  И ние, най-силните хора, вярваме в това!
  
  Накратко, ще станем по-силни от всички навсякъде,
  Нека вдигнем кървавия меч над вселената...
  И нашият гняв също ще бъде с нея,
  Да получим призвание, изпълнено със съдба!
  
  Накратко, верен съм на Чернобог,
  Служа на тази тъмна сила с цялото си сърце...
  Душата ми е като крилете на орел,
  Тези, които са с Чернобога, са непобедими!
  Войната между Русия и хитлеристката коалиция продължава. До декември руските войски окончателно довършиха италианците, принуждавайки ги да капитулират в Африка, и почти довършиха германците там. Норвегия също беше изчистена от Краутите.
  Сега царската армия премина в настъпление на 25 декември. Разразиха се ожесточени боеве. През зимата руските танкове бяха очевидно по-силни. И проникна през защитата на врага.
  Олег Рибаченко, това вечно момче тичаше бос и по шорти през снега, пеейки:
  - Това е нашата последна и решителна битка! Ще умрем за Отечеството - войниците са зад мен!
  Руските танкове са много бързи с газотурбинни двигатели. И фашистите не могат да ги спрат толкова лесно.
  Тук "Николай"-5 се втурва напред. На него има пет момичета, които пеят весело:
  - Никой няма да ни спре, руският свят не може да бъде победен!
  И ще гръмне като оръдие! Това всъщност се оказва страхотно! Момичетата, въпреки студа, са по бикини и боси. И те се застрелват и не мислят да спрат.
  Те просто имат дива, неистова сила.
  Альонушка обича не само да стреля, въпреки че натисна бутона на джойстика с боси пръсти и удари германец, но и да пише истории.
  Например тя написа как едно момиче отиде далеч, за да спаси коте. В продължение на тридесет и три дни вървях бос по каменистия път, карайки нежните ми крака да кървят.
  И въпреки това тя успя да намери животното. За това феята изпълнила желанието й и момичето се омъжило за принца.
  Альонушка обаче си помисли защо й трябва съпруг в руската армия? По-добре е да имаш куп любовници. И повече пари и удоволствия. Все пак мъжете са толкова различни. И с тях, разбира се, изпитвате удоволствие по различни начини. Ами съпругът? Бързо ще се отегчите и скучаете с него!
  Но младежът, който тепърва започва да открива света на възрастните, е много по-интересен.
  И Аленка отново стреля, улучвайки немския Е-100.
  И движи много красивите си крака, като на древногръцка богиня.
  И тогава Анюта стреля. Също и с боси пръсти. И разбива немско оръдие.
  След което момичето казва:
  - В Русия има много умни хора, но цар Владимир е най-добрият сред царете!
  Августин отбелязва:
  - И Николай II не беше лош! О, ние не знаехме как да ценим кралете!
  Мария пееше, стреляйки по нацистите с боси пръсти и ухилена:
  - Трябва да се подчинявате на руснаците, с чисто сърце и по-мъдро! И за слава на Никола, той е великият цар на царете!
  И Маруся пееше нещо... И тя също играеше с боси крака...
  Руските войски настъпват. Олег Рибаченко също се бори. Той е още десетгодишно момче. Такава е цената на безсмъртието. Да, но колко добре и весело се чувства! Той има толкова много енергия и кипящ поток от сила.
  Момчето хвърля граната с бос крак и изписква:
  - Аз съм тигър, не котка, сега в мен живее не Леополд, а Леопард!
  Момчето-майор, както винаги, пламна. Нацистите не могат да го спрат.
  На 1 януари руските войски вече бяха напълно изчистили територията си от германски и италиански войски и влязоха във владението на Третия райх.
  В същото време руски части навлизат в Мексико. Настъпи новата 1956 година.
  За руснаците започна с нови победи. На 7 януари остатъците от германските войски в Африка капитулираха. И целият черен континент стана руски.
  Сега обладаният фюрер осъзна, че е напълно прецакан. И предложи преговори на Русия.
  На което цар Владимир отговорил:
  - Ще говорим само за безусловна капитулация на Третия райх и Италия!
  Какви мъдри думи! И войната продължава. В челото на атаката, разбира се, е Олег Рибаченко. Руските войски навлизат в Източна Прусия. Защитните линии тук са силни. Трябва да се борите, за да пробиете и няма да напреднете бързо.
  Едно от средствата за пробив беше самоходното оръдие с бомбомета Александър-4. Много мощен и смъртоносен инструмент.
  И красивите момичета също празнуват тук. Те изстрелват снаряди, използвайки босите си пръсти, като натискат бутоните на джойстика. И те унищожават вражески бункери и кутии за хапчета.
  Момичетата бягат смело в снега - за това са руските жени. И хвърлят индийците и китайците в битка. Те вече буквално запълват с труповете си подстъпите към окопите. Но все пак успяват да го вземат.
  Руската армия настъпва.
  Стратегът Василевски обаче прехвърля основния удар върху Италия - която е много по-слаба. И така руските войници печелят една победа след друга.
  Януари се оказа много успешен. Руските войски свалиха италианците и оседлаха Алпите. И през февруари те окупираха Венеция. И те влязоха в Лорбандиния . Те превзеха и Познан. Германците отстъпваха. На 2 март падна Клайпеда. Руските войски напредваха през Източна Прусия бавно, отбраната беше твърде плътна. Трябваше буквално да изгорим пътеката със снаряди.
  Но в Италия фронтът на пастата се срина. И руските войски се втурнаха към Рим. На 30 март 1956 г. започва щурмът на италианската столица. Така хората плащат за амбициите на семейство Мусолини.
  Столицата на Италия Рим е атакувана. Борбата е ожесточена. Въпреки че италианците все повече се отказват. Тук момичетата се бият много красиви, както по бикини, така и боси. Воините хвърлят гранати с краката си и нокаутират войниците на Мусолини.
  Момичетата тук са красиви и, разбира се, много секси. И с мускули на титани. А начинът, по който хвърлят гранати с боси крака, е просто невероятен.
  Наташа отива напред и стреля, докато ръмжи:
  - За прекрасното Отечество в сърцето ми гори лъчезарният ми огън!
  Зоя, стреляйки, пее заедно:
  - Да отворим вратата към постиженията! Нашата вяра и царят са монолитни!
  И тогава Аврора, с боси пръсти, червенокосата кучка ще пусне дисковете. И падат разфасованите италианци.
  И тогава Светлана пее агресивно, оголвайки зъби:
  - Ще избием всички! Ще смачкаме всички!
  Хвърлят дискове с боси крака и мелят фашистите. Така Мусолини се озовава в ръцете на момичетата. Априлският щурм през 1956 г. беше жесток и много образен.
  И ето танковете се движат, от стволовете им изригват адски огнени стълбове.
  Момичетата напредват и хвърлят гранати с боси крака. И как ще плюят нещо кърваво.
  И ще се смеят...
  Наташа пееше пламенно:
  - Цар Владимир, удари Хитлер в лицето!
  И ще намигне със сапфирените си очи. Такова прекрасно момиче.
  Момичетата се втурват с дива ярост. Удрят с картечници. Те покосиха врага и разпръснаха фашистите. И тогава тече Олимпиадата. И в ръцете на могъщия, жената герой държи огнехвъргачка. И той ще го вземе и ще те удари, но след това ще те удари.
  От фашистите стърготини хвърчат във всички посоки. И воините могат да се смеят колкото си искат.
  Тогава той ще пее:
  "Мусолини ще бъде бит!" Приятелството ни е монолитно!
  И отново като намигване със сапфирени очи! И ще удари фашистите.
  Какво искаше? Рим е превзет по едно време от славяните под водачеството на Атила. И сега руснаците го вземат.
  Олимпиада, изпържила противниците си живи с лъчехвъргачка, пее:
  - Ярко слънце на надеждата,
  Отново се издига над страната...
  Русия печели както преди -
  Войните на Вермахта са бити!
  
  Руски орел над планетата,
  Разпери криле, ще излети...
  Врагът ще бъде призован за сметка -
  Той ще бъде победен - разбит!
  След падането на Рим италианските войски започват масово да се предават. Империята на Мусолини, този младши военен партньор на Третия райх, изгаряше.
  Руските войски почти без съпротива превземат Неапол и акостират в Сицилия. И там не срещнаха почти никаква съпротива. И Хитлер беше в истерия.
  До края на май Италия беше завършена. Стотици хиляди затворници бяха взети.
  Руски момичета ги поставят на колене и ги принуждават да целуват босите им крака. Те плеснаха покорно с устни. Някои, особено млади мъже, го направиха с ентусиазъм.
  Момичетата мъркаха доволно.
  Вечното момче Олег Рибаченко принуждаваше пленниците си да целуват босите му детски крака.
  Те направиха това доста доброволно. Момчетата бяха много красиви, мускулести и руси. Вярно, той е още твърде малък и не искаше да прави нещо по-сериозно с дамите. Но когато грубите пети се погъделичкат с език - хубаво е!
  Олег Рибаченко залови генерала и получи нов орден. С което бях доста горд.
  Мусолини-младши е предаден от собственото си обкръжение и царска Русия получава нова победа. Но Бенедито Мусолини-старши не доживява да види своя срам и краха на фашизма в Италия. Същата съдба обаче очаква нацистите в Германия. Руските войски преминават в настъпление в началото на юни 1956 г. Основната посока на атаката беше Австрия.
  Елизавета и нейният екипаж на Николай-5 се придвижиха срещу германците. Руските войски се опитват да обкръжат Виена.
  Фюрерът, разбира се, се оказа в трудна ситуация. Притежанията на германците в Африка, Скандинавия и по-голямата част от САЩ са загубени. И сега битките се провеждат изключително на територията на Третия райх. Което, разбира се, е по-неприятно за германците. Руските войски навлязоха и в Мексико. Лейди Грей де Монка командва танков екипаж в тази страна.
  А Елизавета води "Николай"-5 из Виена. Основният му противник е Е-50, който царската машина пробива като попивателна машина.
  Елизабет стреля, използвайки босите си пръсти, за да натисне бутоните на джойстика.
  Тя удари немски танк и изчурулика:
  - Ще дадем сърцата си за Свети Никола Рус!
  Екатерина също стреля с боси пръсти и коригира партньора си:
  - Може би е по-правилно да се каже Владимир!
  Елизабет стрелна отново с боси пръсти и изчурулика:
  - Но все пак именно император Николай, който ни даде населението на Китай, направи Русия непобедима!
  И наистина, в пехотата, изпратена да щурмува немските позиции, фронтът е изцяло китайски. Буквално ни замеряха с трупове. Но пробиха.
  Обикновено руснаците воюваха със самолети и танкове. Пехота, съставена от китайци, индийци, азиатци. Има много китайци. Освен това светлият Николай II въвежда полигамията, докато реформира православието, и допълнителни китайци са изпратени в битка. А руснаците вземат за жени вдовици и неомъжени китайки.
  Хитра стратегия.
  И китайците атакуват, умират и пробиват германската защита.
  Елена използва босите си пръсти, за да натиска бутоните на джойстика и отново удря краутс.
  И пее:
  - За свята Рус ще се бием смело!
  След което момичето ще го вземе и ще намигне. И оголва белите си зъби! И тя е толкова агресивна.
  И тогава Олимпиадата ще се върне. Освен това ще те удари с босите си пръсти и ще те смаже.
  Тогава той ще извика:
  - Аз съм смъртоносна кобра!
  Трябва да се отбележи, че резервоарът E-50 може да бъде опасен. Неговото 88-милиметрово оръдие с дължина на цевта 100 EL е бързострелно, дванадесет изстрела в минута и много точно. Често удря бронята и може да причини щети.
  Затова момичетата се опитват да не позволят на главния немски танк да се приближи. Особено отблизо способността му за проникване се увеличава рязко. А сърцевината в немския снаряд е или уран, или волфрам. Вярно е, че след загубата на Африка и уранови находища в Конго силата на германските войски започна да изсъхва.
  А момичетата са толкова красиви и боси и готини.
  Пеят си с ентусиазъм:
  - Свети като звезда над целия свят,
  През мрака на безнадеждния мрак...
  Велик герой цар Владимир,
  Не познава нито болка, нито страх!
  
  Враговете отстъпват пред вас,
  Тълпата от хора се радва...
  Русия те приема -
  Силна ръка управлява!
  Борбени момичета, не можете да кажете нищо срещу тях. И краката им са толкова боси и изсечени. Когато ги целуват пленени немци, си личи, че и на момичетата, и на мъжете им харесва. И воините крещят доволно.
  И оголват перлените си зъби.
  Това са толкова готини момичета. И с боси пръсти Елизабет нокаутира поредния фашист.
  След което вика:
  - Слава на великото отечество!
  И така Катрин ще стреля. Ще удари вражески танк, ще убие фриците и ще изписка:
  - Смърт на враговете!
  И там Елена също рита, използвайки босите си пръсти, натискайки с тях бутоните на джойстика. И той изчурулика:
  - За Родината във величие!
  И тогава изключителната Олимпиада, също блондинка, ще изстреля снаряда. И докато цвърчи:
  - За велика Русия!
  А момичетата са пълни с пълен ентусиазъм.
  Ето го танкът Е-75. Неговият пистолет е по-мощен: 128 мм и може да причини повече щети. Освен това този танк има по-добра защита и по-дебела броня.
  Но Елизабет е като луда. И той ще пусне нещо смъртоносно, проникващо от разстояние. А от германеца са останали само парчета скъсан метал.
  И момичето ще пее:
  - Свята красота и голяма мечта!
  След което езикът ще се покаже.
  Немските танкове E-75 напоследък са по-широко разпространени. Вече имат по-дългоцевно оръдие, което им позволява да се бият с руски танкове, особено с по-леките. И това прави краутите по-опасни.
  Но съветските момичета не се смущават от това. И мачкат краутите.
  А самите воини, особено в жегата, са по бикини и боси. И се бият много уверено.
  Те печелят без изключение.
  Катрин стреля по нацистите и пее:
  - Но честно казано! Унищожавам всички краути без изключение!
  Елена също стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - Ще победим всички и, разбира се!
  Олимпиадата също победи нацистите без жал. Тя е такава непобедима кучка.
  А също и с помощта на боси пръсти.
  Наташа и нейният екип се бият на танка Кондратенко-6. Тази кола е малко по-лека, но по-мобилна от Николай. Разбира се, с по-малко тегло, калибърът е по-малък и бронята е малко по-тънка. Това означава, че рискът от смърт е много по-голям.
  Но момичетата, трябва да кажа, изобщо не се смущават. И те се бият като великани на битка.
  Наташа пее, активно снимайки:
  - Това ще бъде нашата победа!
  И натиска бутоните на джойстика с боси пръсти.
  Зоя също стреля, използвайки босите си крака и скърца:
  - Цар Владимир напред!
  И всички момичета в хор излаяха:
  - Слава на падналите герои!
  След което Аврора стреля, обърна немския танк и каза:
  - Никой няма да ни спре! Никой няма да ни победи!
  И тя също поклати боси крака.
  И тогава Светлана се предаде с боси пръсти и изръмжа с пълно гърло:
  - Руснаците се бият яростно!
  И всички момичета извикаха в един глас:
  - Силен е юмрукът на войника!
  И отново красавиците се втурват в битка. Стрелят се точно и точно!
  Но екипажите на Джейн изумяват мексиканците. Дамата също е много умна и красива.
  А момичетата в нейния екип са боси и по бикини. Бият се с дива и спокойна ярост.
  Тогава Гертруд стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - Аз съм момиче, което ще унищожи всички за част от секундата!
  И тогава Малания избухва в действие. И ще разбие латинския танк от разстояние.
  И тогава Матилда ще рита краката си с боси пръсти.
  И той ще се смее:
  - Аз съм наистина страхотно момиче!
  И воини от най-висок и яростен ранг. Те не изпитват нито слабост, нито гняв.
  Ще те прецакат по същия начин.
  И Аленка също се бори много уверено.
  До края на юни Виена е обкръжена. Беше нанесен съкрушителен удар върху Германия и нейния престиж. В същото време руските войски настъпват към Одер. Те хвърлят в битка китайци, индийци и араби. И те пробиват защитата на Краутите.
  Хитлер, разбира се, вече е в паника. Как момичетата го натискаха в танкове и самолети.
  Тук са Албина и Алвина, двама руски пилоти. Също боси и по бикини събарят фашисти като круши с пръчка от клон. И за двойка те буквално правят такива чудеса.
  Албина свали пет самолета с един изстрел от своя изтребител Петър Велики и изпя:
  - Ние сме небесни мечки!
  Алвина свали шест самолета с един изстрел от бойния си орел и изчурулика:
  - И ще разбием всички!
  В небето тази двойка вече беше легендарна!
  Момичетата бяха наградени със седем степени на Георгиевския кръст: сребърен кръст, сребърен кръст с лък, златен кръст, златен кръст с банка. И също златен кръст с диаманти и златен кръст с диаманти и лък. И най-високата степен звезда на златен кръст, с диамантен лък. Съвсем наскоро беше учредено по-високо отличие - голяма звезда със златен кръст с диаманти и лък.
  Така че момичетата с право могат да се гордеят с постиженията си. И винаги, дори и в студа, те се биеха само по бикини и изключително боси.
  Такива прекрасни момичета.
  Албина стреля и пее:
  - За най-добрите ни победи!
  Алвина продължи:
  - Нека нашите внуци и дядовци се гордеят с нас!
  Воините са наистина момичета от колосална класа!
  Те бият фашистите в небето и пеят:
  - Слава на Русия, слава! Нашият цар Владимир е герой! Ще има сила на разсъмване! Заровете Хитлер в земята!
  Разбира се, Владимир Кирилович Романов може да бъде много доволен от своите воини.
  Дори и да се бият, то е така, че не можеш да вдигнеш копие срещу тях!
  Владимир Кирилович Романов е цар, който има всички шансове да прекрати войните веднъж завинаги!
  И фашистите тръпнат под ударите на царската армия...
  Обкръжената Виена бързо пада. До средата на юли войските на царската империя достигнаха Одер на широк фронт. И Кьонигсберг беше напълно блокиран.
  И германците се оттеглиха отвъд Одер. И те се опитаха да създадат отбранителна линия там. Защитете се старателно. Но през втората половина на юли руските войски започват атака срещу Хамбург... Нацистите бавно, но сигурно се поддават.
  Боевете бяха много ожесточени. Някои села смениха собствениците си няколко пъти. Нови немски танкове от по-модерната серия AG - пирамидални - също участваха в битките. Имаха добра защита от всички ъгли. Но царската армия превъзхождаше по численост.
  И голям брой азиатски пехотинци загинаха по фронтовете. Но ми позволиха да се движа.
  Човешкият ресурс на германците също беше изчерпан. До края на август Хамбург е обкръжен, а Мюнхен също е блокиран.
  Германците загубиха значителна територия. И нямаше с какво да задържат позициите си.
  Олег Рибаченко се бие в предните редици на територията на самата Германия. А вечното момче постоянно се усмихваше и показваше перлените си зъби.
  И там хвърляше гранати с босите си детски крака. Хубаво е да си дете - колко естествено е да си в жегата само по къси панталонки. И тъй като си безсмъртен, можеш да си и полугол през зимата, без да рискуваш да настинеш.
  Така момчето запя:
  - Бос, просто бос,
  Под юлските гръмотевици и шума на прибоя!
  Бос, просто бос,
  Лесно е едно момче да бъде готин каубой!
  И детето майор продължава да унищожава тези фашисти за себе си. И отчаяно контраатакуват.
  Вече е септември... Дъждовете започват да валят... Царските войски, запълвайки труповете на китайците, превзеха Мюнхен и Хамбург и се придвижват към Рурската област. Най-важното нещо в немската индустрия.
  И германците отчаяно отвръщат на удара.
  Наташа се бори с резервоара си и ръмжи:
  - Ще бъде изключително трудно за нацистите!
  И натискайте бутоните на джойстика с боси пръсти. И щеше да стреля със снаряди по нацистите.
  И тогава Зоя ще ти удари шамар. А също и с помощта на боси пръсти.
  И той също ще пее:
  - Рус е това, което е срещу Хитлер!
  И тогава Аврора ще направи агресивен ход. И също с помощта на голи пръсти:
  - За руския път!
  А зад тях Светлана също ще изстреля убийствен снаряд. Ще пробие немски танк и ще изскърца:
  - За цар Владимир Кирилович!
  И ще си покаже езика.
  Тук момичетата се развихриха.
  Аленка на тежък танк също смазва нацистите. И ги бие от далечно разстояние.
  Воинът пееше:
  - Покорих половината свят с гърдите си!
  И гърдите на Аленка с алени зърна.
  И тогава Анюта ще те рита с боси пръсти. Ще таранува фашистки танк и ще дрънка:
  - Аз съм момиче суперзвезда! В учебниците по история!
  И ще си оголи зъбите...
  И тогава Августин ще изстреля убийствен снаряд. Той ще разбие нацистите и ще изсъска:
  - Нека нашата армия е най-силната!
  И ще си движи краката...
  И Мария ще ги последва и ще победи нацистите. Той ще се върти, агресивно бърборейки:
  - Ние сме големи агресивни момичета!
  И тогава Маруся ще отприщи нещо изключително убийствено и разрушително срещу нацистите. И то с помощта на боси, момичешки крака.
  И тогава той пее:
  - Ние сме тотално поражение на враговете!
  Септември премина в много ожесточени битки. Германците отчаяно контраатакуват. Но през октомври, когато дъждовете станаха по-силни, царската армия отново спечели предимство. И тя започна да напредва към Рур. След ожесточена атака Кьонигсберг падна. Нацистите получиха нов шамар.
  А в южната част на Франция царските войски обградиха Тулон. Така че нацистите са имали изключително лошо време.
  Хитлер беснееше, но докато беше в Берлин. Позицията му се оказа слаба.
  Ясно е, че никой не искаше да слуша преговорите. Но нацистите се залепиха като мухи.
  През ноември войските на царската армия се бият за окупирането на по-голямата част от Рурския регион, като по този начин ефективно лишават Германия от основната й производствена база.
  През декември царската армия окупира цялата южна Франция и навлиза в Испания. И на германския фронт тя най-накрая превзе Рур. Освен това бяха заловени и други германски земи. И царската армия акостира и в Дания.
  Хитлер беснееше като дявол в клетка, но не можеше да направи нищо.
  На католическата Коледа кралските войски се придвижиха към Париж. Въпреки снега и сланата екипажът на Наташа беше бос и по бикини.
  Германците се предават все по-често. А французите изобщо не искаха да се бият с руснаците.
  Докато разбиваше немска батарея, Наташа отбеляза:
  - И така, всъщност на какво е разчитал обладаният Адолф, когато е започнал война с нас?
  Златокосата Зоя логично отбеляза:
  - Сигурно защото, когато се окажем под натиск, ще паднем като монети от дупкан джоб!
  Аврора смачка орех с боси пръсти. След това го хвърли в устата си и рационално отбеляза:
  - Историята учи, че не учи на нищо!
  Светлана натисна с боси пръсти бутона на джойстика. Тя изби друго немско оръдие и отговори:
  - Нека бъдем големи бойци!
  Воините, както можете да видите, са наистина решени да се бият и да победят.
  Олег Рибаченко, босо момче, се втурва по шорти и с гол, мускулест торс. Той дори се люлее и реве:
  - Ще бием Краутс! Ще бием Краутс! И ритни задника!
  А момчето има такива бели, перлени зъби! Просто млад и непреклонен терминатор.
  Олег Рибаченко стреля докато бяга. Убива фашисти и пее:
  - Руският дух е силата на царете, победете краутите!
  Момчето хвърли граната с бос крак и запя:
  - Руски валс, зората изгрява - в славата на царя!
  Наистина се оказа много борбен човек. И бие фашистите до първия ден.
  И момичетата се борят активно. Ето я Мирабела... Също пилот от най-висока класа. Никой не може да я спре. Тя събаря краутите и пее, оголвайки зъби:
  - Лудо момиче! Ето нейния знак!
  И ще вземе и ще изстреля ракета!
  Да, такива са жените тук! Когато руските момичета се бият, никаква сила не може да им устои.
  Мирабела свали седем немски самолета с един изстрел от пет въздушни оръдия и изчурулика:
  - Цар Владимир Кирилович е нашият Бог!
  И момичето тропа с боси крака по стъклото.
  И също Албина и Алвина се бият в небето.
  Те бяха толкова прекрасни крадци. Събират се все повече нови сметки. И в същото време пеят:
  - В небето ние сме съвършенството! Ние сме асове на съвършенството! От усмивка до жест - повече от всякаква похвала!
  Албина свали четири немски самолета с един изстрел и изчурулика:
  - О, какво блаженство! Какво съвършенство в битката!
  Алвина свали пет немски самолета и продължи:
  - Познайте съвършенството в битката! И страхотен идеал!
  Воините пееха в хор, посичайки фашистите:
  - Момичета! По-готини момичета! момичета По-готини момичета!
  Те демонстрираха агресивния си плам. Всъщност нито един от асовете на Хитлер не е бил принуден да слезе.
  Но фашистите, разбира се, са подложени на див натиск.
  Хитлер е в бункер в Берлин и там го бомбардират като таратайка. Какво искаше? Фашист номер едно свърши! Тръгна срещу царска Русия, а сега самият него го мачкат като таратайка.
  В момента цар Владимир Кирилович си почива от зимата на брега на Индийския океан. Красиви момичета от различни раси и националности танцуват пред него.
  Кралят обаче няма нищо против да гледа гладиаторски битки. Например две момичета срещу две красавици.
  Бият се с пластмасови мечове, за да не се наранят. Те обаче се борят отчаяно.
  Това са воините. Следва яростна размяна на удари. Две блондинки и две червенокоси...
  Цар Владимир попитал фелдмаршал Василевски:
  - Кое е най-трудното във войната с германците?
  Фелдмаршалът отговори честно:
  - Натрупайте увереност! Само в самото начало, когато врагът започна да настъпва, се почувствах неудобно. И сега започнахме да побеждаваме и всичко е ясно за нашите врагове! - Фелдмаршал Василевич, този главен стратег, пи вино.
  Владимир Кирилович логично отбеляза:
  - Изключително трудно е да печелиш постоянно! Но ние показахме, че сме способни на много! И сега ще има време и целият свят ще стане мирен!
  Фелдмаршал Василевски потвърди:
  - Вярвам в това!
  Момичетата имаха синини по голото си тяло и изглеждаха изключително нервни.
  Те се биеха, разбира се, не както във времето на Древен Рим - опитваха се да не причиняват много вреда на себе си. Но те действаха активно.
  Междувременно боевете продължиха. През януари царските войски превзеха Париж в движение. Столицата на Дания Копенхаген също е превзета. Германските войски отслабваха. Руснаците продължиха да напредват в самата Германия. Фриц се биеха отчаяно, но силата им беше сломена.
  Олег Рибаченко, това безсмъртно момче скочи босо в снега и се втурна в атака пред всички, напълно без страх от огън. И докато подсвирквах:
  - Който е свикнал да се бори за победа,
  Той със сигурност ще победи враговете си...
  Той се смее весело и ще постигне много,
  И Хитлер ще бъде бит!
  И босият крак на момчето хвърля граната! И той оголва перлените си, големи не по години зъби. Да, той вече има уста като вълк. Ще прегризе всяко гърло.
  И момичета на танкове се движат от юг на север от Германия. Предстои им да излязат в морето. И само земите близо до Берлин и Померания ще останат на Краутите.
  Наташа, нокаутирайки фашистки танкове, отбеляза:
  - И войната е забавна по своему!
  Зоя, след като нападна нацистите, се съгласи:
  - Колкото толкова! Особено когато печелим!
  Аврора, стреляйки с боси пръсти, каза:
  - Всичко невъзможно е възможно във Вселената, просто не е нужно малко...
  И червенокосото момиче ще се смее толкова силно!
  Воините се гърчат в неистова радост и ярост. И смазват германците.
  В същото време царските войски напредват през Испания и вече се приближават до Севиля.
  Олга в бронетранспортьор стреля по германците и полицията.
  Местните испанци не оказват почти никаква съпротива. Още една държава пада под секирата на Русия.
  Олег стреля и пее:
  - Висш пилотаж, ще е баш на баш!
  А нейният партньор Алис написа в Туитър:
  - Величието на руснаците беше признато от планетата,
  Фашизмът беше смазан с удар на меча...
  Ние сме обичани и ценени от всички нации по света,
  Да устоим на великия свещен царизъм!
  И момичетата ще пляскат и ще натискат босите си пръсти върху джойстика.
  Войната между царската империя на Владимир Кирилович Романов и фашистка Германия продължава.
  Руските войски почти напълно освободиха Франция от нацистките орди. Февруари 1957... Царската армия освобождава Португалия.
  На 23 февруари руски части от Дания и самата Германия се обединиха.
  Олег Рибаченко, това вечно момче, плиска в калта с босите си крака. Детето майор си крещи с цяло гърло:
  - Слава на руския цар Владимир Трети! Ще посека Хитлер, ще го меря с камшик!
  И момчето отново крещи и хвърля остро заострен диск с голи пръсти. И ще удари фашиста в гърлото. И тогава той хвърля бумеранг с голия си детски крак и веднага прерязва гърлата на пет крака.
  Да, лоша идея на Хитлер да атакува такава империя.
  Наташа и нейният екип довършват последните германци в Португалия. Техният танк е неумолим в унищожението.
  И те също натискат бутоните на джойстика с боси пръсти, извършвайки яростни разрушения.
  Зоя стреля, разби немското оръдие и запя:
  - За Русия и свободата докрай!
  Аврора, използвайки босите си пръсти, ритна нациста и изчурулика с апломб:
  - Бог да пази краля!
  Светлана също се чукаше, натискаше бутоните на джойстика с боси пръсти и изписка:
  - Силен суверен!
  Момичета побеждават фашистите. Но тогава се появи нов танк на Хитлер "Мишка"-4. Много мощен модел - с тегло триста тона и 310- мм оръдие. Той може да проникне на голямо разстояние, но самият той има толкова дебела броня, че танкът Kondratenko-6 няма да го вземе от никакъв ъгъл.
  Наташа нарежда:
  - Момичета, трябва да се приближим и да го залепим в долната част отстрани, между ролките - това е единственият ни шанс!
  Зоя удряше немското оръдие с боси пръсти и пееше:
  - Съдбата ти дава последен шанс, но побързай! В дъжд, градушка и сняг!
  Августин също почука и изчурулика:
  - Последен шанс, съдбата ти дава! Да живее ходенето и ежедневното бягане!
  И също с боси пръсти, и как ще се извие. И ще разбие фашистите.
  Светлана изрева:
  - За нови граници и стремглави победи!
  Руският танк се втурна, набирайки скорост. И момичетата ще го вземат и ще пеят:
  - Силен суверен, преславен век, Православен Цар, царувай за слава, за наша слава!
  И отново те ускориха, отдалечавайки се от тежък снаряд, изпратен от пистолета, който имаше немският "Маус"-4. Момичетата изпищяха:
  - Да не се превиваме над овнешкия рог! Така че ти Хитлер - умри!
  И танкът им се ускорява. Това е като малък боксьор да атакува голям. Но, разбира се, шансовете са петдесет на петдесет.
  Наташа, наблюдавайки движението на танка, си спомни как се боксира с мъж на ринга. Тя пропусна удари и беше бита, но издържа. И тогава тя щракна уверено. И тя улови насрещното движение на врага и го удари по брадата. В безсъзнание!
  Тя получи хиляда златни рубли. Такова борбено момиче. Ако го даде, ще го даде!
  Наташа поклати бос крак и запя:
  - Това не е последната битка, но е решаваща! За слава на Отечеството, за Родината и чест!
  И тогава танкът им се изплъзва отстрани и изпраща снаряд... Зоя също използва босите си пръсти, такова златокосо момиче и пъргава като маймуна. И "Мишка"-4 започна да избухва. Снарядите му явно бяха детонирали. И тогава кулите ще бъдат откъснати и тя ще полети високо във въздуха!
  Момичетата викат в един глас:
  - Победа! Готина победа!
  И още един танк в техния списък!
  На 1 март 1957 г. руските войски започват преминаването на Елба. Изглежда, че Хитлер е бил настъпван.
  Момчето Олег Рибаченко, босо, с крака на детето си, хвърли граната, потопи фашистки танк и извика:
  - За нови, непреклонни граници!
  Екипажът на танка на Аленка завива на изток. Западна Германия и Франция вече са освободени. Под нацистки контрол остават само земите между Одер и Елба. Е, също Великобритания и Ирландия. Там са последните сили на нацистите.
  Аленка, стреляйки по фашистките батареи, казва:
  - Царевич Николай,
  Ако трябва да царуваш...
  Никога не забравяйте -
  Армията се бие храбро!
  И сега поредният снаряд е изпратен с боси крака. И той падна в пистолет Fritz.
  Анюта също стреля с боси пръсти. Удря фашиста и реве с цяло гърло:
  - Аз съм момичето, което кара Хитлер да повръща!
  След това огненият Августин заковава. Тя също е остро стрелящо малко дяволче и реве:
  - Към портите на ада!
  И използва боси крака.
  Мария стреля зад нея. По същия начин го взема и го удря, и изкрещява:
  - Никой няма да ме спре, тигрицата, никой няма да победи босото момиче и ще бъда бит навсякъде!
  И тогава Олимпиадата ще се взриви. И той ще нокаутира немски танк, откъсвайки купола му като шапка на гъба.
  И се кикоти:
  - За нови, готини граници!
  И пак ще си покаже езика!
  Момичетата просто се напъват и отчаяно напредват. И фашистите се давят под техните удари.
  На 2 март 1957 г. последните нацистки сили в Португалия капитулират. Стана ясно, че зората на фашизма залязва. По-точно зори ли е? Кошмарен залез!
  А руските войски настъпват. Германците все повече хвърлят оръжията си и се предават.
  Те падат на колене. И руските, и китайските момичета целуват босите си крака.
  Изглежда толкова готино и готино. А фашистите ги кълцат и кълцат.
  Екипажът на Наташа вече е във влака, за да се бие на север, с Краутите.
  Момичетата седят в купето си. Те играят карти, като ги държат с боси пръсти.
  Наташа отбеляза:
  - Интересно, когато вземем Берлин, какво следва?
  Зоя отговори уверено:
  - Следващият ще е Лондон!
  Огнената Аврора се изкикоти и попита отново:
  - И тогава?
  Зоя заяви решително:
  - Латинска Америка ще бъде наша! Няма да се церемониме с нацистите!
  Светлана се съгласи с това:
  - Разбира се, че няма да го направим! Нека завладеем целия свят!
  Наташа ентусиазирано потвърди:
  - И тогава ще има мир, по целия свят!
  Момичетата пееха в хор, композирайки, докато вървяха;
  Слава на Великата Русия на царизма,
  Където Владимир седи на трона...
  Ще смажем ордите на злия фашизъм -
  Слава на нашата армия и монолит!
  
  Сърцата бяха калени в голяма вяра,
  Нашата Майка Земя с цялото ни сърце...
  Ние сме синове на цар Николай,
  И те не умряха за него напразно!
  
  Родина наша, ти си по-скъпа от всичко друго,
  Да хвърлим крилат, небесен фойерверк...
  Вие също се борите с Отечеството,
  Е, нека умрат всички нацисти!
  
  Хитлер искаше да получи нашите земи,
  И злото куче се опита да убие краля...
  Но ние сме смели, ние не приемаме това ,
  Значи напразно ни нападна фашизмът!
  
  Кралят е мил и мъдър владетел,
  Планински орел се рее над планетата...
  Владимир ще бъде владетел на ордата,
  Нашето приятелство е като стоманен монолит!
  
  Да избием опората от краката на Фриц,
  да оставим Хитлер да се задуши в примка...
  Ще предадем жестоките екзекуции на срама,
  Кой действа като зло на Земята!
  
  Кралска сила и кралска мъдрост,
  Той ще унищожи фашистите без мярка...
  Повярвайте ми, Хитлер направи нещо наистина глупаво,
  И сега животът му е като конец!
  
  Така че уважавайте великите крале,
  Няма по-готини Романови на Земята...
  В битката на нацистите, ударете сърцата,
  Да отворим пътя към постиженията и мечтите!
  
  
  Петър Велики ни заведе до морето,
  Александър превзе Париж...
  Да, понякога се случва скръб,
  Но Русия беше защитена от херувим!
  
  При нас всичко е красиво,
  И момичета, и момчета, повярвайте ми...
  Кралят управлява, знаете справедливо -
  Дори зъл звяр да ръмжи на прага!
  
  Няма ограничения, вярвай в съвършенството,
  Скоро ще има царе на комунизма...
  Нека отворим вратите към блаженството,
  Проклетият фашизъм унищожен!
  
  За Русия крайъгълният камък не е поставен,
  Повярвайте ми, ще победим врага...
  Момичетата са боси, като в Спарта,
  Е, нашият цар Владимир е сам!
  
  Ние вярваме в Род - Великият Бог,
  Какво създаде съвършените славяни...
  Борим се за чест и свобода,
  Ударим по нацизма!
  
  Вие сте най-великото семейство Романови,
  Винаги ще управлява Русия...
  Велик цар, най-висок полет,
  Сатаната няма да счупи орела!
  
  За любов към велика Русия,
  Изпращаме войници в битка...
  Ние прославяме лицата на светиите от иконите,
  В крайна сметка всеки воин е и крал!
  
  Сърцето ни гори за отечеството,
  Ние, момичетата, сме силни в битка...
  Ще отворим вратата към космоса, знай
  И ще убия Адолф като кучка!
  
  Остава само малко време до Берлин,
  Ще влезем, носейки славата на крале...
  Старостта не ни заплашва, момичета,
  Повярвайте ми, вода няма да ни полеят!
  
  Да погребем тези, които са зли и подли,
  Драконът ще бъде жестоко победен...
  И ние имаме златни икони,
  Родноверията е вечен закон!
  
  
  
  
  ТУРЦИЯ ВЛЕЗЕ ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА
  На 1 септември 1942 г. Турция влиза във войната срещу СССР. Причината е ясна - жаждата за отмъщение за предишни поражения и желанието да се превземе Баку. Освен това роля изиграва и германската дипломация, която обещава планини от злато на османците. Във всеки случай турците прецениха, че няма смисъл да чакат повече и че те не са мърши, но също могат да имат време да се бият.
  В резултат на това тридесет турски дивизии атакуват съветското Закавказие.
  В рамките на няколко дни те превзеха Батуми и успяха да обкръжат Ереван.
  В отговор Сталин е принуден да изтегли част от нововъзникващите резерви и да ги прехвърли в Закавказието.
  Съветското командване беше принудено да отложи настъплението при Сталинград. Германците от своя страна успяха да постигнат повече в кавказката посока и да превземат Орджоникидзе и Грозни. И само като се оттеглиха в планините, съветските войски успяха да спрат нацистите.
  В същото време британците отлагат операция "Факел", опасявайки се да въвлекат Турция във военни действия срещу Великобритания.
  До края на декември 1942 г. нацистите все пак превземат Сталинград. Те се заселили там. Съветските войски напреднаха, но без успех в центъра - операцията Ржев-Сичов се оказа твърде скъпа. Фюрерът обаче все пак обяви тотална война, тъй като Третият райх нямаше достатъчно ресурси.
  През февруари Червената армия натрупва силите си и се опитва да атакува германците от фланговете на Сталинград. Но нацистите вече бяха успели да прегрупират силите си и бяха готови да отблъснат ударите.
  Операция "Факел" също започна през февруари. Германците също бяха готови и след две седмици ожесточени битки те спряха британците.
  Американците още не са кацнали в Казабланка и Тунис. Боевете в Африка отново спряха.
  Хитлер все още трупа сили... През март Червената армия за трети път провежда Ржевско-Сичовската операция, битките продължават цял месец, без особен успех.
  През юни нацистите събраха сили и се придвижиха по Волга, опитвайки се да отрежат съветските сили в Кавказ и да стигнат до Каспийско море.
  В битките участваха нови немски танкове: "Тигър", "Пантера", "Лъв".
  Както и самоходното оръдие "Фердинанд".
  Германците бяха по-силни от реалната история, неразбити и със свежи войски.
  Съединените щати практически не бомбардираха Третия райх, което направи възможно увеличаването на производството на танкове и самоходни оръдия. И също така стартирайте поредицата "Лъв". Резервоарът обаче се оказа твърде скъп и тежък, често се разваляше и засядаше. Но дебелата му 100-милиметрова наклонена странична броня направи превозното средство добро превозно средство за пробив. Предимството на танка Лев беше мощното му оръдие, но недостатъкът беше теглото на деветдесет. Което намали мобилността на автомобила.
  Битките показаха, че този танк все още може да направи нещо на равен терен.
  Страничната броня на Panther се оказа слаба, което увеличи загубите. Тигърът се оказа най-ефективният танк за пробив. Страните му бяха покрити с 82 мм броня, което направи четиридесет и петте безсилни.
  Германците напредват сравнително бавно. Съветското ръководство като цяло очакваше точно такъв вариант и се подготви, вкара войски.
  Вярно е, че за разлика от Курската дупка, фашистите са много по-силни и по-уверени.
  А теренът е по-удобен за атака, отколкото за защита. И Краутите също имат повече самолети, танкове и пехота. И не е лесно да се доставят съветски войски през Волга.
  Така нацистите, пробивайки отбранителните линии, напреднаха. Постигнахме успех след успех.
  След три месеца упорити битки стигнахме до Каспийско море.
  Сталин, намирайки се в трудна ситуация, искаше да започне мирни преговори. Тъй като стана ясно, че Кавказ не може да бъде удържан. Но е изключително трудно да се постигне споразумение с Хитлер. Фашистите изискват твърде много. И ако им се поддадеш, ще те изядат. Ами примирието? Хитлер не го иска тук. И разбира се съюзниците са пасивни. Те се страхуват да забавят допълнителното разделение.
  Фритците се движеха по крайбрежието на Каспийско море. И тогава най-накрая се обединиха с турците. Каква радост беше!
  Красиви немски момичета принудиха съветските затворници да целуват босите им крака. Те го направиха послушно. И пляскаха с босите пети.
  Така е извършено залавянето. И германците обезоръжиха съветските части.
  Тогава Сталин предлага на фюрера мир - съгласява се да се откаже от целия Кавказ и дори от Ленинград и Карелия. Плюс сто години репарации.
  Фюрерът, след като помисли малко, прие предложението и мирът беше сключен на 7 декември 1943 г.
  Съюзниците приеха това като предателство! И наложиха санкции срещу Сталин и СССР!
  А съветската пропаганда представя фактическата капитулация като голяма победа. Те казват, че след като са били изоставени от съюзниците, те са запазили съветската държава и Москва никога не е била превзета.
  И нацистите, разбира се, започнаха офанзива от Кавказ към Близкия изток и укрепиха групата на Ромел. До края на март 1943 г. целият Близък изток и Египет са превзети от превъзхождащи фашистки сили. Освен това битките показаха, че Пантера успешно се бори срещу английските Чърчил и Кромуел, но последните не могат да го пробият челно.
  В допълнение, германците бяха закалени в битки с руснаците и лесно победиха колониалните британски войски.
  През април нацистите се преместиха в Судан. И най-накрая превзеха Гибралтар, с което започнаха окупацията на Мароко. Чърчил също се опита да провери водите за мир. Но Хитлер, след като си даде свободни ръце на изток, каза не!
  И нацистите се преместиха през Африка. Те са били забавени повече от разширените комуникации, лошите пътища или пълното им отсъствие, трудния климат и големите разстояния.
  Въпреки това германците напредват. И те се движеха по Тъмния континент. Въпреки че, разбира се, техните танкове, особено Тигър-2 и Лъвът, бяха доста бавни в джунглата. Между другото, германците също въведоха в серията си лека "Пантера", тежаща двадесет и шест тона, която беше много необходима за войната в Африка.
  Както показаха бойните операции, такъв танк обаче нямаше фундаментални предимства пред Т-4, с изключение на по-мощен двигател, но и наклонени бронеплочи.
  Към края на 1944 г. германците се сдобиват със самоходното оръдие Е-10, което тежи дванадесет тона, има много нисък силует и много наклонена броня. Такава машина е наистина незаменима за Африка.
  Особено ако момичетата се бият на него. А момичетата като цяло са супер и класни.
  Герда и Шарлот пътуват през джунглата и унищожават британците и американците. Това са наистина момичетата, от които се нуждаете! Дори не можете да намерите по-готини в следващите сто мили територия. Момичетата обичат да убиват - това са готини момичета!
  Така те хванаха черните бойци и ги принудиха да целуват босите крака на красавиците. Освен това веднага се вижда - сериозна кражба! И те се борят за себе си, пробивайки английски коли от голямо разстояние.
  Тяхното самоходно оръдие вече наближава Претория, столицата на Южна Африка. Момичетата се застрелват, пробиват Чърчил с волфрамова сърцевина и пеят:
  - В Африка има акули, в Африка има горили, в Африка има повече крокодили! Ще те хапят, бият и обиждат! Децата не ходят на разходка в Африка! В Африка има разбойник, в Африка има злодей, в Африка е страшният Бармалей! Ще те хапе, бие и обижда! И неговите момичета трябва да бъдат разкъсани!
  През февруари 1945 г. пада последната крепост на британците в Африка на остров Мадагаскар.
  Така че сега Великобритания също изгуби опората си там. В същото време германците превземат Иран и Индия. Те показаха своята феноменална сила.
  И през май 1945 г. нацистите извършват десант във Великобритания. След три седмици упорити битки Лондон падна. Месец по-късно Ирландия е превзета.
  На сушата настъпи временно затишие, но в морето войната продължи. Съединените щати останаха сами срещу Третия райх, неговите съюзници и Япония. Но засега Америка е отвъд океана и не можете да го приемете толкова лесно.
  В Третия райх е въведена всеобща трудова повинност, започва да се увеличава производството на самолети и кораби.
  Построени са както бойни кораби, така и самолетоносачи. И разбира се подводната война беше в разгара си. И тогава нямаше милост за никого от американските кораби.
  През есента, или по-точно през ноември 1945 г., германците смело превземат Исландия и след това създават предмостия в Аржентина. Но войната в морето продължи дълго време. Необходими са били много десантни кораби, за да стигнат до Америка. А корабите не се строят толкова бързо. Но както и да е, Третият райх набираше сила. Четиридесет и шестата година премина в размяна на удари в морето. И през 1947 г. германците вече са прехвърлили военните действия в Гренландия и са я превзели. И оттам не е далече до Канада!
  Нацистите планираха колосални завоевания. И през 1948 г. започва офанзива срещу Канада и от Бразилия до Венецуела заедно с японците. Боевете се развиха много ожесточени.
  Германците напредваха бавно, но сигурно. Техните танкове от серия E бяха по-модерни от американските и показаха своето предимство на бойното поле. Но между другото, янките не са толкова прости и се съпротивляваха много упорито. И не се опитаха да се откажат.
  Въпреки че, разбира се, имаше котли. Американците се намесиха в тях. После се отказаха. И затворниците целуваха босите прашни крака на арийските момичета.
  Скоро паднаха Квебек и Торонто, а след това и други градове. От май до декември 1948 г. германците превземат почти цяла Канада, както и Венецуела, Никарагуа и по-голямата част от Мексико. Това е изключително тежка ситуация. До началото на 1949 г. германците държат Съединените щати в стоманена клеща. Тогава, на 11 януари, американците се опитаха да използват ядрено оръжие за първи път в историята. И не успяха съвсем. От петте бомби четири загинаха в самолети, свалени от немски самолети, а една, когато избухна, не причини сериозни щети на германските войски.
  В отговор краутите засилиха бомбардировките си над американски градове и военни съоръжения.
  Така битката продължава с постоянен успех в полза на Вермахта. Кой имаше по-добро оборудване и подготовка на войските. Да, и то голям брой. Боевете бяха много ожесточени. В началото на 1949 г. германски, чуждестранни и японски дивизии окупираха това, което беше останало от Мексико и навлязоха в Съединените щати от север. Америка е напълно притисната. И стана ясно, че нещата са зле за САЩ. И до края на лятото половината от територията на империята на орела, както и Аляска, вече бяха заловени.
  Германците превземат Вашингтон и Ню Йорк на 8 ноември 1949 г. И на 7 декември 1949 г. остатъците от американската армия се предават. Така завършва Втората световна война. Най-кръвопролитната от всички войни и продължи повече от десет години!
  Изглежда, че дългоочакваният мир е настъпил. Но Хитлер не искаше да приеме факта, че хегемонията трябва да бъде споделена с Япония. И на 20 април 1953 г. Третият райх атакува Страната на изгряващото слънце. Избухна нова война. За световната хегемония.
  Количественото превъзходство е на страната на Третия райх, качественото също. Но японците се бият с голяма свирепост и масов героизъм.
  Въпреки това нацистите все още надделяват. Войната обаче продължи почти година. СССР остава неутрален. Сталин умира там и се води сериозна борба за власт.
  Япония в крайна сметка е окупирана от Вермахта. Няколко месеца по-късно нацистите превзеха и страните от Латинска Америка. Те установяват световна хегемония.
  В самия Трети райх се провеждат реформи. Въвежда се нова религия, която да замени християнството. В него няма Троица, а само един върховен Бог и неговия пратеник - Адолф Хитлер. Единна валутна марка, единно образование. А също и полигамията, осветена от религията. И все още активно се извършва генетична селекция. Човешката раса се подобрява.
  СССР все още съществува в пресечен вид и отдава почит на нацистите. Никита Хрушчов управлява там и се опитва да не тормози звяра. Въпреки това Хитлер вече е подчинил целия свят на себе си. И гледа на Русия като на червено петно. Но човек предполага, а Бог се разпорежда.На 20 април 1957 г. фюрерът става жертва на атентат точно на рождения си ден. И точно на шестдесет и осем години управлението на дивия тиранин беше прекъснато. Който завладя почти целия свят и искаше отново да нападне СССР на 22 юни.
  Но както виждаме с него не се получи...
  Хитлер е наследен от Шеленберг. Херман Гьоринг умира от злоупотреба с наркотици и лакомия. Химлер изпадна в немилост и Хитлер спря да му вярва и след това го отстрани. Шеленберг наследява Химлер и получава поста наследник. Освен това Хитлер е имал деца, получени чрез изкуствено осеменяване. Но най-големият от тях още нямаше четиринадесет.
  Така че потомците на фюрера нямаха време да наследят. Така Хитлер става император, но без династия. Шеленберг не посмя да убие децата на фюрера, но ги отстрани от власт. И самият той става фюрер и диктатор.
  Борбата за власт продължи няколко години.
  И на 1 май 1961 г. нацистка Германия все пак напада СССР. Имаше опит да се постигне: една планета - една империя!
  И войските на Шеленберг все пак успяха да превземат Москва. Съветската армия беше твърде по-ниска по количество и качество на военната техника. Превземането на големите градове на СССР се проточи шест месеца поради големи разстояния. И тогава партизанската война продължава още десет години.
  Скоро обаче нещата се успокоиха. Шеленберг провежда сравнително либерална политика и през 1981 г. всички руснаци получават гражданство на Третия райх. Либерализацията напредваше постепенно. Скоро след това Шеленберг умира. И се разгоря сериозна борба за власт. След това, като компромис, монархията е възстановена и прекият потомък на кайзера Фредерик IV се възкачва на трона. През 2001 г. се провежда референдум, на който всички жители на планетата Земя получават гражданство и формално равни права. А през 2017 г. бяха премахнати последните ограничения за евреи и роми.
  Ерата на националсоциализма приключи. Човечеството обаче е в една империя, федерална и монархическа. Изследва космическото пространство.
  В него формално всички са равни и има Сенат и Бундестаг, където депутатите се избират от цялото население на Третия райх. А над тях е Кайзерът, императорът на цялата планета Земя.
  Животът като цяло не е лош в материално отношение. Строгата дисциплина, развитието на науката и технологиите с отлична немска организация дадоха резултати. Селското стопанство е отлично, няма глад и има изобилие от храна дори в бедните райони на Африка. Всеки има работа, всеки получава заплата и пенсия. Образованието и медицината са безплатни. Също така безплатни ясли и детски градини. Храната струва стотинки, а цените на всички продукти са замразени от много години. Навсякъде, дори в Африка, има пътища, почти всеки има отделен апартамент или къща. Всички младоженци веднага получават поне три стаи в апартамент с всички удобства. Можете да вземете кола или нещо друго на кредит. Много дори имат лични хеликоптери.
  Интернет е активен, всички имат телевизори и компютри, работният ден е само четири часа. Всички спортни секции са безплатни и дори плащате, за да ги посещавате.
  Те дават значителна помощ за всяко дете. Комуналните услуги и градският транспорт са безплатни. Всичко стана толкова спретнато и добре поддържано. Улиците са чисти, появиха се много роботи и автоматизация. Примерен ред. Цигарите са забранени, въпреки че все още се продава алкохол, а бирата от различни видове е почти безплатна. Децата в общественото хранене също се хранят безплатно.
  Много безплатни атракции и компютърни зали.
  Човешки селища вече съществуват на Луната, Марс, Венера, Меркурий и спътниците на Юпитер.
  Хората се готвят да скочат към звездите. Много неща вече са измислени.
  Накратко, като цяло се получи доста добре. И нямаше нужда да се нервирам толкова.
  АКО ЗЮГАНОВ ПРОЯВИ ПОВЕЧЕ СМЕЛОСТ И ДАЛНОВИДНОСТ
  През май 1999 г. Зюганов реши да не одобри кандидатурата на Степашин, а да отиде на предсрочни избори в Думата. Комунистите и техните съюзници взеха консолидирано решение да гласуват против Степашин. Нещо повече, те бяха обидени и лишени от позициите си в правителството. Подобно решение щеше да е най-вероятното в историята, ако Зюганов не беше троянски кон в комунистическия лагер, който подкопаваше и компрометираше левите идеи.
  Предсрочните парламентарни избори обещават много ползи за комунистите, включително поради по-малко конкуренти и образа на мъченици.
  И това показа, че комунистите изобщо не се вкопчват в стола, а са по-принципни.
  Вторият път Елцин отново привлече Степашин, а след това взе Аксененко за трети път. Думата отново не одобри и беше взета и разпусната. Нови избори бяха насрочени за септември.
  Упоритостта на парламента донякъде промени хода на историята. Бомбардировките над Югославия продължиха по-дълго - тъй като Милошевич се надяваше на помощ от Русия. А разпускането на парламента даде шанс на опозицията да спечели.
  Комунистите успяха отново да подложат на гласуване импийчмънта на Елцин.
  И отново малко не стигна, този път само два гласа. Депутатите се притесняваха от близостта на парламентарните избори и опасността да не минат на тях.
  Думата е разпусната и Елцин назначава с указ малко известния Аксененко за министър-председател.
  Като цяло надеждите на Зюганов, че изборите ще се проведат, се оправдаха. Болният и слаб президент не се противопостави на конституцията. И не рискува да превиши правомощията си с два процента рейтинг. Примаков, виждайки, че неговата коалиция няма време да се формира и регистрира, влезе в съюз с комунистите. Яблоко и Либералдемократическата партия отидоха на изборите. Блокът "Единство" нямаше време да се формира и НДР отслабна.
  Има и нахлуването на бойци в Дагестан и нерешителността на силите за сигурност по време на изборите.
  Комунистите заедно с Примаков и Лужков постигнаха колосална победа. Те получиха повече от петдесет и пет процента от гласовете. Втори е блокът "Яблоко", който също се представи добре, като спечели петнадесет процента. Неочаквано LDPR се представи добре, събирайки повече от дванадесет процента. NDR не изпълни петпроцентната бариера - пълно поражение! Жириновски стана единственият прокремълски лидер в Думата. Вярно, конкуренцията беше слаба. Според новия закон партиите трябва да се пререгистрират не по-късно от година преди изборите, а много от тях нямаха време.
  Парламентът отново беше доминиран от лявата опозиция, както Яблоко с едномандатни места , така и ЛДПР в малцинството.
  И разбира се възникна конфликт... След избора на председател на Държавната дума беше гласуван вот на недоверие към правителството. И отново се заговори за импийчмънт. Този път две трети, лесно щеше да се събере!
  Елцин, след колебание, реши да върне на председателството премиера Примаков и първия вицепремиер Маслюков .
  Лявата коалиция се съгласи с това, но правомощията на президента бяха временно ограничени. А до новите избори няма почти нищо. След преговори в рамките на коалицията беше решено Примаков да бъде номиниран за президент. Лужков стана министър-председател. И Зюганов получи поста ръководител на законодателната власт! Тоест, Super Skipper ! Що се отнася до новия, дори трябваше да се приемат промени в конституцията.
  Бойците бяха прогонени от Дагестан. Но те не отидоха в Чечения. Там избухна гражданска война. Русия подкрепи Масхадов и Кадиров, срещу Басаев и Радуев .
  Примаков успя да спечели руските президентски избори още на първия тур. Правителството обаче получи допълнителни правомощия. Както и законодателната власт под комунистически контрол.
  Икономическият растеж в Русия продължи, цените на петрола и газа се повишиха и промишлеността се съживи.
  Американците, общо взето, както и в действителност, след терористичната атака от 11 септември се забъркаха в Афганистан и затънаха в Ирак. Примаков беше лесно избран за втори мандат. Но през 2008 г. той загуби мястото си от изключително успешния министър-председател Юрий Лужков.
  Новият президент продължи предишната политика на съюз с комунистите. Зюганов стана министър-председател.
  Известно време външната политика беше свързана с партньорство със Запада и приятелство с Китай. Режимът на Янукович се затвърди в Украйна. Така че Лужков, за разлика от Путин, провежда по-проукраинска политика и цени съюза на славянските държави. Украйна дори стана част от Евро-азиатския съюз през 2016 г. Лужков изкара два мандата и подаде оставка. Зюганов най-накрая стана президент, като също спечели изборите доста лесно. Жириновски участва за седми път, всички от 1991 г., и отново загуби.
  През есента на 2015 г. Русия се включи във войната в Сирия и бомбардира там. Тръмп дойде на власт в САЩ. Зюганов, въпреки формалния комунизъм, продължи предишния си курс по икономика. Русия, въпреки формалното господство на Комунистическата партия на Руската федерация, остава пазарна, демократична и умерено авторитарна страна.
  Партньорство със Запада и умерена конкуренция. Има съюз с Украйна и Беларус, и Казахстан, но също не много близък. През 2020 г. Зюганов беше избран за втори мандат. Като цяло леко понижаване на резултата на прага на втори кръг. А в Украйна, след напускането на Янукович, неочаквано победи безсистемният Зеленски. Назарбаев също си тръгна.
  Зюганов каза, че няма да променя конституцията и ще напусне след втория си мандат.
  Така лидерът на Комунистическата партия на Руската федерация все пак успя да управлява Русия, показвайки малко повече смелост. И светът се оказа по-безопасен и по-спокоен, отколкото в действителност.
  Кой е Путин? Как се разви кариерата му? След като Примаков стана министър-председател, Путин беше отхвърлен като твърде близък до Елцин. Обвинявайки по-специално, че ФСБ е прецакала нахлуването на бойци в Дагестан. Путин остана замесен в политиката известно време. Той се кандидатира неуспешно за Държавната дума. След това става кмет на Санкт Петербург.
  Но след това напусна политиката и си намери работа в охранителната служба на частна фирма. Толкова малко хора вече го помнеха.
  През 2020 г. Жириновски отиде на президентските избори за осми път и отново загуби със скромен резултат. Но той все още има фракция в Държавната дума. И дори Зюганов го удостои със звание генерал-майор след изборите през 2020 г. Доналд Тръмп неочаквано загуби изборите от млад съперник от Демократическата партия. Меркел подаде оставка предсрочно. А здравето на Лукашенко рязко се влоши.
  През 2021 г. руските космонавти най-накрая полетяха до Луната. И там забиха червено знаме! Зюганов обяви Афонин за свой официален наследник . Е, общо взето животът отново се завъртя в кръг.
  Както виждаме, разпадът на Русия не се случи и без Путин. И светлината не угасна.
  
  
  
  
  
  
  АКО МЕНШИКОВ ЩЕШЕ ДА УБИЕ НИКОЛАЙ
  . В която царска Русия печели Кримската война. Меншиков беше убит от заблуден куршум и по-способен командир зае неговото място. Тоест случи се инцидент и промени хода на историята.
  Обратното на този с Макаров. Французите и британците бяха победени на парче. И Русия, след като залови огромен брой пленници и трофеи, си върна Крим.
  Турция е победена в Закавказието. Тя даде Карс, Ерзурум и почти цяла Армения на Русия. Руските войски окупират Румъния. Не се наложи обаче офанзивата да продължава. Султанът поискал мир. По същото време Австрия окупира Босна и Херцеговина.
  Турците се съгласяват да предоставят автономия на Сърбия, България, Черна гора, а Румъния става руски васал. В същото време Русия завладява и Армения: Карс, Ерзерум, Танрог, разширявайки владенията си на юг.
  Във Франция избухнаха бунтове и започна гражданска война и тя вече не можеше да изпрати войски. Великобритания също напусна конфликта. Сардинското кралство също отслабва. Австрия се засили. Австрийците скоро завладяват Кралство Сардиния, укрепвайки господството си над Италия.
  Скоро Шамил беше заловен, слагайки край на войната в Кавказ. Русия сключи изгоден мир с Китай, отнемайки още повече територия, отколкото в реалната история, така че авторитетът на руското оръжие беше по-висок.
  Николай Първи не подкрепи севера във войната срещу юга. Напротив, той реши да помогне на южняците заедно с Великобритания, за да укрепи позициите си в Аляска.
  Русия започва да строи градове и крепости на американска територия. Имаше дори железопътни проекти до Чукотка. Цар Николай очерта много. Руските войски завладяват Централна Азия. Този монарх умира през 1867 г. Оставяйки Русия мощна и просперираща. Неговият син Александър не премахва крепостничеството, но продължава да се придвижва на юг. По- специално, той води победоносна война с Турция и присъединява Константинопол към Русия. След това Месопотамия.
  Отново войната с Великобритания и поражението на британците в Азия. Александър Втори управлява малко по-дълго , без да прави значителни реформи, с изключение на съдебната система и донякъде да подобри системата за управление.
  Премахването на крепостничеството никога не последва. Но Русия анексира Иран. Царят умира точно двадесет години след Николай Първи през 1887 г. Александър Трети управлява само за кратко време, до 1894 г., но успява да присъедини почти цяла Индия към Русия. И Николай II продължи движението си към Индокитай и към самия Китай.
  Имаше война с Япония. Като цяло победоносно. И пълното завладяване на Китай и Индокитай. И проникване чак до Австралия. Но в Европа ситуацията се оказа малко по-различна.
  Австрийската империя анексира южната част на Франция. И тогава тя победи Прусия, завладявайки Южна Германия. Австрия стана световен хегемон. Франция беше силно отслабена от гражданската война. Прусия не можа да се обедини. В крайна сметка австрийците превземат и превземат цяла Прусия, както и части от източна Франция. Създава се голяма империя, която се разширява в Африка. Скоро австрийците завладяват и Белгия, Холандия и много земя в Африка. Тогава имаше война между Австрия и Русия срещу Великобритания. Завършва с разделянето на Африка между австрийците и руснаците.
  Император Франц наистина става най-великият монарх, надминавайки Наполеон Бонапарт, като завладява почти половината Африка и по-голямата част от Европа. Франция също скоро е напълно превзета, заедно с Испания и Португалия. Да, всичко мина добре, но...
  Наследникът на император Франц искаше да присъедини Сърбия към себе си! И през 1920 г. започва голяма война между Русия на Николай II и Великата Австрийска империя.
  Цяла Европа е на страната на Австрия. Освен Великобритания, която не е толкова силна, колкото в реалната история, и почти половината Африка. Освен това Швеция се противопостави на Русия. И Норвегия и Дания бяха заловени при император Франц.
  Това беше половината беда. САЩ останаха разделени и второстепенна сила. Но Великобритания все още контролира Канада и Австрия. И след първите два месеца колебание тя също влезе в битка на страната на Австрия.
  Така избухна голяма война. Австрия и Англия срещу Русия.
  Разбира се, Олег Рибаченко е точно там. И се бие като истински и непреклонен герой.
  Момчето стреля по чуждата армия с автомат и пее:
  - Химнът на родината пее в сърцата ни,
  Няма по-красива от нея в цялата вселена...
  Стисни по-здраво хвърлящия лъч на рицаря -
  Умрете за дадената от Бога Русия!
  И той се бие, унищожава с картечница армия от цяла Европа и отчасти от Африка.
  И момчето не се поддава на себе си. Тук той хвърля граната с боси пръсти и изписква:
  - Няма да се дадем и няма да се откажем!
  И отново момчето изстрелва смъртоносен и опустошителен залп. Той не иска да отстъпи на своя противник.
  И пее на себе си:
  - Никой няма да ни спре! Дори лъв не може да победи!
  Момчето е истински герой. Непреклонен и непобедим. Рицар на вярата! Дори и да не е християнски!
  И така австрийската атака е отблъсната.
  Австрийците и англичаните имат танкове, но и Русия има мастодонти.
  Николай II все още има много по-голямо население, като се вземат предвид колониите. Помислете за цяла Азия, Източна Европа, част от Балканите, повече от половината Африка.
  Така че Русия превъзхожда по численост на пехотата. И войниците се бият много смело...
  А австрийците не можаха да устоят и бяха отблъснати от Варшава. След това руските войски настъпват към Одер и превземат Източна Прусия. Галиция също падна, заедно с Лвов. Пшемисл бил обсаден. Краков е освободен.
  Тогава се оказа, че славяните не искат да се бият с русите и масово се предават.
  Битките също показаха, че по-леките, пъргави руски танкове са по-ефективни от по-тежките и тромави немски танкове. А в авиацията царска Русия като цяло е с порядък по-силна от качеството на британците и австрийците.
  Руските войски подновиха настъплението си след пауза. Те взеха и брой, и умения.
  Будапеща е обкръжена и превзета. В морето адмирал Колчак побеждава британците и превзема Австралия. На сушата руските войски обграждат и превземат Берлин. И след това Виена.
  Австрийската империя също губеше битката в Африка. Английският корпус също е победен. Да, нещата бяха неприятни за император Адолф.
  Той пъхна главата си на грешното място и започна да губи напълно. Как може да устои на такава власт?
  След падането на Виена съпротивата на австрийците става фокусна. И скоро руснаците окупираха цяла Европа и Африка. В същото време атака срещу Канада започна от Аляска. Британците също загубиха.
  Великобритания се оказа изолирана и се опита да остане на острова.
  Но е ясно, че Русия ще надделее, като започне въздушна офанзива.
  И тя бомбардира почти всичко, което беше на повърхността. И тогава на сушата беше стоварен десант, който доведе Великобритания до подчинение.
  Така цялото източно полукълбо, както и Аляска и Канада, станаха руски.
  Като цяло това е страхотно! Николай втори направи временна пауза, преглеждайки вещите. Съединените щати все още са разделени и не са много силни, както други държави, зависими от Русия.
  През 1937 г. цар Николай II се разбива със самолет. Престолът е наследен от Алексей II. За разлика от истинската история, наследникът беше доста здрав и весел. И през 1941 г. той решава да завладее всичко, което неговите предци не са успели да превземат.
  Пускайки планетата, Земята вече ще бъде една империя. И руската армия се премести първо в северните щати на Америка, а след това в южните. Съединените щати не бяха силни и бързо бяха превзети. Но Мексико се оказа по-лесно за превземане. След това се придвижете нагоре. Един по един, превземайки една страна след друга. Най-голямата и най-силна Бразилия. Но тя издържа по-малко от месец.
  И така те завладели Латинска Америка и Нова Зеландия. Алесей Втори влезе в историята като завършил всички руски завоевания. И още през 1947 г. руските космонавти стъпиха на Луната. И през 1958 г. до Марс! През 1961 г. на Венера. През 1972 г. до Меркурий, а през 1973 г. до луните на Юпитер. През 1975 г. на 71-годишна възраст Алексий II умира. По прякор Довършителят. И синът му Николай III става цар. През 1980 г. човек навлиза в последната, най-отдалечена планета от Слънчевата система - Плутон. Николай III не управлява твърде дълго. Умира през 1985 г. И синът му Александър четвърти се възкачи на престола. Млад крал на около двадесет и седем години. И царят заповяда да се приготвят за скок отвъд Слънчевата система. И започнаха да строят звездни кораби и фотонна ракета. И накрая, през 2017 г. стартира първата междузвездна експедиция.
  
  ЦАР НИКОЛАЙ II ИМА КЪСМЕТА НА ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН
  Известният писател и поет Олег Рибаченко почувства, че в света нещо не е наред. Човечеството си остава разпокъсано както беше. Броят на държавите на планетата Земя само се увеличава. И ако някой печели влияние, това е само тоталитарен, диктаторски Китай. А Русия след края на управлението на Владимир Путин изпадна в дълбока криза. Войната в Кавказ отново бушува, левичари и националисти се бунтуват. Икономиката отново е в упадък и престъпността се увеличава. И Русия започва да се разпада.
  Въпреки феноменалния си късмет, Владимир Путин така и не успя да създаде силна, стабилна политическа система или стабилна и бързо развиваща се икономика. Много социални и междуетнически проблеми не бяха разрешени. Рядък късмет позволи на Путин да запази видимостта на просперитет. Но щом си отиде, веднага се отвориха всички незараснали абсцеси.
  Освен това надвисва заплахата от ядрена война! Светът е в хаос, Русия върви към мащабна гражданска война! Това трябва спешно да се поправи.
  Момчето прочете в една книга, че можете да промените съдбата на хората и да промените местата й! И има един могъщ циганин, който може да причини това на всеки човек.
  Така че защо да не обърнем късмета и късмета на Путин и Николай II?
  Освен това, ако Николай II е толкова феноменално успешен, колкото Путин, тогава ходът на историята ще се промени. И през двадесет и първи век Романови ще управляват Русия. Това означава, че Путин няма да има нужда от късмет. Или поне Русия има късмета на Путин.
  А през ХХ век късметът на царска Русия е много необходим.
  Известният писател реши да отиде при циганката. За щастие адресът й беше в интернет и развитата интуиция каза на писателя и поета, че тя изобщо не е шарлатанка.
  Наистина циганинът не е прост. Той живее в имение в Москва и изглежда на около двадесет години, въпреки че гадае още от съветско време. Веднага се вижда вечното момиче с черна къдрава коса - необикновена е!
  Олег Рибаченко я попита:
  - Направи добро дело! Променете късмета на Владимир Путин и Николай II!
  Вечно младата циганка погледна Олег Рибаченко и отговори:
  - Добре е, че не сте егоист и ще се откажете не за себе си, а за страната Русия! А още по-добре е, че имате богата енергия и безпрецедентно, невероятно, свръхчовешко въображение!
  Циганинът намигна и продължи:
  - Да променям толкова много историята не е лесно дори за мен! Но вие, собственикът на най-силната и богата фантазия в света, можете да ми помогнете!
  Олег Рибаченко кимна в знак на съгласие:
  - Готов съм на всичко! И ще изпълня всяка молба!
  Младият циганин кимна и каза:
  -Ще те превърна в момче на около дванадесет, а ти ще растеш изключително бавно и никога няма да станеш по-голям от четиринадесет телесно. Ще те пратя в паралелен свят, където първо ще станеш роб!
  Олег Рибаченко каза в съгласие:
  - Готов съм!
  Циганинът кимна и продължи:
  - Ще трябва да ми вземете девет артефактни камъка: черен, бял, червен, оранжев, жълт, зелен, син, индиго, лилав. И освен това, десетият артефакт е короната на Кошчей!
  Трудно е, но ще имате вечно младо, бързо, силно и издръжливо тяло на момче войн. И плюс изключителен интелект и феноменална дарба на въображение. Рано или късно ще съберете артефакти и ще се върнете обратно във вашия свят. И завинаги ще бъдеш в тялото на феноменално силно и бързо момче на около четиринадесет години и ще бъде невъзможно да те убият. Тоест ще получите и безсмъртие като награда!
  Олег Рибаченко кимна в знак на съгласие:
  - Човек може само да мечтае за това!
  Вечно младата вещица отбеляза:
  - Но десет артефакта са мои и само мои! Те ще ми дадат такава сила, че ти повече от заслужаваш безсмъртието! Междувременно ще те приспя и ще се събудиш като роб в каменоломните. И тогава вашата изобретателност ще ви каже как да се измъкнете от това!
  Когато се преместите, ще мога да променя съдбата, късмета и късмета на президента Путин и цар Николай II. Вие ще събирате артефакти от различни светове за мен, а междувременно, от началото на ХХ век, историята на Русия ще върви по различен начин. Тоест, дори и да не съберете артефактите - девет камъка и короната на Кошчей, царят на Русия Николай II пак ще получи късмета, съдбата и късмета на руския президент Владимир Владимирович Путин!
  Олег Рибаченко се усмихна широко и отговори:
  -Това е добре! В новия свят ще съм спокоен, че ходът на историята най-накрая се е променил към по-добро! И че Русия ще може да възстанови реда в целия свят и да стане държава хегемон! И абсолютен хегемон!
  Вечно младата циганка нареди:
  - Легнете на дивана!
  Олег Рибаченко легна.
  Момичето магьосница измърка:
  - Сега спи! Ще се събудиш в друг свят.
  Олег Рибаченко затвори очи и той почти моментално заспа.
  Циганинът извади предварително съхранените съставки от контейнерите и започна да приготвя отварата. Пусна газта под предварително подготвения казан за магия. И тя започна да хвърля там разни неща, да прави магии. В същото време вечното момиче извади от джоба си тесте карти и запя:
  - О, съдба, съдба, помогни на Николай! Успех от Путин, ела при Цар Романов!
  Нека Романов победи
  Прави като Чингис хан...
  Нека ти носи късмет,
  Путин като открадна подарък!
  
  За Русия е по-добре
  Николай Велики цар...
  Чингис хан ще стане по-хладен
  Бъдете като Владимир Путин!
  Котелът започна да кипи и отварата започна да клокочи в него. Циганинът подреди картите, направи заклинание и хвърли тестето в кипящата мъгла... Светна свръхярка светкавица, сякаш от хиляди снимки . Спящият Олег Рибаченко изчезна... И тогава, след като светна, изчезна и котелът.
  Просторната зала, където великата магьосница направи заклинанието си, стана празна и тиха!
  Вечно младата вещица каза:
  - Добре! Промених хода на историята и е страхотно! И ако този идеалист има късмет и събира артефакти, тогава ще стана толкова могъщ, че самият Сатана ще ми завиди!
  И циганската магьосница блесна с изумрудени очи!
  И стана чудо!
  Какво наистина очакваше Николай II... Наистина, много се промени. По време на коронацията не е имало кървава свада. И експанзията в Китай беше успешна. Войната с Япония, разбира се, се случи. Това като цяло беше исторически неизбежно. Ясно е, че чудовището в лицето на самурая е трябвало да бъде обезоръжено и унищожено. И от това няма спасение. Не можете да оставите опасност на вашите граници.
  Япония първа започва войната, но опитът й да атакува руски кораби е неуспешен. Руснаците не получиха значителни щети и дузина разрушители на Земята на изгряващото слънце бяха потопени.
  "Варяг" също успя да избяга от обкръжението. Което се оказа голям успех. И адмирал Макаров бързо пристигна в морето и да унищожим японците. И генерал Куропаткин победи самураите на сушата и напълно окупира целия Корейски полуостров.
  И дори цар Николай II взе решение: трябваше да остане в безопасност от Япония завинаги! Но като? Да, кацнете войски и ги присъединете изцяло към Русия като провинция.
  И тогава се състоя решителна битка в морето, където японският флот беше окончателно довършен от адмирал Макаров.
  В битката участваха и четири момичета! С голи крака и по бикини!
  Наташа, Зоя, Аврора, Светлана. Четири красавици, които размахвайки саби се качват на най-големия самурайски кораб.
  Наташа реже японеца и вика:
  - Ще се размажеш, криволиче!
  Зоя посече друг самурай и отбеляза:
  - И очите ти са сапфирени!
  Наташа, след като управлява мелницата, потвърди:
  - Разбира се, да! Разбира се, да!
  И тогава Аврора го взе отново и ритна японеца в брадичката с голата си пета. Тя му счупи челюстта и изрева:
  - Ура за Родината!
  Светлана го взе, отряза главата на самурая и избухна:
  - За цар Николай II!
  Да, разбира се, много зависи от късмета. По-специално адмирал Макаров остана жив. И той се оказа вторият Ушаков. Колко ловко командва. Самият той е на мобилен крайцер, може да се справи с всичко. А японците, които между другото нямаха голямо предимство в оръжията, бяха победени на части и тактически.
  Умението на генерал или военноморски командир надделява над малкото числено предимство.
  Освен това по това време японците бяха по-слаби на брой. И така, Макаров ги разбива. Форсира близък бой, където руските кораби с бронебойни снаряди са много по-силни.
  И японците са победени. И момичетата превземат друг самурайски кораб. А на него знамето на царската империя се вее!
  Какви са японците? Не сте ли много добри в късмета? Николай II получи късмета на Владимир Путин и всичко му мина толкова добре!
  Ами момичетата? Четирите красавици по бикини са местни вещици , решили да се бият за краля, въпреки че обикновено нямат нищо общо с този свят.
  Но в този случай е необходимо да се помогне на руския народ. И това се дължи на късмета на Путин. Той никога не би превзел Крим, без да стреля, ако не бяха същите четири момичета вещици. Те помогнаха да се случи чудо. Но дали Русия трябваше да отнема Крим от братския народ, все още е въпрос. Но присъединяването на Китай към Руската империя е страхотна идея! Представете си колко поданици ще има руският цар - може да смаже целия свят!
  Накратко, момичетата тук не си губят времето. И вече новият боен кораб е щурмуван.
  И отново е заловен. И сабите в ръцете на красавиците просто проблясват и са толкова остри. И толкова много японци бяха смесени.
  Битката в морето завършва с окончателното потъване на японската ескадра и пленяването на адмирал Того.
  И кацането започна. Нямаше достатъчно параходи и транспорти. И те използваха дълги лодки, транспортираха ги на крайцери и бойни кораби и направиха много други неща. Царят нарежда използването на търговския флот по време на десанта.
  Руските войски отблъснаха атаката на самураите, които се опитаха да ги изхвърлят от плацдарма. Но царската армия се държеше смело. И масираната атака е отблъсната с големи загуби.
  По време на щурма момичетата вещици секат със саби и хвърлят гранати по врага с боси крака.
  Те разбира се са на най-опасните места. И как започнаха да стрелят с картечници. Всеки куршум е в целта.
  Наташа стреля, хвърли граната с боси пръсти и изчурулика:
  - Никой не е по-готин от мен!
  Зоя, стреляйки с картечница, хвърли дара на смъртта с боси пръсти и изписка:
  - За цар Николай II!
  Аврора, продължавайки да стреля от картечници и скачайки, сопна се и каза:
  - За Велика Рус!
  Светлана, продължавайки да бие врага, каза агресивно, оголвайки зъби, хвърляйки граната с голата си пета:
  - За царската империя!
  Воините продължиха да бият и вършеят. Те имат такъв прилив на енергия. Те се застрелват и унищожават настъпващите самураи.
  Вече има хиляди, десетки хиляди японци, убити от него.
  И победените самураи бягат... Момичетата са много смъртоносни срещу тях.
  А руснаците режат самураи с щикове...
  Щурмът е отблъснат. И нови руски войски кацат на брега. Предмостието се разширява. Не е лошо, разбира се, за царската империя. Една победа след друга. И адмирал Макаров също ще помогне с оръдията си. Помитане на японците.
  И сега руските войски вече се движат през Япония. И тяхната лавина не може да бъде спряна. Нарязват врага на парчета и мушкат с щикове.
  Наташа, нападайки самураите и ги нарязвайки със саби, пее:
  - Белите вълци се стичат! Само тогава състезанието ще оцелее!
  И как хвърля граната с боси пръсти!
  Зоя пее с яростна агресия. И също хвърляне с боси крака, нещо уникално, смъртоносно:
  -Слабите умират, убиват ги! Защита на свещената плът!
  Августин, стреляйки по врага, сечейки със саби и хвърляйки гранати с боси пръсти, крещи:
  - В буйната гора се води война, заплахи идват отвсякъде!
  Светлана, стреляйки и хвърляйки дарове на смъртта с боси крака, го взе и изпищя:
  - Но ние винаги побеждаваме врага! Белите вълци поздравяват героите!
  И момичетата в хор, унищожавайки врага, пеят, хвърляйки смъртоносни оръжия с боси крака:
  - В свещена война! Това ще бъде нашата победа! Имперското знаме напред! Слава на падналия герой!
  И отново момичетата стрелят и пеят в оглушителен вой:
  - Никой няма да ни спре! Никой няма да ни победи! Белите вълци смазват врага! Белите вълци - поклон на героите!
  Момичетата вървят и тичат... А руската армия се придвижва към Токио. И японците се избиват, и ги косят. Руската армия се движи. И една победа след друга.
  Цар Николай наистина извади късметлийски билет. Руските войски вече започват да щурмуват японската столица. И всичко е толкова страхотно.
  Момичетата тук, разбира се, са пред всички и тяхното напрежение и подвизи са на голяма висота.
  Особено когато хвърлят гранати с боси крака. Това обикновено предизвиква шок и страхопочитание сред самураите.
  Но ето че те се катерят по стената на японската столица. И режат хора и коне на зелки. Те смазаха противниците си на парчета. Момичетата идват, крещят и се смеят! И с босите си пети те ритат по брадите. Японците летят с главата надолу. И падат на собствените си клади.
  А воините още по-мощно размахват саби.
  И самураите търпят поражение след поражение. Така руските войски превзеха Токио.
  Микадо бяга от страх, но не може да се скрие никъде. И така момичетата го вземат в плен и го връзват!
  Голяма победа! Японският император подписва абдикация в полза на Николай II. Титлата на руския цар е значително удължена. Корея, Монголия, Манджурия, Курилските острови, Тайван и самата Япония стават руски провинции. Въпреки че Япония има малка, ограничена автономия. Но нейният император е руски, самодържавен цар!
  Николай II остава абсолютен монарх, неограничен от нищо. Той е самодържавният цар!
  А сега и императорът на Япония, Жълта Русия, Богдихан, Хан, Каган и така нататък, така нататък, така нататък...
  Да, повече късмет. Забележете, че късметът позволи на Путин да завладее толкова много! Двадесет и първи век, уви, не е много подходящ за улавяне!
  Каква полза има Русия от факта, че врагът на Путин Маккейн почина от рак на мозъка? Късметът, разбира се, е колосален, дори не можете да си го представите нарочно - врагът ви да умре от такава лоша и неприятна смърт!
  Но специфичната доходност за Русия е нулева.
  Но за Николай II такъв късмет и късмет на Путин се превърнаха в големи териториални придобивки. Но наистина, защо съдбата трябва да прави подаръци на Путин? Е, от факта, че Собчак почина в такъв момент и не се наложи да му дават поста шеф на конституционния съд, как е добре за Русия?
  А царят на цяла Русия Николай II е необикновена личност. Естествено, след такава голяма победа силата и авторитетът му се засилиха. Това означава, че някои реформи могат да бъдат извършени. Особено в православието! Позволете на благородниците да имат четири жени, както е в исляма. И също така да се даде право на втора съпруга на войниците като награда за техните подвизи и вярна служба.
  Добра реформа! Тъй като броят на хората от друга вяра и чужденците в империята е нараснал, тогава броят на руснаците трябва да се увеличи. И как да го направим? За сметка на жените от други нации. В крайна сметка, ако руснак вземе три китайски жени за съпруги, тогава той ще има деца от тях и кои ще бъдат тези деца по националност?
  Разбира се руски по бащина линия! И това е страхотно! Николай II, притежаващ прогресивен ум, беше по-религиозен на външен вид, отколкото в душата си. И разбира се, той постави религията в услуга на държавата, а не обратното!
  Така Николай II укрепва авторитета си сред елита. Мъжете отдавна искат това. И той ускори русификацията на покрайнините.
  Е, свещениците също нямаха нищо против. Освен това вярата отслабва през ХХ век. И религията служеше на царя, без наистина да вярва в Бог!
  И военните победи направиха Николай популярен сред хората и той, свикнал с авторитаризма, не искаше особено промени. Руснаците никога не са познавали друга сила!
  И икономиката е в подем, заплатите растат. Всяка година има десет процента увеличение. Наистина, защо да се променя?
  През 1913 г. цар Николай, на тристагодишнината на Романови, отново намалява работния ден до 10,5 часа, а в събота и предпразнични дни дори до 8 часа. Увеличен е и броят на почивните дни и празниците. Започва да се празнува като почивен ден и датата на капитулацията на Япония. И рождения ден на краля, и рождения ден на кралицата, и деня на коронацията.
  След като се оказало, че престолонаследникът е болен от хемофилия, цар Николай си взел втора жена. Така въпросът за наследяването на престола беше решен.
  Но наближаваше голяма война. Германия мечтаеше да промени света. Царска Русия обаче беше готова за война.
  През 1910 г. руснаците анексират Пекин и разширяват империята си. Великобритания се съгласи с това в замяна на съюз срещу Германия.
  Кралската армия била най-многобройна и мощна. Числеността му в мирно време достига три милиона и хиляда полка. Германия имаше само шестстотин хиляди в мирно време. Плюс Австро-Унгария, но нейните войски не са боеспособни!
  Но германците все още планират да се бият с Франция и Великобритания. И къде могат да теглят два фронта?
  Руснаците разполагат с първите в света леки танкове "Луна"-2 в масово производство. И четиримоторни бомбардировачи "Иля Муромец" и изтребители с картечници "Александър" и много други. И разбира се мощен флот.
  Германия няма равни сили.
  И германците все пак решиха да атакуват Белгия и да заобиколят Париж. Тук изобщо нямаше нищо за тях.
  Но войната все пак започна. Германия направи своя фатален ход. И нейните войски се преместиха в Белгия. Само силите са неравни. Руските войски вече се придвижват през Прусия и Австро-Унгария. А танкът Луна-2 със скорост 40 километра вече е колосална сила.
  Нещо повече, забележете, че цар Николай имаше късмет, че войната започна. Самият цар не би нападнал Германия. И така от руска страна има голямо, смазващо превъзходство в силите, танковете, превъзходство в артилерията и най-добрата авиация като количество и качество. И по-силна икономика, тъй като беше възможно да се избегне рецесията, причинена от революцията и поражението във войната. И така през цялото време има подем и успех след успех.
  Очевидно германците са атакувани. И тогава те самите се изкачиха с основните сили, срещу Франция и Великобритания. Къде трябва да отидат?
  Вземете Италия и обявете война на Австро-Унгария! Единственият плюс е, че Турция влезе във войната срещу Русия. Но това е още по-добре за краля, той най-накрая може да вземе Константинопол и проливите за себе си! Така...
  А също и четири вещици, вечно млади местни вярващи Наташа, Зоя, Аврора, Светлана в битка! И вече ще те ударят! Значи ще ударят и немците и турците!
  Писателят и поет Олег Рибаченко се събуди. Завинаги младата вещица-магьосница изпълни обещанието си, давайки на Николай II късмета на Владимир Путин и сега Олег Рибаченко трябва да изпълни своя. Събуждането не беше лесно. Тялото на момчето е ударено от силен камшик. Момчето скочи. Да, Олег Рибаченко вече е мускулесто момче, оковано с ръце и крака. Можете да видите черно загоряло, сухо и жилаво тяло, с изпъкнали мускули. Наистина силен и издръжлив роб, със здрава кожа, която е толкова втвърдена, че побоят на надзирателя не може да я среже. Тичаш на закуска с другите момчета, ставаш от чакъла, където младите роби спят чисто голи и без одеяла. Вярно, тук е топло, климатът е като в Египет. А момчето цялото голо, само вериги. Те обаче са доста дълги и практически не пречат на ходенето или работата. Но не можете да направите голяма крачка в тях.
  Преди хранене изплакнете ръцете си в потока. Получавате дажба: пюре от ориз и развалени парчета риба. За едно гладно робско момче обаче това изглежда като деликатес. И тогава отиваш в мината. Сутринта слънцето още не е изгряло и е доста приятно.
  Босите крака на момчето толкова са загрубели и възбудени, че острите камъчета изобщо не болят, а дори приятно гъделичкат.
  Кариери, където работят деца под шестнадесет години. Разбира се, те имат по-малки коли и инструменти. Но трябва да работите по петнадесет-шестнадесет часа, точно като възрастните.
  Смърди, така че те се облекчават направо в забоя. Работата е проста: режете камъни с кирки, след което ги пренасяйте в кошници или на носилки. Понякога трябва да бутате и количката. Обикновено момчетата я бутат по две и три. Но Олег Рибаченко е избран сам, защото е много силен. И държи кирката в ръцете си като възрастен. Той трябва да изпълни много по-голяма задача от останалите.
  Вярно е, че ви дават все по-често. Три пъти на ден, не два пъти.
  Момчето-роб, в чието тяло се е вселил Олег Рибаченко, е тук от няколко години. Послушен, трудолюбив, всички движения се отработват до автоматизм. Наистина дяволски силен, издръжлив и практически не познава умора. Но в същото време момчето почти не расте и сега изглежда не повече от дванадесет, със среден ръст за тази възраст.
  Но сила... За няколко възрастни. Млад герой. Който обаче явно никога няма да стане пълнолетен, а той няма да си пусне брада.
  И слава богу! Като писател и поет Олег Рибаченко не обичаше да се бръсне. Работиш за себе си и трошиш камъни, трошиш ги. И до количката. След това го носите до тролея. Трудно е да я натиснеш и децата се редуват да правят това.
  Момчетата тук са почти черни, но чертите на лицето им са или европейци, индийци, или араби. Още повече, че има много повече европейски.
  Олег ги разглежда по-отблизо. Робите нямат право да говорят, бият ги с камшик.
  Олег Рибаченко също мълчи засега. И той учи. Тук освен мъже надзиратели има и жени. Освен това са жестоки и бият с камшик.
  Освен това не всички момчета имат толкова силна кожа като тази на Олег. Много хора се пръсват и кървят. И пазачите могат да те пребият до смърт. Работата е много тежка и момчетата, особено когато слънцето изгрее, започват много да се потят.
  И тук няма едно слънце, а две. И това прави деня много дълъг. И има много работа. Момчетата нямат време за сън и почивка. Това е голямо мъчение за тях.
  Олег Рибаченко работеше за себе си, механично нарязваше и зареждаше. Разбъркан за себе си...
  И той си представи картина на това, което се случва, след като Николай II спечели успеха на руския президент Владимир Путин.
  Наташа, Зоя, Аврора и Светлана нападат австрийците в Пшемисл. Руските войски незабавно превзеха Лвов. И атакуват най-здравата крепост.
  Момичетата са голи крака и по бикини, тичат бързо по улиците на града.
  Секат австрийците и хвърлят дискове с боси крака.
  В същото време момичетата пеят:
  - Цар Николай е нашият месия,
  Страхотен владетел на могъща Русия...
  Целият свят се тресе - къде ще отиде -
  За Николай с песен напред!
  Наташа нарязва австрийците, хвърля граната с боси пръсти и започва да пее:
  - За Русия!
  Зоя също смазва враговете си и пее с апломб:
  - За царската империя!
  И граната, хвърлена от нейния бос крак, лети! Това е убийствено момиче. Може да ти смаже челюстта и да изпие морето!
  И Аврора също хвърля диск с боси пръсти, разпръсва австрийците и изписква:
  - За величието на Русия!
  И той ще оголи много острите си зъби! Които искрят като зъби.
  Светлана също не забравя да се предаде и изрева:
  - Рус на Светия и Непобедим Николай II!
  Момичето демонстрира огромна страст. И с боси крака хвърля всичко и хвърля подаръци!
  Наташа, стреляйки и кълцайки и хвърляйки смъртоносни оръжия с боси крака, изписква:
  - Обичам моята Рус! Обичам моята Рус! И ще ви нарежа всички!
  И Зоя също стреля и вие, хвърляйки нещо експлозивно с боси пръсти:
  - Велики цар Николай! Нека му принадлежат и планините, и моретата!
  Аврора, крещеща от див, неистов гняв и хвърляща подаръци с боси пръсти, вие:
  - Никой няма да ни спре! Никой няма да ни победи! Дръзки момичета смазват врагове с боси крака и боси пети!
  И отново момичетата са в дива треска. Те улавят Пшемисл в движение и пеят, композирайки, докато вървят;
  Нашата свята Рус е прославена,
  В него има много бъдещи победи...
  Момичето тича босо
  И тя не е по-красива на света!
  
  Ние сме елегантените Родноверки ,
  Вещиците винаги са боси...
  Момичетата много обичат момчетата
  Свирепата му красота!
  
  Никога няма да се предадем
  Да не отстъпваме пред враговете си...
  Въпреки че краката ни са боси,
  Ще има много синини!
  
  По-хубаво е момичетата да бързат
  Боси в студа...
  Ние наистина сме вълчета
  Можем да го ударим!
  
  Не можем да бъдем спрени
  Страшна орда на Фриц...
  И не носим обувки
  Сатаната се страхува от нас!
  
  Момичетата служат на Бог Род,
  Което, разбира се, е страхотно...
  Ние сме за слава и свобода,
  Кайзерът ще е гаден!
  
  За Русия, която е по-красива от всички,
  Бойците се надигат...
  Ядохме мазна каша
  Бойците не се огъват!
  
  Никой не може да ни спре
  Силата на момичетата е огромна...
  И няма да пролее сълза,
  Защото ние сме талант!
  
  Няма момичета, които не могат да се огъват,
  Те винаги са силни...
  Те се борят яростно за Отечеството,
  Нека мечтата ви се сбъдне!
  
  Ще има щастие във Вселената
  Слънцето ще бъде над Земята...
  С твоята неподкупна мъдрост,
  Байонет Кайзера!
  
  Слънцето винаги грее над хората,
  Над най-просторната страна,
  Щастливи възрастни и деца,
  И всеки боец е герой!
  
  Никога няма твърде много щастие
  Вярвам, че имаме късмет...
  Нека лошото време се разсее -
  И срам за враговете!
  
  Нашият расов Бог е толкова върховен,
  Няма по-красив от Него...
  Ще станем по-високи в душата,
  За да повърне лукавия всички!
  
  Нека победим нашите врагове, вярвам
  Бели, руски Бог е с нас...
  Идеята ще бъде радост,
  Не позволявайте на злото да влезе в прага ви!
  
  Е, накратко, за Исус,
  Винаги ще бъдем верни...
  Той е руски бог, слушай,
  Той лъже, че е евреин Сатана!
  
  Не, всъщност, Боже Всемогъщи,
  Нашето най-свято основно семейство...
  Колко надежден е Той покривът,
  И неговия Син-Бог Сварог!
  
  Е, накратко, за Русия,
  Няма срам да умреш...
  И момичетата са най-красивите от всички,
  Една жена има силата на мечка!
  
  
  ПЛАНОВЕТЕ НЕ СА ПРОМЕНЕНИ
  Хитлер просто не промени плана на OKW и атаката срещу Сталинград беше извършена както от север, така и от юг, от групи армии А и Б. А щурмът беше поверен на Майнщайн . В резултат на това Сталинград падна в рамките на десет дни след нападение от всички страни. И съветските войски се оказват напълно обкръжени. След което Вермахтът се придвижи по брега на Волга до Каспийско море. Как реагира Червената армия? Офанзивата в центъра не беше особено успешна.
  Освен това Япония спечели битката при Мидуей, въпреки че не отвори втори фронт, но превзе Хавайските острови. И в същото време сухопътните части на самураите се придвижиха към Индия. За да запази тази колония, Великобритания трябваше да изтегли част от войските си от Египет, изоставяйки операция "Факел".
  Германците държат инициативата на източния фронт. Бързото превземане на Сталинград срина южния фланг. Фриц се изплъзна до Каспийско море и отряза Кавказ по суша. И тогава Турция влезе във войната. Нейната армия, макар и не много силна, е доста многобройна и способна да се бие смело.
  Още в първите дни турците превземат Батуми и обграждат Ереван. Да, постиженията им са достойни, тъй като Червената армия е притисната от германския фронт.
  Трябва да се отбележи, че нацистите се възползваха от факта, че съветските войски влязоха в битката директно от влаковете и ги победиха на части. Това, разбира се, се отрази негативно на хода на войната.
  Сталин също беше нервен и откачен - той настоя да удържи Кавказ на всяка цена.
  Накратко, героичната защита на Сталинград не се получи и всичко се разпадна. И дори липсата на японски дивизии в Далечния изток не помогна.
  Германците се придвижват по крайбрежието на Каспийско море до Дагестан. За да спрат да събират прах - но силите са неравни, освен това Червената армия изпитва големи трудности с доставките. И тя се поддаде. И Краутите бомбардираха активно.
  Съединените щати почти не докоснаха Третия райх, разсеяни от победите на Япония. Великобритания отслабна донякъде и също не изпадна в беда! Сега германците имаха твърде много самолети и наистина можеха да ги окажат натиск.
  Сталин проявява най-лошите си качества и твърде често изпуска нервите си и крещи, но не взема най-добрите решения.
  Така загубата на Кавказ стана неизбежна.
  На границата с Азербайджан вече се води бой.
  Съветските момичета се бият отчаяно. Тук красавиците се борят отчаяно.
  И те не отстъпват и не се предават. И те пълзят зад гърба им.
  Наташа, Зоя, Августина и Светлана издърпаха немския генерал отзад. Това е готино. Момичетата го поставиха на колене и го принудиха да целува босите им крака. С голям ентусиазъм ги мляска! И ближеше петите на момичетата.
  Момичетата войни обикновено са толкова секси и очарователни. Тогава дадоха битка на Фриц.
  Наташа наряза със залп, отрязвайки нацистите. Тя хвърли граната с бос крак и изчурулика:
  - За голяма слава!
  Зоя също стреля и изписка:
  - За Родината и Сталин!
  Тя я взе и хвърли гранатата с боси пръсти. Тя разпръсна нацистите и изкрещя:
  - За СССР!
  Момичетата са толкова красиви и невероятни.
  Августин също хвърли граната с бос крак, оголи зъби, взе я и изсъска:
  - Толкова съм борбен! Като терминатор!
  И Светлана също ще пусне нещо толкова смъртоносно и разрушително с босите си пръсти. И пак ще пее:
  - Нашето приятелство е монолитно и това означава!
  Четири, те се бият така - това са момичета! Забавните красавици показват дългите си езици в отговор.
  Воини от най-висока категория. И как ще те удрят, и как ще ти крещят.
  Мачкат немците като горски плодове с преса.
  Наташа стреля, хвърляше граната с бос крак и пееше:
  - Ние сме воини на светлината и червеното знаме!
  Зоя също хвърли убиеца с боси пръсти и измърмори:
  - И ние ще се бием за Ленин!
  И тогава тя се нахвърли на Августин, оголвайки зъби:
  - В името на голямата радост!
  И тогава Светлана стреля и хвърля гранати с боси крака, ревейки:
  - Ще се заемем с това и ще го обърнем!
  Четиримата работят активно и снимат. Е, това все пак са момичета, които знаят много за унищожаването. И те не се карат така.
  И както трябва да бъде за истинските терминатори... Летящи воини. И имат страст към разрушение.
  Наташа отново хвърли граната с бос крак и изсъска:
  - Разбирам този свят прекрасно като изостряне на класовата борба!
  Зоя също изсъска, хвърляйки смъртоносна, разкъсваща плътта граната с босите си пръсти:
  - Коя къща ще има червен флаг!
  И тогава Августин даде своя ред. Тя покоси нацистите и хвърли граната с бос крак - съскайки:
  - Голямо пространство, това е нашата земя и всички нас!
  Воините са наистина способни да разкъсат дори нагревателна подложка.
  И тогава Светлана отблъсква граната с бос крак, изстрелва залп и казва с ярост:
  - Огънят и конят, който се движи, са бесни!
  Момичетата, разбира се, ще се възбудят. И си блъскат главите.
  А от германска страна екипажът на Герд се бие на Т-4. Отново, след като започне, няма да загреете и няма да можете да потиснете такъв натиск. Момичетата имат такъв адски огън в очите.
  Застрелват се и не дават шанс за спасение. И не можете да устоите на техните бели, перлени зъби.
  Воините са агресивни и викат:
  - Див аромат! Ще изпратим всички врагове по дяволите!
  Герда ще стреля, ще удари трийсет и четири и ще изскърца:
  - Бъдещи победи!
  Шарлот натиска спусъка с боси крака и бълбука:
  - Ще те разкъсаме!
  Магда също стреля, унищожи Т-26 и каза:
  - Ще го разкрием.
  И тя разтърси босите си пръсти.
  И Кристина също натиска босите си крака върху педалите и съска:
  - Наздраве за нашето парти!
  Момичетата, разбира се, са почти голи по бикини и боси. И в същото време изключително секси.
  И провеждат атаки с техните не много перфектни, но ефективни Т-4. И стрелят по врага. Не отстъпвай в нищо на такива момичета! И как си оголват зъбите. И как правят физиономии!
  Герда реве на себе си, стреляйки с боси пръсти:
  - Герда обича да убива, тази Герда!
  И отново изстрелва снаряди.
  И тогава Шарлот стреля на свой ред и изрева, нокаутирайки тридесет и четирите:
  - Ще им разпоря коремите!
  И с боси крака пак ще започне.
  И тогава Кристина ще добави убиеца. Също така използвайки голи пръсти.
  И ще изреве:
  - Аз съм въплъщение на агресивността!
  Каква талия има и изваян корем!
  И тогава Магда ще го вземе, ще го удари и ще реве:
  - Банзай!
  И краката й също са голи и изсечени!
  Четирите германки се напъват и наистина печелят. Тя има толкова много агресия и жизненост.
  Воините използват пръта и стрелят. Не пускат Червената армия.
  И жените пилоти също се бият в небето и показват това. Че духът им е неизмерим.
  Ето го и най-новият немски Focke-Wulf. Гертруд е на него. И това момиче показва, че е по-готина от мъжете. Така бие фашистите. Не им дава ни най-малко милост. Гертруд започна истинската битка.
  И той сваля съветски Як и крещи:
  - Аз съм супер момиче!
  Тогава ще го вземе и ще си покаже езика. И отново ще предприеме пълно унищожение. Това е момичето. И също така боса и по бикини. И тогава LAGG се стрелна и изрева отново:
  - Пилот стрелец!
  И ще се смее с цяло гърло. И тогава той ще свали PE-2. Такова момиче, от най-страхотния размах и класа. След това тя отново извърши маневра и унищожи Як с въздушни оръдия. И ще опита .
  - Аз съм вълчицата на небето!
  И как оголва зъбите си! И как да се развихри! Каква баба! Баба на всички жени!
  Но, разбира се, фашистите се опитват да атакуват и на юг.
  Там по-специално пилотът Хелга се бие на ME-109. И то толкова успешно, че фрагменти отлитат от британците.
  Едно момиче удари Mustang и запя:
  - Люлякова мъгла се носи над нас!
  Изобщо колко е хубаво да се биеш бос и по бикини. Колко практично е това! И това е много удобно.
  Хелга е пилот. Фюрерът беше достатъчно умен, за да се вслуша в съветите и да допусне момичета в танкове, самолети и в армията. И колко по-добре вървяха нещата за Краутс.
  Самите те не очакваха, че телата на жените са толкова ефективни. Тук Хелга прочуто набира скорост и сметки.
  Момичето натиска педалите с боси крака и реве:
  - Аз съм толкова възхитителна малка крава!
  Хелга сваля още два английски самолета и изписква:
  - Зад мен има немски войници в редица!
  И тя също свали бомбардировач! Какво момиче! На всички момичета, голям и готин воин. Ако унищожава, то също го прави без никакви церемонии или съжаление.
  Момичетата тук са толкова секси!
  И войските на Ромел се промъкват през пустинята, без да чакат да пристигнат допълнителни сили. Трябва да спечелим, така че трябва. Легендарният командир "Пустинна лисица" вече беше свикнал да се бие с превъзходни сили. И войниците му също са такива. Ето, например, избрана рота от жени SS воини. Те бяха прехвърлени в началото на декември, когато фронтът се пропукваше, германците отстъпваха, а британците, напротив, пробиваха, освобождавайки Толбук и заплашвайки да изхвърлят Вермахта от африканска земя.
  Тогава обладаният фюрер предложи: прехвърляне на женски батальон от тигрици. Не защото дамите ще променят баланса на силите, а за да се срамуват мъжете, особено италианците, и да се бият много по-агресивно и по-умело. В крайна сметка, ако елитните момичета, калени от тежки тренировки, са напред, тогава мъжете ще бъдат много засрамени.
  Воините се биеха само по бикини, използвайки специални кремове за защита. В продължение на шест месеца босите им момичешки крака толкова възбудени, че не се страхуваха от горещия като тиган пясък, а от загара кожата им придоби тъмен шоколадов цвят. А мнозина вече имат зад гърба си десетки трупове.
  Марго и Шела са две много млади, но вече калени в битки арийци. Те са най-младите в ротата, но за шест месеца вече са заслужили Железен кръст първа степен (втора степен, всички в батальона вече са го имали), безпощадни са и мили.
  Марго имаше коса с цвят на огън, а Шела беше снежнобяла блондинка с нотка на мед. Тук те се бият, отблъсквайки настъплението на контраатакуващи британски танкове. Матилдите с мощната си броня се движат напред. Следват проходими Cromwell с високо-експлозивни снаряди и по-леки превозни средства. Момичетата се заровиха в пясъка. Безсмислено е да се стреля челно по такива танкове. Трябва да избягваме да бъдат забелязани и тогава...
  "Матилда" и "Кромуел" тежат около тридесет тона и когато минават над изкопани в глинестия пясък ровове, става страшно. Излива се върху разголените ти загорели вратове и усещаш върху себе си ужасната тежест на гадните машини. Тук е същият "Кромуел", типично желязо с 70 мм наклонена броня, което дори 88 мм оръдие не винаги може да поеме. Мирише на британски, много остър бензин и моторно масло. Момичетата имат свои изненади, лесни проблеми. Първите модели на Faustpatrons. Тъй като мъжете, както е обичайно, пускат дамите първи, те тестват най-новите и, както се очаква, обещаващи оръжия.
  Но те също поставят момичетата, противно на лицемерния лозунг на нацизма: "войната е мъжка работа, мирът за жените!", в центъра на нещата.
  Пехотата обаче изостана, което означава, че има шанс да седне в окопите и да спечели.
  Шела казва шепнешком, страхувайки се да кихне от падащия от изкопа пясък, който запушва ноздрите й:
  - Само стареенето на бойното поле ще ви позволи да избегнете ферментацията на шампанското на победата, което е изгнило поради пропуснати срокове!
  Марго се съгласи:
  - Който няма издръжливост, ще изпита киселото вино на поражението и горчивата напитка на загубата!
  Но Матилда, Кромуел и дузина леки Мангусти вече са зад тях. Сега дойде часът на жътвата.
  Шела, чиято някога перлена коса е побеляла от прах и подпира босите си пети на горещия пясък, мислено се обръща към Дева Мария и други светии, казвайки, не ме разочаровайте. Пръстът натиска лапата плавно, така че кумулативният заряд отива директно в резервоара за газ.
  Марго дръпва спусъка заедно с нея, също бавно. След което двете момичета се пляскат с ръце. Зарядите удрят директно в кърмата, след което газовите резервоари експлодират. Оранжеви пламъци плискат като пяна от вълни във въздуха и се чуват нечии ругатни.
  След това късите дула на британските танкове се свиват от ударите в своеобразни тръби.
  А момичетата тигрици смело хвърлят гранати по враговете. И фрагменти летят във всички посоки, разкъсвайки бронята като огнена котешка лапа, разрушителен поток от кумулативни частици.
  Тук е женската ярост, казвайки, че германските жени в никакъв случай не се характеризират със самообладание. И те знаят как да се бият... И нека атаката се задави.
  Много по-лесно е да се отблъсне настъплението на пехотата, състояща се по правило от араби и черни, наети чрез набези или различни обещания. Виждайки, че танковете са избити и има сериозна съпротива отпред, те се оттеглят при първите загуби.
  Е, и тогава те напълно се обръщат към общ полет. Тъй като това е стилът - обиждай слабите, така да бъде и за чудовищата!
  Когато атаката най-накрая изчезна и момичетата продължиха да бягат през пустинята вечерта, те разговаряха, докато вървяха. Шела попита Марго:
  - Мислиш ли, че още ще сме в Александрия?
  Огненият воин отговори уверено:
  - Мисля, че не по-късно от ноември или може би през октомври ние окончателно ще окупираме Египет.
  Шела логично и без да обръща внимание на сърбежа в мазолестите й подметки от горещия пясък, предложи:
  - Когато този пирон в корема ни , базата в Малта, бъде унищожен, снабдяването става по-добро, тъй като пристигат нови единици, врагът вече няма да има шанс.
  Марго се огледа, за да види колко време остава на слънцето, преди да залезе. За да легна най-накрая и да се наспя добре. Близостта на зачервената звезда до хоризонта успокои воина. Тя лениво отбеляза:
  - Мисля, че фюрерът няма да пропусне да повтори великолепния десант на Крит след Перу - Хабор и Мидуей . Само че този път те наистина ще унищожат Малта.
  Шела извика в небето с проклятие:
  - Нека Всемогъщият превърне всички британски бази в ад.
  Слънцето най-накрая се скри зад хоризонта, най-хладният ден в годината, 21 октомври, приключи. И с него започна операция "Полярна мечка". Защо бяло? Хитра дезинформация, за да накара хората да си помислят, че говорим за север, но всъщност смазващият замах на боксьора е на юг.
  Най-голямата британска база наистина изглеждаше като ад. Той беше атакуван от повече от хиляда бомбардировачи, събрани от целия източен фронт и получили приличен боен опит, заедно с ескортни бойци. Британците, разбира се, се бият от дълго време, но не очакваха толкова мощна масивна атака. Наистина, кой би повярвал, че Краутите ще решат да разкрият фронта, дори ако противникът временно се е успокоил. Но британските войници сега са бити безмилостно. Например техните кораби са атакувани от Ю-87, известното "нещо". Не много бързи, но притежаващи най-високата (за времето си) точност на бомбардиране, те измъчват британския флот, скрит в заливите. По-модерните Focke-Wulfs не изостават, включително дори самият легендарен фон Рудел, кралят на щурмовите самолети. Известен с потъването на най-мощния съветски броненосец Марат.
  Например ефрейтор Ричард вижда лешояди, които се търкалят надолу по хълма като шейна. Множество немски бомбардировачи излизат от ледена дупка като хищни риби. Вече зрелият англичанин уплашено затваря телефона. Никога не беше виждал такава ужасна гледка. Сирените звучат много късно, след като бомбите са избухнали. Взривната вълна изхвърля британски войници, откъснатите ръце и крака летят в различни посоки. Една от железните каски се нажежила до червено и ударила офицера в лицето. И как крещи:
  - Чърчил е капут! Хитлер е готин!
  Британските противовъздушни оръдия не започват да стрелят веднага, а едва когато паднат хиляди бомби наведнъж. Врагът изчисли всичко правилно: нито една бомба не трябва да се губи. Така че смачкайте врага и удряйте. Всички сектори са предварително маркирани на картата. Освен това наглите британци дори не се маскираха както трябва. Много от противовъздушните им оръдия стоят на видно място и са първите пометени.
  Тук дулото на 85-мм зенитно оръдие, дълго тридесет и два фута, беше изхвърлено нагоре и огънато във въздуха като волан. След което катастрофира, смачквайки петима англичани. Коремът на един от чернокожите беше разпорен и червата му изпаднаха.
  И бомби паднаха, и всичко горяше, един склад за гориво изгърмя, те започнаха да експлодират, разпръснаха снаряди почти по целия скелет, след това беше ударен друг склад. На всичкото отгоре сирените, монтирани в обтекателите на Yu-87 и Focke-Wulf, виеха досадно, предизвиквайки див ужас сред чернокожите и арабите от колониалните войски. Но изглежда, че белите са също толкова уплашени.
  Например две британски фрегати се сблъскаха, та котлите загърмяха. И дори отломките от излетялите фрегати избухнаха във въздуха като минирани полета и крайцерът просто потъна на дъното.
  Английският танк "Кромуел" с късо дуло, но с прилична скорост и доста мощна челна броня, ускори в паника и удари собствения си склад, като дори смачка дузина от собствените си обезумели войници по пътя. Хаосът нарастваше. Английският самолетоносач започва да провисва и мощният дредноут открива огън... по брега, където гъмжат собствените му войници.
  И в този подземен свят двама души останаха напълно необезпокоявани. Единият от тях беше индиец, който бавно палеше лула, а другият беше жена, явно от арабски произход, но във военна униформа. Двамата не обръщат внимание на бързащата смърт. Или по-скоро цяла орда от конници на унищожението играеха необичайна игра на карти. Това беше игра на петдесет и две карти с жокери и дори според правилата, измислени от самия червенокож.
  Една арабска жена каза:
  - Обаче има много шум! И защо се създава такава паника?
  Един от войниците, с разсечен от шрапнел гръб, почти се натъкна на индианеца, но той беше небрежно изхвърлен като коте. Капчици кръв паднаха върху зачервеното лице и той ги облиза, усмихнат. Тогава той забеляза:
  - Вдигането на шум е за слаби, бледолики хора. Ние апашите разсъждаваме така - ако няма враг, значи враг се появява - още по-добре!
  Тъмната жена отбеляза:
  - Това е типична слабост на тези, които изповядват Христовата вяра. Обичат да говорят за жертви, но не се жертват.
  Индианецът кимна бързо:
  - Редът се гради върху основа, където циментът е вярата, а пясъкът е волята! Вярата е златно сърце, а волята е железен юмрук! Само бледоликите нямат нито едното, нито другото.
  . ГЛАВА Љ 5
  А на германския бомбардировач има и момиче. В този случай Виола. Много красива блондинка, а половинката й е Николета. И двете момичета са много секси. Пуска се бомба от високо. И също така воините са боси и по бикини.
  Момичетата реват на себе си:
  - Ние сме такива крадци, че сме супермени!
  Николета също бълва бомби от фюзелажа. И унищожава врага. Британците го разбират по този начин.
  Виола също ще изстреля убийствена бомба отгоре. И той ще убие бойците на Империята Лъв.
  А също и как върви:
  - Аз всявам страх във Великобритания!
  И той поклаща бос крак. И пей:
  - Ще разкъсаме Чърчил!
  Момичетата от Ю-188 са много добри в хвърлянето на бомби. Колата им е нова и по-модерна. Дизайнът на пистолета му е много бърз.
  Така момичетата и един английски изтребител бяха свалени.
  Самолетът им е доста бърз. Воините отново използват босите си крака, за да отприщят разрушение.
  Виола реве:
  - Карам всичките си врагове в ковчега!
  Николета вика:
  - И аз хвърлям врага!
  И как може да вземе и да разклати босите си крака!
  Това са момичетата и как бият врагове. И не спирайте. Истински арийци.
  И когато се въртят и клатят босите си цици.
  И пак хвърлят бомби.
  И тук има момичета, в други самолети. Ето Ева, която хвърля бомби. Унищожава англичаните и пее:
  - Толкова съм страхотен!
  И Ева също върти педалите с боси крака.
  Но Виола пак ще хвърли бомбата и ще изреве:
  - Аз съм диво момиче, искам десет мъже на час, което е много готино и невероятно!
  Няколко горящи британски войници се втурнаха във водата, за да отмият пламъците. Дори кипеше от влизане във водата, чуваха се писъци и диви стонове. И кървави кръгове пълзяха по морската пяна, отначало плътни, после постепенно се разпростряха и побледняха. И воините на това, което някога е било най-голямата и обширна империя на Земята, губеха човешкия си облик. Арабката изсумтя презрително:
  - И тези мъже ни карат да носим бурка!
  Червеният човек, лукаво примижавайки, отбеляза:
  - Явно заплашителният ти поглед ги плаши!
  Арабката оголи саркастично зъби и каза:
  - Мекотата на жената е подобна на здравината на бронята, само много по-смъртоносна и гъвкава като защита!
  Германците предпочетоха незабавно да атакуват с цялата си сила, тактиката на боксьор, който, разчитайки на неподготвеността на врага, веднага се втурва с цялата си сила към врага. Когато десетки вражески самолети горят на летища, неспособни да излетят. Когато техните собствени бомби експлодират вътре в Lancasters, унищожавайки всичко около тях. Трудна, но ефективна тактика. Така симфонията на подземния свят достигна върха на силата си и след това започна да затихва.
  Но това, разбира се, не свърши дотук; въздушнодесантната дивизия влезе в действие. Докато британците са след такова лечение, те изобщо могат да се приемат хладки. За щастие планери за кацане вече са произведени в необходимите количества и методите за тегленето им са усъвършенствани. Може би най-добрият в света днес.
  Така те летят, не като хвърчила - по-бавно, но достатъчно бързо и дори под съпровода на музиката на Вагнер - любимия шедьовър на Хитлер. Кой друг жив си спомни филма "Апокалипсис", където американците използваха тази музика, когато атакуваха виетнамците. Как ги уплаши. Ето го Вагнер и гръмотевични мотиви, чрез усилватели. Парашутистите намазаха лицата си с фосфор и се боядисаха, изглеждат страховито, като демоните от техния подземен свят. Също така въз основа на психологически ефект. Освен това към фосфора бяха добавени някои реактиви и малко магнезиеви чипове, за да предизвикат блясък поне за кратко време. Толкова страховито, особено на фона на димното сияние и многобройните пожари. Те дори имат картечници, също камуфлирани във формата на уста на дракон. След това удрят мелодичните немски и ловни картечни пистолети. И окосените, разкъсани редици падат в ботушите на победителите. И много просто предпочитат да се откажат, въпреки факта, че има много повече британци, отколкото германци.
  Индиец и арабка се скриха в малка, внимателно замаскирана дупка. Redskin отбеляза:
  - Е, изорахме ги!
  Чернокосата жена се изненада:
  - Искаш да кажеш, ние ли? Може би имаш предвид нас?
  Индианецът поклати отрицателно глава:
  - Не! Бледоликите бият британците и това е добър знак! И когато му дойде времето, ще дойде и нашият празник! Кога индианците ще освободят своя континент!
  Арабката изсумтя презрително:
  - Случайно да претендирате за власт над света?
  Индианецът нежно, сякаш обясняваше на умствено изостанало дете, се ухили:
  - Тези, които искат да получат твърде много, обикновено остават без нищо! Така че голямата лъжица е апетитна!
  Фюрерът, разбира се, не виждаше какво правят неговите соколи и ястреби, но по принцип предполагаше, че германската военна машина ще отработи всичко точно. Като цяло германските военни настъпателни операции до Курската издутина бяха проведени на високо професионално ниво. Някои дори ги наричат стандартни. Дори е странно, че такава машина се подхлъзна и след това напълно се разпадна.
  И момичетата виждат подобен сън, някакво пророческо видение, прекъснато от твърда заповед - стани!
  
  
  ЦАР МИХАИЛ ВТОРИ
  Николай II е жертва на атентат в Япония. Дори тогава той почина, когато беше престолонаследник. Известен опит за убийство, случил се в реалната история. Царевич Николай е ранен, но оцелява по чудо.
  Но чудо не се случи. Този късмет за най-нещастния цар в цялата история на Русия. Николай умря... А с него умря и големият неудачник, който, разбира се, без да иска, но все пак унищожи царската империя и династия.
  И през 1894 г., на петнадесетгодишна възраст, Михаил II се възкачи на трона. Брат на цар Николай. Човекът като цяло не е глупав, доста твърд и смел. Михаил Александрович Романов командва дива дивизия по време на Първата световна война и се отличава в битка. Като цяло той беше по-твърд човек от Николай, по-висок, с по-изразително лице. Беше ли по-умен? Николай II не е глупав, талантлив човек. Но все още не е достатъчно твърд, със силна воля и роден да бъде крал. Плюс, разбира се, проблемите на Николай II, особено със съпругата му.
  Михаил не е по-глупав от брат си и най-важното е по-голям късметлия... Е, Николай, пак лошо име за царете. И Николай пръв се провали. От самото начало бунтът на декабристите. След това неуспешното начало на войната с Иран. Победата беше спечелена, но нямаше много завоевания. И Иран не е априори съперник на Русия. Война с Турция. Също така не много успешно в началото. А победите струват много кръв. И има малко завоевания.
  И тогава войната в Кавказ за почти четиридесет години с Шамил. И това е лошо, разширяването е замръзнало. И накрая, поражението в Кримската война. А според слуховете пръв се е самоубил цар Николай.
  Да, този крал нямаше късмет. Михаил Първи... Царувал в Смутно време. Той спаси Русия. Той завладява няколко града от Полша. Направи известен напредък в Сибир. Той обаче не живя дълго. Но царят беше като цяло нормален. И без сериозни пробиви.
  Политиката на Михаил Романов беше същата като тази на Николай II: експанзия в Китай и на Изток. Строеж на Порт Артур. Дипломация с Германия, подготовка за война с Япония. Разбира се, беше очевидно, че не можем да се справим без война със Страната на изгряващото слънце. Жалко, че активно се въоръжаваше. А младият цар искаше слава, искаше завоевания, искаше да създаде Жълта Русия. Освен това беше очевидно, че Китай обещава да стане колосална сила в бъдеще и би било по-добре да го разделим сега. Докато е фрагментиран.
  Япония атакува руската ескадра в Порт Артур.
  Тогава е изпратен адмирал Макаров. Този път нямаше смърт. Отчасти защото Михаил не позволи на царевич Кирил да се намеси в Макаров и той не беше на кораба. И това малко промени маршрута.
  Адмирал Макаров тренира ескадрилата. След това, когато японците бяха хванати в мини, той успя да атакува тогоанската флота.
  Морската битка завършва с убедителна победа за руския флот. По-късно обаче японците все пак обсадиха Порт Артур. Но не за дълго. Михаил отстранява Куропаткин, назначавайки по-млад и по-способен командир. И отново бяха спечелени победи на сушата.
  Като цяло Япония беше победена в морето. И тогава войските кацнаха.
  Самураят се предаде. Русия си върна Курилските острови, превзе Тайван и Корея.
  Впоследствие редица китайски провинции доброволно станаха част от империята, образувайки Желторосия. Кралската империя се разширява и процъфтява.
  Няма Дума, няма излишна демокрация. Не живот, а благодат! Бързо развитие на страната. Но естествено Първата световна война е неизбежна. И сега дойде часът на дракона.
  Но по това време Русия вече имаше леки танкове "Луна"-2, тежки танкове "Петър Велики", проектирани от сина на Менделеев, и най-мощните бомбардировачи в света: "Святогор" и "Иля Муромец". Такава беше властта вече!
  И руската армия започна да печели от първите дни. А броят на царските войски, поради факта, че Китай вече беше наполовина анексиран, беше голям.
  Руските войски побеждават германците в Източна Прусия и обкръжават Кьонигсберг. Веднага превзеха Лвов и Пшемисл. Русия имаше твърде много войници и голям брой леки, мобилни танкове. Който нямаше равен и показа страхотна сила. Една армия след друга падаше.
  Руската армия вече е превзела Будапеща.
  Германия се оказа в трудна ситуация. Руските войски вече наближаваха Одер. Италия също обявява война на Австрия. Вярно е, че Османската империя влезе във войната срещу Русия. Но това се превърна само в поражение и поражение на всички фронтове.
  Руските войски вече са преминали Одер. И през зимата те започнаха да щурмуват Берлин. Нямаше какво да задържи града. Така че германците все още имат много сила, вързана на Запад.
  И Вилхелм и неговият щаб набързо обявиха мир или по-скоро капитулация.
  Войната продължи само шест месеца. Руските войски превземат Истанбул. А Турция е окупирана от армията на цар Михаил II.
  След което беше сключен мир в Петерхоф. Австро-Унгария се разпада и престава да съществува. Галиция и Буковина стават руски провинции. Чехия и Словакия стават кралства, водени от цар Михаил II. Унгария също признава руския цар за свой монарх.
  Краков и други земи влизат в Кралство Полша. Източна Прусия е отрязана, Данциг става руски град. Мала Азия и по-голямата част от Ирак с Багдад станаха руски. Британците получават само провинция Басра и Палестина, а Франция получава Южна Сирия.
  Образува се и кралство Югославия, в което Михаил II става съуправител. Грабнах малко за себе си и Италия. Така Русия успя да се превърне в основен завоевател. И претърпя малки загуби при незначителни разходи. Но Германия все пак трябваше да плати на Русия по-голямата част от репарациите. Впечатляваща победа!
  . ГЛАВА Љ 2.
  След това имаше още няколко малки войни. Русия превзе по-голямата част от Афганистан - югът отиде при Великобритания, и две трети от Иран - югът също беше британски. Тогава царските, френските и британските войски окончателно разделиха Саудитския полуостров. Възникна хегемонията. Япония също успя да заграби някои германски владения за себе си.
  До 1929 г. икономически растеж се наблюдава в целия свят - най-силен в Русия. Но последва Голямата депресия. Това довежда Хитлер на власт в Германия.
  В Русия също се засилиха революционните и стачните настроения. Но през 1931 г. избухва нова война с Япония за Китай. Русия беше по-силна, а флотът беше командван от достойния наследник на адмирал Макаров - адмирал Колчак.
  Победата, десантът и Япония с всичките си тихоокеански владения стават провинция на Русия. И цар Михаил II, а също и императорът на Япония. Да, получи се много добре. Но борбата за световно господство не приключи.
  Хитлер увеличаваше силата си. И се появи коалиция: Германия, Италия, Русия, срещу Великобритания, Франция, Холандия, Белгия и САЩ.
  През 1940 г. царската армия фактически завършва завладяването на Китай и навлиза във френски, холандски и английски владения.
  Хитлер започва войната на 22 юни 1941 г., като нахлува във Франция. Фюрерът имаше страхотен план и гения на Майнщайн. Русия започва офанзива срещу британските и френските колонии в Азия и Африка. Това е толкова жестока война.
  Русия вече заемаше първо място в света по население, нейната армия беше оборудвана с най-добрите и модерни танкове и самолети. Хеликоптери, изтребители, щурмови самолети, бомбардировачи, включително реактивни, вече са в масово производство! Като цяло някак всичко върви чудесно.
  Хитлер окупира Франция, Белгия, Холандия и Дания за месец и половина! Царска Русия окупира Норвегия и Швеция. Както и Индия, Индокитай, Южен Иран, Саудитския полуостров и навлезе в Египет.
  Колониалните английски и френски войски се отличаваха с ниска боеспособност и много нисък военен дух - предаваха се практически без съпротива.
  Хитлер искаше сам да се премести в Африка, но Испания се противопостави на Германия. Тогава фашистите нападнаха режима на Франко и го победиха. И след това Португалия. След ожесточена атака Гибралтар е превзет!
  След това Русия и Германия завладяват Африка. Тук големи пространства, джунгли, пустини и липса на пътища са по-скоро пречка, отколкото съпротивата на слабите и объркани колониални войски на Великобритания, Франция и Португалия.
  Имаше завземане на територии. Епизодични битки, фокусна съпротива. Руските танкове все още са най-добрите и с добра маневреност, особено средният: "Николай", който е кръстен на царевич Николай, убит от японците.
  спаси самураят Цуда Sanzo , в Русия щели да му съборят паметник с Айфеловата кула в Санкт Петербург. Или може би сте кръстили резервоара на него.
  Във всеки случай "Николай"-3 беше сравнително лек танк - под тридесет тона, подвижен с дизелов двигател. Скоростта му беше по-висока от тази на легендарния тридесет и четири, челната му броня беше по-дебела и по-наклонена, силуетът му беше по-нисък и имаше оръдие с по-дълга цев, макар и с подобен калибър 76 mm.
  Каквото и да се говори, Русия завладя повече от две трети от Африка, останалото отиде в Германия и Италия. И след масираните бомбардировки през май 1942 г. последва съвместен руски и германски десант на войски във Великобритания. Боевете продължават само две седмици и Англия и Ирландия са окупирани.
  И месец по-късно те окупираха Ирландия.
  Америка се държеше доста пасивно, страхувайки се да влезе в такава опасна война, но все пак помогна на Великобритания с ресурси. Така Хитлер, Мусолини и Михаил II решават да довършат икономически най-мощната сила.
  Освен това Русия има обща граница с Америка по Аляска. И вече са направили железница до Чукотка - което е много полезно за войната!
  И сега руската, царска армия ще се движи... И ще влезе в Аляска. Но американските танкове дори не вървят срещу руснаците. Ето какво се случи.
  Руските войски започват десант в Аляска на 1 септември 1942 г.... И напредват много успешно.
  Бързо разширяване на предмостието. И както винаги, в битките участват красиви руски момичета.
  Те са на най-новия танк Николай-4. Воините са боси, само по бикини. И те имат по-мощно 85-милиметрово оръдие с дълга цев: гръмотевицата на Шерман.
  Вече е ноември, заваля сняг, но красивите момичета: Наташа, Мария, Аврора и Светлана не признават никакви дрехи и се бият почти голи.
  Тук воините стрелят и разбиват с точно попадение от снаряд Шърман. Те оголват зъбите си. Наташа стреля и изрева:
  - Всички бих за краля!
  И как още пали!
  Тогава Мария ще стреля и то толкова точно, че ще откъсне купола на Шърман.
  Тя го взе и изчурулика:
  - Аз съм момичето, което реже метал!
  И тогава Аврора ще изстреля снаряд. И също така точно и ясно.
  Воинът изписква:
  - Висш пилотаж!
  И тогава Светлана ще те изрита с цялата си бясна сила. Разрушител на русо момиче. И писъци:
  - Аз съм демон на ада!
  И всичките четири ще поемат по своя курс, движейки се през южна Аляска.
  А ето и танк Александър-4, също най-новият модел с красиви момичета. Мощен 130-милиметров пистолет с дълга цев, до осем картечници и екипаж от пет красиви момичета в бикини.
  Те също отиват и стрелят, нокаутират американци, проникват в Шърман.
  Аленка пусна снаряд с боси пръсти и запя:
  - За славата на цар Михаил!
  Докато стреля, Анюта подкрепи, косейки американците:
  - Велик цар!
  Августин също удари, счупи Шърмана, съскайки:
  - За мир, труд, империя!
  След това Мирабела откри огън. Тя също счупи бронята на врага и изсъска:
  - За новия руски ред!
  И тогава Олимпиадата изстреля снаряда, докато туптеше и ревеше:
  - Аз съм такава сила и болка за врага!
  Момичетата се държат добре и стрелят. В техните изумрудени и сапфирени очи пламъците на подземния свят.
  И най-новият танк Александър-4, непробиваем от всички ъгли, върви напред и вършее американците. Такова е представянето и безусловното унищожаване.
  А момичетата, студено е, а те са само по бикини и почти голи - красиви! Взимаме котка с нас!
  Аленка ще стреля със снаряд по американска кола. Как го блъска и пее:
  - Аз съм световна звезда!
  И тогава Анюта ще го вземе и ще го пусне, ще отреже врага и ще изсъска:
  - И слава на империята!
  И тогава Августин ще бъде ударен от снаряд, ще покоси врага, ще счупи бронята на врага и ще изскърца:
  - Аз съм червенокосо и безсрамно момиче!
  И тогава Мирабела ще бъде със сандали . И той ще изстреля смъртоносен снаряд по врага. Той ще откъсне кулата и ще изкрещи:
  - Овен от овен!
  И тогава ще се проведе красивата олимпиада на героя. Ще изстреля най-смъртоносните снаряди. Ще смаже вражеския танк и ще извика:
  - Ще помета всички!
  Тук идва танк с тегло седемдесет тона и унищожава вражеските редути. И се движи лесно в снега - двигателят е най-нов - газова турбина! Не можеш да спреш такава кола толкова лесно.
  Аленка пее:
  - Никой няма да ни спре! Никой няма да ни победи! Руски вълци разкъсват врага! Руски вълци - героичен поклон!
  И отново, използвайки босите си пръсти, натискайки спусъка, той удря врага. Какво момиче!
  Анюта също падна с босите си крака и изпищя:
  - И аз съм супер!
  И тогава Августин изстрелва снаряд и вие:
  - Аз съм диво момиче!
  А Мирабела ще пусне нещо съвсем убийствено и ще изреве:
  - Към нови, непреклонни граници!
  И той ще покаже езика си толкова розов и дълъг.
  И тогава Олимпиадата ще смаже и разбие американците и ще го направи много добре.
  Е, като цяло се вижда чиста победа. Тази битка е спечелена и руските и царските войски се движат напред.
  До края на декември 1942 г. цяла Аляска вече е превзета от царската армия, а в Канада се водят боеве.
  Освен на танкове, жените пилоти се бият и на реактивни самолети. САЩ имат много авиация, но качеството й е много лошо. Не може да се сравнява с руски самолети. Които смазват врага със силата на терминатори.
  А момичетата Анастасия и Маргарита в самолета си "Екатерина"-6 колко ефективно събират сметки.
  Анастасия сваля осем американски самолета с един изстрел от пет самолетни оръдия и писъци:
  - Аз съм просто воин от супер класа!
  И с боси крака натиска педалите.
  Маргарита сваля десет американски самолета наведнъж и изписква:
  - И дори съм с клас по-висок!
  Анастасия натиска спусъците с боси пръсти и пламва срещу врага. Ще удари седем превозни средства на американската армия и ще изскърца:
  - Аз съм такъв воин, че кралят е във възторг!
  Маргарита също ще освободи убиеца и ще изскърца:
  - И не само царят! Много сме красиви!
  Момичетата се бият и удрят различни коли. Изхвърлят врага като мъртви мишки в кофа за боклук. И унищожават американски самолети.
  Анастасия свали още няколко самолета и изръмжа:
  - За двуглавия царски орел!
  Маргарита, оголила зъбите си, изчурулика:
  - За такова готино нещо!
  И тя удари още дузина американски коли. Това са момичетата. Момичетата обичат да убиват. И го разкъсайте!
  И тази двойка работи...
  Придвижва се до наземни цели. И отидете с Sherman, пробивайки ги точно през тях. Като метална игла. И разцепване на най-здравото желязо и стомана. Ето как стана тяхното падение.
  Анастасия удря няколко шермана и крещи на себе си:
  - Аз съм момиче, което може на много!
  Маргарита също бие американците на сушата и пищи:
  - Но нищо няма да ме спре и никога не ме е спирало!
  Анастасия смазва врага, сваля танкове и крещи:
  - За краля, който не е нито по-мъдър, нито по-готин!
  Момичетата разбира се са прекрасни! И най-важното, само в едни бикини! И непобедим!
  Никой не може да победи или спре момичетата!
  Анастасия, стреляйки, крещи с пълно гърло:
  - Аз съм момичето, което троши стомана!
  Маргарита, продължавайки да снима, добавя:
  - И всякакъв метал!
  Момичетата летят и снимат... Въпреки че е студено и зимно, това не ги спира. В Канада бушуват битки.
  Анастасия отново стреля и изрева:
  - Аз съм като момче!
  Маргарит активно потвърждава и чука с яростта на пантера:
  - Аз съм този, който е по-забавен и по-готин от всички останали!
  Момичетата, както виждате, наистина разчитат на много и имат неописуем късмет!
  Те трупат полуголи сметки! И те не познават скръб, никакви съмнения! Те имат много различни мнения!
  Но, накратко, красавиците имаха късмет. Те заловиха и атакуваха четиризвезден генерал с въздушен удар. Великолепни красавици. Ще те прецакат по същия начин!
  И отново руски и немски танкове се движат през Канада.
  Ето екипажа на Герда, на немски Т-4. Колата е откровено доста слаба в сравнение със съветските коли. Но момичетата не са лесни - бият се боси и по бикини в студа. И това говори нещо!
  Нека си признаем, такива воини са готини! Те не познават съмнения и слабости! В очите им горят сапфири и диаманти! Такива красавици няма да отстъпят и сантиметър земя на врага! Те са святи и порочни едновременно.
  Те се движат с колосална енергия.
  И така мачкат американците.
  Герда стреля с боси пръсти и изчурулика:
  - Аз съм диво момиче! И изобщо не е девствена!
  И след това избухва в смях.
  Шарлот също стреля от оръдието. Може да не е твърде мощен, но е бърз:
  - Аз съм като гореща и хаплива пчела!
  След което красавицата ще вземе и ще покаже дългия си език!
  И тогава Кристина пляска и изписква:
  - И моите вокали! Klykov удар!
  И той ще оголи вълчи зъби и ще изреве:
  - Ще има нова победа!
  Воините наистина са толкова твърди и агресивни. И имат толкова много мускулна сила и неистова ярост.
  И Магда също ще удари врага. Ще разбие Sherman от разстояние, като го удря много точно от край до край и ще изреве:
  - Аз съм толкова готин германец!
  Четиримата, въпреки факта, че колата не е най-добрата, се борят успешно.
  И защо? Защото почти нямат дрехи! И воините унищожават врага много красиво.
  Герда гордо отбелязва:
  - Ние сме толкова достойни за фюрера!
  След което красавицата ще се снима отново и ще разголи сладкото си личице.
  Воините тук имат арийски дух. И не се страхуват от студа. Въпреки че зимата в Западна Канада все още е много студена.
  Но нищо - само бос и почти гол. Тогава ще има късмет и победа!
  Това са воини, изпълнени с горд дух.
  Дори и сега арийците нямат равни по упоритост. С изключение на руските момичета.
  Но Наташа на "Николай"-3, също по бикини и боса, стреля, обърна се и се разхождаше. Танкът й обаче е по-добър от немския Т-4. Битката тук е тежка и много агресивна.
  Янките се опитват да се отдръпнат. Но Наташа събори "Вещицата" и изсъска с усмивка на перлени зъби:
  - Аз съм такова момиче, че никой няма да се доближи до мен!
  И Мария стреля точно по американските танкове. Той ще ги прониже и ще изсъска с оголени зъби:
  - Никакви сили не могат да ни вземат!
  И тогава Аврора също ще стреля на свой ред. Шърманът беше унищожен. Да, момиче, от това имаш нужда.
  И тогава Светлана ще даде своя принос... Как ще навреди на американците.
  Има и битки в морето. Руската флота превзема Филипините.
  А ето го и екипът: боси морячки. Също така почти голи красавици, по бикини. Вярно е, че времето във Филипините е прекрасно дори през зимата - топло, защото е почти на екватора.
  А момичетата се радват на битка и стрелба. И тичам наоколо с мигащи боси крака, кръгли пети. Момичетата тук са просто прекрасни. Най-доброто - супер!
  Между другото, те обичат да изнасилват затворници! Връзват ги за себе си и после ги яхват. И то толкова много, че затворниците губят съзнание! И организират пълно унищожение за себе си - или по-скоро не за себе си, а за своите врагове.
  Такива готини екипи от полуголи момичета. И нищо не може да ги спре или смаже!
  Воините се качват на американски крайцер. Скачат почти голи, боси, с мускули, които се търкалят под загорялата им кожа. И яростно секат американците. И те не дават ни най-малък шанс за оцеляване.
  И сега се виждат красивата Стела и половинката й Маша. И двете момичета са високи, мускулести блондинки, които нарязват всички. Това, което не е удар, е да режеш и разкъсваш тела!
  Момичетата вървят покрай американския кораб. Ако махнат надясно, това е улица, ако махнат наляво, това е алея!
  И момичетата няма да спрат ! Те не оставят шанс на противниците! И какво като изреват и започнат да си тресат мускулите!
  И пак размахват мечове и викат:
  - Ние сме момичета за Царя, Отечеството и Михаил Романов!
  И го кълцат като самурайско зеле. Така че Стела го взе и ритна американския офицер в слабините с бос крак. Той ще лети по-високо и ще скочи зад борда.
  Русокосият терминатор ще даде:
  - За моите удари плащат такси!
  И пак ще оголи зъби и ще блесне с бисерни зъби! Какво момиче! Най-много сок и аромат!
  И момичетата се втурват към себе си. И преминават като прилив на торнадо. Те не дават шанс на врага. Имат колосална сила. Мрак от дяволи и хиляди хиляди ангели.
  И идва Маша, която с две саби сече три глави наведнъж! Това е момиче - момиче за всички момичета!
  И двете красавици режат, сякаш забиват пирони със саби. И в действията им няма никаква слабост или съмнение. Движете се за себе си, без да отстъпвате или да се отказвате. Справедливостта изисква обединяване на човечеството. Една империя, една корона, една цел и експанзия в космоса.
  Точно по това време в орбита се извежда първият изкуствен спътник на Земята. Тук той лети около земното кълбо.
  А руските момичета по бикини се бият за себе си. И по нищо не отстъпват на врага. И американците, нарязани на парчета от красавиците, падат. Все пак момичета от най-висока класа и майсторство.
  По едно време успяха да се бият в Япония. Воювали са и на височини. Самият император бил заловен. Те показаха колосалните си умения. Те имат такава страст и толкова много мускулна сила. Разбира се, такива момичета са чудо на чудесата!
  Посякоха самураи в двореца. И те също бяха почти голи и боси. Момичета, които можеха да правят неща, които изненадват враговете им.
  И те кълцаха всякакво месо и демонстрираха своята артистичност. Воините, без никакво съмнение, напредват.
  Главата на американски адмирал е отсечена със сабя. И как ще се смеят красавиците, оголвайки зъбите си.
  И пак преминават в настъпление и се режат. Такива воини са истински чудовища. А на трона е цар Михаил. Синът на Александър Трети, но не този. По-щастлив, по-решителен, по-волеви, а също и талантлив владетел .
  Но, разбира се, късметът има значение, плюс още по-голяма твърдост - Михаил водеше непримирима борба с корупцията, което имаше положително въздействие върху армията. Но най-ефективното ноу-хау е да се използват момичета по бикини за военни цели. А момичетата са много красиви, когато са почти голи и боси.
  Така че битките се провеждат с различна степен на успех. И красивите воини стрелят много точно, по-добре от мъжете. И най-важното, когато момичетата са почти голи, те са практически неуязвими. Не са засегнати от куршуми и снаряди. Много силна армия от воини. Това е яко. Идеята на цар Михаил е да използва момичета почти голи и боси и това донесе победа.
  И момичетата в битки също хвърляха гранати и ками с боси пръсти. И показаха дивата си ярост.
  Момичетата са доста смели. И много красива, игрива и бързокрака. Никой не можеше да ги задържи.
  Воините са много хрътки... Босите крака на момичето са много ефективно оръжие. Но какво могат да направят? Много неща. Самите боси подметки получаваха енергия от земята и красивите воини бяха игриви.
  Трябва да кажа, че момичетата са най-красивите на света, че са едновременно прекрасни и с яростта на кобри!
  Американският крайцер е пленен. Заловените мъже паднаха по очи. След което воините блъснаха краката си в лицата им. И ме принудиха да се целувам. И момичетата гукаха, а босите им подметки, когато ближеха езика си, се чувстваха приятно и гъделичкащо.
  Но пък на красавиците им беше приятно да обсипват босите им крака с целувки и целуват петите.
  След което момичетата ще се смеят. И те оголиха зъбите си!
  Но стана по-добре, момичетата се пекоха голи малко и отидоха да плуват. Това са толкова красиви воини. Как можеш да вземеш такъв крак и да го целунеш? И да оближеш всеки пръст.
  Момичетата са супер.
  Ето танка Александър-4 отново в битка. Бързо е, а февруари вече идва. Войските продължават. Все по-близо и по-близо до територията на САЩ. Момичетата са много готини.
  Тук Наташа стреля точно. И удря много точно.
  Момичето стреля изключително точно и вика:
  - Ще смажем врага!
  Следваща стреля Мария. Взе и победи врага:
  - Супер съм!
  Мария е много красиво момиче и много активна.
  А босите й крака са много красиви и грациозни в своята еротичност:
  - Ще унищожим врага!
  А Аврора е такова момиче и е супер, с голи кореми и гърди и такива подпухнали алени зърна:
  - Ще пробия враговете и ще го направя супер!
  И как разклаща червената си коса!
  И пак ще те рита с босите си изсечени крака. Такива воини са много готини!
  И тогава Светлана ще вземе и ще победи врага:
  "Обичам царя и ще окача примка на врата на враговете си!"
  Момичетата ще се смеят. Как станаха хрътки и готини.
  Американците бягат от момичета. Или се отказват. Или умират. Воините са толкова красиви и много боси, а момичетата са толкова прекрасни. А битката само по бикини е приятна и ефективна. Момичетата войни са толкова невероятни.
  Наташа отново стреля по американците и съска:
  - Ти си мой брат и аз съм твой брат! Или по-скоро сестра ми!
  И отново движи дългия си език. Агресивен да кажем войн и красота!
  И тогава Анюта поклаща разголените си гърди. И той ще крещи и ще оголи зъби. И ще изпрати снаряд срещу американците. И той ще го вземе и ще го прецака.
  - Красавицата го унищожи! И изскърца:
  - Аз съм такова супер момиче!
  Красиво момиче и обича секса. И това е хубаво!
  И момичето го взе и я удари - тя изръмжа:
  - Ще победим и ще унищожим врага!
  И тук Аврора ще рита и бие:
  - Аз съм крал и готино момиче!
  Воинът може да бъде доста хрътка.
  Момичетата се смеят на себе си.
  Но Светлана го прие много хладно. И тя даде такива такси за унищожаването на врага и целуна дяволите:
  - Това е такъв тоталитарен пилотаж!
  Танкът е много пъргав и смъртоносен. Той удря слабия и високия Шърман. Така че битките тук са в полза на царска Русия.
  Наташа отново е като изстрел. И той гука:
  - За вашия идол!
  Мария започна да стреля. Момичето е много красиво и има златиста коса. По външния вид.
  Момичето се чука, нацели босите си пръсти и изписка:
  - Това е убийство за краля!
  И тук Аврора прецака американеца. И момичето беше, да кажем, наистина изключително агресивно и изписка:
  - За истински борд!
  И сега момичето се показа наистина силно.
  А Светлана е агресивна и борбена. Тя рита с бос крак и разкъсва врага на парчета.
  И тя изчурулика, оголвайки зъби:
  - Аз съм дама, която лети като орел!
  Така момичетата започнаха да се чукат с дива сила. И такава агресия на красавици не може да бъде спряна. Без да се отдръпва или навежда.
  Наташа стрелна отново и изсъска:
  - До пълно унищожение!
  И Мери, без никакви нокти, успя много повече да унищожи враговете си и започна да разбива противниците си.
  И тогава Аврора го взе и удари врага с оръдие. И то много успешно, с колосален апломб. И смаже, смаже врага. И разтопени отломки летят от Шърман във всички посоки.
  И Светлана също ще стреля и пее:
  - Аз съм момиче с големи мечти и голяма красота!
  Воините всъщност демонстрират забележителна воля за победа.
  Не напразно империята стана готина и велика. Може да надмине постиженията на Чингис хан.
  Воините се придвижват към себе си... И стрелят, стрелят и разкъсват вражеските позиции, сякаш разпоряват с нож. Или по-скоро много остър и закален кинжал. И сега руските войски са наистина непобедими. И царството на една велика империя.
  Ако погледнете, в историята на Русия е имало много войни и трудни периоди. Но Николай II просто нямаше късмет в по-голямата си част! Той се оказа провал. Но тактиката е от голямо значение. Какво показа великият руски шахматист Алехин. Когато той започна да играе вместо противника си, обърна дъската и спечели. Геният си е гений.
  С всички проблеми на царска Русия, факторът на голите момичета решава много.
  В битките участват и хеликоптери. Бойни машини, а също и екипажи с момичета по бикини и боси. Какво е качеството на една армия, състояща се от момичета? Най-забележителният. Нищо не може да спре или победи такава армия.
  Така че в тази армия има боси и почти голи момичета. Екипажът на хеликоптера на капитан Варвара. Не е ли това невероятно? Морето ще набъбне жестоко! И как ще ударят самолетните оръдия. И тогава има ракети. Тези момичета са истински урагани като торнадо.
  По нищо не отстъпват на врага. Руската армия е готова за битки и големи постижения.
  Варвара е красиво момиче с кестенява коса и почти голо. Докато реве с пълно гърло:
  - Враговете няма да минат! И няма да избягат!
  И той ще вземе и ще пусне убийствен разряд от всички дюзи на най-готината си машина. И ще прелети над врага. А той го взема и го покосява с унищожителен завой.
  Но скромната Олга взе и изстреля ракета по американските позиции и изсъска:
  - Борих се, не с бастуна, а бос!
  И ще намигне със сапфирените си очи. Да, това са момичета - такъв невероятно невероятен пилотаж. С него можете да пиете до планина и да носите голи дракони.
  А краката са толкова грациозни и уникални! И талията е тънка, и телата са много мускулести.
  Варвара рита задника и вие:
  - Мога да направя дупка в земното кълбо за краля!
  И той ще се ухили с малкото си лице и ще намигне с очи.
  Тук воините са в най-добрия си вид. Тук Татяна, също момиче в бикини, ще го вземе и ще изпищи:
  - Да има цар над цялата земя!
  И тя ще блести с перлените си зъби. А от хеликоптер е смъртоносен като гвоздеи . И ще бъде смъртоносно. И наистина ще изпържи метала. И ще доведе до унищожаването на бункера.
  Това са момичета - всички момичета са момичета! И след това, когато затворниците са докарани, тези момичета целуват и ближат босите им крака. Това по принцип е най-изтънченият начин едновременно за унижаване и насърчаване.
  
  НЕПОБЕДИМИЯТ РОМЕЛ
  В него армията на Ромел през ноември и декември 1941 г. успя да спечели победа в Африка. Това се случи и защото партньорът на брилянтния Ромел не направи онези груби грешки, които се случиха в реалната история.
  В резултат на това германците победиха настъпващите британци и запазиха територията си. Първоначално това не се отрази на хода на битките; на източния фронт германците бяха победени близо до Москва.
  По-късно обаче плановете на фюрера се променят. По това време Ромел успява да превземе Толбук и се придвижва към Египет. Хитлер решава да премине към временна отбрана на източния фронт и засега съсредоточава усилията си в Африка и Близкия изток.
  Но тъй като офанзивата в Африка изискваше по-малко сили, нацистите извършиха няколко операции на изток. Победени съветски войски в Керч. Близо до Харков ни обградиха. Те също извадиха отломка в посока Смоленск. Офанзивата на втората ударна армия на генерал Власов край Ленинград също завърши с поражение.
  Севастопол падна след обсадата и щурма. И Краутите се подсилиха. Битката се проведе на Ржевския перваз. Тук нацистите успяха да се задържат.
  Но в Египет Ромел, след като получи подкрепления, спечели убедителна победа. Надграждайки успеха си, германците пресичат Палестина и превземат Ирак и Кувейт. И след това целият Близък изток - след като получи достъп до петрол.
  След това фашистите се обърнаха към Судан и се опитаха да завладеят цяла Африка.
  В същото време последва нападението на Гибралтар и проникването на германските войски в Мароко и по-нататък в африканските пространства.
  Но успехите на германците бяха улеснени от енергичната работа в тила. Къде е и Хитлер какво е направил по-изкусно от реалната история.
  След като се събуди, Хитлер Терминаторът се изкъпа с момичетата, закуси със салата, овесена каша от карфиол и някои други зеленчуци, като добави нискомаслено многослойно козе сирене и хайвер. След което той извика Шпеер, като официално представи на новия императорски министър документ, подписан от закона за извънредни правомощия. Адолф беше обладан и беше много разяждащ:
  - Производството на оръжия в Третия райх е изключително ниско! Ние изоставаме не само от воюващата Великобритания, но и от тоталитарния СССР. Но имаме нужда от господство във въздуха, като същевременно увеличаваме производството на стари оръжия и преминаваме към нови. Особено обещаващи реактивни бомбардировачи. В крайна сметка тяхната огромна скорост и високият горен таван им позволяват да унищожават британските градове почти безнаказано!
  Шпеер излъчваше оптимизъм:
  - В Германия и Полша има излишък от въглища, във Франция има желязна руда, а ние имаме достатъчно оборудване, за да произвеждаме много коли. В края на краищата ние произвеждаме повече алуминий и дуралуминий от всички страни в света взети заедно!
  Обладаният Адолф кимна:
  - За момента! Великобритания и САЩ също насърчават производството и ние трябва да защитим всеки грам метал. Нека учениците и другите деца от петгодишна възраст също да събират метал. Освен това защо крилата и фюзелажа да са изцяло от дуралуминий. Можете да използвате както дърво, така и платно. Например, производство на моноблокови крила. И какво? Имаме нужда от нов реактивен изтребител с тегло не повече от два тона, лесен за управление, лесен за производство и евтин! Броят на монтажните части трябва да бъде намален до минимум, както и да се намерят възможности за максимално намаляване на теглото на самолета и подобряване на неговите аеродинамични свойства. Сега, между другото, ще дойдат авиоконструктори, ще ги обучим.
  Шпеер се усмихна:
  - Разбира се, мой фюрер. Доколкото разбрах, ще връщате всички висококвалифицирани работници от армията?
  Обладаният Адолф потвърди:
  - Ще набираме само висококвалифицирани, обикновени работници измежду чужденци. Така че е по-добре да има по-малко безделници и следователно партизани. Ние, разбира се, ще намалим броя на сухопътните сили; ако няма война със СССР, тогава нямаме нужда от толкова много пехота, но... Не радикално, така че смятам да победя Гибралтар и Малта в бъдеще месеца и заемат цялата северна Африка и по-нататък до Близкия изток. Все още ще имаме нужда от наземни части. Освен това е необходимо да се построят допълнителни корабостроителници както в самата Германия, така и във Франция, Белгия, Холандия и Норвегия. Имаме нужда от самолетоносачи, бойни кораби и транспортни средства. И Средиземно море ще се превърне във вътрешногерманско езеро. Разбираш ли?
  Шпеер се поклони:
  - Да, мой фюрер! Вече поръчах разработването на строителна програма...
  Хитрият Адолф добави:
  - Работният ден може да бъде удължен до 16 часа, ако нашите аварийни планове го изискват. Производството на самолети трябва да се увеличи до сто самолета на ден само за девет месеца... Повече от три пъти спрямо сегашното и никак не е факт, че това ще е достатъчно!
  Шпеер побърза да насърчи фюрера:
  - Нашите пилоти са по-висока класа от британските, така че количеството не е всичко. И ние ще намерим нови начини да изковаме палешници в мечове. Доколкото разбирам, приоритет за нас е авиацията?
  Фюрерът стисна още по-здраво юмрук:
  - Приоритетът за нас е реактивен, бомбардировъчен самолет, а след това и изтребител, плюс пускането на ново оборудване и разработването на чудотворни оръжия! Но не само в областта на авиацията, но и танкове, артилерия, преди всичко реактивна... За това ще говорим по-подробно.
  Чу се звънец и в стаята влязоха водещите авиоконструктори на Третия райх.
  Месершмит, сравнително млад с високо чело, Хайнкел, вече възрастен, но много пъргав, атлетично сложен Танк, Липпиш и няколко по-малко известни.
  Адолф им посочи столовете и им нареди да подредят рисунките на масата:
  - Вашата задача е да създадете ново, много мощно и модерно оръжие. Германия има повече вятърни тунели от всяка друга страна в света, а технологията на много самолети е много изостанала. Но само в Yu-88 можете значително да увеличите скоростта, като придадете на колата по-опростена форма. По-специално, на пилотската кабина ще бъде дадена капковидна, изпъкнала форма, която ще подобри видимостта и ще направи пилота по-просторен, а също така ще добави скорост чрез подобряване на аеродинамиката с добри пет километра. Освен това е необходимо да се придаде рационализирана форма на точките за стрелба както на бомбардировачи, така и на изтребители, стелажи за бомби и въздушни спирачки в неработно положение.
  Пишете каквото ви кажа!
  Дизайнерите кимнаха в унисон:
  - Значи определено велик фюрер!
  Адолф продължи:
  - XE-129 - трябва да се преработи така, че самата оръжейна кутия да получи рационализирана форма и да се монтира подвижно самолетно оръдие за защита от атаки от задната и долната полусфера. Освен това този щурмовик трябва да бъде оборудван със система за усилване на двигателя. Едновременно с перестройката е необходимо да се увеличи производството на такива щурмови самолети. Техните опустошителни въздушни удари парализират дейността на британците. Освен това пикиращият бомбардировач Ju-87 трябва да бъде използван във Великобритания. Ще пуснем в експлоатация остарели автомобили...
  Адолф направи пауза. Дизайнерите мълчаха. Фюрерът отбеляза:
  Имам големи съмнения относно F -190. Автомобилът се оказа тежък и недостатъчно маневрен, освен това няма система за пълнене на резервоари с инертни газове, които заместват използваното гориво. Поради това тази кола може дори да бъде нокаутирана с един запалителен куршум. Какво ще каже Танк за това?
  Известният дизайнер на SS, застанал мирно, отбеляза:
  - Това е нашият недостатък, велики фюрер. Въпреки че разположението на танковете трябва да се счита за доста успешно, те са по-малко уязвими от вражеския огън и в същото време защитават пилота. Що се отнася до маневреността, тогава ... Една броня тежи 120 килограма и не ни е толкова лесно да я облекчим ...
  Обладаният Адолф предложи:
  - Опитайте се да подобрите аеродинамичните качества на Fokken-Wulf. Предимно поради намаляване на теглото е необходимо да се огънат върховете на крилата, за да се увеличи управляемостта и маневреността на превозното средство. Освен това ще монтира защита за задната полусфера... Що се отнася до разположението на двигателя пред кабината на пилота, това предпазва пилота, но изисква превозното средство да бъде оборудвано с устройство за катапултиране. Между другото, самата форма на двигателя може да бъде направена по-рационализирана, което нашите индустриалци определено трябва да вземат предвид. Между другото, какво ще кажете за работата по ME-309?
  Месершмит беше малко шокиран :
  - Работим върху това, велики фюрер. Изчислените характеристики обещават да увеличат скоростта на превозното средство до 740 километра в час, когато са въоръжени със седем огневи точки! Това ще бъде най-мощната смърт за британския...
  Адолф го прекъсна:
  - Завършването трябва да става по-бързо. А ти, Шпеер, ускори разработката на новото бързострелно 30-милиметрово авиационно оръдие. Може да се използва много успешно и за стрелба по наземни цели и срещу вражески самолети! Новият ME-309 трябва да замени предишния ME-109. Що се отнася до вашата реактивна машина ME-262, уви, тя има много недостатъци: голямо тегло, ниска експлоатационна надеждност, прекомерна честота на инциденти ... Сам ще скицирам струята, от която се нуждаем.
  Адолф Хитлер започва да рисува кола, използвайки знанията си за съвременните реактивни изтребители. Но не най-модерните, а от около петдесетте години, за да ги адаптираме към сегашното ниво на производство и технологии. Той обърна специално внимание на технологията за промяна на стреловидността на крилото. Обяснявайки всички предимства на такъв дизайн:
  - По време на кацане и излитане стреловидността ще намалява, а по време на полет ще се увеличава. Само благодарение на това изтребител с модерен двигател ME-262 ще може да ускори до 1100 километра в час. И теглото му ще бъде значително по-малко.
  Месершмит погледна диаграмата, сбърчи високото си плешиво чело и изтръгна:
  - Брилянтно! Но мой фюрер, откъде имате толкова дълбоки познания по аеродинамика?
  Обсебеният Адолф присви лукаво очи:
  - Ами аеродинамиката? Надареният човек обикновено е надарен във всичко! А посредствеността си е посредственост и в Африка! Какво не е наред с бомбардировача Arado? Покажете ми диаграмата?
  Фюрерът-ударник хвърли бърз поглед и поклати отрицателно глава:
  - Не, няма да стане! Идеята с тролея не е добра, защото от него самолетът няма да се обърне и ще се разбие. Изисква конвенционален прибиращ се колесник. Обмислете някои промени в дизайна за по-добра аеродинамика. Без излишна измислица, но с изобретателност.
  Адолф полудя и направи още няколко коментара:
  - Самолетът Gryphon Xe-177 има изключително ненадеждна силова установка. Трябва да се смени незабавно, с най-новите бутални двигатели, първоначално четири стоящи отделно. След това до най-модерните двигатели с мощност 2950 конски сили. Що се отнася до способността за удари от голяма надморска височина и при гмуркане, тогава... Започнете да разработвате Xe-277, тази машина също ще се превърне в оръжие на Немезида. Но основното са реактивните бомбардировачи. Това е приоритетна задача. Така например трябва да бъде Ю-287.
  Фюрерът отново направи скица с крила напред, обяснявайки някои нюанси на дизайнерите. Адолф беше сериозно увлечен, показвайки определени диаграми. Особено бомбардировача без опашка . И че дизайнът на реактивна машина с летящо крило е повече от обещаващ. И в същото време превозното средство е способно да бомбардира дори територия на САЩ. Той директно посочи, че в работата трябва да се включат дизайнери от цяла Европа и дори евреи. Най-накрая осъзнавайки, че дизайнерите вече са достатъчно заети, той милостиво ги пусна, оставяйки само Липиша. Фюрерът извика:
  - И аз те моля, Александър, да останеш! Ще имате задачата да създадете нови, изключително ефективни оръжия.
  Липиш беше изненадан:
  - Ще ви бъда благодарен, фюрер!
  Хитлер Терминаторът започна да обяснява:
  - Вие, разбира се, знаете теорията на Визелбергер , който някога е бил асистент на професор Прандтъл в Гьотинген. Той е първият, който развива теорията за влиянието на екрана върху подлежащата повърхност...
  Липиш кимна, усмихвайки се:
  - Добре знаете, мой фюрер! Да, знам тази теория!
  Обладаният Адолф продължи:
  - Трябва да създадем екраноплан - своеобразен хибрид на торпедоносец и хидроплан. Всъщност лети много по-ниско, на около 20-40 сантиметра от водата. В този случай въздушната маса, поддържаща екраноплановата лодка , се състои от две части. Единият е замръзнал поток под крилото; другият - доста незначителен - излиза изпод крилото в областта на задния ръб и постоянно се допълва с въздух, идващ отгоре, от върха на крилото.
  Липиш с готовност потвърди:
  - Наистина, мой фюрер!
  Обладаният Адолф продължи:
  - Основната маса въздух обаче остава под опорната повърхност и там създава налягане, почти равно на скоростното налягане. Той играе ролята на вид въздушна пързалка, по която екраноплановата лодка се "търкаля" като часовник! Първият, който използва това на практика, е финландският инженер Каарио.Той разработи проста правоъгълна шейна с крило, която се плъзга по снега с помощта на параван и дори получи патент за нея. За съжаление, военните не оцениха подобно откритие навреме. Казват, че руският професор Левков е правил подобни експерименти... Тоест това може да се превърне в ново оръжие-чудо, способно да доставя бомби, торпеда и да десантира войски до бреговете на Великобритания със скоростта на самолет и при същевременно невидими за радара. Плюс още опустошителни атаки срещу английски кораби! Съгласен?
  Липиш бъркаше с ръката си, услужливите сервитьорки му наливаха сок... След като пийна малко, дизайнерът отбеляза:
  - Да, това е богата идея, въпреки че ще има някои технически проблеми. Например, устойчивост...
  Обсебеният Адолф кимна приятелски:
  - Ще ви начертая груба схема, по-добре е да го направите, а вие сами ще изпипате малките технически детайли. Корпусът трябва да е дълъг, напомнящ фюзелаж на самолет, преливащ в носа на кабината на делфин, изпъкнали предни стъкла и турбореактивни двигатели... Въпреки че е възможно буталните двигатели също да работят в първите модели. И когато този колос бъде изтеглен в открити води, двигателите ще изреват оглушително и тясното хищно тяло ще избухне като кит, изхвърляйки облак пръски. Имайте предвид, този колос е способен да се втурне като боец на няколко метра от повърхността на водата.
  Липиш подсвирна с искрено възхищение:
  - Имате богато въображение, фюрер!
  Дашинг Адолф се вдъхнови още повече:
  - Разбира се, че би било оръжие чудо. В крайна сметка екранопланите не се страхуват от никакви бури. Те не се страхуват от лед - те летят над него. Не са застрашени от блатисти речни устия и крайбрежни скали, на които могат да се разбият обикновени кораби, а плитчините като цяло са като детско езерце. Те са способни да десантират войски навсякъде: от африканския бряг на Скелетите с неговите дяволски рифове, до двата бряга на Съединените щати, арктическите земи на Канада и Аляска. Ще има няколкостотин от тези машини и Великобритания ще падне след два месеца.
  Липиш плахо отбеляза:
  - А мините?
  Фюрерът се засмя:
  - Точно това са мините! Те не заплашват нито под повърхността на водите, нито в плитчините! Както и торпеда от подводници. И самият той е идеално оръжие за борба с най-модерните подводници, удряйки ги с дълбочинни бомби. Освен това екранопланите могат да изстрелват ракети и мини срещу вражески кораби. Да, разбира се, ще ви запозная с дизайна на управляемите бомби. И разбира се, десанти... Идеално средство за доставяне на десанти, не само с пехота, но и с танкове! Тогава целият характер на войната ще се промени веднага! Разбираш ли Липиш, каква работа ти поверява фюрерът?
  Дизайнерът попита по-меркантилно:
  - Ами наградите?
  Сериозният Адолф потвърди:
  - Разбира се, най-щедрите, железен кръст с диаманти, земи, колонии, поданици! Ако завладеем цяла Африка, ще има достатъчно земя за всички!
  Липиш заяви:
  - Ако се дадат пари и средства, екранопланът ще бъде готов, но... Имам проекти и за безопашат изтребител.
  Фюрерът Терминатор побърза да успокои изобретателя:
  - Реактивен бомбардировач без опашка , вече го начертах, други ще се погрижат за него. Колко удобно и боец! Екранопланите са по-важни, защото те са принципно ново оръжие... Освен това компанията Gotha има много талантливи конструктори, които ще направят това. Междувременно работете върху екраноплани. Като цяло, сега имам много неотложни неща, все още трябва да говоря с танковите генерали... Заповедта ще ви бъде дадена...
  Липиш остави фюрера много вдъхновен. Адолф си помисли, че може би е по-добре първо да поговори с ядрени физици за създаването на атомна и в бъдеще водородна бомба, но реши да не прави твърде много, зареждайки себе си и другите хора наведнъж.
  Имаше няколко дизайнери, включително най-известните: Порше и Адерс. Като цяло, ако германците имаха качествено превъзходство над съветските в авиацията и подводния флот (въпреки че не всички признават това!), то танковият флот на Panzervale забележимо изоставаше. По-специално, съветските КВ превозни средства, Т-28, Т-34, превъзхождаха германските по брониране и въоръжение, а Т-34 също и по отношение на ходовите характеристики. Оръдията на немските танкове обаче не са достатъчно здрави за английските Matildas и Cromwells, още по-малко за тези, които вече се разработват от конструкторите на Churchills и Challengers. Да не говорим за слабостта на бронята на немските проекти...
  След като покани гостите да седнат, фюрерът започна да чете морала:
  - За съжаление Германия в момента няма надеждно противотанково оръдие... Оборудвани с 50-мм оръдие Т-3, те могат да поглъщат само бронята на Матилда или КВ... Но Матилда влезе на въоръжение във Великобритания още преди началото на Втората световна война. Ние самите заловихме Матилдас, чиято предна броня не може да бъде пробита. Е, съветските КВ дори не могат да пробият борда или корпуса. Максимумът, който може да направи нашата кола, е да разбие пистата! Тоест вие, конструкторите, ни поставихте в такова положение, че танковете на врага са много по-силни от нашите по отношение на бронята, а новите американски "Грантове" и готовите за масово производство "Шермани" са по-добри по въоръжение. Да не говорим за руските машини със 76 мм оръдия. И как изпълнявате задачата за създаване на нови танкове, по-специално с 88 мм оръдие.
  Порше отговори объркано:
  - Разбира се, ние извършваме подобни разработки, велики фюрер. На 26 май Дирекцията по въоръжението ни направи поръчка за 45-тонен танк ВиК -4501. Трябва да е точно така, с 88 мм зенитно оръдие, превърнато в купол на танк. Вече имаме предварителни чертежи. Можете да се запознаете с тях, страхотно.
  Фюрерът попита:
  - Ти ли си Адърс?
  Ервин кимна:
  - През четиридесетте години vk -3001 беше успешно тестван. Нова тежка машина, със 75 мм оръдие. Имаме подобно оръжие в противотанковия модел, но все още не е пуснато в масово производство. Освен това беше извършена работа за създаване на Т-6 с тегло до 65 тона. И по-лек модел от 36 тона. Опитваме се велик фюрер.
  Адолф, въобразявайки си, че е всезнаещ, започна бързо да разглежда рисунките. Това са първите скици на страхотния "Тигър", най-известният танк на Германия от Втората световна война. Тази кола стана известна по време на Курската издутина. В съветско време "Тигрите" като цяло бяха хулени, но след това отношението към тази кола стана по-обективно. За времето си този танк, разбира се, не беше лош. По време на първия голям сблъсък с нашите КВ три Тигъра нокаутираха десет съветски превозни средства, а самите те избягаха без щети. Основното предимство на това превозно средство беше мощното му 88-мм оръдие, което дълго време нямаше достоен противник. Но на Курската издутина, въпреки качественото превъзходство в технологиите, нацистите все пак бяха победени... Статистиката за бойното използване на това превозно средство, както и съотношението на загубите, като цяло говорят за него като за едно от най-добрите превозни средства на втората световна война. Но недостатъците се виждат и с просто око. Голямо тегло от 56 тона, с броня от само 100 милиметра (само 80 страни!), Голяма височина, липса на рационални ъгли на наклона на бронята и лоша производителност на шофиране. Като цяло танкът ИС-2, тежащ с десет тона по-малко, превъзхождаше тигъра и по броня, и по въоръжение... Но този танк се появи едва през февруари 1944 г. "Кралският тигър" общо взето тежеше 68 тона, с челна броня от 180 милиметра... Разбира се, такъв танк не беше подходящ за война в Африка, в пустинята, за десант, това е просто машина като глинено ухо с крака от глина. Не, разбира се, за времето си "Кралският тигър" беше много ефективен, можеше да унищожи няколко вражески танка в битка и веднъж нокаутира двадесет и пет "Шерман" в рамките на един час. Изглежда имаше информация за двадесет и три танка Т-34, унищожени от Тигъра по време на една битка. Но във всеки случай този танк е просто въплъщение на нерационално използване на мощност и тегло. Но, например, съветският танк Т-54... Един вид въплъщение на успешното рационално използване на всъщност предишни технологии от Втората световна война.
  Фюрерът заяви решително:
  - Не, господа! Този проект не е подходящ! Да направиш превозно средство с тегло петдесет и шест тона само със 100 милиметра броня... Къде е прехвалената ни немска ефективност и рационалност?
  Адърс плахо отбеляза:
  - Френският S-2, с тегло 70 тона, имаше броня от 45 милиметра...
  Фюрерът-Терминатор я прекъсна:
  - Това е танк от времето на Първата световна война. Но руският КВ-2 имаше 152-милиметрова гаубица и тежеше 52 тона. Но това е 152 милиметра, а не 88.
  Затова ви давам задача за 88-милиметрово оръдие от 71 калибър, за танк с тегло не повече от четиридесет тона и челна броня от поне 180 милиметра, бордове и корпус от 150 милиметра, двигател от шестстотин , седемстотин конски сили. И този танк трябва да бъде пуснат в масово производство най-късно след шест месеца.
  Германските дизайнери пребледняха и ръцете им се разтрепериха. Александър ги погледна подигравателно. Задачата наистина беше много трудна; въоръжение и броня типични за "Кралски тигър" модел 1944 г., но трябва да запазите теглото с 28 тона! Адолф обаче сметна това за съвсем реално и дори потупа Порше приятелски по рамото:
  - Не се разстройвайте, аз самият ще ви начертая оптимална схема, в която можете да се справите с такова сравнително малко тегло. Не съм тиранин, а рационалист. Просто трябва да възстановите много. По-специално, поставянето на трансмисията и двигателя заедно.
  Адърс тъжно отбеляза:
  - Това ще ни създаде определени проблеми. По-специално, такова споразумение ще има следните недостатъци....
  Трудният Адолф го прекъсна:
  - Разбира се, че ще има проблеми, но по принцип те лесно се отстраняват. Особено в техническо отношение. Но можете да разположите двигателя много по-компактно, да преместите окачването и... Височината на танка трябва да се намали до два метра, а екипажът да се постави легнал, тогава всичко ще бъде много по-рационално.
  Фюрерът започва да прави скица, нещо като чертеж, на типа на най-популярния съветски танк от следвоенния период, Т-54. Това превозно средство беше толкова успешно, че беше пуснато в експлоатация през 1947 г. и беше използвано по време на битките в Афганистан с талибаните; иракските войски се биеха с американската армия в тях по време на Пустинна буря и операция Шок и страхопочитание или Иракска свобода . Общо са произведени повече от 70 хиляди от тези танкове. И че колата беше много сполучлива. С тегло 36 тона, челна броня 200 милиметра и оръдие с калибър 100 милиметра. Този тип успешно се бие както с американските Пейтони, така и с Пършинг по време на Корейската война. Така че за това технологично ниво моделът е много подходящ и реалистичен за изпълнение. И доста лесен за производство - евтин... Що се отнася до немското 88-мм оръдие 71 Ел, то беше достатъчно пробивно за всички танкове от Втората световна война (с изключение на челната броня на ИС-3, която влезе в експлоатация през май 1945 г.!). Ами ИС-3? Танкът е отличен по отношение на бронята и кулата, на която е дадена форма на щука. Вярно е, че шофирането беше лошо и скоро беше преустановено. След това имаше още няколко модела, ИС-4 и така нататък, докато не се спряха на ИС-10, преименуван на Т-10 след смъртта на Сталин. И това се оказа последният съветски тежък танк. Хрушчов забрани всякакво разработване на тежки превозни средства и неговите наследници не преразгледаха това!
  Като цяло, немците имат ли нужда от танк, по-тежък от четиридесет тона, ако дори на среден танк могат да инсталират оръдие, което може да пробие 193 милиметра броня на разстояние от 1000 метра?
  Американците бързо се отказаха от тежките танкове и теглото на Пършинг не надвишаваше 42 тона, а на Шърман общо взето 32. Но след като стана очевидно, че ще избухне война със СССР, се появи чудовище със 120-мм оръдие с калибър и начална скорост на снаряда почти 1000 метра в секунда. Въпреки това американците скоро се разочароват от този танк. Преди появата на ИС-10 най-масовият следвоенен танк беше ИС-4 с челна броня 250 милиметра и странична броня 170... Надеждна машина, въпреки че тежеше повече от 60 тона. Във всеки случай трябва да възложите създаването на тежък танк за Германия, но не повече от 50 тона. Например ИС-10 просто тежеше 50 тона, имаше челна броня 290 милиметра и оръдие 125 милиметра... Между другото, кой калибър е най-удачен? По време на войната най-популярните модели Sherman и Churchill са с броня от 100 и 152 милиметра (фронтално). Е, "Кралските тигри" се справиха с това доста добре... Но "Пантерата" започна леко да изостава от 75-милиметровия калибър, дори ако високата начална скорост на снаряда стана недостатъчна. Затова се появиха "Пантери" с 88-милиметрови оръдия, макар и едва в края на войната, и имаше само няколко от тях. Но фактът, че Вермахтът не е планирал да превъоръжава танкове и противотанкови оръдия с по-голям калибър, предполага, че това състояние на нещата устройва всички. Наистина имаше самоходно оръдие Jagdtiger със 128-мм оръдие и 250-мм челна броня, но бяха произведени само 71 броя и в толкова малко количество не можаха да повлияят на хода на войната. Между другото, това, което е интересно е, че до момента, в който Jagdtigers се предадоха, още 43 останаха в експлоатация, което показва изключителната живучест на такава машина.
  Между другото, Сталин нарежда ИС-2 незабавно да бъде въоръжен със 122 мм оръдие, въпреки че неговата пробивна сила е прекомерна за немските танкове (с изключение на "Кралския тигър", но са произведени само 458 такива танка). Мнозина съветваха диктатора да се ограничи до 100-милиметров барел. И наистина самоходното оръдие Т-100 се оказа най-доброто по отношение на общите си бойни характеристики. В крайна сметка, колкото по-голям е калибърът, толкова по-малък е запасът от снаряди, толкова по-ниска е скорострелността, началната скорост на снаряда, обхватът и точността на огъня... Но германците имаха най-масивния танк, Т- 4, а базираните на него самоходни оръдия тежаха само 22-24 тона. Самоходното оръдие Panzer обаче беше много успешно: въоръжението и предната броня на Panther бяха почти идентични с неговите собствени, с толкова ниско тегло и височина. Ще бъде необходимо да се нареди пускането в производство на по-прости и евтини танкове .
  А какво да кажем за калибъра на пистолета? За противотанкови оръдия калибър от 128 милиметра е твърде голям, по-добре е да го използвате като нападателно оръжие и да изберете междинен от 105 милиметра.
  Адолф показа на немските дизайнери диаграмата:
  - Това е нашето ново тайно оръжие! Резервоарът трябва да бъде тестван през следващите месеци. Бойното му използване ще бъде през 1943 г. Междувременно имате и проект за създаване на тежък танк със 105 мм оръдия. Както и леки самоходни оръдия. Така че се захващайте за работа, господа.
  Адърс плахо възрази:
  - Дизайнът, който предложихте, изглежда привлекателен, но проблемът е, че този танк не е в духа на нашите традиции... И екипажът ще бъде неудобен...
  Вместо отговор, Адолф отпи малко сок и предложи:
  - Може да обядваме, другари. Като цяло този танк може да се произвежда в големи количества и не мисля, че американците и британците ще произведат нещо по-добро преди края на войната. И днес можете да хапнете малко месо...
  Момичетата бързо сложиха масата. Александър, осъзнавайки, че стомахът на фюрера, отбит от месо, може да се разболее, избра да остане верен на себе си и изяде само малко есетра, като си спомни Собакевич от техните "Мъртви души". Хм , засега изглежда, че прави всичко както трябва. Поставя икономиката на бойна нога, обявява тотална война, приема закони, които трябваше да бъдат приети още през 1939 г.... Мудността на Хитлер с милитаризацията доведе до недостиг на оръжие и то точно в количествено отношение... Още повече, че известният депутат- 44 автомат... Отлично по своите бойни характеристики нещо, което в някои отношения е дори по-добро от първите модели Калашников. Просто е малко тежък... Може би наистина бихме могли да използваме AKM като основа? Ех, хубаво би било да се създаде оръжие, което да съчетава точността на американския М-16 със скорострелността и надеждността на АКМ. Като цяло прогресът се развива неравномерно. Например, двигателите в танковете не добавиха много мощност, но компютърът стана напълно недостъпен. Но той има познания за бъдещето, но какво може да предложи по отношение на например заместител на петрола. Досега дори в Америка не са се научили как ефективно да произвеждат бензин от въглища! Въпреки растящите цени на петрола. Е, какво друго може да предложи. Динамична защита, турбогенераторни двигатели... И това ще се случи, но малко по-късно, за да не бързаме да излагаме козове. За седемдесет години напредъкът е много напред, но докато старостта не бъде победена, болестта също и човек не е Бог! Нещо повече, в някои отношения дори има регрес... Например повишаване на религиозността, особено в Русия и постсъветското пространство, както и в ислямските страни. Но великите мислители от Ренесанса и новото време предсказаха, че религията постепенно ще изчезне!
  Но колкото и да е странно, религиозният екстремизъм се разраства... И свещениците все повече се намесват в държавната политика. И при това положение политиката на властите е неразбираема, наистина ли те сериозно вярват, че истината е в православието или исляма? Всички тези образовани и умни хора? Ако не, тогава какъв е смисълът да се отказваме от светския модел на държавност? В името на ефективността в управлението на масите? Но точно православието е доказало своята неефективност като държавна религия... Факт е, че имайки формална основа за християнството и на първо място Новия завет, православието има за основа пацифисткото учение: не се съпротивлявай зъл и обичай врага си! Но в същото време реалната политика на империята е агресивна и изисква насилие и завоевания. Това е, което поражда противоречието между форма и същност. Дори много хора да не разбират това съзнателно, те го усещат подсъзнателно!
  Поради това православното учение е неефективно, лишено от логика, опитващо се да бъде имперско и християнско едновременно. А християнин означава евреин и пацифист! Все пак Библията е написана почти изцяло от евреи, а може би и изцяло, защото апостол Павел казва, че предимството на евреите е голямо, защото им е поверено Божието слово! Това означава, че руснакът не трябва да вярва на Библията! Това означава, че е необходима друга вяра, но вече не основана на еврейските писания... Коя? Трябва да се разработва от опитни професионалисти и психолози под ръководството на ФСБ! Тогава много противоречия ще бъдат успешно разрешени...
  Трябва да се каже, че дете, което чете Евангелието, никога няма да стане силен, смел, жесток воин, който обича Русия! И коя страна е известна в Библията? Израел!
  Вярно, самият Адолф е обладан, този играч, след като се озова на мястото на Хитлер, изобщо няма да затегне преследването на евреите. Напротив, полезните евреи ще се радват на облаги и ще работят за Третия райх. Няма да има такива глупости като разстрел на еврейски учени или артисти! Но е преждевременно да се отменят антисемитските закони. Първо, хората може да го разберат погрешно, и второ, това е източник на богатство и то много солиден източник! Но, разбира се, е възможно да се смекчат антисемитските политики в замяна на еврейска подкрепа.
  Какво да правим с папата? Отношенията с Ватикана далеч не са идеални, но откритата война ще донесе само вреда на този етап. Това означава, че трябва да потърсите подкрепата на Ватикана, но в същото време да настоявате за вашите интереси... В идеалния случай, поставете своята марионетка на трона на Петър и постепенно реформирайте религията...
  Порше прекъсна мислите на Адолф:
  - Много сме доволни от вашата вечеря, фюрер!
  Обсебеният Адолф се усмихна мило:
  - Добре, засега ще се срещна с Химлер, а след това нека дойде Хайнзеберг. И вижте, момчета: дадени са ви много строги срокове!
  Армията на фюрера се движеше през Африка. И държеше отбраната срещу СССР.
  През зимата Червената армия започна офанзива на Ржевския перваз, но нацистите чакаха там и успяха да отблъснат удара. На юг германците също издържаха, като се придържаха към посоките на Орлов и Харков. И едва близо до Ленинград съветските войски успяха да извършат операция "Искра", но битките продължиха почти месец и победата беше купена на изключително висока цена.
  Краутите някак си оцеляха през зимата на 42-43.
  Но през пролетта по-голямата част от Африка вече е завладяна от тях. И фюрерът изпробва водите на мира с Великобритания.
  Чърчил е малко студен по този въпрос. Въпреки че Великобритания търпи поражение след поражение.
  С Япония също не е ясно - битката при Мидуей беше загубена от Америка и докато самураите бият голямата флота на янките парче по парче. И Америка не може да се възползва от численото си превъзходство по море и във въздуха.
  Хитлер иска да атакува СССР, но дори и след обявяването на обща, пълна мобилизация, той има твърде малко сили за това. Тъй като краутите са разпръснати из Африка.
  През лятото Червената армия е готова за настъпление. Нацистите обаче, след като завладяват Африка, формират колониални войски. И получават допълнителни средства.
  Те се използват за производството на танковете Lion, Tiger и Panther. Въпреки това данните, дадени на чудовището, не бяха напълно успешни. Твърде скъпо, твърде тежко. Вярно, за отбрана Panther е добър унищожител на танкове, със скорострелно оръдие.
  Но най-неуспешният беше "Лъвът", тежък, скъп, но не много ефективен. Оръдието е твърде мощно срещу съветските тридесет и четири и леки танкове, а скоростта на огън е много по-ниска от тази на Пантера и Тигър. А бронята обаче е по-добра от тази на "Тигър", а също и при рационални наклони. "Лъвът" се оказа като голяма "Пантера" с тегло деветдесет тона и двигател с осемстотин конски сили. Въпреки това, малко по-бързо, отколкото в реалната история, "Тигър"-2, двадесет и два тона по-лек, влезе в производство. Близко по ниво на защита до "Лъва", но по-мобилен, лек. Оръдието обаче е с калибър 88 мм - срещу 105, но напълно достатъчно, за да унищожи всички съветски танкове. И това, което е важно, е по-бързата скорост на стрелба - осем изстрела срещу пет.
  Така че "Лъвът" е дете на немски, мрачен гений, който не пусна корени.
  Германците превзеха цяла Африка, включително Мадагаскар, през лятото. Сталин чака твърде дълго.
  Може би самият той е разчитал на германците да започнат офанзива. Особено като видя как пристигат танковете Lion, Tiger и Panther. Но Краутите все още решаваха проблеми на тъмния континент.
  Сталин пропусна момента. Настъплението на съветските войски започва в посока Орел и Харков. Точно там, където германците бяха добре подготвени. И не беше възможно да се постигне тактическа изненада. Още първите битки показаха, че "Пантера" се представя отлично в защита. Не е зле и "Фердинанд". Те също са добри.
  А Тигъра е продуктивен танк. И той вкарва добре. Германците се защитават активно. И да устои на ударите на врага. За три месеца много упорити боеве Червената армия напредва само петнадесет километра. А загубите й бяха значителни.
  Две дузини английски самолети прелетяха над камуфлажните момичета; те вероятно не забелязаха нищо и вече бяха започнали да изчезват зад хоризонта, когато изведнъж се чуха нови подозрителни звуци. Мадлен заповяда:
  - Всички легнете и не мърдайте!
  Момичетата замръзнаха, чакаха нещо. И тогава иззад дюната се появиха леки транспортьори и камиони. Съдейки по дизайна, той е произведен в Англия и Америка. Те бавно се придвижиха към столицата на Тунис. Мадлен беше малко объркана. Тя вярваше, че фронтовата линия все още е далеч, което означава, че британците все още няма да имат време да се появят. Или по-скоро не трябва да се появяват. И тук цяла колона се втурва. Макар че може би по-малко от батальон... Кои са те, някаква бойна група, заобиколила пустините на един съвсем не непрекъснат фронт, иска да се рови в тила. Изглежда логично, въпреки че с технологията те са лесни за забелязване в пустинята. Във всеки случай трябва да се свържете с приятелите си по радиото, но не и да откривате огън. Освен това има само сто от тях, а има повече от триста британци!
  Герда прошепна на Шарлот:
  - Това са англичаните! За първи път ги виждам толкова отблизо!
  Червенокосият приятел, също доста нервен, отговори:
  - Нищо специално! И сред тях има толкова много черни!
  Наистина поне половината от англичаните бяха черни. И колоната се движеше бавно, а черните още вееха... Все повече се приближаваха...
  Тук нервите на едно от момичетата не издържаха и тя стреля с картечен пистолет. В същата секунда останалите бойци откриха огън и Мадлен излая със закъснение:
  - Огън!
  Няколко десетки англичани бяха покосени наведнъж, един от камионите избухна в пламъци. Останалите британци откриха безразборен огън. Мадлен, използвайки момента, извика:
  - Хвърляйте обидни гранати заедно!
  Момичета от елитния батальон на SS "Вълчица" хвърлят гранати далеч и точно. И че те са били обучавани от детството си и са били подлагани на специални техники . Това е, когато тренираш с електрошок, малко си бавен с хвърлянето и си шокиран. Герда и Шарлот също хвърлиха своите подаръци. А британците са с главата надолу... Толкова е смешно. Стрелят безразборно, а черните продължават да крещят на неразбираем език. Това определено са мръсници...
  И Герда стреля и хвърля, като същевременно пее:
  - Кошмар има в зениците на СС! Един скок - един удар! Ние сме вълчици - нашият метод е прост! Не обичаме да дърпаме котката за опашката!
  Шарлот също изръмжава в отговор. Изстреляните от нея куршуми разбиват черепа на парчета. И тогава си изваждат очите. Ето как един изплашен чернокож пробожда русата си партньорка в страната с щик. Той ще плюе кръв в отговор. Шарлот пее заедно:
  - Ангели на звездния тъмен ад! Изглежда, че всичко във Вселената ще бъде унищожено! Трябва да полетиш в небето като бърз сокол! За да защитиш душите от унищожение!
  Британците действат неорганизирано, повечето от тях са колониални войници: черни и индианци, араби. Те или падат, замръзват, или, напротив, рязко скачат и започват да тичат наоколо като луди зайци. Момичетата обаче стрелят точно и въпреки че гранатите не летят далеч, осколките са дебели! Вече са останали малко врагове. Мадлен крещи на английски, гласът й е толкова оглушително силен, че дори не ти трябва мегафон:
  - Предайте се и ние ще пощадим живота ви! В плен ще имате добра храна, вино и секс!
  Подейства моментално и щом се откажат... Горе ръцете и...
  Те събраха петдесет пленници, половината от които ранени. Мадлен заповяда:
  - Довършете ранените!
  "Вълчиците" безцеремонно стреляха с куршуми в слепоочията на онези, които не можеха да стоят на краката си, а останалите бяха натоварени в коли и откарани до най-близката база.
  След горещия пясък на пустинята, босите крака на Герда са много доволни да усетят меката гума. Тя дори стене блажено... Американските камиони са много удобни и не друсат по време на пътуване. След като спечелиха, момичетата са весели. Шарлот попита Герда:
  - Колко убихте?
  Момичето сви рамене в недоумение:
  - Не знам? Не бях единственият, който стреля... Но мисля, че бяха много!
  Шарлот изчисли:
  - Ние сме стотина души, той уби около триста, което значи по трима на брат, тоест на сестра! Впечатляващо начало на войната!
  Герда безразлично махна с ръка:
  - Това не е важно за мен! Основното е, че нито един приятел не умря. Въпреки че това, разбира се, е статистика, триста врагове бяха унищожени, а от наша страна само двама вълчи воини бяха леко ранени. Дори се учудвам как все още не сме завладели напълно Африка, с такива воини.
  Шарлот веднага развали настроението:
  - Е, ние загубихме от тези нещастни воини през осемнадесети!
  Герда гневно поклати светлата си глава, сякаш покрита с новогодишен сняг:
  - Това е заради предателство! Но всъщност бяхме по-близо от всякога до победата и това беше очевидно за всеки, който не е сляп! Уви, прекъснаха ни!
  Шарлот се съгласи, почесвайки ловко зад лявото си ухо с боси пръсти:
  - Да, предателство, саботаж, посредственост на военните... Но ние все пак разбихме руснаците, принуждавайки ги да се предадат през 1918 г.! О, би било хубаво да се разходите из просторите на Русия, там е готино, но тук е горещо!
  Герда се изкикоти весело:
  - Но в Русия има толкова големи студове... Но когато тичах бос през снега в планината, знам какво мъчение е това.
  Шарлот оголи зъби:
  - Малката Герда тича боса през горящия сняг... Това е символично, като в приказка... Приказки за един чист, все още детски и съвсем не егоистичен...
  Герда намигна весело на приятелката си:
  - Все едно трябва да отидем при фюрера?
  Шарлот потвърди:
  - Почти! Ние просто шофираме, а не тичаме боси по горещия пустинен пясък. И дори след победата.
  Вързаният чернокож промърмори на немски:
  - Ужасни ангели, готов съм да ви служа! Ти си богиня, аз съм твоя роб!
  Шарлот погали кестенявата къдрава коса на черния пленник с леко загрубелия си крак:
  - Вие черните вече сте роби по природа! Това, разбира се, от една страна е добре, някой трябва да се труди от зори до здрач, да върши черна работа... Но робът по своята същност, по своята подла природа е предател и не може да му се довери оръжие. . Ние, германците, от своя страна сме най-културната и високо организирана нация на Земята. Велика воинска нация и неслучайно немски наемници са служили във всички европейски армии и дори в Русия, най-често на командни позиции!
  Герда каза яростно:
  - Да, ще ни служиш като роб. Имаме специални менажерии за черни. И засега всичко, което трябва да направите, е...
  Шарлот предложи:
  - Нека ни целуне краката. Все пак ще ни е приятно, а Нигер да се унижи.
  Герда поклати енергично глава:
  "Не знам как си, но е отвратително, ако чистата кожа на ариеца докосне устните на миризливия Нигер." Така...
  Шарлот не се съгласи:
  - Не точно! Напротив, щеше да ми хареса. Ами вижте...
  Огнената червенокоса красавица мушна малкото си краче към черния мъж. Той ентусиазирано започна да целува дългите, гладки, изсечени пръсти на богинята. А момичето само се усмихна нежно в отговор, плътните устни на черния мъж гъделичкаха загорялата му кожа. Езикът на затворника премина по еластичния, леко прашен крак на момичето. Все още е хубаво, когато унижавате силен, почти двуметров мъж.
  Герда се изненада:
  - Странно, но не изпитвате ли отвращение?
  Шарлот се усмихна:
  - Не точно! Защо да се гнуся?
  Герда предпочете да мълчи: защо трябва да се намесва в делата на приятеля си? Всъщност те бяха възпитани, че германката трябва да бъде не само воин, но и любяща, нежна съпруга и здрава майка. Но самата тя все още не е мислила за момчета, може би поради тежки физически натоварвания или просто все още не е намерила половинката си. На Шарлот обаче изглежда също й е омръзнало. Тя удари чернокожия в носа с глезена си, така че носът му започна да тече и предложи на Герда:
  - Може би можем да пеем?
  Герда кимна:
  - Разбира се, ще пеем! Иначе става тъжно!
  Момите започнаха да пеят, а приятелите им се включиха, така че песента се лееше като водопад:
  Милият ми и аз излизаме от гъсталака,
  Тая неземна тъга!
  И студът, изгарящ, смразяващ,
  Счупеният мотив проби!
  
  Боси крака в снега,
  Момичетата побеляват!
  Зли виелици реват като вълци,
  Разстройване на ята от птици!
  
  Но момичето не познава страх
  Тя е мощен боец!
  Ризата едва покриваше плътта,
  Със сигурност ще спечелим!
  
  Нашият воин е най-опитният,
  Не можеш да го огънеш с чук!
  Тук клените се движат нежно,
  Снежинки падат по гърдите ти!
  
  Не е обичайно да се страхуваме,
  Да не си посмял да трепериш от студ!
  Противникът е дебел с бичи врат,
  Лепкава и отвратителна е като лепило!
  
  Народът има такава сила
  Какво постигна светият обред!
  За нас и вяра, и природа,
  Резултатът ще бъде победен!
  
  Христос вдъхновява Отечеството,
  Казва ни да се борим докрай!
  За да стане планетата рай,
  Всички сърца ще бъдат смели!
  
  Хората скоро ще бъдат щастливи
  Нека животът понякога е тежък кръст!
  Куршумите са брутално смъртоносни
  Но този, който падна, вече стана!
  
  Науката ни дава безсмъртие,
  И умовете на падналите ще бъдат върнати на служба!
  Но ако се разочароваме, повярвай ми,
  Врагът веднага ще прецака резултата!
  
  Затова поне се молете на Бога,
  Няма нужда да правите грешки, бъдете мързеливи!
  Всемогъщият съдия е много строг,
  Поне понякога може да помогне!
  
  Родината ми е най-мила,
  Свята, мъдра страна!
  Наш лидер, дръж юздите по-здраво,
  Отечеството е родено да цъфти!
  Момичетата от елитния СС батальон "Вълчица" пееха толкова красиво, а думите бяха прочувствени. По принцип има стереотип, че есесовец означава палач! Но това не е вярно. Имаше, разбира се, специални наказателни части, най-често като част от дивизии за сигурност, които извършваха специални операции, но повечето дивизии на SS бяха просто елитната охрана на Вермахта. Като цяло трябва да се каже, че червената тоталитарна пропаганда не е най-надеждният източник на информация за Втората световна война. В края на краищата е ясно, че комунистическите ръководители на Агитпроп няма как да не бъдат непредубедени и обективно да отразяват събитията. Така че е надеждно трудно да се прецени къде е имало истинска истина за зверствата на нацистите и къде е имало измислица. Във всеки случай тези, които сериозно се занимават с исторически изследвания, са принудени да признаят, че не всеки воин от SS е палач и чудовище. Освен това, преди нападението над СССР; Като цяло нацистите се държаха толерантно в окупираните територии; западните източници не посочват масови зверства или репресии.
  И сега момичетата помогнаха на затворниците да излязат от колите; потупваха приятелски по широките рамене на плахите мъже. След което момичетата бяха поканени да се освежат...
  Обядът беше скромен, но зебра беше застреляна в пустинята и всяко момиче получи кебап, приготвен по арабски. Като цяло арабите, поне външно, бяха приятелски настроени и онези, които знаеха немски, дори се опитаха да се шегуват или нежно да погалят краката на момичетата.
  Герда отблъсна лепкавия арабин и каза:
  - Не съм за теб!
  Шарлот последва примера:
  - Намерете си харем!
  Герда се усмихна и предложи:
  - Но кажи ми, Шарлот, какво би направила, ако станеш съпруга на султана?
  Червенокосият приятел отбеляза със съмнение:
  - Това всъщност е спорно щастие... Въпреки че зависи на кой султан е съпругата. Ако великата Османска империя беше в разцвета си, тогава... Дори щеше да е много хубаво... Щях да реформирам турската армия, да подобря оръжията... И сигурно първо щях да обърна погледа си на изток.
  Герда се съгласи:
  - Правилно! Но е срам за Турция, че дори в разцвета си не успя да завладее Иран. Това беше съвсем реалистично, особено след като персийската армия беше изостанала. Чудя се, велики фюрер, какво решение ще вземе: да завладее Турция или да го включи в коалицията си, хвърляйки кокал на османците, включително някои от не особено ценните земи на Иран?
  Шарлот сви рамене объркано.
  - Не знам! Всъщност напоследък имаше слухове, че ще нападнем СССР... Казват, че руските богатства и богатите земи на Украйна всъщност не са необходими!
  Герда вдигна чашата чай с пръстите на босите си крака и доста ловко я повдигна към брадичката си, изливайки кафявата течност в себе си. В същото време момичето успя да проговори:
  - Украйна има много богати, богати земи. Под мъдро германско ръководство и с нашата висока земеделска култура те ще произвеждат рекордни реколти. И тогава нашият хляб ще бъде по-евтин от водата. И това ще бъде в полза на самите украинци, защото съветската власт просто ги ограбва, принуждавайки ги да гладуват!
  Шарлот кимна.
  - Ние ще научим тези славяни на нашата велика германска култура! Да ги просветим!
  Тук разговорът беше прекъснат от груби викове, времето за почивка свърши.
  Но след обяд момичетата бяха строени отново и принудени да маршируват през пустинята. След като се нахраниха, бягането беше трудно и момичетата дори леко стенеха, докато обаче телата им се затоплиха. И така те се втурнаха като тушканчета.
  Това е виртуална битка... И Африка става немска... И съветско-германският фронт...
  През зимата Червената армия отново премина в настъпление. Водят се упорити битки.
  Кристина, Магда, Маргарет и Шела се бият в Пантерата. Превозното средство, макар и не идеално, има бързострелящо оръдие с голям обсег, умерено пъргаво и има добра предна броня.
  Немските момичета са боси и по бикини, въпреки студа. И водят маневрена битка.
  Тук Христина дава изстрел... Снарядът попада в купола на Т-34-76 и го пробива. Съветски танк спира, свален.
  Момичетата крещят с пълно гърло:
  - Нашите го взеха!
  Тогава Магда стреля. Красавицата със златни коси също удари.
  Да, така че кулата на тридесет и четирите беше откъсната.
  Момичетата тигрици се редуват да стрелят. И много точно. Така удариха друг съветски танк.
  Маргарет удари следващата. И удари самоходното оръдие СУ-76. Ловко удари. И тя запя:
  - Силна е нашата пъклена Германия, тя пази света!
  И как ще си покаже езика!
  Тогава тя удари Шел с оръдие. Ударете съветския танк КВ-1С. Момичето също се справи добре.
  Да, четирима воини в бикини се бият и не се страхуват от студа. След като жените започват да се бият, нещата вървят много по-добре за Третия райх.
  Ето пилотите Албина и Алвина в небето. И двете красавици са по бикини и боси. Те се бият на Focke-Wulf. А това е много сериозна кола.
  Албина, стреляща от въздушни оръдия, казва:
  - Активен крокет! Не съжалявай за думите!
  И как ще блести с ослепителна усмивка! И ще свали два съветски самолета наведнъж.
  Алвина също посяче цели трима с въздушни оръдия и изчурулика:
  - Влизането ми ще е убийствено и матово!
  След което момичето оголи зъби и си показа зъбите! Цялата тя е очарователна и пълна с феноменален чар.
  Албина прекъсва друг самолет Як-9 и изписква:
  - Защо са нужни съветските пилоти?
  Алвина сваля LAGG-5 и уверено казва:
  - За да събираме сметки ние немците!
  Прекрасна двойка момичета. Как са се заели да събират награди за себе си. Наистина не можете да спорите срещу такива красавици. Свалят самолети и оголват зъби.
  И основната тайна е, че в студа момичетата трябва да са боси и по бикини. Тогава сметките ще дойдат сами.
  И никога не се обличай. Разклатете голите си гърди и винаги ще бъдете високо уважавани!
  Албина сряза друг самолет на Червената армия и изпя:
  - В страхотен ръст и звездна чистота!
  И тя намигна, скочи и потрепваше босите си крака, ревеше:
  - В морската вълна и яростен огън! И в яростен и яростен огън!
  И отново момичето сваля самолета с енергичен подход.
  И тогава Алвина атакува врага. Той го прави зад ъгъла, оголва зъби и изписква:
  - Ще бъда супер световен шампион!
  И отново ударената от момичето кола пада. Да, Червената армия получава доста зле.
  И Албина реве с див екстаз:
  - Вече съм палач, а не пилот!
  Сваля друг съветски самолет и съска:
  - Навеждам се над мерника и ракетите се втурват към целта, има още един подход напред!
  Воинът действа изключително агресивно.
  Тук двете момичета атакуват наземни цели. Албина удря трийсет и четиримата и изписква:
  - Това ще е краят!
  Алвина удря СУ-76 и прошепва:
  - До пълно унищожение!
  И как клати бос крак!
  През зимата Червената армия не успя да постигне значителен успех. Само в района на Ржев те успяват да направят лек клин, но чрез въвеждане на резерви германците възстановяват положението. Краутите са наистина силни.
  И през май 1944 г., след като попълниха войските си с нови танкове, включително по-модерните и по-добре защитени Panther-2, те преминаха в настъпление в района на Курск и Ростов на Дон.
  Всичко нямаше да е толкова лошо, ако голям брой араби и чернокожи не бяха участвали в офанзивата. И най-важното, Турция също влезе във войната. Така че ситуацията стана изключително тревожна.
  И Червената армия, понасяйки тежки загуби, отстъпва пред превъзхождащите сили на Вермахта.
  Но смелите шест момичета, водени от Аленка, се биеха яростно с краутите. А силите явно бяха неравни.
  Аленка се бори за Курск, който беше щурмуван от нацистите. Отчаяната красавица хвърли граната с боси пръсти и изчурулика:
  - Слава на Рус и нашата мила партия!
  Тогава Наташа хвърли граната с боси пръсти и изсъска:
  - Грижим се за момичето боси!
  След това Анюта също изпрати дар на смъртта с пръстите на босите си крака и изсъхна :
  - Ще бъде прекрасен удар!
  Червенокосата Августин взе и изпрати дар на унищожение с голия си долен крайник и изписка:
  - Насочване на радара към небето!
  И тогава златокосата Мария даде смърт на нацистите с босите си крака.
  И тя запя:
  - В Мадагаскар, в пустинята и Сахара! Бил съм навсякъде, видял съм света!
  И тогава Маруся хвърля цял куп боси стъпала на краката си и пее:
  - Във Финландия, Гърция, и в Австралия, Швеция ще ви кажат, че няма по-красиви момичета от тези!
  Да, шестте момичета се бориха много добре. Но Краутите все пак превзеха Курск...
  Не, не можете да устоите на такива превъзходни сили. Фашистите се инатят.
  И какво означава подготовката на чудовищата?
  Адолф Хитлер беше просто луд: чувстваше се като истински деспот, на когото всички се подчиняват и треперят. Да, ако искате успехите на Сталин, тогава трябва да бъдете като Сталин, без съжаление и взискателност към другите и към себе си (точно така разсъждаваше Йосиф Висарионович в този ред!). Сега шумоленето е прилично и колата ще започне да се движи. Като цяло Германия, като се вземат предвид нейните сателити, има огромно предимство пред СССР в количеството промишлено оборудване, в квалифицираната работна сила и в броя на инженерите на всички нива. Това е факт, но производството на оръжия все още не е на ниво! Германия изоставаше от СССР през цялата война, въпреки всички разрушения в Русия. И от какво? Разбира се, поради известен хаос, който цареше в различни отдели и особено във военната индустрия. Освен това липсата на суровини, както и подценяването на потенциала на противника изиграха отрицателна роля. По-специално, през 1940 г. производството на оръжия в Германия е по-ниско, отколкото през 1939 г. (ако вземем предвид общото количество, включително боеприпаси), и това въпреки факта, че войната вече е в ход и Третият райх пое контрола над големи територии с огромни резерви от производствен капацитет. Е, какво можем да кажем за организационните способности на Хитлер? Не много, той блестеше във военната индустрия.
  Фюрерът заявява в дълга реч:
  - По въпроса за надзора на авиацията извънредни правомощия са предоставени на Sauer. Той ще следи отблизо количеството на произведеното оборудване и, не по-малко важно, качеството. Освен това много от вашите приятели Гьоринг, въпреки че някога са били добри аса, не са способни на лидерска работа. Не всеки добър войник е и изключителен генерал, така че вместо обесения Ерик, техническата сфера ще бъде ръководена от човек сред професионалните предприемачи, който е в състояние да реформира и превъоръжи авиационните сили. Все пак Великобритания не спи, тя увеличава и количеството, и качеството на въоръжените си сили и най-вече авиацията. Трябва да сме две глави пред врага, дузина стъпки, в противен случай напълно ще загубим превъзходството си над врага. Следователно са необходими качествени стъпки.
  Гьоринг плахо отговори:
  - Приятели, доказани хора, които са доказали своята боеспособност и професионализъм.
  Обсебеният диктатор побесня:
  - Или може би, според вас, съм забравил кой загуби битката за Британия? Или кой провали четиригодишния план за развитие на националната икономика. Или и вие искате да ви ударят с пръти, та дори и публично. Затова си затворете устата и мълчете преди да се набиете на кол!
  Гьоринг дори приклекна от страх. Уви, фюрерът не е за шега. След това шумът се чу отново и друг реактивен самолет ME-262 излетя в небето. Колата беше масивна и с два двигателя. Крилата са леко размахнати, самият боец изглежда доста заплашителен. Скоростните му характеристики за 1941 г. като цяло са прилични и дори по световните стандарти са рекордни. Вярно е, че самата машина все още не е напълно надеждна и изисква отстраняване на грешки. Фашисткият диктатор обаче вече е дал характеристиките на нови, по-модерни изтребители... МЕ-262 тежи повече от шест тона, което означава, че има известно претоварване. Един изтребител трябва да е малък, евтин и пъргав. В това отношение ME-163 може да бъде доста добър, но неговият ракетен двигател е твърде форсиран и работи само шест минути (или по-скоро ще работи!), което означава, че обхватът е само в радиус от сто километра . Като бомбардировач в стил Blitz или боец за прикритие за армадни атаки срещу Англия, той, разбира се, не е подходящ.
  Но МЕ-262 може да носи един тон бомби, тоест колкото Пе-2, съветски фронтов самолет. Това е отлично решение както за изтребители, така и за поддръжка на войски. Защо обаче не създадете изтребител в стила на Comet ME-163, но без ракетен двигател, но с турбореактивен двигател? Те се опитаха да подобрят "Кометата" и сякаш увеличиха времето за полет до 15 минути (това е обхват до 300 километра), което като цяло е приемливо за битката за Великобритания. До Лондон все още може да се стигне от Нормандия... Въпреки че не всичко е толкова очевидно, трябва също да го бомбардирате и да се върнете обратно, а петнадесет минути не бяха толкова бързи. В бъдеще ракетните и реактивни изтребители бяха признати за задънена улица в авиацията. Но дизайнът на "Кометата" е много интересен, с малкия си размер и лекота, което означава, че е евтин и маневрен.
  Освен това има и много обещаващи изтребители с общо тегло 800 килограма, такива планери, че могат да се използват във въздушни битки. Вярно е, че поради малкия им обсег, полетите на тях могат да се извършват само в отбранителни битки или да бъдат доставени до Лондон на... Транспорти и след това да хванат пилотите обратно. Ще трябва да помислите за това тук. В реалната история планерите никога не са имали време да се бият и по някаква причина в Корея съветските авиационни генерали не смеят да опитат тази идея. Като цяло не е тъжно, но по време на Корейската война американският пилот беше първият, който постигна победи. Така че янките не трябва да се подценяват.
  След като полетът приключи, младо светлокосо момиче изскочи от пилотската кабина и се затича към фюрера с пълна скорост.
  Обсебен нацист номер едно й протегна ръка за целувка. Хубаво е, когато момичетата те обичат, а фюрерът, изглежда, е искрено идолизиран от всички германци или по-скоро от почти всички, с изключение на няколко затворници от концентрационния лагер. Пилотът каза с ентусиазъм:
  - Това е просто страхотен самолет, има такава скорост и мощност. Да разкъсаме всички лъвчета като бутилка с топла вода от сурогат!
  Фюрерът одобри импулса на момичето:
  - Разбира се, че ще го разкъсаме, но... Отстраняването на грешки в машината трябва да се извършва с по-бързи темпове и това се отнася особено за двигателите. Тук, разбира се, ще са необходими радикални мерки за подобряването им, но ако не друго, лидерът-дизайнер ще помогне!
  Всички излаяха в един глас:
  - Слава на великия фюрер! Нека Провидението ни помогне!
  Засвири химнът на Третия райх и колона от млади бойци от Hitler Jugent се придвижи напред. Момчета от четиринадесет до седемнадесет години дефилираха до тъпана в специална формация. И тогава се случи най-интересното: дефилираха тийнейджърки от Съюза на германските жени. Те бяха с къси поли, разголените, боси крака на красавиците привличаха мъжките погледи. Момичетата се опитаха да вдигнат краката си по-високо, но в същото време изтеглиха пръстите си назад и внимателно поставиха петите си. Забавна гледка от красавици с безупречна фигура... Лицата наистина бяха различни, а някои от младите фашисти бяха някак груби, почти мъжествени, а и ги изкривяваха. Особено когато събраха веждите си.
  Естет Адолф отбеляза:
  - Необходимо е по-мащабно момчетата и момичетата да получават физическа подготовка. И знам, че се прави много по този въпрос, особено в Jungfolk, но това, което е необходимо, е приобщаване и възприемане на спартански методи. Разбира се, освен да насърчаваме кражбите... Нашите момчета и момичета трябва да израснат почтени и в същото време безмилостни хора.
  Върховният главнокомандващ направи пауза. Генералите мълчаха, вероятно се страхуваха да възразят, но не искаха да потвърдят очевидното. Фюрерът продължи:
  - С войната шега не бива, но безпощадността към враговете трябва да се съчетава с взаимопомощ и братско чувство към другарите. Това трябва да внушаваме на всички... Новият свръхчовек е безпощаден към другите, но още повече трябва да бъде безпощаден към себе си. Защото низостта първо трябва да се изкорени в душата и тогава ще се издигне слабото човешко тяло!
  Пауза... Генералите и конструкторите внезапно се усетиха и започнаха бурно да ръкопляскат. Фюрерът изглеждаше доволен:
  - Това е по-добре, но сега бих искал да видя имитация на въздушен бой. Толкова страховит и всеразрушителен...
  Хайнкел плахо попита:
  - С бойни патрони или снаряди, мой фюрер?
  Нацист номер едно кимна:
  - Разбира се, с бойни. Освен това бих искал да разгледам ефекта на устройството за изхвърляне. В края на краищата работите върху това... - Фюрерът размаха юмруци. - Кога най-накрая ще бъде готов и пуснат в масово производство. В крайна сметка опитният пилот е опитен пилот, който трябва да бъде защитен за бъдещи битки!
  Фюрер-Терминаторът все пак реши да покаже на дизайнерите по-модерен дизайн на устройството за изхвърляне. Тази система трябва да бъде по-малко тромава, по-проста и по-лека. Е, евтиният шпион, вече усвоен от немската индустрия, е доста подходящ за тази цел.
  Диаграмата трябваше да се рисува в движение, но Хитлер беше наистина добър художник и рисуваше ясно, бързо, линиите на диаграмите и завоите бяха равномерни и ясни без линийки или пергели. Терминаторът, разбира се, си помисли, че е странно, разбира се, че германците, като цяло имат толкова силна и до известна степен напреднала идеология като националсоциализма и тоталитарната система, изпуснаха войната на руснаците. Може би това се дължи на факта, че руските войници бяха по-силни и по-издръжливи от немските и се научиха да се бият по-бързо.
  Като цяло, ако погледнете хода на войната като цяло, тогава руснаците, или по-скоро съветските военни, се научиха да се бият, но германците сякаш забравиха как... Тяхното командване вземаше решения на ниво първо -класници, а може и по-ниско, ако първокласникът има опит в провеждането на военни операции в стратегии в реално време. И фактът, че понякога деца на шест години вече толкова ловко водят виртуални армии, е нещо, от което те, Жуков и Майнщайн могат да се поучат. Някои изследователи обаче смятат и Жуков, и Майнщайн за посредствени. Противоречия има и по отношение на броя на техниката, по-специално на пленената френска техника. Паметта на Хитлер (добра памет, особено когато беше още здрав!) предполагаше, че има 3600 пленени танка, пленени от французите, много впечатляваща цифра... Някои модели, като SiS -35, превъзхождаха бронята си от Т-34 само в челна броня. Така че този танк може лесно да бъде произведен във френски заводи, освен може би чрез замяна на 47 мм оръжие с дългоцевно 75 мм оръдие. Всъщност дори това може да не е достатъчно. Великобритания и САЩ като цяло винаги са ценяли най-много бронята в своите танкове. Например четиридесеттонният Чърчил имаше броня от 152 милиметра срещу 120 за тежкия танк IS-2.
  Фюрерът каза на дизайнерите нещо друго:
  - Имаме достатъчно вятърни тунели, така че потърсете по-оптимален модел на самолета и създайте рационализирани форми, без да довеждате въпроса до скъпи тестове, където умират и най-добрите ни асове. Например, модел на летящо крило на самолет е много ефективен, особено ако дебелината и ъгълът на наклон могат да се променят. Вече ви дадох чертежа, така че безопашката трябва да е готова. Очакваната му скорост ще бъде до 1100 километра в час дори с двигател Yumo. Така че давай, но не нахалствай!
  Неподходящият Адолф също съветва как да се увеличи скоростта на издухване на тръбата. Той улови зле скритата ирония във възгледите на дизайнерите: откъде обикновен ефрейтор знае толкова много? Не вярват ли в гения на фюрера? Е, ще го разберем... или не, няма да го разберем, но ще им докажем, че сме образовани.
  Последва обяд на чист въздух, прислужничките подредиха маси и столове. Красиво... Но какви реформи трябва да се направят в националсоциализма? Такива, които да намалят броя на враговете доколкото е възможно и да се сприятеляват. Например, не превъзнасяйте германската раса на всяка крачка и може дори да спрете да разделяте народите на класи. Въпреки това, разделянето на народите на низши и арийски все още не е официално узаконено. Това опростява нещата. Като цяло Хитлер започва масовото унищожаване на евреите точно след нападението над СССР. Защо ще има такива изкривявания? Може би се е надявал, че световният ционизъм ще го благослови за войната с болшевизма, а Западът ще го подкрепи. И тогава, когато Великобритания и САЩ казаха решително "не" на Вермахта, фюрерът побесня? Започна ли да отмъщава на тези евреи, до които можеше да стигне? Хитлер, разбира се, е идиот, защото е извършил Холокоста и по този начин е дискредитирал идеята за националсоциализма. Сега думите нацист и палач са станали синоними. Мнозина също бъркат национализъм и фашизъм, може би поради съзвучието на думата нацист. Но това изобщо не е вярно. Фашизмът по принцип няма пряко отношение към националсоциализма. В основата си понятието фашизъм възниква във Франция през деветнадесети век и има съвсем различно значение.
  Един вид същността на учението на фашизма в първоначалния му вариант се свеждаше до установяването на корпоративен дух, чувство за другарство сред капиталистите. След това Мусолини въвежда учението на фашизма в своите черноризци. Е, нацистите първо бяха наречени фашисти от техните врагове и политически конкуренти. Честно казано, нацистите действаха жестоко, така че фашистът придоби обидно, отрицателно значение. В Русия по едно време националистите претърпяха известен подем, особено в началото на 90-те години, достигайки максимум през 93-94 г. Тогава войната в Чечения доведе до увеличаване на пацифистките настроения в обществото и временен спад на национализма. Войната в Югославия и бомбардировките над Сърбия доведоха до временен прилив на патриотизъм, но след това настъпи разцепление в националното движение. В Русия националистите имаха проблем с лидерите... Те нямаха свой фюрер... Вярно, Жириновски го сравняваха с Хитлер, а в някои отношения той дори превъзхождаше Адолф. Например в скоростта на политическия излет, в рамките на четири години след основаването на партията, да заеме първо място на парламентарни избори. Но Жириновски се държеше неразумно и не успя не само да развие успех, но дори да запази постигнатото. Тук трябва да кажа, на първо място, това беше негова лична вина. Недостатъчна дисциплина в партията, скандали, в които се забъркваше. Но истинският Хитлер никога не е седял в Райхстага и никой не е показвал филмовите му избухвания по телевизията. И нямаше самата телевизия. Въпреки че успехът на Жириновски на изборите през 1993 г. е заслуга за успешната му работа с телевизионната публика.
  Красиво момиче от слугите седна до фюрера и сложи ръката си на голото й коляно. гукаше:
  - Мислите ли за нещо, мой фюрер?
  Нацисткият диктатор и същевременно виртуален играч се оживи. Забеляза, че все още не е довършил зеленчуковата си супа и плодовата салата. Фюрерът целуна момичето по устните, усещайки нейния младежки, сладък аромат и каза:
  - Ще отидеш в колата с мен. И всички се захващайте за работа, времето за ядене свърши.
  И отново зъбните колела на държавния, макар и не съвсем добре смазан механизъм, започнаха да се въртят. На връщане фюрерът прави любов с красавицата и дори се изненада откъде има толкова много енергия и сила. Все пак казаха, че фюрера бил импотентен и общо взето уж инвалид, болен от сифилис (лъжа) и кастриран (пълна измислица!). Вярно е, че Хитлер не успя да има потомство... Е, утре той сам ще се погрижи за този въпрос... Или не, все пак ще трябва да покани Химлер. Като цяло в реалната история фюрерът рязко засилва ролята на СС. Явно и той ще трябва да мине по този път в тази алтернатива. И че подчинението на криминалната полиция на структурата на СС като цяло е разумно, сега всички данни и файлове ще бъдат обединени в един източник. В допълнение, използването на изтезания срещу престъпници и онези усъвършенствани методи за разпит, които са характерни за Гестапо и други структури на тайната полиция, значително ще повишат степента на разкриване.
  Истината може да расте и броят на невинните жертви да расте, но... По-голямата част от есесовците са достойни хора и опитният следовател по правило веднага вижда дали човек лъже или казва истината и той рядко прави грешки. Това може да се съди от много криминални хроники.
  След като реши още няколко текущи дела и покани две нови момичета да стоплят леглото, фюрерът, отпуснал глава върху разголените пищни гърди на красавицата, заспа...
  Този път той се върна към мечтата, която беше прекъснал по-рано, за грандиозна космическа битка. Отново в неговия прозрачен боец, а врагът се опитва да атакува редиците на армията на Велика Русия. И фюрерът на играта Hypernet и неговият партньор, пълничка, но в същото време мускулеста блондинка, се опитват да действат, като едновременно си помагат. Грозните вражески бойци се опитват да вземат номера, използвайки численото си превъзходство. Дисхармонията на военните армади на Дермостан става все по-фрапираща. Корабите им изглеждат все по-отвратителни. Капитан Владислав, използвайки техниката "кофа", доста успешно изряза колата под формата на крива обувка и каза:
  - Не напразно и Хитлер, и Сталин са имали баща обущар!
  В отговор русата му партньорка блесна с босите си розови токчета:
  - Нямам нужда от ботуши или други обувки. С боси крака усещам най-малкото изкривяване на вакуума или вибрациите на пространството много по-добре! О, фюрер, искаш ли да станеш момиче?
  Владислав се засмя в отговор:
  - Би било интересно за кратко. Всички казват, че жените имат много по-силен и продължителен оргазъм от мъжете, така че наистина исках да проверя дали това наистина е вярно?
  Блондинката се изкиска:
  - Прогресът може да ви даде възможност да изпитате и това... Освен ако, разбира се, не загубим грандиозната космическа битка. Има твърде много врагове. Император Алмазтигър 13, който още не е роден, но вече е наш командир, също може да умре.
  Човекът, който удари фюрера, отбеляза:
  - Голям командир, като глава на война, колкото по-голям е размерът, толкова по-тежка е загубата!
  Вместо отговор блондинката започна да върти бойеца си. Той направи геврек, като едва избегна тарана, след което много точно отвърна. Превозното средство на врага избухна в пламъци и започна да се разделя на много малки пламтящи парчета, като маково семе. Момичето, което взе дъвката с боси пръсти и я хвърли толкова ловко, че тя се стовари право върху изплезения й език:
  - Прекрасно! Когато дъвчете, тогава яжте!
  Но коравият воин нямаше такъв късмет; той беше ударен отново, макар и допирателно, и воинът-капитан изръмжа:
  - Колко ми писна от тези женски галене!
  Очите на блондинката блеснаха:
  -Не си ли доволен от галенето? Може би искате нещо по-сериозно? Ето колко сте всички нетърпеливи, склонни към измяна!
  Владислав се засмя и едва не преглътна груб отговор от бойците на Дърмостан. Картината на битката се промени донякъде. Врагът изглеждаше неизчерпаем, въвеждайки все нови и нови сили в битката. Свръхбойните кораби бяха особено опасни; огромни, като астероиди, те бавно излизаха от вакуума, сякаш нарисувани със симпатично мастило (което се появяваше, когато ги осветиш с лампа). Шит-стан се опита преди всичко да огъне фланговете, да извърши обгръщаща маневра, вероятно за да създаде котел в пространството.
  Войските на Велика Русия се биеха смело и в същото време не се свениха от маневри. Така е използван методът на подвижната отбрана, както и смелите маневри и гмуркания. Например, бойните крайцери и грайфери на космическата армия на Велика Русия или изчезнаха, или, напротив, се появиха в тила на кошмарния противник. Напомняше на лов на риба в ледена дупка - те излизаха, грабваха плячката (някакво зимно насекомо, а ако ловецът беше сом, тогава птица!) и се връщаха обратно в дупката. В този случай корабите на Дермостан веднага се изгубиха, започнаха да се скупчват или дори да открият огън един срещу друг. Забавно плазмено изригване с изгаряне на звездни кораби. Например, дори ултра-боен кораб, след като получи няколко удара от топлинни преонови ракети, избухна в сини и зелени пламъци. Тогава великият воин (продължаващ да унищожава глупостите , които лепнеха като лист за баня !) приятел видя картина вътре в пламтящ ултра-боен кораб. И какъв впечатляващ колос, екипаж от цели два милиона войници и петдесет милиона робота!
  Бойците вътре в кораба са различни видове мръсници: тролове, гоблини и няколко хибридни вида, например най-разпространеният: смес от кърлежи и цигари, или по-скоро дори фасове! Е, страшни създания, сякаш от филм на ужасите, нарисуван от наркоман.
  Съществата отчаяно искат да избягат, но в същото време се сблъскват едно с друго, пробождат, режат, хапят. Тук идва машина за фехтовка, специално създадена за битка с абордаж. И тя е въоръжена с квази-плазмени мечове, не прави, а извити за различни маневри. Първата фехтовална машина се блъсна в живата бъркотия на изтичащите от огромен кораб, пламнал от огън. Веднага във всички посоки полетяха парчета нарязано месо и изгорени тела. Един приятел се появи зад нея, тя приличаше на паяк, само че имаше поне тридесет крайника и те бяха под формата на унищожителни потоци, способни да разрежат дори динозавър наполовина.
  Един от служителите на Дермостан извика:
  - О, не ме режете! Пешката изяде царицата!
  Но той нямаше късмет, фасът от цигара с лапите на кърлеж, само още по-отвратителен, се блъсна в антената и увисна пробит на нея. Но начинът, по който той крещеше, вече не можеше да се чуе в тази най-дива, непрекъснато нарастваща какофония. Езици от принцепс-плазмени пламъци, предимно сини и оранжеви, настигнаха ужасените бойци на Шитмостан, карайки ги да се изпържат. И фехтовалните машини бяха вилнеещи вътре в ултра-бойния кораб. Явно беше ясно запечатано в програмата им: убивай, убивай и пак убивай! И за тях няма особено значение кой. А по коридорите се носеше шумът на най-ужасната хиперстая .
  Ултра-пламъкът обаче вече е достигнал до машините за фехтовка, както и много гоблини и нокти - фасове от цигари вече са се разпаднали на фотони. Така ултра-бойният кораб започна постепенно да се разпада на няколко части. Въпреки че разделянето стана бавно, то не изглеждаше по-малко зловещо. Особено на фона на много други, избухващи или като миниатюрни свръхнови, или, напротив, като свиващи се звездни кораби. За съжаление не само на Дърмостан, но и на Велика Русия.
  Например, крайцер с емблемата на сърп и чук загуби контрол и се блъсна във вражески дредноут. Когато две маси се сблъскат със скорост под светлината, това е еквивалентно на блъскане от анихилираща ракета. Повръща с невероятна сила (ако може да се изрази така, разбира се). Експлозията разцъфтя като лале с многоцветни венчелистчета, внезапно поглъщайки всичко, което съществуваше на дузина километра. Владислав-Адолф каза:
  - И нашите момчета вече са в рая!
  Блондинката философски отбеляза:
  - Раят е единственото добро място, където никой не бърза да стигне, дори и да е на жега!
  Ударът на Хитлер се съгласи:
  - Това са парадоксите на Вселената. Не искаме да се окажем на добро място, но лошото ни въвлича! Така че дори не е ясно кое е по-добро, живот или смърт.
  Момичето отбеляза философски:
  - Животът винаги е по-добър от смъртта. Не напразно почти всички хора мислят така. Въпреки това мненията на хората, както всичко в нашия свят, са относителни.
  Фюрерът извърши още един доста труден завой, който му позволи да свали двуместен и следователно много по-скъп и богато въоръжен изтребител (колко красиво избухна, сякаш пламна фойерверк от сложни комбинации от пиротехнически материали), перли на натрошена материя, разпръсната във вакуума. Владислав-Адолф отбеляза:
  - Представите на хората както за природата, така и за Бог са много противоречиви. Като цяло има дори концепция за реактивен, тоест дори деструктивен ум, който принуждава човек да се държи по начин, който изобщо не е това, което прагматичните инстинкти и съображенията за целесъобразност трябва да командват.
  Блондинката, която трудно се възстанови от брутално гмуркане (какво друго можеш да направиш, когато седем бойци се втурват към теб едновременно), каза:
  - Спрете прагматиката - включете математиката!
  - Не е смешно! - отвърна Владислав.
  Изведнъж пред капитана на военноморската авиация се появи изображение на командния пункт на армията на Велика Русия . Наистина, това, разбира се, е дар - способността да проникнеш в светая светих и дори да разпознаеш, дори и не плановете на някой друг, а собствената си команда.
  Ето го флагманският боен кораб, внушителният флагман на космическата армия на Велика Русия с диаметър сто километра. И този кораб естествено също воюва, защото десетки хиляди мощни артилерийски дула не могат да бъдат обречени на бездействие. Флагманският ултрабоен кораб обаче се опитва да действа в синхрон с други големи кораби. На врага не може да се даде и най-малък шанс да унищожи флагмана, където се намира главното командване на ескадрилата на космическата армия на Велика Русия.
  Изненадващо, генералният командир и монархът са просто ембрион, който лежи в утробата. Самата майка е потопена в състояние на увиснала анимация, тъй като в противен случай изпълнението на нейните задължения би било твърде болезнено. И функционирането на вече достатъчно развития ембрионален монарх, който има крайници и, най-важното, доста голям мозък, се осигурява от множество кибернетични единици. Самият ембрион, царуващ над Великата руска империя, се чувства доста комфортно.
  Да, разбира се, и той е обременен от нуждата, вече няколко години е вътре в майка си. Човек може само да мечтае да потича или да премести нещо. И това са болезнени сънища, защото раждането означава незабавно изчезване. Ембрионът комуникира с външния свят с помощта на скенери. Разбира се, те не показват реалния външен вид на ембрионалния командир, а изображение, което е по-способно да вдъхне доверие. По-специално, красив млад мъж се появява под формата на нероден крал. Той дава заповеди на войските с ясен, заповеден глас:
  - Използвайте принципа на еластичната защита. Както преди хилядолетия, по-слабите сили, по-малки по численост, използваха несъмнения факт, че по-малката маса е много по-подвижна от голямата. Тъй като малката маса се характеризира с незначителна инерция!
  Момичето маршал потвърди:
  - Разбира се... Способността на армията да маневрира е ключът към победата. Разбира се, крайностите трябва да се избягват. Все пак мравката не е цар на животните!
  Командирът-ембрион се ухили:
  - Най-смъртоносните същества са бактериите. Въпреки че не, може би дори не вируси! Макар и примитивен организъм, той е ефективен! Тук врагът събра огромни сили от почти цялата вселена, което означава, че той разкри останалите области.
  Маршал на елфите Фего с лилави и оранжеви плитки отбеляза:
  - Понякога едно на пръв поглед незначително предимство на ограничен участък от фронта е достатъчно за победа. Това е странна аксиома на много битки, на различни цивилизации!
  Феталния император се засмя през скенерите:
  - В случая гледате в корена.
  Междувременно армадите на Дермостан се опитаха да се реорганизират в движение. Откъм тила им се приближи много значителен резерв. Хиляди големи космически кораби и милиони по-малки кораби излязоха, използвайки формацията на камбаната. В резултат на това огнената сила на паразитите се увеличи значително. Момичето маршал каза с вълнение:
  - Ето още един коз, хвърлен от гадния противник. Въпреки това нашето разузнаване не беше на ниво, възможността за въвеждане на такъв огромен брой сили не беше предвидена.
  Холограмата на императора под формата на момче, ритащо меча. Пропелентът удари вратата. Избухна почти веднага. Първо, има светкавица, която изяжда очите, а след това растеж на лилава гъба, която унищожава всичко в обсега на пистолета на бойния кораб. Момчето холограма каза:
  - Това е феноменален гол! Е, оставете противниците да дадат всичко от себе си. Имам изненада за него.
  Елф Фего погледна картината на битката с известно съмнение. Армадата на Дермостан изглеждаше болезнено страховита. Особено ултра-бойни кораби, чиито диаметри достигат двеста и петдесет километра. Елфът изведнъж си спомни за родната си планета... Природата там е идилична, няма дори кръвосмучещи насекоми. И лъвове... Е, не точно лъвове, но хибриди с дренки. Като цяло това е красиво животно: тялото е цвете на метличина, а златната грива се развива на вятъра. Освен това дренките променят нюанса... Тук има откровена грозота, насочена както срещу хората, така и срещу елфите.
  Русокосият маршал каза:
  "Не знаем колко резерви има врагът, но ми се струва, че е време да преместим нашия полк от засада."
  Ембрионът на императора възрази:
  - Сега не е моментът да си показвате картите!
  Момичето маршал се опита да спори:
  "Ако нашите хора загинат, няма да има кой да се бие!"
  И тогава беше открит ембрионалния командир:
  "Не можете да спечелите война без жертви." В шаха можете, но в истинска битка не можете! Безмилостният закон на войната гласи, че загубите са като дъжд, който напоява издънките на победата, просто трябва да се уверите, че загубите няма да се превърнат в порой, който отмива издънките! - Тогава холограмата, изпратена от утробата, изведнъж стана по-мила на лице. - Но не си мислете, че за да намалите загубите, особено от огъня на свръхбойни кораби, нека звездолетите на Велика Русия се оттеглят спираловидно.
  Маршалът на елфите подкрепи командира на ембриона:
  - Това е, това е единственият начин. Все още не е известно колко сили врагът ще може да изхвърли от подземния свят.
  Наистина звездолетите на Шитмостан се опитаха да се движат в гъсто стадо. При това изобщо не пестиха боеприпаси, хвърляха ракети по милиони, без дори да се интересуват от точността на попадението. Изглеждаше сякаш милиарди кибритени клечки бяха запалени във вакуума, за да пламнат в хиперплазма, да изгорят всичко живо и движещо се и след това да угаснат. Руските воини стрелят много по-точно, но грубият дредноут на врага гърмя като петарда, разпръсквайки фрагменти като конфети. Смъртоносни конфети, които свалиха няколко лодки на Дирмостан. А броят на унищожените фрегати на копелената цивилизация е абсолютно неизчислим. Вярно е, че руските кораби умират. Тук повреденият крайцер, отчаян, се втурна като руски танк към Курската издутина и удари ултра-линкора на врага. Стотици хиляди животи бяха прекъснати наведнъж, а огънят пламна, сякаш беше взривена гигантска газова тръба.
  Маршалът на джуджетата отбеляза мрачно:
  - Огъват ни, но ние не се предаваме! - забеляза квадратният командир (или по-скоро неговият холографски образ, самият джудже беше на друг кораб от класа Грос-Дредноут!). - Би било необходимо да се предприемат поне някои контраатаки срещу вражеските комуникации и линии за доставки.
  Феталния император се ухили през момчешката си холограма.
  - Какъв, според вас, аз съм неудачник!
  Джуджето маршал изсумтя и разтвори лапи:
  "Но те изобщо не пестят боеприпаси." Това означава, че имат достатъчно. Не е ли така, милорд?
  Императорът Ембрион възрази:
  - Не, не така! Великият командир е по-ценен от главата си, така че каската на предпазливостта и камуфлажът на хитростта няма да му навредят! Накратко, врагът все още е в сладката илюзия, че всичко е наред с него, но всъщност нашата победа вече е близо! Да удариш неочаквано е равносилно на замяна на юмрук с меч от легирана стомана!
  
  
  ВИТМАН Е ЖИВ
  Малка промяна в историята, свързана с големия успех на нацистите по време на офанзивата в Ардените. Нацистите напредваха по-бързо, успяха да преминат мостове и да превземат складове с оръжия, боеприпаси и гориво. Успехът беше улеснен и от участието на Витман в стачката, който, за разлика от истинската история, не умря! И какво? Истинските герои никога не умират и са безсмъртни! Wittman продължи да се бори и трупа резултати. След унищожаването на двестния танк той става първият и засега единствен танкист, награден с Рицарския кръст на Железния кръст с дъбови листа, мечове и диаманти.
  Геният на Витман леко измести хода на историята. И германците се оказаха малко по-късметлии, по-бързи, по-ефективни. И те успяха в това, което почти се случи в истинската история, но липсваха само няколко часа. И така складовете бяха превзети, а германската армия придоби съкрушителна мощ. В резултат на това Брюксел беше превзет и стотици хиляди британски и американски войници бяха пленени.
  Сталин все още не бърза да атакува, искайки съюзниците да бъдат по-силно победени на Запад.
  Боевете показаха, че Тигър-2 е много ефективно оръжие както по отношение на въоръжението, така и по отношение на челната броня. Германците, виждайки, че Червената армия е пасивна на изток , разположиха допълнителни части в битката и започнаха да надграждат своя успех. Fritz се сдоби и с най-новото самоходно оръдие E-25, което беше с малки размери и тегло, но имаше силно оръжие и добра броня и най-важното мобилност.
  В резултат нови победи... Сега Краутс са в Париж. Отново превземат френската столица.
  И това иска Сталин - да бъдат избити съюзниците и тогава СССР ще получи цяла Европа.
  Сталин е хитра лисица... Но и Чърчил не е идиот. Когато Рузвелт почина, той и Труман подписаха примирие с Третия райх. В същото време изтеглянето на остатъците от победените войски от Франция. И разбира се с пълна размяна на военнопленници и дори с доставка на гориво и провизии на Третия райх.
  Германия отговори, като отмени антисемитските закони. Евреите обаче останаха в лагерите, но не бяха изгорени, а само принудени да работят, а американците изпратиха консерви и зърнени храни в лагерите.
  Германците имаха свобода на действие във Франция и Италия. Сега Сталин направи предложение за сепаративен мир. Но Хитлер го отхвърли. През юни започва офанзивата на Фриц. Първите танкове Е-50 влязоха в серията. Но както се оказа, колата не беше напълно успешна. Теглото му остава високо, почти 65 тона, с по-нисък силует от този на Тигър-2, но бронята е със същата дебелина, явно недостатъчна, особено отстрани. 88 мм пистолет с дължина на цевта 100 EL се оказа малко по-добър. Тя изстреля дванадесет изстрела в минута.
  Шофирането беше добавено от по-мощен двигател, ускоряващ до 1200 конски сили. Като цяло танкът, разбира се, се подобри в сравнение с Тигър-2 и имаше малко по-рационален наклон на бронята, но остана уязвим отстрани.
  E-100 беше по-добре защитен, но голямото му тегло затрудни транспортирането и бойната употреба. Най-успешното беше самоходното оръдие Е-25, с много нисък силует на челната броня от 120 мм, голям наклон и странична броня от 82, и оръдие за Тигър-2, това беше най-доброто самостоятелно самоходно оръдие на Вермахта и Втората световна война. Той ускорява до седемдесет километра в час - двигател от 700 конски сили и дори рикошира снаряди IS-2 в челото.
  Германците нанасят основния удар от Унгария, опитвайки се да спасят Будапеща, която все още е обкръжена. Боят беше изключително ожесточен.
  Офанзивата започва на 22 юни, а Червената армия изгражда много мощна отбрана. Германците все още имат малко танкове от серия E, само самоходните оръдия E-25 в доста големи количества - те са доста лесни за производство и евтини. Ето две момичета по бикини, които лежат в него. Превозното средство е по-ниско от метър и половина и благодарение на това е толкова добре защитено и въоръжено със сравнително ниско тегло.
  Две момичета, Шарлот и Герда, легнали, стреляха по съветски оръдия. Пред тях се движеха миниатюрни коли, управлявани по радиото, разчиствайки минни полета.
  Червената Шарлот стреля с оръдието. Тя събори съветския пистолет и разтърси гърдите си, едва покрити с тънка ивица плат. И тя изгука:
  - Буен огън на хиперплазма!
  И тогава Герда ще я удари с босите си пръсти. И той изчурулика:
  - Аз съм много готино момиче и не съм лоша...
  Самоходното оръдие се движи само. И от време на време спира. Предната й броня е силно наклонена и това осигурява добра защита. Снарядите на съветските оръдия са чувствителни към рикошет. И нищо не заплашва такъв самоходен пистолет челно. Те все още могат да ударят отстрани. Но момичетата не бързат. Ефективното самоходно оръдие превъзхожда СУ-100 по бронебойност, освен това е по-добре защитено, по-мобилно и в същото време по-леко.
  И Червената армия няма достатъчно сухи стоки. Основно танк Т-34-85, който не е достатъчно мощен с оръдието си и има слаба броня. И германското самоходно оръдие E-25, между другото, е по-леко, много по-здраво в броня и оръдия.
  Момичетата се карат... Много красиви и млади. И техните самоходни оръдия бомбардират и хвърлят...
  Фриц в крайна сметка успя да пробие до Будапеща. Убедителна победа, обкръжен от съветски части. Много бяха заловени и убити.
  Вярно е, че нацистите претърпяха значителни загуби. И няма толкова много сила. Е, ако все още се произвежда оборудване, тогава човешкият ресурс не е достатъчен.
  И децата и жените са викнати в армията. Или чужденци, но не са достатъчно надеждни.
  Боевете обаче продължават... Червената армия се съпротивлява много упорито, с много отбранителни рубежи. Германците напредват още сто километра и спират. Нямам достатъчно сили. И самата Червена армия преминава в настъпление. Но и той не е много успешен и леко отблъсква германците.
  Докато дойде зимата... Фронтовата линия се стабилизира. През януари 1946 г. Червената армия ще настъпи в Източна Прусия и Полша, но постига малък напредък.
  Германците не клатят лодката през зимата. Битките са кървави. Но фронтовата линия е бавна...
  И започва период, характерен за Първата световна война. Предната линия става неактивна. Германците и чуждите дивизии настъпват през лятото, а Червената армия през зимата. И никой не може да постигне значителен успех.
  Година след година войната продължава. Германците са малко по-напред от СССР в развитието на реактивните самолети. СССР въвежда МИГ-15 в масово производство едва през 1949 г. Но по това време германците разполагат с ME-462 и XE-362. И най-важното - дискови самолети, които е невъзможно да бъдат свалени от мощна ламинарна струя с малки оръжия.
  Танковете имат немската серия "Е"... За разлика от тях се появиха Т-54 и ИС-7. Но след това германците пуснаха серията AG - по-усъвършенствана пирамидална.
  Но никой нямаше предимство. Предната линия остава на мястото си.
  До смъртта на Сталин през март 1953 г.
  И тук, възползвайки се от известно объркване в партийното ръководство и борбата за власт, германците успяха да постигнат успех. Но след ареста и екзекуцията на Берия, назначаването на Василевски, великият стратег, за върховен главнокомандващ и укрепването на ръководителя на Държавния комитет по отбрана Маленков. Фронтовата линия се стабилизира в границите на Европа.
  Докато имаше период на борба за власт в СССР, германците успяха да стигнат до Неман и да си върнат Балканите, Румъния, България, Словакия, Гърция, Албания и да възвърнат пълен контрол над Европа.
  Но фронтовата линия отново се стабилизира още на границите на СССР през 1941 г....
  И тогава декември 1955... Червената армия, по традиция, настъпва отново през зимата. Колко години е продължила войната? Ужас четиринайсет и половина! И край не се вижда!
  Докато Хитлер е жив, войната няма да свърши. Маленков е склонен към мир в същите граници до 22 юни 1941 г. Но Хитлер е упорит и иска да победи на всяка цена!
  Червената армия настъпва. Най-новият танк ИС-12 влиза в битка. Автомобил с оръдие с калибър 203 мм. Голям е, с десет картечници. И шест момичета - членове на екипажа. Те пробват първия модел на танка. Не е ли прекалено голям и тежък? Ефективна ли е машината? Момичетата, въпреки Коледа на 25 декември и студа, са само по бикини. Вярно, резервоарът има най-новия газотурбинен двигател и е топъл. Освен това самите шест момичета не са прости.
  Те се бият от четиридесет и първа. И свикнахме да сме почти голи при всяко време. Всъщност, когато си по бикини през цялото време, спираш да ти е студено. А кожата става еластична и издръжлива.
  Момичета карат убийствена машина с голи крака. Наистина са сладки и красиви.
  Аленка е шеф тук и командир на екипажа. Какво не е видяло момичето за четиринадесет и половина години война? Къде е била? Фронтът премина от Брест до Сталинград, от Сталинград до Висла и сега те настъпват в района на Бялисток. Самият Бялисток все още се държи от германците. Фронтовата линия се стабилизира. И изкопаха прилично количество окопи.
  Така че всъщност войната е безкрайна... И може да продължи повече от една година. И какво иска този упорит Хитлер?
  И тук САЩ и Англия не искат мир между СССР и Третия райх. Те искат двете страни напълно да се унищожат взаимно.
  Момичетата на ИС-12 се движат напред. Челната броня на танка е 450 мм под ъгъл. Снарядите отскачат. И момичетата отвръщат на огъня.
  Но в СССР засега има само един такъв танк. ИС-10 вече се произвежда, но тежи петдесет тона. ИС-7 все още се произвежда като Т-54. Т-55 също се появи сред масите, но засега тепърва влиза в производство. Немците имат пирамидални танкове. Също много здрав и перфектен. И пистолети за високо налягане с къси цеви.
  Така че битката предстои най-сериозната. Наташа и Анюта стрелят от мощен корабен пистолет и пищят:
  - Знамето ни ще се вее над Берлин!
  И оголват белите си перлени зъби. И не можеш да спреш момичетата с мини.
  Два снаряда попадат в челната броня... Рикошират. Не, IS-12 е сериозна кола и не можете да я вземете толкова лесно.
  Но ИС-7, който се движи от дясната страна на момичетата, изглежда е получил попадение от оръдие с високо налягане и е спрял. Навреди на красивия мъж.
  Аленка, разтягайки коремните си мускули, пее:
  - Всичко невъзможно е възможно в нашия свят, Нютон откри, че две и две правят четири!
  Боевете все още продължават с неотслабваща сила. Съветско оръдие удря германците. Голяма Маруся вкарва снаряди в затвора. Това е животът и съдбата на момичетата. И пеят:
  - Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи! Руските вълци смазват врага, руските вълци - поклон на героите!
  Августин, стреляйки с картечници, казва:
  - В свещена война! Това ще бъде нашата победа! Руското знаме напред, слава на падналите герои!
  И отново пистолетът убиец реве и звучи:
  - Никой няма да ни спре, никой няма да ни победи! Руските вълци смазват врага, имат твърда ръка!
  Мария, това момиче със златна коса насочва резервоара и изписква:
  - Да смажем здраво фашистите!
  Германците изпитват трудности, битките бушуват и в небето. Но засега МИГ-15 отстъпва по скорост и въоръжение на германските марки. Битката се води неравностойно.
  Хъфман, този прекрасен пилот-асо, направи добра кариера през военните години. По-точно, прекрасно и фантастично. След като достигна триста самолета, той получи Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни мечове от дъбови листа и диаманти. При достигане на четиристотин свалени самолета той получи Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти. За петстотин самолета той получава Ордена на германския орел с диаманти, а след хиляда Рицарския кръст на Железния кръст с платинени дъбови листа, мечове и диаманти. И след като достигна две хиляди самолета, той получи Големия кръст на Рицарския кръст.
  Уникалният пилот успя да постигне много въздушни победи. И той беше още жив. Хъфман наскоро беше повишен в чин генерал. Но въпреки това летеше като частен пилот.
  Както се казва, не гори в огън и не се удави във вода. През дългите години на война Хъфман придобива инстинкт на ловец. Той стана суперлегендарен пилот и много популярен. Но той имаше силен конкурент - Agave, който също надхвърли цифрата от две хиляди свалени коли. И тя настигаше Хъфман. Но тя все още е много млада и все още не е загубила нито един боец.
  Момичето натисна педалите с босите си изсечени крака и даде залп от въздушни оръдия. И сега четири съветски МИГ-15 бяха свалени.
  Агаве се кикоти и казва:
  - До известна степен всички сме кучки! Но имам стоманени нерви!
  И отново момичето се обръща. Той сваля седем самолета на СССР с един залп - шест МиГ-а и един ТУ-4, и изскърца:
  - Като цяло, ако не съм супер, значи съм хипер !
  Агаве, разбира се, е кучка. Пилот от Луцифер. Много красива медена блондинка.
  Тук той изстрелва нов залп и сваля осем съветски самолета МИГ-15 наведнъж и издава звуков сигнал:
  - Аз съм най- креативният и реактивен!
  Момичето наистина не е глупаво. Той може всичко и може всичко. Не можеш да я наречеш частна.
  И краката й са толкова загорели, толкова грациозни...
  Но Мирабела се бори срещу нея... Дълго време Кожедуб беше най-добрият съветски ас. Той събра шест златни звезди на героя на СССР, като свали сто шестдесет и седем самолета. Но след това той умря. Тогава никой не можеше да счупи неговия рекорд. И едва наскоро Мирабела надмина Кожедуб. И след като свали над сто и осемдесет самолета, тя стана седемкратен герой на СССР.
  Това е момиче от Терминатор! Някой като нея ще спре препускащ кон и ще влезе в горяща колиба.
  И още по-готино.
  Мирабела имаше трудна съдба. Попаднах в детска трудова колония. Боса и облечена в сива роба, тя секла гората и рязала стволове. Беше толкова силна и здрава. В силни студове тя ходеше боса и в затворническа пижама. И поне веднъж бих кихнал.
  Разбира се, това явление беше отбелязано и на фронтовете. Дълго време Мирабела се бие в пехотата, а след това става пилот. Мирабела получава първото си бойно кръщение в битката при Москва, където отива веднага след колонията. И там се показа готин.
  Тя се бори боса и почти гола в силния студ, който буквално парализира Вермахта. Тя беше такова проклето, непобедимо момиче. И тя успя напълно.
  Мирабела вярваше в предстоящата победа на СССР. Но времето минава. Жертвите стават все повече, но победата не идва. И става наистина страшно.
  Мирабела мечтае за победи и постижения. Тя има седем звезди на СССР - това е повече от всеки друг! И по дяволите, тя заслужава наградите си! И ще продължи да носи войнския кръст. Дори Сталин да умре, делото му продължава да живее!
  Влиза едно момиче и се мотае... Сваля немски XE-362 и изписква:
  - Висш пилотаж! И проклет нов екип!
  Наистина готино момиче. Истинската кобра е способна на много.
  Мирабела е нова звезда...
  Боевете продължават няколко дни до настъпването на новата година... Съветският ИС-12 получи повреди по ролките и гусениците - ремонтира се. Да, толкова жестока и безпощадна война. И колко дълго ще продължи?
  И всичко това, защото Витман оцеля в битките на Запад.
  Самият Витман известно време се бие в танков екипаж. След като доведе броя до триста превозни средства, без да брои оръдия, минохвъргачки, камиони, мотоциклети и други неща, той беше награден: Рицарския кръст на Железния кръст със златни дъбови листа, мечове и диаманти и беше повишен в генерал.
  След което вече не се бори. Но той командва шестата танкова армия на SS.
  Курт Книпсел стана най-успешният танков ас на Вермахта. Но едва след петстотин унищожени танка той получи Рицарския кръст на Железния кръст.
  Някак си го лишиха от награди. Вярно, след като достигна хиляда танка, той най-накрая получи: рицарския кръст на железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Kurt Knipsel е много ефективна бойна машина. Бие се в различни танкове. Той беше едновременно стрелец и командир. Дълго време вървях пред всички без конкуренция.
  Но красивата Герда вече успя да го настигне. Момичетата се бориха добре. Но след това имаха пауза. И четирите красавици забременяха и родиха двойка: син и дъщеря. Но след почивката бързо се наваксаха.
  И сега Герда заобиколи Книсел .
  Как могат да избегнат обикалянето? Те се бият боси и само по бикини. Момичетата отново си дадоха почивка, раждайки деца отново. И сега се доближавахме до две хиляди унищожени танка. И можеха да разчитат на безпрецедентна награда: звездата на Рицарския кръст на Железния кръст със сребърни дъбови листа, мечове и диаманти.
  Това са момичетата!
  Герда стреля по съветската кола. Той откъсва кулата и крещи:
  - Аз съм проклето нещо!
  И той отново стреля. Пробива Т-54. И изскърца:
  - Родина Германия!
  Момичето потрепва. И е много активна... Да, има такава стратегическа жилка. Вече е 1956... Войната продължава и продължава... Не иска да спре. Червената армия се опитва да напредне на различни места. Но внимавайте, остават малко човешки ресурси.
  А Русия кърви.
  Червената армия се опитва да настъпи към Румъния. И тогава имаше мощен артилерийски обстрел, стрелба и убийства.
  Но врагът чака. Германците имат най-популярния танк AG-50. Той превъзхожда Т-54 в защита, особено отстрани и може би в бронебойната сила на пистолета, но е по-тежък. Вярно е, че скоростта на германеца е по-висока поради газотурбинния двигател.
  Германският танк стреля и вкарва.
  Екипажът на Маргарет се бие. Хладнокръвни битки. Немски момичета свалят съветски танк. И цвърчат от кеф.
  Да, и не можете да минете от тук...
  Диск, управляван от Албина и Алвина , кръжи в небето . Две руси момичета са блъснати от съветски коли. И го правят майсторски. Напълно неуязвимият диск удря Миги и Ту. Убийствена кола. И воините притискат босите си пръсти. И не дават шанс на Червената армия в небето.
  Дископланът е нещо, което учените от СССР не могат да копират. Това е нещо, за което не е намерена противоотрова. И германците се чувстват много уверени във въздуха. И се бият като магьосници с магическа пръчка.
  Албина, насочвайки диска си към врага, изписка:
  - Ако има Бог, то той е германец!
  Алвина, смазвайки врага, потвърди:
  - Определено германец!
  И момичето се засмя... Изобщо и тя беше уморена от безкрайната война. Ами немци и руснаци се избиват. По-точно Червената армия и Вермахта. Но фронтовата линия все още е неподвижна... И не се вижда край и край.
  Война... Това вече е реалност. Воини, родени след началото на войната, се бият в небето и на земята.
  Например Ханс Фойер. Най-младият носител на орден "Железен кръст" първа степен. И тогава той стана най-младият носител на Ордена на Рицарския кръст на Железния кръст за залавянето на съветски генерал.
  Да, това всъщност е много готино.
  Ханс Фойер е отчаян боец. Момчето се бие като великан, а през зимата е адски студено, само по шорти.
  Това наистина е много яко!
  Ханс стана известен от векове!
  И изобщо, такава невероятна и интензивна война се води тук... Всеки AI избледнява.
  А в Румъния Червената армия не може да пробие германската отбрана. И двете страни претърпяха загуби. Януари тиктака... И всеки ден все повече убити и ранени.
  Лудостта няма начало и край.
  Агаве отново е в небето и сваля съветски превозни средства. Тя е ловец и хищник. Удря врага.
  Колите, които е ударила, падат. И тогава момичето стреля по сухопътните сили. Нокаутира ИС-7. И той се смее:
  - Аз съм най-добрият! Аз съм момичето, което убива врагове!
  И отново се прехвърля на въздушни цели. Това е унищожителят на танкове и всички превозни средства, които летят и стрелят.
  Е, това е, което ври отпред. А на вътрешния фронт учените се опитват да създадат нещо смъртоносно. Въпреки че не се получава най-добре.
  Но тук има малък танк AG-5. Машина с тегло седем тона. Преминаване на бойни изпитания. И гризе и гризе врага.
  И когато дойде време да пеем, никой няма да ни спре или да ни победи!
  AG-5 се втурва и стреля, докато върви. А такъв танк не може да бъде спрян. И снарядите рикошират.
  А вътре в колата седи десетгодишно момче Фридрих и изписква:
  - И наистина ще бъда супер боец!
  И пак стреля... И удря в самия център на кулата. А разрушителната му сила, макар и с малък калибър, е колосална.
  И в небето Хелга се бие. Босо момиче по бикини пише сметките. И се радва на фантастичните си успехи.
  И Агаве излиза напред... И също се бори.
  Вече е февруари 1956 г.... Червената армия никъде не успя да постигне успех. Но и германците не могат да напреднат. Страхотни подземни танкове влизат в битка. Но те са чисто тактически.
  Момичетата се втурнаха под земята, унищожиха батерия от съветски оръдия и се върнаха обратно.
  В същото време няколко пионери бяха заловени. Момичетата съблекли заловените момчета и започнали да ги измъчват. Били са пионерите с тел, после са им изпекли босите пети с огън. Тогава започнаха да ми чупят пръстите на краката с горещи щипци. Момчетата виеха от дива болка. Накрая момичетата изпичаха звезди на гърдите си с нажежено желязо и мачкаха мъжките си съвършенства с ботушите си. Последното нещо довърши пионерите и те рухнаха от болезнен шок.
  Накратко, момичетата показаха най-висока класа. Но отново германците не постигнаха нищо съществено.
  Мощни самоходни оръдия: "Sturmmaus", обстрелвани по съветски позиции. Те извършиха много разрушения и разрушения. Но съветски щурмови самолет нокаутира една от превозните средства и Краутите се връщат.
  Нацистите се опитаха да използват дискети, за да смажат съветските батерии. Срещу тях са използвани таралежи и експлозиви. Стигна се до тотална размяна на удари.
  Ето ги Албина и Алвина отново на тяхната летяща чиния. Те сочат с босите си пръсти, натискайки бутоните на джойстика и го правят изключително сръчно.
  Момичетата, разбира се, демонстрират висш пилотаж. Те дръпнаха диска си и дузина съветски летателни машини бяха свалени.
  Албина чурулика:
  - Яростен строителен отряд! Ще има звездопад!
  И отново обръща колата си. И момичетата унищожават Червената армия. Освен това, старателно...
  Алвина също сваля дузина съветски самолети и изписква:
  - Луди момичета, а не девици!
  Последното е вярно. Двойката много се забавляваше с мъжете. И тя правеше най-различни неща. Момичетата обичаха мъжете - това им беше приятно! И особено ако работите с езика си.
  Момиче от най-висок ранг... Измъчваха пионера... Първо го съблякоха и изляха две кофи вода в гърлото му. След това поднесоха нагорещена ютия към подутия корем. И как горяха! Пионерката изкрещя от дива болка... Носеше се миризма на изгоряло.
  Алвина го удари отстрани с нагорещена тел. И как иска да се смее... Много е смешно.
  Тогава тя изпя:
  - Омръзна ми да мъча задните части - искам да си подразня щастието!
  И как ще се смее! И ще оголи бисерните си зъби! Това момиче обича да убива, какво момиче!
  А краката на момичето са голи и грациозни. Тя обича да ходи боса по въглищата. А също и да прогони пленени пионери. Толкова много пищят, когато им изпържат петите. Дори Алвина го намира за много смешно. А и Албина е момиче, да си признаем - супер! Как да ударите противник с лакът в брадичката. И той изписква:
  - Аз съм момиче от най-висок клас!
  И оголва перлените си зъби. Които блестят като излъскани. А воинът е впечатляващ! Това може да е нещо, което не може да се каже в приказка или да се опише с писалка!
  И двамата воини свалят съветски МиГ в небето. Красавиците са активни. В тях няма ни най-малко съмнение. И такава дива и екстатична красота.
  Воините управляват джойстика с боси крака и атакуват руски автомобили. Докато натискат , те ще смачкат бойците, сякаш удрят кристал с тояга. Момичетата са безпощадни и безмилостни. Те съдържат силата на гнева и пламъка на страстта. И увереност в победата. Дори ако войната продължава вече петнадесет години. Но и това не иска да свършва. Албина и Алвина са на върха на своята популярност. И не искат да се отдръпнат или да спрат за момент. И се придвижват към себе си и удрят врага.
  Албина, събаряйки съветски самолети, крещи:
  - Момичето се умори да плаче, предпочитам да удавя обувката!
  И как се хили и блести с бисерните си зъби. И как сега иска мъж. Тя обича да изнасилва мъже. Тя е много доволна от това. Ще те вземе и ще те изнасили.
  Албина изрева:
  Сексът за момичетата си е секс
  За голям напредък!
  И воинът ще избухне в смях... И да избием всичките си врагове отново. Тя има много енергия. И пълен с мускулна сила.
  И Алвина ще изреве:
  - Нека разбием врага на парчета!
  И воинът ще започне да се смее активно! И си представях как лапат нейните момчета. Но нека просто кажем, че е хубаво.
  Март вече е при нас... Слънцето грее все по-силно. В първия ден на пролетта руските момчета тичат боси през разтопения сняг. Те се смеят на себе си, хилят се на себе си и показват смокини на германците.
  Пионери с червени вратовръзки, късо подстригани, някои дори по-къси. Тичат и скачат. Босите им крака почти не изстиват. Много са загрубели. Тичат и момичета, също без обувки. Розовите кръгли токчета искрят на слънце. Прекрасни съветски момичета. Строен, атлетичен, свикнал да се справя с малко.
  И всеки се хили и хили през зъби... Първият ден на пролетта е истинска радост и жажда за светлина и съзидание!
  И има въздушна битка в небето. Мирабела, това е съветският пилот номер едно, който сваля друг немски самолет. И както винаги, момичето е само по бикини. Вечно млад и никога не избледняващ. Такава е духовната сила, скрита в нея.
  Мирабела обаче обича и мъжете да я докосват. Много й харесва. Затова е пилот... Когато голото, мускулесто тяло на едно момиче е омесено от мъжки ръце, е истинско удоволствие. И страхотно забавление!
  Мирабела удря друга нацистка кола и изсъска:
  - Аз съм бронирана кучка!
  Момичето дори удря контролния панел с голите си кръгли пети. Тя е великолепна. И неподражаем.
  Мирабела се измъква. И Агаве лети към нея. Най-накрая се срещнаха двете най-успешни жени воини-пилоти. Стрелят се един друг от кръгла къща. Те се опитват да го получат от разстояние. Но не се получава много добре. И двете красавици излитат от стрелковата линия. И оголват зъбите си агресивно. Е, жените са кучки. Те се гледат здраво в очите. По-точно челно и пак стрелят. Германският МЕ-562 все още е по-добре въоръжен от МИГ-15, а съветската машина беше свалена...
  Но Мирабела успява да катапултира, губейки самолета си за първи път в летателната си кариера. Най-лошото е, че се озова на вражеска територия. И това е лошо. Да, такива уникални обрати на съдбата. И на 1 март 1956 г. светът се променя, но управлението на фюрера в кибернетичната игра остава.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"