Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jung Boy E A MisiÓn Secreta

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    De novo, o astuto Eduard Osetrov, agora no papel dun criado común, penetra na cidade onde se atopa o gobernador na súa propia guarida. Como resultado, prodúcese un ataque insidioso e atrevido de piratas e estala unha seria pelexa.

  JUNG BOY E A MISIÓN SECRETA
  ANOTACIÓN
  De novo, o astuto Eduard Osetrov, agora no papel dun criado común, penetra na cidade onde se atopa o gobernador na súa propia guarida. Como resultado, prodúcese un ataque insidioso e atrevido de piratas e estala unha seria pelexa.
  . CAPÍTULO No 1
  Numerosas nenas salpicaban a cuberta brillante do barco pirata cos seus pés descalzos e musculosos. Os guerreiros piratas formaban a maioría da tripulación deste planeta, que non estaba moi desenvolvido tecnolóxica ou máxica.
  Pero o poder sobre o barco pertencía principalmente aos homes.
  Ravarnava e outras tres persoas, entre elas a guerreira negra Oblomova, saíron a unha reunión; pronto uníronse a eles o Capitán Monitor e seis dos seus secuaces, dous dos cales non tiñan nada que ver coa raza humana. Un neno descalzo, Eduard Osetrov, debuxou rapidamente un mapa da cidade cos seus membros inferiores.
  - A principal riqueza xa foi cargada nos barcos e está a piques de saír. - Empezou o valente explorador. Si, e de camiño cara a eles, o sei seguro, uniranse a eles tres barcos de tonelaxe e armamento non inferior ao noso barco. Debemos darnos présa para atacar este ourizo con armas pola mañá -concluíu Edward o marimacho. E os seus abdominales, un rapaz moi musculoso, púxose a mover. A heroe negra, que interpretaba o papel do Xefe de Contramaestre, xemeu de admiración mentres miraba a este neno incriblemente guapo. O novo, forte, áxil, coma un mono, Eduard suxeriu enseguida outra opción. - Con disfraces de disfraces dos adversarios.
  O monitor dixo con voz relaxada:
  - Estou de acordo con este rapaz. Debemos atacar de madrugada; espero que coñezan ben o teu barco e non abra lume.
  - Esta non é mala idea, pero veume outro pensamento á cabeza. - Dixo Ravarnava, que só parecía un tonto.
  De pel negra, con músculos grandes, para nada femininos e pescozo alcista, pero fermoso á súa maneira, con cintura delgada, cadeiras poderosas e peitos altos, Oblomova exclamou:
  - Si! Cool...
  O monitor cun sorriso irónico (ben, que pode a cabeza deste matón, aínda que grande, pero coa testa inclinada!), pregunta:
  - Cal?
  O portador do nome, que se tornou lendario neste mundo e máis aló, grazas a Ephisus Frist, afirmou astutamente:
  - Se toda a riqueza se lle quita á cidade, entón por que exporse ao risco asaltando a cidade? Podes facelo moito máis sinxelo.
  O monitor tomou un par de sorbos convulsivos do cáliz, despois de que se asomou co puño, probando a forza da mandíbula. Coa astuta idea de facer unha cuña entre o capitán e o seu primeiro oficial (quen pensaría que este neno non era só un grumete!), o líder dos ladróns do mar dixo:
  - Dubido que o plan proposto polo rapaz sexa sinxelo e eficaz.
  Oblomov sacudiu os seus peitos altos, apenas cubertos por unha fina tira de tea bordada, e murmurou algo inaudible en resposta.
  Ravarnava volveu opoñerse a isto. Ademais, falou enfáticamente preguiceiro e arrastrado:
  - Pero non, teño outra idea. Xa que o noso neno de ouro afundiu o principal barco de acompañamento, o mellor sería que nos fixeramos cargo das súas funcións.
  O monitor cobrou vida e, inclinándose, preguntou:
  - Entón, que queres dicir?
  E botou unha ollada á cuberta, pola que camiñaban case en silencio as pernas espidas, curtidas e musculosas das piratas. Non obstante, a súa aparencia anxelical non debería enganar a ninguén: destrozarános por completo. E os prisioneiros veranse obrigados a tapar os pés con bicos e lamber os tacóns espidos e ásperos dos guerreiros, sedutores e perigosos.
  Ravarnava chiscou un ollo con astucia, e como un vello moucho arrullou:
  - Poderiamos acompañar transportes cargados, levándoos non á metrópole, senón ao noso niño de piratas.
  O monitor bateu o puño na mesa con frustración e dixo:
  - Tan sinxelo, pero e se, antes de encargarnos isto, queren atoparse persoalmente con Papyrus don Grabber?
  Oblomova de pel negra torceu a cabeza sobre o seu pescozo alcista e fixo uns bíceps que o envexaría calquera, o home máis forte e bombeado.
  Ravarnava inflóse e sacou o peito tan ancho coma un muro de fortaleza:
  - E que? Creo que me gustará interpretar este papel. - O xefe dos filibusteros levantou o polgar. - Despois de todo, naveguei cinco anos baixo a bandeira de Contrabaixo e imitei perfectamente o seu acento.
  E tamén mirou a fiestra. Unha das nenas piratas estaba agachada coa súa parella sobre os ombreiros. E podías ver como os músculos das pernas sedutoras, femininas e atléticas rodaban como bólas da tensión.
  O monitor, que estaba moi molesto porque non fose el a quen se lle ocorrese persoalmente esta idea, tarareou, baixando deliberadamente o timbre da súa voz:
  -¿E se che coñece alguén que coñece persoalmente a este almirante?
  O mozo heroe feminino de pel negra Oblomov exclamou cun sorriso que revelou os dentes dunha tigresa:
  - Trampa para gatos!
  Ravarnava abriu a súa boca profunda nun bocexo finxido e arrolou:
  - E isto non é fatal, entón os nosos mariñeiros entregarán unha folga preparada previamente.
  O monitor frunteu as cellas con escepticismo e torceu a súa xa caprichosa boca:
  - Cres que podes marchar?
  Edward calou modestamente. E Oblomov intentou acariciar a súa perna desnuda, musculosa e bronceada. Pero o neno moveu o pé, non permitindo que fose cuberto pola gran pata dunha auténtica muller gorila.
  Bernabé parecía moi confiado:
  "O meu asistente estará comigo, un guerreiro que non ten igual na arte de empuñar unha espada. O loitador Eduard, que pode facer milagres. - Ravarnava sacou aínda máis o peito. - Espero que poida axudarme.
  O monitor fixo un aceno coas súas anchas patas:
  - Pois non vou contigo e non vou meter a cabeza na boca do león. É mellor deixar que os meus rapaces se concentren na costa para cubrir esas armas que non poderás destruír dun só trago.
  Oblomova murmurou:
  - E as nenas tamén!
  Ravarnava sorriu e asegurou ao seu compañeiro:
  - Vale, por agora tentarei lograr a vitoria sen derramar sangue. Debes escoller un traxe axeitado, os contrabaixos visten luxosamente.
  - E colle tamén unha bolsa, ou mellor aínda, un cofre de ouro de agasallo. - Deu a observación Eduard Osetrov, quen burlaba da muller oso co seu pé descalzo, gracioso e cicelado, coma o de nena. O neno tamén está molesto porque a idea dun engano hábil non se lle ocorreu a el persoalmente, senón a alguén a quen el e, probablemente, outros consideraban un estúpido martinet.
  Esta vez o Monitor volveuse loco:
  - Por que tanta extravagancia?
  O neno guerreiro dixo en voz baixa:
  - O ouro empañará os seus ollos, mellor que unha cortina de fume. Coa súa axuda embotaremos a vixilancia do inimigo.
  O monitor estaba confuso e murmurou:
  - Os piratas adoitan levar ouro, non regalalo.
  Edward, o marimacho, tras facer perder unha vez máis a pata negra da enorme muller, riu e explicou:
  - Exactamente, así, nin sequera se lle ocorrerá a ninguén que somos filibusteros. - E engadiu fermosamente unha verdade completamente obvia. - Ás veces hai que dar para recibir.
  - Usa o teu ouro, non che darei nin unha moeda. - espetou o Monitor.
  - Xa temos abondo dos nosos. - respondeu Ravarnava condescendente.
  O pirata rosmou entre os dentes:
  - É bo ser rico.
  Aquí, o observador Edward interceptou a mirada cobizosa lanzada polo exteriormente elegante e aristocrático pirata. Inmediatamente Oblomov, aproveitando a distracción momentánea, colleu o neno pola perna. Pero o mozo guerreiro sacudiu, e o seu pé descalzo escorregou.
  Edward ameazou:
  - Non é bo que unha tía adulta patee os nenos!
  Oblomov, avergoñado, murmurou:
  - Só estou xogando! E entón, realmente necesito de ti! Hai bastantes homes maduros e respectables no barco! "A poderosa muller bateu co pé descalzo e rosmou. - Ben, por que necesito un mocoso coma ti?
  Ravarnava camiñaba con andar relaxado ata o rico garda-roupa do almirante.
  Polo camiño víronse moitas fermosas mozas filibusteras. Mostraron os dentes e fixeron ollos. E nas súas mans teñen espadas e puñais, con empuñaduras decoradas con pedras preciosas.
  Ademais, nas súas mans e dedos espidos, mozas encantadoras levaban aneis con xemas. E parecía moi fermoso.
  E que delicioso cheiraban as nenas. Só un milagre, os aromas de varios incensos caros, deliciosos perfumes.
  Ravarnava, con todo, intentou non distraerse cos seus marabillosos encantos. Debes entrar no garda-roupa e realizar un disfraz. E as nenas non o deixarán.
  Alí comezou a probarse a roupa dos grandes do Contrabaixo. Ningún país deste hemisferio vestía tan elegante e a gran escala como eles. O cal, con todo, dada a riqueza do imperio, non é de estrañar. E canto máis alto sexa o rango, máis luxoso é o traxe. Ravarnava resultou ser demasiado grande e non puido atopar roupa adecuada. Xa estaba desesperado, pero despois dunha longa busca tivo sorte; nun cofre dourado atopou un conxunto de vestimentas deseñadas para o conde Kolochychov , tamén un tema moi importante. No traxe novo, o corsario escuro e barbudo Ravarnava parecía moi impresionante.
  - Por que non son un duque? - Dixo, agora entrecerrando os ollos, agora suavizando as engurras, mentres se asomaba a un espello bastante ben pulido. - Son o grande máis nobre!
  O líder pirata ata pisoteaba os seus pés con deleite, só a súa gran barba negra e un pouco descuidada estropeaba a impresión.
  - Chama a Bloodsucker, que me endereite un pouco.
  Ravarnava, con todo, quería chamar primeiro a unha muller, pero decidiu que a man dun home sería máis fiable.
  A pesar do apelido ameazante, Bloodsucker parecía o suficientemente inofensivo. Este tipo, antes de ir a traballos forzados, traballou de perruqueiro. Sorriu halagador, logo, sacando os complementos, cortou coidadosamente o cabelo e afeitou lixeiramente a cara áspera do filibustero. Unha tímida proposta de afeitarse completamente a barba foi seguida dun ruxido.
  - ¿Son unha muller ou un neno para separarme da miña dignidade? - Ravarnava parecía estar furioso e axitaba os puños con enerxía. "Sodes barbeiros, brutos, escarabajos e só desfiguran as vosas caras".
  O chupasangue retrocedeu, quen coñece ao capitán maior, podería apuñalalo cun coitelo. Vira tales tipos na súa vida. Cando un vai ao outro mundo por unha bagatela, outro vai a traballos forzados.
  - Pois por que tremes, que es, un pirata, ou un pinchazo . - Ravarnava intentou darse unha imaxe de grandeza, que o conseguiu ben. - Agora escoita, paréceme un almirante contrario?
  O chupasangue intentou halagar ao formidable xefe:
  - Si! Cada un dos teus movementos mostra as túas orixes aristocráticas.
  De pé na entrada, dúas nenas de corpo musculoso e esvelto, apenas cubertas no peito e nas cadeiras, pero con pulseiras de ouro nos nocellos e nos pulsos, arrullaban:
  - Como un rei, vostede, señor, é fermoso,
  Así de clara estaba a luz!
  Ravarnava fixo un puchero e dixo de acordo:
  - Estou de acordo, son da raza dos que están acostumados a mandar. Agora convertécheste nun adulador. - E un forte empuxe cunha palma ampla no ombreiro. - Vale, vai, fixeches ben o traballo.
  Bernabé soltou con misericordia o Chupasangue, logo bocexou, quedaba moi pouco para o amencer, necesitaba polo menos durmir un pouco. Aínda que naceu nun mundo onde a iluminación flutúa constantemente pola noite, e cando hai unha lúa chea cuádruple é tan luminosa como na Terra nun día claro, pero aínda así, os ciclos son ciclos. Ritmos día e noite.
  E ata as fermosas mozas da entrada, que chiscaban o ollo cos seus ollos de zafiro e esmeralda e xogaban cos músculos dos brazos e das pernas, non se emocionaron.
  Aínda que, se miras as tellas dos abdominales da beleza, os melóns maduros dos seus peitos, onde unha fina tira de tea só cobre o pezón escarlata, entón tal guerreiro resucitará aos mortos. E se tamén miras as caras das belezas. Tamén son novos. Hai herbas especiais que retardan o envellecemento das nenas, polo que mesmo aos cincuenta ou sesenta anos poden aparecer novas, frescas, sen engurras nin dentes podre. É certo que as tinturas non farán inmortal á raíña, pero poden retardar o envellecemento.
  Edward pensou que na terra nin sequera podían facer isto. Excepto que se realizou cirurxía plástica a mulleres e homes, e despois por máis diñeiro. O neno pensou que a eterna mocidade era unha boa cousa. Non obstante, non debes ser infantil.
  O maxestuoso barco navegou na baía, os restos do barco afundido aínda flotaban nel, e a maioría dos canóns xa estaban no fondo e os mergulladores, ou máis precisamente, individuos de diversas razas que asumiron tal papel, intentaron sen éxito. para conseguir as armas danadas. E con máis ilusión aínda, o tesouro e outros obxectos de valor situados no barco.
  Todo isto foi axudado a soportar numerosas escravas cun mínimo de roupa, pero cun cabelo exuberante, louro e moi brillante. E todo con figuras impecables. As herbas locais non só rexuveneceron os representantes locais do sexo xusto polo momento, senón que tamén fixeron que as súas figuras sexan impecables.
  Por suposto, os zapatos só molestan aos escravos, como os escravos en bañador, que tamén están curtidos e delgados e traballan aquí.
  O gobernador Frady sufriu dores de cabeza. A noite, de feito, resultou ser un pesadelo; a beleza e o orgullo da frota do imperio Contrabass, o acoirazado "Incinerando", voou no aire. Agora a carga probablemente atrasase no porto, polo menos ata que cheguen outros buques de escolta. Isto non é tan malo, pero o feito mesmo de que un barco así se perda na súa cidade, que pensará neste caso o rei e emperador de todos os contrabaixos? Tal e como o presentarán os nobres aduladores, neste caso non sairás só coa resignación.
  Foi bo que sobrevivisen numerosas escravas e fermosas fadas nocturnas, o que serviu de consolo para tal perda.
  Pero os escravos masculinos morren como moscas. E xa hai demasiados escravos. Esta é a escaseza aguda de machos neste mundo. E estas belezas temperamentais xa o torturaron, o desgastaron, sentes coma se te pisou unha manada de mamuts.
  Saíndo do seu pazo feito de mármore rosa, case se desmaiou. Un fermoso barco, que lembra tanto a aquel no que Papiro don Grabber foi para vingarse dos arpeiros, estendeu as velas. É certo, que se moveu lentamente, pero isto explicábase polo incrible desorde que reinaba na baía.
  Numerosas escravas deixaron moitas das súas pegadas descalzas, de diferentes cores, no mármore do peirao. Os corpos das belezas brillaban de suor, coma se os representantes do sexo xusto parecían feitos de bronce fundido. Coas súas características cinturas estreitas, cadeiras anchas, peitos firmes, rostros anxos e bocas cheas de dentes. Si, pódense reparar os dentes noqueados das nenas cunha pomada especial? E os homes? Conténtanse cos complementos. E aquí, probablemente, especialmente os vellos, están moi celosos de que resultaron ser tan inferiores.
  - O Deus Todopoderoso escoitou as nosas oracións. "O gobernador arrullou, levantando as espesas cellas. - A esa hora tan difícil chegou a axuda. " Cun xesto groseiro, o guerreiro chamou a un home de mediana idade ricamente decorado. - Ei, Foshange , prepara unha mesa nobre, vou invitar ao almirante ao palacio.
  O lacayo maior fixo unha reverencia e comezou a berrar ás criadas e escravos, e algún que outro neno, obrigándoos a preparar un almorzo nobre apresuradamente.
  As nenas brillaban as pernas espidas e cantaban:
  O mar é malo sen auga,
  E o estómago sen comida...
  Imos facer unha empanada
  E viño do corno de ouro!
  do contrabaixo foron visibles para todos . Mantendo unha aparencia de rigorosa disciplina, os falsos contrabaixistas , pero en realidade piratas, aliñados no campo de desfile, brillando cunha armadura brillante e coidadosamente rasgada. Incluso as nenas, nesta ocasión, puxéronse de mala gana botas e armaduras tan torpes con cascos que eran desagradables de levar na calor tropical. Entón baixou o Ravarnava magníficamente vestido. Estivo acompañado polo secretario de Polonia , que se distinguiu pola súa habilidade para lanzar coitelos e, naturalmente, polo guerreiro Eduard Sturgeon, quen asumiu o papel dun criado. O máis desagradable foi que aínda tiña que levar zapatos de charol. Xa que a ocasión é solemne, entrando no porto, e non é un simple criado, para servir copas, senón máis ben persoal. Dous guerreiros altos e de catro brazos levaban detrás un cofre cheo de ouro.
  Unha orquestra reuniuse precipitadamente no porto e comezou a tocar histéricamente. Despois, pouco a pouco, a melodía foi nivelando e os sons fíxose máis harmónicos.
  Un oficial saíu correndo á reunión, prestando atención ás charreteras, saudou e dixo:
  - Deséxolle a todos bendicións celestiales, señor almirante. O gobernador xa está esperando por ti.
  Ravarnava axitaba con condescendencia a súa cuchara:
  - Con tranquilidade, informe ao Excmo. que xa estou en camiño.
  O palacio do gobernante local estaba situado nas profundidades dun luxoso xardín. Na entrada estaban dous grandes lagartos con armas ao lombo, e un elefante cacto pastaba ao lonxe. Directamente na entrada do palacio creceron dous caraveis de dez metros de altura cun brote no que non só o esvelto marimacho Edward, senón tamén un home adulto podían esconderse facilmente.
  Había moitas fermosas criadas, que se distinguían das escravas por pulseiras nos pulsos e nocellos, e preciosos bordados en teas e túnicas. E só os criados de moi alto status levaban sandalias engastadas con xemas.
  Os gardas con lanzas e ballestas na entrada separáronse. Estaba claro que os mosquetes aínda non estaban tan de moda. O propio palacio causou unha impresión favorable, as amplas fiestras dábanlle un aspecto alegre. Hai moitas pinturas, armas e escudos con varios escudos de armas colgados nas paredes . O neno Edward camiñou detrás de Ravarnava e estremeceu lixeiramente mentres os zapatos do seu novo lacayo pinchaban sen piedade. Xa estaba tan afeito a lucir os seus tacóns espidos que se esqueceu de que existen esas cepas desagradables e condenadas, dolorosas para os pés dos nenos dun eterno neno.
  O único consolo é que as criadas o miran con admiración, e non con desprezo, se estivese, como de costume, descalzo e con calzón ou calzón de baño. E é desagradable na librea, o musculoso torso sua e a camisa cámbrica restrinxe o movemento. Si, xa tes algún tipo de estado. Así que é mellor estar orgulloso deles.
  Catro nenas mesmo se arrodillaron nun xeonllo en sinal de respecto. Non para el, claro, senón para Ravarnava, pero aínda así é agradable.
  Pero o propio gobernador é fácil de lembrar. Moi groso, pero trata de manterse erguido. Con voz moi suave, o gobernante dos arredores dixo:
  - Alégrome de recibir a un convidado tan distinguido.
  Ravarnava respondeu ceremoniosamente á cortesía:
  "Tamén agradezo ao destino por enviarme a coñecer un fogar tan hospitalario".
  O gobernador, intentando facer o seu ton aínda máis halagador, dixo:
  "A última vez, reverenciadísimo don Papyrus, rexeitaches visitar o meu palacio, citando asuntos urxentes. Agora fixechesnos unha honra.
  As criadas de alto rango, como se pode ver nas súas sandalias bordadas de seixos e tacóns altos, exclamaron:
  - ¡Viva o gran almirante!
  Entón Ravarnava deuse conta de que case estaba en problemas, que pasaría se o gobernador vira antes a este almirante. Ao mellor, estaría agardando pola forca, ou algo máis cruel, por exemplo, un poste, cando lle cravaron as mans e os pés, ou un lume, e a lume lento.
  A resposta, porén, é fría:
  - Si, estaba ocupado en asuntos laborais. - E unha frase apaixonada inesperada. - Pero canto podes descoidar a hospitalidade!
  O gobernador preguntou tranquilamente:
  - Como foi a túa expedición ás costas do poder pagán de Harp?
  Ravarnava respondeu sinceramente:
  - Brillante! Foi posible saquear unha cidade arpa moi rica , e sen grandes perdas.
  Os ollos do gobernador agrandáronse.
  - Espero que o teu nome non fose exposto, porque aínda que formalmente non estamos en guerra coa Arpa.
  Ante estas palabras, as fermosas e elegantes criadas, colgadas de xoias, puxeron os dedos índices nos beizos cheos e escarlatas:
  Ravarnava de novo, sen mentir, respondeu:
  - Todo foi ben, incluso me sorprendeu.
  - O botín é rico? "Había envexa na voz do gobernador.
  - Non pobre, Deus mesmo nos axudou. - Aquí o líder tivo que superarse un pouco. - Como mostra da nosa profunda gratitude e confianza, regalámosche un cofre de ouro. - Ravarnava ata estendeu as mans, demostrando xenerosidade.
  As criadas pintaron as súas magníficas sandalias de tacón alto e exclamaron ao unísono:
  - Bravo! Gloria ao almirante!
  O gobernador foi vencido pola cobiza. Perdida a súa dignidade, precipitouse cara ao peito e abriu a tapa:
  - Bah, aquí hai unha fortuna. Non é de estrañar que estes mocasíns o arrastrasen con tanta dificultade. O Papiro don Grabber. - O fidalgo fixo unha reverencia. - Son o teu debedor, esixeme calquera cousa.
  O líder pirata respondeu sen rodeos:
  "Creo que a mellor recompensa sería o servizo dedicado á coroa". Oín que onte á noite perdeu o acoirazado Incinerador, que leva o nome do infernal sobriño do noso maior monarca. Creo que este é un golpe demasiado sensible nun momento no que o capital necesita financiamento.
  O gobernador murmurou:
  - Tes toda a razón.
  As fermosas criadas inclinaron a cabeza. Broches feitos de esmeraldas, rubíes e diamantes brillaban no seu cabelo.
  Ravarnava dixo con orgullo:
  - Polo tanto, propoño transferirme o mando e a escolta dunha carga tan valiosa. Eu, pola súa banda, teño armas suficientes para repelelo de calquera ataque pirata.
  O gobernador estaba feliz de cumprir calquera petición do almirante:
  - Por suposto, proporcionareiche todos os poderes necesarios. Creo que con tan galante guerreiro, a nosa carga estará coma na man dereita de Deus.
  As fermosas nenas asentiron vigorosamente coa cabeza. Broches e pendentes de diamantes brillaban. Edward pensou que o gobernador debía ser rico se as súas criadas persoais están vestidas como princesas e tan fermosas que non podes quitarlles os ollos de encima.
  Ravarnava rachou os dedos:
  "Entón zarparemos inmediatamente".
  volveu balbucear :
  - Polo menos almorza, almirante. Fainos a honra, ademais, os barcos tamén necesitan tempo para montar.
  As criadas inclináronse e arrullaron:
  - Benvido, ai xenial!
  O líder dos filibusteros dixo con condescendencia:
  - Ben, vale, un pouco de refresco non vai facer mal.
  Ravarnava non quixo espertar sospeitas por ser demasiado precipitado e, moi probablemente, a mesa de vacacións do gobernador sería excelente.
  O guapo e intelixente Edward o marimacho quedou fóra da porta como un criado, e o falso almirante foi tratado como o propio rei. Apareceron as mozas, tamén guapas e vestidas, pero descalzas para que fose menos ruído de bater nas tellas de mármore de cores. O gobernador fixo un xesto. E as criadas de elite tamén se quitaron coidadosamente os zapatos, puxéronos nunha caixa de cristal especial e comezaron a servir descalzos. Os seus movementos coas solas espidas fixéronse moito máis suaves, suaves e graciosas. Tales pratos servían, incluso pan e bolos cocidos en forma de veleiros e pazos reais. Anacos de peixe, carne, verduras, froitas e unha variedade de condimentos moi ben dispostos nun patrón elegante. E os viños son absolutamente fabulosos, agradando ao señor dos ladróns. Si, houbo tentacións suficientes para quedarse un tempo máis.
  Ravarnava comeu a comida rudamente, como o último patán que non coñece a etiqueta. Comezaron a facerlle caso, pero o propio gobernador finxiu que todo ía como debía.
  Despois de varias botellas de viño caro, Ravarnava non perdeu a cabeza, o seu corpo aínda era heroico, pero a súa lingua fíxose demasiado móbil e requiría traballo.
  Sen pensalo dúas veces, o pirata púxose a cantar, o seu grave grave soaba agradable, algúns dos oficiais presentes comezaron a cantar xuntos e numerosas criadas comezaron a bailar coas súas seductoras pernas espidas;
  Estás listo para seguirme?
  Non te quedes en farrapos co teu bolso!
  Para que a presa flúa coma o mel,
  ¡Para que o río corra de ouro!
  
  Para iso cómpre facelo
  ¡Para que un níquel resulte ser inútil!
  Para que cada un de nós poida
  Cubra o camiño cunha alfombra de corpos!
  
  Oh, sodes piratas, meus fillos,
  Non algunhas cruces - ceros!
  Cada un de vós é un heroe,
  Date prisa, roubarei a merda!
  
  O embarque é para homes,
  Non busques razóns para a derrota!
  É mellor simplemente bailar
  Creo que o teu espírito non esmoreceu!
  
  Vou levar ao ataque, amigos,
  Somos piratas - familia!
  Loitaremos coma diaños
  E non hai outras ideas!
  
  Hai unha idea, pero só hai unha verdade,
  Para destripar a carteira dos comerciantes...
  Os corsarios son atacados por unha horda,
  Poderemos decidir os nobres!
  Esta canción fixo moito ruído.
  As criadas, porén, rían e saltaron coma diaños.
  O conde Papá Noel Don Paradny entrou na habitación, chegou tarde á invitación do gobernador e, polo tanto, resultou estar terriblemente enfadado. Vendo a un tipo grande cantando cancións obscenas, preguntou emocionado:
  - Que tipo de broma é esta?
  O gobernador respondeu:
  - Xa ves o maior almirante Papyrus don Grabber!
  - Que clase de Don Grapper é este? - O Conde púxose furioso, pisando as botas sobre o mármore. - É só un bufón de fabas.
  - Non pode ser, ten charreteras. - murmurou o gobernador, baixando a cabeza e ruborándose profundamente.
  As nenas que servían na mesa e bailaban tango, fermosas, coas pernas espidas, musculosas, bronceadas e o corpo moi ben proporcionado, ben proporcionado, atlético, ouveaban:
  - Uh, uh, uh, uh! Imos baixando!
  O conde gritou desgarrador:
  - Entón este cabrón gordo é un impostor, coñecín varias veces co almirante, é completamente diferente deste gorila disfrazado.
  - ¡Atérrao! - berrou o gobernador, intentando ocultar a súa vergoña.
  Numerosas mozas doncelas petaban os seus pés espidos, moi sedutores, xiraban as cadeiras, axitaban o busto e rosmaban:
  - E ese! E ese!
  Máis dunha vez, o eterno neno Edward decatouse de que as cousas estaban mal, pegou un fósforo e prendeu lume á mecha previamente preparada. O cofre só estaba cuberto na parte superior cunha fina capa de ouro, ou mellor dito, ata espolvoreado con metal amarelo, moedas, e no fondo e no medio había pólvora. O mozo pero extremadamente experimentado guerreiro, por se acaso, proporcionou unha vía de escape. Ademais, por suposto, aforrando metal precioso cando combinas negocios co pracer. Ou mellor dito, realizas, e con éxito, dúas funcións. A explosión debería ser o sinal dun ataque xeral dos piratas. Todo un escuadrón de gardas peludos con armadura, tanto de persoas como de okrov , xa estaba correndo cara á porta, e Eduard Osetrov tiroulles o cofre. Puxo toda a súa desesperación e rabia no lanzamento, polo que o obxecto bastante pesado voou bastante lonxe.
  Ademais, por suposto, non quería que se feriran nenas moi fermosas, semiespidas, musculosas, cun aroma agradable e perfumado. Xa daban saltos e ouveaban, e mesmo berraban de deleite. Si, unha visión extremadamente rara estaba a prepararse.
  Un deles chirriou:
  Un impostor está a atacarnos,
  Nas súas mans ten unha mochila siniestra...
  E se alguén o leva...
  Recibirá gloria e honra!
  A explosión foi terrible, un par de columnas colapsaron, máis de trinta persoas morreron e a onda expansiva lanzou a Eduard Sturgeon contra a parede cun garrote de aire, case aplanando ao mozo e áxil guerreiro.
  Os fortes ósos cruxían, pero isto só enfadou a Edward, axitando a súa espada, el precipitouse para acabar cos inimigos supervivientes. Ravarnava tampouco perdeu o tempo, botando a mesa e esmagando ao gobernador, sacou un sable e voou contra o conde.
  Un acalorado duelo estalou entre eles.
  As criadas escravas de pernas nuas separáronse, decidindo con razón que a guerra non era cousa dunha muller. Si, e poden ferirche sen querer. E así, quen gaña é o mestre.
  O máis importante deles, o único que quedou con zapatos de tacón alto, dixo:
  Quen é o rei, de feito, non nos importa,
  Así que loita con valentía, homes!
  Papá Noel gritou, sibilante como un gramófono roto:
  - Gorila cutre, atravesareiche coa miña espada.
  Ravarnava gritou en resposta:
  - Galo, vouche cortar a cabeza.
  A superioridade do capitán pirata en altura e peso reflectiuse nun poderoso golpe dun sable masivo, cortou a espada e, a continuación, case corte ao seu opoñente pola metade.
  Certo, mentres moría, o conde rascouse levemente o estómago co toco da súa espada e comezou a aparecer sangue.
  Non obstante, isto non puido deter a Ravarnava; continuou balanceándose á esquerda e á dereita. Os gardas precipitáronse cara a el e, despois de recibir un bo golpe, asentáronse. A explosión derrubou as portas e, ao ver o neno pelexar ferozmente, o capitán acelerou cara a el.
  O mozo guerreiro deu unha patada ao garda na ingua con tal forza que voou, e acoitelou a dous deles co seu casco con cornos á vez.
  As criadas bateron as mans por enésima vez e piaron:
  Bravo, bravo, bravo!
  Gloria! Neno - gloria!
  Edward o neno berrou forte:
  - Atamán, fuxe de aquí, quereinos.
  Ravarnava, despois de matar a outro inimigo, murmurou:
  - Os nosos amigos virán pronto, pero aguantaremos igual.
  Usando a técnica do dobre parafuso, o neno terminador Eduard cortou tres deles á vez e púxose xunto ao capitán. O neno murmurou:
  - O principal é non usar mosquetes.
  Desde fóra podíase escoitar o barco disparar unha salva, despois dar a volta e disparar de novo.
  As criadas berraban e berraban de deleite, bateando os pés, e para facer máis forte os sons, puxéronse zapatos e sandalias de tacón alto.
  Edward o marimacho fixo o contrario e tirou dos seus odiados zapatos. Lanzou o seu talón directamente ao ollo dun dos axentes que intentaba abrirse paso. Afortunadamente, o talón é prateado e golpea con forza, o ollo saíu voando, colgado dun talo nervioso.
  As criadas gritaron:
  -Bravo! Bis! Bravo! Bis!
  E o máis importante deles emitiu:
  - Meu querido neno,
  A estas horas estamos contigo!
  Eres un neno xenial
  Pateas a todos co pé descalzo!
  E efectivamente, o talón espido do neno terminador rompeu outra mandíbula.
  Como crían os piratas, a sorpresa permitiulles capturar parcialmente e destruír parcialmente os canóns inimigos. A guarnición da fortaleza caeu baixo a pedra do muíño, moitos soldados morreron inmediatamente, caeron sen sequera decatarse do perigo. Case trescentos ladróns de mar endurecidos pola batalla entraron na cidade. Os soldados contrabaixo morreron por centos, só algúns deles dispararon ou intentaron loitar.
  O duro loitador Edward e Ravarnava, e outros dous piratas, non se quedaron parados, pero pasaron á ofensiva, os gardas do palacio rapidamente entraron en pánico. Retorceron e retiráronse, tirando os seus cadáveres sobre as escaleiras de mármore. As nenas comezaron a axudar aos piratas. Botáronlles zapatos, sandalias, bandexas, copas de ouro bastante pesadas, garfos e coitelos aos gardas.
  O mozo guerreiro entrou nun frenesí salvaxe, coma se non tivese unha noite de tormenta, e despois de limpar varias habitacións, saíron do colorido edificio, onde parecía que ata as paredes exhalaban ameaza.
  Despois de cortar tres, Edward o marimacho mirou ao redor coa mirada de aguia. Todas as aproximacións máis próximas á cidade estaban engullidas por lumes; numerosas figuras eran visibles, pululando como formigas e chocando entre si.
  - Os nosos están gañando! Agora o principal é que nin unha soa moeda de ouro sae das nosas mans. - Inesperadamente, o marimacho loitador, espido, ensangrentado, cun torso moi destacado e musculoso (por suposto, arrancou o traxe de criado para non interferir, e sería humillante para un corsario novo levar librea! ), mostraba sinais de escaparate de cartos. Captando a mirada sorprendida de Ravarnava, o neno terminador engadiu:
  - Quero non ser só un pirata, senón que estou pensando en organizar a miña propia república de filibusteros, e para iso necesitaremos finanzas.
  - A túa propia república? - Ravarnava esta vez bocexou xenuinamente e asubiou polas súas anchas fosas nasais. - Por que é tan difícil, nena? Dirixir un país é o máis aburrido do mundo.
  Edward opúxose a isto:
  - Non o creo, gustábame moito xogar a estratexias con xestión militar-económica. É moi agradable sentirse como un rei ou un emperador.
  O neno mirou o rastro sanguento que deixaba a súa perna forte, pero case infantil. O pensamento brillou: ¿obedecerán os súbditos a quen está condenado a parecer para sempre un neno, mesmo con músculos como fío de aceiro?
  Ravarnava parpadeou estúpidamente:
  - Non entendo nada do que falas. Aínda que, en xeral, tes razón, o poder é doce e queres botar esta bebida sen parar pola túa gorxa. Pero a responsabilidade das propias accións tamén aumenta.
  O mozo guerreiro Edward riuse un tanto finxido como resposta:
  - Non me asusta. Sexamos máis áxiles, se non, a batalla terá lugar sen nós.
  De aparencia nova, pero experimentado nos negocios, o corsario correu cara adiante. Os restos da guarnición loitaban desesperadamente, todo o mundo coñecía a crueldade dos piratas, que normalmente non facían prisioneiros, e se o facían, vendíanos como cruel escravitude, e ás veces trocábanas por baratijas, cunchas e, ás veces, ouro de seis... salvaxes caníbales armados que consideraban a carne humana un manxar terrible. Non obstante, isto só podería prolongar a agonía, xa que os piratas eran máis fortes no combate corpo a corpo. Ademais, o xefe da guarnición, o xeneral Kosalapenko , morreu ao comezo da batalla, e simplemente non había ninguén que o substituíse, xa que o primeiro asistente, o coronel Varatt , foi esmagado na cabeza por Monitor cunha precisión precisa. tiro dun mosquete.
  E entón os escravos, en primeiro lugar, nenos e nenas, comezaron a axudar aos piratas e a lanzar adoquíns, tellas e anacos de vidro aos seus odiados donos.
  Unha ducia de lagartos con armas decidiron contraatacar. Colocaban tiras afiadas de metal nos lados e por riba disparaban canóns. Isto causou algúns danos aos corsarios. Edward foi o primeiro en correr ata o lagarto, durante a pelexa o neno foi moi impresionante, de xeito que derrubou ao inimigo do tellado co seu segundo tacón, tirou os zapatos que lle cortaban os pés e polo tanto voou coma un falcón. Saltando sobre as súas costas, derrubou os dous tiradores dun golpe, logo, cambiando de branco, precipitouse contra o segundo lagarto. Nas súas présas, o neno cortou o pé descalzo, tropezando co metal. Porén, a ferida era superficial, e en plena batalla non lle fixo caso.
  O resto, ao ver a este "ninja", correron aos talóns.
  - Non te deixarei marchar! - Berrou, saltando máis alto, o moi áxil e xoguetón Edward. Non obstante, os lagartos resultaron ser extremadamente áxiles, movendo activamente as súas patas, correron rapidamente cara ao bosque. Por moi rápido que fose o mozo frenético, conseguiu poñerse ao día con só unha besta, rematando cos xinetes. O resto azoutaron os seus "cabalos" con todas as súas forzas. Entón Edward o matón lanzou a súa espada, atravesou a culata dobrada e pegouse. O animal só aumentou o seu ritmo.
  - Ben, vale, recorda o sprint e morre, pero ponte ao día.
  Desde fóra daba gracia ver fuxir un cadáver así dun mozo que non parecía máis de trece anos, esencialmente un rapaz de cara lisa. Enfurecido, o seu corpo enteiro movíase cos músculos ondulantes, como un surf do mar, Edward seguía facendo máis rápido, por sorte para el comezou o bosque, e os enormes réptiles diminuíron a velocidade. Tras superar o inimigo, o mozo guerreiro sacou a súa espada e saltou sobre a cola.
  O monstro golpeou unha palmeira e tirou ao marimacho que mordía Edward. O neno de Terminator estrelouse dolorosamente contra un racimo de viñas espiñentas. Dornas afiadas pegadas no corpo, perforando a pel. Pero só fixo que o mozo se enfade. Despois de tirar os restos da súa roupa rasgada e ensanguentada, aínda levaba unha camiseta e pantalóns transparentes, deixando só bañador. O neno colleu forzas e, agarrándose a unha póla en forma de corda, como Tarzán, cun berro salvaxe, deu un salto de xigante, logo, collendo outra segunda póla e empregando a técnica da "moíña rachada", cortoulle as cabezas. dous loitadores, axitando sen éxito os seus sables.
  - Pois o resto dos fuxidos! Se esperas esconderte, non funcionará. - Dixo o invencible Eduard o gamberro, chiscando o ollo, e aumentou o paso. Despois de que descubriu un novo método de transporte, poñerse ao día cos lagartos converteuse nunha brisa.
  - Son un mono! - gritou - Hyperraus ! - Ese era o nome do heroe da película, o salvaxe que bateu os récords do caduco Tarzán.
  Despois acelerou, dando saltos salvaxes que calquera mono envexaría. Varias veces os loitadores dispararon a cegas, pero ao mesmo tempo fallaron. Rápido coma un guepardo, o marimacho Edward ría nas súas caras. Cando os últimos opoñentes foron finalmente asasinados, o mozo guerreiro sentou na cruz do lagarto e apuntouno directamente cara á cidade, tentando saír rapidamente da selva. De cando en vez, nas pólas brillaban os sorrisos de gorilas de catro brazos, pero non se atrevían a atacar a un guerreiro armado, nin sequera un pequeno. Ademais, estes animais non son completamente estúpidos e viu como Edward tratou con soldados máis grandes que el.
  - Por que son os macacos, é moi difícil que che metas o nariz aquí. - O mozo guerreiro axitaba a súa espada, pero os primates non cederon á provocación.
  Cando chegou á cidade, a batalla estaba case rematada. O último punto que non se tomou foi o cárcere local, onde o que quedaba da guarnición foi apretado detrás das altas portas, así como os duros gardas locais, formados principalmente por estranxeiros . Encantábanlles mofarse dos presos, sobre todo das mulleres, e por iso entendían que non terían piedade.
  O guerreiro Edward, como unha cobra rápida, saltou sobre un lagarto e púxose fronte á porta, despois enviou unha bala de canón ao centro.
  O golpe estremeceu, deixando unha mella no ferro, pero a forte porta sobreviviu. Despois de meter o seu talón espido no nariz do artillero que se arrastraba pola dereita, cubriuse de sangue e calou, o guerreiro Edward, o gamberro, cuspiu entre os dentes e comezou a recargar o canón desobediente. Levou moito tempo. En resposta, as frechas voaron cara ao tipo. Edward esquivou con habilidade as explosións, e ata cortou tres frechas sobre a marcha.
  - Ben, colleches os bichos?
  Tamén fallaron tiros de mosquetes, aínda que houbo varios golpes na grosa pel do lagarto. Ela comezou a dar unha sacudida de dor, pero foi detida polo mozo elegante.
  - Non teñas medo, para a túa pel, son como sementes de xirasol. - O neno riu.
  Tras cargar de novo o canón, o mozo guerreiro apuntou con máis precisión e bateu de novo no poste da portería. A bala de canón volveu rebotar.
  - Carallo! Esta arma é demasiado débil! - Xurou Edward o marimacho, e de súpeto veulle á cabeza un pensamento interesante.
  - Intentarei abrilos por dentro.
  Aínda que exteriormente o muro do cárcere parecía inexpugnable, estaba claro que nalgúns lugares os muros estaban podrecidos e os ladrillos volvéronse rugosos, polo que, con certa destreza, era posible escalar por riba deles. Pero hai demasiados gardas, polo que non o derrubarán accidentalmente. Non obstante, non por nada Ravarnava tiña experiencia en combate, ordenou:
  - Colle bancos, troncos, leva as xestas secas, prenderémoslles lume aos adversarios. E ti, fai rodar a "raíña" máis rápido
  Os piratas, sen prestar atención ás frechas e aos disparos ocasionais de mosquete, prenderon lume ás portas, creando un " fume de fume ".
  Outros arrastraron un carro cuberto de leña cun barril de pólvora - así se chamaba a "raíña". A leña facía imposible tirar por ela con mosquetes. Xunto cos filibusteros, mozas e nenos escravos locais en bañador con marcas nos ombreiros e no peito intentaron axudar aos seus liberadores. Ao parecer sufrían na escravitude e non tiñan medo dos piratas. Tras colocar a "raíña" diante da porta, os piratas acenderon a mecha e saltaron cara atrás.
  Fixérono moi rápido, mentres berraban:
  Diaño, diaño, diaño salva,
  Golpearemos, esmagando o golpe...
  Dános, dános espadas nas nosas mans,
  Recibiremos un agasallo do inframundo!
  
  Ben, o Creador é un inferno ferido,
  Loitaremos contra o demo con cornos...
  Se só houbese un resultado na batalla cunha espada,
  ¡Para non ser aquí o meu escravo jorobado!
  
  NENO BROMA VS SYKLOV
  ANOTACIÓN
  O neno, que viviu moitas aventuras, agora comanda un destacamento de forzas especiais para nenos. E ten que loitar contra a civilización do ciclo. O que é moi interesante é que aquí hai tecnoloxía espacial.
  . CAPÍTULO No 1
  O bufón levaba un traxe de combate coas charreteras dun oficial espacial. Ao seu carón había unha nena, tamén cun traxe espacial con campás e asubíos. E leva un casco transparente, aberto por todos os lados. A nena levaba un bláster nas mans e berraba:
  - Edik, quizais poidamos esperar ao resto do equipo? Loitar contra os ciclos xuntos cando hai polo menos un cento deles é demasiado risco!
  O neno é un guerreiro, aínda que non parece máis de doce ou trece anos, cun traxe de combate non se ven ningún músculo, pero tiña o aspecto dun verdadeiro príncipe. E dixo confiado:
  - Non! Imos á batalla xuntos! En canto aos inimigos, non teñas medo. Deille unha pequena pedra artefacto de "armadura", que reduce a posibilidade de ser golpeado cen veces!
  A rapaza sinalou:
  - E cen veces moito!
  O neno estaba indignado:
  - Non sabía que ti, Adala, eras tan covarde!
  A rapaza de pelo laranxa dixo:
  - Non son un covarde! Ben, imos dar un avance decisivo!
  E así os nenos guerreiros entraron na batalla. Había rochas ao redor que brillaban con pedras roxas, esmeraldas, lilas e moteadas de rosa, e do chan crecían estalactitas. E é unha paisaxe extremadamente misteriosa.
  E por diante está o castelo. Parece un cabaleiro, medieval, pero con mísiles e canóns de raios nas torres. E o sol local brilla dende arriba, que é incluso de forma hexagonal, e a luz cambia continuamente de cores e patróns. E isto tamén dá a toda a paisaxe un aspecto moi misterioso e, ao mesmo tempo, encantador á súa maneira.
  Un neno e unha nena correron polo camiño alternado con tellas pulsantes. O mozo guerreiro podería estar máis afeito a remar descalzo, pero este traxe de combate, por desgraza, non é desmontable. Cantas bicicletas hai no castelo? Isto tamén é un misterio. E se só hai un centenar deles, entón isto non é tan malo.
  O neno e a nena agocháronse inmediatamente detrás dunha pedra cando apareceu un tanque desta raza tan agresiva. Era alto, con forma de triángulo, cun fociño en cada un dos tres lados. E a armadura desprende un toque de aceiro, pero non toca a superficie, sobre unha almofada de aire.
  O neno guerreiro Edward sorriu o seu sorriso moi doce, aínda que infantil. E lanzou un pequeno chícharo ao coche dos agresores espaciais.
  Pasou voando e saltou directamente ao cañón bastante ancho da arma. E despois dun par de segundos, o tanque triangular e poderoso explota. Era coma se un raio caera nun depósito de municións e se esnaquizase en pequenos fragmentos.
  Esta realmente resultou ser unha pasaxe moi chula.
  A nena Adala tuiteou:
  - Isto é intelixente! Es verdadeiramente un Jedi !
  O neno Edik asentiu:
  - Eu tamén tiña que ser padawan ! Pero esa é outra historia!
  Despois diso, os valentes nenos correron máis cara ao castelo. A cancela abriuse e outros tres tanques saltaron. Dous son o mesmo triangular, e o terceiro é máis grande e hexagonal, con canóns a cada lado e un sétimo enriba.
  A rapaza loitadora asubiou:
  - Vaia! Novos xogadores únense a nós!
  O neno guerreiro asentiu:
  - Podes romper todo!
  E o mozo guerreiro sacou un pequeno aparello, do tamaño dunha caixa de mistos. E acendeu varios programas nel xirando o dedo índice. Entón o neno, ao que a nena chamou Edward neste episodio de batalla, lanzou esta caixa. Ela voou suavemente cara ao tanque máis grande. E é case invisible.
  A nena preguntoulle ao neno:
  - Que é?
  Edik sorriu e respondeu:
  - Sorpresa! Agora veredes como funciona!
  De feito, a caixa voou no barril dun gran tanque. Só que esta vez non houbo explosión. O triunvirato seguiu movendo. Ademais, apareceron dous coches adicionais.
  A nena Adala murmurou:
  - Que non funcionou?
  O neno guerreiro chiscou o ollo:
  - Agora xa verás!
  E, de feito, o canón máis grande do tanque grande tomou e deu a volta e golpeou o seu opoñente triangular. E golpearao cun proyectil perforante. Estalou e o equipo de combate comezou a detonar. E entón o barril foi trasladado a outro tanque, que era máis pequeno, e bateu con el.
  Adala sinalou cun sorriso:
  - Clase!
  Edik tuiteou:
  Se a fortaleza está en camiño,
  O inimigo construíu...
  Necesitamos dar unha volta dende atrás...
  Lévaa sen disparar!
  A nena chiscolle un ollo ao seu homólogo novo. Os nenos valentes e intelixentes estaban contra todo un exército. Pero a astucia e a tecnoloxía funcionaron bastante ben contra os monstros.
  O terceiro tanque incendiouse, despois o cuarto. E outra vez detonación e roturas. Este é o esquema da morte e da aniquilación, ata agora cun único obxectivo.
  O neno guerreiro sinalou loxicamente:
  - Por que necesitamos un equipo? Son nenos coma nós. Só eu teño a experiencia e o coñecemento de séculos, e son mozos incipientes. E non paga a pena expolos a cunchas con varas de uranio.
  A nena berrou:
  - Todas as persoas do noso planeta natal,
  Sempre deberían ser amigos...
  Os nenos deben rir
  E vive nun mundo en paz!
  O neno guerreiro colleuno e cantou:
  Os nenos deben rir
  Os nenos deben rir
  Os nenos deben rir
  E vive nun mundo en paz!
  Os canóns dos muros da fortaleza comezaron a disparar contra o tanque enfurecido. Fontes de lume, destrución e area en chamas arderon arredor do coche. E un par de golpes á armadura dividiuse en fendas.
  A nena Adala comentou:
  - O inimigo non é moi preciso.
  Non obstante, varios proxectís máis golpearon o tanque. E estoupou e explotou. No momento da explosión, un pequeno punto separouse del. E Adala estendeu a man. O aparello utilizado polo xenial neno voou na palma da man da nena. Ou, en todo caso, un heroe experimentado e deseñador que semella un neno.
  Edik golpeou á moza no ombreiro con aprobación:
  - Ben feito, collíno!
  Ela riu:
  - Píllao, non o pesquedes en exceso!
  E o aparello esvarou na palma áxil do rapaz, coma a dun macaco.
  Agora os nenos estaban felices. Como xogadores que chegaron ao banco na ruleta e recibiron fichas de ouro. Pero está claro que cando tes sorte, é difícil parar. Tendo unha excelente memoria, Edik recordou que no século XX era un home tan bigotudo que descoñecía os seus límites, e pagouno, aínda que ao principio tivo sorte. Entón, por suposto, debes poder saír do xogo a tempo nun casino.
  Edik, con todo, entendeu que isto non era realmente un xogo. E esa guerra real non é un RPG.
  Por exemplo, agora apareceron dous helicópteros enriba do castelo. E parecen preparados para explorar a zona.
  As nenas chirrían de medo:
  - Medo! Podemos conseguilos!
  Edik riu e respondeu:
  - Houbo obxectivos máis frescos. Mira como funciona o meu erro cibernético reutilizable.
  E o neno comezou de novo. E o número de helicópteros aumentou a seis. E eran aerodinámicos e grandes.
  Adala tuiteou:
  Deixa correr torpemente,
  Tanques blindados a través de charcos...
  E o helicóptero parecido a unha avespa piar!
  Edik colleu:
  artillero de Cheburashka,
  Shapoklyak, como un piloto,
  O crocodilo cargou a metralleta!
  E así o helicóptero, recibindo un erro, golpeou o seu homólogo con canóns de aire. Quedou danado e comezou a fumar. E os outros helicópteros comezaron a dar voltas. E tamén hai lume sobre eles, e responden. Aquí vén a diversión. Un dos tocadiscos xa comezou a caer, deixando atrás un rabo afumado.
  E detrás dela vén outra. Esta é unha guerra verdadeiramente divertida e intestina.
  O neno fixo un aceno ao seu amigo:
  - Como está a desmontaxe?
  Adala murmurou:
  - Sorte!
  Edik estaba ofendido e inxou as súas rosadas meixelas:
  - Quizais poidas dicir outra cousa, gratis?
  A nena golpeou o seu casco transparente, pero quedou en silencio. Mentres, dous helicópteros caeron á vez. E un alcanzou o castelo, danando tamén tres armas á vez.
  O neno xenio berrou:
  - De acordo, intelixente!
  A nena respondeu:
  - É posible que sexa intelixente, e como non podes apoialo!
  Os dous últimos helicópteros chocaron con forza e explotaron á vez. E outra vez houbo un flash. Isto é xenial!
  Edik cantou:
  Gran xenio, querido da fortuna,
  E ao mesmo tempo, home...
  Cordas líricas de poesía,
  Para ter un século digno do corazón!
  Así que a segunda volta foi a favor dos nenos valentes. E a superbacteria de control co chip volveu á palma do rapaz.
  A rapaza sinalou:
  - Si, estamos ben. Pero o inimigo pode ata ter un bromista no peto!
  Edik respondeu cun sorriso:
  - Coñecía un bromista. Ou mellor dito, non só un. Houbo tomas coma esta en xogos e películas!
  As portas do castelo abríronse de novo. Esta vez, monstros máis grandes emerxen deles. Incluso se inclinaron para arrastrarse.
  Neste caso, robots andantes!
  O neno xenio exclamou:
  - Evangelion !
  A nena preguntou sorprendida:
  - Que?
  Edik explicou cun sorriso:
  - Esta serie de animación rodouse no planeta de onde veño. E alí tamén había robots tan grandes!
  Adala sinalou:
  - O teu planeta é incrible. Unha vez dixeches que tes máis de douscentos países.
  O neno respondeu cun suspiro:
  -Si, por desgraza, é así.
  A nena preguntou incrédula:
  - Por que por desgraza? Quizais só por sorte. Porque é xenial ter tantos países e culturas nun mesmo planeta!
  Edik obxectou:
  - Non! Non moi xenial. A xente pelexa con demasiada frecuencia e usa os puños. É dicir, quería dicir que con demasiada frecuencia os distintos países entran en conflito e lánzanse mísiles entre eles.
  Adala comentou cun suspiro:
  - Si...
  O neno guerreiro rematou con decisión:
  - Desgraza! Mentres tanto, imos aos robots!
  E, de feito, saíron toda unha ducia de monstros electrónicos. E teñen tantas armas que poden destruír unha cidade enteira.
  Edik sinalou:
  - É necesario un enfoque diferente contra eles.
  E o neno sacou do peto un pequeno aparello cunha antena.
  A nena preguntou sorprendida:
  - Que é?
  Edik respondeu cun sorriso:
  - Un portador de virus rápidos pero destrutivos!
  Adala volveu tuitear:
  - Oh, que virus, virus, virus daniños !
  O neno corrixiu:
  - Non! O noso obxectivo é protexer a bondade e non prexudicar ás persoas, nin aos saikals nin aos seus robots.
  E o neno xenio disparou un raio invisible cara aos terminadores.
  Recordei películas sobre robots e outros. E aquí non se pode argumentar que é unha viga avanzada.
  Edik dirixiu un raio a grandes robots, cada un do tamaño dun edificio de nove pisos . E logrouno. Un dos terminadores conxelouse de súpeto e comezou a descender. E detrás del outro.
  O neno cantaba cun sorriso:
  Hora da fortuna -
  É hora de xogar!
  Hora da fortuna -
  Tenta non perder esta hora!
  A nena, vendo como os robots se conxelaban e caían, levantando po e esparexendo pezas rotas cando golpeaban contra as placas, observou:
  - Si, é técnico!
  Edik asentiu cun sorriso:
  - Si, a tecnoloxía decide todo durante o período de reconstrución!
  Adala respondeu:
  - Non! A xente e o persoal deciden todo! E ao mesmo tempo, non todos!
  E a nena tamén sacou do peto algo parecido a un cubo de Rubik e comezou a xirar.
  Os robots Terminator chocaron de novo e quedaron envoltos nunha rede brillante que brillaba e vibraba. E entón os vehículos de combate comezaron a desmoronarse e voar en pequenos anacos. O cal, á súa vez, tamén estoupou, e voaron fragmentos, como un témpano de xeo que vira baixo o golpe esmagador do pau dunha estrela de hóckey.
  Adala fixo o axuste e sinalou:
  - Agora podemos facernos invisibles durante un par de minutos!
  O neno xenio respondeu:
  - Non é o dispositivo máis avanzado, seremos visibles en luz infravermella. Veña, mellor que fago a configuración.
  Neste momento escoitouse un ruído por detrás da parella. Nenos e nenas apareceron con traxes de combate. Só había unha ducia deles, e non eran máis vellos que unha parella, polo menos en aparencia. Pero ao mesmo tempo, os nenos teñen armas bastante decentes. Ametralladoras láser, blásters, granadas de aniquilación en forma de chícharo. Si, os mozos de aquí claramente non son comúns. E ata adestrado en batallas no mundo virtual !
  Edik exclamou:
  - Rapaces, teñades coidado, se non vos pegan! Aquí hai armas que poden penetrar nos teus traxes de batalla.
  Os nenos guerreiros deitáronse. Os raios de luz atravesaron o aire e os canóns láser comezaron a disparar.
  Empezaron a golpear todo o que se movía. Mesmo no po.
  Adala tuiteou:
  - Como isto. Aquí hai unha alta densidade de lume.
  Un par de robots Terminator supervivientes foron alcanzados polas súas propias armas. E arderon e comezaron a estalar. A un saíu a cabeza, voou alto e xirou coma un trompo.
  Os nenos coas pistolas láser riron. Ao parecer, parecía moi divertido. Aínda que unha nena foi atrapada por unha metralla, levantou descoidadamente a cabeza cun casco transparente e queimouse a súa meixela rosa e infantil.
  O guerreiro exclamou:
  - Antigo !
  Adala estivo de acordo:
  - Chernodyrno simplemente!
  O neno guerreiro pulverizou un tubo de pasta rexeneradora sobre a meixela queimada e cortada da nena. E case ao instante o dano sanou, e entón a pel lisa do mozo guerreiro alisouse, sen deixar rastro.
  A nena chirriu cun sorriso:
  - Con todo, a ciencia!
  Edik observou, arrugando a súa fronte lisa, na que había a memoria e a experiencia de moitos séculos:
  - Os ciclos non son tan sinxelos. Podemos ter problemas.
  Adala volveu tuitear:
  - Aínda que non podemos resolver todos os nosos problemas,
  Non resolver todos os problemas...
  Pero todos serán máis felices
  Todos se divertirán máis!
  E unha vez máis abríronse as portas do castelo medieval. E de aí veu outra sorpresa. Neste caso, resultou ser enormes tiranosaurios. E guerreiros con traxe de combate sentáronse neles.
  Adala chirriou:
  - Ciclos!
  Edik asentiu de acordo:
  - Parece moito. Cos dinosauros son perigosos.
  Os nenos guerreiros cantaron a coro:
  dinosauros, dinosauros,
  Quizais vives en África!
  mastigas laranxas para almorzar,
  Dinosaurios, dinosauros!
  Os ciclos eran de forma similar aos humanos, pero máis grandes e máis altos. E había ata seis dedos en cada man, e as falanxes grosas máis grandes estaban situadas unha fronte á outra.
  Criaturas moi crueis.
  Adala tuiteou:
  - Téñolles un pouco de medo!
  En resposta, Edik cantou:
  Non entendo canto ser un covarde,
  Un guerreiro forte nace para a batalla...
  O medo é debilidade e, polo tanto...
  Os que teñen medo xa están vencidos!
  Os nenos guerreiros piaron:
  Non teremos medo aos monstros
  Naceron cunha pistola nas súas mans...
  Os cabaleiros sempre souberon loitar,
  Que o inimigo sexa un parvo para sempre!
  Achegáronse dinosauros de enorme tamaño. E mesmo estes ameazantes réptiles saltaron.
  O neno comandante fixo un aceno a Adala :
  - ¡Dáme aquí o teu cubo de Rubik !
  As nenas tuitearon:
  - Para que serve isto?
  Edward cantou en resposta:
  Polo ben da felicidade, polo noso ben,
  Se o queremos...
  Non me preguntes nada
  Non preguntes, non descubras nada!
  Os nenos guerreiros volveron rir, coma se estivese a xogar un divertido xogo.
  O neno guerreiro, que estaba de lado cun traxe de combate, observou cunha mota laranxa, fruncindo o ceño no seu rostro infantil, pero valente e bonito:
  - Se todos discutimos as ordes dos comandantes, especialmente durante a batalla, a disciplina desaparecerá por completo.
  A rapaza guerreira, sen discutir máis, entregou o seu cubo de Rubik . Edik colleuno e cantou:
  Destruiremos o inimigo dun só golpe,
  Confirmaremos a nosa gloria cunha espada fresca...
  Non foi por nada que derrotamos aos Ciclos -
  Imos esnaquizar os dinosauros en anacos!
  E o neno xenio comezou a premer os botóns deste estraño cubo coas súas mans áxiles. E os enormes e malvados tiranosauros achegáronse cada vez máis ao destacamento dos nenos guerreiros. E as grandes bicicletas, de dous metros e medio de altura, xa comezaron a disparar dende as súas fríamente sofisticadas metralladoras láser.
  Adala tuiteou:
  O teu destino está en balanza,
  Os monstros están a atacarnos!
  Pero grazas a Deus teño amigos
  Pero grazas a Deus teño amigos!
  E darán tal golpe,
  Ata que non sexa demasiado tarde!
  E entón os tres tiranosauros que andaban diante deron a volta de súpeto e atacáronse entre eles. E comezaron a arrincar coas garras a pel forte, gris e moteada de cor marrón. Os ciclos saíron voando dos monstros e comezaron a bater nun ataque. Outros tiranosauros comezaron a atacalos, e realmente cederon, rompendo os ósos e moendo a carne dos alieníxenas derrotados.
  Adala sinalou cun suspiro:
  - É horrible!
  Un neno guerreiro de pelo vermello cantaba:
  - A guerra fai a vida terrible,
  E a morte é digna e fermosa!
  Aquí de novo Edik fixo xirar algo no cubo de Rubik . E de novo, outros tiranosaurios precipitáronse uns contra outros e morderon. Ao mesmo tempo soltaron as bicicletas. Intentaron disparar cara atrás. Pero o seu lume non foi moi eficaz contra tales monstros.
  Os nenos cantaron alegres:
  En balde cre o inimigo
  Que pode facernos valentes...
  O que é valente ataca na batalla -
  Venceremos furiosamente aos nosos inimigos!
  Pero neste caso, os inimigos dos ciclos extermináronse e disparáronse uns aos outros. E foron esmagados por tiranosauros. E produciuse un caos así. E o sangue dos dinosauros era verde e azul, e o sangue dos ciclos era laranxa. Un deles perdeu o casco. E fíxose visible unha cara moi noxenta, aínda que lembraba vagamente a humana. Pero con tatuaxes e criaturas arrepiantes.
  Adala chirriou:
  - Si, estas criaturas non son moi agradables, e son tan grandes!
  Edik respondeu confiado:
  "Espero que nunca me faga un adulto, e moito menos un vello!" Hai unha maneira de que o noso equipo non creza, polo menos de corpo!
  Os nenos cantaron a coro:
  Os adultos, por suposto, son parvos
  Non hai que deixar crecer a barba...
  Nós, nenos, non podemos permitirnos o luxo de afeitarnos,
  Ser inmortal é unha recompensa eterna!
  Agora a artillería do castelo comezou a golpear as súas propias tropas, e fíxoo cunha furia colosal.
  De súpeto, nas paredes apareceron armas máis pesadas e comezaron a lanzarse agasallos que estalaron como bombas atómicas en miniatura, ¡e incluso se levantaron cogomelos característicos!
  Adala cantou con alarma:
  guerra nuclear, guerra nuclear,
  Ti es o poder da Gehenna, tan terrible,
  Créeme, a xente non o necesita!
  Edik asentiu; tiña un corte de pelo lixeiramente dourado, de moda. Un rapaz moi doce que podería, coa súa cara bonita e anxelical, protagonizar anuncios publicitarios. Por certo, foi filmado noutras circunstancias e aventuras.
  E todo o que estaba ao redor fumaba, e as correntes de fume ascendían.
  A rapaza guerreira preguntoulle a Edik:
  - Como imos levar esta fortaleza? En silencio, ou que?
  O neno xenio respondeu cun sorriso:
  - En realidade non! Máis ben, pola contra, con son!
  Un neno guerreiro cunha aguia cortada na meixela quedou sorprendido:
  - Que son? Quizais ecografía?
  Edik obxectou:
  - Non! Usaremos hipersóns! Isto creo que che gustará.
  Os mozos guerreiros riron e dixeron:
  Mollar a bicicleta no abuso ,
  E mata o ghoul...
  Aperte as porcas firmemente
  E o can ladrou!
  Pero entón as portas do castelo abríronse de novo, por enésima vez. E deles arrastraba unha boa constrictor mecánica, de tamaño colosal. E a súa boca é máis grande que a dun cachalote. E os dentes, como enormes brocas, xiran e zumban, e brillan no aire.
  Este é outro monstro da cibernética.
  Adala sinalou, lambendo os seus beizos escarlatas coa lingua:
  - Non esperaba isto, que sorpresa!
  Os nenos guerreiros estaban encantados e ata cantaron con entusiasmo:
  Imaxínate cal é a situación?
  Todo o que se fará realidade coñémolo de antemán...
  E por que entón dúbidas, preocupacións,
  Todo no mundo está programado!
  E desafiamos as tormentas,
  De que e por que...
  Vive no mundo sen sorpresas,
  Imposible para calquera!
  Boa sorte, mala sorte.
  Imos saltar rapidamente - arriba e abaixo!
  Só deste xeito, e non doutro xeito,
  Só deste xeito, e non doutro xeito,
  Viva a sorpresa!
  Sorpresa, sorpresa!
  Viva a sorpresa!
  Sorpresa, sorpresa
  Viva a sorpresa!
  
  NINJA GIRLS CONTRA O XENEROSO MONSTRUO
  ANOTACIÓN
  As aventuras dunha magnífica catro nenas ninja e mutantes xuntos contra toda unha banda de monstros e os soldados espaciais máis perigosos e outros opoñentes.
  . CAPÍTULO No 1
  En particular, decidiron loitar contra o monstro Generous e a súa parella de mutantes.
  En realidade, planearon queimar unha cidade enteira usando armas láser de bombeo gravitatorio.
  Ben, esta tamén é unha aventura interesante. Ademais, o monstro Generous tamén convocou soldados de aceiro da dimensión cero.
  Elizabeth saltou e bateu o seu talón espido no estómago do soldado de aceiro. O impacto sacou o ferro.
  O bruto inclinouse, pero inmediatamente ergueuse e riu:
  - ¡Muller insignificante, terrenal!
  Elena moveu a canela na ingle da súa contraparte. Pero atopeime con metal sólido e aliado que soou. E ata sentiu un pouco de dor.
  A raíña pelirroja arrulou:
  - Este é un home con bólas de aceiro!
  Catherine tamén deu unha patada ao monstro acoirazado na cabeza co pé descalzo. E ela non puido baixalo, marchou voando, berrando:
  - Un home é máis duro que unha pedra!
  Euphrosyne tamén moveu ao guerreiro de aceiro, esta vez realizando un varrido. O bruto derrubouse cun choque, pero inmediatamente saltou. E a batalla continuou cunha forza nova, frenética e furacán.
  A nena colleuno e cantou:
  - Si, sabemos loitar,
  Pero non queremos que volva ocorrer...
  As nenas caeron na batalla,
  E eles encheron a rodeira!
  Elizabeth respondeu saltando hábilmente lonxe, e os dous guerreiros de aceiro chocaron cabezas, tanto que faíscas voaron en todas as direccións.
  A rapaza de cabelo azul berrou:
  - O metal tamén pode estar exposto á electricidade.
  E colleuno e lanzou o puñal nos arames coa man dereita... Elena fixo o mesmo. E entón os circuítos eléctricos caeron sobre os guerreiros de aceiro, e unha descarga de choque agresiva atravesou eles. E os monstros de aceiro comezaron a brillar ao vermello.
  Despois pasaron por fendas e conxeláronse coma o po.
  observou Catherine, lanzando o seu boomerang aos fíos. Facendo que caian e fritiran monstros:
  - Desactivamos loitadores perigosos!
  Euphrosyne arrulou:
  - Por logros destacados na batalla espacial!
  E tamén botará o seu agasallo aos seus inimigos.
  En todo caso, os guerreiros de aceiro estaban rematados. E os guerreiros salvan o mundo de novo.
  O principal inimigo xa tiña preparado para disparar unha batería mortal cun xerador especial que funcionaba absorbendo gravitóns da Terra e doutros planetas.
  E como se activará a descarga do asasino. E a atmosfera comezou a oscilar, e o aire fíxose moito máis quente. E era coma se houbese fendas que corresen por ela, cheas de luz radiante.
  Elizabeth arrolou:
  - Como isto! Loitemos rapaces!
  Un gran mutante apareceu diante dela, con aspecto de gorila, cunha cara de colmillos. Precipitouse na moza, e moi rápido e con habilidade. Elizabeth saltou cara atrás, tropezándoa. E o gorila derrubouse, estendido na superficie.
  A nena de pelo azul cuspirou, e a súa saliva mutante fixo que o gorila, que se levantara, caera de novo. E ademais, a súa cabeza acaba de acabar no lixo .
  Outra besta mutante, máis precisamente, unha mestura de humanos e animais, tiña cabeza de lobo. E tentou atacar a Elena. A nena de pelo vermello caeu de costas e tirouse o monstro sobre si mesma. Sobrevoou e chocou contra unha farola. E berrou coma un can golpeado.
  Euphrosyne golpeou o lobo mutante na cabeza cun ladrillo. Dividiuse.
  A nena berrou:
  - Ladrillos, ladrillos!
  Non es o ouveo dun lobo , mellor cala!
  Catherine observou cun sorriso mentres o gorila mutante intentaba erguerse. Ela moveuse entre as súas pernas, facéndoo saltar. E entón puxo o seu opoñente boca abaixo.
  Despois diso, eles, xunto con Elizabeth, fixeron cóxegas cos talóns do animal mutante con puñais.
  E o animal rirá e rirá. E foi literalmente cimentado dentro do cubo de lixo .
  As nenas colleron o lobo polo pescozo e lanzárono ao gorila. De novo chocaron e deron a volta. As catro belezas engadiron tacóns espidos. E un par de mutantes rodaron a gran velocidade e caeron ao río.
  Elena cantou:
  - En canto che pegue na fronte, irás ao fondo!
  E as nenas correron. E aquí está, o principal vilán Shchedry. Sostén un pesado bláster nas súas mans. E a partir del, coma se fose detonado por un fluxo de enerxía. Ademais, o propio Shchedry está cunha armadura blindada, así como cunha máscara e unha armadura.
  As nenas, saltando e esquivando , esquivan os raios matadores. E os seus tacóns espidos, redondos e rosas parpadean moito.
  Elizabeth lanzou un boomerang ao inimigo. Disparou contra el. Pero a arma foise a un lado e alcanzou un semáforo. O poste foi cortado, e o aparello de tres ollos que mostraba a circulación por estrada golpeou a Xenerosa na cabeza, cuberta cun casco.
  Elena, ao ver que o inimigo estaba abraiado, tirou a corda retorcida nun lazo e agarrou o bláster. Tirou con forza e arrincoullo da súa pata.
  Despois cantou:
  - Das patas das nenas,
  Patas crueis...
  É imposible marchar, créame,
  Golpea o níquel
  Golpea o níquel!
  Non é difícil deitar a un home!
  O xeneroso foi desarmado. As nenas ninja colleuno e golpeouno cos seus dedos espidos. E literalmente derrubaron ao criminal co seu cuarteto. Despois diso, saltamos ao xerador. Elizabeth intentou apagalo cando a corrente a golpeou. E a nena mutante saltou cara atrás e berrou:
  - Gloria ás nenas ninja,
  Gloria aos heroes de combate!
  Elena lanzou unha chave inglesa ao xerador, collendoo do asfalto. Pasou voando, golpeou e provocou un curtocircuíto.
  A rapaza dos cabelos vermellos berrou:
  - Resolvo o problema non simplemente, senón moi sinxelo!
  A temperatura do aire xa non era tan quente. Mentres, as mozas comezaron a xogar de novo.
  Aquí tes outra misión. Un oponente serio apareceu fronte a un monstro robot. E este monstro é moi perigoso. Tomou a imaxe dun caza a reacción, e usemos raios láser para golpear unha das grandes cidades virtuais, demolendo rañaceos.
  Aquí un fluxo de enerxía destrúe un gran edificio de varios pisos, demolendo formigón e metal.
  Elena observou, mirando isto con admiración:
  - Canta enerxía ten!
  Elizabeth respondeu cun suspiro:
  - Agora nós mesmos necesitamos adquirir algo contra el!
  Catherine riu e sacou da nada unha arma militar moi seria:
  - Esta é unha máquina hiperláser ! Golpea o inimigo usando a enerxía da fusión de quarks!
  Euphrosyne asentiu:
  - Isto é correcto! Veña, collemos o inimigo e matámolo!
  Elizabeth asentiu, e unha arma moi fríamente sofisticada apareceu nas súas mans. A nena mutante arrullou:
  - Este é un canón de raio, con bombeo hipernuclear !
  As outras dúas mozas tamén adquiriron baúles. E cando tomen o robot que está destruíndo a cidade, golpearán.
  Fixérono, claro. Pero pasou algo inesperado. A radiación de combate alcanzou o robot, pero inmediatamente foi reflectida por algunha barreira protectora moi forte.
  E as rapazas sentíronse abrumadas pola intensa calor.
  Elena cantou:
  - Esta é a protección que chegou,
  Como vencer ao parasito?
  Elizabeth respondeu cun sorriso:
  - Creo que sei como se defende este robot. Neste caso, trátase dunha dimensión unidimensional e media que non se pode penetrar tan facilmente.
  Ekaterina suxeriu:
  - ¿E se usamos un hiperblaster bombeado con termopreóns ?
  Euphrosyne asentiu:
  - Haberá un poder letal!
  Elizabeth obxectou:
  - Non! Aquí non podes engadir enerxía facilmente. A esencia desta medida é que todos os fluxos de enerxía e partículas van na mesma dirección.
  un raio hiperláser alcanzounos . As nenas apenas tiveron tempo de saltar aos lados. Mesmo se sentían descalzos, cunha graciosa curva do talón.
  Os catro foron inmediatamente lambidos por un hiperfogo nas súas plantas espidas e callosas .
  As nenas incluso berraban e piaban a todo pulmón:
  -Glorificada é a miña terra santa,
  Unha tormenta de tormentas nas chamas das vitorias...
  Ti es o único así en toda a Terra,
  E non hai ninguén máis precioso ca ti no mundo!
  Despois diso, as belezas colleron e cuspiron con toda a rabia ao robot. E a saliva das nenas mutantes é un ultra-ácido velenoso . Ela correrá e atravesará o campo. E o robot de combate recibiu catro feridas graves. A súa armadura foi devorada, formando abolladuras impresionantes que fumaban.
  E o vehículo de combate comezou a perder velocidade.
  Elena cantou burlonamente:
  A Terra achégase ruidosamente.
  O meu fotón non escoita o volante...
  Inclino sobre a vista,
  E os mísiles corren cara ao obxectivo...
  Non comezamos a loita dende cero!
  E o robot de combate respondeu e golpeou ás nenas coa axuda dunha mancha hiperplasmática . Ela saíu voando das armas de combate e correu tras as nenas mutantes.
  Elizabeth colleu e expuxo os pezones escarlatas dos seus peitos. Os seus compañeiros seguiron o exemplo.
  A harpía vermella cantaba:
  Rusia é un globo cos seus peitos,
  Ela cubriu e salvou á xente dos problemas...
  Pero o inferno xurdiu cos seus lixos vermellos,
  Alguén molestou o noso ruxido de vitoria!
  E os guerreiros tomaron e soltaron sincrónicamente ondas hipersónicas dos seus pezones, da cor das fresas demasiado maduras.
  Pasaron voando coma un tsunami. E alcanzaron a mancha hiperplasmática . Ela, despois de recibir un golpe aplastante, vibrou e precipitouse en dirección contraria. Despois diso, colleu e cubriu o robot, que xa estaba ardendo e fumando. E así o monstro mecánico quedou enredado nunha rede de lume e comezou a arder coma unha vela.
  Elizabeth cantou cunha risa:
  As nenas gobernarán o universo
  Aínda que chove napalm do ceo...
  Servir á Patria é o noso deber inmutable,
  O lume sagrado ardeu no meu corazón!
  E os guerreiros volverán tomarllo dos seus pezones de rubí e golpealos cun raio.
  Estas son belezas verdadeiramente escritas. E os seus corpos son tan musculosos, fortes, esculpidos, enérxicos.
  O robot asasino finalmente desmoronouse no po espacial. E resultou ser un efecto realmente mortal dos peitos de tan magníficas belezas.
  Elena cantou:
  Traeremos luz ao mundo enteiro, créeme,
  Morremos e salvemos o planeta...
  Aínda que o destino é terrible, chegou a morte malvada,
  Non morras en balde, porque a nosa Patria está viva!
  Elizabeth obxectou:
  - Non, é mellor sobrevivir e gañar!
  As mozas, en xeral, mostraron o seu considerable nivel de loita. Pero entón apareceu de novo o Xeneroso. Trátase dun home abombado e musculoso con máscara e armadura, neste caso, xunto con outros dous compañeiros, levaba un arma que provocou a corrosión de pedras de combate. E bateu as casas con el. Fóronse soltos, como area, e desmoronáronse. E as fermosas nenas que neles vivían fuxiron das guerras.
  Ekaterina sinalou:
  - A destrución é unha paixón,
  O mal poder goberna o galpón...
  O que xenerosamente bebe sangue alleo,
  Botamos o trunfo dando amor!
  As nenas colleuno e inmediatamente, en canto asubiaron. E varios voitres de peso saíron voando dos tellados. Caeron sobre a cabeza dos mutantes: unha mestura de home e xabaril e outro rinoceronte evidente. E os peteiros dos voitres enchían os seus cráneos de pesados golpes, facendo que caesen noqueados.
  E outro peteiro golpeará o Xeneroso entre as pernas na ingle.
  E saltará e cantará con voz fina:
  Estou saltando ao escenario, estou saltando ao escenario
  Convertereime nun eunuco nun harén!
  Convertereime nun eunuco nun harén!
  E a voz fíxose tan fina, coma a dun neno pequeno.
  E o propio canón saltou máis alto e deuse a volta. Elizabeth saltou. Colleuno cos seus dedos espidos e redirixiuno con movementos rápidos.
  E as casas que foron destruídas comezaron a ser restauradas. Incluíndo os que foron queimados polo robot asasino.
  Elena e Ekaterina saltaron cara aos monstros mutantes que comezaran a recobrar a razón. As nenas caeron de costas e lanzaron aos dous monstros coas súas fortes pernas.
  Voaron cara arriba e deron a volta no seu vagabundeo. E as súas cabezas acabaron en papeleiras con diferentes colillas de cigarros.
  E como o tomaron e ouvearon de dor.
  Elena berrou, mostrando os dentes:
  - Déixame ir ao Himalaia,
  Déixame ir completamente...
  Se non, ouvearei, ou ladrarei,
  Se non, voume comer a alguén!
  E o guerreiro de pelo vermello, como a cor do estandarte de Lenin, colleuno e cuspiu na culata do mutante metido no lixo . El, despois de recibir unha descarga de zume ultravelenoso e cruel , saltará, envorará, ruxirá e asubirá, cun ouveo salvaxe.
  Efrosinya e Ekaterina patearon ao inimigo cos pés descalzos, enviándoo nun voo infernal ata un punto.
  Sairá como un foguete sen guía. E golpeará ao Xeneroso, esmagando a cuncha deste último.
  E entón o home rinoceronte voou ata alí, chocando co seu dono.
  Elena colleuno e cantou encantada:
  - Aínda que veño dunha aldea modesta,
  Onde nos ensinaron a vivir segundo Ilich...
  Non quero ser unha rapaza sen problemas,
  E non quero converterme nunha vaca de leite!
  E as catro nenas tomárono e coas súas pernas espidas e musculosas comezaron a lanzar aos mutantes xunto co seu dono, facéndoos literalmente xirar.
  Ao mesmo tempo, as belezas cantaban:
  eu ti ela,
  Todo o país xuntos
  Xuntos unha familia simpática
  Na palabra somos cen mil eu!
  E os guerreiros, como xogadores de fútbol da liga maior, levaron e venceron aos tres viláns directamente nunha formigoneira grande. Despois diso, Elena acendeu o motor a plena potencia.
  E estes monstros comezaron a xirar.
  Elizabeth observou que colleu o canón especialmente deseñado na man de novo, restaurando os edificios destruídos:
  - Nós, coma sempre, gañamos...
  Elena, cun sorriso que parecía asustado, chirou:
  Pero para ser honesto,
  Estou gañando todo!
  O cazador converteuse no xogo
  Abre unha conta, entón, por suposto!
  Despois de mesturar ben aos seus opoñentes, as rapazas tomárono e, sen máis, foron lanzadas. E entón un enorme cubo de formigón saíu voando, derrubouse e conxelouse no brillante sol virtual!
  Ekaterina sinalou:
  - Outro enfrontamento ao noso favor!
  Elena aclarou:
  -Enfrentamento virtual!
  E chamou os dedos espidos dos pés. O que deu lugar a unha burbulla ardente e iridiscente. Voou máis alto no aire, expandíndose mentres ía e brillando con todas as cores do arco da vella. Esta foi unha obra de arte.
  A nena pelirroja berrou:
  - O universo está cheo de fabulosas sorpresas,
  E a nena, que é moi valiosa na batalla...
  Podo darlle unha patada co pé descalzo ao maligno,
  Non obstante, prefiro ser eu mesmo!
  Se ti mesmo! Se ti mesmo!
  Que rapaza, salvaxe, groovy!
  Elizabeth dixo cun sorriso:
  - Sigue así!
  Elena, esmagando o monstro, murmurou algo incomprensible.
  Euphrosyne colleu e quitou o suxeitador, golpeando ao adversario de cristal que de súpeto apareceu diante dela como púlsares. Pasaron voando e caeron sobre a superficie brillante. E deron un forte e mortal golpe.
  Unha nena co cabelo branco coma a neve chirou:
  - A nena enche a terra cos seus peitos,
  Cubriu e salvou ao mundo enteiro dos problemas...
  Non o descubrimos, ao parecer as rapazas teñen razón,
  Cando un veciño foi todo para xogar!
  Ekaterina, unha nena de pelo dourado, colleuno e deulle unha patada na superficie co talón espido. Un dos tubos saíntes rebentou pola conmoción cerebral, e os soldados inimigos que avanzaban foron en realidade arroxados cun chorro de vapor.
  Unha rapaza de pelo que parecía un dente de león, só máis voluminoso, colleuno e cantou:
  - Baño, baño, baño, baño,
  Infusión de carballo e bidueiro...
  Baño, baño, baño, baño,
  Un chulo chulo dunha nena descalza!
  E os seus dentes nacarados brillarán coma un espello. Estas son nenas de Terminator.
  Realmente, ningún exército de criaturas virtuais pode enfrontarse a persoas coma elas. E nin sequera o intentes.
  Elena viu de súpeto unha enorme montaña nevada sobre a cidade. E algunhas persoas con traxes viquingos andaban preto. Eran altos e moito máis grandes que os representantes comúns da humanidade.
  A nena pelirroja berrou:
  - Sen piedade, sen piedade, sen piedade para o inimigo,
  Sabe, viquingo malvado, sabe, viquingo malvado comerá guiso de ti!
  Elizabeth lanzou unha moeda cos seus dedos espidos. Xirou e bateu contra o corvo que voaba polo aire. Ademais, esta criatura gris era do tamaño dun gran albatros. E bateu na coroa. O corvo perdeu o coñecemento e precipitouse como un meteorito. E deixou atrás un rabo fumegante.
  A nena de pelo azul cantaba:
  - O amor é como un regato de montaña,
  O que cae ao chan coma sarabia...
  E acendendo, dándolle unha descarga eléctrica ao adversario,
  A nena está cargando a metralleta!
  O corvo golpeou o robot de combate co seu peteiro durante a súa salvaxe caída. Produciuse un curtocircuíto. E o enorme cyborg estoupa. Despois de que a montaña tremeu.
  E caeu neve sobre as catro valentes rapazas.
  Catherine sinalou cantando:
  Nevada, nevada,
  Non apuntes ao meu cabelo...
  Resultado, resultado -
  As nenas sempre están descalzas!
  E a guerreira colleuno e fíxolle revolver o seu cabelo dourado, coma se fose un top. E inmediatamente xurdiu un resplandor brillante, e derramaron raios de lume . E en vez de neve comezou a chover. E era todo moi bonito, e as pingas brillaban no sol virtual coma diamantes.
  Elizabeth sinalou cunha risa:
  - Debemos mostrar o noso talento nos negocios,
  O mellor amigo dunha nena son os diamantes!
  Euphrosyne riu e, sinalando a montaña onde os guerreiros escandinavos pululaban na neve, observou:
  - Estes rapaces están facendo algo malo!
  Elena suxeriu:
  - Soltemos raios asasinas da morte dos nosos pezones escarlatas.
  E a raposa pelirroja riu, mostrando os seus dentes nacarados.
  Elizabeth suxeriu:
  - Imos, rapazas, primeiro, desembarcamos tropas!
  Catalina cantou con deleite:
  - Como a calor dos seus corazóns axuda ás tropas de desembarco,
  Como a calor dos seus corazóns axuda aos paracaidistas,
  Tropas azotadas polo vento!
  E colleuno os guerreiros, acelerados e con todas as súas forzas, coma se o collesen e saltasen.
  E as catro belezas loitadoras e agresivas voarán directamente á batalla. E está claro que están preparados para mover montañas á vez.
  Elena tomouno encantada e cantou:
  Serei o campión do mundo absoluto
  E pasarei coma un furacán chispeante...
  Cool, estas son todas as obras de Shakespeare,
  Vou saltar ao océano Pacífico!
  Elizabeth colleu cantando:
  - Os atletas que están ansiosos por loitar,
  Todos cren fervientemente na vitoria!
  Euphrosyne engadiu, mostrando os dentes:
  - Despois de todo, podemos ter calquera mar, o mar está ata os xeonllos,
  Despois de todo, calquera montaña depende de nós!
  E así as nenas realmente subiron á montaña nun xogo virtual. Están decididos a dar batalla aos viquingos. Aínda que sexan xigantes tres veces a altura humana.
  Elena entrou na batalla. Ela dirixiu o muíño coas súas espadas. E cortoulle a cabeza ao viquingo, cantando:
  Non fai falta perder a cabeza
  Non te apresures...
  Non fai falta perder a cabeza
  E se é útil?
  Escríbeo no teu caderno,
  En cada páxina!
  Non perdas a cabeza!
  Non perdas a cabeza!
  Mellor fuxir rapidamente!
  Elizabeth lanzou varias agullas cos seus dedos espidos. Sobrevoaron e golpearon os voitres que voaban sobre os viquingos. As grandes aves de presa, que perderon a súa orientación, voaron e bateron o peteiro contra as caveiras dos guerreiros viquingos. Perforáronos, obrigándoos a soltar fontes de sangue.
  Catherine deu unha patada ao viquingo máis próximo co seu pé espido e curtido na ingle. Fíxoo saltar e envorcar polo golpe.
  Despois diso, a nena dixo:
  - Ves unha eclipse no ceo,
  Este é un exército de inimigos...
  Virá un sinal do inferno,
  Non se necesitan máis palabras!
  E a nena colleuno e os seus ollos nacarados brillaron. Isto é realmente un roubo, realmente un roubo!
  Euphrosyne colleuno e asubiou. Un par de piñeiros sacudíronse polo asubío, coma se lles caeran unhas varas de bambú. E os conos pesados voaron abaixo. Golpearon a cabeza dos viquingos, atravesándoos xunto cos seus cascos.
  A rapaza loura sinalou:
  - Deixo que os meus inimigos se desperdicien,
  O meu primeiro movemento, o último movemento!
  E agora só quedaba o líder viquingo máis grande e de anchos ombreiros con armadura dourada.
  E ruxiu a pulmón:
  - Non tes ningunha oportunidade! Teño o machado de Thor!
  O bruto viquingo balanceou e lanzou unha onda de tsunami dende a súa machada.
  As nenas estaban levemente cubertas de neve.
  Pero axiña levantáronse.
  Elena entendeu o cesto que lle soltaba o guerreiro xigante e ladrou:
  - Ben, mete o teu adversario na túa carteira!
  E colleuno e axitouno.
  Elizabeth cantou cun doce sorriso:
  - Meu neno, meu bebé,
  A estas horas non estás durmindo,
  E en que país descoñecido,
  Os teus pensamentos serán sobre min!
  O xigante viquingo volveu balancearse. E nese mesmo segundo sentiu unha distorsión do espazo. E el, coma unha pluma de cisne, foi succionado por unha poderosa aspiradora.
  E o xigante aplanouse na cesta, converténdose no tamaño dunha semente de papoula.
  Elena sorriu e sinalou:
  - Esta é unha verdadeira transformación!
  Catherine cantou cun sorriso:
  - Haberá tratamento forzado, e transformacións divertidas!
  Elizabeth mirou a montaña alarmada e comentou:
  - Hai unha bomba escondida baixo a neve!
  Elena chirriou:
  - ¿Nuclear?
  A rapaza de pelo azul murmurou:
  -Leva á túa irmá máis arriba - termopreón !
  A guerreira pelirroja abriu os ollos e preguntou:
  - E como o neutralizamos?
  Euphrosyne riu e arrulou:
  - Para iso, necesitamos liberar infrasóns dos nosos pezones escarlatas. Fagamos isto as catro rapazas ao unísono!
  E os guerreiros colleron e fodiron con correntes de enorme enerxía dos seus pezones de rubí.
  Thermopreon gruñiu e apagouse. Despois diso, comezou a tocar unha marcha solemne.
  Elena tuiteou:
  - ¡Quen queira unha bomba, vaia meterlle na testa!
  
  UNHA NENA SALVA A CIVILIZACIÓN DOS ELFOS
  ANOTACIÓN
  A fermosa nena elfa Erimiada debe atopar o dragón vermello para salvar a súa civilización elfa da destrución. Pero no camiño ten que loitar con todo tipo de guerreiros e resolver enigmas difíciles, vivindo incribles aventuras.
  . CAPÍTULO No 1.
  Así que tiña a misión de camiñar por un camiño de ladrillos vermellos. E detrás dela hai un carcaj, arco e frechas. As plantas espidas senten a calor da superficie quentada por tres soles.
  Erimias leva unha saia curta, e o seu peito só está cuberto por unha estreita franxa de tea.
  Ela está realizando unha tarefa importante.
  A cal, concretamente, ela mesma non coñece. Pero claramente algo especial, como salvar a civilización dos elfos.
  E algunha criatura sae ao seu encontro. Do tamaño dun bo tanque, e cunha cuncha brillante de diamantes.
  O elfo fixo unha reverencia ante el e berrou:
  - Alégrome de coñecerte!
  A xigantesca tartaruga cornuda cruzou:
  - Non te alegres antes de tempo! Qué estás a buscar?
  Erimiada encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Eu non sei. Pero só sei que isto é moi importante para salvar a civilización dos elfos.
  Bruiser sinalou:
  - É iso, non te coñeces? Non tes un rei na cabeza?
  O elfo colleuno e cantou:
  Non hai límites claros na vida,
  Non hai límites claros na vida...
  E moito alboroto innecesario e aburrido...
  E sempre me falta algo,
  E sempre me falta algo,
  Inverno de verán, inverno de verán, outono de primavera!
  A tartaruga sorriu e observou, mostrando a súa casca de diamante:
  - Ti, xa vexo, es unha persoa frívola que brilla con tacóns espidos e rosados no ladrillo. Polo tanto, se queres que te deixen pasar, responde a esta pregunta...
  Erimiada asentiu:
  - Estou preparado para responder a calquera pregunta!
  O matón berrou:
  -¿Quen é alguén que parece guay, pero en realidade é malo?
  O elfo riu e murmurou:
  - Troll!
  A tartaruga riu e a súa cuncha brillaba aínda máis con diamantes que brillaban sobre os tres soles. E emitiu:
  - Non! Non adiviñou! Serás castigado por isto!
  O elfo saltará en resposta e comezará a correr. Os tacóns literalmente rosados brillaban e as súas pernas espidas e curtidas brillaban como aspas de hélice.
  A nena ruxiu:
  - O elfo corre, cabalos tempestuosos,
  Debo admitir que o demo está morto !
  Non nos poñerán ao día, non nos alcanzarán!
  En resposta, apareceron inmediatamente dous heroes altos con cabeza de cabra. Correron a correr detrás do elfo. E estamparon os seus cascos. Temas moi recargados.
  Erymiada, devorándoa, colleuna e cantou:
  - Patinouse, patinó, patinóume!
  A pena medrou, medrou, medrou!
  E detrás dela correron gorilas cornudos con ombreiros anchos e brazos e pernas grosas.
  Isto, como din, ou é unha carreira polo líder ou persecución pola crítica.
  Os pés descalzos do elfo son lixeiros e áxiles. Os dous matóns non podían pechar a distancia e xa empezaban a atragantarse.
  Pero entón apareceu un xinete diante de Erimiada nun cabalo negro e cunha armadura negra. Lanzou a súa longa espada, que brillaba como se estivese feita de estrelas.
  Este guerreiro negro tronou:
  -¿Onde corres, rapaza?
  Erimiada respondeu con voz asustada:
  - Hai unha persecución detrás de min, se es un verdadeiro cabaleiro, entón axuda!
  O xinete, cunha armadura de cor tinta, fixo un aceno coa man. Dous enormes guerreiros con cabeza de cabra conxeláronse no aire. O elfo tamén se conxelou. Era coma se estivesen conxelados en xeo espeso e non puidesen moverse.
  O guerreiro negro preguntou cun sorriso:
  - Ben, de que vai o teu queixo boro?
  Os dous guerreiros con cabeza de cabra ruxiron ao unísono:
  - Ela respondeu incorrectamente á pregunta e a nosa anfitrioa debería pagar por iso.
  O cabaleiro preguntou:
  - Quen é a túa dona?
  Os guerreiros cabras responderon ao unísono:
  - Tartaruga Fortila !
  O guerreiro con armadura negra asentiu:
  - Coñézoa! Ela é sabia e xusta. E que queres quitarlle á moza para isto?
  Os guerreiros cabras responderon ao unísono:
  - Nove golpes con paus nos tacóns, iso é todo!
  O guerreiro con armadura negra confirmou:
  - Vale, non é fatal, pero farase xustiza!
  Erimiada preguntou caprichosa:
  - E permitirás que unha nena golpee con paus a planta espida do meu fermoso e gracioso pé?
  O guerreiro sorriu e suxeriu:
  - Quizais debería deixarte desquitar? Como che gusta!
  Os guerreiros cabras asentiron ao unísono:
  - É posible! Pero só unha vez! E se perde, haberá vinte golpes nos seus talóns.
  O cabaleiro de armadura negra asentiu:
  - Tanto mellor! Imos!
  Os gorilas con cabeza de cabra gorgoteaban:
  -Que é máis pequeno que unha semente de papoula e máis grande que o universo?
  Erimiada encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Podes pensar niso?
  Os guerreiros cabras ruxiron:
  - Non hai tempo para pensar!
  A nena engurrou o ceño e respondeu:
  - Probablemente a presunción dos trolls. É insignificante que unha semente de papoula e, ao mesmo tempo, está máis inflada que o universo!
  Os gorilas con cabeza de cabra riron.
  - Non o adiviñei! Agora estás golpeando os tacóns cun pau!
  Un guerreiro con armadura negra preguntou:
  - Sabes ti mesmo a resposta?
  Os guerreiros cabras asentiron:
  - Si! Estas son as leis do universo. Poden caber nun recipiente máis pequeno que unha semente de papoula e, ao mesmo tempo, non hai espazo suficiente para eles no universo!
  O cabaleiro negro asentiu:
  - Xenial! Polo tanto, procede ao teu deber.
  Os guerreiros cabras liberáronse e achegáronse a Erimiada. Tentou moverse sen éxito.
  A nena foi agarrada polos cóbados e arroxada de costas. Despois, sacaron das súas mochilas un aparello especial.
  Puxeron alí os pés descalzos do elfo e aseguráronos con forza. Despois diso, unha das cabras rompeu a vara de bambú. E balanceuno polo aire. E ela asubiou.
  Erymiad estaba deitada de costas. Pebbles pinchaba os seus omóplatos afiados. As pernas espidas e bronceadas unidas con forza. E non podes tiralos.
  E entón a vara de bambú cun asubío caeu sobre a sola da nena, coa graciosa curva do seu tacón rosa descalzo.
  A elfa sentiu unha dor aguda que irradiaba dos seus pés ata a parte posterior da súa cabeza.
  A segunda cabra suxeitou o aparello e ao mesmo tempo contou:
  - Unha vez!
  De novo o golpe do pau caeu sobre os talóns espidos da nena.
  - Dous!
  Erymyada berrou de dor. Que cruel e desagradable foi. E o pau non paraba de asubiar e bater con todas as súas forzas na sola núa, rosada e graciosa da beleza.
  O primeiro, despois o segundo. Erymiada xemou forte e berrou polo doloroso e doloroso que era.
  O guerreiro negro comentou:
  - Espero que non lle fagas dano?
  O cabrito respondeu confiado:
  - Temos moita experiencia nisto!
  Outro cornudo dixo:
  - Os elfos, en xeral, teñen un corpo moi forte e tenaz.
  Cando pararon os golpes. Os guerreiros cabras quitaron o dispositivo falaka dos pés descalzos da nena e, facendo unha reverencia, saíron. Eles, porén, saíron pisando forte.
  Erimiada deixou de xemir e intentou erguerse. Pero as súas pernas azuis e golpeadas tiñan tanta dor que berrou. E púxose a catro patas coma un can.
  A nena murmurou:
  - Os tacóns están rotos, como vou andar agora?
  O guerreiro negro comentou:
  - ¡Próbao cos teus pés! Será máis doado deste xeito!
  Erimiada púxose coidadosamente de pé, pero aínda era moi doloroso. A nena chorou:
  - Ai, é moita dor poñerte sobre os talóns,
  Ninguén no mundo pode entender...
  Son unha nena, non só unha cadela,
  E, créame, podo loitar!
  O guerreiro negro respondeu confiado:
  - Axiña curará, non teñas medo! Mentres tanto, probablemente queres salvar á túa xente élfica da morte?
  A nena quedou sorprendida:
  - Por que o pensas?
  O cabaleiro de negro respondeu:
  - Calquera que camiñe pola estrada de ladrillos vermellos seguramente tentará salvar a alguén.
  O elfo asentiu e confirmou:
  - Si, é verdade! E que me podes ofrecer?
  O guerreiro negro respondeu:
  - Nada en especial. Ti mesmo non sabes o que buscas. Pero sei!
  Erimiada sorriu e preguntou:
  - E ti que sabes?
  O cabaleiro negro respondeu:
  - Buscas unha estatua de dragón vermello. Debe protexer ao teu pobo do verdadeiro dragón de sete cabezas.
  O elfo respondeu cun suspiro:
  - É certo, guerras. Pero realmente podes axudarme?
  - Podo, se loitas con espadas cun vampiro e logras derrotalo!
  Erimiada afirmou:
  - Os vampiros son moi fortes. E son moi difíciles de resistir. Quizais poidas proporcionarme un opoñente máis sinxelo?
  Black asentiu:
  - Si? Queres loitar, por exemplo, cunha persoa?
  O elfo asentiu cun sorriso:
  - Sería un gran pracer!
  O cabaleiro suxeriu:
  - Contestarás adiviñas?
  A nena mirou as súas pernas machucadas e respondeu cun suspiro:
  - Non me gustaría! E así o superaron bastante. Quizais me ofreza algo diferente?
  O cabaleiro negro asentiu:
  - Vale, se é así... Canta algo entón!
  Erimiada asentiu e berrou:
  - É posible!
  A elfa aclarouse a gorxa e cantou:
  Teño a espada máis afiada nas miñas mans,
  Corto cabezas, facilmente, ao grande...
  Podo cortar a calquera, créame,
  Non sabendo nin vergoña nin medo!
  
  Terrible noticia nunha guerra cruel,
  A rapaza que amei desde sempre!
  Lanzado á boca do monstro Satanás,
  Onde está, Señor, a xustiza e a misericordia?!
  
  A doncela elfa ía descalza,
  Os pés batían nos camiños poeirentos!
  A fin de contas, polos pecados de que brotaron as fontes,
  Tivo a oportunidade de marchar no exterior!
  
  A principios da primavera saín á estrada,
  Os meus pés son tan azuis polo frío!
  Non podes morder unha partícula de carne,
  Simplemente asentan coa xeada dos abetos!
  
  Así que nun camiño cheo de pedras,
  Os pés da nena estaban sangrando!
  E o vilán pasa por Elfia,
  O lado da cidade dos reis de Xerusalén!
  
  Montañas Favkaz , dorsais cubertas de neve,
  Pedras afiadas pinchan as plantas!
  Pero ti alimentácheste do poder da terra,
  Escollendo un hajj difícil para a cidade de Deus!
  
  Verán, deserto, sol enfadado,
  Como as pernas dunha nena nunha tixola!
  A cidade sagrada non está moi lonxe,
  Todo o mundo leva unha carga infinita!
  
  Alí na tumba de Deus- Frist ,
  A virxe agachou os xeonllos en oración!
  Onde, grande, está a medida do pecado,
  De onde saco forza na xustiza?
  
  Deus díxolle, arrugando o ceño,
  A oración só non pode cambiar este mundo!
  Elfia está destinada a gobernar durante séculos,
  Sírvaa fielmente sen pedir cartos!
  
  A virxe asentiu: Creo en Frist,
  Escolleches Elf como o salvador do mundo!
  Difundirei a verdade sobre isto a todos,
  A mensaxe de Phixesus, o deus ídolo!
  
  O camiño de volta foi fácil e rápido,
  Os pés descalzos fixéronse fortes!
  Deus estendeu a súa man con graza,
  Músculos e vontade, coma de aceiro!
  
  E unicheste ao exército,
  Convértete en piloto, voou Trollwaffe !
  Alí mostrou a altura da beleza,
  O destrutor troll explotou nunha mina terrestre!
  
  Guerreiro, impetuoso, valente loitador,
  Dedicado ao partido - á causa dos soviéticos!
  Creo nun final victorioso sobre a escoria,
  Conducirei o paquete demoníaco á parede, á resposta!
  
  Pois por que, o loitador foi abatido,
  Non tiveches tempo de soltar as correas!
  E o escudo resultou ser defectuoso,
  E o cabrón troll malvado confraternizaba coa babá!
  
  A guerra volveuse desigual e cruel,
  Aínda que son nena, estou ruxindo e chorando amargamente!
  Como se nos apuros puidésemos mergullar ata o fondo,
  Despois de todo, a sorte desapareceu da Patria!
  
  O meu berro a Deus: Todopoderoso, para que?
  Separachesme do meu querido mozo!
  Incluso no frío non levaba abrigo,
  E venceu por tres adversarios!
  
  Non o merece?
  Coñece-me con flores para a vitoria!
  Prepara tortas xenerosas para as vacacións,
  E chegarei ao desfile con esperanza!
  
  O severo Señor respondeu tristemente:
  Quen é feliz no mundo, quen o vai ben?
  A carne sufrirá e xemerá de dor,
  Despois de todo, a comunidade de elfos é vil e pecador!
  
  Ben, entón, cando veño na gloria,
  Vou botar na Gehenna os que non merecen vivir !
  Tamén resucitarei ao tipo dos meus soños,
  O mellor non quererá compartir entón!
  Mentres cantaban, apareceron no ceo unha ducia de fermosos anxos celestes. Bateron as mans con moito entusiasmo, confirmando que lles gustaba moito o canto da fermosura.
  O guerreiro negro asentiu coa cabeza con aprobación e ruxiu:
  - Xenial, tes excelentes habilidades vocales! Non obstante, para conseguir a figura do dragón vermello, tamén debes ser excelente cunha espada.
  Erimiada fixo unha reverencia e, facendo unha mueca, dixo:
  - Con estas pernas acolchadas, é practicamente imposible loitar, mesmo cun adversario tan insignificante como persoa!
  O cabaleiro de armadura negra axitaba a súa espada brillando nas estrelas. E unha onda verdosa, coma o reflexo da herba, pasou del. E as pernas tonificadas, ciceladas e graciosas da rapaza volveron a estar enteiras.
  A elfa inclinouse, golpeou o seu pé descalzo con moita confianza e dixo:
  - Agora, dáme un home aquí! Esmagarémolo en carne de sangue, aínda que sexan uns heroes altos!
  Black confirmado:
  - Terás o rival que necesitas!
  E fixo un oito coa súa espada. Un neno apareceu de súpeto diante da nena da familia dos elfos. Levaba só calzón de baño, un neno de once ou doce anos. Delgada, bronceada, pero ramillete. Os seus omóplatos estaban afiados, as súas costelas eran visibles baixo a súa pel bronceada e as costas e os costados estaban completamente marcados de marcas xa curadas de pestanas e flagelos.
  Aínda que, era só un neno con cara de bebé, pero parecía orgulloso. O cabelo louro do escravo, chocolate con bronceado, parecía estar ben recortado, e o seu queixo daba unha expresión valente ao seu rostro.
  Erimiada murmurou confusa:
  - Non vou pelexar co neno. Ademais, paréceme que este é un neno escravo.
  O guerreiro negro confirmou:
  - Si, este é un neno escravo que, descalzo e só con bañador, traballaba nas canteiras, traballando máis de dous terzos do día, facendo o traballo máis difícil. Pero, por outra banda, naceu príncipe. E caeu na escravitude, que o fortaleceu, pero non o rompeu.
  O neno escravo bateu con rabia o seu pé descalzo, esmagando unha pedra co seu talón calloso e berrou:
  - Estou listo para loitar contigo, nobre señora! Espero que teñades unha boa familia, porque loitar contra un plebeo é un cabrón para min!
  O guerreiro negro asentiu:
  - Tes en xogo, por un lado estará unha figuriña dun dragón vermello, e por outro, o teu neno da liberdade!
  O mozo guerreiro sacudiu a súa espada non moi longa pero afiada e dixo:
  Pola Patria e a liberdade ata o final,
  Facendo latexar os corazóns ao unísono!
  . CAPÍTULO No 2.
  
  A vizcondesa respondeu con seguridade:
  - Esta será unha batalla desigual!
  E balanceou a súa espada moito máis longa e pesada. Ambos guerreiros confluíron en movemento. O que tiñan en común era que estaban descalzos. Pero os pés do neno, aínda que pequenos, xa están queratinizados por camiñar constantemente coa sola espida sobre as pedras afiadas das canteiras. E a nena elfa, pola contra, ten unhas máis delicadas e rosas cunha curva graciosa do talón espido.
  As espadas chocaron e voaron faíscas. A vizcondesa, por suposto, como persoa nobre, dedicábase á esgrima. Mesmo na era espacial, isto quizais non fose considerado unha prioridade. Era alta, grande e musculosa para unha elfa, e esperaba poder derrotar a algún rapaz medio espido das canteiras con facilidade e sinxela.
  Pero atopeime cun rapaz persistente e hábil que aprendeu clases de esgrima na primeira infancia e non as esqueceu nas minas, rompendo pedras cunha palanca e empurrando carros.
  Nun primeiro momento, Erimiada sentiu pena do neno e non o arremeteu con demasiada decisión. De feito, unha cousa tan pequena, e ao parecer tivo un mal momento nas canteiras. Mira como son visibles as costelas, e hai roturas e contusións na pel.
  O neno, con todo, foi rápido e rabuñou a nena no xeonllo coa súa espada. Saíu sangue.
  Erimiada golpeou ao neno en resposta, berrando:
  - Pequeno piollo!
  Aínda que o neno escravo parou, foi derrubado. Pero de inmediato saltou. E atacou ao elfo coma un diablillo. E nas súas mans delgadas, pero fortes e áxiles, a espada brillaba coma as ás dun mosquito.
  E así o rapaz veloz e delgado volveu rabuñar a Erimiada.
  A nena, despois de recibir unha ferida na perna, chirou:
  As nenas nunca se rendirán
  E xa sabes, a súa será unha gloriosa vitoria...
  O neno non prevalecerá, Satanás,
  Quen ao parecer fai tempo que non xanta!
  O neno respondeu continuando atacando. Era rápido coma un saltón. E a súa espada é moi rápida. Parece máis pequeno, pero lixeiro. O propio neno, aínda que levaba pesadas pedras e golpeaba cun mazo, debido á escasa comida da canteira, non puido engordar, e mantívose moi alambre e móbil.
  Erymiad non podía meterse no seu corpo delgado e áxil con músculos prominentes. Ela intentou investir varias veces, pero non funcionou.
  A nena Vizcondesa comezou a suar. O seu corpo curtido e forte en bikini estaba cuberto de suor e parecía bronce pulido. E a miña respiración fíxose máis pesada.
  Aquí Erimiada golpeou con todas as súas forzas, pero o neno saltou con habilidade, e mesmo se quedou un momento sobre a folla cos pés descalzos. E golpeou a Erimiada no peito. E o sangue do elfo fluía con máis intensidade. A nena berrou de dor. E de novo intentou atacar.
  Pero é difícil acertar cando o obxectivo é pequeno e por debaixo de ti, e ao mesmo tempo móbil.
  O neno escravo, mentres loitaba, tamén comezou a cubrirse de pequenas pingas de suor e comezou a brillar. Ao mesmo tempo cantaba:
  Spartak é un gran loitador valiente,
  Levantou inimigos contra o xugo malvado...
  Pero a sublevación chegou ao seu fin,
  A liberdade durou só unha fracción de momento!
  
  Pero agora un neno doutros tempos,
  Decidín loitar pola causa correcta...
  Parece pequeno e non parece ser forte,
  Pero sabe loitar con moita habilidade!
  O cabaleiro de armadura negra asentiu:
  - Si, este príncipe non é tan sinxelo! As canteiras só o endureceron, pero non o romperon para nada. E se queres derrotalo, entón tes que intentalo.
  O neno escravo exclamou:
  - Ou gano ou morro! Sen liberdade non paga a pena vivir!
  Erymiada asubiou:
  - E estou loitando polo futuro da miña nación.
  E a nena volveu balancearse e intentou golpear á súa moza contraparte.
  Non obstante, a súa folga non tivo éxito. Ademais, o diaño áxil colleu e apuñalou no estómago á nena da familia dos elfos e deixou outro buraco ensanguentado.
  Erimiada fíxose máis coidadosa. De feito, que humillante é loitar cun neno humano. E aínda perder. Ela nunca o golpeou aínda.
  Un neno escravo descalzo moi áxil. E salta coma un saltón.
  Emira cantou:
  Na herba sentouse o saltón,
  Na herba sentouse o saltón,
  Igual que un pepino
  Era verde!
  Pero entón chegou o elfo,
  Que venceu a todos...
  Fíxoo rico
  E ela comeu o ferreiro!
  Isto fíxoo máis divertido, pero non aumentou a forza. De cando en vez o neno facíalle feridas pouco profundas, pero numerosas e sensibles ao duende. A partir da perda de sangue, Erimiad comezou a debilitarse e diminuír a velocidade.
  E o seu opoñente era aínda demasiado resistente. De feito, de dezaseis a dezasete horas de traballo ao día, calquera que queira será asasinado ou endurecido. E o corpo do neno era extremadamente forte e capaz de soportar calquera carga.
  Ao mesmo tempo, levar pedras pesadas durante días e días non fortalecía os músculos, senón que, pola contra, facíaos máis fortes e áxiles.
  Así que o neno-príncipe golpeoulle cunha espada debaixo do xeonllo, e Erimiada inclinouse, e xa estaba retorcida para que xa non puidese dar a volta correctamente.
  E o neno escravo continuou, tarareando alegre e alegremente, e volveu inxectarlle á nena no estómago. E esta vez moito máis profundamente.
  Erimiada comezou a atragantarse. Ela tirou o pé, pero a punta da espada golpeou a nena xusto no seu talón espido e atravesouno tanxiblemente. E isto non só doe, senón que tamén dificulta manterse de pé.
  A elfa caeu de lado e arrolou:
  - Non me rendirei aos inimigos de Satanás - os verdugos,
  Mostrarei coraxe baixo a tortura...
  Aínda que o lume arde e o látego golpea os teus ombreiros,
  Amo o meu elfo con paixón ardente!
  O neno escravo sorriu e respondeu empurrando á nena no nariz co talón espido. E deulle con forza, rompendo o aparato respiratorio e cantou:
  - A liberdade é o paraíso,
  Non hai alegría nas cadeas...
  Loita e atrévete
  Rexeita o medo pequeno!
  E o neno golpeou aínda con máis forza coa espada, tanto que tirou a espada das mans debilitadas de Erimiada. A nena tendeu a man para recollelo. Pero a punta da lámina atravesou inmediatamente entre os omóplatos. E o sangue saíu de novo.
  A nena caeu e colleu a espada pola empuñadura. Pero foi alcanzada por unha lámina que o neno medio espido moveu pola súa man, cortándolle a vea. A espada caeu e Erimiada quedou desarmada.
  O neno escravo soltou un berro de alegría e golpeou co mango na sien ao duende. Ela tirou as pernas espidas e sufridas e caeu nun profundo nocaut.
  O príncipe colocou o seu pé descalzo, que levaba varios anos sen ver os zapatos, no peito abultado das nenas.
  E soltando un berro de vitoria, dixo:
  - Viva a luz e a liberdade!
  E entón volveuse cara ao guerreiro negro:
  - Acabala?
  O cabaleiro de armadura negra respondeu confiado:
  - Non! Xa a derrotaches! Agora estás libre e tiraches das cadeas da escravitude!
  O neno, agora antigo escravo, preguntou:
  - E agora podo ser restaurado ao meu antigo rango de príncipe?
  O guerreiro con armadura negra respondeu con decisión:
  - Non! O teu país foi conquistado. Pero demostraches ser un excelente loitador. Unirase ao exército e converterase nun explorador alí. Mandarás un escuadrón de rapaces coma ti. E esta será a túa recompensa por derrotar á vizcondesa.
  O mozo príncipe fixo unha reverencia e dixo cun sorriso:
  - Grazas! Non volverei a estas fedorentas canteiras.
  O cabaleiro de armadura negra axitaba a súa espada e o neno vitorioso desapareceu.
  Erymiada case non abriu os ollos. Doíalle a cabeza. Temblorosa, ergueuse e, balbuceando, preguntou:
  - Que pasou comigo?!
  O guerreiro negro respondeu con tristeza na súa voz:
  - Perdiches! O neno gañou e recibiu a liberdade.
  O elfo dixo cun suspiro:
  - E agora que morrerá o meu pobo?
  O cabaleiro de armadura negra respondeu confiado:
  - Por suposto que non! En todo caso, tes a oportunidade de conseguir unha nova loita. Só que esta vez terás que loitar co que rexeitaches a primeira vez. Non cun humano, senón cun vampiro!
  Erimiada respondeu cun suspiro:
  - Estaría de acordo co vampiro. Pero estou todo ferido e non teño forzas. Hai algunha maneira de curar as miñas feridas para que estou preparado para loitar?
  O cabaleiro de armadura negra dixo:
  - Só hai un camiño. Hai que adiviñar o enigma. Contesta correctamente e todas as túas feridas curaranse á vez.
  O elfo suplicou:
  - Os teus enigmas son tan complexos que é simplemente imposible respondelos. Quizais haxa outro xeito? Pois se queres, cántoche!
  O guerreiro de negro respondeu:
  - ¡Claro que me cantarás igual! Pero para que as túas feridas sexan curadas, hai que responder á miña pregunta. Hai que pagar por todo!
  Os anxos que voaron sobre a cabeza do cabaleiro confirmaron inmediatamente, facendo sonar as súas vocecitas ao unísono:
  - Hai que pagar por todo!
  O cabaleiro de armadura negra comentou:
  - Pero terei misericordia e deixarei que penses na pregunta. E ti es unha rapaza intelixente, e creo que definitivamente adiviñarás cal será a resposta correcta.
  Erimiada comentou:
  - É imposible saber todo no mundo!
  O guerreiro da espada brillante asentiu:
  - Certo! Pero pode calcular loxicamente calquera resposta a calquera pregunta.
  O elfo respondeu cun suspiro:
  - Vale entón. Estou listo.
  O cabaleiro de armadura negra dixo:
  - O que vén sen vir, e vai sen saír!
  Erimiada asubiou, rodeando os seus ollos de zafiro:
  - Vaia! Vaia pregunta.
  O guerreiro de negro asentiu:
  - Pensa! Tenta descubrilo loxicamente!
  A vizcondesa tensou a testa e comezou a razoar en voz alta;
  Quizais sexa diñeiro? Eles, efectivamente, parecen vir, pero sempre son poucos, polo que se pode dicir que veñen sen vir nas cantidades que deberían. Por outra banda, marchan, coma se non se marchasen, coma se non estivesen alí.
  Erimiada tocoulle co dedo índice o talón ferido e continuou o seu razoamento;
  Ou quizais estes sexan problemas. Parece que veñen, pero sempre foron así, así que veñen sen vir. E parece que os problemas desapareceron, pero de feito, seguen sendo.
  Erimiada volveu rabuñar a parte posterior da cabeza e continuou o seu razoamento sobre o tema dado.
  Por exemplo, quizais esta sexa a vida. Din que a vida chegou, pero antes estaba alí. Por outra banda, a vida, din, desapareceu. Pero ela permaneceu ao mesmo tempo, incluída a alma, que é inmortal.
  Si, hai moitas máis opcións que se poden ofrecer. Os meus ollos están ben abertos ante as diversas respostas posibles. Aquí déronlle tempo. Pero de feito, canto máis pensas, máis confuso te volves e xorden unha variedade de posibles respostas. E o tempo non axuda...
  Entón deu a luz a Erimiada, e dixo:
  - Estou listo para dar unha resposta!
  O guerreiro de negro asentiu coa cabeza, brillando coma o ébano:
  - Ben, fala!
  Erimiada afirmou con decisión:
  - O tempo chega sen chegar! Din que chegou o momento, pero xa pasou! E vai tamén sen marchar. Din que o tempo pasou, pero aínda queda!
  O cabaleiro de armadura negra riu e respondeu:
  - Ben, a resposta é xeralmente correcta, e pódese contar! Aínda que, a resposta estándar son recordos! Pero o tempo tamén é unha opción completamente posible.
  O guerreiro de túnica negra fixo un oito coa súa espada brillante. E despois dun par de segundos, todas as feridas e danos de Erymyad desapareceron sen deixar rastro, coma se nunca existisen.
  A nena elfa sorriu e dixo:
  - Grazas! Agora podo aproveitar a miña segunda oportunidade?
  O cabaleiro de armadura negra respondeu cunha voz atronadora:
  - Pode! Pero esta vez terás que loitar contra un vampiro. Estás preparado para unha proba así?
  Erimiada respondeu con decisión:
  - Se non teño opción, entón si! Listo!
  O guerreiro estaba a piques de levantar a espada, pero entón os anxos que revoloteaban sobre o seu casco negro gritaron ao unísono:
  - Deixa que nos cante! Ela ten unha voz tan marabillosa!
  O cabaleiro de armadura negra asentiu:
  - Canta, beleza! O meu séquito esíxeno!
  Erimiada asentiu con desgana e comentou:
  - Si, non estou na voz!
  Os anxos berraban cunha risa:
  - Sen necesidade! Sodes marabillosos! Veña, non sexas tímido!
  O elfo respiro profundamente e cantou con deleite;
  Gloria ao país que florece arriba,
  Gloria ao gran elfo sagrado...
  Non, non haberá silencio na eternidade -
  As estrelas do campo están salpicadas de perlas!
  
  O gran Todopoderoso Svarog está connosco,
  Fillo da Todopoderoso e formidable Familia...
  Para que este guerreiro poida axudar na batalla,
  Necesitamos glorificar aos elfos coa luz de Deus!
  
  As nenas non teñen dúbidas, créanme,
  As nenas atacan furiosamente á horda...
  Será despedazado, besta rabiosa,
  E o inimigo recibirá un golpe no nariz!
  
  Non, non intentes romper os elfos,
  O inimigo non nos poñerá de xeonllos...
  Derrotarémoste, malvado ladrón,
  O bisavó Elin está connosco !
  
  Non, nunca, nunca cedas aos inimigos,
  As nenas descalzas loitaron baixo o elfo ...
  Non mostraremos debilidade e vergoña,
  Imos tratar co gran Satanás!
  
  Deus permitiunos rematar as nosas batallas,
  E escapa ás hordas da Wehrmacht...
  Para que non acaben con ceros,
  Para que non estea tranquilo no cemiterio!
  
  Dálle renda solta ás nenas, loitadoras,
  Así que isto será arranxado para os orquistas...
  Os nosos pais estarán orgullosos de nós,
  O adversario non nos muxirá coma vacas!
  
  É certo que a primavera chegará pronto,
  As espigas dos campos douraranse...
  Creo que o noso soño se fará realidade,
  Se tes que loitar pola verdade!
  
  Deus, iso significa que todas as persoas son amor,
  Fiel, forte, eterno na alegría...
  Aínda que se derrama sangue violento,
  A moza é moitas veces descoidada!
  
  Esmagamos ao inimigo na batalla,
  Facendo algo tan aireado...
  Aínda que unha tormenta asola os mundos,
  E chega unha eclipse abafada!
  
  Non, a xente permanecerá ata as súas tumbas,
  E non cederán nin un pouco aos Erkshistas ...
  Vos rapaces anotádeo no voso caderno,
  E afia todas as túas espadas para a batalla!
  
  Si, é certo que haberá un amencer sen bordes,
  Créeme, todos terán alegría...
  Estamos abrindo outro, créeme, luz -
  No aire a man da rapaza estende a man!
  
  Podemos , podemos facelo, créame,
  Algo co que nin nos atrevemos a soñar...
  Vemos claramente o obxectivo máis brillante,
  Non, non diades tonterías, loitadores!
  
  Ben, imos voar, en broma, a Marte,
  Abrimos campos alí, contámolos, rubíes...
  E cargaremos aos ecoloxistas directamente nos ollos,
  Hordas de querubíns están flotando sobre nós!
  
  Si, o país soviético é famoso,
  Que deu o comunismo aos pobos...
  Ela foi dada a nós por nacemento para sempre -
  Pola Patria, pola felicidade, pola liberdade!
  
  En Elfia, todo guerreiro é do pesebre,
  O bebé colle a pistola...
  Por iso, tremes, vilán,
  Pedimos contas ao monstro!
  
  Si, a nosa será unha familia simpática,
  Que elfinismo construirá no universo...
  Seremos, xa sabes, verdadeiros amigos,
  E o noso negocio será a creación!
  
  Despois de todo, o elfinismo nace para sempre,
  Para que maiores e nenos sexan felices...
  O neno tamén le sílabas,
  Pero a chama do demiurgo brilla nos ollos!
  
  Si, haberá alegría para a xente para sempre,
  Que están loitando xuntos polos asuntos de Svarog...
  Pronto veremos as costas de Folgi,
  E estaremos no lugar de honra de Deus!
  
  Si, o Elfo non pode ser destruído polos inimigos da Patria,
  Será máis forte aínda que o aceiro...
  Elfiya, es unha nai querida para os fillos,
  E o noso pai, créame, é o sabio Ftalin !
  
  Non hai barreiras para a Patria, créame,
  Avanza sen parar...
  O rei do inferno pronto terá xaque mate,
  Polo menos ten tatuaxes nas mans!
  
  Daremos o noso corazón pola nosa Patria,
  Subamos todas as montañas, créame, máis alto...
  As nenas temos moita forza,
  Ás veces ata rompe o teito!
  
  O neno tamén deu unha subscrición a Elf,
  Dixo que loitaría ferozmente...
  Hai metal brillante nos seus ollos,
  E o RPG está ben escondido na mochila!
  
  Entón, non fagamos o parvo,
  Mellor aínda, estemos todos xuntos como un muro...
  Aprobando exames, só un cinco,
  Que goberne Abel, e non o malvado Caín!
  
  En resumo, haberá felicidade para as persoas,
  E o poder de Svarog sobre o mundo sagrado...
  Destroza os orkshists,
  Que Lada sexa a felicidade e un ídolo!
  A nena duende rematou de cantar con moita ilusión. E ela inclinouse, bateu co pé descalzo e dixo:
  - Piedade!
  O cabaleiro con armadura negra confirmou:
  - Esta é unha canción digna! Quenta o corazón e a alma. Por iso, vouche dar un consello: fai un oito coas pernas e collerás máis forza. E podes facer fronte incluso a un monstro como un vampiro!
  Erimiada inclinouse e respondeu:
  - O mundo debería respectarnos e temernos.
  As fazañas dos soldados son incontables...
  Os elfos sempre foron capaces de loitar.
  Destruiremos os orcos ata o chan!
  Un guerreiro con armadura negra fixo un círculo coa súa espada e escoitábase música, como o xogo de carámbanos.
  E unha silueta apareceu no ceo. Era un mozo guapo pero pálido cun sombreiro de copa e traxe de coiro. As súas mans eran de coiro, luvas negras e as súas botas, pola contra, eran vermellas. E levaba unha espada. Uns colmillos sobresaían da boca do mozo.
  Erymiada exclamou mostrando os dentes:
  - Este é un vampiro! Parece bastante bonito.
  O mozo meneou a cabeza, axustou o sombreiro de copa e despois pousouse firme no chan.
  Inclinouse ante a nena e comentou:
  - Está case espida e descalza, coma unha escrava!
  O guerreiro negro respondeu:
  - Esta é unha vizcondesa dunha familia moi nobre. E quere conseguir a estatua do dragón vermello para salvar o seu pobo da morte.
  O neno vampiro respondeu:
  - En calquera caso, debo derrotala! Tentarei mantela viva se é posible!
  Erimiada respondeu cun sorriso:
  -Tampouco te quero matar! Pero se teño que loitar, loitarei con todas as miñas forzas!
  O guerreiro negro asentiu:
  - Loitarás con espadas. As armas son iguais, e todo é xusto.
  O vampiro fixo unha reverencia e respondeu:
  "É unha gran honra para min cruzar espadas cunha rapaza así!"
  Erimiada chiscou o ollo e berrou:
  - Iremos á batalla con valentía,
  Pola causa dos elfos...
  Derrotaremos a todos os orcos,
  Loita, non vaias á deriva!
  A nena e o neno levaron nas súas mans espadas brillantes e centelleantes e preparáronse para loitar. O seu estado de ánimo era de destrución total.
  Soou un sinal. O mozo vampiro precipitouse con furia salvaxe cara a Erymiada. Ela atopouno cun golpe da súa espada, parando o ataque. A moza sentiuse moito máis segura e volveu repelir o intento cun rollo de barril.
  Entón, Erimiada moveu o seu opoñente entre as pernas co pé descalzo. O vampiro conseguiu bloquear o golpe, pero aínda estaba abalado.
  O elfo berrou:
  - O inimigo aínda non coñece a nosa forza,
  Non usaron todo o seu poder...
  Os bebés e as mulleres son atacados
  De todos os xeitos, vampiro, voute matar!
  En resposta, o mozo levantouse lixeiramente da superficie e intentou achegarse a Erymyad como un soldado de asalto.
  E a nena colleuno e apuñalou ao inimigo coa punta da súa espada xusto no estómago. Recibiu unha inxección dolorosa e saíu sangue. A elfa realizou unha manobra de bolboreta e enganchou a bota do vampiro, despois de que ela berrou:
  Esmagarei o inimigo dun só golpe,
  Eu, elfo, son valente por unha boa razón!
  A batalla, mentres tanto, continuou. O vampiro intentou voar, pero Erimiada saltou e seguiu collendo. E pingas de sangue escarlata espalladas.
  O mozo chupasangue sinalou:
  - ¡Aprendeches moito! Pero ela non podía soportar o neno!
  O elfo comentou, mostrando os dentes nun sorriso:
  - Tes que comezar por algún lado! Todos aprendemos un pouco, e non peques, ti es un vampiro para Deus!
  O vampiro acelerou de súpeto, pero a súa espada fallou o obxectivo e Erimiada golpeou o chupasangue no pulso. De novo salpicaduras e xemidos de cor rubí.
  Vampiro sinalou:
  - Demo!
  O elfo obxectou:
  - Servo as forzas do ben!
  O mozo chupasangue comentou:
  - Cal é a diferenza entre o ben e o mal?! Mesmo os deuses da luz matan e non perdoan aos seus inimigos!
  Erimiada encolleu os ombreiros e berrou:
  O pétalo dunha flor é fráxil,
  Se foi arrancado hai moito tempo...
  Aínda que o mundo ao redor é cruel,
  Quero facer o ben!
  O vampiro intentou acelerar de novo e atacou axiña á nena. Realizou a manobra do garfo, pero, de forma inesperada, a folla da nena elfa atravesoulle a gorxa. Un regueiro de sangue pulverizaba. O vampiro saltou cara atrás, sacudindo as pingas vermellas e observou:
  - De feito, diaño!
  Erymiada saltou con todas as súas forzas, lanzándose ao golpe. O seu talón espido e redondo golpeou ao vampiro xusto no queixo. Derrubouse e estendeu os brazos en diferentes direccións. Varios dentes rotos saíron voando da boca do chupasangue.
  Erimiada puxo o pé descalzo no seu peito, levantou as mans e exclamou:
  - ¡Vitoria!
  O guerreiro negro preguntoulle:
  -¿Vas rematalo?
  Erimiada afirmou con decisión:
  - Non!
  O cabaleiro de armadura negra asentiu:
  - A figuriña do dragón vermello é túa!
  E fixo un triángulo cunha espada brillante. Inmediatamente houbo un flash no aire, e apareceu unha imaxe dun dragón colorido e poderoso. Que voou ata Erimiad. A nena encolleuse involuntariamente.
  Entón houbo un pequeno flash, e o dragón converteuse nunha pequena figuriña que flotaba nas mans da nena elfa. Colleuno e cantou:
  - Elfos, elfos, elfos,
  A nosa mocidade será eterna...
  Elfos, elfos, elfos,
  Estaremos na felicidade eterna!
  
  A QUINTA VIAXE DE GULLIVER
  ANOTACIÓN
  O famoso viaxeiro Gulliver, á fronte dun gran barco, parte de novo de viaxe. Vese atrapado nunha tormenta e a súa embarcación é arroxada a terra. E o experimentado Gulliver atópase cun mundo tan estraño, entón todas as aventuras anteriores do lendario mariñeiro palidecen no seu fondo.
  . CAPÍTULO No 1
  Gulliver xa non era novo. Con todo, empreguei outra viaxe. De feito, as súas descricións de aventuras foron tomadas como nada máis que fantasías e contos de fadas.
  E pasan os anos, a cabeza vólvese gris, e nela aparece bastante calvicie. Cando tes máis de cincuenta anos, segundo os estándares do século XVIII, isto é moito. Con todo, Gulliver decidiu saír de novo á estrada. Ademais, o adiviño prognosticoulle que esta vez atoparía a súa felicidade e xa non querería volver.
  Un gran galeón abriu as súas velas e navegou cara ao Océano Pacífico. Gulliver xa é bastante rico, e a fina la de pequenas ovellas tomadas de Liputia trouxolle uns ingresos especiais . Pero todos morreron. E xurdiu a idea de volver visitar esta illa.
  Xa pasaron máis de trinta anos. E os liliputianos viven menos que as persoas. Así que todos os que coñeceron a Gulliver xa están extintos.
  Por que non gañarse a vida alí agarrando presas? Os liliputianos non teñen nin canóns nin rifles, e as súas frechas non son nada contra os xigantes. E no propio Lilliput podes capturar moitas cousas valiosas.
  Só os pequenos animais poderían xerar ingresos enormes e poderían venderse por un prezo enorme.
  Ir capturar aos xigantes é demasiado arriscado. Non calquera levaría un bruto doce veces do tamaño dun home, incluso unha arma. Ademais, teñen un rei que ten un poderoso exército. É certo que os xigantes aínda non teñen pólvora.
  En calquera caso, Gulliver quería visitar o seu primeiro país, onde había dous poderes de persoas diminutas. Quizais alí podería atopar algo que o faría fabulosamente rico.
  Despois de familiarizarse con Yahoo e o mundo dos cabalos intelixentes, Gulliver fíxose máis cruel e cínico. Pasan os anos e hai que facerse rico. Non se sabe canta vida máis lle queda. E a xente rí de ti, e varios xornais dan indicios vulgares de que Gulliver non é só un soñador, senón tamén un tolo. E máis aínda, para aportar evidencias de que existen os países que nomeou, esta foi a motivación.
  aproximadamente onde estaban situadas Lilliput ea illa de Blefuscu . E o seu barco xa chegou a este lugar.
  Pero onde exactamente? As illas son pequenas, e tentan atopalas a cegas, utilizando a navegación primitiva de principios do século XVIII.
  E entón o barco fíxose cargo e quedou atrapado nunha tormenta...
  Botárono durante sete días e noites, arroxado polas ondas. Afortunadamente, o deseño do gran e poderoso barco con armas resultou ser moi duradeiro. E non se derrubou.
  E entón, de súpeto, levantouse unha onda e levou o galeón inglés á costa deserta. Esgotados pola loita prolongada coa tormenta e os elementos salvaxes, a tripulación de máis de douscentos mariñeiros, e o propio Gulliver, quedaron profundamente durmidos.
  Non pensaron en como descansar ou recuperarse.
  Gulliver tiña pesadelos continuos. E cando espertou, o pesadelo continuou na realidade. En primeiro lugar, atopouse atado, e xunto a el había rapaces que parecían ter uns doce ou trece anos. Pintábanse con pinturas, plumas na cabeza coma indios, pés descalzos, torsos medio espidos. Non obstante, aquí fai bastante calor, e isto é comprensible.
  Gulliver mirou arredor. E vin varios mariñeiros atados preto. Só eles tamén cambiaron. Fixéronse máis pequenos, as barbas e os restrollos desapareceron e a roupa caíase como bolsas.
  Gulliver mirou para si mesmo. E quedei sorprendido. O seu corpo fíxose máis pequeno, o seu estómago desapareceu e tamén a sorda dor nas costas. E o traxe caeu coma un pano. E as botas de súpeto resultaron libres. E tirou, e as cordas caeron lixeiramente.
  Un neno que parecía un indio, cuberto de tatuaxes, gritou:
  - ¡Vólvense coma nós! Veña, apreta as cordas!
  Os mariñeiros en realidade xa tiñan cara de nenos, e diminuían de tamaño ante os nosos ollos.
  Os rapaces con plumas e pintura correron a tirar das cordas. Gulliver sentiu que seguía encollendo. E ao mesmo tempo, o corpo séntese lixeiro e energizado. E deixaron de doerche os dentes e, en xeral, era coma se naceras de novo.
  Mentres tanto, máis guerreiros locais abordaron o barco. Xa ían con uniformes máis ordenados, con armaduras e espadas. Hai sandalias nos seus pés e varias nenas con elas. Pero tamén parecían nenos, duns doce, máximo trece anos. As nenas levaban pendentes e xoias.
  Un deles con cabelo louro riu e sinalou:
  - É unha mágoa! Non puiden velos de adultos! Agora son os mesmos pequenos que nós!
  O neno tatuado comentou:
  - Aquí hai máis de douscentos! Deberían ser enviados ás canteiras como escravos!
  A nena obxectou:
  - Non! Só os venderemos! Algúns teñen a mala sorte de ir ás minas, e os demais son os novos donos!
  Un neno con armadura e casco de ouro preguntou severamente:
  -¿Quen é o teu xefe? Xa che digo! E non pretendas que non coñeces a nosa lingua! Todos os que se unen ao noso imperio comezan inmediatamente a comprender a nosa lingua, e nós, á súa vez, entendémola!
  Un dos mariñeiros que se fixo neno murmurou:
  - Este é o capitán Gulliver! Non o recoñecerás inmediatamente no corpo dun neno!
  O guerreiro do casco de ouro ordenou:
  - Arrastralos para fóra. Cando por fin se fagan coma nós, quizais se desencadeen. Ao mesmo tempo, prepararanse para a transición.
  Os rapaces guerreiros puxéronlles a Gulliver e os outros mozos sobre os seus ombreiros, suxeitándoos de dous en dous, e leváronos fóra.
  Gulliver pensou que isto podería ser unha tontería. Pero entón lembreime dos liliputianos. Eran de menor estatura. Só principalmente adultos, non nenos. Quizais non debería sorprenderse?
  Visitou mundos diferentes e viu países incribles. Entón, por que o mundo dos nenos non debería estar entre eles? Isto era o único que lle faltaba para a súa colección de sensacións.
  Gulliver viu que a costa xa non estaba deserta. Alí había moitos soldados con armadura. Había rapaces con plumas e arcos de estilo indio, e loitadores cunha armadura de metal lixeiro. E as mozas con lazo, tamén, por certo, estaban descalzas agás os mandos, que tiñan xoias preciosas e sandalias cubertas de perlas.
  As nenas arqueiras estaban nunha fila. Outro rango tiña nas súas mans ballestas máis poderosas que disparaban raios letais. No lado dereito había catapultas. Tamén hai nenos e nenas preto deles. O guerreiro principal cun casco de ouro mandou:
  - Colle a roupa dos presos! Agora son escravos e deben ir vestidos segundo o seu rango.
  A roupa xa non cabía e apenas se aguantaba. Os prisioneiros, que se converteran en nenos, foron desatados, e todos os trapos que agora feisen ben, foron tirados a un montón, xunto cos seus zapatos. Despois botáronlle unha mestura de aceite e xofre e prendéronlle lume.
  Agora os mariñeiros eran rapaces de non máis de trece anos, e no século XVIII, antes da aceleración, os nenos desa idade parecían nenos de dez anos no século XXI. Si, diminuíron notablemente.
  E agora estaban espidos, algúns tapaban tímidamente a súa vergoña coas mans.
  As nenas arqueiras e ballestas foron detidas a punta de pistola.
  O neno do casco de ouro mandou:
  - Pois que os laven no mar! Despois darémoslles roupa de escravo para manter as aparencias.
  E os rapaces capturados foron expulsados ao mar. A auga estaba morna, quentada polo sol tropical. Aquí había un bo clima. Podes ver palmeiras e cocos.
  Polo menos non te conxelarás.
  Gulliver estaba avergoñado e ao mesmo tempo feliz. Despois de máis de corenta anos, volveuse completamente saudable, enérxico e alegre. E o estado de ánimo púxose alegre, aínda que a escravitude e a humillación agardaban por diante, así como posiblemente un duro traballo nas canteiras. Gulliver non sabía o que era o camiño máis difícil, pero escoitou historias sobre como non era xenial! Pero que novo e san é agora.
  A area estaba quente e queimou as plantas espidas e infantís. Aínda non tiveron tempo de volverse ásperas e cubertas de callos, como ocorre cando andas moito tempo sen zapatos. Cómpre ter en conta que en Gran Bretaña, camiñar descalzo era considerado un sinal de gran pobreza, e aínda que os nenos mostrasen os seus tacóns descalzos, era só na calor, e despois normalmente entre os pobres. E así intentaron calzarse, a pesar de todo o pracer de sentir a superficie da terra, cunhas plantas infantís e sensibles.
  Pero ao mesmo tempo, sen zapatos é un pouco doloroso . A area arde quente no sol tropical ao mediodía. Os nenos e nenas locais teñen claramente unhas plantas moi fortes e duras.
  Por certo, pensou Gulliver, cantos anos teñen? E se todos aquí son inmortais? E non como un dos mundos onde visitou Gulliver, e aínda que a xente non morreu, aínda envellecía, e a inmortalidade era nova, alegre e enérxica.
  Ser neno é xenial ao seu xeito! E quizais vai vivir así durante máis dun milenio.
  É certo, entón Gulliver púxose triste. E se tivese que traballar durante centos de anos como un escravo espido e descalzo nas canteiras? E isto trae moi pouca alegría.
  Estes rapaces son coma o inferno. Por exemplo, un sacerdote expresou a opinión de que a chama eterna é unha metáfora e que os pecadores traballan como escravos nun traballo duro eterno.
  Outra cousa que sorprendeu a Gulliver foi que os rapaces guerreiros meteron todas as súas armas nunha pila separada e meteron pistolas e mosquetes en caixas de ferro.
  Gulliver pensou que isto non era moi intelixente. Xa que as armas de fogo non son nada malo. Ademais, algunhas armas fabricadas en Inglaterra, naquel momento o país máis avanzado do mundo, disparan con bastante precisión. E aquí están os arcos e as ballestas, coma na primeira Idade Media. E en Gran Bretaña xa está chegando a revolución industrial. E pronto Inglaterra será tan forte que ata os xigantes poderán enfrontarse. Aínda que isto pode ser un risco colosal.
  Nenos escravos espidos salpicados na auga do mar. E iso foi xenial ao seu xeito. Gulliver e unha parella de antigos mariñeiros comezaron de súpeto a salpicar uns ao outro. Mopáronse nunha nube de salpicaduras e rían alegremente, sacando a lingua.
  Parecería que eran adultos na súa mente e conservaban a mesma memoria, pero no seu comportamento convertéronse de súpeto en auténticos nenos. E tanto queren sorrir e sorrir e facer bromas.
  E Gulliver salpicaba aos seus mariñeiros, e eles a el. Os rapaces estaban moi alegres e amosaron os dentes. Que agora teñen os seus, e brancos. Este é un mundo novo e delicioso no que hai un glorioso regreso á infancia.
  Gulliver sentíase ben fisicamente e podía estar bastante feliz en xeral. E de feito, a súa mocidade volveu a el e isto, pódese dicir, é o máis importante.
  E que máis podes querer? É certo, por outra banda, só es un escravo espido, e isto é incluso molesto. E ser escravo non é moi bo. Non obstante, ser un neno escravo é moito mellor.
  De feito, a pesar de todos os problemas, a infancia é un momento bastante feliz. Que ás veces haxa conflitos cos compañeiros, ou que teñas que ir á escola, ou mesmo traballar.
  Aínda que... Por suposto, a finais do século XVII, cando era a infancia de Gulliver, era unha época na que non era moi saudable. E non hai ningunha das alegrías que teñen os nenos no vixésimo primeiro. Si, iso é exactamente.
  Pero aínda así, os nenos comunícanse entre eles e xogan. E isto pódese dicir que é entretemento, aínda que non teñas idea da existencia de consolas de xogos e teléfonos intelixentes.
  Non obstante, aos rapaces non se lles permitiu salpicar por moito tempo e foron expulsados da auga con lanzas. E a area quente realmente queima os teus talóns. É certo, cando as plantas están molladas non o sentes. Entón comeza a facer moita calor.
  Gulliver exclamou:
  - Queiman moito as pernas! Dáme uns zapatos!
  En resposta, o neno guerreiro golpeouno cun látego, gritando:
  - Cala a boca! Os escravos non teñen dereito a zapatos segundo o seu rango!
  As nenas guerreiras, porén, comezaron a levar o bañador. Esta é a única roupa que podían levar os escravos. Como nalgún tipo de Exipto.
  Os rapaces que foron capturados comezaron a levar polo menos isto para tapar a súa vergoña.
  Gulliver intentou preguntar:
  - É así como saúdan aos descoñecidos!?
  E entón volveu coller o látego. Non obstante, unha moza elegante con pendentes de diamantes exclamou:
  - Tómao con calma! El é o seu líder despois de todo! Quizais podo explicarllo?
  O guerreiro do casco de ouro asentiu:
  - Imos!
  A nena, petando os seus pés cunhas preciosas sandalias, achegouse a Gulliver, que fora neno, e berrou:
  - Todos os estranxeiros do mar convértense en escravos segundo o costume e son vendidos en poxa. Estas son as nosas regras. Non obstante, se sabes como facer algo e demostras que podes ser útil, a túa vida en escravitude non será tan difícil. E co tempo, podes obter liberdade polos teus méritos. Ademais, se es excelente coas armas, podemos enviarte ao circo para loitar como gladiadores. E se te mostras ben alí, entón serás levado ao exército, e esta é unha oportunidade para unha carreira. É dicir, ata os nosos escravos poden vivir ben e converterse en persoas nobres.
  Gulliver fixo unha reverencia e respondeu:
  - Son cirurxián, podo ser útil!
  A nena meneou a cabeza:
  - No teu país a medicina está pouco desenvolvida. É improbable que sexas de nada!
  Gulliver preguntou cun sorriso:
  - E os británicos?
  A nena dos pendentes de diamantes asentiu:
  - Certamente! E non só eles! Por suposto, a escravitude agardábaos a todos. E quen foi enviado á guerra!
  Gulliver preguntou:
  - Non necesitas canóns, pistolas, mosquetes?
  A rapaza respondeu con decisión:
  - Non! Loitamos só con armas de filo! A pólvora está prohibida tanto aquí como no Imperio Buffalo.
  Gulliver quedou sorprendido:
  - ¿Hai outro imperio?
  A nena asentiu:
  - Si, e hai unha guerra entre nós! Non penses que se chegases alí, estarías mellor. Ti tamén serías escravo e postos á venda!
  Gulliver comentou cun suspiro:
  - Ai! Este é ao parecer o noso destino! Sé sempre un escravo ou un prisioneiro!
  O neno do casco de ouro asentiu:
  - Ela explicouche todo! Agora levarache á cidade. Alí prepararano para a súa venda. Non te molestes en correr. Por tentar escapar, inmediatamente somos crucificados en cruces. Alí na cidade marcarache e, como é costume, afeitarase o cabelo calvo. E sacaranche a vender. Se te atopas nas minas, compórtate ben. Despois alternarás traballos en superficie e traballos subterráneos. Entón, cunha nutrición suficiente, pode durar séculos!
  Gulliver asubiou:
  - Máis dun século, un escravo nas canteiras!?
  O neno asentiu:
  - Iso é! Non temos vellez! Alégrate, por ser eternamente novo. Se non te matan, despois de mil anos a túa alma aínda deixará o teu corpo. Pero aínda tes mil anos por diante. Vive e sé feliz!
  E Gulliver foi azoutado de novo. A perspectiva de vivir mil anos despois disto non era moi alentadora.
  Pero, por outra banda, non é xenial? Pero pregúntome que pasará se ela foxe? Volverá ser adulto ou seguirá sendo un neno? Aínda que probablemente sexa demasiado cedo para pensar niso.
  Os rapaces que foran mariñeiros hai pouco foron agrupados nunha columna. E estes son douscentos rapaces. Todos medio espidos con baúl negro de escravos. Rapaces simpáticos, delgados, pero por non dicir quen son delgados. Estes son bastante musculosos e fortes en aparencia, e sen graxa. A pel está bronceada e os dentes están todos intactos e brancos. E aparentemente completamente saudable.
  Aínda que as súas solas espidas aínda non se volveron completamente ásperas, aínda son soportables sen zapatos.
  Varios cabaleiros subiron voando. Os rapaces tamén, cos látegos nas mans. Tamén apareceron nenas nos unicornios.
  Entón chegou a cabalería. E con ela están cinco leopardos adestrados.
  Un neno nun cabalo e cun casco de prata advertiu:
  - Estes animais protexeranche! Se alguén tenta escapar, destrozarao. Non vos daremos comida e auga polo de agora: teñades paciencia, escravos. Despois haberá comida e auga. Pois claro, xa que aquí sodes todos rapaces, poñerédesvos nun cuartel separado ata que vos poñan a poxa. Non te atrevas a rebelarte. Serás asasinado, e quen sexa capturado será crucificado nunha cruz ou estrela. Está prohibido falar durante a transición. Azotaremos aos infractores sen piedade. E empalaremos aos máis teimudos.
  E se quere dicir algo, debe dicir: señor ou señora, permítame que me dirixa a vostede. E non esquezas facer unha reverencia!
  Gulliver, vencendo o seu medo, borbullou:
  - Permíteme dirixirme a ti!
  O mozo do casco de ouro rosmou:
  - Ben, fala!
  Gulliver, que se fixo neno, preguntou:
  - Non hai que atarnos! Daremos a nosa palabra de honra de que nos comportaremos con calma e tranquilidade e non fuxiremos!
  O mozo do casco de ouro sorriu e respondeu:
  - ¿É costume en Inglaterra cumprir a túa palabra, sobre todo dáselle aos descoñecidos?! Non obstante, non che poñeremos cadeas se podes estar calado e non facer ruído durante polo menos unha hora. En caso contrario, encadearémosvos a todos coma condenados!
  A rapaza con pendentes de diamantes comentou:
  "Quizais collerei a este mozo e poñoo nun pônei ao meu lado?"
  O mozo do casco de ouro meneou a cabeza:
  - Demasiada honra para un neno escravo espido e sucio. Podes amarralo cunha correa coma un can e deixar que te siga.
  A nena asentiu cun sorriso e arrolou:
  - Na súa cadea de prata! Que neno máis doce se fixo agora.
  O mozo Gulliver experimentou outra humillación. Puxéronlle un colar, coma un cachorro, e encadeárono cunha cadea de prata.
  Outros mozos mariñeiros estaban colgados nunha corda. Agora eran como nenos escravos. Os cabaleiros rodearon, e parte do garda desprazouse a pé.
  E así partiu todo este equipo descalzo. Os nenos escravos sorrían cando eran nenos, pero se trataban de falar recibían látegos. De forma discordante, pisaron cos seus tacóns espidos, primeiro pola area. E despois pola estrada de grava grosa.
  O neno Gulliver estaba a ser tirado cunha correa. É certo, era fácil camiñar no corpo dun neno. E a nena da xoia non tiña présa en montar no poni. Pola contra, ata tiña curiosidade pola nova compañeira da súa contraparte. Quen foi adulto recentemente.
  Ela preguntou cun sorriso:
  -¿Foi vostede o máis importante entre eles?
  Neno Gulliver asentiu:
  - Si eu!
  E pasou descalzo, cunha sola de neno, sobre un seixo afiado, despois de que berrou.
  A rapaza sorriu e volveu preguntar:
  -¿Viaxou a países interesantes?
  O neno escravo respondeu confiado:
  - Certamente!
  A beleza das xoias preguntou:
  - Contar! Cal foi a túa primeira e máis interesante experiencia?
  Gulliver, que se fixera novo, respondeu pronto:
  - Por suposto, chegando ao país de Liliput . Alí vivía xente pequena, coma nós, só doce veces máis pequena!
  A rapaza, curiosa, preguntou:
  - Eran coma nós, nenos, ou coma vós adultos?
  O neno escravo respondeu ansioso:
  - Eran como a nosa especie: adultos e nenos, só doce veces máis pequenos.
  Ben, aínda non tiñan armas de fogo, só armas frías!
  A nena torceu o seu fermoso rostro infantil e observou:
  - Mesmo á nosa guerra, e armas de fogo! Faltaba tanta felicidade!
  Gulliver sinalou:
  - Pero podes conquistar todo o teu continente con el!
  A beleza murmurou e cantou:
  Non quero a vitoria a calquera prezo
  Non quero poñer o pé no peito...
  Non estaremos en alianza con Satanás,
  É certo, non podemos afastarnos para nada do camiño!
  Un neno escravo, bateando os pés descalzos, que comezou a picar pola grava grosa das estradas, sinalou:
  - Non sempre é necesario seguir as regras por mor dun gran gol!
  A nena asentiu:
  - ¡Si, e eu, por exemplo, colgareiche no estante!
  Camiñaron en silencio durante algún tempo. Gulliver mirou a columna de rapaces que se converteran en mariñeiros. Trátase de rapaces non maiores de trece anos. Os nenos ven bastante ben, aínda que están case espidos, descalzos e parecen escravos. Si, son escravos. Agardáballe un destino completamente pouco envexable.
  A nena preguntou:
  - E cando os nanos te viron tan grande, que fixeron?
  O neno Gulliver respondeu cun doce sorriso:
  - ¡Atáronme!
  A beleza riu e chirriou:
  - E cedeches a eles tan grandes?
  O neno escravo dixo:
  - ¡Fixérono mentres eu durmía! Así como ti! Se o descubriras a tempo, isto non che pasaría tan facilmente!
  A nena asentiu:
  - Sen dúbida! Pero normalmente, se os barcos con adultos son arroxados ás nosas costas, os seus habitantes dormen. E despois fanse nenos coma nós!
  Boy Gulliver sinalou:
  - Eterna infancia... Que mellor que a vellez temporal!
  . CAPÍTULO No 2.
  Os nenos, un nun fermoso e branco unicornio, o outro un neno escravo só en bañador, seguiron falando.
  A rapaza comentou:
  - Noutros mundos, a xente é tan imperfecta. Envellecen e as mulleres sobre todo vólvense tan noxentas e feas a medida que envellecen. As vellas están engurradas, engurradas, sen dentes, fedorentas. Isto é só unha especie de abominación!
  O neno Gulliver, que andaba cunha correa, estendeu as mans e respondeu:
  - Esta é a providencia de Deus! A min tamén me gustaría que as mulleres e os homes non envelleceran, pero...
  A nena riu e preguntou:
  - Estás a dicir a providencia de Deus? Pero xa tiñamos varias tripulacións, de épocas distintas. E todos representan a Deus de diferentes xeitos. En particular, o sacerdote dixo que a fe correcta é a católica, e o xefe de todos os cristiáns é o Papa!
  Neno Gulliver meneou a cabeza:
  - Temos unha fe un pouco diferente! E o xefe da igrexa é o rei! Non obstante, non todos os ingleses adhírense a isto. Hai protestantes de distintas direccións, moitos católicos, e noutros países do mundo hai relixións completamente diferentes.
  A rapaza sorriu e preguntou:
  - Si, tes moitas relixións. Pero nin sequera podes descubrir a túa propia relixión. Estiven lendo a Biblia. Alí Xesús di de forma clara e directa que só hai un Deus e no ceo. Non obstante, o Apóstolo Tomé axeonllouse e díxolle a Cristo: - Meu Señor e meu Deus? Entón, os cristiáns teñen dous deuses?
  O neno Gulliver respondeu cun sorriso:
  - Non! Non deste xeito!
  A nena rosmou:
  - Que mal! Non pode ser que houbese dous deuses e un ao mesmo tempo. E ata dixo o sacerdote que o Espírito Santo tamén é Deus, polo que hai tres deuses! Pero dise claramente: escoitame, Israel, o teu Deus é Un!
  O neno escravo respondeu cun suspiro:
  - Este é o misterio incomprensible da Trindade!
  A nena sorriu e comentou:
  - E outra cousa que me confunde. Se Xesús é Deus todopoderoso, entón por que non tivo a forza suficiente para levar a cruz no Calvario? Que clase de Deus omnipotente é el se non pode facer unha cousa tan sinxela?
  O neno Gulliver respondeu cunha mirada confusa:
  - Gran misterio: Deus apareceu en carne, mostrouse aos anxos, foi xustificado en espírito, subiu na gloria!
  A rapaza anotou con rabia:
  - Así que con estas palabras é un misterio, podes explicar calquera cousa do mundo. Esta é unha explicación, sen explicación!
  O neno escravo asentiu:
  - Certo! Pero non hai mellor! E a Biblia di que hai segredos que ata os anxos intentan penetrar.
  A beleza sacou un látego do seu bolso e o rastro golpeou ao neno nas súas costas lisas e sen pelos.
  Gulliver non foi tan doloroso como humillado.
  E a nena dixo:
  - Calquera absurdo e despropósito pode explicarse, nunha palabra, misterio!
  E houbo outra pausa. Os rapaces salpicaban os pedriños afiados e quentes da estrada. Estaba claro que os seus pés, que aínda non estaban o suficientemente endurecidos, estaban experimentando dor e sufrimento. Nas plantas dos nenos aparecen burbullas, abrasións e contusións. Pero algúns dos nenos e nenas que vixían con valentía andan descalzos, e ao longo da súa longa vida os seus pés volvéronse moi callosos, máis fortes que o coiro das botas e non experimentan molestias. Entón, os mozos escravos xemiron e coxearon e sufriron.
  En Gran Bretaña, camiñar descalzo non era prestixioso: era considerado un sinal de pobreza extrema. E ata aos nenos non lles gustaba lucir os seus tacóns espidos e redondos. E o verán en Gran Bretaña non é tan quente. Así que os nenos de aquí aínda non están tan experimentados.
  O neno Gulliver tamén sufriu. Ardíalle os pés descalzos e infantís, as plantas xa estaban cortadas e sufrían a calor das pedras. Só aguantou a través da coraxe e da teimosía. Aínda que é un neno, un home debe aguantar, mostrando un exemplo de coraxe.
  Para escapar dalgún xeito do seu sufrimento, Gulliver preguntou:
  - Tes un Deus?
  A rapaza sorriu e preguntou:
  - Cres no teu Deus?
  O neno Gulliver respondeu non moi seguro:
  - Si, eu te creo!
  A beleza asentiu e comentou:
  - Por que estás agora escravo? Os pés dos teus fillos sofren pedras afiadas e quentes?
  O neno escravo respondeu cun suspiro:
  - Todo o mundo ten pecados! E esta é a retribución polos meus pecados! E, ademais, recuperei a mocidade, que xa se pode chamar premio!
  A nena sorriu e respondeu:
  - Si, é posible! Podes vivir mil anos e aínda tes todos os teus dentes. Mesmo se un dente está noqueado, volverá crecer. E non terás unha calva, unha barba ou unha joroba. Si, os teus pés descalzos pronto se volverán toscos e camiñar sobre pedras afiadas e quentes será incluso agradable!
  Neno Gulliver asentiu:
  - Especialmente! Case é o ceo! Na eterna xuventude brillante!
  A nena das xoias cantou:
  Que marabilloso é ser novo,
  Gran vivacidade e enerxía...
  Que o cazador se converta en xogo,
  E o planeta converterase nun paraíso eterno!
  Entón a nena colleu e quitou as sandalias con pedras preciosas dos seus pés fermosos, aínda que infantís. Baixouse do unicornio e camiñaba descalza co neno Gulliver.
  O seu rostro sorriu e a rapaza sinalou:
  - E ata é agradable andar sobre pedras cos teus tacóns espidos!
  Boy Gulliver acordou:
  - Si! Podes gozar del! Pero realmente doe!
  A rapaza fixo unha pregunta:
  - En que cres? O sacerdote dixo: os xustos irán directos ao ceo, os grandes pecadores irán ao inferno, pero os que son pecadores menores irán ao purgatorio. E ti?
  O neno escravo respondeu cun suspiro:
  - Non cremos no purgatorio! Estamos ou no ceo ou no inferno!
  A rapaza riu e comentou, salpicando os seixos cos seus pés espidos, moi fermosos e cicelados:
  - Pero neste caso, haberá que mandar a todos ao carallo! Porque non hai xente sen pecado. Todo o mundo peca, se non en feitos, entón en pensamentos. E por que o teu Deus os bota ao lume?
  O neno Gulliver encolleu os ombreiros, que se volveran infantiles, e respondeu cun sorriso:
  - Temos fe en que existe a graza de Deus que salva á xente do inferno. E en particular, o Deus Todopoderoso Xesús Cristo foi á cruz por este motivo, para cubrir todos os pecados humanos! E o seu sacrificio expiatorio dános unha oportunidade para a salvación!
  A rapaza sorriu e comentou, continuando gozando da calor das pedras afiadas que lle facían cóxegas e masaxeaban as plantas espidas:
  - Isto é exactamente o que non entendo! A xente, despois de matar a Deus Fillo, non só non se fixo mellores, senón que mesmo aumentou o número dos seus pecados e crimes. E Deus Pai perdoounos só por iso? Aínda que en teoría, por tal acto deberían estar completamente malditos?
  O neno Gulliver suspirou e respondeu:
  - Este tamén é un gran segredo. O misterio de como sucedeu a redención! En calquera caso, o Deus Altísimo Xesús tomou sobre si a culpa e os pecados de todo o mundo. E sen derramar sangue non hai perdón!
  A nena, salpicando os pés descalzos, comentou loxicamente:
  - Pero non podes facelo! Isto é contrario aos principios legais. Unha persoa aínda pode pagar unha multa por outra, pero non ten dereito a cumprir en prisión. Ben, moito menos ir á morte por outra persoa. Isto tamén contradí as túas leis británicas!
  O neno Gulliver asentiu coa cabeza:
  - Si, contradí as leis humanas! Pero o propio Deus Todopoderoso establece as leis tanto na Terra como no Ceo! E non podes argumentar contra isto!
  A rapaza fixo unha pregunta:
  - E que as leis de Deus condenaban a morte a un inocente? E ata o Deus Altísimo o Creador?
  O neno escravo respondeu:
  - O Deus Altísimo Xesús asumiu a culpa sobre si mesmo! Tomou sobre si a ira de Deus. E fíxoo nobremente. E todo o demais... Pois alguén tiña que responder dos pecados e fíxoo Deus mesmo, na persoa do seu Fillo!
  A rapaza comentou loxicamente:
  - Pero a morte de Deus Fillo na cruz non fixo mellor á humanidade. E só se sumou aos seus crimes. Acontece que para recibir o perdón, a humanidade tivo que facerse aínda máis criminal? Isto é completamente absurdo!
  O neno Gulliver respondeu cun sorriso:
  - Os plans de Deus son incomprensibles. De acordo en que ata para as formigas, moitas cousas que temos os humanos son incomprensibles!
  A nena riu e respondeu:
  - A resposta universal é incomprensible! Deste xeito podes explicar todo sen explicar nada. De feito, é imposible comprender a Deus e non hai que pensar!
  O neno Gulliver comentou cun suspiro:
  - E no noso mundo hai moito que é imposible de comprender! Por exemplo, por que a Terra atrae obxectos? Podes dar unha explicación a isto?
  A nena sorriu e respondeu:
  - Pois si, non se lle pode dar a todo unha resposta lóxica e razoable! Pero a pregunta é, por que debemos crer en Deus? Despois de todo, ninguén o viu nunca. E ao mesmo tempo, cres nel?
  O neno escravo volveu encoller de ombreiros e respondeu:
  - Se non, é difícil explicar a existencia do noso mundo e de varias estrelas. Como comprender isto? Alguén os creou!
  A beleza descalza comentou:
  - Como explicar a existencia do Creador? Alguén o creou tamén?
  O neno Gulliver pisou co pé descalzo unha pedra afiada e xemeu, entón dixo:
  - Cremos que Deus sempre o foi!
  A nena riu e comentou:
  - Como puido aparecer Deus sen razón! Debe haber unha causa raíz para todo!
  O neno escravo respondeu:
  - Debemos tomalo como un axioma de que Deus existe. E cre nel. E se o pensas e o descubres durante moito tempo, seguro que te volverás tolo!
  A beleza riu e cantou:
  - Estes son contos de fadas para nenos,
  Por suposto que cres en Deus...
  Dálle o diñeiro aos curas,
  E entón terás o ceo!
  Neno Gulliver asentiu:
  - Ai, é imposible sabelo todo!
  A nena preguntou:
  - Por que a xente envellece e morre baixo Deus todopoderoso?
  O neno escravo respondeu:
  - Retribución polo pecado!
  A beleza sinalou:
  - Pero tamén pecamos e non envellecemos!
  O neno Gulliver encolleuse de ombreiros:
  - Non sei por que sodes fillos eternos! E ti tampouco o sabes! Así como non se sabe por que unha vaca ten cornos, pero un porco non!
  A nena chiscoulle o ollo ao neno cativo e suxeriu:
  - Quizais queres un látego? Ou deberías fritir os teus tacóns espidos?
  Boy Gulliver preguntou:
  - Que demostrará isto?
  A beleza respondeu en voz alta:
  - Que para ti son o Señor Deus!
  O escravo respondeu con audacia:
  - Pois aínda non podes matar a miña alma!
  A rapaza comentou:
  - Podes mandarte ás canteiras, que é un verdadeiro inferno. Ou quizais a un lugar mellor. Por exemplo, podo facerte o meu escudeiro!
  Neno Gulliver asentiu:
  - Grazas!
  A nena preguntou:
  - Cóntame mellor, que aventuras tiveches cos liliputas?
  O neno escravo respondeu cun sorriso:
  - Cando estaba durmindo, atáronme. Despois, porén, déronme algo de comer. Ben, dispararon frechas contra nós. A continuación, foi máis interesante. Desataronme e mesmo me deron algo de liberdade. A cambio, tamén lles prestei algúns servizos.
  A beleza descalza, pisando os pedriños afiados e quentes cos seus pés espidos, infantís, pero moi graciosos e sorrindo, preguntou:
  - Que servizos lles prestaches? Coa túa altura, probablemente non sexa moi conveniente para as mulleres tratar con un xigante así.
  O neno Gulliver sorriu e respondeu:
  - Fixen un servizo moi grande. Levou cincuenta barcos que os opositores de Liliput prepararan para o desembarco. E así salvou o seu estado do desembarco dun forte exército!
  A nena deulle unha labazada ao neno coa palma da man nas costas espidas, vermella por un bronceado fresco, e arrolou:
  - Isto é realmente xenial! Resulta que este é un crecemento enorme que se pode usar para ben!
  O neno Gulliver cantou en resposta:
  Non só para brillar, senón para fumar,
  Quizais un volcán, quizais un volcán...
  Quizais no meu corazón poida ser un anano,
  E un xigante, e un xigante!
  E o neno seguía pisando as pedras afiadas e quentes cos seus pés infantís, machucados e rabuñados. E foi doloroso e desagradable. Pero o neno valente aguantou.
  E para distraerse preguntou:
  - Pero que tipo de fe tes?
  A nena preguntou cun sorriso:
  - Que cres necesario para ter fe?
  Neno Gulliver asentiu:
  - Todos os pobos teñen polo menos algún tipo de fe. Mesmo os salvaxes!
  A nena chirriou:
  - Non somos salvaxes! E non cremos nos contos de fadas!
  O neno escravo comentou:
  - ¡Pero arriscaste a perder a alma!
  En resposta, a nena comezou a cantar irónicamente;
  Que quería dicir o Señor?
  El, que vive nunha distancia terrible...
  Cando se deu a orde de traballar,
  Para que non quedemos nun soño.
  
  Aínda que o traxe real é magnífico,
  Pero non hai máis tacaño...
  A pobreza dispara a quemarropa -
  O noso mundo de sufrimento é épico!
  
  E Adam non ten a culpa disto...
  Un simple mozo ruso soviético...
  Andaba espido, sen ocultar a miña vergoña,
  Como un proletario baixo o tsarismo!
  
  Deus deulle comida - o límite,
  Pastar sen saber os garfos...
  Se queres máis serás derrotado!
  E bebe coa palma da man sen botellas.
  
  Adán sufriu tal destino,
  Nun paraíso aburrido e arrepiante!
  Pero a serpe voou con ás,
  El entendeu: unha persoa sofre...
  
  Hai un xeito de saír da silveira,
  Constrúe unha cidade, dá a luz!
  Para non andar moito tempo polo souto,
  Ás veces é necesaria a traizón!
  
  Roubei a chave máxica do ceo,
  Para deixar o Edén da rutina...
  Alí atoparás a doncela dos teus soños,
  Polo menos podes perecer no inframundo!
  
  Si, claro que hai un risco, rapaz
  Este planeta non é un agasallo...
  Pero recoñecerás a conciencia, a honra,
  E atoparás a túa parella perfecta!
  
  Adam recibiu esta chave -
  Abriu as portas e deixou o ceo.
  O pecador gastou moita enerxía,
  Camiñando sobre as pedras das grandes montañas...
  
  Aquí volve ver a porta -
  E de novo apareceu a serpe alada...
  El dixo: Eu son un bo Satanás -
  O parafuso abriuse por si só...
  
  Adán entrou e viu...
  Que milagre pintado...
  doncela espida detrás do outeiro,
  Frota un prato de ouro de porcelana.
  
  Pero que bo é?
  Adam o neno non puido resistir!
  E bico os seus beizos
  Resultou máis doce que o mel!
  
  Ela respondeulle -
  Os corpos fundíronse nun éxtase tormentosa...
  Non, non maldixes a Satanás -
  Os rapaces apareceron en pecado!
  
  Deus expulsounos do paraíso, pero...
  O planeta converteuse no seu fogar.
  Aínda que a xente só ten un sol,
  Pero hai miles de fillos!
  
  Si, foi moi difícil -
  Inundacións, secas e invernos.
  Pero a mente é un remo poderoso,
  O home converteuse nunha creación forte!
  
  Como un anxo pode voar,
  Como o demo das montañas destrúe o relevo!
  Crea unha estrada onde poidas ir -
  Chega a calquera punto da terra.
  
  E necesitamos espazo -
  Tamén poderemos conquistar.
  Así que o noso pecado non é unha sentenza,
  Non, non digas tonterías!
  
  Sen pecado, non hai progreso,
  Os pensamentos xeran movemento!
  Só hai unha resposta ao sermón:
  Non necesitamos o paraíso alleo!
  E a nena bateu con rabia o pé descalzo, facendo tremer e saltar as pedras. E fíxoo con decisión.
  Esta é verdadeiramente unha rapaza dun país eternamente novo.
  Boy Gulliver comentou:
  - Ben, non tes realmente medo do tormento eterno e infernal?
  A rapaza sorriu e preguntou:
  - Viches ti mesmo o Inferno?
  O neno Gulliver encolleu os ombreiros infantís e respondeu:
  - Sinceramente, non!
  A rapaza sorriu e engadiu:
  -¿Alguén da xente do seu país viu o inferno?
  O neno escravo estendeu as mans:
  - Non sei! Un, aínda que era borracho, bebíase nun delirium tremens e viu o inferno e os diaños. Pero ninguén sabe con certeza sobre isto e non pode sabelo!
  A beleza observada con ironía:
  - Así cres nos contos infantís. E os curas quítanche cartos para contos de fadas!
  O neno Gulliver encolleuse de ombreiros e respondeu:
  - Non é só unha cuestión de medo ao inferno. Obedecer a Deus baixo presión non é para nada o que necesita o Todopoderoso. Se quixese, probablemente tería mostrado o ceo e o inferno en toda a súa gloria. E ninguén se atrevería a contradicir!
  A nena asentiu e preguntou:
  - E cal é a esencia do problema?
  Neno Gulliver respondeu:
  - O feito de que non só tememos a Deus, senón que tamén o amamos!
  A beleza descalza asentiu:
  - É bo que o ames! Por que non te quere?
  O neno escravo respondeu confiado:
  - E o Señor Deus nos ama!
  A nena riu:
  - E polo tanto converte mulleres novas e fermosas en vellas. E tamén envía todo tipo de desastres naturais?
  Boy Gulliver comentou:
  - Quen ama a quen o ama !
  A beleza descalza riu e golpeou ao neno escravo Gulliver cun golpe de látego, piando:
  - Quérote! E por iso batei!
  Despois diso, colleu unha pedra cos dedos espidos. Ela tirouno. Rompeu a folla dunha palmeira que medraba ao longo da estrada. E esbozando un sorriso, preguntou:
  - Veña, quizais poidas cantar! Por exemplo, sobre como ama o Deus Todopoderoso?!
  O neno escravo Gulliver asentiu:
  - Con pracer!
  A nena advertiu ameazante:
  - Pero se non me gusta, entón o neno fritirá os teus tacóns espidos e infantís!
  O neno escravo comezou a cantar como resposta, coa súa voz clara e moi agradable;
  Un raio de sol brilla a través da escuridade dourada,
  Enviado por un querubín, saúdos de Deus para min!
  Os espíritos malignos atacan: un enxame espertado,
  O inframundo trae moitos problemas!
  
  Facemos moitos trucos sucios: accións viles,
  Se queres ben, quedas só!
  Quería romper os grilletes en anacos,
  Pero o colar que deu o gobernante é forte!
  
  Lembreime do rostro feminino da miña amada,
  Chegarei entre as chamas das batallas e das treboadas!
  E o espírito sagrado penetrou no meu corazón,
  É difícil para min, estou xemendo, asfixiando no delirio!
  
  Debaixo de nós hai unha chaira, unha alfombra de árbores,
  Innumerables tebras de inimigos formaron un muro!
  Pero o anxo do Señor estendeu a súa man dereita,
  É hora de gañar e despedir a melancolía!
  
  Louvo a Cristo - é divino,
  Na miña alma pecadora: O Todopoderoso canta!
  O motivo é familiar para todos, repetido nos salmos,
  Lanza afiada: vai de camiña!
  
  O Deus da paz atópase coa fronte máis escura,
  A Santa Patria é traizoada por ti!
  Tiñas medo na batalla e separaches a túa espada,
  Fuches conquistado polo teu adversario, Satanás!
  
  Eu respondín a Deus, inclinándome ata o chan,
  Si, o home é débil, a súa carne é coma a auga!
  Cando era difícil, chamei para ti,
  A resposta non chegou, apenas sobreviviu á batalla!
  
  Pídolle ao Todopoderoso, dáme unha oportunidade,
  Para forzar a túa vontade e derrotar o exército do inferno!
  Cristo respondeu - viu a hora da destrución,
  Pero quería probar a túa fe!
  
  Ben, vai e reza - perdoareiche,
  O sufrimento da xente, ai, entendo!
  Lémbrate de David, pon a pedra na funda,
  Todos os pecadores do mundo son fillos de Cristo!
  
  E así loito, pola gloria de Cristo,
  E un regueiro de sangue fervendo flúe!
  E as montañas dos mortos, o número de vítimas non se pode contar,
  Pero creo no amor de Deus Todopoderoso!
  A nena golpeou por primeira vez cun látego ao neno escravo Gulliver. O neno espido xemeu.
  Entón ela deulle unha palmada no ombreiro con aprobación, sinalando:
  - Cantas ben! Tes un talento!
  Gulliver o neno asentiu e sinalou:
  - E para que?
  A rapaza respondeu con seguridade:
  - Para que coñezas o teu lugar!
  O neno escravo asentiu:
  - Si, estou listo para saber! Pero entre os liliputianos levaba o título de duque. E foi moi chulo!
  A rapaza riu e sinalou:
  - Ti eras duque? Isto é moi interesante! E eu son vizcondesa!
  O neno escravo asentiu:
  -¿É vizcondesa? Isto é incrible!
  A rapaza sinalou:
  - ¡Podo encargarche que te despelleen vivo e que te espolvoren con sal! Entón entenderás o que significa competir comigo!
  O neno Gulliver fixo unha reverencia e respondeu:
  - Estou cheo de humildade!
  A rapaza riu e sinalou:
  - Os teus tacóns espidos claramente queren paus. Mellor aínda, quéimalos cunha palanca quente. Entón entenderás o que vales!
  O neno escravo respondeu:
  - ¡Aceptarei calquera castigo de ti!
  A beleza sorriu e respondeu:
  - Pero hoxe son amable e perdoareino. Sempre que volvas cantarme!
  O neno escravo Gulliver asentiu:
  - Estou listo para cantar para ti todo o día!
  A nena volveu pegarlle co látego e ladrou:
  - ¡Imos cantar!
  E o infeliz neno comezou a realizar un romance;
   O vil mentireiro que fala
  Como se a Patria só fose po!
  Que o principal en todo é a caza do rublo,
  E tes que ir co fluxo do destino!
  
  Pero non tal soldado, o país da tristeza sagrada,
  Despois de todo, para el a guerra é a súa vocación principal!
  A orde do rei é sinxela: loita e non teñas medo,
  O alento xeado non asustará a morte!
  
  E o espazo é o que o home sabe,
  Dálle voar e conquistar o espazo!
  Primeiro un inicio tímido, despois unha carreira empinada,
  Haberá un reino en galaxias de millóns!
  
  É imposible parar, aínda que o sangue flúe coma un río,
  Guerra entre persoas, con mala tolemia!
  Quero relaxarme, comer pastel de aspic,
  E déitase na herba baixo unha doce colmea!
  
  Pero onde atopes a felicidade, non está no ceo nin no inferno,
  Sempre está contigo, e aínda moi lonxe!
  Buscas no ceo a túa estrela escollida,
  Para manter o corazón na sección sagrada!
  
  Pero a Patria está alí, e o sol e a lúa,
  Ela é como un ollo marabilloso: o teu patrón!
  E se é necesario, rasga ata o embigo,
  Ai, que finos e rasgados son os fíos da vida!
  
  Patria para sempre, para todos os pobos ti,
  Como un océano no que salpica a felicidade!
  A grandeza da beleza, a audacia e os soños,
  E ese lume de amor que non se apagará!
  O neno escravo cantou e fixo unha reverencia. A nena asentiu e golpeouno co látego, pero esta vez lixeiramente e arrolou:
  - Compuxo ben isto! Creo que mereces unha tortura no estante!
  O escravo Gulliver chorou:
  - Non me poñas no estante!
  A nena obxectou:
  - Non! Polo menos saberás o que experimenta un neno cando un ferro quente lle queima o talón espido. Ao mesmo tempo, torcerán as túas articulacións. E así mesmo unirá as veas e transformalas completamente do revés.
  O neno escravo Gulliver asentiu:
  - A túa vontade! Estou de acordo con todo!
  A rapaza riu e sinalou:
  - Es tan obediente! Ben, vale, torturarémoste con coidado para non mutilarte. Dime, cando eras un neno, algunha vez te pegaron?
  Gulliver respondeu honestamente:
  - Si, non moito!
  A nena asentiu:
  - Queres que te azoten moi mal?!
  O neno escravo respondeu sinceramente:
  - Por suposto que non! Son mentalmente normal e, por suposto, non me gusta que me feran!
  A vizcondesa cantou cun sorriso:
  A Terra é xenerosa convosco, pecadores,
  E os ceos están cheos de perigo...
  Estaremos xuntos en familia
  As rosas cheiran así antes dunha tormenta!
  O neno Gulliver exclamou:
  Todo no mundo depende de
  Desde as alturas celestiais...
  Pero a nosa honra, pero a nosa honra,
  Só de nós depende!
  
  
  
  AS AVENTURAS DA PRINCESA DESCALZA FUGA
  ANOTACIÓN
  Unha fermosa princesa escandinava vese obrigada a casar cun vello rei francés. Desesperada, foxe cun vestido pobre e comeza a súa viaxe descalza por Francia, chea de perigos e aventuras.
  . CAPÍTULO No 1
  Nun reino que floreceu en Escandinavia, vivía unha princesa de beleza fabulosa. Tiña o cabelo da cor da neve, lixeiramente salpicado de po de ouro, que se enroscaba coma la de cordeiro. E así o rei de Francia quixo tomala por muller. E enviou ata cinco barcos con agasallos caros para ela.
  O rei de Suecia recibiu os agasallos e os embaixadores con honra. E aceptou renunciar á súa filla. Pero de súpeto volveuse teimuda. Tiña un amante secreto, un fermoso mozo loiro. Pero o rei de Francia xa non era novo e non brillaba de beleza.
  E o fermoso Agustín, así se chamaba a princesa, negouse a ir. Pero o rei sueco soñaba cunha alianza coa entón poderosa Francia para enfrontarse á Rusia tsarista.
  E entón recorreu a un truco. Convidou a miña filla a cear. Tentei saudala o máis calorosamente posible. E el mesmo engade en silencio unha pílula forte para durmir, que o deixou noqueado durante tres días e tres noites.
  A princesa non sospeitaba de traizón do seu pai e, sen máis, bebeu o viño tinto e doce.
  E quedou profundamente durmido. Levárona nunha padiola dourada, cuberta de veludo e sedas, ata o buque insignia da flota real francesa.
  E puxéronme nunha cabana cuberta con folla de ouro, e asignáronme criadas cunha garda de honra.
  Despois diso, zarparon cinco grandes barcos da Gran Francia con canóns.
  Os canóns do reino sueco saudáronos.
  E a nena durmía tranquila. Os seus soños eran lixeiros, aireados e agradables. Ela viu neles anxos, querubíns radiantes, a Nai de Deus tan fermosa coma o sol, e moito máis. A nena durmiu tres días seguidos, e quizais nunca vira soños tan brillantes, fermosos e agradables. Pero entón veu o espertar. E resultou que non era tan gracioso. Con todo, a princesa era intelixente. E non se volveu histérica. E ao mesmo tempo, decidiu fuxir se fose necesario.
  Pero isto non é fácil de facer. Estaba constantemente observada. E os barcos estaban cargados de comida e auga e non entraban nos portos.
  Pero por fin chegaron a Port de Calais. E a princesa foi recibida con honra. Estaba literalmente cargada de xoias, como unha xoiería.
  E nunha carruaxe de ouro, repleta de diamantes, con moita seguridade, levárono a París.
  Agustín, por suposto, aínda non podía ler o conto de fadas sobre Gerda da raíña das neves, pero non se sentía completamente a gusto. Estaba acompañada por un gran convoi e unha escolta honorífica. Así que os atracadores non ameazaron.
  A princesa estaba pensando en como escapar. Había moitas ideas, pero ningunha delas era adecuada.
  E cando se achegaba a París, viron unha rapaza no camiño. Levaba un vestido rasgado, sucia e descalza. Pero ao mesmo tempo fermosa, e tamén loira. E ela, se se lavaba e se vestía, converteuse realmente nunha transeúnte dunha princesa.
  Agustín convidouna a subir ao carruaxe e pediulle que se lavase un pouco polo camiño. Ademais, é verán e fai calor e, por suposto, estás suando con roupa de luxo, xoias e un carro de ouro.
  Alí preguntoulle á nena quen era.
  Ela respondeu:
  - Eu son Gertrude! Meu pai era duque e miña nai unha simple campesiña. Ela morreu, e agora quedei orfo errante.
  Agustín suxeriulle:
  - Imos cambiar! Convertiraste nunha princesa, e eu levarei os teus trapos. Despois diso, bótame e marcharei. Pero ti, Gertrude, converteráste na muller do rei francés!
  A rapaza como unha princesa, unha loura preciosa, tan fermosa e encantadora, lavada do po, asentiu:
  - Ben! Estou de acordo. O sangue do propio De Guise flúe dentro de min. E miña nai ensinoume latín, e entendo os costumes de palacio.
  Agustín sinalou:
  - Vostede é estranxeiro. En todo caso, coincidiron na perda de memoria por unha forte pastilla para durmir no viño!
  Gertrude asentiu:
  - Tentarei! E ti?
  A princesa dixo con decisión:
  - E eu, coma un santo, irei descalzo polo mundo en busca da felicidade!
  A rapaza comentou:
  - É un pracer andar descalzo no verán. Pero no inverno, os meus pés descalzos enfrían tanto!
  Agustín sinalou:
  - O inverno aínda está lonxe. E en Francia, dixéronme, o verán é longo. Así que espero poder encaixar dalgún xeito. Ou quizais regresen á súa terra natal.
  Gertrude asentiu:
  - Moita sorte!
  A princesa desdeñaba poñerse os trapos, que aínda estaban mollados despois de lavar. Colleu un vestido de criada sinxelo pero limpo. E decidiu ir descalza, porque sempre quixo. Pero en primeiro lugar, o verán en Suecia non é tan cálido como en Francia e, en segundo lugar, quen permitiría que a filla do rei camiñe descalza?
  E é tan bonito facelo sobre a alfombra e os azulexos lisos, sentíndoo coa sola espida dunha nena, case unha nena.
  Pero que fácil é cando che eliminan todas as xoias e o vestido voluminoso. Só levas unha bata case branca, xa lavada, e bastante curta, deixando os pés descalzos. Sería posible escoller un vestido máis rico entre as criadas, pero Agustín decidiu non chamar demasiado a atención sobre si mesma. E aínda é máis cómodo levar unha bata nun corpo espido.
  Na despedida, os dous amigos déronse a man. Gertrude, pola contra, estaba moi satisfeita, aínda que lle pesaban as xoias, sobre todo a diadema e as abelorios, e en xeral poñíase os pendentes dalgún xeito para non pinchar os lóbulos das orellas.
  Tamén era desagradable para os pés con preciosos zapatos de tacón alto. Pero agora é unha persoa real.
  E o propio rei converterase no seu marido.
  E Agustín saíu da casa de baños. E o máis rápido posible saíu trotando cos seus pés espidos e cicelados.
  Cando camiñaba pola herba, sentiu lixeiros pinchazos. Pero entón pisei a grava. As pedras quentes queimaron dolorosamente as plantas mimadas dos pés da nena. Son coma os dun neno pequeno. Doía, e Agustín xemeu.
  E baixou rapidamente á herba. Aquí era máis fácil, pero aínda así, o céspede pinchaba os seus pés tenros e verdadeiramente augustos.
  Agustín tiña moitas ganas de volver atrás, pero apretou os dentes e continuou adiante.
  Tentou imaxinar que era unha santa. Pero os santos soportaron o tormento.
  Aquí Gertrude camiñaba descalza sobre a grava quente con soltura e un sorriso. Podes ver que a pel da súa planta é coma as pezuñas dun camelo.
  E afacerase a Agustín.
  Pero ata que te acostumes... Canto máis andaba a princesa, máis lle doían as plantas espidas e picadas. Para unha campesiña isto non é nada, pero para unha princesa dun país do norte?
  Non obstante, Agostiño continuou teimudamente adiante. Non moi lonxe de París. E alí pensou que atoparía algo. Pero entón chegou aos arredores dunha aldea preto de París. Tiven que andar pola area. O que tamén é moi doloroso para as pernas pinchadas por brincos de herba. A nena mancouse nas dúas pernas e xemeu. Ela estaba tremendo.
  Tamén lle doían os becerros: non estaba afeita a andar descalza.
  Ademais tiña fame. É só a hora do xantar. Un paseo ao aire fresco esperta o teu apetito.
  A nena petou na casa máis próxima. A porta abriuna o propietario, unha muller duns trinta anos. Mirou para o vagabundo, practicamente vestido con farrapos cos pés derrubados e descalzos, e comentou:
  - Que queres! Non sirvo.
  Agustín espetou:
  - Dáme polo menos algún tipo de traballo.
  A campesiña mirouna máis de preto. O rostro de Agustín estaba pálido, pero xa vermello polo sol, como as súas pernas. E podes ver que as súas plantas son tenras e de punto, e as súas mans son aristócratas, cunhas longas.
  A campesiña preguntou:
  - ¿Foi criada para unha persoa nobre?
  A princesa asentiu:
  -Si, foi!
  A muller asentiu:
  - Parece que te expulsaron. OK. Non necesito un traballador, teño fillos. Pero aínda te deixarei traballar para alimentarte. Podes tecer cestas?
  A princesa suspirou e respondeu:
  - Non o intentou.
  A muller golpeou con rabia o seu pé espido e curtido:
  - É doado, aprenderás! Tece cinco cestas e xantar.
  Agustín asentiu. E entrou na casa. Era pobre. Os nenos tamén estaban delgados, curtidos e descalzos. Tres nenas e un neno estaban tecendo cestos. Agustín sentouse con eles. A nena deulle o bast e mostroulle como se facía.
  A princesa comezou a tecer. Os seus dedos eran naturalmente hábiles e fortes, e aprendía rápido.
  Mesmo Agustín interesouse e teceu con entusiasmo. Pronto apareceu un home con barba, o marido da muller, que colleu os cestos. Non obstante, notei o novo:
  - Estás moi fermosa. Podería gañar cartos con algo máis rendible que as cestas!
  A campesiña fixo un aceno coa man:
  - É unha rapaza decente. Non lle fagas propostas indecentes.
  O campesiño saíu da cabana, era o único da familia que levaba botas. Non obstante, levar botas en Francia en xuño non é moi agradable. Pero críase que só era axeitado que os nenos estivesen descalzos, e quizais tamén as mulleres, pero non para un home adulto.
  Agustín e os nenos cuspen todo o bast. Despois diso, finalmente obtivemos papilla e leite. A princesa tamén comeu. Despois do traballo físico e da transición, a comida sinxela pareceulle moi saborosa.
  A campesiña comentou:
  - Podes quedar connosco.
  Agustín meneou a cabeza negativamente.
  - Quero volver á miña terra.
  A muller preguntou:
  -¿Onde está a súa terra natal?
  A princesa respondeu sinceramente:
  - En Suecia!
  A campesiña comentou:
  - Lonxe. Temos que ir ao porto. Pero os teus pés son tenros. Hai que facelos máis grosos ou poñer zapatos.
  Agustín murmurou:
  - Podo manexar.
  A muller preguntou:
  - Podes coser?
  A princesa asentiu:
  - Entreguei un pouco na costura, pero que?
  A campesiña sinalou:
  -Vai ver a Marco. Ten a casa máis rica da vila. Vende alfombras. Podes gañar cartos con el por zapatos e un vestido decente.
  Agustín asentiu:
  -Terei iso en conta.
  A nena de sangue augusto sentíase cansa, e xa era demasiado tarde. E ela dixo:
  - Quizais me deixes durmir?
  A campesiña asentiu:
  - Podes durmir cos nenos no palleiro. Tamén estaban cansos de día e obedientes.
  Eran oito nenos con idades comprendidas entre os cinco e os trece anos. Estaban moi calados. A princesa durmiu no feno por primeira vez. Pero isto era normal para un corpo forte e saudable. E colleuno e quedou durmido. E os nenos ulían.
  Mentres tanto, Gertrude acaba de chegar a París. A pesar da hora tardía, o rei saíu a saudala persoalmente.
  Antiga campesiña e filla ilexítima dun duque, é realmente moi fermosa e coma unha princesa. Só, por suposto, o seu rostro está escuro polo bronceado, as súas pernas e unha parte importante do seu corpo. Pero Gertrude empolvouse e escondeu o bronceado.
  Pero aínda se sentía incómoda. Aínda sentado no carro, nada. Pero cando o deixas e camiñas, os zapatos freganche os pés porque non estás acostumado a eles, e os tacóns altos significan que caes.
  Pero o propio rei coñeceuna. Parece ter máis de cincuenta anos. Non moi bonito e engurrado. Pero vestido de luxo. E colleu a Gertrude polo brazo.
  E comezou a preguntarlle educadamente pola súa saúde.
  A campesiña recibiu da súa nai información sobre o curro e respondeu con bastante intelixencia. E en xeral non me queixei.
  O rei deulle de beber e ofreceulle algo de comer. Non o arrastrei á cama - é imposible antes da voda. Gertrude devorou alegremente a comida, apenas se conter para non mostrar rudeza.
  Despois de comer, a campesiña, que adoitaba pasar fame, fíxose pesada. O rei mandou lavar e deitar.
  Gertrude deitouse no baño. As nenas comezaron a fregala e a lavalo. Un deles sinalou:
  - Que pés callosos tes.
  Gertrude respondeu:
  - E corría moito descalzo para ser forte e áxil.
  A criada preguntou:
  - ¿Isto é costume entre as túas princesas?
  Gertrude rosmou:
  - E isto xa non é asunto teu!
  A nena estaba realmente afeita a andar descalza. Tras quedar orfa, soportou o frío mesmo no inverno. Como non se enfermaba mentres pisaba a neve. Aínda que, normalmente polo inverno ía ao sur de Francia.
  É bo que polo menos non fose marcada por roubo. Pola contra, a xuíza ordenoulle, con misericordia, que lle golpease os talóns espidos con paus. É doloroso e doloroso, pero non deixa marcas na pel. Despois diso, Gertrude deixou de roubar e comezou a gañar cartos extra nas aldeas.
  Pero se fora azoutada correctamente, xa se notaría no baño. Pero aínda está demasiado bronceada. E por moito que tal sospeita espertase.
  As pernas da nena teñen unha forma moi graciosa. Pero os pés son realmente tan duros, máis fortes que o coiro das botas.
  Pero a criada quedou en silencio e non fixo máis preguntas.
  Despois de lavar á autoproclamada princesa, foi deitada. É inusual cando te afogas en camas de plumas. Pero Gertrude quedou durmida e caeu en soños.
  Ao día seguinte, Agustín espertou. Para o almorzo déronlle pan e leite azedo. E a campesiña ofreceuse a tecer dúas cestas máis.
  E entón a princesa seguiu o seu camiño.
  Os seus pés feridos curaron durante a noite e camiñar fíxose un pouco máis fácil. Pero aínda doe. Especialmente cando entrou na estrada de grava. Tiven que cambiar de novo á herba. A nena continuou adiante. Ela apretou os dentes e tensouse. As súas pernas quentáronse un pouco e fíxose máis fácil.
  Finalmente, as murallas de París apareceron por diante. A cidade é moi grande, os tempos nos que xa remataba a Idade Media e comezaban tempos novos. E a industrialización xa está en marcha.
  Pero as armas de fío aínda non desapareceron. O século XVII foi unha época especial.
  Agustín anda pola herba, espinoso, ás veces ten que sacar espiñas dos calcañares.
  Finalmente, a princesa vese obrigada a saír á estrada de novo. É doloroso e quente. Afortunadamente, o sol escondeuse detrás das nubes e non ardeu tanto. Pero pica.
  Agustín anda con moita dificultade. Volve a coxear nas dúas pernas e ten unha forte dor. Pero amosa coraxe e vaise.
  A porta está cada vez máis preto. Hai gardas... Non lle fan caso a outra mendiga descalza. A xente vai e vén. Moitas mulleres e a maioría dos nenos tamén están descalzos. Pero non teñen tanto medo ás pedras na estrada. E Agostiño sofre.
  Pero aquí está en París. Aquí os pavimentos son de pedra e un pouco máis lisos. Xa non doe tanto. Pero aínda así, as pernas rotas da nena sofren moito. E mesmo son visibles rastros de sangue lixeiramente supurado.
  Agostiño vai para si e soporta. A cidade é grande e bastante sucia. Os nenos mendigos corren por todas partes.
  Agustín anda. E ela pensa que debería facer? Por suposto, non podes contactar co rei en ningún caso. E se a un dos duques e condes. Pero crerán que a moza descalza cunha túnica é a filla do rei sueco?
  Deste xeito podes chegar ao verdugo.
  Pero que facer? Non coñecía a Agustín. Os seus becerros comezaron a doer de novo e sentíase cansa.
  A nena sentouse nos chanzos e comezou a descansar. Colleu o alento e fregou as plantas atascadas, que picaban terriblemente.
  Un rapaz achegouse a ela. Parece moi ben vestido e leva zapatos.
  Ademais, novo e vernizado.
  Mirando a Agustín, comentou:
  - Tan fermosa e tan pobre?
  A princesa levantou a cabeza e respondeu:
  - Busca tesouros no ceo!
  O neno asentiu:
  - E ti es intelixente! Xa sabes, alguén coma ti pode levar unha vida moito mellor.
  O intelixente Augustine dixo:
  - Non me vou vender.
  O neno asentiu:
  - E tamén poderías gañar cartos con isto. Pero hai outro xeito!
  A princesa preguntou sorprendida:
  - E cal?
  O mozo canalla sinalou:
  - Podemos vestirte, darche zapatos e colocarte nunha casa rica como criada.
  Agustín preguntou:
  - E que a cambio?
  O neno do frac respondeu:
  - Abrirás as portas aos mozos axeitados cando os donos non estean na casa.
  A princesa bufou con desprezo:
  - Cres que vou a por iso?
  O mozo canalla comentou:
  - E ti que queres?
  Agustín respondeu cun suspiro:
  - Traballa honestamente!
  O neno encolleu de ombreiros:
  - É posible. Pero traballar duro por centavos é estúpido cando podes ter unha fortuna.
  A nena encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Non vou quedar moito tempo en París.
  O mozo canalla comentou cun sorriso:
  - Xa o vexo!
  E afastouse da nena. Despois de descansar e sentir fame, Agustín continuou adiante. Doéronlle moito as pernas nos primeiros minutos, pero quentáronse e a dor diminuíu.
  Agostiño movíase agora con máis enerxía. E tiña cada vez máis fame. Pero roubar era perigoso: eran castigados. Os tempos non son liberais. Poden marcarte, azotarte dolorosamente ou mandarche a traballos forzados. E ás veces tamén colgan os ladróns. Aínda que non sempre.
  Agustín movíase cada vez con máis enerxía. E os seus tacóns rotos e rabuñados brillaron.
  Entón un cabaleiro reparou nela dende o carruaxe e gritou:
  - ¡Ven aquí!
  Agustín foi a el:
  - Estou listo!
  O home do sombreiro de copa dixo:
  - Queres gañar o teu pan, mendigo?
  A princesa, que estaba cada vez máis atormentada pola fame, asentiu:
  - Certamente!
  O señor asentiu:
  - Leva esta carta ao Louvre!
  Agustín asentiu.
  - Estou listo! Onde está o Louvre?
  O señor respondeu:
  - Todo o mundo sabe isto, só pregunta! E pasaráselle á señora Dogville .
  A princesa colleu a carta e correu a correr con ela. Ela sentiuse inspirada. E de cando en vez preguntaba onde estaba o Louvre. Mostráronllo.
  Agustín correu ao palacio. Aquí na entrada foi detida polo medo. A princesa dixo:
  - Vou á señora Dogville cunha carta!
  Os gardas chamaron ao tenente. Colleu a carta. Mirou o escudo e respondeu:
  - Vou entregalo eu! E este mendigo no Chatelet !
  Os gardas correron cara a Agustín e torcéronlle as mans. A nena boqueou.
  O tenente mirou para ela con máis atención e observou:
  - Que marabillosos rizos tes, pódense vender por moito diñeiro!
  O garda sinalou:
  - Ela mesma é marabillosa!
  O tenente asentiu:
  - Veña, sígueme, beleza. Quizais evites o cárcere.
  Os gardas liberaron a Agustín. Ela seguiu ao tenente. El foi adiante.
  E entón estoupa Agustín. Os pés descalzos da princesa son lixeiros, ademais hai medo. E ela correu coma unha corza.
  Os gardas acoirazados trataron lentamente de alcanzala, pero quedaron atrás. Agustín correu a toda velocidade. E correi bastante tempo, pero despois canseime e canseime.
  Sentou a descansar... Un rapaz duns doce anos achegouse a ela. Estaba descalzo e con farrapos. Deulle a Agustín unha mazá, dicindo:
  -Come, cariño!
  A princesa colleuno e comeuno. Ela mastigouno con moito pracer e sorriu.
  O neno fixo un aceno para ela:
  - Podes conseguir un traballo. É pesado, pero non morrerás de fame.
  Agustín preguntou:
  - Qué debería facer?
  O neno respondeu:
  - Xire a bomba. Normalmente os nenos fan isto. Pero o propietario recibiu a orde da policía de contratar unha moza. Aínda non chegaches, podes erguerte.
  Augusta respondeu cun suspiro:
  - Estou listo.
  A nena foi co neno ao dono.
  E entón quedei decepcionado. Xa unha ducia de nenas estaban na entrada e estaban listas para traballar.
  A princesa estremeceuse... Pero os seus problemas non remataron aí. De súpeto, escoitouse un balbordo detrás dela e apareceu un can enorme. Ela precipitouse cara á nena. Tentou fuxir e inmediatamente foi superada.
  Detrás do can apareceron un nobre con traxe, gardas e un lugartenente xa familiar.
  Sorriu e sinalou:
  - No Chatelet , esta fermosura!
  A Agustín atráronlle as mans detrás dela e foi levada a prisión. Os gardas xuntaron os cóbados da nena e torcéronlle os ombreiros, que era tan doloroso. E levárona baixo escolta.
  A moza moi nova camiñaba coa cabeza baixa. Os seus marabillosos rizos caían por debaixo dos seus ombreiros. Os pés descalzos, sangrandos, pisaron o pavimento de pedra de París.
  Semellaba inocente e conmovedora, se non polos trapos demasiado curtos.
  Así é como a princesa, filla e herdeira dun considerable estado, hoxe descalza e con vestido pobre, é levada ao cárcere. E o Chatelet é un cárcere para xente común, a diferenza, por exemplo, da Bastilla, onde os ricos están presos.
  Agustín colleuno e cantou:
  O momento do inicio está case aquí,
  A raíña é levada descalza ata o cadalso!
  O tenente sorriu:
  - Como isto! Tamén un insulto á súa maxestade a raíña! No Chatelet espérache un montón de varas e un braseiro para asar os tacóns .
  Agustín dixo timidamente:
  - Por que aínda me van torturar?
  O tenente da garda real asentiu:
  - Si! Vagancia, fuxida da custodia, lesa maxestade, entrega de cartas de amor, con posible conspiración. Ai, nena, o verdugo e o bastidor agardan por ti.
  A princesa púxose pálida e dubidou. Así que a trouxeron ao lóbrego castelo de Chatelet .
  Era unha prisión que apestaba, e as celas estaban ateigadas de xente común. Non é como na Bastilla, onde cada preso ten unha boa cela separada.
  Agustín foi levado ao departamento de mulleres. Había muros e barrotes ao redor. Ao rematar, primeiro hai unha busca. Non había nada en Agustín, excepto trapos. Foi derrubado por dous gardas fortes, poderosos e masculinos. Puxéronse luvas antes do rexistro. E comezaron a tocar rudamente o corpo espido da princesa. A nena case perdeu o coñecemento pola vergoña e o medo.
  Mirou para a súa boca e mirou de preto as súas fosas nasais e orellas. Incluso acenderon un chorro de gas para que fose máis doado de ver. Logo o máis humillante foi cando me obrigaron a abrir as pernas.
  Agustín comprobou:
  - Son virxe, coidado!
  Agora as tías experimentadas palpábana suavemente e con coidado. Un deles sinalou:
  - Tan fermoso e enteiro!
  A matrona maior sinalou:
  - Si, este paxaro pode traer un beneficio considerable!
  Entón Agostiño volveu berrar de dor mentres os dedos enguantados invadían o seu traseiro profunda e bruscamente.
  O alcaide sorriu:
  -Ten paciencia, querida! Moitas veces escondes alí pedras preciosas e aneis.
  Agustín, literalmente, ardeu de vergoña e dor. É como se te estivesen empalando.
  Entón sentiron as súas pernas.
  O alcaide comentou:
  - As súas plantas son tenras e de punto. Está claro que non é unha plebea.
  Agustín espetou:
  - Son unha princesa!
  A matrona maior gritou:
  -Cala, ou mandoche a unha cela co tolo.
  A busca completouse. Despois diso, Agustín foi regado cun balde de auga morna quentada ao sol. E por orde do maior, déronme unha bata a raias.
  Ela comentou:
  - Segundo as normas, debes cortar o pelo e enviar a unha cela xeral. Pero es tan fermosa e virxinal que cun cabelo marabilloso serás máis valiosa! Ti, como princesa, terás unha habitación separada con barrotes, e alí o comandante do Chatelet decidirá o teu destino .
  O alcaide comentou:
  - A súa virxindade pódese vender baixo o martelo.
  O maior aceptou:
  - Decidirá o comandante. Sen el non temos dereito. Agora levámola ao sector privilexiado.
  Levando un número e un vestido de raias, pero aínda descalza, a princesa foi conducida por corredores poeirentos, gastados por moitos pés.
  Normalmente en Chatelet hai moitos presos nas celas. Pero tamén hai ladróns especialmente perigosos, aos que tratan de manter separados dos seus cómplices. E as nenas que se usan pola súa beleza especial para agradar aos clientes ricos.
  Agustín tamén foi levado a unha cela separada. Había un berce cun colchón cheo de palla e ata un espello, así como un lugar para o relevo e o rubor. En comparación coas células comúns, onde hai un fedor terrible e as nenas están literalmente sentadas unhas sobre outras, realmente é case un resort. E no inverno hai ata unha lareira detrás da parede.
  Leváronlle pan e unha xerra de auga a Agostiño. Ata o momento, aínda non lle puxeron unha ración cunha nutrición aumentada, para que as mozas que atenden ao cliente non estean delgadas.
  A princesa, con fame e cansa, comeu de boa gana pan negro e bebeu auga.
  Despois diso, encheuse o estómago, fíxose pesado e quedou durmido. Así foi a súa primeira noite nunha prisión francesa.
  . CAPÍTULO No 2.
  Unha princesa cativa nunha prisión sobre un colchón de palla soñou que estaba ao mando dun rexemento de anxos. E loitan co exército de Lucifer.
  Reuníronse anxos alados e demos alados. E comezaron a cortar con espadas. Os anxos teñen espadas azuis, os demos teñen espadas vermellas. A magnífica princesa, que se converteu nun guerreiro nun soño, loita contra Lucifer. E a batalla é moi feroz.
  Lucifer é un mozo rubio moi guapo cunha complexión atlética e músculos destacados. Non se pode dicir que este é Satanás, cuxo nome se usa para asustar aos nenos.
  Pola contra, é o anxo máis fermoso e perfecto. Agustín nunca vira un mozo tan guapo.
  Con todo, cortan con espadas, e das espadas saen faíscas.
  Lucifer preguntoulle:
  - Quen eres?
  Agustín respondeu confiado:
  - Princesa Anxo!
  O Portador de Luz respondeu:
  - Por que debemos loitar?
  A princesa respondeu cun suspiro:
  - Non sei. Pero temos que facelo!
  Lucifer colleuno e cantou:
  Derramar sangue no campo de batalla,
  Esta non é a primeira vez para vós rapazas...
  Pero considéraa como lixo,
  No pavimento parisino!
  Agustín facía eco con entusiasmo:
  Deus deunos sables
  Non podo parar...
  Metal voando no teu peito,
  Derramamento de sangue, derramamento de sangue!
  E as espadas chocaron de novo, derrumbando fabas de faíscas.
  Lucifer fixo unha pregunta á rapaza:
  -¿Cal é a diferenza entre o ben e o mal?
  Agustín estaba avergoñado e arroulou:
  - Pois... en que é diferente o día da noite...
  O anxo que leva a luz respondeu:
  - Un día é, por suposto, bo! Pero a noite tampouco está mal. Hai estrelas tan fermosas no ceo escuro.
  A princesa anxo estivo de acordo:
  - Si é correcto. Encántame mirar as estrelas, especialmente a través dun telescopio.
  Lucifer asentiu cun sorriso.
  - Si, as estrelas son fermosas, igual que a lúa.
  Agustín cantou con gusto:
  Lúa, lúa, flores, flores,
  Cantas veces na vida non hai suficiente,
  Xente e amabilidade e bondade!
  O anxo que leva a luz engadiu:
  - Confiamos en todos os amantes,
  Esperanzas e soños e soños!
  A princesa fixo un aceno ao anxo, que trouxo a luz, como Prometeo, e, ao mesmo tempo, era considerado o príncipe das tebras.
  Pero realmente, quen é Lucifer? Os cristiáns ensinan: - Deus é ben absoluto, Satanás é mal absoluto. Pero segundo a Biblia, Deus matou a moitos millóns de persoas, Satanás só a dez persoas. Así que o ben e o mal son tan estraños aquí.
  Deus é amor? Pero este é un amor estraño.
  Cando a maioría enfróntase ao tormento eterno no lago de lume e xofre, e a minoría enfróntase a cuarteis eternos, como unha prisión nos trópicos. É así como funciona?
  Agustín era unha rapaza intelixente, e tamén lle parecía estraño que a maioría da xente estivese condenada a un tormento eterno e infernal. Pero, por outra banda, cal é a verdade?
  E Cristo é Deus?
  Despois de todo, de verdade, Deus, que destruíu case toda a humanidade nos tempos de Noé e, deixando só oito persoas entre millóns, humillaríase así e morrería dolorosamente na cruz?
  E tamén rezar polos verdugos. Isto parece certo?
  A propia Agostiña quedou sorprendida do diferente que era Deus Xesús do Terrible Deus do Antigo Testamento!
  Lucifer adiviñou os seus pensamentos e preguntou:
  - Quizais deixar de loitar?
  A princesa cantou en resposta:
  Todas as persoas nun planeta
  Sempre deberían ser amigos...
  Os nenos sempre deben rir
  E vivir nun mundo pacífico...
  Os nenos deben rir
  Os nenos deberían rir!
  Os nenos deberían rir!
  E vive nun mundo en paz!
  Despois destas palabras, a espada foi tomada nas mans de Agustín e inmediatamente converteuse nun exuberante ramo de rosas. E o aroma emanaba deles.
  A nena princesa cantou furiosa:
  Preto, preto de alegría e desgraza,
  Debemos, debemos dar unha resposta firme!
  Ao mundo soleado, si, si, si!
  E separar á xente: non, non, non!
  Lucifer cantou en resposta:
  Xente, por favor, cala, cala,
  Que as guerras desaparezan na escuridade...
  Cegoña no tellado, felicidade baixo o tellado,
  Paz na Terra!
  E a súa espada tamén se converteu nun arbusto exuberante e perfumado de margaridas.
  Tanto os anxos como os demos deixaron de loitar. Nas súas mans, as armas convertéronse en magníficas obras de flora.
  E todos cantaron a coro:
  Os nenos deben rir
  Os nenos deberían rir!
  Os nenos deberían rir!
  E vive nun mundo en paz!
  A princesa prisioneira espertou. Soou o sinal para subir. Os prisioneiros de Chatelet debían ser levados a almorzar e despois a traballar.
  A Agustín levantouse da súa cama e déronlle un balde de auga para que se lavase e lavase os dentes. Despois trouxeron avea con pan e un pouco de leite.
  A princesa comeu... Xa se converteu nunha rapaza totalmente despretensiosa. De verdade, que máis podería pedir?
  Entón Agustín foi levado a traballar. Como ela non sabía coser e non había encargos suficientes, a princesa foi enviada a xirar a moa. Así é como se moía o gran en fariña.
  O traballo foi duro e tedioso. Agustín sentiu dor nas súas pernas machucadas mentres camiñaba sobre as pedras do patio. As plantas espidas comezaron a picar, e os duros pés formáronse callos frescos. E é terriblemente doloroso.
  Agustín e outras tres nenas fixeron girar a roda. E o gran caeu de arriba. E non te pares a respirar. Traballo moi duro. Pero as nenas xa se estaban metindo nel, e os seus pés descalzos estaban literalmente cachondos. Son callosos, coma os cascos dun camelo. E Agostiño só recentemente se converteu descalzo, e non está tan afeito ao traballo. E as pantorrillas, os xeonllos e as costas pronto comezaron a doerlle. É só tortura, non traballo.
  E o superintendente pásase sobre eles, e a roda xira un pouco máis lento, como golpeada por un látego.
  É coma se fosen escravos na antiga Roma. Si, recentemente eras princesa herdeira, poderías converterte na esposa do rei de Francia, naquel momento a maior potencia do planeta. E agora es un prisioneiro descalzo cun vestido rasgado e de raias cun número. Os teus ombreiros están espidos e as pernas case ata as cadeiras. E sufres. Oh, de pedras baixo os pés descalzos, e estrés físico, e látigos, e humillación.
  Agustín tamén sufría sede. Aínda é verán e abafado. É moi difícil xirar a roda. Pero o seu corpo é novo e naturalmente saudable. Agora ábrese o segundo vento, e faise máis doado.
  A nena sente que os seus pés descalzos volvéronse ríxidos e case nada.
  Para distraerse da dor e da fatiga, a moza intenta imaxinar algo.
  Por exemplo, a raíña foi capturada polo malvado emperador. E levouna ao mestre.
  El ordenoulle:
  - Quéreme!
  Non obstante, a resposta foi orgullosa:
  - Non!
  E por orde do ditador, a raíña estaba colgada no estante! Leváronme, primeiro arrincándome toda a roupa ata a pel. Entón, o orgulloso gobernante foi levantado ata o teito. Ás bóvedas. E entón soltouse a corda. A raíña caeu. A corda estirouse preto do chan. E a moza berrou e desmaiouse pola conmoción da dor.
  Botáronlle un balde de auga fría. A nova volveu en razón.
  O verdugo maior asentiu e dixo:
  - Vai amar o ditador?
  A raíña dolía e asustaba, dáballe moita vergoña colgar espida diante dos verdugos, que sorrían a cara con sorna.
  O torturador maior asentiu. Comezaron a levantar de novo a muller espida. A corda tensouse de novo, unha vez máis. E a raíña foi levantada nun estante ata o teito.
  Entón ela conxelouse. A pel pálida do augusto brillaba.
  Despois soltouse de novo a corda. O corpo da nena caeu. E ao principio estremeceuse pola conmoción. E entón, cando a corda tentou, berrou dende o tramo salvaxe.
  E de novo perdín o coñecemento.
  O verdugo maior asentiu... A Raíña volveuse a bañar con auga xeada tomada de grandes profundidades.
  A nova volveu en razón.
  O torturador maior preguntou:
  - Vai amar o emperador!
  A raíña ruxiu desesperada:
  - Non!
  O verdugo maior ordenou:
  - Colgala por terceira vez!
  E de novo os torturadores comezaron a levantar á raíña. A tortura de estiramento adoita ser moi efectiva. E como resultado desta tortura, moitos homes poderosos romperon e estaban preparados para facer calquera cousa.
  Pero a fermosa muller de sangue augusto seguiu calando. E ela foi de novo elevada ata o teito. Estaba torto e as pedras estaban húmidas e grises.
  E así os verdugos conxelaron á nena no aire. E entón colleron e baixaron bruscamente a corda con ganas.
  A raíña espida caeu e a corda tensouse de novo preto do chan. E de novo a moza berra e perde o coñecemento.
  E o seu rostro está tan pálido e azul pola conmoción dolorosa. E outra vez os verdugos botan auga sobre ela. A raíña, espida e esgotada, non entra inmediatamente en razón. Aínda tes que pegarlle nas meixelas.
  Finalmente abríronme os ollos.
  O verdugo maior preguntou:
  -Vas falar? É dicir, aceptas converterte na concubina do emperador?
  A raíña asubiou, esbozando a lingua:
  - Non! Mellor morrer!
  O xefe torturador dixo cun ton canso:
  - ¡Dez golpes de látego a media forza!
  A Raíña levantouse lixeiramente sobre o estante. E o verdugo balanceouse e bateulle levemente nas costas. A moza suspirou moito. E o torturador seguiu golpeando.
  Os seus golpes foron medidos e precisos. Raias vermellas inchadas no lombo branco da nena.
  Ao rematar de golpear, o torturador mirou interrogativo ao verdugo maior.
  El preguntou:
  - Acepta converterse na concubina do emperador?
  A raíña berrou:
  - Non me piques!
  O verdugo maior ordenou:
  - ¡Cinco golpes de látego a toda forza!
  O verdugo balanceou e golpeou. A pel branca da raíña rebentou. E o sangue fluía.
  A moza berrou. Pero inmediatamente mordeu o beizo e apretou os dentes. O verdugo volveu pegarlle con todas as súas forzas.
  A raíña calou, pero quedou aínda máis pálida. A súa respiración é pesada, do seu peito espido caen gotas de suor, sobre as que brillan os seus pezones de rubí.
  O verdugo bateu, a pel rebentou e un regueiro de sangue baixaba.
  Rematou de bater, volveu mirar para o líder.
  O torturador maior asentiu:
  - E agora un bloque con ganchos!
  Os verdugos pegaron aos pés descalzos da raíña un bloque de carballo e ferro forxado. E había ganchos que saían polos bordos. Asegurado.
  O xefe torturador ordenou:
  - Estiralo!
  E os verdugos colgaban un quilo de peso en ganchos. Tanto á dereita como á esquerda. Os pesos, por suposto, foron preparados con antelación. E, en xeral, o soto de tortura ten un rico arsenal.
  O verdugo maior preguntoulle á raíña:
  -Vas falar?
  Ela respondeu confiada, sibilante de dor:
  - Non!
  O xefe torturador comentou:
  - Podemos torturarte ata a morte.
  A raíña afirmou con confianza:
  - É mellor morrer que traizoar.
  O verdugo maior ordenou:
  - Outro peso nos dous lados!
  Os verdugos insuflaban e colgaban cada peso. O corpo espido da raíña estendeuse aínda máis. E unha mestura de suor e sangue pingou del, e as súas veas fixéronse aínda máis tensas e destacaban.
  A raíña comezou a xemir tranquilamente entre os dentes. Tiña tanta dor.
  O torturador maior preguntou:
  - Vai falar? Convertiraste na concubina do emperador?
  A moza exprimiu:
  - Non!
  O verdugo xefe suxeriu:
  - Agora asarémosche os tacóns.
  A raíña espetou:
  - Aínda non me converterei no seu escravo.
  Os verdugos sacaron do armario unha botella de aceite de oliva. Descorcharon a cortiza e botáronllo nas palmas das mans. Despois de que comezaron a lubricar vigorosamente as plantas.
  A raíña, retorcida desesperada e xemendo, dixo:
  - Aínda non vou dicir nada! E non vou casar cun ghoul!
  Os verdugos remataron de lubricar as plantas. Despois colocaron troncos finos e palla baixo os pés descalzos da raíña. Botaron xofre e trouxeron un facho.
  A chama acendeuse. A súa lingua lambeu depredadora a tortura espida e de nena.
  A sola rosa tensouse. E a raíña comezou a respirar pesadamente. E entón, cando os pés da nena estaban engullidos pola calor, berrou.
  O verdugo maior preguntou con sarcasmo:
  - Entón irás ao emperador como concubina?
  A raíña volveu berrar:
  - Non!
  O verdugo mostrou os dentes. Ao seu sinal, os asistentes engadiron leña. E a chama fíxose aínda máis alta e quente.
  A raíña comezou a berrar a todo pulmón. Ela tiña moita dor. E os torturadores sorrían.
  O verdugo xefe preguntou:
  - Pois cambiaches de opinión?
  A raíña ruxiu:
  - Non!
  O torturador maior dixo con confianza:
  "Entón tamén lle fritirémoslle os peitos!"
  Os verdugos volveron botar aceite nas súas mans. E correron cara á moza para lubricarlle os peitos cheos.
  Patearon rudamente os pezones da raíña, que eran de cor escarlata, e beliscaronlle o busto.
  Cos toques dos torturadores, os peitos do augusto incháronse e volvéronse duros.
  A raíña colleuno e ruxiu:
  - Escoria!
  Rematou de lubricar, un dos verdugos colleu un facho e acendeuno. Os torturadores levaron o lume ao peito espido da muller. E comezaron a dispararlle sen cerimonia.
  A raíña xemeu máis. Que moi doloroso e doloroso foi.
  Os verdugos riron e mostraron os dentes. Moitos tiñan os de ferro, pero o verdugo maior tiña os de ouro!
  Este é realmente un equipo sanguento. E os seus dentes son coma a súa alma!
  Queimáronlle os talóns e o peito espido ao mesmo tempo.
  O verdugo, ao mesmo tempo, sorriu e chiscou o ollo...
  A raíña retorceuse no estante. E dóea moito.
  O torturador maior preguntou:
  -¿Casarás co emperador?
  Unha muller nova e esgotada gritou:
  - Non!
  O xefe do torturador arrulou:
  - E agora toca que ela tamén lubrique o seu ventre...
  Aquí acabouse o traballo da princesa. E mandárona tomar unha pequena merenda. Como era moi fermosa, déronlle leite e peixe para a súa papilla. A princesa comeu e sentiu ganas de durmir.
  Pero tiven que ir de novo e poñerme ao volante, xirando a xa noxenta moa.
  E é tan difícil, e os músculos están literalmente torcidos coa dor. Para distraerse, Agustín comezou a compoñer de novo.
  Os verdugos estaban a piques de comezar a lubricar o útero, pero un neno entrou e transmitiu a orde do emperador de deter a tortura.
  Os verdugos apagaron o lume baixo os pés descalzos da nova, e con moito coidado retiraron primeiro os pesos do bloque. Despois o bloque en si, e despois a raíña do estante.
  Limpárona con alcohol e levárona arriba ás cámaras para que descansase e se recuperase da dor.
  Mentres tanto, o emperador observaba loitas de gladiadores no salón. Este tamén é un espectáculo moi cruel, pero certamente divertido.
  Dúas nenas pelexaban. Un de pelo vermello, o outro de pelo branco.
  Os dous son moi fermosos, musculosos, adestrados.
  Entraron no ring levando só bragas, deixando o torso espido.
  O Gran Visir comentou, murmurando ao emperador:
  - Belezas marabillosas e igual forza.
  O ditador asentiu:
  - Si, marabilloso, e isto é clase!
  A loira estaba armada cunha espada e un escudo, e a pelirroja cun tridente e unha daga.
  Camiñaron con coidado cos pés descalzos, achegándose.
  Entón precipitáronse un contra o outro.
  A pelirroja golpeou a loira na perna cos seus tridentes, pero foi golpeada no ombreiro cunha espada e saltou lonxe.
  Ambas nenas resultaron feridas. O público abucheou. Entón a pelirroja intentou azotarlle de novo os pés descalzos á loura. Pero ela evitouno facilmente. A batalla fíxose cada vez máis intensa.
  Cun ruxido, a pelirroja balanceou os seus puñais cara ao peito da loura, pero ela puxo un escudo.
  E a folla rebotou.
  Ambas mulleres enfurecéronse e comezaron a achegarse. Aquí están de novo os acertos e golpes. E dous corpos, case espidos, entrelazados.
  As mozas comezaron a loitar no clinch. O ditador fixo un sinal. Os mouros saltaron e lanzaron fachos acesos aos tacóns espidos e lixeiramente poeirentos das nenas. Collerano e ruxirán.
  Foron romper. Pero a pelirroja golpeou a loira no costado cun puñal, e ela mesma recibiu unha espada no pescozo.
  Ambas nenas desmaiáronse pola conmoción da dor e conxeláronse, ensanguentadas e espidas.
  Os mouros queimaron cun ferro quente os seus tacóns espidos, de nena, tan sedutoras.
  Pero as nenas nin se movían.
  O emperador comentou:
  - É unha mágoa cando morren mulleres! Non sería mellor botar aos rapaces á batalla?
  O Gran Visir asentiu:
  -Ten razón, coma sempre, señor!
  Dous adolescentes duns catorce anos foron os primeiros en entrar na area. Eran rapaces musculosos, guapos e curtidos con bañador vermello. Levaban espadas nas súas mans.
  Tamén saíron a coñecelos rapaces da mesma idade e altura. E tamén musculoso, fermoso, curtido, só bañador verde e sables en lugar de espadas.
  Inclináronse ante o emperador e o seu séquito. Petaron os seus pés espidos, ásperos e de neno e gritaron:
  - Os que van á morte saúdante!
  O emperador murmurou:
  - Comeza!
  Os rapaces comezaron a loitar. Inmediatamente derramou sangue e apareceron feridas nos corpos curtidos e musculosos. Os rapaces non tiñan escudos, e eles mesmos eran loitadores en bruto, polo que a batalla foi fugaz. Un neno con bañador verde caeu. Os mouros queimáronlle cun facho as plantas espidas dos seus pés. Saltou, pero volveu caer, disparou. Outro neno caeu, vestido con bañador vermello. Pero case inmediatamente en verde. Os tres rapaces calaron. Un quedou en pé. E as súas plantas espidas deixaron pegadas de sangue.
  Os mouros queimaron os tacóns espidos e callosos dos rapaces. Cheiraba a carne queimada. E foron arrastrados en ganchos.
  O neno recibiu varios arañazos...
  O emperador asentiu:
  - Seguirás loitando! Adeus, douche a vida ata mañá!
  O neno foi levado...
  Logo saíron cinco rapaces máis, duns doce ou trece anos, con bañador amarelo e tridentes. E cinco rapaces da mesma idade e altura en bañador negro e con estoques.
  Primeiro, o séquito do tirano fixo apostas. E entón comezou a batalla.
  Os rapaces morreron un tras outro. Só quedou en pé un loitador, un neno duns doce anos con bañador amarelo. O resto foron todos furados. E nin sequera queimarlles os talóns espidos cun ferro quente non lles axudou a erguerse.
  O emperador ordenou:
  - Este rapaz ten que vivir ata a próxima pelexa. Bota o resto aos leóns e crocodilos.
  Para a seguinte batalla, unha ducia de rapaces xa foron sacados con lanzas contra o rinoceronte. Os rapaces eran novos, duns catorce ou doce anos. E contra eles está un enorme rinoceronte.
  En realidade, non había ningunha posibilidade de supervivencia. É certo que os nenos son intelixentes e a batalla prolongouse.
  Ademais, os mouros, ás ordes do tirano, incluso comezaron a botar carbóns quentes baixo os pés descalzos dos rapaces.
  E foi bastante doloroso.
  O emperador estaba moi contento. Bebeu lentamente viño tinto e doce e devorou pavo en salsa.
  Os rapaces morreron un tras outro. É certo que o neno de bañador azuis conseguiu golpear o rinoceronte no ollo cunha lanza e provocou que o animal se enfurecera. E despois por algún tempo esquivou con habilidade os golpes do enorme corno.
  Pero ao final, o monstro tamén acabou con el.
  Os cadáveres lisiados foron recollidos con ganchos e arrastrados cara ás gaiolas.
  Despois outra loita: sete rapaces en bañador e con espadas, contra un gran león africano.
  Os nenos tiñan xeralmente dez ou once anos, e eran aspirantes a gladiadores.
  Pero o séquito do tirano estaba contento. E de feito, a batalla resultou ser sanguenta e bastante fugaz.
  O Gran Visir mesmo comentou:
  - Sería mellor poñer a campo a rapaces maiores!
  O emperador obxectou:
  - Non! Iso é correcto.
  O león destrozou os rapaces, pero el mesmo estivo case ileso. Así foi a batalla.
  Despois outra loita. Esta vez saíu unha rapaza bastante alta e de complexión atlética. Tamén levaba só calzón de baño. E o seu cabelo está tinguido de tres cores: amarelo, vermello e verde. Tiña unha espada e un puñal.
  Neste caso, este xa é un gladiador experimentado e unha beleza famosa.
  Un lobo bastante grande e experimentado loitou contra ela.
  A batalla ía ser emocionante. Pero estaba claro que a besta xa non era nova, nin rápida.
  Con todo, a loita é fermosa. A poderosa moza non tiña présa. Ela seguía rascando o lobo coa súa espada e a súa daga, esquivando de cando en vez. E despois dálle unha patada no queixo co seu talón espido.
  O impacto noqueou un par de dentes do lobo. E cando diminuíu o ritmo por completo, a rapaza heroe cortoulle a cabeza.
  Así quedou a pelexa.
  Deixando pegadas descalzas e ensangrentadas, a rapaza abandonou o estadio.
  Logo saíu outro, esta vez moreno. Está bronceada, descalza e leva só calzón de baño.
  Tres rapaces con espadas saíron contra ela. Eran novos, duns doce anos, delgados, pero delgados. Está claro que estes son escravos, e as súas costas e costados están cubertos de cicatrices de pestanas. Os rapaces están afeitados calvos e van en bañador, cos omóplatos afiados que sobresaen, contra unha nena grande e forte. Quen ten dúas espadas nas mans.
  Estaba claro que os rapaces eran inexpertos e condenados á morte.
  O emperador comentou:
  - Non é demasiado desigual a batalla?
  O Gran Visir comentou:
  - Non che gusta cando morre o bo sexo.
  O tirano asentiu:
  - Si, as mulleres non deben morrer! E os nenos son homes, e a mercadoría menos valiosa.
  A batalla comezou ao sinal do gong. A muller de cabelos negros non tiña présa. Ela quería darlles unha oportunidade aos rapaces e mostrar unha fermosa loita. Os rapaces son áxiles, resistentes, pero claramente pouco adestrados.
  Pero pelexan con gran furia. E xa se ve como brillan de suor os ósos corpos dos rapaces curtidos.
  O emperador asentiu:
  - Marabilloso!
  Aquí a morena rabuña a un dos rapaces no seu musculoso e escuro peito. Estaba ferido e berrou.
  Loita de novo...
  A nena deulle unha patada ao neno na ingua co pé descalzo. Caeu do choque da dor e desmaiouse.
  O emperador ordenou:
  - Levántao!
  E o mouro, saltando, queimou cun ferro quente o talón espido e calloso do rapaz. El saltou.
  A morena suxeitou o muíño con dúas espadas e golpeou a parte posterior da cabeza co plano da folla. Non fatal, pero elimina completamente a conciencia.
  O mouro volve queimar o talón espido do neno. Nas canteiras, os escravos adoitan traballar todo o ano sen zapatos, e as súas solas son máis duras que o coiro das botas. Pero o ferro quente aínda os queima e fai que berran.
  E volve saltar. A muller de cabelos negros deu un cóbado ao neno no queixo, e este caeu. E de novo os tacóns espidos e sufridos do neno sofren o ferro quente.
  Unha nena gladiadora é reticente a matar nenos. Pero onde podes ir? Ela golpea a tempe coa empuñadura. Pero de novo o mouro cauteriza o talón. E o neno berra.
  Ao parecer teremos que engadilos .
  E a un dos rapaces córtanlle a cabeza unha muller.
  Entón a nena noquea a outro e derruba outro. Mira ao emperador.
  El grita:
  - ¡Acaba!
  A moza morena suspirou e apuñalou ao neno. O déspota non coñece piedade. E tamén tiven que rematar coa outra. E despois remata o terceiro.
  Despois a moza botou a chorar e saíu do estadio, ou listas, coa cara de molestia.
  Os seus pés espidos e graciosos deixaron pegadas cruentas e ciceladas.
  A seguinte batalla foi aínda máis brutal.
  Sairon dous grandes gladiadores masculinos co torso espido. Sete rapaces de dez ou once anos loitaron contra eles. Os homes tiñan espadas grandes, os rapaces pequenas.
  E esta, por suposto, é unha loita brutal. E un despiadado, aceptémolo, malleira.
  Os rapaces caeron e morreron sacando sangue.
  Pero ás veces tamén lograban rabuñar aos gladiadores masculinos. E causar feridas no torso.
  O emperador sinalou:
  - Loita competitiva!
  O Gran Visir comentou:
  - Si, Maxestade. Aínda que os nenos non son un ben valioso, tamén tes pena por eles!
  O déspota asentiu:
  - Si, a pena non é para un home! É bo que estes guerreiros o lograron, pero a próxima vez soltarei un león sobre eles!
  Ao remate saíron dous rapaces con tridentes e rede. Tamén mozos, duns trece anos, sen experiencia e co pelo cortado calvo. Antes dunha pelexa, os nenos adoitan rapar o cabelo en perrucas para poder xerar ingresos máis tarde.
  E soltaron un tigre sobre os rapaces.
  Os nenos tentaron tirar a rede, pero o tigre arrincoulla e precipitouse a cortar os nenos en anacos.
  O emperador cantaba:
  - Eu son un tigre, non un gato,
  Vivir dentro de min agora...
  Non Leopold, senón Leopardo!
  A obra rematou por fin e os pensamentos de Agustín interrompéronse. Ela foi cear. As nenas presas recibiron a orde de quitarse a roupa. Estaban espidos e bótaselles auga morna e quentada polo sol desde cubos. Despois levaron as nenas a cear. A Agustín volveu dar leite e unha pata de polo.
  Despois diso, leváronme a unha cela. Antes de deitarse, a nena, por suposto, leu unha oración, botouse sobre o colchón e de inmediato quedou durmida.
  
  
  O PRESIDENTE RUSO VLADIMIR ZELENSKY
  Despois da inauguración, Vladimir Zelensky anunciou a disolución da Rada e a celebración de eleccións parlamentarias anticipadas. Isto era xeralmente esperado. Non obstante, as relacións con Rusia mantivéronse tensas. Vladimir Putin non felicitou a Zelensky pola súa vitoria e non recoñeceu as eleccións presidenciais en Ucraína. Pero isto mesmo beneficiou ao novo líder novo. Os nacionalistas, que o miraban con recelo, recoñecíano como un dos seus. E Occidente deuse conta de que Putin realmente é un agresor. E apoio reforzado para a Ucraína. Entón comezou pola saúde, e rematou pola paz. Zelensky tomouno e actuou moi forte nas novas eleccións á Rada. Conseguiu a maioría parlamentaria. E despois fixo varios referendos. Incluída a reforma constitucional.
  Os poderes do presidente foron significativamente ampliados. Pola contra, a Rada é limitada. Despois de que Zelensky comezou a realizar reformas e modernización de forma decisiva.
  Ao mesmo tempo, inventouse un movemento astuto en Donbass. A guerreira Anastasia Orlova ofrecéuselle unha opción interesante. Co apoio de Ucraína e dos servizos de intelixencia occidentais, converterase na gobernadora das rexións de Lugansk e Donetsk. Entón terá a adhesión formal en Ucraína e diñeiro para a restauración e un maior poder persoal. E ata o teu propio exército. É dicir, a opción Kadyrov . Cando Rusia realmente deu a independencia a Chechenia, só mantendo formalmente o control sobre ela.
  Anastasia Orlova, que ten influencia entre os comandantes de campo, aceptou esta opción. Debo dicir que esta muller era moi fermosa, loira, e normalmente, mesmo no frío inverno, corría descalza.
  Anastasia declarou a guerra ao liderado "roubador" da Nova Rusia. É unha rapaza moi militante e con autoridade. E fundou a súa residencia en Novoazovsk. Parte do pobo e as milicias apoiárona.
  Anastasia, cun batallón de mozas descalzas, fixo varias incursións e capturou varias cidades. As batallas locais estalaron. Houbo un tiro de corda.
  Anastasia actuou con bastante habilidade e recibiu diñeiro do estranxeiro. Ademais, tivo apoio en Rusia. Incluso de mulleres. O feito de que Putin estivese enfermo tamén contribuíu ao éxito. Ao parecer, o ambicioso presidente de Rusia tense sobreesforzado. E nestas condicións, o liderado en Rusia estaba dividido. Anastasia aproveitou isto e capturou Donetsk. Recibindo un apoio serio.
  A guerra tamén comezou con Lugansk. Pero non demasiado enérxico. As milicias non se querían matar entre si.
  Finalmente, celebráronse eleccións para o presidente de Novorossiya e Anastasia gañou. Foi inmediatamente recoñecido polos Estados Unidos e Kiev. E despois outros países occidentais, e o mundo enteiro!
  Zelensky cumpriu a súa palabra, dándolle a Novorossia un estatus especial dentro de Ucraína. E en Donetsk volveu ondear a bandeira amarela-azul.
  Chegou a paz tan esperada.
  Zelensky loitou activamente contra a corrupción, e mesmo introduciu a pena de morte para delitos económicos. Ao xestionar e formar un equipo profesional con estrita e habilidade, Vladimir Zelensky proporcionou a Ucraína altas taxas de crecemento. O país estaba subindo, e o poder do novo líder foise fortalecendo. As relacións con Rusia foron mellorando. O que contribuíu ao derrame cerebral que levou a Putin e o fixo menos ambicioso e agresivo.
  En Rusia, a popularidade de Zelensky foi crecendo. Era un orador forte, unha persoa encantadora, un populista. E non comunista, pero tampouco anticomunista. Popular, tanto entre a esquerda como entre os oligarcas rusos. Moi popular entre os mozos rusos. Un intelectual e un tipo. Parece ser intelixente, pero apoderouse dun poder duradeiro. Si, definitivamente un líder, pero tamén un cabaleiro ao mesmo tempo! Alta cultura, pero comprensible e querida pola xente. Un auténtico talento na xestión. E un gran organizador.
  E así, cando pasaron cinco anos de prosperidade e ascenso de Ucraína, e o poder de Zelensky finalmente se fortaleceu, seguiu unha proposta sensacional.
  É dicir, unirse con Rusia. Crear un único estado sindical cun presidente común con gran poder. Iso si, de elección popular.
  E en Rusia a elite estaba en shock. Que movemento! Nese momento, Putin estaba debilitado por unha enfermidade grave e perdeu popularidade. Isto significa que non puido loitar, polo menos non totalmente. E o propio Medvedev, en xeral, non é un loitador e non é querido pola xente.
  E aquí Zelensky claramente quere converterse en presidente dun estado sindical e... As súas posibilidades son reais! En primeiro lugar, a Occidente gustaríalle ver a Vladimir Zelensky como presidente de Rusia e Ucraína! Demostrouse como un político totalmente pro-occidental e europeo. En segundo lugar, Zelensky é popular en Rusia e especialmente en Ucraína. En terceiro lugar, non hai competidores á vista. Putin está gravemente enfermo, Medvedev é débil e impopular, Zyuganov e Zhirinovsky son demasiado vellos. Non hai outros líderes á vista. Ademais, en cuarto lugar, hai o apoio dos oligarcas de Rusia e Zelensky.
  Si, está claro que este é un candidato moi serio á presidencia de Rusia. Ten forza, carisma e un extraordinario don de oratoria. E tamén o apoio dos medios tanto occidentais como rusos. Ademais da popularidade do novo na política rusa, baixo líderes vellos e aburridos.
  En resumo, é tanto inconveniente rexeitar como asustado aceptar a oferta. Putin sufriu un segundo ictus. Medvedev converteuse no presidente en funcións de Rusia.
  Por suposto, está lonxe de ser un feito que Zelensky definitivamente gañará. E realmente quero anexionar Ucraína. Medvedev ten o desexo de superar a Putin! Pero paga a pena arriscarse como as eleccións con Zelensky?
  Non obstante, o pobo de Rusia apoiou a idea da unificación con Ucraína. Centos de miles de persoas saíron á rúa reivindicando: a unidade dos irmáns eslavos. Manifestantes enfrontáronse coa policía en Moscova. Moitas persoas resultaron feridas. Comezou a levantarse unha onda de protesta.
  Os comunistas finalmente conseguiron que Zyuganov, ou máis precisamente, podrecese, e a dirección máis nova comezou a sacar ao pobo ás rúas. Esixindo cambio de réxime.
  Os nacionalistas tamén se achegaron e tiveron os seus propios dirixentes fortes e ambiciosos. Maidan púxose cada vez máis de moda. Lanzaron pedras e cócteles molotov contra a policía. O descontento acumulado dende hai tempo da xente comezou a manifestarse cada vez máis.
  Medvedev mantivo un consello de seguridade.
  A maioría dos membros estaban a favor da unificación, citando o feito de que o demo non é tan terrible como está pintado. E os recursos administrativos e a propaganda son unha forza enorme! E que á xente pódese lavar o cerebro completamente, e en xeral votarán ao partido no poder.
  Os multimillonarios rusos tamén xuraron fidelidade a Medvedev, que era previsible, levaba moito tempo no poder e máis ou menos satisfeito a todos.
  O multimillonario Deribasco sinalou loxicamente:
  - Debemos realizar unha campaña electoral ao estilo: Medvedev é Putin hoxe, e ningún Zelensky é perigoso para nós!
  Roman Abramovich comentou con autoridade:
  "Sacamos a Yeltsin do pozo electoral cunha cualificación do catro por cento, e sacarémolo aínda máis!" Os nosos cartos e medios son a nosa garantía!
  Prokhorov confirmou:
  - Non queremos impostos tan altos para os ricos como en Ucraína, e estaremos ao seu carón!
  Dmitry Medvedev bateu o puño na mesa e anunciou:
  - ¡Entón aceptamos a proposta de integración e unificación!
  Asinouse un acordo de unificación entre Ucraína e Rusia. Inmediatamente o equilibrio de poder cambiou. As eleccións presidenciais terán lugar nun prazo de tres meses.
  Para inscribirse na presidencia abonda con recoller cen mil sinaturas, ou facer un depósito de noventa mil dólares, que só se devolverá se se chega á segunda volta. Estas son regras moi divertidas. Tomado parcialmente da lexislación rusa e parcialmente da lexislación ucraína.
  Por suposto, haberá moitos candidatos presidenciais; o equipo de Medvedev aparentemente pensou que isto sería aínda máis rendible para eles. Din que a mobilidade do electorado dará vantaxe ás autoridades na primeira volta. E no segundo, todos apoiarán a Medvedev. En todo caso, o presidente en funcións contaba con iso. E comezou...
  Anastasia Orlova, esta Cleopatra descalza, dixo que haberá Zelensky contra un cento. E que é Lancelot contra o dragón Putin e Medvedev.
  Desenvolvéronse feroces ataques na prensa. Algúns estaban do lado de Zelensky, outros estaban do lado de Medvedev.
  Comezou o prazo de inscrición de candidatos. Houbo confusión en Rusia. O fillo de Dzhokhar Dudayev apareceu no Cáucaso e declarou a jihad. E recibiu un amplo apoio nas rexións islámicas. Moitos expertos sospeitaban aquí dos oídos da CIA. Ademais, a presidencia de Trump está ao seu fin, e necesitamos gañar polo menos algunhas vitorias. E Zelensky no trono ruso é unha gran vitoria! Aínda que tamén hai escépticos que afirman que Zelensky pode facer de Rusia un gran país, moito máis forte, sobre todo economicamente, do que foi baixo Putin.
  Entón, a opinión estaba dividida tamén en Occidente. O estado ucraíno-ruso unido é, por suposto, unha asociación poderosa e non é unha broma. Isto realmente podería ser un monstro. Por suposto, as forzas de seguridade rusas tamén apoiaron a unificación. Ademais, Anastasia é unha muller xenial. Ela, xunto cun batallón de nenas, todas fermosas, ían descalzas e en bikini, derrubou e venceron ás forzas especiais rusas. Cando recollen po para derrubar o fan demasiado ardente de Zelensky.
  As nenas demostraron que loitan fabulosamente descalzas e en bikini! E o grupo especial "Vympel" foi derrotado por mulleres quentes. Como resultado, tomouse a decisión de non interferir e o liderado pro-ucraíno chegou ao poder en Novorossiya.
  Anastasia fixo campaña por Zelenky . Na batalla, a nena sabía lanzar discos afiados e finos, bumerangs e granadas cos pés descalzos. Os guerreiros vestidos con bikini convertéronse en lendarios. Todo un rexemento de nenas, cada unha delas vale unha división enteira. Esta é unha forza enorme!
  Anastasia correu a través da neve, os seus tacóns vermellos e espidos brillando. A nena cantou:
  Na inmensidade do espazo, créeme, hai un soño,
  Ela é coma un raio de sol no ceo...
  Aos ollos de Svarog hai paz e pureza,
  El é para nós xa que Xesús resucitará!
  
  Daremos a luz un destino radiante,
  Ela brillará coma o sol en maio...
  Pero non entendo canto tempo pode ser morto,
  Que mal nos xoga o destino!
  
  Defende a túa patria, cabaleiro,
  Deixa brillar a estrela celestial...
  Protexemos a inmensidade da nosa Terra natal,
  Que o planeta se converta nun paraíso eterno!
  
  Pero que pode facer o terrible comunismo?
  Fará omnipotente a bandeira da patria...
  E o fascismo furioso desaparecerá no inferno,
  Perforaremos o inimigo cun golpe moi forte!
  
  Dálle o teu corazón á nosa Patria,
  Para brillar cunha calor moi brillante...
  Percorreremos a nosa batalla ata o final,
  E destruiremos o Führer dun só golpe!
  
  O camarada Stalin substituíu ao seu pai,
  Somos fillos de diferentes xeracións...
  A horda perecerá no inferno nun frenesí,
  E o xenio Lenin mostrará o camiño do Edén!
  
  En Rusia cada neno é un xigante,
  E as nenas están adestradas para loitar...
  A familia do Señor Todopoderoso é un para nós,
  Os rusos sempre fomos capaces de loitar!
  
  Lograremos, pronto creo, conseguiremos todo,
  Non hai nada máis alto no universo...
  O membro do Komsomol levantou o remo,
  E bateu o Führer no tellado!
  
  Non máis comunismo, non máis ideas,
  Son fermosos e traerán felicidade!
  E o Führer é simplemente un vilán,
  Moi insidioso, moi negro!
  
  Son unha nena - a grandeza dun loitador,
  Descalza, corría con audacia polo frío...
  A miña grosa trenza está feita de ouro,
  Construín unha rosa rápida!
  
  Poden xurdir mil millóns de ideas
  Como organizar unha patria no comunismo...
  Se ves un Fritz, pégalle forte,
  ¡Para que ese maldito Adolf non se sente no trono!
  
  Golpea co puño aos fascistas,
  Mellor aínda, golpealos cun mazo...
  Imos pasear polo Volga coa brisa,
  Simplemente non nos importa triturar cabras!
  
  Levantaremos soldados para a Patria,
  As nenas corren a atacar...
  A beleza apuntou a metralleta,
  A retribución de Hitler será dolorosa!
  
  Ninguén pode derrotar aos rusos,
  Aínda que o lobo do fascismo é un diaño experimentado...
  Pero aínda así o seu oso é máis forte,
  Que orde está a construír unha nova!
  
  Corre pola Patria, por Stalin,
  Os membros do Komsomol corren descalzos...
  Os nazis foron cortados con auga fervendo,
  Porque os grandes rusos son os máis chulos!
  
  As nenas orgullosas entrarán en Berlín,
  Deixarán pegadas descalzas...
  Enriba deles hai un querubín de ás douradas,
  E vólvense prateados coma perlas de avespa!
  A nena canta, pero como loita! Despois de todo, foron ela e os seus catro socios os que nalgún momento salvaron á milicia da derrota total en Iolaisk .
  Logo entraron cinco nenas en bikini e descalzas con todo un exército.
  Si, foi todo un espectáculo.
  Anastasia disparou moito dende a metralleta, cortando a liña do inimigo, e despois lanzou varios discos finos á vez cos seus dedos descalzos. Esas cabezas están cortadas.
  E Anastasia cantará:
  - Pola Santa Rus'!
  Natasha tamén disparou, derrubou aos inimigos e chirriou, lanzando unha granada co pé descalzo, derrubando un tanque:
  - Para Svarog!
  E entón Zoya de cabelos dourados dá a súa quenda. E tamén bota co pé descalzo o don da morte e berra:
  - Polo futuro de Rodnoverie!
  E Aurora seguiraos canto antes. E co seu tacón espido soltará o don da morte, berrando:
  - Por grandes fronteiras!
  E entón Svetlana entrará. Dará un estoupido, e despois dunha metralleta, e cos seus dedos descalzos enviará destrución...
  E a beleza das pernas nuas grita:
  - Pola volta dos Romanov!
  Si, Anastasia era unha fanática da restauración do imperio real. De feito, en Rusia hai un tsar no poder de todos os xeitos. Entón, por que non crear unha monarquía lexítima? Ademais, o sangue de moitas xeracións de reis europeos flúe polas veas dos Romanov. Este é o seu pedigree? Que tipo de familia é Putin, e especialmente Lukashenko? Quen son eles para ser reis? Pero os Romanov son os unxidos de Deus!
  Anastasia e os seus amigos en bikini fixeron moitos milagres. Ela loitou como un diaño. Pero despois pelexou con Putin e púxose do lado de Zelensky. En xeral, Anastasia viu que a Ucraína estaba a ser agraviada e, tendo un maior sentido da xustiza, púxose do lado dos débiles.
  Anastasia e os seus cinco repeleron o asalto a Novoazovsk cando intentaron arrestala como rebelde. Toda unha columna de forzas gobernamentais foi cortada e desarmada.
  Despois diso, os cativos caeron de cara e bicaron a Anastasia e os pés espidos e poeirentos da outra nena.
  A rapaza díxolles filosóficamente aos soldados capturados de Novorossiya:
  - Non te quero matar! Sodes meus irmáns! E converterei na túa raíña!
  En xeral, Novorossiya aceptou Anastasia sen moito dano nin grandes perdas. É certo que o terminador loiro cortou a cabeza do gobernador da República de Donetsk e matou aos seus gardas, formados principalmente por caucásicos.
  Anastasia foi durante moito tempo unha lenda. En Crimea, realizou tales milagres que recibiu a estrela do Heroe da Federación Rusa. Sen ela, non tería funcionado tan ben coas súas parellas en bikini. Pero entón Anastasia foi tomada e privada de todos os premios rusos. Incluído polo asasinato das forzas especiais rusas na batalla, cando intentaron eliminalo. Mesmo se iniciou un proceso penal.
  Pero non se atreveron a iniciar unha gran guerra coa prácticamente independente Novorossiya. Ademais, Putin caeu enfermo, e sen el ninguén quería asumir a responsabilidade.
  Especialmente Medvedev, que en xeral non é un líder no seu intestino e espírito. Pero isto é precisamente o que se adaptaba aos osos aos oligarcas rusos e ao séquito de Putin: poden ser manipulados facilmente.
  Sexa como for, unha enorme máquina de propaganda levantouse contra Zelensky. Comezaron a culpar a todos de todo. E que, supostamente, era un drogadicto, un ladrón e desviou miles de millóns a través de empresas offshore, e que en xeral era gay.
  A provincia foi escribir. E por suposto houbo testemuñas, e garantías de diversa índole. Incluídas acusacións de homosexualidade. A inscrición de candidatos non fai máis que comezar, e xa está a verter o barro.
  O número de persoas dispostas a participar nas eleccións, tanto ucraínos como rusos sobre todo, resultou colosal. Entraron tanto comunistas como nacionalistas. De súpeto, incluso o vello e enfermo Zyuganov apareceu para votar. Aínda que xa deixou o cargo de presidente do Partido Comunista da Federación Rusa. Tamén acudiron ás urnas Afonin , Udaltsov e Grudinin . E en xeral aínda hai unha morea de candidatos de esquerdas, pouco coñecidos, pero galgos. E tanta xente quere postularse á presidencia! E noventa mil dólares? É realmente unha cantidade tan grande para os estándares rusos?
  Era coma se os tanques estivesen dispostos a subir. E empresarios, e artistas, e figuras do pop, e escritores. Si, os escritores tamén están activos. Fai un anuncio para ti. E noventa mil dólares non é tanto. Así, a CEC recibiu centos de solicitudes.
  Ben, eleccións! Pois que espectáculo resultou ser! Mesmo Alla Pugachev presentouse á presidencia. Por que non? Alka comezou a esquecerse , e quizais o recorde a si mesma! Dos vellos, Yuri Luzhkov subiu á presidencia. Ao parecer, tamén me quería lembrar.
  Ben, por suposto, tal espectáculo non podería prescindir de Vladimir Volfovich. Pero esta vez tanto o seu fillo Igor Lebedev como a súa man dereita Degtyarev participaron nas eleccións. Tamén acudiron en tres columnas ás eleccións.
  Tamén se desprazaron os nacionalistas. Por suposto, o lendario Demushkin , que estivo en prisión e, curiosamente, "Spider", o líder de "Metal Corrosion" e o xefe do grupo de rock "Kolovrat" presentáronse á presidencia e moitos outros.
  Ben, claro, os cantantes pop tamén se puxeron en campaña. Aquí están Philip Kirkorov e Nikolai Baskov. Tampouco teñen nada que perder. Tal garda militar despregado.
  E Timothy e Vitas , e en xeral moita xente fíxose campaña.
  Por suposto, non por casualidade! O plan de Medvedev era nomear un gran número de candidatos que lle transferirían votos na segunda volta. En xeral, o plan é interesante. A valoración de Medvedev é inicialmente inferior á de Zelensky. E é imposible gañar sen astucia!
  Pero Yeltsin tamén tivo unha valoración cero, pero puido gañar contra Zyuganov. Certo que este último fixo as eleccións coma un inválido: perdendo a propósito!
  E neste caso, Medvedev oponse a unha persoa extraordinaria e moi talentosa.
  Entón, hai moitas cousas a suceder aquí. No concerto de Solovyov, a Zelensky lanzáballe constantemente barro. É certo, entón unha nena botoulle xeado á cara de Solovyov cos dedos dos pés descalzos. E ela noqueou un ollo. Despois de que quedou claro que non é seguro tirar barro a Zelensky! Como, este tipo é unha aguia ucraína!
  En xeral, non había unidade na sociedade rusa. Moitas, moitas persoas apoiaron a Zelensky. Como, sangue moi novo e foi capaz de aumentar a Ucraína sen prezos elevados do petróleo e do gas! E que pasa con Medvedev? O país está literalmente afogado en dólares de petróleo e gas, e a economía está en completo estancamento. Non hai crecemento, só aumenta o paro.
  Medvedev xeralmente ten o maior índice anti-valoración entre todos os políticos. Aínda que precisamente por iso é beneficioso para os oligarcas. Canto máis dependemos deles, máis controlamos. O goberno ruso comezou a subir precipitadamente os soldos e as pensións de todos. E ás veces...
  Ademais, Medvedev mesmo propuxo reducir a idade de xubilación en dous anos. Como, todo é polo ben da xente. E introducíronse emendas para aumentar as pensións e contabilizar o traballo despois da xubilación como antigüidade.
  Medvedev e os funcionarios non se esqueceron. Para que se poñan e voten por el. En particular, canceláronse as declaracións públicas de ingresos e permitíronse regalos de ata mil dólares. O que, por suposto, gustou ao funcionario. Tamén o é o permiso para ter bens inmobles no estranxeiro, así como contas.
  Para conquistar aos fumadores, a lei antitabaco relaxouse significativamente. Permitíase a venda de alcol pola noite, e mesmo legalizouse o xogo. Este último foi ben recibido polos oligarcas; de feito, por que perder tales ingresos e levalos á clandestinidade.
  O programa "Dolls" está de volta. Comezaron a mostrar máis erótica na televisión.
  Medvedev tamén declarou unha amnistía e mesmo ordenou o pago de diñeiro de socorro aos prisioneiros. E esta é tamén unha porcentaxe considerable de votos. E os propios presos e as súas familias.
  En xeral, Medvedev presentou o slogan: máis liberdade! De feito, Rusia está cansa do despotismo de Putin. Cando nin sequera verás unha muller espida na televisión!
  E, por suposto, houbo un intento de demostrar: a vida fíxose máis libre, a vida fíxose máis divertida!
  Medvedev tamén baixou os prezos do alcol e permitiu a publicidade da cervexa na televisión. De feito, por que ir demasiado lonxe.
  Pero estalaba a guerra no Cáucaso. Despois da marcha de Putin, os montañeiros comezaron a esixir aínda máis privilexios e dereitos. E as súas ambicións non fixeron máis que crecer. Ademais, Turquía comezou a presionar máis activamente o Cáucaso, as súas ambicións creceron, sobre todo porque en Siria Erdogan recibiu moi pouco na súa opinión. A situación viuse agravada pola caída do prezo do petróleo e, en consecuencia, do prezo do gas. Foi Venezuela a que aumentou a produción despois do derrocamento do réxime de Maduro . Os Estados Unidos e Irán finalmente reconciliáronse e estableceuse un goberno unificado en Libia.
  A caída dos prezos do petróleo colapsou o rublo ruso, alimentou a inflación e devaluou o aumento dos salarios e das pensións.
  E a crecente actividade dos militantes no Cáucaso xogou contra Medvedev.
  Dixeron que era incapaz de preservar o legado de Putin. E o que en xeral, como adoita suceder: a superestrella nomeouse a si mesmo un débil sucesor.
  Tanto Estados Unidos como os países árabes e mesmo Irán alimentaron o separatismo no Cáucaso. Pero xurdiron desacordos entre as forzas de seguridade. Algúns aínda querían ver ao compañeiro de longa data de Putin, Medvedev, como presidente! E outros ían poñer o moito máis popular Sergei Shoigu.
  Pero este último non foi apoiado polos oligarcas e os industriais. Considerárono demasiado de esquerdas, e os multimillonarios estaban cansos da ditadura dunha soa persoa. Todo o mundo quería un liberal no trono e a reconciliación con Occidente. Medvedev, á espera de que rematase o prazo de inscrición dos candidatos presidenciais, despediu a Shoigu. O que causou malestar no exército.
  . CAPÍTULO No 2.
  Entón Medvedev concedeulle a Shoigu o rango de mariscal prometido desde hai tempo e deulle o posto de viceprimeiro ministro honorario. Tamén un movemento populista. Pero en todo caso, a situación preelectoral non foi favorable ao presidente en funcións.
  Zelensky é máis novo, máis exitoso, máis elocuente, anotando puntos. E mesmo cando foi rexistrado, máis de douscentos candidatos á presidencia conservaron o seu liderado indiscutible. Pero Medvedev aínda tivo que loitar polo segundo posto. Inesperadamente, Alla Pugacheva converteuse no seu competidor por chegar á segunda rolda. A envellecida prima donna, que levaba moito tempo sen actuar e non estaba especialmente interesada en relacións públicas, subiu de súpeto na clasificación.
  Quizais foi unha reacción aos políticos molestos. Zhirinovsky e Zyuganov, pola contra, diminuíron drasticamente nas valoracións. O pobo está moi canso destes dous políticos. Ademais, no seu campo electoral apareceron dirixentes máis novos e orixinais.
  Notablemente engadiu Demushkin , que recibiu a imaxe dun mártir no cárcere. Suraikin aínda non puido gañar unha valoración, pero outro membro do seu partido, Sergei Kovalev, o mellor boxeador profesional ruso, tamén comezou a gañar puntos.
  En xeral, Sergei Kovalev resultou ser un tipo interesante. Presentouse para o posto de alcalde de Moscova e, inesperadamente para todos, quedou segundo. Ingresou no Partido Comunista Ruso. E tamén comezou a mellorar a súa valoración.
  Nótese que Sergey Kovalev é un boxeador moi grande, o mellor entre os rusos, incluso superando a Kostya Tszyu.
  Sergei Kovalev é así un terminador e está perigosamente preto de Medvedev.
  É certo que a maioría dos servizos de enquisas rusos teñen valoracións e... O. o presidente estaba sobrevalorado. Pero o ascenso foi completo. Non obstante, Medvedev non tivo moita sorte. Despois de Putin, dalgunha maneira a fortuna fíxose máis tacaña. Os prezos do petróleo continuaron caendo, o tipo de cambio do rublo tamén caeu e os prezos subiron rapidamente. O Cáucaso ardeu cada vez máis activamente. E ata os homes de Kadyrov comezaron a loitar ao lado dos militantes. Esta é a situación. E entón os talibán atacaron ás tropas rusas na fronteira con Taxiquistán.
  E como se viu, as tropas rusas non estaban listas. Medvedev púxose de novo. Ademais, revelouse un escándalo con roubos no Ministerio de Defensa e no Ministerio de Facenda . Unha sombra caeu sobre os amigos de sempre de Medvedev. Tamén xurdiron dúbidas sobre quen roubou centos de miles de millóns de dólares de Rusia. Tamén sospeitas. E os medios fixéronse insolentes...
  Zelensky levou a cabo a campaña electoral con calma, profesionalidade, como un espectáculo. Zhirinovsky, coma sempre, traballou máis para as autoridades que para si mesmo. Zyuganov foi abucheado e arrollado con ovos podridos. De novo incidentes...
  Por suposto, Ksenia Sobchak participou nas eleccións e non puido evitar botar o conik. Colleuno e botoulle un bolo á cara de Zhirinovsky. E ela chamou a atención. Tamén aconteceu de forma bastante épica.
  Nas eleccións tamén participou Alexander Povetkin. O boxeador ruso, tras perder ante Joshua , non puido regresar durante moito tempo, logo tivo un par de pelexas con rivales pasables, e rompeu noutra máis grave. Rematada a súa carreira, pasou á política e comezou a crear un partido nacionalista.
  Ata agora sen moito éxito.
  Povetkin, con todo, golpeou o seu opoñente na cara durante un debate televisado. Distinguiuse e isto subiu un pouco a súa valoración.
  En xeral, as eleccións foron histéricas.
  Mantiveron debates televisivos: deron trinta segundos para contestar, e houbo unha liorta. Festas, pelexas, escándalos. Toda unha farsa.
  Medvedev foi promovido sen vergoña, pero a súa valoración practicamente non medrou. A saída á segunda volta aínda está en dúbida.
  Zelensky adiantouse por unha ampla marxe. E non me estraña! En cinco anos, Vladimir conseguiu acabar co desemprego e restaurar todas as plantas e fábricas e construír outras novas.
  Un dos logros de Zelensky foi o desenvolvemento da agricultura e das fontes de enerxía alternativas.
  En Ucraína, en particular, apareceron centrais eléctricas que funcionan e cargan polas diferenzas de presión atmosférica. Así como centrais xeotérmicas. E moito máis. Incluíndo o uso da enerxía da ionosfera. Aconteceu que a ciencia foi contra o petróleo e o gas.
  Unha verdadeira sensación foi a aparición en Ucraína dunha planta que producía alimentos sintéticos e que os subministraba a China. E Rusia reduciu as exportacións de alimentos.
  Tamén houbo nomeados entre os ucraínos. En particular, Vladimir Klitschko. O famoso boxeador tivo unha carreira difícil. Volveu ao ring: derrotando a Charr e Tyson Furia . Pero a terceira revancha contra Joshua , aínda perdeu de novo, pero gañou moito diñeiro. E anunciou a súa retirada definitiva do boxeo.
  Pero despois volveu. Loitou en Kiev con Gassiev e gañou. Despois, tivo outra loita e gañou o título de campión do mundo regular, batendo finalmente o récord de Foreman e Joe Louis. Despois de que anunciou a súa nominación para presidente da Rusia e Ucraína unidas. E hai que dicir que Vladimir Klitschko entre os ucraínos é só superado por Zelensky. E a pesar da súa considerable idade no boxeo, Vladimir Klitschko xa durante a campaña electoral levou a cabo unha defensa obrigatoria contra un boxeador que era vinte anos máis novo ca el. E de novo gañou por nocaut.
  Despois diso, a clasificación de Vladimir Klitschko saltou e achegouse a Medvedev, gañando oportunidades para a segunda rolda.
  En xeral, estas eleccións tiñan un favorito indiscutible: Zelensky, e houbo unha loita moi pechada polo segundo posto. Alla Pugacheva, que superara brevemente a Medvedev na loita polo segundo posto, comezou a facer un lado. En principio, ela non estaba iluminada por nada brillante. E Vladimir Klitschko entrou en segundo lugar. Pero o seu electorado non é moi estable. Sergey Kovalev, que logrou ir tras tres derrotas e recoller os catro cintos de peso semipesado, tamén loitou no ring e gañou de novo o título de campionato.
  E a súa valoración saltou de novo. Tamén podería chegar á segunda volta. Outros boxeadores ucraínos: Usik e Lomachenko apoiaron a Zelensky e os presidentes non interferiron. Aínda que ambos aínda non remataron a súa carreira. Por que deberían rematar? Usik gañou a Joshua por puntos e converteuse no campión mundial indiscutible dos pesos pesados. Lomachenko deambula dunha categoría de peso a outra e páganlle unhas tarifas tan elevadas que se resiste a rematar a súa carreira.
  Tamén hai campaña electoral nos EUA. Donald marchará despois de dous mandatos e non está o suficientemente saudable como para presentarse a un terceiro. Os mozos preséntanse á presidencia. Dos demócratas, unha gobernadora moi fermosa duns trinta e nove anos, probablemente a muller máis nova entre os candidatos presidenciais. Dos republicanos, tamén, dos mozos xenerais-heroes da guerra contra Irán.
  A xeración de políticos nos Estados Unidos cambiou.
  En Rusia, Putin puido derrotar a Zelensky, pero claramente estaba queimado no traballo. A sobretensión pasou factura! O que quería era sobrevalorar a súa forza e non confiar no seu entorno. Ou quizais o envelenaron tamén. Despois da marcha de Nazarbayev, comezou outra onda de democratización no CEI. Casaquistán converteuse nunha república parlamentaria. En Bielorrusia, Lukashenko desapareceu de forma sospeitosa. E o presidente tamén se converteu nunha figura de proa.
  Chegou outra onda. En Turquía, o parlamento xa se levantou contra Erdogan . O péndulo balanceou na outra dirección.
  Zelensky realmente cambiou a constitución a favor de máis autocracia, pero en Occidente percíbese como un dos seus. Si, e os referendos fanse todo o tempo. E hai verdadeira liberdade de expresión.
  En calquera caso, Zelensky non ten problemas especiais para gañar na segunda rolda. O máis probable é que sexa Medvedev quen chegue á segunda rolda: os recursos administrativos pódense superar cunha baixa popularidade e un reinado pouco exitoso. Moitos sinalaron as semellanzas coas eleccións en Ucraína: moitos candidatos presidenciais, o liderado de Zelensky, as baixas valoracións do goberno e as altas valoracións contrarias .
  Se Zelensky podería derrotar a Putin aínda é unha cuestión, pero Medvedev claramente non estaba á altura do papel de líder da nación. E aquí a democracia xogou contra as autoridades.
  Medvedev realmente non puido prepararse para a loita. O seu carácter non é o mesmo. Non é un verdadeiro loitador!
  Pero o problema de todas as autocracias é que os sucesores non son moi bos! Normalmente un ditador poñía no seu lugar a un débil para non derrubalo! Por exemplo, o sucesor de Nazarbayev tiña un poder limitado. E non lle importa: ten un corpo suave!
  Pero Vladimir Zelensky, en calquera caso, chegou ao poder desde a oposición, e non é un débil.
  Cómpre dicir que Putin tamén foi considerado de corpo brando e débil, por iso foron instalados como presidente, despois do ruidoso Yeltsin. Pero, como se ve, hai diaños no pantano tranquilo!
  E entón resultou que o pantano non estaba tan tranquilo despois de todo. Pero Medvedev, ao parecer, non é un lobo vestido de ovella, senón verdadeiramente unha ovella natural. E non pode reunir as forzas.
  Zhirinovsky insultou a Zelensky con obscenidades e foi multado. Varias ducias de candidatos presidenciais retiráronse a favor de Medvedev, pero isto non deu case nada. Entre os personaxes famosos que protagonizaron, estaba o boxeador Denis Lebedev. En realidade, avanzou puramente técnicamente. Tamén había empresarios e pequenas figuras culturais. Dos escritores, só Sergei Lukyanenko protagonizou a favor de Medvedev. O resto quería promocionarse . E todos crían na sorte.
  Medvedev creceu bastante. Pero había esperanza de que o exército, o cárcere e a policía votasen segundo o ordenado. Ademais hai suborno de votantes. E por suposto votación anticipada. Aquí tamén hai todas as posibilidades de éxito.
  Si, isto é precisamente o que provocou o aumento da actividade das autoridades. Dar votación anticipada. E aí, por suposto, hai falsificación. E as ganas de votar co corazón.
  A diferenza das eleccións de 1996, Medvedev non puido aumentar a súa valoración. Yeltsin, debo dicir, tamén tivo sorte. En particular, Dzhokhar Dudayev morreu accidentalmente. Que tipo de mosca o mordeu, non tomou as precaucións habituais durante a chamada. Despois, se sucedera un pouco antes, non terían tempo de facer a folga. E un pouco máis tarde, só a antena estaría cuberta e o propio Dzhokhar estaría a unha distancia segura. Esta é unha sorte na guerra e na propaganda.
  E agora non podes acabar con Dudayev. E non hai Raduev , que foi atrapado tan estúpidamente na véspera das eleccións presidenciais rusas. Pero Dudayev Jr. non quere morrer durante as eleccións. E en xeral, ao parecer, o triunvirato dos sucesores: Yeltsin, Putin, Medvedev está sendo interrompido...
  Os intentos de subornar aos votantes filtráronse e causaron máis escándalos. O Patriarca non apoiou a ninguén, razoando: o de Deus é de Deus e o do César é do César . En xeral, baixo Yeltsin resultou dalgún xeito máis fácil. E por algunha razón a Igrexa Ortodoxa púxose do lado de Eltsin, que parecía completamente desesperado. E círculos industriais.
  E entón os oligarcas rusos comezaron a coquetear con Zelensky. Ao parecer, é imposible criar a Medvedev.
  E o humor nos medios comezou a cambiar. Zelensky foi eloxiado cada vez máis. Zhirinovsky xa comezou a dicir que o seu homónimo é en realidade un home de diamantes.
  Medvedev volveu duplicar os salarios e as pensións. Pero o rublo finalmente derrubouse. E comezou a inflación. Tamén aumentaron as tarifas.
  Mesmo tivo que pedir un préstamo ao FMI. E o petróleo e o gas son cada vez máis baratos.
  Irán, Venezuela, Libia e Arabia Saudita están aumentando as exportacións. E nos Estados Unidos, introduciuse un novo método de extracción de xisto. Os custos caeron drasticamente.
  E despois está a recesión económica e os disturbios en China. Ben, está claro: estou canso do dominio do Partido Comunista. E os chineses queren liberdade e un sistema multipartidista!
  Houbo un lixeiro cambio de poder na India. Houbo un intento de golpe e instaurar unha ditadura.
  O enfrontamento no Cáucaso creceu moito. Tamén comezaron os disturbios en Siberia. En particular, os separatistas reforzáronse.
  En Gran Bretaña, o partido gañou as eleccións: "Renacemento", con todo, en coalición co laborista. A raíña Isabel aínda está viva, pero prometeu que se xubilará no seu centenario, tras o cal se celebrará un referendo para abolir a monarquía. E o cargo fundador de presidente de Gran Bretaña.
  Francia está incómoda. Mary Lipen gañou en lugar de Macron , e houbo un intento de establecer unha ditadura. Pero os propios franceses non saben o que queren, organizaron un novo Maidan. Si, unha escala sen precedentes. E Mary viuse obrigada a abandonar os plans radicais para expulsar árabes e outros. Entón, aínda peor, o Tribunal Supremo anulou as eleccións presidenciais e Mary foi detida.
  Tamén se anunciaron eleccións anticipadas en Francia. É dicir, coma sempre, hai un lío por todas partes.
  En Bielorrusia, tendo farto da tiranía de Lukashenko, celebraron un referendo e aboliron por completo o cargo de presidente. A república converteuse en parlamentaria, e o novo primeiro ministro dixo que podería haber unha anexión a Rusia. Pero despois das eleccións presidenciais alí. Zelensky é moi popular en Bielorrusia.
  En Casaquistán, as relacións entre o presidente e o parlamento fixéronse tensas. Houbo unha ameaza de destitución. Pero axiña puxéronse de acordo, pero o poder do xefe do Estado foi aínda máis limitado.
  Medvedev púxose cada vez máis nervioso. Achegáronse as eleccións e a valoración de Zelensky foi varias veces máis alta. É certo que non gaña na primeira volta, pero en calquera caso, Medvedev dobra. Só hai un cálculo para facer trampas ou noquear.
  Tivo lugar un consello secreto. Reuníronse multimillonarios rusos.
  Medvedev afirmou directamente:
  - Queres que un estraño ucraíno reciba o enorme poder do presidente do imperio?
  Deribasco sinalou loxicamente:
  - ¡Queiramos ou non, temos que levarnos ben con calquera goberno! Zelensky non é comunista, e... Este non é Zyuganov, que non nos conviña en ningún caso!
  Medvedev afirmou secamente:
  - En Ucraína, o imposto sobre a renda é moito maior que en Rusia!
  Roman Abramovich riu e comentou:
  - Quen sabe e conta os nosos ingresos! Ademais, hai pouco rebaixáronse alí e case iguais aos nosos!
  Prokhorov respondeu cun sorriso:
  - As autoridades están cambiando. Quedamos! Que podes recomendar?
  Medvedev gritou con rabia:
  - Non creo que Yeltsin gañe honestamente!
  Deribasco respondeu con frialdade:
  - Se o rival de Yeltsin non fora Zyuganov, entón Borik tería poucas posibilidades. Pero a xente aínda recordaba demasiado ben os "encantos" do poder comunista. A saber: estantes baleiros, tarxetas, cupóns, tarxetas de visita, longas filas, un salario de cinco dólares ao mes. Por suposto, ninguén quería volver a estes tempos infernais. Ademais, perder o espectáculo, e programas políticos, así como películas con sexo, e moito máis. O pobo quería liberdade. E non votaron por Yeltsin, senón contra o Espantallo Zyuganov. Pero Zelensky non asustará á xente. A diferenza de Putin, non pechará o programa "Doll" e non poñerá a xente en cartas. O ano noventa e seis non se pode repetir. Yeltsin roubou entre cinco e seis por cento, pero gañou por trece de diferenza! Así que é case xusto!
  E Zelensky lidera con tal vantaxe que non poderás vencelo !
  Medvedev gritou:
  - Botáronme! Acordamos!
  Roman Abramov sinalou:
  - ¡Polo menos nos levantarán as sancións! E ti es Oso... Xa cobraches a pensión!
  Medvedev asubiou:
  - Deberías arder no inferno!
  Prokhorov sinalou loxicamente:
  - Non hai inferno! Só hai un espantallo para recoller cartos!
  Medvedev preguntou confuso:
  - Si? E se non hai Deus?
  Prokhorov sorriu e respondeu:
  -Que Deus? Preséntanos doutro xeito!
  Roman Abramovich suxeriu:
  - Quizais faga unha nova fe! Quen é rico é amado por Deus! Quen é máis rico é o que máis ama o Todopoderoso!
  Medvedev asentiu:
  - ¡Lóxico! Pero que dirá a xente?
  Roman Abramovich riu:
  - A xente pódese educar!
  Medvedev gorgoteou:
  - ¡Espero que sigamos sendo amigos!
  Despois de que saíu do salón...
  Un calidoscopio de acontecementos continuou a suceder no mundo. Vitali Klitschko tamén volveu ao ring e loitou no estadio de Kiev. Loitou contra Michael Tyson. Dous vellos, moi famosos e populares. Pois recolleron moitos cartos. Michael Tyson, por suposto, aceptou a loita, xa que era case un mendigo.
  Aínda que Vitali Klitschko, que era máis novo e, o máis importante, en moito mellor estado, literalmente gañouno. Vladimir Klitschko dixo que aínda quere gañar o título de campión do mundo absoluto e loitar con Usik. Despois do cal baterá todos os récords, converténdose no campión do mundo absoluto máis vello... E pode tranquilizarse. Que máis debería bater? Joe Louis xa foi derrotado, e Foreman xa foi derrotado, e gañou o título mundial de peso pesado catro veces .
  Vitali Klitschko gañou moito diñeiro coa pelexa, aumentou o seu tesouro e fama, e tivo unha loita relativamente fácil.
  Zelensky concedeulle a Vitaliy Klitschko a Orde de Ouro de Ilya Muromets. E isto valeulle unha simpatía adicional.
  No mundo da política, os boxeadores fixéronse populares en xeral. Floyd Maweiser converteuse en candidato á presidencia dos Estados Unidos. Formalmente independente. E cunha valoración decente. E que tal un multimillonario, un boxeador invicto e un negro. Por que non un contendente?
  Floyd Maweiser apoiou ao presidente Zelensky nas eleccións e prometeu amizade.
  Poucos Floyd querían unha revancha con Paquio , e reuniron moitos cartos para iso.
  Medvedev estaba a perder terreo claramente. Para crear un pequeno valor de choque, nomeou a Anatoly Kashpirovsky ministro de Sanidade co rango de vice-primeiro ministro. O que, por suposto, é un movemento forte, pero non suficiente. Por certo, Anatoly Kashpirovsky converteuse no ministro e viceprimeiro ministro máis antigo de toda a historia de Rusia. Si, un récord! Dmitry Medvedev tamén concedeu á raíña de Inglaterra a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado, e mesmo presentou a estrela do heroe a Shoigu. E privou a Gorbachov da súa máxima orde. O que, en xeral, non é tan bonito.
  E tamén tomou e restituíu a Beria ao rango de Mariscal. Quizais para atraer
  ao seu lado dos estalinistas. E Boris Nemtsov recibiu póstumamente a Orde de Servizos á Patria, primeiro grao. Ademais, cambiou o nome de Volgogrado polo seu decreto a Stalingrado. Tamén coqueteando cos estalinistas . Pero tamén cos liberais. Novodvorskoy concedeu póstumamente o título de Heroe de Rusia e... ¡Stalin!
  A título póstumo, Medvedev tamén concedeu a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado a Yuri Gagarin. E restaurou a Orde da Vitoria a Leonid Ilya Brezhnev. Inesperadamente, Medvedev presentou a estrela de ouro do heroe de Rusia a Garry Kasparov.
  Tamén coqueteando cos liberais. E cos comunistas. Tanto o teu como o noso.
  Medvedev tamén presentou a Orde de San Andrés Primeiro Chamado ao Papa Francisco I.
  Tamén agasallos moi xenerosos do "gran gobernante"! Ademais, Medvedev volveu baixar inesperadamente a idade de xubilación para homes e mulleres a cincuenta e cinco anos. O que resultou ser unha sensación. E de novo aumentou as pensións.
  Que podes facer en vésperas das eleccións?
  Ademais, o presidente en funcións concedeu a Vladimir Zhirinovsky o rango de tenente xeral. Como, para un servizo fiel, consígueo do ombreiro do mestre. E o seu fillo Igor Lebedev foi nomeado inesperadamente ministro de Asuntos Exteriores, en lugar do vello e non querido Lavrov en Occidente.
  Medvedev tamén ofreceu a Demushkin o posto de xefe do Ministerio do Interior, pero o nacionalista autorizado negouse. Dos novos nomeamentos, o nomeamento de Ksenia Sobchak como ministra de Cultura converteuse nunha sensación. Ela, ao ver que a súa valoración era moi pequena, aceptou. Pero tamén esixiu o posto de viceprimeira ministra. Medvedev aceptou isto.
  Yavlinsky tamén participou nas eleccións, pero quedou completamente enfermo e retirouse por motivos de saúde.
  O presidente en funcións tamén lle concedeu a estrela do Heroe de Rusia.
  Mikhail Kasyanov recibiu a Orde de Servizos á Patria, de primeira clase, e o cargo de conselleiro económico honorario. Por que se retirou a favor de Medvedev. Pero esta é unha fracción moi pequena dun por cento.
  A Sergei Kovalev ofrecéuselle o ministro de Deportes, pero non lle pareceu suficiente.
  Un conflito xurdiu co presidente do tribunal constitucional. Zorkin finalmente marchou. Pero a quen debería darlle unha publicación así? Preferentemente para unha muller! E ofrecéronllo a Alla Pugacheva.
  Pero a famosa cantante negouse, alegando que non era para ela. Medvedev, con todo, presentoulle a estrela do Heroe de Rusia. Aínda que Alla rexeitou actuar ao seu favor.
  Pero quen será o presidente do tribunal constitucional? A posición está atrapada. Shoigu tamén se negou, non o seu perfil!
  Inesperadamente, Dima Bilan aceptou. Aínda que, por suposto, non é un feito que este sexa o seu perfil! E claro, ser cantante é máis rendible e moito máis divertido que ser presidente dun tribunal constitucional.
  Medvedev, en calquera caso, agarrou rapidamente a isto e concedeu a estrela ao Heroe de Rusia.
  Dima Bilan, con todo, dixo que isto era só unha broma. Non obstante, para aprobación xeral, Lyudmila Putina foi nomeada presidenta do tribunal constitucional. Este foi un movemento forte, dada a popularidade de Putin en Rusia, pero xa foi algo tardío e non puido salvar a Medvedev.
  Aínda que se fixeron esforzos titánicos. Pero os prezos subían, o tipo de cambio do rublo baixaba, os talibáns avanzaban en Taxiquistán e non había nada que convenza aos votantes.
  No último momento, Gennady Zyuganov foi nomeado primeiro viceprimeiro ministro encargado do bloque social. Pero isto xa é un cataplasma para os mortos.
  E o propio Zyuganov xa perdeu por completo o seu electorado.
  Degtyarev foi nomeado fiscal xeral na véspera da votación. Tamén candidato presidencial do Partido Liberal Democrático.
  Medvedev mudouse e buscou novos camiños. Un dos movementos electorais espectaculares foi a entrega dunha medalla de ouro especial que leva o nome de Zhukov a todos os veteranos da Gran Guerra Patria. E un millón de rublos rusos para arrancar. Pero quedan moi poucos Veteranos da Gran Guerra Patria.
  Medvedev tamén concedeu a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado a Tereshkova. Aínda que hai unha oportunidade, por que non premiala? Así que Anatoly Karpov pode ser un heroe de Rusia. É un gran xogador de xadrez! E Alekhine, e Botvinnik, e Tal e Spassky, Tigran - entregarán premios a título póstumo - non está nada mal!
  Estrelas do heroe de Rusia: é xenial!
  Dá gusto dar premios e repartir medallas. E se tamén establecemos unha orde que leva o nome de Putin. Hai catro niveis: cuarto - bronce, terceiro - prata, segundo - ouro, primeiro - ouro con diamantes!
  Isto é o que Medvedev é un inventor.
  Non obstante, isto tampouco é suficiente. Zelensky tamén está a establecer novas ordes. Orde, por exemplo, de Taras Shevchenko. Ou Taras Bulba! Ou Gogol! Por que perder o tempo en bagatelas? E a Orde que leva o nome de Kozhedub! Este é un movemento forte de Zelensky para agradar ás forzas da esquerda. En xeral, por suposto, Zelensky non é comunista, nin sequera de esquerdas. Así que podería ter problemas. Pero os comunistas en Rusia non tiñan un líder.
  E tamén, Andrei Navalny? Dalgunha maneira todos esquecéronse del. De verdade non se presentou á presidencia? Pero Andrei Navalny leva moito tempo traballando no equipo de Zelensky e xa fixo moito na loita contra a corrupción en Ucraína.
  Así que aínda ninguén morreu! E está en marcha o proceso de fusión dos dous pobos irmáns e a elección xeral do líder da nación.
  Andrei Navalny tamén lavará a Zelensky... Como é habitual, está ardendo.
  E actúa enerxicamente cunha presión frenética.
  E ao mesmo tempo moi sutilmente, para non espantar aos votantes. Non é o estilo de Trump en absoluto.
  E están chegando novos tempos no mundo, máis seguros e tranquilos. As reformas democráticas e seculares comezan en Arabia Saudita e, en xeral, o extremismo relixioso está a debilitarse. De feito, moitos poden ler as contradicións entre o Corán e a ciencia en Internet e pregúntanse: por que fan isto? Cales son os motivos para considerar que o Corán e a Biblia son a palabra de Deus?
  Cando a xente comeza a pensar e facer preguntas, xa non é tan temeraria. De feito, por que xorde o século? Máis como medo á morte! E tan poucas persoas teñen medo de morrer ata que se enferman!
  Na véspera das eleccións, Medvedev aumentou os pagos por baixa por enfermidade e as prestacións para persoas con discapacidade. Tamén se incrementou a produción de tanques...
  Medvedev, para mostrarse como un patriota, elevou significativamente o listón do gasto militar. O tanque Bear, o máis pesado dos monstros, con máis de cen toneladas de peso e cun reactor nuclear en lugar de motor, foi posto en produción en masa.
  O proxecto Bear foi desenvolvido baixo Putin, ás súas ordes persoais. A idea era crear un tanque monstro para intimidar. O vehículo resultou ser moi pesado e caro, con blindaxe multicapa e dous lanzacohetes en servizo.
  A particularidade do coche era a súa velocidade de máis de cen quilómetros por hora, cun peso de cento cincuenta toneladas, e unha reserva de enerxía colosal grazas ao reactor nuclear.
  É certo que durante a carreira ocorreu outro incidente desafortunado: a eiruga estalou. E de novo a impresión resultou estropeada. Medvedev foi literalmente ridiculizado.
  E entón ocorreu outro episodio co presidente en funcións, non podes imaxinalo a propósito. Cando Medvedev intentou derrubar unha árbore diante dos leñadores, esta caeu directamente sobre a mesa festiva con comida. Entón, o desafortunado xefe interino de Rusia volveu caer en deshonra.
  Si, Medvedev tivo realmente mala sorte. Tal fortuna é caprichosa: premia a un, ofende a outro. Era Nicolás II tan malo, por exemplo, pero estaba realmente ofendido polos poderes superiores. Entón, Medvedev, en xeral, unha persoa intelixente, saíu literalmente con todo.
  Os intentos de facer algo topáronse con resistencia e teimosía.
  Medvedev parecía retorcerse nunha tixola. E entón xurdiron outros problemas. O primeiro ministro en funcións tamén estivo implicado nun escándalo de corrupción.
  E aquí, por suposto, non podería suceder sen Andrei Navalny. Este rapaz sempre encaixará!
  Obtiven probas tan devastadoras e incriminatorias sobre Medvedev e o seu séquito: o escándalo resultou sorprendente. En definitiva, tanto Navalny como os que caeron baixo o seu golpe aplastante fixéronse famosos.
  E Medvedev tivo que buscar desculpas e limpar o cuspir. E todo derramou sobre el. Non eleccións, só horror.
  O día da votación, Medvedev chegou baixo garda. Estaba claro que estaba sombrío e inseguro. Tremíanme as mans cando tomei a papeleta. Co seu último encargo, o presidente en funcións triplicou os soldos dos militares e da policía. E cinco veces a pensión!
  Anastasia Orlova, no entanto, burlouse ingeniosamente do candidato ao papel de ditador:
  - É difícil sentar nas baionetas! Aquí pon un coxín de cartos!
  Despois, a moza terminadora colleuno e mostrouno cos seus dedos espidos.
  Anastasia, por suposto, é unha nena que non mete as súas palabras no peto. Ingenioso, forte, xenial, carismático .
  E moitos rapaces namoráronse dela. Ademais, Anastasia é unha loura moi temperamental e non se deita sen elixir un home novo para a noite. Por suposto, escolle homes máis guapos, atléticos e musculosos, ás veces incluso moi novos. Pero definitivamente diferente. Ao parecer para recargar enerxía. E ninguén considera a este formidable guerreiro unha puta.
  Pola contra, para unha muller tan forte e musculosa, paréceme moi chulo.
  Anastasia tamén votou, tomou a papeleta cos dedos espidos dos seus graciosos pés, e este é todo un rollo, onde é difícil atopar un apelido, e colocouno para ela sen prexuízos innecesarios. Ben, está claro para quen!
  Despois de que amosou a súa gran figura cos seus dedos espidos!
  Vladimir Zelensky veu votar nunha bicicleta. Saltou e xirou. Coma sempre, é combativo e temperamental. O verdadeiro Napoleón Bonaparte.
  E, por suposto, votei con rapidez, como era de esperar.
  Vladimir Klitschko nunca se retirou das eleccións. E tamén votou por si mesmo e axitou o puño a Medvedev.
  No último momento, Nikolai Valuev recibiu a estrela do heroe de Rusia de Medvedev e o cargo de ministro de Asuntos Internos. Apenas conseguín fillalo. Aínda que se negou a dicir a quen votou.
  Moita xente votou aquí: Alla Pugacheva e Suraikin ...
  Zhirinovsky, por suposto, non puido evitar deixar a súa marca. Tomouno e arrincou o retrato de Vladimir Zelensky xusto no colexio electoral e prometeu que definitivamente lle dispararía cando chegase ao poder.
  Dima Bilan cantou durante a votación:
  - Todo é imposible, sei seguro! Bilan será elixido, é un cabaleiro inmaculado!
  Despois apareceron outras estrelas.
  Garry Kasparov dixo que o poder está a cambiar, que Medvedev marchará e que con el finalmente rematará a era de Putin.
  Ao mesmo tempo, o excampión do mundo dixo que non estaba en contra de retomar a súa carreira no xadrez. E bate o récord de idade de Steinitz . E que Rusia pronto recibirá un líder digno e democrático, e a era dos tsares converterase finalmente en cousa do pasado.
  E que Garry Kasparov inventou o seu propio xadrez, que pronto gañará popularidade en todo o mundo.
  E demostrou unha placa de cen células . Nel apareceron novas figuras. Dous bufóns cada un: xunto ao rei e a raíña. Ademais, o bufón anda como unha raíña, pero golpea exclusivamente como un cabaleiro. E dous arqueiros no bordo en vez de peóns. Os arqueiros móvense como peóns, pero disparan en diagonal por dúas casillas enteiras. É certo, porque están no bordo mesmo do taboleiro, o seu valor é algo reducido. Pero tamén poden converterse en calquera forma.
  O xadrez de Garry Kasparov, sen dúbida, chamou a atención da xente e dos xornalistas.
  Navalny prometeu que Kasparov se convertería definitivamente nun ministro.
  Anatoly Karpov tamén votou. Pero xa é un vello ex-campión, polo que prometeu só aconsellar. E dixo que, moi probablemente, viñan grandes cambios. E que será mellor mañá que onte!
  Xa o día das eleccións, Medvedev anunciou que a duración das vacacións mínimas en Rusia aumentaba a trinta días laborables e que todas as mulleres que deron a luz dez ou máis fillos recibirían unha recompensa del: a estrela do Heroe do Ruso. Federación.
  Un novo movemento populista, e debo dicir bastante forte. Pero é demasiado tarde. Especialmente o día das eleccións, está claro que isto é só un traballo para o público.
  Medvedev ía perdendo terreo claramente... O seu poder permanente estaba moi canso de todo.
  O pobo quería saír da rutina de Putin, e a sede de cambio estaba madura. Ademais, a evidente incapacidade de Medvedev para ser unha personalidade forte resultou obvia.
  Zelensky, gañando puntos e actuando sen populismo e promesas innecesarias, avanzou con confianza.
  Estas enquisas na saída dicían que era o claro favorito. Pero se Medvedev pasará á segunda rolda aínda é unha pregunta! Polo momento, Vladimir Klitschko e Sergey Kovalev, así como Grudinin , poderían desafialo por este lugar.
  Zyuganov votou o último. O vello, enfermo, ex-presidente do Partido Comunista da Federación Rusa cruzou o nome de Grudin e suspirou. Si, non é unha carga fácil converterse no primeiro viceprimeiro ministro de Rusia con case oitenta anos. El o precisa?
  E Zyuganov, respirando pesadamente, graznou:
  Volveremos á batalla
  Polo poder dos soviéticos...
  E como un morreremos -
  Na loita por iso!
  E saíu da cabana tambaleante. Non, dimitirá en breve.
  Achegábase o momento e xa estaban a piques de comezar a chegar os primeiros datos das eleccións presidenciais. Rusia estivo ao bordo de grandes cambios. Tamén houbo concentracións e demandas de alianza con Rusia en Bielorrusia. Todo fíxose cada vez máis furioso e emocionante.
  A participación nas eleccións presidenciais rusas alcanzou un máximo histórico na historia das eleccións alternativas, case o noventa por cento.
  E acaban de anunciar que se abriron as urnas e que comezou o reconto dos votos do Extremo Oriente.
  . CAPÍTULO No 3.
  Os resultados da primeira volta comezaron a fluír do Extremo Oriente. Como dicían todas as enquisas de opinión, Zelensky estaba con confianza á cabeza. Medvedev aínda non foi segundo. Grudinin e Vladimir Klitschko pelexaron polo segundo lugar . Na lista había uns douscentos candidatos máis, polo que espallaron os seus votos. Con todo, Zelensky gañou case o cincuenta por cento en Siberia e incluso puido contar coa vitoria na primeira volta.
  Medvedev dixo no seu corazón:
  - Queriamos o mellor, pero votamos pola diversión!
  Zelensky era lacónico:
  - A verdade gañou!
  Os datos electorais cambiaban constantemente, pero o primeiro lugar de Zelensky por unha gran marxe mantívose sen cambios. Outra cousa é que Grudinin e Klitschko caeron lixeiramente. E Medvedev comezou a entrar na segunda posición, aínda que con máis de tres veces a diferenza do líder. O presidente en funcións recibiu o que máis recibiu en Chechenia, no exército, nun centro de prisión preventiva. Pois está claro. Sobre todo nun centro de prisión preventiva. Alí é máis difícil controlar o reconto de votos.
  Medvedev, con todo, liberou moitos prisioneiros e o aumento non foi tan significativo como esperaba.
  Pero con moitas dificultades conseguimos pasar á segunda volta. Aínda que Zelensky levou case o corenta por cento en total, Medvedev apenas cobrou trece. Ademais, con suborno de votantes e violacións. Si, Dmitry Anatolyevich resultou bastante débil. O terceiro foi Vladimir Klitschko. Que pequena sensación, o cuarto é Grudinin . Dima Bilan tamén chegou inesperadamente quinto. Sergey Kovalev chegou sexto, aínda que a súa valoración foi alta. Zhirinovsky nin sequera chegou ao top ten desta vez. É certo, Medvedev outorgoulle inmediatamente o rango de coronel xeral por servizo fiel e a estrela do heroe de Rusia.
  Tal premio de consolación para o teu fiel servo. Ademais, Dima Bilan recibiu a estrela do Heroe de Rusia e da Orde de Servizos á Patria, de primeiro grao.
  Pero Dima dixo que aínda non apoiaría a Medvedev. Non obstante, a posición respecto de Zelensky tamén é vaga. Só Vladimir Klitschko pediu abertamente votos a favor de Zelenskaya. Ademais, este boxeador anunciou que loitaría en Moscova co campión olímpico de 2020. E que a diferenza de idade non lle molesta. Que Vladimir é máis forte e máis motivado que nunca.
  Medvedev, con todo, concedeu a estrela do heroe de Rusia tanto a Vladimir Klitschko como a Vitali Klitschko. Como, é un home xusto. Vos irmáns fixestes moito polo boxeo, especialmente Vladimir.
  Vitaly dixo que o máis noxento do Maidan é que por iso non rompeu o récord de Holmes. Pero tiña todas as oportunidades!
  E de súpeto Vitaly quería reunirse con Gassiev en Kiev. O que causou certo revuelo. Por que non probalo?
  Sergey Kovalev tamén quixo continuar coa súa carreira, lembrando que Hoppins , aínda que era máis vello, derrotou aos campións do mundo e títulos unificados. E que polo de agora nin Zelesky nin Medvedev pensan traballar no goberno. E quere loitar.
  Os mozos realmente tiñan suficiente motivación. Dos outros boxeadores, Dima Bivol expresou o seu desexo de loitar contra Kovalev.
  Medvedev negociou con Grudin . Prometeulle montañas de ouro. Grudinin quería nada menos que o posto de primeiro ministro. Inesperadamente, o ancián Zyuganov apoiou a Medvedev e pediu a Grudinin que se unise ao equipo do presidente en funcións. Pero entón xurdiron problemas e unha escisión nas filas dos comunistas. O que non lles gustou aos dous candidatos.
  Pero Sergei Udaltsov pronunciouse a favor de Zelenky . Din que entre dous males hai que escoller que aínda non coñeciamos!
  Nikolai Valuev propuxo unha alianza entre Zelensky e Medvedev: Zelensky Presidente - Medvedev Primeiro Ministro. Que lles gustou aos oligarcas! Ademais, lembraron que hai un punto tácito de unificación: que os distintos países terán primeiros ministros e presidentes propios.
  E xa que Zelensky gaña as eleccións presidenciais, entón un representante de Rusia debería converterse en primeiro ministro. Pero Medvedev aínda está na segunda rolda.
  Zelensky, con todo, dixo que si, o primeiro ministro será de Rusia, pero non Medvedev! Porque os rusos están fartos da súa xestión. E o que fai falta é alguén máis capaz en economía e cunha experiencia exitosa, non un fracaso como o de Medvedev!
  Os datos da enquisa social mostraron que a maioría dos rusos non querían ver a Medvedev como primeiro ministro. Máis precisamente, case o noventa por cento estaba en contra.
  Rogozin volveu inesperadamente do esquecemento político e comezou a ser considerado como un posible primeiro ministro. Ademais, moitos rusos querían ver a Andrei Navalny como o seu primeiro ministro.
  Así que a roda da historia xiraba cada vez máis rápido.
  No mundo, por suposto, Occidente apoiou a Zelensky, China mantívose neutral. A maioría dos países tamén son para Zelensky, que era considerado un demócrata e un occidental. Pero Medvedev foi compañeiro de Putin durante tanto tempo. Mesmo falaron dun tándem de dous líderes. E está claro que Medvedev non é en absoluto tan branco e mullido como quere parecer. Tamén hai eleccións nos EUA. Un concurso entre unha moza republicana e unha moza demócrata. E é unha oportunidade de cincuenta e cincuenta. Os cambios tamén son posibles en China; o líder Xi ten problemas de saúde. E parece que hai posibilidades de que o suceda un líder máis democrático.
  En xeral, a oligarquía chinesa quere máis liberdade e democracia, pero o pobo non se divirte o suficiente. Que tipo de eleccións son cando se coñece de antemán o seu resultado?
  A moda da ditadura comezou a desaparecer. Todo o mundo quería algo máis que ser só engrenaxes.
  Zelensky personificou cousas novas e cambios, e tamén exitosos. E en Rusia isto foi percibido positivamente. A xente non quería prisións, campos ou medo xeral.
  Unha xeración cambiou, e todos queren o cambio. Mesmo en Cuba, onde o réxime castrista, odiado polo pobo, foi abraiante. Aínda que o poder fose con outro nome. En Corea do Norte tamén hai sede de cambio. Ademais, os coreanos dicían a miúdo: a monarquía non é para o comunismo! E que o ditador gordo ten que marchar!
  O desexo de cambiar en todo o mundo foi crecendo, e Zelensky estaba nesta onda. E progresou con éxito!
  E en Corea do Norte houbo unha manifestación de protesta. Que o réxime ditatorial disparou con metralladoras. O que se converteu nun indicador máis da barbarie que reinaba no continente.
  Trump dixo que Estados Unidos pode resolver o problema desta ditadura pola forza. E que unha bomba nuclear non os asustará. Trump dixo ademais que os Estados Unidos xa están a probar tales armas que ningunha carga termonuclear será perigosa.
  Pero o tempo de Trump esgotaba. E por iso é o máis vello dos presidentes. Ademais, despois da morte de Carter, chegou a ser o máis vello entre os expresidentes. Vaia! E a sorte ama a mocidade! Se Trump tivese unha muller máis nova como oponente, é pouco probable que a derrotase en absoluto.
  Ao parecer, a lei do karma di: boa sorte aos mozos! Aínda que Ronald Reagan resultou ser unha excepción á regra!
  E o relativamente novo Gorbachov resultou ser un fracaso. Aínda que alguén poida dicir que Mikhail Sergeevich estaba equivocado? O primeiro gobernante da URSS que falou a lingua humana. E non o entendeu a xente! Ou quizais nin o pobo, senón a elite!
  Ai, que sorte! Canta sorte tivo Vladimir Vladimirovich Putin e canto logrou?
  E se Nicolás II tivese un pouco máis de sorte, por exemplo, se o almirante Makarov permanecese vivo, que grande e poderosa sería Rusia entón. China converteríase en Rusia amarela e o mundo enteiro quedaría dobrado!
  E así tomaron Crimea sós e víronse atraídos ao enfrontamento co mundo enteiro!
  E Nicolás II, como diplomático sutil, logrou negociar Constantinopla e Asia Menor dos seus aliados.
  Ben, vale, agora o fenomenal Zelensky está cada vez máis activo. E achéganse as segundas eleccións.
  Cada vez hai máis xúbilo e optimismo en Ucraína. Medvedev propuxo naturalmente un debate televisivo. Aínda que isto non ten moito sentido. A posición do presidente en funcións de Rusia non é moi forte. E non hai nada de que presumir. Nin na economía, nin na política e na guerra. A situación no Cáucaso incluso empeorou. E non se pode facer nada. Nin a forza nin a diplomacia gañan. As relacións son cada vez máis hostís coa comitiva de Medvedev. Aquí ninguén se toma máis en serio ao tsar. Aínda que o rei segue no trono.
  Os oligarcas, en xeral, non están en contra de Zelensky. Só as forzas de seguridade, ou máis ben algunhas delas, están descontentas!
  En segredo, Medvedev reuniu un consello de seguridade. A conversa incidiu sobre a cancelación da segunda volta. Por exemplo, houbo algunha infracción? Claro que estaban! E pode atopar fallos nisto e cancelar os resultados das eleccións. Por que se confirmaría tal cousa a través do Tribunal Supremo? A idea parecía bastante razoable.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev recordou que nun momento en maio de 1999, Yeltsin discutiu un plan para un golpe militar e dispersión da Duma Estatal!
  E case pasou. É certo que aínda así non había unidade entre as forzas de seguridade. Algúns dicían que é mellor unha opción suave: o Tribunal Supremo rexeita o procedemento de destitución pola falta dunha lei sobre a destitución do presidente ruso. E mentres non se aprobe esta lei, e esta é unha lei constitucional, hai que reunir dous terzos do parlamento e tres cuartas partes do Consello da Federación. E caducarán os poderes da Duma, e o presidente tamén.
  As forzas de seguridade prometeron entón traballar co Tribunal Supremo e resolver o problema pacíficamente. Yeltsin realmente non quería dar un golpe militar cun dous por cento de valoración e cinco ataques cardíacos. E a forza non é a mesma, e o apoio non é o mesmo. Ademais, en 1993, o pobo aínda tiña apoio para ese curso. E en 1999 xa non estaba. E non puido suceder con tales resultados.
  Entón, se o proceso de destitución tivese pasado, o máis probable é que terminase sen un tiroteo.
  Medvedev recorreu ao Tribunal Supremo para invalidar as eleccións.
  Pero entón, por suposto, os xuíces comezaron a opoñerse. Iso, din, aínda que se anulen as eleccións, aínda haberá que repetir. E as posibilidades de Medvedev só se farán menos. E comezará o malestar popular.
  Entón, din, Dmitry é mellor aceptar que Zelensky se converterá no presidente de Rusia. E intenta atopar o teu lugar.
  Ademais, moitos dixeron que este pallaso non tería éxito en Ucraína. Pero debeu funcionar! E non deberías facer unha traxedia dunha toupeira.
  Medvedev, despois de falar con xuíces e funcionarios de seguridade, tomou unha decisión: ir ás eleccións despois de todo. E mantén a segunda volta. E así é realmente como funcionará. Quizais despois de todo ocorra un milagre. Pero non? Así que non o meterán no cárcere.
  A reunión de multimillonarios tamén expresou que non están en contra da democracia. E que Zelensky non é de esquerdas e lles convén. E ademais, que finalmente todas as sancións occidentais serán levantadas e Rusia finalmente regresará á comunidade mundial.
  Agora só queda unha cousa por facer: manter un debate televisivo. Zelensky aceptou, pero só no estadio Luzhniki. Por suposto que isto foi aceptado. Lembraba moito a etapa xa superada con Poroshenko. Ademais, a diferenza na primeira volta foi aínda maior. E a anti-valoración de Medvedev é colosal.
  Pero os debates televisivos son como un home afogado agarrado ás pallas. A última reunión é o venres, e as eleccións son o domingo.
  Medvedev, en xeral, preparábase. Pero os feitos non están do seu lado. E a experiencia de Poroshenko demostrou que non se poden cambiar os feitos só coa retórica. Do mesmo xeito que non puideron derrotar ao alcalde Luzhkov, a única vez en toda a historia de Moscova na que as cadeas de televisión centrais traballaron contra o actual xefe da cidade.
  Pero a propaganda non podía superar os logros económicos do alcalde de Moscova. E non votes por Kiriyenko, o autor do predeterminado! Pero foi el o que máis ascendeu . Probablemente o candidato máis infructuoso foi posto en contra do executivo empresarial.
  Non obstante, os medios rusos agora fixeron máis campañas por Zelensky. Ninguén cría en Medvedev. Incluso o Tribunal Supremo mostrouse reticente a escoitar o caso de cancelación de eleccións.
  Ata aquí a cuestión é que o estadio está cheo ata o bordo. Literalmente desbordante.
  E estaba claro que viña unha seria polémica. Non obstante, na cara de Medvedev quedou claro que case chegara a un acordo coa derrota. Pero hai que facer o último movemento.
  Na véspera do debate, Medvedev nomeou a Vladimir Zhirinovsky ministro de Asuntos Internos. Este é o último xesto de desesperación. Pero Zhirinovsky, sabendo que máis do oitenta por cento dos votantes estaban dispostos a votar por Zelensky, non estaba en absoluto ansioso por pelexar co futuro xefe de Estado. Aínda que, por suposto, entendeu que era improbable que atopara un lugar no equipo de Zelensky.
  Si, Vladimir Volfovich é vello. Non obstante, Anatoly Kashpirovsky é un ministro de Sanidade e viceprimeiro ministro aínda máis vello. Pero tampouco está especialmente ansioso por facer campaña por Medvedev. Con todo, ten posibilidades de manterse no equipo. A idade é grande e iso significa experiencia. E a miña forma física é moi boa.
  Non é de estrañar o fenómeno de Kashpirov.
  O debate no estadio comezou cun intercambio de saúdos. E comentarios enxeñosos. Pero Zelensky parecía máis fresco, máis seguro, máis convincente e máis profesional.
  Medvedev estaba moi nervioso e comezou a berrar. Non podía ser convincente. E as cousas están bastante mal no país. O pobo apoia claramente a Zelensky. Todo está tan tenso aquí.
  Cada palabra de Zelensky vai acompañada de aplausos e Medvedev é abucheado. É dicir, hai un auténtico fracaso do debate.
  Medvedev convulsiona e di:
  - Teño experiencia!
  Zelensky responde cun sorriso:
  - Con tanta experiencia, só vai aos conserxes!
  Medvedev respondeu:
  - Putin e eu tomamos Crimea!
  Zelensky respondeu con intelixencia:
  - ¡Agarre dun ladrón e brazos curtos!
  E así sucesivamente o debate continuou, pero Zelensky gañou claramente. Era moito máis enxeñoso e convincente que Medvedev e o público alegrouse.
  Inmediatamente despois do debate televisado, o presidente en funcións de Rusia emitiu un decreto que aumentaba os salarios cinco veces e as pensións sete veces. Pero xa parecía unha broma.
  A xente de Medvedev só ría. Aínda que estaba claro que en vésperas das eleccións facían outra cousa!
  Medvedev tamén decidiu outorgar a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado tanto a Stalin como a Lenin. Hai que dicir que esta decisión é bastante sabia, pero tardía. Dmitry Medvedev claramente quería vencer aos comunistas. E sobre todo os estalinistas. Pero ao mesmo tempo, tomou e concedeu a estrela ao heroe Tukhachevsky. Este é tamén un movemento extraordinario e un intento de coqueteo por parte dos liberais.
  Medvedev en xeral intentou agradar aos nosos e aos teus. Premiou ao Patriarca, ao Papa e aos líderes das confesións cristiás. Principalmente protestantes. E ata as Testemuñas de Xehová foron restauradas aos seus dereitos, pero isto foi de pouco uso. De todos os xeitos, prohíbeselles votar, e en xeral esta organización está morrendo!
  Medvedev premiou tanto muftis como lamas. Tentou gañar a todos ao seu lado. A chuvia de medallas e ordes foi extraordinaria. Ao mesmo tempo, o presidente en funcións concedeu a todos os deputados da Duma Estatal unha bonificación dun millón de dólares cada un. Non obstante, isto máis ben asustou que atraeu á xente.
  A continuación, Medvedev intentou establecer varias ordes novas: a Orde de Pedro o Grande, a Orde de Iván o Terrible, a Orde de Alexandre o Libertador, a Orde de Nicolás II e a Orde de Brusilov. Tamén se restauraron a Orde de Lenin e Stalin.
  Medvedev buscou atraer un electorado diverso deste xeito. E actuando co principio: tanto o teu como o noso! Pero neste caso, o omnívoro deu lugar á desconfianza da xente -din, unha prostituta política-. Parece que a xente se esqueceu de que Putin tamén coqueteaba tanto coa esquerda como coa dereita. E tamén tentei ser omnívoro.
  Porén, o que se lle permite a Xúpiter non se lle permite ao touro! Putin dalgún xeito desde o principio, a pesar do rastro do sucesor de Eltsin, odiado polo pobo, gozou da simpatía tanto do pobo como da elite. Mesmo os comunistas tiñan medo de falar contra el, e votaron para confirmalo como primeiro ministro sen pelexar nin negociar.
  Pero Medvedev nunca foi especialmente amado. Ao parecer, era demasiado intelixente e estaba á sombra de Putin. Ninguén o percibiu como un verdadeiro loitador e gobernante. En xeral, despois de Putin, dalgún xeito, calquera sucesor parecía un anano político e algo estaba mal. E Zelensky era percibido como carismático, como un príncipe de contos de fadas. E xa non é un gato nun poke, senón un gobernante exitoso que sacou a Ucraína do pantano, ou máis ben do burato.
  Por suposto, Ucraína sufriu ante todo pola ruptura dos lazos con Rusia. E aquí Poroshenko pode non ser tan culpable. Se algo así sucedera en Bielorrusia, sería un completo fracaso. En termos de profesionalidade, o goberno ucraíno é forte! En Bielorrusia, pola contra, só hai aduladores e desaliñados. Putin ás veces tiña personalidades fortes no seu equipo, como Rogozin ou Tkachev, pero foron eliminados rapidamente.
  Medvedev, en calquera caso, era un home que non parecía ser un gobernante nato e, polo tanto, este tsar non era totalmente real e na corte.
  Dalgunha maneira semellaba a Gorbachov, a quen a xente común de Occidente amaba, pero non lle gustaba entre os seus. En parte, por suposto, comezaron a non gustarlles de Gorbachov por mor da súa loita contra a borracheira. Os alcohólicos e bebedores, por suposto, non perdoaron a escaseza de vodka. Houbo revoltas do viño. E entón os cigarros desapareceron.
  Non, Gorbachov ten claro que non lles gustaba só pola súa calvicie. Medvedev, como primeiro ministro, mostrouse como un economista moi débil. E aínda sen Zelensky, tería problemas para ser elixido para un novo mandato.
  Unha vez Putin tirou a Medvedev das orellas.
  Pero agora Putin abandonou o xogo: minou a súa saúde, conducindo manualmente e esforzándose co hóckey. Era necesario subirse ao xeo a unha idade tan respectable? Sobre todo sen ter habilidades cando eras novo?
  Putin queimou, quedou demasiado. E sen el, non hai ninguén que deteña a Zelensky. Ademais, o propio Putin levou a cabo a política de persoal de tal xeito que non tiña un sucesor digno. Como Stalin, que fixo que Khrushchev o sucedese e quebrara. E aquí Medvedev non é en absoluto un líder adecuado do imperio ruso.
  O sábado anterior ás eleccións, todas as canles de televisión rusas emitiron unha película sobre Zelensky. Por suposto, co obxectivo de difamar. Pero poucos feitos foron presentados. E a propaganda mostrou a súa impotencia. E moitas canles comentaron a película.
  Medvedev concedeu ordes a moitos xenerais. Ter unha estrela de novo.
  Inesperadamente, tamén estableceu unha nova Orde de Botvinnik, de tres graos: bronce, prata e ouro. E tamén a Orde de Alekhine. E tamén bronce, prata e ouro.
  Medvedev anunciou ademais por decreto que Rusia pasaría a un exército profesional nun prazo de catro anos. E a vida útil redúcese a seis meses.
  A continuación, o presidente en funcións anunciou que os veteranos de guerra e os que serviron en puntos quentes recibirían a estrela do Heroe da Federación Rusa. O que se converteu nun paso que non ten análogo.
  Medvedev claramente buscaba un lugar na historia. A continuación, o presidente en funcións concedeu póstumamente a Vladimir Vladimirovich Putin a Orde da Vitoria e a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado e a estrela de diamante grande recentemente establecida do Heroe da Federación Rusa.
  Este xa foi o último intento de xogar coa clasificación do antigo ídolo ruso. Como, fun Medvedev durante tantos anos xunto con Putin: ámame con todo o teu corazón e alma!
  Pero ao parecer a xente non está demasiado ansiosa por amar a este aspirante a ditador.
  E pola noite do sábado ao domingo, Dmitry Anatolyevich Medvedev mesmo anunciou a asignación póstuma do título de xeneralísimo a Vladimir Vladimirovich Putin.
  Isto foi moi xenial! Como, dou o título ao ídolo de anos anteriores!
  Non obstante, isto axudará a Medvedev? É difícil convencer á xente de que se vote a si mesma só loubando aos seus antigos ídolos e premiándolles con ordes. Non importa canto che duches de premios, non traerás de volta a Putin. E está claro que o vello rei marchou e un novo rei vén de Kiev.
  Con todo, Zelensky non estaba durmido, e tamén premiou o Papa. O ancián Francisco I bendiciu ao presidente de Ucraína por novos logros.
  E en Bielorrusia, a coalición de partidos prorrusos xa rematou a recollida de sinaturas para celebrar un referendo sobre a unificación con Rusia. Espérase unha votación sobre este asunto. Non obstante, Medvedev non está acreditado por iso. E aquí a principal iniciativa veu de Zelensky, este ídolo de millóns.
  Así que agora Vladimir Zelensky estaba entrando na meta...
  Comezaron as votacións en Siberia. A participación foi alta dende o principio. A xente foi ás urnas e sorría. Era obvio que viñan polo cambio. E o que queren é novo. Todo o mundo está canso e canso do vello.
  Ata a canción soaba pola mañá:
  O noso corazón esixe cambio
  Os nosos ollos requiren cambios...
  Nas nosas risas e nas nosas bágoas,
  E nas pulsacións das veas!
  Cambia, agardamos o cambio!
  As eleccións celebráronse con calma, pero houbo unha gran participación. A xente acudiu en masa ás eleccións. Nikolai Valuev foi un dos primeiros en votar. Botou a papeleta na urna e dixo:
  - ¡Votemos algo novo!
  A continuación apareceu Alexander Povetkin. Tamén votei e dei a miña opinión:
  - Para os deuses rusos!
  A continuación chegou a votación. Botaron papeletas nas urnas. E Dima Bilan e Alla Pugacheva. Lev Leshchenko tamén apareceu e anunciou:
  - ¡Votemos algo novo!
  Nikolai Baskov cantou:
  - Vals ruso, as ás! A primavera está chegando!
  E tamén puxo a folla no lixo.
  Entón apareceron outros rapaces... Zelensky veu votar nun scooter e fixo unha voltereta, sacando aplausos. Votaron e mesmo recitaron:
  Coñece a pulsación do corazón e das veas,
  Bágoas dos nosos fillos, nais...
  Din que queremos cambio
  Bota o xugo das pesadas cadeas!
  E aplausos atronadores! Aínda que os poemas non son del, senón do famoso poeta e escritor Oleg Rybachenko. Pero o propio Oleg Rybachenko converteuse nun neno e agora viaxa a outro mundo.
  Entón votaron outros boxeadores: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. O último tentou remontar despois do descanso. Pero foi golpeado e finalmente marchou.
  Sofia Rotaru votou en Kiev. E ela sorriu moito...
  Tamén chegou Vladimir Zhirinovsky. El berrou:
  - Por un novo camiño!
  E brillou as charreteras dun xeneral coronel. Zyuganov chegou ás eleccións nunha cadeira de rodas. E calou todo o tempo.
  Grudinin votou sorrindo ...
  Garry Kasparov deu un xogo simultáneo e tamén votou. Ademais, dixo que xogaría un partido con Carleson. Entón, Anatoly Karpov deu unha sesión de xogo simultáneo.
  Por certo, Karpov xa foi galardoado coa Orde de Ouro de Mikhail Botvinnik.
  Entón, outra pregunta é quen é o principal e mellor campión do mundo aquí.
  Seguro que moito cambiou...
  E Dmitry Anatolyevich Medvedev volveu sorprender a todos. Anunciado pola institución, a orde que leva o nome de "Oleg Rybachenko". Ademais, hai catro graos á vez: o cuarto grao é bronce, o terceiro grao é prata, o segundo grao é ouro e o primeiro grao é ouro con diamantes!
  Isto resultou xenial!
  "Lucifer's Armageddon" xa se estreou nos cines, e xa se bateron os récords de "Avatar" e "Star Wars". Oleg Rybachenko estase a converter nunha auténtica estrela literaria!
  Medvedev tamén estableceu un premio literario que leva o nome de Oleg Rybachenko, cun fondo de premios dez veces maior que o Premio Nobel.
  E isto en xeral é moi chulo!
  Entón, máis e máis Medvedev traballou o domingo. Concedeulle a Oleg Rybachenko a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado e a estrela do Heroe de Rusia e a gran estrela de diamante do Heroe de Rusia, a Orde da Vitoria. Este foi un intento de cambiar o curso da historia.
  Como, tratarei a Oleg Rybachenko amablemente e todo será xenial! Ao mesmo tempo, concederei tanto a el como ao mariscal o título da Federación Rusa.
  Xa se coñecen os primeiros datos das enquisas executivas , que din que Zelensky supera o oitenta por cento.
  E o fluxo de información non parará...
  Medvedev aínda non vai votar. Obras. Aquí emite unha orde que confire a Vladimir Volfovich o rango de xeneral do exército. Como, sé fiel a min.
  Aínda que Zhirinovsky, ao parecer, xa pasou ao outro lado.
  Lev Leshchenko converteuse en ministro sen carteira. Pero iso xa non importa.
  Hai disturbios en China. O pobo quere democracia - ¡está farto do despotismo! O home non vive só de pan!
  Gustaríame dicir non ao meu xefe! Canto tempo podes manter a disciplina cun pau no século XXI?
  As cousas non foron moi ben en China. É imposible seguir os carrís do comunismo e construír o capitalismo indefinidamente. Son necesarios algúns cambios. E a dirección é demasiado conservadora.
  Ademais, a nova burguesía quere democracia e a fin da brutalidade policial.
  O esgotamento das antigas formas de traballar tamén tivo efecto! Sen desexo de ser engranajes no sistema. Si, en China os domingos, importantes disturbios sacuden o sistema.
  E nos Estados Unidos, unha muller ten as maiores posibilidades de converterse en presidenta. Non obstante, a popularidade de Floyd comezou a crecer de súpeto Mayweather . Este boxeador invencible xa subiu ao máis alto das clasificacións.
  Ao parecer, os Estados Unidos perderon novas vitorias e non querían nin un republicano nin un demócrata no trono. E Floyd tamén é xenial!
  E despois haberá outro debate televisivo.
  Xa é domingo pola noite. Os colexios electorais pecharán en breve.
  No último minuto, finalmente apareceu Medvedev. Botou as urnas ás urnas e marchou sen dicir palabra. Tocou o reloxo e rematou a votación.
  Polo momento, o presidente Medvedev abandonou o Kremlin e dirixiuse á súa residencia preto de Moscova.
  Hai dúas nenas na cabina con el. Polo menos algo de entretemento.
  Natasha, sentada á dereita, preguntou:
  - Pois que pasa con Dima? Agora anunciarán o teu fracaso final!
  Medvedev sinalou:
  - Aínda quedan dous meses para a inauguración. Entón, polo de agora sigo sendo todo, e Zelensky é só o presidente de Ucraína!
  Alenka, sentada á man dereita, comentou:
  - E a inauguración pódese acelerar! O teu poder, Dmitry Anatolyevich, rematou!
  Medvedev preguntou implorante:
  - Pero vós, rapazas, podedes facelo!
  Natasha engurrou o ceño e preguntou:
  - Que podemos?
  Medvedev afirmou con confianza:
  - ¡Interfire na inauguración!
  Natasha riu e respondeu:
  - E como?
  O presidente en funcións respondeu con decisión:
  - Como se non te coñeceses!
  Natasha respondeu con rabia:
  - Non imos matar a Zelensky!
  Medvedev obxectou inmediatamente:
  - Ben, por que matalo! Só asegúrate de que el mesmo renuncia á coroa!
  . CAPÍTULO No 4.
  As nenas riron ao unísono...
  Alenka preguntou cun sorriso:
  - Que suxires usar a hipnose?
  Dmitry Anatolyevich asentiu:
  - Iso é! Podes facelo!
  Natasha respondeu pola súa amiga:
  -Podemos, pero non queremos!
  Medvedev quedou sorprendido:
  - Por que é isto?
  Natasha respondeu sinceramente:
  - Zelensky é o elixido! E ti, Dmitry Anatolyevich, non es capaz de gobernar o país!
  Alenka engadiu con malicia:
  - E isto é bastante obvio para todos nós!
  Medvedev sinalou con rabia:
  - Non entendes que nos converteremos nunha colonia de Occidente?
  Alenka respondeu con confianza:
  - Máis ben, Occidente converterase na nosa colonia!
  Natasha engadiu con sarcasmo:
  - E contigo, Misha, Rusia non será xenial!
  Medvedev gorgoteou:
  - Dareiche a Orde da Vitoria, a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado, a Orde de Nicolás II e unha estrela de ouro en diamantes...
  Natasha riu e comentou:
  - ¿Ou quizais nós mesmos podemos facernos presidentes e darnos trescentas ordes?
  Alenka sinalou:
  - Podemos hipnotizarte e converternos en xeneralísimos.
  Natasha riu e sinalou:
  - Ou quizais superxeneralísimos !
  As nenas botáronse a rir...
  Alenka cantou:
  - E ás veces ata o inimigo berraba,
  Escondendo o medo - que eu son un rei!
  Natasha mostrou os dentes e berrou:
  - Non me gustan os teatros nin as arelas,
  Alí cámbiase un millón por un rublo...
  Aínda que hai grandes cambios por diante -
  Encántame Belobog e Stalin!
  E a nena usou os dedos espidos dos pés para apertar o nariz ao presidente perdedor.
  Os números xa foron anunciados dende o Extremo Oriente. 91 por cento para Zelensky, 7,5 por cento para Medvedev, liderado confiado do presidente ucraíno.
  Alenka tamén tirou da orella de Medvedev cos dedos espidos dos pés e asubiou:
  - Pois que tal o expresidente, axudáronlle os seus premios?
  Medvedev dixo con forza:
  - Aínda non son un ex! Antes da inauguración, a de verdade!
  A nena berrou:
  - Gloria ao novo rei!
  As bruxas negáronse a axudar a Medvedev como último trunfo. E agora, mentres o presidente en funcións aínda intentaba atopar unha saída a unha situación desesperada.
  Quizais influír no Tribunal Supremo para que anule os resultados das eleccións presidenciais rusas? Isto parecía unha gran tentación. Pero en realidade as probabilidades parecían escasas.
  E se emitimos un decreto e ofrecemos a cada xuíz mil millóns de dólares? Despois de todo, é o presidente e ten un poder que nin os tsares nunca soñaron! Máis precisamente, o presidente en funcións. E de feito, se ofreces mil millóns de dólares, os xuíces non resistirán.
  Por que perder o tempo en bagatelas?
  Os datos foron transmitidos pola radio. Mentres Zelensky tiña o noventa por cento, máis en Ucraína era de esperar que recibise case o cento por cento. Quizais na zona do cinto vermello, debido ao coqueteo de Medvedev cos comunistas, haberá un pouco máis, houbo algunhas posibilidades no Cáucaso. É certo que Ramzan Kadyrov parece que decidiu tomar o bando gañador. Aínda podes gañar cartos no exército, aínda que o exército non ten ningún desexo particular de servir, o presidente que cae non ten ningún desexo.
  En xeral, despois da primeira rolda, o poder de Medvedev debilitouse. E se aínda podía repartir premios, se non, era cada vez máis ignorado.
  Dmitry Medvedev chegou á súa oficina e intentou contactar co banco central. O encargado conectouno de mala gana.
  O presidente en funcións reclamou que se lle destinen cartos para necesidades urxentes.
  O xefe do Banco Central respondeu:
  - Non farei nada ata que reciba a confirmación do novo presidente Zelensky.
  Medvedev ruxiu:
  -Estás tolo? Sigo sendo o presidente da inauguración do novo! Se é así, entón debes obedecerme!
  O xefe do banco central sinalou:
  - Segundo a constitución, eu non che obedezo! E de todas formas, por que precisas cartos?
  Medvedev respondeu cun sorriso:
  - Necesitas países para emerxencias?
  O xefe do banco central respondeu nun ton severo:
  - Queres escapar?
  Medvedev ladrou:
  - Vou prenderte agora! O exército obedeceme! O fiel Zhirinovsky está comigo!
  O xefe do Banco Central sinalou:
  - Este sempre leva o bolo! E en Moscova máis do noventa por cento son para Zelensky. O teu poder está sobre Misha!
  Medvedev ruxiu:
  - Pero o teu non comezou!
  E colgou. Agora a situación facíase difícil. As forzas de seguridade están a piques de negarse a obedecer. Si, Zhirinovsky é un raposo. Pagaba a pena nomealo ministro do Interior? Dar a orde ás forzas especiais. Ou aínda debemos intentar usar a Duma do Estado?
  Está claro que Zelensky celebrará novas eleccións e moitos deputados non recibirán os seus mandatos. Máis precisamente, case todo.
  Aquí fai falta algo diferente. Pero é improbable que a Duma do Estado vaia contra o pobo. E o exército non apoiará un golpe militar absoluto. Os xenerais en Rusia non son do tipo de ir á guerra civil.
  Só queda unha cousa: cancelar as eleccións presidenciais no tribunal. Esta é a única oportunidade lexítima de prolongar a túa agonía. Pero o máis probable é que só se estenda. É improbable que Medvedev teña unha oportunidade real de ser reelixido. De feito, a súa antirating é colosal, aínda peor que a de Petro Poroshenko.
  Medvedev tamén pensou noutra opción. Por exemplo, eliminar fisicamente a Zelensky? Pero isto é unha criminalidade absoluta. Agacharse así? Ademais, estragará a Medvedev. E ao mellor dará un respiro. Porque o pobo non vai perdoar a Medvedev por un fracaso tan colosal nas eleccións.
  Non, Dmitry Anatolyevich non terá éxito. Sen recoller nin sequera o dez por cento dos votos nas eleccións, definitivamente non permanecerá no poder.
  Medvedev achegouse ao bar. Abriu, sacou unha botella e botouse un pouco de coñac.
  Caro - "Napoleón", envellecido durante douscentos anos!
  O presidente en funcións bebeu un vaso. Despois merenda o segundo con limón.
  O meu estómago sentíase máis quente e os meus pensamentos corrían máis rápido. Despois do terceiro vaso, Medvedev sorriu e sentouse nunha cadeira. Animádevos un pouco. De feito, por que precisa este poder? Total responsabilidade. Nin un minuto de tempo libre, nin un segundo de paz. Sempre en movemento, baixo vixilancia de cámaras de vídeo. Tes medo de dicir demasiado.
  Hai moito traballo, pero non hai pracer.
  E quero deitarme na cama cunha moza. Xoga a guerra no ordenador.
  De feito, aquí estás o presidente, pero para comezar unha verdadeira guerra pensarás dúas veces. Así é como o formidable Trump non se atreveu a atacar a Irán.
  Pódese falar moito de guerra, pero decidir sobre ela non é doado!
  Pero loita contra o xogo, loita contra ti mesmo!
  Medvedev sentou ao ordenador. Activei a miña Segunda Guerra Mundial favorita. Levaba moito tempo que non podía xogar. Aquí, para non esforzarse demasiado, usa o código do estafador. Como isto...
  E despois percorres a tecnoloxía a un ritmo de furacán. E xa tes IS-7, que lanzas en rexementos, e só T-1 contra os alemáns. Hai unha diferenza notable en forza e medios.
  Medvedev, que case nunca bebeu, tamén debido á mala saúde, animouse notablemente.
  Así é como lanzas ao inimigo o tanque máis caro e pesado da Segunda Guerra Mundial, o IS-7. E rompes sen moita dificultade. A guerra está a suceder con facilidade e vitoria. Tomas o control de cidade tras cidade.
  En xeral, por suposto, Stalin dirixiu ben o país e conseguiu derrotar o Terceiro Reich en menos de catro anos. Putin loitou máis tempo co ISIS. Pero os alemáns teñen unha tecnoloxía moi chula.
  No xogo, por exemplo, o tanque alemán E-75, só o IS-7 soviético pode loitar contra el en pé de igualdade, todos os demais tanques ceden. E E-75 ten unha armadura moi forte. Incluso a arma é superior ao IS-7 soviético e ten un poder destrutivo próximo.
  E os alemáns planearon facer deste tanque o seu principal en 1945. E o noso?
  Medvedev suspirou... Non foron capaces de poñer o IS-7 en produción en masa na posguerra. Así que a guerra durou máis, ninguén sabe quen máis gañou.
  Dmitry Anatolyevich, borracho, cantou:
  - Encántame, irmáns, encántame! Quere vivir, irmáns! E o noso atamán non ten que preocuparse.
  Medvedev quedou durmido mentres xogaba. É relaxante...
  E ao día seguinte coñecéronse os resultados definitivos das eleccións presidenciais.
  Case o 92 por cento dos votantes votaron por Zelensky xunto con Ucraína e o 6,7 por cento por Medvedev. Así, produciuse a vitoria triunfal de Zelensky.
  No país comezaron as celebracións e as alegrías. Finalmente, unha vida nova, como a moitos lles pareceu, estaba chegando.
  Polo momento, Dmitry Anatolyevich Medvedev exerce como presidente durante a toma de posesión.
  E felicitou, por suposto, ao gañador. Onde podes ir? E non hai nada que contar o seis por cento.
  O ministro do Interior, Vladimir Zhirinovsky, visitou a Medvedev e consolouno:
  - Votei por ti Dmitry Anatolyevich!
  O presidente en funcións respondeu tranquilamente:
  - Grazas!
  Zhirinovsky suxeriu:
  - Quizais deberíamos poñerte na estrea?
  Medvedev meneou a cabeza pintada:
  - Non creo que, despois dunha derrota así na segunda volta, me dean o primeiro ministro. Isto xa non será politicamente correcto.
  Zhirinovsky sinalou loxicamente:
  - En fin, debería haber alguén de Rusia no teu lugar. Entón, quen se non ti?
  Medvedev suxeriu:
  - Probablemente, Andrei Navalny!
  Zhirinovsky mostrou os dentes e rosmou:
  - Andrei Navalny? Que isto non pase!
  Medvedev encolleu os ombreiros e comentou confuso:
  -Onde vas?
  Zhirinovsky gritou:
  - Si, prenderei a todos!
  Medvedev fixo un aceno coa man:
  - Suficiente! O noso tempo parece que rematou! Vou de vacacións a Canarias. Que vas facer?
  Zhirinovsky, pechando os ollos astutamente, respondeu:
  - Lobby polos intereses dos teus amigos! Ata que Zelensky asumiu as súas funcións como presidente de Rusia e Ucraína!
  Medvedev comentou tristemente:
  - Por desgraza, isto non é tan sinxelo... ¡Entón desposuaránche de tres peles!
  Zhirinovsky, entrecerrando os ollos astutamente, preguntou:
  - ¡Por favor, faime un mariscal da Federación Rusa! Ben, que vale para ti!
  Medvedev pensou un par de segundos e logo anunciou:
  - Ben! Non só che farei mariscal, senón que tamén devolverei a Beria o rango de mariscal! Será xusto!
  Zhirinovsky asentiu de acordo:
  - En relación a Beria, si!
  Medvedev entregou os ollos e preguntou:
  - E en relación contigo?
  Zhirinovsky respondeu honestamente:
  - E trátame coma un rei! Premio a quen quero!
  Medvedev asentiu de acordo:
  - Si, así sexa!
  E ordenou a elaboración de ámbolos dous decretos de atribución dos graos de mariscais.
  O presidente en funcións de Rusia animouse. Pensando que agora pode gozar plenamente dos xogos de ordenador.
  E son moi divertidos de xogar...
  Pero realmente, por que o presidente faría outra cousa? Agora a tecnoloxía desenvolveuse tanto que podes ser calquera. Mesmo polo Señor Deus. E concretamente no xogo para crear universos.
  Por exemplo, na oficina do presidente en funcións hai un gran número de xogos diferentes, incluídos os máis modernos.
  Medvedev decide xogar a un xogo de estratexia en tempo real. Alemaña en 1939. Ben, por que estás a usar o código dun estafador? Engádese cinco mil Panteras, tres mil Tigres e dez mil Focke-Wulfs. E despregas estas forzas contra o inimigo. E atacas a Polonia, que non ten nin unha décima parte deste tipo de forzas.
  E a guerra segue como queres, cun único obxectivo e vitoriosamente. Medvedev, para ser honesto, é un gran conquistador aquí. Esmaga ao inimigo coma se esmagase ameixas cunha prensa.
  Polonia foi aplanada facilmente e máis rápido que na historia real. Atacas a Francia. Lanzas contra ela dez mil tanques E-75 usando un código deshonesto. Aceptémolo, coches magníficos. Que son completamente invulnerables ás armas francesas, pero letais a longas distancias. Derriban vehículos inimigos.
  Medvedev incluso salta de alegría. Como no xogo, móvese axiña, e xa está tomando París... E logo, que hai de bagatelas? Tomémonos ao mesmo tempo en España, para que Franco non se moleste demasiado .
  E para o asalto a Xibraltar empregaremos avións a reacción. Onde irán os británicos?
  Por suposto, ao mesmo tempo usamos fondos para construír acoirazados e portaavións. Será difícil para Gran Bretaña entón. Aquí hai cen portaavións e douscentos acoirazados. Esta será unha forza colosal.
  E despois están os barcos de desembarco. Tamén fabricas tanques da serie "E"-U, unha evolución máis do "E". Aquí lanzas un tanque "E"-50-U, tal máquina que non podes penetralo desde ningún ángulo.
  E que atormente aos británicos. Aquí hai dúas fermosas mozas dentro dun tanque así facendo un ollo ao presidente en funcións de Rusia.
  Medvedev bótalles un bico en resposta.
  Así xogaremos...
  E os últimos tanques achéganse a Londres. E sen cerimonia toman a capital de Inglaterra.
  Medvedev cantou:
  - O mundo é aburrido! Todos comeremos o gato!
  É, por suposto, interesante e fácil de xogar. Tomei o código de estafa e selo o que queiras. Así que capturas os Balcáns e vas a África. Ti tamén selo, e tamén infantería. Fais tropas, se tiveses cartos. E o territorio capturado tamén dá cartos. Pois probalo, anda por África.
  A URSS segue abrindo a fronte. Trinta e catro contra a serie E-50-U, que outros dez mil foron selados. Se o E-50 é un vehículo con aproximadamente a mesma armadura que o Tiger-2, só a inclinación racional é maior e o armamento é un pouco máis forte e o motor é máis potente. O E-50-U, de igual peso, é comparable ao T-64 soviético, e incluso ten un motor de turbina de gas máis potente.
  Si, as forzas non son iguais. Aquí loitan diferentes xeracións de tanques.
  E Medvedev, por suposto, está a correr nun cabalo negro.
  As forzas, por suposto, non son comparables. Tamén podes engadir o E-75-U, esta é unha máquina de matar en cuclillas, impenetrable incluso con canóns de barcos.
  E como se pisará a si mesmo. Nada pode paralo.
  Medvedev xoga como un neno. Eh, vale, entón como. E ninguén ten ganas de velo. Perdeu e o presidente en funcións quedou esquecido.
  Todo o mundo só ama aos gañadores.
  Dmitry Anatolyevich cantou:
  E desafiamos as tormentas,
  De que e por que...
  Vive no mundo sen sorpresas,
  É imposible para ninguén
  Boa sorte, fracaso,
  Todos os saltos, arriba e abaixo,
  Só deste xeito, e non doutro xeito,
  Só deste xeito, e non doutro xeito!
  Viva a sorpresa!
  Sorpresa! Sorpresa!
  Viva a sorpresa!
  Sorpresa! Sorpresa!
  Viva a sorpresa!
  E Medvedev volveuse máis alegre. Agora as súas tropas ocuparon Ucraína, Bielorrusia e achéganse inexorablemente a Moscova!
  O ex presidente ruso di:
  - Que a nosa vida é un xogo!
  E toma a capital da URSS por asalto. Iso si, contra o exército de 1941, ten tanques con características dos anos sesenta e mesmo dos setenta, e o principal é que hai moitos.
  Medvedev fai un guiño a si mesmo... A capital Moscova foi tomada. E agora podes apoderarte do Cáucaso... E ao mesmo tempo, apoderarte do sur de África por ti mesmo. E cruzará a Arxentina.
  E dende alí atacar a EE.UU. É un comandante xenial. O inimigo queda atrás tanto en cantidade como en calidade das tropas.
  Medvedev canta con entusiasmo:
  - ¡Iremos á batalla con coraxe! Polo poder dos soviéticos! E limparemos a todos na merda na loita por isto!
  Medvedev foi retirado temporalmente do xogo. O ministro de Defensa ruso, que substituíu a Shoigu Trubetskoy, chamou. Preguntoulle ao presidente en funcións:
  - Cando lle prestaremos o xuramento ao novo líder?
  Medvedev respondeu concisamente:
  - Onde debe estar, na inauguración!
  Trubetskoy sinalou:
  - O novo presidente dun país unido quere ser investido a vindeira semana. Para que non teñan tempo de roubar!
  Medvedev ladrou:
  - ¡Isto non é segundo a nosa constitución e as nosas leis!
  Trubetskoy sinalou:
  - E Yeltsin adoptou esta constitución non segundo a lei e a antiga constitución. De feito, moitos pensaron que Putin propoñería unha nova constitución, pero de algunha maneira non sucedeu!
  Medvedev sinalou:
  - Non é a mellor idea que cada novo presidente adopte unha nova constitución!
  Trubetskoy obxectou:
  - Pero Putin podería! Era máis xenial que Yeltsin, e ti, Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev asentiu e acordou:
  - Máis fresco e, sobre todo, máis sorte! Sen Putin, todo saíu mal e Zelensky tomou o poder en Rusia.
  Trubetskoy sinalou:
  - E Lukashenko tivo unha oportunidade, pero perdeu o seu tempo. Deberiamos movernos máis rápido!
  Medvedev sinalou loxicamente:
  - Lukashenko tiña medo das eleccións competitivas en Rusia. E Zelensky non correría o risco se o corazón de Putin non puidese soportar. Xestionar o país tanto manualmente está queimado! Putin definitivamente queimou no traballo!
  Trubetskoy suxeriu:
  - Ben, entón debemos aceptar a inauguración nunha data máis rápida ou non?
  Medvedev respondeu con audacia:
  - Fai o que queiras! Xa non me importa! Retirarei a unha xubilación honorable e vivirei para o meu propio pracer. Quizais vou viaxar polo mundo! Xa fun presidente e primeiro ministro durante un período récord para Rusia! Canto tempo podes aferrarte ao trono?
  Trubetskoy acordou:
  - Pois se é así, que veñan os cambios! Que facer con Shoigu?
  Medvedev respondeu con frialdade:
  - Déixao descansar! A pensión do mariscal é grande. Déixao viaxar polo mundo. Permíteche ter propiedade no estranxeiro!
  Trubetskoy asentiu e comentou:
  - Putin illou a Rusia do mundo! Aínda que nos entristecemos con palabras no fondo da nosa alma, alegrámonos coa súa morte! En canto a Zelensky, xa veremos! Moitos de nós queriamos pedidos como en Occidente. Recibe como en USA, pero traballa... Como na URSS!
  Medvedev sinalou:
  - Ben, baixo Stalin, os funcionarios traballaron intensamente! Non pensedes que estaban cheos de mel!
  Trubetskoy preguntou:
  - Qué farás?
  Medvedev recordou:
  - Fun presidente, e retirarei como presidente. Ela é grande... E gozarei da vida! Por que se non debería traballar!
  Trubetskoy recordou:
  - Zelensky pode darche o posto de conselleiro con el!
  Medvedev desistiu:
  - Ai! É o suficientemente intelixente sen o meu consello! En resumo, leva a cabo a inauguración! Dmitry Anatolyevich enviou o seu!
  Trubetskoy acordou:
  - Inauguración si!
  Medvedev colgou. Decidín rematar o xogo. Algo para o que nunca tiven tempo. E polo menos esmagar mentalmente os Estados Unidos.
  Ou máis precisamente no xogo. Porén, o estadounidense Sherman é débil fronte ao E-75-U. Pero os Estados Unidos teñen moitos avións, aínda que non sexan tan poderosos como os avións alemáns.
  Pero a calidade, por suposto, non é a mesma! Os Krauts están acumulando resultados intensos. Sobre todo os pilotos: Albina e Alvina! E estas son nenas que se distinguen polo seu fervor colosal.
  Medvedev avanza cara a América dende o sur. E ao mesmo tempo os seus tanques atravesan Siberia. Está a divertirse. Por certo, por que non conquistas Xapón aínda? Neste xogo tamén podes matar aos teus aliados. Estratexia avanzada. Aplica o código do tramposo e serás máis forte que o teu opoñente tanto en cantidade como en calidade. Non guerra, senón puro pracer. Aquí están as máquinas a chorro sen cola, os americanos nin sequera poden poñerse ao día.
  Máis precisamente, para chegar. E usa mísiles controlados por radio! E os americanos acosadores. A Medvedev gústalle moito este xogo. E move as tropas. México foi tomado. As cidades americanas están caendo unha tras outra. Que pracer.
  E no leste, os tanques da serie "E"-U entran na India. Pero a que poden opoñerse os británicos? Ademais, o Terceiro Reich xa acumulou recursos e está a producir a tecnoloxía máis moderna sen un código canalla.
  Pero Medvedev decidiu actualizar un pouco o Panther. Aquí está o primeiro "Panther" regular: blindaxe frontal de 80 - 110 mm, blindaxe lateral de 50 mm, canón de 75 mm, lonxitude do cañón de 70 EL, motor de 650 cabalos de potencia. Aquí está o "Panther"-2 con blindaxe frontal de 120 a 150 milímetros, lados de 60 mm, un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 71 EL e un motor de 850 cabalos de potencia. Si, un coche serio. E é máis pesado non con corenta e cinco, senón cincuenta toneladas e ten unha silueta máis curta.
  Pero "Pantera"-3. Armadura frontal de 150 a 200 milímetros, lados de 82 milímetros, unha arma de 88 milímetros cunha lonxitude de cañón de 100 EL e un motor de 1200 cabalos de potencia - peso 55 toneladas. De acordo, un coche así é xeralmente super contra os Sherman.
  Pero hai "Panther"-4. Ten blindaxe frontal de 200 a 250 mm en pendentes, e blindaxe lateral de 160 mm. un cañón de 105 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL. Este xa é un monstro de 65 toneladas de peso e de silueta baixa. Motor de turbina de gas de 1500 cabalos de potencia. Por suposto, un excelente desenvolvemento en serie, capaz de loitar mesmo co IS-7 soviético. Ademais, o IS-7 non foi producido en masa.
  Pero hai máquinas máis fortes. Execución "Panther"-5, casco de blindaxe frontal 250 nun ángulo de 45 graos, fronte de torreta de 300 mm en ángulo, lado 210 en ángulo, canón de 128 mm a 100 EL, peso dun tanque máis avanzado 75 toneladas, 2000 cabalos de potencia potencia da turbina de gas do motor . Unha máquina superior a todos os modelos soviéticos e americanos. Capaz de penetrar no IS-7 desde a distancia de combate e soportar golpes frontales. "Panther"-5 é xeralmente unha tecnoloxía excelente. A URSS non ten nada máis forte que o IS-7. E os alemáns tamén teñen cinco tipos de tigres.
  Despois de capturar a maior parte do territorio estadounidense, Medvedev decidiu afastar tamén o Tigre. Ben, "Tiger" é o primeiro que todos coñecen. A armadura frontal é de 100-110 milímetros sen case pendente, e a armadura lateral é de 82 milímetros sen inclinación. E o canón de 88 milímetros, 56 EL de lonxitude de cañón, é un tanque realmente aullador. A diferenza das "Panteras", onde só a primeira serie loitaba realmente e había mostras da segunda. Tanque "Tiger"-2 máis coñecido como "Royal Tiger".
  Blindaxe frontal: 120-150 mm na parte frontal do casco cun ángulo de 50 graos, 185 mm na parte frontal da torre cun lixeiro ángulo e 82 mm no lateral cun ángulo de 60 graos. Está ben protexido na fronte, lixeiramente mellor que o Tigre no lateral, e ten un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 71 EL. Dos tanques de produción da Segunda Guerra Mundial, o mellor en termos de armamento e protección frontal, peso 68 toneladas, motor 700 cabalos - bastante débil no rendemento de condución.
  "Tiger"-3 é un vehículo de deseño. A armadura frontal é de 150-200 milímetros nun ángulo de 45 graos, a fronte da torreta é de 240 milímetros nun ángulo. Laterais de 160 milímetros con escudos inclinados. Tres tipos de armas diferentes: un canón EL 88 mm 100, un canón EL 105 mm 70 e un canón EL 105 mm 100 cun motor de 1000 1200 cabalos de potencia. Cun trazado máis denso e un peso de 75 toneladas. Si, o coche é serio e moi perigoso. E unha armadura frontal "Tiger"-4 aínda máis poderosa 250 - casco inclinado a 45 graos, fronte inclinada 300 milímetros, lados 210 milímetros, arma de 128 milímetros 100 EL de lonxitude do cañón ou 150 milímetros de lonxitude do barril 56 EL , peso 150 toneladas, motor de turbina de gas de potencia. Un tanque moi potente.
  Pero aínda máis xenial é "Tiger"-5. Blindaxe frontal: fronte do casco 350 mm nun ángulo de 45 graos, fronte da torreta 400 mm nun ángulo de 50 mm. Os lados están inclinados 300 mm. Un cañón 100 EL de 150 mm, ou un cañón EL de 174 mm 70 ou un cañón EL 38 de 210 mm. O peso é de 100 toneladas, o motor de turbina de gas é de 2500 cabalos de forza. A máquina máis poderosa nin sequera penetrará no IS-7 e na herba de San Xoán. Este podería ser usado contra América. Aínda que hai que dicir que "Tiger"-5 nin sequera estaba nos proxectos da historia real. Pero non é culpa de ninguén que a guerra rematou tan rápido.
  Pero o xogo do tanque virtual pódese mellorar.
  Medvedev comezou a asaltar a capital estadounidense, Washington, e a cidade máis grande de Nova York. Aquí realmente podes traballar e gañar.
  Aínda que virtualmente. Aquí Washington arde e os tanques alemáns circulan por el. E ninguén pode parar a Tigers-5.
  Medvedev está a completar un teimudo asalto ás capitais estadounidenses e parece unha vitoria. Pero tamén está Xapón por diante.
  . CAPÍTULO No 5.
  Que máis podería facer no xogo? Pero a familia de tanques Lev nunca entrou en produción. Estes son verdadeiramente monstros aquí. Pero na Segunda Guerra Mundial, estas máquinas de series posteriores foron incluso redundantes. E máis aínda contra Xapón cos seus tanques pequenos e medianos.
  Pero Dmitry Medvedev decidiu afastalos un pouco.
  Aquí está o primeiro tanque Lev, existente só en proxectos, e só parcialmente incorporado en metal. A blindaxe frontal do casco é de 120 milímetros nun ángulo de 45 graos, a blindaxe frontal da torreta é de 240 milímetros nun ángulo, os lados son de 82 milímetros, a arma é de 105 milímetros, a lonxitude do canón é de 70 EL, o conxunto 80 toneladas, o motor é de 800 cabalos de potencia. En xeral, un coche que podería aparecer xunto cos Tigres e Panteras no Kursk Bulge. Cun arma moi poderosa para a súa época e unha excelente protección da fronte de torreta. Pero afortunadamente non apareceu. Vehículo do proxecto "Lev"-2. A fronte do casco ten unha inclinación de 250 milímetros, a fronte da torreta ten unha inclinación de 300 milímetros. Os lados están inclinados 200 milímetros. Pistola ou 128 mm 100 EL ou 210 mm 38 EL. Peso 100 toneladas, motor 1800 cabalos. Non ten igual no seu poder. Superior ao IS-7, que só pode golpealo de costado. Pero despois conduces máis lonxe e aparece "Lion"-3, que tamén persegue un monstro. A blindaxe frontal do casco é de 350 mm, as torretas son de 450 mm, cunha inclinación lateral de 300 mm en pendentes, un canón de 150 mm a 100 EL, ou 175 mm a 70 EL, ou 210 a 56 EL, ou un lanzacohetes. a 400 mm. O peso é de 120 toneladas, o motor é de 2500 cabalos de forza.
  Si, esta é unha forza formidable.
  O tanque "Lion"-4 é outro super monstro . A blindaxe frontal do casco é de 450 mm, a blindaxe frontal da torre é de 500 mm. Os lados do casco e da torre están inclinados 400 mm. Un canón de 175 mm en 100 EL, un canón de 210 mm en 70 EL, un lanzacohetes de 500 mm. O peso do coche é de 150 toneladas, o motor é de turbina de gas de 3500 cabalos. Desde longa distancia penetra en todos os tanques, incluídos o IS-7 e o estadounidense T-93. E mesmo os canóns navais non poden penetralo. Esta é unha máquina poderosa, e cun canón extra.
  Pero o Lev-5 aínda máis poderoso é o rei dos tanques. A armadura frontal do casco é de 600 mm nun ángulo de 45 graos, a torre ten un grosor de 800 mm, os lados son de 550 mm nun ángulo. Un canón de 210 mm en 100 EL, un canón de 300 mm en 70 EL, un lanzacohetes de 600 mm. O peso da máquina é de 200 toneladas, o motor de turbina de gas produce 5000 cabalos de forza. Impenetrable para case todos os tipos de armas, excepto para os mísiles de gran potencia , especialmente para as armas e as bombas de gran calibre. Capaz de disparar contra acoirazados e portaavións. Verdadeiramente un super tanque.
  Ben, en fin, hai algo que xogar. Medvedev está presionando a Xapón.
  Pero é interrompido de novo.
  O director do FSB chama e di:
  - Dmitry Anatolyevich, vai dar unha conferencia aos xornalistas?
  Medvedev afirmou con decisión:
  - Aínda non!
  - Por que?
  O presidente en funcións respondeu:
  - Teño dereito a dar entrevistas ou non! Así que decidín non darllo aínda!
  O director do FSB asentiu:
  - De momento podes estar tranquilo! A entrevista non desaparecerá! Pero buscaremos outro sitio!
  Medvedev sinalou:
  - ¡Todos, tranquilízanse! En todo caso, a súa pensión xeral é grande! Podes vivir sen traballar!
  O director do FSB preguntou sorprendido:
  - Non é unha pena separarse de tan enorme poder?
  Medvedev respondeu honestamente:
  - É unha mágoa, claro, pero unha persoa sométese ao inevitable!
  Medvedev volveu ao xogo. O ex-presidente do país máis grande e rico en recursos do mundo por fin conseguiu. E por que non xogar se poden prescindir dela agora. Aínda que é o xefe de Estado en funcións.
  Pero como podes evitar a tentación de cortarte nun xogo así? Ben, as tropas alemás chegaron a Chukotka. Afortunadamente, mover equipos no xogo é moito máis fácil que na realidade. E van á China. E alí entraron en batalla cos xaponeses. Por suposto, usando o código de estafa, Medvedev arroxou tanques Lev-5 e lanzounos contra o samurai. E estes son coches de gran clase.
  Como os samurais son esmagados. Pero aínda non o límite da perfección.
  Pero por que, ata que remate a Segunda Guerra Mundial, non é posible pasar o tanque alemán máis pesado "Mouse" polos niveis?
  Esta é verdadeiramente unha redistribución da perfección e a coroa da beleza. Máis precisamente, que pode pasar se a xigantomanía evoluciona.
  Medvedev comezou a afastar os Ratos.
  O tanque Mouse, un tanque que realmente existe en metal, o máis pesado dos que realmente estaban encarnados en metal, conduciu e mesmo pelexou. A armadura frontal do "Mouse" é de 150 mm na parte inferior do casco, 200 mm na parte superior do casco, 250 mm na parte frontal da torreta e 210 mm nos laterais. Como podemos ver, o tanque, mesmo na súa primeira versión, é impenetrable para todos os tanques soviéticos en serie na fronte e mesmo no lateral. O IS-2 e o SU-100 non podían penetrar neste tanque desde ningún ángulo. Só o IS-7 podería crear problemas para os Maus e loitar contra este tanque. Pero o IS-7 só apareceu despois da guerra e nunca entrou en produción. E os "Ratos" xa podían loitar na fronte en 1943. Este tanque ten dous canóns: un de 75 mm de canón curto e un 55 EL de 128 mm, capaces de penetrar frontalmente todos os tanques soviéticos excepto o IS-7. Ademais, o IS-2 desde unha longa distancia. Tamén había un canón de 150 mm.
  "Mouse" pesaba 188 toneladas e tiña un motor de 1250 cabalos de potencia, que aínda non é suficiente. En xeral, o coche é o máis forte para a súa época e non ten igual.
  "Mouse"-2 é un vehículo de deseño. Máis perfecto. Na historia real, o coche debía facerse máis baixo en silueta e máis lixeiro. Pero no xogo, por suposto, o coche fíxose máis perfecto, máis baixo en silueta, máis denso no deseño, pero aínda máis pesado. A armadura frontal do casco do rato é de 2 350 mm. A armadura frontal da torre é de 450 milímetros. Laterais 300 mm. Os canóns son de canón longo de 75 mm e 70 EL de 150 mm, ou un obús de 210 mm ou un lanzacohetes de 400 mm. Peso 200 toneladas. Motor de turbina de gas de 2000 cabalos de potencia.
  Máquina de xogos "Mouse"-3. Perfecto tamén. A armadura frontal do casco é de 600 mm, a torreta é de 800 mm, os lados son de 550 mm. Canóns 88 mm 100 EL, para combater tanques inimigos, e 210 mm 70 EL. Ou un lanzacohetes de 550 mm. O peso do tanque é de 250 toneladas, o motor de turbina de gas é de 4000 cabalos de forza. O tanque é case impenetrable con case todas as armas, excepto as máis poderosas.
  "Mouse"-4 é unha nova evolución da xigantomanía e máis avanzada. A blindaxe frontal do casco é de 1000 mm nun ángulo de 45 graos, a blindaxe frontal da torreta é de 1200 mm nun ángulo. Os lados están inclinados 850 mm. Armamento: canón 10EL de 105 mm para loitar contra tanques inimigos e bastante suficiente contra case todo tipo de vehículos. Arma de 300 mm a 70 EL, para destruír fortificacións e redundante para tanques. Ou no seu lugar, un lanzacohetes de 750 mm.
  O peso do vehículo é de 350 toneladas, o que non é tanto para tales armaduras e armas. Mesmo os canóns dun acoirazado non poden penetrar frontalmente nun vehículo deste tipo. Só un golpe directo dun poderoso mísil de cruceiro ou unha bomba moi grande pode destruír esa máquina. Desde todos os ángulos é impenetrable por todos os tanques e canóns autopropulsados da Segunda Guerra Mundial. O motor é unha turbina de gas de 6000 cabalos de potencia.
  Ben, "Mouse"-5 é o nivel máis alto desta serie. A armadura frontal da fronte do casco é de 1600 mm nun ángulo, a fronte da torre é de 2000 mm, os lados son de 1500 mm nun ángulo.
  Un canón de 128 mm cun EL 100 para combater todos os tanques, bastante suficiente contra todas as marcas, incluíndo o IS-7 e un lanzacohetes de 900 mm. Outras armas non son prácticas. Hai unha ducia de metralladoras. O peso do tanque é de 500 toneladas. Motor de turbina de gas de 10.000 cabalos de potencia. O coche é, digamos, a perfección en si. Case nada pode golpearte na fronte. Super tanque...
  Non obstante, se alguén pensa que é imposible crear algo máis xenial que "Mouse"-5, isto non é certo. A imaxinación dos autores dun bo xogo sobre a Segunda Guerra Mundial é ilimitada.
  Por exemplo, tamén hai "Rata". Na historia real, este tanque ten o récord de tamaño entre todos os vehículos do proxecto, e incluso estaba parcialmente incorporado en metal.
  O tanque "Rat" ten unha armadura frontal de 400 mm e a blindaxe lateral tamén está lixeiramente inclinada. Armamento: catro canóns de 210 mm, ou un canón de 800 mm e dous obuses de 150 mm, once canóns antiaéreos. O peso é de 2000 toneladas, os motores diésel teñen unha potencia total de 10.000 cabalos.
  Tanque "Rat"-2 é unha evolución do vehículo de deseño cun deseño máis avanzado. Frontal e calquera blindaxe de 800 mm, cun gran ángulo de inclinación racional. O armamento é un canón de 1000 mm e catro obuses de 150 mm, dezaseis canóns antiaéreos capaces de disparar contra obxectivos terrestres e aéreos. O peso é de 3000 toneladas, os motores de turbina de gas, a potencia total é de 20.000 cabalos.
  "Rat"-3 é unha máquina aínda máis potente e avanzada. Armadura 1200 - milímetros nun ángulo. Armamento: un canón de 1250 mm e seis obuses de 150 mm. Vinte canóns antiaéreos capaces de disparar tanto contra obxectivos aéreos como terrestres. O peso é de 4000 toneladas, os motores de turbina de gas, a potencia total é de 35.000 cabalos de forza.
  "Rat"-4 é unha máquina aínda máis potente e avanzada. Blindaxe de 1600 mm en ángulo. Armamento: un canón de 1600 mm e nove obuses de 150 mm, vinte e cinco canóns antiaéreos capaces de disparar contra obxectivos aéreos e terrestres. O peso é de 5000 toneladas, motores de turbina de gas, mellorados, potencia total de 50.000 cabalos de forza.
  "Rat"-5 é o tanque máis xenial. Armadura de 2500 milímetros en todos os lados. Armamento: un canón de 2500 mm. E quince obuses de 150 mm. Corenta canóns antiaéreos capaces de disparar contra obxectivos aéreos e terrestres. Peso 10.000 toneladas. Reactor nuclear como motor, potencia máis de 100.000 cabalos.
  O tanque é realmente o máis chulo do xogo. E en canto a peso e outras características.
  Ben, podes confiar o asalto de Tokio a "Rat"-5. É certo, é tan caro que tes que executar o código de estafa varias veces.
  Pero en xeral, Medvedev pode estar satisfeito. Xogou a fondo.
  E finalmente vin "Rat"-5 en realidade virtual. Como xogar ben deshonestamente.
  Pero entón chaman de novo a Medvedev.
  Esta vez o primeiro viceprimeiro ministro e primeiro ministro en funcións é Siluanov .
  Dixo cun ton triste:
  - ¡Perdemos a Dmitry Anatolyevich! Xa se contaron case todas as papeletas!
  Medvedev comentou astutamente:
  - É mellor perder ben que gañar mal!
  Siluanov quedou sorprendido:
  - Como é posible isto?
  Medvedev explicou:
  - Se Vitaliy Klitschko fora elixido alcalde de Kiev por primeira vez, o seu regreso ao ring non se produciría. En lugar dun gran campión, o alcalde sería un haz de risa!
  Siluanov concordou con isto:
  - Si, tes razón, Dmitry Anatolyevich! Klitschko tiña unha vantaxe que perder... Pero, por desgraza, non tiñas rastro de tal vantaxe!
  Medvedev cantou en resposta:
  - Son libre, coma un paxaro no ceo,
  Estou libre, esquecendo o que significa o medo...
  Estou libre coma o vento salvaxe
  Son libre en realidade, non nun soño!
  Siluanov murmurou:
  - Si, só es un poeta Dmitry Anatolyevich! Un pode escribir versos sobre ti!
  Medvedev respondeu en serio:
  - En calquera caso, agora podo facer con calma o que máis me gusta: xogar a xogos de ordenador! E antes diso, desde hai vinte anos só podía permitirme isto a golpes!
  Siluanov murmurou torpemente:
  - Nos xogos?
  Medvedev confirmou:
  - Exactamente xogos! E sería útil que estudases algunha estratexia militar-económica!
  O primeiro viceprimeiro ministro comentou de mala gana:
  - Prefiro practicar!
  Medvedev asubiou en resposta:
  - A mala realidade está maldita, pode volverte tolo!
  Siluanov respondeu con frialdade:
  - Queres fuxir da realidade co mundo dos xogos? Encomiable!
  Había ironía nas palabras do primeiro ministro en funcións.
  Medvedev dixo:
  - ¡Déixame colgar a estrela do heroe de Rusia tamén para ti!
  Siluanov aconsellou:
  - Aforcase, señor presidente!
  Medvedev riu e respondeu:
  - Quizais esta sexa unha boa idea! Se non, Putin só foi premiado póstumamente!
  O primeiro ministro en funcións respondeu:
  - Grazas, señor presidente!
  Medvedev continuou melodiosamente:
  - Por estúpidos ollos baleiros...
  Siluanov cantou:
  - Polo feito de que todo é posible...
  Medvedev rematou:
  - Pero non podes vivir!
  O primeiro ministro en funcións respondeu:
  - En serio, o máis probable é que me eliminen! Parece que teremos que arremeter!
  Medvedev respondeu con frialdade:
  - Hai moitos lugares na Terra!
  Siluanov asentiu e gorgoteou:
  - En fin, señor presidente, prometeume unha estrela heroe!
  Medvedev gritou a todo pulmón:
  - ¡Prepara un decreto!
  Trouxéronlle outro papel do premio. Como, escribe ao presidente en funcións.
  Ao mesmo tempo, Medvedev premiouna a un grupo de persoas. Coñece o noso!
  Eh, xa é moi tarde, e o presidente en funcións de Rusia quedou durmido.
  Soñaba con outra historia alternativa. O exército tsarista, dirixido por Kuropatkin, loita por liberar Port Arthur. Pero o propio Medvedev apareceu nun robot de combate, con láseres e cunchas de termoquark do tamaño dunha semente de papoula, pero tan letal como as bombas lanzadas sobre Hiroshima.
  E como pode Medvedev loitar contra os xaponeses co seu robot de combate? Como os samurais foron destrozados, por miles. E como se utilizaron láseres e blásters.
  E sacrificaron aos xaponeses, concretamente a eles. E serrano en anacos. E arrasou as súas filas.
  Medvedev, que perdera o seu trono, atopou o pracer na batalla. Sega a estes samuráis que se atreveron a sacudir o sagrado trono real.
  Pero é realmente malo, digamos francamente, con toda honestidade, foi baixo o Tsar?
  Que Deus conceda a cada país un tsar como Nicolás II. Este é un exemplo real de gobernante intelixente e, ao mesmo tempo, intelectual.
  É unha mágoa que unha nada como Kuropatkin o defraudou. E agora Medvedev asumiu os xaponeses. E debulémolos. E facer isto é moi elegante.
  E os raios láser segan os samuráis por miles. Uns minutos máis de batalla, e
  Non hai exército xaponés.
  Que comían os cabaleiros samurais? E agora quizais poidamos poñernos a traballar nos teus barcos.
  Medvedev levantou o robot de combate no aire e precipitouse cara ás posicións da frota togolesa. Que cre que pode facer co cabaleiro ruso?
  E así é a rapidez con que se precipita un robot termoquark. Agora xa está enriba do mar. E imos afundir a frota de Togo. Corta armadillos, cruceiros e outras criaturas vivas.
  Así... E se tamén lanzamos unha bomba de mini- termoquark ?
  E o novo heroe abandónaa. Unha onda sobe e afunde os barcos da terra do sol nacente.
  Medvedev grita a todo pulmón:
  - Por Rusia Nicholas,
  Destrozarei a todos os xaponeses!
  E de novo, o presidente ruso en funcións entra en éxtase.
  É xenial loitar con tal robot.
  Afoguemos o teu propio samurai... E non haberá Tsushima, os xaponeses non terán nada contra que loitar.
  Os últimos barcos samuráis xa están afundindo. Que vitoria é esta!
  Pero aínda hai partes da terra do sol nacente que bloquean Port Arthur. Temos que abordalos de verdade. Para resolver todos os opositores do imperio do tsar Nicolás.
  Medvedev canta con entusiasmo:
  - E o samurái voou ao chan,
  Baixo a presión do aceiro e do lume!
  E imos destruír as tropas que asediaron Port Arthur. Realmente aconteceu que caeu unha poderosa fortaleza. E Rusia recibiu unha labazada. E o máis importante, foi peor que a guerra de Crimea. Alí, o imperio do tsar Nicolás II perdeu ante a coalición de Inglaterra, Francia, Turquía e o Reino de Cerdeña. E perdeu con dignidade. E aquí está un Xapón, que ninguén consideraba un rival serio.
  Que Rusia non aguante a humillación. Quizais por iso Stalin, tan cauteloso e comedido na política exterior, abriu unha segunda fronte no Extremo Oriente contra Xapón. De feito, o samurái humillou demasiado a Rusia tsarista.
  Para iso, destrúeos con pequenas bombas de termoquark e queimalos con láseres.
  ¡Para que non me atreva a derrotar a Rusia! Oh, Deus conceda que Zelensky sexa un rei exitoso.
  De novo, rusos e ucraínos están unidos, e pronto uniranse a eles os bielorrusos.
  E haberá unha trinidade de eslavos!
  Medvedev rematou cos xaponeses preto de Port Arthur, e precipitouse... Rusia derrotou a Xapón. Tomou Corea, Manchuria, as illas Kuriles e Taiwán. Tamén obrigou aos xaponeses a pagar unha gran indemnización.
  O tsar Nicolás II reforzou a súa posición; non apareceu a revolución nin o pensamento innecesario.
  A Rusia tsarista continuou a moverse por China. E a súa expansión polo leste.
  Pero a Alemaña do Kaiser, a pesar de que a Alemaña tsarista estaba a converterse nunha gran potencia e crecía aínda máis rápido e máis que na historia real, aínda seguiu adiante e entrou na Primeira Guerra Mundial.
  Si, en dúas frontes.
  Ben, agora Medvedev asumiu a tarefa de destruír aos alemáns. Non teñen motivos para ofender ao Pai-Tsar.
  E como golpea aos inimigos con láseres. E debulémolos en Prusia Oriental coma un furacán. Medvedev dispara contra as tropas alemás usando láseres e raios de enerxía gravitatoria.
  Ao mesmo tempo, apareceron as nenas. Por suposto en bikini. Alenka e Natasha. E deixa que os Krauts piquen con espadas de luz.
  Si, tsar Nicolás o Grande, os nazis nunca soñaron con tal cousa. Que están planeando contra vós, pais?
  Medvedev canta agresivamente:
  - Melóns, sandías, bollos de trigo,
  Terra xenerosa e próspera...
  E senta no trono en San Petersburgo,
  Pai Tsar Nicolás!
  A data de inauguración aprazouse anticipadamente. E Medvedev quedou totalmente á súa sorte. Por exemplo, mentres estás facendo unha relación co neno.
  Medvedev tamén concedeu póstumamente a Andropov a estrela do Heroe de Rusia. O que probablemente debería terse feito antes. E emitiu un decreto sobre a construción dun monumento a Andropov.
  Ao mesmo tempo, o presidente en funcións tamén reintegrou a Yezhov e Yagoda. Por que estar aquí na cerimonia?
  Entón estableceu unha nova orde co nome de Bobby Fischer. Pero non se pode dicir nada que fose un gran xogador de xadrez. E non só xenial, senón tamén escandaloso. Quería estar por riba de todos non só no xadrez.
  E tamén tres graos: bronce, prata e ouro!
  E por suposto, en primeiro lugar, Dmitry Medvedev concedeu este encargo a: Garry Kasparov, Anatoly Karpov e... os irmáns Klitschko!
  E ao mesmo tempo, Dmitry Medvedev estableceu a Orde de Vladimir Klitschko. Tamén un movemento interesante. Tres niveis: bronce, prata, ouro.
  E despois está a Orde Svyatogor, unha solución brillante.
  Medvedev direccións e pedais . E volve inventar isto. Este é un oso. Un oso para todos os osos.
  E ten novas ideas. Por exemplo, dálle a cada ruso un coche novo.
  Mentres tanto, vai xogar no ordenador. O que Medvedev quería máis que todo. Entón, agora puxo en marcha unha nova estratexia. Guerra de diferentes niveis. Isto é o que quixo xogar o presidente, incluso o anterior.
  Empezas con cinco traballadores e mil unidades cada unha: carbón, ferro, pedras, petróleo, alimentos, ouro.
  E primeiro imos construír un centro comunitario para producir novos traballadores. Despois, comeza a desenvolver minas e agricultura.
  En primeiro lugar, por suposto, a obtención de alimentos para poder personalizar mellor aos traballadores.
  Medvedev ten o ordenador máis potente e moderno. E podes producir moitas unidades.
  Constrúeste unha cidade e novos centros comerciais. O diñeiro, por suposto, é un problema ao principio. Ata que constrúes unha ceca, un mercado, unha academia de ciencias, etc.
  Pero Medvedev coñece un xeito universal de facerse rico. Contratar máis traballadores agrícolas e mercar recursos para o pan. O mercado é moi barato de construír. E despois aforraches, compraches unha academia, construíches un serradoiro e fixeches novas minas. E despois máis... E fluíu ouro - o produto máis caro. Sobre todo cando o fixo a menta. E entón poderase mellorar os pozos. Así é como o diñeiro flúe moito máis divertido. Pódese usar para mellorar. Novas serras, novos apeiros agrícolas, recuperación de terras, investigación de fertilizantes. Un novo tipo de arado...
  A continuación, afondando os pozos e bombeando novos operarios. Novas explotacións. Produción de carne. Construción de vivendas. Ás casas de médicos, policías, pozos, mercados, arquitectos, bombeiros. E así sucesivamente... Recadación de impostos. Novas melloras na minería de ouro. E o desenvolvemento de novos espazos e edificios de obra.
  E xa cada vez hai máis cartos... Quedan sobrantes e xa se pode comezar a construír cuarteis.
  O xogo é interesante e desafiante. A cidade está medrando. Aínda non hai guerra. Aquí podes establecer tempo de paz e escoller un inimigo máis débil... De feito, Medvedev aínda está acumulando forza na estratexia militar-económica.
  Construíuse a academia militar. E comezas a formar tropas. Cabalería, infantería, lanzallamas , morteiros e outras forzas. Por suposto , artillería. Ou incluso de novo, mellorando os pozos da planta de tanques. Os primeiros coches son, por suposto, lixeiros e primitivos, pero pódense conducir.
  Medvedev deixouse levar.
  O xogo consumiu ao presidente. Constrúese cada vez máis casas novas. Inclúen unha escola de escribas, unha biblioteca e entretemento de varios niveis. Sexan músicos, bailaríns, malabaristas, senetistas , zoolóxicos. Ou outro casino.
  E, por suposto, templos a varios deuses.
  Si, hai moitas relixións diferentes no imperio. O mellor é construír templos diferentes.
  E aquí todo é diferente. E mesquitas, igrexas, casas de culto, templos budistas, estupas, deuses pagáns.
  Si, unha rica misión. Tamén fas pontes ao cruzar o río.
  Hai moito traballo. Tamén organiza festas para diferentes relixións para que os deuses non se ofendan.
  E así sucesivamente sen interrupción. E o traballo na Academia das Ciencias segue, agora unha mellora, despois outra. Xa sexa un remedio contra os roedores ou contra os insectos: o que mellore a agricultura, aparecen os tractores.
  E ata os deuses mandan boas colleitas. Así podes afastar tanques e fábricas de avións. Comezando cos avións lixeiros, podes chegar aos bombardeiros atómicos. E o número de unidades está en constante crecemento. Xa chegou aos cen mil.
  Medvedev xoga e promove as novas tecnoloxías. Sen medo aínda. Non tes que loitar, podes elevar o índice de prosperidade e cultura para o teu pobo. E isto tamén importa. Pero agora hai cartos e recursos suficientes.
  O que é aínda mellor do xogo é que os pozos non se esgotan. Podes extraer recursos para sempre.
  E constrúe novas cidades no mapa... Ou mesmo dedícate a unha pirámide ou a outra marabilla do mundo.
  Medvedev tamén está a producir novos cuarteis. É certo que a abundancia de tropas reduce o índice de prosperidade. Aquí, por suposto, é onde xorde o problema. Pero de momento non hai con quen loitar... Pero pódense introducir novas tecnoloxías para facer tanques e avións máis rápidos. E traer os bombardeiros pesados.
  Porén, por que non, tendo xa tanques medianos, non capturar ao inimigo ao nivel da Idade Media?
  E Medvedev, que produciu máis tanques e ao mesmo tempo mellora os seus parámetros, invade rapidamente o país veciño.
  E tamén avións desde arriba. E bombardeemos o inimigo con todas as nosas forzas. Chove napalm sobre el.
  E non é un xogo segundo as regras.
  Medvedev gozou da destrución da cidade medieval. E despois todo o país co seu primitivo exército. Gozou e gañou, aínda que os seus avións e tanques sufriron danos leves. Así é como o agarre resultou ser relativamente sinxelo. E de novo constrúes unha cidade no territorio conquistado...
  E os teus tanques xa son pesados. É posible conectar tanto protección antinuclear como armadura activa.
  Medvedev xa levaba dez horas xogando e os seus ollos estaban cansos e comezaron a unirse. O presidente en funcións quedou durmido.
  Ao principio, Medvedev estaba dando voltas en algo vago. Pero non durou moito. E entón o tanque ultramoderno T-95 voou costa arriba. Xa era tarde de outono, e choivas de choiva golpeaban a armadura.
  Medvedev dixo:
  - O día decisivo da batalla polo monte Vysokaya! Esa montaña que é a chave de toda a defensa de Port Arthur. Hoxe é exactamente 21 de novembro, ou 4 de decembro segundo o novo estilo. - O profesor golpeou furiosamente a súa armadura co puño e exclamou. - Pero non haberá captura da montaña Vysokaya! O escuadrón do Pacífico vivirá!
  Os xaponeses case capturaron o monte Vysokaya. Arrastráronse coma formigas, en grosos regatos de todos os lados. O T-95 abriu fogo cun canón de disparo rápido de 152 mm.
  Alenka presionou o botón do joystick e o canón automático golpeou aos xaponeses como un canón antiaéreo. Os poderosos proyectiles de fragmentación de alto explosivo noquearon a centos de xaponeses dun só tiro.
  Natasha, pola súa banda, disparou desde oito metralladoras pesadas. E tamén preferín usar un joystick.
  Medvedev conduciu o tanque, a supermáquina subiu con confianza as empinadas ladeiras e as pistas esmagaron aos guerreiros da Terra do Sol Nacente.
  Margarita asubiou e dixo:
  - ¡Estamos facendo historia!
  O presidente en funcións confirmou con rabia:
  - Certamente! En ningún caso permitiremos que Port Arthur sexa entregado!
  Alenka, disparando desde unha pistola, disparou vinte balas por minuto, cuspir un proxectil con maior poder destrutivo que pesaba cincuenta quilos. Nun minuto, unha tonelada de metal e explosivos estalou con precisión.
  E a nena bateu con moita precisión.
  E metralladoras, cada unha disparando cinco mil balas por minuto. Ou corenta mil balas grandes, nun curto período de tempo. E como se enfrontaron aos samuráis? Como comezaron a presionalos.
  Alenka mesmo cantou:
  - E o rabaño inimigo voou ao chan, baixo a presión do aceiro e do chumbo!
  O tanque ruso traballou agresivamente. Aquí cortou mil xaponeses, aquí está o segundo. Eliminalos en capas.
  Natasha riu e cantou:
  - Pola gloria de Rus'! Nunca esquezamos a Patria!
  E de novo dispara desde ametralladoras de calibre letal. E miles de xaponeses xacen mortos.
  Medvedev colleuno e asubiou:
  - Tsar Nicolás! Serás xenial.
  E esmaguemos o samurai inacabado baixo as eirugas.
  Margarita sinalou loxicamente:
  - Nicolás II podería ser o maior dos tsares. Tivo todas as oportunidades de facer de China unha provincia rusa - Rusia Amarela !
  Medvedev golpeou aos samuráis, precipitouse sobre eles como eirugas e dixo:
  - Que sexa así!
  Cuncha tras cuncha saíu voando. Multiplicáronse como cuasi materia , requirindo moita menos enerxía que o aumento real de átomos e moléculas.
  Alenka, premendo os botóns do joystick cos seus elegantes dedos, mesmo exclamou:
  - No nome dos tsares rusos!
  . CAPÍTULO No 6.
  A arma ruxiu e ruxiu. Aínda que, non tan alto, pero abafado, era posible falar.
  Margarita preguntoulle ao presidente en funcións:
  - Que, o número de cunchas é infinito?
  Medvedev respondeu:
  - A cuasimateria non require moita enerxía para crear. E encher un reactor termonuclear de auga é tan sinxelo coma descascarar peras!
  Margarita asubiou:
  - Si, isto é xenial! Tamén podes facer xeado de chocolate deste xeito!
  Medvedev obxectou cun suspiro:
  - Aínda non, pero moi pronto, si! É unha mágoa que ata agora só se obteña cuasi materia !
  Alenka, premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos, sorrindo con grandes dentes de tigresa, comentou:
  - ¡Esta capacidade de crear materia tamén é case divina!
  Medvedev riu. Cada vez había menos xaponeses pola montaña, e cada vez había máis cadáveres. O samurai intentou disparar ao tanque, pero en balde. Os proxectís rebotaban na armadura como gotas de choiva.
  O presidente en funcións sinalou:
  - E o home é creado a imaxe e semellanza de Deus.
  Alenka, disparando proxectís letais, comentou:
  - Se aínda está creada. Quizais os humanos somos o ser máis intelixente, forte e poderoso do universo!
  Medvedev suxeriu loxicamente:
  - ¡Canto máis necesaria é a consolidación da humanidade! Debemos unirnos! Entón non coñeceremos a dor e a derrota!
  Natasha dixo con confianza:
  - O Imperio tsarista é capaz de unir a todos! E únete a todos, sen excepción, nun monolito!
  E a nena volveu disparar metralladoras. Abafadora aos xaponeses tentando entrar polo flanco esquerdo. As granadas non danaron o tanque T-95. E os canóns, tamén desde a distancia, ou fallaron, ou os seus proyectiles resultaron ineficaces. Ademais, non hai armas perforantes en ningún país do mundo. E non podes penetrar tan facilmente nun tanque. A súa defensa é de primeira.
  E as metralladoras segan e os proxectís son varridos. E fano todo en concreto, e moi mortífero.
  Natasha riu e dixo:
  - Faltarán moitos xaponeses!
  Alenka estivo de acordo con isto:
  - Moitos!
  E brillou os seus ollos de zafiro. E hai moitas cousas diferentes sobre esta rapaza, unha verdadeira terminadora.
  Os guerreiros están a disparar. E os samurais sangran. Corenta mil balas e unha tonelada de proyectiles por minuto, esta é unha forza destrutiva moi grande.
  Natasha observa:
  - ¡Somos guerreiros que sufrimos unha grave morte!
  Alenka estivo de acordo con isto:
  - E non só a morte, senón a fonte de poder en todo o universo!
  Margarita comentou con criterio:
  - Se a Rusia tsarista conquista o mundo enteiro, todas as guerras da historia da humanidade rematarán dunha vez por todas!
  Medvedev acordou:
  - Por suposto bebé! Ninguén necesita guerras! Pero a humanidade debe estar unida!
  Natasha asubiou coa alegría dunha pantera que mata un touro:
  - Cando estamos unidos, somos invencibles!
  E soltou chispas dos seus ollos! Esta é a nena! Contén as chamas de lume, xeo e aceiro.
  Pero agora morren os últimos xaponeses. E non hai ninguén que asalte a montaña. Máis de cincuenta mil guerreiros mortos da Terra do Sol Nacente permaneceron baixo o monte Vysokaya.
  A batalla rematou.
  Os catro ocuparon un lugar nun outeiro e Medvedev comentou:
  "Será mellor que non falemos coa guarnición polo momento". En xeral, que imos facer?
  Alenka suxeriu:
  - Aínda hai moitos xaponeses. Imos destruír todo o exército Nogi.
  Margarita concordou con isto:
  - Iso é! Exprimiremos a todos os samurais! E será xenial!
  Medvedev sorriu e comentou:
  - E o noso tanque tamén pode nadar debaixo da auga e disparar conchas. Imos afundir a flota xaponesa!
  Natasha berrou encantada:
  - Iso é! É certo, tomemos e eliminemos todos os samuráis do mar.
  O escuadrón xaponés acababa de comezar o seu seguinte bombardeo. Voaron proxectís, incluídos canóns de once e doce polgadas. E isto, xa ves, é serio.
  O tanque precipitouse cara á costa. Alenka, tocando os dedos na carrocería do coche, comentou:
  - Vale, ao mar. Pero como poderiamos darlle a iniciativa aos xaponeses en terra?
  Margarita, que tiña algún coñecemento sobre a guerra, recordou:
  -Tiñamos metralladoras, e o rifle Mosin era moito máis fiable e eficaz que o xaponés. E se non todo funcionou no mar, entón en terra o samurai non tiña ningunha oportunidade!
  Alenka, enfadada, moveu o pé descalzo polo chan e murmurou:
  - ¡Traizón! Traizón trivial!
  Natasha suxeriu:
  - Colgaremos a todos!
  O tanque entrou na auga. Desde os lados apareceron hélices que controlaban a máquina. Aquí está o primeiro obxectivo: un destrutor xaponés. Natasha premeu os botóns do joystick cos seus dedos finos.
  E o proyectil golpeou o fondo do barco cunha forza letal. Deu a volta á armadura.
  O destrutor recibiu outro proyectil. Natasha volveu presionar o dedo do pé.
  E entón o xaponés afoga.
  Alenka riuse:
  - ¡Afogámonos por quendas! As metralladoras non son moi eficaces baixo a auga!
  E a nena presionou o joystick, esta vez enviando un proyectil ao fondo do destrutor.
  Margarita respondeu cun sorriso:
  - Pois temos mulleres!
  Natasha enviou de novo un proyectil e gritou:
  - En nome de Rus, que haxa a vitoria!
  Alenka cuspiu as cunchas. Ela abriu o fondo da nave da Terra do Sol Nacente e notou:
  - Aínda así, o poder tsarista en Rusia non era tan malo como afirmaba a propaganda.
  Margarita estivo de acordo con isto e falou de boa gana, sobre todo porque de todos os xeitos non tiña nada que facer.
  - Baixo o tsar Nicolás II, Rusia mantivo o patrón ouro do diñeiro. A moeda do imperio converteuse na máis sólida e estable do mundo. Os prezos tamén permaneceron practicamente sen cambios. E baixo o tsar Nicolás, o pago alcanzou os trinta e sete rublos ao mes. De feito, Rusia converteuse nun dos países líderes do mundo en termos de nivel de vida. A produción industrial pasou a cuarta no mundo.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev despois de durmir, comezou a xogar no ordenador. Neste caso, cortábase para continuar coa estratexia. O poder reforzado levou a cabo incautacións. O presidente en funcións de Rusia lanzou tanques á batalla.
  E pesado.
  Aínda é un bo xogo. Conduín un pouco e conseguín tanques de máis de cen toneladas. Cando era presidente, Medvedev quería desenvolver tanques de máis de cen toneladas. Pero Putin non o deu entón. Pero a idea parecía tentadora. Vehículos superpesados. E seis tipos de coches. Máis de cinco e cen toneladas.
  Pero agora Medvedev está lanzando tanques con motores nucleares á batalla. E rompe as defensas dos países de nivel medio. E de novo as capturas. Si, xenial... Para facelo un pouco máis fácil, conéctate a un conselleiro militar. E xunto con el lideras a destrución do inimigo. E a súa captura.
  Aquí estás conquistando outro imperio... Aquí a guerra é máis grave, pero está dirixida por un conselleiro militar do nivel de Napoleón. Así que podes ver e configurar o teu imperio cun economista do nivel de Stolypin.
  E Medvedev, despois de sentarse ante un ordenador cunha pantalla xigante durante varias horas, comezou a roncar.
  Leva demasiado tempo privado de sono.
  Alenka disparou contra os xaponeses. Tras afundir o cruceiro esta vez, ela cantou:
  - Somos os máis fortes do mundo,
  empaparemos a todos os nosos inimigos no baño.
  A patria non cre nas bágoas,
  E darémoslle o cerebro aos malvados oligarcas!
  E a nena riu. E os seus dentes brillaban con perlas!
  Medvedev suxeriu:
  - Dado que a guerra con Xapón remata en vitoria, o crecemento económico de Rusia será aínda maior! E o imperio tsarista converterase no país máis rico!
  Alenka afundiu outro destrutor e asubiou:
  - Sempre fomos ricos! Non había suficiente orde!
  Natasha alcanzou o acoirazado da Terra do Sol Nacente e comentou:
  - En nada fomos inferiores aos alemáns na Primeira Guerra Mundial. Pero por mor da quinta columna, perdemos a vitoria!
  Alenka tamén enviou outra cuncha na barriga do armadillo e declarou:
  - Certamente! A quinta columna é a culpable de todo. Durante a Primeira Guerra Mundial, os alemáns nin sequera puideron achegarse a Minsk e foron golpeados en Galicia. E baixo Stalin, xa vían o Kremlin a través de prismáticos. Que significa isto?
  Natasha disparou outro proyectil no fondo do acoirazado e murmurou:
  - ¡Traizón! Botamos de menos unha vitoria así!
  Margarita tamén considerou necesario lembrar:
  - De non ser pola traizón, teríamos a posesión de Constantinopla e Asia Menor, así como o acceso ao mar Mediterráneo. E tanto perdemos por mor da traizón e da quinta columna!
  Alenka lanzou outro proxectil:
  - Si, esta é a quinta columna! Cantos problemas causa ela! O Imperio Ruso é unha entidade única que podería expandirse por todo o mundo e unir á humanidade.
  Natasha murmurou agresivamente:
  - Certamente! Eu podería e definitivamente faría calquera cousa! E para que a humanidade estea unida e invencible!
  A rapaza enviou outro proyectil, despois do cal o acoirazado finalmente se dividiu. E os xaponeses afogáronse.
  Margarita comentou con alarma na súa voz:
  - Mira que está a pasar agora no mundo? Rusia e EEUU están ao bordo da guerra. E China está superpoboada e totalitaria. Non hai orde e prosperidade no mundo!
  Natasha enviou un novo proyectil, esta vez ao cruceiro, e aceptou:
  - Non hai orde no mundo! Necesitamos unha xestión unificada!
  Alenka disparou o proyectil e asentiu de acordo:
  - E tal goberno podería converterse nun imperio tsarista! A autocracia de Rusia é o garante da estabilidade e prosperidade global!
  E a nena enviou outro proyectil, que finalmente partiu o cruceiro.
  Os xaponeses estaban claramente asustados. Dispararon indistintamente, sen entender quen os afogaba.
  Cómpre sinalar que en terra, Xapón non tiña moita vantaxe en número. E mesmo na historia real, perdeu moito máis en mortos e feridos que en Rusia.
  Pero no mar, os barcos da Terra do Sol Nacente, fabricados en Gran Bretaña e Estados Unidos, eran lixeiramente mellores que os rusos, principalmente de produción nacional.
  Pero mesmo aquí a superioridade cualitativa dos xaponeses é bastante insignificante. E os rusos tiran, quizais, con máis precisión.
  Natasha, disparando e afundindo outro destrutor, comentou irritada:
  - De feito, Rusia derrotou a adversarios máis fortes. Por exemplo, Napoleón!
  Alenka, despois de enviar un proyectil ao cruceiro blindado, engadiu:
  - Oh si! Napoleón era un xenio! E era máis forte, pero vencémolo!
  Margarita suspirou pesadamente e murmurou:
  - Perder cos xaponeses. Isto é tan molesto e ofensivo!
  Alenka estivo de acordo con isto:
  - Moi molesto! Por desgraza, por iso, a época da dinastía Romanov rematou. A época é gloriosa, heroica, con conquistas e vitorias. E aínda que non tiñamos o noso propio Genghis Khan, levamos levantándonos desde a época de Ivan Kalita.
  E a nena enviou outro proxectil moi letal. E o cruceiro blindado dividiuse en dúas partes.
  Natasha continuou, e cunha cuncha afundiu outro destrutor. E os samuráis teñen moitos destrutores.
  O guerreiro preguntoulles aos mozos:
  - Pero pregúntome por que na historia do mundo ningún dos imperios acadou o poder absoluto?
  Alenka volveu enviar un proyectil no ventre doutro destrutor e declarou:
  - Si, de verdade, por que? Todos caeron. E o Imperio Persa, e Alexandre Magno, e o Imperio Romano. Por que ninguén uniu á humanidade?
  Natasha bateu o pé con frustración. Afundiu outro barco e dixo:
  - Iso é! Genghis Khan creou un imperio que podería esmagar o mundo enteiro. Pero despois da súa morte, os seus fillos e netos organizaron un enfrontamento e destrozaron o imperio. Só a Rusia tsarista, co seu sistema unitario, foi un país tal que puido existir durante moitos séculos e expandirse ata tragar o globo enteiro!
  Alenka brillou cos ollos e declarou, afundindo outro destrutor:
  - Gloria ao gran imperio do tsar Nicolás! Non daremos poder aos bolxeviques ilexítimos e ao goberno provisional!
  Natasha tamén enviou un proyectil ao barco. Ela afundiu o xaponés e cantou:
  - Deus salve ao rei,
  Soberano forte
  Reina pola gloria,
  pola nosa gloria!
  Reina co medo dos teus inimigos -
  Zar ortodoxo!
  Reina con gloria
  Para a nosa gloria!
  As nenas parecen estar moi animadas. Así é como destruíron o samurai, admirarao. E Medvedev conduciu o seu tanque submarino asasino. En xeral, esta é unha arma xenial. Está afundindo toda a flota xaponesa. Pero este é un gran poder.
  Doce, só grandes barcos blindados, ducias de máis pequenos, incluídos cruceiros. Só hai máis de sesenta destructores. Leva tempo destruír todo isto.
  Natasha, rematando outro barco, preguntoulle a Medvedev:
  - Que pensas, Deus existe?
  O oficial en funcións sorriu e respondeu:
  - En que sentido?
  Natasha enviou un novo proyectil, rematando co destrutor e sinalou:
  - Si, as relixións teñen moitas versións! Hai tanto pagáns como monoteístas! Ás veces comezas a pensar niso. E dubidas de que Deus existe cando hai tanta desorde nas ensinanzas!
  Alenka dividiu outro destrutor e, rindo, comentou:
  - Si, a este respecto é difícil crer na Biblia. Para que só Deus se comporte deste xeito. E ata tiña favoritos!
  Natasha asentiu coa cabeza:
  - É iso. Cres que un só pobo é o pobo de Deus? Isto é claramente indigno dunha intelixencia superior!
  Despois, a nena comezou a afundir un acoirazado de gran tonelaxe. O guerreiro estaba traballando.
  Pero Margarita expresou a súa opinión:
  - Aínda non está claro como é posible que un Deus amoroso desfigure as mulleres así!
  Natasha quedou sorprendida:
  - Como é feo isto?
  Margarita respondeu sinceramente:
  - Si, convérteas en vellas! E que máis repugnante que unha vella!
  Alenka disparou un proyectil contra o ventre do cruceiro e declarou:
  - Por algunha razón, hai vellas moi desagradables andando pola terra, que é á vez estúpida e terriblemente fea!
  Natasha moveu a cabeza e apoiou:
  - E antipático! E non esteticamente agradable!
  A guerreira riu e chiscolle un ollo á súa parella. Como, ela é tan xenial e agresiva.
  Medvedev comentou seriamente:
  - Efectivamente, a vellez é moi mala. Fai que a xente sexa fea, débil, vulnerable. Pero dende o punto de vista evolutivo, ten algunhas vantaxes!
  Alenka quedou sorprendida. Despois de acadar outro destrutor, ela preguntou:
  - Que vantaxes podería haber neste estado noxento?
  Medvedev respondeu en serio:
  - Isto estimula o desenvolvemento da ciencia e da intelixencia. Se unha persoa non se sentira cansa, entón non sería necesario que inventase un coche. Así mesmo , a debilidade das garras e colmillos levou á invención do coitelo. Os tempos fríos e os tempos glaciares ensináronnos a prender lume. As enfermidades estimularon o desenvolvemento da medicina. - O presidente en funcións mirou coa habilidade que Alenka enviou outro barco xaponés ao fondo e continuou. - En moitos sentidos, as debilidades humanas estimularon a ciencia. Non sabiamos voar, pero creamos avións. E isto é progreso!
  Natasha enviou outro proxectil e sinalou:
  - Progreso. Pero aínda así, cando miras á vella, faise tan noxento. É realmente imposible prescindir do feísmo humano?
  Alenka estivo de acordo con isto:
  - Mesmo os mozos poden inventar un avión. Por que encher a maldita vellez? Isto é terrible e noxento!
  Margarita cantou fóra de lugar:
  - Non me separarei do Komsomol! Serei para sempre novo!
  E a nena moveu o puño sobre o metal.
  Mentres tanto, outro acoirazado afundíase.
  O tanque submarino continuou afundindo a frota xaponesa. O propio almirante Togo atopouse na auga e viuse obrigado a escapar en barco. Xapón tiña unha gran frota, pero enfrontábase a unha arma fundamentalmente nova. E agora estaba completamente derrotada.
  Alenka, continuando afundindo barcos xaponeses, mostrou os seus dentes, que eran moi grandes e afiados, e suxeriu:
  - Iso é no que estou pensando. Por suposto, debe haber estética dos corpos. E é imposible que as mulleres se volvan feas, coa pel flácida e o corpo dobrado.
  Natasha, despois de enviar outro destrutor ao fondo, estivo de acordo con isto:
  - Por suposto! Isto é no que traballa a ciencia!
  Os dous guerreiros estaban moi alegres. Afundiron con éxito a flota inimiga.
  As mozas agresivas son capaces de facer grandes fazañas.
  Margarita, pola súa banda, expresou o seu pensamento:
  - As relixións xurdiron tamén pola debilidade do home. Se o home fose máis forte, non habería relixións. E, por suposto, a morte e o medo á morte levan ao feito de que unha persoa busque consolo por si mesma!
  Alenka recordou:
  - Participei nunha sesión e vin algo incrible. Así que hai perfumes!
  Natasha, con astucia na súa voz, sinalou:
  - Non hai nada sorprendente na existencia dos espíritos! Despois de todo, voamos nos nosos soños. Isto significa que hai unha alma, e como un recordo de voos!
  Medvedev asentiu de acordo:
  - Si, hai unha alma! Neste sentido, a persoa é única! Agora quizais poidamos divertirnos un pouco!
  A frota xaponesa estaba a derreterse. O tanque submarino facía o papel dun asasino. Margarita estaba un pouco triste. En primeiro lugar, atopouse no papel dun extra. E en segundo lugar, que é molesto, non se pode ver todo moi ben cando estás baixo a auga. En xeral, Pedro tiña fortes dúbidas sobre Deus. De feito, por que despois de que os rusos adoptaron o cristianismo, caeron sobre eles varios problemas. E a invasión mongol-tátara, e antes, a fragmentación feudal dos príncipes. Guerras entre pobos rusos.
  Foi entón cando, finalmente, desde a época de Ivan Kalita, comezou o renacemento de Rusia,
  Moscovia fíxose máis forte. Ata que, por exemplo, baixo Iván Terceiro finalmente se converteu nun estado único e centralizado. E botou o xugo tártaro.
  Si, por suposto, Rusia estaba subindo. Ata que tropecei en Xapón.
  Isto marcou o final da historia da monarquía e da dinastía Romanov.
  Porén, a monarquía marchou, pero o autoritarismo mantívose.
  Margarita acariñou con coidado a Alenka nas costas. A nena ronroneou contenta. Ela parecía gozar.
  Medvedev sinalou loxicamente:
  - Non hai nada de malo en que un home ame a unha moza e unha nena ame a un home. Isto é bastante natural. Pero ao mesmo tempo, a xente debe manter a decencia.
  Margarita obxectou disgustada:
  - Non leamos moral. Non me gusta isto!
  O presidente en funcións botou unha risa:
  - E quen ama! Pero temos que afrontar a verdade. A xente, a este respecto, é notablemente diferente dos animais!
  Margarita asentiu coa cabeza:
  - Si, hai unha gran brecha entre nós!
  Alenka respondeu con sarcasmo:
  - E xa sabes, entre ti e o mono, non noto moita diferenza!
  Margarita riu. Alenka, pola súa banda, afundiu o último dos doce barcos blindados de Xapón. Despois diso, a rapaza comentou:
  - Xa case rematamos coa flota inimiga!
  Medvedev sorriu con sarcasmo:
  - Si, sodes bos traballadores! E, de feito, son capaces de moito! En xeral, encántanme as mozas guerreiras: ¡son tan sexys!
  Margarita fixo xirar o seu corpo e cantou:
  - Paréceme sexy, son coma un procesador! E móvome coma un robot, un agresor sonoro!
  Despois de que o estudante acariciou a Alenka un pouco máis ousadamente. A rapaza premeu os botóns do joystick cos seus longos dedos e parecía encantadora.
  Que graciosos son os seus movementos.
  A imaxinación de Margarita representaba a unha princesa camiñando descalza ata o cadalso. Isto é tan romántico. E a princesa é tan vermella. Despoñéronlle todas as súas xoias e o seu vestido caro. Só quedou o cilicio. Pero o uniforme da prisión realza aínda máis o encanto do seu rostro doce, agradable e fresco, coma unha rosa. E pelo lume. Que fermosa é a princesa que vai ser executada.
  E hai milleiros de persoas afogando alí arriba. Os barcos estanse a romper, os elementos están arrasando.
  E Xapón sofre unha derrota colosal e única. Entón, os samuráis aparentemente teñen que arrepentirse dos seus pecados.
  Margarita pensou, que cren os xaponeses? Cal é a súa relixión? Son pagáns despois de todo. Pero derrotaron a Rusia ortodoxa. Despois diso, pensa en quen Deus é máis forte!
  E os mongois eran pagáns, pero cantos territorios capturaron.
  Margarita preguntoulle a Alenka:
  - Dime, beleza, que che gusta Rodnoverie?
  A nena sorriu amplamente e, despois de afundir outro destrutor, respondeu:
  - Moi boa relixión! Hai contos de fadas tan fermosos!
  Margarita preguntou insinuando:
  - Cres que son contos de fadas? Ou quizais todos estes deuses rusos existen realmente?
  Alenka encolleuse de ombreiros e respondeu:
  - Quizais existan tanto elfos como gnomos! Calquera cousa pode pasar no noso mundo. E é difícil dicir o que realmente existe e o que non!
  Medvedev sinalou loxicamente:
  - Ata certo punto, todo existe no noso mundo. Todos os nosos pensamentos, soños, desexos son o que deixamos atrás. Teño unha teoría moi interesante da Hipernoosfera, na que existe absolutamente todo o que algunha vez foi inventado pola xente. É dicir, o pensamento existe para sempre. E ela permanece noutros mundos paralelos.
  Dmitry Medvedev espertou do sono. E retomou a súa obra fundamental, máis precisamente a construción dun imperio.
  E outra vez conquistas...
  Primeiro, monta un novo tanque de mil toneladas e lánzao ás posicións inimigas. Non, claro, non só un, senón moitos.
  E están a moverse por territorio estranxeiro. E enriba tamén hai avións con bombas atómicas. E se botamos as bombas tamén? E facer uns de aniquilación?
  Dmitry Medvedev é como todos os demais no calado.
  E agora outro país cae nas botas dun ditador. E chegan as conquistas. Pero aquí hai outro inimigo. O país tamén é grande... Incluso podes programalo. Aquí está a URSS en 1941... Hai unha invasión. As unidades en Medvedev multiplicáronse automaticamente durante moitas horas de xogo e a súa poboación xa supera os mil millóns. Contra 196 millóns. E tecnoloxía máis moderna. E os soldados poden ser revoltos por cuarteis ata o infinito.
  Afortunadamente, os recursos electrónicos son inesgotables. E presionar ao inimigo, presionarlle.
  E tanques que pesan mil toneladas son enviados a reactores nucleares de toda Rusia directamente a Moscova.
  E é practicamente imposible deixalos - non fai falta!
  Medvedev lidera a estratexia e tararea para si mesmo... Entón, detén os tanques de propulsión nuclear. E lanza "Panther"-2 á batalla. Un coche que, con todo, aínda é capaz de bater a un trinta e catro.
  Medvedev xoga consigo mesmo cargando diferentes parámetros dos coches... "Pantera"-2... Como golpear desde a distancia. E penetrará nun tanque soviético.
  Non é así como o superarás! Especialmente na fronte, pero a bordo pódese. A rodaxe está en pleno apoxeo. E os trinta e catro corren... E morren baixo os golpes dos canóns...
  O exército volve moverse... E apareceron robots de combate. Eles eles mesmos ritmo. E as cunchas son derrubadas por láseres. E fano con moita intelixencia.
  E as nenas virtuais atacan.
  Medvedev ten un ollo ávido na estratexia. Unha batalla emocionante. De novo xogas ti mesmo ou entrégase a un conselleiro militar. E observas o progreso da batalla.
  Levan os seus tanques á ofensiva.
  Aquí podes avanzar en tanques piramidais que son menos vulnerables e impenetrables desde todos os ángulos. Móvense como unha pista de patinaxe.
  E as nenas corren descalzas... E disparan no seu camiño.
  Outra guerra. Xoguete xenuíno. E os cartos veñen dos pozos de ouro sen secar. É como nun xogo, todo está segundo o plan, sen fallos e sen deterioro da natureza.
  Non se esgota todo, nin diminúen os recursos. Aínda que isto non parece moi probable.
  Medvedev foi interrompido por unha chamada. O presidente en funcións colleu o teléfono:
  - Ola!
  O xefe da administración presidencial dixo:
  - Aínda estás na oficina, Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev respondeu bruscamente:
  - Si! Sigo sendo o presidente!
  O xefe da administración dixo:
  - Zelensky esixe que despois da inauguración abandone a residencia.
  Medvedev preguntou estremecido:
  - E onde vivirei?
  O xefe de administración respondeu:
  - No meu apartamento! O teu poder rematou e debes desocupar todas as instalacións!
  Medvedev murmurou:
  - Teño unha petición ao novo presidente - que me deixe o ordenador!
  O xefe de administración preguntou:
  - Dáme a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado e pedirei a Zelensky que che teña un ordenador!
  Medvedev asentiu de acordo:
  - Pois é posible!
  . CAPÍTULO No 7
  E chamou ao seu asistente para preparar un decreto. Ao conferirlle ao xefe da administración a Orde de San Andrés Primeiro. O modelo está listo e ata agora asinei pola responsabilidade.
  Entón Medvedev comezou a xogar de novo.
  Agora os seus tanques virtuais achéganse a Moscova e comezan o asalto. Esta cidade está sendo atacada por máquinas que pesan dúas mil toneladas.
  Non obstante, Medvedev tamén lanza "Rat"-5 ao ataque, este é un monstro, non un tanque. Dez mil toneladas de peso!
  As tropas achéganse ao Kremlin... Así que Stalin está fuxindo. E é capturado por mozas descalzas en bikini. Agarran o nariz cos dedos espidos. E obrigan a Stalin a bicar os seus talóns espidos.
  Aquí están as tropas do imperio virtual que pasan por Moscova e van aos Urais...
  Tamén o capturan...
  Medvedev comeza a asentir de novo e comeza a soñar.
  Margarita preguntou con sarcasmo:
  - E, por exemplo, unha división máis clásica: o ceo e o inferno?
  Medvedev comentou tristemente:
  - Esta é probablemente a idea primitiva dos antigos sobre a retribución despois da morte. En realidade, o máis probable é que todo sexa algo máis complicado!
  Natasha exclamou encantada mentres afundía un dos últimos barcos xaponeses:
  - Os xurados e antigos,
  O inimigo volve xurar
  Frota-me
  Moer en po.
  Pero o anxo non dorme,
  E todo sairá. E todo rematará ben!
  As nenas acabaron coa flota inimiga. Medvedev acelerou o tanque, perseguindo ao samurai. Si, fixeron un bo traballo aquí. É interesante como se pode corrixir a historia. A Rusia tsarista era un país poderoso que estaba a medrar. Aínda que non todas as persoas vivían ben.
  Pero o país estaba subindo. Acurtouse a xornada laboral. Apareceron novas vacacións. Creouse o autogoberno local. Os salarios creceron con prezos estables. Escolas abertas. Baixo o tsar Nicolás II, o gasto en educación aumentou máis de seis veces. A educación primaria pasou a ser obrigatoria.
  Si, non todo cambiou para mellor o suficientemente rápido, pero canto perdeu o país pola revolución e a guerra civil. Cantas persoas intelixentes morreron e abandonaron a súa terra natal? E agora, nesta parte do universo hai unha oportunidade de evitar isto.
  O tanque aerodinámico flotaba rápida e silenciosamente baixo a auga. E agora o último destrutor da Terra do Sol Nacente foi afundido.
  Natasha dixo encantada:
  - Así de novo son!
  Alenka corrixiu á moza, aclarando:
  - Que xenial estamos todos aquí! Loitaron coma leoas!
  Margarita comentou irritada:
  - Nada en especial! Simplemente tiñamos mellor tecnoloxía!
  Alenka riu e respondeu:
  - Pero nós mesmos disparamos os canóns!
  Natasha apoiou á súa amiga:
  - E tamén o fixemos nós! E este é un ollo agudo...
  Margarita escolleu:
  - ¡Mans lascas!
  Natasha riu e respondeu:
  - E ti es unha rapaza encantadora!
  Margarita afirmou sinceramente:
  - Sinto pena dos xaponeses. Debuxan debuxos animados marabillosos. Gústame especialmente o hentai !
  Alenka riu e xirou a perna no aire:
  - Hentai , é xenial! Incluso moi chulo!
  Natasha, co sorriso dunha nena que probou a marmelada, suxeriu:
  - E quizáis tamén lle pateemos o cu aos fascistas!
  Medvedev asentiu cun sorriso:
  - Boa idea. Pero imos rematar primeiro coas forzas terrestres xaponesas. E axudaremos a rematar a guerra máis rápido. Para que o fascismo non apareza neste universo.
  As nenas responderon ao unísono:
  -E non aparecerá, e China será nosa!
  Despois de que a frota xaponesa fose afundida, o supertanque T-95 chegou á superficie.
  Entón Medvedev comezou a soñar con todo tipo de tonterías.
  A guerreira Alenka defendeu a defensa de Ryazan. Natasha estaba con ela.
  Ambas nenas están cunha armadura lixeira, cun sable en cada man. E debaixo dos teus pés hai discos especiais e finos.
  Un enorme exército de mongoles tártaros lanzou un asalto.
  Moitas escaleiras longas cubrían as paredes á vez. Eran diferentes: tecían con troncos de raíz, derrubaban madeiras de piñeiro con barras transversales. Tamén se utilizaron escaleiras pesadas con ringleiras de troncos. As murallas, grazas ao rápido ritmo de construción, resultaron ser máis altas do que os tártaros esperaban; moitas escaleiras non chegaban ao cumio. Por diante, os mongois expulsaron aos poucos Uruses capturados. O pobo ruso prefería a morte á vergoña da catividade.
  Pero os mongois foron implacables.
  Empuxando despiadadamente con lanzas afiadas, os esgotados foron pateados, coa esperanza de que o pobo ruso, non querendo matar aos seus, se rendese. Ou, ao amparo de prisioneiros, infiltrarse na muralla de xeo. Algúns dos prisioneiros baixaron berrando, deslizándose polo xeo conxelado, derrubando os odiados nucleares, arrincándolles as espadas das mans e inmediatamente caendo en anacos. A xente subía rapidamente as escaleiras, non entendes que tipo e tribo?
  Medio espido, con farrapos, cun garrote nas mans, coas costas apuñaladas e sangrando. O home Vaul, vestido cunha armadura , xa levantara unha enorme machada, cando gritaron desesperadamente desde abaixo:
  -Non nos destrúes, cabaleiro, que somos nosos, os rusos!
  O voivoda Dikoros saltou á parede e gritou:
  -¡Cheiro que é noso!
  Un grito desesperado confirmou isto:
  -Agarda a picar, teu! Non hai moghlans entre nós!
  Moi intelixente Alenka gritou:
  -¡Quen se perdice correctamente é dos seus!
  - ¡Bautízate, ortodoxos!
  Con voz aterradora, os cabalos botaron unha milla de distancia, o xigante Vaula-Morovin ruxiu .
  Os defensores de Riazán aprobaron:
  -Xa! De verdade!
  Resonaron por unanimidade en todas as paredes:
  -Veña, irmáns, fai o sinal da cruz!
  Centos de prisioneiros esfarrapados, azuis polo frío, treparon pola muralla e caeron, continuando a cruzarse mecánicamente. Algúns recolleron inmediatamente pedras xa colocadas e lanzáronas furiosamente contra os mongois. Moitos residentes de Ryazan viron os tártaros por primeira vez, incluso moitos opoñentes tradicionais, os mesmos kipchaks, mudáronse a roupa mongol.
  Os inimigos levaban longos abrigos de pel, tan longos que se enredaban nos dobladillos. Os nukers seleccionados tiñan placas de cobre e ferro colgadas do peito e as costas abertas. Para intimidar aos Uruses, moitos pintaron con sangue as súas xa malvadas caras afeminadas.
  Pero os Uruses non se inmutaron, enfrontándose ao inimigo con espadas e machadas. A partir do poderoso golpe de Vaula , cinco mongois morreron á vez, o segundo golpe e tres máis! Outros guerreiros non loitaron peor. Os tártaros subiron torpemente polo eixe escorregadizo; non podían cubrirse debidamente con escudos nin cortarse con sables. Cando, a costa de enormes perdas, o exército mongol alcanzou o cumio, verteuse sobre eles auga fervendo e unha terrible arma: alcatrán queimado.
  Mesmo as mulleres e os nenos pequenos botaban augas fervidas e tiraban pedras e bloques. Os tirachinas pequenos con frechas envelenadas eran especialmente efectivos; ata un neno de cinco anos, aínda non capaz de tirar dunha corda de arco apretada coas súas pequenas mans, podía disparar desde eles. E perder ao disparar a unha masa tan grosa é moito máis difícil que golpear. O asalto foi claramente asfixiante, cadáveres mutilados arroiados en grandes cantidades.
  A través dun telescopio fabricado habilmente polos chineses, Guyuk Khan observou atentamente a batalla. Lambeba os beizos e chameaba os beizos, de cando en vez, endereitando o seu casco forrado de peles douradas, que teimudamente e molesto subíalle á fronte. Entón tirou a pipa con rabia.
  -Os nosos guerreiros están morrendo! Burundai e a Serpe Amarela veñen a min!
   Os Turgaud apresuráronse a cumprir a orde do kagan da coroa. Guyuk estaba a piques de sentar nunha cadeira de marfil tallada cando unha man pousouse suavemente sobre o seu ombreiro:
  -Non te preocupes, xenial! Calma a túa mirada salvaxe!
  Unha melodía viscosa ronroneaba, que lembra bastante a voz dunha muller.
   Guyuk Khan sentía sono e case non podía manterse en pé. Si, ese é el. De novo, como unha pantasma, a Serpe Amarela apareceu diante del: a persoa máis terrible do seu exército, un demo infernal do afastado e inaccesible Xapón.
  -Ti!
  O herdeiro do Supremo Khagan apuntou cun dedo estúpido! A serpe amarela continuou estendéndose, ás veces aumentando, ás veces diminuíndo:
  -Eu! E vexo a través de ti! É hora de moderar a túa rabia! Ben, máis precisamente, trae todas as túas reservas á batalla canto antes! E axudarei, irmáns, e darlle tal sorpresa ao inimigo! O movemento de sinatura, créame, será correcto!
  - Dze , dze , dze ! Vou lanzar un tumen seleccionado á batalla baixo o mando de Burundai ! Xuntos levaredes o ataque!
  O xaponés brillou os seus ollos, mostrando os seus grandes dentes amarelos:
  -Non hai demos brancos, quero matar aos meus iguais! Como un verdadeiro ninja!
  A serpe amarela fixo lucir o seu talismán, un asubío imperceptiblemente apareceu na súa boca e escoitouse unha melodía relucente.
   Guyuk pensou que se estaban burlando del, pero non tiña nin a forza nin o desexo de discutir co feiticeiro ninja . Neste momento, os Turgaud empuxaron rudamente a Burundai , a Guyuk Khan non lle gustaba este obediente protexido Subudai -Baghatur.
  -O odre que gotea! Non ves que os mellores guerreiros están morrendo baixo os muros da capital de Urus? Toma os Berkuts de inmediato e, despois de pasar o río, noquea aos Uruses cun golpe baixo a parede dereita.
  O experimentado Burundai atreveuse a obxectar:
  -O xeo aínda non é forte, baixo os golpes de milleiros de cascos simplemente rebentará.
  o formidable xaponés respondeu por Guyuk .
  -É encomiable a súa preocupación. Pero os teus esforzos son en balde! O po máxico pegou xeo no río máis forte que o aceiro militar! Pois adiante, ordenámosche!
  -O gran ninja batyr sabe o que está dicindo! Monta máis rápido, se dominas o saraiba, darei unha escola de cabalos como recompensa!
  Berrou Guyuk Khan, axitando os dedos. Burundai non se atreveu a contradicir máis: estaba cheo de morte. O mongol cunha bandada de cabaleiros peludos desapareceu da vista. De súpeto achegouse unha sombra, houbo un ruído enriba e unha forte onda de aire fixo que o casco do kagan coroa voase:
  -Harakiri! Entón a Bolboreta revoloteou! Agora os Uruses terán unha " cataplasma ".
  Un dragón xigante flotaba sobre a superficie, as súas ás douradas botaban as neveiras e as linguas de lume derramaban polas súas tres bocas depredadoras.
  -Mangosta marabillosa !
   Guyuk nin sequera tivo tempo de asustarse:
  -É capaz de queimar todo Riazán.
  -Non todo, pero vai prenderlle lume á parede. ¡Adiante, meu pequeno Godzilla!
  O marabilloso soño de Medvedev continuou. O presidente en funcións tiña unha imaxinación colosal.
  Un poderoso dragón, cunha envergadura de cincuenta metros, elevouse no aire. Os mongois e os chamáns que os acompañaban ouveaban furiosos. Tumen, baixo o mando de Burundai , voou velozmente sobre o xeo, varios cabalos tropezaron e eles e os seus xinetes foron inmediatamente pisoteados por unha frenética masa de ferro. O monstro de tres cabezas, pola súa banda, mergullou suavemente na parede. Wilderness deuse conta do perigo dun ataque aéreo antes que os demais. Ben, por suposto, non quería revelar as miñas cartas de triunfo antes de tempo, pero para salvar a cidade, tería que usar unha arma descoñecida ata ese día. Ao monstro alado opúxose un monstro mecánico que semellaba vagamente unha mestura dunha araña e un ciempiés de aceiro. Xa saía fume da caldeira de vapor. Ben feito rapaces por botar o carbón con antelación.
  A catapulta de vapor é unha combinación maxistral das tecnoloxías dunha locomotora de vapor, un cabrestante, balistas de varias patas e ata... unha caixa de rapé musical. E esta besta, forxada en aceiro endurecido, podía lanzar calquera cousa daniña case á velocidade dunha metralleta a unha distancia de ata dous quilómetros. As mozas guerreiras foron as primeiras do mundo que pensaron en adaptar un motor de pistón para lanzar cargas. Dikoros virou persoalmente a panca, unha cinta habilmente forxada de cadeas comezou a moverse, introducindo pedras nas láminas que rotaban rapidamente.
  Xa que os tártaros se precipitaron nun montón denso, case non houbo fallos; pola contra, cada pesado adoquín, rebotando, derrubaba a varios xinetes que presionaban. Unha cousa é mala, a escala de puntería é bastante débil, aínda podes golpear aos mongoles, pero intenta bater un dragón voador! O monstro de tres cabezas virou a cabeza e abriu as súas anchas mandíbulas, con colmillos e brillantes de diamante.
  A chama que escapaba pasou voando polo muro e alcanzou as casas. Escoitáronse berros e berros, varias mulleres medio cegas correron pola rúa e as casas incendiáronse cunha velocidade pouco natural. Afortunadamente, a area e os pesados barrís de auga, así como os bombeiros, estaban en alerta. Algunhas das casetas, sobre todo as próximas ao muro, estaban cubertas de amianto resistente ao lume. Baixo a presión amiga, o volcán depredador palideceu e, perdendo a súa forza, converteuse en correntes de fume pálido.
  Pero o dragón claramente non quería rendirse, ao saír do mergullo, deu a volta coa graza dun soldado de asalto sobrecargado e volveu baixar regatos dun tornado ardente. Os tártaros xa conseguiran chegar á parede, polo que as lapas embravecidas tamén os atacaron. Entre as vítimas atopábase o formidable Burundai , as súas luxosas roupas incendiáronse e volveu precipitándose co ruxido dun xabaril ferido. Os soldados rusos tamén sufriron, e parte do xeo derretiuse notablemente, deixando ao descuberto a terra e os troncos. A roupa de Dikoros estaba a arder, pero o loitador Antonov de pé na parede conseguiu botarlle un balde de auga e o vapor subiu da cota de malla quente.
  -Que obsesión diabólica, é unha mágoa que Alenka chula non nos vexa!
  O dragón volveu dar a volta e intentou entrar no terceiro círculo. O feiticeiro Savely golpeou os dedos, conseguiu lanzar unha pequena bóla de lume, o golpe alcanzou a cabeza central do dragón. A pequena explosión non causou ningunha perda particular ao monstro de tres cabezas, pero saíu lixeiramente da súa traxectoria, como resultado do cal o dragón disparou antes de tempo, un torbellino de lume bateu contra as filas acumuladas de nucleares . E de novo ouveos frenéticos, algúns dos tártaros retrocedéronse. Foi entón cando Dikoros notou unha rapaza alta, que axitaba de xeito elegante dúas espadas de dobre fío. Cunha velocidade inhumana, cortaba os seus opoñentes en repolo, deu terribles golpes cos pés, os cóbados e ata a cabeza, revoloteando coma unha bolboreta.
  Só unha, ou máis ben dúas persoas poderían causar tal devastación:
  -Xuliana! Anxo vermello, es ti?
  - Cheiras as flores co nariz! Desde tres metros de altura!
  Alenka respondeu cunha risa. A rapaza guerreira, coa velocidade dun guepardo tolo, subiu á muralla, deixando marcas de sangue apenas perceptibles na parede.
  -Non fales, todo está claro! Hai que apagar o facho alado!
  Alenka asubiou salvaxemente, o dragón, despois de nivelar o seu voo, entrou no cuarto círculo. Un guerreiro que estaba preto díxolle:
  -Usa a catapulta, Alenka, derrubalo cunha pedra.
  A rapaza guerreira ladrou ameazante.
  -Eu mesmo sei mellor que usar!
  Alenka colleu tres cadeas habilmente forxadas á velocidade do raio. Esta era tamén a idea das súas mozas guerreiras: conectar dúas ou tres pedras pequenas, disparar a dúas ou máis ballistas e cortar, mutilar unha liña enteira. Despois de despregar a catapulta de vapor, Alenka saltou á lámina e deu unha patada á panca. Ela lanzouse alto, e xa en voo a rapaza guerreira axitaba os brazos, xirando maxistralmente as espadas, dirixindo o movemento rápido, e conseguiu pousar no lombo do dragón, tachonado de púas. O monstro estremeceuse e intentou desfacerse da atrevida nena xineta, pero as cadeas hábilmente retorcidas asolagaron as enormes bocas: o formidable monstro estaba completamente ensillado.
  -¿Por que necesitas tres cabezas? Falta un? Están cheos de buratos, así que os encadearei para que non saian voando os últimos cerebros!
  A rapaza guerreira riu co seu chiste torpe. O dragón gañou altitude bruscamente, logo reproduciu o bucle de Nesterov, os músculos debaixo da pel tremeron, o monstro fixo esforzos desesperados para botar fóra ao xinete non invitado. Correntes quentes de aire sopraron polo xigantesco corpo, o papaventos precipitouse como unha pedra soltada dunha catapulta ou, moi probablemente, dun meteoro. A onda atmosférica desviou o camiño dos tártaros.
  Alenka arrolou:
  -Non é impresionante!
  O sono do presidente en funcións aínda continuou. O señor Medvedev desmoronouse un pouco, quizais mesmo pola dor.
  De feito, que dragón convulso era para a rapaza terminadora cando atravesaba cargas extremas en doce planos variables, acelerando ata cento cincuenta gravidade e mergullándose inmediatamente na ingravidez, para logo alcanzar de novo o límite de carga subletal. Calquera representante da flora e da fauna é un verme fronte a este produto da enxeñería xenética.
  O monstro intentou virar a cabeza, repicando terriblemente coa súa enorme boca. A rapaza guerreira cortou coa súa lendaria espada con todas as súas forzas, apuntando ao lugar máis sensible: a fosa nasal. O primeiro golpe foi plano, unhas contas prateadas voaron pola fosa nasal, coma perlas que brillaban ao sol:
  "O teu moco é fermoso, certo, din que un dragón pode defecar ouro".
  A serpe golpeou cunha luz. En resposta, a fermosa e áxil Alenka corteu coa punta, o golpe foi agudo e preciso, a folla púxose lixeiramente vermella e do seu enorme nariz apareceron pingas de orballo de rubí cereixa. Conxeláronse sobre a marcha, entrelazándose nun adorno estrafalario.
  A nena riu:
  - Xenial, veña, repite o truco!
  O monstro xa se convulsionaba, pero seguiu gañando altura, a capital de Ryazan fíxose cada vez máis pequena. Aquí está nunha roda de carro, agora nun prato, e aquí ten o tamaño dunha semente de papoula, que finalmente desaparece detrás das nubes. O ceo brillou negro, encheuse de estrelas brillantes, subiron á estratosfera, fíxose difícil respirar, soprou un baleiro frío. Aínda que a lendaria Alenka non é unha persoa común, non pode prescindir do aire. Pero, ao parecer, o dragón tamén pica, o réptil ten convulsións, está sen alento, polo que hai que baixar a altitude. Claramente non hai desexo de repetir a fazaña de Ruslan, que mantivo a barba de Chernomorets durante tres días e tres noites. Unha frase dun sitio web infantil parpadea na súa cabeza e, por algún motivo, ten moitas ganas de repetila.
  E a rapaza guerreira di:
  -Somos do mesmo sangue, ti e eu!
  O dragón parecía comprender o significado, estremeceuse e fixo unha pausa no seu voo. Entón comezou a declinar lentamente.
  O fermoso e musculoso guerreiro dixo:
  -Pensas ben, meu irmán alado! Teremos resultados contigo!
  Unha auténtica masacre estaba en pleno abaixo, os mongois xa se afastaban das murallas e a magnífica Natasha decidiu que chegara o momento óptimo para atacar. Ben feito, valente rapaza, podes vela enseguida, por onde pasou, queda un camiño ensanguentado espesamente empedrado de cadáveres. Non só as súas pernas e brazos, as dúas trenzas alongadas de Natasha cheiran a puñais tecidos en cadeas feitas de aceiro endurecido.
  Alenka dixo para si mesma, golpeando o pé:
  -¡Definitivamente farei esas pertenzas persoais para min! Agora, imos quentar aos moghlans!
  Unha chama salvaxe estalou como un triplo volcán das gorxas enlatadas, os tártaros amontonáronse demasiado, e simplemente foron fritidos por centos, derramando polas bocas dun lume infernal. Os cabalos estaban especialmente asustados, con todo, a maioría dos cabalos xa foran rexeitados por un golpe repentino nas costas, só o garda persoal de Guyuk Khan mil permaneceu baixo a sela. A erupción continuou, arrasando centos e centos de loitadores nunha salva nun furacán ardente. A serpe amarela observaba cos ollos entrecerrados o regreso do seu pequeno dragón.
  O loitador do leste ruxiu:
  -Traidor! Todos vostedes son representantes da familia do dragón, sempre traizoan e serven a quen é máis forte!
  Enfurecido, o feiticeiro ninja intentou derrotar ao atrevido xinete, lanzando púlsares á velocidade da metralleta. A moza guerreira Alena sorriu e cantou en voz alta:
  - Con auga de lume - derrubar o vaso! Vostede é un descoñecido xenial: cuspi lume!
  Esta é unha rapaza - alegre, con humor. E os púlsares feitos de lume non lle teñen medo.
  Alena derrubanos facilmente, usando armas lendarias e, de cando en vez, dirixindo a besta cara ás unidades inimigas. Este lanzallamas reutilizable con ás é mellor que cen mecánicos tirados por cabalos.
  Quizais mesmo isto sexa máis xenial que un avión de ataque, e como ten tanto combustible e non se esgota o fusible? Terás que estudar o monstro ao teu tempo libre e crear unha nova arma nunca vista! As frechas rebotan na pel grosa e iridiscente blindada, brillando con todas as cores do arco da vella, coma o millo. Os golpes só cambian momentaneamente a cor: o vermello rubí vólvese lila-violeta. O zafiro lila, pola contra, convértese en laranxa escarlata, amarelo dourado e verde esmeralda. Isto é moi bonito, é unha mágoa que no calor dunha sanguenta batalla non teña tempo para gozar do fabuloso espectáculo.
  Os guerreiros e soldados rusos da Lexión Branca, formados por mozas, xa derrubaran a maior parte do exército mongol. Fíxose especialmente arrepiante cando entraban en xogo os lanzallamas mecánicos; calquera exército non podía soportar un golpe tan dobre. Un minuto máis, e comezará un voo desordenado. A serpe amarela dubidou un momento.
  A orde de Batu é clara, matar o kagan da coroa en silencio, pero o pago é demasiado baixo. Non, matarano máis tarde, pero de momento sacarao de debaixo das esmagadoras espadas rusas:
  -Afastámonos, Kagan, que te cubrirei!
  -¿E o mangus de tres cabezas ? Non vou deixar que atormente o meu exército!
  O ninja chasqueou o dedo e comezaron a caer faíscas:
  "Podo lanzar un feitizo complexo e volverá ao seu mundo, pero entón non poderei convocalo durante sete anos!" Aínda que hai unha opción! Un feitizo de nivel Hale!
  -Como é iso?
  de Guyuk , gorda e hinchada máis aló dos seus anos, estendeuse. Ninja Killer explicou:
  -E entón! Se eu mato a súa mangosta branca , entón o dragón será meu, se el me mata, entón será seu!
  O feiticeiro xaponés susurrou un longo mantra, o talismán brillaba máis que o sol. Levada pola emoción do exterminio, Alenka, descalza, sentiu de súpeto que o lombo flexible e pulido dun monstro poderoso e xa obediente desapareceu debaixo dela. Atopouse no aire, voando á velocidade dunha pedra. A caída non foi agradable, pero tampouco fatal. Tras atravesar unha neve dun metro de longo, o guerreiro terminador atacou aos mongois coa furia dun xabaril ferido. A última resistencia organizada caeu, os lamentables restos do inmenso exército lanzáronse á fuga masiva.
  As mozas máis fermosas, Alenka e Natasha, de pernas descubertas, competiron literalmente en exterminar a nukers desorientados. Guyuk Khan, mentres tanto, fíxose practicamente invisible, o seu cabalo galgo batía todos os récords do hipódromo, o kagan hereditario só pensaba na súa propia pel.
  -Non, isto non é un samurai! Patético cobarde. Que pena servir un mikado así!
  O ninja ladrou.
  A serpe amarela sacou dúas poderosas katanas, cruzounas e tirou bruscamente, unha bola rosa brillante separada das láminas. Un púlsar de destino máxico despegou rapidamente cara á fermosa Alenka semiespida.
  O guerreiro terminador conseguiu notar o movemento, reduciu o coágulo de lume sobre a marcha, unha pequena explosión espallada como un raio, espallando unha ducia ou dous mongois:
  -É o demo! Samurai do inframundo!
  A Serpe Amarela berrou. O ninja xa se preparaba para apurarse para atoparse coa maldita Alenka descalza , cando un pensamento elemental veu na súa cabeza. "E se non mata inmediatamente a esta moza loitadora máis forte, entón a loura terminadora Natasha unirase a ela, e entón as consecuencias serán catastróficas. Ademais, ela someteu ao dragón, e só un guerreiro moi poderoso pode someter á gran serpe. "
  O ninja gritou:
  -¡Estou escapando paxariños! Vou marchar para volver!
  A serpe amarela, despregando a súa capa branca, enterrouse na neve. Entón, atragantado, comezou a susurrar un feitizo de movemento.
  Alenka, de pernas nuas, continuou coa súa furiosa persecución, a dura Natasha non se quedou atrás. A pesar de toda a ferocidade da batalla, non deixaron que a tenda real da coroa cagan fora de vista por un momento.
  -Vai fuxir, ¡poñamos ao líder!
  Suxeriu a Alenka de pernas nuas. Lanzando un disco co pé descalzo, Natasha respondeu casualmente, continuando nivelando os mongois que fuxían con golpes rápidos.
  -¡Para que! Traeremos alegría extra a Batyga , e isto é demasiado humano. A espada mata facilmente, e o jihangir simplemente arrincará a súa pel.
  Alenka, cortando catro dun só golpe, botouse a rir.
  -¡Se non lle rompe el mesmo os cornos a Batu! Imos levalos ata o campamento, ou que?
  Natasha riu e dixo:
  -Batu caga bastante os pantalóns, e cantos menos Mooglans sobrevivan, mellor!
  As mozas terminadoras aceleraron o seu ritmo, lembraba un xogo de recuperación, os nukers azoutaban desesperadamente os seus cabalos, rasgándolles os costados ensangrentados. Con esforzos desesperados, conseguiron separarse lixeiramente dos xinetes Uru, pero non poden escapar dos que foron deseñados máis rápido que un guepardo.
  Despertando, Dmitry, Anatolyevich Medvedev fixeron exercicios e acenderon a televisión. Con motivo da vitoria de Zelensky, tiveron lugar celebracións e celebracións a nivel nacional. O pobo alegrouse sinceramente dos cambios.
  Todo o mundo quería vivir dun xeito novo, e máis libremente. Achegábase a inauguración e Zelensky gañaba todo o poder. E isto tamén causou entusiasmo e inspiración. Como, todo cambiará e será mellor que onte. E os eslavos atoparán a unidade e rematará a Guerra Fría. Como o pesadelo autoritario do período Putin.
  E xa se cantaban fermosas cancións sobre Zelensky... Todo o mundo quería algo novo e fermoso.
  O propio Zelensky anunciou que co seu primeiro decreto cancelaría a inmunidade parlamentaria e tamén limparía as plumas do oligarca. Zelensky tamén prometeu aumentar significativamente os impostos aos ricos. Como, non teñen motivos para engordar!
  En xeral, había moitas cousas planeadas por facer. Incluíndo a grandiosa construción do ferrocarril: Arkhangelsk - Chukotka, e despois un túnel subterráneo ata Alaska.
  Por que Zelensky non é un rei? Os seus proxectos son grandiosos. E nos EUA o goberno pronto cambiará e haberá outra xeración de políticos. Quen tamén quere cambiar.
  E agora Zelensky está a relaxarse...
  Antes de que lle quitasen o ordenador, Medvedev entrou no xogo...
  Despois da conquista da URSS, é posible involucrarse cos EUA. Pero primeiro, imos executar o sistema de defensa de mísiles láser; o imperio ten esas capacidades aquí. Guerra contra os EUA - 2008! A invasión comeza desde Chukotka ata Alaska.
  Hai unha verdadeira loita.
  O Abrams está loitando contra o tanque Panther-7. O coche novo xa non é tan pesado como perfecto. E mostra a súa clase absoluta.
  E destrúe aos ianquis... Medvedev aburriuse un pouco coa guerra e entregou o control a un conselleiro militar da clase Rokossovsky. E comezou a xestionar...
  Por exemplo, construír algo... Novos templos con sete relixións cada un. Ou incluso novas torres de televisión. E sería xenial construír unha pirámide. Un quilómetro e medio de altura. Si, sería xenial!
  Ao mesmo tempo, Medvedev está a elevar o nivel de benestar. Non se trata só de crear fábricas militares.
  Tamén podes producir televisores, frigoríficos, ordenadores, portátiles. E aumenta a produción e aumenta os músculos de loita. Pero EEUU xa está a dominar... O Imperio xa ten unha poboación de máis de dous mil millóns e medio e está bastante preparado para loitar contra os EE.UU. Medvedev mostra os dentes e canta:
  - Son un verdadeiro furacán de todos os séculos! O que traerá moita morte!
  E outra vez pon presión sobre América. Os ataques nucleares xa se están intercambiando. Tal batalla está a medrar.
  . CAPÍTULO No 8
  Eh, imos empurrar as unidades de novo. E como acertaremos! Aquí están as mozas de infantería que se moven. Todos descalzos e en bikini. E como apuñalan os ianquis con baionetas, e como tiran granadas cos pés descalzos. Hai enerxía xenuína neles. E todo brilla, como bolas de mercurio que corren baixo a pel curtida. Ás nenas encántalles matar: estas son nenas!
  E cantan para si mesmos:
  Estamos encantadas con mozas Komsomol,
  Somos o tsar Medvedev, un tsar moi sabio...
  E, por suposto, temos unha voz clara,
  Calquera cousa que discutir - vai a por iso!
  E de novo lanzou granadas cos dedos espidos. Estas rapazas son literalmente super. E os ianquis esmagan, capturando Alaska. E tamén cantan para si mesmos:
  - Os lobos malvados reúnense! Só así sobrevivirá a carreira! Os débiles perecen, son asasinados - purificando o sangue sagrado!
  E as nenas preséntanse no ataque mostrando os dentes. Pero contra os americanos tamén hai "Tigers"-7, que poder incrible. E tales monstros non se poden deter!
  "Tiger"-7 é un canón especial de alta presión cunha velocidade inicial de proxectil de 2500 metros por segundo. E en canto lle pegue nada a salvará. E os Ambram corren en todas as direccións . E derruba a torre deles.
  E a nena obriga aos soldados a axeonllarse e bicar os seus pés descalzos.
  Os americanos volven renderse. E as tropas do exército de Medvedev achéganse a Nova York. E a cidade xa está baixo ataque. É capturado sen ningunha cerimonia.
  Medvedev considérase un gran comandante: finalmente tomou Nova York.
  E pódese dicir que é o maior dos invasores. E despois Washington.
  E os americanos rendense. O presidente dos Estados Unidos caeu de boca e comezou a bicar os pés descalzos ás nenas. O primeiro, despois o segundo, á súa vez.
  Así que bicou a todo un batallón de nenas descalzas. Esta é unha gran batalla!
  Medvedev ríe... Entón capturou América. Pero Putin non puido facelo!
  Esta é verdadeiramente unha batalla - super! E despois a México.
  E outra vez os agarres... E as mexicanas fan que os mexicanos se axeonllaran, e bican os tacóns espidos. E rugen:
  - Gloria ás belezas!
  Si, o ordenador pode mostrar grandes imaxes en cor de nenas, con tacóns espidos, que son bicadas polos presos. E é unha emoción.
  Aquí están de novo os presos líderes, esta vez os negros. E tamén bican os pés descalzos das nenas.
  E tamén os tanques están arrastrándose piramidais...
  As nenas móvense e hai moitas... Despois de todo, podes sacar novas dos recursos. E elixe que todas as unidades sexan nenas en bikini. E isto é tan bonito.
  Son na súa maioría pelirrojas e loiras.
  E apoderan dun país tras outro. Que guerreiros tan chulos. Os imperios caen baixo os seus pés descalzos.
  Medvedev xoga con pracer... E mesmo asubío algo por baixo.
  Como explota unha bomba de hidróxeno? Barbaridade monstruosa! E a cidade enteira, coma se unha vaca a lambese coa lingua. Canta máis radiación? E as nenas descalzas corren polo po radioactivo. E queiman os seus talóns espidos.
  Medvedev xoga coma se unha pitón estivese tragando outro territorio.
  Aquí hai outro poder conquistado no mundo virtual, e a bandeira é solta.
  Os tanques agora son novos con armadura activa e cerámica. Multicapa e eficaz.
  E os portaavións son modernos, e tamén bastante apropiados. E como os avións comezan a disparar dende eles.
  Medvedev, como vemos, é un presidente en funcións moi intelixente.
  Entón, agora o desenvolvemento de drones . E iso é xenial. E tamén, avións en forma de disco. Aquí xa van á batalla como ovnis. E despois, tanques piramidais.
  O presidente estadounidense Trump, unha mente brillante, ordenou facer o coche invulnerable e impenetrable desde todos os ángulos. Así apareceu o mastodonte en forma de pirámide baixa. E un coche así mostraba unha excelente protección. Especialmente contra proxectís cinéticos.
  E agora, este tanque resultou ser tan exitoso que non se pode penetrar e aínda está en servizo cos Estados Unidos. Mesmo lle chamaron así: o tanque Trump.
  E ás veces a tolemia apodérase da xente cando ven que o coche é impenetrable.
  Medvedev está a librar unha batalla desigual, e as súas máquinas xa tomaron outra capital virtual, converténdoa nunha pila de ruínas e cráteres fervendo.
  Pero isto non é suficiente para a nena robot. Comeza a desenvolver unha nova xeración de armas: a bomba aniquiladora. E esta bomba é catrocentas veces máis poderosa que unha de hidróxeno. Entón, se bate, nin sequera poderás recoller as cinzas!
  E a guerra xa se move ao espazo.
  Medvedev está a usar barcos feitos dunha nova aliaxe máis forte e lixeiro que o titanio. E as naves estelares voan ao espazo e loitan os robots de combate. Xa hai moitos modelos diferentes nas fábricas subterráneas.
  E agora cae o último imperio do planeta. E que? Agora no espazo profundo!
  Comeza a era de Star Wars.
  Medvedev entende isto e preme vigorosamente o teclado. Ou pode mover os dedos ou controlar os seus pensamentos.
  O presidente en funcións actúa con sabiduría e constrúe unha flota espacial para si mesmo. E a loita continúa.
  O desenvolvemento dunha bomba de termoquark aínda máis poderosa, especialmente de aniquilación, está en marcha. E é cen mil veces máis poderoso que o da aniquilación.
  E entón os barcos soben ao ceo. E capturan os satélites do planeta. E despois os sistemas veciños. Fan isto moi rápido.
  E o presidente en funcións produce terminadores no xogo. Aquí está o heroe terminador. Esta é unha viaxe no tempo, aínda que sexa limitada.
  Medvedev chirriou:
  - A xente pisa os pés no chan, e as botas! Que é á vez estúpido e terriblemente feo!
  E Medvedev volveuse moito máis alegre. Eh, nenos, que ben sodes. Sobre todo se se converteron en guerreiros espaciais.
  Está a desenvolverse unha batalla estrela. E serios intercambios de golpes, cando triviais puñadas no intestino. Máis precisamente, é o pensamento imaxinativo.
  Medvedev segue atacando:
  - As miñas naves son asasinas!
  E nomea novos comandantes espaciais no seu lugar. E o que é unha loita, é unha loita.
  Aquí Medvedev está ao mando cos seus comandantes. Aquí a coalición inimiga levantouse contra ela. Cando se achega unha armada tan innumerable, dá medo; desde lonxe, parecía que se arrastraba unha nebulosa multicolor e brillante. Ademais, cada chispa é un demo causado pola maxia dun feiticeiro nigromante. Máis de doce millóns e medio de naves espaciais militares das clases principais, e unha pequena "casa de confort" sen fin, tendo en conta os reforzos que chegaban constantemente, o seu número aproximábase aos douscentos millóns. A fronte estirouse un par de parsecs; a tal escala, mesmo os buques de guerra ultra-buque insignia parecen grans de area no Sahara.
  Achégase a Batalla Xeral: o imperio espacial do Exército de Medvedev contra a polifacética "Coalición de Salvación Total", que decidiu, en lugar das constantes tácticas dunha defensa sempre tardía, atacar a frota do propio agresor cruel.
  Hai tantos barcos aquí, cunha variedade sorprendente, aínda que na maioría dos casos só dificulta un combate eficaz. Pois, por exemplo, unha nave estelar en forma de clavecín, ou, con fociños longos en lugar de cordas, unha arpa ou mesmo un contrabaixo cunha torre de tanque da Segunda Guerra Mundial. Isto pode impresionar aos débiles de corazón, pero é máis probable que provoque risas que medo.
  O seu opoñente é un imperio que di ser un poder universal. O gran emirato espacial de Medvedev, onde todo se pon ao servizo da guerra, o slogan principal é a eficiencia e a conveniencia.
  A diferenza da coalición, as naves do presidente en funcións só difiren polo tamaño. E a forma é practicamente a mesma, un peixe de profundidade moi depredador. Quizais coa única excepción, semellan puñais grosos que brillan con agarres de aceiro.
  As estrelas desta parte do espazo non están demasiado densamente espalladas polo ceo, pero son coloridas e únicas no seu espectro luminoso.
  Por algunha razón, mirando estas luminarias, tes unha triste sensación como se estiveses mirando aos ollos dos anxos, que condenan aos seres vivos do universo polo seu comportamento vil e verdadeiramente salvaxe.
  O exército do presidente en funcións non tiña présa en acudir á reunión; só unidades móbiles individuais, rapidamente, aproveitando a súa velocidade superior, atacaron ao inimigo, causaron danos e retrocedéronse. En resposta, intentaron enfrontarse a eles con lume de barranco, pero sendo máis áxiles e cunha protección perfecta, foron moito máis eficaces.
  As minas, aparentemente pequenas a escala cósmica, foron esgazadas como por detonación, como os cruceiros e os destrutores. Pero conseguimos derrubar algún gran partido. Un dos enormes acoirazados da coalición foi alcanzado, fumeaba densamente, deformado e o pánico estalou a bordo da xigantesca nave estelar, coma un incendio nun bosque seco.
  Os extraterrestres, semellantes aos jerboas só con garras en lugar de rabo, foxen con medo, mentres berran e saltan arriba e abaixo. Entre eles hai tipos máis pequenos que parecen híbridos de osos e patos. Os peteiros enroscanse de horror salvaxe, escóitanse charlatanes, voan separados e as plumas prenden lume. Aquí un dos patos oso volveuse boca abaixo, convertendo a súa cabeza nun tubo de lume. Alí a escuma precipitouse directamente na súa gorxa, o estómago quitoulle inmediatamente os zapatos e o cadáver do paxaro rebentou, salpicando sangue cos restos da carne que emanaba do neno.
  Os jerboas queiman e corren cara aos módulos de rescate, pero parece que o sistema que dá unha esperanza fantasmal de supervivencia está irremediablemente danado. O seu xeneral, a cucaracha de cola, solta un chirrido histérico:
  - Oh deuses da cuadratura do círculo universal, por...
  Non foi posible rematar, as lapas cubriron a súa desventurada Excelencia. A carne do roedor intelixente desmoronouse en partículas elementais.
  O acoirazado queimou, expulsando burbullas de aire ao baleiro, e despois explotou, dispersándose en moitos fragmentos.
  Medvedev, despois de xogar o suficiente, fixo un par de pedidos máis. Tamén premiou a Novodvorskaya póstumamente coa estrela de Heroe de Rusia. Ordenou que Oleg Rybachenko fose premiado con todas as ordes e medallas que ten Rusia. E presentou a Orde de San Andrés o Primeiro Chamado a Donald Trump. Despois do cal Medvedev volveu durmir... Aínda ninguén o molestou.
  Despois de tal fazaña, Alenka animouse notablemente. Tamén o é o seu equipo.
  Margarita foi a primeira en tomar a palabra:
  - ¡Acabemos con Xapón no mar e rematemos con eles en terra!
  Alenka apoiou cordialmente esta idea:
  - Certamente! Por que permitir a morte de novos soldados rusos!
  Natasha tamén se pronunciou:
  - Kuropatkin é un comandante demasiado indeciso. Polo tanto, non é un feito que poida gañar, mesmo tendo en conta o debilitamento dos xaponeses durante o asalto a Port Arthur!
  Medvedev resumiuno con decisión:
  - ¡Ataquemos! Esta é a nosa oportunidade, e a oportunidade de Rusia!
  Despois diso, o tanque poderoso e ultramoderno comezou a moverse. Si, Xapón está a ter un mal día. E máis dunha vez maldicirán o momento en que se lles ocorreu loitar con Rusia.
  O tanque dirixíase cara ás tropas xaponesas. Alenka dixo encantada:
  - Tiven un soño tan incrible. É coma se Natasha e eu defendemos a Ryazan das hordas de Batu Khan.
  Margarita animouse:
  - Estaba nun soño?
  Alenka meneou a cabeza negativamente:
  - Non! Simplemente non estabas alí!
  A nena xemeu con fastidio:
  - Que mágoa!
  Alenka, de pernas nuas, riu e comentou:
  - Só nos podes estorbar! Pero Natasha e eu estabamos moi chulos!
  A rapaza loura preguntou sorprendida:
  - Estaches xenial?
  Barefoot Alenka confirmou facilmente:
  - Si, moi chulo! E ata montei nun dragón!
  Natasha riu e respondeu:
  - Estaches moi fermosa no dragón!
  Alenka confirmou facilmente:
  - É como un conto de fadas! Onde hai dragóns, e elfos, e todo glamouroso!
  Margarita respondeu con sincero sentimento:
  - ¡Es moi fermosa aínda sen dragón! Só unha fada, e un milagre de milagres!
  Alenka afirmou con confianza:
  - Vou derrotar a todos! Con e sen dragóns!
  E a guerreira mostrou o seu puño.
  O primeiro tanque ruso atacou aos xaponeses, que estaban preto dos muros de Port Arthur. Aínda había bastantes. A artillería comezou a traballar. En resposta, dispararon o canón de 152 mm do formidable tanque, así como oito letais metralladoras. E de novo os samuráis comezaron a ser segados por centos.
  Ametralladoras - "Dragóns", unha cousa moi letal. Cinco mil balas por minuto son só unha especie de besta.
  Os xaponeses caeron, furados, esgazados, coa caveira esmagada. Os seus ventres rebentaron e os seus corpos saltaban, arroxados polos golpes esmagadores do lume.
  Tamén explotaron as cunchas de fragmentación con recheo acumulado. Eran excelentes tanto para disparar á infantería como para penetrar nos fondos dos barcos.
  Estas son nenas de Terminator, e o profesor é un verdadeiro xenio. Entón comezaron a debullar aos samuráis.
  Alenka, de pernas nuas, exclamou:
  - Que o espírito ruso sexa glorificado!
  Natasha, premendo o botón do joystick cos seus dedos descalzos, enviou unha choiva de balas e continuou:
  - E o noso tsar, Nicolás II!
  Alenka, descalza, seguiu enviando un traseiro. Cada tres segundos saía voando un arma letal. E as baterías xaponesas calaron. E os soldados de pel amarela morreron en gran cantidade.
  Natasha, despois de cortar varias filas de samuráis, apoiou:
  - O himno da Patria canta nos nosos corazóns.
  Alenka, coas pernas nuas, segue cuspir cunchas con recheo letal, e son moito máis poderosas que o plastido, continuou:
  "Non hai ninguén máis fermoso ca el en todo o universo".
  Natasha, disparando sen piedade aos xaponeses cos seus dedos descalzos, engadiu:
  - Apreta máis a metralleta do cabaleiro.
  Alenka descalza, o naufraxio do samurai, rematou:
  - Morre pola Rusia dada por Deus!
  As rapazas son así, super! Magníficas belezas. Míralas e admiralas. Pero para os xaponeses, isto é pura morte. O tanque pasou polas baterías. Derrubou os equipos de armas. Fíxoo moi, moi rápido. Despois pasei polas trincheiras. Tamén segou moitos. Máis precisamente, non moitos, pero case todos. O exterminio resultou ser total. Aquí, por suposto, todo funcionou automaticamente. Así foi como os xaponeses foron destruídos.
  Alenka observou cunha risada, premendo os botóns do joystick cos dedos espidos das súas pernas bronceadas:
  - ¡Somos máis verdugos que guerreiros!
  Natasha riu e aceptou:
  - Liberdade, xenio e gloria verdugos!
  E de novo dispara en regatos. E noquea ao samurai con forza salvaxe.
  Margarita, que tamén disparou con precisión cos pés descalzos, comentou racionalmente:
  - Haberá menos homes gais, e haberá escaseza de homes en Xapón!
  Alenka, de pernas nuas, botou a rir e disparou de novo:
  - Coidado coas mulleres! Mulleres, coidado!
  Este é, de feito, o tipo de rapaza que rebotan sobre ela os proxectís, metralla e calquera bala. En calquera caso, a moza é unha verdadeira terminadora.
  Natasha colleuno e cantou:
  - As lexións marchan,
  As súas baionetas brillan.
  Hai millóns detrás de nós
  Ó reximentos rusos!
  Ninguén vai parar
  Ninguén vai interromper...
  O movemento abre outros novos,
  Imos voar rapidamente!
  E outra vez choverá sobre o inimigo. E non lles deixa baixar a centésimas de amperio.
  Alenka, descalza, lanzando cunchas coa monotonía dun pico carpintero, asubío, acabando de cantar burlonamente:
  - Un, dianteiro , dous dianteiro , está abraiando.
  Natasha, disparando, confirmou a canción:
  - Un dianteiro , dous dianteiros , está tirado!
  Cool Alenka apoiou enerxicamente:
  - Unha vez que unha táboa, dúas táboas - constrúese un cadaleito.
  Natasha, coas pernas nuas, seguiu disparando e noqueando ao inimigo con ráfagas de metralleta, asubiou:
  - Unha pa, dúas palas - estase a cavar un burato!
  E a guerreira guixou un ollo cos seus ollos de zafiro. Ela é realmente unha namorada.
  Alenka, de pernas nuas, mirou atentamente as posicións. O tanque funcionou rapidamente, e practicamente non quedaba nada do exército do xeneral Nogi. Parece que o propio comandante foi asasinado. Rematamos o último xaponés do exército de asedio.
  Medvedev sinalou loxicamente:
  - Ata onde chegou a tecnoloxía! Catro homes mataron a máis de oitenta e cinco mil xaponeses en poucas horas.
  Alenka semiespida, sorrindo malamente, comentou:
  - Tamén hai que destruír o resto! Non deixes a ninguén atrás!
  Natasha cantou mentres disparaba aos últimos mil samuráis:
  - Non, as montañas non serán douradas, pronto mataremos a todos os inimigos de Rusia!
  Cool Margarita engadiu:
  - Non, non hemorróidas, pronto serás un adversario morto!
  Despois de cortar o exército do xeneral Nogi, as nenas de Terminator saíron temporalmente do tanque e correron descalzas pola neve. Pois xa é inverno.
  Xa destruíron máis de cento cincuenta mil infantes. E ademais da flota xaponesa. Non obstante, máis de douscentos cincuenta mil xaponeses máis están contra o exército do xeneral Kuropatkin.
  Medvedev saíu do sono cunha cabeza de carballo. Andou un pouco. Despois volvín xogar no ordenador... Star Wars é xenial... Pero algo non saíu...
  Medvedev comezou a repetir a nova estratexia. Activei o xogo histórico: Rusia durante a época de Nicolás II. E a guerra con Xapón. Esta é unha guerra tan cruel. Podes implementar unha estratexia e producir forzas no ordenador.
  Medvedev xogou a un nivel fácil, pero fallou unha inxección do xaponés e sufriu fortes baixas. Si, é necesario construír non demasiado activamente. Reiniciemos.
  E de novo xogas a ti mesmo... Segundo se viu, no lugar de Kuropatkin, o presidente en funcións non brilla demasiado... Todo o tempo hai algúns fallos, erros.
  Medvedev volveu entón contra o conselleiro militar, e as cousas foron ben... E el mesmo botou unha sesta e durmiuse na súa cadeira.
  A fermosa Alenka , salpicando os seus pés descalzos, preguntoulle a Natasha:
  - Como te sentes, matando a tanta xente?
  A rapaza loura respondeu sinceramente:
  - Non sei! Parece que é un xogo de ordenador! Non sentes rabia, rabia nin moita alegría!
  Alenka, as pernas descubertas, riu con fastidio:
  - Isto é a guerra!
  Natasha volveuse nunha voltereta. Os seus tacóns vermellos e redondos brillaban. En xeral, é unha rapaza marabillosa, capaz de conseguir moito sen moito esforzo. E se non o lavamos, só montamos.
  As nenas correron pola neve. Os seus corpos son moi expresivos. O peito é grande, as cadeiras son luxosas, como a grupa dun cabalo, os músculos son destacados. Estas son as belezas-heroes. Teñen o poder feminino máis real. Tanta graza. E as pernas - bólas de músculos rodando baixo a pel curtida.
  Tres exploradores xaponeses atopáronse con eles.
  As nenas fixeron volteretas. E como golpearán aos samuráis nos queixos cos seus tacóns espidos. E realmente romperon as mandíbulas. E romperon todos os dentes. Despois, as nenas cantaron:
  - A grandeza dos rusos foi recoñecida polos planetas,
  Corremos con confianza cara arriba.
  Somos amados e apreciados por todas as nacións do mundo,
  A xente de todo o país anda cara ao comunismo!
  E outra vez as belezas chiscaron o ollos de esmeralda. Parecen tan pelexados. Os guerreiros están activos. E outra vez trotar.
  Alenka de pernas nuas saltou. Ela xirou o molinete no aire e notou:
  - Estamos moi chulos. Podemos conquistar o mundo enteiro!
  Natasha riu e respondeu:
  - Emperatriz do Planeta Terra -
  Isto é moi chulo!
  E as dúas nenas guiñábanse un ollo. Despois de que voltamos correndo. De feito, cada día de guerra custa demasiado para o tesouro da Rusia tsarista. E é hora de rematar cos xaponeses rapidamente.
  Medvedev saudou ás nenas cun sorriso radiante:
  - Pois correches por aí?
  Alenka, de pernas nuas, dixo cun sorriso:
  - ¡Estamos correndo e listos para loitar!
  Natasha comentou agresivamente:
  - ¡Mataremos a todos!
  Medvedev fixo un aceno coa man e ordenou:
  -Entón, imos!
  Alenka, de pernas nuas, riu e respondeu:
  - Os nosos catro son os máis mortíferos do mundo!
  Natasha opúxose a isto, golpeando o pé descalzo:
  - Non no mundo, senón no universo!
  E o tanque poderoso, agresivo e letal conducía a todas as velocidades. Máis de douscentos cincuenta mil xaponeses están por diante. Pero hai obuses suficientes para mil millóns de soldados!
  Nenas, un profesor e un estudante: este é un equipo que esmagará a todos e os transformará nun corno de carneiro. E o tanque voa cara ás tropas xaponesas. Corre sobre si mesmo ameazando. Quere romper a todos.
  Alenka, de pernas nuas, cantou con deleite:
  As extensións de Rusia - fermosa, querida,
  Onde están as perlas da neve, os ríos sen límites de cristal,
  E o soldado ruso e o xeneral son un.
  Santo é o símbolo do estado: a aguia ortodoxa, o noso rei!
  E agora o tanque rápido realmente despegou. Pasou voando coma un avión de combate. E atopouse diante dos xaponeses. O canón universal e as ametralladoras do dragón comezaron a funcionar de novo. As nenas puxéronse ao negocio con moitas ganas. Sen máis.
  Alenka disparou a arma cos seus dedos descalzos, noqueou aos xaponeses e cantou:
  - Gloria aos meus Rus, Stalin e Lenin, unha soa familia!
  E o demo pelirrojo brilla con ollos esmeralda. E como fode o samurai. Namorarás.
  E Natasha tampouco é inferior. Golpea aos xaponeses.
  E canta:
  - Non frear as voltas. O noso destino é gañar, rapazas!
  O guerreiro estaba en plena floración. E tan rápido, botando lume sobre o inimigo.
  E os dedos descalzos preme o botón do joystick.
  Alenka semiespida, disparando, comentou:
  - Hai dous problemas en Rusia...
  Margarita interrompeuna aquí:
  - ¡Se só fosen dous!
  Alenka, de pernas nuas, disparando, aceptou con pracer:
  - Si, se só dous!
  Natasha, disparando, deitando centos de xaponeses, colleuno e cantou:
  - En dous, en dous invernos. En dúas, en dúas primaveras!
  Alenka, de pernas nuas, disparando, engadiu:
  - Matarei aos xaponeses e volverei!
  Natasha riu e respondeu:
  - Port Arthur é noso! E non permitiremos que ninguén tome a nosa Manchuria!
  E o guerreiro volveu golpear ao samurai. Os rusos non perderán ante os xaponeses. Isto demostra unha vez máis o invencible que é Rusia!
  Alenka de pernas nuas esnaquizou a batería e arrolou:
  - Rus' será famoso nos países e séculos máis afastados!
  Natasha tamén croou:
  - E ningunha forza nos deterá!
  E ela destruíu un par de miles de samuráis máis. Entón o depósito avanzou e a colleita continuou.
  Margarita, mirando isto, expresou a súa opinión:
  - Se a guerra se gaña tan brillantemente, que fará Rusia despois?
  Medvedev viu como as nenas cortaban os xaponeses e suxeriu:
  -¡Haberá guerra, ou cos alemáns ou cos británicos! Pero en calquera caso, a batalla coa Terra do Sol Nacente non é a última!
  Alena, despois de esnaquizar outra batería, dixo:
  - Entón darémosllo aos alemáns, ben, darémosllo tanto que non parecerá suficiente!
  Natasha, a destrutora de samuráis, engadiu:
  - E Hitler non terá a quen recrutar na Wehrmacht!
  Alenka, premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos, declarou agresivamente:
  - Pero sinto pena polos arios. Morreron tantos rapaces brancos fermosos!
  Natasha estivo de acordo con isto, asentando tristemente:
  - Si, morreu moita xente boa! E para que?
  A nena golpeou o xaponés e deuse conta.
  - E os xaponeses son unha boa nación, pero estamos obrigados a loitar con eles! Aínda que isto tampouco é moi bo!
  Margarita sinalou loxicamente:
  - E os animais? Non se matan entre eles? Pero o home é só un animal de primeira orde!
  Medvedev sorriu e obxectou:
  - O home, a diferenza dos animais, ten alma! E a súa alma é verdadeiramente única e inmortal! Entón, nós e os animais somos todo un abismo!
  Margarita opúxose a isto:
  - E os monos? Tamén teñen un alto nivel de intelixencia. Un deles sabe tres mil palabras e media!
  O presidente en funcións respondeu:
  - ¡Pero son os nosos parentes!
  Alenka, de pernas nuas, disparou contra os xaponeses e cantou:
  - Son un mono! Tamén un home!
  Natasha, cortando o samurai, arrolou:
  - Non andes con monos durante un século!
  O supertanque continuou cortando os xaponeses. Por que non? É realmente unha besta tola
  que dispara corenta mil balas por minuto. E a súa armadura é impenetrable para case calquera proxectil. E non só a principios do século XX.
  Alenka, de pernas nuas, disparando, declarou agresivamente:
  - O tsar Nicolás fixo moito por Rusia, pero non foi apreciado e subestimado!
  Natasha, botando lume sobre os xaponeses, acordou:
  - É certo! O rei foi asasinado. ¡Obrigaron ao cura a afastarse do trono! E que foi mellor?
  Alenka de pernas nuas disparou desde un canón e engadiu:
  - ¡Aínda foi peor! E aínda máis xente vil chegou ao poder!
  Natasha riu, golpeou ao xaponés e dixo:
  - Entón, imos loitar por un futuro mellor! E pola liberdade de Rusia!
  Alenka semiespida, disparando, dixo:
  - Polo cambio e a vitoria!
  Entón ela mostrou o seu puño. É unha rapaza que pode facelo. Entón, nin sequera o samurai poderá desfacerse del. E as metralladoras funcionan. Todos segan e segan.
  En realidade atravesan filas enteiras de cadáveres. E despexan o espazo asasinamente.
  O xeneral Kuropatkin foi informado de que algo estraño estaba a suceder entre os xaponeses. Disparos, explosións, alguén atacoulles.
  . CAPÍTULO No 9.
  Medvedev, durmindo un pouco, volveu coller o ordenador. Nin sequera se afeitaba. E de novo comezou a xogar á súa maneira.
  O ataque a Xapón tras o código canalla con tanques e avións. Incluíndo o mellor bombardeiro da Primeira Guerra Mundial, Ilya Muromets. Que se declarou moi alto. E golpeou aos xaponeses coma un golpe de goma contra as moscas.
  E adiante a Tokio...
  Dmitry Medvedev, despois de conquistar Xapón, chamábase a si mesmo o emperador Mikado.
  E despois novas guerras...
  Por exemplo, podes xogar a historia alternativa. Alexandre II díxolle a Bismarck en 1875 que as súas diferenzas con Francia eran un asunto interno entre Alemaña e os franceses. Bismarck asumiu e atacou Francia en 1876. Ao principio, os prusianos tiveron sorte e chegaron a París. Pero despois baixaron o ritmo. E Gran Bretaña entrou na guerra... Todo estaría ben, pero os británicos deron batalla a Alemaña e foron derrotados. Entón os prusianos levantaron as súas forzas.
  A guerra en Occidente prolongouse. Os franceses defendéronse desesperadamente. Inglaterra transfería cada vez máis forzas...
  Mentres tanto, Rusia conquistou Turquía e Istambul. Gran Bretaña e Francia e Alemaña estaban envoltos nunha guerra. E o imperio do tsar Alexandre anexionou moitas terras, incluíndo Iraq, chegando ao Océano Índico. E Palestina, e terras ata Exipto. E así as tropas rusas, dirixidas por Skobelev, conquistaron a Meca, Medina e outras cidades de Arabia Saudita.
  E formouse a parte sur do Imperio Ruso. E Alexandre II converteuse nun gran rei. E a guerra entre Alemaña contra Francia e Gran Bretaña durou dez anos.
  E rematou cun sorteo práctico.
  Alexandre II gobernou ata 1887 e foi vítima dun intento de asasinato levado a cabo baixo o liderado de Alexandre Ulyanov, irmán de Lenin. Rematou o seu glorioso reinado, baixo o cal Rusia construíu moitas estradas, conquistou moitas terras e liberou aos campesiños.
  Esta alternativa era como se xogaba o xogo. Alexandre III, xunto co comandante Skobelev, conquistaron tanto Irán como Paquistán. Pero tamén morreu: unha cabeciña brillante. Baixo Nicolás II, Rusia levou a cabo unha guerra con Xapón que xa tiña unha frota no Océano Índico, que acudiu en auxilio do Pacífico con bastante rapidez. Os rusos derrotaron aos samuráis con relativa rapidez, e tiñan moita máis forza tanto na terra como na auga.
  Ademais, o exército ruso estaba comandado polo brillante ministro de Defensa Skobelev. E Rusia non só gañou, senón que tamén logrou conquistar Xapón. Ademais, os Estados Unidos aínda non se aventuraran máis aló do hemisferio occidental e Gran Bretaña non era tan forte. Ademais, Rusia estaba en alianza con Alemaña. Este último quedou por detrás de Gran Bretaña e Francia na loita por África. A Rusia tsarista, despois da anexión de Xapón e partes de China, fíxose aínda máis forte. Estaba construída a estrada Delhi-Moscova.
  Como se ve, os plans da Rusia tsarista para a expansión na India e China foron implementados con éxito. O tsar Nicolás II escolleu o bando alemán durante a Primeira Guerra Mundial. Os alemáns derrotaron a Francia e ocuparon Bélxica, Holanda, Dinamarca e Noruega. Rusia capturou Exipto, a maior parte de África e Indochina. E tamén as posesións do Pacífico de Gran Bretaña. E ata aterrou en Australia. E a súa Australia foi capturada.
  Despois do cal a guerra rematou co desembarco e ocupación de Gran Bretaña. Rematou a Primeira Guerra Mundial. Pero ao Kaiser Wilhelm pareceulle que Rusia xa conquistara demasiadas terras, e sen intentalo realmente. E soñaba coa vinganza. Rusia en realidade conquistou amplas áreas: Australia, toda Asia, a maior parte de África, os alemáns non mordían tanto, e aínda máis de Portugal e España que ocuparon. Austria-Hungría gañou o control de Italia e Libia. Rusia tomou preto de tres cuartas partes de África, e despois ocupou Etiopía un pouco máis tarde. Os alemáns conseguiron cortar Marrocos.
  Por suposto, isto non foi suficiente para Alemaña. Aínda que tomou Francia, Bélxica, Holanda e Noruega, e Rusia subxugou a Suecia.
  Os preparativos de Wilhelm comezaron para unha nova guerra con Rusia. A crise de 1929 agravou a situación. Austria-Hungría e Alemaña controlaban case toda Europa. E parte de África... E Gran Bretaña. Pero aínda quedaban Estados Unidos e Canadá. Guillermo e Nicolás II aínda non decidiran entrar en guerra entre eles. Ademais, Rusia menos que nada quería loitar, dixerindo vastos territorios. Para acelerar a súa asimilación, o tsar Nicolás II mesmo permitiu que os rusos tivesen catro esposas. O que foi consagrado no VIII Concilio Ecuménico.
  Unha decisión similar tomouse en 1925. E en 1926, Nicolás II tomou outra muller. Como se viu, a decisión non foi estúpida. En 1929, o emperador tivo outra filla. E o 25 de novembro de 1932 naceu por fin un fillo san. Nicolás o segundo chamouno Pedro. Na honra de Pedro o Grande.
  E en 1933, o 15 de maio, comezou unha nova guerra. Alemaña declarou a guerra a Canadá. Como un dominio de Gran Bretaña. Dous meses despois, os Estados Unidos, liderados por Roosevelt, a pesar da crise económica, entraron na guerra con Alemaña. Non querían renunciar a Canadá.
  Xa de mediana idade, pero agresivo, Wilhelm ao principio intentou loitar só, sen esixir axuda rusa. El esperaba facer todo el mesmo. Pero non é tan doado conquistar un territorio separado por un océano. Ademais, os Estados Unidos construíron rapidamente tanques e un exército. E formaron rexementos... A guerra durou un ano enteiro sen moito éxito para os alemáns. Que só conseguiu capturar Islandia e Groenlandia. Pero en Canadá non puideron facerse con el.
  Wilhelm dirixiuse ao tsar Nicolás II: "Axúdame, colega". Ti es meu curmán e irmán. O propio Nicolás II tiña plans para Alaska e Canadá. Ben, decidín que non son os deuses os que esculpan ollas. E tomouno, e o 25 de xuño de 1934 declarou a guerra a EEUU e Canadá. As súas tropas movéronse por Alasca, por territorio estadounidense.
  Neste momento, o ferrocarril a Chukotka xa estaba construído e as tropas rusas avanzaban con éxito. Do seu lado atopábase unha superioridade numérica e os mellores tanques do mundo, tanto lixeiros como pesados e medianos.
  Entón, Estados Unidos tivo que facer fronte a forzas desiguais.
  E Nicolás II, como vemos, está realmente nun cabalo branco. E unha vitoria tras outra. As tropas rusas marchan por Alasca. E collen cidade tras cidade, aldea tras aldea.
  Os alemáns están tentando desembarcar en Cuba. A guerra vai medrando. O Kaiser Wilhelm escribe a Nicolás II:
  - Os rusos e máis eu estivemos e estaremos sempre unidos. E nunca nos peleremos. Entón, que América sexa rematada.
  Debido ás comunicacións estendidas, o progreso foi un pouco máis lento do previsto. Pero as tropas tsaristas rusas capturaron todo Alasca en cinco meses de loita e entraron en Canadá.
  Roosevelt incluso ofreceu a paz a Rusia, prometendo renunciar a Alaska, pero era demasiado tarde. A guerra continuou con salvaxe abandono.
  No inverno de 1935, a pesar das difíciles condicións meteorolóxicas, as tropas rusas chegaron ás fronteiras norteamericanas. Os combates continuaron na primavera... As tropas rusas realizaron unha operación tras outra, e a finais de xullo conquistaron case todo o Canadá. E en agosto rodearon Filadelfia.
  EEUU atópase nunha situación moi difícil. Pero loitaron desesperadamente... Porén, a finais de 1935, máis dun terzo do territorio estadounidense xa fora capturado. E no inverno, os éxitos tsaristas foron aínda maiores... A principios de marzo de 1936 achegáronse a Washington e Nova York.
  E en abril foron tomadas ambas as cidades... A guerra continuou ata agosto ata ocupar todo o territorio dos Estados Unidos.
  Logo chegou a ofensiva en México, e así por todo o territorio.
  Guillermo propúxolle a Nicolás II completar a división do mundo enteiro. Nicolás II aceptou.
  Durante 1937, toda América Latina foi capturada polas tropas rusas. Así, Nicolás II completou a división do mundo cos alemáns. E só quedan tres imperios: o máis grande: o ruso, despois o alemán e aínda máis a Austria-Hungría.
  Rusia converteuse así na hexemona mundial, pero... Nicolás II segue sendo un gran tsar, pero un mortal. Morreu en agosto de 1939. E o ancián Wilhelm atacou Rusia o 1 de setembro de 1939. Decidiu aproveitar que Pedro cuarto era aínda un neno, nin sequera de sete anos. E decidiu que mentres os rexentes gobernaban Rusia, o mellor era atacar. Dous días despois, Austria-Hungría tamén entrou na guerra. Todos os países do mundo foron atraídos á confrontación. Comezou a última guerra na historia do planeta Terra.
  O exército tsarista non tiña igual en canto a número e calidade das armas. Os tanques e avións rusos seguen sendo os mellores do mundo.
  E as batallas amosárono. Tamén o son os novos comandantes talentosos.
  Pero Austria-Hungría resultou ser o elo débil dende o principio. E perdeu case desde os primeiros días. O exército tsarista derrotou aos austríacos, tomou Lvov e despois Peremyl. Só retirando parte das súas forzas de Polonia os alemáns salvaron aos austríacos da derrota total. Pero mesmo isto serviu de pouco. O intento de tomar Varsovia polo exército do Kaiser fracasou en desgraza. E as tropas rusas repuxéronos con forza cara atrás máis de douscentos quilómetros.
  Os alemáns detiveron ás tropas rusas con moita dificultade. Todo o inverno pasou en batallas. Na primavera as batallas tamén estaban en pleno apoxeo. As tropas rusas tomaron gradualmente a iniciativa. Tiñan varias veces máis soldados e, polo tanto, no verán puideron desgastar tanto aos alemáns en escaramuzas mutuas que comezaron a renderse. Ao mesmo tempo, comezou unha ofensiva contra Austria-Hungría. No outono Budapest estaba cercada. Ademais, o exército tsarista capturou posesións alemás en Canadá. E no inverno de 1940-1941, o exército tsarista cortou a Prusia Oriental. E en abril de 1941 chegou ao Oder.
  A posición dos alemáns fíxose extremadamente difícil. En maio de 1941, Viena caeu. E durante o verán, os rusos chegaron aos Alpes e liberaron Venecia. Entramos nas rexións do sur de Alemaña.
  E no outono finalmente capturaron Italia. A ofensiva de inverno contra Berlín rematou coa súa captura o 30 de xaneiro de 1942. Despois de que a resistencia dos alemáns, que xa perderan todas as súas posesións en África, debilitouse. Os rusos chegaron ao Rin en abril. Despois do cal, o 22 de abril, os restos das forzas alemás capitularon.
  Así rematou a última guerra no planeta Terra. Rematou coa vitoria e o éxito da Rusia tsarista.
  A continuación veu a conquista do espazo exterior. En 1936, o primeiro home ruso voou ao espazo. Voou arredor do planeta Terra. E en 1945, o 9 de maio, os rusos pousaron na Lúa.
  Voaron a Marte en 1967. A Venus en 1969. A Mercurio en 1972. E nos satélites de Xúpiter en 1973. O home aterrou no planeta máis afastado Plutón xa en 1980. E en 2003 tivo lugar o primeiro voo fóra do sistema solar na historia da humanidade. O barco ruso voou a Alaf Centauri e regresou en 2018.
  A partir de 2020, Rusia aínda está gobernada por Pedro IV, quen, grazas aos logros da medicina moderna, non é para nada un vello. Pedro cuarto leva oitenta e un anos reinando e o seu reinado é o máis longo da historia do mundo. Onde se coñecen as datas exactas do reinado, claro.
  Pois polo de agora todo está tranquilo no mundo, coma sempre. E ata un pouco aburrido... A xente ten boa vida. É certo que hai problemas coa superpoboación. Pero aquí xa se están introducindo restricións de nacemento.
  A ortodoxia modernizouse. Os sacerdotes foron rapados e vestidos con uniformes con correas de ombreiro.
  O desenvolvemento da tecnoloxía creou un enorme desemprego. Pero este problema tamén está resolto. O Hypernet desenvolveuse.
  A investigación está en curso, e xa se crearon naves espaciais capaces de moverse máis rápido que a velocidade da luz. Si, bo para a Rusia tsarista e para todo o mundo baixo o dominio dos Romanov. Esta dinastía máis gloriosa da historia da humanidade.
  O Pai Tsar Nicolás. Constrúe un paraíso no planeta Terra!
  Dmitry Medvedev descartou a estratexia. Conquistou o mundo enteiro para os tsares rusos. Mostrou o seu pensamento estratéxico. Acadou un gran éxito e volveu durmir, vestido e soñando como antes.
  Kuropatkin afirmou:
  - Tranquilo! Só paz!
  O xeneral Linevich sinalou alarmado:
  - Excelencia, quizais poidamos atacar agora?
  O axudante xeral Kuropatkin afirmou:
  - Non! Por suposto que non! Podería ser unha trampa xaponesa!
  O xeneral Linevich comentou tímidamente:
  - Esta é a nosa oportunidade de gañar finalmente esta guerra!
  Kuropatkin declarou con voz temblorosa:
  - Paciencia, paciencia e máis paciencia!
  Linevich obxectou máis enfadado:
  - Pero Alexander Suvorov dixo: un momento dá a vitoria!
  Kuropatkin murmurou secamente:
  - Aquí estou o mando! E hai que en primeiro lugar preservar o exército. E, en xeral, Xapón quedará sen forza en breve!
  Linevich suxeriu:
  - Quizais deberíamos polo menos facer un recoñecemento?
  Kuropatkin aceptou de mala gana:
  - Isto é posible, só ten coidado!
  Linevich gruñía agresivamente:
  - No nome do Tsar e da Patria!
  Mentres tanto, o supertanque estaba eliminando os xaponeses. Noqueounos, disparoulles de varias maneiras.
  Alenka, de pernas nuas, disparando sen piedade, preguntoulle ao presidente en funcións:
  -¿É esta a nosa última operación?
  Medvedev preguntou cun sorriso:
  - Por que o pensas?
  A besta pelirroja comentou:
  - Os xaponeses xa non teñen grandes formacións!
  Cravando e disparando ao samurai, Natasha tamén estivo de acordo:
  - Pero, de feito, Xapón non ten outra cousa que loitar!
  Medvedev respondeu cunha mirada un pouco incerta:
  - Xapón pode reunir máis tropas novas e comprar novos barcos de América e Gran Bretaña. Entón, afrontámolo, a guerra aínda non rematou!
  Alenka, semiespida, disparando contra o samurai, comentou:
  - E se Rusia ofrece paz a Xapón en condicións moderadas? Tomaremos só a cresta de Kuril, e todo o demais permanecerá como era antes da guerra?
  O presidente en funcións acordou:
  - Neste caso, moi probablemente haberá paz!
  Margarita comentou con rabia:
  - De non ser pola revolución, os xaponeses aínda estarían derrotados. Non irían a ningún lado!
  Natasha, de pernas nuas, botando lume sobre o samurai, aceptou:
  - Certamente! Non irían a ningún lado!
  Cool Alenka, destrozando os xaponeses con cunchas, suxeriu:
  - Capturemos o Mikado!
  Natasha saltou agresivamente:
  - Capturar o Mikado? Ben, interesante!
  Margarita comentou cun sorriso:
  - Non sería demasiado?
  Medvedev tamén expresou dúbidas:
  - Non é demasiado? Despois de todo, unha cousa é defender o propio e outra interferir con Xapón, que, admitámolo, tampouco está loitando nas terras orixinais rusas!
  Alenka, de pernas nuas, asubiou, de novo esnaquizando aos xaponeses con cunchas:
  - Paga a pena mostrar tanta misericordia?
  Natasha, premendo os botóns do joystick cos seus dedos descalzos, asentiu:
  - De verdade, por que necesitamos isto? Tamén podemos capturar o Mikado!
  Margarita riu:
  - Estou contigo coma se estivese en guerra! E na guerra, coma ti!
  Medvedev respondeu severamente:
  - Hai que saber cando parar! Non somos persoas aleatorias! Somos nós os que cambiamos a historia de forma seria e consciente! Polo tanto, cómpre mostrar sentimento, incluídas as medidas!
  Alenka, de pernas nuas, disparou e cantou:
  - Eh, medida, medida! Canto cólera hai!
  O supertanque estaba a traballar activamente. Xa foron destruídos máis de cento vintecinco mil xaponeses. A metade á esquerda.
  Natasha cantou cun sorriso:
  - Destruiremos todo o mundo da violencia,
  Baixo ao chan e despois
  Construiremos un novo mundo xenial,
  Para que non haxa problemas e problemas nel!
  Alenka descalza, disparando un lume moi letal, asubío:
  - Por un rei bo e xusto!
  Margarita suxeriu:
  - Ou quizais colleremos un par de barrís de sake?
  Alenka, de pernas nuas, sorriu velenosamente:
  - Que, queres beber?
  Margarita meneou a cabeza negativamente:
  - Os atletas non beben!
  Alenka, coas pernas nuas, despois de explotar outra batería, riu:
  - De pratos pequenos!
  Natasha suxeriu:
  - Bebamos cervexa de palma. É máis saudable!
  E derrubou máis xaponeses.
  Medvedev respondeu:
  - Primeiro negocio, despois diversión!
  O presidente en funcións non debería saber isto? Non estaba sempre ocupado e ocupado?
  Si, un dos primeiros decretos do presidente en funcións Medvedev foi aumentar tres veces os salarios dos deputados da Duma Estatal. E que pasa cos deputados? Aprazaron as eleccións presidenciais. Así, Medvedev exerceu como presidente en funcións en Rusia durante bastante tempo.
  E mesmo se converteu nunha situación única. Cando o xefe do Estado cumpre as súas funcións durante tanto tempo. Pero o cambio non chega. Máis precisamente, todo cambiou baixo Medvedev para peor. Como se a fortuna, que tanto amaba a Putin, decidise vingarse do seu sucesor. Que lle pasa!
  O tanque T-95 modernizado continuou exterminando aos samuráis en progresión xeométrica. Esta máquina demostrou a súa eficacia. E a forza negativa da rabia de multiplicar a cuasi materia.
  Alenka, semiespida, disparando contra os xaponeses, comentou loxicamente:
  - Aínda así, isto non é do todo correcto. Resulta que non podemos facer nada sen superarmas!
  Natasha, de pernas nuas, respondeu con rabia:
  - Algunhas potencias superiores impediron que Rusia gañase a guerra con Xapón. Pero planificouse unha cousa boa, a evanxelización de China. E non quedou moi bonito!
  Margarita fixo a pregunta obvia:
  - E entón Deus? Por que non axudou a Ortodoxia?
  Alenka case espida, enviando cuncha tras cuncha, sinalou:
  - Iso é! De feito, permite que os xaponeses gañen ao país ortodoxo. Esta é unha verdadeira traizón á fe rusa!
  Natasha, botando lume sobre os xaponeses, comentou con rabia:
  - A relixión imperial non debe ser pacifista. É posible converterse nun gran país se vives do mandamento: se che golpean na meixela dereita, xira á esquerda!
  Cool Alenka estivo de acordo con isto, esmagando aos xaponeses:
  - Certamente! Non temos necesidade de pacifismo! Ama o teu inimigo! É este un mandamento?
  Margarita cantou con entusiasmo:
  Calquera que é humano nace guerreiro,
  Así sucedeu: o gorila colleu a pedra.
  Cando o vivo está condenado a loitar,
  E o lume arde no corazón!
  
  O neno ve unha metralleta nos seus soños,
  Prefire un tanque a unha limusina.
  Quen quere converter un centavo nun níquel -
  Dende que nace entende que o poder manda!
  Natasha exclamou, botando lume sobre os xaponeses coa furia dun volcán bulindo:
  - Si, automático! E a forza é o principal! Debemos gañar!
  Alenka, de pernas nuas, asubiou con frenesí e rabia, noqueando aos xaponeses:
  - Eu son o que nacín para gañar! E nada menos. A nosa vitoria será nosa!
  Natasha aceptou, presionando os dedos espidos das súas musculosas pernas nos botóns do joystick:
  - Será o mellor deste xeito! Gobernamos e gobernaremos sempre! Quero dicir, Rusia!
  Alenka, de pernas nuas, noqueando aos xaponeses, berrou:
  - Non vou mentir, quero gobernar! Pero non só unha máquina oxidada, senón todo un imperio!
  E a nena xa arrasou a última batería da Terra do Sol Nacente. É tan fermosa que debería ser campioa do mundo. E nunca ceder á debilidade e á timidez.
  Natasha, disparando, murmurou:
  - Convertereime nunha raíña! Ou, mellor aínda, a emperatriz!
  Alenka de pernas nuas continuou:
  - E a guerra, e a guerra, que é unha muller mala e unha cadela! Pero produce rapaces guapos, di: ¡mata o covarde que hai en ti!
  Margarita asentiu coa cabeza:
  - É certo, mata o covarde que hai en ti! Creo que se Nicolás II abdicou do trono non foi para nada por covardía!
  Alenka medio espida afirmou con decisión:
  - Agora non vai renunciar! Fortaleceremos o trono real para que permaneza durante séculos!
  Natasha exclamou:
  - Sexa un gran tsar Nicolás II! Apoiámoste! Non haberá revolución, haberá Gran Rusia!
  Finalmente, os guerreiros remataron co exterminio do exército da Terra do Sol Nacente. Morreron máis de douscentos cincuenta mil soldados e oficiais. Así, case todas as forzas terrestres de Xapón foron destruídas. Igual que a mariña deixou de existir.
  Alenka, de pernas nuas, comentou cun sorriso:
  - Paceu a pena? Entón, quería dicir flipar? Sen resistir moito tempo, o exército conseguiu derrotar a Rusia!
  Natasha dixo con confianza:
  - Rusia perdeu unicamente por mor da quinta columna. Se non, teriamos gañado igual!
  Margarita preguntoulle ao presidente en funcións:
  - Que imos facer? Volvemos ou continuamos?
  Medvedev, que estaba a perder enerxía, acendeu o ordenador e dixo:
  - Agora darémonos unha previsión do futuro desenvolvemento da Rusia tsarista. Se todo vai ben, voltaremos.
  Escoitouse unha agradable voz feminina;
  Despois da destrución completa das forzas terrestres e da mariña xaponesas, o Mikado ofreceu paz. Estados Unidos e Gran Bretaña acordaron actuar como mediadores.
  As condicións eran favorables para Rusia. O país recibiu a dorsal Kuril e Taiwán.
  Así como o control sobre Manchuria, Corea, Mongolia. Ademais, Xapón tamén pagou unha indemnización de douscentos cincuenta millóns de rublos rusos ouro.
  A autoridade do tsar Nicolás II medrou, e houbo un declive no sentimento revolucionario. O país comezou unha rápida recuperación económica. Zheltorossiya xurdiu. Parte de China pasou voluntariamente a formar parte de Rusia, así como de Corea e Mongolia. O Imperio tsarista fíxose máis grande e a súa poboación medrou. O crecemento económico comezou antes que na historia real e foi máis forte.
  Non había Duma Estatal, e o goberno tsarista podería prepararse mellor para a Primeira Guerra Mundial. Os primeiros tanques lixeiros do mundo "Luna"-2 en produción en masa e os bombardeiros de catro motores "Ilya Muromets" e "Svyatogor" apareceron en Rusia. A Primeira Guerra Mundial comezou de todos os xeitos, pero tivo máis éxito para Rusia.
  Xa que o rei tiña maior poboación, economía e exército. E a posición interna é máis forte. Non hai unha Duma Estatal, un fervedoiro de rebelión e golpe militar.
  Con éxito variable, pero, en xeral, por iniciativa de Rusia e a vitoria da maioría das batallas, a guerra rematou o 7 de novembro de 1915 coa rendición de Alemaña. Austria-Hungría colapsouse e dividiuse. Galicia e Bucovina convertéronse en provincias rusas. Cracovia e as terras circundantes entraron no Reino de Polonia, do mesmo xeito que Poznan, Danzig e parte de Prusia Oriental. E Klaipeda uniuse á provincia báltica. Checoslovaquia xurdiu - un reino dentro de Rusia.
  Romanía anexionouse a Transilvania. Hungría converteuse nun reino independente, pero baixo o patrocinio de Rusia, e o tsar Nicolás como co-gobernante. Austria converteuse nun país moi pequeno. Xurdiu Iugoslavia, tamén baixo cuberto polo goberno ruso e baixo o co-gobernante Nicolás II.
  Türkiye desapareceu do mapa político do mundo. Iraq e Palestina pasaron a formar parte de Gran Bretaña, Siria pasou a formar parte de Francia, Asia Menor e Istambul convertéronse en provincias rusas. Así, Rusia volveu aumentar o seu territorio. Pero non rematou aí. Entón a península saudita foi conquistada xunto cos franceses e os británicos. E entón Rusia e Gran Bretaña dividiron a Irán e Afganistán. O norte e o centro convertéronse en provincias rusas, e o sur unha colonia británica.
  O mundo parecía estar estable. A guerra continuou só en China. Pero en 1929, estalou unha grave crise económica que levou á Gran Depresión.
  Os sentimentos revolucionarios estaban a medrar de novo en Rusia. Estalaron folgas e protestas. Pero a crise resultou non ser demasiado grave. Ademais, en 1931, estalou de novo a guerra con Xapón.
  O samurái quería vingarse. Pero esta vez o exército ruso foi máis forte en todos os aspectos. E o almirante Kolchak é un brillante comandante naval.
  Xapón non só foi derrotado, senón tamén capturado. O tsar Nicolás II foi coroado oficialmente emperador Mikado de Xapón en febreiro de 1932. Así, Rusia expandiuse aínda máis. E anexionou case toda a China.
  Tanto en termos de poboación como de territorio, Rusia non tiña igual. Ademais, o Imperio Británico foise debilitando. Hitler chegou ao poder en Alemaña en 1933, pero que podería facer contra Rusia? Non importa. O tsar Nicolás II morreu en 1937, tras gozar dun reinado moi exitoso, o segundo máis longo despois de Iván o Terrible. E con conquistas récord en superficie e poboación.
  Non obstante, non todo funcionou para o rei na súa vida persoal. O herdeiro Alexei morreu novo. Debido a un matrimonio desigual, o irmán máis novo Mikhail foi privado do dereito ao trono de Rusia.
  A coroa foi herdada por Kirill Romanov, que morreu en 1938 sen vivir nin un ano. E o seu fillo Vladimir Terceiro converteuse no novo rei. Foi coroado e o monarca reinou feliz para sempre ata 1992. E Rusia tomou primeiro as colonias de Francia e Gran Bretaña, xunto con Alemaña. Despois conquistou Alemaña. E despois o mundo enteiro. En resumo, o novo tsar Xurxo I converteuse no emperador mundial en 1992.
  Medvedev rematou a revisión e dixo:
  - Polo visto, abonda para este universo! Volvemos!
  E os catro gritaron:
  - ¡Gloria ao tsar Nicolás II!
  . EPÍLOGO INTERMEDIO
  Medvedev espertou dunha chamada... Informáronlle que a investidura de Zelensky como presidente de Rusia e Ucraína xa estaba en marcha. E que, din, é hora de que Dmitry Anatolyevich abandone a oficina.
  Medvedev cumpriu de mala gana. Antes de marchar, afeiteime e tomei un baño.
  Despois saíu da oficina. Levárono nun vehículo especial. No camiño, dixeron que o mellor sería que Medvedev voase ás illas Canarias para descansar alí.
  E Zelensky fixo outro espectáculo da súa inauguración. Como é habitual, colorido con fogos artificiais e saltos. O día da inauguración, Vitali Klitschko pelexou con Michael Tyson no estadio de Kiev. O famoso boxeador estadounidense accedeu á loita debido a grandes problemas de diñeiro. Klitschko dominou as doce roldas, pero diplomáticamente non noqueou a Tyson.
  Formalmente, disputouse unha das versións menores do campión do mundo.
  Despois de que Vitali Klitschko recibiu un cinto de diamantes.
  Vladimir Zelensky recibiu os parabéns de todos os países do mundo, incluída China. Ademais, no Imperio Celestial intensificouse o malestar popular. O home non vive só de pan. A xente quería democracia e liberdade. O despotismo do Partido Comunista Chinés estaba farto; todos querían liberdade.
  Zelensky converteuse nun símbolo deste tipo. Un símbolo de forza democrática, tras a caída da ditadura dos servizos secretos baixo Putin.
  Zelensky falou moito sobre os cambios, a economía e os novos logros. Xa houbo concurso para o cargo de primeiro ministro en Rusia. Houbo varios miles de solicitantes. O proceso de selección foi moi intenso. E quedou xenial.
  Ata agora todo ía ben. Zelensky mesmo fixo unha voltereta na súa toma de posesión. Recibiu aplausos. Despois demostrou o seu coñecemento de linguas estranxeiras. Actuou moi activamente e con rapidez.
  Finalmente, Zelensky tomouno e fixo un par de discursos máis.
  Ademais, despois da inauguración, seguiron as decisións de persoal. Moitos cambios e caras novas no goberno.
  Houbo unha auténtica selección de "comisarios de ferro". En Rusia estaba a producirse unha revolución de persoal.
  Zelensky emitiu moitos decretos nos primeiros días. Permitida a venda de alcol pola noite e nos puntos de viaxe. Introduciron novos impostos sobre os ricos. Levantou a inmunidade de deputados e xuíces. Aumento da produción. Introduciron aranceis ao comercio con China.
  En Bielorrusia celebrouse un referendo sobre a unificación con Rusia. E isto tamén foi no mérito de Zelensky. A maioría dos bielorrusos apoiaron a unificación con Rusia.
  Zelensky queixouse de que Medvedev subiu demasiado os parches, pero prometeu que a inflación se calmaría. E que non pasará nada malo.
  De feito, o crecemento dos prezos parou pronto. E a economía rusa comezou a crecer. E no Cáucaso, as accións militantes morreron dalgún xeito. Fíxose moito máis tranquilo.
  Zelensky finalmente propuxo unha candidatura para o cargo de primeiro ministro de Rusia. Ela chegou a ser doutora en ciencias Alexey Bolshakov, de trinta e dous anos. Gañou a competición con moita confianza. E chegou a ser primeiro ministro, o máis novo da historia rusa.
  Medvedev voou ás Illas Canarias de vacacións, e recibiu a pensión do expresidente, só divertíndose. Ata agora non tivo ningún problema. Pero Shoigu foi arrestado e acusado de tentar un golpe de estado. Que quería?
  Tamén houbo moitas outras solucións... En América gañou unha muller demócrata de corenta e un anos. Así, o goberno cambiou. E chegou ao poder unha muller e a candidata máis nova da historia dos Estados Unidos. A era de Trump rematou . Pero a amizade con Rusia só comezou a florecer. Naturalmente, contra a China ditatorial, os Estados Unidos e o novo Imperio ruso eran agora amigos.
  Zelensky mesmo celebrou un referendo e introduciu un nome diferente: en cambio, Rusia - Kievan Rus. O que tamén dixo moito. Bielorrusia uniuse á federación. E comezou o renacemento do imperio... Sobre unha base democrática.
  A nova muller presidenta dos Estados Unidos herdou a hostilidade de Trump cara a China e dedicouse a crear unha coalición. A Rus de Kiev desenvolveuse económicamente baixo Zelensky con éxito. Rusia freou un pouco a China. Despois uniuse á OTAN. Pronto un goberno prorruso chegou ao poder en Casaquistán e formouse un estado de unión. Os rusos afastaban Asia Central de China. O enfrontamento seguiu medrando.
  campaña contra Stalin e Putin . Privou a Stalin e Putin de todos os premios que lles deu Medvedev.
  Pero todo saíu tranquilo. Aínda que os comunistas protestaron. Fomos a mitins.
  E alí Lenin foi finalmente sacado do Mausoleo. Unha especie de alegría para moitos. E a Igrexa Ortodoxa canonizou a Alexandre II e Iván o Terrible, tsares rusos. Tamén aumentou o número de monumentos a Nicolás II.
  O tsarismo e o occidentalismo puxéronse de moda dalgún xeito. Achegáronse a Europa e os estranxeiros comezaron a recibir moitos postos. Rusia pasou a formar parte do mundo occidental, e despois de que Trump marchara, o proceso de globalización intensificouse. E China quedou illada e enfrontouse a turbulencias internas.
  Ao mesmo tempo, Zelensky aumentou a taxa de natalidade no imperio eslavo. Por fin tivo lugar o voo prometido desde hai tempo á lúa. E todo saíu dalgún xeito marabilloso.
  As relacións aliadas establecéronse entre Rusia e os Estados Unidos, ou máis precisamente entre a Rus de Kiev e América.
  E a confrontación é cousa do pasado. O mundo volveuse cada vez máis global e seguro. Aínda que houbo guerras. Kievan Rus, xunto con Estados Unidos, realizaron unha operación en Libia, onde acabaron cos islamitas. Despois tratamos de Oriente Medio, creando bases alí xunto con América. A Rusia de Kiev e os Estados Unidos comezaron xuntos a inclinar o mundo e expulsar a China de África. E aquí non podemos prescindir das guerras. E tamén as operacións terrestres.
  Tanto a Rus de Kiev como os Estados Unidos realizaron ataques aéreos conxuntamente.
  Aos poucos, os chineses foron expulsados de todo o mundo. E o imperio celeste caeu nunha profunda crise económica e política.
  E a Rus de Kiev prosperou cada vez máis.
  Rusia nunca coñeceu tales taxas de crecemento económico. E que China colapsou - a Rus de Kiev subiu. E creceu rapidamente.
  O ferrocarril a Chukotka foi construído nun tempo récord. O que en si é moi chulo.
  E estaban cavando un túnel baixo Alaska. Os americanos tamén comezaron a construír un ferrocarril para conectar con Rusia. Tamén se construíu un ferrocarril cara a Delhi... Ao mesmo tempo, cavaban canles desde Siberia para regar Asia Central.
  Os Estados Unidos e a Rus de Kiev levaron a cabo unha operación conxunta contra Irán. E instalouse un réxime laico san. Despois do cal comezaron a cavar unha canle desde o mar Caspio ata o golfo Pérsico.
  A OTAN expandiuse para incluír os países árabes. En Arabia Saudita xurdiu un parlamento. As mulleres comezaron a quitarse o burka. Comezou a construción dun estado laico.
  Nos medios rusos, todo o mundo riñaba a Putin por extremismo e botáronlle barro por case facer de Rusia unha colonia de China, pero grazas a Deus morreu a tempo. Tamén pronunciaron palabras máis duras. Pero un proceso penal abriuse contra Medvedev. E non só un.
  Stalin foi sacado do muro do Kremlin. Lenin moito antes do mausoleo.
  Moito cambiou nos símbolos estatais. Apareceron varios novos tipos de bandeiras. Engadiuse o amarelo á bandeira rusa e o azul substituíu ao azul claro.
  Isto tamén foi interesante. O escudo cambiou... Tamén houbo unha reforma monetaria. Intercambiaban cartos segundo a proporción: un a mil. Apareceu o patrón de ouro do rublo da Rus de Kiev. Ao mesmo tempo, xurdiron cartos novos e vellos: un centavo, medio copeque e medio, un cuarto de centavo.
  Todo está ordenado...
  Tamén comezaron a revivir títulos... Apareceron príncipes, baróns, condes, marqueses e mesmo duques. En particular, Zelensky converteuse no duque. Moldavia tamén pasou a formar parte da Rus de Kiev. Xa se falou da elección do rei.
  Pero Zelensky dixo que o presidente da Rus de Kiev será elixido só polo pobo. E non máis de dous termos.
  Ademais, Zelensky reduciu o mandato do presidente ruso de seis anos a cinco. É certo que Zelensky cumpriu o seu primeiro mandato durante seis anos.
  Nese momento, completara a anexión de Asia Central a Rusia. E restaurou as fronteiras da URSS. Só os estados bálticos permaneceron desocupados.
  Pero os americanos non querían renunciar aínda. E así regalaron Asia Central e o Cáucaso.
  Unha nova guerra estalou no Cáucaso, entre Armenia e Acerbaixán. E camiñaba moi cruelmente. Así Rusia puido ocupar estas repúblicas e facer referendos sobre a súa anexión.
  Así, Zelensky recuperou o Cáucaso, ampliando a Rus de Kiev. Aceptémolo, é un conquistador. Ademais, tamén é demócrata... O seu imperio expandiuse aínda máis...
  Entón, Afganistán xa durante o segundo mandato de goberno e parte de Irán convertéronse en partes de Rusia.
  Nos Estados Unidos, unha presidenta gañou un segundo mandato. Ata agora tivo éxito na economía e, o máis importante, logrou noquear a China. Que gran vitoria. E a Rus de Kiev é agora un aliado liderado por Zelensky.
  Pero, por suposto, o poder de Rusia está a medrar demasiado rápido. Xa se anexionou o norte de Iraq.
  Borzo compórtase. Kievan Rus é o primeiro país do mundo en termos de taxas de crecemento! E superou aos Estados Unidos en poboación. E xa en América miran con alarma: Rusia fíxose demasiado forte?
  Ademais, o imperio de Kievan Rus estase a expandir. Agora os estados bálticos xa están baixo o seu control. Si, este é un gran problema para os estadounidenses. Zelensky xa recolleu todos os antigos territorios da URSS.
  E, como o tsar ruso, continúa a súa expansión cara ao sur. Agora Irán e Iraq pasaron a formar parte integramente da Rus de Kiev. E Zelensky foi elixido facilmente para un segundo mandato na primeira volta.
  Aínda que había moitos candidatos presidenciais, as eleccións foron democráticas.
  Zelensky dixo que non vai seguir o exemplo e gobernar de por vida de Lukashenko. Ademais, as circunstancias da desaparición de Lukashenko aínda non estaban claras. Quizais tanto Rusia como Occidente simplemente xa non o necesitaban. E desapareceu... Pero Zelensky non fai máis que coller forza. E de feito, o seu reinado en termos de éxito eclipsa aos seus predecesores, incluído Pedro o Grande.
  De feito, non todos son capaces de restaurar o territorio da URSS, ademais de Afganistán, Irán e Iraq.
  Pero Zelensky non para aí. Agora tanto Polonia como Finlandia están baixo ataque; tamén formaron parte do imperio tsarista. E, de feito, os referendos celébranse nestes países e únense voluntariamente á Rus de Kiev.
  Tamén hai éxitos no plano científico. O esperado voo a Marte tivo lugar. Alí aterraron cosmonautas rusos. Colleron a terra e deixaron a bandeira, que foi un gran triunfo.
  Ao mesmo tempo, Kievan Rus tomou o Port Arthur orixinal de China. E aproveitando que en China comezara unha guerra civil, tomaron a Manchuria baixo a súa protección.
  Ao mesmo tempo, a Rus de Kiev anexionou parte de Turquía. Aquelas terras que foron cedidas a Rusia polo Tratado de Versalles. O que tamén foi un movemento moi forte. Zelensky expandiu aínda máis a Rus de Kiev como un imperio. E en termos económicos, saíu por riba, superando a Estados Unidos.
  Pois ben, China está sumida no pesadelo dunha guerra civil, e xa comezou a dividirse.
  A Rus de Kiev converteuse nun país poderoso. E a popularidade de Zelensky no país creceu tanto que a xente comezou a suplicar a Vladimir de xeonllos para que non se marchara. Centos de miles de persoas reuníronse.
  Zelensky, como excepción, celebrou un referendo que lle permitiu optar a outro terceiro mandato como xefe da Rus de Kiev.
  O líder cambiou nos EUA. Xa se fixo republicano. E xa non é tan novo, máis vello que Zelensky. Así as relacións entre a Rus de Kiev e os Estados Unidos comezaron a deteriorarse de novo. Rusia xa se fixo dolorosamente máis forte baixo Zelensky. Lembraron que, xunto co dominio ucraíno, este xa é o cuarto mandato de Zelensky.
  Que, din, os poderes do presidente ruso non foron reducidos. O único que fixo Zelensky foi introducir unha emenda á constitución segundo a cal a Duma do Estado ten dereito a destituír a un ministro individual cun voto de dous terzos, ou por maioría simple dúas veces aprobando un voto de censura.
  E esta modificación non é tan significativa, xa que o presidente conservaba o dereito de nomear todos os ministros e determinar a estrutura do goberno. E na Duma Estatal, os partidarios de Zelensky teñen maioría constitucional.
  Máis significativa foi a introdución de eleccións directas ao Consello da Federación, ademais de permitir o voto dos presos.
  Pero, en xeral, aquí rematou a limitación dos poderes do presidente. Mantívose o dereito a destituír aos gobernadores. E no ámbito lexislativo mesmo se ampliou.
  Nos Estados Unidos, Zelensky comezou a ser acusado de autoritarismo e que o partido, "Servidor do Pobo", controla case todos os postos do estado. O LDPR e o Partido Comunista da Federación Rusa deixaron de existir. Xurdiu un partido: "Un mundo xusto" da esquerda. En lugar do LDPR, apareceron Patriotas de Rusia. Pero o partido Servo do Pobo dominou por completo.
  Certas reformas tamén afectaron á igrexa. A ortodoxia legalizou o dereito a ter catro esposas, achegándose ao Islam. O enfoque das iconas cambiou algo, e houbo un achegamento ao protestantismo. Comezaron a dicir máis: que Deus é Un, e que os simples mortais non son dignos da adoración de Deus.
  Ao mesmo tempo, a Trindade foi abolida por non ser un símbolo bíblico e incomprensible para os simples mortais.
  E presentaron: que Deus é Un, Deus Pai. Pero o termo Deus Fillo non está na Biblia. Ademais, non hai termo: Deus é o Espírito Santo. Entón, por que non simplificar a relixión.
  Ademais, un Deus colgado dunha cruz non inspira confianza. Se non puidese protexerse, entón como protexerá á xente? En resumo, pasamos ao monoteísmo. E a propia Biblia mesturábase con antigos mitos eslavos. Xurdiu o Evanxeo de Veles.
  O ateísmo tamén se intensificou -din, deixe de deixarse levar polos contos de fadas humanos. Temos un planeta, e non precisa que a xente crea nos milagres e especialmente no fin do mundo.
  Non haberá fin do mundo e non debería haber. E a humanidade debería converterse nun imperio espacial e chegar ao límite da galaxia. E as galaxias? Máis como o universo. E chegando ao bordo do universo, vai a outra parte do universo. Despois de todo, hai un número innumerable de universos. E así podes voar dun universo a outro. E co paso do tempo, aprende a crearte! E haberá universos novos e inconmensurables en practicamente todo o espazo.
  E o planeta Terra é só o berce da humanidade. E no futuro haberá un imperio de sextillones a sextillones de graos de universos, e sen deixar de expandirse e conquistar o espazo.
  E o xefe e presidente da Rus de Kiev Vladimir Zelensky, como un sol brillante de esperanza érguese sobre o planeta!
  E o seu futuro eo futuro da Rus de Kiev - que sexa brillante!
  
  FORZA MAIOR CANDO A URSS LOITA SEN ALIADOS
  E así comezou unha influencia irresistible, pechando as forzas aliadas o 1 de xaneiro de 1943. O maltratado corpo de Rommel detívose na fronteira con Libia. E todos os bombardeos da Alemaña nazi cesaron. Os intentos de voar cara a Londres tamén resultaron fracasados. Os avións alemáns non se estrelaron, pero foron expulsados. Ocorreu un milagre sen precedentes, a división do mundo polo poder teomáxico.
  Non obstante, ao principio isto non axudou moito aos alemáns. Stalingrado, ou mellor dito o grupo Paulus nel, quizais, xa non se podían salvar. E as tropas soviéticas avanzaron con confianza. A ofensiva en Voronezh e noutras direccións foi exitosa. Case coma se en tempo real, o Exército Vermello liberou Kursk, Belgorod e Kharkov.
  Porén, tras a transferencia das experimentadas divisións de Rommel desde África e aquelas forzas que na historia real tamén foron lanzadas aos desertos alxerinos e tunisianos sen ningún beneficio, o famoso contraataque de Mainstein gañou notablemente en forza. Xa que nel participaron significativamente máis forzas alemás, especialmente a aviación.
  E os trinta novos "Tigres" que quedaron atrapados no Sáhara sen éxito resultaron para nada superfluos.
  Aquí foi onde se produciu a primeira discrepancia significativa coa historia real. Mainstein lanzou un contraataque catro días antes e, tendo moitas máis forzas, avanzou máis rápido. Kharkov foi recapturado nove días antes, Belgorod doce, e en movemento, e o máis importante, foi tomado Kursk, que na historia real non sucumbiu ante o Fritz.
  Implicaron un número importante de forzas alemás. Os alemáns utilizaron as reservas transferidas de Francia, case todas as unidades de tanques listas para o combate e a aviación principal. Diga o que se diga, case a metade da Luftwaffe foi distraída pola Fronte Occidental, polo que se engadiron forzas significativas no aire do inimigo. E díxoo durante a contraofensiva alemá, que semellaba un ataque de fouce.
  Si, e Mainstein na historia real superou aos xenerais soviéticos, pero aquí ten vinte divisións máis forzas terrestres e, tendo en conta a concentración de recursos, tres veces máis avións. E o Focke-Wulf non está nada mal se se usa correctamente: a velocidade é alta, as armas son poderosas. O significativo é que o F-190 é máis efectivo con superioridade numérica. Xa que as súas poderosas armas permítenlle derrubar un avión dunha soa vez, e pode escapar debido á súa alta velocidade de mergullo.
  As tropas soviéticas sufriron unha derrota táctica e abandonaron Kursk, moitos soldados e oficiais foron rodeados. En parte, algúns morreron, outros, aínda que unha minoría destes foron capturados, moitos escaparon, aínda que perderon o seu equipo.
  As tropas soviéticas sufriron danos colosales e a súa ofensiva foi detida. Pero os tanques alemáns non puideron aproveitar o seu éxito debido ao inicio do desxeo da primavera.
  Xurdiu un equilibrio temporal de poder.
  Porén, tamén podería entrar na guerra unha nova potencia: Xapón. Os samuráis tamén tiñan as mans desatadas. América non é accesible, pero tampouco ataca. É certo que o forte exército terrestre de Xapón está a presionar a China. Aquí Chiang Kai-shek enfrontouse a unha situación moi difícil. Ou tentar chegar a un acordo cos xaponeses, ou loitar, pero xa non reciben apoio con cartos e armas dos EUA, Gran Bretaña e outros países.
  Naturalmente, os alemáns desexaban a apertura dunha segunda fronte para desviar parte das forzas inimigas do leste. Con todo, sufriron importantes perdas. Stalingrado, especialmente, levou moita enerxía. As tropas soviéticas tamén perderon moito, e algunhas das tropas acabaron no caldeiro de Kharkov e Kursk.
  Os nazis aumentaron a súa produción de armas. Grazas á falta de bombardeos, os Krauts puideron aumentar a produción de tanques nunha cifra máis significativa, así como a aviación. O bombardeo obstaculizou aos nazis máis do que se cre. Ademais, na historia real, Alemaña aumentou a produción de equipos en gran parte debido á reestruturación da economía en pé de guerra e ao uso cada vez máis activo do traballo escravo, e non porque fosen bombardeados débilmente.
  Polo momento, os alemáns esperaron e construíron novos tanques, adestraron tripulacións, confiando na tecnoloxía moderna. Ao mesmo tempo, a pregunta quedou aberta: onde comezar a ofensiva? A cornisa de Kursk xa non existía. E esta é unha pista natural. E así, tanto os propios alemáns como Hitler dubidaron. Houbo unha idea de tomar Leningrado por asalto. Aínda que neste caso habería que romper poderosas fortificacións.
  Os xenerais alemáns non querían volver a Stalingrado. Pero, francamente, a elección non é ampla. É posible atacar a propia Moscova? Entre os dirixentes fascistas xurdiron graves desacordos. Mainstein, Guderian e Rommel incluso se pronunciaron no sentido de que era mellor non atacar en absoluto, pero que os rusos meteran o nariz e os atraen a unha trampa.
  Un plan alternativo prevía o lanzamento dunha ofensiva desde a península de Taman e Rostov-on-Don; os Fritz puideron defender esta cidade ben fortificada trasladando reforzos do grupo balcánico, substituíndo as súas tropas de ocupación por búlgaras e italianas.
  O Führer, ao que lle gustaban as operacións nas que as tropas rompen en direccións converxentes, estaba cada vez máis inclinado por este plan, pero tardou en implementalo. En particular, o tanque Panther resultou ser caprichoso e moitas veces avariaba, polo que necesitaba modificacións. Deixa formación adicional da tripulación. E o Führer quería estampar máis "Tigres".
  Stalin finalmente cansouse diso. Temendo que Xapón abrise unha segunda fronte, que acadara grandes éxitos no sur de China, cuxo exército terrestre xa superara os sete millóns de soldados e datos sobre o crecente potencial militar do Terceiro Reich, el mesmo ordenou o lanzamento dunha ofensiva en direccións Kursk e Donbass. A vacilación de Hitler e o desexo do Führer de formar divisións con centos de Tigres e Panteras levaron á preferencia.
  Non obstante, as tropas soviéticas, despois de lanzar a ofensiva o 7 de xullo de 1943, non tiñan por si mesmas unha vantaxe decisiva en forza. 5,56 millóns de tropas alemás, preto dun millón douscentos cincuenta mil soldados satélites, actuaron contra 6,6 millóns de soldados e oficiais soviéticos. Mussolini, tras a desaparición da ameaza de ataque do oeste e do sur, aumentou significativamente o número de tropas italianas no leste. Tamén aumentou o número de unidades españolas. Salazar tamén enviou unha división de "voluntarios". Tamén loitaron as lexións francesas, romanesas, máis activamente húngaros, albaneses e as divisións estranxeiras das SS de toda Europa.
  Así, o exército soviético non tiña superioridade en número, pero a heteroxeneidade da coalición reduciu a calidade das forzas inimigas. O Exército Vermello ten certa superioridade numérica en tanques e artillería. Pero por agora, quizais, os "Tigres" e "Panteras" non teñen igual en termos de potencia de lume e armadura do opoñente. E o T-4 adquiriu superioridade en potencia de lume sobre o T-34-76. Pero a URSS ten artillería con foguetes e os alemáns, a pesar do desenvolvemento dos lanzadores de gas en particular, desenvolvéronse bastante mal.
  Hai paridade numérica aproximada na aviación. Os cazas alemáns ME-109 "G", Focke-Wulf son, con todo, máis fortes que os avións soviéticos en armamento e velocidade, pero lixeiramente máis débiles en manobrabilidade. Pero Alemaña, por desgraza, ten ases máis experimentados e produtivos. O bombardeiro Yu-188 quizais teña mellores características de voo que os PE-2 e TU-3. E o Yu-288 comezou a entrar en servizo. É certo que só comezou a ser introducido, como o ME-309.
  Pero en calquera caso, ao non ter vantaxe en forza, o Exército Vermello lanzou unha ofensiva contra as defensas previamente preparadas do inimigo. E enfrontouse a unha resistencia teimosa. Pero as tropas soviéticas foron firmes na súa ofensiva, independentemente das perdas, seguiron adiante. Aínda que o ritmo medio de avance resultou ser baixo, de un a dous quilómetros por día. O inimigo espetou e conseguiu cavar de novo. O ritmo de avance non menos heroico continuou. A mediados de agosto, a costa de grandes perdas, as tropas soviéticas avanzaron ata cen quilómetros, achegáronse a Kursk e lanzaron teimudas batallas pola propia cidade, achegándose tamén a Belgorod.
  O 19 de agosto de 1943, Xapón, superando as vacilacións, abriu unha fronte no Extremo Oriente. Nese momento, despois de sufrir unha serie de derrotas, o réxime de Chiang Kai-shek acordou unha paz favorable aos samuráis. Os xaponeses conseguiron o control de importantes comunicacións, e foron liberados da necesidade de librar unha difícil guerra de guerrillas con tropas chinesas pouco organizadas, pero moi numerosas. Pero a Chiang Kai-shek prometeulle apoio na guerra co Exército Vermello de Mao Zedong. Xapón xa ten todos os medios para facer a guerra coa URSS. E decidiron non esperar ao chuvioso outono e ao duro inverno siberiano. Sen esquecer o feito de que Hitler declarou a guerra aos Estados Unidos en 1941, pero o samurái non o apoiou. A apertura dunha segunda fronte en 1942 puido salvar aos nazis dunha esmagadora derrota en Stalingrado.
  A decisión de Xapón era bastante esperada. Porén, no ataque a Vladivostok o samurái alcanzou a sorpresa táctica e causou graves danos á Flota do Pacífico soviética.
  A finais de agosto, os alemáns intentaron contraatacar usando unha masa dos últimos tanques. Pero o seu contraataque sur só foi capaz de acadar un éxito relativo. O mando soviético xa previra tal posibilidade e retirou as súas tropas ás súas liñas orixinais. Só o 31.o Exército de armas combinadas caeu no caldeiro e foi maioritariamente destruído.
  Porén, as tropas soviéticas non lograron o seu obxectivo, e sufriron perdas moi importantes, sen conseguir recuperar o territorio. Sobre todo, perdéronse máis de seis mil e medio tanques, fronte a uns oitocentos alemáns. No parque de tanques, a vantaxe numérica pasou aos nazis. En setembro, os alemáns puideron poñerse ao día coa URSS na produción de centos de avións ao día, e en novembro aproximadamente en coches, aumentando a produción de Panthers a 650-700 tanques ao mes. Aquí xogou un papel importante o uso dos recursos dos países ocupados, principalmente Francia, así como Bélxica e Holanda, onde se introduciu o reclutamento laboral.
  Os alemáns, con certo atraso, lanzaron en setembro unha ofensiva planeada desde Rostov-on-Don e a península de Taman. E topáronse con teimudas defensas soviéticas. E Xapón lanzou unha ofensiva contra Mongolia, capturando Ulaanbaatar e Primorye. Pero alí se avanzou pouco.
  Isto desviou importantes reservas e despois de mes e medio de feroz loita, os grupos alemáns uníronse. Pero as baixas dos Fritz tamén resultaron moi importantes, e víronse obrigados a parar. Pero este éxito táctico provocou a entrada de Turquía na guerra e a apertura dunha terceira fronte en Transcaucasia.
  Agora tiñamos que loitar tamén nesta dirección.
  No inverno, a primeira liña no Extremo Oriente estará estabilizada. Os xaponeses avanzaron na rexión de Primorye de cincuenta a cento vinte quilómetros, capturaron máis da metade de Mongolia xunto con Ulán Bator, pero a súa ofensiva detívose. Os turcos achegáronse a Ereván e atacaron Batumi, conseguiron capturar dous terzos da última cidade. Os propios alemáns non avanzarán moito no outono. E aínda non tomaron a iniciativa.
  A guerra fíxose cada vez máis posicional e prolongada. Ao esgotamento, e á superioridade tecnolóxica. Durante 1943, a URSS aumentou a produción de avións unha vez e media de 25 mil a 37 mil. Alemaña nazi de máis de 15 mil a 32 mil, máis do dobre. Nos últimos meses do ano, os alemáns igualaron os seus resultados de produción soviética en avións. E tamén en tanques e canóns autopropulsados, con superioridade cualitativa. Pero a URSS tamén ten que loitar contra Xapón. Ademais, prodúcense unha serie de avións e tanques en Italia e noutros países satélites do Terceiro Reich. Aínda que non sexa demasiado. Ademais, os alemáns, aproveitando a ausencia de guerra, comezaron a extraer e subministrar petróleo de Libia para as súas necesidades.
  Entón, pouco a pouco, a escaseza de enerxía no Terceiro Reich foi debilitando. Ademais, as posesións francesas africanas prometían ser unha boa fonte de materias primas.
  Para que os nazis puidesen abastecerse ben. En resposta, os deseñadores vermellos prepararon novos tipos de tanques para Stalin con canóns de 85 mm e 122 mm. Os alemáns retardaron un pouco o traballo en Panther 2. Non é fácil conseguir un tanque con armas poderosas, armaduras fortes e relativamente mobilidade. E o "Tigre Real" resultou ser demasiado pesado con 68 toneladas. Só a modernización do Panther prometía ser relativamente exitosa. E o tanque T-4, ao parecer, esgotou as súas capacidades. Aos poucos, a partir de 1944, a produción desta máquina comezou a diminuír. Parar completamente en abril.
  O mando soviético lanzou varias operacións ofensivas no inverno. E a península de Taman, e no centro, e na dirección de Leningrado, e preto de Kursk. Pero non se conseguiu ningún éxito significativo en ningún lado . O inimigo xa tiña unha superioridade numérica en man de obra tanto en tanques como en avións. Só o medo ao tempo obrigou ao Fritz a adherirse á táctica defensiva.
  Tamén tivo un papel negativo o aumento do número de desertores e traidores, así como o feito de que os alemáns desenvolveron a aviación a gran altitude, que foi máis eficaz no recoñecemento desde o aire.
  Ademais, o mando soviético abordou o proceso de concentración de forzas de forma algo incorrecta. En particular, a propia táctica de iniciar a seguinte operación nunha área diferente mesmo antes da finalización da anterior tiña sentido dada a superioridade numérica. Como na Primeira Guerra Mundial, separando aos alemáns. Pero se o inimigo supera a ti, isto dificulta a superioridade das forzas nunha determinada zona.
  Se Stalin tivese conseguido crear superioridade nunha sección separada da fronte aproximadamente nunha proporción de tres a un, entón quizais o éxito táctico teríase conseguido.
  E así nun sector hai unha ofensiva, noutro prepáranse, pero en realidade é máis fácil que os alemáns e os seus aliados repelen. Ademais, o Fritz xa tiña avións de recoñecemento a gran altitude e alta velocidade con excelentes ópticas, o que lles permitía seguir o movemento das tropas. E no inverno é máis difícil camuflarse e a noite non é unha panacea, polo que os axentes de intelixencia alemáns adquiriron bos dispositivos de visión nocturna.
  O "Royal Tiger" como un tanque innovador planeado atrasouse na produción en serie e non tivo un éxito total. "Panther" -2, que Hitler ordenou reforzar cunha armadura para facer o IS-2 impenetrable, e instalar un motor de 900 cabalos de potencia, pesaba 51 toneladas, aínda tendo en conta a instalación dunha carcasa de aliaxe, que aforrou 800 quilogramos. . Pero fíxose posible reforzar a armadura lateral ata 82 milímetros nun ángulo racional. Isto fixo que o tanque alemán non fose tan vulnerable desde os lados como os modelos anteriores. Pero de novo, "Panther"-2 e "Lion"-2 nun esquema de deseño máis avanzado aínda están só en proceso de desenvolvemento.
  Pero durante o inverno, os alemáns tomaron por completo o control das posesións francesas en África, incluíndo o bucle do Níxer. E hai petróleo, gas e bauxita, e aínda maiores reservas de uranio, especialmente no Congo. De Gaulle foi capturado - sen a axuda dos aliados non valía para nada, e Scorrel traballou con limpeza e habilidade.
  Así, en maio de 1944, os problemas do petróleo estaban resoltos en gran parte. Todos os abastecementos xa chegaban de Libia, e só quedaba perforar cada vez máis pozos.
  Pero en maio os alemáns aínda non estaban preparados para atacar. Ademais do Tiger, que estaba desfasado no seu deseño, non tiñan un tanque de gran avance. É certo que o "Tiger" xa estaba en produción en masa e, grazas á alta calidade da armadura e ao grosor dos lados, así como á pistola precisa e de disparo rápido, podería desempeñar o papel, se non un ideal. , pero tanque máis ou menos tolerable, rompendo o volume de negocios das tropas da URSS .
  O mando alemán, despois dunha serie de disputas, volveu ao plan anterior de 1942. É dicir, lanzar unha ofensiva nos lados. Toma Leningrado nun dobre anel e atravesa ata Stalingrado. Ademais, despois de que a Wehrmacht abandonase o saliente de Rzhev-Vyazemsky, perdeuse unha cabeza de ponte conveniente para un ataque a Moscova. Polo tanto, está relativamente lonxe da capital.
  O plan dos nazis tampouco é óptimo, pero... En Suecia celebráronse eleccións parlamentarias anticipadas, onde os nazis lograron unha impresionante vitoria. Un país cunha poboación de oito millóns de habitantes e unha economía desenvolvida estaba preparado para ir á guerra contra a URSS. A figura máis popular foi Carlos XII. Os suecos desexaban vingarse das derrotas e humillacións anteriores durante as guerras perdidas ante Pedro o Grande e Alexandre I. Así, toda Europa xa loitara contra a URSS. Ademais, Franco e Salazar decidiron entrar oficialmente na guerra para reclamar a súa parte do botín. Só Suíza permaneceu formalmente neutral, pero tamén enviou unha división de voluntarios.
  A superioridade numérica estivo do lado da coalición nazi. Ademais, a mediados de maio de 1944, os alemáns xa tiñan en servizo uns mil avións a reacción ME-262. O coche en si ten bastante éxito, pero con motores sen rematar. Pero aos poucos os motores melloraron, fixéronse máis potentes, máis fiables e diminuíron o consumo de combustible.
  A ofensiva comezou no sur. O Fritz intentou repetir o plan desenvolvido pola OKW para a Operación Blau en xaneiro de 1942, pero despois cambiouse arbitrariamente por Hitler. Cando estás atacando Stalingrado tanto polo sur como polo norte, por direccións converxentes. Pero antes, os alemáns tiveron que abrirse paso ata o Don. Os Tigres fascistas foron ao ataque, pero enfrontáronse cunha forte liña defensiva. O avance dos Krauts resultou ser lento, empantanáronse na defensa en profundidade das tropas soviéticas. Tendo percorrido só 35-40 quilómetros en dirección a Voronezh nos primeiros dez días.
  Despois, en dúas semanas de teimosas loitas, os nazis avanzaron só dez quilómetros e, debido ás grandes perdas, víronse obrigados a parar.
  A ofensiva no sur desenvolveuse con máis éxito. Hai menos tropas soviéticas alí, e é máis difícil de defender. Numerosos "Panteras", "Tigres", "Ferdinands" (esta arma autopropulsada resultou ser máis estendida pola falta de bombardeos estratéxicos!) E os primeiros modelos do "Jagdtiger" e o especialmente eficaz "Sturmtiger". Os alemáns conseguiron romper as primeiras liñas de defensa e gañar espazo operativo.
  Ao mesmo tempo, o exército xaponés tamén pasou á ofensiva. Os samuráis aumentaron o tamaño da súa flota de tanques e os seus novos vehículos de peso medio practicamente non eran inferiores en armamento e rendemento de condución ao T-34-76, e incluso eran superiores en blindaxe frontal, aínda que inferiores en protección dos lados.
  Xapón liderou a ofensiva en Mongolia, onde era moito máis difícil manter a defensa. O mando soviético enfrontouse a unha escaseza de reservas, loitando nas tres frontes. E as perdas de persoal durante a ofensiva de inverno foron considerables.
  A ofensiva alemá sobre Tikhvin, e os finlandeses e suecos desde a canle do Mar Branco, foron rexeitados con dificultade. Os nazis avanzaron lentamente, pero case continuamente. A mediados de xuño, no sur, as tropas de Mainstein irromperon en Stalingrado. Comezou a segunda batalla de Stalingrado. E a principios de xullo, despois da caída de Tikhvin e Volkhov, os finlandeses, suecos e alemáns uníronse, formando un segundo anel arredor da cidade de Lenin.
  Así, xurdiu unha situación extremadamente difícil para as forzas militares soviéticas.
  Pero Stalingrado non cedeu ante Mainstein. E iso impediu aos alemáns desenvolver unha ofensiva noutras direccións. No sur, como en 1942, só chegaron á Porta de Terek: quedaron atrapados preto de Grozny e Ordzhonikidze. Os fortes combates continuaron en dirección a Voronezh. En setembro, as tropas soviéticas víronse obrigadas a retirarse máis aló do Don. É unha ironía do destino que a finais de outubro a primeira liña do sur repetise 1942 no momento do maior avance dos nazis.
  Foi peor no norte, onde Leningrado atopouse nun cerco total. Ademais, os alemáns, finlandeses e suecos puideron atravesar as defensas do Exército Vermello na península de Carelia, cortando Murmansk por terra da parte principal da URSS.
  Unhas corenta divisións soviéticas estaban illadas. Non obstante, os seus números estaban lonxe do normal. Suecia presentou unhas vinte e cinco divisións bastante ben equipadas. Xunto cos experimentados finlandeses e as tropas alemás, conseguiron unha superioridade numérica. E é extremadamente difícil transferir reservas á península de Carelia.
  En xeral, o Exército Vermello non puido recibir os reforzos necesarios, polo que os xaponeses resultaron ser inesperadamente fortes, o seu número, xunto coas tropas títeres, superou os cinco millóns, e esta é en realidade unha segunda fronte en toda regla. Así que todo o que tiñamos que facer era loitar contra os alemáns e os seus aliados.
  Aos poucos, a zona de control das tropas soviéticas en Carelia foi reducida, e Murmansk quedou completamente bloqueado e practicamente condenado. Así que a frota inimiga e, sobre todo, os submarinos dominaban o mar, polo que non había nada con que establecer abastecementos.
  Por desgraza, en novembro de 1944 a URSS non tiña as reservas para repetir o punto de inflexión de 1942. Case todo gastouse para evitar a perda do Cáucaso. Ademais, os alemáns levaron a cabo o asalto a Stalingrado dun xeito máis profesional, e alí houbo que trasladar as reservas constantemente, coma se fose o cráter do Tártaro. Stalin ordenou manter a cidade no Volga a calquera prezo. Pero dado o dominio dos avións inimigos no aire, o prezo resultou ser incriblemente alto.
  Ademais, Mainstein, a diferenza de Paulus, non tiña présa e coidaba dos soldados. Como resultado, a proporción de perdas non foi a favor do Exército Vermello.
  Hitler apresurouse a Meinstein, pero o astuto mariscal de campo soubo esquivar e resistir a presión.
  Un dos tipos de armas máis poderosos foron os Sturmtigers. Tiñan lanzabombas extremadamente potentes que lanzaban proxectís de trescentos vinte quilos de peso. Ademais, os proxectís son propulsados por foguetes e moito máis poderosos que os obús. Podes chamalos unha resposta digna ao Katyusha, aínda que en pistas. Ademais, tamén se instalaron algúns lanzabombas en camións, con maior alcance de disparo.
  Os alemáns tamén usaron lanzadores de gas. E, por suposto, bombardeiros a reacción.
  En decembro, os xaponeses capturaron case toda Mongolia e achegáronse a Vladivostok, capturando parcialmente Primorye e Khabarovsk. Pero o xeneral Frost obrigounos a parar.
  Aproveitando isto, o Exército Vermello organizou unha serie de contraataques nos flancos alemáns que tentaron capturar o que quedaba de Stalingrado. O que, mesmo unha pequena parte da cidade celebrouse a principios de 1945. Os alemáns acadaron certos éxitos en 1944, pero nin sequera foron capaces de conquistar o Cáucaso e obter petróleo de Bakú. É certo que para as súas propias necesidades, aínda tiñan abondo de Romanía, Hungría, Libia, Camerún e Nixeria.
  Leningrado aínda estaba baixo asedio. Creáronse con antelación grandes reservas de alimentos e municións, para que a cidade puidese sobrevivir este inverno, continuando a delimitar importantes forzas da Wehrmacht e os seus aliados.
  O liderado soviético tamén logrou facer reservas estratéxicas de materias primas na cidade de Lenin para a produción de armas. Polo de agora isto non lles deu demasiado aos fascistas.
  Pero Murmansk estaba completamente bloqueado. Dos dez transportes que se dirixían á cidade, os Krauts remataron nove.
  En xaneiro, o mando soviético intentou probar a forza dos alemáns no centro. Porén, non foi posible derrotar a defensa moi poderosa e tecnoloxicamente avanzada. O avance máximo foi de cinco ou seis, ao mellor non máis de oito quilómetros. E as perdas das divisións soviéticas foron moi importantes. Na maioría das partes ata a metade da composición.
  Pero parte das forzas alemás distraíronse, permitíndolles manter Stalingrado... En marzo, os propios alemáns lanzaron unha ofensiva na Porta de Terek. Conseguiron atravesar a liña de defensa soviética e rodear Grozny e Ordzhonikidze, pero os Fritz quedaron atrapados na liña de Vedeno, Shali e máis aló polas cidades.
  A propia cidade de Grozny permaneceu en completo asedio ata maio. En maio, Stalingrado finalmente caeu. Da cidade e dos seus suburbios practicamente non quedan ruínas, así como a fábrica de tanques.
  A coalición alemá tamén se estaba quedando sen folgos, pero o Führer quería a vitoria. En xaneiro realizáronse as primeiras probas exitosas do disco, alcanzando unha velocidade de ata dúas velocidades de son e ascendendo ata os 18 quilómetros de altura. En maio, o disquete xa alcanzara catro velocidades de son e saltou a unha altitude de 30 quilómetros.
  Pero a nova máquina, a pesar de todas as súas características de voo fortes e incluso únicas, resultou ser vulnerable ao lume pequeno e cara. O problema de vulnerabilidade pronto resolveuse lanzando un arado laminar, pero isto aumentou o consumo de combustible e reduciu o tempo de voo da aeronave. E o propio plano do disco, na súa "revestimento" laminar, non puido disparar con eficacia.
  Pero a era dos "platos voadores" comezara. Ademais, os alemáns adquiriron un trunfo forte: tanques de nova xeración da clase "E". Diferíanse cun peso similar ao "Tigre real" e "Pantera", un deseño moito máis denso e avanzado, unha silueta baixa e unha armadura grosa.
  Na produción en masa e no campo de batalla, o Panther-2 e Tiger-2, e despois o Tiger-3, funcionaron ben. Este último vehículo, cunha disposición máis densa e unha pequena torreta, tiña unha forte blindaxe e un motor de 1080 cabalos de potencia. "Rato" nunca se acercou. Pero a modificación "Pantera", "F", funcionou ben.
  Debido á falta de elementos de aliaxe, os tanques soviéticos non tiñan unha armadura de moi alta calidade, e ata agora o "Panther" afrontaba bastante ben o seu papel mesmo cun canón de 75 mm. E a armadura frontal inclinada de 120 mm protexeuse contra o canón soviético T-34-85 de 85 mm de xeito bastante fiable. Pero, quizais, a arma autopropulsada soviética SU-100 resultou ser un digno oponente á armadura mellorada da Pantera. O T-4 xa estaba fóra de produción. E dos tanques de produción, o Panther resultou ser o máis lixeiro.
  O primeiro tanque avanzado en canto á súa disposición foi o tanque en serie "Lion". A torre deste tanque foi movida cara atrás, e a transmisión, o motor e a caixa de cambios situáronse nunha unidade na parte dianteira. Como resultado, a silueta do vehículo era baixa e a armadura cun poderoso canón de 105 mm era comparable ao "Royal Tiger", e a fronte da torre era aínda máis poderosa.
  Mover a torre cara atrás tamén lle daba ao León a vantaxe de que ao moverse polo bosque, o fociño do seu canón longo non se aferraba tanto aos troncos das árbores.
  Os nazis tamén probaron outros esquemas, e tamén bombardearon as posicións soviéticas con avións fortes.
  Xapón tamén intentou avanzar e finalmente separou a Vladivostok do continente.
  Os alemáns intentaron atravesar Moscova en xuño e xullo. Pero a liña de defensa soviética resultou ser moi forte e os nazis sufriron enormes perdas. Incluso o tanque Lev non é totalmente adecuado na ofensiva, principalmente debido a unha cobertura lateral insuficiente.
  O mando soviético utilizou cada vez máis o calibre de canóns 100 mm cada vez máis activamente. Está claro que a URSS non ten os recursos para derrotar os tanques inimigos cos mesmos tanques, pero a artillería antitanque pode usarse masivamente.
  O E-100 no modelo orixinal resultou ser demasiado pesado en 140 toneladas, e a armadura lateral era de 120 milímetros (¡fronte 240 milímetros!), incluso nun ángulo. Isto xa non era suficiente. Sen esquecer o feito de que os ratos están irremediablemente atrasados no seu deseño.
  En realidade, o tanque Lion e as armas autopropulsadas - E-10, E-25 eran vehículos alemáns avanzados, onde se combinaban a localización do motor, a transmisión e a caixa de cambios. Non obstante, os alemáns produciron moitos equipos de retraso. Por exemplo, "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" con siluetas bastante altas que están atrasadas no desenvolvemento.
  "E"-70 tampouco foi totalmente exitoso. O vehículo estaba equipado cun potente canón de 128 mm e un deseño avanzado, pero debido ao desexo de manter unha carga de combate de polo menos 80 cartuchos e non superar as 70 toneladas, a súa protección de blindaxe resultou ser comparable á "Royal". Tiger" - modelo 1944 e inadecuado para un gran avance. "Tiger"-3 está aínda mellor protexido. Pero no E-70 probouse con éxito un motor cun turbocompresor cunha potencia de 1200 cabalos de potencia , o que permitiu que o tanque alcanzase unha velocidade de 60 quilómetros por hora na estrada.
  En todo caso, os tanques alemáns sufriron fortes perdas, ao igual que a infantería. Tanto as divisións estranxeiras como os satélites do Terceiro Reich perderon moito.
  A mediados de agosto, os alemáns avanzaran só 40-50 quilómetros no centro e non puideron gañar espazo operativo. E as perdas resultaron ser enormes. En setembro, os nazis lanzaron unha nova ofensiva no sur... En mes e medio de intensos combates, o inimigo irrompeu ata o mar Caspio, cortando o Cáucaso por terra.
  Pero o mando soviético logrou establecer abastecementos por mar, aínda que a costa de grandes danos. En novembro, o Fritz, a costa dun enorme esforzo e grandes danos, chegou ao delta do Volga. En decembro estabilizouse a primeira liña. A brecha entre as frontes do Cáucaso e o principal territorio soviético creceu. Ademais, os xaponeses lograron cortar Vladivostok, colocando a cidade soviética baixo asedio.
  A pesar do bloqueo, Murmansk conseguiu resistir heroicamente ata decembro de 1945. Pero aínda caeu...
  En 1946, as hostilidades continuaron... A posición do grupo do exército soviético no Cáucaso resultou extremadamente difícil. Están separados por terra, e existe a ameaza da perda final de Bakú.
  Stalin sentía un esgotamento físico e nervioso extremo. Desenvolvéronse feroz loita en dirección a Tikhvin. Houbo un intento de salvar Leningrado rodeado. Na propia cidade deixáronse provisiones de alimentos para menos de seis meses e volvéronse cortar as tarxetas de alimentos.
  Nun primeiro momento, as tropas soviéticas romperon a primeira liña, pero despois o inimigo, cun número superior de tanques, conseguiu realizar un contraataque e mesmo cortar parte das tropas soviéticas. Febreiro pasou en feroces batallas tanto no norte como no sur, onde as tropas soviéticas probaron ao inimigo e tentaron recuperar Stalingrado. E este último foi parcialmente exitoso. Os tanques soviéticos irromperon na cidade, pero, por desgraza, non puideron expulsar aos nazis de alí.
  Pero estalou a terceira batalla de Stalingrado. As tropas soviéticas tamén acadaron éxitos relativamente importantes preto de Voronezh. Pero aínda alí, o Fritz, utilizando un gran número de unidades de tanques e a súa superioridade tecnolóxica, foron capaces de restaurar a situación. En marzo, helicópteros e disquetes en forma de disco comezaron a participar nas hostilidades a gran escala. Os alemáns fixeron varias melloras nos platillos voadores e foron capaces de lanzar ataques con mísiles contra as posicións soviéticas con eles. Pero na práctica, o avión de disco non estivo á altura das expectativas como arma milagreira.
  Así como o mísil balístico von Braun resultou demasiado caro e de pouca precisión para que o seu uso activo en combate se xustificase.
  Pero os alemáns adquiriron bombardeiros sen cola capaces de transportar ata dez toneladas de carga e voar unha distancia de ata 16 mil quilómetros (!).
  Desafortunadamente, a aviación a reacción soviética aínda estaba atrasada e o inimigo dominou o aire case por completo. En calquera caso, as aeronaves propulsadas por hélices, en principio, non poden superar as aeronaves a reacción nas características de voo. E os nosos propios desenvolvementos foron demasiado tarde. E a transición de avións propulsados por hélices a avións a reacción é demasiado doloroso.
  E hai que reciclar aos pilotos, ampliar as pistas e preparar un tipo especial de combustible. Ben, os propios motores aínda están sendo probados e depurados!
  Os alemáns víronse distraídos con Stalingrado... Curiosamente, o Terceiro Reich e toda a coalición estaban quedando sen forza, e o Exército Vermello era como un paxaro Fénix. Tanto abril como maio pasaron en feroces batallas preto de Stalingrado. E mesmo en xuño, o Exército Vermello aínda intentaba avanzar, atrapando ao inimigo. Pero en xullo, a pesar da calor, os nazis aínda se movían pola costa do mar Caspio en dirección a Bakú. O progreso foi extremadamente lento. De media 1,5 quilómetros por día. Daguestán retrocedeu... As tropas soviéticas esmagaron o Fritz e os seus aliados en todos os azimutes.
  Venceron ao inimigo tanto no centro como no norte. Non se lles permitiu achegarse a Arkhangelsk... Pero en setembro acelerouse o ritmo do avance alemán no Cáucaso. As forzas do grupo caucásico estaban moi esgotadas e un mar de dez transportes chegou en condicións de supremacía aérea do inimigo no aire de como máximo dous ou tres. A finais de outubro, os fascistas entraron en Acerbaixán. E en novembro avanzaron a Bakú. E a principios de decembro, os krauts uníronse cos turcos en Xeorxia...
  Mesmo antes de marzo houbo batallas no Cáucaso, e Ereván resistiu en xeral ata xuño de 1947.
  Durante todo o inverno o Exército Vermello intentou incansablemente avanzar. Maltrataron á coalición. Aínda que os xaponeses finalmente tomaron Vladivostok en abril, isto só permitiu á URSS conseguir un punto de apoio máis forte a través do Amur.
  Aínda que o Exército Vermello non acadou éxitos tanxibles cos seus ataques no inverno e en marzo, si deu unha lección xusta á coalición. Dentro dos países satélites alemáns, a situación agravouse cada vez máis. Os recursos humanos esgotáronse e as perdas foron enormes. A carga económica facíase completamente insoportable. Mesmo os éxitos nas frontes agradaban cada vez menos ao europeo da rúa. O desexo de paz facíase cada vez máis forte.
  Pero Hitler teimudamente quería acabar coa URSS. Aínda que os cálculos de que o Exército Vermello perdería a súa eficacia no combate despois da perda de Bakú non se fixeron realidade. En 1946, a URSS produciu un número récord de armas: preto de 60 mil avións e 40 mil tanques e canóns autopropulsados, 250 mil canóns e morteiros. Si, a aviación soviética é principalmente o caza Yak-9, o avión de ataque IL-2, que aínda está en produción. Yak-3 e LA-7 producíronse en pequenas cantidades. Aínda en produción están PE-2 e TU-3. Si, a aviación pode considerarse obsoleta contra os monstros a reacción inimigos, pero non o é. Do mesmo xeito que a T-34-85, IS-3 e SU-100, o resto de vehículos son en pequenas cantidades.
  E en 1947, o T-54 comezou a entrar en servizo, o que debería ter acabado coa superioridade cualitativa da tecnoloxía alemá. Por suposto, o T-54, que pesaba 36 toneladas, non podía ser máis forte que todos os tanques inimigos, pero podería competir facilmente cos Panthers e Tigers.
  O principal tanque alemán foi o E-50, chamado Lion-3. O vehículo é semellante ao Lion, pero cun motor máis potente de 1200 cabalos de potencia e unha armadura grosa. Con un peso de 75 toneladas, o grosor da armadura lateral do tanque alemán aumentou a 140 mm, e a fronte era de 240 mm cun canón de 105 mm e unha lonxitude de cañón de 100 el. O novo coche alemán debería converterse no principal. É superior ao soviético en armamento e blindaxe, pero é máis do dobre de pesado.
  Non obstante, o T-54 só comeza a entrar en produción.
  Pero o verán de 1947 foi aínda máis caloroso. Os alemáns tentan atacar de novo Moscova. Tamén rompen ata Saratov. A loita prolongarase ata finais do outono. Os Fritz aínda conseguen levar a Saratov. Pero na zona de Moscova, conseguiron avanzar un máximo de sesenta a setenta quilómetros. Tanto Rzhev como Vyazma, aínda que este último estaba medio rodeado, quedaron coa URSS.
  Moscova non foi conquistada, e os nazis e a súa brutal coalición teñen que afrontar o inverno nas trincheiras. Esta vez, o mando soviético está a salvar persoas e acumular forzas. En particular, o tanque T-54. E o 31 de decembro de 1947, o MIG-15 foi probado con éxito, o que debería acabar co monopolio alemán dos avións a reacción no aire.
  Certo, en febreiro de 1948, Leningrado caeu despois de moitos anos de asedio. Un duro golpe para o prestixio do poder soviético.
  A posición da URSS en maio de 1948 quedou desesperada. Os alemáns e a súa coalición controlan o Cáucaso, despois o Volga ata Saratov e Tambov con Voronezh. Despois ao leste de Orel, case ao lado de Tula, despois en Vyazma e preto do propio Rzhev, ata Arkhangelsk.
  Ben, que máis se pode facer nunha situación así? Ademais, os xaponeses controlan todo Primorye ao longo do río Amur e capturaron ao seu único aliado: Mongolia.
  E durante os sete anos de guerra perdéronse terras nas que antes da ocupación vivía polo menos a metade da poboación da URSS, e quizais máis. Durante os sete anos de guerra, o Exército Vermello perdeu irremediablemente polo menos vinte millóns de soldados e oficiais. Sen contar os que quedaron feridos ou lisiados. Sen contar as enormes perdas dos bombardeos masivos, os bombardeos e a fame.
  Aínda tendo en conta as familias evacuadas, Stalin non tiña máis de cen millóns de man de obra baixo o seu control, probablemente menos. Deles, cada quinto é reclutado no exército. Uns vinte millóns de efectivos diferentes. Os nenos e nenas a partir de cinco anos, os pensionistas e as persoas con discapacidade do primeiro e segundo grupo podían utilizar as máquinas.
  O país está moi mobilizado. A produción de armas en 1947 diminuíu só lixeiramente... Así que é demasiado cedo para acabar co país dos soviéticos!
  O propio Stalin, en todo caso, non o pensaba. E Hitler tamén quería espremer a Rusia: conseguir todo á vez! Polo tanto, non houbo ningún compromiso.
  No verán, os alemáns lanzaron un novo ataque contra Moscova. Aínda esperaban poder romper a capital e acabar coa URSS. Desde o Exército Vermello, Moscova foi cuberta por máis de tres millóns de soldados e milicias. Estaban armados con doce mil tanques e canóns autopropulsados. É certo que só hai uns cincocentos T-54, principalmente T-34-85 e SU-100. O IS-3 xa fora descontinuado neste momento. Producíronse moi poucos tanques IS-4 debido á falta de fiabilidade tecnolóxica deste mastodonte. Producíronse seis tanques IS-7, pero este vehículo non entrou en produción en masa. Aínda que, probablemente en balde. Podería penetrar a armadura de 240 mm do Lev-3 de 75 toneladas co seu canón de 130 mm. É certo que os alemáns tiñan un tanque máis avanzado, o Royal Lion, que pesaba 100 toneladas cun motor de 1800 cabalos de potencia, e un de 128 mm cun canón de canón moi longo cunha velocidade inicial de proxectil de 1260 metros por segundo.
  Pero Stalin dalgunha maneira perdeu o interese polo equipo pesado, e preferiu: preferiblemente pequeno, pero remoto.
  Pero os catro guerreiros: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda non o pensaban. E só recibiron o tanque IS-7 baixo o seu control. Ademais, e no número sete. Así que os catro fixeron este coche pola súa conta. As nenas atoparon lingotes de ouro en Siberia e doaron ao fondo do Ministerio de Defensa. E agora eles mesmos querían disparar desde esta marabillosa máquina.
  E o transcendental día do 22 de xuño de 1948 apenas se achegaba. As tropas de Hitler só estaban liderando a poboación, tentando evitar e rodear a cidade soviética de Rzhev.
  E as catro fillas dos deuses demiurgos rusos, coma sempre, decidiron intervir nun momento crítico para Rusia! Sempre salvan a súa Patria, a Rus', no momento e no lugar axeitado!
  
  
  
  
  SE NON HABÍA GRAPAS DE ACEIRO
  En xeral, curiosamente, na maioría dos universos paralelos o curso da Segunda Guerra Mundial e da Gran Guerra Patria foi aínda peor para Rusia que a realidade. Quizais porque o réxime fascista que tomou o control de Europa tiña moito máis potencial do que era capaz de realizar. A combinación de brutal totalitarismo e elementos de mercado da economía é máis eficaz que o capitalismo liberal de Occidente e o modelo estalinista centralizado e burocrático. Afortunadamente, por unha serie de razóns, tanto obxectivas como subxectivas. Debido á gran sorte, os nazis non puideron usar as súas cartas de triunfo.
  Cantos espías alemáns fallaron só porque os alemáns usaron un rascador de aceiro inoxidable nos documentos e os rusos usaron ferro simple? E como influíu decisivamente unha cousa tan pequena no curso da guerra?
  En calquera caso, existía un universo paralelo, onde xa en outubro de 1941, un minucioso oficial de intelixencia descubriu accidentalmente este feito. Os documentos soviéticos xenuínos e os alemáns falsos están mollados e... Nos documentos soviéticos, o clip está oxidado e isto nótase, pero nos alemáns non.
  Isto é pouco, pero a súa influencia no curso da Gran Guerra Patriótica resultou moi significativa.
  Despois de evitar os fracasos e traballar baixo o control de axentes alemáns, descubriron probas significativas da preparación por parte das tropas soviéticas dunha ofensiva preto de Stalingrado. Tan convincente que o teimudo Adolf Hitler estivo de acordo con isto e deu a orde de reagrupar as tropas nazis estacionadas no Volga. E iso importaba.
  Se durante a operación Rzhev- Sychov , o Exército Vermello, con máis do dobre de forzas que a Wehrmacht, non puido romper a defensa alemá, entón en Stalingrado o equilibrio de forzas era máis favorable para os nazis.
  E o tempo do 19 de novembro de 1942 non era propicio para operacións ofensivas. A aviación, especialmente os avións de ataque, non podían despegar e o bombardeo de artillería só tivo un impacto extremadamente limitado nas defensas desenvolvidas do inimigo. As tropas soviéticas, despois de pasar á ofensiva, empantanáronse. Nin sequera o despregamento de corpos de tanques puido romper un burato na defensa de Hitler.
  Tamén se produciron fortes loitas na dirección Rzhev-Sychov. Continuaron o día de Ano Novo. Só entón, despois de sufrir graves perdas, as tropas soviéticas en ambas direccións suspenderon a súa ofensiva. Hitler resistiu o Volga, pero os alemáns comezaron a ser derrotados en África. Churchill chamou a ofensiva de Montgomery en Exipto: o final do comezo. Tamén afirmou que agora só gañarán os aliados.
  De feito, Rommel, a pesar da continua transferencia de grandes forzas a África, tivo mala sorte e o seu exército sufriu derrota tras derrota. Para garantir a realización dunha guerra en dúas frontes, o Terceiro Reich tivo que declarar a mobilización total en febreiro de 1943.
  Ademais, non se acadaron os principais obxectivos da Operación Blau. Porén, no inverno de 1942-1943, a Wehrmacht, a diferenza da historia real, conseguiu evitar unha seria derrota no leste. A finais de xaneiro, as tropas soviéticas retomaron a súa ofensiva no centro: a terceira operación Rzhev-Sychov e preto de Stalingrado. Pero non se atreve a atravesar un inimigo sentado nunha forte defensa. As batallas lembraban agora a Primeira Guerra Mundial. Persistente, posicional. Cando o que atacou perdeu máis que o que defendeu.
  A operación Iskra para liberar Leningrado foi aprazada. Stalin quería cortar a cornisa de Rzhev o máis rápido posible e derrotar ao inimigo en Stalingrado. Os alemáns, lembrando as leccións do inverno pasado, defendéronse activamente. E ata agora conseguiron repeler o ataque das tropas soviéticas. Como se viu, cando os Krauts están preparados, non é fácil romper as súas defensas. E a calidade das forzas armadas alemás aínda está no seu mellor momento.
  A ofensiva soviética durou ata finais de febreiro, pero nunca tivo éxito.
  A principios de marzo, o mando soviético intentou unha ofensiva en dirección a Voronezh. Despois dos éxitos iniciais, o Exército Vermello entrou en contraataque Mainstein . As grandes forzas soviéticas foron rodeadas e víronse obrigadas a loitar para regresar. As perdas, especialmente en tecnoloxía, resultaron ser grandes, e os alemáns e os seus aliados puideron afianzarse nesta dirección e capturaron por completo Voronezh e os seus suburbios.
  Durante o contraataque de Mainstein, "Panteras" e "Tigres" participaron na batalla por primeira vez. Os novos tanques cumpriron en parte as súas expectativas. Cando se usaban correctamente, eran superiores aos vehículos soviéticos no combate que se achegaba.
  O desxeo primaveral comezou e a calma reinou na fronte oriental. Os duros combates desencadean en Túnez.
  O Führer intentou manter unha cabeza de ponte en África a calquera prezo. Para conseguilo, os nazis mesmo decidiron dar un paso sen precedentes. Déronlle un ultimato a Franco: ou deixa pasar ás tropas alemás ata Xibraltar, ou é derrocado, como o goberno de Vichy. O Xeneralísimo pasou frío e aceptou. Ao mesmo tempo, dirixiuse aos gobernos de Gran Bretaña e dos Estados Unidos cunha súplica plorosa: que non lle declaren a guerra a España, xa que isto non aconteceu segundo a súa vontade!
  O 15 de abril de 1943, os alemáns comezaron o asalto a Xibraltar, lanzando os últimos Tigres e Panteras. A fortaleza caeu baixo os ataques de centos de tanques en dous días. O asalto foi comandado por Paulus, recordado dende a fronte oriental. Irónicamente, os alemáns puideron capturar os últimos cuartos, as casas de Stalingrado e as fábricas de Stalingrado só o 1 de abril de 1943. Así, Paulus rehabilitouse parcialmente e recibiu o título de mariscal de campo e espadas ás follas de carballo da cruz de cabaleiro para botarlle.
  A toma de Xibraltar bloqueou o acceso británico e estadounidense desde o oeste ao Mediterráneo. E ademais, os propios nazis puideron invadir Marrocos na distancia máis curta, desviando parte das forzas aliadas de Tunisia.
  A presión sobre a cabeza de ponte tunisiana debilitouse, e entón Rommel foi transferido de novo. Hitler decidiu conxelar as operacións militares no Leste polo momento e tentar tomar o control do mar Mediterráneo.
  O mando soviético tamén comezou a adherirse ás tácticas de esperar e ver. Isto é o que fixo Stalin na historia real, e isto é o que decidiu facer agora. Que os capitalistas desangren os propios tolos. Que se batan entre eles, e recolleremos forzas e golpearemos cando estean completamente esgotados.
  Os alemáns seguían controlando o norte de Túnez, e as tropas baixo o mando do novo mariscal de campo Paulus avanzaban cara a Casablanca. Os americanos enfrontáronse a Tigres e Panteras. Resultou que o seu Sherman era débil contra tales tanques, así como o modernizado T-4.
  E Churchill, despois de tres meses de vacilación, declarou con todo a Guerra a España. Porén, a estas alturas os alemáns xa capturaran a totalidade de Marrocos e invadiron Alxeria. Polo tanto, isto non foi un choque para Franco. O 25 de xullo, as tropas alemás capturaron a capital de Alxeria e inflixiron unha esmagadora derrota aos británicos. O éxito foi facilitado por un contraataque de Rommel, e a repentina derrota e aterraxe de Kissilring en Malta.
  A fronte oriental era estable e tranquila. Stalin, cuxas tropas sufriran grandes perdas en batallas anteriores, reabasteceu o Exército Vermello. Os alemáns tamén formaron novas divisións e trasladáronas a través do estreito de Xibraltar ata o mar Mediterráneo.
  A actividade dos submarinos alemáns levou a que o tonelaxe das flotas estadounidense e británica comezou a diminuír. E iso tampouco contribuíu ao éxito nas batallas polo maior mar do sur de Europa.
  A ameazante situación no Mediterráneo levou a que o 6 de agosto Churchill decidise desembarcar en Francia. Pero a operación desenvolveuse en condicións meteorolóxicas desfavorables e estaba mal preparada.
  O 10 de agosto, Rommel e Paulus uníronse, formando un forte caldeiro no leste de Alxeria. E o 19 de agosto, Mainstein, o insidioso mestre das trampas, cortou as tropas aliadas da costa.
  O éxito do Fritz foi facilitado pola indecisión dos estadounidenses, que consideraron prematuro o desembarco en Francia en 1943, e unha aguda escaseza de lanchas de desembarco. Calma na fronte oriental. Ademais, a produción de aviación en Alemaña duplicouse con creces en 1943, superando os trinta e dous mil avións por ano; afortunadamente, os alemáns tiñan máis man de obra e territorio baixo o seu control que a realidade. E os novos vehículos Focke-Wulf con fortes blindaxes e armas, así como canóns de 30 milímetros, causaron demasiados danos á aviación aliada.
  A catástrofe de Alxeria e Francia fixo que agosto de 1943 fose verdadeiramente negro para os aliados.
  Stalin estaba ata satisfeito con tales éxitos. Pero a paciencia de Churchill esgotouse. No Leste, incluso as batallas aéreas practicamente cesaron e a actividade partidaria diminuíu. Os alemáns formaron cada vez máis novos corpos de antigos cidadáns soviéticos e mesmo crearon algo así como gobernos locais títeres. Entón, brigadas separadas de nacionalistas locais do leste xa estaban loitando en África.
  O tsar búlgaro Boris tamén enviou tres das súas mellores divisións a Túnez, ao parecer coa esperanza de conseguir algunhas colonias para si no continente escuro.
  En setembro, Rommel lanzou unha gran ofensiva en Exipto. Conseguiu, utilizando a superioridade cuantitativa e cualitativa das forzas, capturar Trípoli unha semana despois do sinal do ataque.
  Os británicos e estadounidenses sufriron derrota tras derrota en Libia. Nestas condicións, Churchill anunciou a suspensión de calquera subministración de axuda á URSS bolxevique e esixiu a intensificación inmediata das hostilidades. Stalin finxiu ignorar os ultimátums. Aínda que, por suposto, se levaron a cabo os preparativos das accións ofensivas. Pero Koba era astuto e mesmo intentou probar as augas para unha paz separada. Un, a finais de setembro, os alemáns capturaron toda Libia, incluído Tolbuk, e mesmo entraron en Exipto ata Alexandría.
  Paulus conseguiu sortear o punto fortificado inglés máis importante e dirixirse ao sur ata o Nilo. De feito, isto significou un desastre para Gran Bretaña en Exipto. Entón os alemáns poderían ir á canle de Suez e ir a Iraq, e despois non lonxe de Bakú.
  O atraso fíxose perigoso e Stalin deu a orde de retomar o ataque contra Rzhev, así como de recuperar Stalingrado e, ao mesmo tempo, esmagar o inimigo no Cáucaso do Norte.
  É dicir, en outubro, as hostilidades retomáronse inmediatamente en tres direccións. E en novembro tamén en Leningrado.
  Non obstante, non era doado atravesar un inimigo ben metido e que tiña poderosos tanques Panther e Tiger pesados. As tropas soviéticas enfrontáronse a profundas defensas posicionais. E en defensa, os novos tanques alemáns e canóns autopropulsados funcionaron ben.
  Polo que non houbo avances significativos en outubro e novembro. A non ser que a ofensiva alemá fose detida na canle de Suez. E entón só temporalmente... Con todo, Paulus e Rommel dirixiron as súas tropas a Sudán. E comezaron a conquistar África.
  A Wehrmacht aínda non está preparada para atacar no inverno.
  Ademais, os Krauts tiñan grandes esperanzas no Panther-2 como unha máquina máis avanzada e no Tiger-2 e Lion.
  O inverno pasou nos intentos do Exército Vermello de romper as defensas dos Krauts. Pero en ningún lugar foi posible acadar grandes éxitos. Aínda que se producise un avance, o inimigo restaurou a situación cun contraataque.
  E a situación ía empeorando. En Gran Bretaña, co pano de fondo das derrotas militares, xurdiu unha crise política. Un voto de censura foi aprobado contra o gabinete de Churchill. Como non podía ser doutro xeito se o máis sabio Paulus eliminase a Inglaterra de Sudán e Etiopía.
  O novo goberno ofreceu a Alemaña unha paz separada. Dadas as maiores perdas estadounidenses da flota submarina alemá, Roosevelt non se oppuxo. Ademais, a súa posición en América viuse sacudida. E os xaponeses lograron conseguir un par de pequenas vitorias, freando o avance americano. Entón, o punto de vista - a nosa cabana na beira triunfou.
  Hitler, con todo, puxo primeiro condicións excesivas. Entón o compromiso foi as Terras francesas e Exipto, así como o que antes pertencía a Italia foi devolto. Sudán tamén cae en poder do Terceiro Reich, pero a Canle de Suez é explotada conxuntamente.
  Así, tendo dado a si mesmo unha man libre en Occidente, o Führer botou todas as súas forzas a Oriente. Os nazis comezaron a súa ofensiva contra Moscova en maio. Grazas ás colonias francesas e inglesas, Libia xa tiña suficiente petróleo e Hitler quería gañar o máis rápido posible.
  Ademais, Türkiye tamén abriu unha segunda fronte.
  Non obstante, o Exército Vermello xa mostrou unha fortaleza e heroísmo incribles nas batallas pola capital soviética. De media, o ritmo de avance alemán non superou un quilómetro diario. A finais de agosto, os nazis puideron avanzar un máximo de cen quilómetros cun ancho de avance de pouco máis de trescentos.
  Achegáronse a Moscova, pero topáronse coa liña de defensa de Mozhaisk. Estes foron resultados modestos. Ademais, as tropas soviéticas contraatacaron constantemente ao inimigo. Nas batallas participaron novos tanques soviéticos T-34-85 e IS-2. Non se pode dicir que os alemáns perderon completamente as súas vantaxes, pero o Exército Vermello non se quedou parado, nin a ciencia!
  Apareceron novos cazas soviéticos Yak-3 e LA-7, capaces de competir cos avións de hélice alemáns. É certo que o inimigo ten triunfos reactivos moi fortes a cambio. ME-262 e HE-162 non tiñan análogos no mundo. Hitler tamén decidiu prohibir a produción e desenvolvemento de tanques máis lixeiros de cincuenta toneladas. Como resultado, o T-4 e o Panther foron abandonados. "Panther"-2 chegou a pesar 50,2 toneladas e ter unha poderosa arma cun motor de 900 cabalos de potencia. "Royal Tiger" e "Lion" incluso superaron o peso dos monstros de 70 toneladas. Segundo a resolución do partido, os coches soviéticos non superaban as 47 toneladas de peso.
  Ao non conseguir tomar Moscova, os nazis dirixiron a súa atención a Leningrado. Estaban moi fartos desta cidade. Os bombardeos masivos comezaron en setembro. Tamén incluíron canóns de calibre 1000 mm e proxectís robóticos alados.
  Hitler ordenou tomar Leningrado a calquera prezo.
  A cidade conseguiu repeler tres asaltos en setembro e outubro. Non obstante, os alemáns puideron avanzar de dez a vinte quilómetros, e tamén capturaron a cabeza de ponte de Peterhof. Nalgúns lugares, as súas unidades entraron na cidade, empeorando a posición operativa do grupo. En novembro de 1944, despois de que os nazis gañasen as eleccións parlamentarias, Suecia tamén entrou na guerra contra a URSS.
  Anunciaba activamente o slogan: vinganza polas derrotas de Pedro o Grande e Alexandre. Novas divisións suecas chegaron á fronte e, xunto cos finlandeses, comezaron un ataque contra a cidade dende o norte. E os nazis retomaron os ataques utilizando, entre outras cousas, o Sturmtiger e o aínda máis poderoso Sturmaus , así como o tanque E-100, o primeiro monstro en serie do mundo que pesa máis de cen toneladas.
  A pesar do enorme heroísmo e resistencia dos soldados e milicias soviéticos, así como dun desesperado contraataque de desvío contra Novgorod, a cidade non puido ser salvada. Porén, o último trimestre non caeu ata o 27 de xaneiro de 1945, mostrando un exemplo de resistencia sen límites. E a propia cidade durou un bloque enteiro: 1270 días! Probablemente o bloqueo máis longo dunha cidade nas guerras modernas.
  Aínda que os alemáns e os seus aliados sufriron enormes perdas, o obxectivo foi parcialmente conseguido. A segunda cidade soviética máis grande e importante caeu e as mans do grupo inimigo máis poderoso foron liberadas.
  No inverno a loita era feroz. Os alemáns utilizaron avións a reacción en serie con todas as súas forzas. A URSS non tiña un poder paritario contra eles. Isto dificultou conseguir unha vantaxe no aire. Pola contra, o inimigo dominaba alí. Igual que mentres os tanques alemáns conservaban as súas vantaxes. E incluso os aumentaron coa chegada da serie "E".
  En comparación cos Tigers e Panthers, os tanques da serie E tiñan unha disposición máis densa, unha silueta baixa e, como resultado, unha armadura moito máis grosa en ángulo.
  A resposta da ciencia soviética ata agora era só o IS-3, unha torre de protección máis forte para a fronte. O T-54 aínda estaba sendo desenvolvido, e o T-44 non tivo máis éxito.
  Hitler, con todo, cambiou os seus plans en maio de 1945. E limitándose a ataques individuais, levou a cabo a principal ofensiva no Cáucaso. Era máis conveniente loitar alí. Entón, despois da captura de Stalingrado, o abastecemento do grupo soviético resultou difícil. Ademais, en febreiro, as tropas soviéticas inflixiron unha forte derrota aos otománs en Transcaucasia, obrigando aos turcos a fuxir de Ereván e liberando a rexión de Kars.
  Os alemáns romperon as defensas e, pasando polo Volga, chegaron ao mar Caspio. Grozny caeu o 15 de xuño, despois de teimosas loitas, Sukhumi o 23 de xuño, Zugdidi o 29 do mesmo mes. Tbilisi foi tomada a finais de xullo xunto con Kutaisi. En agosto, os voitres fascistas finalmente capturaron Daguestán, así como Poti, e chegaron a Armenia dende o norte. En setembro uníronse cos turcos e comezou o asalto a Bakú. A cidade clave resistiu ata o 6 de novembro de 1945. Algunhas batallas nas montañas, especialmente en Ereván, prolongáronse ata finais de decembro.
  No centro tamén tiveron lugar feroces batallas. Os alemáns puideron achegarse a Tula e mesmo tomar Kalinin, pero despois foron detidos. Porén, a primeira liña achégase, e xa non quedan máis de oitenta quilómetros da capital.
  O ano 1946 comezou cun inverno quente. O mando soviético, querendo previr a ofensiva alemá, precipitouse desesperadamente contra o inimigo.
  Por desgraza, a vantaxe do inimigo no aire só aumentou. Desafortunadamente, os avións a reacción da Luftwaffe foron mellorando constantemente. Apareceron novas modificacións do ME-262, incluíndo unha de ultra alta velocidade. Tamén un forte caza a reacción TA-183, máis avanzado con ás inclinadas HE-262, e unha auténtica obra mestra da enxeñaría aeronáutica ME-1010 con ás inclinadas controladas.
  E o principal loitador da URSS foi o Yak-9. O coche antes era novo, pero agora está claramente obsoleto.
  Pero a Luftwaffe tamén ten o Yu-287, e apareceu o bombardeiro a reacción Yu-387, TA-400, TA-500. E os avións de ataque son a reacción. E o HE-377 é reactivo e o HE-477 tamén é reactivo e multiusos.
  E a serie E-70 con tanques que pesan tanto como o "Royal Tiger", pero cunha protección moito máis forte.
  E a verdadeira obra mestra foi o tanque piramidal mostrado en metal para o aniversario do Führer o 20 de abril de 1946. Hitler deulle persoalmente o nome de "León Imperial".
  O vehículo tiña a forma dunha pirámide alongada e aplanada, con pequenos rolos que cubrían todo o fondo do depósito. Así, non tiña bandexa, o que aumentou significativamente a capacidade de campo a través. Ademais, o tanque non tiña teito e a súa armadura desde todos os ángulos tiña un alto ángulo de inclinación racional. Con un peso de 99 toneladas, o vehículo estaba armado cun canón antiaéreo de 128 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL, tiña un motor de 1800 cabalos de potencia e unha armadura frontal de 300 mm. Ademais, as placas están en grandes ángulos de inclinación racional, na primeira metade frontal e de 250 milímetros na segunda metade inclinada. Así, resultou ser o tanque máis poderoso do mundo, impenetrable desde todos os puntos de disparo e ao ser atacado con bombas desde arriba.
  O Führer ordenou inmediatamente que se poña en produción o máis rápido posible e ao mesmo tempo creara unha modificación de asalto cun obús e un lanzabombas.
  Así que os nazis abastecéronse, tiveron que ser esnaquizados. Pero, por desgraza, un inimigo moi teimudo e tecnicamente forte foi capturado. E a finais de maio, segundo conta a tradición, cando as estradas secaron, comezou a ofensiva.
  O Fritz tentou evitar Moscova e Tula. As batallas desencadeaban unha intensidade e un alcance sen precedentes. Pero as tropas soviéticas eran dignas de ser chamadas invencibles. En tres meses de continuas batallas, os nazis só puideron rodear Tula e chegar a Kashina e achegarse a Moscova polo norte, cortando parcialmente as comunicacións. Os combates xa se producían nas rúas da propia cidade.
  Stalin abandonou a capital e evacuouse a Kuibyshev. Pero os nazis comezaron un ataque contra Saratov en xullo. Esta cidade caeu o 8 de agosto. Dado que Kuibyshev agora se atopaba perigosamente preto da fronte, ese Comandante Supremo trasladou o seu cuartel xeral a Sverdlovsk. Os combates en Moscova continuaron ata setembro. O día 18, Kashira caeu. A principios de outubro, a capital da URSS estaba case cercada e o 29, despois de teimosos combates, Kuibyshev tamén caeu. Ademais, os alemáns capturaron Guryev e Uralsk.
  Novembro estivo cheo de terribles loitas. O 7 de novembro, os Krauts entraron no Kremlin, pero foron expulsados por un contraataque desesperado. E durante esta batalla, o comandante en funcións de Moscova, o mariscal Rokossovsky, morreu!
  E o famoso piloto soviético Kozhedub derrubou o centésimo avión alemán, converténdose na primeira persoa soviética en recibir o título de catro veces Heroe da URSS. E tamén o 7 de novembro de 1946.
  O 4 de decembro, o aro de bloqueo ao redor de Moscova foi finalmente pechado. Pero a capital e os restos da súa heroica guarnición loitaron ata o Nadal ortodoxo o 7 de xaneiro de 1947.
  O asalto á capital foi liderado por Mainstein. Por iso foi galardoado coa segunda Orde da Gran Cruz da Cruz de Ferro despois de Hermann Goering.
  Pero a guerra aínda non rematou. Stalin de Sverdlovsk prometeu continuar a loita. Os alemáns tamén estaban bastante esgotados. No sur, as súas tropas achegáronse a Penza e Ulyanovsk e detivéronse. En marzo, os soviéticos lanzaron contraataques. Pero en abril aínda víronse obrigados a abandonar Riazán. E en maio, os nazis rodearon a cidade de Gorki e atravesaron Kazán dende o sur. En xuño, os Krauts capturaron Orenburg e achegáronse a Ufa. A resistencia ao Exército Vermello debilitou, a moral caeu e comezaron as desercións masivas. Porén, sempre estiveron aí, pero tras a caída da capital intensificáronse moitas veces. Ninguén tiña ganas de morrer por Stalin. Pero a xente loitou contra o fascismo pola súa Patria.
  Tamén caeu a autoridade do goberno soviético. En xullo, os alemáns irromperon en Sverdlovsk. Stalin e o seu séquito trasladáronse a Novosibirsk. Nos Urais, os combates foron ata agosto... Os alemáns víronse obstaculizados polo tramo das comunicacións e as accións activas dos partidarios. Pero máis guerra xa perdeu o seu sentido.
  Stalin, con todo, aínda esperaba algo. Os alemáns entraron en Tobolsk en setembro. Pero atrasáronse polas intensas choivas do outono. A chegada do inverno detivo a ofensiva en Siberia, pero os nazis conseguiron conquistar toda Asia Central. No inverno non se atrevían a ir a Novosibirsk. Pero Stalin tamén estaba mal, e trasladouse a Vladivostok, máis quente.
  Chegou o ano 1948. Os nazis xa estaban armados con disquetes. Ademais, apareceron tanques máis compactos con motores turborreactores. De feito, despois de que faga máis calor, só lles queda marchar vitoriosamente e ocupar as cidades.
  Pero Beria envelenou ao xa gravemente enfermo Stalin e ofreceu a rendición do Terceiro Reich, suxeita á preservación do poder soviético en Siberia.
  Hitler, que estaba canso da guerra, case estivo de acordo, pero primeiro capturou Novosibirsk en maio de 1948. E a rendición foi asinada o 22 de xuño de 1948, nunha data simbólica, exactamente sete anos desde o momento do ataque á URSS. Así rematou a Segunda Guerra Mundial. Os Estados Unidos derrotaron a Xapón en 1945 e probaron unha bomba atómica. Así que o Führer non ten nada que ir ao exterior.
  Beria, con todo, non gobernou por moito tempo. O máis famoso as soviético, mariscal do aire e sete veces heroe da URSS Kozhedub, poderá dar un golpe militar e derrocar ao impopular presidente do Comité de Defensa do Estado. Beria e varios dos seus cómplices foron fusilados. No propio Terceiro Reich, en marzo de 1953, os patriotas acabaron con Hitler. E Goering morreu por abuso de drogas un pouco antes, mentres que Himmler recibiu un disparo por sospeitas de conspiración.
  Produciuse unha feroz loita entre as SS, dirixidas por Schellenberg, e as forzas armadas, dirixidas polo xeneralísimo Mainstein. Todo isto deu lugar a unha guerra civil. Como resultado, o Terceiro Reich derrubouse. E a reducida URSS comezou a restaurar gradualmente a súa influencia. A historia entrou de novo nunha espiral. O fantástico ascenso de Alemaña, inchado máis que o imperio de Genghis Khan, a continuación, a morte do líder principal - caos e extinción.
  E a concentración gradual de principados, só a cidade de Baikalsk converteuse na capital. A URSS, dividida en moitas provincias con provincias monicreques creadas polos alemáns, uniuse de novo. A maior vitoria foi a anexión de Moscova, que botou o xugo nazi. É certo que Ucraína, Bielorrusia e os estados bálticos, así como Xeorxia, Armenia e Acerbaixán conservaron a súa soberanía. Despois do colapso do Terceiro Reich, Estados Unidos converteuse no hexemón mundial. Tamén se estableceu un goberno pro-estadounidense en China.
  Pero aos poucos o imperio celeste fíxose cada vez máis independente. Na URSS, despois da ditadura de facto de Kozhedub, estableceuse unha constitución esencialmente presidencial, pero cun límite de dous mandatos no poder. As eleccións celebráronse de xeito alternativo, e o cargo de presidente tiña outro nome: presidente do pobo.
  O país tiña unha economía mixta e de rápido desenvolvemento.
  Pero aquí é como cambiou a historia dun clip. Perderon a Segunda Guerra Mundial, aínda que loitaron con valentía. E o resultado foi desastroso. Ademais, Alemaña só puido gañar grandeza por un tempo.
  E os Estados Unidos foron perdendo influencia aos poucos, o mundo facíase multipolar, o que significa que había cada vez máis caos nel. Pola contra, hai menos orde. E case o mesmo que no presente século XXI.
  Ben, por que a humanidade está tan atraída pola fragmentación e o caos?
  
  
  TROTSKY EN vez de STALIN
  A campaña de Tukhachevsky contra Varsovia resultou ser infructuosa debido principalmente á culpa de Stalin, quen, en lugar de cubrir o flanco sur das tropas vermellas que avanzaban sobre Varsovia. virou o Primeiro Exército de Cabalería cara a Galicia. Ademais, a pesar das grandes forzas que estaban baixo o mando de José, conseguiu ser derrotado polos polacos. O Exército Vermello perdeu a batalla de Varsovia. Os polacos lanzaron unha contraofensiva, territorio ocupado incluíndo Slutsk e mesmo ocuparon Minsk durante varios días.
  Porén, Occidente non se atreveu a financiar unha guerra máis sanguenta cos bolxeviques. Varsovia fixo a paz e a guerra civil rematou rapidamente.
  Pero hai un curso alternativo da historia e un dos moitos universos paralelos. Alí, Lenin ordenou a retirada de Stalin, que non era moi dotado en asuntos militares e o caprichoso, do mando do flanco sur, e estableceu a unidade de mando de Tujachevski, mantendo Budionny sobre a Primeira Cabalería.
  Neste caso, un intento de contraataque desde o sur de Varsovia fracasou, e o inspirado Exército Vermello saíu vitorioso nunha feroz batalla. A capital de Polonia caeu. Despois de estar alí un tempo e recibir reforzos adicionais, Tukhachevsky trasladouse a Lvov e Cracovia.
  Durante algún tempo a loita continuou contra Wrangel, e cun novo ataque contra Crimea. Entón o Exército Vermello ocupou os estados bálticos no norte, e liberou a Acerbaixán, Armenia e Xeorxia no sur. Houbo unha calma temporal. A Rusia soviética necesitaba descanso e respiro temporal, que é o que se converteu na NEP. Pero Trotsky aínda insistiu na devolución de todas as terras da Rusia tsarista. Como resultado, no verán de 1921, o Exército Vermello ocupou Finlandia, coa connivencia de Occidente.
  En 1922, Primorye foi conquistada, entón o norte de Sakhalin. Trotski, cuxa autoridade como presidente do Consello Militar Revolucionario se fortalecera significativamente, conseguiu ocupar o lugar de Lenin e desprazar a Stalin, que fora relegado a un papel secundario.
  Curiosamente, a medida que se fortalecía o poder persoal, os elementos do capitalismo facíanse cada vez máis fortes na economía.
  O propio Trotsky converteuse nun esquerdista en gran parte debido ao desexo de facerse máis santo que o Papa ou máis radical que Stalin. Porén, despois de gañar o poder, o xudeu de gran talento continuou coa súa política exterior equilibrada. Sen abandonar as ideas comunistas, intentou ao mesmo tempo inculcar elementos de mercado e garantir boas relacións con outros países capitalistas do mundo.
  O ascenso de Hitler ao poder en Alemaña non produciu cambios fundamentais na política mundial. O Führer foi rapidamente posto no seu lugar, prohibindo calquera levantamento das restricións de Versalles ou a restauración do servizo militar universal e do poder militar. Do mesmo xeito que aos nazis se lles prohibiu introducir leis antisemitas e moito máis.
  O único é que baixo Hitler, a economía alemá saíu da crise, pero o fascismo nunca tomou formas radicais, quedando como nacionalismo moderado con algúns trazos autoritarios e organizacións xuvenís xerais como o Hitler Jugent.
  A URSS baixo o liderado de León Trotsky converteuse nunha potencia económicamente rica cunha industria pesada desenvolvida.
  A economía da URSS estaba máis baseada no mercado que a de Stalin, pero tamén contiña elementos de planificación en forma de plans quinquenais. A taxa de natalidade é alta, sobre todo porque Trotsky tamén prohibiu os abortos: din que hai tantas terras baleiras en Rusia e que non hai motivos para que se abran como buratos.
  Dado que o tamaño do exército alemán seguía limitado a 100 mil, e Polonia xa se convertera nunha república socialista soviética, non habería con quen loitar. Moldavia foi devolto a Rusia en 1921 - recollendo as terras reais de volta.
  O propio Trotsky apoiou un pouco o mundo internacional, pero o obxectivo da revolución mundial comezou a ser silenciado. En parte, como baixo Stalin.
  Pero a guerra aínda viña de Oriente. Xapón comezou unha acción militar contra Mongolia. A Terra do Sol Nacente, xunto con Italia, convertéronse nos principais invasores do mundo. É certo que Mussolini viuse obrigado a limitar as súas ambicións á captura de Etiopía, o único país de África que non era a colonia doutra persoa. Xapón, que aínda non se atreveu a loitar en solitario con Gran Bretaña e especialmente con Estados Unidos, subiu á China. E ela entrou cada vez máis aquí.
  Hai moitos chineses e, a pesar de toda a súa fragmentación, son un serio adversario. E entón os samuráis entraron en Mongolia... Alí comezaron serias batallas na primavera de 1941.
  Trotsky decidiu que a URSS xa era o suficientemente forte como para librar unha guerra a gran escala cos samuráis. Ademais, o ditador soviético quería vingarse da derrota de 1904-1905. En terra, o Exército Vermello é claramente máis forte que o xaponés, especialmente nos tanques. Pero no mar, a Flota do Pacífico aínda non alcanzou a paridade. Pero Lev Davydovich non puido renunciar a Mongolia.
  O Exército Vermello detivo inicialmente o avance do samurai. O 20 de agosto de 1941 tivo lugar unha ofensiva sobre Khalkhin Gol, que rematou coa vitoria do Exército Vermello. Despois diso, Trotsky esixiu a Xapón a devolver Sakhalin do Sur e as illas Kuriles.
  Por suposto, seguiu unha negativa e comezou unha guerra a gran escala. Só que, a diferenza da Gran Guerra Patria, tivo lugar en territorio estranxeiro. Aínda que non se pode dicir que houbo pouco derramamento de sangue.
  As batallas foron a gran escala, e os xaponeses resistiron ferozmente e non se renderon. Pero case todas as operacións das tropas soviéticas tiveron éxito. A defensa, despois dun poderoso bombardeo de artillería, rompeuse e os tanques, incluído o último poderoso T-34, LT (¡pesado Leon Trotsky!), superaron a feroz gabia de cadáveres e metal.
  Primeiro, os guerreiros da Terra do Sol Nacente foron expulsados de Manchuria. Realizáronse varias operacións sucesivas, que duraron nove meses de novembro de 1941 a agosto de 1942. As tropas soviéticas entraron en Corea do Norte... Tamén houbo batallas en Sakhalin. Os xaponeses incluso intentaron avanzar: avanzaron trinta quilómetros, pero foron detidos e atragantados con sangue.
  En setembro de 1942 houbo un asalto a Port Arthur. Os xaponeses, utilizando o apoio do mar, intentaron manter a liña. As tropas soviéticas atravesaron a fronte, pero o inimigo conseguiu deter o avance deixando caer tropas.
  Pero os samuráis non puideron resistir a súa resistencia por moito tempo. A aviación soviética tomou o control e bombardeou os barcos. Ademais, os xaponeses desprezan demasiado as súas vidas: nin sequera levaron paracaídas á batalla. Debido a iso, despois da morte das principais elites aéreas, a resistencia dos samuráis no ceo debilitouse notablemente. E a aviación soviética comezou a gañar con moita máis confianza.
  Ademais, os novos desenvolvementos dos deseñadores soviéticos negaron gradualmente a superioridade dos cazas xaponeses en manobrabilidade. En decembro de 1942, tras outro feroz asalto, Port Arthur foi tomada e Seúl caeu no mesmo mes.
  O seguinte mes de 1943 comezou coa ofensiva de xaneiro en Corea do Sur e a toma do porto de Busan.
  Xapón estaba perdendo batallas terrestres e cada vez sufría máis danos nos ceos e no mar. En febreiro de 1943, Pequín foi capturado polas tropas soviéticas. E en marzo, despois de feroces loitas, Sakhalin do Sur foi liberado. Abril e maio estiveron marcados por novas vitorias para as armas soviéticas no mar... O aumento da frota de submarinos, a aviación e os barcos que chegaban do Báltico foron especialmente efectivos.
  En xuño de 1943, as tropas soviéticas expulsaron aos xaponeses de Shanghai. Formando así a súa propia zona de ocupación.
  En xullo e agosto, paracaidistas e mariñeiros liberaron a dorsal de Kuril do inimigo. Xapón atopouse nunha situación excepcionalmente difícil. A aviación soviética aumentou o seu poder de ataque e bombardeou cada vez con máis forza, e a frota naval do País do Sol Nacente derretiuse. En outubro de 1943, Trotsky tomou unha decisión: atacar Okinawa - un ensaio xeral antes da batalla pola propia metrópole xaponesa. As batallas foron feroces, e os samuráis usaron armas en masa: pilotos kamikazes.
  A épica batalla durou dous meses e unha semana, que finalmente rematou coa caída de Okinawa. E en xaneiro de 1944, Taiwán foi liberado.
  Xapón estaba agora ao bordo dun completo desastre militar. Hirohito só podía contar coa entrada de Estados Unidos e Gran Bretaña na guerra do seu lado; a Alemaña fascista daquela aínda era demasiado débil militarmente e Mussolini non podía chegar facilmente a Trotsky no Océano Pacífico.
  Pero os EUA e Gran Bretaña fixeron suxestións, pero non tiñan présa por entrar na guerra. Ademais, na India estalou un enorme levantamento antibritánico. O moderado Gandhi foi afastado por nacionalistas e esquerdistas máis radicais. Como resultado, unha verdadeira guerra comezou alí. Churchill, que substituíu a Chamberlain, mostrou teimosía e intentou manter a Paquistán e a India baixo o seu control a calquera prezo. O que levou a unha guerra prolongada e amarga que atau ás forzas británicas.
  Os americanos actuaron de forma completamente pasiva en política exterior: a miña cabana está ao borde!
  En marzo de 1944, as tropas soviéticas, a pesar de que o tempo aínda non era moi favorable, desembarcaron en Hokkaido. A loita durou tres semanas e rematou coa derrota dos xaponeses. Este éxito sacudiu a confianza do emperador na inaccesibilidade da metrópole.
  Os combates terrestres e marítimos continuaron ata o 11 de maio de 1944, cando o Xapón, esgotado, capitulou finalmente.
  Os combates coa participación das tropas soviéticas duraron dende o 10 de abril de 1941 ata o 11 de maio de 1944 e levaron tres anos e algo máis dun mes. As perdas do exército soviético en mortos e mortos por feridas ascenderon a 960 mil soldados e oficiais. Tamén morreron algo máis de sesenta mil cidadáns soviéticos civís. Desde bombardeos, bombardeos de artillería, loitas en Sakhalin e na fronteira en Primorye. E uns tres millóns de persoas resultaron feridas, das cales catrocentas mil quedaron inválidas.
  En xeral, a URSS obtivo unha importante vitoria e conseguiu instalar réximes prosoviéticos en China e Corea e ocupou coas súas tropas todas as posesións da Terra do Sol Nacente.
  A autoridade do camarada Trotsky reforzouse aínda máis tanto dentro do país como no ámbito internacional.
  En 1946 tivo lugar o primeiro lanzamento dun satélite artificial na URSS. E en 1950, o primeiro cosmonauta soviético foi enviado ao redor do globo. En Romanía, o rei Micaías acordou concluír unha alianza militar e económica coa URSS. Pronto cambiou o poder en Hungría. E en Checoslovaquia leva moito tempo gobernada, aínda que non precisamente por comunistas, senón por forzas de esquerda prosoviéticas.
  En 1951, estalou unha guerra entre Turquía e a URSS. Neste punto, nin os Estados Unidos nin Gran Bretaña tiñan unha bomba atómica, e comezar unha auténtica masacre cun inimigo tan poderoso como a URSS e os seus aliados foi un suicidio para Occidente.
  O exército soviético derrotou a Turquía en menos dun mes. Vendo que a reacción de Occidente é extremadamente lenta... Gran Bretaña loitou cos indios durante moito tempo, pero ao final perdeu centos de miles de soldados e perdeu o control da súa colonia máis grande. Hai unha crise económica en EE. UU. e os negros están a motín.
  Trotsky toma unha decisión: e dentro de dous meses o Exército Vermello toma o control de todo Oriente Medio e Irán, e un goberno prosoviético chega ao poder en Exipto. Os británicos e os franceses reciben un puñetazo nos dentes. E Hitler ponse do lado da URSS e para iso ten a oportunidade de Anschluss Austria.
  De Gaulle chega ao poder en Francia. Está moi descontento coa expansión soviética e fala dunha cruzada cara ao Leste, contra o bolxevismo. Trotsky, pola contra, soña coa expansión en Europa, a situación está a quentando.
  Adolf Hitler, aproveitando que a URSS está agora na unión, comeza a militarización de Alemaña. E en Alxeria e Marrocos estala un gran levantamento contra Francia.
  De Gaulle está furioso e esixe a Alemaña que pare os preparativos militares. En resposta, o Führer esixe a restauración das fronteiras de 1914 e ameaza con enviar a milicia popular contra o inimigo.
  Ambas as partes están aumentando as ameazas e acumulando tropas nas fronteiras. O astuto Trotsky non entra na guerra, pero vende tanques e avións a Alemaña a crédito. Unha batalla desenvólvese entre os nazis e os franceses. Bélxica entra na guerra, pero isto non fai máis que empeorar a posición de Francia, que se ve limitada pola rebelión nas colonias e a actividade comunista en varias frontes. Os alemáns, con todo, non logran unha vitoria rápida, senón que se atrapan na Liña Mangio , pero ocupan Bélxica. Despois de ano e medio de guerra, os nazis achegáronse a París.
  De Gaulle vai asinar a paz e devolve a Elsarz e Lorraine aos alemáns. Bélxica tamén se separa de parte do seu territorio. O Führer está reforzando a súa influencia. En 1955, a URSS proba unha bomba nuclear. Trotsky inclúe a Checoslovaquia dentro da URSS. É certo, parte dos Sudetes vai para os alemáns, pero moito menos fronteiras étnicas. Pero non teñen motivos para axitar o barco...
  Hitler vese obrigado a humillar as súas ambicións e alegrarse de que conseguiu expandirse en Occidente e a costa de Austria. Os nazis tamén invaden Dinamarca e tamén restauran as fronteiras de 1914 e o norte do seu imperio.
  Trotsky morreu en 1960, tras celebrar o seu oitenta aniversario. Sen malos hábitos e mantendo a forma física, o presidente da URSS mantivo o pensamento claro ata os seus últimos feitos.
  Cedeulle o cargo de presidente ao seu fillo David, fundando así a primeira dinastía comunista do mundo. Nese momento, a URSS experimentara unha maior centralización e emendas á constitución que prohibían a súa retirada. Hitler tamén trasladou o poder a un dos seus fillos obtido como resultado da inseminación artificial, pero en réxime de competición.
  Porén, o fillo aínda é demasiado novo e, despois da morte de Hitler, os nazis separáronse e pronto a esquerda chegou ao poder. O mundo volveuse máis seguro, pero o colapso do sistema colonial deu lugar a unha nova guerra de inestabilidade. A solución foi a creación dunha coalición comunista. Proporcionou asistencia mutua e intentou construír o socialismo nas condicións do continente escuro.
  Pero o comunismo mundial distinguíase por un gran número de elementos de mercado e era un sistema combinado.
  Mentres tanto, as contradicións crecían dentro da URSS. O dominio político dun partido xa non se adaptaba á crecente oligarquía. Os empresarios da onda vermella querían cambio e poder político. Ata o momento, os éxitos da economía planificada e as ganancias políticas compensaron parcialmente o estado de ánimo da oposición. Pero os cambios ocorreron nos Estados Unidos. Xurdiu un novo líder que, rompendo o monopolio de dous partidos: demócrata e republicano, creou un terceiro - patriótico.
  E chegando ao poder, estableceu a autocracia. Ao mesmo tempo, iniciando unha cruzada contra o comunismo. David morreu, e despois comezou toda unha serie de conspiracións e loitas entre faccións. Como resultado, o país quedou abalado. Pero a loita entre as faccións rematou coa toma do cargo de presidente da URSS, e o pobo calmouse.
  Houbo unha expansión espacial activa. En 2015, Plutón converteuse no último planeta en ser pisado por un astronauta humano. Durante pouco tempo, a xente puido visitar a superficie de Xúpiter. É certo, tiñan que deitarse en baños aromáticos especiais.
  Dentro da URSS, os elementos capitalistas fortalecéronse aínda máis. Houbo unha estratificación entre pobres e ricos. Apareceron auténticos multimillonarios, e ao mesmo tempo membros do Politburó. O comunismo fusionouse cada vez máis coa oligarquía das finanzas e facíase cada vez menos diferente do capitalismo. Incluso o imposto sobre a renda fíxose lineal na URSS e introduciuse unha única porcentaxe. Isto, por suposto, provocou un vago descontento e provocou pequenos disturbios.
  Pero ata agora a situación non se descontrolou. Pero en realidade, cos atributos externos do comunismo, as garantías sociais foron cada vez máis reducidas. En particular, a medicina e a educación foron parcialmente remuneradas e apareceron os parados e as bolsas de traballo.
  Victoria chegou a Vilna e deixou de lembrar o mundo paralelo. Agora tiña que seguir liderando o exército ruso.
  A capital do Gran Ducado de Lituania, Vilna, caeu, pero por diante quedaba unha marcha máis cara a Grodno e Brest.
  Os bielorrusos uníronse voluntariamente ao exército ruso. Caeron, non obstante, a neve e fíxose máis difícil o desprazamento do exército medieval. Con todo, o Gran Duque Vasily ordenou ocupar Grodno e inverno alí. Victoria correu polos castelos circundantes en busca de alguén que cortar ou exterminar.
  Unha sede salvaxe de exterminio fervecía dentro dela, pero cada vez máis a miúdo os seus opoñentes rendíanse sen loitar.
  
  
  ORÁCULOS DO inferno escuro
  Hai, por suposto, diferentes predictores, útiles e perigosos.
  Pero nunha das realidades alternativas houbo un feiticeiro que lle dixo ao nazi un número sobre como devolverlle o poder para contar o espello do Demo. Sobre a superficie reflectante caeron gotas do sangue escarlata dun neno inocente. E foron absorbidos ao instante, e o propio espello comezou a brillar, recuperando os seus dons. E entón o Führer aprendeu moito.
  Pero aínda coñecendo o futuro, non sempre é posible corrixilo. En África, con todo, os alemáns reagruparon as súas tropas e conseguiron repeler a ofensiva lanzada por Montgomery o 23 de outubro.
  Aínda que con moita dificultade, foron detidos por tropas con un número superior de man de obra e equipamento. Non obstante, coñecer o lugar e a hora do ataque axudou a Rommel a distribuír racionalmente as súas poucas unidades e a repeler o ataque. Os británicos sufriron importantes perdas e despois de dúas semanas de loita víronse obrigados a parar.
  E a frota submarina alemá puido causar grandes danos, afundindo unha ducia de barcos con forzas de desembarco que planeaban aterrar en Casablanca e na costa de Marrocos. Os americanos, vendo a falla de éxito en Exipto e a actividade das "manadas de lobos alemás", abandonaron a Operación Facho.
  Os alemáns, pola súa banda, tentaron reagrupar as súas tropas en Stalingrado para repeler os ataques de flanqueo das tropas soviéticas, e preparáronse enterrando-se nas defensas do centro.
  Debido ao mal tempo o 19 de novembro de 1942, as tropas soviéticas non puideron utilizar eficazmente a aviación, incluíndo avións de ataque, e a preparación da artillería alcanzou un éxito extremadamente limitado. Así, reagrupando as súas forzas, os alemáns e os seus aliados puideron repeler o avance das tropas soviéticas. É certo que isto distraeu aos nazis do propio Stalingrado, dando un respiro aos soldados soviéticos que eran heroes na cidade. Aínda que quedan moi poucas casas baixo o control do Exército Vermello.
  O Fritz tamén resistiu no centro... A batalla de Stalingrado continuou ata finais de decembro. Ao non conseguir un avance na fronte, o Exército Vermello parou. Pero tampouco foi doado para os alemáns. Perderon demasiado durante o asalto á cidade, e aínda que en defensa o índice de perdas parece estar ao seu favor, as tropas seguen esgotadas.
  En xaneiro, a pesar da predición do oráculo, os alemáns non puideron aguantar no norte durante a Operación Spark. É certo que a loita durou máis de tres semanas e custou grandes baixas ao Exército Vermello, pero conseguiron chegar a Stalingrado por terra.
  Porén, avisados polo espello de Iblis, os alemáns puideron repeler a ofensiva preto de Voronezh, reforzando os seus débiles aliados: italianos e romaneses. De non ser así, a defensa alí tería quebrado.
  E a terceira operación Rzhev-Sychov non tivo éxito. Os alemáns de novo, aínda que non sen dificultades, rexeitaron a ofensiva soviética. No propio Stalingrado facía calor, houbo batallas en xaneiro. Paulus foi substituído por Mainstein e este mariscal de campo máis experimentado logrou capturar a cidade da cidadela o 12 de febreiro. Pero de novo os alemáns pagaron un prezo enorme por isto. En febreiro de 1943, o Reichstag tivo que ser montado e declarada a guerra total. Amplía a xornada laboral e utiliza o traballo escravo de forma máis activa que antes.
  A declaración de guerra total permitiu aumentar a produción de armas e formar novas divisións. Incluíndo estranxeiros e hiwis.
  Sabendo cando os británicos e os estadounidenses planeaban entrar en Marrocos, os alemáns, usando a súa gran frota de submarinos, asestaron duros golpes aos barcos de desembarco, interrompendo un desembarco tras outro. Isto permitiu aos nazis localizar as operacións militares contra Occidente e concentrar todas as súas forzas principais no leste.
  A posición do corpo de Rommel seguía sendo difícil, pero grazas ao espello, a aviación fascista comezou a operar de forma máis eficiente e os convois melloraron o abastecemento do grupo africano.
  A nova ofensiva de Montgomery en marzo de 1943 foi un fracaso. Esta vez, Rommel, despois de recibir datos precisos coa axuda da maxia diabólica, atraeu aos británicos a unha trampa e conseguiu inflixirlles unha esmagadora derrota. É certo, debido á superioridade numérica e á supremacía aérea do inimigo, non foi posible derrotar completamente a Montgomery, pero a derrota de Gran Bretaña foi perceptible. Perdéronse especialmente moitos tanques e un número importante de vehículos foron capturados como trofeos.
  Os británicos retiraron un par de liñas defensivas e achegáronse a Alexandría. Rommel necesitaba novas reservas, e os nazis planeaban continuar a ofensiva en dirección sur. Stalingrado caeu e entón foi posible avanzar polo Volga.
  En maio de 1943, os Krauts pasaron á Operación Dolphin. As súas tropas, a pesar da axuda do oráculo, enfrontáronse a unha forte oposición do Exército Vermello. O progreso foi lento a costa de grandes perdas. É certo que a axuda dun adiviño influíu no curso da guerra. A Wehrmacht anticipou contraataques e lanzou cada vez máis ataques. A mediados de xuño, os nazis xa se achegaran ao delta do Volga e chegaran ao mar Caspio.
  A posición das tropas soviéticas no Cáucaso viuse agravada pola entrada de Turquía na guerra o 22 de xuño de 1943. E isto predeterminou o resultado da batalla polo petróleo de Bakú.
  Os aliados non foron decisivos. Montgomery pasou á defensa activa e xa non pensou na ofensiva, e un desembarco en Marrocos seguía sendo pouco realista.
  O 10 de xullo de 1943, Churchill, co fin de desviar parte das forzas alemás do leste, tentou aterrar en Francia. Non obstante, o desembarco mal preparado, unido á indecisión americana e ao feito de que grazas a un oráculo os alemáns coñecían todos os detalles, só deu lugar á maior derrota de británicos e estadounidenses en terra da historia.
  Máis de seiscentas cincuenta mil persoas e moito equipamento foron capturados sós. Pero isto, por desgraza, non impediu o avance dos nazis no sur. En agosto, os alemáns capturaron todo Daguestán, os turcos capturaron case toda Armenia xunto con Ereván e o día 27 os nazis e os otománs uníronse, dividindo a fronte transcaucásica en dúas partes.
  E de novo, os intentos ofensivos das forzas soviéticas contra outros sectores da fronte acabaron en fracaso. O inimigo era demasiado consciente dos plans do mando soviético.
  O departamento especial do Exército Vermello foi desenfreado, realizáronse represións e purgas masivas. Incluso varias ducias de xenerais e o mariscal de artillería Kulik foron fusilados.
  Pero mentres o inimigo tivese un arma diabólica, nada axudaría contra el.
  O mes de setembro pasou en duras batallas, os nazis e os otománs achegáronse a Bakú. E no mes de outubro, a loita estalou na propia cidade.
  A cidade costeira estaba sendo abastecida a través do mar, e eles estaban tentando desesperadamente aguantar. A loita prolongouse e para o 7 de novembro, como estaba previsto, os Krauts non conseguiron tomalo. Pero todas as outras cidades do Cáucaso xa se perderan por aquel entón. E en decembro, a costa de perdas colosais, a lendaria cidade caeu.
  O Cáucaso estaba completamente perdido, así como o maior campo petrolífero desenvolvido naquel momento na URSS. É certo, xa que todos os pozos de petróleo foron explotados e destruídos, os propios nazis non puideron aproveitar esta vantaxe pronto.
  Houbo unha calma na fronte oriental. Grandes forzas terrestres alemás trasladáronse a Iraq e máis adiante a Palestina e ao Canal de Suez para axudar a Rommel. A dirección soviética, con todo, decidiu aproveitar a pausa. Xa se desenvolveron xacementos petrolíferos noutros lugares, incluíndo Siberia. E os deseñadores soviéticos traballaron en novos tanques. O IS-2 e o T-34-85 debían ser unha resposta aos Panthers e Tigers alemáns.
  A produción de armas na Alemaña nazi foi maior que na historia real. Está claro que os nazis e os escravos teñen máis recursos, e os bombardeos dos aliados desmoralizados son máis febles. Isto significa que poderían producir máis ferro e metal de mellor calidade que na realidade. Polo tanto, conseguiuse e mesmo superouse o plan de produción de 600 Panteras ao mes. Pero había outras restricións: o tempo de adestramento para as novas tripulacións. Ademais, o "Panther", por todas as súas indubidables vantaxes: un canón con alta penetración de blindaxe e cadencia de disparo, excelente visibilidade e óptica, así como unha boa protección frontal e un bo rendemento de condución, tiña unha débil protección lateral e unha disposición escalonada. de rolos.
  O Panther-2 resultou ser un desenvolvemento máis avanzado e prometedor. Grazas a un deseño moito máis denso cun peso lixeiramente superior de 47 toneladas, o Panther-2 tiña un canón forte de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 71 EL e unha armadura de 120 mm na parte frontal do casco, 60 lados en ángulo e 150 na fronte da torreta, con motor de 900 cabalos de potencia nunha carcasa de duraluminio.
  Tal máquina comezou a producirse en novembro de 1943, xunto co Tiger-2. Non obstante, os alemáns aínda estaban a desenvolver o seu coche. E avanzaron cara a Oriente Medio.
  En marzo de 1944, os alemáns capturaron Kuwait e chegaron á canle de Suez.
  Había que romper o oráculo para que os nazis non tivesen vantaxes. Neste caso, as mozas tiñan o desexo de facelo antes, pero as limitacións de influencia afectáronas.
  Por exemplo, agora, en lugar de nenas cheas de maxia, o 1 de abril de 1944, dúas fermosas fermosas movíanse pola fronte. Desafortunadamente, con habilidades moi mediocres, o limitador de salto afectou. Facía un pouco de frío incluso para camiñar os pés descalzos polo chan da primavera apenas exposto á neve. Na man esquerda das mozas está o profundo Volga, ao norte de Kamyshin, e se vai máis lonxe, chegará a posicións alemás preto de Stalingrado. E a tarefa dos guerreiros é converterse en nenas case comúns e perder as súas habilidades sobrehumanas para neutralizar o odiado oráculo... Porén, aínda que agora non sexa suficiente. Despois de todo, a URSS perdeu o territorio no que vivía a metade da poboación antes da guerra e unha parte importante do seu potencial industrial, incluíndo, en primeiro lugar, o petróleo conveniente para a extracción.
  Hai, por suposto, moitos outros depósitos, pero para que funcionen a pleno rendemento é necesario tempo e diñeiro. É dicir, a situación é tal que aínda que Hitler sexa privado do poder do espello de Iblis, isto pode resultar dolorosamente insuficiente. Ademais, os sentimentos separatistas intensificáronse entre os aliados. Sobre todo os americanos. Roosevelt está enfermo, Gallen está claramente inclinado polo pacifismo de esquerdas e as perspectivas de novas eleccións non son moi alegres.
  A guerra submarina non lles vai ben aos aliados. O número de submarinos alemáns aumenta constantemente e as súas calidades de combate están a mellorar. Xa apareceron os torpedos guiados pola calor e os submarinos propulsados por peróxido de hidróxeno . E a frota dos Aliados vaise adelgazando e debilitando, sobre todo porque os tiburóns tecnotrónicos dos Krauts aprenderon a non saír á superficie e a non revelarse.
  Ademais, a actividade da flota submarina dos nazis é maior que na historia real: o abastecemento de combustible fíxose máis doado, ata chegan petroleiros dos campos libios. Ademais, o bombardeo de Romanía é moito máis débil. E a produción de combustible sintético é maior.
  Os aliados están en shock, e a súa situación é desfavorable. Sobre todo os políticos internos.
  O equilibrio de forzas na fronte oriental o 1 de abril de 1944: URSS 6,3 millóns de soldados e oficiais, e preto de 5,3 mil tanques e canóns autopropulsados, 95 mil canóns e morteiros, 7,7 mil avións. Grandes perdas nas batallas de inverno ao tentar derrotar ao inimigo. Os alemáns, tendo en conta satélites, divisións estranxeiras, infantería Hiwi, acumularon máis de 7,2 millóns, tanques e canóns autopropulsados xa 8,8 mil, armas e morteiros uns 100 mil, aviación 16,5 mil vehículos. Tendo en conta que os novos tanques IS-2 e T-34-85 acaban de comezar a entrar en servizo co Exército Vermello, a superioridade do inimigo na calidade do equipamento é significativa. Así, xa se promoveu a produción de "Panteras" e "Tigres", que constitúen máis da metade da flota de tanques de Alemaña.
  Na aviación, as avaliacións cualitativas non son tan claras. Os vehículos alemáns son superiores aos soviéticos en velocidade e armamento, pero inferiores en manobrabilidade horizontal, mentres que ao mesmo tempo superiores en manobrabilidade vertical. Pero o máis importante é que os avións a reacción apareceron no Fritz, principalmente o ME-262. Dos cazas propulsados por hélices, os máis poderosos en canto a armamento e velocidade foron os ME-309 e TA-152. O Yu-488 e aínda antes o Yu-288 entraron na produción en serie. Estes bombardeiros non tiñan características de voo iguais baixo carga elevada.
  En calquera caso, se temos en conta o equilibrio de forzas, entón o inimigo debe ser recoñecido como máis poderoso. Ademais, se se completa a operación en Oriente Medio, os fascistas faranse aínda máis fortes. E non queda máis dun mes para a súa vitoria final alí. Entón...
  A técnicamente experta Elena suspirou moito e cantou:
  - Sen poder, nin forza... ¡O trasno tivo moito que beber! Só serra a casca e gritou obscenidades!
  Zoya, que mantivo a súa cultura aínda cun modesto vestido de campesiño, axitou o dedo á súa amiga:
  - Evitemos vulgaridades... Elaboremos mellor un plan de acción!
  Elena encolleuse de ombreiros. Estaba máis delgada que antes e non tan atlética. Aínda que quizais moitos homes a atoparían aínda máis atractiva que antes. O vestido da nena é sinxelo, de liño, branco e limpo. Un pouco máis curta do habitual para as campesiñas, deixando ao descuberto as súas pernas curtidas por riba dos xeonllos. Ás nenas non lles quedaban armas nin xoias. Non hai nin un reloxo.
  Agora son tan rústicos, demasiado curtidos para o mes de abril, pero non tan rápidos e fortes. Os pés camiñan por un camiño de barro cheo de cantos rodados. As plantas espidas, como as das campesiñas, son ásperas e séntense cómodas ao pisar unha superficie espinosa. Cando camiñas, non fai frío así. A xeada da mañá despois da xeada derrétese e os pés non están tan entumecidos e doloridos.
  No seu corpo anterior, era unha guerreira en xeral, mesmo na Antártida sen ningún problema. E agora as miñas pernas están vermellas polo frío, e quentando ao sol da mañá, doen de xeito noxento.
  Elena, que xa esquecera que o corpo humano pode experimentar sensacións desagradables de frío e fatiga, dixo con fastidio:
  - Para ser sincero, non lle vexo o sentido a unha expedición así. Botáronnos a este inferno, privados de poderosa maxia... Deixados descalzos e cun simple vestido de campesiño, e ao mesmo tempo, obrigados a salvar a humanidade do fascismo!
  Zoya respondeu loxicamente a unha pasaxe semellante:
  "Pero esa é a beleza!" Para que non fose moi doado cando, usando as nosas habilidades milagrosas, tomamos Vilna e outras cidades de Lituania. É moito máis interesante e o máis importante require imaxinación para derrotar ao inimigo en corpos sinxelos e sen superpoderes.
  Elena pataba habitualmente o seu pé descalzo nun gran adoquín que saía do barro no medio da estrada. Pero en vez de saír voando do golpe, a pedra quedou no seu lugar, e a Nena Sabia berrou pola dor. Os dedos aínda longos e graciosos incharon inmediatamente e volvéronse azuis. E Zoya ata tivo que endereitalos un par deles. As falanxes roxas caeron no seu lugar e Elena sacudiu a bágoa que se formara na súa meixela. Tes que facer algo tan estúpido.
  A filla de Belobog sentiu unha onda de simpatía dentro de si mesma, foi abrumada por unha onda de empatía. E ao mesmo tempo, apareceu un sentimento de propia debilidade e vulnerabilidade. O cravo baixo a carne azul de Elena rachou, e a súa perna tamén quedou realmente danada e vulnerable.
  A sabia, con simpatía por si mesma, comentou:
  - Isto é o que significa carne sen superpoderes... Simplemente te convertes en ninguén!
  Zoya comentou irritada:
  - As túas perniñas curarán... Vivirás dalgún xeito!
  As nenas puxéronse de novo pola estrada. Xa non tiñan a mesma alegría temeraria. Ademais, canto máis camiñaban, máis fame se facía sentir. Aquí apareceron os campos da granxa colectiva... Os traballos xa estaban en pleno desenvolvemento neles.
  Os homes, porén, non eran visibles; só as mulleres e os nenos estaban enganchados, algúns para o arado, outros para a aixada. A xente aquí é terriblemente delgada, coa cara esgotada. Certo que os rapaces, ao ver as fermosas nenas, sorrÃan e acenábanlles con aceno, saudándoas coas mans callosas e estendidas.
  Zoya ofreceuse a axudar a Elena co traballo campesiño. A filla de Svarog aceptou de mala gana. Ela persoalmente quería proezas de armas, e non o duro lote da granxa colectiva. Pero despois de ferir o pé nun empedrado, o seu estado de ánimo belixerante desapareceu de inmediato. Ademais, debes pensar na túa propia legalización. Diga o que se diga, acabaron con só vestidos e sen pastores.
  Si, a NKVD pode declaralos espías en calquera momento e confundilos. En caso contrario, resultarán ser só refuxiados que o perderon todo, incluídos os seus documentos. Os seus vestidos non son moi novos, e o estilo cunha saia máis curta é típico da aldea bolxevique. Podes comer o suficiente para que o crean!
  Zoya naceu na aldea e as súas mans e o seu corpo son moi hábiles no sufrimento. Elena é unha dama da cidade, non só moscovita. É certo que ten experiencia no traballo de cultivo na comunidade de Rodnover. Pero aínda así os movementos non son tan sinxelos e familiares como os de Zoya. Si, e os dedos rotos no chan frío doen noxo.
  Porén, as mozas, nenos e nenas están todos descalzos, aínda que pola noite fixera xeadas e corres o risco de pasar frío. Só mulleres de idade avanzada e vellas con calzado de bast. Non hai homes á vista, e o máis vello por riba de todos é un adolescente de pelo rizado e avermellado, de non máis de quince anos, con pantalóns altos, pero cunha mirada moi expresiva e un queixo valente. Este neno cunha insignia de Komsomol é o máis vello entre os rapaces e dá ordes a todos.
  O mozo comandante non comentou o feito de que as dúas belezas se unisen a elas. Coma se isto fose así, non hai que dicir. O clima da rexión do Volga é suave e o clima está en pleno apoxeo, polo que un par de mans extra non fará mal.
  A Elena comezou a doerlle as costas, e pediu ir ao arado. Polo tanto, é máis fácil para o corpo dunha nena bastante forte, pero só tes que cavar coidadosamente os talóns no chan solto para que os dedos dos pés non se irriten tanto. Pero a presión sobre o peito vén nun ángulo diferente e as costas, despois de descargarse, non senten dor.
  A nena pensou entón, cantos anos ten realmente? Hai tempo que pasou cen! Divertido! É unha das mulleres máis antigas da Rusia moderna e, ao mesmo tempo, está chea de forza e saúde. Pero despois de ser privados das súas habilidades máxicas, poderían converterse en tales monstruosidades!
  Este pensamento dá escalofríos a Elena...
  Todos traballaron con ilusión e sen descanso para xantar. Ou só cando escurecía completamente, achegáronse ao lume para refrescarse. O río Volga estaba preto e había peixes na pota. Pero só hai tanto pan, e dalgún xeito non está totalmente limpo, con impurezas. Outro sabor de cebola.
  A comida é sinxela e non demasiado; parece un manxar para estómagos con fame. As Ranger Girls levaban moitos anos sen sentirse tan cansas. Non, aínda é moi doloroso ser humano sen superpoderes. E cansas coma... un burro!
  Pero tamén é bo que os organismos sexan novos e sans. As nenas quedaron durmidas con outras mulleres no hórreo sobre si mesmas. Un dos rapaces apoiou a cabeza no peito alto de Zoe. A garda acariñaba os seus rizos louros... E sentiu unha forte melancolía. Recibían todo da vida e dos seus mecenas, os Deuses Demiurgos: eterna mocidade, poder, a oportunidade de ter riqueza, poder, honra e respecto, pero... Para concibir, deben durmir cun home igual en capacidades a eles. E isto non é nada fácil de atopar.
  E se hai rapaces deste tipo, entón están nun nivel diferente e nun universo diferente. Elena lembrouse da canción sobre Gagarin e isto fíxoa sentir aínda máis triste;
  Sabes que tipo de rapaz era...
  O mundo enteiro levouno nos seus brazos!
  A DETERMINACIÓN DO IRMÁN DO TSING SALVA O IMPERIO
  O irmán do tsar Nicolás II, Mikhail, a diferenza da historia real, actuou con decisión. A Garda Imperial abriu fogo contra os rebeldes que intentaban asaltar o Palacio de Inverno. Entón os cosacos, favorecidos polo soberano, e os rexementos nobres entraron na batalla.
  Varios centos de rebeldes morreron e outros fuxiron. A policía capturou activamente aos rebeldes e aos seus líderes. Representantes da Duma Estatal, familias principescas, comerciantes e membros da elite financeira apresuráronse a xurar lealdade ao tsar Nicolás e xuráronse lealdade. Durante a batalla, máis de seiscentos rebeldes morreron e mil e medio resultaron feridos. Os gardas perderon unhas vinte persoas mortas, os cosacos outras cincuenta.
  Un choque grave, pero a autocracia sobreviviu. Os conspiradores da cúpula non tiñan nin unha opinión nin un só líder. E, en xeral, moitos deles crían que era imposible cambiar a forma de goberno durante unha guerra.
  Hai moitos descontentos co tsar Nicolás II, pero é difícil ofrecer unha alternativa ao réxime imperial. Ademais, os ricos temen seriamente que a forma republicana de goberno resulte demasiado débil e solta para protexer aos capitalistas do proletariado famélico e rebelde, e aos terratenentes dos campesiños.
  Pero o propio pobo non vai organizar unha revolución seria. Os bolxeviques aínda son demasiado débiles e poucos, os socialistas revolucionarios na súa maioría cren que a revolución é boa, pero é mellor gañar primeiro a guerra mundial.
  En fin, houbo un motín e saíron todos! Repetíase algo así como unha resurrección sanguenta... E silencio!
  Nicolás II premiou ao seu irmán pola súa decisión coa Orde de Xurxo, de primeiro grao, e ascendeuno ao rango de xeneral en xefe, nomeando a Mikhail para comandar a fronte occidental. E as frontes sur e romanesa estaban subordinadas a Brusilov.
  O tamaño do exército ruso chegou a case dez millóns de persoas, e o seu mantemento supuxo unha pesada carga para o imperio. Había que avanzar.
  En canto se secaron os camiños, o exército tsarista bateu en Galicia. A superioridade numérica estaba do lado das tropas rusas. Os austríacos debilitaron a moral e os rexementos formados por eslavos desertaron en masa ou rendironse. Non había suficientes unidades alemás para conter o inimigo.
  Para colmo, Estados Unidos entrou en abril na guerra contra as Potencias Centrais. E así o desenlace do conflito xa estaba predeterminado. Os alemáns intentaron aumentar as súas forzas en Occidente para derrotar aos aliados e non foron capaces de proporcionar unha asistencia significativa a Austria-Hungría.
  As tropas rusas ocuparon Lviv e varias cidades de Galicia. Incluso se formaron varias pequenas caldeiras. A fronte rota austríaca, de retazos , colapsaba demasiado rápido, polo que os alemáns tiveron que moverse a unha defensa cega no oeste e lanzar tropas nos ocos que se formaran.
  Desenvolvendo o seu éxito, os rusos achegáronse a Przemysl e mesmo rodearon a cidade. Pero os problemas de abastecemento e a introdución de unidades alemás máis preparadas para o combate na batalla retardaron o avance. Pero a Fronte Romanesa pasou á ofensiva, e despois dun tempo tamén a Fronte Occidental. Este último enfrontouse a unha tarefa difícil: atravesar a poderosa e profunda defensa alemá.
  O irmán do tsar Mikhail non o consideraba vergonzoso, aprendeu de Brusilov e aplicou tácticas similares. Comezou a preparar unha ofensiva en doce lugares diferentes á vez, para que os alemáns non puidesen determinar a dirección do ataque principal. Ademais, utilizaron activamente unha cortina de fume e unha ofensiva pola noite.
  As tropas rusas no sur liberaron Bucarest, e o ataque no centro deu lugar a avances ao sur de Vilna.
  Os alemáns tiveron que reforzar unha vez máis o seu flanco sur. As tropas alemás que bloqueaban Riga estaban baixo ameaza de cerco. Nestas condicións, o Kaiser tomou a difícil decisión de abandonar os estados bálticos e retirar as tropas á liña defensiva prusiana.
  As cousas non funcionaron para o sindicato e para Turquía. Os rusos e os británicos avanzaban en Asia Menor, os franceses presionaban a Palestina en Siria. Os otománs estaban debilitándose e a súa caída non estaba moi lonxe. Ademais, os búlgaros cambiaron. Ao entender que os prusianos xa perderan a guerra e que as tropas rusas, liberando a maior parte de Romanía, chegaran á fronteira, o rei eslavo declarou a guerra a Austria, Turquía e Alemaña.
  Por suposto, isto deulles máis dores de cabeza aos alemáns. Xa non podían manter a primeira liña no Leste e víronse obrigados a retirarse cara ao Vístula. Esperando que unha barreira de auga natural atrase as tropas rusas.
  O aliado do oeste só logrou éxitos parciais, aínda que xa utilizaban os tanques de forma máis activa. Pero polo de agora Alemaña mantivo a fronte, aínda que se viu obrigada a retroceder un pouco. O tramo sur levou moito esforzo.
  Ben, a Rusia tsarista no outono e no inverno trasladou a peor parte dos combates ao Imperio Otomán.
  O asalto a Constantinopla, tanto por terra como por mar, rematou co triunfo das armas rusas. Turquía caeu, e con ela Rusia recibiu grandes territorios, Constantinopla e estreitos con acceso ao mar Mediterráneo.
  Certo que non foi posible rematar a guerra en 1917, pero o alento da vitoria xa o sentían todos, moito máis que en 1916.
  O inverno pasou en Rusia con pequenas folgas e manifestacións, pero non houbo enfrontamentos graves, a pesar das dificultades militares. Quizais o rublo se depreciou demasiado, pero é prematuro falar de fame.
  Porén, era hora de rematar a guerra, e todo o mundo o entendía. Promovido a mariscal de campo, Brusilov propuxo dar o golpe principal no sur, onde o inimigo era máis débil, e despois virar cara ao norte.
  Os alemáns xa tiñan os seus primeiros tanques. Pero o seu número é demasiado pequeno para ter un impacto significativo no curso da guerra. Rusia tamén ten os seus propios vehículos, en particular os tanques Mendeleev. Pero de novo, a industria tsarista aínda non pode levar a cabo a produción en masa.
  Pero a produción en masa de tanques foi establecida polos británicos, americanos e franceses. Isto significa que apareceu un novo e poderoso medio de romper a defensa, que debería romper as posicións alemás.
  Os aliados tamén queren acabar coa devastadora guerra o máis rápido posible. E a partir de finais de marzo, comezaron a tentar atravesar a profunda defensa alemá.
  A ofensiva das tropas rusas comezou en canto se secaron as estradas do sur. As tropas rusas, tras as vitorias anteriores, animáronse, pero os austríacos apenas aguantaron. Budapest viuse rodeada xa a principios de maio. Entón comezou o movemento cara a Viena e pasando por alto o río Vístula.
  Os italianos tamén pasaron á ofensiva. Mesmo Xapón enviou un corpo expedicionario a Europa. Os alemáns presionaron por todos os lados.
  Cando as tropas rusas xa se achegaran a Viena, Austria-Hungría capitulou. O último aliado de Alemaña finalmente caera. En Occidente, usando tácticas de ataque en diferentes partes da fronte, os aliados avanzaron lentamente pero con certeza. E as tropas rusas entraron dende o sur ata a parte traseira da fronte alemá cubrindo o Vístula.
  Nestas condicións, o chanceler Wilhelm, decatándose da posición completa e desesperada de Alemaña, anunciou o cesamento de todas as hostilidades o 22 de xuño de 1918. De feito, os alemáns capitularon.
  Austria-Hungría deixou de existir. Rusia recibiu a Galicia, a rexión de Cracovia, a Bucovina, parte do leste de Eslovenia e Hungría. Romanía Transilvania. De Austria-Hungría só quedaba unha pequena Austria e unha Hungría moi reducida. Checoslovaquia xurdiu baixo os auspicios de Rusia.
  O Imperio tsarista recibiu de Alemaña Klaipeda, Poznan e o acceso aos mares, cortando a Prusia Oriental da propia metrópole a través de Danzig.
  Alemaña tivo que ceder o que conquistou anteriormente no século XIX a Dinamarca e Francia. Foi condenada a pagar enormes reparacións cada ano, e limitou o potencial militar a cen mil persoas.
  E por suposto, como na historia real, unha zona desmilitarizada.
  A Rusia tsarista ampliou as súas posesións no sur. O Imperio Otomán, como o Imperio Austríaco, deixou de existir. Gran Bretaña tomou Iraq, Francia, Siria e, xunto cos británicos, Palestina. Rusia conseguiu Armenia, Asia Menor e Constantinopla.
  Oriente Medio e Irán tamén se dividiron en esferas de influencia. Así, a Rusia tsarista logrou importantes adquisicións materiais.
  Pero a guerra custou a vida a máis de dous millóns e medio de soldados, sen contar os civís mortos, gastos enormes. As finanzas caeron en desorde e o país endebedouse.
  É certo que os aliados acordaron con indulxencia cancelar os intereses dos préstamos, pero aínda así a débeda resultou ser bastante grande: uns dez mil millóns de rublos de ouro.
  Pero foi posible nacionalizar empresas que antes eran propiedade dos alemáns.
  A situación política na Rusia tsarista estabilizouse e a autoridade do emperador medrou.
  Nicolás II aproveitou isto cancelando o seu propio manifesto sobre a Duma Estatal. A autocracia foi restaurada de novo e o poder lexislativo pasou na súa totalidade ao tsar.
  Isto provocou só tímidos intentos de protesta. O país estaba demasiado canso da guerra e non quería novos choques.
  E a economía comezou unha rápida recuperación da posguerra! O crecemento foi de media dun nove por cento ao ano e foi superior ao dos Estados Unidos.
  Creáronse novas industrias avanzadas e desenvolveuse a enxeñaría mecánica. Os soldos creceron.
  A duración da xornada laboral foi reducida pola lei do Tsar de 11,5 horas a 10,5 horas. E os días previos ás vacacións e antes das fins de semana ata as 9 horas. Así mesmo, a xornada reduciuse a nove horas, se polo menos unha parte da mesma era de noite.
  Despois do intercambio de diñeiro, restableceuse o saldo de ouro sólido do rublo. En 1929, o salario dun traballador alcanzaba os 50 rublos ao mes, sendo o prezo do vodka de 25 copeques a botella. É dicir, 200 botellas ao mes. E se o tomamos en equivalente de ouro, isto é ata 37 gramos de ouro puro.
  O país ocupa o segundo lugar, superado só por Estados Unidos en canto a produción industrial. As perspectivas para o imperio parecían moi rosas, pero... produciuse unha gran depresión.
  O colapso afectou a todo o mundo, incluída Rusia. A verdade danou máis a Alemaña e a EE.UU. Pero a Rusia tsarista era demasiado dependente dos préstamos externos e, polo tanto, non podía evitar choques e recesións.
  O Partido Bolxevique dos anos vinte estaba a vivir unha crise. Lenin realmente retirouse da loita práctica e revolucionaria mergullándose na teoría... e escribindo ciencia ficción.
  Vladimir Ilich coñeceu a Herbert Wales en Gran Bretaña e sentiu o gusto pola ciencia ficción. En particular, da pluma de Vladimir Ilich saíu unha gran novela futurista: "O comunismo é o camiño da felicidade"! E unha serie de obras máis. Lenin xa estaba a gañar moito diñeiro coas obras de ciencia ficción.
  Os bolxeviques dividíronse en trotskistas e estalinistas. Stalin decidiu volver ás tácticas do terror individual característicos da Narodnaya Volya. Trotsky tomou unha posición máis moderada.
  Os Socialistas Revolucionarios seguen activos, aínda que xa non houbo asasinatos políticos de relevancia nos anos vinte. As posicións dos republicanos e cadetes foron afianzando progresivamente. De feito, a monarquía absoluta parecía a todos unha reliquia caduca. Así que comezaron de novo os disturbios, as folgas, as manifestacións e o trono real comezou a tremer.
  O monarca lembraba moito...
  O goberno de Nicolás II atopou unha solución... na guerra! Ademais, os xenerais desexaban vingarse da derrota de Xapón. E isto é comprensible...
  Despois da Primeira Guerra Mundial, a Rusia tsarista levou a cabo varias pequenas campañas militares. En Oriente Medio, onde eles e os seus aliados completaron o mundo árabe. En Afganistán.... Alí tivo lugar a guerra xunto con Gran Bretaña. Rusia apoderouse das rexións do norte de Afganistán, poboadas principalmente por uzbecos e taxicos, así como por Herat. Os británicos, despois de brutais guerras, someteron con todo o sur. O autogoberno permaneceu no centro de Afganistán.
  Irán aínda conservaba a aparencia de soberanía, pero a súa división tampouco estaba moi lonxe.
  Pero o principal enfrontamento de intereses produciuse en Xapón. Ademais, en 1931, os xaponeses crearon un goberno títere en Manchuria e lanzaron unha ofensiva en China.
  O que se converteu no motivo dunha nova guerra.
  Nese momento, o exército ruso conseguira actualizar a súa flota de tanques e crear unha aviación moi forte. No aire, Xapón era notablemente inferior e o exército terrestre de Rusia era moito máis numeroso e, quizais, máis preparado para o combate.
  A Flota do Pacífico estaba comandada polo lendario almirante Kolchak. O Cabaleiro da Orde de San Andrés o Primeiro Chamado, Brusilov, xa morrera por aquel entón, pero os seus hábiles alumnos permaneceron.
  A guerra non tivo éxito para Xapón desde o principio. Os xenerais rusos: Denikin, Wrangel, Kaleidin, baixo o mando xeral do irmán do tsar Mikhail Romanov, actuaron con enerxía e habilidade. A experiencia da Primeira Guerra Mundial tivo un impacto, e tivéronse en conta os erros no conflito de 1904-1905.
  Os tanques lixeiros de Prokhorov, que son simplemente insubstituíbles na guerra de manobras, tamén resultaron ser bastante bos. En calquera caso, xa era un exército ruso diferente, e unha guerra completamente diferente.
  Non obstante, durante a primeira batalla co samurai, se Kuropatkin fora substituído por un comandante máis talentoso e decisivo, o resultado da guerra, por suposto, sería completamente diferente.
  En calquera caso, en dous meses Port Arthur foi asediado polas tropas rusas, e os xaponeses foron derrotados. Dous meses despois, toda Corea foi liberada e a cidade da cidadela foi tomada por asalto.
  No mar, as batallas tamén se desencadearon con diversos graos de éxito. Ata que chegaron os escuadróns do Báltico e do Mar Negro. A Terra do Sol Nacente foi completamente derrotada, e ata desembarcaron tropas en Hokkaido. Xapón viuse obrigado a asinar unha paz humillante. Devolve Manchuria, Port Arthur, algunhas posesións conquistadas aos alemáns, o sur de Sakhalin e a dorsal de Kuril. E ao mesmo tempo pagar unha indemnización, unha cantidade ordenada - mil millóns de rublos de ouro.
  A vitoria reforzou temporalmente a posición da Autocracia, e entón a Gran Depresión deu paso a rápidos repuntes económicos.
  En Alemaña, como na historia real, Hitler chegou ao poder, pero non se lle permitiu enloquecer. En particular, o intento de restaurar o servizo militar universal enfrontouse a unha feroz resistencia de Rusia e Francia. Aínda que se fixeron pequenas concesións en canto ao potencial militar. Permitiuse que o tamaño do exército pasara de cen mil a douscentos cincuenta. Ademais, Hitler devolveu o control da zona desmilitarizada a Alemaña.
  E os problemas dinásticos estaban xurdindo na Rusia tsarista. O herdeiro ao trono, o zarévich Alexei, morreu... O irmán do tsar Mikhail Romanov foi privado dos dereitos de herdanza. E Kirill Vladimirovich Romanov realmente converteuse no herdeiro. Pero este tipo está sumido na borracheira e o libertinaxe. Totalmente degradado...
  Entón, quen sucederá ao tsar Nicolás II? O irmán do tsar Mikhail, despois da vitoria sobre Xapón, recibiu o rango de xeneralísimo e gozou dunha enorme popularidade. Converteuse no primeiro membro da familia real na historia da Rusia Imperial en recibir un rango tan alto. E moitos querían velo no trono real.
  É certo que o propio Nicolás II -un non bebedor, sen malos hábitos, que facía ximnasia habitualmente- aínda era bastante forte e parecía que o seu reinado sería o máis longo da historia rusa. Pero Stalin concibiu o intento de asasinato máis ambicioso desde a época de Alexandre II. Aínda que o parecese, cal é o sentido?
  En todo caso, 1937 resultou ser un ano nefasto. O tsar Nicolás II foi asasinado, e xunto con el morreron tamén dous ministros, así como tres ducias de cortesáns, e parte do Palacio de Inverno derrubouse.
  Os terroristas utilizaron o sistema de sumidoiros para minar e plantaron máis dunha tonelada de aminolon.
  Así, un incidente agresivo interveu no curso da historia. Así rematou o reinado do tsar Nicolás II. O monarca non comezou a chamarse grande nin formidable. Os que non amaban ao emperador chamábanlle sanguento, porque no seu reino se derramaba moito sangue. Quen tratou con respecto é un Conquistador. Entón, o número de terras baixo el en Rus' aumentou. Incluso apareceu unha gran provincia en China: Zheltorossiya.
  En total, o reino durou 43 anos. Só Iván o Terrible gobernou máis tempo, e nominalmente. Pero dado que tomou o trono durante tres anos, o período real de control resultou ser máis curto.
  Pero o herdeiro lexítimo, Kirill Vladimirovich Romanov, subiu ao trono. Non gobernou durante moito tempo, aproximadamente un ano, pero conseguiu exercer algunha influencia no curso da historia. En particular, permitiu que Adolf Hitler levase a cabo o Anschluss de Austria. Referíndose presuntamente ao dereito dos pobos á autodeterminación e, supostamente, así haberá máis orde. Acordado co Anschluss de Austria e Mussolini.
  Así, Alemaña expandiuse e a súa poboación superou os oitenta millóns. Sen esquecer que Hitler fomentaba os nacementos. Baixo Adolfo o Demoníaco, creceu unha vez e media.
  En España estalou unha guerra civil, pero rematou moito máis rápido, xa que non existía a Unión Soviética, que prestaba asistencia á coalición de esquerdas en Madrid.
  Pero Franco converteuse nun aliado do Führer. E o novo tsar Vladimir III chocou con Gran Bretaña.
  A situación é realmente complicada. Un crebacabezas cheo da Segunda Guerra Mundial. E unha nova rolda de enfrontamento. Irán non está dividido, e este é en realidade o último país islámico que é formalmente independente. Tanto Rusia como Gran Bretaña teñen plans para iso. As cousas son moi confusas en Oriente Medio. Os territorios de Rusia, Francia e Gran Bretaña son mixtos e difíciles de xestionar.
  Inglaterra está a caer economicamente cada vez máis por detrás de Rusia e da cada vez máis poderosa Alemaña. Pero as colonias máis grandes seguen sendo británicas. Pero o poder da coroa do león está debilitando, Canadá é case independente. Sudáfrica tamén é un dominio, como Australia. Na India, a posición británica está debilitando. Por suposto, hai un desexo de empurrar o león.
  Hitler intenta xogar en dúas frontes. Ou conseguirá o apoio de Francia, Gran Bretaña, Italia e Xapón. Co fin de acumular todos xuntos sobre a Rusia tsarista e dividir as súas vastas posesións.
  Ou buscar adquisicións territoriais en Occidente, pero en alianza con Rusia.
  Hitler é un home vil e sen principios e, en xeral, non lle importa con quen entra nunha coalición sempre que lle sexa beneficioso.
  O novo tsar Vladimir tamén soña con pasar á historia como un gran conquistador e quere quitarlle colonias a Gran Bretaña e Francia. En rigor, non queda nada que quitar aos alemáns. Polo tanto, unha coalición con Alemaña é bastante lóxica.
  Italia capturou Etiopía e tamén quere novas fazañas. Mussolini é moi ambicioso. Non lle importa se vai ao leste ou ao oeste. Pero en Francia non hai grandes ganas de loitar entre a xente. Alí reina o pacifismo e elíxese goberno. Non hai forma de adquirir un aliado tan forte. E a Rusia tsarista, coa súa alta natalidade tradicionalmente e unha taxa de mortalidade en constante diminución, é un opoñente moi forte. A poboación da Rusia tsarista xa está medrando aproximadamente un tres por cento ao ano. A mortalidade infantil diminuíu, pero aínda non pasou a moda das familias numerosas, e mesmo as familias traballadoras son fértiles. Tendo en conta as adquisicións territoriais, incluídas en China densamente poboada, e Mongolia pouco poboada, e en Europa e Turquía, a poboación da Rusia tsarista superou en 1940 os 400 millóns en comparación con 1913, cando era de 180 millóns. E esta é unha potencia continental... Gran Bretaña e Francia teñen menos de 50 millóns nas súas metrópoles, ademais de colonias. Pero as tropas coloniais son débiles de moral e teñen pouca capacidade de combate. Entón, as forzas terrestres occidentais son moito máis débiles.
  O Führer escolle unha alianza con Rusia contra Occidente.
  En 1939, Checoslovaquia foi dividida. Alemaña tamén incluía os Sudetes. Os alemáns reforzaron o exército e formaron columnas de tanques. A Rusia tsarista tampouco quedou parada, contando cun exército en tempo de paz de cinco millóns e cincocentas divisións de persoal.
  Na Rusia tsarista, os tanques pesados e os avións estratéxicos, incluídos os avións con oito motores, levan moito tempo en produción. Francia ten só uns trinta tanques pesados, e están desfasados. Gran Bretaña non ten vehículos pesados. Pois tamén Alemaña, nin un máis pesado que vinte toneladas. Estados Unidos ten algo máis de catrocentos tanques.
  Hitler decidiu que non pagaba a pena demoralo e bateu o 15 de maio de 1940. O tempo é favorable e todo está listo. Ou máis ou menos listo.
  A Rusia tsarista comezou un ataque contra a India e outras posesións coloniais. O exército ruso atacou posicións mal defendidas. Hai relativamente poucas tropas formadas polos propios británicos e franceses, e as unidades coloniais non queren morrer por unha idea ou imperio que lles é alleo. De feito, quen son os ingleses para eles? Explotadores, escravos, ladróns ou infieis. É improbable que os rusos sexan moito peores ca eles, polo que morrerían polo imperio do León ou do Galo.
  Así que as tropas tsaristas avanzan, superando unha resistencia lenta e focal. Pero os alemáns tamén puideron derrotar ás tropas francesas, inglesas, belgas e holandesas en mes e medio.
  Así, Churchill perdeu o apoio dos seus principais aliados. A expectativa de que os Estados Unidos entrarían na guerra non se materializou. Roosevelt non se distinguiu en absoluto pola determinación de Stenka Razin. E entón tales forzas irían contra América.
  As tropas rusas avanzaron por África e Asia en marchas; máis problemas proviñan do terreo e do tramo de comunicacións que das tropas inimigas. A falta de estradas, sobre todo en África, tamén tivo un impacto. Pero o soldado ruso sen pretensións supera heroicamente e estoicamente todas as dificultades.
  Os alemáns só poden trasladar tropas a África con dificultade. O avance sobre Xibraltar atrasouse pola teimuda resistencia de Franco. E tivemos que trasladar forzas por mar. Os rusos entraron en África, a través de Exipto, e é moito máis fácil para eles. Italia tamén agarra todo o que pode coller, e neste asunto Mussolini ten o agarre dunha boa constrictor.
  O desembarco na propia metrópole non tivo lugar en 1940. Na batalla aérea, debido principalmente á pasividade de Rusia, Gran Bretaña sobreviviu. Pero hai que dicir que o sabio tsar Vladimir Kirillovich non quería que Gran Bretaña capitulara antes de tempo, senón que pretendía de forma bastante racional apoderarse de todas as súas colonias asiáticas e africanas.
  Onde irá Gran Bretaña? Despois de todo, non ten reservas, sen colonias e materias primas: a súa caída é cuestión de tempo.
  No inverno e marzo de 1941, as tropas rusas finalmente chegaron a Sudáfrica e derrotaron o último dominio africano. O intento británico de sentarse en Madagascar tamén fracasou e, en maio de 1941, levouse a cabo un desembarco coa vitoria posterior.
  Xapón loitou ao lado de Rusia na guerra, e logrou agarrar algo no Océano Pacífico. O verán de 1941 foi o período dunha gran ofensiva aérea contra a metrópole británica.
  A aviación rusa e alemá atacaron Londres e outras cidades do Imperio inglés. E o 8 de novembro, aniversario do putsch de Múnic, finalmente tivo lugar o desembarco.
  A loita durou dezaseis días e acabou con vitoria das tropas rusas e alemás.
  Isto, de feito, acabou coa Segunda Guerra Mundial. Resultou ser menos sanguento e longo que na historia real. E reforzou e expandiu notablemente as posesións rusas. Especialmente en África e Asia.
  Procedeu un período relativamente tranquilo. Rusia e Alemaña estaban dixerindo as súas propias ganancias territoriais. O Terceiro Reich incluía: Bélxica, Holanda, case a metade de Francia, así como Marrocos, parte de Alxeria e as posesións centrais. Certo, debido á posición de Franco e a certa indecisión de Hitler, os alemáns non tiveron tempo de avanzar nas posesións ecuatoriais de Francia, e caeron en mans das tropas rusas.
  Con todo, Alemaña aínda recibiu un bo anaco de terra africana, superando o seu propio territorio en superficie. A superficie das terras do Terceiro Reich, tendo en conta as adquisicións europeas, triplicouse con creces. E se contamos desde as fronteiras desde 1937, tendo en conta a Austria, os Sudetes e a República Checa como protectorado, entón catro veces.
  Así que os alemáns no seu conxunto tiñan abondo para dixerir, dominar e asimilar. Ademais, Rusia ampliou as súas posesións coloniais, e case non puido controlar todo isto.
  E Italia conseguiu moito: por exemplo, a maior parte de Sudán, Somalia, Uganda e algunhas outras adquisicións, en particular Túnez.
  Así, por agora completouse a redivisión do mundo. Pero como din, co paso do tempo, as ambicións comezan a manifestarse.
  Os Estados Unidos non comezaron a traballar seriamente no proxecto atómico. Na Alemaña e Rusia fascistas, a actitude tamén resultou xenial. Xapón aínda non está o suficientemente desenvolvido como para logralo, e Gran Bretaña e Francia convertéronse en países vasalos do Terceiro Reich e de Rusia.
  Así que a aparición das armas nucleares foi atrasada por algún tempo.
  Pero o progreso, por suposto, é inexorable. Os físicos están a traballar, a teoría está a desenvolverse, así como os experimentos de laboratorio. Pero un proxecto nuclear precisa da vontade do Estado. A Rusia tsarista xa tiña demasiadas preocupacións e gastos relacionados coa expansión do seu territorio. Pero Hitler por algún motivo tiña rencor contra tales ideas dun programa nuclear e cría que o proxecto atómico só malgastaría moito diñeiro.
  Ademais, o exército terrestre ruso e a aviación eran os máis fortes e numerosos do mundo, e a mariña tamén estaba a medrar, especialmente debido ao crecemento económico.
  Os xenerais e mariscais tsaristas preferiron desenvolver a construción de tanques, construír avións, portaavións e acoirazados. Por que necesitan contos de fadas sobre bombas nucleares? É dicir, tanto os alemáns como os rusos foron indiferentes a este problema.
  Ademais, había materias primas suficientes para non ter que preocuparse polos recursos enerxéticos, polo menos nun futuro próximo.
  Así, a pesar de toda a frialdade do Pentágono e da Casa Branca, a iniciativa pasou involuntariamente aos Estados Unidos. Ademais, non é só unha cuestión de medo a que os rusos ou alemáns vaian máis aló e presionen o Novo Mundo, senón tamén a economía.
  Tras perder a oportunidade de recibir petróleo de Asia, África e Oriente Medio, os Estados Unidos tiñan ata agora os seus propios pozos en Texas, Florida, e comezaron a desenvolverse en Alasca.
  Pero a poboación dos Estados Unidos foi crecendo. A inmigración non foi desanimada en Rusia, e a poboación continuou crecendo rapidamente. Os negros e os árabes foron especialmente dispostos a marchar para os Estados Unidos.
  Tamén medraba a economía estadounidense, e cada vez había máis coches.
  E comezou a procura de combustible nuclear e dunha reacción atómica que puidese proporcionar unha enerxía colosal.
  Pasaron dez anos dende o final da Segunda Guerra Mundial. A Alemaña de Hitler tiña unha nova arma: avións de disco capaces non só de voar a unha velocidade tremenda, senón de permanecer practicamente invulnerables ante o lume de armas pequenas.
  Ademais, os alemáns conseguiron lanzar un satélite artificial sobre a órbita e, o máis importante, en xuño de 1951, o primeiro home ao espazo.
  A Rusia tsarista chegou un pouco atrasada e só logrou un progreso total en agosto deste ano. Na Italia fascista producíronse cambios no mesmo ano. Faleceu Benedito Mussolini, aspirante ao título de Xulio César. En xeral, o ditador italiano tivo éxito no goberno. Tendo en conta as conquistas de África, incluída Etiopía, o territorio controlado por Italia creceu case tres veces e media durante o seu reinado. Ademais, Benedito en Europa conseguiu cortar unha parte de Francia xunto con Toulon.
  Pero non o deixaron ir a Albania e Grecia: estes son territorios dentro da esfera de influencia do Imperio Ruso.
  Benedito, por suposto, podería chamarse grande e conquistador, aínda que o exército italiano non brillou demasiado coas súas fazañas. Pero o seu fillo e herdeiro non se consideraba peor que o seu pai.
  E colleu o outono de 1951 e invadiu Albania e Grecia... Non é de estrañar que digan que todas as grandes guerras comezan coma de súpeto.
  Vladimir Terceiro estaba aínda feliz con isto. As posesións de Italia en África son grandes, incluso máis grandes que as de Alemaña. Entón, por que non collelos se hai un gran motivo?
  As tropas rusas comezaron as hostilidades o 7 de novembro de 1951, atacando Etiopía, Libia e Sudán. As unidades rusas son máis fortes, máis numerosas e máis listas para o combate que as italianas.
  Así que axiña comezaron a destruír o exército da pasta... Pero ninguén esperaba que, sen previo aviso, Adolf Hitler saíra do lado de Mussolini Jr.
  Aínda que se o miras, non había nada máis inesperado.
  Alemaña perdeu a Primeira Guerra Mundial ante Rusia e perdeu a maior parte do territorio en Rusia. E se os alemáns conseguiron recuperar o que perderan en Occidente con intereses, entón en Oriente, falando francamente, quedaron sen nada.
  Entón Hitler contaba realmente coas súas novas armas, especialmente nas discotecas e os pratos voadores. Ademais, o Führer cría que esta vez sería máis doado loitar con Rusia que na Primeira Guerra Mundial, xa que Alemaña e Italia dirixirían a compañía sen ter unha segunda fronte.
  Tamén se fixo o cálculo de que Xapón, ofendido polos rusos, tamén entraría na guerra no Extremo Oriente e amarraría alí o inimigo. Quizais Portugal e España se sumen á coalición, como Gran Bretaña e Francia? Están moito máis preto de Alemaña que de Rusia. E algunhas esperanzas foron postas nos EUA!
  Ademais, América construíu unha armada impresionante, moitos portaavións e modernizou a súa flota de tanques, aínda que aínda era inferior en cantidade e calidade aos vehículos do exército do Vello Mundo.
  O sistema social na Rusia tsarista mantívose autocrático e unha monarquía absoluta. O Tsar e Emperador de Toda Rus' tiña pleno poder: executivo, lexislativo e xudicial. O Parlamento estivo ausente. Había un Consello de Estado de persoas designadas polo emperador, pero só tiña dereitos consultivos. O propio rei emitiu leis, así como decretos. Tamén tiña dereito a executar e indultar, aínda que, por suposto, tamén houbo xuízo. Os xuízos por xurado foron abolidos tras o asasinato de Nicolás II, polo que o poder xudicial tamén foi nomeado e destituído polo tsar ou os funcionarios designados polo emperador.
  Este sistema tiña as súas vantaxes e desvantaxes. Por unha banda, o emperador podía resolver rapidamente tal ou cal problema sen disputas nin acordos, pero por outra banda, a excesiva concentración de poder nunha man suprimiu a iniciativa e daba maiores oportunidades á burocracia. Deu a luz a diferentes favoritos e favoritos. Vladimir non se distinguiu pola hipocrisía excesiva e a fidelidade matrimonial. Aínda que as mulleres non tiveron moita influencia nas súas políticas.
  No campo da construción de tanques, a Rusia tsarista tiña moitos vehículos poderosos e pesados. Non obstante, a experiencia das operacións de combate en África demostrou que o rendemento de condución dun tanque é extremadamente importante. Como resultado, o principal tanque ruso non superou as corenta e cinco toneladas. Xa que máis peso creou problemas coa capacidade de campo a través, incluso con pistas anchas.
  O tsar adoraba os tanques pesados, pero os seus conselleiros disuadían ao emperador de poñelos en produción en masa. Pero a máquina de sesenta toneladas estaba dispoñible en dúas mil copias. E o tanque máis popular, "Nikolai" - 3, produciuse en sesenta e tres mil.
  E a máquina pesa corenta e cinco toneladas, e a arma ten un calibre de 122 milímetros. A armadura frontal é de douscentos milímetros, a traseira e os laterais son de 120 milímetros, o deseño é clásico.
  Hitler estaba seriamente interesado nas máquinas pesadas. E quería ter superioridade sobre o Nikolai nun tanque de produción. O coche alemán aumentou de peso ata as 75 toneladas e, este xa era o límite, debido ao feito de que a gran masa era extremadamente difícil de transportar polas liñas de ferrocarril.
  O vehículo alemán estaba armado cunha arma de 128 mm, tiña unha blindaxe frontal de 250 mm e unha blindaxe lateral e traseira de 180. O deseño tamén é próximo ao clásico.
  Numericamente, o tanque alemán foi tres veces inferior ao soviético. Sen esquecer as dificultades de utilizar máquinas demasiado pesadas.
  Non obstante, o equipamento ruso está espallado por amplas áreas, e no sector europeo da fronte hai unha igualdade aproximada no número de vehículos e infantería. Aínda que en xeral o exército ruso é moito máis numeroso que o alemán. E Rusia ten unha poboación enorme: inclúe a India, China, a maior parte de África, Oriente Medio, Persia, Indochina e moito máis.
  Por suposto, a decisión de Hitler de atacar a Rusia tsarista, aínda tendo en conta que ten ao seu lado a Xapón e Italia, e posiblemente a Francia e Gran Bretaña, é unha aposta colosal. Pero o Führer é un gran aventureiro.
  Cómpre sinalar que os planos de disco cos que o Terceiro Reich puxo tantas esperanzas non son moi eficaces na práctica. A creación dun chorro laminar forte levou a un enorme consumo de combustible, e o tempo de voo dos pratos voadores resultou ser relativamente curto. Así poderían actuar, aínda tendo en conta a enorme velocidade a distancias non especialmente significativas. Ademais, o fluxo laminar protexía o disco das armas pequenas, pero á súa vez evitaba disparar desde un prato voador.
  Entón, os alemáns só podían lanzar mísiles controlados por radio dos seus disquetes, e logo nun ángulo estreito, ou desactivando o fluxo laminar, pero ao mesmo tempo volvéndose vulnerables.
  Pero, en todo caso, Hitler decidiu atacar Rusia e botou as súas cartas en xogo. Ademais, o fascista temía que, se Italia era derrotada, tamén o atacasen. Tiña bigote e non se fía de ninguén.
  Inicialmente, os nazis acadaron o éxito debido á sorpresa do ataque e á mellor organización das súas tropas. Pero o momento do ataque escolleuse mal. Comezou a caer a neve e os depósitos derrapaban. O Fritz podería ter capturado parte de Polonia, incluída Cracovia, pero quedou atrapado preto de Varsovia.
  A máquina militar rusa estaba xirando... Xapón, como esperaba o Führer, entrou na guerra, pero a súa frota non tiña superioridade sobre a flota rusa do Pacífico, e as batallas foron aproximadamente iguais. E Xapón practicamente non distraeu as súas forzas terrestres do teatro de operacións occidental. Ademais, os samuráis eran inferiores aos rusos no aire, tanto en número como en calidade. E a Terra do Sol Nacente foi capaz de capturar só algunhas pequenas illas.
  Os cautos Franco e Salazar non tiñan présa por entrar na guerra. Rusia é un inimigo moi forte. Debemos mirar e esperar. Na historia real, Franco limitouse durante a Segunda Guerra Mundial a enviar unha división azul de voluntarios fascistas.
  Agora o equilibrio de poder parecía especialmente desigual en África.
  Italia perdeu rapidamente as súas posesións no continente escuro.
  Na primavera de 1952, o exército tsarista lanzou unha ofensiva en Prusia Oriental e foi capaz de romper as defensas do inimigo en profundidade. Os nazis tiveron dificultades para abandonar o avance do exército tsarista en Königsberg, pero as tropas imperiais comezaron a avanzar nos Sudetes e Cracovia.
  Resultou que os tanques rusos máis áxiles eran bastante capaces de loitar contra un inimigo pesado, pero menos áxil. As divisións chinesas baixo o mando dos xenerais rusos tamén tiveron un bo desempeño.
  Os alemáns víronse obrigados a abandonar Cracovia... E entón, ante a ameaza de cerco, comezaron a retirarse do Vístula ao Oder.
  Non, este non foi o curso da guerra que esperaba o Führer poseído. Pero a culpa é miña. Ademais, franceses e británicos, cheirando a ocupación fascista, non se esforzaron en absoluto por morrer polo Führer. Entón, a reposición foi interrompida, e os países vasalos quixeron estar trivialmente fóra.
  E o peor foi para os alemáns na fronte.
  No inverno, os alemáns perderan todas as súas posesións en África. E durante o inverno, na primavera, retiráronse completamente ao Oder. As tropas rusas liberaron Praga e os Sudetes e achegáronse a Viena. Ademais, derrotaron a Italia e ocuparon Roma, Nápoles e Sicilia. Así que a primavera de 1953 non prometía nada bo para os nazis. Porén, o 8 de abril de 1953, Hitler morreu de súpeto. A nova dirección alemá pide desesperadamente a paz.
  Vladimir Kirillovich Romanov aceptou xenerosamente. Pero os alemáns pagárono caro. A nova fronteira pasaba agora polo Oder: Bélxica, Holanda e Dinamarca recibiron a soberanía, pero no marco dun estado vasalo do Imperio Ruso. Francia recuperou as súas posesións antes perdidas, pero tornouse aínda máis dependente de Rusia.
  Italia e Alemaña perderon todas as súas colonias, que agora pasaron a ser propiedade da coroa real. A propia Italia tamén recibiu o status de vasalo ruso, e Sicilia e Cerdeña pasaron directamente a formar parte do imperio de Vladimir III.
  Alemaña tamén perdeu gran parte da súa independencia e pagou grandes indemnizacións.
  Xapón tamén perdeu todas as súas posesións excepto o seu propio territorio e viuse obrigado a converterse nun estado vasalo. E o tsar Vladimir Kirillovich Romanov tamén recibiu o título de emperador do Xapón.
  Por suposto, esa parte de Australia que antes pertencía á Terra do Sol Nacente tamén pasou baixo control ruso.
  En agosto de 1953, os Estados Unidos por fin probaron unha bomba atómica. Oito anos despois, o xenio nuclear estaba fóra da botella. En calquera caso, o progreso non se pode deter. E a aparición da bomba atómica é inevitable. No escenario máis extremo, as armas nucleares poderían aparecer un máximo de vinte anos máis tarde que na realidade.
  Con certo atraso, o goberno tsarista comezou a desenvolver a súa resposta.
  Ata agora, os Estados Unidos non podían decidir entrar en guerra cun imperio tan poderoso. Ademais, non é tan fácil chegar aos principais centros industriais e económicos rusos desde o exterior.
  E a produción de cargas nucleares requiriu tempo e diñeiro! Os Estados Unidos tiñan os fondos, pero o tempo esgotaba. A Rusia tsarista, cos seus recursos e poderoso potencial intelectual, compensou moi rapidamente a brecha nesta área. E en 1956, tamén apareceu unha bomba atómica en Vladimir III.
  Significativamente inferior a Rusia en poboación e recursos, os EUA capitalistas e democráticos perderon aos poucos as súas cartas de triunfo.
  O único que podían facer era utilizar as armas nucleares como elemento disuasorio e tentar socavar a Rusia tsarista desde dentro. Pero ata agora non o conseguiron.
  Vladimir Kirillovich non quedou descendentes masculinos da súa primeira esposa e volveu casar. E reproduciu un herdeiro, chamándolle Xurxo.
  A Rusia tsarista levou a cabo a expansión espacial. En 1959, o voo dun home á Lúa tivo lugar aproximadamente un ano antes que os estadounidenses. Despois en 1971 a Marte. O mundo alternativo volveuse máis seguro que a realidade.
  En 1975, o home aterrou en Venus. En 1980 en Mercury. En 1981 nun dos satélites de Xúpiter. E en 1992, xusto no ano da morte de Vladimir Kirillovich Romanov, o cosmonauta ruso púxose orgulloso a Plutón.
  Xurxo o primeiro herdou a coroa aos dezaoito anos. E en xeral, podemos dicir que Vladimir o Terceiro, o Grande, pasou o seu reinado de 54 anos con moito éxito. E entón continuou a dinastía Romanov.
  
  
  
  NICHOLAS O SEGUNDO O MÁIS GLORIOSO DAS MISIÓNS!
  Digamos que o tsar Alexandre III, pola contra, morreu antes: en 1987 por un intento de asasinato organizado polo irmán maior de Lenin: Alexandre.
  Parecería aínda peor. Pero non realmente. Nicolás II converteuse antes en tsar, e casou antes: para poñer ao seu fillo no trono se pasaba algo. Pero a súa muller é diferente, o herdeiro está saudable e Rasputín definitivamente non está alí. E así ao principio, en xeral, como na historia real: TRANSIB estase construíndo, a economía está en auxe - expansión a China. É certo que se están construíndo barcos no mar Báltico un ano antes. E un pouco máis de elevación, debido ao ascenso anterior do xenio financeiro Witte.
  A guerra con Xapón non comezou moi ben, pero os Varyag lograron escapar e o almirante Makarov non morreu. A historia cambiou un pouco, e todo vai un pouco diferente. Pero na historia real, de feito, ao Varyag só lle quedaba pouco tempo para escapar, e a morte do almirante Makarov foi xeralmente accidental e improbable.
  A frota rusa, dirixida polo almirante Makarov, actuou con bastante habilidade e afundiu barcos xaponeses. E entón, cando dous acoirazados xaponeses explotaron no mir, Makarov atacou aos samuráis e afundiu outra ducia e media de barcos.
  É dicir, todo saíu ben. E Xapón perdeu a superioridade no mar.
  Pero en terra, o samurai resultou ser máis débil. Kuropatkin rexeitou todos os intentos xaponeses de avanzar e provocoulles un gran dano. Con todo, non actuou con demasiada decisión. Pero pronto chegaron barcos rusos do mar Báltico e Makarov finalmente tomou o control de todas as augas.
  Os rusos incluso comezaron a desembarcar tropas en Taiwán, e despois na dorsal do Kuril.
  Ata que interveu Theodore Roosevelt e ofreceu a mediación. Rusia recibiu Manchuria, Corea, Mongolia, a cadea Kuril e Taiwán.
  Tamén apareceu Zheltorossiya. Así se formou un novo imperio.
  Non obstante, o rei aínda non se volveu demasiado descarado. En 1914, estalou a Segunda Guerra Mundial. Rusia está mellor preparada para esta guerra: a economía é máis forte, o territorio e a poboación son máis grandes e non hai ningún pensamento no camiño. Ademais, non houbo recesión provocada polos disturbios e a chamada revolución.
  A Primeira Guerra Mundial desenvolveuse con diversos graos de éxito. Houbo erros e éxitos dos xenerais rusos. Pero en 1915, os alemáns conseguiron menos éxito, xa que o exército tsarista era maior e mellor abastecido. Pero aínda así, Rusia perdeu a metade de Polonia e Galicia. Pero os alemáns non puideron entrar en Bielorrusia e nos estados bálticos: a primeira liña pasaba polo Vístula.
  E no décimo sexto ano, o exército tsarista xa acadou un gran éxito contra Austria e Turquía. Os otománs foron case completamente derrotados. Do mesmo xeito que os austríacos capturaron Przemysl e Cracovia. Alemaña asustouse. Na primavera do 17, os rusos tomaron Istambul. A Rusia tsarista tamén logrou importantes éxitos durante a ofensiva estival contra Austria e Alemaña. E no outono, cando as tropas tsaristas xa chegaran ao Oder, Alemaña capitulou. Seguiu a división de Austria-Hungría e Turquía. Rusia recibiu Asia Menor, o norte de Iraq e Istambul. Galicia, Bucovina, reinos checoslovaco e húngaro e Cracovia. Ademais Danzig, parte da Prusia Oriental, rexión de Klaipeda . Rusia, así, fortaleceuse moitas veces. E Alemaña tamén pagou enormes reparacións.
  O tsar Nicolás II non tiña présa por levar todo e todos. Pero os rusos, británicos e franceses dividiron a península saudita. Entón os británicos e rusos dividiron tanto Irán como Afganistán. Completada a redivisión do mundo.
  Ata 1929, o mundo enteiro estivo en aumento, ata que estalou a Gran Depresión. En 1931, Xapón comezou unha guerra contra Rusia. E foi rapidamente derrotado e, xunto con todas as posesións do Pacífico, ocupado. E despois veu o referendo e a inclusión en Rusia.
  Aproveitando o debilitamento de Gran Bretaña, Francia e Estados Unidos, agarrados pola Gran Depresión, o tsar Nicolás II dirixiu unha guerra para conquistar China. E esta converteuse na súa gran conquista.
  Para acelerar un pouco a rusificación, Nicolás II tomou unha decisión sen pretensións - introduciu oficialmente a poligamia en Rusia - cambiando a teoloxía e os dogmas da Igrexa Ortodoxa. Así se adoptou a reforma.
  E o rei tomou unha segunda muller. Os rusos foron animados a casar con estranxeiros e a ter moitos fillos. A enorme China tamén tivo que ser rusificada. Cal é a mellor forma de facelo? Casa con mulleres chinesas!
  En Alemaña, Hitler non chegou ao poder. Nesta historia faltoulle un pouco. Demasiado extremista. O principal irritante foi o fascista Mussolini, que capturou Etiopía. E soñar con converterse no novo César e Troiano enrolado nun só.
  En maio de 1937, estalou a guerra entre Rusia e Italia. Como resultou, Mussolini resultou ser un suicida. As tropas rusas capturaron toda Italia en dous meses, e noutros tres todas as colonias do estado. A Rusia tsarista tamén incluíu finalmente Romanía e Iugoslavia, e un pouco máis tarde Bulgaria. Rematada a anexión de territorios. No outono de 1939 morreu Nicolás II. E o seu herdeiro, o completamente saudable Alexei II, converteuse no novo tsar.
  Neste caso, Nicolás II reinou durante cincuenta e dous anos, superando o resultado de Iván o Terrible. E o seu reinado resultou ser o máis exitoso da historia de Rusia, e as súas conquistas foron simplemente récord. Ningún rei capturou tanto. Rusia instalouse finalmente en China, e fortaleceuse en todas as direccións.
  Con todo, entón, baixo Alexei II, comezou un longo período de paz. Francia, Gran Bretaña e Estados Unidos non querían a guerra. Pero Alemaña estaba desarmada e non tiña forzas. Así que xurdiu unha situación que se tornou tranquila.
  Os imperios coloniais seguiron existindo. Rusia seguía sendo o país máis grande, pero Gran Bretaña era formalmente a segunda potencia e era lixeiramente inferior en superficie ao imperio tsarista. Porén, Australia, Sudáfrica e Canadá eran dominios case independentes. E na India... En 1968, estalou unha gran sublevación na India e despois de dous anos de guerra os británicos foron expulsados. Pero o exército tsarista entrou en territorio indio e reprimiu as protestas. Despois de que Gran Bretaña perdeu esta colonia e Rusia adquiriuna. Pronto Rusia tamén tomou o sur de Irán.
  Despois de Alexei II en 1969, o trono foi herdado por Nicolás III. O Imperio tsarista estaba en aumento. Así, Francia perdeu o control de Indochina e Tailandia en 1979. E alí tamén chegaron as tropas reais.
  E nos anos oitenta e noventa, África pasou baixo o control da Rusia tsarista. Despois de 2001, Pedro, o cuarto fillo de Alexei II, subiu ao trono ruso.
  A Rusia tsarista xa tiña absorbido case toda África, Asia, e recolleu colonias doutros países, incluída Indonesia. Pero claro que non foi contra Australia.
  Chegou un período de paz. Estados Unidos, Gran Bretaña e Francia tiñan armas nucleares, Alemaña tiña poder económico. Rusia ten poder económico, armas nucleares, o maior exército do mundo e poboación. E aínda unha monarquía autocrática absoluta sen parlamento. Os estadounidenses, sendo unha segunda potencia, ou mesmo unha superpotencia, fixeron isto unha reclamación a Rusia.
  Porén, a falta de democracia non obstaculizou en absoluto o desenvolvemento do progreso. En particular, alá por 1943, na Rusia tsarista, o primeiro home voou ao espazo. E en 1961 á lúa. O voo a Marte tivo lugar en 1974. E no ano 2000, case todos os planetas do Sistema Solar foran visitados. Preparábase unha gran expedición ás estrelas. Lanzouse en 2018 e recuperouse a Alpha Centauri.
  Así que o tsarismo non impediu para nada que a ciencia se movese. Pedro IV da dinastía Romanov mesmo declarou que o absolutismo ilustrado era mellor.
  Especialmente co pano de fondo dos escándalos que sacudían constantemente a administración de Donald Trump.
  Nicolás II aínda era considerado o maior rei de todos os tempos e pobos. A Rusia tsarista a cabalo e a hexemonía mundial. Os arredores e as colonias vanse rusificando aos poucos. O imperio vai gañando impulso. E o mundo enteiro converteuse nun lugar mellor.
  E por que? Grazas a Alexander Ulyanov, irmán de Lenin, que foi executado por rexicidio. O propio Lenin permaneceu no estranxeiro. Coñeceu a Gales e tamén se interesou por escribir ciencia ficción, da que se fixo moi rico e fixo un nome. E así fíxose famoso, facéndose famoso e famoso, e foi traducido a moitos idiomas. Stalin morreu no cárcere por mor da tuberculose e, en xeral, só seguía sendo coñecido polos especialistas. Trotsky pronto se involucrou en actividades revolucionarias e fixo unha boa carreira como funcionario, ascendendo ao rango de verdadeiro conselleiro privado e viceministro. Voznesensky converteuse nun ministro baixo o tsar e logrou moito. Khrushchev seguiu sendo un pequeno comerciante e non gañou fama. Brezhnev ascendeu ao rango de coronel. Andropov serviu na policía e tamén se converteu en coronel. Gorbachov converteuse nun importante home de negocios e showman. Eltsin seguía sendo tendero. Putin ascendeu ao rango de coronel na policía secreta e retirouse con honra. Medvedev é un pequeno funcionario. Zhirinovsky, fundador do xornal e showman. Zyuganov intentou traballar na clandestinidade contra o tsar. Recibiu unha condena de prisión, despois converteuse en informante da policía secreta. Retirouse co rango de capitán. Zhukov só ascendeu ao rango de maior. Vasilevsky converteuse en tenente xeral, Shaposhnikov converteuse en tenente xeral. Gran almirante Kolchak e posuidor de moitas ordes. Makarov tamén se converteu nun gran almirante, despois de loitar na Primeira Guerra Mundial. Porén, non na primeira, senón na única guerra mundial, xa que non houbo segunda guerra mundial. Fíxose famoso... Brusilov converteuse en mariscal de campo e posuidor da Orde de San Andrés o Primeiro Chamado. Denikin, Wrangel, Kornilov e Kuropatkin convertéronse en mariscais de campo.
  E a vida era boa baixo os reis. E os prezos non aumentan desde hai máis de cen anos. E o rublo tiña un respaldo de ouro estable de 0,77 gramos. E moitos pobos vivían ben baixo o rei.
  Todos tiñan os mesmos dereitos e moitos se chamaban rusos, incluso africanos. As cousas ían ben para todos baixo o Tsar. Só para os xudeus de relixión non ortodoxa mantívose o requisito de residencia. Pero estes foron cada vez menos.
  Baixo o tsar, con todo, houbo algúns problemas. Unha delas, as altas taxas de natalidade e as baixas mortes provocaron a superpoboación. Pero isto íase solucionar mediante a expansión espacial. Ademais, o desenvolvemento da ciencia e da agricultura permitiron resolver o problema da fame. Había comida suficiente para todos. Pero o crecemento da poboación no imperio é de máis do tres por cento ao ano. E isto ameazaba con problemas no futuro.
  O goberno tsarista atopou unha saída na expansión espacial. E parecía razoable. E construíronse novas naves e realizáronse investigacións sobre velocidades superluminais.
  
  
  
  CINCUENTA ANOS DE ALEXANDRO OS TRES - O GRANDE!
  O intento de asasinato de Alexandre II en 1866 tivo éxito. Como resultado, o rei libertador morreu. E Alexandre Terceiro subiu ao trono. A vantaxe era que non tiñan tempo para vender Alaska, e o novo emperador ruso non estaba inclinado a renunciar a ningunha terra. Aínda que sexan distantes e aínda non moi valiosos.
  Ademais, a construción da estrada de Siberia a Vladivostok comezou aínda antes. E debería chegar a Chukotka!
  O tsar Alexandre Terceiro era forte, decidido, de vontade forte, san e fisicamente moi forte. Gobernaba con man firme, e baixo el Rusia entrou nun período de maior prosperidade e logros!
  Así que é bo que o gran emperador comezase a gobernar quince anos antes que na historia real!
  Para comezar, reprimiu duramente todas as protestas dos revolucionarios e de Narodnaya Volya. Despois comezou a reformar o exército e a mariña. Con poñer as cousas en orde.
  O rei logrou moito. Construíronse estradas, pontes, fábricas e o país desenvolveu rapidamente o capitalismo. Mantendo a autocracia. O goberno tsarista levou a cabo pequenas guerras, trasladándose por Asia Central e ampliando alí a súa influencia.
  En 1977 estalou unha gran guerra con Turquía. Foi aínda mellor, máis rápido, máis vitorioso e con menos derrotas que na historia real. O xenio de Skobelev brillou nel a plena luz!
  As tropas rusas derrotaron aos turcos con menos danos. E conseguiron tomar Istambul de inmediato. Xa que chegaron alí antes que o escuadrón inglés. Esta guerra tivo tanto éxito que o rei-sacerdote foi chamado Alexandre Victorioso! E Skobelev converteuse no mariscal de campo máis novo da historia rusa.
  Türkiye estaba dividida. Os británicos ocuparon Exipto e Sudán. Rusia tomou Iraq, Palestina, Siria e parte de Arabia Saudita, Asia Menor, toda Armenia e os Balcáns.
  Así, con bastante rapidez e con relativa facilidade, Alexandre Terceiro capturou un gran territorio. E continuou a súa expansión cara ao sur. Movéndose por Irán, Turkmenistán e máis lonxe ata Afganistán!
  O exército do tsar tamén puxo o seu ollo na India! Os británicos estaban preparados para loitar. Xurdiu unha alianza de Rusia, Alemaña, Austria-Hungría contra Francia e Gran Bretaña.
  Alemaña pasou á ofensiva contra a República do Galo en 1992. Gran Bretaña declarou a guerra a Alemaña e Rusia. Austria-Hungría gañou Bosnia e Hercegovina e atacou Italia.
  Rusia comezou unha campaña contra a India, e as posesións francesas e Indochina. Así comezou en realidade a Primeira Guerra Mundial. Pero Rusia e os alemáns xa están xuntos!
  Rusia tamén atacou Exipto.
  As tropas tsaristas, co apoio da poboación local, ocupan a India e Irán. Ademais entran en Indochina. E os prusianos derrotan de novo aos franceses e rodean París.
  Ademais, os republicanos néganse a renunciar. E París é atacada, moi destruída. Os alemáns tamén capturan Bélxica e Holanda.
  Gran Bretaña leva tempo en guerra. As tropas rusas ocupan Exipto e Sudán. Hai unha guerra no mar. O exército ruso está a moverse por África. Todo o camiño ata Sudáfrica. E recolle colonias para si. Os alemáns tamén collen algunhas cousas.
  Pero Austria-Hungría está atrapada nunha guerra con Italia. É certo que en 1894, os alemáns acudiron en auxilio dos austríacos. E completan a conquista de Italia.
  Despois diso, o país das laranxas divídese entre eles.
  A guerra móvese ao mar. E aquí maniféstase o xenio do comandante naval, almirante Makarov. O que logra unha serie de vitorias brillantes. Obrigando á dona dos mares a capitular.
  Rusia tomou o control da India, Indochina, a maior parte de África e tamén Australia, eliminando os británicos desde alí. As tropas rusas abandonaron Gran Bretaña e Canadá. Tamén funda alí unha colonia. Así, Gran Bretaña perdeu case todas as súas colonias, e Rusia adquiriunas. A captura de Canadá foi facilitada por Rusia mantendo o control sobre Alasca. E a presenza dunha frota moi potente. E o xenio do almirante Makarov e Rozhdestvensky.
  Ben, iso non é todo. Rusia moveuse cara a China. Tamén moi exitoso. E en 1904 comezou a guerra con Xapón.
  Pero a diferenza da historia real, esta guerra non resultou difícil, senón rápida. Ademais, a frota de Xapón era bastante débil, mentres que a de Rusia, pola contra, era moi forte. Despois de derrotar aos xaponeses, as tropas rusas capturaron Toquio. E entón celebrouse un referendo e a esmagadora maioría dos xaponeses votou a favor de unirse a Rusia.
  O tsar Alexandre III obtivo unha nova vitoria. Despois veu a anexión voluntaria e forzada de China. Así que rexión tras rexión, provincia tras provincia. O imperio real alcanzou enormes proporcións. Desde Estados Unidos, todo Canadá e Alaska, toda Asia, Austria, a rexión do Pacífico. A Sudáfrica e a posesión alemá en África Occidental.
  Ademais tamén de Austria-Hungría. Un poder tan grande.
  Pero, por suposto, os alemáns e os austríacos querían máis. Francia aínda está ocupada por Alemaña. Gran Bretaña, ofendido por Rusia, tamén quere a guerra.
  O Kaiser conseguiu formar unha coalición: España, Portugal, Alemaña, Austria-Hungría e Suecia contra a xigante rusa. Os alemáns tamén conseguiran capturar Dinamarca e Noruega durante a guerra con Gran Bretaña. Formouse unha poderosa coalición.
  E a guerra comezou o 1 de agosto de 1917. Xusto no momento en que Alexandre III morreu e Nicolás II subiu ao trono. Fíxose o cálculo de que sen un monarca tan grande como Alexandre III, que tiña cincuenta e un anos recuperado, Rusia seguramente perdería.
  Pero Nicolás II tiña un poder duradeiro e forte. Sen Rasputín e o herdeiro enfermo. Así podería loitar coa coalición.
  E comezou a guerra... Os alemáns pisaron coma un tifón. As tropas rusas enfrontáronse con poderosos contraataques. Estalou unha loita grande e feroz.
  Nicolás II, en xeral, apoiándose nunha cadea de fortalezas, esgotou por completo as unidades alemás e austríacas. E despois lanzou unha contraofensiva. E en África, as tropas rusas, usando os primeiros tanques todoterreo lixeiros do mundo, derrotaron por completo aos austríacos e alemáns. E despexaron o Continente Escuro.
  Tanto Suecia como Noruega foron conquistadas con bastante rapidez.
  A guerra durou ano e medio e rematou co exército ruso, que era máis numeroso e tiña tanques máis fortes, conquistando toda Europa. Entón Gran Bretaña caeu. Rusia finalmente estableceu o dominio sobre o hemisferio oriental.
  E o tsar Nicolás II tamén se converteu nun gran conquistador. A paz reinou ata 1929, cando estalou a Gran Depresión. A crise económica xeral levou a que en 1931, xusto o 1 de maio, comezase unha guerra entre Rusia e a última gran superpotencia, ¡EEUU!
  O exército do tsar de Nicolás II entrou nas fronteiras de América. As forzas eran desiguais. O estadounidense case non tiña tanques e estaba mal adestrado. E Rusia superou en número aos Estados Unidos moitas veces. Os comandantes do imperio tsarista tamén eran mellores. Así que a guerra foi nun camiño dende o principio. Rusia estaba gañando e avanzando. E o 30 de setembro, tras a toma de Nova York e Washington, os Estados Unidos capitularon. Así, pasou outra páxina da historia. En 1934, Nicolás II lanzou unha invasión de México e despois ascendeu a América Latina, conquistando os estados latinos. Ata que a última república independente de Chile caeu en decembro de 1936.
  Así, Nicolás II por fin completou a historia. A Rusia tsarista uniu a todos os países e pobos do planeta Terra.
  O 7 de novembro de 1937, o emperador de todo o planeta Terra Nicolás o Maior estrelouse nun avión. E tamén rematou o seu reinado. Alesey II converteuse en rei. Un herdeiro novo e san: uns trinta e tres anos. Baixo el, comezou a expansión espacial. Novas fronteiras e novos voos. A monarquía era inquebrantable. A humanidade está unida e conquista o espazo.
  XERALISSIMO KONDRATENKO
  O comandante de Port Arthur morreu; de feito, na historia real, foi ferido na cabeza, pero un fragmento dun fragmento pasou uns milímetros máis preto do cerebro. En resumo, o traidor que entregou a cidadela morreu e o seu lugar foi ocupado polo heroe da defensa de Port Arthur, Kondratenko.
  Para reforzar a defensa da fortaleza, o novo comandante anulou a todos os mariñeiros e artillería naval en terra, e desarmou o escuadrón, pero reforzou Port Arthur.
  Como resultado, a cidadela foi completamente protexida, ademais das habiles accións do comandante Kondratenko. A defensa aguantou con éxito. Kondratenko reforzou a defensa da fortaleza de Vysokaya a tempo e os xaponeses non puideron tomala.
  A finais de decembro, os samuráis estaban esgotados polos asaltos. En xaneiro houbo unha pausa provocada polo intento de Kuropatkin de desbloquealo, pero non tivo moito éxito.
  En febreiro houbo outro asalto, e de novo foi rexeitado con grandes perdas para os xaponeses.
  Durante a defensa, o neno Oleg Rybachenko comportouse heroicamente. No momento do cerco, este grumete só tiña dez anos. O neno loitou xunto cos adultos e foi a misións de recoñecemento.
  Demostrouse moi valente e combativo. E a defensa aguantou. Agora xa chegou marzo... Os xaponeses volveron retirarse. O domingo sanguento non ocorreu en Rusia, porque o tsar Nicolás, xa que Port Arthur estaba de bo humor, saíu á xente. O exército ruso foi reabastecido e fíxose cada vez máis grande. A finais de marzo, os xaponeses intentaron avanzar, pero as forzas de Kuropatkin tiñan unha superioridade numérica demasiado grande e rexeitaron todos os ataques.
  E mellor aínda, as unidades do Xeneral Legs foron encadeadas polo asedio de Port Arthur. Despois de sufrir grandes perdas, os xaponeses retiráronse. Pero de novo Kuropatkin dubidou.
  A finais de abril produciuse un novo asalto que, con todo, tamén foi rexeitado.
  E Oleg Rybachenko, este rapaz valente ata capturou a un coronel xaponés, usando unha trampa, por suposto.
  A principios de maio, só houbo escaramuzas menores, e o día 25 o escuadrón de Rozhdestvensky finalmente entrou en Port Arthur. O famoso almirante trouxo cincuenta e un barcos, cruzando tres océanos á vez!
  Tras o cal a defensa recibiu reforzos. E a principios de xuño seguiu o asalto final a Port Arthur. O asalto é desesperado e feroz. Unha vez máis foi rexeitado con enormes perdas ante os xaponeses. O tsar finalmente retirou a Kuropatkin e nomeou a Linevich . A mediados de xullo de 1905, os xaponeses foron finalmente derrotados. E a heroica defensa de Port Arthur, que durou máis dun ano, rematou.
  Kondratenko foi galardoado coa Orde de San Andrés o Primeiro Chamado. E recibiu o grao de mariscal de campo. Entón o escuadrón de Rozhdestvensky, xunto con Port Arthur, derrotou aos xaponeses no mar. Ademais, o propio almirante Togo morreu na batalla.
  Xapón viuse obrigado a facer a paz con Rusia, a través da mediación dos Estados Unidos.
  Tivemos que ceder as illas Kuriles e Taiwán. Rusia asegurou un protectorado sobre Corea, Manchuria e o control de Port Arthur. Ademais, Xapón pagou unha enorme indemnización de mil millóns de iens ouro á Rusia tsarista.
  A vitoria reforzou a posición do tsar Nicolás II. Rusia ampliou os seus territorios e Zheltorossiya comezou a formarse debido á anexión voluntaria das rexións chinesas. Sen Duma Estatal - Rusia seguiu sendo unha monarquía absoluta, sen parlamento.
  Por suposto, debido á vitoria e á estabilidade política, o crecemento económico continuou antes que na historia real e foi máis forte.
  A Primeira Guerra Mundial comezou como na historia real. Pero tivo máis éxito para Rusia. Que exército era máis grande e mellor, incluso grazas ás reformas do mariscal de campo Kondratenko, ea economía era máis forte e a autoridade do tsar era maior.
  A guerra durou pouco máis dun ano e rematou co colapso de Austria-Hungría, e a rendición do Imperio Otomán e Alemaña. E Bulgaria, vendo o que cheiraba, púxose do lado de Serbia e Rusia, como, por certo, Italia e Xapón.
  O mariscal de campo Kondratenko recibiu o rango máis alto - xeneralísimo. E converteuse nun titular de case todas as ordes, como Suvorov. Brusilov converteuse en mariscal de campo. O almirante Kolchak, Kornilov e Denikin fixeron carreiras. Rusia tsarista anexionada a si mesma: Galicia, Bucovina , Voivodato de Cracovia , rexión de Poznan , Klaipeda. Checoslovaquia tamén pasou a formar parte do Imperio Ruso. E Asia Menor con Constantinopla. E o norte de Iraq.
  Todo, en xeral, resultou bo. Os xaponeses dividiron as colonias alemás con Rusia no Océano Pacífico.
  Entón Arabia Saudita dividiuse entre Rusia, Francia e Gran Bretaña. Despois, despois dunha curta guerra, Rusia e Gran Bretaña dividiron a Irán.
  E despois Afganistán. É certo, houbo un pouco de pelexa alí. E os británicos non tiveron moita sorte ao principio.
  O mundo gañou estabilidade e prosperidade. Ata a Gran Depresión en 1929. Rusia, tras un rápido crecemento, tamén caeu en crise.
  En 1931, Xapón atacou a Rusia, buscando vingarse das derrotas anteriores.
  Pero esta vez, foi un suicidio. As tropas tsaristas derrotaron aos xaponeses. O almirante Kolchak non é nada vello, mostrou o seu xenio, comparable a Ushakov. A Terra do Sol Nacente foi completamente derrotada no mar e despois ocupada. A continuación tivo lugar un referendo no que a maioría dos xaponeses votou a favor de unirse a Rusia.
  Así, o tsar Nicolás II reforzou o seu poder no Océano Pacífico. Rusia continuou o seu movemento cara a China. Debilitados pola crise, Gran Bretaña, Francia e Estados Unidos non interferiron na toma de control do Imperio Celestial.
  En 1933, Hitler chegou ao poder en Alemaña. Comezou a restaurar o antigo poder do antigo imperio. E, por suposto, intentou non rifar con Rusia.
  Mussolini en Italia tiña amizade con Rusia. E capturou silenciosamente Etiopía, ampliando as súas colonias. Falouse da creación da Triple Alianza.
  A Rusia tsarista quería anexar todas as colonias de Inglaterra e Francia debilitadas. Ben, os alemáns e os italianos tamén son comprensibles. Estados Unidos tiña os seus propios plans.
  En 1937, Alemaña uniuse con Austria, producindo o Anschluss. E en novembro de 1937, o segundo avión de Nikolaev estrelouse. O reino foi interrompido con moito éxito. Nicolás II conseguiu logros colosales durante os seus corenta e tres anos de reinado.
  Chamáronlle Nikolaev o Grande! E mesmo o Maior, fixéronse máis altos que Pedro o Grande.
  Baixo Nicolás II, a xornada reduciuse a dez horas, e sete anos de educación pasaron a ser obrigatorios e gratuítos. O salario medio nacional alcanzou os 75 rublos ao mes cunha inflación cero e o respaldo de ouro do rublo. A moeda real era a máis dura e convertible do mundo.
  Rusia tiña o maior exército terrestre do mundo, e superou tanto a Gran Bretaña como a Estados Unidos en canto ao tamaño da flota.
  Os tanques rusos eran os mellores do mundo, ao igual que os avións. E os helicópteros daquela eran practicamente os únicos no planeta Terra. A flota submarina máis numerosa e de alta calidade. A mellor artillería. Tecnoloxías avanzadas en televisión e vídeo. O primeiro cine en cor do mundo tamén comezou a rodarse na Rusia tsarista. Incluso grazas á paixón do tsar Nicolás II pola fotografía.
  Tras a anexión de China, Rusia ocupou o primeiro lugar do mundo en canto a poboación, superando a Gran Bretaña con todas as súas colonias.
  O tsar Nicolás II reformou a ortodoxia e legalizou a poligamia. Este sabio soberano conseguiu facer moitas cousas. E faleceu non cuspido, non perseguido, sen perder Rusia, senón un gran home. E só uns poucos milímetros de movemento do fragmento tiveron tal impacto na historia de Rusia. E tamén din que non hai casualidades na historia! Así sucede. Tanto Nicolás II como o fenómeno do Generalísimo Kondratenko mostraron isto.
  Pero despois da morte do tsar Nicolás, produciuse un salto temporal. Primeiro, o monarca Alexei II morreu antes de que puidese ser coroado. Entón outro herdeiro, Kirill Vladimirovich Romanov, tamén morreu. E Vladimir III subiu ao trono en 1938. O tsar é novo, pero xeralmente non é estúpido e bastante tenaz e ambicioso.
  Ben, púxose mans á obra! Rusia, Italia, Alemaña, contra Gran Bretaña, Francia e quizais no futuro EEUU. Aquí, por suposto, a Triple Alianza é moito máis forte.
  En maio de 1940, Alemaña atacou Francia, Bélxica, Holanda e Gran Bretaña. Rusia atacou as colonias francesas, inglesas e holandesas. Comezou a toma sen ceremonios dos territorios.
  Os británicos e os franceses non puideron resistir o exército ruso. E en mes e medio, os alemáns derrotaron e obrigaron a capitular a Francia, Bélxica e Holanda.
  Logo o Führer ocupou España e Portugal, e capturou Dinamarca e Noruega. Rusia ocupou Suecia.
  A guerra foi case unilateral. Co apoio da poboación local, Rusia capturou a India, Indochina, o sur de Afganistán, o sur de Irán, o Oriente Medio e entrou en Exipto.
  Por suposto, as tropas coloniais non puideron resistir o exército tsarista, e realmente non querían facelo. A conquista de África atrasouse algo pola falta de estradas e as comunicacións estiradas. Os alemáns atravesaron África por Xibraltar e Marrocos, os rusos por Exipto e despois Sudán.
  Porén, o terreo era máis un obstáculo que a resistencia das tropas británicas ou francesas. Eran poucos, e estaban mal armados, e na súa maioría de aborixes locais. Quen nin soubo nin quixo loitar.
  En 1940, Hitler non se atreveu a desembarcar en Gran Bretaña. Lanzou unha ofensiva aérea, que nun principio non tivo moito éxito. Pero na primavera de 1941, os avións rusos entraron na batalla e Gran Bretaña comezou a ser sometida a unha presión mortal.
  E en agosto, seguiu o desembarco das tropas conxuntas xermano-rusas, e despois de dúas semanas de teimosas loitas, a toma de Londres.
  Despois de que todo o hemisferio oriental, incluíndo Australia e Nova Zelanda, converteuse en ruso, alemán e italiano.
  Pero aínda estaba EEUU.
  O tsar Vladimir decidiu atacar América. Hitler e Mussolini apoiárono nesta decisión. O Terceiro Reich trasladou tropas a Islandia, e despois a Groenlandia e Canadá, e a Rusia tsarista trasladouse a Alasca. As forzas son, por suposto, desiguais. Os Estados Unidos teñen unha frota de tanques bastante débil e unha poboación moito menor que Rusia xunto con todas as súas colonias. Aínda que a economía está desenvolvida. Pero tal monstro non se pode resistir.
  Despois de lanzar a ofensiva en 1943, o exército ruso ocupou axiña Alasca en dous meses de inverno. E na primavera, xunto cos alemáns, capturaron case todo o Canadá.
  Brasil, Venezuela, México e outros países declararon a guerra aos Estados Unidos.
  Comezou o movemento das tropas rusas polos estados do norte de América. As forzas son, por suposto, desiguais. Rusia e Alemaña son mellores tanto en calidade como en cantidade.
  As nenas Natasha, Zoya, Aurora e Svetlana loitan no mellor tanque Kondratenko-3 do mundo, un vehículo móbil cun canón de canón longo e de disparo rápido. Moi áxil, cunha silueta baixa.
  O peso do tanque Kondratenko-3 é dunhas corenta toneladas e está ben protexido. E a pistola, a pesar do seu pequeno calibre de 76 mm, ten unha alta velocidade inicial de proxectil.
  Shermans, este tanque non se pode penetrar desde ningún ángulo. Entón...
  As nenas, loitando descalzas e en bikini, simplemente destrúen aos americanos e rin moito.
  Especialmente Natasha... E cos seus dedos espidos preme o joystick, dicindo:
  - Gloria ao meu Rus!
  Zoya tamén dispara. Faino cos seus dedos descalzos, preme os botóns do joystick e grita:
  - E toda a nosa terra natal!
  A continuación, Aurora dispara. Ela golpea ao inimigo e di, mostrando os dentes:
  - E poderes superiores están detrás de nós!
  E a nena tamén chisca o ollo moi fogosa! Preme os dedos espidos dos pés como botóns do joystick.
  E entón Svetlana dispara. Unha rapaza tan aguda e brillante. Emite raios de sol pola súa boca. E tamén canta:
  - Son unha estrela mundial! Corro máis rápido que Satanás!
  Con nenas coma estas, o propio diaño non dá medo. Están goleando aos estadounidenses, rodeando estreitamente Chicago.
  E sen deixar saír de alí a ninguén. A destrución é, digamos, trivial. Estas son as nenas.
  E así capitula a guarnición de Chicago. Coñece o noso!
  E os tanques rusos xa se achegan a Nova York. O tsar Vladimir frota as mans satisfeito. Xa chegaron os rusos tan lonxe?
  As nenas tamén loitan con valentía no aire. Por exemplo, unha parella bonita: María e Mirabela.
  As belezas descalzas e en bikini están cobrando facturas. Non hai literalmente nada que se opoña a eles. As mozas aquí son tan fermosas e abraiantemente agresivas e precisas.
  María disparou un tiro, derrubou unha ducia de avións, dunha ráfaga e cantou:
  - Gloria á nosa terra natal! No nome de Rusia!
  Mirabela tamén disparou e ruxiu:
  - Pero hai un líder en gran poder,
  Chamará aos eslavos á batalla...
  Non poden facer fronte a Rusia -
  Cando Vladimir reina como rei!
  
  De duro, forte, con vontade férrea,
  E o aspecto é como cortar metal...
  Os rusos non necesitan unha vida mellor -
  Isto é só o que a xente soñaba!
  Si, estas rapazas son mestras da loita e do canto...
  Por certo, no medio do asalto a Nova York, o primeiro cosmonauta ruso voou ao espazo e rodou o planeta Terra. E este é outro logro da Rusia tsarista pola dinastía Romanov.
  E entón a guarnición de Nova York capitulou, e Washington pronto caeu. E o 3 de setembro de 1943, os Estados Unidos capitularon por completo. Así rematou a Segunda Guerra Mundial, que comezou o 15 de maio de 1940. A guerra é gloriosa e vitoriosa para Rusia.
  Por suposto, tanto Hitler como Mussolini gañaron moito desta guerra. Ambos ditadores gañaron posesións en África, algunhas en Europa e EE.UU. Europa finalmente quedou dividida entre países. E despois do referendo, Bulgaria converteuse no reino búlgaro dentro de Rusia.
  Parece que o mundo foi redistribuído de novo e as colonias poden ser dixeridas. Pero Hitler, por suposto, non sería Hitler se non quixese máis. En particular, derrota a Rusia. E apoderarse do seu territorio.
  E, por suposto, os alemáns contaban moito con armas novas e máis poderosas. Tanques da serie "E" e mísiles balísticos, especialmente platillos voadores.
  Porén, a Rusia tsarista estaba moi por diante do Terceiro Reich en mísiles balísticos e en 1951, o 12 de abril, mesmo voou á Lúa.
  E os tanques da serie "E" non tiñan unha superioridade cualitativa sobre os rusos.
  E só os pratos voadores eran un misterio. Grazas ao fluxo laminar, resultaron completamente invulnerables a calquera tipo de armas pequenas. Pero ao mesmo tempo eles mesmos non podían disparar.
  Mussolini morreu e o seu fillo sucedeu no trono. Hitler púxolle presión e o mozo aceptou loitar con Rusia. O 20 de abril de 1955 comezou unha nova, terceira guerra mundial. Por parte de Hitler estaban: Italia, Brasil, Arxentina, Chile, México, en definitiva, toda América Latina, agás Cuba, que apoiaba a Rusia. E xa non había outros países no mundo! A terceira guerra mundial comezou o 20 de abril de 1955. E o tsar Vladimir enfrontouse ao reto máis serio do seu reinado.
  O único que podería consolalo é que esta guerra será a última da historia das guerras no planeta Terra. Xa que nel participan todos os países do mundo!
  Pois ben, unha vez comezada a guerra, hai que librala! O ataque de Hitler non foi especialmente inesperado. Hungría, Iugoslavia, parte de Rusia con autonomía limitada, o seu rei Vladimir III. Albania é capturada por Italia. Todo está ordenado. Os alemáns están tentando avanzar desde Prusia Oriental, Austria, Italia dende o sur. E a loita está a suceder en África. E a coalición de países latinos contra USA. Pero alí non son moi activos. Só agora se declarou a guerra.
  Mentres tanto, Hitler trasladou as súas principais forzas a Europa.
  E estalou unha guerra infernal. A última guerra a gran escala da historia da humanidade.
  Os alemáns deron o golpe principal en Hungría en dirección a Budapest. Oleg Rybachenko loitou alí. Aínda seguía sendo un neno duns dez anos. É certo, moi forte fisicamente, musculoso, rápido e, o máis importante, como un montañés, inmortal. Si, o escritor e poeta Oleg Rybachenko recibiu a inmortalidade, pero coa condición de converterse nun neno duns dez anos e servir a Rusia nun corpo infantil, pero moi forte e rápido. E é un neno dende o 1 de xaneiro de 1904. Cando me unín a Port Arthur como grumete. Pois non é o rapaz máis pequeno, pero dende o principio foi forte e rápido e levárono no barco.
  Ademais, cando dubidaron se era demasiado pequeno, Oleg Rybachenko dobrou unha moeda de cobre cos dedos para apostar. Despois, sen falar, levárono ao barco.
  O neno gañou moitos premios, participando en todas as guerras. Fíxose oficial. Pero aínda parecía un neno. Polo tanto, aínda que recibiu premios por numerosas fazañas, ao eterno neno non se lle deu nada máis alto que o capitán. E agora Oleg Rybachenko leva máis de medio século no exército. Hai tempo que gañas unha pensión de oficial, pero se a túa saúde é férrea, entón por que deixar o servizo?
  Ademais, sen ordenadores, consolas de xogos, televisión, é algo aburrido. E no exército, es un capitán, polo menos estás dirixindo soldados. Si, o tempo aínda voa.
  Morreu o xeneralísimo Kondratenko. Tamén morreu o gran almirante Kolchak, que superou a Ushakov. Moitas das persoas coas que comezou Oleg Rybachenko xa non están no servizo.
  Máis precisamente, desde o asedio de Port Arthur morreron case todos os veteranos. Só quedou Vovka. Tamén el era daquela grumete, e agora xa é un avó canoso. A verdade aínda serve. E sorpréndese de que Oleg siga sendo o mesmo neno, que non ten unha soa cicatriz no seu corpo. Este é un fenómeno coñecido en todo o exército tsarista ruso. A verdade é que loita moi ben.
  O neno Oleg está descalzo, é máis agradable e áxil para el. Apunta arma tras arma e dispara contra os tanques alemáns da serie E. Os coches nazis son simplemente enormes. E nada parece detelos.
  Pero o eterno neno golpea con tanta precisión que atravesa o metal. Pinta os Krauts, derruba torres e canta.
  - Tsar Vladimir, tsar ruso...
  Soberano ortodoxo!
  Pronto conquistaremos o mundo,
  Despois de todo, hai querubíns por riba de nós!
  Hitler acabará
  E quen escoitou - ben feito!
  E o neno lanza unha granada, descalzo, co pé de neno. Greybeard Vovka só move a cabeza.
  O escritor e poeta Oleg Rybachenko pasou máis de cincuenta anos sendo un neno no século XX. E teño que recoñecer que vin moito. Sendo inmortal, había tempo que perdera todo sentido do medo. E a guerra lembroulle a un xogo de estratexia de ordenador.
  Foi fácil e divertido xogar. E tamén foi un pracer loitar . É bo cando hai orballo da mañá baixo os teus pés descalzos, e estás bañando a un eterno neno, e non estás vestido segundo as regras con pantalóns curtos!
  Oleg Rybachenko ten permiso para correr en calzóns e descalzo. O neno aprendeu a andar sen zapatos mesmo no frío en Port Arthur. Despois de todo, un corpo inmortal non pode contraer un resfriado nin enfermar, e rapidamente se acostuma ao frío, que non causa dano. Igual que Peter Pan. E é case agradable correr descalzo na neve. Ao moverse, practicamente non se sente o frío, só cando estás sentado inmóbil, os teus pés descalzos se senten lixeiramente ríxidos. Pero para un neno isto é pouco.
  Pero tamén hai bruxas Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Tamén participan na guerra. Pero non todo o tempo, senón por episodios. Axudounos a manter o monte Vysokaya cando era máis difícil. As belezas descalzas pelexaban alí, e en bikini. Lanzaban discos moi afiados cos seus dedos espidos.
  E cortaron con espadas. E Oleg Rybachenko entón disparou unha metralleta - mataron os seus compañeiros maiores. E como resultado, o asalto do samurái esvaécese e o monte Vysokaya resultou inquebrantable!
  E as nenas mostraron a súa clase máis alta e acrobacias aéreas Valkyrie.
  E agora os alemáns están á defensiva. O exército tsarista está preparado para a guerra. O Führer non conseguiu a sorpresa táctica.
  E as tropas rusas loitan con valentía. Parece que Hitler se maldicirá máis dunha vez por comezar unha guerra así. Ademais, a pesar de que o Führer ten dous terzos de Europa e un terzo de África en armas, pero aínda así
  non é rival de Rusia.
  E tamén o número de soldados. E as tropas italianas son débiles. Os países latinoamericanos participan con vagancia na guerra. E o seu exército, tanto técnica como organizativamente, non é moi bo.
  Así que Rusia segue mantendo ao inimigo en defensa en profundidade.
  O tanque Kondratenko-6 é bastante capaz de loitar contra esta serie. E "Nikolai"-4 é máis pesado e móstrase como unha máquina moi forte.
  Os rusos poden loitar cos monstros alemáns máis pesados .
  Especialmente en "Nikolai"-4 onde a tripulación de Alenka, a rapaza é moi fermosa e en bikini.
  Pistola calibre 130 mm. Como lles golpea aos fascistas. Foi en balde que Hitler atacou a Rusia tsarista. Non é un paseo fácil para el, pero si unha malleira.
  Anyuta premeu o botón do joystick cos seus dedos descalzos e cantou:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final!
  E como rirá a beleza!
  E entón Agustín lanzará un proxectil contra o inimigo. Partirá o metal e cantará:
  - ¡Fagamos latexar os corazóns ao unísono!
  E tamén presionará os botóns do joystick cos seus dedos espidos. Esta é realmente unha rapaza xenial!
  E aquí está a golpear María. E dividirá aos fascistas. E destruír o inimigo.
  Ao mesmo tempo, usando os dedos descalzos. E tamén cantará:
  - No nome da nosa Patria, Santo! Deixa que o loitador sexa simplemente xenial!
  E botará a rir e amosará os dentes!
  E entón os Xogos Olímpicos chocarán cun proxectil pesado. Ela é o que necesitas, rapazas: o zume de mazá máis suculento!
  E outra vez as mozas romperon a E-50, noquearon a torre e riron.
  Alenka enviou un proxectil, esmagando o E-100, atravesándoo. E usando os dedos descalzos. Por que cantaba a nena:
  - Rompe o inimigo!
  E Anyuta batea cos pés descalzos e chilla:
  - ¡Os Fritz son capaces!
  E entón Agustín pegará. Tamén con moita precisión e usando os dedos descalzos, arrullando :
  - Hitler rematou!
  E entón María engadirá moi agresivamente. Esmagará aos fascistas e chiscará::
  - E quen escoitou, ben feito!
  E amosará a súa lingua!
  E entón os Xogos Olímpicos envían un proxectil, matando aos adversarios.
  E tamén usando os pés descalzos e cantando:
  - Total esgotado!
  E de novo a nena collerá a súa lingua e ensinarállo.
  Así que pican...
  Os alemáns, tras un mes de loita dende o inicio da ofensiva, avanzaron de cincuenta a cen quilómetros, e sufriron grandes, incluso enormes, perdas. E os italianos en África atopáronse completamente nun caldeiro e rodeados. As súas tropas son trivialmente derrotadas.
  O 21 de maio, Adolf Hitler ordenou que todas as persoas capaces de levar armas desde os quince ata os sesenta e cinco anos fosen reclutadas no exército. O exército tsarista estaba formando reservas.
  Como se viu, os avións de disco alemáns non dan tanto medo na práctica. É certo que os avións rusos poden atacar con arietes. Pero isto pódese evitar, grazas á alta manobrabilidade dos vehículos do exército tsarista.
  E a esperanza de Hitler dunha arma milagreira invulnerable non se fixo realidade en absoluto.
  O exército tsarista seguía defendéndose. Liñas de defensa poderosas, excavadas con antelación, defensa forte. Que Hitler se quede sen forza. Pero en África pódese presionar a un aliado italiano máis débil.
  Se o Führer non decidira entrar en guerra coa Rusia tsarista, sen dúbida pasaría á historia como un gran, e mesmo o máis grande, líder de Alemaña. E entón o demo quería gobernar o mundo, e que veu diso?
  Despois de todo, as mozas rusas son as máis chulas do mundo.
  Oleg Rybachenko, como sempre, está á fronte da batalla. Nin unha bala nin unha metralla poden tocarlle. É un tipo duro e xenial.
  Un neno en calzón e descalzo, contra os nazis. E lánzalles granadas, e corre baixo a chuvia de chuvia.
  Si, é unha mágoa que o brillante Kondratenko non estea alí, pero hai comandantes novos e capaces. En particular, o mariscal de campo Vasilevsky, que xa destacou durante a Primeira Guerra Mundial. E manda con enerxía e habilidade.
  E o Fritz, ao atoparse cunha dura defensa, atópase irremediablemente nela. Pero aínda intentan abrirse paso.
  Oleg Rybachenko, este eterno neno ri, mostra os dentes e canta:
  - A miña patria! Miña Patria Santa!
  E tamén como lanzar unha granada cos pés descalzos.
  E aquí entraron na batalla Natasha, Zoya, Aurora e Svetlana. Son nenas meigas eternas, servos do Deus sagrado da Familia. Non sempre loitan, se non, Rusia conquistaría o mundo enteiro. Pero sempre é eficaz e rechamante.
  Ás nenas encántalles matar: estas son nenas!
  E como andarán polos fascistas, e como lles pegarán...
  E cos seus dedos espidos lanzan discos, matando aos Krauts.
  Os nazis estanse atascando e sufrindo cada vez máis perdas. O gran estratega de Vasilevski propón derrotar aos nazis e aos italianos en África. Así, os tanques rusos, que son máis áxiles e teñen unha mellor manobra, terán vantaxe. E en Europa, que os fascistas se saquen . Para que esgotasen completamente os seus recursos.
  O tsar Vladimir aceptou este plan. E novas forzas foron transferidas a África.
  Elizabeth e a súa tripulación loitaron en Libia, cortando as unidades italianas. Alí fai calor e a rapaza vese ben en bikini. Teñen o tanque Kondratenko-6 máis novo, no que os guerreiros evitan as posicións dos italianos e Fritzes e os vencen con confianza.
  Elizabeth dispara a un tanque do imperio de Mussolini Jr. e di:
  - Un abrigo de pel e un caftán camiñan polos mares, polas ondas!
  E, por suposto, usa os seus dedos espidos.
  A continuación, Ekaterina dispara. Golpea un coche alemán e ruge:
  - En Rusia, o tsar Vladimir é un heroe!
  Elena está detrás dela, golpeando o fusil autopropulsado do Fritz e piando:
  - Hurra por Hitler pola túa Patria!
  E finalmente, os Xogos Olímpicos soltarán o proxectil. Esmagará os Krauts, esmagará e chirrirá:
  - O resultado será excelente!
  E tamén usa os dedos espidos dos pés dos nenos.
  En África, a finais de maio e principios de xuño, as tropas rusas acadaron importantes éxitos. Os combates estendéronse ao territorio de Libia e Etiopía. O 12 de xuño caeu Trípoli. E o 15 de xuño, a capital de Etiopía foi tomada en movemento. Entón, os soldados de Mussolini Jr. comezaron a derramar. Por desgraza, non puido manter o seu pai.
  E tamén a súa gloria de conquistador. Pero Mussolini, despois de apoderarse de parte das colonias inglesas e francesas, considerouse César. Pero parece imposible superar a César.
  Oleg Rybachenko loitou mentres mandaba a batería. E tan valerosamente que os alemáns perdían cada día ducias de tanques co seu lume. O seu neno ata foi premiado con outra cruz de ouro. E ata finalmente lle concederon o tan merecido grado de maior.
  Anteriormente, non foi asignado porque parece un neno. Pero o neno mostrou un heroísmo destacado. E a capacidade de loitar.
  O 22 de xuño de 1955, as tropas rusas en África finalmente capturaron a Somalia italiana. E o 25 de xuño de 1955 capitularon os restos das tropas italianas en Etiopía.
  O exército tsarista gañou con confianza. Mainstein, que foi considerado o mellor comandante do Terceiro Reich, escribiu no seu diario:
  - ¡Espertamos o oso infernal! Agora estamos a ser destrozados!
  A finais de xuño, os alemáns sufriran tan grandes perdas que se viron obrigados a suspender a súa ofensiva en Europa.
  O tsar Vladimir ordenou aumentar a presión en África. Primeiro o continente escuro, despois todo o demais - dixo o destacado monarca! O 1 de xullo de 1955, os alemáns intentaron avanzar en Escandinavia. E correron cara a Estocolmo, pero topáronse cunha defensa moi densa. E sufriron un dano enorme.
  A principios de xullo de 1955, as tropas rusas entraron na Alxeria alemá.
  Libia xa estaba baixo o control da Rusia tsarista. A ofensiva de Níxer e os bucles estaban en marcha.
  A tripulación do tanque de Elizabeth loita contra os nazis. Fai moita calor e as nenas ata quitaron o suxeitador e agora só levan unhas bragas no tanque Kondratenko-6. Disparan con precisión aos fascistas.
  E queren grandes proezas.
  A Rusia tsarista aínda é un país autocrático. E aínda non ten parlamento. E que a revolución non ocorreu, e a Duma non foi establecida. Os propios reis non queren limitar o seu poder. Pero o Führer e o Duce son ditadores. É dicir, hai unha guerra entre dous sistemas con réximes autoritarios.
  Pero para a Rusia tsarista isto é máis natural. E prodúcese unha batalla teimosa e en curso.
  Elizaveta preme o botón do joystick cos seus dedos espidos e dispara un proxectil. Ronronea para si mesmo:
  - ¡Imos esnaquizar aos nazis!
  Ekaterina tamén presionou o botón do joystick cos seus dedos descalzos e soltou ao asasino, ronroneando:
  - ¡Derrotemos a Hitler!
  E Elena tamén bate , noquea aos fascistas e chilla:
  - ¡Destrozarémoste!
  E tamén como mostra os dentes! E preme os botóns do joystick cos pés descalzos.
  E entón os Xogos Olímpicos poñeranche patas arriba, e que estúpido será . Esfarelará a todos e gorgoteará:
  - ¡Unha travesía e unha tripulación!
  Non esquezas premer os botóns do joystick cos teus dedos descalzos. E vencer ao inimigo.
  Os guerreiros son realmente moi valentes e de carácter brillante.
  Oleg Rybachenko, pola súa banda, rexeitou outro ataque dos Fritzes e cantou:
  - Pola Patria e o Tsar Vladimir - ¡Xura!
  Si, na historia real houbo un autoproclamado emperador de Rusia Vladimir III, o xefe da Casa de Romanov. E realmente comezou a gobernar formalmente en 1938. E entón Vladimir resultou ser un verdadeiro rei e un grande! Vladimir Kirillovich Romanov é un tsar que ten todas as posibilidades de converterse no emperador de toda a Terra!
  Despois da vitoria, ou máis ben de repeler o ataque, Oleg Rybachenko comezou a xogar ás cartas cos seus subordinados. Un rapaz de calzóns, rubio, moi musculoso e rasgado, xogaba cos loitadores de canas. Sorprendentemente, Oleg é maior que todos eles. Pero este rapaz córtase.
  Lembrando Port Arthur, a heroica defensa da que saíu a gloria de Rusia. Gran gloria por este...
  O neno inmortal comentou:
  - Así resolveremos todos os nosos problemas! Pronto haberá un momento no que a xente nunca se matará!
  Os soldados e oficiais acordaron:
  - Por suposto, señor Maior! Non matarán!
  Oleg mirou a cinta coas súas moitas medallas. Si, xa hai tantas ordes, poucos xenerais as teñen. E tamén sería bo conseguir un título. Príncipe, conde, duque!
  Duke Rybachenko - soa fermoso!
  E o neno saltou máis alto e xirou no tocadiscos.
  Os alemáns intentaron atacar, pero foron de novo rexeitados e sufriron danos colosales e irreparables.
  Durante xullo, o exército ruso logrou novos e importantes éxitos en África. Mentres estaba alí o peso da ofensiva do exército tsarista. Alxeria ten moitas das mellores armas rusas. E a finais de mes os alemáns son rodeados e destruídos no caldeiro.
  En agosto, as tropas rusas penetraron en Marrocos. As nenas loitaron desesperadamente no tanque Kondratenko-6, penetrando no groso do mesmo.
  De cando en vez había informes de que os alemáns se rendían e tomaban cidades.
  Os combates tiveron lugar en Nixeria e en diferentes lugares. Os rusos tomaron tanto en número, técnicos máis móbiles, como o apoio da poboación local, que os fascistas racistas volveran contra si mesmos.
  África de feito resultou ser un eslabón débil na estratexia de Hitler e Mussolini Jr.
  Aí impúxose Rusia... E en setembro, levando forzas aos poucos, trasladáronse a Noruega. Os nazis sufriron perdas colosales. E Alenka e a súa tripulación ían no tanque. O tanque máis novo "Nikolai"-5 é pesado e demostrou ser máis avanzado que a serie E.
  Incluso un tanque tan poderoso como o E-200 foi penetrado polo canón da máquina zarista.
  Alenka, premendo os botóns do joystick cos dedos espidos dos pés, fregou as mans satisfeita:
  - Eu son o que pode romper a Wehrmacht!
  Anyuta tamén presionou o botón cos seus dedos descalzos, golpeou o coche alemán e confirmou:
  - ¡Limparemos a Wehrmacht no po! Polo poder do tsarismo!
  Cool Augustine disparou e berrou:
  - E viviremos baixo o comunismo!
  María estivo de acordo con isto:
  - Si, baixo o comunismo tsarista!
  E cos seus dedos espidos premeu os botóns do joystick. E ao mesmo tempo golpeará e esmagará o inimigo.
  E entón Marusya grita:
  - En pleno grao!
  E tamén preme o botón do joystick cos seus dedos espidos.
  As tropas rusas xa rodearon Oslo. Hai batallas por cada arbusto e casa.
  No centro, o exército tsarista volve repeler a ofensiva alemá. Oleg Rybachenko, coma sempre, está na primeira liña e loita con confianza. A artillería rusa funciona como un reloxo.
  Todo é certo e certo...
  En outubro, as tropas rusas cortaron finalmente a África do abastecemento por terra, liberando Marrocos. Os nazis atopáronse nunha especie de caldeiro.
  Mesmo no continente escuro. Hitler tremía de rabia, pero non podía comer nada para xantar.
  Si, chegou a Rus... Achégase o inverno. Oleg Rybachenko, a pesar de que está nevando, segue correndo descalzo e con pantalóns curtos. Ben, rapaz - o que leves! E un tipo completamente intrépido.
  E lanza granadas cos dedos espidos.
  E canta:
  - Deixa correr torpemente,
  Tanques blindados a través de charcos...
  E hai unha metralleta no tellado...
  artillero de Cheburashka,
  Ametrallador de crocodilo!
  Shakoklyak está ao ataque!
  O neno terminador lanzou unha granada cos seus dedos espidos, esgazando aos nazis e cantou:
  - E estou xogando coa dinamita,
  Á vista dos transeúntes!
  Como os Krauts evitan os morcegos!
  Todo o mundo está deitado, e eu vou!
  E o neno é moi divertido! Pero xa leva máis de cincuenta anos no exército. E só un pequeno diaño! Aínda que sexa louro!
  Oleg Rybachenko volve lanzar unha granada co pé descalzo e ruxe:
  - ¡Gloria ao tsar e a Nicolás e a Vladimir Terceiro!
  E pensei que non deberían confundir Vladimir Kirillovich Romanov con Vladimir Putin! Os grandes tsares Romanov son unha familia incrible! Os que fixeron de Rusia o maior imperio!
  E non tan estropeado pola sorte como Putin!
  Pero as tropas rusas están a repeler outro ataque.
  Novembro está chegando. Os nazis están quedando sen forza. Pero están lanzando novas reservas á batalla. Xa están sendo rematados en África. É difícil para os fascistas.
  Así que sacan a súa ira contra os presos. Atopáronse coa fermosa Nicoletta. Despoñárona ata os calzóns e conducírona a través da neve fresca de novembro.
  Unha nena coas mans atadas, case espida, camiña polas neveiras, deixando descalzas e graciosas pegadas. Ela é tan fermosa. E os alemáns séguena e azoutan. E venceron a si mesmos cunha beleza, vencéronas. O sangue flúe do seu lombo raiado.
  Nicoletta só apretou máis os dentes. E ergue a cabeza con orgullo. E os seus cabelos cobrizos revolotean coma un estandarte proletario.
  E os seus pés descalzos tamén se puxeron escarlata, pero a nena nin sequera levanta unha cella.
  Esa é a coraxe fenomenal que ten.
  Aínda que os nazis xa o colleron e meteron no peito espido cun facho. Pero aínda así a nena só se estremecía, pero non berrou.
  Ela ten unha fe tan grande...
  A nena está tirada sobre o estante e as súas articulacións están torcidas. Despois acenden un lume baixo os seus pés descalzos. Lambe os pés descalzos da beleza. E con cadeas quentes azoutan o corpo espido da beleza.
  Nicoletta cantou en resposta;
  Son Chernobog, a filla do Deus maligno,
  Creo caos, semento destrución...
  A miña grandeza non se pode vencer,
  Só arde na miña alma unha furiosa vinganza!
  
  Cando era nena, unha nena quería cousas boas,
  Escribiu poemas e alimentou gatos...
  Ergueuse cedo pola mañá
  As ás dos querubíns revoloteaban sobre ela!
  
  Pero aprendín o que é o mal,
  O que neste mundo te fai infeliz...
  Que queres dicir, dicir ben?
  Namoreime da destrución apaixonadamente!
  
  E mostrou o seu ardor de nena,
  Que brillante filla de Deus se converteu...
  Conquistaremos a inmensidade do universo,
  Amosemos forza, con moita forza!
  
  Gran pai este Chernobog,
  Trae caos, guerras ao universo...
  Rezas a Svarog para que axude,
  De feito, tes recompensa!
  
  Entón dixen: Deus bendiga,
  Deixa que a rabia burbule no teu corazón...
  Imos construír a felicidade, creo, no sangue,
  Que o útero se enche ata os bordos!
  
  Encántame a astucia, a mezquindade e o engano,
  Como enganar o tirano Stalin...
  Non será posible expoñelo,
  E canta néboa hai no mundo!
  
  Entón ela suxeriu facer un movemento forte,
  Destrúe aos malvados dun só golpe...
  Pero namoreime dun Deus moi negro,
  En todos os asuntos, tanto estes coma os de alén da tumba!
  
  Como me acostumei ao mal?
  E no meu corazón había rabia, tolemia...
  O desexo de alegría, a bondade desapareceu,
  En canto a ira penetrou dende o pedestal!
  
  Pero que pasa con Stalin: tamén é malvado,
  Aquí non se fala de Hitler...
  Genghis Khan era un bandido tan xenial,
  E cantas almas conseguiu paralizar!
  
  Entón digo por que manter as cousas boas,
  Se non hai o máis mínimo interese propio...
  Cando es un paxaro, a túa mente é un cicel,
  E cando era parvo, os meus pensamentos desapareceron!
  
  Isto é o que me digo a min e aos demais,
  Sirve o poder como tinta negra...
  Entón conquistaremos a inmensidade do universo,
  As ondas espallaranse polo universo!
  
  Faceremos o mal tan forte
  Dará a rabia inmortalidade,
  Os que son débiles de espírito xa quedaron arrebatados,
  E nós, as persoas máis fortes, cremos nisto!
  
  En resumo, seremos máis fortes que todos en todas partes,
  Levantemos a espada de sangue sobre o universo...
  E a nosa rabia tamén estará con ela,
  Recibamos unha chamada chea de destino!
  
  En resumo, son fiel a Chernobog,
  Servo a esta forza escura con todo o meu corazón...
  A miña alma é coma as ás dunha aguia,
  Os que están co Deus Negro son invencibles!
  A guerra entre Rusia e a coalición de Hitler continuou. En decembro, as tropas rusas acabaran finalmente cos italianos, forzándoos a capitular en África, e case acabaron alí cos alemáns. Noruega tamén foi liberada dos Krauts.
  Agora o exército tsarista pasou á ofensiva o 25 de decembro. Desataron fortes loitas. No inverno, os tanques rusos eran claramente máis fortes. E penetrou pola defensa do inimigo.
  Oleg Rybachenko, este eterno neno corría descalzo e en calzón pola neve, cantando:
  - Esta é a nosa última e decisiva batalla! Morreremos pola Patria - os soldados están detrás de min!
  Os tanques rusos son moi rápidos con motores de turbina de gas. E os fascistas non poden detelos tan facilmente.
  Aquí "Nikolai"-5 está a correr por diante. Hai cinco nenas que cantan alegremente:
  - Ninguén nos vai parar, o mundo ruso non pode ser derrotado!
  E estourará dun canón! Isto realmente resulta xenial! As nenas, a pesar do frío, están en bikini e descalzas. E disparan e non pensan en parar.
  Só teñen un poder salvaxe e frenético.
  A Alyonushka gústalle non só disparar, aínda que premeu o botón do joystick cos seus dedos descalzos e golpeou un alemán, senón tamén escribir historias.
  Por exemplo, escribiu como unha nena marchou lonxe para salvar un gatiño. Durante trinta e tres días camiñei descalzo pola estrada pedregosa, facendo sangrar os meus pés tenros.
  E aínda así foi capaz de atopar o animal. Para iso, a fada cumpriu o seu desexo e a nena casou co príncipe.
  Alyonushka, porén, pensou: por que precisa un marido no exército ruso? É mellor ter unha morea de amantes. E máis cartos e pracer. Despois de todo, os homes son tan diferentes. E con eles, por suposto, experimentas pracer de diferentes xeitos. E o marido? Axiña aburrirás e aburrirás con el!
  Pero o mozo que comeza a descubrir o mundo adulto é moito máis interesante.
  E Alenka volve disparar, golpeando o alemán E-100.
  E move as súas fermosas pernas, coma as dunha antiga deusa grega.
  E entón Anyuta dispara. Tamén cos dedos espidos. E esnaquiza un canón alemán.
  Despois diso a nena di:
  - Hai moita xente intelixente en Rusia, pero o tsar Vladimir é o mellor dos tsares!
  Agustín sinalou:
  - E Nicolás II non estaba mal! Ai, non sabiamos apreciar aos reis!
  María cantaba, disparando contra os nazis cos seus dedos descalzos e rindo:
  - Hai que obedecer aos rusos, cun corazón puro e máis sabio! E para gloria de Nicolás, é o gran rei dos reis!
  E Marusya cantou algo... E tamén xogaba cos pés descalzos...
  As tropas rusas avanzan. Oleg Rybachenko tamén está loitando. Aínda é un neno de dez anos. Tal é o prezo da inmortalidade. Si, pero que ben e alegre se sente! Ten moita enerxía e un fluxo de poder fervente.
  O neno lanza unha granada co pé descalzo e chirri:
  - Eu son un tigre, non un gato, agora vive en min, non Leopold, senón un Leopardo!
  O neno-maior, coma sempre, arde. Os nazis non poden detelo.
  O 1 de xaneiro, as tropas rusas xa despexaron completamente o seu territorio de tropas alemás e italianas e entraron en posesión do Terceiro Reich.
  Ao mesmo tempo, unidades rusas entraron en México. Chegou o novo ano 1956.
  Para os rusos comezou con novas vitorias. O 7 de xaneiro capitularon os restos das tropas alemás en África. E todo o continente negro converteuse en ruso.
  Agora o Führer posuído deuse conta de que estaba completamente jodido. E propuxo negociacións a Rusia.
  Ao que o tsar Vladimir respondeu:
  - ¡Só falaremos da rendición incondicional do Terceiro Reich e de Italia!
  Que palabras sabias! E a guerra continúa. Oleg Rybachenko está, por suposto, á fronte do ataque. As tropas rusas entraron en Prusia Oriental. As liñas de defensa aquí son fortes. Tes que loitar para romper, e non avanzarás rapidamente.
  Un dos medios de avance foi o canón autopropulsado co lanzabombas Alexander-4. Unha ferramenta moi poderosa e letal.
  E as rapazas fermosas tamén celebran aquí. Lanzan proxectís usando os dedos espidos dos pés premendo os botóns do joystick. E destrúen búnkers e pastilleros inimigos.
  As nenas corren con valentía na neve: para iso están as mulleres rusas. E botan á batalla os indios e os chineses. Estes xa están a encher literalmente cos seus cadáveres os accesos ás trincheiras. Pero aínda así conseguen levala.
  O exército ruso está a entrar.
  Non obstante, o estratega Vasilevsky traslada o golpe principal a Italia, que é moito máis débil. E así os soldados rusos gañan unha vitoria tras outra.
  Xaneiro resultou ser moi exitoso. As tropas rusas derrocaron aos italianos e selaron os Alpes. E en febreiro ocuparon Venecia. E entraron en Lorbandinia . Tamén tomaron Poznan. Os alemáns foron retirándose. O 2 de marzo caeu Klaipeda. As tropas rusas avanzaron a través de Prusia Oriental lentamente, a defensa era demasiado densa. Tivemos que queimar literalmente o camiño con cunchas.
  Pero en Italia, a fronte da pasta derrubouse. E as tropas rusas correron a Roma. O 30 de marzo de 1956 comezou o asalto á capital italiana. Así pagou o pobo as ambicións da familia Mussolini.
  A capital de Italia, Roma, está baixo ataque. A loita é feroz. Aínda que os italianos se renden cada vez máis. Aquí as rapazas pelexan son moi bonitas, tanto en bikini como descalzas. Os guerreiros lanzan granadas coas súas pernas e noquean aos soldados de Mussolini.
  As mozas aquí son fermosas e, por suposto, moi sexys. E cos músculos dos titáns. E a forma en que lanzan granadas cos pés descalzos é simplemente incrible.
  Natasha avanza e dispara, mentres rosma:
  - Pola fermosa Patria do meu corazón arde o meu lume radiante!
  Zoya, disparando, canta:
  - Abramos a porta aos logros! A nosa fe e o rei son monolitos!
  E entón Aurora, cos dedos espidos, a cadela pelirroja soltará os discos. E caen os italianos cortados.
  E entón Svetlana canta agresivamente, mostrando os dentes:
  - ¡Mataremos a todos! Esmagaremos a todos!
  Lanzan discos cos pés descalzos e trituran aos fascistas. Así foi como Mussolini acabou en mans das nenas. O asalto de abril de 1956 foi feroz, e moi figurado.
  E aquí están a conducir os tanques, alicerces infernais de lume saíndo dos seus troncos.
  As nenas van avanzando e lanzando granadas cos pés descalzos. E como van cuspir algo sangrante.
  E van rir...
  Natasha cantou con fervor:
  - Tsar Vladimir, golpea a Hitler na cara!
  E chiscará o ollo cos seus ollos de zafiro. Unha rapaza tan marabillosa.
  As nenas corren con furia salvaxe. Golpearon con metralladoras. Segan ao inimigo e espallan aos fascistas. E entón corren os Xogos Olímpicos. E nas mans dos poderosos, a heroe sostén un lanzallamas. E collerao e pegarache, pero despois pegarache.
  Dos fascistas están voando fichas en todas as direccións. E os guerreiros poden rir canto queiran.
  Despois cantará:
  "Mussolini será golpeado!" A nosa amizade é monolítica!
  E de novo, coma un guiño con ollos de zafiro! E pegará aos fascistas.
  Que querías? Roma foi tomada nun tempo polos eslavos baixo o liderado de Atila. E agora os rusos lévano.
  Olympias, fritindo vivos aos seus opoñentes cun lanzador de vigas, cantou:
  - Sol brillante de esperanza,
  De novo érguese sobre o país...
  Rus gaña como antes -
  Os guerreiros da Wehrmacht están sendo derrotados!
  
  aguia rusa sobre o planeta,
  Abrindo as súas ás, despegará...
  O inimigo será chamado a rendir contas -
  El será derrotado - roto!
  Despois da caída de Roma, as tropas italianas comezaron a renderse en masa. O imperio de Mussolini, este socio militar menor do Terceiro Reich, estaba queimándose.
  As tropas rusas tomaron Nápoles case sen resistencia e desembarcaron en Sicilia. Alí tampouco atoparon case resistencia. E Hitler estaba histérico.
  A finais de maio, Italia estaba rematada. Centos de miles de prisioneiros foron levados.
  As nenas rusas puxéronas de xeonllos e obrigáronas a bicar os seus pés descalzos. Chamearon os beizos obedientemente. Algúns, sobre todo os mozos, fixérono con entusiasmo.
  As nenas ronronearon contentas.
  O eterno neno Oleg Rybachenko obrigou aos seus cativos a bicar os seus pés espidos e infantís.
  Fixérono con bastante vontade. Os rapaces eran moi guapos, musculosos e loiros. É certo, aínda é moi pequeno e non quería facer algo máis serio coas damas. Pero cando os tacóns ásperos son cóxegas cunha lingua, é bo!
  Oleg Rybachenko capturou ao xeneral e recibiu outra orde. Do que estaba bastante orgulloso.
  Mussolini Jr. foi traizoado polo seu propio séquito, e a Rusia tsarista recibiu outra vitoria. Pero Benedito Mussolini padre non viviu para ver a súa vergoña e o colapso do fascismo en Italia. Porén, o mesmo destino agardaba aos nazis en Alemaña. As tropas rusas pasaron á ofensiva a principios de xuño de 1956. A dirección principal do ataque foi Austria.
  Elizaveta e a súa tripulación en Nikolai-5 movéronse contra os alemáns. As tropas rusas intentaron rodear Viena.
  O Führer, por suposto, atopouse nunha situación difícil. Perdéronse as posesións dos alemáns en África, Escandinavia e a maior parte dos EUA. E agora as batallas teñen lugar exclusivamente no territorio do Terceiro Reich. O que, por suposto, é máis desagradable para os alemáns. As tropas rusas tamén entraron en México. Lady Gray de Monka comanda unha tripulación de tanques neste país.
  E Elizaveta leva "Nikolai"-5 por Viena. O seu principal opoñente é o E-50, que a máquina do Tsar penetra como un secante.
  Elizabeth disparou, usando os dedos espidos dos pés para premer os botóns do joystick.
  Ela bateu contra un tanque alemán e berrou:
  - Daremos os nosos corazóns por San Nicolás Rus'!
  Ekaterina tamén disparou cos seus dedos descalzos e corrixiu á súa parella:
  - Probablemente sexa máis correcto dicir Vladimir!
  Elizabeth disparou de novo usando os seus dedos descalzos e berrou:
  - Pero aínda así, foi o emperador Nicolás, quen nos deu a poboación de China, quen fixo Rusia invencible!
  De feito, na infantería que foi enviada a asaltar as posicións alemás, a fronte era totalmente chinesa. Botáronnos literalmente cadáveres. Pero romperon.
  Normalmente os rusos loitaban en avións e tanques. Infantería formada por chineses, indios, asiáticos. Hai moitos chineses. Ademais, o brillante Nicolás II introduciu a poligamia mentres reformaba a Ortodoxia, e enviáronse homes extra chineses á batalla. E os rusos toman como esposas ás viúvas e ás mulleres chinesas solteiras.
  Estratexia astuta.
  E os chineses atacan, morren e rompen as defensas alemás.
  Elena usa os dedos espidos dos pés para premer os botóns do joystick e volve golpear aos Krauts.
  E el canta:
  - Pola santa Rus', loitaremos con valentía!
  Despois diso, a nena levará o ollo e chiscará o ollo. E mostra os seus dentes brancos! E ela é tan agresiva.
  E despois volverán os Xogos Olímpicos. E tamén che golpeará cos seus dedos espidos e esmagaráche.
  Entón berrará:
  - Son unha cobra mortal!
  Nótese que o tanque E-50 pode ser perigoso. O seu canón de 88 milímetros cunha lonxitude de cañón de 100 EL é de disparo rápido, doce balas por minuto e moi preciso. Moitas veces golpea a armadura e pode causar danos.
  Polo tanto, as nenas intentan non deixar que o principal tanque alemán se achegue. Especialmente de preto, a súa capacidade de penetración aumenta drasticamente. E o núcleo do proxectil alemán é uranio ou wolframio. Certo, despois da perda de África e os depósitos de uranio no Congo, a forza das tropas alemás comezou a secar.
  E as nenas son tan fermosas e descalzas e chulas.
  Cantan para si mesmos con entusiasmo:
  - Brilla como unha estrela por todo o mundo,
  A través da escuridade da escuridade sen esperanza...
  gran heroe tsar Vladimir,
  Non coñece nin dor nin medo!
  
  Os inimigos retíranse ante ti,
  A multitude de xente se alegra...
  Rusia te acepta -
  Unha man poderosa goberna!
  Nenas que loitan, non se pode dicir nada contra elas. E as súas pernas están tan espidas e ciceladas. Cando os alemáns capturados os bican, está claro que tanto ás nenas como aos homes lles gusta. E os guerreiros berran contentos.
  E mostraron os seus dentes de perlas.
  Estas son nenas tan chulas. E cos seus dedos espidos, Elizabeth noquea a outro fascista.
  Despois diso, grita:
  - ¡Gloria á gran Patria!
  E así Catalina disparará. Golpeará un tanque inimigo, matará aos Fritzes e chirrirá:
  - Morte aos inimigos!
  E alí tamén dá patadas Elena, usando os seus dedos espidos, premendo con eles os botóns do joystick. E berra:
  - Pola Patria en grandeza!
  E entón a destacada Olimpiada, tamén loira, lanzará o proxectil. E mentres berra:
  - Pola gran Rusia!
  E as rapazas están cheas de total entusiasmo.
  Aquí vén o tanque E-75. A súa arma é máis potente: 128 mm, e pode causar máis danos. Ademais, este tanque ten unha mellor protección e unha armadura máis grosa.
  Pero Elizabeth está coma unha tola. E liberará algo letal, penetrando dende a distancia. E todo o que queda do alemán son anacos de metal rasgado.
  E a nena cantará:
  - ¡Santa beleza e gran soño!
  Despois de que a lingua amosarase.
  Os tanques alemáns E-75 xeneralizáronse recentemente. Agora teñen un canón máis longo, o que lles permite loitar contra os tanques rusos, especialmente os máis lixeiros. E isto fai que os Krauts sexan máis perigosos.
  Pero as nenas soviéticas non están avergoñadas por isto. E esmagan aos Krauts.
  E os propios guerreiros, sobre todo na calor, están en bikini e descalzos. E loitan con moita confianza.
  Eles gañan sen excepción.
  Catherine disparou contra os nazis e cantou:
  - Pero para ser sincero! Destrúo todos os Krauts sen excepción!
  Elena tamén disparou cos dedos descalzos e chirou:
  - Derrotaremos a todos e, por suposto!
  Os Xogos Olímpicos tamén venceron aos nazis sen piedade. É unha cadela tan invencible.
  E tamén coa axuda dos dedos descalzos.
  Natasha e o seu equipo pelexan no tanque Kondratenko-6. Este coche é un pouco máis lixeiro, pero máis móbil que o Nikolai. Por suposto, con menos peso, o calibre é máis pequeno e a armadura é un pouco máis delgada. Isto significa que o risco de morrer é moito maior.
  Pero as nenas, debo dicir, non se avergoñan para nada. E loitan como xigantes da batalla.
  Natasha canta, disparando activamente:
  - Será a nosa vitoria!
  E preme os botóns do joystick cos seus dedos espidos.
  Zoya tamén dispara, usando as súas pernas espidas e chirridos:
  - Tsar Vladimir adiante!
  E todas as nenas do coro ladraron:
  - Gloria aos heroes caídos!
  Despois de que Aurora disparou, deu a volta ao tanque alemán e dixo:
  - Ninguén nos vai parar! Ninguén nos vai derrotar!
  E tamén sacudiu os pés descalzos.
  E entón Svetlana cedeu, usando os dedos espidos dos pés, e rosmou a pleno pulmón:
  - Os rusos loitan furiosamente!
  E todas as nenas exclamaron ao unísono:
  - O puño do soldado é forte!
  E de novo as belezas lánzanse á batalla. Tiránse a si mesmos con precisión e precisión!
  Pero os equipos de Jane sorprenden aos mexicanos. A señora tamén é moi intelixente e fermosa.
  E as mozas da súa tripulación están descalzas e en bikini. Loitan con furia salvaxe e tranquila.
  Entón Gertrude disparou, usando os dedos espidos dos pés, e berrou:
  - Son unha rapaza que destruirá a todos nunha fracción de segundo!
  E entón Malanya entra en acción. E romperá o tanque latino dende a distancia.
  E entón Matilda dará patadas coas pernas cos dedos espidos.
  E rirá:
  - Son unha rapaza xenial!
  E guerreiros da orde máis alta e furiosa. Non senten debilidade nin rabia.
  Te van a foder do mesmo xeito.
  E Alenka tamén loita con moita confianza.
  A finais de xuño, Viena está rodeada. A Alemaña e o seu prestixio deron un golpe aplastante. Ao mesmo tempo, as tropas rusas avanzan cara ao Oder. Lanzan á batalla aos chineses, indios e árabes. E rompen as defensas dos Krauts.
  Hitler, por suposto, xa está en pánico. Como as nenas o presionaron contra tanques e avións.
  Aquí están Albina e Alvina, dúas pilotos rusas. Tamén descalzos e en bikini derruban fascistas coma peras cun pau dunha póla. E para unha parella, literalmente, fan tales milagres.
  Albina derrubou cinco avións cunha explosión do seu caza Pedro o Grande e cantou:
  - ¡Somos osos do ceo!
  Alvina derrubou seis avións cunha explosión da súa aguia de guerra, e berrou:
  - E esmagaremos a todos!
  No ceo, esta parella xa era lendaria!
  As nenas foron galardoadas con sete graos da Cruz de San Xurxo: cruz de prata, cruz de prata con lazo, cruz de ouro, cruz de ouro con banco. E tamén unha cruz de ouro con diamantes, e unha cruz de ouro con diamantes e un lazo. E a estrela de grao máis alto dunha cruz de ouro, cun lazo de diamante. Un premio máis alto: unha gran estrela dunha cruz de ouro, con diamantes e un arco, estableceuse recentemente.
  Así que as nenas poderían estar orgullosas dos seus logros. E sempre, mesmo no frío, pelexaban só en bikini e exclusivamente descalzos.
  Que rapazas tan marabillosas.
  Albina disparou e cantou:
  - Polas nosas mellores vitorias!
  Alvina continuou:
  - Que os nosos netos e avós estean orgullosos de nós!
  Os guerreiros son verdadeiramente nenas de clase colosal!
  Golpean aos fascistas no ceo e cantan:
  - Gloria a Rusia, Gloria! O noso tsar Vladimir é un heroe! Haberá un poder ao amencer! Enterra a Hitler no chan!
  Por suposto, Vladimir Kirillovich Romanov pode estar moi satisfeito cos seus guerreiros.
  Aínda que loitan, é de tal xeito que non podes levantar unha lanza contra eles!
  Vladimir Kirillovich Romanov é un tsar que ten todas as posibilidades de acabar coas guerras dunha vez por todas.
  E os fascistas estremecen baixo os golpes do exército tsarista...
  A Viena cercada caeu rapidamente. A mediados de xullo, as tropas do imperio tsarista chegaron ao Oder nunha ampla fronte. E Koenigsberg quedou completamente bloqueado.
  E os alemáns retiráronse máis aló do Oder. E tentaron crear alí unha liña de defensa. Protéxete completamente. Pero na segunda metade de xullo, as tropas rusas comezaron un ataque contra Hamburgo... Os nazis sucumbiron lenta pero seguramente.
  A loita foi moi feroz. Algunhas aldeas cambiaron de mans varias veces. Nas batallas tamén participaron novos tanques alemáns da serie AG máis avanzada -piramidal. Tiveron boa defensa dende todos os ángulos. Pero o exército tsarista era superior en número.
  E un gran número de infantes asiáticos morreron nas frontes. Pero permitíronme moverme.
  Tamén se esgotaron os recursos humanos dos alemáns. A finais de agosto, Hamburgo estaba cercado e Múnic tamén estaba bloqueado.
  Os alemáns perderon un territorio importante. E non tiñan nada con que manter as súas posicións.
  Oleg Rybachenko loitou nas primeiras filas no propio territorio de Alemaña. E o eterno neno sorría constantemente e mostraba os seus dentes de perlas.
  E alí lanzou granadas cos seus pés espidos e infantís. É bo ser un neno, que natural é estar en calor só con pantalóns curtos. E como es inmortal, tamén podes estar medio espido no inverno sen arriscar a resfriar.
  Entón o neno cantou:
  - Descalzo, só descalzo,
  Baixo o trono de xullo e o son do surf!
  Descalzo, só descalzo,
  É doado para un neno ser un vaqueiro xenial!
  E o neno maior segue destruíndo estes fascistas por si mesmo. E contraatacan desesperadamente.
  Xa é setembro... As choivas comezan a caer... As tropas tsaristas, enchendo os cadáveres dos chineses, tomaron Múnic e Hamburgo, e avanzan cara á rexión do Ruhr. O máis importante na industria alemá.
  E os alemáns loitan desesperadamente.
  Natasha pelexa no seu tanque e rosma:
  - Será extremadamente difícil para os nazis!
  E preme os botóns do joystick cos teus dedos espidos. E dispararía obuses contra os nazis.
  E entón Zoya darache unha labazada. E tamén coa axuda dos dedos descalzos.
  E tamén cantará:
  - Rus' é o que está contra Hitler!
  E entón Aurora fará un movemento agresivo. E tamén coa axuda dos dedos descalzos:
  - Polo camiño ruso!
  E detrás deles Svetlana tamén disparará un proxectil asasino. Perforará un tanque alemán e chirrirá:
  - Para o tsar Vladimir Kirillovich!
  E tamén amosará a súa lingua.
  As nenas fóronse locas aquí.
  Alenka nun tanque pesado tamén esmaga aos nazis. E gáñaos dende longa distancia.
  O guerreiro cantou:
  - Subxuguei a medio mundo cos meus peitos!
  E os peitos de Alenka con pezones escarlatas.
  E entón Anyuta darache unha patada cos seus dedos espidos. Golpeará un tanque fascista e blasfemará:
  - Son unha nena superestrela! Nos libros de historia!
  E mostrará os dentes...
  E entón Agustín disparará un proxectil asasino. Derrubará aos nazis e asubiara:
  - Que o noso exército sexa o máis forte!
  E tamén moverá as pernas...
  E María seguiraos e vencerá aos nazis. El xirará a si mesmo, balbuceando agresivamente:
  - ¡Somos rapazas grandes agresivas!
  E entón Marusya desatará algo extremadamente asasino e destrutivo sobre os nazis. E coa axuda dos pés espidos de nena.
  E entón canta:
  - ¡Somos unha derrota total dos inimigos!
  Setembro pasou en batallas moi feroces. Os alemáns contraatacaron desesperadamente. Pero en outubro, cando as choivas foron máis intensas, o exército tsarista volveu gañar a vantaxe. E comezou a avanzar cara ao Ruhr. Despois dun feroz asalto, Koenigsberg caeu. Os nazis recibiron outra labazada na cara.
  E no sur de Francia, as tropas tsaristas rodearon Toulon. Así que os nazis pasárono moi mal.
  Hitler estaba furioso, pero mentres estaba en Berlín. A súa posición resultou débil.
  Está claro que ninguén quería escoitar as negociacións. Pero os nazis quedaron metidos coma moscas.
  En novembro, as tropas do exército tsarista loitaron por ocupar a maior parte da rexión do Ruhr, privando así a Alemaña da súa principal base de produción.
  En decembro, o exército tsarista ocupou todo o sur de Francia e entrou en España. E na fronte alemá, finalmente capturou o Ruhr. Ademais, outras terras alemás tamén foron capturadas. E o exército tsarista tamén desembarcou en Dinamarca.
  Hitler estaba furioso coma un diaño nunha gaiola, pero non podía facer nada.
  No Nadal católico, as tropas reais desprazáronse cara a París. A pesar da neve e da xeada, a tripulación de Natasha estaba descalza e en bikini.
  Os alemáns rendéronse cada vez con máis frecuencia. E os franceses non querían loitar contra os rusos en absoluto.
  Mentres destrozaba unha batería alemá, Natasha comentou:
  - Entón, de feito, con que contaba o posuído Adolf cando comezou unha guerra connosco?
  Zoya de cabelos dourados comentou loxicamente:
  - ¡Probablemente porque, cando teñamos presión, caeremos coma moedas dun peto furado!
  Aurora esmagou unha noz cos seus dedos espidos. Entón ela botouno á boca e sinalou racionalmente:
  - A historia ensina que non ensina nada!
  Svetlana presionou os seus dedos espidos no botón do joystick. Ela noqueou outro canón alemán e respondeu:
  - Sexamos grandes loitadores!
  Os guerreiros, como podes ver, están verdadeiramente decididos a loitar e vencer.
  Oleg Rybachenko, un neno descalzo, corre en pantalóns curtos e co torso espido e musculoso. Mesmo balancea e ruxe:
  - ¡Gañaremos aos Krauts! Venceremos aos Krauts! E bótalle o cu!
  E o neno ten os dentes tan brancos e nacarados! Só un terminador novo e inflexible.
  Oleg Rybachenko dispara mentres corre. Mata fascistas e canta:
  - O espírito ruso é o poder dos reis, derrota aos Krauts!
  O neno lanzou unha granada co pé descalzo e cantou:
  - Vals ruso, nace o amencer - na gloria do rei!
  Realmente resultou ser un tipo moi combativo. E vence aos fascistas ata o primeiro día.
  E as nenas pelexan activamente. Aquí está Mirabela... Tamén unha piloto de primeiro nivel. Ninguén pode parala. Ela derruba aos Krauts e canta, mostrando os dentes:
  - Rapaza tola! Aquí está a súa marca!
  E tomará e lanzará un foguete!
  Si, así están as mulleres aquí! Cando as nenas rusas loitan, ningunha forza pode resistirlles.
  Mirabela derrubou sete avións alemáns cunha ráfaga de cinco canóns de aire e berrou:
  - O tsar Vladimir Kirillovich é o noso Deus!
  E a nena bate os pés nus no cristal.
  E tamén Albina e Alvina pelexan no ceo.
  Eran ladróns tan marabillosos. Cada vez se recollen máis contas novas. E ao mesmo tempo cantan:
  - No ceo somos a perfección! Somos as perfección! Dende un sorriso ata un xesto, máis aló de todo eloxio!
  Albina derrubou catro avións alemáns dunha ráfaga e berrou:
  - Ai, que felicidade! Que perfección na batalla!
  Alvina derrubou cinco avións alemáns e continuou:
  - Coñece a perfección na batalla! E xenial ideal!
  Os guerreiros cantaban a coro, cortando aos fascistas:
  - Nenas! Nenas máis chulas! Mozas! Nenas máis chulas!
  Demostraron o seu fervor agresivo. De feito, ningún dos ases de Hitler se viu obrigado a descender.
  Pero os fascistas, por suposto, están baixo unha presión salvaxe.
  Hitler está nun búnker en Berlín e alí está a ser bombardeado coma unha cascuda. Que quería? O número un fascista rematou! Foi contra a Rusia tsarista, e agora el mesmo está sendo esmagado coma unha cascuda.
  O tsar Vladimir Kirillovich está a tomar un descanso do inverno nas costas do océano Índico. Diante del bailan rapazas fermosas de diferentes razas e nacionalidades.
  Non obstante, ao rei non lle importa ver loitas de gladiadores. Por exemplo, dúas nenas contra dúas belezas.
  Loitan con espadas de plástico para non facerse dano. Con todo, loitan desesperadamente.
  Estes son os guerreiros. Hai un furioso intercambio de golpes. Dúas loiras e dúas pelirrojas...
  O tsar Vladimir preguntoulle ao mariscal de campo Vasilevski:
  - Que é o máis difícil da guerra cos alemáns?
  O mariscal de campo respondeu sinceramente:
  - Gaña confianza! Só ao principio, cando o inimigo comezou a avanzar, sentínme incómodo. E agora comezamos a gañar e todo está claro sobre os nosos inimigos! - O mariscal de campo Vasilevich, este gran estratega, bebeu viño.
  Vladimir Kirillovich sinalou loxicamente:
  - É moi difícil gañar todo o tempo! Pero amosámonos capaces de moito! E agora haberá tempo, e o mundo enteiro volverase pacífico!
  O mariscal de campo Vasilevsky confirmou:
  - Eu creo niso!
  As nenas tiñan contusións no corpo espido e parecían extremadamente nerviosas.
  Loitaron, por suposto, non como nos tempos da Roma antiga: intentaron non causar moito dano a si mesmos. Pero actuaron activamente.
  Mentres tanto, a loita continuaba. En xaneiro, as tropas tsaristas capturaron París en movemento. Tamén foi tomada a capital de Dinamarca, Copenhague. As tropas alemás foron debilitando. Os rusos continuaron avanzando cara á propia Alemaña. Os Fritz loitaron desesperadamente, pero as forzas quebraron.
  Oleg Rybachenko, este neno inmortal saltou descalzo na neve e precipitouse ao ataque por diante de todos, completamente sen medo ao lume. E mentres asubía:
  - Quen está afeito a loitar pola vitoria,
  Certamente vai derrotar aos seus inimigos...
  Ri alegre e conseguirá moito,
  E Hitler será golpeado duramente!
  E o pé descalzo do neno lanza unha granada! E mostra os seus grandes dentes nacarados máis aló dos seus anos. Si, xa ten a boca coma un lobo. Roerá calquera gorxa.
  E as nenas dos tanques están a moverse do sur ao norte de Alemaña. Están a piques de saír ao mar. E só quedarán cos Krauts as terras próximas a Berlín e Pomerania.
  Natasha, eliminando tanques fascistas, comentou:
  - E a guerra é divertida ao seu xeito!
  Zoya, despois de golpear aos nazis, acordou:
  - ¡Tan ben que se pon! Sobre todo cando gañamos!
  Aurora, disparando cos seus dedos descalzos, dixo:
  - Todo o imposible é posible no universo, só non fai falta un pouco...
  E a nena pelirroja vai rir moito!
  Os guerreiros temblan de alegría e rabia frenéticas. E esmagan aos alemáns.
  Ao mesmo tempo, as tropas tsaristas avanzan por toda España e xa se achegan a Sevilla.
  Olga nun vehículo blindado de transporte de persoal dispara contra os alemáns e as tropas policiais.
  Os españois locais case non ofrecen resistencia. Outro país está caendo baixo o machado de Rusia.
  Oleg disparou e cantou:
  - Acrobacias aéreas, será bash on bash!
  E a súa parella Alice tuiteou:
  - A grandeza dos rusos foi recoñecida polo planeta,
  O fascismo foi esmagado cun golpe de espada...
  Somos amados e apreciados por todas as nacións do mundo,
  Soportemos o gran tsarismo sagrado!
  E as nenas darán palmadas e presionarán os dedos espidos dos pés no joystick.
  A guerra entre o imperio tsarista de Vladimir Kirillovich Romanov e a Alemaña fascista continúa.
  As tropas rusas liberaron case por completo a Francia das hordas nazis. Febreiro de 1957... O exército tsarista libera Portugal.
  O 23 de febreiro uníronse unidades rusas de Dinamarca e a propia Alemaña.
  Oleg Rybachenko, este eterno neno, salpica na lama cos pés descalzos. O neno maior grita para si mesmo a todo pulmón:
  - ¡Gloria ao tsar ruso Vladimir III! Vou cortar a Hitler, medireino cun látego!
  E o neno volve berrar e lanza cos seus dedos espidos un disco moi afiado. E golpeará o fascista na gorxa. E despois lanza un boomerang coa súa perna espida e infantil, e inmediatamente corta a gorxa a cinco Krauts.
  Si, a mala idea de Hitler atacar tal imperio.
  Natasha e o seu equipo rematan os últimos alemáns en Portugal. O seu tanque é inexorable na destrución.
  E tamén presionan os botóns do joystick cos seus dedos espidos, cometendo unha destrución furiosa.
  Zoya disparou, esnaquizou o canón alemán e cantou:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final!
  Aurora, usando os seus dedos descalzos, deu unha patada ao nazi e berrou con aplomo:
  - Deus salve ao rei!
  Svetlana tamén fodiu, premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos e chirriou:
  - Forte soberano!
  As nenas vencen aos fascistas. Pero entón apareceu un novo tanque Hitler "Mouse"-4. Un modelo moi potente, cun peso de trescentas toneladas e unha pistola de 310 mm. Pode penetrar a longa distancia, pero ten unha armadura tan grosa que o tanque Kondratenko-6 non o levará desde ningún ángulo.
  Natasha manda:
  - Nenas, temos que achegarnos e pegalo na parte inferior do costado, entre os rolos - esta é a nosa única oportunidade!
  Zoya golpeou o canón alemán cos seus dedos descalzos e cantou:
  - O destino dáche a última oportunidade, pero apura! En choiva, sarabia e neve!
  Agustín tamén tocaba e berraba:
  - ¡Última oportunidade, o destino dáche! Viva a camiñada e a carreira diaria!
  E tamén cos dedos descalzos, e como vai torcer. E esnaquizará aos fascistas.
  Svetlana ruxiu:
  - Por novas fronteiras e vitorias espectaculares!
  O tanque ruso precipitouse, collendo velocidade. E as nenas tomarano e cantarán:
  - Forte soberano, gloriosa idade, tsar ortodoxo, reina para a gloria, para a nosa gloria!
  E de novo aceleraron, afastándose dun pesado proxectil enviado dende o canón que tiña o alemán "Maus"-4. As nenas berraban:
  - Non nos inclinemos sobre o corno do carneiro! Para que Hitler - morrer!
  E o seu tanque está acelerando. É como un boxeador pequeno atacando a un grande. Pero claro que as posibilidades son de cincuenta e cincuenta.
  Natasha, observando o movemento do tanque, recordou como boxeaba cun home no ring. Fallou golpes e foi golpeada, pero aguantou. E entón ela espetou con seguridade. E captou o movemento que se achegaba do inimigo e golpeouno no queixo. Noqueado!
  Recibiu mil rublos de ouro. Unha rapaza tan loitadora. Se o dá, darao!
  Natasha sacudiu a súa perna núa e cantou:
  - Esta non é a última batalla, pero é decisiva! Pola gloria da Patria, pola Patria e a honra!
  E entón o seu tanque esvara polo lado e envía unha cuncha... Zoya tamén usou os dedos espidos dos pés, unha rapaza tan dourada e áxil coma un mono. E "Mouse"-4 comezou a explotar. As súas cunchas detonaron claramente. E entón as torres serán arrancadas, e ela voará alto no aire!
  As nenas gritan ao unísono:
  - ¡Vitoria! Vitoria xenial!
  E outro tanque na súa lista!
  O 1 de marzo de 1957, as tropas rusas comezaron a cruzar o Elba. Parece que Hitler estaba sendo pisado.
  O neno Oleg Rybachenko, descalzo, co pé do seu fillo, lanzou unha granada, afundiu un tanque fascista e gritou:
  - Por fronteiras novas e inflexibles!
  A tripulación do tanque de Alenka xira cara ao leste. Alemaña Occidental e Francia xa foron liberadas. Só as terras entre o Oder e o Elba quedaron baixo control nazi. Pois tamén Gran Bretaña e Irlanda. As últimas forzas dos nazis están alí.
  Alenka, disparando contra as baterías fascistas, di:
  - Tsarevich Nikolai,
  Se tes que reinar...
  Nunca esquezas -
  O exército loita con valentía!
  E agora envíase outra cuncha cos pés descalzos. E caeu nunha pistola Fritz.
  Anyuta tamén dispara cos dedos espidos. Golpea ao fascista e ruxe a pulmón:
  - ¡Son o tipo de rapaza que fai vomitar a Hitler!
  A continuación, os ardentes cravos de Agustín. Ela tamén é un pequeno diaño que dispara e ruxe:
  - Ás portas do inferno!
  E usa os pés descalzos.
  María dispara detrás dela. Do mesmo xeito que o colle e pega, e berra:
  - ¡Ninguén me deterá, a tigresa, ninguén vencerá á nena descalza, e pegaréime en ningures!
  E entón explotarán os Xogos Olímpicos. E noqueará un tanque alemán, arrincándolle a torre como un gorro de cogomelo.
  E cacaretas:
  - Por fronteiras novas e xeniais!
  E volverá amosar a súa lingua!
  As nenas só se empurran e avanzan desesperadamente. E os fascistas afogan baixo os seus golpes.
  O 2 de marzo de 1957 capitularon as últimas forzas nazis en Portugal. Quedou claro que se poñía o albor do fascismo. Máis precisamente, é amencer? Puesta de sol de pesadelo!
  E as tropas rusas avanzan. Os alemáns tiran cada vez máis as súas armas e rendense.
  Caen de xeonllos. Tanto as nenas rusas como as chinesas bican os seus pés descalzos.
  Parece tan chulo e xenial. E os fascistas están sendo picados e picados.
  A tripulación de Natasha xa está no tren que vai loitar cara ao norte, cos Krauts.
  As nenas están sentadas no seu compartimento. Xogan ás cartas suxeitándoas cos dedos espidos.
  Natasha sinalou:
  - É interesante, cando tomamos Berlín, que segue?
  Zoya respondeu con confianza:
  - O seguinte será Londres!
  Fire Aurora riu e preguntou de novo:
  - E entón?
  Zoya afirmou con decisión:
  - América Latina será nosa! Non imos facer unha cerimonia cos nazis!
  Svetlana estivo de acordo con isto:
  - Por suposto que non o faremos! Conquistemos o mundo enteiro!
  Natasha confirmou con entusiasmo:
  - E entón haberá paz, en todo o mundo!
  As nenas cantaban a coro, compoñendo mentres ían;
  Gloria á Gran Rusia do tsarismo,
  Onde Vladimir senta no trono...
  Esmagaremos as hordas do fascismo malvado -
  Gloria ao exército e monolito de nós!
  
  Os corazóns foron temperados con gran fe,
  A nosa Nai Terra con todo o noso corazón...
  Somos fillos do tsar Nicolás,
  E non morreron por el en balde!
  
  A nosa patria, ti es máis querida que calquera outra cousa,
  Imos botar uns fogos artificiais alados e celestiais...
  Tamén estás loitando contra a Patria,
  Ben, que morran todos os nazis!
  
  Hitler quería conseguir as nosas Terras,
  E o can malvado intentou asasinar ao rei...
  Pero estamos apurados, non aceptamos iso ,
  Así que o fascismo atacounos en balde!
  
  O rei é un gobernante amable e sabio,
  Unha aguia montañesa vola sobre o planeta...
  Vladimir será o gobernante da horda,
  A nosa amizade é como un monolito de aceiro!
  
  Derribemos o apoio das pernas do Fritz,
  deixemos que Hitler se asfixie nun lazo...
  Entregaremos á vergoña as crueis execucións,
  Quen actúa como o mal na Terra!
  
  Forza real e sabedoría real,
  Destruirá aos fascistas sen medida...
  Créame, Hitler fixo algo moi estúpido,
  E agora a súa vida é como un fío!
  
  Así que respecta os grandes reis,
  Non hai Romanov máis frescos na Terra...
  Na batalla dos nazis, golpea os corazóns,
  Para abrir o camiño cara a realizacións e soños!
  
  
  Pedro o Grande levounos ao mar,
  Alexandre conquistou París...
  Si, ás veces pasaba a dor,
  Pero Rusia estaba protexida por un querubín!
  
  Todo é bonito con nós,
  Nenas e nenos, créanme...
  O rei goberna, sabes con xustiza...
  Aínda que unha besta malvada rosma no limiar!
  
  Non hai límites, cre na perfección,
  Pronto haberá reis do comunismo...
  Abramos as portas á felicidade,
  Maldito fascismo destruído!
  
  Para Rusia, o fito non se fixou,
  Créeme, derrotaremos ao inimigo...
  As nenas están descalzas, coma se en Esparta,
  Ben, o noso tsar Vladimir está só!
  
  Cremos en Rod, o Gran Deus,
  O que creou os eslavos perfectos...
  Loitamos pola honra e a liberdade,
  Batemos contra o nazismo!
  
  Vostede é a maior familia Romanov,
  Sempre gobernará Rusia...
  Gran rei, voo máis alto,
  Satanás non romperá a aguia!
  
  Por amor á gran Rusia,
  Enviamos soldados á batalla...
  Desde as iconas glorificamos os rostros dos santos,
  Despois de todo, calquera guerreiro tamén é un rei!
  
  O noso corazón arde pola Patria,
  As nenas somos duras na batalla...
  Abriremos a porta ao espazo, sabelo
  E vou matar a Adolf coma unha cadela!
  
  Só queda pouco tempo para Berlín,
  Entraremos levando a gloria dos reis...
  A vellez non nos ameaza ás nenas,
  Créeme, non nos derramaremos auga!
  
  Enterramos aos malvados e viles,
  O dragón será derrotado...
  E temos iconas douradas,
  Rodnoveria é unha lei eterna!
  
  
  
  
  Türkiye ENTROU NA SEGUNDA GUERRA MUNDIAL
  O 1 de setembro de 1942, Türkiye entrou na guerra contra a URSS. A razón está clara: a sede de vinganza polas derrotas anteriores e o desexo de capturar Bakú. Ademais, a diplomacia alemá tamén xogou un papel, que prometeu montañas de ouro aos otománs. En calquera caso, os turcos decidiron que non tiña sentido esperar máis, e que non eran carroñeros, senón que tamén podían ter tempo para loitar.
  Como resultado, trinta divisións turcas atacaron a Transcaucasia soviética.
  En poucos días tomaron Batumi e puideron rodear Ereván.
  En resposta, Stalin viuse obrigado a retirar parte das reservas emerxentes e trasladalas a Transcaucasia.
  O mando soviético viuse obrigado a aprazar a ofensiva en Stalingrado. Os alemáns, pola súa banda, puideron conseguir máis na dirección caucásica e tomar Ordzhonikidze e Grozny. E só retirándose ás montañas foron capaces de deter aos nazis as tropas soviéticas.
  Ao mesmo tempo, os británicos aprazaron a Operación Facho, temendo implicar a Turquía nas hostilidades contra Gran Bretaña.
  A finais de decembro de 1942, os nazis capturaron Stalingrado. Alí instaláronse. As tropas soviéticas avanzaron, pero sen éxito no centro: a operación Rzhev-Sychov resultou demasiado cara. Porén, o Führer aínda declarou a guerra total, xa que o Terceiro Reich non tiña recursos suficientes.
  En febreiro, o Exército Vermello acumulou as súas forzas e intentou atacar aos alemáns desde os flancos de Stalingrado. Pero os nazis xa conseguiran reagrupar as súas forzas e estaban dispostos a repeler os golpes.
  A operación Facho tamén comezou en febreiro. Os alemáns tamén estaban preparados, e despois de dúas semanas de feroz loita, detiveron aos británicos.
  Os estadounidenses aínda non desembarcaron en Casablanca e Tunisia. Os combates en África cesaron de novo.
  Hitler aínda estaba acumulando forzas... En marzo, o Exército Vermello levou a cabo a operación Rzhev-Sychov por terceira vez, as batallas duraron un mes enteiro, sen moito éxito.
  En xuño, os nazis colleron forzas e desprazáronse ao longo do Volga, tentando cortar as forzas soviéticas no Cáucaso e chegar ao mar Caspio.
  Novos tanques alemáns participaron nas batallas: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Así como a pistola autopropulsada "Ferdinand".
  Os alemáns eran máis fortes que na historia real, non vencidos e con tropas frescas.
  Os Estados Unidos practicamente non bombardearon o Terceiro Reich, o que permitiu aumentar a produción de tanques e canóns autopropulsados. E tamén lanzar a serie "León". Non obstante, o tanque resultou demasiado caro e pesado; moitas veces avariaba e quedaba atascado. Pero a súa grosa armadura lateral inclinada de 100 mm converteu o vehículo nun bo vehículo innovador. A vantaxe do tanque Lev era o seu poderoso canón, pero a desvantaxe era o peso de noventa. O que reduciu a mobilidade do coche.
  As batallas demostraron que este tanque aínda pode facer algo en terreos planos.
  A armadura lateral da Pantera resultou ser débil, o que aumentou as perdas. O Tiger demostrou ser o tanque de avance máis eficaz. Os seus lados estaban cubertos cunha armadura de 82 mm, o que facía que os corenta e cinco quedaran sen poder.
  Os alemáns avanzaron relativamente lentamente. O liderado soviético no seu conxunto esperaba esa opción, e preparouse, trouxo tropas.
  É certo, a diferenza do Kursk Bulge, os fascistas son moito máis fortes e seguros.
  E o terreo é máis cómodo para o ataque que para a defensa. E os Krauts tamén teñen máis avións, tanques e infantería. E non é doado abastecer ás tropas soviéticas polo Volga.
  Así que os nazis, traspasando as liñas de defensa, avanzaron. Conseguimos éxito tras éxito.
  Despois de tres meses de teimosas loitas, chegamos ao mar Caspio.
  Stalin, atopándose nunha situación difícil, quería iniciar as negociacións de paz. Xa que se fixo obvio que o Cáucaso non se pode conter. Pero é moi difícil chegar a un acordo con Hitler. Os fascistas esixen demasiado. E se cedes a eles, comeránche. E a tregua? Hitler non o quere aquí. E, por suposto, os aliados son pasivos. Teñen medo de atrasar a división extra.
  Os Fritzes movéronse pola costa do mar Caspio. E despois, finalmente, uníronse cos turcos. Que alegría foi!
  Fermosas mozas alemás obrigaron aos prisioneiros soviéticos a bicar os seus pés descalzos. Fixérono obedientemente. E golpearon os seus tacóns espidos.
  Así se levou a cabo a captura. E os alemáns desarmaron as unidades soviéticas.
  Entón Stalin ofreceu ao Führer a paz, aceptando renunciar a todo o Cáucaso, e mesmo a Leningrado e Carelia. Ademais pagar cen anos de reparación.
  O Führer, despois de pensalo un pouco, aceptou a oferta e a paz concluíuse o 7 de decembro de 1943.
  Os aliados tomaron isto como unha traizón! E impuxeron sancións contra Stalin e a URSS!
  E a propaganda soviética presentou a rendición real como unha gran vitoria. Din que, sendo abandonados polos aliados, preservaron o estado soviético e Moscova nunca foi tomada.
  E os nazis, por suposto, lanzaron unha ofensiva desde o Cáucaso a Oriente Medio e fortaleceron o grupo de Rommel. A finais de marzo de 1943, todo Oriente Medio e Exipto foron capturados por forzas fascistas superiores. Ademais, as batallas demostraron que o Panther loita con éxito contra os ingleses Churchill e Cromwell, pero estes últimos non poden penetralo frontalmente.
  Ademais, os alemáns foron endurecidos nas batallas cos rusos, e venceron facilmente ás tropas británicas coloniais.
  En abril, os nazis mudáronse a Sudán. E finalmente tomaron Xibraltar, comezando a ocupación de Marrocos. Churchill tamén intentou probar as augas para a paz. Pero Hitler, que se deu unha man libre no leste, dixo que non!
  E os nazis trasladáronse por África. Retrasáronse máis polas comunicacións prolongadas, as malas estradas ou a súa total ausencia, o clima difícil e as grandes distancias.
  Con todo, os alemáns avanzaron. E movéronse polo Continente Escuro. Aínda que, por suposto, os seus tanques, especialmente o Tiger-2 e o Lion, eran bastante lentos na selva. Por certo, os alemáns tamén introduciron unha "Pantera" lixeira na súa serie, que pesaba vinte e seis toneladas, que era moi necesaria para a guerra de África.
  Como demostraron as operacións de combate, un tanque deste tipo non tiña vantaxes fundamentais sobre o T-4, agás un motor máis potente, pero tamén placas de blindaxe inclinadas.
  A finais de 1944, os alemáns adquiriron o canón autopropulsado E-10, que pesaba doce toneladas, tiña unha silueta moi baixa e unha armadura moi inclinada. Tal máquina é verdadeiramente indispensable para África.
  Sobre todo se as nenas pelexan por iso. E as nenas son xeralmente super e elegantes.
  Gerda e Charlotte viaxan pola selva e destrúen aos británicos e americanos. Estas son realmente as nenas que necesitas! Nin sequera podes atopar outros máis frescos nos próximos cen quilómetros de territorio. Ás nenas encántalles matar: estas son nenas xeniais!
  Así que colleron aos loitadores negros e obrigáronos a bicar os pés descalzos das belezas. Tamén é inmediatamente obvio: roubo grave! E pelexan por si mesmos, golpeando coches ingleses dende longa distancia.
  O seu canón autopropulsado xa se achega a Pretoria, a capital de Sudáfrica. As nenas se disparan, perforan o Churchill cun núcleo de wolframio e cantan:
  - ¡En África hai tiburóns, en África hai gorilas, en África hai máis crocodilos! Morderán, golpearán e ofenderanche! Os nenos non saen a pasear por África! En África hai un ladrón, en África hai un vilán, en África está o terrible Barmaley! El vai morder, golpear e ofender! E as súas nenas teñen que ser destrozadas!
  En febreiro de 1945, caeu o último bastión dos británicos en África na illa de Madagascar.
  Entón, agora Gran Bretaña perdeu a súa posición alí tamén. Ao mesmo tempo, os alemáns capturaron tanto Irán como a India. Mostraron a súa forza fenomenal.
  E en maio de 1945, os nazis realizaron un desembarco en Gran Bretaña. Despois de tres semanas de teimosas loitas, Londres caeu. Un mes despois, Irlanda foi capturada.
  Houbo unha calma temporal en terra, pero no mar a guerra continuou. Estados Unidos quedou só contra o Terceiro Reich, os seus aliados e Xapón. Pero de momento, Estados Unidos está no exterior e non podes tomalo tan facilmente.
  No Terceiro Reich introduciuse o servizo militar universal e comezou a aumentar a produción de avións e barcos.
  Construíronse tanto acoirazados como portaavións. E por suposto a guerra submarina estaba en pleno apoxeo. E entón non houbo piedade para ninguén dos barcos americanos.
  No outono, ou máis precisamente, en novembro de 1945, os alemáns capturaron con audacia Islandia e logo crearon cabezas de ponte en Arxentina. Porén, a guerra no mar continuou durante moito tempo. Foron necesarias moitas lanchas de desembarco para chegar a América. E os barcos non se constrúen tan rápido. Pero sexa como for, o Terceiro Reich foi collendo forza. O ano corenta e seis pasou nun intercambio de golpes no mar. E en 1947, os alemáns xa trasladaran as operacións militares a Groenlandia e a capturaron. E desde alí non queda lonxe o Canadá!
  Os nazis planearon conquistas colosais. E en 1948, comezou unha ofensiva contra Canadá, e de Brasil a Venezuela xunto cos xaponeses. A loita desenvolveuse moi ferozmente.
  Os alemáns avanzaron lentamente pero con seguridade. Os seus tanques da serie E eran máis avanzados que os estadounidenses e mostraban a súa vantaxe no campo de batalla. Pero por certo, os ianquis non son tan sinxelos, e resistíronse moi teimudamente. E non tentaron desistir.
  Aínda que, claro, había caldeiras. Os americanos metéronse neles. Entón desistiron. E os prisioneiros bicaron os pés espidos e poeirentos das nenas arias.
  Pronto caeron Quebec e Toronto, logo outras cidades. De maio a decembro de 1948, os alemáns capturaron case todo o Canadá, así como Venezuela, Nicaragua e a maior parte de México. Esta é unha situación extremadamente difícil. A principios de 1949, os alemáns tiñan os Estados Unidos nunha pinza de aceiro. Entón, o 11 de xaneiro, os estadounidenses intentaron usar armas nucleares por primeira vez na historia. E non o conseguiron. Das cinco bombas, catro morreron en avións derrubados por avións alemáns, e unha, cando estalou, non causou danos graves ás tropas alemás.
  En resposta, os Krauts intensificaron os seus bombardeos contra cidades e instalacións militares estadounidenses.
  Así que a batalla continuou con éxito a favor da Wehrmacht. Quen tiña mellor equipamento e adestramento das tropas. Si, e un gran número. A loita foi moi feroz. A principios de 1949, divisións alemás, estranxeiras e xaponesas ocuparon o que quedaba de México e entraron nos Estados Unidos polo norte. América quedou completamente espremida. E quedou claro que as cousas eran malas para os Estados Unidos. E a finais do verán, a metade do territorio do imperio da aguia, así como Alaska, xa foran capturados.
  Os alemáns tomaron Washington e Nova York o 8 de novembro de 1949. E o 7 de decembro de 1949, os restos do exército estadounidense rendéronse. Así rematou a Segunda Guerra Mundial. A máis sanguenta de todas as guerras e durou máis de dez anos!
  Parecía que chegara a paz tan esperada. Pero Hitler non quería aceptar o feito de que a hexemonía tiña que ser compartida con Xapón. E o 20 de abril de 1953, o Terceiro Reich atacou a Terra do Sol Nacente. Estalou unha nova guerra. Pola hexemonía mundial.
  A superioridade cuantitativa está do lado do Terceiro Reich, e tamén cualitativa. Pero os xaponeses loitan con gran ferocidade e heroísmo masivo.
  Porén, os nazis seguen a prevalecer. Porén, a guerra durou case un ano. A URSS segue sendo neutral. Stalin morreu alí e hai unha seria loita polo poder.
  Xapón é finalmente ocupado pola Wehrmacht. Uns meses despois, os nazis tamén capturaron países latinoamericanos. Establecen a hexemonía mundial.
  No propio Terceiro Reich están a producirse reformas. Introdúcese unha nova relixión para substituír o cristianismo. Non hai Trindade nel, só un Deus supremo e o seu mensaxeiro: Adolf Hitler. Marca de moeda única, educación única. E tamén a poligamia santificada pola relixión. E a selección xenética aínda está a ter lugar activamente. A raza humana está a ser mellorada.
  A URSS aínda existe de forma truncada e rende homenaxe aos nazis. Nikita Khrushchev goberna alí e intenta non intimidar á besta. Con todo, Hitler xa subxugou o mundo enteiro a si mesmo. E mira a Rusia como unha mancha vermella. Pero o home asume, e Deus dispón.O 20 de abril de 1957, o Führer foi vítima dun intento de asasinato xusto no seu aniversario. E exactamente con sesenta e oito anos interrompeuse o reinado do tirano salvaxe. Quen conquistou case todo o mundo, e quería atacar de novo a URSS o 22 de xuño.
  Pero como vemos con el, non funcionou...
  Hitler foi sucedido por Schellenberg. Hermann Goering morreu por consumo de drogas e gula. Himmler caeu en desgraza e Hitler deixou de confiar nel e despois retirouno. Schellenberg sucedeu a Himmler e recibiu o cargo de sucesor. Ademais, Hitler tivo fillos obtidos mediante inseminación artificial. Pero o maior deles aínda non tiña catorce anos.
  Así que os descendentes do Führer non tiveron tempo de herdar. Hitler converteuse así en emperador, pero sen dinastía. Schellenberg non se atreveu a matar aos fillos do Führer, senón que os retirou do poder. E el mesmo converteuse no Führer e ditador.
  A loita polo poder durou varios anos.
  E o 1 de maio de 1961, a Alemaña nazi atacou a URSS. Houbo un intento de lograr: un planeta - un imperio!
  E as tropas de Schellenberg aínda puideron capturar Moscova. O exército soviético era demasiado inferior en cantidade e calidade do equipamento militar. A captura das principais cidades da URSS prolongouse durante seis meses debido ás grandes distancias. E despois a guerra partidaria durou outros dez anos.
  Con todo, as cousas pronto se calmaron. Schellenberg seguiu unha política relativamente liberal, e en 1981 todos os rusos recibiron a cidadanía do Terceiro Reich. A liberalización avanzou paulatinamente. Schellenberg morreu pouco despois. E estalou unha seria loita polo poder. Entón, como compromiso, a monarquía foi restaurada e o descendente directo do káiser, Federico IV, subiu ao trono. En 2001 celebrouse un referendo no que todos os habitantes do planeta Terra recibiron a cidadanía e formalmente a igualdade de dereitos. E en 2017 levantáronse as últimas restricións para xudeus e xitanos.
  A era do nacionalsocialismo chegou ao seu fin. Porén, a humanidade está nun só imperio, federal e monárquico. Explora o espazo exterior.
  Nela, todos son formalmente iguais, e hai un Senado e un Bundestag, onde os deputados son elixidos por toda a poboación do Terceiro Reich. E por riba deles está o Kaiser, o emperador de todo o planeta Terra.
  A vida, en xeral, non é mala en termos materiais. A disciplina estrita, o desenvolvemento da ciencia e da tecnoloxía cunha excelente organización alemá deu resultados. A agricultura é excelente, non hai fame e hai unha abundancia de alimentos incluso nas rexións pobres de África. Todo o mundo ten traballo, todos cobran un soldo e pensións. A educación e a medicina son gratuítas. Así mesmo, gardarías e garderías gratuítas. A comida custa céntimos e os prezos de todos os produtos levan moitos anos conxelados. En todas partes, incluso en África, hai estradas; case todos teñen un apartamento ou casa separados. Todos os recén casados reciben inmediatamente polo menos tres cuartos nun apartamento con todas as comodidades. Podes sacar un coche ou calquera cousa a crédito. Moitos teñen incluso helicópteros persoais.
  Internet está activa, todos teñen televisores e ordenadores, a xornada laboral é de só catro horas. Todas as seccións deportivas son gratuítas, e incluso pagas por asistir a elas.
  Dan un subsidio considerable por cada fillo. Os servizos públicos e o transporte público son gratuítos. Todo quedou tan limpo e ben coidado. As rúas están limpas, apareceron moitos robots e automatizacións. Orde exemplar. Os cigarros están prohibidos, aínda que aínda se vende alcol, e as cervexas de varios tipos son case gratuítas. Os nenos da restauración pública tamén reciben de balde.
  Moitas atraccións gratuítas e salas de informática.
  Xa existen asentamentos humanos na Lúa, Marte, Venus, Mercurio e as lúas de Xúpiter.
  A xente prepárase para saltar ás estrelas. Xa se inventaron moitas cousas.
  En resumo, saíu bastante ben en xeral. E non había que estar tan traballado.
  SE ZYUGANOV MOSTRASE MÁIS VALOR E PREVISIÓN
  En maio de 1999, Zyuganov decidiu non aprobar a candidatura de Stepashin, senón ir ás eleccións anticipadas á Duma. Os comunistas e os seus aliados tomaron unha decisión consolidada de votar en contra de Stepashin. Ademais, foron ofendidos e privados dos seus postos no goberno. Tal decisión tería sido a máis probable da historia se Zyuganov non fora un cabalo de Troia no campo comunista, que socavaba e comprometía as ideas da esquerda.
  As eleccións parlamentarias anticipadas prometían moitos beneficios para os comunistas, entre eles debido ao menor número de competidores e á imaxe de mártires.
  E isto demostrou que os comunistas non se aferran en absoluto aos seus asentos, senón que son máis principios.
  A segunda vez, Yeltsin trouxo de novo a Stepashin, e despois levouse a Aksenenko por terceira vez. A Duma de novo non aprobou, e foi tomada e disolta. Para setembro estaban previstas novas eleccións.
  A teimosía do parlamento cambiou un pouco o curso da historia. O bombardeo de Iugoslavia durou máis tempo, xa que Milosevic esperaba a axuda de Rusia. E a disolución do parlamento deu a oportunidade de gañar á oposición.
  Os comunistas conseguiron someter de novo a votación a destitución de Eltsin.
  E de novo quedou un pouco curto, esta vez só dous votos. Os deputados estaban preocupados pola proximidade das eleccións parlamentarias, e polo perigo de non pasar nelas.
  A Duma foi disolta e Eltsin nomeou por decreto ao pouco coñecido Aksenenko primeiro ministro.
  En xeral, as esperanzas de Zyuganov de que se celebrasen as eleccións estaban xustificadas. O presidente enfermo e debilitado non foi contra a constitución. E non se arriscou a superar a súa autoridade cunha cualificación do dous por cento. Primakov, ao ver que a súa coalición non tiña tempo para formarse e rexistrarse, fixo unha alianza cos comunistas. Yabloko e o Partido Liberal Democrático foron ás eleccións. O bloque da Unidade non tivo tempo de formarse, e o NDR debilitouse.
  Tamén está a invasión de militantes en Daguestán, e a indecisión das forzas de seguridade durante as eleccións.
  Os comunistas, xunto con Primakov e Luzhkov, lograron unha vitoria colosal. Recibiron máis do cincuenta e cinco por cento dos votos. O segundo foi o bloque Yabloko, que tamén fixo un bo rendemento, gañando un quince por cento. Inesperadamente, o LDPR funcionou ben, recollendo máis do doce por cento. O NDR non cumpriu a barreira do cinco por cento: derrota total! Zhirinovsky converteuse no único líder pro-Kremlin na Duma. É certo, a competencia foi débil. Segundo a nova lei, os partidos deben volver rexistrarse a máis tardar un ano antes das eleccións, e moitos non tiveron tempo.
  O parlamento volveu estar dominado pola oposición de esquerda, tanto Yabloko con escanos dun só mandato como o LDPR en minoría.
  E, por suposto, xurdiu un conflito... Despois da elección do presidente da Duma do Estado, aprobouse un voto de censura no goberno. E de novo falouse de impeachment. Esta vez dous terzos, sería doado de recoller!
  Eltsin, despois de dubidar, decidiu devolver á cadeira o primeiro ministro Primakov e o primeiro viceprimeiro ministro Maslyukov .
  A coalición de esquerdas aceptou isto, pero os poderes do presidente foron temporalmente reducidos. E non queda case nada ata as novas eleccións. Tras as negociacións dentro da coalición, decidiuse nomear a Primakov para presidente. Luzhkov converteuse en primeiro ministro. E Zyuganov recibiu o posto de xefe do poder lexislativo! É dicir, Super Skipper ! Respecto ao novo, incluso deberían ter sido adoptadas emendas á constitución.
  Os militantes foron expulsados de Daguestán. Pero non foron a Chechenia. Alí estalou unha guerra civil. Rusia apoiou a Maskhadov e Kadyrov, fronte a Basayev e Raduev .
  Primakov logrou gañar as eleccións presidenciais rusas na primeira volta. O goberno, con todo, recibiu poderes adicionais. Como é o poder lexislativo baixo control comunista.
  O crecemento económico continuou en Rusia, os prezos do petróleo e do gas subiron e a industria reviviu.
  Os estadounidenses, en xeral como na realidade, despois do atentado terrorista do 11 de setembro implicáronse en Afganistán e empantanáronse en Iraq. Primakov foi facilmente elixido para un segundo mandato. Pero en 2008, perdeu o seu asento ante o exitoso primeiro ministro Yuri Luzhkov.
  O novo presidente continuou a política anterior de alianza cos comunistas. Zyuganov converteuse en primeiro ministro.
  Durante algún tempo, a política exterior foi a asociación con Occidente e a amizade con China. O réxime de Yanukovich reforzouse en Ucraína. Entón Luzhkov, a diferenza de Putin, seguiu unha política máis pro-ucraína e valorou a unión dos estados eslavos. Ucraína chegou a formar parte da Unión Euroasiática en 2016. Luzhkov cumpriu dous mandatos e renunciou. Zyuganov finalmente converteuse en presidente, tamén gañando as eleccións con bastante facilidade. Zhirinovsky participou por sétima vez, todo dende 1991, e volveu perder.
  No outono de 2015, Rusia implicouse na guerra de Siria e bombardeou alí. Trump chegou ao poder nos Estados Unidos. Zyuganov, a pesar do comunismo formal, continuou o seu curso anterior en economía. Rusia, a pesar do dominio formal do Partido Comunista da Federación Rusa, seguía sendo un país de mercado, democrático e moderadamente autoritario.
  Asociación con Occidente e competencia moderada. Hai unha alianza con Ucraína e Bielorrusia, e Casaquistán, pero tampouco moi preto. En 2020, Zyuganov foi elixido para un segundo mandato. En xeral, baixando lixeiramente o resultado ao bordo da segunda volta. E en Ucraína, despois de que Yanukovych marchara, o asistemático Zelensky gañou inesperadamente. Nazarbayev tamén marchou.
  Zyuganov dixo que non cambiará a constitución e que marchará despois do seu segundo mandato.
  Así, o líder do Partido Comunista da Federación Rusa aínda conseguiu gobernar Rusia, mostrando un pouco máis de coraxe. E o mundo resultou máis seguro e tranquilo que na realidade.
  Quen é Putin? Como foi a súa carreira? Despois de que Primakov converteuse en primeiro ministro, Putin foi destituído por estar demasiado próximo a Eltsin. Acusando, en particular, que o FSB arruinou a invasión de militantes en Daguestán. Putin permaneceu involucrado na política durante algún tempo. Presentouse sen éxito para a Duma Estatal. Despois chegou a alcalde de San Petersburgo.
  Pero despois deixou a política e conseguiu un traballo no servizo de seguridade dunha empresa privada. Tan pouca xente xa se lembraba del.
  Zhirinovsky en 2020 acudiu ás eleccións presidenciais por oitava vez e volveu perder cun resultado modesto. Pero aínda ten unha facción na Duma Estatal. E mesmo Zyuganov concedeulle o rango de xeneral maior despois das eleccións de 2020. Donald Trump perdeu inesperadamente as eleccións ante un mozo rival demócrata. Merkel dimitiu pronto. E a saúde de Lukashenko deteriorouse drasticamente.
  En 2021, os cosmonautas rusos finalmente voaron á Lúa. E plantaron alí unha bandeira vermella! Zyuganov anunciou a Afonin como o seu sucesor oficial . Ben, en xeral, a vida volveu dar a volta en círculo.
  Como vemos, o colapso de Rusia non ocorreu nin sen Putin. E a luz non se apagaba.
  
  
  
  
  
  
  SE MENSHIKOV TERÍA MATAR A NIKOLAI
  . Na que, a Rusia tsarista gañou a guerra de Crimea. Menshikov morreu por unha bala perdida, e un comandante máis capaz ocupou o seu lugar. É dicir, ocorreu un accidente e cambiou o curso da historia.
  O contrario ao de Makarov. Os franceses e os británicos foron derrotados por pouco. E Rusia, despois de capturar un gran número de prisioneiros e trofeos, reconquistou Crimea.
  Türkiye foi derrotado en Transcaucasia. Ela deu Kars, Erzurum e case toda Armenia a Rusia. As tropas rusas ocuparon Romanía. Con todo, non houbo que continuar coa ofensiva. O sultán pediu paz. Ao mesmo tempo, Austria ocupou Bosnia e Hercegovina.
  Os turcos acordaron conceder autonomía a Serbia, Bulgaria, Montenegro e Romanía converteuse nun vasalo ruso. Ao mesmo tempo, Rusia tamén se fixo cargo de Armenia: Kars, Erzerum, Tanrog, ampliando as súas posesións polo sur.
  En Francia estalaron disturbios e comezou a guerra civil, e xa non puido enviar tropas. Gran Bretaña tamén abandonou o conflito. O reino sardo tamén se debilitou. Austria reforzouse. Os austríacos pronto conquistaron o Reino de Cerdeña, consolidando o seu dominio sobre Italia.
  Axiña Shamil foi capturado, rematando a guerra no Cáucaso. Rusia fixo unha paz rendible con China, quitando aínda máis territorio que na historia real, polo que a autoridade das armas rusas era maior.
  Nicolás I non apoiou ao norte na guerra contra o sur. Pola contra, decidiu axudar aos sureños xunto con Gran Bretaña para reforzar as súas posicións en Alasca.
  Rusia comezou a construír cidades e fortalezas en territorio americano. Incluso houbo proxectos ferroviarios a Chukotka. O tsar Nicolás describiu moito. As tropas rusas conquistaron Asia Central. Este monarca morreu en 1867. Deixando a Rusia poderosa e próspera. O seu fillo Alexandre non aboliu a servidume, pero continuou mudando cara ao sur. En particular, levou a cabo unha guerra vitoriosa con Turquía e anexionou Constantinopla a Rusia. Despois Mesopotamia.
  De novo a guerra con Gran Bretaña e a derrota dos británicos en Asia. Alexandre II gobernou un pouco máis , sen facer reformas importantes, salvo a xudicial, e mellorando algo o sistema de xestión.
  A abolición da servidume nunca seguiu. Pero Rusia anexionou Irán. O tsar morreu exactamente vinte anos despois de Nicolás I en 1887. Alexandre Terceiro gobernou só por pouco tempo, ata 1894, pero conseguiu anexionar practicamente toda a India a Rusia. E Nicolás II continuou o seu movemento cara a Indochina, e ata a propia China.
  Houbo unha guerra con Xapón. En xeral vencedor. E a conquista completa de China e Indochina. E penetración ata Australia. Pero en Europa a situación resultou ser algo diferente.
  O Imperio austríaco anexionouse o sur de Francia. E despois derrotou a Prusia, capturando o sur de Alemaña. Foi Austria a que se converteu na hexemona mundial. Francia foi moi debilitada pola guerra civil. Prusia non puido unirse. Os austríacos finalmente tomaron e capturaron toda Prusia, así como partes do leste de Francia. Formouse un gran imperio que se expandiu a África. Pronto os austríacos tamén conquistaron Bélxica, Holanda e moitas terras de África. Entón houbo unha guerra entre Austria e Rusia contra Gran Bretaña. Rematou coa división de África entre os austríacos e os rusos.
  O emperador Francisco converteuse verdadeiramente no maior monarca, superando a Napoleón Bonaparte ao conquistar case a metade de África e a maior parte de Europa. Tamén Francia foi axiña completamente capturada, xunto con España e Portugal. Si, todo saíu ben, pero...
  O herdeiro do emperador Franz quería anexionarse Serbia a si mesmo! E en 1920 comezou unha gran guerra entre a Rusia de Nicolás II e o Gran Imperio Austríaco.
  Toda Europa está do lado de Austria. Ademais de Gran Bretaña, que non é tan forte como na historia real, e case a metade de África. Ademais, Suecia opúxose a Rusia. E Noruega e Dinamarca foron capturadas baixo o mandato do emperador Franz.
  Iso foi a metade do problema. EEUU permaneceu dividido e unha potencia menor. Pero Gran Bretaña aínda controlaba Canadá e Austria. E despois dos dous primeiros meses de vacilación, tamén entrou en batalla ao lado de Austria.
  Entón, estalou unha gran guerra. Austria e Inglaterra contra Rusia.
  Por suposto, Oleg Rybachenko está aí. E loita como un heroe real e inflexible.
  O neno dispara contra o exército estranxeiro cunha metralleta e canta:
  - O himno da Patria canta nos nosos corazóns,
  Non hai ninguén máis fermoso ca ela en todo o universo...
  Apreta máis o lanzador de vigas do cabaleiro -
  Morre pola Rusia dada por Deus!
  E bate a si mesmo, destrúe cunha metralleta un exército de toda Europa e en parte de África.
  E o neno non cede por si mesmo. Aquí lanza unha granada cos seus dedos espidos e chirridos:
  - Non cederemos nin nos rendiremos!
  E de novo o neno dispara unha explosión letal e devastadora. Non quere ceder ante o seu adversario.
  E canta para si mesmo:
  - Ninguén nos vai parar! Nin un león pode gañar!
  O neno é un verdadeiro heroe. Inflexible e invencible. Cabaleiro da Fe! Aínda que non sexa cristián!
  E así o ataque austríaco foi rexeitado.
  Os austríacos e os británicos teñen tanques, pero Rusia tamén ten mastodontes.
  Nicolás II aínda ten unha poboación moito maior, tendo en conta as colonias. Considere toda Asia, o leste de Europa, parte dos Balcáns, máis da metade de África.
  Entón Rusia é superior en número de infantería. E os soldados loitan con moita valentía...
  E os austríacos non puideron resistir e foron expulsados de Varsovia. Entón as tropas rusas avanzaron ata o Oder e capturaron Prusia Oriental. Galicia tamén caeu, xunto con Lvov. Przemysl foi asediado. Cracovia foi liberada.
  Entón resultou que os eslavos non querían loitar cos rusos e rendíanse en masa.
  As batallas tamén demostraron que os tanques rusos máis lixeiros e áxiles eran máis efectivos que os tanques alemáns máis pesados e torpes. E na aviación, a Rusia tsarista é xeralmente unha orde de magnitude máis forte que a calidade dos británicos e austríacos.
  As tropas rusas retomaron a súa ofensiva tras unha pausa. Levaron tanto números como habilidade.
  Budapest foi rodeada e tomada. No mar, o almirante Kolchak derrotou aos británicos e capturou Australia. En terra, as tropas rusas cercaron e tomaron Berlín. E despois Viena.
  O Imperio austríaco tamén estaba perdendo a batalla en África. O corpo inglés tamén foi derrotado. Si, as cousas foron desagradables para o emperador Adolfo.
  Meteu a cabeza no lugar equivocado e comezou a perder por completo. Como pode resistirse a tal poder?
  Despois da caída de Viena, a resistencia dos austríacos fíxose foco. E pronto os rusos ocuparon toda Europa e África. Ao mesmo tempo, un ataque a Canadá comezou desde Alaska. Os británicos tamén perderon.
  Gran Bretaña atopouse illada e intentou sentarse na illa.
  Pero está claro que Rusia prevalecerá lanzando unha ofensiva aérea.
  E ela bombardeou case todo o que había na superficie. E entón unha forza de desembarco desembarcou en terra, o que levou a Gran Bretaña á submisión.
  Así, todo o hemisferio oriental, así como Alaska e Canadá, convertéronse en ruso.
  En xeral, isto é xenial! Nikolai o segundo fixo unha pausa temporal, dixerindo as posesións. Estados Unidos segue dividido e non moi forte, como outros estados dependentes de Rusia.
  En 1937, o tsar Nicolás II estrelouse nun avión. O trono foi herdado por Alexei II. A diferenza da historia real, o herdeiro era bastante san e alegre. E en 1941, decidiu conquistar todo o que os seus antepasados non conseguiran capturar.
  Deixando ir ao planeta, a Terra xa será un só imperio. E o exército ruso trasladouse primeiro aos estados do norte de América, e despois aos do sur. Os Estados Unidos non eran fortes e foron rapidamente capturados. Pero México resultou máis fácil de conquistar. Despois move cara arriba. Un a un, capturando un país tras outro. O Brasil máis grande e forte. Pero ela durou menos dun mes.
  E así conquistaron América Latina e Nova Zelanda. Alesei II pasou á historia como o consumador de todas as conquistas rusas. E xa en 1947, os cosmonautas rusos puxeron un pé na Lúa. E en 1958 a Marte! En 1961 a Venus. En 1972 a Mercurio, e en 1973 ás lúas de Xúpiter. En 1975, aos 71 anos, morreu Alexy II. Alcumado o Finisher. E o seu fillo Nicolás III converteuse en rei. En 1980, o home entrou no último planeta máis afastado do Sistema Solar: Plutón. Nicolás III non gobernou durante moito tempo. Morreu en 1985. E o seu fillo Alexandre cuarto subiu ao trono. Un rei novo duns vinte e sete anos. E o rei ordenou prepararse para saltar máis aló do Sistema Solar. E comezaron a construír naves estelares e un foguete de fotóns . E finalmente, en 2017, lanzouse a primeira expedición interestelar.
  
  O TSAR NICHOLAS II TEN A SORTE DO PRESIDENTE PUTIN
  O famoso escritor e poeta Oleg Rybachenko sentiu que algo andaba mal no mundo. A humanidade segue fragmentada como estaba. O número de países do planeta Terra non fai máis que aumentar. E se alguén gaña influencia, só é a China totalitaria e ditatorial. E Rusia, despois do fin do goberno de Vladimir Putin, mergullouse nunha profunda crise. A guerra no Cáucaso volve arrasar, esquerdistas e nacionalistas rebelanse. A economía está en declive de novo e a criminalidade está en aumento. E Rusia comeza a desintegrarse.
  A pesar da súa fenomenal sorte, Vladimir Putin nunca foi capaz de crear un sistema político forte e estable, nin unha economía estable e en rápido crecemento. Moitos problemas sociais e interétnicos non foron resoltos. A rara sorte permitiu a Putin manter a aparencia de prosperidade. Pero en canto saíu, todos os abscesos non curados abríronse á vez.
  Ademais, a ameaza dunha guerra nuclear asoma! O mundo está no caos, Rusia está a entrar nunha guerra civil a gran escala! Isto debe ser arranxado con urxencia.
  O neno leu nun libro que pode cambiar o destino das persoas e cambiar os seus lugares! E hai un xitano poderoso que pode facer isto a calquera persoa.
  Entón, por que non reverter a sorte e a sorte de Putin e Nicolás II?
  Ademais, se Nicolás II ten un éxito tan fenomenal como Putin, entón o curso da historia cambiará. E no século XXI, os Romanov gobernarán en Rusia. Isto significa que Putin non necesitará sorte. Ou polo menos Rusia ten a sorte de Putin.
  E no século XX, a sorte da Rusia tsarista é moi necesaria.
  O famoso escritor decidiu ir á muller xitana. Afortunadamente, estaba o seu enderezo en Internet, e unha intuición desenvolvida díxolle á escritora e poeta que non era unha charlatana en absoluto.
  En efecto, o xitano non é sinxelo. Vive nunha mansión en Moscova, e ten uns vinte anos, aínda que leva contando fortunas desde a época soviética. Podes ver inmediatamente á eterna rapaza co cabelo negro rizado: é extraordinaria!
  Oleg Rybachenko preguntoulle:
  - Fai unha boa acción! Cambia a sorte de Vladimir Putin e Nicolás II!
  A eterna moza xitana mirou para Oleg Rybachenko e respondeu:
  - É bo que non sexas un egoísta e que non te rindas por ti mesmo, senón polo país de Rusia. E aínda é mellor que teñas unha enerxía rica e unha imaxinación sobrehumana sen precedentes, incrible!
  O xitano chiscou o ollo e continuou:
  - Cambiar tanto a historia non é doado nin para min! Pero ti, o dono da fantasía máis forte e rica do mundo, podes axudarme!
  Oleg Rybachenko asentiu de acordo:
  - Estou preparado para calquera cousa! E cumprirei calquera petición!
  O mozo xitano asentiu e dixo:
  -Vouche converter nun rapaz duns doce anos, creceres moi lentamente e nunca pasarás de catorce anos. Enviareiche a un mundo paralelo, onde primeiro te converterás nun escravo!
  Oleg Rybachenko dixo de acordo:
  - Estou listo!
  O xitano asentiu e continuou:
  - Terás que conseguirme nove pedras artefactos: negra, branca, vermella, laranxa, amarela, verde, azul, índigo, violeta. E ademais disto, o décimo artefacto é a coroa de Koshchei!
  É difícil, pero terás o corpo sempre novo, rápido, forte e resistente dun neno guerreiro. E ademais dun intelecto extraordinario e un don fenomenal de imaxinación. Tarde ou cedo, recollerás artefactos e volverás ao teu mundo. E para sempre estarás no corpo dun neno duns catorce anos fenomenalmente forte e rápido, e será imposible matarte. É dicir, tamén recibirás a inmortalidade como recompensa!
  Oleg Rybachenko asentiu de acordo:
  - Só se pode soñar con isto!
  A bruxa eternamente nova comentou:
  - Pero dez artefactos son meus, e só meus! Daránme tanta forza que merecerás máis que a inmortalidade! Mentres tanto, voute durmir, e espertarás como un escravo nas canteiras. E entón o teu enxeño dirá como saír disto!
  Cando te movas, poderei cambiar o destino, a sorte e a fortuna do presidente Putin e do tsar Nicolás II. Coleccionarás artefactos de diferentes mundos para min, e mentres tanto, a partir de principios do século XX, a historia de Rusia irá doutro xeito. É dicir, aínda que non recolla os artefactos: nove pedras e a coroa de Koshchei, o tsar de Rusia Nicolás II aínda recibirá sorte, destino e sorte do presidente ruso Vladimir Vladimirovich Putin!
  Oleg Rybachenko sorriu amplamente e respondeu:
  -Isto é bo! No novo mundo, estarei tranquilo de que o curso da historia por fin cambiou para mellor! E que Rusia poderá restablecer a orde en todo o mundo e converterse nun país hexemónico! E un hexemón absoluto!
  O sempre novo xitano ordenou:
  - Déite no sofá!
  Oleg Rybachenko deitouse.
  A nena feiticeira ronroneou:
  - Agora durme! Espertarás noutro mundo.
  Oleg Rybachenko pechou os ollos e durmiu case ao instante.
  O xitano sacou dos envases os ingredientes almacenados con antelación e comezou a preparar a pócima. Acendeu o gas debaixo do caldeiro preparado para a maxia. E comezou a botar alí varias cousas, facendo feitizos. Ao mesmo tempo, a eterna nena sacou do peto unha baralla de cartas e cantou:
  - Oh, destino, destino, axuda a Nikolai! Moita sorte de Putin, veña ao tsar Romanov!
  Que gañe Romanov
  Regras como Genghis Khan...
  Que che traia sorte,
  Putin roubando un agasallo!
  
  É mellor para Rusia
  Nicolás o Gran Tsar...
  Genghis Khan volverase máis xenial
  Sexa como Vladimir Putin!
  O caldeiro comezou a ferver e a poción comezou a facer burbullas nel. O xitano puxo as cartas, fixo un feitizo e botou a baralla á bruma fervente... Un destello súper brillante brillou, coma de mil relámpagos fotográficos . O Oleg Rybachenko durmido desapareceu... E despois, despois de acenderse, o caldeiro tamén desapareceu.
  O amplo salón onde a gran feiticeira fixo o seu feitizo quedou baleiro e silencioso!
  A eterna bruxa dixo:
  - Ben! Cambiei o curso da historia e é xenial! E se este idealista ten sorte e recolle artefactos, entón voume facer tan poderoso que o propio Satanás me envexará!
  E a feiticeira xitana brillou con ollos esmeralda!
  E ocorreu un milagre!
  O que realmente agardaba a Nicolás II... Efectivamente, moito cambiou. Non houbo ningunha pelexa sanguenta durante a coroación. E a expansión en China foi exitosa. A guerra con Xapón, por suposto, ocorreu. Isto xeralmente foi historicamente inevitable. Está claro que o monstro fronte ao samurái debería ser desarmado e destruído. E disto non hai escapatoria. Non podes deixar perigo nas túas fronteiras.
  Xapón foi o primeiro en iniciar a guerra, pero o seu intento de atacar barcos rusos non tivo éxito. Os rusos non recibiron danos significativos, e unha ducia de destructores da Terra do Sol Nacente foron afundidos.
  "Varyag" tamén logrou escapar do cerco. O que resultou ser un gran éxito. E o almirante Makarov chegou rapidamente ao mar e imos destruír aos xaponeses. E o xeneral Kuropatkin derrotou aos samuráis en terra e ocupou por completo toda a península coreana.
  E ata o tsar Nicolás II tomou unha decisión: necesitaba manterse a salvo de Xapón para sempre! Pero como? Si, as tropas terrestres e anexalas por completo a Rusia como provincia.
  E entón tivo lugar unha batalla decisiva no mar, onde a frota xaponesa foi finalmente rematada polo almirante Makarov.
  Catro nenas tamén participaron na batalla! Pernas nuas e en bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Catro belezas que, axitando sables, abordan o maior barco samurái.
  Natasha corta o xaponés e grita:
  - Estarás manchada, de ollos pechados!
  Zoya cortou outro samurái e comentou:
  - E os teus ollos son de zafiro!
  Natasha, despois de dirixir o muíño, confirmou:
  - Claro que si! Claro que si!
  E entón Aurora colleuno de novo e deulle unha patada no queixo ao xaponés co talón espido. Ela rompeulle a mandíbula e ruxiu:
  - ¡Xura pola Patria!
  Svetlana colleuno, cortoulle a cabeza ao samurai e espetou:
  - Para o tsar Nicolás II!
  Si, claro, moito depende da sorte. En particular, o almirante Makarov permaneceu vivo. E resultou ser o segundo Ushakov. Que habilidade manda. El mesmo está nun cruceiro móbil, pode estar ao día de todo. E os xaponeses, que, por certo, non tiñan unha gran vantaxe en armas, foron derrotados por seccións e tácticamente.
  A habilidade dun xeneral ou comandante naval prevalece sobre unha pequena vantaxe numérica.
  Ademais, neste momento os xaponeses eran máis débiles en número. Entón, Makarov destrúeos. Forza o combate corpo a corpo, onde os barcos rusos con proxectís perforantes son moito máis fortes.
  E os xaponeses son derrotados. E as nenas capturan outro barco samurái. E nela ondea a bandeira do imperio tsarista!
  Que son os xaponeses? Non tes moi boa sorte? Nicolás II recibiu a sorte de Vladimir Putin e todo lle foi moi ben!
  E as nenas? As catro belezas en bikini son meigas autóctonas que decidiron loitar polo rei, aínda que normalmente non teñen nada que ver con este mundo.
  Pero neste caso, é necesario axudar ao pobo ruso. E isto débese á sorte de Putin. Nunca tería capturado Crimea sen disparar, se non fose polas mesmas catro meigas. Axudaron a facer un milagre. Pero se Rusia necesitaba afastar a Crimea do pobo fraterno aínda é unha cuestión. Pero anexionar China ao Imperio Ruso é unha gran idea! Imaxina cantos súbditos terá o tsar ruso: podería esmagar o mundo enteiro!
  En resumo, as rapazas de aquí non perden o tempo. E xa o novo acoirazado está sendo asaltado.
  E de novo é capturado. E os sables nas mans das belezas simplemente parpadean, e son tan afiados. E tantos xaponeses foron mesturados.
  A batalla no mar rematou co afundimento definitivo do escuadrón xaponés e coa captura do almirante Togo.
  E comezou o desembarco. Non había suficientes barcos de vapor e transportes. E usaban lanchas longas, transportábanas en cruceiros e acoirazados, e fixeron moitas outras cousas. O tsar ordenou o uso da flota mercante durante o desembarco.
  As tropas rusas venceron ao ataque dos samuráis que intentaron botalos da cabeza de ponte. Pero o exército tsarista resistiu con coraxe. E o ataque masivo foi rexeitado con grandes perdas.
  Durante o asalto, as bruxas cortaron con sables e lanzaron granadas ao inimigo cos pés descalzos.
  Están, por suposto, nos lugares máis perigosos. E como comezaron a disparar metralladoras. Cada bala está no obxectivo.
  Natasha disparou, lanzou unha granada cos seus dedos descalzos e berrou:
  - Ninguén é máis chulo ca min!
  Zoya, disparando unha metralleta, lanzou o agasallo da morte cos seus dedos espidos e chirriu:
  - Para o tsar Nicolás II!
  Aurora, continuando disparando con metralladoras e saltando, espetou e dixo:
  - Para o Gran Rus!
  Svetlana, continuando golpeando ao inimigo, dixo con agresividade, mostrando os dentes e lanzando unha granada co seu talón espido:
  - Polo imperio real!
  Os guerreiros seguían batendo e debullando. Teñen tal explosión de enerxía. Dispáranse e destrúen ao samurai que avanza.
  Xa son milleiros, decenas de miles de xaponeses asasinados por el.
  E os samuráis derrotados foxen... As nenas son moi letais contra elas.
  E os rusos están cortando samuráis con baionetas...
  O asalto é rexeitado. E novas tropas rusas desembarcan na costa. A cabeza de ponte está en expansión. Non está mal, por suposto, para o imperio tsarista. Unha vitoria tras outra. E o almirante Makarov tamén axudará coas súas armas. Varrendo os xaponeses.
  E agora as tropas rusas xa se están movendo por Xapón. E a súa avalancha non se pode frear. Cortaron ao inimigo en anacos e apuñalaron con baionetas.
  Natasha, atacando aos samuráis e cortandoos con sables, canta:
  - Os lobos brancos están a reunir! Só así sobrevivirá a carreira!
  E como lanza unha granada cos seus dedos espidos!
  Zoya canta xunto cunha agresión feroz. E tamén botando cos pés nus, algo único, letal:
  -Os débiles morren, mátanse! Protexendo a carne sagrada!
  Agustín, disparando contra o inimigo, cortando con sables e lanzando granadas cos seus dedos espidos, berra:
  - Hai unha guerra no bosque frondoso, as ameazas veñen de todas partes!
  Svetlana, disparando e lanzando agasallos da morte cos seus pés descalzos, colleuno e berrou:
  - Pero sempre derrotamos ao inimigo! Os lobos brancos saúdan aos heroes!
  E as nenas en coro, destruíndo o inimigo, cantan, lanzando armas mortais cos pés descalzos:
  - Nunha guerra santa! Será a nosa vitoria! Bandeira imperial adiante! Gloria ao heroe caído!
  E de novo as nenas disparan e cantan nun ouveo enxordecedor:
  - Ninguén nos vai parar! Ninguén nos vai derrotar! Os lobos brancos esmagan o inimigo! Lobos brancos - saúdo aos heroes!
  As nenas andan e corren... E o exército ruso vaise cara a Tokio. E os xaponeses están matándose, e están sendo segados. O exército ruso móvese. E unha vitoria tras outra.
  O tsar Nicholas realmente sacou un billete da sorte. As tropas rusas xa comezan a asaltar a capital xaponesa. E todo é tan xenial.
  As rapazas de aquí, por suposto, van por diante de todos e a súa presión e fazañas están a unha gran altura.
  Sobre todo cando lanzan granadas cos pés descalzos. Isto xeralmente causa conmoción e asombro entre os samuráis.
  Pero aquí están escalando o muro da capital xaponesa. E pican persoas e cabalos en repolos. Esmagaron aos seus opoñentes en anacos. As nenas están chegando, berrando e rindo! E cos seus tacóns espidos danche patadas no queixo. Os xaponeses están voando boca abaixo. E caen nos seus propios xogos.
  E os guerreiros axitan os seus sables aínda máis poderosamente.
  E os samuráis sofren derrota tras derrota. Así que as tropas rusas tomaron Tokio.
  Mikado corre con medo, pero non pode esconderse en ningures. E así as nenas levan prisioneiro e atárono!
  Gran vitoria! O emperador xaponés asina unha abdicación a favor de Nicolás II. O título do tsar ruso é significativamente alongado. Corea, Mongolia, Manchuria, as illas Kuriles, Taiwán e o propio Xapón convértense en provincias rusas. Aínda que Xapón ten unha autonomía pequena e limitada. Pero o seu emperador é ruso, un tsar autocrático!
  Nicolás II segue sendo un monarca absoluto, sen restricións de nada. El é o tsar autocrático!
  E agora tamén o emperador do Xapón, a Rusia Amarela, Bogdykhan, Khan, Kagan, etc., así por diante, así por diante...
  Si, máis sorte. Fíxate que a sorte permitiu que Putin conquistase tanto! O século XXI, ai, non é moi apto para as capturas!
  Que beneficio ten Rusia do feito de que o inimigo de Putin, McCain, morrese de cancro cerebral? A sorte, por suposto, é colosal, nin sequera podes imaxinala a propósito: que o teu inimigo morra dunha morte tan mala e desagradable!
  Pero o retorno específico para Rusia é cero.
  Pero para Nicolás II, tal sorte e sorte de Putin convertéronse en grandes conquistas territoriais. Pero realmente, por que a fortuna debería darlle agasallos a Putin? Ben, do feito de que Sobchak morreu nese momento e non foi necesario darlle o posto de xefe do tribunal constitucional, como é bo para Rusia?
  E o tsar Nicolás II de Toda Rus é unha persoa extraordinaria. Naturalmente, despois dunha vitoria tan grande, o seu poder e autoridade reforzáronse. Isto significa que se poden levar a cabo algunhas reformas. Especialmente na ortodoxia! Permitir que os nobres teñan catro esposas, como no Islam. E tamén dar o dereito a unha segunda esposa aos soldados como recompensa polas súas fazañas e o servizo fiel.
  Boa reforma! Dado que o número de persoas doutras religiones e estranxeiros no imperio creceu, entón o número ruso debe aumentar. E como facelo? A costa das mulleres doutras nacións. Despois de todo, se un ruso toma como esposa a tres mulleres chinesas, entón terá fillos delas, e quen serán estes fillos por nacionalidade?
  Por suposto ruso pola parte de meu pai! E iso é xenial! Nicolás II, que posuía unha mente progresista, era máis relixioso en aparencia que na súa alma. E claro, puxo a relixión ao servizo do Estado, e non ao revés!
  Nicolás II reforzou así a súa autoridade entre a elite. Os homes querían isto desde hai moito tempo. E acelerou a rusificación dos arredores.
  Ben, aos curas tampouco lles importou. Ademais, a fe debilitause no século XX. E a relixión serviu ao rei, non crendo realmente en Deus!
  E as vitorias militares fixeron popular a Nicolás entre a xente, e el, afeito ao autoritarismo, non quería especialmente cambios. Os rusos nunca coñeceron ningún outro poder!
  E a economía está en auxe, os salarios soben. Cada ano hai un dez por cento de aumento. De verdade, por que cambiar?
  En 1913, o tsar Nicolás, no tricentenario dos Romanov, volveu reducir a xornada laboral a 10,5 horas, e os sábados e días previos ás vacacións, incluso a 8 horas. Tamén aumentou o número de fins de semana e festivos. Comezou a celebrarse como un día libre e a data da rendición de Xapón. E o aniversario do rei, e o aniversario da raíña e o día da coroación.
  Despois de que o herdeiro do trono tiña hemofilia, o tsar Nicolás tomou unha segunda esposa. Así, resolveuse a cuestión da sucesión ao trono.
  Pero achégase unha gran guerra. Alemaña soñaba con remodelar o mundo. Non obstante, a Rusia tsarista estaba preparada para a guerra.
  En 1910, os rusos anexionaron Pequín e expandiron o seu imperio. Gran Bretaña aceptou isto a cambio dunha alianza contra Alemaña.
  O exército real era o máis numeroso e poderoso. O seu número en tempo de paz alcanzou os tres millóns e mil rexementos. Alemaña só tiña seiscentos mil en tempo de paz. Ademais de Austria-Hungría, pero as súas tropas non están listas para o combate!
  Pero os alemáns aínda están planeando loitar con Francia e Gran Bretaña. E onde poden debuxar dúas frontes?
  Os rusos teñen os primeiros tanques lixeiros do mundo "Luna"-2 en produción en masa. E bombardeiros de catro motores "Ilya Muromets" e cazas con ametralladoras "Alexander" e moito máis. E, por suposto, unha flota poderosa.
  Alemaña non ten forzas iguais.
  E os alemáns aínda decidiron atacar Bélxica e evitar París. Aquí non había nada para eles.
  Pero a guerra comezou igual. Alemaña fixo o seu movemento fatal. E as súas tropas trasladáronse a Bélxica. Só as forzas son desiguais. As tropas rusas xa se desprazan por Prusia e Austria-Hungría. E o tanque Luna-2 cunha velocidade de 40 quilómetros xa é unha forza colosal.
  Ademais, teña en conta que o tsar Nicolás tivo a sorte de que comezase a guerra. O propio tsar non tería atacado Alemaña. E así no lado ruso hai unha gran e esmagadora superioridade en forzas, tanques, superioridade en artillería e a mellor aviación en cantidade e calidade. E unha economía máis forte, xa que foi posible evitar a recesión provocada pola revolución e a derrota na guerra. E así todo o tempo hai un repunte e éxito tras éxito.
  Está claro que os alemáns estaban baixo ataque. E entón eles mesmos subiron coas forzas principais, contra Francia e Gran Bretaña. Onde deberían ir?
  Toma Italia e declara a guerra a Austria-Hungría! A única vantaxe é que Türkiye entrou na guerra contra Rusia. Pero isto é aínda mellor para o rei; por fin pode tomar Constantinopla e o estreito para si mesmo! Entón...
  E tamén catro bruxas, eternamente mozos crentes nativos Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana na batalla! E xa che pegarán! Así que golpearán tanto aos alemáns como aos turcos!
  O escritor e poeta Oleg Rybachenko espertou. Para sempre, a nova bruxa feiticeira cumpriu a súa promesa, dándolle a Nicolás II a sorte de Vladimir Putin e agora Oleg Rybachenko debe cumprir a súa. Espertar non foi doado. O corpo do neno foi golpeado por un duro látego. O neno saltou. Si, Oleg Rybachenko é agora un neno musculoso, encadeado polos seus brazos e pernas. Pódese ver un corpo curtido en negro, seco e musculoso, con músculos destacados. Un escravo moi forte e resistente, cunha pel forte que está tan endurecida que a malleira do capataz non pode cortala. Corres almorzar cos outros rapaces, erguerte da grava onde dormen os mozos escravos completamente espidos e sen mantas. É certo que aquí fai calor, o clima é como o de Exipto. E o neno está todo espido, só cadeas. Non obstante, son bastante longos e practicamente non interfiren con camiñar ou traballar. Pero non podes dar un gran paso neles.
  Antes de comer, enxágase as mans no regueiro. Recibes unha ración: puré de arroz e anacos de peixe podre. Non obstante, para un neno escravo famentos, isto parécelle un manxar. E despois vas á mina. O sol aínda non saíu pola mañá e é bastante agradable.
  Os pés descalzos do neno volvéronse tan ásperos e cachondos que os guijarros afiados non doen nada, ata fan cóxegas agradablemente.
  Canteiras onde traballan nenos menores de dezaseis anos. Por suposto que teñen coches e ferramentas máis pequenos. Pero hai que traballar quince, dezaseis horas, igual que os adultos.
  Apesta, así que se alivian xusto na cara de carbón. O traballo é sinxelo: picar pedras con picos, despois levalas en cestos ou en padiolas. Ás veces tamén hai que empurrar o carro. Normalmente os rapaces empúxana en dous e tres. Pero Oleg Rybachenko é elixido só porque é moi forte. E leva o pico nas mans coma un adulto. Debe completar unha tarefa moito máis grande que o resto.
  É certo que che dan cada vez con máis frecuencia. Tres veces ao día, non dúas veces.
  O neno escravo cuxo corpo habitou Oleg Rybachenko leva varios anos aquí. Obediente, traballador, todos os movementos practícanse ata o punto de automatismo. Realmente forte, resistente e practicamente non coñece a fatiga. Pero ao mesmo tempo, o neno case non medra, e agora non ten máis de doce anos, cunha estatura media para esta idade.
  Pero forza... Para varios adultos. Un heroe novo. Que, con todo, ao parecer nunca se converterá nun adulto, e non lle deixará crecer a barba.
  E grazas a Deus! Como escritor e poeta, a Oleg Rybachenko non lle gustaba afeitarse. Traballas por ti mesmo e rompes pedras, esfarelas. E ao carro. Despois lévao ao carro. É difícil empurrala e os nenos fan isto por quendas.
  Os rapaces aquí son case negros, pero os seus trazos faciais son europeos, hindúes ou árabes. Ademais, hai moitos máis europeos.
  Oleg bústaos máis de cerca. Os escravos non teñen permiso para falar, péganlles cun látego.
  Oleg Rybachenko tamén garda silencio polo momento. E estuda. Aquí, ademais de supervisores, tamén hai mulleres. Tamén son crueis e golpean cun látego.
  Ademais, non todos os nenos teñen a pel tan forte como a de Oleg. Moita xente rebenta e sangra. E os gardas poden matarte a golpes. O traballo é moi duro, e os rapaces, sobre todo cando sae o sol, comezan a suar moito.
  E aquí non hai un sol, senón dous. E isto fai que o día sexa moi longo. E hai moito traballo. Os rapaces non teñen tempo para durmir e relaxarse. Este é un gran tormento para eles.
  Oleg Rybachenko traballou por si mesmo, cortando e cargando mecánicamente. Revolto por min mesmo...
  E imaxinaba unha imaxe do que estaba a suceder despois de que Nicolás II obtivese o éxito do presidente ruso Vladimir Putin.
  Natasha, Zoya, Aurora e Svetlana atacan aos austríacos en Przemysl. As tropas rusas tomaron inmediatamente Lvov. E atacan a fortaleza máis forte.
  As nenas van descalzas e en bikini, corren rapidamente polas rúas da cidade.
  Pican aos austríacos e lanzan pequenos discos cos pés descalzos.
  Ao mesmo tempo as nenas cantan:
  - O tsar Nicolás é o noso mesías,
  Un formidable gobernante da poderosa Rusia...
  O mundo enteiro treme - onde vai ir -
  Para Nikolai cunha canción adiante!
  Natasha derruba aos austríacos, lanza unha granada cos seus dedos descalzos e comeza a cantar:
  - ¡Para Rus!
  Zoya tamén esmaga aos seus inimigos e canta con aplomo:
  - Polo imperio real!
  E unha granada lanzada polo seu pé descalzo voa! Esta é unha rapaza asasina. Pode esmagar a mandíbula e beber o mar!
  E tamén Aurora lanza un disco cos dedos descalzos, esparexe aos austríacos e chilla:
  - Pola grandeza de Rusia!
  E mostrará os seus dentes moi afiados! Que brillan como colmillos.
  Svetlana tampouco se esquece de ceder e ruxe:
  - Rus' do Santo e Invencible Nicolás II!
  A rapaza demostra unha paixón tremenda. E cos pés descalzos bota de todo e tira agasallos!
  Natasha, disparando e cortando, e lanzando armas letais cos seus pés nus, chirri:
  - Encántame o meu Rus! Encántame o meu Rus! E vouvos cortar a todos!
  E Zoya tamén dispara e ouvea, lanzando algo explosivo cos seus dedos descalzos:
  - Gran tsar Nicolás! Que os montes e os mares lle pertenzan!
  Aurora, berrando de rabia salvaxe e frenética, e lanzando agasallos cos seus dedos espidos, ouvea:
  - Ninguén nos vai parar! Ninguén nos vai derrotar! As nenas escarpadas esmagan aos inimigos cos pés descalzos e os tacóns.
  E de novo as nenas están nunha carreira salvaxe. Captan a Przemysl en movemento e cantan, compoñendo mentres van;
  O noso santo Rus é glorificado,
  Hai moitas vitorias futuras nela...
  A nena corre descalza
  E xa non é máis fermosa no mundo!
  
  Somos o apuesto Rodnoverki ,
  As meigas sempre están descalzas...
  As nenas queren moito aos nenos
  A súa feroz beleza!
  
  Nunca cederemos
  Non cedemos aos nosos inimigos...
  Aínda que os nosos pés estean descalzos,
  Haberá moitas contusións!
  
  É máis agradable que as nenas se apresuren
  Descalzo no frío...
  Somos verdadeiramente cachorros de lobo
  Podemos golpealo!
  
  Non podemos ser parados
  Unha formidable horda de Fritz...
  E non levamos zapatos
  Satanás tennos medo!
  
  As nenas serven a Deus Rod,
  O que, por suposto, é xenial...
  Estamos pola gloria e a liberdade,
  O Kaiser será un pouco desagradable!
  
  Para Rusia, que é máis fermosa que todas,
  Os loitadores están levantándose...
  Comemos mingau gordo
  Os loitadores non se dobran!
  
  Ninguén pode pararnos
  O poder das nenas é xigantesco...
  E non botará unha bágoa,
  Porque somos talento!
  
  Ningunha rapaza non pode dobrarse,
  sempre son fortes...
  Loitan ferozmente pola Patria,
  Fai realidade o teu soño!
  
  Haberá felicidade no universo
  O Sol estará por riba da Terra...
  coa túa sabedoría incorruptible,
  Baioneta o Kaiser!
  
  O sol sempre brilla sobre a xente,
  Sobre o país máis amplo,
  Adultos e nenos felices,
  E cada loitador é un heroe!
  
  Nunca hai demasiada felicidade
  Confío en que teñamos sorte...
  Deixa que o mal tempo se disipe -
  E vergoña dos inimigos!
  
  A nosa raza Deus é tan supremo,
  Non hai ninguén máis fermoso ca El...
  Seremos máis altos de alma,
  ¡Para que o maligno vomite a todos!
  
  Derrotemos aos nosos inimigos, creo
  Deus branco e ruso está connosco...
  A idea será unha alegría,
  Non deixes que o mal entre na túa porta!
  
  Ben, en fin, a Xesús,
  Sempre seremos fieis...
  É un Deus ruso, escoita,
  El mente que é un xudeu Satanás!
  
  Non, de feito, Deus todopoderoso,
  A nosa Santísima Familia Principal...
  Que fiable é o tellado,
  E o seu Fillo-Deus Svarog!
  
  Ben, en resumo, para Rusia,
  Non hai vergoña de morrer...
  E as nenas son as máis fermosas de todas,
  Unha muller ten a forza dun oso!
  
  
  OS PLANS NON CAMBIRON
  Hitler simplemente non cambiou o plan OKW, e o ataque a Stalingrado levouse a cabo tanto dende o norte como o sur, polos Grupos de Exércitos A e B. E o asalto foi confiado a Mainstein . Como resultado, Stalingrado caeu aos dez días de asalto por todos os lados. E as tropas soviéticas atopáronse completamente rodeadas. Despois, a Wehrmacht trasladouse pola costa do Volga ata o mar Caspio. Como respondeu o Exército Vermello? A ofensiva no centro non foi moi acertada.
  Ademais, Xapón gañou a batalla de Midway, aínda que non abriu unha segunda fronte, pero conquistou as illas hawaianas. E ao mesmo tempo, as unidades terrestres dos samuráis desprazáronse cara á India. Para reter esta colonia, Gran Bretaña tivo que retirar algunhas tropas de Exipto, abandonando a Operación Facho.
  Os alemáns mantiveron a iniciativa na fronte oriental. A rápida captura de Stalingrado derrubou o flanco sur. O Fritz escorregou ata o mar Caspio e cortou o Cáucaso por terra. E entón Türkiye entrou na guerra. O seu exército, aínda que non é moi forte, é bastante numeroso e capaz de loitar con valentía.
  Xa nos primeiros días, os turcos tomaron Batumi e rodearon Ereván. Si, os seus logros son decentes, xa que o Exército Vermello está atrapado pola fronte alemá.
  Cómpre sinalar que os nazis aproveitaron o feito de que as tropas soviéticas entraron na batalla directamente desde os trens e vencéronas por partes. Isto, por suposto, tivo un impacto negativo no curso da guerra.
  Stalin tamén estaba nervioso e asustado: esixiu manter o Cáucaso a calquera prezo.
  En resumo, a heroica defensa de Stalingrado non funcionou e todo se derrubou. E mesmo a ausencia de divisións xaponesas no Extremo Oriente non axudou.
  Os alemáns desprazáronse pola costa do mar Caspio, ata Daguestán. Para impedir que acumulasen po - pero as forzas son desiguais, ademais, o Exército Vermello experimentou grandes dificultades cos suministros. E ela cedeu. E os Krauts bombardearon activamente.
  Os Estados Unidos case non tocaron o Terceiro Reich, distraídos polas vitorias de Xapón. Gran Bretaña debilitou un pouco, e tampouco se meteu en problemas! Agora os alemáns tiñan demasiados avións e realmente podían poñerlles presión.
  Stalin mostrou as súas peores calidades e con demasiada frecuencia perdía os estribos e berraba, pero non tomaba as mellores decisións.
  Así que a perda do Cáucaso fíxose inevitable.
  Xa hai unha batalla na fronteira con Acerbaixán.
  As nenas soviéticas loitan desesperadamente. Aquí as belezas loitan desesperadamente.
  E non retroceden e non se renden. E arrastráronse polas súas costas.
  Natasha, Zoya, Augustina e Svetlana arrastraron o xeneral alemán pola retagarda. Isto é xenial. As nenas puxérono de xeonllos e obrigárono a bicar os seus pés descalzos. Golpeounos con moito entusiasmo! E lambeu os tacóns das nenas.
  As mozas guerreiras son xeralmente tan sexy e encantadoras. Despois deron a batalla de Fritz.
  Natasha cortou cunha ráfaga, cortando aos nazis. Lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - ¡Por gran gloria!
  Zoya tamén disparou e chirriou:
  - Pola Patria e Stalin!
  Colleuno e lanzou a granada cos dedos espidos. Ela dispersou aos nazis e berrou:
  - Pola URSS!
  As nenas son tan fermosas e incribles.
  Agostiño tamén lanzou unha granada co pé descalzo e, mostrando os dentes, colleuna e asubiou:
  - Estou moi pelexando! Como un terminador!
  E Svetlana tamén lanzará algo tan letal e destrutivo cos seus dedos espidos. E de novo cantará:
  - A nosa amizade é monolítica, e iso é o que significa!
  Catro, pelexan así: estas son nenas! As belezas divertidas mostran as súas longas linguas en resposta.
  Guerreiros da máxima categoría. E como che pegan, e como che berran.
  Esmagan aos alemáns como bagas cunha prensa.
  Natasha disparou, lanzou unha granada co pé descalzo e cantou:
  - ¡Somos guerreiros da luz e da bandeira vermella!
  Zoya tamén lanzou ao asasino cos seus dedos descalzos e falou:
  - E loitaremos por Lenin!
  E entón ela arremeteu contra Agustín, mostrando os dentes:
  - En nome da gran alegría!
  E entón Svetlana disparou e lanzou granadas cos pés descalzos, ruxindo:
  - Asumirémolo e darlle a volta!
  Os catro están traballando activamente e disparando. Ben, estas son, ao fin e ao cabo, nenas que saben moito de exterminio. E non pelexan así.
  E como debería ser para verdadeiros terminadores... Guerreiros de alto voo. E teñen paixón pola destrución.
  Natasha volveu lanzar unha granada co pé descalzo e asubiou:
  - ¡Entendo perfectamente este mundo como un agravamento da loita de clases!
  Zoya tamén asubiou, lanzando unha granada letal e desgarradora cos seus dedos espidos:
  - Que casa terá bandeira vermella!
  E entón Agustín deulle a quenda. Segaba aos nazis e lanzou unha granada co pé descalzo, asubiando:
  - Gran espazo, esta é a nosa terra e todos nós!
  Os guerreiros son realmente capaces de romper ata unha almofada térmica.
  E entón Svetlana bota unha granada co pé descalzo, dispara unha explosión e di con rabia:
  - ¡O lume e o cabalo de corte están furiosos!
  As nenas, por suposto, encenderanse. E chocan coa cabeza.
  E no lado alemán, a tripulación de Gerd loita na T-4. Unha vez máis, unha vez que se pon en marcha, non vai quentar e non poderá suprimir esa presión. As nenas teñen un lume tan infernal nos seus ollos.
  Tiránse a si mesmos e non dan ningunha posibilidade de salvación. E non podes resistir os seus dentes brancos e nacarados.
  Os guerreiros son agresivos e ouvean:
  - Aroma salvaxe! Enviaremos a todos os inimigos ao inferno!
  Gerda disparará, pegará aos trinta e catro e chiscará:
  - Vitorias futuras!
  Charlotte preme o gatillo cos pés descalzos e gorgota:
  - ¡Destrozarémoste!
  Magda tamén disparou, destruíu a T-26 e dixo:
  - Desvelarémolo.
  E sacudiu os dedos espidos dos pés.
  E tamén Christina preme os pés descalzos nos pedais e asubíos:
  - Ánimo pola nosa festa!
  As nenas, por suposto, están case espidas en bikini e descalzas. E ao mesmo tempo extremadamente sexy.
  E realizan ataques co seu non moi perfecto, pero efectivo T-4. E disparan contra o inimigo. Non cedas a esas nenas en nada! E como mostraban os dentes. E como fan cara!
  Gerda ruxe para si mesma, disparando cos dedos descalzos:
  - A Gerda encántalle matar, esta Gerda!
  E de novo dispara obuses.
  E entón Charlotte dispara á súa vez e ruxe, noqueando aos trinta e catro:
  - ¡Abrireilles o estómago!
  E cos pés descalzos volverá comezar.
  E entón Christina engadirá o asasino. Tamén usando os dedos descalzos.
  E ruxirá:
  - Eu son a encarnación da agresividade!
  Que cintura ten, e abdominales esculpidos!
  E entón Magda collerao, darlle unha labazada e ruxirá:
  - Banzai!
  E as súas pernas tamén están espidas e ciceladas!
  As catro alemás empúxanse e gañan de verdade. Ten tanta agresividade e vitalidade.
  Os guerreiros usan a vara e disparan. Non deixan ir ao Exército Vermello.
  E as mulleres pilotos tamén loitan no ceo, e así o demostran. Que o seu espírito é inconmensurable.
  Aquí está o Focke-Wulf alemán máis recente. Gertrude está nel. E esta rapaza demostra que é máis chula que os homes. Así golpea aos fascistas. Non lles dá a máis mínima piedade. Gertrude comezou a verdadeira loita.
  E derruba a un yak soviético e grita:
  - Son unha super nena!
  Despois tomarao e amosaralle a lingua. E de novo asumirá o exterminio total. Esta é a nena. E tamén descalzo e en bikini. E entón LAGG derrubou e volveu ruxir:
  - Piloto artillero!
  E rirá a todo pulmón. E despois derrubará o PE-2. Unha rapaza así, do máis chulo alcance e clase. Entón volveu realizar unha manobra e destruíu o Yak con canóns de aire. E intentarao .
  - Eu son a loba do ceo!
  E como mostra os dentes! E como poñerse salvaxe! Que avoa! Baba a todas as mulleres!
  Pero, claro, os fascistas tamén tentan atacar no sur.
  Alí, en particular, o piloto Helga loita no ME-109. E con tanto éxito que os fragmentos están voando dos británicos.
  Unha nena golpeou un Mustang e cantou:
  - Unha néboa lila flota sobre nós!
  En xeral, que ben é loitar descalzo e en bikini. Que práctico é isto! E é moi cómodo.
  Helga é piloto. O Führer era o suficientemente intelixente como para escoitar consellos e permitir que as nenas en tanques, avións e no exército. E canto mellor lle foron as cousas aos Krauts.
  Elas mesmas non esperaban que os corpos das mulleres fosen tan efectivos. Aquí Helga está gañando impulso e contas.
  A nena preme os pedais cos pés nus e ruxe:
  - Son unha vaca tan encantadora!
  Helga derruba dous avións ingleses máis e chilla:
  - ¡Detrás de min hai soldados alemáns seguidos!
  E tamén derrubou un bombardeiro! Que rapaza! Para todas as nenas, unha guerreira grande e chula. Se extermina, tamén o fai sen cerimonia nin piedade.
  As mozas aquí son tan sexys!
  E as tropas de Rommel atravesan o deserto, sen esperar a que cheguen forzas adicionais. Temos que gañar, entón temos que gañar. O lendario comandante "Desert Fox" xa estaba afeito a loitar con forzas superiores. E os seus soldados tamén son así. Aquí, por exemplo, hai unha compañía seleccionada de guerreiras SS. Foron trasladados a principios de decembro, cando a fronte estaba rachando, os alemáns retrocedían e os británicos, pola contra, romperon, liberando a Tolbuk e ameazando con botar á Wehrmacht do solo africano.
  Entón o Führer posuído propuxo: trasladar un batallón feminino de tigresas. Non porque as mulleres cambien o equilibrio de poder, senón para que os homes, especialmente os italianos, se sintan avergoñados e loitarán de forma moito máis agresiva e con máis habilidade. Despois de todo, se as mozas de elite, endurecidas por un duro adestramento, están por diante, entón os homes terán moita vergoña.
  Os guerreiros loitaron só en bikini, usando cremas especiais para protección. Durante seis meses, os seus pés espidos de nena volvéronse tan cachondos que non tiñan medo das areas quentes coma unha tixola, e polo bronceado a súa pel adquiriu unha cor chocolate escuro. E moitos xa teñen detrás decenas de cadáveres.
  Margo e Shella son dúas arias moi novas, pero xa endurecidas pola batalla. Son os máis novos da empresa, pero en seis meses xa conseguiron a Cruz de Ferro, Primeira (de segunda, xa a tiñan todos no batallón), son desapiadados e amables.
  Margot tiña o pelo da cor do lume, e Shella era unha loura branca como a neve cun toque de mel. Aquí están loitando, repelendo o ataque dos tanques británicos que contraatacan. As Matildas, coa súa poderosa armadura, van adiante. A continuación están os Cromwell transitables con proxectís de alto explosivo e vehículos máis lixeiros. As nenas enterraron na area. É inútil disparar a tales tanques de cabeza. Hai que evitar que se noten, e despois...
  "Matilda" e "Cromwell" pesan unhas trinta toneladas, e cando pasan por riba das trincheiras escavadas na area de arxila, dáse medo. Derrama sobre o teu pescozo pelado e curtido, e sentes sobre ti o terrible peso das máquinas bastardas. Aquí está o mesmo "Cromwell", un ferro típico cunha armadura inclinada de 70 mm, que nin sequera unha arma de 88 mm non pode levar. Cheira a gasolina e aceite de motor británicos, moi picantes. As nenas teñen as súas propias sorpresas, problemas fáciles. Os primeiros modelos de Faustpatrons. Xa que os homes, como é costume, deixan ir as damas primeiro, así que proban as armas máis recentes e, como era de esperar, prometedoras.
  Pero tamén meteron ás nenas, en contra da hipócrita consigna do nazismo: "a guerra é cousa de homes, paz para as mulleres!", no medo das cousas.
  Non obstante, a infantería quedou atrás, o que significa que hai unha oportunidade de sentarse nas trincheiras e gañar.
  Shella di nun susurro, con medo de estornudar pola area que cae da trincheira que lle tapa as fosas nasais:
  - Só o envellecemento no campo de batalla permitirá evitar a fermentación do champán da vitoria que se podre debido aos prazos incumplidos.
  Margo aceptou:
  - Quen non ten resistencia experimentará o viño azedo da derrota e a amarga bebida da perda!
  Pero as Matildas, os Cromwell e unha ducia de Mangostas lixeiras xa están detrás deles. Agora chegou a hora da colleita.
  Shella, cuxo cabelo outrora nacarado volveuse gris polo po, e apoia os seus talóns espidos na area quente, recorre mentalmente á Virxe María e a outros santos, dicindo: non me defraudes. O dedo preme o pelín suavemente para que a carga acumulada entre directamente no tanque de gasolina.
  Margo apreta o gatillo con ela, tamén lentamente. Despois de que ambas as nenas se azotan coas mans. As cargas impactaron directamente na popa, despois de que estoupan os tanques de gasolina. As chamas laranxas salpican como escuma de ondas polo aire e escoitanse as maldicións de alguén.
  A continuación, os curtos fociños dos tanques británicos son enroscados polos choques en tubos peculiares.
  E as nenas tigresas lanzan con valentía granadas aos inimigos. E os fragmentos voan en todas as direccións, atravesando a armadura como a pata de gato ardente, un fluxo destrutivo de partículas acumuladas.
  Aquí está a rabia feminina, dicindo que as mulleres alemás non se caracterizan en absoluto pola compostura. E saben loitar... E que o ataque se atrague.
  É moito máis doado repeler o ataque da infantería, que consiste, por regra xeral, en árabes e negros recrutados mediante incursións ou varias promesas. Ao ver que os tanques estaban noqueados e había unha seria resistencia por diante, retrocedéronse ás primeiras perdas.
  Ben, e despois volven completamente ao voo xeral. Xa que este é o estilo - ofende aos débiles, así sexa para os monstros!
  Cando o ataque finalmente se esfumou e as nenas continuaron a súa carreira polo deserto pola noite, mantiveron unha conversa mentres camiñaban. Shella preguntoulle a Margot:
  - Cres que aínda estaremos en Alexandría?
  O guerreiro do lume respondeu confiado:
  - Creo que non máis tarde de novembro, ou quizais en outubro, por fin ocuparemos Exipto.
  Shella loxicamente e sen prestar atención á comezón nas súas plantas callosas, da area quente, suxeriu:
  - Cando este cravo no noso ventre , a base en Malta, é destruído, o abastecemento faise mellor, a medida que chegan novas unidades, o inimigo xa non terá oportunidade.
  Margot mirou ao seu redor para ver canto tempo lle quedaba ao sol antes de poñerse. Para finalmente deitarse e durmir ben. A proximidade da estrela avermellada ao horizonte calmou ao guerreiro. Ela comentou con preguiza:
  - Creo que o Führer non se perderá de repetir o magnífico desembarco en Creta despois de Perú- Habor e Midway . Só que esta vez demolerán Malta.
  Shella gritou ao ceo cunha maldición:
  - Que o Todopoderoso converta todas as bases británicas nun inferno.
  O sol por fin escondeuse detrás do horizonte, o día máis fresco do ano, o 21 de outubro, chegou ao seu fin. E con ela comezou a Operación Oso Polar. Por que branco? Desinformación astuta para facer pensar que estamos a falar do norte, pero de feito o swing aplastante do boxeador está no sur.
  A maior base británica realmente parecía un inferno. Foi atacado por máis de mil bombardeiros recollidos de toda a fronte oriental e recibindo unha experiencia de combate decente, xunto con cazas de escolta. Os británicos, por suposto, levan moito tempo loitando, pero non esperaban un ataque masivo tan poderoso. De feito, quen crería que os Krauts decidirían expor a fronte, aínda que o inimigo se calmara temporalmente. Pero agora os soldados británicos están sendo golpeados sen piedade. Por exemplo, os seus barcos son atacados polo Yu-87, a famosa "cousa". Non moi rápidos, pero posuíndo a máis alta (para a súa época) precisión de bombardeo, atormentan á flota británica escondida nas baías. Os Focke-Wulfs máis modernos non se quedan atrás, incluíndo ata o propio lendario von Rudel, o rei dos avións de ataque. Coñecido polo afundimento do acoirazado soviético máis poderoso, o acoirazado Marat.
  Por exemplo, o cabo Richard ve os voitres rodando por un outeiro coma un trineo. Numerosos bombardeiros alemáns emerxen dun buraco de xeo como peixes depredadores. O inglés xa maduro colga o teléfono con medo. Nunca vira unha visión tan terrible. As sirenas soan moi tarde, despois de estoupar as bombas. A onda expansiva lanza soldados británicos, brazos e pernas cortados voan en diferentes direccións. Un dos cascos de ferro quedou vermello e golpeou o axente na cara. E como berra:
  - Churchill é o mellor! Hitler é xenial!
  Os canóns antiaéreos británicos non comezaron a disparar inmediatamente, senón só cando caeron miles de bombas á vez. O inimigo calculou todo correctamente: nin unha soa bomba debería desperdiciarse. Entón esmaga o inimigo e golpea. Todos os sectores están marcados previamente no mapa. Ademais, os insolentes británicos nin sequera se disfrazaron correctamente. Moitos dos seus canóns antiaéreos están á vista e son os primeiros en ser arrastrados.
  Aquí o canón dun canón antiaéreo de 85 milímetros, de trinta e dous pés de lonxitude, lanzouse cara arriba e dobrado no aire como un volante. Despois de que se estrelou, esmagando a cinco ingleses. Un dos negros tiña a barriga aberta e caéronlle os intestinos.
  E caeron bombas, e todo ardeu, un almacén de combustible retumou, comezaron a estoupar, esparexendo proxectís case por todo o esqueleto, despois outro almacén foi alcanzado. Aínda por riba, as sirenas instaladas nos carenados do Yu-87 e Focke-Wulf ouveaban molestos, provocando un horror salvaxe entre os negros e árabes de entre as tropas coloniais. Pero parece que os brancos teñen igual medo.
  Por exemplo, chocaron dúas fragatas británicas, tanto que as caldeiras retumaron. E ata os restos das fragatas que despegaran estouparon no aire como campos minados, e o cruceiro simplemente afundiuse ata o fondo.
  O tanque inglés "Cromwell" cun fociño curto, pero cunha velocidade decente e unha armadura frontal bastante potente, acelerou en pánico e embistiu o seu propio almacén, ata esmagar unha ducia de soldados angustiados no camiño. O caos medrou. O portaavións inglés comezou a caer, e o poderoso acorazado abriu fogo... na costa, onde pululaban os seus propios soldados.
  E neste inframundo, dúas persoas permaneceron completamente imperturbadas. Un deles era un indio, acendendo pouco a pouco unha pipa, e o outro era unha muller, claramente de orixe árabe, pero con uniforme militar. Os dous non prestan atención á morte precipitada. Ou mellor dito, toda unha horda de xinetes da aniquilación xogaban a un xogo de cartas inusual. Era un xogo de cincuenta e dúas cartas con bromistas, e mesmo segundo as regras inventadas polo propio pelvermello.
  Unha muller árabe dixo:
  - Porén, hai moito ruído! E por que crear tal pánico?
  Un dos soldados, co lombo cortado pola metralla, case se topou co indio, pero foi arroxado sen coidado coma un gatiño. Sobre a cara de pel vermella caían gotas de sangue e el lambeu, sorrindo. Entón el notou:
  - Facer ruído é para persoas débiles e pálidas. Os apaches pensamos así: se non hai inimigo, aparece un inimigo, aínda mellor!
  A muller escura comentou:
  - Esta é unha debilidade típica dos que profesan a fe de Cristo. Gústalles falar de sacrificio, pero non se sacrifican.
  O indio asentiu rapidamente:
  - A orde está construída sobre unha base onde o cemento é fe e a area é vontade! A fe é un corazón de ouro, e a vontade é un puño de ferro! Só as persoas de cara pálida non teñen nin unha nin outra.
  . CAPÍTULO No 5
  E tamén hai unha rapaza no bombardeiro alemán. Neste caso Viola. Unha loura moi fermosa, e a súa parella é Nicoletta. E as dúas mozas son moi sexys. Lanzase unha bomba desde unha altura. E tamén os guerreiros están descalzos e en bikini.
  As nenas rugen para si mesmas:
  - ¡Somos tan ladróns que somos superhomes!
  Nicoletta tamén saca bombas da fuselaxe. E destrúe o inimigo. Os británicos o entenden así.
  Viola tamén lanzará unha bomba asasina desde arriba. E matará os loitadores do Imperio Leo.
  E tamén como vai:
  - ¡Infundo medo en Gran Bretaña!
  E axita o pé descalzo. E canta:
  - ¡Destrozaremos a Churchill!
  As mozas de Yu-188 son moi boas para lanzar bombas. O seu coche é novo e máis avanzado. O seu deseño de arma é moi rápido.
  Así as nenas e un loitador inglés foron abatidos.
  O seu avión é bastante rápido. Os guerreiros usan de novo os seus pés descalzos para desencadear a destrución.
  Viola ruge:
  - Estou levando a todos os meus inimigos ao cadaleito!
  Nicoletta ouvea:
  - E boto o inimigo!
  E como pode coller e sacudir os seus pés descalzos!
  Estas son as nenas e como golpean aos inimigos. E non pares. Auténticos arios.
  E cando se retorcen e sacuden as súas tetas espidas.
  E volven lanzar bombas.
  E hai rapazas aquí, noutros planos. Aquí está Eva lanzando bombas. Destrúe o inglés e canta:
  - Son moi xenial!
  E Eva tamén pedalea cos pés descalzos.
  Pero Viola lanzará de novo a bomba e ruxirá:
  - Son unha rapaza salvaxe, quero dez homes nunha hora, que é moi chulo e incrible!
  Varios soldados británicos en chamas precipitáronse á auga para lavar as chamas. Incluso fervía ao entrar na auga, escoitáronse berros e xemidos salvaxes. E círculos sanguentos arrastráronse pola escuma do mar, grosos ao principio, despois estendéronse gradualmente e volvéronse pálidos. E os guerreiros do que antes foi o imperio máis grande e extenso da Terra estaban perdendo a súa aparencia humana. A muller árabe bufou despectivamente:
  - E estes homes obrígannos a levar un burka!
  O home vermello, mirando astutamente, comentou:
  - Ao parecer, a túa mirada ameazante dálles medo!
  A muller árabe mostrou os dentes con sarcasmo e dixo:
  - A suavidade dunha muller é semellante á dureza da armadura, só que é moito máis letal e versátil en protección!
  Os alemáns preferiron atacar de inmediato con todas as súas forzas, a táctica dun boxeador que, contando coa falta de preparación do inimigo, corre inmediatamente con todas as súas forzas cara ao inimigo. Cando decenas de avións inimigos arden nos aeródromos, sen poder despegar. Cando as súas propias bombas estoupan dentro dos Lancaster, destruíndo todo o que lles rodea. Tácticas duras pero eficaces. Entón, a sinfonía do inframundo alcanzou o pico do seu poder, e entón comezou a diminuír.
  Pero isto, por suposto, non rematou aí; a división aerotransportada entrou en acción. Mentres os británicos están despois de tal tratamento, pódense tomar mornos. Afortunadamente, xa se fabricaron planeadores de aterraxe nas cantidades necesarias e perfeccionáronse os métodos de remolque. Quizais o mellor do mundo hoxe.
  Así que voan, non como papaventos, máis lentos, pero o suficientemente rápidos, e mesmo acompañados da música de Wagner, a obra mestra favorita de Hitler. Quen máis se lembraba da película "Apocalypse", onde os americanos usaban esta música en particular cando atacaban aos vietnamitas. Como lles asustou. Así que aquí está Wagner, e motivos atronadores, a través de amplificadores. Os paracaidistas untaron as súas caras con fósforo e se pintaron; parecen arrepiantes, como os demos do seu inframundo. Tamén baseado nun efecto psicolóxico. Ademais, engadíronse algúns reactivos e algúns chips de magnesio ao fósforo para causar un brillo polo menos durante un curto período de tempo. Tan arrepiante, especialmente co pano de fondo do brillo fumegante e numerosos incendios. Incluso teñen metralladoras, tamén camufladas en forma de bocas de dragón. Entón as melodiosas metralletas alemás e capturadas están a bater. E as filas segadas e rasgadas caen ás botas dos vencedores. E moitos simplemente prefiren renunciar, a pesar de que hai moitos máis británicos que alemáns.
  Unha muller india e unha árabe agocháronse nun pequeno buraco coidadosamente camuflado. Redskin sinalou:
  - Pois arámolos!
  A muller de cabelos negros quedou sorprendida:
  - Estás dicindo nós? Quizais te refires a nós?
  O indio meneou a cabeza negativamente:
  - Non! Palefaces están a vencer aos británicos e este é un bo sinal! E cando chegue o momento, chegarán as nosas vacacións! Cando liberarán os indios o seu continente!
  A muller árabe bufou despectivamente:
  - Vostede, por casualidade, reclama o poder sobre o mundo?
  O indio cariñosamente, coma se lle explicase a un neno con retraso mental, sorriu:
  - A quen quere sacar demasiado adoita quedar sen nada! Entón, a culler grande dá a boca auga!
  O Führer, por suposto, non viu o que facían os seus falcóns e falcóns, pero en principio adiviñou que a máquina militar alemá resolvería todo con precisión. En xeral, as operacións ofensivas militares alemás ata o Kursk Bulge realizáronse a un alto nivel profesional. Algúns mesmo os chaman estándar. Mesmo é estraño que unha máquina así derrapase e despois se desfaise por completo.
  E as nenas ven un soño semellante, unha especie de visión profética, interrompida por un duro comando: ¡levántase!
  
  
  TSAR MICHAEL SEGUNDO
  Nicolás II foi vítima dun intento de asasinato en Xapón. Mesmo entón morreu cando era herdeiro ao trono. Un famoso intento de asasinato que aconteceu na historia real. Tsarevich Nicholas foi ferido, pero sobreviviu milagrosamente.
  Pero non ocorreu ningún milagre. Esta sorte, para o tsar máis desafortunado de toda a historia de Rusia. Morreu Nicolás... E con el morreu o gran perdedor, que, por suposto, sen querelo, pero aínda así destruíu o imperio e a dinastía reais.
  E en 1894, con quince anos, Miguel II subiu ao trono. Irmán do tsar Nicolás. A persoa xeralmente non é estúpida, bastante dura e valente. Mikhail Aleksandrovich Romanov mandou unha división salvaxe durante a Primeira Guerra Mundial e distinguiuse na batalla. En xeral, era un home máis duro que Nikolai, máis alto, cunha cara máis expresiva. Era máis intelixente? Nicolás II non é unha persoa estúpida e talentosa. Pero aínda non é o suficientemente duro, de vontade forte e nado para ser rei. Ademais, por suposto, os problemas de Nicolás II, especialmente coa súa muller.
  Mikhail non é máis estúpido que o seu irmán e, o máis importante, ten máis sorte... Ben, Nikolai, aínda é un mal nome para os tsares. E Nikolai foi o primeiro en fracasar. Dende o principio, a rebelión decembrista. Logo o inicio infructuoso da guerra con Irán. A vitoria gañouse, pero non houbo moitas conquistas. E Irán non é a priori rival de Rusia. Guerra con Turquía. Tampouco moito éxito ao principio. E as vitorias custaron moito sangue. E hai poucas conquistas.
  E despois a guerra no Cáucaso durante case corenta anos con Shamil. E isto é malo, a expansión conxelouse. E finalmente, a derrota na guerra de Crimea. E segundo os rumores, o tsar Nicolás foi o primeiro en suicidarse.
  Si, ese rei tivo mala sorte. Miguel Primeiro... Reinou nos tempos dos problemas. Salvou a Rusia. Conquistou algunhas cidades de Polonia. Progresou en Siberia. Non obstante, non viviu moito tempo. Pero o rei era, en xeral, normal. E sen pinchazos graves.
  A política de Mikhail Romanov foi a mesma que a de Nicolás II: expansión a China e Oriente. Construción de Port Arthur. Diplomacia con Alemaña, preparación para a guerra con Xapón. Por suposto, era obvio que non podíamos prescindir dunha guerra coa Terra do Sol Nacente. Mágoa que se estivese armando activamente. E o mozo tsar quería gloria, quería conquista, quería crear a Rusia Amarela. Ademais, era obvio que China prometía converterse nun poder colosal no futuro, e sería mellor dividilo agora. Mentres está fragmentado.
  Xapón atacou o escuadrón ruso en Port Arthur.
  Entón o almirante Makarov foi enviado. Esta vez non houbo morte. En parte porque Mikhail non permitiu que o Tsarevich Kirill interferise con Makarov e non estaba no barco. E isto cambiou un pouco o percorrido.
  O almirante Makarov adestrou o escuadrón. Entón, cando os xaponeses foron atrapados nas minas, puido atacar á frota togolesa.
  A batalla naval rematou cunha contundente vitoria da frota rusa. Con todo, máis tarde, os xaponeses asediaron Port Arthur. Pero non por moito tempo. Mikhail retirou a Kuropatkin, nomeando un comandante máis novo e máis capaz. E de novo gañaban vitorias en terra.
  Xapón, en xeral, foi derrotado no mar. E entón as tropas desembarcaron.
  O samurái rendeuse. Rusia recuperou as illas Kuriles, capturou Taiwán e Corea.
  Posteriormente, varias provincias chinesas pasaron voluntariamente a formar parte do imperio, formando Zheltorossiya. O imperio real expandiuse e floreceu.
  Sen Duma, sen democracia innecesaria. Non a vida, senón a graza! Rápido desenvolvemento do país. Pero naturalmente a Primeira Guerra Mundial era inevitable. E agora chegou a hora do dragón.
  Pero a estas alturas Rusia xa tiña tanques lixeiros "Luna"-2, tanques pesados "Pedro o Grande", deseñados polo fillo de Mendeleiev, e os bombardeiros máis poderosos do mundo: "Svyatogor" e "Ilya Muromets". Tal era xa o poder!
  E o exército ruso comezou a gañar desde os primeiros días. E o número de tropas tsaristas, debido a que China xa estaba a metade anexionada, era grande.
  As tropas rusas derrotaron aos alemáns no leste de Prusia e rodearon Königsberg. Levaron tanto Lviv como Przemysl de inmediato. Rusia tiña demasiados soldados e un gran número de tanques lixeiros e móbiles. Que non tiña igual e mostraba unha forza formidable. Un exército tras outro caeron.
  O exército ruso xa conquistou Budapest.
  Alemaña atopouse nunha situación difícil. As tropas rusas xa se achegaban ao Oder. Italia tamén declarou a guerra a Austria. É certo que o Imperio Otomán entrou na guerra contra Rusia. Pero isto só se converteu en derrota e derrota en todas as frontes.
  As tropas rusas xa cruzaron o Oder. E no inverno comezaron a asaltar Berlín. Non había nada que aguantase a cidade. Así que os alemáns aínda teñen moita forza amarrada en Occidente.
  E Wilhelm e o seu cuartel xeral declararon apresuradamente a paz, ou mellor, a rendición.
  A guerra durou só seis meses. As tropas rusas tomaron Istambul. E Türkiye foi ocupada polo exército do tsar Miguel II.
  Despois de que a paz concluíuse en Peterhof. Austria-Hungría desintegrouse e deixou de existir. Galicia e Bucovina convertéronse en provincias rusas. A República Checa e Eslovaquia convertéronse en reinos dirixidos polo tsar Miguel II. Hungría tamén recoñeceu ao tsar ruso como o seu monarca.
  Cracovia e outras terras entraron no Reino de Polonia. Prusia Oriental foi cortada, Danzig converteuse nunha cidade rusa. Asia Menor, e a maior parte de Iraq con Bagdad convertéronse en ruso. Os británicos só recibiron a provincia de Basora e Palestina, e Francia recibiu o sur de Siria.
  Tamén se formou o reino de Iugoslavia, no que Miguel II chegou a ser co-gobernante. Agarrei un pouco para min e para Italia. Así, Rusia puido converterse nun gran conquistador. E sufriu pequenas perdas con gastos menores. Pero Alemaña aínda tivo que pagar a Rusia a maior parte das reparacións. Impresionante vitoria!
  . CAPÍTULO No 2.
  Despois disto houbo varias pequenas guerras máis. Rusia capturou a maior parte de Afganistán -o sur foi para Gran Bretaña e dous terzos de Irán- o sur tamén era británico. Entón as tropas tsaristas, francesas e británicas finalmente dividiron a península saudita. Xurdiu a hexemonía. Xapón tamén logrou facerse con algunhas posesións alemás.
  Ata 1929, o crecemento económico foi observado en todo o mundo - o máis forte en Rusia. Pero seguiu a Gran Depresión. Isto foi o que levou a Hitler ao poder en Alemaña.
  En Rusia tamén houbo un aumento dos sentimentos revolucionarios e folguistas. Pero en 1931 estalou unha nova guerra con Xapón pola China. Rusia era máis forte e a flota estaba comandada polo digno sucesor do almirante Makarov, o almirante Kolchak.
  A vitoria, o desembarco e Xapón con todas as súas posesións do Pacífico convertéronse nunha provincia de Rusia. E o tsar Miguel II e tamén o emperador de Xapón. Si, funcionou moi ben. Pero a loita pola dominación mundial non rematou.
  Hitler aumentaba a súa forza. E xurdiu unha coalición: Alemaña, Italia, Rusia, contra Gran Bretaña, Francia, Holanda, Bélxica e EUA.
  En 1940, o exército tsarista completou realmente a conquista de China e topouse con posesións francesas, holandesas e inglesas.
  Hitler comezou a guerra o 22 de xuño de 1941 invadindo Francia. O Führer tiña un gran plan e o xenio de Mainstein. Rusia lanzou unha ofensiva contra as colonias británicas e francesas en Asia e África. Esta é unha guerra tan cruel.
  Rusia xa ocupaba o primeiro lugar no mundo en canto a poboación, o seu exército estaba equipado cos mellores e máis avanzados tanques e avións. Helicópteros, cazas, avións de ataque, bombardeiros, incluídos avións, xa están en produción en masa. En xeral, dalgunha maneira todo vai moi ben.
  Hitler ocupou Francia, Bélxica, Holanda e Dinamarca en mes e medio! A Rusia tsarista ocupou Noruega e Suecia. Así como a India, Indochina, o sur de Irán, a península saudita e entraron en Exipto.
  As tropas coloniais inglesas e francesas distinguíanse pola súa pouca capacidade de combate e tiñan un espírito militar moi baixo, rendéndose practicamente sen resistencia.
  O propio Hitler quería trasladarse a África, pero España opúxose a Alemaña. Entón os fascistas atacaron o franquismo e derrotárono. E despois Portugal. Despois dun feroz asalto, Xibraltar foi tomado!
  A continuación, Rusia e Alemaña conquistaron África. Aquí, os grandes espazos, as selvas, os desertos e a falta de estradas eran máis un obstáculo que a resistencia das débiles e confusas tropas coloniais de Gran Bretaña, Francia e Portugal.
  Houbo unha toma de territorios. Batallas episódicas, resistencia focal. Os tanques rusos seguen sendo os mellores e con boa maniobrabilidade, especialmente o mediano: "Nikolai", que recibiu o nome do Tsarevich Nicholas, asasinado polos xaponeses.
  salvou o samurai Tsuda Sanzo , en Rusia derribaríanlle un monumento coa Torre Eiffel en San Petersburgo. Ou quizais lle puxese o nome ao tanque.
  En calquera caso, "Nikolai"-3 era un tanque relativamente lixeiro: menos de trinta toneladas, móbil cun motor diésel. A súa velocidade era superior á do mítico trinta e catro, a súa armadura frontal era máis grosa e máis inclinada, a súa silueta era máis baixa e tiña un canón máis longo, aínda que dun calibre similar de 76 mm.
  Digas o que digas, Rusia capturou máis de dous terzos de África, o resto foi para Alemaña e Italia. E despois dos bombardeos masivos en maio de 1942, seguiu un desembarco conxunto de tropas rusas e alemás en Gran Bretaña. A loita durou só dúas semanas e Inglaterra e Irlanda foron ocupadas.
  E un mes despois ocuparon Irlanda.
  Estados Unidos comportouse de forma bastante pasiva, temendo entrar nunha guerra tan perigosa, pero aínda así axudou a Gran Bretaña con recursos. Así que Hitler, Mussolini e Miguel II decidiron acabar co poder economicamente máis poderoso.
  Ademais, Rusia ten unha fronteira común con América ao longo de Alaska. E xa construíron unha vía férrea para Chukotka, que é moi útil para a guerra!
  E agora moverase o exército ruso e zarista... E entrará en Alaska. Pero os tanques americanos nin sequera van contra os rusos. Isto foi o que pasou.
  As tropas rusas comezaron a desembarcar en Alasca o 1 de setembro de 1942... E avanzaron con moito éxito.
  Ampliando rapidamente a cabeza de ponte. E como sempre, fermosas nenas rusas participan nas batallas.
  Están no tanque Nikolai-4 máis novo. Os guerreiros están descalzos, só levan un bikini. E teñen un canón longo de 85 mm máis potente: o trono de Sherman.
  Xa é novembro, caeu neve, pero as fermosas mozas: Natasha, María, Aurora e Svetlana, non recoñecen ningunha roupa e pelexan case espidas.
  Aquí os guerreiros disparan e esmagan cun golpe preciso dun proyectil Sherman. Mostraron os dentes. Natasha disparou e ruxiu:
  - ¡Gañou a todos polo rei!
  E como segue disparando!
  Entón María disparará, e con tanta precisión que arrancará a torre do Sherman.
  Ela tomouno e tuiteou:
  - Eu son a rapaza que corta metal!
  E entón Aurora lanzará un proxectil. E tamén preciso e claro.
  O guerreiro chilla:
  - A acrobacia máis alta!
  E entón Svetlana darache unha patada con toda a súa forza furiosa. Destructor de rapaza loura. E berros:
  - Son un demo do inferno!
  E os catro seguirán o seu rumbo, movéndose polo sur de Alaska.
  E aquí está o tanque Alexander-4, tamén o modelo máis novo con mozas fermosas. Unha poderosa arma de cañón longo de 130 mm, ata oito metralladoras e unha tripulación de cinco fermosas mozas en bikini.
  Tamén van e disparan, eliminan americanos, penetran en Sherman.
  Alenka soltou un proxectil cos seus dedos espidos e cantou:
  - Pola gloria do tsar Michael!
  Mentres disparaba, Anyuta apoiou, cortando os americanos:
  - Gran rei!
  Augustine tamén golpeou, rompeu o Sherman, asubiando:
  - Pola paz, polo traballo, polo imperio!
  Mirabela abriu fogo a continuación. Tamén rompeu a armadura do inimigo e asubío:
  - Pola nova orde rusa!
  E entón a Olimpíada disparou o proxectil, mentres golpeaba e rugía:
  - Son tanto poder e dor para o inimigo!
  As nenas compórtanse ben e disparan. Nos seus ollos de esmeralda e zafiro as chamas do inframundo.
  E o tanque Alexander-4 máis novo, impenetrable desde todos os ángulos, vai adiante e debulla aos americanos. Tal é a presentación e a destrución incondicional.
  E as nenas, está xeada, e só están en biquíni e case espidas, fermosas! Traemos un gato connosco!
  Alenka disparará un proyectil contra un coche americano. Como o bate e canta:
  - Son unha estrela mundial!
  E entón Anyuta collerao e soltarao, cortará o inimigo e asubiara:
  - E gloria ao imperio!
  E entón Agustín será alcanzado por un proyectil, cortará o inimigo, romperá a armadura do inimigo e chirrirá:
  - Son unha nena pelirroja e desvergoñada!
  E entón Mirabela vai ser sandalia . E disparará un proxectil letal contra o inimigo. Arrancará a torre e berrará:
  - Carneiro de carneiro!
  E entón terán lugar os fermosos Xogos Olímpicos de heroes. Disparará o máis letal dos proxectís. Esmagará o tanque inimigo e gritará:
  - Vou varrer a todos!
  Aquí chega un tanque de setenta toneladas de peso e destrúe reductos inimigos. E móvese facilmente na neve - o motor é o máis recente - turbina de gas! Non podes parar un coche así con tanta facilidade.
  Alenka canta:
  - Ninguén nos vai parar! Ninguén nos vai derrotar! Os lobos rusos están destrozando o inimigo! Lobos rusos - saúdo aos heroes!
  E de novo, usando os seus dedos espidos, premendo o gatillo, bate co inimigo. Que rapaza!
  Anyuta tamén caeu usando as súas pernas espidas e berrou:
  - E estou xenial!
  E entón Agustín lanza un proxectil e ouvea:
  - Son unha rapaza salvaxe!
  E Mirabela lanzará algo completamente asasino e ruxe:
  - Até novas fronteiras inflexibles!
  E amosará a súa lingua tan rosa e longa.
  E entón os Xogos Olímpicos golearán e esmagarán aos americanos, e farano moi ben.
  Ben, en xeral, é visible unha vitoria clara. Esta batalla foi gañada e as tropas rusas e tsaristas avanzan.
  A finais de decembro de 1942, toda Alasca xa fora capturada polo exército tsarista, e os combates estaban a ter lugar en Canadá.
  Ademais dos tanques, as mulleres piloto tamén loitan en avións a reacción. Estados Unidos ten moita aviación, pero a súa calidade é moi pobre. Non se pode comparar cos avións rusos. Que esmagan ao inimigo coa intensidade dos terminadores.
  E as nenas Anastasia e Margarita nos seus avións "Ekaterina"-6 como efectivamente recollen contas.
  Anastasia derruba oito avións estadounidenses cunha explosión de cinco canóns de avións e berros:
  - Só son un guerreiro de súper clase!
  E cos pés descalzos apreta os pedais.
  Margarita derruba dez avións americanos dunha soa ráfaga e grita:
  - E aínda son unha clase máis alta!
  Anastasia preme os gatillos cos seus dedos descalzos e arde contra o inimigo. Golpeará sete vehículos do exército estadounidense e chirrirá:
  - Son tan guerreiro que o rei está encantado!
  Margarita tamén soltará ao asasino e chillará:
  - E non só o rei! Somos moi fermosas!
  As nenas pelexan e chocan contra diferentes coches. Botan o inimigo como ratos mortos a un lixo. E destrúen avións estadounidenses.
  Anastasia derrubou varios avións máis e rosmou:
  - Para a aguia real bicéfala!
  Margarita, mostrando os seus colmillos dentes, berrou:
  - Por unha cousa tan chula!
  E tamén bateu cunha ducia de coches estadounidenses máis. Estas son as nenas. Ás nenas encántalles matar. E desgarralo!
  E esta parella funciona...
  Móvese a obxectivos terrestres. E vai cos Sherman, atravesándoos. Como unha agulla de metal. E dividindo o ferro e o aceiro máis fortes. Así se produciu a súa caída.
  Anastasia golpea varios Sherman e grita para si mesma:
  - ¡Son unha nena que é capaz de moito!
  Margarita tamén golpea aos americanos en terra e chilla:
  - Pero nada me deterá, e nunca me detivo!
  Anastasia esmaga ao inimigo, derruba tanques e grita:
  - Para o rei, que non é máis sabio nin xenial!
  Por suposto que as nenas son preciosas! E o máis importante, cun só bikini! E invencible!
  Ninguén pode derrotar ou deter ás nenas!
  Anastasia, disparando, grita a todo pulmón:
  - Eu son a nena que rompe o aceiro!
  Margarita, continuando a rodaxe, engade:
  - E calquera metal!
  As nenas voan e disparan... Aínda que fai frío e inverno, iso non as para. A loita está asolada en Canadá.
  Anastasia volve disparar e ruxe:
  - Son coma un neno!
  Margarit confirma activamente e martela coa furia dunha pantera:
  - Eu son o que é máis divertido e cool que todos os demais!
  As rapazas, como vedes, realmente contan con moito e teñen unha sorte indescriptible!
  ¡Están acumulando facturas medio espidas! E non coñecen penas, nin dúbidas! Teñen moitas opinións diferentes!
  Pero, en fin, as belezas tiveron sorte. Capturaron e atacaron a un xeneral de catro estrelas cun ataque aéreo. Magníficas belezas. ¡Ellos van a foderte do mesmo xeito!
  E de novo os tanques rusos e alemáns están a moverse por Canadá.
  Aquí está a tripulación de Gerda, nun T-4 alemán. O coche é francamente bastante débil en comparación cos coches soviéticos. Pero as nenas non son fáciles: pelexan descalzas e en bikini no frío. E iso di algo!
  Afrontémolo, tales guerreiros son xeniais! Non coñecen dúbidas e debilidades! Os zafiros e os diamantes arden nos seus ollos! Tales belezas non cederán nin un centímetro de terra ao inimigo! Son santos e viciosos ao mesmo tempo.
  Móvense con enerxía colosal.
  E así é como esmagan aos americanos.
  Gerda disparou cos seus dedos descalzos e berrou:
  - Son unha rapaza salvaxe! E para nada virxe!
  E despois estoupa a risa.
  Charlotte tamén disparou desde o canón. Quizais non sexa demasiado poderoso, pero é rápido:
  - ¡Son coma unha abella quente e mordaz!
  Despois de que a beleza tomará e amosará a súa longa lingua!
  E entón Christina labazada e chirriando:
  - E as miñas voces! Golpe de Klykov!
  E tamén el mostrará os seus dentes de lobo e ruxirá:
  - Haberá unha nova vitoria!
  Os guerreiros son realmente tan duros e agresivos. E teñen moita forza muscular e rabia frenética.
  E Magda tamén golpeará o inimigo. Esmagará un Sherman desde a distancia, golpeándoo de extremo a extremo e ruge:
  - ¡Son un alemán xenial!
  Os catro, a pesar de que o coche non é o mellor, pelexan con éxito.
  E por que? Porque case non teñen roupa! E os guerreiros destrúen o inimigo moi fermosamente.
  Gerda observa con orgullo:
  - ¡Somos tan dignos do Führer!
  Despois de que a beleza disparará de novo e mostrará a súa fermosa cara.
  Os guerreiros aquí teñen un espírito ario. E non teñen medo ao frío. Aínda que o inverno no oeste de Canadá aínda é moi frío.
  Pero nada, só descalzo e case espido. Despois haberá sorte e vitoria!
  Estes son guerreiros cheos dun espírito orgulloso.
  Aínda agora os arios non teñen igual en perseveranza. Excepto as mozas rusas.
  Pero Natasha en "Nikolai"-3, tamén en bikini e descalza, disparou, saíu e andou. O seu tanque, con todo, é mellor que o alemán T-4. A loita aquí é dura e moi agresiva.
  Os ianquis están tentando remontar. Pero Natasha derrubou á "Meiga" e asubiou cun sorriso de dentes de perla:
  - Son tan rapaza que ninguén se achegará a min!
  E María disparou con precisión contra os tanques americanos. Os traspasará e asubiara cos dentes descubertos:
  - Ningunha forza pode levarnos!
  E entón Aurora tamén disparará á súa vez. O Sherman foi destruído. Si nena, iso é o que necesitas.
  E entón Svetlana fará a súa contribución... Como lle vai prexudicar aos americanos.
  Tamén hai batallas no mar. A frota rusa captura Filipinas.
  E aquí tamén está o equipo: mozas mariñeiros descalzas. Tamén belezas case espidas, en bikini. É certo que o clima en Filipinas é marabilloso mesmo no inverno: cálido, porque é case o ecuador.
  E ás nenas gústalles loitar e disparar. E correr parpadeando descalzo, tacóns redondos. As mozas aquí son simplemente encantadoras. O mellor - super!
  Por certo, encántalles violar presos! Átanas a si mesmos e despois montan nelas. E tanto é así que os presos perden o coñecemento! E organizan o exterminio total para si mesmos, ou mellor, non para eles mesmos, senón para os seus inimigos.
  Equipos tan chulos de nenas medio espidas. E nada pode detelos ou esmagalos!
  Os guerreiros abordan un cruceiro americano. Saltan case espidos, descalzos, cos músculos flexionados baixo a pel bronceada. E cortan furiosamente aos americanos. E non dan a máis mínima posibilidade de supervivencia.
  E agora son visibles a fermosa Stella e a súa compañeira Masha. As dúas nenas son loiras altas e musculosas que pican a todos. O que non é un golpe é cortar e desgarrar corpos!
  As nenas camiñan ao longo do barco americano. Se ondean á dereita, é unha rúa; se axitan á esquerda, é unha rúa!
  E as nenas non pararán ! Non deixan oportunidade aos adversarios! E se rugen e comezan a tremer os músculos!
  E outra vez axitan as súas espadas e ouvean:
  - ¡Somos nenas para o Tsar, a Patria e Mikhail Romanov!
  E pican como repolo samurai. Entón, Stella colleuno e deulle unha patada co pé descalzo ao axente estadounidense. Voará máis alto e saltará pola borda.
  O terminador loiro dará:
  - Polos meus golpes, pagan taxas!
  E de novo mostrará os dentes e brillará os seus dentes nacarados! Que rapaza! O máis zume e aroma!
  E as nenas corren para si mesmas. E pasan coma a marea dun tornado. Non lle dan oportunidade ao inimigo. Teñen un poder colosal. Escuridade de demos e milleiros de miles de anxos.
  E aquí vén Masha, que corta tres cabezas á vez con dous sables! Esta é unha nena - unha nena para todas as nenas!
  Ambas belezas cortan coma se estivesen a martelar cravos con espadas. E non hai debilidade nin dúbida nas súas accións. Móvete por ti mesmo, sen retirarte nin rendirte. A xustiza require unir á humanidade. Un imperio, unha coroa, un obxectivo e expansión no espazo.
  Xusto neste momento, o primeiro satélite artificial terrestre está sendo lanzado á órbita. Aquí está voando polo globo.
  E as nenas rusas en bikini loitan por si mesmas. E non son inferiores ao inimigo. E os americanos, cortados en anacos polas belezas, caen. Aínda así, nenas da máxima clase e habilidade.
  Nun tempo conseguiron loitar en Xapón. Tamén loitaron en altura. O propio emperador foi capturado. Demostraron as súas colosales habilidades. Teñen tanta paixón e tanta forza muscular. Por suposto, tales nenas son un milagre de milagres!
  Cortaron samuráis no palacio. E tamén estaban case espidos e descalzos. Mozas que podían facer cousas que sorprenderan aos seus inimigos.
  E picaron calquera carne e demostraron o seu arte. Os guerreiros, sen ningunha dúbida, avanzan.
  A un almirante estadounidense cortáronlle a cabeza cun sable. E como rirán as belezas, deixando ao descuberto os colmillos.
  E de novo pasan á ofensiva e córtanse. Tales guerreiros son auténticos monstros. E no trono está o tsar Michael. O fillo de Alexandre III, pero non aquel. Un gobernante máis afortunado, máis decidido, máis forte e tamén talentoso .
  Pero, por suposto, a sorte importa, ademais dunha dureza aínda maior: Mikhail liderou unha loita implacable contra a corrupción, que tivo un impacto positivo no exército. Pero o saber facer máis eficaz é usar nenas en bikini con fins militares. E as nenas son moi fermosas cando están case espidas e descalzas.
  Así que as batallas teñen lugar con distintos graos de éxito. E fermosos guerreiros disparan con moita precisión, mellor que os homes. E o máis importante, cando as nenas están case espidas, son practicamente invulnerables. Non se ven afectados por balas e proxectís. Un exército de guerreiros moi forte. Iso mola. Foi idea do tsar Michael usar nenas case espidas e descalzas, e isto trouxo a vitoria.
  E as nenas das batallas tamén lanzaban granadas e puñais cos dedos espidos. E mostraron a súa rabia salvaxe.
  As nenas son bastante elegantes. E moi fermosa, xoguetona e fluída. Ninguén podía suxeitalos.
  Os guerreiros son moi galgos... Os pés descalzos dunha nena son unha arma moi eficaz. Pero que poden facer? Unha morea de cousas. As plantas espidas recibían enerxía da terra e os fermosos guerreiros eran xoguetóns.
  Debo dicir que as nenas son as máis fermosas do mundo, que as dúas son marabillosas e coa furia das cobras!
  O cruceiro americano é capturado. Os homes capturados caeron de cara. Despois de que os guerreiros meteron as pernas na cara. E obrigáronme a bicarme. E as nenas arrullaban, e as súas plantas espidas, cando lambían a lingua, sentíanse agradables e cóxegas.
  Pero as belezas gozaban de ter os pés descalzos duchados de bicos e os talóns bicos.
  Despois diso, as nenas van rir. E mostraron os dentes!
  Pero mellorou, as nenas tomaron un pouco o sol espidas e foron a nadar. Estes son guerreiros tan fermosos. Como podes coller unha perna así e bicala? E lambe cada dedo.
  As nenas son xeniais.
  Aquí está o tanque Alexander-4 en batalla de novo. É unha présa e xa está chegando febreiro. As tropas seguen adiante. Cada vez máis preto do territorio estadounidense. As nenas son moi chulas.
  Aquí Natasha dispara con precisión. E bate con moita precisión.
  A nena dispara con moita precisión e grita:
  - Esmagaremos o inimigo!
  María dispara a continuación. Tomou e venceu ao inimigo:
  - Estou super!
  María é unha rapaza moi fermosa, e moi activa.
  E os seus pés descalzos son moi fermosos e graciosos no seu erotismo:
  - ¡Destruiremos o inimigo!
  E Aurora é unha nena, e súper, coa barriga e os peitos espidos, e os pezones escarlatas tan inchados:
  - Vou romper os inimigos e facelo super!
  E como axita o seu pelo vermello!
  E de novo darache patadas cos seus pés espidos e cicelados. Estes guerreiros son moi chulos!
  E entón Svetlana tomará e vencerá ao inimigo:
  "Encántame ao tsar e colgarei unha soga ao pescozo dos meus inimigos!"
  As nenas van rir. Como se converteron en galgos e chulos.
  Os americanos están fuxindo das nenas. Ou renuncian. Ou morren. Os guerreiros son tan fermosos, e moi descalzos, e as nenas son tan marabillosas. E loitar só en bikini é agradable e eficaz. As mozas guerreiras son tan incribles.
  Natasha volve disparar aos americanos e asubío:
  - Ti es o meu irmán e eu son o teu irmán! Ou mellor, miña irmá!
  E de novo move a súa longa lingua. Agresivo, digamos guerreiro e beleza!
  E entón Anyuta sacude os seus peitos espidos. E berrará e mostrará os dentes. E enviará un proyectil contra os americanos. E collerao e fodelo.
  - ¡A beleza destruíuna! E churra:
  - Son unha super rapaza!
  Moza fermosa e adora o sexo. E isto é bo!
  E a nena colleuno e golpeouna - rosmou:
  - Imos gañar e destruír o inimigo!
  E aquí Aurora pateará e vencerá:
  - Son un rei e unha nena xenial!
  O guerreiro pode ser todo un galgo.
  As nenas rin para si mesmas.
  Pero Svetlana tomouna con moita calma. E ela deu tales taxas pola destrución do inimigo, e bicou os demos:
  - Esta é unha acrobacia totalitaria!
  O tanque é moi áxil e letal. Golpea o débil e alto Sherman. Entón, as batallas aquí son a favor da Rusia tsarista.
  Natasha volve ser como un disparo. E el arrolla:
  - Polo teu ídolo!
  María comezou a disparar. A rapaza é moi fermosa e ten o pelo dourado. Pola mirada.
  A rapaza fodiu, apuntou os dedos espidos dos pés e chirriu:
  - Isto é un asasinato para o rei!
  E aquí Aurora fodeu o americano. E a rapaza era, digamos, moi agresiva e chirriaba:
  - Para un embarque real!
  E agora a nena mostrouse moi forte.
  E Svetlana é agresiva e combativa. Ela deu patadas coa perna núa e fixo anacos o inimigo.
  E ela berrou, mostrando os dentes:
  - Son unha señora que voa coma unha aguia!
  Entón as nenas comezaron a foder con forza salvaxe. E tal agresión de belezas non se pode deter. Sen recuar nin dobrarse.
  Natasha disparou de novo e asubiou:
  - Ata a destrución completa!
  E María, sen cravos, conseguiu moito máis destruír os seus inimigos, e comezou a romper os seus adversarios.
  E entón Aurora colleuno e golpeou o inimigo cun canón. E con moito éxito, cun aplomo colosal. E esmagar, esmagar o inimigo. E os restos derretidos voan do Sherman en todas as direccións.
  E Svetlana tamén tirará e cantará:
  - Son unha nena de grandes soños e de gran beleza!
  Os guerreiros, de feito, demostran unha notable vontade de gañar.
  Non por nada o imperio se fixo xenial e xenial. Podería superar os logros de Genghis Khan.
  Os guerreiros móvense cara a si mesmos... E disparan, disparan e atravesan as posicións inimigas, coma se abrisen cun coitelo. Ou mellor dito, un puñal moi afiado e endurecido. E agora as tropas rusas son verdadeiramente invencibles. E o reino dun gran imperio.
  Se o miras, houbo moitas guerras e períodos difíciles na historia de Rusia. Pero Nicolás II tivo mala sorte na súa maior parte! Resultou un fracaso. Pero as tácticas son de gran importancia. O que demostrou o gran xadrecista ruso Alekhine. Cando comezou a xogar en lugar do seu opoñente, dándolle voltas ao taboleiro e gañando. O xenio é o xenio.
  Con todos os problemas da Rusia tsarista, o factor das mozas espidas só solucionou moito.
  Nas batallas tamén participan helicópteros. Vehículos de combate, e tamén tripulacións con mozas en bikini e descalzas. Cal é a calidade dun exército formado por nenas? O máis destacado. Nada pode deter ou derrotar a tal exército.
  Así que neste exército hai mozas descalzas e case espidas. A tripulación do helicóptero do capitán Varvara. Non é incrible? O mar vai inchar violentamente! E como golpearán os canóns dos avións. E despois hai foguetes. Estas nenas son auténticos furacáns como tornados.
  Non son inferiores ao inimigo en nada. O exército ruso está preparado para batallas e grandes logros.
  Varvara é unha rapaza fermosa de pelo castaño e case espida. Mentres ruxe a pleno pulmón:
  - Os inimigos non pasarán! E non fuxirán!
  E tomarao e soltará unha descarga mortal de todos os chorros da súa máquina máis xenial . E voará sobre o inimigo. E cólleo e bótao cunha curva destrutiva.
  Pero a modesta Olga colleu e disparou un foguete contra as posicións estadounidenses e asubío:
  - Eu loitei, non cun zapato, senón descalzo!
  E chiscará o ollo cos seus ollos de zafiro. Si, estas son nenas, unhas acrobacias tan incribles. Con el podes beber unha montaña e levar dragóns espidos.
  E as pernas son tan graciosas e únicas! E as cinturas son finas e os corpos moi musculosos.
  Varvara dá unha patada ao cú e ouvea:
  - Podo facer un burato no globo terráqueo para o rei!
  E fará sorriso a súa cara pequena e chiscará un ollo cos ollos.
  Os guerreiros están aquí no seu mellor momento. Aquí Tatyana, tamén unha moza en bikini, collerao e berrará:
  - Que haxa un rei sobre toda a terra!
  E ela brillará cos seus dentes nacarados. E desde un helicóptero é tan mortal coma as uñas . E será mortal. E realmente fritirá o metal. E provocará a destrución do búnker.
  Estas son nenas - todas as nenas son nenas! E despois, cando os prisioneiros son traídos, esas nenas bícanse e lamen os pés descalzos. Esta é xeralmente a forma máis sofisticada de humillar e animar.
  
  ROMMEL INVENCIBLE
  Nela, o exército de Rommel en novembro e decembro de 1941 puido gañar a vitoria en África. Isto tamén ocorreu porque o compañeiro do brillante Rommel non cometeu eses graves erros que sucederon na historia real.
  Como resultado, os alemáns derrotaron aos británicos que avanzaban e mantiveron o seu territorio. Nun principio, isto non afectou o curso das batallas; na fronte oriental, os alemáns foron derrotados preto de Moscova.
  Con todo, máis tarde os plans do Führer cambiaron. Nese momento Rommel puido tomar Tolbuk e trasladouse cara a Exipto. Hitler decidiu pasar á defensa temporal na fronte oriental, e por agora concentrar os seus esforzos en África e Oriente Medio.
  Porén, dado que a ofensiva en África requiriu menos forzas, os nazis realizaron varias operacións no leste. Tropas soviéticas derrotadas en Kerch. Rodeáronnos preto de Kharkov. Tamén sacaron unha astilla en dirección a Smolensk. A ofensiva do segundo exército de choque do xeneral Vlasov preto de Leningrado tamén terminou en derrota.
  Sebastopol caeu despois do asedio e asalto. E os Krauts reforzáronse. A loita tivo lugar na cornisa de Rzhev. Aquí os nazis conseguiron aguantar.
  Pero en Exipto, Rommel, despois de recibir reforzos, gañou unha vitoria contundente. A partir do seu éxito, os alemáns cruzaron Palestina e capturaron Iraq e Kuwait. E entón todo o Oriente Medio - tendo acceso ao petróleo.
  Despois de que os fascistas recorreron a Sudán e intentaron capturar toda África.
  Ao mesmo tempo, seguiu o asalto a Xibraltar e a penetración das tropas alemás en Marrocos e máis nas extensións africanas.
  Pero os éxitos dos alemáns foron facilitados polo traballo enérxico na retagarda. Onde está Hitler, tamén, o que fixo con máis habilidade que na historia real.
  Despois de espertar, Hitler o Terminator tomou un baño coas nenas, almorzou con ensalada, mingau de coliflor e algunhas outras verduras, engadindo queixo de cabra multicapa e baixo en graxa e caviar. Despois do cal convocou a Speer, presentándolle oficialmente ao novo ministro imperial un documento asinado pola lei sobre poderes de emerxencia. Adolf estaba poseído e era moi corrosivo:
  - A produción de armas no Terceiro Reich é moi baixa! Estamos quedando atrás non só da Gran Bretaña en guerra, senón tamén da URSS totalitaria. Pero necesitamos a supremacía aérea, aumentando a produción de armas antigas e cambiando a outras novas. Especialmente prometedores bombardeiros a reacción. Despois de todo, a súa enorme velocidade e o alto teito superior permítenlles destruír as cidades británicas case impunemente!
  Speer irradiaba optimismo:
  - En Alemaña e Polonia hai un exceso de carbón, en Francia hai mineral de ferro, e temos equipos suficientes para producir moitos coches. Despois de todo, producimos máis aluminio e duraluminio que todos os países do mundo xuntos.
  Adolf poseído asentiu:
  - Polo de agora! Gran Bretaña e Estados Unidos tamén están a promover a produción e temos que protexer cada gramo de metal. Que os escolares e outros nenos a partir dos cinco anos tamén recollan metal. Ademais, por que facer as ás e a fuselaxe totalmente de duraluminio. Podes usar madeira e lenzo. Por exemplo, producindo ás monoblock. E que? Necesitamos un avión de combate novo que pese non máis de dúas toneladas, fácil de voar, fácil de fabricar e barato! O número de pezas de montaxe debe reducirse ao mínimo e tamén se deben buscar oportunidades para reducir o máximo posible o peso da aeronave e mellorar as súas propiedades aerodinámicas. Agora, por certo, virán deseñadores de avións, adestrarémolos.
  Speer sorriu:
  - Por suposto, meu Führer. Polo que eu entendo, vas devolver todos os traballadores altamente cualificados do exército?
  Adolfo poseído confirmou:
  - Contrataremos só traballadores normais e altamente cualificados entre estranxeiros. Así que é mellor que haxa menos ociosos e, polo tanto, partidarios. Reduciremos, por suposto, o número de forzas terrestres; se non hai guerra coa URSS, entón non necesitamos tanta infantería, pero... Non radicalmente, así que penso derrotar a Xibraltar e Malta no próximo meses e ocupan todo o norte de África e máis a Oriente Medio. Aínda necesitaremos unidades terrestres. Ademais, é necesario construír estaleiros adicionais tanto na propia Alemaña como en Francia, Bélxica, Holanda e Noruega. Necesitamos portaavións, acoirazados e transportes. E o mar Mediterráneo converterase, por así dicilo, nun lago intra-alemán. Entendes?
  Speer fixo unha reverencia:
  - Si, meu Führer! Xa ordenei o desenvolvemento dun programa de construción...
  O astuto Adolf engadiu:
  - A xornada laboral poderá ampliarse ata as 16 horas se así o requiran os nosos plans de emerxencia. Hai que aumentar a produción de avións a cen avións ao día en só nove meses... Máis de tres veces en comparación coa actual, e de ningún xeito é un feito que sexa suficiente!
  Speer apresurouse a animar ao Führer:
  - Os nosos pilotos son de clase superior aos británicos, polo que a cantidade non o é todo. E atoparemos novas formas de converter as rejas de arado en espadas. Polo que entendo, a prioridade para nós é a aviación?
  O Führer apretou máis o puño:
  - A prioridade para nós é un avión a reacción, un bombardeiro e despois un avión de combate, ademais do lanzamento de novos equipos e o desenvolvemento de armas milagrosas. Porén, non só no ámbito da aviación, senón tamén dos tanques, da artillería, fundamentalmente da artillería a reacción... Diso falaremos con máis detalle.
  Escoitouse unha campá e os principais deseñadores de avións do Terceiro Reich entraron na sala.
  Messerschmitt, relativamente novo e cunha fronte alta, Heinkel, xa de idade avanzada, pero moi áxil, de constitución atlética Tank, Lippisch, e un par de menos coñecidos.
  Adolf apuntoulles ás cadeiras e ordenoulles que puxesen os debuxos sobre a mesa:
  - A túa tarefa é crear unha arma nova, moi poderosa e moderna. Alemaña ten máis túneles de vento que calquera outro país do mundo, e a tecnoloxía de moitos avións é moi atrasada. Pero só no Yu-88, pode aumentar significativamente a velocidade dándolle ao coche unha forma máis aerodinámica. En particular, o habitáculo terá unha forma convexa e en forma de bágoa, o que mellorará a visibilidade e fará que o piloto sexa máis espazos, ademais de engadir velocidade ao mellorar a aerodinámica nuns bos cinco quilómetros. Ademais, é necesario dar unha forma aerodinámica aos puntos de disparo de bombardeiros e cazas, bastidores de bombas e freos de aire en posición de non traballo.
  Escribe o que che digo!
  Os deseñadores asentiron ao unísono:
  - Entón definitivamente un gran Führer!
  Adolf continuou:
  - XE-129 - debe ser redeseñado para que a propia caixa de armas teña unha forma aerodinámica e se instale un canón de avión móbil para protexerse dos ataques desde o hemisferio posterior e inferior. Ademais, este avión de ataque debería estar equipado cun sistema de aumento do motor. Ao mesmo tempo que a perestroika, é necesario aumentar a produción deste tipo de avións de ataque. Os seus devastadores ataques aéreos paralizan a actividade dos británicos. Ademais, o bombardeiro en picado Ju-87 debería usarse en Gran Bretaña. Poñeremos en servizo coches obsoletos...
  Adolf fixo unha pausa. Os deseñadores calaron. O Führer comentou:
  Teño grandes dúbidas sobre o F -190. O vehículo resultou ser pesado e pouco maniobrable; ademais, non conta cun sistema de enchemento de depósitos con gases inertes, que substitúen ao combustible usado. Debido a isto, este coche ata pode ser noqueado cunha bala incendiaria. Que dirá Tank sobre isto?
  O famoso deseñador de SS, que estaba atento, comentou:
  - Esta é a nosa deficiencia, gran Führer. Aínda que a colocación dos tanques debe considerarse bastante exitosa, son menos vulnerables ao lume inimigo e ao mesmo tempo protexen ao piloto. En canto á maniobrabilidade, entón... Unha armadura pesa 120 quilogramos, e non nos resulta tan fácil alixeirala...
  Adolf poseído suxeriu:
  - Intenta mellorar as calidades aerodinámicas do Fokken-Wulf. Principalmente debido á redución de peso, é necesario dobrar as puntas das ás para aumentar a controlabilidade e manobrabilidade do vehículo. Ademais, instalará protección para o hemisferio traseiro... En canto á localización do motor diante da cabina do piloto, esta protexe ao piloto, pero require que o vehículo estea equipado cun dispositivo de expulsión. Por certo, a propia forma do motor pódese simplificar, o que os nosos industriais deberían ter en conta. Por certo, que hai do traballo no ME-309?
  Messerschmitt quedou algo sorprendido :
  - Estamos traballando nisto, gran Führer. As características calculadas prometen aumentar a velocidade do vehículo, ata 740 quilómetros por hora, cando estea armado con sete puntos de disparo. Esta será a morte máis poderosa para os británicos...
  Adolf interrompeu:
  - O acabado debe facerse máis rápido. E ti, Speer, acelera o desenvolvemento do novo canón de avión de 30 milímetros de disparo rápido. Tamén se pode usar con moito éxito para disparar contra obxectivos terrestres e contra avións inimigos. O novo ME-309 debería substituír ao anterior ME-109. En canto á súa máquina a chorro ME-262, por desgraza, ten moitas desvantaxes: peso pesado, baixa fiabilidade de funcionamento, índice de accidentes excesivo... Debuxarei eu mesmo o chorro que necesitamos.
  Adolf Hitler comezou a debuxar un coche, utilizando os seus coñecementos dos modernos cazas a reacción. Porén, non os máis modernos, senón dos anos cincuenta, para adaptalos ao nivel de produción e tecnoloxía actual. Prestou especial atención á tecnoloxía de cambiar o barrido das ás. Explicando todas as vantaxes deste deseño:
  - Durante o aterraxe e o despegue, o varrido diminuirá e durante o voo aumentará. Só por iso, un caza cun moderno motor ME-262 poderá acelerar a 1.100 quilómetros por hora. E o seu peso será significativamente menor.
  Messerschmitt mirou o diagrama, engurrou a súa alta fronte calva e espremeu:
  - Brillante! Pero meu Führer, de onde conseguiches un coñecemento tan profundo da aerodinámica?
  O posuído Adolf entregou os ollos astutamente:
  -¿E da aerodinámica? Unha persoa superdotada adoita estar dotada en todo! E a mediocridade tamén é mediocridade en África! Que lle pasa ao bombardeiro de Arado? Mostrarme o diagrama?
  O Führer acertado botou unha ollada rápida e meneou a cabeza negativamente:
  - Non, iso non servirá! A idea do carro non é boa, por iso o avión non dará a volta e estrelarase. Require tren de aterraxe retráctil convencional. Considere algúns cambios de deseño para unha mellor aerodinámica. Sen inventos innecesarios, pero con enxeño.
  Adolf volveuse tolo e fixo algúns comentarios máis:
  - O avión Gryphon Xe-177 ten unha central eléctrica moi pouco fiable. Debe ser substituído de inmediato, cos motores de pistón máis recentes, inicialmente catro separados. Despois aos motores máis modernos cunha potencia de 2950 cabalos. En canto á capacidade de atacar desde grandes altitudes e nun mergullo, entón... Comeza a desenvolver o Xe-277, esta máquina tamén se converterá nunha arma némesis. Pero o principal son os bombardeiros a reacción. Esta é unha tarefa prioritaria. Por exemplo, así debería ser o Yu-287.
  O Führer volveu facer un bosquexo con ás cara adiante, explicando certos matices aos deseñadores. Adolf deixouse levar seriamente, mostrando certos diagramas. Especialmente o bombardeiro sen cola . E que o deseño dunha máquina a reacción de á voadora é máis que prometedor. E ao mesmo tempo, o vehículo é capaz de bombardear incluso o territorio estadounidense. Indicou directamente que no traballo deberían participar deseñadores de toda Europa e mesmo xudeus. Finalmente, decatándose de que os deseñadores xa estaban o suficientemente ocupados, deixounos ir, afortunadamente, deixando só a Lippisha. O Führer gritou:
  - E pídoche, Alexandre, que te quedes! Encargarase de crear armas novas e extremadamente eficaces.
  Lippisch quedou sorprendido:
  - Estareiche agradecido, Führer!
  Hitler o Terminator comezou a explicar:
  - Vostede, por suposto, coñece a teoría de Wieselsberger , quen foi asistente do profesor Prandtl en Göttingen. Foi o primeiro en desenvolver a teoría da influencia da pantalla na superficie subxacente...
  Lippisch asentiu, sorrindo:
  - ¡Está ben consciente, meu Führer! Si, coñezo esta teoría!
  Adolf posuído continuou:
  - Necesitamos crear un ekranoplan: unha especie de híbrido dun barco torpedeiro e un hidroavión. En realidade, voa moito máis abaixo, a uns 20-40 centímetros da auga. Neste caso, a masa de aire que soporta o barco ekranoplan consta de dúas partes. Un deles é un regato xeado baixo a á; o outro, bastante insignificante, sae de debaixo da á na zona do bordo posterior e requírese constantemente con aire que chega desde arriba, desde a punta da á.
  Lippisch confirmou facilmente:
  - De verdade, meu Führer!
  Adolf posuído continuou:
  - Non obstante, a masa principal de aire permanece baixo a superficie de apoio e crea alí unha presión que é case igual á presión da velocidade. Desempeña o papel dunha especie de pista de patinaxe aérea ao longo da cal o barco ekranoplan "roda" como un reloxo! A primeira persoa que utilizou isto na práctica foi o enxeñeiro finlandés Kaario , que desenvolveu un sinxelo trineo rectangular que planeaba sobre a neve usando unha pantalla e mesmo recibiu unha patente para el. Desafortunadamente, os militares non apreciaron tal descubrimento a tempo. Din que o profesor ruso Levkov realizou experimentos semellantes... É dicir, esta podería converterse nunha nova arma milagrosa, capaz de lanzar bombas, torpedos e desembarcar tropas á costa de Gran Bretaña, á velocidade dun avión, e á velocidade dun avión. ao mesmo tempo invisible para o radar. Ademais de máis ataques devastadores contra barcos ingleses! De acordo?
  Lippisch palpeou coa man, as serviciales camareiras botáronlle un zume... Despois de beber un pouco, o deseñador comentou:
  - Si, esta é unha idea rica, aínda que haberá algúns problemas técnicos. Por exemplo, a sustentabilidade...
  O poseído Adolf asentiu de xeito amable:
  - Esbozareiche un esquema aproximado, é mellor facelo, e ti pulirás ti mesmo os pequenos detalles técnicos. A carrocería debe ser longa, lembrar a fuselaxe dun avión, desembocando nun morro de cabina de golfiños, parabrisas convexos e motores turborreactores... Aínda que é posible que os motores de pistón tamén funcionen nos primeiros modelos. E cando este coloso é remolcado en augas abertas, os motores ruxirán enxordecedor e o estreito corpo depredador explotará coma unha balea, lanzando unha nube de pulverización. Ollo, este coloso é capaz de correr como un loitador a poucos metros da superficie da auga.
  Lippisch asubiou con auténtica admiración:
  - Tes unha imaxinación rica, Führer!
  Dashing Adolf volveuse aínda máis inspirado:
  - Por suposto que sería unha arma milagreira. Despois de todo, os ekranoplans non teñen medo a ningunha tormenta. Non teñen medo ao xeo: voan sobre el. Non están ameazadas polas desembocaduras dos ríos pantanosos e as rochas costeiras, nas que os barcos comúns poden romper, e os poucos profundos son xeralmente como un estanque para nenos. Son capaces de desembarcar tropas en todas partes: desde a costa africana de Skeletons cos seus arrecifes diabólicos, ata as dúas costas dos Estados Unidos, as terras árticas de Canadá e Alaska. Habería varios centos destas máquinas, e Gran Bretaña caería en dous meses.
  Lippisch comentou tímidamente:
  - E as minas?
  O Führer riu:
  - Iso son exactamente as minas! Non ameazan nin baixo a superficie das augas nin nos rasos! Así como torpedos de submarinos. E el mesmo é unha arma ideal para loitar contra os submarinos máis avanzados, golpeándoos con cargas de profundidade. Ademais, os ekranoplanes poden disparar mísiles e minas contra os barcos inimigos. Si, por suposto, presentareivos o deseño das bombas guiadas. E por suposto, desembarques... Un medio ideal para entregar forzas de desembarco, non só con infantería, senón tamén con tanques! Entón toda a natureza da guerra cambiará dunha vez! Entendes a Lippisch, que negocio lle confía o Führer?
  O deseñador preguntou de forma máis mercantil:
  - E os premios?
  Adolf serio confirmou:
  - ¡Por suposto, os máis xenerosos, unha cruz de ferro con diamantes, terras, colonias, súbditos! Se conquistamos toda África, haberá terra suficiente para todos!
  Lippisch afirmou:
  - Se se dan cartos e fondos, o ekranoplan estará listo, pero... Tamén teño proxectos para un loitador sen cola.
  O Terminator Führer apresurouse a tranquilizar ao inventor:
  - Un bombardeiro a reacción sen cola , eu xa o esbocei, outros encargaranse del. Que cómodo e un loitador! Os ekranoplanes son máis importantes porque son unha arma fundamentalmente nova... Ademais, a empresa Gotha ten deseñadores moi talentosos que o farán. Mentres tanto, traballa en ekranoplanos. En xeral, agora teño moitos asuntos urxentes, aínda teño que falar cos xenerais de tanques... A orde será dada...
  Lippisch deixou o Führer moi inspirado. Adolf pensou que quizais sería mellor falar primeiro con físicos nucleares sobre a creación dunha bomba atómica e, no futuro, dunha bomba de hidróxeno, pero decidiu non facer demasiado, cargando a si mesmo e a outras persoas á vez.
  Había varios deseñadores, entre eles os máis famosos: Porsche e Aders. En xeral, se os alemáns tiñan unha superioridade cualitativa sobre os soviéticos na aviación e na flota de submarinos (aínda que non todos o admiten!), entón a flota de tanques do Panzervale quedou notablemente atrasada. En particular, os vehículos KV soviéticos, T-28, T-34, eran superiores aos alemáns en blindaxe e armamento, e os T-34 tamén en rendemento de condución. Non obstante, os canóns dos tanques alemáns non son o suficientemente fortes para os ingleses Matildas e Cromwell, e moito menos os que xa están a desenvolver os deseñadores dos Churchill e os Challengers. Sen esquecer a debilidade da armadura dos deseños alemáns...
  Despois de invitar aos invitados a sentar, o Führer comezou a ler a moralexa:
  - Desafortunadamente, Alemaña non ten actualmente un canón antitanque fiable... Equipados cun canón T-3 de 50 mm, só poden acariciar a armadura do Matilda ou o KV... Pero o Matilda entrou en servizo con Gran Bretaña mesmo antes do inicio da Segunda Guerra Mundial. Nós mesmos capturamos a Matildas, cuxa armadura frontal non se pode penetrar. Ben, os KV soviéticos non poden nin penetrar o lado ou o casco. O máximo que pode facer o noso coche é romper a pista! É dicir, os deseñadores puxéronnos nunha posición tal que os tanques do inimigo son moito máis fortes que os nosos en termos de blindaxe, e os novos "Grants" estadounidenses e os "Shermans" listos para a produción en masa son superiores en armamento. Sen esquecer os vehículos rusos cun canón de 76 mm. E como realizas a tarefa de crear novos tanques, en particular cun canón de 88 mm.
  Porsche respondeu confuso:
  - Por suposto, estamos levando a cabo desenvolvementos similares, gran Führer. O 26 de maio, a Dirección de Armamento deunos un pedido dun tanque ViK -4501 de 45 toneladas. Debería ser exactamente así, cun canón antiaéreo de 88 mm convertido nunha torreta de tanque. Xa temos debuxos preliminares. Podes familiarizarte con eles, xenial.
  O Führer preguntou:
  - Vostede é Aders?
  Erwin asentiu:
  - Nos anos corenta, o vk -3001 foi probado con éxito. Un novo vehículo pesado, cun canón de 75 mm. Temos un arma similar no modelo antitanque, pero aínda non se puxo en produción en masa. Ademais, realizáronse os traballos de creación da T-6, cun peso de ata 65 toneladas. E un modelo máis lixeiro de 36 toneladas. Estamos probando un gran Führer.
  Adolf, imaxinando-se un sabelo todo, comezou a examinar rapidamente os debuxos. Aquí están os primeiros bosquexos do formidable "Tiger", o tanque máis famoso de Alemaña da Segunda Guerra Mundial. Este coche fíxose famoso durante o Kursk Bulge. Na época soviética, os "Tigres" eran xeralmente vilipendiados, pero entón a actitude cara a este coche fíxose máis obxectiva. Para a súa época, este tanque, por suposto, non estaba mal. Durante a primeira gran escaramuza cos nosos KV, tres Tigres derrubaron dez vehículos soviéticos e eles mesmos escaparon sen danos. A principal vantaxe deste vehículo foi o seu poderoso canón de 88 mm, que durante moito tempo non tivo un oponente digno. Non obstante, no Kursk Bulge, a pesar da superioridade cualitativa na tecnoloxía, os nazis aínda foron derrotados... As estatísticas sobre o uso de combate deste vehículo, así como a relación de perdas, falan en xeral del como un dos mellores vehículos de a segunda guerra mundial. Pero as deficiencias tamén son visibles a simple vista. Peso pesado de 56 toneladas, con blindaxe de só 100 milímetros (¡só 80 lados!), altura elevada, falta de ángulos de inclinación de blindaxe racionais e baixo rendemento de condución. En xeral, o tanque IS-2, que pesaba dez toneladas menos, era superior ao tigre tanto en blindaxe como en armamento... Pero este tanque apareceu só en febreiro de 1944. O "Tigre Real" pesaba en xeral 68 toneladas, cunha armadura frontal de 180 milímetros... Por suposto, tal tanque non era axeitado para a guerra en África, no deserto, para aterrar, é só unha máquina como unha espiga de arxila con pés de barro. Non, por suposto, para a súa época, o "Tigre Real" foi moi eficaz, podía destruír varios tanques inimigos nunha batalla e unha vez derrotou a vinte e cinco "Shermans" nunha hora. Parecía haber información sobre vinte e tres tanques T-34 destruídos polo Tiger durante unha batalla. Pero en calquera caso, este tanque é simplemente a encarnación do uso irracional da potencia e do peso. Pero, por exemplo, o tanque soviético T-54... Unha especie de encarnación do uso racional exitoso de tecnoloxías realmente anteriores da Segunda Guerra Mundial.
  O Führer afirmou con decisión:
  - Non, señores! Este proxecto non é adecuado! Facer un vehículo de cincuenta e seis toneladas con só 100 milímetros de blindaxe... Onde está a nosa cacareada eficiencia e racionalidade alemás?
  Aders comentou tímidamente:
  - O S-2 francés, cun peso de 70 toneladas, tiña un blindaxe de 45 milímetros...
  O Führer-Terminator interrompeu con rabia:
  - Este é un tanque da época da Primeira Guerra Mundial. Pero o ruso KV-2 tiña un obús de 152 milímetros e pesaba 52 toneladas. Pero isto son 152 milímetros, non 88.
  Polo tanto, entrégolle a tarefa dun canón de 88 mm de calibre 71, para un tanque cun peso non superior a corenta toneladas e blindaxe frontal de polo menos 180 milímetros, laterais e casco de 150 milímetros, un motor de seiscentos milímetros. , setecentos cabalos de potencia. E este tanque debería poñerse en produción en masa como moi tarde, en seis meses.
  Os deseñadores alemáns palidecían e tremíanlles as mans. Alexandre mirounos burlón. A tarefa era realmente moi difícil; armamento e armadura típicos do modelo "Royal Tiger" de 1944, pero cómpre manter o peso en 28 toneladas! Non obstante, Adolf considerou isto bastante real e mesmo deu a Porsche unha palmada amigable no ombreiro:
  - Non te enfades, eu mesmo debuxaréche un esquema óptimo no que te poidas saír cun peso relativamente pequeno. Non son un tirano, senón un racionalista. Só tes que reconstruír moito. En particular, colocando a transmisión e o motor xuntos.
  Aders comentou tristemente:
  - Isto vai crear certos problemas para nós. En particular, tal arranxo terá as seguintes desvantaxes....
  Tough Adolf interrompeu:
  - Por suposto, haberá algúns problemas, pero en principio pódense eliminar facilmente. Sobre todo en termos técnicos. Pero podes colocar o motor de forma moito máis compacta, mover a suspensión e... Hai que baixar a altura do tanque a dous metros, e a tripulación debe colocarse reclinada, entón todo será moito máis racional.
  O Führer comezou a facer un esbozo, unha especie de debuxo, do tipo do tanque soviético máis popular da posguerra, o T-54. Este vehículo tivo tanto éxito que foi lanzado en 1947 e foi utilizado durante as batallas en Afganistán cos talibáns; as tropas iraquís loitaron co exército estadounidense durante a tormenta do deserto e a operación Shock and Awe ou Iraqi Freedom" . En total, máis de 70 mil destes tanques foron producidos. E que o coche tivo moito éxito. Cun peso de 36 toneladas, blindaxe frontal de 200 milímetros e un canón de calibre 100 milímetros. Este tipo loitou con éxito tanto con Patons como Pershings estadounidenses durante a Guerra de Corea. Polo que para este nivel tecnolóxico o modelo é moi axeitado e realista para a súa implementación. E bastante fácil de fabricar - barato... En canto ao canón alemán 88-mm 71 El, foi suficientemente penetrante para todos os tanques da Segunda Guerra Mundial (a excepción da blindaxe frontal do IS-3, que entrou en servizo). en maio de 1945!). E o IS-3? O tanque é excelente en termos de blindaxe e a torreta, á que se lle deu forma de lucio. É certo que o rendemento da condución era pobre e pronto se interrompeu. Despois houbo varios modelos máis, o IS-4, e así ata que se instalaron no IS-10, rebautizado como T-10 despois da morte de Stalin. E este resultou ser o último tanque pesado soviético. Khrushchev prohibiu todo o desenvolvemento de vehículos pesados, e os seus sucesores non o revisaron!
  En xeral, os alemáns necesitan un tanque máis pesado que corenta toneladas, se mesmo nun tanque mediano poden instalar un canón que poida penetrar 193 milímetros de blindaxe a unha distancia de 1000 metros?
  Os estadounidenses abandonaron rapidamente os tanques pesados e o peso do Pershing non superou as 42 toneladas, e o Sherman en xeral, as 32. Pero despois de que se fixo evidente que estaba a piques de estalar unha guerra coa URSS, apareceu un monstro cun 120 mm. calibre e unha velocidade inicial de proxectil de case 1000 metros por segundo. Non obstante, os estadounidenses pronto quedaron desilusionados con este tanque. Antes da aparición do IS-10, o tanque máis popular da posguerra era o IS-4, con blindaxe frontal de 250 milímetros e blindaxe lateral de 170... Un vehículo fiable, aínda que pesaba máis de 60 toneladas. En calquera caso, cómpre encargar a creación dun tanque pesado para Alemaña, pero non máis de 50 toneladas. Por exemplo, o IS-10 só pesaba 50 toneladas cunha armadura frontal de 290 milímetros e un canón de 125 milímetros... Por certo, que calibre ten máis éxito? Durante a guerra, os modelos Sherman e Churchill máis populares tiñan unha armadura de 100 e 152 milímetros (frontal). Ben, os "Royal Tigers" afrontárono bastante ben... Pero o "Panther" comezou a quedar lixeiramente por detrás do calibre 75-mm, aínda que a alta velocidade inicial do proxectil fose insuficiente. Polo tanto, apareceron "Panteras" con canóns de 88 milímetros, aínda que só ao final da guerra, e só había algúns. Pero o feito de que a Wehrmacht non tiña plans para rearmar tanques e canóns antitanque de maior calibre suxire que este estado de cousas era adecuado para todos. De feito, había un canón autopropulsado Jagdtiger cun canón de 128 mm e unha armadura frontal de 250 mm, pero só se produciron 71 deles e nunha cantidade tan pequena non puideron influír no curso da guerra. Por certo, o interesante é que no momento en que os Jagdtigers se renderon, 43 máis seguían en servizo, o que indica a extrema capacidade de supervivencia desta máquina.
  Por certo, Stalin ordenou que o IS-2 fose inmediatamente armado cun canón de 122 mm, aínda que o seu poder de penetración era excesivo para os tanques alemáns (excepto para o "Royal Tiger", pero só se produciron 458 tanques deste tipo). Moitos aconsellaron ao ditador que se limitase a un barril de 100 mm. E de feito, o canón autopropulsado T-100 resultou ser o mellor en canto ás súas características xerais de combate. Despois de todo, canto maior era o calibre, menor era o abastecemento de proxectís, menor era a velocidade de disparo, a velocidade inicial do proxectil, o alcance e a precisión do lume... Pero os alemáns tiñan o tanque máis masivo, o T- 4, e os canóns autopropulsados baseados nel, só pesaban 22-24 toneladas. O canón autopropulsado Panzer, con todo, tivo moito éxito: o armamento e a armadura frontal do Panther eran case idénticos aos seus, cun peso e altura tan baixos. Será necesario pedir o lanzamento de Panzers máis sinxelos e baratos á produción .
  E que pasa co calibre da arma? Para os canóns antitanque, un calibre de 128 milímetros é demasiado grande; é mellor usalo como arma de asalto e escoller un intermedio de 105 milímetros.
  Adolf mostrou aos deseñadores alemáns o diagrama:
  - Esta é a nosa nova arma secreta! O tanque debería someterse a probas nos próximos meses. O seu uso en combate será en 1943. Mentres tanto, tamén tes un proxecto para crear un tanque pesado con canóns de 105 mm. Así como canóns autopropulsados lixeiros. Entón, a traballar señores.
  Aders obxectou tímidamente:
  - O deseño que propuxches parece atractivo, pero o problema é que este tanque non está no espírito das nosas tradicións... E a tripulación estará incómoda...
  En lugar de responder, Adolf bebeu algo de zume e suxeriu:
  - Quizais poidamos xantar, compañeiros. En xeral, este tanque pódese producir en grandes cantidades e non creo que os estadounidenses e británicos produzan algo mellor antes do final da guerra. E hoxe podes comer un pouco de carne...
  As nenas puxeron rapidamente a mesa. Alexandre, ao entender que o estómago do Führer, destetado da carne, podía enfermar, optou por permanecer fiel a si mesmo e só comeu un pouco de esturión, mentres lembraba a Sobakevich das súas "Almas mortas". Hmm , ata agora parece estar facendo todo ben. Pon a economía en pé de guerra, declara a guerra total, aproba leis que deberían ser adoptadas alá polo ano 1939... A lentitude de Hitler coa militarización provocou a escaseza de armas, e precisamente en termos cuantitativos... Ademais, o famoso MP- Rifle de asalto 44... Excelente nas súas características de combate, algo que nalgúns aspectos é incluso mellor que os primeiros modelos Kalashnikov. É só un pouco pesado... Quizais realmente poderiamos usar o rifle de asalto AKM como base? Eh, sería bo crear un arma que combine a precisión do M-16 estadounidense coa taxa de lume e fiabilidade do AKM. En xeral, o progreso está a desenvolverse de forma desigual. Por exemplo, os motores dos tanques non engadían moita potencia, pero o ordenador volveuse completamente inaccesible. Pero ten coñecemento do futuro, pero que pode ofrecer en termos, por exemplo, dun substituto do petróleo. Ata agora, nin sequera en Estados Unidos aprenderon a producir gasolina a partir do carbón de forma eficaz. A pesar do aumento do prezo do petróleo. Ben, que máis pode ofrecer. Protección dinámica, motores turboxeradores... E isto sucederá, pero un pouco máis tarde, para non apresurarse a botar trunfos. En setenta anos, o progreso foi moi adiante, pero ata que a vellez sexa derrotada, a enfermidade tamén, e o home non é Deus! Ademais, nalgúns aspectos hai incluso unha regresión... Por exemplo, un aumento da relixiosidade, sobre todo en Rusia e no espazo postsoviético, así como nos países islámicos. Pero os grandes pensadores do Renacemento e dos tempos modernos predixeron que a relixión desaparecería aos poucos!
  Pero curiosamente, o extremismo relixioso está a medrar... E os curas están a interferir cada vez máis na política do Estado. E nesta situación, a política das autoridades é incomprensible; realmente cren seriamente que a verdade está na ortodoxia ou no islam? Todas estas persoas educadas e intelixentes? Se non, para que serve abandonar o modelo laico de estado? En aras da eficacia na xestión das masas? Pero é precisamente a Ortodoxia a que demostrou a súa ineficacia como relixión de Estado... O caso é que, tendo unha base formal para o cristianismo e, en primeiro lugar, o Novo Testamento, a ortodoxia ten como base o ensino pacifista: non te resistas. mal e ama o teu inimigo! Pero ao mesmo tempo, a política real do imperio é agresiva e require violencia e conquista. Isto é o que dá lugar á contradición entre forma e esencia. Aínda que moitas persoas non entendan iso conscientemente, inconscientemente o senten!
  Por iso, o ensino ortodoxo é ineficaz, carente de lóxica, tentando ser imperial e cristián ao mesmo tempo. E Christian significa xudeu e pacifista! Despois de todo, a Biblia foi escrita case enteiramente por xudeus, e quizais ata enteiramente, porque o apóstolo Paulo di que a vantaxe dos xudeus é grande porque se lles confiou a palabra de Deus. Isto significa que un ruso non debería crer na Biblia! Isto significa que é necesaria outra fe, pero xa non se basea nas Escrituras xudías... Cal? Debe ser desenvolvido por profesionais e psicólogos experimentados baixo a dirección do FSB. Entón moitas contradicións resolveranse con éxito...
  Hai que dicir que un neno que le o Evanxeo nunca se converterá nun guerreiro forte, valente e cruel que ama a Rusia! E que país é famoso na Biblia? Israel!
  É certo que o propio Adolf está posuído, este xogador, que se atopou no lugar de Hitler, non vai en absoluto reforzar a persecución dos xudeus. Pola contra, os xudeus útiles gozarán de beneficios e traballarán para o Terceiro Reich. Non haberá tal tontería como disparar a científicos ou artistas xudeus! Pero é prematuro derrogar as leis antisemitas. En primeiro lugar, a xente pode mal entender e, en segundo lugar, esta é unha fonte de riqueza e unha fonte moi sólida. Pero é posible, por suposto, suavizar as políticas antisemitas a cambio do apoio xudeu.
  Que facer co Papa? As relacións co Vaticano están lonxe de ser ideais, pero a guerra aberta só traerá danos nesta fase. Isto significa que cómpre buscar o apoio do Vaticano, pero ao mesmo tempo insistir nos seus intereses... O ideal é poñer o seu monicreque no trono de Pedro e reformar pouco a pouco a relixión...
  Porsche interrompeu os pensamentos de Adolf:
  - Estamos moi satisfeitos coa túa cea, Führer!
  O poseído Adolf sorriu amablemente:
  - Pois de momento voume reunir con Himmler, e despois deixarei que chegue Heinseberg. E mirade, rapaces: puxéronvos uns prazos moi estrictos!
  O exército do Führer atravesaba África. E mantivo a defensa contra a URSS.
  No inverno, o Exército Vermello lanzou unha ofensiva na cornisa de Rzhev, pero os nazis agardaban alí e puideron repeler o golpe. No sur, os alemáns tamén aguantaron, agarrándose ás direccións de Oryol e Kharkov. E só preto de Leningrado, as tropas soviéticas puideron levar a cabo a operación Iskra, pero as batallas duraron case un mes e a vitoria foi comprada a un prezo moi alto.
  Os Krauts sobreviviron dalgún xeito ao inverno do 42-43.
  Pero na primavera, a maior parte de África xa está conquistada por eles. E o Führer está a probar as augas da paz con Gran Bretaña.
  Churchill é algo frío con isto. Aínda que Gran Bretaña sofre derrota tras derrota.
  Tampouco está claro con Xapón: a batalla de Midway foi perdida por Estados Unidos e mentres os samuráis vencen peza por peza á gran flota ianqui. E América non pode beneficiarse da súa superioridade numérica no mar e no aire.
  Hitler quere atacar contra a URSS, pero aínda despois do anuncio dunha mobilización xeral e total, ten poucas forzas para iso. Xa que os Krauts están espallados por África.
  No verán o propio Exército Vermello está preparado para avanzar. Os nazis, porén, despois de conquistar África, forman tropas coloniais. E reciben recursos adicionais.
  Utilízanse para producir os tanques Lion, Tiger e Panther. Non obstante, os datos dados ao monstro non tiveron un éxito total. Demasiado caro, demasiado pesado. É certo que para a defensa o Panther é un bo cazacarros, cun canón de disparo rápido.
  Pero o que máis fracasou foi "León", pesado, caro, pero pouco efectivo. A arma é demasiado poderosa contra os trinta e catro soviéticos e os tanques lixeiros, e a cadencia de lume é moito menor que a do Panther e do Tiger. E a armadura, con todo, é mellor que a do "Tigre", e tamén en pendentes racionais. "León" resultou ser como unha gran "Pantera" que pesaba noventa toneladas e un motor de oitocentos cabalos de potencia. Non obstante, algo máis rápido que na historia real, o "Tiger"-2, vinte e dúas toneladas máis lixeiro, entrou en produción. Próximo en nivel de protección ao "León", pero máis móbil e lixeiro. O canón, con todo, ten un calibre de 88 mm, fronte aos 105, pero é suficiente para destruír todos os tanques soviéticos. E o significativo é unha cadencia de lume máis rápida: oito disparos fronte a cinco.
  Entón, "Lion" é fillo dun xenio alemán e sombrío que non botou raíces.
  Os alemáns capturaron toda África, incluído Madagascar, durante o verán. Stalin esperou demasiado.
  Quizais el mesmo contaba cos alemáns para lanzar unha ofensiva. Sobre todo vendo como chegan os tanques Lion, Tiger e Panther. Pero os Krauts aínda estaban resolvendo problemas no continente escuro.
  Stalin perdeu o momento. A ofensiva das tropas soviéticas comezou en dirección a Orel e Kharkov. Xusto onde os alemáns estaban ben preparados. E non foi posible conseguir a sorpresa táctica. As primeiras batallas demostraron que "Panther" ten un excelente desempeño en defensa. Non está mal e "Ferdinands". Tamén son bos.
  E o Tigre é un tanque produtivo. E marca ben. Os alemáns están a defender activamente. E soportar os golpes do inimigo. En tres meses de loita moi teimosa, o Exército Vermello avanzou só quince quilómetros. E as súas perdas foron importantes.
  Dúas ducias de avións ingleses sobrevoaron as mozas camufladas, seguramente non se decataron de nada e xa comezaban a desaparecer máis aló do horizonte, cando de súpeto se escoitaron novos sons sospeitosos. Madeleine ordenou:
  - Deitade todos e non vos movedes!
  As nenas conxeláronse, estaban agardando por algo. E entón apareceron transportistas lixeiros e camións por detrás da duna. A xulgar polo deseño, está feito en Inglaterra e América. Movéronse lentamente cara á capital de Tunisia. Madeleine estaba un pouco confusa. Ela cría que a primeira liña aínda estaba lonxe, o que significaba que os británicos aínda non tería tempo de aparecer. Ou mellor dito, non deberían aparecer. E aquí corre toda unha columna. Aínda que, se cadra, menos dun batallón... Quen son, algún grupo de combate, tras pasar por alto os desertos dunha fronte nada continuada, quere remexer na retagarda. Parece lóxico, aínda que coa tecnoloxía son fáciles de detectar no deserto. En calquera caso, cómpre comunicarlle a radio aos teus amigos, pero non abrir lume. Ademais, só hai un cento deles, e hai máis de trescentos británicos!
  Gerda díxolle a Charlotte:
  - Estes son os ingleses! É a primeira vez que os vexo tan preto!
  O amigo pelirrojo, tamén bastante nervioso, respondeu:
  - Nada en especial! E entre eles hai tantos negros!
  De feito, polo menos a metade dos ingleses eran negros. E a columna avanzaba lentamente, e os negros seguían ouveando... Cada vez estaban máis preto...
  Aquí os nervios dunha das nenas non podían aturalo, e ela disparou unha metralleta. No mesmo segundo, o resto dos guerreiros abriron fogo, e Madeleine tardoumente ladrou:
  - Lume!
  Varias ducias de ingleses foron cortadas á vez, un dos camións ardeu. O resto dos británicos abriron fogo indistintamente. Madeleine, aproveitando o momento, gritou:
  - ¡Lanza granadas ofensivas xuntos!
  As nenas do batallón de elite SS "She-Wolf" lanzan granadas lonxe e con precisión. E que foron adestrados dende pequenos, e tamén se someteron a técnicas especiais . Isto é cando estás adestrando con descarga eléctrica, estás un pouco lento co lanzamento e estás chocado. Gerda e Charlotte tamén botaron os seus agasallos. E os británicos están de cabeza e boca abaixo... É moi divertido. Disparan ao azar, e os negros seguen berrando nunha linguaxe incomprensible. Seguro que son uns merdos...
  E Gerda tira e tira, mentres tamén canta:
  - Hai un pesadelo nos alumnos da SS! Un salto - un golpe! Somos lobos - o noso método é sinxelo! Non nos gusta tirarlle do rabo ao gato!
  Charlotte tamén rosma en resposta. As balas disparadas por ela rompen o cranio en fragmentos. E despois sácanlles os ollos. Aquí hai un negro asustado apuñalando no costado a súa parella louura cunha baioneta. El cuspir sangue en resposta. Charlotte canta:
  - Anxos do inferno escuro estrelado! Parece que todo o universo será destruído! Necesitas voar ao ceo como un falcón rápido! Para protexer as almas da destrución!
  O acto británico desorganizado, a maioría deles son soldados coloniais: negros e indios, árabes. Ou caen, conxelándose, ou, pola contra, saltan bruscamente e comezan a correr como lebres tolas. Non obstante, as nenas disparan con precisión e, aínda que as granadas non voan lonxe, os fragmentos son grosos. Xa quedan poucos inimigos. Madeleine grita en inglés, a súa voz é tan enxordecedora que nin sequera necesitas un megáfono:
  - ¡Entrégate e perdonarémosche a vida! En catividade terás boa comida, viño e sexo!
  Funcionou ao instante e unha vez que se renden... Mans arriba e...
  Recolleron cincuenta presos, a metade deles feridos. Madeleine ordenou:
  - Acaba cos feridos!
  As "lobas" dispararon balas sen ceremonios contra as siens dos que non podían estar de pé, e o resto foron cargados en coches e conducidos ata a base máis próxima.
  Despois da area quente do deserto, os pés descalzos de Gerda están moi satisfeitos de sentir a goma suave. Incluso xeme de felicidade... Os camións americanos son moi cómodos e non tremen durante a viaxe. Despois de gañar, as rapazas están alegres. Charlotte preguntoulle a Gerda:
  - Cantos mataches?
  A nena encolleu os ombreiros perplexa:
  - Non o sei? Non fun o único que disparou... Pero creo que foron moitos!
  Charlotte calculou:
  - ¡Somos cen, matou uns trescentos, que quere dicir tres por irmán, é dicir, por irmá! Un inicio de guerra impresionante!
  Gerda fixo un aceno coa man con indiferenza:
  - Isto non é importante para min! O principal é que non morreu nin un só amigo. Aínda que isto é, por suposto, estatísticas, trescentos inimigos foron destruídos, e do noso lado só dous guerreiros lobos quedaron levemente feridos. Ata me sorprende como aínda non conquistamos África completamente, con tales guerreiros.
  Charlotte arruinou inmediatamente o estado de ánimo:
  - Pois perdemos con estes desafortunados guerreiros no XVIII!
  Gerda meneou con rabia a súa cabeza clara, como cuberta pola neve de ano novo:
  - Isto é por mor da traizón! Pero, de feito, estabamos máis preto que nunca da vitoria e isto era obvio para todos os que non están cegos! Ai, fomos interrompidos!
  Charlotte aceptou, rascando hábilmente detrás da orella esquerda cos seus dedos espidos:
  - Si, a traizón, a sabotaxe, a mediocridade dos militares... Pero aínda rompemos os rusos, obrigándoos a renderse en 1918! Ah, estaría ben dar un paseo polas extensións de Rusia, alí está ben, pero aquí fai calor!
  Gerda riu alegremente:
  - Pero en Rusia hai xeadas tan severas... Pero cando corría descalzo pola neve nas montañas, sei que tortura é.
  Charlotte mostrou os dentes:
  - A pequena Gerda corre descalza pola neve ardente... Isto é simbólico, coma se fose un conto de fadas... Contos de fadas sobre un puro, aínda infantil e nada egoísta...
  Gerda chiscoulle un ollo alegremente á súa amiga:
  - É coma se tivésemos que ir ao Führer?
  Charlotte confirmou:
  - ¡Case! Estamos só conducindo, non correndo descalzos pola area quente do deserto. E mesmo despois da vitoria.
  O negro atado murmurou en alemán:
  - Anxos terribles, estou listo para servirvos! Ti es unha deusa, eu son o teu escravo!
  Charlotte acariciou o cabelo castaño rizado da cativa negra co seu pé lixeiramente áspero:
  - Vos negros xa sodes escravos por natureza! Isto, por suposto, por un lado é bo, alguén ten que esforzarse dende o amencer ata o solpor, facer traballos de servidume... Pero un escravo pola súa natureza, pola súa natureza vil, é un traidor e non se lle pode confiar unha arma. . Os alemáns, pola súa banda, somos a nación máis cultural e altamente organizada da Terra. Unha gran nación de guerreiros, e non sen razón os mercenarios alemáns serviron en todos os exércitos europeos e mesmo en Rusia, a maioría das veces en postos de mando!
  Gerda dixo ferozmente:
  - Si, serviranos de escravo. Temos menaxerías especiais para os negros. E polo de agora só tes que facer...
  Charlotte suxeriu:
  - Que nos bique os pés. Despois de todo, será agradable para nós, e Níxer humillarase.
  Gerda meneou vigorosamente a cabeza:
  "Non sei como estás, pero é noxento que a pel pura do ario toque os beizos do fedorento Níxer". Entón...
  Charlotte non estaba de acordo:
  - En realidade non! Pola contra, gustaríame. Pois mira...
  A feroz beleza pelirroja lanzou a súa pequena perna ao home negro. Empezou a bicar con entusiasmo os longos dedos lisos e cicelados da deusa. E a nena só sorriu con tenrura en resposta, os grosos beizos do negro facían cóxegas na súa pel curtida. A lingua do prisioneiro atravesou o pé elástico e lixeiramente poeirento da nena. Aínda é agradable cando humillas a un home forte de case dous metros.
  Gerda quedou sorprendida:
  - É raro, pero non che dá noxo?
  Charlotte sorriu:
  - En realidade non! Por que debería estar noxo?
  Gerda optou por gardar silencio: por que debería interferir nos asuntos da súa amiga? De feito, criaron que unha muller alemá non só debería ser unha guerreira, senón tamén unha esposa amorosa e amable e unha nai sa. Pero ela mesma aínda non pensou nos mozos, quizais por un esforzo físico intenso, ou simplemente aínda non atopou a súa parella. Non obstante, Charlotte tamén parece estar cansa diso. Golpeoulle co nocello ao negro no nariz, tanto que lle empezou a fluír o nariz e suxeriulle a Gerda:
  - Quizais poidamos cantar?
  Gerda asentiu:
  - Por suposto, cantaremos! Se non, vólvese triste!
  As nenas comezaron a cantar, e as súas amigas uníronse, de xeito que a canción fluía coma unha fervenza:
  O meu querido e mais eu saímos da silveira,
  Agochando unha tristeza sobrenatural!
  E o frío, ardor, arrefriado,
  O motivo roto atravesado!
  
  Pés descalzos na neve,
  As nenas vanse brancas!
  As malvadas tormentas de neve bruan coma lobos,
  Desorganizando bandadas de paxaros!
  
  Pero a nena non coñece medo
  É unha loitadora poderosa!
  A camisa apenas cubría a carne,
  Seguro que gañaremos!
  
  O noso guerreiro é o máis experimentado,
  Non podes dobralo cun mazo!
  Aquí os arces móvense suavemente,
  Os copos de neve están caendo no teu peito!
  
  Non é o noso costume ter medo,
  Non te atrevas a estremecer o frío!
  O adversario está gordo cun pescozo de touro,
  É pegajoso e noxento coma cola!
  
  O pobo ten tanta forza
  Que logrou o santo rito!
  Para nós tanto a fe como a natureza,
  O resultado será vencedor!
  
  Cristo inspira a Patria,
  Dinos que loitamos ata o final!
  Para que o planeta se converta nun paraíso,
  Todos os corazóns serán valentes!
  
  A xente pronto será feliz
  Que a vida sexa unha cruz pesada ás veces!
  As balas son brutalmente mortais
  Pero o que caeu xa se levantou!
  
  A ciencia dános a inmortalidade,
  E as mentes dos caídos volverán ao deber!
  Pero se nos desfacemos, créame,
  O inimigo arruinará inmediatamente a puntuación!
  
  Polo tanto, polo menos roga a Deus,
  Non hai que cometer erros, sexa preguiceiro!
  O xuíz todopoderoso é moi estrito,
  Polo menos ás veces pode axudar!
  
  A Patria é a máis querida para min,
  ¡País santo, sabio!
  O noso líder, aguanta máis as rendas,
  A Patria nace para florecer!
  As nenas do batallón de elite das SS "She-Wolf" cantaban tan fermosamente e as palabras eran conmovedoras. En xeral, hai un estereotipo de que un SS significa verdugo! Pero iso non é certo. Había, por suposto, unidades punitivas especiais, a maioría das veces como parte das divisións de seguridade que realizaban operacións especiais, pero a maioría das divisións das SS eran simplemente os gardas de elite da Wehrmacht. En xeral, hai que dicir que a propaganda vermella e totalitaria non é a fonte de información máis fiable sobre a Segunda Guerra Mundial. Despois de todo, está claro que os líderes comunistas de Agitprop non podían evitar ser imparciales e cubrir obxectivamente os acontecementos. Entón, é fiablemente difícil xulgar onde había verdade real sobre as atrocidades dos nazis e onde había ficción. En calquera caso, os que se dedican seriamente á investigación histórica están obrigados a admitir que non todos os guerreiros das SS son un verdugo e un monstro. Ademais, antes do ataque á URSS; Os nazis comportáronse en xeral con tolerancia nos territorios ocupados; fontes occidentais non indican atrocidades ou represalias masivas.
  E agora as nenas axudaban aos presos a saír dos coches; acariciaron os amplos ombreiros dos tímidos de xeito amable. Despois, as nenas foron convidadas a refrescarse...
  O xantar foi modesto, pero unha cebra disparouse no deserto e cada nena recibiu un kebab cociñado ao estilo árabe. En xeral, os árabes, polo menos exteriormente, eran simpáticos e os que sabían alemán incluso tentaban bromear ou acariciar con coidado as pernas das nenas.
  Gerda apartou ao árabe pegajoso e dixo:
  - Non son para ti!
  Charlotte seguiu o exemplo:
  - ¡Consigue un harén!
  Gerda sorriu e suxeriu:
  - Pero dime, Charlotte, que farías se te converteses na muller do sultán?
  O amigo pelirrojo comentou dubitativo:
  - Esta é en realidade unha felicidade discutible... Aínda que depende da muller de cal sultán. Se o gran Imperio Otomán estivese no seu momento de esplendor, entón... Ata sería moi bonito... reformaría o exército turco, melloraría as armas... E probablemente primeiro volvería a mirada cara ao leste.
  Gerda aceptou:
  - Certo! Pero é unha vergoña para Turquía que nin na súa época de esplendor non puidese conquistar Irán. Isto era bastante realista, especialmente porque o exército persa estaba atrasado. Pregúntome, Gran Führer, que decisión tomará: conquistar Turquía, ou incluílo na súa coalición, botando un óso aos otománs, incluíndo algunhas das pouco valiosas terras de Irán?
  Charlotte encolleu os ombreiros confusa.
  - Non sei! De feito, recentemente correron rumores de que atacaremos a URSS... Din que as riquezas rusas e as ricas terras de Ucraína non son realmente necesarias!
  Gerda colleu a cunca de té cos dedos dos pés descalzos e, con bastante habilidade, levantouna ata o queixo, vertendo o líquido marrón sobre si mesma. Ao mesmo tempo, a moza conseguiu falar:
  - Ucraína ten terras moi ricas e ricas. Baixo un sabio liderado alemán, e coa nosa alta cultura agrícola, producirán colleitas récord. E entón o noso pan será máis barato que a auga. E isto será en beneficio dos propios ucraínos, porque o goberno soviético simplemente lles rouba, obrigándoos a morrer de fame!
  Charlotte asentiu.
  - ¡Ensinarémoslles a estes eslavos a nosa gran cultura xermánica! Iluminémolos!
  Aquí a conversa foi interrompida por berros groseiros, o tempo de descanso rematou.
  Pero despois do xantar, as nenas volvéronse facer fila e obrigadas a marchar polo deserto. Despois de comer foi difícil correr e as nenas incluso xemiron lixeiramente ata que, con todo, os seus corpos quentáronse. E así saíron como xerboas.
  Esta é unha batalla virtual... E África faise alemá... E a fronte soviético-alemá...
  No inverno, o Exército Vermello volveu pasar á ofensiva. Hai batallas teimudas.
  Christina, Magda, Margaret e Shella pelexan na Pantera. O vehículo, aínda que non é o ideal, ten un canón de disparo rápido e de longo alcance, é moderadamente áxil e ten unha boa armadura frontal.
  As mozas alemás están descalzas e en bikini, a pesar do frío. E realizan unha batalla maniobrable.
  Aquí Christina dispara... O proyectil golpea a torreta T-34-76 e atravesa. Un tanque soviético detense, derrubado.
  As nenas gritan a todo pulmón:
  - O noso levouno!
  Entón Magda dispara. A beleza con cabelos dourados tamén bateu.
  Si, entón a torre dos trinta e catro foi arrancada.
  As nenas tigresa por quendas disparan. E con moita precisión. Entón golpearon outro tanque soviético.
  Margaret golpeou o seguinte. E alcanzou o canón autopropulsado SU-76. Golpeado con habilidade. E ela cantou:
  - A nosa Alemaña infernal é forte, protexe o mundo!
  E como se mostrará a lingua!
  Despois golpeou a Shell cun canón. Golpea o tanque soviético KV-1S. A rapaza tamén fixo un bo traballo.
  Si, catro guerreiros en bikini pelexan e non teñen medo ao frío. Despois de que as mulleres comezaron a loitar, as cousas foron moito máis exitosas para o Terceiro Reich.
  Aquí están as pilotos Albina e Alvina no ceo. Ambas belezas están en bikini e descalzas. Loitan en Focke-Wulfs. E este é un coche moi serio.
  Albina, disparando desde canóns de aire, di:
  - ¡Croquet activo! Non te arrepintes das palabras!
  E como brillará cun sorriso deslumbrante! E derribará dous avións soviéticos á vez.
  Alvina tamén cortou ata tres con canóns de aire e chirou:
  - A miña entrada será mortal e mate!
  Despois de que a nena mostrou os dentes e mostrou os dentes! Ela é todo encanto, e chea de encanto fenomenal.
  Albina corta outro avión Yak-9 e chirri:
  - Por que se necesitan pilotos soviéticos?
  Alvina derruba a LAGG-5 e di con confianza:
  - ¡Para que os alemáns poidamos cobrar facturas!
  Marabillosa parella de nenas. Como se puxeron a recoller premios para eles. Realmente non podes discutir contra tales belezas. Derriban avións e mostran os dentes.
  E o principal segredo é que no frío, as nenas necesitan estar descalzas e en bikini. Entón as contas virán soas.
  E nunca vestirse. Axita o teu peito espido, e sempre terás unha gran estima!
  Albina cortou outro avión do Exército Vermello e cantou:
  - En gran altura e pureza estelar!
  E ela chiscou o ollo, saltando e retorcendo os pés descalzos, ruxindo:
  - Na onda do mar e lume furioso! E nun lume furioso e furioso!
  E de novo a rapaza derruba o avión cun enfoque enérxico.
  E entón Alvina ataca ao inimigo. Faino á volta da esquina, mostra os dentes e chirri:
  - Serei un super campión do mundo!
  E de novo cae o coche atropelado pola nena. Si, o Exército Vermello pásao bastante mal.
  E Albina ruxe de éxtase salvaxe:
  - Agora son verdugo, non piloto!
  Derriba outro avión soviético e asubío:
  - Inclíndome sobre a vista e os mísiles están a correr cara ao obxectivo, queda unha aproximación máis por diante!
  O guerreiro actúa de forma extremadamente agresiva.
  Aquí as dúas mozas están atacando obxectivos terrestres. Albina dá un puñetazo aos trinta e catro e berra:
  - Este será o final!
  Alvina golpea o SU-76 e murmura:
  - Ata a destrución completa!
  E como axita o pé descalzo!
  No inverno, o Exército Vermello non puido acadar un éxito significativo. Só na zona de Rzhev conseguiron facer unha lixeira cuña, pero introducindo reservas, os alemáns restauraron a situación. Os Krauts son moi fortes.
  E en maio de 1944, despois de repoñer as súas tropas con novos tanques, incluído o Panther-2 máis avanzado e mellor protexido, pasaron á ofensiva na zona de Kursk e Rostov-on-Don.
  Non estaría tan mal todo se non participaran na ofensiva un gran número de árabes e negros. E o máis importante, Türkiye tamén entrou na guerra. Así que a situación volveuse extremadamente alarmante.
  E o Exército Vermello, sufrindo grandes perdas, retirouse ante as forzas superiores da Wehrmacht.
  Pero as valentes seis nenas, dirixidas por Alenka, loitaron ferozmente cos Krauts. E as forzas eran claramente desiguais.
  Alenka loitou por Kursk, que foi asaltada polos nazis. A beleza desesperada lanzou unha granada cos seus dedos descalzos e berrou:
  - Gloria a Rus' e á nosa querida festa!
  Entón Natasha lanzou unha granada cos seus dedos descalzos e asubiou:
  - ¡Coidamos descalzas á nena!
  Despois, Anyuta tamén enviou un agasallo da morte cos dedos dos seus pés descalzos, e murchouse :
  - Será un golpe marabilloso!
  Agustín pelirroja colleu e enviou un agasallo de aniquilación co seu membro inferior espido e chirriu:
  - Apuntando o radar ao ceo!
  E entón a María de cabelos dourados deu a morte aos nazis coas súas pernas espidas.
  E ela cantou:
  - En Madagascar, no deserto e no Sahara! Estivo en todas partes, vi o mundo!
  E entón Marusya lanza un montón de plantas espidas dos seus pés e canta:
  - En Finlandia, Grecia, e en Australia, Suecia, dirán que non hai mozas máis fermosas que estas!
  Si, as seis mozas pelexaron moi ben. Pero os Krauts aínda tomaron Kursk...
  Non, non podes resistir forzas tan superiores. Os fascistas están sendo teimudos.
  E que significa a preparación dos monstros?
  Adolf Hitler estaba simplemente tolo: sentíase como un auténtico déspota, ao que todos obedecen e tremen. Si, se queres os éxitos de Stalin, entón tes que ser como Stalin, sen piedade e esixente dos demais e de ti mesmo (así pensaba Joseph Vissarionovich nesta orde!). Agora o ruximento é decente e o coche comezará a moverse. En xeral, Alemaña, tendo en conta os seus satélites, ten unha enorme vantaxe sobre a URSS na cantidade de equipos industriais, na forza de traballo cualificada e no número de enxeñeiros a todos os niveis. Este é un feito, pero a produción de armas aínda non está á altura! Alemaña quedou atrás da URSS durante toda a guerra, a pesar de toda a destrución en Rusia. E de que? Iso si, debido a un certo caos que reinou en diversos departamentos e, sobre todo, na industria militar. Ademais, a falta de materias primas, así como a subestimación do potencial do inimigo, xogaron un papel negativo. En particular, en 1940, a produción de armas en Alemaña foi menor que en 1939 (se consideramos o total incluída a munición), e iso a pesar de que a guerra xa estaba en marcha, e o Terceiro Reich tomou o control de grandes territorios con enormes reservas de capacidade de produción. Ben, que podemos dicir sobre as capacidades organizativas de Hitler? Non demasiado, brillou na industria militar.
  O Führer declarou nun longo discurso:
  - En materia de supervisión da aviación, outórganselle poderes de emerxencia a Sauer. Seguirá de preto a cantidade de equipamento producido e, non menos importante, a calidade. Ademais, moitos dos teus amigos Goering, aínda que antes foron bos ases, non son capaces de traballar como líder. Non todos os bos soldados son tamén un xeneral destacado, polo que en lugar do aforcado Eric, a esfera técnica estará dirixida por unha persoa de entre empresarios profesionais que sexa capaz de reformar e reequipar as forzas da aviación. Despois de todo, Gran Bretaña non está durmindo, está aumentando tanto a cantidade como a calidade das súas forzas armadas, e especialmente a súa aviación. Necesitamos estar dúas cabezas por diante do inimigo, unha ducia de pasos, se non, perderemos completamente a nosa superioridade sobre o inimigo. Polo tanto, son necesarios pasos cualitativos.
  Goering respondeu tímidamente:
  - Os meus amigos, persoas contrastadas que demostraron a súa eficacia no combate e profesionalidade.
  O ditador poseído púxose furioso:
  - Ou quizais eu, na súa opinión, esquecín quen perdeu a batalla de Gran Bretaña? Ou quen fracasou o plan cuadrienal para o desenvolvemento da economía nacional. Ou tamén queres que te peguen con varas, e mesmo publicamente. Así que cala a boca e cala antes de empalarte!
  Goering mesmo se agachou con medo. Por desgraza, o Führer non se debe xogar. Entón o ruído volveu escoitarse e outro avión ME-262 despegou ao ceo. O coche era enorme e tiña dous motores. As ás están lixeiramente varridas, o propio loitador parece bastante ameazante. As súas características de velocidade, para 1941, son en xeral decentes, e mesmo para os estándares mundiais son récords. É certo que a propia máquina aínda non é totalmente fiable e require depuración. O ditador fascista, porén, xa deu as características de novos cazas máis avanzados... O ME-262 pesa máis de seis toneladas, o que significa que hai algo de sobrecarga. Un avión de combate debe ser pequeno, barato e áxil. Neste sentido, o ME-163 podería ser bastante bo, pero o seu motor de foguete é demasiado forzado e só funciona durante seis minutos (ou mellor dito, aínda funcionará!), o que significa que o alcance só está nun radio de cen quilómetros. . Como un bombardeiro estilo Blitz ou un caza de cobertura para ataques da armada en Inglaterra, por suposto, non é axeitado.
  Pero o ME-262 pode levar unha tonelada de bombas, é dicir, tanto como o Pe-2, un avión soviético de primeira liña. É dicir, unha excelente solución tanto para varridos de loitadores como para apoiar as tropas. Non obstante, por que non crear un caza ao estilo do Comet ME-163, pero sen motor de foguete, pero cun motor turborreactor? Intentaron mellorar o "Cometa" e parecían aumentar o tempo de voo a 15 minutos (este é un alcance de ata 300 quilómetros), o que é xeralmente aceptable para a Batalla de Gran Bretaña. Aínda se pode chegar a Londres desde Normandía... Aínda que non todo é tan evidente, tamén hai que bombardealo e regresar, e quince minutos non foron tan rápidos. No futuro, os foguetes e cazas a reacción foron recoñecidos como un camiño sen saída na aviación. Pero o deseño do "Comet" é moi interesante, co seu pequeno tamaño e lixeireza, o que significa que é barato e maniobrable.
  Ademais, tamén hai cazas moi prometedores que pesan en xeral 800 quilos, tales planeadores que poden usarse en batallas aéreas. É certo que debido ao seu curto alcance, os voos sobre eles só se poden realizar en batallas defensivas, ou entregarse a Londres en... Transportes, e despois coller aos pilotos de volta. Terás que pensalo aquí. Na historia real, os planeadores nunca tiveron tempo para loitar, e por algún motivo en Corea, os xenerais da aviación soviética non se atreveron a probar esta idea. En xeral, non é triste, pero durante a Guerra de Corea, o piloto estadounidense foi o primeiro en conseguir vitorias. Así que os ianquis non deben ser subestimados.
  Despois de que rematou o voo, unha moza de pelo rubio saltou da cabina e correu ata o Führer a toda velocidade.
  O número un do nazi posuído estendeulle a man para bicala. O bonito é cando as nenas te queren, e o Führer, ao parecer, é idolatrado de xeito bastante sincero por todos os alemáns, ou mellor dito, case todos agás uns poucos prisioneiros dos campos de concentración. O piloto dixo con entusiasmo:
  - Este é simplemente un avión magnífico, ten tanta velocidade e potencia. Destrocemos todos os cachorros de león coma unha botella de auga quente dun substituto!
  O Führer aprobou o impulso da moza:
  - Por suposto, imos arrincar, pero... A depuración da máquina debe realizarse a un ritmo máis rápido, e isto aplícase especialmente aos motores. Aquí, por suposto, serán necesarias medidas radicais para melloralas, pero se algo o deseñador líder axudará!
  Todos ladraron ao unísono:
  - ¡Gloria ao gran Führer! Que a Providencia nos axude!
  Comezou a soar o himno do Terceiro Reich e unha columna de mozos loitadores do Hitler Jugent avanzou. Os rapaces de catorce a dezasete anos marcharon ao bombo nunha formación especial. E entón pasou o máis interesante: marcharon adolescentes da Unión de Mulleres Alemás. Levaban saias curtas, os pés espidos e descalzos das belezas atraían a mirada dos homes. As nenas intentaron levantar as pernas máis alto, pero ao mesmo tempo tiraban os dedos dos pés cara atrás e colocaban coidadosamente os talóns. Un espectáculo entretido de belezas con figuras impecables... Os rostros eran realmente diferentes e algúns dos mozos fascistas eran algo rudos, case masculinos, e tamén os deturpaban. Sobre todo cando xuntaron as cellas.
  Esteta Adolf observou:
  - É necesario que os nenos e nenas reciban formación física a maior escala. E sei que se está a facer moito neste asunto, especialmente no Jungfolk, pero o que se necesita é a inclusión e a adopción de métodos espartanos. Iso si, ademais de fomentar o roubo... Os nosos nenos e nenas deben medrar para ser xente digna e ao mesmo tempo desapiadada.
  O Comandante Supremo fixo unha pausa. Os xenerais calaron, probablemente con medo a obxectar, pero non quixeron confirmar o obvio. O Führer continuou:
  - A guerra non é unha broma, pero hai que combinar a despiedade cara aos inimigos coa asistencia mutua e o sentido de irmandade cara aos compañeiros. Isto é o que debemos inculcar a todos... O novo superhome é despiadado cos demais, pero aínda máis debe ser despiadado consigo mesmo. Porque a inferioridade debe ser erradicada primeiro na alma, e entón o débil corpo humano levantarase!
  Outra pausa... Os xenerais e os deseñadores déronse conta de súpeto e comezaron a aplaudir con forza. O Führer parecía satisfeito:
  - Isto é mellor, pero agora gustaríame ver unha imitación do combate aéreo. Tan formidable e totalmente destrutivo...
  Heinkel preguntou tímidamente:
  - Con munición real ou proxectís, meu Führer?
  O número un do nazi asentiu:
  - Por suposto, cos de combate. Ademais, gustaríame considerar o efecto do dispositivo de expulsión. Despois de todo, estás traballando niso... - O Führer axitou os puños. - Cando, finalmente, estará listo e posto en produción en masa. Despois de todo, un piloto experimentado é un piloto experimentado que debe estar protexido para futuras batallas.
  Non obstante, o Fuhrer-Terminator decidiu mostrar aos deseñadores un deseño máis moderno do dispositivo de expulsión. Este sistema debería ser menos engorroso, máis sinxelo e lixeiro. Ben, o squib barato, xa dominado pola industria alemá, é bastante axeitado para este fin.
  O diagrama tiña que ser debuxado en calquera lugar, pero Hitler era un artista moi bo, e debuxou con claridade, rapidamente, as liñas dos diagramas e os xiros eran uniformes e claros sen regras nin compás. O acertado Terminator pensou que era estraño, por suposto, que os alemáns, tendo, en xeral, unha ideoloxía tan forte e ata certo punto avanzada como o nacionalsocialismo e o sistema totalitario, filtrasen a guerra aos rusos. Quizais isto se deba ao feito de que os soldados rusos eran máis fortes e resistentes que os alemáns e aprenderon a loitar máis rápido.
  En xeral, se observas o curso da guerra no seu conxunto, entón os rusos, ou máis ben os militares soviéticos, aprenderon a loitar, pero os alemáns parecían esquecer como... O seu mando tomaba decisións a nivel de primeiro. -alumnos de grao, e quizais incluso inferior se o alumno de primeiro ten experiencia na realización de operacións militares en estratexias en tempo real. E o feito de que ás veces os nenos de seis anos xa lideren exércitos virtuais con tanta habilidade é algo do que eles e Zhukov e Mainstein poden aprender. Non obstante, algúns investigadores consideran que tanto Zhukov como Mainstein son mediocridades. Tamén hai contradicións en canto ao número de equipos, en particular equipos franceses capturados. A memoria de Hitler (un bo recordo, ¡sobre todo cando aínda estaba san!) suxeriu que había 3600 tanques capturados capturados aos franceses, unha cifra moi impresionante... Algúns modelos, como o SiS -35 , eran superiores na súa armadura ao o T-34 só con blindaxe frontal. Polo tanto, este tanque pódese fabricar facilmente en fábricas francesas, excepto quizais substituíndo a arma de 47 mm por un canón de 75 mm de canón longo. De feito, mesmo isto pode non ser suficiente. Gran Bretaña e Estados Unidos en xeral sempre valoraron a armadura sobre todo nos seus tanques. Por exemplo, o Churchill de corenta toneladas tiña un blindaxe de 152 milímetros fronte aos 120 do tanque pesado IS-2.
  O Führer díxolles outra cousa aos deseñadores:
  - Temos suficientes túneles de vento, así que busca un modelo máis óptimo da aeronave e crea formas aerodinámicas, sen levar o asunto a probas custosas, onde tamén morren os nosos mellores ases. Por exemplo, un modelo de á voadora dun avión é moi efectivo, especialmente se se pode cambiar o grosor e o ángulo de inclinación. Xa che dei o debuxo, así que o sen cola debería estar listo. A súa velocidade estimada será de ata 1100 quilómetros por hora mesmo cun motor Yumo. Así que adiante, pero non sexas insolente!
  Adolf o inadaptado tamén aconsellou como aumentar a velocidade de soprado da tubaxe. Captou a ironía mal oculta na opinión dos deseñadores: como sabía tanto un simple cabo? Non cren no xenio do Führer? Pois imos averiguar... ou non, non o entenderemos, pero demostrarémoslles que somos educados.
  A isto seguiu o xantar ao aire libre, as criadas arranxaron mesas e cadeiras. Fermoso... Pero que reformas hai que facer no nacionalsocialismo? Como para reducir o número de inimigos o máximo posible e facer amigos. Por exemplo, non exaltes a raza alemá a cada paso e ata podes deixar de dividir os pobos en clases. Porén, a división das nacións en nacións inferiores e arias aínda non foi formalmente legalizada. Isto simplifica as cousas. En xeral, Hitler comezou o exterminio masivo de xudeus precisamente despois do ataque á URSS. Por que tería tales torceduras? Quizais esperaba que o sionismo mundial o bendicise pola guerra co bolxevismo e Occidente o apoiase. E entón, cando Gran Bretaña e Estados Unidos dixeron con decisión, non á Wehrmacht, o Führer enfureceuse? ¿Empezou a vingarse daqueles xudeus aos que podía chegar? Hitler é, por suposto, un idiota por perpetrar o Holocausto e, polo tanto, desacreditar a idea do nacionalsocialismo. Agora as palabras nazi e verdugo convertéronse en sinónimos. Moitos tamén confunden nacionalismo e fascismo, quizais pola consonancia da palabra nazi. Pero isto non é certo en absoluto. O fascismo, en principio, non ten relación directa co nacionalsocialismo. No seu núcleo, o concepto de fascismo xurdiu en Francia no século XIX e tiña un significado completamente diferente.
  Unha especie de esencia das ensinanzas do fascismo na súa versión orixinal reduciuse ao establecemento dun espírito corporativo, dun sentido de camaradería entre os capitalistas. Mussolini introduciu entón as ensinanzas do fascismo nas súas camisas negras. Ben, os nazis foron primeiro chamados fascistas polos seus inimigos e competidores políticos. Para ser honesto, os nazis actuaron con crueldade, polo que ese fascista adquiriu un significado abusivo e negativo. En Rusia, no seu momento, os nacionalistas experimentaron un certo ascenso, sobre todo a principios dos noventa, chegando a un máximo na 93-94. Entón, a guerra en Chechenia levou a un aumento do sentimento pacifista na sociedade e un declive temporal do nacionalismo. A guerra de Iugoslavia e o bombardeo de Serbia provocaron un aumento temporal do patriotismo, pero despois produciuse unha escisión no movemento nacional. En Rusia, os nacionalistas tiñan un problema cos líderes... Non tiñan o seu propio Führer... É certo, Zhirinovsky comparábase con Hitler, e mesmo superou a Adolf nalgúns aspectos. Por exemplo, na velocidade do despegue político, dentro de catro anos despois da fundación do partido, para ocupar o primeiro lugar nas eleccións parlamentarias. Pero Zhirinovsky comportouse sen razón e non só logrou o éxito, senón mesmo para manter o que conseguira. Aquí debo dicir, en primeiro lugar, que foi culpa súa persoal. Disciplina insuficiente no partido, escándalos nos que se meteu. Pero o verdadeiro Hitler nunca se sentou no Reichstag e ninguén mostrou as súas rabietas cinematográficas na televisión. E non había televisión en si. Aínda que o éxito de Zhirinovsky nas eleccións de 1993 foi un mérito do seu exitoso traballo coa audiencia televisiva.
  Unha fermosa rapaza de entre os criados sentou ao carón do Führer e puxo a man no xeonllo espido. Coado:
  - Estás a pensar en algo, meu Führer?
  O ditador nazi e ao mesmo tempo un xogador virtual animouse. Notou que aínda non rematara a sopa de verduras e a ensalada de froitas. O Führer bicou á rapaza nos beizos, sentindo o seu aroma xuvenil e doce e dixo:
  -Irás comigo no coche. E todos vos poñedes mans á obra, acabouse a hora de comer.
  E de novo, as engrenaxes do estado, aínda que o mecanismo non estaba moi ben engrasado, comezaron a xirar. No camiño de volta, o Führer fixo o amor coa beleza, e mesmo se sorprendeu de que obtivo tanta enerxía e forza. Despois de todo, dixeron que o Führer era impotente e, en xeral, supostamente discapacitado, tiña sífilis (unha mentira) e era castrado (unha ficción total!). É certo que Hitler non conseguiu ter descendencia... Pois mañá, el mesmo encargarase deste asunto... Ou non, aínda terá que invitar a Himmler. En xeral, na historia real, o Führer reforzou drasticamente o papel das SS. Ao parecer, el tamén terá que percorrer esta vía nesta alternativa. E que a subordinación da policía criminal á estrutura das SS no seu conxunto é razoable; agora todos os datos e ficheiros fusionaranse nunha soa fonte. Ademais, o uso da tortura contra os criminais e aqueles métodos avanzados de interrogatorio que son característicos da Gestapo e outras estruturas da policía secreta aumentarán significativamente a taxa de detección.
  A verdade pode aumentar e o número de vítimas inocentes pode aumentar, pero... A gran maioría dos homes das SS son persoas decentes, e un investigador experimentado, por regra xeral, ve inmediatamente se unha persoa minte ou di a verdade, e el raramente comete erros. Isto pódese xulgar a partir de moitas crónicas criminales.
  Decidido algúns asuntos máis de actualidade e invitando a dúas novas nenas a quentar a cama, o Führer, apoiando a cabeza sobre os peitos espidos e exuberantes da beleza, quedou durmido...
  Esta vez, volveu ao soño que interrompera antes, sobre unha grandiosa batalla espacial. De novo no seu loitador transparente, eo inimigo está tentando atacar as filas do exército da Gran Rusia. E o Führer do xogo Hypernet, e o seu compañeiro, unha loura regordeta, pero á vez musculosa, tentan actuar, axudándose ao mesmo tempo. Os feos loitadores inimigos están tentando tomar os números, usando a súa superioridade numérica. A desharmonía das armadas militares de Dermostan é cada vez máis rechamante. Os seus barcos parecen cada vez máis repugnantes. O capitán Vladislav, usando a técnica do "cubo", cortou con bastante éxito o coche en forma de zapato torto e dixo:
  - Non é por nada que tanto Hitler como Stalin tivesen un pai que era zapateiro!
  En resposta, a súa compañeira loira mostrou os seus tacóns rosados e espidos:
  - Non necesito botas nin outros zapatos. Cos pés descalzos sinto moito mellor a mínima curvatura do baleiro ou as vibracións do espazo! Oh meu Führer, gustaríache ser nena?
  Vladislav riu en resposta:
  - Sería interesante por pouco tempo. Todo o mundo di que as mulleres teñen orgasmos moito máis fortes e máis longos que os homes, entón realmente quería comprobar se isto é realmente certo?
  A loura riu:
  - O progreso pode darche a oportunidade de experimentar isto tamén... A non ser que, por suposto, perdamos a grandiosa batalla espacial. Hai demasiados inimigos. Tamén pode morrer o emperador Almaztiger 13, que aínda non naceu pero xa é o noso comandante.
  A persoa que golpeou o Führer comentou:
  - Un comandante grande, como unha cabeza nunha guerra, canto maior sexa o tamaño, máis grave é a perda!
  En lugar de responder, a loura comezou a darlle a volta ao seu loitador. Fixo un pretzel, evitando apenas o carneiro, e despois disparou con moita precisión. O vehículo do inimigo estalou en chamas e comezou a dividirse en anacos moi pequenos en chamas, como sementes de papoula. A nena, collendo o chicle cos dedos espidos dos pés e lanzándoo con tanta habilidade que caeu xusto na súa lingua saínte:
  - Encanto! Cando mastigues, entón comes!
  Pero o duro guerreiro non tivo tanta sorte; foi golpeado de novo, aínda que fose tanxencialmente e o guerreiro-capitán rosmou:
  - Que farta me deron as caricias destas mulleres!
  Os ollos da loura brillaban:
  -¿Non está satisfeito con acariciar? Probablemente queres algo máis serio? Así de impacientes sodes todos, propensos á traizón!
  Vladislav riu e case tragou unha dura resposta de entre os loitadores de Dermostan. A imaxe da batalla cambiou un pouco. O inimigo parecía inesgotable, introducindo cada vez máis novas forzas na batalla. Os ultra-acoirazados eran especialmente perigosos; enormes, como os asteroides, saían lentamente do baleiro, coma se fosen debuxados con tinta simpática (que aparecía cando se lles encendía unha lámpada). Shit-stan intentou en primeiro lugar dobrar os flancos, realizar unha manobra envolvente, probablemente para crear un caldeiro no espazo.
  As tropas da Gran Rusia loitaron con valentía e, ao mesmo tempo, tampouco se afastaron das manobras. Así se utilizou o método de defensa móbil, así como as manobras e inmersións atrevidas. Por exemplo, os cruceiros de batalla e as capturas do exército espacial da Gran Rusia desapareceron ou, pola contra, apareceron na parte traseira do adversario de pesadelo. Lembraba a un peixe cazando nun burato de xeo: xurdiron, agarraron a presa (algún tipo de insecto de inverno, e se o cazador era un bagre, entón un paxaro!) e volveron ao burato. Neste caso, os barcos de Dermostan inmediatamente perdéronse, comezaron a aglutinarse ou mesmo abriron fogo uns contra outros. Unha divertida erupción de plasma coa incineración de naves estelares. Por exemplo, ata un ultra-acoirazado, que recibiu varios impactos de mísiles preóns térmicos, estalou en chamas azuis e verdes. Entón o gran guerreiro (¡continuou a destruír as porcas que se pegaban coma unha folla de baño !) amigo viu unha imaxe dentro dun ultra-acoirazado ardente. E que coloso máis impresionante, unha tripulación de ata dous millóns de soldados e cincuenta millóns de robots!
  Os militantes dentro do barco son varios tipos de canalla: trolls, trasnos e varios tipos híbridos, por exemplo os máis estendidos: unha mestura de garrapatas e cigarros, ou mellor dito, incluso colillas de cigarros! Pois criaturas de medo, coma dunha película de terror debuxada por un drogadicto.
  As criaturas queren desesperadamente escapar, pero ao mesmo tempo chocan unhas coas outras, apuñalan, cortan, morden. Aquí vén unha máquina de esgrima, creada especialmente para o combate de abordaxe. E está armada con espadas case de plasma, non rectas, senón curvas para unha variedade de manobras. A primeira máquina de esgrima chocou contra a lea viva dos que saían dun enorme barco ardendo con lume. Inmediatamente, anacos de carne picada e corpos queimados voaron en todas as direccións. Unha amiga apareceu detrás dela, parecía unha araña, só que había polo menos trinta membros, e tiñan forma de regatos de aniquilación, capaces de cortar ata un dinosauro pola metade.
  Un dos axentes de Dermostan gritou:
  - Ai, non me cortes! O peón comeuse á raíña!
  Pero non tivo sorte, a colilla do cigarro coas patas dunha garrapata, aínda que máis noxenta, bateu contra a antena e colgou nela furada. Porén, a forma en que berraba xa non se podía escoitar nesa cacofonía máis salvaxe e cada vez maior. As linguas de chamas princeps-plasma, predominantemente azuis e laranxas, superaron aos aterrorizados loitadores de Shitmostan, facéndoos fritir. E as máquinas de esgrima estaban desenfrenadas dentro do ultra-acoirazado. Ao parecer, estaba claramente impreso no seu programa: matar, matar e matar de novo! E realmente non lles importa quen. E nos corredores o ruído da máis terrible hipersala .
  Non obstante, a ultrachama xa chegou ás máquinas de esgrima, así como a moitos trasnos e garras: as colillas de cigarros xa se desmoronaron en fotóns. Entón, o ultra-acoirazado comezou a desintegrarse gradualmente en varias partes. Aínda que a escisión produciuse lentamente, non parecía menos nefasta. Especialmente co telón de fondo de moitas outras, ben estando como supernovas en miniatura ou, pola contra, como naves estelares encolledoras. Desafortunadamente, non só de Dermostan, senón da Gran Rusia.
  Por exemplo, un cruceiro co emblema da fouce e martelo perdeu o control e bateu contra un acorazado inimigo. Cando dúas masas chocan a velocidades sublixeiras, é equivalente a ser embestidas por un foguete aniquilador. Vomita cun poder esmagador (se se pode dicilo así, claro). A explosión floreceu como un tulipán con pétalos de varias cores, consumindo de súpeto todo o que existía ao redor dunha ducia de quilómetros. Vladislav-Adolf dixo:
  - E os nosos rapaces parecen estar xa no ceo!
  A loira comentou filosóficamente:
  - O ceo é o único bo lugar onde ninguén ten présa por chegar, aínda que estea en calor!
  O hit de Hitler acordou:
  - Estes son os paradoxos do universo. Non queremos acabar nun bo sitio, pero o malo arrastranos! Así que nin sequera está claro cal é mellor, a vida ou a morte.
  A rapaza comentou filosóficamente:
  - A vida sempre é mellor que a morte. Non é por nada que case toda a xente o pense. Non obstante, as opinións das persoas, como todo o noso mundo, son relativas.
  O Führer realizou outro xiro bastante complicado, que lle permitiu derrubar un caza de dous prazas e, polo tanto, moito máis caro e ricamente armado (que bonito estoupou, coma se estalaran os fogos artificiais de combinacións complexas de materiais pirotécnicos), perlas de materia esnaquizada espallada polo baleiro. Vladislav-Adolf comentou:
  - As ideas da xente tanto sobre a natureza como sobre Deus son moi contraditorias. En xeral, hai incluso un concepto de mente reactiva, é dicir, mesmo destrutiva, que obriga a unha persoa a comportarse dun xeito que non é para nada o que deberían mandar os instintos pragmáticos e as consideracións de conveniencia.
  A loura, que tiña dificultades para recuperarse dunha inmersión brutal (que máis podes facer cando sete loitadores se abalan contra ti á vez), dixo:
  - Deixa a pragmática - activa as matemáticas!
  - Non gracioso! - retrucou Vladislav.
  De súpeto, diante do capitán da aviación naval, apareceu unha imaxe do posto de mando do exército da Gran Rusia . De feito, este é, por suposto, un agasallo: a capacidade de penetrar no santo dos santos e incluso recoñecer, aínda que non os plans doutra persoa, senón o propio mando.
  Aquí está, o buque de guerra insignia, o impresionante buque insignia do exército espacial da Gran Rusia cun diámetro de cen quilómetros. E este barco, naturalmente, tamén loita, porque decenas de miles de poderosos canóns de artillería non poden estar condenados á inacción. Non obstante, o buque insignia ultra-acoirazado tenta actuar en sincronía con outros buques grandes. Non se lle pode dar ao inimigo a menor oportunidade de destruír o buque insignia, onde se atopa o mando principal do escuadrón do exército espacial da Gran Rusia.
  Sorprendentemente, o comandante xeral e o monarca son só un embrión deitado no útero. A propia nai atópase inmersa nun estado de animación suspendida, xa que, se non, o desempeño das súas funcións sería demasiado penoso. E o funcionamento do monarca embrionario xa suficientemente desenvolvido, que ten membros e, o máis importante, un cerebro bastante grande, está asegurado por numerosas unidades cibernéticas. O propio embrión, que reina sobre o Gran Imperio Ruso, séntese bastante cómodo.
  Si, claro, e córregalle a necesidade, leva xa varios anos dentro da súa nai. Un só pode soñar con ir a correr ou mover algo. E estes son soños dolorosos, porque o nacemento supón a desaparición inmediata. O embrión comunícase co mundo exterior mediante escáneres. Por suposto, non mostran o aspecto real do comandante embrionario, senón unha imaxe que é máis capaz de inspirar confianza. En particular, un mozo guapo aparece na forma dun rei non nacido. Dá ordes ás tropas cunha voz clara e mando:
  - Utilizar o principio de defensa elástica. Como hai miles de anos, forzas máis débiles, inferiores en número, utilizaron o feito indubidable de que unha masa menor é moito máis móbil que unha grande. Xa que unha masa escasa caracterízase por unha inercia insignificante!
  A moza mariscal confirmou:
  - Por suposto... A capacidade de manobra do exército é a clave da vitoria. Por suposto, hai que evitar os extremos. Despois de todo, a formiga non é o rei das bestas!
  O comandante embrionario sorriu:
  - As criaturas máis mortais son as bacterias. Aínda que non, quizais nin sequera virus! Aínda que é un organismo primitivo, é eficaz! Aquí o inimigo reuniu enormes forzas, de case todo o universo, o que significa que expuxo as áreas restantes.
  O mariscal elfo Fego con coletas moradas e laranxas comentou:
  - Ás veces unha vantaxe aparentemente insignificante nun tramo limitado da fronte é suficiente para gañar. Este é un estraño axioma de moitas batallas, de diferentes civilizacións!
  O Emperador Fetal riuse entre os escáneres:
  - Neste caso, estás mirando a raíz.
  Mentres tanto, as armadas de Dermostan tentaron reorganizarse en movemento. Unha reserva moi importante achegouse a eles pola retagarda. Miles de grandes naves estelares e millóns de naves máis pequenas saíron usando a formación de campás. Como resultado, o poder ardente dos parasitos aumentou notablemente. A moza mariscal dixo emocionada:
  - Aquí tes outro trunfo lanzado polo cabrón rival. Con todo, o noso recoñecemento non estivo á altura, non se prevía a posibilidade de introducir un número tan grande de forzas.
  O holograma do emperador en forma de neno deu unha patada á espada. O propulsor alcanzou a porta. Estoupou case inmediatamente. En primeiro lugar, hai un flash que come os ollos e despois o crecemento dun cogomelo roxo que destrúe todo o que está dentro do alcance do canón do acoirazado. O neno do holograma dixo:
  - Este é un gol fenomenal! Pois que os contrincantes o dean todo. Teño unha sorpresa preparada para el.
  Elf Fego mirou a imaxe da batalla con certa dúbida. A armada de Dermostan parecía dolorosamente formidable. Sobre todo os ultra-acoirazados, cuxos diámetros alcanzaban os douscentos cincuenta quilómetros. O elfo lembrouse de súpeto do seu planeta natal... A natureza alí é idílica, nin sequera hai insectos chupasangue. E leóns... Pois non precisamente leóns, senón híbridos con millo. En xeral, este é un fermoso animal: o corpo é unha flor de millo e a melena dourada desenvólvese co vento. Ademais, os acianos cambian de sombra... Aquí hai unha fealdade absoluta, dirixida tanto contra as persoas como contra os elfos.
  O mariscal loiro dixo:
  "Non sabemos cantas reservas ten o inimigo, pero paréceme que é hora de mover o noso rexemento de emboscadas".
  O emperador embrionario obxectou:
  - Agora non é o momento de mostrar as túas tarxetas!
  A moza mariscal intentou discutir:
  "Se o noso pobo morre, non quedará ninguén para loitar!"
  E entón atopouse o comandante embrionario:
  "Non se pode gañar unha guerra sen vítimas". No xadrez pódese, pero nunha batalla real non! A lei despiadada da guerra é que as perdas son como a choiva que irriga os brotes da vitoria, só tes que asegurarte de que as perdas non se convertan nun chuvasco que lave os brotes. - Entón o holograma enviado desde o útero fíxose de súpeto máis amable de cara. - Pero non penses que para reducir as perdas, especialmente polo lume dos ultra-acoirazados, deixes que as naves estelares da Gran Rusia se retiren en espiral.
  O mariscal elfo apoiou ao comandante do embrión:
  - Iso é, ese é o único camiño. Aínda non se sabe cantas forzas o inimigo poderá botar fóra do inframundo.
  De feito, as naves estelares de Shitmostan intentaron moverse nunha densa bandada. Ao mesmo tempo, non gardaron munición en absoluto, lanzando mísiles a millóns, sen importar sequera a precisión do golpe. Parecía que miles de millóns de fósforos estaban sendo golpeados polo baleiro para converterse en hiperplasma, queimar todo o que vive e se movía e despois apagase. Os guerreiros rusos disparan con moita máis precisión, pero o groseiro acorazado do inimigo atronaba, como un petardo, esparexendo fragmentos como confeti. Confeti mortal que derrubou varios barcos de Dirmostán. E o número de fragatas destruídas da civilización bastarda é completamente incalculable. É certo que os barcos rusos están morrendo. Aquí o cruceiro danado, desesperado, precipitouse como un tanque ruso sobre o Kursk Bulge e embistiu o ultra-acoirazado do inimigo. Centos de miles de vidas foron interrompidas á vez, e o lume ardeu, coma se explotara unha xigantesca tubería de gas.
  O mariscal anano comentou tristemente:
  - Dobrágannos, pero non nos rendimos! - O comandante da praza deuse conta (ou máis ben a súa imaxe holográfica, o propio anano estaba noutro barco da clase Gross-Dreadnought!). - Sería necesario lanzar polo menos algúns contraataques ás comunicacións e liñas de abastecemento inimigas.
  O Emperador Fetal sorriu a través do seu holograma infantil.
  - Que, na túa opinión, son un perdedor!
  O mariscal anano gruñiu e abriu as patas:
  "Pero non aforran munición en absoluto". Isto significa que teñen suficiente. Non é así, meu señor?
  O Emperador Embrión obxectou:
  - Non, non así! Un gran comandante é máis valioso que a súa cabeza, polo que un casco de precaución e un camuflaxe de astucia non lle farán mal! En resumo, o inimigo segue coa doce ilusión de que todo lle vai ben, pero de feito a nosa vitoria xa está preto! Golpear de forma inesperada equivale a substituír un puño por unha espada de aceiro aliado.
  
  
  WITTMAN ESTÁ VIVO
  Un pequeno cambio na historia asociado ao gran éxito dos nazis durante a ofensiva nas Ardenas. Os nazis avanzaron máis rápido, puideron cruzar pontes e capturar almacéns con armas, municións e combustible. O éxito tamén foi facilitado pola participación de Wittmann na folga, que, a diferenza da historia real, non morreu! E que? Os verdadeiros heroes nunca morren e son inmortais! Wittman continuou loitando e acumulando os marcadores. Despois da destrución do douscentos tanque, converteuse no primeiro e ata agora único petroleiro en recibir a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo, espadas e diamantes.
  O xenio de Wittmann cambiou lixeiramente o curso da historia. E os alemáns resultaron un pouco máis afortunados, máis rápidos, máis eficientes. E conseguiron o que case pasou na historia real, pero só faltaban un par de horas. E así foron capturados os almacéns e o exército alemán gañou un poder aplastante. Como resultado, Bruxelas foi capturada e centos de miles de soldados británicos e estadounidenses foron capturados.
  Stalin aínda non tiña présa por atacar, querendo que os aliados fosen derrotados máis poderosamente en Occidente.
  As batallas demostraron que o Tiger-2 é unha arma moi eficaz tanto en termos de armamento como de armadura frontal. Os alemáns, ao ver que o Exército Vermello era pasivo no leste , despregaron unidades adicionais na batalla e comezaron a aproveitar o seu éxito. O Fritz tamén adquiriu o máis novo canón autopropulsado E-25, que era pequeno en tamaño e peso, pero tiña armas fortes e unha boa armadura, e o máis importante era mobilidade.
  Como resultado, novas vitorias... Agora os Krauts están en París. Volven tomar a capital francesa.
  E isto é o que quere Stalin: que os aliados sexan asasinados, e entón a URSS conseguirá toda Europa.
  Stalin é un raposo astuto... Pero Churchill tampouco é un idiota. Cando Roosevelt morreu, el e Truman asinaron unha tregua co Terceiro Reich. Ao mesmo tempo, retirando de Francia os restos das tropas derrotadas. E por suposto cun intercambio completo de prisioneiros de guerra, e mesmo coa subministración de combustible e abastecementos ao Terceiro Reich.
  Alemaña respondeu derrogando as leis antisemitas. Sen embargo, os xudeus permaneceron nos campos, pero non foron queimados, só foron obrigados a traballar e os americanos enviaron conservas e cereais aos campos.
  Os alemáns tiñan mans libres en Francia e Italia. Agora Stalin fixo unha proposta para unha paz separada. Pero Hitler rexeitouno. En xuño comezou a ofensiva de Fritz. Os primeiros tanques E-50 entraron na serie. Pero como se viu, o coche non tivo un éxito total. O seu peso seguía sendo elevado, case 65 toneladas, cunha silueta máis baixa que a do Tiger-2, pero o blindaxe era do mesmo grosor, claramente insuficiente, sobre todo nos laterais. O canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL resultou ser algo mellor. Ela fixo doce tiros por minuto.
  O rendemento de condución engadiuse cun motor máis potente, que aceleraba ata 1200 cabalos de potencia. En xeral, o tanque, por suposto, mellorou en comparación co Tiger-2 e tiña unha inclinación lixeiramente máis racional da armadura, pero seguía sendo vulnerable desde os lados.
  O E-100 estaba mellor protexido, pero o seu gran peso dificultaba o transporte e o uso en combate. O máis exitoso foi o canón autopropulsado E-25, cunha silueta moi baixa de blindaxe frontal de 120 mm, unha gran pendente e blindaxe lateral de 82, e un canón para o Tiger-2, era o mellor automotor. canón propulsado da Wehrmacht e da Segunda Guerra Mundial. Acelerou ata setenta quilómetros por hora: un motor de 700 cabalos de potencia e ata rebotou proxectís IS-2 na fronte.
  Os alemáns deron o golpe principal desde Hungría, tentando salvar Budapest, que aínda estaba cercada. A loita foi extremadamente feroz.
  A ofensiva comezou o 22 de xuño e o Exército Vermello construíu unha defensa moi poderosa. Os alemáns aínda teñen poucos tanques da serie E, só os canóns autopropulsados E-25 en cantidades bastante grandes - son bastante fáciles de fabricar e baratos. Aquí hai dúas nenas en bikini tiradas nel. O vehículo está a menos dun metro e medio e grazas a iso está tan ben protexido e armado cun peso relativamente baixo.
  Dúas nenas, Charlotte e Gerda, deitadas, dispararon contra as armas soviéticas. Diante deles movíanse pequenos coches, controlados por radio, despexando campos minados.
  Red Charlotte disparou o canón. Derrubou a pistola soviética e sacudiu o peito, apenas cuberto por unha fina tira de tea. E ela rulou:
  - ¡Fuego de hiperplasma!
  E entón Gerda daralle unha labazada, usando os seus dedos espidos. E berra:
  - Son unha rapaza moi chula e non está mal...
  O canón autopropulsado móvese por si mesmo. E de cando en vez para. A súa armadura frontal está moi inclinada, e isto dá unha boa protección. Os proxectís das armas soviéticas son sensibles ao rebote. E nada ameaza frontalmente cunha arma autopropulsada. Aínda poden golpear o lado. Pero as nenas non teñen présa. O eficaz canón autopropulsado supera ao SU-100 en potencia de perforación de blindaxe, ademais está mellor protexido, máis móbil e ao mesmo tempo máis lixeiro.
  E o Exército Vermello non ten suficientes produtos secos. Principalmente o tanque T-34-85, que non é o suficientemente poderoso coa súa arma e ten unha armadura débil. E o canón autopropulsado alemán E-25, por certo, é máis lixeiro, moito máis forte en armaduras e armas.
  As nenas pelexan... Moi bonitas e novas. E as súas armas autopropulsadas bombardean e lanzan...
  O Fritz finalmente logrou entrar en Budapest. Unha vitoria contundente, rodeada de unidades soviéticas. Moitos foron capturados e asasinados.
  É certo que os nazis sufriron importantes perdas. E non hai tanta forza. Ben, se aínda se producen equipos, entón os recursos humanos non son suficientes.
  E os nenos e as mulleres son reclutados no exército. Ou estranxeiros, pero non son o suficientemente fiables.
  Porén, a loita continúa... O Exército Vermello resiste moi teimudamente, con moitas liñas defensivas. Os alemáns avanzan outros cen quilómetros e paran. Non teño forza suficiente. E o propio Exército Vermello pasa á ofensiva. Pero tampouco ten moito éxito e afasta lixeiramente aos alemáns.
  Ata que chega o inverno... A primeira liña estabilizase. En xaneiro de 1946, o Exército Vermello avanzaría en Prusia Oriental e Polonia, pero fixo poucos progresos.
  Os alemáns non mecen o barco no inverno. As batallas son sanguentas. Pero a primeira liña é lenta...
  E comeza un período característico da Primeira Guerra Mundial. A primeira liña queda inactiva. Os alemáns e as divisións estranxeiras avanzan no verán, e o Exército Vermello no inverno. E ninguén pode acadar un éxito significativo.
  Ano tras ano segue a guerra. Os alemáns están algo por diante da URSS no desenvolvemento de avións a reacción. A URSS introduciu o MIG-15 na produción en masa só en 1949. Pero neste momento os alemáns tiñan ME-462 e XE-362. E o máis importante, avións de disco, que son imposibles de derrubar desde un potente chorro laminar con armas pequenas.
  Os tanques teñen a serie "E" alemá... En cambio, apareceron os T-54 e IS-7. Pero os alemáns lanzaron entón a serie AG, unha piramidal máis avanzada.
  Pero ninguén tiña vantaxe. A primeira liña segue no seu lugar.
  Ata que Stalin morreu en marzo de 1953...
  E aquí, aproveitando certa confusión na dirección do partido e a loita polo poder, os alemáns puideron acadar o éxito. Pero despois da detención e execución de Beria, o nomeamento de Vasilevsky, o gran estratega, como Comandante en Xefe Supremo, e o fortalecemento do Xefe do Comité de Defensa do Estado Malenkov. A primeira liña estabilizouse dentro das fronteiras de Europa.
  Mentres houbo un período de loita polo poder na URSS, os alemáns puideron alcanzar o Neman, e recuperar os Balcáns, Romanía, Bulgaria, Eslovaquia, Grecia, Albania e recuperar o control total de Europa.
  Pero a primeira liña estabilizouse de novo xa nas fronteiras da URSS en 1941...
  E despois decembro de 1955... O Exército Vermello, segundo a tradición, volve avanzar no inverno. Cantos anos durou a guerra? Horror catorce e medio! E non hai fin á vista!
  Mentres Hitler estea vivo, a guerra non rematará. Malenkov está inclinado pola paz dentro das mesmas fronteiras ata o 22 de xuño de 1941. Pero Hitler é teimudo e quere gañar a calquera prezo!
  O Exército Vermello avanza. O tanque IS-12 máis novo vai á batalla. Un vehículo cun canón de calibre 203 mm. É un grande, con dez metralladoras. E seis nenas - membros da tripulación. Proban o primeiro modelo do tanque. Non é demasiado grande e pesado? É eficiente a máquina? As nenas, a pesar do Nadal do 25 de decembro e da xeada, só están en bikini. É certo que o tanque ten o último motor de turbina de gas e está quente. Ademais, as propias seis nenas non son sinxelas.
  Levan loitando dende corenta e un. E acostumámonos a estar case espidos en calquera tempo. De feito, cando estás en bikini todo o tempo, deixas de sentir frío. E a pel vólvese elástica e duradeira.
  As nenas conducen unha máquina asasina coas pernas espidas. Son moi bonitos e fermosos.
  Alenka é a xefa aquí e o comandante da tripulación. Que non viu a nena en catorce anos e medio de guerra? Onde estivo ela? A fronte pasou de Brest a Stalingrado, de Stalingrado ao Vístula, e agora avanzan na zona de Bialystok. O propio Bialystok aínda está en poder dos alemáns. A primeira liña tornouse estable. E cavaron unha cantidade decente de trincheiras.
  Entón, de feito, a guerra é interminable... E pode durar máis dun ano. E que quere este teimudo Hitler?
  Tamén aquí os EUA e Gran Bretaña non queren a paz entre a URSS e o Terceiro Reich. Queren que os dous bandos se aniquilen por completo.
  As mozas da IS-12 avanzan. A armadura frontal do tanque é de 450 mm nun ángulo. Os proxectís rebotan. E as nenas disparan.
  Pero só hai un tanque deste tipo na URSS ata agora. O IS-10 xa está en produción, pero pesa cincuenta toneladas. O IS-7 aínda se produce como o T-54. O T-55 tamén apareceu entre as masas, pero ata agora acaba de entrar en produción. Os alemáns teñen tanques piramidais. Tamén moi forte e perfecto. E pistolas de alta presión con canóns curtos.
  Así que a loita por diante é a máis grave. Natasha e Anyuta disparan desde un poderoso canón de barco e berran:
  - A nosa bandeira estará sobre Berlín!
  E mostraron os seus dentes brancos e nacarados. E non podes parar as mozas coas minas.
  Dous proyectiles golpearon a armadura frontal... Rebotan. Non, o IS-12 é un coche serio e non podes levalo tan facilmente.
  Pero o IS-7, que se move á man dereita das mozas, parece que recibiu un golpe dun canón de alta presión e parou. Danou o mozo guapo.
  Alenka, flexionando os músculos abdominais, canta:
  - Todo o imposible é posible no noso mundo, Newton descubriu que dous e dous fan catro!
  A loita segue sen cesar. Un canón soviético golpea aos alemáns. Marusya grande insire cunchas na recámara. Esta é a vida e o destino das nenas. E cantan:
  - Ninguén nos vai parar, ninguén nos vai derrotar! Os lobos rusos esmagan o inimigo, os lobos rusos: un saúdo aos heroes!
  Agustín, disparando ametralladoras, di:
  - Nunha guerra santa! Será a nosa vitoria! Bandeira rusa adiante, gloria aos heroes caídos!
  E outra vez o arma asasino ruxe e soa:
  - Ninguén nos vai parar, ninguén nos vai derrotar! Os lobos rusos están esmagando ao inimigo, teñen unha man dura!
  María, esta rapaza de cabelo dourado dirixe o tanque e chilla:
  - Esmaguemos forte aos fascistas!
  Os alemáns están a pasar un momento difícil; a loita tamén está a rabiar no ceo. Pero ata agora o MIG-15 é inferior en velocidade e armamento ás marcas alemás. A batalla está a suceder de forma desigual.
  Huffman, este marabilloso piloto de as, fixo unha boa carreira durante os anos da guerra. Máis precisamente, marabilloso e fantástico. Despois de chegar aos trescentos avións recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con espadas de folla de carballo de prata e diamantes. Ao chegar aos catrocentos avións abatidos, recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. Por cincocentos avións recibiu a Orde da Aguia Alemá con diamantes, e despois de mil a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino deixa espadas e diamantes. E ao chegar aos dous mil avións, recibiu a Gran Cruz da Cruz de Cabaleiro.
  O único piloto foi capaz de conseguir moitas vitorias aéreas. E aínda estaba vivo. Huffman foi recentemente ascendido ao rango de xeneral. Pero aínda voou como piloto privado.
  Como din, non arde no lume e non se afoga na auga. Durante moitos anos de guerra, Huffman adquiriu o instinto de cazador. Converteuse nun piloto súper lendario e moi popular. Pero tiña un forte competidor - Agave, que tamén superou a cifra de dous mil coches abatidos. E estaba a poñerse ao día con Huffman. Pero aínda é moi nova, e aínda non perdeu un só loitador.
  A nena presionou os pedais cos pés espidos e cincelados e disparou unha ráfaga de canóns de aire. E agora catro vehículos MIG-15 soviéticos foron derrubados.
  Agave ríe e di:
  - En certa medida, todos somos cadelas! Pero teño nervios de aceiro!
  E outra vez a nena dá a volta. Derriba sete avións da URSS nunha soa ráfaga: seis MiG e un TU-4, e chirri:
  - En xeral, se non son super, entón son hiper !
  Agave, por suposto, é unha cadela. Piloto de Lucifer. Moi fermosa rubia mel.
  Aquí dispara outra ráfaga e derruba oito avións MIG-15 soviéticos á vez e pita:
  - Son o máis creativo e reactivo!
  A rapaza realmente non é estúpida. Pode facer todo e pode facer todo. Non podes chamala privada.
  E as súas pernas están tan bronceadas, tan graciosas...
  Pero Mirabela loita contra ela... Durante moito tempo, Kozhedub foi o mellor as soviético. Recolleu seis estrelas de ouro do heroe da URSS, despois de derrubar cento sesenta e sete avións. Pero entón morreu. Entón ninguén puido bater o seu récord. E só recentemente Mirabela superou a Kozhedub. E despois de derrubar máis de cento oitenta avións, converteuse nun heroe sete veces da URSS.
  Esta é unha rapaza de Terminator! Alguén coma ela parará un cabalo ao galope e entrará nunha cabana ardendo.
  E aínda máis fresco.
  Mirabela tivo un destino difícil. Acabei nunha colonia de traballo infantil. Descalza e vestida cunha bata gris, cortaba o bosque e serraba troncos. Era tan forte e saudable. En fortes xeadas camiñaba descalza e en pixama de prisión. E polo menos unha vez estornudaría.
  Por suposto, este fenómeno tamén se observou nas frontes. Durante moito tempo, Mirabela loitou na infantería, e logo pasou a ser piloto. Mirabela recibiu o seu primeiro bautismo de lume na batalla de Moscova, onde foi inmediatamente despois da colonia. E alí mostrouse guay.
  Loitou descalza e case espida na forte xeada que literalmente paralizou á Wehrmacht. Era unha rapaza tan maldita e invencible. E ela conseguiu a fondo.
  Mirabela cría na inminente vitoria da URSS. Pero o tempo pasa. Cada vez hai máis vítimas, pero a vitoria non chega. E dáse moito medo.
  Mirabela soña con vitorias e logros. Ela ten sete estrelas da URSS - isto é máis que ninguén! E carallo, ela merece os seus premios! E seguirá levando a cruz militar. Aínda que Stalin morrese, o seu traballo segue vivo!
  Entra unha rapaza e sae... Derriba un XE-362 alemán e chirri:
  - ¡Acrobacia aérea! E unha tripulación nova!
  Moi chula nena. Unha cobra real é capaz de moito.
  Mirabela é unha nova estrela...
  A loita continúa durante varios días ata que chega o novo ano... O IS-12 soviético recibiu danos nos rodillos e pistas: está a ser reparado. Si, unha guerra tan cruel e despiadada. E canto tempo vai durar?
  E todo porque Wittman sobreviviu ás batallas en Occidente.
  O propio Wittmann loitou nun equipo de tanques durante algún tempo. Levado o reconto a trescentos vehículos, sen contar armas, morteiros, camións, motos e outras cousas, foille concedido: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes, e ascendeu a xeral.
  Despois do cal xa non pelexou. Pero comandaba o sexto exército de tanques SS.
  Kurt Knipsel converteuse no as de tanques máis exitoso da Wehrmacht. Pero só despois de cincocentos tanques destruídos recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro.
  Dalgunha maneira foi privado de premios. Certo que, ao chegar aos mil tanques, por fin recibiu: a cruz de cabaleiro da cruz de ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  Kurt Knipsel é unha máquina de loita moi eficaz. Loitaba en diferentes tanques. Era á vez artillero e comandante. Durante moito tempo andei por diante de todos sen competir.
  Pero a fermosa Gerda xa foi quen de poñelo ao día. As nenas pelexaron ben. Pero despois tiveron unha pausa. As catro belezas quedaron embarazadas e deron a luz unha parella: un fillo e unha filla. Pero despois do descanso recuperáronse rapidamente.
  E agora Gerda pasou por alto a Knisel .
  Como poden evitar moverse? Loitan descalzos e só en bikini. As nenas tomaron outro descanso, dando a luz de novo fillos. E agora estabamos achegando o número de dous mil tanques destruídos. E podían contar cunha recompensa sen precedentes: a estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes.
  Estas son as nenas!
  Gerda dispara contra o coche soviético. Arranca a torre e grita:
  - Son un carallo!
  E volve disparar. Penetra T-54. E chirridos:
  - Patria Alemaña!
  A nena está torcida. E é moi activa... Si, ten unha vena tan estratéxica. Xa é 1956... A guerra segue e segue... Non querer parar. O Exército Vermello está tentando avanzar en diferentes lugares. Pero coidado, quedan poucos recursos humanos.
  E Rusia está sangrando.
  O Exército Vermello intenta avanzar cara a Romanía. E despois houbo un poderoso bombardeo de artillería, tiros e asasinatos.
  Pero o inimigo está esperando. Os alemáns teñen o tanque máis popular, o AG-50. É superior ao T-54 en protección, especialmente nos laterais e, quizais, no poder de perforación da armadura, pero é máis pesado. Verdade, a velocidade do alemán é maior debido ao motor de turbina de gas.
  O tanque alemán dispara e marca.
  A tripulación de Margaret está loitando. Loita a sangue frío. Mozas alemás derriban un tanque soviético. E chirran de pracer.
  Si, e non podes pasar por aquí...
  Un disco pilotado por Albina e Alvina está dando voltas polo ceo . Dúas nenas loiras son atropeladas por coches soviéticos. E fano maxistralmente. O disco completamente invulnerable embellece a Migi e Tu. Coche asasino. E os guerreiros presionan os dedos espidos. E non lle dan ao Exército Vermello unha oportunidade no ceo.
  O avión de disco é algo que os científicos da URSS non poden copiar. Isto é algo para o que non se atopou ningún antídoto. E os alemáns séntense moi seguros no aire. E loitan como feiticeiros cunha variña máxica.
  Albina, apuntando o seu disco ao inimigo, chirriou:
  - Se hai un Deus, entón é alemán!
  Alvina, esmagando ao inimigo, confirmou:
  - Definitivamente un alemán!
  E a nena ría... En xeral, tamén estaba farta da guerra sen fin. Ben, alemáns e rusos mátanse entre eles. Máis precisamente, o Exército Vermello e a Wehrmacht. Pero a primeira liña segue inmóbil... E non hai fin nin arista á vista.
  Guerra... Isto xa é unha realidade. Os guerreiros nacidos despois do comezo da guerra loitan no ceo e no chan.
  Por exemplo, Hans Feuer. O máis novo destinatario da Orde da Cruz de Ferro, de Primeira Clase. E entón converteuse no destinatario máis novo da Orde da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro pola captura dun xeneral soviético.
  Si, isto é realmente xenial.
  Hans Feuer é un loitador desesperado. O neno pelexa como un xigante, e no inverno fai un frío xenial, só con pantalóns curtos.
  Isto é moi chulo!
  Hans fíxose famoso durante séculos!
  E, en xeral, aquí está a suceder unha guerra tan incrible e intensa... Calquera IA esvaécese.
  E en Romanía, o Exército Vermello non pode penetrar nas defensas alemás. Os dous bandos sufriron baixas. Xaneiro vai avanzando... E cada día morren máis e máis persoas son feridas.
  Non hai principio nin fin para a tolemia.
  Agave está de novo no ceo e derruba vehículos soviéticos. É unha cazadora e unha depredadora. Golpea o inimigo.
  Os coches aos que bateu caen. E entón a nena dispara contra as forzas terrestres. Elimina o IS-7. E ri:
  - Son o mellor! Son a nena que mata os inimigos!
  E de novo transfírese a obxectivos aéreos. Este é o destrutor de tanques e todos os vehículos que voan e disparan.
  Pois isto é o que está a ferver na fronte. E no plano doméstico, os científicos están intentando crear algo letal. Aínda que non funciona o mellor.
  Pero aquí hai un pequeno tanque AG-5. Unha máquina de sete toneladas de peso. Superando as probas de combate. E roe e roe o inimigo.
  E cando toca cantar, ninguén nos deterá nin nos vencerá!
  O AG-5 corre e dispara mentres vai. E un tanque así non se pode parar. E as cunchas rebotan.
  E dentro do coche senta un neno de dez anos, Friedrich, e chilla:
  - E realmente serei un super loitador!
  E de novo disparou... E bate no mesmo centro da torre. E o seu poder destrutivo, aínda que sexa de pequeno calibre, é colosal.
  E no ceo Helga loita. Unha rapaza descalza en bikini está tecleando as contas. E alégrase dos seus fantásticos éxitos.
  E Agave sae adiante... E tamén loita.
  Xa estamos en febreiro de 1956... O Exército Vermello non puido acadar o éxito en ningures. Pero os alemáns tampouco poden avanzar. Os formidables tanques subterráneos van á batalla. Pero son puramente tácticos.
  As nenas precipitáronse baixo terra, destruíron unha batería de armas soviéticas e regresaron.
  Ao mesmo tempo, un par de pioneiros foron capturados. As nenas desposuíron dos nenos capturados e comezaron a torturalos. Bateron aos pioneiros con arame, despois asaron os seus talóns espidos con lume. Entón comezaron a romperme os dedos dos pés cunhas pinzas quentes. Os rapaces ouveaban de dor salvaxe. Ao final, as nenas queimaron estrelas no peito cun ferro quente e esmagaron coas súas botas as súas perfeccións masculinas. O último rematou cos pioneiros e colapsaron por un doloroso shock.
  As rapazas, en definitiva, mostraron un rendemento de primeira. Pero de novo os alemáns non lograron nada significativo.
  Poderosas canóns autopropulsados: "Sturmmaus", disparados contra as posicións soviéticas. Levaron a cabo moita destrución e destrución. Pero un avión de ataque soviético derrubou un dos vehículos, e os Krauts regresaron.
  Os nazis intentaron utilizar disquetes para esmagar as baterías soviéticas. Contra eles empregáronse ourizos e explosivos. Houbo un intercambio total de golpes.
  Aquí están de novo Albina e Alvina no seu prato voador. Apuntan usando os dedos espidos dos pés premendo os botóns do joystick e fano con gran habilidade.
  As nenas, por suposto, demostran a máis alta acrobacia aérea. Tiraron do seu disco e unha ducia de máquinas voadoras soviéticas foron derrubadas.
  Albina berra:
  - Escuadrón de construción furioso! Haberá estrelas!
  E volve dar a volta ao seu coche. E as nenas destrúen o Exército Vermello. Ademais, a fondo...
  Alvina tamén derriba unha ducia de avións soviéticos e chirri:
  - Mozas tolas, e non virxes para nada!
  Isto último é certo. A parella divertíuse moito cos homes. E ela fixo todo tipo de cousas. As nenas adoraban os homes, agradáballes! E sobre todo se traballas coa lingua.
  Unha rapaza do máis alto rango... Torturaron ao pioneiro... Primeiro despoxárono e botáronlle un par de baldes de auga pola gorxa. Despois trouxeron un ferro quente á barriga inchada. E como arderon! O pioneiro berrou de dor salvaxe... Había un cheiro a queimado.
  Alvina golpeouno no lateral cun fío quente. E como quere rir... É moi divertido.
  Entón ela cantou:
  - Estou farto de angustiar a retagarda - ¡Quero provocar a miña felicidade!
  E como vai rir! E mostrará os seus dentes de perlas! A esta rapaza encántalle matar, que rapaza!
  E as pernas da nena están todas espidas e graciosas. Encántalle andar descalza sobre os carbóns. E tamén para afastar aos pioneiros capturados. Tanto berran cando lles friten os tacóns. Mesmo a Alvina parécelle moi divertido. E Albina tamén é unha nena, afrontámolo: super! Como dar un cóbado a un opoñente no queixo. E chilla:
  - Son unha rapaza da clase máis alta!
  E mostra os seus dentes nacarados. Que brillan como pulidas. E o guerreiro é impresionante! Isto pode ser algo que non se pode dicir nun conto de fadas nin describir cun bolígrafo!
  Ambos guerreiros derruban MiG soviéticos no ceo. As belezas están activas. Non hai a máis mínima dúbida neles. E unha beleza tan salvaxe e extática.
  Os guerreiros controlan o joystick cos pés descalzos e atacan os coches rusos. Mentres presionan , esmagarán aos loitadores, coma se golpeasen o cristal cun garrote. As nenas son despiadadas e despiadadas. Conteñen o poder da ira e a chama da paixón. E confianza na vitoria. Aínda que a guerra leva quince anos. Pero tampouco quere rematar. Albina e Alvina están no cumio da súa popularidade. E non queren recuar nin parar nin un momento. E avanzan cara a si mesmos e azotan o inimigo.
  Albina, derrubando avións soviéticos, grita:
  - A nena está farta de chorar, prefiro afogar o zapato de bast!
  E como sorrí e brilla os seus dentes de perlas. E como quere agora un home. Encántalle violar homes. Ela está moi satisfeita con isto. El te levará e te violará.
  Albina ruge:
  O sexo das nenas é sexo
  Aquí está un gran progreso!
  E o guerreiro botará a rir... E matemos de novo a todos os nosos inimigos. Ela ten moita enerxía. E cheo de forza muscular.
  E Alvina ruxirá:
  - Imos esmagar o inimigo en anacos!
  E o guerreiro comezará a rir activamente! E imaxineime como estaban pateando os seus mozos. Pero digamos que é bo.
  Xa nos chega marzo... O sol brilla cada vez máis. O primeiro día da primavera, os rapaces rusos corren descalzos pola neve derretida . Rin de si mesmos, sorren de si mesmos e amosan os seus figos aos alemáns.
  Pioneiros con lazos vermellos, cortes de pelo curtos, algúns deles aínda máis curtos. Corren e saltan. Os seus pés descalzos case non se arrefrían. Fixéronse moi toscos. As nenas tamén corren, tamén sen zapatos. Os tacóns redondos e rosas brillan ao sol. Nenas soviéticas marabillosas. Esvelto, atlético, afeito a conformarse con pouco.
  E todos sorrin e sorren cos dentes... O primeiro día da primavera é verdadeira alegría e sede de luz e creación!
  E hai unha batalla aérea no ceo. Mirabela, este é o piloto soviético número un que derruba outro avión alemán. E como sempre, a nena leva só un biquíni. Sempre novo e nunca se esvaece. Tal é a forza espiritual agochada nela.
  Mirabela, porén, tamén adora cando a tocan os homes. Gústalle moito. Por iso é piloto... Cando o corpo espido e musculoso dunha nena é amasado polas mans dos homes, é un auténtico pracer. E moi divertido!
  Mirabela golpea outro coche nazi e asubío:
  - ¡Son unha cadela blindada!
  A moza ata golpea o panel de control cos seus tacóns redondos e espidos. Ela é fermosa. E inimitable.
  Mirabela sae dela. E Agave voa cara a ela. Finalmente, as dúas mulleres pilotos guerreiras máis exitosas coñecéronse. Dispáranse un ao outro dende unha rotonda. Intentan conseguilo dende a distancia. Pero non funciona moi ben. Ambas belezas voan fóra da liña de tiro. E mostraron os dentes con agresividade. Ben, as mulleres son cadelas. Míranse moito aos ollos. Máis precisamente, de cabeza e volven disparar. O ME-562 alemán aínda está mellor armado que o MIG-15, e o vehículo soviético foi derrubado...
  Pero Mirabela consegue expulsarse, perdendo o seu avión por primeira vez na súa carreira de voo. O peor é que acabou en territorio inimigo. E isto é malo. Si, tan únicos xiros do destino. E o 1 de marzo de 1956, o mundo cambia, pero a regra do Führer no xogo cibernético permanece.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"