Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jung Boy És A Titkos KÜldetÉs

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ismét a ravasz Eduard Osetrov, aki most egy közönséges szolgafiú szerepét tölti be, behatol a városba, ahol a kormányzó tartózkodik az ő odújában. Ennek eredményeként a kalózok alattomos és merész támadás történik, és komoly harc tör ki.

  JUNG BOY ÉS A TITKOS KÜLDETÉS
  MEGJEGYZÉS
  Ismét a ravasz Eduard Osetrov, aki most egy közönséges szolgafiú szerepét tölti be, behatol a városba, ahol a kormányzó tartózkodik az ő odújában. Ennek eredményeként a kalózok alattomos és merész támadás történik, és komoly harc tör ki.
  . FEJEZET 1. sz
  Számos lány csobbant át a kalózhajó fényes fedélzetén csupasz, izmos lábával. Kalózharcosok alkották a legénység többségét ezen a bolygón, amely technológiailag vagy mágikusan nem volt túl fejlett.
  De a hajó feletti hatalom főként a férfiaké volt.
  Ravarnava és három másik ember, köztük a fekete harcos Oblomova, elmentek egy találkozóra; hamarosan csatlakozott hozzájuk Monitor kapitány és hat csatlósa, akik közül kettőnek semmi köze nem volt az emberi fajhoz. Egy mezítlábas fiú, Eduard Osetrov alsó végtagjaival gyorsan megrajzolta a város térképét.
  - A fő vagyont már felrakták a hajókra, és hamarosan indul. - kezdte a bátor felderítő. Igen, és a hozzájuk vezető úton ezt biztosan tudom, három, a mi hajónknál nem alacsonyabb űrtartalmú és fegyverzetű hajó csatlakozik hozzájuk. Sietnünk kell, hogy reggel fegyverrel megtámadjuk ezt a sündisznót - fejezte be Edward, a kisfiú. És a hasizma, egy nagyon izmos fiú, elkezdett mozogni. A főhajós szerepét játszó fekete női hős csodálattal felnyögött, ahogy erre a lenyűgözően jóképű fiúra nézett. A fiatal, erős, mozgékony, akár egy majom Eduard azonnal más lehetőséget javasolt. - Az ellenfelek jelmezének álcázva.
  A monitor nyugodt hangon mondta:
  - Egyetértek ezzel a fiúval. Hajnalban kell lecsapnunk; remélem, jól ismerik a hajóját, és nem nyitnak tüzet.
  - Ez nem rossz ötlet, de eszembe jutott egy másik gondolat. - mondta Ravarnava, aki csak együgyűnek tűnt.
  Fekete bőrű, nagy, egyáltalán nem nőies izomzattal és bullish nyakkal, de a maga módján gyönyörű, vékony derékkal, erőteljes csípővel és magas mellekkel, Oblomova felkiáltott:
  - Igen! Menő...
  A monitor ironikus mosollyal (na, mi lehet ennek a gengszternek a feje, bár nagy, de ferde homlokú!), érdeklődik:
  - Melyik?
  Az Ephisus Fristnek köszönhetően legendássá vált név viselője ezen a világon és azon túl is ravaszul kijelentette:
  - Ha minden vagyont elvesznek a várostól, akkor miért tedd ki magad kockázatnak azzal, hogy megrohamozod a várost. Sokkal egyszerűbben is meg tudod csinálni.
  A monitor ivott pár görcsös kortyot a serlegből, majd öklével megbökte magát, próbára téve állkapcsa erejét. A tengeri rablók vezére azzal a ravasz ötlettel, hogy éket verjen a kapitány és első párja közé (ki gondolta volna, hogy ez a fiú nem csak egy kabinos fiú!)
  - Kétlem, hogy a fiú által javasolt terv egyszerű és hatékony.
  Oblomov megrázta magas melleit, amelyet alig takart egy vékony hímzett anyagcsík, és válaszul valami hallhatatlant motyogott.
  Ravarnava ismét tiltakozott ez ellen. Sőt, határozottan lustán és vontatottan beszélt:
  - De nem, van egy másik ötletem. Mivel az aranyfiúnk elsüllyesztette a fő kísérőhajót, a legjobb az lenne, ha átvennénk a funkcióit.
  A monitor életre kelt, és fölé hajolva megkérdezte:
  - Szóval hogy érted?
  És a fedélzetre pillantott, amelyen női kalózok csupasz, lebarnult, izmos lábai sétáltak, szinte hangtalanul. Angyali megjelenésük azonban ne vezessen félre senkit - teljesen szétszakítják őket. A foglyok pedig kénytelenek lesznek csókokkal takarni a lábukat, és megnyalni a harcosok csupasz, durva sarkát, csábító és veszélyes.
  Ravarnava ravaszul kacsintott, és mint egy vén bagoly búgta:
  - Elkísérhetnénk a megrakott szállítmányokat, nem a metropoliszba, hanem a kalózfészkünkbe hozva azokat.
  A monitor csalódottan ököllel az asztalra csapott, és így szólt:
  - Olyan egyszerű, de mi van, ha mielőtt ránk bíznának, személyesen akarnak találkozni Papyrus don Grabberrel?
  A fekete bőrű Oblomova bika nyakára csavarta a fejét, és olyan bicepszeket csinált, hogy bármelyik, a legerősebb és legfelpumpáltabb férfi megirigyelné.
  Ravarnava felfújta magát, és olyan szélesre nyújtotta a mellkasát, mint egy erődfal:
  - És akkor mi van? Azt hiszem, élvezni fogom ezt a szerepet. - A filibusterek főnöke felemelte a hüvelykujját. - Végül is öt évig hajóztam a kontrabasszus zászló alatt, és tökéletesen utánoztam az akcentusukat.
  És az ablakra is pillantott. Az egyik kalózlány párjával a vállán guggolt. És látni lehetett, ahogy a csábító, nőies, sportos lábak izmai labdákként gurultak a feszültségtől.
  A monitor, akit rendkívül bosszús volt, hogy nem ő találta ki ezt az ötletet, szándékosan lehalkítva a hangját:
  - Mi van, ha találkozik valakivel, aki személyesen ismeri ezt az admirálist?
  A fekete bőrű, fiatal női hős, Oblomov mosolyogva kiáltott fel, amelyből egy tigris foga látszott:
  - Macskacsapda!
  Ravarnava színlelt ásítással nyitotta ki mély száját, és búgta:
  - És ez nem végzetes, akkor a tengerészeink előre elkészített csapást adnak.
  A monitor szkeptikusan összevonta a szemöldökét, és elcsavarta amúgy is szeszélyes száját:
  - Gondolod, hogy elmehetsz?
  Edward szerényen elhallgatott. És Oblomov megpróbálta megsimogatni csupasz, izmos, lebarnult lábát. De a fiú megmozdította a lábát, nem engedve, hogy egy igazi gorilla nő nagy mancsa eltakarja.
  Barnabás nagyon magabiztosnak tűnt:
  - Az asszisztensem velem lesz, egy harcos, akinek nincs párja a kardforgatás művészetében. Eduard harcos, aki csodákra képes. - Ravarnava még jobban kinyújtotta a mellkasát. - Remélem, tud segíteni.
  A monitor széles mancsával leintette:
  - Nos, nem megyek veled, és nem veszem a fejem az oroszlán szájába. Jobb, ha hagyom, hogy a srácaim a part mentén koncentráljanak, hogy fedezzék azokat a fegyvereket, amelyeket nem tudsz egy csapásra elpusztítani.
  Oblomova motyogta:
  - És a lányok is!
  Ravarnava elvigyorodott, és biztosította bajtársát:
  - Rendben, egyelőre megpróbálom elérni a győzelmet anélkül, hogy vért ömlenék. Megfelelő öltönyt kell választani, a nagybőgősök fényűzően öltözködnek.
  - És ragadj egy táskát is, vagy ami még jobb, egy aranyládát ajándékba. - tette a megjegyzést Eduard Osetrov, aki mezítlábas, kecses, cizellált lábával ugratta a medveasszonyt, akár egy lányt. A fiút az is bosszantja, hogy az ügyes megtévesztés ötlete nem személyesen merült fel benne, hanem valakiben, akit ő és valószínűleg mások is hülye martinetnek tartottak.
  Ezúttal a Monitor megvadult:
  - Miért ilyen extravagáns?
  A harcos fiú halkan így szólt:
  - Az arany elhomályosítja a szemüket, jobban, mint egy füsternyő. Segítségével eltompítjuk az ellenség éberségét.
  A monitor összezavarodott és azt motyogta:
  - A kalózok általában elveszik az aranyat, nem ajándékozzák.
  A kisfiú Edward, miután ismét kihagyta a hatalmas nő fekete mancsát, kuncogott, és elmagyarázta:
  - Pontosan, így fel sem fog tűnni senkinek, hogy filibuszterek vagyunk. - És gyönyörűen hozzáfűzött egy teljesen nyilvánvaló igazságot. - Néha adni kell, hogy kaphass.
  - Csak használd az aranyadat, nem adok neked egy érmét. - csattant fel a Monitor.
  - Elegünk van a sajátunkból. - válaszolta lekezelően Ravarnava.
  A kalóz a fogai között morogta:
  - Jó gazdagnak lenni.
  Itt a figyelmes Edward elkapta a külsőleg sima és arisztokratikus kalóz mohó pillantását. Oblomov azonnal, kihasználva a pillanatnyi figyelemelvonást, lábánál fogva elkapta a fiút. De a fiatal harcos megrándult, és a mezítláb kicsúszott.
  Edward megfenyegette:
  - Nem jó egy felnőtt néninek fiúkat mancsolni!
  Oblomov zavartan, motyogta:
  - Csak játszom! És hát nagyon szükségem van rád! Elég érett és tekintélyes férfi van a hajón! "A hatalmas nő mezítláb taposott, és felmordult. - Nos, miért kell nekem egy olyan kölyök, mint te?
  Ravarnava heverésző léptekkel elindult az admirális gazdag gardróbjához.
  Útközben sok szép filibuster lányt láttak. Kicsitították a fogukat és szemet vágtak. A kezükben pedig kardok és tőrök vannak, drágakövekkel díszített markolattal.
  Ezenkívül a gyönyörű lányok a kezükön és a csupasz lábujjukon drágakövekkel díszített gyűrűket viseltek. És rendkívül szépnek tűnt.
  És milyen finom illatúak voltak a lányok. Csak egy csoda, különféle drága füstölők aromái, finom parfümök.
  Ravarnava azonban igyekezett nem elterelni a figyelmét csodálatos bájaikról. Be kell menned a gardróbba, és álcázni kell. És a lányok nem hagyják el.
  Ott elkezdte felpróbálni a nagybőgő-nagyok ruháit. Ezen a féltekén egyetlen ország sem öltözött olyan elegánsan és nagyszabásúan, mint ők. Ami azonban a birodalom gazdagságát tekintve nem meglepő. És minél magasabb a rang, annál fényűzőbb az öltöny. Ravarnava túl nagynak bizonyult, és nem talált megfelelő ruhát. Már kétségbeesett volt, de hosszas keresgélés után szerencséje volt: egy aranyozott ládában talált egy Kolocsichov grófnak tervezett ruhakészletet , amely szintén igen vaskos téma. Az új öltönyben a sötét és szakállas Ravarnava korzár nagyon lenyűgözőnek tűnt.
  - Miért nem vagyok herceg? - Mondta, most hunyorogva, most kisimítja a ráncokat, miközben belenézett egy elég jól fényesített tükörbe. - Én vagyok a legnemesebb nagyúr!
  A kalózvezér még a lábát is taposta örömében, csak nagy fekete és kissé hanyag szakálla rontotta el a benyomást.
  - Hívd fel Vérszívót, hadd igazítson ki egy kicsit.
  Ravarnava azonban először egy nőt akart hívni, de úgy döntött, hogy a férfi keze megbízhatóbb lesz.
  A fenyegető becenév ellenére Vérszívó elég ártalmatlannak tűnt. Ez a srác, mielőtt kemény munkára ment volna, fodrászként dolgozott. Hízelgően elmosolyodott , majd elővette a kiegészítőket, óvatosan levágatta a haját, és enyhén megborotválta a filibuster durva arcát. A félénk javaslatot, hogy borotválja le teljesen a szakállát, ordítás követte.
  - Nő vagyok vagy gyerek, hogy megváljak méltóságomtól? - Ravarnava mintha dühös lett volna, és energikusan hadonászott az öklével. - Borbélyok, barmok, szkarabeusok vagytok, és csak az arcotokat rontjátok el.
  A vérszívó visszariadt, aki ismeri a rangidős kapitányt, lehet, hogy megszúrja egy késsel. Életében látott már ilyen típusokat. Amikor az egyik apróságért a másvilágra megy, a másik kemény munkára megy.
  - Nos, miért remegsz, mi vagy te, kalóz vagy szúró ? - Ravarnava igyekezett a nagyság képét kelteni, ami jól sikerült neki. - Figyelj, úgy nézek ki, mint egy ellentengernagy ?
  A vérszívó megpróbált hízelegni a félelmetes törzsfőnöknek:
  - Igen! Minden mozdulata megmutatja arisztokrata származását.
  A bejáratnál két izmos, karcsú testű, mellkason és csípőjén alig takart, de bokáján és csuklóján arany karkötővel büszkélkedő lány kotyogott:
  - Mint egy király, te, uram, gyönyörű vagy,
  Ilyen tiszta volt a fény!
  Ravarnava duzzogva mondta egyetértően:
  - Egyetértek, én a parancsolgatáshoz szokott fajtából származom. Most szajkó lettél. - És erős lökés széles tenyérrel a vállon. - Oké, menj, jól végezted a munkát.
  Barnabás kegyesen elengedte a Vérszívót, majd ásított, már nagyon kevés volt hátra hajnalig, aludnia kellett legalább egy kicsit. Bár egy olyan világba született, ahol éjjel állandóan ingadozik a világítás, és ha négyszeres telihold van, akkor olyan világos, mint a Földön tiszta nappal, de mégis, a ciklusok ciklusok. Ritmusok éjjel-nappal.
  És még a gyönyörű lányok a bejáratnál, akik zafír- és smaragdszemükkel kacsintottak, és karjuk és lábuk izomzatával játszottak, nem izgatták.
  Bár, ha megnézzük a szépség hasának csempeit, a mellének érett dinnyét, ahol egy vékony szövetcsík csak a skarlát mellbimbót takarja, akkor egy ilyen harcos feltámasztja a halottakat. És ha a szépségek arcát is megnézi. Ők is fiatalok. Vannak speciális gyógynövények, amelyek lassítják a lányok öregedését, így már ötven-hatvan évesen is fiatalnak, üdének, ráncok, rothadt fogak nélkül tűnhetnek fel. Igaz, a tinktúrák nem teszik halhatatlanná a királynőt, de lassíthatják az öregedést.
  Edward úgy gondolta, hogy a földön még erre sem képesek. Kivéve, hogy nőkön és férfiakon végeztek plasztikai műtéteket, aztán több pénzért. A fiú úgy gondolta, hogy az örök fiatalság jó dolog. Azonban nem szabad gyerekesnek lenni.
  A fenséges hajó bevitorlázott az öbölbe, az elsüllyedt hajó roncsai még úsztak rajta, a lövegek nagy része már a fenéken volt, és a búvárok, pontosabban az ilyen szerepet bevállaló, különféle fajokhoz tartozó egyedek próbálkoztak sikertelenül. hogy megszerezze a sérült fegyvereket. És még nagyobb lelkesedéssel a hajón található kincstár és egyéb értékek.
  Mindezt számos, minimális ruházatú, de dús, szőke, nagyon fényes hajú rabszolgalány segített elviselni. És mindezt kifogástalan figurákkal. A helyi gyógynövények nem csak egyelőre megfiatalították a szép nem helyi képviselőit, de alakjukat is hibátlanná tették.
  A cipő persze csak a rabszolgákat zavarja, mint az úszónadrágos rabszolgafiúkat, akik szintén lebarnultak, soványak és itt dolgoznak.
  Frady kormányzó fejfájástól szenvedett. Az éjszaka valóban rémálomszerűnek bizonyult: a Kontrabassz-birodalom flottájának, az "Incinerating" csatahajónak a szépsége és büszkesége a levegőbe repült. Most valószínűleg késni fog a rakomány a kikötőben, legalábbis addig, amíg más kísérőhajók meg nem érkeznek. Ez nem is olyan rossz, de maga a tény, hogy egy ilyen hajó elveszett a városában, mit fog gondolni ebben az esetben az összes Kontrabász királya és császára? Ahogy a nyájas nemesek bemutatják, ebben az esetben nem úszod meg egyedül a lemondással.
  Jó volt, hogy sok rabszolgalány és gyönyörű éjszakai tündérek életben maradtak, ami némi vigaszként szolgált egy ilyen veszteségért.
  De a férfi rabszolgák úgy halnak, mint a legyek. És máris túl sok a rabszolga. Ez az akut hímhiány ezen a világon. És ezek a temperamentumos szépségek már megkínozták, megviselték, úgy érzed, mintha egy mamutcsorda taposott volna el.
  Rózsaszín márványból készült palotájából kilépve majdnem elájult. Egy gyönyörű hajó, amely annyira emlékeztetett arra, amelyen Papyrus don Grabber ment bosszút állni a hárfákon, kibontotta vitorláit. Igaz, lassan mozgott, de ezt az öbölben uralkodó hihetetlen rendetlenséggel magyarázták.
  Számos rabszolgalány hagyott sok mezítlábas, különböző színű lábnyomot a móló márványán. A szépségek teste ragyogott az izzadságtól, mintha a szép nem képviselői öntött bronzból készültek volna. Jellegzetes keskeny derékkal, széles csípővel, feszes mellekkel, angyali arccal és fogakkal teli szájjal. Igen, meg lehet javítani a lányok kiütött fogait speciális kenőccsel? Mi van a férfiakkal? Elégedettek a beépülőkkel. És itt valószínűleg, különösen az idősek, nagyon féltékenyek, hogy ilyen alsóbbrendűnek bizonyultak.
  - A Mindenható Isten meghallgatta imáinkat. - A kormányzó felhúzta vastag szemöldökét. - Ilyen nehéz órában jött a segítség. A harcos goromba mozdulattal odaszólt egy gazdagon díszített középkorú férfihoz. - Hé, Foshange , készíts elő nemesi asztalt, meghívom az admirálist a palotába.
  Az idősebb lakáj meghajolt, és kiabálni kezdett a szobalányokkal, rabszolgákkal és az alkalmi fiúval, és arra kényszerítette őket, hogy sietve készítsenek nemes reggelit.
  A lányok megvillantották csupasz lábukat, és énekelték:
  Rossz a tenger víz nélkül,
  És a gyomor étel nélkül...
  Készítsünk egy pitét
  És bor az aranyszarvból!
  mindenki számára látható volt a "Tigris" embléma és a büszke bőgőzászló . A szigorú fegyelem látszatát megőrző hamis nagybőgősök , de valójában kalózok sorakoztak fel a felvonulási téren, fényes, gondosan széttépett páncélban tündökölve. Ebből az alkalomból még a lányok is vonakodva vettek fel olyan esetlen csizmát és páncélt sisakokkal, amiket kellemetlen volt viselni a trópusi hőségben. Aztán a pompásan öltözött Ravarnava leereszkedett. Elkísérte Lengyelország titkára , akit késdobálási képessége jellemez, és természetesen a harcos Eduard Sturgeon is, aki a szolgafiú szerepét vállalta. A legkellemetlenebb az volt, hogy még mindig lakkcipőt kellett hordanom. Mivel az alkalom ünnepélyes, belép a kikötőbe, és nem egyszerű cseléd, pohártálalás, hanem személyes. Két magas , négykarú harcos egy arannyal teli ládát hordott maga mögött.
  Egy zenekar sietve összegyűlt a kikötőben, és hisztérikusan játszani kezdett. Aztán fokozatosan kiegyenlített a dallam, és harmonikusabbá váltak a hangok.
  Egy tiszt kirohant a találkozóra, az epaulettekre figyelve tisztelgett és így szólt:
  - Minden égi áldást kívánok, Admirális úr. A kormányzó már vár rád.
  Ravarnava leereszkedően legyintett merőkanál mancsával:
  - Nyugodtan jelentse Őexcellenciájának, hogy már úton vagyok.
  A helyi uralkodó palotája egy fényűző kert mélyén állt. A bejáratnál két nagy gyík állt fegyverrel a hátukon, a távolban pedig egy kaktusz elefánt legelészett. Közvetlenül a palota bejáratánál nőtt két tíz méter magas, bimbós szegfű, amelyben nemcsak a karcsú kisfiú Edward, hanem egy felnőtt férfi is könnyedén elbújhatott.
  Sok gyönyörű szolgálólány volt, akiket a csuklójukon és a bokájukon lévő karkötők, valamint a szöveteken és tunikákon értékes hímzések különböztették meg a rabszolgáktól. És csak a nagyon magas státuszú szolgák viseltek drágakövekkel díszített szandált.
  A bejáratnál lándzsás és számszeríjas őrök elváltak. Nyilvánvaló volt, hogy a muskéták még nem olyan divatosak. Maga a palota jó benyomást keltett, a széles ablakok vidám megjelenést kölcsönöztek neki. A falakon számos festmény, fegyver és különböző címerekkel ellátott pajzs található . Edward fiú Ravarnava után sétált, és kissé összerándult, ahogy új lakájának cipője kíméletlenül megcsípte. Annyira hozzászokott már a csupasz sarkának mutogatásához, hogy elfelejtette, hogy léteznek ezek a csúnya, elítélt készletek, amelyek fájdalmasak egy örökfiú gyermeklábai számára.
  Az egyetlen vigasz, hogy a szolgálólányok csodálattal néznek rá, és nem megvetéssel, ha szokás szerint mezítláb és rövidnadrágban vagy úszónadrágban van. És kellemetlen a festés, az izmos törzs izzad, a kambrikus ing pedig korlátozza a mozgást. Igen, már van valamilyen státusza. Szóval jobb büszkének lenni rájuk.
  Négy lány még fél térdre is hajolt a tisztelet jeléül. Persze nem neki, hanem Ravarnavának, de akkor is szép.
  De magát a kormányzót könnyű megjegyezni. Elég vastag, de igyekszik egyenesen maradni. A környező területek uralkodója nagyon halk hangon így szólt:
  - Örülök, hogy ilyen előkelő vendéget üdvözölhetek.
  Ravarnava ünnepélyesen válaszolt az udvariasságra:
  "Én is köszönöm a sorsnak, hogy egy ilyen vendégszerető otthonba küldött.
  A kormányzó megpróbálta még hízelgőbbé tenni hangnemét, és így szólt:
  - Múltkor, ó, nagyra becsült Don Papyrus, sürgős ügyekre hivatkozva megtagadtad a palotám látogatását. Most megtiszteltetést tettél nekünk.
  A magas rangú szolgálólányok, amint a kaviccsal hímzett szandáljukból és magassarkújukból is látszik, felkiáltottak:
  - Éljen a nagy tengernagynak!
  Aztán Ravarnava rájött, hogy majdnem bajba került, mi lett volna, ha a kormányzó korábban látta ezt a tengernagyot. Legjobb esetben várta volna az akasztófát, vagy valami kegyetlenebbet, például egy póznát, amikor megszegik a kezét-lábát, vagy tüzet, és lassú tűzzel.
  A válasz azonban hideg:
  - Igen, a munkahelyi ügyekkel voltam elfoglalva. - És egy váratlan szenvedélyes mondat. - De mennyire elhanyagolhatja a vendéglátást!
  A kormányzó halkan megkérdezte:
  - Hogyan zajlott az expedíciója a Hárfa pogány hatalmának partjaira?
  Ravarnava őszintén válaszolt:
  - Zseniális! Egy nagyon gazdag hárfavárost sikerült kifosztani , méghozzá nagy veszteségek nélkül.
  A kormányzó szeme elkerekedett.
  - Remélem, nem hozták nyilvánosságra a neved, mert bár formálisan nem állunk háborúban a Hárfával.
  Ezekre a szavakra a gyönyörű és elegáns szolgálólányok ékszerekkel felakasztották mutatóujjukat telt, skarlátvörös ajkukra:
  Ravarnava ismét hazugság nélkül válaszolt:
  - Minden gördülékenyen ment, még magam is meglepődtem.
  - Gazdag a zsákmány? "A kormányzó hangjában irigység csengett.
  - Nem szegény, maga Isten segített rajtunk. - Itt a vezetőnek kicsit túl kellett lépnie önmagán. - Mély hálánk és bizalmunk jeléül egy aranyládát adunk Önnek. - Ravarnava még a kezét is széttárta, nagylelkűséget tanúsítva.
  A szolgálólányok felbélyegezték csodálatos, magas sarkú szandáljukat, és egyhangúan felkiáltottak:
  - Bravó! Dicsőség az admirálisnak!
  A kormányzót úrrá lett a kapzsiság. Méltóságát elvesztve a ládához rohant, és kinyitotta a fedelet:
  - Bah, van itt egy vagyon. Nem csoda, hogy ezek a naplopók olyan nehezen vonszolták. Ó, Papyrus don Grabber. - A nemesúr meghajolt. - Az adósod vagyok, kérj tőlem bármit.
  A kalózvezér nyersen válaszolt:
  - Szerintem a legjobb jutalom a korona iránti elkötelezettség lenne. Hallottam, hogy tegnap este elvesztetted az Incinerator csatahajót, amelyet legnagyobb uralkodónk pokoli unokaöccséről neveztek el. Úgy gondolom, hogy ez túl érzékeny csapás egy olyan időszakban, amikor a fővárosnak finanszírozásra van szüksége.
  A kormányzó motyogott:
  - Teljesen igazad van.
  A gyönyörű szolgálólányok fejet hajtottak. Smaragdból, rubinból és gyémántból készült brossok csillogtak a hajukban.
  Ravarnava büszkén mondta:
  - Ezért azt javaslom, hogy egy ilyen értékes rakomány irányítását és kísérését adják át nekem. Nekem viszont van elég fegyverem ahhoz, hogy minden kalóztámadástól visszaverjem.
  A kormányzó örömmel teljesítette az admirális kérését:
  - Természetesen minden szükséges felhatalmazást megadok önnek. Azt hiszem, egy ilyen vitéz harcossal a rakományunk olyan lesz, mintha Isten jobbján lenne.
  A gyönyörű lányok hevesen bólogatták a fejüket. A brossok és a gyémánt fülbevalók csillogtak. Edward úgy gondolta, hogy a kormányzónak gazdagnak kell lennie, ha a szolgálólányai hercegnőnek öltöztek, és olyan szépek, hogy nem lehet levenni róluk a szemét.
  Ravarnava megropogtatta az ujjait:
  - Akkor azonnal indulunk.
  ismét kiabált :
  - Legalább reggelizz, admirális. Tedd meg nekünk a tiszteletet, ráadásul a hajóknak is időre van szükségük az összeszereléshez.
  A szolgálólányok meghajoltak és kuncogtak:
  - Szívesen, ó, nagyszerű!
  A filibusterek vezetője lekezelően így szólt:
  - Na jó, egy kis frissítő nem árt.
  Ravarnava nem akart gyanút kelteni azzal, hogy túl sietett, és nagy valószínűséggel a kormányzó ünnepi asztala kiváló lesz.
  A jóképű és okos Edwardot, mint egy szolgát, az ajtó előtt hagyták, a hamis tengernagyot pedig úgy kezelték, mint magát a királyt. Megjelentek a lányok, szintén szépek és ruhákban, de mezítláb, hogy kisebb legyen a zaj a színes márványlapok kopogtatásától. A kormányzó tett egy mozdulatot. És az elit szobalányok is óvatosan levették cipőjüket, speciális kristálydobozba rakták, és mezítláb kezdtek szolgálni. A csupasz talpú mozgásuk sokkal lágyabbá, simábbá és kecsesebbé vált. Ilyen ételeket szolgáltak fel, még vitorláshajók és királyi paloták alakjában sütött kenyeret és süteményt is. Gyönyörűen kirakott apróra vágott hal, hús, zöldség, gyümölcs és különféle fűszerek díszes mintával. A borok pedig teljesen mesések, tetszenek a rablók urának. Igen, volt elég kísértés, hogy maradjak még egy darabig.
  Ravarnava durván evett, mint a legutolsó, az etikettet nem ismerő lakos. Figyelni kezdtek rá, de maga a kormányzó úgy tett, mintha minden úgy menne, ahogy kell.
  Ravarnava több üveg drága bor után nem veszítette el a fejét, teste még hősies volt, de nyelve túlzottan mozgékony lett, és munkát igényelt.
  A kalóz gondolkodás nélkül énekelni kezdett, mély basszusa kellemesen szólt, a jelenlévő tisztek egy része együtt énekelni kezdett, és számos szolgálólány táncolni kezdett csábító meztelen lábával;
  Készen állsz követni?
  Ne maradj rongyban a táskáddal!
  Hogy a zsákmány úgy folyjon, mint a méz,
  Hogy a folyó arannyal folyjon!
  
  Ehhez ezt kell tennie
  Hogy a nikkel értéktelennek bizonyuljon!
  Hogy mindannyian megtehesse
  Fedd le az utat testszőnyeggel!
  
  Ó, kalózok vagytok, gyermekeim,
  Nem néhány kereszt - nullák!
  Mindannyian hősök vagytok,
  Siess, ellopom a szart!
  
  A beszállás férfiaknak szól,
  Ne keresd a vereség okát!
  Jobb csak táncolni
  Hiszem, hogy a lelked nem halványult el!
  
  A támadásra vezetlek, barátaim,
  Kalózok vagyunk - család!
  Harcolni fogunk, mint az ördögök
  És nincs más ötlet!
  
  Van egy ötlet, de csak egy igazság van,
  Kibelezni a kereskedők pénztárcáját...
  A korszárokat egy horda támadja meg,
  A nemesekről mi dönthetünk majd!
  Ez a dal nagy zajt keltett.
  A szobalányok azonban nevettek és felugrottak, mint az ördögök.
  Don Paradny Mikulás gróf lépett be a terembe, elkésett a kormányzói meghívóról, ezért borzasztóan dühösnek bizonyult. Látva egy nagydarab fickót, aki obszcén dalokat énekel, izgatottan kérdezte:
  - Miféle vicc ez?
  A kormányzó így válaszolt:
  - Látod a legnagyobb admirálist, Papyrus don Grabbert!
  - Milyen Don Grapper ez? - A gróf dühös lett, csizmájával a márványon taposott. - Ez csak egy babgulyás.
  - Nem lehet, epaulettjei vannak. - motyogta a kormányzó, lehajtotta fejét és mélyen elpirult.
  Az asztalnál felszolgáló, tangót táncoló lányok, gyönyörűek, csupasz, izmos, lebarnult lábúak, nagyon arányos, arányos, sportos testalkatúak, üvöltöttek:
  - Ah, ó, ó! Lefelé megyünk!
  A gróf szívszorítóan felkiáltott:
  - Szóval szélhámos ez a kövér barom, többször találkoztam az admirálissal, teljesen más, mint ez a kosztümös gorilla.
  - Tartsa le! - kiáltotta a kormányzó, próbálva leplezni zavarát.
  Számos szobalány toppantotta csupasz, nagyon csábító lábát, csípőjét forgatta, mellkasát rázta és morogta:
  - És az az egy! És az az egy!
  A tapasztalt örök fiú, Edward nem egyszer rájött, hogy a dolgok rosszak, gyufát ütött, és felgyújtotta az előre elkészített kanócot. A ládát csak felül fedte vékony aranyréteg, vagy még inkább sárga fém, pénzérmék, alul és középen puskapor volt. A fiatal, de rendkívül tapasztalt harcos minden esetre menekülési utat biztosított. Plusz természetesen a nemesfém megtakarítása, ha az üzletet az örömmel ötvözi. Vagy inkább két funkciót lát el, és sikeresen. A robbanás a kalózok általános támadásának jele kell, hogy legyen. Egy egész osztag szőrös páncélos őrök, emberek és okrov , már rohant az ajtóhoz, és Eduard Osetrov feléjük dobta a ládát. Minden kétségbeesését és dühét beleadta a dobásba, így a meglehetősen súlyos tárgy meglehetősen messzire repült.
  Ezen kívül persze nem akartam, hogy nagyon szép, félmeztelen, izmos, kellemes, illatos aromájú lányok bántsanak. Már ugráltak és üvöltöttek, sőt visítoztak is az örömtől. Igen, rendkívül ritka látvány tárult elénk.
  Egyikük felkiáltott:
  Egy csaló támad ránk,
  Kezében egy baljós hátizsák...
  És ha valaki elviszi...
  Dicsőséget és tiszteletet kap!
  A robbanás szörnyű volt, pár oszlop összedőlt, több mint harminc ember vesztette életét, a robbanáshullám pedig egy légütővel a falhoz lökte Eduard Sturgeont, majdnem lelapítva a fiatal és mozgékony harcost.
  Erős csontok ropogtak, de ez csak feldühítette Edwardot, kardjával hadonászva rohant, hogy végezzen az életben maradt ellenségekkel. Ravarnava szintén nem vesztegette az idejét, ledobta az asztalt és összetörte a kormányzót, előhúzott egy szablyát, és rárepült a grófra.
  Kiélezett párbaj tört ki köztük.
  A mezítlábú rabszolgalányok elváltak, és jogosan döntöttek úgy, hogy a háború nem a nők dolga. Igen, és akaratlanul is megsérülhetnek. És így, aki nyer, az a mester.
  A legfontosabb közülük, az egyetlen, aki magassarkú cipőben maradt, azt mondta:
  Ki a király, valójában nekünk mindegy,
  Szóval harcoljatok bátran, férfiak!
  A Mikulás zihálva kiáltotta, mint egy törött gramofon:
  - Te kopott gorilla, átszúrlak rajtad a kardom.
  Ravarnava válaszul felkiáltott:
  - Kakas, levágom a fejed.
  A kalózkapitány magasságbeli és súlybeli fölényét egy hatalmas szablya erőteljes ütése tükrözte, elvágta a kardot, majd majdnem félbevágta ellenfelét.
  Igaz, a gróf haldoklása közben kardja csonkjával enyhén megvakarta a gyomrát, és vér kezdett megjelenni.
  Ez azonban nem tudta megállítani Ravarnavát, tovább lendült jobbra-balra. Az őrök nekirohantak, és miután jó ütést kapott, letelepedtek. A robbanás kiütötte az ajtókat, és a kapitány a fiú heves harcát látva felgyorsult feléje.
  A fiatal harcos olyan erővel ágyékon rúgta az őrt, hogy az átrepült, és szarvas sisakjával egyszerre kettőt leszúrt.
  A cselédlányok sokadik alkalommal csapták össze a kezüket, és csicseregtek:
  Bravó, bravó, bravó!
  Dicsőség! Fiú - dicsőség!
  Edward, a kisfiú hangosan felkiáltott:
  - Ataman, fuss innen, visszatartom őket.
  Ravarnava, miután levágott egy másik ellenséget, ezt motyogta:
  - Hamarosan jönnek a barátaink, de mi kitartunk.
  A duplacsavaros technikával Eduard terminátorfiú egyszerre hármat levágott, és a kapitány mellé állt. A fiú azt suttogta:
  - A lényeg, hogy ne használj muskétákat.
  Kívülről lehetett hallani, amint a hajó kilőtt, majd megfordul, és újra tüzel.
  A cselédlányok sikoltoztak és visítoztak örömükben, taposták a lábukat, és hogy a hangok felerősödjenek, cipőt és magassarkú szandált kezdtek felhúzni.
  Edward, a kisfiú az ellenkezőjét tette, és lerántotta gyűlölt cipőjét. Sarkát egyenesen az egyik áttörni próbáló tiszt szemébe dobta. Szerencsére a sarok ezüstös és erősen üt, a szem kiszállt, idegszáron lóg.
  A cselédlányok felkiáltottak:
  - Bravó! Bis! Bravó! Bis!
  És ezek közül a legfontosabb kiadott:
  - Kedves fiam!
  Ebben az órában veletek vagyunk!
  Nagyon klassz gyerek vagy
  Mindenkit mezítláb rúgsz!
  És valóban, a terminátor fiú csupasz sarka egy másik állkapcsot is eltört.
  Ahogy a kalózok hitték, a meglepetés lehetővé tette számukra, hogy részben elfogják és részben megsemmisítsék az ellenséges ágyúkat. Az erőd helyőrsége a malomkő alá esett, sok katona azonnal meghalt, elestek anélkül, hogy észrevennék a veszélyt. Csaknem háromszáz harcedzett tengeri rabló rohant be a városba. A nagybőgős katonák több százan haltak meg, csak néhányan lőttek vissza vagy próbáltak harcolni.
  A kemény harcos Edward és Ravarnava, valamint két másik kalóz nem állt meg, hanem támadásba lendült, a palota őrei gyorsan pánikba estek. Megrándultak és visszavonultak, holttesteiket a márványlépcsőn áthajítva. A lányok segíteni kezdtek a kalózoknak. Cipőket, szandálokat, tálcákat, meglehetősen nehéz aranypoharakat, villákat és késeket dobáltak az őrökre.
  Az ifjú harcos vad őrjöngésbe kezdett, mintha nem is lett volna viharos éjszakája, és több szoba kitakarítása után kitörtek a színes épületből, ahol úgy tűnt, még a falak is fenyegetést árasztanak.
  Miután levágott hármat, Edward, a kisfiú, sas tekintettel nézett körül a környéken. A város minden legközelebbi megközelítését elnyelték a tüzek, számos alak látszott, amelyek hangyákként nyüzsögtek és ütköztek egymással.
  - A mieink nyernek! Most az a lényeg, hogy egyetlen aranyérme se úszik ki a kezünk közül. - Váratlanul, meztelenül, vérbe borult verekedős kisfiú, nagyon kidomborodó, izmos felsőtesttel (persze cselédje jelmezét letépte, hogy ne avatkozzon bele, és megalázó lenne egy fiatal korszártól lisztet viselni! ), pénznyelő jeleit mutatta. Ravarnava meglepett pillantását elkapva a terminátor fiú hozzátette:
  - Nem csak kalóz akarok lenni, hanem a saját filibuszterköztársaságom megszervezésén is gondolkodom, ehhez pedig pénzekre lesz szükségünk.
  - A saját köztársaságod? - Ravarnava ezúttal őszintén ásított, és füttyentett széles orrlyukain keresztül. - Miért olyan nehéz, kicsim? Egy országot vezetni a legunalmasabb dolog a világon.
  Edward ezt kifogásolta:
  - Nem hinném, nagyon szerettem a katonai-gazdasági irányítással stratégiákat játszani. Nagyon kellemes királynak vagy császárnak érezni magát.
  A fiú ránézett a véres nyomra, amelyet erős, de már-már gyerekes lába hagyott. Felvillant a gondolat - vajon engedelmeskednek-e majd az alanyok annak, aki örökké gyereknek néz ki, még akkor is, ha olyan izmai vannak, mint az acélhuzal?
  Ravarnava hülyén pislogott:
  - Valamit nem értek abból, amiről beszélsz. Bár általánosságban igazad van, a hatalom édes, és vég nélkül le akarod önteni ezt az italt a torkodon. De nő a tetteiért való felelősség is.
  Az ifjú harcos Edward némileg színlelten kuncogott válaszul:
  - Nem ijeszt meg. Legyünk agilisabbak, különben nélkülünk zajlik a csata.
  A kinézetre cseperedő, de az üzleti életben tapasztalt korszár előreszaladt. A helyőrség maradványai elkeseredetten harcoltak, mindenki ismerte a kalózok kegyetlenségét, akik általában nem ejtettek foglyot, és ha igen, eladták őket kegyetlen rabszolgaságba, és néha csecsebecsékre, kagylókra, néha hat-aranyra cserélték. felfegyverzett kannibál vadak, akik szörnyű finomságnak tartották az emberi húst . Ez azonban csak meghosszabbíthatta az agóniát, mivel a kalózok erősebbek voltak a kézi harcban. Ráadásul a helyőrség főnöke, Kosalapenko tábornok a csata legelején meghalt, és egyszerűen nem volt senki, aki helyettesítse, mivel az első asszisztenst, Varatt ezredest a Monitor egy pontos ütéssel fejbe törte. muskétából lőtt.
  Aztán a rabszolgák, mindenekelőtt fiúk és lányok, segíteni kezdtek a kalózoknak, és macskaköveket, csempéket és üvegszilánkokat dobáltak gyűlölt tulajdonosaikra.
  Egy tucat fegyveres gyík döntött az ellentámadás mellett. Oldalára éles fémcsíkokat helyeztek el, felül pedig ágyúkat lőttek. Ez némi kárt okozott a korszárokban. Edward volt az első, aki odarohant a gyíkhoz, a küzdelem során a fiú nagyon lenyűgöző volt, úgy, hogy a második sarkával ledöntötte az ellenséget a tetőről, lerúgta a lábát vágó cipőt, és ezért úgy repült, mint egy sólyom. A hátára ugrva egy csapásra levágta mindkét lövőt, majd célpontot változtatva nekirohant a második gyíknak. Sietésében a fiú megvágta mezítláb, és megbotlott a fémben. A seb azonban felületes volt, és a csata hevében nem figyelt rá.
  A többiek, látva ezt a "nindzsát", a sarkukra rohantak.
  - Nem engedlek elmenni! - kiáltott feljebb ugrálva a nagyon mozgékony és játékos Edward. A gyíkok azonban rendkívül fürgenek bizonyultak, mancsukat aktívan mozgatva gyorsan az erdő felé rohantak. Bármilyen gyors is volt az eszeveszett fiatalember, egyetlen vadállatot sikerült utolérnie, végzett a versenyzőkkel. A többiek teljes erejükből ostorozták "lovaikat". Aztán Edward, a zsarnok eldobta a kardját, az átütötte az összehajtott fenekét, és beragadt. Az állat csak fokozta a tempóját.
  - Nos, oké, emlékezz a sprintre és halj meg, de utolérd.
  Kívülről nézve vicces volt nézni, amint egy ilyen tetem megszökött egy fickó elől, aki legfeljebb tizenhárom évesnek tűnt, lényegében egy sima arcú fiú. Feldühödve egész teste hullámzó izmokkal mozgott, mint egy tengeri szörf, Edward egyre gyorsabb lett, szerencséjére elkezdődött az erdő, és a hatalmas hüllők lelassultak. Miután megelőzte az ellenséget, a fiatal harcos előrántotta kardját, majd a farkára ugrott.
  A szörnyeteg egy pálmafának ütközött, és ledobta magáról a harapós fiút, Edwardot. A terminátor fiú fájdalmasan beleütközött egy tüskés szőlőfürtbe. Éles tövisek ragadtak a testbe, átszúrták a bőrt. De ez csak feldühítette a srácot. Miután ledobta magáról szakadt, véres ruhájának maradványait, még mindig átlátszó pólót és nadrágot viselt, csak úszónadrág maradt. A fiú összeszedte erejét, és egy kötélszerű ágba kapaszkodva, Tarzanhoz hasonlóan, vad kiáltással hatalmas ugrást tett, majd elkapva még egy második ágat és a "repedt malomkő" technikával levágta a fejét. két harcos sikertelenül hadonászott szablyájával.
  - Hát a többi szökevény! Ha abban reménykedsz, hogy elbújhatsz, nem fog menni. - Mondta kacsintva a legyőzhetetlen Eduard, a huligán, és felgyorsította a tempót. Miután felfedezett egy új közlekedési módot, a gyíkok utolérése gyerekjáték lett.
  - Én majom vagyok! - kiáltott - Hyperraus ! - Így hívták a film hősét, a vadembert, aki megdöntötte az elavult Tarzan rekordjait.
  Aztán felgyorsult, olyan vad ugrásokat hajtott végre, amelyeket minden majom megirigyelhetne. A harcosok többször is vakon lőttek, ugyanakkor el is hibáztak. Gyors, mint egy gepárd, Edward, a kisfiú az arcukba nevetett. Amikor az utolsó ellenfeleket végre megölték, a fiatal harcos a gyík marjára ült, és egyenesen a város felé mutatta, megpróbálva gyorsan kijutni a dzsungelből. Időnként négykarú gorillák vigyora megcsillant az ágakban, de nem mertek megtámadni egy fegyveres harcost, még egy kicsikét sem. Ráadásul ezek az állatok nem teljesen hülyék, és látták, hogy Edward milyen híresen bánt a nála nagyobb katonákkal.
  - Miért vigyorognak a makákók, túl nehéz ide dugni az orrod. "A fiatal harcos meglengette a kardját, de a főemlősök nem engedtek a provokációnak.
  Amikor megérkezett a városba, a csata már majdnem véget ért. Az utolsó kihagyott pont a helyi börtön volt, ahol a magas kapuk mögé szorították a helyőrség maradékát, valamint a helyi, főleg idegenekből álló kemény őrséget . Imádták kigúnyolni a foglyokat, különösen a nőket, és ezért megértették, hogy nem fognak irgalmazni.
  Warrior Edward, mint egy gyors kobra, kiugrott egy gyíkra, és a kapuval szemben állt, majd egy ágyúgolyót küldött a közepébe.
  Az ütés megrázkódott, horpadás maradt a vasban, de az erős kapu túlélte. Miután csupasz sarkát a jobbról kúszó lövész orrába döfte, vérbe borult és elhallgatott, a harcos Edward, a huligán a fogai közé köpte, és elkezdte újratölteni az engedetlen ágyút. Sok időbe telt. Válaszul nyilak repültek a srác felé. Edward ügyesen elkerülte a robbanásokat, és menet közben le is vágott három nyilat.
  - Nos, megkaptad a hibákat?
  A muskétás lövések is elhibáztak, bár több találat is volt a gyík vastag bőrében. Fájdalmasan rángatózni kezdett, de a rohanó srác megállította.
  - Ne félj, a bőrödnek ezek olyanok, mint a napraforgómag. - kuncogott a fiú.
  A fiatal harcos, miután újratöltötte az ágyút, pontosabban célzott, és ismét a kapufát találta el. Az ágyúgolyó ismét felpattant.
  - A fenébe is! Ez a fegyver túl gyenge! - káromkodott Edward, a kisfiú, és hirtelen egy érdekes gondolat támadt a fejében.
  - Megpróbálom belülről kinyitni őket.
  Bár kívülről a börtön fala bevehetetlennek tűnt, jól látható volt, hogy helyenként a falak elkorhadtak, a téglák eldurvultak, ezért bizonyos ügyességgel át lehetett mászni rajtuk. De túl sok az őr, így véletlenül sem ütik le. Ravarnava azonban nem hiába rendelkezett harci tapasztalattal, így parancsolta:
  - Vigyél padokat, farönköket, hordj száraz bozótfát, felgyújtjuk az ellenfeleket. Te pedig görgesd gyorsabban a "királynőt".
  A kalózok, nem figyelve a nyilakra és az időnkénti muskétalövésekre, felgyújtották a kapukat, "füstfüstöt " hozva létre.
  Mások tűzifával borított szekeret vonszoltak puskaporos hordóval - így hívták a "királynőt". A tűzifa miatt nem lehetett muskétákkal átlőni rajta. A filibusterekkel együtt helyi rabszolgalányok és fiúk úszónadrágban, vállukon és mellkasukon márkákkal próbáltak segíteni felszabadítóikon. Nyilvánvalóan szenvedtek a rabszolgaságban, és nem féltek a kalózoktól. Miután a "királynőt" a kapu elé tették, a kalózok meggyújtották a biztosítékot, és visszaugrottak.
  Ezt nagyon gyorsan megtették, közben üvöltve:
  Ördög, ördög, ördög mentse,
  Lecsapunk, letörve a csapást...
  Adj nekünk, adj kardot a kezünkbe,
  Ajándékot kapunk az alvilágtól!
  
  Nos, a Teremtő egy sebzett pokol,
  Kürtös ördöggel fogunk harcolni...
  Ha a karddal vívott harcnak eredménye lenne,
  Hogy ne legyek itt a púpos rabszolgám!
  
  JOKE BOY VS SYKLOV
  MEGJEGYZÉS
  A sok kalandot átélt fiú most egy különleges gyerekkülönítményt irányít. És meg kell küzdenie a ciklus civilizációjával. Ami nagyon érdekes, hogy itt van űrtechnika.
  . FEJEZET 1. sz
  A bolond fiú harci ruhában volt, egy űrtiszt epaulettjével. Mellette egy lány, szintén csengős-síppas szkafanderben. És átlátszó sisakot visel, minden oldalról nyitott. A lány egy robbanót tartott a kezében, és csicseregte:
  - Edik, talán megvárhatjuk a csapat többi tagját? A ciklusok közös megküzdése , amikor legalább száz van belőlük, túl nagy kockázat!
  A fiú harcos, bár nem néz ki több tizenkét-tizenhárom évesnél, harci ruhában nem látni izmokat, de egy igazi herceg kinézete volt. És magabiztosan mondta:
  - Nem! Menjünk együtt a csatába! Ami az ellenséget illeti, ne félj. Adtam neked egy pici "páncélos" műtárgykövet, ez százszorosára csökkenti az elütés esélyét!
  A lány megjegyezte:
  - És százszor nagyon!
  A fiú felháborodott:
  - Nem tudtam, hogy te, Adala, ilyen gyáva vagy!
  A narancssárga hajú lány így szólt:
  - Nem vagyok gyáva! Nos, tegyünk döntő áttörést!
  És így a harcos gyerekek harcba szálltak. Körös-körül sziklák voltak, amelyek bíbor, smaragd, lila és rózsaszín pettyes kövekkel szikráztak, és cseppkövek nőttek ki a földből. És ez egy rendkívül titokzatos táj.
  És előtte a kastély. Úgy néz ki, mint egy lovagi, középkori, de rakétákkal és sugárpisztolyokkal a tornyokon. És felülről süt a helyi nap, ami még hatszögletű is, a fény pedig folyamatosan változtatja a színeket és a mintákat. Ez pedig a maga módján nagyon titokzatos és egyben elbűvölő megjelenést kölcsönöz az egész tájnak.
  Egy fiú és egy lány száguldott végig a váltakozó ösvényen lüktető csempével. A fiatal harcos talán jobban megszokta a mezítláb evezést, de ez a harci ruha sajnos nem leszerelhető. Hány bicikli van a kastélyban? Ez is rejtély. És ha csak száz van belőlük, akkor ez nem olyan rossz.
  A fiú és a lány azonnal elbújt egy kő mögé, amikor megjelent egy tankja ennek a nagyon agresszív fajnak. Magas volt, háromszög alakú, mindhárom oldalán pofa volt. És a páncél egy árnyalatnyi acélt áraszt, de nem érinti a felületet, egy légpárnán.
  A harcos fiú, Edward elmosolyodott nagyon édes, bár gyerekes mosolyán. És egy kis borsót dobott az űragresszorok autójába.
  Elrepült, és egyenesen a fegyver meglehetősen széles csövébe ugrott. És néhány másodperc múlva a háromszög alakú, erős tank felrobban. Mintha egy lőszerraktárba csapott volna a villám, és apró darabokra tört volna.
  Ez valójában egy nagyon klassz passzusnak bizonyult.
  Adala lány a Twitteren ezt írta:
  - Ez okos! Te tényleg egy Jedi vagy !
  Edik fiú bólintott:
  padawannak kellett lennem ! De ez egy másik történet!
  Ezt követően a bátor gyerekek tovább rohantak a kastélyba. A kapu kinyílt, és még három tank ugrott ki. Kettő egyforma háromszög alakú, a harmadik nagyobb és hatszögletű, mindkét oldalán ágyúkkal, a hetedik pedig felül.
  A harcos lány füttyentett:
  - Azta! Új játékosok csatlakoznak hozzánk!
  A harcos fiú bólintott:
  - All-in törhetsz!
  A fiatal harcos pedig elővett egy kis eszközt, akkora, mint egy gyufásdoboz. És több programot is bekapcsolt benne a mutatóujja forgatásával. Aztán a fiú, akit a lány ebben a csataepizódban Edwardnak nevezett, elindította ezt a dobozt. Simán repült a legnagyobb tank felé. És szinte láthatatlan.
  A lány megkérdezte a fiút:
  - Mi az?
  Edik mosolyogva válaszolt:
  - Meglepetés! Most meglátod, hogyan működik!
  Valóban, a doboz egy nagy tank csövébe repült. Csak ezúttal nem volt robbanás. A triumvirátus tovább mozgott. Ezenkívül két további autó jelent meg.
  Adala lány suttogta:
  - Mi nem sikerült?
  A harcos fiú kacsintott:
  - Most meglátod!
  És valóban, a nagy tank legnagyobb ágyúja megfordult, és eltalálta háromszög alakú ellenfelét. És eltalálja egy páncéltörő kagylóval. Fellángolt, és a harci felszerelés robbanni kezdett. Aztán a csövet áthelyezték egy másik tankba, ami kisebb volt, és eltalálta.
  Adala mosolyogva jegyezte meg:
  - Osztály!
  Edik a Twitteren írta:
  Ha az erőd útban van,
  Az ellenség épített...
  Hátulról kell körbejárnunk...
  Vidd el lövés nélkül!
  A lány fiatal társára kacsintott. A bátor és okos gyerekek egy egész hadsereg ellen voltak. De a ravaszság és a technológia elég jól működött a szörnyek ellen.
  A harmadik harckocsi kigyulladt, majd a negyedik. És megint detonáció és szakadások. Ez a halál és a megsemmisülés elrendezése, eddig egy céllal.
  A harcos fiú egészen logikusan megjegyezte:
  - Miért van szükségünk egy csapatra? Ugyanolyan gyerekek, mint mi. Csak én rendelkezem évszázados tapasztalattal és tudással, ők pedig fiatal fiatalok. És nem érdemes uránrudakkal ellátott kagylóknak kitenni őket.
  A lány csicseregte:
  - Minden ember a szülőbolygónkon,
  Mindig barátoknak kell lenni...
  A gyerekeknek nevetniük kell
  És élj egy békés világban!
  A harcos fiú felkapta, és ezt énekelte:
  A gyerekeknek nevetniük kell
  A gyerekeknek nevetniük kell
  A gyerekeknek nevetniük kell
  És élj egy békés világban!
  Az erőd falain lévő fegyverek tüzelni kezdtek a feldühödött tankra. Tűz, pusztítás és lángoló homok szökőkutak lobbantak fel az autó körül. És néhány ütés a páncélra repedésekre hasadt.
  Adala lány megjegyezte:
  - Az ellenség nem túl pontos.
  A harckocsit azonban több lövedék is eltalálta. És felrobbant és felrobbant. A robbanás pillanatában egy apró pont vált el tőle. És Adala kezet nyújtott. A zseniális fiú által használt eszköz a lány tenyerébe repült. Vagy mindenesetre egy tapasztalt hős és tervező, aki úgy néz ki, mint egy fiú.
  Edik helyeslően megveregette a lány vállát:
  - Jól sikerült, elkaptam!
  Ő nevetett:
  - Fogd meg, ne halászd túl!
  És az eszköz a fiú fürge tenyerébe csúszott, akár egy makákóé.
  Most a gyerekek örültek. Mint azok a játékosok, akik a rulettben eltalálták a bankot, és arany zsetonokat kaptak. De világos, hogy ha szerencséd van, nehéz megállni. A kiváló memóriával rendelkező Edik emlékezett rá, hogy a huszadik században olyan bajuszos ember volt, aki nem ismerte a határait, és fizetett érte, bár eleinte szerencséje volt. Így természetesen időben ki kell tudni lépni a játékból egy kaszinóban.
  Edik azonban megértette, hogy ez valójában nem játék. És az igazi háború nem RPG.
  Például most két helikopter jelent meg a kastély felett. És úgy tűnik, készen állnak a környék felfedezésére.
  A lányok ijedten sikítottak:
  - Félek! Meg tudjuk szerezni őket!
  Edik nevetve így válaszolt:
  - Voltak menőbb célpontok is. Nézze meg, hogyan működik az újrafelhasználható kibernetikai hibám.
  És a fiú újrakezdte. A helikopterek száma pedig hatra nőtt. És áramvonalasak és nagyok voltak.
  Adala ezt írta a Twitteren:
  Hagyjuk ügyetlenül futni,
  Páncélozott tankok a tócsákon keresztül...
  És a darázsszerű helikopter csiripel!
  Edik felvette:
  Cseburaska tüzér,
  Shapoklyak, mint egy pilóta,
  A krokodil megtöltötte a géppuskát!
  Így a helikopter, miután hibát kapott, légágyúkkal eltalálta a megfelelőjét. Megsérült és füstölni kezdett. A többi helikopter pedig körözni kezdett. És rajtuk is tűz van, és válaszolnak. Itt jön a móka. Az egyik lemezjátszó már zuhanni kezdett, füstös farkot hagyva maga után.
  És mögötte jön egy másik. Ez igazán szórakoztató és internecin hadviselés.
  A fiú biccentett barátjának:
  - Hogy megy a szétszerelés?
  Adala motyogta:
  - Szerencsés!
  Edik megsértődött, és kifújta rózsás arcát:
  - Talán tudsz még valamit mondani, ingyenélő?
  A lány megkocogtatta átlátszó sisakját, de hallgatott. Eközben egyszerre két helikopter zuhant le. És az egyik eltalálta a kastélyt, és egyszerre három fegyvert is megrongált.
  A fiúzseni csicseregte:
  - Egyetértek, okos!
  A lány így válaszolt:
  - Lehetséges, hogy okos, és hogy nem támogatod!
  Az utolsó két helikopter erővel ütközött és egyszerre felrobbant. És megint volt egy villanás. Ez nagyszerű!
  Edik énekelte:
  Nagy zseni, szerencse kedvese,
  És ugyanakkor ember...
  Költészet lírai húrok,
  Hogy szívhez méltó évszázadunk legyen!
  A második kör tehát a bátor gyerekek javára ment. És a chipet tartalmazó szuperbaktérium visszakerült a fiú tenyerébe.
  A lány megjegyezte:
  - Igen, jól haladunk. De az ellenségnek még egy joker is lehet a zsebében!
  Edik vigyorogva válaszolt:
  - Ismertem egy jokert. Illetve nem csak egy. Voltak ilyen felvételek játékokban és filmekben!
  A várkapu ismét kinyílt. Ezúttal nagyobb szörnyek bújnak elő belőlük. Még le is hajoltak, hogy kimásszanak.
  Jelen esetben járó robotok!
  A fiú zseni felkiáltott:
  - Evangélium !
  A lány meglepetten kérdezte:
  - Mit?
  Edik mosolyogva magyarázta:
  - Ezt az animációs sorozatot azon a bolygón forgatták, ahonnan származom. És ott is voltak olyan nagy robotok!
  Adala megjegyezte:
  - A bolygód csodálatos. Egyszer azt mondtad, hogy több mint kétszáz országod van.
  A fiú sóhajtva válaszolt:
  - Igen, sajnos ez így van.
  A lány hitetlenkedve kérdezte:
  - Miért sajnos? Talán csak szerencsére. Mert nagyszerű, hogy ennyi ország és kultúra van egy bolygón!
  Edik tiltakozott:
  - Nem! Nem túl nagyszerű. Az emberek túl gyakran veszekednek, és az öklüket használják. Vagyis azt akartam mondani, hogy a különböző országok túl gyakran konfliktusba keverednek és rakétákat dobnak egymásra.
  Adala sóhajtva megjegyezte:
  - Igen...
  A harcos fiú határozottan befejezte:
  - Szégyen! Addig is térjünk rá a robotokra!
  És valójában egy tucat elektronikus szörnyeteg jött ki. És annyi fegyverük van, hogy egy egész várost elpusztíthatnak.
  Edik megjegyezte:
  - Más megközelítésre van szükség velük szemben.
  A fiú pedig előhúzott a zsebéből egy kis antennás készüléket.
  A lány meglepetten kérdezte:
  - Ami?
  Edik mosolyogva válaszolt:
  - Gyors, de pusztító vírusok hordozója!
  Adala vissza tweetelt:
  - Ó, micsoda vírusok, vírusok, káros vírusok !
  A fiú kijavította:
  - Nem! Célunk a jóság védelme, és nem ártani az embereknek, a szaikáloknak , vagy akár a robotjaiknak!
  A fiúzseni pedig láthatatlan sugarat lőtt a terminátorok felé.
  Eszembe jutottak a robotokról és másokról szóló filmek. És itt nem lehet vitatkozni, hogy ez egy fejlett gerenda.
  Edik egy sugarat irányított a nagy robotokra, mindegyik akkora, mint egy kilencemeletes épület . És sikerült neki. Az egyik terminátor hirtelen megdermedt, és ereszkedni kezdett. És mögötte egy másik.
  A fiú mosolyogva énekelte:
  A szerencse órája -
  Itt az ideje játszani!
  A szerencse órája -
  Próbáld meg nem vesztegetni ezt az órát!
  A lány nézte, ahogy a robotok lefagynak és zuhannak, felszaporodnak a port és szétszórják a törött részeket, amikor a tányérokhoz ütik, megjegyezte:
  - Igen, ez műszaki!
  Edik mosolyogva bólintott:
  - Igen, a technológia mindent eldönt az újjáépítés időszakában!
  Adala így válaszolt:
  - Nem! Az emberek és a személyzet dönt mindenről! És ugyanakkor nem minden!
  És a lány is elővett a zsebéből valami Rubik-kockára emlékeztetőt, és forgatni kezdte.
  A Terminátor robotok ismét összeütköztek, és egy egész izzó hálózatba burkolóztak, amely szikrázott és vibrált. És akkor a harcjárművek elkezdtek összeomlani és apró darabokra repültek. Ami viszont szintén felrobbant, és töredékek repültek, mint egy jégtábla, amely egy hokistár botjának zúzós ütése alá került.
  Adala elvégezte a beállítást, és megjegyezte:
  - Most pár percre láthatatlanná válhatunk!
  A fiú zseni így válaszolt:
  - Nem a legfejlettebb készülék, infrafényben is láthatóak leszünk. Gyerünk, jobb lesz, ha elvégzem a beállítást.
  Ebben a pillanatban zaj hallatszott a pár mögül. Fiúk és lányok harci jelmezben jelentek meg. Csak egy tucatnyian voltak, és nem voltak idősebbek egy párnál, legalábbis kinézetre. De ugyanakkor a gyerekeknek meglehetősen tisztességes fegyvereik vannak. Lézeres géppuskák, robbantók, megsemmisítő apró borsó alakú gránátok. Igen, a srácok itt nyilvánvalóan nem hétköznapiak. És még a virtuális világ csatáira is kiképzett !
  Edik felkiáltott:
  - Srácok, vigyázzatok, különben elütnek! Vannak itt olyan fegyverek, amelyek áthatolhatnak a harci ruhákon.
  A harcos gyerekek lefeküdtek. Fénysugarak villantak át a levegőben, és lézerágyúk kezdtek tüzelni.
  Elkezdtek ütni mindent, ami mozgott. Még a porban is.
  Adala ezt írta a Twitteren:
  - Mint ez. Itt nagy a tűz sűrűsége.
  Néhány túlélő Terminátor robotot eltaláltak a saját fegyverei. És lángra lobbantak és robbanni kezdtek. Az egyik feje levált, a magasba repült, és úgy pörgött, mint egy felső.
  A lézerpisztolyos gyerekek kuncogtak. Látszólag nagyon szórakoztatónak tűnt. Egy lányt ugyan elkapott egy repesz, de hanyagul felemelte a fejét egy átlátszó sisakban, és rózsaszínű, gyerekes arcát megégette.
  A harcos felkiáltott:
  - Antik !
  Adala egyetértett:
  - Csernodyrno egyszerűen!
  A harcos fiú egy tubus regeneráló pasztát fújt a lány megégett és vágott arcára. És szinte azonnal begyógyult a sérülés, majd a fiatal harcos sima bőre kisimul, nem hagyott nyomot.
  A lány mosolyogva vicsorgott:
  - De a tudomány!
  Edik megjegyezte, sima homlokát összeráncolva, amelyben sok évszázad emléke és tapasztalata volt:
  - A ciklusok nem olyan egyszerűek. Lehetnek problémáink.
  Adala vissza tweetelt:
  - Bár nem tudjuk megoldani minden problémánkat,
  Nem old meg minden problémát...
  De mindenki boldogabb lesz
  Mindenkinek nagyobb móka lesz!
  És ismét megnyílt a középkori vár kapuja. És onnantól jött egy újabb meglepetés. Ebben az esetben kiderült, hogy hatalmas tyrannosaurusokról van szó. És harci ruhás harcosok ültek rajtuk.
  Adala vicsorgott:
  - Kerékpárok!
  Edik egyetértően bólintott:
  - Nagyon úgy néz ki. A dinoszauruszokkal veszélyesek.
  A harcos gyerekek kórusban énekelték:
  Dinoszauruszok, dinoszauruszok,
  Talán Afrikában élsz!
  narancsot rágsz reggelire,
  Dinoszauruszok, dinoszauruszok!
  A ciklusok az emberekhez hasonló alakúak voltak, de nagyobbak és magasabbak. És mindkét kézen hat ujj volt, és a legnagyobb vastag falángok egymással szemben helyezkedtek el.
  Nagyon kegyetlen lények.
  Adala ezt írta a Twitteren:
  - Kicsit félek tőlük!
  Edik válaszul ezt énekelte:
  Nem értem, mennyire kell gyávának lenni,
  Egy erős harcos csatára születik...
  A félelem gyengeség, ezért -
  Aki fél, az már vereséget szenvedett!
  A gyerek harcosok csicseregtek:
  Nem fogunk félni a szörnyektől
  Fegyverrel a kezükben születtek ...
  A lovagok mindig is tudták, hogyan kell harcolni,
  Legyen az ellenség örökké bolond!
  Hatalmas méretű dinoszauruszok közeledtek. És még ezek a fenyegető hüllők is felugrottak.
  A fiú parancsnok bólintott Adalának :
  - Add ide a Rubik-kockádat !
  A lányok Twitteren írták:
  - Mire jó ez?
  Edward ezt énekelte válaszul:
  A boldogság kedvéért, a mi kedvünkért,
  Ha akarjuk...
  Ne kérdezz semmit
  Ne kérdezz, ne tudj meg semmit!
  A harcos gyerekek ismét nevettek, mintha valami jókedvű játék folyik volna.
  A harci ruhában oldalt ülő harcos fiú narancssárga pöttyökkel jegyezte meg gyerekes, de bátor és aranyos arcán:
  - Ha mindannyian megbeszéljük a parancsnokok parancsait, különösen csata közben, akkor a fegyelem teljesen eltűnik.
  A harcos lány, aki már nem vitatkozott, átadta a Rubik- kockáját . Edik felvette és énekelte:
  Egy csapással megsemmisítjük az ellenséget,
  Hűvös karddal erősítjük meg dicsőségünket...
  Nem hiába győztük le a ciklusokat -
  Törjük darabokra a dinoszauruszokat!
  A fiúzseni pedig fürge kezével nyomkodni kezdte ennek a különös kocka gombjait. A hatalmas és gonosz tyrannosaurusok pedig egyre közelebb kerültek a gyermek harcosok különítményéhez. A nagy, két és fél méter magas biciklik pedig már lőni is kezdtek hűvösen kifinomult lézeres géppuskáikból.
  Adala ezt írta a Twitteren:
  A sorsod mérlegen van,
  Szörnyek támadnak ránk!
  De hála Istennek vannak barátaim
  De hála Istennek vannak barátaim!
  És akkora csapást mérnek,
  Amíg nem késő!
  És ekkor a három elöl sétáló tyrannosaurus hirtelen megfordult és egymásra támadt. És elkezdték karmukkal tépni az erős, szürke, barna foltos bőrt. A ciklusok elrepültek a szörnyekről, és rohamban csapkodni kezdtek. Más tyrannosaurusok támadni kezdték őket, és valóban megadták magukat, eltörték a csontokat és darálták a legyőzött idegenek húsát.
  Adala sóhajtva megjegyezte:
  - Ez borzalmas!
  Egy vörös hajú harcos fiú ezt énekelte:
  - A háború szörnyűvé teszi az életet,
  És a halál méltó és szép!
  Edik itt megint forgatott valamit a Rubik- kockában . És megint más tyrannosaurusok rohantak egymásra és haraptak. Ugyanakkor ledobták a bicikliket. Megpróbáltak visszalőni. De tüzük nem volt túl hatékony az ilyen szörnyek ellen.
  A gyerekek vidáman énekelték:
  Hiába hisz az ellenség
  Mi az, ami megtörhet minket, hogy bátrak...
  Aki bátor, az csatában támad,
  Hevesen megverjük ellenségeinket!
  De ebben az esetben a ciklusok ellenségei kiirtották és egymásra lőttek. És összetörték őket a tyrannosaurusok. És ekkora káosz támadt. És a dinoszauruszok vére zöld és kék volt, a ciklusok vére pedig narancssárga. Egyikük elvesztette a sisakját. És egy nagyon undorító arc vált láthatóvá, bár homályosan emberire emlékeztetett. De tetoválásokkal és hátborzongató lényekkel.
  Adala vicsorgott:
  - Igen, ezek a lények nem túl kellemesek, és olyan felnőttek!
  Edik magabiztosan válaszolt:
  - Remélem, soha nem leszek felnőtt, még kevésbé öregember! Van rá mód, hogy a csapatunk ne nőjön fel, legalábbis testben!
  A gyerekek kórusban énekelték:
  A felnőttek persze bolondok
  Nem kell szakállat növeszteni...
  Mi, gyerekek, nem engedhetjük meg magunknak, hogy borotválkozzunk,
  Halhatatlannak lenni örök jutalom!
  A kastély tüzérsége most elkezdte ütni saját csapatait, és ezt óriási dühvel tette.
  Hirtelen nehezebb fegyverek jelentek meg a falakon, és elkezdtek kidobni az ajándékokat, amelyek miniatűr atombombákként robbantak fel, sőt jellegzetes gombák is felbukkantak!
  Adala riadóval énekelte:
  Atomháború, atomháború,
  Te vagy a Gyehenna ereje, olyan szörnyű,
  Hidd el, az embereknek nincs rá szükségük!
  Edik bólintott, divatos, világos, enyhén aranysárga frizura volt. Nagyon édes fiú, aki csinos, angyali arcával reklámokban szerepelhetett. Egyébként más körülmények és kalandok között forgatták.
  És körülötte minden füstölt, és füstpatakok emelkedtek felfelé.
  A harcos lány megkérdezte Ediktől:
  - Hogyan fogjuk bevenni ezt az erődöt? Csendben, vagy mi?
  A fiú zseni mosolyogva válaszolt:
  - Nem igazán! Inkább ellenkezőleg, hanggal!
  Egy harcos fiú, akinek sas volt az arcán, meglepődött:
  - Milyen hang? Esetleg ultrahang?
  Edik tiltakozott:
  - Nem! Hiperhangot fogunk használni! Ez szerintem tetszeni fog.
  A fiatal harcosok nevetve azt mondták:
  Áztassa el a kerékpárt a bántalmazásban ,
  És öld meg a kísértetet...
  Húzza meg szorosan az anyákat
  És a kutya ugatott!
  De ekkor újra kinyílt a várkapu, immár sokadik alkalommal. És kimászott belőlük egy mechanikus boa összehúzó, hatalmas méretű. És a szája nagyobb, mint a sperma bálnáé. A fogak pedig, mint egy hatalmas fúró, forognak, zúgnak, és csillognak a levegőben.
  Ez a kibernetika újabb szörnyetege.
  Adala megjegyezte, és nyelvével megnyalta skarlát ajkait:
  - Nem számítottam erre, micsoda meglepetés!
  A harcos gyerekek el voltak ragadtatva, sőt lelkesen énekelték:
  El tudod képzelni, mi a helyzet?
  Minden, ami valóra válik, előre tudható...
  És miért kétségek, aggodalmak,
  A világon minden be van ütemezve!
  És dacolunk a viharokkal,
  Miből és miért...
  Élj a világban meglepetések nélkül,
  Lehetetlen bárki számára!
  Sok szerencsét, balszerencset.
  Ugráljunk lendületesen - fel-le!
  Csak így, másként nem
  Csak így, másként nem
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés, meglepetés!
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés, meglepetés
  Éljen a meglepetés!
  
  NINJA LÁNYOK A NAGYLEGES SZÖRNET ELLEN
  MEGJEGYZÉS
  Egy csodálatos négy nindzsa lány és együtt mutánsok kalandjai szörnyek egész bandája és a legveszélyesebb űrkatonák és más ellenfelek ellen.
  . FEJEZET 1. sz
  Különösen úgy döntöttek, hogy megküzdenek Generous szörnyeteggel és harcoló mutánspárjával.
  Valójában egy egész város felgyújtását tervezték gravitációs pumpás lézerfegyverek segítségével.
  Nos, ez is egy érdekes kaland. Sőt, a Generous szörny acélkatonákat is megidézett a nulladik dimenzióból.
  Elizabeth felugrott, és csupasz sarkával az acélkatona gyomrába csapott. Az ütközés megzörgette a vasat.
  A vadállat lehajolt, de azonnal felegyenesedett és felnevetett:
  - Jelentéktelen, földi asszony!
  Elena megmozgatta a sípcsontját társa ágyékában. De ráakadtam egy tömör, ötvözött fémre, ami megszólalt. És még egy kis fájdalmat is érzett.
  A vörös hajú királynő üvöltött:
  - Ez egy ember acélgolyókkal!
  Catherine mezítláb is fejbe rúgta a páncélos szörnyeteget. És nem tudta leszedni, elrepült, üvöltve:
  - Az ember keményebb a kőnél!
  Euphrosyne megmozgatta az acél harcost is, ezúttal söprést hajtott végre. A vadállat egy csattanással összeesett, de aztán azonnal felugrott. És a csata új, eszeveszett, hurrikánerővel folytatódott.
  A lány fogta és énekelte:
  - Igen, tudjuk, hogyan kell harcolni,
  De nem akarjuk, hogy ez még egyszer megtörténjen...
  A lányok elestek a csatában,
  És betöltötték a pályát!
  Erzsébet erre ügyesen odébb ugrott, mire a két acélharcos összeütközött, olyannyira, hogy szikrák szálltak minden irányba.
  A kék hajú lány csicseregte:
  - A fém is ki lehet téve az elektromosságnak.
  És fogta, és a tőrt a jobb kezével a drótokba lökte... Elena is így tett. Aztán az elektromos áramkörök ráestek az acélharcosokra, és agresszív, lökésszerű kisülés söpört végig rajtuk. És az acélszörnyek vörösen izzani kezdtek.
  Aztán átmentek a repedéseken, és megfagytak, mint a por.
  - jegyezte meg Catherine, és bumerángját a vezetékekre hajította. Leesnek, és szörnyeket sütnek:
  - Letiltjuk a veszélyes harcosokat!
  Euphrosyne kotyogott:
  - Az űrcsatában elért kiemelkedő eredményekért!
  És ajándékát is ellenségeire fogja dobni.
  Mindenesetre az acél harcosai végeztek. És a harcosok újra megmentik a világot.
  A fő ellenség már felkészült egy halálos akkumulátor kilövésére egy speciális generátorral, amely a Föld és más bolygók gravitonjainak elnyelésével működött.
  És hogyan fog bekapcsolódni a gyilkos kisülés. És a légkör elkezdett oszcillálni, és a levegő sokkal melegebb lett. És mintha repedések futottak volna át rajta, tele sugárzó fénnyel.
  Erzsébet kotyogott:
  - Mint ez! Harcoljunk srácok!
  Egy nagy mutáns jelent meg előtte, úgy nézett ki, mint egy gorilla, agyaros arccal. Nekirohant a lánynak, méghozzá nagyon gyorsan és ügyesen. Elizabeth hátraugrott, megbotránkoztatta. És a gorilla összeesett, szétterült a felszínen.
  A kék hajú lány köpött, mutáns nyála pedig ismét leesett a gorilláról, aki feltámadt. Ráadásul a feje a szemetesben kötött ki .
  Egy másik mutáns vadállat, pontosabban ember és állat keveréke, farkasfejű volt. És megpróbálta megtámadni Elenát. A vörös hajú lány a hátára esett, és magára dobta a szörnyet. Odarepült és nekiütközött egy lámpaoszlopnak. És üvöltött, mint a megvert kutya.
  Euphrosyne egy téglával fejbe vágta a mutáns farkast. Ez kettévált.
  A lány csicseregte:
  - Tégla, tégla! Te nem vagy
  a farkas üvöltése - jobb, ha kuss!
  Catherine vigyorogva vette tudomásul, ahogy a mutáns gorilla megpróbált felállni. A lány a lábai közé költözött, és ugrásra késztette. Aztán fejjel lefelé fordította ellenfelét.
  Ezt követően Erzsébettel együtt tőrrel csiklandozták a mutáns állat sarkát.
  És az állat nevetni fog és nevetni fog. És szó szerint be volt cementálva a szemetesbe .
  A lányok megragadták a farkast a tarkójánál fogva, és rádobták a gorillára. Ismét összeütköztek és felfordultak. Mind a négy szépség csupasz sarkakat adott hozzá. És pár mutáns nagy sebességgel gurult és a folyóba zuhant.
  Elena énekelte:
  - Amint homlokon ütlek, a fenékre mész!
  És a lányok rohantak tovább. És itt van, a főgonosz Shchedry. Kezében nehéz robbanót tart. És tőle, mintha egy energiaáramlás robbantotta volna ki. Sőt, maga Shchedry páncélozott páncélban, valamint maszkban és páncélban van.
  A lányok ugrálva és kerülgetve kerülik a gyilkos sugarakat. És a csupasz, kerek, rózsaszín sarkuk annyira villog.
  Erzsébet bumeránggal dobta az ellenséget. Rálőtt. De a fegyver oldalra fordult, és eltalált egy közlekedési lámpát. Az oszlopot elvágták, és a közúti forgalmat mutató háromszemű eszköz a sisakkal letakart nagylelkű fejét találta el.
  Elena látva, hogy az ellenség elkábult, lasszóba csavarta a kötelet, és megragadta a robbanót. Élesen meghúzta, és kitépte a mancsából.
  Utána ezt énekelte:
  - A lányok mancsából,
  Kegyetlen mancsok...
  Lehetetlen elhagyni, hidd el,
  Üsd a nikkelt
  Üsd a nikkelt!
  Nem nehéz lefeküdni egy férfit!
  A nagylelkűt leszerelték. A nindzsa lányok elvitték és csupasz lábujjakkal megütötték. És szó szerint lebuktatták a bûnözõt a négyesükkel. Utána a generátorhoz ugrottunk. Elizabeth megpróbálta kikapcsolni, amikor az áram megcsapta. És a mutáns lány hátraugrott, és ciripelt:
  - Dicsőség a nindzsa lányoknak,
  Dicsőség a harci hősöknek!
  Elena egy csavarkulcsot dobott a generátor felé, és felemelte az aszfaltról. Elrepült, elütött és rövidzárlatot okozott.
  A vörös hajú lány csicseregte:
  - Nem egyszerűen, hanem nagyon egyszerűen megoldom a problémát!
  A levegő hőmérséklete már nem volt olyan meleg. Közben a lányok újra játszani kezdtek.
  Itt van egy másik küldetés. Komoly ellenfél jelent meg egy robotszörnyel szemben. És ez a szörny nagyon veszélyes. Egy sugárhajtású vadászgép képét öltötte magára, és lézersugarakkal csapjuk le az egyik nagy, virtuális várost, felhőkarcolókat rombolva.
  Itt az energiaáramlás tönkretesz egy nagy, többszintes épületet, lebontva a betont és a fémet is.
  Elena csodálattal nézte ezt:
  - Mennyi energiája van!
  Erzsébet sóhajtva válaszolt:
  - Most magunknak kell szereznünk valamit ellene!
  Catherine felkacagott, és előhúzott egy nagyon komoly katonai fegyvert a levegőből:
  - Ez egy hiperlézeres gép! Üsd el az ellenséget a kvarkfúzió energiájával!
  Euphrosyne bólintott:
  - Ez pontosan így van! Gyerünk, vegyük az ellenséget és verjük meg!
  Elizabeth bólintott, és egy nagyon hűvösen kifinomult fegyver jelent meg a kezében. A mutáns lány kotyogott:
  - Ez egy sugárágyú, hipernukleáris pumpálással!
  A másik két lány is szerzett csomagtartót. És amikor elviszik a várost pusztító robotot, megvernek.
  Megcsinálták persze. De valami váratlan történt. A harci sugárzás érte a robotot, de azonnal valami nagyon erős védőgát tükröződött .
  A lányok pedig úgy érezték, hogy elönti őket az erős hőség.
  Elena énekelte:
  - Ez a védelem, ami jött,
  Hogyan győzzük le a parazitát?!
  Erzsébet mosolyogva válaszolt:
  - Azt hiszem, tudom, hogyan védekezik ez a robot. Jelen esetben ez egy másfél dimenziós dimenzió, amin nem lehet olyan könnyen áthatolni!
  Ekaterina javasolta:
  termopreonnal pumpált hiperblastert használunk ?
  Euphrosyne bólintott:
  - Halálos erő lesz!
  Erzsébet tiltakozott:
  - Nem! Itt nem lehet egykönnyen energiát hozzáadni. Ennek a mérésnek az a lényege, hogy minden energia- és részecskeáram ugyanabba az irányba halad!
  egy hiperlézersugár érte őket . A lányoknak alig volt idejük oldalra ugrani. Még mezítláb is érezték magukat, kecses sarokkal.
  Mind a négyüket azonnal megnyalta a túltűz csupasz , bőrkeményedett talpukon .
  A lányok még üvöltöztek és ciripeltek is szívből:
  - Dicsőséges az én szent földem,
  Viharok vihara a győzelmek lángjában...
  Te vagy az egyetlen ilyen az egész Földön,
  És nincs nálad értékesebb ember a világon!
  Ezt követően a szépségek fogták, és teljes haragjukkal a robotra köptek. A mutáns lányok nyála pedig egy mérgező ultrasav . Át fog rohanni és áttörni a mezőn. A harci robot pedig négy súlyos sebet kapott. Páncélját felemésztette, lenyűgöző horpadásokat képezve, amelyek füstölögtek.
  És a harcjármű kezdett veszíteni a sebességéből.
  Elena gúnyosan énekelte:
  A Föld zajosan közeledik.
  A fotonom nem hallgat a kormányra...
  A látvány fölé hajolok,
  És a rakéták a cél felé rohannak...
  Nem a nulláról kezdjük a harcot!
  hiperplazmás blot segítségével eltalálta a lányokat . Kirepült a harci fegyverekből, és a mutáns lányok után rohant.
  Erzsébet fogta, és feltárta melle skarlátvörös mellbimbóit. Csapattársai követték a példát.
  A vörös hárpia ezt énekelte:
  Oroszország egy földgömb a melleivel,
  Elfedte és megmentette az embereket a bajoktól...
  De feltámadt a pokol vörös hordalékával,
  Valakit idegesített a mi győzelmi üvöltésünk!
  A harcosok pedig szinkronban hiperszonikus hullámokat bocsátottak ki mellbimbóikból, a túlérett eper színét.
  Elrepültek, mint a cunami. És eltalálták a hiperplazmás foltot. A nő, miután megsemmisítő ütést kapott, vibrált, és az ellenkező irányba rohant. Ezután fogta és letakarta a robotot, amely már égett és füstölgött. Így a mechanikus szörnyeteg egy tüzes hálóba keveredett , és gyertyaként kezdett égni.
  Erzsébet nevetve énekelte:
  A lányok fogják uralni az univerzumot
  Bár napalm esik az égből...
  A Hazát szolgálni változhatatlan kötelességünk,
  Szívemben égett a szent tűz!
  És a harcosok ismét kiveszik a rubin mellbimbóikból, és villámmal verik őket.
  Ezek valóban írott szépségek. És a testük olyan izmos, erős, faragott, energikus.
  A gyilkos robot végül űrporrá omlott. És ez igazán halálos hatásnak bizonyult az ilyen csodálatos szépségek melleiből.
  Elena énekelte:
  Fényt hozunk az egész világnak, hidd el,
  Haljunk meg és mentsük meg a bolygót...
  Bár a sors szörnyű, eljött a gonosz halál,
  Ne halj meg hiába, mert Szülőföldünk él!
  Erzsébet tiltakozott:
  - Nem, jobb túlélni és nyerni!
  A lányok összességében jó küzdőszintjüket mutatták be. De aztán ismét megjelent a Nagylelkű. Ez egy felpumpált, izmos férfi maszkban és páncélban, ebben az esetben két másik társával együtt olyan fegyvert hordott, amely a kövek harci korrózióját okozta. És házakat ütött vele. Meglazultak, akár a homok, és összeomlottak. A bennük lakó gyönyörű lányok pedig elmenekültek a háborúk elől.
  Ekaterina megjegyezte:
  - A pusztítás szenvedély,
  Rossz hatalom uralja a szállást...
  Aki nagylelkűen iszik mások vérét,
  Dobjuk be az ütőkártyát azzal, hogy szeretetet adunk!
  A lányok elvitték, és azonnal, amint fütyültek. És több súlyos keselyű is leszállt a tetőkről. A mutánsok fejére estek - ember és vaddisznó keveréke, valamint egy másik nyilvánvaló orrszarvú. A keselyűk csőre pedig súlyos dudorokkal töltötte meg koponyájukat, amitől kiütve zuhantak.
  És még egy csőr üti a Nagylelkűt a lábak között az ágyékban.
  És felugrik, és vékony hangon énekli:
  Ugrálok a színpadon, ugrálok a színpadon
  eunuch leszek a háremben!
  eunuch leszek a háremben!
  És a hang olyan vékony lett, mint egy kisgyereké.
  Maga az ágyú pedig magasabbra ugrott és megfordult. Elizabeth felugrott. Csupasz lábujjaival elkapta, és gyors mozdulatokkal visszairányította .
  A lerombolt házakat pedig elkezdték helyreállítani. Beleértve azokat is, amelyeket a gyilkos robot elégetett.
  Elena és Ekaterina odaugrott a mutáns szörnyekhez, akik kezdtek észhez térni. A lányok a hátukra estek, és erős lábukkal feldobták mindkét szörnyet.
  Felrepültek és megfordultak ácsorgás közben. A fejük pedig a kukákban kötött ki különböző cigarettacsikkekkel.
  És hogyan vették és üvöltöttek a fájdalomtól.
  Elena csicseregte a fogát:
  - Hadd menjek a Himalájába!
  Hadd menjek el teljesen...
  Különben üvöltök, vagy ugatok,
  Különben megeszek valakit!
  És a harcos vörös hajú, mint Lenin zászlójának színe, fogta, és a szemetesben ragadt mutáns fenekébe köpte . A kegyetlen, égető, rendkívül mérgező lé váladékozása után vad üvöltéssel ugrik, borul, ordít és sziszeg.
  Efrosinya és Ekaterina mezítláb rúgta az ellenséget, és pokoli repüléssel egy pontra küldte.
  Úgy fog elrohanni, mint egy irányítatlan rakéta. És eltalálja a Nagylelkűt, összezúzva az utóbbi héját.
  És akkor az orrszarvú férfi odarepült, és összeütközött a gazdájával.
  Elena elvette, és örömében énekelte:
  - Bár szerény faluból származom,
  Ahol megtanítottak minket Iljics szerint élni...
  Nem akarok problémamentes csaj lenni,
  És nem akarok fejőstehén lenni!
  És mind a négy lány elvette, és csupasz, izmos lábukkal dobálni kezdték a mutánsokat gazdájukkal együtt, szó szerint forogva.
  Közben a szépségek énekelték:
  Én te ő ő,
  Az egész ország együtt
  Együtt egy barátságos család
  A szóban százezren vagyunk én!
  A harcosok pedig, akárcsak a főligás futballisták, fogták, és egyenesen egy nagy betonkeverőbe verték a három gonosztevőt. Ezt követően Elena teljes erővel bekapcsolta a motort.
  És ezek a szörnyek pörögni kezdtek.
  Erzsébet megjegyezte, ismét kezébe vette a speciálisan tervezett ágyút, helyreállítva a lerombolt épületeket:
  - Mint mindig, mi nyerünk...
  Elena ijesztőnek tűnő vigyorral csicseregte:
  De hogy őszinte legyek,
  mindent megnyerek!
  A vadász játékba fordult
  Akkor persze nyiss fiókot!
  A lányok, miután alaposan összekeverték ellenfeleiket, elvitték, és minden további nélkül elindultak. És ekkor kirepült egy hatalmas betonkocka, lezuhant és megfagyott a ragyogó virtuális napon!
  Ekaterina megjegyezte:
  - Újabb leszámolás a mi javunkra!
  Elena pontosított:
  -Virtuális leszámolás!
  És csettintett a csupasz lábujjaival. Amitől tüzes, irizáló buborék keletkezett. Magasabbra repült a levegőbe, ahogy haladt kitágul, és a szivárvány minden színében szikrázott. Ez egy műalkotás volt.
  A vörös hajú lány csicseregte:
  - Az univerzum tele van mesés meglepetésekkel,
  És a lány, aki nagyon értékes a csatában...
  Ágyékon rúghatom a gonoszt mezítláb?
  Én azonban inkább önmagam vagyok!
  Légy önmagad! Légy önmagad!
  Egy ilyen lány, vad, groovy!
  Elizabeth mosolyogva mondta:
  - Csak így tovább!
  Elena, összezúzva a szörnyet, valami érthetetlent motyogott.
  Euphrosyne fogta és lehúzta melltartóját, és eltalálta a kristályellenfelet, aki hirtelen pulzárként jelent meg előtte. Elrepültek, és a fényes felületre estek. És nagy, halálos csapást mértek.
  Egy hófehér hajú lány csicseregte:
  - A lány megtölti a földet melleivel,
  Elfedte és megmentette az egész világot a bajoktól...
  Nem jöttünk rá, úgy tűnik, a lányoknak van értelme,
  Amikor egy szomszéd all-in ment játszani!
  Ekaterina, egy arany hajú lány elvette, és csupasz sarkával a felszínbe rúgta. Az egyik kiálló cső kiszakadt az agyrázkódástól, és az előrenyomuló ellenséges katonákat valójában gőzsugár öntötte el.
  Egy pitypangnak látszó hajú lány, csak még dúsabb, fogta és énekelte:
  - Fürdő, fürdő, fürdő, fürdő,
  Tölgy és nyír infúzió...
  Fürdő, fürdő, fürdő, fürdő,
  Klassz rúgás egy mezítlábas lánytól!
  És a gyöngyház fogai tükörként fognak ragyogni. Ezek Terminátor lányok.
  Valójában egyetlen virtuális lény serege sem tud ellenállni az olyan embereknek, mint ők. És ne is próbálkozz.
  Elena hirtelen egy hatalmas havas hegyet látott a város felett. És néhány ember viking jelmezben forgolódott a közelben. Magasak és sokkal nagyobbak voltak, mint az emberiség hétköznapi képviselői.
  A vörös hajú lány felkiáltott:
  - Nincs irgalom, nincs irgalom, nincs irgalom az ellenségnek,
  Tudd, gonosz Viking, tudd, a gonosz Viking pörköltet eszik belőled!
  Erzsébet csupasz lábujjával feldobott egy érmét. Megpördült, és eltalálta a varjút, amely a levegőben repült. Ráadásul ez a szürke lény akkora volt, mint egy nagy albatrosz. És pont a koronába találta. A varjú elvesztette az eszméletét, és meteoritként rohant le. És füstölgő farkát hagyott maga mögött.
  A kék hajú lány ezt énekelte:
  - A szerelem olyan, mint a hegyi patak,
  Ami jégesőként hull a földre...
  És bekapcsolva, áramütést adva az ellenfélnek,
  A lány tölti a géppuskát!
  A varjú vad esése közben csőrével eltalálta a harci robotot. Rövidzárlat történt. És a hatalmas kiborg felrobban. Utána megremegett a hegy.
  És hó esett a bátor négy lányra.
  Catherine megjegyezte, énekelve:
  Havazás, hóesés,
  Ne mutass a hajamra...
  Eredmény, eredmény -
  A lányok mindig mezítláb!
  A harcos pedig fogta, és megforgatta aranyhaját, mintha felső lenne. És azonnal ragyogó ragyogás támadt, és tüzes sugarak folyamai ömlöttek ki. És hó helyett eső kezdett esni. És minden nagyon szép volt, és a cseppek gyémántként csillogtak a virtuális napon.
  Elizabeth kuncogva megjegyezte:
  - Meg kell mutatnunk tehetségünket az üzleti életben,
  Egy lány legjobb barátja a gyémánt!
  Euphrosyne kuncogott, és a hegyre mutatva, ahol skandináv harcosok nyüzsögtek a hóban, megjegyezte:
  - Ezek a srácok valami rosszra készülnek!
  Elena azt javasolta:
  - Engedjük ki a halál gyilkos sugarait skarlátvörös mellbimbóinkból.
  A vörös hajú vigyor pedig felnevetett, gyöngyfogát kitárva.
  Elizabeth azt javasolta:
  - Gyerünk, lányok, először, szálljunk partra csapatokat!
  Catherine örömmel énekelte:
  - Hogyan segíti szívük melege a partraszálló csapatokat,
  Hogyan segíti szívük melege az ejtőernyősöket,
  Szélfútta csapatok!
  A harcosok pedig elvitték, felgyorsítottak és teljes erejükből, mintha elvennék és ugrálnának.
  A küzdő, agresszív négy szépség pedig egyenesen a csatába repül. És világos, hogy készek egyszerre hegyeket mozgatni.
  Elena örömében elvette, és énekelte:
  Én leszek az abszolút világbajnok
  És úgy söpörök végig, mint egy szikrázó hurrikán...
  Cooler, ezek mind Shakespeare művei,
  Csak beugrok a Csendes-óceánba!
  Erzsébet felkapta, és énekelte:
  - A lendületes sportolók lelkesen küzdenek,
  Mindenki buzgón hisz a győzelemben!
  Euphrosyne fogát kifejtve tette hozzá:
  - Végül is bármilyen tengerünk lehet, a tenger térdig ér,
  Hiszen minden hegy rajtunk múlik!
  Így a lányok egy virtuális játékban megmászták a hegyet. Elhatározták, hogy csatát adnak a vikingeknek. Még akkor is, ha háromszor olyan óriások, mint az embermagasság.
  Elena belépett a csatába. A kardjaival hajtotta a malmot. És levágta a viking fejét, és így énekelte:
  Nem kell elveszíteni a fejét
  Ne rohanj...
  Nem kell elveszíteni a fejét
  Mi van, ha jól jön?
  Írd le a füzetedbe,
  Minden oldalon!
  Ne veszítse el a fejét!
  Ne veszítse el a fejét!
  Jobb, ha gyorsan elmenekülsz!
  Erzsébet csupasz lábujjaival több tűt is megdobott. Átrepültek és eltalálták a vikingek felett repülő keselyűket. A nagy ragadozó madarak tájékozódásukat elvesztve repültek és csőrüket a viking harcosok koponyájába döngölték. Átszúrták őket, és arra kényszerítették őket, hogy vérforrásokat engedjenek ki.
  Catherine csupasz, lebarnult lábával ágyékon rúgta a legközelebbi vikinget. Ugrásra és felborulásra késztette az ütéstől.
  Ezek után a lány így szólt:
  - Napfogyatkozást látsz az égen,
  Ez az ellenségek serege...
  Jön a pokol jele,
  Nem kell több szó!
  És a lány elvette, és gyöngyszeme csillogott. Ez tényleg lopás, tényleg lopás!
  Euphrosyne elvette és füttyentett. Pár fenyőfa megremegett a síptól, mintha bambuszrudak hullottak volna rájuk. És nehéz kúpok repültek le. Megütötték a vikingek fejét, áttörve rajtuk a sisakjukkal együtt.
  A szőke lány megjegyezte:
  - Hagytam veszendőbe menni az ellenségeimet,
  Első lépésem, utolsó lépésem!
  És most már csak a legnagyobb, széles vállú, aranypáncélos viking vezér maradt.
  És üvöltötte a tüdejét:
  - Nincs esélyed! Nálam van Thor fejszéje!
  A viking vadállat meglendült, és cunamit küldött a fejszéjéből.
  A lányokat enyhén hó borította.
  De gyorsan felálltak.
  Elena megértette az óriás harcos által leejtett kosarat, és ugatott:
  - No, tedd a pénztárcádba az ellenfelet!
  És elvette és megrázta.
  Erzsébet édes mosollyal énekelte:
  - Fiam, kicsim!
  Ebben az órában nem alszol,
  És milyen ismeretlen országban,
  A gondolataid rólam fognak szólni!
  A viking óriás ismét meglendült. És abban a pillanatban érezte a tér eltorzulását. Őt pedig, mint egy hattyutollat, felszívta egy erős porszívó.
  Az óriás pedig ellapult a kosárban, mákszem méretűvé vált.
  Elena elvigyorodott, és megjegyezte:
  - Ez valóban átalakulás!
  Catherine mosolyogva énekelte:
  - Lesz kényszerkezelés, és vicces átalakulások!
  Erzsébet riadtan nézett fel a hegyre, és megjegyezte:
  - Bomba rejtőzik a hó alatt!
  Elena felsikkantott:
  - Nukleáris?
  A kék hajú lány motyogta:
  -Vigye feljebb a nővérét - termopreon !
  A vörös hajú harcos elkerekedett szemmel kérdezte:
  - És hogyan semlegesítsük?
  Euphrosyne felkacagott és kotyogott:
  - Ehhez infrahangot kell kiengednünk skarlátvörös mellbimbóinkból. Lányok, mind a négyen tegyük ezt egységesen!
  A harcosok pedig hatalmas energiát sugároztak a rubin mellbimbóikból.
  Thermopreon bomba felmordult és kikapcsolt. Ezt követően ünnepélyes felvonulás kezdődött.
  Elena a Twitteren írta:
  - Aki bombát akar, az a homlokába kapja!
  
  EGY LÁNY MEGMENTI A TÜNDÉK CIVILIZÁCIÓJÁT
  MEGJEGYZÉS
  A gyönyörű elf lánynak, Erimiadának meg kell találnia a vörös sárkányt, hogy megmentse elf civilizációját a pusztulástól. Útja során azonban mindenféle harcossal kell megküzdenie, és nehéz rejtvényeket kell megoldania, hihetetlen kalandokat élve át.
  . FEJEZET 1. sz.
  Tehát az volt a küldetése, hogy egy vörös téglából készült ösvényen sétáljon. És mögötte egy tegez, íj és nyilak. A csupasz talp érzi a három nap által felmelegített felület melegét.
  Erimias rövid szoknyát visel, mellkasát pedig csak egy keskeny szövetcsík fedi.
  Valami fontos feladatot lát el.
  Hogy konkrétan melyiket, azt ő maga sem tudja. De egyértelműen valami különleges, például az elfek civilizációjának megmentése.
  És valami lény kijön, hogy találkozzon vele. Akkora, mint egy jó tank, és gyémántokkal csillogó héjjal.
  Az elf meghajolt előtte, és ciripelt:
  - Örülök, hogy találkoztunk!
  A gigantikus, szarvas teknős rikácsolt:
  - Ne örülj idő előtt! Mit keresel?
  Erimiada megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Nem tudom. De csak azt tudom, hogy ez nagyon fontos az elfek civilizációjának megmentéséhez.
  Bruiser megjegyezte:
  - Ez az, nem ismered magad? Nincs király a fejedben?
  Az elf fogta és énekelte:
  Az életben nincsenek egyértelmű határok,
  Az életben nincsenek egyértelmű határok...
  És sok felesleges, unalmas felhajtás...
  És mindig hiányzik valami,
  És mindig hiányzik valami,
  Nyár tél, nyár tél, tavasz ősz!
  A teknős vigyorgott, és megjegyezte, megvillantva gyémánthéját:
  - Te, látom, komolytalan ember vagy, aki csupasz, rózsaszín sarkúval csillog a téglán. Ezért, ha át akarsz engedni, válaszolj erre a kérdésre...
  Erimiada bólintott:
  - Bármilyen kérdésre készen állok válaszolni!
  A bolond csipogott:
  -Ki az, aki menőnek tűnik, de valójában rossz?
  Az elf kuncogott, és motyogta:
  - Troll!
  A teknős nevetett, és a héja még fényesebben szikrázott a három napon megcsillanó gyémántoktól. És kiadta:
  - Nem! Nem hiszem! Meg fogsz büntetni ezért!
  Az elf válaszul felugrik, és futni kezd. Szó szerint rózsaszín sarkú csillog, csupasz, lebarnult lábai pedig légcsavarlapátként villogtak.
  A lány üvöltött:
  - Az elf rohan, viharos lovak,
  Be kell vallanom, az ördög meghalt !
  Nem fognak utolérni minket, nem fognak utolérni minket!
  Válaszul azonnal megjelent két magas, kecskefejű hős. Rohantak az elf után futni. És bélyegezték a patájukat. Nagyon felpörgetett témák.
  Erymiada felfalta, fogta és énekelte:
  - Megcsúszott, csúszott, megcsúszott!
  A büntetés nőtt, nőtt, nőtt!
  Mögötte pedig szarvas gorillák rohantak széles vállakkal, vastag karokkal és lábakkal.
  Ez, ahogy mondják, vagy versenyfutás a vezetőért, vagy üldözés a kritikáért.
  Az elf mezítláb könnyű és mozgékony. A két gengszter nem tudta lezárni a távolságot, és máris fulladozni kezdtek.
  Ekkor azonban Erimiada előtt megjelent egy lovas fekete lovon és fekete páncélban. Megvillantotta hosszú kardját, amely fényesen izzott, mintha csillagokból lett volna.
  Ez a fekete harcos dörgött:
  -Hova rohansz te lány?
  Erimiada ijedt hangon válaszolt:
  - Hajsza van utánam, ha igazi lovag vagy, akkor segíts!
  A tintaszínű páncélos lovas intett a kezével. Két hatalmas kecskefejű harcos megdermedt a levegőben. Az elf is megdermedt. Mintha vastag jégbe fagytak volna, és nem tudtak megmozdulni.
  A fekete harcos mosolyogva kérdezte:
  - Nos, miről szól a bór sajtod?
  A két kecskefejű harcos egyszerre üvöltött:
  - Rosszul válaszolt a kérdésre, és a háziasszonyunk fizessen érte!
  A lovag megkérdezte:
  - Ki a szeretője?
  A kecskeharcosok egyhangúan válaszoltak:
  - Fortila teknős !
  A fekete páncélos harcos bólintott:
  - Ismerem! Bölcs és igazságos. És mit akarsz ezért elvenni a lánytól?
  A kecskeharcosok egyhangúan válaszoltak:
  - Kilenc ütés bottal csupasz sarkúra, ennyi!
  A fekete páncélos harcos megerősítette:
  - Oké, nem végzetes, de az igazságot betartják!
  Erimiada szeszélyesen kérdezte:
  - És megengeded, hogy egy lány botokkal üsse kecses, gyönyörű lábam csupasz talpát?
  A harcos elmosolyodott, és azt javasolta:
  - Talán engednem kéne, hogy kiegyenlítsem? Hogy tetszik!
  A kecskeharcosok egyhangúan bólogattak:
  - Lehetséges! De csak egyszer! És ha veszít, húsz ütés éri a csupasz sarkát.
  A fekete páncélos lovag bólintott:
  - Annál jobb! Gyerünk!
  A kecskefejű gorillák gurguláztak:
  -Mi kisebb a máknál és mi nagyobb, mint a világegyetem?
  Erimiada megvonta a vállát, és így válaszolt:
  - Tudsz gondolkodni rajta?
  A kecskeharcosok üvöltöttek:
  - Nincs idő gondolkodni!
  A lány a homlokát ráncolta, és így válaszolt:
  - Valószínűleg a trollok beképzelése. Jelentéktelen, mint egy mák, és ugyanakkor felfújtabb, mint a világegyetem!
  A kecskefejű gorillák vihogtak.
  - Nem tippeltem! Most bottal ütöd a sarkadat!
  Egy fekete páncélos harcos megkérdezte:
  - Maga tudja a választ?
  A kecskeharcosok bólintottak:
  - Igen! Ezek a világegyetem törvényei. Egy máknál kisebb edényben is elférnek, ugyanakkor nincs elég hely számukra az univerzumban!
  A fekete lovag bólintott:
  - Nagy! Ezért folytassa a kötelességét.
  A kecskeharcosok kiszabadították magukat, és Erimiada felé közeledtek. Sikertelenül próbált megmozdulni.
  A lányt a könyökénél fogva a hátára dobták. Aztán elővettek egy speciális eszközt a hátizsákjukból.
  Oda tették az elf mezítlábát, és szorosan rögzítették. Ezt követően az egyik kecske eltörte a bambuszrudat. És átlendítette a levegőben. És füttyentett.
  Erymiad a hátán feküdt. Kavics szúrta éles lapockáját. Csupasz, lebarnult lábak szorosan összefogtak. És nem tudod húzni őket.
  És akkor a sípos bambuszbot a lány talpára esett, mezítlábas, rózsaszín sarkának kecses ívével.
  Az elf éles fájdalmat érzett, ami a lábából a tarkójáig sugárzott.
  A második kecske tartotta a készüléket, és egyúttal számolt:
  - Egyszer!
  A bot ütése ismét a lány csupasz sarkára esett.
  - Kettő!
  Erymyada felsikoltott a fájdalomtól. Milyen kegyetlen és kellemetlen volt. A bot pedig folyamatosan fütyült és teljes erejéből ütött a szépség csupasz, rózsaszín, kecses talpán.
  Először az egyik, aztán a második. Erymiada hangosan felnyögött és sikoltozott, hogy mennyire fájdalmas és fájdalmas.
  A fekete harcos megjegyezte:
  - Remélem, nem bántja?
  A nagy kecske magabiztosan válaszolt:
  - Nagyon sok tapasztalatunk van ebben!
  Egy másik szarvas ezt mondta:
  - A tündék általában nagyon erős és kitartó testtel rendelkeznek.
  Amikor az ütések abbamaradtak. A kecskeharcosok levették a falaka eszközt a lány mezítlábáról , és meghajolva távoztak. Ők azonban hangosan taposva távoztak.
  Erimiada abbahagyta a nyögést, és megpróbált felkelni. De kék, vert lábai annyira fájtak, hogy felsikoltott. És négykézlábra ereszkedett, mint egy kutya.
  A lány motyogta:
  - Eltört a sarkam, most hogy fogok járni?
  A fekete harcos megjegyezte:
  - Próbáld ki a lábujjaidon! Így könnyebb lesz!
  Erimiada óvatosan a lábujjain állt, de még így is nagyon fájdalmas volt. A lány nyöszörgött:
  - Ó, nagy fájdalom a sarkadra kerülni,
  Senki a világon nem értheti...
  Lány vagyok, nem csak egy kurva,
  És higgyétek el, tudok visszavágni!
  A fekete harcos magabiztosan válaszolt:
  - Hamarosan meggyógyul, ne félj! Addig is valószínűleg meg akarja menteni elf népét a haláltól?
  A lány meglepődött:
  - Miből gondolod?
  A feketébe öltözött lovag így válaszolt:
  - Aki végigmegy a vöröstéglás úton, biztosan megpróbál valakit megmenteni!
  Az elf bólintott, és megerősítette:
  - Igen igaz! És mit tud nekem ajánlani?
  A fekete harcos így válaszolt:
  - Semmi különös. Maga sem tudja, mit keres. De tudom!
  Erimiada elvigyorodott, és megkérdezte:
  - És mit tudsz?
  A fekete lovag így válaszolt:
  - Vörös sárkány szobrot keresel. Meg kell védenie népét az igazi, hétfejű sárkánytól.
  Az elf sóhajtva válaszolt:
  - Így van, háborúk. De tényleg tudsz nekem segíteni?
  - Megtehetem, ha karddal harcolsz egy vámpírral, és sikerül legyőzni!
  Erimiada kijelentette:
  - A vámpírok nagyon erősek. És rendkívül nehéz ellenállni nekik. Esetleg tudtok nekem egy könnyebb ellenfelet adni?
  Fekete bólintott:
  - Igen? Verekedni akarsz például egy emberrel?
  Az elf mosolyogva bólintott:
  - Nagy öröm lenne!
  A lovag azt javasolta:
  - Megválaszolsz talányokat?
  A lány ránézett összetört lábaira, és sóhajtva válaszolt:
  - Nem szeretném! És így elég jól elverték. Esetleg valami mást ajánlanának?
  A fekete lovag bólintott:
  - Oké, ha igen... Akkor énekelj valamit!
  Erimiada bólintott és csicseregte:
  - Lehetséges!
  Az elf megköszörülte a torkát, és ezt énekelte:
  Kezemben van a legélesebb kard,
  Levágom a fejeket, könnyedén, nagy ívben...
  Bárkit levághatok, hidd el,
  Nem ismerve sem szégyent, sem félelmet!
  
  Szörnyű hír egy kegyetlen háborúban,
  A lány, akit örökké szerettem!
  A Sátán szörnyeteg szájába vetve,
  Hol van, Uram, az igazságosság és az irgalom?!
  
  Az Elf Maiden mezítláb ment,
  Lábak kopogtak a poros ösvényeken!
  Végül is a bűnökért, amelyekből a források kifolytak,
  Lehetősége volt külföldre vonulni!
  
  Kora tavasszal nekivágtam az útnak,
  Olyan kék a lábam a hidegtől!
  Egy darab húst sem haraphatsz meg,
  Csak bólogatnak a lucfenyők fagyába!
  
  Tehát egy kövekkel teli úton,
  A lánynak vérzett a lába!
  És a gazember elhalad Elfia mellett,
  A jeruzsálemi királyok városának oldala!
  
  Favkaz- hegység , hóval borított gerincek,
  Éles kövek szúrják a talpadat!
  De te a föld erejével táplálkoztál,
  Nehéz haddzs kiválasztása Isten városába!
  
  Nyár, sivatag, mérges nap,
  Mint egy lány lába a serpenyőben!
  Nincs messze a szent város,
  Mindenki végtelen terhet cipel!
  
  Ott, Isten sírjánál - Frist ,
  A szűz imára térdet hajt!
  Hol van, nagy, a bűn mértéke,
  Honnan merítek erőt az igazságosságban?
  
  Isten a homlokát ráncolva mondta neki:
  Az ima önmagában nem tudja megváltoztatni ezt a világot!
  Elfia évszázadokig uralkodik,
  Szolgáld őt hűségesen, pénz kérése nélkül!
  
  A szűz bólintott: Hiszem, Frist,
  Elfet választottad a világ megmentőjének!
  Mindenkihez terjesztem az igazságot,
  Phijesus, a bálványisten üzenete !
  
  A visszaút könnyű és gyors volt,
  A mezítláb erős lett!
  Isten kegyelettel nyújtotta kezét,
  Izmok és akarat, mintha acélból lenne!
  
  És csatlakoztál a hadsereghez,
  Pilóta lett, Trollwaffe repült !
  Ott megmutatta a szépség magasságát,
  A trollromboló egy taposóaknán robbant fel!
  
  Harcos, lendületes, bátor harcos,
  Odaadóan a pártnak - a szovjetek ügyének!
  Hiszek a söpredék feletti győztes végben,
  A démoni falkát a falhoz hajtom, a válaszra!
  
  Nos miért, a vadászgépet lelőtték,
  Nem volt időd kioldani a szíjakat!
  És kiderült, hogy a pajzs hibás,
  És a gonosz troll barom összebarátkozott a dadával!
  
  A háború egyenlőtlenné és kegyetlenné vált,
  Annak ellenére, hogy lány vagyok, ordítok és keservesen sírok!
  Mintha bajban lenne, lemerülhetünk a fenékre,
  Hiszen a szerencse eltűnt a Hazából!
  
  Kiáltásom Istenhez: Mindenható, minek?
  Elválasztottál a szeretett barátomtól!
  Még a hidegben sem hordtam kabátot,
  És három ellenfelét verte!
  
  Nem érdemli meg?
  Találkozz velem virágokkal a győzelemért!
  Süss bőséges pitét az ünnepre,
  És reménykedve jövök a felvonulásra!
  
  A szigorú Lord komoran válaszolt:
  Ki boldog a világon, kinek megy jól?
  A hús szenvedni fog és nyög a fájdalomtól,
  Hiszen az elf közösség aljas és bűnös!
  
  Nos, ha majd dicsőségben jövök,
  Bedobom a Gyehennába azokat, akik nem érdemlik meg az életet !
  Feltámasztom álmaim pasiját is,
  A legjobb akkor nem akar osztozni!
  Éneklés közben egy tucat gyönyörű, mennyei angyal jelent meg az égen. Nagy lelkesedéssel csapták össze a kezüket, megerősítve, hogy nagyon tetszett nekik a szépség éneke.
  A fekete harcos elismerően bólintott, és felüvöltött:
  - Remek, kiváló vokális képességeid vannak! A vörös sárkány figura megszerzéséhez azonban karddal is kiválónak kell lennie.
  Erimiada meghajolt, és összerándult, így szólt:
  - Ilyen párnázott lábakkal gyakorlatilag lehetetlen harcolni, még egy ilyen jelentéktelen ellenféllel sem!
  A fekete páncélos lovag meglengette a csillagokban szikrázó kardját. És egy zöldes hullám, mint a fű tükörképe, elszállt róla. És a lány tónusos, vésett, kecses lábai újra épek lettek.
  Az elf meghajolt, mezítláb nagy magabiztossággal taposott, és így szólt:
  - Most pedig adj ide egy embert! Véres húsba zúzom, még ha hősmagasak is!
  Fekete megerősítette:
  - Meglesz az ellenfél, akire szüksége van!
  És nyolcast készített a kardjával. Hirtelen egy fiú jelent meg a lány előtt az elf családból. Csak úszónadrág volt rajta, tizenegy-tizenkét éves gyerek. Vékony, cserzett, de drótos. A lapockái élesek voltak, a bordái kilátszottak lebarnult bőre alatt, a hátán és az oldalain pedig már begyógyult szempillák és csapások nyomai voltak.
  Bár, ez csak egy baba arcú fiú volt, de büszkén nézett. A rabszolga szőke, cserzett csokoládé haja szépen nyírtnak tűnt, álla pedig bátor arckifejezést kölcsönzött.
  Erimiada zavartan motyogta:
  - Nem veszekszem a gyerekkel. Sőt, nekem úgy tűnik, hogy ez egy rabszolgafiú.
  A fekete harcos megerősítette:
  - Igen, ez egy rabszolgafiú, aki mezítláb és csak úszónadrágban dolgozott a kőbányákban, a nap több mint kétharmadát eltöltötte, és a legnehezebb munkát végezte. De másrészt királyfinak született. És rabszolgaságba esett, ami megerősítette, de nem törte meg.
  A rabszolgafiú dühösen taposott mezítláb, bőrkeményedett sarkával egy kavicsot zúzott, és felkiáltott:
  - Készen állok a harcra önnel, nemes hölgy! Remélem jó családod lesz, mert egy közemberrel harcolni nekem baromság!
  A fekete harcos bólintott:
  - Neked forog kockán, az egyik oldalon egy vörös sárkány figurája lesz, a másikon a szabadságfiúd!
  A fiatal harcos megrázta nem túl hosszú, de éles kardját, és így szólt:
  A hazáért és a szabadságért mindvégig,
  Együtt dobogtatni a szíveket!
  . FEJEZET 2. sz.
  
  A vikomtné magabiztosan válaszolt:
  - Ez egyenlőtlen csata lesz!
  És meglendítette sokkal hosszabb és nehezebb kardját. Mindkét harcos mozgásban összefolyt. Közös vonásuk az volt, hogy mezítláb voltak. De a fiú lába, bár kicsi, már keratinizálódott attól, hogy állandóan csupasz talppal sétál a kőbányák éles kövein. És az elf lánynak éppen ellenkezőleg, finomabb, rózsaszín talpa van, a csupasz sarok kecses ívével.
  A kardok összeütköztek, és szikrák szálltak. A vikomtné természetesen előkelő emberként vívással foglalkozott. Talán még az űrkorszakban sem tekintették ezt a legfontosabb prioritásnak. Magas volt, nagydarab és izmos, mint egy elf, és abban reménykedett, hogy könnyen és egyszerűen legyőzhet néhány félmeztelen, sovány fiút a kőbányákból.
  De találkoztam egy kitartó és ügyes fiúval, aki kora gyermekkorában megtanulta a vívóleckéket, és nem felejtette el a bányákban, feszítővassal köveket tört és kocsikat tolt.
  Erimiada először megsajnálta a gyereket, és nem támadta túl határozottan. Valójában egy ilyen aprócska dolog, és láthatóan nehezen ment a kőbányákban. Nézd meg, hogyan látszanak a bordák, és vannak horzsolások és zúzódások a bőrön.
  A fiú azonban gyors volt, és kardjával megkarcolta a lány térdét. Kijött a vér.
  Erimiada válaszul megütötte a fiút, és azt kiabálta:
  - Kis tetű!
  Bár a rabszolgafiú hárított, leütötték. De azonnal felpattant. És megtámadta az elfet, mint egy rabló. Vékony, de erős és fürge kezében pedig úgy villant a kard, mint egy szúnyog szárnya.
  És így a gyors és vékony fiú ismét megvakarta Erimiadát.
  A lány, miután sebet kapott a lábán, csicseregte:
  A lányok soha nem adják fel
  És tudod, az övék dicsőséges győzelem lesz...
  A fiú nem fog győzni, Sátán,
  Aki láthatóan régóta nem ebédelt!
  A fiú válaszul folytatta a támadást. Gyors volt, mint egy szöcske. És a kardja nagyon gyors. Kisebbnek tűnik, de könnyű. Maga a fiú, bár nehéz sziklákat vonszolt és kalapáccsal döngölte, a kőbányában lévő kevés élelem miatt nem tudott hízni, nagyon szálkás és mozgékony maradt.
  Erymiad nem tudott beleférkőzni vékony, mozgékony, kiemelkedő izmokkal rendelkező testébe. Többször próbált befektetni, de nem ment.
  A vikomtné lány izzadni kezdett. Barnított, erős testét bikiniben izzadság borította, és fényes bronznak tűnt. És a lélegzetem is nehezebb lett.
  Itt Erimiada minden erejével ütött, de a fiú ügyesen ugrott, és egy pillanatra még mezítláb is a pengére állt. És mellkason ütötte Erimiadát. És az elf vére intenzívebben ömlött. A lány felsikoltott a fájdalomtól. És ismét megpróbált támadni.
  De nehéz eltalálni, ha a cél kicsi és alattad van, ugyanakkor mobil.
  A rabszolgafiút, miközben harcolt, szintén kis izzadságcseppek kezdtek el borítani, és ragyogni kezdett. Közben ezt énekelte:
  A Spartak egy nagyszerű harcos,
  Ellenségeket támasztott a gonosz iga ellen...
  De a felkelés véget ért,
  A szabadság csak a pillanat töredékéig tartott!
  
  De egy fiú más időkből,
  Úgy döntöttem, hogy harcolni fogok a megfelelő ügyért...
  Kicsinek néz ki és nem tűnik erősnek,
  De nagyon okosan tud harcolni!
  A fekete páncélos lovag bólintott:
  - Igen, ez a herceg nem olyan egyszerű! A kőbányák csak megkeményítették, de egyáltalán nem törték meg. És ha le akarod győzni, akkor meg kell próbálnod.
  A rabszolgafiú felkiáltott:
  - Vagy nyerek, vagy meghalok! Szabadság nélkül nem érdemes élni!
  Erymiada felszisszent:
  - És nemzetem jövőjéért küzdök.
  A lány pedig újra lendült, és megpróbálta eltalálni fiatal társát.
  Sztrájkja azonban nem járt sikerrel. Sőt, a fürge kisördög elvette és hasba szúrta az elf család lányát, és újabb véres lyukat hagyott maga után.
  Erimiada óvatosabb lett. Valóban, milyen megalázó embergyerekkel harcolni. És még mindig veszít. Még soha nem ütötte meg.
  Nagyon mozgékony mezítlábas, drótos rabszolgafiú. És ugrik, mint a szöcske.
  Emira énekelte:
  Szöcske ült a fűben,
  Szöcske ült a fűben,
  Akárcsak az uborka
  Zöld volt!
  De aztán jött az elf,
  Ami mindenkit legyőzött...
  Gazdaggá tette
  És megette a kovácsot!
  Ez viccesebbé tette, de nem növelte az erőt. A fiú időről időre sekély, de sok és érzékeny sebet ejtett az elfön. A vérveszteségtől az Erimiad gyengülni és lelassulni kezdett.
  És az ellenfele még túlságosan is kitartó volt. Valójában napi tizenhat-tizenhét óra munka, bárkit, akit akar, vagy megölnek, vagy megkeményítenek. A fiú teste pedig rendkívül erős volt, és minden terhelést képes ellenállni.
  Ugyanakkor a nehéz sziklák napokig tartó cipelése nem erősítette az izmokat, hanem éppen ellenkezőleg, erősebbé és mozgékonyabbá tette azokat.
  Így hát a fiú-herceg egy karddal a térde alá ütötte, Erimiada pedig lehajolt, és máris úgy csavarodott, hogy már nem tudott rendesen megfordulni.
  A rabszolgafiú pedig kedélyesen és vidáman dúdolva továbbnyomta magát, és ismét gyomrába fecskendezte a lányt. És ezúttal sokkal mélyebben.
  Erimiada fuldokolni kezdett. Megrántotta a lábát, de a kard hegye a lány csupasz sarkába ütközött, és kézzelfoghatóan átszúrta. Ez pedig nem csak fáj, hanem az állást is megnehezíti.
  Az elf az oldalára esett, és üvöltött:
  - Nem fogom megadni magát a Sátán ellenségeinek - a hóhéroknak,
  Bátorságot fogok mutatni a kínzások alatt...
  Bár a tűz ég, és az ostor üti a válladat,
  Lelkes szenvedéllyel szeretem az Elfemet!
  A rabszolgafiú elvigyorodott, és válaszul csupasz sarkával orrba lökte a lányt. És szorosan odaadta, feltörve a légzőkészüléket, és énekelte:
  - A szabadság a paradicsom,
  A láncokban nincs öröm...
  Harcolj és merj
  Vesd vissza az apró félelmet!
  A fiú pedig még erősebben ütött a karddal, olyannyira, hogy kiütötte a kardot Erimiada legyengült kezei közül. A lány kinyújtotta a kezét, hogy felvegye. De a penge hegye azonnal a lapockák közé fúródott. És megint kijött a vér.
  A lány elesett, és markolatánál fogva megragadta a kardot. Ám eltalálta egy penge, amelyet a félmeztelen fiú a kezére húzott, és elvágta a vénát. A kard kiesett, és Erimiadát leszerelték.
  A rabszolgafiú örömkiáltást hallatott, és nyelével a halántékba ütötte az elfet. Megrántotta csupasz, hosszan tűrő lábát, és mély kiütésbe esett.
  A herceg több éve nem látott cipőt csupasz lábát a lányok felemelkedő mellkasára tette.
  És győztes kiáltást hallatva így szólt:
  - Éljen a fény és a szabadság!
  Aztán a fekete harcoshoz fordult:
  - Végezzen vele?
  A fekete páncélos lovag magabiztosan válaszolt:
  - Nem! Már legyőzted őt! Most szabad vagy, és levetetted a rabszolgaság láncait!
  A fiú, aki most egykori rabszolga, megkérdezte:
  - És most vissza lehet állítani egykori hercegi rangomat?
  A fekete páncélos harcos határozottan válaszolt:
  - Nem! Az országotokat meghódították. De bebizonyítottad, hogy kiváló harcos vagy. Csatlakozik a hadsereghez, és ott cserkész lesz. Egy csapat fiúnak fogsz parancsolni, mint te magad. És ez lesz a jutalmad a vikomtnő legyőzéséért.
  Az ifjú herceg meghajolt, és mosolyogva mondta:
  - Köszönöm! Nem megyek vissza ezekhez a büdös kőbányákhoz.
  A fekete páncélos lovag meglengette a kardját, és a győztes fiú eltűnt.
  Erymiada alig nyitotta ki a szemét. Fájt a feje. Remegve felállt, és dadogva megkérdezte:
  - Mi történt velem?!
  A fekete harcos szomorúsággal a hangjában válaszolt:
  - Vesztettél! A fiú nyert és szabadságot kapott.
  Az elf sóhajtva mondta:
  - Akkor most mi van, az én embereim meghalnak?
  A fekete páncélos lovag magabiztosan válaszolt:
  - Természetesen nem! Ha valami, akkor esélye van egy új harcra. Csak ezúttal azzal kell megküzdened, akit először elutasítottál. Nem emberrel, hanem vámpírral!
  Erimiada sóhajtva válaszolt:
  - Egyetértek a vámpírral. De megsebesültem, és nincs erőm. Van valami mód arra, hogy begyógyítsam a sebeimet, hogy készen álljak a harcra?
  A fekete páncélos lovag így szólt:
  - Csak egy út van. Meg kell találnod a rejtvényt. Válaszolj helyesen, és minden sebed azonnal begyógyul.
  Az elf könyörgött:
  - A rejtvényei annyira összetettek, hogy egyszerűen lehetetlen megválaszolni őket. Esetleg van más mód is? Nos, ha akarod, énekelek neked!
  A fekete ruhás harcos így válaszolt:
  - Persze, úgyis énekelsz nekem! De ahhoz, hogy begyógyuljanak a sebeid, választ kell kapnom a kérdésemre. Mindenért fizetni kell!
  Az angyalok, akik a lovag feje fölött repültek, azonnal megerősítették, kis hangjukkal egybehangzóan:
  - Mindenért fizetni kell!
  A fekete páncélos lovag megjegyezte:
  - De irgalmas leszek hozzád, és hagyom, hogy gondolkodj a kérdésen. És te egy okos lány vagy, és azt hiszem, biztosan kitalálod, mi lesz a helyes válasz.
  Erimiada megjegyezte:
  - Lehetetlen mindent tudni a világon!
  A csillogó karddal rendelkező harcos bólintott:
  - Jobb! De logikusan kiszámíthatja bármely kérdésre adott választ.
  Az elf sóhajtva válaszolt:
  - Rendben, akkor. Készen állok.
  A fekete páncélos lovag így szólt:
  - Ami jön anélkül, hogy jönne, és elmegy anélkül, hogy elmenne!
  Erimiada füttyentett, és lekerekítette zafírszemét:
  - Azta! Wow kérdés.
  A fekete ruhás harcos bólintott:
  - Gondolkozz! Próbáld meg logikusan kitalálni!
  A vikomtnő megfeszítette a homlokát, és hangosan okoskodni kezdett;
  Talán pénz? Valóban, úgy tűnik, jönnek, de mindig kevesen vannak, így mondhatni, hogy anélkül jönnek, hogy olyan mennyiségben jönnek, amennyire kellene. Másrészt elmennek, mintha nem mennének, mintha ott sem lennének.
  Erimiada mutatóujjával megérintette sérült sarkát, és folytatta az okoskodást;
  Vagy talán ezek a problémák. Úgy tűnik, jönnek, de mindig is ilyenek voltak, ezért jönnek anélkül, hogy jönnének. És úgy tűnik, hogy a problémák elmúltak, de valójában továbbra is fennállnak.
  Erimiada ismét megvakarta a tarkóját, és folytatta az okoskodást az adott témáról.
  Például talán ez az élet. Azt mondják, eljött az élet, de korábban is volt. Másrészt az élet - mondják - elment. De ugyanakkor maradt, beleértve a lelket is, amely halhatatlan.
  Igen, sokkal több lehetőség kínálkozik. Tágra nyílt a szemem a különféle lehetséges válaszoktól. Itt adtak neki időt. Valójában azonban minél többet gondolkodsz, annál zavartabb leszel, és számos lehetséges válasz merül fel. És az idő sem segít...
  Aztán felvirradt Erimiada, és azt mondta:
  - Kész vagyok választ adni!
  A feketébe öltözött harcos ébenfaként ragyogva bólintott:
  - Na, szólj!
  Erimiada határozottan kijelentette:
  - Jön az idő anélkül, hogy jönne! Azt mondják, eljött az idő, de már megtörtént! És távozás nélkül is elmegy. Azt mondják, az idő eltelt, de még mindig marad!
  A fekete páncélos lovag felkuncogott, és így válaszolt:
  - Nos, a válasz általában helyes, és meg lehet számolni! Bár a szokásos válasz az emlékek! De az idő is egy teljesen lehetséges lehetőség.
  A fekete köpenyes harcos nyolcast készített fényes kardjával. És néhány másodperc múlva az Erymyad összes sebe és sérülése nyomtalanul eltűnt, mintha soha nem is léteztek volna.
  Az elf lány elmosolyodott és így szólt:
  - Köszönöm! Most élhetek a második lehetőséggel?
  A fekete páncélos lovag mennydörgő hangon válaszolt:
  - Tud! De ezúttal egy vámpírral kell megküzdenie. Készen állsz egy ilyen tesztre?
  Erimiada határozottan válaszolt:
  - Ha nincs más választásom, akkor igen! Kész!
  A harcos éppen fel akarta emelni a kardját, de ekkor a fekete sisakja fölött repkedő angyalok egyhangúan felkiáltottak:
  - Hadd énekeljen nekünk! Olyan csodálatos hangja van!
  A fekete páncélos lovag bólintott:
  - Énekelj szépségem! A kíséretem ezt követeli!
  Erimiada kelletlenül bólintott, és megjegyezte:
  - Igen, nem vagyok a hangban!
  Az angyalok nevetve felsikoltottak:
  - Nincs szükség! Ön csodálatos! Gyerünk, ne légy szégyenlős!
  Az elf mély levegőt vett, és elragadtatva énekelt;
  Dicsőség a fent virágzó országnak,
  Dicsőség a nagy, szent manónak...
  Nem, nem lesz csend az örökkévalóságban -
  Gyönggyel meghintve a mező csillagai!
  
  A nagy Mindenható Svarog velünk van,
  A Mindenható félelmetes család fia...
  Hogy ez a harcos segíteni tudjon a csatában,
  Isten fényével kell dicsőítenünk a tündéket!
  
  A lányoknak nincs kétsége, hidd el,
  A lányok dühösen támadják a hordát...
  Darabokra lesz szakadva, veszett vadállat,
  És az ellenség orrcsapást kap!
  
  Nem, ne próbáld megtörni az elfeket,
  Az ellenség nem kényszerít minket térdre...
  Legyőzünk téged, gonosz tolvaj,
  Elin dédapa velünk van !
  
  Nem, soha, soha ne engedj az ellenségnek,
  Mezítlábas lányok harcoltak az Elf alatt ...
  Nem mutatunk gyengeséget és szégyent,
  Foglalkozzunk a nagy Sátánnal!
  
  Isten megengedte, hogy befejezzük csatáinkat,
  És űzd el a Wehrmacht hordákat...
  Hogy ne legyenek nullák,
  Hogy ne legyen csend a temetőben!
  
  Engedjetek szabad kezet a lányoknak, harcosok,
  Szóval ez az orkistáknak lesz megszervezve...
  Apáink büszkék lesznek ránk,
  Az ellenfél nem fejt meg minket, mint a tehenet!
  
  Igaz, hogy hamarosan itt a tavasz,
  Aranyszínűvé válik a kalászok a szántóföldeken...
  Hiszem, hogy álmunk valóra válik,
  Ha meg kell küzdeni az igazságért!
  
  Istenem, ez azt jelenti, hogy minden ember szeretet,
  Hűséges, erős, örökkévaló örömben...
  Bár heves vért ontnak,
  A lány sokszor figyelmetlen!
  
  Összetörjük az ellenséget a csatában,
  Valami olyan légieset csinálni...
  Bár vihar tombol a világ felett,
  És jön a fülledt napfogyatkozás!
  
  Nem, az emberek a sírjukig állnak,
  És egy cseppet sem engednek az erkshistáknak ...
  Fiúk, írjátok le a füzetetekbe,
  És élesítse meg minden kardját a csatára!
  
  Igen, igaz, hogy lesz hajnal élek nélkül,
  Hidd el, mindenkinek lesz öröme...
  Újat nyitunk, hidd el, fény -
  A levegőben a lány keze kinyúlik!
  
  Megtehetjük , meg tudjuk csinálni, hidd el,
  Valami, amiről álmodni sem merünk...
  Tisztán látjuk a legfényesebb célt,
  Nem, ne beszélj hülyeségeket, harcosok!
  
  Nos, viccből repüljünk a Marsra,
  Nyissunk ott mezőket, számoljuk meg, rubinok...
  a környezetvédőket közvetlenül a szemébe töltjük ,
  Kerubok hordái lebegnek felettünk!
  
  Igen, a szovjet ország híres,
  Mit adott a kommunizmus a népeknek...
  Születésünk által örökre nekünk adatott -
  A szülőföldért, a boldogságért, a szabadságért!
  
  Elfiában minden harcos a jászolból származik,
  A baba a fegyverért nyúl...
  Ezért remegsz, gazember,
  Számon kérjük a szörnyeteget!
  
  Igen, a miénk egy barátságos család lesz,
  Mit fog az elfinizmus felépíteni az univerzumban...
  Tudod, igaz barátok leszünk,
  A mi üzletünk pedig az alkotás lesz!
  
  Végtére is, az elfinizmus örökre a születés által adott,
  Hogy a felnőttek és a gyerekek boldogok legyenek...
  A fiú szótagokat is olvas,
  De a demiurgosz lángja a szemekben ragyog!
  
  Igen, örökké öröm lesz az emberekben,
  Hogy együtt harcolnak Svarog ügyeiért...
  Hamarosan meglátjuk a Folgi-partokat,
  És mi leszünk Isten tiszteletének helyén!
  
  Igen, az elfet nem törhetik meg a haza ellenségei,
  Még az acélnál is erősebb lesz...
  Elfiya, kedves anyja vagy a gyerekeknek,
  És a mi apánk, hidd el, a bölcs Ftalin !
  
  A Hazának nincsenek akadályai, higgyétek el,
  Megállás nélkül megy előre...
  A pokol királya hamarosan mattot kap,
  Legalább tetoválás van a kezében!
  
  Szívünket adjuk Szülőföldünkért,
  Másszunk meg minden hegyet, hidd el, magasabbra...
  Nekünk lányoknak sok erőnk van,
  Néha még a tetőt is felrobbantja!
  
  A fiú előfizetést is adott az Elfre,
  Azt mondta, hevesen fog harcolni...
  Csillogó fém van a szemében,
  Az RPG pedig szorosan a hátizsákban van elrejtve!
  
  Szóval ne játsszuk a bolondot,
  Még jobb, ha mindannyian falként állunk...
  Sikeres vizsgák, csak ötös,
  Ábel uralkodjon, és ne a gonosz Káin!
  
  Röviden: boldogság lesz az emberek számára,
  És Svarog hatalma a szent világ felett...
  Játékosan összetörni az orkshistákat,
  Legyen Lada boldogság és bálvány!
  Az elf lány nagy lelkesedéssel fejezte be az éneklést. És meghajolt, mezítláb taposott, és így szólt:
  - Irgalmasság!
  A fekete páncélos lovag megerősítette:
  - Méltó dal ez! Melegíti a szívet és a lelket. Ezért tanácsot adok neked: alkoss nyolcast a lábaiddal, és több erőre teszel szert. És még egy ilyen szörnyeteggel is megbirkózik, mint egy vámpír!
  Erimiada meghajolt, és így válaszolt:
  - A világnak tisztelnie kell minket és félnie kell tőlünk.
  A katonák tettei számtalan...
  A tündék mindig is tudtak harcolni.
  Földig pusztítjuk az orkokat!
  Egy fekete páncélos harcos kört tett a kardjával, és zene hallatszott, akár a jégcsapok játéka.
  És egy sziluett jelent meg az égen. Jóképű, de sápadt fiatalember volt cilinderben és bőröltönyben. A keze bőrből készült, fekete kesztyű, a csizmája pedig éppen ellenkezőleg, piros. És kardot tartott. A fiatalember szájából agyarak álltak ki.
  Erymiada felkiáltott fogát szaggatva:
  - Ez egy vámpír! Nagyon aranyosan néz ki.
  A fiatalember megrázta a fejét, megigazította cilinderét, majd szilárdan a földön landolt.
  Meghajolt a lány előtt, és megjegyezte:
  - Szinte meztelenül és mezítláb, akár egy rabszolga!
  A fekete harcos így válaszolt:
  - Ez egy nagyon előkelő családból származó vikomtnő. És meg akarja szerezni a vörös sárkány szobrot, hogy megmentse népét a haláltól.
  A vámpír fiú így válaszolt:
  - Mindenesetre le kell győznöm! Megpróbálom életben tartani, ha lehet!
  Erimiada mosolyogva válaszolt:
  - Én sem akarlak megölni! De ha kell, minden erőmmel harcolni fogok!
  A fekete harcos bólintott:
  - Karddal fogsz harcolni. A fegyverek egyenlőek, és minden igazságos.
  A vámpír meghajolt és így válaszolt:
  "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen lánnyal keresztezhetek kardot!"
  Erimiada kacsintott és csipogott:
  - Bátran harcba indulunk,
  Az elfek ügyéért...
  Legyőzzük az összes orkot,
  Harcolj, ne sodródj!
  A lány és a fiú csillogó, csillogó kardot vett a kezébe, és harcra készült. Hangulatuk a teljes pusztuláshoz fűződött.
  Hangjelzés hallatszott. A vámpírfiú vad dühvel rohant Erymiada felé. Egy kardcsapással találkozott vele, hárítva a támadást. A lány sokkal magabiztosabbnak érezte magát, és ismét egy hordóhengerrel hárította el a próbálkozást.
  Aztán Erimiada mezítláb a lába közé mozgatta ellenfelét. A vámpírnak sikerült hárítania az ütést, de még mindig megrendült.
  Az elf csiripelte:
  - Az ellenség még nem ismeri az erőnket,
  Nem használták ki teljes erejüket...
  A csecsemőket és a nőket megtámadják
  Mindegy, vámpír, megöllek!
  Válaszul a fiatalember kissé felemelte magát a felszínről, és rohamosztagosként próbált megközelíteni Erimádot.
  A lány pedig elvette, és kardja hegyével az ellenség gyomrába szúrta. Fájdalmas injekciót kapott és vér jött ki belőle. Az elf pillangós manővert hajtott végre, és beakasztotta a vámpír csizmáját, ami után a nő csipogott:
  Egy csapással legyűröm az ellenséget,
  Én, elf, jó okkal vagyok bátor!
  Eközben a csata folytatódott. A vámpír megpróbált felrepülni, de Erimiada felugrott és folyamatosan elkapta. És skarlátvörös vércseppek szóródtak szét.
  A fiatal vérszívó megjegyezte:
  - Sokat tanultál! De nem tudott megbirkózni a fiúval!
  Az elf mosolyogva jegyezte meg a fogát:
  - Valahol el kell kezdeni! Mindannyian tanultunk egy kicsit, és ne vétkezz, Isten vámpírja vagy!
  A vámpír hirtelen felgyorsult, de kardja célt tévesztett, és Erimiada a vérszívó csuklóján találta el. Ismét rubinszínű fröcsögések és nyögések.
  Vámpír megjegyezte:
  - Te ördög!
  Az elf ellenkezett:
  - A jó erőit szolgálom!
  A fiatal vérszívó megjegyezte:
  - Mi a különbség a jó és a rossz között?! Még a fény istenei is ölnek, és nem kímélik ellenségeiket!
  Erimiada megvonta a vállát, és csiripelt:
  A virág szirma törékeny,
  Ha már rég leszakadt volna...
  Bár a világ körülötte kegyetlen,
  Jót akarok tenni!
  A vámpír ismét megpróbált felgyorsítani, és gyorsan megtámadta a lányt. Végrehajtotta a vasvillás manővert, de váratlanul az elf lány pengéje átfúrta a torkát. Egy vérsugár permetezett ki. A vámpír hátraugrott, lerázta magáról a vörös cseppeket, és megjegyezte:
  - Valóban, ő-ördög!
  Erymiada teljes erejéből ugrott, belevetette magát az ütésbe. Csupasz, kerek sarka egyenesen a vámpír állába ütközött. Összeesett, és különböző irányokba tárta a karját. A vérszívó szájából több törött fog is kirepült.
  Erimiada a mellkasára tette meztelen lábát, felemelte a kezét, és felkiáltott:
  - Győzelem!
  A fekete harcos megkérdezte tőle:
  - Befejezed?
  Erimiada határozottan kijelentette:
  - Nem!
  A fekete páncélos lovag bólintott:
  - Tiéd a vörös sárkány figura!
  És csinált egy háromszöget egy szikrázó karddal. Azonnal felvillant a levegőben, és egy színes, erős sárkány képe jelent meg. Ami felrepült Erimiadba. A lány önkéntelenül összehúzódott.
  Aztán egy kis villanás következett, és a sárkány kis figurává változott, amely maga is az elf lány kezébe úszott. Elvette és énekelte:
  - Elfek, manók, manók,
  Fiatalságunk örökkévaló lesz...
  Elfek, manók, manók,
  Örök boldogságban leszünk!
  
  GULLIVER ÖTÖDIK UTAZÁSA
  MEGJEGYZÉS
  A híres utazó Gulliver egy nagy hajó élén ismét útnak indul. Elkapja a vihar, és hajóját a partra dobják. És a tapasztalt Gulliver egy olyan furcsa világgal találkozik, majd a legendás tengerész összes korábbi kalandja elsápad a háttérben.
  . FEJEZET 1. sz
  Gulliver már nem volt fiatal. Ennek ellenére ismét elindultam egy másik útra. Valójában kalandleírásait csak fantáziáknak és meséknek vették.
  És telnek az évek, és a fej őszül, és szép mennyiségű kopaszság jelenik meg benne. Ha elmúltál ötven, a tizennyolcadik század mércéje szerint ez sok. Ennek ellenére Gulliver úgy döntött, hogy újra útnak indul. Sőt, a jósnő megjósolta neki, hogy ezúttal megtalálja a boldogságát, és többé nem akar visszatérni.
  Egy nagy galleon legyezte vitorláit, és a Csendes-óceán felé hajózott. Gulliver már meglehetősen gazdag, és a Liputiáról elvett kis juhok vékony gyapja különleges jövedelmet hozott neki . De mind kihaltak. És felmerült az ötlet, hogy újra ellátogassunk erre a szigetre.
  Már több mint harminc év telt el. És a liliputiak kevesebbet élnek, mint az emberek. Tehát mindenki, aki ismerte Gullivert, már kihalt.
  Miért nem zsákmányszerzésből élsz ott? A liliputiaknak nincs se ágyújuk, se puskájuk, és nyilaik sem ellenkeznek az óriásokkal. Magában a Lilliputban pedig sok értékes dolgot megörökíthet.
  A kis állatok önmagukban óriási bevételt termelnének, és óriási áron eladhatnák őket.
  Az óriásokat elfogni túl kockázatos. Egy embernél tizenkétszer akkora vadállatot nem akárki fog elvinni, még egy fegyvert sem. Sőt, van egy királyuk, akinek hatalmas hadserege van. Igaz, az óriásoknak még nincs puskaporuk.
  Mindenesetre Gulliver meg akarta látogatni az első országát, ahol két hatalmas apró ember élt. Talán ott találhat valamit, amitől mesésen gazdag lesz.
  Miután megismerkedett a Yahoo-val és az intelligens lovak világával, Gulliver kegyetlenebbé és cinikusabbá vált. Telnek az évek, és meg kell gazdagodnod. Hogy mennyi élete maradt még, nem tudni. És az emberek nevetnek rajtad, és a különböző újságok vulgáris utalásokat adnak arra, hogy Gulliver nemcsak álmodozó, hanem őrült is. És még inkább, hogy bizonyítékot szolgáltasson az általa megnevezett országok létezésére, ez volt a motiváció.
  nagyjából tudta, hol található Lilliput és Blefuscu szigete . És a hajója már elérte ezt a helyet.
  De pontosan hol? A szigetek kicsik, és megpróbálják vakon megtalálni őket, a tizennyolcadik század elejének primitív navigációjával.
  Aztán a hajó átvette az irányítást, és viharba került...
  Hét napon és éjszakán át hánykolódott a hullámok által. Szerencsére a nagy és erős fegyveres hajó kialakítása nagyon tartósnak bizonyult. És nem esett szét.
  És akkor hirtelen feltámadt egy hullám, és a kihalt partra sodorta az angol galleont. A viharral és a vad elemekkel folytatott elhúzódó küzdelemtől kimerülten a több mint kétszáz tengerészből álló legénység és maga Gulliver mélyen elaludt.
  Nem gondolkodtak azon, hogyan pihenjenek vagy gyógyuljanak.
  Gullivernek folyamatos rémálmai voltak. És amikor felébredt, a rémálom a valóságban folytatódott. Először is azon kapta magát, hogy megkötözték, és mellette tizenkét-tizenhárom évesnek látszó fiúk álltak. Festékkel voltak festve, tollak a fejükön, mint az indiánok, mezítláb, félmeztelen felsőtest. Itt azonban elég meleg van, és ez érthető.
  Gulliver körülnézett. És láttam a közelben több megkötött tengerészt. Csak ők is megváltoztak. Kisebbek lettek, a szakáll és a tarló eltűnt, a ruhák megereszkedtek, mint a táskák.
  Gulliver maga elé pillantott. És meglepődtem. A teste kisebb lett, a gyomra eltűnt, és a tompa fájdalom a hátában is. És az öltöny megereszkedett, mint egy mosogatórongy. És a csizmáról hirtelen kiderült, hogy szabadok. És megrándult, és a kötelek kissé megereszkedtek.
  Egy fiú, aki úgy nézett ki, mint egy indián, tetoválásokkal borítva, kiabált:
  - Olyanokká válnak, mint mi! Gyerünk, húzzuk meg a kötelet!
  A tengerészeknek tulajdonképpen már gyerekarca volt, és méretük a szemünk láttára csökkent.
  Tollas és festékes fiúk rohantak felhúzni a köteleket. Gulliver úgy érezte, hogy tovább zsugorodik. Ugyanakkor a test könnyednek és energikusnak érzi magát. És a fogaid megszűntek fájni, és általában olyan volt, mintha újjászülettél volna.
  Eközben további helyi harcosok szálltak fel a hajóra. Már rendezettebb egyenruhában voltak, páncélt viseltek és kardot vittek. Szandál van a lábán, és több lány is van vele. De gyerekeknek is néztek ki, körülbelül tizenkét, legfeljebb tizenhárom évesek. A lányok fülbevalót és ékszert viseltek.
  Az egyik szőke hajú nevetett, és megjegyezte:
  - Kár! Nem láthattam őket felnőttként! Most ők is ugyanolyan kicsik, mint mi!
  A tetovált fiú megjegyezte:
  - Több mint kétszázan vannak itt! A kőbányákba kellene őket rabszolgának küldeni!
  A lány ellenkezett:
  - Nem! Csak eladjuk őket! Néhányan szerencsétlenül bányákba mennek, a többiek pedig az új tulajdonosok!
  Egy páncélos és aranysisakos fiú szigorúan kérdezte:
  -Ki a főnököd? Mondom! És ne tégy úgy, mintha nem ismernéd a nyelvünket! Mindenki, aki csatlakozik birodalmunkhoz, azonnal elkezdi érteni a nyelvünket, mi pedig értjük azt!
  Az egyik matróz, akiből fiú lett, ezt motyogta:
  - Itt Gulliver kapitány! Nem fogod azonnal felismerni egy fiú testében!
  Az aranysisakos harcos ezt parancsolta:
  - Húzd ki őket. Ha végre olyanok lesznek, mint mi, akkor talán elszabadulnak. Ezzel egy időben készülnek az átállásra.
  A harcos fiúk a vállukra tették Gullivert és a többi srácot, kettesével fogták őket, és kivitték őket kifelé.
  Gulliver úgy gondolta, hogy ez ostobaság lehet. De aztán eszembe jutottak a liliputiak. Kisebb termetűek voltak. Csak főleg felnőttek, gyerekek nem. Talán nem kellene meglepődnie?
  Különféle világokat járt be, és csodálatos országokat látott. Akkor miért ne lehetne köztük a gyerekek világa? Ez volt az egyetlen, ami hiányzott a szenzációgyűjteményéből.
  Gulliver látta, hogy a part már nem kihalt. Sok páncélos katona volt ott. Voltak köztük indiai stílusú tollas és íjas fiúk, és könnyűfém páncélos harcosok. És a masnis lányok egyébként szintén mezítláb voltak, kivéve a parancsnokokat, akiknek értékes ékszerei és gyöngyökkel borított szandáljai voltak.
  Az íjászlányok sorban álltak. Egy másik rangnak erősebb számszeríjak voltak a kezében, amelyek halálos reteszeket lőttek. A jobb oldalon katapultok voltak. A közelükben fiúk és lányok is vannak. Az aranysisakos főharcos ezt parancsolta:
  - Vidd a foglyok ruháit! Most már rabszolgák, és rangjuk szerint kell öltözniük.
  A ruhák már nem passzoltak, és alig kapaszkodtak. A fiússá vált foglyokat kioldották, a most már eléggé büdös rongyokat egy kupacba dobták, cipőikkel együtt. Aztán olaj és kén keveréket öntöttek rá, és felgyújtották.
  Manapság a tengerészek tizenhárom évesnél nem idősebb fiúk voltak, és a tizennyolcadik században, a gyorsulás előtt, az ilyen korú gyerekek úgy néztek ki, mint a huszonegyedik századi tízévesek. Igen, észrevehetően csökkentek.
  És most meztelenek voltak, néhányan szégyenlősen a kezükkel takarták el szégyenüket.
  Az íjász és számszeríjász lányokat fegyverrel tartották fogva.
  Az aranysisakos fiú ezt parancsolta:
  - Na, hadd mossák meg őket a tengerben! Aztán rabszolgaruhát adunk nekik, hogy megőrizzék a látszatot.
  Az elfogott fiúkat pedig a tengerbe hajtották. A víz meleg volt, melegítette a trópusi nap. Jó klíma volt itt. Látni lehetett pálmafákat és kókuszdiót.
  Legalább nem fagysz meg.
  Gulliver szégyellte és egyben boldog is volt. Több mint negyven évet kidobva mára teljesen egészséges, energikus és vidám lett. A hangulat pedig vidám lett, bár rabszolgaság és megaláztatás várt rá, esetleg kemény munka a kőbányákban. Gulliver nem tudta, mi ez a nehéz út, de hallott történeteket arról, hogy mennyire nem nagyszerű! De milyen fiatal és egészséges most.
  A homok forró volt, és égette a csupasz, gyerekes talpakat. Még nem volt idejük eldurvulni és bőrkeményedésekkel borítani, mint amilyen akkor történik, ha hosszú ideig cipő nélkül sétál. Megjegyzendő, hogy Nagy-Britanniában a mezítláb járást a nagy szegénység jelének tartották, és ha a gyerekek mutogatták is a csupasz sarkukat, az csak a hőségben, majd általában a szegények körében történt. Így hát megpróbálták felvenni a cipőjüket, a földfelszín tapintásának minden öröme ellenére gyerekes, érzékeny talppal.
  Ugyanakkor cipő nélkül ez egy kicsit fájdalmas . A homok forrón ég a trópusi napon délben. A helyi fiúknak és lányoknak egyértelműen nagyon erős és kemény talpuk van.
  Mellesleg Gulliver arra gondolt - hány évesek? Mi van, ha itt mindenki halhatatlan? És nem úgy, mint az egyik világ, ahol Gulliver járt, és bár az emberek nem haltak meg, mégis megöregedtek, a halhatatlanság pedig fiatal volt, örömteli és energikus!
  Gyermeknek lenni nagyszerű a maga módján! És talán még több mint egy évezredig így fogsz élni.
  Igaz, akkor Gulliver szomorú lett. Mi lenne, ha több száz évig meztelenül, mezítlábas rabszolgafiúként kellene dolgoznia a kőbányákban? És ez nagyon kevés örömet okoz.
  Ezek a srácok olyanok, mint a pokol. Például egy pap azt a véleményét fejezte ki, hogy az örök láng egy metafora, és a bűnösök rabszolgákként dolgoznak az örök nehéz munkán!
  A másik dolog, ami meglepte Gullivert, az volt, hogy a fiú harcosok minden fegyverüket külön kupacba rakták, és pisztolyokat és muskétákat raktak vasdobozokba.
  Gulliver úgy gondolta, hogy ez nem volt túl okos. Mert a lőfegyver nem rossz dolog. Ráadásul néhány Angliában, a világ akkoriban legfejlettebb országában gyártott fegyverek egészen pontosan lőnek. És itt vannak az íjak és számszeríjak, mintha a kora középkorban lennének. Nagy-Britanniában pedig már jön az ipari forradalom. És hamarosan Anglia annyira megerősödik, hogy még az óriások is összecsaphatnak. Bár ez kolosszális kockázatot jelenthet.
  Meztelen rabszolgafiúk csobbantak a tengervízben. És ez nagyszerű volt a maga módján. Gulliver és néhány egykori tengerészfiú hirtelen fröcsögni kezdett egymás körül. Fröccsenésfelhőbe öntötték magukat, és nyelvüket kinyújtva vidáman nevettek.
  Úgy tűnik, hogy elméjükben felnőttek, és ugyanazt az emléket őrizték meg, de viselkedésükben hirtelen igazi gyerekekké váltak. És annyira szeretnének vigyorogni, mosolyogni és csínyt játszani.
  És Gulliver ráfröccsent a tengerészeire, ők meg rá. A fiúk nagyon vidámak voltak és megmutatták a fogukat. Amelyeknek most megvan a sajátjuk, meg a fehérjük. Ez egy új, elragadó világ, amelyben dicsőséges visszatérés a gyermekkorba.
  Gulliver fizikálisan jól érezte magát, és általában véve elégedett lehetett. Valójában a fiatalsága visszatért hozzá, és mondhatni ez a legfontosabb.
  És mit kívánhatna még? Igaz, másrészt te csak egy meztelen rabszolga vagy, és ez még bosszantó is. És rabszolgának lenni nem túl jó. Rabszolgafiúnak lenni azonban sokkal jobb.
  Valójában minden probléma ellenére a gyermekkor meglehetősen boldog időszak. Legyenek néha konfliktusok a társaikkal, vagy iskolába kell menni, vagy akár dolgozni.
  Bár... Persze, a tizenhetedik század végén, amikor Gulliver gyerekkora volt, akkor nem volt túl egészséges. És a huszonegyedikben nincs semmi öröme a gyerekeknek. Igen, pontosan erről van szó.
  De mindazonáltal a gyerekek kommunikálnak egymással és játszanak. Ezt pedig nevezhetjük szórakozásnak, még akkor is, ha fogalmunk sincs a játékkonzolok és okostelefonok létezéséről.
  A fiúkat azonban nem hagyták sokáig csobbanni, és lándzsákkal űzték ki őket a vízből. És a forró homok nagyon égeti a sarkát. Igaz, ha vizes a talp, azt nem igazán érzed. Aztán kezd nagyon meleg lenni.
  Gulliver felkiáltott:
  - Nagyon ég a lábam! Adj egy cipőt!
  Válaszul a harcos fiú ostorral megütötte, és azt kiabálta:
  - Fogd be! A rabszolgákat rangjuk szerint cipő nem illeti meg!
  A harcos lányok azonban elkezdték cipelni úszónadrágjukat. Ez az egyetlen ruha, amit a rabszolgák viselhetnek. Mint valami Egyiptomban.
  Az elfogott fiúk legalább ezt viselték, hogy leplezzék szégyenüket.
  Gulliver megpróbálta megkérdezni:
  - Így köszöntik az idegeneket!?
  És akkor ismét megkapta az ostort. Egy elegáns, gyémánt fülbevalós lány azonban felkiáltott:
  - Vedd lazán! Végül is ő a vezetőjük! Talán elmagyarázhatom neki?
  Az aranysisakos harcos bólintott:
  - Gyerünk!
  A lány, értékes szandálban taposva a lábát, odalépett Gulliverhez, aki fiúvá lett, és csicseregte:
  - Minden tengeri külföldi a szokásoknak megfelelően rabszolgává válik, és árverésen értékesítik. Ezek a mi szabályaink. Ha azonban tudod, hogyan kell csinálni valamit, és bebizonyítod, hogy hasznos lehetsz, akkor nem lesz olyan nehéz az életed a rabszolgaságban. És idővel érdemeiért szabadságot kaphat. Továbbá, ha kiválóan bánik a fegyverekkel, elküldhetjük a cirkuszba gladiátorként harcolni. És ha ott jól mutatod magad, akkor bekerülsz a hadseregbe, és ez egy esély a karrierre. Vagyis még a rabszolgáink is élhetnek jól, és nemes emberekké válhatnak.
  Gulliver meghajolt, és így válaszolt:
  - Sebész vagyok, hasznos lehetek!
  A lány megrázta a fejét:
  - Az Ön országában az orvostudomány gyengén fejlett. Nem valószínű, hogy hasznodra válik!
  Gulliver mosolyogva kérdezte:
  - Mi van a britekkel?
  A gyémánt fülbevalós lány bólintott:
  - Természetesen! És nem csak ők! Természetesen mindannyiukra rabszolgaság várt. És kit küldtek háborúba!
  Gulliver megkérdezte:
  - Nem kellenek ágyúk, pisztolyok, muskéták?
  A lány határozottan válaszolt:
  - Nem! Csak éles fegyverekkel harcolunk! A puskapor itt és a Buffalo Birodalomban is tiltott.
  Gulliver meglepődött:
  - Van még egy birodalom?
  A lány bólintott:
  - Igen, és háború van közöttünk! Csak ne gondolja, hogy ha eljutna oda, jobban járna. Te is rabszolgasorba kerülnél és eladásra adnának!
  Gulliver sóhajtva megjegyezte:
  - Jaj! Úgy tűnik, ez a mi sorsunk! Legyen mindig rabszolga vagy fogoly!
  Az aranysisakos fiú bólintott:
  - Mindent elmagyarázott neked! Most a városba visznek. Ott előkészítik eladásra. Ne fuss. A szökési kísérletért azonnal keresztre feszítenek bennünket. Ott a városban megbélyegzik, és szokás szerint kopaszra nyírják a hajad. És kivisznek eladni. Ha a bányában találod magad, viselkedj jól. Ezután a felszíni és a földalatti munkákat váltogatja. Tehát elegendő táplálkozással évszázadokig is kibírja!
  Gulliver füttyentett:
  - Több mint egy évszázad, rabszolga a kőbányákban!?
  A fiú bólintott:
  - Ez az! Nálunk nincs öregség! Örülj, hogy örökké fiatal legyél. Ha nem ölnek meg, akkor ezer év múlva a lelked még mindig elhagyja a testedet. De még ezer év áll előtted. Élj és légy boldog!
  És Gullivert ismét megkorbácsolták. Nem volt túl biztató az a kilátás, hogy ezer évvel ezután élünk.
  De másrészt nem nagyszerű? De vajon mi lesz, ha megszökik? Újra felnőtt lesz, vagy fiú marad? Bár valószínűleg még korai ezen gondolkodni.
  A fiúkat, akik nemrégiben tengerészek voltak, egy oszlopba terelték. És ez kétszáz fiú. Mind félmeztelenül, fekete rabszolgatartóban. Szép fiúk, karcsúak, de nem mondanám, hogy kik vékonyak. Ezek meglehetősen izmosak és erős megjelenésűek, és nem zsírosak. A bőr cserzett, a fogak épek és fehérek. És láthatóan teljesen egészséges.
  A csupasz talpuk ugyan még nem lett teljesen érdes, de cipő nélkül is kibírják.
  Több lovas felrepült. Fiúk is, ostorral a kezükben. A lányok is megjelentek az egyszarvúkon.
  Megérkezett tehát a lovasság. És vele öt kiképzett leopárd.
  Egy fiú lovon és ezüst sisakban figyelmeztetett:
  - Ezek az állatok megvédenek! Ha valaki menekülni próbál, darabokra szaggatja. Egyelőre nem adunk enni és vizet - legyetek türelmesek, rabszolgák. Aztán lesz élelem és víz. Hát persze, mivel itt mind fiúk vagytok, külön laktanyában helyeznek el, amíg árverésre nem bocsátanak. Ne merészelj lázadni. Megölnek, és akit elfognak, azt keresztre vagy csillagra feszítik. Az átmenet alatt beszélni tilos. Kegyelem nélkül megkorbácsoljuk a szabálysértőket. A legmakacsabbakat pedig felkaroljuk.
  És ha mondani akar valamit, azt kell mondania: Mr. vagy Hölgyem, engedje meg, hogy megszólítsalak. És ne felejts el meghajolni!
  Gulliver, legyőzve a félelmét, gurgulázott:
  - Kérem, engedje meg, hogy megszólítsalak!
  Az aranysisakos fiatalember felmordult:
  - Na, szólj!
  Gulliver, aki fiúvá lett, megkérdezte:
  - Nem kell megkötöznünk! A becsületszavunkat adjuk, hogy csendesen, nyugodtan viselkedünk és nem menekülünk!
  Az aranysisakos fiatalember mosolyogva így válaszolt:
  - Angliában szokás betartani a szavát, főleg idegeneknek adják?! Azonban nem teszünk rád láncot, ha tudsz csendben lenni és legalább egy óráig nem csapsz zajt. Különben úgy fogunk össze láncolni benneteket, mint az elítélteket!
  A gyémánt fülbevalós lány megjegyezte:
  - Talán elviszem ezt a fiatalembert, és pónira ültetem magam mellé?
  Az aranysisakos fiatalember megrázta a fejét:
  - Túl nagy megtiszteltetés egy meztelen és koszos rabszolgafiúnak. Pórázon kötheted, mint egy kutyát, és hagyhatod, hogy kövessen.
  A lány mosolyogva bólintott, és kiáltott:
  - Az ezüstláncára! Milyen édes kisfiú lett mostanra.
  Az ifjú Gulliver újabb megaláztatást élt át. Nyakörvet tettek rá, mint egy kiskutyára, és ezüstlánccal láncolták.
  Más tengerész fiúkat kötélre feszítettek. Most olyanok voltak, mint a rabszolgafiúk. A lovasok körülvették, és az őrség egy része gyalogosan mozgott.
  És hát ez az egész mezítlábas csapat elindult. A rabszolgafiúk mosolyogtak, amikor gyerekek lettek, de ha beszélni próbáltak, korbácsot kaptak. Diszhangan módon csupasz sarkukkal lépkedtek, először a homokon. Aztán végig a durva kavicsos úton.
  Gullivert, a fiút pórázon húzták. Igaz, könnyű volt a gyerek testében járni. Az ékszeres lány pedig nem sietett meglovagolni a pónit. Ellenkezőleg, még a párja új társára is kíváncsi volt. Aki nemrég volt felnőtt.
  Mosolyogva kérdezte:
  - Te voltál köztük a legfontosabb?
  Gulliver fiú bólintott:
  - Igen én!
  És mezítláb, gyermektalppal lépett egy éles kavicsra, ami után felsikoltott.
  A lány elvigyorodott, és ismét megkérdezte:
  - Érdekes országokban jártál?
  A rabszolgafiú magabiztosan válaszolt:
  - Természetesen!
  Az ékszeres szépség megkérdezte:
  - Mond! Mi volt az első és legérdekesebb élményed?
  Gulliver, aki fiatal lett, készségesen válaszolt:
  Lilliput országába . Kisemberek laktak ott, mint mi emberek, csak tizenkétszer kisebbek!
  A lány kíváncsian megkérdezte:
  - Olyanok voltak, mint mi, gyerekek, vagy mint ti felnőttek?
  A rabszolgafiú lelkesen válaszolt:
  - Olyanok voltak, mint a mi fajtánk - felnőttek és gyerekek, csak tizenkétszer kisebbek.
  Nos, még nem volt lőfegyverük - csak hidegfegyverük!
  A lány elfordította aranyos, gyerekes arcát, és megjegyezte:
  - Még a háborúnknak és a lőfegyvereknek is! Ez a boldogság hiányzott!
  Gulliver megjegyezte:
  - De az egész kontinenst meghódíthatod vele!
  A szépség motyogva énekelte:
  Semmi áron nem akarok győzelmet
  Nem akarom a lábam a mellkasomra tenni...
  Nem leszünk szövetségben a Sátánnal,
  Így van, egyáltalán nem térhetünk le az útról!
  Egy rabszolgafiú, aki mezítláb taposott, amely viszketni kezdett az utak durva kavicsától, megjegyezte:
  - Nem kell mindig betartani a szabályokat a nagy gól érdekében!
  A lány bólintott:
  - Igen, és én például felakasztlak a fogasra!
  Egy ideig csendben sétáltak. Gulliver a tengerészekké vált fiúk oszlopára nézett. Ezek tizenhárom évesnél nem idősebb fiúk. A gyerekek nagyon jól néznek ki, bár szinte meztelenek, mezítláb, és úgy néznek ki, mint egy rabszolga. Igen, rabszolgák. Teljesen irigylésre méltó sors várt rá.
  A lány megkérdezte:
  - És amikor a törpék ilyen nagynak láttak, mit csináltak?
  A fiú Gulliver édes mosollyal válaszolt:
  - Megkötöztek!
  A szépség nevetett és vicsorgott:
  - És olyan nagyot engedtél nekik?
  A rabszolgafiú kijelentette:
  - Amíg aludtam, csinálták! Csakúgy, mint te! Ha időben felfedezték volna, ez nem történt volna ilyen könnyen veled!
  A lány bólintott:
  - Kétségtelen! De általában, ha a hajók felnőttekkel a partra vetődnek a partjainkon, azok lakói elalszanak. És akkor olyan gyerekek lesznek, mint mi!
  Gulliver fiú megjegyezte:
  - Örök gyermekkor... Mi jobb az átmeneti öregségnél!
  . FEJEZET 2. sz.
  A gyerekek, az egyik egy gyönyörű és fehér egyszarvún, a másik egy rabszolgafiú, csak úszónadrágban, tovább beszéltek.
  A lány megjegyezte:
  - Más világokban az emberek annyira tökéletlenek. Megöregednek, és különösen a nők válnak olyan undorítóvá és rondává, ahogy öregszenek. Az öregasszonyok ráncosak, púposak, fogatlanok, büdösek. Ez csak egyfajta utálatosság!
  A pórázon sétáló Gulliver fiú széttárta a kezét, és így válaszolt:
  - Ez Isten gondviselése! Én is szeretném, ha a nők és a férfiak nem öregszenek, de...
  A lány nevetett, és megkérdezte:
  - Azt mondod, Isten gondviselése? De már több stábunk is volt, különböző időkből. És mindannyian különböző módon képviselik Istent. A pap különösen azt mondta, hogy a helyes hit a katolikus, és minden keresztény feje a pápa!
  Gulliver fiú megrázta a fejét:
  - Kicsit más a hitünk! És az egyház feje a király! Ezt azonban nem minden angol tartja be. Vannak különböző irányú protestánsok, sok katolikus, és a világ más országaiban teljesen más vallások léteznek.
  A lány elmosolyodott, és megkérdezte:
  - Igen, sok vallásod van. De még a saját vallásodra sem tudsz rájönni. Olvastam a Bibliát. Ott Jézus világosan és egyenesen azt mondja, hogy csak egy Isten van és a mennyben. Ennek ellenére Tamás apostol letérdelt, és így szólt Krisztushoz: Uram és Istenem? Tehát a keresztényeknek két istenük van?
  A fiú Gulliver mosolyogva válaszolt:
  - Nem! Nem így!
  A lány felmordult:
  - Milyen rossz! Nem lehet, hogy egyszerre volt két Isten és egy. És a pap még azt is mondta, hogy a Szentlélek is Isten, tehát három isten van! De világosan meg van mondva: hallgass rám, Izrael, a te Istened egy!
  A rabszolgafiú sóhajtva válaszolt:
  - Ez a Szentháromság felfoghatatlan misztériuma!
  A lány mosolyogva megjegyezte:
  - És még egy dolog, ami összezavar. Ha Jézus a mindenható Isten, akkor miért nem volt elég ereje még a keresztet is hordozni a Golgotán? Miféle mindenható Isten, ha még egy ilyen egyszerű dolgot sem tud megtenni?
  A Gulliver fiú zavart tekintettel válaszolt:
  - Nagy rejtély: Isten megjelent testben, megmutatta magát az angyaloknak, lélekben megigazult, dicsőségben felemelkedett!
  A lány dühösen megjegyezte:
  - Szóval ezekkel a szavakkal ez egy rejtély, bármit megmagyarázhatsz a világon. Ez egy magyarázat, magyarázat nélkül!
  A rabszolga fiú bólintott:
  - Jobb! De nincs jobb! És a Biblia azt mondja, hogy vannak titkok, amelyekbe még az angyalok is megpróbálnak behatolni!
  A szépség kivett egy korbácsot a táskájából, és a nyom a fiút sima, szőrtelen hátára csapta.
  Gulliver nem volt annyira fájdalmas, mint inkább megalázott.
  És a lány azt mondta:
  - Bármilyen abszurditás és hülyeség megmagyarázható, egyszóval rejtély!
  És újabb szünet következett. A fiúk az út éles, forró kavicsaira fröccsentek. Nyilvánvaló volt, hogy a lábuk, amely még nem volt elég kemény, fájdalmat és szenvedést tapasztal. A gyermekek talpán hólyagok, horzsolások, zúzódások jelennek meg. Az őrző fiúk és lányok egy része azonban bátran mezítláb jár, és hosszú életük során a lábuk nagyon érzéketlenné vált, erősebb lett, mint a csizma bőre, és nem érez kellemetlenséget. Így hát a rabszolgafiúk nyögtek, sántítottak és szenvedtek.
  Nagy-Britanniában a mezítláb járás nem volt tekintélyes - ezt a rendkívüli szegénység jelének tartották. És még a gyerekek sem szerették mutogatni csupasz, kerek sarkukat. És a nyár Nagy-Britanniában nem olyan meleg. Szóval az itteni gyerekek még nem annyira tapasztaltak.
  A fiú Gulliver is szenvedett. Csupasz, gyerekes lába égett, talpa már le volt vágva, és szenvedett a kövek melegétől. Csak bátorság és makacsság révén tartotta magát. Annak ellenére, hogy fiú, egy férfinak ki kell bírnia, példát mutatva bátorságából.
  Gulliver, hogy valahogy megmeneküljön szenvedésétől, megkérdezte:
  - Van istened?
  A lány elmosolyodott, és megkérdezte:
  - Hiszel az Istenedben?
  A fiú Gulliver nem túl magabiztosan válaszolt:
  - Igen, hiszek neked!
  A szépség bólintott, és megjegyezte:
  - Miért vagy most rabszolgaságban? Gyermekei lábai szenvednek az éles és forró kövektől?
  A rabszolgafiú sóhajtva válaszolt:
  - Mindenkinek vannak bűnei! És ez az én bűneim megtorlása! És emellett visszanyertem a fiatalságomat, ami már jutalomnak nevezhető!
  A lány mosolyogva válaszolt:
  - Igen, lehetséges! Élhetsz ezer évig, és még mindig megvan az összes fogad. Még ha ki is ütik a fogat, az visszanő. És nem lesz kopasz foltja, szakálla vagy púposa. Igen, a mezítláb hamarosan eldurvul, és még az éles és forró köveken való járás is kellemessé válik!
  Gulliver fiú bólintott:
  - Különösen! Már majdnem a mennyország! Örök fényes ifjúságban!
  Az ékszeres lány ezt énekelte:
  Milyen csodálatos fiatalnak lenni,
  Nagy lendület és energia...
  A vadász váljon vadavá,
  És a bolygó örök paradicsommá válik!
  Aztán a lány levette és levette a drágaköves szandálját gyönyörű, bár gyerekes lábáról. Leszállt az egyszarvúról, és mezítláb sétált a Gulliver fiúval.
  Az arca elmosolyodott, és a lány megjegyezte:
  - És még jó kavicsokon sétálni csupasz sarkával!
  Gulliver fiú egyetértett:
  - Igen! Lehet, hogy tényleg élvezni fogja! De nagyon fáj!
  A lány feltett egy kérdést:
  - Miben hiszel? A pap azt mondta: az igazak egyenesen a mennybe kerülnek, a nagy bűnösök a pokolba, de a kisebb bűnösök a tisztítótűzbe. Mi van veled?
  A rabszolgafiú sóhajtva válaszolt:
  - Nem hiszünk a purgatóriumban! Vagy a mennyben vagyunk, vagy a pokolban!
  A lány nevetve megjegyezte, csupasz, nagyon szép, cizellált lábával a kavicsokra fröcskölve:
  - De ebben az esetben mindenkit a pokolba kell küldeni! Mert nincsenek bűntelen emberek. Mindenki vétkezik, ha nem tettekben, de gondolatokban. És miért dobja őket a ti Istenetek a tűzbe?
  A fiú Gulliver megvonta a vállát, amely gyermekivé vált, és mosolyogva válaszolt:
  - Hiszünk abban, hogy van Isten kegyelme, amely megmenti az embereket a pokoltól. És különösen a Mindenható Isten, Jézus Krisztus ezért ment a keresztre, hogy elfedjen minden emberi bűnt! Az ő engesztelő áldozata pedig esélyt ad nekünk az üdvösségre!
  A lány elvigyorodott és megjegyezte, továbbra is élvezve az éles kövek melegét, amelyek csiklandozták és masszírozták csupasz talpát:
  - Pontosan ezt nem értem! Az emberek, miután megölték Isten Fiát, nemhogy nem lettek jobbak, de még növelték bűneik és bűneik számát. És az Atyaisten csak ezért bocsátott meg nekik? Bár elméletben egy ilyen tettért teljesen átkozni kellett volna őket?
  A Gulliver fiú felsóhajtott, és így válaszolt:
  - Ez is nagy titok. A rejtély, hogyan történt a megváltás! Mindenesetre a Magasságos Isten, Jézus magára vette az egész világ bűneit és bűneit. És vérontás nélkül nincs megbocsátás!
  A lány mezítláb fröcskölve logikusan megjegyezte:
  - De ezt nem teheted! Ez ellentétes a jogi elvekkel. Egy személy továbbra is fizethet pénzbírságot a másikért, de nincs joga börtönbüntetésre. Nos, nemhogy meghalni valaki másért. Ez is ellentmond a brit törvényeidnek!
  A fiú Gulliver egyetértően bólintott:
  - Igen, ez ellentmond az emberi törvényeknek! De a Mindenható Úr Isten maga határozza meg a törvényeket mind a földön, mind a mennyben! És ez ellen nem lehet vitatkozni!
  A lány feltett egy kérdést:
  - És hogy Isten törvényei ártatlant ítéltek halálra? És még a Legfelsőbb Isten, a Teremtő?
  A rabszolgafiú így válaszolt:
  - A Magasságos Isten, Jézus magára vállalta a felelősséget! Magára vette Isten haragját. És ezt nemesen tette. És minden más... Nos, valakinek felelnie kellett a bűnökért és ezt maga Isten tette meg, a Fia személyében!
  A lány logikusan megjegyezte:
  - De Fiú Isten halála a kereszten nem tette jobbá az emberiséget. És ez csak növelte a bűneit. Kiderült, hogy a megbocsátás elnyeréséhez az emberiségnek még bűnözőbbé kellett válnia? Ez teljesen abszurd!
  A fiú Gulliver mosolyogva válaszolt:
  - Isten tervei felfoghatatlanok. Egyetért azzal, hogy még a hangyák számára is sok minden érthetetlen, ami nekünk, embereknek van!
  A lány nevetett, és így válaszolt:
  - Érthetetlen az egyetemes válasz! Így mindent megmagyarázhat anélkül, hogy bármit is megmagyarázna. Valóban lehetetlen felfogni Istent, és nem kell gondolkodni!
  A fiú Gulliver sóhajtva megjegyezte:
  - És a mi világunkban sok minden felfoghatatlan! Például miért vonzza a Föld a tárgyakat? Tudsz erre magyarázatot adni?
  A lány elvigyorodott, és így válaszolt:
  - Hát igen, nem mindenre lehet logikus és ésszerű választ adni! De a kérdés az, hogy miért higgyünk Istenben? Hiszen soha senki nem látta Őt. És ugyanakkor hiszel benne?
  A rabszolga fiú ismét vállat vont, és így válaszolt:
  - Különben nehéz megmagyarázni a világunk és a különféle sztárok létezését. Hogyan kell ezt felfogni? Valaki létrehozta őket!
  A mezítlábas szépség megjegyezte:
  - Mivel magyarázható a Teremtő létezése? Valaki Őt is megteremtette?
  A fiú Gulliver mezítláb egy éles kőre lépett, felnyögött, majd így szólt:
  - Hisszük, hogy Isten mindig is volt!
  A lány nevetett, és megjegyezte:
  - Hogyan jelenhetett meg Isten ok nélkül! Mindennek kiváltó oka kell, hogy legyen!
  A rabszolgafiú így válaszolt:
  - Axiómának kell vennünk, hogy Isten létezik. És higgy benne. És ha sokáig gondolkodik és kitalálja, akkor biztosan meg fog őrülni!
  A szépség nevetett és énekelt:
  - Ezek gyerekeknek szóló mesék,
  Persze, hogy hiszel Istenben...
  Add a pénzt a papoknak,
  És akkor megkapod a mennyországot!
  Gulliver fiú bólintott:
  - Jaj, nem lehet mindent tudni!
  A lány megkérdezte:
  - Miért öregszenek meg és halnak meg az emberek a mindenható Isten alatt?
  A rabszolgafiú így válaszolt:
  - Megtorlás a bűnért!
  A szépség megjegyezte:
  - De mi is vétkezünk és nem öregszünk meg!
  Gulliver fiú vállat vont:
  - Nem tudom, miért vagytok örökkévaló gyerekek! És te sem tudod! Mint ahogy azt sem tudni, hogy a tehénnek miért van szarva, de a disznónak miért nincs!
  A lány a fogoly fiúra kacsintott, és azt javasolta:
  - Talán akarsz egy ostort? Vagy meg kell sütni a csupasz sarkát?
  Gulliver fiú megkérdezte:
  - Ez mit bizonyít?
  A szépség hangosan válaszolt:
  - Hogy számodra én vagyok az Úristen!
  A rabszolgafiú merészen válaszolt:
  - Nos, még mindig nem ölheted meg a lelkemet!
  A lány megjegyezte:
  - Elküldhetik a kőbányákba, ami igazi pokol. Vagy talán egy jobb helyre. Például tehetlek a mesterem!
  Gulliver fiú bólintott:
  - Köszönöm!
  A lány megkérdezte:
  - Mondd inkább, milyen kalandjaid voltak a liliputiakkal?
  A rabszolgafiú mosolyogva válaszolt:
  - Amikor aludtam, megkötöztek. Aztán mégis adtak enni. Nos, nyilakat lőttek ránk. Ezután már érdekesebb volt. Kioldottak, sőt némi szabadságot is adtak. Cserébe néhány szolgáltatást is nyújtottam nekik.
  A mezítlábas szépség csupasz, gyerekes, de nagyon kecses lábával az éles, felforrósodott kavicsokon taposva mosolyogva kérdezte:
  - Milyen szolgáltatásokat nyújtott nekik? A te magasságoddal valószínűleg nem túl kényelmes a hölgyeknek egy ilyen óriással foglalkozni!
  A fiú Gulliver elvigyorodott, és így válaszolt:
  - Nagyon nagy szolgálatot teljesítettem. Ötven hajót vitt el, amelyeket Lilliput ellenfelei partraszállásra készítettek elő. És ezzel megmentették államukat egy erős hadsereg partraszállásától!
  A lány tenyerével a friss barnulástól vörösen csupasz hátára csapta a fiút, és kotyogott:
  - Ez tényleg nagyszerű! Kiderült, hogy ez egy hatalmas növekedés, amit jóra lehet használni!
  A fiú Gulliver ezt énekelte:
  Nem csak ragyogni, hanem füstölni is,
  Talán egy vulkán, talán egy vulkán...
  Talán a szívemben törpe lehetek,
  És egy óriás, és egy óriás!
  A fiú pedig tovább taposott az éles, forró köveken gyermeki, zúzódásos, karcos lábával. És fájdalmas és kellemetlen volt. De a bátor gyerek kitartott.
  És hogy elterelje a figyelmét, megkérdezte:
  - De milyen hited van?
  A lány mosolyogva kérdezte:
  - Ön szerint mi kell a hithez?
  Gulliver fiú bólintott:
  - Minden népnek van legalább valamiféle hite. Még a vadak is!
  A lány sikított:
  - Nem vagyunk vadak! És mi nem hiszünk a mesékben!
  A rabszolga fiú megjegyezte:
  - De kockáztatod, hogy elveszíted a lelkedet!
  Válaszul a lány ironikusan énekelni kezdett;
  Mit értett az Úr?
  Ő, aki rettenetes távolságban él...
  Amikor kiadták a parancsot a munkára,
  Hogy ne maradjunk álomban.
  
  Bár a királyi öltözet csodálatos,
  De nincs fukarabb ember...
  A szegénység üresen lő -
  Szenvedő világunk epikus!
  
  És Ádám nem okolható ezért...
  Egy egyszerű szovjet, orosz srác...
  Meztelenül sétáltam, nem leplezem szégyenemet,
  Mint egy proletár a cárizmus alatt!
  
  Isten adott neki enni - a határt,
  Legelő a villák ismerete nélkül...
  Ha többet akarsz, megvernek!
  És igyál a tenyereddel, palackok nélkül.
  
  Ádám olyan sorsra jutott,
  Valami hátborzongató, unalmas paradicsomban!
  De a kígyó szárnyakon repült,
  Megértette: az ember szenved...
  
  Van mód kijutni a sűrűből,
  Építs várost, szülj!
  Hogy ne bolyongjon sokáig a ligetben,
  Néha árulásra is szükség van!
  
  Elloptam a varázskulcsot a mennyből,
  Elhagyni a rutin Édenét...
  Ott megtalálod álmaid leányzóját,
  Legalább elpusztulhatsz az alvilágban!
  
  Igen, természetesen van kockázat, fiú
  Ez a bolygó nem ajándék...
  De felismered a lelkiismeretet, a becsületet,
  És megtalálja a tökéletes párját!
  
  Ádám megkapta ezt a kulcsot
  Kinyitotta a kapukat, és elhagyta a mennyországot.
  A bűnös sok energiát költött,
  Nagy hegyek kövein sétálni...
  
  Itt újra meglátja a kaput...
  És ismét megjelent a szárnyas kígyó...
  Azt mondta: jó sátán vagyok...
  A retesz magától kinyílt...
  
  Ádám belépett és látta,
  Egy ilyen festett csoda...
  Meztelen leány a domb mögött,
  Dörzsöl egy porcelán arany edényt.
  
  De mennyire jó?
  Ádám, a fiú nem tudta visszatartani magát!
  És csókolja meg az ajkát
  Kiderült, hogy édesebb, mint a méz!
  
  Azt válaszolta neki -
  A testek viharos eksztázisban olvadtak össze...
  Nem, ne átkozd a Sátánt...
  A srácok bűnben jelentek meg!
  
  Isten kiűzte őket a paradicsomból, de...
  A bolygó lett az otthonuk.
  Bár az embereknek csak egy napjuk van,
  De több ezer utód van!
  
  Igen, nagyon nehéz volt...
  Árvizek, aszályok és telek.
  De az elme erős evező,
  Az ember erős alkotás lett!
  
  Mint egy angyal tud repülni,
  Hogyan pusztítja el a hegyek démona a megkönnyebbülést!
  Hozz létre egy utat, ahova mehetsz -
  Elérheti a szárazföld bármely pontját.
  
  És szükségünk van helyre -
  Képesek leszünk hódítani is.
  Tehát a mi bűnünk nem egy ítélet,
  Nem, ne beszélj hülyeségeket!
  
  Bűn nélkül nincs haladás,
  A gondolatok mozgást generálnak!
  A prédikációra csak egy válasz van:
  Nem kell nekünk valaki más paradicsoma!
  A lány pedig dühösen toporgott a mezítlábával, amitől a kövek megremegtek és ugráltak. És ezt határozottan tette.
  Ez valóban egy lány egy örökké fiatal országból.
  Gulliver fiú megjegyezte:
  - Nos, tényleg nem félsz az örök, pokoli gyötrelemtől?
  A lány elmosolyodott, és megkérdezte:
  - Maga látta a Poklot?
  A fiú Gulliver megvonta gyerekes vállát, és így válaszolt:
  - Őszintén, nem!
  A lány elvigyorodott, és hozzátette:
  - Látott már valaki poklot az országában?
  A rabszolga fiú széttárta a kezét:
  - Nem tudom! Az egyik, bár részeg volt, delirium tremensbe itta magát, és látta a poklot és az ördögöket. De erről senki sem tud biztosat és nem is tudhat!
  A szépség iróniával jegyezte meg:
  - Így hiszel a gyerekmesékben. És a papok pénzt vesznek el tőled a mesékért!
  A fiú Gulliver vállat vont, és így válaszolt:
  - Nem csak a pokoltól való félelemről van szó. A Mindenhatónak egyáltalán nincs szüksége Istennek engedelmeskedni nyomás alatt. Ha akarta volna, valószínűleg a mennyországot és a poklot is megmutatta volna teljes dicsőségében. És senki sem merne ellentmondani!
  A lány bólintott, és megkérdezte:
  - És mi a probléma lényege?
  Gulliver fiú így válaszolt:
  - Az, hogy Istent nemcsak féljük, hanem szeretjük is!
  A mezítlábas szépség bólintott:
  - Még jó, hogy szereted Őt! Miért nem szeret téged?
  A rabszolgafiú magabiztosan válaszolt:
  - És az Úristen szeret minket!
  A lány felkacagott:
  - És ezért a fiatal, szép nőket öregasszonyokká változtatja. És mindenféle természeti katasztrófát is küld?
  Gulliver fiú megjegyezte:
  - Aki szeret, azt szereti !
  A mezítlábas szépség kuncogott, és ostorcsapással megütötte Gullivert rabszolgafiút, és csicseregve:
  - Szeretlek! És ezért ütöttem!
  Utána csupasz lábujjaival felkapott egy kavicsot. Eldobta. Áttörte egy pálmafa levelét, amely az út mentén nőtt. És mosolyogva megkérdezte:
  - Gyerünk, talán tudsz énekelni! Például arról, hogyan szereted a Mindenható Istent?!
  Gulliver rabszolgafiú bólintott:
  - Szívesen!
  A lány fenyegetően figyelmeztetett:
  - De ha nekem nem tetszik, akkor a fiú megsüti a csupasz, gyerekes sarkadat!
  A rabszolgafiú válaszul énekelni kezdett, tiszta és nagyon kellemes hangján;
  A napsugár átsüt az aranyló sötétségen,
  Kérub küldte, Isten üdvözlete nekem!
  Gonosz szellemek támadnak - felébredt raj,
  Az alvilág sok bajt hoz!
  
  Sok piszkos trükköt követünk el - aljas tetteket,
  Ha jót akarsz, egyedül maradsz!
  darabokra akartam törni a bilincseket,
  De erős a gallér, amit az uralkodó adott!
  
  Eszembe jutott kedvesem nőies arca,
  Csaták és zivatarok lángjain át jövök!
  És a szent szellem behatolt a szívembe,
  Nehezemre esik, nyögök, fulladok a delíriumban!
  
  Alattunk síkság, faszőnyeg,
  Az ellenségek számtalan sötétsége falat alkotott!
  De az Úr angyala kinyújtotta jobb kezét,
  Ideje nyerni, és búcsút venni a melankóliától!
  
  Dicsőítem Krisztust, ő isteni,
  Bűnös lelkemben: Énekel a Mindenható!
  A motívum mindenki számára ismerős, a zsoltárokban ismétlődik,
  Lándzsa éles - menjen kirándulni!
  
  A béke Istene a legsötétebb homlokkal találkozik,
  Elárultad a Szent Hazát!
  Féltél a csatában, és elváltál a kardodtól,
  Legyőzött ellenfeled, Sátán!
  
  Azt feleltem Istennek, leborulva a földre,
  Igen, az ember gyenge, teste olyan, mint a víz!
  Amikor nehéz volt, kiáltottam neked:
  A válasz nem érkezett, alig élte túl a csatát!
  
  Kérem a Mindenhatót, adjon nekem egy esélyt,
  Megfeszíteni akaratodat és legyőzni a pokol seregét!
  Krisztus válaszolt - látta a pusztulás óráját,
  De próbára akartam tenni a hitedet!
  
  Nos, menj és imádkozz - megbocsátok neked,
  Az emberek szenvedését, jaj, megértem!
  Emlékezz Dávidra, tedd a követ a parittyába,
  A világ minden bűnöse Krisztus fia!
  
  Így harcolok Krisztus dicsőségéért,
  És forr a vér patakja!
  És a halottak hegyei, az áldozatok száma megszámlálhatatlan,
  De hiszek a Mindenható Isten szeretetében!
  A lány először a rabszolgafiút, Gullivert ütötte meg ostorral. A meztelen fiú felnyögött.
  Aztán helyeslően megveregette a vállát, és megjegyezte:
  - Jól énekeltél! Van tehetséged!
  Gulliver, a gyerek bólintott, és megjegyezte:
  - És miért?
  A lány magabiztosan válaszolt:
  - Hogy tudja a helyét!
  A rabszolga fiú bólintott:
  - Igen, készen állok tudni! De a liliputiak között a hercegi címet viseltem. És nagyon király volt!
  A lány felkacagott, és megjegyezte:
  - Herceg voltál? Ez nagyon érdekes! És én vikomtnő vagyok!
  A rabszolga fiú bólintott:
  -Te vikomtné vagy? Ez elképesztő!
  A lány megjegyezte:
  - Elrendelhetem, hogy elevenen nyúzzák meg és szórják meg sóval! Akkor megérted, mit jelent versenyezni velem!
  A fiú Gulliver meghajolt, és így válaszolt:
  - Tele vagyok alázattal!
  A lány nevetett, és megjegyezte:
  - A csupasz sarka egyértelműen botokra vágyik. Még jobb, ha forró feszítővassal égesd el őket. Akkor meg fogod érteni, hogy mit érsz!
  A rabszolgafiú így válaszolt:
  - Bármilyen büntetést elfogadok tőled!
  A szépség elvigyorodott, és így válaszolt:
  - De ma kedves vagyok és megbocsátok. Feltéve, ha újra énekelsz nekem!
  Gulliver rabszolgafiú bólintott:
  - Készen állok, hogy egész nap énekeljek neked!
  A lány ismét megütötte az ostorral, és ugatott:
  - Énekeljünk!
  És a szerencsétlen gyermek románcot kezdett előadni;
   Az aljas hazug, aki arról beszél
  Mintha csak por lenne a Haza!
  Hogy mindenben a rubelvadászat a fő,
  És menned kell a sors folyásával!
  
  De nem ilyen katona, a szent szomorúság országa,
  Hiszen számára a háború az elsődleges hivatása!
  A király parancsa egyszerű: harcolj és ne félj,
  A jeges lehelet nem riasztja el a halált!
  
  És a tér az, amit az ember tud,
  Neki adatott, hogy repüljön és meghódítsa az űrt!
  Először egy bátortalan rajt, majd egy meredek futás,
  Lesz egy királyság a milliós galaxisokban!
  
  Lehetetlen megállni, bár a vér úgy folyik, mint a folyó,
  Háború emberek között, rossz őrülettel!
  Pihenni akarok, aszpikos pitét enni,
  És feküdj le a fűbe egy édes méhkas alá!
  
  De bárhol is találod a boldogságot, az nem a mennyben vagy a pokolban van,
  Mindig veled van, és mégis messze!
  Az égen keresed választott csillagodat,
  Hogy a szív a szent szakaszban maradjon!
  
  De ott van az anyaország, a nap és a hold,
  Olyan, mint egy csodálatos szem - a te patrónusod!
  És ha kell, akkor tépje fel, akár köldökig,
  Ó, milyen vékonyak és szakadtak az élet fonalai!
  
  Hazád örökre, minden népnek te,
  Mint egy óceán, amelyben boldogság csobban!
  A szépség nagysága, a merészség és az álmok,
  És a szeretet tüze, ami nem alszik ki!
  A rabszolgafiú énekelt és meghajolt. A lány bólintott, és megütötte az ostorral, de ezúttal enyhén és kotyogott:
  - Ezt jól megkomponáltad! Szerintem megérdemled a kínzást a fogason!
  Gulliver rabszolgafiú nyafogott:
  - Ne tegyél a fogasra!
  A lány ellenkezett:
  - Nem! Legalább tudni fogja, mit él át egy fiú, amikor egy forró vas megégeti a csupasz sarkát. Ugyanakkor megcsavarják az ízületeket. Így még az ereket is összehozza és teljesen kifordítja.
  Gulliver rabszolgafiú bólintott:
  - Te fogsz! mindennel egyetértek!
  A lány felkacagott, és megjegyezte:
  - Olyan engedelmes vagy! Nos, oké, óvatosan megkínozzuk, nehogy megnyomorítsuk. Mondd, amikor fiú voltál, fenekeltek valaha?
  Gulliver őszintén válaszolt:
  - Igen, nem sokat!
  A lány bólintott:
  - Nagyon csúnyán korbácsolni akarsz?!
  A rabszolgafiú őszintén válaszolt:
  - Természetesen nem! Lelkileg normális vagyok, és természetesen nem szeretem, ha bántanak!
  A vikomtné mosolyogva énekelte:
  A Föld nagylelkű hozzátok, bűnösökhöz,
  És az ég tele van veszéllyel...
  Együtt leszünk családként
  A rózsák ilyen illatúak vihar előtt!
  A fiú Gulliver felkiáltott:
  A világon minden attól függ
  A mennyei magasságból...
  De a mi becsületünk, de a mi becsületünk,
  Csak rajtunk múlik!
  
  
  
  A SZOKADT mezítlábas HERCEGNŐ KALANDAI
  MEGJEGYZÉS
  Egy gyönyörű skandináv hercegnőt házasságra kényszerítenek egy régi francia királlyal. Kétségbeesésében szegényes ruhában megszökik, és megkezdődik mezítlábas utazása Franciaországon keresztül, tele veszélyekkel és kalandokkal.
  . FEJEZET 1. sz
  Egy Skandináviában virágzó királyságban élt egy mesés szépségű hercegnő. Hószínű haja volt, enyhén aranyporral meghintve, és úgy göndörödött, mint a báránygyapjú. És ezért a francia király feleségül akarta venni. És akár öt hajót is küldött neki drága ajándékokkal.
  A svéd király becsülettel fogadta az ajándékokat és a nagyköveteket. És beleegyezett abba, hogy feladja a lányát. De hirtelen makacs lett. Volt egy titkos szeretője, egy gyönyörű szőke fiatalember. De a francia király már nem volt fiatal, és nem ragyogott a szépségtől.
  És a gyönyörű Ágoston, ez volt a hercegnő neve, nem volt hajlandó elmenni. De a svéd király szövetségről álmodott az akkoriban nagyon erős Franciaországgal, hogy szembeszálljon a cári Oroszországgal.
  Aztán egy trükkhöz folyamodott. Meghívta a lányomat vacsorára. Igyekeztem a lehető legszívesebben üdvözölni. Ő maga pedig halkan hozzáadott egy erős altatót, ami három napra és éjszakára kiütötte.
  A hercegnő nem gyanította az apját árulással, és minden további nélkül megitta a vörös, édes bort.
  És mélyen elaludt. Bársonnyal és selyemmel borított arany hordágyon vitték a királyi francia flotta zászlóshajójához.
  És beraktak egy aranyfóliával letakart kabinba, és cselédeket rendeltek ki tiszteletbeli őrséggel.
  Ezt követően Nagy-Franciaország öt nagy, ágyús hajója indult útnak.
  A svéd királyság ágyúi köszöntötték őket.
  És a lány nyugodtan aludt. Álmai könnyűek, légiesek és kellemesek voltak. Látott bennük angyalokat, sugárzó kerubokat, a naphoz hasonló gyönyörű Istenszülőt és még sok mást. A lány három napig aludt egymás után, és talán még soha nem látott ilyen fényes, szép és kellemes álmokat. De aztán jött az ébredés. És kiderült, hogy nem is olyan vicces. A hercegnő azonban okos volt. És nem lett hisztis. Ugyanakkor határozottan úgy döntött, hogy megszökik, ha szükséges.
  De ezt nem könnyű megtenni. Állandóan figyelték. A hajókat pedig megrakták élelemmel és vízzel, és nem mentek be a kikötőkbe.
  De végül megérkeztek Port de Calais-ba. A hercegnőt pedig tisztelettel üdvözölték. Szó szerint tele volt ékszerekkel, akár egy ékszerüzletben.
  És egy arany hintón, gyémántokkal, nagy biztonsággal Párizsba vitték.
  Ágoston persze továbbra sem tudta elolvasni a Gerdáról szóló mesét a Hókirálynőből, de nem érezte magát teljesen nyugodtan. Egy nagy konvoj és egy tiszteletbeli kíséret kísérte. A rablók tehát nem fenyegetőztek.
  A hercegnő azon gondolkodott, hogyan meneküljön. Sok ötlet volt, de egyik sem volt megfelelő.
  És amikor Párizs felé közeledett, megláttak egy lányt az úton. Szakadt ruhában volt, koszos és mezítláb. De ugyanakkor szép és szőke is. És ha megmosakodtak és felöltöztek, tényleg egy hercegnő járókelője lett.
  Augustine beinvitálta a hintóba, és megkérte, hogy mosakodjon meg egy kicsit útközben. Ráadásul nyár van, meleg van, és persze luxusruhákban, ékszerekben és arany hintóban izzadsz.
  Ott megkérdezte a lányt, hogy ki ő.
  Ő válaszolt:
  - Gertrude vagyok! Apám herceg volt, anyám pedig egyszerű parasztasszony. Meghalt, és most vándor árva lettem.
  Augustine azt javasolta neki:
  - Változtassunk! Hercegnő leszel, én pedig hordom a rongyaidat. Utána kirúgsz, és én elmegyek. De te, Gertrud, a francia király felesége leszel!
  A hercegnőszerű lány, egy gyönyörű szőke, olyan szép és bájos, a portól megmosva, bólintott:
  - Bírság! Egyetértek. De Guise vére folyik bennem. És anyám megtanított latinra, és értek a palotai modorhoz.
  Augustine megjegyezte:
  - Te külföldi vagy. Ha valami, akkor megegyeztek a borban erős altatótól származó memóriavesztésben!
  Gertrude bólintott:
  - Megpróbálom! És te?
  A hercegnő határozottan kijelentette:
  - És én, mint egy szent, mezítláb fogom körbejárni a világot boldogságot keresni!
  A lány megjegyezte:
  - Nyáron öröm mezítláb sétálni. De télen olyan fájdalmasan fázik a mezítláb!
  Augustine megjegyezte:
  - A tél még messze van. És Franciaországban, azt mondták, hosszú a nyár. Szóval remélem valahogy be tudok illeszkedni. Vagy talán visszatérnek hazájukba.
  Gertrude bólintott:
  - Sok szerencsét!
  A hercegnő nem akarta felvenni a rongyait, amelyek mosás után még nedvesek voltak. Egy egyszerű, de tiszta szobalányruhát vett fel. És úgy döntött, hogy mezítláb megy, mert mindig is akart. De egyrészt Svédországban nem olyan meleg a nyár, mint Franciaországban, másrészt ki engedné meg a király lányának, hogy mezítláb járjon?
  És olyan jó ezt a szőnyegen és a sima csempéken csinálni, egy lány csupasz talpával érezni, szinte lány.
  De milyen egyszerű, amikor az összes ékszert és terjedelmes ruhát eltávolítják rólad. Csak egy majdnem fehér köntös van rajtad, már kimosva, és elég rövid, mezítláb csupasz. Lehetett volna gazdagabb ruhát választani a szobalányok közül, de Augustine úgy döntött, nem vonzza magára túl sok figyelmet. És még kényelmesebb köntöst viselni meztelen testen.
  Az elváláskor a két barát kezet fogott. Gertrude éppen ellenkezőleg, nagyon elégedett volt, bár nehezítették az ékszerek, különösen a diadém és a gyöngyök, és általában valahogy felvette a fülbevalóit, hogy ne szúrja ki a fülcimpáját.
  Az értékes magassarkú cipőben lévő lábaknak is kellemetlen volt. De most már királyi személy.
  És maga a király lesz a férje.
  És Augustine elhagyta a fürdőt. És amilyen gyorsan csak lehetett, csupasz, vésett lábbal ügetett.
  Amikor a füvön sétált, enyhe szúrásokat érzett. De aztán ráléptem a kavicsra. A forró kövek fájdalmasan égették a lány elkényeztetett talpát. Olyanok, mint egy kisgyerek. Fájt, és Augustine felnyögött.
  És gyorsan lement a fűre. Itt könnyebb volt, de a gyep még mindig szúrta a gyengéd, igazán elegáns lábát.
  Augustine nagyon szeretett volna visszafordulni, de a fogát csikorgatva továbbment.
  Megpróbálta elképzelni, hogy ő egy szent. De a szentek kínt viseltek.
  Itt Gertrude könnyedén és mosolyogva sétált mezítláb a felhevült kavicson. Láthatod, hogy a talpán a bőr olyan, mint egy teve patája.
  És megszokja Augustine-t.
  De amíg meg nem szokja... Minél többet sétált a hercegnő, annál jobban fájt a szúrt, csupasz talpa. Egy parasztasszonynak ez semmi, de egy északi ország hercegnőjének?
  Ennek ellenére Augustine makacsul haladt előre. Nem messze Párizstól. És ott azt hitte, talál valamit. De aztán egy Párizs melletti falu szélére került. A homokon kellett sétálnom. Ami szintén nagyon fájdalmas a fűszálak által átszúrt lábakra. A lány mindkét lábára sántított, és felnyögött. Remegett.
  A vádlija is fájt - nem szokott mezítláb messzire járni.
  Ráadásul éhes volt. Éppen ebédidő van. Egy séta a friss levegőn felébreszti az étvágyat.
  A lány bekopogott a legközelebbi házba. Az ajtót a tulajdonos - egy harminc év körüli nő - nyitotta ki. Ránézett a gyakorlatilag rongyokba öltözött csavargóra, leütött, mezítláb, és megjegyezte:
  - Mit akarsz! nem szolgálok.
  Augustine kibökte:
  - Adj legalább valami munkát.
  A parasztasszony alaposabban megnézte. Augustine arca sápadt volt, de már vörös volt a naptól, akárcsak a lába. És láthatod, hogy a talpa gyengéd és kötött, a keze pedig arisztokrata, hosszú körmökkel.
  A parasztasszony megkérdezte:
  - Nemes ember cselédje voltál?
  A hercegnő bólintott:
  -Igen, az volt!
  A nő bólintott:
  - Úgy tűnik, kirúgtak. RENDBEN. Nem kell munkás, gyerekeim vannak. De továbbra is hagyom, hogy dolgozzon, hogy tápláljon. Tudsz kosarakat fonni?
  A hercegnő felsóhajtott, és így válaszolt:
  - Még nem próbáltam.
  A nő dühösen toppantotta csupasz, lebarnult lábát:
  - Könnyű, megtanulod! Szőj öt kosarat, és ebédelj.
  Augustine bólintott. És belépett a házba. Szegény volt. A gyerekek is vékonyak voltak, lebarnultak és mezítláb. Három lány és egy fiú kosarat szőtt. Augustine leült hozzájuk. A lány odaadta neki a ládát, és megmutatta, hogyan kell csinálni.
  A hercegnő szőni kezdett. Ujjai természetesen ügyesek és erősek voltak, és gyorsan tanult.
  Még Augustine is érdeklődni kezdett, és lelkesedéssel szőtt. Hamarosan megjelent egy szakállas férfi, az asszony férje, és elvette a kosarakat. Viszont észrevettem az újat:
  - Olyan gyönyörű vagy. Pénzt kereshetnék valami jövedelmezőbb dologgal, mint a kosarak!
  A parasztasszony intett a kezével:
  - Rendes lány. Ne tegyen neki illetlen javaslatokat.
  A paraszt elhagyta a kunyhót, ő volt az egyetlen a családban, aki csizmát hordott. Azonban júniusban Franciaországban csizmát viselni nem túl kellemes. De azt hitték, hogy csak gyerekeknek illik mezítláb lenni, és talán nőknek is, de felnőtt férfiaknak nem.
  Augustine és a gyerekek kiköpték az összes ládát. Utána végre kaptunk kását és tejet. A hercegnő is evett. A fizikai munka és az átállás után az egyszerű ételek nagyon ízletesnek tűntek számára.
  A parasztasszony megjegyezte:
  - Velünk maradhatsz.
  Augustine negatívan megrázta a fejét.
  - Vissza akarok térni szülőföldemre.
  A nő megkérdezte:
  - Hol van a szülőfölded?
  A hercegnő őszintén válaszolt:
  - Svédországban!
  A parasztasszony megjegyezte:
  - Messze. A kikötőbe kell mennünk. De a lábad gyengéd. Durvábbá kell tenni őket, vagy cipőt kell felvenni.
  Augustine motyogta:
  - Tudom kezelni.
  A nő megkérdezte:
  - Tudsz varrni?
  A hercegnő bólintott:
  - A varrásban kicsit elkalandoztam, de mit?
  A parasztasszony megjegyezte:
  - Menj el Marcohoz. Neki van a leggazdagabb háza a faluban. Szőnyegeket árul. Pénzt kereshet tőle cipőért és egy tisztességes ruháért.
  Augustine bólintott.
  - Ezt figyelembe fogom venni.
  A vér szerinti lány fáradtnak érezte magát, és már késő volt. És azt mondta:
  - Talán hagysz aludni?
  A parasztasszony bólintott:
  - Aludhatsz a gyerekekkel a szénában. Napközben is fáradtak és engedelmesek voltak.
  Nyolc gyerek volt, öt és tizenhárom év közöttiek. Tényleg csendben voltak. A hercegnő először aludt a szénán. De ez normális volt egy erős és egészséges test számára. És elvette és elaludt. És a gyerekek szipogtak.
  Közben Gertrude éppen Párizsba érkezett. A késői óra ellenére a király kijött, hogy személyesen üdvözölje.
  Egykori paraszt és egy herceg törvénytelen lánya, valóban nagyon szép és királylányszerű. Csak persze az arca sötét a barnulástól, meg a lábai, és a testének egy jelentős része. De Gertrude bepúderezte magát, és elrejtette barnáját.
  De még mindig kényelmetlenül érezte magát. Még mindig a hintón ül, semmi. De amikor leteszi és sétál, a cipő dörzsöli a lábát, mert nem szokta meg, a magassarkú pedig azt jelenti, hogy leesik.
  De maga a király találkozott vele. Ötven felettinek tűnik. Nem túl aranyos és ráncos. De fényűzően öltözött. És karon fogta Gertrude-ot.
  És udvariasan faggatni kezdte az egészségi állapotáról.
  A parasztlány anyjától kapott információkat az udvarról, és elég intelligensen válaszolt. És általában nem panaszkodtam.
  A király inni adott neki, és ennivalóval kínálta. Nem rángattam ágyba - az esküvő előtt lehetetlen. Gertrude boldogan falta az ételt, alig fogta vissza magát, nehogy durvaságot mutasson.
  Evés után az általában féléhes parasztasszony elnehezedett. A király megparancsolta, hogy mossák meg és fektesse le.
  Gertrude befeküdt a fürdőbe. A lányok elkezdték dörzsölni és mosni. Egyikük megjegyezte:
  - Milyen bőrkeményedett lábad van.
  Gertrude így válaszolt:
  - És sokat futottam mezítláb, hogy erős és mozgékony legyek.
  A szobalány megkérdezte:
  - Ez szokás a hercegnőid körében?
  Gertrude felmordult:
  - És ez már nem a te dolgod!
  A lány tényleg megszokta, hogy mezítláb járjon. Mivel árva volt, még télen is kibírta a hideget. Hogy nem lett rosszul, miközben a hóban taposott. Bár általában télre Dél-Franciaországba mentem.
  Még jó, hogy legalább nem lopás miatt bélyegezték meg. Ehelyett a bíró irgalmasan megparancsolta neki, hogy ütögesse botokkal a csupasz sarkát. Fájdalmas és fájdalmas, de nem hagy nyomot a bőrön. Ezt követően Gertrude abbahagyta a lopást, és elkezdett extra pénzt keresni a falvakban.
  De ha rendesen megkorbácsolták volna, észrevehető lett volna a fürdőszobában. De még mindig túlságosan lebarnult. És bármennyire is keltett ilyen gyanút.
  A lány lábai nagyon kecses formájúak. De a lába valóban olyan kemény, erősebb, mint a csizma bőre.
  De a szobalány hallgatott, és nem tett fel további kérdéseket.
  Miután megmosta az önjelölt hercegnőt, lefektették az ágyba. Szokatlan, amikor tollágyakba fulladsz. De Gertrude elaludt és álmokba merült.
  Másnap Augustine felébredt. Reggelire kenyeret és savanyú tejet kapott. A parasztasszony pedig felajánlotta, hogy fon még két kosarat.
  És akkor a hercegnő elindult.
  Sérült lábai egyik napról a másikra begyógyultak, és a járása kicsit könnyebbé vált. De attól még fáj. Főleg, amikor a kavicsos útra lépett. Ismét fűre kellett váltanom. A lány továbbment. Összeszorította a fogát és megfeszült. Kicsit felmelegedett a lába és könnyebb lett.
  Végül Párizs falai jelentek meg előttünk. A város nagyon nagy, az idők, amikor a középkor már véget ért, és új idők kezdődtek. Az iparosítás pedig már folyamatban van.
  De az éles fegyverek még nem tűntek el. A tizenhetedik század különleges időszak volt.
  Ágoston szúrósan sétál a füvön, néha tövist kell kihúznia a sarkából.
  Végül a hercegnő kénytelen ismét kimenni az útra. Fájdalmas és meleg. Szerencsére a nap elbújt a felhők mögé, és nem égetett annyira. De csíp.
  Ágoston nagy nehezen sétál. Ismét mindkét lábán sántít, és erős fájdalmai vannak. De kitartást mutat, és elmegy.
  A kapu egyre közeledik. Vannak őrök... Egy másik mezítlábas koldusasszonyra nem figyelnek. Az emberek jönnek és mennek. Sok nő és a legtöbb gyerek mezítláb is. De nem félnek annyira a kövektől az úton. És Augustine szenved.
  De itt van Párizsban. Itt a járda kő és egy kicsit simább. Már nem fáj annyira. Ennek ellenére a lány törött lábai nagyon szenvednek. És még az enyhén szivárgó vér nyomai is láthatók.
  Augustine magához megy és elviseli. A város nagy és meglehetősen koszos. Koldusgyerekek rohangálnak mindenhol.
  Ágoston sétál. És arra gondol, mit tegyen? Természetesen semmi esetre sem léphet kapcsolatba a királlyal. És ha valamelyik hercegnek és grófnak. De vajon el fogják hinni, hogy a mezítlábas köntösben a svéd király lánya?
  Így juthatsz el a hóhérhoz.
  De mit kell tenni? Nem ismertem Augustine-t. A vádlija ismét fájni kezdett, és fáradtnak érezte magát.
  A lány leült a lépcsőre, és pihenni kezdett. Elakadt a lélegzete, és megdörzsölte eldugult talpát, ami rettenetesen viszketett.
  Egy fiú közeledett hozzá. Rendesen felöltözve néz ki, cipője van.
  Ráadásul új és lakkozott.
  Ágostonra nézve megjegyezte:
  - Olyan szép és olyan szegény?
  A hercegnő felkapta a fejét, és így válaszolt:
  - Keress kincseket a mennyben!
  A fiú bólintott:
  - És te okos vagy! Tudod, valaki, mint te, sokkal jobb életet élhet.
  Okos Augustine azt mondta:
  - Nem adom el magam.
  A fiú bólintott:
  - És ezzel is lehetne pénzt keresni. De van más mód is!
  A hercegnő meglepetten kérdezte:
  - És melyik?
  A fiatal zsivány megjegyezte:
  - Felöltöztethetünk, cipőt adunk és egy gazdag házban elhelyezhetünk szobalánynak.
  Augustine megkérdezte:
  - És mit cserébe?
  A frakkos fiú így válaszolt:
  - Akkor fogod kinyitni az ajtókat a megfelelő srácok előtt, amikor a tulajdonosok nincsenek a házban.
  A hercegnő megvetően felhorkant:
  - Szerinted rámegyek?
  A fiatal gazember megjegyezte:
  - És mit akarsz?
  Augustine sóhajtva válaszolt:
  - Dolgozz becsületesen!
  A fiú vállat vont:
  - Lehetséges. De fillérekért keményen dolgozni hülyeség, ha lehet vagyonod.
  A lány vállat vont, és így válaszolt:
  - Nem maradok sokáig Párizsban.
  A fiatal gazember mosolyogva megjegyezte:
  - Én látom!
  És elsétált a lánytól. Miután kipihent és éhesnek érezte magát, Augustine továbbment. Az első percekben nagyon fájt a lába, de felmelegedtek és a fájdalom alábbhagyott.
  Augustine most energikusabban mozgott. És egyre éhesebb lettem. De a lopás veszélyes volt - megbüntették. Az idők nem liberálisak. Bélyegezhetnek, fájdalmasan megkorbácsolhatnak, vagy kemény munkára küldhetnek. És néha felakasztanak tolvajokat is. Még ha nem is mindig.
  Augustine egyre energikusabban mozgott. És megvillant törött, karcos sarka.
  Ekkor egy úriember észrevette őt a hintóból, és felkiáltott:
  - Gyere ide!
  Augustine odaszaladt hozzá:
  - Készen állok!
  A cilinderes férfi így szólt:
  - Meg akarod keresni a kenyeredet, koldus?
  A hercegnő, akit egyre jobban gyötört az éhség, bólintott:
  - Természetesen!
  Az úr bólintott:
  - Vidd el ezt a levelet a Louvre-ba!
  Augustine bólintott.
  - Készen állok! Hol van a Louvre?
  Az úr azt válaszolta:
  - Ezt mindenki tudja, csak kérdezzen! És továbbadja Mrs. Dogville- nek .
  A hercegnő felkapta a levelet, és rohanni kezdett vele. Inspirációt érzett. És időnként megkérdeztem, hol van a Louvre. Megmutatták neki.
  Augustine a palotába futott. Itt a bejáratnál megállította a félelem. A hercegnő kijelentette:
  Levéllel megyek Mrs. Dogville -hez!
  Az őrök hívták a hadnagyot. Felvette a levelet. Ránézett a címerre, és így válaszolt:
  - Magam adom át! És ez a koldus a Chateletben !
  Az őrök Augustinehoz rohantak, és megcsavarták a kezét. A lány zihált.
  A hadnagy alaposabban ránézett, és megjegyezte:
  - Milyen csodálatos fürtjei vannak, nagyon sok pénzért el lehet adni!
  Az őr megjegyezte:
  - Ő maga is csodálatos!
  A hadnagy bólintott:
  - Gyere, kövess, szépségem. Talán elkerüli a börtönt.
  Az őrök elengedték Augustine-t. Követte a hadnagyot. Ment előre.
  És akkor Augustine felrobban. A hercegnő mezítláb könnyű, ráadásul félelem is van. És rohant, mint egy őzike.
  A páncélos őrök lomhán próbálták utolérni, de lemaradtak. Augustine teljes sebességgel futott. És elég sokáig versenyeztem, de aztán elfáradtam és kimerültem.
  Leült pihenni... Egy tizenkét év körüli fiú futott oda hozzá. Mezítláb volt és rongyokban. Ágostonnak adott egy almát, és így szólt:
  - Egyél édesem!
  A hercegnő elvette és megette. Nagy élvezettel rágta, és mosolygott.
  A fiú bólintott neki:
  - Kaphatsz munkát. Nehéz, de nem halsz éhen.
  Augustine megkérdezte:
  - Mit kellene tennem?
  A fiú így válaszolt:
  - Fordítsa el a szivattyút. Általában a fiúk csinálják ezt. De a tulajdonos parancsot kapott a rendőrségtől, hogy fogadjon fel egy lányt. Még nem érkeztél meg, felkelhetsz.
  Augusta sóhajtva válaszolt:
  - Készen állok.
  A lány elment a fiúval a tulajdonoshoz.
  És akkor csalódtam. Már egy tucat lány állt a bejáratnál, és készen álltak a munkára.
  A hercegnő összerezzent... De gondjai ezzel nem értek véget. Hirtelen felhajtás hallatszott a háta mögött, és egy hatalmas kutya jelent meg. A lány felé rohant. Megpróbált elmenekülni, és azonnal utolérték.
  A kutya mögött megjelent egy öltönyös nemes, őrök és egy már ismerős hadnagy.
  Elmosolyodott, és megjegyezte:
  - A Chateletben , ez a szépség!
  Ágoston kezeit megkötözték mögötte, és börtönbe vitték. Az őrök összekulcsolták a lány könyökét, és megcsavarták a vállát, ami annyira fájdalmas volt. És kíséret alá vették.
  A nagyon fiatal lány lehajtott fejjel sétált. Csodálatos fürtjei a válla alá hullottak. Mezítláb, vérezve, végigtaposott Párizs kőburkolatán.
  Ártatlannak és meghatónak tűnt, ha nem a túl rövid rongyokat.
  Így kerül börtönbe egy jelentős állam hercegnője, lánya és örökösnője, ma már mezítláb, szegényes ruhában. A Chatelet pedig a hétköznapi emberek börtöne, ellentétben például a Bastille-val, ahol gazdag embereket zárnak be.
  Ágoston fogta és énekelte:
  Mindjárt itt a kezdés ideje,
  A királynőt mezítláb vezetik az állványhoz!
  A hadnagy elvigyorodott:
  - Mint ez! Szintén sértés őfelsége királynő ellen! A Chateletben egy egész csomó rúd és egy tűzhely várja a sarkát .
  Augustine félénken így szólt:
  - Miért fognak még mindig kínozni?
  A királyi őrség hadnagya bólintott:
  - Igen! Csavargás, szökés az őrizetből, lese majeste, szerelmes levelek kézbesítése, esetleges összeesküvéssel. Ó, kicsim, a hóhér és az állvány vár rád.
  A hercegnő elsápadt és habozott. Elvitték hát a komor Chatelet kastélyba .
  Ez egy bűzlött börtön volt, a cellák pedig zsúfolásig megteltek hétköznapi emberekkel. Nem úgy, mint a Bastille-ban, ahol minden rabnak külön, jó cellája van.
  Augustine-t a női osztályra vitték. Körös-körül falak és rácsok voltak. Következtetéskor először keresés következik. Augustine-on nem volt semmi, csak rongyok. Két erős, hatalmas, férfias őr szakította le. A kutatás előtt kesztyűt vettek fel. És elkezdték durván megérinteni a hercegnő meztelen testét. A lány majdnem elvesztette az eszméletét a szégyentől és a félelemtől.
  Belenézett a szájába, és alaposan megnézte az orrlyukait és a füleit. Még egy gázsugarat is meggyújtottak, hogy könnyebb legyen látni. Aztán a legmegalázóbb az volt, amikor arra kényszerítettek, hogy szétfeszítsem a lábam.
  Augustine ellenőrizte:
  - Szűz vagyok, vigyázz!
  A tapasztalt nénik most lágyan és óvatosan tapogatták. Egyikük megjegyezte:
  - Olyan szép és egész!
  Az idősebb matróna megjegyezte:
  - Igen, ez a madár jelentős hasznot hozhat!
  Aztán Augustine ismét felsikoltott a fájdalomtól, miközben kesztyűs ujjak mélyen és durván behatoltak a fenekébe.
  A felügyelő elvigyorodott:
  - Légy türelemmel, drágám! Gyakran rejtegetsz ott drágaköveket, gyűrűket.
  Augustine szó szerint égett a szégyentől és a fájdalomtól. Mintha karóba vágnának.
  Aztán megtapogatták a lábát.
  A felügyelő megjegyezte:
  - Talpa puha és kötött. Nyilvánvalóan nem közönséges.
  Augustine kibökte:
  - Hercegnő vagyok!
  Az idősebb matróna felkiáltott:
  - Fogd be, vagy egy cellába küldlek az őrültekkel.
  A keresés befejeződött. Ezután Augustine-t leöntötték egy vödör meleg vízzel, amelyet a napon melegítettek. A legidősebb parancsára pedig csíkos köntöst adtak nekem.
  Megjegyezte:
  - A szabályok szerint le kell vágni a haját, és általános cellába kell küldeni. De olyan szép és szűzies vagy, hogy csodás hajjal értékesebb leszel! Te, mint hercegnő, kapsz egy külön szobát rácsokkal, és ott a Chatelet parancsnoka dönt a sorsodról .
  A felügyelő megjegyezte:
  - A szüzességét kalapács alá lehet adni.
  A legidősebb beleegyezett:
  - A parancsnok dönt. Enélkül nincs jogunk. Most a kiváltságos szektorba visszük.
  A számot és csíkos ruhát viselő, de még mindig mezítláb hercegnőt poros, sok lábtól megviselt folyosókon vezették.
  Chateletben általában sok fogoly van a cellákban. De vannak különösen veszélyes rablók is, akiket megpróbálnak elkülönítve tartani bűntársaiktól. És a lányok, akiket különleges szépségük miatt arra használnak, hogy gazdag ügyfelek kedvében járjanak.
  Augustine-t is egy külön cellába vitték. Volt ott egy kiságy szalmával megtöltött matraccal, sőt tükörrel, valamint egy hely, ahol megkönnyebbülhetett és kipirulhat. A közös cellákhoz képest, ahol iszonyatos bűz van, és a lányok szó szerint egymáson ülnek, tényleg szinte üdülőhely. Télen pedig még kandalló is van a fal mögött.
  Kenyeret és egy kancsó vizet vittek Ágostonnak. Egyelőre még nem került fokozott táplálkozású adagra, nehogy soványak legyenek a klienst kiszolgáló lányok.
  A hercegnő éhes és fáradt volt, szívesen evett fekete kenyeret és ivott vizet.
  Utána megtelt a gyomra, elnehezedett és elaludt. Így telt az első éjszaka egy francia börtönben.
  . FEJEZET 2. sz.
  Egy fogoly hercegnő a börtöncellában szalmamatracon azt álmodta, hogy angyalezrednek vezényel. És harcolnak Lucifer seregével.
  Szárnyas angyalok és szárnyas démonok találkoztak. És elkezdtek karddal vágni. Az angyaloknak kék kardjuk van, a démonoknak piros kardjuk van. A csodálatos hercegnő, aki álmában harcossá vált, harcol Luciferrel. A csata pedig nagyon kiélezett.
  Lucifer nagyon jóképű, szőke hajú fiatalember, sportos testfelépítéssel és kiemelkedő izomzattal. Nem mondhatod, hogy ez a Sátán, akinek a nevét a gyerekek megijesztésére használják.
  Éppen ellenkezőleg, ő a legszebb és legtökéletesebb angyal. Augustine még soha nem látott ilyen jóképű fiatalembert.
  Ennek ellenére karddal vágnak, és szikrák szállnak a pengékből.
  Lucifer megkérdezte tőle:
  - Ki vagy te?
  Augustine magabiztosan válaszolt:
  - Angyal hercegnő!
  A Fényhozó így válaszolt:
  - Miért harcoljunk?
  A hercegnő sóhajtva válaszolt:
  - Nem tudom. De muszáj!
  Lucifer fogta és énekelte:
  Vért onts a csatatéren,
  Nektek lányok nem ez az első alkalom...
  De tekintsd őt kosznak,
  A párizsi járdán!
  Augustine lelkesen visszhangozta:
  Isten szablyákat adott nekünk
  nem tudom abbahagyni...
  Fém repül a mellkasodba,
  Vérontás, vérontás!
  És a kardok újra összeütköztek, és szikrakötegeket löktek ki.
  Lucifer feltett egy kérdést a lánynak:
  - Mi a különbség a jó és a rossz között?
  Augustine zavarba jött, és kiabált:
  - Nos... miben különbözik a nappal az éjszakától...
  A fényhozó angyal így válaszolt:
  - Egy nap persze jó! De az éjszaka sem rossz. Olyan gyönyörű csillagok vannak a sötét égen.
  Az angyal hercegnő beleegyezett:
  - Igen ez így van. Szeretem nézni a csillagokat, főleg távcsőn keresztül.
  Lucifer mosolyogva bólintott.
  - Igen, a csillagok gyönyörűek, akár a hold.
  Augustine előszeretettel énekelte:
  Hold, hold, virágok, virágok,
  Az életben hányszor nem elég,
  Emberek és kedvesség és kedvesség!
  A fényhozó angyal hozzátette:
  - Bízunk minden szerelmesben,
  Remények és álmok és álmok!
  A hercegnő biccentett az angyalnak, aki Prométheuszhoz hasonlóan fényt hozott, ugyanakkor a sötétség fejedelmének tartották.
  De valójában ki az a Lucifer? A keresztények azt tanítják: - Isten abszolút jó, a Sátán abszolút gonosz. De a Biblia szerint Isten sok millió embert ölt meg, Sátán csak tíz embert. Olyan furcsa itt a jó és a rossz.
  Az Isten szeretet? De ez egy furcsa szerelem.
  Amikor a többségnek örök gyötrelem vár a tűz és kénkő tavában, a kisebbség pedig az örök laktanyával - mint egy börtön a trópusokon. Ez így működik?
  Augustine okos lány volt, és az is furcsának tűnt számára, hogy a legtöbb ember örök, pokoli gyötrelemre van ítélve. De másrészt mi az igazság?
  És Krisztus Isten?
  Végül is, valóban, Isten, aki Noé idejében elpusztította az emberiséget szinte, és a milliók közül csak nyolc embert hagyott meg, így megalázza magát, és fájdalmasan meghal a kereszten?
  És imádkozzatok a hóhérokért is. Ez igaznak tűnik?
  Ágoston magát is meglepte, hogy Jézus Isten mennyire különbözik az Ószövetség rettenetes Istenétől!
  Lucifer kitalálta a gondolatait, és megkérdezte:
  - Talán abbahagyja a harcot?
  A hercegnő ezt énekelte:
  Minden ember egy bolygón
  Mindig barátoknak kell lenni...
  A gyerekeknek mindig nevetniük kell
  És élj egy békés világban...
  A gyerekeknek nevetniük kell
  A gyerekeknek nevetniük kell!
  A gyerekeknek nevetniük kell!
  És élj egy békés világban!
  E szavak után a kardot Augustinus kezébe vette, és azonnal buja rózsacsokorrá változtatta. És az aroma áradt belőlük.
  A hercegnő dühösen énekelte:
  Közelben, közel az öröm és a szerencsétlenség,
  Határozott választ kell adnunk!
  A napfényes világba igen, igen, igen!
  És szétszakítani az embereket - nem, nem, nem!
  Lucifer ezt énekelte válaszul:
  Emberek, kérem, maradjatok csendben, csendben,
  Tűnjenek el a háborúk a sötétben...
  Gólya a tetőn, boldogság a tető alatt,
  Béke a földön!
  És a kardja is dús, illatos százszorszépbokorrá változott.
  Az angyalok és a démonok is abbahagyták a harcot. Kezükben a fegyverek csodálatos növényvilággá változtak.
  És mindenki kórusban énekelte:
  A gyerekeknek nevetniük kell
  A gyerekeknek nevetniük kell!
  A gyerekeknek nevetniük kell!
  És élj egy békés világban!
  A fogoly hercegnő felébredt. Megszólalt a felemelkedés jele. A Chatelet foglyokat reggelizni, majd dolgozni kellett volna.
  Augustine-t felemelték az ágyáról, és kapott egy vödör vizet, hogy megmossa magát és fogat mosson. Aztán hoztak zabpelyhet kenyérrel és egy kis tejjel.
  A hercegnő evett... Már teljesen igénytelen lány lett belőle. Tényleg, mi mást kérhetne?
  Aztán Augustine-t elvitték dolgozni. Mivel nem tudott varrni, és nem volt elég megrendelés, a hercegnőt elküldték forgatni a malomkövet. Így őrölték lisztté a gabonát.
  A munka nehéz és fárasztó volt. Augustine fájdalmat érzett összezúzódott lábaiban, ahogy átsétált az udvar kövein. A csupasz talp viszketni kezdett, és friss bőrkeményedés keletkezett a masszív lábakon. És elviselhetetlenül fájdalmas.
  Augustine és három másik lány megpörgette a kereket. És felülről hullott a gabona. És ne állj meg és vegyél levegőt. Nagyon kemény munka. De a lányok már kezdtek belemenni, és mezítlábuk szó szerint kanos volt. Vékonyak, mint a teve patái. És Augustine csak nemrég lett mezítláb, és nem annyira hozzászokott a munkához. És hamarosan fájni kezdett a vádlija, a térde és a háta. Ez csak kínzás, nem munka.
  És a felvigyázó föléjük áll, és a kerék kicsit lassabban forog, mintha ostor ütné.
  Mintha rabszolgák lettek volna az ókori Rómában. Igen, nemrégiben koronahercegnő voltál, te lehetsz a francia király felesége - akkoriban a bolygó legnagyobb hatalma. És most mezítlábas rab vagy szakadt, csíkos ruhában, számmal. A vállaid csupasz, a lábad pedig szinte csípőig csupasz. És szenvedsz. Ó, a mezítláb alatti kövektől, a fizikai stressztől, az ostoroktól és a megaláztatástól.
  Ágoston is szenvedett a szomjúságtól. Még mindig nyár van és fülledt. Nagyon nehéz elforgatni a kereket. De a teste fiatal és természetesen egészséges. Most megnyílik a második szél, és könnyebbé válik.
  A lány úgy érzi, hogy mezítláb merevvé vált, és szinte semmit sem érez.
  Hogy elvonja magát a fájdalomtól és a fáradtságtól, a lány megpróbál elképzelni valamit.
  Például a királynőt elfogta a gonosz császár. És elvitték a mesterhez.
  Megparancsolta neki:
  - Szeress engem!
  A válasz azonban büszke volt:
  - Nem!
  És a diktátor parancsára a királynőt felfeszítették a fogasra! Felhúztak, először a bőrig letépték az összes ruhámat. Aztán a büszke uralkodót a mennyezetre emelték. A trezorokhoz. És akkor elengedték a kötelet. A királyné leesett. A kötél közel húzódott a padlóhoz. A fiatal nő pedig felsikoltott és elájult a fájdalom sokkjától.
  Egy vödör hideg vizet öntöttek rá. A fiatal nő magához tért.
  A rangidős hóhér bólintott, és így szólt:
  - Szeretni fogod a diktátort?
  A királynőnek fájt és félt, nagyon szégyellte, hogy meztelenül lógott a hóhérok előtt, akik gúnyosan vigyorogtak.
  Az idősebb kínzó bólintott. Újra elkezdték felemelni a meztelen nőt. A kötél ismét megfeszült, még egyszer. És a királynőt egy fogason a mennyezetig emelték.
  Aztán megdermedt. Az augusztusi személy sápadt bőre csillogott.
  Aztán a kötelet újra elengedték. A lány teste lezuhant. És először megborzongott a sokktól. Aztán amikor a kötél megfeszült, felsikoltott a vad szakasztól.
  És megint elvesztettem az eszméletem.
  A rangidős hóhér bólintott... A királynőt ismét nagy mélységből vett jeges vízzel öntötték le.
  A fiatal nő magához tért.
  Az idősebb kínzó megkérdezte:
  - Szeretni fogod a császárt!
  A királynő kétségbeesetten üvöltött:
  - Nem!
  A rangidős hóhér ezt parancsolta:
  - Akasszák fel harmadszor is!
  És a kínzók ismét elkezdték felemelni a királynőt. A nyújtó kínzás általában nagyon hatásos. És ennek a kínzásnak a következtében sok hatalmas ember összetört, és készen álltak bármire.
  Ám a gyönyörű vérbeli nő továbbra is hallgatott. És ismét a mennyezetre emelték. Görbe volt, a kövek nyirkosak és szürkék.
  És így a hóhérok a levegőbe fagyasztották a lányt. Aztán elvitték, és előszeretettel leeresztették a kötelet.
  A meztelen királynő leesett, és a kötél ismét megfeszült a padló közelében. És a fiatal nő ismét felsikolt, és elveszti az eszméletét.
  És az arca olyan sápadt és kék a fájdalmas sokktól. És a hóhérok ismét vizet öntenek rá. A meztelenül és kimerülten lévő királynő nem tér magához azonnal. Még mindig arcon kell ütni.
  Végül kinyílt a szemem.
  A rangidős hóhér megkérdezte:
  -Beszélsz? Vagyis beleegyezel, hogy a császár ágyasa legyen?
  A királynő felszisszent, nyelvét csapkodva:
  - Nem! Jobb meghalni!
  A főkínzó fáradt hangon mondta:
  - Tíz ostorcsapás félerővel!
  A királynőt kissé felemelték a fogasra. A hóhér pedig meglendült, és könnyedén megütötte a hátát. A fiatal nő nagyot sóhajtott. A kínzó pedig tovább verte.
  Ütései kimértek és pontosak voltak. A lány fehér hátán piros csíkok duzzadtak.
  Miután befejezte a verést, a kínzó kérdőn nézett a rangidős hóhérra.
  Kérdezte:
  - Beleegyezel, hogy a császár ágyasa legyen?
  A királyné felsikoltott:
  - Ne piszkálj!
  A rangidős hóhér ezt parancsolta:
  - Öt ostorcsapás teljes erőből!
  A hóhér meglendült és ütött. A királynő fehér bőre felszakadt. És folyt a vér.
  A fiatal nő felsikoltott. De azonnal az ajkába harapott, és összeszorította a fogát. A hóhér ismét teljes erejéből megütötte.
  A királynő elhallgatott, de még sápadtabb lett. Légzése nehéz, csupasz mellkasáról verejtékcseppek hullanak, amelyeken rubin mellbimbói csillognak.
  A hóhér megvert, a bőr felszakadt, és vércseppek folytak le.
  Miután befejezte a verést, ismét a vezérre nézett.
  Az idősebb kínzó bólintott:
  - És most egy blokk horgokkal!
  A hóhérok tölgy, kovácsoltvas tömböt erősítettek a királynő mezítlábára. És a szélek mentén kampók lógtak ki. Biztosítva.
  A főkínzó ezt parancsolta:
  - Nyújtsd!
  A hóhérok pedig egy kilós súlyt akasztottak horgokra. Jobbra és balra egyaránt. A súlyokat természetesen előre elkészítették. És általában a kínzó pincének gazdag arzenálja van.
  A hóhér megkérdezte a királynőt:
  -Beszélsz?
  A lány magabiztosan, zihálva válaszolt a fájdalomtól:
  - Nem!
  A főkínzó megjegyezte:
  - Halálra kínozhatunk.
  A királynő magabiztosan kijelentette:
  - Jobb meghalni, mint elárulni.
  A rangidős hóhér ezt parancsolta:
  - Újabb súly mindkét oldalon!
  A hóhérok minden egyes súlyt felfújtak és felakasztottak. A királynő meztelen teste még jobban megnyúlt. És verejték és vér keveréke csorgott róla, erei pedig még jobban megfeszültek és kitűntek.
  A királyné halkan nyögni kezdett a fogai között. Annyira fájt.
  Az idősebb kínzó megkérdezte:
  - Beszélni fogsz? Te leszel a császár ágyasa?
  A fiatal nő kinyomta:
  - Nem!
  A főhóhér ezt javasolta:
  - Most megsütjük a sarkát.
  A királynő kifakadt:
  - Még mindig nem leszek a rabszolgája.
  A hóhérok kivettek a szekrényből egy üveg olívaolajat. Kibontották a parafát, és a tenyerükbe öntötték . Ezután elkezdték erőteljesen kenni a talpát.
  A királynő kétségbeesetten rángatózott és nyögve azt mondta:
  - Még mindig nem mondok semmit! És nem megyek feleségül egy ghoulhoz!
  A hóhérok befejezték a talpak kenését. Aztán vékony rönköket és szalmát tettek a királynő mezítláb alá. Kéncseppeket csepegtettek és fáklyát hoztak.
  A láng meggyulladt. Nyelve ragadozóan nyalta a meztelen, lányos kínzást.
  A rózsaszín talp megfeszült. A királyné pedig hevesen lélegezni kezdett. Aztán amikor a lány lábát elnyelte a hőség, felsikoltott.
  A rangidős hóhér gúnyosan kérdezte:
  - Szóval elmegy a császárhoz ágyasnak?
  A királynő ismét felkiáltott:
  - Nem!
  A hóhér kitárta a fogát. Jelére az asszisztensek tűzifát adtak hozzá. És a láng még magasabb és forróbb lett.
  A királynő üvöltözni kezdett a tüdejéből. Nagyon fájt. A kínzók pedig vigyorogtak.
  A főhóhér megkérdezte:
  - Nos, meggondoltad magad?
  A királynő felüvöltött:
  - Nem!
  Az idősebb kínzó magabiztosan mondta:
  - Akkor a mellét is megsütjük!
  A hóhérok ismét olajat öntöttek a kezükre. És rohantak a fiatalasszonyhoz, hogy teli mellét kenjék.
  Durván mancsolták a királyné skarlátvörös színű mellbimbóit, és megcsípték a mellkasát.
  A kínzók érintéseitől az augusztusi személy mellei megduzzadtak és megkeményedtek.
  A királyné elvette, és felüvöltött:
  - Söpredék!
  Miután befejezte a kenést, az egyik hóhér felkapott egy fáklyát és meggyújtotta. A kínzók a tüzet a nő csupasz mellkasára vitték. És szertartás nélkül lőni kezdték.
  A királynő többet nyögött. Milyen rendkívül fájdalmas és fájdalmas volt.
  A hóhérok kuncogtak, és kitárták a fogukat. Sokaknak vas volt, de a rangidős hóhérnak arany!
  Ez tényleg egy vérbeli csapat. És a foguk olyan, mint a lelkük!
  Egyszerre égették meg csupasz sarkát és csupasz mellkasát.
  A hóhér egyszerre vigyorgott és kacsintott...
  A királynő vonaglott a fogason. És ez nagyon fáj neki.
  Az idősebb kínzó megkérdezte:
  - Feleségül fogod venni a császárt?
  Egy fiatal, kimerült nő felkiáltott:
  - Nem!
  A főkínzó üvöltött:
  - És most itt az ideje, hogy ő is kenje be a méhét...
  Itt elfogyott a hercegnő munkája. És elküldték egy kis uzsonnára. Mivel nagyon szép volt, tejet és halat adtak neki a kását. A hercegnő evett, és úgy érezte, aludni akar.
  De ismét mennem kellett, és a volán mögé állnom, forgatva az amúgy is undok malomkövet.
  És olyan nehéz, és az izmok szó szerint csavarodnak a fájdalomtól. Hogy elterelje a figyelmét, Augustine újra komponálni kezdett.
  A hóhérok éppen elkezdték kenni a méhet, de egy fiú befutott, és átadta a császár parancsát, hogy hagyják abba a kínzást.
  A hóhérok eloltották a tüzet a fiatal nő mezítláb alatt, és nagyon óvatosan először leszedték a súlyokat a blokkról. Aztán maga a blokk, majd a királynő az állványról.
  Letörölték alkohollal, és felvitték az emeletre a kamrákba, hogy pihenhessen és felépüljön a fájdalomból.
  Eközben a császár gladiátorviadalokat nézett a teremben. Ez is nagyon kegyetlen, de bevallottan mulatságos látvány.
  Két lány veszekedett. Az egyik vörös hajú, a másik fehér hajú.
  Mindkettő nagyon szép, izmos, edzett.
  Csak bugyiban léptek be a ringbe, felsőtestüket meztelenül hagyták.
  A nagyvezír megjegyezte, és odasúgta a császárnak:
  - Csodálatos szépségek és egyenlő erő.
  A diktátor bólintott:
  - Igen, csodálatos, és ez az osztály!
  A szőke karddal és pajzzsal, a vörös hajú háromágúval és tőrrel volt felfegyverkezve.
  Óvatosan sétáltak mezítláb, egyre közelebb.
  Aztán egymásra rohantak.
  A vörös hajú a szőke lány lábát találta el háromágával, de a lány vállon kapott egy karddal és elugrott.
  Mindkét lány megsebesült. A közönség kifütyült. Aztán a vörös hajú ismét megpróbálta elfenekelni a szőke meztelen lábát. De könnyedén elkerülte. A csata egyre hevesebbé vált.
  A vörös hajú ordítva lendítette tőreit a szőke mellkasa felé, de a lány felhúzott egy pajzsot.
  És a penge lepattant.
  Mindkét nő dühös lett, és közeledni kezdtek egymáshoz. Ismét itt vannak a ütések és ütések. És két, szinte meztelen test, egymásba fonódva.
  A lányok verekedni kezdtek az összecsapásban. A diktátor jelt tett. A mórok felugrottak, és égő fáklyákat szúrtak a lányok csupasz, kissé poros sarkaihoz. El fogják venni és ordítani.
  Elmentek törni. De a vörös hajú tőrrel oldalba ütötte a szőkét, ő maga pedig kardot kapott a nyakába.
  Mindkét lány elájult a fájdalomtól, és megdermedt, véresen és meztelenül.
  A mórok forró vasalóval égették ki csupasz, lányos, oly csábító sarkukat.
  De a lányok meg sem mozdultak.
  A császár megjegyezte:
  - Kár, ha meghalnak a nők! Nem lenne jobb csatába vetni a fiúkat?
  A nagyvezír bólintott:
  - Igaza van, mint mindig, uram!
  Két tizennégy év körüli tinédzser lépett be elsőként az arénába. Izmos, jóképű, lebarnult fiúk voltak piros úszónadrágban. Kardot tartottak a kezükben.
  Velük azonos korú és magasságú fiúk is kijöttek. És még izmos, szép, lebarnult, csak zöld úszónadrág és kard helyett szablya.
  Meghajoltak a császár és kísérete előtt. Kopogtatták csupasz, érdes, fiús lábukat, és azt kiabálták:
  - Üdvözölnek a halálba menők!
  A császár motyogta:
  - Rajt!
  A fiúk verekedni kezdtek. Azonnal kiömlött a vér, és sebek jelentek meg a lebarnult, izmos testeken. A fiúknak nem volt pajzsuk, ők maguk pedig nyers harcosok voltak, így a csata röpke volt. Egy zöld úszónadrágos fiú elesett. A mórok fáklyával megégették a csupasz talpát. Felugrott, de ismét elesett, lőtt. Egy másik fiú piros úszónadrágban esett el. De szinte azonnal zöldben. A három fiú elhallgatott. Az egyik állva maradt. A csupasz talpa pedig véres lábnyomokat hagyott maga után.
  A mórok elégették a fiúk csupasz, bőrkeményedett sarkát. Égett hús szaga volt. És horgokon elhurcolták őket.
  A fiú több karcolást kapott...
  A császár bólintott:
  - Továbbra is harcolsz! Viszlát, életet adok neked holnapig!
  A fiút elvitték...
  Aztán még öt, tizenkét-tizenhárom év körüli fiú jött ki sárga úszónadrágban és háromágúban. És öt azonos korú és magas fiú fekete úszónadrágban és rapírral.
  Először a zsarnok kísérete fogadásokat kötött. És akkor kezdődött a csata.
  A fiúk egymás után haltak meg. Csak egy harcos maradt talpon, egy tizenkét év körüli gyerek sárga úszónadrágban. A többit mind áttörték. És még az sem segített felkelni, ha forró vasalóval megégették a csupasz sarkukat.
  A császár parancsot adott:
  - Ennek a fiúnak élnie kell a következő harcig. A többit az oroszlánoknak és a krokodiloknak dobja.
  A következő csatára már tucatnyi fiút hoztak ki lándzsákkal az orrszarvú ellen. A srácok fiatalok voltak, körülbelül tizennégy-tizenkét évesek. És velük szemben egy hatalmas orrszarvú.
  Valójában esély sem volt a túlélésre. Igaz, a gyerekek ügyesek, és a csata elhúzódott.
  Sőt, a mórok a zsarnok parancsára még forró parazsat is elkezdtek dobálni a fiúk mezítláb alá.
  És elég fájdalmas volt.
  A császár nagyon örült. Lassan édes, vörösbort ivott, és pulykahúst zabált mártásban.
  A fiúk egymás után haltak meg. Igaz, a kék úszónadrágos fiúnak sikerült lándzsával az orrszarvú szemébe ütnie, és az állat vad dühbe gurult. Aztán egy ideig ügyesen kitért a hatalmas kürt ütései elől.
  De végül a szörny végzett vele is.
  A nyomorék holttesteket horgokkal felszedték és a ketrecek felé vonszolták.
  Aztán újabb küzdelem: hét fiú úszónadrágban és karddal, egy nagy afrikai oroszlán ellen.
  A gyerekek általában tíz-tizenegy évesek voltak, és feltörekvő gladiátorok voltak.
  De a zsarnok környezete elégedett volt. Valójában a csata véresnek és meglehetősen múlékonynak bizonyult.
  A nagyvezír meg is jegyezte:
  - Jobb lenne idősebb fiúkat kiállítani!
  A császár tiltakozott:
  - Nem! Ez így van.
  Az oroszlán széttépte a fiúkat, de ő maga szinte sértetlen maradt. Így alakult a csata.
  Aztán újabb harc. Ezúttal egy meglehetősen magas, sportos alkatú lány került ki. Ő is csak úszónadrágot viselt. A haja pedig három színben van festve: sárga, piros, zöld. Volt nála egy kard és egy tőr.
  Ebben az esetben ez már egy tapasztalt gladiátor és egy híres szépség.
  Egy meglehetősen nagy és tapasztalt farkas harcolt ellene.
  A csata izgalmasnak ígérkezett. De világos volt, hogy a fenevad már nem fiatal, és nem is gyors.
  Ennek ellenére a küzdelem gyönyörű. A hatalmas lány nem sietett. Kardjával és tőrével folyamatosan karmolta a farkast, időnként kikerülve. Aztán csupasz sarkával állon rúgja.
  Az ütközés kiütötte a farkas fogait. És amikor teljesen lelassult, a hős lány levágta a fejét.
  Így alakult a verekedés.
  A lány mezítláb, véres lábnyomokat hagyva elhagyta a stadiont.
  Aztán előkerült egy másik, ezúttal egy barna. Lebarnult, mezítláb és csak úszónadrágot visel.
  Három kardos fiú szállt ki ellene. Fiatalok voltak, körülbelül tizenkét évesek, vékonyak, de drótosak. Nyilvánvaló, hogy rabszolgákról van szó, és a hátukat és az oldalukat szempilla hegek borítják. A fiúk feje kopaszra van borotválva, úszónadrágban, éles lapockákkal szemben, egy nagy és erős lány ellen. Akinek két kard van a kezében.
  Nyilvánvaló volt, hogy a fiúk tapasztalatlanok és halálra vannak ítélve.
  A császár megjegyezte:
  - Nem túl egyenlőtlen a csata?
  A nagyvezír megjegyezte:
  - Nem szereted, ha a szép nem meghal.
  A zsarnok bólintott:
  - Igen, a nőknek nem szabad meghalniuk! A fiúk pedig férfiak, és a legkevésbé értékes árucikk.
  A csata a gong jelére kezdődött. A fekete hajú nő nem sietett. Esélyt akart adni a fiúknak, és gyönyörű küzdelmet akart mutatni. A fiúk mozgékonyak, szívósak, de egyértelműen edzetlenek.
  De nagy dühvel harcolnak. És máris látszik, ahogy a cserzett fiúk csontos teste izzadságtól csillog.
  A császár bólintott:
  - Csodálatos!
  Itt a barna megvakarta az egyik fiú izmos, sötét mellkasát. Megsebesült és sikoltozott.
  Harcolj újra...
  A lány puszta lábbal ágyékon rúgta a fiút. Elesett a fájdalomtól, és elájult.
  A császár parancsot adott:
  - Emeld fel!
  A mór pedig felugrott, és forró vasalóval megégette a fiú csupasz, bőrkeményedett sarkát. Felugrott.
  A barna két karddal tartotta a malmot, és a pengével a fejét ütötte. Nem végzetes, de teljesen kiüti a tudatot.
  A mór ismét megégeti a gyermek csupasz sarkát. A kőbányákban a rabszolgafiúk általában egész évben cipő nélkül dolgoznak, és a talpuk keményebb, mint a csizmájuk bőre. De a forró vas még mindig égeti őket, és sikoltozásra készteti őket.
  És újra felpattan. A fekete hajú nő állon könyökölte a fiút, aki elesett. És ismét a gyermek csupasz, hosszan tűrő sarka szenved a forró vastól.
  Egy gladiátorlány nem szívesen öl meg fiúkat. De hova mehetsz? Megüti a halántékát markolatával. Ám a mór megint kiégeti a sarkát. És a fiú sikolt.
  hozzá kell adnunk őket .
  És az egyik fiúnak levágja a fejét egy nő.
  A lány ezután kiüt egy másikat, és leüt egy másikat. A császárra néz.
  Azt kiáltja:
  - Fejezd be!
  A barna lány felsóhajtott, és leszúrta a fiút. A despota nem ismer kegyelmet. És a másikat is be kellett fejeznem. És akkor fejezze be a harmadikat.
  Utána a lány sírva fakadt, és feldúlt arccal hagyta el a stadiont, vagy listákat.
  Csupasz, kecses lábai véres, vésett lábnyomokat hagytak.
  A következő csata még brutálisabb volt.
  Két nagy férfi gladiátor meztelen felsőtesttel jött ki. Hét tíz-tizenegy éves fiú harcolt ellenük. A férfiaknak nagy kardjuk volt, a fiúknak kicsik.
  És ez természetesen brutális harc. És egy irgalmatlan, valljuk be, verés.
  A fiúk elestek és meghaltak, vért szívtak.
  De néha sikerült megkarcolniuk a hím gladiátorokat is. És sebeket ejteni a törzsön.
  A császár megjegyezte:
  - Versenyképes küzdelem!
  A nagyvezír megjegyezte:
  - Igen, felség. Bár a fiúk nem értékes jószág, egy kicsit sajnálod is őket!
  A despota bólintott:
  - Igen, a szánalom nem a férfiért való! Még jó, hogy ezek a harcosok továbbjutottak, de legközelebb oroszlánt szabadítok rájuk!
  A végén két fiú jött ki háromágúval és hálóval. Szintén fiatalok, körülbelül tizenhárom évesek, tapasztalatlanok és kopaszra vágott hajjal. Verekedés előtt a fiúk hajukat gyakran parókává borotválják, hogy később bevételhez jussanak.
  És rászabadítottak egy tigrist a fiúkra.
  A gyerekek megpróbálták kidobni a hálót, de a tigris letépte, és rohant darabokra vágni a gyerekeket.
  A császár ezt énekelte:
  - Tigris vagyok, nem macska
  Bennem élek most...
  Nem Leopold, hanem Leopard!
  A munka végül befejeződött, és Augustine gondolatai megszakadtak. Elment vacsorázni. A rablányokat megparancsolták, hogy vegyék le ruháikat. Meztelenek voltak, és vödrökből öntötték rájuk a meleg, napsütötte vizet. Aztán a lányokat elvitték vacsorázni. Augustine ismét kapott tejet és csirkecombot.
  Utána bevittek egy cellába. Lefekvés előtt a lány természetesen elolvasott egy imát, lehuppant a matracra és azonnal elaludt.
  
  
  VLADIMIR ZELENSKIJ OROSZ ELNÖK
  A beiktatás után Vlagyimir Zelenszkij bejelentette a Rada feloszlatását és előrehozott parlamenti választások megtartását. Ez általában várható volt. Az Oroszországgal fenntartott kapcsolatok azonban továbbra is feszültek. Vlagyimir Putyin nem gratulált Zelenszkijnek a győzelméhez, és nem ismerte el az ukrajnai elnökválasztást. De ez még az új fiatal vezetőnek is hasznát vette. A nacionalisták, akik gyanakodva néztek rá, felismerték, mint a magukét. És a Nyugat rájött, hogy Putyin valóban agresszor. És megerősítette Ukrajna támogatását. Tehát az egészségért kezdődött, és a békéért ért véget. Zelenszkij elfogadta, és rendkívül erősen szerepelt az új Rada-választásokon. Sikerült parlamenti többséget szerezni. Aztán több népszavazást is tartott. Beleértve az alkotmányreformot.
  Az elnök jogköre jelentősen bővült. Éppen ellenkezőleg, a Rada korlátozott. Ezt követően Zelensky határozottan reformokat és modernizációt kezdett.
  Ugyanakkor Donbászban egy ravasz húzást találtak ki. A harcos Anastasia Orlova érdekes lehetőséget kínált. Ukrajna és a nyugati titkosszolgálatok támogatásával Luganszk és Donyeck régió kormányzója lesz. Ezután hivatalos tagságot kap Ukrajnában, és pénzt kap a helyreállításra és a nagyobb személyes hatalomra. És még a saját hadseregét is. Vagyis a Kadirov- opció. Amikor Oroszország ténylegesen függetlenséget adott Csecsenföldnek, csak formálisan tartotta meg az irányítást felette.
  Anastasia Orlova, akinek befolyása van a terepparancsnokok között, elfogadta ezt a lehetőséget. Azt kell mondanom, hogy ez a nő nagyon szép volt, szőke, és általában még a hideg télben is mezítláb futott.
  Anasztázia hadat üzent Új-Oroszország "lopó" vezetésének. Nagyon harcos és tekintélyes lány. És megalapította a rezidenciáját Novoazovszkban. Az emberek és a milíciák egy része támogatta őt.
  Anasztázia a mezítlábas lányokból álló zászlóaljjal számos razziát hajtott végre és több várost elfoglalt. Helyi harcok törtek ki. Volt egy kötélhúzás.
  Anastasia meglehetősen ügyesen járt el, és pénzt kapott külföldről. Emellett támogatást kapott Oroszországban. Többek között a nőktől. A sikerhez az is hozzájárult, hogy Putyin beteg volt. Úgy tűnik, Oroszország ambiciózus elnöke túlhajszolta magát. És ilyen körülmények között az oroszországi vezetés megosztott volt. Anasztázia ezt kihasználva elfoglalta Donyecket. Komoly támogatást kapott.
  A háború Luganszkgal is elkezdődött. De nem túl energikus. A milíciák nem igazán akarták megölni egymást.
  Végül Novorossija elnökválasztását tartották, és Anasztázia győzött. Az Egyesült Államok és Kijev azonnal elismerte. Aztán más nyugati országok, és az egész világ!
  Zelenszkij tartotta szavát, így Novorosszia különleges státuszt kapott Ukrajnán belül. Donyeckben pedig újra lebegett a sárga-kék zászló.
  Megérkezett a várva várt béke.
  Zelenszkij aktívan küzdött a korrupció ellen, sőt a gazdasági bűncselekményekért halálbüntetést is bevezetett. Vlagyimir Zelenszkij szigorúan és ügyesen irányítva és professzionális csapatot alkotva magas növekedési ütemet biztosított Ukrajnának. Az ország felemelkedett, és az új vezető ereje erősödött. Az Oroszországgal fenntartott kapcsolatok javultak. Mi járult hozzá a stroke-hoz, amely Putyint elvitte, és kevésbé ambiciózussá és agresszívvé tette.
  Oroszországban Zelenszkij népszerűsége nőtt. Erős szónok volt, bájos ember, populista. És nem kommunista, de nem is antikommunista. Népszerű, mind a baloldal, mind az orosz oligarchák körében. Nagyon népszerű az orosz fiatalok körében. Egy értelmiségi és egy srác. Intelligensnek tűnik, de tartós hatalmat ragadott magához. Igen, határozottan vezető, de egyben úriember is! Magas kultúra, de érthető és szeretett az emberek számára. Igazi tehetség a menedzsmentben. És nagyszerű szervező.
  Így aztán, amikor eltelt Ukrajna jólétének és felemelkedésének öt éve, és Zelenszkij hatalma végre megerősödött, szenzációs javaslat következett.
  Mégpedig Oroszországgal való egyesülésre. Hozzon létre egyetlen szakszervezeti államot, közös elnökkel, nagy hatalommal. Természetesen nép által választott.
  És Oroszországban az elit sokkot kapott. Micsoda lépés! Putyin ekkorra legyengült egy súlyos betegségtől és veszített népszerűségéből. Ez azt jelenti, hogy nem tudott harcolni, legalábbis nem teljesen. És maga Medvegyev általában nem harcos, és az emberek nem szeretik.
  És itt Zelensky egyértelműen egy unió állam elnöke akar lenni, és... Reálisak az esélyei! Először is, a Nyugat Vlagyimir Zelenszkijt szeretné látni Oroszország és Ukrajna elnökeként! Teljesen nyugatbarát és európai politikusnak mutatta magát. Másodszor, Zelensky népszerű Oroszországban és különösen Ukrajnában. Harmadszor, nincsenek versenytársak a láthatáron. Putyin súlyos beteg, Medvegyev gyenge és népszerűtlen, Zjuganov és Zsirinovszkij túl öregek. Nincsenek más vezetők a láthatáron. Sőt, negyedszer, Oroszország oligarchái és Zelenszkij is támogatják.
  Igen, egyértelmű, hogy ez egy nagyon komoly jelölt Oroszország elnöki posztjára. Van ereje, karizmája és rendkívüli szónoki képessége. És a nyugati és az orosz média támogatása is. Plusz az új népszerűsége az orosz politikában, régi és unalmas vezetők alatt.
  Röviden: kényelmetlen visszautasítani és ijesztő az ajánlat elfogadása. Putyin második agyvérzést kapott. Medvegyev lett Oroszország megbízott elnöke.
  Persze korántsem tény, hogy Zelensky biztosan nyer. És nagyon szeretném annektálni Ukrajnát. Medvegyevnek a vágya, hogy felülmúlja Putyint! De megéri-e olyan kockázatot vállalni, mint a választások Zelenszkijvel?
  Oroszország népe azonban támogatta az Ukrajnával való egyesülés gondolatát. Emberek százezrei vonultak utcára - követelve: a szláv testvérek egységét. A tüntetők összecsaptak a rendőrökkel Moszkvában. Sokan megsérültek. A tiltakozás hulláma kezdett erősödni.
  A kommunisták Zjuganovot végre elkapták, pontosabban elrohadták, és a fiatalabb vezetés elkezdte kivezetni az embereket az utcára. Rendszerváltást követel.
  A nacionalisták is megjelentek, és megvoltak a maguk erős és ambiciózus vezetői. A Maidan egyre divatosabb lett. Kövekkel és Molotov-koktélokkal dobálták meg a rendőröket. Az emberek régóta felgyülemlett elégedetlensége egyre jobban megnyilvánult.
  Medvegyev biztonsági tanácsot tartott.
  A tagok többsége az egyesülés mellett foglalt állást - arra hivatkozva, hogy az ördög nem olyan szörnyű, mint ahogy lefestik. Az adminisztratív erőforrások és a propaganda pedig óriási erőt jelent! És hogy az emberek agyát alaposan ki lehet mosni, és általában a hatalmon lévő pártra fognak szavazni.
  Az orosz milliárdosok is hűséget esküdtek Medvegyevnek, aki kiszámítható volt, hosszú ideje volt hatalmon, és többé-kevésbé mindenkit elégedett volt.
  Deribasco milliárdos logikusan megjegyezte:
  - A választási kampányt olyan stílusban kell lebonyolítani: Medvegyev ma Putyin, és egyetlen Zelenszkij sem veszélyes ránk!
  Roman Abramovics hitelesen megjegyezte:
  Jelcint négy százalékos eredménnyel húztuk ki a választási gödörből, téged pedig még jobban kihúzunk! Pénzünk és médiánk a garancia!
  Prohorov megerősítette:
  - Nem akarunk olyan magas adókat a gazdagokra, mint Ukrajnában, és mindannyian mellettetek állunk!
  Dmitrij Medvegyev öklével az asztalra csapott, és bejelentette:
  - Akkor elfogadjuk az integrációs és egységesítési javaslatot!
  Ukrajna és Oroszország egyesülési megállapodást írt alá. Az erőviszonyok azonnal megváltoztak. Az elnökválasztás három hónapon belül várható.
  Az elnöki posztra való regisztrációhoz elég vagy százezer aláírást összegyűjteni, vagy kilencvenezer dollár letétet fizetni, amit csak a második körbe jutás esetén térítenek vissza. Ezek igazán vicces szabályok. Részben az orosz, részben az ukrán jogszabályokból származik.
  Természetesen sok elnökjelölt lesz, Medvegyev csapata láthatóan úgy gondolta, hogy ez még jövedelmezőbb lesz számukra! Szerintük a választók mobilitása első körben előnyhöz juttatja a hatóságokat. A másodikban pedig mindenki Medvegyevet fogja támogatni. A megbízott elnök mindenesetre számolt vele. És elkezdődött...
  Anasztázia Orlova, ez a mezítlábas Kleopátra azt mondta, hogy lesz Zelenszkij százzal szemben. És hogy ő Lancelot Putyin és Medvegyev sárkány ellen.
  Heves támadások bontakoztak ki a sajtóban. Néhányan Zelenszkij, mások Medvegyev oldalán álltak.
  Megkezdődött a jelentkezők regisztrációs időszaka. Oroszországban zűrzavar volt. Dzhokhar Dudayev fia megjelent a Kaukázusban, és dzsihádot hirdetett. És széles körű támogatást kapott az iszlám régiókban. Sok szakértő a CIA fülére gyanakodott itt. Ráadásul Trump elnöksége a végéhez közeledik, és legalább néhány győzelmet ki kell nyernünk. Zelenszkij pedig az orosz trónon nagy győzelem! Bár vannak szkeptikusok is, akik azt állítják, hogy Zelenszkij nagyszerű országgá teheti Oroszországot, sokkal erősebbé, különösen gazdaságilag, mint Putyin alatt.
  Tehát nyugaton is megoszlottak a vélemények. Az egyesült ukrán-orosz állam természetesen erős egyesület, és egyáltalán nem vicc. Ez tényleg egy szörnyeteg lehet. Természetesen az orosz biztonsági erők is támogatták az egyesülést. Ráadásul Anastasia menő nő. Ő, egy zászlóalj lányokkal, csupa szépséggel, mezítláb és bikiniben volt, felborult és legyőzte az orosz különleges erőket. Amikor összegyűjtik a port, hogy megdöntsék Zelenszkij túl lelkes rajongóját.
  A lányok megmutatták, hogy mesésen küzdenek mezítláb és bikiniben! A "Vympel" különleges csoportot pedig dögös nők győzték le. Ennek eredményeként az a döntés született, hogy nem avatkoznak be, és Novorosszijában az ukránbarát vezetés került hatalomra.
  Zelenkijért kampányolt . A csatában a lány tudta, hogyan dobjon mezítláb éles, vékony korongokat, bumerángokat és gránátokat. A bikinibe öltözött harcosok legendássá váltak. Egy egész ezred lány, mindegyik megér egy egész hadosztályt. Ez hatalmas erő!
  Anasztázia átrohant a havon, vörös, csupasz sarka villogott. A lány ezt énekelte:
  Az űr hatalmasságában, hidd el, van egy álom,
  Olyan, mint egy napsugár az égen...
  Svarog szemében béke és tisztaság van,
  Ő értünk, ahogy Jézus feltámad!
  
  Ragyogó sorsot fogunk szülni,
  Ragyogni fog, mint a nap májusban...
  De nem értem, meddig lehetnek az élőhalottak,
  Milyen gonosz sors játszik velünk!
  
  Védd meg hazádat, lovag,
  Ragyogjon a mennyei csillag...
  Védjük szülőföldünk hatalmasságát,
  Legyen a bolygó örök paradicsommá!
  
  De mit tehet a szörnyű kommunizmus?
  Mindenhatóvá teszi a haza zászlaját...
  És a dühös fasizmus eltűnik a pokolban,
  Egy nagyon erős ütéssel átütjük az ellenséget!
  
  Add át szívedet Szülőföldünknek,
  Nagyon erős hővel ragyogni...
  A végsőkig végigmegyünk a csatánkon,
  És egy csapással elpusztítjuk a Führert!
  
  Sztálin elvtárs váltotta fel apját,
  Különböző generációk gyermekei vagyunk...
  A horda őrjöngve a pokolban pusztul,
  És a zseniális Lenin megmutatja az utat az Édenbe!
  
  Oroszországban minden fiú óriás,
  A lányokat pedig harcra nevelték...
  A Mindenható Úr családja egy számunkra,
  Mi oroszok mindig is tudtunk harcolni!
  
  El fogunk érni, azt hiszem, hamarosan mindent elérünk,
  Nincs magasabb az univerzumban...
  A komszomol tag felemelte az evezőt,
  És üsse a Führert a tetőre!
  
  Nincs több kommunizmus, nincs több eszme,
  Gyönyörűek és boldogságot hoznak!
  És a Führer egyszerűen egy gazember,
  Nagyon alattomos, nagyon fekete!
  
  Lány vagyok - a harcos nagysága,
  Mezítláb, merészen szaladgált a hidegben...
  Vastag fonatom aranyból van,
  Gyors rózsát építettem!
  
  Egymilliárd ötlet merülhet fel
  Hogyan lehet hazát rendezni a kommunizmusban...
  Ha meglátsz egy Fritzet, üsd meg erősen,
  Hogy az a rohadt Adolf ne üljön a trónon!
  
  Üsd meg ököllel a fasisztákat,
  Még jobb, ha kalapáccsal ütöd meg őket...
  Sétáljunk a Volgán a szellővel,
  Egyszerűen nem bánjuk a kecskék összezúzását!
  
  Katonákat nevelünk a szülőföldnek,
  A lányok rohannak támadni...
  A szépség megcélozta a géppuskát,
  Hitler megtorlása fájdalmas lesz!
  
  Senki sem győzheti le az oroszokat,
  Bár a fasizmus farkasa egy tapasztalt ördög...
  De a medve mégis erősebb,
  Melyik rend újat épít!
  
  Fuss a szülőföldért, Sztálinért,
  Mezítláb rohannak a komszomol tagjai...
  A nácikat leöntötték forrásban lévő vízzel,
  Mert a nagyoroszok a legmenőbbek!
  
  Büszke lányok lépnek be Berlinbe,
  Mezítlábas lábnyomokat hagynak maguk után...
  Fölöttük egy aranyszárnyú kerub,
  És ezüstössé válnak, mint a darázsgyöngy!
  A lány énekel, de hogy harcol! Végül is ő és négy partnere mentették meg a milíciát a Iolaisk elleni teljes vereségtől .
  Aztán öt bikinis és mezítláb lány lépett be egy egész sereggel.
  Igen, elég látványos volt.
  Anasztázia sokat lőtt a géppuskából, elvágta az ellenség vonalát, majd csupasz lábujjakkal egyszerre több vékony korongot is eldobott. Ezeket a fejeket levágják.
  Anastasia pedig énekelni fogja:
  - A Szent Ruszért!
  Natasa is lőtt, levágta az ellenséget, és nyikorogva, mezítláb gránátot dobott, leütött egy tankot:
  - Svarognak!
  Aztán az aranyhajú Zoya sorra kerül. És a halál ajándékát is mezítláb dobja, és így kiált:
  - Rodnoverie jövőjéért!
  Aurora pedig a lehető leghamarabb követni fogja őket. És csupasz sarkával elengedi a halál ajándékát, és így kiált:
  - Nagy határokért!
  És akkor Svetlana benyomul. Lépést ad, majd géppuskából, és csupasz lábujjakkal pusztítást küld...
  És a mezítlábú szépség azt kiáltja:
  - A Romanovok visszatéréséért!
  Igen, Anasztázia rajongott a királyi birodalom helyreállításáért. Valójában Oroszországban egyébként is egy cár van hatalmon. Miért nem hozunk létre egy legitim monarchiát? Ráadásul a Romanovok ereiben európai királyok sok generációjának vére folyik. Ez a törzskönyvük? Milyen család az Putyin, és főleg Lukasenko? Kik ők, hogy királyok legyenek? De a Romanovok Isten felkentjei!
  Anastasia és bikinis barátai sok csodát tettek. Úgy harcolt, mint egy ördög. De aztán összeveszett Putyinnal, és Zelenszkij oldalára állt. Általában véve Anasztázia látta, hogy Ukrajnát sérelem éri, és fokozott igazságérzettel a gyengék oldalára állt!
  Anasztázia és ötöse visszaverték a Novoazovszk elleni támadást, amikor megpróbálták letartóztatni, mint lázadót. A kormányerők egy egész oszlopát levágták és leszerelték.
  Ezután a foglyok arcra borultak, és megcsókolták Anastasia és a másik lány meztelen, poros lábát.
  A lány filozófiailag így szólt Novorosszija elfogott katonáihoz:
  - Nem akarlak megölni! Ti vagytok a testvéreim! És én leszek a királynőd!
  Általánosságban elmondható, hogy Novorossija elfogadta Anasztáziát anélkül, hogy sok kárt vagy súlyos veszteséget szenvedett volna. Igaz, a szőke terminátor levágta a Donyecki Köztársaság kormányzójának fejét, és megölte a főként kaukázusiakból álló őreit.
  Anastasia régóta legenda. A Krím-félszigeten olyan csodákat tett, hogy megkapta az Orosz Föderáció hősének csillagát. Nélküle nem ment volna ilyen simán bikinis partnereivel. De aztán Anasztáziát elvitték, és megfosztották minden orosz kitüntetéstől. Beleértve az orosz különleges erők meggyilkolását a csatában, amikor megpróbálták eltávolítani. Még büntetőeljárás is indult.
  De nem mertek nagy háborút kezdeni a gyakorlatilag független Novorosszijával. Ráadásul Putyin megbetegedett, és nélküle senki sem akart felelősséget vállalni.
  Főleg Medvegyev, aki általában véve nem vezető zsigereiben és szellemében. De pontosan ez illett a Medvékhez az orosz oligarchákhoz és Putyin környezetéhez - könnyen manipulálhatók.
  Bárhogy is legyen, hatalmas propagandagépezet emelkedett Zelenszkij ellen. Mindenkit hibáztatni kezdtek mindenért. És hogy állítólag drogos volt, tolvaj, és milliárdokat szippantott el offshore cégeken keresztül, és általában meleg.
  A tartomány elment írni. És persze voltak tanúk, és különféle biztosítékok. Beleértve a homoszexualitás vádjait. Még csak most kezdődött el a jelöltek regisztrációja, máris ömlik a sár.
  A választásokon részt venni hajlandók száma, mind az ukránok, mind pedig az oroszok kolosszálisnak bizonyultak. Kommunisták és nacionalisták egyaránt bemásztak. Hirtelen még az öreg és beteg Zjuganov is megjelent szavazni. Bár már elhagyta az Orosz Föderáció Kommunista Pártja elnöki posztját. Afonin , Udalcov és Grudinin is elment szavazni . És általában még mindig van egy rakás baloldali jelölt, kevéssé ismert, de agár. És nagyon sokan akarnak indulni az elnökválasztáson! Mi van kilencvenezer dollárral? Ez tényleg akkora összeg orosz mércével mérve?
  Mintha a tankok hajlandóak lettek volna felmászni. És üzletemberek, művészek, popfigurák és írók. Igen, az írók is aktívak. Csinálj reklámot magadnak. És kilencvenezer dollár nem is olyan sok. A CEC-hez tehát több száz kérelem érkezett.
  Hát választások! Hát, micsoda show lett! Még Alla Pugacsov is indult az elnökválasztáson. Miért ne? Alka kezdett elfelejteni , és talán emlékeztetni fogja magát! Az idősek közül Jurij Luzskov került az elnöki székbe. Nyilván én is emlékeztetni akartam magam.
  Nos, persze, egy ilyen műsor nem nélkülözheti Vlagyimir Volfovicsot. De ezúttal fia, Igor Lebegyev és jobb keze, Degtyarev is részt vett a választásokon. Három oszlopban is elmentek a választásokra.
  A nacionalisták is megmozdultak. Természetesen a legendás Demushkin , aki börtönben ült, és érdekes módon "Spider", a "Metal Corrosion" vezetője és a "Kolovrat" rockegyüttes feje indult az elnökválasztáson, és még sokan mások.
  Hát persze, a popénekesek is kampányba indultak. Itt van Philip Kirkorov és Nyikolaj Baskov. Nekik sincs vesztenivalójuk. Ilyen katonai őrséget vetettek be.
  És Timothy és Vitas , és általában sokan kampányoltak.
  Persze nem véletlenül! Medvegyev terve az volt, hogy hatalmas számú jelöltet állítson, akik a második fordulóban szavazatokat adnak át neki. Összességében a terv érdekes. Medvegyev értékelése kezdetben alacsonyabb, mint Zelenszkijé. És ravaszság nélkül lehetetlen nyerni!
  De Jelcinnek is nulla volt az értékelése, de ő tudott nyerni Zjuganov ellen. Igaz, ez utóbbi úgy bonyolította le a választásokat, mint egy érvénytelen: szándékosan veszített!
  És ebben az esetben Medvegyev egy rendkívüli és nagyon tehetséges emberrel áll szemben.
  Szóval sok minden történik itt. Szolovjov bemutatóján Zelenszkijt folyamatosan sárral dobálták rá. Igaz, akkor egy lány mezítláb lábujjával fagylaltot dobott Szolovjov arcába. És kiütötte a szemét. Ami után világossá vált, hogy nem biztonságos sárral dobálni Zelenskyt! Ez a fickó például egy ukrán sas!
  Általánosságban elmondható, hogy az orosz társadalomban nem volt egység. Sokan támogatták Zelenszkijt. Mint, igazán fiatal vér, és képes volt felemelni Ukrajnát magas olaj- és gázárak nélkül! És mi van Medvegyevvel? Az ország szó szerint fuldoklik az olaj- és gázdollárokban, a gazdaság pedig teljes stagnálásban van. Növekedés nincs, csak a munkanélküliség nő.
  Medvegyev általában véve a legmagasabb antibesorolású politikusok közül. Bár pontosan ezért előnyös az oligarchák számára. Minél jobban függünk tőlük, annál jobban irányítunk. Az orosz kormány sietve elkezdte emelni mindenki fizetését és nyugdíját. És időnként...
  Sőt, Medvegyev még a nyugdíjkorhatár két évvel történő csökkentését is javasolta. Például minden az emberek javát szolgálja. Módosítottak pedig a nyugdíjak emelésére és a nyugdíjazás utáni munka szolgálati időnek számítására.
  Medvegyev és a tisztviselők nem felejtették el. Úgy, hogy kiállnak és rá szavaznak. Különösen törölték a nyilvános jövedelemnyilatkozatokat, és engedélyezték az ezer dollárig terjedő ajándékokat. Ami persze tetszett a tisztviselőnek. Ugyanígy a külföldi ingatlanok, valamint a számlák engedélyezése is.
  A dohányosok megnyerése érdekében jelentősen enyhítették a dohányzásellenes törvényt. Az éjszakai alkoholárusítást engedélyezték, sőt a szerencsejátékot is legalizálták. Ez utóbbit üdvözölték az oligarchák, valójában miért veszítenénk el ezt a bevételt és a föld alá vonnánk.
  A "Dols" program visszatért. Több erotikát kezdtek vetíteni a televízióban.
  Medvegyev is amnesztiát hirdetett, sőt segélypénz kifizetését is elrendelte a foglyoknak. És ez is a szavazatok jelentős százaléka. És maguk a foglyok és családjaik.
  Általánosságban Medvegyev a szlogent terjesztette elő: több szabadságot! Oroszországnak valóban elege van Putyin despotizmusából. Amikor még egy meztelen nőt sem látsz a tévében!
  És persze volt egy kísérlet, hogy megmutassák: szabadabb lett az élet, vidámabb lett az élet!
  Medvegyev emellett csökkentette az alkoholárakat, és engedélyezte a sörreklámot a televízióban. Valójában minek menni túl messzire.
  A Kaukázusban azonban háború tört ki. Putyin távozása után a hegymászók még több kiváltságot és jogot kezdtek követelni. Ambícióik pedig csak nőttek. Ráadásul Törökország aktívabban kezdett nyomást gyakorolni a Kaukázusra, ambícióik nőttek, különösen azért, mert Szíriában Erdogan túl keveset kapott véleménye szerint. A helyzetet súlyosbította az olajárak és ennek következtében a gázárak esése. A Maduro- rezsim megdöntése után Venezuela növelte a termelést . Az Egyesült Államok és Irán végre kibékült, Líbiában egységes kormányt hoztak létre.
  A csökkenő olajárak összeomlották az orosz rubelt, felpörgették az inflációt, és leértékelték a bérek és a nyugdíjak emelését.
  És a kaukázusi fegyveresek növekvő aktivitása Medvegyev ellen játszott.
  Azt mondták, nem tudta megőrizni Putyin örökségét. És ami általában, ahogy gyakran megesik: a szupersztár gyenge utódnak nevezte ki magát.
  Mind az USA, mind az arab országok, sőt Irán is táplálta a szeparatizmust a Kaukázusban. De nézeteltérések alakultak ki a biztonsági erők között. Néhányan még mindig Putyin régi partnerét, Medvegyevet akarták elnöknek látni! Mások pedig a sokkal népszerűbb Szergej Shoigut akarták berakni.
  De ez utóbbit nem támogatták az oligarchák és az iparosok. Túl baloldalinak tartották, és a milliárdosok belefáradtak az egyszemélyes diktatúrába. Mindenki liberálist akart a trónon és megbékélést a Nyugattal. Medvegyev, aki megvárta az elnökjelöltek regisztrációs időszakának lejártát, kirúgta Sojgut. Mi okozott nyugtalanságot a hadseregben.
  . FEJEZET 2. sz.
  Ezután Medvegyev Shoigunak a régóta ígért marsall rangot adományozta, és tiszteletbeli miniszterelnök-helyettesi posztot adományozott neki. Szintén populista lépés. De mindenesetre a választás előtti helyzet nem a megbízott elnöknek kedvezett.
  Zelenszkij fiatalabb, sikeresebb, beszédesebb, pontszerző. És még a nyilvántartásba vételkor is több mint kétszáz elnökjelölt megtartotta vitathatatlan vezető szerepét. Medvegyevnek azonban még meg kellett küzdenie a második helyért. A második körbe jutásért váratlanul Alla Pugacheva lett a versenyzője. Az idősödő primadonna, aki sokáig nem lépett fel, és nem különösebben rajongott a PR-ért, hirtelen felugrott a rangsorban.
  Talán reakció volt a bosszantó politikusokra. Zsirinovszkij és Zjuganov értékelése ezzel szemben meredeken csökkent. A nép rettenetesen elege van mindkét politikusból. Sőt, fiatalabb és eredetibb vezetők jelentek meg választói mezőnyükön.
  Nevezetesen hozzátette Demushkin , aki egy mártír képét kapta a börtönben. Szurajkin továbbra sem tudott minősítést szerezni, de pártja másik tagja, Szergej Kovaljov, a legjobb orosz profi ökölvívó is elkezdett pontgyűjteni.
  Általában Szergej Kovalev érdekes srácnak bizonyult. A moszkvai polgármesteri posztért indult, és mindenki számára váratlanul második lett. Belépett az Orosz Kommunista Pártba. És elkezdte javítani a minősítését is.
  Meg kell jegyezni, hogy Szergej Kovaljov nagyon nagyszerű bokszoló - a legjobb az oroszok között, még Kostya Tszyu-t is megelőzve.
  Szergej Kovaljov tehát terminátor, és veszélyesen közel áll Medvegyevhez.
  Igaz, a legtöbb orosz felmérési szolgáltatás rendelkezik minősítéssel és... O. az elnököt túlértékelték. De az előléptetés alapos volt. Medvegyevnek azonban nem volt túl szerencséje. Putyin után valahogy fukarabb lett a szerencse. Az olajárak tovább csökkentek, a rubel árfolyama is csökkent, az árak pedig gyorsan emelkedtek. A Kaukázus egyre aktívabban égett. És még Kadirov emberei is harcolni kezdtek a fegyveresek oldalán. Ez a helyzet. Aztán a tálibok megtámadták az orosz csapatokat a Tádzsikisztán határán.
  És mint kiderült, az orosz csapatok nem voltak készen. Medvegyev ismét felállította magát. Ráadásul a Honvédelmi Minisztériumban és a Pénzügyminisztériumban történt lopásokkal kapcsolatos botrány is kiderült . Árnyék vetült Medvegyev régi barátaira. Kétségek merültek fel abban is, hogy ki lopott el több százmilliárd dollárt Oroszországból. Szintén gyanakvás. És a média pimasz lett...
  Zelenszkij higgadtan, profin vezette a választási kampányt, akár egy showműsort. Zsirinovszkij, mint mindig, többet dolgozott a hatóságoknak, mint magának. Zjuganovot kifütyülték és rothadt tojással dobálták meg. Aztán megint események...
  Természetesen Ksenia Sobchak részt vett a választásokon, és nem tehetett róla, hogy kidobta a konikot. Elvette, és egy tortát dobott Zsirinovszkij arcába. És felhívta magára a figyelmet. Ez is elég epikusan történt.
  Alekszandr Povetkin is részt vett a választásokon. Az orosz ökölvívó, miután kikapott Joshuától , sokáig nem tudott visszatérni, majd vívott pár küzdelmet átadható ellenfelekkel, és egy komolyabbban megbukott. Pályafutása befejeztével a politikába kezdett, és nacionalista pártot alapított.
  Eddig nem sok sikerrel.
  Povetkin azonban egy televíziós vita során arcon ütötte ellenfelét. Kitüntette magát, és ez egy kicsit emelte az értékelését.
  A választások általában hisztérikusak voltak.
  Televíziós vitákat tartottak: harminc másodpercet adtak a válaszadásra, és szóváltás alakult ki. Partik, verekedések, botrányok. Egy egész bohózat.
  Medvegyevet szégyentelenül előléptették , de minősítése gyakorlatilag nem nőtt. A második körbe való kijutás továbbra is kétséges.
  Zelensky nagy előnnyel vezetett. És nem csoda! Öt év alatt Vlagyimirnak sikerült megszüntetnie a munkanélküliséget, helyreállítani az összes üzemet és gyárat, valamint újakat építeni.
  Zelenszkij egyik eredménye a mezőgazdaság és az alternatív energiaforrások fejlesztése volt.
  Ukrajnában különösen olyan erőművek jelentek meg, amelyek légköri nyomáskülönbségből működnek és töltenek. Valamint a geotermikus erőművek. És még sok más. Beleértve az ionoszféra energiájának felhasználását . Történt, hogy a tudomány szembeszállt az olajjal és a gázzal.
  Igazi szenzáció volt, hogy Ukrajnában megjelent egy szintetikus élelmiszert előállító és Kínába szállító üzem. Oroszország pedig csökkentette az élelmiszerexportot.
  Az ukránok között is voltak jelöltek. Különösen Vladimir Klitschko. A híres bokszoló nehéz karriert futott be. Visszatérés a ringbe: Charr és Tyson legyőzése Fury . De a harmadik visszavágót Joshua ellen még mindig elvesztette, de sok pénzt keresett. És bejelentette, hogy végleg visszavonul a boksztól.
  De aztán újra visszajött. Kijevben harcolt Gassievvel és nyert. Utána újabb küzdelmet vívott, és elnyerte a rendszeres világbajnoki címet - végül megdöntötte Foreman és Joe Louis rekordját is. Ezt követően bejelentette jelölését az egyesült Oroszország és Ukrajna elnöki posztjára. És azt kell mondani, hogy Vlagyimir Klicsko az ukránok között maga Zelenszkij után a második. Vlagyimir Klicsko pedig jelentős bokszkora ellenére már a választási kampány során kötelező védekezést hajtott végre egy nála húsz évvel fiatalabb bokszolóval szemben. És ismét kiütéssel nyert.
  Ezt követően Vlagyimir Klicsko értékelése megugrott, és közelebb került Medvegyevhez, esélyt nyerve a második körre.
  Általában véve ezeknek a választásoknak egy vitathatatlan kedvence volt: Zelenszkij, és nagyon szoros küzdelem folyt a második helyért. Alla Pugacheva, aki rövid időre megelőzte Medvegyevet a második helyért folytatott küzdelemben, elkezdett félreállni. Elvileg nem világította meg semmi fényes. Vlagyimir Klicsko pedig a második helyen végzett. De a választói köre nem túl stabil. Szergej Kovaljov, akinek sikerült három vereség után mennie, és begyűjtenie mind a négy félnehézsúlyú övet, szintén a ringben küzdött, és ismét megszerezte a bajnoki címet.
  És az értékelése ismét megugrott. A második körbe is eljuthat. További ukrán ökölvívók: Usik és Lomachenko támogatta Zelenszkijt, és az elnökök nem avatkoztak be. Bár mindketten még nem fejezték be pályafutásukat. Miért kellene befejezniük? Usik pontozással verte Joshuát , és vitathatatlan nehézsúlyú világbajnok lett. Lomachenko egyik súlykategóriából a másikba vándorol, és akkora honoráriumot fizetnek neki, hogy nem szívesen fejezi be pályafutását.
  Az USA-ban is van választási kampány. Donald két ciklus után távozik, és nem igazán egészséges ahhoz, hogy a harmadikért induljon. Fiatalok indulnak az elnökválasztáson. A demokraták közül egy nagyon szép, harminckilenc év körüli kormányzó nő - valószínűleg a legfiatalabb hölgy az elnökjelöltek között. A republikánusoktól is, az Irán elleni háború fiatal tábornokaitól-hőseitől.
  Megváltozott a politikusok generációja az Egyesült Államokban.
  Oroszországban Putyin talán le tudta volna győzni Zelenszkijt, de egyértelműen kiégett a munkahelyén. A túlfeszültség megtette a hatását! Azt akarta, hogy túlbecsülje az erejét, és ne bízzon a környezetében. Vagy talán őt is megmérgezték. Nazarbajev távozása után újabb demokratizálódási hullám kezdődött a FÁK-ban. Kazahsztán parlamentáris köztársaság lett. Fehéroroszországban Lukasenko valahogy gyanúsan eltűnt. És az elnök is figura lett.
  Újabb hullám jött. Törökországban a parlament már felkelt Erdogan ellen . Az inga a másik irányba lendült.
  Zelenszkij valóban megváltoztatta az alkotmányt a több autokrácia javára, de Nyugaton úgy tekintenek rá, mint a sajátjukra! Igen, és folyamatosan zajlanak népszavazások. És van igazi szólásszabadság.
  Zelenszkijnek mindenesetre nincs különösebb gondja a második körben nyerni. Valószínűleg Medvegyev lesz az, aki bejut a második körbe - az adminisztratív erőforrásokat leküzdheti az alacsony népszerűség és a nem túl sikeres uralkodás. Sokan felhívták a figyelmet az ukrajnai választásokhoz való hasonlóságra - sok elnökjelölt, Zelenszkij vezetése, alacsony kormányzati besorolás és magas besorolásellenesség .
  Még mindig kérdés, hogy Zelenszkij képes-e legyőzni Putyint, de Medvegyev nyilvánvalóan nem volt képes a nemzet vezetőjének szerepére. És a demokrácia itt a hatalom ellen játszott.
  Medvegyev nem igazán tudta felkészíteni magát a harcra. A karaktere nem ugyanaz. Nem igazi harcos!
  De az a baj minden autokráciával, hogy az utódok nem túl jók! Általában egy diktátor egy gyengét tesz a helyére, nehogy megdöntse! Például Nazarbajev utódjának hatalma korlátozott volt. És nem bánja - puha testű!
  De Vlagyimir Zelenszkij mindenesetre ellenzékből került hatalomra, és nem gyenge.
  Azt kell mondani, hogy Putyint is puha testűnek és gyengének tartották, ezért is ültették be elnökké, a hangoskodó Jelcin után. De mint kiderült, a csendes mocsárban ördögök laknak!
  Aztán kiderült, hogy a mocsár mégsem olyan csendes. De Medvegyev, úgy tűnik, nem báránybőrbe bújt farkas, hanem valóban természetes bárány. És nem tudja összeszedni az erejét.
  Zsirinovszkij trágárságokkal sértette Zelenszkijt, és pénzbírságot kapott. Több tucat elnökjelölt lépett vissza Medvegyev javára, de ez szinte semmit sem hozott. A híres emberek között volt Denis Lebedev bokszoló. Valójában tisztán technikailag fejlődött. Voltak üzletemberek és kisebb kulturális személyiségek is. Az írók közül csak Szergej Lukjanenko szerepelt Medvegyev mellett. A többiek reklámozni akarták magukat . És mindenki hitt a szerencsében.
  Medvegyev eléggé megnőtt. De volt remény, hogy a hadsereg, a börtön és a rendőrség a parancs szerint szavaz. Ráadásul a szavazók megvesztegetése . És persze korai szavazás. Itt is minden esély megvan a sikerre.
  Igen, pontosan ez váltotta ki a hatóságok fokozott aktivitását. Adjon korai szavazást. És persze ott van a hamisítás is. És a vágy, hogy szívvel szavazz.
  Az 1996-os választásokkal ellentétben Medvegyev nem tudta növelni a minősítését. Jelcinnek, azt kell mondanom, szerencséje is volt. Különösen Dzhokhar Dudayev halt meg véletlenül. Milyen légy harapta meg, nem tette meg a szokásos óvintézkedéseket a hívás során. Hiszen ha kicsit korábban történt volna, nem lett volna idejük lecsapni. És egy kicsit később már csak az antennát fedték volna le, és maga Dzhokhar is biztonságos távolságban lett volna. Ez nagy szerencse a háborúban és a propagandában.
  És most nem végezhet Dudajevvel. És nincs Raduev , akit az orosz elnökválasztás előestéjén olyan ostobán kaptak el. De ifjabb Dudajev nem akar meghalni a választások alatt. És általában, láthatóan az utódok triumvirátusa: Jelcin, Putyin, Medvegyev megszakad...
  A választók megvesztegetésére tett kísérletek kiszivárogtak, és további botrányt okoztak. A pátriárka nem támogatott senkit, és így érvelt: Istené Istené, a császáré pedig a császáré . Általában Jelcin alatt valahogy könnyebbnek bizonyult. Az ortodox egyház pedig valamiért a teljesen reménytelennek tűnő Jelcin mellé állt. És ipari körökben.
  Aztán az orosz oligarchák flörtölni kezdtek Zelenszkijvel. Úgy tűnik, Medvegyevet lehetetlen felnevelni.
  És a hangulat a médiában kezdett megváltozni. Zelenszkijt egyre többször dicsérték. Zsirinovszkij már elkezdte mondani, hogy névrokonja valójában egy gyémántember.
  Medvegyev ismét megduplázta a béreket és a nyugdíjakat. De a rubel végül összeomlott. És elkezdődött az infláció. A tarifák is emelkedtek.
  Még az IMF-től is kölcsönt kellett kérnie. Az olaj és a gáz pedig egyre olcsóbb.
  Irán, Venezuela, Líbia és Szaúd-Arábia mind növelik az exportot. Az USA-ban pedig egy új palakitermelési módszert vezettek be. A költségek meredeken csökkentek.
  Aztán ott van a gazdasági visszaesés és a nyugtalanság Kínában. Nos, ez világos - elegem van a kommunista párt dominanciájából. A kínaiak pedig szabadságot és többpártrendszert akarnak!
  Indiában némi változás következett be a hatalomban. Kísérlet történt a puccsra és a diktatúra létrehozására.
  A kaukázusi konfrontáció meredeken nőtt. Megindultak a zavargások Szibériában is. Különösen a szeparatisták erősödtek meg.
  Nagy-Britanniában a párt nyerte meg a választásokat: "Reneszánsz", azonban a Munkáspárttal koalícióban. Erzsébet királynő még él, de megígérte, hogy századik évfordulóján nyugdíjba vonul, majd népszavazást tartanak a monarchia felszámolásáról. És a brit elnök alapító posztja.
  Franciaország nyugtalan. Mary Lipen nyert Macron helyett , és kísérlet történt a diktatúra létrehozására. De maguk a franciák sem tudják, mit akarnak, új Maidant szerveztek. Igen, példátlan méretben. Mary kénytelen volt feladni az arabok és mások kiutasítására irányuló radikális terveket. Aztán ami még rosszabb, a Legfelsőbb Bíróság megsemmisítette az elnökválasztást, és Maryt letartóztatták.
  Franciaországban is előrehozott választásokat hirdettek. Vagyis, mint mindig, mindenhol rendetlenség van.
  Fehéroroszországban, miután elege volt Lukasenko zsarnokságából, népszavazást tartottak, és teljesen megszüntették az elnöki posztot. A köztársaság parlamentárissá vált, és az új miniszterelnök azt mondta, hogy lehet, hogy Oroszországhoz csatolják. De az ottani elnökválasztás után. Zelensky nagyon népszerű Fehéroroszországban.
  Kazahsztánban feszültté vált a viszony az elnök és a parlament között. Feljelentéssel fenyegetőzött. De gyorsan megegyeztek, de az államfő hatalmát tovább korlátozták.
  Medvegyev egyre idegesebb lett. Közeledtek a választások, és Zelenszkij értékelése többszöröse volt. Igaz, nem nyer az első körben, de mindenesetre Medvegyev dob. Csak egy számítás van, hogy csalni vagy kiütni.
  Titkos tanácskozásra került sor. Az orosz milliárdosok összegyűltek.
  Medvegyev egyenesen kijelentette:
  - Azt akarja, hogy egy ukrán idegen megkapja a birodalom elnökének hatalmas hatalmát?
  Deribasco logikusan megjegyezte:
  - Akár akarjuk, akár nem, minden kormánnyal ki kell jönnünk! Zelenszkij nem kommunista, és... Ez nem Zjuganov, aki semmi esetre sem illett hozzánk!
  Medvegyev szárazon kijelentette:
  - Ukrajnában sokkal magasabb a jövedelemadó, mint Oroszországban!
  Roman Abramovics kuncogott, és megjegyezte:
  - Ki ismeri és számolja a bevételünket! Ráadásul ott nemrégiben lecsökkentettek, és majdnem egyenlők a miénkkel!
  Prohorov mosolyogva válaszolt:
  - Változnak a hatóságok. Maradunk! Mit tudtok ajánlani?
  Medvegyev dühében károgott:
  - Nem hiszem, hogy Jelcin őszintén nyert!
  Deribasco hidegen válaszolt:
  - Ha Jelcin riválisa nem Zjuganov lett volna, akkor Boriknak valóban kevés esélye lett volna. De az emberek még mindig túl jól emlékeztek a kommunista hatalom "varázsaira". Mégpedig: üres polcok, kártyák, kuponok, névjegykártyák, hosszú sorok, havi öt dollár fizetés. Természetesen senki sem akart visszatérni ezekbe a pokoli időkbe. Sőt, hogy elveszítse a látványt, és a politikai show-k, valamint a filmek szex, és még sok más. A nép szabadságot akart. És nem Jelcinre szavaztak, hanem Madárijesztő Zjuganovra. De Zelenszkij nem fogja megijeszteni az embereket. Putyinnal ellentétben ő nem zárja be a "baba" programot, és nem fogja kártyázni az embereket. A kilencvenhatodik év nem ismételhető meg. Jelcin öt-hat százalékot rabolt, de tizenhárom különbséggel nyert! Szóval majdnem igazságos!
  És Zelensky olyan előnnyel vezet, hogy nem fogod tudni legyőzni !
  Medvegyev felkiáltott:
  - Megdobtak! Elfogadtuk!
  Roman Abramov megjegyezte:
  - Legalább feloldják tőlünk a szankciókat! És te Medve vagy... Már megkerested a nyugdíjat!
  Medvegyev felszisszent:
  - A pokolban kellene égned!
  Prohorov logikusan megjegyezte:
  - Nincs pokol! Pénzt gyűjteni csak madárijesztő van!
  Medvegyev zavartan kérdezte:
  - Igen? Mi van, ha nincs Isten?
  Prohorov mosolyogva válaszolt:
  - Melyik Isten? Másképp mutatják be!
  Roman Abramovics azt javasolta:
  - Talán szerezz új hitet! Aki gazdag, azt szereti Isten! Aki a leggazdagabb, azt a Mindenható a legjobban szereti!
  Medvegyev bólintott:
  - Logikus! De mit fognak szólni az emberek?
  Roman Abramovics kuncogott:
  - Az embereket lehet nevelni!
  Medvegyev gurgulázott:
  - Remélem, barátok maradunk!
  Aztán elhagyta a csarnokot...
  Az események kaleidoszkópja tovább tombolt a világban. Vitalij Klicsko is visszatért a ringbe, és a kijevi stadionban küzdött. Harcolt Michael Tysonnal. Két öreg, nagyon híres és népszerű. Nos, sok pénzt gyűjtöttek össze. Michael Tyson természetesen beleegyezett a harcba, hiszen szinte koldus volt.
  Még akkor is, ha a fiatalabb, és ami a legfontosabb, sokkal jobb formában lévő Vitalij Klitschko szó szerint megverte. Vlagyimir Klicsko elmondta, hogy továbbra is meg akarja nyerni az abszolút világbajnoki címet, és Usikkal küzdeni. Utána minden rekordot megdönt, a legidősebb abszolút világbajnok lesz... És megnyugodhat. Mit kellene még megvernie? Joe Louist már megverték, Foremant pedig már megverték, és négyszer nyerte meg a nehézsúlyú világbajnoki címet .
  Vitalij Klitschko rengeteg pénzt keresett a küzdelemből, gyarapította kincstárát és hírnevét, és viszonylag könnyű küzdelmet vívott.
  Zelenszkij Vitalij Klicskót az Ilja Muromets Arany Renddel tüntette ki. És ez további szimpátiát váltott ki számára.
  A politika világában a boxerek általánosságban népszerűvé váltak. Floyd Maweiser amerikai elnökjelölt lett. Formálisan független. És tisztességes minősítéssel. És mi a helyzet egy milliárdossal, egy veretlen bokszolóval és egy fekete emberrel. Miért nem versenyző?
  Floyd Maweiser támogatta Zelensky elnököt a választásokon, és barátságot ígért.
  Kevés Floyd szeretett volna visszavágót Paquioval , és sok pénzt gyűjtöttek érte.
  Medvegyev egyértelműen teret veszített. Hogy egy kis sokkértéket teremtsen, Anatolij Kaspirovszkijt nevezte ki egészségügyi miniszternek, miniszterelnök-helyettesi rangban. Ami persze erős lépés, de nem elég. Anatolij Kashpirovszkij egyébként Oroszország egész történetének legidősebb minisztere és miniszterelnök-helyettese lett. Igen, rekorder! Dmitrij Medvegyev az angol királynőt a Szent András-renddel is kitüntette, sőt a hőscsillagot Shoigunak is átadta. Gorbacsovot pedig megfosztotta legmagasabb rendjétől. Ami általában nem olyan szép.
  És elvette és visszaadta Beriát a marsalli rangra. Talán vonzani
  a sztálinisták oldalára. Borisz Nyemcov pedig posztumusz megkapta a Haza Szolgálatáért Érdemrend első fokozatát. Továbbá rendeletével Volgográdot Sztálingrádra nevezte át. A sztálinistákkal is flörtöl . De a liberálisokkal is. Novodvorszkoj posztumusz Oroszország és... Sztálin hőse címet adományozta!
  Medvegyev posztumusz a Szent András-rendet is odaítélte Jurij Gagarinnak. És visszaadta a Győzelem Rendet Leonyid Ilja Brezsnyevnek. Medvegyev váratlanul Oroszország hősének aranycsillagát ajándékozta Garri Kaszparovnak.
  A liberálisokkal is flörtöl. És a kommunistákkal. A tiéd és a miénk is.
  Medvegyev a Szent András-rendet is átadta Első Ferenc pápának.
  Szintén nagyon nagylelkű ajándékok a "nagy uralkodótól"! Emellett Medvegyev váratlanul ismét ötvenöt évre csökkentette mind a férfiak, mind a nők nyugdíjkorhatárát. Ami szenzációnak bizonyult. És ismét megemelte a nyugdíjakat.
  Mit lehet tenni a választások előestéjén?
  Ezenkívül a megbízott elnök Vlagyimir Zsirinovszkijt altábornagyi rangban részesítette. Például a hűséges szolgálatért vedd a mester válláról. Fiát, Igor Lebegyevet pedig váratlanul kinevezték külügyminiszternek, a régi és nyugaton nem szeretett Lavrov helyett.
  Medvegyev felajánlotta Demuskinnak a Belügyminisztérium vezetői posztját is, de a tekintélyes nacionalista visszautasította. Az új kinevezések közül Ksenia Sobchak kulturális miniszteri kinevezése vált szenzációvá. Látva, hogy az értékelése nagyon alacsony, beleegyezett. De a miniszterelnök-helyettesi posztot is követelte. Medvegyev egyetértett ezzel.
  Yavlinsky is részt vett a választásokon, de teljesen megbetegedett, és egészségügyi okokból visszalépett.
  A megbízott elnök Oroszország hőse csillagával is kitüntette.
  Mihail Kaszjanov megkapta az első osztályú Hazai Szolgálatok Rendjét és a tiszteletbeli gazdasági tanácsadói tisztséget. Miért vonult vissza Medvegyev javára. De ez a százalék nagyon kicsi töredéke.
  Szergej Kovaljovet felajánlották a sportminiszternek, de úgy tűnt, ez nem volt elég.
  Konfliktus alakult ki az alkotmánybíróság elnökével. Zorkin végül elment. De kinek adjak ilyen posztot? Inkább nőnek! És felajánlották Alla Pugacsovának.
  De a híres énekesnő visszautasította, arra hivatkozva, hogy nem neki való. Medvegyev ennek ellenére Oroszország hősének csillagával ajándékozta meg. Bár Alla nem volt hajlandó az ő javára cselekedni.
  De ki lesz az alkotmánybíróság elnöke? A pozíció elakadt. Shoigu is visszautasította - nem a profilja!
  Dima Bilan váratlanul beleegyezett. Bár persze nem tény, hogy ez az ő profilja! És persze énekesnek lenni jövedelmezőbb és sokkal szórakoztatóbb, mint alkotmánybírósági elnöknek lenni.
  Medvegyev mindenesetre gyorsan ragaszkodott ehhez, és Oroszország hősének ítélte a csillagot.
  Dima Bilan azonban azt mondta, hogy ez csak vicc. Általános jóváhagyásra azonban Ljudmila Putyint nevezték ki az alkotmánybíróság elnökévé. Ez erős lépés volt Putyin oroszországi népszerűsége miatt, de már némileg megkésett, és nem tudta megmenteni Medvegyevet.
  Bár titáni erőfeszítéseket tettek. De az árak emelkedtek, a rubel árfolyama csökkent, Tádzsikisztánban előretörtek a tálibok, és semmi sem tudta meggyőzni a választókat.
  Az utolsó pillanatban Gennagyij Zjuganovot nevezték ki a szociális blokkért felelős első miniszterelnök-helyettesnek. De ez már borogatás a halottaknak.
  Maga Zjuganov pedig már teljesen elveszítette választóit.
  Degtyarjovet a szavazás előestéjén nevezték ki főügyésznek. Szintén a Liberális Demokrata Párt elnökjelöltje.
  Medvegyev megmozdult, és új utakat keresett. Az egyik látványos választási lépés a Zsukovról elnevezett különleges aranyérem átadása volt a Nagy Honvédő Háború minden veteránjának. És egymillió orosz rubel. De nagyon kevés veterán maradt a Nagy Honvédő Háborúból.
  Medvegyev a Szent András-rendet is odaítélte Tereskovának. Bár van lehetőség, miért ne jutalmazná meg? Tehát Anatolij Karpov Oroszország hősévé válhat. Ő egy nagyszerű sakkozó! És Alekhine, és Botvinnik, és Tal és Szpasszkij, Tigran - posztumusz díjakat ad át - egyáltalán nem rossz!
  Az oroszországi hős sztárjai - ez klassz!
  Jó dolog kitüntetéseket és érmeket osztani. És ha Putyinról elnevezett rendet is alapítunk. Négy szint van: negyedik - bronz, harmadik - ezüst, második - arany, első - arany gyémánttal!
  Ez az, amit Medvegyev feltaláló.
  Ez azonban szintén nem elég. Zelensky új rendeket is alapít. Például Tarasz Sevcsenko rendelése. Vagy Taras Bulba! Vagy Gogol! Miért vesztegeti az időt apróságokra? És a Kozhedubról elnevezett Rend! Ez Zelenszkij erőteljes lépése a baloldali erők kedvében. Általában véve persze Zelenszkij nem kommunista, de még csak nem is baloldali. Szóval gondjai lehetnek. De az oroszországi kommunistáknak nem volt vezetőjük.
  És Andrej Navalnij is? Valahogy mindenki megfeledkezett róla. Tényleg nem indult az elnökválasztáson? De Andrej Navalnij már régóta Zelenszkij csapatában dolgozik, és már sokat tett az ukrajnai korrupció elleni küzdelemben.
  Szóval még nem halt meg senki! A két testvérnép összeolvadásának és a nemzet vezetőjének általános megválasztásának folyamata pedig folyamatban van.
  Andrej Navalnij is megmossa Zelenszkijt... Szokás szerint ég.
  És energikusan, eszeveszett intenzitással cselekszik.
  És egyben nagyon finoman, hogy ne riassza el a választókat. Egyáltalán nem Trump stílusa.
  És új idők jönnek a világban - biztonságosabbak és nyugodtabbak. Demokratikus és világi reformok kezdődnek Szaúd-Arábiában, és általában a vallási szélsőségesség gyengül. Valóban, sokan olvashatják az interneten a Korán és a tudomány közötti ellentmondásokat, és elgondolkodnak: miért teszik ezt? Mi az oka annak, hogy a Koránt és a Bibliát Isten szavának tekintjük?
  Amikor az emberek gondolkodni kezdenek és kérdéseket tesznek fel, már nem olyan elhamarkodottak. Tulajdonképpen miért keletkezik az évszázad? Inkább halálfélelem! És olyan kevesen félnek meghalni, amíg meg nem betegednek!
  A választások előestéjén Medvegyev megemelte a betegszabadság és a fogyatékkal élők juttatásait. A tankok gyártását is növelték...
  Medvegyev, hogy hazafiként mutassa meg magát, jelentősen megemelte a katonai kiadások lécét. A szörnyek közül a legnehezebb, több mint száz tonnás, motor helyett atomreaktorral felszerelt Bear tankot tömeggyártásba helyezték.
  A Medve-projektet Putyin alatt fejlesztették ki, az ő személyes megrendelésére. Az ötlet egy szörnytank létrehozása volt a megfélemlítés érdekében. A jármű nagyon nehéznek és drágának bizonyult, többrétegű páncélzattal és két rakétavetővel szolgált.
  Az autó sajátossága a több mint száz kilométeres óránkénti sebesség, a százötven tonnás tömeg és az atomreaktornak köszönhetően óriási teljesítménytartalék volt.
  Igaz, futás közben egy másik szerencsétlen eset is történt - a hernyó kidurrant. És a benyomás ismét elrontottnak bizonyult. Medvegyev szó szerint nevetségessé vált.
  Aztán egy újabb epizód történt a megbízott elnökkel - ezt szándékosan el sem tudod képzelni. Amikor Medvegyev megpróbált kidönteni egy fát a favágók előtt, az egyenesen az ünnepi asztalra esett étellel. Tehát Oroszország szerencsétlen ideiglenes vezetője ismét megszégyenítette magát.
  Igen, Medvegyev valóban szerencsétlen volt. Az ilyen szerencse szeszélyes: az egyiket megjutalmazza, a másikat megbántja. Például II. Miklós tényleg olyan rossz volt, de nagyon megbántották a magasabb hatalmak. Tehát Medvegyev, általában okos ember, szó szerint megúszta mindent.
  A valamire irányuló kísérletek ellenállásba és makacsságba ütköztek.
  Medvegyev mintha egy serpenyőben rángatózott volna. Aztán más problémák is felmerültek. A megbízott miniszterelnök korrupciós botrányba is keveredett.
  És itt természetesen ez nem történhetett volna meg Andrej Navalnij nélkül. Ez a srác mindig bejön!
  Olyan pusztító terhelő bizonyítékokat szereztem Medvegyevről és környezetéről - a botrány elképesztőnek bizonyult. Röviden: Navalnij és azok, akik elestek a megsemmisítő ütése alatt, híresek lettek.
  Medvegyevnek pedig kifogásokat kellett keresnie, és le kellett törölnie a nyársat. És minden kiáradt rá. Nem választások, csak horror.
  A szavazás napján Medvegyev őrizet alatt érkezett. Nyilvánvaló volt, hogy komor és bizonytalan. Remegett a kezem, amikor leadtam a szavazást. Legutóbbi parancsával a megbízott elnök megháromszorozta a katonaság és a rendőrség fizetését. És a nyugdíj ötszöröse!
  Anasztázia Orlova azonban szellemesen kigúnyolta a diktátori szerepre jelöltet:
  - Nehéz szuronyon ülni! Ide rak egy pénzpárnát!
  Utána a terminátor lány elvette és csupasz lábujjakkal megmutatta.
  Anastasia természetesen egy olyan lány, aki nem fogja a szavait a zsebébe tenni. Szellemes, erős, hűvös, karizmatikus .
  És nagyon sok srác beleszeretett. Ráadásul Anastasia nagyon temperamentumos szőke, és nem megy le anélkül, hogy új férfit választana éjszakára. Természetesen jóképűbb, sportosabb, izmosabb férfiakat választ, néha még nagyon fiatalokat is. De határozottan más. Nyilván azért, hogy feltöltődjön energiával. És senki sem tartja kurvának ezt a félelmetes harcost.
  Éppen ellenkezőleg, egy ilyen erős és izmos nő számára ez nagyon menőnek tűnik.
  Anasztázia is szavazott, kecses lábfejének csupasz ujjaival vette át a szavazólapot, ez pedig egy egész tekercs, ahol nehéz vezetéknevet találni, és fölösleges előítéletek nélkül tette le magának. Nos, világos, hogy kinek!
  Utána csupasz lábujjakkal mutatta meg nagy alakját!
  Vlagyimir Zelenszkij kerékpáron jött szavazni. Ugrott és megpördült. Mint mindig, most is harcias és temperamentumos. Az igazi Napóleon Bonaparte.
  És természetesen a várakozásoknak megfelelően élénken szavaztam.
  Vlagyimir Klicsko soha nem lépett vissza a választásoktól. És ő is megszavazta magát, és megrázta az öklét Medvegyev felé.
  Az utolsó pillanatban Nikolai Valuev megkapta Medvegyevtől Oroszország hősének csillagát és a belügyminiszteri posztot. Alig sikerült lefilmeznem. Bár nem volt hajlandó megmondani, kire szavazott.
  Sokan szavaztak itt: Alla Pugacheva és Suraikin ...
  Zsirinovszkij természetesen nem tehetett róla, hogy letette a névjegyét. Elvette, és közvetlenül a szavazóhelyiségben feltépte Vlagyimir Zelenszkij portréját, és megígérte, hogy minden bizonnyal lelövi, ha hatalomra kerül.
  Dima Bilan ezt énekelte a szavazás során:
  - Minden lehetetlen, ezt biztosan tudom! Bilant megválasztják, makulátlan lovag!
  Aztán más sztárok is megjelentek.
  Garri Kaszparov azt mondta, hogy a hatalom változik, Medvegyev távozik, és vele végleg véget ér a Putyin-korszak.
  A korábbi világbajnok ugyanakkor azt mondta, nem ellenzi sakkpályafutása folytatását. És megdönteni Steinitz korrekordját . És hogy Oroszország hamarosan méltó és demokratikus vezetőt kap, és a cárok korszaka végre a múlté lesz.
  És hogy Garri Kaszparov feltalálta saját sakkját, amely hamarosan népszerűvé válik az egész világon.
  És bemutatott egy százcellás táblát. Új figurák jelentek meg benne. Két-két bolond: a király és a királynő mellett. Sőt, a bolond úgy jár, mint egy királynő, de kizárólag úgy üt, mint egy lovag. És két íjász a szélén gyalogok helyett. Az íjászok úgy mozognak, mint a gyalogok, de átlósan lőnek két egész mezőn. Igaz, mivel a tábla legszélén vannak, értékük némileg csökken. De bármilyen formára is át tudnak alakulni.
  Garri Kaszparov sakkja kétségtelenül felkeltette az emberek és az újságírók figyelmét.
  Navalnij megígérte, hogy Kaszparovból mindenképpen miniszter lesz.
  Anatolij Karpov is szavazott. De ő már régi bajnok, ezért csak tanácsot ígért. És azt mondta, hogy nagy valószínűséggel nagy változások következnek. És mi lesz jobb holnap, mint tegnap!
  Medvegyev már a választás napján bejelentette, hogy a minimális oroszországi vakáció időtartama harminc munkanapra nő, és minden nő, aki tíz vagy több gyermeket szült, jutalmat kap tőle: az orosz hős csillagát. Föderáció.
  Új populista lépés, és azt kell mondanom, elég erős. De már késő. Főleg a választás napján látszik, hogy ez csak a közért végzett munka.
  Medvegyev egyértelműen teret vesztett... Állandó hatalma nagyon belefáradt mindenbe.
  A nép le akart ugrani Putyin kerékvágásából, és megérett a változásszomj. Ráadásul Medvegyev nyilvánvaló képtelensége erős személyiségnek lenni nyilvánvalónak bizonyult.
  Zelenszkij pontokat szerezve, fölösleges populizmus és ígéretek nélkül cselekedve magabiztosan haladt előre.
  A kijáratnál végzett felmérések szerint ő volt az egyértelmű favorit. De hogy Medvegyev bejut-e a második körbe, az még kérdés! Egyelőre Vlagyimir Klicsko és Szergej Kovaljov, valamint Grudinin kihívhatja őt erre a helyre.
  Zjuganov szavazott utoljára. Az idős, beteg, az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának volt elnöke keresztbe tette a Grudin nevet, és felsóhajtott. Igen, közel nyolcvan évesen nem könnyű teher Oroszország első miniszterelnök-helyettesének lenni. Szüksége van rá?
  Zjuganov pedig nagyot lélegezve rikácsolt:
  Újra harcba indulunk
  A szovjetek hatalmáért...
  És egyként fogunk meghalni -
  A harcban érte!
  És kikászálódott a kabinból. Nem, hamarosan felmond.
  Közeledett az idő, és hamarosan megérkeztek az első adatok az elnökválasztásról. Oroszország óriási változások küszöbén állt. Fehéroroszországban is zajlottak a felvonulások és az Oroszországgal való szövetségre irányuló követelések. Minden egyre dühösebb és izgalmasabb lett.
  Az alternatív választások történetében rekordmagasságot, csaknem kilencven százalékot ért el a részvétel az orosz elnökválasztáson.
  És most bejelentették, hogy felnyitották az urnákat, és megkezdődött a távol-keleti szavazatok számlálása.
  . FEJEZET 3. sz.
  Az első forduló eredményei áradni kezdtek a Távol-Keletről. Mint minden közvélemény-kutatás szerint Zelenszkij magabiztosan állt az élen. Medvegyev még nem is volt második. A második helyért Grudinin és Vlagyimir Klicsko küzdött. A listán még körülbelül kétszáz jelölt volt, így szórták a szavazataikat. Zelenszkij azonban csaknem ötven százalékot nyert Szibériában, és az első körben akár győzelemre is számíthatott.
  Medvegyev azt mondta a szívében:
  - A legjobbat akartuk, de szórakozásból szavaztunk!
  Zelenszkij lakonikus volt:
  - Az igazság győzött!
  A választási adatok folyamatosan változtak, de Zelenszkij nagy különbséggel elért elsősége változatlan maradt. A másik dolog az, hogy Grudinin és Klitschko kissé elsüllyedt. Medvegyev pedig kezdett feljönni a második helyre, igaz, több mint háromszoros különbséggel a vezetőtől. A megbízott elnök Csecsenföldön kapta a legtöbbet, a hadseregben, egy előzetes letartóztatásban. Hát ez világos. Főleg egy előzetes letartóztatásban. A szavazatszámlálást ott nehezebb nyomon követni.
  Medvegyev azonban sok foglyot szabadon bocsátott, és a növekedés nem volt olyan jelentős, mint várta.
  De nagy nehezen sikerült továbbjutnunk a második körbe. Bár Zelenszkij összesen majdnem negyven százalékot vitt el, Medvegyev alig gyűjtött tizenhármat. Ráadásul a választók megvesztegetésével és jogsértésekkel. Igen, Dmitrij Anatoljevics meglehetősen gyengének bizonyult. A harmadik Vlagyimir Klicsko lett. Milyen kis szenzáció, a negyedik a Grudinin . Dima Bilan is váratlanul ötödik lett. Szergej Kovaljov hatodik lett, bár az értékelése magas volt. Zsirinovszkij ezúttal nem is fért be a legjobb tízbe. Igaz, Medvegyev azonnal vezérezredesi rangot adományozott neki a hűséges szolgálatért és Oroszország hősének csillagává.
  Ilyen vigaszdíj hű szolgájának. Továbbá Dima Bilan megkapta az Oroszország Hőse csillagát és a Hazai Szolgálatok Rendjét, első fokozatát.
  Dima azonban azt mondta, hogy továbbra sem támogatja Medvegyevet. Zelenszkijvel kapcsolatos álláspont azonban szintén homályos. Nyíltan csak Vlagyimir Klicsko kért szavazatokat Zelenszkaja mellett. Sőt, ez a bokszoló bejelentette, hogy Moszkvában küzd meg a 2020-as olimpiai bajnokkal. És hogy a korkülönbség nem zavarja. Hogy Vladimir erősebb és motiváltabb, mint valaha.
  Medvegyev azonban Vlagyimir Klicskót és Vitalij Klicskót is az Oroszország hősének sztárjával tüntette ki. Például tisztességes ember. Ti, testvérek, sokat tettetek a bokszért, különösen Vlagyimir.
  Vitalij szerint az a legundorítóbb a Maidanban, hogy emiatt nem döntötte meg Holmes rekordját. De minden esélye megvolt!
  És hirtelen Vitalij találkozni akart Gassievvel Kijevben. Ami bizonyos feltűnést keltett. Miért nem próbálja ki?
  Szergej Kovaljov is folytatni akarta pályafutását, emlékeztetve arra, hogy Hoppins még idősebb korában is világbajnokokat és egyesített címeket győzött le. És egyelőre sem Zeleszkij , sem Medvegyev nem tervez a kormányban dolgozni. És harcolni akar.
  A srácoknak tényleg volt elég motivációjuk. A többi bokszoló közül Dima Bivol kifejezte azt a vágyát, hogy Kovaljov ellen harcoljon.
  Medvegyev tárgyalt Grudinnal . Aranyhegyeket ígért neki. Grudinin nem akart kevesebbet, mint a miniszterelnöki posztot. Az idős Zjuganov váratlanul támogatta Medvegyevet, és felszólította Grudinint , hogy csatlakozzon a megbízott elnök csapatához. De aztán problémák és szakadások keletkeztek a kommunisták soraiban. Ami mindkét jelöltnek nem tetszett.
  Zelenkij mellett szólt . Azt mondják, hogy két rossz közül kell választanunk, amit még nem ismertünk!
  Nikolai Valuev szövetséget javasolt Zelenszkij és Medvegyev között: Zelenszkij elnök - Medvegyev miniszterelnök. Mit szerettek az oligarchák! Sőt, emlékeztettek arra is, hogy az egyesülésnek van egy kimondatlan pontja: a különböző országoknak saját miniszterelnökük és elnökük lesz.
  És mivel Zelenszkij megnyeri az elnökválasztást, Oroszország képviselőjének kell miniszterelnöknek lennie. De Medvegyev még mindig a második körben van.
  Zelenszkij viszont azt mondta, hogy igen, a miniszterelnök Oroszországból lesz, de nem Medvegyev! Mert az oroszoknak elegük van a menedzsmentjéből. És nem olyan kudarcra van szükség, mint Medvegyevnél, hanem valakire, aki jobban ért a közgazdaságban, és akinek sikeres tapasztalata van!
  A társadalmi felmérések adatai azt mutatták, hogy az oroszok többsége nem akarta Medvegyevet miniszterelnökként látni. Pontosabban csaknem kilencven százalék volt ellene.
  Rogozin váratlanul visszatért a politikai feledésből, és elkezdték a lehetséges miniszterelnökként tekinteni. Emellett sok orosz Andrej Navalnijt akarta miniszterelnökként látni.
  A történelem kereke tehát egyre gyorsabban forgott.
  A világban természetesen a Nyugat Zelenszkij mellett állt, Kína semleges maradt. A legtöbb ország a demokratának és nyugatinak tartott Zelenszkijnek is szól. De Medvegyev Putyin partnere volt oly sokáig. Még két vezető tandeméről is beszéltek. És világos, hogy Medvegyev egyáltalán nem olyan fehér és bolyhos, mint amilyennek látszik. Az USA-ban is választások vannak. Verseny egy fiatal republikánus és egy fiatal demokrata nő között. És ez egy fifty-fifty esély. Változások Kínában is lehetségesek, Xi vezetőnek egészségügyi problémái vannak. És úgy tűnik, van esély arra, hogy egy demokratikusabb vezető kerüljön a helyébe.
  Általánosságban elmondható, hogy a kínai oligarchia több szabadságot és demokráciát akar, de az emberek nem szórakoznak eléggé. Milyen választásokról van szó, ha az eredmény előre ismert?
  A diktatúra divatja kezdett eltűnni. Mindenki valami többet akart, mint csak fogaskerekek lenni.
  Zelenszkij új dolgokat és változásokat személyesített meg, méghozzá sikereseket. És Oroszországban ezt pozitívan érzékelték. Az emberek nem akartak börtönt, tábort vagy általános félelmet.
  Egy generáció megváltozott, és mindenki változást akar. Még Kubában is, ahol az emberek által gyűlölt Castro-rezsim megdöbbentő volt. Még akkor is, ha a hatalom más néven volt. Észak-Koreában is szomjazik a változás. Ráadásul a koreaiak gyakran mondták: a monarchia nem a kommunizmusért való! És hogy a kövér diktátornak mennie kell!
  A változás iránti vágy világszerte nőtt, és Zelenszkij is benne volt ebben a hullámban. És sikeresen haladt előre!
  Észak-Koreában pedig tiltakozó tüntetés volt. Amit a diktatórikus rezsim gépfegyverrel lőtt. Ami a kontinensen uralkodó barbárság újabb mutatója lett.
  Trump azt mondta, hogy az Egyesült Államok meg tudja oldani a diktatúra problémáját erőszakkal. És hogy egy atombomba nem fogja megijeszteni őket. Trump továbbá azt mondta, hogy az Egyesült Államok már olyan fegyvereket tesztel, amelyek miatt a termonukleáris töltetek nem lesznek veszélyesek.
  De Trump ideje fogyott. Így ő a legidősebb az elnökök közül. Sőt, Carter halála után még ő lett a legidősebb az exelnökök között. Azta! És a szerencse szereti a fiatalságot! Ha Trumpnak egy fiatalabb nő lett volna az ellenfele, nem valószínű, hogy egyáltalán legyőzte volna!
  Nyilván a karma törvénye azt mondja: sok sikert a fiataloknak! Még akkor is, ha Ronald Reagan kivételnek bizonyult a szabály alól!
  A viszonylag fiatal Gorbacsov pedig kudarcot vallott. Még akkor is, ha valaki azt mondhatja, hogy Mihail Szergejevics tévedett? A Szovjetunió első uralkodója, aki emberi nyelven beszélt. És nem értették meg az emberek! Vagy talán nem is a nép, hanem az elit!
  Ó, mekkora szerencse! Mennyi szerencséje volt Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak, és mennyit ért el?
  És ha II. Miklósnak egy kicsivel több szerencséje lett volna - például ha Makarov admirális életben maradt volna, milyen nagy és hatalmas lett volna akkor Oroszország. Kína Sárga Oroszországgá válna , és az egész világ meghajolna!
  Így hát egyedül vették el a Krímet, és az egész világgal konfrontálódtak!
  II. Miklósnak pedig finom diplomataként sikerült kialkudnia szövetségeseitől Konstantinápolyt és Kis-Ázsiát.
  Nos, oké, most a fenomenális Zelensky egyre aktívabb. És közeleg a második választás.
  Ukrajnában egyre nagyobb az ujjongás és az optimizmus. Medvegyev természetesen televíziós vitát javasolt. Bár ennek nem sok értelme van. Oroszország megbízott elnökének pozíciója nem túl erős. És nincs mit dicsekedni. Sem a gazdaságban, sem a politikában és a háborúban. A helyzet a Kaukázusban még súlyosbodott. És semmit sem lehet tenni. Sem az erő, sem a diplomácia nem győz. A kapcsolatok egyre ellenségesebbek Medvegyev környezetével. Itt már senki sem veszi komolyan a cárt. Bár a király még mindig a trónon.
  Az oligarchák általában nem Zelenszkij ellen vannak. Csak a biztonsági erők, vagy inkább egy részük boldogtalan!
  Medvegyev titokban összeállított egy biztonsági tanácsot. A beszélgetésen szó volt arról, hogy lemondják-e a második fordulót. Például voltak-e jogsértések? Hát persze hogy voltak! És ebben találhat hibát, és törölheti a választási eredményeket. Miért erősítik meg ezt a Legfelsőbb Bíróságon keresztül? Az ötlet egészen ésszerűnek tűnt.
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev emlékeztetett arra, hogy Jelcin egy időben, 1999 májusában megvitatta a katonai puccs és az Állami Duma feloszlatásának tervét!
  És majdnem megtörtént. Igaz, akkor sem volt egység a biztonsági erők között. Egyesek szerint a puha opció jobb: a Legfelsőbb Bíróság az orosz elnök menesztéséről szóló törvény hiánya miatt elutasítja a felelősségre vonási eljárást. És amíg ezt a törvényt nem fogadják el, és ez alkotmányos törvény, addig a parlament kétharmadának és a Szövetségi Tanács háromnegyedének össze kell állnia. És lejár a Duma jogköre, és az elnök is.
  A biztonsági erők ezután ténylegesen megígérték, hogy együttműködnek a Legfelsőbb Bírósággal, és békésen megoldják a problémát. Jelcin nem igazán akart katonai puccsra menni két százalékos minősítéssel és öt szívinfarktussal. És nem ugyanaz az erő, és nem ugyanaz a támasz. Ráadásul 1993-ban az emberek még támogatták ezt a tanfolyamot. És 1999-ben már nem volt ott. És ez ilyen eredménnyel nem történhetett volna.
  Tehát ha a felelősségre vonási eljárás lezajlott volna, nagy valószínűséggel lövöldözés nélkül ért volna véget.
  Medvegyev a legfelsőbb bírósághoz fordult a választások érvénytelenítéséért.
  De aztán persze a bírák tiltakozni kezdtek. Azt mondják, hiába semmisítik meg a választásokat, akkor is meg kell ismételni. Medvegyev esélyei pedig csak csökkenni fognak. És elkezdődnek a népi zavargások.
  Szóval, azt mondják, Dmitrij jobban elfogadja, hogy Zelenszkij lesz Oroszország elnöke. És próbálja megtalálni a helyét.
  Ráadásul sokan azt mondták, hogy ez a bohóc Ukrajnában nem fog sikerülni. De bizonyára sikerült! És nem szabad tragédiát csinálni egy vakondtúrából.
  Medvegyev, miután beszélt a bírókkal és a biztonsági tisztviselőkkel, úgy döntött: mégis elmegy a választásokra. És tartsa meg a második kört. És ez tényleg így fog menni. Talán mégis megtörténik a csoda. De nem? Szóval nem fogják börtönbe zárni.
  A milliárdosok találkozója azt is kifejezte, hogy nem ellenzik a demokráciát. És hogy Zelenszkij nem baloldali és megfelel nekik. Továbbá, hogy végre minden nyugati szankciót feloldanak, és Oroszország végre visszatér a világközösséghez.
  Most már csak egy dolog van hátra: televíziós vitát kell tartani. Zelenszkij beleegyezett, de csak a Luzsnyiki stadionban. Ezt természetesen elfogadták. Nagyon emlékeztetett a Porosenkóval már lejárt szakaszra. Ráadásul az első körben még nagyobb volt a különbség. Medvegyev antibesorolása pedig kolosszális.
  De a tévés viták olyanok, mint egy fuldokló, aki szalmaszálat szorongat. Az utolsó ülés pénteken, a választások pedig vasárnap lesznek.
  Medvegyev általában készült. De a tények nem állnak az ő oldalán. Porosenko tapasztalata pedig azt mutatta, hogy pusztán retorikával nem lehet megváltoztatni a tényeket. Mint ahogy Luzskov polgármestert sem tudták legyőzni, Moszkva történetében ez volt az egyetlen alkalom, amikor a központi tévécsatornák a jelenlegi városfő ellen dolgoztak.
  A propaganda azonban nem tudta felülmúlni a moszkvai polgármester gazdasági eredményeit. És ne Kirijenkóra, az alapértelmezett szerzőjére szavazz! De leginkább őt léptették elő . Valószínűleg a legsikertelenebb jelöltet állították szembe a cégvezetővel.
  Az orosz média azonban most inkább Zelenszkij mellett kampányolt. Senki sem hitt Medvegyevben. Még a Legfelsőbb Bíróság is vonakodott a választás törlési ügyének tárgyalásától.
  Egyelőre a lényeg, hogy a stadion zsúfolásig megtelt. Szó szerint túlcsorduló.
  És nyilvánvaló volt, hogy komoly vita következik. Medvegyev arcán azonban egyértelműen látszott, hogy már majdnem beletörődött a vereségbe. De az utolsó lépést meg kell tenni.
  A vita előestéjén Medvegyev Vlagyimir Zsirinovszkijt nevezte ki belügyminiszternek. Ez a kétségbeesés utolsó gesztusa. De Zsirinovszkij, tudván, hogy a választók több mint nyolcvan százaléka kész Zelenszkijre szavazni, egyáltalán nem volt hajlandó veszekedni a leendő államfővel . Bár természetesen megértette, hogy valószínűleg nem talál helyet Zelensky csapatában.
  Igen, Vlagyimir Volfovics öreg. Anatolij Kashpirovszkij azonban még idősebb egészségügyi miniszter és miniszterelnök-helyettes. De nem is nagyon szeretne Medvegyev mellett kampányolni. Viszont van esélye a csapatban maradásra. A kor nagy, és ez tapasztalatot jelent. És a fizikai állapotom nagyon jó.
  Nem csoda, hogy a Kashpirov-jelenség.
  A vita a stadionban köszöntéssel kezdődött. És szellemes megjegyzések. De Zelensky frissebbnek, magabiztosabbnak, meggyőzőbbnek és profibbnak tűnt.
  Medvegyev nagyon ideges volt, és sikoltozni kezdett. Nem tudott meggyőzni. És nagyon rosszak a dolgok az országban. A nép egyértelműen Zelenszkijt támogatja. Itt minden olyan feszült.
  Zelenszkij minden szavát taps kíséri, Medvegyev pedig kifütyül. Vagyis a vita valódi kudarca van.
  Medvegyev megrándul, és azt mondja:
  - Van tapasztalatom!
  Zelenszkij mosolyogva válaszol:
  - Ilyen tapasztalattal csak a házmesterekhez menjen!
  Medvegyev így válaszolt:
  - Putyinnal elfoglaltuk a Krímet!
  Zelenszkij szellemesen válaszolt:
  - Tolvajmarkolat és rövid karok!
  A vita így folytatódott, de Zelenszkij egyértelműen győzött. Sokkal szellemesebb és meggyőzőbb volt, mint Medvegyev, és a közönség örült.
  Közvetlenül a televíziós vita után Oroszország megbízott elnöke rendeletet adott ki a fizetések ötszörös és a nyugdíjak hétszeres emeléséről! De ez már viccnek tűnt.
  Medvegyev emberei csak nevettek. Bár egyértelmű volt, hogy a választások előestéjén mást csinálnak!
  Medvegyev úgy döntött, hogy Sztálinnak és Leninnek is odaítéli az Elsőhívott Szent András-rendet. Ez a döntés meglehetősen bölcsnek mondható, de megkésett. Dmitrij Medvegyev egyértelműen a kommunistákat akarta megnyerni. És főleg a sztálinisták. De ugyanakkor átvette és odaadta a csillagot a hősnek, Tuhacsevszkijnek. Ez is rendkívüli lépés, és a liberálisok flörtölési kísérlete.
  Medvegyev általában igyekezett a miénk és az önök kedvében járni. Kitüntetésben részesítette a pátriárkát, a pápát és a keresztény felekezetek vezetőit. Elsősorban protestánsok. És még Jehova Tanúi is visszakapták a jogaikat, de ennek nem sok haszna volt. Mindazonáltal tilos nekik szavazni, és általában ez a szervezet haldoklik!
  Medvegyev muftikat és lámákat is díjazott. Igyekezett mindenkit maga mellé állítani. Az érmek és rendek zápora rendkívüli volt. A megbízott elnök ugyanakkor az Állami Duma összes képviselőjét egyenként millió dolláros jutalomban részesítette. Ez azonban inkább elriasztotta, semmint vonzotta az embereket.
  Ezután Medvegyev számos új rendet próbált létrehozni: a Nagy Péter-rendet, a Rettegett Iván-rendet, a Felszabadító Sándor-rendet, a II. Miklós-rendet és a Bruszilov-rendet. Visszaállították a Lenin- és Sztálin-rendet is.
  Medvegyev sokszínű választói réteget igyekezett magához vonzani ily módon. És az elv szerint cselekedve: a tiéd és a miénk is! De ebben az esetben a mindenevőség bizalmatlanságra adott okot az emberekkel szemben - azt mondják, egy politikai prostituált. Úgy tűnik, az emberek elfelejtették, hogy Putyin is flörtölt a bal- és a jobboldallal egyaránt. És igyekeztem mindenevő lenni is.
  Amit azonban szabad a Jupiternek, azt a bikának nem szabad! Putyin valahogy a kezdetektől fogva, annak ellenére, hogy a nép által gyűlölt Jelcin utódja nyomába eredt, mind a nép, mind az elit szimpátiáját élvezte. Még a kommunisták is féltek felszólalni ellene, és harc és alku nélkül megszavazták a miniszterelnöki posztot.
  Medvegyevet azonban soha nem szerették különösebben. Nyilvánvalóan túl intelligens volt, és Putyin árnyékában volt. Senki sem tekintett rá igazi harcosnak és uralkodónak. Általában véve Putyin után minden utód politikai törpének tűnt, és valami rossz volt. Zelenszkijt pedig karizmatikusnak tartották, mint egy mesebeli herceget. És ez már nem egy bökkenő macska, hanem egy sikeres uralkodó, aki kihúzta Ukrajnát a mocsárból, vagy inkább a gödörből.
  Természetesen Ukrajna elsősorban az oroszországi kapcsolatok megszakadása miatt szenvedett. És itt Porosenko nem biztos, hogy annyira bűnös. Ha ilyesmi történt volna Fehéroroszországban, az teljes kudarc lett volna. Szakmailag erős az ukrán kormány! Éppen ellenkezőleg, Fehéroroszországban csak szajkózók és bolondozók élnek. Putyin néha erős személyiségek voltak a csapatában, mint Rogozin vagy Tkacsev, de gyorsan eltávolították őket.
  Medvegyev mindenesetre olyan ember volt, aki nem tűnt uralkodónak, és ezért ez a cár nem volt teljesen igazi és udvarias.
  Bizonyos tekintetben Gorbacsovra hasonlított, akit a nyugati hétköznapi emberek szerettek, de nem szerettek a maguk körében. Részben persze nem szerették Gorbacsovot a részegséggel való küzdelme miatt. Az alkoholisták és ivók természetesen nem bocsátották meg a vodkahiányt. Borlázadások voltak. Aztán a cigaretta eltűnt.
  Nem, Gorbacsov egyértelmű, hogy csak a kopaszsága miatt nem szerették. Medvegyev miniszterelnökként nagyon gyenge közgazdásznak mutatta magát. És Zelenszkij nélkül is gondjai lennének azzal, hogy új ciklusra választják.
  Egyszer Putyin a fülénél fogva rántotta Medvegyevet.
  Most azonban Putyin kiesett a játékból - aláásta az egészségét, kézi vezetést vezetett, és megerőltette magát a jégkoronggal. Kellett ilyen tisztes korban jégre mászni? Főleg anélkül, hogy fiatal korában bármilyen képességgel rendelkezett volna?
  Putyin kiégett, túlnyúlt. És nélküle nincs senki, aki megállítson Zelenskyt. Ráadásul Putyin maga is úgy folytatta a személyzeti politikát, hogy nem volt méltó utódja. Mint Sztálin, aki úgy hozta, hogy Hruscsov követte őt, és csődbe ment. És itt Medvegyev egyáltalán nem megfelelő vezetője az orosz birodalomnak.
  A választások előtti szombaton minden orosz tévécsatorna sugárzott Zelenszkijről szóló filmet. Természetesen rágalmazás céljából. De kevés tény került bemutatásra. A propaganda pedig megmutatta tehetetlenségét. És sok csatorna kommentálta a filmet.
  Medvegyev sok tábornokot adományozott parancsokkal. Újra csillaghullás.
  Váratlanul megalapította az új Botvinnik Rendet is, három fokozattal: bronz, ezüst és arany. És az Alehine Rend is. És bronz, ezüst és arany is.
  Medvegyev rendeletben bejelentette továbbá, hogy Oroszország négy éven belül hivatásos hadseregre áll át. És az élettartam hat hónapra csökken.
  Ezután a megbízott elnök bejelentette, hogy a háborús veteránokat és a forró pontokon szolgálókat az Orosz Föderáció Hőse csillaggal jutalmazzák. Ami olyan lépéssé vált, amelynek nincs analógja.
  Medvegyev egyértelműen helyet keresett a történelemben. Ezt követően a megbízott elnök Vlagyimir Vlagyimirovics Putyint posztumusz a Győzelem Érdemrenddel és az Első Hívott Szent András Renddel, valamint az Orosz Föderáció Hősének újonnan alapított nagy gyémántcsillagával tüntette ki.
  Ez már az utolsó próbálkozás az egykori orosz bálvány értékelésére. Például Medvegyev voltam Putyinnal együtt - szeress teljes szívedből és lelkedből!
  De láthatóan az emberek nem túl lelkesek, hogy szeressék ezt a leendő diktátort.
  És szombatról vasárnapra éjjel Dmitrij Anatoljevics Medvegyev még azt is bejelentette, hogy posztumusz a Generalissimo címet Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinra ruházták!
  Ez tényleg nagyon klassz volt! Például az előző évek bálványának adom a címet!
  Ez azonban segít Medvegyeven? Nehéz meggyőzni az embereket, hogy csak egykori bálványaik dicséretével és kitüntetésekkel szavazzanak magukra. Hiába záporozol a díjakkal, Putyint nem hozod vissza. És világos, hogy a régi király elment, és új király érkezik Kijevből.
  Zelenszkij azonban nem aludt, és a pápát is kitüntette. Az idős Első Ferenc megáldotta Ukrajna elnökét az újabb eredményekért.
  Fehéroroszországban pedig az oroszbarát pártkoalíció már befejezte az aláírásgyűjtést az Oroszországgal való egyesülésről szóló népszavazás megtartására. Szavazás várható ebben az ügyben. Ezt azonban nem Medvegyevnek tulajdonítják. És itt a fő kezdeményezés Zelenszkijtől, a milliók bálványától származott.
  Tehát most Vlagyimir Zelenszkij a célba ért...
  Megkezdődött a szavazás Szibériában. A részvétel kezdettől fogva magas volt. Az emberek elmentek szavazni és mosolyogtak. Nyilvánvaló volt, hogy a változás kedvéért jönnek. És amit akarnak, az új. Mindenki belefáradt és belefáradt a régibe.
  Még a dal is megszólalt reggel:
  Szívünk változást kíván
  A szemünk változást kíván...
  Nevetésünkben és könnyeinkben,
  És az erek lüktetésében!
  Változás, változást várunk!
  A választások nyugodtan zajlottak, de óriási volt a részvétel. Az emberek tömegesen özönlöttek a választásokra. Nyikolaj Valuev az elsők között szavazott. Bedobta a szavazólapot az urnába, és így szólt:
  - Szavazzunk valami újra!
  Alexander Povetkin következett. Én is szavaztam és elmondtam a véleményemet:
  - Az orosz istenekért!
  Ezután következett a szavazás. A szavazólapokat urnákba dobták. És Dima Bilan és Alla Pugacheva. Lev Leshchenko is megjelent és bejelentette:
  - Szavazzunk valami újra!
  Nyikolaj Baskov énekelte:
  - Orosz keringő, szárnyak szárnyalnak! Jön a tavasz!
  És a levelet is a szemetesbe tette.
  Aztán megjelentek más srácok... Zelensky robogón jött szavazni, és bukfencezett - tapsot vonva. Szavaztak, sőt el is mondták:
  Ismerje meg a szív és az erek lüktetését,
  Gyermekeink, anyáink könnyei...
  Azt mondják, változást akarunk
  Dobd le a nehéz láncok igáját!
  És dörgő taps! Bár a verseket nem ő, hanem a híres költő és író, Oleg Rybachenko írta. De maga Oleg Rybachenko fiúvá változott, és most egy másik világban utazik.
  Aztán más bokszolók szavaztak: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Az utolsó a szünet után próbált visszajönni. De megverték, és végül elment.
  Sofia Rotaru Kijevben szavazott. És sokat mosolygott...
  Vlagyimir Zsirinovszkij is jött. Azt kiáltotta:
  - Egy új útra!
  És megvillantotta egy vezérezredes epaulettjeit. Zjuganov tolószékben érkezett a választásokra. És mindvégig hallgatott.
  Grudinin mosolyogva szavazott ...
  Garri Kaszparov szimultán játékot adott és le is adta a voksát. Sőt, azt mondta, hogy meccset fog játszani Carlesonnal. Tehát Anatolij Karpov szimultán játékmenetet adott.
  Karpov egyébként már megkapta Mihail Botvinnik aranyrendjét.
  Más kérdés tehát, hogy ki itt a fő és a legjobb világbajnok.
  Persze sok minden változott...
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev pedig ismét meglepett mindenkit. Bejelentette az intézmény, az "Oleg Rybachenko" névre keresztelt rendet. Sőt, egyszerre négy fokozat van: a negyedik fok bronz, a harmadik fok az ezüst, a második fok az arany, az első fok pedig az arany gyémántokkal!
  Ez remekül sikerült!
  A "Lucifer's Armageddon" már a mozikban is megjelent, az "Avatar" és a "Star Wars" rekordjai pedig már megdőltek. Oleg Rybachenko igazi irodalmi szupersztár lesz!
  Medvegyev egy Oleg Rybacsenko nevével fémjelzett irodalmi díjat is alapított - a Nobel-díjnál tízszer nagyobb díjalappal.
  És ez általában nagyon klassz!
  Aztán egyre több Medvegyev dolgozott vasárnap. Oleg Ribacsenkót az Elsőhívott Szent András-renddel és az Oroszországi Hős csillagával, valamint az Oroszországi Hős nagy gyémántcsillagával, a Győzelem Renddel tüntette ki. Ez egy kísérlet volt a történelem menetének megváltoztatására.
  Például kedvesen bánok Oleg Rybachenkoval, és minden nagyszerű lesz! Ugyanakkor neki és a marsallnak is odaítélem az Orosz Föderáció címét!
  Már ismertek a vezetői közvélemény-kutatások első adatai , amelyek szerint Zelenszkij nyolcvan százalék feletti.
  És az információáramlás nem áll meg...
  Medvegyev még nem fog szavazni. Művek. Itt parancsot ad ki Vlagyimir Volfovicsnak a hadsereg tábornoki rangjára. Például légy hűséges hozzám.
  Bár Zsirinovszkij, úgy tűnik, már átkelt a túloldalra.
  Lev Lescsenko tárca nélküli miniszter lett. De ez már nem számít.
  Kínában nyugtalanság van. A nép demokráciát akar - elege van a despotizmusból! Nem csak kenyérrel él az ember!
  Szeretnék nemet mondani a főnökömnek! Meddig lehet bottal fegyelmet tartani a huszonegyedik században?
  Kínában nem mentek túl jól a dolgok. Lehetetlen a kommunizmus sínjeit követni és a kapitalizmust építeni a végtelenségig. Néhány változtatásra van szükség. A vezetés pedig túl konzervatív.
  Emellett az új burzsoázia demokráciát és a rendőri brutalitás végét akarja.
  A régimódi munkamódszerek kimerülése is megtette a hatását! Nincs vágy, hogy fogaskerekek legyünk a rendszerben. Igen, Kínában vasárnaponként jelentős zavargások rázzák meg a rendszert.
  Az Egyesült Államokban pedig egy nőnek van a legnagyobb esélye arra, hogy elnök legyen. Floyd népszerűsége azonban hirtelen növekedni kezdett Mayweather . Ez a legyőzhetetlen bokszoló már feljutott a nézettség élére.
  Az Egyesült Államok nyilvánvalóan elszalasztotta az újabb győzelmeket, és nem akart sem republikánus, sem demokrata párti trónt. És Floyd is menő!
  És akkor lesz még egy tévévita.
  Már vasárnap este van. A szavazóhelyiségek hamarosan bezárnak.
  Az utolsó pillanatban végre megjelent Medvegyev. Sietve bedobta a szavazólapot az urnába, és szó nélkül távozott. Elütött az óra, és vége a szavazásnak.
  Medvegyev elnök egyelőre elhagyta a Kreml-et, és Moszkva melletti rezidenciájába ment.
  Két lány van vele a kabinban. Legalább egy kis szórakozás.
  A jobb oldalon ülő Natasha megkérdezte:
  - Nos, mi van Dimával? Most bejelentik a végső kudarcot!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Még két hónap van az avatásig. Tehát egyelőre még mindig én vagyok minden, és Zelenszkij csak Ukrajna elnöke!
  A jobb kézen ülő Alenka megjegyezte:
  - És lehet gyorsítani az avatást! A hatalmadnak, Dmitrij Anatoljevics, vége!
  Medvegyev könyörgőn megkérdezte:
  - De ti lányok meg tudjátok csinálni!
  Natasha a homlokát ráncolta, és megkérdezte:
  - Mit tehetünk?
  Medvegyev magabiztosan kijelentette:
  - Avatkozz be az avatásba!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - És hogyan?
  A megbízott elnök határozottan válaszolt:
  - Mintha nem ismernéd magad!
  Natasha dühösen válaszolt:
  - Nem öljük meg Zelenszkijt!
  Medvegyev azonnal tiltakozott:
  - Nos, miért öld meg! Csak győződjön meg róla, hogy ő maga adja le a koronát!
  . FEJEZET 4. sz.
  A lányok kórusban kuncogtak...
  Alenka vigyorogva kérdezte:
  - Mit javasolsz a hipnózis használatához?
  Dmitrij Anatoljevics bólintott:
  - Ez az! Meg tudod csinálni!
  Natasha így válaszolt a barátjának:
  - Megtehetjük, de nem akarjuk!
  Medvegyev meglepődött:
  - Miért ez?
  Natasha őszintén válaszolt:
  - Zelenszkij a kiválasztott! És te, Dmitrij Anatoljevics, nem vagy képes uralni az országot!
  Alenka rosszindulattal hozzátette:
  - És ez mindannyiunk számára teljesen nyilvánvaló!
  Medvegyev dühvel jegyezte meg:
  - Nem érted, hogy a Nyugat gyarmata leszünk?
  Alenka magabiztosan válaszolt:
  - Inkább a Nyugat lesz a mi gyarmatunk!
  Natasha gúnyosan hozzátette:
  - És veled, Misha, Oroszország úgysem lesz nagyszerű!
  Medvegyev gurgulázott:
  - Adom neked a Győzelem Rendet, az Első Hívott Szent András Rendet, a II. Miklós Rendet és egy arany gyémántcsillagot...
  Natasha nevetett, és megjegyezte:
  - Vagy talán mi magunk is lehetünk elnökök, és adhatunk magunknak háromszáz parancsot?
  Alenka megjegyezte:
  - Hipnotizálhatunk, és generalissimókká válhatunk.
  Natasha kuncogott, és megjegyezte:
  - Vagy talán supergeneralissimos !
  A lányok nevetésben törtek ki...
  Alenka énekelte:
  - És néha még az ellenség is kiabált,
  Elrejteni a félelmet - hogy király vagyok!
  Natasha kihúzta a fogát, és ciripelt:
  - Nem szeretem a színházakat és az arénákat,
  Ott egy milliót cserélnek rubelre...
  Bár nagy változások várnak
  Imádom Belobogot és Sztálint!
  A lány pedig csupasz lábujjaival megszorította a vesztes elnök orrát.
  A számokat a Távol-Keletről már közölték. Zelenszkijnél 91 százalék, Medvegyevnél 7,5 százalék, az ukrán elnök magabiztos vezetése.
  Alenka is meghúzta Medvegyev fülét csupasz lábujjaival, és felszisszent:
  - Nos, mi van a volt elnökkel, segítettek a kitüntetései?
  Medvegyev feszülten mondta:
  - Még nem vagyok ex! Az avatás előtt az igazi!
  A lány felkiáltott:
  - Dicsőség az új királynak!
  A boszorkánylányok utolsó ütőkártyájukként nem voltak hajlandók segíteni Medvegyevnek. És most, miközben a megbízott elnök még próbált kiutat találni a kilátástalan helyzetből.
  Talán befolyásolja a Legfelsőbb Bíróságot, hogy semmisítse meg az orosz elnökválasztás eredményét? Ez nagy kísértésnek tűnt. De a valóságban az esélyek csekélynek tűntek.
  Mi van, ha kiadunk egy rendeletet, és minden bírónak felajánlunk egy milliárd dollárt? Hiszen ő az elnök, és olyan hatalma van, amiről még a cárok sem álmodtak! Pontosabban a megbízott elnököt. És valóban, ha egy egész milliárd dollárt ajánl fel, a bírák nem fognak ellenállni.
  Miért vesztegeti az időt apróságokra?
  Az adatokat rádión továbbították. Míg Zelenszkijnek kilencven százaléka volt, ráadásul Ukrajnában azt várták, hogy majdnem száz százalékot kap. Talán a vörös öv térségében Medvegyev kommunistákkal való flörtölése miatt lesz még egy kicsivel több, a Kaukázusban volt esély. Igaz, úgy tűnik, Ramzan Kadirov úgy döntött, hogy a győztes oldalra áll. A hadseregben még lehet pénzt keresni, bár a katonaságnak nincs különösebb vágya a szolgálatra, a bukott elnöknek semmi kedve.
  Általánosságban elmondható, hogy az első forduló után Medvegyev ereje gyengült. És ha még kioszthatta a díjakat, különben egyre inkább figyelmen kívül hagyták.
  Dmitrij Medvegyev megérkezett az irodájába, és megpróbálta felvenni a kapcsolatot a központi bankkal. A kísérő vonakodva kapcsolta be.
  A megbízott elnök azt követelte, hogy sürgős szükségletekre utaljanak ki neki pénzt.
  A jegybank vezetője így reagált:
  - Nem teszek semmit, amíg nem kapok megerősítést Zelenszkij új elnöktől.
  Medvegyev felüvöltött:
  -Őrült vagy? Még mindig én vagyok az új beiktatásának elnöke! Ha igen, akkor engedelmeskedned kell nekem!
  A jegybank vezetője megjegyezte:
  - Az alkotmány szerint nem engedelmeskedem neked! És különben is, miért kell pénz?
  Medvegyev vigyorogva válaszolt:
  - Szüksége van országokra vészhelyzet esetére?
  A jegybank vezetője szigorú hangon válaszolt:
  - Szökni akarsz?
  Medvegyev ugatott:
  - Most letartóztatlak! A hadsereg engedelmeskedik nekem! Hűséges Zsirinovszkij velem van!
  A jegybank vezetője megjegyezte:
  - Ez mindig viszi a tortát! Moszkvában pedig több mint kilencven százalék Zelenszkijé. A hatalmad Misha felett van!
  Medvegyev felüvöltött:
  - De a tied nem indult!
  És letette a telefont. Most egyre nehezebb lett a helyzet. A biztonsági erők hamarosan megtagadják az engedelmességet. Igen, Zsirinovszkij egy róka. Érdemes volt belügyminiszternek kinevezni? Adja ki a parancsot a különleges erőknek. Vagy mégis próbáljuk meg az Állami Dumát használni?
  Egyértelmű, hogy Zelenszkij új választásokat fog tartani, és sok képviselő nem kapja meg mandátumát. Pontosabban szinte mindent.
  Itt valami másra van szükség. De az Állami Duma nem valószínű, hogy szembemegy az emberekkel. A hadsereg pedig nem támogat egy nyílt katonai puccsot. Az oroszországi tábornokok nem olyanok, hogy polgárháborúba menjenek.
  Már csak egy dolog van hátra - törölni kell az elnökválasztást a bíróságon. Ez az egyetlen jogos lehetőség a kínok meghosszabbítására. De nagy valószínűséggel csak meghosszabbítják. Nem valószínű, hogy Medvegyevnek van reális esélye az újraválasztásra. Valójában az ő besorolása kolosszális, még Petro Porosenkoénál is rosszabb.
  Medvegyev egy másik lehetőségen is gondolkodott. Például fizikailag megszüntetni Zelenskyt? De ez egyenesen bűnözés. Úgy lehajolni? Sőt, Medvegyevet is elrontja. És a legjobb esetben haladékot ad. Mert a nép nem bocsátja meg Medvegyevnek a választások ilyen kolosszális kudarcát.
  Nem, Dmitrij Anatoljevicsnek nem fog sikerülni. Anélkül, hogy a választásokon a szavazatok tíz százalékát is összegyűjti, biztosan nem marad hatalmon.
  Medvegyev a bárpulthoz lépett. Kinyitotta, kivett egy üveget, és töltött magának egy kis konyakot.
  Drága - "Napóleon", kétszáz évig érlelt!
  A megbízott elnök ivott egy pohárral. Aztán a másodikat citrommal falatoztam.
  A gyomrom felmelegedett, a gondolataim pedig gyorsabban jártak. A harmadik pohár után Medvegyev elmosolyodott, és leült egy székre. Felvidult egy kicsit. Tulajdonképpen miért van szüksége erre a hatalomra? Teljes felelősség. Egy perc szabadidő, egy másodperc nyugalom sem. Mindig mozgásban, videokamerák felügyelete alatt. Félsz túl sokat mondani.
  Sok a munka, de nincs öröm.
  És egy lánnyal akarok ágyban feküdni. Játssz háborút a számítógépen.
  Valójában itt vagy az elnök, de egy igazi háború elindításához kétszer is meggondolod. Így nem merte megtámadni Iránt a félelmetes Trump.
  Sokat lehet beszélni a háborúról, de valójában nem könnyű eldönteni!
  De küzdj a játékkal, küzdj magaddal!
  Medvegyev leült a számítógéphez. Bekapcsoltam kedvenc második világháborúsomat. Sokáig nem tudott vele játszani. Itt, hogy ne feszüljön túl, használja a csaló kódját. Mint ez...
  Aztán hurrikántempóban fut át a technológián. És már vannak IS-7-eseid, amiket ezredekben indítasz, és csak T-1-eseid a németek ellen. Érezhető különbség van az erőben és az eszközökben.
  Medvegyev, aki szinte soha nem ivott, szintén rossz egészségi állapota miatt, érezhetően felvidult.
  Így dobja az ellenségre a második világháború legdrágább és legnehezebb tankját, az IS-7-et. És különösebb nehézség nélkül eltöröd. A háború könnyen és győzelmesen folyik. Várost város után veszel át.
  Általában persze Sztálin jól vezette az országot, és kevesebb, mint négy év alatt sikerült legyőznie a Harmadik Birodalmat. Putyin tovább harcolt az ISIS-szel. De a németeknek nagyon klassz technológiájuk van.
  A játékban például a német E-75 harckocsi ellen csak a szovjet IS-7 tud egyenrangúan harcolni, az összes többi tank megadja magát. Az E E-75 nagyon erős páncélzattal rendelkezik. Még a fegyver is felülmúlja a szovjet IS-7-et, és pusztító ereje is közel áll hozzá.
  A németek pedig azt tervezték, hogy 1945-ben ezt a tankot a fő harckocsijukká teszik. Mi van a miénkkel?
  Medvegyev felsóhajtott... A háború utáni időszakban nem tudták tömeggyártásba bocsátani az IS-7-est. Így a háború tovább tartott, senki sem tudja, ki nyert még.
  Dmitrij Anatoljevics, részeg, énekelte:
  - Imádom, testvérek, imádom! Szeress élni, testvérek! Atamánunknak pedig nem kell bajlódnia.
  Medvegyev játék közben elaludt. Pihentető...
  Másnap pedig ismertté vált az elnökválasztás végeredménye.
  Zelenszkijre Ukrajnával együtt a szavazók csaknem 92 százaléka, Medvegyevre 6,7 százaléka szavazott. Így Zelenszkij diadalmas győzelme megtörtént.
  Megkezdődtek az ünneplések és az örömünnep az országban. Végre egy új, sokak számára látszó, fényes élet következik.
  Egyelőre Dmitrij Anatoljevics Medvegyev tölti be az elnöki posztot a beiktatás alatt.
  És természetesen gratulált a győztesnek. hova mehetsz? És nincs mit számolni hat százalékot.
  Vlagyimir Zsirinovszkij belügyminiszter azonban meglátogatta Medvegyevet, és megvigasztalta:
  - Rád szavaztam, Dmitrij Anatoljevics!
  A megbízott elnök csendesen válaszolt:
  - Köszönöm!
  Zsirinovszkij azt javasolta:
  - Talán be kellene helyeznünk a premierbe?
  Medvegyev megrázta kifestett fejét:
  - Nem hiszem, hogy egy ilyen vereség után a második fordulóban nekem adják a miniszterelnököt. Ez már nem lesz politikailag korrekt.
  Zsirinovszkij logikusan megjegyezte:
  - Mindegy, legyen valaki Oroszországból a helyedben. Szóval ki, ha nem te?
  Medvegyev ezt javasolta:
  - Valószínűleg Andrej Navalnij!
  Zsirinovszkij kihúzta a fogát, és felmordult:
  - Andrej Navalnij? Ez ne történjen meg!
  Medvegyev megvonta a vállát, és zavartan megjegyezte:
  -Hová mész?
  Zsirinovszkij felkiáltott:
  - Igen, mindet letartóztatom!
  Medvegyev intett a kezével:
  - Elég! Úgy tűnik, a mi időnk lejárt! A Kanári-szigetekre megyek nyaralni. Mit fogsz tenni?
  Zsirinovszkij ravaszul hunyorogva válaszolt:
  - Lobby a barátai érdekeiért! Amíg Zelenszkij el nem vette Oroszország és Ukrajna elnöki tisztét!
  Medvegyev szomorúan megjegyezte:
  - Sajnos ez nem ilyen egyszerű... Akkor lehúznak rólad három bőrt!
  Zsirinovszkij ravaszul összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  - Kérem, tegyen engem az Orosz Föderáció marsalljává! Nos, mit ér neked!
  Medvegyev néhány másodpercig gondolkodott, majd bejelentette:
  - Bírság! Nemcsak téged teszlek marsallsá, hanem Beriát is visszaállítom a marsall rangjára! Igazságos lesz!
  Zsirinovszkij egyetértően bólintott:
  - Beriával kapcsolatban igen!
  Medvegyev összehúzta a szemét, és megkérdezte:
  - És veled kapcsolatban?
  Zsirinovszkij őszintén válaszolt:
  - És bánj úgy, mint egy királyral! Megjutalmazok, akit akarok!
  Medvegyev egyetértően bólintott:
  - Igen, legyen így!
  És elrendelte mindkét rendelet elkészítését a marsalli rangok adományozásáról.
  Oroszország megbízott elnöke felvidult. Arra gondolva, hogy most már teljes mértékben élvezheti a számítógépes játékokat.
  És nagyon szórakoztató őket játszani...
  De valójában miért tenne mást az elnök? Mára a technológia olyan sokat fejlődött, hogy bárki lehetsz. Méghozzá az Úristen által. És kifejezetten az univerzumok létrehozására szolgáló játékban.
  Például az ügyvezető elnök irodájában számos különféle játék található, köztük a legmodernebbek is.
  Medvegyev úgy dönt, hogy valós idejű stratégiai játékot játszik. Németországban 1939. Nos, miért használsz csaló kódját? Összeadja magát ötezer párducot, háromezer tigrist és tízezer Focke-Wulfot. És beveted ezeket az erőket az ellenség ellen. És megtámadja Lengyelországot, amelynek a tizede sincs ilyen erőknek.
  A háború pedig úgy megy tovább, ahogy akarod, egy céllal és győztesen. Medvegyev, őszintén szólva, hatalmas hódító itt. Úgy zúzza az ellenséget, mintha a szilvát présekkel zúzná.
  Lengyelországot könnyen és gyorsabban ellaposították, mint a valós történelemben. Megtámadod Franciaországot. Tízezer E-75-ös tankot indítasz rá egy szélhámos kóddal. Valljuk be, csodálatos autók. Amelyek teljesen sebezhetetlenek a francia fegyverekkel szemben, de nagy távolságokon halálosak. Lelövik az ellenséges járműveket.
  Medvegyev még ugrál is örömében. Ahogy a játékban, gyorsan mozog, és már Párizst veszi... És akkor mi lesz az apróságokkal? Egyszerre vegyük át Spanyolországot, nehogy Franco nagyon ideges legyen .
  A Gibraltár elleni támadáshoz pedig sugárhajtású repülőgépeket fogunk használni. Hová mennek a britek?
  Természetesen ugyanakkor pénzeszközöket használunk csatahajók és repülőgép-hordozók építésére. Nagy-Britanniának akkor nehéz lesz. Itt van száz repülőgép-hordozó és kétszáz csatahajó. Ez kolosszális erő lesz.
  És akkor ott vannak a partraszálló hajók. Az "E"-U sorozat tankjait is gyártod, ami az "E" továbbfejlesztése. Ide dobsz egy "E"-50-U tankot, olyan gépet, amibe semmilyen szögből nem tudsz áthatolni.
  És hagyja, hogy kínozza a briteket. Íme, két gyönyörű lány egy ilyen tankban kacsint Oroszország ügyvezető elnökére.
  Medvegyev válaszul csókot lehel rájuk.
  Így fogunk játszani...
  A legújabb tankok pedig közelednek Londonhoz. És szertartás nélkül elfoglalják Anglia fővárosát.
  Medvegyev ezt énekelte:
  - Unalmas a világ! Mind megesszük a macskát!
  Természetesen érdekes és könnyű játszani. Vettem az átverési kódot, és lebélyegeztem, amit akarsz. Tehát elfoglalja a Balkánt, és Afrikába megy. Te is bélyegzel, és gyalogságot is. Csapatokat szerzel, ha lenne pénzed. És az elfoglalt terület pénzt is ad. Nos, próbáld ki, járd körbe Afrikát.
  A Szovjetunió még mindig nyitja a frontot. Harmincnégy az E-50-U sorozat ellen, amelyre újabb tízezret bélyegeztek. Ha az E-50 megközelítőleg ugyanolyan páncélzatú jármű, mint a Tiger-2, akkor csak a racionális lejtő nagyobb, a fegyverzet pedig kicsit erősebb, a motor pedig erősebb. Az azonos súlyú E-50-U a szovjet T-64-hez hasonlítható, és még erősebb gázturbinás motorral is rendelkezik.
  Igen, az erők nem egyenlőek. Itt harckocsik különböző generációi harcolnak.
  Medvegyev pedig természetesen fekete lovon rohan.
  Az erők természetesen nem összehasonlíthatók. Hozzáadhatja az E-75-U-t is, ez egy zömök gyilkológép, amely még hajófegyverekkel is áthatolhatatlan.
  És hogyan fogja magát taposni. Semmi sem állíthatja meg.
  Medvegyev úgy játszik, mint egy kisfiú. Oké, akkor hogyan. És senki sem szívesen látja őt. Elveszített, a megbízott elnököt pedig elfelejtették.
  Mindenki csak a győzteseket szereti.
  Dmitrij Anatoljevics énekelte:
  És dacolunk a viharokkal,
  Miből és miért...
  Élj a világban meglepetések nélkül,
  Ez senki számára lehetetlen
  Sok szerencsét, kudarcot,
  Minden ugrás, fel és le,
  Csak így, másként nem
  Csak így, másként nem!
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés! Meglepetés!
  Éljen a meglepetés!
  Meglepetés! Meglepetés!
  Éljen a meglepetés!
  Medvegyev pedig vidámabb lett. Most csapatai elfoglalták Ukrajnát, Fehéroroszországot, és menthetetlenül közelednek Moszkva felé!
  A volt orosz elnök azt mondta:
  - Hogy az életünk játék!
  És viharba veszi a Szovjetunió fővárosát. Persze az 1941-es hadsereg ellen is vannak tankjai a hatvanas, sőt a hetvenes évek jellegzetességeivel, és a lényeg, hogy rengeteg van.
  Medvegyev magára kacsint... A fővárost Moszkvát elfoglalták. És most átveheti a Kaukázust... És ezzel egy időben Afrika déli részét is átveheti magának. És átmegy Argentínába.
  És onnan támadja meg az USA-t. Jó parancsnok. Az ellenség mind mennyiségileg, mind minőségileg lemarad.
  Medvegyev lelkesen énekli:
  - Bátran harcba indulunk! A szovjetek hatalmáért! És mindenkit a szarba törölünk az ezért való küzdelemben!
  Medvegyev ideiglenesen kikerült a játékból. A Shoigu Trubetskoy helyére lépő orosz védelmi miniszter telefonált. Megkérdezte a jelenleg is megbízott elnököt:
  - Mikor tesszük le a hivatali esküt az új vezetőnek?
  Medvegyev tömören válaszolt:
  - Ahol lennie kell, az avatáson!
  Trubetskoy megjegyezte:
  - Az egyesült ország új elnökét a jövő héten akarják beiktatni. Hogy ne legyen idejük lopni!
  Medvegyev ugatott:
  - Ez nem a mi alkotmányunk és törvényeink szerint!
  Trubetskoy megjegyezte:
  - És Jelcin ezt az alkotmányt nem a törvény és a régi alkotmány szerint fogadta el. Valójában sokan azt hitték, hogy Putyin új alkotmányt fog javasolni, de valahogy nem így történt!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Nem a legjobb ötlet, ha minden új elnök új alkotmányt fogad el!
  Trubetskoy tiltakozott:
  - De Putyin tudna! Menőbb volt Jelcinnél, és te, Dmitrij Anatoljevics!
  Medvegyev bólintott, és beleegyezett:
  - Hűvösebb és ami a legfontosabb szerencsésebb! Putyin nélkül minden rosszra fordult, és Zelenszkij átvette a hatalmat Oroszországban.
  Trubetskoy megjegyezte:
  - Lukasenkónak pedig volt lehetősége, de kihagyta az idejét. Gyorsabban kellett volna haladnunk!
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Lukasenko félt a versenyképes választásoktól Oroszországban. Zelenszkij pedig nem vállalta volna a kockázatot, ha Putyin szíve nem bírja. Az ország annyi kézi irányítása kiégett! Putyin biztosan kiégett a munkahelyén!
  Trubetskoy azt javasolta:
  - Nos, akkor fogadjuk el a beiktatást egy gyorsabb időpontban, vagy ne?
  Medvegyev merészen válaszolt:
  - Csináld ahogy csak szeretnéd! Nem érdekel többé! Megtisztelő nyugdíjba vonulok, és a magam örömére élek. Talán körbeutazom a világot! Rekord ideig voltam már elnök és miniszterelnök is Oroszországban! Meddig tud ragaszkodni a trónhoz?
  Trubetskoy egyetértett:
  - Hát ha igen, akkor jöjjenek a változások! Mit tegyünk Shoiguval?
  Medvegyev hidegen válaszolt:
  - Hadd pihenjen! A marsall nyugdíja nagy. Hadd járja körbe a világot. Megengedtem, hogy külföldön legyen ingatlanod!
  Trubetskoy bólintott, és megjegyezte:
  - Putyin elzárta Oroszországot a világtól! Bár lelkünk mélyén szavakban bánkódtunk, de örültünk halálának! Ami Zelenszkijt illeti, meglátjuk! Sokan olyan megrendeléseket akartunk, mint Nyugaton. Fogadj, mint az USA-ban, de dolgozz... Mint a Szovjetunióban!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Nos, Sztálin alatt a tisztviselők intenzíven dolgoztak! Ne gondold, hogy tele voltak mézzel!
  Trubetskoy megkérdezte:
  - Mit fogsz csinálni?
  Medvegyev felidézte:
  - Elnök voltam, és visszavonulok az elnöki poszttól. Ő nagy... És élvezni fogom az életet! Különben miért dolgoznék!
  Trubetskoy felidézte:
  - Zelenszkij tanácsadói posztot adhat nála!
  Medvegyev legyintett:
  - Igen! Tanácsom nélkül is elég okos! Röviden - hajtsa végre az avatást! Dmitrij Anatoljevics küldte a magáét!
  Trubetskoy egyetértett:
  - Beavatás igen!
  Medvegyev letette a telefont. Úgy döntöttem, hogy befejezem a játékot. Valami olyasmit, amire korábban nem volt időm. És legalább mentálisan összetörni az Egyesült Államokat.
  Vagy pontosabban a játékban. Az amerikai Sherman azonban gyenge az E-75-U-val szemben. De az Egyesült Államoknak sok repülőgépe van, még ha nem is olyan erősek, mint a német sugárhajtású gépek.
  De a minőség természetesen nem ugyanaz! A Krautok intenzív pontszámokat gyűjtenek. Főleg a pilóták: Albina és Alvina! És ezek olyan lányok, akiket kolosszális hevületük különböztet meg.
  Medvegyev dél felől nyomul Amerika felé. És ugyanakkor tankjai Szibérián keresztül haladnak. Szórakozik. Egyébként miért ne hódíthatná meg még Japánt? Ebben a játékban a szövetségeseidet is megölheted. Fejlett stratégia. Alkalmazd a csaló kódját, és erősebb leszel ellenfelednél mind mennyiségben, mind minőségben. Nem háború, hanem tiszta élvezet. Itt vannak a farok nélküli sugárhajtású gépek, az amerikaiak nem is érik utol.
  Pontosabban, hogy eljussak oda. És használj rádióvezérlésű rakétákat! És zaklatják az amerikaiakat. Medvegyevnek nagyon tetszik ez a játék. És mozgassa a csapatokat. Mexikót elfoglalták. Az amerikai városok egymás után dőlnek el. Micsoda öröm.
  Keleten pedig az "E"-U sorozatú tankok lépnek be Indiába. De mit tudnak ellenük állítani a britek? Sőt, a Harmadik Birodalom már erőforrásokat halmozott fel, és a legmodernebb technológiát állítja elő szélhámos kód nélkül.
  De Medvegyev úgy döntött, hogy egy kicsit frissíti a Panthert. Itt van az első szokásos "Panther" - 80-110 mm-es elülső páncél, 50 mm-es oldalpáncél, 75 mm-es ágyú, 70 EL-es hordóhossz, 650 lóerős motor. Íme a "Panther"-2 120-150 milliméteres elülső páncélzattal, 60 mm-es oldalakkal, 88 mm-es löveggel, 71 EL csőhosszúsággal és 850 lóerős motorral. Igen, komoly autó. És nem negyvenöt, hanem ötven tonnánál nehezebb, és rövidebb a sziluettje.
  De a "Párduc"-3. Elülső páncél 150 és 200 milliméter között, oldala 82 milliméter, egy 88 milliméteres pisztoly, 100 EL hordóhosszúsággal és 1200 lóerős motorral - súlya 55 tonna. Egyetértek, egy ilyen autó általában szuper a Shermanekkel szemben.
  De van "Panther"-4. Lejtőkön 200-250 mm-es homlokpáncélzattal, 160 mm-es oldalpáncélzattal rendelkezik. egy 105 mm-es löveg 100 EL csövével. Ez már egy 65 tonnás szörnyeteg, alacsony sziluettjével. 1500 lóerős gázturbinás motor. Természetesen kiváló sorozatfejlesztés, amely még a szovjet IS-7-tel is képes harcolni. Ráadásul az IS-7-et nem sorozatban gyártották.
  De vannak erősebb gépek is. Futó "Panther"-5, elülső páncélzat 250-es hajótest 45 fokos szögben, 300 mm-es torony homlok szögben, oldal 210-es szögben, 128 mm-es ágyú 100 EL-nél, fejlettebb harckocsi súlya 75 tonna, 2000 lóerő motor gázturbina teljesítménye . Minden szovjet és amerikai modellnél jobb gép. Képes harci távolságból behatolni az IS-7-be, és ellenáll a frontális ütéseknek. A "Panther"-5 általában kiváló technológia. A Szovjetuniónak nincs erősebb az IS-7-nél. És a németeknek is van ötféle tigrise.
  Miután elfoglalta az Egyesült Államok területének nagy részét, Medvegyev úgy döntött, hogy a Tigrist is elűzi. Nos, a "Tigris" az első, akit mindenki ismer. Az elülső páncél 100-110 milliméteres szinte lejtés nélkül, az oldalpáncél 82 milliméteres lejtés nélkül. A 88 mm-es, 56 EL csövű ágyú pedig egy igazán üvöltő tank. Ellentétben a "Panthers"-szel, ahol csak az első sorozat harcolt valójában, és voltak minták a másodikból. Tank "Tiger"-2 ismertebb nevén a "Királyi Tigris".
  Elülső páncélzat: 120-150 mm a hajótest elején 50 fokos szögben, 185 mm a torony elején enyhe szögben, és 82 mm az oldalán 60 fokos szögben. A homlokban jól védett, oldalt valamivel jobban, mint a Tiger, és 88 mm-es lövege van, csőhossza 71 EL. A második világháború sorozatgyártású tartályai közül a fegyverzet és az elülső védelem szempontjából a legjobb, tömege 68 tonna, a motor teljesítménye 700 lóerő - menetteljesítményben meglehetősen gyenge.
  A "Tiger"-3 egy design jármű. Az elülső páncélzat 45 fokos szögben 150-200 milliméter, a torony eleje 240 milliméteres szögben. 160 milliméteres oldalak ferde pajzsokkal. Három különböző fegyvertípus: egy 88 mm-es 100 EL ágyú, egy 105 mm-es 70 EL ágyú és egy 105 mm-es 100 EL ágyú 1000 1200 lóerős motorral. Sűrűbb elrendezéssel és 75 tonnás tömeggel. Igen, az autó komoly és nagyon veszélyes. És egy még erősebb "Tiger"-4 elülső páncél 250 - 45 fokos dőlésszögű hajótest, 300 milliméter ferde homlok, 210 milliméteres oldal, fegyver 128 milliméter 100 EL csőhossz vagy 150 milliméter csőhossz 56 EL, súly 815 tonns lóerős gázturbinás motor. Nagyon erős tank.
  De még menőbb a "Tiger"-5. Elülső páncél: hajótest homlok 350 mm 45 fokos szögben, torony homlok 400 mm 50 mm szögben. Az oldalak 300 mm-es ferdeségűek. Egy 150 mm-es 100 EL fegyvert, vagy egy 174 mm-es 70 EL fegyvert, vagy egy 210 mm-es 38 EL fegyvert. Súlya 100 tonna, a gázturbinás motor 2500 lóerős. A legerősebb gép még az IS-7-en és az orbáncfüven sem fog áthatolni. Ezt fel lehetne használni Amerika ellen. Bár meg kell mondani, hogy a "Tiger"-5 még a valós történelemben sem szerepelt a projektekben. De senki hibája, hogy a háború ilyen gyorsan véget ért.
  De a virtuális tank játék fejleszthető.
  Medvegyev elkezdte megrohamozni az Egyesült Államok fővárosát, Washingtont és New York legnagyobb városát. Itt tényleg dolgozhat és nyerhet.
  Bár virtuálisan. Itt Washington ég, és német tankok hajtanak végig rajta. És senki sem tudja megállítani a Tigers-5-öt.
  Medvegyev makacs támadást hajt végre az Egyesült Államok fővárosai ellen, és ez győzelemnek tűnik. De Japán is előttünk áll.
  . FEJEZET 5. sz.
  Mit tehetnék még a játékban? De a Lev tartálycsalád soha nem került gyártásba. Ezek itt tényleg szörnyek. De a második világháborúban ezek a későbbi sorozatú gépek még feleslegesek is voltak. És még inkább Japán ellen a kis és közepes tankokkal.
  De Dmitrij Medvegyev úgy döntött, hogy elűzi őket egy kicsit.
  Itt van az első Lev tank, amely csak projektekben létezik, és csak részben testesül meg fémben. A hajótest elülső páncélzata 45 fokos szögben 120 milliméter, a torony elülső páncélzata szögben 240 milliméter, az oldalak 82 milliméteresek, a fegyver 105 milliméter, a cső hossza 70 EL, az egész 80 tonna, a motor 800 lóerős. Általában egy olyan autó, amely a tigrisekkel és a párducokkal együtt jelenhetett meg a Kursk Bulge-n. Korához képest nagyon erős fegyverrel és kiváló torony homlokvédelemmel. De szerencsére nem jelent meg. "Lev"-2 projekt jármű. A hajótest homloka 250 milliméterrel, a torony homloka 300 milliméterrel ferde. Az oldalak 200 milliméteres ferdeségűek. Pisztoly vagy 128 mm 100 EL vagy 210 mm 38 EL. Súlya 100 tonna, motorja 1800 lóerő. Hatalmában nincs párja. Felülmúlja az IS-7-et, ami csak oldalt üti el. De aztán tovább hajtasz, és megjelenik az "Oroszlán"-3, szintén egy szörnyet kergetve. A hajótest elülső páncélzata 350 mm, a tornyok 450 mm-esek, lejtőn 300 mm-es oldalhajlású, 100 EL-nél 150 mm-es, 70 EL-nél 175 mm-es, 56 EL-nél 210-es ágyú, vagy rakétavető 400 mm-nél. Súlya 120 tonna, motorja 2500 lóerő.
  Igen, ez egy hatalmas erő.
  Tank "Lion"-4 egy másik szuper szörnyeteg . A hajótest elülső páncélzata 450 mm, a torony elülső páncélzata 500 mm. A hajótest és a torony oldalai 400 mm-es ferdeségűek. Egy 175 mm-es ágyú 100 EL-ben, egy 210 mm-es ágyú 70 EL-ben, egy 500 mm-es rakétavető. Az autó tömege 150 tonna, a motor 3500 lóerős gázturbinás. Nagy távolságból áthatol minden tankon, beleértve az IS-7-et és az amerikai T-93-at is. És még a haditengerészeti fegyverek sem tudnak áthatolni rajta. Ez egy erős gép, és egy extra ágyúval.
  De a még erősebb Lev-5 a harckocsik királya. A hajótest elülső páncélzata 45 fokos szögben 600 mm, a torony vastagsága 800 mm, az oldalak 550 mm-es szöget zárnak be. Egy 210 mm-es ágyú 100 EL-ben, egy 300 mm-es ágyú 70 EL-ben, egy 600 mm-es rakétavető. A gép tömege 200 tonna, a gázturbinás motor 5000 lóerőt ad le. Szinte minden típusú fegyverhez áthatolhatatlan, kivéve a nagy teljesítményű rakétákat , különösen a nagy kaliberű fegyvereket és bombákat. Képes csatahajókra és repülőgép-hordozókra lőni. Tényleg szuper tank.
  Nos, röviden, van mit játszani. Medvegyev nyomást gyakorol Japánra.
  De ismét félbeszakítják.
  Az FSZB igazgatója felhív, és azt mondja:
  - Dmitrij Anatoljevics, tart konferenciát az újságíróknak?
  Medvegyev határozottan kijelentette:
  - Még nem!
  - Miért?
  A megbízott elnök így válaszolt:
  - Jogom van interjút adni vagy sem! Ezért úgy döntöttem, hogy még nem adom!
  Az FSZB igazgatója bólintott:
  - Egyelőre nyugodt lehetsz! Az interjú nem marad el! De keresünk más helyet!
  Medvegyev megjegyezte:
  - Mindenki nyugodjon le! Ha valami, akkor nagy a tábornok nyugdíja! Munka nélkül is lehet élni!
  Az FSZB igazgatója meglepetten kérdezte:
  - Nem kár megválni egy ilyen hatalmas erőtől?
  Medvegyev őszintén válaszolt:
  - Természetesen kár, de az ember aláveti magát az elkerülhetetlennek!
  Medvegyev ismét visszatért a játékba. A világ legnagyobb és erőforrásokban leggazdagabb országának egykori elnöke végre rákapott a dologra. És miért ne játszanak, ha most nélkülözhetik. Bár ő a megbízott államfő.
  De hogyan kerülheti el a kísértést, hogy belevágjon egy ilyen játékba? Nos, a német csapatok elérték Chukotkát. Szerencsére a felszerelés mozgatása a játékban sokkal könnyebb, mint a valóságban. És Kínába mennek. És ott harcba szálltak a japánokkal. Természetesen az átverési kódot használva Medvegyev Lev-5 harckocsikat dobott ki és a szamurájok ellen dobta őket. És ezek valóban szuperkategóriás autók.
  Hogyan törik össze a szamurájokat. De még mindig nem a tökéletesség határa.
  De miért nem lehet a legnehezebb német "Egér" harckocsit végigfuttatni a pályákon, amíg a második világháború véget nem ér?
  Ez valóban a tökéletesség újraelosztása és a szépség koronája. Pontosabban, mi történhet, ha gigantománia alakul ki.
  Medvegyev elkezdte elűzni az egereket.
  Az Egér tank, egy olyan tank, amely valójában fémben létezik, és a legnehezebb azok közül, amelyek valójában fémben voltak, hajtott, sőt harcolt is. Az "Egér" elülső páncélzata a hajótest alján 150 mm, a hajótest tetején 200 mm, a torony elején 250 mm, az oldalakon 210 mm. Amint látjuk, a tank még az első változatában is áthatolhatatlan az összes szovjet harckocsi számára a homlokon, sőt az oldalán is. Az IS-2 és SU-100 semmilyen szögből nem tudott áthatolni ezen a tankon. Csak az IS-7 okozhat problémákat a Mausnak, és ténylegesen harcolhat a tank ellen. De az IS-7 csak a háború után jelent meg, és soha nem került gyártásba. Az "egerek" pedig már 1943-ban harcolhattak a fronton. Ennek a harckocsinak két lövege van: egy rövid csövű 75 mm-es és egy 128 mm-es 55 EL, amelyek az IS-7 kivételével az összes szovjet harckocsit képesek áthatolni. Sőt, az IS-2 nagy távolságból. Volt egy 150 mm-es ágyú is.
  Az "egér" 188 tonnát nyomott, és 1250 lóerős motorja volt, ami még mindig nem elég. Összességében az autó a maga idejében a legerősebb, és nincs párja.
  A "Mouse"-2 egy design jármű. Tökéletesebb. A valós történetben az autót alacsonyabb sziluettűvé és könnyebbé kellett volna tenni. De a játékban természetesen tökéletesebb lett az autó, alacsonyabb a sziluettje, sűrűbb az elrendezés, de még nehezebb. Az egértörzs elülső páncélzata 2350 mm. A torony elülső páncélzata 450 milliméter. Oldalak 300 mm. Az ágyúk 75 mm-es hosszú csövű és 150 mm-es 70 EL, vagy 210 mm-es tarack, vagy 400 mm-es rakétavető. Súlya 200 tonna. Gázturbinás motor 2000 lóerő.
  "Egér"-3 játékgép. Tökéletes is. A hajótest elülső páncélzata 600 mm, a torony 800 mm, az oldalak 550 mm. 88 mm-es 100 EL fegyverek az ellenséges tankok elleni harchoz és 210 mm-es 70 EL. Vagy egy 550 mm-es rakétavető. A tartály tömege 250 tonna, a gázturbinás motor 4000 lóerős. A tank szinte minden fegyverrel áthatolhatatlan, kivéve a legerősebbeket.
  A "Mouse"-4 a gigantománia új és fejlettebb evolúciója. A hajótest elülső páncélzata 45 fokos szögben 1000 mm, a torony elülső páncélzata 1200 mm szögben. Az oldalak 850 mm-es ferdeségűek. Fegyverzet: 105 mm-es 10EL ágyú az ellenséges tankok elleni harchoz, és szinte minden típusú jármű ellen elegendő. 300 mm-es fegyver 70 EL-nél, erődítmények megsemmisítésére és redundáns harckocsikhoz. Vagy helyette egy 750 mm-es rakétavető.
  A jármű tömege 350 tonna, ami nem annyira az ilyen páncélokhoz és fegyverekhez. Még a csatahajó fegyverei sem tudnak frontálisan behatolni egy ilyen járműbe. Csak egy nagy teljesítményű cirkálórakéta közvetlen találata vagy egy nagyon nagy bomba képes elpusztítani egy ilyen gépet. Minden szögből áthatolhatatlan a második világháború minden harckocsija és önjáró fegyvere számára. A motor 6000 lóerős gázturbina.
  Nos, a "Mouse"-5 a sorozat legmagasabb szintje. A hajótest homlokának elülső páncélzata szögben 1600 mm, a torony homloka 2000 mm, oldalai 1500 mm szögben.
  Egy 128 mm-es ágyú 100 EL-vel az összes harckocsi ellen, elégséges minden márkával szemben, beleértve az IS-7-et és a 900 mm-es rakétavetőt is. A többi fegyver nem praktikus. Van egy tucat géppuska. A tartály tömege 500 tonna. 10.000 lóerős gázturbinás motor. Az autó mondjuk maga a tökéletesség. Szinte semmi sem ütheti a homlokát. Szuper tank...
  Ha azonban valaki úgy gondolja, hogy a "Mouse"-5-nél menőbbet lehetetlen kitalálni, akkor ez egyáltalán nem igaz. A második világháborúról szóló jó játék szerzőinek fantáziája határtalan.
  Például ott van a "Rat" is. A valós történelemben ez a tank tartja a méretrekordot az összes projektjármű között, sőt részben fémben is megtestesült.
  A "Rat" tank 400 mm-es elülső páncélzattal rendelkezik, és az oldalpáncél is enyhén ferde. Fegyverzet: négy 210 mm-es löveg, vagy egy 800 mm-es löveg és két 150 mm-es tarack, tizenegy légvédelmi ágyú. Súlya 2000 tonna, a dízelmotorok összteljesítménye 10 000 lóerő.
  A Tank "Rat"-2 a tervezési jármű továbbfejlesztése, fejlettebb elrendezéssel. Elülső és bármilyen 800 mm-es páncélzat, nagy racionális dőlésszöggel. A fegyverzet egy 1000 mm-es ágyú és négy 150 mm-es tarack, tizenhat légelhárító ágyú, amelyek képesek földi és légi célpontok tüzelésére. Tömege 3000 tonna, gázturbinás motorok, összteljesítmény 20.000 lóerő.
  A "Rat"-3 egy még erősebb és fejlettebb gép. Páncél 1200 - milliméter szögben. Fegyverzet: egy 1250 mm-es ágyú és hat 150 mm-es tarack. Húsz légelhárító ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére is. Tömege 4000 tonna, gázturbinás motorok, összteljesítmény 35.000 lóerő.
  A "Rat"-4 egy még erősebb és fejlettebb gép, 1600 mm-es páncél szögben. Fegyverzet - egy 1600 mm-es ágyú és kilenc 150 mm-es tarack, huszonöt légvédelmi ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére. Tömege 5000 tonna, gázturbinás motorok, továbbfejlesztett, összteljesítmény 50.000 lóerő.
  A "Rat"-5 a legmenőbb tartály. 2500 milliméteres páncél minden oldalon. Fegyverzet: egy 2500 mm-es ágyú. És tizenöt 150 mm-es tarack. Negyven légelhárító ágyú, amelyek képesek légi és földi célpontok tüzelésére. Súlya 10.000 tonna. Atomreaktor, mint motor, 100 000 lóerő feletti teljesítmény.
  A tank valójában a legmenőbb a játékban. És a súly és egyéb jellemzők tekintetében.
  Nos, Tokió megrohanását rábízhatja a "Rat"-5-re. Igaz, annyira drága, hogy többször is le kell futtatni az átverő kódot.
  De összességében Medvegyev elégedett lehet. Alaposan játszott.
  És végre megnéztem a "Rat"-5-öt a virtuális valóságban. Hogyan kell tisztességtelenül jól játszani.
  De aztán újra felhívják Medvegyevet.
  Az első miniszterelnök-helyettes és megbízott miniszterelnök ezúttal Siluanov .
  Szomorú hangon mondta:
  - Elvesztettük Dmitrij Anatoljevicset! Már szinte az összes szavazólapot megszámolták!
  Medvegyev szellemesen megjegyezte:
  - Jobb jól veszíteni, mint rosszul nyerni!
  Siluanov meglepődött:
  - Hogyan lehetséges ez?
  Medvegyev kifejtette:
  - Ha Vitalij Klicskót először választották volna Kijev polgármesterének, nem került volna vissza a ringbe. Nagy bajnok helyett nevetség tárgya lenne a polgármester!
  Siluanov egyetértett ezzel:
  - Igen, igazad van, Dmitrij Anatoljevics! Klicskónak volt előnye elveszíteni... De sajnos nyoma sem volt ilyen előnynek!
  Medvegyev ezt énekelte válaszul:
  - Szabad vagyok, mint madár az égen,
  Szabad vagyok, elfelejtettem, mit jelent a félelem...
  Szabad vagyok, mint a vad szél
  A valóságban vagyok szabad, nem az álomban!
  Siluanov motyogta:
  - Igen, te csak egy költő vagy, Dmitrij Anatoljevics! Verseket lehet írni rólad!
  Medvegyev komolyan válaszolt:
  - Mindenesetre most nyugodtan csinálhatom a kedvenc dolgomat - számítógépes játékokat! És ezt megelőzően húsz éve csak rohamokban engedhettem meg magamnak!
  Siluanov tompán motyogta:
  - Játékokban?
  Medvegyev megerősítette:
  - Pontosan játékok! Neked pedig jól jönne valami katonai-gazdasági stratégia tanulmányozása!
  Az első miniszterelnök-helyettes kelletlenül megjegyezte:
  - Inkább gyakorlat!
  Medvegyev felszisszent válaszul:
  - A gonosz valóság átkozott, megőrjíthet!
  Siluanov hidegen válaszolt:
  - Szeretne elmenekülni a valóság elől a játékok világával? Dicséretes!
  A megbízott miniszterelnök szavaiban volt irónia.
  Medvegyev azt mondta:
  - Hadd akassza fel neked is Oroszország hősének csillagát!
  Siluanov azt tanácsolta:
  - Akaszd fel magát, elnök úr!
  Medvegyev kuncogott, és így válaszolt:
  - Talán ez jó ötlet! Különben Putyint csak posztumusz díjazták!
  A megbízott miniszterelnök így reagált:
  - Köszönöm elnök úr!
  Medvegyev dallamosan folytatta:
  - Hülye üres szemeknek...
  Siluanov együtt énekelt:
  - Azért, hogy minden lehetséges...
  Medvegyev befejezte:
  - De nem tudsz élni!
  A megbízott miniszterelnök így reagált:
  - De komolyan, nagy valószínűséggel eltávolítanak! Úgy tűnik, kínlódnunk kell!
  Medvegyev hidegen válaszolt:
  - Sok hely van a Földön!
  Siluanov bólintott és gurgulázott:
  - Röviden, elnök úr, hőssztárt ígért nekem!
  Medvegyev szívből kiáltotta:
  - Készítsen rendeletet!
  Hoztak neki egy újabb jutalomlapot. Például írja a megbízott elnök.
  Ugyanakkor Medvegyev egy csomó embernek odaítélte. Ismerd meg a miénket!
  Eh, már nagyon késő van, és Oroszország megbízott elnöke elaludt.
  Egy másik alternatív történelemről álmodott. A Kuropatkin vezette cári hadsereg Port Arthur kiszabadításáért küzd. De maga Medvegyev is megjelent egy harci roboton, lézerekkel és mákmag méretű termokvark-héjakkal, de olyan halálosak, mint a Hirosimára dobott bombák.
  És hogy harcolhat Medvegyev a japánokkal a harci robotjával? Hogyan szakadtak szét a szamurájok, ezrével. És hogyan kerültek használatba a lézerek és a robbantók.
  És lemészárolták a japánokat, konkrétan lemészárolták őket. És darabokra fűrészelte. És ez tönkretette a soraikat.
  Medvegyev, aki elvesztette trónját, örömét lelt a csatában. Lekaszálja ezeket a szamurájokat, akik meg merték rázni a szent királyi trónt.
  De tényleg rossz, mondjuk meg őszintén, a cár alatt volt?
  Adjon Isten minden országnak olyan cárt, mint II. Miklós. Ez az intelligens uralkodó igazi példája, és egyben értelmiségi is.
  Kár, hogy egy ilyen semmiség, mint Kuropatkin cserbenhagyta. És most Medvegyev lecsapott a japánokra. És csépeljük meg őket. És ezt megtenni nagyon lendületes.
  A lézersugarak pedig ezrével nyírják le a szamurájokat. Még néhány perc csata, és
  Japán hadsereg nincs.
  Mit ettek a szamuráj urak? És most talán elkezdhetünk dolgozni a hajóin.
  Medvegyev a levegőbe emelte a harci robotot, és a togói flotta pozícióira rohant. Mit gondol, mit tehet az orosz lovaggal?
  És ilyen gyorsan rohan egy termokvark robot. Most már a tenger felett van. És süllyesszük el Togo flottáját. Vágja le a tatukat, cirkálókat és más élőlényeket.
  termokvark bombát is ledobunk ?
  És az új hős elhagyja őt. Hullám száll fel és süllyeszti el a felkelő nap országának hajóit.
  Medvegyev a tüdejéből kiált:
  - Oroszország számára Nicholas,
  Az összes japánt darabokra tépem!
  És a megbízott orosz elnök ismét extázisba esik.
  Nagyon jó egy ilyen robottal küzdeni.
  Fojtassuk meg a saját szamurájunkat... És nem lesz Tsushima, a japánoknak nem lesz mivel harcolniuk.
  Az utolsó szamurájhajók már süllyednek. Micsoda győzelem ez!
  De a felkelő nap országának még mindig vannak olyan részei, amelyek elzárják Port Arthurt. Valóban meg kell küzdenünk velük. Megoldani Miklós cár birodalmának minden ellenfelét.
  Medvegyev lelkesen énekli:
  - És a szamuráj a földre repült,
  Acél és tűz nyomása alatt!
  És pusztítsuk el a Port Arthurt ostromló csapatokat. Valóban megtörtént, hogy egy hatalmas erőd eldőlt. Oroszország pedig kapott egy pofont. És ami a legfontosabb, rosszabb volt, mint a krími háború. Ott II. Miklós cár birodalma alulmaradt Anglia, Franciaország, Törökország és a Szardíniai Királyság koalíciójával szemben. És méltósággal veszített. És itt van néhány Japán, amelyet senki sem tartott komoly riválisnak.
  Oroszország ne viselje el a megaláztatást. Talán ez az oka annak, hogy a külpolitikában oly óvatos és visszafogott Sztálin második távol-keleti frontot nyitott Japán ellen. Valóban, a szamurájok túlságosan megalázták a cári Oroszországot.
  Ehhez pusztítsd el őket apró termokvark bombákkal és égesd el lézerekkel.
  Hogy ne merjem legyőzni Oroszországot! Adja Isten, hogy Zelenszkij sikeres király legyen.
  Az oroszok és az ukránok ismét egyesültek, és hamarosan a fehéroroszok is csatlakoznak hozzájuk.
  És lesz a szlávok hármassága!
  Medvegyev végzett a japánokkal Port Arthur közelében, és továbbrohant... Oroszország legyőzte Japánt. Elfoglalta Koreát, Mandzsúriát, a Kuril-szigeteket és Tajvant. A japánokat is nagy kártérítés megfizetésére kényszerítette.
  II. Miklós cár megerősítette pozícióját, nem jelent meg a forradalom és a felesleges gondolat.
  A cári Oroszország tovább haladt Kínában. És a terjeszkedése keleten.
  De a császári Németország, annak ellenére, hogy a cári Németország nagyhatalommá vált, és még gyorsabban és jobban növekedett, mint a valós történelemben, mégis előrement és belépett az első világháborúba.
  Igen, két fronton.
  Nos, most Medvegyev vállalta a németek megsemmisítését. Nincs okuk megbántani a cár-atyát.
  És hogyan üti el az ellenséget lézerekkel. És csépeljük őket Kelet-Poroszországban, mint egy hurrikánt. Medvegyev lézerek és gravitációs energianyalábok segítségével lő a német csapatokra.
  Ezzel egy időben megjelentek a lányok is. Természetesen bikiniben. Alenka és Natasha. És hagyd, hogy a Krautok fénykarddal vágjanak.
  Igen, Nagy Miklós cár, a nácik soha nem álmodtak ilyesmiről. Mit terveznek ellenetek, apák?
  Medvegyev agresszíven énekel:
  - Dinnye, görögdinnye, búza zsemle,
  Bőkezű, virágzó föld...
  És ül a trónon Szentpéterváron,
  Miklós cár atya!
  Az avatás időpontját korán elhalasztották. Medvegyev pedig teljesen magára maradt. Például, miközben a gyerekkel szokott lenni.
  Medvegyev posztumusz is odaítélte Andropovnak Oroszország hősének csillagát. Amit valószínűleg korábban kellett volna megtenni. És rendeletet adott ki Andropov emlékművének építéséről.
  A megbízott elnök ugyanakkor visszahelyezte hivatalába Jezsovot és Jagodát is. Miért kell itt ünnepelni?
  Aztán új rendet alapított Bobby Fischerről. De nem lehet azt mondani, hogy nagyszerű sakkozó volt. És nem csak nagyszerű, hanem botrányos is. Nem csak a sakkban szeretett volna mindenki felett állni.
  És még három fokozat: bronz, ezüst és arany!
  És természetesen mindenekelőtt Dmitrij Medvegyev ezzel a renddel: Garri Kaszparov, Anatolij Karpov és... a Klicsko fivérek!
  Ezzel egy időben Dmitrij Medvegyev megalapította a Vlagyimir Klicsko Rendet. Szintén érdekes lépés. Három szint: bronz, ezüst, arany.
  És akkor ott van a Szvjatogor-rend, zseniális megoldás.
  Medvegyev kormányok és pedálok . És ezt megint kitalálja. Ez egy medve. Egy medve minden medvének.
  És új ötletei vannak. Például minden orosznak adjon új autót.
  Addig is menjen és játsszon a számítógépen. Amit Medvegyev a legjobban akart. Így most új stratégiát kapcsolt be. Különböző szintű háborúk. Erről akart eljátszani az elnök, még a korábbi is.
  Öt munkással kezd, és egyenként ezer egységgel: szén, vas, kövek, olaj, élelmiszer, arany.
  És először építsünk egy közösségi központot, hogy új munkásokat termeljünk. Ezután elkezdi fejleszteni a bányákat és a mezőgazdaságot.
  Mindenekelőtt természetesen élelmiszer beszerzése a dolgozók jobb testreszabása érdekében.
  Medvegyev rendelkezik a legerősebb, legmodernebb számítógéppel. És sok egységet ki lehet dobni.
  Építesz magadnak egy várost és új kereskedelmi központokat. A pénz persze eleinte probléma. Amíg nem épít pénzverdét, piacot, tudományos akadémiát stb.
  De Medvegyev ismer egy univerzális módszert a meggazdagodásra. Vegyél fel több mezőgazdasági dolgozót, és vásárolj forrást kenyérre. A piac nagyon olcsó építeni. Aztán megtakarítottál, vettél egy akadémiát, építettél egy fűrészmalmot, és új bányákat csináltál. Aztán még több... És folyt az arany - a legdrágább termék. Főleg, ha a menta ezt tette. És akkor lehet majd javítani a kutakon. Így sokkal szórakoztatóbban áramlik a pénz. Javításra használható. Új fűrészek, új mezőgazdasági eszközök, melioráció, műtrágyakutatás. Egy új típusú eke...
  Következő a kutak mélyítése és új munkások szivattyúzása. Új farmok. Hústermelés. Házak építése. Orvosok, rendőrök, kutak, piacok, építészek, tűzoltók házaiba. És így tovább... Adóbeszedés. Új fejlesztések az aranybányászatban. És új tér- és munkaépületek kialakítása.
  És máris egyre több a pénz... Vannak feleslegek, és lehet kezdeni a laktanyaépítést.
  A játék érdekes és kihívásokkal teli. A város növekszik. Még nincs háború. Itt lehet békeidőt kötni, és gyengébb ellenséget választani... Tulajdonképpen Medvegyev még mindig erőt halmoz a katonai-gazdasági stratégiában.
  Felépült a katonai akadémia. És elkezdesz csapatokat formálni. Lovasság, gyalogság, lángszóró , aknavető és egyéb erők. Természetesen tüzérség. Vagy akár megint a tartálygyár kútjainak javításával. Az első autók természetesen könnyűek és primitívek, de vezethetők.
  Medvegyev elragadtatta magát.
  A játék felemésztette az elnököt. Egyre több új házat építesz magadnak. Ezek közé tartozik az írnokok iskolája, a könyvtár és a különböző szintű szórakoztatás. Legyen szó zenészekről, táncosokról, zsonglőrökről, szenet játékosokról , állatkertekről. Vagy egy másik kaszinó.
  És persze templomok különféle isteneknek.
  Igen, sok különböző vallás létezik a birodalomban. A legjobb, ha különböző templomokat építenek.
  És itt minden más. És mecsetek, templomok, imaházak, buddhista templomok, sztúpák, pogány istenek.
  Igen, gazdag küldetés. A folyón való átkeléskor is hidakat építesz.
  Sok munka van. Szervezzenek fesztiválokat különböző vallások számára is, hogy az istenek ne sértődjenek meg.
  És így tovább megszakítás nélkül. És folyik a munka a Tudományos Akadémián, most egy fejlesztés, majd egy másik. Akár rágcsálók, akár rovarok elleni gyógyszer - bármi javítja a mezőgazdaságot, megjelennek a traktorok.
  És még az istenek is jó termést küldenek. Így elűzheti a tankokat és a repülőgépgyárakat. A könnyű repülőgépektől kezdve elérheti az atombombázókat. Az egységek száma pedig folyamatosan növekszik. Már elérte a százezret.
  Medvegyev játszik és népszerűsíti az új technológiákat. Még nincs félelem. Nem kell harcolnia, emelheti népe jólétének és kultúrájának indexét. És ez is számít. De most van elég pénz és forrás.
  Ami még jobb a játékban, hogy nem fogynak ki a kutak. Örökké kinyerheti az erőforrásokat.
  És építs új városokat a térképen... Vagy akár egy piramisban vagy a világ egy másik csodájában kényeztesd magad.
  Medvegyev új laktanyát is kavar. Igaz, a csapatok bősége csökkenti a jóléti indexet. Természetesen itt merül fel a probléma. De egyelőre nincs kivel harcolni... De új technológiákat lehet bevezetni a tankok és repülőgépek gyorsabbá tételére. És hozd fel a nehézbombázókat.
  De miért ne kaphatnánk el az ellenséget már közepes tankokkal a középkor szintjén?
  Medvegyev pedig, miután több tankot gyártott, és ezzel egyidejűleg javította a paramétereiket, gyorsan megtámadja a szomszédos országot.
  És felülről is repülők. És minden erőnkkel bombázzuk az ellenséget. Napalmot esel rá.
  És ez nem játék a szabályok szerint.
  Medvegyev élvezte a középkori város pusztulását. Aztán az egész ország a maga primitív hadseregével. Élvezte és nyert, bár gépei és tankjai kisebb sérüléseket szenvedtek. Így viszonylag könnyűnek bizonyult a fogás. Aztán megint várost építesz a meghódított területen...
  És a tankjaid már nehezek. Lehetőség van nukleáris védelem és aktív páncél rögzítésére is.
  Medvegyev már tíz órája játszott, a szeme elfáradt, és összetapadt. A megbízott elnök elaludt.
  Medvegyev eleinte valami homályban forgott. De nem tartott sokáig. És akkor az ultramodern T-95 harckocsi felrepült a dombra. Már késő ősz volt, és esőcseppek csapták le a páncélt.
  Medvegyev azt mondta:
  - A Vysokaya-hegyért vívott csata döntő napja! Az a hegy, amely Port Arthur teljes védelmének kulcsa. Ma pontosan november 21-e, vagy az új stílus szerint december 4-e van. - A professzor dühösen ököllel ütötte a páncélját, és felkiáltott. - De a Vysokaya-hegyet nem fogják el! A csendes-óceáni osztag élni fog!
  A japánok majdnem elfoglalták a Vysokaya-hegyet. Hangyákként kúsztak be, sűrű patakokban minden oldalról. A T-95 tüzet nyitott egy 152 mm-es gyorstüzelő ágyúval.
  Alenka megnyomta a joystick gombját, és az automata ágyú úgy érte a japánokat, mint egy légelhárító ágyú. Erőteljes, robbanásveszélyes szilánkos lövedékek több száz japánt ütöttek ki egyetlen lövéssel.
  Natasha pedig nyolc nehézgéppuskából lőtt. És én is inkább joystickot használtam.
  Medvegyev vezette a tankot, a szupergép magabiztosan mászott fel a meredek lejtőkön, a lánctalpak pedig legyűrték a Felkelő Nap országának harcosait.
  Margarita füttyentett és így szólt:
  - Történelmet írunk!
  A megbízott elnök dühösen megerősítette:
  - Természetesen! Semmi esetre sem engedjük meg, hogy Port Arthurt feladják!
  A fegyverből lőtt Alenka percenként húsz lövést adott le, és egy ötven kilogramm súlyú, megnövekedett pusztító erejű lövedéket köpött ki. Egy perc alatt egy tonna fém és robbanóanyag tört ki precízen.
  A lány pedig nagyon pontosan ütött.
  És géppuskák, mindegyik percenként ötezer lövést lő. Vagy negyvenezer nagy golyó, rövid idő alatt. És hogyan vették fel a harcot a szamurájokkal? Hogyan kezdték nyomni őket.
  Alenka még énekelte:
  - És az ellenséges nyáj a földre repült, az acél és az ólom nyomása alatt!
  Az orosz tank agresszíven dolgozott. Itt levágott ezer japánt, itt a második. Eltávolításuk rétegenként.
  Natasha kuncogva énekelte:
  - Rusz dicsőségére! Soha ne feledjük a Hazát!
  És ismét halálos kaliberű géppuskákból lő. És japánok ezrei hevernek holtan.
  Medvegyev elvette, és felszisszent:
  - Miklós cár! Szuper leszel.
  És törjük össze a befejezetlen szamurájokat a hernyók alatt.
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - II. Miklós lehet a legnagyobb cár. Minden esélye megvolt arra, hogy Kínát orosz tartománygá tegye - Sárga Oroszország !
  Medvegyev megütötte a szamurájokat, átrohant rajtuk, mint a hernyók, és így szólt:
  - Legyen úgy!
  Héj héja után repült ki. Kvázianyagként szaporodtak , sokkal kevesebb energiát igényelve, mint az atomok és molekulák számának tényleges növekedése.
  Alenka kecses ujjaival a joystick gombjait nyomkodva még felkiáltott:
  - Az orosz cárok nevében!
  . FEJEZET 6. sz.
  A fegyver dörrent és dörrent. Bár nem olyan hangosan, de fojtottan, lehetett beszélgetni.
  Margarita megkérdezte a megbízott elnököt:
  - Mi, a kagylók száma végtelen?
  Medvegyev így válaszolt:
  - A kvázianyag létrehozásához nem kell sok energia. És egy termonukleáris reaktort vízzel megtölteni olyan egyszerű, mint körtét pucolni!
  Margarita füttyentett:
  - Igen, ez zseniális! Csokoládé fagylaltot is készíthetsz így!
  Medvegyev sóhajtva ellenkezett:
  - Még nem, de hamarosan igen! Kár, hogy eddig csak kvázi anyagot sikerült megszerezni !
  Alenka csupasz ujjaival a joystick gombjait nyomkodva, nagy tigrisfogakkal mosolyogva megjegyezte:
  - Ez az anyagteremtő képesség is kvázi isteni!
  Medvegyev felnevetett. Egyre kevesebb japán volt a hegy körül, és egyre több a holttest. A szamuráj megpróbált rálőni a tankra, de hiába. A kagylók esőcseppekként pattantak le a páncélról.
  A megbízott elnök megjegyezte:
  - Az ember pedig Isten képére és hasonlatosságára teremtetett.
  Alenka halálos lövedékeket tüzelve megjegyezte:
  - Ha még létrejön. Talán mi, emberek vagyunk a legintelligensebb, legerősebb és leghatalmasabb lény az univerzumban!
  Medvegyev logikusan javasolta:
  - Annál inkább szükséges az emberiség megszilárdítása! Össze kellene fognunk! Akkor nem ismerjük meg a gyászt és a vereséget!
  Natasha magabiztosan kijelentette:
  - A cári birodalom mindenkit képes egyesíteni! És egyesítsen mindenkit kivétel nélkül egy monolittá!
  És a lány ismét gépfegyverrel lőtt. A japánok túlnyomó része a bal szárnyról próbál bejutni. A gránátok nem bántották a T-95 harckocsit. És a fegyverek, szintén távolról, vagy eltévedtek, vagy a lövedékeik hatástalanok voltak. Ráadásul a világ egyetlen országában sincsenek páncéltörő fegyverek. És nem lehet olyan könnyen áthatolni egy ilyen tartályon. A védekezése elsőrangú.
  A géppuskák pedig lekaszálnak, a lövedékeket pedig elsöprik. És mindent konkrétan csinálnak, és nagyon halálosan.
  Natasha kuncogott, és így szólt:
  - Sok japán hiányozni fog!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - Nagyon sok!
  És felvillantotta zafír szemét. És nagyon sok különböző dolog van erről a lányról, egy igazi terminátorról.
  A harcosok tüzelnek. És a szamuráj vérzik. Percenként negyvenezer golyó és egy tonna lövedék, ez nagyon nagy pusztító erő.
  Natasha megjegyzi:
  - Harcosok vagyunk, akik súlyos halált szenvednek!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - És nem csak a halál, hanem az erő forrása az egész univerzumban!
  Margarita megfontoltan megjegyezte:
  - Ha a cári Oroszország meghódítja az egész világot, akkor az emberiség történetében egyszer és mindenkorra véget ér minden háború!
  Medvegyev egyetértett:
  - Persze bébi! Senkinek nincs szüksége háborúkra! De az emberiségnek egyesülnie kell!
  Natasha felszisszent egy bikát megölő párduc örömében:
  - Ha egyesülünk, legyőzhetetlenek vagyunk!
  És szikrákat bocsátott ki a szeméből! Ez a lány! Benne van a tűz lángja, valamint jég és acél.
  De most az utolsó japánok halnak meg. És nincs más, aki megrohamozza a hegyet. A felkelő nap országának több mint ötvenezer megölt harcosa maradt a Vysokaya-hegy alatt.
  A csata véget ért.
  A négyen egy dombon foglaltak helyet, és Medvegyev megjegyezte:
  - Jobb, ha egyelőre nem beszélünk a helyőrséggel. Általában mit fogunk tenni?
  Alenka azt javasolta:
  - Még mindig sok a japán. Pusztítsuk el az egész Nogi sereget.
  Margarita készséggel egyetértett ezzel:
  - Ez az! Kipréseljük az összes szamurájt! És nagyszerű lesz!
  Medvegyev elvigyorodott és megjegyezte:
  - És a mi tartályunk is tud úszni a víz alatt és a lövedékek alatt. Elsüllyesztjük a japán flottát!
  Natasha felsikkantott örömében:
  - Ez az! Így van, vegyük és irtsuk ki az összes szamurájt a tengeren.
  A japán század éppen most kezdte meg a következő bombatámadást. Repültek a lövedékek, köztük tizenegy és tizenkét hüvelykes ágyúkból. És ez, látod, komoly.
  A tank a part felé rohant. Alenka ujjaival a kocsi karosszériájára ütögetve megjegyezte:
  - Oké, a tengerhez. De hogyan adhatnánk át a kezdeményezést a japánoknak a szárazföldön?
  Margarita, akinek volt némi ismerete a háborúról, így emlékezett vissza:
  - Voltak géppuskáink, és a Mosin puska sokkal megbízhatóbb és hatékonyabb volt, mint a japán. És ha a tengeren nem minden működött, akkor a szárazföldön a szamurájoknak esélyük sem volt!
  Alenka dühösen mozgatta mezítláb a padlón, és azt motyogta:
  - Árulás! Triviális árulás!
  Natasha azt javasolta:
  - Mindenkit felakasztunk!
  A tartály a vízbe került. Az oldalakról propellerek jelentek meg, amelyek a gépet irányították. Íme az első célpont: egy japán romboló. Natasha vékony ujjaival megnyomta a joystick gombjait.
  A lövedék pedig halálos erővel érte a hajó fenekét. Megfordította a páncélt.
  A romboló újabb lövedéket kapott. Natasha ismét megnyomta a lábujját.
  És akkor a japán megfullad.
  Alenka felkacagott:
  - Felváltva fulladjunk meg! A géppuskák nem túl hatékonyak a víz alatt!
  A lány pedig megnyomta a joystickot, ezúttal egy kagylót küldött a romboló aljába.
  Margarita mosolyogva válaszolt:
  - Nos, vannak hölgyeink!
  Natasha ismét kagylót küldött, és azt kiáltotta:
  - Rusz nevében, legyen győzelem!
  Alenka kiköpte a kagylókat. Felvágta a Felkelő Nap országa hajójának fenekét, és észrevette:
  - Mégsem volt olyan rossz a cári hatalom Oroszországban, mint azt a propaganda állította.
  Margarita egyetértett ezzel, és készségesen beszélt, főleg, hogy amúgy sem volt semmi dolga.
  - II. Miklós cár alatt Oroszország fenntartotta a pénz aranystandardját. A birodalom pénzneme a világ legszilárdabb és legstabilabb pénze lett. Az árak is gyakorlatilag nem változtak. Miklós cár alatt pedig a fizetés elérte a havi harminchét rubelt. Tény, hogy Oroszország az életszínvonal tekintetében a világ egyik vezető országává vált. Az ipari termelés negyedik lett a világon.
  Dmitrij Anatoljevics Medvegyev alvás után elkezdett játszani a számítógépen. Ebben az esetben megvágta magát, hogy folytassa a stratégiát. A megerősödött hatalom rohamokat hajtott végre. Oroszország megbízott elnöke harckocsikat dobott harcba.
  És nehéz.
  Még mindig jó játék. Kicsit vezettem, és száz tonnánál nehezebb tankokat kaptam. Elnök korában Medvegyev száz tonnánál nehezebb harckocsikat akart fejleszteni. De Putyin akkor nem adta meg. De az ötlet csábítónak tűnt. Szupernehéz járművek. És hatféle autó. Öt és száz tonna felett.
  De most Medvegyev atommotoros tankokat dob a csatába. És megtöri a középszintű országok védelmét. És megint a fogások. Igen, nagyszerű... Hogy egy kicsit könnyebb legyen, csatlakoztasson egy katonai tanácsadót. És vele együtt vezeted az ellenség pusztítását. És az elfogása.
  Itt egy másik birodalmat hódítasz meg... Itt a háború komolyabb, de egy Napóleon szintű katonai tanácsadó vezeti. Tehát csak nézheti, és felállíthatja birodalmát egy Stolypin-szintű közgazdászsal.
  Medvegyev pedig, miután több órán át ült egy óriási képernyős számítógépnél, horkolni kezdett.
  Túl sokáig volt alváshiányban.
  Alenka rálőtt a japánokra. Miután ezúttal elsüllyesztette a cirkálót, így énekelte:
  - Mi vagyunk a legerősebbek a világon,
  Minden ellenségünket eláztatjuk a vécében.
  Az anyaország nem hisz a könnyeknek,
  És a gonosz oligarcháknak adjuk az agyukat!
  És a lány nevetett. És a fogai gyöngytől csillogtak!
  Medvegyev ezt javasolta:
  - Mivel a Japánnal vívott háború győzelemmel végződik, Oroszország gazdasági növekedése még nagyobb lesz! És a cári birodalom lesz a leggazdagabb ország!
  Alenka elsüllyesztett egy másik rombolót, és felszisszent:
  - Mindig is gazdagok voltunk! Nem volt elég rendelés!
  Natasha eltalálta a Felkelő Nap országának csatahajóját, és megjegyezte:
  - Az első világháborúban semmivel sem voltunk alábbvalók a németeknél. De az ötödik oszlop miatt elmaradt a győzelem!
  Alenka egy másik kagylót is küldött a tatu hasába, és kijelentette:
  - Természetesen! Mindenért az ötödik oszlop a hibás. Az első világháború idején a németek Minszket sem tudták megközelíteni, Galíciában megverték őket. Sztálin alatt pedig már távcsővel látták a Kreml-et. Mit is jelent ez?
  Natasha újabb lövedéket lőtt a csatahajó fenekére, és ezt motyogta:
  - Árulás! Kihagytunk egy ilyen győzelmet!
  Margarita szükségesnek tartotta emlékeztetni:
  - Ha nem az árulás, akkor birtokunkba került volna Konstantinápoly és Kis-Ázsia, valamint a Földközi-tengerhez való hozzáférés. És annyi mindent vesztettünk az árulás és az ötödik oszlop miatt!
  Alenka újabb lövedéket indított:
  - Igen, ez az ötödik oszlop! Mennyi bajt okoz vele! Az Orosz Birodalom egyedülálló entitás, amely az egész világra kiterjedhet, és egyesítheti az emberiséget!
  Natasha agresszíven motyogta:
  - Természetesen! Bármit megtehettem és meg is tennék! És hogy az emberiség egységes és legyőzhetetlen legyen!
  A lány újabb kagylót küldött, ami után a csatahajó végül kettéválik. És a japánok megfulladtak.
  Margarita riadtan a hangjában jegyezte meg:
  - Nézd, mi történik most a világban? Oroszország és az USA a háború szélén áll. Kína pedig túlnépesedett és totalitárius. Nincs rend és jólét a világon!
  Natasha új kagylót küldött, ezúttal a cirkálónak, és beleegyezett:
  - Nincs rend a világon! Egységes irányításra van szükségünk!
  Alenka elsütötte a lövedéket, és egyetértően bólintott:
  - És egy ilyen kormányból cári birodalom lehetne! Oroszország autokráciája a globális stabilitás és jólét záloga!
  És a lány küldött még egy kagylót, ami végül kettészelte a cirkálót.
  A japánok egyértelműen kiakadtak. Válogatás nélkül lőttek, nem értették, ki fojtja meg őket.
  Meg kell jegyezni, hogy szárazföldön Japánnak nem sok előnye volt a számokban. És még a valós történelemben is sokkal többet veszített a halottak és sebesültek körében, mint Oroszország.
  De a tengeren a Felkelő Nap országának Nagy-Britanniában és az USA-ban gyártott hajói valamivel jobbak voltak, mint az oroszok, elsősorban hazai gyártásúak.
  De még itt is egészen jelentéktelen a japánok minőségi fölénye. Az oroszok pedig talán pontosabban lőnek.
  Natasha egy másik rombolót kilőve és elsüllyesztve bosszúsan megjegyezte:
  - Valóban, Oroszország erősebb ellenfeleket győzött le. Például Napóleon!
  Alenka, miután egy lövedéket küldött a páncélos cirkálónak, hozzátette:
  - Ó igen! Napóleon zseni volt! És erősebb volt, de legyőztük!
  Margarita nagyot sóhajtott, és felmordult:
  - Vesztes a japánokkal szemben. Ez nagyon bosszantó és sértő!
  Alenka egyetértett ezzel:
  - Nagyon bosszantó! Sajnos emiatt a Romanov-dinasztia korszaka véget ért. A korszak dicsőséges, hősies, hódításokkal és győzelmekkel. És bár nem volt saját Dzsingisz kánunk, Ivan Kalita kora óta emelkedünk.
  És a lány küldött egy másik, nagyon halálos lövedéket. És a páncélos cirkáló két részre szakadt.
  Natasha folytatta, és egy lövedékkel elsüllyesztett egy másik rombolót. A szamurájoknak pedig sok pusztítójuk van.
  A harcos megkérdezte a srácoktól:
  - De vajon miért a világtörténelemben egyetlen birodalom sem ért el abszolút hatalmat?
  Alenka ismét egy kagylót küldött egy másik romboló gyomrába, és kijelentette:
  - Igen, tényleg, miért? Mindenki elesett. És a Perzsa Birodalom, és Nagy Sándor, és a Római Birodalom. Miért nem egyesítette senki az emberiséget?
  Natasha csalódottan toppantotta a lábát. Elsüllyesztett egy másik hajót, és azt mondta:
  - Ez az! Dzsingisz kán olyan birodalmat hozott létre, amely az egész világot szétzúzhatta. De halála után fiai és unokái leszámolást rendeztek, és szétszakították a birodalmat. Csak a cári Oroszország a maga egységes rendszerével volt olyan ország, amely hosszú évszázadokig létezhetett és terjeszkedhetett, amíg el nem nyelte az egész földkerekséget!
  Alenka felvillantotta a szemét, és kijelentette, elsüllyesztve egy másik rombolót:
  - Dicsőség Miklós cár nagy birodalmának! Nem adunk hatalmat az illegitim bolsevikoknak és az ideiglenes kormánynak!
  Natasha egy kagylót is küldött a hajóba. Elsüllyesztette a japánokat és énekelte:
  - Isten óvja a királyt,
  Erős szuverén
  Uralkodjatok a dicsőségért,
  a mi dicsőségünkért!
  Uralkodj ellenségeid félelmén -
  Ortodox cár!
  Uralkodj dicsőséggel
  A mi dicsőségünkre!
  Úgy tűnik, a lányok nagyon be vannak kapcsolva. Így pusztították el a szamurájokat, csodálni fogod. Medvegyev pedig a gyilkos víz alatti tankját vezette. Általában véve ez egy klassz fegyver. Elsüllyeszti az egész japán flottát. De ez egy nagy hatalom.
  Tizenkét, csak nagy páncélozott hajó, több tucat kisebb, köztük cirkálók. Csak több mint hatvan romboló van. Időbe telik, hogy mindezt elpusztítsák.
  Natasa egy másik hajóval végzett, megkérdezte Medvegyevtől:
  - Mit gondolsz, létezik Isten?
  Az eljáró tiszt elvigyorodott, és így válaszolt:
  - Milyen értelemben?
  Natasha új kagylót küldött, befejezve a rombolót, és megjegyezte:
  - Igen, a vallásoknak sok változata van! Vannak pogányok és egyistenhívők is! Néha elkezdesz gondolkodni rajta. És kételkedsz abban, hogy Isten létezik-e, amikor ekkora rendetlenség van a tanításokban!
  Alenka szétválasztott egy másik rombolót, és kuncogva megjegyezte:
  - Igen, ebből a szempontból nehéz hinni a Bibliában. Hogy egyedül Isten viselkedjen így. És még kedvencei is voltak!
  Natasha egyetértően bólintott:
  - Ez az. Hisz abban, hogy egy nép Isten népe? Ez egyértelműen méltatlan a magasabb intelligenciához!
  Utána a lány elkezdett elsüllyeszteni egy nagy űrtartalmú csatahajót. A harcos dolgozott.
  Margarita azonban kifejtette véleményét:
  - Még mindig nem világos, hogyan lehetséges, hogy egy szerető Isten így eltorzítja a nőket!
  Natasha meglepődött:
  - Hogy ez csúnya?
  Margarita őszintén válaszolt:
  - Igen, öregasszonyokat csinál belőlük! És mi lehet undorítóbb egy öregasszonynál!
  Alenka lövedéket lőtt a cirkáló hasába, és kijelentette:
  - Valamiért nagyon csúnya öregasszonyok mászkálnak a földön, ami egyszerre hülye és rettenetesen ronda!
  Natasha megrázta a fejét, és támogatta:
  - És unszimpatikus! És nem esztétikus!
  A harcos felnevetett, és a társára kacsintott. Például olyan hűvös és agresszív.
  Medvegyev komolyan megjegyezte:
  - Valóban, az öregség nagyon rossz. Az embereket csúnyává, gyengévé, sebezhetővé teszi. De evolúciós szempontból van néhány előnye!
  Alenka meglepődött. Miután eltalált egy másik rombolót, megkérdezte:
  - Milyen előnyei lehetnek ebben az undorító állapotban?
  Medvegyev komolyan válaszolt:
  - Ez serkenti a tudomány és az intelligencia fejlődését. Ha az ember nem érezné magát fáradtnak, akkor nem kellene feltalálnia egy autót. Hasonlóképpen , a karmok és az agyarak gyengesége vezetett a kés feltalálásához. A hideg idők és a jégkorszak megtanítottak tüzet gyújtani. A betegségek ösztönözték az orvostudomány fejlődését. - A megbízott elnök megnézte, Alenka milyen ügyesen küldött a fenékre egy újabb japán hajót, és folytatta. - Az emberi gyengeségek sok szempontból ösztönözték a tudományt. Nem tudtunk repülni, de repülőgépeket alkottunk. Ez pedig haladás!
  Natasha újabb lövedéket küldött, és megjegyezte:
  - Haladás. De mégis, ha ránézünk az öregasszonyra, olyan undorító lesz. Tényleg lehetetlen emberi csúfság nélkül?
  Alenka egyetértett ezzel:
  - Még fiatalok is feltalálnak egy repülőgépet. Minek tölteni az átkozott öregséget? Ez szörnyű és undorító!
  Margarita nem a helyén énekelte:
  - Nem válok meg a Komszomoltól! Örökké fiatal leszek!
  És a lány megmozdította az öklét a fémen.
  Eközben egy másik csatahajó süllyedt.
  A tengeralattjáró harckocsi tovább süllyesztette a japán flottát. Maga Togo admirális a vízben találta magát, és kénytelen volt csónakkal megszökni. Japánnak nagy flottája volt, de alapvetően új fegyverrel kellett szembenéznie. És most teljesen vereséget szenvedett.
  Alenka, aki folytatta a japán hajók elsüllyesztését, kitárta a fogait, amelyek nagyon nagyok és élesek voltak, és azt javasolta:
  - Ezen gondolkodom. Természetesen kell a test esztétikája. És lehetetlen, hogy a nők csúnyák legyenek, petyhüdt bőrűek, hajlott testűek.
  Natasha, miután egy másik rombolót küldött a fenékre, nagyon készségesen egyetértett ezzel:
  - Természetesen! Ezen dolgozik a tudomány!
  Mindkét harcos nagyon vidám hangulatban volt. Sikeresen elsüllyesztik az ellenséges flottát.
  Az agresszív lányok nagy bravúrokra képesek.
  Margarita eközben kifejtette gondolatát:
  - A vallások is az ember gyengesége miatt keletkeztek. Ha az ember erősebb lenne, nem lennének vallások. És persze a halál és a halálfélelem oda vezet, hogy az ember vigasztalást keres magának!
  Alenka így emlékezett vissza:
  - Részt vettem egy szeánszon, és valami csodálatosat láttam. Szóval vannak parfümök!
  Natasha ravasz hangon megjegyezte:
  - A szellemek létezésében nincs semmi meglepő! Hiszen álmainkban repülünk. Ez azt jelenti, hogy van lélek, és mint a repülések emléke!
  Medvegyev egyetértően bólintott:
  - Igen, van lélek! Ebből a szempontból az ember egyedülálló! Most talán szórakozhatunk egy kicsit!
  A japán flotta olvadt. A víz alatti tartály egy gyilkos szerepét játszotta. Margarita kissé szomorú volt. Először is egy statiszta szerepében találta magát. Másodszor pedig, ami bosszantó, nem látsz mindent jól, ha víz alatt vagy. Péternek általában erős kétségei voltak Istennel kapcsolatban. Valójában miért törtek rájuk különféle gondok, miután az oroszok felvették a kereszténységet. És a mongol-tatár invázió, és előtte a fejedelmek feudális széttagoltsága. Háborúk az oroszok között.
  Végül, Ivan Kalita idejében kezdődött Oroszország újjáéledése,
  Muscovy egyre erősebb lett. Amíg például Harmadik Iván alatt végül egyetlen, központosított állammá vált. És ledobta magáról a tatár igát.
  Igen, természetesen Oroszország felemelkedett. Amíg meg nem botlottam Japánban.
  Ezzel véget ért a monarchia és a Romanov-dinasztia történelme.
  A monarchia azonban kilépett, de a tekintélyelvűség megmaradt.
  Margarita óvatosan megsimogatta Alenka hátát. A lány elégedetten dorombolt. Úgy tűnt, élvezi.
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Nincs abban semmi baj, ha egy férfi egy lányt szeret, a lány pedig egy férfit. Ez teljesen természetes. De ugyanakkor az embereknek meg kell őrizniük a tisztességet.
  Margarita elégedetlenül tiltakozott:
  - Ne olvassunk erkölcsöt. Nem szeretem ezt!
  A megbízott elnök felnevetett:
  - És aki szeret! De szembe kell néznünk az igazsággal. Az emberek ebben a tekintetben észrevehetően különböznek az állatoktól!
  Margarita egyetértően bólintott:
  - Igen, nagy a szakadék köztünk!
  Alenka gúnyosan válaszolt:
  - És tudod, közted és a majom között nem veszek észre sok különbséget!
  Margarita nevetett. Az Alenka eközben elsüllyesztette Japán tizenkét páncélos hajója közül az utolsót is. Ezek után a lány megjegyezte:
  - Már majdnem végeztünk az ellenséges flottával!
  Medvegyev gúnyosan elvigyorodott:
  - Igen, jó munkások vagytok! És valójában sok mindenre képesek! Általában szeretem a harcos lányokat - annyira szexiek!
  Margarita megpördült, és így énekelte:
  - Szexinek tűnik, olyan vagyok, mint egy processzor! És úgy mozgok, mint egy robot - egy hangagresszor!
  Ezek után a diák egy kicsit bátrabban simogatta Alenkát. A lány hosszú ujjaival megnyomta a joystick gombjait, és elbűvölően nézett ki.
  Milyen kecsesek a mozdulatai.
  Margarita képzelete egy hercegnőt ábrázolt, amint mezítláb sétál az állványhoz. Ez olyan romantikus. És a hercegnő olyan vörös. Megfosztották minden ékszerétől és drága ruhájától. Már csak a zsákruha maradt. De a börtön egyenruha tovább kelti édes, kellemes, friss arcának varázsát, akár egy rózsa. És tűz haj. Milyen szép a hercegnő kivégzésre.
  És több ezer ember fuldoklik odafent. A hajók szétesnek, az elemek tombolnak.
  Japán pedig óriási, egyedülálló vereséget szenved. A szamurájoknak tehát láthatóan meg kell bánniuk a bűneiket.
  Margarita arra gondolt, mit hisznek a japánok? Mi a vallásuk? Elvégre pogányok. De legyőzték az ortodox Oroszországot. Ezek után gondold át, kinek az Istene erősebb!
  A mongolok pedig pogányok voltak, de mennyi területet foglaltak el.
  Margarita megkérdezte Alenkát:
  - Mondd, szépség, hogy tetszik neked Rodnoverie?
  A lány szélesen elmosolyodott, és miután elsüllyesztett egy másik rombolót, így válaszolt:
  - Nagyon jó vallás! Olyan szép mesék vannak!
  Margarita ártatlanul kérdezte:
  - Szerinted mesék? Vagy talán mindezek az orosz istenek valóban léteznek?
  Alenka vállat vont, és így válaszolt:
  - Lehet, hogy elfek és gnómok is léteznek! A mi világunkban bármi megtörténhet. És nehéz megmondani, hogy mi létezik és mi nem!
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Bizonyos mértékig minden létezik a mi világunkban. Minden gondolatunk, álmunk, vágyunk az, amit magunk mögött hagyunk. Van egy nagyon érdekes elméletem a hipernooszféráról, amelyben abszolút minden létezik, amit valaha is feltaláltak az emberek. Vagyis a gondolat örökké létezik. És marad néhány más, párhuzamos világban.
  Dmitrij Medvegyev felébredt álmából. És ismét hozzáfogott alapvető munkájához, pontosabban a birodalom felépítéséhez.
  És megint hódítások...
  Először is állítson össze egy új, ezer tonnás tankot, és indítsa el az ellenséges pozíciókban. Nem, természetesen nem csak egy, hanem nagyon sok.
  És idegen területen haladnak keresztül. És a tetején is vannak atombombákkal felszerelt repülőgépek. És mi van, ha a bombákat is elűzzük? És megsemmisítőket csinálni?
  Dmitrij Medvegyev olyan, mint mindenki más az áttörtben.
  És most egy újabb ország esik a diktátor csizmájába. És jönnek a hódítások. De itt van egy másik ellenség. Az ország is nagy... Akár programozhatod is. Itt van a Szovjetunió 1941-ben... Invázió van. Medvegyev egységei automatikusan megszaporodtak több órányi játék során, és lakossága már meghaladja az egymilliárdot. 196 millióval szemben. És még modernebb technológia. A katonákat pedig a végtelenségig kizúzhatják a laktanyák.
  Szerencsére az elektronikus források kimeríthetetlenek. És nyomást gyakorolni az ellenségre, nyomást gyakorolni rá.
  Az ezer tonnás tankokat pedig Oroszországon keresztül egyenesen Moszkvába küldik az atomreaktorokba.
  És gyakorlatilag lehetetlen elhagyni őket - semmi sem tart!
  Medvegyev vezeti a stratégiát, és magában hümmög... Aztán leállítja az atommeghajtású tankokat. És csatába dobja a "Panther"-2-t. Egy autó, amely azonban még mindig képes legyőzni a harmincnégyet.
  Medvegyev az autók különböző paramétereinek betöltésével játszik önmagával... "Panther"-2... Mintha távolról ütne. És behatol egy szovjet tankba.
  Így nem fogsz áttörni rajta! Főleg a homlokban, de a fedélzeten igen. Javában zajlik a forgatás. És a harmincnégyek elrohannak... És meghalnak a fegyverek ütései alatt...
  A hadsereg újra mozog...És megjelentek a harci robotok. Lépegetik magukat. A kagylókat pedig lézerek lövik le. És nagyon ügyesen csinálják.
  És a virtuális lányok támadnak.
  Medvegyev mohón szemléli a stratégiát. Izgalmas csata. Ismét saját maga játssza le, vagy átadja egy katonai tanácsadónak. És nézed a csata menetét.
  Támadásra vezetik a tankjaikat.
  Itt olyan piramis tartályokat mozgathatsz előre, amelyek kevésbé sérülékenyek és minden szögből áthatolhatatlanok. Úgy mozognak, mint egy korcsolyapálya.
  És a lányok mezítláb futnak... És lőnek az úton.
  Újabb háború. Eredeti játék. A pénz pedig az aranykutakból származik anélkül, hogy kiszáradna. Olyan ez, mint egy játékban, minden a tervek szerint zajlik, kudarcok és a természet hanyatlása nélkül.
  Nem fogy el minden, és a források sem csökkennek. Bár ez nem tűnik túl valószínűnek.
  Medvegyevet egy hívás zavarta meg. Az ügyvezető elnök felvette a telefont:
  - Helló!
  Az elnöki adminisztráció vezetője elmondta:
  - Még mindig az irodában vagy, Dmitrij Anatoljevics?
  Medvegyev élesen válaszolt:
  - Igen! Még mindig én vagyok az elnök!
  Az adminisztráció vezetője elmondta:
  - Zelensky követeli, hogy a beiktatás után hagyja el a rezidenciát.
  Medvegyev reszketve kérdezte:
  - És hol fogok lakni?
  Az adminisztráció vezetője így válaszolt:
  - A lakásomban! Az Ön hatalma véget ért, és minden helyiséget el kell hagynia!
  Medvegyev suttogva gurgulázott:
  - Lenne egy kérésem az új elnökhöz - hagyja nekem a számítógépet!
  Az igazgatóság vezetője megkérdezte:
  - Adja ide az Elsőhívott Szent András Rendet, és megkérem Zelenszkijt, hogy legyen számodra számítógépe!
  Medvegyev egyetértően bólintott:
  - Hát, lehetséges!
  . FEJEZET 7. sz
  És felhívta az asszisztensét, hogy készítsen rendeletet. Az Elsőhívott Szent András Rendnek az adminisztráció vezetőjére való adományozásáról. A sablon készen van, és eddig aláírtam a felelősséget.
  Aztán Medvegyev újra játszani kezdett.
  Virtuális tankjai most közelednek Moszkvához, és megkezdik a támadást. Ezt a várost kétezer tonnás gépek támadják.
  Medvegyev azonban "Rat"-5-öt is dob a támadásba, ez egy szörnyeteg, nem egy tank. Tízezer tonna súlyú!
  A csapatok a Kreml felé közelednek... Szóval Sztálin menekül. És mezítlábas, bikinis lányok kapják el. Csupasz lábujjakkal megragadják az orrot. És kényszerítik Sztálint, hogy megcsókolja a csupasz sarkát.
  Itt vannak a virtuális birodalom csapatai, amelyek elhaladnak Moszkva mellett, és az Urálba mennek...
  Őt is elfogják...
  Medvegyev ismét bólogatni kezd, és álmodozni kezd.
  Margarita gúnyosan kérdezte:
  - Mi a helyzet például egy klasszikusabb felosztással: mennyország és pokol?
  Medvegyev komoran megjegyezte:
  - Valószínűleg ez a régiek primitív elképzelése a halál utáni megtorlásról. A valóságban valószínűleg minden valamivel bonyolultabb!
  Natasha örömmel kiáltott fel, amikor elsüllyesztette az egyik utolsó japán hajót:
  - Az esküdt és ősi,
  Az ellenség ismét esküszik
  Dörzsölj
  Porrá őröljük.
  De az angyal nem alszik,
  És minden sikerülni fog. És minden jó vége lesz!
  A lányok végeztek az ellenséges flottával. Medvegyev felgyorsította a tankot, üldözve a szamurájokat. Igen, jó munkát végeztek itt. Érdekes, hogyan lehet a történelmet korrigálni. A cári Oroszország hatalmas ország volt, amely egyre magasabbra emelkedett. Bár nem minden ember élt jól.
  De az ország felemelkedett. A munkanap lerövidült. Új ünnepek jelentek meg. Helyi önkormányzat jött létre. A bérek stabil árak mellett nőttek. Iskolák nyíltak. Miklós cár idején az oktatásra fordított kiadások több mint hatszorosára nőttek. Az alapfokú oktatás kötelezővé vált.
  Igen, nem minden változott elég gyorsan jóra, de mennyit veszített az ország a forradalom és a polgárháború miatt. Hány okos ember halt meg és hagyta el hazáját? És most, az univerzum ezen részén van esély ennek megakadályozására.
  Az áramvonalas tartály gyorsan és hangtalanul lebegett a víz alatt. És most elsüllyesztették a Felkelő Nap országának utolsó rombolóját.
  Natasha örömmel mondta:
  - Ilyen fiatal vagyok!
  Alenka kijavította a lányt, pontosítva:
  - Milyen nagyszerűek vagyunk itt mindannyian! Úgy harcoltak, mint az oroszlánok!
  Margarita bosszúsan jegyezte meg:
  - Semmi különös! Egyszerűen jobb technológiánk volt!
  Alenka kuncogott, és így válaszolt:
  - De mi magunk sütöttük el az ágyúkat!
  Natasha támogatta barátját:
  - És mi magunk is megcsináltuk! És ez egy éles szem...
  Margarita a következőket választotta:
  - Ferde kezek!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - És te bájos lány vagy!
  Margarita őszintén kijelentette:
  - Sajnálom a japánokat. Csodálatos karikatúrákat rajzolnak. A hentai különösen tetszik !
  Alenka nevetett, és megpörgette a lábát a levegőben:
  - Hentai , ez király! Méghozzá nagyon klassz!
  Natasha egy lány mosolyával, aki megkóstolta a lekvárt, azt javasolta:
  - És talán rúgjuk fel a fasisztákat is!
  Medvegyev mosolyogva bólintott:
  - Jó ötlet. De előbb fejezzük be a japán szárazföldi erőket. És segítünk a háború gyorsabb befejezésében. Tehát a fasizmus nem jelenik meg ebben az univerzumban.
  A lányok egyhangúan válaszoltak:
  - És nem fog megjelenni, és Kína a miénk lesz!
  A japán flotta elsüllyesztése után a T-95 szupertank a felszínre került.
  Aztán Medvegyev mindenféle hülyeségről kezdett álmodozni.
  Harcos Alenka kiállt Ryazan védelmében. Natasha vele volt.
  Mindkét lány könnyű páncélban van, mindkét kezében karddal. A lábad alatt pedig speciális, vékony lemezek vannak.
  A mongol-tatárok hatalmas serege támadásba lendült.
  Sok hosszú lépcső borította egyszerre a falakat. Különbözőek voltak: gyökérhasábból kötöttek, fenyőerdőket kidöntöttek keresztrudakkal. Nehéz, rönksoros létrákat is használtak. A sáncok az építkezés gyors ütemének köszönhetően magasabbnak bizonyultak, mint azt a tatárok várták, sok lépcső nem jutott fel a tetejére. Előtte a mongolok elűzték a néhány elfogott Urust. Az orosz nép jobban szerette a halált, mint a fogság szégyenét.
  De a mongolok kérlelhetetlenek voltak.
  A kihegyezett lándzsákkal kíméletlenül lökdösődve felrúgták a kimerült népet, remélve, hogy az orosz nép, aki nem akarta megölni a sajátját, megadja magát. Vagy a foglyok leple alatt beszivárog a jégsáncba. A foglyok egy része sikoltozva rohant le, lecsúszva a fagyott jégen, ledöntötte a gyűlölt atomfegyvereket, kardokat tépett ki a kezéből, és azonnal darabokra zuhant. Az emberek gyorsan felmásztak a lépcsőn, nem érted, miféle és milyen törzs?
  Félmeztelenül, rongyokban, bottal a kezükben, leszúrt háttal, vérezve. A páncélba öltözött Vaul már hatalmas fejszét emelt, amikor kétségbeesetten kiabáltak lentről:
  - Ne pusztíts el minket, lovag, mi magunk vagyunk, az oroszok!
  Dikorosz vajda a falhoz ugrott és felkiáltott:
  - Érzem, hogy a miénk!
  Egy kétségbeesett kiáltás erősítette meg ezt:
  -Várj a darabolással, a tiéd! Nincsenek mogulok közöttünk!
  Nagyon okos Alenka felkiáltott:
  -Aki helyesen keresztet tesz, az a sajátja!
  - Keresztelkedjetek meg, ortodoxok!
  A lovak félelmetes hangon egy mérföldnyire ugrottak, az óriás Vaula-Morovin ordított .
  Rjazan védői jóváhagyták:
  -Jobb! Valóban!
  Egyhangúlag visszhangoztak minden falon:
  - Gyerünk, testvérek, vessétek a kereszt jelét!
  Több száz, a hidegtől kéklő rongyos fogoly mászott át a sáncon, és elesett, és továbbra is gépiesen keresztbe vetette magát. Néhányan azonnal felkapták az előre lerakott köveket, és dühösen a mongolokra hajították. Sok rjazanyi lakos látta először a tatárokat, sőt sok hagyományos ellenfél, ugyanazok a kipcsakok is mongol ruhába öltöztek.
  Az ellenségek hosszú bundát viseltek, olyan hosszút, hogy belegabalyodtak a szegélybe. A kiválasztott nukerek mellkasán réz- és vaslemezek lógtak, a hátuk pedig nyitva volt. Az Urusok megfélemlítésére sokan vérrel festették be amúgy is gonosz, nőies arcukat.
  De az Urusok nem rezzentek vissza, karddal és baltával találkoztak az ellenséggel. Vaula erőteljes, elsöprő ütésétől egyszerre öt mongolt öltek meg, a második ütést és még hármat! Más harcosok sem küzdöttek rosszabbul. A tatárok ügyetlenül másztak fel a csúszós aknán, nem tudták rendesen befedni magukat pajzsokkal, vagy szablyával vágni. Amikor óriási veszteségek árán a mongol hadsereg a csúcsra ért, forrásban lévő vizet és egy szörnyű fegyvert öntöttek rájuk: égő kátrányt.
  Még a nők és a kisgyerekek is forrázó vizet öntöttek, köveket és tömböket dobáltak. A mérgezett nyilakkal ellátott kis csúzli különösen hatásos volt, még egy ötéves gyerek is tudott lőni belőlük, aki még nem tudott kis kezével meghúzni egy szoros íjhúrt. És kihagyni, amikor ilyen sűrű masszába lőünk, sokkal nehezebb, mint eltalálni. A támadás egyértelműen fulladás volt, megcsonkított holttestek gördültek le nagy mennyiségben.
  A kínaiak által ügyesen készített távcsövön keresztül Guyuk Khan közelről figyelte a csatát. Hébe-hóba megnyalta az ajkát és megpaskolta az ajkát, megigazgatva arany szőrmével bélelt sisakját, amely makacsul és bosszantóan mászott a homlokára. Aztán dühében eldobta a pipát.
  - Harcosaink haldokolnak! Burundai és a Sárga Kígyó jöjjön hozzám!
   A turgaudok sietve rohantak végrehajtani a koronakagán parancsát. Guyuk éppen le akart ülni egy faragott elefántcsont székre, amikor egy kéz lágyan a vállán feküdt:
  - Ne aggódj, remek! Nyugtasd meg vad tekintetedet!
  Egy viszkózus dallam dorombolt, nagyon emlékeztetett egy női hangra.
   Guyuk Khan álmosnak érezte magát, és alig tudott talpon maradni. Igen, ő az. Ismét, mint egy szellem, megjelent előtte a Sárga Kígyó - seregének legszörnyűbb embere, egy pokoli démon a távoli és megközelíthetetlen Japánból.
  -Te!
  A Legfelsőbb Khagán örököse ostoba ujjal mutatott! A sárga kígyó tovább terjedt, hol növekedett, hol hanyatlott:
  -ÉN! És pontosan rajtad keresztül látok! Ideje mérsékelni a haragot! Nos, pontosabban vidd be minden tartalékodat a csatába minél előbb! És én segítek nektek, testvérek, és ilyen meglepetést okozok az ellenségnek! Az aláírási lépés, hidd el, helyes lesz!
  - Dze , dze , dze ! Csatába dobok egy kiválasztott tument Burundai parancsnoksága alatt ! Együtt vezeti a támadást!
  A japán felvillantotta a szemét, kitárta nagy sárga fogait:
  -Nincsenek fehér démonok, meg akarom ölni a hozzátartozóimat! Mint egy igazi nindzsa!
  A sárga kígyó megvillantotta talizmánját, szájában észrevétlenül sípszó jelent meg, és csillogó dallam hallatszott.
   Guyuk azt hitte, hogy kigúnyolják, de nem volt sem ereje, sem kedve vitatkozni a nindzsa varázslóval . Ebben a pillanatban a turgaudok durván meglökték Burundait , Guyuk Khan nem szerette ezt az engedelmes pártfogolt Subudai -Baghaturt.
  -Te lyukas borbőr! Nem látod, hogy a legjobb harcosok halnak meg az Urus főváros falai alatt? Azonnal vedd fel a Berkutokat, és miután áthaladtál a folyón, üsd ki az Urusokat egy ütéssel a jobb fal alatt.
  A tapasztalt burundai ellenkezni mert:
  -A jég még nem erős, több ezer pata ütése alatt egyszerűen szétreped.
  Váratlanul a félelmetes japán válaszolt Guyukra .
  - Dicséretes az aggodalma. De az erőfeszítésed hiábavaló! A varázspor erősebben kötötte meg a jeget a folyón, mint a katonai acél! Nos, ugorj előre, mi megrendeltük!
  -A nagy nindzsa batir tudja mit mond! Lovagolj gyorsabban, ha elsajátítod a jégesőt, jutalmul egy lóiskolát adok!
  - kiáltotta Guyuk Khan ujjait rázva. Burundai nem mert többet ellentmondani - tele volt halállal. A mongol bozontos lovasokkal együtt eltűnt a szem elől. Hirtelen egy árnyék közeledett, zaj hallatszott a fejünk felett, és egy erős léghullám hatására a koronakagán sisakja leszállt:
  -Harakiri! Szóval a Pillangó csapkodott! Most az Urusoknak lesz " borogatása ".
  Egy óriási sárkány lebegett a felszín felett, arany szárnyai elfújták a hóbuckákat, és tüzes nyelvek ömlöttek ki három ragadozó szájából.
  - Csodálatos mangúz !
   Guyuknak még arra sem volt ideje, hogy megijedjen:
  - Képes felgyújtani egész Rjazant.
  -Nem az egészet, de fel fogja gyújtani a falat. Hajrá, kis Godzillám!
  Medvegyev csodálatos álma folytatódott. A megbízott elnöknek kolosszális fantáziája volt.
  Egy hatalmas, ötven méteres szárnyfesztávolságú sárkány emelkedett a levegőbe. A mongolok és az őket kísérő sámánok dühösen üvöltöttek. Tumen Burundai parancsnoksága alatt lendületesen a jégre repült, több ló megbotlott, őket és lovasaikat azonnal eltaposta az eszeveszett vastömeg. A háromfejű szörny eközben simán a falnak zuhant. Wilderness a többiek előtt felismerte a légitámadás veszélyét. Hát persze, nem akartam idő előtt felfedni az ütőkártyáimat, de ahhoz, hogy megmentsem a várost, addig a napig ismeretlen fegyvert kell bevetnem. A szárnyas szörnyeteg ellen egy mechanikus szörnyeteg állt, amely homályosan úgy nézett ki, mint egy pók és egy acél százlábú keveréke. A gőzkazánból már füst szállt fel. Jó srácok, hogy előre bedobták a szenet.
  a többlábú balliszták, sőt... a zenés tubákdoboz technológiáinak mesteri kombinációja . Ez az edzett acélból kovácsolt vadállat pedig szinte géppuska sebességével akár két mérföld távolságra is képes bármit károsítani. A harcos lányok voltak az elsők a világon, akik arra gondoltak, hogy dugattyús motort alakítanak ki töltetdobáshoz. Dikoros személyesen forgatta a kart, egy láncokból ügyesen kovácsolt szalag kezdett mozogni, köveket szúrva a gyorsan forgó pengékbe.
  Mivel a tatárok sűrű kupacban rohantak, szinte nem is volt kihagyás, ellenkezőleg, minden súlyos macskakő pattogva ledöntött több nyomasztó lovast. Egy dolog rossz, a célzási skála elég gyenge, a mongolokat még eltalálhatod, de próbáld meg, üss el egy repülő sárkányt! A háromfejű szörny elfordította a fejét, és kinyitotta széles, agyaras, gyémánttól csillogó állkapcsát.
  A kiszabaduló láng elrepült a sánc mellett, és a házakba csapódott. Sikoltozás és sikoltozás hallatszott, több félvak nő futott végig az utcán, a házak pedig természetellenes gyorsasággal gyulladtak ki. Szerencsére a homok és a nehéz vízhordók, valamint a tűzoltóságok készenlétben voltak. Néhány kunyhót, különösen a falhoz közel állókat, tűzálló azbeszt borította. A baráti nyomás hatására a ragadozó vulkán elsápadt, és erejét vesztve sápadt füstfolyamokká változott.
  De a sárkány nyilvánvalóan nem akarta feladni, a merülésből kilépve egy túlterhelt rohamosztagos kecsességével megfordult, és ismét egy tüzes tornádó patakjaiba zuhant. A tatároknak már sikerült elérniük a falat, így a tomboló lángok rájuk is lecsaptak. Az áldozatok között volt a félelmetes Burundai is, fényűző ruhája kigyulladt, és egy sebesült vadkan üvöltésével rohant vissza. Az orosz katonák is szenvedtek, és a jég egy része észrevehetően elolvadt, szabaddá téve a földet és a rönköket. Dikoroson parázslottak a ruhák, de a falon álló Antonov vadászgépnek sikerült ráönteni egy vödör vizet, és gőz szállt fel a forró láncpostából.
  - Micsoda ördögi megszállottság, kár, hogy a menő Alenka nem lát minket!
  A sárkány ismét megfordult, és megpróbált belépni a harmadik körbe. A varázsló Savely megütötte az ujjait, sikerült egy kis tűzgolyót elindítania, az ütés a sárkány középső fejét érte. A kis robbanás nem okozott különösebb veszteséget a háromfejű szörnyetegnek, de kissé kibillentette a röppályájáról, aminek következtében a sárkány idő előtt kilőtt, tüzes forgószél csapta be a felhalmozott atomsorokat . És ismét eszeveszett üvöltözés, néhány tatár visszaköltözött. Dikoros ekkor vett észre egy magas, fiatal lányt, aki lendületesen lengetett két kétélű kardot. Embertelen gyorsasággal káposztává aprította ellenfeleit, iszonyatos ütéseket mért lábával, könyökével, sőt még a fejével is, úgy csapkodott, mint egy pillangó.
  Csak egy, vagy inkább két ember okozhatott ekkora pusztítást:
  - Juliana! Vörös angyal, te vagy az?!
  - Virágszagot érzel az orroddal! Három méteres magasságból!
  Alenka nevetve válaszolt. A harcos lány egy őrült gepárd sebességével felrepült a sáncra, alig észrevehető véres nyomokat hagyva a falon.
  - Ne beszélj, minden világos! El kell oltanunk a szárnyas fáklyát!
  Alenka vadul füttyentett, a sárkány, miután kiegyenlítette repülését, belépett a negyedik körbe. Egy közelben álló harcos azt mondta neki:
  -Használd a katapultot, Alenka, üsd le egy sziklával.
  A harcos lány fenyegetően ugatott.
  -Én magam jobban tudom, mit kell használni!
  Alenka villámgyorsan felkapott három ügyesen kovácsolt láncot. Ez volt a harcos lányaik ötlete is: köss össze két-három kis követ, lőj le két vagy több ballistát és kaszálj le, csonkíts meg egy egész sort. A gőzkatapult kioldása után Alenka felugrott a pengére, és megrúgta a kart. Feldobták a magasba, és már repülés közben a harcos lány hadonászott, kardjait mesterien forgatva irányította a gyors mozgást, és sikerült leszállnia a sárkány tüskékkel tűzdelt hátára. A szörnyeteg megborzongott, és megpróbálta ledobni a merész lánylovast, de az ügyesen összecsavart láncok ellepték a hatalmas szájakat - a félelmetes szörnyeteg teljesen felnyergelt.
  -Miért kell három fej? Hiányzik egy? Tele vannak lyukakkal, úgyhogy összeláncolom őket, hogy az utolsó agyak se repüljenek ki!
  A harcos lány nevetett ügyetlen tréfáján. A sárkány meredeken emelkedett a magasságba, majd reprodukálta Neszterov hurkát, a bőr alatti izmok megremegtek, a szörny kétségbeesett erőfeszítéseket tett, hogy eldobja a hívatlan lovast. Forró légáramlatok száguldottak végig a gigantikus testen, a sárkány katapultból kiszabadult kőként, vagy nagy valószínűséggel meteorként rohant. A légköri hullám lesodorta a tatárokat a pályáról.
  Alenka kotyogott:
  - Nem lenyűgöző!
  A megbízott elnök álma továbbra is folytatódott. Medvegyev úr kissé szétesett, talán még a gyásztól is.
  Valóban, micsoda rángatózó sárkány volt a terminátorlány számára, amikor tizenkét változó síkon ment keresztül extrém terheléseken, százötven gravitációra gyorsítva, azonnal a súlytalanságba merülve, majd ismét elérte a szubletális terhelési határt. A növény- és állatvilág bármely képviselője féreg a géntechnológia e terméke előtt.
  A szörnyeteg megpróbálta elfordítani a fejét, hatalmas szájával rettenetesen csattogott. A harcos lány teljes erejéből vágott legendás kardjával, a legérzékenyebb helyre - az orrlyukba - célozva. Az első ütés lapos volt, ezüstös gyöngyök repültek ki az orrlyukból, mint a gyöngyszemek szikráztak a napon:
  "Gyönyörű a takonyod, igaz, azt mondják, hogy a sárkány is képes aranyat üríteni."
  A kígyó fénnyel ütött. Válaszul a gyönyörű és fürge Alenka a hegyével vágott, az ütés éles és pontos volt, a penge enyhén pirosra vált, hatalmas orrából cseresznye-rubin harmatcseppek jelentek meg. Közvetlenül menet közben megdermedtek, és egy különös díszlé fonódtak össze.
  A lány nevetett:
  - Cool, gyerünk, ismételd meg a trükköt!
  A szörnyeteg már rángatózott, de tovább emelkedett, a főváros, Rjazan egyre kisebb lett. Itt van egy kocsikerékben, most egy csészealjban, itt pedig akkora, mint egy mák, végül eltűnik a felhők mögött. Az ég feketén villogott, tele fényes csillagokkal, felmásztak a sztratoszférába, nehéz lett lélegezni, hideg vákuum tört be. Bár a legendás Alenka nem hétköznapi ember, egyáltalán nem nélkülözheti levegőt. De a jelek szerint a sárkány is viszket, a hüllőnek görcsösei vannak, kifulladt, ezért csökkentenünk kell a magasságot. Nyilvánvalóan nem kívánjuk megismételni Ruszlan bravúrját, aki három napig és három éjszakán át tartotta Csernomorec szakállát. Felvillan a fejében egy mondat egy gyerekeknek szóló weboldalról, és valamiért nagyon szeretné megismételni.
  És a harcos lány azt mondja:
  -Egy vérből valók vagyunk, te és én!
  A sárkány mintha felfogta a jelentést, megborzongott, és megállította a repülést. Aztán lassan hanyatlásnak indult.
  A szép és izmos harcos azt mondta:
  -Jól gondolod szárnyas bátyám! Lesznek eredményeink veled!
  Lent igazi mészárlás zajlott, a mongolok már gurultak a falaktól, és a csodálatos Natasha úgy döntött, hogy elérkezett az optimális pillanat a lecsapásra. Jól van, bátor lány, rögtön láthatod, ahol elhaladt, ott marad egy véres, holttestekkel vastagon kiköveztetett ösvény. Nemcsak a lába és a karja, Natasha két hosszúkás fonatja is edzett acélból készült láncokba szőtt tőrtől bűzlik.
  Alenka azt mondta magában, és a lábával taposott:
  -Mindenképpen készítek magamnak ilyen személyes holmikat! Most pedig melegítsük fel a muglánokat!
  Az ónozott torokból hármas vulkánként csapott fel a vad láng, a tatárok túlságosan szorosan összebújtak, és egyszerűen megsültek százan, ömlött ki a pokoli tűz szájából. A lovak különösen megijedtek, azonban a lovak nagy részét már visszaverték egy hirtelen hátba ütéstől, csak Guyuk Khan személyi őrzője maradt a nyereg alatt. A kitörés tovább folytatódott, és egy tüzes hurrikánban harcosok százait és százait sodorta el egy csapásra. A sárga kígyó összeszűkült szemekkel nézte kis sárkánya visszatérését.
  A harcos keletről üvöltött:
  -Áruló! Mindannyian a sárkánycsalád képviselői vagytok, mindig eláruljátok és azt szolgáljátok, aki erősebb!
  A nindzsa varázsló feldühödve megpróbálta legyőzni a merész lovast, és géppuska sebességgel dobta a pulzárokat. A fiatal harcos Alena vigyorgott, és hangosan énekelte:
  - Tűzvízzel - dönd fel a poharat! Menő idegen vagy - tüzet köpsz!
  Ez egy lány - vidám, humoros. És a tűzből készült pulzárok nem félnek tőle.
  Alena könnyedén lelőtte őket, legendás fegyvereket használt, és időről időre az ellenséges egységek felé irányította a fenevadat. Ez az újrafelhasználható szárnyas lángszóró jobb, mint száz lóvontatású mechanikus.
  Talán még ez is menőbb, mint egy támadórepülő, és hogy van benne annyi üzemanyag, és nem fogy ki a biztosíték? Szabadidődben tanulmányoznod kell a szörnyet, és új, korábban nem látott fegyvert kell létrehoznod! A nyilak visszapattannak a vastag, irizáló páncélos bőrről, a szivárvány minden színétől csillogva, akár a köles. A slágerek csak egy pillanatra változtatják meg a színezést: a rubinvörös liláslila lesz. A lila zafír éppen ellenkezőleg, skarlát-narancssárga, aranysárga és smaragdzöld színűvé válik. Ez nagyon szép, kár, hogy egy véres csata hevében nincs idő élvezni a mesés látványt.
  Az orosz harcosok és a lányokból alakult Fehér Légió katonái már levágták a mongol hadsereg nagy részét. Különösen hátborzongatóvá vált, amikor a mechanikus lángszórók bekerültek a játékba, ilyen kettős ütést egyetlen hadsereg sem tudott ellenállni. Még egy perc, és rendetlen repülés kezdődik. A sárga kígyó egy pillanatig habozott.
  Batu parancsa egyértelmű, hogy csendesen öljék meg a koronakagánt, de a fizetés túl alacsony. Nem, később megöli, de egyelőre kiveszi az összetörő orosz kardok alól:
  -Menjünk el, Kagán, betakarlak!
  - Mi van a háromfejű mangusszal ? Nem hagyom, hogy kínozza a hadseregemet!
  A ninja csettintett az ujjával, és szikrák kezdtek hullani:
  "El tudok varázsolni egy összetett varázslatot, és visszatér a világába, de akkor hét évig nem tudom megidézni!" Pedig van lehetőség! Hale szintű varázslat!
  - Hogy van ez?
  Guyuk arca, amely korán túl kövér és puffadt, megnyúlt. Ninja Killer elmagyarázta:
  -És aztán! Ha megölöm a fehér mangúzát , akkor a sárkány az enyém lesz, ha megöl, akkor az övé lesz!
  A japán varázsló hosszú mantrát suttogott, a talizmán fényesebben szikrázott, mint a nap. A kiirtás izgalmától elragadtatva, mezítlábas Alenka hirtelen úgy érezte, egy erőteljes és már engedelmes szörnyeteg hajlékony, csiszolt háta eltűnik alatta. A levegőben találta magát, és egy kő sebességével repült lefelé. Az esés nem volt kellemes, de nem is végzetes. A méteres hóbuckán áttörve a terminátor harcos egy sebesült vaddisznó dühével támadt a mongolokra. Az utolsó szervezett ellenállás megbukott, a hatalmas sereg szánalmas maradványai tömeges menekülésbe rohantak.
  A legszebb lányok, a mezítlábú Alenka és Natasa szó szerint versenyeztek az eltévedt nukerek kiirtásában. Guyuk Khan eközben gyakorlatilag láthatatlanná vált, agár lova megdöntötte a hippodrom összes rekordját, az örökös kagán csak a saját bőrére gondolt.
  -Nem, ez nem szamuráj! Szánalmas gyáva. Milyen kár egy ilyen mikadót szolgálni!
  A ninja ugatott.
  A sárga kígyó kivett két erős katanát, keresztbe vetette őket, és élesen megrándult, egy csillogó rózsaszín golyó vált el a pengéktől. Egy varázslatos irányzó pulzár gyorsan elindult a gyönyörű, félmeztelen Alenka felé.
  A terminátor harcosnak sikerült észrevennie a mozgást, menet közben levágta a tüzes vérrögöt, egy kis robbanás, mint a villám, szétszórt egy tucat-két mongolt:
  - Ez az ördög! Az alvilág szamurájai!
  - kiáltotta a Sárga Kígyó. A ninja már készülődött, hogy találkozzon a véres mezítlábas Alenkával, amikor eszébe jutott egy elemi gondolat. "Mi van, ha nem öli meg azonnal ezt a legerősebb harcos lányt, akkor csatlakozik hozzá a szőke terminátor Natasha, és akkor a következmények katasztrofálisak lesznek, ráadásul ő leigázta a sárkányt, és csak egy nagyon erős harcos képes legyőzni a nagy kígyót. "
  A ninja reszketett:
  -Elszállok madárkák! Elmegyek, hogy visszajöjjek!
  A sárga kígyó fehér köpenyét kibontva a hóba temette magát. Aztán fulladozva mozgásvarázslatot kezdett suttogni.
  A mezítlábú Alenka folytatta dühös üldözését, a kemény Natasha nem maradt le. A csata minden hevessége ellenére a koronakagán királyi sátrát egy pillanatra sem engedték ki szem elől.
  -Szökni fog, utolérjük a vezért!
  - javasolta a csupasz lábú Alenka. Natasha mezítláb korongot dobott, és lazán válaszolt, és gyors mozdulatokkal folytatta a menekülő mongolok vízszintbe állítását.
  -Minek! Extra örömet fogunk hozni Batygának , és ez túl humánus. A kard könnyen öl, a dzsihangir pedig egyszerűen letépi a bőrét.
  Alenka, miután egy ütéssel négyet levágott, nevetésben tört ki.
  -Ha maga nem töri le Batu szarvát! Elvisszük őket egészen a táborig, vagy mi?
  Natasha kuncogott, és így szólt:
  -Batu elég keményen összeveri a nadrágját, és minél kevesebb Mooglan marad életben, annál jobb!
  A terminátorlányok felgyorsították a tempójukat, ez egy felzárkózási játékra emlékeztetett, a nukerek kétségbeesetten ostorozták lovaikat, véresre tépték az oldalukat. Kétségbeesett erőfeszítésekkel sikerült kissé elszakadniuk az uru lovasoktól, de nem kerülhetik el azokat, akiket gyorsabban terveztek, mint egy gepárdot!
  Felébredve Dmitrij, Anatoljevics Medvegyev gyakorlatokat végzett, és bekapcsolta a TV-t. Zelenszkij győzelme alkalmából országos ünnepségekre és ünnepségekre került sor. Az emberek őszintén örültek a változásoknak.
  Mindenki új módon és szabadabban akart élni. Közeledett a beiktatás, és Zelenszkij teljes hatalomra tett szert. Ez pedig lelkesedést és ihletet is váltott ki. Például minden megváltozik, és jobb lesz, mint tegnap. És a szlávok megtalálják az egységet, és véget ér a hidegháború. Mint a Putyin-korszak tekintélyelvű rémálma.
  És máris gyönyörű dalokat énekeltek Zelenszkijről... Mindenki valami újat és szépet akart.
  Zelenszkij maga jelentette be, hogy első rendeletével megszünteti a parlamenti mentelmi jogot, és megtisztítja az oligarcha tollait is. Zelenszkij azt is megígérte, hogy jelentősen megemeli a gazdagok adóját. Például nincs okuk elhízni!
  Általánosságban elmondható, hogy sok mindent terveztek megvalósítani. Beleértve a vasút grandiózus építését: Arhangelszk - Chukotka, majd egy földalatti alagút Alaszkába.
  Miért nem király Zelenszkij? Projektjei grandiózusak. Az USA-ban pedig hamarosan megváltozik a kormány, és a politikusok újabb generációja lesz. Akik szintén változásra vágynak.
  És most Zelenszkij ellazul...
  Mielőtt elvitték volna a számítógépet, Medvegyev belépett a játékba...
  A Szovjetunió meghódítása után lehetőség nyílik az USA-val való kapcsolatteremtésre. De először futtassuk be a lézeres rakétavédelmi rendszert, a birodalomnak itt vannak ilyen képességei. Háború az USA ellen - 2008! Az invázió Chukotkától Alaszkáig kezdődik.
  Valóságos küzdelem folyik.
  Az Abrams a Panther-7 harckocsi ellen harcol . Az új autó már nem olyan nehéz, mint tökéletes. És megmutatja abszolút osztályát.
  És elpusztítja a jenkiket... Medvegyev kissé megunta a háborút, és átadta az irányítást a Rokossovsky osztály katonai tanácsadójának. És elkezdett irányítani...
  Például építs valamit... Új templomok, mindegyik hét vallással. Vagy akár új tévétornyok. És jó lenne piramist építeni. Másfél kilométer magasan. Igen, az nagyon jó lenne!
  Ugyanakkor Medvegyev a jólét szintjét emeli. Ez nem csak a katonai gyárak felszámolásáról szól.
  Lehetőség van televíziók, hűtőszekrények, számítógépek, laptopok gyártására is. És építsd fel a termelést, és pumpáld fel a harci izmokat. De az USA máris túlerőben van... A Birodalom már több mint két és fél milliárd lakossal rendelkezik, és készen áll az USA elleni háborúra. Medvegyev kihúzza a fogát, és énekel:
  - Minden évszázad igazi hurrikánja vagyok! Az, amelyik sok halált hoz!
  És ez ismét nyomást gyakorol Amerikára. A nukleáris csapásokat már cserélik. Egy ilyen harc egyre nő.
  . FEJEZET 8. sz
  Eh, nyomjuk újra az egységeket. És hogyan fogunk ütni! Itt mozognak a gyalogos lányok. Mindenki mezítláb és bikiniben. És hogyan szúrnak a jenkik szuronyokkal, és hogyan dobálnak gránátot mezítláb. Valódi energia van bennük. És minden csillog, mint a higanygolyók, amelyek a lebarnult bőr alatt futnak. A lányok szeretnek ölni - ezek lányok!
  És éneklik magukban:
  Komszomol lányokat rohanunk,
  Mi Medvegyev cár vagyunk, egy nagyon bölcs cár...
  És természetesen tiszta hangunk van,
  Bármi vitatható - hajrá!
  És ismét gránátokat dobált csupasz lábujjával. Ezek a lányok szó szerint szuperek. És a jenkik összetörnek, elfoglalják Alaszkát. És éneklik maguknak is:
  - Gonosz farkasok sereglenek össze! Csak akkor marad fenn a verseny! A gyengék elpusztulnak, megölik őket - megtisztítják a szent vért!
  A lányok pedig fogukat fedve rohannak a támadásba. De az amerikaiak ellen ott vannak a "Tigrisek"-7 is, micsoda elképesztő erő. És az ilyen szörnyetegeket nem lehet megállítani!
  A "Tiger"-7 egy speciális nagynyomású ágyú, amelynek kezdeti lövedéksebessége 2500 méter másodpercenként. És amint megüti, semmi sem menti meg. És az Ambramok minden irányba futnak . És leszakítja róluk a tornyot.
  A lány pedig arra kényszeríti a katonákat, hogy térdeljenek le és csókolják meg mezítlábukat.
  Az amerikaiak ismét megadják magukat. Medvegyev hadseregének csapatai pedig közelednek New York felé. És a várost máris támadás érte. Minden szertartás nélkül elfogják.
  Medvegyev nagy parancsnoknak tartja magát: végre elfoglalta New Yorkot.
  És azt mondhatjuk, hogy ő a legnagyobb a megszállók közül. Aztán Washington.
  És az amerikaiak megadják magukat. Az amerikai elnök arcra borult és csókolgatni kezdte a lányok mezítlábát. Először az egyiket, aztán a másodikat.
  Így hát megcsókolt egy egész zászlóalj mezítlábas lányt. Ez egy nagyszerű csata!
  Medvegyev kuncog... Szóval elfoglalta Amerikát. De Putyin erre képtelen volt!
  Ez valóban egy csata - szuper! Aztán Mexikóba.
  És megint a markolás... És a mexikói lányok letérdeltetik a mexikóiakat, és megcsókolják a csupasz sarkukat. És üvöltenek:
  - Dicsőség a szépségeknek!
  Igen, a számítógép képes nagy színes képeket mutatni csupasz sarkú lányokról, akiket foglyok csókolnak. És ez olyan izgalom.
  Itt megint ők vezetnek foglyokat - ezúttal feketék. És megcsókolják a lányok mezítlábát is.
  És a tankok is piramisszerűen kúsznak...
  Lányok költöznek, és nagyon sokan vannak... Hiszen forrásból ki lehet zúzni a fiatalokat. És válassza azt, hogy minden egység bikinis lány legyen. És ez olyan szép.
  Többnyire vörös hajúak és szőkék.
  És átveszik egyik országot a másik után. Olyan menő harcosok. A birodalmak mezítlábuk alá esnek.
  Medvegyev élvezettel játszik... És még fütyül is valamit az orra alatt.
  Hogyan robban fel egy hidrogénbomba? Szörnyű barbárság! És az egész város, mintha egy tehén nyalná a nyelvével. Mennyivel több sugárzás? A mezítlábas lányok pedig radioaktív poron futnak át. És megég a csupasz sarkuk.
  Medvegyev úgy játszik, mintha egy piton elnyelne egy másik területet.
  Itt egy újabb hatalom hódított meg a virtuális világban, és a zászlót ledobják.
  A tankok most újak, aktív páncélzattal és kerámiával. Többrétegű és hatékony.
  És a repülőgép-hordozók modernek, és meglehetősen megfelelőek. És hogyan kezdenek lőni belőlük a repülők.
  Medvegyev, amint látjuk, nagyon okos megbízott elnök.
  Tehát most a drónok fejlesztése . És ez klassz. És még korong alakú repülőgépek is. Itt már úgy mennek csatába, mint az ufók. És akkor piramis tartályok.
  Trump amerikai elnök, aki okos elméjű, elrendelte, hogy az autót minden oldalról sérthetetlenné és áthatolhatatlanná kell tenni. Így jelent meg a mastodon alacsony piramis formájában. És egy ilyen autó kiváló védelmet mutatott. Főleg kinetikus lövedékek ellen.
  És most ez a tank olyan sikeresnek bizonyult, hogy nem lehet behatolni, és még mindig az Egyesült Államokban áll. Még így is hívták: Trump tank.
  És az őrület néha elfogja az embereket, amikor látják, hogy az autó áthatolhatatlan.
  Medvegyev egyenlőtlen csatát vív, és gépei máris újabb virtuális tőkét vettek el, romhalmazzá és forró kráterekké változtatva.
  De ez nem elég a robotlánynak. Elkezdi fejleszteni a fegyverek új generációját: a megsemmisítő bombát. És ez a bomba négyszázszor erősebb, mint egy hidrogén. Tehát, ha mégis eltalál, még a hamvakat sem tudod összeszedni!
  A háború pedig már az űrbe költözik.
  Medvegyev új, a titánnál erősebb és könnyebb ötvözetből készült hajókat használ. És csillaghajók repülnek az űrbe, és harci robotok harcolnak. Már sokféle modell létezik a földalatti gyárakban.
  És most összeomlik a bolygó utolsó birodalma. És akkor? Most a mélyűrbe!
  Kezdődik a Star Wars korszaka.
  Medvegyev megérti ezt, és erőteljesen nyomja a billentyűzetet. Vagy mozgathatja az ujjait, vagy irányíthatja a gondolatait.
  A megbízott elnök bölcsen cselekszik, és űrflottát épít magának. És a harc folytatódik.
  Egy még erősebb, különösen megsemmisítő termokvark bomba kifejlesztése folyamatban van. És százezerszer erősebb, mint a megsemmisítő.
  És akkor a hajók felszállnak az égbe. És rögzítik a bolygó műholdait. És akkor a szomszédos rendszerek. Ezt rendkívül gyorsan teszik.
  A megbízott elnök pedig terminátorokat produkál a játékban. Íme a terminátor hős. Ez időutazás, még ha korlátozott is.
  Medvegyev felsikkantott:
  - Az emberek a földön tapossák a lábukat, mi van a csizmával! Ami egyszerre hülyeség és borzasztóan ronda!
  Medvegyev pedig sokkal vidámabb lett. Eh, gyerekek, milyen ügyesek vagytok. Főleg, ha űrharcosok lettek.
  Sztárcsata van kibontakozóban. És komoly ütésváltások, amikor triviális ütések zsigerbe. Pontosabban képzeletbeli gondolkodás.
  Medvegyev továbbra is támad:
  - A csillaghajóim gyilkosok!
  És új űrparancsnokokat nevez ki a helyére. És ami harc, az harc.
  Itt Medvegyev parancsol a parancsnokaival. Itt az ellenséges koalíció támad fel ellene. Amikor egy ilyen számtalan armada közeledik, ijesztő, messziről úgy tűnt, mintha egy sokszínű, csillogó köd kúszna. Sőt, minden szikra egy démon, amelyet egy nekromanta varázsló varázslata okoz. Több mint tizenkét és fél millió főosztályú katonai űrhajó, és egy végtelen kis "komfortház", a folyamatosan érkező erősítést is figyelembe véve ennek száma megközelítette a kétszázmilliót. Az eleje pár parszekre nyúlt, ilyen léptékben még a zászlóshajó ultracsatahajók is homokszemeknek tűnnek a Szaharában.
  Közeledik az általános csata: Medvegyev űrbirodalma a sokoldalú "Totális Megmentés Koalíciója" ellen, amely úgy döntött, az állandóan kései védekezés állandó taktikája helyett magának a kegyetlen agresszor flottájának csap le.
  Annyi hajó van itt, elképesztő változatossággal, bár ez a legtöbb esetben csak akadályozza a hatékony harcot. Hát például egy csembaló formájú csillaghajó, vagy húrok helyett hosszú szájkosárral, hárfa, vagy akár egy második világháborús tanktoronyos nagybőgő. Ez lenyűgözheti a gyenge szívűeket, de nagyobb valószínűséggel vált ki nevetést, mint félelmet.
  Ellenfelük egy olyan birodalom, amely egyetemes hatalomnak vallja magát. Medvegyev nagyszerű űremírsége, ahol mindent a háború szolgálatába állítanak, a fő szlogen a hatékonyság és a célszerűség.
  A koalícióval ellentétben a megbízott elnök csillaghajói csak méretben térnek el egymástól. A forma pedig gyakorlatilag ugyanaz, nagyon ragadozónak tűnő mélytengeri hal. Talán az egyetlen kivételtől eltekintve, úgy néznek ki, mint egy vastag tőr, amelyek acéltól csillognak - markolók.
  A csillagok az űr ezen részén nem túl sűrűn szóródtak az égbolton, de fényspektrumukban színesek és egyediek.
  Valamiért ezeket a világítótesteket nézve olyan szomorú érzés támad, mintha angyalok szemébe néznél, akik elítélik a világegyetem élőlényeit aljas, valóban vad viselkedésükért.
  A megbízott elnök serege nem sietett a találkozóra, csak az egyes mozgó egységek, gyorsan, nagy sebességüket kihasználva támadták meg az ellenséget, sebeztek és vonultak vissza. Válaszul gátatűzzel próbáltak szembeszállni velük, de fürgébbek és tökéletes védelem lévén sokkal hatékonyabbak voltak.
  A kozmikus léptékben kicsinek tűnő aknákat mintha robbanás okozta volna, akárcsak a cirkálók és a rombolók. De sikerült lebuknunk néhány nagy játékot. A koalíció egyik hatalmas csatahajóját eltalálták, sűrűn füstölt, elvetemült, a gigantikus csillaghajó fedélzetén pánik lobbant fel, akár tűz a száraz erdőben.
  Az idegenek, a jerboákhoz hasonlóan csak karmokkal a farok helyett, félelmükben elrohannak, miközben sikoltoznak és fel-alá ugrálnak. Közöttük vannak kisebb típusok, amelyek úgy néznek ki, mint a medve és a kacsa hibridje. A csőrök vad iszonyattól kunkorodnak, hápogások hallatszanak, szétrepülnek, a tollak meggyulladnak. Itt az egyik medvekacsa fejjel lefelé fordult, és tűzcsővé változtatta a fejét. Ott hab zúdult egyenesen a torkába, a gyomra azonnal levette a cipőjét, a madár teteme pedig szétrobbant, vért fröcskölt a gyermekből kiáramló húsmaradványokkal.
  A jerbók megégnek, és a mentőmodulokhoz rohannak, de úgy tűnik, a túlélés kísérteties reményét adó rendszer reménytelenül megsérült. Tábornokuk, a Tail Cockroach hisztérikus nyikorgást hallat:
  - Ó, az egyetemes kör négyzetesítésének istenei, által...
  Nem lehetett befejezni, a lángok lepték el szerencsétlen excellenciáját. Az intelligens rágcsáló húsa elemi részecskékre omlott.
  A csatahajó kiégett, légbuborékokat lövellve a vákuumba, majd felrobbant, sok darabra szétszóródva.
  Medvegyev, miután eleget játszott, még néhány parancsot adott. Novodvorszkáját posztumusz is kitüntette az Oroszország hőse sztárjával. Elrendelte, hogy Oleg Ribacsenkónak ítéljék oda mindazokat a kitüntetéseket és kitüntetéseket, amelyekkel Oroszország rendelkezik. Donald Trumpnak pedig átadta az Elsőhívott Szent András Rendet. Utána Medvegyev újra elaludt... Még senki nem zavarta.
  Egy ilyen bravúr után Alenka érezhetően felvidult. Ilyen a csapata is.
  Margarita szólalt meg elsőként:
  - Végezzük el Japánt a tengeren, és végezzünk velük a szárazföldön!
  Alenka melegen támogatta ezt az ötletet:
  - Természetesen! Miért engedjük meg új orosz katonák halálát!
  Natasha is megszólalt:
  - Kuropatkin túl határozatlan parancsnok. Tehát nem tény, hogy képes lesz nyerni, még ha figyelembe vesszük a japánok meggyengülését is a Port Arthur elleni támadás során!
  Medvegyev határozottan összefoglalta:
  - Támadjunk! Ez a mi esélyünk, és Oroszország esélye!
  Ezt követően a nagy teljesítményű és ultramodern tank mozogni kezdett. Igen, Japánnak rossz napja van. És nemegyszer átkozzák azt a pillanatot, amikor eszükbe jutott, hogy Oroszországgal harcoljanak.
  A tank a japán csapatok felé haladt. Alenka örömmel mondta:
  - Olyan csodálatos álmom volt. Mintha Natasával megvédenénk Rjazant Batu kán hordáitól.
  Margarita felébredt:
  - Álmomban voltam?
  Alenka negatívan megrázta a fejét:
  - Nem! Csak nem voltál ott!
  A lány bosszúsan felnyögött:
  - De kár!
  A mezítlábú Alenka nevetett és megjegyezte:
  - Csak akadályozhatna minket! De Natasha és én olyan menők voltunk!
  A szőke lány meglepetten kérdezte:
  - Menő voltál?
  A mezítlábas Alenka készségesen megerősítette:
  - Igen, nagyon klassz! És még sárkányon is lovagoltam!
  Natasha nevetett, és így válaszolt:
  - Nagyon szép voltál a sárkányon!
  Alenka készséggel megerősítette:
  - Ez olyan, mint egy mese! Ahol vannak sárkányok, elfek és minden elbűvölő!
  Margarita őszinte érzéssel válaszolt:
  - Sárkány nélkül is nagyon szép vagy! Csak egy tündér, és a csodák csodája!
  Alenka magabiztosan kijelentette:
  - Mindenkit legyőzök! Sárkányokkal és anélkül!
  És a harcos felmutatta az öklét.
  Az első orosz tank megtámadta a japánokat, akik Port Arthur falai mellett álltak. Még mindig elég sokan voltak. A tüzérség munkába állt. Válaszul a félelmetes harckocsi 152 mm-es ágyúja, valamint nyolc halálos géppuska lőtt. A szamurájokat ismét százával kezdték lekaszálni.
  Géppuskák - "Sárkányok", nagyon halálos dolog. Ötezer golyó percenként csak valamiféle vadállat.
  A japánok elestek, átlyukasztották, darabokra tépték, koponyáikat összezúzták. A hasuk szétrepedt, a testük pedig felugrott, feldobva a tűz zúzó ütéseitől.
  A halmozott töltetű töredezett héjak is felrobbantak. Kiválóak voltak gyalogsági lövöldözésre és hajók fenekére való behatolásra is.
  Ezek Terminátor lányok, a professzor pedig egy igazi zseni. Így hát elkezdték csépelni a szamurájokat.
  A csupasz lábú Alenka felkiáltott:
  - Dicsőítsék az orosz szellemet!
  Natasha csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, golyózáport küldött, és így folytatta:
  - És a cárunk, II. Miklós!
  A mezítlábas Alenka tovább küldözgette a kagylót a másik után. Három másodpercenként kirepült egy halálos fegyver. És a japán akkumulátorok elhallgattak. Sárgabőrű katonák pedig nagy számban haltak meg.
  Natasha, miután számos szamuráj rangot lekaszált, támogatta:
  - Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza.
  A csupasz lábú Alenka, aki továbbra is köpködi a halálos töltelékű kagylókat, amelyek sokkal erősebbek, mint a plasztid, folytatta:
  "Nincs nála szebb ember az egész univerzumban."
  Natasha, csupasz lábujjával kíméletlenül lőtt a japánokra, hozzátette:
  - Szorítsd erősebben a lovag géppuskáját.
  A mezítlábas Alenka, a szamuráj roncsa befejezte:
  - Halj meg az istenadta Oroszországért!
  A lányok tényleg ilyenek, szuper! Csodálatos szépségek. Nézed őket és csodálod őket. De a japánok számára ez tiszta halál. A tank átsétált az akkumulátorokon. Kiütötte a fegyvereseket. Nagyon-nagyon gyorsan megcsinálta. Aztán átsétáltam a lövészárkokon. Sokakat le is kaszált. Pontosabban nem sok, de majdnem minden. A kiirtás teljesnek bizonyult. Itt természetesen minden automatikusan működött. Így pusztultak el a japánok.
  Alenka kuncogva megjegyezte, miközben csupasz lábujjaival megnyomta a joystick gombjait lebarnult lábujjaival:
  - Inkább hóhérok vagyunk, mint harcosok!
  Natasha kuncogott, és beleegyezett:
  - Szabadság, zseni és dicsőség hóhérok!
  És ismét patakokban lő. És vad erővel kiüti a szamurájokat.
  Margarita, aki mezítláb is pontosan lőtt, racionálisan megjegyezte:
  - Kevesebb lesz a meleg, Japánban pedig férfihiány lesz!
  A mezítlábú Alenka nevetésben tört ki, és ismét tüzelt:
  - Óvakodj a nőktől! Nők, vigyázzatok!
  Valójában ez az a fajta lány, aki lövedékeket, repeszeket és bármilyen golyót lepattan le róla. Mindenesetre a lány igazi terminátor.
  Natasha fogta és énekelte:
  - Légiók vonulnak,
  A szuronyuk ragyog.
  Milliók állnak mögöttünk
  Ó orosz ezredek!
  Senki nem fog megállni
  Senki nem szól közbe...
  A lépés újakat nyit,
  Repüljünk gyorsan!
  És ismét az ellenségre fog esni. És nem engedi lemenni egy század amperig.
  A mezítlábas Alenka, aki a harkály egyhangúságával dobálta ki a kagylókat, felszisszent, és éppen gúnyosan énekelte:
  - Egy, csatár , két csatár , megdöbbentő.
  Natasha tüzelve megerősítette a dalt:
  - Egy csatár , két csatár , hever!
  Cool Alenka energikusan támogatott:
  - Egyszer egy deszka, két deszka - koporsót építenek.
  A mezítlábú Natasa, aki folytatta a tüzet, és géppuskarobbanásokkal kiütötte az ellenséget, felszisszent:
  - Egy lapát, két lapát - gödröt ásnak!
  És a harcos kacsintott zafírszemeivel. Tényleg olyan kedves.
  A mezítlábú Alenka alaposan megnézte a pozíciókat. A harckocsi gyorsan működött, Nogi tábornok seregéből gyakorlatilag nem maradt semmi. Úgy tűnik, magát a parancsnokot ölték meg. Végezzük az utolsó japánokat az ostromseregből.
  Medvegyev logikusan megjegyezte:
  - Idáig jutott a technika! Négy férfi több mint nyolcvanötezer japánt ölt meg néhány óra alatt.
  Félmeztelen Alenka gonoszul vigyorogva megjegyezte:
  - A többit is el kell pusztítanunk! Senkit ne hagyj hátra!
  Natasha énekelte, miközben az utolsó ezer szamurájra lőtt:
  - Nem, a hegyek nem lesznek aranyak, hamarosan megöljük Oroszország összes ellenségét!
  Cool Margarita hozzátette:
  - Nem, nem aranyér, hamarosan halott ellenfél leszel!
  Miután Nogi tábornok seregét lekaszálták, a Terminátor lányok ideiglenesen kimásztak a tankból és mezítláb rohantak a havon. Nos, már tél van.
  Már több mint százötvenezer gyalogost semmisítettek meg. És plusz a japán flotta. Azonban több mint kétszázötvenezer japán áll szemben Kuropatkin tábornok hadseregével.
  Medvegyev tölgy fejjel kelt ki álmából. Sétált egy kicsit. Aztán újra játszottam a számítógépen... A Star Wars nagyszerű... De valami nem jött össze...
  Medvegyev elkezdte újrajátszani az új stratégiát. Bekapcsoltam a történelmi játékot: Oroszország II. Miklós idejében. És a háború Japánnal. Ez egy olyan kegyetlen háború. Bevethet egy stratégiát, és kibonthatja az erőket a számítógépen.
  Medvegyev könnyű szinten játszott, de kihagyott egy injekciót a japánoktól, és súlyos veszteségeket szenvedett. Igen, nem túl aktívan kell építeni. Indítsuk újra.
  És megint magadban játszol... Mint kiderült Kuropatkin helyén a megbízott elnök nem tündököl túlságosan... Állandóan akadnak hibák, hibák.
  Medvegyev ekkor a katonai tanácsadót fordult, és a dolgok simán mentek... Ő maga pedig szundikált, és elszunnyadt a székében.
  A gyönyörű Alenka mezítláb fröcskölve megkérdezte Natasától:
  - Mit érzel, hogy ennyi embert megölt?
  A szőke lány őszintén válaszolt:
  - Nem tudom! Olyan, mintha egy számítógépes játék lenne! Nem érzel dühöt, haragot vagy sok örömet!
  A csupasz lábú Alenka bosszúsan felkacagott:
  - Ez háború!
  Natasha szaltóba fordult. Piros, kerek sarka villogott. Általában egy csodálatos lány, aki sok erőfeszítés nélkül képes sokat elérni. És ha nem mosunk, csak lovagolunk.
  A lányok futottak a hóban. A testük nagyon kifejező. A mellkas nagy, a csípő fényűző, mint a ló fara, az izmok kiemelkedőek. Ezek a szépségek-hősök. Nekik van a legvalódibb női erő. Ennyi kegyelem. És a lábak - a cserzett bőr alatt gördülő izomgolyók.
  Három japán felderítő bukkant rájuk.
  A lányok bukfenceztek. És hogyan fogják a szamurájok állát csupasz sarkukkal. És valójában eltörték az állukat. És kiütötték minden fogukat. Ezt követően a lányok ezt énekelték:
  - Az oroszok nagyságát a bolygók felismerték,
  Magabiztosan rohanunk felfelé.
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Az egész ország népe a kommunizmus felé menetel!
  És ismét a szépségek kacsintottak smaragd szemekkel. Olyan harcosnak tűnnek. A harcosok aktívak. És megint kocogás.
  A csupasz lábú Alenka felugrott. Megpörgette a forgókereket a levegőben, és észrevette:
  - Olyan menők vagyunk. Meghódíthatjuk az egész világot!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - a Föld bolygó császárnője -
  Ez nagyon klassz!
  És mindkét lány egymásra kacsintott. Utána rohantunk vissza. Valójában minden háborús nap túl sokba kerül a cári Oroszország kincstárának. És itt az ideje, hogy gyorsan végezzünk a japánokkal.
  Medvegyev sugárzó mosollyal üdvözölte a lányokat:
  - Nos, szaladgáltál?
  A mezítlábú Alenka vigyorogva mondta:
  - Rohanunk és harcra készen állunk!
  Natasha agresszíven megjegyezte:
  - Mindenkit megölünk!
  Medvegyev intett a kezével, és ráparancsolt:
  -Akkor menjünk!
  A mezítlábú Alenka nevetett, és így válaszolt:
  - A mi négyünk a leghalálosabb a világon!
  Natasha tiltakozott ez ellen, és mezítláb taposott:
  - Nem a világon, hanem az univerzumban!
  Az erős, agresszív és halálos tank pedig minden sebességgel hajtott. Több mint kétszázötvenezer japán van előrébb. De van elég kagyló egymilliárd katonának!
  Lányok, professzor és diák - ez egy olyan csapat, amely mindenkit összetör és kosszarvba csavar. A tank pedig a japán csapatok felé repül. Fenyegetően nekirohan. Mindenkit össze akar törni.
  A mezítlábú Alenka örömmel énekelte:
  Oroszország kiterjedése - gyönyörű, kedves,
  Hol vannak a hó gyöngyei, a kristály határtalan folyói,
  És az orosz katona és a tábornok egy.
  Szent az állam jelképe - az ortodox sas, a mi királyunk!
  És akkor a gyors tank valóban felszállt. Úgy repült el mellette, mint egy vadászgép. És a japánok előtt találta magát. Újra működni kezdtek az univerzális ágyú és sárkány géppuskák. A lányok nagyon lelkesen vágtak neki az üzletnek. Minden további nélkül.
  Alenka csupasz lábujjakkal elsütötte a fegyvert, kiütötte a japánt és énekelte:
  - Dicsőség Ruszomnak, Sztálinnak és Leninnek, egy család!
  A vörös hajú ördög pedig smaragdszemekkel csillog. És hogy kibassza a szamurájokat. Szerelmes leszel.
  És Natasha sem alacsonyabb rendű. Megrázza a japánokat.
  És énekli:
  - Ne lassítson a kanyarokban. A mi sorsunk a győzelem, lányok!
  A harcos teljes virágzásban volt. És olyan gyorsan, tüzet öntve az ellenségre.
  És csupasz lábujjak nyomják meg a joystick gombját.
  Félmeztelen Alenka tüzelve megjegyezte:
  - Oroszországban két baj van...
  Margarita itt szakította félbe:
  - Ha ketten lennének!
  Mezítlábú Alenka, tüzelve, örömmel egyetértett:
  - Igen, ha csak kettőt!
  Natasha lövöldözve, japánok százait fektette le, fogta és énekelte:
  - Két, két tél alatt. Kettőben, két tavasszal!
  Mezítlábú Alenka, tüzel, hozzátette:
  - Megölöm a japánokat és visszajövök!
  Natasha kuncogott, és így válaszolt:
  - Port Arthur a miénk! És senkinek sem engedjük, hogy elfoglalja Mandzsúriánkat!
  És a harcos ismét csépelte a szamurájokat. Az oroszok nem veszítenek a japánokkal szemben. Ez ismét bizonyítja, mennyire legyőzhetetlen Oroszország!
  A csupasz lábú Alenka összetörte az akkumulátort, és üvöltött:
  - Rus' híres lesz a legtávolabbi országokban és évszázadokban!
  Natasha is rikácsolt:
  - És semmiféle erő nem állít meg minket!
  És elpusztított még pár ezer szamurájt. Aztán a tartály előremozdult, és folytatódott a betakarítás.
  Margarita erre nézve kifejtette véleményét:
  - Ha a háborút ilyen fényesen megnyerik, mit tesz ezután Oroszország?
  Medvegyev nézte, ahogy a lányok lendületesen lekaszálják a japánokat, és azt javasolta:
  - Háború lesz, akár a németekkel, akár a britekkel! De mindenesetre a Felkelő Nap Országával vívott csata nem az utolsó!
  Alena, miután összetört egy másik akkumulátort, azt mondta:
  - Szóval adjuk a németeknek, hát adunk nekik annyit, hogy úgy tűnik, nem lesz elég!
  Natasha, a szamuráj pusztítója hozzátette:
  - És Hitlernek nem lesz kit toboroznia a Wehrmachtba!
  Alenka, csupasz lábujjával megnyomva a joystick gombjait, agresszíven kijelentette:
  - De sajnálom az árjákat. Annyi gyönyörű fehér srác halt meg!
  Natasha egyetértett ezzel, és szomorúan bólintott:
  - Igen, annyi jó ember halt meg! És miért?
  A lány megütötte a japánt, és észrevette.
  - A japánok pedig jó nemzet, de kénytelenek vagyunk harcolni velük! Bár ez sem túl jó!
  Margarita logikusan megjegyezte:
  - És az állatok? Nem ölik meg egymást? De az ember csak a legmagasabb rendű állat!
  Medvegyev vigyorgott és ellenkezett:
  - Az embernek az állatokkal ellentétben lelke van! A lelke pedig valóban egyedi és halhatatlan! Szóval, mi és az állatok egy teljes szakadék vagyunk!
  Margarita ezt kifogásolta:
  - És a majmok? Magas szintű intelligenciával is rendelkeznek. Egyikük három és fél ezer szót tud!
  A megbízott elnök így válaszolt:
  - De ők a rokonaink!
  A mezítlábú Alenka rálőtt a japánokra, és ezt énekelte:
  - Én majom vagyok! Szintén férfi!
  Natasha, aki lekaszálta a szamurájokat, kotyogott:
  - Ne mászkálj majmokban egy évszázadig!
  A szupertank folytatta a japánok kaszálását. Miért ne? Tényleg egy őrült vadállat
  amely percenként negyvenezer golyót lő ki. A páncélja pedig szinte minden lövedék számára áthatolhatatlan. És nem csak a huszadik század eleje.
  Mezítláb Alenka lövöldözve agresszíven kijelentette:
  - Miklós cár sokat tett Oroszországért, de megbecsületlen és alábecsült maradt!
  Natasha, tüzet öntve a japánokra, egyetértett:
  - Ez igaz! A királyt megölték. Kényszerítették a papot, hogy lépjen le a trónról! És mi lett jobb?
  A mezítlábú Alenka ágyúból lőtt, és hozzátette:
  - Még rosszabb lett! És még aljasabb emberek kerültek hatalomra!
  Natasha kuncogott, megütötte a japánt, és azt mondta:
  - Tehát harcoljunk egy szebb jövőért! És Oroszország szabadságáért!
  Félmeztelen Alenka tüzelve azt mondta:
  - Változásért és győzelemért!
  Aztán felmutatta az öklét. Ő egy lány, aki képes erre. Akkor még a szamuráj sem fog tudni megszabadulni tőle. És a géppuskák működnek. Mindenki kaszál és kaszál.
  Valójában egész holtsorokat szántanak át. És gyilkosan megtisztítják a teret.
  Kuropatkin tábornok értesült arról, hogy valami furcsa dolog történik a japánok között. Lövöldözés, robbanások, valaki megtámadta őket.
  . FEJEZET 9. sz.
  Medvegyev, miután aludt egy kicsit, újra kezébe vette a számítógépet. Még csak nem is borotválkozott. És újra elkezdett játszani a maga módján.
  A Japán elleni támadás a szélhámos kód után tankokkal és repülőgépekkel. Köztük az első világháború legjobb bombázója, Ilya Muromets. Ami nagyon hangosan kijelentette magát. És úgy ütötte a japánokat, mint gumicsapást a legyekre.
  És előre Tokióba...
  Dmitrij Medvegyev, miután meghódította Japánt, Mikado császárnak nevezte magát.
  Aztán új háborúk...
  Játszhatsz például alternatív történelmet. II. Sándor 1875-ben azt mondta Bismarcknak, hogy Franciaországgal való nézeteltérései Németország és a franciák belső ügyei. Bismarck 1876-ban átvette és megtámadta Franciaországot. Eleinte a poroszok szerencsével eljutottak Párizsba. De aztán lelassítottak. És Nagy-Britannia belépett a háborúba... Minden rendben lett volna, de a britek csatát adtak Németországnak, és vereséget szenvedtek. Aztán a poroszok megvonták erőiket.
  A nyugati háború elhúzódott. A franciák kétségbeesetten védekeztek. Anglia egyre több erőt adott át...
  Eközben Oroszország meghódította Törökországot és Isztambult. Nagy-Britannia, Franciaország és Németország háborúba keveredett. Sándor cár birodalma pedig sok földet annektált, köztük Irakot is, elérve az Indiai-óceánt. És Palesztina, és a földek egészen Egyiptomig. Így aztán az orosz csapatok Szkobelev vezetésével meghódították Mekkát, Medinát és Szaúd-Arábia más városait .
  És kialakult az Orosz Birodalom déli része. És II. Sándor nagy király lett. És a háború Németország között Franciaország és Nagy-Britannia ellen tíz évig tartott.
  És gyakorlati döntetlen lett a vége.
  II. Sándor 1887-ig uralkodott, és Alekszandr Uljanov, Lenin testvére vezetésével végrehajtott merénylet áldozata lett. Dicsőséges uralkodása, amely alatt Oroszország sok utat épített, sok földet hódított meg és felszabadította a parasztokat, véget ért.
  Ez az alternatíva a játék menete volt. Harmadik Sándor Szkobelev parancsnokkal együtt meghódította Iránt és Pakisztánt. De ő is meghalt - fényes kis fej. II. Miklós alatt Oroszország háborút vívott az Indiai-óceánon már flottával rendelkező Japánnal, amely meglehetősen gyorsan segítségére volt a Csendes-óceánnak. Az oroszok viszonylag gyorsan legyőzték a szamurájokat, szárazföldön és vízen is sokkal több erejük volt.
  Ezenkívül az orosz hadsereget a ragyogó Szkobelev védelmi miniszter irányította. És Oroszország nemcsak győzött, hanem sikerült meghódítania Japánt is. Ráadásul az Egyesült Államok még nem merészkedett túl a nyugati féltekén, és Nagy-Britannia sem volt olyan erős. Ráadásul Oroszország szövetséget kötött Németországgal. Utóbbi az Afrikáért vívott harcban lemaradt Nagy-Britannia és Franciaország mögött. A cári Oroszország Japán és Kína egyes részei annektálása után még megerősödött. Épült a Delhi-Moszkva út.
  Ebből látható, hogy a cári Oroszország indiai és kínai terjeszkedési terveit sikeresen végrehajtották. Miklós cár az első világháború idején Németország oldalát választotta. A németek legyőzték Franciaországot, és elfoglalták Belgiumot, Hollandiát, Dániát és Norvégiát. Oroszország elfoglalta Egyiptomot, Afrika nagy részét és Indokínát. És Nagy-Britannia csendes-óceáni birtokai is. És még Ausztráliában is leszállt. Ausztráliáját pedig elfogták.
  Ezt követően a háború Nagy-Britannia partraszállásával és megszállásával ért véget. Az első világháború véget ért. Wilhelm császárnak azonban úgy tűnt, hogy Oroszország már túl sok földet hódított meg, anélkül, hogy igazán próbálkozott volna. És bosszúról álmodott. Oroszország valójában hatalmas területeket hódított meg - Ausztráliát, egész Ázsiát, Afrika nagy részét, a németek nem haraptak el annyira, és még többet az általuk megszállt Portugáliától és Spanyolországtól. Ausztria-Magyarország ellenőrzése alá került Olaszország és Líbia. Oroszország elfoglalta Afrika körülbelül háromnegyedét, majd valamivel később Etiópiát is elfoglalta. A németeknek sikerült levágniuk Marokkót.
  Németországnak ez természetesen nem volt elég. Bár elfoglalta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Norvégiát, Oroszország pedig leigázta Svédországot.
  Wilhelm megkezdődött az Oroszországgal vívott új háború előkészületei. Az 1929-es válság súlyosbította a helyzetet. Ausztria-Magyarország és Németország szinte egész Európát ellenőrizte. És Afrika egy része... És Nagy-Britannia. De ott volt még az USA és Kanada. Vilmos és II. Miklós még nem döntötte el, hogy háborút indítanak egymással. Ráadásul Oroszország a legkevésbé akart harcolni, hatalmas területeket emészt fel. Az asszimiláció felgyorsítása érdekében II. Miklós cár még négy feleséget is megengedett az oroszoknak. Amit a Nyolcadik Ökumenikus Zsinatban rögzítettek.
  Hasonló döntés született 1925-ben. 1926-ban pedig II. Miklós vett magának egy másik feleséget. Mint kiderült, a döntés nem volt hülyeség. 1929-ben a császárnak még egy lánya született. 1932. november 25-én pedig végre egészséges fia született. A második Miklós Péternek nevezte el. Nagy Péter tiszteletére.
  És 1933-ban, május 15-én új háború kezdődött. Németország hadat üzent Kanadának. Nagy-Britannia uralmaként. Két hónappal később az Egyesült Államok Roosevelt vezetésével a gazdasági válság ellenére belépett a háborúba Németországgal. Nem akarták feladni Kanadát.
  A már középkorú, de agresszív Wilhelm kezdetben egyedül próbált harcolni, anélkül, hogy orosz segítséget kért volna. Arra számított, hogy mindent maga csinál. De nem olyan egyszerű meghódítani egy óceánnal elválasztott területet. Ráadásul az Egyesült Államok gyorsan tankokat és hadsereget épített. És ezredeket alakítottak... A háború egy egész évig tartott, a németek számára nem sok sikert aratott. Aminek csak Izlandot és Grönlandot sikerült elfoglalnia. Kanadában azonban nem tudták megfogni.
  Wilhelm II. Miklós cárhoz fordult: "Segítsen, kolléga!" Te vagy az unokatestvérem és a testvérem. II. Miklósnak voltak tervei Alaszkával és Kanadával kapcsolatban. Nos, úgy döntöttem, hogy nem az istenek faragnak edényeket. Elvette, és 1934. június 25-én hadat üzent az USA-nak és Kanadának. Csapatai Alaszkán, az Egyesült Államok területén haladtak át.
  Ekkorra már megépült a Chukotka felé vezető vasútvonal, és az orosz csapatok sikeresen nyomultak előre. Az ő oldalukon a számbeli fölény és a világ legjobb tankjai voltak, könnyűek, nehézek és közepesek egyaránt.
  Amerikának tehát egyenlőtlen erőkkel kellett megküzdenie.
  És II. Miklós, mint látjuk, valóban fehér lovon ül. És egyik győzelem a másik után. Az orosz csapatok átvonulnak Alaszkán. És várost városra, falut falura veszik.
  A németek Kubában próbálnak partra szállni. A háború egyre nő. Vilmos császár ezt írja II. Miklósnak:
  - Az oroszok és én mindig is egységesek voltunk és leszünk is. És soha nem fogunk veszekedni. Legyen tehát vége Amerikának.
  A meghosszabbított kommunikáció miatt a haladás a tervezettnél kicsit lassabb volt. Az orosz cári csapatok azonban öt hónapos harcok alatt elfoglalták egész Alaszkát, és behatoltak Kanadába.
  Roosevelt még békét is ajánlott Oroszországnak, megígérte, hogy feladja Alaszkát, de már késő volt. A háború vad elhagyatottsággal folytatódott.
  1935 telén a nehéz időjárási körülmények ellenére az orosz csapatok elérték az Egyesült Államok északi határait. A harcok tavasszal is folytatódtak... Az orosz csapatok egyik hadműveletet a másik után hajtották végre, és július végére Kanada szinte egészét elfoglalták. Augusztusban pedig körülvették Philadelphiát.
  Az USA nagyon nehéz helyzetbe került. De kétségbeesetten visszavágtak... 1935 végére azonban már az USA területének több mint egyharmadát elfoglalták. Télen pedig még nagyobbak voltak a cári sikerek... 1936. március elejére megközelítették Washingtont és New Yorkot.
  Áprilisban pedig mindkét várost elfoglalták... A háború egészen augusztusig tartott, mígnem az Egyesült Államok teljes területét el nem foglalták.
  Aztán jött az offenzíva Mexikóban, és így tovább, az egész területen.
  Wilhelm azt javasolta II. Miklósnak, hogy fejezze be az egész világ felosztását. II. Miklós egyetértett.
  1937 folyamán egész Latin-Amerika elfoglalta az orosz csapatokat. Így II. Miklós befejezte a világ németekkel való felosztását. És már csak három birodalom maradt: a legnagyobb: az orosz, majd a német, és még tovább Ausztria-Magyarország.
  Oroszország így lett a világ hegemónja, de... II. Miklós még mindig nagy cár, de halandó. 1939 augusztusában halt meg. Az idős Wilhelm pedig 1939. szeptember 1-jén támadta meg Oroszországot. Úgy döntött, kihasználja, hogy Negyedik Péter még fiú, még hét éves sem. És úgy döntött, hogy amíg a régensek uralják Oroszországot, jobb, ha sztrájkol. Két nappal később Ausztria-Magyarország is belépett a háborúba. A világ minden országa konfrontációba keveredett. Megkezdődött a Föld történetének utolsó háborúja.
  A cári hadseregnek nem volt párja a fegyverek számát és minőségét tekintve. Az orosz tankok és repülőgépek még mindig a legjobbak a világon.
  És a csaták ezt mutatták. Ilyenek az új tehetséges parancsnokok is.
  De Ausztria-Magyarország a kezdetektől fogva a gyenge láncszemnek bizonyult. És szinte az első napoktól fogva veszített. A cári hadsereg legyőzte az osztrákokat, bevette Lvovot, majd Peremilt. A németek csak azáltal mentették meg az osztrákokat a teljes vereségtől, hogy haderejük egy részét kivonták Lengyelországból. De még ennek sem volt haszna. A császár hadseregének Varsó elfoglalására tett kísérlete szégyenteljes kudarcot vallott. Az orosz csapatok pedig erőszakkal visszaszorították őket több mint kétszáz kilométerre.
  A németek nagy nehezen megállították az orosz csapatokat. Az egész tél csatákban telt. Tavasszal is javában folytak a csaták. Az orosz csapatok fokozatosan magukhoz ragadták a kezdeményezést. Többször több katonájuk volt, ezért nyárra annyira megviselték a németeket a kölcsönös csetepatékban, hogy elkezdték megadni magukat. Ezzel egy időben megkezdődött az Ausztria-Magyarország elleni offenzíva. Ősszel Budapestet körülvették. Emellett a cári hadsereg elfoglalta a német birtokokat Kanadában. 1940-1941 telén pedig a cári hadsereg elvágta Kelet-Poroszországot. És 1941 áprilisára elérte az Oderát.
  A németek helyzete rendkívül nehézzé vált. 1941 májusában Bécs elesett. A nyár folyamán pedig az oroszok elérték az Alpokat, és felszabadították Velencét. Beléptünk Németország déli régióiba.
  Ősszel pedig végre elfoglalták Olaszországot. A Berlin elleni téli offenzíva 1942. január 30-i elfoglalásával ért véget. Ezt követően meggyengült a németek ellenállása, akik Afrikában már elveszítették minden vagyonukat. Az oroszok áprilisra elérték a Rajnát. Ezt követően április 22-én a német erők maradványai kapituláltak.
  Ezzel véget ért az utolsó háború a Föld bolygón. A cári Oroszország győzelmével és sikerével ért véget.
  Ezután következett a világűr meghódítása. Még 1936-ban repült az első orosz ember az űrbe. A Föld körül repült. És 1945-ben, május 9-én az oroszok leszálltak a Holdra.
  1967-ben repültek a Marsra. A Vénuszra 1969-ben. A Merkúrnak 1972-ben. A Jupiter műholdain pedig 1973-ban. Az ember már 1980-ban landolt a legtávolabbi Plútó bolygón. 2003-ban pedig megtörtént az emberiség történetének első repülése a Naprendszeren kívül. Az orosz hajó Alaf Centauriba repült, és 2018-ban tért vissza.
  2020-ban Oroszországot továbbra is Negyedik Péter irányítja, aki a modern orvostudomány vívmányainak köszönhetően egyáltalán nem öregember. Negyedik Péter nyolcvanegy éve uralkodik, és uralkodása a leghosszabb a világ történetében. Ahol természetesen ismertek az uralkodás pontos dátumai.
  Nos, egyelőre minden nyugodt a világon, mint mindig. És még egy kicsit unalmas is... Az embereknek jó az életük. Igaz, vannak problémák a túlnépesedéssel. De itt már születési korlátozásokat vezetnek be.
  Az ortodoxia modernizálódott. A papok borotválkoztak, vállpántos egyenruhába öltöztek.
  A technológia fejlődése óriási munkanélküliséget teremtett. De ez a probléma is megoldódott. Kifejlődött a Hypernet.
  Kutatások folynak, a fénysebességnél gyorsabb mozgásra képes űrhajókat már létrehoztak. Igen, jó a cári Oroszországnak és az egész világnak a Romanovok uralma alatt. Ez a legdicsőségesebb dinasztia az emberiség történetében.
  Miklós cár atya. Építs paradicsomot a Föld bolygón!
  Dmitrij Medvegyev elvetette a stratégiát. Az egész világot meghódította az orosz cárok számára. Megmutatta stratégiai gondolkodását. Nagy sikert ért el, és újra elaludt, úgy öltözött és álmodott, mint korábban.
  Kuropatkin kijelentette:
  - Nyugodt! Csak béke!
  Linevich tábornok riadtan jegyezte meg:
  - Excellenciás úr, talán most lecsaphatunk?
  Kuropatkin tábornok adjutáns kijelentette:
  - Nem! Természetesen nem! Ez lehet egy japán csapda!
  Linevich tábornok félénken megjegyezte:
  - Ez a lehetőség, hogy végre megnyerjük ezt a háborút!
  Kuropatkin remegő hangon kijelentette:
  - Türelem, türelem és még több türelem!
  Linevich dühösebben ellenkezett:
  - De Alekszandr Szuvorov azt mondta: egy pillanat győzelmet ad!
  Kuropatkin szárazon motyogta:
  - Itt én vagyok a parancsnok! És mindenekelőtt meg kell őriznünk a hadsereget. És általában, Japán hamarosan kifogy!
  Linevich azt javasolta:
  - Talán legalább egy felderítést kellene csinálnunk?
  Kuropatkin vonakodva beleegyezett:
  - Ez lehetséges, csak óvatosan!
  Linevich agresszíven felmordult:
  - A cár és a haza nevében!
  Eközben a szupertank kitisztította a japánokat. Kiütötte őket, különféle módokon lelőtte őket.
  A csupasz lábú Alenka kíméletlenül tüzelve megkérdezte a megbízott elnöktől:
  - Ez az utolsó műtétünk?
  Medvegyev vigyorogva kérdezte:
  - Miből gondolod?
  A vörös hajú vadállat megjegyezte:
  - A japánoknak nincs több nagy alakulata!
  A szamuráj szögezésével és lelövésével Natasha is egyetértett:
  - De valójában Japánnak nincs más ellen harcolni valója!
  Medvegyev kissé bizonytalan tekintettel válaszolt:
  - Japán több új csapatot gyűjthet, és új hajókat vásárolhat Amerikától és Nagy-Britanniától. Tehát valljuk be, a háborúnak még nincs vége!
  Félmeztelen Alenka a szamurájra lőve megjegyezte:
  - Mi van akkor, ha Oroszország mérsékelt feltételekkel békét ajánl Japánnak? Csak a Kuril gerincet vesszük, és minden más marad, mint a háború előtt?
  A megbízott elnök egyetértett:
  - Ebben az esetben nagy valószínűséggel béke lesz!
  Margarita dühösen megjegyezte:
  - Ha nem a forradalom, a japánok akkor is vereséget szenvedtek volna. Nem mennének sehova!
  A mezítlábú Natasha, tüzet öntve a szamurájra, készségesen beleegyezett:
  - Természetesen! Nem mennének sehova!
  Cool Alenka, kagylókkal széttépve a japánokat, azt javasolta:
  - Fogjuk el a Mikadót!
  Natasha agresszíven felugrott:
  - Elkapni a Mikadót? Hát érdekes!
  Margarita mosolyogva jegyezte meg:
  - Nem lenne túl sok?
  Medvegyev is kétségeit fejezte ki:
  - Nem túl sok ez? Hiszen egy dolog megvédeni a sajátját, és más beavatkozni Japánba, amely valljuk be, szintén nem az eredeti orosz földeken harcol!
  A mezítlábú Alenka felszisszent, ismét kagylókkal zúzta a japánokat:
  - Megéri ekkora irgalmat tanúsítani?
  Natasha csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, és bólintott:
  - Tényleg, miért van erre szükségünk? A Mikadót is megörökíthetjük!
  Margarita nevetett:
  - Úgy vagyok rajtad, mintha háborúban lennék! És háborúban, mint rajtad!
  Medvegyev szigorúan válaszolt:
  - Tudnod kell, mikor kell abbahagyni! Nem vagyunk véletlenszerű emberek! Mi vagyunk azok, akik komolyan és tudatosan megváltoztatják a történelmet! Tehát érzést kell mutatnia, beleértve az intézkedéseket is!
  A mezítlábú Alenka lőtt és énekelt:
  - Eh, mérj, mérj! Mennyi a kolera!
  A szupertank aktívan dolgozott. Már több mint százhuszonötezer japánt semmisítettek meg. Fele maradt.
  Natasha vigyorogva énekelte:
  - Elpusztítjuk az erőszak egész világát,
  Le a földre, majd
  Egy menő új világot építünk,
  Hogy ne legyenek benne bajok és problémák!
  A mezítlábas Alenka nagyon halálos tüzet gyújtva felszisszent:
  - Egy jó és igazságos királyért!
  Margarita azt javasolta:
  - Vagy talán veszünk pár trófeás hordó szakét?
  A mezítlábú Alenka mérgesen vigyorgott:
  - Mit akarsz inni?
  Margarita megrázta a fejét:
  - A sportolók nem isznak!
  A mezítlábú Alenka, miután felrobbantott egy újabb akkumulátort, kuncogott:
  - Kis edényekből!
  Natasha azt javasolta:
  - Igyunk pálmasört. Ez egészségesebb!
  És még több japánt lőtt le.
  Medvegyev így válaszolt:
  - Előbb üzlet, utána szórakozás!
  Ezt a megbízott elnöknek nem kellene tudnia? Nem volt mindig elfoglalt és elfoglalt?
  Igen, Medvegyev ügyvezető elnök egyik első rendelete az volt, hogy háromszorosára emelte az Állami Duma képviselőinek fizetését. És mi lesz a képviselőkkel? Elhalasztották az elnökválasztást. Így Medvegyev elég hosszú ideig volt megbízott elnök Oroszországban.
  És ebből még egyedi helyzet is lett. Amikor az államfő olyan sokáig látja el feladatait. De a változás nem jön. Pontosabban Medvegyev alatt minden rosszra változott. Mintha a szerencse, amely Putyint annyira szerette, úgy döntött volna, hogy bosszút áll utódján. Mi a gond vele!
  A modernizált T-95 harckocsi folytatta a szamurájok geometriai folyamatban történő kiirtását. Ez a gép megmutatta hatékonyságát. És a kvázi-anyag megsokszorozódásának dühének negatív ereje.
  Félmeztelen Alenka a japánokra lőve logikusan megjegyezte:
  - Mégis, ez nem teljesen helyes. Kiderült, hogy szuperfegyverek nélkül nem tudunk mit kezdeni!
  A mezítláb Natasha dühösen válaszolt:
  - Néhány felsőbb hatalom megakadályozta, hogy Oroszország megnyerje a háborút Japánnal. De jót terveztek, Kína evangelizálását . És nem lett túl szép!
  Margarita feltette a nyilvánvaló kérdést:
  - Mi lesz akkor Istennel? Miért nem segített az ortodoxon?
  Szinte meztelen Alenka, héját küldözgetve megjegyezte:
  - Ez az! Sőt, engedjék meg, hogy a japánok megnyerjék az ortodox országot. Ez valóban az orosz hit elárulása!
  Natasha, tüzet öntve a japánokra, dühösen megjegyezte:
  - A birodalmi vallás ne legyen pacifista. Lehet-e nagy országgá válni, ha a parancsolat szerint élsz: ha a jobb arcodon ütnek, fordulj balra!
  A hűvös Alenka készséggel egyetértett ezzel, összetörve a japánokat:
  - Természetesen! Nincs szükségünk pacifizmusra! Szeresd az ellenségedet! Ez parancsolat?
  Margarita lelkesen énekelte:
  Bárki, aki ember, harcosnak születik,
  Így történt - a gorilla elvette a követ.
  Amikor az élő harcra van ítélve,
  És a tűz forrón ég a szívben!
  
  A fiú gépfegyvert lát álmában,
  Jobban szereti a tankot, mint a limuzint.
  Ki akar egy fillért nikkelt csinálni,
  Születésétől fogva megérti, hogy a hatalom uralkodik!
  Natasha felkiáltott, és tüzet öntött a japánokra egy bugyogó vulkán dühével:
  - Igen, automata! És az erő a fő! Nyernünk kell!
  A mezítlábú Alenka őrjöngve és dühében felszisszent, kiütötte a japánokat:
  - Én vagyok az, aki győzni születtem! És nem kevesebb. Győzelmünk a miénk lesz!
  Natasha beleegyezett, izmos lábai csupasz lábujjait a joystick gombjain nyomva:
  - Így lesz a legjobb! Uralkodtunk és mindig is uralkodni fogunk! Mármint Oroszország!
  A mezítlábú Alenka, kiütve a japánokat, felsikkantott:
  - Nem hazudok, uralkodni akarok! De nem csak egy rozsdás gép, hanem egy egész birodalom!
  A lány pedig már elsöpörte a Felkelő Nap országának utolsó akkumulátorát. Olyan szépség, hogy világbajnoknak kellene lennie. És soha ne engedj a gyengeségnek és a félénkségnek.
  Natasha lövöldözve motyogta:
  - Királynő leszek! Vagy ami még jobb, a császárné!
  A mezítlábú Alenka így folytatta:
  - Mi a helyzet a háborúval, mi a helyzet a háborúval, rossz nő és kurva! De jóképű srácokat hoz létre, azt mondja - öld meg a gyávát benned!
  Margarita egyetértően bólintott:
  - Így van, öld meg magadban a gyávát! Azt hiszem, ha II. Miklós lemondott a trónról, az egyáltalán nem a gyávaság miatt történt!
  A félmeztelen Alenka határozottan kijelentette:
  - Most nem fog lemondani! Megerősítjük a királyi trónt, hogy évszázadokon át álljon!
  Natasha felkiáltott:
  - Legyen nagy II. Miklós cár! Mi támogatjuk Önt! Nem lesz forradalom - lesz Nagy Oroszország!
  Végül a harcosok befejezték a Felkelő Nap Országa hadseregének kiirtását. Több mint kétszázötvenezer katona és tiszt halt meg. Így Japán szinte teljes szárazföldi hadereje megsemmisült. Mint ahogy a haditengerészet is megszűnt létezni.
  A mezítlábú Alenka vigyorogva jegyezte meg:
  - Megérte a fáradságot? Szóval, azt akartam mondani, hogy kiborulj? Anélkül, hogy túl sokáig ellenállt volna, a hadseregnek sikerült legyőznie Oroszországot!
  Natasha magabiztosan kijelentette:
  - Oroszország kizárólag az ötödik oszlop miatt veszített. Különben úgyis nyertünk volna!
  Margarita megkérdezte a megbízott elnököt:
  - Mit fogunk csinálni? Menjünk vissza vagy folytassuk?
  Az áramtalanító Medvegyev bekapcsolta a számítógépet, és így szólt:
  - Most előrejelzést adunk a cári Oroszország további fejlődéséről. Ha minden jól megy, visszajövünk.
  Kellemes női hang hallatszott;
  A japán szárazföldi erők és haditengerészet teljes megsemmisítése után a Mikado békét kínált. Az Egyesült Államok és Nagy-Britannia megállapodott abban, hogy közvetítőként lépnek fel.
  A feltételek kedvezőek voltak Oroszország számára. Az ország megkapta a Kuril gerincet és Tajvant.
  Valamint Mandzsuria, Korea, Mongólia feletti ellenőrzés. Emellett Japán kétszázötvenmillió arany orosz rubel kártalanítást is fizetett.
  II. Miklós cár tekintélye nőtt, és a forradalmi érzelmek hanyatlásnak indultak. Az ország gyors gazdasági fellendülésbe kezdett. Zheltorossija felkelt. Kína egy része önként Oroszország része lett, valamint Korea és Mongólia. A cári birodalom nagyobb lett, lakossága pedig növekedett. A gazdasági növekedés korábban kezdődött, mint a valós történelemben, és erősebb volt.
  Nem volt Állami Duma, és a cári kormány jobban fel tudott készülni az első világháborúra. Oroszországban megjelentek a világ első tömeggyártású "Luna"-2 könnyű tankjai, valamint az "Ilya Muromets" és "Svyatogor" négymotoros bombázók. Az első világháború egyébként is elkezdődött, de Oroszország számára sikeresebb volt.
  Mivel a királynak nagyobb volt a lakossága, a gazdasága és a hadserege. A belső pozíció pedig erősebb. Nincs Állami Duma - a lázadás és a katonai puccs melegágya.
  Változó sikerrel, de általában Oroszország kezdeményezésére és a legtöbb csata megnyerésével a háború 1915. november 7-én Németország megadásával ért véget. Ausztria-Magyarország összeomlott és kettészakadt. Galícia és Bukovina orosz tartományok lettek. Krakkó és a környező területek bekerültek a Lengyel Királyságba, csakúgy, mint Poznan, Danzig és Kelet-Poroszország egy része. Klaipeda pedig csatlakozott a balti tartományhoz. Kialakult Csehszlovákia - egy királyság Oroszországon belül.
  Románia annektálta Erdélyt. Magyarország független királyság lett, de Oroszország pártfogása és Miklós cár társuralkodója alatt állt. Ausztria nagyon kicsi ország lett. Jugoszlávia keletkezett, szintén fedél alatt az orosz kormány és II. Miklós társuralkodója alatt.
  Türkiye eltűnt a világ politikai térképéről. Irak és Palesztina Nagy-Britanniához, Szíria Franciaországhoz, Kis-Ázsia és Isztambul orosz tartományokká váltak. Így Oroszország ismét megnövelte területét. De ezzel nem ért véget. Aztán a Szaúd-félszigetet a franciákkal és a britekkel együtt meghódították. Aztán Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta Iránt és Afganisztánt. Az északi és a középső része orosz tartományok lett, délről pedig brit gyarmat.
  Úgy tűnt, a világ stabilizálódott. A háború csak Kínában folytatódott. 1929-ben azonban súlyos gazdasági válság tört ki, amely a nagy gazdasági világválsághoz vezetett.
  A forradalmi érzelmek ismét erősödtek Oroszországban. Sztrájkok és tiltakozások törtek ki. De kiderült, hogy a válság nem túl súlyos. Ráadásul 1931-ben ismét kitört a háború Japánnal.
  A szamuráj bosszút akart állni. De ezúttal az orosz hadsereg minden tekintetben erősebb volt. És Kolchak admirális zseniális haditengerészeti parancsnok.
  Japánt nemcsak legyőzték, hanem el is foglalták. Miklós cárt 1932 februárjában koronázták hivatalosan Japán Mikado császárává. Így Oroszország még jobban terjeszkedett. És bekebelezte szinte egész Kínát.
  Mind a lakosság, mind a terület tekintetében Oroszországnak nem volt párja. Ráadásul a Brit Birodalom gyengült. Hitler 1933-ban került hatalomra Németországban, de mit tehetne Oroszország ellen? Nem fontos. Miklós cár 1937-ben halt meg, miután rendkívül sikeres uralkodásnak örvendett, Rettegett Iván után a második leghosszabb ideig. És rekord hódításokkal a területet és a lakosságot tekintve.
  Személyes életében azonban nem minden sikerült a királynak. Alekszej örököse fiatalon halt meg. Az egyenlőtlen házasság miatt Mihail öccsét megfosztották Oroszország trónjára való jogától.
  A koronát Kirill Romanov örökölte, aki 1938-ban halt meg anélkül, hogy egy évet is élt volna. És fia, Vlagyimir, a harmadik lett az új király. Megkoronázták, és az uralkodó boldogan uralkodott 1992-ig. Oroszország pedig először Franciaországtól és Nagy-Britanniától vette át a gyarmatokat Németországgal együtt. Aztán meghódította Németországot. Aztán az egész világ. Röviden: az új Első György cár 1992-ben lett a világcsászár.
  Medvegyev befejezte az áttekintést, és azt mondta:
  - Úgy látszik, elég ehhez az univerzumhoz! Visszajövünk!
  És mind a négyen felkiáltottak:
  - Dicsőség II. Miklós cárnak!
  . KÖZÉPPILOGUS
  Medvegyev felriadt egy hívásra... Tájékoztatták, hogy Zelenszkij beiktatása Oroszország és Ukrajna elnökévé már folyamatban van. És azt mondják, itt az ideje, hogy Dmitrij Anatoljevics elhagyja az irodát.
  Medvegyev vonakodva engedelmeskedett. Indulás előtt megborotválkoztam és megfürödtem.
  Aztán elhagyta az irodát. Egy speciális járművel vitték el. Útközben azt mondták, hogy Medvegyevnek az lesz a legjobb, ha a Kanári-szigetekre repül, hogy ott pihenjen.
  Zelensky pedig újabb műsort készített a beiktatásáról. Szokás szerint színes tűzijátékkal és ugrásokkal. A beiktatás napján Vitalij Klitschko Michael Tysonnal harcolt a kijevi stadionban. A híres amerikai bokszoló nagy pénzproblémák miatt egyezett bele a küzdelembe. Klitschko mind a tizenkét menetet uralta, de diplomatikusan nem ütötte ki Tysont.
  Formálisan a világbajnok egyik mellékváltozatát játszották ki.
  Ezt követően Vitali Klitschko gyémánt övet kapott.
  Vlagyimir Zelenszkij a világ minden országából - köztük Kínából - kapott gratulációkat. Sőt, az Égi Birodalomban a népi nyugtalanság fokozódott. Az ember nem csak kenyérrel él. Az emberek demokráciát és szabadságot akartak. A Kínai Kommunista Párt despotizmusának elege lett, mindenki szabadságot akart.
  Zelensky pont ilyen szimbólummá vált. A demokratikus erő jelképe, Putyin alatt a titkosszolgálatok diktatúrájának bukása után.
  Zelenszkij sokat beszélt a változásokról, a gazdaságról és az új eredményekről. Oroszországban már kiírták a versenyt a miniszterelnöki posztra. Több ezer jelentkező volt. A kiválasztási folyamat nagyon intenzív volt. És remekül nézett ki.
  Eddig minden simán ment. Zelenszkij még bukfencet is csinált a beiktatásán. Tapsot kapott. Majd bemutatta idegennyelv-tudását. Nagyon aktívan és lendületesen cselekedett.
  Végül Zelenszkij átvette, és még néhány beszédet mondott.
  A beiktatást követően személyi döntések következtek. Sok változás és új arcok a kormányban.
  Valóságos válogatás zajlott a "vasi komisszárokból". Személyzeti forradalom zajlott Oroszországban.
  Zelensky már az első napokban számos rendeletet adott ki. Engedélyezett alkoholárusítás éjszaka és utazási pontokon. Új adókat vezettek be a gazdagokra. Feloldotta a képviselők és bírák mentelmi jogát. Megnövekedett termelési kibocsátás. Vámokat vezettek be a Kínával folytatott kereskedelemre.
  Fehéroroszországban népszavazást tartottak az Oroszországgal való egyesülésről. És ez is Zelenszkij nevéhez fűződik. A fehéroroszok többsége támogatta az Oroszországgal való egyesülést.
  Zelenszkij nehezményezte, hogy Medvegyev túlságosan emelte a foltokat, de megígérte, hogy az infláció megnyugszik. És hogy semmi rossz nem fog történni.
  Az árak növekedése valóban hamarosan megállt. És az orosz gazdaság növekedésnek indult. És a Kaukázusban a militáns akciók valahogy elhaltak. Sokkal nyugodtabb lett.
  Zelenszkij végül javaslatot tett az orosz miniszterelnöki posztra. A harminckét éves tudományok doktora, Alekszej Bolsakov lett. A versenyt nagyon magabiztosan nyerte. És ő lett a miniszterelnök, a legfiatalabb az orosz történelemben.
  Medvegyev a Kanári-szigetekre repült nyaralni, és csak szórakozva megkapta a volt elnök nyugdíját. Eddig semmi gond nem volt vele. Sojgut azonban letartóztatták, és puccskísérlettel vádolták. Mit akart?
  Rengeteg más megoldás is volt... Amerikában egy negyvenegy éves demokrata nő nyert. Így a kormány megváltozott. És egy nő és az Egyesült Államok történetének legfiatalabb jelöltje került hatalomra. Trump korszaka véget ért . De az Oroszországgal való barátság csak most kezdett virágozni. Természetesen a diktatórikus Kínával szemben az Egyesült Államok és az új Orosz Birodalom barátok voltak.
  Zelenszkij még népszavazást is tartott, és más nevet vezetett be: helyette Oroszország - Kijevi Rusz. Ami szintén sokat beszélt. Fehéroroszország csatlakozott a szövetséghez. És elkezdődött a birodalom újjáéledése... Demokratikus alapon.
  Az Egyesült Államok új női elnöke örökölte Trump Kínával szembeni ellenségességét, és egy koalíció létrehozásának szentelte magát. A Kijevi Rusz sikeresen fejlődött Zelenszkij alatt. Oroszország némileg visszafogta Kínát. Aztán csatlakozott a NATO-hoz. Hamarosan egy oroszbarát kormány került hatalomra Kazahsztánban, és megalakult az unió állam. Az oroszok elszorították Közép-Ázsiát Kínától. A konfrontáció egyre nőtt.
  Zelenszkij Sztálin- és Putyin-ellenes kampányt folytatott. Megfosztotta Sztálint és Putyint minden kitüntetéstől, amelyet Medvegyev adott nekik.
  De minden békésen alakult. Bár a kommunisták tiltakoztak. Elmentünk gyűlésekre.
  És ott végre kivették Lenint a mauzóleumból. Egyfajta öröm sokaknak. Az ortodox egyház pedig szentté avatta II. Sándort és Rettegett Ivánt, orosz cárokat. Miklós emlékművei is növekedtek.
  A cárizmus és a nyugatiasság valahogy divatba jött. Közelebb kerültek Európához, és a külföldiek sok állást kaptak. Oroszország a nyugati világ részévé vált, és Trump távozása után a globalizációs folyamat felerősödött. Kína pedig elszigetelődött, és belső zűrzavarral kellett szembenéznie.
  Ugyanakkor Zelensky növelte a születési arányt a szláv birodalomban. A régóta ígért Holdra tartó repülés végre megtörtént. És minden csodálatosan sikerült.
  Szövetséges kapcsolatok jöttek létre Oroszország és az Egyesült Államok, pontosabban Kijevi Rusz és Amerika között.
  A konfrontáció pedig a múlté. A világ egyre globálisabb és biztonságosabb lett. Bár voltak háborúk. A Kijevi Rusz az Egyesült Államokkal közösen hadműveletet hajtott végre Líbiában, ahol véget vetettek az iszlamistáknak. Aztán a Közel-Kelettel foglalkoztunk, ott bázisokat hoztunk létre Amerikával együtt. A Kijevi Rusz és az Egyesült Államok együtt kezdte megbillenteni a világot, és kiszorítani Kínát Afrikából. És itt nem nélkülözhetjük a háborúkat. És a földi műveletek is.
  A Kijevi Rusz és az Egyesült Államok közösen hajtott végre légicsapásokat.
  Fokozatosan a kínaiakat elűzték a világ minden tájáról. Az égi birodalom pedig mély gazdasági és politikai válságba esett.
  A Kijevi Rusz pedig egyre jobban virágzott.
  Oroszország soha nem ismert ekkora gazdasági növekedési ütemet. És hogy Kína összeomlott - a Kijevi Rusz felemelkedett. És gyorsan nőtt.
  A Chukotka felé vezető vasút rekordidő alatt épült meg. Ami önmagában is nagyon klassz.
  És alagutat ástak Alaszka alatt. Az amerikaiak elkezdték építeni az Oroszországgal való összeköttetést szolgáló vasutat is. Vasút is épült Delhibe... Ugyanebben az időben Szibériából ástak csatornákat Közép-Ázsia öntözésére.
  Irán ellen közös hadműveletet hajtott végre az Egyesült Államok és a Kijevi Rusz. És bevezettek egy józan világi rezsimet. Ezt követően csatornát kezdtek ásni a Kaszpi-tengertől a Perzsa-öbölig.
  A NATO az arab országokkal bővült. Szaúd-Arábiában felállt a parlament. A nők elkezdték levetkőzni a burkákat. Megkezdődött a világi állam kiépítése.
  Az orosz médiában mindenki szidta Putyint a szélsőségesség miatt, és sárral dobálták meg, amiért Oroszország majdnem Kína gyarmatává tette Oroszországot, de hála Istennek, még időben meghalt. Keményebb szavakat is mondtak. Medvegyev ellen azonban büntetőeljárás indult. És nem csak egy.
  Sztálint kivitték a Kreml falából. Lenin sokkal korábban a mauzóleumból.
  Sok minden megváltozott az állam szimbólumaiban. Számos új típusú zászló jelent meg. Az orosz zászlót sárgával egészítették ki, a kéket pedig a világoskék váltotta fel.
  Ez is érdekes volt. Megváltozott a címer... Pénzreform is volt. Pénzt váltottak az arány szerint: egy az ezerhez. Megjelent a Kijevi Rusz rubel aranystandardja. Ugyanakkor új és régi pénz keletkezett - egy fillér - fél kopecka és fél - negyed penny.
  Minden rendezett...
  A címek is kezdtek újjáéledni... Megjelentek a hercegek, bárók, grófok, márkiék, sőt hercegek is. Különösen Zelenszkij lett a herceg. Moldova is a Kijevi Rusz része lett. A királyválasztásról már volt szó.
  De Zelenszkij azt mondta, hogy a Kijevi Rusz elnökét csak a nép választja meg. És legfeljebb két kifejezés.
  Ráadásul Zelenszkij hat évről ötre csökkentette az orosz elnök hivatali idejét. Igaz, Zelenszkij hat évig töltötte első ciklusát.
  Ekkorra már befejezte Közép-Ázsia Oroszországhoz csatolását. És visszaállították a Szovjetunió határait. Csak a balti államok maradtak megszállva.
  De az amerikaiak még nem akarták feladni. Így odaadták Közép-Ázsiát és a Kaukázust.
  Új háború tört ki a Kaukázusban, Örményország és Azerbajdzsán között. És nagyon kegyetlenül sétált. Tehát Oroszország elfoglalhatta ezeket a köztársaságokat, és népszavazást rendezhetett annektálásukról.
  Így Zelenszkij visszaszerezte a Kaukázust, kiterjesztve a Kijevi Ruszt. Valljuk be, ő egy hódító. Ráadásul demokrata is... A birodalma tovább terjeszkedett...
  Afganisztán tehát már a második kormányzati ciklus alatt, Irán egy része pedig Oroszország része lett.
  Az Egyesült Államokban egy női elnök nyert második ciklust. Eddig sikeres volt a gazdaságban, és ami a legfontosabb, Kínát sikerült kiütnie. Micsoda nagy győzelem. A Kijevi Rusz pedig most Zelenszkij vezette szövetséges.
  De természetesen Oroszország ereje túl gyorsan növekszik. Már annektálta Irak északi részét.
  Borzo viselkedik. A Kijevi Rusz a világ első országa a növekedési ráták tekintetében! És népességszámban megelőzte az Egyesült Államokat. És már Amerikában riadtan néznek - túl erős lett Oroszország?
  Ráadásul a Kijevi Rusz birodalma terjeszkedik. Most már a balti államok ellenőrzése alatt állnak. Igen, ez nagyon nagy probléma az amerikaiaknak. Zelenszkij már összegyűjtötte a Szovjetunió összes korábbi területét.
  És az orosz cárhoz hasonlóan ő is folytatja terjeszkedését dél felé. Mostanra Irán és Irak teljes egészében a Kijevi Rusz részévé vált. Zelenszkijt pedig az első fordulóban könnyedén megválasztották második ciklusra.
  Bár sok volt az elnökjelölt, a választások demokratikusak voltak.
  Zelenszkij azt mondta, hogy nem fogja követni Lukasenko példáját és uralkodni egy életen át. Ráadásul Lukasenko eltűnésének körülményei még mindig tisztázatlanok. Talán Oroszországnak és a Nyugatnak sem volt már szüksége rá. És eltűnt... De Zelenszkij csak erősödik. És valóban, uralma sikerét tekintve felülmúlja elődeit, köztük Nagy Pétert is.
  Valójában nem mindenki képes helyreállítani a Szovjetunió területét, plusz Afganisztánt, Iránt és Irakot.
  Zelensky azonban nem áll meg itt. Most Lengyelországot és Finnországot is támadások érik - egykor a cári birodalom részei voltak. És valóban népszavazásokat tartanak ezekben az országokban, és önként csatlakoznak a Kijevi Ruszhoz.
  Tudományos fronton is vannak sikerek. Megtörtént a régóta várt Mars-repülés. Orosz űrhajósok szálltak le ott. Elvették a talajt, és otthagyták a zászlót, ami nagy diadal volt.
  Ugyanakkor a Kijevi Rusz elvette Kínától az eredeti Port Arthurt. És kihasználva azt a tényt, hogy Kínában polgárháború kezdődött, védelme alá vették Mandzsúriát.
  Ezzel egy időben a Kijevi Rusz elcsatolta Törökország egy részét. Azok a földek, amelyeket a Versailles-i Szerződés értelmében Oroszországnak engedtek át. Ami szintén nagyon erős lépés volt. Zelenszkij tovább bővítette a Kijevi Ruszt, mint birodalmat. Közgazdasági szempontból pedig az Egyesült Államokat megelőzve került ki az élre.
  Nos, Kína egy polgárháború rémálmába süllyedt, és már megkezdődött a megosztása.
  A Kijevi Rusz hatalmas országgá vált. Zelenszkij népszerűsége pedig annyira megnőtt az országban, hogy az emberek térden állva könyörögtek Vlagyimirnak, hogy ne menjen el. Több százezer ember gyűlt össze.
  Zelenszkij kivételként népszavazást tartott, amely lehetővé tette számára, hogy újabb harmadik ciklusra induljon a Kijevi Rusz élén.
  Változott a vezető az USA-ban. Már republikánus lett. És már nem is olyan fiatal - idősebb Zelenskynél. Így a Kijevi Rusz és az Egyesült Államok közötti kapcsolatok ismét megromlani kezdtek. Oroszország már Zelenszkij alatt fájdalmasan megerősödött. Emlékeztek arra, hogy az ukrán uralom mellett ez már a negyedik ciklusa Zelenszkijnek.
  Azt mondják, hogy az orosz elnök jogkörét nem csökkentették. Zelenszkij egyetlen dolga volt, hogy olyan alkotmánymódosítást terjesztett elő, amely szerint az Állami Duma kétharmados szavazattal vagy egyszerű többséggel, kétszeres bizalmatlansági szavazattal felmenthet egy minisztert.
  Ez a módosítás pedig nem olyan jelentős, hiszen az elnök megtartotta a jogot, hogy minden minisztert kinevezzen és meghatározza a kormány szerkezetét. Az Állami Dumában pedig Zelenszkij híveinek van alkotmányos többsége.
  Jelentősebb volt a Szövetségi Tanács közvetlen választásának bevezetése, valamint a foglyok szavazati joga.
  De általában itt ért véget az elnök jogkörének korlátozása. A kormányzók elmozdításának joga megmaradt. A jogalkotási szférában pedig még bővült is.
  Az Egyesült Államokban Zelenszkijt tekintélyelvűséggel vádolták, és azzal, hogy a "Nép szolgája" párt irányítja az állam szinte minden posztját. Az LDPR és az Orosz Föderáció Kommunista Pártja megszűnt. Egy párt alakult ki - "Egy igazságos világ" balról. Az LDPR helyett Oroszország Hazafiai jelentek meg. De a Nép Szolgája párt teljesen dominált.
  Bizonyos reformok az egyházat is érintették. Az ortodoxia legalizálta a négy feleség jogát, így közelebb került az iszlámhoz. Az ikonok megközelítése némileg megváltozott, és közeledés történt a protestantizmushoz. Egyre többet kezdtek mondani: Isten egy, és a halandók nem méltók Isten imádatára.
  Ugyanakkor a Szentháromságot eltörölték, mint nem bibliai szimbólumot, és az egyszerű halandók számára érthetetlen.
  És bemutatták: hogy Isten egy, az Atya Isten. De az Isten, a Fiú kifejezés nem szerepel a Bibliában. Ráadásul nincs kifejezés: Isten a Szentlélek. Szóval miért nem egyszerűsítjük le a vallást.
  Ráadásul a kereszten függő Isten nem kelt bizalmat. Ha Ő nem tudta megvédeni magát, akkor hogyan fogja megvédeni az embereket? Röviden: áttértünk az egyistenhitre. Maga a Biblia pedig ősi szláv mítoszokkal keveredett. Felmerült Veles evangéliuma.
  Az ateizmus is felerősödött - azt mondják, ne ragadjatok már el az emberi meséktől. Egy bolygónk van, és nem kell ahhoz, hogy az emberek higgyenek a csodákban és különösen a világ végén.
  A világnak nem lesz vége, és nem is kell lennie. Az emberiségnek pedig űrbirodalommá kell válnia, és el kell érnie a galaxis legszélét. Mi a helyzet a galaxisokkal? Inkább az univerzum. És miután elérte az univerzum szélét, menjen az univerzum másik részébe. Végül is számtalan univerzum létezik. És így repülhetsz egyik univerzumból a másikba. És idővel tanuld meg teremteni magad! És gyakorlatilag az egész világűrben új, mérhetetlen univerzumok lesznek.
  A Föld pedig csak az emberiség bölcsője. És a jövőben egy hatmilliárd fokos univerzumok birodalma lesz, anélkül, hogy megszakadna a terjeszkedés és a tér meghódítása.
  És a Kijevi Rusz feje és elnöke, Vlagyimir Zelenszkij, mint a remény ragyogó napja kel fel a bolygó felett!
  És az ő jövője és a Kijevi Rusz jövője - legyen fényes!
  
  VIS MAJOR, AMIKOR A Szovjetunió SZÖVETSÉGESEK NÉLKÜL HARCOLOTT
  Így aztán egy ellenállhatatlan befolyás lépett be, és 1943. január 1-jén leállították a szövetséges erőket. Rommel megtépázott hadteste megállt a líbiai határon. És abbamaradt a náci Németország minden bombázása. A London felé történő repülési kísérletek is kudarcnak bizonyultak. A német gépek nem zuhantak le, hanem visszahajtottak. Korábban példátlan csoda történt, a világ teomágikus erővel való felosztása.
  Ez azonban eleinte nem sokat segített a németeken. Sztálingrádot, vagy inkább a benne lévő Paulus-csoportot talán már nem lehetett megmenteni. És a szovjet csapatok magabiztosan haladtak előre. A voronyezsi és más irányú offenzíva sikeres volt. Szinte valós időben a Vörös Hadsereg felszabadította Kurszkot, Belgorodot és Harkovot.
  Miután azonban Rommel tapasztalt hadosztályait Afrikából költöztették át, és azokat az erőket, amelyeket a valós történelemben szintén haszon nélkül dobtak be az algériai és tunéziai sivatagba, Mainstein híres ellentámadása érezhetően megerősödött. Mivel lényegesen több német haderő vett részt benne, különösen a repülés.
  A Szaharában hiába ragadt harminc vadonatúj "Tigrist" pedig kiderült, hogy egyáltalán nem volt felesleges.
  Itt történt az első jelentős eltérés a valós történelemmel. Mainstein négy nappal korábban indított ellentámadást, és sokkal több erővel gyorsabban haladt előre. Harkovot kilenc nappal korábban foglalták vissza, Belgorodot tizenkettővel, és útközben, és ami a legfontosabb, elfoglalták Kurszkot, amely a valós történelemben nem engedett a Fritzeknek.
  Jelentős számú német haderő vett részt. A németek Franciaországból átvitt tartalékokat, szinte minden harcképes harckocsi egységet és főrepülést használtak. Bármit is mondjunk, a Luftwaffe majdnem felét a nyugati front elterelte, így az ellenség levegőjében jelentős erőket adtak hozzá. És ezt a német ellentámadás során mondta, amely sarlócsapásra hasonlított.
  Igen, és Mainstein a valós történelemben felülmúlta a szovjet tábornokokat, de itt húsz hadosztállyal több szárazföldi erővel rendelkezik, és az erőforrások koncentrációját figyelembe véve háromszor több repülőgépe van. A Focke-Wulf pedig egyáltalán nem rossz, ha helyesen használják: a sebesség nagy, a fegyverek erősek. Ami lényeges, hogy az F-190 számbeli fölényével hatékonyabb. Mivel erős fegyverei lehetővé teszik, hogy egy mozdulattal lőjön le egy repülőgépet, és nagy merülési sebességének köszönhetően el tud menekülni.
  A szovjet csapatok taktikai vereséget szenvedtek és elhagyták Kurszkot, sok katonát és tisztet bekerítettek. Részben néhányan meghaltak, mások, bár kisebb részüket elfogták, sokan megszöktek, bár felszerelésüket elvesztették.
  A szovjet csapatok óriási károkat szenvedtek, offenzívájukat leállították. Ám a német tankok a tavaszi olvadás beköszönte miatt nem építhettek sikerükre.
  Átmeneti erőviszonyok alakultak ki.
  A háborúba azonban egy új hatalom is beléphet: Japán. A szamurájoknak is kioldották a kezüket. Amerika nem elérhető, de nem is támad. Igaz, hogy Japán erős szárazföldi hadserege nyomást gyakorol Kínára. Itt Csang Kaj-sek nagyon nehéz helyzetbe került. Vagy próbáljon megegyezni a japánokkal, vagy harcoljon, de már nem kap pénzt és fegyvert az USA-tól, Nagy-Britanniától és más országoktól.
  A németek természetesen egy második front megnyitására vágytak, hogy az ellenséges erők egy részét eltereljék keletről. Ennek ellenére jelentős veszteségeket szenvedtek. Sztálingrád különösen sok energiát vett igénybe. A szovjet csapatok is sokat veszítettek, a csapatok egy része a harkovi és kurszki üstben kötött ki.
  A nácik növelték fegyvergyártásukat. A bombázás hiányának köszönhetően a Krautok jelentősebb számmal tudták növelni a tankok gyártását, valamint a repülést. A bombázás jobban hátráltatta a nácikat, mint azt általában gondolják. Ráadásul a valós történelemben Németország nagyrészt a gazdaság háborús alapokon történő szerkezetátalakítása és a rabszolgamunka egyre aktívabb alkalmazása miatt növelte a berendezések gyártását, nem pedig azért, mert gyengén bombázták őket.
  A németek egyelőre kivártak, és a modern technikára támaszkodva új harckocsikat építettek, legénységet képeztek ki. Ugyanakkor nyitva maradt a kérdés: hol kezdjük az offenzívát? A kurszki párkány már nem létezett. És ez egy természetes nyom. Így maguk a németek és Hitler is habozott. Volt egy ötlet, hogy elfoglalják Leningrádot. Bár ebben az esetben hatalmas erődítményeket kellene áttörni.
  A német tábornokok nem akartak újra Sztálingrádba menni. De őszintén szólva a választék nem széles. Lehetséges magát Moszkvát támadni? Súlyos nézeteltérések alakultak ki a fasiszta vezetők között . Mainstein, Guderian és Rommel még abban az értelemben is megszólalt, hogy jobb, ha egyáltalán nem támadnak, hanem hagyják, hogy az oroszok beleütögessék az orrukat, és csapdába csalják őket.
  Alternatív terv szerint a Taman-félszigetről és a Don-i Rosztovról indítanak offenzívát, a Fritzek meg tudták védeni ezt a jól megerősített várost a balkáni csoport erősítésének átadásával, megszálló csapataikat bolgár és olasz csapatokkal helyettesítve.
  A Führer, aki szerette azokat a hadműveleteket, amelyekben a csapatok összetartó irányokba törnek át, egyre inkább hajlott erre a tervre, de csak lassan valósította meg. Különösen a Panther tank bizonyult szeszélyesnek és gyakran elromlott, ezért módosításra volt szükség. Engedje meg a személyzet további képzését. A Führer pedig több "Tigrist" akart bélyegezni.
  Sztálin végül belefáradt. Attól tartva, hogy a Dél-Kínában jelentős sikereket elért Japán nyit egy második frontot, amelynek szárazföldi hadserege már meghaladta a hétmillió katonát és a Harmadik Birodalom növekvő katonai potenciáljára vonatkozó adatokat, ő maga rendelte el az offenzíva indítását a kurszki és a donbászi irányok. Hitler tétovázása és a Führer azon vágya, hogy több száz tigrisből és párducból hadosztályokat alkossanak, az elővásárláshoz vezetett.
  A szovjet csapatok azonban, miután 1943. július 7-én megindították az offenzívát, maguk nem rendelkeztek döntő erőfölénnyel. 5,56 millió német katona, mintegy egymillió kétszázötvenezer szatellit katona lépett fel 6,6 millió szovjet katona és tiszt ellen. Mussolini, miután megszűnt a nyugati és déli támadás veszélye, jelentősen megnövelte az olasz csapatok számát keleten. A spanyol egységek száma is nőtt. Salazar "önkéntesek" hadosztályát is elküldte. Harcoltak a francia légiók, románok, aktívabban magyarok, albánok és az SS külföldi hadosztályai is Európa-szerte.
  A szovjet hadsereg tehát nem rendelkezett létszámbeli fölénnyel, de a koalíció heterogenitása csökkentette az ellenséges erők minőségét. A Vörös Hadseregnek van némi számbeli fölénye a harckocsik és a tüzérség terén. De egyelőre talán a "tigriseknek" és a "párducoknak" nincs párja az ellenfél tűzerejében és páncéljában. És a T-4 fegyvertűzerő fölényt szerzett a T-34-76-tal szemben. De a Szovjetuniónak van rakétatüzérsége, és a németek, különösen a gázhordozók fejlesztése ellenére, ezt meglehetősen rosszul fejlesztették.
  A repülésben hozzávetőleges számszerű paritás van. A német ME-109 "G", Focke-Wulf vadászgépek azonban fegyverzetben és sebességben erősebbek, mint a szovjet repülőgépek, de kissé gyengébbek a manőverezőképességben. De sajnos Németországnak tapasztaltabb és eredményesebb ásza van. A Yu-188 bombázó repülési tulajdonságaiban talán jobb, mint a PE-2 és TU-3. És a Yu-288 szolgálatba állt. Igaz, még csak most kezdték bemutatni, mint az ME-309.
  De mindenesetre a Vörös Hadsereg nem lévén ereje előnye, támadást indított az ellenség korábban előkészített védelme ellen. És makacs ellenállásba ütközött. A szovjet csapatok azonban kitartottak támadásukban, a veszteségektől függetlenül előrenyomultak. Bár az átlagos haladási ütem alacsonynak bizonyult, napi egy-két kilométer. Az ellenség csattant, és ismét sikerült beásnia magát. A nem kevésbé hősies előrenyomulás üteme folytatódott. Augusztus közepére súlyos veszteségek árán a szovjet csapatok száz kilométerre haladtak előre, megközelítették Kurszkot, és makacs csatákat indítottak magáért a városért, Belgorodhoz is közeledve.
  1943. augusztus 19-én Japán a habozást legyőzve frontot nyitott a Távol-Keleten. Csang Kaj-sek rezsimje ekkorra már számos vereséget szenvedett el a szamurájok számára kedvező békében. A japánok megszerezték az irányítást a fontos kommunikáció felett, és megszabadultak attól, hogy nehéz gerillaháborút vívjanak rosszul szervezett, de nagyon sok kínai csapattal. Csang Kaj-seknek azonban támogatást ígértek a Mao Ce-tung Vörös Hadseregével vívott háborúban. Japánnak már minden eszköze megvan ahhoz, hogy háborút viseljen a Szovjetunióval. És úgy döntöttek, hogy nem várják meg az esős őszt és a kemény szibériai telet. Arról nem is beszélve, hogy Hitler még 1941-ben hadat üzent az Egyesült Államoknak, de a szamurájok nem támogatták. A második front 1942-es megnyitása megmenthette volna a nácikat a megsemmisítő sztálingrádi vereségtől.
  Japán döntése várható volt. A Vlagyivosztok elleni támadásban azonban a szamuráj taktikai meglepetést ért el, és komoly károkat okozott a szovjet csendes-óceáni flottában.
  Augusztus végén a németek a legújabb harckocsik tömegével próbáltak ellentámadást végrehajtani. De déli ellentámadásuk csak viszonylagos sikert tudott elérni. A szovjet parancsnokság már előre látta ezt a lehetőséget, és visszavonta csapatait az eredeti vonalaikba. Csak a kombinált fegyveres 31. hadsereg esett az üstbe, és többnyire megsemmisült.
  A szovjet csapatok azonban nem érték el céljukat, igen jelentős veszteségeket szenvedtek el, nem sikerült visszafoglalniuk a területet. Különösen több mint hat és fél ezer harckocsi veszett el, szemben a mintegy nyolcszáz német harckocsival. A tankparkban a számbeli előny a nácikra szállt. Szeptemberben a németek napi több száz repülőgép gyártásában, novemberben pedig megközelítőleg autókban tudták utolérni a Szovjetuniót, havi 650-700 tankra növelve a Panthers gyártását. Itt nagy szerepet játszott a megszállt országok, elsősorban Franciaország, valamint Belgium és Hollandia erőforrásainak felhasználása, ahol bevezették a munkaszolgálatot.
  A németek némi késéssel szeptemberben egy régóta tervezett offenzívát indítottak a Don-i Rosztovból és a Taman-félszigetről. És belefutottak a makacs szovjet védelembe. Japán pedig offenzívát indított Mongólia ellen, elfoglalva Ulánbátort és Primorye-t. Csakhogy ott kevés előrelépés történt.
  Ez jelentős tartalékokat von el, és másfél hónapos heves harcok után a német csoportok egyesültek. De a Fritz veszteségei is nagyon jelentősnek bizonyultak, és kénytelenek voltak megállni. De ez a taktikai siker kiváltotta Törökország háborúba lépését és egy harmadik front megnyitását Kaukázuson túl.
  Most ebben az irányban is vissza kellett küzdenünk.
  Télre a távol-keleti frontvonal stabilizálódik. A japánok a Primorye régióban ötvenről százhúsz kilométerre haladtak előre, elfoglalták Mongólia több mint felét Ulánbátorral együtt, de offenzívájuk leállt. A törökök Jerevánhoz közeledve megtámadták Batumit, sikerült elfoglalniuk az utolsó város kétharmadát. Maguk a németek nem nagyon fognak előrelépni ősszel. És még nem ragadták meg a kezdeményezést.
  A háború egyre inkább pozicionálissá és elhúzódóvá vált. A kimerültségig és a technológiai fölényig. 1943 során a Szovjetunió a repülőgépgyártást másfélszeresére, 25 ezerről 37 ezerre növelte. A náci Németország több mint 15 ezerről 32 ezerre, több mint duplája. Az év utolsó hónapjaiban a németek megegyeztek szovjet repülőgépgyártási eredményeikkel. És harckocsikban és önjáró fegyverekben is - minőségi fölénnyel. De a Szovjetuniónak is meg kell küzdenie Japánnal. Ezenkívül számos repülőgépet és harckocsit gyártanak Olaszországban és a Harmadik Birodalom más szatellitországaiban. Még ha nem is túl sokat. Ráadásul a németek, kihasználva a háború hiányát, elkezdték kitermelni és szállítani az olajat Líbiából saját igényeikre.
  Így fokozatosan gyengült az energiahiány a Harmadik Birodalomban. Emellett az afrikai francia birtokok jó nyersanyagforrásnak ígérkezett.
  Hogy a nácik jól el tudják látni magukat. Válaszul a vörös tervezők új típusú harckocsikat készítettek Sztálinnak 85 mm-es és 122 mm-es ágyúkkal. A németek némileg lelassították a Párduc 2 munkáját. Nem könnyű tankot szerezni erős fegyverekkel, erős páncélzattal és viszonylag mozgékonysággal. És a "Királytigris" túl nehéznek bizonyult, 68 tonnával. Csak a Panther modernizálása ígérkezett viszonylag sikeresnek. És a T-4 harckocsi nyilvánvalóan kimerítette képességeit. Fokozatosan, 1944-től kezdődően ennek a gépnek a gyártása hanyatlásnak indult. Áprilisban teljesen abbahagyni.
  A szovjet parancsnokság több támadó hadműveletet indított télen. És a Taman-félsziget, és a központban, és Leningrád irányában és Kurszk közelében. De jelentős sikert sehol sem értek el . Az ellenség már akkor is számbeli fölényben volt a létszámban, mind a harckocsikban, mind a repülőgépekben. Csak az időjárástól való félelem kényszerítette a Fritzeket a védekező taktika betartására.
  Negatív szerepet játszott még a dezertőrök és árulók megnövekedett száma, valamint az, hogy a németeknél kifejlesztették a magashegyi repülést, amely hatékonyabb volt a légi felderítésben.
  Ráadásul a szovjet parancsnokság kissé helytelenül közelítette meg az erők koncentrálásának folyamatát. Különösen annak a taktikának volt értelme, hogy a következő műveletet egy másik területen kezdjük még az előző befejezése előtt, tekintettel a számszerű fölényre. Mint az első világháborúban, széthúzva a németeket. De ha az ellenség meghaladja önt, ez megnehezítette az erőfölény elérését egy adott területen.
  Ha Sztálinnak sikerült volna a front egy külön szakaszán megközelítőleg három az egyhez arányban fölényt kiépítenie, akkor talán taktikai siker született volna.
  És így az egyik szektorban offenzíva folyik, a másikban készülnek, de a valóságban a németek és szövetségeseik könnyebben visszaverik. Sőt, a Fritz már rendelkezett nagy magasságú, nagy sebességű felderítő repülőgépekkel, kiváló optikával, amely lehetővé tette a csapatok mozgásának nyomon követését. Télen pedig nehezebb álcázni, és az éjszaka nem csodaszer, ezért a német hírszerző tisztek jó éjjellátó eszközöket szereztek be.
  A "Királytigris", mint tervezett áttörést jelentő tank sorozatgyártása késett, és nem volt teljesen sikeres. A "Panther" -2, amelyet Hitler elrendelt páncélzattal az IS-2 áthatolhatatlanná tétele és 900 lóerős motor felszerelése érdekében, 51 tonnát nyomott, még az ötvözött burkolat beszerelését is figyelembe véve, ami 800 kilogrammot takarított meg. . De lehetővé vált az oldalpáncél megerősítése 82 milliméterig racionális szögben. Emiatt a német tank oldalról nem volt annyira sebezhető, mint a korábbi modellek. De ismét, a "Panther"-2 és az "Lion"-2 egy fejlettebb elrendezési sémában még mindig csak fejlesztés alatt állnak.
  De a tél folyamán a németek teljesen átvették az irányítást az afrikai francia birtokok felett, beleértve a Niger-hurkot is. És van olaj, gáz és bauxit, és még nagyobb uránkészletek is, különösen Kongóban. De Gaulle-t elkapták - a szövetségesek segítsége nélkül értéktelen volt, Scorel pedig tisztán és ügyesen dolgozott.
  Így 1944 májusára az olajproblémák nagyrészt megoldódtak. Líbiából már érkezett minden utánpótlás, és már csak az újabb és újabb kutak fúrása volt hátra.
  De májusban a németek még nem álltak készen a támadásra. A tervezésben elavult Tigeren kívül nem volt komoly áttörő tankjuk. Igaz, a "Tigris" már tömeggyártásban volt, és a páncél kiváló minőségének és az oldalvastagságnak, valamint a gyorstüzelő, pontos fegyvernek köszönhetően, ha nem is ideális szerepet tölthetett be. , de többé-kevésbé elviselhető tank, megtörve a Szovjetunió csapatainak forgalmát .
  A német parancsnokság sorozatos vita után visszatért a korábbi 1942-es tervhez. Mégpedig azért, hogy támadást indítsanak a széleken. Vedd be Leningrádot egy kettős gyűrűbe, és törj át Sztálingrádba. Sőt, miután a Wehrmacht elhagyta a Rzsev-Vjazemszkij kiemelkedést, elveszett egy kényelmes hídfő a Moszkva elleni támadáshoz. Tehát viszonylag messze van a fővárostól.
  A nácik terve szintén nem optimális, de... Svédországban előrehozott parlamenti választásokat tartottak, ahol a nácik lenyűgöző győzelmet arattak. Egy nyolcmillió lakosú és fejlett gazdaságú ország készen állt a Szovjetunió elleni háborúra. A legnépszerűbb figura Tizenkettedik Károly volt. A svédek bosszúra vágytak a korábbi vereségekért és megaláztatásokért a Nagy Péterrel és Első Sándorral szemben elvesztett háborúk során. Így már egész Európa harcolt a Szovjetunió ellen. Sőt, Franco és Salazar úgy döntöttek, hogy hivatalosan is belépnek a háborúba, hogy kivegyék a részüket a zsákmányból. Formálisan csak Svájc maradt semleges, de egy hadosztályt is küldött önkéntesekből.
  A számszerű fölény a náci koalíció oldalán volt. Ráadásul 1944. május közepén a németeknél már mintegy ezer ME-262 típusú sugárhajtású repülőgép állt szolgálatban. Maga az autó meglehetősen sikeres, de befejezetlen motorokkal. De fokozatosan a motorok javultak, erősebbek, megbízhatóbbak lettek, és csökkent az üzemanyag-fogyasztás.
  Az offenzíva délen kezdődött. A Fritzek megpróbálták megismételni az OKW által a Blau hadművelethez kidolgozott tervet 1942 januárjában, de aztán Hitler önkényesen megváltoztatta. Amikor délről és északról is támadja Sztálingrádot, összefutó irányok mentén. De előbb a németeknek át kellett törniük a Donhoz. A fasiszta tigrisek támadásba lendültek, de erős védelmi vonallal szembesültek. A krautok előrenyomulása lassúnak bizonyult, a szovjet csapatok mélyén elakadtak a védelemben. Az első tíz napban mindössze 35-40 kilométert tett meg Voronyezs irányába.
  Aztán két hetes makacs harcok során a nácik csak tíz kilométert léptek előre, és a súlyos veszteségek miatt megállásra kényszerültek.
  A déli offenzíva sikeresebben fejlődött. Ott kevesebb a szovjet csapat, és nehezebb a védekezés. Számos "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (ez az önjáró fegyver a stratégiai bombázás hiánya miatt terjedt el jobban!), valamint a "Jagdtiger" és a különösen hatékony "Sturmtiger" első modelljei. A németeknek sikerült áttörniük az első védelmi vonalakat és hadműveleti teret nyertek.
  Ezzel egy időben a japán hadsereg is támadásba lendült. A szamurájok megnövelték harckocsiflottájukat, és új, közepes tömegű járműveik fegyverzetében és menetteljesítményében gyakorlatilag nem maradtak el a T-34-76-tól, sőt frontpáncélzatban is jobbak voltak, bár oldalról való védelemben gyengébbek voltak.
  Japán Mongóliában vezette az offenzívát, ahol sokkal nehezebb volt fenntartani a védelmet. A szovjet parancsnokság tartalékhiánnyal küzdött, és mindhárom fronton visszavágott. És a személyi veszteségek a téli offenzíva során jelentősek voltak.
  A németek Tikhvin offenzíváját, valamint a finnek és a svédek a Fehér-tenger csatornájáról nehezen sikerült visszaverni. A nácik lassan, de szinte folyamatosan haladtak előre. Június közepén délen Mainstein csapatai betörtek Sztálingrádba. Megkezdődött a második sztálingrádi csata. Július elejére pedig Tikhvin és Volhov bukása után a finnek, a svédek és a németek egyesültek - egy második gyűrűt alkotva Lenin városa körül.
  Így rendkívül nehéz helyzet állt elő a szovjet katonai erők számára.
  De Sztálingrád nem engedett Mainsteinnek. Ez pedig megakadályozta, hogy a németek más irányú offenzívát fejlesszenek ki. Délen, akárcsak 1942-ben, csak a Terek-kaput érték el: Groznij és Ordzsonikidze közelében elakadtak. A heves harcok Voronyezs irányában folytatódtak. Szeptemberre a szovjet csapatok kénytelenek voltak visszavonulni a Donon túlra. A sors iróniája, hogy október végére a déli frontvonal megismételte 1942-t, a nácik legnagyobb előretörésének idején.
  Rosszabb volt a helyzet északon, ahol Leningrád teljes ostrom alá került. Ezenkívül a németek, finnek és svédek át tudták vágni a Vörös Hadsereg védelmét a Karéliai-félszigeten, szárazföldön elvágva Murmanszkot a Szovjetunió nagy részétől.
  Mintegy negyven szovjet hadosztályt izoláltak. Számuk azonban messze volt a normálistól. Svédország mintegy huszonöt, meglehetősen jól felszerelt hadosztályt állított ki. A tapasztalt finnekkel és német csapatokkal együtt számbeli fölényre tettek szert. És rendkívül nehéz tartalékokat átvinni a Karél-félszigetre.
  Általánosságban elmondható, hogy a Vörös Hadsereg nem tudta megkapni a szükséges erősítést, így a japánok váratlanul erősnek bizonyultak, létszámuk a bábcsapatokkal együtt meghaladta az ötmilliót, és ez tulajdonképpen egy teljes értékű második front. Így csak vissza kellett küzdenünk a németek és szövetségeseik ellen.
  Fokozatosan csökkent a szovjet csapatok ellenőrzési övezete Karéliában, Murmanszkot pedig teljesen blokkolták és gyakorlatilag kudarcra ítélték. Tehát az ellenséges flotta és főleg a tengeralattjárók uralták a tengert, így nem volt miből utánpótlást létrehozni.
  Sajnos 1944 novemberében a Szovjetuniónak nem volt tartaléka ahhoz, hogy megismételje az 1942-es fordulópontot. Szinte mindent a Kaukázus elvesztésének megakadályozására költöttek. Ráadásul a németek szakszerűbben hajtották végre a Sztálingrád elleni támadást, és ott folyamatosan tartalékokat kellett áthelyezni, mintha a Tartarus kráterébe lennének. Sztálin elrendelte, hogy bármi áron megtartsa a Volga-parti várost. De tekintettel az ellenséges repülőgépek dominanciájára a levegőben, az ár hihetetlenül magasnak bizonyult.
  Ráadásul Mainstein Paulusszal ellentétben nem sietett, és vigyázott a katonákra. Ennek eredményeként a veszteségek aránya nem a Vörös Hadseregnek kedvezett.
  Hitler siettette Meinsteint, de a ravasz marsall tudta, hogyan kell kitérni és ellenállni a nyomásnak.
  Az egyik legerősebb fegyvertípus a Sturmtigerek voltak. Rendkívül erős bombavetőjük volt, amelyek háromszázhúsz kilogrammos lövedékeket lőttek ki. Ráadásul a lövedékek rakétahajtásúak és sokkal erősebbek, mint a tarackhéjak. Méltó válasznak nevezheti őket a Katyusha-ra, bár sínen. Ezen kívül néhány bombavetőt is szereltek teherautókra, nagyobb lőtávolsággal.
  A németek gázvetőket is használtak. És persze sugárhajtású bombázók.
  Decemberben a japánok elfoglalták szinte egész Mongóliát, és közel kerültek Vlagyivosztokhoz, részben elfoglalva Primorye-t és Habarovszkot. De Frost tábornok megállásra kényszerítette őket.
  Ezt kihasználva a Vörös Hadsereg ellentámadássorozatot szervezett a német szárnyakon, amelyek megpróbálták elfoglalni a Sztálingrádból megmaradtakat. Mit, még a város egy kis részét is megtartották 1945 elején. A németek 1944-ben bizonyos sikereket értek el, de még a Kaukázust sem tudták meghódítani és bakui olajat szerezni. Igaz, saját szükségleteikre még elég volt Romániából, Magyarországról, Líbiából, Kamerunból és Nigériából.
  Leningrád még mindig ostrom alatt állt. Előzetesen nagy élelmiszer- és lőszertartalékot hoztak létre, hogy a város túlélhesse ezt a telet, és továbbra is leküzdje a Wehrmacht és szövetségesei jelentős erőit.
  A szovjet vezetésnek sikerült is stratégiai nyersanyagtartalékokat képeznie Lenin városában fegyvergyártáshoz. Eddig ez nem adott túl sokat a fasisztáknak.
  De Murmanszk teljesen blokkolva volt. A városba tartó tíz transzportból a Krautok kilencet végeztek.
  Januárban a szovjet parancsnokság megpróbálta a központban próbára tenni a németek erejét. A nagyon erős és technológiailag fejlett védelmet azonban nem lehetett legyőzni. A maximális előrehaladás öt-hat, legjobb esetben nem több nyolc kilométernél. A szovjet hadosztályok veszteségei pedig igen jelentősek voltak. A legtöbb helyen a kompozíció fele.
  De a német erők egy része elterelte a figyelmét, lehetővé téve számukra Sztálingrád megtartását... Márciusban maguk a németek indítottak támadást a Terek-kapunál. Sikerült áttörniük a szovjet védelmi vonalat, bekeríteni Groznijt és Ordzsonikidze-t, de a Fritzek megrekedtek Vedeno, Shali vonalában és tovább a városokon keresztül.
  Groznij városa egészen májusig teljes ostrom alatt maradt. Májusban Sztálingrád végül elesett. A városból és külvárosaiból, valamint a harckocsigyárból gyakorlatilag nem maradtak romok.
  A német koalíció is kifogyott, de a Führer győzelmet akart. Januárban végezték el a korong első sikeres tesztjeit, amelyek akár két hangsebességet is elértek, és 18 kilométeres magasságig emelkedtek. Májusban a lemez már négy hangsebességet ért el, és 30 kilométeres magasságba ugrott.
  Az új gép azonban erős, sőt egyedi repülési tulajdonságai ellenére sebezhetőnek bizonyult a kis tűzzel szemben és drága. A sebezhetőségi problémát hamar megoldották egy lamináris eke elindításával, de ez megnövelte az üzemanyag-fogyasztást és csökkentette a repülőgép repülési idejét. Maga a lemezsík pedig lamináris "kabátjában" nem tudott hatékonyan tüzelni.
  De a "repülő csészealjak" korszaka elkezdődött. Ezenkívül a németek erős ütőkártyát szereztek: az "E" osztályú új generációs tankokat. Hasonló súlyban különböztek a "Királytigrishez" és a "Pantherhez", sokkal sűrűbb és fejlettebb elrendezésük, alacsony sziluettjük és vastag páncéljuk.
  A tömeggyártásban és a harctéren a Panther-2 és a Tiger-2, majd a Tiger-3 jól teljesített. Ez utóbbi, sűrűbb elrendezésű, kis toronnyal rendelkező jármű erős páncélzattal és 1080 lóerős motorral rendelkezett. Az "egér" soha nem fogott meg. De a "Panther" módosítás, az "F" jól teljesített.
  Az ötvözőelemek hiánya miatt a szovjet tankok nem rendelkeztek túl jó minőségű páncélzattal, és a "Panther" eddig még egy 75 mm-es ágyúval is elég jól megbirkózott a szerepével. A 120 mm-es ferde homlokpáncél pedig meglehetősen megbízhatóan védett a 85 mm-es szovjet T-34-85 fegyverrel szemben. De talán a szovjet SU-100 önjáró fegyver méltó ellenfélnek bizonyult a Panther továbbfejlesztett páncélzatával szemben. A T-4 már kikerült a gyártásból. A gyártótartályok közül pedig a Panther bizonyult a legkönnyebbnek.
  Az elrendezését tekintve az első fejlett harckocsi az "Oroszlán" sorozatú tank volt. Ennek a tanknak a toronyját visszatolták, a sebességváltót, a motort és a sebességváltót pedig egy egységben helyezték el elöl. Ennek eredményeként a jármű sziluettje alacsony volt, és az erőteljes 105 mm-es ágyúval ellátott páncél a "Királytigrishez" hasonlítható, a torony eleje pedig még erősebb volt.
  A torony hátramozgatása azt az előnyt is adta az Oroszlánnak, hogy az erdőn áthaladva a hosszú csövű fegyverének orrcsője nem tapadt annyira a fatörzsekhez.
  erős repülőgépekkel bombázták a szovjet állásokat.
  Japán is igyekezett előretörni, és végül elvágta Vlagyivosztokot a szárazföldtől.
  A németek júniusban és júliusban próbáltak betörni Moszkvába. De a szovjet védelmi vonal nagyon erősnek bizonyult, és a nácik óriási veszteségeket szenvedtek. Még a Lev tank sem teljesen megfelelő az offenzívában, elsősorban az elégtelen oldalburkolat miatt.
  A szovjet parancsnokság egyre aktívabban használta a 100 mm-es lövegkalibert. Nyilvánvaló, hogy a Szovjetuniónak nincsenek erőforrásai ahhoz, hogy ugyanazokkal a harckocsikkal legyőzze az ellenséges harckocsikat, de a páncéltörő tüzérséget tömegesen lehet használni.
  Az eredeti modell E-100-a 140 tonnával túl nehéznek bizonyult, az oldalpáncél szögben is 120 milliméteres (homlok 240 milliméter!) volt. Ez már nem volt elég. Arról nem is beszélve, hogy az Egerek reménytelenül le vannak maradva az elrendezésükben.
  A valóságban a Lion tank és az önjáró fegyverek - E-10, E-25 fejlett német járművek voltak, ahol a motor, a sebességváltó és a sebességváltó elhelyezkedése kombinálva volt. A németek azonban sok lemaradó berendezést gyártottak. Például "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" meglehetősen magas sziluettekkel, amelyek lemaradnak a fejlődésben.
  Az "E"-70 sem volt teljesen sikeres. A járművet erős 128 mm-es ágyúval és fejlett elrendezéssel szerelték fel, de a legalább 80 lövés harci terhelés fenntartása és a 70 tonnánál nem haladó vágy miatt a páncélvédelme összehasonlítható a "Royal"-al. Tigris" - 1944-es modell és nem megfelelő az áttöréshez. A "Tiger"-3 még jobban védett. Az E-70-en azonban sikeresen teszteltek egy 1200 lóerős turbófeltöltős motort, amely lehetővé tette, hogy a tank 60 kilométer per órás sebességet érjen el az autópályán.
  Mindenesetre a német tankok súlyos veszteségeket szenvedtek, akárcsak a gyalogság. Mind a külföldi hadosztályok, mind a Harmadik Birodalom szatellitjei sokat veszítettek.
  Augusztus közepére a németek mindössze 40-50 kilométert haladtak előre a központban, és nem tudtak hadműveleti teret nyerni. A veszteségek pedig óriásinak bizonyultak. Szeptemberben a nácik új offenzívát indítottak délen... Másfél hónapos heves harcok alatt az ellenség áttört a Kaszpi-tengerig, szárazföldön elvágva a Kaukázust.
  Ám a szovjet parancsnokságnak sikerült tengeri utánpótlást létesítenie, bár nagy károk árán. Novemberben a Fritz óriási erőfeszítések és nagy károk árán elérte a Volga-deltát. Decemberben a frontvonal stabilizálódott. A Kaukázus frontja és a fő szovjet terület közötti szakadék nőtt. Ezenkívül a japánoknak sikerült elvágniuk Vlagyivosztokot, és ostrom alá vonták a szovjet várost.
  A blokád ellenére Murmanszknak sikerült hősiesen kitartani 1945 decemberéig. De mégis leesett...
  1946-ban az ellenségeskedés tovább folytatódott... A szovjet hadseregcsoport helyzete a Kaukázusban rendkívül nehéznek bizonyult. Szárazföld elvágja őket, és Baku végleges elvesztése fenyeget.
  Sztálin rendkívül ideges és fizikai kimerültséget érzett. Heves harcok bontakoztak ki Tikhvin irányában. Megpróbálták megmenteni Leningrádot. Magában a városban kevesebb mint hat hónapig maradt az élelmiszer-ellátás, és ismét megnyirbálták az élelmiszerkártyákat.
  Eleinte a szovjet csapatok áttörték a frontvonalat, de aztán az ellenségnek több harckocsival sikerült ellentámadást végrehajtania, és még a szovjet csapatok egy részét is elvágta. Február heves harcokban telt el északon és délen is, ahol a szovjet csapatok tesztelték az ellenséget, és megpróbálták visszafoglalni Sztálingrádot. És ez utóbbi részben sikerült is. A szovjet tankok betörtek a városba, de sajnos nem tudták kiűzni onnan a nácikat.
  De kitört a harmadik sztálingrádi csata. A szovjet csapatok Voronyezs közelében is viszonylag jelentős sikereket értek el. De még ott is a Fritzek nagyszámú harckocsiegységet és technológiai fölényüket felhasználva helyre tudták állítani a helyzetet. Márciusban korong alakú helikopterek és lemezek kezdtek nagyarányú ellenségeskedésben részt venni. A németek több fejlesztést is végrehajtottak a repülő csészealjakon, és rakétatámadásokat tudtak indítani velük a szovjet állások ellen. De a gyakorlatban a tárcsás sík csodafegyverként nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
  Ahogy a von Braun ballisztikus rakéta is túl drágának és alacsony pontosságúnak bizonyult ahhoz, hogy aktív harci alkalmazása igazolja magát.
  De a németek olyan farok nélküli sugárhajtású bombázókat szereztek be, amelyek akár tíz tonna rakomány szállítására is alkalmasak voltak, és akár 16 ezer kilométeres (!) távolságot is képesek repülni.
  Sajnos a szovjet sugárhajtású repülés még mindig lemaradt, és az ellenség szinte teljesen uralta a levegőt. Mindenesetre a propeller hajtású repülőgépek elvileg nem tudják felülmúlni a sugárhajtású repülőgépeket repülési jellemzőikben. A saját fejlesztéseink pedig túl későn voltak. A légcsavaros repülőgépekről a sugárhajtású repülőgépekre való átállás pedig túl fájdalmas.
  A pilótákat pedig át kell képezni, meg kell hosszabbítani a kifutópályákat, és egy speciális üzemanyagtípust is elő kell készíteni. Nos, maguk a motorok még mindig tesztelés alatt állnak és hibakeresés alatt állnak!
  A németek azon kapták magukat, hogy Sztálingrád eltereli a figyelmüket... Furcsa módon a Harmadik Birodalom és az egész koalíció kifogyott, a Vörös Hadsereg pedig olyan volt, mint egy Főnixmadár. Április és május is heves harcokban telt el Sztálingrád mellett. És még júniusban is a Vörös Hadsereg próbált előrenyomulni, megszorítva az ellenséget. Júliusban azonban a hőség ellenére a nácik még mindig a Kaszpi-tenger partja mentén haladtak Baku irányába. A haladás rendkívül lassú volt. Átlagosan 1,5 kilométer naponta. Dagesztán visszavágott... A szovjet csapatok minden irányszögben szétverték a Fritzeket és szövetségeseiket.
  Középen és északon is megverték az ellenséget. Nem engedték megközelíteni Arhangelszket... De szeptemberben felgyorsult a német előrenyomulás üteme a Kaukázusban. A kaukázusi csoport erői nagymértékben kimerültek, és tíz szállítmányból álló tenger érkezett az ellenséges légi fölény körülményei között legfeljebb két-három fős levegőben. Október végén a fasiszták mégis bevonultak Azerbajdzsánba. Novemberben pedig előrenyomultak Bakuba. December elején pedig a Krautok egyesültek a törökökkel Grúziában...
  Már március előtt csaták folytak a Kaukázusban, és Jereván általában 1947 júniusáig kitartott.
  A Vörös Hadsereg egész télen fáradhatatlanul igyekezett előretörni. Súlyosan megtépázták a koalíciót. Bár a japánok végül áprilisban bevették Vlagyivosztokot, ez csak lehetővé tette a Szovjetunió számára, hogy megerősítse lábát az Amur túlpartján.
  A Vörös Hadsereg a téli és márciusi támadásaival ugyan nem ért el kézzelfogható sikereket, de tisztességes leckét adott a koalíciónak. A német szatellitországokon belül a helyzet egyre súlyosabbá vált. Az emberi erőforrások kimerültek, a veszteségek pedig óriásiak voltak. A gazdasági teher teljesen elviselhetetlenné vált. Még a fronton elért sikerek is egyre kevésbé örültek az utca európai emberének. A békevágy egyre erősebb lett.
  De Hitler makacsul ki akarta fejezni a Szovjetuniót. Bár azok a számítások, amelyek szerint a Vörös Hadsereg Baku elvesztése után elveszítené harci hatékonyságát, nem váltak be. 1946-ban a Szovjetunió rekordszámú fegyvert gyártott: körülbelül 60 ezer repülőgépet és 40 ezer tankot és önjáró fegyvert, 250 ezer fegyvert és aknavetőt. Igen, a szovjet repülés elsősorban a Jak-9-es vadászrepülőgép, az IL-2-es támadórepülőgép, amely jelenleg is gyártás alatt áll. A Yak-3 és LA-7 kis mennyiségben készült. Még mindig gyártás alatt állnak a PE-2 és a TU-3. Igen, a repülés elavultnak tekinthető az ellenséges sugárhajtású szörnyekkel szemben, de nem az. A T-34-85-höz, IS-3-hoz és SU-100-hoz hasonlóan a többi jármű kis mennyiségben van.
  1947-ben pedig a T-54-es szolgálatba állt, aminek véget kellett volna vetnie a német technológia minőségi fölényének. Természetesen a 36 tonnás T-54 nem lehet erősebb az összes ellenséges tanknál, de könnyedén felvehetné a versenyt a Panthers-szel és a Tigrisekkel.
  A fő német harckocsi az E-50 volt, az úgynevezett Lion-3. A jármű hasonló az oroszlánhoz, de erősebb, 1200 lóerős motorral és vastag páncélzattal. A 75 tonnás német harckocsi oldalpáncélzatának vastagsága 140 mm-re, az eleje pedig 240 mm-re nőtt 105 mm-es löveggel és 100 el csőhosszal. Az új német autó legyen a fő. Fegyverzetében és páncélzatában felülmúlja a szovjet, de több mint kétszer olyan nehéz.
  A T-54 azonban csak most kezdődik a gyártásba.
  De 1947 nyara még melegebb volt. A németek ismét megpróbálják megtámadni Moszkvát. Szaratovba is áttörnek. A harcok késő őszig tartanak. A Fritzeknek még mindig sikerül bevenniük Saratovot. De Moszkva térségében maximum hatvan-hetven kilométert sikerült előrelépniük. Rzsev és Vjazma is, bár az utóbbit félig körülvették, a Szovjetuniónál maradt.
  Moszkvát nem sikerült meghódítani, a náciknak és brutális koalíciójuknak pedig a lövészárkokban kell szembenézniük a téllel. Ezúttal a szovjet parancsnokság embereket ment meg és erőt halmoz fel. Különösen a T-54 harckocsi. 1947. december 31-én pedig sikeresen tesztelték a MIG-15-öt, ami véget vet a német sugárhajtású repülőgépek monopóliumának a levegőben.
  Igaz, 1948 februárjában Leningrád sokéves ostrom után elesett. Nagyon súlyos csapás a szovjet hatalom presztízsére.
  A Szovjetunió helyzete 1948 májusában reménytelenné vált. A németek és koalíciójuk a Kaukázust, majd a Volgát Szaratovig, Tambovot pedig Voronyezssel irányítják. Majd Oreltől keletre, majdnem Tula mellett, majd Vjazmában és maga Rzsev közelében, egészen Arhangelszkig.
  Nos, mit lehet még tenni ilyen helyzetben? Ráadásul a japánok egész Primorye-t irányítják az Amur folyó mentén, és elfoglalták egyetlen szövetségesüket: Mongóliát.
  A háború hét éve alatt pedig olyan földek vesztek el, amelyeken a Szovjetunió lakosságának legalább a fele élt a megszállás előtt, és talán több is. A háború hét éve alatt a Vörös Hadsereg legalább húszmillió katonát és tisztet veszített helyrehozhatatlanul. Nem számítva azokat, akik megsebesültek vagy nyomorékok lettek. Nem számítva a hatalmas bombázások, ágyúzás és éhezés miatti hatalmas veszteségeket.
  Sztálinnak az evakuált családokat figyelembe véve sem maradt több mint százmillió ember az irányítása alatt, talán kevesebb is. Közülük minden ötödiket besoroznak a hadseregbe. Körülbelül húszmillió különböző katona. A gépeket 5 éves kortól, nyugdíjasok, valamint az első és második csoportba tartozó mozgássérültek használhatták.
  Az ország rendkívül mozgósított. A fegyvergyártás 1947-ben csak kis mértékben csökkent... Szóval még korai véget vetni a szovjetek országának!
  Maga Sztálin mindenesetre nem így gondolta. És Hitler is meg akarta nyomni Oroszországot - hogy mindent egyszerre! Tehát egyáltalán nem volt kompromisszum.
  Nyáron a németek új támadást indítottak Moszkva ellen. Még mindig abban reménykedtek, hogy megtörhetik a fővárost és véget vethetnek a Szovjetuniónak. A Vörös Hadseregtől Moszkvát több mint hárommillió katona és milícia fedezte. Tizenkétezer harckocsival és önjáró fegyverrel voltak felfegyverkezve. Igaz, csak körülbelül ötszáz T-54-es, főleg T-34-85-ösök és SU-100-asok harcoltak. Az IS-3 gyártása ekkorra már leállt. Nagyon kevés IS-4 harckocsit gyártottak ennek a mastodonnak a technológiai megbízhatatlansága miatt. Hat IS-7 harckocsit gyártottak, de ez a jármű nem került tömeggyártásba. Bár valószínűleg hiába. 130 mm-es ágyújával át tudott hatolni a 75 tonnás Lev-3 240 mm-es páncélzatán. Igaz, a németeknél volt egy fejlettebb harckocsi, a Royal Lion, 100 tonnás 1800 lóerős motorral, és egy 128 mm-es, nagyon hosszú csövű fegyverrel, 1260 méter/s lövedék sebességgel.
  De Sztálin valahogy elvesztette érdeklődését a nehéz felszerelések iránt, és inkább: lehetőleg kicsi, de távoli.
  De a négy harcos: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda nem így gondolta. És most kapták meg az IS-7 harckocsit az irányításuk alatt. Sőt, és a hetes számban. Így hát négyen saját költségükön készítették el ezt az autót. A lányok Szibériában aranyrudakra bukkantak, és a Honvédelmi Minisztériumnak adományozták azokat. És most ők maguk akartak lőni ebből a csodálatos gépből.
  1948. június 22-e pedig éppen közeledett. Hitler csapatai éppen a lakosságot vezették, és megpróbálták megkerülni és bekeríteni a szovjet Rzsev városát.
  És az orosz demiurgosz istenek négy lánya, mint mindig, úgy döntött, hogy egy Oroszország számára kritikus pillanatban beavatkoznak! Mindig a megfelelő időben és helyen mentik meg Szülőföldjüket - Ruszt!
  
  
  
  
  HA NEM LENNE ACÉL TŰZ
  Általánosságban, furcsa módon, a legtöbb párhuzamos univerzumban a második világháború és a Nagy Honvédő Háború lefolyása még rosszabb volt Oroszország számára, mint a valóság. Talán azért, mert az Európát átvevő fasiszta rezsim sokkal több lehetőséget rejtett magában, mint amennyit képes volt megvalósítani. A brutális totalitarizmus és a gazdaság piaci elemeinek kombinációja hatékonyabb, mint a nyugati liberális kapitalizmus és a centralizált, bürokratikus sztálinista modell. Szerencsére számos, objektív és szubjektív okból. A nagy szerencse miatt a nácik nem tudták bevetni ütőkártyáikat.
  Hány német kémet bukott meg csak azért, mert a németek rozsdamentes acél kaparót használtak az iratokhoz, az oroszok pedig egyszerű vasat? És hogyan befolyásolta egy ilyen apróság döntően a háború menetét?
  Mindenesetre létezett egy párhuzamos univerzum, ahol már 1941 októberében egy nagyon aprólékos hírszerző véletlenül felfedezte ezt a tényt. Az eredeti szovjet és a hamis német dokumentumok nedvesek és... A szovjet dokumentumokon a gemkapocs rozsdás, és ez észrevehető, de a németeken nem.
  Ez apróság, de hatása a Nagy Honvédő Háború lefolyására igen jelentősnek bizonyult.
  Miután elkerülték a kudarcokat, és német ügynökök irányítása alatt dolgoztak, jelentős bizonyítékot fedeztek fel a szovjet csapatok által Sztálingrád melletti offenzíva előkészítésére. Olyan meggyőző, hogy a makacs Adolf Hitler egyetértett ezzel, és parancsot adott a Volgán állomásozó náci csapatok csoportosítására. És ez számított.
  Ha a Rzsev- Szichov hadművelet során a Wehrmachtnál több mint kétszer akkora erővel rendelkező Vörös Hadsereg nem tudta áttörni a német védelmet, akkor Sztálingrádnál az erőviszonyok a nácik számára kedvezőbbek voltak.
  Az 1942. november 19-i időjárás pedig nem kedvezett a támadó hadműveleteknek. A repülés, különösen a támadórepülőgépek nem tudtak felszállni, és a tüzérségi bombázások csak rendkívül korlátozott hatással voltak az ellenség fejlett védelmére. A szovjet csapatok, miután támadásba lendültek, elakadtak. Még a harckocsihadtestek bevetése sem tudott lyukat törni Hitler védelmében.
  Heves harcok törtek ki Rzsev-Szichov irányban is. Újév napján folytatták. A szovjet csapatok csak ezután, súlyos veszteségeket szenvedve felfüggesztették támadásukat mindkét irányban. Hitler kitartott a Volgán, de Afrikában elkezdték verni a németeket. Churchill Montgomery egyiptomi offenzíváját a kezdet végének nevezte. Azt is kijelentette, hogy most a szövetségesek csak nyernek.
  Valójában Rommel, annak ellenére, hogy nagy erőket szállítottak Afrikába, nem volt szerencsés, és serege vereséget szenvedett vereség után. A háború két fronton való lebonyolítása érdekében a Harmadik Birodalomnak 1943 februárjában ki kellett hirdetnie a teljes mozgósítást.
  Ráadásul a Blau hadművelet fő céljait nem érték el. 1942-1943 telén azonban a Wehrmachtnak a valós történelemtől eltérően sikerült elkerülnie a súlyos vereséget keleten. Január végén a szovjet csapatok újraindították támadásukat a központban: a harmadik Rzsev-Szichov hadműveletben és Sztálingrád közelében. De nem mer áttörni egy erős védelemben ülő ellenségen. A csaták most az első világháborúra emlékeztettek. Elhúzódó, pozíciós. Amikor az, aki támadott, többet veszített, mint az, aki védekezett.
  A Leningrád felszabadítását célzó Iskra hadműveletet elhalasztották. Sztálin a lehető leggyorsabban le akarta vágni a Rzsev-párkányt, és Sztálingrádnál legyőzni az ellenséget. A németek, emlékezve a múlt tél tanulságaira, aktívan védekeztek. És eddig sikerült visszaverniük a szovjet csapatok támadását. Mint kiderült, amikor a Krauts készen áll, nem könnyű áttörni a védelmüket. A német fegyveres erők minősége pedig még mindig a legjobb.
  A szovjet offenzíva február végéig tartott, de soha nem járt sikerrel.
  Március elején a szovjet parancsnokság támadást kísérelt meg Voronyezs irányában. A kezdeti sikerek után a Vörös Hadsereg ellentámadásba került Mainstein . A nagy szovjet erőket körülvették, és kénytelenek voltak visszaküzdeni magukat. A veszteségek, különösen a technológia terén, nagynak bizonyultak, a németek és szövetségeseik meg tudták venni a lábukat ebben az irányban, és teljesen elfoglalták Voronyezst és külvárosait.
  Mainstein ellentámadása során a "Panthers" és a "Tigers" először vettek részt a csatában. Az új tankok részben beváltották a hozzá fűzött reményeket. Helyes használat mellett jobbak voltak a szovjet járműveknél a szembejövő harcokban.
  Beállt a tavaszi olvadás és nyugalom honolt a keleti fronton. Heves harcok dúltak Tunéziában.
  A Führer minden áron megpróbált hídfőt fenntartani Afrikában. Ennek elérése érdekében a nácik még soha nem látott lépést is megtesznek. Ultimátumot adtak Francónak: vagy átengedi a német csapatokat Gibraltárba, vagy megbuktatják, mint a Vichy-kormányt. A Generalissimo megfázott, és beleegyezett. Egyúttal Nagy-Britannia és az Egyesült Államok kormányához fordult könnyes könyörgéssel: ne üzenjenek hadat Spanyolországnak, hiszen ez nem az ő akarata szerint történt!
  1943. április 15-én a németek megkezdték a támadást Gibraltár ellen, bedobták a legújabb Tigers and Panthers-t. Az erődöt két nap alatt több száz harckocsi támadása érte. A támadást a keleti frontról visszahívott Paulus irányította. Ironikus módon a németek csak 1943. április 1-ig tudták elfoglalni az utolsó negyedeket, Sztálingrád házait és a sztálingrádi gyárakat. Így Paulus részben rehabilitálta magát, és megkapta a marsall címet, és kardokat kapott a lovagkereszt tölgyfaleveleire.
  Gibraltár elfoglalása megakadályozta a brit és az amerikai hozzáférést nyugatról a Földközi-tengerhez. Ráadásul maguk a nácik a legrövidebb távolságon tudták megtámadni Marokkót, eltérítve a szövetséges erők egy részét Tunéziától.
  A tunéziai hídfőn gyengült a nyomás, majd Rommelt ismét áthelyezték. Hitler úgy döntött, egyelőre leállítja a hadműveleteket Keleten, és megpróbálja átvenni az irányítást a Földközi-tenger felett.
  A szovjet parancsnokság is elkezdte betartani a kivárás taktikáját. Ezt tette Sztálin a valós történelemben, és ez az, amit most is megtesz. A kapitalisták vérezzék ki maguk a hülyéket. Hadd kalapálják egymást, mi pedig összeszedjük az erőnket és lecsapunk, ha teljesen kimerülnek.
  A németek továbbra is tartották Észak-Tunéziát, és az új Paulus tábornagy parancsnoksága alatt álló csapatok előrenyomultak Casablancára. Az amerikaiak Tigrisekkel és Párducokkal álltak szemben. Kiderült, hogy a Shermanjuk gyenge volt az ilyen harckocsikkal, valamint a modernizált T-4-gyel szemben.
  És Churchill három hónapnyi habozás után mégis háborút üzent Spanyolországnak. Ekkorra azonban a németek már elfoglalták egész Marokkót és megszállták Algériát. Ezért ez nem volt sokkoló Franco számára. Július 25-én a német csapatok elfoglalták Algéria fővárosát, és megsemmisítő vereséget mértek a britekre. A sikert elősegítette Rommel ellentámadása, valamint a Kissilring hirtelen veresége és partraszállása Máltán.
  A keleti front stabil és nyugodt volt. Sztálin, akinek csapatai a korábbi csatákban súlyos veszteségeket szenvedtek, feltöltötte a Vörös Hadsereget. A németek új hadosztályokat is alakítottak és átvitték a Gibraltári-szoroson át a Földközi-tengerre.
  A német tengeralattjárók tevékenysége oda vezetett, hogy az amerikai és a brit flották űrtartalma csökkenni kezdett. És ez sem járult hozzá a sikerhez Európa legnagyobb déli tengeréért vívott csatákban.
  A Földközi-tengeren kialakult fenyegető helyzet oda vezetett, hogy augusztus 6-án Churchill úgy döntött, hogy leszáll Franciaországban. A művelet azonban kedvezőtlen időjárási körülmények között zajlott, és rosszul volt előkészítve.
  Augusztus 10-én Rommel és Paulus egyesültek, és egy jókora üstöt alkottak Kelet-Algériában. Augusztus 19-én pedig Mainstein, a csapdák alattomos mestere elvágta a szövetséges csapatokat a partoktól.
  A Fritz sikerét elősegítette az amerikaiak határozatlansága, akik korainak tartották az 1943-as franciaországi partraszállást, valamint a leszállóhajók akut hiánya. Nyugalom a keleti fronton. Ráadásul 1943-ban a németországi légiközlekedési termelés több mint kétszeresére nőtt, meghaladva az évi harminckétezer repülőgépet - szerencsére a németek több munkaerővel és területtel rendelkeztek, mint a valóságban. Az új Focke-Wulf járművek erős páncélzattal és fegyverekkel, valamint 30 milliméteres ágyúkkal pedig túl sok kárt okoztak a szövetséges repülésben.
  Az algériai és franciaországi katasztrófa 1943 augusztusát valóban feketévé tette a szövetségesek számára.
  Sztálin még örült is az ilyen sikereknek. Churchill türelme azonban elfogyott. Keleten még a légi harcok is gyakorlatilag megszűntek, a partizántevékenység csökkent. A németek egyre több új alakulatot hoztak létre a volt szovjet állampolgárokból, sőt valami báb önkormányzatokat is létrehoztak. Tehát a keleti helyi nacionalisták különálló brigádjai már Afrikában harcoltak.
  Borisz bolgár cár három legjobb hadosztályát is Tunéziába küldte, nyilván abban a reményben, hogy néhány kolóniát szerezhet magának a sötét kontinensen.
  Szeptemberben Rommel jelentős offenzívát indított Egyiptomban. Az erők mennyiségi és minőségi fölényét kihasználva egy héttel a támadás jele után sikerült elfoglalnia Tripolit.
  A britek és az amerikaiak vereséget szenvedtek vereség után Líbiában. Ilyen feltételek mellett Churchill bejelentette a bolsevik Szovjetuniónak nyújtott segélyszállítmányok felfüggesztését, és követelte az ellenségeskedés azonnali fokozását. Sztálin úgy tett, mintha figyelmen kívül hagyná az ultimátumokat. Bár természetesen történtek a támadó akciók előkészületei. De Koba ravasz volt, és még a vizeket is megpróbálta próbára tenni a külön béke érdekében. Az egyik, szeptember végére a németek elfoglalták egész Líbiát, beleértve Tolbukot is, sőt Egyiptomba is behatoltak Alexandriába.
  Paulusnak sikerült megkerülnie a legfontosabb angol erődített pontot, és délre menni a Nílushoz. Valójában ez katasztrófát jelentett Nagy-Britanniának Egyiptomban. Aztán a németek a Szuezi-csatornához mehettek Irakba, majd Bakutól nem messze.
  A késés veszélyessé vált, és Sztálin parancsot adott a Rzsev elleni támadás folytatására, valamint Sztálingrád visszafoglalására, és ezzel egyidejűleg az észak-kaukázusi ellenség leverésére.
  Vagyis októberben három irányban azonnal kiújultak az ellenségeskedések. És novemberben a Leningrádszkijról is.
  Azonban nem volt könnyű áttörni egy olyan ellenséget, aki jól be volt ásva, és erős, nehéz Panther és Tiger tankokkal rendelkezik. A szovjet csapatok mély helyzeti védelemmel néztek szembe. Védekezésben pedig jól teljesítettek az új német harckocsik és önjáró fegyverek.
  Októberben és novemberben tehát nem történt jelentős előrelépés. Hacsak meg nem állították a német offenzívát a Szuezi-csatornánál. Aztán csak átmenetileg... Paulus és Rommel azonban Szudán felé fordította csapatait. És elkezdték meghódítani Afrikát.
  A Wehrmacht még nem áll készen a téli támadásra.
  Emellett a Krautok nagy reményeket fűztek a Panther-2-höz, mint fejlettebb géphez, valamint a Tiger-2-höz és az Oroszlánhoz.
  A tél a Vörös Hadsereg megpróbálta áttörni a Krautok védelmét. De sehol nem lehetett komolyabb sikereket elérni. Ha áttörés történt is, az ellenség egy ellentámadással helyreállította a helyzetet.
  És a helyzet egyre rosszabb lett. Nagy-Britanniában a katonai vereségek hátterében politikai válság alakult ki. Megszavazták a bizalmatlanságot Churchill kabinetje ellen. Hogyan is lehetne másként, ha a bölcsebb Paulus kiütötte Angliát Szudánból és Etiópiából.
  Az új kormány külön békét ajánlott Németországnak. Tekintettel a német tengeralattjáró-flotta nagyobb amerikai veszteségeire, Roosevelt nem ellenkezett. Ráadásul pozíciója Amerikában megrendült. A japánoknak pedig sikerült pár apró győzelmet aratniuk, lelassítva az amerikai előretörést. Szóval a nézőpont - a szélén lévő kunyhónk győzött.
  Hitler azonban először túlzott feltételeket támasztott. Aztán a kompromisszum a francia földek és Egyiptom volt, valamint visszaadták azt, ami korábban Olaszországhoz tartozott. Szudán is a Harmadik Birodalom birtokába kerül, de a Szuezi-csatornát közösen üzemeltetik.
  Így, miután szabad kezet adott magának Nyugaton, a Führer minden erejét Keletre vetette. A nácik májusban kezdték meg a Moszkva elleni offenzívát. A francia és angol gyarmatoknak köszönhetően Líbiának már volt elég olaja, Hitler pedig a lehető leggyorsabban győzni akart.
  Ráadásul Türkiye egy második frontot is nyitott.
  A Vörös Hadsereg azonban már a szovjet fővárosért vívott harcokban hihetetlen lelkierőről és hősiességről tett tanúbizonyságot. A német előrenyomulás üteme átlagosan nem haladta meg a napi egy kilométert. A nácik augusztus végéig maximum száz kilométert tudtak előretörni, alig több mint háromszáz áttörési szélességgel.
  Megközelítették Moszkvát, de befutottak a Mozhaisk védelmi vonalába. Ezek szerény eredmények voltak. Ezenkívül a szovjet csapatok folyamatosan ellentámadást indítottak az ellenség ellen. A harcokban új szovjet tankok, T-34-85 és IS-2 vettek részt. Nem lehet azt mondani, hogy a németek teljesen elvesztették előnyüket, de a Vörös Hadsereg nem állt meg, ahogy a tudomány sem!
  Megjelentek az új szovjet Yak-3 és LA-7 vadászgépek, amelyek képesek versenyezni a német propeller hajtású repülőgépekkel. Igaz, az ellenségnek cserébe nagyon erős reaktív ütőkártyái vannak. Az ME-262-nek és a HE-162-nek nem volt analógja a világon. Hitler úgy döntött, hogy betiltja az ötven tonnánál könnyebb harckocsik gyártását és fejlesztését. Ennek eredményeként a T-4-et és a Panthert feladták. Kiderült, hogy a "Panther"-2 súlya 50,2 tonna, és erős fegyvere van, 900 lóerős motorral. A "Királytigris" és az "Oroszlán" még a szörnyek 70 tonnás tömegét is meghaladta. A párthatározat szerint a szovjet autók tömege nem haladta meg a 47 tonnát.
  Mivel nem sikerült elfoglalniuk Moszkvát, a nácik Leningrád felé fordították figyelmüket. Nagyon megunták ezt a várost. Szeptemberben megkezdődött a tömeges ágyúzás. Voltak köztük 1000 mm-es kaliberű fegyverek és szárnyas robotlövedékek is.
  Hitler elrendelte, hogy bármi áron elfoglalja Leningrádot.
  A városnak három támadást sikerült visszavernie szeptemberben és októberben. A németek azonban tíz-húsz kilométert tudtak előrelépni, és elfoglalták a peterhofi hídfőt is. Néhol egységeik behatoltak a városba, rontva a csoport hadműveleti helyzetét. 1944 novemberében, miután a nácik megnyerték a parlamenti választásokat, Svédország is beszállt a Szovjetunió elleni háborúba.
  Aktívan hirdette a szlogent: bosszút Nagy Péter és Sándor vereségéért. Új svéd hadosztályok érkeztek a frontra, és a finnekkel együtt észak felől támadást indítottak a város ellen. A nácik pedig többek között a Sturmtigerrel és a még erősebb Sturmausszal , valamint az E-100-as harckocsival, a világ első több mint száz tonnás sorozatos szörnyével folytatták a támadásokat.
  A szovjet katonák és milíciák hatalmas hősiessége és ellenálló képessége, valamint a Novgorod elleni kétségbeesett elterelő ellentámadás ellenére a várost nem tudták megmenteni. Az utolsó negyedév azonban csak 1945. január 27-re esett, példát mutatva a határtalan rugalmasságra. És maga a város egy egész háztömbig tartott: 1270 napig! Valószínűleg a város leghosszabb blokádja a modern háborúkban.
  Bár a németek és szövetségeseik óriási veszteségeket szenvedtek el, a célt részben sikerült elérni. A második legnagyobb és legfontosabb szovjet város elesett, és a legerősebb ellenséges csoport kezei kiszabadultak.
  Télen heves harcok folytak. A németek minden erejükkel sorozatos, sugárhajtású repülőgépeket használtak. A Szovjetuniónak nem volt paritásos hatalma velük szemben. Ez megnehezítette az előny elérését a levegőben. Ellenkezőleg, ott az ellenség dominált. Csakúgy, mint míg a német tankok megőrizték előnyeiket. És még növelték is őket az "E" sorozat megjelenésével.
  A Tigers-hez és a Panthers-hez képest az E-sorozatú tankok sűrűbb elrendezésűek, alacsony sziluettűek, és ennek köszönhetően szögben sokkal vastagabb páncélzattal rendelkeztek.
  A szovjet tudomány válasza eddig csak az IS-3 volt, egy erősebb torony-homlokvédelem. A T-54 még fejlesztés alatt állt, és a T-44 sem volt sikeresebb.
  Hitler azonban 1945 májusában megváltoztatta terveit. Az egyéni támadásokra korlátozva a fő offenzívát a Kaukázusban hajtotta végre. Ott kényelmesebb volt harcolni. Így Sztálingrád elfoglalása után nehéznek bizonyult a szovjet csoport ellátása. Ráadásul februárban a szovjet csapatok erős vereséget mértek az oszmánokra a Kaukázusontúlon, így a törökök Jerevánból menekülésre kényszerítették, és felszabadították a Kars régiót.
  A németek áttörték a védelmet, és a Volga mentén elhaladva elérték a Kaszpi-tengert. Groznij június 15-én, makacs harcok után, Szuhumi június 23-án, Zugdidi ugyanazon hónap 29-én esett el. Tbiliszit július végén foglalták el Kutaiszival együtt. Augusztusban a fasiszta keselyűk végül elfoglalták Dagesztánt, valamint Potit, és északról elérték Örményországot. Szeptemberben egyesültek a törökökkel, és megkezdődött a Baku elleni támadás. A kulcsfontosságú város 1945. november 6-ig kitartott. Néhány hegyi ütközet, különösen Jerevánban, december végéig tartott.
  A központban is heves csaták zajlottak. A németek közel tudtak jönni Tulához, és el is tudták venni Kalinint, de aztán megállították őket. A frontvonal azonban közeledett, a fővárostól már nincs több mint nyolcvan kilométer.
  Az 1946-os év forró téllel kezdődött. A szovjet parancsnokság, amely meg akarta előzni a német offenzívát, kétségbeesetten rohant az ellenségre.
  Sajnos az ellenség előnye a levegőben csak nőtt. A Luftwaffe sugárhajtású repülőgépeit sajnos folyamatosan fejlesztették. Az ME-262 új módosításai jelentek meg, köztük egy ultra-nagy sebességű. Szintén egy erős TA-183 sugárhajtású vadászrepülőgép, fejlettebb HE-262 szárnyakkal, és a repülőgépgyártás igazi remeke az ME-1010 irányított szárnyakkal.
  A Szovjetunió fő vadászgépe pedig a Jak-9 maradt. Az autó valamikor új volt, de mára egyértelműen elavult.
  De a Luftwafféban van a Yu-287-es is, és megjelent a Yu-387, TA-400, TA-500 sugárhajtású bombázó. A támadó repülőgépek pedig sugárhajtásúak. És a HE-377 reaktív, és a HE-477 is reaktív és többcélú.
  És az E-70-es sorozat olyan tankokkal, mint a "Királytigris", de sokkal erősebb védelemmel.
  Az igazi remekmű pedig a Führer születésnapjára, 1946. április 20-án fémből készült piramis alakú tank volt. Hitler személyesen adta neki a "birodalmi oroszlán" nevet.
  A jármű hosszúkás, lapított piramis alakú volt, kis görgők borították a tartály teljes alját. Így nem volt benne tálca, ami jelentősen növelte a terepjáró képességet. Ezenkívül a tartálynak nem volt tetője, és minden szögből származó páncélja nagy racionális dőlésszöggel rendelkezett. A 99 tonnás jármű 128 mm-es, 100 EL csövű légvédelmi ágyúval volt felfegyverkezve, motorja 1800 lóerős, homlokpáncélja 300 mm-es volt. Ezenkívül a födémek racionális dőlésszöge nagy, az első elülső felében és 250 milliméter a második ferde felében. Így kiderült, hogy ez a világ legerősebb tankja, áthatolhatatlan minden tüzelési pontról és felülről bombákkal támadva.
  A Führer azonnal elrendelte, hogy a lehető leggyorsabban állítsák gyártásba, és egyidejűleg készítsenek rohammódosítást tarackkal és bombavetővel.
  Szóval a nácik felhalmoztak, össze kellett őket verni. De sajnos egy nagyon makacs és technikailag erős ellenséget fogtak el. Május végén pedig a hagyomány szerint, amikor kiszáradtak az utak, megkezdődött az offenzíva.
  A Fritz megpróbálta megkerülni Moszkvát és Tulát. A csaták soha nem látott intenzitással és kiterjedéssel dúltak. De a szovjet csapatok méltóak voltak arra, hogy legyőzhetetlennek nevezzék őket. Három hónapig tartó folyamatos harcok során a nácik csak Tulát tudták bekeríteni, elérték Kashinát, és északról megközelíteni Moszkvát, részben megszakítva a kommunikációt. A harcok már a város utcáin zajlottak.
  Sztálin elhagyta a fővárost, és Kujbisevbe menekítették. De a nácik júliusban támadást indítottak Szaratov ellen. Ez a város augusztus 8-án esett el. Mivel Kujbisev veszélyesen közel találta magát a fronthoz, ez a legfelsőbb parancsnok Szverdlovszkba helyezte át főhadiszállását. A moszkvai harcok szeptemberben is folytatódtak. 18-án Kashira elesett. Október elején a Szovjetunió fővárosát majdnem körülvették, 29-én pedig makacs harcok után Kujbisev is elesett. Ezenkívül a németek elfoglalták Guryevet és Uralszkot.
  A november szörnyű harcokkal telt. November 7-én a Krautok betörtek a Kremlbe, de egy kétségbeesett ellentámadás visszaszorította őket. És ebben a csatában meghalt Moszkva megbízott parancsnoka, Rokossovsky marsall!
  És a híres szovjet pilóta, Kozhedub lelőtte a századik német repülőgépet, és ő lett az első szovjet személy, aki négyszer elnyerte a Szovjetunió hőse címet. És 1946. november 7-én is.
  December 4-én végleg lezárták a Moszkva körüli blokádgyűrűt. Ám a főváros és hősi helyőrségének maradványai az ortodox karácsonyig, 1947. január 7-ig harcoltak.
  A főváros elleni támadást Mainstein vezette. Ezért Hermann Göring után a Vaskereszt Nagykeresztje második rendjével tüntették ki.
  De a háborúnak még nincs vége. A szverdlovszki Sztálin megígérte, hogy folytatja a harcot. A németek is eléggé kimerültek. Délen csapataik megközelítették Penzát és Uljanovszkot, és megálltak. Márciusban a szovjetek ellentámadásokat indítottak. Áprilisban azonban mégis kénytelenek voltak elhagyni Rjazant. Májusban pedig a nácik körülvették Gorkij városát, és délről betörtek Kazanyba. Júniusban a krautok elfoglalták Orenburgot és megközelítették Ufát. A Vörös Hadsereggel szembeni ellenállás meggyengült, a morál megdőlt és tömeges dezertálások kezdődtek. Ezek azonban mindig is ott voltak, de a főváros bukása után sokszorosára felerősödtek. Senkinek sem volt vágya meghalni Sztálinért. De az emberek a fasizmus ellen harcoltak szülőföldjükért.
  A szovjet kormány tekintélye is csökkent. Júliusban a németek betörtek Szverdlovszkba. Sztálin és kísérete Novoszibirszkbe költözött. Az Urálban augusztusig dúltak a harcok... A németeket hátráltatta a kommunikáció elhúzódása és a partizánok aktív fellépése. De a további háború már értelmét vesztette.
  Sztálin azonban még reménykedett valamiben. A németek szeptemberben betörtek Tobolszkba. Ám a heves őszi esőzések késleltették őket. A tél közeledte leállította az offenzívát Szibériában, de a náciknak sikerült elfoglalniuk egész Közép-Ázsiát. Télen nem mertek Novoszibirszkbe menni. De Sztálin is rosszul volt, és melegebb Vlagyivosztokba költözött.
  Elérkezett az 1948-as év. A nácik már hajlékonylemezekkel voltak felfegyverkezve. Ezenkívül megjelentek a kompaktabb, turbóhajtóműves tartályok. Valójában, miután melegebb lesz, már csak az marad, hogy győztesen meneteljenek és elfoglalják a városokat.
  Berija azonban megmérgezte a már súlyosan beteg Sztálint, és felajánlotta a Harmadik Birodalomnak, hogy megadja magát, feltéve, hogy a szovjet hatalom megmarad Szibériában.
  Hitler, aki maga is rohadtul belefáradt a háborúba, majdnem beleegyezett, de először 1948 májusában elfoglalta Novoszibirszket. Az átadást pedig 1948. június 22-én írták alá egy szimbolikus napon - pontosan hét évvel a Szovjetunió elleni támadás pillanatától számítva. Így ért véget a második világháború. Az Egyesült Államok 1945-ben legyőzte Japánt, és atombombát tesztelt. Tehát a Führernek nincs dolga külföldre menni.
  Beria azonban nem sokáig uralkodott. A leghíresebb szovjet ász, légimarsall és a Szovjetunió hétszeres hőse, Kozhedub képes lesz katonai puccsot végrehajtani és megdönteni az Állami Védelmi Bizottság népszerűtlen elnökét. Beriát és számos bűntársát lelőtték. Magában a Harmadik Birodalomban 1953 márciusában hazafiak végeztek Hitlerrel. Goering pedig valamivel korábban halt meg kábítószerrel, míg Himmlert összeesküvés gyanúja miatt lőtték le.
  Heves küzdelem kezdődött a Schellenberg vezette SS és a Generalissimo Mainstein vezette fegyveres erők között. Mindez polgárháborúhoz vezetett. Ennek eredményeként a Harmadik Birodalom összeomlott. És a csökkentett Szovjetunió fokozatosan kezdte visszaállítani befolyását. A történelem ismét spirálba ment. A fantasztikus Németország felemelkedése, többre duzzadt, mint Dzsingisz kán birodalma, majd a fő vezető halála - káosz és kihalás.
  És a fejedelemségek fokozatos összegyűjtése, csak Bajkalszk városa lett a főváros. A németek által felállított bábtartományokkal számos tartományra osztott Szovjetunió ismét egyesült. A legnagyobb győzelem Moszkva annektálása volt, amely ledobta magáról a náci igát. Igaz, Ukrajna, Fehéroroszország és a balti államok, valamint Grúzia, Örményország és Azerbajdzsán megőrizte szuverenitását. A Harmadik Birodalom összeomlása után az Egyesült Államok lett a világ hegemónja. Kínában is Amerika-barát kormányt hoztak létre.
  De fokozatosan az égi birodalom egyre függetlenebbé vált. A Szovjetunióban a de facto Kozhedub diktatúra után lényegében elnöki alkotmányt hoztak létre, de két ciklusra korlátozták a hatalmat. A választások alternatív alapon zajlottak, az elnöki posztnak más neve volt: népelnök.
  Az ország vegyes és gyorsan fejlődő gazdasággal rendelkezett.
  De íme, hogyan változott a történelem egyetlen gemkapocstól. A második világháborút elvesztették, bár bátran harcoltak. Az eredmény pedig katasztrofális volt. Ráadásul Németország csak egy ideig tudott nagyot szerezni.
  Az Egyesült Államok pedig fokozatosan veszített befolyásából, a világ többpólusúvá vált, ami azt jelenti, hogy egyre nagyobb volt benne a káosz. Ellenkezőleg, kevesebb a rend. És körülbelül ugyanaz, mint a jelenlegi huszonegyedik században.
  Nos, miért vonzza az emberiséget annyira a széttagoltság és a káosz?
  
  
  SZTÁLIN HELYETT TROCSKIJ
  Tuhacsevszkij Varsó elleni hadjárata elsősorban Sztálin hibája miatt lett sikertelen - aki ahelyett, hogy fedezte volna a Varsó felé előrenyomuló vörös csapatok déli szárnyát. az első lovas hadsereget Galícia felé fordította. Ráadásul a József parancsnoksága alatt álló nagy erők ellenére sikerült legyőzni a lengyelektől. A Vörös Hadsereg elvesztette a varsói csatát. A lengyelek ellentámadásba lendültek, elfoglalták Szluckot is, sőt több napig Minszket is elfoglalták.
  A Nyugat azonban akkor nem merte finanszírozni a további véres háborút a bolsevikokkal. Varsó békét kötött, és a polgárháború gyorsan véget ért.
  De van a történelemnek egy alternatív menete, és egy a sok párhuzamos univerzum közül. Ott Lenin elrendelte a katonai ügyekben nem túl tehetséges Sztálin és a szeszélyes Sztálin eltávolítását a déli szárny parancsnoksága alól, és létrehozta Tuhacsevszkij parancsnoki egységét, miközben Budyonnyt fenntartotta az első lovasság felett.
  Ebben az esetben a Varsótól délre megkísérelt ellentámadás kudarcot vallott, és az ihletett Vörös Hadsereg ádáz csatában győzött. Lengyelország fővárosa elesett. Miután egy ideig ott állt, és további erősítést kapott, Tuhacsevszkij továbbment Lvovba és Krakkóba.
  Egy ideig a harcok folytatódtak Wrangel ellen, és a Krím elleni újabb támadással. Ezután a Vörös Hadsereg északon elfoglalta a balti államokat, délen pedig felszabadította Azerbajdzsánt, Örményországot és Grúziát. Átmeneti szünet következett. Szovjet-Oroszországnak pihenésre és átmeneti pihenésre volt szüksége, amivé a NEP lett. De Trockij továbbra is ragaszkodott a cári Oroszország összes földjének visszaadásához. Ennek eredményeként 1921 nyarán a Vörös Hadsereg a Nyugat egyetértésével elfoglalta Finnországot.
  1922-ben meghódították Primorye-t, majd Szahalin északi részét. Trockijnak, akinek a Katonai Forradalmi Tanács elnöki hatalma jelentősen megerősödött, sikerült átvennie Lenin helyét és kiszorítania a másodlagos szerepkörbe visszaszorult Sztálint.
  Furcsa módon a személyes hatalom erősödésével a kapitalizmus elemei egyre erősebbek lettek a gazdaságban.
  Trockij maga is baloldalivá vált nagyrészt annak a vágyának köszönhetően, hogy szentebb legyen a pápánál vagy radikálisabb Sztálinnál. A rendkívül tehetséges zsidó azonban hatalomra jutva folytatta kiegyensúlyozott külpolitikáját. A kommunista eszmék feladása nélkül igyekezett egyúttal piaci elemeket is meghonosítani, és jó kapcsolatokat biztosítani a világ többi kapitalista országával.
  Hitler hatalomra jutása Németországban nem hozott alapvető változásokat a világpolitikában. A Führert gyorsan a helyére tették - megtiltották a versailles-i korlátozások feloldását vagy az egyetemes sorkatonaság és a katonai hatalom visszaállítását. Mint ahogy a náciknak megtiltották az antiszemita törvények bevezetését és még sok mást.
  Csak az a helyzet, hogy Hitler alatt a német gazdaság kikerült a válságból, de a fasizmus soha nem öltött radikális formákat, megmaradt a mérsékelt nacionalizmusnak néhány tekintélyelvű vonásokkal és általános ifjúsági szervezetekkel, mint például a Hitlerjugent.
  A Szovjetunió Leon Trockij vezetése alatt gazdaságilag gazdag hatalommá vált fejlett nehéziparral.
  A Szovjetunió gazdasága inkább piaci alapú volt, mint Sztálin gazdasága, de ötéves tervek formájában tervezési elemeket is tartalmazott. Magas a születési ráta, főleg, hogy Trockij is betiltotta az abortuszt - azt mondják, annyi üres föld van Oroszországban, és nincs okuk lyukakként tátongani.
  Mivel a német hadsereg létszáma 100 ezerre korlátozódott, Lengyelország pedig már szovjet, szocialista köztársasággá változott, nem lesz kivel harcolni. Moldova még 1921-ben visszakerült Oroszországhoz - visszagyűjtve a királyi földeket.
  Maga Trockij is támogatta egy kicsit a nemzetközi világot, de a világforradalom célját kezdték elhallgatni. Részben, mint Sztálin idején.
  De a háború mégis keletről jött. Japán katonai akcióba kezdett Mongólia ellen. A Felkelő Nap Országa Olaszországgal együtt a világ fő megszállóivá vált. Igaz, Mussolini kénytelen volt ambícióit Etiópia elfoglalására korlátozni - ez az egyetlen afrikai ország, amely nem volt valaki más gyarmata. Japán, amely még nem mert egyedül harcolni Nagy-Britanniával és különösen az Egyesült Államokkal, bemászott Kínába. És egyre többször került ide.
  Sok kínai van, és minden töredezettségük ellenére komoly ellenfélnek számítanak. És akkor a szamuráj bevonult Mongóliába... 1941 tavaszán komoly csaták kezdődtek ott.
  Trockij úgy döntött, hogy a Szovjetunió már elég erős ahhoz, hogy teljes körű háborút vívjon a szamurájokkal. Ráadásul a szovjet diktátor bosszút akart állni az 1904-1905-ös vereségért. Szárazföldön a Vörös Hadsereg egyértelműen erősebb a japánoknál, különösen harckocsikban. De a tengeren a csendes-óceáni flotta még nem érte el a paritást. De Lev Davydovich nem tudta feladni Mongóliát.
  A Vörös Hadsereg kezdetben megállította a szamurájok előrenyomulását. 1941. augusztus 20-án támadásra került sor Khalkhin Gol ellen, amely a Vörös Hadsereg győzelmével végződött. Ezt követően Trockij azt követelte Japántól, hogy adja vissza Dél-Szahalint és a Kuril-szigeteket.
  Természetesen visszautasítás következett, és nagyszabású háború kezdődött. Csak a Nagy Honvédő Háborúval ellentétben idegen területen vívták. Bár nem mondható, hogy kevés volt a vérontás.
  A csaták teljes körűek voltak, a japánok hevesen ellenálltak, és nem adták meg magukat. De a szovjet csapatok szinte minden művelete sikeres volt. A védelmet egy erőteljes tüzérségi dúla után áttörték, és a harckocsik, köztük a legújabb nagy teljesítményű T-34, LT (nehéz Leon Trockij!) legyőzték a holttestek és fémek heves árkát.
  Először a Felkelő Nap országának harcosait űzték ki Mandzsúriából. Több egymást követő műveletet hajtottak végre, amelyek 1941 novemberétől 1942 augusztusáig kilenc hónapig tartottak. A szovjet csapatok bevonultak Észak-Koreába... Szahalinon is voltak csaták. A japánok meg is próbáltak haladni - harminc kilométert haladtak előre, de megállták őket, és megfulladtak a vértől.
  1942 szeptemberében megtámadták Port Arthurt. A japánok tengeri támogatást használva próbálták tartani a vonalat. A szovjet csapatok áttörték a frontot, de az ellenségnek csapatok ledobásával sikerült megállítania az előrenyomulást.
  De a szamurájok képtelenek voltak sokáig ellenállni. A szovjet repülés átvette és bombázta a hajókat. Ráadásul a japánok túlságosan elutasítóak az életükkel szemben - még ejtőernyőt sem vittek a csatába. Emiatt a fő légi elitek halála után a szamurájok ellenállása az égen érezhetően gyengült. És a szovjet repülés sokkal magabiztosabban kezdett nyerni.
  Ezenkívül a szovjet tervezők új fejlesztései fokozatosan megcáfolták a japán vadászgépek manőverezési képességét. 1942 decemberében, egy újabb heves támadás után Port Arthurt elfoglalták, és Szöul ugyanabban a hónapban elesett.
  1943 következő hónapja a dél-koreai januári offenzívával és Busan kikötőjének elfoglalásával kezdődött.
  Japán vesztes volt a szárazföldi csatákban, és egyre több kárt szenvedett az égen és a tengeren. 1943 februárjában a szovjet csapatok elfoglalták Pekinget. Márciusban pedig heves harcok után Dél-Szahalint felszabadították. Áprilisban és májusban a szovjet fegyverek újabb győzelmei voltak a tengeren... Különösen eredményes volt a megnövekedett tengeralattjáró-flotta, a repülés és a Balti-tengerről érkező hajók.
  1943 júniusában a szovjet csapatok kiűzték a japánokat Sanghajból. Így kialakítva saját foglalkozási övezetüket.
  Júliusban és augusztusban az ejtőernyősök és a tengerészek felszabadították a Kuril gerincet az ellenségtől. Japán rendkívül nehéz helyzetbe került. A szovjet repülés növelte ütőerejét, és egyre hevesebben bombázott, a Felkelő Nap országának haditengerészeti flottája pedig megolvadt. 1943 októberében Trockij úgy döntött, hogy megtámadja Okinavát - egy ruhapróbát a japán metropoliszért vívott csata előtt. A csaták hevesek voltak, és a szamurájok tömegesen használtak fegyvereket: kamikaze pilóták.
  Az epikus csata két hónapig és egy hétig tartott, ami végül Okinawa elestével ért véget. 1944 januárjában pedig Tajvan felszabadult.
  Japán most a teljes katonai katasztrófa szélére került. Hirohito csak arra számíthatott, hogy az Egyesült Államok és Nagy-Britannia az ő oldalán lép be a háborúba, a fasiszta Németország ekkor még túl gyenge volt katonailag, Mussolini pedig nem tudta könnyen elérni Trockijt a Csendes-óceánon.
  Az USA és Nagy-Britannia azonban célzásokat tett, de nem sietett a háborúba való belépéssel. Sőt, Indiában hatalmas brit-ellenes felkelés tört ki. A mérsékelt Gandhit a radikálisabb nacionalisták és baloldaliak lökték félre. Ennek eredményeként ott igazi háború kezdődött. A Chamberlaint leváltó Churchill makacsságról tett tanúbizonyságot, és megpróbálta bármi áron ellenőrzése alatt tartani Pakisztánt és Indiát. Ez egy elhúzódó és keserű háborúhoz vezetett, amely lekötötte a brit erőket.
  Az amerikaiak teljesen passzívan jártak el a külpolitikában: a kunyhóm a szélén van!
  1944 márciusában a szovjet csapatok annak ellenére, hogy az időjárás még nem volt túl kedvező, partra szálltak Hokkaidóban. A harc három hétig tartott, és a japánok vereségével ért véget. Ez a siker megrendítette a császárnak a metropolisz megközelíthetetlenségébe vetett bizalmát.
  A szárazföldi és tengeri harcok 1944. május 11-ig folytatódtak, amikor is a kimerült Japán végül kapitulált.
  A szovjet csapatok részvételével zajló harcok 1941. április 10-től 1944. május 11-ig tartottak, és három évig, valamivel több mint egy hónapig tartottak. A szovjet hadsereg veszteségei 960 ezer katona és tiszt miatt haltak meg és haltak meg sebesülések következtében. Valamivel több mint hatvanezer civil szovjet állampolgár is meghalt. Bombázástól, tüzérségi lövedékektől, harcoktól Szahalinon és a primorei határon. És körülbelül hárommillióan sérültek meg, ebből négyszázezer rokkant lett.
  Általánosságban elmondható, hogy a Szovjetunió jelentős győzelmet aratott, és sikerült szovjetbarát rendszereket telepítenie Kínában és Koreában, és csapataival elfoglalta a Felkelő Nap országának minden birtokát.
  Trockij elvtárs tekintélye tovább erősödött mind az országon belül, mind a nemzetközi színtéren.
  1946-ban a Szovjetunióban először lőttek fel mesterséges műholdat. És 1950-ben az első szovjet űrhajóst körbeküldték a Föld körül. Romániában Mikeás király beleegyezett, hogy katonai és gazdasági szövetséget köt a Szovjetunióval. Hamarosan megváltozott a hatalom Magyarországon. Csehszlovákiában pedig már régóta uralják, igaz, nem éppen a kommunisták, hanem a baloldali szovjetbarát erők.
  1951-ben háború tört ki Törökország és a Szovjetunió között. Ezen a ponton sem az Egyesült Államoknak, sem Nagy-Britanniának nem volt atombombája, és egy igazi mészárlás megkezdése olyan erős ellenséggel, mint a Szovjetunió és szövetségesei, öngyilkosság volt a Nyugat számára.
  A szovjet hadsereg alig egy hónap alatt legyőzte Törökországot. Látva, hogy a Nyugat reakciója rendkívül lomha... Nagy-Britannia sokáig harcolt az indiánokkal, de végül több százezer katonát veszített, és elvesztette az irányítást legnagyobb gyarmata felett. Az USA-ban gazdasági válság van, és a feketék lázonganak.
  Trockij döntést hoz: és két hónapon belül a Vörös Hadsereg átveszi az irányítást az egész Közel-Kelet és Irán felett, Egyiptomban pedig szovjetbarát kormány kerül hatalomra. A britek és a franciák fogukat ütik. Hitler pedig a Szovjetunió oldalára áll, és ezért lehetőséget kap az Anschluss Austria-ra.
  De Gaulle hatalomra kerül Franciaországban. Nagyon elégedetlen a szovjet terjeszkedéssel, és keleti keresztes hadjáratról beszél, a bolsevizmus ellen. Trockij éppen ellenkezőleg, az európai terjeszkedésről álmodik, a helyzet felforrósodik.
  Adolf Hitler, kihasználva azt a tényt, hogy a Szovjetunió most az unióban van, megkezdi Németország militarizálását. Algériában és Marokkóban pedig nagy felkelés tör ki Franciaország ellen.
  De Gaulle dühös, és követeli, hogy Németország hagyja abba a katonai előkészületeket. Válaszul a Führer az 1914-es határok visszaállítását követeli, és azzal fenyeget, hogy népi milíciát küld az ellenség ellen.
  Mindkét fél fokozza a fenyegetéseket, és csapatokat gyűjt a határokhoz. A ravasz Trockij nem lép be a háborúba, hanem tankokat és repülőgépeket ad el Németországnak hitelre. Harc bontakozik ki a nácik és a franciák között. Belgium belép a háborúba, de ez csak rontja Franciaország helyzetét, amelyet a gyarmatokon való lázadás és a különböző frontokon folyó kommunista tevékenység korlátoz. A németek azonban nem aratnak gyors győzelmet, hanem elakadnak a Mangio vonalon , de elfoglalják Belgiumot. Másfél éves háború után a nácik közel kerültek Párizshoz.
  De Gaulle békét köt, és visszaadja Elsarzot és Lotaringiát a németeknek. Belgium is megválik területének egy részétől. A Führer erősíti befolyását. 1955-ben a Szovjetunió atombombát tesztel. Trockij a Szovjetunión belül Csehszlovákiát is magában foglalja. Igaz, a Szudéta-vidék egy része a németekhez kerül, de sokkal kevésbé az etnikai határok. De nincs okuk ringatni a hajót...
  Hitler kénytelen megalázni ambícióit, és örülni, hogy sikerült Nyugaton terjeszkednie és Ausztria rovására. A nácik Dániát is megszállják, és visszaállítják az 1914-es határokat és birodalmuk északi részét is.
  Trockij 1960-ban halt meg, nyolcvanadik születésnapját ünnepelve. Rossz szokások és fizikai erőnlét nélkül a Szovjetunió elnöke az utolsó tetteiig tiszta gondolkodást tartott fenn.
  Az elnöki posztot fiának, Dávidnak adta át, megalapítva ezzel a világ első kommunista dinasztiáját. Ekkorra a Szovjetunió megnövekedett centralizációt és az abból való kilépést tiltó alkotmánymódosításokat tapasztalt. Hitler a hatalmat is átadta egyik mesterséges megtermékenyítés eredményeként megszerzett fiának , de versenyszerűen.
  A fiú azonban még túl fiatal, és Hitler halála után a nácik szétváltak, és hamarosan a balszárny került hatalomra. A világ biztonságosabbá vált, de a gyarmati rendszer összeomlása újabb instabilitási háborúhoz vezetett. A megoldás egy kommunista koalíció létrehozása volt. Kölcsönös segítséget nyújtott, és megkísérelte a szocializmus felépítését a sötét kontinens körülményei között.
  De a világkommunizmust számos piaci elem különböztette meg, és kombinált rendszer volt.
  Eközben a Szovjetunión belül egyre nőttek az ellentétek. Az egyik párt politikai dominanciája már nem felelt meg a növekvő oligarchiának. A vörös hullám üzletemberei változást és politikai hatalmat akartak. A tervgazdaság sikerei és a politikai nyereségek eddig részben kompenzálták az ellenzéki hangulatot. De változások történtek az Egyesült Államokban. Új vezető jelent meg, aki megtörve két párt monopóliumát: a demokrata és a republikánus, létrehozta a harmadikat, a hazafiat.
  És miután hatalomra került, megalapította az autokráciát. Egyúttal keresztes hadjárat indítása a kommunizmus ellen. Dávid meghalt, és ezt követően összeesküvések és frakcióharcok egész sora kezdődött. Ennek eredményeként az ország megrendült. De a frakciók közötti küzdelem a Szovjetunió elnöki posztjának elfoglalásával véget ért, és az emberek megnyugodtak.
  Aktív térbővítés történt. 2015-ben a Plútó volt az utolsó bolygó, amelyre emberi űrhajós tette be a lábát. Az emberek rövid ideig ellátogathattak a Jupiter felszínére. Igaz, különleges aromás fürdőkben kellett feküdniük.
  A Szovjetunión belül a kapitalista elemek még jobban megerősödtek. Szegények és gazdagok között rétegződés volt. Valódi milliárdosok jelentek meg, és egyúttal a Politikai Hivatal tagjai is. A kommunizmus egyre inkább egyesült a pénzügy oligarchiájával, és egyre kevésbé különbözött a kapitalizmustól. Még a jövedelemadó is lineárissá vált a Szovjetunióban, és egységes százalékot vezettek be. Ez természetesen homályos elégedetlenséghez és kisebb zavargásokhoz vezetett.
  Ám a helyzet egyelőre nem ment ki az irányítás alól. A valóságban azonban a kommunizmus külső attribútumaival a társadalmi garanciákat egyre inkább megnyirbálták. Különösen az orvostudomány és az oktatás vált részben fizetőssé, megjelentek a munkanélküliek és a munkaerőpiacok.
  Victoria Vilnába ért, és már nem emlékezett a párhuzamos világra. Most folytatnia kellett az orosz hadsereg vezetését.
  A Litván Nagyhercegség fővárosa, Vilna elbukott, de előtte egy menet következett tovább Grodno és Brest felé.
  A fehéroroszok készségesen csatlakoztak az orosz hadsereghez. Havazott azonban, és a középkori hadsereg mozgása nehezebbé vált. Ennek ellenére Vaszilij nagyherceg elrendelte, hogy foglalják el Grodnót és teleljék át ott. Victoria körbeszaladt a környező kastélyokban, keresve valakit, aki feldarabolhat vagy kiirthatna.
  Vad irtószomj fortyogott benne, de ellenfelei egyre gyakrabban adták meg magukat harc nélkül.
  
  
  ÓVÁSOK A SÖTÉT POKOLBÓL
  Természetesen vannak különböző előrejelzők, hasznosak és veszélyesek.
  De az egyik alternatív valóságban volt egy varázsló, aki elmondott egy számot a náciknak arról, hogyan lehet visszaadni az ördög tükrének újramondását. Egy ártatlan gyermek skarlátvörös vérének cseppjei hullottak a fényvisszaverő felületre. És azonnal felszívódott, és maga a tükör világítani kezdett, visszanyerve ajándékait. És a Führer sokat tanult akkor.
  De még a jövő ismeretében sem mindig lehet korrigálni. Afrikában azonban a németek átcsoportosították csapataikat, és sikerült visszaverniük a Montgomery által október 23-án indított offenzívát.
  Nagy nehézségek árán, de nagy létszámú emberrel és felszereléssel rendelkező csapatok állították meg őket. A támadás helyének és időpontjának ismerete azonban segített Rommelnek racionálisan elosztani néhány egységét és visszaverni a támadást. A britek jelentős veszteségeket szenvedtek, és két hét harc után kénytelenek voltak abbahagyni.
  A német tengeralattjáró-flotta pedig nagy károkat tudott okozni, elsüllyesztett egy tucat hajót leszállási erőkkel, amelyek Casablancában és Marokkó partjainál terveztek leszállni. Az amerikaiak látva az egyiptomi siker hiányát és a "német farkasfalkák" tevékenységét, felhagytak a Fáklya hadművelettel.
  A németek pedig Sztálingrádnál próbálták átcsoportosítani csapataikat, hogy visszaverjék a szovjet csapatok oldaltámadásait, és felkészültek arra, hogy a központban védelembe temetkeztek.
  1942. november 19-én a rossz időjárás miatt a szovjet csapatok nem tudták hatékonyan használni a repülést, így a támadórepülőgépeket is, a tüzérségi előkészítés pedig rendkívül korlátozott sikereket ért el. Így erőik átcsoportosításával a németek és szövetségeseik visszaverték a szovjet csapatok előrenyomulását. Igaz, ez elvonta a nácik figyelmét magáról Sztálingrádról, így a szovjet katonák, akik hősök voltak a városban, pihenőt kaptak. Bár nagyon kevés ház maradt a Vörös Hadsereg ellenőrzése alatt.
  A Fritz a központban is kitartott... A sztálingrádi csata december végéig tartott. Mivel a fronton nem sikerült áttörést elérni, a Vörös Hadsereg megállt. De a németeknek sem volt könnyű dolguk. Túl sokat veszítettek a város elleni roham során, és bár védekezésben úgy tűnik, a veszteségarány nekik kedvez, a csapatok még mindig kimerültek.
  Januárban az orákulum jóslata ellenére a németek nem tudták kitartani északon a Spark hadművelet során. Igaz, a harc több mint három hétig tartott, és nagy veszteségekkel járt a Vörös Hadseregnek, de szárazföldön sikerült eljutniuk Sztálingrádig.
  Iblis tükre figyelmeztetésére azonban a németek visszaverték az offenzívát Voronyezs közelében, megerősítve gyenge szövetségeseiket: az olaszokat és a románokat. Ellenkező esetben az ottani védelem áttört volna.
  És a harmadik Rzhev-Sychov műtét sikertelen volt. A németek ismét, bár nem minden nehézség nélkül, visszaverték a szovjet offenzívát. Maga Sztálingrádban meleg volt, januárban csaták voltak. Paulust Mainstein váltotta, és ennek a tapasztaltabb marsallnak február 12-re sikerült elfoglalnia a fellegvár városát. De a németek ismét óriási árat fizettek ezért. 1943 februárjában össze kellett állítani a Reichstagot és ki kellett hirdetni a totális háborút. Hosszabbítsa meg a munkanapot, és alkalmazzon aktívabban a rabszolgamunkát, mint korábban.
  A totális háború meghirdetése lehetővé tette a fegyvergyártás növelését és új hadosztályok felállítását. Ideértve a külföldieket és a hiwieket.
  Tudva, hogy a britek és az amerikaiak mikor tervezték bevonulni Marokkóba, a németek nagy tengeralattjáró-flottájukat használva fájdalmas csapásokat mértek a leszálló hajókra - megzavarva egyik partraszállást a másik után. Ez lehetővé tette a nácik számára, hogy a Nyugat elleni katonai műveleteket lokalizálják, és minden fő erejüket keletre összpontosítsák.
  Rommel hadtestének helyzete továbbra is nehézkes maradt, de a tükörnek köszönhetően a fasiszta repülés hatékonyabban kezdett működni, és a konvojok javították az afrikai csoport utánpótlását.
  Montgomery új offenzívája 1943 márciusában kudarcot vallott. Ezúttal Rommel, miután ördögi mágia segítségével pontos adatokat kapott, csapdába csalta a briteket, és sikerült megsemmisítő vereséget mérni rájuk! Igaz, az ellenség számbeli fölénye és légi fölénye miatt nem sikerült teljesen legyőzni Montgomeryt, de Nagy-Britannia veresége feltűnő volt. Különösen sok tank veszett el, és jelentős számú jármű került trófeaként.
  A britek visszavontak néhány védelmi vonalat, és közelebb kerültek Alexandriához. Rommelnek új tartalékokra volt szüksége, és a nácik azt tervezték, hogy déli irányban folytatják az offenzívát. Sztálingrád elesett, majd előre lehetett haladni a Volga mentén.
  1943 májusában a Krautok átváltottak a Delfin hadműveletre. Csapataik az orákulum segítsége ellenére nagyon erős ellenállásba ütköztek a Vörös Hadsereg részéről. A haladás lassú volt, súlyos veszteségek árán. Igaz, egy jós segítsége befolyásolta a háború menetét. A Wehrmacht előrevetítette az ellentámadásokat, és újabb és újabb támadásokat indított. Június közepén a nácik már megközelítették a Volga-deltát és elérték a Kaszpi-tengert.
  A szovjet csapatok helyzetét a Kaukázusban súlyosbította, hogy Törökország 1943. június 22-én belépett a háborúba. És ez valójában előre meghatározta a bakui olajért folytatott csata kimenetelét.
  A szövetségesek nem voltak döntőek. Montgomery aktív védekezésre váltott, és nem gondolt tovább az offenzívára, így a marokkói landolás irreális maradt.
  1943. július 10-én Churchill, hogy a német erők egy részét elterelje keletről, megkísérelt partraszállást Franciaországban. A rosszul előkészített partraszállás azonban amerikai döntésképtelenséggel és azzal a ténnyel párosult, hogy a németek egy orákulumnak köszönhetően minden részletet tudtak, csak a britek és az amerikaiak történelem legnagyobb szárazföldi vereségét eredményezte.
  Egyedül több mint hatszázötvenezer embert és rengeteg felszerelést fogtak el. De ez sajnos nem akadályozta meg a nácik előrenyomulását délen. Augusztusban a németek elfoglalták egész Dagesztánt, a törökök Jerevánnal együtt szinte egész Örményországot, 27-én pedig a nácik és az oszmánok egyesültek, két részre szakítva a kaukázusi frontot.
  És ismét a szovjet erők támadó kísérletei a front más szektoraira kudarccal végződtek. Az ellenség túlságosan is tisztában volt a szovjet parancsnokság terveivel.
  A Vörös Hadsereg különleges osztálya burjánzott, elnyomásokat és tömeges tisztogatásokat hajtottak végre. Még több tucat tábornokot és Kulik tüzérmarsalt is lelőttek.
  De amíg az ellenségnek van ördögi fegyvere, semmi sem segít ellene.
  A szeptember heves harcokban telt el, a nácik és az oszmánok közel kerültek Bakuhoz. Októberben pedig magában a városban törtek ki harcok.
  A tengerparti várost a tengeren keresztül látták el, és kétségbeesetten próbálták megtartani. A harcok elhúzódtak, és november 7-én, ahogy tervezték, a Krautok nem vették át. De a Kaukázus összes többi városa ekkorra már elveszett. Decemberben pedig óriási veszteségek árán a legendás város elbukott.
  A Kaukázus teljesen elveszett, csakúgy, mint a Szovjetunió legnagyobb olajmezője. Igaz, mivel az összes olajkutat felrobbantották és megsemmisítették, maguk a nácik nem tudták egyhamar kihasználni ezt az előnyt.
  A keleti fronton csend volt. Hatalmas német szárazföldi erők vonultak be Irakba, majd Palesztinába és a Szuezi-csatornához, hogy megsegítsék Rommelt. A szovjet vezetés azonban úgy döntött, hogy kihasználja a szünetet. Más helyeken, így Szibériában is építettek már olajmezőket. A szovjet tervezők pedig új tankokon dolgoztak. Az IS-2-nek és a T-34-85-nek a német párducok és tigrisek elleni válasz kellett volna lennie.
  A náci Németországban a fegyvergyártás magasabb volt, mint a valós történelemben. Nyilvánvaló, hogy a nácik és a rabszolgák több erőforrással rendelkeznek, és a demoralizált szövetségesek bombázása gyengébb. Ez azt jelenti, hogy több vasat és jobb minőségű fémet tudnának előállítani, mint a valóságban. Ezért a havi 600 párducra vonatkozó termelési tervet sikerült elérni, sőt meg is haladták. De voltak más korlátozások is: az új legénység képzési ideje. Sőt, a "Panther" minden kétségtelen előnye ellenére: egy nagy páncéltörő és tűzgyorsaságú ágyú, kiváló láthatóság és optika, valamint jó elülső védelem és jó menetteljesítmény, gyenge oldalvédelemmel és lépcsőzetes elrendezéssel rendelkezik. görgőkből.
  A Panther-2 fejlettebb és ígéretesebb fejlesztésnek bizonyult. A jóval sűrűbb elrendezésnek köszönhetően valamivel nagyobb, 47 tonnás tömeggel a Panther-2 erős 88 mm-es löveggel rendelkezett 71 EL csőhosszal és 120 mm-es páncélzattal a hajótest elején, 60 oldala szögben, ill. 150 a torony homlokán, 900 lóerős motorral duralumínium házban.
  Egy ilyen gépet 1943 novemberében kezdtek gyártani a Tiger-2-vel együtt. A németek azonban még csak fejlesztették autójukat. És előretörtek a Közel-Keleten.
  1944 márciusában a németek elfoglalták Kuvaitot, és elérték a Szuezi-csatornát.
  Az orákulumot meg kellett törni, hogy a náciknak ne legyen előnyük. Ebben az esetben a lányok már korábban is vágytak rá, de a befolyás korlátai érintették őket.
  Például most, 1944. április 1-jén a varázslattal teli lányok helyett két csinos szépség mozgott a fronton. Sajnos nagyon közepes képességekkel az ugráskorlátozó érintett. A hónak alig kitett tavaszi talajon még mezítláb is kicsit hideg volt. A lányok balján a mély Volga, Kamysintől északra, és ha tovább megy, akkor Sztálingrád melletti német pozíciókat ér el. A harcosok feladata pedig az, hogy szinte hétköznapi lányokká váljanak, és elveszítsék emberfeletti képességeiket, hogy semlegesítsék a gyűlölt orákulumot... Lehet azonban, hogy most még ez sem lesz elég. Végül is a Szovjetunió elvesztette azt a területet, amelyen a lakosság fele élt a háború előtt, és ipari potenciáljának jelentős részét, beleértve mindenekelőtt a kitermelésre alkalmas olajat.
  Természetesen sok más betét is létezik, de ahhoz, hogy teljes kapacitással működjenek, időre és pénzre is szükség van. Vagyis a helyzet olyan, hogy még ha Hitlert meg is fosztják Iblis tükrének hatalmától, ez fájdalmasan elégtelennek bizonyulhat. Ráadásul a szövetségesek körében felerősödtek a szeparatista érzelmek. Főleg az amerikaiak. Roosevelt beteg, Gallen egyértelműen a baloldali pacifizmusra hajlik, és az új választások kilátásai sem túl vidámak.
  A tengeralattjáró-háború nem megy jól a szövetségeseknek. A német tengeralattjárók száma folyamatosan növekszik, harci tulajdonságaik javulnak. Hővezérelt torpedók és hidrogén-peroxid hajtású tengeralattjárók már megjelentek . A szövetségesek flottája pedig egyre ritkul és gyengül, különösen amióta a Krautok technotronikus cápái megtanulták, hogy ne jöjjenek felszínre és ne fedjék fel magukat.
  Ráadásul a nácik tengeralattjáró-flottájának aktivitása is magasabb, mint a valós történelemben: könnyebbé vált az üzemanyag-ellátás, a líbiai mezőkről még tankerek is érkeznek. Ráadásul Románia bombázása is sokkal gyengébb. És a szintetikus üzemanyag termelése magasabb.
  A szövetségesek sokkos állapotban vannak, helyzetük kedvezőtlen. Főleg a belpolitikaiakat.
  Az erőviszonyok a keleti fronton 1944. április 1-jén: a Szovjetunió 6,3 millió katona és tiszt, valamint körülbelül 5,3 ezer harckocsi és önjáró löveg, 95 ezer ágyú és aknavető, 7,7 ezer repülőgép. Súlyos veszteségek a téli csatákban, amikor megpróbálják legyőzni az ellenséget. A németek, figyelembe véve a műholdakat, a külföldi hadosztályokat, a Hiwi gyalogságot, több mint 7,2 milliót, harckocsikat és önjáró lövegeket már 8,8 ezret, ágyúkat és aknavetőket körülbelül 100 ezret, a repülés 16,5 ezer járművet halmoztak fel. Tekintettel arra, hogy az új IS-2 és T-34-85 harckocsik éppen most kezdték meg a Vörös Hadsereg szolgálatát, az ellenség fölénye a felszerelés minőségében jelentős. Így a "Panthers" és a "Tigers" gyártását már népszerűsítették, és ezek adják Németország tankflottájának több mint felét.
  A repülésben a minőségi értékelések nem ilyen egyértelműek. A német járművek sebességben és fegyverzetben felülmúlják a szovjet járműveket, de alacsonyabbak a vízszintes manőverezőképességben, ugyanakkor jobbak a függőleges manőverezőképességben. De ami a legfontosabb, a sugárhajtású repülőgépek megjelentek a Fritzben, elsősorban az ME-262. A légcsavaros vadászrepülőgépek közül a legerősebb fegyverzet és sebesség tekintetében az ME-309 és a TA-152 volt. A Yu-488 és még korábban a Yu-288 sorozatgyártásba került. Ezek a bombázók nagy terhelés mellett nem rendelkeztek repülési jellemzőkkel.
  Mindenesetre, ha figyelembe vesszük az erőviszonyokat, akkor az ellenséget erősebbnek kell elismerni. Ráadásul, ha a közel-keleti hadművelet befejeződik, a fasiszták még erősebbek lesznek. És már csak egy hónap van hátra a végső győzelmükig. Így...
  A technikailag hozzáértő Elena nagyot sóhajtott, és énekelte:
  - Nincs erő, nincs erő... A goblin egyértelműen túl sokat ivott! Csak fűrészelte a kérget, és trágárságokat üvöltött!
  Zoya, aki szerény paraszti ruhában is megőrizte kultúráját, ujját rázta barátjára:
  - Kerüljük a hitványságokat... Inkább készítsünk cselekvési tervet!
  Elena vállat vont. Vékonyabb volt, mint korábban, és nem olyan sportos. Bár talán sok férfi még vonzóbbnak találná, mint korábban. A lány ruha egyszerű, vászon, fehér és tiszta. Kicsit rövidebb, mint a parasztasszonyoknál megszokott, lebarnult lábukat a térd fölé teszi. A lányoknak sem fegyverük, sem ékszerük nem maradt. Még óra sincs.
  Annyira rusztikusak, túlságosan lebarnultak áprilishoz képest, de nem olyan gyorsak és erősek. Lábak sétálnak egy kavicsokkal teleszórt agyagos úton. A csupasz talp, akárcsak a parasztasszonyoké, durva és kényelmesen érzi magát, ha szúrós felületre lép. Amikor sétálsz, nem fúj úgy a hideg. A reggeli fagy fagy után olvad, és a lábak sem zsibbadnak és nem fájnak.
  Előző testében általában harcos volt, még az Antarktiszon is minden gond nélkül. Most pedig vörösek a lábaim a hidegtől, és a reggeli napsütésben felmelegedve undorítóan fájnak.
  Elena, aki már elfelejtette, hogy az emberi test kellemetlen érzéseket tapasztalhat a hideg és a fáradtság miatt, bosszúsan mondta:
  - Őszintén szólva nem látom értelmét egy ilyen expedíciónak. Ebbe a pokolba dobtak minket, megfosztottak minket az erős varázslattól... Mezítláb és egyszerű paraszti ruhában maradtunk, és egyúttal kénytelenek voltunk megmenteni az emberiséget a fasizmustól!
  Zoya logikusan válaszolt egy hasonló szövegrészre:
  "De ez a szépsége!" Hogy ne legyen túl könnyű, amikor csodás képességeinket felhasználva bevettük Vilnát és Litvánia más városait. Sokkal érdekesebb, és ami a legfontosabb, képzelőerőt igényel az ellenség legyőzése egyszerű testekben és szuperképességek nélkül!
  Elena rendesen belerúgott mezítláb egy nagy macskakőbe, amely az út közepén kilógott az agyagból. De ahelyett, hogy kirepült volna az ütéstől, a kő a helyén maradt, és a Bölcs Lány sikoltozott a fájdalomtól. A még hosszú, kecses ujjak azonnal megdagadtak és kékek lettek. És Zoyának még meg is kellett egyenesítenie egy párat. A lila falángok a helyükre kerültek, és Elena lerázta az arcán keletkezett könnycseppet. Valami ilyen hülyeséget kell csinálnod.
  Belobog lánya együttérzést érzett magában, empátia hulláma kerítette hatalmába. És ezzel egy időben megjelent a saját gyengeség és kiszolgáltatottság érzése. Elena kék húsa alatt megrepedt a köröm, és a lába is igazán meghatóan sérült és sebezhetővé vált.
  A bölcs önmaga iránti részvéttel megjegyezte:
  - Ezt jelenti a hús szuperképességek nélkül... Egyszerűen senkivé válsz!
  Zoya bosszúsan jegyezte meg:
  - Meggyógyulnak a lábaid... Élni fogsz valahogy!
  A lányok ismét elindultak az úton. Már nem volt bennük ugyanaz a vakmerő vidámság. Ráadásul minél tovább sétáltak, annál jobban éreztette magát az éhség. Itt megjelentek a kolhozföldek... Már javában folyt rajtuk a munka.
  A férfiak azonban nem látszottak, csak nőket és gyerekeket használtak fel, ki az ekére, ki a kapára. Az itteni emberek rettenetesen soványak, kimerült arcúak. Igaz, a fiúk a szép lányokat látva mosolyogva integettek feléjük, érzéketlen, kinyújtott kezekkel üdvözölték őket.
  Zoya felajánlotta, hogy segít Elenának paraszti munkában. Svarog lánya vonakodva beleegyezett. Ő személy szerint fegyveres bravúrokat akart, és nem a kollektív gazdaság kemény tételét. De miután megsértette a lábát egy macskakövön, harcias hangulata egyszerre eltűnt. Ezen túlmenően gondolnia kell a saját legalizálására. Bármit is mondjon, végül csak ruhában, pásztorok nélkül kötöttek ki.
  Igen, az NKVD bármelyik pillanatban kémnek nyilváníthatja és összezavarhatja őket. Ellenkező esetben kiderül, hogy csak menekültek, akik mindent elvesztettek, beleértve az irataikat is. Ruháik nem túl újak, a rövidebb szoknyás fazon a bolsevik falura jellemző. Ehetsz annyit, hogy elhiggyék!
  Zoya a faluban született, keze és teste nagyon ügyes a szenvedésben. Elena városi hölgy, nem csak moszkvai. Igaz, van tapasztalata a rodnoveri közösségben végzett szántóföldi munkákban. De a mozdulatok mégsem olyan könnyűek és ismerősek, mint Zoyáé. Igen, és a törött ujjak a hideg talajon undorítóan fájnak.
  A fiatal nők, fiúk és lányok azonban mind mezítláb vannak, még akkor is, ha éjszaka fagy volt, és szinte megfázhat. Csak idős nők és öregasszonyok köcsögcipőben. Férfiak nincsenek a látókörben, a legidősebb pedig mindenki felett egy göndör hajú, vöröses tinédzser, tizenöt évnél nem idősebb, rendkívül rendezett nadrágban, de nagyon kifejező megjelenésű és bátor állú. Ez a Komszomol-jelvényes kölyök a legidősebb a fiúk között, és mindenkinek parancsol.
  A fiatal parancsnok nem kommentálta, hogy a két szépség csatlakozott hozzájuk. Mintha ez így lenne, ez magától értetődő. A Volga-vidék éghajlata enyhe, az éghajlat pedig javában zajlik, így egy plusz kéz sem fog fájni.
  Elenának hamarosan fájni kezdett a háta, és megkért, hogy menjen az ekéhez. Így könnyebb egy meglehetősen erős lány testének, de csak óvatosan kell beleásnia a sarkát a laza talajba, hogy a lábujjait ne irritálja annyira. De a mellkasra nehezedő nyomás más szögben jelentkezik, és a hát, miután kimerült, nem érez fájdalmat.
  A lány akkor arra gondolt, hány éves is valójában? Már régen elmúlt a száz! Vicces! Ő az egyik legidősebb nő a modern Oroszországban, ugyanakkor tele erővel és egészséggel. De miután megfosztották őket mágikus képességeiktől, ilyen szörnyetegekké válhatnak!
  Ettől a gondolattól Elena megborzong...
  Mindenki lelkesedéssel, ebédszünet nélkül dolgozott. Vagy csak amikor teljesen besötétedett, közeledtek a tűzhöz, hogy felfrissüljenek. A Volga folyó volt a közelben, és hal volt a cserépben. De csak annyi kenyér van, és valahogy nem teljesen tiszta, szennyeződésekkel. Újabb ízelítő a hagymából.
  Az étel egyszerű és nem túl sok, éhes gyomroknak csemege. A Ranger Girls évek óta nem érezte magát ilyen fáradtnak. Nem, még mindig nagyon fájdalmas embernek lenni szuperképességek nélkül. És elfáradsz, mint... egy szamár!
  De az is jó, hogy az élőlények fiatalok és egészségesek. A lányok más nőkkel együtt elaludtak magukon az istállóban. Az egyik fiú Zoe magas mellkasára hajtotta a fejét. Az erdőőr lány megsimogatta szőke fürtjeit... És erős melankóliát érzett. Mindent megkaptak az élettől és pártfogóiktól, a Demiurgosz istenektől: örök fiatalságot, hatalmat, lehetőséget a gazdagságra, hatalomra, becsületre és tiszteletre, de... A fogantatáshoz egy velük egyenlő képességű férfival kell lefeküdniük. És ezt egyáltalán nem könnyű megtalálni.
  És ha vannak ilyen srácok, akkor ők más szinten és egy másik univerzumban vannak. Elenának eszébe jutott a Gagarinról szóló dal, és ettől még szomorúbb lett;
  Tudod milyen srác volt...
  Az egész világ a karjában vitte!
  A TSING TESTVÉRÉNEK ELTÖRZÉSE MEGMENTI A BIRODALOMOT
  Miklós cár testvére, Mihail a valós történelemtől eltérően határozottan cselekedett. A császári gárda tüzet nyitott a Téli Palotát megrohamozni próbáló lázadókra. Ezután a szuverén által kedvelt kozákok és nemesi ezredek beszálltak a csatába.
  Több száz lázadót megöltek, mások pedig elmenekültek. A rendőrség aktívan elfogta a lázadókat és vezetőiket. Az Állami Duma képviselői, a fejedelmi családok, a kereskedők és a pénzügyi elit tagjai siettek hűséget esküdni Miklós cárnak, és hűséget esküdtek. A csata során több mint hatszáz lázadó meghalt, és másfél ezren megsebesültek. Az őrök körülbelül húsz embert veszítettek, a kozákok további ötvenet.
  Komoly összecsapás, de az autokrácia túlélte. A csúcson lévő összeesküvőknek nem volt sem egységes véleménye, sem vezetőjük. És általában is sokan úgy gondolták, hogy háború alatt lehetetlen megváltoztatni az államformát.
  Sokan elégedetlenek II. Miklós cárral, de nehéz alternatívát kínálni a birodalmi rendszerrel szemben. Sőt, a gazdagok komolyan félnek attól, hogy a köztársasági államforma túl gyengének és lazának bizonyul ahhoz, hogy megvédje a kapitalistákat az éhező és lázadó proletariátustól, a földbirtokosokat pedig a parasztoktól.
  De a nép maga nem fog komoly forradalmat szervezni. A bolsevikok még mindig túl gyengék és kevesen vannak, a szocialista forradalmárok többnyire azt hiszik, hogy a forradalom jó, de jobb előbb megnyerni a világháborút.
  Egyszóval lázadás volt és mindenki kijött! Valami véres feltámadáshoz hasonló megismétlődött...És csend!
  II. Miklós bátyját határozottságáért a György-rend első fokozatával tüntette ki, és főtábornoki rangra emelte, Mihailt kinevezte a nyugati front parancsnokává. A déli és a román front pedig Bruszilovnak volt alárendelve.
  Az orosz hadsereg létszáma csaknem tízmillió főre nőtt, fenntartása súlyos terhet rótt a birodalomra. Előrelépésre volt szükség.
  Amint az utak kiszáradtak, a cári hadsereg lecsapott Galíciára. A számbeli fölény az orosz csapatok oldalán volt. Az osztrákok morálja meggyengült, a szlávokból álló ezredek tömegesen dezertáltak vagy megadták magukat. Nem volt elég német egység az ellenség megfékezésére.
  Mindennek a tetejébe az Egyesült Államok áprilisban belépett a központi hatalmak elleni háborúba. Így a konfliktus kimenetele már előre meg volt határozva. A németek megpróbálták növelni erőiket Nyugaton, hogy legyőzzék a szövetségeseket, és nem tudtak jelentős segítséget nyújtani Ausztria-Magyarországnak.
  Az orosz csapatok elfoglalták Lvovot és számos várost Galíciában. Még több kis kazán is kialakult. Az osztrák, foltos , törött front túl gyorsan omlott össze, így a németeknek vakvédelembe kellett nyugatra vonulniuk, és csapatokat dobniuk a kialakult résekbe.
  Sikerük fejlesztésével az oroszok megközelítették Przemyslt, és még a várost is körülvették. De az ellátási problémák és a harcra készebb német egységek bevonása a csatába lelassította az előrenyomulást. De a Román Front támadásba lendült, majd egy idő után a nyugati front is. Utóbbira nehéz feladat várt: áttörni az erős, mélyreható német védelmet.
  A cár testvére, Mihail nem tartotta szégyenletesnek, tanult Bruszilovtól, és hasonló taktikát alkalmazott. Egyszerre tizenkét helyen kezdett támadást előkészíteni, hogy a németek ne tudták meghatározni a főtámadás irányát. Ezen kívül aktívan használtak füstfüggönyt és éjszakai offenzívát.
  A déli orosz csapatok felszabadították Bukarestet, és a központban történt támadás áttörést eredményezett Vilnától délre.
  A németeknek ismét meg kellett erősíteni déli szárnyukat. A Rigát blokádoló német csapatokat bekerítés fenyegette. Ilyen körülmények között a császár meghozta azt a nehéz döntést, hogy elhagyja a balti államokat, és csapatait a porosz védelmi vonalra vonja vissza.
  Nem mentek a dolgok az unió és Törökország számára. Az oroszok és a britek nyomultak előre Kis-Ázsiában, a franciák Szíriában nyomást gyakoroltak Palesztinára. Az oszmánok meggyengültek, és bukásuk már nem volt messze. Ráadásul a bolgárok változtak. A szláv király felismerve, hogy a poroszok már elvesztették a háborút, és az orosz csapatok, miután felszabadították Románia nagy részét, elérték a határt, a szláv király hadat üzent Ausztriának, Törökországnak és Németországnak.
  Ez persze nagyobb fejtörést okozott a németeknek. Keleten már nem tudták tartani a frontvonalat, és kénytelenek voltak visszavonulni a Visztulához. Abban a reményben, hogy egy természetes vízgát késlelteti az orosz csapatokat.
  A nyugati szövetséges csak részsikereket ért el, bár már aktívabban használták a tankokat. De egyelőre Németország tartotta a frontot, bár kénytelen volt egy kicsit hátrálni. A déli szakasz sok erőfeszítést igényelt.
  Nos, a cári Oroszország ősszel és télen az Oszmán Birodalomra ruházta át a harcok terhét.
  A Konstantinápoly elleni támadás szárazföldről és tengerről egyaránt az orosz fegyverek diadalával ért véget. Törökország elesett, és ezzel Oroszország nagy területeket kapott, Konstantinápolyt és a Földközi-tengerhez hozzáférést biztosító szorosokat.
  Igaz, 1917-ben nem lehetett befejezni a háborút, de a győzelem leheletét már mindenki érezte, sokkal jobban, mint 1916-ban.
  A tél Oroszországban kisebb sztrájkokkal, demonstrációkkal telt el, de komolyabb összecsapások a katonai nehézségek ellenére sem voltak. Talán a rubel túlságosan leértékelődött, de korai éhínségről beszélni.
  Eljött azonban a háború befejezésének ideje, és ezt mindenki megértette. Bruszilov tábornagyként előléptetve azt javasolta, hogy a fő csapást délen adják le, ahol az ellenség gyengébb volt, majd forduljon északra.
  A németeknek már megvoltak az első tankjaik. De számuk túl kicsi ahhoz, hogy jelentős hatást gyakoroljanak a háború menetére. Oroszországnak is vannak saját járművei, különösen Mengyelejev tankjai. A cári ipar azonban még nem tud tömegtermelést folytatni.
  De a tankok tömeggyártását a britek, az amerikaiak és a franciák hozták létre. Ez azt jelenti, hogy megjelent a védelem áttörésének új, erőteljes eszköze, amelynek át kell törnie a német pozíciókat.
  A szövetségesek a pusztító háborúnak is a lehető leggyorsabban véget akarnak vetni. Március végétől pedig elkezdték áttörni a mélyen elhelyezkedő német védelmet.
  Az orosz csapatok offenzívája megkezdődött, amint az utak kiszáradtak délen. Az orosz csapatok a korábbi győzelmek után felpörögtek, de az osztrákok alig bírták. Budapest már május elején körülvéve találta magát. Ezután megindult a mozgás Bécs felé és a Visztula folyót megkerülve.
  Az olaszok is támadásba lendültek. Még Japán is küldött expedíciós haderőt Európába. A németek minden oldalról nyomultak.
  Amikor az orosz csapatok már Bécshez közeledtek, Ausztria-Magyarország kapitulált. Németország utolsó szövetségese végül elbukott. Nyugaton a szövetségesek a front különböző részein ütési taktikát alkalmazva lassan, de biztosan előrenyomultak. Az orosz csapatok pedig bevonultak délről a Visztulát borító német front hátuljába.
  Ilyen feltételek mellett Wilhelm kancellár, felismerve Németország teljes, reménytelen helyzetét, 1918. június 22-én bejelentette minden ellenségeskedés beszüntetését. Valójában a németek kapituláltak.
  Ausztria-Magyarország megszűnt létezni. Oroszország megkapta Galíciát, a krakkói régiót, Bukovinát, Kelet-Szlovénia részét és Magyarországot. Románia Erdély. Ausztria-Magyarországból csak a kis Ausztria és a nagymértékben redukált Magyarország maradt. Csehszlovákia Oroszország égisze alatt jelent meg.
  A cári birodalom megkapta Németországtól Klaipedát, Poznanot és hozzáférést a tengerekhez, elvágva Kelet-Poroszországot magától a metropolisztól Danzigen keresztül.
  Németországnak fel kellett adnia azt, amit korábban a 19. században meghódított Dániának és Franciaországnak. Évente hatalmas jóvátétel fizetésére ítélték, és a katonai potenciált százezer emberre korlátozta.
  És persze, mint a valós történelemben, demilitarizált zóna.
  A cári Oroszország kiterjesztette birtokait délen. Az Oszmán Birodalom, akárcsak az Osztrák Birodalom, megszűnt létezni. Nagy-Britannia bevette Irakot, Franciaországot, Szíriát és a britekkel együtt Palesztinát. Oroszország megkapta Örményországot, Kis-Ázsiát és Konstantinápolyt.
  A Közel-Kelet és Irán is befolyási övezetekre oszlott. Így a cári Oroszország jelentős anyagbeszerzéseket ért el.
  De a háború több mint két és fél millió katona életébe került, nem számítva az elhunyt civileket, óriási kiadásokba. A pénzügyek felborultak, az ország pedig eladósodott.
  Igaz, a szövetségesek engedékenyen beleegyeztek a hitelek kamatainak leírásába, de az adósság így is meglehetősen nagynak bizonyult - körülbelül tízmilliárd aranyrubel.
  De sikerült államosítani a korábban németek tulajdonában lévő vállalkozásokat.
  A cári Oroszország politikai helyzete stabilizálódott, a császár tekintélye nőtt.
  II. Miklós ezt kihasználva lemondta saját kiáltványát az Állami Dumáról. Újra helyreállt az önkényuralom, és a törvényhozó hatalom teljes egészében a cárra szállt.
  Ez csak félénk tiltakozási kísérleteket okozott. Az ország túlságosan belefáradt a háborúba, és nem akart újabb megrázkódtatásokat.
  És a gazdaság gyors, háború utáni fellendülésbe kezdett! A növekedés átlagosan évi kilenc százalékos volt, és magasabb volt, mint az Egyesült Államokban.
  Új fejlett iparágak jöttek létre, és fejlődött a gépészet. A fizetések nőttek.
  A munkanap hosszát a cári törvény 11,5 óráról 10,5 órára csökkentette. Ünnep előtti napokon és hétvégék előtt 9 óráig. Ezenkívül a munkanapot kilenc órára csökkentették, ha annak legalább egy része éjszaka volt.
  A pénzváltás után helyreállt a rubel szilárd aranyegyenlege. 1929-re a munkások fizetése elérte a havi 50 rubelt, a vodka ára pedig 25 kopejkát tett ki. Vagyis havi 200 palack. És ha arany egyenértékben vesszük, akkor ez 37 gramm tiszta aranyat jelent.
  Az ország a második helyre került, az Egyesült Államok után a második az ipari termelés tekintetében. A birodalom kilátásai nagyon rózsásnak tűntek, de... nagy depresszió ütött ki.
  Az összeomlás az egész világot érintette, beleértve Oroszországot is. Az igazság Németországot és az USA-t ártotta a legjobban. De a cári Oroszország túlságosan függött a külső hitelektől, ezért nem tudta elkerülni a sokkokat és a recessziót.
  A húszas évek bolsevik pártja válságot élt át. Lenin valójában visszavonult a gyakorlati, forradalmi küzdelemtől azáltal, hogy elmerült az elméletben... és tudományos-fantasztikus regényeket írt.
  Vlagyimir Iljics Nagy-Britanniában ismerte meg Herbert Wales-t, és megízlelte a sci-fit. Különösen Vlagyimir Iljics tollából jött egy nagy, futurisztikus regény: "A kommunizmus a boldogság útja"! És még számos más mű. Lenin már jó pénzt keresett a tudományos-fantasztikus művekből.
  A bolsevikok trockistákra és sztálinistákra szakadtak. Sztálin úgy döntött, hogy visszatér a Narodnaja Volja egyéni terror taktikájához. Trockij mérsékeltebb álláspontra helyezkedett.
  A szocialista forradalmárok továbbra is aktívak, bár a húszas években már nem történtek nagy horderejű politikai gyilkosságok. A republikánusok és a kadétok pozíciói fokozatosan erősödtek. Valójában az abszolút monarchia mindenki számára elavult ereklyének tűnt. Így hát ismét nyugtalanságok, sztrájkok, tüntetések kezdődtek, és a királyi trón megrendült.
  Az uralkodó sok mindenre emlékezett...
  Miklós kormánya talált megoldást...háborúban! Ráadásul a tábornokok bosszúra vágytak a japán vereségért. És ez érthető...
  Az első világháború után a cári Oroszország több kisebb hadjáratot hajtott végre. A Közel-Keleten, ahol ők és szövetségeseik befejezték az arab világot. Afganisztánban... Ott a háború Nagy-Britanniával együtt zajlott. Oroszország átvette Afganisztán északi, főleg üzbégek és tádzsik által lakott régióit, valamint Herátot. A britek a brutális háborúk után mégis leigázták a délt. Afganisztán központjában maradt az önkormányzat.
  Irán továbbra is megőrizte a szuverenitás látszatát, de a megosztottsága sem volt messze.
  De az érdekek fő ütközése Japánban történt. Sőt, 1931-ben a japánok bábkormányt hoztak létre Mandzsúriában, és offenzívát indítottak Kínában.
  Ami egy új háború oka lett.
  Ekkorra az orosz hadseregnek sikerült felfrissítenie harckocsiflottáját, és nagyon erős repülést hozott létre. A levegőben Japán észrevehetően alulmaradt, Oroszország szárazföldi hadserege pedig sokkal több volt, és talán harckészebb is.
  A csendes-óceáni flottát a legendás Kolchak admirális irányította. A Szent András-rend lovagja, Bruszilov ekkorra már meghalt, de rátermett tanítványai megmaradtak.
  A háború kezdettől fogva sikertelen volt Japán számára. Az orosz tábornokok: Denikin, Wrangel, Kaleidin, a cár testvérének, Mihail Romanovnak a parancsnoksága alatt energikusan és ügyesen cselekedtek. Az első világháború tapasztalatai hatással voltak, figyelembe vették az 1904-1905-ös konfliktus hibáit.
  Prohorov könnyű tankjai is, amelyek egyszerűen pótolhatatlanok a manőver-hadviselésben, elég jónak bizonyultak. Mindenesetre ez már egy másik orosz hadsereg volt, és egy teljesen más háború.
  A szamurájokkal vívott első ütközet során azonban, ha Kuropatkint egy tehetségesebb és határozottabb parancsnok váltotta volna fel, a háború kimenetele természetesen teljesen más lett volna.
  Mindenesetre két hónapon belül az orosz csapatok ostrom alá vették Port Arthurt, és a japánokat megverték. Két hónappal később egész Korea felszabadult, és a fellegvár városát vihar szállta meg.
  A tengeren is dúltak a csaták változó sikerrel. Amíg meg nem érkeztek a balti- és fekete-tengeri osztagok. A Felkelő Nap Országa teljesen vereséget szenvedett, és még Hokkaidón is partra szálltak csapatokkal. Japán kénytelen volt aláírni egy megalázó békét. Adja vissza Mandzsúriát, Port Arthurt, néhány némettől meghódított birtokot, Dél-Szahalint és a Kuril gerincet. És ugyanakkor fizessen kártalanítást, egy rendezett összeget - milliárd arany rubelt.
  A győzelem átmenetileg megerősítette az autokrácia pozícióit, majd a nagy gazdasági világválság gyors gazdasági fellendülésnek adott teret.
  Németországban, mint a valós történelemben, Hitler került hatalomra, de nem engedték megvadulni. Különösen az általános hadkötelezettség visszaállítására tett kísérlet szembesült heves ellenállással Oroszország és Franciaország részéről. Bár kisebb engedményeket tettek a katonai potenciál tekintetében. A hadsereg létszámát százezerről kétszázötvenre növelték . Emellett Hitler visszaadta Németországnak a demilitarizált övezet irányítását.
  A cári Oroszországban pedig dinasztikus problémák bontakoztak ki. Meghalt Alekszej Tsarevics trónörökös... A cár testvérét, Mihail Romanovot megfosztották öröklési jogától. És tényleg Kirill Vladimirovich Romanov lett az örökös. De ez a fickó belemerült a részegségbe és a kicsapongásba. Teljesen leromlott...
  Ki lesz tehát II. Miklós cár utóda? A cár testvére, Mihail a Japán felett aratott győzelem után generalissimo rangot kapott, és óriási népszerűségnek örvendett. Ő lett a királyi család első tagja a birodalmi Oroszország történetében, aki ilyen magas rangot kapott. És sokan szerették volna látni őt a királyi trónon.
  Igaz, maga II. Miklós - nem ivó, rossz szokások nélkül, aki rendszeresen tornászott - még mindig elég erős volt, és úgy tűnt, hogy uralkodása a leghosszabb lesz az orosz történelemben. Sztálin azonban a legambiciózusabb merényletet tervezte II. Sándor kora óta. Bár úgy tűnt, mi értelme van?
  1937 mindenesetre baljós évnek bizonyult. Miklós cárt megölték, vele együtt két miniszter is meghalt, valamint három tucat udvaronc, a Téli Palota egy része pedig összeomlott.
  A terroristák a csatornarendszert használták a bányászathoz, és több mint egy tonna aminolont ültettek el.
  Így egy agresszív incidens közbeszólt a történelem menetébe. Így ért véget II. Miklós cár uralkodása. Az uralkodót nem kezdték nagynak vagy félelmetesnek nevezni. Akik nem szerették a császárt, véresnek nevezték, mert sok vér ömlött ki birodalmába. Aki tisztelettel bánik, az hódító. Így nőtt az alatta lévő földek száma Ruszban. Még egy nagy tartomány is megjelent Kínában: Zheltorossiya.
  A királyság összesen 43 évig tartott. Csak Rettegett Iván uralkodott hosszabb ideig, névleg. De tekintettel arra, hogy három évre elfoglalta a trónt, a tényleges ellenőrzési időszak rövidebbnek bizonyult.
  De a törvényes örökös, Kirill Vladimirovics Romanov ennek ellenére trónra lépett. Nem sokáig uralkodott - körülbelül egy évig, de sikerült némi befolyást gyakorolnia a történelem menetére. Különösen megengedte Adolf Hitlernek, hogy végrehajtsa Ausztria Anschlussát. Állítólag a népek önrendelkezési jogára hivatkozva és állítólag így nagyobb lesz a rend. Ausztria és Mussolini Anschlussával megegyezett.
  Így Németország terjeszkedett, és lakossága meghaladta a nyolcvanmilliót. Arról nem is beszélve, hogy Hitler ösztönözte a születéseket. A démoni Adolf alatt másfélszeresére nőtt.
  madridi baloldali koalíciónak .
  De Franco a Führer szövetségese lett. És az új III. Vlagyimir cár ütközött Nagy-Britanniával.
  A helyzet valóban bonyolult. Egy rejtvény, amely tele van a második világháborúval. És a konfrontáció új fordulója. Irán nincs megosztott, és valójában ez az utolsó iszlám ország, amely formálisan független. Oroszországnak és Nagy-Britanniának is vannak tervei ezzel kapcsolatban. Nagyon zavarosak a dolgok a Közel-Keleten. Oroszország, Franciaország és Nagy-Britannia területei vegyesek és nehezen kezelhetők.
  Anglia gazdaságilag egyre jobban lemarad mind Oroszország, mind az egyre erősebb Németország mögött. De a legnagyobb gyarmatok még mindig britek. De az oroszlánkorona ereje gyengül, Kanada szinte független. Dél-Afrika is egy uralom, akárcsak Ausztrália. Indiában a brit pozíció gyengül. Természetesen van vágy, hogy meglökd az oroszlánt.
  Hitler két fronton próbál játszani. Vagy igénybe veszi Franciaország, Nagy-Britannia, Olaszország és Japán támogatását. Annak érdekében, hogy együtt halmozzák fel a cári Oroszországot, és osztják szét hatalmas birtokait.
  Vagy keress területszerzéseket Nyugaton, de Oroszországgal szövetségben.
  Hitler aljas és elvtelen ember, és általában nem érdekli, hogy kivel lép koalícióra, amíg az előnyös számára.
  Az új, fiatal Vlagyimir cár is arról álmodik, hogy nagy hódítóként vonuljon be a történelembe, és gyarmatokat akar elvenni Nagy-Britanniától és Franciaországtól. Szigorúan véve már nincs mit elvenni a németektől. Tehát a koalíció Németországgal teljesen logikus.
  Olaszország elfoglalta Etiópiát, és új zsákmányokat is szeretne. Mussolini rendkívül ambiciózus. Nem érdekli, hogy keletre vagy nyugatra megy. De Franciaországban nincs nagy vágy a harcra. Ott a pacifizmus uralkodik, és kormányt választanak. Nincs mód ilyen erős szövetséges megszerzésére. A hagyományosan magas születési és folyamatosan csökkenő halálozási arányú cári Oroszország pedig nagyon erős ellenfél. A cári Oroszország lakossága már most is hozzávetőleg három százalékkal növekszik évente. Csökkent a csecsemőhalandóság, de a nagycsaládosok divatja még nem múlt el, sőt a dolgozó családok is termékenyek. Figyelembe véve a területszerzéseket, beleértve a sűrűn lakott Kínát és a gyéren lakott Mongóliát, valamint Európában és Törökországban, a cári Oroszország lakossága 1940-ben meghaladta a 400 milliót 1913-hoz képest, amikor 180 millió volt. Ez pedig egy kontinentális hatalom... Nagy-Britanniának és Franciaországnak kevesebb mint 50 milliója van a metropoliszaiban, plusz gyarmatai. De a gyarmati csapatok morálisan gyengék, és kevés a harci képességük. Tehát a nyugati szárazföldi erők sokkal gyengébbek.
  A Führer szövetséget választ Oroszországgal a Nyugat ellen.
  1939-ben Csehszlovákiát felosztották. Németországhoz tartozott a Szudéta-vidék is. A németek megerősítették a hadsereget és harckocsioszlopokat alakítottak ki. A cári Oroszország sem állt meg, békeidőben ötmillió és ötszáz fős hadosztályból álló hadsereggel rendelkezett.
  A cári Oroszországban már régóta gyártanak nehéz harckocsikat és stratégiai repülőgépeket, köztük nyolc hajtóműves repülőgépeket. Franciaországnak csak körülbelül harminc nehéz harckocsija van, és ezek elavultak. Nagy-Britanniában nincsenek nehéz járművek. Nos, Németország is, egy sem nehezebb húsz tonnánál. Az USA-nak valamivel több mint négyszáz tankja van.
  Hitler úgy döntött, hogy nem érdemes késlekedni, és 1940. május 15-én lecsapott. Az időjárás csak kedvez, és minden készen áll. Vagy többé-kevésbé kész.
  A cári Oroszország támadást indított India és más gyarmati birtokok ellen. Az orosz hadsereg rosszul védett pozíciókat támadott meg. Viszonylag kevés katona áll a britekből és franciákból, és a gyarmati egységek nem igazán akarnak meghalni egy számukra idegen eszméért vagy birodalomért. Tulajdonképpen kik az angolok számukra? Kizsákmányolók, rabszolgabírók, rablók vagy hitetlenek. Nem valószínű, hogy az oroszok sokkal rosszabbak náluk, hogy meghaljanak az Oroszlán vagy a Kakas birodalmáért.
  A cári csapatok tehát előrenyomulnak, leküzdve a lomha, fókuszos ellenállást. De a németek másfél hónap alatt le tudták győzni a francia, angol, belga és holland csapatokat is.
  Így Churchill elvesztette fő szövetségesei támogatását. Az a várakozás, hogy az Egyesült Államok belép a háborúba, nem vált be. Rooseveltet egyáltalán nem jellemezte Stenka Razin elszántsága. És akkor az ilyen erők Amerika ellen mennének.
  Az orosz csapatok menetekben nyomultak előre Afrikán és Ázsián, több probléma származott a terepből és a kommunikációs szakaszból, mint az ellenséges csapatokból. Az utak hiánya, különösen Afrikában, szintén éreztette hatását. De az igénytelen orosz katona hősiesen és sztoikusan legyőz minden nehézséget.
  A németek csak nehezen tudnak csapatokat átvinni Afrikába. A gibraltári előrenyomulás Franco makacs ellenállása miatt késett. És haderőket kellett tengeren átvinnünk. Az oroszok áttörtek Afrikába, Egyiptomon keresztül, és sokkal könnyebb nekik. Olaszország is mindent megragad, amit csak tud, és ebben a kérdésben Mussolininek egy boa-szűkítő markolata van.
  Magára a metropoliszra való leszállásra nem 1940-ben került sor. A légi csatában elsősorban Oroszország passzivitásának köszönhetően Nagy-Britannia túlélte. De el kell mondanunk, hogy a bölcs Vlagyimir Kirillovics cár nem akarta, hogy Nagy-Britannia idő előtt kapituláljon, hanem racionálisan az összes ázsiai és afrikai gyarmatát akarta elfoglalni.
  Hová megy Nagy-Britannia? Hiszen nincsenek tartalékai, kolóniák és nyersanyagok nélkül - a bukása idő kérdése.
  1941 telén és márciusában az orosz csapatok végül elérték Dél-Afrikát, és legyőzték az utolsó afrikai uralmat. A britek kísérlete, hogy Madagaszkáron üljenek ki, szintén kudarcot vallott, és 1941 májusában partraszállást hajtottak végre, ezt követő győzelemmel.
  Japán Oroszország oldalán harcolt a háborúban, és sikerült megragadnia valamit a Csendes-óceánon. 1941 nyara egy nagy légi offenzíva időszaka volt a brit metropolisz ellen.
  Az orosz és a német légiközlekedés megtámadta Londont és az Angol Birodalom más városait. November 8-án, a müncheni puccs évfordulóján pedig végre megtörtént a partraszállás.
  A harc tizenhat napig tartott, és az orosz és a német csapatok győzelmével végződött.
  Valójában ezzel véget is ért a második világháború. Kevésbé véresnek és hosszadalmasnak bizonyult, mint az igazi történetben. És ez nagyon észrevehetően megerősítette és kiterjesztette az orosz birtokokat. Főleg Afrikában és Ázsiában.
  Viszonylag békés időszak következett. Oroszország és Németország saját területi nyereségét emésztette meg. A Harmadik Birodalom magában foglalta: Belgiumot, Hollandiát, Franciaország majdnem felét, valamint Marokkót, Algéria egy részét és a központi birtokokat. Igaz, Franco helyzete és Hitler bizonyos határozatlansága miatt a németeknek nem volt idejük előrenyomulni Franciaország egyenlítői birtokaiba, és az orosz csapatok kezébe kerültek.
  Ennek ellenére Németország továbbra is kapott egy jó darab afrikai földet, ami területileg meghaladja saját területét. A Harmadik Birodalom területe, az európai felvásárlásokat figyelembe véve, több mint háromszorosára nőtt. Ha pedig 1937 óta a határoktól számolunk, Ausztriát, a Szudétát és Csehországot protektorátusként figyelembe véve, akkor négyszer.
  Tehát a németek egészének elég volt megemészteni, elsajátítani és asszimilálni. Ráadásul Oroszország kiterjesztette gyarmati birtokait, és mindezt aligha tudta ellenőrizni.
  És Olaszország sokat kapott: például Szudán nagy része, Szomália, Uganda és néhány más felvásárlás, különösen Tunézia.
  Így a világ újraosztása mostanra befejeződött. De ahogy mondják, idővel az ambíciók kezdenek megnyilvánulni.
  Az Egyesült Államok nem kezdett el komolyan dolgozni az atomprojekten. A fasiszta Németországban és Oroszországban is menőnek bizonyult a hozzáállás. Japán még nem elég fejlett ahhoz, hogy ezt ki tudja hozni, Nagy-Britannia és Franciaország pedig a Harmadik Birodalom és Oroszország vazallus országaivá vált.
  Így az atomfegyverek megjelenése egy ideig késett.
  De a haladás természetesen kérlelhetetlen. A fizikusok dolgoznak, az elmélet fejlődik, ahogy a laboratóriumi kísérletek is. De egy atomprojekthez az állam akarata kell. A cári Oroszországnak már így is túl sok gondja és kiadása volt a terület bővítésével kapcsolatban. De Hitler valamilyen oknál fogva haragos volt az ilyen nukleáris program ötleteire, és úgy gondolta, hogy az atomprojekt csak sok pénzt pazarolna el.
  Emellett az orosz szárazföldi hadsereg és a légiközlekedés volt a legerősebb és a legtöbb a világon, és a haditengerészet is növekedett, különösen a gazdasági növekedésnek köszönhetően.
  A cári tábornokok és marsallok előszeretettel fejlesztették a tanképítést, építettek repülőgépeket, repülőgép-hordozókat és csatahajókat. Miért van szükségük mesékre az atombombákról? Vagyis mind a németek, mind az oroszok közömbösek voltak e probléma iránt.
  Ráadásul volt elég nyersanyag ahhoz, hogy legalább a közeljövőben ne kelljen aggódni az energiaforrások miatt.
  Tehát a Pentagon és a Fehér Ház hidegsége ellenére a kezdeményezés önkéntelenül átszállt az Egyesült Államokba. Sőt, ez nem csak attól való félelem, hogy az oroszok vagy a németek továbbmennek és nyomást gyakorolnak az Újvilágra, hanem a gazdaságról is.
  Mivel az Egyesült Államok elveszítette az Ázsiából, Afrikából és a Közel-Keletről származó olaj fogadásának lehetőségét, az Egyesült Államoknak eddig saját kútjai voltak Texasban, Floridában, és Alaszkában kezdtek fejlesztéseket.
  De az Egyesült Államok lakossága nőtt. A bevándorlást Oroszországban nem csüggedték el, és a népesség továbbra is gyorsan növekedett. A feketék és az arabok különösen szívesen hagyták el az Egyesült Államokba.
  Az amerikai gazdaság is növekedett, és egyre több az autó.
  És megkezdődött a kutatás a nukleáris üzemanyag és egy atomreakció után, amely kolosszális energiát biztosíthat.
  Tíz év telt el a második világháború vége óta. A hitleri Németországnak új fegyvere volt: a tárcsás repülőgépek, amelyek nemcsak óriási sebességgel képesek repülni, hanem gyakorlatilag sebezhetetlenek is maradtak a kézi lőfegyverek tüzével szemben.
  Ráadásul a németeknek sikerült egy mesterséges műholdat pályára állítaniuk, és ami a legfontosabb, 1951 júniusában az első embert az űrbe.
  A cári Oroszország egy kicsit késett, és csak ez év augusztusában ért el teljes előrehaladást. A fasiszta Olaszországban ugyanabban az évben változások történtek. Meghalt Benedito Mussolini, a Julius Caesar címre pályázó. Általában véve az olasz diktátor sikeres volt a kormányzásban. Figyelembe véve az afrikai, köztük Etiópiai hódításokat, az Olaszország által ellenőrzött terület csaknem három és félszeresére nőtt uralkodása alatt. Ráadásul az európai Beneditonak sikerült levágnia Franciaország egy részét Toulonnal együtt.
  De nem engedték el Albániába és Görögországba - ezek az Orosz Birodalom befolyási övezetébe tartozó területek.
  Beneditot természetesen nagynak és hódítónak is lehetne nevezni, bár az olasz hadsereg nem tündökölt túlságosan a tetteivel. De fia és örököse semmivel sem tartotta magát rosszabbnak, mint az apja.
  És vállalta 1951 őszét, és megszállta Albániát és Görögországot... Nem csoda, hogy azt mondják, hogy minden nagy háború mintha hirtelen kezdődik volna.
  Ennek még Harmadik Vlagyimir is örült. Olaszország afrikai birtokai nagyok, még Németországnál is nagyobbak. Akkor miért ne vedd fel őket, ha komoly oka van rá?
  Az orosz csapatok 1951. november 7-én kezdték meg az ellenségeskedést, megtámadva Etiópiát, Líbiát és Szudánt. Az orosz egységek erősebbek, nagyobbak és harckészebbek, mint az olaszok.
  Így aztán gyorsan elkezdték pusztítani a tésztahadsereget... Arra azonban senki sem számított, hogy Adolf Hitler minden figyelmeztetés nélkül kiáll Mussolini Jr. oldalán.
  Bár ha belenézel, nem volt váratlanabb.
  Németország elvesztette az első világháborút Oroszországgal szemben, és a legtöbb területet veszítette el Oroszországban. És ha a németeknek sikerült kamatostul visszaszerezniük azt, amit Nyugaton elveszítettek, akkor keleten, őszintén szólva, nem maradtak semmiben.
  Hitler tehát valóban számított új fegyvereire, különösen a diszkókra és a repülő csészealjakra. Ezenkívül a Führer úgy vélte, hogy ezúttal könnyebb lesz Oroszországgal harcolni, mint az első világháborúban, mivel Németország és Olaszország vezeti a céget anélkül, hogy lenne második frontja.
  Azt is számításba vették, hogy az oroszok által megsértett Japán is beszáll a távol-keleti háborúba, és ott köti meg az ellenséget. Talán Portugália és Spanyolország csatlakozik a koalícióhoz, mint Nagy-Britannia és Franciaország? Sokkal közelebb vannak Németországhoz, mint Oroszországhoz. És némi reményt fűztek az USA-hoz!
  Ráadásul Amerika lenyűgöző haditengerészetet, sok repülőgép-hordozót épített és modernizálta tankflottáját - bár mennyiségben és minőségben még mindig alulmúlta a régi világ katonai járműveit.
  A cári Oroszország társadalmi rendszere autokratikus és abszolút monarchia maradt. Az Össz-Russz cárjának és császárának teljes hatalma volt: végrehajtó, törvényhozó és bírói. A parlament hiányzott. Létezett a császár által kinevezett személyekből álló Államtanács, de ennek csak tanácsadói joga volt. A király maga adott ki törvényeket és rendeleteket. Kivégzési és kegyelmi joga is volt, bár természetesen tárgyalásra is sor került. Miklós meggyilkolása után az esküdtszéki pereket megszüntették, így az igazságszolgáltatást is a cár vagy a császár által kinevezett tisztviselők nevezték ki és távolították el.
  Ennek a rendszernek voltak előnyei és hátrányai is. Egyrészt a császár ezt vagy azt a problémát gyorsan, vita és megegyezés nélkül megoldotta, másrészt a hatalom túlzott koncentrációja egy kézben elnyomta a kezdeményezést, és nagyobb lehetőségeket adott a bürokráciának. Különféle kedvenceket és kedvenceket szült. Vladimirt nem jellemezte a túlzott képmutatás és a házastársi hűség. Bár a nők nem sok befolyást gyakoroltak politikájára.
  A harckocsigyártás terén a cári Oroszországnak sok erős és nehéz járműve volt. Az afrikai harci műveletek tapasztalatai azonban azt mutatják, hogy a harckocsi vezetési teljesítménye rendkívül fontos. Ennek eredményeként a fő orosz tank nem haladta meg a negyvenöt tonnát. Mivel a nagyobb súly problémákat okozott a terepfutásban, még széles pályák esetén is.
  A cár szerette a nehéz harckocsikat, de tanácsadói lebeszélték a császárt, hogy tömeggyártásba helyezze azokat. De a hatvantonnás gép kétezer példányban kapható volt. És a legnépszerűbb tank, a "Nikolaj" - 3, hatvanháromezer darabban készült.
  És a gép súlya negyvenöt tonna, és a fegyver kalibere 122 milliméter. Az elülső páncél kétszáz milliméter, a hátsó és az oldalak 120 milliméteresek, az elrendezés klasszikus.
  Hitlert komolyan érdekelték a nehézgépek. És fölényben akartam lenni a Nikolaival szemben egy gyártótartályban. A német autó tömege 75 tonnára duzzadt, és már ez volt a határ, mivel a nagy tömeget rendkívül nehézkes volt a vasútvonalak mentén szállítani.
  A német jármű 128 mm-es fegyverrel volt felfegyverezve, elülső páncélzata 250 mm, oldal- és hátsó páncélzata 180 volt. Az elrendezés is közel áll a klasszikushoz.
  Számszerűen a német tank háromszor alacsonyabb volt a szovjetnél. Nem beszélve a túl nehéz gépek használatának nehézségeiről.
  Az orosz felszerelések azonban széles területeken vannak szétszórva, és a front európai szektorában megközelítőleg egyenlő a járművek és a gyalogság száma. Bár általában az orosz hadsereg sokkal több, mint a német. Oroszországnak pedig hatalmas a lakossága: ide tartozik India, Kína, Afrika nagy része, a Közel-Kelet, Perzsia, Indokína és még sok más.
  Természetesen Hitler döntése, hogy megtámadja a cári Oroszországot, még ha figyelembe vesszük, hogy Japán és Olaszország, esetleg Franciaország és Nagy-Britannia az oldalán áll, kolosszális szerencsejáték. De a Führer hatalmas kalandor.
  Meg kell jegyezni, hogy azok a lemezsíkok, amelyekkel a Harmadik Birodalom ilyen nagy reményeket fűzött, a gyakorlatban nem túl hatékonyak. Az erős lamináris sugár megalkotása óriási üzemanyag-fogyasztáshoz vezetett, a repülő csészealjak repülési ideje pedig viszonylag rövidnek bizonyult. Így cselekedhettek, még a nem különösebben jelentős távolságokon tapasztalható óriási sebességet is figyelembe véve. Ezenkívül a lamináris áramlás megvédte a korongot a kézi lőfegyverektől, viszont megakadályozta a repülő csészealjból való kilövést.
  A németek tehát csak a lemezeikről, majd szűk szögben, vagy a lamináris áramlás kikapcsolásával, de egyúttal sebezhetővé válva tudtak rádióvezérlésű rakétákat leejteni.
  De mindenesetre Hitler úgy döntött, hogy megtámadja Oroszországot, és játékba dobta a lapjait. Ráadásul a fasiszta attól tartott, hogy ha Olaszországot legyőzik, őt is megtámadják. Bajuszos volt, és nem bízott senkiben.
  Kezdetben a nácik a támadás meglepetésének és csapataik jobb szervezettségének köszönhetően értek el sikert. De a támadás időpontját rosszul választották meg. Havazni kezdett, és a tankok megcsúsztak. A Fritz elfoglalhatta volna Lengyelország egy részét, így Krakkót is, de Varsó közelében elakadt.
  Az orosz hadigépezet felpörög... Japán, ahogy azt a Führer várta, belépett a háborúba, de flottája nem volt fölényben az orosz csendes-óceáni flottával szemben, és a csaták megközelítőleg egyenrangúak voltak. Japán pedig gyakorlatilag nem vonja el szárazföldi haderejét a nyugati hadműveleti színtérről. Ráadásul a szamurájok a levegőben alacsonyabbak voltak az oroszoknál, mind számban, mind minőségben. A Felkelő Nap Országa pedig csak néhány kis szigetet tudott befogni.
  Az óvatos Franco és Salazar nem sietett a háborúba való belépéssel. Oroszország nagyon erős ellenség. Figyelnünk és várnunk kell. A valós történelemben Franco a második világháború idején arra korlátozódott, hogy fasiszta önkéntesekből álló kék hadosztályt küldjön.
  Az erőviszonyok most különösen egyenlőtlennek tűntek Afrikában.
  Olaszország gyorsan elvesztette birtokait a sötét kontinensen.
  1952 tavaszán a cári hadsereg offenzívát indított Kelet-Poroszországban, és képes volt mélységben áttörni az ellenség védelmét. A nácik nehezen hagyták fel a cári sereg Königsbergnél történő előrenyomulását, de a császári csapatok előrenyomultak a Szudéta-vidéken és Krakkóban.
  Kiderült, hogy a fürgébb orosz tankok eléggé képesek megküzdeni egy nehéz, de kevésbé mozgékony ellenséggel. Az orosz tábornokok parancsnoksága alatt álló kínai hadosztályok is jól teljesítettek.
  A németek kénytelenek voltak elhagyni Krakkót... Aztán a bekerítés veszélye miatt elkezdtek visszavonulni a Visztulától az Oderáig.
  Nem, a háborúnak nem erre számított a megszállott Führer. De ez a saját hibám. Ráadásul a franciák és a britek, miután megérezték a fasiszta megszállás szagát, egyáltalán nem törekedtek meghalni a Führerért. Az utánpótlás tehát megszakadt, a vazallus országok triviálisan ki akartak ülni.
  És a legrosszabb dolgok a fronton lévő németekkel jártak.
  Télre a németek elvesztették minden birtokukat Afrikában. A tél folyamán pedig tavaszra teljesen visszavonultak az Oderába. Az orosz csapatok felszabadították Prágát és a Szudéta-vidéket , és közeledtek Bécshez. Ezenkívül legyőzték Olaszországot, és elfoglalták Rómát, Nápolyt és Szicíliát. 1953 tavasza tehát nem ígért semmi jót a náciknak. 1953. április 8-án azonban Hitler hirtelen meghalt. Az új német vezetés kétségbeesetten békét kér.
  Vlagyimir Kirillovics Romanov nagylelkűen egyetértett. De a németek drágán fizettek ezért. Az új határ most az Odera mentén haladt: Belgium, Hollandia és Dánia szuverenitást kapott, de az Orosz Birodalom vazallusállamának keretein belül. Franciaország visszakapta korábban elvesztett birtokait, de még jobban függött Oroszországtól.
  Olaszország és Németország elveszítette összes gyarmatát, amely immár a királyi korona tulajdonába került. Olaszország maga is orosz vazallus státuszt kapott, Szicília és Szardínia pedig közvetlenül III. Vlagyimir birodalmának része lett.
  Németország is elvesztette függetlenségének nagy részét, és nagy kárpótlást fizetett.
  Japán is elvesztette minden birtokát, kivéve saját területét, és kénytelen volt vazallus állammá válni. És Vlagyimir Kirillovics Romanov cár is megkapta a japán császári címet.
  Természetesen Ausztráliának az a része is, amely korábban a Felkelő Nap országához tartozott, szintén orosz ellenőrzés alá került.
  1953 augusztusában az Egyesült Államok végre atombombát tesztelt. Nyolc évvel később a nukleáris dzsinn kikerült a palackból. A fejlődést mindenesetre nem lehet megállítani. Az atombomba megjelenése pedig elkerülhetetlen. A legszélsőségesebb forgatókönyv szerint az atomfegyverek legfeljebb húsz évvel később jelenhetnek meg, mint a valóságban.
  A cári kormány némi késéssel megkezdte válaszának kidolgozását.
  Eddig az Egyesült Államok nem tudta eldönteni, hogy háborúba kezd egy ilyen erős birodalommal. Ráadásul a tengerentúlról nem is olyan egyszerű elérni a főbb orosz ipari és gazdasági központokat.
  A nukleáris töltetek előállítása pedig időt és pénzt is igényelt! Az Egyesült Államoknak volt pénze, de az idő fogyott. A cári Oroszország erőforrásaival és hatalmas szellemi potenciáljával nagyon gyorsan pótolta a hiányt ezen a területen. 1956-ban pedig egy atombomba is megjelent Vlagyimir III.
  A lakosság és az erőforrások tekintetében jelentősen elmaradva Oroszországtól, a kapitalista és demokratikus USA fokozatosan elvesztette ütőkártyáit.
  Az egyetlen dolog, amit tehettek, az volt, hogy nukleáris fegyvereket használnak elrettentésül, és megpróbálják belülről aláásni a cári Oroszországot. De eddig nem jártak sikerrel.
  Vlagyimir Kirillovicsnak nem maradt férfi leszármazottja első feleségétől , és újraházasodott. És előadott egy örököst, akit George-nak hívott.
  A cári Oroszország űrbővítést hajtott végre. 1959-ben egy emberes repülés a Holdra körülbelül egy évvel korábban történt, mint az amerikaiak. Aztán 1971-ben a Marsra. Az alternatív világ biztonságosabbá vált, mint a valóság.
  1975-ben az ember landolt a Vénuszon. 1980-ban a Merkúron. 1981-ben a Jupiter egyik műholdján. És 1992-ben, éppen Vlagyimir Kirillovics Romanov halálának évében, az orosz űrhajós büszkén tette meg lábát a Plútón.
  Első György tizennyolc évesen örökölte a koronát. És általánosságban elmondhatjuk, hogy a Harmadik, Nagy Vlagyimir nagyon sikeresen töltötte 54 éves uralkodását. Aztán a Romanov-dinasztia folytatódott.
  
  
  
  MÁSODIK NIKOLAS A KÜLDETÉSEK LEGDICSŐBBSÉGE!
  Tegyük fel, hogy Harmadik Sándor cár, éppen ellenkezőleg, korábban halt meg: 1987-ben egy merénylet következtében, amelyet Lenin bátyja, Sándor szervezett.
  Még rosszabbnak tűnne. De nem igazán. II. Miklós korábban cár lett, és korábban megnősült: azért, hogy fiát ültesse trónra, ha valami történik. De a felesége más, és az örökös egészséges, és Raszputyin biztosan nincs ott. És így eleinte általában, mint a valós történelemben: a TRANSIB épül, a gazdaság virágzik - terjeszkedés Kínába. Igaz, egy évvel korábban hajókat építenek a Balti-tengeren. És még egy kis felemelkedés, a pénzügyi zseni Witte korábbi felemelkedése miatt.
  A Japánnal vívott háború nem kezdődött túl jól, de a Varyagnak sikerült megszöknie, és Makarov admirális nem halt meg. A történet egy kicsit megváltozott, és minden másképp zajlik. A valós történelemben azonban a Varyagnak már csak egy kis ideje maradt a menekülésre, és Makarov admirális halála általában véletlen és valószínűtlen volt.
  A Makarov admirális vezette orosz flotta meglehetősen ügyesen járt el, és elsüllyesztette a japán hajókat. Aztán amikor két japán csatahajót felrobbantottak a miron, Makarov megtámadta a szamurájokat, és újabb tucat és fél hajót elsüllyesztett.
  Vagyis minden jól ment. Japán pedig elvesztette fölényét a tengeren.
  De a szárazföldön a szamuráj gyengébbnek bizonyult. Kuropatkin visszavert minden japán előretörési kísérletet, és nagy károkat okozott bennük. Nem cselekedett azonban túl határozottan. De hamarosan orosz hajók érkeztek a Balti-tengerről, és Makarov végre átvette az irányítást minden víz felett.
  Az oroszok még Tajvanon, majd a Kuril-gerincen is megkezdték csapatok partraszállását.
  Egészen addig, amíg Theodore Roosevelt közbe nem lépett és közvetítést nem ajánlott fel. Oroszország megkapta Mandzsúriát, Koreát, Mongóliát, a Kuril láncot és Tajvant.
  Zheltorossija is megjelent. Így egy új birodalom jött létre.
  A király azonban még nem vált túl szemtelenné. 1914-ben kitört a második világháború. Oroszország jobban felkészült erre a háborúra: a gazdaság erősebb, a terület és a lakosság nagyobb, és nincs semmi út. Ráadásul nem volt zavargások és az úgynevezett forradalom okozta recesszió.
  Az első világháború változó sikerrel zajlott. Az orosz tábornokok hibái és sikerei voltak. 1915-ben azonban a németeknek kevesebb sikert sikerült elérniük, mivel a cári hadsereg nagyobb és jobban ellátott volt. De ennek ellenére Oroszország elvesztette Lengyelország és Galícia felét. De a németek nem tudtak belépni Fehéroroszországba és a balti államokba - a frontvonal a Visztula mentén haladt el.
  A tizenhatodik évben pedig a cári hadsereg már nagy sikereket ért el Ausztria és Törökország ellen. Az oszmánok szinte teljesen vereséget szenvedtek. Ahogy az osztrákok elfoglalták Przemyslt és Krakkót. Németország megijedt. '17 tavaszán az oroszok bevették Isztambult. A cári Oroszország az Ausztria és Németország elleni nyári offenzíva során is jelentős sikereket ért el. Ősszel pedig, amikor a cári csapatok már elérték az Oderát, Németország kapitulált. Ausztria-Magyarország és Törökország felosztása következett. Oroszország megkapta Kis-Ázsiát, Észak-Irakot és Isztambult. Galícia, Bukovina, csehszlovák és magyar királyságok és Krakkó. Plusz Danzig, Kelet-Poroszország része, Klaipeda régió. Oroszország tehát sokszorosára erősödött. És Németország is hatalmas jóvátételt fizetett.
  Miklós cár nem sietett mindent és mindenkit elvinni. De az oroszok, a britek és a franciák felosztották a Szaúd-félszigetet. Aztán a britek és az oroszok felosztották Iránt és Afganisztánt. Befejezte a világ újraosztását.
  1929-ig az egész világ felemelkedésben volt, egészen a nagy gazdasági világválság kitöréséig. 1931-ben Japán háborút indított Oroszország ellen. És gyorsan vereséget szenvedett, és a csendes-óceáni birtokokkal együtt elfoglalták. Aztán jött a népszavazás és az oroszországi felvétel.
  A nagy gazdasági világválság által sújtott Nagy-Britannia, Franciaország és az Egyesült Államok meggyengülését kihasználva II. Miklós cár háborút vezetett Kína elfoglalásáért. És ez lett a nagy hódítása.
  Az oroszosítás valamelyest felgyorsítása érdekében II. Miklós szerény döntést hozott - hivatalosan bevezette Oroszországban a többnejűséget -, megváltoztatva az ortodox egyház teológiáját és dogmáit. Így fogadták el a reformot.
  És a király vett magának második feleséget. Az oroszokat arra ösztönözték, hogy külföldiekkel házasodjanak össze és szüljenek sok gyermeket. A hatalmas Kínát is oroszosítani kellett. Mi a legjobb módja ennek? Házasodj kínai nőkkel!
  Németországban Hitler nem került hatalomra. Ebben a történetben hiányzott egy kevés. Túl szélsőséges. A fő irritáló a fasiszta Mussolini volt, aki elfoglalta Etiópiát. És az álmodozás, hogy az új Caesar és a trójai eggyé vált.
  1937 májusában háború tört ki Oroszország és Olaszország között. Mint kiderült, Mussolini öngyilkos lett. Az orosz csapatok két hónap alatt elfoglalták egész Olaszországot, további háromban pedig az állam összes gyarmatait. A cári Oroszországba végül beletartozott Románia és Jugoszlávia, majd valamivel később Bulgária is. Miután befejezte a területek annektálását. 1939 őszén II. Miklós meghalt. És örököse, a teljesen egészséges II. Alekszej lett az új cár.
  Ebben az esetben II. Miklós ötvenkét évig uralkodott - felülmúlva Rettegett Iván eredményét. Uralkodása pedig a legsikeresebbnek bizonyult Oroszország történetében, hódításai pedig egyszerűen rekordot döntöttek. Még soha egyetlen király sem fogott el ennyit. Oroszország végre letelepedett Kínában, és minden irányban megerősödött.
  Ekkor azonban, II. Alekszej alatt, hosszú békeidőszak kezdődött. Franciaország, Nagy-Britannia és az USA nem akart háborút. De Németországot lefegyverezték, és nem volt ereje. Így egy olyan helyzet állt elő, amely megnyugodott.
  A gyarmati birodalmak továbbra is fennálltak. Oroszország továbbra is a legnagyobb ország, de Nagy-Britannia formálisan a második hatalom volt, és területileg kissé alulmaradt a cári birodalomhoz képest. Ausztrália, Dél-Afrika és Kanada azonban szinte független uradalmak voltak. És Indiában... 1968-ban nagy felkelés tört ki Indiában, és két év háború után a briteket kiutasították. De a cári hadsereg belépett indiai területre, és elnyomta a tiltakozásokat. Ezt követően Nagy-Britannia elvesztette ezt a gyarmatot, Oroszország pedig megszerezte. Hamarosan Oroszország bevette Irán déli részét is.
  Második Alekszej után 1969-ben a trónt Harmadik Miklós örökölte. A cári birodalom felemelkedésben volt. Így Franciaország 1979-ben elvesztette az irányítást Indokína és Thaiföld felett. És odajöttek a királyi csapatok is.
  A nyolcvanas-kilencvenes években pedig Afrika a cári Oroszország irányítása alá került. 2001 után Péter, II. Alekszej negyedik fia lépett az orosz trónra.
  A cári Oroszország ekkorra már szinte egész Afrikát, Ázsiát magába szívta, és más országok gyarmatait is felvette, köztük Indonéziát. De természetesen Ausztrália ellen nem ment.
  Elérkezett a béke időszaka. Az USA-nak, Nagy-Britanniának és Franciaországnak volt atomfegyvere, Németországnak gazdasági ereje volt. Oroszország rendelkezik gazdasági hatalommal, nukleáris fegyverekkel, a világ legnagyobb hadseregével és lakosságával. És még mindig abszolút autokratikus monarchia parlament nélkül. Az amerikaiak második hatalomként, sőt szuperhatalomként ezt követelték Oroszországgal szemben.
  A demokrácia hiánya azonban egyáltalán nem akadályozta a haladás fejlődését. Különösen 1943-ban, a cári Oroszországban repült az első ember az űrbe. És 1961-ben a Holdra. A Marsra való repülés 1974-ben történt. 2000-re pedig a Naprendszer szinte összes bolygóját meglátogatták. Nagy expedíciót készítettek elő a csillagok felé. 2018-ban indult, és Alpha Centaurira tért vissza.
  A cárizmus tehát egyáltalán nem akadályozta meg a tudomány mozgását. Negyedik Péter a Romanov-dinasztiából még azt is kijelentette, hogy a felvilágosult abszolutizmus jobb.
  Különösen a Donald Trump-kormányzatot folyamatosan rázúdító botrányok hátterében.
  II. Miklóst még mindig minden idők és népek legnagyobb királyának tartották. A cári Oroszország lóháton és a világ hegemónja. A külterületek és a gyarmatok fokozatosan eloroszosodnak. A birodalom lendületet vesz. És az egész világ jobb hellyé vált.
  És miért? Köszönet Alekszandr Uljanovnak, Lenin testvérének, akit regicidáért kivégeztek. Lenin maga külföldön maradt. Megismerkedett Wales-szel, és érdeklődni kezdett a tudományos-fantasztikus irodalom iránt is, amiből nagyon gazdag lett és hírnevet szerzett. És így vált híressé, híressé és híressé vált, és sok nyelvre lefordították. Sztálin a börtönben halt meg tuberkulózis miatt, és általában csak a szakemberek ismerték. Trockij hamarosan forradalmi tevékenységekbe kezdett, és jó hivatalnoki karriert futott be, tényleges titkostanácsosi és miniszterhelyettesi rangra emelkedve. Voznyesensky miniszter lett a cár alatt, és sokat ért el. Hruscsov kis boltos maradt, és nem szerzett hírnevet. Brezsnyev ezredesi rangra emelkedett. Andropov a rendőrségen szolgált, és ezredes is lett. Gorbacsov jelentős üzletember és showman lett. Jelcin boltos maradt. Putyin a titkosrendőrség ezredesi rangjára emelkedett, és becsülettel nyugdíjba vonult. Medvegyev kishivatalnok. Zsirinovszkij, újság alapítója és showman. Zjuganov megpróbált a föld alatt dolgozni a cár ellen. Börtönbüntetést kapott, majd a titkosrendőrség besúgója lett. Kapitányi ranggal vonult nyugdíjba. Zsukov csak az őrnagyi rangig emelkedett. Vaszilevszkij altábornagy, Shaposhnikov altábornagy lett. Kolchak főadmirális és számos rend birtokosa. Makarov admirális is lett, miután az első világháborúban harcolt. Azonban nem az első, hanem az egyetlen világháborúban, hiszen nem volt második világháború. Híres lett... Bruszilov tábornok lett és az Elsőhívott Szent András-rend birtokosa. Denikin, Wrangel, Kornyilov és Kuropatkin mezőbírók lettek.
  És jó volt az élet a királyok alatt. Az árak pedig nem emelkedtek több mint száz éve. A rubelnek pedig stabil arany hátlapja volt, 0,77 gramm. És sok nép jól élt a király alatt.
  Mindenkinek egyenlő jogai voltak, és sokan oroszoknak, sőt afrikaiaknak mondták magukat. A cár alatt mindenki jól ment. Csak a nem ortodox vallású zsidók esetében maradt meg a tartózkodási kötelezettség. De ezek egyre kevesebben lettek.
  A cár alatt azonban akadtak gondok. Az egyik, a magas születési ráta és az alacsony halálozási arány túlnépesedést eredményezett. De ezt az űrbővítéssel akarták megoldani. Emellett a tudomány és a mezőgazdaság fejlődése lehetővé tette az éhezés problémájának megoldását. Mindenkinek jutott ennivaló. De a népesség növekedése a birodalomban több mint három százalék évente. Ez pedig a jövőbeni problémákkal fenyegetett.
  A cári kormány az űrbővítésben talált kiutat. És ésszerűnek tűnt. És új csillaghajókat építettek, és kutatásokat végeztek a szuperluminális sebességekkel kapcsolatban.
  
  
  
  ÖTVEN ÉVE HÁROMSALEXÁNDOR - A NAGY!
  A II. Sándor elleni merénylet 1866-ban sikeres volt. Ennek eredményeként a király-felszabadító meghalt. És Harmadik Sándor lépett a trónra. Az előnye az volt, hogy nem volt idejük eladni Alaszkát, és az új orosz császár nem volt hajlandó lemondani egyetlen földről sem. Még akkor is, ha távoliak és még nem túl értékesek.
  Ráadásul a szibériai út építése Vlagyivosztokba még korábban elkezdődött. És el kellett volna érnie Chukotkát!
  Harmadik Sándor cár erős, határozott, erős akaratú, egészséges és fizikailag nagyon erős volt. Határozott kézzel kormányzott, és alatta Oroszország a legnagyobb jólét és eredmények időszakába lépett!
  Szóval jó, hogy a nagy császár tizenöt évvel korábban kezdett uralkodni, mint a valós történelemben!
  Kezdetben keményen elnyomta a forradalmárok és Narodnaja Volja tiltakozását. Aztán elkezdte megreformálni a hadsereget és a haditengerészetet. A dolgok rendbetételével.
  A király sokat ért el. Utak, hidak, gyárak épültek, és az országban gyorsan fejlődött a kapitalizmus. Az autokrácia fenntartása mellett. A cári kormány kisebb háborúkat vívott, átvonult Közép-Ázsián, és ott kiterjesztette befolyását.
  1977-ben nagy háború tört ki Törökországgal. Még jobban, gyorsabban, győzelmesebben ment, kevesebb veszteséggel, mint a valós történelemben. Szkobelev zsenije ragyogott benne teljes fényben!
  Az orosz csapatok kevesebb sebzéssel győzték le a törököket. És rögtön sikerült is elvenniük Isztambult. Mivel az angol század előtt érkeztek oda. Ez a háború olyan sikeres volt, hogy a király-papot a Győztes Sándornak nevezték! És Szkobelev lett az orosz történelem legfiatalabb marsallja.
  Türkiye megosztott. A britek elfoglalták Egyiptomot és Szudánt. Oroszország bevette Irakot, Palesztinát, Szíriát és Szaúd-Arábia egy részét, Kis-Ázsiát, egész Örményországot és a Balkánt!
  Így elég gyorsan és viszonylag egyszerűen Harmadik Sándor nagy területet foglalt el. És folytatta terjeszkedését dél felé. Iránon, Türkmenisztánon keresztül és tovább Afganisztánba!
  A cár serege is Indiát vette célba! A britek készen álltak a harcra. Oroszország, Németország, Ausztria-Magyarország szövetsége jött létre Franciaország és Nagy-Britannia ellen.
  Németország 1992-ben támadásba lendült a Kakas Köztársaság ellen. Nagy-Britannia hadat üzent Németországnak és Oroszországnak. Ausztria-Magyarország megszerezte Bosznia-Hercegovinát, és megtámadta Olaszországot.
  Oroszország hadjáratot indított India, valamint a francia birtokok és Indokína ellen. Valójában így kezdődött az első világháború. De Oroszország és a németek már együtt vannak!
  Oroszország megtámadta Egyiptomot is.
  A cári csapatok a helyi lakosság támogatásával elfoglalják Indiát és Iránt. Tovább lépnek Indokínába. A poroszok pedig ismét legyőzik a franciákat, és körülveszik Párizst.
  Ezenkívül a republikánusok nem hajlandók feladni. És Párizst megtámadják, nagyon elpusztítják. A németek elfoglalják Belgiumot és Hollandiát is.
  Nagy-Britannia egy ideje háborúban áll. Az orosz csapatok elfoglalják Egyiptomot és Szudánt. Háború van a tengeren. Az orosz hadsereg átvonul Afrikán. Egészen Dél-Afrikáig. És gyarmatokat gyűjt magának. A németek is megragadnak néhány dolgot.
  De Ausztria-Magyarország belemerült az Olaszországgal vívott háborúba. Igaz, 1894-ben a németek az osztrákok segítségére voltak. És befejezik Olaszország meghódítását.
  Ezután a narancsok országát felosztják egymás között.
  A háború a tengerbe költözik. És itt megnyilvánul Makarov admirális haditengerészeti parancsnok zsenialitása. Ami számos ragyogó győzelmet ér el. A tengerek úrnőjét kapitulációra kényszerítve.
  Oroszország átvette Indiát, Indokínát, Afrika nagy részét és Ausztráliát is, kiütötte onnan a briteket. Az orosz csapatok elhagyták Nagy-Britanniát és Kanadát. Ott is kolóniát alapítanak. Így Nagy-Britannia szinte minden gyarmatát elvesztette, Oroszország pedig megszerezte azokat. Kanada elfoglalását elősegítette, hogy Oroszország fenntartotta az ellenőrzést Alaszka felett. És egy nagyon erős flotta jelenléte. És Makarov admirális és Rozsgyesztvenszkij zsenije.
  Nos, ez még nem minden. Oroszország Kína felé mozdult. Szintén nagyon sikeres. És 1904-ben elkezdődött a háború Japánnal.
  De a valós történelemtől eltérően ez a háború nem nehéznek bizonyult, hanem inkább gyorsnak. Ráadásul Japán flottája meglehetősen gyenge volt, míg Oroszországé éppen ellenkezőleg, nagyon erős. A japánok legyőzése után az orosz csapatok elfoglalták Tokiót. Aztán népszavazást tartottak, és a japánok túlnyomó többsége az Oroszországhoz való csatlakozásra szavazott.
  Sándor cár új győzelmet aratott. Aztán jött Kína önkéntes, erőszakos annektálása. Tehát régióról régióra, tartományról tartományra. A királyi birodalom óriási méreteket öltött. Az USA-ból, Kanadából és Alaszkából, Ázsiából, Ausztriából, a csendes-óceáni térségből. Dél-Afrikába és német birtokba Nyugat-Afrikában.
  Plusz még Ausztria-Magyarország. Olyan hatalmas hatalom.
  De persze a németek és az osztrákok többet akartak. Franciaország még mindig Németország megszállása alatt áll. Az Oroszország által megsértett Nagy-Britannia is háborút akar.
  A császárnak sikerült egy koalíciót összeállítania: Spanyolország, Portugália, Németország, Ausztria-Magyarország és Svédország az óriási Oroszország ellen. A németeknek sikerült elfoglalniuk Dániát és Norvégiát is a Nagy-Britanniával vívott háború során. Erőteljes koalíció jött létre.
  A háború pedig 1917. augusztus 1-jén kezdődött. Éppen abban a pillanatban, amikor Harmadik Sándor meghalt, és II. Miklós trónra lépett. Azt a számítást végezték el, hogy egy olyan nagyszerű uralkodó nélkül, mint Harmadik Sándor, aki ötvenegy évet gyógyult meg, Oroszország minden bizonnyal veszít.
  De II. Miklósnak tartós és erős ereje volt. Raszputyin és a beteg örökös nélkül. Így harcolhatott a koalícióval.
  És elkezdődött a háború... A németek tájfunként tapostak. Az orosz csapatok erőteljes ellentámadásokkal találkoztak velük. Nagy és heves harc tört ki.
  II. Miklós általában egy erődláncra támaszkodva alaposan kimerítette a német és osztrák egységeket. Aztán ellentámadásba kezdett. Afrikában pedig az orosz csapatok a világ első könnyű tereptartályait használva teljesen legyőzték az osztrákokat és a németeket. És megtisztították a Sötét kontinenst.
  Svédországot és Norvégiát is elég gyorsan meghódították.
  A háború másfél évig tartott, és azzal ért véget, hogy a nagyobb létszámú és erősebb tankokkal rendelkező orosz hadsereg elfoglalta egész Európát. Aztán Nagy-Britannia elesett. Oroszország végre megszerezte a dominanciát a keleti féltekén.
  És II. Miklós cár is nagy hódító lett. A béke 1929-ig, a nagy gazdasági világválság kitöréséig uralkodott. Az általános gazdasági válság oda vezetett, hogy 1931-ben, éppen május 1-jén háború kezdődött Oroszország és az utolsó nagyhatalom, az USA között!
  Miklós cári serege belépett Amerika határai közé. Az erők egyenlőtlenek voltak. Az amerikainak szinte nem volt tankja, és rosszul volt kiképzett. Oroszország pedig sokszorosan felülmúlta az Egyesült Államokat. A cári birodalom parancsnokai is jobbak voltak. Tehát a háború kezdettől fogva egy irányba ment. Oroszország nyert és továbbjutott. Szeptember 30-án pedig, New York és Washington elfoglalása után, az Egyesült Államok kapitulált. Ezzel egy újabb lapot fordítottak a történelemben. 1934-ben II. Miklós inváziót indított Mexikóba, majd felfelé Latin-Amerikába, meghódítva a latin államokat. Egészen addig, amíg Chile utolsó független köztársasága 1936 decemberében megbukott.
  Így végül II. Miklós befejezte a történetet. A cári Oroszország egyesítette a Föld bolygó összes országát és népét.
  1937. november 7-én a Föld egészének császára, a Legnagyobb Miklós lezuhant egy repülőgéppel. És az ő uralma is véget ért. Alesey II lett a király. Egészséges, fiatal örökös - harminchárom év körüli. Alatta megindult a tértágulás. Új határok és új járatok. A monarchia megingathatatlan volt. Az emberiség egyesül és meghódítja a teret.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  A Port Arthur parancsnoka meghalt, valójában a valós történelemben a fején sérült meg, de egy néhány milliméteres töredék közelebb került az agyhoz. Röviden: a fellegvárat feladó áruló meghalt, és a helyét Port Arthur védelmének hőse, Kondratenko vette át.
  Az erőd védelmének megerősítése érdekében az új parancsnok az összes tengerészt és haditengerészeti tüzérséget a partra írta, és leszerelte a századot, de megerősítette Port Arthurt.
  Ennek eredményeként a fellegvárat alaposan megvédték, valamint Kondratenko parancsnok ügyes cselekedeteit. A védekezés sikeresen kitartott. Kondratenko időben megerősítette a Vysokaya erőd védelmét, és a japánok nem tudták bevenni.
  December végére a szamurájok kimerültek a támadásoktól. Januárban Kuropatkin megpróbálta feloldani a blokkolást, de nem járt sikerrel.
  Februárban újabb roham volt, amelyet ismét súlyos veszteségekkel vertek vissza a japánok.
  A védekezés során a fiú Oleg Rybachenko hősiesen viselkedett. Az ostrom idején ez a kabinos fiú mindössze tíz éves volt. A gyermek a felnőttekkel együtt harcolt, és felderítő küldetésekre ment.
  Nagyon bátornak és harciasnak mutatta magát. És a védelem kitartott. Most már megérkezett a március... A japánok ismét visszavonultak. A véres vasárnap nem történt Oroszországban, mert Miklós cár, mivel Port Arthur jó hangulatban volt, kiment a néphez. Az orosz hadsereget feltöltötték, és egyre nagyobb lett. Március végén a japánok megpróbáltak továbbjutni, de Kuropatkin erői túl nagy számbeli fölényben voltak, és minden támadást visszavertek.
  És ami még jobb, Legs tábornok egységeit megbilincselte Port Arthur ostroma. Súlyos veszteségek elszenvedése után a japánok visszavonultak. De Kuropatkin ismét habozott.
  Április végén újabb roham következett, amelyet azonban szintén visszavertek.
  És Oleg Rybachenko, ez a bátor fiú még egy japán ezredest is elfogott, természetesen csapdával.
  Május elején csak kisebb összetűzések történtek, és 25-én Rozsgyesztvenszkij százada végül belépett Port Arthurba. A híres admirális ötvenegy hajót hozott, amelyek egyszerre három óceánt szeltek át!
  Ezt követően a védelem erősítést kapott. Június elején pedig Port Arthur végső támadása következett. A támadás kétségbeesett és heves. Ismét óriási veszteségekkel verték vissza a japánok. A cár végül eltávolította Kuropatkint és kinevezte Linevicset . 1905. július közepén a japánok végül vereséget szenvedtek. És Port Arthur több mint egy évig tartó hősies védelme véget ért.
  Kondratenko az Elsőhívott Szent András-rendet kapta. És megkapta a tábornagyi rangot. Ezután Rozhdestvensky százada Port Arthurral együtt legyőzte a japánokat a tengeren. Ráadásul maga Togo admirális is meghalt a csatában.
  Japán kénytelen volt békét kötni Oroszországgal, az Egyesült Államok közvetítésével.
  Át kellett adnunk a Kuril-szigeteket és Tajvant. Oroszország protektorátust biztosított Korea, Mandzsúria és Port Arthur felett. Ráadásul Japán hatalmas, egymilliárd aranyjen kártalanítást fizetett a cári Oroszországnak.
  A győzelem megerősítette II. Miklós cár pozícióját. Oroszország kiterjesztette területeit, és a kínai régiók önkéntes annektálása miatt kezdett kialakulni a Zheltorossiya. Nincs Állami Duma - Oroszország abszolút monarchia maradt, parlament nélkül.
  Természetesen a győzelemnek és a politikai stabilitásnak köszönhetően a gazdasági növekedés korábban folytatódott, mint a valós történelemben, és erősebb volt.
  Az első világháború úgy kezdődött, mint a valós történelemben. De Oroszország számára sikeresebb volt. Melyik hadsereg volt nagyobb és jobb, többek között Kondratenko tábornagy reformjainak köszönhetően, és erősebb volt a gazdaság, és magasabb a cár tekintélye.
  A háború alig több mint egy évig tartott, és Ausztria-Magyarország összeomlásával, valamint az Oszmán Birodalom és Németország megadásával ért véget. Bulgária pedig, látva, milyen szagú, Szerbia és Oroszország oldalára állt, ahogy egyébként Olaszország és Japán is.
  Kondratenko tábornagy megkapta a legmagasabb rangot - generalissimo. És szinte minden rend birtokosa lett, mint Suvorov. Bruszilov marsall lett. Kolcsak admirális, Kornyilov és Denyikin karriert csináltak. A cári Oroszország magához csatolta: Galícia, Bukovina , Krakkó vajda, Poznan régió, Klaipeda. Csehszlovákia is az Orosz Birodalom része lett. Kis-Ázsia pedig Konstantinápolyval. És Észak-Irak.
  Általában véve minden jónak bizonyult. A japánok felosztották a német gyarmatokat Oroszországgal a Csendes-óceánon.
  Ezután Szaúd-Arábiát felosztották Oroszország, Franciaország és Nagy-Britannia között. Aztán egy rövid háború után Oroszország és Nagy-Britannia felosztotta Iránt.
  És akkor Afganisztán. Igaz, volt ott egy kis veszekedés. A britek pedig eleinte nem voltak túl szerencsések.
  A világ stabilitást és jólétet szerzett. Egészen a nagy gazdasági világválságig, 1929-ig. A gyors növekedés után Oroszország is válságba került.
  1931-ben Japán megtámadta Oroszországot, hogy bosszút álljon a korábbi vereségekért.
  De ezúttal öngyilkosság történt. A cári csapatok legyőzték a japánokat. Kolcsak admirális egyáltalán nem öreg, megmutatta zsenialitását, Ushakovhoz hasonlítható. A felkelő nap országát teljesen legyőzték a tengeren, majd elfoglalták. Ezt követte a népszavazás, amelyen a japánok többsége az Oroszországhoz való csatlakozás mellett szavazott.
  Így II. Miklós cár megerősítette hatalmát a Csendes-óceánon. Oroszország folytatta bevonulását Kínába. A válság miatt meggyengült Nagy-Britannia, Franciaország és az Egyesült Államok nem avatkozott bele az Égi Birodalom irányításába.
  1933-ban Hitler hatalomra került Németországban. Elkezdte helyreállítani az egykori birodalom egykori hatalmát. És persze igyekezett nem veszekedni Oroszországgal.
  Mussolini Olaszországban barátságot ápolt Oroszországgal. És csendben elfoglalta Etiópiát, bővítve gyarmatait. Szóba került a Hármas Szövetség létrehozása.
  A cári Oroszország be akarta csatolni a gyengülő Anglia és Franciaország összes gyarmatát. Nos, a németek és az olaszok is érthetőek. Az USA-nak megvoltak a maga tervei.
  1937-ben Németország egyesült Ausztriával, létrehozva az Anschlusst. És 1937 novemberében lezuhant Nikolaev második repülőgépe. A királyságot nagyon sikeresen megszakították. II. Miklós hatalmas eredményeket ért el negyvenhárom éves uralkodása alatt.
  Nagy Nyikolajevnek hívták! És még a Legnagyobbak is magasabbak lettek Nagy Péternél.
  Miklós alatt a munkanap tíz órára csökkent, és hét év oktatás kötelező és ingyenes lett. Az országos átlagkereset elérte a havi 75 rubelt nulla infláció mellett, és a rubel aranytámogatása mellett. A királyi fizetőeszköz volt a legkeményebb és leginkább konvertibilis a világon.
  Oroszországnak volt a legnagyobb szárazföldi hadserege a világon, és flottaméretét tekintve megelőzte Nagy-Britanniát és az Egyesült Államokat is.
  Az orosz tankok voltak a legjobbak a világon, akárcsak a repülőgépek. A helikopterek pedig akkoriban gyakorlatilag az egyedüliek voltak a Földön. A legtöbb és kiváló minőségű tengeralattjáró flotta. A legjobb tüzérség. Fejlett technológiák a televízióban és a videóban. A világ első színes moziját is a cári Oroszországban kezdték forgatni. Többek között II. Miklós cár fotózás iránti szenvedélyének köszönhetően.
  Kína annektálása után Oroszország népességét tekintve az első helyet foglalta el a világon, megelőzve Nagy-Britanniát az összes gyarmatával együtt.
  Miklós cár megreformálta az ortodoxiát és legalizálta a többnejűséget. Ennek a bölcs szuverénnek sok mindenre sikerült. És nem köpve , nem üldözve, nem Oroszországot elvesztve halt meg, hanem nagyszerű ember. És a töredék néhány milliméteres mozgása ilyen hatással volt Oroszország történelmére. És azt is mondják, hogy a történelemben nincsenek véletlenek! Ez így történik. II. Miklós és Generalissimo Kondratenko jelensége is ezt mutatta.
  De Miklós cár halála után átmeneti ugrás következett. Először is II. Alekszej uralkodó meghalt, mielőtt megkoronázhatták volna. Aztán egy másik örökös, Kirill Vladimirovics Romanov is meghalt. III. Vlagyimir pedig 1938-ban lépett a trónra. A cár fiatal, de általában nem hülye, elég erős akaratú és ambiciózus.
  Nos, nekilátott a dolognak! Oroszország, Olaszország, Németország, Nagy-Britannia, Franciaország és talán a jövőben az USA ellen. Itt persze a Triple Alliance sokkal erősebb.
  1940 májusában Németország megtámadta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Nagy-Britanniát. Oroszország megtámadta a francia, angol és holland gyarmatokat. Megkezdődött a területek szertartás nélküli elfoglalása.
  A britek és a franciák nem tudtak ellenállni az orosz hadseregnek. Másfél hónap alatt pedig a németek legyőzték és kapitulációra kényszerítették Franciaországot, Belgiumot és Hollandiát.
  Ezután a Führer elfoglalta Spanyolországot és Portugáliát, és elfoglalta Dániát és Norvégiát. Oroszország elfoglalta Svédországot.
  A háború szinte egyoldalú volt. A helyi lakosság támogatásával Oroszország elfoglalta Indiát, Indokínát, Dél-Afganisztánt, Dél-Iránt, a Közel-Keletet és belépett Egyiptomba.
  Természetesen a gyarmati csapatok nem tudtak ellenállni a cári hadseregnek, és nem is nagyon akartak. Afrika meghódítása némileg késett az utak hiánya és a megnyúlt kommunikáció miatt. A németek Gibraltáron és Marokkón, az oroszok Egyiptomon, majd Szudánon keresztül vándoroltak át Afrikán.
  A terep azonban inkább akadályozott, mint a brit vagy francia csapatok ellenállása. Kevesen voltak, és rosszul voltak felfegyverkezve, és többnyire helyi őslakosoktól származtak. Aki se nem tudott, se nem akart harcolni.
  1940-ben Hitler nem mert leszállni Nagy-Britanniában. Légi offenzívát indított, ami eleinte nem volt túl sikeres. De 1941 tavaszán orosz repülőgépek léptek be a csatába, és Nagy-Britanniát halálos nyomás alá helyezték.
  Augusztusban pedig a közös német-orosz csapatok partraszállása, majd két hét makacs harc után London elfoglalása következett.
  Ezt követően az egész keleti félteke, beleértve Ausztráliát és Új-Zélandot, orosz, német és olasz lett.
  De ott volt még az USA.
  Vlagyimir cár úgy döntött, hogy megtámadja Amerikát. Hitler és Mussolini támogatta őt ebben a döntésében. A Harmadik Birodalom Izlandra, majd Grönlandra és Kanadára, a cári Oroszország pedig Alaszkába költözött. Az erők természetesen egyenlőtlenek. Az Egyesült Államoknak meglehetősen gyenge tankflottája van, és sokkal kisebb a lakossága, mint Oroszországnak az összes gyarmatával együtt. Bár a gazdaság fejlett. De egy ilyen szörnyetegnek nem lehet ellenállni.
  Az 1943-as offenzíva megindítása után az orosz hadsereg két téli hónap alatt gyorsan elfoglalta Alaszkát. Tavasszal pedig a németekkel együtt elfoglalták szinte egész Kanadát.
  Brazília, Venezuela, Mexikó és más országok hadat üzentek az Egyesült Államoknak.
  Megkezdődött az orosz csapatok mozgása Amerika északi államaiban. Az erők természetesen egyenlőtlenek. Oroszország és Németország jobbak mind minőségben, mind mennyiségben.
  A lányok Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana a világ legjobb Kondratenko-3 harckocsiján, egy hosszú csövű és gyorstüzelő ágyúval ellátott mobil járművön harcolnak. Nagyon fürge, alacsony sziluettű.
  A Kondratenko-3 harckocsi tömege körülbelül negyven tonna, és jól védett. És a pisztoly kis, 76 mm-es kalibere ellenére nagy kezdeti lövedéksebességgel rendelkezik.
  Shermans, ebbe a tankba semmilyen szögből nem lehet áthatolni. Így...
  A mezítláb és bikiniben harcoló lányok egyszerűen elpusztítják az amerikaiakat, és sokat nevetnek.
  Főleg Natasha... És puszta ujjaival megnyomja a joystickot, mondván:
  - Dicsőség az én Rusomnak!
  Zoya is lő. Ezt csupasz lábujjakkal teszi, megnyomja a joystick gombjait, és kiabál:
  - És az egész szülőföldünk!
  Ezután az Aurora tüzel. Megüti az ellenséget, és fogát kitárva mondja:
  - És magasabb hatalmak állnak mögöttünk!
  És a lány is nagyon tüzesen kacsint! Csupasz lábujjait úgy nyomja, mint a joystick gombjait.
  És akkor Svetlana kirúg. Olyan éles és csillogó lány. Napsugarat bocsát ki a szájából. És énekli is:
  - Világsztár vagyok! Még a Sátánnál is gyorsabban futok!
  Az ilyen lányoknál maga az ördög nem ijesztő. Csapják az amerikaiakat, szorosan körülveszik Chicagót.
  És anélkül, hogy bárkit is kiengedne onnan. A pusztítás mondjuk triviális. Ezek a lányok.
  És így a chicagói helyőrség kapitulál. Ismerd meg a miénket!
  Az orosz tankok pedig már közelednek New York felé. Vlagyimir cár elégedetten dörzsöli a kezét. Elmentek valaha idáig az oroszok?
  A lányok a levegőben is bátran küzdenek. Például egy aranyos pár: Maria és Mirabela.
  Mezítlábas és bikinis szépségek szedik a számlákat. Szó szerint nincs mit ellenezni velük. A lányok itt olyan szépek, és káprázatosan agresszívek és pontosak.
  Maria lövést adott le, lelőtt egy tucat repülőgépet, egy sorozatban, és énekelte:
  - Dicsőség szülőföldünknek! Oroszország nevében!
  Mirabela is lőtt és üvöltött:
  - De van egy vezető nagy hatalommal,
  Harcra hívja a szlávokat...
  Nem tudnak megbirkózni Oroszországgal...
  Amikor Vlagyimir királyként uralkodik!
  
  Keményből, erősből, vasakarattal,
  És a megjelenés olyan, mintha fémet vágnánk...
  Az oroszoknak nincs szükségük jobb életre
  Csak erről álmodoztak az emberek!
  Igen, ezek a lányok a harc és az ének mesterei...
  Mellesleg, a New York elleni támadás közepette az első orosz űrhajós az űrbe repült, és megkerülte a Föld bolygót. És ez a Romanov-dinasztia újabb eredménye a cári Oroszországnak.
  És akkor New York helyőrsége kapitulált, és Washington hamarosan elesett. 1943. szeptember 3-án pedig az Egyesült Államok teljesen kapitulált. Ezzel véget ért a második világháború, amely 1940. május 15-én kezdődött. A háború dicsőséges és győzelmes Oroszország számára.
  Természetesen Hitler és Mussolini is sokat nyert ebből a háborúból. Mindkét diktátor Afrikában, néhány Európában és az Egyesült Államokban szerzett birtokot. Európát végül felosztották az országok között. A népszavazás után pedig Bulgária a bolgár királyság lett Oroszországon belül.
  Úgy tűnik, a világot újra felosztották, és a kolóniákat meg lehet emészteni. De Hitler természetesen nem lenne Hitler, ha nem akarna többet. Főleg Oroszország legyőzése. És elfoglalni a területét.
  És persze a németek erősen számítottak új, erősebb fegyverekre. "E" sorozatú harckocsik és ballisztikus rakéták, különösen repülő csészealjak.
  A cári Oroszország azonban jelentősen megelőzte a Harmadik Birodalom ballisztikus rakétáiban, és 1951-ben, április 12-én még a Holdra is felrepült.
  És az "E" sorozatú tankoknak nem volt minőségi fölényük az oroszokkal szemben.
  És csak a repülő csészealjak voltak rejtélyek. A lamináris áramlásnak köszönhetően kiderült, hogy teljesen sebezhetetlenek bármilyen típusú kézifegyverrel szemben. De ugyanakkor ők maguk nem tudtak tüzelni.
  Mussolini meghalt és fia lett a trónon. Hitler nyomást gyakorolt rá, és a fiatalember beleegyezett, hogy harcoljon Oroszországgal. 1955. április 20-án új, harmadik világháború kezdődött. Hitler oldalán állt: Olaszország, Brazília, Argentína, Chile, Mexikó, egyszóval egész Latin-Amerika, kivéve Kubát, amely Oroszországot támogatta. És nem volt több más ország a világon! A harmadik világháború 1955. április 20-án kezdődött. Vlagyimir cár pedig uralkodása legkomolyabb kihívásával néz szembe.
  Az egyetlen dolog, ami megvigasztalhatja, az az, hogy ez a háború lesz az utolsó a Föld bolygón zajló háborúk történetében. Mivel a világ minden országa részt vesz benne!
  Nos, ha a háború elkezdődött, meg kell vívni! Hitler támadása nem volt különösebben váratlan. Magyarország, Jugoszlávia, Oroszország része, korlátozott autonómiával, királyuk Vlagyimir III. Albánia elfoglalja Olaszországot. Minden rendezett. A németek Kelet-Poroszországból, Ausztriából, Olaszországból délről próbálnak előretörni. A harcok pedig Afrikában folynak. És a latin országok koalíciója az USA ellen. De ott nem túl aktívak. Csak most hirdették ki a háborút.
  Eközben Hitler fő erőit Európába költöztette.
  És kitört egy pokoli háború. Az emberiség történetének utolsó nagyszabású háborúja.
  A németek adták le a fő csapást Magyarországon Budapest irányába. Oleg Rybachenko ott harcolt. Még mindig körülbelül tíz éves fiú maradt. Igaz, fizikailag nagyon erős, izmos, gyors, és ami a legfontosabb, mint egy hegyvidéki, halhatatlan. Igen, Oleg Rybachenko író és költő halhatatlanságot kapott, de azzal a feltétellel, hogy körülbelül tíz éves fiúvá válik, és gyermeki, de nagyon erős és gyors testben szolgálja Oroszországot. És 1904. január 1. óta gyerek. Amikor kabinos fiúként csatlakoztam Port Arthurhoz. Nos, nem ő a legkisebb fiú, de kezdettől fogva erős és gyors volt, és felvitték a hajóra.
  Sőt, amikor kételkedtek abban, hogy túl kicsi-e, Oleg Rybachenko ujjaival meghajlított egy rézérmét fogadás céljából. Ezután szó nélkül felvitték a hajóra.
  A fiú rengeteg díjat szerzett, minden háborúban részt vett. Tiszt lett. De még mindig úgy nézett ki, mint egy gyerek. Ezért, bár számos kitüntetést kapott, az örökkévaló fiú nem kapott magasabbat a kapitánynál. És most Oleg Rybachenko több mint fél évszázada a hadseregben van. Régóta megkereste a tiszti nyugdíjat, de ha az egészsége vaskalapos, akkor miért hagyja ott a szolgálatot?
  Sőt, számítógépek, játékkonzolok, televízió nélkül ez valahogy unalmas. A hadseregben pedig kapitány vagy, legalább katonákat hajtasz. Igen, az idő még mindig repül.
  Meghalt Generalissimo Kondratenko. Kolcsak főadmirális, aki megelőzte Usakovot, szintén meghalt. Sokan azok közül, akikkel Oleg Rybachenko kezdett, már nincsenek szolgálatban.
  Pontosabban Port Arthur ostroma óta szinte az összes veterán meghalt. Csak Vovka maradt. Ő is kabinos volt akkor, most pedig már ősz hajú nagypapa. Az igazság továbbra is szolgál. És meglepődik, hogy Oleg ugyanaz a fiú marad, akinek egyetlen sebhelye sincs a testén. Ez az egész orosz, cári hadseregben ismert jelenség. Az az igazság, hogy nagyon jól küzd.
  A fiú Oleg mezítláb, ez kellemesebb és mozgékonyabb számára. Fegyvert löveg után céloz, és a német E sorozatú harckocsikra lő. A náci autók egyszerűen hatalmasak. És úgy tűnik, semmi sem akadályozza meg őket.
  De az örökfiú olyan pontosan üt, hogy átszúrja a fémet. Megfesti a Krautokat, tornyokat bont le és énekel.
  - Vlagyimir cár, orosz cár...
  ortodox szuverén!
  Hamarosan meghódítjuk a világot,
  Elvégre kerubok vannak felettünk!
  Hitlernek vége lesz
  És aki hallgatott - jól sikerült!
  És a fiú mezítláb gránátot dob a gyermeke lábával. Szürkeszakállú Vovka csak a fejét rázza.
  Oleg Rybachenko író és költő több mint ötven évet töltött gyermekként a huszadik században. És be kell vallanom, sokat láttam. Halhatatlan lévén, már régen elvesztette minden félelmét. A háború pedig egy számítógépes stratégiai játékra emlékeztette.
  Könnyű és szórakoztató volt játszani. És élvezet is volt küzdeni . Jó, ha hajnali harmat van a mezítláb alatt, és egy örökfiút fürdeszel, és nem vagy a szabályok szerint felöltözve rövidnadrágban!
  Oleg Rybachenko rövidnadrágban és mezítláb futhat. A fiú még a hidegben is megtanult cipő nélkül járni Port Arthurban. Hiszen egy halhatatlan test nem tud megfázni vagy megbetegedni, és gyorsan megszokja a hideget, ami nem okoz kárt. Akárcsak Pán Péter. És szinte kellemes mezítláb futni a hóban. Mozgás közben gyakorlatilag nem érződik a hideg, csak ha mozdulatlanul ülsz, a mezítláb enyhén merev! De egy fiú számára ez kicsi dolog.
  De vannak boszorkánylányok is, Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! A háborúban is részt vesznek. De nem mindig, hanem epizódokban. Segített megtartani a Vysokaya-hegyet, amikor a legnehezebb volt. Mezítlábas szépségek küzdöttek ott, és bikiniben. Csupasz lábujjakkal élesen kihegyezett korongokat dobáltak.
  És karddal vágtak. Oleg Rybachenko pedig géppuskával lőtt - megölték idősebb társait. Ennek eredményeként a szamuráj támadása elhalt, és a Vysokaya-hegy megingathatatlannak bizonyult!
  A lányok pedig bemutatták legmagasabb osztályukat és Valkyrie műrepülésüket.
  És most a németek védekezésre állnak. A cári hadsereg készen áll a háborúra. A Führernek nem sikerült taktikai meglepetést elérnie.
  Az orosz csapatok pedig bátran harcolnak. Úgy tűnik, Hitler többször is átkozni fogja magát, amiért ilyen háborút indított. Ráadásul annak ellenére, hogy a Führernek Európa kétharmada és Afrika egyharmada van fegyver alatt, de mégis
  nem vetélytársa Oroszországnak.
  És a katonák száma is. Az olasz csapatok pedig gyengék. A latin-amerikai országok lassan vesznek részt a háborúban. És a hadseregük sem technikailag, sem szervezetileg nem túl jó.
  Oroszország tehát továbbra is mélyen védi az ellenséget.
  A Kondratenko-6 tank eléggé képes harcolni ezzel a sorozattal. A "Nikolaj"-4 pedig nehezebb, és nagyon erős gépnek mutatja magát.
  Az oroszok harcolhatnak a nehezebb német szörnyekkel .
  Főleg a "Nikolaj"-4-en, ahol Alenka legénysége a lány nagyon szép és bikiniben van.
  130 mm-es kaliberű fegyver. Hogyan sújtja a fasisztákat. Hiába támadta Hitler a cári Oroszországot. Ez nem könnyű menet neki, hanem verés.
  Anyuta csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  És hogy fog nevetni a szépség!
  És akkor Ágoston lövedéket indít az ellenségre. Hasítja a fémet és énekli:
  - Dobogassuk együtt a szíveket!
  És a joystick gombjait is csupasz lábujjakkal fogja megnyomni. Ez tényleg király lány!
  És itt dörömböl Maria. És megosztja a fasisztákat. És pusztítsd el az ellenséget.
  Ugyanakkor csupasz lábujjakkal. És énekelni is fog:
  - Szülőföldünk nevében, Szent! Legyen a harcos egyszerűen menő!
  És ki fog törni a nevetésből, és megmutatja a fogát!
  És akkor az olimpia súlyos lövedékkel sújt. Lányok, ez az, amire szükségetek van - a leglédúbb almalé!
  És ismét a lányok áttörték az E-50-et, kiütötték a tornyot és nevettek.
  Alenka lövedéket küldött, szétzúzta az E-100-at, és áthatolt rajta. És a csupasz lábujjaidat használva. Miért énekelte a lány:
  - Törd le az ellenséget!
  Anyuta pedig mezítláb csapkod, és nyikorog:
  - A Fritzek elkaptak!
  És akkor Ágoston ütni fog. Szintén nagyon pontosan és csupasz lábujjak használatával, kocogva :
  - Hitlernek vége!
  És akkor Maria nagyon agresszíven hozzáteszi. Összetöri a fasisztákat és nyikorog::
  - És aki hallgatott, jó!
  És megmutatja a nyelvét!
  És akkor az olimpia lövedéket küld, megölve az ellenfeleket.
  És mezítláb és énekelve is:
  - Teljesen elfogyott!
  És ismét a lány fogja a nyelvét, és megmutatja.
  Szóval vágnak...
  A németek az offenzíva kezdetétől egy hónapig tartó harc után ötven kilométerről száz kilométerre haladtak előre, és nagy, sőt hatalmas veszteségeket szenvedtek el. Az afrikai olaszok pedig teljesen egy üstben találták magukat, és körülvették. Csapataikat triviálisan legyőzték.
  Május 21-én Adolf Hitler elrendelte, hogy tizenöt és hatvanöt éves kortól mindenkit, aki képes fegyvert viselni, be kell hívni a hadseregbe. A cári hadsereg tartalékokat gyűjtött.
  Mint kiderült, a gyakorlatban nem olyan ijesztőek a német lemezrepülőgépek. Igaz, az orosz gépek kosokkal is támadhatnak. De ez elkerülhető, köszönhetően a cári hadsereg járműveinek nagy manőverezőképességének.
  Hitlernek a sebezhetetlen csodafegyverre vonatkozó reménye pedig egyáltalán nem vált valóra.
  A cári hadsereg még mindig védekezett. Erős védelmi vonalak, előre kiásva, erős védelem. Hadd fogyjon ki Hitler. De Afrikában nyomást lehet gyakorolni egy gyengébb olasz szövetségesre.
  Ha a Führer nem döntött volna úgy, hogy háborúba kezd a cári Oroszországgal, kétségtelenül Németország nagy, sőt legnagyobb vezetőjeként vonult volna be a történelembe. És hát a démon uralni akarta a világot, és mi lett belőle?
  Végül is az orosz lányok a legmenőbbek a világon.
  Oleg Rybachenko, mint mindig, most is a csata élére áll. Sem golyó, sem repesz nem érhet hozzá. Kemény srác és menő srác.
  Egy fiú rövidnadrágban és mezítláb, a nácik ellen. És gránátokat dobál rájuk, és rohan az ólomesőben.
  Igen, kár, hogy a zseniális Kondratenko nincs ott, de vannak fiatal és tehetséges parancsnokok. Különösen Vasziljevszkij tábornagy, aki már az első világháború idején is kiemelkedett. És energikusan és ügyesen parancsol.
  És a Fritz kemény védelembe ütközve reménytelenül belefásul. De még mindig megpróbálnak áttörni.
  Oleg Rybacsenko, ez az örök fiú nevet, kicsatolja a fogát és énekel:
  - Szülőföldem! Szent Szülőföldem!
  És olyan is, mint mezítláb gránátot dobni.
  És itt Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana beszállt a csatába. Örökkévaló boszorkánylányok, a család szent Istenének szolgái. Nem mindig harcolnak, különben Oroszország meghódította volna az egész világot. De mindig hatásos és feltűnő.
  A lányok szeretnek ölni: ezek lányok!
  És hogyan fognak átmenni a fasisztákon, és hogyan fogják megütni őket...
  És csupasz lábujjakkal korongokat dobálnak, megölik a Krautokat.
  A nácik belefásulnak, és egyre több veszteséget szenvednek el. Vaszilevszkij nagyszerű stratégája azt javasolja, hogy győzzék le a nácikat és az olaszokat Afrikában. Tehát a fürgébb és jobb manőverezőképességű orosz tankok előnyt élveznek. És Európában hagyják, hogy a fasiszták megússzák . Hogy teljesen kimerítsék az erőforrásaikat.
  Vlagyimir cár elfogadta ezt a tervet. És új erőket helyeztek át Afrikába.
  Erzsébet és legénysége Líbiában harcolt, és elvágta az olasz egységeket. Ott meleg van, és a lány jól néz ki bikiniben. Nekik van a legújabb Kondratenko-6 tank, amelyben a harcosok megkerülik az olaszok és a Fritzes pozícióit, és magabiztosan legyőzik őket.
  Erzsébet rálő egy tankra Ifjabb Mussolini birodalmából, és azt mondja:
  - Egy bunda és egy kaftán séta a tengereken, a hullámokon!
  És persze a csupasz lábujjait használja.
  Ezután Ekaterina lő. Átüt egy német autót és ordít:
  - Oroszországban Vlagyimir cár hős!
  Elena mögötte áll, veri a Fritz önjáró fegyverét, és csicsereg:
  - Hurrá Hitlernek a szülőföldjéért!
  És végül az olimpia elengedi a lövedéket. Összetöri a Krautokat, összetöri őket és nyikorog:
  - Az eredmény kiváló lesz!
  És a gyerekek lábának csupasz lábujjait is használja.
  Afrikában május végén és június elején jelentős sikereket értek el az orosz csapatok. A harcok átterjedtek Líbia és Etiópia területére. Június 12-én Tripoli elesett. Június 15-én pedig útnak indult Etiópia fővárosa. Így hát ifjabb Mussolini katonái özönleni kezdtek. Sajnos nem tudta eltartani az apját.
  És az ő dicsősége is, mint hódító. De Mussolini, miután elfoglalta az angol és francia gyarmat egy részét, Caesarnak tekintette magát. De úgy tűnik, lehetetlen felülmúlni Caesart.
  Oleg Rybachenko harcolt az üteg parancsnoksága közben. És olyan vitézül, hogy a németek nap mint nap több tucat harckocsit veszítettek a tüzéből. Fiát még egy aranykereszttel is kitüntették. És végül a régóta megérdemelt őrnagyi rangot is odaítélték neki.
  Korábban nem osztották be, mert úgy néz ki, mint egy gyerek. De a fiú kiemelkedő hősiességről tett tanúbizonyságot. És a harci képesség.
  1955. június 22-én az Afrikában tartózkodó orosz csapatok végül elfoglalták az olasz Szomáliát. 1955. június 25-én pedig az olasz csapatok maradványai Etiópiában kapituláltak.
  A cári hadsereg magabiztosan győzött. Mainstein, akit a Harmadik Birodalom legjobb parancsnokának tartottak, ezt írta naplójába:
  - Felkeltettük a pokoli medvét! Most szétszakadunk!
  Június végére a németek olyan súlyos veszteségeket szenvedtek el, hogy kénytelenek voltak felfüggeszteni európai offenzívájukat.
  Vlagyimir cár fokozott nyomást rendelt Afrikában. Először a Sötét kontinens, aztán minden más - mondta a kiváló uralkodó! 1955. július 1-jén a németek megkísérelték az előrenyomulást Skandináviában. És rohantak Stockholm felé, de nagyon sűrű védekezésbe futottak bele. És óriási károkat szenvedtek.
  1955. július elején az orosz csapatok bevonultak a német Algériába.
  Líbia már a cári Oroszország ellenőrzése alatt állt. A nigeri offenzíva és hurkok folyamatban voltak.
  Erzsébet tank legénysége harcol a nácikkal. Nagyon meleg van, és a lányok még a melltartójukat is levették, és már csak bugyit viselnek a Kondratenko-6 tankban. Pontosan lőnek a fasisztákra.
  És nagy bravúrokat akarnak.
  A cári Oroszország továbbra is autokratikus ország. És még mindig nincs parlamentje. És hogy nem történt meg a forradalom, és nem jött létre a Duma. Maguk a királyok nem akarják korlátozni hatalmukat. De a Führer és a Duce diktátorok. Vagyis háború folyik két autoriter rendszerrel rendelkező rendszer között.
  De a cári Oroszország számára ez természetesebb. És egy makacs és folyamatos csata következik.
  Elizaveta csupasz lábujjával megnyomja a joystick gombját, és kilő egy lövedéket. Magában dorombol :
  - Törjük szét a nácikat!
  Ekaterina is csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és dorombolva elengedte a gyilkost:
  - Nyújtsuk le Hitlert!
  És Elena is veri , kiüti a fasisztákat és nyikorog:
  - Majd széttépünk!
  És azt is, hogyan fedi ki a fogát! És mezítláb nyomogatja a joystick gombjait.
  És akkor az olimpia fenekestül felfordít, és mekkora hülyeség lesz . Mindenkit összeroppan, és gurgulázik:
  - Pokoli átjáró és legénység!
  Ne felejtse el csupasz lábujjakkal megnyomni a joystick gombjait. És győzd le az ellenséget.
  A harcosok valóban nagyon bátrak és csillogó karakterűek.
  Oleg Ribacsenko eközben visszaverte a Fritzek újabb támadását, és ezt énekelte:
  - A szülőföldért és Vlagyimir cárért - hurrá!
  Igen, a valós történelemben volt egy magát Oroszország császárának kikiáltó Vlagyimir III, a Romanov-ház feje. És valóban 1938-ban kezdett hivatalosan uralkodni. És akkor Vlagyimir igazi királynak bizonyult, mégpedig nagyszerűnek! Vlagyimir Kirillovics Romanov cár, akinek minden esélye megvan arra, hogy az egész Föld császára legyen!
  A győzelem, vagy inkább a támadás visszaverése után Oleg Rybacsenko kártyázni kezdett beosztottaival. Egy rövidnadrágos, szőke hajú, nagyon izmos és szakadt fiú játszott az ősz hajú harcosokkal. Meglepő módon Oleg idősebb mindegyiknél. De ez a fiú megvágja magát.
  Emlékezzünk Port Arthurra, a hősies védelemre, amelyből Oroszország dicsősége származott. Nagy dicsőség ezért...
  A halhatatlan fiú megjegyezte:
  - Így megoldjuk minden problémánkat! Hamarosan eljön az idő, amikor az emberek soha nem fogják megölni egymást!
  A katonák és a tisztek egyetértettek:
  - Természetesen, őrnagy úr! Nem fognak ölni!
  Oleg ránézett a szalagra a sok érmével. Igen, annyi parancs van már, kevés tábornoknak van ilyen. És jó lenne egy címet is szerezni. Herceg, gróf, herceg!
  Rybachenko herceg - gyönyörűen hangzik!
  A fiú pedig feljebb ugrott, és megpördült a lemezjátszóban.
  A németek megpróbáltak támadni, de ismét visszaverték őket, és óriási, helyrehozhatatlan károkat szenvedtek.
  Július folyamán az orosz hadsereg újabb, jelentős sikereket ért el Afrikában. Míg a cári hadsereg offenzívájának súlya ott volt. Algériában sok a legjobb orosz fegyver. A hónap végére pedig a németeket körülveszik és megsemmisítik az üstben.
  Augusztusban az orosz csapatok behatoltak Marokkóba. A lányok elkeseredetten küzdöttek a Kondratenko-6 harckocsin, és behatoltak a sűrűjébe.
  Időnként érkeztek jelentések németek meghódolásáról és városok elfoglalásáról.
  A harcok Nigériában és különböző helyeken zajlottak. Az oroszok mind számban, mind több mobil technikusban, mind a helyi lakosság támogatásában részesültek, amit a rasszista fasiszták önmaguk ellen fordítottak.
  Afrika valóban gyenge láncszemnek bizonyult Hitler és ifjabb Mussolini stratégiájában.
  Ott Oroszország győzött... Szeptemberben pedig lassan erőket vonva Norvégiába költöztek. A nácik óriási veszteségeket szenvedtek. És Alenka és legénysége a tankon ült. A legújabb "Nikolaj"-5 tank nehéz, és fejlettebbnek bizonyult, mint az E sorozat.
  Még egy olyan erős tankon is, mint az E-200, áthatolt a cári gép fegyvere.
  Alenka csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, elégedetten dörzsölte a kezét:
  - Én vagyok az, aki meg tudja törni a Wehrmachtet!
  Anyuta is csupasz lábujjakkal megnyomta a gombot, megütötte a német autót és megerősítette:
  - Porba töröljük a Wehrmachtet! A cárizmus hatalmáért!
  A hűvös Augustine tüzelt és sikoltott:
  - És kommunizmusban fogunk élni!
  Maria készséggel egyetértett ezzel:
  - Igen, a cári kommunizmus alatt!
  És csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombjait. És egyúttal megüti és összetöri az ellenséget.
  És akkor Marusya nyikorog:
  - Teljes mértékben!
  És csupasz lábujjakkal is megnyomja a joystick gombját.
  Az orosz csapatok már körülvették Oslót. Minden bokorért és házért harcok folynak.
  Középen a cári hadsereg ismét visszaveri a német offenzívát. Oleg Rybachenko, mint mindig, most is az élvonalban áll és magabiztosan küzd. Az orosz tüzérség úgy működik, mint az óramű.
  Minden pontos és igaz...
  Októberben az orosz csapatok végül elzárták Afrikát a szárazföldi utánpótlástól, felszabadítva Marokkót. A nácik egyfajta üstben találták magukat.
  Még a sötét kontinensen is. Hitler remegett a dühtől, de nem tudott enni semmit ebédre.
  Igen, eljött Ruszba... Közeledett a tél. Oleg Rybachenko annak ellenére, hogy esik a hó, még mindig mezítláb és rövidnadrágban fut. Nos, fiú - bármit veszel! És egy teljesen rettenthetetlen srác.
  És gránátokat dobál csupasz lábujjával.
  És énekli:
  - Hagyjuk, hogy ügyetlenül futhasson,
  Páncélozott tankok a tócsákon keresztül...
  És van egy géppuska a tetőn -
  Cseburaska tüzér,
  Krokodil géppuskás!
  Shakoklyak támad!
  A terminátor fiú csupasz lábujjával gránátot dobott, széttépte a nácikat, és énekelte:
  - És játszom a dinamittal,
  Jól látható a járókelők számára!
  Hogy kerülik a krautok a denevéreket!
  Mindenki fekszik, én pedig megyek!
  És a fiú tényleg olyan vicces! De már több mint ötven éve a hadseregben van. És csak egy kis ördög! Még ha szőke is!
  Oleg Rybachenko ismét mezítláb dob egy gránátot, és ordít:
  - Dicsőség a cárnak és Miklósnak és Harmadik Vlagyimirnak!
  És arra gondoltam, hogy ne keverjék össze Vlagyimir Kirillovics Romanovot Vlagyimir Putyinnal! A Romanov nagy cárok csodálatos család! Akik Oroszországot a legnagyobb birodalommá tették!
  És nem úgy rontotta el a szerencse, mint Putyin!
  De az orosz csapatok egy újabb támadást visszavernek.
  Jön a november. A nácik kifogytak a gőzükből. De új tartalékokat dobnak harcba. Afrikában már végeznek velük. Nehéz a fasisztáknak.
  Így hát kiveszik a haragjukat a foglyokon. Rábukkantak a gyönyörű Nicolettára. Levetkőztették az alsónadrágjáig, és átvezették a friss novemberi havon.
  Egy lány megkötött kézzel, szinte meztelenül sétál a hóbuckák között, mezítlábas, kecses lábnyomokat hagyva maga után. Annyira szép. A németek pedig követik és megkorbácsolják. És megverték magukat egy szépséggel, megverték őket. Csíkos hátából folyik a vér.
  Nicoletta csak szorosabban összeszorította a fogát. És büszkén tartja fel a fejét. Rézvörös haja pedig proletár zászlóként lobog.
  És a mezítláb is skarlátvörös lett, de a lány még csak fel sem vonta a szemöldökét.
  Ez a fenomenális bátorsága.
  Bár a nácik már elvitték és fáklyával a csupasz mellkasukba szúrták. De a lány akkor is csak összerezzent, de nem sikoltott.
  Olyan nagy hite van...
  A lányt felhúzzák a fogasra, és kicsavarják az ízületeit. Aztán tüzet gyújtanak mezítlábuk alatt. Megnyalja a szépség mezítláb. És forró láncokkal korbácsolják a szépség meztelen testét.
  Nicoletta válaszul énekelt;
  Csernobog vagyok, a gonosz Isten lánya,
  Káoszt teremtek, pusztulást vetek...
  Nagyságomat nem lehet legyőzni,
  Csak a dühös bosszú ég a lelkemben!
  
  Gyerekként egy lány jó dolgokat akart,
  Verseket írt és macskákat etetett...
  Reggel korán keltem
  Kerubok szárnyai lobogtak felette!
  
  De megtanultam, mi a gonosz,
  Mi tesz boldogtalanná a világon...
  Hogy érted azt, hogy jó?
  Szenvedélyesen beleszerettem a pusztításba!
  
  És megmutatta lányos lelkesedését,
  Milyen csillogó Isten lánya lett belőle...
  Meghódítjuk a világegyetem hatalmasságát,
  Mutassunk erőt, nagyon erőteljesen!
  
  Nagy atya ez a Csernobog,
  Káoszt, háborúkat hoz a világegyetembe...
  Imádkozz Svaroghoz, hogy segítsen,
  Sőt, jutalmat kapsz!
  
  Így hát azt mondtam: Isten áldja,
  Hagyd, hogy a harag felbugyogjon a szívedben...
  A boldogságot, azt hiszem, vérre építjük,
  Az anyaméh színültig teljék meg!
  
  Szeretem a ravaszságot, az aljasságot és a megtévesztést,
  Hogyan lehet becsapni Sztálint, a zsarnokot...
  Nem lehet majd kitenni,
  És mennyi köd van a világon!
  
  Ezért határozott lépést javasolt,
  Pusztítsd el a gonoszokat egy csapással...
  De beleszerettem egy nagyon fekete istenbe,
  Minden kérdésben, ezekben és a síron túlikban is!
  
  Hogyan szoktam meg a rosszat?
  És a szívemben ott volt a düh, az őrület...
  Eltűnt az öröm, a jóság vágya,
  Amint a harag áthatolt a talapzatról!
  
  De mi a helyzet Sztálinnal - ő is gonosz,
  Szó sincs itt Hitlerről...
  Dzsingisz kán olyan menő bandita volt,
  És mennyi lelket sikerült megnyomorítania!
  
  Szóval azt mondom, miért tartsa meg a jó dolgokat,
  Ha nincs benne semmi önérdek...
  Amikor fakopáncs vagy, véső az elméd,
  És amikor hülye voltam, eltűntek a gondolataim!
  
  Ezt mondom magamnak és másoknak,
  Szolgálja az erőt, mint a fekete tintát...
  Akkor meghódítjuk a világegyetem hatalmasságát,
  A hullámok szétszóródnak az univerzumban!
  
  Olyan erőssé tesszük a gonoszt
  Halhatatlanságot ad a dühnek,
  Akik lélekben gyengék, azokat már elfújták,
  És mi, a legerősebb emberek hiszünk ebben!
  
  Röviden, mindenhol erősebbek leszünk mindenkinél,
  Emeljük a vér kardját az univerzum fölé...
  És a mi dühünk is vele lesz,
  Fogadjunk sorssal teli elhívást!
  
  Röviden: hűséges vagyok Csernoboghoz,
  Teljes szívemből ezt a sötét erőt szolgálom...
  A lelkem olyan, mint a sas szárnya,
  Akik a Fekete Istennel vannak, azok legyőzhetetlenek!
  A háború Oroszország és Hitler koalíciója között folytatódott. Decemberre az orosz csapatok végre végeztek az olaszokkal, kapitulációra kényszerítve őket Afrikában, és ott majdnem végeztek a németekkel. Norvégiát is megtisztították a krautoktól.
  Most a cári hadsereg december 25-én támadásba lendült. Heves harcok törtek ki. Télen az orosz tankok egyértelműen erősebbek voltak. És áthatolt az ellenség védelmén.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú mezítláb és rövidnadrágban rohant a hóban, és énekelte:
  - Ez az utolsó és döntő csatánk! Meghalunk a Hazáért - mögöttem állnak a katonák!
  Az orosz tankok nagyon gyorsak a gázturbinás motorokkal. A fasiszták pedig nem tudják ilyen könnyen megállítani őket.
  Itt a "Nikolaj"-5 rohan előre. Öt lány van rajta, akik vidáman énekelnek:
  - Senki nem állít meg minket, az orosz világot nem lehet legyőzni!
  És ki fog törni egy ágyúból! Ez tényleg remekül sikerül! A lányok a hideg ellenére bikiniben és mezítláb vannak. És lelövik magukat, és nem gondolnak abba, hogy megálljanak.
  Csak vad, őrjöngő erejük van.
  Alyonushka nem csak lőni szeret, bár csupasz lábujjával megnyomta a joystick gombját, és megütött egy németet, hanem történeteket is írni.
  Például azt írta, hogyan ment el egy lány messzire, hogy megmentsen egy cicát. Harminchárom napig mezítláb sétáltam a sziklás úton, és vérzett a lábam.
  És mégis sikerült megtalálnia az állatot. Erre a tündér teljesítette kívánságát, és a lány hozzáment a herceghez.
  Aljonuska azonban arra gondolt, miért van szüksége férjre az orosz hadseregben? Jobb, ha van egy rakás szerető. És még több pénz és öröm. Végül is a férfiak annyira különbözőek. És velük természetesen különböző módon éled át az örömöt. Mi lesz a férjjel? Gyorsan unatkozni fogsz vele!
  De sokkal érdekesebb az a fiatalember, aki most kezdi felfedezni a felnőttek világát.
  És Alenka ismét lő, eltalálja a német E-100-at.
  És nagyon szép lábait mozgatja, mint egy ókori görög istennőé.
  És akkor Anyuta lő. Csupasz lábujjakkal is. És összetör egy német ágyút.
  Ezek után a lány azt mondja:
  - Oroszországban sok okos ember él, de Vlagyimir cár a cárok legjobbja!
  Augustine megjegyezte:
  - És II. Miklós nem volt rossz! Ó, nem tudtuk, hogyan kell értékelni a királyokat!
  Maria énekelte, csupasz lábujjával lőtt a nácikra, és vigyorogva:
  - Engedelmeskedni kell az oroszoknak, tiszta szívből és bölcsebben! És Miklós dicsőségére ő a királyok nagy királya!
  És Marusya énekelt valamit... És mezítláb is játszott...
  Az orosz csapatok előrenyomulnak. Oleg Rybachenko is harcol. Még mindig tíz éves fiú. Ilyen ára a halhatatlanságnak. Igen ám, de milyen jól és vidáman érzi magát! Rengeteg energiája és forrongó ereje van.
  A fiú mezítláb gránátot dob, és nyikorog:
  - Tigris vagyok, nem macska, most ott él bennem, nem Leopold, hanem egy Leopárd!
  A fiú-őrnagy, mint mindig, most is lángokban áll. A nácik nem tudják megállítani.
  Január 1-jén az orosz csapatok már teljesen megtisztították területüket a német és olasz csapatoktól, és a Harmadik Birodalom birtokába léptek.
  Ugyanakkor az orosz egységek behatoltak Mexikóba. Elérkezett az új 1956-os év.
  Az oroszok számára ez új győzelmekkel kezdődött. Január 7-én az Afrikában tartózkodó német csapatok maradványai kapituláltak. És az egész fekete kontinens orosz lett.
  Most a megszállott Führer rájött, hogy teljesen becsavarodott. És tárgyalásokat javasolt Oroszországnak.
  Mire Vlagyimir cár így válaszolt:
  - Csak a Harmadik Birodalom és Olaszország feltétlen megadásáról fogunk beszélni!
  Milyen bölcs szavak! És a háború folytatódik. Oleg Rybachenko természetesen a támadás élvonalában áll. Az orosz csapatok bevonultak Kelet-Poroszországba. A védelmi vonalak itt erősek. Küzdeni kell a továbbjutásért, és nem jutsz gyorsan előre.
  Az áttörés egyik eszköze az Alexander-4 bombavetővel ellátott önjáró fegyver volt. Nagyon erős és halálos eszköz.
  És a szép lányok is itt ünnepelnek. Csupasz lábujjaik segítségével lövedékeket indítanak a joystick gombjainak megnyomásával. És megsemmisítik az ellenséges bunkereket és palackokat.
  A lányok merészen futnak a hóban - erre valók az orosz nők. Az indiaiak és a kínaiak pedig harcba vetődnek. Ezek már szó szerint megtöltik holttesteikkel a lövészárkok megközelítését. De még így is el tudják fogadni.
  Az orosz hadsereg benyomul.
  Vaszilevszkij stratéga azonban a fő csapást Olaszországra hárítja - amely sokkal gyengébb. És így az orosz katonák egyik győzelmet a másik után aratják.
  A január nagyon sikeresnek bizonyult. Az orosz csapatok megdöntötték az olaszokat és felnyergelték az Alpokat. Februárban pedig elfoglalták Velencét. És bementek Lorbandiniába . Bevették Poznant is. A németek visszavonultak. Március 2-án elesett Klaipeda. Az orosz csapatok lassan haladtak előre Kelet-Poroszországon, a védelem túl sűrű volt. Szó szerint fel kellett égetnünk az utat kagylókkal.
  De Olaszországban a tésztafront összeomlott. Az orosz csapatok pedig Rómába rohantak. 1956. március 30-án megkezdődött az olasz főváros elleni támadás. A nép így fizetett a Mussolini család ambícióiért.
  Olaszország fővárosát, Rómát támadás érte. A harc heves. Bár az olaszok egyre inkább feladják. Itt nagyon szépek a lányok küzdelmei, bikiniben és mezítláb is. A harcosok lábukkal gránátokat dobnak, és kiütik Mussolini katonáit.
  A lányok itt gyönyörűek, és természetesen nagyon szexiek. És a titánok izmaival. Az pedig, ahogy mezítláb gránátot dobnak, egyszerűen elképesztő.
  Natasha előremegy és lő, miközben morog:
  - Szívemben a szép Hazáért, sugárzó tüzem ég!
  Zoya, tüzel, együtt énekel:
  - Nyissuk ki az ajtót az eredmények előtt! A mi hitünk és a király monolit!
  És akkor Aurora, csupasz lábujjaival, a vörös hajú szuka elengedi a korongokat. A felvágott olaszok pedig buknak.
  És ekkor Svetlana agresszíven énekel, és a fogát kicsurgatja:
  - Mindenkit megölünk! Mindenkit összezúzunk!
  Mezítláb dobálják a korongokat és darálják a fasisztákat. Mussolini így került a lányok kezébe. Az 1956-os áprilisi támadás heves volt és nagyon képletes.
  És itt hajtanak a tankok, csomagtartóikból pokoli tűzoszlopok törnek ki.
  A lányok előrenyomulnak és mezítláb gránátokat dobálnak. És hogyan fognak valami véreset leköpni.
  És nevetni fognak...
  Natasha hevesen énekelte:
  - Vlagyimir cár, üsd arcon Hitlert!
  És kacsint majd zafírszemeivel. Olyan csodálatos lány.
  A lányok vad dühvel rohannak. Gépfegyverrel ütöttek. Lekaszálják az ellenséget és szétszórják a fasisztákat. Aztán jön az olimpia. A hatalmasok kezében pedig a női hős lángszórót tart. És elviszi és megüt, de aztán megüt.
  A fasisztáktól chipek repülnek minden irányba. A harcosok pedig annyit nevethetnek, amennyit akarnak.
  Majd ezt énekli:
  "Mussolinit megverik!" Barátságunk monolitikus!
  És megint, mint egy kacsintás zafírszemekkel! És megüti a fasisztákat.
  Mit akartál? Rómát egy időben a szlávok vették be Attila vezetésével. És most az oroszok veszik.
  Olympias, sugárvetővel elevenen sütögetve ellenfeleit, ezt énekelte:
  - A remény ragyogó napja,
  Megint az ország fölé emelkedik...
  Oroszország győzelme, mint korábban -
  A Wehrmacht harcosait verik!
  
  Orosz sas a bolygó felett,
  Szárnyait kitárva felszáll...
  Az ellenséget felelősségre vonják -
  Le lesz győzve - megtörve!
  Róma bukása után az olasz csapatok tömegesen elkezdték megadni magukat. Mussolini birodalma, a Harmadik Birodalom fiatalabb katonai partnere kiégett.
  Az orosz csapatok szinte ellenállás nélkül bevették Nápolyt és partra szálltak Szicíliában. Ott is szinte semmilyen ellenállásba nem ütköztek. Hitler pedig hisztis volt.
  Május végére Olaszország elkészült. Több százezer foglyot ejtettek.
  Az orosz lányok térdre tették őket, és arra kényszerítették őket, hogy megcsókolják a mezítlábukat. Engedelmesen megütötték az ajkukat. Néhányan, különösen a fiatal férfiak, lelkesedéssel tették.
  A lányok elégedetten doromboltak.
  Az örök fiú, Oleg Rybacsenko arra kényszerítette foglyait, hogy csókolják csupasz, gyerekes lábát.
  Ezt nagyon szívesen tették. A fiúk nagyon jóképűek voltak, izmosak és szőkék. Igaz, még túl kicsi, és nem akart komolyabbat kezdeni a hölgyekkel. De ha a durva sarkú cipőket nyelvvel csiklandozzák - az szép!
  Oleg Rybachenko elfogta a tábornokot, és újabb parancsot kapott. Amire nagyon büszke voltam.
  Ifjabb Mussolinit saját környezete elárulta, a cári Oroszország pedig újabb győzelmet aratott. De idősebb Benedito Mussolini nem élte meg szégyenét és a fasizmus összeomlását Olaszországban. Ugyanez a sors várt azonban a nácikra Németországban. Az orosz csapatok 1956 júniusának elején támadásba lendültek. A támadás fő iránya Ausztria volt.
  Elizaveta és legénysége a Nikolai-5-ön a németek ellen indult. Az orosz csapatok igyekeztek körülvenni Bécset.
  A Führer természetesen nehéz helyzetbe került. A németek Afrikában, Skandináviában és az Egyesült Államok nagy részének birtokai elvesztek. És most a csaták kizárólag a Harmadik Birodalom területén zajlanak. Ami persze a németek számára kellemetlenebb. Az orosz csapatok is bevonultak Mexikóba. Lady Gray de Monka egy harckocsi-legénységet irányít ebben az országban.
  Elizaveta pedig "Nikolaj"-5-öt vezet Bécs környékén. Fő ellenfele az E-50, amelyen a cár gépe blotterként hatol át.
  Elizabeth lőtt, csupasz lábujjaival megnyomta a joystick gombjait.
  Elütött egy német tankot, és azt csicseregte:
  - Szívünket odaadjuk Rusz Szent Miklósért!
  Ekaterina is csupasz lábujjjal lőtt, és kijavította partnerét:
  - Valószínűleg helyesebb Vlagyimir!
  Erzsébet csupasz lábujjaival ismét lőtt, és ciripelt:
  - De mégis, Miklós császár volt az, aki nekünk adta Kína lakosságát, aki Oroszországot legyőzhetetlenné tette!
  Valójában a német állások lerohanására küldött gyalogságban a front teljesen kínai volt. Szó szerint hullákat dobtak ránk. De áttörtek.
  Az oroszok általában repülőgépekben és tankokban harcoltak. Kínaiakból, indiaiakból, ázsiaiakból álló gyalogság. Sok kínai van. Ezenkívül a világosfejű II. Miklós bevezette a többnejűséget az ortodoxia megreformálásakor, és extra kínai férfiakat küldtek harcba. Az oroszok pedig özvegyeket és hajadon kínai nőket vesznek feleségül.
  Ravasz stratégia.
  A kínaiak pedig támadnak, meghalnak, és áttörik a német védelmet.
  Elena csupasz lábujjaival megnyomja a joystick gombjait, és ismét megüti a Krautokat.
  És énekli:
  - A szent Ruszért, bátran harcolunk!
  Utána a lány veszi és kacsint. És feltárja fehér fogait! És olyan agresszív.
  És akkor visszajön az olimpia. És csupasz lábujjakkal is megüt és összetör.
  Aztán kiabálni fog:
  - Én egy halálos kobra vagyok!
  Meg kell jegyezni, hogy az E-50 harckocsi veszélyes lehet. 88 milliméteres, 100 EL csövű lövege gyorstüzű, percenként tizenkét lövés és nagyon pontos. Gyakran eltalálja a páncélt és sérülést okozhat.
  Ezért a lányok igyekeznek nem engedni a fő német tankot. Különösen közelről, a behatolási képessége meredeken megnő. A német lövedék magja pedig vagy urán, vagy volfrám. Igaz, Afrika és a kongói uránlelőhelyek elvesztése után a német csapatok ereje kezdett kiszáradni.
  És a lányok olyan szépek, mezítláb és menők.
  Lelkesen éneklik magukban:
  - Csillagként ragyog az egész világon,
  A reménytelen sötétség sötétségén át...
  Nagy hős Vlagyimir cár,
  Nem ismer se fájdalmat, se félelmet!
  
  Az ellenségek visszavonulnak előtted,
  Örül a tömeg...
  Oroszország elfogad téged -
  Erős kéz uralkodik!
  Küzdő lányok, nem lehet ellenük szólni. És a lábuk olyan csupasz és cizellált. Amikor az elfogott németek megcsókolják őket, nyilvánvaló, hogy a lányoknak és a férfiaknak egyaránt tetszik. A harcosok pedig elégedetten visítoznak.
  És kitárták gyöngyfogukat.
  Olyan menő lányok ezek. Erzsébet pedig csupasz lábujjaival kiüt egy másik fasiszta.
  Utána kiabál:
  - Dicsőség a nagy Hazának!
  És így Catherine lőni fog. Megdöngöl egy ellenséges tankot, megöli a Fritzeket és nyikorog:
  - Halál az ellenségre!
  És ott Elena is rúg, a csupasz lábujjait használja, és megnyomja velük a joystick gombjait. Ő pedig csipog:
  - A Szülőföldért nagyságban!
  És akkor a szintén szőke kimagasló Olimpia indítja el a lövedéket. És ahogy csipog:
  - A nagy Oroszországért!
  A lányok pedig tele vannak teljes lelkesedéssel.
  Jön az E-75 harckocsi. Fegyvere erősebb: 128mm, és több sebzést is tud okozni. Ezen kívül ez a tank jobb védelemmel és vastagabb páncélzattal rendelkezik.
  De Elizabeth olyan, mint az őrült. És elenged valami halálosat, ami távolról áthatol. A németből pedig csak széttépett fémdarabok maradtak.
  És a lány énekelni fogja:
  - Szent szépség és nagy álom!
  Utána megjelenik a nyelv.
  A német E-75 harckocsik az utóbbi időben egyre szélesebb körben elterjedtek. Most már van egy hosszabb csövű fegyverük, amivel megküzdhetnek az orosz tankokkal, különösen a könnyebbekkel. Ez pedig veszélyesebbé teszi a Krautokat.
  De a szovjet lányokat ez nem hozza zavarba. És összetörik a Krautokat.
  Maguk a harcosok pedig, főleg a hőségben, bikiniben és mezítláb vannak. És nagyon magabiztosan küzdenek.
  Kivétel nélkül nyernek.
  Catherine rálőtt a nácikra, és ezt énekelte:
  - De hogy őszinte legyek! Kivétel nélkül elpusztítom az összes Kraut!
  Elena is csupasz lábujjjal lőtt, és csicseregte:
  - Mindenkit legyőzünk, és persze!
  Az olimpia a nácikat is szánalom nélkül verte. Olyan legyőzhetetlen kurva.
  És a csupasz lábujjak segítségével is.
  Natasha és csapata a Kondratenko-6 harckocsin harcol. Ez az autó egy kicsit könnyebb, de mozgékonyabb, mint a Nikolai. Persze kisebb súllyal kisebb a kaliber és kicsit vékonyabb a páncél. Ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb a halálozás kockázata.
  De a lányok, azt kell mondanom, egyáltalán nem jönnek zavarba. És harcolnak, mint a csata óriásai.
  Natasha énekel, aktívan forgat:
  - Ez lesz a mi győzelmünk!
  És csupasz lábujjakkal nyomja a joystick gombjait.
  Zoya is lő, csupasz lábával és nyikorogva:
  - Vlagyimir cár előre!
  És az összes lány a kórusban ugatott:
  - Dicsőség az elesett hősöknek!
  Ezután Aurora tüzelt, megfordította a német tankot, és így szólt:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog minket legyőzni!
  És mezítláb is rázta.
  Aztán Szvetlana csupasz lábujjait használva megadta magát, és a tüdejéből felmordult:
  - Az oroszok hevesen harcolnak!
  És az összes lány kórusban felkiáltott:
  - Erős a katona ökle!
  És ismét a szépségek rohannak csatába. Pontosan és pontosan lövik magukat!
  De Jane legénysége lenyűgözi a mexikóiakat. A hölgy is nagyon okos és gyönyörű.
  A lányok pedig mezítláb és bikiniben vannak. Vad és nyugodt dühvel harcolnak.
  Aztán Gertrude csupasz lábujjait használva lőtt, és ciripelt:
  - Olyan lány vagyok, aki a másodperc töredéke alatt mindenkit elpusztít!
  És ekkor Malanya akcióba lendül. És messziről feltöri a latin tankot.
  És akkor Matilda csupasz lábujjakkal rúgja a lábát.
  És nevetni fog:
  - Igazán nagyszerű lány vagyok!
  És a legmagasabb és legdühösebb rendű harcosok. Nem éreznek sem gyengeséget, sem haragot.
  Ugyanúgy kibasznak.
  És Alenka is nagyon magabiztosan küzd.
  Június végére Bécset körülveszik. Megsemmisítő csapást mértek Németországra és presztízsére. Ezzel egy időben az orosz csapatok az Odera felé nyomulnak. Harcba vetik a kínaiakat, indiaiakat és arabokat. És áttörik a Krautok védelmét.
  Hitler persze már pánikban van. Hogy a lányok tankokba és repülőgépekbe szorították.
  Itt van Albina és Alvina, két orosz pilóta. Szintén mezítláb és bikiniben ütik le a fasisztákat, mint a körtét bottal az ágról. És egy pár esetében szó szerint ilyen csodákat művelnek.
  Albina Nagy Péter vadászgépéből egy robbanással lelőtt öt gépet, és ezt énekelte:
  - Az ég medvéi vagyunk!
  Alvina hat gépet lőtt le egy robbanással a harci sastól, és csicseregte:
  - És mindenkit összetörünk!
  Az égvilágon ez a pár már legendás volt!
  A lányokat a Szent György-kereszt hét fokozatával jutalmazták: ezüstkeresztet, ezüstkeresztet íjjal, aranykeresztet, aranykeresztet bankóval. És még egy arany kereszt gyémántokkal, és egy arany kereszt gyémántokkal és egy íj. És egy aranykereszt legmagasabb fokú csillaga, gyémánt masnival. Nemrégiben alapítottak egy magasabb kitüntetést - egy nagy aranykereszt csillagot, gyémántokkal és íjjal.
  A lányok tehát joggal lehettek büszkék az eredményeikre. És mindig, még a hidegben is csak bikiniben és kizárólag mezítláb harcoltak.
  Olyan csodálatos lányok.
  Albina lőtt és énekelt:
  - A legjobb győzelmeinkért!
  Alvina folytatta:
  - Legyenek ránk büszkék unokáink, nagyapáink!
  A harcosok valóban kolosszális osztályú lányok!
  Összeverik a fasisztákat az égen és éneklik:
  - Dicsőség Oroszországnak, dicsőség! Vlagyimir cárunk egy hős! Hajnalban hatalom lesz! Temesd Hitlert a földbe!
  Természetesen Vlagyimir Kirillovics Romanov nagyon elégedett lehet a harcosaival.
  Még ha harcolnak is, akkor is úgy, hogy nem lehet lándzsát emelni ellenük!
  Vlagyimir Kirillovics Romanov cár, akinek minden esélye megvan arra, hogy egyszer és mindenkorra véget vessen a háborúknak!
  A fasiszták pedig összerezzennek a cári hadsereg csapásaitól...
  A körülvett Bécs gyorsan elesett. Július közepére a cári birodalom csapatai széles fronton elérték az Oderát. És Koenigsberg teljesen leblokkolt.
  A németek pedig visszavonultak az Oderán túlra. És ott próbáltak egy védelmi vonalat kialakítani. Alaposan védje meg magát. De július második felében az orosz csapatok támadásba kezdtek Hamburg ellen... A nácik lassan, de biztosan feladták magukat.
  A harc nagyon heves volt. Néhány falu többször is gazdát cserélt. A harcokban a fejlettebb AG sorozat új német tankjai is részt vettek - piramis. Minden szögből jól védekeztek. De a cári hadsereg létszámban fölényben volt.
  És nagyszámú ázsiai gyalogos halt meg a frontokon. De megengedték, hogy mozogjak.
  A németek emberi erőforrásai is kimerültek. Augusztus végére Hamburgot körülvették, és Münchent is blokád alá vették.
  A németek jelentős területeket veszítettek. És nem volt mivel megtartani pozíciójukat.
  Oleg Rybachenko az első sorokban harcolt Németország területén. Az örökfiú pedig állandóan mosolygott és mutatta gyöngyházfogait.
  És ott gránátokat dobált csupasz, gyerekes lábával. Gyereknek lenni jó - milyen természetes csak rövidnadrágban lenni a melegben. És mivel halhatatlan vagy, télen félmeztelenül is lehetsz anélkül, hogy megfázol.
  Így a fiú ezt énekelte:
  - Mezítláb, csak mezítláb,
  A júliusi mennydörgés és a szörf hangja alatt!
  Mezítláb, csak mezítláb,
  Egy fiúnak könnyű menő cowboynak lenni!
  A gyerek őrnagy pedig továbbra is pusztítja magának ezeket a fasisztákat. És kétségbeesetten ellentámadásba lendülnek.
  Már szeptember van... Kezdenek esni az esők... A cári csapatok a kínaiak holttestét megtöltve bevették Münchent és Hamburgot, és a Ruhr-vidék felé indulnak. A legfontosabb dolog a német iparban.
  A németek pedig kétségbeesetten visszavágnak.
  Natasha harcol a tankján és felmordul:
  - Rendkívül nehéz lesz a náciknak!
  És nyomja meg a joystick gombjait csupasz lábujjakkal. És lövedékekkel lőtt a nácikra.
  És akkor Zoya pofon vág. És a csupasz lábujjak segítségével is.
  És énekelni is fog:
  - A rusz az, ami Hitler ellen szól!
  És akkor Aurora agresszív lépést tesz. És a csupasz lábujjak segítségével is:
  - Az orosz útra!
  És mögöttük Svetlana is kilő egy gyilkos lövedéket. Átüt egy német tankot és nyikorog:
  - Vlagyimir Kirillovics cárért!
  És a nyelvét is megmutatja.
  A lányok itt megvadultak.
  Alenka egy nehéz tankon a nácikat is legyűri. És megveri őket messziről.
  A harcos ezt énekelte:
  - A fél világot leigáztam a melleimmel!
  És Alenka melle skarlátvörös mellbimbókkal.
  És akkor Anyuta csupasz lábujjjal rúg beléd. Egy fasiszta tankot fog döngölni, és azt harsogja:
  - Szupersztár lány vagyok! A történelemkönyvekben!
  És ki is fogja a fogát...
  És akkor Augustine kilő egy gyilkos lövedéket. Le fogja morzsolni a nácikat, és felszisszen:
  - Legyen a mi hadseregünk a legerősebb!
  És a lábát is mozgatja...
  Maria pedig követni fogja őket, és megverik a nácikat. Pörögni fogja magát, agresszíven dörmögve:
  - Nagy agresszív lányok vagyunk!
  És akkor Marusya valami rendkívül gyilkos és pusztító hatást fog szabadítani a nácikon. És csupasz, lányos láb segítségével.
  És akkor énekli:
  - Az ellenségek teljes veresége vagyunk!
  A szeptember nagyon heves harcokban telt el. A németek kétségbeesetten ellentámadásba lendültek. Ám októberben, amikor egyre hevesebben jöttek az esők, a cári hadsereg ismét előnybe került. És elindult a Ruhr felé. Egy heves támadás után Koenigsberg elesett. A nácik újabb pofont kaptak.
  Dél-Franciaországban pedig a cári csapatok körülvették Toulont. A nácik tehát rendkívül rosszul élték át magukat.
  Hitler dühöngött, de amíg Berlinben volt. Helyzete gyengének bizonyult.
  Nyilvánvaló, hogy senki nem akarta hallgatni a tárgyalásokat. De a nácik beleragadtak, mint a legyek.
  Novemberben a cári hadsereg csapatai a Ruhr-vidék nagy részének elfoglalásáért harcoltak, és ezzel gyakorlatilag megfosztották Németországot fő termelési bázisától.
  Decemberben a cári hadsereg elfoglalta egész Dél-Franciaországot és bevonult Spanyolországba. A német fronton pedig végre elfoglalta a Ruhr-vidéket. Sőt, más német területeket is elfoglaltak. És a cári hadsereg is partra szállt Dániában.
  Hitler tombolt, mint egy ördög a ketrecben, de nem tehetett semmit.
  A katolikus karácsonykor a királyi csapatok Párizs felé indultak. A hó és a fagy ellenére Natasha legénysége mezítláb és bikiniben volt.
  A németek egyre gyakrabban adták meg magukat. A franciák pedig egyáltalán nem akartak harcolni az oroszokkal.
  Miközben összetört egy német akkumulátort, Natasha megjegyezte:
  - Tehát tulajdonképpen mire számított a megszállott Adolf, amikor háborút indított velünk?
  Az aranyhajú Zoya logikusan megjegyezte:
  - Valószínűleg azért, mert amikor nyomás alá kerülünk, úgy hullunk ki, mint az érmék a lyukas zsebből!
  Aurora csupasz lábujjával összetört egy diót. Aztán a szájába dobta, és racionálisan megjegyezte:
  - A történelem azt tanítja, hogy nem tanít semmit!
  Svetlana megnyomta csupasz lábujjait a joystick gombján. Kiütött egy másik német ágyút, és így válaszolt:
  - Legyünk nagy harcosok!
  A harcosok, amint láthatja, valóban elszántak a harcra és a győzelemre.
  Oleg Rybachenko, egy mezítlábas fiú rövidnadrágban, csupasz, izmos törzstel rohan. Még imbolyog és ordít is:
  - Megverjük a Krautokat! Megverjük a Krautokat! És rúgd a segged!
  És a fiúnak olyan fehér, gyöngyház fogai vannak! Csak egy fiatal és hajthatatlan terminátor.
  Oleg Rybachenko futás közben lő. Fasisztákat öl és énekel:
  - Az orosz szellem a királyok hatalma, győzd le a Krautokat!
  A fiú mezítláb gránátot dobott, és ezt énekelte:
  - Orosz keringő, felkel a hajnal - a király dicsőségében!
  Valóban nagyon harcias srácnak bizonyult. És az első napig veri a fasisztákat.
  A lányok pedig aktívan harcolnak. Itt van Mirabela... Szintén csúcskategóriás pilóta. Senki sem állíthatja meg. Leüti a Krautokat, és fogát kitárva énekli:
  - Őrült nő! Itt a jele!
  És fog és indít egy rakétát!
  Igen, ilyenek itt a nők! Amikor az orosz lányok harcolnak, semmilyen erő nem tud ellenállni nekik.
  Mirabela hét német gépet lőtt le öt légágyú egyetlen robbanásával, és csicseregve:
  - Vlagyimir Kirillovics cár a mi Istenünk!
  És a lány mezítláb az üvegre csap.
  És Albina és Alvina is harcol az égen.
  Olyan csodálatos tolvajok voltak. Egyre több új fiókot gyűjtenek. És közben éneklik:
  - Az égen mi vagyunk a tökéletesség! Mi vagyunk a tökéletesség ászai! Mosolytól gesztusig - minden dicséreten felül!
  Albina négy német gépet lőtt le egy robbanással, és csipogott:
  - Ó, micsoda boldogság! Micsoda tökéletesség a csatában!
  Alvina levágott öt német gépet, és így folytatta:
  - Ismerd meg a tökéletességet a csatában! És klassz ideális!
  A harcosok kórusban énekelték, levágták a fasisztákat:
  - Lányok! Menőbb lányok! Lányok! Menőbb lányok!
  Kimutatták agresszív lelkesedésüket. Valójában Hitler egyik ásza sem kényszerült leereszkedni.
  De a fasiszták természetesen vad nyomás alatt vannak.
  Hitler egy berlini bunkerben van, és ott bombázzák, mint egy csótányt. Mit akart? Az első számú fasiszta végzett! A cári Oroszország ellen ment, és most őt magát zúzzák, mint a csótányt.
  Vlagyimir Kirillovics cár jelenleg az Indiai-óceán partján pihen a téltől. Különböző fajokból és nemzetiségű gyönyörű lányok táncolnak előtte.
  A király azonban nem bánja, ha gladiátorharcokat néz. Például két lány két szépség ellen.
  Műanyag kardokkal harcolnak, hogy ne bántsák egymást. Ők azonban elkeseredetten harcolnak.
  Ezek a harcosok. Dühös ütésváltás következik. Két szőke és két vörös...
  Vlagyimir cár megkérdezte Vasziljevszkij tábornagytól:
  - Mi a legnehezebb a németekkel vívott háborúban?
  A marsall őszintén válaszolt:
  - Önbizalmat szerezni! Csak a legelején, amikor az ellenség előrenyomulni kezdett, éreztem kényelmetlenül magam. És most elkezdtünk nyerni, és minden világos az ellenségeinkről! - Vasziljevics tábornagy, ez a nagy stratéga bort ivott.
  Vlagyimir Kirillovics logikusan megjegyezte:
  - Rendkívül nehéz mindig nyerni! De megmutattuk, hogy sok mindenre képesek vagyunk! És most lesz idő, és az egész világ békés lesz!
  Vasziljevszkij tábornagy megerősítette:
  - Hiszek benne!
  A lányok meztelen testükön zúzódások voltak, és rendkívül idegesnek tűntek.
  Harcoltak persze nem úgy, mint az ókori Róma idején - igyekeztek nem sok kárt okozni maguknak. De aktívan cselekedtek.
  Közben a harcok tovább folytatódtak. Januárban a cári csapatok útközben elfoglalták Párizst. Dánia fővárosát, Koppenhágát is elfoglalták. A német csapatok meggyengültek. Az oroszok tovább nyomultak Németországba. A Fritzek elkeseredetten küzdöttek, de erejük megtört.
  Oleg Rybachenko, ez a halhatatlan fiú mezítláb ugrott a hóban, és mindenkit megelőzve, tűztől való félelem nélkül rohant a támadásra. És fütyülés közben:
  - Aki szokott a győzelemért harcolni,
  Biztosan le fogja győzni az ellenségeit...
  Vidáman nevet, és sokat fog elérni,
  Hitlert pedig keményen meg fogják verni!
  És a fiú mezítláb gránátot dob! És kitárja gyöngyházfényű, nagy fogait az életkoron túl. Igen, már olyan a szája, mint a farkasnak. Bármilyen torkon át fog marni.
  A tankokon ülő lányok pedig Németországból délről északra költöznek. Mindjárt kimennek a tengerre. És csak a Berlin és Pomeránia melletti földek maradnak a Krautoknál.
  Natasha, kiütve a fasiszta tankokat, megjegyezte:
  - És a háború a maga módján szórakoztató!
  Zoya, miután megverte a nácikat, beleegyezett:
  - Lesz ez még így se! Főleg ha nyerünk!
  Aurora csupasz lábujjával tüzelve azt mondta:
  - Minden lehetetlen lehetséges az univerzumban, csak nem kell hozzá egy kevés...
  És a vörös hajú lány akkorát fog nevetni!
  A harcosok őrjöngő örömükben és dühében összerándulnak. És szétverik a németeket.
  Ezzel egy időben a cári csapatok Spanyolországon keresztül nyomulnak előre, és már közelednek Sevillához.
  Olga egy páncélozott szállítókocsiban tüzet lő a németekre és a rendőri csapatokra.
  A helyi spanyolok szinte semmilyen ellenállást nem tanúsítanak. Újabb ország kerül Oroszország fejszéje alá.
  Oleg lőtt és énekelte:
  - Műrepülés, bash on bash lesz!
  Párja, Alice pedig a Twitteren üzent:
  - A bolygó felismerte az oroszok nagyságát,
  A fasizmust egy kardcsapással leverték...
  Szeretnek és becsülnek minket a világ minden nemzete,
  Álljuk meg a nagy szent cárizmust!
  A lányok pedig pofozgatják és rányomják a csupasz lábujjaikat a joystickon.
  Folytatódik a háború Vlagyimir Kirillovics Romanov cári birodalma és a fasiszta Németország között.
  Az orosz csapatok szinte teljesen felszabadították Franciaországot a náci hordák alól. 1957. február... A cári hadsereg felszabadítja Portugáliát.
  Február 23-án egyesültek Dániából és Németországból származó orosz egységek.
  Oleg Rybachenko, ez az örök fiú, mezítláb fröccsen a sárba. A kisfiú őrnagy magában kiabálja a tüdejét:
  - Dicsőség Vlagyimir harmadik orosz cárnak! Levágom Hitlert, megmérem ostorral!
  A fiú pedig újra felsikolt, és puszta ujjaival egy élesen kihegyezett korongot dob. És a fasiszta torkán fog ütni. Aztán csupasz, gyerekes lábával bumerángot dob, és azonnal elvágja öt Kraut torkát.
  Igen, Hitler rossz ötlete, hogy megtámadjon egy ilyen birodalmat.
  Natasha és csapata végez az utolsó németekkel Portugáliában. Tankjuk menthetetlen a pusztulásban.
  És csupasz lábujjakkal nyomkodják a joystick gombjait is, dühös pusztítást végezve.
  Zoya lőtt, szétzúzta a német ágyút, és ezt énekelte:
  - Oroszországért és a szabadságért a végsőkig!
  Aurora csupasz lábujjait használva megrúgta a nácit, és dühösen csicseregte:
  - Isten óvja a királyt!
  Szvetlana is baszott, csupasz lábujjával nyomkodta a joystick gombjait, és nyikorgott:
  - Erős szuverén!
  A lányok legyőzik a fasisztákat. De ekkor megjelent egy új Hitler tank "Egér"-4. Nagyon erős modell - háromszáz tonna súlyú, és egy 310 mm-es fegyver. Nagy távolságra képes behatolni, de maga olyan vastag páncélzattal rendelkezik, hogy a Kondratenko-6 harckocsi semmilyen szögből nem veszi el.
  Natasha parancsol:
  - Lányok, közel kell jönnünk és be kell szúrni az oldal alsó részébe, a görgők közé - ez az egyetlen esélyünk!
  Zoya csupasz lábujjakkal megütötte a német ágyút, és ezt énekelte:
  - A sors megadja neked az utolsó esélyt, de siess! Esőben, jégesőben és hóban!
  Augustine is kopogott és csicseregte:
  - Utolsó esély, a sors adja! Éljen a gyaloglás és a napi futás!
  És csupasz lábujjakkal is, és hogyan fog csavarodni. És szétveri a fasisztákat.
  Svetlana üvöltött:
  - Új határokért és lendületes győzelmekért!
  Az orosz tank rohant, felgyorsult. A lányok pedig veszik és éneklik:
  - Erős szuverén, legdicsőségesebb kor, ortodox cár, uralkodj a dicsőségért, a mi dicsőségünkért!
  És ismét felgyorsultak, távolodva a német "Maus"-4 fegyveréből küldött nehéz lövedéktől. A lányok felsikoltottak:
  - Ne hajoljunk a kosszarv fölé! Hogy te Hitler - halj meg!
  És a tankjuk gyorsul. Mintha egy kis bokszoló támadna egy nagyot. De persze az esélyek fifty-fifty.
  Natasha a tank mozgását figyelve eszébe jutott, hogyan bokszolt egy férfival a ringben. Kihagyta az ütéseket, és megverték, de kitartott. És akkor magabiztosan felpattant. És elkapta az ellenség közeledő mozdulatát, és megütötte az állát. Kiütött!
  Ezer aranyrubelt kapott. Egy ilyen harcos lány. Ha adja, akkor adja!
  Natasha megrázta csupasz lábát, és énekelte:
  - Nem ez az utolsó csata, de döntő! A haza dicsőségére, a szülőföldért és a becsületre!
  És akkor a tankjuk elsuhan az oldal mellett, és egy kagylót küld... Zoya a csupasz lábujjait is használta, olyan aranyhajú lány, és olyan mozgékony, mint egy majom. És az "Egér"-4 robbanni kezdett. A lövedékei egyértelműen felrobbantottak. És akkor leszakadnak a tornyok, és a magasba repül!
  A lányok kórusban kiabálnak:
  - Győzelem! Király győzelem!
  És még egy tank a listájukon!
  1957. március 1-jén az orosz csapatok megkezdték az Elbán átkelését. Úgy tűnik, Hitlert rálépték.
  A fiú, Oleg Rybacsenko mezítláb, gyermeke lábával gránátot dobott, elsüllyesztett egy fasiszta tankot és kiabált:
  - Új, megingathatatlan határokért!
  Alenka harckocsi-legénysége kelet felé fordul. Nyugat-Németország és Franciaország már felszabadult. Csak az Odera és az Elba közötti területek maradtak náci irányítás alatt. Nos, Nagy-Britannia és Írország is. A nácik utolsó erői ott vannak.
  Alenka a fasiszta ütegekre lőve azt mondja:
  - Nyikolaj cárevics,
  Ha uralkodni kell...
  Sosem felejt -
  A hadsereg vitézül harcol!
  És most egy másik kagylót küldenek mezítláb. És beleesett egy Fritz fegyverbe.
  Anyuta is csupasz lábujjakkal lő. Megüti a fasisztát és üvölti a tüdejét:
  - Én az a fajta lány vagyok, akitől Hitler hányatott!
  Ezután a tüzes Ágoston-körmök. Ő is egy élesen lő kisördög, és üvölti:
  - A pokol kapujába!
  És mezítláb használ.
  Maria mögé lő. Ugyanúgy veszi, üti, és visít:
  - Senki nem állít meg engem, a tigrist, senki nem győzi le a mezítlábas lányt, és engem bárhol megvernek!
  És akkor kirobban az olimpia. És kiüt egy német tankot, úgy leszakítja a tornyát, mint egy gombasapkát.
  És kacarászik:
  - Új, menő határokért!
  És újra megmutatja a nyelvét!
  A lányok csak lökdösik magukat és kétségbeesetten haladnak előre. A fasiszták pedig megfulladnak az ütéseik alatt.
  1957. március 2-án az utolsó náci erők is kapituláltak Portugáliában. Világossá vált, hogy közeleg a fasizmus hajnala. Pontosabban hajnal van? Rémálom naplemente!
  És az orosz csapatok előrenyomulnak. A németek egyre inkább ledobják fegyvereiket és megadják magukat.
  Térdre esnek. Az orosz és a kínai lányok mezítláb csókolóznak.
  Olyan menőnek és menőnek tűnik. A fasisztákat pedig aprítják és aprítják.
  Natasha legénysége már azon a vonaton van, amely észak felé harcol, a Krautokkal.
  A lányok a fülkéjükben ülnek. Csupasz lábujjakkal tartva kártyáznak.
  Natasha megjegyezte:
  - Érdekes, ha Berlint vesszük, mi lesz ezután?
  Zoya magabiztosan válaszolt:
  - A következő London lesz!
  Fire Aurora kuncogott, és ismét megkérdezte:
  - És akkor?
  Zoya határozottan kijelentette:
  - Latin-Amerika a miénk lesz! Nem fogunk szertartást tartani a nácikkal!
  Svetlana egyetértett ezzel:
  - Természetesen nem fogunk! Hódítsuk meg az egész világot!
  Natasha lelkesen megerősítette:
  - És akkor béke lesz, az egész világon!
  A lányok kórusban énekeltek, menet közben komponáltak;
  Dicsőség a cárizmus nagy Oroszországának,
  Ahol Vladimir ül a trónon...
  Leverjük a gonosz fasizmus hordáit -
  Dicsőség a hadseregnek és monolitunknak!
  
  A szívek megedzettek a nagy hitben,
  Földanyánk teljes szívünkből...
  Miklós cár fiai vagyunk,
  És nem hiába haltak meg érte!
  
  Szülőföldünk, te mindennél drágább vagy,
  Dobjunk fel egy szárnyas, mennyei tűzijátékot...
  Te is harcolsz a Hazával,
  Hát haljanak meg a nácik mind!
  
  Hitler meg akarta szerezni a földjeinket,
  És a gonosz kutya megkísérelte meggyilkolni a királyt...
  De rohanunk, ezt nem fogadjuk el ,
  Tehát hiába támadt ránk a fasizmus!
  
  A király kedves és bölcs uralkodó,
  Egy hegyi sas szárnyal a bolygó felett...
  Vladimir lesz a horda uralkodója,
  A barátságunk olyan, mint egy acél monolit!
  
  Verjük ki a támaszt a Fritz lábából,
  hadd fulladjon meg Hitler egy hurokba...
  A kegyetlen kivégzéseket szégyenre adjuk,
  Aki gonoszként viselkedik a Földön!
  
  Királyi erő és királyi bölcsesség,
  Mérték nélkül elpusztítja a fasisztákat...
  Hidd el, Hitler valami nagyon hülyeséget csinált,
  És most olyan az élete, mint egy fonal!
  
  Tiszteld hát a nagy királyokat,
  Nincsenek menőbb Romanovok a Földön...
  A nácik csatájában üsd meg a szíveket,
  Hogy megnyissa az utat a teljesítmények és az álmok felé!
  
  
  Nagy Péter a tengerhez vitt minket,
  Sándor meghódította Párizst...
  Igen, néha előfordult bánat,
  De Oroszországot egy kerub védte!
  
  Nálunk minden szép,
  Lányok és fiúk egyaránt, higgyétek el...
  A király uralkodik, tudod jogosan...
  Még ha gonosz vadállat morog is a küszöbön!
  
  Nincsenek határok, higgy a tökéletességben,
  Hamarosan a kommunizmus királyai lesznek...
  Nyissuk ki a boldogság kapuit,
  A rohadt fasizmus elpusztult!
  
  Oroszország számára a mérföldkő nincs kitűzve,
  Hidd el, legyőzzük az ellenséget...
  A lányok mezítláb, mintha Spártában lennének,
  Nos, Vlagyimir cárunk egyedül van!
  
  Hiszünk Rodban - a nagy Istenben,
  Mi hozta létre a tökéletes szlávokat...
  Harcolunk a becsületért és a szabadságért,
  Sztrájkolunk a nácizmusra!
  
  Te vagy a legnagyobb Romanov család,
  Oroszország mindig uralkodni fog...
  Nagy király, legmagasabb járat,
  A Sátán nem töri meg a sast!
  
  A nagy Oroszország iránti szeretetért,
  Katonákat küldünk a csatába...
  Dicsőítjük a szentek arcát az ikonokból,
  Hiszen minden harcos egyben király is!
  
  Szívünk ég a Hazáért,
  Mi lányok kemények vagyunk a csatában...
  Kinyitjuk az űr kapuját, tudd
  És megölöm Adolfot, mint egy kurva!
  
  Már csak egy kis idő van Berlinig,
  Bemegyünk a királyok dicsőségét hordozva...
  Az öregség nem fenyeget minket, lányokat,
  Higgye el, minket nem önt ki a víz!
  
  Temessük el azokat, akik gonoszak és hitványak,
  A sárkány ütős vereséget szenved...
  És vannak arany ikonjaink,
  A Rodneria örök törvény!
  
  
  
  
  Türkiye BEVEZETT A MÁSODIK VILÁGHÁBORÚBA
  1942. szeptember 1-jén Türkiye belépett a Szovjetunió elleni háborúba. Az ok egyértelmű - a bosszúvágy a korábbi vereségekért, és a vágy, hogy elfoglalják Bakut. Emellett a német diplomácia is szerepet játszott, amely aranyhegyeket ígért az oszmánoknak. A törökök mindenesetre úgy döntöttek, hogy nincs értelme tovább várni, és nem dögevő, hanem lesz idejük a harcra is.
  Ennek eredményeként harminc török hadosztály támadta meg a szovjet Transzkaukázist.
  Néhány napon belül elfoglalták Batumit, és körülvették Jerevánt.
  Válaszul Sztálin kénytelen volt visszavonni a feltörekvő tartalékok egy részét, és áthelyezni azokat Transkaukáziába.
  A szovjet parancsnokság kénytelen volt elhalasztani a sztálingrádi offenzívát. A németek pedig többet tudtak elérni kaukázusi irányban, és bevették Ordzhonikidze-t és Groznijt. A szovjet csapatok pedig csak a hegyekbe vonulva tudták megállítani a nácikat.
  A britek ugyanakkor elhalasztották a Fáklya hadműveletet, attól tartva, hogy Törökországot bevonják a Nagy-Britannia elleni hadműveletbe.
  1942 decemberének végére a nácik mégis elfoglalták Sztálingrádot. Ott telepedtek le. A szovjet csapatok előrenyomultak, de sikertelenül a központban - a Rzsev-Szichov művelet túl költségesnek bizonyult. A Führer azonban továbbra is totális háborút hirdetett, mivel a Harmadik Birodalomnak nem volt elegendő erőforrása.
  Februárban a Vörös Hadsereg összegyűjtötte erőit, és Sztálingrád szárnyairól próbálta megtámadni a németeket. De a náciknak már sikerült átcsoportosítaniuk erőiket, és készen álltak a csapások visszaverésére.
  A Fáklya hadművelet szintén februárban kezdődött. A németek is készen álltak, és két hét heves harc után megállították a briteket.
  Az amerikaiak még nem szálltak le Casablancában és Tunéziában. A harcok Afrikában ismét leálltak.
  Hitler még erőt halmozott... Márciusban a Vörös Hadsereg harmadszor hajtotta végre a Rzsev-Szichov hadműveletet, a harcok egy egész hónapig tartottak, nem sok sikerrel.
  Júniusban a nácik erőt gyűjtöttek, és a Volga mentén haladtak, megpróbálva elvágni a szovjet erőket a Kaukázusban, és elérni a Kaszpi-tengert.
  Új német tankok vettek részt a csatákban: "Tigris", "Panther", "Oroszlán".
  Valamint a "Ferdinand" önjáró fegyvert.
  A németek erősebbek voltak, mint a valós történelemben, nem verték őket, és friss csapatokkal.
  Az Egyesült Államok gyakorlatilag nem bombázta a Harmadik Birodalmat, ami lehetővé tette a harckocsik és az önjáró fegyverek gyártásának növelését. És indítsa el az "Oroszlán" sorozatot is. A tank azonban túl drágának és nehéznek bizonyult, gyakran elromlott és elakadt. De vastag, 100 mm-es lejtős oldalpáncélja jó áttörést jelentő járművé tette a járművet. A Lev tank előnye az erős ágyú volt, hátránya viszont a kilencvenes súly. Ami csökkentette az autó mobilitását.
  A csaták megmutatták, hogy ez a tank még képes valamit tenni sík talajon.
  A Párduc oldalpáncélzata gyengének bizonyult, ami növelte a veszteségeket. A Tiger bizonyult a leghatékonyabb áttörő tanknak. Oldalát 82 mm-es páncél borította, ami a negyvenötöst tehetetlenné tette.
  A németek viszonylag lassan haladtak előre. A szovjet vezetés egésze éppen egy ilyen lehetőségre számított, és felkészült, csapatokat állított fel.
  Igaz, a Kurszki dudorral ellentétben a fasiszták sokkal erősebbek és magabiztosabbak.
  A terep pedig kényelmesebb támadásra, mint védekezésre. És a Krautoknak több repülőgépük, harckocsijuk és gyalogosuk is van. És nem könnyű szovjet csapatokat ellátni a Volgán keresztül.
  A nácik tehát a védelmi vonalakat áttörve előrenyomultak. Sikert sikerre értünk el.
  Három hónapos makacs harc után elértük a Kaszpi-tengert.
  Sztálin nehéz helyzetbe kerülve béketárgyalásokat akart kezdeni. Mióta nyilvánvalóvá vált, hogy a Kaukázust nem lehet megfékezni. De rendkívül nehéz megegyezésre jutni Hitlerrel. A fasiszták túl sokat követelnek. És ha engedsz nekik, megesznek téged. Mi a helyzet a fegyverszünettel? Hitler nem akarja, hogy itt legyen. És persze a szövetségesek passzívak. Félnek késleltetni az extra felosztást.
  A Fritzek a Kaszpi-tenger partja mentén haladtak. Aztán végül egyesültek a törökökkel. Micsoda öröm volt!
  Gyönyörű német lányok kényszerítették a szovjet foglyokat, hogy megcsókolják mezítlábukat. Engedelmesen tették. És megverték a csupasz sarkukat.
  Így történt az elfogás. A németek pedig leszerelték a szovjet egységeket.
  Ezután Sztálin békét ajánlott a Führernek - beleegyezett abba, hogy feladja az egész Kaukázust, sőt Leningrádot és Karéliát is. Plusz fizessen száz év jóvátételt.
  A Führer kis gondolkodás után elfogadta az ajánlatot, és 1943. december 7-én megkötötték a békét.
  A szövetségesek ezt árulásnak vették! És szankciókat vezettek be Sztálin és a Szovjetunió ellen!
  A szovjet propaganda pedig nagy győzelemként mutatta be a tényleges megadást. Azt mondják, hogy miután a szövetségesek elhagyták őket, megőrizték a szovjet államot, Moszkvát pedig soha nem foglalták el.
  A nácik pedig természetesen offenzívát indítottak a Kaukázusból a Közel-Kelet felé, és megerősítették Rommel csoportját. 1943 márciusának végére az egész Közel-Keletet és Egyiptomot elfoglalták felsőbbrendű fasiszta erők. Ráadásul a csaták azt mutatták, hogy a Párduc sikeresen harcol az angol Churchillek és Cromwellek ellen, de az utóbbiak nem tudnak frontálisan áthatolni rajta.
  Ezenkívül a németek megkeményítették az oroszokkal vívott csatákat, és könnyedén megverték a gyarmati brit csapatokat.
  Áprilisban a nácik Szudánba költöztek. És végül elfoglalták Gibraltárt, megkezdve Marokkó megszállását. Churchill is megpróbálta próbára tenni a vizet a béke érdekében. De Hitler, miután szabad kezet adott magának keleten, nemet mondott!
  És a nácik átköltöztek Afrikán. Inkább a megnyúlt kommunikáció, a rossz utak vagy teljes hiányuk, a nehéz éghajlat és a hatalmas távolságok késleltették őket.
  Ennek ellenére a németek előrenyomultak. És elindultak a Sötét kontinensen. Bár természetesen a tankjaik, különösen a Tiger-2 és a Lion, meglehetősen lomhák voltak a dzsungelben. A németek egyébként sorozatukban bemutattak egy könnyű, huszonhat tonnás "Panthert" is, amelyre nagyon is szükség volt az afrikai háborúhoz.
  Amint azt a harci műveletek mutatták, egy ilyen tanknak azonban nem volt alapvető előnye a T-4-hez képest, kivéve az erősebb motort, de a ferde páncéllemezeket is.
  1944 vége felé a németek megszerezték a tizenkét tonnás, nagyon alacsony sziluettű, ferde páncélzatú E-10 önjáró fegyvert. Egy ilyen gép valóban nélkülözhetetlen Afrikában.
  Főleg, ha a lányok veszekednek rajta. És a lányok általában szuperek és előkelőek.
  Gerda és Charlotte átutazik a dzsungelen, és elpusztítják a briteket és az amerikaiakat. Tényleg ezekre a lányokra van szükséged! A következő száz mérföldes területen nem is találsz menőbbet . A lányok szeretnek ölni - ezek klassz lányok!
  Így hát elkapták a fekete harcosokat, és arra kényszerítették őket, hogy megcsókolják a szépségek mezítlábát. Az is azonnal nyilvánvaló - súlyos lopás! És küzdenek magukért, messziről angol autókat ütve.
  Önjáró fegyverük már közeledik Pretoriához, Dél-Afrika fővárosához. A lányok lelövik magukat, volfrámmaggal átszúrják a Churchillt, és éneklik:
  - Afrikában vannak cápák, Afrikában gorillák, Afrikában több krokodil! Megharapnak, megvernek és megbántanak! A gyerekek ne menjenek sétálni Afrikába! Afrikában van egy rabló, Afrikában van egy gazember, Afrikában van a szörnyű Barmaley! Meg fog harapni, megver és megbánt! A lányait pedig szét kell tépni!
  1945 februárjában esett el a britek utolsó afrikai fellegvára Madagaszkár szigetén.
  Így most Nagy-Britannia ott is megvetette a lábát. Ezzel egy időben a németek elfoglalták Iránt és Indiát is. Megmutatták fenomenális erejüket.
  1945 májusában pedig a nácik partraszállást hajtottak végre Nagy-Britanniában. Három hét makacs harc után London elesett. Egy hónappal később Írországot elfogták.
  A szárazföldön átmeneti szünet volt, de a tengeren folytatódott a háború. Az Egyesült Államok egyedül maradt a Harmadik Birodalommal, szövetségeseivel és Japánnal szemben. De egyelőre Amerika a tengerentúlon van, és ezt nem lehet ilyen könnyen venni.
  A Harmadik Birodalomban bevezették az egyetemes munkaszolgálatot, a repülőgépek és hajók gyártása pedig növekedni kezdett.
  Csatahajókat és repülőgép-hordozókat egyaránt építettek. És persze javában zajlott a tengeralattjáróháború. És akkor nem volt kegyelem senkinek az amerikai hajókról.
  1945 őszén, pontosabban novemberében a németek merészen elfoglalták Izlandot, majd hídfőállásokat hoztak létre Argentínában. A tengeri háború azonban sokáig tartott. Sok leszállóhajóra volt szükség, hogy elérjék Amerikát. A hajókat pedig nem építik olyan gyorsan. De bármi is legyen, a Harmadik Birodalom erősödött. A negyvenhatodik év ütések cseréjében telt el a tengeren. 1947-ben pedig a németek már átvitték a hadműveleteket Grönlandra és elfoglalták azt. És onnan már nincs messze Kanada!
  A nácik hatalmas hódításokat terveztek. 1948-ban pedig offenzíva indult Kanada ellen, és Brazíliától Venezueláig a japánokkal együtt. A harcok nagyon hevesen bontakoztak ki.
  A németek lassan, de biztosan haladtak előre. Az E sorozatú tankjaik fejlettebbek voltak, mint az amerikaiak, és megmutatták előnyüket a csatatéren. De egyébként a jenkik nem ilyen egyszerűek, és nagyon makacsul ellenálltak. És nem próbálták feladni.
  Bár persze voltak kazánok. Az amerikaiak beléjük kerültek. Aztán feladták. És a foglyok megcsókolták az árja lányok meztelen, poros lábát.
  Hamarosan elesett Quebec és Toronto, majd más városok. 1948 májusától decemberéig a németek elfoglalták szinte egész Kanadát, valamint Venezuelát, Nicaraguát és Mexikó nagy részét. Ez egy rendkívül nehéz helyzet. 1949 elejére a németek az Egyesült Államokat acél harapófogóba szorították. Aztán január 11-én az amerikaiak a történelem során először kísérletet tettek nukleáris fegyverek bevetésére. És nem igazán sikerült nekik. Az öt bomba közül négy a német repülőgépek által lelőtt gépekben halt meg, egy pedig, amikor felrobbant, nem okozott komoly károkat a német csapatokban.
  Válaszul a Krautok fokozták az amerikai városok és katonai létesítmények bombázását.
  Így a csata folyamatos sikerrel folyt a Wehrmacht javára. Kinek volt jobb felszerelése és a csapatok kiképzése. Igen, és nagy számban. A harc nagyon heves volt. 1949 elején a német, külföldi és japán hadosztályok elfoglalták Mexikó megmaradt részét, és észak felől behatoltak az Egyesült Államokba. Amerika teljesen kiszorult. És világossá vált, hogy a dolgok rosszak az Egyesült Államok számára. Nyár végén pedig a sasbirodalom területének felét, valamint Alaszkát már elfoglalták.
  A németek 1949. november 8-án bevették Washingtont és New Yorkot. 1949. december 7-én pedig az amerikai hadsereg maradványai megadták magukat. Így ért véget a második világháború. Az összes háború közül a legvéresebb, és több mint tíz évig tartott!
  Úgy tűnt, megérkezett a várva várt béke. De Hitler nem akarta elfogadni azt a tényt, hogy a hegemóniát meg kell osztani Japánnal. 1953. április 20-án pedig a Harmadik Birodalom megtámadta a Felkelő Nap Országát. Új háború tört ki. A világ hegemóniájáért.
  A mennyiségi fölény a Harmadik Birodalom oldalán van, és a minőségi is. De a japánok nagy hevességgel és tömeges hősiességgel harcolnak.
  A nácik azonban továbbra is érvényesülnek. A háború azonban csaknem egy évig tartott. A Szovjetunió semleges marad. Sztálin ott halt meg, és komoly harc folyik a hatalomért.
  Japánt végül a Wehrmacht megszállja. Néhány hónappal később a nácik latin-amerikai országokat is elfoglaltak. Világszerte hegemóniát hoznak létre.
  Magában a Harmadik Birodalomban reformok zajlanak. A kereszténység helyére új vallást vezetnek be. Nincs benne Szentháromság, csak egy legfelsőbb Isten és az ő hírnöke - Adolf Hitler. Egységes valuta márka, egységes oktatás. És a vallás által szentesített többnejűség is. És a genetikai szelekció még mindig aktívan zajlik. Az emberi faj fejlődik.
  A Szovjetunió még mindig csonka formában létezik, és tiszteleg a nácik előtt. Nyikita Hruscsov uralkodik ott, és igyekszik nem zaklatni a fenevadat. Ennek ellenére Hitler már az egész világot alárendelte magának. Oroszországot pedig vörös foltnak tekinti. De az ember vállalja, Isten pedig intézkedik.1957. április 20-án a Führer éppen a születésnapján lett merénylet áldozata. És pontosan hatvannyolc évvel a vad zsarnok uralma megszakadt. Aki szinte az egész világot meghódította, és június 22-én újra meg akarta támadni a Szovjetuniót.
  De mint látjuk vele, ez nem sikerült...
  Hitlert Schellenberg követte. Hermann Goering kábítószerrel való visszaélés és falánkság miatt halt meg. Himmler szégyenbe esett, Hitler pedig már nem bízott benne, majd eltávolította. Schellenberg követte Himmlert, és megkapta az utód posztot. Ráadásul Hitlernek mesterséges megtermékenyítéssel szerzett gyermekei voltak. De a legidősebb közülük még nem volt tizennégy éves.
  Így a Führer leszármazottainak nem volt idejük örökölni. Hitler így császár lett, de dinasztia nélkül. Schellenberg nem merte megölni a Führer gyermekeit, hanem eltávolította őket a hatalomból. És ő maga lett a Führer és a diktátor.
  A hatalomért folytatott küzdelem több évig tartott.
  És 1961. május 1-jén a náci Németország mégis megtámadta a Szovjetuniót. Volt egy kísérlet a megvalósításra: egy bolygó - egy birodalom!
  És Schellenberg csapatai még mindig el tudták foglalni Moszkvát. A szovjet hadsereg a katonai felszerelés mennyiségét és minőségét tekintve túlságosan gyengébb volt. A Szovjetunió nagyobb városainak elfoglalása a nagy távolságok miatt hat hónapig elhúzódott. Aztán a partizánháború még tíz évig tartott.
  A dolgok azonban hamar megnyugodtak. Schellenberg viszonylag liberális politikát folytatott, és 1981-ben minden orosz megkapta a Harmadik Birodalom állampolgárságát. A liberalizáció fokozatosan haladt előre. Schellenberg nem sokkal ezután meghalt. És kitört a komoly hatalomharc. Ezután kompromisszumként a monarchiát visszaállították, és a császár közvetlen leszármazottja, IV. Frigyes lépett trónra. 2001-ben népszavazást tartottak, amelyen a Föld bolygó minden lakója állampolgárságot és formálisan egyenlő jogokat kapott. 2017-ben pedig feloldották a zsidókra és romákra vonatkozó utolsó korlátozásokat.
  A nemzetiszocializmus korszaka véget ért. Az emberiség azonban egyetlen birodalomban, szövetségi és monarchikus birodalomban van. A világűrt kutatja.
  Ebben formálisan mindenki egyenlő, és van Szenátus és Bundestag, ahol a képviselőket a Harmadik Birodalom teljes lakossága választja. És felettük áll a császár, az egész Föld császára.
  Az élet általában nem rossz anyagi szempontból. A szigorú fegyelem, a tudomány és a technika fejlesztése kiváló német szervezettséggel meghozta az eredményt. A mezőgazdaság kiváló, nincs éhezés, és még Afrika szegény vidékein is bőséges az élelmiszer. Mindenkinek van munkája, mindenki kap fizetést és nyugdíjat. Az oktatás és az orvoslás ingyenes. Hasonlóképpen ingyenes bölcsődék és óvodák. Az élelmiszer fillérekbe kerül, és az összes termék árai évek óta be vannak fagyasztva. Mindenhol, még Afrikában is, vannak utak, szinte mindenkinek van külön lakása vagy háza. Minden ifjú házas azonnal legalább három szobát kap egy minden kényelemmel felszerelt lakásban. Kivehetsz autót vagy bármit hitelre. Sokaknak még személyi helikopterük is van.
  Aktív az internet, mindenkinek van tévéje, számítógépe, a munkanap mindössze négy órás. Minden sportrész ingyenes, és még fizetni is kell a részvételért.
  Minden gyerek után jelentős támogatást adnak. A rezsi és a tömegközlekedés ingyenes. Minden olyan takaros és ápolt lett. Az utcák tiszták, sok robot és automatika jelent meg. Példaértékű rend. A cigaretta tilos, bár alkoholt továbbra is árulnak, és a különféle típusú sörök szinte ingyenesek. A közétkeztetésben részt vevő gyermekek étkeztetése szintén ingyenes.
  Rengeteg ingyenes látnivaló és számítógépes szoba.
  Már léteznek emberi települések a Holdon, a Marson, a Vénuszon, a Merkúron és a Jupiter holdjain.
  Az emberek a csillagok felé ugrásra készülnek. Sok mindent kitaláltak már.
  Egyszóval összességében egész jól sikerült. És nem kellett annyira feldúlni.
  HA ZYUGANOV TÖBB BÁTORSÁGOT ÉS ELŐRELÉTÉT MUTATNA
  1999 májusában Zjuganov úgy döntött, hogy nem hagyja jóvá Sztepasin jelöltségét, hanem előrehozott Duma-választáson indul. A kommunisták és szövetségeseik úgy döntöttek, hogy Sztepasin ellen szavaznak. Ráadásul megsértődtek, és megfosztották a kormányban betöltött pozíciójuktól. Egy ilyen döntés a történelemben a legvalószínűbb lett volna, ha Zjuganov nem lett volna trójai faló a kommunista táborban, aki aláásta és kompromittálta volna a baloldali eszméket.
  Az előrehozott parlamenti választások számos előnnyel kecsegtetnek a kommunisták számára, többek között a kevesebb versenyző és a mártírkép miatt.
  Ez pedig megmutatta, hogy a kommunisták egyáltalán nem ragaszkodnak a helyükhöz, hanem elvibbek.
  Másodszor Jelcin ismét behozta Sztepasint, majd harmadszorra Aksenenkot. A Duma megint nem hagyta jóvá, felvették és feloszlatták. Szeptemberre új választásokat tűztek ki.
  A parlament makacssága némileg megváltoztatta a történelem menetét. Jugoszlávia bombázása tovább tartott - mivel Milosevics Oroszország segítségét remélte. A parlament feloszlatása pedig esélyt adott az ellenzéknek a győzelemre.
  A kommunistáknak sikerült ismét szavazásra bocsátaniuk Jelcin felelősségre vonását.
  És megint csak egy kicsit, ezúttal csak két szavazat. A képviselőket aggasztja az országgyűlési választások közelsége, a továbbjutás veszélye.
  A Duma feloszlott, Jelcin rendelettel a kevéssé ismert Aksenenkot nevezte ki miniszterelnöknek.
  Általában véve jogos volt Zjuganov reménye a választások megtartására. A beteg és legyengült elnök nem ment szembe az alkotmánnyal. És nem kockáztatta meg, hogy két százalékos minősítéssel túllépje a hatáskörét. Primakov, látva, hogy koalíciójának nincs ideje megalakítani és regisztrálni, szövetségre lépett a kommunistákkal. A Yabloko és a Liberális Demokrata Párt elment a választásokra. Az egységtömbnek nem volt ideje megalakulni, az NDR meggyengült.
  A fegyveresek inváziója Dagesztánban, és a biztonsági erők határozatlansága a választások során.
  A kommunisták Primakovval és Luzskovval együtt kolosszális győzelmet arattak. A szavazatok több mint ötvenöt százalékát kapták meg. A második a szintén jól teljesítő Yabloko blokk lett, amely tizenöt százalékot erősödött. Az LDPR váratlanul jól teljesített, több mint tizenkét százalékot gyűjtött. Az NDR nem érte el az öt százalékos korlátot - teljes vereség! Zsirinovszkij lett az egyetlen Kreml-barát vezető a Dumában. Igaz, a verseny gyenge volt. Az új törvény szerint a pártoknak legkésőbb egy évvel a választások előtt újra kell regisztrálniuk magukat, és sokaknak nem volt idejük.
  A parlamentet ismét a baloldali ellenzék uralta, mind a Yabloko egymandátumos mandátummal , mind az LDPR kisebbségben.
  És persze konfliktus alakult ki... Az Állami Duma elnökének megválasztása után megszavazták a kormányzattal szembeni bizalmatlanságot. És ismét szóba került a felelősségre vonás. Ezúttal kétharmadát könnyű lenne összeszedni!
  Maszljukov első miniszterelnök-helyettest visszahelyezi a székbe .
  A baloldali koalíció ebbe beleegyezett, de az elnök jogkörét átmenetileg megnyirbálták. És szinte semmi sincs az új választásokig. A koalíción belüli tárgyalások után úgy döntöttek, Primakovot jelölik elnöknek. Luzskov lett a miniszterelnök. És Zjuganov megkapta a törvényhozás vezetői posztját! Vagyis Super Skipper ! Az új kapcsán még az alkotmánymódosításokat is el kellett volna fogadni.
  A fegyvereseket kiűzték Dagesztánból. De nem mentek Csecsenföldre. Ott polgárháború tört ki. Oroszország Mashadovot és Kadirovot támogatta, Basajev és Raduev ellenében .
  Primakovnak az első fordulóban sikerült megnyernie az orosz elnökválasztást. A kormány azonban további jogosítványokat kapott. Ahogy a kommunista irányítás alatt álló törvényhozó ág is.
  Folytatódott a gazdasági növekedés Oroszországban, emelkedett az olaj és a gáz ára, és újjáéledt az ipar.
  Az amerikaiak általában, mint a valóságban, a szeptember 11-i terrortámadás után Afganisztánba keveredtek, és Irakban ragadtak. Primakovot könnyen megválasztották második ciklusra. 2008-ban azonban elveszítette székét a rendkívül sikeres miniszterelnök, Jurij Luzskov.
  Az új elnök a korábbi szövetségi politikát folytatta a kommunistákkal. Zjuganov lett a miniszterelnök.
  Egy ideig a külpolitika a Nyugattal való partnerségről és a Kínával való barátságról szólt. A Janukovics-rezsim megerősödött Ukrajnában. Luzskov tehát Putyinnal ellentétben inkább ukránbarát politikát folytatott, és nagyra értékelte a szláv államok unióját. Ukrajna 2016-ban még az Euro-Ázsiai Unió tagja lett. Luzskov két ciklust töltött le, és lemondott. Zjuganov végre elnök lett, a választást is elég könnyen megnyerte. Zsirinovszkij hetedszer vett részt, 1991 óta, és ismét veszített.
  2015 őszén Oroszország bekapcsolódott a szíriai háborúba, és ott bombázott. Trump került hatalomra az Egyesült Államokban. Zjuganov a formális kommunizmus ellenére folytatta korábbi közgazdasági kurzusát. Oroszország az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának formális dominanciája ellenére piaci, demokratikus és mérsékelten tekintélyelvű ország maradt.
  Partnerség a Nyugattal és mérsékelt verseny. Ukrajnával, Fehéroroszországgal és Kazahsztánnal van szövetség, de nem is túl szoros. 2020-ban Zjuganovot második ciklusra választották. Általában kissé csökkentve az eredményt a második kör küszöbén. Ukrajnában pedig Janukovics távozása után váratlanul a rendszertelen Zelenszkij győzött. Nazarbajev is elment.
  Zjuganov közölte, hogy nem változtat az alkotmányon, és a második ciklusa után távozik.
  Így az Orosz Föderáció Kommunista Pártjának vezetőjének mégis sikerült uralnia Oroszországot, némi bátorságot mutatva. És a világ biztonságosabbnak és nyugodtabbnak bizonyult, mint a valóságban.
  Ki az a Putyin? Hogyan alakult a karrierje? Miután Primakov miniszterelnök lett, Putyint elbocsátották, mert túl közel állt Jelcinhez. Különösen azzal vádolva, hogy az FSZB felforgatta a militánsok invázióját Dagesztánban. Putyin egy ideig részt vett a politikában. Sikertelenül indult az Állami Dumába. Aztán Szentpétervár polgármestere lett.
  De aztán otthagyta a politikát, és egy magáncég biztonsági szolgálatánál kapott állást. Olyan kevesen emlékeztek már rá.
  Zsirinovszkij 2020-ban nyolcadik alkalommal vett részt az elnökválasztáson, és ismét szerény eredménnyel veszített. De még mindig van egy frakciója az Állami Dumában. És még Zjuganov is vezérőrnagyi rangot adományozott neki a 2020-as választások után. Donald Trump váratlanul elvesztette a választást egy fiatal demokrata riválisával szemben. Merkel idő előtt lemondott. Lukasenko egészségi állapota pedig erősen megromlott.
  2021-ben az orosz űrhajósok végre felrepültek a Holdra. És oda kitettek egy vörös zászlót! Zjuganov bejelentette Afonint hivatalos utódjának . Nos, általánosságban véve az élet megint körbe fordult.
  Amint látjuk, Oroszország összeomlása Putyin nélkül sem következett be. És a fény nem kapcsolt ki.
  
  
  
  
  
  
  HA MENSIKOV MEGÖLTE NIKOLAIT
  . Ebben a cári Oroszország megnyerte a krími háborút. Mensikovot egy eltévedt golyó ölte meg, és egy rátermettebb parancsnok vette át a helyét. Vagyis baleset történt, és megváltoztatta a történelem menetét.
  Az ellentéte annak, aki Makarov volt. A franciák és a britek darabonként vereséget szenvedtek. És Oroszország, miután hatalmas számú foglyot és trófeát fogott el, visszafoglalta a Krímet.
  Türkiye vereséget szenvedett a Kaukázusontúlon. Oroszországnak adta Karst, Erzurumot és szinte egész Örményországot. Az orosz csapatok elfoglalták Romániát. Az offenzíva folytatására azonban nem volt szükség. A szultán békét kért. Ezzel egy időben Ausztria megszállta Bosznia-Hercegovinát.
  A törökök beleegyeztek, hogy autonómiát adnak Szerbiának, Bulgária, Montenegró és Románia orosz vazallus lett. Ezzel egy időben Oroszország átvette Örményországot is: Kars, Erzerum, Tanrog, kiterjesztve birtokait délen.
  Franciaországban zavargások törtek ki, és polgárháború kezdődött, és nem tudott többé csapatokat küldeni. Nagy-Britannia is kilépett a konfliktusból. A szardíniai királyság is meggyengült. Ausztria erősödött. Az osztrákok hamarosan meghódították a Szardíniai Királyságot, megszilárdítva uralmukat Olaszország felett.
  Hamarosan Shamil elkapták, és ezzel véget ért a háború a Kaukázusban. Oroszország nyereséges békét kötött Kínával, és még több területet vett el, mint a valós történelemben, így az orosz fegyverek tekintélye magasabb volt.
  Első Miklós nem támogatta északot a dél elleni háborúban. Éppen ellenkezőleg, úgy döntött, hogy Nagy-Britanniával együtt segíti a délieket, hogy megerősítsék alaszkai pozícióikat.
  Oroszország városokat és erődöket kezdett építeni amerikai területen. Még Chukotkáig is voltak vasúti projektek. Miklós cár sok mindent felvázolt. Az orosz csapatok meghódították Közép-Ázsiát. Ez az uralkodó 1867-ben halt meg. Oroszország elhagyása erős és virágzó. Fia, Sándor nem szüntette meg a jobbágyságot, hanem tovább indult dél felé. Különösen győztes háborút folytatott Törökországgal, és Oroszországhoz csatolta Konstantinápolyt. Aztán Mezopotámia.
  Megint a háború Nagy-Britanniával és a britek veresége Ázsiában. Második Sándor egy kicsit tovább uralkodott anélkül, hogy jelentős reformokat hajtott végre, kivéve az igazságszolgáltatást, és némileg javította az irányítási rendszert.
  A jobbágyság eltörlése soha nem következett. De Oroszország annektálta Iránt. A cár pontosan húsz évvel Első Miklós után halt meg, 1887-ben. Harmadik Sándor csak rövid ideig, 1894-ig uralkodott, de sikerült gyakorlatilag egész Indiát Oroszországhoz csatolnia. II. Miklós pedig folytatta mozgalmát Indokínába és magába Kínába.
  Japánnal háború volt. Összességében győztes. És Kína és Indokína teljes meghódítása. És a behatolás egészen Ausztráliáig. De Európában a helyzet némileg másnak bizonyult.
  Az Osztrák Birodalom annektálta Dél-Franciaországot. Aztán legyőzte Poroszországot, és elfoglalta Dél-Németországot. Ausztria lett a világ hegemónja. Franciaországot nagyon meggyengítette a polgárháború. Poroszország nem tudott egyesülni. Az osztrákok végül bevették és elfoglalták egész Poroszországot, valamint Kelet-Franciaország egy részét. Nagy birodalom alakult ki, amely Afrikába terjeszkedett. Hamarosan az osztrákok meghódították Belgiumot, Hollandiát és sok földet Afrikában. Aztán háború volt Ausztria és Oroszország között Nagy-Britannia ellen. Afrika osztrákok és oroszok közötti felosztásával ért véget.
  Ferenc császár valóban a legnagyobb uralkodó lett, megelőzve Bonaparte Napóleont azzal, hogy meghódította Afrika majdnem felét és Európa nagy részét. Franciaországot is hamarosan teljesen elfoglalták Spanyolországgal és Portugáliával együtt. Igen, minden jól ment, de...
  Ferenc császár örököse magához akarta csatolni Szerbiát! 1920-ban pedig nagy háború kezdődött II. Miklós Oroszországa és a Nagy Osztrák Birodalom között.
  Egész Európa Ausztria oldalán áll. Ezen kívül Nagy-Britannia, amely nem olyan erős, mint a valós történelemben, és Afrika majdnem fele. Ráadásul Svédország ellenezte Oroszországot. Norvégiát és Dániát pedig Ferenc császár fogságába esett.
  Ez volt a baj fele. Az USA megosztott maradt és kisebb hatalom. De Nagy-Britannia továbbra is ellenőrizte Kanadát és Ausztriát. És az első két hónapnyi habozás után harcba szállt Ausztria oldalán is.
  Szóval nagy háború tört ki. Ausztria és Anglia Oroszország ellen.
  Természetesen Oleg Rybachenko ott van. És úgy küzd, mint egy igazi és hajthatatlan hős.
  A fiú géppuskával rálő az idegen hadseregre, és azt énekli:
  - Szívünkben zeng a Szülőföld himnusza,
  Nincs nála szebb az egész univerzumban...
  Szorítsd erősebben a lovag sugárvetőjét -
  Halj meg az istenadta Oroszországért!
  És megveri magát, géppuskával pusztít el egy sereget Európa-szerte, részben Afrikából.
  A fiú pedig nem adja meg magát. Itt csupasz lábujjakkal gránátot dob, és nyikorog:
  - Nem adjuk fel és nem adjuk fel!
  És a fiú ismét halálos és pusztító sorozatot lő ki. Nem akar engedni ellenfelének.
  És ezt énekli magában:
  - Senki nem állít meg minket! Még egy oroszlán sem nyerhet!
  A fiú igazi hős. Hajlíthatatlan és legyőzhetetlen. A hit lovagja! Még ha nem is keresztény!
  És így az osztrák támadást visszaverték.
  Az osztrákoknak és a briteknek van tankjuk, de Oroszországnak is van mastodonja.
  Miklósnak még mindig sokkal nagyobb a lakossága, figyelembe véve a kolóniákat. Tekintsük egész Ázsiát, Kelet-Európát, a Balkán egy részét, Afrika több mint felét.
  Tehát Oroszország felülmúlja a gyalogság számát. A katonák pedig nagyon bátran harcolnak...
  Az osztrákok pedig nem tudtak ellenállni, és visszaűzték őket Varsóból. Ezután az orosz csapatok előrenyomultak az Oderáig, és elfoglalták Kelet-Poroszországot. Galícia is elesett, Lvovval együtt. Przemyslt ostrom alá vették. Krakkó felszabadult.
  Aztán kiderült, hogy a szlávok nem akarnak harcolni az oroszokkal, és tömegesen adják meg magukat.
  A csaták azt is megmutatták, hogy a könnyebb, fürge orosz tankok hatékonyabbak, mint a nehezebb, ügyetlenebb német tankok. A repülésben pedig a cári Oroszország általában egy nagyságrenddel erősebb, mint a britek és osztrákok minősége.
  Az orosz csapatok kis szünet után folytatták támadásukat. Számot és ügyességet egyaránt vettek.
  Budapestet körülvették és bevették. A tengeren Kolchak admirális legyőzte a briteket és elfoglalta Ausztráliát. A szárazföldön az orosz csapatok körülvették és elfoglalták Berlint. Aztán Bécs.
  Az Osztrák Birodalom is elvesztette az afrikai csatát. Az angol hadtest is vereséget szenvedett. Igen, a dolgok kellemetlenek voltak Adolf császár számára.
  Rossz helyre dugta a fejét, és kezdett teljesen elveszíteni. Hogyan tud ellenállni ennek a hatalomnak?
  Bécs bukása után az osztrákok ellenállása vált középpontba. És hamarosan az oroszok elfoglalták egész Európát és Afrikát. Ezzel egy időben Alaszkából támadás indult Kanada ellen. A britek is veszítettek.
  Nagy-Britannia elszigetelten találta magát, és megpróbált kiülni a szigetre.
  De egyértelmű, hogy Oroszország győzni fog, ha légi offenzívát indít.
  És szinte mindent lebombázott, ami a felszínen volt. Aztán egy partraszálló csapat landolt a szárazföldön, ami Nagy-Britanniát hódoltsággá tette.
  Így az egész keleti félteke, valamint Alaszka és Kanada orosz lett.
  Összességében ez nagyszerű! A második Nikolaj átmeneti szünetet tartott, és megemésztette a javakat. Az Egyesült Államok még mindig megosztott és nem túl erős, mint más Oroszországtól függő államok.
  1937-ben II. Miklós cár repülővel lezuhant. A trónt Alekszej II. A valós történettől eltérően az örökös egészséges és vidám volt. 1941-ben pedig úgy döntött, hogy meghódít mindent, amit őseinek nem sikerült elkapniuk.
  Ha elengedjük a bolygót, a Föld máris egy birodalom lesz. És az orosz hadsereg először Amerika északi államaiba, majd a déli államokba költözött. Az Egyesült Államok nem volt erős, és gyorsan elfogták. De Mexikó könnyebben meghódíthatónak bizonyult. Ezután lépjen felfelé. Egy-egy ország elfoglalása a másik után. A legnagyobb és legerősebb Brazília. De kevesebb mint egy hónapig bírta.
  Így aztán meghódították Latin-Amerikát és Új-Zélandot. Második Alesei minden orosz hódítás beteljesítőjeként vonult be a történelembe. És már 1947-ben orosz űrhajósok megtették a lábukat a Holdon. És 1958-ban a Marsra! 1961-ben a Vénuszra. 1972-ben a Merkúrra, 1973-ban pedig a Jupiter holdjaira. 1975-ben, 71 éves korában halt meg II. Alexy. Becenevén a Befejező. És fia, III. Miklós lett a király. 1980-ban az ember belépett a Naprendszer utolsó, legtávolabbi bolygójára, a Plútóra. III. Miklós nem uralkodott túl sokáig. 1985-ben halt meg. És fia, a negyedik Sándor lépett a trónra. Huszonhét év körüli fiatal király. A király pedig megparancsolta, hogy készüljenek fel a Naprendszeren túli ugrásra. És elkezdtek csillaghajókat és fotonrakétát építeni . És végül 2017-ben elindult az első csillagközi expedíció.
  
  II. NIKLÓS CÉRNEK PUTYIN ELNÖK SZERENCSÉJE VAN
  A híres író és költő, Oleg Rybachenko úgy érezte, hogy valami nincs rendben a világban. Az emberiség továbbra is töredezett, ahogy volt. A Föld bolygó országainak száma csak növekszik. És ha valaki befolyásra tesz szert, az csak a totalitárius, diktatórikus Kína. Oroszország pedig Vlagyimir Putyin uralkodásának vége után mély válságba süllyedt. A kaukázusi háború újra dúl, baloldaliak és nacionalisták lázadnak. A gazdaság ismét hanyatlóban van, a bűnözés pedig nő. És Oroszország elkezd szétesni.
  Fantasztikus szerencséje ellenére Vlagyimir Putyin soha nem tudott erős, stabil politikai rendszert vagy stabil és gyorsan növekvő gazdaságot létrehozni. Sok társadalmi és interetnikus probléma nem oldódott meg. A ritka szerencse lehetővé tette Putyinnak, hogy fenntartsa a jólét látszatát. De amint elment, az összes be nem gyógyult tályog egyszerre megnyílt.
  Ráadásul az atomháború veszélye fenyeget! A világ káoszban van, Oroszország nagyszabású polgárháborúba készül! Ezt sürgősen javítani kell.
  A fiú azt olvasta egy könyvben, hogy megváltoztathatod az emberek sorsát, és megváltoztathatod a helyét! És van egy erős cigány, aki ezt bárkivel megteheti.
  Miért ne fordíthatnánk meg Putyin és II. Miklós szerencséjét?
  Sőt, ha II. Miklós olyan fenomenálisan sikeres, mint Putyin, akkor a történelem menete megváltozik. A huszonegyedik században pedig a Romanovok uralkodnak Oroszországban. Ez azt jelenti, hogy Putyinnak nincs szüksége szerencsére. Vagy legalábbis Oroszországnak Putyin szerencséje van.
  A huszadik században pedig nagy szükség van a cári Oroszország szerencséjére.
  A híres író úgy döntött, hogy elmegy a cigányasszonyhoz. Szerencsére megtalálható volt a címe az interneten, és a fejlett intuíció azt súgta az írónak és költőnek, hogy egyáltalán nem sarlatán.
  Valóban, a cigány nem egyszerű. Moszkvában él egy kastélyban, és úgy néz ki, húsz éves, bár a szovjet idők óta jósolt. Azonnal láthatja az örökkévaló lányt fekete göndör hajjal - rendkívüli!
  Oleg Rybachenko megkérdezte tőle:
  - Csinálj jót! Változtasd meg Vlagyimir Putyin és II. Miklós szerencséjét!
  Az örökké fiatal cigánylány Oleg Rybachenkora nézett, és így válaszolt:
  - Jó, hogy nem vagy egoista, és nem magadért adod fel, hanem Oroszország országáért! És még jobb, ha gazdag energiával és példátlan, hihetetlen, emberfeletti képzelőerővel rendelkezik!
  A cigány kacsintott, és így folytatta:
  - A történelmet ennyire megváltoztatni még nekem sem könnyű! De te, a világ legerősebb és leggazdagabb fantáziájának tulajdonosa, segíthetsz nekem!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Mindenre készen állok! És minden kérést teljesítek!
  A fiatal cigány bólintott, és így szólt:
  - Tizenkét év körüli fiút csinálok belőled, és rendkívül lassan fogsz nőni, és soha nem leszel idősebb tizennégy évesnél. Elküldelek egy párhuzamos világba, ahol először rabszolgává leszel!
  Oleg Rybachenko egyetértően mondta:
  - Készen állok!
  A cigány bólintott, és így folytatta:
  - Kilenc műkövet kell szerezned: fekete, fehér, piros, narancs, sárga, zöld, kék, indigó, lila. És ezen kívül a tizedik műtárgy Koscsej koronája!
  Nehéz, de örökké fiatal, gyors, erős, kitartó tested lesz, mint egy harcos fiú. És plusz egy rendkívüli intellektus és egy fenomenális képzelőerő. Előbb vagy utóbb összegyűjtöd a tárgyakat, és visszatérsz a világodba. És örökre egy tüneményesen erős és gyors, körülbelül tizennégy éves fiú testében leszel, és lehetetlen lesz megölni. Vagyis a halhatatlanságot is megkapod jutalmul!
  Oleg Rybachenko egyetértően bólintott:
  - Erről csak álmodni lehet!
  Az örökké fiatal boszorkány megjegyezte:
  - De tíz műtárgy az enyém, és csak az enyém! Olyan erőt adnak nekem, hogy jobban megérdemled a halhatatlanságot! Addig is elaltatlak, te pedig rabszolgafiúként ébredsz a kőbányában. És akkor a találékonyságod megmondja, hogyan jössz ki ebből!
  Ha elköltözik, képes leszek megváltoztatni Putyin elnök és II. Miklós cár sorsát, szerencséjét és vagyonát. Különböző világokból fogsz leleteket gyűjteni nekem, és addig is, a huszadik század elejétől Oroszország története másként fog alakulni. Vagyis még ha nem is gyűjti össze a tárgyakat - kilenc követ és Koscsej koronáját, II. Miklós orosz cár továbbra is megkapja Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin orosz elnök szerencséjét, sorsát és szerencséjét!
  Oleg Rybachenko szélesen mosolygott, és így válaszolt:
  -Ez jó! Az új világban nyugodt leszek, hogy végre jó irányba változott a történelem menete! És hogy Oroszország képes lesz helyreállítani a rendet az egész világon, és hegemón országgá válik! És abszolút hegemón!
  Az örökké fiatal cigány ezt parancsolta:
  - Feküdj le a kanapéra!
  Oleg Rybachenko lefeküdt.
  A varázslónő dorombolt:
  - Most aludj! Egy másik világban fogsz felébredni.
  Oleg Rybachenko szeme lecsukódott, és szinte azonnal elaludt.
  A cigány kivette az edényekből az előre tárolt hozzávalókat , és hozzálátott a főzet elkészítéséhez. Bekapcsolta a gázt az előre elkészített varázslatos üst alatt. És elkezdett különféle dolgokat dobálni oda, varázsolni. Az örökkévaló lány ugyanakkor előhúzott a zsebéből egy pakli kártyalapot, és így énekelte:
  - Ó, sors, sors, segíts Nikolai! Sok sikert Putyintól, gyere Romanov cárhoz!
  Nyerjen Romanov
  Dzsingisz kánhoz hasonló szabályok...
  Hozzon szerencsét,
  Putyin ajándék ellopásával!
  
  Oroszországnak jobb
  Nagy Miklós cár...
  Dzsingisz kán hűvösebb lesz
  Légy olyan, mint Vlagyimir Putyin!
  Az üst forrni kezdett, és bugyborékolni kezdett benne a főzet. A cigány kirakta a kártyákat, varázsolt és a paklit a forrongó ködbe hajította... Szuperfényes villanás villant, mintha ezernyi fotóvillanásból lett volna . Eltűnt az alvó Oleg Rybacsenko... Aztán, miután felgyújtották, eltűnt az üst is.
  A tágas terem, ahol a nagy varázslónő varázsolta, üressé és csendessé vált!
  Az örökké fiatal boszorkány azt mondta:
  - Jól! Megváltoztattam a történelem menetét, és ez klassz! És ha ennek az idealistának szerencséje van, és tárgyakat gyűjt, akkor olyan erős leszek, hogy maga a Sátán irigyelni fog!
  A cigány varázslónő pedig smaragdszemekkel szikrázott!
  És csoda történt!
  Mi várt igazán II. Miklósra... Valóban, sok minden megváltozott. A koronázás során nem volt véres verekedés. A kínai terjeszkedés pedig sikeres volt. A Japánnal vívott háború természetesen megtörtént. Ez általában történelmileg elkerülhetetlen volt. Nyilvánvaló, hogy a szamurájokkal szemben álló szörnyet le kellett volna fegyverezni és megsemmisíteni. És ez alól nincs menekvés. Nem hagyhatsz veszélyt a határaidra.
  Japán volt az első, aki megkezdte a háborút, de az orosz hajók megtámadására tett kísérlete nem járt sikerrel. Az oroszok nem szenvedtek jelentős károkat, a Felkelő Nap országának egy tucat rombolóját elsüllyesztették.
  "Varyag"-nak is sikerült megszöknie a bekerítésből. Ami nagy sikert aratott. És Makarov admirális gyorsan megérkezett a tengerre, és pusztítsuk el a japánokat. És Kuropatkin tábornok legyőzte a szamurájokat a szárazföldön, és teljesen elfoglalta az egész Koreai-félszigetet.
  És még II. Miklós cár is úgy döntött: örökre biztonságban kell maradnia Japántól! De mint? Igen, szárazföldi csapatokat, és teljesen Oroszországhoz csatolják tartományként.
  Aztán döntő ütközet zajlott a tengeren, ahol a japán flottát végül Makarov admirális végezte.
  A csatában négy lány is részt vett! Mezítláb és bikiniben!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Négy szépség, akik szablyákkal hadonászva felszállnak a legnagyobb szamurájhajóra.
  Natasha megvágja a japánt, és azt kiabálja:
  - Maszatos leszel, szűk szemű!
  Zoya levágott egy másik szamurájt, és megjegyezte:
  - És a szemed zafír!
  Natasha a malmot vezetve megerősítette:
  - Természetesen igen! Természetesen igen!
  És akkor Aurora újra átvette, és csupasz sarkával állon rúgta a japánt. Eltörte az állkapcsát, és felüvöltött:
  - Hurrá a szülőföldért!
  Szvetlana elvette, levágta a szamuráj fejét, és kifakadt:
  - II. Miklós cárért!
  Igen, persze sok múlik a szerencsén. Különösen Makarov admirális maradt életben. És kiderült, hogy ő a második Ushakov. Milyen ügyesen parancsol. Ő maga mobilcirkálón ül, mindennel lépést tud tartani. A japánokat pedig, akiknek egyébként nem volt nagy előnyük a fegyverekben, szakaszonként és taktikailag is megverték.
  A tábornok vagy haditengerészeti parancsnok készsége felülmúlja a kis számbeli előnyt.
  Ráadásul ekkorra a japánok létszámban gyengébbek voltak. Tehát Makarov összetöri őket. Közelharcra kényszerít, ahol a páncéltörő lövedékekkel ellátott orosz hajók sokkal erősebbek.
  A japánok pedig vereséget szenvedtek. A lányok pedig elfognak egy újabb szamurájhajót. És rajta lobog a cári birodalom zászlaja!
  Mik azok a japánok? Nem vagy túl jó szerencsédben? II. Miklós megkapta Vlagyimir Putyin szerencséjét, és minden olyan jól ment neki!
  Mi lesz a lányokkal? A négy bikinis szépség bennszülött boszorkányok , akik úgy döntöttek, hogy harcolni fognak a királyért, bár általában semmi közük ehhez a világhoz.
  De ebben az esetben segíteni kell az orosz népnek. És ez Putyin szerencséjének köszönhető. Soha nem foglalta volna el a Krímet lövés nélkül, ha nem ugyanaz a négy boszorkánylány. Segítettek abban, hogy csoda történjen. De még mindig kérdés, hogy Oroszországnak el kellett-e vennie a Krímet a testvérnéptől. De jó ötlet Kínát az Orosz Birodalomhoz csatolni! Képzeld el, mennyi alattvalója lesz az orosz cárnak - az egész világot szétzúzhatja!
  Röviden: a lányok itt nem vesztegetik az idejüket. És máris megrohamozzák az új csatahajót.
  És ismét elfogják. És a szablyák a szépségek kezében csak úgy villognak, és olyan élesek. És annyi japán keveredett.
  A tengeri csata a japán század végső elsüllyedésével és Togo admirális elfoglalásával ért véget.
  És elkezdődött a leszállás. Nem volt elég gőzhajó és szállítóeszköz. És hosszú csónakokat használtak, cirkálókon és csatahajókon szállították őket, és sok mást is csináltak. A cár elrendelte a kereskedelmi flotta használatát a partraszállás során.
  Az orosz csapatok legyőzték a szamurájok támadását, akik megpróbálták ledobni őket a hídfőről. De a cári hadsereg bátran kitartott. A hatalmas támadást pedig súlyos veszteségekkel sikerült visszaverni.
  A támadás során a boszorkánylányok szablyával vágtak és mezítláb gránátokat dobtak az ellenségre.
  Természetesen a legveszélyesebb helyeken vannak. És hogyan kezdtek el lőni a gépfegyverekkel. Minden golyó célba ér.
  Natasha lőtt, csupasz lábujjával gránátot dobott és csicseregte:
  - Senki sem menőbb nálam!
  Zoya géppuskával lövöldözve, csupasz lábujjával dobta a halál ajándékát, és nyikorgott:
  - II. Miklós cárért!
  Aurora, aki tovább lőtt a gépfegyverekből és felugrott, felpattant és így szólt:
  - A Nagy Rusért!
  Szvetlana, folytatva az ellenség leverését, agresszívan, fogát kitárva, csupasz sarkával gránátot dobott, agresszíven mondta:
  - A királyi birodalomért!
  A harcosok tovább verték és csépelték. Akkora energiájuk van. Lelövik magukat, és elpusztítják az előrenyomuló szamurájokat.
  Már japánok ezrei, tízezrei haltak meg általa.
  A legyőzött szamurájok pedig menekülnek... A lányok nagyon halálosak velük szemben.
  Az oroszok pedig szuronyokkal vágják fel a szamurájokat...
  A támadást visszaverik. És új orosz csapatok szállnak partra a parton. A hídfő tágul. Nem rossz persze a cári birodalomnak. Egyik győzelem a másik után. És Makarov admirális is segíteni fog a fegyvereivel. Elsöpörni a japánokat.
  És most az orosz csapatok már átvonulnak Japánon. A lavinát pedig nem lehet megállítani. Darabokra vágják az ellenséget, és szuronyokkal szúrják.
  Natasha megtámadja a szamurájokat és szablyákkal feldarabolja őket, így énekel:
  - Fehér farkasok nyüzsögnek! Csak akkor marad fenn a verseny!
  És hogy gránátot dob a csupasz lábujjaival!
  Zoya heves agresszióval együtt énekel. És mezítláb dob is, valami egyedi, halálos:
  -A gyengék meghalnak, megölik őket! A szent test védelme!
  Ágoston, aki az ellenségre lő, szablyákkal vág, és csupasz lábujjával gránátot dob, rikolt:
  - Háború dúl a buja erdőben, mindenhonnan jön a fenyegetés!
  Szvetlana puszta lábbal lövöldözve és halálajándékokat dobálva megfogta, és felsikoltott:
  - De mindig legyőzzük az ellenséget! A fehér farkasok tisztelegnek a hősök előtt!
  És a lányok kórusban, elpusztítva az ellenséget, énekelnek, mezítláb halálos fegyvereket dobálnak:
  - Szent háborúban! Ez lesz a mi győzelmünk! Birodalmi zászló előre! Dicsőség az elesett hősnek!
  És ismét a lányok lőnek és fülsiketítő üvöltésben éneklik:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog minket legyőzni! A fehér farkasok szétverik az ellenséget! Fehér farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  A lányok sétálnak és futnak... Az orosz hadsereg pedig Tokió felé halad. A japánok pedig megölik magukat, és lekaszálják őket. Az orosz hadsereg mozog. És egyik győzelem a másik után.
  Miklós cár valóban szerencsejegyet húzott elő. Az orosz csapatok már elkezdik lerohanni a japán fővárost. És minden olyan nagyszerű.
  A lányok itt természetesen mindenkit megelőznek, és nagy a nyomásuk és a kihasználásuk.
  Főleg, ha mezítláb dobálják a gránátokat. Ez általában sokkot és félelmet kelt a szamurájok körében.
  De itt felmásznak a japán főváros falára. És káposztává aprítják az embereket és a lovakat. Darabokra zúzták ellenfeleiket. Jönnek a lányok, sikoltoznak és nevetnek! És csupasz sarkukkal állon rúgnak. A japánok fejjel lefelé repülnek. És saját tétjükre esnek.
  A harcosok pedig még erőteljesebben lengetik szablyáikat.
  A szamurájok pedig vereséget szenvednek vereség után. Az orosz csapatok tehát bevették Tokiót.
  Mikado ijedten fut, de nem tud elbújni sehova. És hát a lányok foglyul ejtik és megkötözik!
  Nagy győzelem! A japán császár aláírja a trónról való lemondását II. Miklós javára. Az orosz cár címe jelentősen meghosszabbodik. Korea, Mongólia, Mandzsúria, a Kuril-szigetek, Tajvan és maga Japán orosz tartományokká válik. Bár Japánnak kicsi, korlátozott autonómiája van. De a császára orosz, egy autokrata cár!
  II. Miklós abszolút uralkodó marad, akit semmi sem korlátoz. Ő az autokratikus cár!
  És most még Japán császára, Sárga Oroszország, Bogdykhan, Khan, Kagan, és így tovább, így tovább...
  Igen, több szerencsét. Vegyük észre, hogy a szerencse lehetővé tette Putyinnak, hogy ennyi mindent meghódítson! A huszonegyedik század, sajnos, nem nagyon alkalmas elfogásra!
  Milyen haszna van Oroszországnak abból, hogy Putyin ellensége, McCain agyrákban halt meg? A szerencse természetesen óriási, még csak szándékosan sem tudja elképzelni, hogy ellensége ilyen rossz és kellemetlen halált haljon!
  De Oroszország konkrét megtérülése nulla.
  De II. Miklós számára Putyin ilyen szerencséje és szerencséje hatalmas területi nyereséggé vált. De valójában miért ajándékozzon a szerencse Putyinnak? Nos, attól, hogy Szobcsak ilyenkor halt meg, és nem kellett alkotmánybírósági elnöki posztot adni neki, hogy jó ez Oroszországnak?
  II. Miklós teljes orosz cár pedig rendkívüli ember. Természetesen egy ilyen nagy győzelem után ereje és tekintélye megerősödött. Ez azt jelenti, hogy bizonyos reformokat végre lehet hajtani. Főleg az ortodoxiában! Engedjük meg, hogy a nemeseknek négy felesége legyen, mint az iszlámban. És azt is, hogy a katonáknak adják a második feleség jogát hőstettük és hűséges szolgálatuk jutalmaként.
  Jó reformot! Mivel a birodalomban nőtt a más vallásúak és a külföldiek száma, az oroszok számának növelésére van szükség. És hogyan kell csinálni? Más nemzetekhez tartozó nők rovására. Hiszen ha egy orosz három kínai nőt vesz feleségül, akkor tőlük lesz gyereke, és kik lesznek ezek a gyerekek nemzetiség szerint?
  Persze az orosz apám oldalán! És ez nagyszerű! II. Miklós, aki haladó elméjű volt, inkább vallásos volt, mint lelkében. És persze a vallást az állam szolgálatába állította, és nem fordítva!
  II. Miklós ezzel megerősítette tekintélyét az elit körében. A férfiak már régóta vágynak erre. És felgyorsította a külterületek oroszosítását.
  Nos, a papok sem bánták. Ráadásul a hit a huszadik században meggyengült. A vallás pedig a királyt szolgálta, nem igazán hitt Istenben!
  A katonai győzelmek pedig népszerűvé tették Nicholast az emberek körében, és a tekintélyelvűséghez szokva nem akart különösebben változásokat. Az oroszok soha nem ismertek más hatalmat!
  A gazdaság pedig virágzik, a bérek emelkednek. Évente tíz százalékos növekedés tapasztalható. Tényleg, minek változtatni?
  Miklós cár 1913-ban, a Romanovok harmadszázadik évfordulóján, ismét 10,5 órára, szombaton és ünnep előtti napokon pedig 8 órára csökkentette a munkaidőt. Nőtt a hétvégék és az ünnepnapok száma is. Ezt szabadnapként és Japán megadásának dátumaként kezdték ünnepelni. És a király születésnapja, a királyné születésnapja és a koronázás napja.
  Miután kiderült, hogy a trónörökös hemofíliás, Miklós cár második feleséget vett magának. Ezzel megoldódott a trónöröklés kérdése.
  De egy nagy háború közeledett. Németország a világ újraformálásáról álmodott. A cári Oroszország azonban készen állt a háborúra.
  1910-ben az oroszok bekebelezték Pekinget és kiterjesztették birodalmukat. Nagy-Britannia ebbe beleegyezett a Németország elleni szövetségért cserébe.
  A királyi hadsereg volt a legnépesebb és leghatalmasabb. Létszáma békeidőben elérte a hárommillió és ezer ezredet. Németországnak békeidőben csak hatszázezer volt. Plusz Ausztria-Magyarország, de csapatai nem harcképesek!
  De a németek továbbra is azt tervezik, hogy Franciaországgal és Nagy-Britanniával harcolnak. És hol tudnak két frontot rajzolni?
  Az oroszoknál van a világ első könnyű tankja, a "Luna"-2 tömeggyártásban. És négymotoros bombázók "Ilya Muromets", vadászgépek "Alexander" géppuskával és még sok más. És persze egy erős flotta.
  Németországnak nincsenek egyenlő erői.
  És a németek mégis úgy döntöttek, hogy megtámadják Belgiumot és megkerülik Párizst. Itt egyáltalán nem volt számukra semmi.
  De a háború mégis elkezdődött. Németország végzetes lépést tett. És csapatai Belgiumba költöztek. Csak az erők egyenlőtlenek. Az orosz csapatok már átvonulnak Poroszországon és Ausztria-Magyarországon. A 40 kilométeres sebességű Luna-2 tank pedig már kolosszális erő.
  Sőt, vegye figyelembe, hogy Miklós cárnak szerencséje volt, hogy elkezdődött a háború. Maga a cár nem támadta volna meg Németországot. És így az orosz oldalon hatalmas, elsöprő erőfölény uralkodik az erők, a tankok, a tüzérség terén, és a legjobb repülés mennyiségi és minőségi szempontból. És egy erősebb gazdaság, hiszen el lehetett kerülni a forradalom és a háborús vereség okozta recessziót. És így mindig van felfutás és siker sikerre.
  Nyilvánvaló, hogy a németek támadás alatt állnak. Aztán ők maguk mentek be a fő erőkkel, Franciaország és Nagy-Britannia ellen. hova menjenek?
  Vegyük Olaszországot és üss hadat Ausztria-Magyarországnak! Az egyetlen plusz az, hogy Türkiye belépett az Oroszország elleni háborúba. De ez még jobb a királynak: végre elfoglalhatja magának Konstantinápolyt és a szorosokat! Így...
  És még négy boszorkány, örökké fiatal bennszülött hívők Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana a csatában! És máris eltalálnak! Tehát megütik a németeket és a törököket is!
  Oleg Rybachenko író és költő felébredt. A fiatal boszorkány-varázslónő örökre beváltotta ígéretét, II. Miklósnak Vlagyimir Putyin szerencséjét adta, most pedig Oleg Ribacsenkónak kell teljesítenie az övét. Az ébredés nem volt könnyű. A fiú testét kemény ostor érte. A fiú felugrott. Igen, Oleg Rybachenko izmos fiú, akit karjai és lábai láncolnak. Feketére cserzett, száraz és inas testet láthatunk, kiemelkedő izomzattal. Nagyon erős és szívós rabszolga, erős bőrrel, amely annyira megkeményedett, hogy a felügyelő verése nem tudja megvágni. Rohansz reggelizni a többi fiúval, felkelsz a kavicsról, ahol a fiatal rabszolgák teljesen meztelenül alszanak, takaró nélkül. Igaz, itt meleg van, az éghajlat olyan, mint Egyiptomban. És a fiú csupa meztelen, csak láncok. Azonban meglehetősen hosszúak, és gyakorlatilag nem zavarják a sétát vagy a munkát. De nagy lépést nem tehetsz bennük.
  Evés előtt öblítse le a kezét a patakban. Kapsz egy adagot: rizspüré és romlott haldarabok. Egy éhes rabszolgafiú számára azonban ez csemegenek tűnik. És akkor mész a bányába. Reggel még nem kelt fel a nap, és egész kellemes.
  A fiú mezítláb annyira érdes és kanos lett, hogy az éles kavicsok egyáltalán nem fájnak, sőt kellemesen csiklandoznak.
  Kőbányák, ahol tizenhat éven aluli gyerekek dolgoznak. Természetesen vannak kisebb autóik és szerszámaik. De tizenöt, tizenhat órát kell dolgoznia, akárcsak a felnőtteknek.
  Büdös, így közvetlenül a szénfalnál könnyítik meg magukat. A munka egyszerű: csákánnyal vágja fel a köveket, majd hordja kosarakban vagy hordágyon. Néha a kocsit is tolni kell. Általában kettesével-hármasával lökdösik a fiúk. De Oleg Rybachenkot egyedül választják, mert nagyon erős. A csákányt pedig úgy tartja a kezében, mint egy felnőtt. Sokkal nagyobb feladatot kell végrehajtania, mint a többieknek.
  Igaz, hogy egyre gyakrabban adnak neked. Naponta háromszor, nem kétszer.
  A rabszolgafiú, akinek testében Oleg Rybachenko lakott, már több éve itt van. Engedelmes, szorgalmas, minden mozdulatot az automatizmusig gyakorolnak. Tényleg rohadt erős, rugalmas és gyakorlatilag nem ismeri a fáradtságot. Ugyanakkor a fiú alig nő, és most már nem néz ki tizenkét évesnél, átlagos magassággal ebben a korban.
  De erőt... Több felnőttnek is. Egy fiatal hős. Amiből azonban láthatóan soha nem lesz felnőtt, és nem nő majd szakálla.
  És hála Istennek! Íróként és költőként Oleg Rybachenko nem szeretett borotválni. Magadnak dolgozol és köveket törsz, morzsolsz. És a kocsihoz. Aztán viszed a kocsihoz. Nehéz rákényszeríteni, és a gyerekek felváltva teszik ezt.
  A fiúk itt szinte feketék, de az arcvonásaik vagy európaiak, hinduak vagy arabok. Sőt, sokkal több európai is van.
  Oleg közelebbről megnézi őket. A rabszolgák nem beszélhetnek, ostorral verik őket.
  Oleg Rybachenko is hallgat egyelőre. És tanul. Itt a férfi felügyelőkön kívül nők is vannak. Ők is kegyetlenek és ostorral vernek.
  Ráadásul nem minden fiú bőre olyan erős, mint Olegé. Sok ember felrobban és vérzik. És az őrök agyonverhetnek. Nagyon nehéz a munka, és a fiúk, különösen, ha felkel a nap, nagyon izzadni kezdenek.
  És itt nem egy nap van, hanem kettő. Ez pedig nagyon meghosszabbítja a napot. És sok a munka. A fiúknak nincs idejük aludni és pihenni. Ez nagy kínszenvedés számukra.
  Oleg Rybachenko magának dolgozott, mechanikusan aprított és rakott. Felkavartam magamnak...
  És elképzelt egy képet arról, ami azután történt, hogy II. Miklós megszerezte Vlagyimir Putyin orosz elnök sikerét.
  Natasha, Zoya, Aurora és Svetlana megtámadják az osztrákokat Przemyslben. Az orosz csapatok azonnal bevették Lvovot. És megtámadják a legerősebb erődöt.
  A lányok mezítláb és bikiniben rohangálnak a város utcáin.
  Feldarabolják az osztrákokat, mezítláb kis korongokat dobálnak.
  Közben a lányok énekelnek:
  - Miklós cár a mi messiásunk,
  A hatalmas Oroszország félelmetes uralkodója...
  Az egész világ remeg - hova fog
  Nyikolajnak egy dallal előre!
  Natasa levágja az osztrákokat, csupasz lábujjával gránátot dob, és énekelni kezd:
  - Rusért!
  Zoya is legyűri ellenségeit, és együtt énekel:
  - A királyi birodalomért!
  És a mezítláb által dobott gránát repül! Ez egy gyilkos lány. Összetörheti az állkapcsát, és megihatja a tengert!
  És Aurora is csupasz lábujjjal korongot dob, szétszórja az osztrákokat és nyikorog:
  - Oroszország nagyságáért!
  És ki fogja mutatni nagyon éles fogait! Amelyek csillognak, mint az agyarak.
  Svetlana sem felejti el megadni magát, és üvölti:
  - II. Miklós Szent és Legyőzhetetlen Rus'!
  A lány óriási szenvedélyről tesz tanúbizonyságot. És mezítláb mindent megdob és ajándékokat dobál!
  Natasha, aki mezítláb tüzel és vág, és halálos fegyvereket dobál, nyikorog:
  - Imádom a ruszomat! Imádom a ruszomat! És felváglak titeket!
  És Zoya is lő és üvölt, csupasz lábujjával dob valami robbanóanyagot:
  - Nagy Miklós cár! Legyen az övé a hegyek és a tengerek is!
  A vad, eszeveszett dühtől sikoltozó, csupasz lábujjjal ajándékokat dobáló Aurora üvölt:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog minket legyőzni! A lendületes lányok mezítláb és csupasz sarkúval zúzzák szét az ellenségeiket!
  És ismét a lányok vad rohanásban vannak. Menet közben elkapják Przemyslt, és közben énekelnek, komponálnak;
  Szent Ruszunk megdicsőült,
  Sok jövőbeli győzelem van benne...
  A lány mezítláb fut
  És ő sem szebb a világon!
  
  Mi vagyunk a lendületes Rodnoverki ,
  A boszorkányok mindig mezítláb...
  A lányok nagyon szeretik a fiúkat
  Rettenetes szépsége!
  
  Soha nem adjuk fel
  Ne engedjünk ellenségeinknek...
  Bár meztelen a lábunk,
  Sok zúzódás lesz!
  
  Szebb, ha a lányok rohannak
  Mezítláb a hidegben...
  Valóban farkaskölykök vagyunk
  Meg tudjuk ütni!
  
  Minket nem lehet megállítani
  Fritzek félelmetes hordája...
  És nem hordunk cipőt
  A Sátán fél tőlünk!
  
  A lányok Rod Istent szolgálják,
  Ami persze remek...
  A dicsőségért és a szabadságért vagyunk,
  A Kaiser csúnya lesz!
  
  Oroszországnak, amely mindennél szebb,
  A harcosok felemelkednek...
  Zsíros kását ettünk
  A harcosok nem hajolnak!
  
  Senki sem állíthat meg minket
  A lányok ereje óriási...
  És egy könnyet sem ejt,
  Mert tehetségek vagyunk!
  
  Egyetlen lány sem tud meghajolni,
  mindig erősek...
  Hevesen harcolnak a Hazáért,
  Hagyja, hogy álma valóra váljon!
  
  Lesz boldogság az univerzumban
  A Nap a Föld felett lesz...
  A te romolhatatlan bölcsességeddel,
  Bajonett a Kaiser!
  
  Mindig süt a nap az emberekre,
  A legtágasabb ország fölött,
  Boldog felnőttek és gyerekek,
  És minden harcos hős!
  
  Soha nincs túl sok boldogság
  Bízom benne, hogy szerencsénk lesz...
  Hagyja, hogy a rossz idő eloszlassa -
  És szégyellje magát az ellenség!
  
  A mi fajunk Isten olyan legfőbb,
  Nincs nála szebb...
  Magasabbak leszünk lélekben,
  Hogy a gonosz mindenkit kihányjon!
  
  Győzzük le ellenségeinket, azt hiszem
  Fehér, orosz Isten velünk...
  Öröm lesz az ötlet,
  Ne engedd, hogy a gonosz behatoljon az ajtódba!
  
  Nos, röviden, Jézushoz,
  Mindig hűségesek leszünk...
  Ő egy orosz isten, figyelj!
  Azt hazudja, hogy Ő egy zsidó Sátán!
  
  Nem, sőt, mindenható Isten,
  Legszentebb családunk...
  Milyen megbízható Ő a tető,
  És a fia, Svarog isten!
  
  Nos, röviden Oroszország számára,
  Nem szégyen meghalni...
  És a lányok a legszebbek mind közül,
  Egy nőnek olyan ereje van, mint egy medvének!
  
  
  A TERVEK NEM VÁLTOZTAK
  Hitler egyszerűen nem változtatott az OKW tervén, és a Sztálingrád elleni támadást északról és délről egyaránt végrehajtották az A és B hadseregcsoportok. A támadást Mainsteinre bízták . Ennek eredményeként Sztálingrád tíz napon belül elesett minden oldalról. A szovjet csapatok pedig teljesen körülvették magukat. Ezt követően a Wehrmacht a Volga-part mentén a Kaszpi-tengerhez költözött. Hogyan reagált a Vörös Hadsereg? A center offenzíva nem volt túl sikeres.
  Ráadásul Japán megnyerte a Midway-i csatát, bár nem nyitott második frontot, de elfoglalta a Hawaii-szigeteket. És ezzel egy időben a szamurájok szárazföldi egységei India felé mozdultak el. A gyarmat megtartásához Nagy-Britanniának ki kellett vonnia néhány csapatot Egyiptomból, felhagyva a Fáklya hadművelettel.
  A németek kezében volt a kezdeményezés a keleti fronton. Sztálingrád gyors elfoglalása összeomlott a déli szárny. A Fritz a Kaszpi-tengerhez csúszott, és szárazföldön elvágta a Kaukázust. És akkor Türkiye belépett a háborúba. Hadserege, bár nem túl erős, meglehetősen sok, és képes bátran harcolni.
  A törökök már az első napokban bevették Batumit és körülvették Jerevánt. Igen, az eredményeik tisztességesek, hiszen a Vörös Hadsereget a német front megszorította.
  Meg kell jegyezni, hogy a nácik kihasználták azt a tényt, hogy a szovjet csapatok közvetlenül a vonatokról szálltak be a csatába, és részenként megverték őket. Ez természetesen negatív hatással volt a háború menetére.
  Sztálin is ideges volt és kiakadt - követelte, hogy bármi áron tartsa meg a Kaukázust.
  Röviden: Sztálingrád hősies védelme nem működött, és minden szétesett. És még a japán hadosztályok távol-keleti hiánya sem segített.
  A németek a Kaszpi-tenger partja mentén, Dagesztánba költöztek. Hogy ne gyűjtsenek port - de az erők egyenlőtlenek, ráadásul a Vörös Hadseregnek nagy nehézségei voltak az ellátással. És beugrott. És a Krautok aktívan bombáztak.
  Az Egyesült Államok szinte nem érintette meg a Harmadik Birodalmat, elterelve Japán győzelmei miatt. Nagy-Britannia valamelyest gyengült, és nem is került bajba! Most a németeknek túl sok repülőgépük volt, és valóban nyomást tudtak gyakorolni rájuk.
  Sztálin a legrosszabb tulajdonságait mutatta, és túl gyakran elvesztette a türelmét és kiabált, de nem hozta meg a legjobb döntéseket.
  Így elkerülhetetlenné vált a Kaukázus elvesztése.
  Az azerbajdzsáni határon már csata folyik.
  A szovjet lányok elkeseredetten harcolnak. Itt a szépségek elkeseredetten harcolnak.
  És nem vonulnak vissza, és nem adják fel. És a hátuk körül mászkálnak.
  Natasha, Zoya, Augustina és Svetlana hátulról vonszolták a német tábornokot. Ez király. A lányok térdre tették, és arra kényszerítették, hogy megcsókolja a mezítlábukat. Nagy lelkesedéssel csapta le őket! És megnyalta a lányok sarkát.
  A harcos lányok általában annyira szexiek és bájosak. Aztán adták a Fritz csatát.
  Natasha egy kitöréssel levágta a nácikat. Mezítláb gránátot dobott, és csicseregte:
  - Nagy dicsőségre!
  Zoya is lőtt és nyikorgott:
  - A szülőföldért és Sztálinért!
  Elvette, és csupasz lábujjával eldobta a gránátot. Szétszórta a nácikat, és felsikoltott:
  - A Szovjetuniónak!
  A lányok nagyon szépek és csodálatosak.
  Ágoston mezítláb is dobott egy gránátot, fogát kitárva fogta, és felszisszent:
  - Annyira harcolok! Mint egy terminátor!
  És Svetlana valami halálos és pusztító dolgot is elindít a csupasz lábujjaival. És újra énekelni fogja:
  - Barátságunk monolitikus, és ezt jelenti!
  Négy, úgy verekednek - ezek lányok! A vicces szépségek válaszként mutatják meg hosszú nyelvüket.
  A legmagasabb kategória harcosai. És hogyan fognak megütni, és hogyan fognak kiabálni veled.
  Úgy zúzzák a németeket, mint a bogyókat a préssel.
  Natasha lőtt, mezítláb gránátot dobott és énekelte:
  - A fény és a vörös zászló harcosai vagyunk!
  Zoya szintén csupasz lábujjjal indította el a gyilkost, és azt harsogta:
  - És harcolni fogunk Leninért!
  Aztán fogát kifejtve Augustine-ra vágott:
  - A nagy öröm nevében!
  És akkor Szvetlana mezítláb lőtt és gránátokat lőtt, üvöltve:
  - Ezt felvállaljuk és megfordítjuk!
  A négyen aktívan dolgoznak és lövöldöznek. Nos, ezek végül is olyan lányok, akik sokat tudnak a kiirtásról. És nem így harcolnak.
  És ahogy az igazi terminátoroknál kell... Magasra szálló harcosok. És szenvedélyük a pusztítás.
  Natasha ismét mezítláb dobott egy gránátot, és felszisszent:
  - Tökéletesen értem ezt a világot, mint az osztályharc súlyosbítását!
  Zoya is felszisszent, és puszta lábujjával halálos, hústépő gránátot dobott:
  - Melyik háznak lesz vörös zászlója!
  És akkor Augustine sorra került. Lekaszálta a nácikat, és puszta lábbal gránátot dobott - sziszegve:
  - Remek tér, ez a mi földünk és mindannyiunk!
  A harcosok valóban képesek eltépni egy fűtőbetétet is.
  És akkor Szvetlana mezítláb elhesseget egy gránátot, kilő egy sorozatot, és dühösen mondja:
  - Dühöng a tűz és a baktató ló!
  A lányok természetesen be lesznek kapcsolva. És összeütik a fejüket.
  Német részről pedig Gerd legénysége a T-4-en harcol. Ismét, ha egyszer beindul, nem fog felmelegedni, és nem lesz képes elnyomni az ilyen nyomást. A lányoknak olyan pokoli tűz van a szemükben.
  Lelövik magukat, és esélyt sem adnak a megváltásra. És nem tudsz ellenállni a fehér, gyöngyház fogaknak.
  A harcosok agresszívek és üvöltenek:
  - Vad aroma! Minden ellenséget a pokolba küldünk!
  Gerda tüzel, megüti a harmincnégyet és nyikorog:
  - Jövőbeli győzelmek!
  Charlotte mezítláb megnyomja a ravaszt, és gurgulázik:
  - Majd széttépünk!
  Magda is lőtt, megsemmisítette a T-26-ost és azt mondta:
  - Majd eláruljuk.
  És megrázta csupasz lábujjait.
  És Christina is mezítláb nyomja a pedálokat, és sziszeg:
  - Gratulálunk a bulinkhoz!
  A lányok természetesen szinte meztelenek bikiniben és mezítláb. És ugyanakkor rendkívül szexi.
  És támadásokat hajtanak végre a nem túl tökéletes, de hatékony T-4-gyel. És rálőnek az ellenségre. Semmiben ne engedj az ilyen lányoknak! És hogy kitárták a fogukat. És hogy pofáznak!
  Gerda magában ordít, csupasz lábujjjal lő:
  - Gerda szeret ölni, ez a Gerda!
  És ismét lövedékeket lő ki.
  Aztán Charlotte sorra lő, és ordít, kiüti a harmincnégyet:
  - Feltépem a gyomrukat!
  És mezítláb újra kezdi.
  És akkor Christina hozzáteszi a gyilkost. A csupasz lábujjak használata is.
  És üvölteni fog:
  - Az agresszivitás megtestesítője vagyok!
  Milyen dereka van, és faragott hasizmok!
  És akkor Magda fogja, pofon vágja és ordít:
  - Banzai!
  És a lába is csupasz és cizellált!
  A négy német nő megnyomja magát, és tényleg nyer. Rengeteg agresszió és életerő van benne.
  A harcosok a rudat használják és lőnek. Nem engedik el a Vörös Hadsereget.
  És a női pilóták is harcolnak az égen, és ezt mutatják is. Hogy a lelkük mérhetetlen.
  Itt a legújabb német Focke-Wulf. Gertrude van rajta. És ez a lány azt mutatja, hogy menőbb, mint a férfiak. Így csapkodja a fasisztákat. A legkisebb kegyelmet sem ad nekik. Gertrude kezdte az igazi harcot.
  És lelő egy szovjet jakot, és azt kiáltja:
  - Szuper lány vagyok!
  Aztán elviszi, és megmutatja a nyelvét. És újra felvállalja a teljes kiirtást. Ez a lány. És mezítláb és bikiniben is. Aztán LAGG lelőtt, és újra felüvöltött:
  - Pilóta tüzér!
  És hevesen fog nevetni. És akkor lebontja a PE-2-t. Egy ilyen lány, a legmenőbb terjedelemből és osztályból. Aztán ismét végrehajtott egy manővert, és légágyúkkal megsemmisítette a Jakot. És megpróbálja .
  - Én vagyok az ég farkasa!
  És hogy kicsavarja a fogát! És hogyan lehet megvadulni! Micsoda nagymama! Baba minden nőnek!
  De persze a fasiszták délen is támadni próbálnak.
  Ott különösen Helga pilóta harcol az ME-109-en. És olyan sikeresen, hogy töredékek repülnek el a britektől.
  Egy lány megütött egy Mustangot és ezt énekelte:
  - Lila köd lebeg felettünk!
  Általában milyen jó mezítláb és bikiniben küzdeni. Milyen praktikus ez! És nagyon kényelmes.
  Helga pilóta. A Führer elég okos volt ahhoz, hogy meghallgassa a tanácsokat, és beengedje a lányokat a tankokba, repülőgépekbe és a hadseregbe. És mennyivel jobban ment a Krauts.
  Ők maguk sem számítottak arra, hogy a nők teste ennyire hatékony. Itt Helga híresen lendületet vesz és elszámol.
  A lány mezítláb nyomkodja a pedálokat, és ordít:
  - Olyan elragadó kis tehén vagyok!
  Helga lelő még két angol gépet, és nyikorog:
  - Mögöttem német katonák állnak sorban!
  És lelőtt egy bombázót is! Micsoda lány! Minden lánynak egy nagy és menő harcos. Ha mégis kiirt, azt is minden szertartás és szánalom nélkül teszi.
  Nagyon szexiek itt a lányok!
  Rommel csapatai pedig átszakítják a sivatagot, anélkül, hogy megvárnák a további erők érkezését. Nyernünk kell, tehát muszáj. A legendás "Sivatagi róka" parancsnok már hozzászokott a felsőbb erőkkel való harchoz. És a katonái is ilyenek. Itt van például egy válogatott női SS-harcos társaság. December elején szállították át őket, amikor a front megrepedt, a németek visszavonultak, a britek pedig éppen ellenkezőleg, áttörtek, elengedték Tolbukot, és azzal fenyegetőztek, hogy kidobják a Wehrmachtot afrikai földről.
  Aztán a megszállott Führer azt javasolta: helyezzen át egy nőstény tigris zászlóaljat. Nem azért, mert a hölgyek megváltoztatják az erőviszonyokat, hanem azért, hogy a férfiak, főleg az olasz férfiak szégyelljék magukat, és sokkal agresszívabban, ügyesebben küzdjenek. Hiszen ha a kemény edzéseken megedzett elit lányok előrébb járnak, akkor a férfiak nagyon szégyellik magukat.
  A harcosok csak bikiniben harcoltak, speciális krémeket használva védekezésül. Hat hónapig csupasz, lányos lábuk annyira kanos lett, hogy nem féltek a serpenyőként forró homoktól, a barnulástól pedig étcsokoládé színt kapott a bőrük. És sokaknál már több tucat holttest van a hátuk mögött.
  Margo és Shella két nagyon fiatal, de már harcedzett árja. Ők a legfiatalabbak a társaságban, de fél év alatt már megszerezték az I. osztályú Vaskeresztet (másodosztályú, a zászlóaljból már mindenkinek volt), könyörtelenek, kedvesek.
  Margotnak tűzszínű haja volt, Shella pedig hófehér szőke volt, egy kis mézzel. Itt harcolnak, visszaverik az ellentámadásba lendülő brit tankok rohamát. A Matildák erős páncéljukkal előre haladnak. Következik az átjárható Cromwellek erősen robbanásveszélyes lövedékekkel és könnyebb járművekkel. A lányok a homokba temették magukat. Hiába lőni az ilyen tankokat frontálisan. El kell kerülnünk, hogy észrevegyék őket, és akkor...
  A "Matilda" és a "Cromwell" körülbelül harminc tonnát nyomnak, és amikor áthaladnak az agyagos homokba ásott árkok felett, ijesztővé válik. Lezuhan a csupasz, lebarnult nyakadra, és érzed magadon a barom gépek iszonyatos súlyát. Itt van ugyanaz a "Cromwell", egy tipikus vas 70 mm-es ferde páncélzattal, amelyet még egy 88 mm-es fegyver sem mindig képes elviselni. Brit, nagyon csípős benzin és motorolaj illata van. A lányoknak megvannak a maguk meglepetései, könnyű gondjaik. A Faustpatrons legelső modelljei. Mivel a férfiak szokás szerint először a hölgyeket engedik el, így ők tesztelik a legújabb és a várakozásoknak megfelelően ígéretes fegyvereket.
  De a lányokat is a nácizmus álszent jelszavával ellentétben: "a háború a férfiak dolga, a nőknek békét!" - a dolgok sűrűjébe helyezték.
  A gyalogság azonban lemaradt, ami azt jelenti, hogy van esély a lövészárkokban ülni és nyerni.
  Shella suttogva mondja, félve tüsszenteni az orrlyukait eltömő árokból hulló homoktól :
  - Csak a csatatéren való öregedés teszi lehetővé, hogy elkerülje a határidők elmulasztása miatt elrohadt győzelmi pezsgő erjedését!
  Margo beleegyezett:
  - Akinek nincs kitartása, az átéli a vereség savanyú borát és a veszteség keserű italát!
  De a Matildák, Cromwellek és egy tucat könnyű mongúz már mögöttük vannak. Most jött el az aratás órája.
  Shella, akinek egykor gyöngyházfényű haja megszürkült a portól, és csupasz sarkát a forró homokon támasztja, gondolatban Szűz Máriához és más szentekhez fordul, mondván: ne hagyj cserben. Az ujj simán nyomja a kilincset, így a kumulált töltés közvetlenül a gáztartályba kerül.
  Margo meghúzza magával a ravaszt, szintén lassan. Utána mindkét lány kézzel megveregette egymást. A töltetek közvetlenül a tatba ütköztek, majd a gáztartályok felrobbannak. A narancssárga lángok hullámhabként fröcskölnek a levegőben, és valaki szitkait hallani.
  Aztán a brit tankok rövid torkolatát az ütések különös csövekké csavarják fel.
  A tigrislányok pedig bátran vetik gránátokat az ellenségekre. És a töredékek minden irányba repülnek, tüzes macskamancsként hasítják át a páncélt, a halmozott részecskék pusztító folyama.
  Itt a női düh, mondván, hogy a német nőkre semmiképpen sem jellemző a nyugalom. És tudják, hogyan kell harcolni... És hagyja, hogy a támadás megfulladjon.
  Sokkal könnyebb visszaverni a gyalogság támadását, amely általában arabokból és feketékből áll, akiket razziák vagy különféle ígéretek révén toboroztak. Látva, hogy a tankok kiütöttek, és komoly ellenállás van előttük, az első veszteségeknél visszahúzódtak.
  Nos, és akkor teljesen áttérnek az általános repülésre. Mivel ez a stílus - sértsd meg a gyengéket, legyen így a szörnyetegeknek!
  Amikor a támadás végül elhalt, és a lányok este folytatták futásukat a sivatagban, séta közben beszélgettek. Shella megkérdezte Margottól:
  - Szerinted mi még mindig Alexandriában leszünk?
  A tűzharcos magabiztosan válaszolt:
  - Szerintem legkésőbb novemberben, esetleg októberben végre elfoglaljuk Egyiptomot.
  Shella logikusan, és nem figyelt a viszketésre a bőrkeményedéses talpában, a forró homoktól, azt javasolta:
  - Amikor ez a szög a hasunkban , a máltai bázis megsemmisül, az utánpótlás jobb lesz, ahogy újabb egységek érkeznek, az ellenségnek már esélye sem lesz.
  Margot körülnézett, hogy lássa, mennyi idő van még hátra a nap lenyugvásáig. Hogy végre lefeküdjek és jól aludjak. A vöröslő csillag közelsége a horizonthoz megnyugtatta a harcost. Lustán megjegyezte:
  - Azt hiszem, a Führer nem hagyja ki, hogy megismételje a csodálatos krétai landolást Peru- Habor és Midway után . Csak ezúttal ténylegesen lerombolják Máltát.
  Shella káromkodva kiáltott az égbe:
  - A Mindenható változtassa pokollá az összes brit bázist.
  A nap végre elbújt a horizont mögé, véget ért az év leghűvösebb napja, október 21. És ezzel megkezdődött a Jegesmedve hadművelet. Miért fehér? Ravasz félretájékoztatás, hogy az emberek azt higgyék, hogy északról beszélünk, de valójában a bokszoló zúzós kilengése délen van.
  A legnagyobb brit bázis valóban pokolian nézett ki. Több mint ezer, a teljes keleti frontról összegyűjtött, tisztességes harci tapasztalattal rendelkező bombázó támadta meg, kísérő vadászgépekkel együtt. A britek persze régóta harcolnak, de nem számítottak ilyen erőteljes masszív támadásra. Valóban, ki hinné, hogy a Krautok úgy döntenek, hogy leleplezik a frontot, még akkor is, ha az ellenség átmenetileg elcsendesedett. De a brit katonákat most könyörtelenül verik. Például a hajóikat megtámadja a Yu-87, a híres "dolog". Nem túl gyorsak, de a (korukhoz képest) legmagasabb bombázási pontosság birtokában kínozzák az öblökben megbúvó brit flottát. A modernebb Focke-Wulfok sem maradnak el, köztük még maga a legendás von Rudel, a támadórepülőgépek királya is. A legerősebb szovjet csatahajó, a Marat csatahajó elsüllyesztéséről ismert.
  Például Richard tizedes azt látja, hogy keselyűk legurulnak a dombról, mint egy szán. Számos német bombázó bukkan elő egy jéglyukból, mint a ragadozóhalak. A már érett angol félve leteszi a telefont. Még soha nem látott ilyen szörnyű látványt. A szirénák nagyon későn szólalnak meg, miután a bombák felrobbantak. A robbanáshullám feldobja a brit katonákat, a levágott karok és lábak különböző irányokba repülnek. Az egyik vassisak felforrósodott, és arcon találta a tisztet. És hogyan kiált:
  - Churchill elkapott! Hitler király!
  A brit légelhárító ágyúk nem kezdtek el azonnal tüzelni, hanem csak akkor, amikor egyszerre több ezer bomba esett le. Az ellenség mindent helyesen számolt ki: egyetlen bomba sem mehet kárba. Tehát törje össze az ellenséget, és üsse. Minden szektor előre meg van jelölve a térképen. Ráadásul a pimasz britek nem is álcázták magukat rendesen. Sok légelhárító ágyújuk jól látható, és elsőként sodorják el őket.
  Itt egy 85 mm-es, harminckét méter hosszú légelhárító ágyú csövét feldobták, és kormánykerékként meggörbültek a levegőben. Ezt követően lezuhant, összezúzva öt angolt. Az egyik feketének felszakadt a hasa, és kiestek a belei.
  És bombák zuhantak, és minden lángokban állt, egy üzemanyagraktár dübörgött, robbanni kezdtek, szinte az egész csontvázon szétszórták a lövedékeket, majd egy másik raktárt találtak el. Mindennek a tetejébe a Yu-87 és Focke-Wulf burkolatába szerelt szirénák bosszantóan üvöltöttek, vad rémületet keltve a feketékben és a gyarmati csapatok közül az arabokban. De úgy tűnik, a fehérek is ugyanúgy félnek.
  Például két brit fregatt ütközött, olyannyira, hogy a kazánok dübörögtek. És még a felszállt fregattok törmeléke is felrobbant a levegőben, mint az aknázott mezők, és a cirkáló egyszerűen a fenékre süllyedt.
  Az angol "Cromwell" tank rövid torkolattal, de tisztességes sebességgel és meglehetősen erős frontpáncélzattal pánikszerűen felgyorsult, és saját raktárát döngölte, még egy tucatnyi elkeseredett katonát is szétzúzva az út során. A káosz nőtt. Az angol repülőgép-hordozó ereszkedni kezdett, és az erős dreadnought tüzet nyitott... a parton, ahol saját katonái nyüzsögtek.
  És ebben az alvilágban két ember teljesen háborítatlanul maradt. Egyikük egy indián volt, lassan pipára gyújtott, a másik pedig egy nő, egyértelműen arab származású, de katonai egyenruhában. Ők ketten nem figyelnek a rohanó halálra. Vagy inkább a megsemmisülés lovasainak egész hordája játszott egy szokatlan kártyajátékot. Ötvenkét lapos játék volt jokerekkel, méghozzá a vörösbőr által kitalált szabályok szerint.
  Egy arab nő kijelentette:
  - Viszont nagy a zaj! És miért kell ekkora pánikot kelteni?
  Az egyik katona, akinek a hátát repesz vágta, majdnem belerohant az indiánba, de hanyagul eldobták, mint egy cicát. Vércseppek hullottak a vörös bőrű arcra, és mosolyogva lenyalta őket. Aztán észrevette:
  - A hangoskodás gyenge, sápadt arcú embereknek való. Mi, apacsok így gondolkodunk - ha nincs ellenség, akkor megjelenik az ellenség - még jobban!
  A sötét nő megjegyezte:
  - Ez tipikus gyengesége azoknak, akik Krisztus hitét vallják. Szeretnek áldozatról beszélni, de nem áldozzák fel magukat.
  Az indián gyorsan bólintott:
  - A rend olyan alapra épül, ahol a cement a hit, a homok pedig az akarat! A hit aranyszív, az akarat pedig vasököl! Csak a sápadt arcúaknak nincs se egyik, se másikuk.
  . FEJEZET 5. sz
  És van egy lány is a német bombázón. Ebben az esetben Viola. Nagyon szép szőke, párja Nicoletta. És mindkét lány nagyon szexi. Egy bombát ledobnak a magasból. És a harcosok mezítláb és bikiniben vannak.
  A lányok magukban ordítanak:
  - Olyan tolvajok vagyunk, hogy szupermenők vagyunk!
  Nicoletta bombákat is köp ki a törzsből. És elpusztítja az ellenséget. A britek így értik.
  Viola felülről is gyilkos bombát indít. És megöli az Oroszlán Birodalom harcosait.
  És azt is, hogyan jár:
  - Félelmet keltek Nagy-Britanniában!
  És mezítláb rázza. És énekelni:
  - Széttépjük Churchillt!
  A Yu-188-as lányok nagyon jók a bombadobásban. Az autójuk új és fejlettebb. A pisztoly kialakítása nagyon gyors tüzelésű.
  Így a lányokat és egy angol vadászgépet lelőtték.
  A gépük elég gyors. A harcosok ismét mezítlábukat használják a pusztítás felszabadítására.
  Viola üvölt:
  - Minden ellenségemet a koporsóba kergetem!
  Nicoletta üvölt:
  - És dobom az ellenséget!
  És hogyan tudja fogni és megrázni a mezítláb!
  Ezek a lányok, és hogyan verik meg az ellenségeket. És ne hagyd abba. Valódi árják.
  És amikor csavarják és rázzák a csupasz melleiket.
  És megint bombákat dobnak.
  És vannak lányok itt, más repülőkön. Itt van Éva, aki bombákat dobál. Elpusztítja az angolokat és énekel:
  - Nagyon király vagyok!
  És Éva is mezítláb pedáloz.
  De Viola ismét ledobja a bombát, és üvölt:
  - Vad lány vagyok, tíz férfit akarok egy óra alatt, ami nagyon klassz és csodálatos!
  Több égő brit katona rohant a vízbe, hogy elmossa a lángokat. Még a vízbe lépéstől is forrt, sikolyok és vad nyögések hallatszottak. És véres körök kúsztak a tengeri habokon, eleinte sűrűek, majd fokozatosan szétterülve és elsápadtak. A Föld egykor legnagyobb és legkiterjedtebb birodalmának harcosai pedig elvesztették emberi megjelenésüket. Az arab nő megvetően felhorkant:
  - És ezek a férfiak burka viselésére kényszerítenek bennünket!
  A vörös ember ravaszul hunyorogva megjegyezte:
  - Nyilván a fenyegető tekinteted megijeszti őket!
  Az arab nő gúnyosan kihúzta a fogát, és így szólt:
  - A nő lágysága hasonló a páncél keménységéhez, csak sokkal halálosabb és sokoldalúbb a védelem!
  A németek inkább azonnal, teljes erejükkel támadtak, egy bokszoló taktikáját, aki az ellenség felkészületlenségére számítva azonnal teljes erejével az ellenség felé rohan. Amikor ellenséges repülőgépek tucatjai égnek a repülőtereken, és nem tudnak felszállni. Amikor a saját bombáik felrobbannak a Lancasterben, és mindent elpusztítanak körülöttük. Kemény, de hatékony taktika. Így az alvilág szimfóniája elérte ereje csúcsát, majd kezdett alábbhagyni.
  De ez természetesen nem ért véget: a légideszant hadosztály akcióba lépett. Míg a britek ilyen kezelés után járnak, egyáltalán langyosan szedhető. Szerencsére a leszálló vitorlázórepülőket már a szükséges mennyiségben legyártották, és a vontatási módszereket is finomhangolták. Talán a mai világ legjobbja.
  Repülnek tehát, nem úgy, mint a sárkányok - lassabban, de elég gyorsan, sőt Wagner - Hitler kedvenc remekműve - zenéje kíséretében. Ki emlékezett még élőben az "Apokalipszis" című filmre, ahol az amerikaiak ezt a zenét használták a vietnamiak megtámadására. Mennyire megijesztette őket. Tehát itt van Wagner, és mennydörgő motívumok, erősítőkön keresztül. Az ejtőernyősök foszforral kenték be az arcukat, és kifestették magukat; hátborzongatóan néznek ki, mint az alviláguk démonai. Szintén pszichológiai hatás alapján. Ezenkívül néhány reagenst és néhány magnéziumforgácsot adtak a foszforhoz, hogy legalább rövid ideig ragyogást okozzanak. Olyan hátborzongató, különösen a füstös ragyogás és a számos tűz hátterében. Még gépfegyverük is van, szintén sárkányszáj alakúra álcázva. Aztán ütnek a dallamos német és elfogott géppisztolyok. És a lekaszált, széttépett sorok a győztesek csizmáira hullanak. És sokan egyszerűen inkább feladják, annak ellenére, hogy sokkal több a brit, mint a német.
  Egy indiai és egy arab nő bújt meg egy kis, gondosan álcázott lyukban. Redskin megjegyezte:
  - Hát felszántottuk őket!
  A fekete hajú nő meglepődött:
  - Azt mondod, mi? Talán ránk gondolsz?
  Az indián negatívan megrázta a fejét:
  - Nem! A sápadt arcok verik a briteket, és ez jó jel! És ha eljön az ideje, eljön a mi ünnepünk is! Mikor szabadítják fel az indiánok a kontinensüket!
  Az arab nő megvetően felhorkant:
  - Véletlenül igényt tart a világ feletti hatalomra?
  Az indián szeretettel, mintha egy értelmi fogyatékos gyereknek magyarázna, elvigyorodott:
  - Aki túl sokat akar kapni, annak általában semmi sem marad! Szóval ínycsiklandó a nagykanál!
  A Führer persze nem látta, mit csinálnak sólymai és sólymai, de elvileg sejtette, hogy a német katonai gépezet mindent pontosan megold. Általánosságban elmondható, hogy a német katonai offenzív műveleteket egészen a Kurszki dudorig magas szakmai színvonalon hajtották végre. Vannak, akik szabványnak is nevezik őket. Még az is furcsa, hogy egy ilyen gép megcsúszott, majd teljesen szétesett.
  A lányok pedig hasonló álmot látnak, egyfajta prófétai látomást, amit egy kemény parancs szakít meg - kelj fel!
  
  
  MÁSODIK MICHAEL CÁR
  II. Miklós merénylet áldozata lett Japánban. Még akkor is meghalt, amikor trónörökös volt. Egy híres merénylet, amely a valós történelemben történt. Tsarevics Miklós megsebesült, de csodával határos módon túlélte.
  De nem történt csoda. Ez a szerencse Oroszország történetének legszerencsétlenebb cárjának. Miklós meghalt... És vele együtt meghalt a nagy vesztes is, aki persze akaratlanul is, de mégis lerombolta a királyi birodalmat és dinasztiát.
  1894-ben pedig, tizenöt évesen, II. Mihály lépett a trónra. Miklós cár testvére. Az ember általában nem hülye, elég kemény és bátor. Mihail Alekszandrovics Romanov egy vad hadosztályt vezetett az első világháború alatt, és kitüntette magát a csatában. Általában keményebb ember volt, mint Nikolai, magasabb, kifejezőbb arcú. Okosabb volt? II. Miklós nem egy hülye, tehetséges ember. De még mindig nem elég kemény, erős akaratú, és királynak született. Plusz természetesen II. Miklós problémái, különösen a feleségével.
  Mihail semmivel sem hülyébb a bátyjánál, és ami a legfontosabb, szerencsésebb... Nos, Nyikolaj, még mindig rossz név a cároknak. És Nikolai volt az első, aki elbukott. A kezdetektől fogva a dekambristák lázadása. Aztán az Iránnal folytatott háború sikertelen kezdete. A győzelem meglett, de hódítás nem sok volt. Irán pedig eleve nem riválisa Oroszországnak. Háború Törökországgal. Szintén nem túl sikeres eleinte. A győzelmek pedig sok vérbe kerültek. És kevés a hódítás.
  Aztán a kaukázusi háború csaknem negyven évig Shamillal. És ez rossz, a terjeszkedés befagyott. És végül vereség a krími háborúban. És a pletykák szerint Miklós cár volt az első, aki öngyilkos lett.
  Igen, annak a királynak nem volt szerencséje. Első Mihály... Uralkodott a bajok idejében. Megmentette Oroszországot. Néhány várost meghódított Lengyelországtól. Némi előrelépés történt Szibériában. Nem élt azonban sokáig. De a király általában normális volt. És komoly defektek nélkül.
  Mihail Romanov politikája ugyanaz volt, mint II. Miklósé: terjeszkedés Kínába és Keletre. Port Arthur építése. Diplomácia Németországgal, felkészülés a háborúra Japánnal. Természetesen nyilvánvaló volt, hogy nem nélkülözhetjük a háborút a Felkelő Nap országával. Kár, hogy aktívan fegyverkezett. Az ifjú cár pedig dicsőséget akart, hódítást akart, meg akarta teremteni a Sárga Oroszországot. Emellett nyilvánvaló volt, hogy Kína azt ígérte, hogy a jövőben kolosszális hatalommá válik, és jobb lenne most megosztani. Miközben töredezett.
  Japán megtámadta az orosz osztagot Port Arthurban.
  Aztán elküldték Makarov admirálist. Ezúttal nem volt halál. Részben azért, mert Mihail nem engedte, hogy Carevics Kirill beavatkozzon Makarovba, és nem volt a hajón. És ez egy kicsit megváltoztatta az útvonalat.
  Makarov admirális képezte ki a századot. Aztán amikor a japánok aknákba kerültek, meg tudta támadni a togói flottát.
  A tengeri csata az orosz flotta meggyőző győzelmével végződött. Később azonban a japánok ostrom alá vették Port Arthurt. De nem sokáig. Mihail eltávolította Kuropatkint, fiatalabb és tehetségesebb parancsnokot nevezve ki. És ismét szárazföldön arattak győzelmeket.
  Japán általában vereséget szenvedett a tengeren. És akkor a csapatok partra szálltak.
  A szamuráj megadta magát. Oroszország visszaszerezte a Kuril-szigeteket, elfoglalta Tajvant és Koreát.
  Ezt követően számos kínai tartomány önként a birodalom részévé vált, létrehozva a Zheltorossiya-t. A királyi birodalom terjeszkedett és virágzott.
  Nincs duma, nincs felesleges demokrácia. Nem élet, hanem kegyelem! Az ország gyors fejlődése. De természetesen az első világháború elkerülhetetlen volt. És most eljött a sárkány órája.
  De ekkorra Oroszország már rendelkezett a "Luna"-2 könnyű tankokkal, a Mengyelejev fia által tervezett "Nagy Péter" nehéz tankokkal és a világ legerősebb bombázóival: "Svyatogor" és "Ilya Muromets". Akkora volt már az erő!
  És az orosz hadsereg az első napoktól kezdve győzni kezdett. A cári csapatok száma pedig annak köszönhető, hogy Kína már félig annektált volt, nagy volt.
  Az orosz csapatok Kelet-Poroszországban legyőzték a németeket, és körülvették Königsberget. Lvovot és Przemyslt is azonnal elvették. Oroszországnak túl sok katonája és nagyszámú könnyű, mozgó harckocsija volt. Amelynek nem volt egyenlő, és félelmetes erőt mutatott. Egyik sereg a másik után esett el.
  Az orosz hadsereg már elfoglalta Budapestet.
  Németország nehéz helyzetbe került. Az orosz csapatok már közeledtek az Oderához. Olaszország is hadat üzent Ausztriának. Igaz, az Oszmán Birodalom belépett az Oroszország elleni háborúba. De ebből csak vereség és vereség lett minden fronton.
  Az orosz csapatok már átkeltek az Oderán. És télen elkezdték megrohamozni Berlint. Nem volt semmi, ami megtartotta volna a várost. Tehát a németeknek még mindig sok erejük van lekötve Nyugaton.
  Wilhelm és főhadiszállása pedig sietve kihirdette a békét, vagy inkább megadja magát.
  A háború csak hat hónapig tartott. Az orosz csapatok elfoglalták Isztambult. Türkiye-t pedig II. Mihály cár serege foglalta el.
  Ezt követően megkötötték a békét Peterhofban. Ausztria-Magyarország felbomlott és megszűnt létezni. Galícia és Bukovina orosz tartományok lettek. Csehország és Szlovákia királyság lett II. Mihály cár vezetésével. Magyarország is elismerte uralkodójának az orosz cárt.
  Krakkó és más vidékek bekerültek a Lengyel Királyságba. Kelet-Poroszországot elvágták, Danzig orosz város lett. Kis-Ázsia és Irak nagy része Bagdaddal együtt orosz lett. A britek csak Bászra tartományt és Palesztinát kapták meg, Franciaország pedig Dél-Szíriát.
  Megalakult a jugoszláv királyság is, amelyben II. Mihály társuralkodó lett. Kicsit kiragadtam magamnak és Olaszországnak. Így Oroszország jelentős hódítóvá válhatott. És kisebb költségek mellett kisebb veszteségeket szenvedett el. De Németországnak így is ki kellett fizetnie Oroszországnak a jóvátétel nagy részét. Lenyűgöző győzelem!
  . FEJEZET 2. sz.
  Ezt követően még több kisebb háború volt. Oroszország elfoglalta Afganisztán nagy részét - a déli része Nagy-Britanniához, Irán kétharmadához került - a déli része szintén brit volt. Aztán a cári, francia és brit csapatok végül felosztották a Szaúd-félszigetet. Hegemónia keletkezett. Japánnak sikerült néhány német birtokot is megszereznie magának.
  1929-ig a gazdasági növekedés az egész világon megfigyelhető volt - a legerősebb Oroszországban. De a nagy gazdasági világválság következett. Ez az, ami Hitlert hatalomra juttatta Németországban.
  Oroszországban is megnőtt a forradalmi és sztrájkhangulat. 1931-ben azonban új háború tört ki Japánnal Kína miatt. Oroszország erősebb volt, és a flottát Makarov admirális méltó utódja - Kolchak admirális irányította.
  Győzelem, partraszállás és Japán az összes csendes-óceáni birtokával együtt Oroszország tartományává vált. És II. Mihály cár és Japán császára is. Igen, ez olyan jól sikerült. A világuralomért folytatott küzdelem azonban nem ért véget.
  Hitler növelte erejét. És létrejött egy koalíció: Németország, Olaszország, Oroszország, Nagy-Britannia, Franciaország, Hollandia, Belgium és az USA ellen.
  1940-ben a cári hadsereg ténylegesen befejezte Kína meghódítását, és francia, holland és angol birtokokba futott be.
  Hitler 1941. június 22-én kezdte meg a háborút Franciaország megszállásával. A Führernek nagyszerű terve volt, és Mainstein zsenije volt. Oroszország offenzívát indított az ázsiai és afrikai brit és francia gyarmatok ellen. Ez egy olyan kegyetlen háború.
  Oroszország már a népesség tekintetében az első helyet foglalta el a világon, hadseregét a legjobb és legfejlettebb harckocsikkal és repülőgépekkel szerelték fel. Már tömeggyártásban vannak a helikopterek, vadászrepülők, támadórepülőgépek, bombázók, beleértve a repülőgépeket is! Általában valahogy minden remekül megy.
  Hitler másfél hónap alatt elfoglalta Franciaországot, Belgiumot, Hollandiát és Dániát! A cári Oroszország elfoglalta Norvégiát és Svédországot. Valamint India, Indokína, Dél-Irán, a Szaúd-félsziget és belépett Egyiptomba.
  A gyarmati angol és francia csapatok alacsony harci képességükkel és nagyon alacsony katonai szellemükkel tűntek ki - gyakorlatilag ellenállás nélkül megadták magukat.
  Hitler maga akart Afrikába költözni, de Spanyolország ellenezte Németországot. Aztán a fasiszták megtámadták a Franco-rendszert és legyőzték. Aztán Portugália. Egy heves támadás után elfoglalták Gibraltárt!
  Ezután Oroszország és Németország meghódította Afrikát. Itt a nagy terek, dzsungelek, sivatagok és az utak hiánya nagyobb akadályt jelentett, mint Nagy-Britannia, Franciaország és Portugália gyenge és zavart gyarmati csapatainak ellenállása.
  Területek elfoglalására került sor. Epizodikus csaták, fókuszos ellenállás. Még mindig az orosz tankok a legjobbak és jó manőverezőképességgel, különösen a közepes: "Nikolaj", amelyet a japánok által megölt Tsarevics Miklósról neveztek el.
  mentette meg Tsuda szamuráj Sanzo , Oroszországban lebontatnák neki a szentpétervári Eiffel-torony emlékművét. Vagy talán róla nevezted el a tankot.
  Mindenesetre a "Nikolaj"-3 egy viszonylag könnyű tank volt - harminc tonna alatt, mobil, dízelmotorral. Sebessége nagyobb volt, mint a legendás harmincnégyesnek, homlokpáncélja vastagabb és lejtősebb, sziluettje alacsonyabb volt, hosszabb csövű fegyvere volt, igaz, hasonló, 76 mm-es kaliberű.
  Bármit is mond, Oroszország elfoglalta Afrika több mint kétharmadát, a többi Németországba és Olaszországba került. Az 1942. májusi hatalmas bombázást követően pedig a csapatok közös orosz és német partraszállása következett Nagy-Britanniában. A harcok mindössze két hétig tartottak, és Angliát és Írországot megszállták.
  Egy hónappal később pedig elfoglalták Írországot.
  Amerika meglehetősen passzívan viselkedett, félt attól, hogy ilyen veszélyes háborúba keveredjen, de így is segítette Nagy-Britanniát erőforrásokkal. Ezért Hitler, Mussolini és II. Mihály úgy döntött, hogy a gazdaságilag legerősebb hatalommal végez.
  Ráadásul Oroszországnak közös határa van Amerikával Alaszka mentén. És már építettek egy vasutat Csukotkára - ami nagyon hasznos a háborúban!
  És most megmozdul az orosz, cári hadsereg... És belép Alaszkába. De az amerikai tankok még csak nem is mennek az oroszok ellen. Ez történt.
  Az orosz csapatok 1942. szeptember 1-jén kezdték meg a partraszállást Alaszkában... És nagyon sikeresen haladtak előre.
  A hídfő gyors bővítése. És mint mindig, gyönyörű orosz lányok vesznek részt a csatákban.
  A legújabb Nikolai-4 harckocsin vannak. A harcosok mezítláb, csak bikinit viselnek. És van egy erősebb, 85 mm-es hosszú csövű fegyverük: a Sherman mennydörgése.
  Már november van, leesett a hó, de a gyönyörű lányok: Natasha, Maria, Aurora és Svetlana nem ismernek fel semmilyen ruhát, és szinte meztelenül harcolnak.
  Itt a harcosok lövöldöznek és egy Sherman kagylóból származó pontos találattal törnek össze. Kitárták a fogukat. Natasha tüzelt és üvöltött:
  - Mindenkit megvertem a királyért!
  És hogy tüzel még mindig!
  Aztán Maria lövöldözni fog, és olyan pontosan, hogy letépi a Sherman tornyát.
  Elvette, és a Twitteren írta:
  - Én vagyok az a lány, aki fémet vág!
  És akkor Aurora lövedéket indít. Ráadásul pontos és világos.
  A harcos nyikorog:
  - A legmagasabb műrepülés!
  És akkor Szvetlana minden dühös erejével megrúg. Szőke lány pusztító. És visít:
  - A pokol démona vagyok!
  És mind a négyen a maguk útját követik, áthaladnak Alaszka déli részén.
  És itt az Alexander-4 tank, egyben a legújabb modell gyönyörű lányokkal. Egy erős, 130 mm-es hosszú csövű fegyver, nyolc géppuska és egy öt gyönyörű lányból álló legénység bikiniben.
  Mennek és lövöldöznek is, kiütik az amerikaiakat, behatolnak a Shermanokba.
  Alenka csupasz lábujjjal kieresztett egy lövedéket, és ezt énekelte:
  - Mihály cár dicsőségére!
  Lövés közben Anyuta támogatta, lekaszálta az amerikaiakat:
  - Nagy király!
  Ágoston is ütött, megtörte a Shermant, sziszegve:
  - Békéért, munkáért, birodalomért!
  Mirabela ezután tüzet nyitott. Ő is összetörte az ellenség páncélját, és felszisszent:
  - Az új orosz rendért!
  Aztán az olimpia kilőtte a lövedéket, ahogy dörömbölt és üvöltött:
  - Olyan hatalom és fájdalom vagyok az ellenség számára!
  A lányok jól viselkednek és tüzelnek. Smaragd és zafír szemükben az alvilág lángjai.
  A legújabb, minden szögből áthatolhatatlan Alexander-4 tank pedig előremegy, és csépeli az amerikaiakat. Ilyen a bemutatás és a feltétlen rombolás.
  A lányok pedig fagyosak, csak bikiniben vannak, és szinte meztelenek - gyönyörűek! Macskát viszünk magunkkal!
  Alenka lövedéket fog lőni egy amerikai autóra. Hogyan döngöli és énekli:
  - Világsztár vagyok!
  És akkor Anyuta fogja, és elengedi, levágja az ellenséget, és felszisszen:
  - És dicsőség a birodalomnak!
  És akkor Ágostont eltalálja egy lövedék, lekaszálja az ellenséget, összetöri az ellenség páncélját és nyikorog:
  - Vörös hajú és szemérmetlen lány vagyok!
  És akkor Mirabelát szandálozzák . És halálos lövedéket fog kilőni az ellenségre. Le fogja tépni a tornyot, és kiáltja:
  - Ram a kosból!
  És akkor kerül sor a gyönyörű hősolimpiara. Ez fogja kilőni a leghalálosabb lövedékeket. Összetöri az ellenséges tankot, és azt kiáltja:
  - Elsöpörök mindenkit!
  Itt jön egy hetven tonnás tank, és megsemmisíti az ellenséges redoutokat. És könnyen mozog a hóban - a motor a legújabb - gázturbina! Egy ilyen autót nem lehet olyan könnyen megállítani.
  Alenka énekli:
  - Senki nem állít meg minket! Senki nem fog minket legyőzni! Az orosz farkasok széttépik az ellenséget! Orosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  És ismét csupasz lábujjait használva, a ravaszt megnyomva, eltalálja az ellenséget. Micsoda lány!
  Anyuta is leesett a csupasz lábával, és felsikoltott:
  - És remekül vagyok!
  Aztán Ágoston lövedéket indít, és felüvölt:
  - Vad lány vagyok!
  Mirabela pedig valami teljesen gyilkost fog kiadni és ordítani:
  - Új, hajthatatlan határok felé!
  És olyan rózsaszín és hosszú a nyelve.
  Aztán az olimpia le fogja verni az amerikaiakat, és ez nagyon jól sikerül.
  Nos, általában egyértelmű győzelem látható. Ezt a csatát megnyerték, és az orosz és a cári csapatok haladnak előre.
  1942. december végén már egész Alaszkát elfoglalta a cári hadsereg, Kanadában pedig harcok folytak.
  A tankok mellett női pilóták is harcolnak sugárhajtású repülőgépeken. Az USA-ban sok a repülés, de a minősége nagyon rossz. Nem lehet összehasonlítani az orosz gépekkel. Amelyek a terminátorok intenzitásával zúzzák szét az ellenséget.
  És a lányok, Anastasia és Margarita a Jekaterina-6 repülőgépeiken, milyen hatékonyan gyűjtik a számlákat.
  Anastasia nyolc amerikai gépet lőtt le öt repülőgépágyú egy-egy robbanásával és visítással:
  - Én csak egy szuperosztályú harcos vagyok!
  És mezítláb nyomja a pedálokat.
  Margarita tíz amerikai gépet lő le egy sorozatban, és nyikorog:
  - És még egy osztállyal feljebb vagyok!
  Anastasia csupasz lábujjával megnyomja a ravaszt, és az ellenségre csap. Elüti az amerikai hadsereg hét járművét, és nyikorog:
  - Olyan harcos vagyok, hogy a király el van ragadtatva!
  Margarita is elengedi a gyilkost, és nyikorog:
  - És nem csak a király! Nagyon szépek vagyunk!
  A lányok verekednek és különböző autókat ütnek el. Úgy dobják ki az ellenséget, mint a döglött egereket a szemetesbe. És elpusztítják az amerikai repülőgépeket.
  Anasztázia még több gépet lelőtt, és felmordult:
  - A kétfejű királyi sasnak!
  Margarita fogakkal kitárva csicseregte:
  - Egy ilyen menő dologért!
  És még egy tucat amerikai autót is elütött. Ezek a lányok. A lányok szeretnek ölni. És tépd szét!
  És ez a pár működik...
  Földi célokra mozog. És menj a Shermanekkel, átütve őket. Mint egy fém tű. És a legerősebb vas és acél hasítása. Így történt a bukásuk.
  Anasztázia ököllel több Shermant üt, és magában kiáltja:
  - Olyan lány vagyok, aki sok mindenre képes!
  Margarita a szárazföldön is veri az amerikaiakat, és nyikorog:
  - De semmi sem fog megállítani, és soha nem állított meg!
  Anasztázia legyűri az ellenséget, lelövi a tankokat és kiáltja:
  - A királynak, aki nem bölcsebb vagy menőbb!
  A lányok természetesen gyönyörűek! És ami a legfontosabb, csak egy bikiniben! És legyőzhetetlen!
  Senki sem tudja legyőzni vagy megállítani a lányokat!
  Anasztázia lövöldözve sikoltja a tüdejét:
  - Én vagyok az a lány, aki az acélt töri!
  Margarita, aki folytatja a forgatást, hozzáteszi:
  - És bármilyen fém!
  A lányok repülnek és lőnek... Bár hideg és tél van, ez nem akadályozza meg őket. Kanadában dúlnak a harcok.
  Anastasia ismét tüzel, és üvölt:
  - Olyan vagyok, mint egy fiú!
  Margarit aktívan megerősíti és egy párduc dühével kalapálja:
  - Én vagyok az, aki viccesebb és menőbb mindenkinél!
  A lányok, mint látható, tényleg nagyon sokra számítanak, és leírhatatlan szerencséjük van!
  Félmeztelen számlákat halmoznak fel! És nem ismernek bánatot, nem kételkednek! Nagyon sokféle véleményük van!
  De röviden: a szépségeknek szerencséjük volt. Elfogtak és légicsapással megtámadtak egy négycsillagos tábornokot. Csodálatos szépségek. Ugyanúgy kibasznak!
  És ismét orosz és német tankok vonulnak át Kanadán.
  Itt van Gerda legénysége egy német T-4-en. Az autó őszintén szólva meglehetősen gyenge a szovjet autókhoz képest. De a lányok nem könnyűek - mezítláb és bikiniben küzdenek a hidegben. És ez mond valamit!
  Valljuk be, az ilyen harcosok menők! Nem ismerik a kétségeket és a gyengeségeket! Zafírok és gyémántok égnek a szemükben! Az ilyen szépségek egy hüvelyk földet sem adnak az ellenségnek! Egyszerre szentek és gonoszak.
  Kolosszális energiával mozgatják meg magukat.
  És így törik szét az amerikaiakat.
  Gerda csupasz lábujjaival lőtt, és csicseregte:
  - Vad lány vagyok! És egyáltalán nem szűz!
  És ezek után kitör a nevetés.
  Charlotte is lőtt az ágyúból. Lehet, hogy nem túl erős, de gyorsan tüzel:
  - Olyan vagyok, mint egy forró és harapós méhecske!
  Utána a szépség fogja és megmutatja hosszú nyelvét!
  És akkor Christina pofon vág és nyikorog:
  - És az énekem! Klykov ütés!
  És ő is kifejti farkasfogát és ordít:
  - Új győzelem lesz!
  A harcosok tényleg olyan kemények és agresszívek. És annyi izomerejük és eszeveszett dühük van.
  És Magda is megüti az ellenséget. Távolról összetör egy Shermant, nagyon pontosan eltalálja a végétől a végéig, és üvölt:
  - Olyan menő német vagyok!
  A négyes annak ellenére, hogy az autó nem a legjobb, sikeresen küzd.
  És miért? Mert szinte nincs ruhájuk! A harcosok pedig nagyon szépen elpusztítják az ellenséget.
  Gerda büszkén jegyzi meg:
  - Annyira méltóak vagyunk a Führerhez!
  Utána a szépség újra lőni fog, és feltárja aranyos kis arcát.
  Az itteni harcosok árja szelleműek. És nem félnek a hidegtől. Bár a tél Nyugat-Kanadában még mindig nagyon hideg.
  De semmi - csak mezítláb és szinte meztelenül. Akkor jó szerencse és győzelem lesz!
  Ezek büszke lélekkel teli harcosok.
  Az árjáknak még most sincs párja a kitartásban. Kivéve az orosz lányokat.
  De Natasha a "Nikolaj"-3-on, szintén bikiniben és mezítláb, lelőtt, kifordult és körbejárt. A tankja azonban jobb, mint a német T-4. A harc itt kemény és nagyon agresszív.
  A Yankees megpróbál visszakapaszkodni. Natasha azonban leütötte a "boszorkányt", és gyöngyfogak vigyorával felszisszent:
  - Olyan lány vagyok, hogy senki sem jön a közelembe!
  Maria pedig pontosan lőtt az amerikai tankokra. Átszúrja őket, és csupasz foggal sziszegi:
  - Semmiféle erő nem vihet el minket!
  És akkor Aurora is forgat majd sorra. A Sherman megsemmisült. Igen lány, erre van szükséged.
  És akkor Szvetlana hozzá fog járulni... Mennyire fog fájni az amerikaiaknak.
  A tengeren is vannak csaták. Az orosz flotta elfoglalja a Fülöp-szigeteket.
  És itt van a csapat is: mezítlábas tengerészlányok. Szinte meztelen szépségek is, bikiniben. Igaz, hogy a Fülöp-szigeteken még télen is csodálatos az idő - meleg, mert már majdnem az Egyenlítő.
  A lányok pedig élvezik a harcot és a lövöldözést. És mezítláb, gömbölyded sarkúan villogva szaladgálni. A lányok itt egyszerűen gyönyörűek. A legjobb - szuper!
  Egyébként imádnak rabokat erőszakolni! Magukhoz kötik, majd meglovagolják. És olyannyira, hogy a foglyok elvesztik az eszméletüket! A teljes kiirtást pedig maguknak rendezik - vagy inkább nem maguknak, hanem ellenségeiknek.
  Olyan menő félmeztelen lányok csapata. És semmi sem állíthatja meg vagy törheti össze őket!
  A harcosok egy amerikai cirkálóra szállnak. Szinte meztelenül, mezítláb ugrálnak be, a cserzett bőr alatt meghajló izmokkal. És dühösen levágják az amerikaiakat. És a legcsekélyebb esélyt sem adják a túlélésre.
  És most látható a gyönyörű Stella és párja, Masha. Mindkét lány magas, izmos szőke, akik mindenkit feldarabolnak. Ami nem ütés, az a testek vágása és széttépése !
  A lányok végigsétálnak az amerikai hajón. Ha jobbra integetnek, az egy utca, ha balra, akkor egy sikátor!
  És a lányok nem hagyják abba ! Esélyt nem hagynak az ellenfeleknek! És mi van, ha ordítanak, és elkezdik remegni az izmaikat!
  És megint hadonásznak és üvöltenek:
  - Lányok vagyunk a cárért, a hazáért és Mihail Romanovért!
  És feldarabolják, mint a szamurájkáposztát. Így hát Stella fogta, és mezítláb ágyékon rúgta az amerikai tisztet. Magasabbra fog repülni, és átugrik a fedélzeten.
  A szőke terminátor a következőket fogja adni:
  - Az ütéseimért díjat fizetnek!
  És újra feltárja a fogait, és kivillantja gyöngyházfogait! Micsoda lány! A legtöbb gyümölcslé és aroma!
  A lányok pedig magukhoz rohannak. És elhaladnak, mint a tornádó dagálya. Esélyt sem adnak az ellenségnek. Kolosszális erejük van. Ördögök sötétsége és angyalok ezrei.
  És jön Mása, aki egyszerre három fejet vág két szablyával! Ez egy lány - lány minden lánynak!
  Mindkét szépség úgy vágott, mintha karddal szöget vernének. És tetteikben nincs gyengeség vagy kétség. Mozogj magadért anélkül, hogy visszavonulnál vagy feladnád. Az igazságosság megköveteli az emberiség egyesülését. Egy birodalom, egy korona, egy cél és terjeszkedés az űrbe.
  Éppen ebben az időben állították pályára az első mesterséges földi műholdat. Itt repül a föld körül.
  Az orosz lányok bikinisben pedig magukért küzdenek. És nem rosszabbak az ellenségnél. A szépségek által darabokra vágott amerikaiak pedig buknak. Mégis, a legmagasabb osztályú és ügyességű lányok.
  Egy időben Japánban sikerült harcolniuk. Magasságban is harcoltak. Magát a császárt elfogták. Megmutatták kolosszális képességeiket. Olyan szenvedélyük és izomerejük van. Persze az ilyen lányok a csodák csodája!
  Levágták a szamurájokat a palotában. És szinte meztelenek és mezítláb is voltak. Lányok, akik olyan dolgokra képesek, amelyek meglepték ellenségeiket.
  És bármilyen húst feldaraboltak, és bemutatták művészi képességeiket. A harcosok minden kétséget kizáróan előrenyomulnak.
  Szablyával levágták egy amerikai admirális fejét. És hogyan fognak nevetni a szépségek, kifedve az agyarukat.
  És ismét támadásba lendülnek és megvágják magukat. Az ilyen harcosok igazi szörnyetegek. A trónon pedig Mihály cár. Harmadik Sándor fia, de nem az. Szerencsésebb, határozottabb, erősebb akaratú és tehetséges uralkodó .
  De természetesen számít a szerencse, plusz a még nagyobb keménység - Mihail engesztelhetetlen harcot vezetett a korrupció ellen, ami pozitív hatással volt a hadseregre. De a leghatékonyabb know-how a bikinis lányok katonai célokra való felhasználása. A lányok pedig nagyon szépek, ha szinte meztelenek és mezítláb.
  A csaták tehát változó sikerrel zajlanak. A gyönyörű harcosok pedig nagyon pontosan lőnek, jobban, mint a férfiak. És ami a legfontosabb, amikor a lányok szinte meztelenek, gyakorlatilag sebezhetetlenek. Nem hatnak rájuk a golyók és a lövedékek. A harcosok nagyon erős serege. Szuper. Mihály cár ötlete volt, hogy a lányokat szinte meztelenül és mezítláb használja, és ez meghozta a győzelmet.
  És a csatákban a lányok csupasz lábujjakkal is gránátot és tőrt dobáltak. És megmutatták vad dühüket.
  A lányok elég pörgősek. És nagyon szép, játékos és flottulábas. Senki sem tudta megtartani őket.
  A harcosok nagyon agarak... Egy lány mezítláb nagyon hatékony fegyver. De mit tehetnek? Egy csomó dolgot. Maguk a csupasz talpak energiát kaptak a földből, a gyönyörű harcosok pedig játékosak voltak.
  Azt kell mondanom, hogy a lányok a legszebbek a világon, mindketten csodálatosak és a kobrák dühével!
  Az amerikai cirkálót elfogták. Az elfogott férfiak arcra estek. Ezután a harcosok az arcukba lökték a lábukat. És csókolásra kényszerítettek. És a lányok kotkodtak, és csupasz talpuk, amikor nyalták a nyelvüket, kellemesen és csiklandozón érezték magukat.
  De a szépségek élvezték, ha csupasz lábukat csókokkal záporoztak, és a sarkukat csókolták.
  Utána a lányok nevetni fognak. És kitárták a fogukat!
  De jobb lett, a lányok meztelenül napoztak egy kicsit, és elmentek úszni. Olyan gyönyörű harcosok ezek. Hogy lehet egy ilyen lábat fogni és megcsókolni? És nyalja meg minden ujját.
  A lányok nagyszerűek.
  Itt van újra csatában az Alexander-4 tank. Rohanás van, és máris jön a február. A csapatok továbbmennek. Egyre közelebb az Egyesült Államok területéhez. Nagyon menők a lányok.
  Itt Natasha pontosan lő. És nagyon pontosan üt.
  A lány rendkívül pontosan lő, és azt kiáltja:
  - Leverjük az ellenséget!
  Maria következőre lő. Elvette és legyőzte az ellenséget:
  - Szuper vagyok!
  Maria nagyon szép lány, és nagyon aktív.
  És a mezítláb nagyon szép és kecses erotikában:
  - Megsemmisítjük az ellenséget!
  És Aurora egy ilyen lány, és szuper, csupasz hassal és mellekkel, olyan puffadt skarlát mellbimbókkal:
  - Áttöröm az ellenségeket, és szupervé teszem!
  És hogy rázza vörös haját!
  És megint csupasz, cizellált lábbal fog rúgni. Az ilyen harcosok nagyon menők!
  És akkor Svetlana meg fogja verni az ellenséget:
  "Szeretem a cárt, és hurkot akasztok ellenségeim nyakába!"
  A lányok nevetni fognak. Hogy lett belőlük agár és menő.
  Az amerikaiak menekülnek a lányok elől. Vagy feladják. Vagy meghalnak. A harcosok olyan gyönyörűek, és nagyon mezítláb, a lányok pedig olyan csodálatosak. A bikiniben harcolni pedig kellemes és hatékony. A harcos lányok olyan csodálatosak.
  Natasha ismét rálő az amerikaiakra, és felszisszent:
  - Te a bátyám vagy, én pedig a testvéred! Vagy inkább a nővérem!
  És ismét megmozgatja hosszú nyelvét. Agresszív mondjuk harcos és szépség!
  És akkor Anyuta megrázza a meztelen mellét. És sikoltozni fog, és kitárja a fogát. És lövedéket fog küldeni az amerikaiakra. És elviszi, és megbassza.
  - A szépség elpusztította! És nyikorog:
  - Szuper lány vagyok!
  Gyönyörű lány és szereti a szexet. És ez szép!
  A lány pedig elvette és megütötte - morogta:
  - Győzni fogunk és elpusztítjuk az ellenséget!
  És itt Aurora rúg és ver:
  - Király vagyok és menő lány!
  A harcos elég agár tud lenni.
  A lányok elnevetik magukat.
  De Svetlana nagyon hidegen vette. És ilyen díjakat adott az ellenség elpusztításáért, és megcsókolta az ördögöket:
  - Ez egy olyan totalitárius műrepülés!
  A tank nagyon mozgékony és halálos. Eltalálja a gyenge és magas Shermant. Tehát a harcok itt a cári Oroszország javára zajlanak.
  Natasha megint olyan, mint egy puskalövés. És nyávog:
  - A bálványodért!
  Maria lőni kezdett. A lány nagyon szép és arany hajú. A kinézet szerint.
  A lány baszott, megcélozta a csupasz lábujjait, és nyikorgott:
  - Ez gyilkosság a királynak!
  És itt Aurora megbaszta az amerikait. A lány pedig mondjuk tényleg rendkívül agresszív volt és nyikorgó:
  - Igazi beszálláshoz!
  És most a lány igazán erősnek mutatta magát.
  Svetlana pedig agresszív és harcias. Meztelen lábbal rúgott, és darabokra tépte az ellenséget.
  És a fogát kitárva csicseregte:
  - Én olyan hölgy vagyok, aki úgy repül, mint a sas!
  Így hát a lányok vad erővel dugni kezdtek. A szépségek ilyen agresszióját pedig nem lehet megállítani. Visszahúzódás vagy hajlítás nélkül.
  Natasha ismét lőtt, és felszisszent:
  - A teljes pusztulásig!
  Marynek pedig, minden szög nélkül, sokkal jobban sikerült elpusztítania ellenségeit, és elkezdte megtörni ellenfeleit.
  Aztán Aurora elvette, és egy ágyúval eltalálta az ellenséget. És nagyon sikeresen, kolosszális aplombával. És összetörni, összetörni az ellenséget. És az olvadt törmelék minden irányba repül a Shermanból.
  És Svetlana is forgatni fog és énekelni fog:
  - Nagy álmok és gyönyörű szépségű lány vagyok!
  A harcosok valójában figyelemre méltó győzni akarást mutatnak.
  Nem véletlenül lett menő és nagyszerű a birodalom. Meghaladhatja Dzsingisz kán eredményeit.
  A harcosok maguk felé mozdulnak... És lövöldöznek, lövöldöznek, átszakítják az ellenséges állásokat, mintha késsel hasítanák fel. Vagy inkább egy nagyon éles és edzett tőr. És most az orosz csapatok valóban legyőzhetetlenek. És egy nagy birodalom királysága.
  Ha megnézzük, sok háború és nehéz időszak volt Oroszország történelmében. De II. Miklós a legtöbb esetben egyszerűen szerencsétlen volt! Kiderült, hogy kudarcot vallott. De a taktika nagyon fontos. Amit a nagy orosz sakkozó, Alekhin mutatott. Amikor elkezdett játszani ellenfele helyett, megfordította a táblát és nyert. A zseni az zseni.
  A cári Oroszország minden problémájával együtt a meztelen lányok faktora önmagában sokat megoldott.
  A harcokban helikopterek is részt vesznek. Harci járművek, valamint bikiniben és mezítláb járó lányokkal rendelkező csapatok. Milyen minőségű egy lányokból álló hadsereg? A legkiemelkedőbb. Semmi sem állíthat meg vagy győzhet le egy ilyen sereget.
  Tehát ebben a seregben vannak mezítlábas és szinte meztelen lányok. Varvara kapitány helikopterének legénysége. Hát nem csodálatos? A tenger hevesen feldagad! És hogyan fognak eltalálni a repülőgép ágyúi. Aztán ott vannak a rakéták. Ezek a lányok igazi hurrikánok, mint a tornádók.
  Semmiben sem alacsonyabbak az ellenségnél. Az orosz hadsereg készen áll a csatákra és a nagyszerű eredményekre.
  Varvara egy gyönyörű lány, barna hajjal és majdnem meztelenül. Ahogy a tüdeje hegyén üvölt:
  - Az ellenségek nem múlnak el! És nem fognak elfutni!
  És elviszi, és gyilkos kisülést enged ki legmenőbb gépének minden fúvókájából. És átrepül az ellenség felett. És veszi, és pusztító kanyarral lekaszálja .
  De a szerény Olga fogott, rakétát lőtt az amerikai állásokra, és felszisszent:
  - Küzdöttem, nem szárú cipővel, hanem mezítláb!
  És kacsint majd zafírszemeivel. Igen, ezek lányok - olyan hihetetlenül csodálatos műrepülők. Fel ihatsz vele egy hegyre, és meztelen sárkányokat hordozhatsz.
  És a lábak olyan kecsesek és egyediek! És a dereka vékony, és a test nagyon izmos.
  Varvara seggbe rúg és üvölt:
  - A királynak lyukat tudok csinálni a földgömbön!
  És vigyorogni fog a kis arcán, és kacsintgat a szemével.
  A harcosok itt a legjobbak. Itt Tatyana, a szintén bikinis lány fogja, és visít:
  - Legyen király az egész földön!
  És csillogni fog a gyöngyházfogaival. Helikopterről pedig olyan halálos, mint a szögek . És halálos lesz. És nagyon megsüti a fémet. És a bunker pusztulását okozza.
  Ezek lányok - minden lány lány! Aztán amikor behozzák a foglyokat, azok a lányok megcsókolják és megnyalják a mezítlábukat. Általában ez a legkifinomultabb módja a megaláztatásnak és a bátorításnak.
  
  LEGYŐZHETETLEN ROMMEL
  Ebben Rommel hadserege 1941 novemberében és decemberében győzelmet aratott Afrikában. Ez azért is történt, mert a zseniális Rommel társa nem követte el azokat a durva hibákat, amelyek a valós történelemben előfordultak.
  Ennek eredményeként a németek legyőzték az előrenyomuló briteket, és megtartották területüket. Ez eleinte nem befolyásolta a csaták menetét, a keleti fronton Moszkva mellett vereséget szenvedtek a németek.
  Később azonban a Führer tervei megváltoztak. Rommel ekkor már el tudta foglalni Tolbukot, és Egyiptom felé indult. Hitler úgy döntött, hogy átmeneti védelemre vált a keleti fronton, és egyelőre Afrikára és a Közel-Keletre összpontosítja erőfeszítéseit.
  Mivel azonban az afrikai offenzíva kevesebb erőt igényelt, a nácik több hadműveletet is végrehajtottak keleten. Legyőzték a szovjet csapatokat Kercsben. Kharkov közelében körülvettek minket. Szmolenszki irányban is kihúztak egy szilánkot . Vlasov tábornok második sokkhadseregének Leningrád melletti offenzívája is vereséggel végződött.
  Szevasztopol az ostrom és támadás után elesett. És a Krautok megerősödtek. A harcok a Rzsev-párkányon zajlottak. Itt a náciknak sikerült kitartani.
  De Egyiptomban Rommel, miután erősítést kapott, meggyőző győzelmet aratott. Sikerükre építve a németek átkeltek Palesztinán, és elfoglalták Irakot és Kuvaitot. Aztán az egész Közel-Kelet - miután hozzájutott az olajhoz.
  Ezt követően a fasiszták Szudán felé fordultak, és megpróbálták elfoglalni egész Afrikát.
  Ugyanekkor követte a Gibraltár elleni támadást, majd a német csapatok behatolását Marokkóba és tovább az afrikai területekre.
  A németek sikereit azonban elősegítette a hátul végzett energikus munka. Hol van Hitler is, amit ügyesebben csinált, mint a valós történelemben.
  Miután felébredt, Terminátor Hitler megfürdött a lányokkal, salátával, karfiolkásával és néhány más zöldséggel reggelizett, zsírszegény többrétegű kecskesajttal és kaviárral. Ezt követően beidézte Speert, és hivatalosan átadta az új birodalmi miniszternek a rendkívüli jogosítványokról szóló törvény által aláírt dokumentumot. Adolf megszállott volt és nagyon maró volt:
  - A Harmadik Birodalomban rendkívül alacsony a fegyvergyártás! Nemcsak a háborúzó Nagy-Britanniától vagyunk lemaradva, hanem a totalitárius Szovjetuniótól is. De szükségünk van a légi fölényre, miközben növeljük a régi fegyverek gyártását, és váltunk újakra. Különösen ígéretes sugárbombázók. Hiszen óriási sebességük és magas felső plafonjuk lehetővé teszi, hogy szinte büntetlenül rombolják le a brit városokat!
  Speer optimizmust sugárzott:
  - Németországban és Lengyelországban szénfelesleg van, Franciaországban vasérc, és sok gépkocsi előállításához elegendő berendezés áll rendelkezésünkre. Hiszen több alumíniumot és duralumíniumot gyártunk, mint a világ összes országa együttvéve!
  A megszállott Adolf bólintott:
  - Egyelőre! Nagy-Britannia és az USA is támogatja a termelést, nekünk pedig minden gramm fémet meg kell védenünk. Gyűjtsenek fémet iskolások és más gyerekek is 5 éves kortól. Ezenkívül miért kell a szárnyakat és a törzset teljes egészében duralumíniumból készíteni? Használhat fát és vásznat is. Például monoblokk szárnyak gyártása. És akkor? Egy új, két tonnánál nem nagyobb tömegű, könnyen repülhető, könnyen gyártható és olcsó sugárhajtású vadászre van szükségünk! Minimálisra kell csökkenteni az összeszerelési alkatrészek számát, és lehetőséget kell találni arra is, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsék a repülőgép tömegét, javítsák aerodinamikai tulajdonságait. Most egyébként jönnek a repülőgéptervezők, mi kiképezzük őket.
  Speer elmosolyodott:
  - Hát persze, Führerem. Ha jól értem, minden magasan kvalifikált munkást vissza fog küldeni a hadseregből?
  Megszállott Adolf megerősítette:
  - Külföldiek közül csak magasan kvalifikált, hétköznapi munkaerőt fogunk toborozni. Így jobb, ha kevesebb lesz az üresjárat, és így a partizán. Természetesen csökkentjük a szárazföldi erők számát, ha nem lesz háború a Szovjetunióval, akkor nem kell annyi gyalogság, de... Nem radikálisan, így Gibraltár és Málta legyőzését tervezem a közeljövőben. hónapig, és elfoglalják Afrika egész északi részét és tovább a Közel-Keletig. Továbbra is szükségünk lesz földi egységekre. Ezenkívül további hajógyárak építésére van szükség mind magában Németországban, mind Franciaországban, Belgiumban, Hollandiában és Norvégiában. Repülőgép-hordozókra, csatahajókra és szállítóeszközökre van szükségünk. A Földközi-tenger pedig mintegy németen belüli tóvá válik. Érted?
  Speer meghajolt:
  - Igen, Führerem! Építési program kidolgozását már megrendeltem...
  Ravasz Adolf hozzátette:
  - A munkanap 16 órára meghosszabbítható, ha vészhelyzeti terveink ezt megkövetelik. Napi száz gépre kell növelni a repülőgépgyártást mindössze kilenc hónap alatt... Több mint háromszorosára a jelenlegihez képest, és korántsem tény, hogy ez elég lesz!
  Speer sietett bátorítani a Führert:
  - A pilótáink magasabb osztályúak, mint a britek, így a mennyiség nem minden. És új módszereket fogunk találni arra, hogy az ekevasokat karddá kovácsoljuk. Ha jól értem, nekünk a repülés a prioritás?
  A Führer erősebben ökölbe szorította a kezét:
  - Nálunk a sugárhajtású, bombázó, majd vadászrepülőgépek a prioritások, plusz az új felszerelések kiadása, és a csodafegyverek fejlesztése! Azonban nemcsak a repülés területén, hanem a harckocsik, a tüzérség, elsősorban a sugárhajtású tüzérség terén is... Erről még részletesebben lesz szó.
  Harangszó hallatszott, és a Harmadik Birodalom vezető repülőgép-tervezői beléptek a szobába.
  Messerschmitt, viszonylag fiatal, magas homlokú, Heinkel, már idős, de nagyon mozgékony, sportos alkatú Tank, Lippisch és pár kevésbé ismert.
  Adolf a székekre mutatta őket, és megparancsolta nekik, hogy tegyék ki a rajzokat az asztalra:
  - Az Ön feladata egy új, nagyon erős és modern fegyver létrehozása. Németországban több szélcsatorna van , mint a világ bármely más országában, és sok repülőgép technológiája nagyon elmaradott. De csak a Yu-88-ban jelentősen növelheti a sebességet azáltal, hogy az autó áramvonalasabb formát kölcsönöz. Konkrétan a pilótafülke kap könnycsepp alakú, domború formát, ami javítja a kilátást, és tágasabbá teszi a pilótát, emellett az aerodinamika bő öt kilométeres javításával a sebességet is növeli. Ezenkívül áramvonalas formát kell adni mind a bombázók, mind a vadászgépek lőpontjainak, a bombatartóknak és a légfékeknek nem működő helyzetben.
  Írd le, amit mondok!
  A tervezők egyöntetűen bólogattak:
  - Tehát határozottan nagyszerű Führer!
  Adolf folytatta:
  - XE-129 - át kell alakítani, hogy maga a fegyverdoboz is áramvonalas formát kapjon, és egy mozgatható repülőgép-ágyú kerüljön beépítésre a hátsó és az alsó féltekéből érkező támadások ellen. Ezen túlmenően ezt a támadó repülőgépet fel kell szerelni hajtómű-növelő rendszerrel. A peresztrojkával egy időben növelni kell az ilyen támadórepülőgépek gyártását. Pusztító légicsapásaik megbénítják a britek tevékenységét. Ezenkívül Nagy-Britanniában a Ju-87 merülőbombázót kell használni. Elavult autókat helyezünk üzembe...
  Adolf szünetet tartott. A tervezők hallgattak. A Führer megjegyezte:
  Nagy kétségeim vannak az F -190- el kapcsolatban . A jármű nehéznek és nem kellően manőverezhetőnek bizonyult, ráadásul nincs benne rendszer a tartályok inert gázokkal való feltöltésére, amelyek helyettesítik a használt üzemanyagot. Emiatt ez az autó akár egy gyújtógolyóval is kiüthető. Mit szól ehhez Tank?
  A híres SS-tervező figyelemfelkeltően megjegyezte:
  - Ez a mi hiányosságunk, nagy Führer. Bár a harckocsik elhelyezése meglehetősen sikeresnek tekinthető, kevésbé vannak kitéve az ellenséges tűznek, és egyben védik a pilótát. Ami a manőverezhetőséget illeti, akkor... Egy páncél 120 kilogrammot nyom, és nem is olyan könnyű könnyíteni rajta...
  Megszállott Adolf azt javasolta:
  - Próbálja meg javítani a Fokken-Wulf aerodinamikai tulajdonságait. Elsősorban a súlycsökkentés miatt szükséges a szárnyvégek hajlítása a jármű irányíthatóságának és manőverezhetőségének növelése érdekében. Ezenkívül a hátsó féltekére is beépít védelmet... Ami a motor pilótafülke előtti elhelyezését illeti, ez védi a pilótát, de megköveteli, hogy a járművet kilökőeszközzel szereljék fel. Egyébként már a motor formája is áramvonalasabbá tehető, amit iparosainknak mindenképpen figyelembe kell venniük. Egyébként mi a helyzet az ME-309-en végzett munkával?
  Messerschmitt kissé megdöbbent :
  - Dolgozunk ezen, nagyszerű Führer. A számított jellemzők hét lőponttal felvértezve akár 740 kilométer/órás sebességnövelést ígérnek! Ez lesz a britek legerősebb halála...
  Adolf félbeszakította:
  - A befejezést gyorsabban kell elvégezni. És te, Speer, gyorsítsd fel az új, gyorstüzelő, 30 milliméteres repülőgépágyú fejlesztését. Nagyon sikeresen használható földi célokra és ellenséges repülőgépek elleni lövöldözésre is! Az új ME-309-nek fel kell váltania a korábbi ME-109-et. Ami az Ön ME-262 sugárhajtású gépét illeti, sajnos sok hátránya van: nagy súly, alacsony üzembiztonság, túlzott baleseti arány... Magam lerajzolom azt a repülőgépet, amelyre szükségünk van.
  Adolf Hitler elkezdett egy autót rajzolni, felhasználva a modern vadászrepülőgépekről szerzett tudását. Azonban nem a legmodernebbeket, hanem az ötvenes évek körülieket, hogy a gyártás és technológia mindenkori színvonalához igazítsák. Különös figyelmet fordított a szárnyseprés cseréjének technológiájára. Az ilyen tervezés összes előnyének ismertetése:
  - Le- és felszálláskor a sweep csökken, repülés közben pedig nő. Csak ennek köszönhetően egy modern ME-262 hajtóművel rendelkező vadászgép 1100 kilométer per órás sebességre képes felgyorsulni. És a súlya lényegesen kisebb lesz.
  Messerschmitt ránézett az ábrára, összeráncolta magas, kopasz homlokát, és kinyomta:
  - Zseniális! De Führerem, honnan szerzett ilyen mély ismereteket az aerodinamikáról?
  A megszállott Adolf ravaszul összehúzta a szemét:
  - Mi a helyzet az aerodinamikával? A tehetséges ember általában mindenben tehetséges! És a középszerűség Afrikában is középszerűség! Mi a baj az Arado bombázóval? Mutasd a diagramot?
  Az eltalált Führer egy gyors pillantást vetett, és negatívan megrázta a fejét:
  - Nem, ez nem megy! Nem jó az ötlet a trolival, mert a gép nem fog megfordulni és lezuhan. Hagyományos behúzható futómű szükséges. Fontolja meg néhány tervezési változtatást a jobb aerodinamika érdekében. Fölösleges találmányok nélkül, de találékonysággal.
  Adolf megőrült, és tett még néhány megjegyzést:
  - A Gryphon Xe-177-es repülőgépnek rendkívül megbízhatatlan erőműve van. Azonnal cserélni kell, a legújabb dugattyús motorokkal, kezdetben négy külön áll. Aztán a legmodernebb, 2950 lóerős motorokhoz. Ami pedig a nagy magasságból és merülésben való ütés képességét illeti, akkor... Kezdje el fejleszteni a Xe-277-et, ez a gép is ellenséges fegyver lesz. De a lényeg a sugárhajtású bombázók. Ez kiemelt feladat. Például a Yu-287-nek ilyennek kell lennie.
  A Führer ismét készített egy vázlatot előrelendített szárnyakkal, bizonyos árnyalatokat elmagyarázva a tervezőknek. Adolfot komolyan elragadta, bizonyos ábrákat mutatott. Főleg a farok nélküli bombázó . És hogy egy repülő szárnyas sugárhajtású gép kialakítása több mint ígéretes. Ugyanakkor a jármű még az Egyesült Államok területét is képes bombázni. Egyenesen jelezte, hogy Európa-szerte tervezőket, sőt zsidókat is be kell vonni a munkába. Végül rájött, hogy a tervezők már elég elfoglaltak, irgalmasan elengedte őket, és csak Lippisha maradt. A Führer felkiáltott:
  - És kérlek, Sándor, maradj! Új, rendkívül hatékony fegyverek létrehozása lesz a feladatod.
  Lippisch meglepődött:
  - Hálás leszek neked, Führer!
  Hitler, a Terminátor magyarázkodni kezdett:
  - Természetesen ismeri Wieselsberger elméletét , aki egykor Prandtl professzor asszisztense volt Göttingenben. Ő volt az első, aki kidolgozta az elméletet a képernyőnek az alatta lévő felületre gyakorolt hatásáról...
  Lippisch mosolyogva bólintott:
  - Tudod jól, Führerem! Igen, ismerem ezt az elméletet!
  A megszállott Adolf így folytatta:
  - Létre kell hoznunk egy ekranoplant - egy torpedócsónak és egy hidroplán egyfajta hibridjét. Valójában sokkal lejjebb, a víztől 20-40 centiméterre repül. Ebben az esetben az ekranoplan csónakot tartó légtömeg két részből áll. Az egyik befagyott patak a szárny alatt; a másik - meglehetősen jelentéktelen - a szárny alól a kifutó él környékén jön ki, és folyamatosan feltöltődik felülről, a szárny hegyéről érkező levegővel.
  Lippisch készséggel megerősítette:
  - Tényleg, Führerem!
  A megszállott Adolf így folytatta:
  - A fő légtömeg azonban a csapágyfelület alatt marad, és ott olyan nyomást hoz létre, amely majdnem megegyezik a sebességnyomással. Egyfajta légkorcsolyapálya szerepét tölti be, amelyen az ekranoplan hajó óraműként "gurul"! Az első személy, aki ezt a gyakorlatban alkalmazta, Kaario finn mérnök volt , aki egy egyszerű, négyszögletes szárnyasszánt fejlesztett ki, amely egy paraván segítségével siklott a hó felett, és még szabadalmat is kapott rá. Sajnos a katonaság nem értékelte időben ezt a felfedezést. Azt mondják, Levkov orosz professzor is végzett hasonló kísérleteket... Vagyis ez egy új csodafegyver lehet, amely bombákat, torpedókat és leszálló csapatokat képes eljuttatni Nagy-Britannia partjaihoz, repülőgép sebességével és ugyanakkor a radar számára láthatatlan. Plusz további pusztító támadások angol hajók ellen! Egyetért?
  Lippisch a kezével tapogatózott, a segítőkész pincérlányok levet öntöttek... Kis ivás után a tervező megjegyezte:
  - Igen, ez egy gazdag ötlet, bár lesznek technikai problémák. Például a fenntarthatóság...
  A megszállott Adolf barátságosan bólintott:
  - Felvázolok neked egy durva diagramot, jobb, ha megcsinálod, és te magad csiszolod az apró technikai részleteket. A karosszéria legyen hosszú, utasszállító repülőgép törzsére emlékeztet, delfin pilótafülke orrába ömlik, domború szélvédők és turbóhajtóművek... Bár lehetséges, hogy az első modellekben dugattyús motorok is működni fognak. És amikor ezt a kolosszust a nyílt vízre vonják , a motorok fülsiketítően dübörögnek, és a keskeny ragadozó test bálnaként robban, permetfelhőt hányva. Ne feledje, ez a kolosszus képes vadászgépként rohanni néhány méterre a víz felszínétől.
  Lippisch őszinte csodálattal füttyentett:
  - Gazdag fantáziája van, Führer!
  A Dashing Adolf még jobban ihletett:
  - Természetesen csodafegyver lenne. Végül is az ekranoplanok nem félnek a viharoktól. Nem félnek a jégtől - átrepülnek rajta. Nem fenyegetik őket a mocsaras folyótorkolat és a part menti sziklák, amelyeken a közönséges hajók betörhetnek, a sekélyek pedig általában olyanok, mint egy gyermektó. Mindenütt képesek csapatokat partra szállni: Skeletons afrikai partjaitól és ördögi zátonyaitól az Egyesült Államok mindkét partjáig, Kanada északi sarkvidékeiig és Alaszkáig. Több száz ilyen gép lenne, és Nagy-Britannia két hónapon belül elesne.
  Lippisch bátortalanul megjegyezte:
  - És a bányák?
  A Führer nevetett:
  - Pontosan ezek a bányák! Nem fenyegetnek sem a vizek felszíne alatt, sem a sekélyben! Valamint a tengeralattjárók torpedói. Ő maga pedig ideális fegyver a legfejlettebb tengeralattjárók elleni harchoz, mélységi töltetekkel ütve őket. Ezenkívül az ekranoplánok rakétákat és aknákat lőhetnek az ellenséges hajókra. Igen, természetesen bemutatom az irányított bombák tervezését. És persze partraszállások... Ideális eszköz a leszálló erők szállítására, nem csak gyalogsággal, hanem harckocsival is! Akkor a háború egész természete egyszerre megváltozik! Érted Lippisch, milyen üzletet bíz rád a Führer?
  A tervező merkantilisabban kérdezte:
  - Mi a helyzet a díjakkal?
  Komoly Adolf megerősítette:
  - Természetesen a legbőkezűbbek, vaskereszt gyémántokkal, földekkel, gyarmatokkal, alattvalókkal! Ha meghódítjuk egész Afrikát, lesz elég föld mindenkinek!
  Lippisch kijelentette:
  - Ha pénzt és forrást adnak, kész lesz az ekranoplan, de... Vannak projektjeim egy farkatlan harcosra is.
  A terminátor Führer sietett megnyugtatni a feltalálót:
  - Egy farkatlan sugárbombázó , már felvázoltam, majd mások gondoskodnak róla. Milyen kényelmes és harcos! Az ekranoplánok azért fontosabbak, mert alapvetően új fegyver... Ráadásul a Gotha cégnek nagyon tehetséges tervezői vannak, akik ezt megcsinálják. Addig is dolgozzon az ekranoplánokon. Általánosságban elmondható, hogy most sok sürgős dolgom van, még beszélnem kell a harckocsi tábornokokkal... A parancsot kiadják neked...
  Lippisch nagyon inspirálva hagyta el a Führert. Adolf arra gondolt, hogy talán jobb lenne először atomfizikusokkal beszélni egy atom- és a jövőben egy hidrogénbomba létrehozásáról, de úgy döntött, nem tesz túl sokat, egyszerre terheli magát és másokat.
  Több tervező is volt, köztük a leghíresebbek: a Porsche és az Aders. Általánosságban elmondható, hogy ha a németek minőségi fölényben voltak a szovjetekkel szemben a repülésben és a tengeralattjáró-flottában (bár ezt nem mindenki ismeri el!), akkor a Panzervale tankflottája észrevehetően lemaradt. Különösen a szovjet KV járművek, a T-28, T-34 voltak jobbak a németeknél páncélzatban és fegyverzetben, valamint a T-34-es vezetési teljesítményben is. A német tankok lövegei azonban nem elég erősek az angol Matildákhoz és Cromwellekhez, még kevésbé azokéhoz, amelyeket már a Churchillek és a Challengerek tervezői fejlesztenek. Nem beszélve a német minták páncéljának gyengeségéről...
  Miután meghívta a vendégeket, hogy üljenek le, a Führer elkezdte olvasni az erkölcsöt:
  - Sajnos Németországnak jelenleg nincs megbízható páncéltörő ágyúja... 50 mm-es T-3-as löveggel felszerelve csak a Matilda vagy a KV páncélját tudják simogatni... De a Matilda már a második világháború kezdete előtt szolgálatba állt Nagy-Britanniában. Mi magunk fogtuk el Matildást, akinek a frontpáncélját nem lehet áthatolni. Nos, a szovjet KV-k még az oldalakon vagy a hajótesten sem tudnak áthatolni. A maximum, amit az autónk tehet, az az, hogy letöri a pályát! Vagyis ti tervezők olyan helyzetbe hoztatok minket, hogy az ellenség tankjai sokkal erősebbek, mint a mieink páncélzatában, és az új amerikai "Grants" és a tömeggyártásra kész "Sherman" fegyverzetben is felülmúlja. A 76 mm-es ágyúval szerelt orosz járművekről nem is beszélve. És hogyan hajtja végre az új tankok létrehozásának feladatát, különösen egy 88 mm-es fegyverrel.
  A Porsche zavartan válaszolt:
  - Természetesen hasonló fejlesztéseket végzünk, nagy Führer. Május 26-án a Fegyverzeti Igazgatóság egy 45 tonnás ViK -4501-es harckocsit adott nekünk. Pontosan ilyennek kell lennie, egy 88 mm-es légelhárító ágyúval, amelyet harckocsitoronymá alakítottak át. Már vannak előzetes rajzaink. Megismerkedhetsz velük, nagyszerű.
  A Führer megkérdezte:
  - Te vagy Aders?
  Erwin bólintott:
  - Még a negyvenes években sikeresen tesztelték a vk -3001-et. Új nehéz jármű, 75 mm-es ágyúval. Hasonló fegyverünk van a páncéltörő modellben is, de még nem került tömeggyártásba. Ezenkívül munkákat végeztek a 65 tonnáig terjedő T-6 létrehozásán. És egy könnyebb, 36 tonnás modell. Nagyszerű Führerrel próbálkozunk.
  Adolf, aki mindent tudónak képzelte magát, gyorsan megvizsgálta a rajzokat. Itt vannak az első vázlatok a félelmetes "Tigrisről", Németország leghíresebb tankjáról a második világháborúban. Ez az autó a Kursk Bulge idején vált híressé. A szovjet időkben a "tigriseket" általában szidalmazták, de az autóhoz való hozzáállás objektívebbé vált. A maga idejében ez a tank természetesen nem volt rossz. Az első nagyobb összecsapáskor KV-seinkkel három Tigris kiütött tíz szovjet járművet, ők maguk megúszták sérülés nélkül. Ennek a járműnek a fő előnye az erős 88 mm-es ágyú volt, amelynek sokáig nem volt méltó ellenfele. A Kurszki dudoron azonban a technológia minőségi fölénye ellenére a nácik mégis vereséget szenvedtek... A jármű harci használatának statisztikái, valamint a veszteségek aránya általában az egyik legjobb járműről beszélnek. a második világháború. De a hiányosságok szabad szemmel is láthatóak. 56 tonnás nagy tömeg, mindössze 100 milliméteres páncélzattal (csak 80 oldal!), magas magassággal, racionális páncéldőlésszögek hiányával és gyenge menetteljesítménnyel. Általánosságban elmondható, hogy a tíz tonnával kisebb tömegű IS-2 harckocsi mind páncélzatban, mind fegyverzetben felülmúlta a tigrist... De ez a harckocsi csak 1944 februárjában jelent meg. A "Királytigris" általában 68 tonnát nyomott, 180 milliméteres frontpáncéllal... Persze egy ilyen tank nem volt alkalmas afrikai háborúra, sivatagba, leszállásra, csak egy gép, mint egy agyagkalász. láb agyagból. Nem, természetesen a maga idejében a "Királytigris" nagyon hatékony volt, egy csatában több ellenséges harckocsit is megsemmisíthetett, és egyszer egy órán belül huszonöt "Shermant" ütött ki. Úgy tűnt, hogy huszonhárom T-34-es tankról van információ, amelyet a Tigris semmisített meg egy csata során. De mindenesetre ez a tartály egyszerűen a hatalom és a súly irracionális felhasználásának megtestesülése. De például a szovjet T-54-es harckocsi... A második világháború ténylegesen korábbi technológiáinak sikeres ésszerű felhasználásának egyfajta megtestesítője.
  A Führer határozottan kijelentette:
  - Nem, uraim! Ez a projekt nem megfelelő! Ötvenhat tonnás jármű készítése mindössze 100 milliméteres páncélzattal... Hol van a mi dicséretes német hatékonyságunk és racionalitásunk?
  Aders bátortalanul megjegyezte:
  - A 70 tonnás francia S-2 páncélzata 45 milliméter volt...
  A Führer-Terminátor dühösen közbeszólt:
  - Ez egy harckocsi az első világháború idejéből. De az orosz KV-2-nek volt egy 152 milliméteres tarackja, és 52 tonnát nyomott. De ez 152 milliméter, nem 88.
  Ezért egy 88 mm-es, 71-es kaliberű ágyút adok neked egy legfeljebb negyven tonnás harckocsihoz és legalább 180 milliméteres elülső páncélzattal, 150 milliméteres oldal- és hajótesttel, hatszáz hajtóművel. , hétszáz lóerő. Ezt a tankot pedig legkésőbb hat hónapon belül tömeggyártásba kellene helyezni.
  A német tervezők elsápadtak, és remegett a kezük. Sándor gúnyosan nézett rájuk. A feladat valóban nagyon nehéz volt; A "Királytigris" 1944-es modelljére jellemző fegyverzet és páncélzat, de a súlyt 28 tonnával kell csökkenteni! Adolf azonban ezt egészen valóságosnak tartotta, és még a Porschét is barátságosan vállon veregette:
  - Ne haragudj, én magam rajzolok neked egy optimális sémát, amelyben ilyen viszonylag kis súllyal meg tudsz boldogulni. Nem vagyok zsarnok, hanem racionalista. Csak sokat kell újjáépíteni. Különösen a sebességváltó és a motor egymásba helyezése.
  Aders szomorúan jegyezte meg:
  - Ez bizonyos problémákat fog okozni számunkra. Egy ilyen elrendezésnek különösen a következő hátrányai lesznek...
  Kemény Adolf félbeszakította:
  - Természetesen lesznek gondok, de elvileg könnyen kiküszöbölhetők. Főleg technikai értelemben. De sokkal kompaktabban lehet pozícionálni a motort, mozgatni a felfüggesztést és... A tank magasságát le kell süllyeszteni két méterre, a legénységet pedig fekvő helyzetben kell elhelyezni, akkor sokkal racionálisabb lesz minden.
  A Führer elkezdett vázlatot, egyfajta rajzot készíteni a háború utáni időszak legnépszerűbb szovjet tankjának, a T-54-nek a típusáról. Ez a jármű olyan sikeres volt, hogy 1947-ben vízre bocsátották, és a tálibokkal vívott afganisztáni csatákban használták; az iraki csapatok az amerikai hadsereggel harcoltak a Sivatagi vihar és a Shock and Awe vagy Iraqi Freedom hadművelet során . Összességében több mint 70 ezer ilyen tartályt gyártottak. És hogy az autó nagyon sikeres volt. 36 tonnás tömeggel, 200 milliméteres elülső páncélzattal és 100 milliméteres kaliberű ágyúval. Ez a típus sikeresen harcolt az amerikai patonokkal és pershingekkel a koreai háború alatt. Tehát erre a technológiai szintre a modell nagyon alkalmas és reális a megvalósításra. És meglehetősen könnyű gyártani - olcsó... Ami a német 88 mm-es 71 El ágyút illeti, az a második világháború összes harckocsijához kellően átütő volt (kivéve az IS-3 elülső páncélzatát, amely szolgálatba állt 1945 májusában!). Mi a helyzet az IS-3-mal? Páncélzatában kiváló a tank, és a torony, ami csuka formát kapott. Igaz, a vezetési teljesítmény gyenge volt, és hamarosan leállították. Aztán volt még több modell, az IS-4, és így tovább, amíg meg nem telepedtek az IS-10-nél, amelyet Sztálin halála után T-10-re kereszteltek. És kiderült, hogy ez az utolsó szovjet nehéz harckocsi. Hruscsov betiltott minden nehézgépjármű-fejlesztést, és utódai ezt nem vizsgálták felül!
  Általánosságban elmondható, hogy kell a németeknek negyven tonnánál nehezebb harckocsi, ha még egy közepes harckocsira is fel tudnak szerelni olyan ágyút, amely 1000 méter távolságból 193 milliméteres páncélzatot képes áthatolni?
  Az amerikaiak gyorsan elhagyták a nehéz harckocsikat, és a Pershing tömege nem haladta meg a 42 tonnát, a Sherman pedig általában a 32 tonnát. De miután nyilvánvalóvá vált, hogy háború készül a Szovjetunióval, megjelent egy szörnyeteg egy 120 mm-es fegyverrel. kaliberű fegyvert és a lövedék kezdeti sebessége csaknem 1000 méter másodpercenként. Az amerikaiak azonban hamarosan kiábrándultak ebből a tankból. Az IS-10 megjelenése előtt a legnépszerűbb harckocsi a háború után az IS-4 volt, 250 milliméteres front- és 170-es oldalpáncélzattal... Megbízható jármű, bár több mint 60 tonnát nyomott. Mindenesetre megbíznia kell egy nehéz tartály létrehozását Németország számára, de legfeljebb 50 tonnát. Például az IS-10 éppen 50 tonnát nyomott, 290 milliméteres volt az elülső páncélzata és 125 milliméteres a fegyvere... Egyébként melyik kaliber a legsikeresebb? A háború alatt a legnépszerűbb Sherman és Churchill modellek páncélzata 100 és 152 milliméteres volt (elülső). Nos, a "Királytigrisek" egész jól megbirkóztak vele... De a "Panther" kezdett kissé lemaradni a 75 mm-es kalibertől, még akkor is, ha a lövedék nagy kezdeti sebessége nem lett volna elegendő. Ezért megjelentek a "Panthers" 88 milliméteres fegyverekkel, bár csak a háború végén, és csak néhány volt belőlük. De az a tény, hogy a Wehrmachtnak nem volt tervében nagyobb kaliberű harckocsik és páncéltörő ágyúk felfegyverzése, arra utal, hogy ez az állapot mindenkinek megfelelt. Valóban volt Jagdtiger önjáró löveg 128 mm-es ágyúval és 250 mm-es frontpáncélzattal, de ebből csak 71 darab készült, és ilyen kis mennyiségben nem tudták befolyásolni a háború menetét. Egyébként az érdekes, hogy mire a Jagdtigerek megadták magukat, még 43-an maradtak szolgálatban, ami egy ilyen gép rendkívüli túlélőképességét jelzi.
  Sztálin egyébként elrendelte, hogy az IS-2-t azonnal fel kell fegyverezni egy 122 mm-es ágyúval, bár átütőereje túlzott volt a német harckocsikhoz képest (kivéve a "Királytigrist", de csak 458 ilyen harckocsit gyártottak). Sokan azt tanácsolták a diktátornak, hogy korlátozza magát egy 100 mm-es hordóra. És valóban a T-100 önjáró fegyvere bizonyult a legjobbnak általános harci tulajdonságait tekintve. Hiszen minél nagyobb a kaliber, annál kisebb a lövedékkészlet, annál kisebb a tűzsebesség, a lövedék kezdeti sebessége, a tűz hatótávolsága és pontossága... De a németeknél volt a legmasszívabb harckocsi, a T- 4, és az erre épülő önjáró lövegek mindössze 22-24 tonnát nyomtak. A Panzer önjáró löveg azonban nagyon sikeres volt: a Panther fegyverzete és elülső páncélzata szinte megegyezett a sajátjával, olyan alacsony tömeggel és magassággal. El kell rendelni az egyszerűbb és olcsóbb páncélosok gyártásba helyezését .
  És mi a helyzet a fegyver kaliberével? A páncéltörő fegyverekhez a 128 milliméteres kaliber túl nagy, jobb, ha támadófegyverként használjuk, és válasszunk egy 105 milliméteres közteset.
  Adolf megmutatta a német tervezőknek a diagramot:
  - Ez az új titkos fegyverünk! A tartályt a következő hónapokban tesztelni kell. Harchasználata 1943-ban lesz. Addig is van egy projektje egy nehéz harckocsi létrehozására 105 mm-es ágyúkkal. Valamint könnyű önjáró fegyvereket. Tehát munkára, uraim.
  Aders félénken tiltakozott:
  - Az általad javasolt dizájn vonzónak tűnik, de a probléma az, hogy ez a tank nem felel meg a hagyományainknak... És a legénység kényelmetlen lesz...
  Adolf válasz helyett ivott egy kis gyümölcslevet, és azt javasolta:
  - Talán megebédelhetünk, elvtársak. Általában ezt a tankot nagy mennyiségben lehet gyártani, és nem hiszem, hogy az amerikaiak és a britek valami jobbat gyártanak majd a háború vége előtt. Ma pedig ehetsz egy kis húst...
  A lányok gyorsan megterítettek. Sándor, felismerve, hogy a Führernek a hústól elválasztott gyomra megbetegedhet, úgy döntött, hogy hű marad önmagához, és csak egy kis tokhalat evett, miközben emlékezett Szobakevicsre a "Holt lelkekből". Hmm , eddig úgy tűnik, mindent jól csinál. Háborús alapokra helyezi a gazdaságot, totális háborút hirdet, olyan törvényeket hoz, amelyeket már 1939-ben kellett volna elfogadni... Hitler lassúsága a militarizálással fegyverhiányhoz vezetett, és éppen mennyiségileg... Ráadásul a híres képviselő- 44-es géppuska... Harctulajdonságaiban kiváló, ami bizonyos szempontból még az első Kalasnyikov modelleknél is jobb. Csak egy kicsit nehéz... Lehet, hogy tényleg az AKM gépkarabélyt használhatjuk alapul? Eh, jó lenne egy olyan fegyvert létrehozni, amely egyesíti az amerikai M-16 pontosságát az AKM tűzsebességével és megbízhatóságával. Általában véve a haladás egyenetlenül fejlődik. Például a tartályokban lévő motorok nem adtak hozzá sok energiát, de a számítógép teljesen elérhetetlenné vált. De van tudása a jövőről, de mit tud nyújtani például egy olajpótló tekintetében. Eddig még Amerikában sem tanulták meg, hogyan lehet hatékonyan szénből benzint előállítani! Az emelkedő olajárak ellenére. Hát mi mást tud ajánlani. Dinamikus védelem, turbógenerátoros motorok... És ez meg is fog történni, de egy kicsit később, hogy ne rohanjon az adu kiosztásával. Hetven év alatt a fejlődés messzire ment előre, de amíg az öregség le nem győződik, a betegség is, és az ember nem Isten! Sőt, bizonyos szempontból még visszaesés is... Például a vallásosság növekedése, főleg Oroszországban és a posztszovjet térben, valamint az iszlám országokban. De a reneszánsz és a modern idők nagy gondolkodói azt jósolták, hogy a vallás fokozatosan kihal!
  De furcsa módon a vallási szélsőségesség egyre nő... A papok pedig egyre jobban beleavatkoznak az állampolitikába. És ebben a helyzetben a hatóságok politikája érthetetlen, tényleg komolyan hiszik, hogy az igazság az ortodoxiában vagy az iszlámban van? Mindezek a tanult és okos emberek? Ha nem, akkor mi értelme feladni az államiság szekuláris modelljét? A tömegkezelés hatékonysága érdekében? De éppen az ortodoxia bizonyította hatástalanságát államvallásként... A helyzet az, hogy mivel a kereszténységnek és mindenekelőtt az Újszövetségnek formális alapja van, az ortodoxia alapja a pacifista tanítás: ne állj ellen. gonosz és szeresd ellenségedet! Ugyanakkor a birodalom tényleges politikája agresszív, erőszakot és hódítást igényel. Ez okozza a forma és a lényeg közötti ellentmondást. Ha sokan ezt tudatosan nem is értik, tudat alatt mégis érzik!
  Emiatt az ortodox tanítás hatástalan, logikátlan, egyszerre próbál birodalmi és keresztény lenni. A keresztény pedig azt jelenti, hogy zsidó és pacifista! Hiszen a Bibliát szinte teljes egészében zsidók írták, sőt talán teljesen, mert Pál apostol azt mondja, hogy a zsidók előnye nagy, mert rájuk bízták Isten igéjét! Ez azt jelenti, hogy egy orosznak nem szabad hinnie a Bibliának! Ez azt jelenti, hogy szükség van egy másik hitre, de már nem a zsidó írásokon alapul... Melyik? Tapasztalt szakembereknek és pszichológusoknak kell kidolgozniuk az FSB irányítása mellett! Akkor sok ellentmondás sikeresen feloldódik...
  Azt kell mondani, hogy az evangéliumot olvasó gyermekből soha nem lesz erős, bátor, kegyetlen harcos, aki szereti Oroszországot! És melyik ország híres a Bibliában? Izrael!
  Igaz, maga Adolf is megszállott, ez a játékos, miután Hitler helyén találta magát, egyáltalán nem fogja szigorítani a zsidóüldözést. Éppen ellenkezőleg, a hasznos zsidók előnyöket élveznek, és a Harmadik Birodalomnak dolgoznak. Nem lesz olyan hülyeség, hogy zsidó tudósokat vagy művészeket lőnek le! De korai az antiszemita törvényeket visszavonni. Először is, az emberek félreérthetik, másodszor pedig ez a gazdagság forrása és nagyon szilárd forrás! De persze lehet tompítani az antiszemita politikát a zsidó támogatásért cserébe.
  Mi a teendő a pápával? A Vatikánnal való kapcsolatok korántsem ideálisak, de a nyílt háború ebben a szakaszban csak kárt okoz. Ez azt jelenti, hogy meg kell keresned a Vatikán támogatását, de ugyanakkor ragaszkodnod kell az érdekeidhez... Ideális esetben tedd a bábodat Péter trónjára, és fokozatosan reformáld meg a vallást...
  Porsche félbeszakította Adolf gondolatait:
  - Nagyon örülünk a vacsorájának, Führer!
  A megszállott Adolf kedvesen elmosolyodott:
  - Nos, egyelőre találkozom Himmlerrel, aztán hadd érkezzen Heinseberg. És nézzétek, srácok: nagyon szigorú határidőket kaptatok!
  A Führer hadserege átvonult Afrikán. És védelmet nyújtott a Szovjetunió ellen.
  Télen a Vörös Hadsereg támadást indított a Rzsev-párkányon, de a nácik ott várakoztak, és sikerült visszaverni a csapást. Délen a németek is kitartottak, ragaszkodtak az orjoli és harkovi irányokhoz. És csak Leningrád közelében hajthatták végre a szovjet csapatok az Iskra hadműveletet, de a csaták csaknem egy hónapig tartottak, és a győzelmet rendkívül magas áron vásárolták meg.
  A Krautok valahogy túlélték a '42-'43-as telet.
  De tavasszal Afrika nagy részét már meghódították. A Führer pedig próbára teszi a béke vizét Nagy-Britanniával.
  Churchill kissé hidegen fogadja ezt. Bár Nagy-Britannia vereséget szenved vereség után.
  Japánnal sem egyértelmű - a midwayi csatát Amerika elvesztette, miközben a szamurájok darabonként verik a nagy jenki flottát. Amerika pedig nem profitálhat számbeli fölényéből a tengeren és a levegőben.
  Hitler támadni akar a Szovjetunió ellen, de az általános, teljes mozgósítás meghirdetése után is kevés ereje van ehhez. Mivel a krautok szétszóródtak Afrikában.
  Nyáron maga a Vörös Hadsereg is készen áll az előretörésre. A nácik azonban, miután meghódították Afrikát, gyarmati csapatokat hoznak létre. És további forrásokat kapnak.
  Az Oroszlán, Tigris és Párduc tankok gyártásához használják őket. A szörnynek adott adatok azonban nem voltak teljesen sikeresek. Túl drága, túl nehéz. Igaz, védekezésre a Panther jó tankromboló, gyorstüzelő ágyúval.
  De a legsikertelenebb az "Oroszlán" volt, nehéz, drága, de nem túl hatékony. A fegyver túl erős a szovjet harmincnégyesekkel és könnyű harckocsikkal szemben, és a tűzsebesség sokkal alacsonyabb, mint a Párducé és a Tigrisé. És a páncél azonban jobb, mint a "tigris", és racionális lejtőkön is. Az "oroszlán" olyannak bizonyult, mint egy nagy "Panther", kilencven tonna súlyú és nyolcszáz lóerős motorral. Azonban valamivel gyorsabban, mint a valós történelemben, a huszonkét tonnával könnyebb "Tiger"-2 gyártásba került. Védelmi szinten közel áll az "oroszlánhoz", de mobilabb, könnyebb. A fegyver azonban 88 mm-es kaliberű - szemben a 105-tel, de elég ahhoz, hogy megsemmisítse az összes szovjet tankot. És ami lényeges, az a gyorsabb tűzsebesség - nyolc lövés az öttel szemben.
  Tehát "Oroszlán" egy német, komor zseni gyermeke, aki nem vert gyökeret.
  A németek a nyár folyamán elfoglalták egész Afrikát, beleértve Madagaszkárt is. Sztálin túl sokáig várt.
  Talán ő maga is számolt azzal, hogy a németek offenzívát indítanak. Különösen látva, hogyan érkeznek a Lion, Tiger és Panther tankok. De a Krautok még mindig problémákat oldottak meg a sötét kontinensen.
  Sztálin elszalasztotta a pillanatot. Megkezdődött a szovjet csapatok offenzívája Orel és Harkov irányában. Pont ott, ahol a németek jól felkészültek. Taktikai meglepetést pedig nem lehetett elérni. A legelső csaták megmutatták, hogy "Panther" kiválóan teljesít védekezésben. Nem rossz és "Ferdinands". Ők is jók.
  A Tiger pedig egy produktív tank. És jól gólt szerez. A németek aktívan védekeznek. És ellenállni az ellenség ütéseinek. Három hónapos nagyon makacs harcok alatt a Vörös Hadsereg mindössze tizenöt kilométert haladt előre. És a veszteségei jelentősek voltak.
  Két tucat angol repülőgép repült át az álcázott lányok felett, valószínűleg nem vettek észre semmit, és már kezdtek eltűnni a látóhatáron túl, amikor hirtelen újabb gyanús hangok hallatszottak. Madeleine parancsolta:
  - Mindenki feküdjön le és ne mozduljon!
  A lányok megdermedtek, vártak valamire. És ekkor megjelentek a dűne mögül a könnyűszállítók és teherautók. A dizájnból ítélve Angliában és Amerikában készül. Lassan megindultak Tunézia fővárosa felé. Madeleine kissé összezavarodott. Úgy vélte, hogy a frontvonal még messze van, ami azt jelenti, hogy a briteknek még nem lesz idejük megjelenni. Vagy inkább ne jelenjenek meg. És itt rohan egy egész oszlop. Bár talán kevesebb, mint egy zászlóalj... Kik ők, valami harci csoport egy egyáltalán nem összefüggő front sivatagjait megkerülve hátul akar turkálni. Logikusnak tűnik, bár a technológiával könnyen észrevehetőek a sivatagban. Mindenesetre rádiózni kell a barátainak, de nem szabad tüzet nyitni. Ráadásul csak száz van belőlük, és több mint háromszáz brit!
  Gerda odasúgta Charlotte-nak:
  - Ezek az angolok! Most először láttam őket ilyen közelről!
  A szintén eléggé ideges vörös hajú barát így válaszolt:
  - Semmi különös! És van köztük olyan sok fekete!
  Valóban, az angolok legalább fele fekete volt. És az oszlop lassan haladt, és a feketék még mindig üvöltöttek... Egyre közelebb kerültek...
  Itt az egyik lány idegei nem bírták, és géppisztollyal sütött. Ugyanebben a másodpercben a többi harcos tüzet nyitott, Madeleine pedig késve ugatott:
  - Tűz!
  Egyszerre több tucat angolt kaszáltak le, az egyik teherautó kigyulladt. A többi brit válogatás nélkül tüzet nyitott. Madeleine, megragadva a pillanatot, felkiáltott:
  - Dobjatok össze támadógránátokat!
  A "She-Wolf" elit SS zászlóalj lányai messzire és pontosan dobják a gránátokat. És hogy gyermekkoruk óta képezték őket, és speciális technikákon is átestek . Ilyenkor áramütéssel edz, kicsit lassú a dobás és sokkot kapsz. Gerda és Charlotte is eldobta az ajándékait. A britek pedig fejjel és fejjel lefelé... Annyira vicces. Véletlenszerűen lövöldöznek, a feketék pedig még mindig érthetetlen nyelven visítoznak. Ezek biztos gazemberek...
  Gerda pedig lő és dob, közben énekel is:
  - Rémálom van az SS tanítványaiban! Egy ugrás - egy ütés! Nőfarkasok vagyunk - a mi módszerünk egyszerű! Nem szeretjük húzni a macska farkát!
  Charlotte is morog válaszul. Az általa kilőtt golyók darabokra törik a koponyát. Aztán kivájják a szemüket. Itt van az egyik ijedt fekete férfi, aki szuronyával oldalba szúrja szőke társát. Válaszul vért fog köpni. Charlotte együtt énekel:
  - A csillagos sötét pokol angyalai! Úgy tűnik, hogy az univerzumban minden elpusztul! Gyors sólyomként kell az égbe repülnöd! Megvédeni a lelkeket a pusztulástól!
  A britek szervezetlenül lépnek fel, többségük gyarmati katona: feketék és indiánok, arabok. Vagy leesnek, megfagynak, vagy éppen ellenkezőleg, élesen felpattannak, és rohanni kezdenek, mint az őrült nyulak. A lányok azonban pontosan lőnek, és bár a gránátok nem repülnek messzire, a szilánkok vastagok! Már kevés ellenség maradt. Madeleine angolul sikoltozik, olyan fülsiketítően hangos a hangja, hogy nem is kell megafon:
  - Add meg magad és mi megkíméljük az életedet! Fogságban jó ételt, bort és szexet kapsz!
  Azonnal működött, és ha egyszer feladják... Kezeket fel és...
  Ötven foglyot gyűjtöttek össze, fele megsebesült. Madeleine parancsolta:
  - Végezd el a sebesültet!
  A "nőfarkasok" szertartás nélkül lövöldöztek a lábukra nem tudók halántékába, a többieket pedig autókba pakolták és a legközelebbi bázisra hajtották.
  A sivatag forró homokja után Gerda mezítláb nagyon élvezi a puha gumit. Még boldogan nyög is... Az amerikai teherautók nagyon kényelmesek és nem remegnek út közben. A lányok, miután nyertek, vidámak. Charlotte megkérdezte Gerdát:
  - Hányat öltél meg?
  A lány tanácstalanul megvonta a vállát:
  - Nem tudom? Nem én voltam az egyetlen, aki lőtt... De szerintem sokan voltak!
  Charlotte kiszámolta:
  - Százan vagyunk, körülbelül háromszázat ölt meg, ami testvérenként hármat jelent, vagyis nővérenként! Lenyűgöző kezdete a háborúnak!
  Gerda közömbösen intett a kezével:
  - Ez nem fontos nekem! A lényeg az, hogy egyetlen barát sem halt meg. Bár ez természetesen statisztika, háromszáz ellenséget semmisítettek meg, és a mi oldalunkon mindössze két farkas harcos sérült meg könnyebben. Még meg is lepődöm, hogy ilyen harcosokkal mennyire nem hódítottuk meg még teljesen Afrikát.
  Charlotte azonnal elrontotta a hangulatot:
  - Hát ezekkel a szerencsétlen harcosokkal szemben veszítettünk a tizennyolcadikban!
  Gerda dühösen megrázta szép fejét, mintha újévi hó borította volna:
  - Ez az árulás miatt van! De valójában közelebb voltunk a győzelemhez, mint valaha, és ez mindenki számára nyilvánvaló volt, aki nem vak! Jaj, megzavartak minket!
  Charlotte beleegyezett, és csupasz lábujjával ügyesen vakargatta a bal füle mögé:
  - Igen, a katonaság árulása, szabotázsa, középszerűsége... De mégis megtörtük az oroszokat, 1918-ban megadásra kényszerítve őket! Ó, jó lenne sétálni Oroszországban, ott hűvös van, de itt meleg!
  Gerda vidáman felkacagott:
  - De Oroszországban olyan súlyos fagyok vannak... De amikor mezítláb rohantam a hóban a hegyekben, tudom, milyen kínzás ez.
  Charlotte kitárta a fogát:
  - A kis Gerda mezítláb szaladgál az égő hóban... Ez szimbolikus, mintha mesében lenne... Tündérmesék egy tiszta, még gyerekes és egyáltalán nem önző...
  Gerda vidáman kacsintott barátjára:
  - Mintha a Führerhez kellene mennünk?
  Charlotte megerősítette:
  - Majdnem! Csak vezetünk, nem mezítláb futunk a forró sivatagi homokon. És még a győzelem után is.
  A megkötözött fekete férfi németül motyogta:
  - Szörnyű angyalok, készen állok a szolgálatra! Te egy istennő vagy, én a rabszolgád vagyok!
  Charlotte kissé érdesített lábával megsimogatta a fekete fogoly barna göndör haját:
  - Ti feketék már természetüknél fogva rabszolgák vagytok! Ez persze egyrészt jó, valakinek hajnaltól estig keményen kell dolgoznia, alantas munkát végezni... De a rabszolga természeténél fogva, aljas természeténél fogva áruló, nem lehet rá fegyvert bízni. . Mi, németek viszont a Föld legkulturálisabb és leginkább szervezett nemzete vagyunk. A harcosok nagy nemzete, és nem ok nélkül szolgáltak német zsoldosok minden európai hadseregben, sőt Oroszországban is, legtöbbször parancsnoki beosztásban!
  Gerda hevesen mondta:
  - Igen, rabszolgaként fogsz szolgálni minket. Különleges menazsériáink vannak a feketék számára. És egyelőre nem kell mást tenned, mint...
  Charlotte azt javasolta:
  - Hadd csókolja meg a lábunkat. Végül is kellemes lesz számunkra, és Niger megalázza magát.
  Gerda hevesen megrázta a fejét:
  - Nem tudom, hogy vagy, de undorító, ha az árja tiszta bőre megérinti a büdös Niger ajkát. Így...
  Charlotte nem értett egyet:
  - Nem igazán! Ellenkezőleg, szerettem volna. Hát nézd...
  A tűzvörös hajú szépség a fekete férfi felé lökte kis lábát. Lelkesen csókolgatta az istennő hosszú, sima, cizellált ujjait. És a lány válaszul csak gyengéden mosolygott, a fekete férfi vastag ajka csiklandozta lebarnult bőrét. A fogoly nyelve végigfutott a lány rugalmas, kissé poros lábán. Még mindig szép, amikor megaláz egy erős, majdnem kétméteres férfit.
  Gerda meglepődött:
  - Furcsa, de nem undorodsz?
  Charlotte elmosolyodott:
  - Nem igazán! Miért kellene undorodnom?
  Gerda úgy döntött, hogy hallgat: miért kell beleavatkoznia barátja ügyeibe? Valójában arra nevelték őket, hogy egy német nő ne csak harcos legyen, hanem szerető, szelíd feleség és egészséges anya is. De ő maga még nem gondolt pasikra, talán a nagy fizikai megerőltetés miatt, vagy egyszerűen még nem találta meg a párját. Úgy tűnik azonban, Charlotte is belefáradt. A bokájával olyannyira megütötte a fekete férfi orrát, hogy az orra folyni kezdett, és azt javasolta Gerdának:
  - Talán énekelhetünk?
  Gerda bólintott:
  - Hát persze, hogy énekelünk! Különben szomorú lesz!
  A lányok énekelni kezdtek, és a barátaik is bekapcsolódtak, úgy ömlött a dal, mint egy vízesés:
  Kedvesemmel kimegyünk a sűrűből,
  Földöntúli szomorúság rejtőzik!
  És a hideg, égő, hűsítő,
  A törött motívum áttört!
  
  Mezítláb a hóban,
  A lányok kifehérednek!
  A gonosz hóviharok farkasként ordítanak,
  Madárrajok megzavarása!
  
  De a lány nem ismer félelmet
  Erőteljes harcos!
  Az ing alig fedte a húst,
  Biztosan nyerünk!
  
  A mi harcosunk a legtapasztaltabb,
  Kalapáccsal nem lehet hajlítani!
  Itt a juharok finoman mozognak,
  Hópelyhek hullanak a mellkasodra!
  
  Nem szokásunk félni,
  Ne merészelj kirázni a hidegtől!
  Az ellenfél kövér, bikanyak,
  Ragadós és undorító, mint a ragasztó!
  
  Az embereknek van ekkora ereje
  Mit vitt véghez a szent szertartás!
  Nekünk a hit és a természet egyaránt,
  Az eredmény győztes lesz!
  
  Krisztus lelkesíti a hazát,
  Azt mondja, harcoljunk a végsőkig!
  Hogy a bolygó paradicsommá váljon,
  Minden szív bátor lesz!
  
  Az emberek hamarosan boldogok lesznek
  Legyen az élet néha nehéz kereszt!
  A golyók brutálisan halálosak
  De aki elesett, az már feltámadt!
  
  A tudomány halhatatlanságot ad nekünk,
  És az elesettek elméje visszatér a kötelességhez!
  De ha kiszállunk, hidd el,
  Az ellenség azonnal elrontja a pontszámot!
  
  Ezért legalább imádkozz Istenhez,
  Nem kell hibázni, legyen lusta!
  A mindenható bíró nagyon szigorú,
  Legalább néha segíthet!
  
  A szülőföld a legkedvesebb számomra,
  Szent, bölcs ország!
  Vezetőnk, fogd szorosabban a gyeplőt,
  A haza virágzásra született!
  A "She-Wolf" elit SS zászlóalj lányai olyan gyönyörűen énekeltek, és a szavak lelkesek voltak. Általában van egy sztereotípia, hogy az SS ember hóhért jelent! De ez nem igaz. Természetesen voltak különleges büntető egységek, leggyakrabban a különleges műveleteket végrehajtó biztonsági osztályok részeként, de a legtöbb SS-hadosztály egyszerűen a Wehrmacht elit őrsége volt. Általánosságban elmondható, hogy a vörös, totalitárius propaganda nem a legmegbízhatóbb információforrás a második világháborúról. Hiszen világos, hogy az Agitprop kommunista vezetői nem tehettek mást, mint elfogulatlanok és tárgyilagosan fedték le az eseményeket. Így hát megbízhatóan nehéz megítélni, hogy hol volt valódi igazság a nácik atrocitásairól, és hol volt fikció. Mindenesetre a történelmi kutatásokkal komolyan foglalkozók kénytelenek beismerni, hogy nem minden SS-harcos hóhér és szörnyeteg. Ráadásul a Szovjetunió elleni támadás előtt; A nácik általában toleránsan viselkedtek a megszállt területeken, a nyugati források nem utalnak tömeges atrocitásokra vagy megtorlásokra.
  És most a lányok segítettek a foglyoknak kiszállni az autókból; barátságosan megveregették a félénk férfiak széles vállát. Ezt követően a lányok felfrissülni kaptak...
  Az ebéd szerény volt, de egy zebrát lőttek a sivatagban, és minden lány kapott egy arab stílusban főzött kebabot. Általában az arabok, legalábbis külsőleg, barátságosak voltak, és a németül tudók még viccelni is próbáltak, vagy finoman megsimogatták a lányok lábát.
  Gerda eltolta magától a ragacsos arabot, és így szólt:
  - Nem vagyok neked való!
  Charlotte követte a példáját:
  - Szerezz magadnak háremet!
  Gerda mosolyogva azt javasolta:
  - De mondd, Charlotte, mit tennél, ha a szultán felesége lennél?
  A vörös hajú barát kétkedve jegyezte meg:
  - Ez tulajdonképpen vitatható boldogság... Bár attól függ, melyik szultán felesége. Ha a nagy Oszmán Birodalom a fénykorát élné, akkor... Még nagyon szép is lenne... Megreformálnám a török hadsereget, fejleszteném a fegyvereket... És valószínűleg először keletre fordítanám a tekintetem.
  Gerda beleegyezett:
  - Jobb! De Törökország szégyene, hogy még fénykorában sem tudta meghódítani Iránt. Ez egészen reális volt, különösen, mivel a perzsa hadsereg elmaradott volt. Kíváncsi vagyok, Nagy Führer, milyen döntést fog hozni: meghódítja Törökországot, vagy beveszi a koalíciójába, megdobva az oszmánokat, beleértve Irán néhány nem túl értékes földjét?
  Charlotte zavartan megvonta a vállát.
  - Nem tudom! Sőt, mostanában felröppent a pletyka, hogy meg fogjuk támadni a Szovjetuniót... Azt mondják, hogy az orosz gazdagságra és Ukrajna gazdag földjeire nincs igazán szükség!
  Gerda mezítláb ujjaival felkapta a bögre teát, és egészen ügyesen az állához emelte, és magába öntötte a barna folyadékot. Ugyanakkor a lánynak sikerült beszélnie:
  - Ukrajnának nagyon gazdag, gazdag földjei vannak. Bölcs német vezetés mellett és magas gazdálkodási kultúránkkal rekordtermést fognak produkálni. És akkor a kenyerünk olcsóbb lesz, mint a víz. Ez pedig maguknak az ukránoknak kedvez majd, mert a szovjet kormány egyszerűen kirabolja, éhezésre kényszeríti őket!
  Charlotte bólintott.
  - Megtanítjuk ezeket a szlávokat a mi nagy germán kultúránkra! Világosítsuk fel őket!
  Itt goromba kiabálások szakították meg a beszélgetést, a pihenőidő lejárt.
  De ebéd után a lányok ismét sorba álltak, és kénytelenek voltak átvonulni a sivatagon. Evés után nehéz volt futni, a lányok még nyögtek is, mígnem felmelegedett a testük. És úgy rohantak el, mint a jerbók.
  Ez egy virtuális csata... És Afrika lesz német... És a szovjet-német front...
  Télen a Vörös Hadsereg ismét támadásba lendült. Makacs csaták folynak.
  Christina, Magda, Margaret és Shella harcolnak a Párducban. A jármű, bár nem ideális, gyorstüzelő, nagy hatótávolságú löveggel rendelkezik, közepesen mozgékony és jó elülső páncélzattal rendelkezik.
  A német lányok a hideg ellenére mezítláb és bikiniben vannak. És manőverezhető csatát folytatnak.
  Itt Christina ad le egy lövést... A lövedék eltalálja a T-34-76 tornyot és átlyuggatja. Egy szovjet tank megáll, lelőtték.
  A lányok szívből kiabálnak:
  - A mieink elvitték!
  Aztán Magda lő. Az arany hajú szépség is eltalálta.
  Igen, így leszakadt a harmincnégyes tornya.
  A tigrislányok felváltva lövöldöznek. És nagyon pontosan. Így hát eltaláltak egy másik szovjet tankot.
  Margaret következett. És eltalálta az SU-76 önjáró fegyvert. Ügyesen dörömbölt. És énekelte:
  - A mi pokoli Németországunk erős, megvédi a világot!
  És hogyan fog megmutatkozni a nyelv!
  Aztán megütötte Shellt egy ágyúval. Üsd el a szovjet KV-1S harckocsit. A lány is jó munkát végzett.
  Igen, négy bikinis harcos harcol, és nem félnek a hidegtől. Miután a nők elkezdtek harcolni, sokkal jobban mentek a dolgok a Harmadik Birodalomban.
  Itt vannak Albina és Alvina pilóták az égen. Mindkét szépség bikiniben és mezítláb van. Focke-Wulfokon harcolnak. És ez egy nagyon komoly autó.
  Albina, aki légágyúból tüzel, azt mondja:
  - Aktív krokett! Ne sajnáld a szavakat!
  És hogyan fog szikrázni egy káprázatos mosollyal! És egyszerre két szovjet gépet fog lelőni.
  Alvina akár hármat is levágott légágyúkkal, és csicseregte:
  - A bejegyzésem halálos és matt lesz!
  Utána a lány kitárta a fogát és megmutatta a fogát! Csupa báj, és tele van fenomenális bájjal.
  Albina levág egy másik Yak-9 gépet, és nyikorog:
  - Miért van szükség szovjet pilótákra?
  Alvina lelövi a LAGG-5-öt, és magabiztosan mondja:
  - Hogy mi németek számlákat szedhessünk!
  Csodálatos pár lány. Hogyan fogtak hozzá, hogy díjakat gyűjtsenek maguknak. Az ilyen szépségek ellen tényleg nem lehet vitatkozni. Repülőgépeket lőnek le, és kitárják a fogukat.
  A fő titok pedig az, hogy hidegben a lányoknak mezítláb és bikiniben kell lenniük. Aztán jönnek a számlák maguktól.
  És soha ne öltözz fel. Rázza meg csupasz mellkasát, és mindig nagy becsben leszel!
  Albina levágott egy másik Vörös Hadsereg gépet, és ezt énekelte:
  - Nagy magasságban és csillagtisztaságban!
  És kacsintott, felugrott, mezítláb rángatózott, üvöltve:
  - A tenger hullámában és a dühödt tűzben! És dühödt és dühödt tűzben!
  És ismét a lány lendületes megközelítéssel lelövi a gépet.
  És ekkor Alvina megtámadja az ellenséget. Megcsinálja a sarkon, kihúzza a fogát és nyikorog:
  - Szuper világbajnok leszek!
  És ismét lezuhan a lány által elütött autó. Igen, a Vörös Hadsereg nagyon rosszul érzi magát.
  Albina pedig vad eksztázisban ordít:
  - Most hóhér vagyok, nem pilóta!
  Lelőtt egy másik szovjet gépet, és felszisszent:
  - Meghajolok az irányzék fölé, és a rakéták rohannak a cél felé, még egy közeledés van előttem!
  A harcos rendkívül agresszíven viselkedik.
  Itt mindkét lány földi célpontokat támad. Albina ököllel üti a harmincnégyest, és felsikít:
  - Ez lesz a vége!
  Alvina eltalálja az SU-76-ot, és azt suttogja:
  - A teljes pusztulásig!
  És hogy remeg a mezítláb!
  Télen a Vörös Hadsereg nem tudott jelentős sikereket elérni. Csak Rzsev térségében sikerült enyhe éket verni, de tartalékok bevezetésével a németek helyreállították a helyzetet. A Krautok nagyon erősek.
  És 1944 májusában, miután csapataikat új tankokkal, köztük a fejlettebb és jobban védett Panther-2-vel töltötték fel, támadásba kezdtek Kurszk és Rostov-on-Don térségében.
  Nem lenne minden olyan rossz, ha nagyszámú arab és fekete nem vett volna részt az offenzívában. És ami a legfontosabb, Türkiye is belépett a háborúba. A helyzet tehát rendkívül riasztóvá vált.
  A súlyos veszteségeket elszenvedő Vörös Hadsereg pedig visszavonult a Wehrmacht felsőbb erői elől.
  De a bátor hat lány Alenka vezetésével ádáz harcot vívott a Krautokkal. És az erők egyértelműen egyenlőtlenek voltak.
  Alenka Kurszkért harcolt, amelyet a nácik megrohantak. A kétségbeesett szépség csupasz lábujjával gránátot dobott, és ciripelt:
  - Dicsőség Rusnak és kedves pártunknak!
  Aztán Natasha csupasz lábujjával gránátot indított, és felszisszent:
  - Mi mezítláb vigyázunk a lányra!
  Utána Anyuta is mezítláb ujjaival küldött halálajándékot, és elsorvadt :
  - Csodálatos ütés lesz!
  A vörös hajú Augustine csupasz alsó végtagjával megsemmisülési ajándékot küldött, és nyikorgott:
  - Irány a radar az ég felé!
  Aztán az aranyhajú Maria puszta lábbal halált adott a náciknak.
  És énekelte:
  - Madagaszkáron, a sivatagban és a Szaharában! Mindenhol járt, világot látott!
  Aztán Marusya egy csomó csupasz talpat dob, és énekli:
  - Finnországban, Görögországban és Ausztráliában, Svédországban azt fogják mondani, hogy ezeknél szebb lányok nincsenek!
  Igen, a hat lány nagyon jól küzdött. De a Krautok mégis elfoglalták Kurszkot...
  Nem, nem tudsz ellenállni az ilyen felsőbb erőknek. A fasiszták makacskodnak.
  És mit jelent a szörnyek felkészítése?
  Adolf Hitler egyszerűen őrült volt: igazi despotának érezte magát, akinek mindenki engedelmeskedik és remeg. Igen, ha Sztálin sikereit akarod, akkor olyannak kell lenned, mint Sztálin, nem sajnálva és követelőzve másokkal és magaddal szemben (pontosan így gondolta Joseph Vissarionovich ebben a sorrendben!). Most már rendesen susog, és az autó elkezd mozogni. Általánosságban elmondható, hogy Németország, a műholdait figyelembe véve, hatalmas előnnyel rendelkezik a Szovjetunióval szemben az ipari berendezések mennyiségében, a képzett munkaerő és a mérnökök számában minden szinten. Ez tény, de a fegyvergyártás még mindig nem éri el a színvonalat! Németország a háború során végig lemaradt a Szovjetunió mögött, az oroszországi pusztítás ellenére. És miből? Természetesen egy bizonyos káosz miatt, amely a különböző osztályokon és különösen a hadiiparban uralkodott. Ezenkívül a nyersanyagok hiánya, valamint az ellenség potenciáljának alábecsülése negatív szerepet játszott. Különösen 1940-ben Németországban alacsonyabb volt a fegyvergyártás, mint 1939-ben (ha figyelembe vesszük a lőszert is tartalmazó teljes mennyiséget), és ez annak ellenére, hogy a háború már zajlott, és a Harmadik Birodalom hatalmas területeket vett át. termelési kapacitás tartalékai. Nos, mit mondhatunk Hitler szervezői képességeiről? Nem túl sokat, a hadiiparban tündökölt.
  A Führer hosszú beszédben kijelentette:
  - A repülés felügyelete ügyében vészhelyzeti felhatalmazást kap Sauer. Szorosan figyelemmel fogja kísérni a gyártott berendezések mennyiségét, és ami nem kevésbé fontos, a minőséget is. Ráadásul sok barátod, Göring, bár egykor jó ászok voltak, nem képes vezetői munkára. Nem minden jó katona egyben kiemelkedő tábornok sem, így az akasztott Eric helyett a műszaki szférát a hivatásos vállalkozók közül egy olyan személy fogja vezetni, aki képes a légierő megreformálására, újrafelszerelésére. Hiszen Nagy-Britannia nem alszik, fegyveres erőinek mennyiségét és minőségét egyaránt növeli, és főleg a repülését. Két fejjel az ellenség előtt kell lennünk, egy tucat lépéssel, különben teljesen elveszítjük fölényünket az ellenséggel szemben. Ezért minőségi lépésekre van szükség.
  Göring félénken válaszolt:
  - Barátaim, bevált emberek, akik bizonyították harci hatékonyságukat és professzionalizmusukat.
  A megszállott diktátor dühös lett:
  - Vagy talán, szerinted, elfelejtettem, ki veszítette el a brit csatát? Vagy ki bukta meg a nemzetgazdaság fejlesztésének négyéves tervet. Vagy azt is szeretné, hogy botokkal üssék, és akár nyilvánosan is. Tehát fogd be a szád és maradj csendben, mielőtt felkarcolod magad!
  Göring még leguggolt is félelmében. Jaj, a Führerrel nem szabad tréfálkozni. Aztán ismét hallatszott a zaj, és egy másik ME-262-es repülőgép szállt fel az égbe. Az autó masszív volt, és két motorja volt. A szárnyak enyhén söpörtek, maga a vadászgép meglehetősen fenyegetően néz ki. Sebességjellemzői 1941-ben általában megfelelőek, és még világviszonylatban is rekordot döntenek. Igaz, maga a gép még nem teljesen megbízható és hibakeresést igényel. A fasiszta diktátor azonban már megadta az új, fejlettebb vadászgépek tulajdonságait... Az ME-262 több mint hat tonnát nyom, ami azt jelenti, hogy van némi túlterhelés. A vadászgépnek kicsinek, olcsónak és ügyesnek kell lennie. Ebből a szempontból az ME-163 egész jó lehet, de a rakétamotorja túl erőltetett, és csak hat percig működik (vagy inkább még működni fog!), ami azt jelenti, hogy a hatótávolság csak száz kilométeres körzetben van. . Blitz-stílusú bombázónak vagy Anglia elleni armada támadások fedőharcosának természetesen nem alkalmas.
  De az ME-262 rengeteg bombát tud szállítani, vagyis annyit, mint a Pe-2, egy szovjet frontvonali repülőgép. Azaz kiváló megoldás vadászrepülőgépekhez és csapatok támogatásához egyaránt. De miért nem készítenek egy vadászgépet az ME-163 üstökös stílusában, de rakétamotor nélkül, de turbóhajtóművel? Megpróbálták javítani az "Üstököst", és úgy tűnt, hogy a repülési időt 15 percre növelték (ez akár 300 kilométeres hatótávolság), ami általában elfogadható a brit csatában. Normandiából London még megközelíthető... Bár nem minden olyan magától értetődő, de bombázni is kell és vissza kell térni, és tizenöt perc nem volt olyan gyors. A jövőben a rakéta- és sugárhajtású vadászgépeket zsákutcának tekintették a repülésben. De a "Comet" kialakítása nagyon érdekes, kis méretével és könnyedségével, ami azt jelenti, hogy olcsó és manőverezhető.
  Emellett vannak nagyon ígéretes, általában 800 kilogrammos vadászrepülőgépek is, olyan vitorlázórepülőgépek, amelyek légi csatákban használhatók. Igaz, kis hatótávolságuk miatt csak védekező csatákban hajthatók végre rajtuk repülések, vagy Londonba szállíthatók... Szállítások, majd kapják vissza a pilótákat. Itt kell gondolkodnod rajta. A valós történelemben a vitorlázóknak soha nem volt idejük harcolni, és valamiért Koreában a szovjet repüléstábornokok nem merték kipróbálni ezt az ötletet. Általában véve nem szomorú, de a koreai háború alatt az amerikai pilóta volt az első, aki győzelmet aratott. A Yankees-t tehát nem szabad alábecsülni.
  A repülés végén egy fiatal, szőke lány kiugrott a pilótafülkéből, és teljes sebességgel felrohant a Führerhez.
  Az első számú megszállott náci kezet nyújtott neki egy csókra. Az a szép, amikor a lányok szeretnek téged, és úgy tűnik, a Führert őszintén bálványozza az összes német, vagy inkább csak néhány koncentrációs tábori fogoly kivételével szinte mindenki. A pilóta lelkesen mondta:
  - Ez egyszerűen egy csodálatos repülőgép, olyan sebessége és ereje van. Tépjük szét az összes oroszlánkölyköt, mint egy melegvizes palackot a helyettesítőtől!
  A Führer jóváhagyta a lány késztetését:
  - Természetesen szétszedjük, de... A gép hibakeresését gyorsabb ütemben kell elvégezni, és ez főleg a motorokra vonatkozik. Itt persze radikális intézkedésekre lesz szükség a javításukhoz, de ha valamiben a vezető-tervező segít!
  Mindenki kórusban ugatott:
  - Dicsőség a nagy Führernek! A Gondviselés segítsen rajtunk!
  A Harmadik Birodalom himnusza szólalt meg, és a Hitlerjugent fiatal harcosaiból álló oszlop megindult. A tizennégy-tizenhét éves fiúk különleges formációban vonultak dobhoz. És akkor történt a legérdekesebb: a Német Nőszövetség tinédzser lányai vonultak fel. Rövid szoknyában voltak, a szépségek meztelen, meztelen lábai vonzották a férfiak tekintetét. A lányok megpróbálták feljebb emelni a lábukat, de egyúttal hátrahúzták lábujjaikat, és óvatosan elhelyezték a sarkukat. Kifogástalan idomú szépségek szórakoztató látványa... Az arcok valóban mások voltak, és néhány fiatal fasiszta kissé durva, már-már férfias volt, és el is torzította őket. Főleg, ha összehozták a szemöldöküket.
  Esthete Adolf megjegyezte:
  - Szükséges, hogy a fiúk és a lányok nagyobb arányban részesüljenek fizikai képzésben. És tudom, hogy sok minden történik ez ügyben, különösen a Jungfolkban, de amire szükség van, az a befogadás és a spártai módszerek átvétele. Persze amellett, hogy lopásra buzdítunk... Fiúinkból és lányainkból tisztességes és egyben könyörtelen emberré kell felnőniük.
  A Legfelsőbb Parancsnok szünetet tartott. A tábornokok hallgattak, valószínűleg féltek ellenkezni, de nem akarták megerősíteni a nyilvánvalót. A Führer folytatta:
  - A háború nem vicc, de az ellenségekkel szembeni könyörtelenséget a kölcsönös segítségnyújtással és az elvtársak iránti testvériség érzésével kell párosítani. Ezt kell mindenkibe belecsempésznünk... Az új szuperember kíméletlen másokkal szemben, de még inkább könyörtelennek kell lennie önmagával szemben. Mert a kisebbrendűséget először ki kell irtani a lelkéből, aztán feltámad a gyenge emberi test!
  Újabb szünet... A tábornokok és a tervezők hirtelen rájöttek, és heves tapsba kezdtek. A Führer elégedettnek tűnt:
  - Ez jobb, de most egy légiharc utánzatot szeretnék látni. Olyan félelmetes és mindent pusztító...
  Heinkel bátortalanul érdeklődött:
  - Éles lőszerrel vagy lövedékekkel, Führer?
  Az első számú náci bólintott:
  - Természetesen harciasokkal. Ezen kívül szeretném figyelembe venni a kilökőeszköz hatását. Végül is dolgozol rajta... - A Führer megrázta az öklét. - Amikor végre elkészül és tömeggyártásba kerül. Hiszen a tapasztalt pilóta tapasztalt pilóta, akit meg kell védeni a jövőbeli csatákhoz!
  A Fuhrer-Terminator mindazonáltal úgy döntött, hogy egy modernebb kivitelű kilökőeszközt mutat be a tervezőknek. Ennek a rendszernek kevésbé körülményesnek, egyszerűbbnek és könnyebbnek kell lennie. Nos, a német ipar által már elsajátított olcsó squib nagyon alkalmas erre a célra.
  A diagramot menet közben kellett megrajzolni, de Hitler nagyon jó művész volt, tisztán, gyorsan rajzolt, a diagramok és a fordulatok vonalai egyenletesek és tiszták voltak, minden vonalzó és iránytű nélkül. Az ütős Terminátor persze furcsanak tartotta, hogy a németek, akiknek általában olyan erős és bizonyos mértékig fejlett ideológiájuk volt, mint a nemzetiszocializmus és a totalitárius rendszer, kiszivárogtatták a háborút az oroszoknak. Talán ez annak köszönhető, hogy az orosz katonák erősebbek és ellenállóbbak voltak, mint a németek, és gyorsabban tanultak meg harcolni.
  Általánosságban elmondható, hogy ha a háború menetét összességében nézzük, akkor az oroszok, vagy inkább a szovjet hadsereg megtanultak harcolni, de a németek mintha elfelejtették volna, hogyan... A parancsnokságuk az elsők szintjén hozott döntéseket. osztályosok, és talán még alacsonyabb, ha az első osztályosnak van tapasztalata a valós idejű stratégiák szerinti katonai műveletek végrehajtásában. És abból, hogy néha már hatéves gyerekek is olyan ügyesen vezetnek virtuális hadsereget, ők, Zsukov és Mainstein tanulhatnak belőle. Egyes kutatók azonban mind Zsukovot, mind Mainsteint középszerűnek tartják. Ellentmondások vannak a felszerelések számát illetően is, különös tekintettel a lefoglalt francia felszerelésekre. Hitler emlékezete (jó emlék, főleg amikor még egészséges volt!) azt sugallta, hogy 3600 elfogott harckocsit ejtettek el a franciák, ez egy nagyon lenyűgöző figura... Egyes modellek, mint például a SiS -35 páncélzatukban jobbak voltak , mint a T-34 csak frontpáncélban. Tehát ez a tank könnyen előállítható francia gyárakban, kivéve talán a 47 mm-es fegyvert egy hosszú csövű 75 mm-es fegyverre cserélve. Valójában még ez sem lehet elég. Nagy-Britannia és az USA általában mindig a páncélt értékelte a legjobban a harckocsikban. Például a negyventonnás Churchill páncélzata 152 milliméteres volt, szemben az IS-2 nehéz harckocsi 120-as páncélzatával.
  A Führer még valamit mondott a tervezőknek:
  - Van elég szélcsatornánk, ezért keressünk egy optimálisabb repülőgép-modellt, és alkossunk áramvonalas formákat anélkül, hogy drága tesztekre vinnénk a dolgot, ahol a legjobb ászaink is meghalnak. Például egy repülőgép repülő szárnyú modellje nagyon hatékony, különösen akkor, ha a vastagság és a dőlésszög változtatható. Már odaadtam a rajzot, így a farkatlannak készen kell lennie. Becsült sebessége Yumo motorral is akár 1100 kilométer per óra lesz. Szóval hajrá, de ne légy pimasz!
  Misfit Adolf tanácsot adott a csőfújás sebességének növelésére is. Megragadta a tervezők nézeteiben a rosszul elrejtett iróniát: honnan tudott ennyit egy egyszerű tizedes? Nem hisznek a Führer zsenialitásában? Nos, kitaláljuk... vagy nem, nem fogjuk kitalálni, de bebizonyítjuk nekik, hogy műveltek vagyunk.
  Ezt követte az ebéd a friss levegőn, a szolgálólányok asztalokat, székeket rendeztek. Gyönyörű... De milyen reformokat kellene végrehajtani a nemzetiszocializmusban? Ilyen például az ellenségek számának minél csökkentése és barátkozás. Például ne magasztalja fel minden fordulóban a német fajt, és akár abba is hagyhatja a népek osztályokra osztását. A nemzetek alsóbbrendű és árja nemzetekre való felosztását azonban formálisan még nem legalizálták. Ez leegyszerűsíti a dolgokat. Általánosságban elmondható, hogy Hitler pontosan a Szovjetunió elleni támadás után kezdte meg a zsidók tömeges megsemmisítését. Miért lennének ilyen görcsösségei? Talán abban reménykedett, hogy a világcionizmus megáldja a bolsevizmussal vívott háborúra, és a Nyugat támogatni fogja. És amikor Nagy-Britannia és az USA határozottan nemet mondott a Wehrmachtnak, a Führer dühös lett? Vajon elkezdett bosszút állni azokon a zsidókon, akiket elérhetett? Hitler természetesen egy idióta, aki elkövette a holokausztot, és ezzel hiteltelenné teszi a nemzetiszocializmus eszméjét. Mára a náci és a hóhér szavak szinonimákká váltak. Sokan összekeverik a nacionalizmust és a fasizmust is, talán a náci szó összhangja miatt . De ez egyáltalán nem igaz. A fasizmusnak elvileg nincs közvetlen kapcsolata a nemzetiszocializmussal. Lényegében a fasizmus fogalma Franciaországban jelent meg a XIX. században, és teljesen más jelentéssel bírt.
  A fasizmus tanításának egyfajta esszenciája az eredeti változatban a társasági szellem, a kapitalisták közötti bajtársiasság megteremtéséig jutott. Mussolini ezután a fasizmus tanításait ismertette meg feketeingeseivel. Nos, a nácikat először ellenségeik és politikai versenytársaik nevezték fasisztának. Őszintén szólva a nácik kegyetlenül cselekedtek, így a fasiszta sértő, negatív jelentést kapott. Oroszországban egy időben a nacionalisták bizonyos emelkedést tapasztaltak, különösen a kilencvenes évek elején, és 93-94-ben érték el a maximumot. Ezután a csecsenföldi háború a társadalom pacifista érzelmei növekedéséhez és a nacionalizmus átmeneti hanyatlásához vezetett. A jugoszláviai háború és Szerbia bombázása a hazaszeretet átmeneti megugrásához vezetett, de aztán a nemzeti mozgalomban szakadás következett be. Oroszországban a nacionalistáknak bajuk volt a vezetőkkel... Nem volt saját Führerük... Igaz, Zsirinovszkijt Hitlerhez hasonlították, és még Adolfot is felülmúlta bizonyos tekintetben. Például a politikai lendület gyorsaságában, a pártalapítást követő négy éven belül az első hely megszerzése a parlamenti választásokon. De Zsirinovszkij ésszerűtlenül viselkedett, és nem csak sikert tudott elérni, de még azt sem tudta fenntartani, amit elért. Itt először is azt kell mondanom, hogy ez az ő személyes hibája volt. Elégtelen fegyelem a pártban, botrányok, amelyekbe belekeveredett. De az igazi Hitler soha nem ült a Reichstagban, és senki sem mutatta meg a filmes dührohamait a televízióban. És maga a televízió sem volt. Bár Zsirinovszkij sikere az 1993-as választásokon a televíziós közönséggel végzett sikeres munkájának érdeme volt.
  Egy gyönyörű lány a szolgák közül leült a Führer mellé, és kezét a csupasz térdére tette. Cooed:
  - Gondolsz valamire, Führer?
  A náci diktátor és egyben egy virtuális játékos felpezsdült. Észrevette, hogy még mindig nem fejezte be a zöldséglevest és a gyümölcssalátát. A Führer szájon csókolta a lányt, érezte fiatalos, édes illatát, és így szólt:
  - Bemész velem a kocsiba. És mindannyian munkához láttok, az evés ideje lejárt.
  És ismét forogni kezdtek az állam fogaskerekei, bár nem egészen olajozottan. A visszaúton a Führer szerelmes volt a szépséggel, és még meg is lepődött, honnan van annyi energiája és erő. Végül is azt mondták, hogy a Führer impotens és általában fogyatékos, szifiliszben szenvedett (hazugság) és kasztrálták (teljes fikció!). Igaz, Hitlernek nem sikerült utódokat szülnie... Nos, holnap ő maga intézi ezt az ügyet... Vagy nem, akkor is meg kell hívnia Himmlert. Általánosságban elmondható, hogy a valós történelemben a Führer élesen megerősítette az SS szerepét. Nyilvánvalóan neki is ezen az úton kell járnia ebben az alternatívában. És hogy a bűnügyi rendőrség alárendeltsége az SS-struktúra egészének ésszerű; most minden adatot és fájlt egy forrásba egyesítenek. Emellett a bûnözõk elleni kínzás, valamint a Gestapóra és más titkosrendõrségi struktúrákra jellemzõ fejlett kihallgatási módszerek jelentõsen növelik a felderítési arányt.
  Az igazság szaporodhat, és nőhet az ártatlan áldozatok száma, de... Az SS-emberek túlnyomó többsége tisztességes ember, és a tapasztalt nyomozó általában azonnal látja, hogy az ember hazudik-e vagy igazat mond-e, és ritkán hibázik. Ezt számos bűnügyi krónikából meg lehet ítélni.
  Miután eldöntötte még néhány aktuális ügyet, és meghívott két új lányt az ágy melegítésére, a Führer, fejét a szépség meztelen, dús keblein támasztva, elaludt...
  Ezúttal visszatért a korábban félbeszakított álomhoz, egy grandiózus űrcsatáról. Ismét átlátszó harcosában, és az ellenség megpróbálja megtámadni Nagyoroszország hadseregének sorait. A Hipernet játék Führereje és párja, egy gömbölyded, de egyben izmos szőke pedig egyszerre próbálnak fellépni, egymást segítve. A csúnya ellenséges harcosok számbeli fölényüket kihasználva próbálják felvenni a számokat. Egyre szembetűnőbb a dermostani katonai armadák diszharmóniája. A hajóik egyre undorítóbbnak tűnnek. Vladislav kapitány a "vödör" technikával meglehetősen sikeresen vágta az autót egy görbe cipő formájában, és azt mondta:
  - Nem hiába volt Hitlernek és Sztálinnak is egy apja, aki cipész volt!
  Válaszul szőke párja megvillantotta csupasz, rózsaszín sarkú cipőjét:
  - Nincs szükségem csizmára vagy más cipőre. Mezítláb sokkal jobban érzem a vákuum legkisebb görbületét vagy a tér rezgését! Ó, Führerem, szeretnél lány lenni?
  Vladislav kuncogott válaszul:
  - Rövid ideig érdekes lenne. Mindenki azt mondja, hogy a nők sokkal erősebb és hosszabb orgazmusban részesülnek, mint a férfiak, ezért nagyon szerettem volna ellenőrizni, hogy ez valóban igaz-e?
  A szőke felnevetett:
  - A haladás ezt is megtapasztalhatja... Hacsak nem veszítjük el a grandiózus űrcsatát. Túl sok az ellenség. Almaztiger 13 császár is meghalhat, aki még meg sem született, de már a parancsnokunk.
  A Führert eltaláló személy megjegyezte:
  - Egy nagy parancsnok, mint egy fej a háborúban, minél nagyobb a méret, annál súlyosabb a veszteség!
  A szőke válasz helyett forgatni kezdte harcosát. Perecet készített, alig kerülte el a kost, majd nagyon pontosan visszalőtt. Az ellenség járműve lángra lobbant, és nagyon apró, lángoló darabokra kezdett szétválni, mint a mák. A lány, aki csupasz lábujjával felkapta a rágógumit, és olyan ügyesen dobta, hogy pont a kiálló nyelvére esett:
  - Kedves! Amikor rágsz, akkor egyél!
  De a kemény harcos nem volt ilyen szerencsés; ismét eltalálták, még ha érintőlegesen is, és a harcos-kapitány felmordult:
  - Mennyire elegem lett ezekből a női simogatásokból!
  A szőke szeme felcsillant:
  -Nem elégedett a simogatással? Valószínűleg valami komolyabbra vágysz? Így vagytok mindannyian türelmetlenek, árulásra hajlamosak!
  Vladislav felnevetett, és majdnem lenyelt egy kemény választ Dermostan harcosai közül. A csata képe némileg megváltozott. Az ellenség kimeríthetetlennek tűnt, és újabb és újabb erőket vont be a csatába. Az ultra-csatahajók különösen veszélyesek voltak, hatalmasak, mint az aszteroidák, lassan előbújtak a vákuumból, mintha szimpatikus tintával lettek volna megrajzolva (ami akkor tűnt fel, amikor lámpát gyújtanak rájuk). Szar-stan mindenekelőtt a szárnyakat próbálta meghajlítani, burkolt manővert végrehajtani, valószínűleg üstöt létrehozni a térben.
  Nagyorosz csapatai bátran harcoltak, ugyanakkor a manőverektől sem riadtak vissza. Így került sor a mobil védekezés módszerére, valamint a merész manőverekre, merülésekre. Például Nagy-Oroszország űrhadseregének harci cirkálói és markolói vagy eltűntek, vagy éppen ellenkezőleg, megjelentek a rémálombeli ellenfél hátában. Jéglyukban vadászó halra emlékeztetett - előbújtak, megragadták a zsákmányt (valamilyen téli rovart, és ha harcsa volt a vadász, akkor madár!) és visszamentek a lyukba. Ebben az esetben a Dermostan hajói azonnal eltévedtek, összebújni kezdtek, vagy akár tüzet nyitottak egymásra. Vicces plazmakitörés csillaghajók elégetésével. Például még egy ultra-csatahajó is, miután több találatot kapott a termikus preon rakétáktól, kék és zöld lángokba tört. Aztán a nagy harcos (továbbra is pusztította a fürdőlevélként ragadozó vacakokat !) barátja meglátott egy képet egy lángoló ultracsatahajó belsejében. És milyen lenyűgöző kolosszus, kétmillió katonából és ötvenmillió robotból álló legénység!
  A hajón belüli fegyveresek különféle szemétládák: trollok, goblinok és többféle hibrid típus, például a legelterjedtebb: kullancsok és cigaretta keveréke , vagy inkább cigarettacsikk! Hát ijesztő lények, mintha egy drogos által rajzolt horrorfilmből lennének.
  A lények kétségbeesetten szeretnének menekülni, ugyanakkor egymásnak ütköznek, szúrnak, vágnak, harapnak. Itt jön egy vívógép, amelyet kifejezetten beszállós harchoz készítettek. És kvázi plazma kardokkal van felfegyverkezve, nem egyenesen, hanem ívelve a különféle manőverekhez. Az első vívógép a tűzben lángoló hatalmas hajóból kiáramló élők zűrzavarába zuhant. Azonnal feldarabolt húsfoszlányok és megégett testek repültek minden irányba. Egy barát jelent meg mögötte, úgy nézett ki, mint egy pók, csak legalább harminc végtagja volt, és olyan megsemmisítő folyamok voltak, amelyek képesek akár egy dinoszauruszt is kettévágni.
  Az egyik dermostani tiszt felkiáltott:
  - Jaj, ne vágj meg! A gyalog megette a királynőt!
  De nem volt szerencséje, a cigarettacsikk egy kullancs mancsával, csak még undorítóbb volt, nekiütközött az antennának, és átszúrva lógott rajta. Azt azonban, ahogyan sikoltozott, már nem lehetett hallani abban a legvadabb, egyre fokozódó kakofóniában. Princeps-plazma lángnyelvei, melyek túlnyomórészt kék és narancssárga színűek, utolérték Shitmostan rémült harcosait, amitől megsültek. A vívógépek pedig tomboltak az ultracsatahajó belsejében. Nyilvánvalóan egyértelműen bevésődött a programjukba: ölj, ölj, és ölj újra! És teljesen mindegy nekik, hogy ki. És a folyosókon a legszörnyűbb hiperszoba zaja hallatszott .
  Az ultraláng azonban már elérte a vívógépeket, valamint sok goblint és karmot - a cigarettacsikkek már fotonokká roskadtak. Így az ultra-csatahajó fokozatosan több részre bomlott. Bár a szakadás lassan történt, nem tűnt kevésbé baljósnak. Különösen sok más hátterében, amelyek vagy miniatűr szupernóvákként lobbannak fel, vagy éppen ellenkezőleg, zsugorodó csillaghajóként. Sajnos nem csak Dermostané, hanem Nagyoroszországé is.
  Például egy kalapács és sarló emblémával ellátott cirkáló elvesztette uralmát, és egy ellenséges dreadnoughtba ütközött. Ha két tömeg fénysebességgel ütközik, az egyenlő azzal, mintha egy megsemmisítő rakéta ütközne. Elsöprő erővel hány (persze ha lehet így fogalmazni). A robbanás úgy virágzott ki, mint egy sokszínű szirmú tulipán, és hirtelen felemésztett mindent, ami körülbelül egy tucat kilométeren volt. Vladislav-Adolf így fogalmazott:
  - És úgy tűnik, a srácaink már a mennyországban vannak!
  A szőke filozófiailag megjegyezte:
  - A mennyország az egyetlen jó hely, ahová senki sem siet, még akkor sem, ha hőségben van!
  A Hitler-sláger egyetértett:
  - Ezek az univerzum paradoxonai. Nem akarunk jó helyre kerülni, de a rossz magával ránt minket! Így még az sem világos, hogy melyik a jobb, az élet vagy a halál.
  A lány filozofikusan megjegyezte:
  - Az élet mindig jobb, mint a halál. Nem véletlenül gondolja szinte mindenki így. Az emberek véleménye azonban, mint minden a mi világunkban, relatív.
  A Führer egy újabb meglehetősen trükkös kanyart hajtott végre, amivel lelőhetett egy kétüléses, és ezért sokkal drágább és gazdagabb fegyveres vadászgépet (milyen szépen felrobbant, mintha pirotechnikai anyagok összetett kombinációiból tűzijáték lobbant volna fel), gyöngyszemei összetört anyag szétszóródott a vákuumban. Vladislav-Adolf megjegyezte:
  - Az embereknek a természetről és Istenről alkotott elképzelései nagyon ellentmondásosak. Általában létezik még a reaktív, vagyis még a destruktív elme fogalma is, amely olyan viselkedésre kényszeríti az embert, ami egyáltalán nem az, amit a pragmatikus ösztönök és a célszerűségi megfontolások parancsolnak.
  A szőke, aki nehezen tér magához egy brutális merülés után (mi mást tehet, ha egyszerre hét harcos rohan rád), így szólt:
  - Hagyd abba a pragmatikát - kapcsold be a matematikát!
  - Nem vicces! - vágott vissza Vladislav.
  Hirtelen a haditengerészeti repülési kapitány előtt megjelent a Nagyoroszország hadseregének parancsnoki beosztásának képe . Valóban, ez természetesen ajándék - az a képesség, hogy behatoljunk a szentek szentjébe, és még felismerjük, még ha nem is valaki más terveit, hanem saját parancsát.
  Íme, a zászlóshajó csatahajó, Nagyoroszország űrhadseregének lenyűgöző zászlóshajója, száz kilométeres átmérőjével. És ez a hajó természetesen harcol is, mert több tízezer erős tüzérségi csövet nem lehet tétlenségre ítélni. A zászlóshajó ultra-csatahajó azonban igyekszik más nagy hajókkal szinkronban fellépni. Az ellenségnek a legkisebb esélye sem lehet a zászlóshajó megsemmisítésére, ahol a Nagy-Oroszország űrhadsereg századának főparancsnoksága található.
  Meglepő módon az általános parancsnok és az uralkodó csak egy embrió, amely az anyaméhben fekszik. Maga az anya is a felfüggesztett animáció állapotába merül, mert különben túlságosan fájdalmas lenne a feladatai ellátása. A már kellően fejlett, végtagokkal, és ami a legfontosabb, meglehetősen nagy agyú embrionális uralkodó működését pedig számos kibernetikai egység biztosítja. Maga az embrió, amely a Nagy Orosz Birodalom felett uralkodik, meglehetősen kényelmesnek érzi magát.
  Igen, persze, és megterheli a szükség, már több éve bent van az anyjában. Az ember csak álmodozhat arról, hogy elmegy futni, vagy mozogni valamit. És ezek fájdalmas álmok, mert a születés azonnali eltűnést jelent. Az embrió szkennerek segítségével kommunikál a külvilággal. Természetesen nem az embrionális parancsnok valódi megjelenését mutatják be, hanem egy olyan képet, amely jobban képes önbizalmat kelteni. Különösen egy jóképű fiatalember jelenik meg egy meg nem született király formájában. Tiszta, parancsoló hangon parancsot ad a csapatoknak:
  - Alkalmazza a rugalmas védekezés elvét. Ahogyan évezredekkel ezelőtt is, a gyengébb, kisebb létszámú erők azt a kétségtelen tényt használták fel, hogy egy kisebb tömeg sokkal mozgékonyabb, mint egy nagy. Mivel egy csekély tömeget jelentéktelen tehetetlenség jellemez!
  A marsall lány megerősítette:
  - Természetesen... A hadsereg manőverező képessége a győzelem kulcsa. Természetesen a szélsőségeket kerülni kell. Hiszen a hangya nem a vadállatok királya!
  Az embrionális parancsnok elvigyorodott:
  - A leghalálosabb lények a baktériumok. Bár nem, talán még vírusok sem! Bár primitív szervezet, de hatásos! Itt az ellenség hatalmas erőket gyűjtött össze, szinte az egész univerzumból, ami azt jelenti, hogy feltárta a megmaradt területeket.
  Fego elf marsall lila és narancssárga copfokkal megjegyezte:
  - Néha egy jelentéktelennek tűnő előny egy korlátozott frontszakaszon elég a győzelemhez. Ez egy furcsa axióma sok csatának, különböző civilizációknak!
  A magzatcsászár a szkennereken keresztül kuncogott:
  - Ebben az esetben a gyökeret nézi.
  Eközben Dermostan armadái mozgás közben megpróbálták átszervezni. Hátulról egy igen jelentős tartalék közeledett feléjük. Több ezer nagy csillaghajó és milliónyi kisebb hajó ment ki a harangformáció segítségével. Ennek eredményeként a paraziták tüzes ereje érezhetően megnőtt. A marsall lány izgatottan mondta:
  - Itt az újabb ütőkártya, amit a barom ellenfél dobott. Mindazonáltal felderítésünk nem volt teljesen megfelelő, nem volt lehetőség ilyen hatalmas számú haderő bevezetésére.
  A császár hologramja fiú alakban rúgta a kardot. A hajtóanyag eltalálta a kaput. Szinte azonnal felrobbant. Először egy villanás, amely megemészti a szemet, majd egy lila gomba növekedése, amely mindent elpusztít a csatahajó fegyverének hatósugarában. A hologramos fiú így szólt:
  - Ez fenomenális góllövés! Nos, az ellenfelek adják ki magukat. Készültem neki egy meglepetéssel.
  Fego manó némi kétséggel nézte a csata képét. Dermostan armádája fájdalmasan félelmetesnek tűnt. Különösen az ultra-csatahajók, amelyek átmérője elérte a kétszázötven kilométert. Az elfnek hirtelen eszébe jutott szülőbolygója... Ott idilli a természet, még vérszívó rovarok sincsenek. És az oroszlánok... Hát nem éppen oroszlánok, hanem hibridek búzavirággal. Általában ez egy gyönyörű állat: a test egy búzavirág, és az arany sörény a szélben fejlődik. Sőt, a búzavirágok is árnyalatot váltanak... Egyértelmű csúfság van itt, mind az emberek, mind a manók ellen.
  A szőke marsall azt mondta:
  "Nem tudjuk, mennyi tartaléka van az ellenségnek, de számomra úgy tűnik, itt az ideje mozgatni a lesezredünket."
  Az embrionális császár tiltakozott:
  - Most nincs itt az ideje, hogy felmutassa a kártyáit!
  A marsall lány megpróbált vitatkozni:
  "Ha embereink meghalnak, nem marad senki, aki harcoljon!"
  És akkor megtalálták az embrionális parancsnokot:
  "Nem lehet háborút megnyerni áldozatok nélkül." A sakkban lehet, de egy igazi csatában nem! A háború könyörtelen törvénye az, hogy a veszteségek olyanok, mint az eső, amely a győzelem hajtásait öntözi, csak arra kell ügyelni, hogy a veszteségek ne alakuljanak ki a hajtásokat elmosó felhőszakadássá! - Aztán az anyaméhből küldött hologram hirtelen kedvesebb lett. - De ne gondolja, hogy a különösen az ultracsatahajók tüzéből származó veszteségek csökkentése érdekében hagyja, hogy Nagy-Oroszország csillaghajói spirálisan vonuljanak vissza.
  Az elf marsall támogatta az embrióparancsnokot:
  - Ez az, ez az egyetlen út. Egyelőre nem tudni, hogy az ellenség hány erőt képes kidobni az alvilágból.
  Valójában Shitmostan csillaghajói sűrű nyájban próbáltak mozogni. Ugyanakkor egyáltalán nem spóroltak lőszerrel, milliókat dobtak rakétákkal, anélkül, hogy a találat pontosságával törődtek volna. Úgy tűnt, több milliárd gyufát vertek át a légüres térben, hogy hiperplazmává lobbanjanak, égessenek mindent, ami élő és mozgó, majd kialudjanak. Az orosz harcosok sokkal pontosabban lőnek, de az ellenség durva dreadnoughtja dörgött, mint egy petárda, szétszórva a szilánkokat, mint a konfetti. Halálos konfetti, amely lelőtt több Dirmostan hajót. A barom civilizáció elpusztult fregattjainak száma pedig teljesen felbecsülhetetlen. Igaz, hogy az orosz hajók haldoklik. Itt a megsérült cirkáló kétségbeesésében orosz tankként rohant a Kurszk dudorra, és döngölte az ellenség ultracsatahajóját. Egyszerre több százezer élet szakadt félbe, és úgy égett a tűz, mintha egy gigantikus gázcsövet robbantottak volna fel.
  A törpe marsall komoran megjegyezte:
  - Meghajlítanak minket, de nem adjuk fel! - A térparancsnok észrevette (vagy inkább holografikus képe, maga a törpe a Gross-Dreadnought osztály másik hajóján volt!). - Legalább néhány ellentámadást kellene indítani az ellenséges kommunikációs és utánpótlási vonalakon.
  A magzati császár elvigyorodott fiús hologramján keresztül.
  - Mit gondolsz, én lúzer vagyok!
  A törpe marsall felmordult, és széttárta mancsait:
  - De egyáltalán nem takarítanak meg lőszert. Ez azt jelenti, hogy elegük van. Hát nem így van, uram?
  Az embriócsászár tiltakozott:
  - Nem, nem így! A nagy parancsnok értékesebb, mint a feje, ezért az óvatosság sisakja és a ravaszság álcája nem árt neki! Röviden, az ellenség még mindig abban az édes illúzióban él, hogy minden rendben van vele, de valójában már közel van a győzelmünk! A váratlan ütés egyenértékű azzal, mintha az öklét ötvözött acél karddal cserélnénk le!
  
  
  WITTMAN ÉL
  Kis változás a történelemben, ami a nácik ardenneki offenzíva során elért jelentős sikeréhez kapcsolódik. A nácik gyorsabban haladtak előre, képesek voltak átkelni a hidakon, és fegyverekkel, lőszerekkel és üzemanyaggal elfoglalták a raktárakat. A sikert elősegítette Wittmann részvétele is a sztrájkban, aki a valós sztorival ellentétben nem halt meg! És akkor? Az igazi hősök soha nem halnak meg és halhatatlanok! Wittman folytatta a küzdelmet és gyûjtötte a pontszámokat. A kétszázadik harckocsi megsemmisülése után ő lett az első és eddig egyetlen tanker, aki megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Wittmann zsenialitása kissé megváltoztatta a történelem menetét. A németek pedig kicsit szerencsésebbnek, gyorsabbnak, hatékonyabbnak bizonyultak. És sikerült nekik, ami az igazi történetben majdnem megtörtént, de csak pár óra hiányzott. Így a raktárakat elfoglalták, és a német hadsereg megsemmisítő erőre tett szert. Ennek eredményeként elfoglalták Brüsszelt, és több százezer brit és amerikai katonát.
  Sztálin még nem sietett támadni, mert azt akarta, hogy a szövetségesek erősebb vereséget szenvedjenek nyugaton.
  A csaták megmutatták, hogy a Tiger-2 nagyon hatékony fegyver mind a fegyverzet, mind a frontpáncél tekintetében. A németek látva, hogy a Vörös Hadsereg keleten passzív , további egységeket vetettek be a csatába, és építeni kezdtek sikerükre. A Fritz emellett megszerezte a legújabb E-25 önjáró löveget is, amely kis méretű és súlyú volt, de erős fegyverekkel és jó páncélzattal, és ami a legfontosabb mozgékonysággal rendelkezik.
  Ennek eredményeként újabb győzelmek... Most a Krautok Párizsban vannak. Ismét elfoglalják a francia fővárost.
  És ezt akarja Sztálin - hogy a szövetségeseket megöljék, és akkor a Szovjetunió megkapja egész Európát.
  Sztálin egy sunyi róka... De Churchill sem idióta. Amikor Roosevelt meghalt, ő és Truman fegyverszünetet kötöttek a Harmadik Birodalommal. Egyúttal a legyőzött csapatok maradványainak kivonása Franciaországból. És persze teljes hadifogolycserével, sőt a Harmadik Birodalom üzemanyag- és utánpótlásával.
  Németország az antiszemita törvények visszavonásával válaszolt. A zsidók azonban a táborokban maradtak, de nem égették el őket, csak munkára kényszerítették őket, az amerikaiak konzervet és gabonaféléket küldtek a táborokba.
  A németek szabad kezet kaptak Franciaországban és Olaszországban. Most Sztálin külön békére tett javaslatot. Hitler azonban elutasította. Júniusban megkezdődött a Fritz offenzíva. Az első E-50 harckocsik beléptek a sorozatba. De mint kiderült, az autó nem volt teljesen sikeres. Súlya továbbra is magas, csaknem 65 tonna, a sziluettje alacsonyabb, mint a Tiger-2-é, de a páncélzat ugyanolyan vastagságú, egyértelműen elégtelen volt, különösen az oldalakon. A 88 mm-es, 100 EL csövű löveg valamivel jobbnak bizonyult. Percenként tizenkét lövést adott le.
  A vezetési teljesítményt egy erősebb motor tette hozzá, amely akár 1200 lóerőre is felgyorsult. Általánosságban elmondható, hogy a tank természetesen javult a Tiger-2-hez képest, és a páncél kissé racionálisabb lejtése volt, de oldalról sebezhető maradt.
  Az E-100 jobban védett, de nagy súlya megnehezítette a szállítást és a harci használatát. A legsikeresebb az E-25 önjáró löveg volt, nagyon alacsony, 120 mm-es elülső páncélzattal, nagy lejtéssel és 82-es oldalpáncélzattal, valamint a Tiger-2 ágyújával, ez volt a legjobb önjáró fegyver. a Wehrmacht és a második világháború hajtóágyúja. Hetven kilométer per órás sebességre gyorsult - egy 700 lóerős motor, és még az IS-2 kagylókat is a homlokba ütötte.
  A németek Magyarországról mérték le a fő csapást, így próbálták megmenteni a még körbezárt Budapestet. A harcok rendkívül hevesek voltak.
  Az offenzíva június 22-én kezdődött, és a Vörös Hadsereg nagyon erős védelmet épített ki. A németeknek még mindig kevés E-sorozatú harckocsijuk van, csak az E-25-ös önjáró lövegek meglehetősen nagy mennyiségben - ezek meglehetősen könnyen gyárthatók és olcsók. Itt két bikinis lány fekszik benne. A jármű másfél méternél alacsonyabb, és ennek köszönhetően olyan jól védett és viszonylag kis súllyal van felfegyverkezve.
  Két lány, Charlotte és Gerda fekve lőttek szovjet fegyverekre. Előttük apró autók haladtak, rádióval irányítva aknamezőket tisztítva.
  Vörös Charlotte elsütötte az ágyút. Leütötte a szovjet fegyvert, és megrázta a mellkasát, amelyet alig takart egy vékony szövetcsík. És ő üvöltött:
  - A hiperplazma tomboló tüze!
  Aztán Gerda pofon vágja a csupasz lábujjait használva. Ő pedig csipog:
  - Nagyon menő lány vagyok és nem is rossz...
  Az önjáró fegyver önmagát mozgatja. És időnként leáll. Elülső páncélja erősen lejtős, és ez jó védelmet nyújt. A szovjet fegyverek lövedékei érzékenyek a ricochetre. És semmi sem fenyeget egy ilyen önjáró fegyvert frontálisan. Még elüthetik az oldalt. De a lányok nem sietnek. A hatékony önjáró fegyver páncéltörő erejében felülmúlja az SU-100-at, emellett jobban védett, mozgékonyabb és egyben könnyebb is.
  És a Vörös Hadseregnek nincs elég száraz áruja. Főleg a T-34-85 harckocsi, ami nem elég erős a fegyverével és gyenge a páncélzata. A német E-25 önjáró fegyver pedig egyébként könnyebb, sokkal erősebb páncélzatban és fegyverekben.
  A lányok verekednek... Nagyon szép és fiatal. És az önjáró fegyvereik bombázzák és dobják...
  A Fritznek végül sikerült áttörnie Budapestre. Meggyőző győzelem, szovjet egységekkel körülvéve. Sokakat elfogtak és megöltek.
  Igaz, hogy a nácik jelentős veszteségeket szenvedtek. És nincs annyi erő. Nos, ha még mindig berendezéseket gyártanak, akkor az emberi erőforrás nem elegendő.
  A gyerekeket és a nőket pedig besorozzák a hadseregbe. Vagy külföldiek, de nem elég megbízhatóak.
  A harcok azonban folytatódnak... A Vörös Hadsereg nagyon makacsul, sok védelmi vonallal ellenáll. A németek további száz kilométert haladnak előre, és megállnak. Nincs elég erőm. És maga a Vörös Hadsereg támadásba lendül. De ez sem túl sikeres, és kissé félretolja a németeket.
  Amíg nem jön a tél... A frontvonal stabilizálódik. 1946 januárjában a Vörös Hadsereg előrenyomult Kelet-Poroszországban és Lengyelországban, de alig haladt előre.
  A németek télen nem ringatják a hajót. A csaták véresek. De a frontvonal lassú...
  És elkezdődik az első világháborúra jellemző időszak. A frontvonal inaktívvá válik. Nyáron a németek és a külföldi hadosztályok, télen a Vörös Hadsereg nyomul előre. És senki sem érhet el jelentős sikereket.
  A háború évről évre folytatódik. A németek némileg megelőzik a Szovjetuniót a sugárhajtású repülőgépek fejlesztésében. A Szovjetunió csak 1949-ben vezette be a MIG-15-öt a tömeggyártásba. De ekkor már a németeknél volt ME-462 és XE-362. És ami a legfontosabb, a tárcsarepülők, amelyeket kézifegyverrel lehetetlen lelőni egy erős lamináris sugárból.
  A tankokon a német "E" sorozat van... Ezzel szemben megjelent a T-54 és az IS-7. A németek azonban elindították az AG sorozatot - egy fejlettebb piramis alakút.
  De senkinek sem volt előnye. A frontvonal a helyén marad.
  Sztálin 1953 márciusi haláláig...
  És itt, kihasználva a pártvezetésben és a hatalmi harcban tapasztalható némi zavart, a németek sikereket tudtak elérni. De aztán Berija letartóztatása és kivégzése után Vasziljevszkijnek, a nagy stratégának a legfelsőbb főparancsnoki kinevezése, valamint az Államvédelmi Bizottság vezetőjének Malenkov megerősítése. A frontvonal stabilizálódott Európa határain belül.
  Míg a Szovjetunióban a hatalomért folytatott harc időszaka volt, a németek el tudták érni a Nemunt, visszafoglalták a Balkánt, Romániát, Bulgáriát, Szlovákiát, Görögországot, Albániát, és visszaszerezték a teljes uralmat Európa felett.
  De a frontvonal már a Szovjetunió határain 1941-ben ismét stabilizálódott...
  Aztán 1955 decembere... A Vörös Hadsereg a hagyomány szerint télen ismét előrenyomul. Hány évig tart a háború? Horror tizennégy és fél! És nincs a vég!
  Amíg Hitler él, a háború nem ér véget. Malenkov 1941. június 22-ig hajlik az azonos határokon belüli békére. De Hitler makacs, és bármi áron nyerni akar!
  A Vörös Hadsereg előrenyomul. A legújabb IS-12 harckocsi harcba indul. Egy jármű 203 mm-es kaliberű fegyverrel. Ez egy nagy, tíz géppuskával. És hat lány - a legénység tagjai. Kipróbálják a tank legelső modelljét. Nem túl nagy és nehéz? Hatékony a gép? A lányok a december 25-i karácsony és a fagy ellenére csak bikiniben vannak. Igaz, a tankban a legújabb gázturbinás motor van, és meleg is. Ráadásul maga a hat lány sem egyszerű.
  Negyvenegy óta harcolnak. És megszoktuk, hogy minden időben szinte meztelenül legyünk. Valójában, ha állandóan bikiniben vagy, megszűnik a hideg érzése. És a bőr rugalmas és tartós lesz.
  Lányok csupasz lábbal vezetnek egy gyilkos gépet. Nagyon aranyosak és gyönyörűek.
  Alenka itt a főnök és a legénység parancsnoka. Mit nem látott a lány a háború tizennégy és fél éve alatt? Hol volt? A front Breszttől Sztálingrádig, Sztálingrádtól a Visztuláig haladt, most pedig Bialystok környékén haladnak előre. Maga Bialystok még mindig a németek kezében van. A frontvonal stabil lett. És tisztességes mennyiségű árkot ástak.
  Tehát valójában a háború végtelen... És lehet, hogy egy évnél tovább tart. És mit akar ez a makacs Hitler?
  Az USA és Nagy-Britannia itt sem akar békét a Szovjetunió és a Harmadik Birodalom között. Azt akarják, hogy mindkét fél teljesen megsemmisítse egymást.
  A lányok az IS-12-n haladnak előre. A harckocsi elülső páncélzata 450 mm-es szögben áll. A lövedékek lepattannak. És a lányok visszalőnek.
  De a Szovjetunióban eddig csak egy ilyen tank van. Az IS-10-et már gyártják, de súlya ötven tonna. Az IS-7 továbbra is T-54 néven készül. A T-55 is megjelent a tömegek között, de egyelőre csak a gyártásba kezd. A németeknek piramis tankjaik vannak. Szintén nagyon erős és tökéletes. És rövid csövű nagynyomású fegyverek.
  Tehát az előttünk álló küzdelem a legkomolyabb. Natasha és Anyuta egy erős hajófegyverből lő, és nyikorog:
  - Berlin felett lesz a zászlónk!
  És kitárták fehér, gyöngyházfogukat. És nem tudod megállítani a lányokat aknákkal.
  Két lövedék eltalálta az elülső páncélt... Ricochetnek. Nem, az IS-12 egy komoly autó, és nem veheted olyan könnyen.
  De úgy tűnik, hogy a lányok jobb kezére mozgó IS-7 nagynyomású ágyú találatot kapott és megállt. Károsította a jóképű srácot.
  Alenka hasizmait megfeszítve énekel:
  - A mi világunkban minden lehetetlen lehetséges, Newton felfedezte, hogy kettő és kettő négy!
  A harcok továbbra is töretlenül folynak. Egy szovjet ágyú eltalálja a németeket. A nagy Marusya kagylókat helyez a farnadrágba. Ez a lányok élete és sorsa. És éneklik:
  - Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket! Orosz farkasok szétverik az ellenséget, orosz farkasok - tisztelgés a hősök előtt!
  Ágoston géppuskákkal tüzelve azt mondja:
  - Szent háborúban! Ez lesz a mi győzelmünk! Orosz zászló előre, dicsőség az elesett hősöknek!
  És ismét dörög és megszólal a gyilkos fegyver:
  - Senki nem állít meg minket, senki nem fog legyőzni minket! Az orosz farkasok szétverik az ellenséget, kemény kezük van!
  Maria, ez az arany hajú lány irányítja a tankot, és nyikorog:
  - Zúzzuk össze keményen a fasisztákat!
  A németek nehezen élnek, harcok is dúlnak az égen. De eddig a MIG-15 sebességében és fegyverzetében gyengébb a német márkáknál. A csata egyenlőtlenül folyik.
  Huffman, ez a csodálatos ászpilóta jó karriert futott be a háború éveiben. Pontosabban csodálatos és fantasztikus. Háromszáz repülőgép elérése után megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevél kardokkal és gyémántokkal. A négyszáz lezuhant repülőgép elérésekor megkapta a Vaskereszt Lovagkeresztjét arany tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal. Ötszáz repülőgépért megkapta a Német Sas Rendet gyémántokkal, ezer után pedig a Vaskereszt lovagkeresztjét platina tölgyfalevelekkel kardokkal és gyémántokkal. És miután elérte a kétezer repülőgépet, megkapta a Lovagkereszt nagykeresztjét.
  Az egyedülálló pilóta számos légi győzelmet tudott elérni. És még élt. Huffmant nemrégiben tábornoki rangra léptették elő. De továbbra is magánpilótaként repült.
  Ahogy mondják, nem ég meg tűzben és nem fullad meg vízben. A háború sok éve alatt Huffman elsajátította a vadász ösztönét. Szuperlegendás pilóta lett és nagyon népszerű. De volt egy erős versenytársa - az Agave, amely szintén meghaladta a kétezer lerobbant autó számát. És utolérte Huffmant. De még nagyon fiatal, és még egyetlen harcost sem veszített el.
  A lány csupasz, cizellált lábbal nyomta a pedálokat, és légágyúkat lőtt ki. És most négy szovjet MIG-15 járművet lőttek le.
  Agave kuncog és azt mondja:
  - Bizonyos mértékig mindannyian szukák vagyunk! De acél idegeim vannak!
  És a lány ismét elfordul. Hét Szovjetunió repülőgépet lő le egy sorozatban - hat MiG-t és egy TU-4-et, és nyikorog:
  - Általában, ha nem vagyok szuper, akkor hiper vagyok !
  Az Agave persze egy kurva. Pilóta Lucifertől. Nagyon szép mézes szőke.
  Itt újabb sorozatot ad le, és egyszerre nyolc szovjet MIG-15-ös repülőgépet lő le, és sípol:
  - Én vagyok a legkreatívabb és legreaktívabb!
  A lány tényleg nem hülye. Mindenre képes és mindenre képes. Nem nevezheted közlegénynek.
  És a lába olyan lebarnult, olyan kecses...
  De Mirabela harcol ellene... Sokáig Kozhedub volt a legjobb szovjet ász. Hat aranycsillagot gyűjtött össze a Szovjetunió hőséről, százhatvanhét repülőgépet lőtt le. De aztán meghalt. Akkor senki sem tudta megdönteni a rekordját. És csak nemrégiben Mirabela felülmúlta Kozhedubot. És miután több mint száznyolcvan repülőgépet lőtt le, a Szovjetunió hétszeres hőse lett.
  Ez egy terminátor lány! Valaki, mint ő, megállít egy vágtató lovat, és belép egy égő kunyhóba.
  És még hűvösebb.
  Mirabelának nehéz sorsa volt. Egy gyermekmunkatelepre kerültem. Mezítláb, szürke köntösben vágta ki az erdőt és törzseket fűrészelt. Olyan erős és egészséges volt. A súlyos fagyokban mezítláb és börtönpizsamában járt. És legalább egyszer tüsszögnék.
  Természetesen ezt a jelenséget a frontokon is felfigyelték. Mirabela sokáig a gyalogságban harcolt, majd pilóta lett. Mirabela első tűzkeresztségét a moszkvai csatában kapta, ahová közvetlenül a kolónia után ment. És ott menőnek mutatta magát.
  Mezítláb és szinte meztelenül harcolt a súlyos fagyban, amely szó szerint megbénította a Wehrmachtet. Olyan átkozott, legyőzhetetlen lány volt. És ez alaposan sikerült is neki.
  Mirabela hitt a Szovjetunió közelgő győzelmében. De telik az idő. Egyre több az áldozat, de a győzelem nem jön el. És nagyon ijesztő lesz.
  Mirabela győzelmekről és eredményekről álmodik. Hét csillaga van a Szovjetuniónak - ez több, mint bárki másnak! És a fenébe is, megérdemli a díját! És továbbra is viselni fogja a katonai keresztet. Ha Sztálin meghalt is, munkája tovább él!
  Bejön egy lány és kilóg... Lelő egy német XE-362-t és nyikorog:
  - Műrepülés! És egy rohadt új stáb!
  Nagyon menő lány. Egy igazi kobra sok mindenre képes.
  Mirabela egy új sztár...
  A harcok több napig tartanak, amíg el nem jön az új év... A szovjet IS-12 hengerei és lánctalpasai sérüléseket szenvedtek - javítás alatt áll. Igen, egy ilyen kegyetlen és könyörtelen háború. És meddig fog tartani?
  És mindez azért, mert Wittman túlélte a nyugati csatákat.
  Maga Wittmann egy ideig harckocsizó legénységben harcolt. Miután a számot háromszáz járműre emelte, nem számítva a fegyvereket, aknavetőket, teherautókat, motorkerékpárokat és egyéb dolgokat, megkapta a Vaskereszt lovagkeresztjét arany tölgyfalevéllel, karddal és gyémánttal, és tábornokká léptették elő.
  Utána már nem harcolt. De ő irányította a hatodik, SS tank hadsereget.
  Kurt Knipsel lett a Wehrmacht legsikeresebb tankásza. De csak ötszáz megsemmisült tank után kapta meg a Vaskereszt lovagkeresztjét.
  Valahogy megfosztották a díjaktól. Igaz, ezer tankot elérve végül megkapta: a vaskereszt lovagkeresztjét ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal.
  Kurt Knipsel egy nagyon hatékony harci gép. Különböző tankokban harcolt. Egyszerre volt lövész és parancsnok. Sokáig verseny nélkül mentem mindenki előtt.
  De a szép Gerda már utolérhette. A lányok jól küzdöttek. De aztán szünet volt. Mind a négy szépség teherbe esett, és szült egy párat: egy fiút és egy lányt. De a szünet után gyorsan bepótolták.
  És most Gerda megkerülte Kniselt .
  Hogyan kerülhetik el, hogy kikerüljenek? Mezítláb és csak bikiniben harcolnak. A lányok újabb szünetet tartottak, ismét gyereket szültek. És most közeledtünk a kétezer megsemmisült tank számához. És még soha nem látott jutalomra számíthattak: a Vaskereszt lovagkeresztjének ezüst tölgyfalevelekkel, kardokkal és gyémántokkal díszített csillagára.
  Ezek a lányok!
  Gerda rálő a szovjet autóra. Letépi a tornyot, és így kiált:
  - Rohadt vagyok!
  És újra lő. Behatol a T-54-be. És nyikorog:
  - Haza Németország!
  A lány rángatózik. És nagyon aktív... Igen, van egy ilyen stratégiai sorozata. Már 1956 van... A háború megy és megy... Nem akarok megállni. A Vörös Hadsereg különböző helyeken próbál előretörni. De vigyázz, kevés emberi erőforrás maradt.
  Oroszország pedig vérzik.
  A Vörös Hadsereg Románia felé igyekszik előrenyomulni. Aztán hatalmas tüzérségi lövöldözés, lövöldözés és gyilkosságok következtek.
  De az ellenség vár. A németeknél van a legnépszerűbb harckocsi, az AG-50. Védelmében felülmúlja a T-54-et, különösen az oldalakon és talán a fegyver páncéltörő erejében, de nehezebb. Igaz, a német fordulatszáma a gázturbinás motor miatt nagyobb.
  A német tank tüzel és gólt lő.
  Margaret legénysége harcol. Hidegvérrel harcol. Német lányok lelőnek egy szovjet tankot. És nyikorognak a gyönyörtől.
  Igen, és itt nem tudsz átjutni...
  Alvina által irányított diszkosz kering az égen . Két szőke lányt elütöttek szovjet autók. És mesterien csinálják. A teljesen sebezhetetlen diszkosz kos Migi és Tu. Gyilkos autó. A harcosok pedig megnyomják csupasz lábujjaikat. És esélyt sem adnak a Vörös Hadseregnek az égen.
  A lemezsík olyan dolog, amit a Szovjetunió tudósai nem tudnak lemásolni. Ez olyan dolog, amelyre nem találtak ellenszert. A németek pedig nagyon magabiztosnak érzik magukat a levegőben. És úgy harcolnak, mint a varázslók varázspálcával.
  Albina diszkoszával az ellenségre mutatva nyikorgott:
  - Ha van Isten, akkor ő német!
  Alvina, leverve az ellenséget, megerősítette:
  - Biztosan német!
  És a lány nevetett... Általában ő is elege volt a végtelen háborúból. Nos, németek és oroszok ölik egymást. Pontosabban a Vörös Hadsereg és a Wehrmacht. De a frontvonal még mindig mozdulatlan... És nem látszik se vége, se széle.
  Háború... Ez már valóság. A háború kezdete után született harcosok az égen és a földön harcolnak.
  Például Hans Feuer. Az I. osztályú Vaskereszt Érdemrend legfiatalabb kitüntetettje. Aztán ő lett a legfiatalabb Vaskereszt Lovagkereszt kitüntetettje egy szovjet tábornok elfogásáért.
  Igen, ez tényleg nagyon klassz.
  Hans Feuer kétségbeesett harcos. A fiú úgy harcol, mint egy óriás, és télen dermesztő hideg van, csak rövidnadrág van rajta.
  Ez tényleg nagyon klassz!
  Hans évszázadok óta híres lett!
  És általában egy olyan hihetetlen és heves háború folyik itt... Bármilyen mesterséges intelligencia elhalványul.
  Romániában pedig a Vörös Hadsereg nem tud áthatolni a német védelmen. Mindkét fél veszteséget szenvedett. Ketyeg a január... És napról napra egyre többen halnak meg és sebesülnek meg.
  Az őrültségnek nincs kezdete vagy vége.
  Az Agave ismét az égen van és szovjet járműveket lő le. Vadász és ragadozó. Megüti az ellenséget.
  Az autók, amelyeket elütött, lezuhannak. És akkor a lány rálő a szárazföldi erőkre. Kiüti az IS-7-et. És nevet:
  - Én vagyok a legjobb! Én vagyok a lány, aki megöli az ellenséget!
  És ismét átkerül a légi célokra. Ez a tankok és minden repülõ és lövöldöző jármû pusztítója .
  Hát ez az, ami elöl forr. Hazai fronton pedig a tudósok megpróbálnak valami halálos dolgot létrehozni. Bár nem a legjobban sikerül.
  De itt van egy kis AG-5 tank. Hét tonnás gép. Harci tesztek teljesítése. És rágja és marja az ellenséget.
  És amikor eljön az éneklés ideje, senki sem állít meg minket, és nem győz le minket!
  Az AG-5 rohan és lő, ahogy megy. És egy ilyen tankot nem lehet megállítani. És a kagylók ricochet.
  A kocsiban pedig egy tízéves kisfiú ül, Friedrich, és nyikorog:
  - És tényleg szuper harcos leszek!
  És megint lőtt... És eltalálja a torony közepét. És pusztító ereje, bár kis kaliberű, kolosszális.
  És az égen Helga harcol. Egy mezítlábas lány bikiniben gépeli a számlákat. És örül fantasztikus sikereinek.
  És Agave előbbre jut... És harcol is.
  Már 1956 februárja van... A Vörös Hadsereg sehol sem tudott sikert elérni. De a németek sem tudnak előretörni. Félelmetes földalatti tankok indulnak csatába. De ezek pusztán taktikaiak.
  A lányok a föld alá rohantak, megsemmisítettek egy üteg szovjet fegyvert, és visszatértek.
  Ugyanakkor elfogtak pár úttörőt. A lányok levetkőztették az elfogott fiúkat, és kínozni kezdték őket. Dróttal verték az úttörőket, majd tűzzel pörkölték meg csupasz sarkukat. Aztán forró csipesszel elkezdték törni a lábujjaimat. A fiúk felüvöltöttek a vad fájdalomtól. A végén a lányok forró vasalóval csillagokat égettek ki mellükre, csizmáikkal pedig legyűrték férfias tökéletességeiket. Az utolsó dolog végzett az úttörőkkel, és összeestek a fájdalmas sokktól.
  Egyszóval a lányok kiváló teljesítményt nyújtottak. De a németek ismét semmi jelentőset nem értek el.
  Erőteljes önjáró fegyverek: "Sturmmaus", szovjet állásokra lőttek. Rengeteg pusztítást és pusztítást végeztek. De egy szovjet támadó repülőgép kiütötte az egyik járművet, és a Krautok visszatértek.
  A nácik hajlékonylemezekkel próbálták szétzúzni a szovjet ütegeket. Sünt és robbanóanyagot használtak ellenük. Totális ütésváltás történt.
  Itt van Albina és Alvina ismét a repülő csészealjakon. Csupasz lábujjukkal mutogatják a joystick gombjait, és ezt rendkívül ügyesen teszik.
  A lányok természetesen a legmagasabb műrepülést mutatják be. Kihúzták a diszkoszukat, és egy tucat szovjet repülő gépet lelőttek.
  Albina csicsereg:
  - Dühös építőosztag! Csillaghullás lesz!
  És újra megfordítja a kocsiját. És a lányok elpusztítják a Vörös Hadsereget. Ráadásul alaposan...
  Alvina is lelő egy tucat szovjet gépet, és nyikorog:
  - Őrült lányok, és egyáltalán nem szüzek!
  Ez utóbbi igaz. A pár nagyon jól szórakozott a férfiakkal. És mindenfélét csinált. A lányok szerették a férfiakat - ez tetszett nekik! És főleg, ha a nyelvével dolgozik.
  Egy legmagasabb rangú lány... Megkínozták az úttörőt... Először levetkőztették, és leöntöttek pár vödör vizet a torkába. Aztán forró vasalót hoztak a feldagadt hasra. És hogy égtek! Az úttörő felsikoltott a vad fájdalomtól... Égő szag volt.
  Alvina egy forró dróttal oldalba ütötte. És mennyire akar nevetni... Nagyon vicces.
  Aztán ezt énekelte:
  - Belefáradtam a hátsó boronálásba - Meg akarom ugratni a boldogságomat!
  És hogy fog nevetni! És feltárja gyöngyfogát! Ez a lány szeret ölni, micsoda lány!
  És a lány lábai csupaszok és kecsesek. Imád mezítláb sétálni a parázson. És az elfogott úttörők elűzésére is. Annyira vinnyognak, ha megsült a sarkuk. Még Alvina is nagyon viccesnek találja. És Albina is lány, valljuk be - szuper! Hogyan könyököljük az ellenfél állát. És nyikorog:
  - A legmagasabb osztályú lány vagyok!
  És feltárja gyöngyházfogait. Ami csiszoltként csillog. És a harcos lenyűgöző! Ez lehet olyasmi, amit mesében nem lehet elmondani, vagy tollal leírni!
  Mindkét harcos szovjet MiG-eket döntött le az égen. A szépségek aktívak. A legcsekélyebb kétség sincs bennük. És olyan vad és eksztatikus szépség.
  A harcosok mezítláb irányítják a joystickot, és orosz autókra támadnak. Miközben megnyomják , összetörik a harcosokat, mintha ütővel ütnék meg a kristályt. A lányok könyörtelenek és könyörtelenek. Bennük van a harag ereje és a szenvedély lángja. És a győzelembe vetett bizalom. Még akkor is, ha a háború tizenöt éve tart. De ez sem akar véget érni. Albina és Alvina népszerűségük csúcsán vannak. És egy pillanatra sem akarnak visszavonulni vagy megállni. És elindulnak maguk felé, és ütik az ellenséget.
  Albina, aki leüti a szovjet repülőgépeket, azt kiabálja:
  - A lánynak elege van a sírásból, inkább megfojtom a farcipőt!
  És hogyan vigyorog és kivillantja gyöngyházfogait. És hogyan akar most egy férfit. Imád férfiakat erőszakolni. Ennek nagyon örül. Elvesz és megerőszakol.
  Albina ordít:
  A lányok szex az szex
  Íme a nagy előrelépés!
  És a harcos nevetésben tör ki... És öljük meg újra az összes ellenségünket. Rengeteg energiája van. És tele izomerővel.
  És Alvina ordítani fog:
  - Zúzzuk darabokra az ellenséget!
  És a harcos aktívan nevetni kezd! És elképzeltem, hogyan mancsolnak a srácai. De mondjuk ez szép.
  Már itt van a március... Egyre jobban süt a nap. A tavasz első napján az orosz fiúk mezítláb futnak az olvadt hóban. Nevetnek magukon, vigyorognak magukon, és mutatják a fügéiket a németeknek.
  Úttörők piros nyakkendővel, rövid frizurával, némelyikük még rövidebb is. Futnak és ugrálnak. A mezítláb alig fázik. Nagyon durvák lettek. Lányok is futnak, szintén cipő nélkül. A rózsaszín, kerek sarkú csillog a napon. Csodálatos szovjet lányok. Karcsú, sportos, hozzászokott, hogy kevéssel beéri.
  És mindenki vigyorog-vigyorog a fogára... A tavasz első napja igazi öröm és szomjúság a fényre és az alkotásra!
  És légi csata van az égen. Mirabela, ő az első számú szovjet pilóta, aki lelő egy másik német gépet. És mint mindig, a lány csak bikinit visel. Örökké fiatal és soha nem fakul. Ilyen a benne rejlő lelki erő.
  Mirabela azonban azt is szereti, ha a férfiak hozzáérnek. Nagyon szereti. Ezért pilóta... Ha egy lány meztelen, izmos testét férfi kezek gyúrják, az igazi öröm. És remek szórakozás!
  Mirabela elüt egy másik náci autót, és felszisszent:
  - Páncélos kurva vagyok!
  A lány csupasz, kerek sarkával még a vezérlőpultot is üti. Ő gyönyörű. És utánozhatatlan.
  Mirabela kiszáll belőle. Agave pedig feléje repül. Végül a két legsikeresebb női harcos-pilóta találkozott. Egy körházból lövik egymást. Megpróbálják távolról megszerezni. De nem nagyon sikerül. Mindkét szépség leszáll a lővonalról. És agresszíven kitárták a fogukat. Nos, a nők szukák. Keményen egymás szemébe néznek. Pontosabban fejjel és újra lőnek. A német ME-562 még mindig jobban fel van fegyverezve, mint a MIG-15, és a szovjet járművet lelőtték...
  De Mirabelának sikerül katapultálnia, és repülési pályafutása során először elveszíti gépét. A legrosszabb az, hogy az ellenséges területre került. És ez rossz. Igen, a sors ilyen egyedi fordulatai. És 1956. március 1-jén a világ megváltozik, de a Führer uralma a kibernetikus játékban megmarad.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"