Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jung Boy Og Den Hemmelige Mission

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Igen trænger den udspekulerede Eduard Osetrov, nu i rollen som en almindelig tjenerdreng, ind i byen, hvor guvernøren befinder sig i selve sit hul. Som et resultat opstår der et snigende og dristig angreb fra pirater, og en alvorlig kamp bryder ud.

  JUNG BOY OG DEN HEMMELIGE MISSION
  ANNOTNING
  Igen trænger den udspekulerede Eduard Osetrov, nu i rollen som en almindelig tjenerdreng, ind i byen, hvor guvernøren befinder sig i selve sit hul. Som et resultat opstår der et snigende og dristig angreb fra pirater, og en alvorlig kamp bryder ud.
  . KAPITEL nr. 1
  Talrige piger plaskede hen over piratskibets skinnende dæk med deres bare, muskuløse fødder. Piratkrigere udgjorde størstedelen af besætningen på denne planet, som ikke var særlig udviklet teknologisk eller magisk.
  Men magten over skibet tilhørte hovedsagelig mænd.
  Ravarnava og tre andre mennesker, blandt dem den sorte kriger Oblomova, rejste til et møde; de fik hurtigt selskab af kaptajn Monitor og seks af hans håndlangere, hvoraf to ikke havde noget med menneskeslægten at gøre. En barfodet dreng, Eduard Osetrov, tegnede hurtigt et kort over byen med sine underekstremiteter.
  - Hovedformuen er allerede lastet på skibe og er ved at tage af sted. - Den modige spejder begyndte. Ja, og på vej til dem ved jeg det med sikkerhed, tre skibe med en tonnage og bevæbning, der ikke er ringere end vores skib, vil slutte sig til dem. Vi skal skynde os at angribe dette pindsvin med våben om morgenen - konkluderede Tomboyen Edward. Og hans mavemuskler, en meget muskuløs dreng, begyndte at bevæge sig. Den sorte kvindelige helt, der spiller rollen som chefbådsmanden, stønnede af beundring, da hun så på denne forbløffende smukke dreng. Den unge, stærke, adrætte, som en abe, foreslog Eduard straks en anden mulighed. - Med forklædning som modstandernes kostumer.
  Monitoren sagde med en afslappet stemme:
  - Jeg er enig med denne dreng. Vi må slå til ved daggry, jeg håber, de kender dit skib godt og ikke vil åbne ild.
  - Det er ikke nogen dårlig idé, men en anden tanke dukkede op. - Sagde Ravarnava, der kun virkede som en simpel mand.
  Sorthudet, med store, slet ikke feminine muskler og en bullish hals, men smuk på sin egen måde, med en tynd talje, kraftige hofter og høje bryster, udbrød Oblomova:
  - Ja! Fedt nok...
  Skærmen med et ironisk smil (nå, hvad kan denne bølles hoved, omend stort, men med en skrå pande!), spørge:
  - Hvilken en?
  Navnets bærer, som er blevet legendarisk i denne verden og udenfor, takket være Ephisus Frist, udtalte listigt:
  - Hvis al rigdommen bliver taget fra byen, hvorfor så udsætte dig selv for risiko ved at storme byen. Du kan gøre det meget enklere.
  Monitoren tog et par krampagtige slurke fra bægeret, hvorefter han stak sig med knytnæven og testede styrken af sin kæbe. Med den snedige idé om at køre en kile mellem kaptajnen og hans styrmand (hvem ville have troet, at denne dreng ikke bare var en kahytsdreng!) sagde lederen af sørøverne:
  - Jeg tvivler på, at den plan, drengen har foreslået, er enkel og effektiv.
  Oblomov rystede sine høje bryster, knap dækket af en tynd strimmel broderet stof, og mumlede noget uhørligt som svar.
  Ravarnava protesterede igen mod dette. Desuden talte han eftertrykkeligt dovent og trækkende:
  - Men nej, jeg har en anden idé. Da vores gyldne dreng sænkede det vigtigste ledsagende skib, ville det bedste være, at vi overtog dets funktioner.
  Monitoren kom til live og lænede sig over og spurgte:
  - Hvad mener du?
  Og han kastede et blik på dækket, langs hvilket de nøgne, solbrune, muskuløse ben på kvindelige pirater gik næsten lydløst. Deres engleagtige udseende bør dog ikke vildlede nogen - de vil helt rive dem fra hinanden. Og fangerne vil blive tvunget til at dække deres fødder med kys og slikke krigernes bare, ru hæle, forførende og farlige.
  Ravarnava blinkede listigt, og som en gammel ugle kurrede:
  - Vi kunne følge med læssede transporter og bringe dem ikke til metropolen, men til vores piratrede.
  Monitoren slog sin knytnæve i bordet i frustration og sagde:
  - Så enkelt, men hvad nu hvis de, inden de betroer os dette, personligt vil mødes med Papyrus don Grabber?
  Den sorthudede Oblomova vred sit hoved om sin bullish hals og lavede sådanne biceps, at enhver, den stærkeste og mest oppumpede mand ville misunde ham.
  Ravarnava pustede sig op og stak sit bryst så bredt ud som en fæstningsmur:
  - Og hvad så? Jeg tror, jeg vil nyde at spille denne rolle. - Filibusternes høvding løftede tommelfingeren opad. - Jeg sejlede jo i fem år under kontrabasflaget og efterligner perfekt deres accent.
  Og han kiggede også på vinduet. En af piratpigerne sad på hug med sin partner på hendes skuldre. Og man kunne se, hvordan musklerne i de forførende, feminine, atletiske ben rullede rundt som bolde af spændingen.
  Monitoren, der var ekstremt irriteret over, at det ikke var ham, der personligt kom på denne idé, nynnede og bevidst sænkede klangen i sin stemme:
  - Hvad hvis du bliver mødt af en, der kender denne admiral personligt?
  Den sorthudede, unge kvindelige helt Oblomov udbrød med et smil, der afslørede tænderne på en tiger:
  - Kattefælde!
  Ravarnava åbnede sin dybe mund i et falsk gaben og kurrede:
  - Og det er ikke fatalt, så leverer vores sømænd en på forhånd forberedt strejke.
  Monitoren strikkede hans øjenbryn skeptisk og drejede hans allerede lunefulde mund:
  - Tror du, du kan tage afsted?
  Edward var beskedent tavs. Og Oblomov forsøgte at stryge sit bare, muskuløse, solbrune ben. Men drengen bevægede sin fod, så den ikke blev dækket af en rigtig gorillakvindes store pote.
  Barnabas så meget selvsikker ud:
  "Min assistent vil være sammen med mig, en kriger, der ikke har sin side i kunsten at svinge et sværd. Fighter Eduard, som kan udføre mirakler. - Ravarnava stak sit bryst endnu mere ud. - Jeg håber, han kan hjælpe mig.
  Monitoren viftede den af med sine brede poter:
  - Nå, jeg vil ikke tage med dig, og jeg vil ikke stikke mit hoved i løvens mund. Det er bedre at lade mine fyre koncentrere sig langs kysten for at dække de våben, som du ikke vil være i stand til at ødelægge med én slurk.
  Oblomova mumlede:
  - Og pigerne også!
  Ravarnava smilede og forsikrede sin kammerat:
  - Okay, indtil videre vil jeg forsøge at opnå sejr uden at spilde blod. Du skal vælge et passende jakkesæt, kontrabasspillere klæder sig luksuriøst.
  - Og tag også en taske, eller endnu bedre, en kiste af guld som gave. - Eduard Osetrov gav bemærkningen, som drillede bjørnekvinden med sin barfodede, yndefulde, mejslede fod, som en piges. Drengen er også irriteret over, at ideen om et dygtigt bedrag ikke opstod for ham personligt, men for en person, som han og sandsynligvis andre betragtede som en dum martinet.
  Denne gang gik Monitoren vild:
  - Hvorfor sådan ekstravagance?
  Krigeren sagde stille:
  - Guld vil sløre deres øjne, bedre end et røgslør. Med dens hjælp vil vi sløve fjendens årvågenhed.
  Monitoren var forvirret og mumlede:
  - Pirater tager normalt guld, ikke giver det som gave.
  Tomboyen Edward, der endnu engang havde fået den enorme kvindes sorte pote til at savne, fnisede og forklarede:
  - Præcis på denne måde vil det ikke engang falde nogen ind, at vi er filibustere. - Og han tilføjede smukt en helt åbenlys sandhed. - Nogle gange skal man give for at modtage.
  - Bare brug dit guld, jeg vil ikke give dig en eneste mønt. - Monitoren knækkede.
  - Vi har nok af vores egne. - svarede Ravarnava nedladende.
  Piraten knurrede gennem sine tænder:
  - Det er godt at være velhavende.
  Her opsnappede den opmærksomme Edward det grådige blik, som den udadtil slanke og aristokratiske pirat kastede. Med det samme tog Oblomov, der udnyttede den øjeblikkelige distraktion, drengen ved benet. Men den unge kriger rykkede, og hans bare fod gled ud.
  Edward truede:
  - Det er ikke godt for en voksen tante at pote drenge!
  Oblomov, flov, mumlede:
  - Jeg leger bare! Og så har jeg virkelig brug for dig! Der er nok modne og respektable mænd på skibet! "Den magtfulde kvinde stampede med bare fod og knurrede. - Jamen, hvorfor har jeg brug for en møgunge som dig?
  Ravarnava gik med afslappende gang til admiralens rige garderobe.
  Undervejs blev der set mange smukke filibuster-piger. De blottede deres tænder og lavede øjne. Og i deres hænder har de sværd og dolke, med fæste dekoreret med ædelsten.
  Også på deres hænder og bare tæer bar dejlige piger ringe med ædelstene. Og det så ekstremt smukt ud.
  Og hvor duftede pigerne lækkert. Bare et mirakel, aromaerne af forskellige dyre røgelse, lækre parfumer.
  Ravarnava forsøgte dog ikke at blive distraheret af deres vidunderlige charme. Du skal gå ind i garderoben og udføre en forklædning. Og pigerne vil ikke forlade ham.
  Der begyndte han at prøve kontrabasens grandees tøj. Intet land på denne halvkugle var klædt så elegant og i stor skala, som de gjorde. Hvilket dog i betragtning af imperiets rigdom ikke er overraskende. Og jo højere rang, jo mere luksuriøs er kulør. Ravarnava viste sig at være for stor og kunne ikke finde passende tøj. Han var allerede desperat, men efter en lang søgen var han heldig; i en forgyldt kiste fandt han et sæt klædedragter designet til grev Kolochychov , også et meget heftigt emne. I den nye dragt så den mørke og skæggede korsar Ravarnava meget imponerende ud.
  - Hvorfor er jeg ikke en hertug? - sagde han, nu skelende, nu glattede rynker ud, mens han kiggede ind i et ret velpoleret spejl. - Jeg er den mest ædle grandee!
  Piratlederen trampede endda med fødderne af glæde, kun hans store sorte og lidt sjuskede skæg spolerede indtrykket.
  - Ring til Bloodsucker, lad ham rette mig lidt op.
  Ravarnava ville dog først ringe til en kvinde, men besluttede, at en mands hånd ville være mere pålidelig.
  På trods af det truende kaldenavn så Bloodsucker harmløs nok ud. Denne fyr arbejdede som frisør, før han gik på hårdt arbejde. Han smilede smigrende, så tog han tilbehøret frem, klippede forsigtigt sit hår og barberede en smule filibusterens ru ansigt. Et frygtsomt forslag om at barbere skægget helt af blev efterfulgt af et brøl.
  - Er jeg en kvinde eller et barn for at skille mig af med min værdighed? - Ravarnava så ud til at være rasende og viftede energisk med næverne. "I er frisører, rådyr, skarabæer og skæmmer kun jeres ansigter."
  Blodsugeren vig, hvem kender seniorkaptajnen, han kunne måske stikke ham med en kniv. Han havde set sådanne typer i sin levetid. Når en går til den næste verden for en bagatel, går en anden til hårdt arbejde.
  - Jamen, hvorfor ryster du, hvad er du, en pirat eller en pik . - Ravarnava forsøgte at give sig selv et billede af storhed, hvilket han lykkedes godt med. - Hør nu, ligner jeg en kontrarisk admiral?
  Blodsugeren forsøgte at smigre den formidable høvding:
  - Ja! Alle dine bevægelser viser din aristokratiske oprindelse.
  Stående ved indgangen kurrede to piger med muskuløse, slanke kroppe, knap dækket på bryst og hofter, men med guldarmbånd på ankler og håndled:
  - Som en konge, du, sir, er smuk,
  Så klart var lyset!
  Ravarnava råbte og sagde indforstået:
  - Jeg er enig, jeg er af racen af dem, der er vant til at kommandere. Nu er du blevet en sykofant. - Og et stærkt skub med en bred håndflade på skulderen. - Okay, gå, du klarede jobbet godt.
  Barnabas slap barmhjertigt Blodsugeren, så gabede der meget lidt tilbage før daggry, han havde brug for at få i det mindste lidt søvn. Selvom han blev født i en verden, hvor belysningen konstant svinger om natten, og når der er en firedobbelt fuldmåne, er den lige så lys som på Jorden på en klar dag, men alligevel er cyklusser cyklusser. Rytmer dag og nat.
  Og selv de smukke piger ved indgangen, som blinkede med deres safir- og smaragdøjne og legede med musklerne i deres arme og ben, begejstrede ikke.
  Selvom, hvis du ser på fliserne af skønhedens mavemuskler, på de modne meloner i hendes bryster, hvor en tynd stribe stof kun dækker den skarlagenrøde brystvorte, så vil sådan en kriger oprejse de døde. Og hvis man også ser på skønhedens ansigter. De er også unge. Der er specielle urter, der bremser pigernes aldring, så selv i halvtreds eller tres år gamle kan de fremstå unge, friske, uden rynker eller rådne tænder. Ganske vist vil tinkturer ikke gøre dronningen udødelig, men de kan bremse aldring.
  Edward troede, at på jorden kunne de ikke engang gøre dette. Bortset fra at der blev udført plastikkirurgi på kvinder og mænd, og så for flere penge. Drengen mente, at evig ungdom var en god ting. Du skal dog ikke være barnlig.
  Det majestætiske skib sejlede ind i bugten, vraget af det sunkne skib svævede stadig på det, og de fleste af kanonerne var allerede på bunden, og dykkere, eller mere præcist personer af forskellige racer, der påtog sig en sådan rolle, forsøgte uden held for at få de beskadigede våben. Og med endnu større entusiasme, skatkammeret og andre værdigenstande placeret på skibet.
  Alt dette blev hjulpet til at udholde af adskillige slavepiger med et minimum af tøj, men med frodigt, blondt, meget lyst hår. Og alt sammen med upåklagelige figurer. Lokale urter foryngede ikke kun de lokale repræsentanter for det retfærdige køn for tiden, men gjorde også deres figurer fejlfri.
  Skoene generer selvfølgelig kun slaverne, som slavedrengene i badebukser, der også er solbrune og magre og arbejder her.
  Guvernør Frady led af hovedpine. Natten viste sig faktisk at være mareridtsagtig; skønheden og stoltheden fra flåden fra kontrabasimperiet, slagskibet "Forbrænding", fløj i luften. Nu bliver lasten formentlig forsinket i havnen, i hvert fald indtil andre eskorteskibe ankommer. Dette er ikke så slemt, men selve det faktum, at et sådant skib er tabt i hans by, hvad vil kongen og kejseren af alle Contrabass tænke i dette tilfælde? Som de sykofantiske adelsmænd vil præsentere det, slipper du i dette tilfælde ikke alene afsted med resignation.
  Det var godt, at adskillige slavepiger og smukke natfeer overlevede, hvilket tjente som en trøst for et sådant tab.
  Men mandlige slaver dør som fluer. Og der er allerede for mange slaver. Dette er den akutte mangel på mænd i denne verden. Og disse temperamentsfulde skønheder har allerede tortureret ham, slidt ham op, du føler, som om en flok mammutter har trampet over dig.
  Da han kom ud af sit palads lavet af pink marmor, besvimede han næsten. Et smukt skib, der minder så meget om det, som Papyrus don Grabber gik på for at hævne sig på harperne, spredte sine sejl. Ganske vist bevægede han sig langsomt, men dette blev forklaret med den utrolige uorden, der herskede i bugten.
  Talrige slavepiger efterlod mange af deres barfodede fodspor i forskellige farver på marmoren på molen. Skønhedens kroppe skinnede af sved, som om repræsentanter for det retfærdige køn virkede lavet af støbt bronze. Med deres karakteristiske smalle talje, brede hofter, faste bryster, engleansigter og munden fuld af tænder. Ja, kan pigers udslåede tænder repareres med en speciel salve? Hvad med mænd? De er tilfredse med plug-in. Og her er nok især de gamle virkelig jaloux over, at de viste sig at være så underlegne.
  - Den almægtige Gud hørte vores bønner. "Guvernøren kurrede og løftede sine tykke øjenbryn. - På sådan en svær time kom hjælpen. " Med en uhøflig gestus kaldte krigeren på en rigt dekoreret midaldrende mand. - Hej, Foshange , forbered et ædelt bord, jeg vil invitere admiralen til paladset.
  Den højtstående vagthavende bøjede sig og begyndte at råbe ad tjenestepigerne og slaverne og den lejlighedsvise dreng, og tvang dem til hastigt at tilberede en ædel morgenmad.
  Pigerne blinkede med bare ben og sang:
  Havet er dårligt uden vand,
  Og maven uden mad...
  Lad os lave en tærte
  Og vin fra guldhornet!
  kontrabasflag synligt for alle . De falske kontrabassister , men i virkeligheden pirater, opretholdt en antydning af streng disciplin , stillede op på paradepladsen og skinnede med lyse, omhyggeligt afrevne rustninger. Selv pigerne tog ved denne lejlighed modvilligt sådanne klodsede støvler og rustninger på med hjelme, der var ubehagelige at have på i den tropiske varme. Så kom den pragtfuldt klædte Ravarnava ned. Han blev ledsaget af Polens sekretær , der var kendetegnet ved sin evne til at kaste med knive og naturligvis af krigeren Eduard Sturgeon, der tog rollen som en tjenerdreng. Det mest ubehagelige var, at jeg stadig skulle have laksko på. Da lejligheden er højtidelig, går han ind i havnen, og han er ikke en simpel tjener, til at servere glas, men snarere en personlig. To høje , firearmede krigere bar bag sig en kiste fuld af guld.
  Et orkester samledes hastigt ved havnen og begyndte at spille hysterisk. Derefter jævnede melodien sig gradvist ud, og lydene blev mere harmoniske.
  En betjent løb ud til mødet, opmærksom på epauletterne, han hilste og sagde:
  - Jeg ønsker Dem alle himmelske velsignelser, hr. Admiral. Guvernøren venter allerede på dig.
  Ravarnava viftede nedladende med sin slevpote:
  - Meddel i ro og mag til Hans Excellence, at jeg allerede er på vej.
  Den lokale herskeres palads var placeret i dybet af en luksuriøs have. Ved indgangen stod to store firben med pistoler på ryggen, og en kaktuselefant græssede i det fjerne. Direkte ved indgangen til paladset voksede to ti meter høje nelliker med en knop, hvori ikke kun den slanke tomboy Edward, men også en voksen mand nemt kunne gemme sig.
  Der var mange smukke tjenestepiger, som blev kendetegnet fra slaver ved armbånd på deres håndled og ankler og dyrebare broderier på stoffer og tunikaer. Og kun meget højstatus tjenere bar sandaler med ædelstene.
  Vagterne med spyd og armbrøster ved indgangen skiltes. Det var tydeligt, at musketter endnu ikke var så moderigtige. Selve slottet gjorde et gunstigt indtryk, de brede vinduer gav det et muntert udseende. Der er mange malerier, våben og skjolde med forskellige våbenskjolde hængt på væggene . Drengen Edward gik efter Ravarnava og krympede sig let, da hans nye fodmandssko knugede ham nådesløst. Han var allerede så vant til at vise sine bare hæle, at han glemte, at disse grimme, dømte bestande eksisterer, smertefulde for en evig drengs børnefødder.
  Den eneste trøst er, at tjenestepigerne ser på ham med beundring og ikke med foragt, hvis han som sædvanlig var barfodet og i shorts eller badebukser. Og det er ubehageligt i belægningen, den muskuløse torso sveder, og den cambric-skjorte begrænser bevægelsen. Ja, du har allerede en form for status. Så det er bedre at være stolt af dem.
  Fire piger bukkede endda på det ene knæ som et tegn på respekt. Ikke for ham, selvfølgelig, men for Ravarnava, men det er stadig rart.
  Men guvernøren selv er nem at huske. Ret tyk, men forsøger at holde sig oprejst. Med en meget blød stemme sagde herskeren over de omkringliggende områder:
  - Jeg er glad for at byde velkommen til en så fornem gæst.
  Ravarnava reagerede højtideligt på høfligheden:
  "Jeg takker også skæbnen for at have sendt mig for at møde et så gæstfrit hjem."
  Guvernøren, der forsøgte at gøre sin tone endnu mere smigrende, sagde:
  "Sidste gang, o højt ærede Don Papyrus, nægtede du at besøge mit palads med henvisning til presserende sager. Nu har du gjort os en ære.
  De højtstående tjenestepiger, som det kan ses af deres sandaler broderet med småsten og høje hæle, udbrød:
  - Vivat til den store admiral!
  Så indså Ravarnava, at han næsten var i problemer, hvad ville der være sket, hvis guvernøren havde set denne admiral før. I bedste fald ville han have ventet på galgen, eller noget mere grusomt, for eksempel en stang, når de slog hans hænder og fødder, eller en ild, og med en langsom ild.
  Svaret er dog koldt:
  - Ja, jeg havde travlt med arbejdssager. - Og en uventet lidenskabelig sætning. - Men hvor meget kan man forsømme gæstfriheden!
  Guvernøren spurgte stille:
  - Hvordan gik din ekspedition til bredden af den hedenske magt Harp?
  Ravarnava svarede oprigtigt:
  - Genialt! Det var muligt at plyndre én meget rig harpeby og uden store tab.
  Guvernørens øjne blev store.
  - Jeg håber ikke dit navn blev afsløret, for mens vi formelt set ikke er i krig med Harpen.
  Ved disse ord satte de smukke og elegante tjenestepiger, behængt med smykker, deres pegefingre til deres fulde, karminrøde læber:
  Ravarnava svarede igen uden at lyve:
  - Alt gik glat, jeg blev endda overrasket selv.
  - Er byttet rig? "Der var misundelse i guvernørens stemme.
  - Ikke fattig, Gud hjalp os selv. - Her måtte lederen overvinde sig selv lidt. - Som et tegn på vores dybe taknemmelighed og tillid giver vi dig en kiste af guld. - Ravarnava spredte endda sine hænder og demonstrerede generøsitet.
  Tjenerne stemplede deres prægtige højhælede sandaler og udbrød i kor:
  - Bravo! Ære til admiralen!
  Guvernøren blev overvældet af grådighed. Efter at have mistet sin værdighed skyndte han sig hen til kisten og åbnede låget:
  - Bah, der er en formue her. Ikke underligt, at disse loafers trak ham med så besvær. O Papyrus don Grabber. - Adelsmanden bukkede. - Jeg er din debitor, kræve hvad som helst af mig.
  Piratlederen svarede ligeud:
  "Jeg tror, at den bedste belønning ville være dedikeret service til kronen." Jeg hørte, at du i går aftes mistede slagskibet Incinerator, opkaldt efter den infernalske nevø af vores største monark. Jeg mener, at det er et for følsomt slag på et tidspunkt, hvor kapitalen har brug for økonomi.
  Guvernøren mumlede:
  - Du har fuldstændig ret.
  De smukke tjenestepiger bøjede hovedet. Brocher lavet af smaragder, rubiner og diamanter funklede i deres hår.
  Ravarnava sagde stolt:
  - Derfor foreslår jeg at overføre kommando og eskortering af en så værdifuld last til mig. Jeg har til gengæld nok våben til at afvise ham fra ethvert piratangreb.
  Guvernøren var glad for at efterkomme enhver anmodning fra admiralen:
  - Selvfølgelig vil jeg give dig alle de nødvendige beføjelser. Jeg tror, at med sådan en galant kriger vil vores last være som i Guds højre hånd.
  De smukke piger nikkede energisk med hovedet. Brocher og diamantøreringe funklede. Edward mente, at guvernøren må være rig, hvis hans personlige tjenestepiger er klædt ud som prinsesser og så smukke, at du ikke kan tage øjnene fra dem.
  Ravarnava knækkede fingrene:
  "Så sætter vi sejl med det samme."
  pludrede igen :
  - Spis i det mindste morgenmad, admiral. Gør os den ære, desuden har skibene også brug for tid til at samles.
  Tjenestepigerne bukkede og kurrede:
  - Du er velkommen, åh store en!
  Lederen af filibusterne sagde nedladende:
  - Nå, okay, en lille forfriskning skader ikke.
  Ravarnava ønskede ikke at vække mistanke ved at være for forhastet, og højst sandsynligt ville guvernørens feriebord være fremragende.
  Den smukke og smarte Tomboy Edward blev efterladt uden for døren som en tjener, og den falske admiral blev behandlet som kongen selv. Pigerne dukkede op, også smukke og i kjole, men barfodet, så der skulle være mindre larm af at banke på de farvede marmorfliser. Guvernøren lavede en gestus. Og elitepigerne tog også forsigtigt deres sko af, lagde dem i en speciel krystalkasse og begyndte at servere barfodet. Deres bevægelser med bare såler blev meget blødere, glattere og mere yndefulde. Sådanne retter blev serveret, endda brød og kager bagt i form af sejlskibe og kongelige paladser. Smukt anlagte stykker af hakket fisk, kød, grøntsager, frugter og en række krydderier i et fancy mønster. Og vinene er helt fantastiske, og det glæder røvernes herre. Ja, der var fristelser nok til at blive lidt endnu.
  Ravarnava spiste måltidet uhøfligt, som den sidste løver, der ikke var bekendt med etikette. De begyndte at være opmærksomme på ham, men guvernøren selv lod, som om alt gik, som det skulle.
  Efter flere flasker dyr vin mistede Ravarnava ikke hovedet, hans krop var stadig heroisk, men hans tunge blev alt for mobil og krævede arbejde.
  Uden at tænke sig om to gange begyndte piraten at synge, hans dybe bas lød behagelig, nogle af de tilstedeværende officerer begyndte at synge med, og talrige tjenestepiger begyndte at danse med deres nøgne forførende ben;
  Er du klar til at følge mig?
  Bliv ikke efterladt i klude med din taske!
  Så byttet flyder som honning,
  Så floden flyder med guld!
  
  For at gøre dette skal du gøre dette
  Så en nikkel viser sig at være værdiløs!
  Så hver af os kan
  Dæk stien med et tæppe af kroppe!
  
  Åh, I er pirater, mine børn,
  Ikke nogle krydser - nuller!
  Hver af jer er en helt,
  Skynd dig, jeg stjæler lortet!
  
  Boarding er for mænd,
  Led ikke efter grunde til nederlag!
  Det er bedre bare at danse
  Jeg tror, at din ånd ikke er falmet!
  
  Jeg vil lede jer på angrebet, venner,
  Vi er pirater - familie!
  Vi vil kæmpe som djævle
  Og der er ingen andre ideer!
  
  Der er en idé, men der er kun én sandhed,
  At få bugt med købmændenes tegnebøger...
  Korsarerne bliver angrebet af en horde,
  Vi vil være i stand til at bestemme de adelige!
  Denne sang skabte meget støj.
  Tjenestepigerne lo dog og sprang op som djævle.
  Grev julemand Don Paradny trådte ind i lokalet, han kom for sent på guvernørens invitation og viste sig derfor at være frygtelig vred. Da han så en stor fyr synge obskøne sange, spurgte han begejstret:
  - Hvad er det for en joke?
  Guvernøren svarede:
  - Du ser den største admiral Papyrus don Grabber!
  - Hvad er det for en Don Grapper? - Greven blev rasende og trampede sine støvler på marmoren. - Det er bare en bønnebølle.
  - Det kan ikke være, han har epauler. - Guvernøren mumlede, sænkede hovedet og rødmede dybt.
  Pigerne, der serverede ved bordet og dansede tango, smukke, med bare, muskuløse, solbrune ben og meget velproportionerede, velproportionerede, atletiske kroppe, hylede:
  - Øh, øh, øh, øh! Vi går ned!
  Greven råbte hjerteskærende:
  - Så denne fede bastard er en bedrager, jeg mødte admiralen flere gange, han er helt anderledes end denne udklædte gorilla.
  - Arrestér ham! - Guvernøren råbte og forsøgte at skjule sin forlegenhed.
  Adskillige tjenestepiger stampede deres bare, meget forførende fødder, drejede hofterne, rystede deres buster og knurrede:
  - Og den! Og den!
  Mere end én gang indså den erfarne evige dreng Edward, at tingene var dårlige, slog en tændstik og satte ild til den forberedte væge. Kisten var kun dækket ovenpå med et tyndt lag guld, eller rettere sagt, endda støvet med gult metal, mønter, og forneden og i midten var der krudt. Den unge, men ekstremt garvede kriger sørgede for en sikkerheds skyld en flugtvej. Plus, selvfølgelig, at spare ædelmetal, når du kombinerer forretning med fornøjelse. Eller rettere sagt, du udfører, og med succes, to funktioner. Eksplosionen skulle være signalet til et generelt angreb fra piraterne. En hel gruppe behårede vagter i rustning, både folk og okrov , løb allerede op til døren, og Eduard Osetrov kastede brystet efter dem. Han lagde al sin fortvivlelse og raseri ind i kastet, så den ret tunge genstand fløj ret langt.
  Derudover ville jeg selvfølgelig ikke have, at meget smukke, halvnøgne, muskuløse piger med en behagelig, duftende aroma skulle komme til skade. De sprang allerede op og hylede og skreg endda af glæde. Ja, et yderst sjældent syn var under opsejling.
  En af dem knirkede:
  En bedrager angriber os,
  I hans hænder er der en ildevarslende rygsæk...
  Og hvis nogen tager det -
  Han vil modtage ære og ære!
  Eksplosionen var forfærdelig, et par søjler kollapsede, mere end tredive mennesker blev dræbt, og eksplosionsbølgen kastede Eduard Sturgeon mod væggen med en luftkølle, hvilket næsten gjorde den unge og adrætte kriger flad.
  Stærke knogler knuste, men det gjorde kun Edward vred, da han viftede med sit sværd, skyndte han sig for at afslutte de overlevende fjender. Ravarnava spildte heller ikke tid, kastede bordet og knuste guvernøren, han trak en sabel frem og fløj på tællingen.
  Der udbrød en heftig duel mellem dem.
  De barbenede slavepiger skiltes og besluttede med rette, at krig ikke var en kvindesag. Ja, og de kan utilsigtet skade dig. Så den, der vinder, er mesteren.
  Den vigtigste af dem, den eneste, der forblev i højhælede sko, sagde:
  Hvem er kongen, faktisk er det lige meget for os,
  Så kæmp modigt, mænd!
  Julemanden råbte, hvæsende som en ødelagt grammofon:
  - Din lurvede gorilla, jeg vil gennembore dig lige igennem med mit sværd.
  Ravarnava råbte som svar:
  - Hane, jeg skærer dit hoved af.
  Piratkaptajnens overlegenhed i højde og vægt blev afspejlet i et kraftigt slag fra en massiv sabel, han skar sværdet og skar derefter næsten sin modstander i halve.
  Sandt nok, mens han døde, kløede greven sig let i maven med sværdstumpen, og blod begyndte at dukke op.
  Dette kunne dog ikke stoppe Ravarnava; han fortsatte med at svinge til venstre og højre. Vagterne styrtede mod ham, og efter at have fået et godt slag, slog de sig ned. Eksplosionen slog dørene ud, og da kaptajnen så drengen kæmpe voldsomt, accelererede kaptajnen mod ham.
  Den unge kriger sparkede vagten i lysken med en sådan kraft, at han fløj over, og stak to af dem med sin hornhjelm på én gang.
  Tjenestepigerne klappede i hænderne for så mange gange og kvidrede:
  Bravo, bravo, bravo!
  Ære! Dreng - herlighed!
  Tomboyen Edward råbte højt:
  - Ataman, løb væk herfra, jeg tilbageholder dem.
  Efter at have fældet en anden fjende, mumlede Ravarnava:
  - Vores venner kommer snart, men vi holder ud alligevel.
  Ved hjælp af dobbeltskrue-teknikken skar terminator-drengen Eduard tre af dem ned på én gang og stillede sig ved siden af kaptajnen. Drengen hviskede:
  - Det vigtigste er ikke at bruge musketter.
  Udefra kunne man høre skibet affyre en salve, for så at vende om og skyde igen.
  Tjenestepigerne skreg og skreg af glæde og trampede med fødderne, og for at gøre lydene højere, begyndte de at tage sko og sandaler på med høje hæle.
  Tomboyen Edward gjorde det modsatte og rykkede sine forhadte sko af. Han kastede hælen lige ind i øjet på en af betjentene, der forsøgte at bryde igennem. Heldigvis er hælen sølv og rammer hårdt, øjet fløj ud, hængende på en nervestilk.
  Tjenestepigerne råbte:
  - Bravo! Bis! Bravo! Bis!
  Og den vigtigste af dem udstedte:
  - Min kære dreng,
  På dette tidspunkt er vi med dig!
  Du er sådan et sejt barn
  Du sparker alle med din bare fod!
  Og faktisk brækkede terminator-drengens bare hæl en anden kæbe.
  Som piraterne troede, tillod overraskelsen dem delvist at fange og delvist ødelægge fjendens kanoner. Fæstningens garnison faldt under møllestenen, mange soldater blev dræbt med det samme, de faldt uden selv at indse faren. Næsten tre hundrede kamphærdede sørøvere styrtede ind i byen. Kontrabassoldaterne døde i hundredvis, kun få af dem skød tilbage eller forsøgte at kæmpe.
  Den hårde fighter Edward og Ravarnava, og to andre pirater, stod ikke stille, men gik til offensiven, paladsvagterne faldt hurtigt i panik. De rykkede og trak sig tilbage og kastede deres døde kroppe over marmortrappen. Pigerne begyndte at hjælpe piraterne. De kastede sko, sandaler, bakker, ret tunge gyldne kopper, gafler og knive efter vagterne.
  Den unge kriger gik i vild vanvid, som om han ikke havde haft en stormfuld nat, og efter at have ryddet flere rum, brød de ud af den farverige bygning, hvor det så ud til, at selv væggene udstrålede trusler.
  Efter at have skåret tre ned, kiggede Tomboyen Edward rundt i omgivelserne med et ørneblik. Alle de nærmeste indflyvninger til byen var opslugt af brande; talrige skikkelser var synlige, der myrrede som myrer og kolliderede med hinanden.
  - Vores vinder! Nu er det vigtigste, at ikke en eneste guldmønt flyder ud af vores hænder. - Uventet, den kæmpende tomboy, nøgen, dækket af blod, med en meget fremtrædende, muskuløs torso (selvfølgelig rev han sin tjeners kostume af for ikke at blande sig, og det ville være ydmygende for en ung korsar at bære et livry! ), viste tegn på en pengesluger. Da terminator-drengen fangede Ravarnavas overraskede blik, tilføjede han:
  - Jeg vil ikke bare blive en pirat, men jeg tænker på at organisere min egen republik af filibustere, og til dette har vi brug for økonomi.
  - Din egen republik? - Ravarnava gabede denne gang oprigtigt og fløjtede gennem hans brede næsebor. - Hvorfor er det så svært, skat? At drive et land er det kedeligste i verden.
  Edward protesterede mod dette:
  - Det tror jeg ikke, jeg kunne rigtig godt lide at spille strategier med militærøkonomisk ledelse. Det er meget behageligt at føle sig som en konge eller kejser.
  Drengen så på det blodige spor efterladt af hans stærke, men næsten barnlige ben. Tanken blinkede - vil forsøgspersonerne adlyde den, der er dømt til for evigt at ligne et barn, selv med muskler som ståltråd?
  Ravarnava blinkede dumt:
  - Jeg forstår ikke noget af, hvad du taler om. Selvom du generelt har ret, er magt sød, og du vil uendeligt hælde denne drink ned i halsen på dig. Men ansvaret for ens handlinger øges også.
  Den unge kriger Edward klukkede noget fingeret som svar:
  - Det skræmmer mig ikke. Lad os være mere adrætte, ellers vil kampen finde sted uden os.
  Nye af udseende, men rutineret i erhvervslivet, løb korsaren frem. Resterne af garnisonen kæmpede desperat, alle kendte piraternes grusomhed, som normalt ikke tog fanger, og hvis de gjorde det, solgte de dem til grusomt slaveri, og nogle gange byttede de dem til nipsgenstande, skaller og nogle gange guld på seks- bevæbnede kannibalistiske vilde, der anså menneskeligt kød for en frygtelig delikatesse. Dette kunne dog kun forlænge smerten, da piraterne var stærkere i hånd-til-hånd kamp. Derudover blev lederen af garnisonen, general Kosalapenko , dræbt i begyndelsen af slaget, og der var simpelthen ingen til at erstatte ham, da den første assistent, oberst Varatt , blev knust i hovedet af Monitor med en nøjagtig skudt fra en musket.
  Og så begyndte slaverne, først og fremmest, drenge og piger, at hjælpe piraterne og kaste brosten, fliser og glasskår efter deres forhadte ejere.
  Et dusin firben med våben besluttede at angribe. De anbragte skarpe metalstrimler på siderne og affyrede kanoner ovenpå. Dette forårsagede nogle skader på korsarerne. Edward var den første, der løb op til firbenet, under kampen var drengen meget imponerende, så han væltede fjenden fra taget med sin anden hæl, sparkede skoene af, der skar fødderne af og derfor fløj som en falk. Han hoppede op på ryggen og huggede begge skytter ned i ét hug, hvorefter han skiftede mål og skyndte sig mod det andet firben. I sin hast skar drengen sin bare fod og snublede på metal. Såret var dog overfladisk, og i kampens hede var han ikke opmærksom på det.
  Resten, da de så denne "ninja", skyndte sig i hælene.
  - Jeg vil ikke lade dig gå! - Råbte, hoppede højere, den meget adrætte og legende Edward. Imidlertid viste øglerne sig at være ekstremt kvikke, aktivt bevægende deres poter, de skyndte sig hurtigt mod skoven. Uanset hvor hurtig den hektiske unge mand var, formåede han kun at indhente et dyr og afsluttede rytterne. Resten piskede deres "heste" af al deres magt. Så kastede bøllen Edward sit sværd, det gennemborede den foldede numse og sad fast. Dyret øgede kun sit tempo.
  - Nå, okay, husk spurten og dø, men indhent det.
  Udefra var det sjovt at se sådan et kadaver løbe væk fra en fyr, der ikke så mere end tretten år gammel ud, i det væsentlige en dreng med glat ansigt. Rasende bevægede hele hans krop sig med rislende muskler, som en havbrænding, Edward blev ved med at blive hurtigere, heldigvis for ham begyndte skoven, og de enorme krybdyr satte farten ned. Efter at have overhalet fjenden trak den unge kriger sit sværd frem og sprang derefter på halen.
  Monsteret ramte en palme og smed den bidende tomboy Edward af sig. Terminator-drengen styrtede smerteligt ind i en klynge af tornede vinstokke. Skarpe torne stukket ind i kroppen og gennemborer huden. Men det gjorde kun fyren vred. Efter at have smidt resterne af sit iturevne, blodige tøj af, var han stadig iført en gennemsigtig T-shirt og bukser og efterlod kun badebukser. Drengen samlede sine kræfter og tog fat i en reb-lignende gren, ligesom Tarzan, med et vildt skrig, lavede han et kæmpe spring, hvorefter han fangede endnu en gren og skar hovederne af med den "knækkede møllestens"-teknik. to kæmpere, uden held viftede med deres sabler.
  - Nå, resten af de flygtende! Hvis du håber at gemme dig, virker det ikke. - Sagde den uovervindelige hooligan Eduard og blinkede og satte farten op. Efter at han opdagede en ny transportmetode, blev det en leg at indhente firben.
  - Jeg er en abe! - Han råbte - Hyperraus ! - Det var navnet på filmens helt, den vilde, der slog rekorderne for den forældede Tarzan.
  Så accelererede han og lavede vilde hop, som enhver abe ville misunde. Flere gange skød jagerne i blinde, men missede samtidig. Hurtig som en gepard grinede Tomboyen Edward i deres ansigter. Da de sidste modstandere endelig blev dræbt, satte den unge kriger sig på øglens manke og pegede den direkte mod byen og forsøgte hurtigt at komme ud af junglen. Fra tid til anden glimtede firearmede gorillaer i grenene, men de turde ikke angribe en bevæbnet kriger, heller ikke en lille. Derudover er disse dyr ikke helt dumme og så, hvor berømt Edward håndterede større soldater end ham selv.
  - Hvorfor griner makakerne, det er for svært for dig at stikke næsen ind her. "Den unge kriger viftede med sit sværd, men primaterne bukkede ikke under for provokation.
  Da han ankom til byen, var kampen næsten forbi. Det sidste punkt, der ikke blev taget, var det lokale fængsel, hvor det, der var tilbage af garnisonen, blev klemt bag de høje porte, samt de lokale barske vagter, der hovedsageligt bestod af udlændinge . De elskede at håne fanger, især kvinder, og forstod derfor, at de ikke ville have nåde.
  Krigeren Edward sprang som en hurtig kobra ud på et firben og stillede sig over for porten og sendte derefter en kanonkugle ind i midten.
  Slaget rystede og efterlod en bule i jernet, men den stærke port overlevede. Efter at have stukket sin bare hæl ind i næsen på skytten, der kravlede fra højre, blev han dækket af blod og blev tavs, krigeren Edward, hooliganen, spyttede gennem tænderne på ham og begyndte at lade den ulydige kanon igen. Det tog meget tid. Som svar fløj pile mod fyren. Edward undgik behændigt eksplosionerne og skar endda tre pile ned i farten.
  - Nå, fik du fejlene?
  Skud fra musketter missede også, selvom der var flere hits i firbenets tykke hud. Hun begyndte at rykke af smerte, men blev stoppet af den kække fyr.
  - Vær ikke bange, for din hud er disse som solsikkefrø. - Drengen fnisede.
  Efter at have genladt kanonen tog den unge kriger mere præcist sigte og ramte målstolpen igen. Kanonkuglen prellede af igen.
  - For pokker! Dette våben er for svagt! - Tomboyen Edward svor, og pludselig kom en interessant tanke op i hans hoved.
  - Jeg vil prøve at åbne dem indefra.
  Selvom fængselsmuren udadtil så uindtagelig ud, var det tydeligt, at nogle steder var murene rådne, og murstenene blev ru, derfor var det med en vis fingerfærdighed muligt at klatre over dem. Men der er for mange vagter, så de vil ikke ved et uheld slå ham ned. Men det var ikke for ingenting, at Ravarnava havde kamperfaring, han beordrede:
  - Tag bænke, træstammer, bær tørt børstetræ, vi vil sætte ild til modstanderne. Og du, rul "dronningen" hurtigere
  Piraterne, der ikke var opmærksomme på pilene og lejlighedsvise musketskud, satte ild til portene og skabte en " røgdamp ".
  Andre slæbte en vogn dækket med brænde med en tønde krudt - det var, hvad "dronningen" blev kaldt. Brændet gjorde det umuligt at skyde igennem det med musketter. Sammen med filibusterne forsøgte lokale slavepiger og drenge i badebukser med mærker på deres skuldre og bryst at hjælpe deres befriere. Tilsyneladende led de i slaveri og var ikke bange for pirater. Efter at have placeret "dronningen" foran porten, tændte piraterne lunten og sprang tilbage.
  De gjorde dette meget hurtigt, mens de hylede:
  Djævel, djævel, djævel redder,
  Vi vil slå, knuse slaget...
  Giv os, giv os sværd i vores hænder,
  Vi vil modtage en gave fra underverdenen!
  
  Nå, Skaberen er et såret helvede,
  Vi vil bekæmpe djævelen med horn...
  Hvis bare der var et resultat i kamp med et sværd,
  For ikke at være min pukkelryggede slave her!
  
  JOKE BOY VS SYKLOV
  ANNOTNING
  Drengen, som har oplevet mange eventyr, leder nu en specialstyrkeafdeling for børn. Og han skal bekæmpe kredsløbscivilisationen. Det, der er meget interessant, er, at der er rumteknologi her.
  . KAPITEL nr. 1
  Gøgler-drengen var i en kampdragt med epauletter af en rumofficer. Ved siden af ham var en pige, også i rumdragt med klokker og fløjter. Og hun har en gennemsigtig hjelm på, åben på alle sider. Pigen holdt en blaster i hænderne og kvidrede:
  - Edik, måske kan vi vente på resten af holdet? At kæmpe cykler sammen, når der er mindst hundrede af dem, er for stor en risiko!
  Drengen er en kriger, selvom han ikke ser mere end tolv eller tretten ud, i en kampdragt kan du ikke se nogen muskler, men han så ud som en rigtig prins. Og han sagde selvsikkert:
  - Nej! Lad os gå i kamp sammen! Hvad angår fjenderne, så vær ikke bange. Jeg gav dig en lille "panser" artefaktsten, den reducerer chancen for at blive ramt med hundrede gange!
  Pigen bemærkede:
  - Og hundrede gange meget!
  Drengen var indigneret:
  - Jeg vidste ikke, at du, Adala, var sådan en fej!
  Pigen med orange hår sagde:
  - Jeg er ikke en kujon! Nå, lad os få et afgørende gennembrud!
  Og derfor rykkede børnekrigerne ind i kamp. Der var sten rundt omkring, der funklede af lilla, smaragd, lilla og lyserødt plettede sten, og drypsten voksede op fra jorden. Og det er et ekstremt mystisk landskab.
  Og foran ligger slottet. Det ligner en ridderlig middelalderlig, men med missiler og strålekanoner på tårnene. Og den lokale sol skinner fra oven, som endda er sekskantet i form, og lyset skifter hele tiden farver og mønstre. Og det giver også hele landskabet et meget mystisk og samtidig fortryllende look på sin egen måde.
  En dreng og en pige ræsede ad den skiftende sti med pulserende fliser. Den unge kriger var måske mere vant til at padle rundt barfodet, men denne kampdragt kan desværre ikke afmonteres. Hvor mange cykler er der på slottet? Dette er også et mysterium. Og hvis der kun er hundrede af dem, så er det ikke så slemt.
  Drengen og pigen gemte sig straks bag en sten, da en tank af denne meget aggressive race dukkede op. Den var høj, formet som en trekant, med næseparti på hver af de tre sider. Og rustningen afgiver et strejf af stål, men det rører ikke overfladen, på en pude af luft.
  Krigeren Edward smilede sit meget søde, omend barnlige, smil. Og han smed en lille ært ind i rumaggressorernes bil.
  Den fløj forbi og sprang lige ind i den ret brede løbepistol. Og efter et par sekunder eksploderer den trekantede, kraftige tank. Det var, som om et lyn havde ramt et ammunitionslager og knust i små fragmenter.
  Dette viste sig faktisk at være en ret fed passage.
  Pigen Adala tweetede:
  - Det er smart! Du er virkelig en Jedi !
  Drengen Edik nikkede:
  - Jeg skulle også være en padawan ! Men det er en anden historie!
  Hvorefter de modige børn skyndte sig videre til slottet. Porten åbnede sig, og yderligere tre kampvogne sprang ud. To er ens trekantede, og den tredje er større og sekskantet, med kanoner på hver side og en syvende på toppen.
  Pigekæmperen fløjtede:
  - Wow! Nye spillere slutter sig til os!
  Krigerdrengen nikkede:
  - Du kan bryde all-in!
  Og den unge kriger tog en lille enhed frem, på størrelse med en tændstikæske. Og han tændte for flere programmer i den ved at dreje pegefingeren. Så lancerede drengen, som pigen kaldte Edward i denne kampepisode, denne boks. Hun fløj glat mod den største tank. Og hun er næsten usynlig.
  Pigen spurgte drengen:
  - Hvad er det?
  Edik smilede og svarede:
  - Overraskelse! Nu vil du se, hvordan det virker!
  Faktisk fløj kassen ind i tønden på en stor tank. Kun denne gang var der ingen eksplosion. Triumviratet fortsatte med at bevæge sig. Desuden dukkede to ekstra biler op.
  Pigen Adala hviskede:
  - Hvad virkede ikke?
  Krigerdrengen blinkede:
  - Nu skal du se!
  Og faktisk tog den største kanon på den store kampvogn og vendte rundt og ramte sin trekantede modstander. Og han vil slå ham med en panserbrydende granat. Det blussede op, og kampsættet begyndte at detonere. Og så blev tønden overført til en anden tank, som var mindre, og ramte den.
  Adala bemærkede med et smil:
  - Klasse!
  Edik tweetede:
  Hvis fæstningen er på vej,
  Fjenden har bygget...
  Vi er nødt til at gå rundt bagfra -
  Tag hende uden at skyde!
  Pigen blinkede til sin unge modpart. Modige og smarte børn var imod en hel hær. Men list og teknologi fungerede ganske godt mod monstre.
  Den tredje kampvogn brød i brand, derefter den fjerde. Og igen detonation og brud. Dette er layoutet af død og udslettelse, indtil videre med ét mål.
  Krigerdrengen bemærkede ganske logisk:
  - Hvorfor har vi brug for et hold? De er børn ligesom os. Kun jeg har århundreders erfaring og viden, og de er spæde unge. Og det er ikke værd at udsætte dem for skaller med uranstænger.
  Pigen kvidrede:
  - Alle mennesker på vores hjemmeplanet,
  Man skal altid være venner...
  Børn skal grine
  Og lev i en fredelig verden!
  Krigeren tog den op og sang:
  Børn skal grine
  Børn skal grine
  Børn skal grine
  Og lev i en fredelig verden!
  Kanonerne på fæstningens vægge begyndte at skyde mod den rasende kampvogn. Kilder af ild, ødelæggelse og flammende sand blussede op omkring bilen. Og et par hits til rustningen delte sig i revner.
  Pigen Adala bemærkede:
  - Fjenden er ikke særlig præcis.
  Flere granater ramte dog tanken. Og den detonerede og eksploderede. I eksplosionsøjeblikket skilte en lille prik sig fra ham. Og Adala rakte hånden frem. Enheden, som den geniale dreng brugte, fløj ind i pigens håndflade. Eller i hvert fald en erfaren helt og designer, der ligner en dreng.
  Edik klappede pigen bifaldende på skulderen:
  - Godt gået, jeg fangede det!
  Hun grinede:
  - Du fanger den, overfisk den ikke!
  Og enheden gled ind i drengens smidige håndflade, som en makak.
  Nu var børnene glade. Som spillere, der ramte banken ved roulette og modtog guldchips. Men det er klart, at når man er heldig, er det svært at stoppe. Med en fremragende hukommelse huskede Edik, at han i det tyvende århundrede var sådan en overskægget mand, der ikke kendte sine grænser, og han betalte for det, selvom han først var heldig. Så du skal selvfølgelig være i stand til at afslutte spillet til tiden i et kasino.
  Edik forstod dog, at dette ikke rigtig var et spil. Og den rigtige krig er ikke et RPG.
  For eksempel er der nu dukket to helikoptere op over slottet. Og de virker klar til at udforske området.
  Pigerne knirkede af frygt:
  - Bange! Vi kan få dem!
  Edik lo og svarede:
  - Der har været køligere mål. Se, hvordan min genanvendelige cybernetiske fejl fungerer.
  Og drengen startede det igen. Og antallet af helikoptere steg til seks. Og de var strømlinede og store.
  Adala tweetede:
  Lad løbe klodset,
  Pansrede kampvogne gennem vandpytter...
  Og den hvepselignende helikopter kvidrer!
  Edik hentede:
  Cheburashka skytte,
  Shapoklyak, som en pilot,
  Krokodillen har ladet maskingeværet!
  Og så helikopteren, efter at have modtaget en fejl, ramte sin modstykke med luftkanoner. Den blev beskadiget og begyndte at ryge. Og de andre helikoptere begyndte at cirkle. Og der er også ild på dem, og de reagerer. Her kommer det sjove. En af pladespillerne er allerede begyndt at falde og efterlader en røget hale.
  Og bag hende kommer en anden. Dette er virkelig sjov og indbyrdes krigsførelse.
  Drengen nikkede til sin ven:
  - Hvordan er demonteringen?
  Adala mumlede:
  - Heldigt!
  Edik blev fornærmet og pustede sine rosenrøde kinder ud:
  - Måske kan du sige noget andet, freebie?
  Pigen bankede på sin gennemsigtige hjelm, men forblev tavs. I mellemtiden faldt to helikoptere på én gang. Og en ramte slottet og beskadigede også tre kanoner på én gang.
  Drenggeniet kvidrede:
  - Enig, klog!
  Pigen svarede:
  - Det er muligt, at det er smart, og hvordan kan du ikke støtte det!
  De sidste to helikoptere stødte sammen med kraft og eksploderede på én gang. Og igen var der et glimt. Dette er godt!
  Edik sang:
  Stort geni, lykkens skat,
  Og på samme tid, mand...
  Poesi lyriske strenge,
  At have et århundrede, der er hjertet værdigt!
  Så anden runde gik til fordel for de modige børn. Og kontrolsuperbugen med chippen vendte tilbage til drengens håndflade.
  Pigen bemærkede:
  - Ja, vi har det godt. Men fjenden har måske endda en joker i lommen!
  Edik svarede med et grin:
  - Jeg kendte en joker. Eller rettere sagt, ikke kun én. Der var optagelser som dette i spil og film!
  Slotsportene åbnede sig igen. Denne gang dukker større monstre op fra dem. De bøjede sig endda for at kravle ud.
  I dette tilfælde går robotter!
  Drenggeniet udbrød:
  - Evangelion !
  Pigen spurgte overrasket:
  - Hvad?
  Edik forklarede med et smil:
  - Denne animationsserie er optaget på den planet, hvor jeg kommer fra. Og der var også så store robotter der!
  Adala bemærkede:
  - Din planet er fantastisk. Du sagde engang, at du har mere end to hundrede lande.
  Drengen svarede med et suk:
  - Ja, sådan er det desværre.
  Pigen spurgte vantro:
  - Hvorfor desværre? Måske bare heldigvis. Fordi det er fantastisk at have så mange lande og kulturer på én planet!
  Edik protesterede:
  - Nej! Ikke særlig stor. Folk slås for ofte og bruger næverne. Det vil sige, jeg ville sige, at forskellige lande for ofte konflikter og kaster missiler mod hinanden.
  Adala bemærkede med et suk:
  - Ja det...
  Krigerdrengen afsluttede beslutsomt:
  - Skam! I mellemtiden, lad os komme til robotterne!
  Og faktisk kom et helt dusin elektroniske monstre ud. Og de har så mange våben, at de kan ødelægge en hel by.
  Edik bemærkede:
  - Der er brug for en anden tilgang mod dem.
  Og drengen trak en lille enhed med en antenne op af lommen.
  Pigen spurgte overrasket:
  - Hvad er det?
  Edik svarede med et smil:
  - En bærer af hurtige, men destruktive vira!
  Adala tweetede tilbage:
  - Åh, hvilke vira, vira, skadelige vira !
  Drengen rettede:
  - Nej! Vores mål er at beskytte godhed og ikke at skade mennesker, saikals eller endda deres robotter!
  Og drengegeniet affyrede en usynlig stråle mod terminatorerne.
  Jeg huskede film om robotter og andre. Og her kan du ikke argumentere for, at det er en avanceret bjælke.
  Edik rettede en stråle mod store robotter, hver på størrelse med en ni-etagers bygning . Og det lykkedes. En af terminatorerne frøs pludselig og begyndte at dale. Og bag ham en anden.
  Drengen sang med et smil:
  Lykketime -
  Det er tid til at spille!
  Lykketime -
  Prøv ikke at spilde denne time!
  Pigen, der så robotterne fryse og falde, hæve støv og sprede ødelagte dele, når de ramte pladerne, bemærkede:
  - Ja, det er teknisk!
  Edik nikkede med et smil:
  - Ja, teknologien bestemmer alt i genopbygningsperioden!
  Adala svarede:
  - Nej! Mennesker og personale bestemmer alt! Og på samme tid, ikke alle!
  Og pigen tog også noget, der lignede en Rubiks terning, op af lommen og begyndte at dreje den.
  Terminator-robotterne stødte igen sammen, og de var indhyllet i et helt glødende netværk, der funklede og vibrerede. Og så begyndte kampkøretøjerne at smuldre og flyve i små stykker. Hvilket til gengæld også eksploderede, og fragmenter fløj, som en isflage, der var kommet under det knusende slag af en hockeystjernes pind.
  Adala foretog justeringen og bemærkede:
  - Nu kan vi blive usynlige i et par minutter!
  Drenggeniet svarede:
  - Ikke den mest avancerede enhed, vi vil være synlige i infrarødt lys. Kom nu, jeg må hellere lave opsætningen.
  I dette øjeblik hørtes en støj bagved parret. Drenge og piger optrådte i kampkostumer. Der var kun et dusin af dem, og de var ikke ældre end et par, i hvert fald af udseende. Men samtidig har børnene ganske anstændige våben. Laser maskingeværer, blastere, udslettelse bittesmå ærteformede granater. Ja, fyrene her er tydeligvis ikke almindelige. Og endda trænet i kampe i den virtuelle verden !
  Edik udbrød:
  - Gutter, pas på, ellers bliver I ramt! Der er våben her, der kan trænge igennem dine kampdragter.
  Krigerbørnene lagde sig. Lysstråler blinkede gennem luften, og laserkanoner begyndte at skyde.
  De begyndte at ramme alt, der bevægede sig. Selv i støvet.
  Adala tweetede:
  - Sådan her. Der er en høj tæthed af ild her.
  Et par overlevende Terminator-robotter blev ramt af deres egne våben. Og de brød i flammer og begyndte at briste. Ens hoved kom af, fløj højt op og snurrede som en top.
  Børnene med laserpistolerne fnisede. Det så åbenbart meget sjovt ud. Selvom en pige blev fanget af et granatsplinter, løftede hun skødesløst hovedet i en gennemsigtig hjelm, og hendes lyserøde, barnlige kind blev brændt.
  Krigeren udbrød:
  - Antik !
  Adala var enig:
  - Chernodyrno simpelthen!
  Krigerdrengen sprøjtede en tube med regenererende pasta på pigens brændte og afskårne kind. Og næsten øjeblikkeligt helede skaden, og så glattede den unge krigers glatte hud ud og efterlod ingen spor.
  Pigen grinte med et smil:
  - Men videnskab!
  Edik bemærkede og rynkede panden på panden, hvori der var hukommelsen og erfaringen fra mange århundreder:
  - Cyklusser er ikke så enkle. Vi kan have problemer.
  Adala tweetede tilbage:
  - Selvom vi ikke kan løse alle vores problemer,
  Løser ikke alle problemer...
  Men alle bliver gladere
  Alle vil have det sjovere!
  Og igen åbnede portene til middelalderborgen sig. Og derfra kom endnu en overraskelse. I dette tilfælde viste det sig at være enorme tyrannosaurer. Og krigere i kampdragter sad på dem.
  Adala knirkede:
  - Cykler!
  Edik nikkede indforstået:
  - Det ligner meget. Med dinosaurer er de farlige.
  Krigerbørnene sang i kor:
  Dinosaurer, dinosaurer,
  Måske bor du i Afrika!
  Du tygger appelsiner til morgenmad,
  Dinosaurer, dinosaurer!
  Cykler lignede i form af mennesker, men større og højere. Og der var så mange som seks fingre på hver hånd, og de største tykke phalanges var placeret overfor hinanden.
  Meget grusomme skabninger.
  Adala tweetede:
  - Jeg er lidt bange for dem!
  Som svar sang Edik:
  Jeg forstår ikke, hvor meget man skal være en kujon,
  En stærk kriger er født til kamp...
  Frygt er svaghed, og derfor -
  De, der er bange, er allerede besejret!
  Barnekrigerne kvidrede:
  Vi vil ikke være bange for monstre
  Født med en strålepistol i hænderne...
  Riddere vidste altid, hvordan de skulle kæmpe,
  Lad fjenden være et fjols for evigt!
  Dinosaurer af enorm størrelse nærmede sig. Og selv disse truende krybdyr sprang op.
  Drengens kommandant nikkede til Adala :
  - Giv mig din Rubiks terning her !
  Pigerne tweetede:
  - Hvad er det til?
  Edward sang som svar:
  For lykkens skyld, for vores skyld,
  Hvis vi vil have det...
  Spørg mig ikke om noget
  Spørg ikke, find ikke ud af noget!
  Krigerbørnene lo igen, som om en sjov leg var i gang.
  Krigerdrengen, der var ved siden af i en kampdragt, bemærkede med en orange plet, mens han rynkede panden på sit barnlige, men modige og søde ansigt:
  - Hvis vi alle diskuterer befalingsordrer, især under kamp, så vil disciplinen helt forsvinde.
  Krigerpigen, der ikke længere skændtes, afleverede sin Rubiks terning . Edik tog den op og sang:
  Vi vil ødelægge fjenden med et slag,
  Vi vil bekræfte vores ære med et sejt sværd...
  Det var ikke for ingenting, at vi besejrede cyklerne -
  Lad os smadre dinosaurerne i stykker!
  Og drengegeniet begyndte at trykke på knapperne på denne mærkelige terning med sine kvikke hænder. Og de enorme og onde tyrannosaurer kom tættere og tættere på løsrivelsen af børnekrigere. Og de store cykler på to en halv meter høje er allerede begyndt at skyde fra deres køligt sofistikerede lasermaskingevær.
  Adala tweetede:
  Din skæbne er i balance,
  Monstre angriber os!
  Men gudskelov har jeg venner
  Men gudskelov har jeg venner!
  Og de vil slå sådan et slag,
  Indtil det ikke er for sent!
  Og så vendte de tre tyrannosaurer, der gik foran, pludselig om og angreb hinanden. Og de begyndte at rive i den stærke, grå, brunbrogede hud med deres kløer. Cyklerne fløj af monstrene og begyndte at slå i et anfald. Andre tyrannosaurer begyndte at angribe dem, og de gav virkelig efter, brækkede knoglerne og malede kødet fra de besejrede rumvæsener.
  Adala bemærkede med et suk:
  - Det er forfærdeligt!
  En krigsdreng med rødt hår sang:
  - Krig gør livet forfærdeligt,
  Og døden er værdig og smuk!
  Her snurrede Edik igen noget i Rubiks terning . Og igen styrtede andre tyrannosaurer mod hinanden og bed. Samtidig tabte de cyklerne. De forsøgte at skyde tilbage. Men deres ild var ikke særlig effektiv mod sådanne monstre.
  Børnene sang glædeligt:
  Forgæves tror fjenden
  Hvad kan knække os modige...
  Den, der er modig, angriber i kamp -
  Vi vil slå vores fjender rasende!
  Men i dette tilfælde udryddede cyklussernes fjender og skød på hinanden. Og de blev knust af tyrannosaurer. Og sådan et kaos opstod. Og dinosaurernes blod var grønt og blåt, og cyklussernes blod var orange. En af dem mistede sin hjelm. Og et meget ulækkert ansigt blev synligt, selvom det vagt minder om et menneskeligt. Men med tatoveringer og uhyggelige væsner.
  Adala knirkede:
  - Ja, disse væsner er ikke særlig behagelige, og de er så voksne!
  Edik svarede selvsikkert:
  "Jeg håber, at jeg aldrig bliver voksen, meget mindre en gammel mand!" Der er en måde, hvorpå vores team ikke kan vokse op, i hvert fald i kroppen!
  Børnene sang i kor:
  Voksne er selvfølgelig tåber
  Der er ingen grund til at dyrke skæg...
  Vi børn har ikke råd til at barbere os,
  At være udødelig er en evig belønning!
  Nu begyndte slottets artilleri at ramme sine egne tropper, og gjorde det med kolossalt raseri.
  Pludselig dukkede tungere våben op på væggene, og gaver begyndte at blive smidt ud, der eksploderede som miniature atombomber, og endda karakteristiske svampe rejste sig!
  Adala sang med alarm:
  Atomkrig, atomkrig,
  Du er Gehennas magt, så forfærdelig,
  Tro mig, folk har ikke brug for det!
  Edik nikkede, han havde en moderigtig, let, let gylden frisure. En meget sød dreng, der med sit smukke, engleagtige ansigt kunne medvirke i reklamer. Han blev i øvrigt filmet under andre omstændigheder og eventyr.
  Og alt omkring røg, og røgstrømme steg opad.
  Krigerpigen spurgte Edik:
  - Hvordan skal vi tage denne fæstning? Stille, eller hvad?
  Drenggeniet svarede med et smil:
  - Ikke rigtig! Snarere tværtimod med lyd!
  En krigsdreng med en ørn stikket ud på kinden blev overrasket:
  - Hvilken lyd? Måske ultralyd?
  Edik protesterede:
  - Nej! Vi vil bruge hyperlyd! Det tror jeg, du vil kunne lide.
  De unge krigere lo og sagde:
  Gennemblød cyklen i misbrug ,
  Og dræb ånden...
  Spænd møtrikkerne godt til
  Og hunden gøede!
  Men så åbnede slottets porte igen, for så mange gange. Og ud af dem kravlede en mekanisk boa constrictor, af kolossal størrelse. Og dens mund er større end en kaskelothvals. Og tænderne, som enorme bor, snurrer og summer og funkler i luften.
  Dette er endnu et monster af kybernetik.
  Adala bemærkede og slikkede sine skarlagenrøde læber med sin tunge:
  - Det havde jeg ikke forventet, sikke en overraskelse!
  Krigerbørnene var henrykte og sang endda med entusiasme:
  Kan du forestille dig, hvordan situationen er?
  Alt, hvad der vil gå i opfyldelse, er kendt af os på forhånd...
  Og hvorfor så tvivl, bekymringer,
  Alt i verden er planlagt!
  Og vi trodser stormene,
  Fra hvad og hvorfor...
  Lev i verden uden overraskelser,
  Umuligt for nogen!
  Held og lykke, uheld.
  Lad os springe rask - op og ned!
  Kun på denne måde, og ikke på anden måde,
  Kun på denne måde, og ikke på anden måde,
  Længe leve overraskelse!
  Overraskelse, overraskelse!
  Længe leve overraskelse!
  Overraskelse, overraskelse
  Længe leve overraskelse!
  
  NINJA-PIGER MOD DET GENERØSE MONSTER
  ANNOTNING
  Eventyret af en storslået fire ninja-piger og sammen mutanter mod en hel bande af monstre og de farligste rumsoldater og andre modstandere.
  . KAPITEL nr. 1
  Især besluttede de at bekæmpe monsteret Generous og hans kæmpende par mutanter.
  De planlagde faktisk at brænde en hel by ned ved hjælp af gravitationspumpede laservåben.
  Nå, dette er også et interessant eventyr. Desuden tilkaldte monsteret Generous også stålsoldater fra nuldimensionen.
  Elizabeth sprang op og slog sin bare hæl ind i stålsoldatens mave. Nedslaget raslede jernet.
  Dyren bøjede sig, men rettede sig straks op og lo:
  - Ubetydelig, jordisk kvinde!
  Elena bevægede sit skinneben i lysken på sin modpart. Men jeg stødte på solidt, legeret metal, der ringede. Og hun følte endda lidt smerte.
  Den rødhårede dronning kurrede:
  - Det her er en mand med stålkugler!
  Catherine sparkede også det pansrede monster i hovedet med sin bare fod. Og hun kunne ikke tage den ned, hun fløj af sted og råbte:
  - En mand er hårdere end en sten!
  Euphrosyne flyttede også stålkrigeren, denne gang udførte et sweep. Bruden kollapsede med et styrt, men sprang derefter straks op. Og kampen fortsatte med ny, hektisk orkanstyrke.
  Pigen tog den og sang:
  - Ja, vi ved, hvordan man kæmper,
  Men vi ønsker ikke, at det skal ske igen...
  Pigerne faldt i kamp,
  Og de udfyldte brunsten!
  Elizabeth svarede ved behændigt at springe væk, og de to krigere af stål stødte sammen med hoveder, så meget at gnister fløj i alle retninger.
  Pigen med blåt hår kvidrede:
  - Metal kan også blive udsat for elektricitet.
  Og hun tog den og sendte dolken ind i ledningerne med højre hånd... Elena gjorde det samme. Og så faldt de elektriske kredsløb på stålkrigerne, og en aggressiv stødudladning fejede igennem dem. Og stålmonstrene begyndte at lyse rødglødende.
  Så gik de gennem sprækker og frøs som støv.
  bemærkede Catherine og kastede sin boomerang mod ledningerne. Få dem til at falde og stege monstre:
  - Vi deaktiverer farlige jagerfly!
  Euphrosyne kurrede:
  - For enestående præstationer i rumkamp!
  Og han vil også kaste sin gave mod sine fjender.
  Under alle omstændigheder var krigerne af stål færdige. Og krigerne redder verden igen.
  Hovedfjenden havde allerede forberedt sig på at affyre et dødbringende batteri med en speciel generator, der fungerede ved at absorbere gravitoner fra Jorden og fra andre planeter.
  Og hvordan morderudladningen vil tænde. Og atmosfæren begyndte at svinge, og luften blev meget varmere. Og det var, som om der løb revner igennem den, fyldt med strålende lys.
  Elizabeth kurrede:
  - Sådan her! Lad os kæmpe fyre!
  En stor mutant dukkede op foran hende, der lignede en gorilla, med et ansigt med hugtænder. Han skyndte sig mod pigen og meget hurtigt og behændigt. Elizabeth sprang tilbage og snublede hende. Og gorillaen kollapsede, spredte sig på overfladen.
  Pigen med blåt hår spyttede, og hendes mutante spyt fik gorillaen, der var rejst op, til at falde ned igen. Og desuden er hans hoved lige endt i skraldespanden .
  Et andet mutantdyr, mere præcist, en blanding af menneske og dyr, havde hovedet af en ulv. Og han forsøgte at angribe Elena. Pigen med rødt hår faldt på ryggen og kastede monsteret over sig. Han fløj hen og styrtede ind i en lygtepæl. Og hylede som en slået hund.
  Euphrosyne slog mutantulven i hovedet med en mursten. Den delte sig.
  Pigen kvidrede:
  - Mursten, mursten! Du er ikke
  en ulvs hyl - hold hellere kæft!
  Catherine bemærkede med et grin, da den mutante gorilla forsøgte at rejse sig. Hun bevægede sig mellem hans ben og fik ham til at hoppe. Og så vendte hun sin modstander på hovedet.
  Hvorefter de sammen med Elizabeth kildede mutantdyrets hæle med dolke.
  Og dyret vil grine og grine. Og det var bogstaveligt talt cementeret inde i skraldespanden .
  Pigerne tog fat i ulven i halsen og kastede den mod gorillaen. Igen stødte de sammen og vendte om. Alle fire skønheder tilføjede bare hæle. Og et par mutanter rullede i høj hastighed og floppede i floden.
  Elena sang:
  - Så snart jeg slår dig i panden, går du til bunds!
  Og pigerne skyndte sig videre. Og her er han, hovedskurken Shchedry. Han holder en tung blaster i hænderne. Og fra det, som om sprængt af en energistrøm. Desuden er Shchedry selv i pansret rustning såvel som i maske og rustning.
  Pigerne, der hopper og undviger , undviger de dræbende stråler. Og deres bare, runde, lyserøde hæle blinker så meget.
  Elizabeth kastede en boomerang mod fjenden. Han skød mod ham. Men våbnet gik til siden og ramte et lyskryds. Stangen blev skåret over, og den treøjede enhed, der viser vejtrafikken, ramte den generøse i hovedet, dækket af en hjelm.
  Elena, da hun så, at fjenden var lamslået, kastede rebet snoet ind i en lasso og greb sprængeren. Hun trak skarpt og rev den ud af poten.
  Hvorefter hun sang:
  - Fra pigernes poter,
  Grusomme poter...
  Det er umuligt at forlade, tro mig,
  Slå nikkelen
  Slå nikkelen!
  Det er ikke svært at lægge en mand i seng!
  Den gavmilde blev afvæbnet. Ninja-pigerne tog den og slog den med deres bare tæer. Og de væltede bogstavelig talt forbryderen med deres kvartet. Hvorefter vi hoppede til generatoren. Elizabeth forsøgte at slukke for den, da strømmen ramte hende. Og mutantpigen sprang tilbage og kvidrede:
  - Ære til ninja-pigerne,
  Ære til kampheltene!
  Elena kastede en skruenøgle mod generatoren og samlede den op fra asfalten. Den fløj forbi, ramte og forårsagede en kortslutning.
  Pigen med rødt hår kvidrede:
  - Jeg løser problemet ikke enkelt, men meget enkelt!
  Lufttemperaturen var ikke længere så varm. Imens begyndte pigerne at lege igen.
  Her er en anden mission. En seriøs modstander er dukket op foran et robotmonster. Og dette monster er meget farligt. Han tog billedet af en jetjager, og lad os bruge laserstråler til at ramme en af de store, virtuelle byer, hvor skyskrabere nedbrydes.
  Her ødelægger en strøm af energi en stor bygning i flere etager og river både beton og metal ned.
  Elena bemærkede og så på dette med beundring:
  - Hvor meget energi har han!
  Elizabeth svarede med et suk:
  - Nu skal vi selv anskaffe os noget imod ham!
  Catherine fnisede og trak et meget alvorligt militærvåben ud af den blå luft:
  - Dette er en hyperlasermaskine ! Ram fjenden ved at bruge energien fra kvarkfusion!
  Euphrosyne nikkede:
  - Det er helt rigtigt! Kom nu, lad os tage fjenden og tæve ham!
  Elizabeth nikkede, og en meget køligt sofistikeret pistol dukkede op i hendes hænder. Den mutante pige kurrede:
  - Dette er en strålekanon med hypernuklear pumpning!
  De to andre piger anskaffede sig også kufferter. Og når de tager robotten, der ødelægger byen, slår de dig.
  De gjorde det selvfølgelig. Men noget uventet skete. Kampstrålingen ramte robotten, men blev straks reflekteret af en meget stærk beskyttelsesbarriere.
  Og pigerne følte sig overvældet af intens varme.
  Elena sang:
  - Det er den beskyttelse, der er kommet,
  Hvordan besejrer man parasitten?!
  Elizabeth svarede med et smil:
  - Jeg tror, jeg ved, hvordan denne robot forsvarer sig. I dette tilfælde er der tale om en halvanden-dimensionel dimension, som ikke kan trænges så let igennem!
  Ekaterina foreslog:
  - Hvad hvis vi bruger en thermopreon- pumpet hyperblaster ?
  Euphrosyne nikkede:
  - Der vil være dødelig kraft!
  Elizabeth protesterede:
  - Nej! Du kan ikke nemt tilføje energi her. Essensen af denne måling er, at alle strømme af energi og partikler går i samme retning!
  ramte en hyperlaserstråle dem . Pigerne nåede knap at hoppe til siderne. De følte sig endda barfodet, med en yndefuld kurve af hælen.
  Alle fire blev straks slikket af hyperild på deres blottede, hårdhændede såler .
  Pigerne skreg og kvidrede endda helt i lungerne:
  - Herliggjort er mit hellige land,
  En storm af storme i sejrenes flammer...
  Du er den eneste sådan på hele jorden,
  Og der er ingen mere dyrebar end dig i verden!
  Hvorefter skønhederne tog den og spyttede med al deres vrede mod robotten. Og spyt fra mutante piger er en giftig ultrasyre . Hun vil skynde sig igennem og bryde gennem feltet. Og kamprobotten fik fire alvorlige sår. Hans rustning blev ædt væk og dannede imponerende buler, der røg.
  Og kampkøretøjet begyndte at miste fart.
  Elena sang hånende:
  Jorden nærmer sig støjende.
  Min foton lytter ikke til rattet...
  Jeg bøjer mig over synet,
  Og missilerne skynder sig mod målet...
  Vi starter ikke kampen fra bunden!
  Og kamprobotten reagerede og ramte pigerne ved hjælp af en hyperplasmisk klat. Hun fløj ud af kampkanonerne og skyndte sig efter mutantpigerne.
  Elizabeth tog og blottede de skarlagenrøde brystvorter. Hendes holdkammerater fulgte trop.
  Den røde harpy sang:
  Rusland er en klode med sine bryster,
  Hun dækkede og reddede folk fra problemer...
  Men helvede er rejst op med dets røde dråber,
  Nogen blev irriteret over vores sejrsbrøl!
  Og krigerne tog og frigav synkront hypersoniske bølger fra deres brystvorter, farven på overmodne jordbær.
  De fløj forbi som en tsunami. Og de ramte den hyperplasmatiske klat. Hun, efter at have fået et knusende slag, vibrerede og skyndte sig i den modsatte retning. Hvorefter hun tog og dækkede robotten, som allerede brændte og røg. Og så blev det mekaniske monster viklet ind i et brændende spind og begyndte at brænde som et stearinlys.
  Elizabeth sang med et grin:
  Piger vil regere universet
  Selvom napalm regner fra himlen...
  At tjene fædrelandet er vores uforanderlige pligt,
  Den hellige ild brændte i mit hjerte!
  Og krigerne vil igen tage det fra deres rubin brystvorter og slå dem med lyn.
  Disse er virkelig skrevne skønheder. Og deres kroppe er så muskuløse, stærke, skulpturelle, energiske.
  Dræberrobotten smuldrede til sidst i rumstøv. Og det viste sig at være en virkelig dødbringende effekt fra brysterne på sådanne storslåede skønheder.
  Elena sang:
  Vi vil bringe lys til hele verden, tro mig,
  Lad os dø og redde planeten...
  Selvom skæbnen er forfærdelig, er den onde død kommet,
  Dø ikke forgæves, for vort fædreland er i live!
  Elizabeth protesterede:
  - Nej, det er bedre at overleve og vinde!
  Pigerne viste generelt deres betydelige kampniveau. Men så dukkede den Generøse op igen. Dette er en oppumpet, muskuløs mand i maske og rustning, i dette tilfælde bar han sammen med to andre partnere et våben, der forårsagede kampkorrosion af sten. Og han ramte huse med det. De blev løse som sand og smuldrede. Og de smukke piger, der boede i dem, flygtede fra krigene.
  Ekaterina bemærkede:
  - Ødelæggelse er en lidenskab,
  Dårlig magt råder over...
  Den, der generøst drikker andres blod,
  Lad os kaste trumfkortet ved at give kærlighed!
  Pigerne tog det og straks, så snart de fløjtede. Og flere tunge gribbe fløj af tagene. De faldt i hovedet på mutanterne - en blanding af mand og vildsvin og endnu et tydeligt næsehorn. Og gribbenes næb fyldte deres kranier med tunge buler, hvilket fik dem til at falde slået ud.
  Og endnu et næb vil ramme den Generøse mellem benene i lysken.
  Og han vil springe op og synge med tynd stemme:
  Jeg hopper på scenen, jeg hopper på scenen
  Jeg vil blive en eunuk i et harem!
  Jeg vil blive en eunuk i et harem!
  Og stemmen blev så tynd, som et lille barns.
  Og selve kanonen sprang højere og vendte. Elizabeth sprang. Hun fangede den med sine bare tæer og omdirigerede den med hurtige bevægelser.
  Og de huse, der blev ødelagt, begyndte at blive genoprettet. Inklusiv dem, der blev brændt af morderrobotten.
  Elena og Ekaterina sprang op til mutantmonstrene, der var begyndt at komme til fornuft. Pigerne faldt om på ryggen og smed begge monstre op med deres stærke ben.
  De fløj op og vendte om i deres slentretur. Og deres hoveder endte i skraldespande med forskellige cigaretskod.
  Og hvordan de tog det og hylede af smerte.
  Elena kvidrede og blottede sine tænder:
  - Lad mig tage til Himalaya,
  Lad mig gå helt...
  Ellers vil jeg hyle, eller jeg vil gø,
  Ellers spiser jeg nogen!
  Og krigeren med rødt hår, som farven på Lenins banner, tog det og spyttede i numsen på mutanten, der sad fast i skraldespanden . Efter at have modtaget en udledning af grusom, brændende ultra-giftig juice, vil han hoppe, vælte, brøle og hvæse med et vildt hyl.
  Efrosinya og Ekaterina sparkede fjenden med deres bare fødder og sendte ham i en helvedes flugt til ét punkt.
  Han vil skynde sig af sted som en ustyret raket. Og han vil ramme den generøse og knuse sidstnævntes skal.
  Og så fløj næsehornsmanden dertil og kolliderede med sin ejer.
  Elena tog den og sang i glæde:
  - Selvom jeg kommer fra en beskeden landsby,
  Hvor vi blev lært at leve ifølge Iljitj...
  Jeg vil ikke være en problemfri pige,
  Og jeg vil ikke blive en mælkeko!
  Og alle fire piger tog det og begyndte med deres bare, muskuløse ben at kaste mutanterne sammen med deres ejer, hvilket fik dem bogstaveligt talt til at snurre.
  Samtidig sang skønhederne:
  jeg dig han hun,
  Hele landet samlet
  Sammen en venlig familie
  I ordet er vi hundrede tusinde jeg!
  Og krigerne tog og slog de tre skurke lige ind i en stor betonblander. Hvorefter Elena tændte motoren med fuld kraft.
  Og disse monstre begyndte at spinde.
  Elizabeth bemærkede, tog den specialdesignede kanon i hånden igen og restaurerede de ødelagte bygninger:
  - Vi vinder som altid...
  Elena kvidrede med et grin, der virkede skræmmende:
  Men for at være ærlig,
  Jeg vinder alt!
  Jægeren blev til spillet
  Åbn en konto, så selvfølgelig!
  Efter at have blandet deres modstandere grundigt, tog pigerne det, og uden videre blev de søsat. Og så fløj en kæmpestor betonterning ud, væltede ned og frøs i den skarpe virtuelle sol!
  Ekaterina bemærkede:
  - Endnu et opgør til vores fordel!
  Elena præciserede:
  -Virtuelt opgør!
  Og hun klikkede med sine bare tæer. Hvad gav anledning til en brændende, iriserende boble. Han fløj højere op i luften, udvidede sig mens han gik og funklede af alle regnbuens farver. Dette var et kunstværk.
  Den rødhårede pige kvidrede:
  - Universet er fuld af fantastiske overraskelser,
  Og pigen, som er meget værdifuld i kamp...
  Kan jeg sparke den onde i lysken med min bare fod,
  Jeg foretrækker dog at være mig selv!
  Vær dig selv! Vær dig selv!
  Sådan en pige, vild, groovy!
  Elizabeth sagde med et smil:
  - Bliv ved!
  Elena, der knuste monsteret, mumlede noget uforståeligt.
  Euphrosyne tog og trak hendes bh af og ramte krystalmodstanderen, der pludselig dukkede op foran hende som pulsarer. De fløj forbi og faldt ned på den blanke overflade. Og de gav et stort, dødbringende slag.
  En pige med hår hvidt som sne kvidrede:
  - Pigen fylder jorden med sine bryster,
  Dækkede og reddede hele verden fra problemer...
  Vi har ikke fundet ud af det, pigerne har åbenbart en pointe,
  Da en nabo gik all-in for at spille!
  Ekaterina, en pige med gyldent hår, tog den og sparkede den på overfladen med sin bare hæl. Et af de udragende rør sprængtes af hjernerystelsen, og de fremrykkende fjendtlige soldater blev faktisk oversvømmet med en strøm af damp.
  En pige med hår, der lignede en mælkebøtte, kun mere voluminøst, tog det og sang:
  - Bad, bad, bad, bad,
  Eg og birk infusion...
  Bad, bad, bad, bad,
  Et fedt spark fra en barfodet pige!
  Og hendes perlefarvede tænder vil skinne som et spejl. Det er Terminator-piger.
  Virkelig, ingen hær af virtuelle væsner kan stå imod folk som dem. Og prøv ikke engang.
  Elena så pludselig et stort snedækket bjerg over byen. Og nogle mennesker i vikingekostumer fræsede rundt i nærheden. De var høje og meget større end almindelige repræsentanter for menneskeheden.
  Den rødhårede pige råbte:
  - Ingen nåde, ingen nåde, ingen nåde for fjenden,
  Ved, onde viking, ved, onde viking vil spise gryderet ud af dig!
  Elizabeth kastede en mønt med sine bare tæer. Den snurrede rundt og ramte kragen, der fløj gennem luften. Desuden var dette grå væsen på størrelse med en stor albatros. Og det ramte hende lige i kronen. Kragen mistede bevidstheden og styrtede ned som en meteorit. Og hun efterlod en rygende hale bag sig.
  Pigen med blåt hår sang:
  - Kærlighed er som en bjergstrøm,
  Hvad falder til jorden som hagl...
  Og tænder den, giver modstanderen et elektrisk stød,
  Pigen læsser maskingeværet!
  Kragen ramte kamprobotten med næbbet under dens vilde fald. Der er opstået en kortslutning. Og den enorme cyborg eksploderer. Hvorefter bjerget rystede.
  Og sne faldt over de modige fire piger.
  Catherine bemærkede og sang:
  Snefald, snefald,
  Peg ikke på mit hår...
  Resultat, resultat -
  Piger er altid barfodet!
  Og krigeren tog den og snoede hendes gyldne hår, som om hun var en top. Og straks opstod en lys glans, og strømme af flammende stråler væltede ud. Og i stedet for sne begyndte regnen at falde. Og det hele var meget smukt, og dråberne glitrede i den virtuelle sol som diamanter.
  Elizabeth bemærkede med et grin:
  - Vi bør vise vores talenter i erhvervslivet,
  En piges bedste ven er diamanter!
  Euphrosyne fnisede og pegede på bjerget, hvor skandinaviske krigere myldrede i sneen, bemærkede:
  - Disse fyre har gang i noget slemt!
  Elena foreslog:
  - Lad os frigive dræbende dødsstråler fra vores skarlagenrøde brystvorter.
  Og den rødhårede vix lo og blottede sine perletænder.
  Elizabeth foreslog:
  - Lad os gå, piger, først, lad os landsætte tropper!
  Catherine sang med glæde:
  - Hvordan varmen i deres hjerter hjælper de landende tropper,
  Hvordan deres hjertevarme hjælper faldskærmstropperne,
  Forblæste tropper!
  Og krigerne tog den, accelererede og med al deres magt, som om de ville tage den og hoppe.
  Og de kæmpende, aggressive fire skønheder vil flyve direkte i kamp. Og det er tydeligt, at de er klar til at flytte bjerge på én gang.
  Elena tog det med glæde og sang:
  Jeg bliver den absolutte verdensmester
  Og jeg vil feje igennem som en funklende orkan...
  Cooler, det er alle Shakespeares værker,
  Jeg hopper bare ud i Stillehavet!
  Elizabeth tog op og sang:
  - Strålende atleter er ivrige efter at kæmpe,
  Alle tror inderligt på sejr!
  Euphrosyne tilføjede og blottede sine tænder:
  - Vi kan trods alt have et hvilket som helst hav, havet er knædybt,
  Når alt kommer til alt, er alle bjerge op til os!
  Og så klatrede pigerne faktisk op på bjerget i et virtuelt spil. De er fast besluttet på at give kamp mod vikingerne. Også selvom de er giganter tre gange menneskehøjde.
  Elena gik ind i slaget. Hun drev møllen med sine sværd. Og hun skar vikingens hoved af og sang:
  Ingen grund til at tabe hovedet
  Skynd dig ikke...
  Ingen grund til at tabe hovedet
  Hvad hvis det kommer til nytte?
  Skriv det ned i din notesbog,
  På hver side!
  Tab ikke hovedet!
  Tab ikke hovedet!
  Bedre at stikke af hurtigt!
  Elizabeth kastede flere nåle med sine bare tæer. De fløj over og ramte gribbene, der fløj over vikingerne. Store rovfugle, der havde mistet deres orientering, fløj og ramte deres næb ind i kranierne på vikingekrigerne. De gennemborede dem og tvang dem til at frigive kilder af blod.
  Catherine sparkede den nærmeste viking med sin bare, solbrune fod i lysken. Fik ham til at hoppe og vælte fra slaget.
  Hvorefter pigen sagde:
  - Du ser en formørkelse på himlen,
  Dette er en hær af fjender...
  Et tegn på helvede vil komme,
  Der er ikke brug for flere ord!
  Og pigen tog den og hendes perleøjne funklede. Dette er virkelig en stjæle, virkelig en stjæle!
  Euphrosyne tog den og fløjtede. Et par fyrretræer rystede af fløjten, som om der var faldet bambusstokke ned på dem. Og tunge kogler fløj ned. De ramte vikingernes hoveder og brød igennem dem sammen med deres hjelme.
  Den blonde pige bemærkede:
  - Jeg lod mine fjender gå til spilde,
  Mit første træk, sidste træk!
  Og nu var kun den største, bredskuldrede vikingeleder i gylden rustning tilbage.
  Og han brølede for alvor:
  - Du har ingen chance! Jeg har Thors økse!
  Vikingedyren svingede og sendte en tsunamibølge fra sin økse.
  Pigerne var let dækket af sne.
  Men de rejste sig hurtigt.
  Elena forstod kurven, som den gigantiske kriger tabte og gøede:
  - Nå, få din modstander i pungen!
  Og hun tog den og rystede den.
  Elizabeth sang med et sødt smil:
  - Min dreng, min baby,
  På dette tidspunkt sover du ikke,
  Og i hvilket ukendt land,
  Dine tanker vil handle om mig!
  Vikingekæmpen svingede igen. Og i samme sekund følte han en forvrængning af rummet. Og han blev som en svanefjer suget op af en kraftig støvsuger.
  Og kæmpen fladede ud i kurven og blev på størrelse med et valmuefrø.
  Elena smilede og bemærkede:
  - Det her er virkelig en forvandling!
  Catherine sang med et smil:
  - Der vil være tvangsbehandling, og sjove forvandlinger!
  Elizabeth kiggede forskrækket op ad bjerget og bemærkede:
  - Der er en bombe gemt under sneen!
  Elena knirkede:
  - Atomisk?
  Pigen med blåt hår mumlede:
  -Tag din søster højere - thermopreon !
  Den rødhårede kriger spærrede øjnene op og spurgte:
  - Og hvordan neutraliserer vi det?
  Euphrosyne fnisede og kurrede:
  - For at gøre dette skal vi frigive infralyd fra vores skarlagenrøde brystvorter. Lad os piger, os alle fire, gøre dette i forening!
  Og krigerne tog og kneppede med strømme af enorm energi fra deres rubin brystvorter.
  Thermopreon bombe gryntede og slukkede. Hvorefter en højtidelig march begyndte at spille.
  Elena tweetede:
  - Den, der vil have en bombe, får den i panden!
  
  EN PIGE REDDER ELVERNES CIVILISATION
  ANNOTNING
  Den smukke elverpige Erimiada skal finde den røde drage for at redde sin elvercivilisation fra ødelæggelse. Men undervejs skal hun kæmpe med alle mulige krigere og løse svære gåder og opleve utrolige eventyr.
  . KAPITEL nr. 1.
  Så hun havde en mission om, at hun gik ad en rød murstenssti. Og bag hende er et kogger, bue og pile. Bare såler mærker varmen fra overfladen opvarmet af tre sole.
  Erimias er iført en kort nederdel, og hendes bryst er kun dækket af en smal stribe stof.
  Hun udfører en vigtig opgave.
  Hvilken, konkret, ved hun ikke selv. Men klart noget særligt, som at redde elvernes civilisation.
  Og et eller andet væsen kommer ud for at møde hende. På størrelse med en god tank, og med en skal, der funkler med diamanter.
  Alven bøjede sig for ham og kvidrede:
  - Jeg er glad for at møde dig!
  Den gigantiske, hornede skildpadde kvækkede:
  - Glæd dig ikke på forhånd! Hvad kigger du efter?
  Erimiada trak på skuldrene og svarede:
  - Jeg ved ikke. Men jeg ved kun, at dette er meget vigtigt for at redde elvernes civilisation.
  Bruiser bemærkede:
  - Det er det, du kender ikke dig selv? Har du ikke en konge i dit hoved?
  Alfen tog den og sang:
  Der er ingen klare grænser i livet,
  Der er ingen klare grænser i livet...
  Og en masse unødvendigt, kedeligt ballade...
  Og jeg mangler altid noget,
  Og jeg mangler altid noget,
  Sommer vinter, sommer vinter, forår efterår!
  Skildpadden grinte og bemærkede og blinkede med sin diamantskal:
  - Du, ser jeg, er en letsindig person, der funkler med bare, lyserøde hæle på murstenen. Derfor, hvis du ønsker at blive sluppet igennem, så svar på dette spørgsmål...
  Erimiada nikkede:
  - Jeg er klar til at besvare alle spørgsmål!
  Fedten kvidrede:
  -Hvem er en, der ser ud til at være sej, men i virkeligheden er dårlig?
  Alfen fnisede og mumlede:
  - Trold!
  Skildpadden lo, og dens skal funklede endnu klarere af diamanter, der glitrede på de tre sole. Og det udstedte:
  - Nej! Gættede ikke! Du vil blive straffet for dette!
  Alven vil springe op som svar og begynde at løbe. Bogstaveligt talt lyserøde hæle funklede, og hendes bare, solbrune ben blinkede som propelblade.
  Pigen brølede:
  - Elveren suser, stormfulde heste,
  Jeg må indrømme, djævelen er død !
  De vil ikke indhente os, de vil ikke indhente os!
  Som svar dukkede to høje helte med gedehoveder straks op. De skyndte sig at løbe efter nissen. Og de stampede deres hove. Meget pumpede motiver.
  Erymiada spiste det, tog det og sang:
  - Det skred, skred, gled mig!
  Straffen er vokset, vokset, vokset!
  Og bag hende styrtede hornede gorillaer med brede skuldre og tykke arme og ben.
  Dette er, som de siger, enten et kapløb om lederen eller forfølgelse for kritik.
  Alfens bare fødder er lette og smidige. De to bøller kunne ikke lukke afstanden og var allerede begyndt at blive kvalt.
  Men så dukkede en rytter op foran Erimiada på en sort hest og i sort rustning. Han blinkede med sit lange sværd, der lyste klart, som om det var lavet af stjerner.
  Denne sorte kriger tordnede:
  -Hvor løber du, pige?
  Erimiada svarede med en bange stemme:
  - Der er en jagt efter mig, hvis du er en sand ridder, så hjælp!
  Rytteren, i blækfarvet rustning, viftede med hånden. To enorme krigere med gedehoveder frøs i luften. Nissen frøs også. Det var som om de var frosset fast i tyk is og ikke kunne bevæge sig.
  Den sorte kriger spurgte med et smil:
  - Jamen, hvad handler din borost om?
  De to gedehovedede krigere brølede i kor:
  - Hun svarede forkert på spørgsmålet, og vores værtinde burde betale for det!
  Ridderen spurgte:
  - Hvem er din elskerinde?
  Gedekrigerne svarede i kor:
  - Skildpadde Fortila !
  Krigeren i sort rustning nikkede:
  - Jeg kender hende! Hun er klog og retfærdig. Og hvad vil du tage fra pigen for dette?
  Gedekrigerne svarede i kor:
  - Ni slag med pinde på bare hæle, det er alt!
  Krigeren i sort rustning bekræftede:
  - Okay, det er ikke fatalt, men retfærdigheden vil blive overholdt!
  Erimiada spurgte lunefuldt:
  - Og du vil tillade en pige at slå den bare sål på min yndefulde, smukke fod med pinde?
  Krigeren smilede og foreslog:
  - Måske skulle jeg lade dig få lige? Hvordan kan du lide det!
  Gedekrigerne nikkede i kor:
  - Er det muligt! Men kun én gang! Og taber hun, så kommer der tyve slag på hendes bare hæle.
  Ridderen i sort rustning nikkede:
  - Så meget bedre! Lad os!
  Gorillaerne med gedehoveder klukkede:
  -Hvad er mindre end et valmuefrø og større end universet?
  Erimiada trak på skuldrene og svarede:
  - Kan du tænke over det?
  Gedekrigerne brølede:
  - Ingen tid til at tænke!
  Pigen rynkede panden og svarede:
  - Sandsynligvis troldenes indbildskhed. Det er ubetydeligt end et valmuefrø, og på samme tid er det mere oppustet end universet!
  Gorillaerne med gedehoveder fnisede.
  - Gættede ikke! Nu slår du hælene med en pind!
  En kriger i sort rustning spurgte:
  - Kender du selv svaret?
  Gedekrigerne nikkede:
  - Ja! Dette er universets love. De kan passe i en beholder, der er mindre end et valmuefrø, og samtidig er der ikke plads nok til dem i universet!
  Den sorte ridder nikkede:
  - Store! Fortsæt derfor til din pligt.
  Gedekrigerne frigjorde sig og nærmede sig Erimiada. Hun forsøgte uden held at bevæge sig.
  Pigen blev grebet af albuerne og smidt på ryggen. Derefter tog de en speciel enhed frem fra deres rygsække.
  De satte nissens bare fødder derind og sikrede dem godt. Hvorefter en af bukkene knækkede bambusstokken. Og han svingede den gennem luften. Og hun fløjtede.
  Erymiad lå på ryggen. Småsten prikkede hendes skarpe skulderblade. Bare, solbrune ben holdt tæt sammen. Og du kan ikke trække dem.
  Og så faldt bambusstokken med en fløjte på pigens sål, med den yndefulde kurve af hendes barfodede, lyserøde hæl.
  Alven følte en skarp smerte, der strålede fra hendes fødder til baghovedet.
  Den anden ged holdt apparatet og talte samtidig:
  - Enkelt gang!
  Igen faldt stokkens slag på pigens bare hæle.
  - To!
  Erymyada skreg af smerte. Hvor var det grusomt og ubehageligt. Og stokken blev ved med at fløjte og slå af al sin kraft på skønhedens bare, lyserøde, yndefulde sål.
  Den første, så den anden. Erymiada stønnede højlydt og skreg over hvor smertefuldt og smertefuldt det var.
  Den sorte kriger bemærkede:
  - Jeg håber ikke, du vil såre hende?
  Den store ged svarede selvsikkert:
  - Det har vi stor erfaring med!
  En anden hornet sagde:
  - Alfer har generelt en meget stærk og ihærdig krop.
  Da slagene stoppede. Gedekrigerne fjernede falaka -anordningen fra pigens bare fødder og bukkede af sted. De gik dog tilbage og trampede højlydt.
  Erimiada holdt op med at stønne og forsøgte at rejse sig. Men hendes blå, slåede ben havde så ondt, at hun skreg. Og hun kom ned på alle fire som en hund.
  Pigen mumlede:
  - Mine hæle er brækket, hvordan skal jeg gå nu?
  Den sorte kriger bemærkede:
  - Prøv det på tæerne! Det bliver nemmere på denne måde!
  Erimiada stod forsigtigt på tæerne, men det var stadig meget smertefuldt. Pigen klynkede:
  - Åh, det er meget ondt at komme i hælene,
  Ingen i verden kan forstå...
  Jeg er en pige, ikke bare en tæve,
  Og tro mig, jeg kan kæmpe tilbage!
  Den sorte kriger svarede selvsikkert:
  - Det heler snart, vær ikke bange! I mellemtiden vil du sikkert redde dit elverfolk fra døden?
  Pigen blev overrasket:
  - Hvorfor tror du det?
  Ridderen i sort svarede:
  - Enhver, der går ad den røde murstensvej, vil helt sikkert forsøge at redde nogen!
  Alfen nikkede og bekræftede:
  - Ja det er sandt! Og hvad kan du tilbyde mig?
  Den sorte kriger svarede:
  - Ikke noget specielt. Du ved ikke selv, hvad du leder efter. Men jeg ved!
  Erimiada smilede og spurgte:
  - Og hvad ved du?
  Den sorte ridder svarede:
  - Du leder efter en rød drage statue. Det skal beskytte dit folk mod den rigtige, syvhovedede drage.
  Elfen svarede med et suk:
  - Det er rigtigt, krige. Men kan du virkelig hjælpe mig?
  - Det kan jeg, hvis du kæmper med sværd med en vampyr og formår at besejre ham!
  Erimiada udtalte:
  - Vampyrer er meget stærke. Og de er ekstremt svære at modstå. Måske kan du give mig en lettere modstander?
  Black nikkede:
  - Ja? Vil du for eksempel slås med en person?
  Alfen nikkede med et smil:
  - Det ville være en stor fornøjelse!
  Ridderen foreslog:
  - Vil du svare på gåder?
  Pigen så på sine forslåede ben og svarede med et suk:
  - Det vil jeg ikke! Og så slog de det ret godt. Måske tilbyde mig noget andet?
  Den sorte ridder nikkede:
  - Okay, hvis ja... Syng da noget!
  Erimiada nikkede og kvidrede:
  - Er det muligt!
  Alfen rømmede sig og sang:
  Jeg har det skarpeste sværd i mine hænder,
  Jeg hugger hoveder af, let, i stor stil...
  Jeg kan afskære enhver, tro mig,
  Kender hverken skam eller frygt!
  
  Forfærdelige nyheder i en grusom krig,
  Pigen jeg har elsket for evigt!
  Kastet i munden på monsteret Satan,
  Hvor, Herre, er retfærdighed og barmhjertighed?!
  
  Elfjomfruen gik barfodet,
  Fødderne hamrede på de støvede stier!
  Når alt kommer til alt, for de synder, som kilderne flød,
  Hun havde en chance for at marchere til udlandet!
  
  I det tidlige forår gik jeg på vejen,
  Mine fødder er så blå af kulde!
  Du kan ikke bide en partikel kød,
  De nikker bare ind i grantræernes frost!
  
  Så på en vej fuld af sten,
  Pigens fødder blødte!
  Og skurken går forbi Elfia,
  Siden af Jerusalems konger by!
  
  Favkaz- bjergene , højdedrag dækket af sne,
  Skarpe sten prikker dine såler!
  Men du nærede dig af jordens magt,
  At vælge en svær hajj til Guds by!
  
  Sommer, ørken, vred sol,
  Som en piges ben i en stegepande!
  Den hellige by er ikke langt væk,
  Alle bærer en uendelig byrde!
  
  Der ved Guds- Frists grav ,
  Jomfruen bøjede sine knæ i bøn!
  Hvor, store, er syndens mål,
  Hvor henter jeg styrke fra i retfærdighed?
  
  Gud sagde til hende, mens han rynkede panden,
  Bøn alene kan ikke ændre denne verden!
  Elfia er bestemt til at regere i århundreder,
  Tjen hende trofast uden at bede om penge!
  
  Jomfruen nikkede: Jeg tror Frist,
  Du valgte Elf som verdens frelser!
  Jeg vil sprede sandheden om dette til alle,
  Budskabet om idolguden Fijesus !
  
  Vejen tilbage var nem og hurtig,
  Bare fødder er blevet stærke!
  Gud rakte sin hånd med nåde,
  Muskler og vilje, som lavet af stål!
  
  Og du sluttede dig til hæren,
  Blev pilot, fløj Trollwaffe !
  Der viste hun højden af skønhed,
  Troldedestroyeren eksploderede på en landmine!
  
  Kriger, kæk, modig kæmper,
  Dedikeret til partiet - til Sovjets sag!
  Jeg tror på en sejrrig afslutning over afskum,
  Jeg kører den dæmoniske flokk til væggen, til svaret!
  
  Jamen hvorfor, fighteren blev skudt ned,
  Du havde ikke tid til at frigøre stropperne!
  Og skjoldet viste sig at være defekt,
  Og den onde trold bastard forbrød sig med barnepige!
  
  Krigen er blevet ulige og grusom,
  Selvom jeg er en pige, så brøler jeg og græder bittert!
  Som om vi er i problemer, kan vi dykke til bunden,
  Lykken er trods alt forsvundet fra Fædrelandet!
  
  Mit råb til Gud: Almægtige, for hvad?
  Du adskilte mig fra min elskede kæreste!
  Selv i kulden bar jeg ikke frakke,
  Og hun slog for tre modstandere!
  
  Fortjener hun det ikke?
  Mød mig med blomster til sejren!
  Bag generøse tærter til ferien,
  Og jeg kommer til paraden med håb!
  
  Den strenge Herre svarede dystert:
  Hvem er glad i verden, hvem har det godt?
  Kødet vil lide og stønne af smerte,
  Når alt kommer til alt, er elversamfundet modbydeligt og syndigt!
  
  Nå, når jeg kommer i herlighed,
  Jeg vil kaste dem ind i Gehenna, som ikke fortjener at leve !
  Jeg vil også genoplive min drømmefyr,
  Den bedste vil da ikke have en del!
  Mens de sang, dukkede et dusin smukke, himmelske engle op på himlen. De klappede i hænderne med stor entusiasme og bekræftede, at de virkelig kunne lide skønhedens sang.
  Den sorte kriger nikkede anerkendende med hovedet og brølede:
  - Fantastisk, du har fremragende vokale evner! For at få den røde dragefigur skal du dog også være fremragende med et sværd.
  Erimiada bukkede sig og krummede sagde:
  - Med sådanne polstrede ben er det praktisk talt umuligt at kæmpe, selv med en så ubetydelig modstander som person!
  Ridderen i sort rustning viftede med sit sværd funklende i stjernerne. Og en grønlig bølge, som en reflektion af græs, gik fra ham. Og pigens tonede, mejslede, yndefulde ben blev hele igen.
  Alfen bukkede sig, stampede sin bare fod med stor selvtillid og sagde:
  - Giv mig nu en mand her! Jeg vil smadre ham til blodigt kød, selvom de er heltehøje!
  Sort bekræftede:
  - Du får den modstander, du har brug for!
  Og han lavede en ottetal med sit sværd. En dreng dukkede pludselig op foran pigen fra elverfamilien. Han var kun iført badebukser, et barn på elleve eller tolv år. Tynd, solbrændt, men trådet. Hans skulderblade var skarpe, hans ribben var synlige under hans solbrune hud, og hans ryg og sider var fuldstændig stribede med allerede helede mærker fra vipper og plager.
  Selvom det kun var en dreng med et babyansigt, men han så stolt ud. Slavens blonde hår, chokolade med tan, så ud til at være pænt trimmet, og hans hage gav et modigt udtryk i hans ansigt.
  Erimiada mumlede forvirret:
  - Jeg vil ikke slås med barnet. Desuden forekommer det mig, at dette er en slavedreng.
  Den sorte kriger bekræftede:
  - Ja, det er en slaveknægt, der barfodet og kun iført badebukser arbejdede i stenbruddene, knoklede mere end to tredjedele af dagen og udførte det sværeste arbejde. Men på den anden side blev han født som prins. Og han faldt i trældom, hvilket styrkede ham, men knækkede ham ikke.
  Slavedrengen stampede vredt sin bare fod, knuste en sten med sin hårdhælede hæl og råbte:
  - Jeg er klar til at kæmpe med dig, ædle dame! Jeg håber, du har en god familie, for at kæmpe mod en almue er en bastard for mig!
  Den sorte kriger nikkede:
  - Du har på spil, på den ene side vil der være en figur af en rød drage, og på den anden, din frihedsdreng!
  Den unge kriger rystede sit ikke alt for lange, men skarpe sværd og sagde:
  For fædrelandet og friheden til det sidste,
  Få hjerter til at slå i forening!
  . KAPITEL nr. 2.
  
  Viscountessen svarede selvsikkert:
  - Det bliver en ulige kamp!
  Og hun svingede sit meget længere og tungere sværd. Begge krigere konvergerede i bevægelse. Fælles for dem var, at de var barfodede. Men drengens fødder, selvom de er små, er allerede keratiniserede fra konstant at gå med bare såler på de skarpe sten i stenbruddene. Og elverpigen derimod har mere delikate, lyserøde såler med en yndefuld kurve af den bare hæl.
  Sværdene stødte sammen, og gnister fløj. Viscountessen var naturligvis som en adelig person beskæftiget med fægtning. Selv i rumalderen er dette måske ikke blevet betragtet som en topprioritet. Hun var høj, stor og muskuløs for en alf, og hun håbede, at hun nemt og enkelt kunne besejre en halvnøgen, mager dreng fra stenbruddene.
  Men jeg stødte på en vedholdende og fingernem dreng, der lærte fægtelektioner i den tidlige barndom og ikke glemte dem i minerne, knuste sten med et koben og skubbede vogne.
  I starten havde Erimiada ondt af barnet og angreb ham ikke for beslutsomt. Faktisk sådan en lillebitte ting, og han havde det åbenbart svært i stenbruddene. Se hvordan ribbenene er synlige, og der er hudafskrabninger og blå mærker på huden.
  Drengen var dog hurtig og kløede pigen på knæet med sit sværd. Der kom blod ud.
  Erimiada ramte drengen som svar og råbte:
  - Lille lus!
  Selvom slavedrengen parerede, blev han væltet. Men han sprang straks op. Og han angreb nissen som en imp. Og i hans tynde, men stærke og adrætte hænder glimtede sværdet som vingerne på en myg.
  Og så kløede den hurtige og tynde dreng Erimiada igen.
  Pigen, der havde fået et sår på benet, kvidrede:
  Piger vil aldrig give op
  Og du ved, deres vil være en strålende sejr...
  Drengen vil ikke sejre, Satan,
  Som tilsyneladende ikke har fået frokost i lang tid!
  Drengen reagerede ved at fortsætte med at angribe. Han var hurtig som en græshoppe. Og hans sværd er meget hurtigt. Det virker mindre, men let. Selv om drengen selv bar tunge kampesten og bankede med en forhammer, var han på grund af den sparsomme mad i stenbruddet ikke i stand til at tage på i vægt og forblev meget trådet og mobil.
  Erymiad kunne ikke komme ind i sin tynde, smidige krop med fremtrædende muskler. Hun forsøgte at investere flere gange, men det lykkedes ikke.
  Viscountessepigen begyndte at svede. Hendes solbrune, stærke krop i bikini var dækket af sved og virkede som poleret bronze. Og mit åndedræt blev tungere.
  Her slog Erimiada til af al sin magt, men drengen sprang behændigt og stod endda på bladet med bare fødder et øjeblik. Og han ramte Erimiada i brystet. Og elverens blod flød mere intenst. Pigen skreg af smerte. Og igen forsøgte hun at angribe.
  Men det er svært at ramme, når målet er lille og under dig, og samtidig mobilt.
  Under kampene begyndte slavedrengen også at blive dækket af små sveddråber og begyndte at skinne. Samtidig sang han:
  Spartak er en stor tapper kæmper,
  Han rejste fjender mod det onde åg...
  Men opstanden fik en ende,
  Friheden varede kun en brøkdel af et øjeblik!
  
  Men en dreng fra andre tider nu,
  Jeg besluttede at kæmpe for den rigtige sag...
  Han ser lille ud og ser ikke ud til at være stærk,
  Men han ved, hvordan man kæmper meget klogt!
  Ridderen i sort rustning nikkede:
  - Ja, så simpel er denne prins ikke! Stenbruddene hærdede ham kun, men knækkede ham slet ikke. Og hvis du vil besejre ham, så skal du prøve.
  Slavinden udbrød:
  - Jeg enten vinder eller dør! Uden frihed er det ikke værd at leve!
  Erymiada hvæsede:
  - Og jeg kæmper for min nations fremtid.
  Og pigen svingede igen og forsøgte at ramme sin unge modpart.
  Men hendes strejke lykkedes ikke. Desuden tog den kvikke lille djævel og stak pigen fra elverfamilien i maven og efterlod endnu et blodigt hul.
  Erimiada blev mere forsigtig. Ja, hvor er det ydmygende at kæmpe med et menneskebarn. Og stadig taber. Hun har aldrig ramt ham endnu.
  En meget adræt barfodet, trådet slavedreng. Og hopper som en græshoppe.
  Emira sang:
  I græsset sad græshoppen,
  I græsset sad græshoppen,
  Ligesom en agurk
  Han var grøn!
  Men så kom nissen,
  Som slog alle...
  Gjorde ham rig
  Og hun spiste smeden!
  Dette gjorde det sjovere, men øgede ikke styrken. Fra tid til anden påførte drengen lavvandede, men talrige og følsomme sår på alfen. Fra tab af blod begyndte Erimiad at svækkes og bremse.
  Og hendes modstander var endda for modstandsdygtig. Faktisk, seksten til sytten timers arbejde om dagen, vil enhver, du ønsker, enten blive dræbt eller hærdet. Og drengens krop var ekstremt stærk og i stand til at modstå enhver belastning.
  Samtidig styrkede det ikke musklerne at bære tunge kampesten i dagevis, men tværtimod gjorde dem stærkere og mere smidige.
  Så drengen-prinsen slog hende under knæet med et sværd, og Erimiada bøjede sig, og hun var allerede snoet, så hun ikke længere kunne vende sig ordentligt om.
  Og slavedrengen pressede på, nynnede muntert og muntert, og sprøjtede igen pigen ind i maven. Og denne gang meget dybere.
  Erimiada begyndte at blive kvalt. Hun rykkede med foden, men spidsen af sværdet ramte pigen lige i hendes bare hæl og gennemborede den håndgribeligt. Og det gør ikke kun ondt, men gør det også svært at stå.
  Alven faldt om på siden og kurrede:
  - Jeg vil ikke overgive mig til Satans fjender - bødderne,
  Jeg vil vise mod under tortur...
  Selvom ilden brænder og pisken rammer dine skuldre,
  Jeg elsker min alf med brændende passion!
  Slavinden grinede og svarede ved at skubbe pigen i næsen med sin bare hæl. Og han gav det hårdt, knækkede åndedrætsværnet og sang:
  - Frihed er paradis,
  Der er ingen glæde i lænker...
  Kæmp og tør
  Afvis smålig frygt!
  Og drengen slog endnu kraftigere med sværdet, så meget, at han slog sværdet ud af Erimiadas svækkede hænder. Pigen rakte ud for at samle ham op. Men spidsen af bladet gennemborede hende straks mellem skulderbladene. Og blodet kom ud igen.
  Pigen faldt og greb sværdet i fæstet. Men hun blev ramt af et blad, som den halvnøgne dreng flyttede lige hen over hendes hånd og skar venen over. Sværdet faldt ud, og Erimiada blev afvæbnet.
  Slavedrengen udstødte et glædesråb og slog nissen i tindingen med håndtaget. Hun rykkede i sine bare, langmodige ben og faldt i en dyb knockout.
  Prinsen lagde sin bare fod, som ikke havde set sko i flere år, på pigernes svævende bryst.
  Og han udstødte et sejrsråb og sagde:
  - Længe leve lyset og friheden!
  Og så vendte han sig mod den sorte kriger:
  - Afslutte hende?
  Ridderen i sort rustning svarede selvsikkert:
  - Nej! Du har allerede besejret hende! Nu er du fri og har smidt slaveriets lænker!
  Drengen, nu en tidligere slave, spurgte:
  - Og kan jeg nu blive genoprettet til min tidligere rang af prins?
  Krigeren i sort rustning svarede beslutsomt:
  - Nej! Dit land er blevet erobret. Men du viste dig selv som en fremragende fighter. Du vil slutte dig til hæren og blive spejder der. Du vil kommandere et hold af drenge ligesom dig selv. Og dette vil være din belønning for at besejre viscountessen.
  Den unge prins bukkede og sagde med et smil:
  - Tak skal du have! Jeg vil ikke vende tilbage til disse stinkende stenbrud.
  Ridderen i sort rustning viftede med sit sværd, og den sejrrige dreng forsvandt.
  Erymiada åbnede næsten ikke øjnene. Hendes hoved gjorde ondt. Rystende rejste hun sig og spurgte stammende:
  - Hvad skete der med mig?!
  Den sorte kriger svarede med sorg i stemmen:
  - Du tabte! Drengen vandt og fik frihed.
  Nissen sagde med et suk:
  - Hvad nu, vil mit folk dø?
  Ridderen i sort rustning svarede selvsikkert:
  - Selvfølgelig ikke! Hvis noget, har du en chance for at få en ny kamp. Kun denne gang bliver du nødt til at kæmpe med den, du afviste første gang. Ikke med et menneske, men med en vampyr!
  Erimiada svarede med et suk:
  - Jeg er enig med vampyren. Men jeg er helt såret, og jeg har ingen styrke. Er der nogen måde at hele mine sår på, så jeg er klar til at kæmpe?
  Ridderen i sort rustning sagde:
  - Der er kun én vej. Du skal gætte gåden. Besvar det rigtigt, og alle dine sår vil blive helet på én gang.
  Alven bad:
  - Dine gåder er så komplekse, at det simpelthen er umuligt at besvare dem. Måske er der en anden måde? Nå, hvis du vil, så synger jeg for dig!
  Krigeren i sort svarede:
  - Selvfølgelig synger du for mig alligevel! Men for at dine sår kan heles, skal mit spørgsmål besvares. Du skal betale for alt!
  Englene, der fløj over ridderens hoved, bekræftede straks og ringede deres små stemmer i kor:
  - Du skal betale for alt!
  Ridderen i sort rustning bemærkede:
  - Men jeg vil være dig barmhjertig og lade dig tænke over spørgsmålet. Og du er en klog pige, og jeg tror, at du helt sikkert vil gætte, hvad det rigtige svar vil være.
  Erimiada bemærkede:
  - Det er umuligt at vide alt i verden!
  Krigeren med det skinnende sværd nikkede:
  - Højre! Men du kan logisk beregne ethvert svar på ethvert spørgsmål.
  Elfen svarede med et suk:
  - Ok så. Jeg er klar.
  Ridderen i sort rustning sagde:
  - Hvad kommer uden at komme, og går uden at gå!
  Erimiada fløjtede og rundede sine safirøjne:
  - Wow! Wow spørgsmål.
  Krigeren i sort nikkede:
  - Tænk! Prøv at finde ud af det logisk!
  Viscountessen spændte panden og begyndte at ræsonnere højt;
  Måske er det penge? De ser faktisk ud til at komme, men der er altid få af dem, så man kan sige, at de kommer uden at komme i sådanne mængder, som de burde. På den anden side går de, som om de ikke gik, som om de ikke var der.
  Erimiada rørte ved hendes sårede hæl med sin pegefinger og fortsatte sit ræsonnement;
  Eller måske er disse problemer. De ser ud til at komme, men sådan har de altid været, så de kommer uden at komme. Og det ser ud til, at problemerne er forsvundet, men faktisk er de stadig tilbage.
  Erimiada kløede sig igen i baghovedet og fortsatte sit ræsonnement om det givne emne.
  For eksempel, måske er dette livet. De siger, at livet er kommet, men det var der før. På den anden side er livet, siger de, væk. Men hun forblev på samme tid, inklusive sjælen, som er udødelig.
  Ja, der er mange flere muligheder, der kan tilbydes. Mine øjne er vidt åbne fra de forskellige mulige svar. Her gav de hende tid. Men faktisk, jo mere du tænker, jo mere forvirret bliver du, og der opstår en række mulige svar. Og tiden hjælper ikke...
  Så gik det op for Erimiada, og hun sagde:
  - Jeg er klar til at give et svar!
  Krigeren i sort nikkede med hovedet og skinnede som ibenholt:
  - Nå, tal op!
  Erimiada udtalte bestemt:
  - Tiden kommer uden at komme! De siger, at tiden er inde, men det er allerede sket! Og han går også uden at gå. De siger, at tiden er gået, men den er stadig tilbage!
  Ridderen i sort rustning klukkede og svarede:
  - Jamen, svaret er generelt rigtigt, og det kan tælles! Selvom standardsvaret er minder! Men tid er også en helt mulig mulighed.
  Den sortklædte kriger lavede en ottetalsfigur med sit skinnende sværd. Og efter et par sekunder forsvandt alle sår og skader på Erymyad sporløst, som om de aldrig havde eksisteret.
  Elverpigen smilede og sagde:
  - Tak skal du have! Kan jeg nu tage min anden chance?
  Ridderen i sort rustning svarede med en tordnende stemme:
  - Kan! Men du bliver nødt til at kæmpe mod en vampyr denne gang. Er du klar til sådan en test?
  Erimiada svarede beslutsomt:
  - Hvis jeg ikke har noget valg, så ja! Parat!
  Krigeren var ved at hæve sit sværd, men så råbte englene, der flagrede over hans sorte hjelm, i kor:
  - Lad hende synge for os! Hun har sådan en vidunderlig stemme!
  Ridderen i sort rustning nikkede:
  - Syng, skønhed! Mit følge kræver det!
  Erimiada nikkede modvilligt og bemærkede:
  - Ja, jeg er ikke i stemmen!
  Englene skreg med et grin:
  - Intet behov! Du er vidunderlig! Kom nu, vær ikke genert!
  Alfen tog en dyb indånding og sang med glæde;
  Ære til landet, der blomstrer ovenover,
  Ære til den store, hellige alf...
  Nej, der vil ikke være stilhed i evigheden -
  Markens stjerner er drysset med perler!
  
  Den store Almægtige Svarog er med os,
  Søn af den almægtige formidable familie...
  Så denne kriger kan hjælpe i kamp,
  Vi er nødt til at forherlige elverne med Guds lys!
  
  Pigerne er ikke i tvivl, tro mig,
  Pigerne angriber rasende horden...
  Vil blive revet i stykker, rabiat udyr,
  Og fjenden vil få et slag for hans næse!
  
  Nej, prøv ikke at knække elverne,
  Fjenden vil ikke bringe os i knæ...
  Vi vil besejre dig, onde tyv,
  Oldefar Elin er med !
  
  Nej, aldrig, giv aldrig efter for fjender,
  Barfodede piger kæmpede under elveren ...
  Vi vil ikke vise svaghed og skam,
  Lad os tage os af den store Satan!
  
  Gud tillod os at afslutte vores kampe,
  Og skyd væk Wehrmacht-horderne...
  Så de ikke ender med nuller,
  Så der ikke er stille på kirkegården!
  
  Giv pigerne frie tøjler, kæmpere,
  Så dette vil blive arrangeret for orkishisterne...
  Vore fædre vil være stolte af os,
  Modstanderen vil ikke malke os som køer!
  
  Det er sandt, at foråret snart kommer,
  Kornene på markerne bliver gyldne...
  Jeg tror på, at vores drøm vil gå i opfyldelse,
  Hvis du skal kæmpe for sandheden!
  
  Gud, det betyder, at alle mennesker er kærlighed,
  Trofast, stærk, evig i glæde...
  Selvom der udgydes voldsomt blod,
  Pigen er ofte skødesløs!
  
  Vi knuser fjenden i kamp,
  Gør noget så luftigt...
  Selvom en storm raser over verdener,
  Og en indelukket formørkelse kommer!
  
  Nej, folk vil stå til deres grave,
  Og de vil ikke give efter for erkshisterne ...
  I drenge skriver det ned i din notesbog,
  Og slib alle dine sværd til kamp!
  
  Ja, det er sandt, der vil være en daggry uden kanter,
  Tro mig, alle vil have glæde...
  Vi åbner en anden, tro mig, lys -
  I luften rækker pigens hånd ud!
  
  Vi kan , vi kan gøre dette, tro mig,
  Noget vi ikke engang tør drømme om...
  Vi ser klart det lyseste mål,
  Nej, tal ikke sludder, kæmpere!
  
  Nå, lad os flyve i spøg til Mars,
  Lad os åbne marker der, tælle dem, rubiner...
  Og vi læser miljøforkæmperne lige i øjet,
  Horder af keruber svæver over os!
  
  Ja, det sovjetiske land er berømt,
  Hvad kommunismen gav til folkene...
  Hun blev givet til os ved fødslen for evigt -
  For fædrelandet, for lykke, for frihed!
  
  I Elfia er enhver kriger fra krybben,
  Barnet rækker ud efter pistolen...
  Derfor skælver du, skurk,
  Vi stiller monsteret til ansvar!
  
  Ja, vores vil være en venlig familie,
  Hvilken elfinisme vil bygge i universet...
  Vi vil blive, du ved, sande venner,
  Og vores forretning vil være skabelse!
  
  Når alt kommer til alt, er elfinisme for evigt givet ved fødslen,
  Så voksne og børn kan være glade...
  Drengen læser også stavelser,
  Men demiurgens flamme skinner i øjnene!
  
  Ja, der vil være glæde for mennesker for evigt,
  At de kæmper sammen for Svarogs anliggender...
  Vi vil snart se Folgi-kysten,
  Og vi vil være på Guds æresplads!
  
  Ja, alven kan ikke knækkes af fædrelandets fjender,
  Det vil være stærkere selv end stål...
  Elfiya, du er en kær mor for børnene,
  Og vor fader, tro mig, er den kloge Ftalin !
  
  Der er ingen barrierer for fædrelandet, tro mig,
  Det går fremad uden at stoppe...
  Helvedes konge vil snart få skakmat,
  Han har i hvert fald tatoveringer i hænderne!
  
  Vi vil give vores hjerter for vores fædreland,
  Lad os bestige alle bjergene, tro mig, højere...
  Vi piger har en masse styrke,
  Nogle gange blæser det endda taget af!
  
  Drengen gav også et abonnement på Elf,
  Han sagde, at han ville kæmpe hårdt...
  Der er glitrende metal i hans øjne,
  Og RPG'en er gemt tæt i rygsækken!
  
  Så lad os ikke spille fjols,
  Endnu bedre, lad os alle stå sammen som en mur...
  Bestå eksamen, kun en femmer,
  Lad Abel regere, og ikke den onde Kain!
  
  Kort sagt, der vil være lykke for mennesker,
  Og Svarogs magt over den hellige verden...
  Legeligt smadre orkshisterne,
  Lad Lada være lykke og et idol!
  Elverpigen sluttede med at synge med stor entusiasme. Og hun bøjede sig, stampede med bare fod og sagde:
  - Nåde!
  Ridderen i sort rustning bekræftede:
  - Det er en værdig sang! Det varmer hjerte og sjæl. Derfor vil jeg give dig et råd: lav en ottetalsfigur med dine ben, så får du mere styrke. Og du kan klare selv et sådant monster som en vampyr!
  Erimiada bukkede og svarede:
  - Verden skal respektere os og frygte os.
  Soldaters bedrifter er utallige...
  Elvere har altid været i stand til at kæmpe.
  Vi vil ødelægge orkerne til jorden!
  En kriger i sort rustning lavede en cirkel med sit sværd, og der blev hørt musik, som spil med istapper.
  Og en silhuet dukkede op på himlen. Han var en smuk, men bleg ung mand i høj hat og læderdragt. Hans hænder var i læder, sorte handsker, og hans støvler var tværtimod røde. Og han holdt et sværd. Hugtænder stak ud af den unge mands mund.
  Erymiada udbrød og blottede sine tænder:
  - Det her er en vampyr! Ser ret sød ud.
  Den unge mand rystede på hovedet, justerede sin højhat og landede derefter solidt på jorden.
  Han bøjede sig for pigen og bemærkede:
  - Hun er næsten nøgen og barfodet, som en slave!
  Den sorte kriger svarede:
  - Det her er en viscountesse fra en meget adelig familie. Og hun vil have den røde drage-statue for at redde sit folk fra døden.
  Vampyrdrengen svarede:
  - Jeg skal i hvert fald besejre hende! Jeg vil prøve at holde hende i live, hvis det er muligt!
  Erimiada svarede med et smil:
  - Jeg vil heller ikke slå dig ihjel! Men hvis jeg skal, vil jeg kæmpe med al min magt!
  Den sorte kriger nikkede:
  - Du vil kæmpe med sværd. Våbnene er lige, og alt er retfærdigt.
  Vampyren bukkede og svarede:
  "Det er en stor ære for mig at krydse sværd med sådan en pige!"
  Erimiada blinkede og kvidrede:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp,
  For elvernes sag...
  Vi vil besejre alle orkerne,
  Kæmp, lad være med at drive!
  Pigen og drengen tog skinnende, funklende sværd i hænderne og gjorde sig klar til at kæmpe. Deres humør var til fuldstændig ødelæggelse.
  Der lød et signal. Vampyrungdommen styrtede med vildt raseri mod Erymiada. Hun mødte ham med et slag af sit sværd og parerede angrebet. Pigen følte sig meget mere selvsikker og afviste igen forsøget med en tønderulle.
  Så flyttede Erimiada sin modstander mellem hendes ben med sin bare fod. Vampyren formåede at blokere slaget, men var stadig rystet.
  Alven kvidrede:
  - Fjenden kender endnu ikke vores styrke,
  De brugte ikke deres fulde kraft...
  Babyer og kvinder bliver angrebet
  Alligevel, vampyr, jeg slår dig ihjel!
  Som svar løftede den unge mand sig lidt fra overfladen og forsøgte at nærme sig Erymyad som en stormtrooper.
  Og pigen tog den og stak fjenden med spidsen af sit sværd lige i maven. Han fik en smertefuld indsprøjtning, og der kom blod ud. Alfen udførte en sommerfuglemanøvre og hægtede vampyrens støvle, hvorefter hun kvidrede:
  Jeg vil knuse fjenden med ét slag,
  Jeg, alf, er modig med god grund!
  Kampen fortsatte i mellemtiden. Vampyren forsøgte at flyve op, men Erimiada sprang op og blev ved med at fange ham. Og dråber af skarlagenrødt blod spredte sig.
  Den unge blodsuger bemærkede:
  - Du har lært meget! Men hun kunne ikke klare drengen!
  Alven bemærkede og blottede sine tænder i et smil:
  - Du skal starte et sted! Vi har alle lært lidt, og synd ikke, du er en vampyr for Gud!
  Vampyren accelererede pludselig, men hans sværd missede målet, og Erimiada ramte blodsugeren på håndleddet. Igen rubinfarvede stænk og støn.
  Vampyr bemærkede:
  - Din djævel!
  Elfen protesterede:
  - Jeg tjener det godes kræfter!
  Den unge blodsuger bemærkede:
  - Hvad er forskellen på godt og ondt?! Selv lysets guder dræber og skåner ikke deres fjender!
  Erimiada trak på skuldrene og kvidrede:
  Kronbladet på en blomst er skrøbeligt,
  Hvis det er blevet revet af for længe siden...
  Selvom verden omkring er grusom,
  Jeg vil gøre godt!
  Vampyren forsøgte at sætte fart igen og angreb hurtigt pigen. Han udførte højgaffelmanøvren, men uventet gennemborede elverpigens klinge hans hals. En strøm af blod sprøjtede ud. Vampyren sprang tilbage, rystede de røde dråber af sig og bemærkede:
  - Sandelig, hun-djævel!
  Erymiada sprang af al sin magt og kastede sig ud i slaget. Hendes bare, runde hæl ramte vampyren lige i hagen. Han faldt sammen og spredte armene i forskellige retninger. Flere knækkede tænder fløj ud af blodsugerens mund.
  Erimiada lagde sin bare fod på hans bryst, løftede sine hænder og udbrød:
  - Sejr!
  Den sorte kriger spurgte hende:
  - Vil du gøre det færdigt?
  Erimiada udtalte bestemt:
  - Nej!
  Ridderen i sort rustning nikkede:
  - Den røde dragefigur er din!
  Og han lavede en trekant med et funklende sværd. Straks var der et glimt i luften, og et billede af en farverig, kraftfuld drage dukkede op. Som fløj op til Erimiad. Pigen krympede ufrivilligt.
  Så kom der et lille glimt, og dragen blev til en lille figur, der selv flød i hænderne på elverpigen. Hun tog den og sang:
  - Nisser, nisser, nisser,
  Vores ungdom vil være evig...
  Nisser, nisser, nisser,
  Vi vil være i evig lykke!
  
  GULLIVERS FEMTE REJSE
  ANNOTNING
  Den berømte rejsende Gulliver, i spidsen for et stort skib, begiver sig ud på en rejse igen. Han bliver fanget i en storm, og hans fartøj bliver kastet i land. Og den erfarne Gulliver støder på sådan en mærkelig verden, så blegner alle den legendariske sømands tidligere eventyr på dens baggrund.
  . KAPITEL nr. 1
  Gulliver var ikke længere ung. Ikke desto mindre tog jeg afsted igen på en anden rejse. Faktisk blev hans beskrivelser af eventyr taget som intet andet end fantasier og eventyr.
  Og årene går, og hovedet bliver gråt, og der kommer en del skaldethed i det. Når du er over halvtreds, efter det attende århundredes standarder, er det meget. Ikke desto mindre besluttede Gulliver sig for at tage på vejen igen. Desuden forudsagde spåkonen ham, at denne gang ville han finde sin lykke og ikke længere ville vende tilbage.
  En stor galjon viftede med sejl og sejlede mod Stillehavet. Gulliver er allerede ret rig, og den tynde uld af små får taget fra Liputia gav ham en særlig indtægt . Men de døde alle sammen. Og ideen opstod om at besøge denne ø igen.
  Der er allerede gået mere end tredive år. Og Lilliputianere lever mindre end mennesker. Så alle, der kendte Gulliver, er allerede uddøde.
  Hvorfor ikke leve der ved at gribe bytte? Lilliputianerne har hverken kanoner eller rifler, og deres pile er intet imod giganterne. Og i selve Lilliput kan du fange en masse værdifulde ting.
  Alene de små dyr kunne skabe enorme indtægter og kunne sælges for en enorm pris.
  At tage giganterne til fange er for risikabelt. Ikke hvem som helst ville tage en brute tolv gange så stor som en mand, selv en pistol. Desuden har de en konge, der har en magtfuld hær. Sandt nok har giganterne ikke krudt endnu.
  Under alle omstændigheder ville Gulliver besøge sit første land, hvor der var to små menneskers magter. Måske kunne han der finde noget, der ville gøre ham fabelagtig rig.
  Efter at have stiftet bekendtskab med Yahoo og verden af intelligente heste, blev Gulliver mere grusom og kynisk. Årene går, og du skal blive rig. Hvor meget mere liv han har tilbage er uvist. Og folk griner af dig, og diverse aviser giver vulgære hints om, at Gulliver ikke bare er en drømmer, men også en galning. Og endnu mere, for at bevise, at de lande, han navngav, eksisterer, var dette motivationen.
  cirka hvor Lilliput og øen Blefuscu var placeret . Og hans skib er allerede nået til dette sted.
  Men præcis hvor? Øerne er små og forsøger at finde dem blindt ved hjælp af primitiv navigation fra det tidlige attende århundrede.
  Og så tog skibet over og blev fanget i en storm...
  Han blev kastet rundt i syv dage og nætter, kastet rundt af bølgerne. Heldigvis viste det sig, at designet af det store og kraftige skib med kanoner var meget holdbart. Og det faldt ikke fra hinanden.
  Og så pludselig rejste en bølge sig og skyllede den engelske galion ind på den øde kyst. Udmattet af den langvarige kamp med stormen og vilde elementer faldt besætningen på mere end to hundrede sømænd og Gulliver selv i søvn.
  De tænkte ikke på, hvordan de skulle hvile eller komme sig.
  Gulliver havde vedvarende mareridt. Og da han vågnede, fortsatte mareridtet i virkeligheden. For det første fandt han sig selv bundet, og ved siden af ham stod drenge, der så ud til at være omkring tolv eller tretten år gamle. De var malet med maling, fjer på hovedet som indianere, bare fødder, halvnøgne torsoer. Her er dog ret varmt, og det er forståeligt.
  Gulliver så sig omkring. Og jeg så flere bundne sømænd i nærheden. Kun de har også ændret sig. De blev mindre, skæg og skægstubbe forsvandt, og tøjet sank som poser.
  Gulliver kiggede på sig selv. Og jeg var overrasket. Hans krop blev mindre, hans mave forsvandt, og de kedelige smerter i ryggen også. Og dragten sank som en vaskeklud. Og støvlerne viste sig pludselig at være fri. Og han rykkede, og rebene sank lidt.
  En dreng, der lignede en indianer, dækket af tatoveringer, råbte:
  - De bliver ligesom os! Kom nu, stram rebene!
  Sømændene havde faktisk allerede børneansigter og faldt i størrelse for vores øjne.
  Drenge med fjer og maling skyndte sig for at trække rebene op. Gulliver følte, at han fortsatte med at skrumpe. Og samtidig føles kroppen let og energifyldt. Og dine tænder holdt op med at gøre ondt, og generelt var det, som om du blev født på ny.
  I mellemtiden gik flere lokale krigere om bord på skibet. De var allerede i pænere uniformer, iført rustning og bar sværd. Der er sandaler på hans fødder og flere piger med. Men de lignede også børn, omkring tolv, højst tretten år gamle. Piger bar øreringe og smykker.
  En af dem med blond hår lo og bemærkede:
  - Det er en skam! Jeg nåede ikke at se dem som voksne! Nu er de de samme små som os!
  Den tatoverede dreng bemærkede:
  - Der er mere end to hundrede af dem her! De burde sendes til stenbruddene som slaver!
  Pigen protesterede:
  - Nej! Vi sælger dem bare! Nogle er så uheldige at gå i minerne, og resten er de nye ejere!
  En dreng i rustning og en gylden hjelm spurgte strengt:
  -Hvem er din chef? Jeg siger dig! Og lad ikke som om du ikke kan vores sprog! Alle, der slutter sig til vores imperium, begynder straks at forstå vores sprog, og vi forstår det til gengæld!
  En af sømændene, der blev en dreng, mumlede:
  - Dette er kaptajn Gulliver! Du vil ikke umiddelbart genkende ham i en drengs krop!
  Krigeren i den gyldne hjelm beordrede:
  - Træk dem ud. Når de endelig bliver som os, så bliver de måske sluppet løs. Samtidig vil de forberede sig på overgangen.
  Krigerdrengene lagde Gulliver og de andre fyre på deres skuldre, holdt dem to og to og bar dem udenfor.
  Gulliver tænkte, at det kunne være noget sludder. Men så huskede jeg Lilliputianerne. De var mindre af statur. Kun for det meste voksne, ikke børn. Måske skulle han ikke blive overrasket?
  Han besøgte forskellige verdener og så fantastiske lande. Så hvorfor skulle børnenes verden ikke være blandt dem? Dette var det eneste, han manglede til sin samling af sansninger.
  Gulliver så, at kysten ikke længere var øde. Der var mange soldater i rustning der. Der var drenge med fjer og sløjfer i indisk stil og kæmpere i letmetalrustninger. Og pigerne med sløjfer var i øvrigt også barfodede bortset fra kommandanterne, som havde dyrebare smykker og sandaler dækket af perler.
  Bueskytterpigerne stod i kø. En anden rang havde i deres hænder kraftigere armbrøster, der affyrede dødelige bolte. På højre side var der katapulter. Der er også drenge og piger i nærheden af dem. Hovedkrigeren i en gylden hjelm kommanderede:
  - Tag fangernes tøj! De er nu slaver og skal være klædt efter deres rang.
  Tøjet passede allerede ikke og holdt næsten ikke fast. Fangerne, som var blevet drenge, blev løsnet, og alle de nu ret ildelugtende klude blev smidt i en dynge sammen med deres sko. Så hældte de en blanding af olie og svovl ud over det og satte ild til det.
  Nu var sømænd drenge, der ikke var ældre end tretten, og i det attende århundrede, før accelerationen, lignede børn i den alder tiårige i det enogtyvende århundrede. Ja, de er mærkbart faldet.
  Og nu var de nøgne, nogle dækkede genert deres skam med hænderne.
  Bueskytten og armbrøstpigerne blev holdt under våben.
  Drengen i den gyldne hjelm befalede:
  - Nå, lad dem vaske dem i havet! Så giver vi dem slavetøj for at holde deres udseende ved lige.
  Og de fangne drenge blev drevet i havet. Vandet var varmt, opvarmet af den tropiske sol. Her var et godt klima. Man kunne se palmer og kokosnødder.
  Du fryser i hvert fald ikke.
  Gulliver skammede sig både og var samtidig glad. Efter at have smidt mere end fyrre år, er han nu blevet fuldstændig sund, energisk og munter. Og stemningen blev munter, selvom slaveri og ydmygelse ventede ham forude, samt muligvis hårdt arbejde i stenbruddene. Gulliver vidste ikke, hvad det var på den hårde måde, men han hørte historier om, hvor ikke fantastisk det var! Men hvor er han ung og rask nu.
  Sandet var varmt og brændte de bare, barnlige såler. De har endnu ikke nået at blive ru og dækket af hård hud, som det sker, når man går længe uden sko. Det skal bemærkes, at i Storbritannien blev det at gå barfodet betragtet som et tegn på stor fattigdom, og selvom børn viste deres bare hæle frem, var det kun i varmen, og da normalt blandt de fattige. Og så forsøgte de at tage deres sko på, trods al fornøjelsen ved at mærke jordens overflade, med barnlige, følsomme såler.
  Men på samme tid, uden sko er det lidt smertefuldt . Sandet brænder varmt i den tropiske sol ved middagstid. Lokale drenge og piger har tydeligvis meget stærke og hårde såler.
  Gulliver tænkte i øvrigt - hvor gamle er de? Hvad hvis alle her er udødelige? Og ikke som en af de verdener, hvor Gulliver besøgte, og selvom folk ikke døde, blev de stadig gamle, og udødeligheden var ung, glad og energisk!
  At være barn er fantastisk på sin egen måde! Og måske vil du leve sådan i mere end et årtusinde.
  Sandt nok, så blev Gulliver ked af det. Hvad hvis han skulle arbejde i hundreder af år som en nøgen, barfodet slavedreng i stenbruddene? Og dette bringer meget lidt glæde.
  Disse fyre er som helvede. For eksempel udtrykte en præst den opfattelse, at den evige flamme er en metafor, og syndere arbejder som slaver i evigt hårdt arbejde!
  En anden ting, der overraskede Gulliver, var, at drengekrigerne lagde alle deres våben i en separat bunke og lagde pistoler og musketter i jernkasser.
  Gulliver mente, at det ikke var særlig smart. Da skydevåben ikke er en dårlig ting. Desuden skyder nogle våben fremstillet i England, på det tidspunkt det mest avancerede land i verden, ret præcist. Og her er buer og armbrøster, som i den tidlige middelalder. Og i Storbritannien er den industrielle revolution allerede på vej. Og snart vil England blive så stærkt, at selv giganterne vil være i stand til at støde sammen. Selvom dette kan være en kolossal risiko.
  Nøgne slavedrenge plaskede i havvandet. Og det var fantastisk på sin egen måde. Gulliver og et par tidligere sømandsdrenge begyndte pludselig at plaske rundt om hinanden. De overdøvede sig i en sky af sprøjt og lo lystigt og rakte tungen frem.
  Det ser ud til, at de var voksne i deres sind og beholdt den samme hukommelse, men i deres adfærd blev de pludselig rigtige børn. Og de vil så gerne grine og smile og spille pjat.
  Og Gulliver plaskede på sine sømænd, og de på ham. Drengene var meget glade og viste tænder. Som nu har de deres egne, og hvide. Dette er en ny, dejlig verden, hvor der er en herlig tilbagevenden til barndommen.
  Gulliver havde det godt fysisk og kunne generelt være ret glad. Og faktisk vendte hans ungdom tilbage til ham, og dette, kan man sige, er det vigtigste.
  Og hvad mere kan man ønske sig? Sandt nok, på den anden side er du bare en nøgen slave, og det er endda irriterende. Og at være slave er ikke særlig godt. Men det er meget bedre at være slavedreng.
  På trods af alle problemerne er barndommen faktisk en ret lykkelig tid. Lad der nogle gange være konflikter med jævnaldrende, eller du er nødt til at gå i skole eller endda arbejde.
  Selvom... Selvfølgelig, i slutningen af det syttende århundrede, da Gullivers barndom var, var det en tid, hvor den ikke var særlig sund. Og der er ingen af de glæder, som børn har i den enogtyvende. Ja, det er lige præcis det.
  Men alligevel kommunikerer børn med hinanden og leger. Og det kan siges at være underholdning, selvom du ikke aner om eksistensen af spilkonsoller og smartphones.
  Drengene fik dog ikke lov til at plaske længe og blev drevet op af vandet med spyd. Og det varme sand brænder virkelig dine hæle. Sandt nok, når sålerne er våde, mærker du det ikke rigtigt. Så begynder det at blive rigtig varmt.
  Gulliver udbrød:
  - Mine ben brænder meget! Giv mig nogle sko!
  Som svar slog krigerdrengen ham med en pisk og råbte:
  - Hold kæft! Slaver har ikke ret til sko i henhold til deres rang!
  Krigerpigerne begyndte dog at bære deres badebukser. Dette er det eneste tøj, som slaver kunne bære. Som i en slags Egypten.
  Drengene, der blev fanget, begyndte i det mindste at bære dette for at dække over deres skam.
  Gulliver prøvede at spørge:
  - Er det sådan, de hilser på fremmede!?
  Og så fik han pisken igen. Men en elegant pige med diamantøreringe udbrød:
  - Tag det roligt! Han er trods alt deres leder! Måske jeg kan forklare ham det?
  Krigeren i den gyldne hjelm nikkede:
  - Lad os!
  Pigen trampede sine fødder i dyrebare sandaler, henvendte sig til Gulliver, der var blevet en dreng, og kvidrede:
  - Alle udlændinge fra havet bliver slaver efter kutyme og sælges på auktion. Det er vores regler. Men hvis du ved, hvordan du gør noget og beviser, at du kan være nyttig, så bliver dit liv i slaveri ikke så svært. Og med tiden kan du få frihed for dine fortjenester. Også, hvis du er fremragende med våben, kan vi sende dig til cirkus for at kæmpe som gladiatorer. Og hvis du viser dig godt der, så bliver du taget ind i hæren, og det her er en chance for en karriere. Det vil sige, at selv vores slaver kan leve godt og blive ædle mennesker.
  Gulliver bukkede og svarede:
  - Jeg er kirurg, jeg kan være nyttig!
  Pigen rystede på hovedet:
  - I dit land er medicinen dårligt udviklet. Du er usandsynligt til nogen nytte!
  spurgte Gulliver med et smil:
  - Hvad med briterne?
  Pigen med diamantøreringe nikkede:
  - Sikkert! Og ikke kun dem! Selvfølgelig ventede slaveriet dem alle. Og hvem blev sendt i krig!
  Gulliver spurgte:
  - Har du ikke brug for kanoner, pistoler, musketter?
  Pigen svarede beslutsomt:
  - Nej! Vi kæmper kun med skarpe våben! Krudt er forbudt både her og i Buffalo Empire.
  Gulliver blev overrasket:
  - Er der et andet imperium?
  Pigen nikkede:
  - Ja, og der er krig mellem os! Bare tro ikke, at hvis du kom dertil, ville du være bedre stillet. Du ville også blive slaveret og sat til salg!
  Gulliver bemærkede med et suk:
  - Ak! Dette er tilsyneladende vores skæbne! Vær altid en slave eller en fange!
  Drengen i den gyldne hjelm nikkede:
  - Hun forklarede dig alt! Nu bliver du ført til byen. De vil forberede det til salg der. Gider ikke løbe. For at forsøge at flygte bliver vi straks korsfæstet på kors. Der i byen bliver du mærket, og som det er skik og brug bliver dit hår barberet skaldet. Og de vil tage dig ud for at sælge. Hvis du befinder dig i minerne, så opfør dig godt. Herefter vil du veksle mellem overfladearbejde og underjordisk arbejde. Så med nok næring kan du holde i århundreder!
  Gulliver fløjtede:
  - Mere end et århundrede, en slave i stenbruddene!?
  Drengen nikkede:
  - Det er det! Vi har ingen alderdom! Glæd dig, at være evigt ung. Hvis du ikke bliver dræbt, vil din sjæl efter tusind år stadig forlade din krop. Men du har stadig tusind år foran dig. Lev og vær glad!
  Og Gulliver blev pisket igen. Udsigten til at leve tusind år efter dette var ikke særlig opmuntrende.
  Men på den anden side, er det ikke fantastisk? Men jeg spekulerer på, hvad der sker, hvis hun stikker af? Bliver han voksen igen, eller forbliver han en dreng? Selvom det nok er for tidligt at tænke over det.
  De drenge, der for nylig havde været sømænd, blev samlet i én kolonne. Og det er to hundrede drenge. Alle halvnøgne i sorte slavebukser. Pæne drenge, slanke, men for ikke at sige, hvem der er tynde. Disse er ret muskuløse og stærke i udseende og uden fedt. Huden er solbrændt, og tænderne er alle intakte og hvide. Og tilsyneladende helt sund.
  Selvom deres bare såler endnu ikke er blevet helt ru, er de stadig til at tåle uden sko.
  Flere ryttere fløj op. Også drenge med piske i hænderne. Piger optrådte også på enhjørningerne.
  Så kavaleriet ankom. Og med hende har hun fem trænede leoparder.
  En dreng på en hest og i sølvhjelm advarede:
  - Disse dyr vil beskytte dig! Hvis nogen forsøger at flygte, vil de rive dem i stykker. Vi vil ikke give jer mad og vand lige nu - vær tålmodige, slaver. Så vil der være mad og vand. Nå, selvfølgelig, da I alle er drenge her, bliver I placeret i en separat kaserne, indtil I bliver sat på auktion. Tør du ikke gøre oprør. Du vil blive dræbt, og den, der bliver taget til fange, vil blive korsfæstet på et kors eller en stjerne. Det er forbudt at tale under overgangen. Vi vil piske krænkere uden nåde. Og vi vil spidde de mest stædige.
  Og hvis du vil sige noget, må du sige: hr. eller fru, tillad mig at henvende dig. Og glem ikke at bukke!
  Gulliver, der overmandede sin frygt, gurglede:
  - Tillad mig at henvende mig!
  Den unge mand i den gyldne hjelm knurrede:
  - Nå, tal op!
  Gulliver, der blev en dreng, spurgte:
  - Der er ingen grund til at binde os! Vi vil give vores æresord om, at vi vil opføre os stille og roligt og ikke løbe væk!
  Den unge mand i den gyldne hjelm smilede og svarede:
  - Er det kutyme i England at holde sit ord, især givet til fremmede?! Vi sætter dog ikke kæder på dig, hvis du kan være stille og ikke larme i mindst en time. Ellers vil vi lænke jer alle sammen som straffefanger!
  Pigen med diamantøreringe bemærkede:
  "Måske vil jeg tage denne unge mand og sætte ham på en pony ved siden af mig?"
  Den unge mand i den gyldne hjelm rystede på hovedet:
  - For meget ære for en nøgen og beskidt slavedreng. Du kan binde ham i snor som en hund og lade ham følge dig.
  Pigen nikkede med et smil og kurrede:
  - På hans sølvkæde! Sikke en sød lille dreng han er blevet nu.
  Unge Gulliver oplevede endnu en ydmygelse. Et halsbånd blev sat på ham, som en hvalp, og han blev lænket med en sølvkæde.
  Andre drenge sømænd blev spændt på et reb. De var nu som slavedrenge. Rytterne omringede, og en del af vagten bevægede sig til fods.
  Og så tog hele dette barfodede hold afsted. Slavedrenge smilede, da de blev børn, men hvis de prøvede at tale, modtog de piske. Uenigt trådte de sammen med deres bare hæle, først hen over sandet. Og så ad den grove grusvej.
  Drengen Gulliver blev trukket i snor. Sandt nok var det let at gå i et barns krop. Og pigen i smykket havde ikke travlt med at ride på ponyen. Tværtimod var hun endda nysgerrig efter sin modparts nye følgesvend. Som for nylig var voksen.
  Hun spurgte med et smil:
  - Var du den vigtigste blandt dem?
  Dreng Gulliver nikkede:
  - Ja jeg!
  Og han trådte barfodet, med en barnesål, på en skarp rullesten, hvorefter han skreg.
  Pigen grinte og spurgte igen:
  -Har du rejst til interessante lande?
  Slavinden svarede selvsikkert:
  - Sikkert!
  Skønheden i juveler spurgte:
  - Fortælle! Hvad var din første og mest interessante oplevelse?
  Gulliver, der var blevet ung, svarede let:
  - Selvfølgelig, at komme til landet Lilliput . Der boede små mennesker, ligesom os mennesker, kun tolv gange mindre!
  Pigen, nysgerrig, spurgte:
  - Var de ligesom os, børn, eller som jer voksne?
  Slavinden svarede ivrigt:
  - De var ligesom vores art - voksne og børn, kun tolv gange mindre.
  Nå, de havde ikke skydevåben endnu - kun kolde våben!
  Pigen drejede sit søde, barnlige ansigt og bemærkede:
  - Selv til vores krig, og skydevåben! Sådan en lykke manglede!
  Gulliver bemærkede:
  - Men du kan erobre hele dit kontinent med det!
  Skønheden mumlede og sang:
  Jeg vil ikke have sejr for enhver pris
  Jeg vil ikke lægge min fod på mit bryst...
  Vi vil ikke være i ledtog med Satan,
  Det er rigtigt, vi kan slet ikke dreje væk fra stien!
  En slavedreng, der stampede sine bare fødder, som begyndte at klø fra det grove grus på vejene, bemærkede:
  - Det er ikke altid nødvendigt at følge reglerne af hensyn til et flot mål!
  Pigen nikkede:
  - Ja, og jeg vil for eksempel hænge dig på stativet!
  De gik i stilhed i nogen tid. Gulliver så på søjlen af drenge, der var blevet sømænd. Det er drenge, der ikke er ældre end tretten. Børnene ser ret pæne ud, selvom de er næsten nøgne, barfodede og ligner slaver. Ja, de er slaver. En fuldstændig lidet misundelsesværdig skæbne ventede ham.
  Pigen spurgte:
  - Og da dværgerne så dig så stor, hvad gjorde de så?
  Drengen Gulliver svarede med et sødt smil:
  - De bandt mig!
  Skønheden lo og knirkede:
  - Og du gav efter for dem så stort?
  Slavinden udtalte:
  - De gjorde det, mens jeg sov! Så godt som dig! Hvis du var blevet opdaget i tide, ville dette ikke være sket så let for dig!
  Pigen nikkede:
  - Ingen tvivl! Men normalt, hvis skibe med voksne bliver kastet i land på vores kyster, falder deres indbyggere i søvn. Og så bliver de børn ligesom os!
  Boy Gulliver bemærkede:
  - Evig barndom... Hvad er bedre end midlertidig alderdom!
  . KAPITEL nr. 2.
  Børnene, den ene på en smuk og hvid enhjørning, den anden en slavedreng i kun badebukser, fortsatte med at snakke.
  Pigen bemærkede:
  - I andre verdener er folk så uperfekte. De bliver gamle, og især kvinder bliver så ulækre og grimme, når de bliver ældre. De gamle kvinder er rynkede, pukkelryggede, tandløse, ildelugtende. Dette er bare en slags vederstyggelighed!
  Drengen Gulliver, der gik i snor, spredte sine hænder og svarede:
  - Dette er Guds forsyn! Jeg vil også gerne have, at kvinder og mænd ikke bliver ældre, men...
  Pigen grinede og spurgte:
  - Siger du Guds forsyn? Men vi havde allerede flere besætninger, fra forskellige tider. Og de repræsenterer alle Gud på forskellige måder. Især sagde præsten, at den korrekte tro er katolsk, og hovedet for alle kristne er paven!
  Boy Gulliver rystede på hovedet:
  - Vi har en lidt anden tro! Og kirkens overhoved er kongen! Det er dog ikke alle englændere, der holder sig til dette. Der er protestanter fra forskellige retninger, mange katolikker, og i andre lande i verden er der helt andre religioner.
  Pigen grinte og spurgte:
  - Ja, du har mange religioner. Men du kan ikke engang finde ud af din egen religion. Jeg har læst i Bibelen. Der siger Jesus klart og direkte, at der kun er én Gud og i himlen. Ikke desto mindre knælede apostlen Thomas ned og sagde til Kristus - Min Herre og min Gud? Så har kristne to guder?
  Drengen Gulliver svarede med et smil:
  - Nej! Ikke på denne måde!
  Pigen knurrede:
  - Hvor forkert! Det kan ikke være, at der var to guder og én på samme tid. Og præsten sagde endda, at Helligånden også er Gud, så der er tre guder! Men det er klart sagt: hør mig, Israel, din Gud er Én!
  Slavinden svarede med et suk:
  - Dette er Treenighedens uforståelige mysterium!
  Pigen smilede og bemærkede:
  - Og en anden ting, der forvirrer mig. Hvis Jesus er den almægtige Gud, hvorfor havde han så ikke nok styrke til overhovedet at bære korset på Golgata? Hvilken slags almægtig Gud er han, hvis han ikke engang kan gøre sådan en simpel ting?
  Drengen Gulliver svarede med et forvirret blik:
  - Stort mysterium: Gud viste sig i kødet, viste sig for englene, blev retfærdiggjort i ånden, steg op i herlighed!
  Pigen bemærkede vredt:
  - Så med disse ord er det et mysterium, man kan forklare alt i verden. Dette er en forklaring, uden en forklaring!
  Slavinden nikkede:
  - Højre! Men der findes ikke bedre! Og Bibelen siger, at der er hemmeligheder, som selv engle forsøger at trænge ind i!
  Skønheden tog en pisk fra sin taske, og sporet slog drengen på hans glatte, hårløse ryg.
  Gulliver var ikke så smertefuld som ydmyget.
  Og pigen sagde:
  - Enhver absurditet og nonsens kan forklares med et ord, mysterium!
  Og der var endnu en pause. Drengene plaskede på de skarpe, varme småsten på vejen. Det var tydeligt, at deres fødder, som endnu ikke var hærdede nok, oplevede smerte og lidelse. Vabler, hudafskrabninger og blå mærker vises på børns såler. Men nogle af drengene og pigerne, der vogter, går modigt barfodet, og i løbet af deres lange liv er deres fødder blevet meget hårdhændede, stærkere end støvlelæderet og oplever ikke ubehag. Så slavedrengene stønnede og haltede og led.
  I Storbritannien var det ikke prestigefyldt at gå barfodet - det blev betragtet som et tegn på ekstrem fattigdom. Og selv børn kunne ikke lide at vise deres bare, runde hæle frem. Og sommeren i Storbritannien er ikke så varm. Så børnene her er ikke så garvede endnu.
  Drengen Gulliver led også. Hans bare, barnlige fødder brændte, og sålerne var allerede skåret over og led af varmen fra stenene. Han holdt kun fast gennem mod og stædighed. Selvom han er en dreng, skal en mand holde ud og vise et eksempel på mod.
  For på en eller anden måde at flygte fra sin lidelse spurgte Gulliver:
  - Har du en gud?
  Pigen grinte og spurgte:
  - Tror du på din Gud?
  Drengen Gulliver svarede ikke alt for selvsikkert:
  - Ja, jeg tror på dig!
  Skønheden nikkede og bemærkede:
  - Hvorfor er du i slaveri nu? Lider dine børns fødder af skarpe og varme sten?
  Slavinden svarede med et suk:
  - Alle har synder! Og dette er gengældelse for mine synder! Og desuden genvandt jeg min ungdom, som allerede kan kaldes en belønning!
  Pigen smilede og svarede:
  - Ja, det er muligt! Du kan leve tusind år og stadig have alle dine tænder. Selvom en tand bliver slået ud, vil den vokse ud igen. Og du vil ikke have en skaldet plet, et skæg eller en pukkel. Ja, dine bare fødder bliver snart grove, og det bliver endda behageligt at gå på skarpe og varme sten!
  Dreng Gulliver nikkede:
  - Især! Det er næsten himlen! I evig lys ungdom!
  Pigen i juvelerne sang:
  Hvor er det dejligt at være ung,
  Stor livlighed og energi...
  Lad jægeren blive til vildt,
  Og planeten bliver et evigt paradis!
  Så tog og tog pigen sine sandaler af med ædelstene fra sine smukke, omend barnlige fødder. Hun stod af enhjørningen og gik barfodet med drengen Gulliver.
  Hendes ansigt smilede, og pigen bemærkede:
  - Og det er endda rart at gå på småsten med dine bare hæle!
  Boy Gulliver var enig:
  - Ja! Du kan faktisk nyde det! Men det gør virkelig ondt!
  Pigen stillede et spørgsmål:
  - Hvad tror du på? Præsten sagde: de retfærdige vil gå direkte til himlen, de store syndere vil komme til helvede, men de, der er mindre syndere, vil gå i skærsilden. Hvad med dig?
  Slavinden svarede med et suk:
  - Vi tror ikke på skærsilden! Vi er enten i himlen eller i helvede!
  Pigen lo og bemærkede og plaskede på småstenene med sine bare, meget smukke, mejslede fødder:
  - Men i dette tilfælde skal alle sendes til helvede! For der er ingen syndfrie mennesker. Alle synder, hvis ikke i gerninger, så i tanker. Og hvorfor kaster din Gud dem i ilden?
  Drengen Gulliver trak på skuldrene, som var blevet barnlige, og svarede med et smil:
  - Vi har troen på, at der er Guds nåde, der frelser mennesker fra helvede. Og i særdeleshed gik den almægtige Gud Jesus Kristus til korset af denne grund, for at dække alle menneskelige synder! Og hans sonoffer giver os en chance for frelse!
  Pigen grinede og bemærkede og fortsatte med at nyde varmen fra de skarpe sten, der kildede og masserede hendes bare såler:
  - Det er præcis det, jeg ikke forstår! Mennesker, der havde dræbt Gud Sønnen, blev ikke kun ikke bedre, men øgede endda antallet af deres synder og forbrydelser. Og Gud Fader tilgav dem kun på grund af dette? Selvom de i teorien burde have været fuldstændig forbandede for sådan en handling?
  Drengen Gulliver sukkede og svarede:
  - Det er også en stor hemmelighed. Mysteriet om, hvordan forløsningen skete! Under alle omstændigheder tog den Højeste Gud Jesus hele verdens skyld og synder på sig. Og uden at udgyde blod er der ingen tilgivelse!
  Pigen, der plaskede sine bare fødder, bemærkede logisk:
  - Men det kan du ikke! Dette er i strid med juridiske principper. En person kan stadig betale en bøde for en anden, men har ikke ret til at afsone i fængsel. Nå, endsige gå i døden for en anden. Dette er også i modstrid med dine britiske love!
  Drengen Gulliver nikkede indforstået:
  - Ja, det strider mod menneskelige love! Men den Almægtige Herre Gud sætter selv lovene både på Jorden og i Himlen! Og det kan du ikke argumentere imod!
  Pigen stillede et spørgsmål:
  - Og at Guds love dømte en uskyldig til døden? Og selv den Højeste Gud Skaberen?
  Slavinden svarede:
  - Den Højeste Gud Jesus tog skylden på sig! Han påtog sig Guds vrede. Og han gjorde det fornemt. Og alt det andet... Nå, nogen måtte stå til ansvar for synder og Gud selv gjorde det, i sin søns person!
  Pigen bemærkede logisk:
  - Men Guds Sønnens død på korset gjorde ikke menneskeheden bedre. Og det tilføjede kun hans forbrydelser. Det viser sig, at menneskeheden skulle blive endnu mere kriminel for at modtage tilgivelse? Det her er fuldstændig absurd!
  Drengen Gulliver svarede med et smil:
  - Guds planer er uforståelige. Enig i, at selv for myrer er mange ting, som vi mennesker har, uforståelige!
  Pigen lo og svarede:
  - Det universelle svar er uforståeligt! På denne måde kan du forklare alt uden at forklare noget. Det er faktisk umuligt at forstå Gud, og der er ingen grund til at tænke!
  Drengen Gulliver bemærkede med et suk:
  - Og i vores verden er der meget, som er umuligt at begribe! For eksempel, hvorfor tiltrækker Jorden objekter? Kan du give en forklaring på dette?
  Pigen grinte og svarede:
  - Nå, ja, alt kan ikke gives et logisk og fornuftigt svar! Men spørgsmålet er, hvorfor skal vi tro på Gud? Ingen har trods alt nogensinde set ham. Og samtidig, tror du på det?
  Slawedrengen trak igen på skuldrene og svarede:
  - Ellers er det svært at forklare eksistensen af vores verden og forskellige stjerner. Hvordan skal man forstå dette? Nogen har skabt dem!
  Den barfodede skønhed bemærkede:
  - Hvordan forklarer man Skaberens eksistens? Har nogen også skabt ham?
  Drengen Gulliver trådte med sin bare fod på en skarp sten og stønnede og sagde så:
  - Vi tror, at Gud altid har været det!
  Pigen lo og bemærkede:
  - Hvordan kunne Gud vise sig uden grund! Der skal være en grundlæggende årsag til alt!
  Slavinden svarede:
  - Vi må tage det som et aksiom, at Gud findes. Og tro på det. Og hvis du tænker og finder ud af det i lang tid, bliver du helt sikkert skør!
  Skønheden lo og sang:
  - Det er eventyr for børn,
  Selvfølgelig tror du på Gud...
  Giv pengene til præsterne,
  Og så får du himlen!
  Dreng Gulliver nikkede:
  - Ak, det er umuligt at vide alt!
  Pigen spurgte:
  - Hvorfor bliver mennesker gamle og dør under den almægtige Gud?
  Slavinden svarede:
  - gengældelse for synd!
  Skønheden bemærkede:
  - Men vi synder også og bliver ikke gamle!
  Dreng Gulliver trak på skuldrene:
  - Jeg ved ikke, hvorfor I er evige børn! Og du ved det heller ikke! Ligesom det er uvist, hvorfor en ko har horn, men en gris har ikke!
  Pigen blinkede til den fangede dreng og foreslog:
  - Måske vil du have en pisk? Eller skal du stege dine bare hæle?
  Boy Gulliver spurgte:
  - Hvad vil dette bevise?
  Skønheden svarede højt:
  - At for dig er jeg Herren Gud!
  Slavinden svarede frimodigt:
  - Nå, du kan stadig ikke dræbe min sjæl!
  Pigen bemærkede:
  - Du kan blive sendt til stenbruddene, hvilket er et rigtigt helvede. Eller måske til et bedre sted. For eksempel kan jeg gøre dig til min væbner!
  Dreng Gulliver nikkede:
  - Tak skal du have!
  Pigen spurgte:
  - Fortæl mig bedre, hvilke eventyr havde du med Lilliputianerne?
  Slavinden svarede med et smil:
  - Da jeg sov, bandt de mig. Så gav de mig dog noget at spise. Nå, de affyrede pile mod os. Dernæst var det mere interessant. De løsnede mig og gav mig endda lidt frihed. Til gengæld forsynede jeg dem også med nogle tjenester.
  Den barfodede skønhed, der trampede på de skarpe, ophedede småsten med sine bare, barnlige, men meget yndefulde fødder og smilende, spurgte:
  - Hvilke tjenester leverede du dem? Med din højde er det nok ikke særlig bekvemt for damer at håndtere sådan en kæmpe!
  Drengen Gulliver smilede og svarede:
  - Jeg udførte en meget stor tjeneste. Han tog halvtreds skibe, som modstanderne af Lilliput havde forberedt til landgang. Og derved reddede deres stat fra en stærk hærs landgang!
  Pigen slog drengen med håndfladen på hans bare ryg, rød af en frisk solbrun farve, og kurrede:
  - Det her er virkelig fantastisk! Det viser sig, at dette er en kæmpe vækst, som kan bruges til gode!
  Drengen Gulliver sang som svar:
  Ikke kun for at gløde, men for at ryge,
  Måske en vulkan, måske en vulkan...
  Måske er jeg i mit hjerte en dværg,
  Og en kæmpe, og en kæmpe!
  Og drengen fortsatte med at trampe på de skarpe, varme sten med sine barnlige, forslåede, ridsede fødder. Og det var smertefuldt og ubehageligt. Men det modige barn holdt fast.
  Og for at distrahere sig selv spurgte han:
  - Men hvad er det for en tro, du har?
  Pigen spurgte med et smil:
  - Hvad synes du er nødvendigt for at have tro?
  Dreng Gulliver nikkede:
  - Alle folkeslag har i det mindste en form for tro. Selv de vilde!
  Pigen knirkede:
  - Vi er ikke vilde! Og vi tror ikke på eventyr!
  Slavedrengen bemærkede:
  - Men du risikerer at miste din sjæl!
  Som svar begyndte pigen at synge ironisk;
  Hvad mente Herren?
  Han bor i en frygtelig afstand...
  Da ordren blev givet til at arbejde,
  Så vi ikke forbliver i en drøm.
  
  Selvom den kongelige påklædning er storslået,
  Men der er ingen mere nærig person...
  Fattigdom skyder blankt -
  Vores verden af lidelse er episk!
  
  Og Adam er ikke skyld i dette -
  En simpel sovjetisk, russisk fyr...
  Jeg gik nøgen uden at skjule min skam,
  Som en proletar under tsarismen!
  
  Gud gav ham mad - grænsen,
  Græsgang uden at kende gaflerne...
  Hvis du vil have mere, vil du blive slået!
  Og drik med håndfladen uden flasker.
  
  Adam led sådan en skæbne,
  I et eller andet uhyggeligt, kedeligt paradis!
  Men slangen fløj på vinger,
  Han forstod: en person lider...
  
  Der er en måde at komme ud af krattet på,
  Byg en by, fød!
  For ikke at vandre rundt i lunden i lang tid,
  Nogle gange er forræderi nødvendigt!
  
  Jeg stjal den magiske nøgle fra himlen,
  At forlade rutinens Eden...
  Der vil du finde dine drømmejomfru,
  I det mindste kan du omkomme i underverdenen!
  
  Ja, selvfølgelig er der en risiko, dreng
  Denne planet er ikke en gave...
  Men du vil anerkende samvittigheden, ære,
  Og du finder dit perfekte match!
  
  Adam modtog denne nøgle -
  Han åbnede portene og forlod himlen.
  Synderen brugte meget energi,
  Gå på stenene i store bjerge...
  
  Her ser han porten igen -
  Og igen dukkede den bevingede slange op...
  Han sagde: Jeg er en god Satan -
  Bolten åbnede af sig selv...
  
  Adam gik ind og han så -
  Sådan et malet mirakel...
  Nøgen pige bag bakken,
  Gnir et fad af porcelæn i guld.
  
  Men hvor god er den?
  Drengen Adam kunne ikke holde sig tilbage!
  Og kysse hendes læber
  Det viste sig at være sødere end honning!
  
  Hun svarede ham -
  Ligene smeltede sammen i stormende ekstase...
  Nej, forband ikke Satan -
  Fyrene dukkede op i synd!
  
  Gud fordrev dem fra paradis, men...
  Planeten blev deres hjem.
  Selvom folk kun har én sol,
  Men der er tusindvis af afkom!
  
  Ja det var meget svært -
  Oversvømmelser, tørke og vintre.
  Men sindet er en kraftfuld åre,
  Mennesket er blevet en stærk skabning!
  
  Som en engel kan han flyve,
  Hvor ødelægger bjergenes dæmon lettelsen!
  Skab en vej, hvor du kan gå -
  Nå ethvert punkt på land.
  
  Og vi har brug for plads -
  Vi vil også være i stand til at erobre.
  Så vores synd er ikke en sætning,
  Nej, tal ikke sludder!
  
  Uden synd er der ingen fremgang,
  Tanker skaber bevægelse!
  Der er kun ét svar på prædikenen:
  Vi har ikke brug for andres paradis!
  Og pigen stampede vredt med bare fod, så stenene rystede og hoppede. Og det gjorde han beslutsomt.
  Dette er virkelig en pige fra et evigt ungt land.
  Boy Gulliver bemærkede:
  - Jamen, er du egentlig ikke bange for evig, helvedes pine?
  Pigen grinte og spurgte:
  - Har du selv set Helvede?
  Drengen Gulliver trak på sine barnlige skuldre og svarede:
  - Helt ærligt, nej!
  Pigen grinte og tilføjede:
  -Har nogen af folkene i dit land set helvede?
  Slavinden spredte sine hænder:
  - Ved det ikke! En, selv om han var en drukkenbolt, drak sig ind i delirium tremens og så helvede og djævle. Men ingen ved med sikkerhed om dette og kan ikke vide det!
  Skønheden noteret med ironi:
  - Sådan tror man på børns eventyr. Og præsterne tager penge fra dig for eventyr!
  Drengen Gulliver trak på skuldrene og svarede:
  - Det er ikke kun et spørgsmål om frygt for helvede. At adlyde Gud under pres er slet ikke, hvad den Almægtige har brug for. Hvis han havde ønsket det, ville han nok have vist både Himlen og Helvede i al deres herlighed. Og ingen ville vove at modsige!
  Pigen nikkede og spurgte:
  - Og hvad er essensen af problemet?
  Boy Gulliver svarede:
  - Det, at vi ikke kun frygter Gud, men også elsker ham!
  Den barfodede skønhed nikkede:
  - Det er godt, at du elsker ham! Hvorfor elsker han dig ikke?
  Slavinden svarede selvsikkert:
  - Og Herren Gud elsker os!
  Pigen fnisede:
  - Og gør derfor unge, smukke kvinder til gamle kvinder. Og sender også alle mulige naturkatastrofer?
  Boy Gulliver bemærkede:
  - Den, der elsker den, der elsker ham !
  Den barfodede skønhed fnisede og slog slavedrengen Gulliver med et piskslag og kvidrende:
  - Jeg elsker dig! Og derfor slog jeg!
  Hvorefter hun samlede en sten op med sine bare tæer. Hun smed den væk. Den brød igennem bladet på et palmetræ, der voksede langs vejen. Og hun brød ud i et smil og spurgte:
  - Kom nu, måske kan du synge! For eksempel om hvordan du elsker den almægtige Gud?!
  Slavedrengen Gulliver nikkede:
  - Med fornøjelse!
  Pigen advarede truende:
  - Men hvis jeg ikke kan lide det, så steger drengen dine bare, barnlige hæle!
  Slavinden begyndte at synge som svar med sin klare og meget behagelige stemme;
  En solstråle skinner gennem det gyldne mørke,
  Sendt af en kerub, hilsen fra Gud til mig!
  Onde ånder angriber - en vågnet sværm,
  Underverdenen bringer mange problemer!
  
  Vi laver en masse beskidte tricks - modbydelige gerninger,
  Hvis du ønsker det godt, står du alene!
  Jeg ville bryde lænkerne i stykker,
  Men den krave, som linealen gav, er stærk!
  
  Jeg huskede min elskedes feminine ansigt,
  Jeg vil komme gennem kampe og tordenvejrs flammer!
  Og den hellige ånd trængte ind i mit hjerte,
  Det er svært for mig, jeg stønner, kvæles i delirium!
  
  Under os er en slette, et tæppe af træer,
  Utallige fjenders mørke har dannet en mur!
  Men Herrens engel rakte sin højre hånd ud,
  Det er tid til at vinde og sige farvel til melankolien!
  
  Jeg priser Kristus - han er guddommelig,
  I min syndige sjæl: Den Almægtige synger!
  Motivet er kendt for alle, gentaget i salmerne,
  Spyd skarpt - tag på vandretur!
  
  Fredens Gud mødes med det mørkeste øjenbryn,
  Det hellige fædreland er forrådt af dig!
  Du var bange i kamp og skiltes med dit sværd,
  Du er blevet erobret af din modstander, Satan!
  
  Jeg svarede Gud og bøjede mig til jorden,
  Ja, mennesket er svagt, hans kød er som vand!
  Da det var svært, råbte jeg til dig,
  Svaret kom ikke, han overlevede med nød og næppe slaget!
  
  Jeg beder den Almægtige, giv mig en chance,
  At anstrenge din vilje og besejre helvedes hær!
  Kristus svarede - han så ødelæggelsens time,
  Men jeg ville prøve din tro!
  
  Nå, gå og bed - jeg vil tilgive dig,
  Folks lidelse, ak, jeg forstår!
  Husk David, læg stenen i slyngen,
  Alle verdens syndere er Kristi sønner!
  
  Og derfor kæmper jeg for Kristi ære,
  Og en strøm af kogende blod flyder!
  Og de dødes bjerge, antallet af ofre kan ikke tælles,
  Men jeg tror på den almægtige Gud elsker!
  Pigen slog først slavedrengen Gulliver med en pisk. Den nøgne dreng stønnede.
  Så klappede hun ham bifaldende på skulderen og bemærkede:
  - Du sang godt! Du har et talent!
  Barnet Gulliver nikkede og noterede:
  - Og til hvad?
  Pigen svarede selvsikkert:
  - Så du kender din plads!
  Slavinden nikkede:
  - Ja, jeg er klar til at vide det! Men blandt Lilliputianerne bar jeg titlen hertug. Og det var meget fedt!
  Pigen fnisede og bemærkede:
  - Var du en hertug? Dette er meget interessant! Og jeg er Viscountesse!
  Slavinden nikkede:
  - Er du viscountesse? Dette er forbløffende!
  Pigen bemærkede:
  - Jeg kan beordre dig til at blive flået levende og drysset med salt! Så vil du forstå, hvad det vil sige at konkurrere med mig!
  Drengen Gulliver bukkede og svarede:
  - Jeg er fuld af ydmyghed!
  Pigen grinede og bemærkede:
  - Dine bare hæle vil tydeligvis have pinde. Endnu bedre, brænd dem med et varmt koben. Så vil du forstå, hvad du er værd!
  Slavinden svarede:
  - Jeg vil acceptere enhver straf fra dig!
  Skønheden grinte og svarede:
  - Men i dag er jeg venlig og vil tilgive dig. Forudsat at du synger for mig igen!
  Slavedrengen Gulliver nikkede:
  - Jeg er klar til at synge for dig hele dagen lang!
  Pigen slog ham med pisken igen og gøede:
  - Lad os synge!
  Og det ulykkelige barn begyndte at udføre en romantik;
   Den modbydelige løgner, der taler om
  Som om Fædrelandet bare er støv!
  At det vigtigste i alt er jagten på rublen,
  Og du skal følge skæbnens strøm!
  
  Men ikke sådan en soldat, landet med hellig sorg,
  For ham er krig trods alt hans primære kald!
  Kongens ordre er enkel: Kæmp og vær ikke bange,
  Den iskolde ånde vil ikke skræmme døden!
  
  Og rummet er, hvad mennesket ved,
  Det er givet ham at flyve og erobre rummet!
  Først en frygtsom start, så et stejlt løb,
  Der vil være et kongerige i galakser på millioner!
  
  Det er umuligt at stoppe, selvom blodet flyder som en flod,
  Krig mellem mennesker, med dårlig galskab!
  Jeg vil slappe af, spise skylletærte,
  Og læg dig i græsset under en sød bikube!
  
  Men hvor end du finder lykke, er det ikke i himlen eller helvede,
  Det er altid med dig, og alligevel langt væk!
  Du leder på himlen efter din valgte stjerne,
  At holde hjertet i den hellige afdeling!
  
  Men moderlandet er der, og solen og månen,
  Hun er som et vidunderligt øje - din protektor!
  Og hvis det er nødvendigt, så riv, selv til navlen,
  Å, hvor er livets tråde tynde og sønderrevne!
  
  Fædreland for evigt, for alle folk du,
  Som et hav, hvor lykken sprøjter!
  Skønhedens storhed, frækhed og drømme,
  Og den kærligheds ild, der ikke vil slukke!
  Slavinden sang og bukkede. Pigen nikkede og slog ham med pisken, men denne gang kurrede let:
  - Du komponerede det her godt! Jeg synes, du fortjener tortur på stativet!
  Slavedrengen Gulliver klynkede:
  - Læg mig ikke på stativet!
  Pigen protesterede:
  - Nej! I det mindste vil du vide, hvad en dreng oplever, når et varmt strygejern brænder hans bare hæl. Samtidig vil de vride dine led. Og så vil det endda bringe venerne sammen og vende dem helt ud.
  Slavedrengen Gulliver nikkede:
  - Din vilje! Jeg er enig i alt!
  Pigen fnisede og bemærkede:
  - Du er så lydig! Nå, okay, vi vil torturere dig forsigtigt for ikke at lemlæste dig. Fortæl mig, da du var dreng, blev du nogensinde slået?
  Gulliver svarede ærligt:
  - Ja, ikke meget!
  Pigen nikkede:
  - Vil du meget gerne piskes?!
  Slavinden svarede ærligt:
  - Selvfølgelig ikke! Jeg er mentalt normal, og jeg kan selvfølgelig ikke lide at blive såret!
  Viscountessen sang med et smil:
  Jorden er gavmild mod jer syndere,
  Og himlen er fuld af fare...
  Vi skal være sammen som en familie
  Roser lugter sådan før en storm!
  Drengen Gulliver udbrød:
  Alt i verden afhænger af
  Fra de himmelske højder...
  Men vores ære, men vores ære,
  Det afhænger af os alene!
  
  
  
  DEN LØBTE BARFODEPRINSESSES EVENTYR
  ANNOTNING
  En smuk skandinavisk prinsesse bliver tvunget til at gifte sig med en gammel fransk konge. Fortvivlet stikker hun af i en dårlig kjole, og hendes barfodede rejse tværs over Frankrig begynder, fuld af farer og eventyr.
  . KAPITEL nr. 1
  I et rige, der blomstrede i Skandinavien, boede der en prinsesse af fabelagtig skønhed. Hun havde hår farvet som sne, let drysset med guldpulver, der krøllede som lammeuld. Og så ville kongen af Frankrig tage hende til hustru. Og han sendte så mange som fem skibe med dyre gaver til hende.
  Kongen af Sverige modtog gaverne og ambassadørerne med ære. Og han gik med til at opgive sin datter. Men hun blev pludselig stædig. Hun havde en hemmelig elsker, en smuk blond ung mand. Men kongen af Frankrig var ikke længere ung og skinnede ikke af skønhed.
  Og den smukke Augustin, det var prinsessens navn, nægtede at gå. Men den svenske konge drømte om en alliance med det dengang meget magtfulde Frankrig for at konfrontere det tsaristiske Rusland.
  Og så greb han til et trick. Inviterede min datter til middag. Jeg prøvede at hilse så varmt som muligt på hende. Og selv tilføjede han stille og roligt en stærk sovepille, som slog ham ud i tre dage og nætter.
  Prinsessen mistænkte ikke sin far for forræderi, og uden videre drak hun den røde, søde vin.
  Og faldt hurtigt i søvn. Hun blev båret på en gylden båre, dækket med fløjl og silke, til flagskibet for den kongelige franske flåde.
  Og de satte mig i en hytte dækket med guldfolie og tildelte tjenestepiger en æresvagt.
  Hvorefter fem store skibe fra Great France med kanoner satte sejl.
  Det svenske riges kanoner hilste dem.
  Og pigen sov roligt. Hendes drømme var lette, luftige og behagelige. Hun så i dem engle, strålende keruber, Guds Moder så smuk som solen og meget mere. Pigen sov tre dage i træk, og måske havde hun aldrig set så lyse, smukke og behagelige drømme. Men så kom opvågningen. Og det viste sig ikke at være så sjovt. Prinsessen var dog klog. Og hun blev ikke hysterisk. Og samtidig besluttede hun bestemt at stikke af, hvis det var nødvendigt.
  Men det er ikke nemt at gøre. Hun blev konstant overvåget. Og skibene var lastet med mad og vand og kom ikke ind i havne.
  Men de ankom endelig til Port de Calais. Og prinsessen blev mødt med ære. Hun var bogstaveligt talt fyldt med smykker, som en smykkebutik.
  Og på en gylden vogn, besat med diamanter, med stor sikkerhed, tog de ham til Paris.
  Augustin kunne selvfølgelig stadig ikke læse eventyret om Gerda fra Snedronningen, men hun følte sig ikke helt tryg. Hun var ledsaget af en stor konvoj og en æres-eskorte. Så røverne truede ikke.
  Prinsessen tænkte på, hvordan hun skulle flygte. Der var mange ideer, men ingen af dem var egnede.
  Og da hun nærmede sig Paris, så de en pige på vej. Hun var i en revet kjole, snavset og barfodet. Men samtidig smuk, og også blond. Og hun blev, hvis hun blev vasket og klædt på, virkelig forbipasserende for en prinsesse.
  Augustin inviterede hende ind i vognen og bad hende vaske sig lidt undervejs. Desuden er det sommer, og det er varmt, og selvfølgelig sveder du i luksuriøst tøj, smykker og en gylden vogn.
  Der spurgte hun pigen, hvem hun var.
  Hun svarede:
  - Jeg er Gertrude! Min far var hertug, og min mor var en simpel bondekone. Hun døde, og nu blev jeg et omvandrende forældreløst barn.
  Augustin foreslog hende:
  - Lad os ændre! Du bliver en prinsesse, og jeg vil bære dine klude. Hvorefter du sparker mig ud, og jeg går. Men du, Gertrud, bliver den franske konges hustru!
  Den prinsesse-lignende pige, en smuk blondine, så smuk og charmerende, vasket fra støvet, nikkede:
  - Bøde! Jeg er enig. Blodet af De Guise selv flyder i mig. Og min mor lærte mig latin, og jeg har en forståelse for paladsmanerer.
  Augustin bemærkede:
  - Du er udlænding. Om noget, blev de enige om hukommelsestab fra en stærk sovepille i vin!
  Gertrude nikkede:
  - Jeg vil gøre et forsøg! Og dig?
  Prinsessen udtalte bestemt:
  - Og jeg vil som en helgen gå barfodet rundt i verden for at søge lykken!
  Pigen bemærkede:
  - Det er en fornøjelse at gå barfodet om sommeren. Men om vinteren bliver mine bare fødder så smerteligt kolde!
  Augustin bemærkede:
  - Vinteren er stadig langt væk. Og i Frankrig, fik jeg at vide, er sommeren lang. Så jeg håber, jeg kan passe ind på en eller anden måde. Eller måske vende tilbage til deres hjemland.
  Gertrude nikkede:
  - Held og lykke!
  Prinsessen foragtede at tage sine klude på, som stadig var våde efter vask. Hun tog en enkel, men ren pigekjole. Og hun besluttede sig for at gå barfodet, for det ville hun altid. Men for det første er sommeren i Sverige ikke så varm som i Frankrig, og for det andet, hvem ville tillade kongens datter at gå barfodet?
  Og det er så rart at gøre dette på tæppet og glatte fliser, mærke det med den bare sål af en pige, næsten en pige.
  Men hvor er det nemt, når alle smykker og klodsede kjole er fjernet fra dig. Du er kun iført en næsten hvid kjortel, allerede vasket, og ret kort, så dine bare fødder efterlades. Det ville have været muligt at vælge en rigere kjole fra stuepigerne, men Augustine besluttede ikke at tiltrække sig for meget opmærksomhed. Og det er endnu mere behageligt at bære en kjortel på en nøgen krop.
  Ved afskeden gav de to venner hånden. Gertrude var derimod meget tilfreds, selvom hun var tynget af smykker, især diademet og perlerne, og hun tog generelt sine øreringe på på en eller anden måde for ikke at prikke i øreflipperne.
  Det var også ubehageligt for fødderne i dyrebare højhælede sko. Men nu er hun en kongelig person.
  Og kongen selv vil blive hendes mand.
  Og Augustin forlod badehuset. Og så hurtigt som muligt travede hun af sted med sine bare, mejslede fødder.
  Da hun gik på græsset, mærkede hun små stik. Men så trådte jeg ud på gruset. De varme sten brændte smerteligt de forkælede såler på pigens fødder. De er ligesom et lille barns. Det gjorde ondt, og Augustin stønnede.
  Og hun gik hurtigt ned på græsset. Det var nemmere her, men alligevel prikkede græstørvene hendes ømme, virkelig høje fødder.
  Augustine ville virkelig vende tilbage, men hun bed tænderne sammen og gik videre.
  Hun prøvede at forestille sig, at hun var en helgen. Men de hellige udholdt pine.
  Her gik Gertrude barfodet på det opvarmede grus med lethed og et smil. Du kan se huden på hendes sål er som en kamels hove.
  Og hun vil vænne sig til Augustine.
  Men indtil du vænner dig til det... Jo mere prinsessen gik, jo mere gjorde hendes prikkede, bare såler ondt. For en bondekone er dette ingenting, men for en prinsesse fra et nordligt land?
  Ikke desto mindre gik Augustin stædigt fremad. Ikke langt fra Paris. Og der troede hun, at hun ville finde noget. Men så kom hun til udkanten af en landsby nær Paris. Jeg måtte gå på sandet. Hvilket også er meget smertefuldt for ben, der er punkteret af græsstrå. Pigen haltede på begge ben og stønnede. Hun rystede.
  Hendes lægge gjorde også ondt - hun var ikke vant til at gå langt barfodet.
  Plus hun var sulten. Det er bare frokosttid. En tur i den friske luft vækker din appetit.
  Pigen bankede på det nærmeste hus. Døren blev åbnet af ejeren - en kvinde på omkring tredive. Hun så på vagabonden, praktisk talt klædt i klude med nedslåede, bare fødder, og bemærkede:
  - Hvad vil du have! Jeg tjener ikke.
  Augustine udbrød:
  - Giv mig i det mindste en form for arbejde.
  Bondekonen så nærmere på hende. Augustins ansigt var blegt, men allerede rødt af solen, ligesom hendes ben. Og du kan se, at hendes såler er ømme og strikkede, og hendes hænder er en aristokrat med lange negle.
  Bondekonen spurgte:
  - Var du tjenestepige for en adelig person?
  Prinsessen nikkede:
  -Ja, det var!
  Kvinden nikkede:
  - Det ser ud til, at du blev smidt ud. OKAY. Jeg har ikke brug for en arbejder, jeg har børn. Men jeg vil stadig lade dig arbejde for at fodre dig. Kan du flette kurve?
  Prinsessen sukkede og svarede:
  - Har ikke prøvet.
  Kvinden stampede sin bare, solbrune fod vredt:
  - Det er nemt, du lærer! Flet fem kurve og få frokost.
  Augustine nikkede. Og hun gik ind i huset. Han var fattig. Børnene var også tynde, solbrændte og barfodede. Tre piger og en dreng vævede kurve. Augustin satte sig sammen med dem. Pigen gav hende basten og viste hende, hvordan det blev gjort.
  Prinsessen begyndte at væve. Hendes fingre var naturligt behændige og stærke, og hun lærte hurtigt.
  Selv Augustin blev interesseret og vævede af entusiasme. Snart dukkede en mand med skæg, kvindens mand, op og tog kurvene. Jeg lagde dog mærke til den nye:
  - Du er så smuk. Jeg kunne tjene penge med noget mere rentabelt end kurve!
  Bondekonen viftede med hånden:
  - Hun er en anstændig pige. Kom ikke med uanstændige forslag til hende.
  Bonden forlod hytten, han var den eneste i familien, der havde støvler på. Det er dog ikke særlig behageligt at bære støvler i Frankrig i juni. Men man mente, at det kun var passende for børn at være barfodede, og måske også for kvinder, men ikke for en voksen mand.
  Augustin og børnene spytter al basten ud. Hvorefter vi endelig fik grød og mælk. Prinsessen spiste også. Efter det fysiske arbejde og overgangen virkede simpel mad meget velsmagende for hende.
  Bondekvinden bemærkede:
  - Du kan blive hos os.
  Augustine rystede negativt på hovedet.
  - Jeg vil tilbage til mit hjemland.
  Kvinden spurgte:
  -Hvor er dit hjemland?
  Prinsessen svarede ærligt:
  - I Sverige!
  Bondekvinden bemærkede:
  - Langt. Vi skal til havnen. Men dine fødder er ømme. Du skal gøre dem grovere, eller tage sko på.
  Augustine mumlede:
  - Jeg kan klare det.
  Kvinden spurgte:
  - Kan du sy?
  Prinsessen nikkede:
  - Jeg dykkede lidt med at sy, men hvad?
  Bondekvinden bemærkede:
  - Gå til Marco. Han har det rigeste hus i landsbyen. Han sælger tæpper. Du kan tjene penge på ham for sko og en anstændig kjole.
  Augustin nikkede:
  - Det tager jeg højde for.
  Pigen af højblod følte sig træt, og det var allerede for sent. Og hun sagde:
  - Måske lader du mig sove?
  Bondekonen nikkede:
  - Du kan sove med børnene i høet. De var også trætte om dagen og lydige.
  Der var otte børn fra fem til tretten år. De var virkelig stille. Prinsessen sov på høet for første gang. Men dette var normalt for en stærk og sund krop. Og hun tog den og faldt i søvn. Og børnene snusede.
  I mellemtiden er Gertrud lige ankommet til Paris. Trods den sene time kom kongen ud for at hilse på hende personligt.
  En tidligere bonde og den uægte datter af en hertug, hun er i sandhed meget smuk og prinsesseagtig. Kun, selvfølgelig, er hendes ansigt mørkt af solbrændthed, og hendes ben og en betydelig del af hendes krop. Men Gertrud pudrede sig og gemte sin solbrune farve.
  Men hun følte sig stadig utilpas. Sidder stadig i vognen, ingenting. Men når du lægger den og går, gnider skoene dine fødder, fordi du ikke er vant til dem, og de høje hæle betyder, at du falder ned.
  Men kongen mødte hende selv. Han ser ud til at være over halvtreds. Ikke særlig sød og rynket. Men klædt luksuriøst på. Og han tog Gertrude i armen.
  Og han begyndte høfligt at spørge hende om hendes helbred.
  Bondepigen fik information om gården fra sin mor og svarede ret intelligent. Og generelt klagede jeg ikke.
  Kongen gav hende en drink og tilbød hende noget at spise. Jeg slæbte ham ikke ind i sengen - det er umuligt før brylluppet. Gertrude slugte glad maden og holdt sig knap nok tilbage for ikke at vise uhøflighed.
  Efter at have spist blev den normalt halvsultede bondekone tung. Kongen befalede hende at blive vasket og lagt i seng.
  Gertrud lagde sig i badet. Pigerne begyndte at gnide og vaske det. En af dem bemærkede:
  - Hvilke hårde fødder du har.
  Gertrude svarede:
  - Og jeg løb meget barfodet for at være stærk og smidig.
  Stuepigen spurgte:
  - Er det kutyme blandt dine prinsesser?
  Gertrud knurrede:
  - Og det er ikke længere din sag!
  Pigen var virkelig vant til at gå barfodet. Da hun var blevet forældreløs, udholdt hun kulden selv om vinteren. Hvordan hun ikke blev syg, mens hun trampede gennem sneen. Selvom jeg normalt om vinteren tog til det sydlige Frankrig.
  Det er godt, at hun i det mindste ikke blev mærket for tyveri. I stedet beordrede dommeren hende barmhjertigt at slå sine bare hæle med stokke. Det er smertefuldt og smertefuldt, men det efterlader ingen mærker på huden. Hvorefter Gertrud holdt op med at stjæle og begyndte at tjene ekstra penge i landsbyerne.
  Men hvis hun var blevet pisket ordentligt, ville det have kunnet mærkes på badeværelset. Men hun er stadig for solbrændt. Og uanset hvor meget en sådan mistanke vakte.
  Pigens ben er meget yndefulde i formen. Men fødderne er virkelig så hårde, stærkere end læderet af støvler.
  Men tjenestepigen forblev tavs og stillede ikke flere spørgsmål.
  Efter at have vasket den selverklærede prinsesse, blev hun lagt i seng. Det er usædvanligt, når du drukner i fjerbede. Men Gertrud faldt i søvn og faldt i drømme.
  Næste dag vågnede Augustin. Til morgenmad fik hun brød og surmælk. Og bondekonen tilbød at flette to kurve mere.
  Og så gik prinsessen sin vej.
  Hendes sårede fødder helede natten over, og det blev lidt lettere at gå. Men det gør stadig ondt. Især da hun trådte ud på grusvejen. Jeg måtte skifte til græs igen. Pigen gik videre. Hun bet tænderne sammen og spændte. Hendes ben varmede lidt op, og det blev nemmere.
  Endelig dukkede Paris' mure op foran. Byen er meget stor, de tider hvor middelalderen allerede var ved at slutte og nye tider begyndte. Og industrialiseringen er allerede i gang.
  Men kantede våben er endnu ikke forsvundet. Det syttende århundrede var en speciel tid.
  Augustine går på græsset, stikkende, nogle gange må hun trække torne ud af hælene.
  Til sidst tvinges prinsessen til at gå ud på vejen igen. Det er smertefuldt og varmt. Heldigvis gemte solen sig bag skyerne og brændte ikke så meget. Men det svier.
  Augustine går med stort besvær. Hun halter igen på begge ben og har voldsomme smerter. Men han viser mod og går.
  Porten kommer tættere og tættere på. Der er vagter... De tager ikke hensyn til en anden barfodet tiggerkvinde. Folk kommer og går. Mange kvinder og de fleste børn er også barfodede. Men de er ikke så bange for sten på vejen. Og Augustin lider.
  Men her er hun i Paris. Her er fortovene sten og lidt glattere. Det gør ikke så ondt længere. Men alligevel lider pigens brækkede ben meget. Og selv spor af let sivende blod er synlige.
  Augustin går til sig selv og udholder det. Byen er stor og ret beskidt. Tiggerbørn render rundt overalt.
  Augustine går. Og hun tænker, hvad skal hun gøre? Man kan selvfølgelig ikke kontakte kongen under alle omstændigheder. Og hvis til en af hertugerne og greverne. Men vil de tro, at den barfodede pige i kappe er datter af den svenske konge?
  På denne måde kan du komme til bødlen.
  Men hvad skal man gøre? Jeg kendte ikke Augustine. Hendes lægge begyndte at gøre ondt igen, og hun følte sig træt.
  Pigen satte sig på trappen og begyndte at hvile sig. Hun fik vejret og gned sine tilstoppede såler, som kløede forfærdeligt.
  En dreng nærmede sig hende. Han ser ret anstændigt klædt ud og har sko på.
  Desuden ny og lakeret.
  Da han så på Augustin, bemærkede han:
  - Så smuk og så fattig?
  Prinsessen løftede hovedet og svarede:
  - Se efter skatte i himlen!
  Drengen nikkede:
  - Og du er klog! Du ved, sådan en som dig kan leve et meget bedre liv.
  Den kloge Augustin sagde:
  - Jeg vil ikke sælge mig selv.
  Drengen nikkede:
  - Og det kunne man også tjene penge på. Men der er en anden måde!
  Prinsessen spurgte overrasket:
  - Og hvilken?
  Den unge slyngel bemærkede:
  - Vi kan klæde dig på, give dig sko og placere dig i et rigt hus som stuepige.
  Augustin spurgte:
  - Og hvad til gengæld?
  Drengen i frakken svarede:
  - Du vil åbne dørene for de rigtige fyre, når ejerne ikke er i huset.
  Prinsessen fnyste foragtende:
  - Tror du, jeg vil gå efter det?
  Den unge slyngel bemærkede:
  - Og hvad vil du?
  Augustin svarede med et suk:
  - Arbejd ærligt!
  Drengen trak på skuldrene:
  - Er det muligt. Men at arbejde hårdt for skillinger er dumt, når man kan have en formue.
  Pigen trak på skuldrene og svarede:
  - Jeg bliver ikke længe i Paris.
  Den unge slyngel bemærkede med et smil:
  - Jeg ser det!
  Og han gik fra pigen. Efter at have hvilet sig og følt sig sulten gik Augustin videre. Hendes ben gjorde meget ondt i de første minutter, men de blev varmere, og smerterne aftog.
  Augustin bevægede sig mere energisk nu. Og jeg blev mere og mere sulten. Men at stjæle var farligt - de blev straffet. Tiderne er ikke liberale. De kan mærke dig, piske dig smerteligt eller sende dig til hårdt arbejde. Og nogle gange hænger de også tyve. Selvom ikke altid.
  Augustin bevægede sig mere og mere energisk. Og hendes knækkede, ridsede hæle blinkede.
  Så lagde en herre mærke til hende fra vognen og råbte:
  - Kom her!
  Augustin løb hen til ham:
  - Jeg er klar!
  Manden med høj hat sagde:
  - Vil du tjene dit brød, tigger?
  Prinsessen, der blev mere og mere plaget af sult, nikkede:
  - Sikkert!
  Herremanden nikkede:
  - Tag dette brev til Louvre!
  Augustine nikkede.
  - Jeg er klar! Hvor er Louvre?
  Senor svarede:
  - Alle ved det, bare spørg! Og du vil give det videre til Mrs. Dogville .
  Prinsessen tog brevet og skyndte sig at løbe med det. Hun følte sig inspireret. Og nu og da spurgte jeg, hvor Louvre var. De viste det til hende.
  Augustin løb til paladset. Her ved indgangen blev hun stoppet af frygt. Prinsessen udtalte:
  - Jeg tager til fru Dogville med et brev!
  Vagterne tilkaldte løjtnanten. Han tog brevet op. Han så på våbenskjoldet og svarede:
  - Jeg afleverer den selv! Og denne tigger i Chatelet !
  Vagterne skyndte sig hen til Augustine og vred hendes hænder. Pigen gispede.
  Løjtnanten så mere omhyggeligt på hende og bemærkede:
  - Sikke skønne krøller du har, de kan sælges for mange penge!
  Vagten bemærkede:
  - Hun er selv vidunderlig!
  Løjtnanten nikkede:
  - Kom nu, følg mig, skønhed. Måske undgår du fængsel.
  Vagterne løslod Augustine. Hun fulgte løjtnanten. Han gik fremad.
  Og så eksploderer Augustine. Prinsessens bare fødder er lette, plus der er frygt. Og hun skyndte sig som en dåse.
  Panservagterne forsøgte langsomt at indhente hende, men faldt bagud. Augustine løb i fuld fart. Og jeg kørte ret længe, men så blev jeg træt og udmattet.
  Hun satte sig for at hvile sig... En dreng på omkring tolv løb hen til hende. Han var barfodet og i klude. Han rakte Augustin et æble og sagde:
  - Spis, skat!
  Prinsessen tog den og spiste den. Hun tyggede den med stor fornøjelse og smilede.
  Drengen nikkede til hende:
  - Du kan få et job. Det er tungt, men du dør ikke af sult.
  Augustin spurgte:
  - Hvad skal jeg gøre?
  Drengen svarede:
  - Drej pumpen. Normalt gør drenge dette. Men ejeren fik en ordre fra politiet om at ansætte en pige. Du er ikke ankommet endnu, du kan stå op.
  Augusta svarede med et suk:
  - Jeg er klar.
  Pigen gik med drengen til ejeren.
  Og så blev jeg skuffet. Allerede en halv snes piger stod ved indgangen og var klar til at arbejde.
  Prinsessen rystede... Men hendes problemer sluttede ikke der. Pludselig hørtes der ballade bag hende, og en kæmpe hund dukkede op. Hun skyndte sig mod pigen. Hun forsøgte at stikke af og blev straks overhalet.
  En adelsmand i jakkesæt, vagter og en allerede kendt løjtnant dukkede op bag hunden.
  Han grinede og bemærkede:
  - I Chatelet , denne skønhed!
  Augustins hænder var bundet bag hende, og hun blev ført i fængsel. Vagterne førte pigens albuer sammen og vred hendes skuldre, hvilket var så smertefuldt. Og de tog hende under eskorte.
  Den meget unge pige gik med hovedet nedad. Hendes vidunderlige krøller faldt under hendes skuldre. Bare fødder, blødende, trampede langs Paris' stenbelægning.
  Hun så uskyldig og rørende ud, hvis ikke for de for korte klude.
  Sådan føres prinsessen, datteren og arvingen af en betydelig stat, nu barfodet og i en dårlig kjole, i fængsel. Og Chatelet er et fængsel for almindelige mennesker i modsætning til for eksempel Bastillen, hvor rige mennesker er fængslet.
  Augustin tog den og sang:
  Tidspunktet for begyndelsen er næsten her,
  Dronningen føres barfodet til stilladset!
  Løjtnanten grinte:
  - Sådan her! Også en fornærmelse mod Hendes Majestæt Dronningen! En hel flok stænger og en bradepande til at stege dine hæle venter på dig i Chatelet .
  Augustin sagde frygtsomt:
  - Hvorfor vil de stadig torturere mig?
  Løjtnanten for den kongelige garde nikkede:
  - Ja! Omstændighed, flugt fra varetægtsfængslet, majestæt, levering af kærlighedsbreve, med mulig sammensværgelse. Åh skat, bødlen og stativet venter på dig.
  Prinsessen blev bleg og tøvede. Så de bragte hende til det dystre Chatelet- slot .
  Det var et fængsel, der stank, og cellerne var overfyldte med almindelige mennesker. Det er ikke som i Bastillen, hvor hver fange har en separat, god celle.
  Augustine blev taget til kvindeafdelingen. Der var mure og stænger rundt omkring. Når man afslutter, er der først en søgning. Der var intet på Augustine undtagen klude. Den blev revet ned af to stærke, magtfulde, maskuline vagter. De tog handsker på inden eftersøgningen. Og de begyndte groft at røre ved prinsessens nøgne krop. Pigen mistede næsten bevidstheden af skam og frygt.
  Hun kiggede ind i munden og så nøje på sine næsebor og ører. De tændte endda en gasstråle for at gøre det lettere at se. Så var det mest ydmygende, da de tvang mig til at sprede mine ben.
  Augustine tjekkede:
  - Jeg er jomfru, pas på!
  Erfarne tanter befamlede hende nu sagte og forsigtigt. En af dem bemærkede:
  - Så smuk og hel!
  Seniormatronen bemærkede:
  - Ja, denne fugl kan give et betydeligt overskud!
  Så skreg Augustin af smerte igen, da behandskede fingre invaderede hendes bunden dybt og groft.
  Vagtchefen grinte:
  - Vær tålmodig, kære! Der gemmer man ofte ædelsten og ringe.
  Augustin brændte bogstaveligt talt af skam og smerte. Det er som om de spidder dig.
  Så mærkede de hendes ben.
  Vagtchefen bemærkede:
  - Hendes såler er møre og strikkede. Hun er tydeligvis ikke almindelig.
  Augustine udbrød:
  - Jeg er en prinsesse!
  Seniormatronen råbte:
  - Hold kæft, ellers sender jeg dig i en celle med de skøre.
  Søgningen er afsluttet. Hvorefter Augustin blev overhældt med en spand varmt vand opvarmet i solen. Og efter ordre fra den ældste gav de mig en stribet kappe.
  Hun bemærkede:
  - Ifølge reglerne skal du have klippet dit hår og sendt til en almen celle. Men du er så smuk og jomfruelig, at du med vidunderligt hår bliver mere værd! Du, som en prinsesse, vil få et separat rum med barer, og der vil kommandanten for Chatelet afgøre din skæbne .
  Vagtchefen bemærkede:
  - Hendes mødom kan sælges under hammeren.
  Den ældste var enig:
  - Kommandanten bestemmer. Uden den har vi ingen ret. Nu tager vi hende til den privilegerede sektor.
  Iført et nummer og en stribet kjole, men stadig barfodet, blev prinsessen ført ad støvede gange, slidt af mange fødder.
  Normalt er der i Chatelet mange fanger i celler. Men der er også særligt farlige røvere, som de forsøger at holde adskilt fra deres medsammensvorne. Og piger, der bliver brugt på grund af deres særlige skønhed til at behage rige kunder.
  Augustine blev også ført til en separat celle. Der var en tremmeseng med en madras fyldt med halm og endda et spejl, samt et sted at aflaste sig selv og skylle. Sammenlignet med de almindelige celler, hvor der er en frygtelig stank, og pigerne bogstaveligt talt sidder på hinanden, er det virkelig nærmest en udvej. Og om vinteren er der endda en pejs bag væggen.
  De bragte brød og en kande vand til Augustin. Indtil videre er hun endnu ikke sat på en ration med øget ernæring, så de piger, der betjener klienten, ikke er tynde.
  Prinsessen, der var sulten og træt, spiste villigt sort brød og drak vand.
  Hvorefter hendes mave fyldtes, hun blev tung og faldt i søvn. Så gik hendes første nat i et fransk fængsel.
  . KAPITEL nr. 2.
  En fanget prinsesse i en fængselscelle på en halmmadras drømte, at hun befalede et regiment af engle. Og de kæmper med Lucifers hær.
  Bevingede engle og bevingede dæmoner mødtes. Og de begyndte at hugge med sværd. Engle har blå sværd, dæmoner har røde sværd. Den storslåede prinsesse, der blev en kriger i en drøm, kæmper mod Lucifer. Og kampen er meget hård.
  Lucifer er en meget smuk lyshåret ung mand med en atletisk bygning og fremtrædende muskler. Du kan ikke sige, at dette er Satan, hvis navn bruges til at skræmme børn.
  Tværtimod er han den smukkeste og mest perfekte engel. Augustin havde aldrig set så smuk en ung mand.
  Ikke desto mindre skærer de med sværd, og der flyver gnister fra knivene.
  Lucifer spurgte hende:
  - Hvem er du?
  Augustin svarede selvsikkert:
  - Prinsesse Engel!
  Lysbringeren svarede:
  - Hvorfor skulle vi kæmpe?
  Prinsessepigen svarede med et suk:
  - Ved det ikke. Men det skal vi!
  Lucifer tog den og sang:
  Spild blod på slagmarken,
  Det er ikke første gang for jer piger...
  Men betragte hende som snavs,
  På det parisiske fortov!
  Augustin gentog begejstret:
  Gud gav os sabler
  Jeg kan ikke stoppe...
  Metal flyver ind i dit bryst,
  Blodsudgydelser, blodsudgydelser!
  Og sværdene stødte sammen igen og slog gnister ud.
  Lucifer stillede pigen et spørgsmål:
  -Hvad er forskellen på godt og ondt?
  Augustin var flov og kurrede:
  - Nå...hvordan er dag forskellig fra nat...
  Den lysbringende engel svarede:
  - En dag er selvfølgelig godt! Men natten er heller ikke dårlig. Der er så smukke stjerner på den mørke himmel.
  Engleprinsessen var enig:
  - Ja det er rigtigt. Jeg elsker at se på stjernerne, især gennem et teleskop.
  Lucifer nikkede med et smil.
  - Ja, stjernerne er smukke, ligesom månen.
  Augustin sang med velbehag:
  Måne, måne, blomster, blomster,
  Hvor ofte i livet er der ikke nok,
  Mennesker og venlighed og venlighed!
  Den lysbringende engel tilføjede:
  - Vi stoler på alle elskere,
  Håb og drømme og drømme!
  Prinsessen nikkede til englen, der bragte lys, ligesom Prometheus, og på samme tid blev betragtet som mørkets fyrste.
  Men hvem er egentlig Lucifer? Kristne lærer: - Gud er absolut god, Satan er absolut ond. Men ifølge Bibelen dræbte Gud mange millioner mennesker, Satan kun ti mennesker. Så godt og ondt er så mærkeligt her.
  Gud er kærlighed? Men det er en mærkelig kærlighed.
  Når flertallet står over for evig pine i ild- og svovlsøen, og mindretallet står over for evige barakker - som et fængsel i troperne. Er det sådan det virker?
  Augustin var en klog pige, og det forekom hende også mærkeligt, at de fleste mennesker var dømt til evig, helvedes pine. Men på den anden side, hvad er sandheden?
  Og er Kristus Gud?
  Trods alt, virkelig, ville Gud, som ødelagde næsten hele menneskeheden i Noas dage og kun efterlod otte mennesker ud af millioner, ydmyge sig selv sådan og dø smertefuldt på korset?
  Og bed også for bødderne. Virker dette sandt?
  Augustin var selv overrasket over, hvor anderledes Gud Jesus var fra Den Forfærdelige Gud i Det Gamle Testamente!
  Lucifer gættede hendes tanker og spurgte:
  - Måske stoppe med at slås?
  Prinsessen sang som svar:
  Alle mennesker på én planet
  Man skal altid være venner...
  Børn skal altid grine
  Og leve i en fredelig verden...
  Børn skal grine
  Børn skal grine!
  Børn skal grine!
  Og lev i en fredelig verden!
  Efter disse ord blev sværdet taget i Augustines hænder og straks forvandlet til en frodig buket roser. Og duften udgik fra dem.
  Prinsessepigen sang rasende:
  I nærheden, nær glæde og ulykke,
  Vi skal, vi skal, give et bestemt svar!
  Til den solrige verden, ja, ja, ja!
  Og for at bryde mennesker ad - nej, nej, nej!
  Lucifer sang som svar:
  Folk, vær stille, vær stille,
  Lad krigene forsvinde i mørket...
  Stork på taget, lykke under taget,
  Fred på jord!
  Og hans sværd blev også til en frodig, duftende busk af tusindfryd.
  Både engle og dæmoner holdt op med at kæmpe. I deres hænder blev våben til storslåede værker af flora.
  Og alle sang i kor:
  Børn skal grine
  Børn skal grine!
  Børn skal grine!
  Og lev i en fredelig verden!
  Fangeprinsessen vågnede. Signalet om at stige lød. Chatelet- fangerne skulle tages til morgenmad og derefter på arbejde.
  Augustin blev rejst fra sin seng og fik en spand vand til at vaske sig og børste sine tænder. Så kom de havregrød med brød og noget mælk.
  Prinsessen spiste... Hun er allerede blevet en fuldstændig uhøjtidelig pige. Virkelig, hvad mere kunne hun bede om?
  Så blev Augustin taget på arbejde. Da hun ikke kunne sy, og der ikke var nok bestillinger, blev prinsessen sendt for at vende møllestenen. Sådan blev korn malet til mel.
  Arbejdet var hårdt og kedeligt. Augustin følte smerte i sine forslåede ben, da hun gik hen over gårdens sten. De bare såler begyndte at klø, og der dannedes frisk hård hud på de forrevne fødder. Og det er uhyggeligt smertefuldt.
  Augustine og tre andre piger drejede hjulet. Og korn faldt fra oven. Og stop ikke op og trække vejret. Meget hårdt arbejde. Men pigerne var allerede i gang med det, og deres bare fødder var bogstaveligt talt liderlige. De er hårdhændede, som en kamels hove. Og Augustine blev først for nylig barfodet og er ikke så vant til at arbejde. Og hendes lægge og knæ og ryg begyndte snart at gøre ondt. Det er bare tortur, ikke arbejde.
  Og opsynsmanden står over dem, og hjulet snurrer lidt langsommere, som ramt af en pisk.
  Det er som om de var slaver i det gamle Rom. Ja, du var for nylig kronprinsesse, du kunne blive hustru til kongen af Frankrig - på det tidspunkt den største magt på planeten. Og nu er du en barfodet fange i en iturevne, stribet kjole med et nummer. Dine skuldre er bare, og dine ben er bare næsten til hofterne. Og du lider. Åh fra sten under bare fødder, og fysisk stress, og piske og ydmygelse.
  Augustin led også af tørst. Det er stadig sommer og indelukket. Det er meget svært at dreje hjulet. Men hendes krop er ung og naturligt sund. Nu åbner den anden vind, og det bliver lettere.
  Pigen føler, at hendes bare fødder er blevet stive og mærker næsten ingenting.
  For at distrahere sig fra smerte og træthed forsøger pigen at forestille sig noget.
  For eksempel blev dronningen taget til fange af den onde kejser. Og hun blev ført til mesteren.
  Han beordrede hende:
  - Elsk mig!
  Men svaret var stolt:
  - Nej!
  Og efter ordre fra diktatoren blev dronningen spændt op på stativet! De trak mig op og rev først alt mit tøj af til huden. Så blev den stolte hersker hevet til loftet. Til hvælvingerne. Og så blev rebet sluppet. Dronningen faldt ned. Rebet strakte sig tæt på gulvet. Og den unge kvinde skreg og besvimede af smertechokket.
  En spand koldt vand blev hældt over hende. Den unge kvinde kom til fornuft.
  Bøddelen nikkede og sagde:
  - Vil du elske diktatoren?
  Dronningen havde smerter og var bange, hun skammede sig meget over at hænge nøgen foran bødlerne, som grinede sarkastisk med ansigtet.
  Den ældre torturist nikkede. De begyndte at løfte den nøgne kvinde op igen. Rebet strammede sig igen, endnu en gang. Og dronningen blev rejst på en stativ til selve loftet.
  Så frøs hun. Den ophøjede persons blege hud glimtede.
  Så blev rebet sluppet igen. Pigens krop faldt ned. Og først rystede hun af chokket. Og så, da rebet strammede sig, skreg det af det vilde stræk.
  Og igen mistede jeg bevidstheden.
  Bøddelen nikkede... Dronningen blev igen overhældt med isvand taget fra store dybder.
  Den unge kvinde kom til fornuft.
  Den ældre torturist spurgte:
  - Du vil elske kejseren!
  Dronningen brølede desperat:
  - Nej!
  Bøddelen beordrede:
  - Hæng hende op en tredje gang!
  Og igen begyndte torturerne at løfte dronningen op. Stræktortur er normalt meget effektivt. Og som et resultat af denne tortur brød mange magtfulde mænd sammen og var klar til at gøre hvad som helst.
  Men den smukke kvinde af højblod forblev tavs. Og hun blev igen hævet til loftet. Det var skævt og stenene var fugtige og grå.
  Og så frøs bødderne pigen i luften. Og så tog de den og sænkede brat rebet med velbehag.
  Den nøgne dronning faldt ned, og rebet strammede sig igen nær gulvet. Og igen skriger den unge kvinde og mister bevidstheden.
  Og hendes ansigt er så bleg og blåt af smertefuldt chok. Og igen hælder bødderne vand på hende. Dronningen, nøgen og udmattet, kommer ikke umiddelbart til fornuft. Du skal stadig slå hende på kinderne.
  Til sidst åbnede mine øjne sig.
  Overbødlen spurgte:
  - Skal du snakke? Det vil sige, accepterer du at blive kejserens medhustru?
  Dronningen hvæsede og slørede sin tunge:
  - Nej! Bedre at dø!
  Den primære torturist sagde i en træt tone:
  - Ti slag af pisken på halv styrke!
  Dronningen blev løftet lidt på stativet. Og bødlen svingede og slog hende let på ryggen. Den unge kvinde sukkede tungt. Og torturisten fortsatte med at slå.
  Hans slag var afmålte og nøjagtige. Røde striber hævede på pigens hvide ryg.
  Efter at have slået færdig, så torturisten spørgende på den overordnede bøddel.
  Spurgte han:
  - Er du enig i at blive kejserens medhustru?
  Dronningen skreg:
  - Du må ikke stikke mig!
  Bøddelen beordrede:
  - Fem slag af pisken med fuld kraft!
  Bødlen svingede og slog. Dronningens hvide hud bristede. Og blodet flød.
  Den unge kvinde skreg. Men hun bed sig straks i læben og sammenbidte tænderne. Bøddelen slog hende igen af al sin kraft.
  Dronningen tav, men blev endnu blegere. Hendes vejrtrækning er tung, sveddråber falder fra hendes bare bryst, hvorpå hendes rubin brystvorter funkler.
  Bødlen slog, huden sprængtes, og en rislen af blod flød ned.
  Da han var færdig med at slå, så han igen på lederen.
  Den ældre torturist nikkede:
  - Og nu en blok med kroge på!
  Bødderne fæstnede en smedet jernblok af eg til dronningens bare fødder. Og der var kroge, der stak ud langs kanterne. Sikret.
  Hovedtorturisten beordrede:
  - Stræk det ud!
  Og bødderne hængte et pund vægt på kroge. Både højre og venstre. Vægtene var selvfølgelig forberedt på forhånd. Og generelt har torturkælderen et rigt arsenal.
  Bøddelen spurgte dronningen:
  - Skal du snakke?
  Hun svarede selvsikkert, hvæsende af smerte:
  - Nej!
  Hovedtorturisten bemærkede:
  - Vi kan torturere dig til døde.
  Dronningen udtalte selvsikkert:
  - Det er bedre at dø end at forråde.
  Overbødlen beordrede:
  - Endnu en vægt på begge sider!
  Bødderne pustede og hængte hver vægt. Dronningens nøgne krop strakte sig endnu mere ud. Og en blanding af sved og blod dryppede fra ham, og hans årer blev endnu mere spændte og skilte sig ud.
  Dronningen begyndte at stønne stille gennem tænderne. Hun havde så mange smerter.
  Den ældre torturist spurgte:
  - Vil du tale? Vil du blive kejserens medhustru?
  Den unge kvinde pressede ud:
  - Nej!
  Overbødlen foreslog:
  - Nu steger vi dine hæle.
  Dronningen udbrød:
  - Jeg vil stadig ikke blive hans slave.
  Bødderne tog en flaske olivenolie fra skabet. De tog proppen af og hældte den i deres håndflader. Hvorefter de begyndte at smøre hendes såler kraftigt.
  Dronningen rykkede desperat og stønnede og sagde:
  - Jeg vil stadig ikke sige noget! Og jeg vil ikke gifte mig med en ghoul!
  Bødderne var færdige med at smøre sålerne. Så lagde de tynde træstammer og halm under dronningens bare fødder. De dryppede svovl og bragte en fakkel.
  Flammen antændte. Hans tunge slikkede rovdyrt den nøgne, pigeagtige tortur.
  Den lyserøde sål spændte. Og dronningen begyndte at trække vejret tungt. Og så, da pigens fødder var opslugt af varme, skreg hun.
  Bøddelen spurgte sarkastisk:
  - Vil du så gå til kejseren som medhustru?
  Dronningen råbte igen:
  - Nej!
  Bøddelen blottede sine tænder. På hans tegn tilføjede assistenterne brænde. Og flammen blev endnu højere og varmere.
  Dronningen begyndte at skrige helt op i lungerne. Hun havde mange smerter. Og torturerne grinede.
  Overbødlen spurgte:
  - Nå, har du ændret mening?
  Dronningen brølede:
  - Nej!
  Den ældre torturist sagde selvsikkert:
  "Så steger vi også hendes bryster!"
  Bødderne hældte igen olie på deres hænder. Og de skyndte sig hen til den unge kvinde for at smøre hendes fulde bryster.
  De tøffede groft dronningens brystvorter, som var skarlagenrøde, og klemte hendes barm.
  Efter torturernes berøringer svulmede den høje persons bryster og blev hårde.
  Dronningen tog den og brølede:
  - Skum!
  Efter at have smurt færdig, tog en af bødderne en fakkel op og tændte den. Torturerne bragte ilden til kvindens bare bryst. Og de begyndte at skyde hende uden ceremoni.
  Dronningen stønnede mere. Hvor var det ekstremt smertefuldt og smertefuldt.
  Bødderne klukkede og blottede deres tænder. Mange havde jern, men overbøddelen havde guld!
  Det her er virkelig et blodigt hold. Og deres tænder er som deres sjæl!
  De brændte hendes bare hæle og bare bryst på samme tid.
  Bøddelen grinede og blinkede på samme tid...
  Dronningen vred sig på stativet. Og det gør meget ondt på hende.
  Den ældre torturist spurgte:
  -Vil du gifte dig med kejseren?
  En ung, udmattet kvinde råbte:
  - Nej!
  Den primære torturist kurrede:
  - Og nu er det tid til, at hun også skal smøre sin livmoder...
  Her slap prinsessens arbejde op. Og hun blev sendt for at få en lille snack. Da hun var meget smuk, gav de hende mælk og fisk til hendes grød. Prinsessen spiste og følte, at hun ville sove.
  Men jeg var nødt til at gå igen og stille mig bag rattet og dreje den allerede væmmede møllesten.
  Og det er så hårdt, og musklerne vrider sig bogstaveligt talt af smerte. For at distrahere sig selv begyndte Augustin at komponere igen.
  Bødderne var ved at begynde at smøre livmoderen, men en dreng løb ind og overbragte kejserens ordre om at stoppe torturen.
  Bødderne slukkede ilden under den unge kvindes bare fødder og fjernede meget forsigtigt først vægtene fra blokken. Så selve blokken, og så dronningen fra stativet.
  De tørrede hende af med alkohol og tog hende med ovenpå til kamrene, så hun kunne hvile sig og komme sig over smerterne.
  I mellemtiden så kejseren gladiatorkampe i salen. Dette er også et meget grusomt, men ganske vist morsomt skue.
  To piger kæmpede. Den ene med rødt hår, den anden med hvidt hår.
  Begge er meget smukke, muskuløse, trænede.
  De gik ind i ringen kun iført trusser og efterlod deres torsoer nøgne.
  Storvesiren bemærkede og hviskede til kejseren:
  - Vidunderlige skønheder og lige styrke.
  Diktatoren nikkede:
  - Ja, vidunderligt, og det her er klasse!
  Blondinen var bevæbnet med et sværd og skjold, og den rødhårede med en trefork og dolk.
  De gik forsigtigt med deres bare fødder og kom tættere på.
  Så skyndte de sig mod hinanden.
  Den rødhårede slog blondinen på benet med sine trefork, men hun blev ramt på skulderen med et sværd og sprang væk.
  Begge piger blev såret. Publikum bulede. Så forsøgte den rødhårede at slå blondinens bare fødder igen. Men hun undgik nemt det. Kampen blev mere og mere intens.
  Med et brøl svingede den rødhårede sine dolke mod blondinens bryst, men hun satte et skjold op.
  Og klingen hoppede af.
  Begge kvinder blev rasende og begyndte at nærme sig hinanden. Her er hits og slag igen. Og to, næsten nøgne kroppe, flettet sammen.
  Pigerne begyndte at kæmpe i clinchen. Diktatoren lavede et tegn. Maurerne sprang op og stødte tændte fakler til pigernes bare, let støvede hæle. De vil tage den og brøle.
  De gik til pause. Men den rødhårede slog blondinen i siden med en dolk, og hun fik selv et sværd i nakken.
  Begge piger besvimede af smertechokket og frøs, blodige og nøgne.
  Maurerne brændte deres bare, pigeagtige, så forførende hæle med et varmt strygejern.
  Men pigerne rørte sig ikke engang.
  Kejseren bemærkede:
  - Det er ærgerligt, når kvinder dør! Ville det ikke være bedre at kaste drengene i kamp?
  Storvesiren nikkede:
  - Du har som altid ret, sir!
  To teenagere på omkring fjorten var de første, der kom ind på arenaen. De var muskuløse, flotte, solbrune drenge i røde badebukser. De holdt sværd i hænderne.
  Drenge på samme alder og højde kom også ud for at møde dem. Og også muskuløse, smukke, solbrændte, kun grønne badebukser og sabler i stedet for sværd.
  De bøjede sig for kejseren og hans følge. De stampede med deres bare, ru, drengeagtige fødder og råbte:
  - Dem, der går i døden hilser dig!
  Kejseren mumlede:
  - Start!
  Drengene begyndte at slås. Blodet løb straks ud, og der kom sår på de solbrune, muskuløse kroppe. Drengene havde ikke skjold, og de var selv råkæmpere, så kampen var flygtig. En dreng i grønne badebukser faldt. Maurerne brændte hans bare fodsåler med en fakkel. Han sprang op, men faldt igen, skød. En anden dreng faldt i røde badebukser. Men næsten med det samme i grønt. De tre drenge tav. Den ene blev stående. Og hans bare såler efterlod blodige fodspor.
  Maurerne brændte drengenes bare, hårdhælede hæle. Det lugtede som brændt kød. Og de blev slæbt væk på kroge.
  Drengen fik flere skrammer...
  Kejseren nikkede:
  - Du vil fortsætte med at kæmpe! Farvel, jeg giver dig livet til i morgen!
  Drengen blev taget væk...
  Så kom yderligere fem drenge, omkring tolv eller tretten år gamle, ud i gule badebukser og med trefork. Og fem drenge på samme alder og højde i sorte badebukser og med gribere.
  Først lavede tyrannens følge væddemål. Og så begyndte kampen.
  Drengene døde den ene efter den anden. Kun en fighter stod tilbage på benene, et barn på omkring tolv i gule badebukser. Resten blev alle gennemboret. Og selv at brænde deres bare hæle med et varmt strygejern hjalp dem ikke med at rejse sig.
  Kejseren beordrede:
  - Denne dreng skal leve til næste kamp. Kast resten til løverne og krokodillerne.
  Til det næste slag var et dusin drenge allerede bragt ud med spyd mod næsehornet. Fyrene var unge, omkring fjorten eller tolv år gamle. Og imod dem er et kæmpe næsehorn.
  Der var faktisk ingen chance for at overleve. Sandt nok er børnene kloge, og kampen trak ud.
  Desuden begyndte maurerne, efter ordre fra tyrannen, endda at kaste varme kul under drengenes bare fødder.
  Og det var ret smertefuldt.
  Kejseren var meget tilfreds. Han drak langsomt sød, rødvin og slugte kalkun i sovs.
  Drengene døde den ene efter den anden. Det lykkedes ganske vist drengen i blå badebukser at ramme næsehornet i øjet med et spyd og fik dyret til at blive vildt rasende. Og så undgik han i nogen tid behændigt det enorme horns slag.
  Men til sidst gjorde monsteret ham også færdig.
  De forkrøblede lig blev samlet op med kroge og slæbt hen mod burene.
  Så endnu en kamp: syv drenge i badebukser og med sværd mod en stor afrikansk løve.
  Børnene var generelt ti eller elleve år gamle, og de var håbefulde gladiatorer.
  Men tyrannens følge var tilfredse. Og faktisk viste kampen sig at være blodig og ret flygtig.
  Storvesiren bemærkede endda:
  - Det ville være bedre at opstille ældre drenge!
  Kejseren protesterede:
  - Nej! Det er helt rigtigt.
  Løven rev drengene fra hinanden, men selv var han næsten uskadt. Sådan forløb kampen.
  Så endnu en kamp. Denne gang kom en ret høj pige med en atletisk bygning ud. Hun var også kun iført badebukser. Og hendes hår er farvet i tre farver: gul, rød, grøn. Hun havde et sværd og en dolk.
  I dette tilfælde er dette allerede en erfaren gladiator og en berømt skønhed.
  En ret stor og garvet ulv kæmpede imod hende.
  Kampen skulle blive spændende. Men det var tydeligt, at udyret ikke længere var ungt og ikke hurtigt.
  Ikke desto mindre er kampen smuk. Den magtfulde pige havde ikke travlt. Hun blev ved med at klø ulven med sit sværd og dolk og undvigede nu og da. Og så sparker hun ham i hagen med sin bare hæl.
  Nedslaget slog et par af ulvens tænder ud. Og da han satte farten helt ned, skar heltepigen hovedet af ham.
  Sådan forløb kampen.
  Pigen efterlod barfodede, blodige fodspor og forlod stadion.
  Så kom endnu en ud, denne gang en brunette. Hun er solbrændt, barfodet og også kun iført badebukser.
  Tre drenge med sværd kom ud mod hende. De var unge, omkring tolv år gamle, tynde, men trådede. Det er tydeligt, at disse er slaver, og deres ryg og sider er dækket af ar fra vipper. Drengenes hoveder er barberet skaldede, og de ligger i badebukser, med skarpe skulderblade, der stikker ud, mod en stor og stærk pige. Som har to sværd i hænderne.
  Det var tydeligt, at drengene var uerfarne og dømt til døden.
  Kejseren bemærkede:
  - Er kampen ikke for ulige?
  Storvesiren bemærkede:
  - Du kan ikke lide det, når det smukke køn dør.
  Tyrannen nikkede:
  - Ja, kvinder skal ikke dø! Og drenge er mænd, og den mindst værdifulde vare.
  Slaget begyndte med gongongens signal. Den sorthårede kvinde havde ikke travlt. Hun ville give drengene en chance og vise en smuk kamp. Drengene er adrætte, hårdføre, men tydeligvis utrænede.
  Men de kæmper med stor raseri. Og man kan allerede nu se, hvordan de garvede drenges knoglede kroppe glimter af sved.
  Kejseren nikkede:
  - Vidunderligt!
  Her kløede brunetten en af drengene på hans muskuløse, mørke bryst. Han blev såret og skreg.
  Kæmp igen...
  Pigen sparkede drengen i lysken med sin bare fod. Han faldt af smertechokket og besvimede.
  Kejseren beordrede:
  - Løft den!
  Og mauren sprang op og brændte drengens blottede, hårdhændede hæl med et varmt strygejern. Han sprang op.
  Brunetten holdt møllen med to sværd og slog baghovedet med den flade klinge. Ikke dødelig, men slår fuldstændig bevidstheden ud.
  Moren brænder igen barnets bare hæl. I stenbruddene arbejder slavedrenge normalt året rundt uden sko, og deres såler er hårdere end læderet i deres støvler. Men det varme jern brænder dem stadig og får dem til at skrige.
  Og han hopper op igen. Den sorthårede kvinde albuede drengen i hagen, og han faldt. Og igen lider barnets bare, langmodige hæle under det varme jern.
  En gladiatorpige er tilbageholdende med at dræbe drenge. Men hvor kan du gå hen? Hun slår tindingen med fæstet. Men igen kauteriserer mauren hælen. Og drengen skriger.
  Tilsyneladende bliver vi nødt til at tilføje dem .
  Og en af drengene får hovedet skåret af en kvinde.
  Pigen slår derefter en anden ud og slår en anden ned. Ser på kejseren.
  Han råber:
  - Gør det færdigt!
  Den brunette pige sukkede og stak drengen. Despoten kender ingen nåde. Og jeg skulle også afslutte den anden. Og afslut så den tredje.
  Bagefter brød pigen ud i gråd og forlod stadion, eller lister, med et oprørt ansigt.
  Hendes bare, yndefulde fødder efterlod blodige, mejslede fodspor.
  Den næste kamp var endnu mere brutal.
  To store mandlige gladiatorer med nøgne torsoer kom ud. Syv drenge på ti eller elleve år kæmpede imod dem. Mændene havde store sværd, drengene havde små.
  Og dette er selvfølgelig en brutal kamp. Og en nådesløs, lad os se det i øjnene, tæsk.
  Drengene faldt og døde og trak blod.
  Men nogle gange lykkedes det også at klø de mandlige gladiatorer. Og påføre sår på torsoen.
  Kejseren bemærkede:
  - Konkurrencekamp!
  Storvesiren bemærkede:
  - Ja, Deres Majestæt. Selvom drenge ikke er en værdifuld vare, har du også lidt ondt af dem!
  Despoten nikkede:
  - Ja, medlidenhed er ikke for en mand! Det er godt, at disse krigere klarede sig igennem, men næste gang slipper jeg en løve løs på dem!
  Til sidst kom to drenge ud med trefork og et net. Også unge, omkring tretten år, uerfarne og med håret klippet skaldet. Før en kamp får drenge ofte barberet deres hår af til parykker, så de kan generere indtægt senere.
  Og de slap en tiger løs på drengene.
  Børnene forsøgte at kaste nettet, men tigeren rev det af og skyndte sig at skære børnene i stykker.
  Kejseren sang:
  - Jeg er en tiger, ikke en kat,
  Lever i mig nu...
  Ikke Leopold, men Leopard!
  Arbejdet var endelig færdigt, og Augustins tanker blev afbrudt. Hun gik til middag. Pigefangerne blev beordret til at tage tøjet af. De var nøgne, og varmt, solopvarmet vand blev hældt på dem fra spande. Så blev pigerne taget til middag. Augustine fik igen mælk og et kyllingelår.
  Hvorefter de tog mig til en celle. Inden hun gik i seng, læste pigen selvfølgelig en bøn, floppede ned på madrassen og faldt straks i søvn.
  
  
  DEN RUSSISKE PRÆSIDENT VLADIMIR ZELENSKY
  Efter indvielsen annoncerede Vladimir Zelensky opløsningen af Rada og afholdelsen af tidlige parlamentsvalg. Dette var generelt forventet. Forholdet til Rusland forblev dog anspændt. Vladimir Putin lykønskede ikke Zelenskij med sejren og anerkendte ikke præsidentvalget i Ukraine. Men det kom endda den nye unge leder til gode. Nationalisterne, som så på ham med mistænksomhed, anerkendte ham som en af deres egne. Og Vesten indså, at Putin virkelig er en aggressor. Og styrket støtte til Ukraine. Så det begyndte for sundheden og sluttede for freden. Zelensky tog det og præsterede ekstremt stærkt ved nyvalget til Rada. Det lykkedes at få folketingsflertal. Og så holdt han flere folkeafstemninger. Herunder forfatningsreform.
  Præsidentens beføjelser blev betydeligt udvidet. Tværtimod er Rada begrænset. Hvorefter Zelensky begyndte beslutsomt at gennemføre reformer og modernisering.
  Samtidig blev et snedigt træk opfundet i Donbass. Warrior Anastasia Orlova blev tilbudt en interessant mulighed. Med støtte fra Ukraine og vestlige efterretningstjenester bliver hun guvernør i Lugansk- og Donetsk-regionerne. Så vil han have formelt medlemskab i Ukraine og penge til genopretning og større personlig magt. Og endda din egen hær. Det vil sige Kadyrov- muligheden. Da Rusland faktisk gav uafhængighed til Tjetjenien, kun formelt bevarede kontrollen over det.
  Anastasia Orlova, som har indflydelse blandt feltchefer, accepterede denne mulighed. Jeg må sige, at denne kvinde var meget smuk, blond, og som regel, selv i den kolde vinter, løb hun barfodet.
  Anastasia erklærede krig mod det "stjælende" lederskab af Ny Rusland. Hun er en meget militant og autoritativ pige. Og hun grundlagde sin bolig i Novoazovsk. En del af folket og militserne støttede hende.
  Anastasia foretog sammen med en bataljon af barfodede piger adskillige razziaer og erobrede adskillige byer. Lokale kampe brød ud. Der var tovtrækkeri.
  Anastasia handlede ret dygtigt og modtog penge fra udlandet. Derudover havde hun støtte i Rusland. Herunder fra kvinder. Det, at Putin var syg, bidrog også til succesen. Tilsyneladende har Ruslands ambitiøse præsident overanstrengt sig. Og under disse forhold var ledelsen i Rusland splittet. Anastasia udnyttede dette og erobrede Donetsk. Efter at have modtaget seriøs støtte.
  Krigen begyndte også med Lugansk. Men ikke for energisk. Militserne ønskede ikke rigtig at dræbe hinanden.
  I sidste ende blev der afholdt valg til præsidenten for Novorossiya, og Anastasia vandt. Det blev straks anerkendt af USA og Kiev. Og så andre vestlige lande, og hele verden!
  Zelensky holdt sit ord og gav Novorossia en særlig status i Ukraine. Og i Donetsk flagrede det gul-blå flag igen.
  Den længe ventede fred er kommet.
  Zelensky bekæmpede aktivt korruption og indførte endda dødsstraf for økonomisk kriminalitet. Ved strengt og dygtigt at styre og danne et professionelt team forsynede Vladimir Zelensky Ukraine med høje vækstrater. Landet var ved at rejse sig, og den nye leders magt blev styrket. Forholdet til Rusland blev bedre. Hvad bidrog til det slagtilfælde, der tog Putin og gjorde ham mindre ambitiøs og aggressiv.
  I Rusland voksede Zelenskys popularitet. Han var en stærk taler, en charmerende person, en populist. Og ikke kommunist, men heller ikke antikommunist. Populær, både blandt venstrefløjen og blandt russiske oligarker. Meget populær blandt russiske unge. En intellektuel og en fyr. Han ser ud til at være intelligent, men han har taget varig magt. Ja, bestemt en leder, men også en gentleman på samme tid! Højkultur, men forståelig og elsket af folket. Et rigtigt talent inden for ledelse. Og en fantastisk arrangør.
  Og så, da fem år med fremgang og Ukraines fremgang var gået, og Zelenskys magt endelig var blevet styrket, fulgte et opsigtsvækkende forslag.
  Nemlig at forene sig med Rusland. Skab en enkelt unionsstat med en fælles præsident med stor magt. Selvfølgelig folkevalgt.
  Og i Rusland var eliten i chok. Hvilket træk! På dette tidspunkt var Putin svækket fra en alvorlig sygdom og mistet popularitet. Det betyder, at han ikke kunne kæmpe, i hvert fald ikke fuldt ud. Og Medvedev selv er generelt ikke en fighter og er uelsket af folket.
  Og her ønsker Zelensky tydeligvis at blive præsident for en unionsstat og... Hans chancer er reelle! For det første vil Vesten gerne se Vladimir Zelensky som præsident for Rusland og Ukraine! Han viste sig som en fuldstændig pro-vestlig og europæisk politiker. For det andet er Zelensky populær i Rusland og især i Ukraine. For det tredje er der ingen konkurrenter i sigte. Putin er alvorligt syg, Medvedev er svag og upopulær, Zyuganov og Zhirinovsky er for gamle. Der er ingen andre ledere i sigte. Desuden er der for det fjerde støtte fra oligarkerne i Rusland og Zelensky.
  Ja, det er klart, at dette er en meget seriøs kandidat til Ruslands præsidentskab. Han har styrke, karisma og en ekstraordinær taleevne. Og også støtte fra både vestlige og russiske medier. Plus populariteten af det nye i russisk politik, under gamle og kedelige ledere.
  Kort sagt er det både ubelejligt at afslå og skræmmende at tage imod tilbuddet. Putin fik et andet slagtilfælde. Medvedev blev fungerende præsident for Rusland.
  Det er selvfølgelig langt fra et faktum, at Zelensky helt sikkert vinder. Og jeg vil virkelig gerne annektere Ukraine. Medvedev har et ønske om at overgå Putin! Men er det værd at tage sådan en risiko som valg med Zelensky?
  Men befolkningen i Rusland støttede ideen om forening med Ukraine. Hundredtusinder af mennesker gik på gaden - krævede: de slaviske brødres enhed. Demonstranter stødte sammen med politiet i Moskva. Mange mennesker blev såret. En protestbølge begyndte at stige.
  Kommunisterne fik endelig Zyuganov, eller mere præcist, rådnet op, og den yngre ledelse begyndte at føre folket ud på gaden. Kræver regimeskifte.
  Nationalisterne trådte også frem og havde deres egne stærke og ambitiøse ledere. Maidan blev mere og mere moderigtig. Sten og molotovcocktails blev kastet mod politiet. Folkets længe akkumulerede utilfredshed begyndte at manifestere sig mere og mere.
  Medvedev holdt et sikkerhedsråd.
  De fleste af medlemmerne gik ind for forening - med henvisning til det faktum, at djævelen ikke er så forfærdelig, som han er malet. Og administrative ressourcer og propaganda er en kæmpe kraft! Og at folk kan hjernevaskes grundigt, og de vil generelt stemme på det parti, der har magten.
  Russiske milliardærer svor også troskab til Medvedev, som var forudsigelig, havde siddet ved magten i lang tid og mere eller mindre tilfredsstillede alle.
  Milliardær Deribasco bemærkede logisk:
  - Vi skal føre en valgkamp i stilen: Medvedev er Putin i dag, og ingen Zelenskys er farlige for os!
  Roman Abramovich bemærkede autoritativt:
  "Vi trak Jeltsin ud af valggraven med en vurdering på fire procent, og vi vil trække dig ud endnu mere!" Vores penge og medier er vores garanti!
  Prokhorov bekræftede:
  - Vi ønsker ikke så høje skatter på de rige som i Ukraine, og vi vil stå ved jer alle!
  Dmitry Medvedev slog knytnæven i bordet og meddelte:
  - Så accepterer vi forslaget om integration og ensretning!
  En foreningsaftale blev underskrevet mellem Ukraine og Rusland. Straks ændrede magtbalancen sig. Præsidentvalg skal finde sted inden for tre måneder.
  For at tilmelde dig præsidentembedet er det nok enten at indsamle hundrede tusinde underskrifter eller foretage et depositum på halvfems tusind dollars, som kun vil blive returneret, hvis du når anden runde. Det er virkelig sjove regler. Dels taget fra russisk og dels fra ukrainsk lovgivning.
  Naturligvis vil der være mange præsidentkandidater; Medvedevs team troede åbenbart, at dette ville være endnu mere rentabelt for dem! De siger, at vælgernes mobilitet vil give myndighederne en fordel i første runde. Og i den anden vil alle støtte Medvedev. I hvert fald regnede den fungerende præsident med det. Og det begyndte...
  Anastasia Orlova, denne barfodede Cleopatra, sagde, at der vil være Zelensky mod et helt hundrede. Og at han er Lancelot mod dragen Putin og Medvedev.
  Der udspillede sig voldsomme angreb i pressen. Nogle var på Zelenskys side, andre var på Medvedevs side.
  Tilmeldingsperioden for kandidater er begyndt. Der var turbulens i Rusland. Dzhokhar Dudayevs søn dukkede op i Kaukasus og erklærede jihad. Og modtog udbredt støtte i islamiske regioner. Mange eksperter havde mistanke om CIA's ører her. Desuden er Trumps præsidentperiode ved at være slut, og vi skal i det mindste vinde nogle sejre. Og Zelensky på den russiske trone er en stor sejr! Selvom der også er skeptikere, der hævder, at Zelensky kan gøre Rusland til et fantastisk land, meget stærkere, især økonomisk, end det var under Putin.
  Så meningerne var også delte i Vesten. Den forenede ukrainsk-russiske stat er naturligvis en magtfuld sammenslutning og slet ikke en joke. Dette kunne virkelig være et monster. De russiske sikkerhedsstyrker støttede naturligvis også foreningen. Desuden er Anastasia en sej kvinde. Hun var sammen med en bataljon af piger, alle skønheder, barfodet og i bikini, væltede og besejrede de russiske specialstyrker. Når de samler støv for at vælte Zelenskys alt for ivrige fan.
  Pigerne viste, at de kæmper fantastisk barfodet og i bikini! Og den særlige gruppe "Vympel" blev besejret af varme kvinder. Som et resultat blev beslutningen taget om ikke at blande sig, og den pro-ukrainske ledelse kom til magten i Novorossiya.
  Anastasia førte kampagne for Zelenky . I kamp vidste pigen, hvordan man kaster skarpe, tynde skiver, boomerange og granater med sine bare fødder. Bikiniklædte krigere er blevet legendariske. Et helt regiment af piger, hver af dem er en hel division værd. Dette er en kæmpe kraft!
  Anastasia skyndte sig gennem sneen med hendes røde, bare hæle blinkende. Pigen sang:
  I det store rum, tro mig, er der en drøm,
  Hun er som en solstråle på himlen...
  I Svarogs øjne er der fred og renhed,
  Han er for os, som Jesus vil opstå igen!
  
  Vi vil føde en strålende skæbne,
  Hun vil skinne som solen i maj...
  Men jeg forstår ikke, hvor længe udøde kan være,
  Hvor ond skæbne spiller med os!
  
  Forsvar dit fædreland, ridder,
  Lad den himmelske stjerne skinne...
  Vi beskytter vores oprindelige jords vidder,
  Lad planeten blive et evigt paradis!
  
  Men hvad kan frygtelig kommunisme gøre?
  Han vil gøre hjemlandets flag almægtig...
  Og rasende fascisme vil forsvinde ind i infernoet,
  Vi vil gennembore fjenden med et meget stærkt slag!
  
  Giv jeres hjerter til vores fædreland,
  At lyse med meget skarp varme...
  Vi vil gå gennem vores kamp til enden,
  Og vi vil ødelægge Führeren med et slag!
  
  Kammerat Stalin erstattede sin far,
  Vi er børn af forskellige generationer...
  Horden vil omkomme i helvede i vanvid,
  Og geniet Lenin vil vise vejen til Eden!
  
  I Rusland er hver dreng en kæmpe,
  Og piger er trænet til at kæmpe...
  Herren Almægtige Familie er en for os,
  Vi russere har altid været i stand til at kæmpe!
  
  Vi vil nå, snart tror jeg, vi vil nå alt,
  Der er intet højere i universet...
  Komsomol-medlemmet løftede åren,
  Og ramte Führeren på taget!
  
  Ikke mere kommunisme, ikke flere ideer,
  De er smukke og vil bringe lykke!
  Og Führeren er simpelthen en skurk,
  Meget lumsk, meget sort!
  
  Jeg er en pige - en kæmpers storhed,
  Barfodet løb hun frimodigt gennem kulden...
  Min tykke fletning er lavet af guld,
  Jeg byggede en hurtig rose!
  
  En milliard ideer kan opstå
  Hvordan indretter man et fædreland i kommunismen...
  Hvis du ser en Fritz, så slå ham hårdt,
  Så den blodige Adolf sidder ikke på tronen!
  
  Slå fascisterne med din knytnæve,
  Endnu bedre, slå dem med en forhammer...
  Lad os ride langs Volga med vinden,
  Vi gider simpelthen ikke knuse geder!
  
  Vi vil opdrage soldater til fædrelandet,
  Pigerne skynder sig at angribe...
  Skønheden sigtede maskingeværet,
  Hitlers gengældelse vil være smertefuldt!
  
  Ingen kan besejre russerne,
  Selvom fascismens ulv er en garvet djævel...
  Men alligevel er hans bjørn stærkere,
  Hvilken ordre bygger en ny!
  
  Løb for fædrelandet, for Stalin,
  Komsomol-medlemmer skynder sig barfodet...
  Nazisterne blev skåret ned med kogende vand,
  Fordi de store russere er de sejeste!
  
  Stolte piger kommer til Berlin,
  De vil efterlade barfodede fodspor...
  Over dem er en guldvinget kerub,
  Og de bliver sølv som hvepsens perler!
  Pigen synger, men hvor kæmper hun! Det var trods alt hende og hendes fire partnere, der på et tidspunkt reddede militsen fra fuldstændigt nederlag ved Iolaisk .
  Så kom fem piger i bikini og barfodet ind med en hel hær.
  Ja, det var noget af et skue.
  Anastasia skød meget fra maskingeværet, afskar fjendens linje og kastede derefter flere tynde skiver på én gang med sine bare tæer. De hoveder er skåret af.
  Og Anastasia vil synge:
  - For Hellige Rus!
  Natasha skød også, huggede fjenderne ned og knirkede, kastede en granat med sin bare fod og væltede en tank:
  - For Svarog!
  Og så giver guldhårede Zoya sin tur. Og han kaster også dødsgaven med sin bare fod og råber:
  - For fremtiden for Rodnoverie!
  Og Aurora vil følge dem så hurtigt som muligt. Og med sin bare hæl vil han frigive dødens gave og råbe:
  - For store grænser!
  Og så vil Svetlana presse ind. Han vil give et udbrud, og derefter fra et maskingevær, og med sine bare tæer vil han sende ødelæggelse...
  Og den bare-benede skønhed råber:
  - Til Romanovs tilbagevenden!
  Ja, Anastasia var fan af genoprettelsen af det kongelige imperium. Faktisk er der faktisk en tsar ved magten i Rusland. Så hvorfor ikke skabe et legitimt monarki? Desuden flyder blodet fra mange generationer af europæiske konger i Romanovs årer. Er dette deres stamtavle? Hvilken slags familie er Putin, og især Lukasjenko? Hvem skal de være konger? Men Romanovs er Guds salvede!
  Anastasia og hendes venner i bikini udførte mange mirakler. Hun kæmpede som en djævel. Men så skændtes hun med Putin og tog Zelenskys side. Generelt så Anastasia, at Ukraine blev forurettet, og med en øget retfærdighedssans, tog hun de svages side!
  Anastasia og hendes fem afviste angrebet på Novoazovsk, da de forsøgte at arrestere hende som oprører. En hel kolonne af regeringsstyrker blev afskåret og afvæbnet.
  Hvorefter fangerne faldt på deres ansigter og kyssede Anastasia og den anden piges bare, støvede fødder.
  Pigen sagde filosofisk til de fangede soldater fra Novorossiya:
  - Jeg vil ikke dræbe dig! I er mine brødre! Og jeg vil blive din dronning!
  Generelt accepterede Novorossiya Anastasia uden meget skade eller store tab. Sandt nok skar den blonde terminator hovedet af Donetsk-republikkens guvernør og dræbte hans vagter, der hovedsagelig bestod af kaukasiere.
  Anastasia har længe været en legende. På Krim udførte hun sådanne mirakler, at hun modtog stjernen fra Helten i Den Russiske Føderation. Uden hende ville det ikke have fungeret så gnidningsløst med hendes partnere i bikinier. Men så blev Anastasia taget og frataget alle russiske priser. Herunder for drabet på russiske specialstyrker i kamp, da de forsøgte at fjerne ham. En straffesag blev endda indledt.
  Men de turde ikke starte en stor krig med det nærmest uafhængige Novorossiya. Desuden blev Putin syg, og uden ham ville ingen tage ansvar.
  Især Medvedev, som generelt ikke er leder i sin mavefornemmelse og sind. Men det er netop det, der passede bjørnene til de russiske oligarker og Putins følge - de kan let manipuleres.
  Hvorom alting er, så har en enorm propagandamaskine rejst sig mod Zelensky. De begyndte at give alle skylden for alt. Og at han angiveligt var stofmisbruger, tyv og sugede milliarder af sig gennem offshore-selskaber, og at han generelt var homoseksuel.
  Provinsen gik for at skrive. Og selvfølgelig var der vidner, og forsikringer af forskellig art. Herunder anklager om homoseksualitet. Registreringen af kandidater er kun lige begyndt, og mudderet vælter allerede ud.
  Antallet af mennesker, der var villige til at deltage i valget, både ukrainere og især russere, viste sig at være kolossalt. Både kommunister og nationalister klatrede ind. Pludselig dukkede selv den gamle og syge Zjuganov op for at stemme. Selvom han allerede har forladt posten som formand for Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti. Afonin , Udaltsov og Grudinin gik også til valg . Og generelt er der stadig en flok venstrefløjskandidater, lidet kendte, men greyhounds. Og så mange mennesker ønsker at stille op som præsident! Hvad med halvfems tusind dollars? Er dette virkelig et så stort beløb efter russiske standarder?
  Det var som om tanks var villige til at klatre. Og forretningsmænd og kunstnere og popfigurer og forfattere. Ja, forfattere er også aktive. Lav en annonce for dig selv. Og halvfems tusind dollars er ikke så meget. Så CEC modtog hundredvis af ansøgninger.
  Nå, valg! Nå, hvilket show det viste sig at være! Selv Alla Pugachev stillede op til præsidentvalget. Hvorfor ikke? Alka begyndte at glemme , og måske vil hun huske sig selv! Af de gamle mennesker klatrede Yuri Luzhkov til præsidentposten. Jeg ville åbenbart også minde mig selv.
  Nå, selvfølgelig kunne et sådant show ikke undvære Vladimir Volfovich. Men denne gang deltog både hans søn Igor Lebedev og hans højre hånd Degtyarev i valget. De gik også i tre kolonner til valget.
  Nationalisterne flyttede også. Selvfølgelig stillede den legendariske Demushkin , der afsonede tid i fængsel, og interessant nok "Spider", lederen af "Metal Corrosion" og lederen af rockgruppen "Kolovrat" op til præsidentvalget og mange andre.
  Nå ja, popsangerne tog selvfølgelig også afsted på en kampagne. Her er Philip Kirkorov og Nikolai Baskov. De har heller ikke noget at tabe. Sådan en militær vagt indsat.
  Og Timothy og Vitas , og generelt mange mennesker gik på en kampagne.
  Selvfølgelig ikke tilfældigt! Medvedevs plan var at nominere et stort antal kandidater, som ville overføre stemmer til ham i anden runde. Overordnet set er planen interessant. Medvedevs vurdering er oprindeligt lavere end Zelenskys. Og det er umuligt at vinde uden list!
  Men Jeltsin havde også en nul rating, men han var i stand til at vinde mod Zyuganov. Sandt nok gennemførte sidstnævnte valget som en invalid: tabte med vilje!
  Og i dette tilfælde er Medvedev modstander af en ekstraordinær og meget talentfuld person.
  Så der sker meget her. Ved Solovyovs show blev Zelensky konstant kastet med mudder efter ham. Sandt nok, så kastede en pige is i Solovyovs ansigt med tæerne på sine bare fødder. Og hun slog et øje ud. Hvorefter det blev klart, at det ikke er sikkert at kaste mudder efter Zelensky! Ligesom denne fyr er en ukrainsk ørn!
  Generelt var der ingen enhed i det russiske samfund. Mange, mange mennesker støttede Zelensky. Ligesom, virkelig ungt blod og var i stand til at hæve Ukraine uden høje olie-og gaspriser! Og hvad med Medvedev? Landet drukner bogstaveligt talt i olie- og gasdollars, og økonomien er i fuldstændig stagnation. Der er ingen vækst, kun arbejdsløsheden stiger.
  Medvedev har generelt den højeste anti-rating blandt alle politikere. Selvom det netop er derfor, det er gavnligt for oligarkerne. Jo mere vi er afhængige af dem, jo mere kontrollerer vi. Den russiske regering begyndte hastigt at hæve alles løn og pensioner. Og til tider...
  Desuden foreslog Medvedev endda at reducere pensionsalderen med to år. Ligesom alt er til gavn for folket. Og der blev foretaget ændringer for at øge pensionerne og tælle arbejde efter pensionering som anciennitet.
  Medvedev og embedsmænd glemte ikke. Så de står og stemmer på ham. Især offentlige indkomsterklæringer blev annulleret, og gaver på op til tusind dollars blev tilladt. Hvilket embedsmanden selvfølgelig kunne lide. Det samme er tilladelse til at have fast ejendom i udlandet, samt konti.
  For at vinde rygerne blev antitobaksloven lempet betydeligt. Salg af alkohol om natten var tilladt, og endda spil blev legaliseret. Sidstnævnte blev hilst velkommen af oligarkerne; ja, hvorfor miste en sådan indkomst og tage den under jorden.
  "Dukker"-programmet er tilbage. De begyndte at vise mere erotik på fjernsynet.
  Medvedev erklærede også en amnesti og beordrede endda betaling af nødhjælpspenge til fangerne. Og det er også en betragtelig procentdel af stemmerne. Og fangerne selv og deres familier.
  Generelt fremsatte Medvedev sloganet: mere frihed! Faktisk er Rusland træt af Putins despoti. Når du ikke engang vil se en nøgen kvinde på tv!
  Og selvfølgelig var der et forsøg på at vise: livet er blevet friere, livet er blevet sjovere!
  Medvedev sænkede også alkoholpriserne og tillod ølreklamer på tv. Faktisk, hvorfor gå for langt.
  Men krig var ved at bryde ud i Kaukasus. Efter at Putin rejste, begyndte bjergbestigerne at kræve endnu flere privilegier og rettigheder. Og deres ambitioner er kun vokset. Desuden begyndte Tyrkiet at lægge mere aktivt pres på Kaukasus, deres ambitioner voksede, især da Erdogan i Syrien modtog for lidt efter sin mening. Situationen blev forværret af faldet i oliepriserne og dermed gaspriserne. Det var Venezuela, der øgede produktionen efter vælten af Maduro- regimet . USA og Iran er endelig blevet forsonet, og der er etableret en samlet regering i Libyen.
  Faldende oliepriser har kollapset den russiske rubel, givet næring til inflationen og devalueret stigninger i lønninger og pensioner.
  Og den stigende aktivitet af militante i Kaukasus spillede mod Medvedev.
  De sagde, at han ikke var i stand til at bevare Putins arv. Og hvad i det hele taget, som det ofte sker: Superstjernen udnævnte sig selv til en svag efterfølger.
  Både USA og arabiske lande og endda Iran gav næring til separatismen i Kaukasus. Men der opstod uenigheder blandt sikkerhedsstyrkerne. Nogle ønskede stadig at se Putins mangeårige partner, Medvedev, som præsident! Og andre skulle sætte den meget mere populære Sergei Shoigu ind.
  Men sidstnævnte blev ikke støttet af oligarkerne og industrifolkene. De anså ham for for venstreorienteret, og milliardærerne var trætte af én persons diktatur. Alle ønskede en liberal på tronen og forsoning med Vesten. Medvedev, der ventede indtil registreringsperioden for præsidentkandidater sluttede, fyrede Shoigu. Hvad forårsagede uroligheder i hæren.
  . KAPITEL nr. 2.
  Derefter tildelte Medvedev Shoigu den længe lovede rang som marskal og gav ham posten som æres vicepremierminister. Også et populistisk træk. Men under alle omstændigheder var situationen før valget ikke til fordel for den fungerende præsident.
  Zelensky er yngre, mere succesrig, mere veltalende og scorer point. Og selv da det blev registreret, beholdt mere end to hundrede præsidentkandidater deres ubestridte lederskab. Men Medvedev skulle stadig kæmpe om andenpladsen. Uventet blev Alla Pugacheva hans konkurrent for at nå anden runde. Den aldrende primadonna, der ikke havde præsteret længe og ikke var særlig vild med PR, sprang pludselig op på ranglisten.
  Måske var det en reaktion på irriterende politikere. Zhirinovsky og Zyuganov faldt tværtimod kraftigt i vurderinger. Befolkningen er frygtelig træt af begge disse politikere. Desuden dukkede yngre og mere originale ledere op på deres valgfelt.
  Især tilføjet Demushkin , der modtog billedet af en martyr i fængslet. Suraikin kunne stadig ikke få en vurdering, men et andet medlem af hans parti, Sergei Kovalev, den bedste russiske professionelle bokser, begyndte også at få point.
  Generelt viste Sergei Kovalev sig at være en interessant fyr. Han stillede op til posten som borgmester i Moskva og blev, uventet for alle, nummer to. Han meldte sig ind i det russiske kommunistparti. Og han begyndte også at forbedre sin vurdering.
  Det skal bemærkes, at Sergey Kovalev er en meget stor bokser - den bedste blandt russerne, endda overgået Kostya Tszyu.
  Sergei Kovalev er således en terminator og er faretruende tæt på Medvedev.
  Sandt nok har de fleste russiske undersøgelsestjenester vurderinger og... O. præsidenten var overvurderet. Men oprykningen var grundig. Medvedev var dog ikke særlig heldig. Efter Putin blev formuen på en eller anden måde mere snæver. Oliepriserne fortsatte med at falde, rubelkursen faldt også, og priserne steg hurtigt. Kaukasus brændte mere og mere aktivt. Og selv Kadyrovs mænd begyndte at kæmpe på militanternes side. Dette er situationen. Og så angreb Taleban russiske tropper på grænsen til Tadsjikistan.
  Og som det viste sig, var russiske tropper ikke klar. Medvedev satte sig op igen. Plus, en skandale med tyverier i Forsvarsministeriet og Finansministeriet blev afsløret . En skygge er faldet på Medvedevs mangeårige venner. Der opstod også tvivl om, hvem der stjal hundredvis af milliarder af dollars fra Rusland. Også mistanker. Og medierne blev uforskammede...
  Zelensky gennemførte valgkampen roligt, professionelt, som et show. Zhirinovsky arbejdede som altid mere for myndighederne end for sig selv. Zyuganov blev udråbt og pillet med rådne æg. Så igen hændelser...
  Selvfølgelig deltog Ksenia Sobchak i valget, og hun kunne ikke lade være med at smide koniken ud. Hun tog den og kastede en kage i Zhirinovskys ansigt. Og hun tiltrak sig opmærksomhed. Det skete også ret episk.
  Alexander Povetkin deltog også i valget. Den russiske bokser, efter at have tabt til Joshua , kunne ikke vende tilbage i lang tid, havde derefter et par kampe med acceptabel modstandere og brød sammen i en mere alvorlig. Efter at have afsluttet sin karriere gik han ind i politik og begyndte at skabe et nationalistisk parti.
  Indtil videre uden den store succes.
  Povetkin slog dog sin modstander i ansigtet under en tv-debat. Han udmærkede sig, og det hævede hans vurdering lidt.
  Generelt var valget hysteriske.
  De holdt tv-debatter: de gav tredive sekunder til at svare, og der blev skænderier. Fester, slagsmål, skandaler. En hel farce.
  Medvedev blev forfremmet skamløst, men hans vurdering voksede praktisk talt ikke. Udgangen til anden runde er stadig i tvivl.
  Zelensky var foran med bred margin. Og ikke så mærkeligt! På fem år lykkedes det Vladimir at stoppe arbejdsløsheden og genoprette alle fabrikker og fabrikker og bygge nye.
  En af Zelenskys præstationer var udviklingen af landbrug og alternative energikilder.
  Især i Ukraine er der dukket kraftværker op, der fungerer og lader fra atmosfæriske trykforskelle. Samt geotermiske kraftværker. Og meget mere. Herunder at bruge ionosfærens energi. Det skete sådan, at videnskaben gik imod olie og gas.
  En sand sensation var, at der i Ukraine dukkede en plante op, der producerer syntetisk mad og leverer den til Kina. Og Rusland har reduceret fødevareeksporten.
  Der var også nominerede blandt ukrainerne. Især Vladimir Klitschko. Den berømte bokser havde en vanskelig karriere. Vendte tilbage til ringen: besejrede Charr og Tyson Fury . Men den tredje omkamp mod Joshua tabte han stadig igen, men tjente mange penge. Og han annoncerede sin endelige pensionering fra boksning.
  Men så kom han tilbage igen. Han kæmpede i Kiev med Gassiev og vandt. Bagefter fik han endnu en kamp og vandt titlen som regulær verdensmester - til sidst slog han både Foremans rekord og Joe Louis' rekord. Hvorefter han annoncerede sin nominering til præsident for det forenede Rusland og Ukraine. Og det skal siges, at Vladimir Klitschko blandt ukrainere er næst efter Zelensky selv. Og trods sin betydelige alder i boksning gennemførte Vladimir Klitschko allerede under valgkampen et obligatorisk forsvar mod en bokser, der var tyve år yngre end ham. Og igen vandt han på knockout.
  Hvorefter Vladimir Klitschkos vurdering sprang, og han rykkede tættere på Medvedev og fik chancer til anden runde.
  Generelt havde disse valg én ubestridt favorit: Zelensky, og der var en meget tæt kamp om andenpladsen. Alla Pugacheva, der kortvarigt havde overgået Medvedev i kampen om andenpladsen, begyndte at træde ved siden af. I princippet blev hun ikke oplyst af noget lyst. Og Vladimir Klitschko kom på andenpladsen. Men hans vælgerskare er ikke særlig stabil. Sergey Kovalev, som formåede at gå efter tre nederlag og samle alle fire lette sværvægtsbælter, kæmpede også i ringen og vandt igen mesterskabstitlen.
  Og hans rating sprang igen. Han kunne også nå anden runde. Andre ukrainske boksere: Usik og Lomachenko støttede Zelensky, og præsidenterne blandede sig ikke. Selvom begge endnu ikke har afsluttet deres karriere. Hvorfor skulle de blive færdige? Usik slog Joshua på point og blev den ubestridte verdensmester i sværvægt. Lomachenko vandrer fra den ene vægtkategori til den anden, og han får så store honorarer, at han nødig vil afslutte sin karriere.
  Der er også valgkamp i USA. Anders tager af sted efter to perioder, og han er ikke rigtig sund nok til at stille op til en tredje. Unge fyre stiller op til præsidentvalget. Fra Demokraterne, en meget smuk kvindelig guvernør på omkring niogtredive - sandsynligvis den yngste dame blandt præsidentkandidaterne. Også fra republikanerne, fra unge generaler-helte fra krigen mod Iran.
  Generationen af politikere i USA har ændret sig.
  I Rusland kunne Putin måske have besejret Zelenskij, men han var tydeligvis udbrændt på arbejdet. Overspænding har taget sin vejafgift! Det, han ville, var at overvurdere sin styrke og ikke stole på sine omgivelser. Eller måske har de også forgiftet ham. Efter at Nazarbayev rejste, begyndte endnu en bølge af demokratisering i SNG. Kasakhstan blev en parlamentarisk republik. I Hviderusland forsvandt Lukasjenko på en eller anden måde mistænkeligt. Og præsidenten blev også en galionsfigur.
  Endnu en bølge kom. I Tyrkiet har parlamentet allerede rejst sig mod Erdogan . Pendulet svingede i den anden retning.
  Zelensky ændrede virkelig forfatningen til fordel for mere autokrati, men i Vesten opfattes han som en af deres egne! Ja, og folkeafstemninger finder sted hele tiden. Og der er reel ytringsfrihed.
  Zelensky har i hvert fald ingen særlige problemer med at vinde i anden runde. Mest sandsynligt vil det være Medvedev, der kommer til anden runde - administrative ressourcer kan overvindes af lav popularitet og ikke en meget vellykket regeringstid. Mange bemærkede lighederne med valget i Ukraine - mange præsidentkandidater, Zelenskys ledelse, lave regeringsvurderinger og høje anti-rating .
  Om Zelensky kunne besejre Putin er stadig et spørgsmål, men Medvedev var tydeligvis ikke op til rollen som nationens leder. Og demokratiet her spillede mod myndighederne.
  Medvedev kunne ikke rigtig gøre sig klar til kampen. Hans karakter er ikke den samme. Ikke en rigtig fighter!
  Men problemet med alle autokratier er, at efterfølgerne ikke er særlig gode! Normalt ville en diktator sætte en svækkelse i hans sted for ikke at vælte ham! For eksempel var Nazarbayevs efterfølger begrænset i magt. Og det gider han ikke - han er blød i kroppen!
  Men Vladimir Zelensky kom i hvert fald til magten fra oppositionen og er ikke en svækkelse.
  Det skal siges, at Putin også blev betragtet som blød og svag, hvorfor de blev indsat som præsident, efter den højtråbende Jeltsin. Men som det viser sig, er der djævle i den stille sump!
  Og så viste det sig, at sumpen alligevel ikke var så stille. Men Medvedev er tilsyneladende ikke en ulv i fåreklæder, men i sandhed et naturligt får. Og han kan ikke samle kræfterne.
  Zhirinovsky fornærmede Zelensky med uanstændigheder og blev idømt en bøde. Flere dusin præsidentkandidater trak sig tilbage til fordel for Medvedev, men det gav næsten ingenting. Af de berømte mennesker, der spillede hovedrollen, var der bokseren Denis Lebedev. Han avancerede faktisk rent teknisk. Der var også forretningsmænd og mindre kulturpersonligheder. Af forfatterne var det kun Sergei Lukyanenko, der spillede hovedrollen til fordel for Medvedev. Resten ønskede at promovere sig selv . Og alle troede på held.
  Medvedev er vokset en del. Men der var håb om, at hæren, fængslet og politiet ville stemme som beordret. Plus der er bestikkelse af vælgere. Og selvfølgelig førtidsafstemning. Også her er der alle muligheder for succes.
  Ja, det er netop det, der foranledigede øget aktivitet fra myndighedernes side. Giv tidlig afstemning. Og der er der selvfølgelig forfalskning. Og ønsket om at stemme med hjertet.
  I modsætning til valget i 1996 var Medvedev ikke i stand til at øge sin vurdering. Jeltsin, må jeg sige, var også heldig. Især Dzhokhar Dudayev døde ved et uheld. Hvilken slags flue der bed ham, tog ikke de sædvanlige forholdsregler under opkaldet. Hvis det var sket lidt tidligere, havde de jo ikke haft tid til at lave slaget. Og lidt senere ville kun antennen være dækket, og Dzhokhar selv ville have været på sikker afstand. Det er sådan held i krig og propaganda.
  Og nu kan du ikke afslutte Dudayev. Og der er ingen Raduev , der blev fanget så dumt på tærsklen til det russiske præsidentvalg. Men Dudayev Jr. ønsker ikke at dø under valget. Og generelt bliver tilsyneladende triumviratet af efterfølgere: Jeltsin, Putin, Medvedev afbrudt...
  Forsøg på at bestikke vælgere blev lækket og forårsagede yderligere skandale. Patriarken støttede ikke nogen og ræsonnerede: Guds er Guds, og Cæsars er Cæsars . Generelt viste det sig under Jeltsin på en eller anden måde lettere. Og af en eller anden grund tog den ortodokse kirke side med Jeltsin, som virkede fuldstændig håbløs. Og industrikredse.
  Og så begyndte de russiske oligarker at flirte med Zelensky. Det er tilsyneladende umuligt at opdrage Medvedev.
  Og stemningen i medierne begyndte at ændre sig. Zelensky blev rost mere og mere. Zhirinovsky er allerede begyndt at sige, at hans navnebror faktisk er en diamantmand.
  Medvedev fordoblede igen løn og pensioner. Men rublen faldt til sidst sammen. Og inflationen begyndte. Taksterne er også steget.
  Han måtte endda bede om et lån fra IMF. Og olie og gas bliver billigere og billigere.
  Iran, Venezuela, Libyen, Saudi-Arabien øger alle eksporten. Og i USA er der indført en ny metode til udvinding af skifer. Omkostningerne faldt kraftigt.
  Og så er der den økonomiske nedtur og uroligheder i Kina. Nå, det er klart - jeg er træt af kommunistpartiets dominans. Og kineserne ønsker frihed og et flerpartisystem!
  Der har været en lille ændring i magten i Indien. Der var et forsøg på at kupere og etablere et diktatur.
  Konfrontationen i Kaukasus er vokset kraftigt. Uroligheder begyndte også i Sibirien. Især separatisterne har styrket sig.
  I Storbritannien vandt partiet valget: "Renæssance", dog i en koalition med Labour. Dronning Elizabeth er stadig i live, men hun har lovet, at hun vil gå på pension på sit hundrede år, hvorefter der vil blive afholdt en folkeafstemning om at afskaffe monarkiet. Og den stiftende post som Storbritanniens præsident.
  Frankrig er urolig. Mary Lipen vandt i stedet for Macron , og der var et forsøg på at etablere et diktatur. Men franskmændene ved ikke selv, hvad de vil, de organiserede en ny Maidan. Ja, uden fortilfælde i omfang. Og Mary blev tvunget til at opgive radikale planer om at fordrive arabere og andre. Så, endnu værre, annullerede højesteret præsidentvalget, og Mary blev arresteret.
  Der blev også annonceret tidlige valg i Frankrig. Det vil sige, at der som altid er rod overalt.
  I Hviderusland, efter at have fået nok af Lukasjenkos tyranni, holdt de en folkeafstemning og afskaffede fuldstændig præsidentposten. Republikken blev parlamentarisk, og den nye premierminister sagde, at der kunne komme en annektering til Rusland. Men efter præsidentvalget der. Zelensky er meget populær i Hviderusland.
  I Kasakhstan er forholdet mellem præsidenten og parlamentet blevet anstrengt. Der var en trussel om rigsret. Men de blev hurtigt enige, men statsoverhovedets magt var yderligere begrænset.
  Medvedev blev mere og mere nervøs. Valget nærmede sig, og Zelenskys vurdering var flere gange højere. Sandt nok vinder han ikke i første runde, men under alle omstændigheder folder Medvedev. Der er kun en beregning til at snyde eller slå ud.
  Et hemmeligt råd fandt sted. Russiske milliardærer samledes.
  Medvedev udtalte direkte:
  - Vil du have, at en ukrainsk fremmed skal modtage den enorme magt fra imperiets præsident?
  Deribasco bemærkede logisk:
  - Uanset om vi vil det eller ej, skal vi klare os med enhver regering! Zelensky er ikke kommunist, og... Det her er ikke Zyuganov, som i hvert fald ikke passede os!
  Medvedev sagde tørt:
  - I Ukraine er indkomstskatten meget højere end i Rusland!
  Roman Abramovich klukkede og bemærkede:
  - Hvem kender og tæller vores indkomst! Desuden blev de for nylig reduceret der og næsten lig med vores!
  Prokhorov svarede med et smil:
  - Myndighederne ændrer sig. Vi bliver! Hvad kan du anbefale?
  Medvedev kvækkede i raseri:
  - Jeg tror ikke på, at Jeltsin vandt ærligt!
  Deribasco svarede koldt:
  - Hvis Jeltsins modstander ikke var Zjuganov, så ville Borik virkelig have en lille chance. Men folk huskede stadig alt for godt den kommunistiske magts "charme". Nemlig: tomme hylder, kort, kuponer, visitkort, lange køer, en løn på fem dollars om måneden. Selvfølgelig ville ingen vende tilbage til disse helvedes tider. Desuden at miste skuespil og politiske shows, samt film med sex og meget mere. Folket ønskede frihed. Og de stemte ikke for Jeltsin, men imod fugleskræmsel Zyuganov. Men Zelensky vil ikke skræmme folket. I modsætning til Putin vil han ikke lukke programmet "Dukke", og han vil ikke sætte folk på kort. Året seksoghalvfems kan ikke gentages. Jeltsin stjal fem til seks procent, men vandt med en forskel på tretten! Så det er næsten fair!
  Og Zelensky fører med en sådan føring, at du ikke vil være i stand til at slå ham !
  Medvedev råbte:
  - De smed mig! Vi blev enige!
  Roman Abramov bemærkede:
  - Sanktionerne bliver i hvert fald ophævet fra os! Og du er en bjørn... Du har allerede optjent din pension!
  Medvedev hvæsede:
  - Du burde brænde i helvede!
  Prokhorov noterede logisk:
  - Der er intet helvede! Der er kun et fugleskræmsel at samle penge ind!
  Medvedev spurgte forvirret:
  - Ja? Hvad hvis der ikke er nogen Gud?
  Prokhorov smilede og svarede:
  - Hvilken Gud? De præsenterer det anderledes!
  Roman Abramovich foreslog:
  - Måske lav en ny tro! Den, der er rig, er elsket af Gud! Den, der er rigest, elskes højest af den Almægtige!
  Medvedev nikkede:
  - Logisk! Men hvad vil folket sige?
  Roman Abramovich grinede:
  - Folk kan blive uddannet!
  Medvedev gurglede:
  - Jeg håber, vi forbliver venner!
  Hvorefter han forlod salen...
  Et kalejdoskop af begivenheder fortsatte med at rase i verden. Vitali Klitschko vendte også tilbage til ringen og kæmpede på stadion i Kiev. Han kæmpede mod Michael Tyson. To gamle mænd, meget berømte og populære. Nå, de samlede mange penge ind. Michael Tyson gik selvfølgelig med til kampen, da han nærmest var en tigger.
  Også selvom Vitali Klitschko, der var yngre og, vigtigst af alt, i meget bedre form, bogstaveligt talt slog ham. Vladimir Klitschko sagde, at han stadig ønsker at vinde titlen som absolut verdensmester og kæmpe med Usik. Hvorefter han vil slå alle rekorder og blive den ældste absolutte verdensmester... Og han kan falde til ro. Hvad skulle han ellers slå? Joe Louis er allerede blevet slået, og Foreman er allerede blevet slået, og han har vundet verdensmesterskabet i sværvægt fire gange .
  Vitali Klitschko tjente mange penge på kampen, føjede til sin skatkammer og berømmelse og havde en forholdsvis nem kamp.
  Zelensky tildelte Vitaliy Klitschko den gyldne orden af Ilya Muromets. Og dette gav ham yderligere sympati.
  I den politiske verden er boksere generelt blevet populære. Floyd Maweiser blev kandidat til amerikansk præsident. Formelt selvstændig. Og med en anstændig vurdering. Og hvad med en milliardær og en ubesejret bokser og en sort mand. Hvorfor ikke en udfordrer?
  Floyd Maweiser støttede præsident Zelensky ved valget og lovede venskab.
  De færreste Floyd ønskede en revanchekamp med Paquio , og de rejste mange penge til det.
  Medvedev tabte tydeligvis terræn. For at skabe en lille chokværdi udnævnte han Anatoly Kashpirovsky til sundhedsminister med rang af vicepremierminister. Hvilket selvfølgelig er et stærkt træk, men ikke nok. Forresten blev Anatoly Kashpirovsky den ældste minister og vicepremierminister i hele Ruslands historie. Ja, en rekordholder! Dmitry Medvedev tildelte også dronningen af England St. Andrew the First-Called-ordenen og præsenterede endda heltestjernen til Shoigu. Og han fratog Gorbatjov sin højeste orden. Hvilket generelt ikke er så smukt.
  Og han tog også og genoprettede Beria til rang som marskal. Måske for at tiltrække
  til deres side af stalinisterne. Og Boris Nemtsov blev posthumt tildelt ordenen for tjenester til fædrelandet, første grad. Yderligere omdøbte han Volgograd ved sit dekret til Stalingrad. Også flirte med stalinisterne . Men også med liberale. Novodvorskoy tildelte posthumt titlen som Helt af Rusland og... Stalin!
  Posthumt tildelte Medvedev også Sankt Andreas den Førstekaldede Orden til Yuri Gagarin. Og han genoprettede sejrsordenen til Leonid Ilya Brezhnev. Uventet præsenterede Medvedev den russiske helts guldstjerne til Garry Kasparov.
  Flirter også med liberale. Og med kommunisterne. Både din og vores.
  Medvedev overrakte også Sankt Andreas den Førstekaldedes orden til pave Frans den Første.
  Også meget generøse gaver fra "den store hersker"! Derudover sænkede Medvedev uventet igen pensionsalderen for både mænd og kvinder til femoghalvtreds. Hvilket viste sig at være en sensation. Og igen øgede han pensionerne.
  Hvad kan du gøre på tærsklen til valget?
  Derudover tildelte den fungerende præsident Vladimir Zhirinovsky rang som generalløjtnant. Som, for trofast tjeneste, få det fra mesterens skulder. Og hans søn Igor Lebedev blev uventet udnævnt til udenrigsminister i stedet for den gamle og uelskede Lavrov i Vesten.
  Medvedev tilbød også Demushkin posten som chef for indenrigsministeriet, men den autoritative nationalist nægtede. Af de nye udnævnelser blev udnævnelsen af Ksenia Sobchak til kulturminister en sensation. Da hun så, at hendes vurdering var meget lille, var hun enig. Men hun krævede også posten som vicepremierminister. Medvedev gik med til dette.
  Yavlinsky deltog også i valget, men blev fuldstændig syg og trak sig af helbredsmæssige årsager.
  Den fungerende præsident tildelte ham også stjernen i Hero of Russia.
  Mikhail Kasyanov modtog ordenen for tjenester til fædrelandet, første klasse, og stillingen som honorær økonomisk rådgiver. Hvorfor han trak sig tilbage til fordel for Medvedev. Men det er en meget lille brøkdel af en procent.
  Sergei Kovalev blev tilbudt sportsministeren, men det forekom ham ikke nok.
  Der opstod en konflikt med formanden for forfatningsdomstolen. Zorkin gik endelig. Men hvem skal jeg give sådan et indlæg til? Helst til en kvinde! Og de tilbød det til Alla Pugacheva.
  Men den berømte sangerinde nægtede og citerede, at det ikke var for hende. Medvedev præsenterede hende ikke desto mindre for stjernen fra Hero of Russia. Selvom Alla nægtede at handle til hans fordel.
  Men hvem bliver formanden for forfatningsdomstolen? Stillingen sidder fast. Shoigu nægtede også - ikke hans profil!
  Uventet var Dima Bilan enig. Selvom det selvfølgelig ikke er et faktum, at dette er hans profil! Og selvfølgelig er det mere rentabelt og meget sjovere at være sanger end at være formand for en forfatningsdomstol.
  Medvedev blev i hvert fald hurtigt fast på dette og tildelte stjernen til Ruslands helt.
  Dima Bilan sagde dog, at dette kun var en joke. Men til generel godkendelse blev Lyudmila Putina udnævnt til formand for forfatningsdomstolen. Dette var et stærkt træk i betragtning af Putins popularitet i Rusland, men det var allerede noget forsinket, og det kunne ikke redde Medvedev.
  Selvom der blev gjort en kæmpe indsats. Men priserne steg, rubelkursen faldt, Taleban rykkede frem i Tadsjikistan, og der var intet til at overbevise vælgerne.
  I sidste øjeblik blev Gennady Zyuganov udnævnt til første vicepremierminister med ansvar for den sociale blok. Men dette er allerede et omslag for de døde.
  Og Zyuganov selv har allerede fuldstændig mistet sin vælgerskare.
  Degtyarev blev udnævnt til generalanklager på tærsklen til afstemningen. Også præsidentkandidat fra det liberale demokratiske parti.
  Medvedev flyttede og ledte efter nye veje. Et af de spektakulære valgbevægelser var overrækkelsen af en særlig guldmedalje opkaldt efter Zhukov til alle veteraner fra den store patriotiske krig. Og en million russiske rubler at starte med. Men der er meget få veteraner fra den store patriotiske krig tilbage.
  Medvedev tildelte også ordenen St. Andrew den førstekaldte til Tereshkova. Selvom der er en mulighed, hvorfor så ikke belønne den? Så Anatoly Karpov kan få en helt fra Rusland. Han er en fantastisk skakspiller! Og Alekhine, og Botvinnik, og Tal og Spassky, Tigran - vil posthumt uddele priser - slet ikke dårligt!
  Hero of Russia-stjerner - det er fedt!
  Det er rart at give priser og uddele medaljer. Og hvis vi også etablerer en orden opkaldt efter Putin. Der er fire niveauer: fjerde - bronze, tredje - sølv, andet - guld, første - guld med diamanter!
  Dette er hvad Medvedev er en opfinder.
  Dette er dog heller ikke nok. Zelensky etablerer også nye ordrer. Bestil for eksempel Taras Shevchenko. Eller Taras Bulba! Eller Gogol! Hvorfor spilde tid på småting? Og ordenen opkaldt efter Kozhedub! Dette er et stærkt træk af Zelensky for at behage venstrekræfterne. Generelt er Zelensky selvfølgelig ikke kommunist, og ikke engang venstremand. Så han kunne få problemer. Men kommunisterne i Rusland havde ikke en leder.
  Og også Andrei Navalnyj? På en eller anden måde glemte alle ham. Stillede du virkelig ikke op som præsident? Men Andrei Navalnyj har arbejdet i Zelenskys team i lang tid og har allerede gjort meget i kampen mod korruption i Ukraine.
  Så ingen er døde endnu! Og processen med at fusionere de to broderfolk og det generelle valg af nationens leder er i gang.
  Andrei Navalnyj vil også vaske Zelensky... Som sædvanlig er han i brand.
  Og han handler energisk med vanvittig intensitet.
  Og samtidig meget subtilt, for ikke at skræmme vælgerne væk. Slet ikke Trumps stil.
  Og nye tider kommer i verden - sikrere og roligere. Demokratiske og sekulære reformer begynder i Saudi-Arabien, og generelt er religiøs ekstremisme ved at svækkes. Faktisk kan mange læse modsætningerne mellem Koranen og videnskaben på internettet og undre sig: hvorfor gør de dette? Hvad er begrundelsen for at betragte Koranen og Bibelen for at være Guds ord?
  Når folk begynder at tænke og stille spørgsmål, er de ikke længere så forhastede. Faktisk, hvorfor opstår århundredet? Mere som frygt for døden! Og så få mennesker er bange for at dø, indtil de bliver syge!
  På tærsklen til valget hævede Medvedev betalingerne for sygeorlov og ydelser til handicappede. Produktionen af tanke blev også øget...
  Medvedev, for at vise sig selv som en patriot, hævede markant baren for militærudgifter. Bear-tanken, den tungeste af monstrene, der vejede mere end hundrede tons og med en atomreaktor i stedet for en motor, blev sat i masseproduktion.
  Bjørneprojektet blev udviklet under Putin på hans personlige ordre. Ideen var at skabe en monstertank for at skræmme. Køretøjet viste sig at være meget tungt og dyrt, med flerlags panser og to raketkastere i drift.
  Det særlige ved bilen var dens hastighed på mere end hundrede kilometer i timen med en vægt på hundrede og halvtreds tons og en kolossal kraftreserve takket være atomreaktoren.
  Det er sandt, at der under løbet opstod en anden uheldig hændelse - larven brast. Og igen viste indtrykket sig at være forkælet. Medvedev blev bogstaveligt talt latterliggjort.
  Og så skete der endnu en episode med den fungerende præsident - du kan ikke forestille dig det med vilje. Da Medvedev forsøgte at vælte et træ foran skovhuggerne, faldt det lige ned på det festlige bord med mad. Så den uheldige midlertidige leder af Rusland har igen gjort sig selv til skamme.
  Ja, Medvedev var virkelig uheldig. En sådan formue er lunefuld: den belønner én, støder en anden. Var Nicholas II virkelig så slem, for eksempel, men han blev virkelig fornærmet af højere magter. Så Medvedev, generelt, en smart person, slap bogstaveligt talt af sted med alt.
  Forsøg på at gøre noget løb ind i modstand og stædighed.
  Medvedev så ud til at rykke i en stegepande. Og så opstod der andre problemer. Den fungerende premierminister var også involveret i en korruptionsskandale.
  Og her kunne det selvfølgelig ikke være sket uden Andrei Navalnyj. Denne fyr vil altid passe ind!
  Jeg fik så ødelæggende, belastende beviser på Medvedev og hans følge - skandalen viste sig at være fantastisk. Kort sagt blev både Navalnyj og dem, der faldt under hans knusende slag, berømte.
  Og Medvedev måtte komme med undskyldninger og tørre spyttet af. Og alt væltede ud over ham. Ikke valg, bare rædsel.
  På afstemningsdagen ankom Medvedev under bevogtning. Det var tydeligt, at han var dyster og usikker. Mine hænder rystede, da jeg tog stemmesedlen. Med sin seneste ordre tredoblede den fungerende præsident militærets og politiets lønninger. Og fem gange pensionen!
  Anastasia Orlova lavede dog vittigt sjov med kandidaten til rollen som diktator:
  - Det er svært at sidde på bajonetter! Her lægger han en pengepude!
  Bagefter tog terminatorpigen den og viste den med sine bare tæer.
  Anastasia er selvfølgelig en pige, der ikke vil lægge sine ord i lommen. Vittig, stærk, cool, karismatisk .
  Og så mange fyre blev forelsket i hende. Desuden er Anastasia en meget temperamentsfuld blondine og går ikke i seng uden at vælge en ny mand til natten. Selvfølgelig vælger hun mere smukke, atletiske, muskuløse mænd, nogle gange endda meget unge. Men bestemt anderledes. Tilsyneladende for at genoplade med energi. Og ingen betragter denne formidable kriger som en hore.
  Tværtimod, for sådan en stærk og muskuløs kvinde virker det meget cool.
  Anastasia stemte også, tog stemmesedlen med de bare fingre på sine yndefulde fødder, og dette er en hel rulle, hvor det er svært at finde et efternavn, og placerede det for sig selv uden unødvendige fordomme. Nå, det er klart for hvem!
  Hvorefter hun viste sin store figur med sine bare tæer!
  Vladimir Zelensky kom for at stemme på en cykel. Han hoppede og snurrede. Som altid er han stridbar og temperamentsfuld. Den rigtige Napoleon Bonaparte.
  Og selvfølgelig stemte jeg som forventet rask.
  Vladimir Klitschko trak sig aldrig fra valget. Og han stemte også på sig selv og rystede med næven til Medvedev.
  I allersidste øjeblik modtog Nikolai Valuev stjernen fra Ruslands helt fra Medvedev og posten som indenrigsminister. Jeg nåede knap at filme det. Selvom han nægtede at sige, hvem han stemte på.
  Mange mennesker stemte her: Alla Pugacheva og Suraikin ...
  Zhirinovsky kunne selvfølgelig ikke lade være med at sætte sit præg. Han tog den og rev portrættet af Vladimir Zelensky op lige ved valgstedet og lovede, at han helt sikkert ville skyde ham, når han kom til magten.
  Dima Bilan sang under afstemningen:
  - Alt er umuligt, det ved jeg med sikkerhed! Bilan vil blive valgt, han er en pletfri ridder!
  Så dukkede andre stjerner op.
  Garry Kasparov sagde, at magten ændrer sig, og at Medvedev vil forlade og med ham vil Putin-æraen endelig slutte.
  Samtidig sagde den tidligere verdensmester, at han ikke var imod at genoptage sin skakkarriere. Og slå Steinitz' aldersrekord . Og at Rusland snart vil modtage en værdig og demokratisk leder, og zarernes æra vil endelig blive fortid.
  Og at Garry Kasparov opfandt sit eget skak, som snart vil vinde popularitet over hele verden.
  Og demonstrerede et hundrede-cellet bord. Nye figurer dukkede op i den. To narrer hver: ved siden af kongen og dronningen. Desuden går gøgleren som en dronning, men rammer udelukkende som en ridder. Og to bueskytter på kanten i stedet for bønder. Bueskytter bevæger sig som bønder, men de skyder diagonalt hen over to hele felter. Sandt nok, fordi de er på kanten af brættet, er deres værdi noget reduceret. Men de kan også blive til enhver form.
  Garry Kasparovs skak har uden tvivl tiltrukket folks og journalisters opmærksomhed.
  Navalnyj lovede, at Kasparov helt sikkert ville blive minister.
  Anatoly Karpov stemte også. Men han er allerede en gammel tidligere mester, så han lovede kun at rådgive. Og han sagde, at der højst sandsynligt var store ændringer på vej. Og hvad bliver bedre i morgen end i går!
  Allerede på valgdagen meddelte Medvedev, at varigheden af minimumsferien i Rusland voksede til tredive arbejdsdage, og at alle kvinder, der fødte ti eller flere børn, ville modtage en belønning fra ham: stjernen i Helten fra den russiske Føderation.
  Et nyt populistisk træk, og jeg må sige ret stærkt. Men det er for sent. Især på valgdagen er det tydeligt, at der kun er tale om arbejde for offentligheden.
  Medvedev var tydeligvis ved at miste terræn... Hans permanente magt var meget træt af alting.
  Befolkningen ville springe ud af Putins hjulspor, og tørsten efter forandring var moden. Plus, Medvedevs åbenlyse manglende evne til at være en stærk personlighed viste sig at være indlysende.
  Zelensky, der fik point og handlede uden unødvendig populisme og løfter, gik selvsikkert fremad.
  Disse meningsmålinger ved exit sagde, at han var den klare favorit. Men om Medvedev kommer til anden runde er stadig et spørgsmål! Indtil videre kunne Vladimir Klitschko og Sergey Kovalev, såvel som Grudinin , udfordre ham til denne plads.
  Zyuganov stemte sidst. Den gamle, syge, tidligere formand for Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti krydsede navnet Grudin og sukkede. Ja, det er ikke en let byrde at blive Ruslands første vicepremierminister på næsten firs år. Har han brug for det?
  Og Zyuganov trak vejret tungt og kvækkede:
  Vi går i kamp igen
  For Sovjets magt...
  Og som en vil vi dø -
  I kampen for det!
  Og han vaklede ud af kabinen. Nej, han vil snart sige op.
  Tiden nærmede sig, og de første data om præsidentvalget var ved at begynde at komme. Rusland var på randen af enorme forandringer. Stævner og krav om en alliance med Rusland fandt også sted i Hviderusland. Alt blev mere og mere rasende og spændende.
  Valgdeltagelsen ved det russiske præsidentvalg nåede et rekordhøjt niveau i alternative valgs historie, næsten halvfems procent.
  Og de har netop meddelt, at stemmeurnerne er åbnet, og optællingen af stemmer fra Fjernøsten er begyndt.
  . KAPITEL nr. 3.
  Resultaterne af første runde begyndte at strømme fra Fjernøsten. Som alle meningsmålinger sagde, var Zelensky sikkert i spidsen. Medvedev var ikke engang nummer to endnu. Grudinin og Vladimir Klitschko kæmpede om andenpladsen . Der var omkring to hundrede kandidater mere på listen, så de spredte deres stemmer. Zelensky fik dog næsten halvtreds procent i Sibirien og kunne endda regne med sejr i første runde.
  Medvedev sagde i sine hjerter:
  - Vi ville have det bedste, men stemte for sjov!
  Zelensky var lakonisk:
  - Sandheden har vundet!
  Valgdataene ændrede sig konstant, men Zelenskys førsteplads forblev med stor margin uændret. En anden ting er, at Grudinin og Klitschko sank lidt. Og Medvedev begyndte at komme ind på andenpladsen, omend med mere end et tredobbelt hul fra lederen. Den fungerende præsident modtog mest i Tjetjenien, i hæren, i et varetægtsfængslingscenter. Nå det er klart. Især i et arresthus. Det er sværere at overvåge stemmeoptællingen dér.
  Medvedev løslod dog mange fanger, og stigningen var ikke så betydelig, som han forventede.
  Men med stort besvær lykkedes det os at gå videre til anden runde. Selvom Zelensky tog næsten fyrre procent i alt, samlede Medvedev knap tretten. Desuden med bestikkelse af vælgere og krænkelser. Ja, Dmitry Anatolyevich viste sig at være ret svag. Den tredje var Vladimir Klitschko. Sikke en lille fornemmelse, den fjerde er Grudinin . Dima Bilan blev også uventet nummer fem. Sergey Kovalev kom på sjettepladsen, selvom hans rating var høj. Zhirinovsky nåede ikke engang ind i top ti denne gang. Sandt nok tildelte Medvedev ham straks rang som oberstgeneral for trofast tjeneste og stjernen for Ruslands helt.
  Sådan en trøstepræmie til din trofaste tjener. Yderligere modtog Dima Bilan stjernen fra Ruslands helt og ordenen for tjenester til fædrelandet, første grad.
  Men Dima sagde, at han stadig ikke ville støtte Medvedev. Men holdningen til Zelensky er også vag. Kun Vladimir Klitschko opfordrede åbent til at stemme til fordel for Zelenskaya. Desuden annoncerede denne bokser, at han ville kæmpe i Moskva med den olympiske mester i 2020. Og at aldersforskellen ikke generer ham. At Vladimir er stærkere og mere motiveret end nogensinde.
  Medvedev tildelte dog Ruslands helt-stjerne til både Vladimir Klitschko og Vitali Klitschko. Som om han er en retfærdig mand. I brødre har gjort meget for boksning, især Vladimir.
  Vitaly sagde, at det mest modbydelige ved Maidan er, at han på grund af det ikke slog Holmes rekord. Men han havde alle muligheder!
  Og pludselig ville Vitaly mødes med Gassiev i Kiev. Hvilket vakte en vis opsigt. Hvorfor ikke prøve det?
  Sergey Kovalev ønskede også at fortsætte sin karriere og huskede, at Hoppins , selv i en ældre alder, besejrede verdensmestre og forenede titler. Og at hverken Zelesky eller Medvedev planlægger at arbejde i regeringen indtil videre . Og han vil kæmpe.
  Drengene havde virkelig nok motivation. Af de andre boksere udtrykte Dima Bivol et ønske om at kæmpe mod Kovalev.
  Medvedev forhandlede med Grudin . Han lovede ham bjerge af guld. Grudinin ønskede intet mindre end premierministerposten. Uventet støttede den ældre Zyuganov Medvedev og opfordrede Grudinin til at slutte sig til den fungerende præsidents hold. Men så opstod der problemer og en splittelse i kommunisternes rækker. Hvilket begge kandidater ikke kunne lide.
  Men Sergei Udaltsov talte til fordel for Zelenky . De siger, at mellem to onder skal vi vælge, som vi endnu ikke vidste!
  Nikolai Valuev foreslog en alliance mellem Zelensky og Medvedev: Zelensky-præsident - Medvedevs premierminister. Hvad oligarkerne kunne lide! Desuden mindede de om, at der er et uudtalt punkt med forening: at forskellige lande vil have premierministre og præsidenter fra deres egne.
  Og da Zelensky vinder præsidentvalget, så burde en repræsentant for Rusland blive premierminister. Men Medvedev er stadig i anden runde.
  Zelensky sagde dog, at ja, premierministeren vil være fra Rusland, men ikke Medvedev! Fordi russerne er trætte af hans ledelse. Og det, der er brug for, er nogen, der er mere dygtige inden for økonomi og med en succesfuld oplevelse, ikke en fiasko som Medvedevs!
  Data fra sociale undersøgelser viste, at flertallet af russerne ikke ønskede at se Medvedev som premierminister. Mere præcist var næsten halvfems procent imod det.
  Rogozin vendte uventet tilbage fra politisk glemsel og begyndte at blive betragtet som en mulig premierminister. Også mange russere ønskede at se Andrei Navalnyj som deres premierminister.
  Så historiens hjul snurrede hurtigere og hurtigere.
  I verden støttede Vesten selvfølgelig Zelensky, Kina forblev neutralt. De fleste lande er også for Zelensky, som blev betragtet som en demokrat og en vesterlænding. Men Medvedev var Putins partner så længe. De talte endda om en tandem af to ledere. Og det er tydeligt, at Medvedev slet ikke er så hvid og fluffy, som han ønsker at se ud. Der er også valg i USA. En konkurrence mellem en ung republikaner og en ung demokratisk kvinde. Og det er en fifty-fifty chance. Ændringer er også mulige i Kina; leder Xi har helbredsproblemer. Og der ser ud til at være en chance for, at han bliver efterfulgt af en mere demokratisk leder.
  Generelt ønsker det kinesiske oligarki mere frihed og demokrati, men folket har det ikke sjovt nok. Hvilken slags valg er det, når deres resultat er kendt på forhånd?
  Moden for diktatur begyndte at forsvinde. Alle ville noget mere end bare at være tandhjul.
  Zelensky personificerede nye ting og ændringer, og succesrige. Og i Rusland blev dette opfattet positivt. Folk ønskede ikke fængsler, lejre eller generel frygt.
  En generation har ændret sig, og alle ønsker forandring. Selv i Cuba, hvor Castro-styret, hadet af folket, var svimlende. Også selvom strømmen var under et andet navn. I Nordkorea er der også en tørst efter forandring. Desuden sagde koreanerne ofte: monarki er ikke for kommunisme! Og at den fede diktator skal væk!
  Ønsket om forandring rundt om i verden voksede, og Zelensky var med i denne bølge. Og fremskridt med succes!
  Og i Nordkorea var der en protestdemonstration. Som det diktatoriske regime skød med maskingeværer. Hvilket blev endnu en indikator for barbariet, der herskede på kontinentet.
  Trump sagde, at USA kan løse problemet med dette diktatur med magt. Og at en atombombe ikke vil skræmme dem. Trump sagde endvidere, at USA allerede tester sådanne våben, at ingen termonukleare ladninger vil være farlige.
  Men Trumps tid var ved at løbe ud. Og så er han den ældste af præsidenterne. Desuden blev han efter Carters død endda den ældste blandt ekspræsidenter. Wow! Og held elsker ungdom! Hvis Trump havde haft en yngre kvinde som sin modstander, er det usandsynligt, at han overhovedet ville have besejret hende!
  Tilsyneladende siger karmaloven: held og lykke til de unge! Også selvom Ronald Reagan viste sig at være en undtagelse fra reglen!
  Og den relativt unge Gorbatjov viste sig at være en fiasko. Selv hvis nogen kan sige, at Mikhail Sergeevich tog fejl? Den første hersker i USSR, der talte menneskeligt sprog. Og han blev ikke forstået af folket! Eller måske ikke engang folket, men eliten!
  Åh, sådan et held! Hvor meget held havde Vladimir Vladimirovich Putin, og hvor meget opnåede han?
  Og hvis Nicholas II havde haft lidt mere held - hvis for eksempel admiral Makarov var forblevet i live, hvor stort og magtfuldt ville Rusland så have været. Kina ville blive til det gule Rusland , og hele verden ville blive bøjet!
  Og så tog de Krim alene og blev trukket ind i konfrontation med hele verden!
  Og Nicholas II, som en subtil diplomat, formåede at forhandle Konstantinopel og Lilleasien fra sine allierede.
  Nå, okay, nu bliver den fænomenale Zelensky mere og mere aktiv. Og det andet valg nærmer sig.
  Der er mere og mere jubel og optimisme i Ukraine. Medvedev foreslog naturligvis en tv-debat. Selvom dette ikke giver meget mening. Positionen for Ruslands fungerende præsident er ikke særlig stærk. Og der er ikke noget at prale af. Hverken i økonomi, eller i politik og i krig. Situationen i Kaukasus er endda blevet værre. Og intet kan gøres. Hverken magt eller diplomati vinder. Forholdet bliver mere og mere fjendtligt over for Medvedevs følge. Ingen her tager zaren seriøst længere. Selvom kongen stadig sidder på tronen.
  Oligarker er generelt ikke imod Zelensky. Kun sikkerhedsstyrkerne, eller rettere nogle af dem, er utilfredse!
  I hemmelighed samlede Medvedev et sikkerhedsråd. Samtalen kom ind på, om man skulle aflyse anden runde. Var der for eksempel nogen overtrædelser? Selvfølgelig var de det! Og du kan finde fejl i dette og annullere valgresultatet. Hvorfor skulle sådan noget blive bekræftet gennem Højesteret? Ideen virkede ganske fornuftig.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev mindede om, at Jeltsin på et tidspunkt i maj 1999 diskuterede en plan for et militærkup og spredning af statsdumaen!
  Og det skete næsten. Sandt nok, selv dengang var der ingen enhed blandt sikkerhedsstyrkerne. Nogle sagde, at en blød løsning er bedre: Højesteret afviser rigsretsproceduren på grund af manglen på en lov om afsættelse af den russiske præsident. Og indtil denne lov er vedtaget, og dette er en forfatningslov, skal to tredjedele af parlamentet og tre fjerdedele af forbundsrådet samles. Og dumaens beføjelser vil udløbe, og det samme vil præsidenten.
  Sikkerhedsstyrkerne lovede så faktisk at samarbejde med Højesteret og løse problemet fredeligt. Jeltsin ønskede ikke rigtig at gå til et militærkup med en rating på to procent og fem hjerteanfald. Og styrken er ikke den samme, og støtten er ikke den samme. Desuden havde befolkningen i 1993 stadig støtte til det kursus. Og i 1999 var hun der ikke længere. Og det kunne ikke være sket med sådanne resultater.
  Så hvis rigsretssagsprocessen var gået igennem, ville den højst sandsynligt være endt uden skyderi.
  Medvedev appellerede til Højesteret for at ugyldiggøre valget.
  Men så begyndte dommerne selvfølgelig at protestere. At selv om valget annulleres, siger de, skal det stadig gentages. Og Medvedevs chancer bliver kun mindre. Og folkelig uro vil begynde.
  Så, siger de, må Dmitry hellere acceptere, at Zelensky bliver Ruslands præsident. Og prøv at finde dit sted.
  Desuden sagde mange, at denne klovn ikke ville få succes i Ukraine. Men det må have virket! Og du skal ikke lave en tragedie ud af en muldvarpebakke.
  Medvedev tog efter at have talt med dommere og sikkerhedsembedsmænd en beslutning: at gå til valget trods alt. Og hold anden runde. Og det er virkelig sådan, det kommer til at fungere. Måske sker der alligevel et mirakel. Men nej? Så de vil ikke sætte ham i fængsel.
  Mødet mellem milliardærer gav også udtryk for, at de ikke er imod demokrati. Og at Zelensky ikke er venstremand og passer dem. Og yderligere, at endelig vil alle vestlige sanktioner blive ophævet, og Rusland vil endelig vende tilbage til verdenssamfundet.
  Nu er der kun én ting tilbage at gøre: holde en tv-debat. Zelensky var enig, men kun på Luzhniki stadion. Dette blev selvfølgelig accepteret. Det mindede meget om den allerede beståede etape med Poroshenko. Desuden var forskellen i første runde endnu større. Og Medvedevs anti-rating er kolossal.
  Men tv-debatter er som en druknende mand, der griber om sugerør. Sidste møde er på fredag, og valget er på søndag.
  Medvedev forberedte sig generelt. Men fakta er ikke på hans side. Og Poroshenkos erfaring viste, at man ikke kan ændre fakta alene med retorik. Ligesom de ikke kunne besejre borgmester Luzhkov, den eneste gang i hele Moskvas historie, hvor de centrale tv-kanaler arbejdede mod den nuværende leder af byen.
  Men propagandaen kunne ikke opveje Moskvas borgmesters økonomiske resultater. Og stem ikke på Kiriyenko, forfatteren af standarden! Men det var ham, der blev forfremmet mest af alt . Sandsynligvis den mest mislykkede kandidat blev sat mod forretningslederen.
  Men de russiske medier førte nu mere kampagne for Zelensky. Ingen troede på Medvedev. Selv Højesteret var tilbageholdende med at behandle valgaflysningssagen.
  Så langt er pointen, at stadion er fyldt til randen. Bogstaveligt talt overfyldt.
  Og det var tydeligt, at alvorlige kontroverser var på vej. Det var dog tydeligt fra Medvedevs ansigt, at han næsten var kommet overens med nederlaget. Men det sidste skridt skal tages.
  På tærsklen til debatten udnævnte Medvedev Vladimir Zhirinovsky til indenrigsminister. Dette er den sidste gestus af fortvivlelse. Men Zhirinovsky, der vidste, at mere end firs procent af vælgerne var klar til at stemme på Zelensky, var slet ikke ivrig efter at skændes med den fremtidige statsoverhoved. Selvom han selvfølgelig forstod, at det var usandsynligt, at han ville finde en plads på Zelenskys hold.
  Ja, Vladimir Volfovich er gammel. Anatoly Kashpirovsky er dog en endnu ældre sundhedsminister og vicepremierminister. Men han er heller ikke særlig ivrig efter at føre valgkamp for Medvedev. Han har dog en chance for at blive på holdet. Alder er stor, og det betyder erfaring. Og min fysiske form er bare meget god.
  Ikke underligt, at Kashpirov-fænomenet.
  Debatten på stadion begyndte med en udveksling af hilsner. Og vittige bemærkninger. Men Zelensky så friskere, mere selvsikker, mere overbevisende og mere professionel ud.
  Medvedev var meget nervøs og begyndte at skrige. Han kunne ikke være overbevisende. Og det er ret dårligt i landet. Folket støtter klart Zelensky. Alt er så anspændt her.
  Zelenskys hvert ord er ledsaget af klapsalver, og Medvedev bliver udråbt. Det vil sige, at der er en reel fiasko i debatten.
  Medvedev rykker og siger:
  - Jeg har erfaring!
  Zelensky svarer med et smil:
  - Med sådan en erfaring, gå kun til pedellerne!
  Medvedev svarede:
  - Putin og jeg tog Krim!
  Zelensky svarede vittigt:
  - Et tyvegreb og korte arme!
  Og så fortsatte debatten, men Zelensky vandt klart. Han var meget vittigere og mere overbevisende end Medvedev, og publikum glædede sig.
  Umiddelbart efter tv-debatten udstedte Ruslands fungerende præsident et dekret, der hævede lønningerne fem gange og pensionerne syv gange! Men det lignede allerede en joke.
  Medvedevs folk lo bare. Selvom det var tydeligt, at de på tærsklen til valget lavede noget andet!
  Medvedev besluttede også at tildele St. Andreas den Førstekaldede Orden til både Stalin og Lenin. Denne beslutning må siges at være ret klog, men forsinket. Dmitrij Medvedev ønskede tydeligvis at vinde over kommunisterne. Og især stalinisterne. Men på samme tid tog han og tildelte stjernen til helten Tukhachevsky. Dette er også et ekstraordinært træk og et forsøg på at flirte af de liberale.
  Medvedev forsøgte generelt at behage både vores og dine. Han tildelte patriarken, paven og lederne af kristne trosretninger. Primært protestanter. Og selv Jehovas Vidner blev genoprettet til deres rettigheder, men det nyttede ikke meget. Alligevel har de forbud mod at stemme, og generelt er denne organisation ved at dø!
  Medvedev tildelte både muftier og lamaer. Han forsøgte at vinde alle over på sin side. Bygen af medaljer og ordrer var ekstraordinær. Samtidig tildelte den fungerende præsident alle statsdumaens deputerede en million-dollar-bonus hver. Dette skræmte dog snarere væk end tiltrak folk til ham.
  Dernæst forsøgte Medvedev at etablere flere nye ordener: Peter den Stores orden, Ivan den Forfærdeliges orden, Alexander Befrierordenen, Nicholas II-ordenen og Brusilovs orden. Lenin og Stalins orden blev også genoprettet.
  Medvedev søgte at tiltrække en mangfoldig vælgerskare på denne måde. Og handler efter princippet: både dit og vores! Men i dette tilfælde gav altædende anledning til mistillid til folket - de siger, en politisk prostitueret. Folk ser ud til at have glemt, at Putin også flirtede med både venstre og højre. Og jeg forsøgte også at være en altæder.
  Hvad der er tilladt til Jupiter er dog ikke tilladt for tyren! Putin nød på en eller anden måde lige fra begyndelsen, på trods af sporet af Jeltsins efterfølger, hadet af folket, sympati fra både folket og eliten. Selv kommunisterne var bange for at tale imod ham og stemte for at bekræfte ham som premierminister uden at kæmpe eller forhandle.
  Men Medvedev var aldrig særlig elsket. Tilsyneladende var han for intelligent og i Putins skygge. Ingen opfattede ham som en rigtig fighter og hersker. Generelt, efter Putin, virkede enhver efterfølger på en eller anden måde som en politisk dværg og var noget galt. Og Zelensky blev opfattet som karismatisk, som en eventyrprins. Og det er ikke længere en kat i spidsen, men en succesfuld hersker, der trak Ukraine ud af sumpen, eller rettere op af hullet.
  Selvfølgelig led Ukraine først og fremmest på grund af afbrydelsen af forbindelserne med Rusland. Og her er Poroshenko måske ikke så skyldig. Hvis noget som dette var sket i Hviderusland, ville det have været en fuldstændig fiasko. Med hensyn til professionalisme er den ukrainske regering stærk! I Hviderusland er der tværtimod kun sycophants og dishevelers. Putin havde nogle gange stærke personligheder på sit hold, som Rogozin eller Tkachev, men de blev hurtigt fjernet.
  Medvedev var i hvert fald en mand, der ikke så ud til at være en født hersker, og derfor var denne tsar ikke helt ægte og ved hoffet.
  På nogle måder lignede han Gorbatjov, som almindelige mennesker i Vesten elskede, men ikke kunne lide blandt deres egne. Dels begyndte de selvfølgelig at ikke lide Gorbatjov på grund af hans kamp med fuldskab. Alkoholikere og drikkere har selvfølgelig ikke tilgivet manglen på vodka. Der var vinoptøjer. Og så forsvandt cigaretterne.
  Nej, Gorbatjov er klar over, at de ikke kunne lide ham kun på grund af hans skaldethed. Medvedev viste sig som premierminister at være en meget svag økonom. Og selv uden Zelensky ville han have problemer med at blive valgt til en ny periode.
  Engang trak Putin Medvedev i ørerne.
  Men nu er Putin droppet ud af spillet - han har undergravet sit helbred, kørt manuelt og anstrengt sig med hockey. Var det nødvendigt at klatre på isen i en så respektabel alder? Især uden at have nogle færdigheder, da du var ung?
  Putin brændte ud, blev overstrakt. Og uden ham er der ingen til at stoppe Zelensky. Desuden førte Putin selv personalepolitik på en sådan måde, at han ikke havde en værdig efterfølger. Ligesom Stalin, der gjorde det sådan, at Khrusjtjov efterfulgte ham, og gik konkurs. Og her er Medvedev slet ikke en tilstrækkelig leder af det russiske imperium.
  Lørdagen før valget sendte alle russiske tv-kanaler en film om Zelensky. Naturligvis med det formål at ærekrænke. Men få fakta blev præsenteret. Og propaganda viste sin hjælpeløshed. Og mange kanaler kommenterede filmen.
  Medvedev tildelte ordrer til mange generaler. At have en starfall igen.
  Uventet etablerede han også en ny Botvinnik-orden, tre grader: bronze, sølv og guld. Og også Alekhine-ordenen. Og også bronze, sølv og guld.
  Medvedev meddelte endvidere ved dekret, at Rusland ville gå over til en professionel hær inden for fire år. Og levetiden er reduceret til seks måneder.
  Dernæst meddelte den fungerende præsident, at krigsveteraner og dem, der tjente i hot spots, ville blive tildelt Helten i Den Russiske Føderations stjerne. Hvad er blevet et skridt, der ikke har nogen analog.
  Medvedev ledte tydeligvis efter et sted i historien. Dernæst tildelte den fungerende præsident Vladimir Vladimirovich Putin posthumt med Sejrsordenen og St. Andrews Orden den Førstekaldede og den nyetablerede store diamantstjerne af Helten i Den Russiske Føderation.
  Dette var allerede det sidste forsøg på at spille på vurderingen af det tidligere russiske idol. Ligesom jeg har været Medvedev i så mange år sammen med Putin - elsk mig af hele dit hjerte og sjæl!
  Men folk er åbenbart ikke så ivrige efter at elske denne vordende diktator.
  Og natten fra lørdag til søndag annoncerede Dmitry Anatolyevich Medvedev endda den postume tildeling af titlen Generalissimo til Vladimir Vladimirovich Putin!
  Det her var virkelig rigtig fedt! Ligesom jeg giver titlen til idolet fra tidligere år!
  Men vil dette hjælpe Medvedev? Det er svært at overbevise folk om kun at stemme på sig selv ved at rose deres tidligere idoler og give dem ordrer. Lige meget hvor meget du bruser med priser, vil du ikke bringe Putin tilbage. Og det er tydeligt, at den gamle konge er rejst, og en ny konge kommer fra Kiev.
  Zelensky sov dog ikke og tildelte også paven. Den ældre Frans den Første velsignede Ukraines præsident for nye præstationer.
  Og i Hviderusland har den pro-russiske koalition af partier allerede afsluttet indsamlingen af underskrifter for at afholde en folkeafstemning om forening med Rusland. Der forventes afstemning om dette spørgsmål. Medvedev er dog ikke krediteret for dette. Og her kom hovedinitiativet fra Zelensky, dette idol af millioner.
  Så nu var Vladimir Zelensky på vej ind i målstregen...
  Afstemningen er begyndt i Sibirien. Valgdeltagelsen var høj fra start. Folk gik til stemmeurnerne og smilede. Det var tydeligt, at de kom for forandringens skyld. Og det, de vil have, er nyt. Alle er trætte og trætte af det gamle.
  Selv sangen lød om morgenen:
  Vores hjerter kræver forandring
  Vores øjne kræver forandring...
  I vores latter og i vores tårer,
  Og i venernes pulseringer!
  Forandring, vi venter på forandring!
  Valget foregik roligt, men der var et kæmpe valg. Folk strømmede til valget i hobetal. Nikolai Valuev var en af de første til at stemme. Han kastede stemmesedlen i stemmeboksen og sagde:
  - Lad os stemme på noget nyt!
  Alexander Povetkin dukkede op næste gang. Jeg har også stemt og givet min mening:
  - For de russiske guder!
  Dernæst kom afstemningen. De smed stemmesedler i stemmeurner. Og Dima Bilan og Alla Pugacheva. Lev Leshchenko dukkede også op og annoncerede:
  - Lad os stemme på noget nyt!
  Nikolai Baskov sang:
  - Russisk vals, vinger svæver! Foråret kommer!
  Og han lagde også bladet i skraldespanden.
  Så dukkede andre fyre op... Zelensky kom for at stemme på en scooter og lavede en saltomortale - og tegnede klapsalver. De stemte og reciterede endda:
  Kend pulseringen af hjertet og venerne,
  Tårer fra vores børn, mødre...
  De siger, at vi ønsker forandring
  Smid åget af tunge lænker!
  Og tordnende bifald! Selvom digtene ikke er af ham, men af den berømte digter og forfatter Oleg Rybachenko. Men Oleg Rybachenko blev selv til en dreng, og nu rejser han i en anden verden.
  Så stemte andre boksere: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Den sidste forsøgte at komme tilbage efter pausen. Men han blev slået og gik endelig.
  Sofia Rotaru stemte i Kiev. Og hun smilede meget...
  Vladimir Zhirinovsky kom også. Han råbte:
  - Til en ny vej!
  Og han blinkede med en obersts epauletter. Zyuganov kom til valget i kørestol. Og han tav hele tiden.
  Grudinin stemte smilende ...
  Garry Kasparov gav et samtidigt spil og afgav også sin stemme. Desuden sagde han, at han ville spille en kamp med Carleson. Så Anatoly Karpov gav en simultan spilsession.
  Forresten er Karpov allerede blevet tildelt den gyldne orden af Mikhail Botvinnik.
  Så et andet spørgsmål er, hvem der er den vigtigste og bedste verdensmester her.
  Meget har bestemt ændret sig...
  Og Dmitry Anatolyevich Medvedev overraskede alle igen. Meddelt fra institutionen, ordenen opkaldt efter "Oleg Rybachenko". Desuden er der fire grader på én gang: den fjerde grad er bronze, den tredje grad er sølv, den anden grad er guld, og den første grad er guld med diamanter!
  Dette blev fantastisk!
  "Lucifer's Armageddon" er allerede blevet udgivet i biograferne, og rekorderne for "Avatar" og "Star Wars" er allerede slået. Oleg Rybachenko er ved at blive en rigtig litterær superstjerne!
  Medvedev etablerede også en litterær pris opkaldt efter Oleg Rybachenko - med en prisfond ti gange større end Nobelprisen.
  Og det her er generelt meget fedt!
  Så arbejdede mere og mere Medvedev om søndagen. Han tildelte Oleg Rybachenko Sankt Andreas den Førstekaldedes Orden og stjernen for Ruslands helt og den store diamantstjerne af Ruslands helt, Sejrsordenen. Dette var et forsøg på at ændre historiens gang.
  Ligesom, jeg vil behandle Oleg Rybachenko venligt, og alt vil være fantastisk! Samtidig vil jeg tildele både ham og marskal titlen Den Russiske Føderation!
  fra direktionsmålingerne er allerede kendt , som siger, at Zelensky har over firs procent.
  Og informationsstrømmen stopper ikke...
  Medvedev vil ikke stemme endnu. Arbejder. Her udsteder han en ordre, der giver Vladimir Volfovich rang som hærgeneral. Ligesom, vær tro mod mig.
  Selvom Zhirinovsky, det ser ud til, allerede er krydset til den anden side.
  Lev Leshchenko blev minister uden portefølje. Men det gør ikke noget længere.
  Der er uroligheder i Kina. Folket vil have demokrati - de er trætte af despoti! Mennesket lever ikke af brød alene!
  Jeg vil gerne sige nej til min chef! Hvor længe kan du opretholde disciplin med en stok i det enogtyvende århundrede?
  Det er ikke gået særlig godt i Kina. Det er umuligt at følge kommunismens skinner og opbygge kapitalismen i det uendelige. Nogle ændringer er nødvendige. Og ledelsen er for konservativ.
  Derudover ønsker det nye borgerskab demokrati og en ende på politibrutalitet.
  Udmattelsen af gammeldags måder at arbejde på havde også en effekt! Intet ønske om at være tandhjul i systemet. Ja, i Kina om søndagen ryster betydelige optøjer systemet.
  Og i USA har en kvinde størst chance for at blive præsident. Floyds popularitet begyndte dog pludselig at vokse Mayweather . Denne uovervindelige bokser har allerede klatret til toppen af seertallene.
  Tilsyneladende gik USA glip af nye sejre og ønskede hverken en republikaner eller en demokrat på tronen. Og Floyd er også sej!
  Og så bliver der endnu en tv-debat.
  Det er allerede søndag aften. Valgstederne lukker snart.
  I sidste øjeblik dukkede Medvedev endelig op. Han kastede hastigt stemmesedlen i stemmeboksen og gik uden at sige et ord. Uret har slået, og afstemningen er slut.
  For nu forlod præsident Medvedev Kreml og tog til sin bolig nær Moskva.
  Der er to piger i kahytten med ham. I det mindste noget underholdning.
  Natasha, der sad til højre, spurgte:
  - Nå, hvad med Dima? Nu vil de annoncere din endelige fiasko!
  Medvedev bemærkede:
  - Der er stadig to måneder til indvielsen. Så indtil videre er jeg stadig alt, og Zelensky er kun Ukraines præsident!
  Alenka, der sad på højre hånd, bemærkede:
  - Og indvielsen kan fremskyndes! Din magt, Dmitry Anatolyevich, er forbi!
  Medvedev spurgte bønfaldende:
  - Men det kan I piger!
  Natasha rynkede panden og spurgte:
  - Hvad kan vi?
  Medvedev sagde selvsikkert:
  - Bland dig ind i indvielsen!
  Natasha lo og svarede:
  - Og hvor?
  Den fungerende præsident svarede beslutsomt:
  - Som om du ikke kender dig selv!
  Natasha svarede vredt:
  - Vi vil ikke dræbe Zelensky!
  Medvedev protesterede straks:
  - Jamen, hvorfor dræbe den! Bare sørg for, at han selv opgiver kronen!
  . KAPITEL nr. 4.
  Pigerne fnisede i kor...
  Alenka spurgte med et grin:
  - Hvad foreslår du at bruge hypnose?
  Dmitry Anatolyevich nikkede:
  - Det er det! Du kan gøre det!
  Natasha svarede for sin veninde:
  - Vi kan, men vi vil ikke!
  Medvedev var overrasket:
  - Hvorfor er det?
  Natasha svarede ærligt:
  - Zelensky er den udvalgte! Og du, Dmitry Anatolyevich, er ikke i stand til at regere landet!
  Alenka tilføjede med ondskab:
  - Og det er helt åbenlyst for os alle!
  Medvedev bemærkede med raseri:
  - Forstår du ikke, at vi bliver en koloni i Vesten?
  Alenka svarede selvsikkert:
  - Vesten bliver snarere vores koloni!
  Natasha tilføjede sarkastisk:
  - Og med dig, Misha, vil Rusland alligevel ikke være fantastisk!
  Medvedev gurglede:
  - Jeg vil give dig Sejrsordenen, St. Andrew den Førstkaldte Orden, Nicholas II's Orden og en guldstjerne i diamanter...
  Natasha lo og bemærkede:
  - Eller måske kan vi selv blive præsidenter og give os selv tre hundrede ordrer?
  Alenka bemærkede:
  - Vi kan hypnotisere dig og blive generalissimos.
  Natasha fnisede og bemærkede:
  - Eller måske supergeneralissimos !
  Pigerne brød ud i grin...
  Alenka sang:
  - Og nogle gange råbte endda fjenden,
  Skjul frygten - at jeg er en konge!
  Natasha blottede sine tænder og kvidrede:
  - Jeg kan ikke lide teatre og arenaer,
  Der bliver en million vekslet til en rubel...
  Selvom der er store ændringer forude -
  Jeg elsker Belobog og Stalin!
  Og pigen brugte sine bare tæer til at klemme den tabende præsidents næse.
  Tallene er allerede offentliggjort fra Fjernøsten. 91 procent for Zelensky, 7,5 procent for Medvedev, den ukrainske præsidents selvsikre ledelse.
  Alenka trak også i Medvedevs øre med sine bare tæer og hvæsede:
  - Nå, hvad med den tidligere præsident, hjalp dine priser dig?
  Medvedev sagde anstrengt:
  - Jeg er ikke eks endnu! Før indvielsen, den rigtige!
  Pigen skreg:
  - Ære til den nye konge!
  Heksepigerne nægtede at hjælpe Medvedev som deres sidste trumfkort. Og nu, mens den fungerende præsident stadig forsøgte at finde en vej ud af en håbløs situation.
  Måske påvirke højesteret til at annullere resultaterne af det russiske præsidentvalg? Dette virkede som en stor fristelse. Men i virkeligheden så oddsene små ud.
  Hvad hvis vi udsteder et dekret og tilbyder hver dommer en milliard dollars? Han er trods alt præsidenten, og han har magt, som selv zarer aldrig har drømt om! Mere præcist den fungerende præsident. Og faktisk, hvis du tilbyder en hel milliard dollars, vil dommerne ikke gøre modstand.
  Hvorfor spilde tid på småting?
  Data blev transmitteret over radioen. Mens Zelensky havde halvfems procent, plus i Ukraine var det forventet, at han ville modtage næsten hundrede procent. Måske i det røde bælte-område, på grund af Medvedevs flirt med kommunisterne, vil der være lidt mere, der var nogle chancer i Kaukasus. Sandt nok ser Ramzan Kadyrov ud til at have besluttet sig for at tage den vindende side. Du kan stadig tjene penge i hæren, selvom militæret ikke har noget særligt ønske om at tjene, har den faldende præsident ikke noget ønske.
  Generelt, efter den første runde, svækkedes Medvedevs magt. Og hvis han stadig kunne uddele priser, så blev han ellers i stigende grad ignoreret.
  Dmitry Medvedev ankom til sit kontor og forsøgte at kontakte centralbanken. Betjenten forbandt ham modvilligt.
  Den fungerende præsident krævede, at han fik penge tildelt til presserende behov.
  Chefen for centralbanken svarede:
  - Jeg vil ikke gøre noget, før jeg modtager bekræftelse fra den nye præsident Zelensky.
  Medvedev brølede:
  -Er du skør? Jeg er stadig formand for indvielsen af det nye! Hvis ja, så skal du adlyde mig!
  Chefen for centralbanken bemærkede:
  - Ifølge grundloven adlyder jeg dig ikke! Og alligevel, hvorfor har du brug for penge?
  Medvedev svarede med et grin:
  - Har du brug for lande til nødsituationer?
  Chefen for centralbanken svarede i en streng tone:
  - Vil du flygte?
  Medvedev gøede:
  - Jeg vil arrestere dig nu! Hæren adlyder mig! Den trofaste Zhirinovsky er med mig!
  Chefen for centralbanken bemærkede:
  - Den her tager altid kagen! Og i Moskva er mere end halvfems procent for Zelensky. Din magt er over Misha!
  Medvedev brølede:
  - Men din startede ikke!
  Og han lagde på. Nu blev situationen svær. Sikkerhedsstyrkerne er ved at nægte at adlyde. Ja, Zhirinovsky er en ræv. Var det værd at udnævne ham til indenrigsminister? Giv ordren til specialstyrkerne. Eller skal vi stadig forsøge at bruge statsdumaen?
  Det er klart, at Zelensky vil holde nyvalg, og mange deputerede vil ikke modtage deres mandater. Mere præcist, næsten alt.
  Her skal der noget andet til. Men statsdumaen vil næppe gå imod folket. Og hæren vil ikke støtte et direkte militærkup. Generalerne i Rusland er ikke den slags, der går i borgerkrig.
  Der er kun én ting tilbage - at aflyse præsidentvalget i retten. Dette er den eneste legitime chance for at forlænge din smerte. Men højst sandsynligt bliver det kun forlænget. Det er usandsynligt, at Medvedev har en reel chance for at blive genvalgt. Faktisk er hans anti-rating kolossal, endda værre end Petro Poroshenkos.
  Medvedev tænkte også på en anden mulighed. For eksempel fysisk eliminere Zelensky? Men det er direkte kriminalitet. Bøje sig sådan? Desuden vil det ødelægge Medvedev. Og i bedste fald vil det give en udsættelse. Fordi folket ikke vil tilgive Medvedev for en så kolossal fiasko ved valget.
  Nej, Dmitry Anatolyevich vil ikke lykkes. Uden selv at samle ti procent af stemmerne ved valget, forbliver han bestemt ikke ved magten.
  Medvedev nærmede sig baren. Han åbnede den, tog en flaske frem og skænkede sig noget cognac.
  Dyrt - "Napoleon", lagret i to hundrede år!
  Den fungerende præsident drak et glas. Så snackede jeg den anden med citron.
  Min mave blev varmere, og mine tanker kørte hurtigere. Efter det tredje glas smilede Medvedev og satte sig i en stol. muntrede lidt op. Faktisk, hvorfor har han brug for denne magt? Fuldt ansvar. Ikke et minuts fritid, ikke et sekunds fred. Altid på farten, under overvågning af videokameraer. Du er bange for at sige for meget.
  Der er meget arbejde, men der er ingen fornøjelse.
  Og jeg vil gerne ligge i sengen med en pige. Spil krig på computeren.
  Faktisk er du her præsidenten, men for at starte en rigtig krig vil du tænke dig om to gange. Sådan turde den formidable Trump ikke angribe Iran.
  Man kan tale meget om krig, men det er faktisk ikke let at beslutte sig for det!
  Men kæmp spillet, kæmp dig selv!
  Medvedev satte sig ved computeren. Jeg tændte for min yndlings Anden Verdenskrig. Han havde ikke været i stand til at spille det i lang tid. Her bruger du svindlerens kode for ikke at anstrenge dig for meget. Sådan her...
  Og så løber du gennem teknologien i et orkantempo. Og du har allerede IS-7'ere, som du opsender i regimenter, og kun T-1'ere mod tyskerne. Der er en mærkbar forskel i styrke og midler.
  Medvedev, der næsten aldrig drak, også på grund af dårligt helbred, muntrede sig mærkbart op.
  Sådan kaster du Anden Verdenskrigs dyreste og tungeste kampvogn, IS-7, mod fjenden. Og du bryder den uden større besvær. Krigen foregår let og sejrrigt. Du overtager by efter by.
  Generelt ledede Stalin naturligvis landet godt og formåede at besejre Det Tredje Rige på mindre end fire år. Putin kæmpede med ISIS længere. Men tyskerne har meget fed teknologi.
  I spillet, for eksempel den tyske E-75 kampvogn, er det kun den sovjetiske IS-7, der kan kæmpe imod den på lige fod, alle andre kampvogne giver efter. E E-75 har meget stærk rustning. Selv pistolen er den sovjetiske IS-7 overlegen og er tæt på i destruktiv kraft.
  Og tyskerne planlagde at gøre denne kampvogn til deres vigtigste i 1945. Hvad med vores?
  Medvedev sukkede... De var ude af stand til at sætte IS-7 i masseproduktion i efterkrigstiden. Så krigen varede længere, ingen ved hvem der ellers vandt.
  Dmitry Anatolyevich, fuld, sang:
  - Jeg elsker det, brødre, jeg elsker det! Elsker at leve, brødre! Og vores ataman behøver ikke at genere.
  Medvedev faldt i søvn, mens han spillede. Det er afslappende...
  Og dagen efter blev det endelige resultat af præsidentvalget kendt.
  Næsten 92 procent af vælgerne stemte på Zelensky sammen med Ukraine, og 6,7 procent på Medvedev. Således fandt Zelenskys triumferende sejr sted.
  Festligheder og jubel begyndte i landet. Endelig kom et nyt, som det forekom mange, lyst liv.
  Indtil videre tjener Dmitry Anatolyevich Medvedev som præsident under indsættelsen.
  Og han lykønskede selvfølgelig vinderen. Hvor kan du tage hen? Og der er ikke noget at tælle seks procent.
  Indenrigsminister Vladimir Zhirinovsky besøgte imidlertid Medvedev og trøstede ham:
  - Jeg stemte på dig Dmitry Anatolyevich!
  Den fungerende præsident svarede stille:
  - Tak skal du have!
  Zhirinovsky foreslog:
  - Måske skulle vi sætte dig i premieren?
  Medvedev rystede på sit malede hoved:
  - Jeg tror ikke, efter sådan et nederlag i anden runde, vil de give mig premierministeren. Dette vil ikke længere være politisk korrekt.
  Zhirinovsky bemærkede logisk:
  - I hvert fald burde der være nogen fra Rusland i dit sted. Så hvem hvis ikke dig?
  Medvedev foreslog:
  - Mest sandsynligt, Andrei Navalnyj!
  Zhirinovsky blottede sine tænder og knurrede:
  - Andrei Navalnyj? Lad dette ikke ske!
  Medvedev trak på skuldrene og bemærkede forvirret:
  -Hvor skal du hen?
  Zhirinovsky råbte:
  - Ja, jeg vil arrestere dem alle!
  Medvedev viftede med hånden:
  - Nok! Vores tid ser ud til at være forbi! Jeg skal på ferie til De Kanariske Øer. Hvad vil du gøre?
  Zhirinovsky, mens han knibede sine øjne listigt, svarede:
  - Lobby for dine venners interesser! Indtil Zelensky tiltrådte sine opgaver som præsident for Rusland og Ukraine!
  Medvedev bemærkede trist:
  - Det er desværre ikke så enkelt... Så vil de fratage dig tre skind!
  Zhirinovsky spærrede sine øjne listigt sammen og spurgte:
  - Gør mig venligst til marskal i Den Russiske Føderation! Nå, hvad er det værd for dig!
  Medvedev tænkte sig om et par sekunder og annoncerede derefter:
  - Bøde! Jeg vil ikke kun gøre dig til marskal, men jeg vil også genoprette Beria til rang som marskal! Det vil være fair!
  Zhirinovsky nikkede indforstået:
  - I forhold til Beria, ja!
  Medvedev kneb øjnene sammen og spurgte:
  - Og i forhold til dig?
  Zhirinovsky svarede ærligt:
  - Og behandle mig som en konge! Jeg belønner hvem jeg vil!
  Medvedev nikkede indforstået:
  - Ja, så må det være!
  Og han beordrede udarbejdelsen af begge dekreter om tildeling af marskalrækker.
  Ruslands fungerende præsident muntrede op. Tænker, at nu kan han nyde computerspil fuldt ud.
  Og de er sjove at spille...
  Men egentlig, hvorfor ville præsidenten gøre noget andet? Nu har teknologien udviklet sig så meget, at du kan være hvem som helst. Selv ved Herren Gud. Og specifikt i spillet for at skabe universer.
  For eksempel er der på den fungerende præsidents kontor et stort antal forskellige spil, inklusive de mest moderne.
  Medvedev beslutter sig for at spille et strategispil i realtid. Tyskland i 1939. Hvorfor bruger du en svindlerkode? Du tilføjer dig selv fem tusinde Panthers, tre tusinde Tigre og ti tusinde Focke-Wulfs. Og du sætter disse styrker ind mod fjenden. Og du angriber Polen, som ikke engang har en tiendedel af sådanne styrker.
  Og krigen fortsætter, som du ønsker, med ét mål og sejrrigt. Medvedev, for at være ærlig, er en kæmpe erobrer her. Den knuser fjenden, som om den knuser blommer med en presse.
  Polen blev fladtrykt nemt og hurtigere end i den virkelige historie. Du angriber Frankrig. Du affyrer ti tusinde E-75 kampvogne mod hende ved hjælp af en slyngelkode. Lad os se det i øjnene, pragtfulde biler. Som er fuldstændig usårlige over for franske kanoner, men dødelige på lange afstande. De skyder fjendens biler ned.
  Medvedev hopper endda af glæde. Som i spillet bevæger han sig hurtigt, og tager allerede Paris... Og hvad så med bagateller? Lad os samtidig overtage Spanien, så Franco ikke bliver alt for ked af det .
  Og til angrebet på Gibraltar vil vi bruge jetfly. Hvor vil briterne tage hen?
  Selvfølgelig bruger vi samtidig midler til at bygge slagskibe og hangarskibe. Så bliver det svært for Storbritannien. Her er hundrede hangarskibe og to hundrede slagskibe. Dette vil være en kolossal kraft.
  Og så er der landgangsskibene. Du laver også tanke af "E"-U-serien, en videreudvikling af "E". Her smider du en "E"-50-U tank, sådan en maskine, at du ikke kan trænge ind i den fra nogen vinkel.
  Og lad hende plage briterne. Her er to smukke piger inde i sådan en tank, der blinker til Ruslands fungerende præsident.
  Medvedev kysser dem som svar.
  Sådan spiller vi...
  Og de seneste kampvogne nærmer sig London. Og uden ceremoni indtager de Englands hovedstad.
  Medvedev sang:
  - Verden er kedelig! Vi spiser alle katten!
  Det er selvfølgelig interessant og nemt at spille. Jeg tog fiduskoden og stempler hvad du vil. Så du indtager Balkan og tager til Afrika. Du stempler også, og også infanteri. Du laver tropper, hvis bare du havde penge. Og det erobrede territorium giver også penge. Nå, prøv det, gå rundt i Afrika.
  USSR åbner stadig fronten. Fireogtredive mod E-50-U-serien, som yderligere ti tusinde blev stemplet. Hvis E-50 er et køretøj med omtrent samme rustning som Tiger-2, er kun den rationelle hældning større, og bevæbningen er lidt stærkere, og motoren er kraftigere. E-50-U, med samme vægt, er sammenlignelig med den sovjetiske T-64 og har endda en mere kraftfuld gasturbinemotor.
  Ja, kræfterne er ikke lige store. Her kæmper forskellige generationer af kampvogne.
  Og Medvedev styrter selvfølgelig på en sort hest.
  Kræfterne er selvfølgelig ikke sammenlignelige. Du kan også tilføje E-75-U, dette er en squat dræbermaskine, uigennemtrængelig selv af skibskanoner.
  Og hvordan han vil trampe på sig selv. Intet kan stoppe det.
  Medvedev spiller som en lille dreng. Øh, okay, hvordan så. Og ingen er ivrige efter at se ham. Han tabte, og den fungerende præsident blev glemt.
  Alle elsker kun vindere.
  Dmitry Anatolyevich sang:
  Og vi trodser stormene,
  Fra hvad og hvorfor...
  Lev i verden uden overraskelser,
  Det er umuligt for nogen
  Må held og lykke, fiasko,
  Alle hoppene, op og ned,
  Kun på denne måde, og ikke på anden måde,
  Kun på denne måde og ikke på anden måde!
  Længe leve overraskelse!
  Overraskelse! Overraskelse!
  Længe leve overraskelse!
  Overraskelse! Overraskelse!
  Længe leve overraskelse!
  Og Medvedev blev mere munter. Nu har hans tropper besat Ukraine, Hviderusland og nærmer sig ubønhørligt Moskva!
  Den tidligere russiske præsident siger:
  - At vores liv er en leg!
  Og tager hovedstaden i USSR med storm. Mod 1941-hæren har han selvfølgelig kampvogne med karakteristika fra tresserne og endda 70'erne, og det vigtigste er, at der er mange af dem.
  Medvedev blinker til sig selv... Hovedstaden Moskva er indtaget. Og nu kan du overtage Kaukasus... Og samtidig overtage det sydlige Afrika for dig selv. Og vil krydse til Argentina.
  Og derfra angribe USA. Han er en sej kommandant. Fjenden halter bagefter både i antal og kvalitet af tropper.
  Medvedev synger entusiastisk:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp! For Sovjets magt! Og vi vil tørre alle i lort i kampen for dette!
  Medvedev blev midlertidigt taget væk fra kampen. Den russiske forsvarsminister, der afløste Shoigu Trubetskoy, ringede. Han spurgte den stadig fungerende præsident:
  - Hvornår skal vi aflægge embedsed til den nye leder?
  Medvedev svarede kortfattet:
  - Hvor det skal være, ved indvielsen!
  Trubetskoy bemærkede:
  - Den nye præsident i et forenet land ønsker at blive indsat i næste uge. Så de ikke har tid til at stjæle!
  Medvedev gøede:
  - Dette er ikke i henhold til vores forfatning og love!
  Trubetskoy bemærkede:
  - Og Jeltsin vedtog denne forfatning ikke i overensstemmelse med loven og den gamle forfatning. Faktisk troede mange, at Putin ville foreslå en ny forfatning, men på en eller anden måde skete det ikke!
  Medvedev bemærkede:
  - Det er ikke den bedste idé for hver ny præsident at vedtage en ny forfatning!
  Trubetskoy protesterede:
  - Men Putin kunne! Han var sejere end Jeltsin, og dig, Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev nikkede og accepterede:
  - Sejere og vigtigst af alt heldigere! Uden Putin gik alt galt, og Zelensky tog magten i Rusland.
  Trubetskoy bemærkede:
  - Og Lukasjenko havde en chance, men han missede sin tid. Vi skulle have bevæget os hurtigere!
  Medvedev noterede logisk:
  - Lukasjenko var bange for konkurrenceprægede valg i Rusland. Og Zelensky ville ikke have taget risikoen, hvis Putins hjerte ikke kunne holde det ud. At styre landet så meget manuelt er udbrændt! Putin brændte bestemt ud på arbejdet!
  Trubetskoy foreslog:
  - Jamen, så skal vi acceptere indvielsen på et hurtigere tidspunkt eller ej?
  Medvedev svarede frimodigt:
  - Gør som du vil! Jeg er ligeglad mere! Jeg vil trække mig tilbage til ærefuld pension og leve for min egen fornøjelse. Måske rejser jeg verden rundt! Jeg har allerede været både præsident og premierminister i en rekordperiode for Rusland! Hvor længe kan du klamre dig til tronen?
  Trubetskoy var enig:
  - Jamen, hvis ja, så lad ændringer komme! Hvad skal man gøre med Shoigu?
  Medvedev svarede koldt:
  - Lad ham hvile! Marskalpensionen er stor. Lad ham rejse rundt i verden. Jeg gav dig lov til at have ejendom i udlandet!
  Trubetskoy nikkede og bemærkede:
  - Putin isolerede Rusland fra verden! Selvom vi sørgede i ord i dybet af vores sjæle, glædede vi os over hans død! Med hensyn til Zelensky, vi får se! Mange af os ønskede ordrer som i Vesten. Modtag ligesom i USA, men arbejde... Ligesom i USSR!
  Medvedev bemærkede:
  - Jamen, under Stalin arbejdede embedsmændene intensivt! Tro ikke, at de var fulde af honning!
  Trubetskoy spurgte:
  - Hvad vil du gøre?
  Medvedev huskede:
  - Jeg var præsident, og jeg går på pension som præsident. Hun er stor... Og jeg vil nyde livet! Hvorfor skulle jeg ellers arbejde!
  Trubetskoy huskede:
  - Zelensky kan give dig posten som rådgiver hos ham!
  Medvedev vinkede det af:
  - Ja! Han er klog nok uden mit råd! Kort sagt - gennemfør indvielsen! Dmitry Anatolyevich sendte sit!
  Trubetskoy var enig:
  - Indvielse ja!
  Medvedev lagde på. Jeg besluttede at afslutte spillet. Noget jeg aldrig havde tid til før. Og i det mindste mentalt knuse USA.
  Eller mere præcist i spillet. Amerikaneren Sherman er dog svag mod E-75-U. Men USA har mange fly, selvom de ikke er så kraftige som tyske jetfly.
  Men kvaliteten er selvfølgelig ikke den samme! Krauts høster intense scoringer. Især piloterne: Albina og Alvina! Og det er piger, der er kendetegnet ved deres kolossale inderlighed.
  Medvedev rykker frem mod Amerika fra syd. Og samtidig bevæger hans kampvogne sig tværs over Sibirien. Han hygger sig. Forresten, hvorfor ikke erobre Japan endnu? I dette spil kan du også dræbe dine allierede. Avanceret strategi. Anvend snyderens kode, og du vil være stærkere end din modstander i både kvantitet og kvalitet. Ikke krig, men ren fornøjelse. Her er de haleløse jetmaskiner, amerikanerne kan ikke engang indhente det.
  Mere præcist for at komme dertil. Og brug radiostyrede missiler! Og mobber amerikanere. Medvedev kan virkelig godt lide dette spil. Og flytte tropperne. Mexico er taget. Amerikanske byer falder den ene efter den anden. Sådan en fornøjelse.
  Og i øst kommer tanks af "E"-U-serien ind i Indien. Men hvad kan briterne modsætte sig dem? Desuden har Det Tredje Rige allerede akkumuleret ressourcer og producerer den mest moderne teknologi uden en falsk kode.
  Men Medvedev besluttede at opgradere Panther lidt. Her er den første konventionelle "Panther" - frontalpanser på 80 - 110 mm, sidepanser på 50 mm, en 75 mm kanon, løbslængde på 70 EL, motor på 650 hestekræfter. Her er "Panther"-2 med frontal panser fra 120 til 150 millimeter, 60 mm sider, en 88 mm kanon med en løbslængde på 71 EL og en 850 hestekræfter motor. Ja, en seriøs bil. Og den er tungere ikke ved femogfyrre, men halvtreds tons og har en kortere silhuet.
  Men "Panther"-3. Frontal panser fra 150 til 200 millimeter, sider på 82 millimeter, en pistol på 88 millimeter med en løbslængde på 100 EL og en motor på 1200 hestekræfter - vægt 55 tons. Enig, sådan en bil er generelt super mod Shermans.
  Men der er "Panther"-4. Den har frontalpanser fra 200 til 250 mm ved skråninger, og sidepanser på 160 mm. en 105 mm kanon med en løbslængde på 100 EL. Dette er allerede et monster, der vejer 65 tons og med en lav silhuet. Gasturbinemotor på 1500 hestekræfter. Selvfølgelig en fremragende seriel udvikling, der er i stand til at kæmpe selv med den sovjetiske IS-7. Desuden blev IS-7 ikke masseproduceret.
  Men der er stærkere maskiner. Kører "Panther"-5, frontal panser 250 skrog i en vinkel på 45 grader, 300 mm tårn pande i en vinkel, side 210 i en vinkel, 128 mm kanon ved 100 EL, vægt af en mere avanceret tank 75 tons, 2000 hestekræfter motorens gasturbinekraft . En maskine, der er overlegen i forhold til alle sovjetiske og amerikanske modeller. I stand til at trænge ind i IS-7 fra kampafstand og modstå frontale stød. "Panther"-5 er generelt fremragende teknologi. USSR har intet stærkere end IS-7. Og tyskerne har også fem typer tigre.
  Efter at have erobret det meste af USA's territorium besluttede Medvedev også at jage tigeren væk. Nå, "Tiger" er den første, alle kender. Frontpanseret er 100-110 millimeter med næsten ingen hældning, og sidepanseret er 82 millimeter uden hældning. Og 88 mm kanonen, 56 EL løbslængde, er en rigtig hylende tank. I modsætning til "Panthers", hvor kun den første serie faktisk kæmpede, og der var prøver af den anden. Tank "Tiger"-2 bedre kendt som "Royal Tiger".
  Frontpanser: 120-150 mm på skrogets front i en 50 graders vinkel, 185 mm på tårnfronten i en lille vinkel og 82 mm på siden i en 60 graders vinkel. Den er godt beskyttet i panden, lidt bedre end Tigeren i siden og har en 88 mm kanon med en løbslængde på 71 EL. Af produktionstankene fra Anden Verdenskrig, den bedste med hensyn til bevæbning og frontal beskyttelse, vægt 68 tons, motor 700 hestekræfter - ret svag i køreegenskaber.
  "Tiger"-3 er et design køretøj. Frontpanser er 150-200 millimeter i en vinkel på 45 grader, fronten af tårnet er 240 millimeter i en vinkel. Sider på 160 millimeter med skrå skjolde. Tre typer af forskellige våben: en 88 mm 100 EL kanon, en 105 mm 70 EL kanon og en 105 mm 100 EL kanon med en motor på 1000 1200 hestekræfter. Med et mere tæt layout og en vægt på 75 tons. Ja, bilen er alvorlig og meget farlig. Og en endnu mere kraftfuld "Tiger"-4 frontal panser 250 - skrog skrå 45 grader, pande 300 millimeter skrå, sider 210 millimeter, pistol 128 millimeter 100 EL løbslængde eller 150 millimeter løbslængde 56 EL , vægt 185 EL 0 hestekræfter gasturbinemotor. En meget kraftig tank.
  Men endnu sejere er "Tiger"-5. Frontal panser: skrog pande 350 mm i en vinkel på 45 grader, tårn pande 400 mm i en vinkel på 50 mm. Siderne er 300 mm skrå. En 150 mm 100 EL pistol, eller en 174 mm 70 EL pistol, eller en 210 mm 38 EL pistol. Vægt er 100 tons, gasturbinemotor er 2500 hestekræfter. Den mest kraftfulde maskine vil ikke engang trænge ind i IS-7 og perikon. Denne kunne bruges mod Amerika. Selvom det skal siges, at "Tiger"-5 ikke engang var med i projekterne i den virkelige historie. Men det er ingens skyld, at krigen sluttede så hurtigt.
  Men det virtuelle tankspil kan forbedres.
  Medvedev begyndte at storme den amerikanske hovedstad Washington og den største by i New York. Her kan du virkelig arbejde og vinde.
  Omend virtuelt. Her brænder Washington, og tyske kampvogne kører langs den. Og ingen kan stoppe Tigers-5.
  Medvedev fuldfører et stædigt angreb på de amerikanske hovedstæder, og det virker som en sejr. Men der er også Japan foran.
  . KAPITEL nr. 5.
  Hvad kunne jeg ellers gøre i spillet? Men Lev-familien af tanks gik aldrig i produktion. Det er virkelig monstre her. Men i Anden Verdenskrig var disse maskiner af senere serier endda overflødige. Og endnu mere mod Japan med sine små og mellemstore tanke.
  Men Dmitry Medvedev besluttede at jage dem lidt væk.
  Her er den første Lev-tank, der kun eksisterer i projekter og kun delvist udformet i metal. Skrogets frontpanser er 120 millimeter i en vinkel på 45 grader, tårnets frontpanser er 240 millimeter i en vinkel, siderne er 82 millimeter, pistolen er 105 millimeter, løbslængden er 70 EL, hele 80 tons, motoren er på 800 hestekræfter. Generelt en bil, der kunne have dukket op sammen med Tigers og Panthers på Kursk Bulge. Med et meget kraftfuldt våben for sin tid og fremragende tårn pandebeskyttelse. Men hun dukkede heldigvis ikke op. "Lev"-2 projektkøretøj. Skrogets pande er 250 millimeter skrånende, tårnets pande er 300 millimeter skrånende. Siderne er 200 millimeter skrånende. Pistol eller 128 mm 100 EL eller 210 mm 38 EL. Vægt 100 tons, motor 1800 hestekræfter. Den har ingen lige i sin magt. Overlegen i forhold til IS-7, som kun kan ramme den på siden. Men så kører du videre, og "Lion"-3 dukker op, som også jagter et monster. Frontpanser på skroget er 350 mm, tårne er 450 mm, med en sidehældning på 300 mm ved skråninger, en kanon på 150 mm ved 100 EL, eller 175 mm ved 70 EL, eller 210 ved 56 EL, eller en raketkaster ved 400 mm. Vægt er 120 tons, motor er 2500 hestekræfter.
  Ja, det er en formidabel kraft.
  Tank "Lion"-4 er et andet supermonster . Den frontale panser på skroget er 450 mm, den frontale panser på tårnet er 500 mm. Siderne af skroget og tårnet er 400 mm skrånende. En 175 mm kanon i 100 EL, en 210 mm kanon i 70 EL, en 500 mm raketkaster. Bilens vægt er 150 tons, motoren er 3500 hestekræfter gasturbine. På lang afstand trænger den ind i alle kampvogne, inklusive IS-7 og den amerikanske T-93. Og selv flådevåben kan ikke trænge igennem den. Dette er en kraftig maskine, og med en ekstra kanon.
  Men den endnu mere kraftfulde Lev-5 er kongen af tanks. Skrogets frontpanser er 600 mm i en vinkel på 45 grader, tårnet er 800 mm tykt, siderne er 550 mm i en vinkel. En 210 mm kanon i 100 EL, en 300 mm kanon i 70 EL, en 600 mm raketkaster. Maskinens vægt er 200 tons, gasturbinemotoren yder 5000 hestekræfter. Uigennemtrængeligt for næsten alle typer våben, undtagen højeffektmissiler , især våben og bomber med stor kaliber. I stand til at skyde mod slagskibe og hangarskibe. Virkelig en super tank.
  Nå, kort sagt, der er noget at spille. Medvedev lægger pres på Japan.
  Men han bliver afbrudt igen.
  FSB-direktøren ringer og siger:
  - Dmitry Anatolyevich, vil du holde en konference for journalister?
  Medvedev udtalte bestemt:
  - Ikke endnu!
  - Hvorfor?
  Den fungerende præsident svarede:
  - Jeg har ret til at give samtaler eller ej! Så jeg besluttede ikke at give det endnu!
  FSB-direktøren nikkede:
  - Du kan være rolig for nu! Interviewet forsvinder ikke! Men vi vil lede efter et andet sted!
  Medvedev bemærkede:
  - Alle sammen, slå dig ned! Om noget, er din generelle pension stor! Du kan leve uden at arbejde!
  FSB-direktøren spurgte overrasket:
  - Er det ikke ærgerligt at skille sig af med så enorm magt?
  Medvedev svarede ærligt:
  - Det er selvfølgelig ærgerligt, men en person underkaster sig det uundgåelige!
  Medvedev vendte tilbage til spillet igen. Den tidligere præsident for det største og mest ressourcerige land i verden fik endelig styr på det. Og hvorfor ikke spille, hvis de kan undvære det nu. Selvom han er fungerende statsoverhoved.
  Men hvordan kan du undgå fristelsen til at skære dig selv i sådan et spil? Nå, tyske tropper nåede Chukotka. Heldigvis er det meget nemmere at flytte udstyr i spillet end i virkeligheden. Og de tager til Kina. Og der gik de i kamp med japanerne. Naturligvis, ved at bruge fiduskoden, slog Medvedev Lev-5 kampvogne ud og kastede dem mod samuraien. Og det er virkelig superklassebiler.
  Hvordan samurai knuses. Men stadig ikke grænsen for perfektion.
  Men hvorfor er det, indtil Anden Verdenskrig er forbi, ikke muligt at køre den tungeste tyske kampvogn "Mouse" gennem niveauerne?
  Dette er virkelig en omfordeling af perfektion og skønhedens krone. Mere præcist, hvad kan der ske, hvis gigantomani udvikler sig.
  Medvedev begyndte at fordrive musene.
  Mouse-tanken, en tank, der faktisk findes i metal, den tungeste af dem, der faktisk var inkorporeret i metal, kørte og kæmpede endda. "Musens" frontpanser er 150 mm på bunden af skroget, 200 mm på toppen af skroget, 250 mm på tårnets front og 210 mm på siderne. Som vi kan se, er tanken, selv i sin første version, uigennemtrængelig for alle serielle sovjetiske tanks i panden og endda på siden. IS-2 og SU-100 kunne ikke trænge ind i denne tank fra nogen vinkel. Kun IS-7 kunne skabe problemer for Maus og faktisk bekæmpe denne kampvogn. Men IS-7 dukkede først op efter krigen og gik aldrig i produktion. Og "Musene" kunne allerede kæmpe ved fronten i 1943. Denne tank har to kanoner: en kortløbet 75 mm og en 128 mm 55 EL, der er i stand til at trænge ind i alle sovjetiske kampvogne undtagen IS-7 frontalt. Desuden IS-2 fra lang afstand. Der var også en 150 mm kanon.
  "Mouse" vejede 188 tons og havde en 1250 hestekræfter motor, hvilket stadig ikke er nok. Samlet set er bilen den stærkeste for sin tid, og har ingen sidestykke.
  "Mouse"-2 er et design køretøj. Mere perfekt. I den virkelige historie skulle bilen være lavet lavere i silhuet og lettere. Men i spillet blev bilen selvfølgelig mere perfekt, lavere i silhuet, tættere i layout, men endnu tungere. Den frontale panser på Mouse skroget er 2 350 mm. Den frontale panser på tårnet er 450 millimeter. Sider 300 mm. Kanonerne er 75 mm langløbede og 150 mm 70 EL, eller en 210 mm haubits eller en 400 mm raketkaster. Vægt 200 tons. Gasturbinemotor 2000 hestekræfter.
  "Mus"-3 spillemaskine. Perfekt også. Skrogets frontpanser er 600 mm, tårnet er 800 mm, siderne er 550 mm. Kanoner 88 mm 100 EL, til bekæmpelse af fjendtlige kampvogne, og 210 mm 70 EL. Eller en 550 mm raketkaster. Tankens vægt er 250 tons, gasturbinemotoren er på 4000 hestekræfter. Tanken er næsten uigennemtrængelig med næsten alle våben, undtagen de mest magtfulde.
  "Mouse"-4 er en ny udvikling af gigantomania og mere avanceret. Skrogets frontalpansring er 1000 mm i en vinkel på 45 grader, tårnets frontpanser er 1200 mm i en vinkel. Siderne er 850 mm skrå. Bevæbning: 105 mm 10EL kanon til kamp mod fjendtlige kampvogne og ganske tilstrækkelig mod næsten alle typer køretøjer. 300 mm våben ved 70 EL, til at ødelægge befæstninger og overflødigt til kampvogne. Eller i stedet en 750 mm raketkaster.
  Vægten af køretøjet er 350 tons, hvilket ikke er så meget for sådanne rustninger og våben. Selv kanonerne på et slagskib kan ikke trænge ind i sådan et køretøj frontalt. Kun et direkte hit fra et kraftigt krydsermissil eller en meget stor bombe kan ødelægge en sådan maskine. Fra alle vinkler er det uigennemtrængeligt for alle kampvogne og selvkørende kanoner fra Anden Verdenskrig. Motoren er en 6000 hestekræfter gasturbine.
  Nå, "Mouse"-5 er det højeste niveau i denne serie. Den frontale panser på skrogets pande er 1600 mm i en vinkel, tårnets pande er 2000 mm, siderne er 1500 mm i en vinkel.
  En 128 mm kanon med en 100 EL til at bekæmpe alle kampvogne, ganske tilstrækkeligt mod alle mærker inklusive IS-7 og en 900 mm raketkaster. Andre våben er upraktiske. Der er et dusin maskingeværer. Tankens vægt er 500 tons. Gasturbinemotor på 10.000 hestekræfter. Bilen er, lad os sige, perfektion i sig selv. Næsten intet kan ramme dig i panden. Super tank...
  Men hvis nogen mener, at det er umuligt at finde på noget sejere end "Mouse"-5, så er det slet ikke sandt. Fantasien hos forfatterne til et godt spil om Anden Verdenskrig er ubegrænset.
  For eksempel er der også "Rat". I den virkelige historie har denne tank rekorden for størrelse blandt alle projektkøretøjer og var endda delvist udformet i metal.
  "Rat" tanken har 400 mm frontal panser, og sidepansringen er også let skråtstillet. Bevæbning: fire 210 mm kanoner eller en 800 mm kanon og to 150 mm haubitser, elleve antiluftskytskanoner. Vægt er 2000 tons, dieselmotorer har en samlet effekt på 10.000 hestekræfter.
  Tank "Rat"-2 er en videreudvikling af designkøretøjet med et mere avanceret layout. Frontal og enhver panser på 800 mm, med en stor rationel hældningsvinkel. Bevæbningen er en 1000 mm kanon og fire 150 mm haubitser, seksten antiluftskytskanoner, der er i stand til at skyde mod jord- og luftmål. Vægt er 3000 tons, gasturbinemotorer, samlet effekt er 20.000 hestekræfter.
  "Rat"-3 er en endnu mere kraftfuld og avanceret maskine. Panser 1200 - millimeter i en vinkel. Bevæbning: en 1250 mm kanon og seks 150 mm haubitser. Tyve antiluftskytskanoner, der er i stand til at skyde mod både luft- og jordmål. Vægt er 4000 tons, gasturbinemotorer, samlet effekt er 35.000 hestekræfter.
  "Rat"-4 er en endnu mere kraftfuld og avanceret maskine Panser på 1600 mm i en vinkel. Bevæbning - en 1600 mm kanon og ni 150 mm haubitser, femogtyve antiluftskytskanoner i stand til at skyde mod luft- og jordmål. Vægt er 5000 tons, gasturbinemotorer, forbedret, samlet effekt på 50.000 hestekræfter.
  "Rat"-5 er den sejeste tank. Panser på 2500 millimeter på alle sider. Bevæbning: en 2500 mm kanon. Og femten 150 mm haubitser. Fyrre antiluftskyts, der er i stand til at skyde mod luft- og jordmål. Vægt 10.000 tons. Atomreaktor som motor, effekt over 100.000 hestekræfter.
  Tanken er faktisk virkelig den fedeste i spillet. Og med hensyn til vægt og andre egenskaber.
  Nå, du kan betro stormen af Tokyo til "Rat"-5. Sandt nok er det så dyrt, at du skal køre fiduskoden flere gange.
  Men overordnet set kan Medvedev være tilfreds. Han spillede grundigt.
  Og jeg så endelig "Rat"-5 i virtual reality. Hvordan man spiller uærligt godt.
  Men så ringer de til Medvedev igen.
  Denne gang er den første vicepremierminister og fungerende premierminister Siluanov .
  Han sagde med en trist tone:
  - Vi mistede Dmitry Anatolyevich! Næsten alle stemmesedlerne er allerede talt op!
  Medvedev bemærkede vittigt:
  - Det er bedre at tabe godt end at vinde dårligt!
  Siluanov var overrasket:
  - Hvordan er det muligt?
  Medvedev forklarede:
  - Hvis Vitaliy Klitschko var blevet valgt til borgmester i Kiev første gang, ville hans tilbagevenden til ringen ikke have fundet sted. I stedet for en stor mester ville borgmesteren være til grin!
  Siluanov var enig i dette:
  - Ja, du har ret, Dmitry Anatolyevich! Klitschko havde en fordel at tabe... Men sådan en fordel havde du desværre ikke spor af!
  Medvedev sang som svar:
  - Jeg er fri, som en fugl på himlen,
  Jeg er fri, har glemt, hvad frygt betyder...
  Jeg er fri som den vilde vind
  Jeg er fri i virkeligheden, ikke i en drøm!
  Siluanov mumlede:
  - Ja, du er bare en digter Dmitry Anatolyevich! Man kan skrive vers om dig!
  Medvedev svarede alvorligt:
  - Nu kan jeg i hvert fald roligt gøre min yndlingsting - at spille computerspil! Og før det, i tyve år nu, havde jeg kun råd til dette i kramper!
  Siluanov mumlede sløvt:
  - I spil?
  Medvedev bekræftede:
  - Lige præcis spil! Og det ville være nyttigt for dig at studere en militær-økonomisk strategi!
  Den første vicepremierminister bemærkede modvilligt:
  - Jeg foretrækker øvelse!
  Medvedev hvæsede som svar:
  - Den onde virkelighed er forbandet, den kan drive dig til vanvid!
  Siluanov svarede koldt:
  - Vil du flygte fra virkeligheden med spillets verden? Prisværdigt!
  Der var ironi i den fungerende premierministers ord.
  Medvedev sagde:
  - Lad mig også hænge stjernen fra Ruslands helt for dig!
  Siluanov rådede:
  - Hæng dig selv, hr. præsident!
  Medvedev grinede og svarede:
  - Måske er det en god idé! Ellers blev Putin kun tildelt posthumt!
  Den fungerende premierminister svarede:
  - Tak, hr. præsident!
  Medvedev fortsatte melodisk:
  - For dumme tomme øjne...
  Siluanov sang med:
  - For det faktum, at alt er muligt...
  Medvedev sluttede:
  - Men du kan ikke leve!
  Den fungerende premierminister svarede:
  - Men seriøst, de vil højst sandsynligt fjerne mig! Det ser ud til, at vi bliver nødt til at klatre!
  Medvedev svarede koldt:
  - Der er mange steder på Jorden!
  Siluanov nikkede og gurglede:
  - Kort sagt, hr. præsident, du lovede mig en heltestjerne!
  Medvedev råbte helt i lungerne:
  - Forbered et dekret!
  De bragte ham endnu et prispapir. Sådan skriver den fungerende præsident.
  Samtidig tildelte Medvedev hende til en flok mennesker. Kend vores!
  Øh, det er allerede meget sent, og Ruslands fungerende præsident er faldet i søvn.
  Han drømte om en anden alternativ historie. Den tsaristiske hær, ledet af Kuropatkin, kæmper for at løslade Port Arthur. Men Medvedev optrådte selv på en kamprobot med lasere og termokvarkskaller på størrelse med et valmuefrø, men lige så dødelige som bomberne, der blev kastet over Hiroshima.
  Og hvordan kan Medvedev bekæmpe japanerne med sin kamprobot? Hvordan samurai blev revet fra hinanden i tusindvis. Og hvordan lasere og blastere kom i brug.
  Og de slagtede japanerne, nærmere bestemt slagtede de dem. Og savede det i stykker. Og det ødelagde deres rækker.
  Medvedev, der havde mistet sin trone, fandt glæde ved kamp. Han mejer disse samuraier, der vovede at ryste den hellige kongetrone.
  Men er det virkelig dårligt, lad os sige helt ærligt, det var under zaren?
  Må Gud give ethvert land en sådan tsar som Nicholas II. Dette er et rigtigt eksempel på en intelligent hersker, og samtidig en intellektuel.
  Det er en skam, at sådan en nonentitet som Kuropatkin svigtede ham. Og nu har Medvedev taget imod japanerne. Og lad os tærske dem. Og at gøre dette er meget overvældende.
  Og laserstråler slår samurai ned i tusindvis. Et par minutters kamp mere, og
  Der er ingen japansk hær.
  Hvad spiste samurai-herrerne? Og nu kan vi måske begynde at arbejde på dine skibe.
  Medvedev løftede kamprobotten op i luften og skyndte sig til positionerne for den togolesiske flåde. Hvad tror han, han kan gøre med den russiske ridder?
  Og det er, hvor hurtigt en thermoquark-robot skynder sig. Nu er han allerede over havet. Og lad os sænke Togos flåde. Skær bæltedyr, krydsere og andre levende væsner.
  Sådan... Hvad hvis vi også smider en mini- termokvarkbombe ?
  Og den nye helt forlader hende. En bølge rejser sig og sænker skibene i den opgående sols land.
  Medvedev råber helt i lungerne:
  - For Rusland Nicholas,
  Jeg vil rive alle japanerne i stykker!
  Og igen går den fungerende russiske præsident i ekstase.
  Det er fantastisk at kæmpe med sådan en robot.
  Lad os drukne din egen samurai... Og der bliver ingen Tsushima, japanerne vil ikke have noget at kæmpe for.
  De sidste samurai-skibe synker allerede. Hvilken sejr dette er!
  Men der er stadig dele af den opgående sols land, der blokerer Port Arthur. Vi skal virkelig tackle dem. At løse alle modstandere af zar Nicholas' imperium.
  Medvedev synger entusiastisk:
  - Og samuraien fløj til jorden,
  Under presset af stål og ild!
  Og lad os ødelægge de tropper, der belejrede Port Arthur. Det skete virkelig, at en kraftig fæstning faldt. Og Rusland fik et slag i ansigtet. Og vigtigst af alt var det værre end Krimkrigen. Der tabte zar Nicholas II's imperium til koalitionen af England, Frankrig, Tyrkiet og Kongeriget Sardinien. Og hun tabte med værdighed. Og her er noget Japan, som ingen betragtede som en seriøs rival.
  Lad Rusland ikke udstå ydmygelse. Måske er det derfor, Stalin, så forsigtig og tilbageholden i udenrigspolitikken, åbnede en anden front i Fjernøsten mod Japan. Faktisk ydmygede samuraien det zaristiske Rusland for meget.
  Til dette skal du ødelægge dem med små thermoquark-bomber og brænde dem med lasere.
  Så jeg tør ikke besejre Rusland! Åh, Gud give, at Zelensky bliver en succesrig konge.
  Igen er russere og ukrainere forenet, og snart vil hviderussere slutte sig til dem.
  Og der vil være en treenighed af slaver!
  Medvedev afsluttede japanerne nær Port Arthur, og skyndte sig videre... Rusland besejrede Japan. Hun tog Korea, Manchuriet, Kuriløerne og Taiwan. Hun tvang også japanerne til at betale en stor skadeserstatning.
  Zar Nicholas II styrkede sin position; revolution og unødvendige tanker dukkede ikke op.
  Det tsaristiske Rusland fortsatte med at bevæge sig tværs over Kina. Og dens ekspansion i øst.
  Men kejserens Tyskland, på trods af at det zaristiske Tyskland var ved at blive en stormagt og voksede endnu hurtigere og mere end i den virkelige historie, gik alligevel videre og gik ind i Første Verdenskrig.
  Ja, på to fronter.
  Nå, nu har Medvedev påtaget sig opgaven med at ødelægge tyskerne. De har ingen grund til at fornærme zar-faderen.
  Og hvordan det rammer fjender med lasere. Og lad os tærske dem i Østpreussen som en orkan. Medvedev skyder mod tyske tropper ved hjælp af lasere og gravitationsenergistråler.
  I det samme dukkede pigerne op. Selvfølgelig i bikini. Alenka og Natasha. Og lad Krauts hugge med lyssværd.
  Ja, zar Nicholas den Store, nazisterne drømte aldrig om sådan noget. Hvad planlægger de imod jer, fædre?
  Medvedev synger aggressivt:
  - Meloner, vandmeloner, hvedeboller,
  Generøst, velstående land...
  Og han sidder på tronen i St. Petersborg,
  Fader Tsar Nicholas!
  Indvielsesdatoen blev udskudt tidligt. Og Medvedev blev overladt helt til sig selv. Ligesom mens du hygger dig med barnet.
  Medvedev tildelte også posthumt Andropov stjernen i Helten i Rusland. Hvilket nok burde have været gjort tidligere. Og han udstedte et dekret om opførelse af et monument til Andropov.
  Samtidig genindsatte den fungerende præsident også Yezhov og Yagoda. Hvorfor stå på ceremoni her?
  Derefter etablerede han en ny orden opkaldt efter Bobby Fischer. Men man kan ikke sige noget om, at han var en stor skakspiller. Og ikke bare fantastisk, men også skandaløst. Han ville være over alle, ikke kun i skak.
  Og også tre grader: bronze, sølv og guld!
  Og selvfølgelig, først og fremmest, tildelte Dmitry Medvedev denne ordre til: Garry Kasparov, Anatoly Karpov og... Klitschko-brødrene!
  Og på samme tid etablerede Dmitry Medvedev Vladimir Klitschko-ordenen. Også et interessant træk. Tre niveauer: bronze, sølv, guld.
  Og så er der Svyatogor-ordenen, en genial løsning.
  Medvedev styrer og pedaler . Og han opfinder dette igen. Dette er en bjørn. En bjørn til alle bjørne.
  Og han har nye ideer. Giv for eksempel hver russer en ny bil.
  I mellemtiden kan du gå og spille på computeren. Hvad Medvedev ønskede mest af alt. Så han har nu slået en ny strategi på. Krig på forskellige niveauer. Det var det, præsidenten, selv den tidligere, ønskede at spille om.
  Du starter med fem arbejdere og tusinde enheder hver: kul, jern, sten, olie, mad, guld.
  Og lad os først bygge et samfundscenter for at producere nye arbejdere. Så begynder du at udvikle miner og landbrug.
  Først og fremmest selvfølgelig at skaffe mad for bedre at tilpasse arbejderne.
  Medvedev har den mest kraftfulde, mest moderne computer. Og du kan kassere mange enheder.
  Du bygger dig en by og nye handelscentre. Penge er selvfølgelig et problem i starten. Indtil du bygger et møntværk, et marked, et videnskabsakademi og så videre.
  Men Medvedev kender en universel måde at blive rig på. Ansæt flere landbrugsarbejdere og køb ressourcer til brød. Markedet er meget billigt at bygge. Og så sparede man op, købte et akademi, byggede et savværk og lavede nye miner. Og så mere... Og guld flød - det dyreste produkt. Især når mynten gjorde det. Og så vil det være muligt at forbedre brøndene. Sådan flyder penge meget sjovere. Kan bruges til forbedring. Nye save, nye landbrugsredskaber, landvinding, gødningsforskning. En ny type plov...
  Dernæst uddybe brøndene og pumpe nye arbejdere ind. Nye gårde. Kødproduktion. Opførelse af huse. Til husene til læger, politifolk, brønde, markeder, arkitekter, brandmænd. Og så videre... Skatteopkrævning. Nye forbedringer i guldminedrift. Og udvikling af nye rum- og arbejdsbygninger.
  Og der er allerede flere og flere penge... Der er overskud og man kan begynde at bygge barakker.
  Spillet er interessant og udfordrende. Byen vokser. Ingen krig endnu. Her kan du etablere fredstid, og vælge en svagere fjende... Faktisk samler Medvedev stadig styrke i militær-økonomisk strategi.
  Militærakademiet er blevet bygget. Og du begynder at danne tropper. Kavaleri, infanteri, flammekastere , morterer og andre styrker. Selvfølgelig artilleri. Eller endda igen, ved at forbedre tankanlæggets brønde. De første biler er selvfølgelig lette og primitive, men de kan køres.
  Medvedev blev revet med.
  Spillet fortærede præsidenten. Du bygger dig selv flere og flere nye huse. De omfatter en skole af skriftlærde, et bibliotek og underholdning på forskellige niveauer. Det være sig musikere, dansere, jonglører, senet -spillere , zoologiske haver. Eller et andet kasino.
  Og selvfølgelig templer til forskellige guder.
  Ja, der er mange forskellige religioner i imperiet. Det er bedst at bygge forskellige templer.
  Og her er alt anderledes. Og moskeer, kirker, tilbedelseshuse, buddhistiske templer, stupaer, hedenske guder.
  Ja, en rig mission. Man bygger også broer, når man krydser floden.
  Der er meget arbejde. Arranger også festivaler for forskellige religioner, så guderne ikke bliver stødt.
  Og så videre uden afbrydelse. Og arbejdet på Videnskabsakademiet fortsætter, nu en forbedring, så en anden. Enten et middel mod gnavere eller mod insekter - uanset hvad der forbedrer landbruget, dukker traktorer op.
  Og selv guderne sender god høst. Så du kan køre tanks og flyfabrikker væk. Startende med lette fly kan du nå atombombefly. Og antallet af enheder vokser konstant. Det har allerede nået et hundrede tusinde.
  Medvedev spiller og promoverer nye teknologier. Ingen frygt endnu. Du behøver ikke kæmpe, du kan hæve indekset for velstand og kultur for dit folk. Og dette har også betydning. Men der er nu penge og ressourcer nok.
  Hvad der er endnu bedre ved spillet er, at brøndene ikke udtømmes. Du kan for evigt udvinde ressourcer.
  Og byg nye byer på kortet... Eller endda forkæl dig selv med en pyramide eller et andet verdensvidunder.
  Medvedev er også i gang med at kassere nye kaserner. Sandt nok reducerer overfloden af tropper velstandsindekset. Det er selvfølgelig her problemet opstår. Men indtil videre er der ingen at slås med... Men nye teknologier kan introduceres for at gøre kampvogne og fly hurtigere. Og bring de tunge bombefly op.
  Men hvorfor ikke, der allerede har mellemstore kampvogne, ikke fange fjenden på niveau med middelalderen?
  Og Medvedev, efter at have produceret flere tanke og samtidig forbedret deres parametre, invaderer hurtigt nabolandet.
  Og også fly fra oven. Og lad os bombe fjenden med al vores magt. Du regner napalm over ham.
  Og det er ikke et spil efter reglerne.
  Medvedev nød ødelæggelsen af middelalderbyen. Og så hele landet med sin primitive hær. Han nød og vandt, selvom hans fly og kampvogne fik mindre skader. Sådan viste grebet sig at være relativt nemt. Og så bygger du igen en by på det erobrede område...
  Og dine tanke er allerede tunge. Det er muligt at påsætte både anti-nuklear beskyttelse og aktiv panser.
  Medvedev havde allerede spillet i ti timer, og hans øjne var trætte og begyndte at hænge sammen. Den fungerende præsident faldt i søvn.
  Først snurrede Medvedev rundt i noget vagt. Men det varede ikke længe. Og så fløj den ultramoderne T-95 tank op ad bakken. Det var allerede sent på efteråret, og striber af regn ramte pansret.
  Medvedev sagde:
  - Den afgørende dag for kampen om bjerget Vysokaya! Det bjerg, der er nøglen til hele forsvaret af Port Arthur. I dag er det præcis 21. november eller 4. december efter den nye stil. - Professoren slog rasende sin rustning med knytnæven og udbrød. - Men der bliver ingen indfangning af Vysokaya-bjerget! Stillehavseskadronen vil leve!
  Japanerne har næsten erobret Vysokaya-bjerget. De kravlede ind som myrer, i tykke vandløb fra alle sider. T-95 åbnede ild med en 152 mm hurtig kanon.
  Alenka trykkede på joysticket, og den automatiske kanon ramte japanerne som en luftværnspistol. Kraftige højeksplosive fragmenteringsgranater slog hundredvis af japanere ud med ét skud.
  Natasha skød til gengæld fra otte tunge maskingeværer. Og jeg foretrak også at bruge et joystick.
  Medvedev kørte tanken, supermaskinen klatrede selvsikkert op på de stejle skråninger, og sporene knuste krigerne i Land of the Rising Sun.
  Margarita fløjtede og sagde:
  - Vi laver historie!
  Den fungerende præsident bekræftede vredt:
  - Sikkert! Vi vil under ingen omstændigheder tillade, at Port Arthur overgives!
  Alenka skød fra en pistol og skød tyve skud i minuttet og spyttede et projektil ud med øget destruktiv kraft, der vejede halvtreds kilo. På et minut brød et ton metal og sprængstoffer ud med præcision.
  Og pigen ramte meget præcist.
  Og maskingeværer, der hver skyder fem tusinde skud i minuttet. Eller fyrre tusinde store kugler over en kort periode. Og hvordan tog de imod samuraien? Hvordan de begyndte at presse dem.
  Alenka sang endda:
  - Og fjendens flok fløj til jorden, under pres af stål og bly!
  Den russiske kampvogn arbejdede aggressivt. Her skar han ned tusind japanere, her er den anden. Fjernelse af dem i lag.
  Natasha fnisede og sang:
  - Til ære for Rus! Lad os aldrig glemme Fædrelandet!
  Og igen skyder han fra dødelige kaliber maskingeværer. Og tusindvis af japanere ligger døde.
  Medvedev tog den og hvæsede:
  - Zar Nicholas! Du bliver fantastisk.
  Og lad os knuse de ufærdige samurai under larverne.
  Margarita bemærkede logisk:
  - Nicholas II kunne være den største af zarerne. Han havde alle muligheder for at gøre Kina til en russisk provins - Gul Rusland !
  Medvedev ramte samuraien, styrtede hen over dem som larver og sagde:
  - Lad det være sådan!
  Skal efter skal fløj ud. De formerede sig som kvasi-stof og kræver meget mindre energi end den faktiske stigning i atomer og molekyler.
  Alenka, der trykkede på joystick-knapperne med sine yndefulde fingre, udbrød endda:
  - I de russiske zarers navn!
  . KAPITEL nr. 6.
  Pistolen brølede og brølede. Selvom det ikke var så højt, men dæmpet, var det muligt at tale.
  Margarita spurgte den fungerende præsident:
  - Hvad, antallet af skaller er uendeligt?
  Medvedev svarede:
  - Kvasi-stof kræver ikke meget energi at skabe. Og at fylde en termonuklear reaktor med vand er lige så let som at beskyde pærer!
  Margarita fløjtede:
  - Ja, det er genialt! Du kan også lave chokoladeis på denne måde!
  Medvedev protesterede med et suk:
  - Ikke endnu, men meget snart, ja! Det er ærgerligt, at der indtil videre kun opnås kvasi-stof !
  Alenka, der trykkede på joystick-knapperne med sine bare fingre, smilende med store tiger-tænder, bemærkede:
  - Denne evne til at skabe materie er også kvasi-guddommelig!
  Medvedev grinede. Der var færre og færre japanere omkring bjerget, og flere og flere lig. Samuraien forsøgte at skyde mod tanken, men forgæves. Skallerne prellede af rustningen som regndråber.
  Den fungerende præsident bemærkede:
  - Og mennesket er skabt i Guds billede og lignelse.
  Alenka, der affyrede dødelige granater, bemærkede:
  - Hvis det stadig er oprettet. Måske er vi mennesker det mest intelligente, stærke og magtfulde væsen i universet!
  Medvedev foreslog logisk:
  - Så meget desto mere nødvendigt er konsolideringen af menneskeheden! Vi burde stå sammen! Så kender vi ikke sorg og nederlag!
  Natasha sagde selvsikkert:
  - Tsarriget er i stand til at forene alle! Og foren alle, uden undtagelse, til en monolit!
  Og pigen affyrede igen med maskingevær. Overvældende japanerne forsøger at komme ind fra venstre flanke. Granaterne skadede ikke T-95-tanken. Og kanonerne, også på afstand, enten savnede, eller deres granater var ineffektive. Desuden er der ingen panserbrydende våben i noget land i verden. Og du kan ikke trænge ind i sådan en tank så let. Hans forsvar er i top.
  Og maskingeværerne mejer ned, og granaterne bliver fejet væk. Og de gør alt specifikt, og meget dødbringende.
  Natasha fnisede og sagde:
  - Mange japanere vil mangle!
  Alenka var enig i dette:
  - Rigtig mange!
  Og hun blinkede med sine safirøjne. Og der er så mange forskellige ting ved denne pige, en sand terminator.
  Krigerne skyder. Og samurai bløder. Fyrre tusinde kugler og et ton granater i minuttet, dette er en meget stor destruktiv kraft.
  Natasha bemærker:
  - Vi er krigere, der lider alvorlig død!
  Alenka var enig i dette:
  - Og ikke bare døden, men kraftkilden i hele universet!
  Margarita bemærkede fornuftigt:
  - Hvis det tsaristiske Rusland erobrer hele verden, så vil alle krige i menneskehedens historie være afsluttet én gang for alle!
  Medvedev var enig:
  - Selvfølgelig skat! Ingen har brug for krige! Men menneskeheden skal blive forenet!
  Natasha hvislede af glæde over en panter, der dræber en tyr:
  - Når vi er forenede, er vi uovervindelige!
  Og hun udløste gnister fra hendes øjne! Det her er pigen! Den indeholder ildens flammer og is og stål.
  Men nu dør de sidste japanere. Og der er ingen andre til at storme bjerget. Mere end halvtreds tusinde dræbte krigere fra den opgående sols land forblev under bjerget Vysokaya.
  Kampen er forbi.
  De fire tog plads på en bakke, og Medvedev bemærkede:
  "Vi må hellere ikke tale med garnisonen for nu." Generelt, hvad skal vi gøre?
  Alenka foreslog:
  - Der er stadig mange japanere. Lad os ødelægge hele Nogi-hæren.
  Margarita var uden videre enig i dette:
  - Det er det! Vi vil presse alle samuraierne ud! Og det bliver fantastisk!
  Medvedev smilede og bemærkede:
  - Og vores tank kan også svømme under vandet og affyre granater. Lad os sænke den japanske flåde!
  Natasha hvinede af glæde:
  - Det er det! Det er rigtigt, lad os tage og udslette alle samuraierne på havet.
  Den japanske eskadre var lige begyndt på sit næste bombeangreb. Der fløj granater, herunder fra elleve og tolv tommer kanoner. Og det her, ser du, er alvorligt.
  Tanken styrtede mod kysten. Alenka bankede med fingrene på bilens krop og bemærkede:
  - Okay, til havet. Men hvordan kunne vi give japanerne initiativet på landjorden?
  Margarita, som havde en vis viden om krigen, huskede:
  - Vi havde maskingeværer, og Mosin-riflen var meget mere pålidelig og effektiv end den japanske. Og hvis ikke alt fungerede til søs, så havde samuraien på land ingen chance!
  Alenka bevægede vredt sin bare fod langs gulvet og mumlede:
  - Forræderi! Trivielt forræderi!
  Natasha foreslog:
  - Vi hænger alle!
  Tanken gik i vandet. Fra siderne dukkede propeller op, der styrede maskinen. Her er det første mål: en japansk destroyer. Natasha trykkede på joystick-knapperne med sine tynde fingre.
  Og granaten ramte bunden af skibet med dødelig kraft. Han vendte rustningen rundt.
  Destroyeren modtog endnu en granat. Natasha trykkede på tåen igen.
  Og så drukner japanerne.
  Alenka fnisede:
  - Lad os skiftes til at drukne! Maskingeværer er ikke særlig effektive under vandet!
  Og pigen trykkede på joysticket, denne gang sendte hun en granat ned i bunden af destroyeren.
  Margarita svarede med et smil:
  - Jamen, vi har damer!
  Natasha sendte en granat igen og råbte:
  - I Rus' navn, lad der være sejr!
  Alenka spyttede skallerne ud. Hun skar bunden af skibet af Land of the Rising Sun op og bemærkede:
  - Alligevel var zarmagten i Rusland ikke så slem, som propaganda hævdede.
  Margarita var enig i dette og talte villigt, især da han alligevel ikke havde noget at gøre.
  - Under zar Nicholas II opretholdt Rusland guldstandarden for penge. Imperiets valuta blev den mest solide og stabile i verden. Priserne forblev også stort set uændrede. Og under zar Nicholas nåede betalingen op på syvogtredive rubler om måneden. Faktisk er Rusland blevet et af de førende lande i verden med hensyn til levestandard. Industriel produktion blev den fjerde i verden.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev efter søvn begyndte at spille på computeren. I dette tilfælde skar han sig selv for at fortsætte strategien. Den styrkede magt gennemførte beslaglæggelser. Den fungerende præsident for Rusland kastede kampvogne i kamp.
  Og tung.
  Det er stadig et godt spil. Jeg kørte den lidt og fik tanke tungere end hundrede tons. Da han var præsident, ønskede Medvedev at udvikle tanke tungere end hundrede tons. Men Putin gav det ikke dengang. Men ideen så fristende ud. Super tunge køretøjer. Og seks typer biler. Over fem og hundrede tons.
  Men nu kaster Medvedev kampvogne med atommotorer i kamp. Og det bryder forsvaret fra lande på mellemniveau. Og igen fangstene. Ja, fantastisk... For at gøre det lidt nemmere, tilknyt en militærrådgiver. Og sammen med ham leder du fjendens ødelæggelse. Og hans tilfangetagelse.
  Her erobrer du endnu et imperium... Her er krigen mere alvorlig, men den ledes af en militærrådgiver på Napoleons niveau. Så du kan bare se og oprette dit imperium med en økonom på Stolypins niveau.
  Og Medvedev, efter at have siddet ved en computer med en kæmpe skærm i flere timer, begyndte at snorke.
  Han har sovet for længe.
  Alenka skød mod japanerne. Efter at have sænket krydseren denne gang sang hun:
  - Vi er de stærkeste i verden,
  Vi vil suge alle vores fjender i toilettet.
  Fædrelandet tror ikke på tårer,
  Og vi vil give de onde oligarker deres hjerner!
  Og pigen lo. Og hendes tænder funklede af perler!
  Medvedev foreslog:
  - Siden krigen med Japan ender med sejr, vil Ruslands økonomiske vækst være endnu større! Og det tsaristiske imperium vil blive det rigeste land!
  Alenka sænkede en anden destroyer og hvæsede:
  - Vi har altid været rige! Der var ikke nok orden!
  Natasha ramte slagskibet i Land of the Rising Sun og bemærkede:
  - Vi var på ingen måde tyskerne ringere i Første Verdenskrig. Men på grund af den femte kolonne missede vi sejren!
  Alenka sendte også en anden granat ind i bæltedyrets mave og erklærede:
  - Sikkert! Den femte kolonne er skyld i alt. Under Første Verdenskrig kunne tyskerne ikke engang nærme sig Minsk og blev slået i Galicien. Og under Stalin så de allerede Kreml gennem en kikkert. Hvad betyder det?
  Natasha affyrede endnu en granat i bunden af slagskibet og mumlede:
  - Forræderi! Vi gik glip af sådan en sejr!
  Margarita fandt det også nødvendigt at minde om:
  - Hvis ikke for forræderi, ville vi have fået besiddelse af Konstantinopel og Lilleasien, samt adgang til Middelhavet. Og vi har mistet så meget på grund af forræderi og den femte kolonne!
  Alenka affyrede endnu et projektil:
  - Ja, det er den femte spalte! Hvor mange problemer forårsager hun! Det russiske imperium er en unik enhed, der kan udvide til hele verden og gøre menneskeheden forenet!
  Natasha mumlede aggressivt:
  - Sikkert! Jeg kunne og ville helt sikkert gøre alt! Og for at menneskeheden skal være forenet og uovervindelig!
  Pigen sendte endnu en granat, hvorefter slagskibet endelig delte sig. Og japanerne druknede.
  Margarita bemærkede med alarm i stemmen:
  - Se, hvad der sker i verden nu? Rusland og USA er på randen af krig. Og Kina er overbefolket og totalitært. Der er ingen orden og velstand i verden!
  Natasha sendte en ny granat, denne gang til krydseren, og indvilligede:
  - Der er ingen orden i verden! Vi har brug for samlet ledelse!
  Alenka affyrede granaten og nikkede indforstået:
  - Og sådan en regering kunne blive et tsarimperium! Ruslands autokrati er garanten for global stabilitet og velstand!
  Og pigen sendte endnu en granat, som til sidst splittede krydseren.
  Japanerne var tydeligvis flippede. De skød vilkårligt uden at forstå, hvem der druknede dem.
  Det skal bemærkes, at på landjorden havde Japan ikke den store fordel i antal. Og selv i den virkelige historie mistede den meget flere dræbte og sårede end Rusland.
  Men til søs var skibene i Land of the Rising Sun, fremstillet i Storbritannien og USA, lidt bedre end russiske, hovedsagelig indenlandsk produceret.
  Men selv her er japanernes kvalitative overlegenhed ret ubetydelig. Og russerne skyder måske mere præcist.
  Natasha, der affyrede og sænkede en anden destroyer, bemærkede irriteret:
  - Rusland har faktisk besejret stærkere modstandere. For eksempel Napoleon!
  Alenka, der havde sendt en granat til den pansrede krydser, tilføjede:
  - Oh yeah! Napoleon var et geni! Og han var stærkere, men vi besejrede ham!
  Margarita sukkede tungt og brokkede sig:
  - Tab til japanerne. Det er så irriterende og stødende!
  Alenka var enig i dette:
  - Meget irriterende! Ak, på grund af dette sluttede Romanov-dynastiets æra. Tiden er glorværdig, heroisk, med erobringer og sejre. Og selvom vi ikke havde vores egen Djengis Khan, har vi rejst os siden Ivan Kalitas tid.
  Og pigen sendte et andet, meget dødeligt projektil. Og den pansrede krydser delte sig i to dele.
  Natasha fortsatte, og med en granat sænkede hun en anden destroyer. Og samuraierne har mange destroyere.
  Krigeren spurgte fyrene:
  - Men jeg undrer mig over, hvorfor i verdenshistorien var der ikke et af imperiet, der opnåede absolut magt?
  Alenka sendte igen en granat ind i maven på en anden destroyer og erklærede:
  - Ja, virkelig, hvorfor? Alle faldt. Og det Persiske Rige, og Alexander den Store og Romerriget. Hvorfor har ingen forenet menneskeheden?
  Natasha trampede med foden i frustration. Sank et andet skib og sagde:
  - Det er det! Djengis Khan skabte et imperium, der kunne knuse hele verden. Men efter hans død iscenesatte hans sønner og børnebørn et opgør og rev imperiet fra hinanden. Kun Tsar-Rusland, med dets enhedssystem, var et sådant land, at det kunne eksistere i mange århundreder og udvide sig, indtil det slugte hele kloden!
  Alenka blinkede med øjnene og erklærede og sænkede en anden destroyer:
  - Ære til zar Nicholas' store imperium! Vi vil ikke give magt til de illegitime bolsjevikker og den provisoriske regering!
  Natasha sendte også en granat ind i skibet. Hun sænkede japanerne og sang:
  - Gud bevare kongen,
  Stærk suveræn
  Reger til ære,
  til vores ære!
  Herske over frygten for dine fjender -
  Ortodokse zar!
  Regere med herlighed
  Til vores ære!
  Pigerne ser ud til at være virkelig tændte. Sådan ødelagde de samuraien, du vil beundre det. Og Medvedev kørte sin dræbende undervandstank. Generelt er dette et fedt våben. Han sænker hele den japanske flåde. Men dette er en stor magt.
  Tolv, kun store pansrede skibe, snesevis af mindre, inklusive krydsere. Der er mere end tres destroyere alene. Det tager tid at ødelægge alt dette.
  Natasha afsluttede et andet skib og spurgte Medvedev:
  - Hvad tror du, eksisterer Gud?
  Den fungerende betjent grinte og svarede:
  - I hvilken forstand?
  Natasha sendte en ny granat, afsluttede ødelæggeren, og bemærkede:
  - Ja, religioner har mange versioner! Der er både hedenske og monoteistiske! Nogle gange begynder man at tænke over det. Og du tvivler på, om Gud eksisterer, når der er sådan noget rod i læren!
  Alenka splittede en anden destroyer og bemærkede fnisende:
  - Ja, i den forbindelse er det svært at tro på Bibelen. For Gud alene at opføre sig på denne måde. Og han havde endda favoritter!
  Natasha nikkede indforstået:
  - Det er det. Tror du, at ét folk er Guds folk? Dette er klart uværdigt til højere intelligens!
  Bagefter begyndte pigen at sænke et slagskib med stor tonnage. Krigeren arbejdede.
  Men Margarita udtrykte sin mening:
  - Det er stadig ikke klart, hvordan det er muligt, at en kærlig Gud vansirer kvinder på denne måde!
  Natasha var overrasket:
  - Hvordan er det her grimt?
  Margarita svarede ærligt:
  - Ja, han gør dem til gamle kvinder! Og hvad kunne være mere ulækkert end en gammel kvinde!
  Alenka affyrede en granat i krydserens mave og erklærede:
  - Af en eller anden grund går der meget slemme gamle kvinder rundt på jorden, hvilket både er dumt og frygteligt grimt!
  Natasha rystede på hovedet og støttede:
  - Og usympatisk! Og ikke æstetisk tiltalende!
  Krigeren lo og blinkede til sin partner. Ligesom hun er så sej og aggressiv.
  Medvedev bemærkede alvorligt:
  - Alderdommen er faktisk meget dårlig. Det gør folk grimme, svage, sårbare. Men fra et evolutionært synspunkt har det nogle fordele!
  Alenka var overrasket. Efter at have ramt en anden destroyer spurgte hun:
  - Hvilke fordele kunne der være i denne modbydelige tilstand?
  Medvedev svarede alvorligt:
  - Dette stimulerer udviklingen af videnskab og intelligens. Hvis en person ikke følte sig træt, ville det ikke være nødvendigt for ham at opfinde en bil. Ligeledes førte svagheden af kløer og hugtænder til opfindelsen af kniven. Kolde tider og istider lærte os at tænde bål. Sygdomme stimulerede udviklingen af medicin. - Den fungerende præsident så på, hvor smart Alenka sendte et andet japansk skib til bunden, og fortsatte. - På mange måder stimulerede menneskelige svagheder videnskaben. Vi vidste ikke, hvordan vi skulle flyve, men vi skabte fly. Og det er fremskridt!
  Natasha sendte endnu et projektil og bemærkede:
  - Fremskridt. Men alligevel, når man ser på den gamle kvinde, bliver det så ulækkert. Er det virkelig umuligt at undvære menneskelig grimhed?
  Alenka var enig i dette:
  - Selv unge mennesker kan opfinde et fly. Hvorfor fylde den forbandede alderdom? Det her er forfærdeligt og ulækkert!
  Margarita sang malplaceret:
  - Jeg vil ikke skille mig af med Komsomol! Jeg vil være evigt ung!
  Og pigen flyttede knytnæven på metallet.
  I mellemtiden var endnu et slagskib ved at synke.
  Ubådstanken fortsatte med at sænke den japanske flåde. Admiral Togo selv befandt sig i vandet og blev tvunget til at flygte med båd. Japan havde en stor flåde, men stod over for et fundamentalt nyt våben. Og nu var hun fuldstændig besejret.
  Alenka fortsatte med at sænke japanske skibe, blottede sine tænder, som var meget store og skarpe, og foreslog:
  - Det er det, jeg tænker på. Selvfølgelig skal der være kropsæstetik. Og det er umuligt for kvinder at blive grimme, med slap hud og bøjede kroppe.
  Natasha, der havde sendt en anden destroyer til bunden, var meget let enig i dette:
  - Selvfølgelig! Det er det, videnskaben arbejder på!
  Begge krigere var i et meget muntert humør. Det lykkedes dem at sænke fjendens flåde.
  Aggressive piger er i stand til store bedrifter.
  Margarita udtrykte i mellemtiden sin tanke:
  - Religioner opstod også på grund af menneskets svaghed. Hvis mennesket var stærkere, ville der ikke være nogen religioner. Og selvfølgelig fører døden og dødsangsten til, at en person søger trøst for sig selv!
  Alenka huskede:
  - Jeg deltog i en seance, og så noget fantastisk. Så der er parfumer!
  Natasha bemærkede med list i stemmen:
  - Der er ikke noget overraskende i eksistensen af ånder! Vi flyver jo i vores drømme. Det betyder, at der er en sjæl, og som et minde om flyvninger!
  Medvedev nikkede indforstået:
  - Ja, der er en sjæl! I denne henseende er personen unik! Nu kan vi måske have det sjovt!
  Den japanske flåde var ved at smelte. Undervandstanken spillede rollen som en morder. Margarita var lidt ked af det. For det første befandt hun sig i rollen som statist. Og for det andet, hvilket er irriterende, kan du ikke se alting særlig godt, når du er under vandet. Generelt var Peter meget i tvivl om Gud. Faktisk, hvorfor efter at russerne adopterede kristendommen, faldt forskellige problemer over dem. Og den mongolsk-tatariske invasion, og før det, den feudale fragmentering af fyrsterne. Krige mellem det russiske folk.
  Det var da endelig, fra Ivan Kalitas tid, genoplivningen af Rusland begyndte,
  Muscovy blev stærkere. Indtil det for eksempel under Ivan den Tredje endelig blev en enkelt centraliseret stat. Og smed det tatariske åg af.
  Ja, selvfølgelig var Rusland rejst. Indtil jeg snublede i Japan.
  Dette markerede afslutningen på monarkiets og Romanov-dynastiets historie.
  Monarkiet gik dog tilbage, men autoritarismen forblev.
  Margarita strøg forsigtigt Alenka på ryggen. Pigen spindede tilfreds. Hun så ud til at nyde det.
  Medvedev noterede logisk:
  - Der er ikke noget galt med, at en mand elsker en pige, og at en pige elsker en mand. Dette er ret naturligt. Men samtidig skal folk bevare anstændigheden.
  Margarita protesterede utilfreds:
  - Lad os ikke læse moral. Jeg kan ikke lide det her!
  Den fungerende præsident grinede:
  - Og hvem elsker! Men vi er nødt til at se sandheden i øjnene. Mennesker er i denne henseende mærkbart forskellige fra dyr!
  Margarita nikkede indforstået:
  - Ja, der er et stort hul mellem os!
  Alenka svarede sarkastisk:
  - Og du ved, mellem dig og aben, jeg mærker ikke den store forskel!
  Margarita lo. Alenka sænkede i mellemtiden det sidste af Japans tolv panserskibe. Hvorefter pigen bemærkede:
  - Vi er næsten færdige med fjendens flåde!
  Medvedev smilede sarkastisk:
  - Ja, I er gode arbejdere! Og faktisk er de i stand til meget! Generelt elsker jeg krigerpiger - de er så sexede!
  Margarita snurrede sin krop og sang:
  - Jeg virker sexet, jeg er som en processor! Og jeg bevæger mig som en robot - en lydaggressor!
  Hvorefter eleven strøg Alenka lidt mere modigt. Pigen trykkede på joystick-knapperne med sine lange fingre og så charmerende ud.
  Hvor yndefulde er hendes bevægelser.
  Margaritas fantasi skildrede en prinsesse, der gik barfodet hen til stilladset. Det her er så romantisk. Og prinsessen er så rød. Hun blev frataget alle sine smykker og sin dyre kjole. Det eneste, der var tilbage, var sækkeklædet. Men fængselsuniformen sætter yderligere charmen i gang ved hans søde, behagelige, friske ansigt, som en rose. Og brandhår. Hvor smuk er prinsessen, der skal henrettes.
  Og der er tusindvis af mennesker, der drukner deroppe. Skibe går i stykker, elementerne raser.
  Og Japan lider et kolossalt, unikt nederlag. Så samuraierne må tilsyneladende omvende sig fra deres synder.
  Margarita tænkte, hvad tror japanerne på? Hvad er deres religion? De er trods alt hedninger. Men de besejrede det ortodokse Rusland. Efter dette, tænk på, hvis Gud er stærkest!
  Og mongolerne var hedninger, men hvor mange territorier erobrede de.
  Margarita spurgte Alenka:
  - Sig mig, skønhed, hvordan kan du lide Rodnoverie?
  Pigen smilede bredt og efter at have sænket en anden destroyer svarede hun:
  - Meget god religion! Der er så smukke eventyr!
  Margarita spurgte insinuerende:
  - Tænker du på eventyr? Eller måske alle disse russiske guder faktisk eksisterer?
  Alenka trak på skuldrene og svarede:
  - Måske findes både nisser og nisser! Alt kan ske i vores verden. Og det er svært at sige, hvad der virkelig eksisterer, og hvad der ikke gør!
  Medvedev noterede logisk:
  - Til en vis grad eksisterer alt i vores verden. Alle vores tanker, drømme, ønsker er det, vi efterlader. Jeg har en meget interessant teori om Hypernoosfæren, hvor absolut alt, hvad der nogensinde er blevet opfundet af mennesker, eksisterer. Det vil sige, at tanken eksisterer for evigt. Og hun forbliver i nogle andre parallelle verdener.
  Dmitry Medvedev vågnede fra søvnen. Og igen tog han sit grundlæggende arbejde op, mere præcist opbygningen af et imperium.
  Og igen erobringer...
  Først skal du samle en ny tank, der vejer tusind tons, og affyre den mod fjendens positioner. Nej, selvfølgelig ikke kun én, men rigtig mange.
  Og de bevæger sig gennem fremmed territorium. Og ovenpå er der også fly med atombomber. Og hvad hvis vi også kører bomberne væk? Og lave udslettelse?
  Dmitry Medvedev er som alle andre i det åbne værk.
  Og nu falder et andet land i støvlerne på en diktator. Og erobringerne kommer. Men her er en anden fjende. Landet er også stort... Du kan endda programmere det. Her er USSR i 1941... Der er en invasion. Enheder i Medvedev er multipliceret automatisk over mange timers spil, og dens befolkning er allerede mere end en milliard. Mod 196 mio. Og mere moderne teknologi. Og soldater kan blive kværnet ud af barakker i det uendelige.
  Heldigvis er elektroniske ressourcer uudtømmelige. Og læg pres på fjenden, læg pres på ham.
  Og tanke, der vejer tusind tons, sendes til atomreaktorer over hele Rusland direkte til Moskva.
  Og det er praktisk talt umuligt at forlade dem - intet kræver!
  Medvedev leder strategien og nynner for sig selv... Så stopper han de atomdrevne kampvogne. Og kaster "Panther"-2 i kamp. En bil, der dog stadig er i stand til at slå en fireogtredive.
  Medvedev leger med sig selv ved at indlæse forskellige parametre for bilerne... "Panther"-2... Som at slå på afstand. Og den vil trænge ind i en sovjetisk kampvogn.
  Det er ikke sådan du vil bryde igennem det! Især i panden, men ombord kan man. Optagelserne er i fuld gang. Og de fireogtredive skynder sig afsted... Og dør under våbenslagene...
  Hæren bevæger sig igen...Og kamprobotter er dukket op. De sætter gang i sig selv. Og skallerne bliver skudt ned af lasere. Og de gør det meget smart.
  Og de virtuelle piger angriber.
  Medvedev har et ivrigt øje med strategi. En spændende kamp. Igen spiller du det selv, eller afleverer det til en militærrådgiver. Og du følger kampens fremskridt.
  De fører deres kampvogne i offensiven.
  Her kan du flytte frem pyramideformede tanke, der er mindre sårbare og uigennemtrængelige fra alle vinkler. De bevæger sig som en skøjtebane.
  Og pigerne løber barfodet... Og skyder på deres vej.
  Endnu en krig. Ægte legetøj. Og penge kommer fra guldbrønde uden at tørre ud. Det er ligesom i et spil, alt er efter planen, uden fejl og uden nedgang i naturen.
  Alt løber ikke tør, og ressourcerne falder ikke. Selvom dette ikke virker særlig sandsynligt.
  Medvedev blev afbrudt af et opkald. Den fungerende præsident tog telefonen:
  - Hej!
  Chefen for præsidentens administration sagde:
  - Er du stadig på kontoret, Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev svarede skarpt:
  - Ja! Jeg er stadig præsident!
  Administrationschefen sagde:
  - Zelensky kræver, at man efter indvielsen forlader boligen.
  spurgte Medvedev gysende:
  - Og hvor skal jeg bo?
  Administrationschefen svarede:
  - I min lejlighed! Din magt er ophørt, og du skal forlade alle lokaler!
  Medvedev gurglede hvisken:
  - Jeg har en anmodning til den nye præsident - lad ham efterlade mig computeren!
  Administrationschefen spurgte:
  - Giv mig Sankt Andreas den Førstkaldte Orden, og jeg vil bede Zelensky om at have en computer til dig!
  Medvedev nikkede indforstået:
  - Jamen, det er muligt!
  . KAPITEL nr. 7
  Og han tilkaldte sin assistent for at udarbejde et dekret. Om overdragelse af Sankt Andreas den Førstekaldede Orden til lederen af administrationen. Skabelonen er klar og indtil videre har jeg skrevet under på ansvaret.
  Så begyndte Medvedev at spille igen.
  Nu nærmer hans virtuelle kampvogne sig Moskva og starter angrebet. Denne by bliver angrebet af maskiner, der vejer to tusinde tons.
  Medvedev kaster dog også "Rat"-5 i angrebet, dette er et monster, ikke en tank. Ti tusinde tons i vægt!
  Tropperne nærmer sig Kreml... Så Stalin løber væk. Og han bliver fanget af barfodspiger i bikini. De tager fat i næsen med deres bare tæer. Og de tvinger Stalin til at kysse hans bare hæle.
  Her er tropperne fra det virtuelle imperium, der passerer Moskva og tager til Ural...
  De fanger ham også...
  Medvedev begynder at nikke af igen og begynder at drømme.
  Margarita spurgte sarkastisk:
  - Hvad med for eksempel en mere klassisk opdeling: himmel og helvede?
  Medvedev bemærkede dystert:
  - Dette er højst sandsynligt de gamles primitive idé om gengældelse efter døden. I virkeligheden er alt sandsynligvis noget mere kompliceret!
  Natasha udbrød med glæde, da hun sænkede et af de sidste japanske skibe:
  - De svorne og gamle,
  Fjenden bander igen
  Gnid mig
  Kværn til pulver.
  Men englen sover ikke,
  Og alt vil løse sig. Og alt vil ende godt!
  Pigerne afsluttede fjendens flåde. Medvedev accelererede tanken og forfulgte samuraien. Ja, de gjorde et godt stykke arbejde her. Det er interessant, hvordan historien kan rettes. Det tsaristiske Rusland var et magtfuldt land, der steg i højden. Selvom ikke alle mennesker levede godt.
  Men landet rejste sig. Arbejdsdagen blev forkortet. Nye helligdage dukkede op. Lokalt selvstyre blev skabt. Lønningerne voksede med stabile priser. Skoler åbnede. Under zar Nicholas II steg udgifterne til uddannelse mere end seks gange. Grundskolen blev obligatorisk.
  Ja, ikke alt ændrede sig hurtigt nok til det bedre, men hvor meget landet tabte på grund af revolutionen og borgerkrigen. Hvor mange smarte mennesker døde og forlod deres hjemland? Og nu, i denne del af universet, er der en chance for at forhindre dette.
  Den strømlinede tank flød hurtigt og lydløst under vand. Og nu er den sidste ødelægger af Land of the Rising Sun blevet sænket.
  Natasha sagde med glæde:
  - Så ung er jeg!
  Alenka rettede pigen og præciserede:
  - Hvor er vi alle gode her! De kæmpede som løvinder!
  Margarita bemærkede irriteret:
  - Ikke noget specielt! Vi havde simpelthen bedre teknologi!
  Alenka fnisede og svarede:
  - Men vi affyrede selv kanonerne!
  Natasha støttede sin ven:
  - Og det gjorde vi også selv! Og det er et skarpt øje...
  Margarita valgte:
  - Skrå hænder!
  Natasha lo og svarede:
  - Og du er en charmerende pige!
  Margarita sagde ærligt:
  - Jeg har ondt af japanerne. De tegner vidunderlige tegnefilm. Jeg kan især godt lide hentai !
  Alenka lo og drejede sit ben i vejret:
  - Hentai , det er fedt! Endda meget cool!
  Natasha foreslog med smilet fra en pige, der smagte marmeladen:
  - Og lad os måske også sparke fascisterne i røven!
  Medvedev nikkede med et smil:
  - God ide. Men lad os først afslutte de japanske landstyrker. Og vi vil hjælpe med at afslutte krigen hurtigere. Så den fascisme optræder ikke i dette univers.
  Pigerne svarede i kor:
  -Og det dukker ikke op, og Kina bliver vores!
  Efter at den japanske flåde var sænket, nåede T-95 supertanken op til overfladen.
  Så begyndte Medvedev at drømme om alt muligt sludder.
  Warrior Alenka stod op for forsvaret af Ryazan. Natasha var sammen med hende.
  Begge piger er i let rustning, med en sabel i hver hånd. Og under dine fødder er der specielle, tynde skiver.
  En enorm hær af mongol-tatarer angreb.
  Mange lange trapper dækkede væggene på én gang. De var forskellige: strikket af rodstammer, væltet fyrreskove med tværstænger. Der blev også brugt tunge stiger med rækker af træstammer. Voldene, takket være det hurtige byggeri, viste sig at være højere end tatarerne forventede; mange trapper nåede ikke toppen. Forud fordrev mongolerne de få fangede Uruses. Det russiske folk foretrak døden frem for fangenskabets skam.
  Men mongolerne var ubarmhjertige.
  De udmattede mennesker skubbede hensynsløst med slebne spyd, og de blev sparket op i håb om, at det russiske folk, der ikke ønskede at dræbe deres egne, ville overgive sig. Eller infiltrere isvolden under dækning af fangerne. Nogle af fangerne styrtede skrigende ned, gled ned ad den frosne is, væltede de forhadte nukere, rev sværd ud af deres hænder og faldt straks hugget i stykker. Folk klatrede hurtigt op ad trappen, du forstår ikke hvilken slags og stamme?
  Halvnøgne, i klude, med en kølle i hænderne, med stukket ryggen og blødende. Manden Vaul, klædt i rustning , havde allerede rejst en kæmpe økse, da de desperat skreg nedefra:
  - Ødelæg os ikke, ridder, vi er vores egne, russerne!
  Voivode Dikoros sprang op til væggen og råbte:
  -Jeg lugter, at det er vores!
  Et desperat råb bekræftede dette:
  -Vent med at hugge, din! Der er ingen Mughlans blandt os!
  Meget smart Alenka råbte:
  -Den, der krydser sig rigtigt, er en af sine egne!
  - Bliv døbt, ortodokse mennesker!
  Med en skræmmende stemme boltrede hestene sig en kilometer væk, den gigantiske Vaula-Morovin brølede .
  Forsvarerne af Ryazan godkendte:
  -Højre! Virkelig!
  De genlød enstemmigt på alle væggene:
  -Kom så, brødre, gør korsets tegn!
  Hundredvis af pjaltede fanger, blå af kulde, klatrede over volden og faldt og fortsatte med at krydse sig selv. Nogle samlede øjeblikkeligt oplagte sten og kastede dem rasende mod mongolerne. Mange Ryazan-beboere så tatarerne for første gang, selv mange traditionelle modstandere, de samme Kipchaks, skiftede til mongolsk tøj.
  Fjenderne var iført lange pelsfrakker, så lange, at de blev viklet ind i sømmene. Udvalgte nukere havde kobber- og jernplader hængende på brystet, og ryggen var åben. For at skræmme Uruserne malede mange deres i forvejen onde, feminine ansigter med blod.
  Men Uruserne vigede ikke og mødte fjenden med sværd og økser. Fra Vaulas kraftige fejende slag blev fem mongoler dræbt på én gang, det andet slag og tre mere! Andre krigere kæmpede ikke værre. Tatarerne klatrede klodset op på den glatte skakt, de kunne ikke ordentligt dække sig til med skjolde eller skære med sabler. Da den mongolske hær på bekostning af enorme tab nåede toppen, blev der hældt kogende vand og et frygteligt våben på dem: brændende tjære.
  Selv kvinder og små børn hældte skoldet vand og kastede med sten og blokke. Små slangebøsser med forgiftede pile var særligt effektive; selv et femårigt barn, der endnu ikke var i stand til at trække en stram buestreng med sine små hænder, kunne skyde fra dem. Og at gå glip af, når man skyder ind i en så tyk masse, er meget sværere end at ramme. Overfaldet var tydeligvis kvælende, lemlæstede lig rullede ned i store mængder.
  Gennem et kikkert dygtigt lavet af kineserne fulgte Guyuk Khan nøje slaget. Han slikkede sig om læberne og slog med læberne, nu og da, og rettede sin gyldne pelsbeklædte hjelm, som stædigt og irriterende kravlede op på hans pande. Så smed han røret væk i vrede.
  -Vores krigere dør! Burundai og den gule slange kommer til mig!
   Turgauderne skyndte sig for at udføre ordren om kronkagan. Guyuk var ved at sætte sig ned i en udskåret elfenbensstol, da en hånd blidt lagde sig på hans skulder:
  - Bare rolig, fantastisk en! Berolig dit vilde blik!
  En tyktflydende melodi spindede, som minder ret meget om en kvindestemme.
   Guyuk Khan følte sig søvnig og kunne næsten ikke holde sig på benene. Ja, det er ham. Igen, som et spøgelse, dukkede den gule slange op foran ham - den mest forfærdelige person i hans hær, en helvedes dæmon fra det fjerne og utilgængelige Japan.
  -Du!
  Arvingen til den øverste Khagan pegede en dum finger! Den gule slange fortsatte med at sprede sig, nogle gange stigende, nogle gange aftagende:
  -JEG! Og jeg ser lige igennem dig! Det er tid til at moderere din vrede! Nå, mere præcist, bring alle dine reserver ind i kampen så hurtigt som muligt! Og jeg vil hjælpe jer, brødre, og give sådan en overraskelse til fjenden! Signaturtrækket, tro mig, vil være korrekt!
  - Dze , dze , dze ! Jeg vil kaste en udvalgt tumen i kamp under kommando af Burundai ! Sammen vil I lede angrebet!
  Japaneren blinkede med øjnene og blottede sine store gule tænder:
  -Der er ingen hvide dæmoner, jeg vil dræbe mine ligemænd! Som en ægte ninja!
  Den gule slange blinkede med sin talisman, en fløjte dukkede umærkeligt op i dens mund, og en flimrende melodi blev hørt.
   Guyuk troede, at de hånede ham, men han havde hverken styrken eller lysten til at skændes med ninja- troldmanden . I dette øjeblik skubbede Turgauderne groft til Burundai , Guyuk Khan kunne ikke lide denne lydige protege Subudai -Baghatur.
  - Dit utætte vinskind! Kan du ikke se, at de bedste krigere dør under murene i Urus hovedstad? Tag "Berkuts" med det samme, og efter at have passeret floden, skær Uruserne ned med et slag under den højre mur.
  Den erfarne Burundai vovede at indvende:
  -Isen er endnu ikke stærk, under slag fra tusindvis af hove vil den simpelthen briste.
  svarede den formidable japaner for Guyuk .
  - Din bekymring er prisværdig. Men din indsats er forgæves! Det magiske pulver har bundet is på floden stærkere end militærstål! Nå, hop videre, vi har bestilt dig!
  -Den store ninja batyr ved, hvad han siger! Rid hurtigere, hvis du mestrer haglen, vil jeg give en hesteskole som belønning!
  Guyuk Khan råbte og rystede på fingrene. Burundai turde ikke modsige mere - det var fyldt med døden. Mongolen med en flok pjuskede ryttere forsvandt ud af syne. Pludselig nærmede en skygge sig, der var en støj over hovedet, og en stærk luftbølge fik kronen kagans hjelm til at flyve af:
  - Harakiri! Så sommerfuglen flagrede! Nu vil Uruserne have et " omslag ".
  En kæmpe drage svævede over overfladen, dens gyldne vinger blæste snedriverne væk, og flammende tunger væltede ud af dens tre rovmunde.
  - Vidunderlig mangust !
   Guyuk havde ikke engang tid til at blive bange:
  -Han er i stand til at brænde hele Ryazan.
  -Ikke det hele, men han vil sætte ild til muren. Fortsæt, min lille Godzilla!
  Medvedevs vidunderlige drøm fortsatte. Den fungerende præsident havde en kolossal fantasi.
  En mægtig drage med et vingefang på halvtreds meter svævede op i luften. Mongolerne og shamanerne, der fulgte med dem, hylede rasende. Tumen , under kommando af Burundai , fløj hastigt op på isen, flere heste snublede, og de og deres ryttere blev straks trampet ned af en hektisk jernmasse. Det trehovedede monster dykkede i mellemtiden jævnt ned på væggen. Wilderness indså faren for et luftangreb før de andre. Nå, selvfølgelig ville jeg ikke afsløre mine trumfkort før tid, men for at redde byen, skulle jeg bruge et ukendt våben indtil den dag. Det bevingede monster blev modarbejdet af et mekanisk monster, der vagt lignede en blanding af en edderkop og en tusindben af stål. Der steg allerede røg fra dampkedlen. Godt gået gutter for at smide kullet i forvejen.
  Dampkatapulten er en mesterlig kombination af teknologierne fra et damplokomotiv, et spil, flerbenede ballistae og endda... en musikalsk snusboks. Og dette udyr, smedet af hærdet stål, kunne kaste enhver skadelig ting næsten med en maskinpistols hastighed i en afstand på op til to miles. Krigerpiger var de første i verden, der tænkte på at tilpasse en stempelmotor til at kaste ladninger. Dikoros drejede personligt håndtaget, et dygtigt smedet bånd fra kæder begyndte at bevæge sig og indsatte sten i de hurtigt roterende knive.
  Da tatarerne skyndte sig i en tæt bunke, var der næsten ingen misser; tværtimod væltede hver tunge brosten, hoppende, flere presserende ryttere. Én ting er dårlig, sigteskalaen er ret svag, du kan stadig ramme mongolerne, men prøv at ramme en flyvende drage ! Det trehovedede monster drejede hovedet og åbnede sine brede, fangede, diamantskinnende kæber.
  Den flygtende flamme fløj forbi volden og ramte husene. Hvin og skrig blev hørt, flere halvblinde kvinder løb ned ad gaden, og huse brød i brand med unaturlig fart. Heldigvis var sand og tunge tønder vand samt brandvæsen i beredskab. Nogle af hytterne, især dem tæt på væggen, var dækket af brandsikkert asbest. Under det venlige pres blev rovvulkanen bleg og efter at have mistet sin styrke blev den til strømme af bleg røg.
  Men dragen ønskede tydeligvis ikke at give op, da han kom ud af dykket, vendte han sig om med en overbelastet stormtroopers ynde og bragte igen strømme af en brændende tornado. Det var allerede lykkedes tatarerne at nå væggen, så de rasende flammer ramte også dem. Blandt ofrene var den formidable Burundai , hans luksuriøse tøj brød i brand, og han skyndte sig tilbage med brølet fra en såret orne. De russiske soldater led også, og en del af isen smeltede mærkbart og blottede jorden og træstammerne. Tøjet på Dikoros ulmede, men fighteren Antonov, der stod på væggen, nåede at hælde en spand vand på ham, og der steg damp fra den varme ringbrynje.
  -Sikke en djævelsk besættelse, det er ærgerligt, at seje Alenka ikke ser os!
  Dragen vendte sig om igen og forsøgte at komme ind i den tredje cirkel. Troldmanden Savely slog fingrene, det lykkedes ham at affyre en lille ildkugle, slaget ramte dragens midterste hoved. Den lille eksplosion forårsagede ikke nogen særlige tab for det trehovedede monster, men slog det lidt ud af dets bane, hvilket resulterede i, at dragen skød før tid, og en flammende hvirvelvind ramte de ophobede rækker af nukers . Og igen hektiske hyl, flyttede nogle af tatarerne tilbage. Det var da, at Dikoros lagde mærke til en høj ung pige, som viftede med to tveæggede sværd. Med umenneskelig fart huggede hun sine modstandere i kål, gav forfærdelige slag med fødderne, albuerne og endda hovedet, flagrende som en sommerfugl.
  Kun én eller rettere to personer kunne have forårsaget sådanne ødelæggelser:
  - Juliana! Rød engel, er det dig?!
  - Du lugter blomster med næsen! Fra tre meters højde!
  Alenka svarede med et grin. Krigerpigen fløj med en vanvittig gepards fart op på volden og efterlod næsten ikke mærkbare blodige mærker på væggen.
  -Snak ikke, alt er klart! Vi skal slukke den bevingede fakkel!
  Alenka fløjtede vildt, dragen, efter at have jævnet sin flugt, gik ind i den fjerde cirkel. En kriger, der stod i nærheden, fortalte hende:
  -Brug katapulten, Alenka, slå ham ned med en kampesten.
  Krigerpigen gøede truende.
  -Jeg ved selv bedre, hvad jeg skal bruge!
  Alenka samlede tre dygtigt smedede kæder op med lynets hast. Dette var også deres krigerpigers idé: Forbind to eller tre små sten, skyd to eller flere ballister og klipp ned, lemlæst en hel linje. Efter at have udløst dampkatapulten sprang Alenka op på bladet og sparkede til håndtaget. Hun blev kastet højt op, og allerede under flugten viftede krigerpigen med armene, mesterligt drejede sine sværd, dirigerede den hurtige bevægelse, og det lykkedes at lande på ryggen af dragen, besat med pigge. Monsteret rystede og forsøgte at smide den vovede pigerytter af sig, men de dygtigt snoede lænker overvældede de enorme munde - det formidable monster sadledes fuldstændigt.
  -Hvorfor har du brug for tre hoveder? Mangler en? De er fulde af huller, så jeg kæder dem sammen, så de sidste hjerner ikke flyver ud!
  Krigerpigen lo af sin klodsede joke. Dragen vandt kraftigt i højden og gengav derefter Nesterovs løkke, musklerne under huden rystede, monsteret gjorde desperate anstrengelser for at smide den ubudne rytter af. Varme luftstrømme blæste hen over det gigantiske legeme, dragen skyndte sig som en sten frigivet fra en katapult, eller højst sandsynligt en meteor. Den atmosfæriske bølge slog tatarerne af sporet.
  Alenka kurrede:
  - Ikke imponerende!
  Den fungerende præsidents søvn fortsatte stadig. Mr. Medvedev faldt lidt fra hinanden, måske endda af sorg.
  Ja, hvilken rykkende drage var det for terminatorpigen, da hun gennemgik ekstreme belastninger i tolv variable planer, accelererede til 150 tyngdekraften og straks dykkede ind i vægtløshed, for derefter igen at nå den subletale belastningsgrænse. Enhver repræsentant for flora og fauna er en orm foran dette genteknologiske produkt.
  Monsteret gjorde et forsøg på at vende hovedet og klingede forfærdeligt med sin enorme mund. Krigerpigen huggede med sit legendariske sværd af al sin magt og sigtede mod det mest følsomme sted - næseboret. Det første slag var fladt, sølvfarvede perler fløj ud af næseboret, som perler funklede de i solen:
  "Dit snot er smukt, ikke sandt, de siger, at en drage kan afføre guld."
  Slangen slog med et lys. Som svar skar den smukke og adrætte Alenka med spidsen, slaget var skarpt og præcist, bladet blev let rødt, og kirsebærrubin dugdråber dukkede op fra hendes enorme næse. De frøs lige på farten og flettede sig sammen til et besynderligt ornament.
  Pigen grinede:
  - Fedt, kom nu, gentag tricket!
  Monsteret rykkede allerede, men fortsatte med at tage højde, hovedstaden Ryazan blev mindre og mindre. Her er den i et vognhjul, nu i en underkop, og her er den på størrelse med et valmuefrø, der endelig forsvinder bag skyerne. Himlen blinkede sort, fyldt med klare stjerner, de klatrede ind i stratosfæren, det blev svært at trække vejret, et koldt vakuum blæste ind. Selvom den legendariske Alenka ikke er en almindelig person, kan hun slet ikke undvære luft. Men tilsyneladende klør dragen også, krybdyret har kramper, er forpustet, så vi er nødt til at sænke højden. Der er tydeligvis ikke noget ønske om at gentage Ruslans bedrift, som holdt Chernomorets skæg i tre dage og tre nætter. En sætning fra en børnehjemmeside blinker i hendes hoved, og af en eller anden grund vil hun virkelig gerne gentage den.
  Og krigerpigen siger:
  -Vi er af samme blod, du og jeg!
  Dragen så ud til at forstå meningen, rystede og standsede sin flugt. Så begyndte det langsomt at aftage.
  Den smukke og muskuløse kriger sagde:
  - Du tænker rigtigt, min bevingede bror! Vi vil have resultater med dig!
  En rigtig massakre var i fuld gang nedenfor, mongolerne trillede allerede væk fra væggene, og den storslåede Natasha besluttede, at det optimale øjeblik var kommet for at slå til. Godt gået, modige pige, du kan se hende med det samme, hvor hun passerede, er der en blodig sti tykt brolagt med lig. Ikke kun hendes ben og arme, Natashas to aflange fletninger dufter af dolke vævet ind i kæder lavet af hærdet stål.
  Alenka sagde til sig selv og stampede med foden:
  -Jeg vil helt sikkert lave sådanne personlige ejendele til mig selv! Lad os nu varme Mughlanerne op!
  En vild flamme brød ud som en tredobbelt vulkan fra de fortinnede struber, tatarerne krøb sig for tæt sammen, og de blev simpelthen stegt i hundredvis og væltede ud af munden på en helvedes ild. Hestene var især bange, dog var de fleste af hestene allerede blevet slået tilbage af et pludseligt slag i ryggen, kun Guyuk Khans personlige vagt tusinde forblev under sadlen. Udbruddet fortsatte og fejede hundreder og hundreder af jagerfly væk i en salve i en brændende orkan. Den gule slange så med indsnævrede øjne sin lille drages tilbagevenden.
  Fighteren fra øst brølede:
  -Forræder! I er alle repræsentanter for dragefamilien, I forråder og tjener altid den, der er stærkere!
  Rasende forsøgte ninja-troldmanden at besejre den dristige rytter og kastede pulsarer med maskingeværhastighed. Den unge kriger Alena smilede og sang højt:
  - Med ildvand - vælt glasset! Du er en sej fremmed - du spytter ild!
  Dette er en pige - munter, med humor. Og pulsarer lavet af ild er ikke bange for hende.
  Alena skød dem let ned ved at bruge legendariske våben og fra tid til anden dirigere udyret mod fjendens enheder. Denne genanvendelige flammekaster med vinger er bedre end hundrede hestetrukne mekaniske.
  Måske selv dette er køligere end et angrebsfly, og hvordan har det så meget brændstof, og løber sikringen ikke ud? Du bliver nødt til at studere monsteret i ro og mag og skabe et nyt, hidtil uset våben! Pilene preller af den tykke, iriserende panserhud, der glitrer med alle regnbuens farver, som hirse. Hitsene ændrer kun et øjeblik farven: rubinrød bliver lilla-violet. Lilla safir bliver tværtimod til skarlagen-orange, gyldengul og smaragdgrøn. Dette er meget smukt, det er en skam, at der i varmen af en blodig kamp ikke er tid til at nyde det fantastiske skue.
  Russiske krigere og soldater fra Den Hvide Legion, dannet af piger, havde allerede fældet det meste af den mongolske hær. Særligt uhyggeligt blev det, når mekaniske flammekastere kom i spil; enhver hær kunne ikke modstå sådan et dobbelt slag. Endnu et minut, og en urolig flyvning vil begynde. Den gule slange tøvede et øjeblik.
  Batus ordre er klar, at dræbe kronen kagan i ro og mag, men betalingen er for lav. Nej, han vil dræbe ham senere, men indtil videre vil han tage ham ud under de knusende russiske sværd:
  -Lad os flytte væk, Kagan, jeg dækker dig!
  -Hvad med den trehovedede mangus ? Jeg vil ikke lade ham plage min hær!
  Ninjaen knækkede med fingeren, og gnister begyndte at falde:
  "Jeg kan kaste en kompleks trylleformular, og han vil vende tilbage til sin verden, men så vil jeg ikke være i stand til at tilkalde ham i syv år!" Der er dog en mulighed! En besværgelse på Hale-niveau!
  -Hvordan er det?
  Guyuks ansigt, fedt og hævet ud over hans år, strakte sig ud. Ninja Killer forklarede:
  -Også! Hvis jeg dræber hans hvide mangust , så bliver dragen min, hvis han dræber mig, så bliver den hans!
  Den japanske troldmand hviskede et langt mantra, talismanen funklede klarere end solen. Båret væk af udryddelsens spænding mærkede barfodede Alenka pludselig den fleksible, polerede ryg af et kraftfuldt og allerede lydigt monster forsvinde under sig. Hun befandt sig i luften og fløj ned med en stens hastighed. Faldet var ikke behageligt, men ikke fatalt. Efter at have brudt gennem en meter lang snedrive, angreb terminatorkrigeren mongolerne med raseri fra en såret orne. Den sidste organiserede modstand faldt, de ynkelige rester af den enorme hær styrtede i masseflugt.
  De smukkeste piger, barebenede Alenka og Natasha, konkurrerede bogstaveligt talt om at udrydde desorienterede nukere. Guyuk Khan blev i mellemtiden praktisk talt usynlig, hans greyhound-hest slog alle hippodromerekorder, den arvelige kagan tænkte kun på sin egen hud.
  -Nej, det er ikke en samurai! Patetisk kujon. Hvor er det en skam at servere sådan en mikado!
  Ninjaen gøede.
  Den gule slange tog to kraftige katanaer ud, krydsede dem og rykkede skarpt, en funklende lyserød kugle adskilt fra knivene. En magisk målsøgende pulsar tog hurtigt fart mod den smukke, halvnøgne Alenka.
  Terminatorkrigeren formåede at lægge mærke til bevægelsen, skære den brændende blodprop ned i farten, en lille eksplosion spredt som et lyn og spredte et dusin eller to mongoler:
  -Det er djævelen! Samurai fra underverdenen!
  Den Gule Slange råbte. Ninjaen forberedte sig allerede på at skynde sig at møde den blodige barfodede Alenka, da en elementær tanke kom ind i hans hoved. "Hvad hvis han ikke straks dræber denne stærkeste fighterpige, så vil den blonde terminator Natasha slutte sig til hende, og så vil konsekvenserne blive katastrofale. Desuden underkuede hun dragen, og kun en meget magtfuld kriger kan undertrykke den store slange. "
  Ninjaen raslede:
  -Jeg slipper birdies! Jeg tager afsted for at komme tilbage!
  Den gule slange, der foldede sin hvide kappe ud, begravede sig i sneen. Så, kvælende, begyndte han at hviske en bevægelsesformular.
  Barbenede Alenka fortsatte sin rasende jagt, hårde Natasha sad ikke bagud. Trods al kampens hårdhed lod de ikke kronkagans kongetelt ude af syne et øjeblik.
  -Han vil løbe væk, lad os indhente lederen!
  Den barbenede Alenka foreslog. Natasha kastede en skive med sin bare fod og reagerede afslappet og fortsatte med at udjævne de flygtende mongoler med hurtige strøg.
  -Hvorfor! Vi vil bringe ekstra glæde til Batyga , og det er for humant. Sværdet dræber let, og jihangiren vil simpelthen rive hans hud af.
  Alenka, der havde skåret fire af med et slag, brød ud i latter.
  -Hvis han ikke selv brækker Batus horn af! Skal vi køre dem hele vejen til lejren, eller hvad?
  Natasha fnisede og sagde:
  -Batu skider ret hårdt i bukserne, og jo færre mooglanere, der overlever, jo bedre!
  Terminatorpigerne satte farten op, det mindede om et indhentningsspil, nukerne piskede desperat deres heste og rev deres sider blodige. Med en desperat indsats lykkedes det dem at bryde lidt væk fra Uru-rytterne, men de kan ikke undslippe dem, der blev designet hurtigere end en gepard!
  Vågnende op, Dmitry, Anatolyevich Medvedev lavede øvelser og tændte for tv'et. I anledning af Zelenskys sejr fandt landsdækkende fejringer og fejringer sted. Folket glædede sig oprigtigt over forandringerne.
  Alle ønskede at leve på en ny måde og mere frit. Indvielsen nærmede sig, og Zelensky fik fuld magt. Og det vakte også entusiasme og inspiration. Ligesom alt vil ændre sig, og det vil være bedre end i går. Og slaverne vil finde enhed, og den kolde krig vil ende. Som Putin-periodens autoritære mareridt.
  Og smukke sange blev allerede sunget om Zelensky... Alle ville have noget nyt og smukt.
  Zelensky meddelte selv, at han med sit første dekret ville ophæve parlamentarisk immunitet og også rense oligarkens fjer. Zelensky lovede også at hæve skatterne på de rige markant. Ligesom, de har ingen grund til at blive fede!
  Generelt var der planlagt en masse ting, der skulle laves. Herunder den storladne konstruktion af jernbanen: Arkhangelsk - Chukotka, og derefter en underjordisk tunnel til Alaska.
  Hvorfor er Zelensky ikke en konge? Hans projekter er storslåede. Og i USA vil regeringen snart skifte, og der vil være endnu en generation af politikere. Som også ønsker forandring.
  Og nu slapper Zelensky af...
  Inden computeren blev taget væk, gik Medvedev ind i spillet...
  Efter erobringen af USSR er det muligt at blive involveret i USA. Men lad os først køre lasermissilforsvarssystemet; imperiet har sådanne kapaciteter her. Krig mod USA - 2008! Invasionen begynder fra Chukotka til Alaska.
  Der foregår en virkelig kamp.
  Abrams kæmper mod Panther-7 tanken. Den nye bil er ikke længere så tung, som den er perfekt. Og viser sin absolutte klasse.
  Og han ødelægger yankeerne... Medvedev kedede sig noget af krigen, og han overgav kontrollen til en militærrådgiver i Rokossovsky-klassen. Og han begyndte at klare sig...
  Byg for eksempel noget... Nye templer med hver syv religioner. Eller endda nye tv-tårne. Og det ville være fedt at bygge en pyramide. Halvanden kilometer høj. Ja, det ville være rigtig godt!
  Samtidig hæver Medvedev niveauet af velvære. Det handler ikke kun om at kassere militærfabrikker.
  Du kan også producere fjernsyn, køleskabe, computere, bærbare computere. Og opbygge produktionen, og pumpe kampmusklerne op. Men USA er allerede ved at overmande... Imperiet har allerede en befolkning på mere end to en halv milliard og er helt klar til at udkæmpe en krig mod USA. Medvedev blotter sine tænder og synger:
  - Jeg er en sand orkan i alle århundreder! Den, der vil bringe en masse død!
  Og igen lægger det pres på Amerika. Nukleare angreb udveksles allerede. Sådan en kamp vokser.
  . KAPITEL nr. 8
  Eh, lad os skubbe enhederne igen. Og hvor rammer vi! Her er infanteripigerne i bevægelse. Alt sammen barfodet og i bikini. Og hvordan Yankees stikker med bajonetter, og hvordan de kaster granater med deres bare fødder. Der er ægte energi i dem. Og alt glitrer, som kviksølvkugler, der løber under solbrændt hud. Piger elsker at dræbe - det er piger!
  Og de synger for sig selv:
  Vi overhaler Komsomol-piger,
  Vi er tsar Medvedev, en meget klog tsar...
  Og selvfølgelig har vi en klar stemme,
  Noget at argumentere - go for it!
  Og igen kastede han granater med sine bare tæer. Disse piger er bogstaveligt talt super. Og yankeerne knuser og indtager Alaska. Og de synger også for sig selv:
  - Onde ulve flokkes sammen! Først da vil løbet overleve! De svage omkommer, de bliver dræbt - renser det hellige blod!
  Og pigerne skynder sig ind i angrebet og blotter deres tænder. Men mod amerikanerne er der også "Tigers"-7, hvilken fantastisk magt. Og sådanne monstre kan ikke stoppes!
  "Tiger"-7 er en speciel højtrykskanon med en indledende projektilhastighed på 2500 meter i sekundet. Og så snart hun rammer hende, vil intet redde hende. Og Ambrams løber i alle retninger . Og river tårnet ned fra dem.
  Og pigen tvinger soldaterne til at knæle ned og kysse deres bare fødder.
  Amerikanerne overgiver sig igen. Og tropperne fra Medvedevs hær nærmer sig New York. Og byen er allerede under angreb. Han bliver fanget uden nogen ceremoni.
  Medvedev betragter sig selv som en stor kommandør: han tog endelig New York.
  Og man kan sige, at han er den største af angriberne. Og så Washington.
  Og amerikanerne overgiver sig. Den amerikanske præsident faldt på hans ansigt og begyndte at kysse pigernes bare fødder. Den første, så den anden til gengæld.
  Så han kyssede en hel bataljon af barfodspiger. Dette er en stor kamp!
  Medvedev klukker... Så han erobrede Amerika. Men Putin var ikke i stand til at gøre dette!
  Dette er virkelig en kamp - super! Og så til Mexico.
  Og igen grebene... Og de mexicanske piger får mexicanerne til at knæle, og de kysser deres bare hæle. Og de brøler:
  - Ære til skønhederne!
  Ja, computeren kan vise store farvebilleder af piger, med bare hæle, som bliver kysset af fanger. Og det er sådan en spænding.
  Her leder de igen fanger - denne gang sorte. Og de kysser også pigernes bare fødder.
  Og også tankene kravler pyramideformet...
  Piger flytter, og dem er der rigtig mange af... Man kan trods alt få unge fra ressourcer. Og vælg, at alle enheder er piger i bikini. Og det her er så smukt.
  De er for det meste rødhårede og blondiner.
  Og de overtager det ene land efter det andet. Sådanne seje krigere. Imperier falder under deres bare fødder.
  Medvedev spiller med fornøjelse... Og fløjter endda noget under vejret.
  Hvordan eksploderer en brintbombe? Monstrøst barbari! Og hele byen, som om en ko slikkede den med tungen. Hvor meget mere stråling? Og barfodede piger løber gennem radioaktivt støv. Og deres bare hæle bliver brændt.
  Medvedev spiller, som om en python sluger et andet territorium.
  Her er endnu en magt erobret i den virtuelle verden, og flaget er droppet.
  Tanks er nu nye med aktiv rustning og keramik. Flerlags og effektiv.
  Og hangarskibene er moderne, og også ganske passende. Og hvordan fly begynder at skyde fra dem.
  Medvedev, som vi ser, er en meget smart fungerende præsident.
  Så nu er udviklingen af droner . Og det er fedt. Og også skiveformede fly. Her går de allerede i kamp som UFO'er. Og så pyramideformede tanke.
  Den amerikanske præsident Trump, et lyst sind, beordrede at gøre bilen usårlig og uigennemtrængelig fra alle vinkler. Sådan fremstod mastodonten i form af en lav pyramide. Og sådan en bil viste fremragende beskyttelse. Især mod kinetiske projektiler.
  Og nu viste denne tank sig at være så vellykket, at den ikke kan trænge igennem, og den er stadig i tjeneste med USA. De kaldte det endda sådan: Trump-tanken.
  Og galskaben griber nogle gange folk, når de ser, at bilen er uigennemtrængelig.
  Medvedev fører en ulige kamp, og hans maskiner har allerede taget endnu en virtuel hovedstad og forvandlet den til en bunke ruiner og kogende kratere.
  Men det er ikke nok for robotpigen. Hun begynder at udvikle en ny generation af våben: udslettelsesbomben. Og denne bombe er fire hundrede gange stærkere end en brint. Så hvis det rammer, vil du ikke engang være i stand til at samle asken!
  Og krigen bevæger sig allerede ud i rummet.
  Medvedev bruger skibe lavet af en ny legering, der er stærkere og lettere end titanium. Og rumskibe flyver ud i rummet, og kamprobotter kæmper. Der findes allerede mange forskellige modeller i underjordiske fabrikker.
  Og nu falder det sidste imperium på planeten. Og hvad? Nu ud i det dybe rum!
  Star Wars-æraen begynder.
  Medvedev forstår dette og trykker kraftigt på tastaturet. Eller du kan bevæge dine fingre eller styre dine tanker.
  Den fungerende præsident handler klogt og bygger en rumflåde til sig selv. Og kampen fortsætter.
  Udviklingen af en endnu mere kraftfuld, især udslettelse, termokvarkbombe er i gang. Og den er hundrede tusinde gange stærkere end tilintetgørelsen.
  Og så stiger skibene op i himlen. Og de fanger planetens satellitter. Og så nabosystemerne. Det gør de ekstremt hurtigt.
  Og den fungerende præsident producerer terminatorer i spillet. Her er terminator-helten. Dette er tidsrejser, selvom det er begrænset.
  Medvedev knirkede:
  - Folk tramper fødderne i jorden, hvad med støvler! Hvilket er både dumt og frygteligt grimt!
  Og Medvedev blev meget mere munter. Øh, børn, hvor er I gode. Især hvis de blev rumkrigere.
  En stjernekamp udspiller sig. Og seriøse udvekslinger af slag, når trivielle slag i maven. Mere præcist er det fantasifuld tænkning.
  Medvedev fortsætter med at angribe:
  - Mine rumskibe er morderiske!
  Og han udnævner nye rumchefer i hans sted. Og hvad der er en kamp, er en kamp.
  Her er Medvedev i kommando sammen med sine befalingsmænd. Her rejser fjendens koalition sig imod det. Når sådan en utallig armada nærmer sig, er det skræmmende; på afstand virkede det som om en flerfarvet, funklende tåge krybede. Desuden er hver gnist en dæmon forårsaget af magien fra en necromancer troldmand. Over tolv og en halv million militære rumskibe af hovedklasserne og et endeløst lille "komforthus", under hensyntagen til de konstant ankommende forstærkninger, nærmede dets antal sig to hundrede millioner. Fronten strakte sig i et par parsecs; på sådan en skala ligner selv flagskibets ultra-slagskibe sandkorn i Sahara.
  Generalslaget nærmer sig: Army of Medvedevs rumimperium mod den mangefacetterede "Coalition of Total Salvation", som har besluttet, i stedet for den konstante taktik af et evigt sent forsvar, at angribe flåden af den grusomme aggressor selv.
  Der er så mange skibe her, med en fantastisk variation, selvom det i de fleste tilfælde kun hindrer effektiv kamp. Nå, for eksempel et rumskib i form af et cembalo, eller med lange næser i stedet for strygere, en harpe eller endda en kontrabas med et tanktårn fra Anden Verdenskrig. Dette kan imponere sarte sjæle, men det er mere sandsynligt, at det forårsager latter end frygt.
  Deres modstander er et imperium, der hævder at være en universel magt. Medvedevs store rumemirat, hvor alt er sat i krigens tjeneste, er hovedsloganet effektivitet og hensigtsmæssighed.
  I modsætning til koalitionen adskiller den fungerende præsidents rumskibe sig kun i størrelse. Og formen er praktisk talt den samme, dybhavsfisk, der ser meget rovdyr ud. Måske med den eneste undtagelse ligner de tykke dolke, der flimrer af stål - greb.
  Stjernerne i denne del af rummet er ikke for tæt spredt over himlen, men de er farverige og unikke i deres lysspektrum.
  Af en eller anden grund, når du ser på disse lyskilder, får du en trist følelse, som om du ser ind i engles øjne, som fordømmer universets levende væsener for deres modbydelige, virkelig vilde adfærd.
  Den fungerende præsidents hær havde ikke travlt med at gå til mødet; kun individuelle mobile enheder, der hurtigt udnyttede deres overlegne hastighed, angreb fjenden, påførte skade og trak sig tilbage. Som svar forsøgte de at møde dem med spærreild, men da de var mere smidige og med perfekt beskyttelse, var de meget mere effektive.
  Miner, der tilsyneladende var små i kosmisk målestok, blev revet i stykker som ved detonation, ligesom krydsere og destroyere. Men vi formåede at få noget stort spil ned. Et af koalitionens enorme slagskibe blev ramt, det røg tykt, skævede, og panikken blussede op ombord på det gigantiske rumskib, som en ild i en tør skov.
  Rumvæsenerne, der ligner jerboaer kun med kløer i stedet for en hale, løber væk i frygt, mens de skriger og hopper op og ned. Mellem dem er der mindre typer, der ligner hybrider af bjørne og ænder. Næbbet krøller sig i vild rædsel, kvaksalvere høres, de flyver fra hinanden, og fjer brænder. Her vendte en af bjørneænderne på hovedet og drejede hovedet til et ildrør. Der strømmede skum lige ind i halsen på hende, hendes mave tog straks skoene af, og fuglekroppen sprængtes og sprøjtede blod med resterne af kødet, der udgik fra barnet.
  Jerboaerne bliver brændt og skynder sig til redningsmodulerne, men det ser ud til, at systemet, der giver et spøgelsesagtigt håb om overlevelse, er håbløst beskadiget. Deres general, Tail Cockroach, udstøder et hysterisk knirken:
  - Åh guder for kvadratiseringen af den universelle cirkel, ved...
  Det var ikke muligt at afslutte, flammerne dækkede hans ulykkelige Excellence. Kødet af den intelligente gnaver smuldrede til elementære partikler.
  Slagskibet brændte ud, udstødte luftbobler i vakuumet og eksploderede derefter og spredte sig i mange fragmenter.
  Medvedev, efter at have spillet nok, lavede et par flere ordrer. Han tildelte også Novodvorskaya posthumt med stjernen i Hero of Russia. Han beordrede, at Oleg Rybachenko skulle tildeles alle de ordrer og medaljer, som Rusland har. Og han overrakte Sankt Andreas den Førstekaldede Orden til Donald Trump. Hvorefter Medvedev faldt i søvn igen... Ingen har generet ham endnu.
  Efter sådan en bedrift muntrede Alenka sig mærkbart op. Det er hendes hold også.
  Margarita var den første til at tage ordet:
  - Lad os afslutte Japan på havet og afslutte dem på land!
  Alenka støttede varmt denne idé:
  - Sikkert! Hvorfor tillade nye russiske soldaters død!
  Natasha sagde også:
  - Kuropatkin er for ubeslutsom en kommandør. Så det er ikke et faktum, at han vil være i stand til at vinde, selv når man tager japanernes svækkelse i betragtning under angrebet på Port Arthur!
  Medvedev opsummerede det afgørende:
  - Lad os angribe! Dette er vores chance, og Ruslands chance!
  Hvorefter den kraftfulde og ultramoderne tank begyndte at bevæge sig. Ja, Japan har en dårlig dag. Og de vil mere end én gang forbande det øjeblik, hvor det faldt dem ind at kæmpe med Rusland.
  Tanken bevægede sig mod de japanske tropper. Alenka sagde med glæde:
  - Jeg havde sådan en fantastisk drøm. Det er, som om Natasha og jeg forsvarer Ryazan fra horderne af Batu Khan.
  Margarita vågnede:
  - Var jeg i en drøm?
  Alenka rystede negativt på hovedet:
  - Nej! Du var der bare ikke!
  Pigen stønnede af ærgrelse:
  - Hvor er det synd!
  Barbenede Alenka lo og bemærkede:
  - Du kunne kun hindre os! Men Natasha og jeg var så seje!
  Den blonde pige spurgte overrasket:
  - Var du sej?
  Barfodet Alenka bekræftede let:
  - Ja, meget fedt! Og jeg red endda på en drage!
  Natasha lo og svarede:
  - Du var meget smuk på dragen!
  Alenka bekræftede let:
  - Det er som et eventyr! Hvor der er drager og elvere og alt glamourøst!
  Margarita svarede med oprigtig følelse:
  - Du er meget smuk selv uden en drage! Bare en fe og et mirakel af mirakler!
  Alenka sagde selvsikkert:
  - Jeg vil besejre alle! Med og uden drager!
  Og krigeren viste sin næve.
  Den første russiske kampvogn angreb japanerne, som stod nær Port Arthurs mure. Dem var der stadig ret mange af. Artilleriet begyndte at arbejde. Som svar affyrede 152 mm kanonen fra den formidable kampvogn, samt otte dødelige maskingeværer. Og igen begyndte samuraien at blive mejet ned i hundredvis.
  Maskingeværer - "Dragoner", en meget dødelig ting. Fem tusinde kugler i minuttet er bare en slags udyr.
  Japanerne faldt, gennemboret, revet i stykker, med deres kranier knust. Deres maver sprængtes, og deres kroppe sprang, kastet op af ildens knusende slag.
  Fragmenteringsskaller med kumulativ fyld eksploderede også. De var udmærkede både til at skyde på infanteri og til at trænge ind i bunden af skibe.
  Det er Terminator-piger, og professoren er et rigtigt geni. Så de begyndte at tærske samuraien.
  Barbenede Alenka udbrød:
  - Lad den russiske ånd blive glorificeret!
  Natasha, der trykkede på joysticket med sine bare tæer, sendte en byge af kugler og fortsatte:
  - Og vores zar, Nicholas II!
  Den barfodede Alenka fortsatte med at sende skal efter skal. Hvert tredje sekund fløj et dødbringende våben ud. Og de japanske batterier tav. Og gulhudede soldater døde i stort tal.
  Natasha, der havde mejet flere rækker af samurai ned, støttede:
  - Fædrelandets hymne synger i vores hjerter.
  Barbenede Alenka, der fortsætter med at spytte skaller med dødelig fyld, og de er meget kraftigere end plastid, fortsatte:
  "Der er ingen smukkere end ham i hele universet."
  Natasha skyder nådesløst mod japanerne med sine bare tæer og tilføjede:
  - Klem ridderens maskingevær strammere.
  Barfodet Alenka, vraget af samuraien, afsluttede:
  - Dø for det gudgivne Rusland!
  Pigerne er virkelig sådan, super! Storslåede skønheder. Du ser på dem og beundrer dem. Men for japanerne er dette ren død. Tanken gik gennem batterierne. Slået våbenbesætningerne ud. Han gjorde det meget, meget hurtigt. Så gik jeg gennem skyttegravene. Han mejede også mange ned. Mere præcist, ikke mange, men næsten alle. Udryddelsen viste sig at være total. Her gik alting selvfølgelig automatisk. Sådan blev japanerne ødelagt.
  Alenka bemærkede med et grin, mens hun trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer på sine solbrune ben:
  - Vi er flere bødler end krigere!
  Natasha fnisede og indvilligede:
  - Frihed, geni og ære bødler!
  Og igen skyder den i vandløb. Og slår samuraien ud med vild kraft.
  Margarita, som også skød præcist med sine bare fødder, bemærkede rationelt:
  - Der bliver færre homoseksuelle mænd, og der vil være mangel på mænd i Japan!
  Barbenede Alenka brød ud i latter og skød igen:
  - Pas på kvinder! Kvinder, pas på!
  Det er i sandhed sådan en pige, der granater, granatsplinter og alle kugler preller af hende. Under alle omstændigheder er pigen en rigtig terminator.
  Natasha tog den og sang:
  - Legioner marcherer,
  Deres bajonetter skinner.
  Der er millioner bag os
  O russiske regimenter!
  Ingen vil stoppe
  Ingen vil afbryde...
  Flytningen åbner op for nye,
  Lad os flyve hurtigt!
  Og igen vil det regne ned over fjenden. Og det lader dem ikke gå ned til en hundrededel af en ampere.
  Den barfodede Alenka, der kastede skaller ud med en spættes monotoni, hvæsede, efter at have sunget hånende:
  - En, angriber , to angriber , han svimler.
  Natasha, som fyrede, bekræftede sangen:
  - En angriber , to angriber , han ligger rundt!
  Cool Alenka energisk understøttet:
  - En gang en planke, to planker - en kiste bygges.
  Den barbenede Natasha fortsatte med at skyde og slog fjenden ud med maskingeværudbrud, hvislede:
  - En skovl, to skovle - der bliver gravet et hul!
  Og krigeren blinkede med sine safirøjne. Hun er virkelig sådan en kæreste.
  Barbenede Alenka så nøje på positionerne. Tanken arbejdede hurtigt, og der var praktisk talt intet tilbage af general Nogis hær. Det ser ud til, at kommandanten selv blev dræbt. Vi afslutter den sidste japaner fra belejringshæren.
  Medvedev noterede logisk:
  - Sådan er teknologien nået! Fire mænd dræbte mere end femogfirs tusind japanere på få timer.
  Halvnøgen Alenka, der smilede ondt, bemærkede:
  - Vi skal også ødelægge resten! Efterlad ingen!
  Natasha sang, mens hun skød mod de sidste tusinde samuraier:
  - Nej, bjergene bliver ikke gyldne, vi dræber snart alle Ruslands fjender!
  Cool Margarita tilføjede:
  - Nej, ikke hæmorider, du bliver snart en død modstander!
  Efter at have mejet general Nogis hær ned, klatrede Terminator-pigerne midlertidigt ud af tanken og løb barfodet gennem sneen. Nå, det er allerede vinter.
  De ødelagde allerede mere end hundrede og halvtreds tusinde infanteri. Og plus den japanske flåde. Imidlertid står over to hundrede og halvtreds tusinde flere japanere imod general Kuropatkins hær.
  Medvedev kom ud af sin søvn med et egetræshoved. Gik lidt rundt. Så spillede jeg på computeren igen... Star Wars er fantastisk... Men noget fungerede ikke...
  Medvedev begyndte at afspille den nye strategi. Jeg tændte for det historiske spil: Rusland på Nicholas II's tid. Og krigen med Japan. Det er sådan en grusom krig. Du kan implementere en strategi og samle kræfter ud på computeren.
  Medvedev spillede på et let niveau, men missede en indsprøjtning fra japanerne og led store tab. Ja, det er nødvendigt at bygge ikke for aktivt. Lad os genstarte.
  Og igen spiller du for dig selv... Som det viste sig, i Kuropatkins sted, skinner den fungerende præsident ikke for meget... Hele tiden er der nogle glitches, fejl.
  Medvedev tændte så på militærrådgiveren, og det gik glat... Og han selv tog en lur og døsede i stolen.
  Smukke Alenka , der plaskede sine bare fødder, spurgte Natasha:
  - Hvordan har du det ved at dræbe så mange mennesker?
  Den blonde pige svarede ærligt:
  - Ved det ikke! Det føles som om det er et computerspil! Du føler ikke noget raseri, vrede eller megen glæde!
  Barbenede Alenka fnisede af ærgrelse:
  - Dette er krig!
  Natasha snoede sig i en saltomortale. Hendes røde, runde hæle blinkede. Generelt er hun en vidunderlig pige, der er i stand til at opnå meget uden stor indsats. Og hvis vi ikke vasker det, kører vi bare på det.
  Pigerne løb gennem sneen. Deres kroppe er meget udtryksfulde. Brystet er stort, hofterne er luksuriøse, ligesom krydset på en hest, musklerne er fremtrædende. Det er skønhedsheltene. De har den mest ægte feminine kraft. Så meget nåde. Og benene - muskulatur, der ruller under den solbrune hud.
  Tre japanske spejdere stødte på dem.
  Pigerne lavede saltomortaler. Og hvordan de vil slå samuraier i hagerne med deres bare hæle. Og de brækkede faktisk deres kæber. Og de slog alle deres tænder ud. Herefter sang pigerne:
  - Russernes storhed blev anerkendt af planeterne,
  Vi skynder os selvsikkert opad.
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden,
  Folket i hele landet marcherer mod kommunismen!
  Og igen blinkede skønhederne med smaragdøjne. De ser så kæmpende ud. Krigerne er aktive. Og igen jogging.
  Barbenede Alenka sprang. Hun drejede vindhjulet i luften og bemærkede:
  - Vi er så seje. Vi kan erobre hele verden!
  Natasha fnisede og svarede:
  - Kejserinde af Planeten Jorden -
  Det her er meget fedt!
  Og begge piger blinkede til hinanden. Hvorefter vi skyndte os tilbage. Faktisk koster hver dag med krig for meget for det zaristiske Ruslands statskasse. Og det er tid til at afslutte med japanerne hurtigt.
  Medvedev hilste pigerne med et strålende smil:
  - Nå, løb du rundt?
  Barbenede Alenka sagde med et grin:
  - Vi løber og er klar til kamp!
  Natasha bemærkede aggressivt:
  - Vi slår alle ihjel!
  Medvedev viftede med hånden og beordrede:
  - Så lad os gå!
  Barbenede Alenka lo og svarede:
  - Vores fire er de dødeligste i verden!
  Natasha protesterede mod dette og stampede med bare fod:
  - Ikke i verden, men i universet!
  Og den kraftige, aggressive og dødbringende tank kørte i alle hastigheder. Mere end to hundrede og halvtreds tusind japanere er foran. Men der er granater nok til en milliard soldater!
  Piger, en professor og en studerende - dette er et hold, der vil knuse alle og vride dem til et vædderhorn. Og kampvognen flyver mod de japanske tropper. Han skynder sig truende mod sig selv. Han vil knække alle.
  Barbenede Alenka sang med glæde:
  Ruslands vidder - smukke, kære,
  Hvor er sneens perler, de grænseløse floder af krystal,
  Og den russiske soldat og generalen er ét.
  Hellig er symbolet på staten - den ortodokse ørn, vores konge!
  Og så lettede den hurtige tank faktisk. Det fløj forbi som et jagerfly. Og han befandt sig foran japanerne. De universelle kanoner og drage maskingeværer begyndte at arbejde igen. Pigerne gik meget ivrigt i gang. Uden videre.
  Alenka affyrede pistolen med sine bare tæer, slog japanerne ud og sang:
  - Ære til min Rus', Stalin og Lenin, én familie!
  Og den rødhårede djævel funkler med smaragdøjne. Og hvordan han knepper samuraien. Du vil blive forelsket.
  Og Natasha er heller ikke ringere. Tærsker japanerne.
  og synger:
  - Sæt ikke farten ned i sving. Vores skæbne er at vinde, piger!
  Krigeren stod i fuldt flor. Og så hurtigt, hældende ild mod fjenden.
  Og bare tæer trykker på joystick-knappen.
  Halvnøgen Alenka, skydende, bemærkede:
  - Der er to problemer i Rusland...
  Margarita afbrød hende her:
  - Hvis bare der var to!
  Barbenede Alenka, skydende, var enig med glæde:
  - Ja, hvis bare to!
  Natasha, der skød, lagde hundredvis af japanere, tog den og sang:
  - Om to, om to vintre. Om to, om to forår!
  Barbenede Alenka, skydende, tilføjede:
  - Jeg dræber japanerne og kommer tilbage!
  Natasha fnisede og svarede:
  - Port Arthur er vores! Og vi vil ikke tillade nogen at tage vores Manchuria!
  Og krigeren tærskede igen samuraien. Russerne vil ikke tabe til japanerne. Dette beviser endnu en gang, hvor uovervindeligt Rusland er!
  Den barbenede Alenka smadrede batteriet og kurrede:
  - Rus' vil blive berømt i de fjerneste lande og århundreder!
  Natasha kvækkede også:
  - Og ingen magt vil stoppe os!
  Og hun ødelagde et par tusinde samurai mere. Så rykkede tanken frem, og høsten fortsatte.
  Margarita, der kiggede på dette, udtrykte sin mening:
  - Hvis krigen vindes så glimrende, hvad vil Rusland så gøre?
  Medvedev så pigerne klippe japanerne ned og foreslog:
  - Der bliver krig, enten med tyskerne eller med briterne! Men under alle omstændigheder er kampen med Land of the Rising Sun ikke den sidste!
  Alena, der havde smadret endnu et batteri, sagde:
  - Så vi giver det til tyskerne, ja, vi giver dem så meget, at det ikke virker nok!
  Natasha, ødelæggeren af samurai, tilføjede:
  - Og Hitler vil ikke have nogen at rekruttere til Wehrmacht!
  Alenka, der trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer, erklærede aggressivt:
  - Men jeg har ondt af arierne. Så mange smukke hvide fyre døde!
  Natasha var enig i dette og nikkede trist:
  - Ja, så mange gode mennesker døde! Og til hvad?
  Pigen slog japaneren og lagde mærke til det.
  - Og japanerne er en god nation, men vi er tvunget til at kæmpe med dem! Selvom dette heller ikke er for godt!
  Margarita bemærkede logisk:
  - Og dyrene? Slår de ikke hinanden ihjel? Men mennesket er bare et dyr af højeste orden!
  Medvedev smilede og protesterede:
  - Mennesket har i modsætning til dyr en sjæl! Og hans sjæl er virkelig unik og udødelig! Så vi og dyrene er en hel afgrund!
  Margarita protesterede mod dette:
  - Og aberne? De har også en høj grad af intelligens. En af dem kan tre et halvt tusinde ord!
  Den fungerende præsident svarede:
  - Men de er vores slægtninge!
  Barbenede Alenka skød mod japanerne og sang:
  - Jeg er en abe! Også en mand!
  Natasha mejede samuraien ned og kurrede:
  - Gå ikke rundt iført aber i et århundrede!
  Supertanken fortsatte med at meje japanerne ned. Hvorfor ikke? Han er virkelig et skørt udyr
  som affyrer fyrre tusinde kugler i minuttet. Og dens rustning er uigennemtrængelig for næsten ethvert projektil. Og ikke kun begyndelsen af det tyvende århundrede.
  Den barbenede Alenka, der skød, erklærede aggressivt:
  - Zar Nicholas gjorde meget for Rusland, men han forblev upåskønnet og undervurderet!
  Natasha, der hældte ild mod japanerne, var enig:
  - Det er rigtigt! Kongen blev dræbt. De tvang præsten til at træde væk fra tronen! Og hvad er blevet bedre?
  Barbenede Alenka skød fra en kanon og tilføjede:
  - Det blev endnu værre! Og endnu flere modbydelige mennesker kom til magten!
  Natasha fnisede, slog japaneren og sagde:
  - Så lad os kæmpe for en bedre fremtid! Og for Ruslands frihed!
  Halvnøgen Alenka, skydende, sagde:
  - For forandring og sejr!
  Så viste hun sin næve. Hun er en pige, der kan dette. Så vil selv samuraien ikke kunne slippe af med det. Og maskingeværerne virker. Alle klipper og klipper.
  De pløjer faktisk gennem hele rækker af lig. Og de rydder rummet morderisk.
  General Kuropatkin blev informeret om, at der foregik noget mærkeligt med japanerne. Skyderi, eksplosioner, nogen angreb dem.
  . KAPITEL nr. 9.
  Medvedev, efter at have sovet lidt, tog computeren op igen. Han barberede sig ikke engang. Og igen begyndte han at spille på sin egen måde.
  Angrebet på Japan efter slyngelkodeksen med kampvogne og fly. Herunder den bedste bombefly fra Første Verdenskrig, Ilya Muromets. Som erklærede sig meget højlydt. Og han slog japanerne som en gummismag mod fluer.
  Og frem til Tokyo...
  Dmitry Medvedev, efter at have erobret Japan, kaldte sig selv Mikado-kejseren.
  Og så nye krige...
  For eksempel kan du afspille alternativ historie. Alexander II fortalte Bismarck i 1875, at hans uoverensstemmelser med Frankrig var et internt anliggende mellem Tyskland og franskmændene. Bismarck overtog og angreb Frankrig i 1876. Først var preusserne heldige og nåede Paris. Men så satte de farten ned. Og Storbritannien gik ind i krigen... Alt ville have været fint, men briterne gav kamp til Tyskland og blev besejret. Så trak preusserne deres styrker op.
  Krigen i Vesten trak ud. Franskmændene forsvarede sig desperat. England overførte flere og flere styrker...
  I mellemtiden erobrede Rusland Tyrkiet og Istanbul. Storbritannien og Frankrig og Tyskland var involveret i krig. Og zar Alexanders imperium annekterede mange lande, inklusive Irak, og nåede det Indiske Ocean. Og Palæstina, og lande hele vejen til Egypten. Og så de russiske tropper, ledet af Skobelev, erobrede Mekka, Medina og andre byer i Saudi- Arabien.
  Og den sydlige del af det russiske imperium blev dannet. Og Alexander II blev en stor konge. Og krigen mellem Tyskland mod Frankrig og Storbritannien varede ti år.
  Og det endte med en praktisk lodtrækning.
  Alexander II regerede indtil 1887 og blev offer for et mordforsøg udført under ledelse af Alexander Ulyanov, Lenins bror. Hans herlige regeringstid, hvorunder Rusland byggede mange veje, erobrede mange lande og befriede bønderne, sluttede.
  Dette alternativ var, hvordan spillet blev spillet. Alexander den Tredje erobrede sammen med kommandør Skobelev både Iran og Pakistan. Men han døde også - et lyst lille hoved. Under Nicholas II førte Rusland en krig med Japan, der allerede havde en flåde i Det Indiske Ocean, som kom Stillehavet til hjælp ret hurtigt. Russerne besejrede samuraierne relativt hurtigt, og de havde meget mere styrke både til lands og til vands.
  Derudover blev den russiske hær kommanderet af den geniale forsvarsminister Skobelev. Og Rusland vandt ikke kun, men formåede også at erobre Japan. Desuden havde USA endnu ikke vovet sig ud over den vestlige halvkugle, og Storbritannien var ikke så stærkt. Desuden var Rusland i en alliance med Tyskland. Sidstnævnte haltede bagefter Storbritannien og Frankrig i kampen for Afrika. Det tsaristiske Rusland blev efter annekteringen af Japan og dele af Kina endnu stærkere. Vejen Delhi-Moskva blev bygget.
  Som det ses heraf, blev Tsar-Ruslands planer for ekspansion til Indien og Kina gennemført med succes. Zar Nicholas II valgte Tysklands side under Første Verdenskrig. Tyskerne besejrede Frankrig og besatte Belgien, Holland, Danmark og Norge. Rusland erobrede Egypten, det meste af Afrika og Indokina. Og også Stillehavets besiddelser i Storbritannien. Og endda landet i Australien. Og hendes Australien blev taget til fange.
  Hvorefter krigen endte med landgang og besættelse af Storbritannien. Første Verdenskrig er forbi. Men det forekom Kaiser Wilhelm, at Rusland allerede havde erobret for meget land, og det uden egentlig at prøve. Og han drømte om hævn. Rusland erobrede faktisk store områder - Australien, hele Asien, det meste af Afrika, tyskerne bed ikke så meget fra sig, og endnu mere fra Portugal og Spanien, som de besatte. Østrig-Ungarn fik kontrol over Italien og Libyen. Rusland tog omkring tre fjerdedele af Afrika og besatte derefter Etiopien lidt senere. Det lykkedes tyskerne at hugge Marokko af.
  Det var naturligvis ikke nok for Tyskland. Selvom hun tog Frankrig, Belgien, Holland og Norge, og Rusland underkuede Sverige.
  Wilhelms forberedelser begyndte til en ny krig med Rusland. Krisen i 1929 forværrede situationen. Østrig-Ungarn og Tyskland kontrollerede næsten hele Europa. Og en del af Afrika... Og Storbritannien. Men der var stadig USA og Canada. Wilhelm og Nicholas II havde endnu ikke besluttet sig for at gå i krig med hinanden. Desuden ønskede Rusland mindst af alt at kæmpe og fordøje enorme territorier. For at fremskynde deres assimilering tillod zar Nicholas II endda russerne at have fire koner. Hvad blev nedfældet ved det ottende økumeniske råd.
  En lignende beslutning blev truffet i 1925. Og i 1926 tog Nicholas II sig en anden kone. Som det viste sig, var beslutningen ikke dum. I 1929 fik kejseren endnu en datter. Og den 25. november 1932 blev der endelig født en sund søn. Nicholas den anden kaldte ham Peter. Til ære for Peter den Store.
  Og i 1933, den 15. maj, begyndte en ny krig. Tyskland erklærede Canada krig. Som et herredømme over Storbritannien. To måneder senere gik USA med Roosevelt i spidsen, trods den økonomiske krise, ind i krigen med Tyskland. De ønskede ikke at opgive Canada.
  Allerede midaldrende, men aggressiv, forsøgte Wilhelm i første omgang at kæmpe alene, uden at kræve russisk hjælp. Han forventede at gøre alt selv. Men det er ikke så let at erobre et territorium adskilt af et hav. Desuden byggede USA hurtigt kampvogne og en hær. Og de dannede regimenter... Krigen varede i et helt år uden den store succes for tyskerne. Som kun nåede at erobre Island og Grønland. Men i Canada kunne de ikke få fat i det.
  Wilhelm henvendte sig til zar Nicholas II: "hjælp mig, kollega." Du er min fætter og bror. Nicholas II havde selv planer for Alaska og Canada. Nå, jeg besluttede, at det ikke er guderne, der skulpturerer potter. Og han tog den, og den 25. juni 1934 erklærede USA og Canada krig. Hans tropper bevægede sig gennem Alaska på tværs af amerikansk territorium.
  På dette tidspunkt var jernbanen til Chukotka allerede blevet bygget, og russiske tropper rykkede frem. På deres side var en numerisk overlegenhed og de bedste kampvogne i verden, både lette, tunge og mellemstore.
  Så Amerika måtte håndtere ulige kræfter.
  Og Nicholas II, som vi ser, er virkelig på en hvid hest. Og den ene sejr efter den anden. Russiske tropper marcherer tværs over Alaska. Og de tager by efter by, landsby efter landsby.
  Tyskerne forsøger at lande i Cuba. Krigen vokser. Kaiser Wilhelm skriver til Nicholas II:
  - Russerne og jeg har været og vil altid være forenet. Og vi kommer aldrig til at skændes. Så lad Amerika blive færdig.
  På grund af den udvidede kommunikation gik fremskridtene lidt langsommere end planlagt. Men de russiske tsartropper erobrede alligevel hele Alaska på fem måneders kampe og gik ind i Canada.
  Roosevelt tilbød endda fred til Rusland og lovede at opgive Alaska, men det var for sent. Krigen fortsatte med vild opgivelse.
  I vinteren 1935 nåede russiske tropper trods vanskelige vejrforhold de amerikanske grænser i nord. Kampene fortsatte i foråret... Russiske tropper gennemførte den ene operation efter den anden, og i slutningen af juli erobrede de næsten hele Canada. Og i august omringede de Philadelphia.
  USA befinder sig i en meget vanskelig situation. Men de kæmpede desperat tilbage... Men ved udgangen af 1935 var mere end en tredjedel af USA's territorium allerede erobret. Og om vinteren var de tsaristiske succeser endnu større... I begyndelsen af marts 1936 nærmede de sig Washington og New York.
  Og i april blev begge byer indtaget... Krigen fortsatte indtil august, indtil hele USA's territorium var besat.
  Så kom offensiven i Mexico og så videre i hele territoriet.
  Wilhelm foreslog Nicholas II at fuldføre opdelingen af hele verden. Nicholas II var enig.
  I løbet af 1937 blev hele Latinamerika erobret af russiske tropper. Dermed fuldførte Nicholas II opdelingen af verden med tyskerne. Og der er kun tre imperier tilbage: det største: russiske, så tyske og endnu længere Østrig-Ungarn.
  Rusland blev dermed verdenshegemonen, men... Nicholas II er stadig en stor zar, men en dødelig. Døde i august 1939. Og den ældre Wilhelm angreb Rusland den 1. september 1939. Han besluttede at udnytte det faktum, at Peter den Fjerde stadig var en dreng, ikke engang syv år gammel. Og han besluttede, at mens regenterne regerede i Rusland, var det bedst at slå til. To dage senere gik Østrig-Ungarn også ind i krigen. Alle lande rundt om i verden blev trukket ind i konfrontation. Den sidste krig i planeten Jordens historie er begyndt.
  Den tsaristiske hær havde ingen side med hensyn til antal og kvalitet af våben. Russiske kampvogne og fly er stadig de bedste i verden.
  Og kampene viste dette. Det samme er nye talentfulde befalingsmænd.
  Men Østrig-Ungarn viste sig at være det svage led helt fra begyndelsen. Og hun tabte næsten fra de første dage. Den tsaristiske hær besejrede østrigerne, indtog Lvov og derefter Peremyl. Kun ved at fjerne en del af deres styrker fra Polen reddede tyskerne østrigerne fra fuldstændigt nederlag. Men selv dette var til ringe nytte. Kaisers hærs forsøg på at indtage Warszawa mislykkedes i skændsel. Og russiske tropper skubbede dem kraftigt tilbage mere end to hundrede kilometer.
  Tyskerne standsede de russiske tropper med stort besvær. Hele vinteren gik i kampe. I foråret var kampene også i fuld gang. Russiske tropper greb gradvist initiativet. De havde flere gange flere soldater, og derfor kunne de hen mod sommeren slide tyskerne så meget ned i indbyrdes træfninger, at de begyndte at overgive sig. Samtidig begyndte en offensiv mod Østrig-Ungarn. I efteråret blev Budapest omringet. Derudover erobrede den tsaristiske hær tyske besiddelser i Canada. Og i vinteren 1940-1941 afskar tsarhæren Østpreussen. Og i april 1941 nåede hun Oder.
  Tyskernes stilling blev yderst vanskelig. I maj 1941 faldt Wien. Og hen over sommeren nåede russerne Alperne og befriede Venedig. Vi kom ind i de sydlige egne af Tyskland.
  Og i efteråret erobrede de endelig Italien. Vinteroffensiven mod Berlin sluttede med dens erobring den 30. januar 1942. Hvorefter modstanden fra tyskerne, der allerede havde mistet alle deres ejendele i Afrika, svækkedes. Russerne nåede Rhinen i april. Hvorefter den 22. april kapitulerede resterne af de tyske styrker.
  Dermed sluttede den sidste krig på planeten Jorden. Det endte med det zaristiske Ruslands sejr og succes.
  Dernæst kom erobringen af det ydre rum. Tilbage i 1936 fløj den første russiske mand ud i rummet. Fløj rundt om planeten Jorden. Og i 1945, den 9. maj, landede russerne på månen.
  De fløj til Mars i 1967. Til Venus i 1969. Til Mercury i 1972. Og på Jupiters satellitter i 1973. Mennesket landede på den fjerneste planet Pluto allerede i 1980. Og i 2003 fandt den første flyvning uden for solsystemet i menneskehedens historie sted. Det russiske skib fløj til Alaf Centauri og vendte tilbage i 2018.
  Fra 2020 er Rusland stadig styret af Peter den Fjerde, som takket være den moderne medicins resultater slet ikke er en gammel mand. Peter den Fjerde har regeret i enogfirs år, og hans regeringstid er den længste i verdens historie. Hvor de nøjagtige datoer for regeringstiden er kendt, selvfølgelig.
  Nå, for nu er alt roligt i verden, som altid. Og endda lidt kedeligt... Folk har et godt liv. Sandt nok er der problemer med overbefolkning. Men her indføres der allerede fødselsrestriktioner.
  Ortodoksi har moderniseret sig. Præsterne blev barberet og klædt i uniformer med skulderstropper.
  Teknologiens udvikling har skabt enorm arbejdsløshed. Men dette problem er også løst. Hypernettet er udviklet.
  Forskning er i gang, og der er allerede skabt rumskibe, der er i stand til at bevæge sig hurtigere end lysets hastighed. Ja, godt for det zaristiske Rusland og hele verden under Romanovs styre. Dette mest glorværdige dynasti i menneskehedens historie.
  Fader Tsar Nicholas. Byg et paradis på planeten Jorden!
  Dmitry Medvedev afviste strategien. Han erobrede hele verden for de russiske zarer. Han viste sin strategiske tænkning. Han opnåede stor succes og faldt i søvn igen, klædt på og drømmende som før.
  Kuropatkin udtalte:
  - Rolig! Kun fred!
  General Linevich bemærkede med alarm:
  - Deres Excellence, måske kan vi slå til nu?
  Generaladjudant Kuropatkin udtalte:
  - Nej! Selvfølgelig ikke! Det kunne være en japansk fælde!
  General Linevich bemærkede frygtsomt:
  - Dette er vores chance for endelig at vinde denne krig!
  Kuropatkin erklærede med skælvende stemme:
  - Tålmodighed, tålmodighed og mere tålmodighed!
  Linevich protesterede mere vredt:
  - Men Alexander Suvorov sagde: et øjeblik giver sejr!
  Kuropatkin mumlede tørt:
  - Jeg har kommandoen her! Og vi skal først og fremmest bevare hæren. Og generelt vil Japan snart løbe tør for damp!
  Linevich foreslog:
  - Måske skulle vi i det mindste lave en rekognoscering?
  Kuropatkin accepterede modvilligt:
  - Det er muligt, bare pas på!
  Linevich knurrede aggressivt:
  - I zarens og fædrelandets navn!
  I mellemtiden ryddede supertanken japanerne ud. Slået dem ud, skød dem på forskellige måder.
  Barbenede Alenka, der skød nådesløst, spurgte den fungerende præsident:
  - Er det vores sidste operation?
  Medvedev spurgte med et grin:
  - Hvorfor tror du det?
  Det rødhårede udyr bemærkede:
  - Japanerne har ikke flere store formationer!
  Natasha var også enig i at sømme og skyde samuraien:
  - Men faktisk har Japan ikke andet at kæmpe med!
  Medvedev svarede med et noget usikkert blik:
  - Japan kan samle flere nye tropper og købe nye skibe fra Amerika og Storbritannien. Så lad os se det i øjnene, krigen er ikke helt slut endnu!
  Halvnøgen Alenka, der skyder mod samuraien, bemærkede:
  - Hvad hvis Rusland tilbyder fred til Japan på moderate vilkår? Vi tager kun Kuril-ryggen, og alt andet forbliver, som det var før krigen?
  Den fungerende præsident var enig:
  - I dette tilfælde bliver der højst sandsynligt fred!
  Margarita bemærkede vredt:
  - Hvis ikke for revolutionen, ville japanerne stadig være blevet besejret. De ville ikke gå nogen steder!
  Den barbenede Natasha, der hældte ild på samuraien, gik hurtigt med:
  - Sikkert! De ville ikke gå nogen steder!
  Cool Alenka, der rev japanerne fra hinanden med skaller, foreslog:
  - Lad os fange Mikadoen!
  Natasha sprang aggressivt op:
  - Fange Mikado? Nå, interessant!
  Margarita bemærkede med et smil:
  - Ville det ikke være for meget?
  Medvedev udtrykte også tvivl:
  - Er det ikke for meget? Når alt kommer til alt er det én ting at forsvare sine egne, og en anden ting at blande sig i Japan, som, lad os se det i øjnene, heller ikke kæmper på de oprindelige russiske lande!
  Den barbenede Alenka hvæsede og slog igen japanerne med skaller:
  - Er det værd at vise sådan barmhjertighed?
  Natasha, der trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer, nikkede:
  - Virkelig, hvorfor har vi brug for det? Vi kan også fange Mikado!
  Margarita lo:
  - Jeg er på dig, som om jeg er i krig! Og i krig, som på dig!
  Medvedev svarede strengt:
  - Du skal vide, hvornår du skal stoppe! Vi er ikke tilfældige mennesker! Det er os, der seriøst og bevidst ændrer historien! Så du skal vise følelse, herunder foranstaltninger!
  Barbenede Alenka skød og sang:
  - Øh, mål, mål! Hvor meget kolera er der!
  Supertanken arbejdede aktivt. Mere end hundrede og femogtyve tusinde japanere er allerede blevet ødelagt. Halvdelen tilbage.
  Natasha sang med et grin:
  - Vi vil ødelægge hele voldens verden,
  Ned til jorden og så
  Vi vil bygge en cool ny verden,
  Så der ikke findes problemer og problemer i det!
  Den barfodede Alenka, der affyrede en meget dødelig ild, hvæsede:
  - For en god og retfærdig konge!
  Margarita foreslog:
  - Eller måske snupper vi et par trofætønder sake?
  Barbenede Alenka smilede giftigt:
  - Hvad vil du drikke?
  Margarita rystede negativt på hovedet:
  - Atleter drikker ikke!
  Barbenede Alenka, der havde sprængt endnu et batteri i luften, fnisede:
  - Fra småretter!
  Natasha foreslog:
  - Lad os drikke palmeøl. Det er sundere!
  Og hun skød flere japanere ned.
  Medvedev svarede:
  - Forretning først, sjov senere!
  Burde den fungerende præsident ikke vide det? Havde han ikke altid travlt og travlt?
  Ja, et af de første dekreter fra den fungerende præsident Medvedev var at øge lønningerne til statsdumaens deputerede tre gange. Og hvad med stedfortræderne? De udsatte præsidentvalget. Således fungerede Medvedev som fungerende præsident i Rusland i ret lang tid.
  Og dette blev endda en unik situation. Når statsoverhovedet udfører sine opgaver så længe. Men forandringen kommer ikke. Mere præcist ændrede alt sig under Medvedev til det værre. Som om formuen, der elskede Putin så højt, besluttede at tage hævn over hans efterfølger. Hvad der er galt med ham!
  Den moderniserede T-95 kampvogn fortsatte med at udrydde samuraien i geometrisk progression. Denne maskine viste sin effektivitet. Og den negative kraft af raseriet ved at formere kvasi-stof.
  Halvnøgen Alenka, der skyder mod japanerne, bemærkede logisk:
  - Alligevel er det ikke helt korrekt. Det viser sig, at vi ikke kan gøre noget uden supervåben!
  Barbenede Natasha svarede vredt:
  - Nogle højere magter forhindrede Rusland i at vinde krigen med Japan. Men en god ting var planlagt, evangeliseringen af Kina. Og det blev ikke for kønt!
  Margarita stillede det åbenlyse spørgsmål:
  - Hvad med Gud så? Hvorfor hjalp han ikke ortodoksien?
  Næsten nøgen Alenka, der sendte skal efter skal, bemærkede:
  - Det er det! Tillad faktisk japanerne at vinde over det ortodokse land. Dette er i sandhed sådan et forræderi mod den russiske tro!
  Natasha, der hældte ild mod japanerne, bemærkede vredt:
  - Den kejserlige religion skal ikke være pacifistisk. Er det muligt at blive et stort land, hvis du lever efter budet: slår de dig på din højre kind, så drej til venstre!
  Cool Alenka var let enig i dette og knuste japanerne:
  - Sikkert! Vi har ikke brug for pacifisme! Elsk din fjende! Er dette et bud?
  Margarita sang med entusiasme:
  Enhver, der er menneske, er født som kriger,
  Så det skete - gorillaen tog stenen.
  Når den levende er dømt til at kæmpe,
  Og ilden brænder varmt i hjertet!
  
  Drengen ser et maskingevær i sine drømme,
  Han foretrækker en tank frem for en limousine.
  Hvem ønsker at forvandle en øre til en nikkel -
  Fra fødslen forstår han, at magten styrer!
  Natasha udbrød og hældte ild mod japanerne med raseri fra en boblende vulkan:
  - Ja, automatisk! Og styrke er det vigtigste! Vi skal vinde!
  Barbenede Alenka hvæsede af vanvid og raseri og slog japanerne ud:
  - Jeg er det, der er født til at vinde! Og intet mindre. Vores sejr bliver vores!
  Natasha indvilligede og trykkede de bare tæer på hendes muskuløse ben på joystick-knapperne:
  - Det bliver bedst på denne måde! Vi har regeret og vil altid regere! Jeg mener, Rusland!
  Den barbenede Alenka, der slog japanerne ud, hvinede:
  - Jeg vil ikke lyve, jeg vil herske! Men ikke bare en rusten maskine, men et helt imperium!
  Og pigen har allerede fejet det sidste batteri af Land of the Rising Sun væk. Hun er sådan en skønhed, at hun burde være verdensmester. Og giv aldrig efter for svaghed og frygtsomhed.
  Natasha, skød, mumlede:
  - Jeg bliver en dronning! Eller endnu bedre, kejserinden!
  Barbenede Alenka fortsatte:
  - Hvad med krig, hvad med krig, hun er en dårlig kvinde og en tæve! Men det producerer flotte fyre, står der - dræb kujonen i dig!
  Margarita nikkede indforstået:
  - Det er rigtigt, dræb kujonen i dig selv! Jeg tror, at hvis Nicholas II abdicerede tronen, var det slet ikke på grund af fejhed!
  Halvnøgen Alenka udtalte bestemt:
  - Nu vil han ikke give afkald! Vi vil styrke den kongelige trone, så den vil stå i århundreder!
  Natasha udbrød:
  - Vær en stor zar Nicholas II! Vi støtter dig! Der vil ikke være nogen revolution - der vil være Stor Rusland!
  Til sidst afsluttede krigerne med udryddelsen af hæren i Land of the Rising Sun. Mere end to hundrede og halvtreds tusinde soldater og officerer blev dræbt. Således blev næsten alle Japans landstyrker ødelagt. Ligesom flåden ophørte med at eksistere.
  Barbenede Alenka bemærkede med et grin:
  - Var det besværet værd? Så jeg mente at sige freak out? Uden at gøre modstand for længe, lykkedes det hæren at besejre Rusland!
  Natasha sagde selvsikkert:
  - Rusland tabte udelukkende på grund af den femte kolonne. Ellers havde vi vundet alligevel!
  Margarita spurgte den fungerende præsident:
  - Hvad skal vi gøre? Skal vi vende tilbage eller fortsætte?
  Medvedev, der var ved at miste strømmen, tændte for computeren og sagde:
  - Nu får vi en prognose for den videre udvikling af det zaristiske Rusland. Hvis alt går godt, vender vi tilbage.
  En behagelig kvindestemme hørtes;
  Efter den fuldstændige ødelæggelse af japanske landstyrker og flåde tilbød Mikado fred. USA og Storbritannien blev enige om at fungere som mæglere.
  Forholdene var gunstige for Rusland. Landet modtog Kuril-ryggen og Taiwan.
  Samt kontrol over Manchuriet, Korea, Mongoliet. Derudover betalte Japan også en godtgørelse på to hundrede og halvtreds millioner guld russiske rubler.
  Zar Nicholas II's autoritet voksede, og der var et fald i den revolutionære følelse. Landet begyndte et hurtigt økonomisk opsving. Zheltorossiya opstod. En del af Kina blev frivilligt en del af Rusland, samt Korea og Mongoliet. Tsarriget blev større, og dets befolkning voksede. Den økonomiske vækst begyndte tidligere end i den virkelige historie og var stærkere.
  Der var ingen statsduma, og tsarregeringen kunne bedre forberede sig på Første Verdenskrig. Verdens første lette kampvogne "Luna"-2 i masseproduktion og fire-motors bombefly "Ilya Muromets" og "Svyatogor" dukkede op i Rusland. Første Verdenskrig startede alligevel, men var mere vellykket for Rusland.
  Da kongen havde en større befolkning, økonomi og hær. Og den interne position er stærkere. Der er ingen statsduma - et arnested for oprør og militærkup.
  Med varierende succes, men generelt på initiativ af Rusland og sejr i de fleste kampe, sluttede krigen den 7. november 1915 med Tysklands overgivelse. Østrig-Ungarn kollapsede og blev delt. Galicien og Bukovina blev russiske provinser. Krakow og de omkringliggende lande gik ind i kongeriget Polen, ligesom Poznan, Danzig og en del af Østpreussen. Og Klaipeda sluttede sig til den baltiske provins. Tjekkoslovakiet opstod - et kongerige i Rusland.
  Rumænien annekterede Transsylvanien. Ungarn blev et selvstændigt kongerige, men under protektion af Rusland, og zar Nicholas som medhersker. Østrig er blevet et meget lille land. Jugoslavien opstod, også under dække af den russiske regering og under medhersker Nicholas II.
  Türkiye er forsvundet fra verdens politiske kort. Irak og Palæstina blev en del af Storbritannien, Syrien blev en del af Frankrig, Lilleasien og Istanbul blev russiske provinser. Dermed øgede Rusland igen sit territorium. Men det sluttede ikke der. Så blev den saudiarabiske halvø erobret sammen med franskmændene og briterne. Og så delte Rusland og Storbritannien Iran og Afghanistan. Norden og midten blev russiske provinser, og den sydlige en britisk koloni.
  Verden så ud til at være blevet stabil. Krigen fortsatte kun i Kina. Men i 1929 brød en alvorlig økonomisk krise ud, som førte til den store depression.
  Revolutionære følelser voksede igen i Rusland. Strejker og protester brød ud. Men krisen viste sig ikke at være for alvorlig. Desuden brød krigen med Japan i 1931 ud igen.
  Samuraien ønskede hævn. Men denne gang var den russiske hær stærkere i alle henseender. Og admiral Kolchak er en strålende flådekommandant.
  Japan blev ikke kun besejret, men også erobret. Zar Nicholas II blev officielt kronet som Mikado-kejser af Japan i februar 1932. Dermed udvidede Rusland sig endnu mere. Og det annekterede næsten hele Kina.
  Både med hensyn til befolkning og territorium havde Rusland ingen lige. Desuden var det britiske imperium ved at svækkes. Hitler kom til magten i Tyskland i 1933, men hvad kunne han gøre mod Rusland? Glem det. Zar Nicholas II døde i 1937 efter at have nydt en meget vellykket regeringstid, den næstlængste efter Ivan den Forfærdelige. Og med rekorderobringer i forhold til areal og befolkning.
  Men ikke alt fungerede for kongen i hans personlige liv. Arvingen Alexei døde ung. På grund af et ulige ægteskab blev den yngre bror Mikhail frataget retten til Ruslands trone.
  Kronen blev arvet af Kirill Romanov, der døde i 1938 uden at leve et år. Og hans søn Vladimir den Tredje blev den nye konge. Han blev kronet, og monarken regerede lykkeligt til deres dages ende indtil 1992. Og Rusland tog først kolonierne fra Frankrig og Storbritannien, sammen med Tyskland. Så erobrede hun Tyskland. Og så hele verden. Kort sagt blev den nye zar George den Første verdenskejser i 1992.
  Medvedev afsluttede anmeldelsen og sagde:
  - Tilsyneladende nok til dette univers! Vi kommer tilbage!
  Og alle fire råbte:
  - Ære til zar Nicholas II!
  . MELLEM EPILOG
  Medvedev vågnede fra et opkald... Han blev informeret om, at Zelenskys indsættelse som præsident for Rusland og Ukraine allerede var i gang. Og at det, siger de, er på tide for Dmitry Anatolyevich at forlade kontoret.
  Medvedev efterkom modvilligt. Inden jeg tog afsted barberede jeg mig og tog et bad.
  Så forlod han kontoret. Han blev kørt i en speciel bil. På vejen sagde de, at det ville være bedst for Medvedev at flyve til De Kanariske Øer for at hvile sig der.
  Og Zelensky lavede endnu et show af sin indvielse. Som sædvanligt farverigt med fyrværkeri og hop. På dagen for indvielsen kæmpede Vitali Klitschko med Michael Tyson på stadion i Kiev. Den berømte amerikanske bokser sagde ja til kampen på grund af store pengeproblemer. Klitschko dominerede alle tolv runder, men slog diplomatisk ikke Tyson ud.
  Formelt blev en af de mindre versioner af verdensmesteren spillet ud.
  Hvorefter Vitali Klitschko blev tildelt et diamantbælte.
  Vladimir Zelensky modtog lykønskninger fra alle lande i verden - inklusive Kina. Desuden intensiveredes folkelige uroligheder i det himmelske imperium. Mennesket lever ikke af brød alene. Folk ville have demokrati og frihed. Det kinesiske kommunistpartis despotisme var træt; alle ønskede frihed.
  Zelensky er blevet netop sådan et symbol. Et symbol på demokratisk styrke efter faldet af efterretningstjenesternes diktatur under Putin.
  Zelensky talte meget om ændringer, økonomien og nye resultater. Der har allerede været en konkurrence om stillingen som premierminister i Rusland. Der var flere tusinde ansøgere. Udvælgelsesprocessen var meget intens. Og det så godt ud.
  Indtil videre gik alt ganske glat. Zelensky lavede endda en saltomortale ved sin indsættelse. Fik klapsalver. Derefter demonstrerede han sit kendskab til fremmedsprog. Han handlede meget aktivt og rask.
  Til sidst tog Zelensky det og holdt et par taler mere.
  Yderligere, efter indvielsen, fulgte personalebeslutninger. Masser af ændringer og nye ansigter i regeringen.
  Der var et rigtigt udvalg af "jernkommissærer". En personalerevolution fandt sted i Rusland.
  Zelensky udstedte mange dekreter i de allerførste dage. Tillad salg af alkohol om natten og på rejsesteder. Indførte nye skatter på de rige. Han ophævede immuniteten fra deputerede og dommere. Øget produktionsoutput. Indført told på handel med Kina.
  En folkeafstemning om forening med Rusland blev afholdt i Hviderusland. Og dette gik også til Zelenskys ære. Flertallet af hviderussere støttede forening med Rusland.
  Zelensky klagede over, at Medvedev hævede plastrene for meget, men lovede, at inflationen ville falde til ro. Og at intet dårligt vil ske.
  Faktisk stoppede prisvæksten snart. Og den russiske økonomi begyndte at vokse. Og i Kaukasus døde militante handlinger på en eller anden måde. Det blev meget roligere.
  Zelensky foreslog endelig et kandidatur til posten som Ruslands premierminister. Hun blev 32-årige Doctor of Sciences Alexey Bolshakov. Han vandt konkurrencen meget sikkert. Og han blev premierminister, den yngste i russisk historie.
  Medvedev fløj til De Kanariske Øer på ferie og modtog den tidligere præsidents pension for bare at have det sjovt. Indtil videre har han ikke haft problemer. Men Shoigu blev arresteret og anklaget for at forsøge et kup. Hvad ville han?
  Der var også masser af andre løsninger... I Amerika vandt en 41-årig demokratisk kvinde. Dermed skiftede regeringen. Og en kvinde og den yngste kandidat i amerikansk historie kom til magten. Trumps æra er forbi . Men venskabet med Rusland er kun lige begyndt at blomstre. Naturligvis mod det diktatoriske Kina var USA og det nye russiske imperium nu venner.
  Zelensky holdt endda en folkeafstemning og introducerede et andet navn: i stedet Rusland - Kievan Rus. Hvilket også talte meget. Hviderusland sluttede sig til føderationen. Og genoplivningen af imperiet begyndte... På et demokratisk grundlag.
  Den nye kvindelige præsident i USA arvede Trumps fjendtlighed over for Kina og helligede sig at skabe en koalition. Kievan Rus udviklede sig økonomisk under Zelensky med succes. Rusland beherskede Kina noget. Derefter meldte hun sig ind i NATO. Snart kom en pro-russisk regering til magten i Kasakhstan, og en unionsstat blev dannet. Russerne pressede Centralasien væk fra Kina. Konfrontationen blev ved med at vokse.
  Zelensky gennemførte en anti-Stalin- og anti-Putin- kampagne. Han fratog Stalin og Putin alle de priser, som Medvedev gav dem.
  Men alt forløb fredeligt. Selvom kommunisterne protesterede. Vi gik til stævner.
  Og der blev Lenin endelig taget ud af mausoleet. En slags glæde for mange. Og den ortodokse kirke kanoniserede Alexander II og Ivan den Forfærdelige, russiske zarer. Antallet af monumenter til Nicholas II er også steget.
  Tsarisme og westernisme blev på en eller anden måde moderne. De kom tættere på Europa, og udlændinge begyndte at modtage mange stillinger. Rusland er blevet en del af den vestlige verden, og efter Trump forlod, intensiveredes globaliseringsprocessen. Og Kina faldt i isolation og stod over for intern uro.
  Samtidig øgede Zelensky fødselsraten i det slaviske imperium. Den længe lovede flyvning til månen fandt endelig sted. Og alt fungerede på en eller anden måde vidunderligt.
  Allierede forbindelser blev etableret mellem Rusland og USA, eller mere præcist mellem Kievan Rus og Amerika.
  Og konfrontation hører fortiden til. Verden er blevet mere og mere global og sikker. Selvom der var krige. Kievan Rus gennemførte sammen med USA en operation i Libyen, hvor de satte en stopper for islamisterne. Så beskæftigede vi os med Mellemøsten og skabte baser der sammen med Amerika. Kievan Rus og USA begyndte sammen at vippe verden og skubbe Kina ud af Afrika. Og her kan vi ikke undvære krige. Og jordoperationer også.
  Både Kievan Rus og USA udførte luftangreb i fællesskab.
  Efterhånden blev kineserne fordrevet fra hele verden. Og det himmelske imperium faldt i en dyb økonomisk og politisk krise.
  Og Kievan Rus trivedes mere og mere.
  Rusland har aldrig kendt sådanne økonomiske vækstrater. Og at Kina kollapsede - Kievan Rus steg. Og det voksede hurtigt.
  Jernbanen til Chukotka blev bygget på rekordtid. Hvilket i sig selv er meget fedt.
  Og de gravede en tunnel under Alaska. Amerikanerne begyndte også at bygge en jernbane for at forbinde med Rusland. Der blev også bygget en jernbane til Delhi... Samtidig blev der gravet kanaler fra Sibirien for at vande Centralasien.
  En fælles operation blev udført mod Iran af USA og Kievan Rus. Og et fornuftigt sekulært regime blev indført. Hvorefter de begyndte at grave en kanal fra Det Kaspiske Hav til Den Persiske Golf.
  NATO udvidede til at omfatte arabiske lande. I Saudi-Arabien opstod et parlament. Kvinderne begyndte at tage deres burkaer af. Opbygningen af en sekulær stat begyndte.
  I de russiske medier skældte alle Putin ud for ekstremisme og kastede mudder efter ham for næsten at gøre Rusland til en koloni af Kina, men gudskelov døde han i tide. De sagde også hårdere ord. Men der blev åbnet en straffesag mod Medvedev. Og ikke kun én.
  Stalin blev båret ud af Kreml-muren. Lenin meget tidligere fra mausoleet.
  Meget har ændret sig i statens symboler. Flere nye typer flag er dukket op. Gul blev tilføjet til det russiske flag, og blå erstattede lyseblå.
  Dette var også interessant. Våbenskjoldet er ændret... Der var også en pengereform. De vekslede penge efter forholdet: en til tusind. Guldstandarden for rublen i Kievan Rus dukkede op. Samtidig opstod der nye og gamle penge - en øre - en halv kopek og en halv - en kvart øre.
  Alt er i orden...
  Titler begyndte også at genoplive... Prinser, baroner, grever, markiser og endda hertuger dukkede op. Især Zelensky blev hertugen. Moldova blev også en del af Kievan Rus. Der har allerede været talt om valget af konge.
  Men Zelensky sagde, at præsidenten for Kievan Rus kun vil blive valgt af folket. Og ikke mere end to valgperioder.
  Desuden reducerede Zelensky den russiske præsidents embedsperiode fra seks år til fem. Sandt nok aftjente Zelensky sin første periode i seks år.
  På dette tidspunkt havde han afsluttet annekteringen af Centralasien i Rusland. Og genoprettede grænserne til USSR. Kun de baltiske lande forblev ubesatte.
  Men amerikanerne ønskede ikke at opgive det endnu. Og derfor gav de Centralasien og Kaukasus væk.
  En ny krig brød ud i Kaukasus, mellem Armenien og Aserbajdsjan. Og hun gik meget grusomt. Så Rusland var i stand til at besætte disse republikker og holde folkeafstemninger om deres annektering.
  Således genvandt Zelensky Kaukasus og udvidede Kievan Rus. Lad os se det i øjnene, han er en erobrer. Desuden er han også en demokrat... Hans imperium udvidede sig yderligere...
  Så Afghanistan blev allerede under anden regeringsperiode, og en del af Iran dele af Rusland.
  I USA vandt en kvindelig præsident en anden periode. Indtil videre har den haft succes i økonomien, og vigtigst af alt lykkedes det at slå Kina ud. Hvilken stor sejr. Og Kievan Rus er nu en allieret ledet af Zelensky.
  Men selvfølgelig vokser Ruslands magt for hurtigt. Hun har allerede annekteret det nordlige Irak.
  Borzo opfører sig. Kievan Rus er det første land i verden med hensyn til vækstrater! Og det har overhalet USA i indbyggertal. Og allerede i Amerika kigger de med alarm - er Rusland blevet for stærkt?
  Desuden udvider imperiet Kievan Rus. Nu er de baltiske stater allerede under dens kontrol. Ja, dette er et virkelig stort problem for amerikanere. Zelensky har allerede samlet alle de tidligere territorier i USSR.
  Og ligesom den russiske zar fortsætter han sin ekspansion mod syd. Nu er Iran og Irak blevet helt en del af Kievan Rus. Og Zelensky blev let valgt for en anden periode i første runde.
  Selvom der var mange præsidentkandidater, var valget demokratiske.
  Zelensky sagde, at han ikke vil følge Lukasjenkos eksempel og styre for livet. Desuden var omstændighederne omkring Lukasjenkos forsvinden stadig uklare. Måske havde både Rusland og Vesten simpelthen ikke længere brug for ham. Og han forsvandt... Men Zelensky får kun styrke. Og faktisk formørker hans regeringstid med hensyn til succes hans forgængere, inklusive Peter den Store.
  Faktisk er det ikke alle, der er i stand til at genoprette USSR's territorium plus Afghanistan, Iran og Irak.
  Men Zelensky stopper ikke der. Nu er både Polen og Finland under angreb - de var også engang en del af zarimperiet. Og faktisk afholdes folkeafstemninger i disse lande, og de slutter sig frivilligt til Kievan Rus.
  Der er også succeser på den videnskabelige front. Den længe ventede flyvning til Mars har fundet sted. Russiske kosmonauter landede der. De tog jorden og forlod flaget, hvilket var en stor triumf.
  På samme tid tog Kievan Rus den originale Port Arthur fra Kina. Og udnyttede det faktum, at en borgerkrig var begyndt i Kina, tog de Manchuriet under deres beskyttelse.
  På samme tid annekterede Kievan Rus en del af Tyrkiet. De lande, der blev afstået til Rusland under Versailles-traktaten. Hvilket også var et meget stærkt træk. Zelensky udvidede Kievan Rus yderligere som et imperium. Og med hensyn til økonomi kom den i top og overgik USA.
  Nå, Kina er kastet ud i mareridtet af en borgerkrig, og det er allerede begyndt at blive delt.
  Kievan Rus blev et magtfuldt land. Og Zelenskys popularitet i landet voksede så meget, at folk begyndte at tigge Vladimir på deres knæ, så han ikke ville forlade. Hundredtusindvis af mennesker samledes.
  Zelensky afholdt som en undtagelse en folkeafstemning, der tillod ham at stille op for endnu en tredje periode som chef for Kievan Rus.
  Lederen har ændret sig i USA. Han er allerede blevet republikaner. Og ikke så ung længere - ældre end Zelensky. Så forholdet mellem Kievan Rus og USA begyndte at forværres igen. Rusland er allerede blevet smerteligt stærkere under Zelensky. De huskede, at dette sammen med det ukrainske styre allerede er Zelenskys fjerde periode.
  At den russiske præsidents beføjelser ikke blev reduceret, siger de. Det eneste, Zelensky gjorde, var at indføre en ændring af forfatningen, ifølge hvilken statsdumaen har ret til at afskedige en individuel minister med to tredjedeles stemme, eller med et simpelt flertal to gange ved at vedtage en mistillidsvotum.
  Og denne ændring er ikke så vigtig, da præsidenten beholdt retten til at udpege alle ministre og bestemme regeringens struktur. Og i statsdumaen har Zelenskys tilhængere et forfatningsmæssigt flertal.
  Mere betydningsfuldt var indførelsen af direkte valg til forbundsrådet, samt at lade fanger stemme.
  Men generelt er det her, begrænsningen af præsidentens beføjelser sluttede. Retten til at fjerne guvernører blev bibeholdt. Og på det lovgivningsmæssige område er det endda blevet udvidet.
  I USA begyndte Zelensky at blive anklaget for autoritarisme, og at partiet "Folkets tjener" kontrollerer næsten alle poster i staten. LDPR og Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti ophørte med at eksistere. Et parti opstod - "A Just World" fra venstre. I stedet for LDPR dukkede Patriots of Russia op. Men Folkets Tjener-partiet dominerede fuldstændigt.
  Visse reformer påvirkede også kirken. Ortodoksi legaliserede retten til at have fire koner, hvilket rykkede tættere på islam. Tilgangen til ikoner har ændret sig noget, og der er sket en tilnærmelse til protestantismen. De begyndte at sige mere: at Gud er Én, og at blotte dødelige ikke er værdige til Guds tilbedelse.
  Samtidig blev treenigheden afskaffet som ikke et bibelsk symbol og uforståelig for rene dødelige.
  Og de introducerede: at Gud er Én, Gud Faderen. Men udtrykket Gud Sønnen er ikke i Bibelen. Desuden er der intet udtryk: Gud er Helligånden. Så hvorfor ikke forenkle religion.
  Desuden indgyder en Gud, der hænger på et kors, ikke tillid. Hvis han ikke kunne beskytte sig selv, hvordan vil han så beskytte mennesker? Kort sagt gik vi over til monoteisme. Og selve Bibelen var blandet med gamle slaviske myter. Evangeliet om Veles opstod.
  Ateismen er også blevet intensiveret - man siger, stop med at lade dig rive med af menneskelige eventyr. Vi har én planet, og den behøver ikke, at folk tror på mirakler og især på verdens ende.
  Der vil ikke være nogen ende på verden, og det burde der ikke være. Og menneskeheden burde blive et rumimperium og nå helt til kanten af galaksen. Hvad med galakser? Mere ligesom universet. Og efter at have nået kanten af universet, gå til en anden del af universet. Der er jo et utal af universer. Og så kan du flyve fra et univers til et andet. Og med tiden, lær at skabe dig selv! Og der vil være nye, umådelige universer i stort set hele rummet.
  Og planeten Jorden er bare menneskehedens vugge. Og i fremtiden vil der være et imperium af sextillion til sekstillion grader af universer, og uden at ophøre med at udvide og erobre rummet yderligere.
  Og lederen og præsidenten for Kievan Rus Vladimir Zelensky, som en lysende sol af håb stiger over planeten!
  Og hans fremtid og fremtiden for Kievan Rus - må det blive lyst!
  
  FORCE MAJEURE, DA USSR KÆMPTE UDEN ALLIERE
  Og så satte en uimodståelig indflydelse ind, som lukkede de allierede styrker ned den 1. januar 1943. Rommels voldsramte korps stoppede ved grænsen til Libyen. Og al bombning af Nazityskland stoppede. Forsøg på at flyve mod London viste sig også at være fiaskoer. De tyske fly styrtede ikke ned, men blev kørt tilbage. Et hidtil hidtil uset mirakel skete, opdelingen af verden ved teomagisk magt.
  Dette hjalp dog i første omgang ikke tyskerne meget. Stalingrad, eller rettere Paulus-gruppen i den, kunne måske ikke længere reddes. Og de sovjetiske tropper bevægede sig selvsikkert fremad. Offensiven i Voronezh og i andre retninger var vellykket. Næsten som i realtid befriede Den Røde Hær Kursk, Belgorod og Kharkov.
  Men efter overførslen af Rommels garvede divisioner fra Afrika og de styrker, der i virkelighedens historie også blev smidt ind i de algeriske og tunesiske ørkener uden nogen fordel, tog Mainsteins berømte modangreb mærkbart til i styrke. Da betydeligt flere tyske styrker deltog i det, især luftfarten.
  Og de tredive splinternye "tigre", der uden held sad fast i Sahara, viste sig slet ikke at være overflødige.
  Det var her den første væsentlige uoverensstemmelse med den virkelige historie fandt sted. Mainstein lancerede et modangreb fire dage tidligere, og med meget flere styrker rykkede han hurtigere frem. Kharkov blev generobret ni dage tidligere, Belgorod tolv, og på farten, og vigtigst af alt, blev Kursk taget, som i virkelighedens historie ikke bukkede under for Fritz.
  Et betydeligt antal tyske styrker var involveret. Tyskerne brugte overførte reserver fra Frankrig, næsten alle kampklare kampvognsenheder og hovedluftfart. Uanset hvad man kan sige, så blev næsten halvdelen af Luftwaffe distraheret af vestfronten, så betydelige styrker i fjendens luft blev tilføjet. Og det sagde han under den tyske modoffensiv, der lignede et seglangreb.
  Ja, og Mainstein udspillede i virkeligheden de sovjetiske generaler, men her har han tyve divisioner flere jordstyrker og, når man tager ressourcekoncentrationen i betragtning, tre gange flere fly. Og Focke-Wulf er slet ikke dårlig, hvis den bruges rigtigt: hastigheden er høj, våbnene er kraftfulde. Det væsentlige er, at F-190 er mere effektiv med numerisk overlegenhed. Da dens kraftfulde våben tillader den at skyde et fly ned på én gang, og den kan flygte på grund af dens høje dykkehastighed.
  Sovjetiske tropper led et taktisk nederlag og forlod Kursk, mange soldater og officerer blev omringet. Delvist døde nogle, andre, selvom et mindretal af disse blev fanget, undslap mange, selvom de mistede deres udstyr.
  De sovjetiske tropper led kolossal skade, og deres offensiv blev stoppet. Men de tyske kampvogne kunne ikke bygge videre på deres succes på grund af forårets tøbrud.
  En midlertidig magtbalance opstod.
  En ny magt kunne dog også gå ind i krigen: Japan. Samuraien havde også deres hænder løst. Amerika er ikke tilgængeligt, men det angriber heller ikke. Det er rigtigt, at Japans stærke landhær lægger pres på Kina. Her stod Chiang Kai-shek i en meget vanskelig situation. Enten forsøge at komme til enighed med japanerne, eller kæmpe, men ikke længere modtage støtte med penge og våben fra USA, Storbritannien og andre lande.
  Tyskerne længtes naturligvis efter åbningen af en anden front for at aflede en del af de fjendtlige styrker fra øst. Ikke desto mindre led de betydelige tab. Især Stalingrad tog meget energi. De sovjetiske tropper tabte også meget, og nogle af tropperne endte i Kharkov og Kursk-gryden.
  Nazisterne øgede deres produktion af våben. Takket være manglen på bombning var Krauts i stand til at øge produktionen af kampvogne med et mere betydeligt tal, såvel som luftfart. Bombningen hindrede nazisterne mere, end man almindeligvis tror. Desuden øgede Tyskland i virkelighedens historie produktionen af udstyr i høj grad på grund af omstruktureringen af økonomien på krigsfod og den stadig mere aktive brug af slavearbejde, og ikke fordi de blev bombet svagt.
  For nu ventede tyskerne og byggede nye kampvogne, trænede besætninger, afhængige af moderne teknologi. Samtidig forblev spørgsmålet åbent: hvor skal man starte offensiven? Kursk-afsatsen eksisterede ikke længere. Og dette er et naturligt spor. Og så tøvede både tyskerne selv og Hitler. Der var en idé om at tage Leningrad med storm. Selvom det i dette tilfælde ville være nødvendigt at bryde igennem kraftige fæstningsværker.
  De tyske generaler ønskede ikke at tage til Stalingrad igen. Men ærligt talt er valget ikke bredt. Er det muligt at angribe Moskva selv? Der opstod alvorlige uenigheder blandt de fascistiske ledere. Mainstein, Guderian og Rommel talte endda i den forstand, at det var bedre slet ikke at angribe, men lade russerne stikke næsen ind og lokke dem i en fælde.
  En alternativ plan sørgede for at lancere en offensiv fra Taman-halvøen og Rostov-on-Don; Fritzerne var i stand til at forsvare denne velbefæstede by ved at overføre forstærkninger fra Balkan-gruppen og erstatte deres besættelsestropper med bulgarske og italienske.
  Führeren, der kunne lide operationer, hvor tropper bryder igennem i sammenfaldende retninger, var mere og mere tilbøjelig til denne plan, men var langsom til at gennemføre den. Især Panther-tanken viste sig at være lunefuld og brød ofte sammen, så den havde brug for modifikationer. Lad yderligere besætningstræning. Og Führeren ønskede at stemple flere "tigre".
  Stalin blev til sidst træt af det. I frygt for, at en anden front ville blive åbnet af Japan, som havde opnået store succeser i det sydlige Kina, hvis landhær allerede havde overskredet syv millioner soldater og data om det voksende militære potentiale i Det Tredje Rige, beordrede han selv iværksættelsen af en offensiv i retningerne Kursk og Donbass. Hitlers tøven og Führerens ønske om at danne divisioner med hundredvis af Tigre og Panthers førte til forkøbet.
  De sovjetiske tropper, der havde indledt offensiven den 7. juli 1943, havde imidlertid ikke selv en afgørende fordel i styrke. 5,56 millioner tyske tropper, omkring en million to hundrede og halvtreds tusinde satellitsoldater, handlede mod 6,6 millioner sovjetiske soldater og officerer. Efter forsvinden af truslen om angreb fra vest og syd øgede Mussolini antallet af italienske tropper i øst betydeligt. Antallet af spanske enheder steg også. Salazar sendte også en afdeling af "frivillige". De franske legioner, rumænere, mere aktivt ungarere, albanere og udenlandske divisioner i SS fra hele Europa kæmpede også.
  Den sovjetiske hær havde således ikke overlegenhed i antal, men koalitionens heterogenitet reducerede kvaliteten af de fjendtlige styrker. Den Røde Hær har en vis numerisk overlegenhed i kampvogne og artilleri. Men lige nu har "Tigers" og "Panthers" måske ingen side med hensyn til modstanderens ildkraft og rustning. Og T-4'eren opnåede overlegenhed i våbenildkraft over T-34-76. Men USSR har raketartilleri, og tyskerne har på trods af udviklingen af især gaskastere udviklet dette ret dårligt.
  Der er omtrentlig numerisk paritet i luftfart. Tyske jagerfly ME-109 "G", Focke-Wulf er dog stærkere end sovjetiske fly i bevæbning og fart, men lidt svagere i manøvredygtighed. Men Tyskland har desværre mere erfarne og produktive esser. Yu-188 bombeflyet er måske bedre i flyveegenskaber end PE-2 og TU-3. Og Yu-288 begyndte at komme i drift. Sandt nok er den kun lige begyndt at blive introduceret, ligesom ME-309.
  Men under alle omstændigheder, uden at have en fordel i styrke, indledte den røde hær en offensiv mod fjendens tidligere forberedte forsvar. Og hun mødte stædig modstand. Men de sovjetiske tropper var selvhævdende i deres offensiv, uanset tab pressede de sig frem. Selvom det gennemsnitlige fremskridtstempo viste sig at være lavt, en til to kilometer om dagen. Fjenden knækkede og formåede at grave sig ind igen. Tempoet i ikke mindre heroiske fremskridt fortsatte. I midten af august, på bekostning af store tab, rykkede sovjetiske tropper frem op til hundrede kilometer, nærmede sig Kursk og indledte stædige kampe om selve byen, og nærmede sig også Belgorod.
  Den 19. august 1943 åbnede Japan, som overvandt tøven, en front i Fjernøsten. På dette tidspunkt, efter at have lidt en række nederlag, gik Chiang Kai-sheks regime med til en fred til fordel for samuraierne. Japanerne fik kontrol over vigtig kommunikation og blev befriet fra behovet for at føre en vanskelig guerillakrig med dårligt organiserede, men meget talrige kinesiske tropper. Men Chiang Kai-shek blev lovet støtte i krigen med Mao Zedongs Røde Hær. Japan har allerede alle midler til at føre krig med USSR. Og de besluttede ikke at vente på det regnfulde efterår og den hårde sibiriske vinter. For ikke at nævne det faktum, at Hitler erklærede USA krig tilbage i 1941, men samuraien støttede ham ikke. Åbningen af en anden front i 1942 kunne have reddet nazisterne fra et knusende nederlag ved Stalingrad.
  Japans beslutning var ret forventet. Men i angrebet på Vladivostok opnåede samuraien taktisk overraskelse og påførte den sovjetiske stillehavsflåde alvorlig skade.
  I slutningen af august forsøgte tyskerne at angribe ved hjælp af en masse af de seneste kampvogne. Men deres sydlige modangreb var kun i stand til at opnå relativ succes. Den sovjetiske kommando havde allerede forudset en sådan mulighed og trak sine tropper tilbage til deres oprindelige linjer. Kun de kombinerede våben 31. armé faldt i gryden og blev for det meste ødelagt.
  De sovjetiske tropper nåede dog ikke deres mål og led meget betydelige tab, idet de ikke kunne generobre territoriet. Især mere end seks og et halvt tusinde kampvogne gik tabt, mod omkring otte hundrede tyske. I tankparken overgik den numeriske fordel til nazisterne. I september var tyskerne i stand til at indhente USSR i produktionen af hundredvis af fly om dagen, og i november, cirka i biler, øgede produktionen af Panthers til 650-700 tanke om måneden. Her spillede brugen af ressourcer fra de besatte lande, primært Frankrig, samt Belgien og Holland, hvor der blev indført værnepligt, en stor rolle.
  Tyskerne indledte med en vis forsinkelse i september en længe planlagt offensiv fra Rostov-on-Don og Taman-halvøen. Og de løb ind i stædige sovjetiske forsvar. Og Japan indledte en offensiv mod Mongoliet og erobrede Ulaanbaatar og Primorye. Men der er kun sket små fremskridt.
  Dette afledte betydelige reserver og efter halvanden måneds hårde kampe forenede de tyske grupper sig. Men tabene af Fritz viste sig også at være meget betydelige, og de blev tvunget til at stoppe. Men denne taktiske succes provokerede Tyrkiets indtræden i krigen og åbningen af en tredje front i Transkaukasien.
  Nu skulle vi også kæmpe tilbage i denne retning.
  Til vinter vil frontlinjen i Fjernøsten være stabiliseret. Japanerne rykkede frem i Primorye-regionen fra halvtreds til hundrede og tyve kilometer, erobrede mere end halvdelen af Mongoliet sammen med Ulaanbaatar, men deres offensiv stoppede. Tyrkerne nærmede sig Jerevan og angreb Batumi, det lykkedes dem at erobre to tredjedele af den sidste by. Tyskerne selv kommer ikke særlig meget frem i efteråret. Og de har endnu ikke grebet initiativet.
  Krigen blev mere og mere positionsbestemt og langvarig. Til udmattelse og til teknologisk overlegenhed. I løbet af 1943 øgede USSR flyproduktionen med en og en halv gange fra 25 tusind til 37 tusind. Nazityskland fra over 15 tusind til 32 tusind, mere end det dobbelte. I årets sidste måneder matchede tyskerne deres sovjetiske produktionsresultater i fly. Og også i kampvogne og selvkørende kanoner - med kvalitativ overlegenhed. Men USSR skal også kæmpe mod Japan. Derudover produceres en række fly og kampvogne i Italien og andre satellitlande i Det Tredje Rige. Selvom ikke for meget. Plus, tyskerne, der udnyttede fraværet af krig, begyndte at udvinde og levere olie fra Libyen til deres behov.
  Så gradvist svækkedes energimanglen i Det Tredje Rige. Derudover lovede de afrikanske franske besiddelser at være en god kilde til råvarer.
  Så nazisterne kunne forsyne sig godt. Som svar forberedte de røde designere nye typer kampvogne til Stalin med 85 mm og 122 mm kanoner. Tyskerne bremsede noget arbejdet på Panther 2. Det er ikke let at få en tank med kraftige våben, stærke rustninger og relativt mobilitet. Og "Royal Tiger" viste sig at være for tung med 68 tons. Kun moderniseringen af Panther lovede at blive relativt vellykket. Og T-4-tanken har tilsyneladende opbrugt sine muligheder. Gradvist, fra 1944, begyndte produktionen af denne maskine at falde. At stoppe helt i april.
  Den sovjetiske kommando iværksatte flere offensive operationer om vinteren. Og Taman-halvøen, og i centrum, og i Leningrad-retningen og nær Kursk. Men ingen væsentlig succes blev opnået nogen steder . Fjenden havde allerede en numerisk overlegenhed i mandskab både i kampvogne og fly. Kun frygt for vejret tvang Fritz til at følge defensiv taktik.
  En negativ rolle spillede også det øgede antal desertører og forrædere, samt det faktum, at tyskerne udviklede højhøjdeflyvning, som var mere effektiv til rekognoscering fra luften.
  Derudover nærmede den sovjetiske kommando processen med koncentration af styrker noget forkert. Især selve taktikken med at starte den næste operation i et andet område, selv før afslutningen af den forrige, gav mening i betragtning af den numeriske overlegenhed. Som i Første Verdenskrig, at trække tyskerne fra hinanden. Men hvis fjenden overgår dig, gjorde det det vanskeligt at opnå overlegenhed i styrker i et bestemt område.
  Hvis Stalin havde formået at skabe overlegenhed på en separat sektion af fronten i et forhold på cirka tre til én, så ville der måske være opnået taktisk succes.
  Og så i en sektor er der en offensiv, i en anden forbereder de sig, men i virkeligheden er det lettere for tyskerne og deres allierede at slå tilbage. Desuden havde Fritz allerede højhastigheds-rekognosceringsfly med fremragende optik, som gjorde det muligt for dem at spore troppernes bevægelser. Og om vinteren er det sværere at camouflere, og natten er ikke et vidundermiddel, så tyske efterretningsofficerer anskaffede sig gode nattesynsapparater.
  "Royal Tiger" som en planlagt gennembrudstank blev forsinket i serieproduktionen og var ikke helt vellykket. "Panther" -2, som Hitler beordrede for at blive forstærket med panser for at gøre IS-2 uigennemtrængelig, og for at installere en motor på 900 hestekræfter, vejede 51 tons, selv under hensyntagen til installationen af et legeringshus, som sparede 800 kg. . Men det blev muligt at styrke sidepanseret op til 82 millimeter i en rationel vinkel. Dette gjorde den tyske kampvogn ikke så sårbar fra siderne som tidligere modeller. Men igen, "Panther"-2 og "Lion"-2 i et mere avanceret layoutskema er stadig kun under udvikling.
  Men i løbet af vinteren tog tyskerne fuldstændig kontrol over franske besiddelser i Afrika, herunder Niger-løkken. Og der er olie, gas og bauxit og endnu større reserver af uran, især i Congo. De Gaulle blev fanget - uden hjælp fra de allierede var han værdiløs, og Scorrel arbejdede rent og dygtigt.
  I maj 1944 var olieproblemerne således stort set løst. Alle forsyninger kom allerede fra Libyen, og der var kun tilbage at bore flere og flere brønde.
  Men i maj var tyskerne endnu ikke klar til at angribe. Bortset fra Tiger, som var forældet i design, havde de ikke en seriøs banebrydende tank. Sandt nok var "Tigeren" allerede i masseproduktion, og takket være rustningens høje kvalitet og tykkelsen af siderne samt den hurtigskydende, nøjagtige pistol kunne den spille rollen som, hvis ikke en ideel , men mere eller mindre acceptabel tank, der bryder omsætningen af USSR-tropperne .
  Den tyske kommando vendte efter en række stridigheder tilbage til den tidligere 1942-plan. Nemlig at iværksætte et angreb på flankerne. Tag Leningrad ind i en dobbeltring og bryd igennem til Stalingrad. Desuden, efter at Wehrmacht forlod Rzhev-Vyazemsky-fremspringet, gik et bekvemt brohoved for et angreb på Moskva tabt. Så det er relativt langt fra hovedstaden.
  Nazisternes plan er heller ikke optimal, men... Der blev afholdt tidligt parlamentsvalg i Sverige, hvor nazisterne opnåede en imponerende sejr. Et land med en befolkning på otte millioner mennesker og en udviklet økonomi var klar til at gå i krig mod USSR. Den mest populære figur var Karl den Tolvte. Svenskerne længtes efter hævn for tidligere nederlag og ydmygelse under krigene tabt til Peter den Store og Alexander den Første. Således havde hele Europa allerede kæmpet mod USSR. Desuden besluttede Franco og Salazar at gå officielt ind i krigen for at kræve deres del af byttet. Kun Schweiz forblev formelt neutralt, men det sendte også en deling af frivillige.
  Numerisk overlegenhed var på den nazistiske koalitions side. Derudover havde tyskerne allerede i midten af maj 1944 omkring tusind ME-262 jetfly i drift. Selve bilen er ret vellykket, men med ufærdige motorer. Men efterhånden forbedredes motorerne, blev kraftigere, mere pålidelige og brændstofforbruget faldt.
  Offensiven begyndte i syd. Fritz forsøgte at gentage planen udviklet af OKW for Operation Blau i januar 1942, men derefter vilkårligt ændret af Hitler. Når du angriber Stalingrad fra både syd og nord, langs konvergerende retninger. Men først måtte tyskerne bryde igennem til Don. De fascistiske Tigre gik til angreb, men stod over for en stærk defensiv linje. Krauternes fremmarch viste sig at være langsom, de kørte fast i forsvaret i dybden af de sovjetiske tropper. Efter kun at have tilbagelagt 35-40 kilometer i retning af Voronezh i de første ti dage.
  Derefter, i to ugers stædige kampe, rykkede nazisterne kun ti kilometer frem og blev på grund af store tab tvunget til at stoppe.
  Offensiven i syd udviklede sig mere vellykket. Der er færre sovjetiske tropper der, og det er sværere at forsvare. Talrige "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (denne selvkørende pistol viste sig at være mere udbredt på grund af manglen på strategisk bombning!) og de første modeller af "Jagdtiger" og den særligt effektive "Sturmtiger". Tyskerne formåede at bryde igennem de første forsvarslinjer og få operativ plads.
  Samtidig gik den japanske hær også i offensiven. Samuraierne øgede størrelsen af deres kampvognsflåde, og deres nye mellemvægte køretøjer var praktisk talt ikke ringere med hensyn til bevæbning og køreegenskaber i forhold til T-34-76, og var endda overlegne i frontalpanser, selvom de var underlegne i beskyttelse fra siderne.
  Japan førte offensiven i Mongoliet, hvor det var meget sværere at opretholde forsvaret. Den sovjetiske kommando stod over for mangel på reserver og kæmpede tilbage på alle tre fronter. Og tabene af personel under vinteroffensiven var betydelige.
  Den tyske offensiv på Tikhvin og finnerne og svenskerne fra Hvidehavskanalen blev slået tilbage med besvær. Nazisterne rykkede langsomt frem, men næsten uafbrudt. I midten af juni, i syd, brød Mainsteins tropper ind i Stalingrad. Det andet slag ved Stalingrad begyndte. Og i begyndelsen af juli, efter Tikhvins og Volkhovs fald, forenede finnerne, svenskerne og tyskerne sig - og dannede en anden ring omkring byen Lenin.
  Der opstod således en yderst vanskelig situation for de sovjetiske militærstyrker.
  Men Stalingrad gav ikke efter for Mainstein. Og det forhindrede tyskerne i at udvikle en offensiv i andre retninger. I syd, som i 1942, nåede de kun Terek-porten: sad fast i nærheden af Grozny og Ordzhonikidze. Tunge kampe fortsatte i Voronezh-retningen. I september blev sovjetiske tropper tvunget til at trække sig tilbage ud over Don. Det er skæbnens ironi, at frontlinjen i syd ved udgangen af oktober gentog 1942 på tidspunktet for nazisternes største fremmarch.
  Værre var det i nord, hvor Leningrad befandt sig i en total belejring. Derudover var tyskerne, finnerne og svenskerne i stand til at skære igennem forsvaret af Den Røde Hær på den Karelske Halvø og afskære Murmansk over land fra hoveddelen af USSR.
  Omkring fyrre sovjetiske divisioner blev isoleret. Deres antal var dog langt fra normale. Sverige stillede med omkring femogtyve ret veludstyrede divisioner. Sammen med de garvede finner og tyske tropper fik de en numerisk overlegenhed. Og det er ekstremt svært at overføre reserver til den karelske halvø.
  Generelt kunne den røde hær ikke modtage de nødvendige forstærkninger, så japanerne viste sig at være uventet stærke, deres antal sammen med marionettropper oversteg fem millioner, og dette er faktisk en fuldgyldig anden front. Så alt vi skulle gøre var at kæmpe tilbage mod tyskerne og deres allierede.
  Gradvist blev kontrolzonen for sovjetiske tropper i Karelen reduceret, og Murmansk blev fuldstændig blokeret og nærmest dødsdømt. Så den fjendtlige flåde og især ubåde dominerede havet, så der var ikke noget at etablere forsyninger med.
  Ak, i november 1944 havde USSR ikke reserverne til at gentage vendepunktet i 1942. Næsten alt blev brugt på at forhindre tabet af Kaukasus. Derudover udførte tyskerne angrebet på Stalingrad mere professionelt, og reserver måtte konstant overføres dertil, som om det var i Tartarus-krateret. Stalin beordrede at holde byen ved Volga for enhver pris. Men givet fjendtlige flys dominans i luften, viste prisen sig at være utrolig høj.
  Desuden havde Mainstein, i modsætning til Paulus, ikke travlt og passede soldaterne. Som et resultat var forholdet mellem tab ikke til fordel for Den Røde Hær.
  Hitler skyndte sig Meinstein, men den snedige feltmarskal vidste, hvordan man undviger og modstår pres.
  En af de mest magtfulde typer våben var Sturmtigerne. De havde ekstremt kraftige bombekastere, der affyrede projektiler, der vejede tre hundrede og tyve kilo. Desuden er granaterne raketdrevne og meget kraftigere end haubitsgranater. Du kan kalde dem et værdigt svar på Katyusha, omend på spor. Derudover blev der også installeret nogle bombekastere på lastbiler, med længere skyderækkevidde.
  Tyskerne brugte også gaskastere. Og selvfølgelig jetbomber.
  I december erobrede japanerne næsten hele Mongoliet og kom tæt på Vladivostok og erobrede delvist Primorye og Khabarovsk. Men general Frost tvang dem til at stoppe.
  Ved at udnytte dette organiserede Den Røde Hær en række modangreb på de tyske flanker, der forsøgte at erobre det, der var tilbage af Stalingrad. Hvad, selv en lille del af byen blev afholdt i begyndelsen af 1945. Tyskerne opnåede visse succeser i 1944, men var ikke engang i stand til at erobre Kaukasus og skaffe Baku-olie. Til deres egne behov havde de indtil videre nok fra Rumænien, Ungarn, Libyen, Cameroun og Nigeria.
  Leningrad var stadig under belejring. Store reserver af mad og ammunition blev oprettet på forhånd, så byen kunne overleve denne vinter og fortsætte med at fastholde betydelige styrker fra Wehrmacht og dets allierede.
  Den sovjetiske ledelse formåede også at lave strategiske reserver af råmaterialer i byen Lenin til produktion af våben. Så indtil videre har dette ikke givet fascisterne for meget.
  Men Murmansk var fuldstændig blokeret. Af de ti transporter på vej til byen, sluttede Krauts ni.
  I januar forsøgte den sovjetiske kommando at teste tyskernes styrke i centrum. Det var dog ikke muligt at besejre det meget magtfulde og teknologisk avancerede forsvar. Den maksimale fremrykning var fem eller seks, i bedste fald ikke mere end otte kilometer. Og tabene af de sovjetiske divisioner var meget betydelige. I de fleste dele op til halvdelen af kompositionen.
  Men en del af de tyske styrker blev distraheret, så de kunne holde Stalingrad... I marts indledte tyskerne selv en offensiv ved Terek-porten. Det lykkedes dem at bryde igennem den sovjetiske forsvarslinje og omringe Grozny og Ordzhonikidze, men Fritzerne sad fast i rækken af Vedeno, Shali og videre gennem byerne.
  Selve byen Grozny forblev i fuldstændig belejring indtil maj. I maj faldt Stalingrad endelig. Der er praktisk talt ingen ruiner tilbage af byen og dens forstæder, såvel som tankfabrikken.
  Den tyske koalition var også ved at løbe tør for damp, men Führeren ønskede sejr. I januar blev de første vellykkede test af disken udført, som nåede en hastighed på op til to lydhastigheder og steg til 18 kilometer i højden. I maj havde disketten allerede nået fire lydhastigheder og sprang til 30 kilometers højde.
  Men den nye maskine viste sig på trods af alle sine stærke og endda unikke flyveegenskaber at være sårbar over for småbrand og dyr. Sårbarhedsproblemet blev hurtigt løst ved at lancere en laminær plov, men det øgede brændstofforbruget og reducerede flyets flyvetid. Og selve skiveplanet i sin laminære "kappe" kunne ikke affyre effektivt.
  Men æraen med "flyvende tallerkener" var begyndt. Derudover erhvervede tyskerne et stærkt trumfkort: ny generation af kampvogne af "E"-klassen. De adskilte sig med en lignende vægt til "Royal Tiger" og "Panther", et meget tættere og mere avanceret layout, en lav silhuet og tyk rustning.
  I masseproduktion og på slagmarken klarede Panther-2 og Tiger-2 og derefter Tiger-3 sig godt. Sidstnævnte køretøj, med et mere tæt layout og et lille tårn, havde stærk rustning og en motor på 1080 hestekræfter. "Mus" fangede aldrig. Men "Panther"-modifikationen, "F", fungerede godt.
  På grund af manglen på legeringselementer havde sovjetiske tanks ikke rustning af særlig høj kvalitet, og indtil videre klarede "Panther" sin rolle ganske godt selv med en 75 mm kanon. Og den 120 mm skrånende frontalrustning beskyttede ret pålideligt mod den 85 mm sovjetiske T-34-85-pistol. Men måske viste den sovjetiske selvkørende pistol SU-100 sig at være en værdig modstander af Panthers forbedrede rustning. T-4 var allerede ude af produktion. Og af produktionstankene viste Panther sig at være den letteste.
  Den første avancerede tank med hensyn til dens layout var den serielle tank "Lion". Denne tanks tårn blev flyttet tilbage, og transmissionen, motoren og gearkassen var placeret i en enhed foran. Som et resultat var silhuetten af køretøjet lav, og rustningen med en kraftig 105 mm kanon var sammenlignelig med "Royal Tiger", og fronten af tårnet var endnu mere kraftfuld.
  Flytning af tårnet tilbage gav også løven den fordel, at når den bevægede sig gennem skoven, klæbte mundingen af dens langløbede pistol ikke så meget til træstammer.
  Nazisterne prøvede også andre ordninger og bombarderede også sovjetiske stillinger med stærke fly.
  Japan forsøgte også at rykke frem og til sidst afskære Vladivostok fra fastlandet.
  Tyskerne forsøgte at bryde igennem til Moskva i juni og juli. Men den sovjetiske forsvarslinje viste sig at være meget stærk, og nazisterne led enorme tab. Selv Lev-tanken er ikke helt tilstrækkelig i offensiven, primært på grund af utilstrækkelig sideafdækning.
  Den sovjetiske kommando brugte i stigende grad 100 mm kanonkaliberen mere og mere aktivt. Det er klart, at USSR ikke har ressourcerne til at besejre fjendtlige kampvogne med de samme kampvogne, men anti-tank artilleri kan bruges massivt.
  E-100 i den originale model viste sig at være for tung på 140 tons, og sidepanseret var 120 millimeter (pande 240 millimeter!), selv i en vinkel. Dette var ikke længere nok. For ikke at nævne det faktum, at Musene er håbløst bagud i deres layout.
  I virkeligheden var Lion-tanken og selvkørende kanoner - E-10, E-25 avancerede tyske køretøjer, hvor placeringen af motor, transmission og gearkasse blev kombineret. Tyskerne producerede dog en del haltende udstyr. For eksempel "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" med ret høje silhuetter, der halter bagefter i udviklingen.
  "E"-70 var heller ikke helt vellykket. Køretøjet var udstyret med en kraftig 128 mm kanon og et avanceret layout, men på grund af ønsket om at opretholde en kampbelastning på mindst 80 runder og ikke gå ud over 70 tons, viste dets panserbeskyttelse at være sammenlignelig med "Royal" Tiger" - model 1944 og utilstrækkelig til et gennembrud. "Tiger"-3 er endnu bedre beskyttet. Men på E-70 blev en motor med en turbolader med en effekt på 1200 hestekræfter testet med succes , hvilket gjorde det muligt for tanken at nå en hastighed på 60 kilometer i timen på motorvejen.
  Under alle omstændigheder led tyske kampvogne store tab, ligesom infanteriet. Både udenlandske divisioner og satellitter fra Det Tredje Rige mistede meget.
  I midten af august var tyskerne kun rykket 40-50 kilometer frem i centrum og var ude af stand til at få operativ plads. Og tabene viste sig at være enorme. I september indledte nazisterne en ny offensiv i syd... I halvanden måneds hårde kampe brød fjenden igennem til Det Kaspiske Hav og afskar Kaukasus af land.
  Men den sovjetiske kommando formåede at etablere forsyninger til søs, omend på bekostning af store skader. I november nåede Fritz, på bekostning af en enorm indsats og store skader, Volga-deltaet. I december stabiliserede frontlinjen sig. Kløften mellem fronterne af Kaukasus og det vigtigste sovjetiske territorium voksede. Derudover lykkedes det japanerne at afskære Vladivostok, hvilket placerede den sovjetiske by under belejring.
  Trods blokaden formåede Murmansk heltemodigt at holde ud indtil december 1945. Men han faldt stadig...
  I 1946 fortsatte fjendtlighederne... Den sovjetiske hærgruppes stilling i Kaukasus viste sig at være yderst vanskelig. De er afskåret af land, og der er en trussel om det endelige tab af Baku.
  Stalin følte sig ekstrem nervøs og fysisk udmattelse. Hårde kampe udfoldede sig i retning af Tikhvin. Der var et forsøg på at redde det omringede Leningrad. I selve byen blev madforsyningerne efterladt i mindre end seks måneder, og madkortene blev klippet igen.
  Først brød sovjetiske tropper gennem frontlinjen, men så lykkedes det fjenden med et overlegent antal kampvogne at udføre et modangreb og endda afskære en del af de sovjetiske tropper. Februar gik i voldsomme kampe både i nord og i syd, hvor sovjetiske tropper testede fjenden og forsøgte at generobre Stalingrad. Og sidstnævnte lykkedes delvist. Sovjetiske kampvogne bragede ind i byen, men de kunne desværre ikke drive nazisterne derfra.
  Men det tredje slag om Stalingrad brød ud. Sovjetiske tropper opnåede også relativt store succeser nær Voronezh. Men selv der var Fritz ved hjælp af et stort antal tankenheder og deres teknologiske overlegenhed i stand til at genoprette situationen. I marts begyndte skiveformede helikoptere og disketter at deltage i fjendtligheder i stor skala. Tyskerne lavede flere forbedringer af flyvende tallerkener og var i stand til at iværksætte missilangreb på sovjetiske stillinger med dem. Men i praksis levede skiveflyet ikke op til forventningerne som et mirakelvåben.
  Ligesom von Braun ballistiske missil viste sig at være for dyrt og af lav nøjagtighed til, at dets aktive brug i kamp kunne retfærdiggøre sig selv.
  Men tyskerne anskaffede haleløse jetbombefly, der var i stand til at transportere op til ti tons last og flyve en afstand på op til 16 tusinde kilometer (!).
  Desværre var den sovjetiske jetflyvning stadig bagud, og fjenden dominerede næsten fuldstændig luften. Under alle omstændigheder kan propeldrevne fly i princippet ikke overgå jetfly i flyveegenskaber. Og vores egen udvikling var for sent. Og overgangen fra propeldrevne fly til jetfly er for smertefuld.
  Og piloterne skal omskoles, landingsbanerne skal forlænges, og der skal forberedes en særlig type brændstof. Nå, selve motorerne bliver stadig testet og fejlrettet!
  Tyskerne blev distraheret af Stalingrad... Mærkeligt nok var Det Tredje Rige og hele koalitionen ved at løbe tør for damp, og Den Røde Hær var som en Fønix-fugl. Både april og maj passerede i voldsomme kampe nær Stalingrad. Og selv i juni forsøgte den røde hær stadig at rykke frem og fangede fjenden. Men i juli, trods varmen, bevægede nazisterne sig stadig langs kysten af Det Kaspiske Hav i retning af Baku. Fremskridtet var ekstremt langsomt. I gennemsnit 1,5 kilometer om dagen. Dagestan slog tilbage... Sovjetiske tropper knuste Fritz og deres allierede i alle azimut.
  De slog fjenden både i centrum og i nord. De fik ikke lov til at nærme sig Arkhangelsk... Men i september accelererede tempoet i tysk fremrykning i Kaukasus. Den kaukasiske gruppes styrker var alvorligt udtømt, og et hav på ti transporter sejlede under betingelserne for fjendens luftherredømme i luften på højst to eller tre. I slutningen af oktober gik fascisterne alligevel ind i Aserbajdsjan. Og i november rykkede de frem til Baku. Og i begyndelsen af december forenede Krauts sig med tyrkerne i Georgien...
  Allerede før marts var der kampe i Kaukasus, og Jerevan holdt generelt ud indtil juni 1947.
  Hele vinteren forsøgte den røde hær utrætteligt at rykke frem. De ramte koalitionen hårdt. Selvom japanerne til sidst tog Vladivostok i april, tillod dette kun USSR at bosætte sig mere fast på tværs af Amur.
  Selvom Den Røde Hær ikke opnåede håndgribelige succeser med sine angreb om vinteren og i marts, lærte den koalitionen en retfærdig lektie. Inden for de tyske satellitlande blev situationen stadig mere forværret. De menneskelige ressourcer var opbrugt, og tabene var enorme. Den økonomiske byrde var ved at blive fuldstændig uudholdelig. Selv succeser ved fronterne glædede den europæiske mand på gaden mindre og mindre. Ønsket om fred blev stærkere og stærkere.
  Men Hitler ønskede stædigt at afslutte USSR. Selvom beregningerne om, at Den Røde Hær ville miste sin kampeffektivitet efter tabet af Baku, ikke gik i opfyldelse. I 1946 producerede USSR et rekordstort antal våben: omkring 60 tusinde fly og 40 tusinde kampvogne og selvkørende kanoner, 250 tusinde kanoner og morterer. Ja, sovjetisk luftfart er hovedsageligt Yak-9 jagerflyet, IL-2 angrebsflyet, som stadig er i produktion. Yak-3 og LA-7 blev produceret i små mængder. Der er stadig i produktion PE-2 og TU-3. Ja, luftfart kan betragtes som forældet mod fjendens jetmonstre, men det er det ikke. Ligesom T-34-85, IS-3 og SU-100 er resten af køretøjerne i små mængder.
  Og i 1947 begyndte T-54 at komme i drift, hvilket burde have sat en stopper for tysk teknologis kvalitative overlegenhed. Selvfølgelig kunne T-54, der vejede 36 tons, ikke være stærkere end alle fjendens kampvogne, men den kunne nemt konkurrere med Panthers og Tigers.
  Den vigtigste tyske kampvogn var E-50, kaldet Lion-3. Køretøjet ligner Løven, men med en kraftigere motor på 1200 hestekræfter og tyk rustning. Med en vægt på 75 tons steg tykkelsen af sidepansringen af den tyske kampvogn til 140 mm, og fronten var 240 mm med en 105 mm kanon og en løbslængde på 100 el. Den nye tyske bil skulle blive den vigtigste. Den er den sovjetiske overlegen i bevæbning og rustning, men er mere end dobbelt så tung.
  T-54 er dog lige begyndt at komme i produktion.
  Men sommeren 1947 var endnu varmere. Tyskerne forsøger at angribe Moskva igen. De bryder også igennem til Saratov. Kampene trækker ud til det sene efterår. Fritzerne formår stadig at tage Saratov. Men i Moskva-området formåede de at rykke frem maksimalt tres til halvfjerds kilometer. Både Rzhev og Vyazma, selv om sidstnævnte var halvt omringet, forblev hos USSR.
  Moskva er ikke blevet erobret, og nazisterne og deres brutale koalition må se vinteren i skyttegravene. Denne gang redder den sovjetiske kommando mennesker og samler styrke. Især T-54 tanken. Og den 31. december 1947 blev MIG-15 med succes testet, hvilket skulle afslutte det tyske monopol på jetfly i luften.
  Sandt nok faldt Leningrad i februar 1948 efter mange års belejring. Et meget hårdt slag mod den sovjetiske magts prestige.
  USSR's stilling i maj 1948 blev håbløs. Tyskerne og deres koalition kontrollerer Kaukasus, derefter Volga til Saratov og Tambov med Voronezh. Derefter øst for Orel, næsten ved siden af Tula, derefter i Vyazma og nær selve Rzhev, hele vejen til Arkhangelsk.
  Nå, hvad kan man ellers gøre i sådan en situation? Plus, japanerne kontrollerer hele Primorye langs Amur-floden og erobrede deres eneste allierede: Mongoliet.
  Og i løbet af de syv krigsår gik landområder tabt, hvor mindst halvdelen af befolkningen i USSR boede før besættelsen, og måske mere. I løbet af de syv års krig mistede Den Røde Hær uigenkaldeligt mindst tyve millioner soldater og officerer. Ikke medregnet dem, der blev sårede eller krøblinge. De enorme tab fra massiv bombning, beskydning og udsultning medregnes ikke.
  Selv når man tager de evakuerede familier i betragtning, havde Stalin ikke mere end hundrede millioner mandskab tilbage under sin kontrol, sandsynligvis måske mindre. Heraf er hver femte indkaldt til hæren. Omkring tyve millioner forskellige tropper. Børn fra fem år, pensionister og handicappede i første og anden gruppe fik lov til at bruge maskinerne.
  Landet er ekstremt mobiliseret. Produktionen af våben i 1947 faldt kun lidt... Så det er for tidligt at sætte en stopper for Sovjets land!
  Det mente Stalin i hvert fald ikke selv. Og Hitler ville også lægge pres på Rusland - at få alt på én gang! Så der var overhovedet ikke gået på kompromis.
  Om sommeren indledte tyskerne et nyt angreb på Moskva. De håbede stadig, at de kunne bryde hovedstaden og afslutte USSR. Fra Den Røde Hær var Moskva dækket af mere end tre millioner soldater og militser. De var bevæbnet med tolv tusinde kampvogne og selvkørende kanoner. Sandt nok er der kun omkring fem hundrede T-54'er, hovedsageligt T-34-85'er og SU-100'er, der kæmpes. IS-3 var allerede blevet afbrudt på dette tidspunkt. Meget få IS-4 tanke blev produceret på grund af den teknologiske upålidelighed af denne mastodont. Seks IS-7 tanke blev produceret, men dette køretøj gik ikke i masseproduktion. Selvom, sandsynligvis forgæves. Den kunne trænge ind i 240 mm pansret på 75 tons Lev-3 med sin 130 mm kanon. Ganske vist havde tyskerne en mere avanceret kampvogn, Royal Lion, der vejede 100 tons med en motor på 1800 hestekræfter, og en 128 mm med en meget langløbet pistol med en indledende projektilhastighed på 1260 meter i sekundet.
  Men Stalin mistede på en eller anden måde interessen for tungt udstyr og foretrak: helst lille, men fjernt.
  Men de fire krigere: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda troede det ikke. Og de har lige modtaget IS-7-tanken under deres kontrol. Desuden og på nummer syv. Så de fire lavede denne bil for egen regning. Pigerne fandt guldbarrer i Sibirien og donerede dem til Forsvarsministeriets fond. Og nu ville de selv skyde fra denne vidunderlige maskine.
  Og den betydningsfulde dag den 22. juni 1948 nærmede sig netop. Hitlers tropper førte bare befolkningen og forsøgte at omgå og omringe den sovjetiske by Rzhev.
  Og de fire døtre af russiske demiurgguder besluttede som altid at gribe ind på et kritisk tidspunkt for Rusland! De redder altid deres fædreland - Rus' - på det rigtige tidspunkt og sted!
  
  
  
  
  HVIS DER IKKE VAR INGEN STÅLKLÆMME
  Generelt, mærkeligt nok, var forløbet af Anden Verdenskrig og Den Store Fædrelandskrig i de fleste parallelle universer endnu værre for Rusland end virkeligheden. Måske fordi det fascistiske regime, der tog kontrol over Europa, havde meget mere potentiale, end det var i stand til at realisere. Kombinationen af brutal totalitarisme og markedselementer i økonomien er mere effektiv end Vestens liberale kapitalisme og den centraliserede, bureaukratiske stalinistiske model. Heldigvis af en række årsager, både objektive og subjektive. På grund af stort held kunne nazisterne ikke bruge deres trumfkort.
  Hvor mange tyske spioner blev svigtet, bare fordi tyskerne brugte en rustfri stålskraber i dokumenter, og russerne brugte simpelt jern? Og hvordan påvirkede sådan en lille ting afgørende krigens gang?
  Under alle omstændigheder var der et parallelt univers, hvor en meget omhyggelig efterretningsofficer allerede i oktober 1941 ved et uheld opdagede dette faktum. Ægte sovjetiske dokumenter og falske tyske er våde og... På sovjetiske dokumenter er papirclipsen rusten, og det er vel at mærke, men på tyske er det ikke.
  Dette er en lille ting, men dens indflydelse på forløbet af den store patriotiske krig viste sig at være meget betydelig.
  Efter at have undgået fejl og arbejdet under kontrol af tyske agenter, opdagede de betydelige beviser på de sovjetiske troppers forberedelse af en offensiv nær Stalingrad. Så overbevisende, at den stædige Adolf Hitler gik med til dette og gav ordre til at omgruppere de nazistiske tropper, der var stationeret på Volga. Og det betød noget.
  Hvis den Røde Hær under Rzhev- Sychov- operationen, der havde mere end dobbelt så mange styrker som Wehrmacht, ikke var i stand til at bryde igennem det tyske forsvar, så var styrkebalancen i Stalingrad mere gunstig for nazisterne.
  Og vejret den 19. november 1942 var ikke befordrende for offensive operationer. Luftfart, især angrebsfly, kunne ikke lette, og artilleribombardement havde kun en yderst begrænset indflydelse på fjendens udviklede forsvar. Efter at have gået i offensiven blev sovjetiske tropper kørt fast. Selv indsættelsen af kampvognskorps kunne ikke bryde et hul i Hitlers forsvar.
  Hårde kampe brød også ud i Rzhev-Sychov-retningen. De fortsatte nytårsdag. Først da, efter at have lidt alvorlige tab, indstillede sovjetiske tropper i begge retninger deres offensiv. Hitler holdt ud på Volga, men tyskerne begyndte at blive slået i Afrika. Churchill kaldte Montgomerys offensiv i Egypten: slutningen på begyndelsen. Han sagde også, at nu vil de allierede kun vinde.
  Faktisk var Rommel, på trods af den igangværende overførsel af store styrker til Afrika, uheldig, og hans hær led nederlag efter nederlag. For at sikre gennemførelsen af en krig på to fronter, måtte Det Tredje Rige erklære total mobilisering i februar 1943.
  Desuden blev hovedmålene for Operation Blau ikke nået. Men i vinteren 1942-1943 lykkedes det Wehrmacht, i modsætning til den virkelige historie, at undgå et alvorligt nederlag i øst. I slutningen af januar genoptog sovjetiske tropper deres offensiv i midten: den tredje Rzhev-Sychov-operation og nær Stalingrad. Men det er ikke vovet at bryde igennem en fjende, der sidder i et stærkt forsvar. Kampene mindede nu om Første Verdenskrig. Dvælende, positionsbestemt. Når den der angreb tabte mere end den der forsvarede.
  Operation Iskra for at befri Leningrad blev udsat. Stalin ønskede at afskære Rzhev-afsatsen så hurtigt som muligt og besejre fjenden ved Stalingrad. Tyskerne, der huskede erfaringerne fra sidste vinter, forsvarede sig aktivt. Og indtil videre har de formået at afvise angrebet af sovjetiske tropper. Som det viste sig, når Krauts er klar, er det ikke let at bryde igennem deres forsvar. Og kvaliteten af de tyske væbnede styrker er stadig i top.
  Den sovjetiske offensiv varede indtil slutningen af februar, men lykkedes aldrig.
  I begyndelsen af marts forsøgte den sovjetiske kommando en offensiv i Voronezh-retningen. Efter indledende succeser kom Den Røde Hær under modangreb Mainstein . Store sovjetiske styrker blev omringet og blev tvunget til at kæmpe sig tilbage. Tabene, især inden for teknologi, viste sig at være store, og tyskerne og deres allierede var i stand til at få fodfæste i denne retning og fuldstændig erobrede Voronezh og dens forstæder.
  Under Mainsteins modangreb deltog "Panthers" og "Tigers" i kampen for første gang. De nye kampvogne levede delvist op til deres forventninger. Når de blev brugt korrekt, var de sovjetiske køretøjer overlegne i modkørende kampe.
  Forårstøen satte ind og roen herskede på østfronten. Hårde kampe rasede i Tunesien.
  Führeren forsøgte at opretholde et brohoved i Afrika for enhver pris. For at opnå dette besluttede nazisterne endda at tage et hidtil uset skridt. De stillede Franco et ultimatum: enten lader han tyske tropper komme igennem til Gibraltar, eller også bliver han væltet, ligesom Vichy-regeringen. Generalissimo fik kolde fødder og gik med til det. Samtidig henvendte han sig til Storbritanniens og USA's regeringer med en tårevækkende bøn: ikke at erklære krig mod Spanien, da dette ikke skete efter hans vilje!
  Den 15. april 1943 begyndte tyskerne angrebet på Gibraltar og kastede de seneste Tigre og Panthers ind. Fæstningen faldt under angreb fra hundredvis af kampvogne på to dage. Angrebet blev kommanderet af Paulus, tilbagekaldt fra østfronten. Ironisk nok var tyskerne først i stand til at erobre de sidste kvarterer, Stalingrads huse og Stalingrad-fabrikkerne den 1. april 1943. Således rehabiliterede Paulus sig delvist og modtog titlen som feltmarskal og sværd til egebladene på ridderkorset.
  Erobringen af Gibraltar blokerede britiske og amerikanske adgang fra vest til Middelhavet. Og desuden var nazisterne selv i stand til at invadere Marokko på den korteste afstand og aflede en del af de allierede styrker fra Tunesien.
  Presset på det tunesiske brohoved svækkedes, og så blev Rommel forflyttet igen. Hitler besluttede at fastfryse militære operationer i øst for nu og forsøge at tage kontrol over Middelhavet.
  Den sovjetiske kommando begyndte også at holde sig til afventende taktik. Dette er, hvad Stalin gjorde i den virkelige historie, og det er, hvad han besluttede at gøre nu. Lad kapitalisterne selv bløde tåberne. Lad dem hamre på hinanden, så samler vi kræfterne og slår til, når de er helt udmattede.
  Tyskerne holdt stadig det nordlige Tunesien, og tropper under kommando af den nye feltmarskal Paulus rykkede frem mod Casablanca. Amerikanerne stod over for Tigre og Panthers. Det viste sig, at deres Sherman var svag mod sådanne kampvogne, såvel som den moderniserede T-4.
  Og Churchill, efter tre måneders tøven, erklærede alligevel Spanien krig. Men på dette tidspunkt havde tyskerne allerede erobret hele Marokko og invaderet Algeriet. Derfor kom dette ikke som et chok for Franco. Den 25. juli erobrede tyske tropper Algeriets hovedstad og påførte briterne et knusende nederlag. Succesen blev lettet af et modangreb fra Rommel og det pludselige nederlag og landing af Kissilring på Malta.
  Østfronten var stabil og rolig. Stalin, hvis tropper havde lidt store tab i tidligere kampe, genopfyldte den røde hær. Tyskerne dannede også nye divisioner og overførte dem over Gibraltarstrædet til Middelhavet.
  Aktiviteten af tyske ubåde førte til, at tonnagen af de amerikanske og britiske flåder begyndte at falde. Og dette bidrog heller ikke til succes i kampene om det største sydlige hav i Europa.
  Den truende situation i Middelhavet førte til, at Churchill den 6. august besluttede at lande i Frankrig. Men operationen foregik under ugunstige vejrforhold og var dårligt forberedt.
  Den 10. august forenede Rommel og Paulus sig og dannede en heftig kedel i det østlige Algeriet. Og den 19. august afskar Mainstein, den lumske mester af fælder, de allierede tropper fra kysten.
  Fritz'ens succes blev lettet af amerikanernes ubeslutsomhed, som anså landingen i Frankrig i 1943 for tidligt, og en akut mangel på landgangsfartøjer. Ro på østfronten. Derudover blev luftfartsproduktionen i Tyskland mere end fordoblet i 1943 og oversteg toogtredive tusinde fly om året - heldigvis havde tyskerne mere mandskab og territorium under deres kontrol end virkeligheden. Og de nye Focke-Wulf-køretøjer med stærke rustninger og våben, samt 30-millimeter kanoner, forårsagede for stor skade på allierede luftfart.
  Katastrofen i Algeriet og Frankrig gjorde august 1943 virkelig sort for de allierede.
  Stalin var endda tilfreds med sådanne succeser. Men Churchills tålmodighed slap op. I øst ophørte selv luftkampe praktisk talt, og partisanaktiviteten faldt. Tyskerne dannede flere og flere nye korps fra tidligere sovjetiske borgere og skabte endda noget som marionet-lokalregeringer. Så separate brigader af lokale nationalister fra øst kæmpede allerede i Afrika.
  Den bulgarske zar Boris sendte også tre af sine bedste divisioner til Tunesien, tilsyneladende i håb om at få nogle kolonier til sig selv på det mørke kontinent.
  I september indledte Rommel en større offensiv i Egypten. Det lykkedes ham, ved at bruge styrkernes kvantitative og kvalitative overlegenhed, at erobre Tripoli en uge efter signalet om angrebet.
  Briterne og amerikanerne led nederlag efter nederlag i Libyen. Under disse betingelser annoncerede Churchill suspenderingen af enhver bistandsforsyning til den bolsjevikiske USSR og krævede en øjeblikkelig intensivering af fjendtlighederne. Stalin lod som om han ignorerede ultimatumrne. Selvom der naturligvis blev gennemført forberedelser til offensive aktioner. Men Koba var snedig og forsøgte endda at teste vandene for en separat fred. Den ene, i slutningen af september, erobrede tyskerne hele Libyen, inklusive Tolbuk, og brød endda igennem i Egypten til Alexandria.
  Paulus formåede at omgå det vigtigste engelske befæstede punkt og gå sydpå til Nilen. Faktisk betød dette en katastrofe for Storbritannien i Egypten. Så kunne tyskerne tage til Suez-kanalen og tage til Irak, og så ikke langt fra Baku.
  Forsinkelsen blev farlig, og Stalin gav ordre til at genoptage angrebet på Rzhev, samt generobre Stalingrad og samtidig knuse fjenden i Nordkaukasus.
  Det vil sige, at i oktober blev fjendtlighederne straks genoptaget i tre retninger. Og i november også på Leningradsky.
  Det var dog ikke let at bryde igennem en fjende, der var godt gravet i og havde kraftige tunge Panther- og Tiger-tanks. Sovjetiske tropper stod over for dybe positionsforsvar. Og i forsvaret klarede de nye tyske kampvogne og selvkørende kanoner sig godt.
  Så der var ingen væsentlige fremskridt i oktober og november. Medmindre den tyske offensiv blev stoppet ved Suez-kanalen. Og så kun midlertidigt... Men Paulus og Rommel vendte deres tropper til Sudan. Og de begyndte at erobre Afrika.
  Wehrmacht er endnu ikke klar til at angribe om vinteren.
  Derudover satte Krauts store forhåbninger til Panther-2 som en mere avanceret maskine og Tiger-2 og Lion.
  Vinteren gik i Den Røde Hærs forsøg på at bryde igennem Krauts forsvar. Men ingen steder var det muligt at opnå større succeser. Selvom der skete et gennembrud, genoprettede fjenden situationen med et modangreb.
  Og situationen blev ved med at blive værre. I Storbritannien opstod der på baggrund af militære nederlag en politisk krise. Der blev vedtaget et mistillidsvotum mod Churchills kabinet. Hvordan kunne det være anderledes, hvis den klogere Paulus slog England ud af Sudan og Etiopien.
  Den nye regering tilbød Tyskland en særfred. I betragtning af de større amerikanske tab fra den tyske ubådsflåde, gjorde Roosevelt ikke indsigelse. Desuden er hans position i Amerika blevet rystet. Og japanerne formåede at vinde et par små sejre, hvilket bremsede den amerikanske fremrykning. Så, synspunktet - vores hytte på kanten har sejret.
  Hitler fremsatte dog først overdrevne betingelser. Så blev kompromiset de franske lande og Egypten, ligesom det tidligere tilhørte Italien blev returneret. Sudan falder også i Det Tredje Riges besiddelse, men Suez-kanalen drives i fællesskab.
  Efter at have givet sig selv frie hænder i Vesten, kastede Führer således al sin styrke i Østen. Nazisterne begyndte deres offensiv mod Moskva i maj. Takket være de franske og engelske kolonier havde Libyen allerede olie nok, og Hitler ønskede at vinde så hurtigt som muligt.
  Plus, Türkiye åbnede også en anden front.
  Den Røde Hær viste imidlertid allerede en utrolig styrke og heltemod i kampene om den sovjetiske hovedstad. I gennemsnit oversteg den tyske fremrykningshastighed ikke en kilometer om dagen. I slutningen af august kunne nazisterne højst rykke hundrede kilometer frem med en gennembrudsbredde på godt tre hundrede.
  De nærmede sig Moskva, men løb ind i Mozhaisks forsvarslinje. Det var beskedne resultater. Derudover modangreb sovjetiske tropper konstant fjenden. Nye sovjetiske kampvogne T-34-85 og IS-2 deltog i kampene. Man kan ikke sige, at tyskerne fuldstændig mistede deres fordele, men den røde hær stod ikke stille, og det gjorde videnskaben heller ikke!
  Nye sovjetiske jagerfly Yak-3 og LA-7 dukkede op, i stand til at konkurrere med tyske propeldrevne fly. Sandt nok har fjenden meget stærke reaktive trumfkort til gengæld. ME-262 og HE-162 havde ingen analoger i verden. Hitler besluttede også at forbyde produktion og udvikling af tanke på under halvtreds tons. Som et resultat blev T-4 og Panther opgivet. "Panther"-2 viste sig at veje 50,2 tons og have en kraftig pistol med en motor på 900 hestekræfter. "Royal Tiger" og "Lion" oversteg endda monstrenes vægt på 70 tons. Ifølge partidekret vejede sovjetiske biler ikke mere end 47 tons.
  Efter at have undladt at tage Moskva, vendte nazisterne deres opmærksomhed mod Leningrad. De var virkelig trætte af denne by. Den massive beskydning begyndte i september. De inkluderede også 1000 mm kaliber kanoner og bevingede robotprojektiler.
  Hitler beordrede at indtage Leningrad for enhver pris.
  Det lykkedes byen at slå tre overfald tilbage i september og oktober. Tyskerne var dog i stand til at rykke ti til tyve kilometer frem og erobrede også Peterhof-brohovedet. Nogle steder kom deres enheder ind i byen, hvilket forværrede gruppens operationelle position. I november 1944, efter at nazisterne vandt parlamentsvalget, gik Sverige også ind i krigen mod USSR.
  Det annoncerede aktivt sloganet: hævn for Peter den Stores og Alexanders nederlag. Nye svenske divisioner ankom til fronten og begyndte sammen med finnerne et angreb på byen fra nord. Og nazisterne genoptog angrebene ved at bruge blandt andet Sturmtigeren og den endnu kraftigere Sturmaus samt E-100-tanken, verdens første seriemonster, der vejer mere end hundrede tons.
  På trods af sovjetiske soldaters og militsers massive heltemod og modstandskraft, samt et desperat afledningsmodangreb på Novgorod, kunne byen ikke reddes. Det sidste kvarter faldt dog først den 27. januar 1945, hvilket viser et eksempel på grænseløs modstandskraft. Og selve byen varede en hel blok: 1270 dage! Sandsynligvis den længste blokade af en by i moderne krige.
  Selvom tyskerne og deres allierede led store tab, blev målet delvist nået. Den næststørste og vigtigste sovjetiske by faldt, og hænderne på den mest magtfulde fjendegruppe blev befriet.
  Om vinteren var kampene hårde. Tyskerne brugte serielle jetfly med al deres magt. USSR havde ikke paritetsmagt imod dem. Det gjorde det svært at opnå en fordel i luften. Tværtimod dominerede fjenden dér. Ligesom mens tyske kampvogne beholdt deres fordele. Og de øgede dem endda med fremkomsten af "E"-serien.
  Sammenlignet med Tigers og Panthers havde E-seriens kampvogne et mere tæt layout, en lav silhuet og som et resultat meget tykkere panser i en vinkel.
  Den sovjetiske videnskabs svar var indtil videre kun IS-3, en stærkere pandebeskyttelse. T-54 var stadig under udvikling, og T-44 var ikke mere vellykket.
  Hitler ændrede imidlertid sine planer i maj 1945. Og begrænsede sig til individuelle angreb udførte han hovedoffensiven i Kaukasus. Det var mere bekvemt at kæmpe der. Så efter erobringen af Stalingrad viste det sig at være svært at forsyne den sovjetiske gruppe. Derudover påførte sovjetiske tropper i februar osmannerne i Transkaukasien et stærkt nederlag, hvilket tvang tyrkerne til at flygte fra Jerevan og befriede Kars-regionen.
  Tyskerne brød igennem forsvaret og passerede langs Volga og nåede det Kaspiske Hav. Grozny faldt den 15. juni efter stædige kampe, Sukhumi den 23. juni, Zugdidi den 29. samme måned. Tbilisi blev taget i slutningen af juli sammen med Kutaisi. I august erobrede de fascistiske gribbe endelig Dagestan, såvel som Poti, og nåede Armenien fra nord. I september forenede de sig med tyrkerne, og angrebet på Baku begyndte. Nøglebyen holdt ud indtil den 6. november 1945. Nogle kampe i bjergene, især i Jerevan, varede til slutningen af december.
  Hårde kampe fandt også sted i centrum. Tyskerne var i stand til at komme tæt på Tula og endda tage Kalinin, men så blev de stoppet. Frontlinjen har dog nærmet sig, og der er allerede ikke mere end 80 kilometer tilbage fra hovedstaden.
  Året 1946 begyndte med en varm vinter. Den sovjetiske kommando, der ønskede at forhindre den tyske offensiv, skyndte sig desperat mod fjenden.
  Ak, fjendens fordel i luften kun steg. Luftwaffe jetfly blev desværre konstant forbedret. Nye modifikationer af ME-262 er dukket op, herunder en ultra-højhastigheds-en. Også en stærk jetjager TA-183, mere avanceret med fejede vinger HE-262, og et rigtigt mesterværk af flyteknik ME-1010 med kontrollerede fejede vinger.
  Og USSR's vigtigste jagerfly forblev Yak-9. Bilen var engang ny, men er nu tydeligt forældet.
  Men Luftwaffe har også Yu-287, og Yu-387, TA-400, TA-500 jetbomber er dukket op. Og angrebsfly er jetfly. Og HE-377 er reaktiv og HE-477 er også reaktiv og multifunktionel.
  Og E-70-serien med tanke, der vejer lige så meget som "Royal Tiger", men med meget stærkere beskyttelse.
  Og det virkelige mesterværk var den pyramideformede tank i metal til Fuhrerens fødselsdag den 20. april 1946. Hitler gav ham personligt navnet "Imperial Lion".
  Køretøjet var formet som en aflang, fladtrykt pyramide, med små ruller, der dækkede hele tankens bund. Den havde således ikke en bakke, hvilket øgede cross-country-evnen markant. Derudover havde tanken ikke et tag, og dens rustning fra alle vinkler havde en høj rationel hældningsvinkel. Med en vægt på 99 tons var køretøjet bevæbnet med en 128 mm antiluftskyts med en løbslængde på 100 EL, havde en motor på 1800 hestekræfter og en frontalpanser på 300 mm. Desuden er pladerne i store rationelle hældningsvinkler i den første fronthalvdel og 250 millimeter i den anden skrånende halvdel. Det viste sig således at være den kraftigste tank i verden, uigennemtrængelig fra alle skydepunkter og når den blev angrebet med bomber fra oven.
  Führeren beordrede omgående, at den skulle sættes i produktion så hurtigt som muligt og samtidig lave en angrebsmodifikation med en haubits og en bombekaster.
  Så nazisterne fyldte op, de skulle smadres. Men desværre blev en meget stædig og teknisk stærk fjende fanget. Og i slutningen af maj begyndte efter traditionen, da vejene tørrede ud, offensiven.
  Fritz forsøgte at omgå Moskva og Tula. Kampene rasede med hidtil uset intensitet og omfang. Men de sovjetiske tropper var værdige til at blive kaldt uovervindelige. I tre måneders kontinuerlige kampe var nazisterne kun i stand til at omringe Tula og nå Kashina og nærme sig Moskva fra nord, hvilket delvist afbrød kommunikationen. Kampene fandt allerede sted på gaderne i selve byen.
  Stalin forlod hovedstaden og evakuerede til Kuibyshev. Men nazisterne begyndte et angreb på Saratov i juli. Denne by faldt den 8. august. Da Kuibyshev nu befandt sig farligt tæt på fronten, flyttede den øverstbefalende sit hovedkvarter til Sverdlovsk. Kampene i Moskva fortsatte ind i september. Den 18. faldt Kashira. I begyndelsen af oktober var hovedstaden i USSR næsten omringet, og den 29. efter stædige kampe faldt Kuibyshev også. Derudover erobrede tyskerne Guryev og Uralsk.
  November var fuld af frygtelige kampe. Den 7. november brød Krauts igennem til Kreml, men blev drevet tilbage af et desperat modangreb. Og under dette slag døde den fungerende kommandant for Moskva, marskal Rokossovsky!
  Og den berømte sovjetiske pilot Kozhedub skød det hundrede tyske fly ned og blev den første sovjetiske person, der blev tildelt titlen som fire gange USSR-helten. Og også den 7. november 1946.
  Den 4. december blev blokaderingen omkring Moskva endelig lukket. Men hovedstaden og resterne af dens heroiske garnison kæmpede indtil den ortodokse jul den 7. januar 1947.
  Angrebet på hovedstaden blev ledet af Mainstein. For dette blev han tildelt den anden Orden af Storkorset af Jernkorset efter Hermann Göring.
  Men krigen er ikke slut endnu. Stalin fra Sverdlovsk lovede at fortsætte kampen. Tyskerne var også ret udmattede. I syd nærmede deres tropper sig Penza og Ulyanovsk og stoppede. I marts indledte Sovjet modangreb. Men i april blev de stadig tvunget til at forlade Ryazan. Og i maj omringede nazisterne byen Gorky, og brød igennem til Kazan fra syd. I juni erobrede Krauts Orenburg og nærmede sig Ufa. Modstanden mod Den Røde Hær svækkedes, moralen faldt og massedeserteringerne begyndte. De har dog altid været der, men efter hovedstadens fald intensiverede de mange gange. Ingen havde noget ønske tilbage om at dø for Stalin. Men folk kæmpede mod fascismen for deres fædreland.
  Den sovjetiske regerings autoritet faldt også. I juli brød tyskerne ind i Sverdlovsk. Stalin og hans følge flyttede til Novosibirsk. I Uralerne rasede kampene indtil august... Tyskerne var hæmmet af kommunikationsstrækningen og partisanernes aktive handlinger. Men yderligere krig har allerede mistet sin mening.
  Stalin håbede dog stadig på noget. Tyskerne brød ind i Tobolsk i september. Men de blev forsinket af kraftig efterårsregn. Vinterens nærme sig stoppede offensiven i Sibirien, men det lykkedes nazisterne at erobre hele Centralasien. Om vinteren turde de ikke tage til Novosibirsk. Men Stalin havde det også dårligt, og han flyttede til varmere Vladivostok.
  Året 1948 kom. Nazisterne var allerede bevæbnet med disketter. Derudover dukkede mere kompakte tanke med turbojetmotorer op. Faktisk, efter at det er blevet varmere, er der kun tilbage for dem at marchere sejrrigt og besætte byerne.
  Men Beria forgiftede den i forvejen alvorligt syge Stalin og tilbød Det Tredje Rige at overgive sig med forbehold for bevarelsen af sovjetmagten i Sibirien.
  Hitler, der selv var forbandet træt af krigen, var næsten enig, men først erobrede han Novosibirsk i maj 1948. Og overgivelsen blev underskrevet den 22. juni 1948 på en symbolsk dato - præcis syv år fra tidspunktet for angrebet på USSR. Sådan sluttede Anden Verdenskrig. USA besejrede Japan tilbage i 1945 og testede en atombombe. Så Führeren har ingen forretning med at tage til udlandet.
  Beria regerede dog ikke længe. Den mest berømte sovjetiske es, luftmarskal og syvdobbelte helt fra USSR Kozhedub, vil være i stand til at udføre et militærkup og vælte den upopulære formand for Statens Forsvarskomité. Beria og en række af hans medskyldige blev skudt. I selve det tredje rige gjorde patrioter i marts 1953 færdig med Hitler. Og Göring døde af stofmisbrug lidt tidligere, mens Himmler blev skudt på grund af mistanke om sammensværgelse.
  En hård kamp fulgte mellem SS, ledet af Schellenberg, og de væbnede styrker, ledet af Generalissimo Mainstein. Alt dette resulterede i en borgerkrig. Som et resultat kollapsede Det Tredje Rige. Og den reducerede USSR begyndte gradvist at genoprette sin indflydelse. Historien gik igen i en spiral. Den fantastiske stigning i Tyskland, svulmet mere end Djengis Khans imperium, derefter hovedlederens død - kaos og udryddelse.
  Og den gradvise indsamling af fyrstedømmer, kun byen Baikalsk blev hovedstad. USSR, opdelt i mange provinser med marionetprovinser oprettet af tyskerne, blev forenet igen. Den største sejr var annekteringen af Moskva, som kastede det nazistiske åg af sig. Sandt nok beholdt Ukraine, Hviderusland og de baltiske stater samt Georgien, Armenien og Aserbajdsjan deres suverænitet. Efter det tredje riges sammenbrud blev USA verdenshegemon. En pro-amerikansk regering blev også etableret i Kina.
  Men efterhånden blev det himmelske imperium mere og mere selvstændigt. I USSR, efter Kozhedubs de facto diktatur, blev der etableret en i det væsentlige præsidentiel forfatning, men med en to-periodes grænse for magten. Valgene blev afholdt på et alternativt grundlag, og posten som præsident havde et andet navn: folkets formand.
  Landet havde en blandet og hurtigt udviklende økonomi.
  Men her er hvordan historien ændrede sig fra en papirklip. De tabte Anden Verdenskrig, selvom de kæmpede tappert. Og resultatet var katastrofalt. Desuden var Tyskland kun i stand til at opnå storhed for en tid.
  Og USA var gradvist ved at miste indflydelse, verden blev multipolær, hvilket betyder, at der var mere og mere kaos i den. Tværtimod er der mindre orden. Og omtrent det samme som i det nuværende enogtyvende århundrede.
  Tja, hvorfor er menneskeheden så tiltrukket af fragmentering og kaos?
  
  
  TROTSKY I STEDET FOR STALIN
  Tukhachevskys kampagne mod Warszawa viste sig at være mislykket, primært på grund af Stalins skyld - som i stedet for at dække den sydlige flanke af de røde tropper, der rykkede frem mod Warszawa. vendte den første kavalerihær mod Galicien. På trods af de store styrker, der var under kommando af Joseph, lykkedes det ham desuden at blive besejret af polakkerne. Den Røde Hær tabte slaget ved Warszawa. Polakkerne indledte en modoffensiv, besat territorium inklusive Slutsk og besatte endda Minsk i flere dage.
  Men Vesten turde dengang ikke finansiere yderligere blodig krigsførelse med bolsjevikkerne. Warszawa sluttede fred, og borgerkrigen sluttede hurtigt.
  Men der er et alternativt historieforløb og et af de mange parallelle universer. Der beordrede Lenin fjernelse af Stalin, som ikke var særlig begavet i militære anliggender og den lunefulde, fra kommandoen over den sydlige flanke, og etablerede enheden i kommandoen for Tukhachevsky, mens han bibeholdt Budyonny over det første kavaleri.
  I dette tilfælde mislykkedes et forsøg på modangreb fra syd for Warszawa, og den inspirerede Røde Hær vandt i en hård kamp. Polens hovedstad faldt. Efter at have stået der et stykke tid og modtaget yderligere forstærkninger, gik Tukhachevsky videre til Lvov og Krakow.
  I nogen tid fortsatte kampene mod Wrangel, og med et yderligere angreb på Krim. Derefter besatte Den Røde Hær de baltiske stater i nord og befriede Aserbajdsjan, Armenien og Georgien i syd. Der var en midlertidig pause. Sovjetrusland havde brug for hvile og midlertidigt pusterum, hvilket er, hvad NEP blev. Men Trotskij insisterede stadig på, at alle lande i det tsaristiske Rusland skulle returneres. Som et resultat besatte den Røde Hær Finland i sommeren 1921 med Vestens medvirken.
  I 1922 blev Primorye erobret, dengang det nordlige Sakhalin. Trotskij, hvis autoritet som formand for Det Militære Revolutionære Råd var blevet væsentligt styrket, formåede at indtage Lenins plads og fortrænge Stalin, som var blevet henvist til en sekundær rolle.
  Mærkeligt nok, efterhånden som den personlige magt blev styrket, blev elementer af kapitalismen stadig stærkere i økonomien.
  Trotskij blev selv venstreorienteret hovedsagelig på grund af ønsket om at blive helligere end paven eller mere radikal end Stalin. Men efter at have fået magten fortsatte den ekstremt talentfulde jøde sin afbalancerede udenrigspolitik. Uden at opgive kommunistiske ideer forsøgte han samtidig at indgyde markedselementer og sikre gode relationer til andre kapitalistiske lande i verden.
  Hitlers magtovertagelse i Tyskland førte ikke til grundlæggende ændringer i verdenspolitikken. Führeren blev hurtigt sat i hans sted - og forbød enhver ophævelse af Versailles-restriktionerne eller genoprettelse af universel værnepligt og militær magt. Ligesom nazisterne fik forbud mod at indføre antisemitiske love og meget mere.
  Det eneste er, at under Hitler kom den tyske økonomi ud af krisen, men fascismen tog aldrig radikale former, forblev moderat nationalisme med nogle autoritære træk og generelle ungdomsorganisationer som Hitler Jugent.
  USSR under ledelse af Leon Trotskij blev en økonomisk rig magt med udviklet sværindustri.
  Sovjetunionens økonomi var mere markedsbaseret end Stalins, men den indeholdt også elementer af planlægning i form af femårsplaner. Fødselsraten er høj, især da Trotskij også forbød aborter - de siger, at der er så mange tomme lande i Rusland, og der er ingen grund til, at de må gabe som huller.
  Da størrelsen af den tyske hær forblev begrænset til 100 tusinde, og Polen allerede var blevet til en sovjetisk, socialistisk republik, ville der ikke være nogen at kæmpe med. Moldova blev returneret til Rusland tilbage i 1921 - ved at samle de kongelige lande tilbage.
  Trotskij støttede selv verdensinternationalen en smule, men målet med verdensrevolutionen begyndte at blive dæmpet op. Dels som under Stalin.
  Men krigen kom stadig fra østen. Japan begyndte militæraktion mod Mongoliet. Landet med den opgående sol blev sammen med Italien verdens vigtigste angribere. Sandt nok blev Mussolini tvunget til at begrænse sine ambitioner til erobringen af Etiopien - det eneste land i Afrika, der ikke var en andens koloni. Japan, der heller ikke endnu vovede at kæmpe alene med Storbritannien og især USA, klatrede ind i Kina. Og hun kom mere og mere ind her.
  Der er mange kinesere, og trods al deres fragmentering er de en alvorlig modstander. Og så kom samuraien ind i Mongoliet... Alvorlige kampe begyndte der i foråret 1941.
  Trotskij besluttede, at USSR allerede var stærk nok til at føre en fuldskala krig med samuraierne. Derudover ønskede den sovjetiske diktator at hævne sig for nederlaget i 1904-1905. På landjorden er den røde hær klart stærkere end japanerne, især i kampvogne. Men til søs har Stillehavsflåden endnu ikke nået paritet. Men Lev Davydovich kunne ikke opgive Mongoliet.
  Den Røde Hær stoppede oprindeligt samuraiens fremrykning. Den 20. august 1941 fandt en offensiv sted på Khalkhin Gol, som endte med sejr til Den Røde Hær. Hvorefter Trotskij krævede, at Japan skulle give Sydsakhalin og Kuriløerne tilbage.
  Naturligvis fulgte et afslag, og en storstilet krig begyndte. Kun i modsætning til den store patriotiske krig blev den udkæmpet på fremmed territorium. Selvom det ikke kan siges, at der var lidt blodsudgydelse.
  Kampene var fuldskala, og japanerne gjorde indædt modstand og overgav sig ikke. Men næsten alle de sovjetiske troppers operationer lykkedes. Forsvaret, efter en kraftig artilleri-spærreild, blev brudt igennem, og kampvogne, inklusive den seneste kraftfulde T-34, LT (tunge Leon Trotsky!), overvandt den voldsomme grøft af lig og metal.
  Først blev krigerne i Land of the Rising Sun drevet ud af Manchuriet. Der blev udført flere successive operationer, som tog ni måneder fra november 1941 til august 1942. Sovjettropper gik ind i Nordkorea... Der var også kampe på Sakhalin. Japanerne forsøgte endda at rykke frem - de rykkede tredive kilometer frem, men blev stoppet og kvalt af blod.
  I september 1942 var der et overfald på Port Arthur. Japanerne, ved hjælp af støtte fra havet, forsøgte at holde linjen. Sovjetiske tropper brød igennem fronten, men det lykkedes fjenden at stoppe fremrykningen ved at droppe tropper.
  Men samuraierne var ude af stand til at holde deres modstand ud længe. Sovjetisk luftfart overtog og bombede skibe. Derudover er japanerne for afvisende over for deres liv - de tog ikke engang faldskærme i kamp. På grund af dette, efter de vigtigste lufteliters død, blev samuraiernes modstand på himlen mærkbart svækket. Og sovjetisk luftfart begyndte at vinde meget mere selvsikkert.
  Derudover ophævede nye udviklinger af sovjetiske designere gradvist japanske jagerflys overlegenhed i manøvredygtighed. I december 1942, efter endnu et voldsomt overfald, blev Port Arthur taget, og Seoul faldt i samme måned.
  Den næste måned af 1943 begyndte med januaroffensiven i Sydkorea og erobringen af havnen i Busan.
  Japan tabte kampe og led mere og mere skade på himlen og til søs. I februar 1943 blev Beijing erobret af sovjetiske tropper. Og i marts, efter hårde kampe, blev Sydsakhalin befriet. April og maj var præget af nye sejre for sovjetiske våben til søs... Den øgede ubådsflåde, luftfart og skibe, der ankom fra Østersøen, var særligt effektive.
  I juni 1943 drev sovjetiske tropper japanerne ud af Shanghai. Dermed dannes deres egen besættelseszone.
  I juli og august befriede faldskærmstropper og søfolk Kuril-ryggen fra fjenden. Japan befandt sig i en usædvanlig vanskelig situation. Sovjetisk luftfart øgede sin slagkraft og bombede hårdere og hårdere, og flådeflåden i Land of the Rising Sun smeltede. I oktober 1943 traf Trotskij en beslutning: at angribe Okinawa - en generalprøve før kampen om selve den japanske metropol. Kampene var hårde, og samuraierne brugte våben i massevis: kamikaze-piloter.
  Det episke slag varede to måneder og en uge, som endelig endte med Okinawas fald. Og i januar 1944 blev Taiwan befriet.
  Japan var nu på randen af fuldstændig militær katastrofe. Hirohito kunne kun regne med, at USA og Storbritannien gik ind i krigen på hans side; det fascistiske Tyskland var på det tidspunkt stadig for svagt militært, og Mussolini kunne ikke nemt nå Trotskij i Stillehavet.
  Men USA og Storbritannien kom med hints, men havde ikke travlt med at gå ind i krigen. Desuden brød et massivt anti-britisk oprør ud i Indien. Den moderate Gandhi blev skubbet til side af mere radikale nationalister og venstreorienterede. Som et resultat begyndte en rigtig krig der. Churchill, der erstattede Chamberlain, viste stædighed og forsøgte at holde Pakistan og Indien under hans kontrol for enhver pris. Hvilket førte til en langvarig og bitter krig, der bandt britiske styrker.
  Amerikanerne handlede fuldstændig passivt i udenrigspolitikken: min hytte er på kanten!
  I marts 1944 landede sovjetiske tropper, på trods af at vejret endnu ikke var særlig gunstigt, i Hokkaido. Kampene varede tre uger og endte med japanernes nederlag. Denne succes rystede kejserens tillid til metropolens utilgængelighed.
  Kampene til lands og til vands fortsatte indtil den 11. maj 1944, hvor det udmattede Japan endelig kapitulerede.
  Kampene med deltagelse af sovjetiske tropper varede fra 10. april 1941 til 11. maj 1944 og tog tre år og lidt mere end en måned. Tabene af den sovjetiske hær i dræbte og døde af sår beløb sig til 960 tusinde soldater og officerer. Lidt mere end tres tusinde civile sovjetiske borgere døde også. Fra bombning, artilleribeskydning, kamp på Sakhalin og på grænsen i Primorye. Og omkring tre millioner mennesker blev såret, hvoraf fire hundrede tusinde blev handicappede.
  Generelt vandt USSR en stor sejr og formåede at installere pro-sovjetiske regimer i Kina og Korea og besatte med sine tropper alle ejendele i Land of the Rising Sun.
  Kammerat Trotskijs autoritet blev yderligere styrket både i landet og på den internationale arena.
  I 1946 fandt den første opsendelse af en kunstig satellit sted i USSR. Og i 1950 blev den første sovjetiske kosmonaut sendt rundt på kloden. I Rumænien indvilligede kong Micaiah i at indgå en militær og økonomisk alliance med USSR. Snart skiftede magten i Ungarn. Og i Tjekkoslovakiet har det længe været styret, omend ikke ligefrem af kommunister, men af venstreorienterede pro-sovjetiske kræfter.
  I 1951 udbrød en krig mellem Tyrkiet og USSR. På dette tidspunkt havde hverken USA eller Storbritannien en atombombe, og at starte en rigtig massakre med en så stærk fjende som USSR og dets allierede var selvmord for Vesten.
  Den sovjetiske hær besejrede Tyrkiet på mindre end en måned. At se, at Vestens reaktion er ekstremt træg... Storbritannien kæmpede med indianerne i lang tid, men til sidst mistede det hundredtusindvis af soldater og mistede kontrollen over sin største koloni. Der er en økonomisk krise i USA, og sorte gør optøjer.
  Trotskij træffer en beslutning: og inden for to måneder tager Den Røde Hær kontrol over hele Mellemøsten og Iran, og en pro-sovjetisk regering kommer til magten i Egypten. Briterne og franskmændene får et slag i tænderne. Og Hitler tager parti for USSR og for dette får han mulighed for at Anschluss Østrig.
  De Gaulle kommer til magten i Frankrig. Han er meget utilfreds med den sovjetiske ekspansion og taler om et korstog mod øst, mod bolsjevismen. Trotskij drømmer tværtimod om ekspansion til Europa, situationen er ved at blive varmere.
  Adolf Hitler, der udnytter det faktum, at USSR nu er med i unionen, begynder militariseringen af Tyskland. Og i Algeriet og Marokko bryder et stort oprør ud mod Frankrig.
  De Gaulle er rasende og kræver, at Tyskland stopper militære forberedelser. Som svar kræver Führeren genoprettelse af 1914-grænserne og truer med at sende folkets milits mod fjenden.
  Begge sider eskalerer trusler og samler tropper til grænserne. Den snedige Trotskij går ikke ind i krigen, men sælger tanks og fly til Tyskland på kredit. En kamp udspiller sig mellem nazisterne og franskmændene. Belgien går ind i krigen, men det forværrer kun Frankrigs stilling, som er begrænset af oprør i kolonierne og kommunistisk aktivitet på forskellige fronter. Tyskerne opnår dog ikke en hurtig sejr, men bliver hængende på Mangio -linjen , men de besætter Belgien. Efter halvandet års krig kom nazisterne tæt på Paris.
  De Gaulle går for at underskrive fred og giver Elsarz og Lorraine tilbage til tyskerne. Belgien skiller sig også af med en del af sit territorium. Führeren styrker sin indflydelse. I 1955 tester USSR en atombombe. Trotskij inkluderer Tjekkoslovakiet i USSR. Ganske vist går en del af Sudeterlandet til tyskerne, men langt mindre etniske grænser. Men de har ingen grund til at gynge båden...
  Hitler er tvunget til at ydmyge sine ambitioner og glæde sig over, at det lykkedes ham at ekspandere i Vesten og på bekostning af Østrig. Nazisterne invaderer også Danmark og genopretter også grænserne fra 1914 og den nordlige del af deres imperium.
  Trotskij døde i 1960 efter at have fejret sin firsårs fødselsdag. Uden dårlige vaner og opretholdelse af fysisk kondition, opretholdt formanden for USSR klar tænkning indtil sine sidste gerninger.
  Han overdrog posten som formand til sin søn David og grundlagde derved verdens første kommunistiske dynasti. På dette tidspunkt havde USSR oplevet øget centralisering og ændringer af forfatningen, der forbød tilbagetrækning fra den. Hitler overførte også magten til en af sine sønner opnået som følge af kunstig befrugtning, men på konkurrencebasis.
  Sønnen er dog stadig for ung, og efter Hitlers død splittes nazisterne, og hurtigt kom venstrefløjen til magten. Verden er blevet mere sikker, men kolonisystemets sammenbrud har givet anledning til en ny ustabilitetskrig. Løsningen var oprettelsen af en kommunistisk koalition. Den ydede gensidig bistand og forsøgte at opbygge socialismen under forholdene på det mørke kontinent.
  Men verdenskommunismen var kendetegnet ved en lang række markedselementer og var et kombineret system.
  I mellemtiden voksede modsætningerne i USSR. Et partis politiske dominans passede ikke længere til det voksende oligarki. Røde bølge-forretningsmænd ønskede forandring og politisk magt. Indtil videre har planøkonomiens succeser og politiske gevinster delvist kompenseret for oppositionsstemningen. Men der er sket ændringer i USA. En ny leder dukkede op, som ved at bryde monopolet på to partier: demokratiske og republikanske, skabte en tredje - patriotisk.
  Og da han kom til magten, etablerede han autokrati. Samtidig starter et korstog mod kommunismen. David døde, og derefter begyndte en hel række af sammensværgelser og fraktionskampe. Som et resultat blev landet rystet. Men kampen mellem fraktionerne endte med beslaglæggelsen af posten som formand for USSR, og folket faldt til ro.
  Der var aktiv pladsudvidelse. I 2015 blev Pluto den sidste planet, der blev sat fod af en menneskelig astronaut. I kort tid var folk i stand til at besøge Jupiters overflade. Sandt nok skulle de ligge i specielle aromatiske bade.
  Inden for USSR blev de kapitalistiske elementer styrket endnu mere. Der var en lagdeling mellem de fattige og de rige. Rigtige milliardærer dukkede op, og samtidig medlemmer af politbureauet. Kommunismen smeltede mere og mere sammen med finansoligarkiet og blev mindre og mindre anderledes end kapitalismen. Selv indkomstskatten blev lineær i USSR, og en enkelt procentdel blev indført. Dette førte selvfølgelig til vag utilfredshed og førte til mindre optøjer.
  Men indtil videre er situationen ikke kommet ud af kontrol. Men i virkeligheden, med kommunismens ydre egenskaber, blev sociale garantier i stigende grad indskrænket. Især medicin og uddannelse blev delvist lønnet, og arbejdsløse og arbejdsudveksling dukkede op.
  Victoria nåede Vilna og holdt op med at huske den parallelle verden. Hun skulle nu fortsætte med at lede den russiske hær.
  Hovedstaden i Storhertugdømmet Litauen, Vilna, faldt, men forude var en march videre til Grodno og Brest.
  Hviderussere sluttede sig villigt til den russiske hær. De faldt dog sne, og det blev sværere for middelalderhæren at bevæge sig. Ikke desto mindre beordrede storhertug Vasily at besætte Grodno og overvintre der. Victoria løb rundt i de omkringliggende slotte på jagt efter en anden at hugge eller udrydde.
  En vild tørst efter udryddelse sydede i hende, men oftere og oftere overgav hendes modstandere sig uden kamp.
  
  
  ORAKLER FRA MØRKE HELVEDE
  Der er selvfølgelig forskellige forudsigelser, nyttige og farlige.
  Men i en af de alternative virkeligheder var der en troldmand, der fortalte nazisten et nummer om, hvordan man kunne give tilbage magten til at genfortælle Djævelens spejl. Dråber af det skarlagenrøde blod fra et uskyldigt barn faldt ned på den reflekterende overflade. Og de blev øjeblikkeligt absorberet, og selve spejlet begyndte at lyse og genvandt sine gaver. Og Führeren lærte meget dengang.
  Men selv om man kender fremtiden, er det ikke altid muligt at rette op på den. I Afrika omgrupperede tyskerne imidlertid deres tropper og formåede at afvise den offensiv, som Montgomery indledte den 23. oktober.
  Skønt med stort besvær blev de stoppet af tropper med overlegent antal mandskab og udstyr. Men at kende stedet og tidspunktet for angrebet hjalp Rommel med at fordele sine få enheder rationelt og afvise angrebet. Briterne led betydelige tab og blev efter to ugers kampe tvunget til at stoppe.
  Og den tyske ubådsflåde var i stand til at påføre stor skade og sænke et dusin skibe med landgangsstyrker, der planlagde at lande i Casablanca og på Marokkos kyst. Amerikanerne, der så manglen på succes i Egypten og aktiviteten af de "tyske ulveflokke", opgav Operation Torch.
  Tyskerne forsøgte til gengæld at omgruppere deres tropper ved Stalingrad for at afvise de sovjetiske troppers flankerende angreb og forberedte sig ved at begrave sig i forsvaret i midten.
  På grund af dårligt vejr den 19. november 1942 var sovjetiske tropper ude af stand til effektivt at bruge luftfart, herunder angrebsfly, og artilleriforberedelse opnåede yderst begrænset succes. Så ved at omgruppere deres styrker var tyskerne og deres allierede i stand til at afvise de sovjetiske troppers fremrykning. Sandt nok distraherede dette nazisterne fra selve Stalingrad og gav de sovjetiske soldater, der var helte i byen, et pusterum. Selvom der er meget få huse tilbage under den røde hærs kontrol.
  Fritzerne holdt også ud i centrum... Slaget ved Stalingrad fortsatte indtil slutningen af december. Da det ikke lykkedes at opnå et gennembrud ved fronten, stoppede den røde hær. Men det var heller ikke let for tyskerne. De tabte for meget under angrebet på byen, og selvom tabsprocenten i forsvaret ser ud til at være i deres favør, er tropperne stadig udmattede.
  I januar var tyskerne trods oraklets forudsigelse ikke i stand til at holde ud i nord under Operation Spark. Ganske vist varede kampene i mere end tre uger og kostede den Røde Hær store tab, men det lykkedes dem at komme igennem til Stalingrad over land.
  Men advaret af Iblis' spejl var tyskerne i stand til at afvise offensiven nær Voronezh og styrkede deres svage allierede: italienerne og rumænerne. Ellers ville forsvaret der være brudt igennem.
  Og den tredje Rzhev-Sychov-operation var mislykket. Tyskerne slog igen, om end ikke uden besvær, den sovjetiske offensiv tilbage. I selve Stalingrad var det varmt, der var kampe i januar. Paulus blev erstattet af Mainstein, og denne mere erfarne feltmarskal formåede at erobre citadelbyen den 12. februar. Men igen betalte tyskerne en enorm pris for dette. I februar 1943 skulle rigsdagen samles og erklæres total krig. Forlæng arbejdsdagen og brug slavearbejde mere aktivt end tidligere.
  Erklæringen om total krig gjorde det muligt at øge produktionen af våben og danne nye divisioner. Herunder udlændinge og Hiwis.
  Da de vidste, hvornår briterne og amerikanerne planlagde at komme ind i Marokko, tildelte tyskerne, ved hjælp af deres store ubådsflåde, smertefulde slag mod de landende skibe - og forstyrrede den ene landing efter den anden. Dette gjorde det muligt for nazisterne at lokalisere militære operationer mod Vesten og koncentrere alle deres hovedstyrker i øst.
  Rommels korps position forblev vanskelig, men takket være spejlet begyndte fascistisk luftfart at operere mere effektivt, og konvojer forbedrede forsyningen af den afrikanske gruppe.
  Montgomerys nye offensiv i marts 1943 var en fiasko. Denne gang lokkede Rommel, efter at have modtaget nøjagtige data ved hjælp af djævelsk magi, briterne i en fælde og formåede at påføre dem et knusende nederlag! Ganske vist var det på grund af fjendens numeriske overlegenhed og luftherredømme ikke muligt helt at besejre Montgomery, men Storbritanniens nederlag var mærkbart. Især mange kampvogne gik tabt, og et betydeligt antal køretøjer blev erobret som trofæer.
  Briterne trak et par defensive linjer tilbage og kom tættere på Alexandria. Rommel havde brug for nye reserver, og nazisterne planlagde at fortsætte offensiven i sydlig retning. Stalingrad faldt, og så var det muligt at rykke frem langs Volga.
  I maj 1943 skiftede Krauts til Operation Dolphin. Deres tropper, trods hjælp fra oraklet, mødte meget stærk modstand fra den røde hær. Fremskridtene var langsom på bekostning af store tab. Sandt nok påvirkede en spåmands hjælp krigens gang . Wehrmacht forudså modangreb og iværksatte flere og flere angreb. I midten af juni havde nazisterne allerede nærmet sig Volga-deltaet og nået Det Kaspiske Hav.
  De sovjetiske troppers stilling i Kaukasus blev forværret af Tyrkiets indtræden i krigen den 22. juni 1943. Og dette forudbestemte faktisk udfaldet af kampen om Baku-olie.
  De allierede var ikke afgørende. Montgomery skiftede til aktivt forsvar og tænkte ikke længere på offensiven, og en landing i Marokko forblev urealistisk.
  Den 10. juli 1943 forsøgte Churchill, for at aflede en del af de tyske styrker fra øst, at lande i Frankrig. Men den dårligt forberedte landing, kombineret med amerikansk ubeslutsomhed og det faktum, at tyskerne takket være et orakel kendte alle detaljerne, resulterede kun i det største nederlag for briterne og amerikanerne på land i historien.
  Mere end seks hundrede og halvtreds tusinde mennesker og en masse udstyr blev fanget alene. Men dette forhindrede desværre ikke nazisternes fremmarch i syd. I august erobrede tyskerne hele Dagestan, tyrkerne erobrede næsten hele Armenien sammen med Jerevan, og den 27. forenede nazisterne og osmannerne sig og rev den transkaukasiske front i to dele.
  Og igen endte sovjetiske styrkers offensive forsøg på andre områder af fronten i fiasko. Fjenden var for godt klar over den sovjetiske kommandos planer.
  Specialafdelingen i Den Røde Hær florerede, undertrykkelser og masseudrensninger blev gennemført. Selv flere dusin generaler og artillerimarskal Kulik blev skudt.
  Men så længe fjenden havde et djævelsk våben, ville intet hjælpe imod ham.
  September måned gik i svære kampe, nazisterne og osmannerne kom tæt på Baku. Og i oktober udbrød der kampe i selve byen.
  Kystbyen blev forsynet over havet, og de forsøgte desperat at holde den. Kampene trak ud og inden den 7. november, som planlagt, lykkedes det ikke Krauts at tage den. Men alle de andre byer i Kaukasus var allerede gået tabt på dette tidspunkt. Og i december faldt den legendariske by på bekostning af kolossale tab.
  Kaukasus var fuldstændig tabt, ligesom det største oliefelt, der blev udviklet på det tidspunkt i USSR. Sandt nok, da alle oliebrøndene blev sprængt i luften og ødelagt, kunne nazisterne ikke selv drage fordel af denne fordel snart.
  Der var pause på østfronten. Store tyske landstyrker rykkede ind i Irak og videre til Palæstina og Suez-kanalen for at hjælpe Rommel. Den sovjetiske ledelse besluttede dog at udnytte pausen. Oliefelter er allerede blevet udviklet andre steder, herunder Sibirien. Og sovjetiske designere arbejdede på nye tanke. IS-2 og T-34-85 skulle være et svar på de tyske pantere og tigre.
  Produktionen af våben i Nazityskland var højere end i den virkelige historie. Det er klart, at nazisterne og slaverne har flere ressourcer, og bombningen fra de demoraliserede allierede er svagere. Det betyder, at de kunne producere mere jern og metal af bedre kvalitet end i virkeligheden. Derfor blev produktionsplanen for 600 Panthers om måneden nået og endda overskredet. Men der var andre begrænsninger: træningstid for nye besætninger. Desuden havde "Panther", for alle dens utvivlsomme fordele: en kanon med høj pansergennembrydning og skudhastighed, fremragende udsyn og optik, samt god frontbeskyttelse og god køreegenskab, svag sidebeskyttelse og et forskudt arrangement af ruller.
  Panther-2 viste sig at være en mere avanceret og lovende udvikling. Takket være et meget tættere layout med en lidt højere vægt på 47 tons, havde Panther-2 en stærk 88 mm kanon med en 71 EL løbslængde og panser på 120 mm på forsiden af skroget, 60 sider i en vinkel, og 150 på panden af tårnet, med 900 hestekræfter motor i et duraluminium kabinet.
  En sådan maskine begyndte at blive produceret i november 1943 sammen med Tiger-2. Tyskerne var dog stadig bare ved at udvikle deres bil. Og de rykkede frem mod Mellemøsten.
  I marts 1944 erobrede tyskerne Kuwait og nåede Suez-kanalen.
  Oraklet skulle brydes, for at nazisterne ikke skulle have nogen fordele. I dette tilfælde havde pigerne et ønske om at gøre det tidligere, men begrænsninger i indflydelse påvirkede dem.
  For eksempel, nu, i stedet for piger fulde af magi, den 1. april 1944, bevægede to smukke skønheder sig langs fronten. Desværre, med meget middelmådige evner, påvirkede springbegrænseren. Det var lidt koldt selv for bare fødder at gå på forårsgrunden knap udsat for sne. På pigernes venstre hånd ligger den dybe Volga, nord for Kamyshin, og går man længere, når man tyske stillinger nær Stalingrad. Og krigernes opgave er at blive næsten almindelige piger og miste deres overmenneskelige evner til at neutralisere det forhadte orakel... Men selv dette er måske nu ikke nok. Sovjetunionen mistede trods alt det territorium, hvor halvdelen af befolkningen boede før krigen, og en betydelig del af dets industrielle potentiale, herunder først og fremmest olie, der var praktisk til udvinding.
  Der er selvfølgelig mange andre indskud, men for at de kan fungere fuldt ud, kræves der både tid og penge. Det vil sige, at situationen er sådan, at selvom Hitler bliver frataget kraften fra Iblis-spejlet, kan dette vise sig at være smerteligt utilstrækkeligt. Desuden forstærkedes separatistiske følelser blandt de allierede. Især amerikanerne. Roosevelt er syg, Gallen er tydeligvis tilbøjelig til venstreorienteret pacifisme, og udsigterne til nyvalg er ikke særlig muntre.
  Ubådskrig går ikke godt for de allierede. Antallet af tyske ubåde stiger konstant, og deres kampkvaliteter forbedres. Varmestyrede torpedoer og hydrogenperoxiddrevne ubåde er allerede dukket op . Og de allieredes flåde bliver tyndere og svækkes, især da de teknotroniske hajer fra Krauts har lært ikke at komme til overfladen og ikke at afsløre sig selv.
  Derudover er aktiviteten af nazisternes ubådsflåde højere end i den virkelige historie: brændstofforsyningen er blevet lettere, tankskibe ankommer endda fra de libyske felter. Derudover er bombningen af Rumænien meget svagere. Og produktionen af syntetisk brændstof er højere.
  De allierede er i chok, og deres situation er ugunstig. Især interne politiske.
  Styrkebalancen på østfronten den 1. april 1944: USSR 6,3 millioner soldater og officerer og omkring 5,3 tusinde kampvogne og selvkørende kanoner, 95 tusinde kanoner og morterer, 7,7 tusinde fly. Store tab i vinterkampe, når du forsøger at besejre fjenden. Tyskerne, under hensyntagen til satellitter, udenlandske divisioner, Hiwi-infanteri, har akkumuleret mere end 7,2 millioner, tanks og selvkørende kanoner allerede 8,8 tusinde, kanoner og morterer omkring 100 tusinde, luftfart 16,5 tusinde køretøjer. I betragtning af, at de nye IS-2 og T-34-85 kampvogne netop er begyndt at gå i tjeneste med den Røde Hær, er fjendens overlegenhed i kvaliteten af udstyr betydelig. Således er produktionen af "Panthers" og "Tigers" allerede fremmet, og de udgør mere end halvdelen af Tysklands tankflåde.
  Inden for luftfart er kvalitative vurderinger ikke så klare. Tyske køretøjer er sovjetiske overlegne med hensyn til hastighed og bevæbning, men ringere med hensyn til horisontal manøvredygtighed, mens de på samme tid er overlegne i vertikal manøvredygtighed. Men vigtigst af alt dukkede jetfly op i Fritz, primært ME-262. Af de propeldrevne jagerfly var de kraftigste med hensyn til bevæbning og hastighed ME-309 og TA-152. Yu-488 og endnu tidligere Yu-288 gik i serieproduktion. Disse bombefly havde ingen sidestykke i flyveegenskaber under høj belastning.
  Under alle omstændigheder, hvis vi tager hensyn til styrkebalancen, så må fjenden anerkendes som mere magtfuld. Hvis operationen i Mellemøsten bliver gennemført, vil fascisterne desuden blive endnu stærkere. Og der er ikke mere end en måned tilbage til deres endelige sejr der. Så...
  Den teknisk kyndige Elena sukkede tungt og sang:
  - Ingen kraft, ingen styrke... Nissen har tydeligvis fået for meget at drikke! Han savede bare barken og skreg uanstændigheder!
  Zoya, som beholdt sin kultur selv i en beskeden bondekjole, rystede fingeren til sin ven:
  - Lad os undgå vulgariteter... Lad os hellere udarbejde en handlingsplan!
  Elena trak på skuldrene. Hun var tyndere end før og ikke så atletisk. Selvom måske mange mænd ville finde hende endnu mere attraktiv end før. Pigens kjole er enkel, hør, hvid og ren. Lidt kortere end det er sædvanligt for bondekvinder, blotter deres solbrune ben over knæene. Pigerne havde ingen våben eller smykker tilbage. Der er ikke engang et ur.
  De er nu så rustikke, for solbrune til april måned, men ikke så hurtige og stærke. Fødder går langs en lervej oversået med småsten. Nøgne såler, som dem hos bondekvinder, er ru og føles behagelige, når de træder på en stikkende overflade. Når man går, blæser det ikke sådan koldt. Morgenfrosten efter frost smelter, og fødderne er ikke så følelsesløse og ømme.
  I sin tidligere krop var hun en kriger generelt, selv i Antarktis uden problemer. Og nu er mine ben røde af kulde, og varmer op i morgensolen, de smerter ulækkert.
  Elena, som allerede havde glemt, at den menneskelige krop kan opleve ubehagelige fornemmelser fra kulde og træthed, sagde med irritation:
  - For at være ærlig, så kan jeg ikke se meningen med sådan en ekspedition. Vi blev kastet ud i dette helvede, berøvet stærk magi... Efterladt barfodet og i en simpel bondekjole, og på samme tid forpligtet til at redde menneskeheden fra fascismen!
  Zoya reagerede logisk på en lignende passage:
  "Men det er det smukke ved det!" For at det ikke skulle være for nemt, når vi ved at bruge vores mirakuløse evner tog Vilna og andre byer i Litauen. Det er meget mere interessant og vigtigst af alt kræver fantasi at besejre fjenden i simple kroppe og uden superkræfter!
  Elena sparkede sædvanligvis sin bare fod ind i en stor brosten, der stak ud af leret midt på vejen. Men i stedet for at flyve ud fra slaget, blev stenen på plads, og den kloge pige skreg om smerten. De stadig lange, yndefulde fingre blev straks hævede og blev blå. Og Zoya måtte endda rette et par af dem. De lilla falanger faldt på plads, og Elena rystede den tåre af sig, der havde dannet sig på hendes kind. Du skal gøre noget så dumt.
  Datteren af Belobog følte en bølge af sympati i sig selv, hun blev overvældet af en bølge af empati. Og samtidig dukkede en følelse af egen svaghed og sårbarhed op. Neglen under Elenas blå kød revnede, og hendes ben blev også virkelig rørende beskadiget og sårbart.
  Den kloge, med sympati for sig selv, bemærkede:
  - Det er, hvad kød uden superkræfter betyder... Man bliver simpelthen ingen!
  Zoya bemærkede irriteret:
  - Dine små ben vil hele... Du vil leve på en eller anden måde!
  Pigerne tog afsted ad vejen igen. De havde ikke længere den samme hensynsløse munterhed. Dertil kommer, at jo længere de gik, jo mere gjorde sulten sig. Her dukkede de kollektive landbrugsmarker op... Der var allerede fuld gang i arbejdet med dem.
  Mændene var dog ikke synlige, kun kvinder og børn blev spændt i spænding, nogle til ploven, nogle til hakken. Folk her er frygtelig tynde, med udmattede ansigter. Det er sandt, at drengene, da de så de smukke piger, smilede og vinkede til dem og hilste på dem med hårdhændede, udstrakte hænder.
  Zoya tilbød at hjælpe Elena med bondearbejde. Svarogs datter gik modvilligt med. Hun ville personligt have våbenbedrifter og ikke den hårde del af kollektivgården. Men efter at hun sårede sin fod på en brosten, forsvandt hendes krigeriske humør med det samme. Derudover bør du tænke på din egen legalisering. Hvad man end må sige, så endte de kun i kjoler og uden præster.
  Ja, NKVD kan erklære dem for spioner når som helst og forvirre dem. Ellers vil de vise sig bare at være flygtninge, der har mistet alt, inklusive deres dokumenter. Deres kjoler er ikke særlig nye, og stilen med en kortere nederdel er typisk for den bolsjevikiske landsby. Du kan spise nok til at de vil tro det!
  Zoya blev født i landsbyen, og hendes hænder og krop er meget fingernem i lidelse. Elena er en bydame, ikke kun en moskovit. Sandt nok har hun erfaring med agerarbejde i Rodnover-samfundet. Men alligevel er bevægelserne ikke så lette og velkendte som Zoyas. Ja, og knækkede fingre på den kolde jord smerter ulækkert.
  Men de unge kvinder, drenge og piger er alle barfodede, selvom det var frostgrader om natten, og man risikerer næsten at blive kold. Kun ældre kvinder og gamle kvinder i bastsko. Der er ingen mænd i sigte, og den ældste over alle er en krølhåret, rødlig teenager, der ikke ser ældre ud end femten, i velordnede bukser, men med et meget udtryksfuldt udseende og en modig hage. Denne knægt med et Komsomol-mærke er den ældste blandt drengene og giver ordrer til alle.
  Den unge kommandant kommenterede ikke, at de to skønheder sluttede sig til dem. Som om det var sådan, siger det sig selv. Klimaet i Volga-regionen er mildt, og klimaet er i fuld gang, så et ekstra par hænder vil ikke skade.
  Elenas ryg begyndte snart at gøre ondt, og hun bad om at gå til ploven. Så det er nemmere for en ret stærk pigekrop, men du skal bare forsigtigt grave dine hæle ned i den løse jord, så dine tæer ikke irriterer så meget. Men trykket på brystet kommer i en anden vinkel, og ryggen, efter at have været aflastet, føler ikke smerte.
  Pigen tænkte så, hvor gammel er hun egentlig? Det er for længst passeret hundrede! Sjov! Hun er en af de ældste kvinder i det moderne Rusland og på samme tid fuld af styrke og sundhed. Men efter at være blevet frataget deres magiske evner, kunne de blive sådanne monstrositeter!
  Denne tanke giver Elena kuldegysninger...
  Alle arbejdede med entusiasme og uden frokostpause. Eller først da det blev helt mørkt, nærmede de sig bålet for at forfriske sig. Volga-floden var i nærheden, og der var fisk i potten. Men der er kun så meget brød, og det er på en eller anden måde ikke helt rent, med urenheder. Endnu en smag af løg.
  Maden er enkel og ikke for meget, det virker som en delikatesse til sultne maver. Ranger-pigerne havde ikke følt sig så trætte i mange år. Nej, det er stadig meget smertefuldt at være menneske uden superkræfter. Og man bliver træt som... et æsel!
  Men det er også godt, at organismerne er unge og sunde. Pigerne faldt i søvn sammen med andre kvinder i stalden på sig selv. En af drengene hvilede sit hoved på Zoes høje bryst. Rangerpigen strøg hans blonde krøller... Og mærkede en stærk melankoli. De modtog alt fra livet og fra deres mæcener, Demiurge-guderne: evig ungdom, magt, muligheden for at få rigdom, magt, ære og respekt, men... For at blive gravide, skal de sove med en mand, der er lige så dygtig som dem. Og det er slet ikke nemt at finde.
  Og hvis der er sådanne fyre, så er de på et andet niveau og i et andet univers. Elena huskede en sang om Gagarin, og det fik hende til at føle sig endnu mere trist;
  Ved du, hvilken slags fyr han var...
  Hele verden bar ham i hans arme!
  TSINGS BRODERS BESTEMMELSE REDDER IMPERIERET
  Tsar Nicholas II's bror, Mikhail, handlede i modsætning til den virkelige historie beslutsomt. Den kejserlige garde åbnede ild mod oprørerne, der forsøgte at storme Vinterpaladset. Derefter gik kosakkerne, begunstiget af suverænen, og adelige regimenter ind i slaget.
  Flere hundrede oprørere blev dræbt, og andre flygtede. Politiet fangede aktivt oprørerne og deres ledere. Repræsentanter for statsdumaen, fyrstefamilier, købmænd og medlemmer af den finansielle elite skyndte sig at sværge troskab til zar Nicholas og svor loyalitet. Under slaget blev mere end seks hundrede oprørere dræbt og halvandet tusinde blev såret. Vagterne mistede omkring tyve mennesker døde, kosakkerne yderligere halvtreds.
  Et alvorligt sammenstød, men autokratiet overlevede. De sammensvorne på toppen havde hverken en eneste mening eller en eneste leder. Og generelt mente mange af dem, at det var umuligt at ændre styreformen under en krig.
  Der er mange utilfredse med zar Nicholas II, men det er svært at tilbyde et alternativ til det kejserlige regime. Desuden frygter de rige alvorligt, at den republikanske styreform vil vise sig at være for svag og løs til at beskytte kapitalisterne mod det sultne og oprørske proletariat og godsejerne mod bønderne.
  Men folket selv vil ikke organisere en seriøs revolution. Bolsjevikkerne er stadig for svage og få i antal, de socialistiske revolutionære mener for det meste, at revolutionen er god, men det er bedre at vinde verdenskrigen først.
  Kort sagt, der var tumult og alle kom ud! Noget som en blodig opstandelse gentog sig selv...Og tavshed!
  Nicholas II tildelte sin bror for hans beslutsomhed med George Order, første grad, og forfremmede ham til rang af general-in-chief, udnævnte Mikhail til at lede vestfronten. Og de sydlige og rumænske fronter var underordnet Brusilov.
  Størrelsen af den russiske hær voksede til næsten ti millioner mennesker, og dens vedligeholdelse lagde en tung byrde på imperiet. Det var nødvendigt at rykke frem.
  Så snart vejene tørrede ud, slog tsarhæren til i Galicien. Numerisk overlegenhed var på de russiske troppers side. Østrigerne svækkedes i moralen, og regimenter bestående af slaver deserterede i massevis eller overgav sig. Der var ikke nok tyske enheder til at begrænse fjenden.
  For at toppe det hele gik USA ind i krigen mod centralmagterne i april. Og dermed var udfaldet af konflikten allerede forudbestemt. Tyskerne forsøgte at øge deres styrker i Vesten for at besejre de allierede og var ude af stand til at yde væsentlig bistand til Østrig-Ungarn.
  Russiske tropper besatte Lviv og en række byer i Galicien. Selv flere små kedler blev dannet. Den østrigske, patchwork , knækkede front kollapsede for hurtigt, så tyskerne måtte flytte til et blindt forsvar i vest og kaste tropper ind i de huller, der var dannet.
  Ved at udvikle deres succes nærmede russerne sig Przemysl og omringede endda byen. Men forsyningsproblemer og indførelse af flere kampklare tyske enheder i kampen bremsede fremrykningen. Men den rumænske front gik i offensiven, og efter nogen tid også vestfronten. Sidstnævnte stod over for en vanskelig opgave: at bryde igennem det magtfulde, dybtliggende tyske forsvar.
  Tsarens bror Mikhail anså det ikke for skamfuldt, han lærte af Brusilov og anvendte lignende taktik. Han begyndte at forberede en offensiv tolv forskellige steder på én gang, så tyskerne ikke kunne bestemme retningen for hovedangrebet. Derudover brugte de aktivt et røggardin og en offensiv om natten.
  Russiske tropper i syd befriede Bukarest, og angrebet i centrum resulterede i gennembrud syd for Vilno.
  Tyskerne måtte igen forstærke deres sydlige flanke. De tyske tropper, der blokerede Riga, var truet af omringning. Under disse forhold traf kejseren den svære beslutning at forlade de baltiske stater og trække tropper tilbage til den preussiske forsvarslinje.
  Tingene fungerede ikke for fagforeningen og Tyrkiet. Russerne og briterne rykkede frem i Lilleasien, franskmændene lagde pres på Palæstina i Syrien. Osmannerne var ved at svækkes, og deres fald var ikke langt væk. Derudover ændrede bulgarerne sig. Idet den indså, at preusserne allerede havde tabt krigen, og de russiske tropper, efter at have befriet det meste af Rumænien, var nået til grænsen, erklærede den slaviske konge krig mod Østrig, Tyrkiet og Tyskland.
  Det gav naturligvis tyskerne mere hovedpine. De kunne ikke længere holde frontlinjen i øst og blev tvunget til at trække sig tilbage til Vistula. I håb om, at en naturlig vandbarriere ville forsinke russiske tropper.
  De allierede i vest opnåede kun delvise succeser, selvom de allerede brugte kampvogne mere aktivt. Men indtil videre holdt Tyskland fronten, selv om det var tvunget til at rykke lidt tilbage. Den sydlige del tog mange kræfter.
  Tja, det tsaristiske Rusland i efteråret og vinteren overførte hovedparten af kampene til det osmanniske rige.
  Angrebet på Konstantinopel, både fra land og hav, endte i russiske våbens triumf. Tyrkiet faldt, og med det fik Rusland store territorier, Konstantinopel og stræder med adgang til Middelhavet.
  Det var ganske vist ikke muligt at afslutte krigen i 1917, men sejrsånden mærkedes allerede af alle, meget mere end i 1916.
  Vinteren forløb i Rusland med små strejker og demonstrationer, men der var ingen alvorlige sammenstød, trods militære vanskeligheder. Måske er rublen faldet for meget, men det er for tidligt at tale om hungersnød.
  Men det var på tide at afslutte krigen, og alle forstod dette. Forfremmet til feltmarskal foreslog Brusilov at levere hovedslaget i syd, hvor fjenden var svagere, og derefter vende mod nord.
  Tyskerne havde allerede deres første kampvogne. Men deres antal er for lille til at have en væsentlig indflydelse på krigens gang. Rusland har også sine egne køretøjer, især Mendeleev-tanks. Men igen kan den tsaristiske industri endnu ikke udføre masseproduktion.
  Men masseproduktion af kampvogne blev etableret af briterne, amerikanerne og franskmændene. Det betyder, at der er dukket et nyt, kraftfuldt middel til at bryde igennem forsvaret op, som skulle bryde igennem de tyske stillinger.
  De allierede ønsker også at afslutte den ødelæggende krig så hurtigt som muligt. Og fra slutningen af marts begyndte de at forsøge at bryde igennem det dybe tyske forsvar.
  De russiske troppers offensiv begyndte, så snart vejene tørrede ud i syd. De russiske tropper blev efter tidligere sejre friske op, men østrigerne holdt knap nok fast. Budapest befandt sig omringet allerede i begyndelsen af maj. Derefter begyndte bevægelsen mod Wien og forbi Wisla-floden.
  Italienerne gik også i offensiven. Selv Japan sendte en ekspeditionsstyrke til Europa. Tyskerne pressede på fra alle sider.
  Da russiske tropper allerede havde nærmet sig Wien, kapitulerede Østrig-Ungarn. Tysklands sidste allierede var endelig faldet. I Vesten, ved at bruge angrebstaktik på forskellige dele af fronten, rykkede de allierede langsomt, men sikkert frem. Og russiske tropper trådte ind fra syd til bagenden af den tyske front, der dækkede Vistula.
  Under disse forhold meddelte kansler Wilhelm, der indså Tysklands fuldstændige, håbløse stilling, ophør med alle fjendtligheder den 22. juni 1918. Faktisk kapitulerede tyskerne.
  Østrig-Ungarn ophørte med at eksistere. Rusland modtog Galicien, Krakow-regionen, Bukovina, en del af det østlige Slovenien og Ungarn. Rumænien Transsylvanien. Det eneste, der var tilbage af Østrig-Ungarn, var det lille Østrig og et stærkt reduceret Ungarn. Tjekkoslovakiet opstod under Ruslands auspicier.
  Tsarriget modtog fra Tyskland Klaipeda, Poznan og adgang til havene, afskåret Østpreussen fra selve metropolen gennem Danzig.
  Tyskland måtte afgive, hvad det tidligere havde erobret i 1800-tallet, til Danmark og Frankrig. Hun blev dømt til at betale enorme erstatninger hvert år og begrænsede det militære potentiale til hundrede tusinde mennesker.
  Og selvfølgelig, som i den virkelige historie, en demilitariseret zone.
  Det tsaristiske Rusland udvidede sine besiddelser i syd. Det Osmanniske Rige ophørte ligesom det østrigske rige med at eksistere. Storbritannien tog Irak, Frankrig, Syrien og sammen med briterne Palæstina. Rusland fik Armenien, Lilleasien og Konstantinopel.
  Mellemøsten og Iran var også opdelt i indflydelsessfærer. Tsarrusland opnåede således betydelige materielle erhvervelser.
  Men krigen kostede mere end to en halv million soldater livet, de døde civile ikke medregnet, enorme udgifter. Finanserne faldt i opløsning, og landet faldt i gæld.
  Det er rigtigt, at de allierede mildt gik med til at afskrive renter på lån, men alligevel viste gælden sig at være ret stor - omkring ti milliarder guldrubler.
  Men det var muligt at nationalisere virksomheder, der tidligere var ejet af tyskerne.
  Den politiske situation i det tsaristiske Rusland stabiliserede sig, og kejserens autoritet voksede.
  Nicholas II udnyttede dette ved at annullere sit eget manifest om statsdumaen. Autokratiet blev genoprettet igen, og den lovgivende magt overgik fuldt ud til zaren.
  Dette forårsagede kun frygtsomme forsøg på protest. Landet var for træt af krigen og ønskede ikke nye stød.
  Og økonomien begyndte en hurtig genopretning efter krigen! Væksten var i gennemsnit omkring ni procent om året og var højere end i USA.
  Nye avancerede industrier blev skabt og maskinteknik udviklet. Lønningerne voksede.
  Arbejdsdagens længde blev reduceret med zarloven fra 11,5 timer til 10,5 timer. Og på før-feriedage og før weekender frem til klokken 9. Desuden blev arbejdsdagen reduceret til ni timer, hvis i det mindste en del af den var om natten.
  Efter udvekslingen af penge blev rublens solide guldbalance genoprettet. I 1929 nåede en arbejders løn 50 rubler om måneden, og prisen på vodka var 25 kopek per flaske. Det vil sige 200 flasker om måneden. Og hvis vi tager det i guldækvivalent, er det hele 37 gram rent guld.
  Landet har indtaget andenpladsen kun næst efter USA med hensyn til industriel produktion. Udsigterne for imperiet så meget rosenrøde ud, men... en stor depression ramte.
  Sammenbruddet påvirkede hele verden, inklusive Rusland. Sandheden har skadet Tyskland og USA mest. Men det tsaristiske Rusland var for afhængig af eksterne lån og kunne derfor ikke undgå chok og recession.
  Bolsjevikpartiet i tyverne oplevede en krise. Lenin trak sig faktisk tilbage fra den praktiske, revolutionære kamp ved at fordybe sig i teori...og skrive science fiction.
  Vladimir Ilyich mødte Herbert Wales i Storbritannien og følte en smag for science fiction. Især fra Vladimir Iljitjs pen kom en stor, futuristisk roman: "Kommunisme er lykkens vej"! Og en række andre værker. Lenin tjente allerede gode penge på science fiction-værker.
  Bolsjevikkerne delte sig i trotskister og stalinister. Stalin besluttede at vende tilbage til taktikken for individuel terror, der er karakteristisk for Narodnaya Volya. Trotskij indtog en mere moderat holdning.
  De socialistiske revolutionære er stadig aktive, selvom der ikke længere var nogen højprofilerede politiske mord i tyverne. Republikanernes og kadetternes positioner styrkedes gradvist. Faktisk forekom det absolutte monarki for alle som et forældet levn. Så uroligheder, strejker, demonstrationer begyndte igen og kongetronen begyndte at ryste.
  Monarken kunne huske meget...
  Nicholas II's regering fandt en løsning...i krig! Desuden længtes generalerne efter hævn for Japans nederlag. Og det er forståeligt...
  Efter Første Verdenskrig gennemførte det tsaristiske Rusland flere små militære kampagner. I Mellemøsten, hvor de og deres allierede fuldendte den arabiske verden. I Afghanistan.... Der fandt krigen sted sammen med Storbritannien. Rusland overtog de nordlige regioner i Afghanistan, hovedsagelig befolket af usbekere og tadsjikere samt Herat. Briterne underkastede sig alligevel efter brutale krige syden. Selvstyret forblev i centrum af Afghanistan.
  Iran beholdt stadig udseendet af suverænitet, men dets opdeling var heller ikke langt væk.
  Men det største interessesammenstød fandt sted i Japan. Desuden oprettede japanerne i 1931 en marionetregering i Manchuriet og indledte en offensiv i Kina.
  Hvilket blev årsagen til en ny krig.
  På dette tidspunkt havde den russiske hær formået at opdatere sin kampvognsflåde og skabe en meget stærk luftfart. I luften var Japan mærkbart underlegen, og Ruslands landhær var meget mere talrig og måske mere kampklar.
  Stillehavsflåden blev kommanderet af den legendariske admiral Kolchak. Ridderen af St. Andreas den Førstkaldte, Brusilov, var allerede død på dette tidspunkt, men hans dygtige elever blev tilbage.
  Krigen var mislykket for Japan lige fra begyndelsen. Russiske generaler: Denikin, Wrangel, Kaleidin, under overordnet kommando af zarens bror Mikhail Romanov, handlede energisk og dygtigt. Erfaringerne fra Første Verdenskrig fik indflydelse, og der blev taget højde for fejl i konflikten 1904-1905.
  Prokhorovs lette kampvogne, som simpelthen er uerstattelige i manøvrekrig, viste sig også at være ret gode. Under alle omstændigheder var det allerede en anden russisk hær, og en helt anden krig.
  Men under det første slag med samuraien, hvis Kuropatkin var blevet erstattet af en mere talentfuld og beslutsom kommandant, ville udfaldet af krigen naturligvis have været et helt andet.
  Under alle omstændigheder blev Port Arthur inden for to måneder belejret af russiske tropper, og japanerne blev slået. To måneder senere blev hele Korea befriet, og citadelbyen blev taget med storm.
  Til søs rasede også kampe med varierende grad af succes. Indtil eskadronerne fra Østersøen og Sortehavet ankom. The Land of the Rising Sun blev fuldstændig besejret, og de landede endda tropper på Hokkaido. Japan blev tvunget til at underskrive en ydmygende fred. Giv tilbage Manchuriet, Port Arthur, nogle besiddelser erobret fra tyskerne, det sydlige Sakhalin og Kuril-ryggen. Og samtidig betale en godtgørelse, en pæn sum - en milliard guldrubler.
  Sejren styrkede midlertidigt autokratiets position, og derefter gav den store depression plads til hurtige økonomiske opsving.
  I Tyskland, som i den virkelige historie, kom Hitler til magten, men han fik ikke lov til at løbe løbsk. Især forsøget på at genoprette den almene værnepligt mødte hård modstand fra Rusland og Frankrig. Selvom der blev givet mindre indrømmelser med hensyn til militært potentiale. Hærens størrelse fik lov til at stige fra et hundrede tusinde til to hundrede og halvtreds. Derudover returnerede Hitler kontrollen over den demilitariserede zone til Tyskland.
  Og dynastiske problemer var under opsejling i det tsaristiske Rusland. Tronarvingen, Tsarevich Aleksej, døde... Tsarens bror Mikhail Romanov blev frataget arverettigheder. Og Kirill Vladimirovich Romanov blev virkelig arving. Men denne fyr er bundet i fuldskab og udskejelser. Fuldstændig nedbrudt...
  Så hvem skal efterfølge zar Nicholas II? Tsarens bror Mikhail fik efter sejren over Japan rang af generalissimo og nød enorm popularitet. Han blev det første medlem af kongefamilien i det kejserlige Ruslands historie, der modtog en så høj rang. Og mange ønskede at se ham på kongetronen.
  Sandt nok var Nicholas II selv - en ikke-drikker uden dårlige vaner, der regelmæssigt dyrkede gymnastik - stadig ret stærk, og det så ud til, at hans regeringstid ville være den længste i russisk historie. Men Stalin udtænkte det mest ambitiøse mordforsøg siden Alexander II's tid. Selvom det så ud, hvad er meningen?
  I hvert fald blev 1937 et ildevarslende år. Zar Nicholas II blev dræbt, og sammen med ham døde også to ministre, samt tre dusin hoffolk, og en del af Vinterpaladset kollapsede.
  Terroristerne brugte kloaksystemet til at mine og plantede mere end et ton aminolon.
  En aggressiv hændelse greb således ind i historiens løb. Sådan sluttede zar Nicholas II's regeringstid. Monarken begyndte ikke at blive kaldt stor eller formidabel. De, der ikke elskede kejseren, kaldte ham blodig, for meget blod blev udgydt i hans rige. Hvem behandlet med respekt er en Erobrer. Så antallet af landområder under ham i Rus' steg. Selv en stor provins dukkede op i Kina: Zheltorossiya.
  I alt varede riget 43 år. Kun Ivan den Forfærdelige regerede længere og nominelt. Men i betragtning af at han overtog tronen i tre år, viste den faktiske kontrol sig at være kortere.
  Men den legitime arving, Kirill Vladimirovich Romanov, besteg ikke desto mindre tronen. Han regerede ikke længe - omkring et år, men formåede at øve en vis indflydelse på historiens gang. Især gav han Adolf Hitler lov til at udføre Østrigs Anschluss. Angiveligt henviser til folks ret til selvbestemmelse, og angiveligt vil der på denne måde være mere orden. Aftalt med Anschluss af Østrig og Mussolini.
  Således udvidede Tyskland, og dets befolkning oversteg firs millioner. For ikke at nævne, at Hitler opmuntrede til fødsler. Under Adolf den Dæmoniske voksede den halvanden gang.
  En borgerkrig brød ud i Spanien, men den endte meget hurtigere, da der ikke var noget Sovjetunionen, som ydede bistand til venstrefløjskoalitionen i Madrid.
  Men Franco blev en allieret med Führeren. Og den nye zar Vladimir III kolliderede med Storbritannien.
  Situationen er faktisk kompliceret. Et puslespil fyldt med Anden Verdenskrig. Og en ny runde af konfrontation. Iran er ikke delt, og dette er faktisk det sidste islamiske land, der formelt er uafhængigt. Både Rusland og Storbritannien har planer om det. Tingene er meget forvirrende i Mellemøsten. Territorierne i Rusland, Frankrig og Storbritannien er blandede og svære at administrere.
  England sakker økonomisk længere og længere bagud både Rusland og det stadig mere magtfulde Tyskland. Men de største kolonier er stadig britiske. Men løvekronens kraft svækkes, Canada er næsten uafhængigt. Sydafrika er også et herredømme, ligesom Australien. I Indien er den britiske position svækket. Selvfølgelig er der et ønske om at skubbe løven.
  Hitler forsøger at spille på to fronter. Eller han vil skaffe støtte fra Frankrig, Storbritannien, Italien og Japan. For alle sammen at samle det tsaristiske Rusland og dele dets enorme besiddelser.
  Eller se efter territoriale erhvervelser i Vesten, men i en alliance med Rusland.
  Hitler er en modbydelig og principløs mand, og i det hele taget er han ligeglad med, hvem han indgår i en koalition med, så længe det er til gavn for ham.
  Den nye unge zar Vladimir drømmer også om at gå over i historien som en stor erobrer og ønsker at fjerne kolonier fra Storbritannien og Frankrig. Strengt taget er der intet tilbage at tage fra tyskerne. Så en koalition med Tyskland er ganske logisk.
  Italien har erobret Etiopien og ønsker også nye bedrifter. Mussolini er ekstremt ambitiøs. Han er ligeglad med, om han går mod øst eller vest. Men i Frankrig er der ingen stor lyst blandt folket til at kæmpe. Pacifismen hersker der, og regeringen bliver valgt. Der er ingen måde at få en så stærk allieret på. Og det tsaristiske Rusland er med sin traditionelt høje fødselsrate og konstant faldende dødelighed en meget stærk modstander. Befolkningen i det tsaristiske Rusland vokser allerede med cirka tre procent om året. Spædbørnsdødeligheden er faldet, men moden for store familier er endnu ikke gået over, og selv arbejderfamilier er frugtbare. Tager man hensyn til territoriale erhvervelser, herunder i det tætbefolkede Kina og det tyndtbefolkede Mongoliet og i Europa og Tyrkiet, oversteg befolkningen i Tsar-Rusland i 1940 400 millioner sammenlignet med 1913, hvor den var 180 millioner. Og dette er en kontinental magt... Storbritannien og Frankrig har mindre end 50 millioner i deres metropoler, plus kolonier. Men de koloniale tropper er svage i moralen og har ringe kampkapacitet. Så de vestlige landstyrker er meget svagere.
  Führeren vælger en alliance med Rusland mod Vesten.
  I 1939 blev Tjekkoslovakiet opdelt. Tyskland omfattede også Sudeterlandet. Tyskerne styrkede hæren og dannede kampvognskolonner. Det tsaristiske Rusland stod heller ikke stille med en fredstidshær på fem millioner og fem hundrede mandskabsdivisioner.
  I Tsar-Rusland har tunge kampvogne og strategiske fly, herunder fly med otte motorer, længe været i produktion. Frankrig har kun omkring tredive tunge kampvogne, og de er forældede. Storbritannien har ikke tunge køretøjer. Nå, også Tyskland, ikke en eneste tungere end tyve tons. USA har lidt mere end fire hundrede kampvogne.
  Hitler besluttede, at det ikke var værd at udsætte og slog til den 15. maj 1940. Vejret er bare gunstigt og alt er klar. Eller mere eller mindre klar.
  Det tsaristiske Rusland begyndte et angreb på Indien og andre koloniale besiddelser. Den russiske hær angreb dårligt forsvarede stillinger. Der er relativt få tropper, der består af de etniske briter og franskmænd selv, og kolonienhederne ønsker ikke rigtig at dø for en idé eller et imperium, der er fremmed for dem. Faktisk, hvem er englænderne for dem? Udbyttere, slavere, røvere eller vantro. Det er usandsynligt, at russerne er meget værre end dem, så de ville dø for Løvens eller Hanens imperium.
  Så de tsaristiske tropper rykker frem og overvinder træg, fokal modstand. Men tyskerne var også i stand til at besejre de franske, engelske, belgiske og hollandske tropper på halvanden måned.
  Således mistede Churchill støtten fra sine vigtigste allierede. Forventningen om, at USA ville gå ind i krigen, blev ikke til noget. Roosevelt var slet ikke kendetegnet ved Stenka Razins beslutsomhed. Og så ville sådanne kræfter gå imod Amerika.
  Russiske tropper rykkede frem over Afrika og Asien i marcher; flere problemer kom fra terrænet og kommunikationsstrækningen end fra fjendens tropper. Manglen på veje, især i Afrika, havde også indflydelse. Men den uhøjtidelige russiske soldat overvinder heroisk og stoisk alle vanskeligheder.
  Tyskerne kan kun med besvær overføre tropper til Afrika. Fremrykningen mod Gibraltar blev forsinket på grund af Francos stædige modstand. Og vi skulle overføre styrker ad søvejen. Russerne brød igennem til Afrika, gennem Egypten, og det er meget nemmere for dem. Italien griber også alt, hvad det kan få fat i, og i denne sag har Mussolini grebet af en boa-konstriktor.
  Landingen på selve metropolen fandt ikke sted i 1940. I luftkampen, primært på grund af Ruslands passivitet, overlevede Storbritannien. Men det skal siges, at den kloge zar Vladimir Kirillovich ikke ønskede, at Storbritannien skulle kapitulere før tid, men helt rationelt havde til hensigt at erobre alle dets asiatiske og afrikanske kolonier.
  Hvor skal Storbritannien hen? Den har trods alt ingen reserver, uden kolonier og råmaterialer - dens fald er et spørgsmål om tid.
  I vinteren og marts 1941 nåede russiske tropper endelig Sydafrika og besejrede det sidste afrikanske herredømme. Det britiske forsøg på at sidde ude på Madagaskar mislykkedes også, og i maj 1941 blev der gennemført en landgang med efterfølgende sejr.
  Japan kæmpede på Ruslands side i krigen, og det lykkedes at få fat i noget i Stillehavet. Sommeren 1941 var perioden med en større luftoffensiv mod den britiske metropol.
  Russisk og tysk luftfart angreb London og andre byer i det engelske imperium. Og den 8. november, årsdagen for München-putschen, fandt landingen endelig sted.
  Kampene varede seksten dage og endte med sejr for de russiske og tyske tropper.
  Dette afsluttede faktisk Anden Verdenskrig. Den viste sig at være mindre blodig og langvarig end i den virkelige historie. Og det styrkede og udvidede meget mærkbart russisk besiddelse. Især i Afrika og Asien.
  En forholdsvis fredelig periode fulgte. Rusland og Tyskland fordøjede deres egne territoriale gevinster. Det Tredje Rige omfattede: Belgien, Holland, næsten halvdelen af Frankrig, samt Marokko, en del af Algeriet og de centrale besiddelser. Sandt nok, på grund af Francos position og en vis ubeslutsomhed hos Hitler, havde tyskerne ikke tid til at rykke ind i Frankrigs ækvatoriale besiddelser, og de faldt til de russiske tropper.
  Ikke desto mindre modtog Tyskland stadig et godt stykke afrikansk jord, der oversteg sit eget territorium i areal. Arealet af Det Tredje Riges landområder, under hensyntagen til europæiske erhvervelser, er mere end tredoblet. Og hvis vi tæller fra grænserne siden 1937, under hensyntagen til Østrig, Sudeterlandet og Tjekkiet som et protektorat, så fire gange.
  Så tyskerne som helhed havde nok at fordøje, mestre og assimilere. Desuden udvidede Rusland sine koloniale besiddelser og kunne næppe kontrollere alt dette.
  Og Italien fik en masse: for eksempel det meste af Sudan, Somalia, Uganda og nogle andre opkøb, især Tunesien.
  Dermed var omdelingen af verden afsluttet for nu. Men som de siger, med tiden begynder ambitionerne at manifestere sig.
  USA begyndte ikke at arbejde seriøst på atomprojektet. I det fascistiske Tyskland og Rusland viste holdningen sig også at være kølig. Japan er endnu ikke udviklet nok til at klare det, og Storbritannien og Frankrig er blevet vasallande i Det Tredje Rige og Rusland.
  Så udseendet af atomvåben blev forsinket i nogen tid.
  Men fremskridtet er selvfølgelig ubønhørligt. Fysikere arbejder, teorien udvikler sig, ligesom laboratorieforsøg. Men et atomprojekt har brug for statens vilje. Det tsaristiske Rusland havde allerede for mange bekymringer og udgifter i forbindelse med udvidelsen af sit territorium. Men Hitler havde af en eller anden grund et nag til sådanne ideer om et atomprogram og mente, at atomprojektet kun ville spilde en masse penge.
  Derudover var den russiske landhær og luftfart den stærkeste og mest talrige i verden, og flåden voksede også, især på grund af økonomisk vækst.
  De tsaristiske generaler og marskaler foretrak at udvikle tankbygning, bygge fly, hangarskibe og slagskibe. Hvorfor har de brug for eventyr om atombomber? Det vil sige, at både tyskerne og russerne var ligeglade med dette problem.
  Derudover var der nok råvarer til ikke at skulle bekymre sig om energiressourcer, i hvert fald i den nærmeste fremtid.
  Så trods al kulden i Pentagon og Det Hvide Hus gik initiativet ufrivilligt over til USA. Desuden er dette ikke kun et spørgsmål om frygt for, at russerne eller tyskerne vil gå længere og lægge pres på den nye verden, men også på økonomien.
  Efter at have mistet muligheden for at modtage olie fra Asien, Afrika og Mellemøsten, havde USA indtil videre sine egne brønde i Texas, Florida, og begyndte udviklingen i Alaska.
  Men den amerikanske befolkning voksede. Immigration blev ikke afskrækket i Rusland, og befolkningen fortsatte med at vokse hurtigt. Sorte og arabere fik især gerne lov til at rejse til USA.
  Den amerikanske økonomi voksede også, og der kom flere og flere biler.
  Og jagten begyndte efter atombrændsel og en atomreaktion, der kunne give kolossal energi.
  Ti år er gået siden slutningen af Anden Verdenskrig. Hitlers Tyskland havde et nyt våben: skivefly, der ikke kun kunne flyve med enorm hastighed, men også praktisk talt forblive usårlige over for håndvåbenild.
  Derudover lykkedes det tyskerne at opsende en kunstig satellit over kredsløb, og vigtigst af alt, i juni 1951, den første mand ud i rummet.
  Det tsaristiske Rusland kom lidt for sent og gjorde først fuld fremgang i august i år. I det fascistiske Italien skete ændringer samme år. Benedito Mussolini, kandidat til titlen Julius Cæsar, er død. Generelt havde den italienske diktator succes med at regere. Under hensyntagen til erobringerne i Afrika, inklusive Etiopien, voksede det territorium, der kontrolleres af Italien, næsten tre en halv gange under hans regeringstid. Derudover lykkedes det Benedito i Europa at hugge en del af Frankrig af sammen med Toulon.
  Men de lod ham ikke gå til Albanien og Grækenland - det er territorier inden for det russiske imperiums indflydelsessfære.
  Benedito kunne selvfølgelig kaldes stor og erobrer, selvom den italienske hær ikke skinnede for meget med sine bedrifter. Men hans søn og arving anså sig ikke for værre end sin far.
  Og han tog efteråret 1951 og invaderede Albanien og Grækenland... Ikke underligt, at de siger, at alle store krige begynder som pludseligt.
  Vladimir den Tredje var endda glad for dette. Italiens besiddelser i Afrika er store, endda større end Tysklands. Så hvorfor ikke hente dem, hvis der er en god grund?
  Russiske tropper begyndte fjendtlighederne den 7. november 1951 og angreb Etiopien, Libyen og Sudan. Russiske enheder er stærkere, flere og mere kampklare end italienske.
  Så de begyndte hurtigt at ødelægge pastahæren... Men ingen forventede, at Adolf Hitler uden nogen varsel ville komme ud på siden af Mussolini Jr.
  Selvom hvis du ser på det, var der ikke noget mere uventet.
  Tyskland tabte Første Verdenskrig til Rusland og mistede mest territorium i Rusland. Og hvis det lykkedes tyskerne med interesse at genvinde det, de havde tabt i Vesten, så stod de i øst, ærligt talt, tilbage med ingenting.
  Så Hitler regnede virkelig med sine nye våben, især diskoteker og flyvende tallerkener. Derudover mente Fuhrer, at det denne gang ville være lettere at kæmpe med Rusland end i Første Verdenskrig, da Tyskland og Italien ville lede kompagniet uden at have en anden front.
  Den beregning blev også lavet, at Japan, krænket af russerne, også ville gå ind i krigen i Fjernøsten og binde fjenden der. Måske vil Portugal og Spanien tilslutte sig koalitionen, ligesom Storbritannien og Frankrig? De er meget tættere på Tyskland end på Rusland. Og nogle forhåbninger var knyttet til USA!
  Desuden byggede Amerika en imponerende flåde, mange hangarskibe og moderniserede sin kampvognsflåde - selvom den stadig var ringere i kvantitet og kvalitet i forhold til militærkøretøjerne i den gamle verden.
  Det sociale system i det tsaristiske Rusland forblev autokratisk og et absolut monarki. Tsaren og kejseren af hele Rus havde fuld magt: udøvende, lovgivende og dømmende. Parlamentet var fraværende. Der var et statsråd af personer udpeget af kejseren, men det havde kun rådgivende rettigheder. Kongen udstedte selv love, såvel som dekreter. Han havde også ret til at henrette og benåde, selvom der selvfølgelig også var en retssag. Juryprocesser blev afskaffet efter mordet på Nikolaj II, således at retsvæsenet også blev udpeget og fjernet af tsaren eller embedsmænd udpeget af kejseren.
  Dette system havde både sine fordele og ulemper. På den ene side kunne kejseren hurtigt løse dette eller hint problem uden tvister eller aftaler, men på den anden side undertrykte den overdrevne magtkoncentration på den ene hånd initiativet og gav bureaukratiet større muligheder. Det fødte forskellige favoritter og favoritter. Vladimir var ikke kendetegnet ved overdreven hykleri og ægteskabelig troskab. Selvom kvinder ikke havde meget indflydelse på hans politik.
  Inden for tankbygning havde det tsaristiske Rusland mange kraftige og tunge køretøjer. Erfaringerne fra kampoperationer i Afrika har dog vist, at en kampvogns køreegenskaber er ekstremt vigtig. Som et resultat gik den vigtigste russiske tank ikke ud over femogfyrre tons. Da mere vægt skabte problemer med cross-country evner, selv med brede spor.
  Zaren elskede tunge kampvogne, men hans rådgivere afholdt kejseren fra at sætte dem i masseproduktion. Men den tres tons tunge maskine var tilgængelig i to tusinde eksemplarer. Og den mest populære tank, "Nikolai" - 3, blev produceret i treogtres tusinde.
  Og maskinen vejer femogfyrre tons, og pistolen har en kaliber på 122 millimeter. Den frontale panser er to hundrede millimeter, bagsiden og siderne er 120 millimeter, layoutet er klassisk.
  Hitler var seriøst interesseret i tunge maskiner. Og jeg ville have overlegenhed over Nikolai i en produktionstank. Den tyske bil svulmede i vægt til 75 tons, og dette var allerede grænsen, på grund af det faktum, at den store masse var ekstremt vanskelig at transportere langs jernbanelinjer.
  Det tyske køretøj var bevæbnet med et 128 mm våben, havde frontalpanser på 250 mm og side- og bagpanser på 180. Layoutet er også tæt på det klassiske.
  Talmæssigt var den tyske kampvogn tre gange ringere end den sovjetiske. For ikke at tale om vanskelighederne ved at bruge for tunge maskiner.
  Russisk udstyr er dog spredt over store områder, og på den europæiske frontsektor er der tilnærmelsesvis lighed i antallet af køretøjer og infanteri. Selvom den russiske hær generelt er meget mere talrig end den tyske. Og Rusland har en enorm befolkning: Det omfatter Indien, Kina, det meste af Afrika, Mellemøsten, Persien, Indokina og meget mere.
  Selvfølgelig er Hitlers beslutning om at angribe det zaristiske Rusland, selv under hensyntagen til, at han har Japan og Italien på sin side, og muligvis Frankrig og Storbritannien, en kolossal satsning. Men Fuhrer er en kæmpe eventyrer.
  Det skal bemærkes, at de skivefly, som Det Tredje Rige satte så store forhåbninger med, ikke er særlig effektive i praksis. Skabelsen af et stærkt laminært jetfly førte til et enormt brændstofforbrug, og flyvetiden for flyvende tallerkener viste sig at være relativt kort. Så de kunne handle, selv under hensyntagen til den enorme hastighed på ikke særlig betydelige afstande. Derudover beskyttede den laminære strøm skiven mod håndvåben, men forhindrede til gengæld affyring fra en flyvende tallerken.
  Så tyskerne kunne kun slippe radiostyrede missiler fra deres disketter, og så i en snæver vinkel, eller ved at slukke for den laminære strøm, men samtidig blive sårbare.
  Men under alle omstændigheder besluttede Hitler at angribe Rusland og kastede sine kort i spil. Derudover frygtede fascisten, at hvis Italien blev besejret, ville de også angribe ham. Han havde overskæg og stolede ikke på nogen.
  I første omgang opnåede nazisterne succes på grund af angrebets overraskelse og den bedre organisering af deres tropper. Men tidspunktet for angrebet var dårligt valgt. Sne begyndte at falde, og tankene skred. Fritz kunne have erobret en del af Polen, inklusive Krakow, men sad fast i nærheden af Warszawa.
  Den russiske militærmaskine var ved at snurre op... Japan gik, som Führeren forventede, ind i krigen, men dens flåde havde ikke overlegenhed over den russiske stillehavsflåde, og kampene var omtrent lige store. Og Japan distraherede praktisk talt ikke sine landstyrker fra det vestlige operationsteater. Derudover var samuraierne russerne ringere i luften, både i antal og i kvalitet. Og Land of the Rising Sun var kun i stand til at erobre nogle få små øer.
  De forsigtige Franco og Salazar havde ikke travlt med at gå ind i krigen. Rusland er en meget stærk fjende. Vi må se og vente. I den virkelige historie begrænsede Franco sig under Anden Verdenskrig til at sende en blå afdeling af fascistiske frivillige.
  Nu så magtbalancen især ulige ud i Afrika.
  Italien mistede hurtigt sine ejendele på det mørke kontinent.
  I foråret 1952 indledte den tsaristiske hær en offensiv i Østpreussen og var i stand til at bryde igennem fjendens forsvar i dybden. Nazisterne havde svært ved at opgive tsarhærens fremrykning ved Königsberg, men de kejserlige tropper begyndte at rykke frem mod Sudeterlandet og Krakow.
  Det viste sig, at de mere adrætte russiske kampvogne var ganske i stand til at bekæmpe en tung, men mindre adræt fjende. De kinesiske divisioner under kommando af russiske generaler klarede sig også godt.
  Tyskerne blev tvunget til at forlade Krakow... Og så begyndte de på grund af truslen om omringning at trække sig tilbage fra Vistula til Oder.
  Nej, det var ikke det krigsforløb, som den besatte Führer forventede. Men det er min egen skyld. Desuden stræbte franskmændene og briterne, efter at have lugtet den fascistiske besættelse, slet ikke efter at dø for Führeren. Så genopfyldningen blev forstyrret, og vasallandene ville trivielt sidde ude.
  Og det værre gik det for tyskerne ved fronten.
  Om vinteren havde tyskerne mistet alle deres ejendele i Afrika. Og om vinteren, om foråret, trak de sig helt tilbage til Oder. Russiske tropper befriede Prag og Sudeterlandet og nærmede sig Wien. Derudover besejrede de Italien og besatte Rom, Napoli og Sicilien. Så foråret 1953 lovede ikke noget godt for nazisterne. Men den 8. april 1953 døde Hitler pludselig. Den nye tyske ledelse beder desperat om fred.
  Vladimir Kirillovich Romanov var generøst enig. Men tyskerne betalte dyrt for dette. Den nye grænse gik nu langs Oder: Belgien, Holland og Danmark fik suverænitet, men inden for rammerne af en vasalstat i det russiske imperium. Frankrig genvandt sine tidligere tabte besiddelser, men blev endnu mere afhængige af Rusland.
  Italien og Tyskland mistede alle deres kolonier, som nu blev kongekronens ejendom. Italien selv fik også status som russisk vasal, og Sicilien og Sardinien blev direkte en del af Vladimir III's imperium.
  Tyskland mistede også meget af sin uafhængighed og betalte store erstatninger.
  Japan mistede også alle sine besiddelser undtagen sit eget territorium og blev tvunget til at blive en vasalstat. Og zar Vladimir Kirillovich Romanov modtog også titlen som kejser af Japan.
  Selvfølgelig kom den del af Australien, der tidligere tilhørte Land of the Rising Sun, også under russisk kontrol.
  I august 1953 testede USA endelig en atombombe. Otte år senere var atomånden ude af flasken. Under alle omstændigheder kan fremskridtet ikke standses. Og udseendet af atombomben er uundgåelig. I det mest ekstreme scenarie kan atomvåben dukke op maksimalt tyve år senere end i virkeligheden.
  Med en vis forsinkelse begyndte den tsaristiske regering at udvikle sit svar.
  Indtil videre kunne USA ikke beslutte sig for at gå i krig med et så magtfuldt imperium. Desuden er det ikke så let at nå de vigtigste russiske industrielle og økonomiske centre fra udlandet.
  Og produktionen af atomladninger krævede både tid og penge! USA havde midlerne, men tiden var ved at løbe ud. Det tsaristiske Rusland, med dets ressourcer og stærke intellektuelle potentiale, kompenserede meget hurtigt for hullet på dette område. Og i 1956 dukkede der også en atombombe op i Vladimir III.
  Det kapitalistiske og demokratiske USA, der var væsentligt ringere end Rusland i befolkning og ressourcer, mistede gradvist deres trumfkort.
  Det eneste, de kunne gøre, var at bruge atomvåben som afskrækkelsesmiddel og forsøge at underminere det tsaristiske Rusland indefra. Men indtil videre er det ikke lykkedes dem.
  Vladimir Kirillovich havde ingen mandlige efterkommere tilbage fra sin første kone , og han giftede sig igen. Og han reproducerede en arving og kaldte ham George.
  Det zaristiske Rusland gennemførte rumudvidelse. I 1959 fandt en bemandet flyvning til Månen sted omkring et år tidligere end amerikanerne. Derefter i 1971 til Mars. Den alternative verden er blevet sikrere end virkeligheden.
  I 1975 landede mennesket på Venus. I 1980 på Mercury. I 1981 på en af Jupiters satellitter. Og i 1992, netop i året for Vladimir Kirillovich Romanovs død, satte den russiske kosmonaut stolt foden på Pluto.
  George den første arvede kronen i en alder af atten. Og generelt kan vi sige, at Vladimir den tredje, den store, tilbragte sin 54-årige regering med stor succes. Og så fortsatte Romanov-dynastiet.
  
  
  
  NICHOLAS DEN ANDEN DEN HERLIGSTE AF QUESTS!
  Lad os sige, at zar Alexander den Tredje tværtimod døde tidligere: i 1987 fra et mordforsøg organiseret af Lenins ældre bror: Alexander.
  Det ville virke endnu værre. Men egentlig ikke. Nicholas II blev tsar tidligere og blev gift tidligere: for at sætte sin søn på tronen, hvis der skete noget. Men hans kone er anderledes, og arvingen er rask, og Rasputin er der bestemt ikke. Og så i begyndelsen, generelt, som i den virkelige historie: TRANSIB bliver bygget, økonomien boomer - ekspansion til Kina. Sandt nok bliver der bygget skibe i Østersøen et år tidligere. Og lidt mere opløftning på grund af finansgeniet Wittes tidligere opståen.
  Krigen med Japan startede ikke særlig godt, men Varyag formåede at flygte, og admiral Makarov døde ikke. Historien har rykket sig lidt, og alt går lidt anderledes. Men i virkelighedens historie havde Varyag kun lidt tid tilbage til at flygte, og admiral Makarovs død var generelt tilfældig og usandsynlig.
  Den russiske flåde, ledet af admiral Makarov, handlede ganske dygtigt og sænkede japanske skibe. Og så, da to japanske slagskibe blev sprængt i luften på miren, angreb Makarov samuraien og sænkede yderligere et dusin og et halvt skibe.
  Det vil sige, at alt gik godt. Og Japan mistede overlegenheden til søs.
  Men på landjorden viste samuraien sig at være svagere. Kuropatkin afviste alle japanske forsøg på at rykke frem og påførte dem stor skade. Han handlede dog ikke alt for beslutsomt. Men snart ankom russiske skibe fra Østersøen, og Makarov tog endelig kontrol over alle farvande.
  Russerne begyndte endda at lande tropper i Taiwan og derefter på Kuril-ryggen.
  Indtil Theodore Roosevelt greb ind og tilbød mægling. Rusland modtog Manchuriet, Korea, Mongoliet, Kuril-kæden og Taiwan.
  Zheltorossiya dukkede også op. Således blev et nyt imperium dannet.
  Kongen er dog endnu ikke blevet for fræk. I 1914 brød Anden Verdenskrig ud. Rusland er bedre forberedt på denne krig: Økonomien er stærkere, territoriet og befolkningen er større, og der er ingen tanke i vejen. Desuden var der ingen recession forårsaget af optøjer og den såkaldte revolution.
  Første Verdenskrig forløb med varierende grad af succes. Der var fejl og succeser fra russiske generaler. Men i 1915 formåede tyskerne at opnå mindre succes, da tsarhæren var større og bedre forsynet. Men alligevel mistede Rusland halvdelen af Polen og Galicien. Men tyskerne var ude af stand til at komme ind i Hviderusland og de baltiske stater - frontlinjen passerede langs Vistula.
  Og i det sekstende år opnåede den tsaristiske hær allerede stor succes mod Østrig og Tyrkiet. Osmannerne var næsten fuldstændig besejret. Ligesom østrigerne erobrede Przemysl og Krakow. Tyskland blev bange. I foråret '17 indtog russerne Istanbul. Det tsaristiske Rusland opnåede også betydelige succeser under sommeroffensiven mod Østrig og Tyskland. Og i efteråret, da tsartropperne allerede var nået til Oder, kapitulerede Tyskland. Delingen af Østrig-Ungarn og Tyrkiet fulgte. Rusland modtog Lilleasien, det nordlige Irak og Istanbul. Galicien, Bukovina, Tjekkoslovakiske og Ungarske kongeriger og Krakow. Plus Danzig, en del af Østpreussen, Klaipeda- regionen. Rusland har således styrket sig mange gange. Og Tyskland betalte også enorme erstatninger.
  Zar Nicholas II havde ikke travlt med at tage alt og alle. Men russerne, briterne og franskmændene delte den saudiarabiske halvø. Derefter delte briterne og russerne både Iran og Afghanistan. Fuldførte omfordelingen af verden.
  Indtil 1929 var hele verden i fremmarch, indtil den store depression brød ud. I 1931 startede Japan en krig mod Rusland. Og det blev hurtigt besejret og sammen med alle Stillehavets besiddelser besat. Og så kom folkeafstemningen og inklusion i Rusland.
  Ved at udnytte svækkelsen af Storbritannien, Frankrig og USA, grebet af den store depression, førte zar Nicholas II en krig for at erobre Kina. Og dette blev hans store erobring.
  For at fremskynde russificeringen noget, traf Nicholas II en uhøjtidelig beslutning - han indførte officielt polygami i Rusland - og ændrede den ortodokse kirkes teologi og dogmer. Sådan blev reformen vedtaget.
  Og kongen tog sig en anden hustru. Russerne blev opfordret til at gifte sig med udlændinge og få mange børn. Kæmpe Kina skulle også russificeres. Hvad er den bedste måde at gøre dette på? Gift dig med kinesiske kvinder!
  I Tyskland kom Hitler ikke til magten. I denne historie manglede han lidt. For ekstremistisk. Den største irriterende var fascisten Mussolini, der erobrede Etiopien. Og drømmen om at blive den nye Cæsar og Trojan rullede sammen.
  I maj 1937 udbrød der krig mellem Rusland og Italien. Det viste sig, at Mussolini viste sig at være et selvmord. Russiske tropper erobrede hele Italien på to måneder, og på tre andre alle statens kolonier. Det tsaristiske Rusland omfattede også endelig Rumænien og Jugoslavien og lidt senere Bulgarien. Efter at have afsluttet annekteringen af territorier. I efteråret 1939 døde Nicholas II. Og hans arving, den helt raske Alexei II, blev den nye zar.
  regerede Nicholas II i tooghalvtreds år - og overgik resultatet af Ivan the Terrible. Og hans regeringstid viste sig at være den mest succesrige i Ruslands historie, og hans erobringer var simpelthen rekordstore. Ingen konge har nogensinde fanget så meget. Rusland har endelig slået sig ned i Kina, og har styrket sig i alle retninger.
  Men så begyndte en lang periode med fred under Aleksej den Anden. Frankrig, Storbritannien og USA ønskede ikke krig. Men Tyskland var afvæbnet og havde ingen styrke. Så der opstod en situation, der blev rolig.
  Koloniimperier fortsatte med at eksistere. Rusland forblev det største land, men Storbritannien var formelt den anden magt og var lidt ringere end det zaristiske imperium. Australien, Sydafrika og Canada var dog næsten selvstændige herredømmer. Og i Indien... I 1968 brød et stort oprør ud i Indien og efter to års krig blev briterne fordrevet. Men den tsaristiske hær gik ind på indisk territorium og undertrykte protesterne. Hvorefter Storbritannien mistede denne koloni og Rusland erhvervede den. Snart tog Rusland også den sydlige del af Iran.
  Efter Alexei den Anden i 1969 blev tronen arvet af Nicholas den Tredje. Tsarriget var i fremmarch. Så Frankrig mistede kontrollen over Indokina og Thailand i 1979. Og de kongelige tropper kom der også.
  Og i firserne og halvfemserne kom Afrika under det zaristiske Ruslands kontrol. Efter 2001 besteg Peter, den fjerde søn af Alexei II, den russiske trone.
  Det tsaristiske Rusland havde på dette tidspunkt absorberet næsten hele Afrika, Asien og opsamlet kolonier fra andre lande, inklusive Indonesien. Men det gik selvfølgelig ikke mod Australien.
  En periode med fred er kommet. USA, Storbritannien og Frankrig havde atomvåben, Tyskland havde økonomisk magt. Rusland har økonomisk magt, atomvåben, den største hær i verden og befolkning. Og stadig et absolut autokratisk monarki uden parlament. Amerikanerne, som var en anden magt, eller endda en supermagt, gjorde dette til et krav til Rusland.
  Manglen på demokrati hindrede dog slet ikke udviklingen af fremskridt. Især tilbage i 1943, i det tsaristiske Rusland, fløj den første mand ud i rummet. Og i 1961 til månen. Flyveturen til Mars fandt sted i 1974. Og i 2000 var næsten alle solsystemets planeter blevet besøgt. En stor ekspedition til stjernerne var ved at blive forberedt. Hun lancerede i 2018 og kom sig over til Alpha Centauri.
  Tsarismen forhindrede altså slet ikke videnskaben i at bevæge sig. Peter den Fjerde af Romanov-dynastiet erklærede endda, at oplyst enevælde var bedre.
  Især på baggrund af de skandaler, der konstant rystede Donald Trump-administrationen.
  Nicholas II blev stadig betragtet som den største konge af alle tider og folk. Tsarrusland til hest og verdenshegemonen. Udkanten og kolonierne er gradvist ved at blive russificeret. Imperiet er ved at tage fart. Og hele verden blev et bedre sted.
  Og hvorfor? Tak til Alexander Ulyanov, Lenins bror, som blev henrettet for regicid. Lenin selv blev i udlandet. Han mødte Wales og blev også interesseret i at skrive science fiction, hvorfra han blev meget rig og skabte et navn. Og så blev han berømt, blev berømt og berømt, og blev oversat til mange sprog. Stalin døde i fængslet på grund af tuberkulose og forblev generelt kun kendt af specialister. Trotskij blev hurtigt involveret i revolutionære aktiviteter og gjorde en god karriere som embedsmand, idet han steg til rang af faktisk gejstlige rådsmedlem og viceminister. Voznesensky blev minister under zaren og opnåede meget. Khrusjtjov forblev en lille butiksejer og opnåede ikke berømmelse. Bresjnev steg til rang af oberst. Andropov tjente i politiet og blev også oberst. Gorbatjov blev en stor forretningsmand og showmand. Jeltsin forblev butiksejer. Putin steg til rang af oberst i det hemmelige politi og trak sig tilbage med ære. Medvedev er en lille embedsmand. Zhirinovsky, avisstifter og showman. Zyuganov forsøgte at arbejde under jorden mod zaren. Han fik en fængselsdom og blev derefter informant for det hemmelige politi. Han trak sig tilbage med rang af kaptajn. Zhukov steg kun til rang af major. Vasilevsky blev generalløjtnant, Shaposhnikov blev generalløjtnant. Kolchak storadmiral og indehaver af mange ordrer. Makarov blev også en stor admiral efter at have kæmpet i Første Verdenskrig. Dog ikke i den første, men den eneste verdenskrig, da der ikke var nogen anden verdenskrig. Han blev berømt... Brusilov blev feltmarskal og indehaver af Sankt Andreas den Førstekaldedes orden. Denikin, Wrangel, Kornilov og Kuropatkin blev feltmarskaler.
  Og livet var godt under kongerne. Og priserne er ikke steget i mere end hundrede år. Og rublen havde en stabil guldbagside på 0,77 gram. Og mange folkeslag levede godt under kongen.
  Alle havde lige rettigheder og mange kaldte sig russere, også afrikanere. Det gik godt for alle under zaren. Kun for jøder af ikke- ortodoks religion forblev opholdskravet. Men disse blev færre og færre.
  Under zaren var der dog nogle problemer. En af dem, høje fødselstal og lave dødsfald førte til overbefolkning. Men dette skulle løses gennem rumudvidelse. Derudover gjorde udviklingen af videnskab og landbrug det muligt at løse problemet med sult. Der var mad nok til alle. Men befolkningstilvæksten i imperiet er mere end tre procent om året. Og det truede med problemer i fremtiden.
  Den tsaristiske regering fandt en vej ud i rummets ekspansion. Og det virkede fornuftigt. Og nye rumskibe blev bygget og forskning i superluminale hastigheder blev udført.
  
  
  
  50 ÅR AF ALEXANDER DE TRE - DEN STORE!
  Attentatforsøget på Alexander II i 1866 var vellykket. Som et resultat døde kongens befrier. Og Alexander den Tredje besteg tronen. Fordelen var, at de ikke havde tid til at sælge Alaska, og den nye russiske kejser var ikke tilbøjelig til at opgive noget land. Også selvom de er fjerne og endnu ikke særlig værdifulde.
  Desuden begyndte byggeriet af vejen til Sibirien til Vladivostok endnu tidligere. Og den skulle have nået Chukotka!
  Zar Alexander den Tredje var stærk, beslutsom, viljestærk, sund og fysisk meget stærk. Han regerede med fast hånd, og under ham gik Rusland ind i en periode med største velstand og præstationer!
  Så det er godt, at den store kejser begyndte at regere femten år tidligere end i den virkelige historie!
  Til at begynde med undertrykte han hårdt alle protester fra revolutionære og Narodnaya Volya. Så begyndte han at reformere hæren og flåden. Med at sætte tingene i orden.
  Kongen opnåede meget. Veje, broer, fabrikker blev bygget, og landet udviklede hurtigt kapitalismen. Samtidig med at autokrati bevares. Den tsaristiske regering førte små krige, bevægede sig på tværs af Centralasien og udvidede sin indflydelse der.
  En stor krig brød ud med Tyrkiet i 1977. Det gik endnu bedre, hurtigere, mere sejrrigt med færre tab end i den virkelige historie. Skobelevs geni skinnede i det i fuldt lys!
  Russiske tropper besejrede tyrkerne med mindre skade. Og det lykkedes dem at tage Istanbul med det samme. Siden de ankom der før den engelske eskadre. Denne krig var så vellykket, at kongepræsten fik navnet Victorious Alexander! Og Skobelev blev den yngste feltmarskal i russisk historie.
  Türkiye var delt. Briterne besatte Egypten og Sudan. Rusland tog Irak, Palæstina, Syrien og en del af Saudi-Arabien, Lilleasien, hele Armenien og Balkan!
  Således erobrede Alexander den Tredje ret hurtigt og relativt nemt et stort territorium. Og han fortsatte sin ekspansion mod syd. Bevæger dig gennem Iran, Turkmenistan og videre til Afghanistan!
  Tsarens hær satte også sit syn på Indien! Briterne var klar til at kæmpe. En alliance mellem Rusland, Tyskland, Østrig-Ungarn mod Frankrig og Storbritannien opstod.
  Tyskland gik i offensiven mod Republikken Hane i 1992. Storbritannien erklærede krig mod Tyskland og Rusland. Østrig-Ungarn vandt Bosnien-Hercegovina og angreb Italien.
  Rusland begyndte en kampagne mod Indien, og franske besiddelser og Indokina. Sådan begyndte Første Verdenskrig faktisk. Men Rusland og tyskerne er allerede sammen!
  Rusland angreb også Egypten.
  De tsaristiske tropper, med støtte fra den lokale befolkning, besætter Indien og Iran. De går videre ind i Indokina. Og preusserne besejrer igen franskmændene og omringer Paris.
  Yderligere nægter republikanerne at give op. Og Paris bliver angrebet, stærkt ødelagt. Tyskerne erobrer også både Belgien og Holland.
  Storbritannien har været i krig i nogen tid. Russiske tropper besætter Egypten og Sudan. Der er krig på havet. Den russiske hær bevæger sig tværs over Afrika. Hele vejen til Sydafrika. Og samler kolonier til sig selv. Tyskerne snupper også nogle ting.
  Men Østrig-Ungarn er bundet ned i en krig med Italien. Ganske vist kom tyskerne i 1894 østrigerne til hjælp. Og de fuldender erobringen af Italien.
  Hvorefter appelsinernes land deles imellem sig.
  Krigen flytter til havet. Og her manifesterer flådekommandantens geni sig admiral Makarov sig. Som opnår en række strålende sejre. Tvinger havets elskerinde til at kapitulere.
  Rusland tog kontrol over Indien, Indokina, det meste af Afrika og også Australien og slog briterne ud derfra. Russiske tropper forlod Storbritannien og Canada. Også grundlæggelse af en koloni der. Således mistede Storbritannien næsten alle sine kolonier, og Rusland erhvervede dem. Erobringen af Canada blev lettet af, at Rusland bevarede kontrollen over Alaska. Og tilstedeværelsen af en meget magtfuld flåde. Og genialiteten af Admiral Makarov og Rozhdestvensky.
  Nå, det er ikke alt. Rusland bevægede sig mod Kina. Også meget vellykket. Og i 1904 begyndte krigen med Japan.
  Men i modsætning til den virkelige historie viste denne krig sig ikke at være svær, men ret hurtig. Desuden var Japans flåde ret svag, mens Ruslands tværtimod var meget stærk. Efter at have besejret japanerne, erobrede russiske tropper Tokyo. Og så blev der afholdt en folkeafstemning, og det overvældende flertal af japanere stemte for at tilslutte sig Rusland.
  Zar Alexander III vandt en ny sejr. Så kom den frivillige tvungne annektering af Kina. Altså region efter region, provins efter provins. Det kongelige imperium nåede enorme proportioner. Fra USA, hele Canada og Alaska, hele Asien, Østrig, Stillehavsregionen. Til Sydafrika og tysk besiddelse i Vestafrika.
  Plus også Østrig-Ungarn. Sådan en stor magt.
  Men selvfølgelig ville tyskerne og østrigerne mere. Frankrig er stadig besat af Tyskland. Storbritannien, krænket af Rusland, ønsker også krig.
  Kaiser formåede at samle en koalition: Spanien, Portugal, Tyskland, Østrig-Ungarn og Sverige mod kæmpe Rusland. Tyskerne havde også formået at erobre Danmark og Norge under krigen med Storbritannien. En magtfuld koalition blev dannet.
  Og krigen begyndte den 1. august 1917. Lige i det øjeblik, hvor Alexander den Tredje døde, og Nicholas II besteg tronen. Beregningen blev lavet, at uden en så stor monark som Alexander den Tredje, der var kommet sig enoghalvtreds år, ville Rusland helt sikkert tabe.
  Men Nicholas II havde en varig og stærk magt. Uden Rasputin og den syge arving. Så han kunne kæmpe med koalitionen.
  Og krigen begyndte... Tyskerne trampede som en tyfon. Russiske tropper mødte dem med kraftige modangreb. En stor og hård kamp udbrød.
  Nicholas II, i almindelighed, afhængig af en kæde af fæstninger, udmattede de tyske og østrigske enheder grundigt. Og så indledte han en modoffensiv. Og i Afrika besejrede russiske tropper, ved hjælp af verdens første lette terrængående kampvogne, østrigerne og tyskerne fuldstændigt. Og de ryddede det mørke kontinent.
  Både Sverige og Norge blev erobret ret hurtigt.
  Krigen varede i halvandet år og endte med, at den russiske hær, som var flere og havde stærkere kampvogne, erobrede hele Europa. Så faldt Storbritannien. Rusland har endelig etableret dominans over den østlige halvkugle.
  Og zar Nicholas II blev også en stor erobrer. Fred herskede indtil 1929, hvor den store depression brød ud. Den generelle økonomiske krise førte til, at der i 1931, netop den 1. maj, begyndte en krig mellem Rusland og den sidste store supermagt, USA!
  Tsarens hær af Nicholas II trådte ind i Amerikas grænser. Kræfterne var ulige. Amerikaneren havde næsten ingen kampvogne og var dårligt trænet. Og Rusland oversteg USA mange gange. Tsarimperiets kommandanter var også bedre. Så krigen gik én vej lige fra begyndelsen. Rusland vandt og rykkede frem. Og den 30. september, efter erobringen af New York og Washington, kapitulerede USA. Dermed var endnu en side i historien vendt. I 1934 lancerede Nicholas II en invasion af Mexico og derefter opad i Latinamerika og erobrede de latinske stater. Indtil den sidste uafhængige republik Chile faldt i december 1936.
  Således fuldendte Nicholas II endelig historien. Det tsaristiske Rusland forenede alle lande og folk på planeten Jorden.
  Den 7. november 1937 styrtede kejseren af hele planeten Jorden Nicholas den Største ned i et fly. Og hans regeringstid sluttede også. Alesey II blev konge. En sund, ung arving - omkring treogtredive. Under ham begyndte rumudvidelsen. Nye grænser og nye flyvninger. Monarkiet var urokkeligt. Menneskeheden er forenet og erobrer rummet.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Kommandanten af Port Arthur døde, faktisk i den virkelige historie, han blev såret i hovedet, men et fragment på et par millimeter passerede tættere på hjernen. Kort sagt døde forræderen, der overgav citadellet, og hans plads blev overtaget af helten fra forsvaret af Port Arthur, Kondratenko.
  For at styrke forsvaret af fæstningen afskrev den nye kommandant alle sømænd og flådeartilleri i land og afvæbnede eskadrillen, men styrkede Port Arthur.
  Som et resultat blev citadellet grundigt beskyttet, plus kommandør Kondratenkos dygtige handlinger. Forsvaret holdt ud med succes. Kondratenko styrkede forsvaret af Vysokaya fæstningen i tide, og japanerne var ude af stand til at tage det.
  Ved udgangen af december var samuraierne udmattede efter overfaldene. I januar var der en pause forårsaget af Kuropatkins forsøg på at fjerne blokeringen, men det var ikke særlig vellykket.
  I februar var der endnu et angreb, og igen blev det slået tilbage med store tab for japanerne.
  Under forsvaret opførte drengen Oleg Rybachenko sig heroisk. På tidspunktet for belejringen var denne hyttedreng kun ti år gammel. Barnet kæmpede sammen med voksne og tog på rekognosceringsmissioner.
  Han viste sig selv at være meget modig og stridbar. Og forsvaret holdt. Nu er marts allerede ankommet... Japanerne har trukket sig tilbage igen. Blodig søndag skete ikke i Rusland, fordi zar Nicholas, da Port Arthur var i godt humør, gik ud til folket. Den russiske hær blev fyldt op og blev større og større. I slutningen af marts forsøgte japanerne at rykke frem, men Kuropatkins styrker havde for stor numerisk overlegenhed og slog alle angreb tilbage.
  Og endnu bedre, General Legs' enheder blev lænket af belejringen af Port Arthur. Efter at have lidt store tab trak japanerne sig tilbage. Men igen tøvede Kuropatkin.
  I slutningen af april fulgte et nyt overfald, som dog også blev slået tilbage.
  Og Oleg Rybachenko, denne modige dreng fangede endda en japansk oberst ved at bruge en fælde, selvfølgelig.
  I begyndelsen af maj opstod der kun mindre træfninger, og den 25. gik Rozhdestvenskys eskadron endelig ind i Port Arthur. Den berømte admiral bragte enoghalvtreds skibe og krydsede tre oceaner på én gang!
  Hvorefter forsvaret fik forstærkninger. Og i begyndelsen af juni fulgte det endelige angreb på Port Arthur. Overfaldet er desperat og voldsomt. Endnu en gang blev det slået tilbage med store tab til japanerne. Zaren fjernede endelig Kuropatkin og udnævnte Linevich . I midten af juli 1905 blev japanerne endelig besejret. Og det heroiske forsvar af Port Arthur, som varede mere end et år, sluttede.
  Kondratenko blev tildelt St. Andrew den Førstekaldedes orden. Og fik rang af feltmarskal. Så besejrede Rozhdestvenskys eskadron sammen med Port Arthur japanerne til søs. Desuden døde admiral Togo selv i slaget.
  Japan blev tvunget til at slutte fred med Rusland gennem USA's mægling.
  Vi måtte afstå Kuriløerne og Taiwan. Rusland sikrede sig et protektorat over Korea, Manchuriet og kontrol over Port Arthur. Derudover betalte Japan en enorm godtgørelse på en milliard guldyen til det zaristiske Rusland.
  Sejren styrkede zar Nicholas II's position. Rusland udvidede sine territorier, og Zheltorossiya begyndte at dannes på grund af den frivillige annektering af kinesiske regioner. Ingen statsduma - Rusland forblev et absolut monarki uden parlament.
  På grund af sejr og politisk stabilitet fortsatte den økonomiske vækst naturligvis tidligere end i den virkelige historie og var stærkere.
  Første Verdenskrig begyndte som i den virkelige historie. Men det var mere vellykket for Rusland. Hvilken hær var større og bedre, herunder takket være reformerne af feltmarskal Kondratenko, og økonomien var stærkere, og zarens autoritet var højere.
  Krigen varede lidt over et år og endte med Østrig-Ungarns sammenbrud og overgivelsen af Osmannerriget og Tyskland. Og Bulgarien, der så, hvordan det lugtede, tog parti for Serbien og Rusland, ligesom Italien og Japan i øvrigt gjorde.
  Feltmarskal Kondratenko modtog den højeste rang - generalissimo. Og han blev indehaver af næsten alle ordrer, som Suvorov. Brusilov blev feltmarskal. Admiral Kolchak, Kornilov og Denikin gjorde karriere. Det tsaristiske Rusland annekterede sig selv: Galicien, Bukovina , Krakow Voivodeship, Poznan- regionen, Klaipeda. Tjekkoslovakiet blev også en del af det russiske imperium. Og Lilleasien med Konstantinopel. Og det nordlige Irak.
  Alt viste sig generelt at være godt. Japanerne delte de tyske kolonier med Rusland i Stillehavet.
  Så blev Saudi-Arabien delt mellem Rusland, Frankrig og Storbritannien. Derefter, efter en kort krig, delte Rusland og Storbritannien Iran.
  Og så Afghanistan. Sandt nok var der lidt kamp der. Og briterne var ikke særlig heldige i starten.
  Verden har opnået stabilitet og velstand. Indtil den store depression ramte i 1929. Rusland, efter hurtig vækst, faldt også i krise.
  I 1931 angreb Japan Rusland og søgte hævn for tidligere nederlag.
  Men denne gang var det selvmord. De tsaristiske tropper besejrede japanerne. Admiral Kolchak er slet ikke gammel; han viste sit geni, der kan sammenlignes med Ushakov. Land of the Rising Sun blev fuldstændig besejret på havet og derefter besat. Dette blev efterfulgt af en folkeafstemning, hvor flertallet af japanere stemte for at tilslutte sig Rusland.
  Således styrkede zar Nicholas II sin magt i Stillehavet. Rusland fortsatte sit indtog i Kina. Svækket af krisen blandede Storbritannien, Frankrig og USA sig ikke i at tage kontrol over det himmelske imperium.
  I 1933 kom Hitler til magten i Tyskland. Han begyndte at genoprette det tidligere imperiums tidligere magt. Og selvfølgelig forsøgte han ikke at skændes med Rusland.
  Mussolini i Italien havde venskab med Rusland. Og han erobrede stille og roligt Etiopien og udvidede sine kolonier. Der blev talt om at skabe Triple Alliance.
  Det tsaristiske Rusland ønskede at annektere alle kolonierne med svækkelse af England og Frankrig. Tja, tyskerne og italienerne er også forståelige. USA havde sine egne planer.
  I 1937 forenede Tyskland sig med Østrig og producerede Anschluss. Og i november 1937 styrtede det andet fly fra Nikolaev ned. Kongeriget blev afbrudt med stor succes. Nicholas II opnåede kolossale gevinster i løbet af sine 43 års regeringstid.
  De kaldte ham Nikolaev den Store! Og selv den Største, de blev højere end Peter den Store.
  Under Nicholas II blev arbejdsdagen reduceret til ti timer, og syv års uddannelse blev obligatorisk og gratis. Den nationale gennemsnitlige løn nåede 75 rubler om måneden med nul inflation og guldstøtte af rublen. Den kongelige valuta var den hårdeste og mest konvertible i verden.
  Rusland havde den største landhær i verden, og overgik både Storbritannien og USA med hensyn til flådestørrelse.
  Russiske kampvogne var de bedste i verden, ligesom flyene. Og helikoptere på det tidspunkt var praktisk talt de eneste på planeten Jorden. Den mest talrige og højkvalitets ubådsflåde. Det bedste artilleri. Avancerede teknologier inden for tv og video. Verdens første farvebiograf begyndte også at blive optaget i det tsaristiske Rusland. Herunder takket være zar Nicholas II"s passion for fotografering.
  Efter annekteringen af Kina indtog Rusland førstepladsen i verden med hensyn til befolkning og overhalede Storbritannien med alle dets kolonier.
  Zar Nicholas II reformerede ortodoksi og legaliserede polygami. Denne kloge suveræn formåede at gøre en masse ting. Og han gik bort, ikke spyttet på, ikke forfulgt, ikke efter at have mistet Rusland, men en stor mand. Og blot et par millimeters bevægelse af fragmentet havde en sådan indflydelse på Ruslands historie. Og de siger også, at der ikke er nogen tilfældigheder i historien! Sådan sker det. Både Nicholas II og fænomenet Generalissimo Kondratenko viste dette.
  Men efter zar Nicholas død fulgte et midlertidigt spring. Først døde monarken Alexei II, før han kunne blive kronet. Så døde en anden arving, Kirill Vladimirovich Romanov, også. Og Vladimir III besteg tronen i 1938. Zaren er ung, men generelt ikke dum og ret viljestærk og ambitiøs.
  Nå, han gik i gang! Rusland, Italien, Tyskland, mod Storbritannien, Frankrig og måske i fremtiden USA. Her er Triple Alliance selvfølgelig meget stærkere.
  I maj 1940 angreb Tyskland Frankrig, Belgien, Holland og Storbritannien. Rusland angreb franske, engelske og hollandske kolonier. Den uhøjtidelige beslaglæggelse af territorier begyndte.
  Briterne og franskmændene kunne ikke modstå den russiske hær. Og på halvanden måned besejrede tyskerne og tvang Frankrig, Belgien og Holland til at kapitulere.
  Derefter besatte Führeren Spanien og Portugal og erobrede Danmark og Norge. Rusland besatte Sverige.
  Krigen var nærmest ensidig. Med støtte fra den lokale befolkning erobrede Rusland Indien, Indokina, det sydlige Afghanistan, det sydlige Iran, Mellemøsten og gik ind i Egypten.
  Selvfølgelig kunne kolonitropperne ikke modstå den tsaristiske hær, og det ville de egentlig ikke. Erobringen af Afrika blev noget forsinket på grund af manglen på veje og strakte kommunikationer. Tyskerne bevægede sig tværs over Afrika gennem Gibraltar og Marokko, russerne gennem Egypten og derefter Sudan.
  Terrænet var dog mere en hindring end modstanden fra britiske eller franske tropper. Der var få af dem, og de var dårligt bevæbnet, og for det meste fra lokale aboriginer. Som hverken vidste hvordan eller ønskede at kæmpe.
  I 1940 turde Hitler ikke lande i Storbritannien. Han indledte en luftoffensiv, som ikke var særlig vellykket i starten. Men i foråret 1941 gik russiske fly ind i kampen, og Storbritannien begyndte at blive sat under dødeligt pres.
  Og i august fulgte landingen af fælles tysk-russiske tropper, og efter to ugers stædige kampe, erobringen af London.
  Hvorefter hele den østlige halvkugle, inklusive Australien og New Zealand, blev russisk, tysk og italiensk.
  Men der var stadig USA.
  Zar Vladimir besluttede at angribe Amerika. Hitler og Mussolini støttede ham i denne beslutning. Det Tredje Rige flyttede tropper til Island og derefter til Grønland og Canada, og Tsar-Rusland flyttede til Alaska. Kræfterne er naturligvis ulige. USA har en ret svag tankflåde og en meget mindre befolkning end Rusland sammen med alle dets kolonier. Selvom økonomien er udviklet. Men sådan et monster kan man ikke modstå.
  Efter at have lanceret offensiven i 1943, besatte den russiske hær hurtigt Alaska i løbet af to vintermåneder. Og i foråret erobrede de sammen med tyskerne næsten hele Canada.
  Brasilien, Venezuela, Mexico og andre lande erklærede USA krig.
  Bevægelsen af russiske tropper på tværs af de nordlige stater i Amerika begyndte. Kræfterne er naturligvis ulige. Rusland og Tyskland er bedre i både kvalitet og kvantitet.
  Pigerne Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana kæmper på den bedste Kondratenko-3 kampvogn i verden, et mobilt køretøj med en langløbet og hurtigskydende kanon. Meget smidig, med en lav silhuet.
  Vægten af Kondratenko-3-tanken er omkring fyrre tons, og den er godt beskyttet. Og pistolen har på trods af sin lille kaliber på 76 mm en høj initial projektilhastighed.
  Shermans, denne tank kan ikke penetreres fra nogen vinkel. Så...
  Pigerne, der kæmper barfodet og i bikini, ødelægger simpelthen amerikanerne og griner meget.
  Især Natasha... Og med sine bare fingre trykker hun på joysticket og siger:
  - Ære til min Rus!
  Zoya skyder også. Det gør han med sine bare tæer, trykker på joystick-knapperne og råber:
  - Og hele vores fædreland!
  Dernæst skyder Aurora. Hun slår fjenden og siger og blotter sine tænder:
  - Og højere magter er bag os!
  Og pigen blinker også meget brændende! Han trykker på sine bare tæer som joystick-knapper.
  Og så skyder Svetlana. Sådan en skarp og funklende pige. Udsender solstråler fra hans mund. Og han synger også:
  - Jeg er en verdensstjerne! Jeg løber hurtigere end selv Satan!
  Med piger som disse er djævelen selv ikke skræmmende. De slår amerikanerne tæt omkring Chicago.
  Og uden at slippe nogen ud derfra. Ødelæggelsen er, lad os sige, triviel. Det er pigerne.
  Og så kapitulerer Chicagos garnison. Kend vores!
  Og russiske kampvogne nærmer sig allerede New York. Zar Vladimir gnider sig tilfreds i hænderne. Er russerne nogensinde gået så langt?
  Pigerne kæmper også tappert i luften. For eksempel et sødt par: Maria og Mirabela.
  Barfodede og bikiniklædte skønheder samler regninger ind. Der er bogstaveligt talt intet at modsætte sig dem. Pigerne her er så smukke og blændende aggressive og præcise.
  Maria affyrede et skud, skød et dusin fly ned i ét stød og sang:
  - Ære til vores fædreland! I Ruslands navn!
  Mirabela skød og brølede også:
  - Men der er en leder med stor magt,
  Han vil kalde slaverne til kamp...
  De kan ikke klare Rusland -
  Når Vladimir regerer som konge!
  
  Fra hård, stærk, med en jernvilje,
  Og udseendet er som at skære metal...
  Russerne har ikke brug for et bedre liv -
  Dette er kun, hvad folk drømte om!
  Ja, disse piger er mestre i at kæmpe og synge...
  Forresten, midt i angrebet på New York fløj den første russiske kosmonaut ud i rummet og fløj rundt om planeten Jorden. Og dette er endnu en præstation af det tsaristiske Rusland af Romanov-dynastiet.
  Og så kapitulerede garnisonen i New York, og Washington faldt snart. Og den 3. september 1943 kapitulerede USA fuldstændig. Dermed sluttede Anden Verdenskrig, som begyndte den 15. maj 1940. Krigen er glorværdig og sejrrig for Rusland.
  Selvfølgelig fik både Hitler og Mussolini meget ud af denne krig. Begge diktatorer fik ejendele i Afrika, nogle i Europa og USA. Europa blev til sidst delt mellem lande. Og efter folkeafstemningen blev Bulgarien det bulgarske rige i Rusland.
  Det ser ud til, at verden er blevet omfordelt igen, og kolonierne kan fordøjes. Men Hitler ville selvfølgelig ikke være Hitler, hvis han ikke ville mere. Især besejre Rusland. Og beslaglægge dets territorium.
  Og selvfølgelig regnede tyskerne i høj grad med nye, kraftigere våben. Tanks af "E"-serien og ballistiske missiler, især flyvende tallerkener.
  Tsar-Rusland var dog betydeligt foran Det Tredje Rige i ballistiske missiler og fløj i 1951, den 12. april, endda til månen.
  Og "E"-seriens kampvogne havde ikke en kvalitativ overlegenhed over de russiske.
  Og kun flyvende tallerkener var et mysterium. Takket være den laminære strømning viste de sig at være fuldstændig usårlige over for enhver form for håndvåben. Men samtidig kunne de ikke selv fyre.
  Mussolini døde, og hans søn efterfulgte tronen. Hitler lagde pres på ham, og den unge mand gik med til at kæmpe med Rusland. Den 20. april 1955 begyndte en ny, tredje verdenskrig. På Hitlers side var: Italien, Brasilien, Argentina, Chile, Mexico, kort sagt hele Latinamerika, bortset fra Cuba, som støttede Rusland. Og der var ikke flere andre lande i verden! Den tredje verdenskrig begyndte den 20. april 1955. Og zar Vladimir stod over for den alvorligste udfordring i hans regeringstid.
  Det eneste, der kunne trøste ham, er, at denne krig vil være den sidste i krigens historie på planeten Jorden. Da alle lande i verden deltager i det!
  Nå, når først krigen er begyndt, skal den føres! Hitlers angreb var ikke specielt uventet. Ungarn, Jugoslavien, en del af Rusland med begrænset autonomi, deres konge Vladimir III. Albanien er fanget af Italien. Alt er velordnet. Tyskerne forsøger at rykke frem fra Østpreussen, Østrig, Italien fra syd. Og kampene foregår i Afrika. Og koalitionen af latinske lande mod USA. Men de er ikke særlig aktive der. Først nu er krig blevet erklæret.
  I mellemtiden flyttede Hitler sine hovedstyrker i Europa.
  Og en helvedes krig brød ud. Den sidste storstilede krig i menneskehedens historie.
  Tyskerne leverede hovedstødet i Ungarn i retning mod Budapest. Oleg Rybachenko kæmpede der. Han forblev stadig en dreng på omkring ti år gammel. Sandt nok, meget fysisk stærk, muskuløs, hurtig og vigtigst af alt, som en højlander, udødelig. Ja, forfatteren og digteren Oleg Rybachenko modtog udødelighed, men på betingelse af, at han bliver en dreng på omkring ti år og tjener Rusland i en barnlig, men meget stærk og hurtig krop. Og han er et barn siden 1. januar 1904. Da jeg kom til Port Arthur som hyttedreng. Nå, han er ikke den mindste dreng, men lige fra begyndelsen var han stærk og hurtig, og han blev taget med på skibet.
  Da de desuden tvivlede på, om den var for lille, bøjede Oleg Rybachenko en kobbermønt med fingrene til et væddemål. Hvorefter han uden at tale blev taget ombord på skibet.
  Drengen tjente mange priser og deltog i alle krige. Blev officer. Men han lignede stadig et barn. Derfor, selvom han fik priser for adskillige bedrifter, blev den evige dreng ikke givet noget højere end kaptajn. Og nu har Oleg Rybachenko været i hæren i mere end et halvt århundrede. Du har for længst optjent en officerspension, men hvis dit helbred er jernbefængt, hvorfor så forlade tjenesten?
  Uden computere, spillekonsoller, fjernsyn er det desuden på en eller anden måde kedeligt. Og i hæren er du kaptajn, i det mindste kører du soldater. Ja, tiden flyver stadig.
  Generalissimo Kondratenko døde. Storadmiral Kolchak, der overgik Ushakov, døde også. Mange af dem, Oleg Rybachenko startede med, er ikke længere i tjenesten.
  Mere præcist, siden belejringen af Port Arthur, er næsten alle veteranerne døde. Kun Vovka var tilbage. Også han var dengang en hytteknægt, og nu er han allerede en gråhåret bedstefar. Sandheden tjener stadig. Og han er overrasket over, at Oleg forbliver den samme dreng, som ikke har et eneste ar på kroppen. Dette er et fænomen kendt i hele den russiske, zaristiske hær. Sandheden er, at han kæmper meget godt.
  Drengen Oleg er barfodet, det er mere behageligt og adræt for ham. Han sigter pistol efter pistol og skyder mod de tyske E-serie kampvogne. De nazistiske biler er simpelthen enorme. Og intet ser ud til at stoppe dem.
  Men den evige dreng slår så præcist, at han gennemborer metallet. Han maler Krauts, river tårne ned og synger.
  - Zar Vladimir, russisk zar...
  Ortodokse suveræne!
  Vi vil snart erobre verden,
  trods alt er der keruber over os!
  Hitler vil ende
  Og hvem der lyttede - godt gået!
  Og drengen kaster en granat, barfodet, med sit barns fod. Gråskæg Vovka ryster bare på hovedet.
  Forfatteren og digteren Oleg Rybachenko brugte mere end halvtreds år på at forblive et barn i det tyvende århundrede. Og jeg må indrømme, at jeg har set en masse. Da han var udødelig, havde han for længst mistet al følelse af frygt. Og krigen mindede ham om et computerstrategispil.
  Det var nemt og sjovt at spille. Og det var også en fornøjelse at kæmpe . Det er godt, når der er morgendug under dine bare fødder, og du bader en evig dreng, og du ikke er klædt i shorts efter reglerne!
  Oleg Rybachenko får lov at rende rundt i shorts og barfodet. Drengen lærte at gå uden sko selv i kulden i Port Arthur. En udødelig krop kan jo ikke blive forkølet eller syg, og man vænner sig hurtigt til kulden, som ikke gør skade. Ligesom Peter Pan. Og det er næsten behageligt at løbe barfodet i sneen. Når du bevæger dig, mærkes kulden praktisk talt ikke, kun når du sidder ubevægelig, føles dine bare fødder lidt stive! Men for en dreng er dette en lille ting.
  Men der er også heksepigerne Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! De deltager også i krigen. Men ikke hele tiden, men i afsnit. Hjalp os med at holde Vysokaya-bjerget, da det var sværest. Barfodede skønheder kæmpede der, og i bikinier. De kastede skarpt tilspidsede skiver med deres bare tæer.
  Og de huggede med sværd. Og Oleg Rybachenko affyrede derefter et maskingevær - de dræbte hans seniorkammerater. Og som et resultat udløb samuraiens angreb, og Mount Vysokaya viste sig at være urokkeligt!
  Og pigerne viste deres højeste klasse og Valkyrie kunstflyvning.
  Og nu er tyskerne i defensiven. Den tsaristiske hær er klar til krig. Führeren formåede ikke at opnå taktisk overraskelse.
  Og de russiske tropper kæmper modigt. Det ser ud til, at Hitler vil forbande sig selv mere end én gang for at starte sådan en krig. Desuden, på trods af at Führeren har to tredjedele af Europa og en tredjedel af Afrika under våben, men stadigvæk
  han er ikke en rival til Rusland.
  Og antallet af soldater også. Og de italienske tropper er svage. Latinamerikanske lande deltager trægt i krigen. Og deres hær, både teknisk og organisatorisk, er ikke særlig god.
  Så Rusland holder stadig fjenden i forsvar i dybden.
  Kondratenko-6 tanken er ganske i stand til at bekæmpe denne serie. Og "Nikolai"-4 er tungere og viser sig at være en meget stærk maskine.
  Russerne kan kæmpe med de tungere tyske monstre .
  Især på "Nikolai"-4, hvor besætningen på Alenka, pigen er meget smuk og i bikini.
  130 mm kaliber pistol. Hvordan det rammer fascisterne. Det var forgæves, at Hitler angreb det zaristiske Rusland. Dette er ikke en let tur for ham, men et tæsk.
  Anyuta trykkede på joysticket med sine bare tæer og sang:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Og hvor vil skønheden grine!
  Og så vil Augustine affyre et projektil mod fjenden. Det vil splitte metal og synge:
  - Lad os få hjerterne til at banke i kor!
  Og han vil også trykke på joystick-knapperne med sine bare tæer. Det her er virkelig en sej pige!
  Og her banker Maria. Og han vil splitte fascisterne. Og ødelægge fjenden.
  Bruger samtidig bare tæer. Og han vil også synge:
  - I vort fædrelands navn, helgen! Lad fighteren simpelthen være cool!
  Og han vil bryde ud i latter og vise sine tænder!
  Og så vil OL ramme dig med et tungt projektil. Hun er lige hvad du har brug for, piger - den saftigste æblejuice!
  Og igen brød pigerne igennem E-50, slog tårnet ud og lo.
  Alenka sendte et projektil, knuste E-100 og trængte igennem det. Og bruge dine bare tæer. Hvorfor sang pigen:
  - Bryd fjenden!
  Og Anyuta tæsker rundt med sine bare fødder og knirker:
  - Fritzerne er kaput!
  Og så rammer Augustine. Også meget præcist og med bare tæer, kurrende :
  - Hitler er færdig!
  Og så vil Maria tilføje meget aggressivt. Det vil knuse fascisterne og knirke::
  - Og hvem der lyttede, godt gået!
  Og han vil vise sin tunge!
  Og så sender OL et projektil og dræber modstandere.
  Og også at bruge bare fødder og synge:
  - Totalt udsolgt!
  Og igen vil pigen tage sin tunge og vise det.
  Så de hugger...
  Tyskerne rykkede efter en måneds kampe fra begyndelsen af offensiven frem fra halvtreds til hundrede kilometer og led store, endda enorme tab. Og italienerne i Afrika befandt sig helt i en kedel og omringet. Deres tropper er trivielt besejret.
  Den 21. maj beordrede Adolf Hitler, at alle, der var i stand til at bære våben fra en alder af femten til femogtres, blev indkaldt til hæren. Den tsaristiske hær var ved at oprette reserver.
  Som det viste sig, er tyske skivefly ikke så skræmmende i praksis. Det er rigtigt, russiske fly kan angribe med væddere. Men dette kan undgås takket være den høje manøvredygtighed af den tsaristiske hærs køretøjer.
  Og Hitlers håb om et usårligt mirakelvåben gik slet ikke i opfyldelse.
  Den tsaristiske hær forsvarede sig stadig. Kraftige forsvarslinjer, gravet på forhånd, stærkt forsvar. Lad Hitler løbe tør for damp. Men i Afrika kan man lægge pres på en svagere italiensk allieret.
  Hvis Führeren ikke havde besluttet at gå i krig med det zaristiske Rusland, ville han utvivlsomt være gået over i historien som en stor og endda den største leder af Tyskland. Og så ville dæmonen styre verden, og hvad kom der ud af det?
  Russiske piger er trods alt de sejeste i verden.
  Oleg Rybachenko er som altid i spidsen for kampen. Hverken en kugle eller granatsplinter kan røre ham. Han er en hård fyr og en sej fyr.
  En dreng i shorts og barfodet mod nazisterne. Og kaster granater efter dem og løber i blyregnen.
  Ja, det er ærgerligt, at den geniale Kondratenko ikke er der, men der er unge og dygtige befalingsmænd. Især feltmarskal Vasilevsky, der allerede skilte sig ud under Første Verdenskrig. Og han kommanderer energisk og dygtigt.
  Og Fritz'en, der støder på et hårdt forsvar, bliver håbløst fast i det. Men de forsøger stadig at bryde igennem.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng ler, blotter sine tænder og synger:
  - Mit fædreland! Mit hellige fædreland!
  Og også gerne kaste en granat med sine bare fødder.
  Og her gik Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana ind i kampen. De er evige heksepiger, tjenere for familiens hellige Gud. De kæmper ikke altid, ellers ville Rusland have erobret hele verden. Men det er altid effektivt og slående.
  Piger elsker at dræbe: det er piger!
  Og hvordan de vil gå igennem fascisterne, og hvordan de vil ramme dem...
  Og med deres bare tæer kaster de skiver og dræber Krauts.
  Nazisterne hænger fast og lider flere og flere tab. Vasilevskys store strateg foreslår at besejre nazisterne og italienerne i Afrika. Så russiske kampvogne, som er mere kvikke og har bedre manøvredygtighed, vil have en fordel. Og lad fascisterne slippe af sted med det i Europa . Så de helt ville opbruge deres ressourcer.
  Zar Vladimir accepterede denne plan. Og nye styrker blev overført til Afrika.
  Elizabeth og hendes besætning kæmpede i Libyen og afskar italienske enheder. Det er varmt der, og pigen ser godt ud i bikini. De har den nyeste Kondratenko-6 kampvogn, hvori krigerne omgår italienernes og Fritzernes positioner og besejrer dem med tillid.
  Elizabeth skyder på en kampvogn fra Mussolini Jr.s imperium og siger:
  - En pelsfrakke og en kaftan går over havene, over bølgerne!
  Og selvfølgelig bruger han sine bare tæer.
  Dernæst skyder Ekaterina. Slår gennem en tysk bil og brøler:
  - I Rusland er zar Vladimir en helt!
  Elena er bag hende, slår Fritz' selvkørende pistol og kvidrer:
  - Hurra for Hitler for dit fædreland!
  Og endelig vil OL frigive projektilet. Det vil knuse Krauts, knuse dem og knirke:
  - Resultatet bliver fremragende!
  Og han bruger også de bare tæer på børns fødder.
  I Afrika opnåede russiske tropper i slutningen af maj og begyndelsen af juni betydelige succeser. Kampene spredte sig til Libyens og Etiopiens territorium. Den 12. juni faldt Tripoli. Og den 15. juni blev hovedstaden i Etiopien taget på farten. Så soldaterne fra Mussolini Jr. begyndte at strømme ud. Ak, han var ikke i stand til at forsørge sin far.
  Og også hans herlighed som erobrer. Men Mussolini, efter at have erobret en del af de engelske og franske kolonier, betragtede sig selv som Cæsar. Men det virker umuligt at overgå Cæsar.
  Oleg Rybachenko kæmpede, mens han kommanderede batteriet. Og så tappert, at tyskerne mistede snesevis af kampvogne fra hans ild hver dag. Hans dreng blev endda tildelt endnu et gyldent kors. Og de tildelte ham endda til sidst den længe fortjente rang af major.
  Tidligere blev han ikke tildelt, fordi han ligner et barn. Men drengen viste enestående heltemod. Og evnen til at kæmpe.
  Den 22. juni 1955 erobrede russiske tropper i Afrika endelig det italienske Somalia. Og den 25. juni 1955 kapitulerede resterne af italienske tropper i Etiopien.
  Den tsaristiske hær vandt selvsikkert. Mainstein, som blev betragtet som den bedste kommandør for Det Tredje Rige, skrev i sin dagbog:
  - Vi vækkede den helvedes bjørn! Nu bliver vi revet fra hinanden!
  I slutningen af juni havde tyskerne lidt så store tab, at de var tvunget til at indstille deres offensiv i Europa.
  Zar Vladimir beordrede øget pres i Afrika. Først det mørke kontinent, så alt det andet - sagde den fremragende monark! Den 1. juli 1955 forsøgte tyskerne at rykke frem i Skandinavien. Og de skyndte sig mod Stockholm, men løb ind i et meget tæt forsvar. Og de led enorm skade.
  I begyndelsen af juli 1955 gik russiske tropper ind i det tyske Algeriet.
  Libyen var allerede under kontrol af det tsaristiske Rusland. Niger-offensiven og sløjfer var i gang.
  Elizabeths kampvognsbesætning kæmper mod nazisterne. Det er meget varmt, og pigerne tog endda deres bh'er af og har nu kun trusser på i Kondratenko-6 tanken. De skyder præcist på fascisterne.
  Og de vil have store bedrifter.
  Det tsaristiske Rusland er stadig et autokratisk land. Og det har stadig ikke et parlament. Og at revolutionen ikke skete, og dumaen ikke blev etableret. Kongerne selv ønsker ikke at begrænse deres magt. Men Fuhrer og Duce er diktatorer. Det vil sige, at der er en krig mellem to systemer med autoritære regimer.
  Men for det zaristiske Rusland er dette mere naturligt. Og en stædig og vedvarende kamp opstår.
  Elizaveta trykker på joysticket med sine bare tæer og affyrer et projektil. Spinder for sig selv:
  - Lad os slå nazisterne i stykker!
  Ekaterina trykkede også på joystick-knappen med sine bare tæer og slap morderen og spindede:
  - Lad os vælte Hitler!
  Og Elena slår også , slår fascisterne ud og knirker:
  - Vi skiller dig ad!
  Og også hvordan han blotter sine tænder! Og han trykker på joystick-knapperne med sine bare fødder.
  Og så vil OL vende op og ned på dig, og hvor vil det være dumt . Det vil smuldre alle og gurgle:
  - Helvedes gang og et mandskab!
  Glem ikke at trykke på joystick-knapperne med dine bare tæer. Og besejre fjenden.
  Krigerne er virkelig meget modige og funklende i karakter.
  Oleg Rybachenko afviste i mellemtiden endnu et angreb fra fritzerne og sang:
  - For fædrelandet og zar Vladimir - hurra!
  Ja, i den virkelige historie var der sådan en selvudråbt kejser af Rusland, Vladimir III, lederen af Romanovs hus. Og han begyndte for alvor at regere formelt i 1938. Og så viste Vladimir sig at være en rigtig konge og en stor en! Vladimir Kirillovich Romanov er en tsar, der har alle muligheder for at blive kejser over hele jorden!
  Efter sejren, eller rettere frastødende angrebet, begyndte Oleg Rybachenko at spille kort med sine underordnede. En dreng i shorts, lyshåret, meget muskuløs og flået, legede med de gråhårede fightere. Overraskende nok er Oleg ældre end dem alle. Men denne dreng skærer sig selv.
  Mindes Port Arthur, det heroiske forsvar, hvorfra Ruslands herlighed kom. Stor ære for dette...
  Den udødelige dreng bemærkede:
  - Sådan vil vi løse alle vores problemer! Snart kommer der et tidspunkt, hvor folk aldrig vil dræbe hinanden!
  Soldaterne og officererne var enige:
  - Selvfølgelig, hr. major! De vil ikke dræbe!
  Oleg kiggede på båndet med sine mange medaljer. Ja, der er allerede så mange ordrer, få generaler har dem. Og det ville også være rart at få en titel. Prins, greve, hertug!
  Duke Rybachenko - lyder smukt!
  Og drengen hoppede højere og snurrede i drejeskiven.
  Tyskerne forsøgte at angribe, men blev igen slået tilbage og led kolossal uoprettelig skade.
  I løbet af juli opnåede den russiske hær nye, store succeser i Afrika. Mens vægten af tsarhærens offensiv var der. Algeriet har mange af de bedste russiske våben. Og i slutningen af måneden er tyskerne omringet og ødelagt i gryden.
  I august trængte russiske tropper ind i Marokko. Pigerne kæmpede desperat på Kondratenko-6-tanken og brød igennem i den tykke del.
  Nu og da var der meldinger om tyskere, der overgav sig og byer, der blev indtaget.
  Kampene fandt sted i Nigeria og forskellige steder. Russerne tog både i antal, flere mobile teknikere og støtte fra lokalbefolkningen, som de racistiske fascister selv havde vendt mod.
  Afrika viste sig faktisk at være et svagt led i Hitlers og Mussolini Jrs strategi.
  Rusland sejrede der... Og i september, mens de langsomt trak styrkerne op, flyttede de til Norge. Nazisterne led kolossale tab. Og Alenka og hendes mandskab red på tanken. Den nyeste tank "Nikolai"-5 er tung og viste sig at være mere avanceret end E-serien.
  Selv en så kraftig tank som E-200 blev gennemtrængt af tsarmaskinens pistol.
  Alenka, der trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer, gned sine hænder tilfreds:
  - Jeg er det, der kan knække Wehrmacht!
  Anyuta trykkede også på knappen med sine bare tæer, slog den tyske bil og bekræftede:
  - Vi vil tørre Wehrmacht til støv! For tsarismens magt!
  Cool Augustine fyrede og hvinede:
  - Og vi vil leve under kommunismen!
  Maria var meget enig i dette:
  - Ja, under den zaristiske kommunisme!
  Og med sine bare tæer trykkede hun på joystick-knapperne. Og samtidig vil han ramme og knuse fjenden.
  Og så knirker Marusya:
  - På fuld grad!
  Og han trykker også på joysticket med sine bare tæer.
  Russiske tropper har allerede omringet Oslo. Der er kampe om hver busk og hus.
  I midten afviser den tsaristiske hær igen den tyske offensiv. Oleg Rybachenko er som altid i frontlinjen og kæmper selvsikkert. Russisk artilleri fungerer som et urværk.
  Alt er nøjagtigt og sandt...
  I oktober afskar russiske tropper endelig Afrika fra forsyninger fra land og befriede Marokko. Nazisterne befandt sig i en slags kedel.
  Selv på det mørke kontinent. Hitler rystede af raseri, men kunne ikke spise noget til frokost.
  Ja, han kom til Rus'... Vinteren nærmede sig. Oleg Rybachenko løber, på trods af at det sner, stadig barfodet og i shorts. Nå, dreng - hvad end du tager! Og en fuldstændig frygtløs fyr.
  Og han kaster granater med sine bare tæer.
  og synger:
  - Lad løbe klodset,
  Pansrede kampvogne gennem vandpytter...
  Og der er et maskingevær på taget -
  Cheburashka skytte,
  Krokodille maskingevær!
  Shakoklyak er på angreb!
  Terminator-drengen kastede en granat med sine bare tæer, rev nazisterne fra hinanden og sang:
  - Og jeg leger med dynamit,
  I almindeligt syn for forbipasserende!
  Hvordan Krauts skyr flagermusene!
  Alle ligger ned, og jeg går!
  Og drengen er virkelig så sjov! Men han har allerede været i hæren i mere end halvtreds år. Og bare en lille djævel! Også selvom han er blond!
  Oleg Rybachenko kaster igen en granat med sin bare fod og brøler:
  - Ære til zaren og Nicholas og Vladimir den Tredje!
  Og jeg tænkte, at de ikke skulle forveksle Vladimir Kirillovich Romanov med Vladimir Putin! Romanovs store zarer er en fantastisk familie! Dem, der gjorde Rusland til det største imperium!
  Og ikke så forkælet af held som Putin!
  Men russiske tropper afviser endnu et angreb.
  november kommer. Nazisterne er ved at løbe tør for damp. Men de kaster nye reserver i kamp. De bliver allerede færdiggjort i Afrika. Det er svært for fascisterne.
  Så de fjerner deres vrede på fangerne. De stødte på den smukke Nicoletta. De tog hende af til underbukserne og førte hende gennem den friske novembersne.
  En pige med hænderne bundet, næsten nøgen, går gennem snedriverne og efterlader barfodede, yndefulde fodspor. Hun er så smuk. Og tyskerne følger efter hende og pisker hende. Og de slog sig selv med en skønhed, de slog dem. Blodet flyder fra hans stribede ryg.
  Nicoletta bidde bare tænderne sammen. Og han løfter hovedet stolt. Og hendes kobberrøde hår flagrer som et proletarisk banner.
  Og hendes bare fødder blev også skarlagenrøde, men pigen løfter ikke engang et øjenbryn.
  Det er det fænomenale mod, hun har.
  Selvom nazisterne allerede har taget det og stukket det i deres bare bryst med en fakkel. Men selv da rystede pigen kun, men skreg ikke.
  Hun har så stor tro...
  Pigen bliver trukket op på stativet, og hendes led er snoet. Så tænder de bål under deres bare fødder. Han slikker skønhedens bare fødder. Og med varme lænker pisker de skønhedens nøgne krop.
  Nicoletta sang som svar;
  Jeg er Chernobog, den onde Guds datter,
  Jeg skaber kaos, jeg sår ødelæggelse...
  Min storhed kan ikke overvindes,
  Kun rasende hævn brænder i min sjæl!
  
  Som barn ønskede en pige gode ting,
  Hun skrev digte og fodrede katte...
  Stod tidligt op om morgenen
  Kerubernes vinger flagrede over hende!
  
  Men jeg lærte, hvad ondskab er,
  Hvad i denne verden gør dig ulykkelig...
  Hvad mener du med at sige godt?
  Jeg blev lidenskabeligt forelsket i ødelæggelse!
  
  Og viste sin pigeglade iver,
  Hvilken glitrende Guds datter hun blev...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Lad os vise styrke, meget kraftfuldt!
  
  Store far denne Chernobog,
  Han bringer kaos, krige ind i universet...
  Du beder Svarog om at hjælpe,
  Faktisk bliver du belønnet!
  
  Så jeg sagde: Gud velsigne,
  Lad vreden boble op i dit hjerte...
  Lad os bygge lykke, tror jeg, på blod,
  Lad livmoderen blive fyldt til randen!
  
  Jeg elsker list, ondskab og bedrag,
  Hvordan man bedrager tyrannen Stalin...
  Det vil ikke være muligt at vise det,
  Og hvor meget tåge er der i verden!
  
  Så hun foreslog at tage et stærkt skridt,
  Ødelæg de onde med ét slag...
  Men jeg blev forelsket i en meget sort Gud,
  I alle spørgsmål, både disse og dem hinsides graven!
  
  Hvordan blev jeg vant til det onde?
  Og i mit hjerte var der raseri, vanvittigt...
  Trangen til glæde, godhed er forsvundet,
  Så snart vreden trængte ind fra piedestalen!
  
  Men hvad med Stalin - han er også ond,
  Der er ikke tale om Hitler her...
  Genghis Khan var sådan en sej bandit,
  Og hvor mange sjæle formåede han at lamme!
  
  Så jeg siger hvorfor beholde gode ting,
  Hvis der ikke er den mindste egeninteresse i det...
  Når du er en spætte, er dit sind en mejsel,
  Og da jeg var dum, forsvandt mine tanker!
  
  Dette er hvad jeg fortæller mig selv og andre,
  Server kraften som sort blæk...
  Så vil vi erobre universets vidder,
  Bølger vil spredes over hele universet!
  
  Vi vil gøre ondskaben så stærk
  Det vil give raseri udødelighed,
  De, der er svage i ånden, er allerede blevet blæst væk,
  Og vi, de stærkeste mennesker, tror på dette!
  
  Kort sagt, vi vil blive stærkere end alle andre overalt,
  Lad os hæve blodsværdet over universet...
  Og vores vrede vil også være med hende,
  Lad os modtage et kald fuld af skæbne!
  
  Kort sagt, jeg er tro mod Chernobog,
  Jeg tjener denne mørke kraft af hele mit hjerte...
  Min sjæl er som en ørnes vinger,
  De, der er sammen med den sorte Gud, er uovervindelige!
  Krigen mellem Rusland og Hitlers koalition fortsatte. I december havde russiske tropper endelig gjort af med italienerne, tvunget dem til at kapitulere i Afrika, og næsten afsluttet tyskerne der. Norge blev også renset for Krauts.
  Nu gik tsarhæren til offensiv den 25. december. Hårde kampe brød ud. Om vinteren var russiske kampvogne klart stærkere. Og trængte igennem fjendens forsvar.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng løb barfodet og i shorts gennem sneen og sang:
  - Dette er vores sidste og afgørende kamp! Vi vil dø for Fædrelandet - soldaterne er bag mig!
  Russiske tanke er meget hurtige med gasturbinemotorer. Og fascisterne kan ikke stoppe dem så let.
  Her suser "Nikolai"-5 frem. Der er fem piger på den, som synger muntert:
  - Ingen vil stoppe os, den russiske verden kan ikke besejres!
  Og han vil sprænge ud af en kanon! Det her bliver faktisk fantastisk! Pigerne er trods kulden i bikini og barfodet. Og de skyder sig selv og tænker ikke på at stoppe.
  De har bare vild, vanvittig magt.
  Alyonushka elsker ikke kun at skyde, selvom hun trykkede på joysticket med sine bare tæer og slog en tysker, men også at skrive historier.
  For eksempel skrev hun, hvordan en pige gik langt væk for at redde en killing. I treogtredive dage gik jeg barfodet langs den stenede vej og fik mine ømme fødder til at bløde.
  Og alligevel var hun i stand til at finde dyret. For dette opfyldte feen hendes ønske, og pigen giftede sig med prinsen.
  Alyonushka tænkte imidlertid, hvorfor har hun brug for en mand i den russiske hær? Det er bedre at have en flok elskere. Og flere penge og fornøjelse. Når alt kommer til alt, er mænd så forskellige. Og hos dem oplever du selvfølgelig nydelse på forskellige måder. Hvad med manden? Du vil hurtigt kede dig og kede dig med ham!
  Men den unge mand, der lige er begyndt at opdage voksenverdenen, er meget mere interessant.
  Og Alenka skyder igen og rammer den tyske E-100.
  Og hun bevæger sine meget smukke ben, som en gammel græsk gudindes.
  Og så skyder Anyuta. Også med bare tæer. Og smadrer en tysk kanon.
  Hvorefter pigen siger:
  - Der er mange kloge mennesker i Rusland, men zar Vladimir er den bedste af zarer!
  Augustin bemærkede:
  - Og Nicholas II var ikke dårlig! Åh, vi vidste ikke, hvordan man værdsætter konger!
  Maria sang og skød på nazisterne med sine bare tæer og grinede:
  - Du skal adlyde russerne, med et rent hjerte og et klogere! Og til Nikolajs ære er han kongernes store konge!
  Og Marusya sang noget... Og hun legede også med sine bare fødder...
  Russiske tropper rykker frem. Oleg Rybachenko kæmper også. Han er stadig en ti år gammel dreng. Sådan er prisen for udødelighed. Ja, men hvor føler han sig god og munter! Han har så meget energi og en sydende strøm af kraft.
  Drengen kaster en granat med sin bare fod og knirker:
  - Jeg er en tiger, ikke en kat, nu bor der i mig, ikke Leopold, men en Leopard!
  Drenge-majoren brænder som altid. Nazisterne kan ikke stoppe ham.
  Den 1. januar havde russiske tropper allerede fuldstændig ryddet deres territorium for tyske og italienske tropper og trådt ind i Det Tredje Riges besiddelse.
  Samtidig gik russiske enheder ind i Mexico. Det nye år 1956 er kommet.
  For russerne begyndte det med nye sejre. Den 7. januar kapitulerede resterne af tyske tropper i Afrika. Og hele det sorte kontinent blev russisk.
  Nu indså den besatte Fuhrer, at han var fuldstændig forskruet. Og han foreslog forhandlinger til Rusland.
  Hvortil zar Vladimir svarede:
  - Vi vil kun tale om det tredje riges og Italiens ubetingede overgivelse!
  Hvilke kloge ord! Og krigen fortsætter. Oleg Rybachenko står naturligvis i spidsen for angrebet. Russiske tropper gik ind i Østpreussen. Forsvarslinjerne her er stærke. Du skal kæmpe for at bryde igennem, og du kommer ikke hurtigt videre.
  Et af midlerne til gennembrud var den selvkørende pistol med Alexander-4 bombekasteren. Et meget kraftfuldt og dødeligt værktøj.
  Og smukke piger fejrer også her. De affyrer projektiler med deres bare tæer ved at trykke på joystick-knapperne. Og de ødelægger fjendens bunkers og pilleæsker.
  Piger løber dristigt i sneen - det er, hvad russiske kvinder er til for. Og de kaster indianerne og kineserne i kamp. Disse fylder allerede bogstaveligt talt tilgangene til skyttegravene med deres lig. Men de formår stadig at tage det.
  Den russiske hær trænger sig på.
  Strategen Vasilevsky overfører dog hovedstødet til Italien - som er meget svagere. Og så vinder russiske soldater den ene sejr efter den anden.
  Januar viste sig at være meget vellykket. Russiske tropper væltede italienerne og sadlede Alperne. Og i februar besatte de Venedig. Og de gik ind i Lorbandinia . De tog også Poznan. Tyskerne var på vej tilbage. Den 2. marts faldt Klaipeda. Russiske tropper rykkede langsomt frem gennem Østpreussen, forsvaret var for tæt. Vi måtte bogstaveligt talt brænde stien med skaller.
  Men i Italien brød pastafronten sammen. Og russiske tropper skyndte sig til Rom. Den 30. marts 1956 begyndte angrebet på den italienske hovedstad. Sådan betalte folket for Mussolini-familiens ambitioner.
  Italiens hovedstad, Rom, er under angreb. Kampene er hårde. Selvom italienerne i stigende grad giver op. Her er pigernes kamp meget smukke, både i bikini og barfodet. Krigerne kaster granater med benene og slår Mussolinis soldater ud.
  Pigerne her er smukke, og selvfølgelig meget sexede. Og med titanernes muskler. Og den måde, de kaster granater på med deres bare fødder, er simpelthen fantastisk.
  Natasha går frem og skyder, mens hun knurrer:
  - For det smukke Fædreland i mit Hjerte, brænder min strålende Ild!
  Zoya, skyder, synger med:
  - Lad os åbne døren til præstationer! Vores tro og kongen er monolit!
  Og så vil Aurora, med sine bare tæer, den rødhårede tæve slippe skiverne. Og de opskårne italienere falder.
  Og så synger Svetlana aggressivt og blotter sine tænder:
  - Vi slår alle ihjel! Vi knuser alle!
  De kaster skiver med deres bare fødder og kværner fascisterne. Sådan endte Mussolini i pigernes hænder. April-angrebet i 1956 var voldsomt og meget billedligt.
  Og her kører kampvognene, helvedes ildsøjler bryder ud fra deres stammer.
  Pigerne rykker frem og kaster granater med deres bare fødder. Og hvordan de vil spytte noget blodigt.
  Og de vil grine...
  Natasha sang inderligt:
  - Tsar Vladimir, slå Hitler i ansigtet!
  Og han vil blinke med sine safirøjne. Sådan en vidunderlig pige.
  Pigerne skynder sig af vildt raseri. De ramte med maskingeværer. De mejer fjenden og spredte fascisterne. Og så kører OL. Og i de mægtiges hænder holder den kvindelige helt en flammekaster. Og han vil tage den og slå dig, men så slår han dig.
  Fra fascisterne flyver chips i alle retninger. Og krigerne kan grine så meget de vil.
  Så vil han synge:
  "Mussolini vil blive slået!" Vores venskab er monolitisk!
  Og igen, som et blink med safirøjne! Og han vil ramme fascisterne.
  Hvad vil du have? Rom blev indtaget på et tidspunkt af slaverne under ledelse af Attila. Og nu tager russerne den.
  Olympias, der steg sine modstandere levende med en strålekaster, sang:
  - Håbets strålende sol,
  Igen stiger det over landet...
  Rus' sejre som før -
  Wehrmacht-krigerne bliver slået!
  
  Russisk ørn over planeten,
  Når den spreder sine vinger, vil den lette...
  Fjenden vil blive stillet til ansvar -
  Han vil blive besejret - knust!
  Efter Roms fald begyndte italienske tropper at overgive sig i massevis. Mussolinis imperium, denne junior militærpartner fra Det Tredje Rige, var ved at brænde ud.
  Russiske tropper indtog Napoli næsten uden modstand og landede på Sicilien. Heller ikke dér mødte de næsten ingen modstand. Og Hitler var hysterisk.
  I slutningen af maj var Italien færdig. Hundredtusindvis af fanger blev taget.
  Russiske piger lagde dem på deres knæ og tvang dem til at kysse deres bare fødder. De slog lydigt med læberne. Nogle, især unge mænd, gjorde det med entusiasme.
  Pigerne spindede tilfredse.
  Den evige dreng Oleg Rybachenko tvang sine fanger til at kysse hans bare, barnlige fødder.
  Det gjorde de ganske villigt. Drengene var meget smukke, muskuløse og blonde. Sandt nok er han stadig for lille, og han ønskede ikke at gøre noget mere seriøst med damerne. Men når de ru hæle kildes med en tunge - det er dejligt!
  Oleg Rybachenko fangede generalen og modtog en anden ordre. Hvilket jeg var ret stolt af.
  Mussolini Jr. blev forrådt af sit eget følge, og det tsaristiske Rusland fik endnu en sejr. Men Benedito Mussolini Sr. levede ikke for at se sin skam og fascismens sammenbrud i Italien. Den samme skæbne ventede dog nazisterne i Tyskland. Russiske tropper gik i offensiven i begyndelsen af juni 1956. Hovedangrebsretningen var Østrig.
  Elizaveta og hendes besætning på Nikolai-5 rykkede mod tyskerne. Russiske tropper søgte at omringe Wien.
  Führeren befandt sig naturligvis i en vanskelig situation. Tyskernes besiddelser i Afrika, Skandinavien og det meste af USA gik tabt. Og nu foregår kampene udelukkende på det tredje riges territorium. Hvilket selvfølgelig er mere ubehageligt for tyskerne. Russiske tropper kom også ind i Mexico. Lady Grey de Monka kommanderer en kampvognsbesætning i dette land.
  Og Elizaveta fører "Nikolai"-5 rundt i Wien. Dens hovedmodstander er E-50, som zarens maskine trænger ind som en blotter.
  Elizabeth skød og brugte sine bare tæer til at trykke på joystick-knapperne.
  Hun ramte en tysk kampvogn og kvidrede:
  - Vi vil give vores hjerter for St. Nicholas Rus'!
  Ekaterina skød også med sine bare tæer og korrigerede sin partner:
  - Det er nok mere korrekt at sige Vladimir!
  Elizabeth skød igen med sine bare tæer og kvidrede:
  - Men alligevel var det kejser Nicholas, der gav os befolkningen i Kina, der gjorde Rusland uovervindelig!
  I det infanteri, der blev sendt for at storme de tyske stillinger, var fronten faktisk helt kinesisk. De kastede bogstaveligt talt lig efter os. Men de brød igennem.
  Normalt kæmpede russerne i fly og kampvogne. Infanteri bestående af kinesere, indere, asiater. Der er mange kinesere. Derudover indførte den lyshårede Nicholas II polygami, mens han reformerede ortodoksien, og ekstra kinesiske mænd blev sendt i kamp. Og russerne tager enker og ugifte kinesiske kvinder som hustruer.
  Udspekuleret strategi.
  Og kineserne angriber, dør og bryder igennem det tyske forsvar.
  Elena bruger sine bare tæer til at trykke på joystick-knapperne og rammer Krauts igen.
  Og han synger:
  - For hellige Rus', vil vi kæmpe tappert!
  Hvorefter pigen vil tage den og blinke. Og blotter sine hvide tænder! Og hun er så aggressiv.
  Og så vender OL tilbage. Og han vil også slå dig med sine bare tæer og knuse dig.
  Så vil han råbe:
  - Jeg er en dødbringende kobra!
  Det skal bemærkes, at E-50 tanken kan være farlig. Dens 88-millimeter kanon med en løbslængde på 100 EL er hurtigskydende, tolv skud i minuttet og meget præcis. Rammer ofte panser og kan forårsage skade.
  Derfor forsøger pigerne ikke at lade den tyske hovedtank nærme sig. Især tæt på øges dens gennemtrængningsevne kraftigt. Og kernen i det tyske projektil er enten uran eller wolfram. Sandt nok, efter tabet af Afrika og uranforekomster i Congo begyndte styrken af de tyske tropper at tørre op.
  Og pigerne er så smukke og barfodede og seje.
  De synger for sig selv med entusiasme:
  - Lyser som en stjerne over hele verden,
  Gennem det håbløse mørkes mørke...
  Den store helt zar Vladimir,
  Kender hverken smerte eller frygt!
  
  Fjender trækker sig tilbage foran dig,
  Mængden af mennesker glæder sig...
  Rusland accepterer dig -
  En mægtig hånd hersker!
  Kæmpende piger, du kan ikke sige noget imod dem. Og deres ben er så bare og mejslede. Når fangne tyskere kysser dem, er det tydeligt, at både piger og mænd kan lide det. Og krigerne hviner tilfredse.
  Og de blottede deres perletænder.
  Det er så seje piger. Og med sine bare tæer slår Elizabeth endnu en fascist ud.
  Hvorefter han råber:
  - Ære være det store Fædreland!
  Og så vil Catherine skyde. Den vil ramme en fjendtlig tank, dræbe Fritzerne og knirke:
  - Død over fjenderne!
  Og der sparker Elena også ved hjælp af sine bare tæer og trykker på joystick-knapperne med dem. Og han kvidrer:
  - For Fædrelandet i Storhed!
  Og så vil den fremragende Olympiade, også en blondine, affyre projektilet. Og som det kvidrer:
  - For det store Rusland!
  Og pigerne er fulde af total entusiasme.
  Her kommer E-75 tanken. Dens pistol er kraftigere: 128 mm, og den kan forårsage mere skade. Derudover har denne tank bedre beskyttelse og tykkere rustning.
  Men Elizabeth er som en sindssyg. Og han vil frigive noget dødeligt, trænge ind på afstand. Og alt, der er tilbage fra tyskeren, er stykker af iturevne metal.
  Og pigen vil synge:
  - Hellig skønhed og stor drøm!
  Hvorefter tungen vil vise sig.
  Tyske E-75 kampvogne er på det seneste blevet mere udbredt. De har nu en længere kanon, som giver dem mulighed for at bekæmpe russiske kampvogne, især de lettere. Og det gør Krauts mere farlige.
  Men sovjetiske piger er ikke flov over dette. Og de knuser Krauts.
  Og krigerne selv, især i varmen, er i bikini og barfodet. Og de kæmper meget selvsikkert.
  De vinder uden undtagelse.
  Catherine skød på nazisterne og sang:
  - Men for at være ærlig! Jeg ødelægger alle Krauts uden undtagelse!
  Elena skød også med sine bare tæer og kvidrede:
  - Vi vil besejre alle, og selvfølgelig!
  OL slog også nazisterne uden medlidenhed. Hun er sådan en uovervindelig tæve.
  Og også ved hjælp af bare tæer.
  Natasha og hendes hold kæmper på Kondratenko-6 kampvognen. Denne bil er lidt lettere, men mere mobil end Nikolai. Med mindre vægt er kaliberen selvfølgelig mindre, og rustningen er lidt tyndere. Det betyder, at risikoen for at dø er meget større.
  Men pigerne, må jeg sige, er slet ikke flove. Og de kæmper som kampens kæmper.
  Natasha synger og skyder aktivt:
  - Det bliver vores sejr!
  Og han trykker på joystick-knapperne med sine bare tæer.
  Zoya skyder også med sine bare ben og knirker:
  - Tsar Vladimir frem!
  Og alle pigerne i kor gøede:
  - Ære til de faldne helte!
  Hvorefter Aurora skød, vendte den tyske kampvogn og sagde:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os!
  Og hun rystede også på sine bare fødder.
  Og så gav Svetlana efter ved at bruge sine bare tæer og knurrede helt i lungerne:
  - Russerne kæmper rasende!
  Og alle pigerne udbrød i kor:
  - Soldatens knytnæve er stærk!
  Og igen skynder skønhederne sig i kamp. De skyder sig selv præcist og præcist!
  Men Janes mandskab forbløffer mexicanerne. Damen er også meget klog og smuk.
  Og pigerne i hendes besætning er barfodede og i bikini. De kæmper med vildt og roligt raseri.
  Så skød Gertrude med sine bare tæer og kvidrede:
  - Jeg er en pige, der vil ødelægge alle på et splitsekund!
  Og så bryder Malanya ud i aktion. Og han vil bryde den latinske tank på afstand.
  Og så vil Matilda sparke sine ben med sine bare tæer.
  Og han vil grine:
  - Jeg er en rigtig god pige!
  Og krigere af højeste og mest rasende orden. De føler hverken svaghed eller vrede.
  De knepper dig på samme måde.
  Og Alenka kæmper også meget selvsikkert.
  I slutningen af juni er Wien omringet. Et knusende slag blev givet Tyskland og dets prestige. Samtidig rykker russiske tropper frem mod Oder. De kaster kineserne, indianerne og araberne i kamp. Og de bryder igennem Krauts forsvar.
  Hitler er selvfølgelig allerede i panik. Hvordan pigerne pressede ham ind i tanks og fly.
  Her er Albina og Alvina, to russiske piloter. Også barfodet og i bikini slår de fascister ned som pærer med en pind fra en gren. Og for et par udfører de bogstaveligt talt sådanne mirakler.
  Albina skød fem fly ned med et udbrud fra hendes Peter den Store jagerfly og sang:
  - Vi er himlens bjørne!
  Alvina skød seks fly ned med et udbrud fra sin krigsørn og kvidrede:
  - Og vi smadrer alle!
  På himlen var dette par allerede legendarisk!
  Pigerne blev tildelt syv grader af Sankt Georg-korset: sølvkors, sølvkors med sløjfe, guldkors, guldkors med bank. Og også et guldkors med diamanter og et guldkors med diamanter og en sløjfe. Og den højeste grads stjerne af et gyldent kors, med en diamantsløjfe. En højere pris - en stor stjerne af et gyldent kors, med diamanter og en sløjfe, blev etableret for ganske nylig.
  Så pigerne kunne med rette være stolte af deres præstationer. Og altid, selv i kulden, kæmpede de kun i bikini og udelukkende barfodet.
  Sådan nogle vidunderlige piger.
  Albina fyrede og sang:
  - For vores bedste sejre!
  Alvina fortsatte:
  - Lad vores børnebørn og bedstefædre være stolte af os!
  Krigerne er virkelig piger af kolossal klasse!
  De slår fascisterne i himlen og synger:
  - Ære til Rusland, Ære! Vores zar Vladimir er en helt! Der vil være en magt ved daggry! Begrav Hitler i jorden!
  Selvfølgelig kan Vladimir Kirillovich Romanov være meget tilfreds med sine krigere.
  Selvom de kæmper, er det på en sådan måde, at du ikke kan rejse et spyd mod dem!
  Vladimir Kirillovich Romanov er en tsar, der har alle muligheder for at afslutte krige én gang for alle!
  Og fascisterne gyser under tsarhærens slag...
  Det omringede Wien faldt hurtigt. I midten af juli nåede tsarimperiets tropper Oder på bred front. Og Koenigsberg var fuldstændig blokeret.
  Og tyskerne trak sig tilbage ud over Oder. Og de forsøgte at skabe en forsvarslinje der. Beskyt dig selv grundigt. Men i anden halvdel af juli begyndte russiske tropper et angreb på Hamborg... Nazisterne bukkede langsomt, men sikkert under.
  Kampene var meget hårde. Nogle landsbyer skiftede hænder flere gange. Nye tyske kampvogne af den mere avancerede AG-serie - pyramideformede - deltog også i kampene. De havde et godt forsvar fra alle vinkler. Men den tsaristiske hær var overlegen i antal.
  Og et stort antal asiatiske infanterister døde ved fronterne. Men de gav mig lov til at flytte.
  Tyskernes menneskelige ressourcer var også opbrugt. I slutningen af august var Hamborg omringet, og München blev også blokeret.
  Tyskerne mistede betydeligt territorium. Og de havde ikke noget at holde deres stillinger med.
  Oleg Rybachenko kæmpede i de forreste rækker på selve Tysklands territorium. Og den evige dreng smilede konstant og viste sine perletænder.
  Og der kastede han granater med sine bare, barnlige fødder. Det er godt at være barn - hvor er det naturligt at være i varmen i kun shorts. Og da du er udødelig, kan du også være halvnøgen om vinteren uden at risikere at blive forkølet.
  Så drengen sang:
  - Barfodet, bare barfodet,
  Under juli torden og lyden af brændingen!
  Barfodet, bare barfodet,
  Det er nemt for en dreng at være en sej cowboy!
  Og barnemajoren fortsætter med at ødelægge disse fascister for sig selv. Og de går desperat til modangreb.
  Det er allerede september... Regnen begynder at falde... Tsartropperne, der fylder kinesernes lig, indtog München og Hamborg og bevæger sig mod Ruhr-regionen. Det vigtigste i tysk industri.
  Og tyskerne kæmper desperat tilbage.
  Natasha kæmper på sin tank og knurrer:
  - Det bliver ekstremt svært for nazisterne!
  Og tryk på joystick-knapperne med dine bare tæer. Og han ville affyre granater mod nazisterne.
  Og så slår Zoya dig. Og også ved hjælp af bare tæer.
  Og han vil også synge:
  - Rus er det, der er imod Hitler!
  Og så vil Aurora lave et aggressivt træk. Og også ved hjælp af bare tæer:
  - For den russiske vej!
  Og bag dem vil Svetlana også affyre et dræberprojektil. Den vil gennembore en tysk tank og knirke:
  - For zar Vladimir Kirillovich!
  Og han vil også vise sin tunge.
  Pigerne gik vilde her.
  Alenka på en tung tank knuser også nazisterne. Og slår dem på lang afstand.
  Krigeren sang:
  - Jeg underkuede halvdelen af verden med mine bryster!
  Og Alenkas bryster med karminrøde brystvorter.
  Og så vil Anyuta sparke dig med sine bare tæer. Det vil ramme en fascistisk kampvogn og pladder:
  - Jeg er en superstjernepige! I historiebøgerne!
  Og han vil blotte sine tænder...
  Og så vil Augustine affyre et dræberprojektil. Han vil smuldre nazisterne og hvæse:
  - Må vores hær være den stærkeste!
  Og han vil også bevæge benene...
  Og Maria vil følge dem og slå nazisterne. Han vil snurre sig selv, aggressivt brølende:
  - Vi er store aggressive piger!
  Og så vil Marusya udløse noget ekstremt morderisk og ødelæggende på nazisterne. Og ved hjælp af bare, pigelige fødder.
  Og så synger han:
  - Vi er et totalt nederlag for fjenderne!
  September gik i meget voldsomme kampe. Tyskerne gik desperat til modangreb. Men i oktober, da regnen kom kraftigere, fik tsarhæren igen fordelen. Og hun begyndte at rykke frem mod Ruhr. Efter et voldsomt overfald faldt Koenigsberg. Nazisterne fik endnu et slag i ansigtet.
  Og i det sydlige Frankrig omringede tsartropper Toulon. Så nazisterne havde det ekstremt dårligt.
  Hitler rasede, men mens han var i Berlin. Hans position viste sig at være svag.
  Det er tydeligt, at ingen ønskede at lytte til forhandlingerne. Men nazisterne stak ind som fluer.
  I november kæmpede tropper fra den tsaristiske hær for at besætte det meste af Ruhr-regionen, og derved fratog Tyskland dets vigtigste produktionsbase.
  I december besatte den tsaristiske hær hele det sydlige Frankrig og gik ind i Spanien. Og på den tyske front erobrede hun endelig Ruhr. Desuden blev andre tyske lande også erobret. Og den zaristiske hær gik også i land i Danmark.
  Hitler rasede som en djævel i et bur, men han kunne ikke gøre noget.
  Ved den katolske jul rykkede de kongelige tropper mod Paris. På trods af sneen og frosten var Natashas mandskab barfodet og i bikini.
  Tyskerne overgav sig oftere og oftere. Og franskmændene ville slet ikke bekæmpe russerne.
  Mens hun knuste et tysk batteri, bemærkede Natasha:
  - Så hvad regnede den besatte Adolf egentlig med, da han startede en krig med os?
  Den guldhårede Zoya bemærkede logisk:
  - Formentlig fordi vi, når vi kommer under pres, falder som mønter fra en hul lomme!
  Aurora knuste en valnød med sine bare tæer. Så kastede hun det i munden og noterede rationelt:
  - Historien lærer, at den ikke lærer noget!
  Svetlana trykkede sine bare tæer på joystick-knappen. Hun slog en anden tysk kanon ud og svarede:
  - Lad os være gode kæmpere!
  Krigerne, som du kan se, er virkelig fast besluttet på at kæmpe og vinde.
  Oleg Rybachenko, en barfodet dreng, skynder sig i shorts og med en bar, muskuløs torso. Han svajer og brøler endda:
  - Vi vil slå Krauts! Vi vil slå Krauts! Og spark dig i røv!
  Og drengen har så hvide, perlefarvede tænder! Bare en ung og ubøjelig terminator.
  Oleg Rybachenko skyder, mens han løber. Dræber fascister og synger:
  - Den russiske ånd er kongernes magt, besejr Krauts!
  Drengen kastede en granat med sin bare fod og sang:
  - Russisk vals, daggry står op - i kongens herlighed!
  Han viste sig virkelig at være en meget stridbar fyr. Og han slår fascisterne til den allerførste dag.
  Og pigerne kæmper aktivt. Her er Mirabela... Også en pilot i topklasse. Ingen kan stoppe hende. Hun slår Krauts ned og synger og blotter sine tænder:
  - Skøre pige! Her er hendes mærke!
  Og han vil tage og affyre en raket!
  Ja, sådan er kvinder her! Når russiske piger kæmper, kan ingen magt modstå dem.
  Mirabela skød syv tyske fly ned med et udbrud af fem luftkanoner og kvidrede:
  - Zar Vladimir Kirillovich er vores Gud!
  Og pigen slår sine bare fødder på glasset.
  Og også Albina og Alvina kæmper i himlen.
  De var så vidunderlige stjæle. Flere og flere nye konti bliver samlet ind. Og samtidig synger de:
  - På himlen er vi perfektion! Vi er esser perfektion! Fra et smil til en gestus - ud over al ros!
  Albina skød fire tyske fly ned med et stød og kvidrede:
  - Åh, hvilken lyksalighed! Hvilken perfektion i kamp!
  Alvina skar fem tyske fly ned og fortsatte:
  - Kend perfektion i kamp! Og fedt ideal!
  Krigerne sang i kor og skar fascisterne ned:
  - Piger! Sejere piger! Piger! Sejere piger!
  De demonstrerede deres aggressive inderlighed. Faktisk blev ingen af Hitlers esser tvunget til at stige ned.
  Men fascisterne er selvfølgelig under vildt pres.
  Hitler er i en bunker i Berlin, og han bliver bombet der som en kakerlak. Hvad ville han? Fascist nummer et er færdig! Han gik imod det zaristiske Rusland, og nu bliver han selv knust som en kakerlak.
  Zar Vladimir Kirillovich holder lige nu en pause fra vinteren ved Det Indiske Oceans kyster. Smukke piger af forskellige racer og nationaliteter danser foran ham.
  Kongen gider dog ikke se gladiatorkampe. For eksempel to piger mod to skønheder.
  De kæmper med plastiksværd for ikke at såre hinanden. De kæmper dog desperat.
  Det er krigerne. Der er en rasende udveksling af slag. To blondiner og to rødhårede...
  Zar Vladimir spurgte feltmarskal Vasilevsky:
  - Hvad er det sværeste i krigen med tyskerne?
  Feltmarskalen svarede ærligt:
  - Få selvtillid! Først i begyndelsen, da fjenden begyndte at rykke frem, følte jeg mig utilpas. Og nu er vi begyndt at vinde, og alt er klart om vores fjender! - Feltmarskal Vasilevich, denne store strateg, drak vin.
  Vladimir Kirillovich bemærkede logisk:
  - Det er ekstremt svært at vinde hele tiden! Men vi viste os, at vi kunne meget! Og nu vil der være tid, og hele verden bliver fredelig!
  Feltmarskal Vasilevsky bekræftede:
  - Jeg tror på det!
  Pigerne havde blå mærker på deres nøgne kroppe og så ekstremt nervøse ud.
  De kæmpede selvfølgelig ikke som i det antikke Rom - de forsøgte ikke at forårsage meget skade på sig selv. Men de handlede aktivt.
  I mellemtiden fortsatte kampene. I januar erobrede tsartropper Paris på farten. Danmarks hovedstad, København, blev også indtaget. De tyske tropper var ved at svækkes. Russerne fortsatte med at rykke ind i selve Tyskland. Fritzerne kæmpede desperat, men deres styrke var brudt.
  Oleg Rybachenko, denne udødelige dreng sprang barfodet i sneen og skyndte sig til angrebet foran alle, helt uden frygt for brand. Og mens du fløjter:
  - Hvem er vant til at kæmpe for sejren,
  Han vil helt sikkert besejre sine fjender...
  Han ler muntert og vil nå meget,
  Og Hitler vil blive slået hårdt!
  Og drengens bare fod kaster en granat! Og han blotter sine perlefarvede, store tænder ud over sine år. Ja, han har allerede en mund som en ulv. Det vil gnave gennem enhver hals.
  Og piger på kampvogne flytter fra syd til nord for Tyskland. De skal ud på havet. Og kun landene i nærheden af Berlin og Pommern forbliver hos Krauts.
  Natasha, der slog fascistiske kampvogne ud, bemærkede:
  - Og krig er sjovt på sin egen måde!
  Zoya, der havde slået nazisterne, indvilligede:
  - Så godt som det bliver! Især når vi vinder!
  Aurora skød med sine bare tæer og sagde:
  - Alt umuligt er muligt i universet, behøver bare ikke lidt...
  Og den rødhårede pige vil grine så hårdt!
  Krigerne rykker i vanvittig glæde og raseri. Og de knuser tyskerne.
  Samtidig rykker tsartropperne frem over Spanien og nærmer sig allerede Sevilla.
  Olga i en pansret mandskabsvogn skyder mod tyskerne og polititropper.
  De lokale spaniere yder næsten ingen modstand. Et andet land falder under Ruslands økse.
  Oleg skød og sang:
  - Kunstflyvning, det bliver bash på bash!
  Og hendes partner Alice tweetede:
  - Russernes storhed blev anerkendt af planeten,
  Fascismen blev knust med et sværdslag...
  Vi er elsket og værdsat af alle nationer i verden,
  Lad os stå den store hellige tsarisme!
  Og pigerne vil daske og trykke deres bare tæer på joysticket.
  Krigen mellem Vladimir Kirillovich Romanovs tsarrige og det fascistiske Tyskland fortsætter.
  Russiske tropper har næsten fuldstændigt befriet Frankrig fra nazistiske horder. Februar 1957... Den tsaristiske hær befrier Portugal.
  Den 23. februar forenede russiske enheder fra Danmark og Tyskland sig.
  Oleg Rybachenko, denne evige dreng, plasker i mudderet med sine bare fødder. Barnemajoren råber til sig selv helt i lungerne:
  - Ære til den russiske zar Vladimir den Tredje! Jeg vil fælde Hitler, jeg vil måle ham med en pisk!
  Og drengen skriger igen og kaster en skarpt skærpet skive med sine bare fingre. Og det vil slå fascisten i halsen. Og så kaster han en boomerang med sit bare, barnlige ben og skærer straks halsen over på fem Krauts.
  Ja, Hitlers dårlige idé at angribe sådan et imperium.
  Natasha og hendes hold afslutter de sidste tyskere i Portugal. Deres tank er ubønhørlig i ødelæggelse.
  Og de trykker også på joystick-knapperne med deres bare tæer og begår rasende ødelæggelser.
  Zoya skød, smadrede den tyske kanon og sang:
  - For Rusland og frihed til det sidste!
  Aurora, der brugte sine bare tæer, sparkede nazisten og kvidrede med aplomb:
  - Gud bevare kongen!
  Svetlana kneppede også, trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer og knirkede:
  - Stærk suveræn!
  Piger besejrer fascisterne. Men så dukkede en ny Hitler-tank "Mouse"-4 op. En meget kraftfuld model - der vejer tre hundrede tons og en 310 mm pistol. Den kan trænge ind på lang afstand, men den har i sig selv så tyk rustning, at Kondratenko-6-tanken ikke vil tage den fra nogen vinkel.
  Natasha befaler:
  - Piger, vi skal komme tæt på og stikke den ind i den nederste del af siden, mellem rullerne - dette er vores eneste chance!
  Zoya slog den tyske kanon med sine bare tæer og sang:
  - Skæbnen giver dig den sidste chance, men skynd dig! I regn, hagl og sne!
  Augustin bankede også og kvidrede:
  - Sidste chance, skæbnen giver dig! Længe leve gang og daglig løb!
  Og også med bare tæer, og hvordan den vil vride sig. Og han vil smadre fascisterne.
  Svetlana brølede:
  - For nye grænser og flotte sejre!
  Den russiske kampvogn skyndte sig og tog fart. Og pigerne vil tage den og synge:
  - Stærk suveræn, herligste tidsalder, ortodokse zar, reger til ære, til vores ære!
  Og igen accelererede de og bevægede sig væk fra et tungt projektil sendt fra pistolen, som den tyske "Maus"-4 havde. Pigerne råbte:
  - Lad os ikke bøje os over vædderhornet! Så du Hitler - dør!
  Og deres tank accelererer. Det er som en lille bokser, der angriber en stor. Men chancerne er selvfølgelig fifty-fifty.
  Natasha, der så tankens bevægelse, huskede, hvordan hun boksede med en mand i ringen. Hun missede slag og blev slået, men hun holdt fast. Og så knipsede hun selvsikkert. Og hun fangede fjendens modkørende bevægelse og slog ham på hagen. Slået ud!
  Hun modtog tusind guld rubler. Sådan en kæmpende pige. Hvis han giver det, vil han give det!
  Natasha rystede på sit bare ben og sang:
  - Det er ikke det sidste slag, men det er afgørende! Til Fædrelandets Ære, til Fædrelandet og Æren!
  Og så glider deres tank forbi siden og sender en skal... Zoya brugte også sine bare tæer, sådan en guldhåret pige, og så adræt som en abe. Og "Mouse"-4 begyndte at eksplodere. Hans granater var tydeligt detoneret. Og så vil tårnene blive revet af, og hun vil flyve højt op i luften!
  Pigerne råber i kor:
  - Sejr! Fed sejr!
  Og endnu en tank på deres liste!
  Den 1. marts 1957 begyndte russiske tropper at krydse Elben. Det ser ud til, at Hitler blev trådt på.
  Drengen Oleg Rybachenko, barfodet, kastede med sit barns fod en granat, sænkede en fascistisk tank og råbte:
  - For nye, ubøjelige grænser!
  Alenkas kampvognsbesætning drejer mod øst. Vesttyskland og Frankrig er allerede blevet befriet. Kun landene mellem Oder og Elben forblev under nazistisk kontrol. Nå, også Storbritannien og Irland. Nazisternes sidste kræfter er der.
  Alenka, der skyder mod de fascistiske batterier, siger:
  - Tsarevich Nikolai,
  Hvis du skal regere...
  Glem aldrig -
  Hæren kæmper tappert!
  Og nu sendes endnu en skal med bare fødder. Og han faldt i en Fritz-pistol.
  Anyuta skyder også med bare tæer. Han rammer fascisten og brøler for alvor:
  - Jeg er sådan en pige, der får Hitler til at kaste op!
  Dernæst de brændende Augustine-negle. Hun er også en skarpskydende lille djævel og brøler:
  - Til helvedes porte!
  Og bruger bare fødder.
  Maria skyder bag hende. På samme måde tager han den og slår den, og hviner:
  - Ingen vil stoppe mig, tigren, ingen vil besejre barfodspigen, og jeg vil blive slået overalt!
  Og så sprænger OL. Og han vil slå en tysk kampvogn ud og rive dens tårn af som en svampehætte.
  Og kagler:
  - For nye, fede grænser!
  Og han vil vise sin tunge igen!
  Pigerne presser bare sig selv og går desperat frem. Og fascisterne drukner under deres slag.
  Den 2. marts 1957 kapitulerede de sidste nazistiske styrker i Portugal. Det blev klart, at fascismens begyndelse var på vej. Mere præcist, er det daggry? Mareridt solnedgang!
  Og russiske tropper rykker frem. Tyskerne smider i stigende grad deres våben og overgiver sig.
  De falder på knæ. Både russiske og kinesiske piger kysser deres bare fødder.
  Det ser så fedt og sejt ud. Og fascisterne bliver hugget og hugget.
  Natashas besætning er allerede på toget, der skal kæmpe mod nord med Krauts.
  Pigerne sidder i deres kupé. De spiller kort ved at holde dem med deres bare tæer.
  Natasha bemærkede:
  - Det er interessant, når vi tager Berlin, hvad er det næste?
  Zoya svarede selvsikkert:
  - Næste bliver London!
  Fire Aurora fnisede og spurgte igen:
  - Og så?
  Zoya udtalte bestemt:
  - Latinamerika bliver vores! Vi vil ikke stå på ceremoni med nazisterne!
  Svetlana var enig i dette:
  - Selvfølgelig skal vi ikke! Lad os erobre hele verden!
  Natasha bekræftede entusiastisk:
  - Og så bliver der fred, over hele verden!
  Pigerne sang i kor og komponerede, mens de gik;
  Ære til tsarismens store Rusland,
  Hvor Vladimir sidder på tronen...
  Vi vil knuse horderne af ond fascisme -
  Ære til hæren og monoliten af os!
  
  Hjerter blev tempereret i stor tro,
  Vores Moder Jord af hele vores hjerter...
  Vi er sønner af zar Nicholas,
  Og de døde ikke forgæves for ham!
  
  Vort hjemland, du er dyrere end noget andet,
  Lad os kaste et bevinget, himmelsk fyrværkeri op...
  Du kæmper også mod fædrelandet,
  Nå, lad nazisterne alle dø!
  
  Hitler ønskede at få vores land,
  Og den onde hund forsøgte at myrde kongen...
  accepterer vi ikke ,
  Så fascismen angreb os forgæves!
  
  Kongen er en venlig og klog hersker,
  En bjergørn svæver over planeten...
  Vladimir vil være herskeren over horden,
  Vores venskab er som en stålmonolit!
  
  Lad os slå støtten ud af Fritz' ben,
  lad Hitler blive kvalt i en løkke...
  Vi vil udlevere grusomme henrettelser til skamme,
  Hvem opfører sig som ond på Jorden!
  
  Kongelig styrke og kongelig visdom,
  Han vil ødelægge fascisterne uden mål...
  Tro mig, Hitler gjorde noget virkelig dumt,
  Og nu er hans liv som en tråd!
  
  Så respekter de store konger,
  Der er ingen køligere Romanovs på Jorden...
  I kampen om nazisterne, slå hjerterne,
  For at åbne vejen til resultater og drømme!
  
  
  Peter den Store tog os til havet,
  Alexander erobrede Paris...
  Ja, nogle gange skete der sorg,
  Men Rusland var beskyttet af en kerub!
  
  Alt er smukt hos os,
  Både piger og drenge, tro mig...
  Kongen regerer, du ved med rette -
  Også selvom et ondt dyr knurrer ved tærsklen!
  
  Der er ingen grænser, tro på perfektion,
  Snart vil der være kommunismens konger...
  Lad os åbne dørene til lyksalighed,
  Forbandet fascisme ødelagt!
  
  For Rusland er milepælen ikke sat,
  Tro mig, vi vil besejre fjenden...
  Pigerne er barfodede, som i Sparta,
  Nå, vores zar Vladimir er alene!
  
  Vi tror på Rod - den store Gud,
  Hvad skabte de perfekte slaver...
  Vi kæmper for ære og frihed,
  Vi slår mod nazismen!
  
  Du er den største Romanov-familie,
  Vil altid regere Rusland...
  Stor konge, højeste flyvning,
  Satan vil ikke knække ørnen!
  
  For kærlighed til det store Rusland,
  Vi sender soldater i kamp...
  Vi forherliger de helliges ansigter fra ikonerne,
  Enhver kriger er jo også en konge!
  
  Vores hjerte brænder for fædrelandet,
  Vi piger er hårde i kampen...
  Vi åbner døren til rummet, ved det
  Og jeg slår Adolf ihjel som en tæve!
  
  Der er kun lidt tid tilbage til Berlin,
  Vi går ind og bærer kongers herlighed...
  Alderdom truer ikke os piger,
  Tro mig, vi bliver ikke spildt med vand!
  
  Lad os begrave dem, der er onde og modbydelige,
  Dragen vil blive besejret...
  Og vi har gyldne ikoner,
  Rodnoveria er en evig lov!
  
  
  
  
  Türkiye KOM I DEN ANDEN VERDENSKRIG
  Den 1. september 1942 gik Türkiye ind i krigen mod USSR. Årsagen er klar - tørsten efter hævn for tidligere nederlag og ønsket om at erobre Baku. Derudover spillede det tyske diplomati også en rolle, som lovede bjerge af guld til osmannerne. Under alle omstændigheder besluttede tyrkerne, at det ikke nyttede at vente længere, og at de ikke var ådselædere, men også kunne nå at kæmpe.
  Som et resultat angreb tredive tyrkiske divisioner det sovjetiske Transkaukasien.
  Inden for få dage indtog de Batumi og var i stand til at omringe Jerevan.
  Som svar blev Stalin tvunget til at trække en del af de nye reserver tilbage og overføre dem til Transkaukasien.
  Den sovjetiske kommando blev tvunget til at udsætte offensiven ved Stalingrad. Tyskerne var til gengæld i stand til at opnå mere i den kaukasiske retning og tage Ordzhonikidze og Groznyj. Og kun ved at trække sig tilbage i bjergene var de sovjetiske tropper i stand til at stoppe nazisterne.
  Samtidig udsatte briterne Operation Torch af frygt for at involvere Tyrkiet i fjendtligheder mod Storbritannien.
  Ved udgangen af december 1942 erobrede nazisterne alligevel Stalingrad. De slog sig ned der. Sovjetiske tropper rykkede frem, men uden succes i midten - Rzhev-Sychov-operationen viste sig at være for dyr. Führeren erklærede dog stadig total krig, da Det Tredje Rige ikke havde nok ressourcer.
  I februar samlede den røde hær sine styrker og forsøgte at angribe tyskerne fra Stalingrads flanker. Men nazisterne havde allerede formået at omgruppere deres styrker og var klar til at afvise slagene.
  Operation Torch begyndte også i februar. Tyskerne var også klar, og efter to ugers voldsomme kampe stoppede de briterne.
  Amerikanerne er endnu ikke landet i Casablanca og Tunesien. Kampene i Afrika er stoppet igen.
  Hitler akkumulerede stadig styrke... I marts gennemførte Den Røde Hær Rzhev-Sychov operationen for tredje gang, kampene varede en hel måned, uden den store succes.
  I juni samlede nazisterne styrke og bevægede sig langs Volga og forsøgte at afskære sovjetiske styrker i Kaukasus og nå det Kaspiske Hav.
  Nye tyske kampvogne deltog i kampene: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Samt den selvkørende pistol "Ferdinand".
  Tyskerne var stærkere end i den virkelige historie, ikke slået og med friske tropper.
  USA bombede praktisk talt ikke Det Tredje Rige, hvilket gjorde det muligt at øge produktionen af kampvogne og selvkørende kanoner. Og lancere også "Lion"-serien. Tanken viste sig dog at være for dyr og tung, den gik ofte i stykker og satte sig fast. Men dens tykke 100 mm skrånende sidepanser gjorde køretøjet til et godt banebrydende køretøj. Fordelen ved Lev-tanken var dens kraftige kanon, men ulempen var vægten af halvfems. Hvilket reducerede bilens mobilitet.
  Kampene viste, at denne kampvogn stadig kan noget på jævnt underlag.
  Panterens sidepanser viste sig at være svag, hvilket øgede tabene. Tigeren viste sig at være den mest effektive gennembrudstank. Dens sider var dækket af 82 mm panser, hvilket gjorde de 45 magtesløse.
  Tyskerne rykkede forholdsvis langsomt frem. Den sovjetiske ledelse som helhed forventede netop en sådan mulighed og forberedte sig på at opdrage tropper.
  Sandt nok, i modsætning til Kursk Bulge, er fascisterne meget stærkere og mere selvsikre.
  Og terrænet er mere bekvemt til angreb end forsvar. Og Krauts har også flere fly, kampvogne og infanteri. Og det er ikke let at forsyne sovjetiske tropper over Volga.
  Så nazisterne, der brød igennem forsvarslinjerne, rykkede frem. Vi opnåede succes efter succes.
  Efter tre måneders hårdnakket kamp nåede vi Det Kaspiske Hav.
  Stalin, der befandt sig i en vanskelig situation, ønskede at starte fredsforhandlinger. Siden det er blevet tydeligt, at Kaukasus ikke kan dæmmes. Men det er ekstremt svært at komme til enighed med Hitler. Fascisterne kræver for meget. Og hvis du giver efter for dem, vil de æde dig op. Hvad med våbenhvilen? Hitler vil ikke have det her. Og selvfølgelig er allierede passive. De er bange for at forsinke den ekstra opdeling.
  Fritserne bevægede sig langs kysten af Det Kaspiske Hav. Og så sluttede de sig til tyrkerne. Hvilken glæde det var!
  Smukke tyske piger tvang sovjetiske fanger til at kysse deres bare fødder. De gjorde det lydigt. Og de slog deres bare hæle.
  Sådan blev fangsten udført. Og tyskerne afvæbnede de sovjetiske enheder.
  Så tilbød Stalin Fuhrer fred - indvilligede i at opgive hele Kaukasus og endda Leningrad og Karelen. Plus betale hundrede års erstatning.
  Führeren, efter at have tænkt sig lidt om, accepterede tilbuddet, og freden blev indgået den 7. december 1943.
  De allierede tog dette som et forræderi! Og de indførte sanktioner mod Stalin og USSR!
  Og sovjetisk propaganda præsenterede selve overgivelsen som en stor sejr. De siger, at de efter at være blevet forladt af de allierede bevarede sovjetstaten, og at Moskva aldrig blev indtaget.
  Og nazisterne indledte selvfølgelig en offensiv fra Kaukasus til Mellemøsten og styrkede Rommels gruppe. Ved udgangen af marts 1943 blev hele Mellemøsten og Egypten erobret af overordnede fascistiske styrker. Derudover viste kampene, at Panteren med succes kæmper mod de engelske Churchills og Cromwells, men sidstnævnte kan ikke trænge direkte ind i den.
  Derudover blev tyskerne hærdet i kampe med russerne, og slog let de koloniale britiske tropper.
  I april flyttede nazisterne til Sudan. Og endelig indtog de Gibraltar og begyndte besættelsen af Marokko. Churchill forsøgte også at teste vandene for fred. Men Hitler, efter at have givet sig selv frie hænder i øst, sagde nej!
  Og nazisterne bevægede sig tværs over Afrika. De blev mere forsinket af den udvidede kommunikation, dårlige veje eller deres fuldstændige fravær, vanskelige klima og store afstande.
  Ikke desto mindre rykkede tyskerne frem. Og de bevægede sig langs det mørke kontinent. Selvom deres kampvogne, især Tiger-2 og Løven, selvfølgelig var ret træge i junglen. Forresten introducerede tyskerne også en let "Panther" i deres serie, der vejede seksogtyve tons, hvilket var meget nødvendigt for krigen i Afrika.
  Som kampoperationer viste, havde en sådan kampvogn imidlertid ingen grundlæggende fordele i forhold til T-4, bortset fra en kraftigere motor, men også skrå panserplader.
  Mod slutningen af 1944 anskaffede tyskerne den E-10 selvkørende pistol, som vejede tolv tons, havde en meget lav silhuet og meget skrånende panser. Sådan en maskine er virkelig uundværlig for Afrika.
  Især hvis piger kæmper med det. Og pigerne er generelt super og fornemme.
  Gerda og Charlotte rejser gennem junglen og ødelægger briterne og amerikanerne. Det er virkelig de piger, du har brug for! Du kan ikke engang finde køligere i de næste hundrede miles af territorium. Piger elsker at dræbe - det er seje piger!
  Så de fangede de sorte kæmpere og tvang dem til at kysse skønhedens bare fødder. Det er også umiddelbart indlysende - alvorligt tyveri! Og de kæmper for sig selv og slår engelske biler på lang afstand.
  Deres selvkørende pistol nærmer sig allerede Pretoria, Sydafrikas hovedstad. Pigerne skyder sig selv, gennemborer Churchillen med en wolframkerne og synger:
  - I Afrika er der hajer, i Afrika er der gorillaer, i Afrika er der flere krokodiller! De vil bide, slå og støde dig! Børn går ikke en tur i Afrika! I Afrika er der en røver, i Afrika er der en skurk, i Afrika er der den frygtelige Barmaley! Han vil bide, slå og fornærme dig! Og hans piger skal rives fra hinanden!
  I februar 1945 faldt briternes sidste højborg i Afrika på øen Madagaskar.
  Så nu har Storbritannien også mistet fodfæstet der. Samtidig erobrede tyskerne både Iran og Indien. De viste deres fænomenale styrke.
  Og i maj 1945 gennemførte nazisterne en landgang i Storbritannien. Efter tre ugers stædige kampe faldt London. En måned senere blev Irland taget til fange.
  Der var en midlertidig pause på land, men til søs fortsatte krigen. USA stod alene tilbage mod Det Tredje Rige, dets allierede og Japan. Men for nu er Amerika oversøisk, og du kan ikke tage det så let.
  I Det Tredje Rige indførtes almen værnepligt, og produktionen af fly og skibe begyndte at stige.
  Både slagskibe og hangarskibe blev bygget. Og selvfølgelig var ubådskrigen i fuld gang. Og så var der ingen nåde for nogen fra de amerikanske skibe.
  I efteråret, eller mere præcist, i november 1945, indtog tyskerne dristigt Island og skabte derefter brohoveder i Argentina. Krigen til søs fortsatte dog i lang tid. Det tog mange landgangsfartøjer at nå Amerika. Og skibe bygges ikke så hurtigt. Men uanset hvad, så var det tredje rige ved at vinde styrke. Det seksogfyrre år gik i en udveksling af slag til søs. Og i 1947 havde tyskerne allerede overført militære operationer til Grønland og erobret det. Og derfra er der ikke langt til Canada!
  Nazisterne planlagde kolossale erobringer. Og i 1948 begyndte en offensiv mod Canada og fra Brasilien til Venezuela sammen med japanerne. Kampene udfoldede sig meget voldsomt.
  Tyskerne rykkede langsomt, men sikkert frem. Deres E-serie kampvogne var mere avancerede end de amerikanske og viste deres fordele på slagmarken. Men i øvrigt er yankeerne ikke så simple, og de modstod meget stædigt. Og de forsøgte ikke at give op.
  Selvom der selvfølgelig var kedler. Amerikanerne kom ind i dem. Så gav de op. Og fangerne kyssede de ariske pigers bare, støvede fødder.
  Snart faldt Quebec og Toronto, derefter andre byer. Fra maj til december 1948 erobrede tyskerne næsten hele Canada, såvel som Venezuela, Nicaragua og det meste af Mexico. Dette er en ekstremt vanskelig situation. I begyndelsen af 1949 havde tyskerne USA i en ståltang. Så, den 11. januar, forsøgte amerikanerne at bruge atomvåben for første gang i historien. Og det lykkedes ikke helt. Af de fem bomber døde fire i fly skudt ned af tyske fly, og en, da den eksploderede, forårsagede ikke alvorlig skade på tyske tropper.
  Som svar intensiverede Krauts deres bombning af amerikanske byer og militære installationer.
  Så slaget fortsatte med konstant succes til fordel for Wehrmacht. Som havde bedre udstyr og træning af tropper. Ja, og et stort antal. Kampene var meget hårde. I begyndelsen af 1949 besatte tyske, udenlandske og japanske divisioner det, der var tilbage af Mexico og kom ind i USA fra nord. Amerika er blevet fuldstændig klemt. Og det blev klart, at det var dårligt for USA. Og i slutningen af sommeren var halvdelen af ørneimperiets territorium, såvel som Alaska, allerede blevet erobret.
  Tyskerne indtog Washington og New York den 8. november 1949. Og den 7. december 1949 overgav resterne af den amerikanske hær sig. Sådan sluttede Anden Verdenskrig. Den blodigste af alle krige, og den varede mere end ti år!
  Det så ud til, at den længe ventede fred var kommet. Men Hitler ønskede ikke at acceptere, at hegemoniet skulle deles med Japan. Og den 20. april 1953 angreb Det Tredje Rige Land of the Rising Sun. En ny krig brød ud. For verdenshegemoni.
  Kvantitativ overlegenhed er på Det Tredje Riges side og også kvalitativ. Men japanerne kæmper med stor voldsomhed og masseheltemod.
  Nazisterne sejrer dog stadig. Krigen varede dog næsten et år. USSR forbliver neutral. Stalin døde der, og der er en alvorlig kamp om magten.
  Japan bliver til sidst besat af Wehrmacht. Et par måneder senere erobrede nazisterne også latinamerikanske lande. De etablerer verdensomspændende hegemoni.
  Reformer finder sted i selve Det Tredje Rige. En ny religion er indført for at erstatte kristendommen. Der er ingen treenighed i den, kun én højeste Gud og hans budbringer - Adolf Hitler. Fælles valutamærke, fælles uddannelse. Og også polygami helliget af religion. Og genetisk udvælgelse finder stadig aktivt sted. Menneskeheden bliver forbedret.
  USSR eksisterer stadig i en afkortet form og hylder nazisterne. Nikita Khrusjtjov hersker der og prøver ikke at mobbe udyret. Ikke desto mindre har Hitler allerede lagt hele verden under sig selv. Og han ser på Rusland som en rød plet. Men mennesket antager, og Gud disponerer.Den 20. april 1957 blev Führeren offer for et mordforsøg netop på sin fødselsdag. Og efter præcis otteogtres år blev den vilde tyranns regeringstid afbrudt. Som erobrede næsten hele verden og ønskede at angribe USSR igen den 22. juni.
  Men som vi ser med ham, lykkedes det ikke...
  Hitler blev efterfulgt af Schellenberg. Hermann Göring døde af stofmisbrug og frådseri. Himmler faldt i vanære, og Hitler holdt op med at stole på ham og fjernede ham derefter. Schellenberg efterfulgte Himmler og fik posten som efterfølger. Derudover fik Hitler børn opnået gennem kunstig befrugtning. Men den ældste af dem var endnu ikke fjorten.
  Så efterkommerne af Fuhrer havde ikke tid til at arve. Hitler blev dermed kejser, men uden dynasti. Schellenberg turde ikke dræbe Führerens børn, men fjernede dem fra magten. Og han blev selv Führer og diktator.
  Kampen om magten varede i flere år.
  Og den 1. maj 1961 angreb Nazityskland alligevel USSR. Der var et forsøg på at opnå: én planet - ét imperium!
  Og Schellenbergs tropper var stadig i stand til at erobre Moskva. Den sovjetiske hær var for ringere med hensyn til kvantitet og kvalitet af militært udstyr. Erobringen af større byer i USSR trak ud i seks måneder på grund af store afstande. Og så varede partisankrigen i yderligere ti år.
  Men tingene faldt hurtigt til ro. Schellenberg førte en forholdsvis liberal politik, og i 1981 fik alle russere statsborgerskab i Det Tredje Rige. Liberaliseringen skred gradvist frem. Schellenberg døde kort efter. Og en alvorlig kamp om magten brød ud. Derefter, som et kompromis, blev monarkiet genoprettet, og den direkte efterkommer af kejseren, Frederik IV, besteg tronen. I 2001 blev der afholdt en folkeafstemning, hvor alle indbyggere på planeten Jorden fik statsborgerskab og formelt lige rettigheder. Og i 2017 blev de sidste restriktioner for jøder og romaer ophævet.
  Nationalsocialismens æra er slut. Imidlertid er menneskeheden i et enkelt imperium, føderalt og monarkisk. Udforsker det ydre rum.
  I den er alle formelt lige, og der er et Senat og en Forbundsdag, hvor deputerede vælges af hele Det Tredje Riges befolkning. Og over dem er kejseren, kejseren af hele planeten Jorden.
  Livet er generelt ikke dårligt i materiel henseende. Streng disciplin, udvikling af videnskab og teknologi med fremragende tysk organisation gav resultater. Landbruget er fremragende, der er ingen sult, og der er en overflod af mad selv i fattige regioner i Afrika. Alle har et arbejde, alle får løn og pensioner. Uddannelse og medicin er gratis. Ligeledes gratis vuggestuer og børnehaver. Mad koster øre, og priserne på alle produkter har været frosset i mange år. Overalt, selv i Afrika, er der veje; næsten alle har enten en separat lejlighed eller hus. Alle nygifte får straks mindst tre værelser i en lejlighed med alle bekvemmeligheder. Du kan tage en bil eller andet på kredit. Mange har endda personlige helikoptere.
  Internettet er aktivt, alle har tv og computere, arbejdsdagen er kun fire timer. Alle sportssektioner er gratis, og du betaler endda for at deltage i dem.
  De giver et betydeligt tillæg til hvert barn. Hjælpeværker og offentlig transport er gratis. Alt blev så pænt og velplejet. Gaderne er rene, mange robotter og automatisering er dukket op. Eksemplarisk orden. Cigaretter er forbudt, selvom der stadig sælges alkohol, og øl af forskellige typer er næsten gratis. Børn i offentlig forplejning får også gratis mad.
  Masser af gratis attraktioner og computerrum.
  Menneskelige bosættelser findes allerede på Månen, Mars, Venus, Merkur og Jupiters måner.
  Folk forbereder sig på at springe til stjernerne. Mange ting er allerede opfundet.
  Det blev kort sagt ganske godt samlet set. Og der var ingen grund til at blive så oprevet.
  HVIS ZYUGANOV VILLE VISE MERE MOD OG FREMSYN
  I maj 1999 besluttede Zyuganov ikke at godkende Stepashins kandidatur, men at gå til tidlige valg til Dumaen. Kommunisterne og deres allierede tog en konsolideret beslutning om at stemme imod Stepashin. Desuden blev de fornærmede og frataget deres stillinger i regeringen. En sådan beslutning ville have været den mest sandsynlige i historien, hvis Zyuganov ikke havde været en trojansk hest i den kommunistiske lejr, som underminerede og kompromitterede venstreorienterede ideer.
  Det tidlige parlamentsvalg lovede mange fordele for kommunisterne, blandt andet på grund af færre konkurrenter og martyrbilledet.
  Og dette viste, at kommunisterne slet ikke klæber sig til deres pladser, men er mere principielle.
  Anden gang hentede Jeltsin Stepashin ind igen og tog derefter Aksenenko for tredje gang. Dumaen godkendte igen ikke, og den blev taget og opløst. Nyvalg var planlagt til september.
  Parlamentets stædighed ændrede i nogen grad historiens gang. Bombningen af Jugoslavien varede længere - da Milosevic håbede på hjælp fra Rusland. Og opløsningen af parlamentet gav oppositionen en chance for at vinde.
  Det lykkedes kommunisterne at sætte Jeltsins rigsretssag til afstemning igen.
  Og igen var det bare lidt kort, denne gang kun to stemmer. Deputerede var bekymrede over nærheden af parlamentsvalget og faren for ikke at bestå i dem.
  Dumaen blev opløst, og Jeltsin udnævnte den lidet kendte Aksenenko til premierminister ved dekret.
  Generelt var Zyuganovs håb om, at valget ville blive afholdt, berettiget. Den syge og svækkede præsident gik ikke imod forfatningen. Og han risikerede ikke at overskride sin autoritet med en rating på to procent. Primakov, da han så, at hans koalition ikke havde tid til at danne og registrere sig, indgik en alliance med kommunisterne. Yabloko og det liberale demokratiske parti gik til valget. Enhedsblokken havde ikke tid til at danne sig, og NDR svækkedes.
  Der er også invasionen af militante i Dagestan og sikkerhedsstyrkernes ubeslutsomhed under valget.
  Kommunisterne opnåede sammen med Primakov og Luzhkov en kolossal sejr. De fik mere end femoghalvtreds procent af stemmerne. Den anden var Yabloko-blokken, som også klarede sig godt og fik femten procent. Uventet klarede LDPR sig godt og samlede mere end tolv procent. NDR opfyldte ikke fem procents barrieren - fuldstændigt nederlag! Zhirinovsky blev den eneste pro-Kremlin-leder i Dumaen. Sandt nok var konkurrencen svag. Ifølge den nye lov skal partier ommelde sig senest et år før valget, og mange havde ikke tid.
  Parlamentet var igen domineret af venstreoppositionen, både Yabloko med enkeltmandatssæder og LDPR i mindretal.
  Og selvfølgelig opstod der en konflikt... Efter valget af Statsdumaens formand blev der vedtaget et mistillidsvotum til regeringen. Og igen blev der talt om rigsretssag. Denne gang to tredjedele ville det være nemt at indsamle!
  Jeltsin besluttede efter tøven at sætte premierminister Primakov og første vicepremierminister Maslyukov tilbage i stolen .
  Venstrekoalitionen gik med til dette, men præsidentens beføjelser blev midlertidigt indskrænket. Og der er næsten ingenting før nyvalget. Efter forhandlinger inden for koalitionen blev det besluttet at nominere Primakov til præsident. Luzhkov blev premierminister. Og Zyuganov modtog stillingen som leder af den lovgivende gren! Det vil sige Super Skipper ! Med hensyn til den nye burde der endda være vedtaget ændringer af forfatningen.
  De militante blev drevet ud af Dagestan. Men de tog ikke til Tjetjenien. Der brød en borgerkrig ud. Rusland støttede Maskhadov og Kadyrov mod Basayev og Raduev .
  Det lykkedes Primakov at vinde det russiske præsidentvalg i første runde. Regeringen fik dog yderligere beføjelser. Ligesom den lovgivende magt er under kommunistisk kontrol.
  Den økonomiske vækst fortsatte i Rusland, olie- og gaspriserne steg, og industrien blev genoplivet.
  Amerikanerne blev, generelt som i virkeligheden, efter terrorangrebet den 11. september involveret i Afghanistan og kørte fast i Irak. Primakov blev let valgt for en anden periode. Men i 2008 mistede han sit sæde til den meget succesrige premierminister Yuri Luzhkov.
  Den nye præsident fortsatte den tidligere alliancepolitik med kommunisterne. Zyuganov blev premierminister.
  I nogen tid handlede udenrigspolitik om partnerskab med Vesten og venskab med Kina. Janukovitj-styret er blevet styrket i Ukraine. Så Luzhkov førte i modsætning til Putin en mere pro-ukrainsk politik og værdsatte foreningen af slaviske stater. Ukraine blev endda en del af den Euro-asiatiske Union i 2016. Luzhkov tjente to perioder og trak sig. Zyuganov blev endelig præsident og vandt også valget ganske let. Zhirinovsky deltog for syvende gang, alt siden 1991, og tabte igen.
  I efteråret 2015 blev Rusland involveret i krigen i Syrien og bombede der. Trump kom til magten i USA. Zyuganov fortsatte på trods af formel kommunisme sit tidligere kursus i økonomi. Rusland forblev på trods af den formelle dominans af Den Russiske Føderations Kommunistiske Parti et markedsmæssigt, demokratisk og moderat autoritært land.
  Partnerskab med Vesten og moderat konkurrence. Der er en alliance med Ukraine og Hviderusland og Kasakhstan, men heller ikke for tæt. I 2020 blev Zyuganov valgt til en anden periode. Generelt sænker resultatet lidt på randen af anden runde. Og i Ukraine, efter at Janukovitj rejste, vandt den usystematiske Zelensky uventet. Nazarbayev rejste også.
  Zyuganov sagde, at han ikke vil ændre forfatningen og vil forlade efter sin anden periode.
  Således lykkedes det stadig lederen af det kommunistiske parti i Den Russiske Føderation at regere Rusland og viste lidt mere mod. Og verden viste sig at være mere sikker og rolig end i virkeligheden.
  Hvem er Putin? Hvordan gik hans karriere ud? Efter at Primakov blev premierminister, blev Putin afvist som for tæt på Jeltsin. Anklager især, at FSB skruede op for invasionen af militante i Dagestan. Putin forblev involveret i politik i nogen tid. Han stillede op uden held for statsdumaen. Derefter blev han borgmester i Sankt Petersborg.
  Men så forlod han politik og fik job i sikkerhedstjenesten i en privat virksomhed. Så få mennesker huskede ham længere.
  Zhirinovsky gik i 2020 til præsidentvalget for ottende gang og tabte igen med et beskedent resultat. Men han har stadig en fraktion i statsdumaen. Og selv Zyuganov tildelte ham rang som generalmajor efter valget i 2020. Donald Trump tabte uventet valget til en ung demokratisk rival. Merkel trådte tidligt tilbage. Og Lukasjenkos helbred er blevet kraftigt forværret.
  I 2021 fløj russiske kosmonauter endelig til Månen. Og de plantede et rødt flag der! Zyuganov annoncerede Afonin som sin officielle efterfølger . Nå, generelt vendte livet igen i en cirkel.
  Som vi ser, skete Ruslands sammenbrud ikke selv uden Putin. Og lyset vendte ikke.
  
  
  
  
  
  
  HVIS MENSHIKOV VILLE HAVE DRÆBET NIKOLAI
  . I hvilket tsarrusland vandt Krimkrigen. Menshikov blev dræbt af en vildfaren kugle, og en mere dygtig kommandant overtog hans plads. Det vil sige, at der skete en ulykke og ændrede historiens gang.
  Det modsatte af den med Makarov. Franskmændene og briterne blev besejret stykkevis. Og Rusland, efter at have fanget et stort antal fanger og trofæer, generobrede Krim.
  Türkiye blev besejret i Transkaukasien. Hun gav Kars, Erzurum og næsten hele Armenien til Rusland. Russiske tropper besatte Rumænien. Det var dog ikke nødvendigt at fortsætte offensiven. Sultanen bad om fred. Samtidig besatte Østrig Bosnien-Hercegovina.
  Tyrkerne blev enige om at give autonomi til Serbien, Bulgarien, Montenegro, og Rumænien blev en russisk vasal. Samtidig overtog Rusland også Armenien: Kars, Erzerum, Tanrog og udvidede sine besiddelser i syd.
  Optøjer brød ud i Frankrig og borgerkrig begyndte, og hun kunne ikke længere sende tropper. Storbritannien forlod også konflikten. Det sardinske rige svækkedes også. Østrig har styrket sig. Østrigerne erobrede snart Kongeriget Sardinien og konsoliderede deres dominans over Italien.
  Snart blev Shamil fanget, hvilket afsluttede krigen i Kaukasus. Rusland lavede en profitabel fred med Kina og fjernede endnu mere territorium end i den virkelige historie, så autoriteten til russiske våben var højere.
  Nicholas den Første støttede ikke norden i krigen mod syd. Tværtimod besluttede han at hjælpe sønderjyderne sammen med Storbritannien for at styrke deres positioner i Alaska.
  Rusland begyndte at bygge byer og fæstninger på amerikansk territorium. Der var endda jernbaneprojekter til Chukotka. Tsar Nicholas skitserede meget. Russiske tropper erobrede Centralasien. Denne monark døde i 1867. Efterlader Rusland magtfuldt og velstående. Hans søn Alexander afskaffede ikke livegenskab, men fortsatte med at flytte sydpå. Især førte han en sejrrig krig med Tyrkiet og annekterede Konstantinopel til Rusland. Derefter Mesopotamien.
  Igen krigen med Storbritannien og briternes nederlag i Asien. Alexander den Anden regerede lidt længere , uden at foretage væsentlige reformer, bortset fra retsvæsenet, og noget forbedret ledelsessystemet.
  Afskaffelsen af livegenskab fulgte aldrig efter. Men Rusland annekterede Iran. Zaren døde præcis tyve år efter Nikolaj den Første i 1887. Alexander den Tredje regerede kun i kort tid, indtil 1894, men det lykkedes at annektere stort set hele Indien til Rusland. Og Nicholas II fortsatte sin bevægelse til Indokina og til selve Kina.
  Der var krig med Japan. Samlet sejr. Og den fuldstændige erobring af Kina og Indokina. Og penetration hele vejen til Australien. Men i Europa viste situationen sig at være noget anderledes.
  Det østrigske imperium annekterede det sydlige Frankrig. Og så besejrede hun Preussen og erobrede det sydlige Tyskland. Det var Østrig, der blev verdenshegemon. Frankrig var stærkt svækket af borgerkrigen. Preussen kunne ikke forene sig. Østrigerne indtog og erobrede til sidst hele Preussen, såvel som dele af det østlige Frankrig. Et stort imperium blev dannet, der udvidede sig til Afrika. Snart erobrede østrigerne også Belgien, Holland og en masse land i Afrika. Så var der en krig mellem Østrig og Rusland mod Storbritannien. Det endte med delingen af Afrika mellem østrigerne og russerne.
  Kejser Franz blev virkelig den største monark og overgik Napoleon Bonaparte ved at erobre næsten halvdelen af Afrika og det meste af Europa. Også Frankrig blev snart fuldstændig erobret sammen med Spanien og Portugal. Ja, alt gik godt, men...
  Kejser Franzs arving ville annektere Serbien til sig selv! Og i 1920 begyndte en stor krig mellem Nikolaj II's Rusland og det store østrigske imperium.
  Hele Europa er på Østrigs side. Udover Storbritannien, der ikke er så stærkt som i den virkelige historie, og næsten halvdelen af Afrika. Plus, Sverige var imod Rusland. Og Norge og Danmark blev taget til fange under kejser Franz.
  Det var halvdelen af besværet. USA forblev splittet og en mindre magt. Men Storbritannien kontrollerede stadig Canada og Østrig. Og efter de første to måneders tøven gik hun også i kamp på Østrigs side.
  Så en stor krig brød ud. Østrig og England mod Rusland.
  Selvfølgelig er Oleg Rybachenko lige der. Og han kæmper som en ægte og ubøjelig helt.
  Drengen skyder på den fremmede hær med et maskingevær og synger:
  - Fædrelandets hymne synger i vores hjerter,
  Der er ingen smukkere end hende i hele universet...
  Klem ridderens strålekaster fastere -
  Dø for Guds givne Rusland!
  Og han slår sig selv, ødelægger med et maskingevær en hær fra hele Europa og til dels fra Afrika.
  Og drengen giver ikke efter for sig selv. Her kaster han en granat med sine bare tæer og knirker:
  - Vi vil ikke give efter, og vi vil ikke give op!
  Og igen affyrer drengen et dødeligt og ødelæggende udbrud. Han ønsker ikke at give efter for sin modstander.
  Og han synger for sig selv:
  - Ingen vil stoppe os! Selv en løve kan ikke vinde!
  Drengen er en rigtig helt. Ubøjelig og uovervindelig. Troens Ridder! Også selvom det ikke er kristent!
  Og så det østrigske angreb blev slået tilbage.
  Østrigerne og briterne har kampvogne, men Rusland har også mastodonter.
  Nicholas II har stadig en meget større befolkning, når man tager kolonierne i betragtning. Overvej hele Asien, Østeuropa, en del af Balkan, mere end halvdelen af Afrika.
  Så Rusland er overlegen i antallet af infanteri. Og soldaterne kæmper meget tappert...
  Og østrigerne kunne ikke modstå og blev drevet tilbage fra Warszawa. Derefter rykkede russiske tropper frem til Oder og erobrede Østpreussen. Galicien faldt også sammen med Lvov. Przemysl blev belejret. Krakow blev befriet.
  Så viste det sig, at slaverne ikke ønskede at kæmpe med russerne og overgav sig i massevis.
  Kampene viste også, at de lettere, smidige russiske kampvogne var mere effektive end de tungere, mere klodsede tyske kampvogne. Og i luftfarten er det tsaristiske Rusland generelt en størrelsesorden stærkere end briternes og østrigernes kvalitet.
  Russiske tropper genoptog deres offensiv efter en pause. De tog både tal og dygtighed.
  Budapest blev omringet og indtaget. Til søs besejrede admiral Kolchak briterne og erobrede Australien. På landjorden omringede og indtog russiske tropper Berlin. Og så Wien.
  Det østrigske imperium var også ved at tabe slaget i Afrika. Det engelske korps blev også besejret. Ja, det var ubehageligt for kejser Adolf.
  Han stak hovedet det forkerte sted og begyndte at tabe sig helt. Hvordan kan han modstå en sådan magt?
  Efter Wiens fald blev østrigernes modstand i fokus. Og snart besatte russerne hele Europa og Afrika. Samtidig begyndte et angreb på Canada fra Alaska. Briterne tabte også.
  Storbritannien fandt sig selv isoleret og forsøgte at sidde ude på øen.
  Men det er klart, at Rusland vil sejre ved at iværksætte en luftoffensiv.
  Og hun bombede næsten alt, hvad der var på overfladen. Og så blev en landgangsstyrke sat i land, hvilket bragte Storbritannien til underkastelse.
  Således blev hele den østlige halvkugle, samt Alaska og Canada, russisk.
  Alt i alt er dette fantastisk! Nikolai den anden tog en midlertidig pause og fordøjede ejendelene. USA er stadig splittet og ikke særlig stærkt, ligesom andre stater, der er afhængige af Rusland.
  I 1937 styrtede zar Nicholas II ned i et fly. Tronen blev arvet af Alexei II. I modsætning til den virkelige historie var arvingen ganske sund og munter. Og i 1941 besluttede han at erobre alt, hvad hans forfædre ikke havde formået at fange.
  Hvis vi giver slip på planeten, vil Jorden allerede være ét imperium. Og den russiske hær flyttede først til de nordlige stater i Amerika og derefter til de sydlige. USA var ikke stærk og blev hurtigt erobret. Men Mexico viste sig at være lettere at erobre. Flyt derefter op. Én efter én og indtager det ene land efter det andet. Det største og stærkeste Brasilien. Men hun varede mindre end en måned.
  Og så erobrede de Latinamerika og New Zealand. Alesei den Anden gik over i historien som fuldenderen af alle russiske erobringer. Og allerede i 1947 satte russiske kosmonauter deres fod på Månen. Og i 1958 til Mars! I 1961 til Venus. I 1972 til Merkur og i 1973 til Jupiters måner. I 1975, i en alder af 71, døde Alexy II. Tilnavnet Finisher. Og hans søn Nicholas III blev konge. I 1980 trådte mennesket ind på den sidste, fjerneste planet i solsystemet - Pluto. Nicholas III regerede ikke for længe. Døde i 1985. Og hans søn Alexander den fjerde besteg tronen. En ung konge omkring syvogtyve år gammel. Og kongen beordrede at forberede sig på at springe ud over Solsystemet. Og de begyndte at bygge rumskibe og en fotonraket . Og endelig, i 2017, lancerede den første interstellare ekspedition.
  
  TSAR NICHOLAS II HAR LYKKE TIL PRESIDENT PUTIN
  Den berømte forfatter og digter Oleg Rybachenko følte, at der var noget galt i verden. Menneskeheden forbliver fragmenteret, som den var. Antallet af lande på planeten Jorden er kun stigende. Og hvis nogen får indflydelse, er det kun totalitært, diktatorisk Kina. Og Rusland, efter afslutningen på Vladimir Putins styre, kastede sig ud i en dyb krise. Krigen i Kaukasus raser igen, venstreorienterede og nationalister gør oprør. Økonomien er igen i tilbagegang, og kriminaliteten er stigende. Og Rusland begynder at gå i opløsning.
  På trods af sit fænomenale held var Vladimir Putin aldrig i stand til at skabe et stærkt, stabilt politisk system eller en stabil og hurtigt voksende økonomi. Mange sociale og interetniske problemer blev ikke løst. Sjældent held tillod Putin at bevare udseendet af velstand. Men så snart han gik, åbnede alle de uhelede bylder sig på én gang.
  Desuden truer truslen om atomkrig! Verden er i kaos, Rusland er på vej ind i en storstilet borgerkrig! Dette skal rettes hurtigst muligt.
  Drengen læste i en bog, at du kan ændre menneskers skæbne og ændre dens steder! Og der er en stærk sigøjner, der kan gøre dette mod enhver person.
  Så hvorfor ikke vende Putins og Nicholas II's held og held?
  Desuden, hvis Nicholas II er lige så fænomenalt succesfuld som Putin, så vil historiens gang ændre sig. Og i det enogtyvende århundrede vil Romanovs regere i Rusland. Det betyder, at Putin ikke har brug for held. Eller Rusland har i det mindste Putins held.
  Og i det tyvende århundrede er det tsaristiske Ruslands held meget tiltrængt.
  Den berømte forfatter besluttede at gå til sigøjnerkvinde. Heldigvis var der hendes adresse på internettet, og udviklet intuition fortalte forfatteren og digteren, at hun slet ikke var en charlatan.
  Faktisk er sigøjneren ikke enkel. Han bor i et palæ i Moskva og ser omkring tyve år gammel ud, selvom han har fortalt formuer siden sovjettiden. Du kan straks se den evige pige med sort krøllet hår - hun er ekstraordinær!
  Oleg Rybachenko spurgte hende:
  - Gør en god gerning! Skift lykken for Vladimir Putin og Nicholas II!
  Den evigt unge sigøjnerpige kiggede på Oleg Rybachenko og svarede:
  - Det er godt, at du ikke er en egoist og ikke vil give op for dig selv, men for landet Rusland! Og det er endnu bedre, at du har rig energi og en hidtil uset, utrolig, overmenneskelig fantasi!
  Sigøjneren blinkede og fortsatte:
  - At ændre historien så meget er ikke let selv for mig! Men du, ejeren af den stærkeste og rigeste fantasi i verden, kan hjælpe mig!
  Oleg Rybachenko nikkede indforstået:
  - Jeg er klar til hvad som helst! Og jeg vil opfylde enhver anmodning!
  Den unge sigøjner nikkede og sagde:
  -Jeg vil gøre dig til en dreng på omkring tolv, og du vil vokse ekstremt langsomt og aldrig blive ældre end fjorten i kroppen. Jeg sender dig til en parallel verden, hvor du først bliver en slave!
  Oleg Rybachenko sagde enig:
  - Jeg er klar!
  Sigøjneren nikkede og fortsatte:
  - Du bliver nødt til at skaffe mig ni artefaktsten: sort, hvid, rød, orange, gul, grøn, blå, indigo, lilla. Og udover dette er den tiende artefakt Koshcheis krone!
  Det er svært, men du vil have den evigt unge, hurtige, stærke, modstandsdygtige krop som en kriger-dreng. Og plus et ekstraordinært intellekt og en fænomenal gave til fantasi. Før eller siden vil du samle artefakter og vende tilbage til din verden. Og for evigt vil du være i kroppen af en fænomenalt stærk og hurtig dreng på omkring fjorten år, og det vil være umuligt at dræbe dig. Det vil sige, at du også vil modtage udødelighed som belønning!
  Oleg Rybachenko nikkede indforstået:
  - Det her kan man kun drømme om!
  Den evigt unge heks bemærkede:
  - Men ti artefakter er mine, og kun mine! De vil give mig en sådan styrke, at du mere end fortjener udødelighed! I mellemtiden vil jeg lægge dig til at sove, og du vil vågne op som en slavedreng i stenbruddene. Og så vil din opfindsomhed fortælle dig, hvordan du kommer ud af dette!
  Når du flytter, vil jeg være i stand til at ændre skæbnen, heldet og heldet for præsident Putin og zar Nicholas II. Du vil samle artefakter fra forskellige verdener for mig, og i mellemtiden, fra begyndelsen af det tyvende århundrede, vil Ruslands historie gå anderledes. Det vil sige, selvom du ikke samler artefakterne - ni sten og Koshcheis krone, vil zaren af Rusland Nicholas II stadig modtage held, skæbne og heldet for den russiske præsident Vladimir Vladimirovich Putin!
  Oleg Rybachenko smilede bredt og svarede:
  -Det er godt! I den nye verden vil jeg være rolig over, at historiens gang endelig har ændret sig til det bedre! Og at Rusland vil være i stand til at genoprette orden i hele verden og blive et hegemonisk land! Og en absolut hegemon!
  Den evigt unge sigøjner beordrede:
  - Læg dig på sofaen!
  Oleg Rybachenko lagde sig ned.
  Troldkvindepigen spindede:
  - Sov nu! Du vil vågne op i en anden verden.
  Oleg Rybachenkos øjne lukkede, og han faldt næsten øjeblikkeligt i søvn.
  Sigøjneren tog ingredienserne, der var gemt i forvejen, ud af beholderne og begyndte at forberede eliksiren. Hun tændte for gassen under den forberedte kedel til magi. Og hun begyndte at kaste forskellige ting der, trylleformularer. I det samme trak den evige pige et sæt kort op af lommen og sang:
  - Åh, skæbne, skæbne, hjælp Nikolai! Held og lykke fra Putin, kom til zar Romanov!
  Lad Romanov vinde
  Regler som Genghis Khan...
  Må det bringe dig held,
  Putin ved at stjæle en gave!
  
  Det er bedre for Rusland
  Nicholas den store zar...
  Genghis Khan vil blive køligere
  Vær ligesom Vladimir Putin!
  Kedlen begyndte at koge, og eliksiren begyndte at boble i den. Sigøjneren lagde kortene ud, kastede en trylleformular og kastede bunken ind i den kogende dis... Et superstærkt blitz blinkede, som fra tusinde fotoblitzer . Den sovende Oleg Rybachenko forsvandt... Og så, efter at have tændt op, forsvandt kedlen også.
  Den rummelige sal, hvor den store troldkvinde fortryllede, blev tom og stille!
  Den evigt unge heks sagde:
  - Godt! Jeg ændrede historiens gang, og det er fedt! Og hvis denne idealist er heldig og samler på artefakter, så bliver jeg så magtfuld, at Satan selv vil misunde mig!
  Og sigøjner-troldkvinnen funklede med smaragdøjne!
  Og der skete et mirakel!
  Hvad der virkelig ventede Nicholas II... Meget har faktisk ændret sig. Der var ikke noget blodigt slagsmål under kroningen. Og ekspansion til Kina lykkedes. Krigen med Japan skete selvfølgelig. Dette var generelt historisk uundgåeligt. Det er klart, at monsteret i ansigtet på samuraien skulle være blevet afvæbnet og ødelagt. Og der er ingen flugt fra dette. Du kan ikke efterlade fare på dine grænser.
  Japan var den første til at starte krigen, men dets forsøg på at angribe russiske skibe var mislykket. Russerne modtog ikke væsentlig skade, og et dusin destroyere af Land of the Rising Sun blev sænket.
  "Varyag" formåede også at flygte fra omkredsen. Hvilket viste sig at være en stor succes. Og admiral Makarov ankom hurtigt til havet og lad os ødelægge japanerne. Og general Kuropatkin besejrede samuraierne på land og besatte fuldstændig hele den koreanske halvø.
  Og selv zar Nicholas II tog en beslutning: han var nødt til at holde sig sikker fra Japan for evigt! Men som? Ja, landtropper og annekter dem helt til Rusland som en provins.
  Og så fandt et afgørende slag sted til søs, hvor den japanske flåde endelig blev afsluttet af admiral Makarov.
  Fire piger deltog også i kampen! Barbenet og i bikini!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Fire skønheder, der viftende med sabler går ombord på det største samuraiskib.
  Natasha skærer japaneren og råber:
  - Du bliver udtværet, smaløjet!
  Zoya skar endnu en samurai ned og bemærkede:
  - Og dine øjne er safir!
  Natasha, der havde drevet møllen, bekræftede:
  - Selvfølgelig ja! Selvfølgelig ja!
  Og så tog Aurora den igen og sparkede japaneren i hagen med sin bare hæl. Hun brækkede hans kæbe og brølede:
  - Hurra for fædrelandet!
  Svetlana tog den, skar samuraiens hoved af og udbrød:
  - For zar Nicholas II!
  Ja, selvfølgelig afhænger meget af held. Især admiral Makarov forblev i live. Og han viste sig at være den anden Ushakov. Hvor behændigt han kommanderer. Han er selv på en mobil cruiser, han kan følge med i alt. Og japanerne, der i øvrigt ikke havde den store fordel i våben, blev slået i sektioner og taktisk.
  En general- eller flådechefs dygtighed råder over en lille numerisk fordel.
  Desuden var japanerne på dette tidspunkt svagere i antal. Så Makarov smadrer dem. Det fremtvinger nærkamp, hvor russiske skibe med panserbrydende granater er meget stærkere.
  Og japanerne er besejret. Og pigerne fanger endnu et samurai-skib. Og på den vajer tsarimperiets flag!
  Hvad er japanerne? Er du ikke særlig god til held? Nicholas II modtog Vladimir Putins held, og alt gik så godt for ham!
  Hvad med pigerne? De fire skønheder i bikini er indfødte hekse , der besluttede at kæmpe for kongen, selvom de normalt ikke har noget med denne verden at gøre.
  Men i dette tilfælde er det nødvendigt at hjælpe det russiske folk. Og det skyldes Putins held. Han ville aldrig have erobret Krim uden at affyre et skud, hvis ikke for de samme fire heksepiger. De hjalp med at få et mirakel til at ske. Men om Rusland var nødt til at tage Krim væk fra det broderlige folk, er stadig et spørgsmål. Men at annektere Kina til det russiske imperium er en god idé! Forestil dig, hvor mange undersåtter den russiske zar vil have - han kunne knuse hele verden!
  Kort sagt, pigerne her spilder ikke deres tid. Og allerede nu bliver det nye slagskib stormet.
  Og igen bliver han fanget. Og sablerne i skønhedens hænder blinker bare, og de er så skarpe. Og så mange japanere var blandet.
  Slaget til søs endte med den endelige sænkning af den japanske eskadron og erobringen af admiral Togo.
  Og landingen begyndte. Der var ikke nok dampskibe og transporter. Og de brugte langbåde, transporterede dem på krydsere og slagskibe og lavede en masse andre ting. Zaren beordrede brugen af handelsflåden under landgangen.
  Russiske tropper slog angrebet af samuraier, der forsøgte at smide dem ud af brohovedet. Men den tsaristiske hær holdt modigt stand. Og det massive angreb blev slået tilbage med store tab.
  Under overfaldet skar heksepigerne med sabler og kastede granater mod fjenden med deres bare fødder.
  De er selvfølgelig på de farligste steder. Og hvordan de begyndte at skyde med maskingeværer. Hver kugle er på målet.
  Natasha skød, kastede en granat med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ingen er sejere end mig!
  Zoya, der affyrede et maskingevær, kastede dødsgaven med sine bare tæer og knirkede:
  - For zar Nicholas II!
  Aurora fortsatte med at skyde fra maskingeværer og sprang op, knækkede og sagde:
  - For Great Rus'!
  Svetlana fortsatte med at slå fjenden og sagde aggressivt, blottede sine tænder og kastede en granat med sin bare hæl:
  - For det kongelige imperium!
  Krigerne fortsatte med at slå og tærske. De har sådan et udbrud af energi. De skyder sig selv og ødelægger de fremrykkende samurai.
  Der er allerede tusinder, titusinder af japanere dræbt af ham.
  Og de besejrede samurai flygter... Pigerne er meget dødelige mod dem.
  Og russerne skærer samurai op med bajonetter...
  Overfaldet er slået tilbage. Og nye russiske tropper lander på kysten. Brohovedet udvider sig. Ikke dårligt, selvfølgelig, for det zaristiske imperium. Den ene sejr efter den anden. Og admiral Makarov vil også hjælpe med sine våben. Fejer japanerne væk.
  Og nu bevæger russiske tropper sig allerede på tværs af Japan. Og deres lavine kan ikke stoppes. De skærer fjenden i stykker og stikker med bajonetter.
  Natasha, der angriber samuraierne og hugger dem med sabler, synger:
  - Hvide ulve flokkes! Først da vil løbet overleve!
  Og hvordan han kaster en granat med sine bare tæer!
  Zoya synger med med voldsom aggression. Og også at kaste med sine bare fødder, noget unikt, dødeligt:
  -De svage dør, de bliver dræbt! Beskyttelse af helligt kød!
  Augustine, der skyder på fjenden og hugger med sabler og kaster granater med sine bare tæer, hviner:
  - Der foregår en krig i den frodige skov, trusler kommer alle vegne fra!
  Svetlana, der affyrede og kastede dødsgaver med sine bare fødder, tog den og skreg:
  - Men vi besejrer altid fjenden! Hvide ulve hilser til helte!
  Og pigerne i kor, der ødelægger fjenden, synger, kaster dødelige våben med deres bare fødder:
  - I en hellig krig! Det bliver vores sejr! Kejserligt flag frem! Ære til den faldne helt!
  Og igen skyder pigerne og synger i et øredøvende hyl:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os! Hvide ulve knuser fjenden! Hvide ulve - hilsen til helte!
  Pigerne går og løber... Og den russiske hær bevæger sig mod Tokyo. Og japanerne slår sig selv ihjel, og de bliver mejet ned. Den russiske hær bevæger sig. Og den ene sejr efter den anden.
  Zar Nicholas trak virkelig en heldig billet. Russiske tropper er allerede begyndt at storme den japanske hovedstad. Og det hele er så fantastisk.
  Pigerne her er selvfølgelig foran alle, og deres pres og bedrifter er i stor højde.
  Især når de kaster granater med bare fødder. Dette forårsager generelt chok og ærefrygt blandt samuraierne.
  Men her klatrer de op på muren i den japanske hovedstad. Og de hugger mennesker og heste til kål. De knuste deres modstandere i stykker. Pigerne kommer, skrigende og griner! Og med deres bare hæle sparker de dig i hagen. Japanerne flyver på hovedet. Og de falder på deres egen indsats.
  Og krigerne vifter endnu kraftigere med deres sabler.
  Og samuraierne lider nederlag efter nederlag. Så russiske tropper indtog Tokyo.
  Mikado løber i frygt, men han kan ikke gemme sig nogen steder. Og så tager pigerne ham til fange og binder ham!
  Stor sejr! Den japanske kejser underskriver en abdikation til fordel for Nicholas II. Titlen på den russiske zar er betydeligt forlænget. Korea, Mongoliet, Manchuriet, Kuriløerne, Taiwan og Japan bliver selv russiske provinser. Selvom Japan har en lille, begrænset autonomi. Men hendes kejser er russisk, en autokratisk zar!
  Nicholas II forbliver en absolut monark, ubegrænset af noget. Han er den autokratiske zar!
  Og nu også kejseren af Japan, det gule Rusland, Bogdykhan, Khan, Kagan, og så videre, så videre, så videre...
  Ja, mere held. Bemærk, at heldet tillod Putin at erobre så meget! Det enogtyvende århundrede er desværre ikke særlig velegnet til fangst!
  Hvilken fordel har Rusland af, at Putins fjende McCain døde af hjernekræft? Held er selvfølgelig kolossalt, du kan ikke engang forestille dig det med vilje - for at din fjende skal dø sådan en slem og ubehagelig død!
  Men det specifikke afkast for Rusland er nul.
  Men for Nicholas II blev Putins held og held til store territoriale gevinster. Men egentlig, hvorfor skulle formuen give gaver til Putin? Nå, ud fra det faktum, at Sobchak døde på et sådant tidspunkt, og det ikke var nødvendigt at give ham stillingen som leder af forfatningsdomstolen, hvordan er det godt for Rusland?
  Og zar Nicholas II af All Rus' er en ekstraordinær person. Naturligvis, efter så stor en sejr, styrkede hans magt og autoritet. Det betyder, at nogle reformer kan gennemføres. Især i ortodoksi! Tillad adelige at have fire koner, som i islam. Og også at give ret til en anden hustru til soldater som en belønning for deres bedrifter og trofaste tjeneste.
  God reform! Da antallet af mennesker af andre trosretninger og udlændinge i imperiet er vokset, så skal det russiske antal stige. Og hvordan gør man det? På bekostning af kvinder fra andre nationer. Når alt kommer til alt, hvis en russer tager tre kinesiske kvinder til hustru, så får han børn fra dem, og hvem vil disse børn være efter nationalitet?
  Selvfølgelig russisk på min fars side! Og det er fantastisk! Nicholas II, der havde et progressivt sind, var mere religiøs af udseende end i sin sjæl. Og selvfølgelig satte han religionen i statens tjeneste, og ikke omvendt!
  Nicholas II styrkede dermed sin autoritet blandt eliten. Mænd har ønsket dette i lang tid. Og han fremskyndede russificeringen af udkanten.
  Nå, det havde præsterne heller ikke noget imod. Desuden svækkedes troen i det tyvende århundrede. Og religionen tjente kongen, idet den ikke rigtig troede på Gud!
  Og militære sejre gjorde Nicholas populær blandt folket, og han, vant til autoritarisme, ønskede ikke særligt ændringer. Russerne kendte aldrig nogen anden magt!
  Og økonomien boomer, lønningerne stiger. Hvert år er der en stigning på ti procent. Virkelig, hvorfor ændre sig?
  I 1913 reducerede zar Nicholas, på Romanovs 300-års jubilæum, endnu en gang arbejdsdagen til 10,5 timer og på lørdage og før-feriedage endda til 8 timer. Antallet af weekender og helligdage er også steget. Det begyndte at blive fejret som en fridag og datoen for Japans overgivelse. Og kongens fødselsdag, og dronningens fødselsdag og kroningsdagen.
  Efter at det viste sig, at arvingen til tronen havde hæmofili, tog tsar Nicholas sig en anden kone. Dermed var spørgsmålet om tronfølgen løst.
  Men en stor krig nærmede sig. Tyskland drømte om at omforme verden. Det tsaristiske Rusland var imidlertid klar til krig.
  I 1910 annekterede russerne Beijing og udvidede deres imperium. Storbritannien gik med til dette i bytte for en alliance mod Tyskland.
  Den kongelige hær var den mest talrige og magtfulde. Dets antal i fredstid nåede tre millioner og tusinde regimenter. Tyskland havde kun seks hundrede tusinde i fredstid. Plus Østrig-Ungarn, men dets tropper er ikke kampklare!
  Men tyskerne planlægger stadig at kæmpe med Frankrig og Storbritannien. Og hvor kan de tegne to fronter?
  Russerne har verdens første lette kampvogne "Luna"-2 i masseproduktion. Og firemotors bombefly "Ilya Muromets" og jagerfly med maskingevær "Alexander" og meget mere. Og selvfølgelig en stærk flåde.
  Tyskland har ingen lige kræfter.
  Og tyskerne besluttede alligevel at angribe Belgien og omgå Paris. Der var slet ikke noget for dem her.
  Men krigen begyndte alligevel. Tyskland tog sit fatale skridt. Og hendes tropper flyttede til Belgien. Kun kræfterne er ulige. Russiske tropper bevæger sig allerede på tværs af Preussen og Østrig-Ungarn. Og Luna-2-tanken med en hastighed på 40 kilometer er allerede en kolossal kraft.
  Bemærk desuden, at zar Nicholas var heldig, at krigen begyndte. Zaren selv ville ikke have angrebet Tyskland. Og så på russisk side er der en stor, overvældende overlegenhed i styrker, kampvogne, overlegenhed i artilleri og den bedste luftfart i kvantitet og kvalitet. Og en stærkere økonomi, da det var muligt at undgå recessionen forårsaget af revolutionen og nederlaget i krigen. Og så hele tiden er der et opsving og succes efter succes.
  Tyskerne var tydeligvis under angreb. Og så klatrede de selv med hovedstyrkerne, mod Frankrig og Storbritannien. Hvor skal de tage hen?
  Tag Italien og erklær Østrig-Ungarn krig! Det eneste plus er, at Türkiye gik ind i krigen mod Rusland. Men det er endnu bedre for kongen, han kan endelig tage Konstantinopel og strædet for sig selv! Så...
  Og også fire hekse, evigt unge indfødte troende Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana i kamp! Og de vil allerede ramme dig! Så de vil ramme både tyskerne og tyrkerne!
  Forfatteren og digteren Oleg Rybachenko vågnede. For evigt opfyldte den unge hekse-troldkvinde sit løfte og gav Nicholas II lykken med Vladimir Putin, og nu skal Oleg Rybachenko opfylde sit. At vågne var ikke let. Drengens krop blev ramt af en hård pisk. Drengen sprang op. Ja, Oleg Rybachenko er nu en muskuløs dreng, lænket af sine arme og ben. Du kan se en sortbrun, tør og senet krop med fremtrædende muskler. En virkelig stærk og hårdfør slave, med stærk hud, der er så hærdet, at opsynsmandens tæsk ikke kan skære den. Du løber til morgenmad med de andre drenge og rejser dig fra gruset, hvor de unge slaver sover helt nøgne og uden tæpper. Sandt nok er det varmt her, klimaet er som Egypten. Og drengen er helt nøgen, kun lænker. Men de er ret lange og forstyrrer praktisk talt ikke at gå eller arbejde. Men du kan ikke tage et stort skridt i dem.
  Inden du spiser, skyller du dine hænder i åen. Du får en ration: mosede ris og rådne stykker fisk. Men for en sulten slavedreng virker dette som en delikatesse. Og så går du til minen. Solen er endnu ikke stået op om morgenen, og det er ret behageligt.
  Drengens bare fødder er blevet så ru og liderlig, at de skarpe småsten slet ikke gør ondt, de kildrer endda behageligt.
  Stenbrud, hvor børn under seksten arbejder. De har selvfølgelig mindre biler og værktøj. Men man skal arbejde femten, seksten timer, ligesom voksne.
  Det stinker, så de lindrer sig lige ved kulfladen. Arbejdet er enkelt: hugg sten med hakke, og bær dem derefter i kurve eller på bårer. Nogle gange skal du også skubbe vognen. Normalt skubber drengene hende i to og tre. Men Oleg Rybachenko er valgt alene, fordi han er meget stærk. Og han holder hakken i hænderne som en voksen. Han skal udføre en meget større opgave end resten.
  Det er rigtigt, at de giver dig oftere og oftere. Tre gange om dagen, ikke to gange.
  Den slavedreng, hvis krop Oleg Rybachenko har beboet, har været her i flere år nu. Lydige, hårdtarbejdende, alle bevægelser øves til automatik. Virkelig forbandet stærk, modstandsdygtig og kender praktisk talt ingen træthed. Men på samme tid vokser drengen næsten ikke, og han ser nu ikke mere ud end tolv, med gennemsnitlig højde for denne alder.
  Men styrke... Til flere voksne. En ung helt. Som dog tilsyneladende aldrig bliver voksen, og han får ikke skæg.
  Og gudskelov! Som forfatter og digter kunne Oleg Rybachenko ikke lide at barbere sig. Du arbejder for dig selv og knækker sten, smuldrer dem. Og til vognen. Så bærer du den til vognen. Det er svært at presse hende, og børnene skiftes til at gøre dette.
  Drengene her er næsten sorte, men deres ansigtstræk er enten europæiske, hinduistiske eller arabiske. Desuden er der mange flere europæiske.
  Oleg kigger nærmere på dem. Slaver må ikke tale, de slår dem med en pisk.
  Oleg Rybachenko er også tavs for nu. Og han studerer. Her er der udover mandlige vejledere også kvinder. De er også grusomme og slås med en pisk.
  Desuden har ikke alle drenge hud så stærk som Olegs. Mange mennesker brister og bløder. Og vagterne kan slå dig ihjel. Arbejdet er meget hårdt, og drengene begynder at svede meget, især når solen står op.
  Og her er der ikke én sol, men to. Og det gør dagen meget lang. Og der er meget arbejde. Drengene har ikke tid til at sove og slappe af. Dette er en stor pine for dem.
  Oleg Rybachenko arbejdede for sig selv, mekanisk huggede og læssede. Rørte for mig selv...
  Og han forestillede sig et billede af, hvad der skete, efter at Nicholas II fik den russiske præsident Vladimir Putins succes.
  Natasha, Zoya, Aurora og Svetlana angriber østrigerne i Przemysl. Russiske tropper indtog straks Lvov. Og de angriber den stærkeste fæstning.
  Pigerne er bare-benede og i bikini og skynder sig gennem byens gader.
  De hugger østrigerne ned og kaster små skiver med deres bare fødder.
  Samtidig synger pigerne:
  - Zar Nicholas er vores messias,
  En formidabel hersker over det mægtige Rusland...
  Hele verden ryster - hvor vil den gå hen -
  For Nikolai med en sang frem!
  Natasha hugger østrigerne ned, kaster en granat med sine bare tæer og begynder at synge:
  - For Rus'!
  Zoya knuser også sine fjender og synger med overbevisning:
  - For det kongelige imperium!
  Og en granat kastet af hendes bare fods flyver! Dette er en morderpige. Kan knuse din kæbe og drikke havet!
  Og Aurora kaster også en skive med sine bare tæer, spreder østrigerne og knirker:
  - For Ruslands storhed!
  Og han vil blotte sine meget skarpe tænder! Som funkler som hugtænder.
  Svetlana glemmer heller ikke at give efter og brøler:
  - Rus' af den hellige og uovervindelige Nicholas II!
  Pigen viser en enorm lidenskab. Og med bare fødder smider han alt og kaster gaver!
  Natasha, der skyder og hugger og kaster dødelige våben med sine bare fødder, knirker:
  - Jeg elsker min Rus'! Jeg elsker min Rus'! Og jeg skærer jer alle sammen!
  Og Zoya skyder også og hyler og kaster noget eksplosivt med sine bare tæer:
  - Store zar Nicholas! Lad både bjergene og havene tilhøre ham!
  Aurora, der skriger af vildt, vanvittig raseri og kaster gaver med sine bare tæer, hyler:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os! Strålende piger knuser fjender med bare fødder og bare hæle!
  Og igen har pigerne et vildt travlt. De fanger Przemysl på farten og synger, mens de komponerer;
  Vort hellige Rus er herliggjort,
  Der er mange fremtidige sejre i det...
  Pigen løber barfodet
  Og hun er ikke smukkere i verden!
  
  Vi er den flotte Rodnoverki ,
  Hekse er altid barfodede...
  Piger elsker drenge meget
  Dens voldsomme skønhed!
  
  Vi vil aldrig give efter
  Lad os ikke kaste ind over for vores fjender...
  Selvom vores fødder er bare,
  Der vil være mange blå mærker!
  
  Det er bedre for piger at skynde sig
  Barfodet i kulden...
  Vi er virkelig ulveunger
  Vi kan slå den!
  
  Vi kan ikke stoppes
  En formidabel horde af Fritz...
  Og vi har ikke sko på
  Satan er bange for os!
  
  Pigerne tjener Gud Rod,
  Hvilket selvfølgelig er fantastisk...
  Vi er for ære og frihed,
  Kaiser vil være en grim smule!
  
  For Rusland, som er smukkere end alt andet,
  Kæmperne rejser sig...
  Vi spiste fed grød
  Fighters bøjer ikke!
  
  Ingen kan stoppe os
  Pigernes magt er gigantisk...
  Og han vil ikke fælde en tåre,
  Fordi vi er talenter!
  
  Nej piger kan ikke bøje sig,
  de er altid stærke...
  De kæmper indædt for fædrelandet,
  Lad din drøm gå i opfyldelse!
  
  Der vil være lykke i universet
  Solen vil være over Jorden...
  Med din uforgængelige visdom,
  Bajonet kejseren!
  
  Solen skinner altid på mennesker,
  Over det mest rummelige land,
  Glade voksne og børn,
  Og enhver fighter er en helt!
  
  Der er aldrig for meget lykke
  Jeg stoler på, at vi er heldige...
  Lad det dårlige vejr forsvinde -
  Og skam fjenderne!
  
  Vores race Gud er så suveræn,
  Der er ingen smukkere end ham...
  Vi vil blive højere i sjælen,
  Så den onde kaster alle op!
  
  Lad os besejre vores fjender, tror jeg
  Hvid, russisk Gud er med os...
  Ideen vil være en glæde,
  Lad ikke det onde komme ind på dit dørtrin!
  
  Nå, kort sagt til Jesus,
  Vi vil altid være trofaste...
  Han er en russisk gud, hør her
  Han lyver, at han er en jøde, Satan!
  
  Nej, faktisk, Gud den Almægtige,
  Vores allerhelligste hovedfamilie...
  Hvor pålidelig han er taget,
  Og hans Søn-Gud Svarog!
  
  Nå, kort sagt, for Rusland,
  Der er ingen skam i at dø...
  Og pigerne er de smukkeste af alle,
  En kvinde har en bjørns styrke!
  
  
  PLANER ER IKKE ÆNDRET
  Hitler ændrede simpelthen ikke OKW-planen, og angrebet på Stalingrad blev udført fra både nord og syd, af hærgruppe A og B. Og angrebet blev betroet Mainstein . Som et resultat faldt Stalingrad inden for ti dage efter angreb fra alle sider. Og de sovjetiske tropper befandt sig fuldstændig omringet. Hvorefter Wehrmacht bevægede sig langs Volga-kysten til Det Kaspiske Hav. Hvordan reagerede Den Røde Hær? Offensiven i midten var ikke særlig vellykket.
  Derudover vandt Japan slaget ved Midway, selvom det ikke åbnede en anden front, men det erobrede Hawaii-øerne. Og samtidig rykkede samuraiens landenheder mod Indien. For at beholde denne koloni måtte Storbritannien trække nogle tropper tilbage fra Egypten og opgive Operation Torch.
  Tyskerne holdt initiativet på østfronten. Den hurtige erobring af Stalingrad kollapsede den sydlige flanke. Fritz gled til Det Kaspiske Hav og afskar Kaukasus ved land. Og så gik Türkiye ind i krigen. Hendes hær, selvom den ikke er særlig stærk, er ret talrig og i stand til at kæmpe modigt.
  Allerede i de allerførste dage indtog tyrkerne Batumi og omringede Jerevan. Ja, deres præstationer er anstændige, eftersom den røde hær er fastlåst af den tyske front.
  Det skal bemærkes, at nazisterne udnyttede det faktum, at sovjetiske tropper gik direkte ind i slaget fra togene og slog dem i dele. Dette havde selvfølgelig en negativ indflydelse på krigens gang.
  Stalin var også nervøs og flippede - han forlangte at holde Kaukasus for enhver pris.
  Kort sagt lykkedes det heroiske forsvar af Stalingrad ikke, og alt faldt fra hinanden. Og selv fraværet af japanske divisioner i Fjernøsten hjalp ikke.
  Tyskerne flyttede langs kysten af Det Kaspiske Hav, til Dagestan. For at stoppe dem med at samle støv - men styrkerne er ulige, desuden oplevede Den Røde Hær store vanskeligheder med forsyninger. Og hun bøjede sig. Og Krauts bombede aktivt.
  USA rørte næsten ikke Det Tredje Rige, distraheret af Japans sejre. Storbritannien svækkedes noget, og kom heller ikke i problemer! Nu havde tyskerne for mange fly og kunne virkelig lægge pres på dem.
  Stalin viste sine værste egenskaber og mistede alt for ofte besindelsen og råbte, men traf ikke de bedste beslutninger.
  Så tabet af Kaukasus blev uundgåeligt.
  Der er allerede en kamp i gang ved grænsen til Aserbajdsjan.
  Sovjetiske piger kæmper desperat. Her kæmper skønhederne desperat.
  Og de trækker sig ikke tilbage og giver ikke op. Og de kravler rundt om deres bagdel.
  Natasha, Zoya, Augustina og Svetlana slæbte den tyske general bagfra. Det her er sejt. Pigerne lagde ham på knæ og tvang ham til at kysse deres bare fødder. Han slog dem med stor entusiasme! Og han slikkede pigernes hæle.
  Krigerpiger er generelt så sexede og charmerende. Så gav de Fritz-slaget.
  Natasha huggede med et udbrud og afskar nazisterne. Hun kastede en granat med sin bare fod og kvidrede:
  - Til stor ære!
  Zoya fyrede også og knirkede:
  - For fædrelandet og Stalin!
  Hun tog den og kastede granaten med sine bare tæer. Hun spredte nazisterne og skreg:
  - For USSR!
  Pigerne er så smukke og fantastiske.
  Augustin kastede også en granat med sin bare fod, og blottede sine tænder, hun tog den og hvæsede:
  - Jeg kæmper så meget! Som en terminator!
  Og Svetlana vil også lancere noget så dødeligt og destruktivt med sine bare tæer. Og igen vil han synge:
  - Vores venskab er monolitisk, og det er det, det står for!
  Fire, de kæmper sådan - det er piger! Sjove skønheder viser deres lange tunger som svar.
  Krigere af højeste kategori. Og hvordan de vil slå dig, og hvordan de vil råbe ad dig.
  De knuser tyskerne som bær med en presse.
  Natasha skød, kastede en granat med sin bare fod og sang:
  - Vi er krigere af lyset og det røde banner!
  Zoya lancerede også morderen med sine bare tæer og plagede:
  - Og vi vil kæmpe for Lenin!
  Og så huggede hun til Augustin og blottede sine tænder:
  - I den store glædes navn!
  Og så affyrede Svetlana og affyrede granater med sine bare fødder og brølede:
  - Vi tager det her og vender det!
  De fire arbejder aktivt og skyder. Nå, det er trods alt piger, der ved en masse om udryddelse. Og de kæmper ikke sådan.
  Og som det skal være for rigtige terminatorer... Højtflyvende krigere. Og de har en passion for ødelæggelse.
  Natasha kastede igen en granat med sin bare fod og hvæsede:
  - Jeg forstår denne verden perfekt som en skærpelse af klassekampen!
  Zoya hvæsede også og kastede en dødelig, kødsrivende granat med sine bare tæer:
  - Hvilket hus vil have et rødt flag!
  Og så gav Augustin sin tur. Hun mejede nazisterne ned og kastede en granat med sin bare fod - hvæsende:
  - Fantastisk plads, det her er vores land og os alle sammen!
  Warriors er virkelig i stand til at rive selv en varmepude i stykker.
  Og så skyder Svetlana en granat væk med sin bare fod, affyrer et skud og siger rasende:
  - Ilden og bukkehesten er rasende!
  Pigerne bliver selvfølgelig tændte. Og de slår hovederne.
  Og på tysk side kæmper Gerds mandskab på T-4. Igen, når det først starter, vil du ikke varme op, og du vil ikke være i stand til at undertrykke et sådant pres. Pigerne har sådan en helvedesild i øjnene.
  De skyder sig selv og giver ingen chance for frelse. Og du kan ikke modstå deres hvide, perlefarvede tænder.
  Krigerne er aggressive og hyler:
  - Vild aroma! Vi vil sende alle fjender til helvede!
  Gerda vil fyre, ramme de fireogtredive og knirke:
  - Fremtidige sejre!
  Charlotte trykker på aftrækkeren med sine bare fødder og gurgler:
  - Vi skiller dig ad!
  Magda skød også, ødelagde T-26 og sagde:
  - Vi afslører det.
  Og hun rystede med sine bare tæer.
  Og Christina trykker også sine bare fødder i pedalerne og hvæser:
  - Skål for vores fest!
  Pigerne er selvfølgelig næsten nøgne i bikini og barfodet. Og samtidig ekstremt sexet.
  Og de udfører angreb med deres ikke særlig perfekte, men effektive T-4. Og de skyder på fjenden. Giv ikke efter for sådanne piger i noget som helst! Og hvordan de blotter deres tænder. Og hvor laver de et ansigt!
  Gerda brøler for sig selv og skyder med sine bare tæer:
  - Gerda elsker at slå ihjel, denne Gerda!
  Og igen affyrer granater.
  Og så skyder Charlotte på skift og brøler og slår de fireogtredive ud:
  - Jeg river deres maver op!
  Og med bare fødder vil han starte igen.
  Og så vil Christina tilføje morderen. Bruger også bare tæer.
  Og det vil brøle:
  - Jeg er legemliggørelsen af aggressivitet!
  Hvilken talje hun har, og skulpturelle mavemuskler!
  Og så tager Magda den og slår den og brøler:
  - Banzai!
  Og hendes ben er også bare og mejslet!
  De fire tyske kvinder presser sig selv og vinder virkelig. Hun har så meget aggression og vitalitet.
  Krigerne bruger stangen og skyder. De lader ikke den røde hær gå.
  Og kvindelige piloter kæmper også i himlen, og det viser de. At deres ånd er umådelig.
  Her er den nyeste tyske Focke-Wulf. Gertrude er på den. Og denne pige viser, at hun er sejere end mænd. Sådan tæsker han fascisterne. Giver dem ikke den mindste nåde. Gertrude startede den rigtige kamp.
  Og han skyder en sovjetisk Yak ned og skriger:
  - Jeg er en super pige!
  Så vil han tage den og vise sin tunge. Og igen vil han tage total udryddelse op. Det her er pigen. Og også barfodet og i bikini. Og så skød LAGG ned og brølede igen:
  - Pilotskytte!
  Og han vil grine ud af lungerne. Og så vil han tage PE-2'eren ned. Sådan en pige, af det fedeste omfang og klasse. Så udførte hun igen en manøvre og ødelagde Yak'en med luftkanoner. Og det vil prøve .
  - Jeg er himlens hun-ulv!
  Og som han blotter sine tænder! Og hvordan bliver man vild! Hvilken bedstemor! Baba til alle kvinder!
  Men selvfølgelig forsøger fascisterne også at angribe i syd.
  Der kæmper især piloten Helga på ME-109. Og så succesfuldt, at fragmenter flyver væk fra briterne.
  En pige slog en Mustang og sang:
  - En lilla tåge svæver over os!
  Generelt, hvor er det godt at kæmpe barfodet og i bikini. Hvor er det praktisk! Og det er meget praktisk.
  Helga er pilot. Führeren var klog nok til at lytte til råd og tillade piger på kampvogne, fly og i hæren. Og hvor meget bedre det gik for Krauts.
  De havde ikke selv forventet, at kvinders kroppe var så effektive. Her er Helga berømt ved at få fart og regnskab.
  Pigen trykker på pedalerne med sine bare fødder og brøler:
  - Jeg er sådan en dejlig lille ko!
  Helga skyder yderligere to engelske fly ned og knirker:
  - Bag mig er der tyske soldater på rad og række!
  Og hun skød også et bombefly ned! Hvilken pige! Til alle pigerne, en stor og sej kriger. Hvis den udrydder, gør den det også uden nogen ceremoni eller medlidenhed.
  Pigerne her er så sexede!
  Og Rommels tropper river gennem ørkenen uden at vente på, at yderligere styrker ankommer. Vi skal vinde, så det skal vi. Den legendariske kommandør "Desert Fox" var allerede vant til at kæmpe med overlegne styrker. Og sådan er hans soldater også. Her er for eksempel et udvalgt kompagni af kvindelige SS-krigere. De blev overført i begyndelsen af december, hvor fronten revnede, tyskerne trak sig tilbage, og briterne tværtimod brød igennem, løslod Tolbuk og truede med at smide Wehrmacht fra afrikansk jord.
  Så foreslog den besatte Fuhrer: at overføre en kvindelig bataljon af tigre. Ikke fordi damerne vil ændre magtbalancen, men for at mænd, især italienske mænd, vil skamme sig, og de vil kæmpe meget mere aggressivt og dygtigere. Når alt kommer til alt, hvis elitepigerne, hærdet af hård træning, er foran, så vil mændene skamme sig meget.
  Krigerne kæmpede i bare en bikini og brugte specielle cremer til beskyttelse. I seks måneder blev deres bare, pigelige fødder så liderlige, at de ikke var bange for sandet, der var varmt som en stegepande, og af solbruningen fik deres hud en mørk chokoladefarve. Og mange har allerede snesevis af lig bag sig.
  Margo og Shella er to meget unge, men allerede kamphærdede ariere. De er de yngste i kompagniet, men på seks måneder har de allerede opnået Jernkorset, første klasse (anden klasse, alle i bataljonen havde det allerede), de er hensynsløse og venlige.
  Margot havde hår med en ildfarve, og Shella var en snehvid blondine med et strejf af honning. Her kæmper de og afviser angrebet fra modangreb fra britiske kampvogne. Matildaerne, med deres kraftfulde rustning, bevæger sig fremad. Dernæst er farbare Cromwells med højeksplosive granater og lettere køretøjer. Pigerne begravede sig i sandet. Det er nytteløst at skyde sådanne kampvogne frontalt. Vi skal undgå, at de bliver bemærket, og så...
  "Matilda" og "Cromwell" vejer omkring tredive tons, og når de passerer over skyttegrave gravet i lersandet, bliver det skræmmende. Det vælter ned på dine bare, solbrune nakke, og du mærker bastardmaskinernes forfærdelige vægt på dig. Her er den samme "Cromwell", et typisk jern med 70 mm skrå panser, som selv en 88 mm pistol ikke altid kan tage. Det lugter af britisk, meget stikkende benzin og motorolie. Pigerne har deres egne overraskelser, lette problemer. De allerførste modeller af Faustpatrons. Da mænd, som det er kutyme, lader damerne gå først, så de tester de nyeste og som forventet lovende våben.
  Men de satte også pigerne, i modsætning til nazismens hykleriske slogan: "krig er en mands sag, fred for kvinder!", ind i sagen.
  Infanteriet faldt dog bagud, hvilket betyder, at der er en chance for at sidde i skyttegravene og vinde.
  Shella siger hvisken, bange for at nyse af sandet , der falder ned fra skyttegraven og tilstopper hendes næsebor:
  - Kun ældning på slagmarken vil tillade dig at undgå gæring af sejrens champagne, der er blevet råddent på grund af forpassede deadlines!
  Margo var enig:
  - Den, der ikke har udholdenhed, vil opleve nederlagets sure vin og tabets bitre drik!
  Men Matildaerne, Cromwells og et dusin lette Mongooses er allerede bag dem. Nu er høstens time kommet.
  Shella, hvis engang perlehår er blevet gråt af støv og hviler sine bare hæle på det varme sand, henvender sig mentalt til Jomfru Maria og andre helgener og siger, svigt mig ikke. Fingeren trykker let på palen, så den kumulative ladning går direkte ind i benzintanken.
  Margo trykker på aftrækkeren med hende, også langsomt. Hvorefter begge piger slår hinanden med hænderne. Ladningerne rammer direkte i agterstavnen, hvorefter gastankene eksploderer. Orange flammer sprøjter som skum af bølger gennem luften, og nogens forbandelser kan høres.
  Så krølles de korte mundinger af britiske kampvogne sammen af stødene til ejendommelige rør.
  Og tigerpiger kaster modigt granater mod fjender. Og fragmenter flyver i alle retninger og river gennem rustningen som en brændende kattepote, en destruktiv strøm af kumulative partikler.
  Her er kvindeligt raseri, der siger, at tyske kvinder på ingen måde er præget af ro. Og de ved, hvordan de skal kæmpe... Og lade angrebet kvæle.
  Det er meget lettere at afvise infanteriets angreb, der som regel består af arabere og sorte rekrutteret gennem razziaer eller forskellige løfter. Da de så, at kampvognene var slået ud, og der var alvorlig modstand forude, trak de sig tilbage ved de første tab.
  Nå, og så vender de sig fuldstændig til almindelig flyvning. Da dette er stilen - fornærme de svage, så vær det for monstrene!
  Da angrebet endelig løb ud, og pigerne fortsatte deres løbetur gennem ørkenen om aftenen, havde de en samtale, mens de gik. Shella spurgte Margot:
  - Tror du, vi stadig vil være i Alexandria?
  Ildkrigeren svarede selvsikkert:
  - Jeg tror, at vi senest i november, eller måske i oktober, endelig besætter Egypten.
  Shella foreslog logisk og uden at være opmærksom på kløen i hendes hårde såler fra det varme sand:
  - Når dette søm i vores underliv , basen på Malta, er ødelagt, bliver forsyningen bedre, efterhånden som nye enheder ankommer, vil fjenden ikke længere have en chance.
  Margot så sig omkring for at se, hvor lang tid solen havde tilbage, før den gik ned. For endelig at ligge og få en god nats søvn. Den rødmende stjernes nærhed til horisonten beroligede krigeren. Hun bemærkede dovent:
  - Jeg tror, at Führeren ikke vil gå glip af at gentage den storslåede landing på Kreta efter Peru- Habor og Midway . Kun denne gang vil de faktisk rive Malta ned.
  Shella råbte op i himlen med en forbandelse:
  - Må den Almægtige gøre alle de britiske baser til helvede.
  Solen gemte sig endelig bag horisonten, årets køligeste dag, den 21. oktober, sluttede. Og med den begyndte Operation Isbjørn. Hvorfor hvid? Udspekuleret misinformation for at få folk til at tro, at vi taler om norden, men faktisk er bokserens knusende sving i syd.
  Den største britiske base så virkelig ud af helvede. Det blev angrebet af mere end tusinde bombefly samlet fra hele østfronten og efter at have modtaget anstændig kamperfaring sammen med eskortejagere. Briterne har selvfølgelig kæmpet i lang tid, men de forventede ikke et så kraftigt massivt angreb. Ja, hvem ville tro, at Krauts ville beslutte at afsløre fronten, selvom fjenden midlertidigt var faldet til ro. Men de britiske soldater bliver nu tævet nådesløst. For eksempel bliver deres skibe angrebet af Yu-87, den berømte "ting". Ikke særlig hurtige, men med den højeste (for deres tid) bombenøjagtighed, plager de den britiske flåde gemt i bugterne. Mere moderne Focke-Wulfs er ikke langt bagefter, inklusive selv den legendariske von Rudel, kongen af angrebsfly. Kendt for forliset af det mest magtfulde sovjetiske slagskib, slagskibet Marat.
  For eksempel ser korporal Richard gribbe rulle ned ad en bakke som en slæde. Talrige tyske bombefly dukker op fra et ishul som rovfisk. Den allerede modne englænder lægger af frygt på telefonen. Han havde aldrig set så forfærdeligt et syn. Sirenerne lyder meget sent, efter at bomberne er eksploderet. Sprængbølgen kaster britiske soldater op, afhuggede arme og ben flyver i forskellige retninger. En af jernhjelmene blev rødglødende og ramte betjenten i ansigtet. Og hvordan han skriger:
  - Churchill er kaput! Hitler er sej!
  De britiske antiluftskyts begyndte ikke at skyde med det samme, men først da tusindvis af bomber faldt på én gang. Fjenden beregnede alt korrekt: ikke en eneste bombe skulle gå til spilde. Så knus fjenden og ram. Alle sektorer er præmarkeret på kortet. Desuden forklædte de uforskammede briter sig ikke engang ordentligt. Mange af deres antiluftskyts kanoner står i frit syn og er de første, der bliver fejet væk.
  Her blev løbet af en 85 mm antiluftskyts, tredive fod lang, kastet op og bøjet i luften som et rat. Hvorefter den styrtede ned og knuste fem englændere. En af de sorte fik sin mave revet op, og hans tarme faldt ud.
  Og bomber faldt, og alt brændte, et brændstoflager buldrede, de begyndte at eksplodere og spredte granater næsten over hele skelettet, så blev endnu et lager ramt. For at toppe det hele hylede sirenerne installeret i Yu-87'eren og Focke-Wulf irriterende og forårsagede vild rædsel blandt de sorte og araberne blandt kolonitropperne. Men det ser ud til, at hvide er lige så bange.
  For eksempel stødte to britiske fregatter sammen, så meget at kedlerne buldrede. Og selv affaldet af fregatterne, der var lettet, eksploderede i luften som minemarker, og krydseren sank simpelthen til bunds.
  Den engelske kampvogn "Cromwell" med en kort mundkurv, men med anstændig fart og ret kraftig frontalrustning, accelererede i panik og ramponerede sit eget lager og knuste endda et dusin af sine egne fortvivlede soldater undervejs. Kaos voksede. Det engelske hangarskib begyndte at synke, og den magtfulde dreadnought åbnede ild... på kysten, hvor dets egne soldater myldrede.
  Og i denne underverden forblev to mennesker fuldstændig uforstyrrede. En af dem var en indianer, der langsomt tændte en pibe, og den anden var en kvinde, tydeligvis af arabisk oprindelse, men i militæruniform. De to af dem er ikke opmærksomme på den hastige død. Eller rettere sagt, en hel horde af udslettelsesryttere spillede et usædvanligt kortspil. Det var et spil med tooghalvtreds kort med jokere, og endda efter reglerne opfundet af rødhuden selv.
  En arabisk kvinde sagde:
  - Der er dog meget larm! Og hvorfor skabe sådan en panik?
  En af soldaterne, med ryggen skåret af granatsplinter, løb næsten ind i indianeren, men han blev skødesløst smidt væk som en killing. Dråber af blod faldt på det rødhudede ansigt, og han slikkede dem smilende af. Så bemærkede han:
  - At lave larm er for svage, blege mennesker. Vi apacher tænker på denne måde - hvis der ikke er nogen fjende, så dukker en fjende op - endnu bedre!
  Den mørke kvinde bemærkede:
  - Dette er en typisk svaghed hos dem, der bekender sig til Kristi tro. De kan lide at tale om ofre, men ofrer sig ikke.
  Indianeren nikkede hurtigt:
  - Orden er bygget på et fundament, hvor cementen er tro og sandet er vilje! Tro er et hjerte af guld, og vilje er en jernnæve! Kun mennesker med blege ansigter har hverken det ene eller det andet.
  . KAPITEL nr. 5
  Og der er også en pige på det tyske bombefly. I dette tilfælde Viola. En meget smuk blondine, og hendes partner er Nicoletta. Og begge piger er meget sexede. En bombe bliver kastet fra en højde. Og også krigerne er barfodede og i bikini.
  Pigerne brøler for sig selv:
  - Vi er sådan nogle stjælere, at vi er supermænd!
  Nicoletta spytter også bomber ud af flykroppen. Og ødelægger fjenden. Briterne får det sådan.
  Viola vil også affyre en dræberbombe fra oven. Og han vil dræbe kæmperne fra Leo Empire.
  Og også hvordan det går:
  - Jeg indgyder frygt i Storbritannien!
  Og han ryster med bare fod. Og syng:
  - Vi river Churchill fra hinanden!
  Pigerne fra Yu-188 er meget gode til at kaste bomber. Deres bil er ny og mere avanceret. Dens pistoldesign er meget hurtigskydende.
  Så pigerne og en engelsk fighter blev skudt ned.
  Deres fly er ret hurtigt. Krigerne bruger igen deres bare fødder til at udløse ødelæggelse.
  Viola brøler:
  - Jeg driver alle mine fjender i kisten!
  Nicoletta hyler:
  - Og jeg kaster fjenden!
  Og hvor kan han tage og ryste sine bare fødder!
  Det er pigerne, og hvordan de slår fjender. Og stop ikke. Ægte ariere.
  Og når de vrider sig og ryster deres bare bryster.
  Og de smider bomber igen.
  Og der er piger her, på andre fly. Her er Eva, der kaster bomber. Ødelægger englænderne og synger:
  - Jeg er så fantastisk!
  Og Eva træder også i pedalerne med sine bare fødder.
  Men Viola vil smide bomben igen og brøle:
  - Jeg er en vild pige, jeg vil have ti mænd på en time, hvilket er meget fedt og fantastisk!
  Flere brændende britiske soldater styrtede i vandet for at skylle flammerne væk. Det kogte endda fra at komme i vandet, skrig og vilde støn blev hørt. Og blodige cirkler kravlede hen over havskummet, først tykke, for derefter at brede sig gradvist og blege. Og krigerne fra det, der engang var det største og mest omfattende imperium på Jorden, var ved at miste deres menneskelige udseende. Den arabiske kvinde fnyste foragtende:
  - Og disse mænd tvinger os til at bære burka!
  Den røde mand knibede listigt og bemærkede:
  - Tilsyneladende skræmmer dit truende blik dem!
  Den arabiske kvinde blottede sine tænder sarkastisk og sagde:
  - Blødheden af en kvinde ligner rustningens sejhed, kun meget mere dødelig og alsidig i beskyttelse!
  Tyskerne foretrak straks at angribe med al deres magt, taktikken fra en bokser, der regner med fjendens uforberedthed, straks skynder sig med al sin magt mod fjenden. Når snesevis af fjendtlige fly brænder på flyvepladser, ude af stand til at lette. Når deres egne bomber eksploderer inde i Lancasterne og ødelægger alt omkring dem. Hård men effektiv taktik. Så underverdenens symfoni nåede toppen af sin magt og begyndte derefter at aftage.
  Men dette sluttede naturligvis ikke der, den luftbårne division kom i aktion. Mens briterne er efter en sådan behandling, kan de overhovedet tages lunkne. Heldigvis er der allerede fremstillet landingssvævefly i de nødvendige mængder, og metoderne til at trække dem er blevet finjusteret. Måske den bedste i verden i dag.
  Så de flyver, ikke som drager - langsommere, men hurtigt nok, og endda akkompagneret af musikken fra Wagner - Hitlers yndlingsmesterværk. Hvem ellers i live huskede filmen "Apocalypse", hvor amerikanerne brugte netop denne musik, når de angreb vietnameserne. Hvor det skræmte dem. Så her er Wagner, og tordnende motiver, gennem forstærkere. Faldskærmstropperne smurte fosfor på deres ansigter og malede sig selv op; de ser uhyggelige ud, som dæmonerne i deres underverden. Også baseret på en psykologisk effekt. Plus, nogle reagenser og nogle magnesium chips blev tilføjet til fosfor for at forårsage en glød i det mindste i kort tid. Så uhyggelig, især på baggrund af den røgfyldte glød og de talrige brande. De har endda maskingeværer, også camoufleret i form af dragemundinger. Så rammer de melodiøse tyske og erobrede maskinpistoler. Og de klippede, sønderrevne rækker falder for sejrherrernes støvler. Og mange foretrækker simpelthen at give op, på trods af at der er mange flere briter end tyskere.
  En indianer og en arabisk kvinde gemte sig i et lille, omhyggeligt camoufleret hul. Redskin bemærkede:
  - Jamen, vi pløjede dem!
  Den sorthårede kvinde var overrasket:
  - Siger du vi? Måske mener du os?
  Indianeren rystede negativt på hovedet:
  - Nej! Palefaces slår briterne, og det er et godt tegn! Og når tiden kommer, kommer vores ferie! Hvornår vil indianerne befri deres kontinent!
  Den arabiske kvinde fnyste foragtende:
  - Har du tilfældigt krav på magten over verden?
  Indianeren smilede kærligt, som om han forklarede til et mentalt retarderet barn:
  - De, der vil have for meget, står som regel tilbage med ingenting! Så den store ske får mundvand!
  Führeren så selvfølgelig ikke, hvad hans falke og høge lavede, men i princippet gættede han på, at den tyske militærmaskine ville regne ud alt præcist. Generelt blev tyske militære offensive operationer op til Kursk Bulge udført på et højt professionelt niveau. Nogle kalder dem endda standard. Det er endda mærkeligt, at sådan en maskine skred og så faldt fuldstændig fra hinanden.
  Og pigerne ser en lignende drøm, en slags profetisk vision, afbrudt af en hård kommando - rejs dig!
  
  
  TSAR MICHAEL DEN ANDEN
  Nicholas II var offer for et mordforsøg i Japan. Allerede dengang døde han, da han var arving til tronen. Et berømt mordforsøg, der skete i den virkelige historie. Tsarevich Nicholas blev såret, men overlevede mirakuløst.
  Men intet mirakel skete. Dette held, for den mest uheldige tsar i hele Ruslands historie. Nicholas døde... Og med ham døde den store taber, som selvfølgelig uforvarende, men alligevel ødelagde det kongelige imperium og dynasti.
  Og i 1894, i en alder af femten år, besteg Michael II tronen. Bror til zar Nicholas. Personen er generelt ikke dum, ret sej og modig. Mikhail Aleksandrovich Romanov kommanderede en vild division under Første Verdenskrig og udmærkede sig i kamp. Generelt var han en hårdere mand end Nikolai, højere, med et mere udtryksfuldt ansigt. Var han klogere? Nicholas II er ikke en dum, talentfuld person. Men stadig ikke hård nok, viljestærk og født til at være en konge. Plus, selvfølgelig, Nicholas II's problemer, især med hans kone.
  Mikhail er ikke dummere end sin bror, og vigtigst af alt er han heldigere... Nå, Nikolai, stadig et dårligt navn for tsarer. Og Nikolai var den første, der fejlede. Helt fra begyndelsen, Decembrist-oprøret. Så den mislykkede start på krigen med Iran. Sejren blev vundet, men der var ikke mange erobringer. Og Iran er ikke på forhånd en rival til Rusland. Krig med Tyrkiet. Heller ikke særlig vellykket i starten. Og sejrene kostede meget blod. Og der er få erobringer.
  Og så krigen i Kaukasus i næsten fyrre år med Shamil. Og det er dårligt, udvidelsen har frosset. Og endelig nederlag i Krimkrigen. Og ifølge rygter var zar Nicholas den første til at begå selvmord.
  Ja, den konge var uheldig. Michael den første... regerede i problemernes tid. Han reddede Rusland. Han erobrede nogle få byer fra Polen. Gjorde nogle fremskridt i Sibirien. Han levede dog ikke længe. Men kongen var i det hele taget normal. Og uden alvorlige punkteringer.
  Mikhail Romanovs politik var den samme som Nicholas II: ekspansion til Kina og østen. Opførelse af Port Arthur. Diplomati med Tyskland, forberedelse til krig med Japan. Selvfølgelig var det indlysende, at vi ikke kunne undvære en krig med Land of the Rising Sun. Ærgerligt, at hun aktivt bevæbnede sig. Og den unge zar ønskede ære, ønskede erobring, ville skabe det gule Rusland. Derudover var det indlysende, at Kina lovede at blive en kolossal magt i fremtiden, og det ville være bedre at dele det nu. Mens det er fragmenteret.
  Japan angreb den russiske eskadron i Port Arthur.
  Så blev admiral Makarov sendt. Denne gang var der ingen død. Dels fordi Mikhail ikke tillod Tsarevich Kirill at blande sig med Makarov, og han var ikke på skibet. Og dette ændrede ruten lidt.
  Admiral Makarov trænede eskadrillen. Så, da japanerne blev fanget i miner, var han i stand til at angribe den togolesiske flåde.
  Søslaget endte med en overbevisende sejr for den russiske flåde. Men senere belejrede japanerne ikke desto mindre Port Arthur. Men ikke længe. Mikhail fjernede Kuropatkin og udpegede en yngre og mere dygtig kommandør. Og igen blev der vundet sejre på land.
  Japan blev generelt besejret til søs. Og så landede tropperne.
  Samuraien overgav sig. Rusland genvandt Kuriløerne, erobrede Taiwan og Korea.
  Efterfølgende blev en række kinesiske provinser frivilligt en del af imperiet og dannede Zheltorossiya. Det kongelige imperium udvidede sig og blomstrede.
  Ingen Duma, intet unødvendigt demokrati. Ikke liv, men nåde! Hurtig udvikling af landet. Men naturligvis var Første Verdenskrig uundgåelig. Og nu er dragens time kommet.
  Men på dette tidspunkt havde Rusland allerede lette kampvogne "Luna"-2, tunge kampvogne "Peter the Great", designet af Mendeleevs søn, og de mest magtfulde bombefly i verden: "Svyatogor" og "Ilya Muromets". Sådan var magten allerede!
  Og den russiske hær begyndte at vinde fra de første dage. Og antallet af tsartropper, på grund af det faktum, at Kina allerede var halvt annekteret, var stort.
  Russiske tropper besejrede tyskerne i det østlige Preussen og omringede Königsberg. De tog både Lviv og Przemysl med det samme. Rusland havde for mange soldater og et stort antal lette, mobile kampvogne. Som ikke havde sin side og viste formidabel styrke. Den ene hær efter den anden faldt.
  Den russiske hær har allerede erobret Budapest.
  Tyskland befandt sig i en vanskelig situation. Russiske tropper nærmede sig allerede Oder. Italien erklærede også Østrig krig. Sandt nok gik det osmanniske rige ind i krigen mod Rusland. Men dette blev kun til nederlag og nederlag på alle fronter.
  Russiske tropper har allerede krydset Oder. Og om vinteren begyndte de at storme Berlin. Der var intet til at holde byen. Så tyskerne har stadig mange kræfter bundet op i Vesten.
  Og Wilhelm og hans hovedkvarter erklærede i al hast fred, eller rettere overgivelse.
  Krigen varede kun seks måneder. Russiske tropper indtog Istanbul. Og Türkiye blev besat af zar Michael II's hær.
  Hvorefter der blev sluttet fred i Peterhof. Østrig-Ungarn gik i opløsning og ophørte med at eksistere. Galicien og Bukovina blev russiske provinser. Tjekkiet og Slovakiet blev kongeriger ledet af zar Michael II. Ungarn anerkendte også den russiske zar som sin monark.
  Krakow og andre lande kom ind i Kongeriget Polen. Østpreussen blev afskåret, Danzig blev en russisk by. Lilleasien, og det meste af Irak med Bagdad blev russisk. Briterne modtog kun provinsen Basra og Palæstina, og Frankrig modtog det sydlige Syrien.
  Kongeriget Jugoslavien blev også dannet, hvor Michael II blev medhersker. Jeg snuppede lidt til mig selv og Italien. Dermed var Rusland i stand til at blive en stor erobrer. Og led små tab ved mindre udgifter. Men Tyskland skulle stadig betale Rusland det meste af erstatningerne. Imponerende sejr!
  . KAPITEL nr. 2.
  Herefter var der flere små krige. Rusland erobrede det meste af Afghanistan - syd gik til Storbritannien, og to tredjedele af Iran - syd var også britisk. Så delte de tsaristiske, franske og britiske tropper endelig den saudiarabiske halvø. Hegemoni opstod. Japan formåede også at få fat i nogle tyske ejendele til sig selv.
  Indtil 1929 blev der observeret økonomisk vækst i hele verden - den stærkeste i Rusland. Men den store depression fulgte. Det var det, der bragte Hitler til magten i Tyskland.
  Også i Rusland var der en stigning i revolutionære og strejkestemninger. Men i 1931 udbrød en ny krig med Japan om Kina. Rusland var stærkere, og flåden blev kommanderet af Admiral Makarovs værdige efterfølger - Admiral Kolchak.
  Sejr, landgang og Japan med alle dets Stillehavsbesiddelser blev en provins i Rusland. Og zar Michael II og også kejseren af Japan. Ja, det lykkedes så godt. Men kampen om verdensherredømmet sluttede ikke.
  Hitler øgede sin styrke. Og en koalition opstod: Tyskland, Italien, Rusland, mod Storbritannien, Frankrig, Holland, Belgien og USA.
  I 1940 fuldførte tsarhæren faktisk erobringen af Kina og løb ind i franske, hollandske og engelske besiddelser.
  Hitler begyndte krigen den 22. juni 1941 ved at invadere Frankrig. Führeren havde en fantastisk plan og Mainsteins genialitet. Rusland indledte en offensiv mod de britiske og franske kolonier i Asien og Afrika. Det er sådan en grusom krig.
  Rusland besatte allerede førstepladsen i verden med hensyn til befolkning, dets hær var udstyret med de bedste og mest avancerede kampvogne og fly. Helikoptre, jagerfly, angrebsfly, bombefly, inklusive jetfly, er allerede i masseproduktion! Generelt går alt på en eller anden måde godt.
  Hitler besatte Frankrig, Belgien, Holland og Danmark på halvanden måned! Det tsaristiske Rusland besatte Norge og Sverige. Samt Indien, Indokina, det sydlige Iran, Saudi-halvøen og ind i Egypten.
  De koloniale engelske og franske tropper var kendetegnet ved deres lave kampevne og havde en meget lav militærånd - overgav sig praktisk talt uden modstand.
  Hitler ville selv flytte til Afrika, men Spanien var imod Tyskland. Så angreb fascisterne Franco-regimet og besejrede det. Og så Portugal. Efter et voldsomt overfald blev Gibraltar taget!
  Dernæst erobrede Rusland og Tyskland Afrika. Her var store rum, jungler, ørkener og mangel på veje mere en hindring end modstanden fra de svage og forvirrede kolonitropper i Storbritannien, Frankrig og Portugal.
  Der var en beslaglæggelse af territorier. Episodiske kampe, fokal modstand. Russiske kampvogne er stadig de bedste og med god manøvredygtighed, især den mellemste: "Nikolai", som blev opkaldt efter Tsarevich Nicholas, dræbt af japanerne.
  Tsuda reddede Sanzo , i Rusland ville de rive et monument over ham ned med Eiffeltårnet i St. Petersborg. Eller måske har du opkaldt tanken efter ham.
  Under alle omstændigheder var "Nikolai"-3 en relativt let tank - under tredive tons, mobil med en dieselmotor. Dens hastighed var højere end den legendariske fireogtredive, dens frontpanser var tykkere og mere skrånende, dens silhuet var lavere, og den havde en længere kanon, omend af en lignende kaliber på 76 mm.
  Uanset hvad du siger, erobrede Rusland mere end to tredjedele af Afrika, resten gik til Tyskland og Italien. Og efter massiv bombning i maj 1942 fulgte en fælles russisk og tysk landgang af tropper i Storbritannien. Kampene varede kun to uger, og England og Irland var besat.
  Og en måned senere besatte de Irland.
  Amerika opførte sig ret passivt og frygtede at gå ind i sådan en farlig krig, men hjalp alligevel Storbritannien med ressourcer. Så Hitler, Mussolini og Michael II besluttede at afslutte den økonomisk mest magtfulde magt.
  Desuden har Rusland en fælles grænse med Amerika langs Alaska. Og de har allerede bygget en jernbane til Chukotka - hvilket er meget nyttigt til krigen!
  Og nu vil den russiske, zaristiske hær flytte... Og gå ind i Alaska. Men amerikanske kampvogne går ikke engang imod russerne. Dette er, hvad der skete.
  Russiske tropper begyndte at lande i Alaska den 1. september 1942... Og de rykkede frem med stor succes.
  Hurtigt udvider brohovedet. Og som altid deltager smukke russiske piger i kampene.
  De er på den nyeste Nikolai-4 kampvogn. Krigerne er barfodede, kun iført bikini. Og de har en mere kraftfuld 85 mm langløbet pistol: Sherman's torden.
  Det er allerede november, sneen er faldet, men de smukke piger: Natasha, Maria, Aurora og Svetlana, genkender ikke noget tøj og kæmper næsten nøgne.
  Her skyder og smadrer krigerne med et præcist hit fra en Sherman-skal. De blotter deres tænder. Natasha fyrede og brølede:
  - Jeg slog alle for kongen!
  Og hvor brænder det stadig!
  Så vil Maria skyde, og så præcist, at hun vil rive Shermanens tårn af.
  Hun tog det og tweetede:
  - Jeg er pigen, der skærer metal!
  Og så vil Aurora affyre et projektil. Og også præcis og klar.
  Krigeren knirker:
  - Den højeste kunstflyvning!
  Og så vil Svetlana sparke dig med al sin rasende styrke. Blonde pige destroyer. Og hviner:
  - Jeg er en helvedes dæmon!
  Og de hele fire vil tage deres kurs og bevæge sig gennem det sydlige Alaska.
  Og her er Alexander-4 tanken, også den nyeste model med smukke piger. En kraftig 130 mm langløbet pistol, hele otte maskingeværer og en besætning på fem smukke piger i bikini.
  De går også og skyder, slår amerikanere ud, trænger ind i Shermans.
  Alenka udløste et projektil med sine bare tæer og sang:
  - Til zar Michaels ære!
  Under skud støttede Anyuta og mejede amerikanerne ned:
  - Stor konge!
  Augustine ramte også, brækkede Sherman og hvæsede:
  - For fred, arbejde, imperium!
  Mirabela åbnede ild næste gang. Hun brækkede også fjendens rustning og hvæsede:
  - For den nye russiske orden!
  Og så affyrede olympiaden projektilet, mens det dunkede og brølede:
  - Jeg er sådan en magt og smerte for fjenden!
  Pigerne opfører sig godt og fyrer af. I deres smaragd- og safirøjne underverdenens flammer.
  Og den nyeste Alexander-4-tank, uigennemtrængelig fra alle vinkler, går videre og tærsker amerikanerne. Sådan er præsentationen og den ubetingede ødelæggelse.
  Og pigerne, det fryser, og de er kun i bikini og næsten nøgne - smukke! Vi tager en kat med!
  Alenka vil affyre en granat mod en amerikansk bil. Hvordan han ramler den og synger:
  - Jeg er en verdensstjerne!
  Og så vil Anyuta tage den og slippe den, afskære fjenden og hvæse:
  - Og ære til imperiet!
  Og så vil Augustin blive ramt af en granat, slå fjenden ned, bryde fjendens rustning og knirke:
  - Jeg er en rødhåret og skamløs pige!
  Og så skal Mirabela sandal . Og han vil affyre et dødeligt projektil mod fjenden. Han vil rive tårnet af og skrige:
  - Vædder fra vædder!
  Og så finder det smukke helte-OL sted. Det vil affyre de mest dødelige granater. Det vil knuse fjendens tank og råbe:
  - Jeg fejer alle væk!
  Her kommer en kampvogn, der vejer halvfjerds tons og ødelægger fjendens skanser. Og den bevæger sig let i sneen - motoren er den nyeste - gasturbine! Sådan en bil kan man ikke stoppe så let.
  Alenka synger:
  - Ingen vil stoppe os! Ingen vil besejre os! Russiske ulve river fjenden fra hinanden! Russiske ulve - hilsen til helte!
  Og igen, ved at bruge sine bare tæer, trykke på aftrækkeren, rammer han fjenden. Hvilken pige!
  Anyuta faldt også ned med sine bare ben og skreg:
  - Og jeg er fantastisk!
  Og så affyrer Augustin et projektil og hyler:
  - Jeg er en vild pige!
  Og Mirabela vil frigive noget helt dræber og brøle:
  - Til nye, ubøjelige grænser!
  Og han vil vise sin tunge så pink og lang.
  Og så vil OL tæske og smadre amerikanerne, og vil gøre det meget godt.
  Nå, generelt er en klar sejr synlig. Dette slag er vundet, og de russiske og zaristiske tropper bevæger sig fremad.
  Ved udgangen af december 1942 var hele Alaska allerede blevet erobret af den tsaristiske hær, og der fandt kampe sted i Canada.
  Ud over kampvogne kæmper kvindelige piloter også i jetfly. USA har meget luftfart, men kvaliteten er meget dårlig. Kan ikke sammenlignes med russiske jetfly. Som knuser fjenden med intensiteten af terminatorer.
  Og pigerne Anastasia og Margarita på deres fly "Ekaterina"-6, hvor effektivt de indsamler konti.
  Anastasia skyder otte amerikanske fly ned med et udbrud af fem flykanoner og skrig:
  - Jeg er bare en super-klasse kriger!
  Og med bare fødder trykker han på pedalerne.
  Margarita skyder ti amerikanske fly ned i et stød og knirker:
  - Og jeg er endda en klasse højere!
  Anastasia trykker på aftrækkerne med sine bare tæer og flammer mod fjenden. Det vil ramme syv amerikanske hærs køretøjer og knirke:
  - Jeg er sådan en kriger, at kongen glæder sig!
  Margarita vil også løslade morderen og knirke:
  - Og ikke kun kongen! Vi er meget smukke!
  Pigerne kæmper og rammer forskellige biler. De smider fjenden ud som døde mus i en skraldespand. Og de ødelægger amerikanske fly.
  Anastasia skød flere fly ned og knurrede:
  - For den dobbelthovedede kongeørn!
  Margarita blottede sine tænder med hugtænder og kvidrede:
  - For sådan en sej ting!
  Og hun ramte også et dusin flere amerikanske biler. Det er pigerne. Piger elsker at dræbe. Og riv den fra hinanden!
  Og dette par arbejder...
  Bevæger sig til jordmål. Og gå med Shermans, slå lige igennem dem. Som en metalnål. Og flække det stærkeste jern og stål. Sådan fandt deres fald sted.
  Anastasia slår flere Shermans og skriger for sig selv:
  - Jeg er en pige, der kan meget!
  Margarita tæsker også amerikanerne på land og knirker:
  - Men intet vil stoppe mig, og har aldrig stoppet mig!
  Anastasia knuser fjenden, skyder kampvogne ned og skriger:
  - For kongen, som hverken er klogere eller sejere!
  Pigerne er selvfølgelig skønne! Og vigtigst af alt, kun i én bikini! Og uovervindelig!
  Ingen kan besejre eller stoppe pigerne!
  Anastasia, der skyder, skriger helt i lungerne:
  - Jeg er pigen, der knækker stål!
  Margarita, fortsætter med at skyde, tilføjer:
  - Og ethvert metal!
  Pigerne flyver og skyder... Selvom det er koldt og vinter, stopper det dem ikke. Kampene raser i Canada.
  Anastasia skyder igen og brøler:
  - Jeg er som en dreng!
  Margarit bekræfter aktivt og hamrer med panthers raseri:
  - Jeg er den, der er sjovere og sejere end alle andre!
  Pigerne, som du kan se, regner virkelig med meget og har et ubeskriveligt held!
  De samler halvnøgne regninger op! Og de kender ingen sorg, ingen tvivl! De har mange forskellige meninger!
  Men kort sagt, skønhederne var heldige. De fangede og angreb en firestjernet general med et luftangreb. Storslåede skønheder. De knepper dig på samme måde!
  Og igen bevæger russiske og tyske kampvogne sig tværs over Canada.
  Her er Gerdas mandskab på en tysk T-4. Bilen er ærlig talt ret svag i forhold til sovjetiske biler. Men pigerne er ikke nemme - de kæmper barfodet og i bikini i kulden. Og det siger noget!
  Lad os se det i øjnene, sådanne krigere er seje! De kender ikke tvivl og svagheder! Safirer og diamanter brænder i deres øjne! Sådanne skønheder vil ikke give en tomme land til fjenden! De er hellige og ondskabsfulde på samme tid.
  De bevæger sig med kolossal energi.
  Og det er sådan, de knuser amerikanerne.
  Gerda skød med sine bare tæer og kvidrede:
  - Jeg er en vild pige! Og slet ikke jomfru!
  Og efter det bryder han ud i grin.
  Charlotte skød også fra kanonen. Det er måske ikke for kraftfuldt, men det er hurtigtfynde:
  - Jeg er som en varm og bidende bi!
  Hvorefter skønheden vil tage og vise sin lange tunge!
  Og så slår Christina og knirker:
  - Og min vokal! Klykov blæs!
  Og han vil også blotte sine ulvetænder og brøle:
  - Der kommer en ny sejr!
  Krigerne er virkelig så hårde og aggressive. Og de har så meget muskelstyrke og hektisk raseri.
  Og Magda vil også ramme fjenden. Den vil smadre en Sherman på afstand, ramme den meget præcist fra ende til anden og brøle:
  - Jeg er sådan en sej tysker!
  De fire kæmper, på trods af at bilen ikke er den bedste, med succes.
  Og hvorfor? For de har næsten intet tøj! Og krigerne ødelægger fjenden meget smukt.
  Gerda bemærker stolt:
  - Vi er så værdige til Führeren!
  Hvorefter skønheden vil skyde igen og blotte sit søde lille ansigt.
  Krigerne her har en arisk ånd. Og de er ikke bange for kulden. Selvom vinteren i det vestlige Canada stadig er meget kold.
  Men ingenting - bare barfodet og næsten nøgen. Så bliver der held og lykke og sejr!
  Disse er krigere fulde af en stolt ånd.
  Selv nu har arierne ingen side i udholdenhed. Bortset fra de russiske piger.
  Men Natasha på "Nikolai"-3, også i bikini og barfodet, skød, vendte sig ud og gik rundt. Hendes kampvogn er dog bedre end den tyske T-4. Kampene her er hårde og meget aggressive.
  Yankees forsøger at vende tilbage. Men Natasha væltede "Heksen" og hvæsede med et grin af perletænder:
  - Jeg er sådan en pige, at ingen vil komme i nærheden af mig!
  Og Maria skød præcist mod de amerikanske kampvogne. Han vil gennembore dem og hvæse med blottede tænder:
  - Ingen kræfter kan tage os!
  Og så vil Aurora også skyde på skift. Sherman blev ødelagt. Ja pige, det er hvad du har brug for.
  Og så vil Svetlana yde sit bidrag... Hvordan det vil skade amerikanerne.
  Der er også kampe til søs. Den russiske flåde erobrer Filippinerne.
  Og her er også holdet: Barfodede sømandspiger. Også næsten nøgne skønheder, i bikini. Det er rigtigt, at vejret på Filippinerne er vidunderligt selv om vinteren - varmt, for det er næsten ækvator.
  Og piger nyder at kæmpe og skyde. Og løber rundt og blinker barfodet, runde hæle. Pigerne her er simpelthen dejlige. Det allerbedste - super!
  Forresten elsker de at voldtage fanger! De binder dem til sig selv og rider dem derefter. Og så meget, at fangerne mister bevidstheden! Og de arrangerer total udryddelse for sig selv - eller rettere, ikke for sig selv, men for deres fjender.
  Sådanne seje hold af halvnøgne piger. Og intet kan stoppe dem eller knuse dem!
  Krigerne går ombord på en amerikansk krydser. De hopper ind næsten nøgne, barfodet, med muskler, der ruller under deres solbrune hud. Og de hugger rasende ned amerikanerne. Og de giver ikke den mindste chance for at overleve.
  Og nu er den smukke Stella og hendes partner Masha synlige. Begge piger er høje, muskuløse blondiner, der hugger alle op. Hvad der ikke er et slag, er at skære og rive kroppe fra hinanden!
  Pigerne går langs det amerikanske skib. Hvis de vinker til højre, er det en gade; hvis de vinker til venstre, er det en gyde!
  Og pigerne vil ikke stoppe ! De efterlader ikke modstandere en chance! Og hvad nu hvis de brøler og begynder at ryste i musklerne!
  Og igen vifter de med deres sværd og hyler:
  - Vi er piger for zaren, fædrelandet og Mikhail Romanov!
  Og de hakker det som samuraikål. Så Stella tog den og sparkede den amerikanske betjent i lysken med sin bare fod. Han vil flyve højere og hoppe over bord.
  Den blonde terminator vil give:
  - For mine slag betaler de gebyrer!
  Og igen vil han blotte sine tænder og blinke med sine perlefarvede tænder! Hvilken pige! Den mest saft og aroma!
  Og pigerne skynder sig til sig selv. Og de passerer som strømmen af en tornado. De giver ikke fjenden en chance. De har kolossal magt. Djævles mørke og tusinder af tusinder af engle.
  Og her kommer Masha, som skærer tre hoveder på én gang med to sabler! Dette er en pige - en pige for alle piger!
  Begge skønheder skar, som om de hamrede søm med sværd. Og der er ingen svaghed eller tvivl i deres handlinger. Bevæg dig for dig selv uden at trække dig tilbage eller give op. Retfærdighed kræver at forene menneskeheden. Et imperium, en krone, et mål og udvidelse til rummet.
  Netop på dette tidspunkt bliver den første kunstige jordsatellit sendt i kredsløb. Her flyver han jorden rundt.
  Og russiske piger i bikini kæmper for sig selv. Og de er ikke ringere end fjenden. Og amerikanerne, skåret i stykker af skønhederne, falder. Alligevel piger af højeste klasse og dygtighed.
  På et tidspunkt lykkedes det dem at kæmpe i Japan. De kæmpede også i højden. Kejseren selv blev taget til fange. De viste deres kolossale færdigheder. De har sådan en passion og så meget muskelstyrke. Selvfølgelig er sådanne piger et mirakel af mirakler!
  De fældede samurai i paladset. Og de var også næsten nøgne og barfodede. Piger, der kunne gøre ting, der overraskede deres fjender.
  Og de hakkede alt kød og demonstrerede deres kunst. Krigerne rykker uden tvivl frem.
  En amerikansk admirals hoved blev skåret af med en sabel. Og hvordan skønhederne vil grine og blotte deres hugtænder.
  Og igen går de i offensiven og skærer sig selv. Sådanne krigere er rigtige monstre. Og på tronen er zar Michael. Søn af Alexander den Tredie, men ikke den. En heldigere, mere beslutsom, mere viljestærk og også en talentfuld hersker .
  Men heldigvis betyder held, plus endnu større sejhed - Mikhail førte en uforsonlig kamp mod korruption, som havde en positiv indvirkning på hæren. Men den mest effektive knowhow er at bruge piger i bikinier til militære formål. Og piger er meget smukke, når de er næsten nøgne og barfodede.
  Så kampene finder sted med varierende grad af succes. Og smukke krigere skyder meget præcist, bedre end mænd. Og vigtigst af alt, når pigerne er næsten nøgne, er de praktisk talt usårlige. De påvirkes ikke af kugler og granater. En meget stærk hær af krigere. Det er sejt. Det var zar Michaels idé at bruge piger næsten nøgne og barfodede, og det bragte sejren.
  Og piger i kampe kastede også granater og dolke med deres bare tæer. Og de viste deres vilde vrede.
  Pigerne er ret flotte. Og meget smuk, legende og flådfodet. Ingen kunne holde dem.
  Krigerne er meget greyhounds... En piges bare fødder er et meget effektivt våben. Men hvad kan de gøre? En masse ting. De bare såler fik selv energi fra jorden, og de smukke krigere var legesyge.
  Jeg må sige, at piger er de smukkeste i verden, at de er både vidunderlige og med kobraernes raseri!
  Den amerikanske krydser er taget til fange. De fangne mænd faldt på deres ansigter. Hvorefter krigerne skubbede deres ben i ansigtet. Og de tvang mig til at kysse. Og pigerne kurrede, og deres bare såler føltes behagelige og kildrende, når de slikkede deres tunger.
  Men skønhederne nød at få deres bare fødder overhældt med kys og hæle kysset.
  Hvorefter pigerne vil grine. Og de blotter deres tænder!
  Men det blev bedre, pigerne solbadede lidt nøgne og badede. Det er så smukke krigere. Hvordan kan du tage sådan et ben og kysse det? Og slikke hver finger.
  Pigerne er fantastiske.
  Her er Alexander-4 kampvognen i kamp igen. Det haster, og februar er allerede på vej. Tropperne går videre. Kommer tættere og tættere på amerikansk territorium. Pigerne er så seje.
  Her skyder Natasha præcist. Og det rammer meget præcist.
  Pigen skyder ekstremt præcist og råber:
  - Vi vil knuse fjenden!
  Maria skyder næste gang. Tog og besejrede fjenden:
  - Jeg er super!
  Maria er en meget smuk pige, og meget aktiv.
  Og hendes bare fødder er meget smukke og yndefulde i deres erotik:
  - Vi vil ødelægge fjenden!
  Og Aurora er sådan en pige, og hun er super, med bare maver og bryster og sådanne hævede skarlagenrøde brystvorter:
  - Jeg vil bryde igennem fjenderne og gøre det super!
  Og hvor ryster han med sit røde hår!
  Og igen vil han sparke dig med sine bare, mejslede fødder. Sådanne krigere er meget seje!
  Og så vil Svetlana tage og slå fjenden:
  "Jeg elsker zaren, og jeg vil hænge en løkke om halsen på mine fjender!"
  Pigerne vil grine. Hvordan de blev greyhounds og seje.
  Amerikanerne flygter fra piger. Eller de giver op. Eller de dør. Krigerne er så smukke og meget barfodede, og pigerne er så vidunderlige. Og at kæmpe i bare en bikini er behageligt og effektivt. Krigerpiger er så fantastiske.
  Natasha skyder igen på amerikanerne og hvæser:
  - Du er min bror, og jeg er din bror! Eller rettere min søster!
  Og igen bevæger han sin lange tunge. Aggressiv lad os sige kriger og skønhed!
  Og så ryster Anyuta sine nøgne bryster. Og han vil skrige og blotte sine tænder. Og han vil sende en granat mod amerikanerne. Og han vil tage den og kneppe den.
  - Skønheden ødelagde det! Og det knirker:
  - Jeg er sådan en super pige!
  Smuk pige og elsker sex. Og det her er dejligt!
  Og pigen tog den og slog hende - hun knurrede:
  - Vi vil vinde og ødelægge fjenden!
  Og her vil Aurora sparke og slå:
  - Jeg er en konge og en sej pige!
  Krigeren kan være noget af en greyhound.
  Pigerne griner for sig selv.
  Men Svetlana tog det meget køligt. Og hun gav sådanne gebyrer for fjendens ødelæggelse og kyssede djævle:
  - Det er sådan en totalitær kunstflyvning!
  Tanken er meget adræt og dødelig. Han rammer den svage og høje Sherman. Så kampene her er til fordel for det zaristiske Rusland.
  Natasha er som et skud igen. Og han kurrer:
  - For dit idol!
  Maria begyndte at skyde. Pigen er meget smuk og har gyldent hår. Ved udseendet.
  Pigen kneppede, og rettede sine bare tæer og knirkede:
  - Dette er mord for kongen!
  Og her kneppede Aurora amerikaneren. Og pigen var, lad os sige, virkelig ekstremt aggressiv og knirkede:
  - For en rigtig boarding!
  Og nu viste pigen, at hun var rigtig stærk.
  Og Svetlana er aggressiv og stridbar. Hun sparkede med sit bare ben og rev fjenden i stykker.
  Og hun kvidrede og blottede sine tænder:
  - Jeg er en dame, der flyver som en ørn!
  Så pigerne begyndte at kneppe med vild kraft. Og en sådan aggression af skønheder kan ikke stoppes. Uden at trække sig tilbage eller bøje sig.
  Natasha skød igen og hvæsede:
  - Indtil fuldstændig ødelæggelse!
  Og Mary, uden nogen søm, lykkedes meget mere med at ødelægge sine fjender og begyndte at knække sine modstandere.
  Og så tog Aurora den og ramte fjenden med en kanon. Og meget succesfuldt, med kolossal aplomb. Og knus, knus fjenden. Og smeltet affald flyver fra Sherman i alle retninger.
  Og Svetlana vil også skyde og synge:
  - Jeg er en pige med store drømme og stor skønhed!
  Krigerne viser faktisk en bemærkelsesværdig vilje til at vinde.
  Det er ikke for ingenting, at imperiet blev cool og fantastisk. Kunne overgå Djengis Khans præstationer.
  Krigerne bevæger sig mod sig selv... Og de skyder, skyder og river gennem fjendens positioner, som om de river op med en kniv. Eller rettere sagt en meget skarp og hærdet dolk. Og nu er de russiske tropper virkelig uovervindelige. Og riget af et stort imperium.
  Hvis man ser på det, har der været mange krige og svære perioder i Ruslands historie. Men Nicholas II var simpelthen uheldig for det meste! Han viste sig at være en fiasko. Men taktik er af stor betydning. Hvad den store russiske skakspiller Alekhine viste. Da han begyndte at spille i stedet for sin modstander, vendte han brættet og vandt. Geni er geni.
  Med alle problemerne i det tsaristiske Rusland løste faktoren med nøgne piger alene meget.
  Helikoptere deltager også i kampene. Kampkøretøjer og også mandskab med piger i bikini og barfodet. Hvad er kvaliteten af en hær bestående af piger? Den mest fremragende. Intet kan stoppe eller besejre sådan en hær.
  Så i denne hær er der barfodede og næsten nøgne piger. Besætningen på kaptajn Varvaras helikopter. Er det ikke fantastisk? Havet vil svulme voldsomt op! Og hvordan flykanonerne vil ramme. Og så er der raketter. Disse piger er rigtige orkaner som tornadoer.
  De er ikke ringere end fjenden i noget som helst. Den russiske hær er klar til kampe og store præstationer.
  Varvara er en smuk pige med brunt hår og næsten nøgen. Mens han brøler på toppen af sine lunger:
  - Fjenderne vil ikke passere! Og de vil ikke løbe væk!
  Og han vil tage den og frigive en dræbende udledning fra alle jetflyene på hans sejeste maskine. Og den vil flyve over fjenden. Og han tager den og mejer den ned med et destruktivt sving.
  Men beskedne Olga tog og affyrede en raket mod de amerikanske stillinger og hvæsede:
  - Jeg kæmpede, ikke med en bastsko, men barfodet!
  Og han vil blinke med sine safirøjne. Ja, det er piger - sådan en utrolig fantastisk kunstflyvning. Med den kan du drikke op ad et bjerg og bære nøgne drager.
  Og benene er så yndefulde og unikke! Og taljen er tynd, og kroppen er meget muskuløs.
  Varvara sparker i røven og hyler:
  - Jeg kan lave et hul i kloden til kongen!
  Og han vil grine sit lille ansigt og blinke med øjnene.
  Krigerne har det bedst her. Her vil Tatyana, også en pige i bikini, tage det og hvin:
  - Lad der være en konge over hele jorden!
  Og hun vil gnistre med sine perletænder. Og fra en helikopter er det dødbringende som søm . Og det vil være dødbringende. Og det vil virkelig stege metallet. Og vil forårsage ødelæggelsen af bunkeren.
  Det er piger - alle piger er piger! Og når så fangerne bliver bragt ind, kysser og slikker de piger så deres bare fødder. Dette er generelt den mest sofistikerede måde at både ydmyge og opmuntre på.
  
  UOVERVINDELIGE ROMMEL
  I den var Rommels hær i november og december 1941 i stand til at vinde sejr i Afrika. Dette skete også, fordi partneren til den geniale Rommel ikke lavede de grove fejl, der skete i den virkelige historie.
  Som et resultat besejrede tyskerne de fremrykkende briter og beholdt deres territorium. I første omgang påvirkede dette ikke kampens forløb; på østfronten blev tyskerne besejret nær Moskva.
  Men senere ændrede Führerens planer sig. Rommel var på dette tidspunkt i stand til at tage Tolbuk og bevægede sig mod Egypten. Hitler besluttede at skifte til midlertidigt forsvar på østfronten og indtil videre koncentrere sin indsats i Afrika og Mellemøsten.
  Men da offensiven i Afrika krævede færre styrker, gennemførte nazisterne flere operationer i øst. Besejrede sovjetiske tropper i Kerch. De omringede os nær Kharkov. De trak også en splint ud i Smolensk-retningen. Offensiven af general Vlasovs anden chokhær nær Leningrad endte også med nederlag.
  Sevastopol faldt efter belejringen og overfaldet. Og Krauts styrkede sig. Kampene fandt sted på Rzhev-afsatsen. Her formåede nazisterne at holde stand.
  Men i Egypten vandt Rommel, efter at have modtaget forstærkninger, en overbevisende sejr. Med udgangspunkt i deres succes krydsede tyskerne Palæstina og erobrede Irak og Kuwait. Og så hele Mellemøsten - efter at have fået adgang til olie.
  Hvorefter fascisterne vendte sig mod Sudan og forsøgte at erobre hele Afrika.
  Samtidig fulgte angrebet på Gibraltar og tyske troppers indtrængen i Marokko og videre ind i de afrikanske vidder.
  Men tyskernes succeser blev lettet af energisk arbejde i bagenden. Hvor er Hitler også, hvad han gjorde mere dygtigt end i den virkelige historie.
  Efter at være vågnet tog Hitler Terminator et bad med pigerne, spiste morgenmad med salat, blomkålsgrød og nogle andre grøntsager og tilføjede fedtfattig flerlags gedeost og kaviar. Hvorefter han tilkaldte Speer og overrakte officielt den nye kejserlige minister et dokument underskrevet af loven om nødbeføjelser. Adolf var besat og var meget ætsende:
  - Produktionen af våben i Det Tredje Rige er ekstremt lav! Vi halter ikke kun bagefter det krigsførende Storbritannien, men også det totalitære USSR. Men vi har brug for luftoverherredømme, samtidig med at vi øger produktionen af gamle våben og skifter til nye. Især lovende jetbomber. Når alt kommer til alt, tillader deres enorme hastighed og høje loft til dem at ødelægge britiske byer næsten ustraffet!
  Speer udstrålede optimisme:
  - I Tyskland og Polen er der et overskud af kul, i Frankrig er der jernmalm, og vi har udstyr nok til at producere mange biler. Vi producerer jo mere aluminium og duralumin end alle lande i verden tilsammen!
  Besat Adolf nikkede:
  - Indtil videre! Storbritannien og USA fremmer også produktionen, og vi skal beskytte hvert gram metal. Lad skolebørn og andre børn fra fem år også samle metal. Desuden, hvorfor lave vingerne og skroget udelukkende af duralumin. Du kan bruge både træ og lærred. For eksempel at producere monoblokvinger. Og hvad? Vi har brug for en ny jetjager, der ikke vejer mere end to tons, nem at flyve, nem at fremstille og billig! Antallet af samledele bør reduceres til et minimum, ligesom der bør findes muligheder for at reducere flyets vægt mest muligt og forbedre dets aerodynamiske egenskaber. Nu kommer der i øvrigt flydesignere, vi træner dem.
  Speer smilede:
  - Selvfølgelig, min Führer. Så vidt jeg forstår, vil du returnere alle højt kvalificerede arbejdere fra hæren?
  Den besatte Adolf bekræftede:
  - Vi vil kun rekruttere højt kvalificerede, almindelige arbejdere blandt udlændinge. Så det er bedre, at der bliver færre ledige, og derfor partisaner. Vi vil selvfølgelig reducere antallet af landstyrker; hvis der ikke er krig med USSR, så har vi ikke brug for så meget infanteri, men... Ikke radikalt, så jeg planlægger at besejre Gibraltar og Malta i den kommende tid måneder og indtager hele det nordlige Afrika og videre til Mellemøsten. Vi har stadig brug for jordenheder. Derudover er det nødvendigt at bygge yderligere skibsværfter både i selve Tyskland og i Frankrig, Belgien, Holland og Norge. Vi har brug for hangarskibe, slagskibe og transporter. Og Middelhavet vil så at sige blive til en intratysk sø. Forstår du?
  Speer bukkede:
  - Ja, min Führer! Jeg har allerede bestilt udvikling af et byggeprogram...
  Den snedige Adolf tilføjede:
  - Arbejdsdagen kan forlænges til 16 timer, hvis vores beredskabsplaner kræver det. Produktionen af fly skal øges til hundrede fly om dagen på bare ni måneder... Mere end tre gange i forhold til det nuværende, og det er på ingen måde et faktum, at det vil være nok!
  Speer skyndte sig at opmuntre Führeren:
  - Vores piloter er af højere klasse end de britiske, så mængden er ikke alt. Og vi vil finde nye måder at smede plovjern til sværd. Så vidt jeg forstår, er prioriteten for os luftfart?
  Führeren knyttede næven hårdere:
  - Prioriteten for os er jetfly, bombefly og derefter kampfly, plus frigivelse af nyt udstyr og udvikling af mirakelvåben! Men ikke kun inden for luftfart, men også kampvogne, artilleri, primært jet-artilleri... Vi vil tale mere om dette.
  En klokke blev hørt, og de førende flydesignere fra Det Tredje Rige trådte ind i lokalet.
  Messerschmitt, forholdsvis ung med høj pande, Heinkel, allerede ældre, men meget adræt, atletisk bygget Tank, Lippisch, og et par mindre kendte.
  Adolf pegede dem på stolene og beordrede dem til at lægge tegningerne på bordet:
  - Din opgave er at skabe et nyt, meget kraftfuldt og moderne våben. Tyskland har flere vindtunneller end noget andet land i verden, og teknologien i mange fly er meget tilbagestående. Men kun i Yu-88 kan du øge hastigheden markant ved at give bilen en mere strømlinet form. Specielt vil cockpittet få en dråbeformet, konveks form, som vil forbedre sigtbarheden og gøre piloten mere rummelig, og vil også tilføje fart ved at forbedre aerodynamikken med godt fem kilometer. Derudover er det nødvendigt at give en strømlinet form til affyringspunkterne for både bombefly og jagerfly, bombestativer og luftbremser i den ikke-arbejdende stilling.
  Du skriver ned, hvad jeg fortæller dig!
  Designerne nikkede i kor:
  - Så absolut en fantastisk Fuhrer!
  Adolf fortsatte:
  - XE-129 - bør redesignes, så selve våbenboksen får en strømlinet form, og der installeres en bevægelig flykanon for at beskytte mod angreb fra den bageste og nedre halvkugle. Derudover bør dette angrebsfly være udstyret med et motorboost-system. Samtidig med perestrojka er det nødvendigt at øge produktionen af sådanne angrebsfly. Deres ødelæggende luftangreb lammer briternes aktivitet. Derudover bør Ju-87 dykkerbombeflyet bruges i Storbritannien. Vi tager forældede biler i brug...
  Adolf holdt en pause. Designerne var tavse. Führeren bemærkede:
  Jeg er meget i tvivl om F -190. Køretøjet viste sig at være tungt og ikke manøvredygtigt nok; desuden har det ikke et system til at fylde tanke med inaktive gasser, som erstatter brugt brændstof. På grund af dette kan denne bil endda blive slået ud med en brandkugle. Hvad vil Tank sige om dette?
  Den berømte SS-designer, der stod på opmærksomhed, bemærkede:
  - Det er vores mangel, store Führer. Selvom placeringen af kampvognene må anses for ganske vellykket, er de mindre sårbare over for fjendens ild og beskytter samtidig piloten. Med hensyn til manøvredygtighed, så ... En panser vejer 120 kilo, og det er ikke så let for os at lette det ...
  Besatte Adolf foreslog:
  - Prøv at forbedre Fokken-Wulfs aerodynamiske kvaliteter. Primært på grund af vægtreduktion er det nødvendigt at bøje vingespidserne for at øge køretøjets kontrollerbarhed og manøvredygtighed. Derudover vil det installere beskyttelse for den bagerste halvkugle... Hvad angår placeringen af motoren foran pilotens kabine, beskytter dette piloten, men kræver, at køretøjet er udstyret med en udstødningsanordning. I øvrigt kan selve motorens form gøres mere strømlinet, hvilket vores industrifolk bestemt bør tage højde for. Hvad med arbejdet på ME-309?
  Messerschmitt var noget chokeret :
  - Vi arbejder på det her, store Fuhrer. De beregnede egenskaber lover at øge køretøjets hastighed, op til 740 kilometer i timen, når det er bevæbnet med syv skydepunkter! Dette vil være den mest magtfulde død for briterne...
  Adolf afbrød:
  - Efterbehandling skal ske hurtigere. Og du, Speer, fremskynder udviklingen af den nye hurtigtskydende 30-millimeter flykanon. Den kan også med stor succes bruges til at skyde mod jordmål og mod fjendtlige fly! Den nye ME-309 bør erstatte den tidligere ME-109. Med hensyn til din ME-262 jetmaskine, desværre, har den mange ulemper: tung vægt, lav driftssikkerhed, for høj ulykkesrate... Jeg skitserer selv den jet, vi skal bruge.
  Adolf Hitler begyndte at tegne en bil ved at bruge sin viden om moderne jetjagere. Dog ikke de mest moderne, men fra omkring halvtredserne, for at tilpasse dem til det nuværende produktions- og teknologiniveau. Han lagde særlig vægt på teknologien til at ændre vingestrygningen. Forklarer alle fordelene ved et sådant design:
  - Under landing og start vil sweep falde, og under flyvning vil det stige. Kun på grund af dette vil et jagerfly med en moderne ME-262-motor være i stand til at accelerere til 1.100 kilometer i timen. Og dens vægt vil være betydeligt mindre.
  Messerschmitt kiggede på diagrammet, rynkede sin høje skaldede pande og pressede ud:
  - Genialt! Men min Fuhrer, hvor har du fået så dyb viden om aerodynamik?
  Den besatte Adolf kneb sine øjne listigt sammen:
  - Hvad med aerodynamik? En begavet person er normalt begavet i alt! Og middelmådighed er også middelmådighed i Afrika! Hvad er der galt med Arado-bombeflyet? Vis mig diagrammet?
  Hit-and-miss Fuhrer tog et hurtigt blik og rystede negativt på hovedet:
  - Nej, det duer ikke! Ideen med trolleyen er ikke god, fordi flyet ikke vil vende rundt og styrte ned. Kræver konventionelt optrækkeligt landingsstel. Overvej nogle designændringer for bedre aerodynamik. Uden unødvendig opfindelse, men med opfindsomhed.
  Adolf gik amok og kom med et par flere kommentarer:
  - Gryphon Xe-177-flyet har et ekstremt upålideligt kraftværk. Den skal udskiftes med det samme, med de nyeste stempelmotorer, i første omgang fire stående hver for sig. Så til de mest moderne motorer med en effekt på 2950 hestekræfter. Med hensyn til evnen til at slå fra store højder og i et dyk, så... Begynd at udvikle Xe-277, denne maskine vil også blive et nemesis-våben. Men det vigtigste er jetbomber. Dette er en prioriteret opgave. For eksempel er det sådan, Yu-287 skal være.
  Führeren lavede igen en skitse med fremadsvejede vinger, der forklarede visse nuancer til designerne. Adolf blev alvorligt revet med og viste visse diagrammer. Især den haleløse bombefly . Og at designet af en flyvende jetmaskine er mere end lovende. Og på samme tid er køretøjet i stand til at bombe selv amerikansk territorium. Han indikerede direkte, at designere fra hele Europa og endda jøder skulle involveres i arbejdet. Til sidst indså han, at designerne allerede havde travlt nok, lod han dem barmhjertigt gå og efterlod kun Lippisha. Führeren råbte:
  - Og jeg beder dig, Alexander, om at blive! Du får til opgave at skabe nye, ekstremt effektive våben.
  Lippisch blev overrasket:
  - Jeg vil være dig taknemmelig, Führer!
  Terminator Hitler begyndte at forklare:
  - Du kender selvfølgelig teorien om Wieselsberger , som engang var assistent for professor Prandtl i Göttingen. Han var den første til at udvikle teorien om skærmens indflydelse på den underliggende overflade...
  Lippisch nikkede smilende:
  - Du ved det godt, min Führer! Ja, jeg kender denne teori!
  Den besatte Adolf fortsatte:
  - Vi skal skabe en ekranoplan - en slags hybrid af en torpedobåd og en vandflyver. Den flyver faktisk meget lavere, omkring 20-40 centimeter fra vandet. I dette tilfælde består luftmassen, der understøtter ekranoplan- båden , af to dele. Den ene er en frossen bæk under vingen; den anden - ret ubetydelig - kommer ud under vingen i området ved bagkanten og bliver konstant genopfyldt med luft, der kommer fra oven, fra vingespidsen.
  Lippisch bekræftede let:
  - Virkelig min Fuhrer!
  Den besatte Adolf fortsatte:
  - Men hovedmassen af luft forbliver under lejefladen og skaber et tryk der, der er næsten lig med hastighedstrykket. Den spiller rollen som en slags luftskøjtebane, langs hvilken ekranoplan- båden "ruller" som et urværk! Den første person, der brugte dette i praksis, var den finske ingeniør Kaario , som udviklede en simpel rektangulær vingeslæde, der glider over sneen ved hjælp af en skærm og modtog endda patent på det. Desværre satte militæret ikke pris på en sådan opdagelse i tide. De siger, at den russiske professor Levkov udførte lignende eksperimenter... Det vil sige, at dette kunne blive et nyt mirakelvåben, der er i stand til at levere bomber, torpedoer og landende tropper til Storbritanniens kyst, med et flys hastighed og med samtidig usynlig for radar. Plus flere ødelæggende angreb på engelske skibe! Enig?
  Lippisch fumlede med hånden, de hjælpsomme servitricer skænkede ham noget juice... Efter at have drukket lidt, bemærkede designeren:
  - Ja, det er en rig idé, selvom der vil være nogle tekniske problemer. For eksempel bæredygtighed...
  Den besatte Adolf nikkede venligt:
  - Jeg skitserer et groft diagram for dig, det er bedre at gøre det, og du vil selv pudse de små tekniske detaljer. Kroppen skal være lang, minde om et flyskrog, flyder ind i en delfin-cockpitnæse, konvekse forruder og turbojetmotorer... Selvom det er muligt, at stempelmotorer også vil fungere i de første modeller. Og når denne kolos slæbes ud i åbent vand, vil motorerne brøle øredøvende, og det smalle rovdyr vil eksplodere som en hval og kaste en sky af sprøjtevæske op. Husk, denne kolos er i stand til at fare som en jager et par meter fra vandoverfladen.
  Lippisch fløjtede i ægte beundring:
  - Du har en rig fantasi, Führer!
  Dashing Adolf blev endnu mere inspireret:
  - Selvfølgelig ville det være et mirakelvåben. Ekranoplaner er trods alt ikke bange for storme. De er ikke bange for is - de flyver over den. De er ikke truet af sumpede flodmundinger og kystklipper, som almindelige skibe kan bryde på, og lavvandet er generelt som en børnedam. De er i stand til at lande tropper overalt: fra den afrikanske kyst af skeletter med dens djævelske rev, til begge kyster i USA, de arktiske lande i Canada og Alaska. Der ville være flere hundrede af disse maskiner, og Storbritannien ville falde om to måneder.
  Lippisch bemærkede frygtsomt:
  - Og minerne?
  Führeren lo:
  - Det er lige præcis minerne! De truer hverken under vandoverfladen eller på lavvandet! Samt torpedoer fra ubåde. Og han er selv et ideelt våben til at bekæmpe de mest avancerede ubåde og ramme dem med dybdeangreb. Derudover kan ekranofly affyre missiler og miner mod fjendtlige skibe. Ja, selvfølgelig vil jeg introducere dig til designet af guidede bomber. Og selvfølgelig landinger... Et ideelt middel til at levere landgangsstyrker, ikke kun med infanteri, men også med kampvogne! Så vil hele krigens natur ændre sig på én gang! Forstår du Lippisch, hvilken virksomhed stoler Fuhrer på dig?
  Designeren spurgte mere merkantilt:
  - Hvad med priserne?
  Seriøs Adolf bekræftede:
  - Selvfølgelig, de mest generøse, et jernkors med diamanter, lande, kolonier, undersåtter! Hvis vi erobrer hele Afrika, vil der være jord nok til alle!
  Lippisch udtalte:
  - Hvis der gives penge og midler, vil ekranoplanen være klar, men... Jeg har også projekter til en haleløs jager.
  Terminator Fuhrer skyndte sig at berolige opfinderen:
  - En haleløs jetbomber , jeg har allerede skitseret den, andre vil tage sig af den. Hvor praktisk og en fighter! Ekranofly er vigtigere, fordi de er et fundamentalt nyt våben... Derudover har Gotha-firmaet meget dygtige designere, der vil gøre dette. I mellemtiden skal du arbejde på ekranofly. Generelt, nu har jeg en masse presserende sager, jeg mangler stadig at tale med tankgeneralerne... Ordren vil blive givet til dig...
  Lippisch forlod Führeren meget inspireret. Adolf mente, at det måske ville være bedre først at tale med atomfysikere om at skabe en atombombe og i fremtiden en brintbombe, men han besluttede ikke at gøre for meget og lade sig selv og andre mennesker ad gangen.
  Der var flere designere, herunder de mest berømte: Porsche og Aders. Generelt, hvis tyskerne havde en kvalitativ overlegenhed over sovjetterne inden for luftfart og ubådsflåden (selvom ikke alle indrømmer dette!), så var Panzervales tankflåde mærkbart bagud. Især de sovjetiske KV-køretøjer, T-28, T-34, var de tyske overlegne med hensyn til rustning og bevæbning, og T-34 også i køreegenskaber. Kanonerne på tyske kampvogne er dog ikke stærke nok til de engelske Matildas og Cromwells, meget mindre dem, der allerede er udviklet af designerne af Churchills og Challengers. For ikke at nævne svagheden ved rustningen af tyske designs...
  Efter at have inviteret gæsterne til at sætte sig ned, begyndte Fuhrer at læse moralen:
  - Desværre har Tyskland i øjeblikket ikke en pålidelig panserværnspistol... Udstyret med en 50 mm T-3 kanon, kan de kun stryge pansringen af Matilda eller KV... Men Matilda gik i tjeneste med Storbritannien allerede før begyndelsen af Anden Verdenskrig. Vi har selv fanget Matildas, hvis frontalrustning ikke kan trænge igennem. Nå, de sovjetiske KV'er kan ikke engang trænge ind i siden eller skroget. Det maksimale, vores bil kan gøre, er at bryde sporet! Det vil sige, at I designere har sat os i en sådan position, at fjendens kampvogne er meget stærkere end vores med hensyn til rustning, og de nye amerikanske "Grants" og "Shermans" klar til masseproduktion er overlegne i bevæbning. For ikke at nævne russiske køretøjer med en 76 mm kanon. Og hvordan løser du opgaven med at skabe nye kampvogne, især med en 88 mm pistol.
  Porsche svarede forvirret:
  - Selvfølgelig udfører vi lignende udviklinger, store Fuhrer. Den 26. maj gav Våbendirektoratet os en ordre på en 45 tons ViK -4501 kampvogn. Det skulle være præcis sådan, med en 88 mm antiluftskyts omdannet til et kampvognstårn. Vi har allerede foreløbige tegninger. Du kan sætte dig ind i dem, fantastisk.
  Führeren spurgte:
  - Er du Aders?
  Erwin nikkede:
  - Tilbage i fyrrerne blev vk -3001 testet med succes. Et nyt tungt køretøj, med en 75 mm kanon. Vi har et lignende våben i panserværnsmodellen, men det er endnu ikke sat i masseproduktion. Derudover blev der arbejdet på at skabe T-6, der vejede op til 65 tons. Og en lettere model på 36 tons. Vi prøver en fantastisk Fuhrer.
  Adolf, der forestillede sig, at han kunne det hele, begyndte hurtigt at undersøge tegningerne. Her er de første skitser af den formidable "Tiger", Tysklands mest berømte kampvogn fra Anden Verdenskrig. Denne bil blev berømt under Kursk Bulge. I sovjettiden blev "tigre" generelt udskældt, men så blev holdningen til denne bil mere objektiv. For sin tid var denne tank selvfølgelig ikke dårlig. Under den første store træfning med vores KV'ere slog tre tigre ti sovjetiske køretøjer ud, og de slap selv uden skader. Den største fordel ved dette køretøj var dens kraftfulde 88 mm kanon, som i lang tid ikke havde en værdig modstander. På Kursk Bulge blev nazisterne dog stadig besejret på trods af den kvalitative overlegenhed inden for teknologi... Statistikker over kampbrugen af dette køretøj, såvel som forholdet mellem tab, taler generelt om det som et af de bedste køretøjer i anden verdenskrig. Men manglerne er også synlige med det blotte øje. Tung vægt på 56 tons, med panser på kun 100 millimeter (kun 80 sider!), høj højde, mangel på rationelle panserhældningsvinkler og dårlige køreegenskaber. Generelt var IS-2-tanken, der vejede ti tons mindre, tigeren overlegen i både rustning og bevæbning... Men denne kampvogn dukkede først op i februar 1944. Den "Royal Tiger" vejede generelt 68 tons, med frontalpanser på 180 millimeter... Selvfølgelig var sådan en tank ikke egnet til krig i Afrika, i ørkenen, til landing, det er bare en maskine som et øre af ler med fødder af ler. Nej, selvfølgelig, for sin tid var "Royal Tiger" meget effektiv, den kunne ødelægge flere fjendtlige kampvogne i en kamp og slog en gang femogtyve "Shermans" ud inden for en time. Der så ud til at være information om treogtyve T-34 kampvogne ødelagt af tigeren under et slag. Men under alle omstændigheder er denne tank simpelthen legemliggørelsen af irrationel brug af kraft og vægt. Men for eksempel den sovjetiske T-54-tank... En slags legemliggørelse af den vellykkede rationelle brug af faktisk tidligere teknologier fra Anden Verdenskrig.
  Führeren udtalte bestemt:
  - Nej, mine herrer! Dette projekt er ikke egnet! At lave et køretøj, der vejer seksoghalvtreds tons med kun 100 millimeter rustning... Hvor er vores berygtede tyske effektivitet og rationalitet?
  Aders bemærkede frygtsomt:
  - Den franske S-2, med en vægt på 70 tons, havde panser på 45 millimeter...
  Fuhrer-Terminator afbrød vredt:
  - Det her er en kampvogn fra tiden under Første Verdenskrig. Men den russiske KV-2 havde en 152 millimeter haubits og vejede 52 tons. Men dette er 152 millimeter, ikke 88.
  Derfor giver jeg dig opgaven med en 88 mm kanon på 71 kaliber, til en tank med en vægt på ikke mere end fyrre tons og frontalpanser på mindst 180 millimeter, sider og skrog på 150 millimeter, en motor på seks hundrede , syv hundrede hestekræfter. Og denne tank skal sættes i masseproduktion senest om seks måneder.
  De tyske designere blev blege, og deres hænder rystede. Alexander kiggede hånende på dem. Opgaven var i sandhed meget vanskelig; bevæbning og rustning typisk for "Royal Tiger" model 1944, men du skal holde vægten nede med 28 tons! Adolf anså dette dog for rigtigt og gav endda Porsche et venligt slag på skulderen:
  - Bliv ikke ked af det, jeg vil selv tegne dig en optimal ordning, hvor du kan klare dig med en så relativt lille vægt. Jeg er ikke en tyrann, men en rationalist. Du skal bare bygge en masse om. Især ved at placere transmission og motor sammen.
  Aders bemærkede trist:
  - Det vil skabe visse problemer for os. Især vil et sådant arrangement have følgende ulemper....
  Hårde Adolf afbrød:
  - Selvfølgelig vil der være nogle problemer, men i princippet kan de sagtens elimineres. Især i tekniske termer. Men du kan placere motoren meget mere kompakt, flytte affjedringen og... Tankens højde skal sænkes til to meter, og besætningen skal placeres tilbagelænet, så bliver alt meget mere rationelt.
  Führeren begyndte at lave en skitse, en slags tegning, af typen af den mest populære sovjetiske tank i efterkrigstiden, T-54. Dette køretøj var så vellykket, at det blev lanceret i 1947 og blev brugt under kampene i Afghanistan med Taleban; irakiske tropper kæmpede med den amerikanske hær under Desert Storm og Operation Shock and Awe eller Iraqi Freedom. " I alt blev mere end 70 tusinde af disse tanke produceret. Og at bilen var meget vellykket. Med en vægt på 36 tons, frontalpanser på 200 millimeter og en kanon på 100 millimeter kaliber. Denne type kæmpede med succes med både amerikanske Patons og Pershings under Koreakrigen. Så for dette teknologiske niveau er modellen meget velegnet og realistisk til implementering. Og ret let at fremstille - billigt... Hvad angår den tyske 88 mm 71 El-kanon, var den tilstrækkeligt gennemtrængende til alle kampvogne fra Anden Verdenskrig (med undtagelse af frontalpansringen på IS-3, som kom i drift i maj 1945!). Hvad med IS-3? Kampvognen er fremragende med hensyn til rustning, og tårnet, som fik en geddeform. Det er rigtigt, at køreegenskaberne var dårlige, og den blev snart afbrudt. Så var der flere modeller, IS-4, og så videre, indtil de slog sig ned på IS-10, omdøbt til T-10 efter Stalins død. Og dette viste sig at være den sidste sovjetiske tunge tank. Khrusjtjov forbød al udvikling af tunge køretøjer, og hans efterfølgere reviderede ikke dette!
  Generelt har tyskerne brug for en kampvogn tungere end fyrre tons, hvis de selv på en mellemstor kampvogn kan installere en kanon, der kan trænge igennem 193 millimeter panser i en afstand af 1000 meter?
  Amerikanerne forlod hurtigt tunge kampvogne, og vægten af Pershing oversteg ikke 42 tons, og Sherman generelt 32. Men efter at det blev klart, at en krig med USSR var ved at bryde ud, dukkede et monster op med en 120 mm kaliber kanon og en indledende projektilhastighed på næsten 1000 meter i sekundet. Imidlertid blev amerikanerne hurtigt desillusionerede over denne kampvogn. Før IS-10'erens fremkomst var den mest populære efterkrigskampvogn IS-4, med frontalpanser på 250 millimeter og sidepanser på 170... Et pålideligt køretøj, selvom det vejede mere end 60 tons. Under alle omstændigheder skal du bestille oprettelsen af en tung tank til Tyskland, men ikke mere end 50 tons. For eksempel vejede IS-10 lige 50 tons, havde frontalpanser på 290 millimeter og en pistol på 125 millimeter... Hvilken kaliber er i øvrigt den mest succesfulde? Under krigen havde de mest populære Sherman og Churchill modeller panser på 100 og 152 millimeter (frontal). Nå, "Royal Tigers" klarede det ret godt... Men "Panther" begyndte at halte lidt bagud i kaliber 75 mm, selvom projektilets høje begyndelseshastighed blev utilstrækkelig. Derfor dukkede "Panthers" med 88-millimeter kanoner op, dog kun i slutningen af krigen, og der var kun få af dem. Men det faktum, at Wehrmacht ikke havde planer om at genopruste kampvogne og panserværnskanoner med en større kaliber, tyder på, at denne situation passede alle. Der var ganske rigtigt en Jagdtiger selvkørende pistol med en 128 mm kanon og 250 mm frontal panser, men kun 71 af dem blev produceret og i så lille en mængde kunne de ikke påvirke krigens gang. Forresten, det interessante er, at på det tidspunkt, hvor Jagdtigerne overgav sig, var 43 flere i drift, hvilket indikerer den ekstreme overlevelsesevne af en sådan maskine.
  Forresten beordrede Stalin, at IS-2 øjeblikkeligt skulle bevæbnes med en 122 mm kanon, selvom dens gennemtrængende kraft var overdreven for tyske kampvogne (bortset fra "Royal Tiger", men kun 458 sådanne kampvogne blev produceret). Mange rådede diktatoren til at begrænse sig til en 100 mm tønde. Og faktisk viste den selvkørende T-100-pistol sig at være den bedste med hensyn til dens overordnede kampegenskaber. Jo større kaliber, jo mindre forsyning af granater, jo lavere skudhastighed, projektilets begyndelseshastighed, rækkevidde og nøjagtighed af ild... Men tyskerne havde den mest massive kampvogn, T- 4, og de selvkørende kanoner baseret på den, vejede kun 22-24 tons. Panzer selvkørende pistol var imidlertid meget vellykket: Panthers bevæbning og frontalrustning var næsten identisk med dens egen, med så lav vægt og højde. Det vil være nødvendigt at bestille lancering af flere simple og billige pansere i produktion .
  Og hvad med pistolens kaliber? For panserværnskanoner er en kaliber på 128 millimeter for stor; det er bedre at bruge det som et angrebsvåben og vælge et mellemliggende på 105 millimeter.
  Adolf viste de tyske designere diagrammet:
  - Dette er vores nye hemmelige våben! Tanken skal testes i de kommende måneder. Dens kampbrug vil være i 1943. I mellemtiden har du også et projekt om at skabe en tung kampvogn med 105 mm kanoner. Samt lette selvkørende kanoner. Så kom på arbejde mine herrer.
  Aders protesterede frygtsomt:
  - Det design, du foreslog, ser attraktivt ud, men problemet er, at denne tank ikke er i ånden i vores traditioner... Og besætningen vil være utilpas...
  I stedet for at svare drak Adolf noget saft og foreslog:
  - Måske kan vi spise frokost, kammerater. Generelt kan denne tank produceres i store mængder, og jeg tror ikke, at amerikanerne og briterne vil producere noget bedre inden krigens afslutning. Og i dag kan du spise lidt kød...
  Pigerne dækkede hurtigt bord. Alexander, der indså, at Fuhrerens mave, fravænnet fra kød, kunne blive syg, valgte at forblive tro mod sig selv og spiste kun lidt stør, mens han huskede Sobakevich fra deres "Dead Souls". Hmm , indtil videre ser han ud til at gøre alt rigtigt. Sætter økonomien på krigsfod, erklærer total krig, vedtager love, der skulle have været vedtaget tilbage i 1939... Hitlers langsommelighed med militarisering førte til mangel på våben, og netop i kvantitativ henseende... Desuden har den berømte MP- 44 stormgevær... Fremragende i sine kampegenskaber, en ting, der på nogle måder er endnu bedre end de første Kalashnikov-modeller. Det er bare lidt tungt... Måske kunne vi virkelig bruge AKM kampgeværet som grundlag? Eh, det ville være rart at skabe et våben, der kombinerer nøjagtigheden af den amerikanske M-16 med skudhastigheden og pålideligheden af AKM. Generelt udvikler udviklingen sig ujævnt. For eksempel tilførte motorer i tanke ikke meget strøm, men computeren blev fuldstændig utilgængelig. Men han har viden om fremtiden, men hvad kan han tilbyde af for eksempel en olieerstatning. Indtil nu har de ikke selv i Amerika lært, hvordan man effektivt producerer benzin fra kul! På trods af stigende oliepriser. Nå, hvad kan han ellers tilbyde. Dynamisk beskyttelse, turbogeneratormotorer... Og dette vil ske, men lidt senere, for ikke at skynde sig at lægge trumfkort ud. På halvfjerds år er fremskridtet gået langt frem, men indtil alderdommen er besejret, er sygdom også, og mennesket er ikke Gud! Desuden er der på nogle måder endda en regression... For eksempel en stigning i religiøsitet, især i Rusland og det post-sovjetiske rum, såvel som i islamiske lande. Men de store tænkere fra renæssancen og moderne tid forudsagde, at religionen gradvist ville dø ud!
  Men pudsigt nok vokser religiøs ekstremisme... Og præster blander sig mere og mere i statspolitik. Og i denne situation er myndighedernes politik uforståelig; tror de virkelig seriøst på, at sandheden er i ortodoksi eller islam? Alle disse uddannede og kloge mennesker? Hvis ikke, hvad er så meningen med at opgive den sekulære model for stat? For effektivitetens skyld i forvaltningen af masserne? Men det er netop ortodoksi, der har bevist sin ineffektivitet som statsreligion... Faktum er, at med et formelt grundlag for kristendommen og først og fremmest Det Nye Testamente, har ortodoksien den pacifistiske lære som grundlag: ikke gøre modstand. ond og elsk din fjende! Men samtidig er imperiets egentlige politik aggressiv og kræver vold og erobring. Det er det, der giver anledning til modsætningen mellem form og essens. Selvom mange mennesker ikke bevidst forstår dette, så mærker de det ubevidst!
  På grund af dette er den ortodokse lære ineffektiv, blottet for logik, idet den forsøger at være imperialistisk og kristen på samme tid. Og Christian betyder jøde og pacifist! Bibelen er jo næsten udelukkende skrevet af jøder, og måske endda helt, fordi apostlen Paulus siger, at fordelen ved jøderne er stor, fordi de er blevet betroet Guds ord! Det betyder, at en russer ikke skal tro på Bibelen! Det betyder, at der er brug for en anden tro, men ikke længere baseret på de jødiske skrifter... Hvilken? Det bør udvikles af erfarne fagfolk og psykologer under vejledning af FSB! Så vil mange modsætninger blive løst med succes...
  Det skal siges, at et barn, der læser evangeliet, aldrig vil blive en stærk, modig, grusom kriger, der elsker Rusland! Og hvilket land er berømt i Bibelen? Israel!
  Sandt nok er Adolf selv besat, denne spiller, der har fundet sig selv i Hitlers sted, vil slet ikke skærpe jødeforfølgelsen. Tværtimod vil nyttige jøder nyde fordele og arbejde for Det Tredje Rige. Der vil ikke være noget sådant nonsens som at skyde jødiske videnskabsmænd eller kunstnere! Men det er for tidligt at ophæve antisemitiske love. For det første kan folk misforstå, og for det andet er dette en kilde til rigdom og en meget solid kilde! Men det er selvfølgelig muligt at mildne antisemitiske politikker til gengæld for jødisk støtte.
  Hvad skal man gøre med paven? Forholdet til Vatikanet er langt fra ideelt, men åben krig vil kun bringe skade på dette stadium. Det betyder, at du skal søge støtte fra Vatikanet, men samtidig insistere på dine interesser... Ideelt set skal du sætte din marionet på Peters trone og gradvist reformere religionen...
  Porsche afbrød Adolfs tanker:
  - Vi er meget tilfredse med din middag, Führer!
  Den besatte Adolf smilede elskværdigt:
  - Nå, for nu vil jeg mødes med Himmler, og så lade Heinseberg komme. Og se, gutter: I har fået meget strenge deadlines!
  Führerens hær bevægede sig tværs over Afrika. Og det holdt forsvaret mod USSR.
  Om vinteren indledte den røde hær en offensiv på Rzhev-afsatsen, men nazisterne ventede der og var i stand til at afvise slaget. I syd holdt tyskerne også stand og holdt fast i Oryol- og Kharkov-retningerne. Og kun i nærheden af Leningrad var sovjetiske tropper i stand til at udføre Operation Iskra, men kampene varede næsten en måned, og sejren blev købt til en ekstrem høj pris.
  Krauterne overlevede på en eller anden måde vinteren '42 - '43.
  Men i foråret er det meste af Afrika allerede erobret af dem. Og Führeren tester fredens vand med Storbritannien.
  Churchill er noget kold over dette. Selvom Storbritannien lider nederlag efter nederlag.
  Det er heller ikke klart med Japan - Slaget ved Midway blev tabt af Amerika, og mens samuraierne slår den store Yankee-flåde stykke for stykke. Og Amerika kan ikke drage fordel af sin numeriske overlegenhed til søs og i luften.
  Hitler ønsker at angribe mod USSR, men selv efter meddelelsen om generel, total mobilisering har han for lidt styrke til dette. Da Krauts er spredt over hele Afrika.
  Om sommeren er den røde hær selv klar til at rykke frem. Men efter at have erobret Afrika danner nazisterne kolonitropper. Og de får yderligere ressourcer.
  De bruges til at producere Lion, Tiger og Panther tanks. Dataene givet til monsteret var dog ikke helt vellykket. For dyrt, for tungt. Sandt nok, til forsvar er Panther en god tank destroyer, med en hurtig-ild kanon.
  Men den mest mislykkede var "Lion", tung, dyr, men ikke særlig effektiv. Pistolen er for kraftig mod sovjetiske fireogtredive kampvogne og lette kampvogne, og skudhastigheden er meget lavere end Panther og Tiger. Og rustningen er dog bedre end "Tigerens", og også ved rationelle skråninger. "Lion" viste sig at være som en stor "Panther", der vejede halvfems tons og en motor på otte hundrede hestekræfter. Men noget hurtigere end i den virkelige historie kom "Tiger"-2, 22 tons lettere, i produktion. Tæt på beskyttelsesniveauet til "Lion", men mere mobil, letvægts. Pistolen er dog af 88 mm kaliber - mod 105, men ganske tilstrækkelig til at ødelægge alle sovjetiske kampvogne. Og det væsentlige er en hurtigere skudhastighed - otte skud mod fem.
  Så "Lion" er et barn af et tysk, dystert geni, der ikke slog rod.
  Tyskerne erobrede hele Afrika, inklusive Madagaskar, hen over sommeren. Stalin ventede for længe.
  Måske regnede han selv med, at tyskerne ville indlede en offensiv. Især når man ser hvordan Lion, Tiger og Panther tanks ankommer. Men Krauts løste stadig problemer på det mørke kontinent.
  Stalin gik glip af øjeblikket. Offensiven af sovjetiske tropper begyndte i retning af Orel og Kharkov. Lige hvor tyskerne var godt forberedte. Og det var ikke muligt at opnå taktisk overraskelse. De allerførste kampe viste, at "Panther" præsterer fremragende i forsvaret. Ikke dårligt og "Ferdinands". De er også gode.
  Og Tiger er en produktiv tank. Og han scorer godt. Tyskerne forsvarer aktivt. Og modstå fjendens slag. I tre måneders meget stædige kampe rykkede Den Røde Hær kun femten kilometer frem. Og hendes tab var betydelige.
  To dusin engelske fly fløj hen over de camouflerede piger, de mærkede sandsynligvis ikke noget og var allerede begyndt at forsvinde ud over horisonten, da der pludselig blev hørt nye mistænkelige lyde. Madeleine kommanderede:
  - Alle ligger ned og rør dig ikke!
  Pigerne frøs, de ventede på noget. Og så dukkede lette transportere og lastbiler op bag klitten. At dømme efter designet er den lavet i England og Amerika. De bevægede sig langsomt mod Tunesiens hovedstad. Madeleine var lidt forvirret. Hun mente, at frontlinjen stadig var langt væk, hvilket betød, at briterne endnu ikke ville nå at dukke op. Eller rettere sagt, de skal ikke dukke op. Og her haster en hel klumme. Selvom det måske er mindre end en bataljon... Hvem er de, en kampgruppe, der har omgået ørkenerne på en slet ikke sammenhængende front, ønsker at rode rundt bagved. Det virker logisk, selvom de med teknologi er nemme at få øje på i ørkenen. Under alle omstændigheder skal du sende radio til dine venner, men ikke åbne ild. Desuden er der kun hundrede af dem, og der er mere end tre hundrede briter!
  Gerda hviskede til Charlotte:
  - Det er englænderne! Det er første gang, jeg har set dem så tæt på!
  Den rødhårede ven, der også var ret nervøs, svarede:
  - Ikke noget specielt! Og blandt dem er der så mange sorte!
  Faktisk var mindst halvdelen af englænderne sorte. Og søjlen bevægede sig langsomt, og de sorte hylede stadig... De kom tættere og tættere på...
  Her kunne en af pigernes nerver ikke holde det ud, og hun affyrede en maskinpistol. I samme sekund åbnede resten af krigerne ild, og Madeleine gøede for sent:
  - Brand!
  Flere dusin englændere blev mejet ned på én gang, en af lastbilerne brød i brand. Resten af briterne åbnede ild uden skels. Madeleine greb øjeblikket og råbte:
  - Smid offensive granater sammen!
  Piger fra elite SS-bataljonen "She-Wolf" kaster granater langt og præcist. Og at de er blevet trænet siden barndommen, og også har gennemgået specielle teknikker . Det er når du træner med elektrisk stød, du er lidt langsom med kastet og du er chokeret. Gerda og Charlotte smed også deres gaver. Og briterne er pladask og på hovedet... Det er så sjovt. De skyder tilfældigt, og de sorte skriger stadig i et uforståeligt sprog. Det er helt klart svineri...
  Og Gerda skyder og kaster, mens hun også synger:
  - Der er et mareridt i SS'ernes elever! Et hop - et slag! Vi er hun-ulve - vores metode er enkel! Vi kan ikke lide at trække kattens hale!
  Charlotte knurrer også som svar. Kuglerne, der blev affyret af hende, brækker kraniet i fragmenter. Og så stikker de øjnene ud. Her er en bange sort mand, der stikker sin blonde partner i siden med en bajonet. Han vil spytte blod som svar. Charlotte synger med:
  - Engle fra det stjerneklare mørke helvede! Det ser ud til, at alt i universet vil blive ødelagt! Du skal flyve ind i himlen som en hurtig falk! For at beskytte sjæle mod ødelæggelse!
  Briterne handler uorganiseret, de fleste af dem er kolonisoldater: sorte og indere, arabere. Enten falder de, fryser eller springer tværtimod skarpt op og begynder at løbe rundt som skøre harer. Pigerne skyder dog præcist, og selvom granaterne ikke flyver langt, er fragmenterne tykke! Der er allerede få fjender tilbage. Madeleine skriger på engelsk, hendes stemme er så øredøvende høj, at du ikke engang behøver en megafon:
  - Overgiv jer, og vi skåner jeres liv! I fangenskab vil du have god mad, vin og sex!
  Det virkede med det samme, og når de først giver op... Hænderne op og...
  De samlede halvtreds fanger, halvdelen af dem sårede. Madeleine kommanderede:
  - Afslut de sårede!
  "Hun-ulvene" affyrede uden ceremoniel kugler ind i tindingerne på dem, der ikke kunne stå på deres fødder, og resten blev læsset ind i biler og kørt til den nærmeste base.
  Efter ørkenens varme sand er Gerdas bare fødder meget glade for at mærke det bløde gummi. Hun stønner endda saligt... Amerikanske lastbiler er meget komfortable og ryster ikke under turen. Efter at have vundet er pigerne glade. Charlotte spurgte Gerda:
  - Hvor mange dræbte du?
  Pigen trak forvirret på skuldrene:
  - Ved det ikke? Jeg var ikke den eneste, der skød... Men jeg tror, der var mange!
  Charlotte har beregnet:
  - Vi er hundrede af os, han dræbte omkring tre hundrede, hvilket betyder tre per bror, altså per søster! En imponerende start på krigen!
  Gerda viftede ligegyldigt med hånden:
  - Det er ikke vigtigt for mig! Det vigtigste er, at ikke en eneste ven døde. Selvom dette selvfølgelig er statistik, blev tre hundrede fjender ødelagt, og på vores side blev kun to ulvekrigere lettere såret. Jeg er endda overrasket over, hvordan vi endnu ikke helt har erobret Afrika med sådanne krigere.
  Charlotte ødelagde straks stemningen:
  - Nå, vi tabte til disse uheldige krigere i det attende!
  Gerda rystede vredt på sit lyse hoved, som dækket af nytårssne:
  - Det er på grund af forræderi! Men faktisk var vi tættere end nogensinde på sejren, og det var tydeligt for alle, der ikke er blinde! Ak, vi blev afbrudt!
  Charlotte indvilligede og kløede behændigt bag sit venstre øre med sine bare tæer:
  - Ja, forræderi, sabotage, middelmådighed af militæret... Men vi knækkede stadig russerne og tvang dem til at overgive sig i 1918! Åh, det ville være rart at gå en tur gennem Ruslands vidder, det er køligt der, men her er varmt!
  Gerda fnisede muntert:
  - Men i Rusland er der så hård frost... Men når jeg løb barfodet gennem sneen i bjergene, ved jeg, hvilken tortur det er.
  Charlotte blottede sine tænder:
  - Lille Gerda løber barfodet gennem den brændende sne... Dette er symbolsk, som i et eventyr... Eventyr om en ren, stadig barnlig og slet ikke egoistisk...
  Gerda blinkede muntert til sin veninde:
  - Det er som om, vi skal til Führeren?
  Charlotte bekræftede:
  - Næsten! Vi kører bare og løber ikke barfodet hen over det varme ørkensand. Og endda efter sejren.
  Den bundne sorte mand mumlede på tysk:
  - Forfærdelige engle, jeg er klar til at tjene dig! Du er en gudinde, jeg er din slave!
  Charlotte strøg den sorte fanges brune krøllede hår med sin let ru fod:
  - I sorte er allerede slaver af natur! Dette er selvfølgelig på den ene side godt, nogen skal arbejde hårdt fra daggry til skumring, udføre ringe arbejde... Men en slave af sin natur, af sin modbydelige natur, er en forræder og kan ikke betros med et våben . Vi tyskere er til gengæld den mest kulturelle og højt organiserede nation på Jorden. En stor nation af krigere, og det er ikke uden grund, at tyske lejesoldater tjente i alle europæiske hære og endda i Rusland, oftest i kommandostillinger!
  Gerda sagde voldsomt:
  - Ja, du vil tjene os som slave. Vi har specielle menagerier til sorte. Og lige nu skal du bare gøre...
  Charlotte foreslog:
  - Lad ham kysse vores fødder. Det vil trods alt være behageligt for os, og Niger ydmyger sig selv.
  Gerda rystede kraftigt på hovedet:
  "Jeg ved ikke, hvordan du har det, men det er ulækkert, hvis ariernes rene hud rører ved læberne på den ildelugtende Niger." Så...
  Charlotte var uenig:
  - Ikke rigtig! Tværtimod ville jeg gerne have det. Jamen se...
  Den brændende rødhårede skønhed stødte sit lille ben mod den sorte mand. Han begyndte entusiastisk at kysse gudindens lange, glatte, mejslede fingre. Og pigen smilede kun ømt som svar, den sorte mands tykke læber kildede hans solbrune hud. Fangens tunge løb hen over pigens elastiske, let støvede fod. Det er stadig rart, når man ydmyger en stærk mand på næsten to meter.
  Gerda var overrasket:
  - Det er mærkeligt, men føler du dig ikke væmmet?
  Charlotte smilede:
  - Ikke rigtig! Hvorfor skulle jeg væmmes?
  Gerda valgte at tie: hvorfor skulle hun blande sig i sin vens anliggender? Faktisk blev de opdraget til, at en tysk kvinde ikke kun skulle være en kriger, men også en kærlig, blid hustru og en sund mor. Men hun har ikke selv tænkt på fyre endnu, måske på grund af hård fysisk anstrengelse, eller har simpelthen ikke fundet sit match endnu. Charlotte ser dog også ud til at være træt af det. Hun slog den sorte mand i næsen med sin ankel, så meget at hans næse begyndte at flyde og foreslog Gerda:
  - Måske kan vi synge?
  Gerda nikkede:
  - Selvfølgelig synger vi! Ellers bliver det trist!
  Pigerne begyndte at synge, og deres venner var med, så sangen flød som et vandfald:
  Min kære og jeg går ud af krattet,
  Skjuler overjordisk tristhed!
  Og den kolde, brændende, kølige,
  Det ødelagte motiv gennemborede!
  
  Bare fødder i sneen,
  Pigerne bliver hvide!
  Onde snestorme brøler som ulve,
  At forstyrre flokke af fugle!
  
  Men pigen kender ingen frygt
  Hun er en stærk fighter!
  Skjorten dækkede næsten ikke kødet,
  Vi vinder helt sikkert!
  
  Vores kriger er den mest garvede,
  Du kan ikke bøje den med en forhammer!
  Her bevæger ahornene sig blidt,
  Snefnug falder på dit bryst!
  
  Det er ikke vores skik at være bange,
  Tør du ikke ryste af kulde!
  Modstanderen er fed med en tyrehals,
  Det er klistret og ulækkert som lim!
  
  Folket har sådan en styrke
  Hvad udrettede den hellige ritual!
  For os både tro og natur,
  Resultatet vil være sejrrigt!
  
  Kristus inspirerer fædrelandet,
  Fortæller os at kæmpe til det sidste!
  Så planeten bliver et paradis,
  Alle hjerter vil være modige!
  
  Folk bliver snart glade
  Lad livet til tider være et tungt kors!
  Kugler er brutalt dødbringende
  Men den, der faldt, er allerede rejst!
  
  Videnskab giver os udødelighed,
  Og de faldnes sind vil blive vendt tilbage til pligten!
  Men hvis vi går ud, tro mig,
  Fjenden vil straks skrue op for scoringen!
  
  Bed derfor i det mindste til Gud,
  Ingen grund til at lave fejl, vær doven!
  Den Almægtige Dommer er meget streng,
  Det kan i hvert fald hjælpe nogle gange!
  
  Fædrelandet er mig kærest,
  Hellige, kloge land!
  Vores leder, hold tøjlerne strammere,
  Fædrelandet er født til at blomstre!
  Pigerne fra elite-SS-bataljonen "She-Wolf" sang så smukt, og ordene var sjælfulde. Generelt er der en stereotype om, at en SS-mand betyder en bøddel! Men det er ikke sandt. Der var selvfølgelig særlige straffeenheder, oftest som en del af sikkerhedsdivisioner, der udførte særlige operationer, men de fleste SS-divisioner var simpelthen Wehrmachts elitevagter. Generelt må det siges, at rød, totalitær propaganda ikke er den mest pålidelige kilde til information om Anden Verdenskrig. Det er trods alt klart, at de kommunistiske ledere af Agitprop ikke kunne undgå at være upartiske og objektivt dække begivenheder. Så det er pålideligt svært at bedømme, hvor der var reel sandhed om nazisternes grusomheder, og hvor der var fiktion. Under alle omstændigheder er de, der er seriøst engageret i historisk forskning, tvunget til at indrømme, at ikke enhver SS-kriger er en bøddel og et monster. Derudover før angrebet på USSR; Nazisterne opførte sig generelt tolerant i de besatte områder; vestlige kilder indikerer ikke nogen masseovergreb eller repressalier.
  Og nu hjalp pigerne fangerne med at komme ud af bilerne; de klappede venligt på de frygtsomme mænds brede skuldre. Hvorefter pigerne blev inviteret til at forfriske sig...
  Frokosten var beskeden, men en zebra blev skudt i ørkenen, og hver pige fik en kebab tilberedt på arabisk stil. Generelt var araberne, i det mindste udadtil, venlige, og de, der kunne tysk, forsøgte endda at spøge eller forsigtigt stryge pigernes ben.
  Gerda skubbede den klæbrige araber væk og sagde:
  - Jeg er ikke for dig!
  Charlotte fulgte trop:
  - Skaf dig et harem!
  Gerda smilede og foreslog:
  - Men sig mig, Charlotte, hvad ville du gøre, hvis du blev sultanens kone?
  Den rødhårede ven bemærkede tvivlsomt:
  - Det her er faktisk en diskutabel lykke... Selvom det afhænger af hvilken sultans kone. Hvis det store Osmanniske Rige var i sin storhedstid, så... Det ville endda være meget rart... Jeg ville reformere den tyrkiske hær, forbedre våben... Og nok først ville jeg vende blikket mod øst.
  Gerda var enig:
  - Højre! Men det er en skam for Tyrkiet, at det selv i sin storhedstid ikke kunne erobre Iran. Dette var ret realistisk, især da den persiske hær var tilbagestående. Jeg spekulerer på, store Führer, hvilken beslutning vil han træffe: Erobre Tyrkiet, eller inkludere ham i hans koalition, kaste osmannerne en knogle, inklusive nogle af de ikke særlig værdifulde lande i Iran?
  Charlotte trak forvirret på skuldrene.
  - Ved det ikke! Faktisk har der for nylig været rygter om, at vi vil angribe USSR... De siger, at russiske rigdomme og rige lande i Ukraine ikke virkelig er nødvendige!
  Gerda tog tekruset op med tæerne på sine bare fødder og løftede det ganske behændigt op til hagen og hældte den brune væske ind i sig selv. På samme tid lykkedes det pigen at tale:
  - Ukraine har meget rige, rige lande. Under klog tysk ledelse, og med vores høje landbrugskultur, vil de producere rekordhøster. Og så bliver vores brød billigere end vand. Og dette vil være til gavn for ukrainerne selv, fordi den sovjetiske regering simpelthen berøver dem og tvinger dem til at sulte!
  Charlotte nikkede.
  - Vi vil lære disse slaver vores store germanske kultur! Lad os oplyse dem!
  Her blev samtalen afbrudt af grove tilråb, hviletiden var forbi.
  Men efter frokost blev pigerne atter stillet op i kø og tvunget til at marchere gennem ørkenen. Efter at have spist var det svært at løbe, og pigerne stønnede endda lidt, indtil deres kroppe dog blev varmet op. Og så styrtede de af sted som jerboaer.
  Dette er en virtuel kamp... Og Afrika bliver tysk... Og den sovjet-tyske front...
  Om vinteren gik den røde hær igen i offensiven. Der foregår stædige kampe.
  Christina, Magda, Margaret og Shella kæmper i Panteren. Køretøjet, selvom det ikke er ideelt, har en hurtigskydende langdistancepistol, er moderat adræt og har god frontal rustning.
  Tyske piger er barfodet og i bikini, trods kulden. Og de fører en manøvredygtig kamp.
  Her affyrer Christina et skud... Granaten rammer T-34-76 tårnet og gennemborer det. En sovjetisk kampvogn standser, skudt ned.
  Pigerne skriger for alvor:
  - Vores tog den!
  Så skyder Magda. Skønheden med gyldent hår ramte også.
  Ja, så tårnet på de fireogtredive blev revet af.
  Tigresspigerne skiftes til at skyde. Og meget præcist. Så de ramte en anden sovjetisk kampvogn.
  Margaret ramte næste gang. Og den ramte den selvkørende SU-76-pistol. Behændigt bankede. Og hun sang:
  - Vores helvedes Tyskland er stærkt, det beskytter verden!
  Og hvordan vil tungen vise sig!
  Så ramte hun Shell med en kanon. Hit den sovjetiske KV-1S tank. Pigen gjorde også et godt stykke arbejde.
  Ja, fire krigere i bikini kæmper og er ikke bange for kulden. Efter at kvinder begyndte at kæmpe, gik det meget bedre for Det Tredje Rige.
  Her er piloterne Albina og Alvina på himlen. Begge skønheder er i bikini og barfodet. De kæmper på Focke-Wulfs. Og det er en meget seriøs bil.
  Albina, der skyder fra luftkanoner, siger:
  - Aktiv kroket! Fortryd ikke ordene!
  Og hvor vil han gnistre med et blændende smil! Og han vil skyde to sovjetiske fly ned på én gang.
  Alvina skar også så mange som tre ned med luftkanoner og kvidrede:
  - Mit indlæg bliver dødbringende og mat!
  Hvorefter pigen blottede sine tænder og viste sine tænder! Hun er helt charmerende og fuld af fænomenal charme.
  Albina skærer endnu et Yak-9-fly af og knirker:
  - Hvorfor er der brug for sovjetiske piloter?
  Alvina skyder LAGG-5 ned og siger selvsikkert:
  - Så vi tyskere kan samle regninger!
  Fantastisk par piger. Hvordan de gik i gang med at samle priser til sig selv. Du kan virkelig ikke argumentere imod sådanne skønheder. De skyder fly ned og blotter deres tænder.
  Og hovedhemmeligheden er, at i kulden skal piger være barfodet og i bikini. Så kommer regningerne af sig selv.
  Og tag aldrig tøj på. Ryst dit bare bryst, og du vil altid blive holdt højt!
  Albina skar endnu et fly fra den røde hær ned og sang:
  - I stor højde og stjernerenhed!
  Og hun blinkede, sprang op og rykkede med bare fødder og brølede:
  - I havets bølge og rasende ild! Og i en rasende og rasende ild!
  Og igen skyder pigen ned af flyet med en energisk tilgang.
  Og så angriber Alvina fjenden. Han gør det rundt om hjørnet, blotter sine tænder og knirker:
  - Jeg bliver super verdensmester!
  Og igen falder den bil, der blev ramt af pigen. Ja, den røde hær har det ret dårligt.
  Og Albina brøler af vild ekstase:
  - Jeg er nu en bøddel, ikke en pilot!
  Skyder et andet sovjetisk fly ned og hvæser:
  - Jeg bøjer mig over sigtet og missilerne suser mod målet, der er endnu en tilgang forude!
  Krigeren optræder ekstremt aggressivt.
  Her angriber begge piger jordmål. Albina slår de fireogtredive og hviner:
  - Dette bliver enden!
  Alvina rammer SU-76 og hvisker:
  - Indtil fuldstændig ødelæggelse!
  Og hvor ryster han med bare fod!
  Om vinteren var den røde hær ude af stand til at opnå væsentlig succes. Kun i Rzhev-området lykkedes det at lave en lille kile, men ved at indføre reserver genoprettede tyskerne situationen. Krauts er virkelig stærke.
  Og i maj 1944, efter at have genopfyldt deres tropper med nye kampvogne, inklusive den mere avancerede og bedre beskyttede Panther-2, gik de til offensiven i området Kursk og Rostov-on-Don.
  Alt ville ikke være så slemt, hvis et stort antal arabere og sorte ikke havde deltaget i offensiven. Og vigtigst af alt gik Türkiye også ind i krigen. Så situationen er blevet ekstremt alarmerende.
  Og den Røde Hær, der led store tab, trak sig tilbage foran Wehrmachts overlegne styrker.
  Men de modige seks piger, anført af Alenka, kæmpede indædt med Krauts. Og kræfterne var tydeligvis ulige.
  Alenka kæmpede for Kursk, som blev stormet af nazisterne. Den desperate skønhed kastede en granat med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ære til Rus' og vores kære parti!
  Så affyrede Natasha en granat med sine bare tæer og hvæsede:
  - Vi tager os af pigen barfodet!
  Bagefter sendte Anyuta også en dødsgave med tæerne på sine bare fødder og visnede :
  - Det bliver et vidunderligt slag!
  Den rødhårede Augustin tog og sendte en udslettelsesgave med sin bare underekstremitet og knirkede:
  - Peger radaren mod himlen!
  Og så gav den guldhårede Maria døden til nazisterne med sine bare ben.
  Og hun sang:
  - På Madagaskar, i ørkenen og Sahara! Har været overalt, set verden!
  Og så kaster Marusya en hel flok bare fodsåler og synger:
  - I Finland, Grækenland og i Australien, Sverige, vil de fortælle dig, at der ikke findes smukkere piger end disse!
  Ja, de seks piger kæmpede meget godt. Men Krauts tog stadig Kursk...
  Nej, du kan ikke modstå sådanne overlegne kræfter. Fascisterne er stædige.
  Og hvad betyder forberedelsen af monstrene?
  Adolf Hitler var simpelthen skør: følte sig som en rigtig despot, som alle adlyder og skælver. Ja, hvis du vil have Stalins succeser, så skal du være som Stalin, uden medlidenhed og kræve af andre og dig selv (det er præcis sådan Joseph Vissarionovich tænkte i denne rækkefølge!). Nu er raslen anstændig, og bilen begynder at bevæge sig. Generelt har Tyskland, under hensyntagen til dets satellitter, en enorm fordel i forhold til USSR i mængden af industrielt udstyr, i den kvalificerede arbejdsstyrke og i antallet af ingeniører på alle niveauer. Dette er en kendsgerning, men produktionen af våben er stadig ikke på niveau! Tyskland haltede bagefter USSR under hele krigen, på trods af alle ødelæggelserne i Rusland. Og fra hvad? Selvfølgelig på grund af et vist kaos, der herskede i forskellige afdelinger og især i militærindustrien. Derudover spillede mangel på råvarer samt en undervurdering af fjendens potentiale en negativ rolle. Især i 1940 var produktionen af våben i Tyskland lavere end i 1939 (hvis vi betragter totalen inklusive ammunition), og det på trods af at krigen allerede var i gang, og det tredje rige tog kontrol over store territorier med enorme reserver af produktionskapacitet. Nå, hvad kan vi sige om Hitlers organisatoriske evner? Ikke for meget, han strålede i militærindustrien.
  Führeren erklærede i en lang tale:
  - I spørgsmålet om overvågning af luftfarten tildeles nødbeføjelser til Sauer. Han vil nøje overvåge mængden af produceret udstyr og, ikke mindre vigtigt, kvaliteten. Derudover er mange af dine venner Göring, selvom de engang var gode esser, ikke i stand til at udføre lederskab. Ikke enhver god soldat er også en fremragende general, så i stedet for den hængte Eric, vil den tekniske sfære blive ledet af en person blandt professionelle iværksættere, der er i stand til at reformere og genopruste luftfartsstyrkerne. Når alt kommer til alt, sover Storbritannien ikke, det øger både kvantiteten og kvaliteten af sine væbnede styrker, og især sin luftfart. Vi skal være to hoveder foran fjenden, et dusin skridt, ellers mister vi fuldstændig vores overlegenhed over fjenden. Derfor er der brug for kvalitative trin.
  Göring svarede frygtsomt:
  - Mine venner, gennemprøvede mennesker, der har bevist deres kampeffektivitet og professionalisme.
  Den besatte diktator blev rasende:
  - Eller måske har jeg, efter din mening, glemt, hvem der tabte slaget om Storbritannien? Eller som fejlede fireårsplanen for udviklingen af samfundsøkonomien. Eller vil du også gerne rammes med stænger, og endda offentligt. Så luk din mund og vær stille, før du spidder dig selv!
  Göring krøb endda sammen i frygt. Ak, Fuhreren er ikke til at spøge med. Så lød støjen igen, og et andet ME-262 jetfly lettede op i himlen. Bilen var massiv og havde to motorer. Vingerne er let fejet, selve fighteren ser ret truende ud. Dens hastighedsegenskaber, for 1941, er generelt anstændige, og selv efter verdensstandarder er de rekordstore. Sandt nok er selve maskinen endnu ikke helt pålidelig og kræver fejlfinding. Den fascistiske diktator har dog allerede givet karakteristika af nye, mere avancerede jagerfly... ME-262'eren vejer mere end seks tons, hvilket betyder, at der er en vis overbelastning. Et kampfly skal være lille, billigt og kvikt. I denne henseende kunne ME-163 være ganske god, men dens raketmotor er for forceret og virker kun i seks minutter (eller rettere sagt, den vil stadig fungere!), hvilket betyder, at rækkevidden kun er inden for en radius af hundrede kilometer . Som bombefly i Blitz-stil eller dækkæmper til armadaangreb på England er den naturligvis ikke egnet.
  Men ME-262 kan bære et ton bomber, det vil sige lige så meget som Pe-2, et sovjetisk frontlinjefly. Det vil sige en fremragende løsning både til jagerfly og til at støtte tropper. Men hvorfor ikke skabe et jagerfly i stil med Comet ME-163, men uden en raketmotor, men med en turbojetmotor? De forsøgte at forbedre "Comet" og så ud til at øge flyvetiden til 15 minutter (dette er en rækkevidde på op til 300 kilometer), hvilket generelt er acceptabelt for slaget om Storbritannien. London kan stadig nås fra Normandiet... Selvom alt ikke er så indlysende, skal du også bombe det og vende tilbage, og femten minutter var ikke så hurtigt. I fremtiden blev raket- og jetjagere anerkendt som en blindgyde i luftfarten. Men designet af "Comet" er meget interessant med sin lille størrelse og lethed, hvilket betyder, at den er billig og manøvrerbar.
  Derudover er der også meget lovende jagerfly, der generelt vejer 800 kg, sådanne svævefly, at de kan bruges i luftkampe. Sandt nok, på grund af deres korte rækkevidde, kan flyvninger på dem kun udføres i defensive kampe, eller leveres til London på... Transporter, og derefter fange piloterne tilbage. Du bliver nødt til at tænke over det her. I den virkelige historie havde svæveflyene aldrig tid til at kæmpe, og af en eller anden grund i Korea turde sovjetiske luftfartsgeneraler ikke prøve denne idé. Generelt er det ikke trist, men under Koreakrigen var den amerikanske pilot den første til at score sejre. Så Yankees skal ikke undervurderes.
  Efter flyvningen sluttede, sprang en ung lyshåret pige ud af cockpittet og løb op til Führeren i fuld fart.
  Den besatte nazist nummer et rakte sin hånd til hende for at kysse. Det, der er rart, er, når piger elsker dig, og Fuhreren, det ser ud til, er helt oprigtigt idoliseret af alle tyskere, eller rettere sagt, næsten alle undtagen nogle få koncentrationslejrfanger. Piloten sagde med entusiasme:
  - Det her er simpelthen et storslået fly, det har sådan en fart og kraft. Lad os rive alle løveungerne fra hinanden som en varmedunk fra en surrogat!
  Führeren godkendte pigens impuls:
  - Selvfølgelig river vi den i stykker, men... Fejlretning af maskinen skal foregå i et hurtigere tempo, og det gælder især motorer. Her vil der selvfølgelig være behov for radikale tiltag for at forbedre dem, men om noget vil leder-designeren hjælpe!
  Alle gøede i kor:
  - Ære til den store Führer! Må forsynet hjælpe os!
  Hymnen fra Det Tredje Rige begyndte at spille, og en kolonne af unge krigere fra Hitler Jugent rykkede frem. Drenge fra fjorten til sytten år marcherede til tromme i en speciel formation. Og så skete det mest interessante: teenagepiger fra den tyske kvindeunion marcherede. De var i korte nederdele, skønhedens nøgne, bare fødder tiltrak mænds blik. Pigerne forsøgte at løfte benene højere, men trak samtidig tæerne tilbage og placerede forsigtigt hælene. Et underholdende syn af skønheder med upåklagelige figurer... Ansigterne var virkelig anderledes, og nogle af de unge fascister var noget uhøflige, nærmest maskuline, og de fordrejede dem også. Især når de førte deres øjenbryn sammen.
  Esthete Adolf bemærkede:
  - Det er nødvendigt, at drenge og piger får fysisk træning i større skala. Og jeg ved, at der bliver gjort meget i denne sag, især i Jungfolket, men det, der er brug for, er rummelighed og vedtagelse af spartanske metoder. Selvfølgelig, udover at opmuntre til tyveri... Vores drenge og piger skal vokse op til at være anstændige og samtidig hensynsløse mennesker.
  Den øverstkommanderende holdt en pause. Generalerne var tavse, sandsynligvis bange for at protestere, men ønskede ikke at bekræfte det åbenlyse. Führeren fortsatte:
  - Krig er ikke en joke, men hensynsløshed over for fjender skal kombineres med gensidig bistand og en følelse af broderskab over for kammerater. Det er det, vi skal indprente i alle... Det nye overmenneske er nådesløst over for andre, men endnu mere skal han være nådesløs over for sig selv. For mindreværd skal først udryddes i ens sjæl, og så vil den svage menneskekrop rejse sig!
  Endnu en pause... Generalerne og designerne indså det pludselig og begyndte at klappe kraftigt. Führeren virkede tilfreds:
  - Det her er bedre, men nu vil jeg gerne se en efterligning af luftkamp. Så formidabel og altødelæggende...
  Heinkel spurgte frygtsomt:
  - Med skarp ammunition eller granater, min Führer?
  Nazist nummer et nikkede:
  - Selvfølgelig med kampe. Derudover vil jeg gerne overveje effekten af udstødningsanordningen. Du arbejder jo på det... - Führeren rystede med næverne. - Når den endelig skal være klar og sat i masseproduktion. En erfaren pilot er jo en erfaren pilot, der skal beskyttes til fremtidige kampe!
  Fuhrer-Terminator besluttede ikke desto mindre at vise designerne et mere moderne design af udstødningsanordningen. Dette system skal være mindre besværligt, enklere og lettere. Nå, den billige squib, der allerede er mestret af tysk industri, er ganske velegnet til dette formål.
  Diagrammet skulle tegnes på farten, men Hitler var en rigtig god kunstner, og han tegnede klart, hurtigt, linjerne i diagrammerne og drejningerne var jævne og klare uden linealer eller kompas. Hit-and-miss Terminator mente, at det selvfølgelig var mærkeligt, at tyskerne, der generelt havde en så stærk og til en vis grad avanceret ideologi som nationalsocialismen og det totalitære system, lækkede krigen til russerne. Måske skyldes det, at russiske soldater var stærkere og mere modstandsdygtige end tyske og lærte at kæmpe hurtigere.
  Generelt, hvis man ser på krigens forløb som helhed, så lærte russerne, eller rettere det sovjetiske militær, at kæmpe, men tyskerne så ud til at have glemt hvordan... Deres kommando traf beslutninger på niveau med første -gradere, og måske endda lavere, hvis førsteklassingen har erfaring med at udføre militære operationer i realtidsstrategier. Og det faktum, at børn på seks år nogle gange allerede så behændigt leder virtuelle hære, er noget, de og Zhukov og Mainstein kan lære af. Nogle forskere anser dog både Zhukov og Mainstein for at være middelmåder. Der er også modsætninger med hensyn til antallet af udstyr, især indfanget fransk udstyr. Hitlers hukommelse (en god hukommelse, især da han stadig var rask!) antydede, at der var 3600 erobrede kampvogne erobret fra franskmændene, en meget imponerende figur... Nogle modeller, såsom SiS -35 , var overlegne i deres rustning i forhold til T-34 kun i frontal panser. Så denne kampvogn kan sagtens produceres på franske fabrikker, undtagen måske ved at erstatte 47 mm våbnet med en langløbet 75 mm pistol. Faktisk er selv dette måske ikke nok. Storbritannien og USA generelt har altid værdsat rustning mest af alt i deres kampvogne. For eksempel havde den fyrre tons tunge Churchill panser på 152 millimeter mod 120 til den tunge IS-2 kampvogn.
  Führeren fortalte designerne noget andet:
  - Vi har vindtunneller nok, så led efter en mere optimal model af flyet og skab strømlinede former, uden at bringe sagen til dyre tests, hvor vores bedste esser også dør. For eksempel er en flyvende vingemodel af et fly meget effektiv, især hvis tykkelsen og hældningsvinklen kunne ændres. Jeg har allerede givet dig tegningen, så den haleløse burde være klar. Dens anslåede hastighed vil være op til 1100 kilometer i timen selv med en Yumo-motor. Så gå videre, men vær ikke uforskammet!
  Adolf den mistilpassede rådgav også, hvordan man øger hastigheden af rørblæsning. Han fangede den dårligt skjulte ironi i designernes synspunkter: hvordan vidste en simpel korporal så meget? Tror de ikke på Führerens genialitet? Nå, vi finder ud af det ... eller ej, vi finder det ikke ud, men vi vil bevise for dem, at vi er uddannet.
  Herefter fulgte frokost i den friske luft, tjenestepigerne ordnede borde og stole. Smukt... Men hvilke reformer skal der laves i nationalsocialismen? Sådan at reducere antallet af fjender så meget som muligt og få venner. For eksempel skal du ikke ophøje den tyske race hver gang, og du kan endda holde op med at opdele folk i klasser. Imidlertid er opdelingen af nationer i ringere og ariske nationer endnu ikke blevet formelt legaliseret. Dette forenkler tingene. Generelt begyndte Hitler masseudryddelsen af jøder præcis efter angrebet på USSR. Hvorfor skulle han have sådanne knæk? Måske håbede han, at verdenszionismen ville velsigne ham for krigen med bolsjevismen, og Vesten ville støtte ham. Og så, da Storbritannien og USA beslutsomt sagde nej til Wehrmacht, blev Führeren rasende? Begyndte han at hævne sig på de jøder, som han kunne nå? Hitler er selvfølgelig en idiot for at begå Holocaust og dermed miskreditere ideen om nationalsocialisme. Nu er ordene nazist og bøddel blevet synonyme. Mange blander også nationalisme og fascisme sammen, måske på grund af konsonansen af ordet nazist. Men dette er slet ikke sandt. Fascismen har i princippet ingen direkte relation til nationalsocialismen. I sin kerne opstod begrebet fascisme i Frankrig i det nittende århundrede og havde en helt anden betydning.
  En slags essens af fascismens lære i dens oprindelige version kom ned til etableringen af en virksomhedsånd, en følelse af kammeratskab blandt kapitalister. Mussolini introducerede derefter fascismens lære til sine Blackshirts. Nå, nazisterne blev først kaldt fascister af deres fjender og politiske konkurrenter. For at være ærlig handlede nazisterne grusomt, så den fascist fik en krænkende, negativ betydning. I Rusland oplevede nationalister på et tidspunkt en vis stigning, især i begyndelsen af halvfemserne, og nåede et maksimum i 93-94. Derefter førte krigen i Tjetjenien til en stigning i pacifistisk stemning i samfundet og et midlertidigt fald i nationalismen. Krigen i Jugoslavien og bombningen af Serbien førte til en midlertidig stigning i patriotismen, men så skete der en splittelse i den nationale bevægelse. I Rusland havde nationalisterne et problem med ledere... De havde ikke deres egen Fuhrer... Sandt nok blev Zhirinovsky sammenlignet med Hitler, og han overgik endda Adolf på nogle måder. For eksempel i hastigheden af politisk start, inden for fire år efter stiftelsen af partiet, at indtage førstepladsen ved parlamentsvalget. Men Zhirinovsky opførte sig urimeligt og undlod ikke kun at udvikle succes, men endda at opretholde det, han havde opnået. Her må jeg først og fremmest sige, at det var hans personlige skyld. Utilstrækkelig disciplin i partiet, skandaler, hvor han blev involveret. Men den rigtige Hitler sad aldrig i Rigsdagen, og ingen viste hans filmanfald i fjernsynet. Og der var ikke noget fjernsyn i sig selv. Selvom Zhirinovskys succes ved valget i 1993 var en fortjeneste af hans succesfulde arbejde med tv-publikummet.
  En smuk pige blandt tjenerne satte sig ved siden af Führeren og lagde sin hånd på hendes bare knæ. Cooed:
  - Tænker du på noget, min Führer?
  Nazidiktatoren og samtidig en virtuel spiller piggede op. Han bemærkede, at han stadig ikke var færdig med sin grøntsagssuppe og frugtsalat. Führeren kyssede pigen på læberne, mærkede hendes ungdommelige, søde aroma og sagde:
  - Du går i bilen med mig. Og I kommer alle på arbejde, tiden til at spise er forbi.
  Og igen begyndte statens gear, selvom det ikke var helt velsmurt mekanisme, at dreje. På vejen tilbage elskede Fuhreren skønheden og blev endda overrasket over, hvor han fik så meget energi og styrke. De sagde jo, at Führeren var impotent og generelt angiveligt invalid, efter at have haft syfilis (en løgn) og blevet kastreret (en total fiktion!). Det er rigtigt, at Hitler ikke nåede at få afkom... Nå, i morgen tager han sig selv af denne sag... Eller nej, han bliver stadig nødt til at invitere Himmler. Generelt i den virkelige historie styrkede Fuhrer SS'ens rolle kraftigt. Tilsyneladende bliver han også nødt til at gå denne vej i dette alternativ. Og at kriminalpolitiets underordning af SS-strukturen som helhed er rimelig; nu vil alle data og filer blive slået sammen til én kilde. Derudover vil brugen af tortur mod kriminelle og de avancerede afhøringsmetoder, der er karakteristiske for Gestapo og andre hemmelige politistrukturer, øge antallet af opdagelser betydeligt.
  Sandheden kan stige, og antallet af uskyldige ofre kan stige, men... Langt de fleste SS-mænd er ordentlige mennesker, og en erfaren efterforsker ser som regel straks, om en person lyver eller taler sandt, og han laver sjældent fejl. Dette kan bedømmes ud fra mange kriminalkrøniker.
  Efter at have besluttet et par aktuelle anliggender mere og inviteret to nye piger til at varme sengen, faldt Fuhreren i søvn, mens han hvilede sit hoved på skønhedens nøgne frodige bryster...
  Denne gang vendte han tilbage til den drøm, han havde afbrudt tidligere, om en storslået rumkamp. Igen i hans gennemsigtige jagerfly, og fjenden forsøger at angribe rækken af hæren i det store Rusland. Og Fuhrer of the Hypernet-spillet og hans partner, en buttet, men samtidig muskuløs blondine, forsøger at handle og samtidig hjælpe hinanden. Grimme fjendekrigere forsøger at tage tallene ved at bruge deres numeriske overlegenhed. Disharmonien mellem militærarmadaerne i Dermostan bliver mere og mere slående. Deres skibe virker mere og mere ulækre. Kaptajn Vladislav, ved hjælp af "spand"-teknikken, skar bilen med stor succes i form af en skæv sko og sagde:
  - Det er ikke for ingenting, at både Hitler og Stalin havde en far, der var skomager!
  Som svar blinkede hans blonde partner med hendes bare, lyserøde hæle:
  - Jeg har ikke brug for støvler eller andre sko. Med bare fødder mærker jeg den mindste krumning af vakuumet eller rummets vibrationer meget bedre! Åh min Fuhrer, kunne du tænke dig at blive en pige?
  Vladislav grinede som svar:
  - Det ville være interessant i kort tid. Alle siger, at kvinder har meget stærkere og længere orgasmer end mænd, så jeg ville virkelig gerne tjekke, om dette virkelig er sandt?
  Blondinen fnisede:
  - Fremskridt kan måske også give dig muligheden for at opleve dette... Medmindre vi selvfølgelig taber den storladne rumkamp. Der er for mange fjender. Kejser Almaztiger 13, som endnu ikke er født, men som allerede er vores kommandør, kan også dø.
  Personen, der ramte Führeren, bemærkede:
  - En stor kommandør, som et hoved i krig, jo større størrelse, jo mere alvorligt tab!
  I stedet for at svare begyndte blondinen at vende sin fighter om. Han lavede en kringle, undgik næppe vædderen og skød derefter meget præcist tilbage. Fjendens køretøj brød i flammer og begyndte at dele sig i meget små flammende stykker, som valmuefrø. Pigen, der tager tyggegummiet op med sine bare tæer og kaster det så behændigt, at det landede lige på hendes udstående tunge:
  - Dejligt! Når du tygger, så spis!
  Men den seje kriger var ikke så heldig; han blev ramt igen, selvom det var tangentielt, og krigerkaptajnen knurrede:
  - Hvor blev jeg træt af disse kvinders strøg!
  Blondinens øjne funklede:
  -Er du ikke tilfreds med at stryge? Vil du sikkert have noget mere seriøst? Så utålmodige er I alle, udsat for forræderi!
  Vladislav lo og næsten slugte et hårdt svar blandt kæmperne i Dermostan. Billedet af slaget har ændret sig noget. Fjenden virkede uudtømmelig og introducerede flere og flere nye styrker i kampen. Ultra-slagskibene var særligt farlige; enorme, ligesom asteroider, dukkede de langsomt op af vakuumet, som om de var tegnet med sympatisk blæk (som dukkede op, når du tændte en lampe på dem). Shit-stan forsøgte først og fremmest at bøje flankerne, at udføre en omsluttende manøvre, sandsynligvis for at skabe en kedel i rummet.
  Tropperne i Storrusland kæmpede modigt, og samtidig veg de heller ikke tilbage for manøvrer. Sådan blev metoden mobilt forsvar samt vovede manøvrer og dyk brugt. For eksempel forsvandt kampkrydserne og grebene fra rumhæren i Det Store Rusland enten eller dukkede tværtimod op bag mareridtsmodstanderen. Det mindede om en fisk, der var på jagt i et ishul - de kom frem, greb byttet (en slags vinterinsekt, og hvis jægeren var en havkat, så en fugl!) og gik tilbage i hullet. I dette tilfælde gik skibene i Dermostan straks tabt, begyndte at klemme sig sammen eller åbnede endda ild mod hinanden. Et sjovt plasmaudbrud med forbrænding af rumskibe. For eksempel brød selv et ultra-slagskib, efter at have modtaget flere hits fra termiske preon-missiler, i blå og grønne flammer. Så så den store kriger (forsat med at ødelægge de lorte-stanter , der sad fast som et badeblad !) ven et billede inde i et flammende ultra-slagskib. Og hvilken imponerende kolos, en besætning på så mange som to millioner soldater og halvtreds millioner robotter!
  De militante inde i skibet er forskellige typer af svineri: trolde, nisser og flere hybridtyper, for eksempel de mest udbredte: en blanding af flåter og cigaretter, eller rettere endda cigaretskod! Nå, skræmmende væsner, som fra en gyserfilm tegnet af en stofmisbruger.
  Væsnerne ønsker desperat at flygte, men samtidig støder de ind i hinanden, stikker, skærer, bider. Her kommer en fægtemaskine, specielt skabt til boardingkamp. Og hun er bevæbnet med kvasi-plasmasværd, ikke lige, men buet til en række forskellige manøvrer. Den første hegnsmaskine styrtede ind i det levende rod af dem, der strømmede ud af et enormt skib, der brændte af ild. Straks fløj strimler af hakket kød og brændte kroppe i alle retninger. En ven dukkede op bag hende, hun lignede en edderkop, kun der var mindst tredive lemmer, og de var i form af udslettelsesstrømme, der var i stand til at skære selv en dinosaur i to.
  En af Dermostan-betjentene råbte:
  - Åh, skær mig ikke! Bonden åd dronningen!
  Men han var uheldig, cigaretskod med poterne af en skovflåt, kun endnu mere ulækkert, stødte ind i antennen og hang gennemboret på den. Den måde, han skreg på, kunne dog ikke længere høres i den vildeste, stadigt stigende kakofoni. Tunger af princeps-plasmaflammer, overvejende blå og orange, overhalede de skrækslagne krigere fra Shitmostan, hvilket fik dem til at stege. Og fægtemaskinerne florerede inde i ultra-slagskibet. Tilsyneladende var det tydeligt indprentet i deres program: dræb, dræb og dræb igen! Og det er lige meget for dem hvem. Og i gangene var der larm fra det mest forfærdelige hyperrum .
  Ultraflammen er dog allerede nået frem til hegnsmaskinerne, samt mange nisser og kløer - cigaretskod er allerede smuldret til fotoner. Så ultra-slagskibet begyndte gradvist at gå i opløsning i flere dele. Selvom splittelsen skete langsomt, virkede den ikke mindre ildevarslende. Især på baggrund af rigtig mange andre, der enten blusser op som miniaturesupernovaer eller tværtimod som skrumpende rumskibe. Desværre ikke kun af Dermostan, men af Storrusland.
  For eksempel mistede en krydser med hammer og segl-emblem kontrollen og ramlede ind i en fjendens dreadnought. Når to masser støder sammen med underlyshastigheder, svarer det til at blive ramt af en udslettelsesraket. Den kaster op med overvældende kraft (hvis man kan sige det sådan, selvfølgelig). Eksplosionen blomstrede som en tulipan med flerfarvede kronblade, og pludselig fortærede alt, hvad der eksisterede omkring et dusin kilometer. Vladislav-Adolf sagde det:
  - Og vores fyre ser ud til at være i himlen allerede!
  Blondinen bemærkede filosofisk:
  - Himlen er det eneste gode sted, hvor ingen har travlt med at komme, selvom de er i varmen!
  Hitler-hittet var enig:
  - Det er universets paradokser. Vi ønsker ikke at ende et godt sted, men det dårlige trækker os ind! Så det er ikke engang klart, hvad der er bedre, liv eller død.
  Pigen bemærkede filosofisk:
  - Livet er altid bedre end døden. Det er ikke for ingenting, at næsten alle mennesker tror det. Men folks meninger, som alt andet i vores verden, er relative.
  Führeren udførte endnu en ret vanskelig drejning, som gjorde det muligt for ham at skyde en to-sædet, og derfor meget dyrere og rigt bevæbnet jagerfly ned (hvor smukt eksploderede det, som om fyrværkeri fra komplekse kombinationer af pyrotekniske materialer var blusset op), perler af knust stof spredt ud over vakuumet. Vladislav-Adolf bemærkede:
  - Folks forestillinger om både naturen og Gud er meget modstridende. Generelt er der endda et begreb om et reaktivt, det vil sige endda et destruktivt sind, som tvinger en person til at opføre sig på en måde, som slet ikke er, hvad pragmatiske instinkter og hensigtsmæssighedsovervejelser bør befale.
  Blondinen, der har svært ved at komme sig efter et brutalt dyk (hvad kan du ellers gøre, når syv kæmpere styrter mod dig på én gang), sagde:
  - Stop pragmatikken - tænd for matematik!
  - Ikke sjovt! - svarede Vladislav.
  dukkede et billede af kommandoposten for hæren i det store Rusland op foran flykaptajnen . Faktisk er dette selvfølgelig en gave - evnen til at trænge ind i det allerhelligste og endda genkende, selvom det ikke er en andens planer, men ens egen kommando.
  Her er det, flagskibsslagskibet, det imponerende flagskib for rumhæren i Det Store Rusland med en diameter på hundrede kilometer. Og dette skib kæmper naturligvis også, for titusindvis af kraftige artilleriløb kan ikke dømmes til passivitet. Flagskibet ultra-slagskib forsøger dog at agere synkroniseret med andre store skibe. Fjenden kan ikke få den mindste chance for at ødelægge flagskibet, hvor hovedkommandoen for eskadronen af rumhæren i Det Store Rusland er placeret.
  Overraskende nok er generalkommandanten og monarken bare et embryo, der ligger i livmoderen. Moderen selv er nedsænket i en tilstand af suspenderet animation, da udførelsen af hendes pligter ellers ville være for smertefuld. Og funktionen af den allerede tilstrækkeligt udviklede embryonale monark, som har lemmer og, vigtigst af alt, en ret stor hjerne, er sikret af talrige kybernetiske enheder. Selve embryoet, der regerer over det store russiske imperium, føles ganske behageligt.
  Ja, selvfølgelig, og han er tynget af behovet, han har været inde i sin mor i flere år nu. Man kan kun drømme om at løbe eller flytte noget. Og det er smertefulde drømme, fordi fødslen betyder øjeblikkelig forsvinden. Embryonet kommunikerer med omverdenen ved hjælp af scannere. Selvfølgelig viser de ikke den embryonale kommandørs virkelige udseende, men et billede, der er mere i stand til at inspirere tillid. Især dukker en smuk ung mand op i form af en ufødt konge. Han giver ordrer til tropperne med en klar, kommanderende stemme:
  - Brug princippet om elastisk forsvar. Som for tusinder af år siden brugte svagere kræfter, ringere i antal, det utvivlsomme faktum, at en mindre masse er meget mere mobil end en stor. Da en mager masse er karakteriseret ved ubetydelig inerti!
  Pigemarskalen bekræftede:
  - Selvfølgelig... Hærens evne til at manøvrere er nøglen til sejr. Selvfølgelig skal ekstremer undgås. Myren er jo ikke dyrenes konge!
  Den embryonale kommandant smilede:
  - De mest dødelige væsner er bakterier. Selvom nej, måske ikke engang vira! Selvom den er en primitiv organisme, er den effektiv! Her samlede fjenden enorme styrker, fra næsten hele universet, hvilket betyder, at han blotlagde de resterende områder.
  Elf Marshal Fego med lilla og orange pigtails bemærkede:
  - Nogle gange er en tilsyneladende ubetydelig fordel på en begrænset del af fronten nok til at vinde. Dette er et mærkeligt aksiom for mange kampe, af forskellige civilisationer!
  Fosterkejseren klukkede gennem scannerne:
  - I det her tilfælde kigger du på roden.
  I mellemtiden forsøgte Dermostans armadas at reorganisere sig på farten. En meget betydelig reserve nærmede sig dem bagfra. Tusindvis af store rumskibe og millioner af mindre skibe gik ud ved hjælp af klokkeformationen. Som et resultat steg parasitternes brændende kraft mærkbart. Pigemarskalen sagde begejstret:
  - Her er endnu et trumfkort kastet af bastard-modstanderen. Ikke desto mindre var vores rekognoscering ikke helt på højde, muligheden for at indføre et så stort antal styrker var ikke forudset.
  Kejserens hologram i form af en dreng sparkede til sværdet. Drivmidlet ramte porten. Det eksploderede næsten øjeblikkeligt. Først er der et blitz, der æder øjnene væk, og derefter væksten af en lilla svamp, der ødelægger alt inden for rækkevidden af slagskibets pistol. Hologram-drengen sagde:
  - Det er fænomenal målscoring! Nå, lad modstanderne give alt. Jeg har en overraskelse forberedt til ham.
  Elf Fego så på billedet af slaget med en vis tvivl. Dermostans armada så smerteligt formidabel ud. Især ultra-slagskibe, hvis diametre nåede to hundrede og halvtreds kilometer. Alven huskede pludselig sin hjemplanet... Naturen der er idyllisk, der er ikke engang blodsugende insekter. Og løver... Altså, ikke ligefrem løver, men hybrider med kornblomster. Generelt er dette et smukt dyr: kroppen er en kornblomstblomst, og den gyldne manke udvikler sig i vinden. Desuden skifter kornblomsterne nuance... Her er direkte grimhed rettet både mod mennesker og nisser.
  Den blonde marskal sagde:
  "Vi ved ikke, hvor mange reserver fjenden har, men det forekommer mig, at det er på tide at flytte vores bagholdsregiment."
  Den embryonale kejser protesterede:
  - Nu er det ikke tid til at vise dine kort!
  Pigemarskalen forsøgte at argumentere:
  "Hvis vores folk dør, vil der ikke være nogen tilbage at kæmpe!"
  Og så blev den embryonale kommandant fundet:
  "Du kan ikke vinde en krig uden ofre." I skak kan du, men i en rigtig kamp kan du ikke! Krigens nådesløse lov er, at tab er som regn, der vander sejrens skud, du skal bare sørge for, at tab ikke udvikler sig til et regnskyl, der skyller skuddene væk! - Så blev hologrammet sendt fra livmoderen pludselig venligere i ansigtet. - Men tro ikke, at for at reducere tab, især fra ilden fra ultra-slagskibe, lad rumskibene i Det Store Rusland trække sig tilbage i en spiral.
  Alfemarskalen støttede embryokommandanten:
  - Det er det, det er den eneste måde. Det vides endnu ikke, hvor mange styrker fjenden vil være i stand til at smide ud af underverdenen.
  Faktisk prøvede Shitmostans rumskibe at bevæge sig i en tæt flok. Samtidig sparede de slet ikke ammunition og kastede missiler mod millioner uden overhovedet at bekymre sig om treffets nøjagtighed. Det virkede som om, at milliarder af tændstikker blev slået hen over vakuumet for at blusse op i hyperplasma, brænde alt levende og bevæge sig og derefter gå ud. Russiske krigere skyder meget mere præcist, men fjendens grove dreadnought tordnede, som et fyrværkeri, og spredte fragmenter som konfetti. Dødelig konfetti, der skød flere både i Dirmostan ned. Og antallet af ødelagte fregatter af bastardcivilisationen er fuldstændig uoverskueligt. Det er rigtigt, at russiske skibe dør. Her styrtede den beskadigede krydser i desperation som en russisk kampvogn på Kursk Bulge og ramponerede fjendens ultra-slagskib. Hundredtusinder af liv blev afbrudt på én gang, og ilden brændte, som om et gigantisk gasrør var blevet sprængt i luften.
  Dværgmarskalen bemærkede dystert:
  - De bøjer os, men vi giver ikke op! - Den firkantede kommandant bemærkede (eller rettere hans holografiske billede, dværgen selv var på et andet skib af Gross-Dreadnought-klassen!). - Det ville være nødvendigt at iværksætte i det mindste nogle modangreb på fjendens kommunikations- og forsyningslinjer.
  Fosterkejseren smilede gennem sit drengeagtige hologram.
  - Hvad, efter din mening, er jeg en taber!
  Dværgmarskalen gryntede og spredte sine poter:
  "Men de sparer overhovedet ikke ammunition." Det betyder, at de har nok. Er det ikke sådan, min herre?
  Embryo-kejseren protesterede:
  - Nej ikke sådan her! En stor kommandør er mere værdifuld end hans hoved, så en hjelm af forsigtighed og en camouflage af list vil ikke skade ham! Kort sagt, fjenden er stadig i den søde illusion, at alt er godt med ham, men faktisk er vores sejr allerede tæt på! At slå uventet er ensbetydende med at erstatte en knytnæve med et legeret stålsværd!
  
  
  WITTMAN ER LEVENDE
  En lille ændring i historien forbundet med nazisternes store succes under offensiven ved Ardennerne. Nazisterne rykkede hurtigere frem, var i stand til at krydse broer og erobre varehuse med våben, ammunition og brændstof. Succesen blev også lettet af Wittmanns deltagelse i strejken, som i modsætning til den virkelige historie ikke døde! Og hvad? Rigtige helte dør aldrig og er udødelige! Wittman fortsatte med at kæmpe og scorede. Efter ødelæggelsen af den to hundrede kampvogn blev han det første og hidtil eneste tankskib, der blev tildelt ridderkorset af jernkorset med egetræsblade, sværd og diamanter.
  Wittmanns geni ændrede lidt historiens gang. Og tyskerne viste sig at være lidt heldigere, hurtigere, mere effektive. Og de lykkedes med det, der næsten skete i den virkelige historie, men der manglede blot et par timer. Og så blev pakhusene erobret, og den tyske hær fik knusende magt. Som et resultat blev Bruxelles erobret, og hundredtusindvis af britiske og amerikanske soldater blev taget til fange.
  Stalin havde endnu ikke travlt med at angribe, da han ønskede, at de allierede skulle blive kraftigere besejret i Vesten.
  Kampene viste, at Tiger-2 er et meget effektivt våben både hvad angår bevæbning og frontalrustning. Tyskerne, da de så, at den røde hær var passiv i øst , satte yderligere enheder ind i kampen og begyndte at bygge videre på deres succes. Fritz anskaffede også den nyeste selvkørende pistol E-25, som var lille i størrelse og vægt, men havde stærke våben og gode rustninger, og vigtigst af alt mobilitet.
  Som et resultat, nye sejre... Nu er Krauts i Paris. De indtager den franske hovedstad igen.
  Og det er det, Stalin ønsker - at de allierede bliver dræbt, og så vil USSR få hele Europa.
  Stalin er en snu ræv... Men Churchill er heller ikke en idiot. Da Roosevelt døde, underskrev han og Truman en våbenhvile med Det Tredje Rige. Samtidig med at trække resterne af de besejrede tropper tilbage fra Frankrig. Og selvfølgelig med en fuldstændig udveksling af krigsfanger, og endda med levering af brændstof og forsyninger til Det Tredje Rige.
  Tyskland svarede ved at ophæve antisemitiske love. Jøderne blev dog i lejrene, men de blev ikke brændt, de blev kun tvunget til at arbejde, og amerikanerne sendte dåsemad og korn til lejrene.
  Tyskerne havde frie hænder i Frankrig og Italien. Nu fremsatte Stalin et forslag om en særfred. Men Hitler afviste det. I juni begyndte Fritz-offensiven. De første E-50 kampvogne kom ind i serien. Men som det viste sig, var bilen ikke helt vellykket. Dens vægt forblev høj, næsten 65 tons, med en lavere silhuet end Tiger-2'erens, men rustningen var af samme tykkelse, tydeligvis utilstrækkelig, især på siderne. 88 mm kanonen med en løbslængde på 100 EL viste sig at være noget bedre. Hun affyrede tolv skud i minuttet.
  Køreydelsen blev tilføjet af en mere kraftfuld motor, der accelererede op til 1200 hestekræfter. Generelt forbedrede tanken sig selvfølgelig i forhold til Tiger-2 og havde en lidt mere rationel hældning af pansret, men forblev sårbar fra siderne.
  E-100 var bedre beskyttet, men dens tunge vægt gjorde transport og kampbrug vanskelig. Den mest succesrige var den selvkørende pistol E-25, med en meget lav silhuet af frontalpanser på 120 mm, en stor hældning og sidepanser på 82, og en kanon til Tiger-2, det var den bedste selv- fremdrevet våben fra Wehrmacht og Anden Verdenskrig. Den accelererede til halvfjerds kilometer i timen - en motor på 700 hestekræfter, og endda rikochetterede IS-2-skaller ind i panden.
  Tyskerne slog hovedstødet fra Ungarn og forsøgte at redde Budapest, som stadig var omringet. Kampene var ekstremt hårde.
  Offensiven begyndte den 22. juni, og den røde hær byggede et meget kraftfuldt forsvar. Tyskerne har stadig få E-serie kampvogne, kun E-25 selvkørende kanoner i ret store mængder - de er ret nemme at fremstille og billige. Her ligger to piger i bikini i den. Køretøjet er lavere end halvanden meter og takket være dette er det så godt beskyttet og bevæbnet med en relativt lav vægt.
  To piger, Charlotte og Gerda, liggende, skød mod sovjetiske våben. Foran dem bevægede bittesmå biler sig, styret af radio, og ryddede minefelter.
  Røde Charlotte affyrede kanonen. Hun væltede den sovjetiske pistol og rystede på brystet, knap dækket af en tynd stribe stof. Og hun kurrede:
  - Rasende ild af hyperplasma!
  Og så vil Gerda daske med hendes bare tæer. Og han kvidrer:
  - Jeg er en meget sej pige og ikke dårlig...
  Den selvkørende pistol bevæger sig selv. Og fra tid til anden stopper det. Hendes frontalrustning er kraftigt skrånende, og det giver god beskyttelse. Sovjetiske våbengranater er følsomme over for rikochet. Og intet truer sådan en selvkørende pistol frontalt. De kan stadig ramme siden. Men pigerne har ikke travlt. Den effektive selvkørende pistol er SU-100 overlegen i panserbrydende, og er desuden bedre beskyttet, mere mobil og samtidig lettere.
  Og den røde hær har ikke tørvarer nok. Hovedsageligt T-34-85 kampvognen, som ikke er kraftig nok med sin pistol og har svag rustning. Og den tyske selvkørende pistol E-25 er i øvrigt lettere, meget stærkere i panser og kanoner.
  Pigerne kæmper... Meget smuk og ung. Og deres selvkørende våben bomber og kaster...
  Fritz formåede til sidst at bryde igennem til Budapest. En overbevisende sejr, omgivet af sovjetiske enheder. Mange blev fanget og dræbt.
  Det er rigtigt, at nazisterne led betydelige tab. Og der er ikke så meget styrke. Tja, hvis der stadig produceres udstyr, så er menneskelige ressourcer ikke nok.
  Og børn og kvinder bliver indkaldt til hæren. Eller udlændinge, men de er ikke pålidelige nok.
  Kampene fortsætter dog... Den Røde Hær gør meget stædigt modstand, med mange defensive linjer. Tyskerne rykker yderligere hundrede kilometer frem og stopper. Jeg har ikke kræfter nok. Og den Røde Hær går selv i offensiven. Men den er heller ikke særlig vellykket og skubber tyskerne lidt til side.
  Indtil vinteren kommer... Frontlinjen stabiliserer sig. I januar 1946 ville Den Røde Hær rykke frem i Østpreussen og Polen, men gjorde kun få fremskridt.
  Tyskerne vugger ikke med båden om vinteren. Kampene er blodige. Men frontlinjen er langsom...
  Og en periode, der er karakteristisk for Første Verdenskrig, begynder. Frontlinjen bliver inaktiv. Tyskerne og udenlandske divisioner rykker frem om sommeren, og den røde hær om vinteren. Og ingen kan opnå væsentlig succes.
  År efter år med krig fortsætter. Tyskerne er noget foran USSR i udviklingen af jetfly. USSR introducerede MIG-15 i masseproduktion først i 1949. Men på dette tidspunkt havde tyskerne ME-462 og XE-362. Og vigtigst af alt, skivefly, som er umulige at skyde ned fra en kraftig laminær jet med håndvåben.
  Kampvognene har den tyske "E"-serie... I modsætning hertil dukkede T-54 og IS-7 op. Men tyskerne lancerede så AG-serien - en mere avanceret pyramideformet.
  Men ingen havde en fordel. Frontlinjen forbliver på plads.
  Indtil Stalin døde i marts 1953...
  Og her, ved at udnytte en vis forvirring i partiledelsen og kampen om magten, var tyskerne i stand til at opnå succes. Men så efter arrestationen og henrettelse af Beria, udnævnelsen af Vasilevsky, den store strateg, til den øverste øverstbefalende, og styrkelsen af lederen af statens forsvarskomité Malenkov. Frontlinjen har stabiliseret sig inden for Europas grænser.
  Mens der var en periode med kamp om magten i USSR, var tyskerne i stand til at nå Neman og generobre Balkan, Rumænien, Bulgarien, Slovakiet, Grækenland, Albanien og genvinde fuld kontrol over Europa.
  Men frontlinjen stabiliserede sig igen allerede på grænsen til USSR i 1941...
  Og så december 1955... Den Røde Hær rykker ifølge traditionen frem igen om vinteren. Hvor mange år har krigen varet? Horror fjorten og en halv! Og der er ingen ende i sigte!
  Så længe Hitler er i live, vil krigen ikke ende. Malenkov er tilbøjelig til fred inden for de samme grænser indtil 22. juni 1941. Men Hitler er stædig og vil vinde for enhver pris!
  Den Røde Hær rykker frem. Den nyeste IS-12 kampvogn går i kamp. Et køretøj med en 203 mm kaliber pistol. Det er en stor en med ti maskingeværer. Og seks piger - besætningsmedlemmer. De prøver den allerførste model af tanken. Er den ikke for stor og tung? Er maskinen effektiv? Pigerne er trods jul den 25. december og frost i bare bikini. Sandt nok har tanken den nyeste gasturbinemotor, og den er varm. Derudover er de seks piger ikke selv simple.
  De har kæmpet siden enogfyrre. Og vi vænnede os til at være næsten nøgne i al slags vejr. Faktisk, når du er i bikini hele tiden, holder du op med at føle dig kold. Og huden bliver elastisk og slidstærk.
  Piger kører en dræbermaskine med bare ben. De er virkelig søde og smukke.
  Alenka er chefen her og besætningschefen. Hvad har pigen ikke set i fjorten et halvt års krig? Hvor har hun været? Fronten er gået fra Brest til Stalingrad, fra Stalingrad til Vistula, og nu rykker de frem i Bialystok-området. Selve Bialystok ejes stadig af tyskerne. Frontlinjen blev stabil. Og de gravede en anstændig mængde skyttegrave.
  Så faktisk er krigen uendelig... Og den kan fortsætte i mere end et år. Og hvad vil denne stædige Hitler?
  Heller ikke her ønsker USA og Storbritannien fred mellem USSR og Det Tredje Rige. De ønsker, at begge sider fuldstændig udsletter hinanden.
  Pigerne på IS-12 bevæger sig fremad. Tankens frontalpanser er 450 mm i en vinkel. Projektilerne preller af. Og pigerne fyrer tilbage.
  Men der er kun en sådan tank i USSR indtil videre. IS-10 er allerede i produktion, men vejer halvtreds tons. IS-7 produceres stadig som T-54. T-55 er også dukket op blandt masserne, men indtil videre er den bare på vej i produktion. Tyskerne har pyramideformede kampvogne. Også meget stærk og perfekt. Og højtrykspistoler med korte løb.
  Så kampen forude er den mest alvorlige. Natasha og Anyuta skyder fra en kraftfuld skibspistol og hviner:
  - Vores flag vil være over Berlin!
  Og de blottede deres hvide, perlefarvede tænder. Og du kan ikke stoppe pigerne med miner.
  To granater ramte frontalrustningen... De rikochetterer. Nej, IS-12 er en seriøs bil, og du kan ikke tage den så let.
  Men IS-7, der bevæger sig til pigernes højre hånd, ser ud til at have fået et slag fra en højtrykskanon og stoppet. Skadede den smukke fyr.
  Alenka, der bøjer sine mavemuskler, synger:
  - Alt umuligt er muligt i vores verden, opdagede Newton, at to og to bliver til fire!
  Kampene fortsætter stadig med uformindsket styrke. En sovjetisk kanon rammer tyskerne. Stor Marusya sætter skaller ind i buksen. Dette er pigers liv og skæbne. Og de synger:
  - Ingen vil stoppe os, ingen vil besejre os! Russiske ulve knuser fjenden, russiske ulve - en hilsen til heltene!
  Augustine, der affyrer med maskingevær, siger:
  - I en hellig krig! Det bliver vores sejr! Russisk flag frem, ære til de faldne helte!
  Og igen brøler morderpistolen og lyder:
  - Ingen vil stoppe os, ingen vil besejre os! Russiske ulve knuser fjenden, de har en hård hånd!
  Maria, denne pige med gyldent hår styrer tanken og knirker:
  - Lad os knuse fascisterne hårdt!
  Tyskerne har det svært, kampene raser også i himlen. Men indtil videre er MIG-15 underlegen i hastighed og bevæbning i forhold til de tyske mærker. Kampen foregår ulige.
  Huffman, denne vidunderlige ace-pilot, gjorde en god karriere i krigsårene. Mere præcist, vidunderligt og fantastisk. Efter at have nået tre hundrede fly modtog han Ridderkorset af Jernkorset med sølv egebladssværd og diamanter. Da han nåede fire hundrede nedskudte fly, modtog han jernkorsets ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter. For fem hundrede fly modtog han Den Tyske Ørneorden med diamanter, og efter tusinde efterlader Ridderkorset af Jernkorset med platin eg sværd og diamanter. Og efter at have nået to tusinde fly modtog han Ridderkorsets Storkors.
  Den unikke pilot var i stand til at opnå mange luftsejre. Og han var stadig i live. Huffman blev for nylig forfremmet til rang af general. Men han fløj stadig som privatpilot.
  Som de siger, brænder det ikke i ild og drukner ikke i vand. I løbet af mange års krig fik Huffman instinktet som en jæger. Han blev en superlegendarisk pilot og meget populær. Men han havde en stærk konkurrent - Agave, som også oversteg tallet på to tusinde nedskudte biler. Og hun var ved at indhente Huffman. Men hun er stadig meget ung, og har endnu ikke mistet en eneste fighter.
  Pigen trykkede på pedalerne med sine bare, mejslede fødder og affyrede et udbrud af luftkanoner. Og nu blev fire sovjetiske MIG-15 køretøjer skudt ned.
  Agave fniser og siger:
  - Til en vis grad er vi alle tæver! Men jeg har nerver af stål!
  Og igen vender pigen sig væk. Den skyder syv USSR-fly ned i et stød - seks MiG'er og en TU-4, og knirker:
  - Generelt, hvis jeg ikke er super, så er jeg hyper !
  Agave er selvfølgelig en tæve. Pilot fra Lucifer. Meget smuk honningblond.
  Her affyrer han endnu et udbrud og skyder otte sovjetiske MIG-15-fly ned på én gang og bipper:
  - Jeg er den mest kreative og reaktive!
  Pigen er virkelig ikke dum. Han kan alt og kan alt. Du kan ikke kalde hende privat.
  Og hendes ben er så solbrune, så yndefulde...
  Men Mirabela kæmper imod hende... I lang tid var Kozhedub det bedste sovjetiske es. Han samlede seks guldstjerner fra Sovjetunionens helt efter at have skudt et hundrede og syvogtres fly ned. Men så døde han. Så kunne ingen slå hans rekord. Og først for nylig overgik Mirabela Kozhedub. Og efter at have skudt over hundrede og firs fly ned, blev hun en syv gange helt i USSR.
  Dette er en Terminator-pige! En som hende vil stoppe en galoperende hest og gå ind i en brændende hytte.
  Og endnu køligere.
  Mirabela havde en svær skæbne. Jeg endte i en børnearbejdskoloni. Barfodet og iført en grå kjortel huggede hun skoven ned og savede stammer. Hun var så stærk og sund. I hård frost gik hun barfodet og i fængselspyjamas. Og i det mindste en gang ville jeg nyse.
  Dette fænomen blev naturligvis også noteret ved fronterne. I lang tid kæmpede Mirabela i infanteriet og blev derefter pilot. Mirabela modtog sin første ilddåb i slaget ved Moskva, hvor hun gik umiddelbart efter kolonien. Og der viste han sig sej.
  Hun kæmpede barfodet og næsten nøgen i den hårde frost, der bogstaveligt talt lammede Wehrmacht. Hun var sådan en forbandet, uovervindelig pige. Og det lykkedes til fulde.
  Mirabela troede på USSR's forestående sejr. Men tiden går. Der er flere og flere ofre, men sejren kommer ikke. Og det bliver virkelig skræmmende.
  Mirabela drømmer om sejre og præstationer. Hun har syv stjerner i USSR - dette er mere end nogen anden! Og for fanden, hun fortjener sine priser! Og han vil fortsætte med at bære militærkorset. Selvom Stalin døde, lever hans arbejde videre!
  En pige kommer ind og hænger ud... Skyder en tysk XE-362 ned og knirker:
  - Kunstflyvning! Og et pokkers nyt mandskab!
  Virkelig sej pige. En rigtig kobra er i stand til meget.
  Mirabela er en ny stjerne...
  Kampene fortsætter i flere dage, indtil det nye år kommer... Den sovjetiske IS-12 fik skader på rullerne og sporene - den er ved at blive repareret. Ja, sådan en grusom og nådesløs krig. Og hvor længe vil det vare?
  Og alt sammen fordi Wittman overlevede kampene i Vesten.
  Wittmann selv kæmpede i en kampvognsbesætning i nogen tid. Efter at have bragt greven til tre hundrede køretøjer, ikke medregnet kanoner, morterer, lastbiler, motorcykler og andre ting, blev han tildelt: Ridderkorset af jernkorset med gyldne egeblade, sværd og diamanter og blev forfremmet til general.
  Hvorefter han ikke længere kæmpede. Men han kommanderede den sjette, SS-kampvognshær.
  Kurt Knipsel blev Wehrmachts mest succesrige tank-es. Men først efter fem hundrede ødelagte kampvogne modtog han jernkorsets ridderkors.
  På en eller anden måde blev han frataget priser. Sandt nok, efter at have nået tusinde kampvogne, modtog han endelig: ridderkorset af jernkorset med sølv egeblade, sværd og diamanter.
  Kurt Knipsel er en meget effektiv kampmaskine. Kæmpede i forskellige kampvogne. Han var både skytter og kommandør. I lang tid gik jeg foran alle uden konkurrence.
  Men den smukke Gerda var allerede i stand til at indhente ham. Pigerne kæmpede godt. Men så havde de en pause. Alle fire skønheder blev gravide og fødte et par: en søn og en datter. Men efter pausen rettede de hurtigt op for det.
  Og nu er Gerda gået uden om Knisel .
  Hvordan kan de undgå at komme rundt? De kæmper barfodet og i bare en bikini. Pigerne holdt endnu en pause og fødte børn igen. Og nu nærmede vi os antallet af to tusinde ødelagte kampvogne. Og de kunne regne med en hidtil uset belønning: Stjernen fra Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Det er pigerne!
  Gerda skyder mod den sovjetiske bil. Han river tårnet af og skriger:
  - Jeg er en fandens ting!
  Og han skyder igen. Gennemtrænger T-54. Og knirker:
  - Hjemlandet Tyskland!
  Pigen rykker. Og hun er meget aktiv... Ja, hun har sådan en strategisk streak. Det er allerede 1956... Krigen bliver ved og ved... Vil ikke stoppe. Den Røde Hær forsøger at rykke frem forskellige steder. Men pas på, der er få menneskelige ressourcer tilbage.
  Og Rusland bløder.
  Den Røde Hær forsøger at rykke frem mod Rumænien. Og så var der kraftig artilleri-spærreild, skyderi og drab.
  Men fjenden venter. Tyskerne har den mest populære kampvogn, AG-50. Den er overlegen i forhold til T-54 i beskyttelse, især på siderne og måske i pistolens panserbrydende kraft, men den er tungere. Sandt nok er tyskerens hastighed højere på grund af gasturbinemotoren.
  Den tyske kampvogn skyder og scorer.
  Margarets mandskab kæmper. Kæmper med koldt blod. Tyske piger skyder en sovjetisk kampvogn ned. Og de knirker af fornøjelse.
  Ja, og du kan ikke komme igennem her...
  En diskos styret af Albina og Alvina cirkler på himlen . To blonde piger bliver ramt af sovjetiske biler. Og de gør det mesterligt. De fuldstændig usårlige diskusvæddere Migi og Tu. Dræber bil. Og krigerne presser deres bare tæer. Og de giver ikke den røde hær en chance i himlen.
  Skiveflyet er noget, som USSR-videnskabsmænd ikke kan kopiere. Dette er noget, der ikke er fundet modgift mod. Og tyskerne føler sig meget selvsikre i luften. Og de kæmper som troldmænd med en tryllestav.
  Albina pegede sin diskos mod fjenden og knirkede:
  - Hvis der er en Gud, så er han tysker!
  Alvina, der knuste fjenden, bekræftede:
  - Absolut en tysker!
  Og pigen lo... Generelt var hun også træt af den endeløse krig. Tja, tyskere og russere dræber hinanden. Mere præcist, Den Røde Hær og Wehrmacht. Men frontlinjen er stadig ubevægelig... Og der er ingen ende eller kant i sigte.
  Krig... Dette er allerede en realitet. Krigere født efter krigens start kæmper i himlen og på jorden.
  For eksempel Hans Feuer. Den yngste modtager af Jernkorsordenen, første klasse. Og så blev han den yngste modtager af Ordenen af Ridderkorset af Jernkorset for tilfangetagelsen af en sovjetisk general.
  Ja, det er faktisk meget fedt.
  Hans Feuer er en desperat fighter. Drengen kæmper som en kæmpe, og det er isnende koldt om vinteren, kun iført shorts.
  Det her er virkelig meget fedt!
  Hans blev berømt i århundreder!
  Og generelt foregår sådan en utrolig og intens krig her... Enhver AI falmer.
  Og i Rumænien kan Den Røde Hær ikke trænge ind i det tyske forsvar. Begge sider led tab. Januar tikker forbi... Og hver dag bliver flere og flere mennesker dræbt og såret.
  Der er ingen begyndelse eller ende på sindssyge.
  Agave er på himlen igen og skyder sovjetiske køretøjer ned. Hun er jæger og rovdyr. Slår fjenden.
  De biler, hun ramte, falder ned. Og så skyder pigen mod jordstyrkerne. Slår IS-7 ud. Og han griner:
  - Jeg er den bedste! Jeg er pigen, der dræber fjender!
  Og igen overføres det til luftmål. Dette er ødelæggeren af kampvogne og alle køretøjer, der flyver og skyder.
  Nå, det er det, der koger forrest. Og på hjemmefronten forsøger videnskabsmænd at skabe noget dødeligt. Selvom det ikke fungerer bedst.
  Men her er en lille tank AG-5. En maskine på syv tons. Bestå kampprøver. Og gnaver og gnaver fjenden.
  Og når det er tid til at synge, vil ingen stoppe os eller besejre os!
  AG-5'eren skynder sig og skyder, mens den går. Og sådan en tank kan ikke stoppes. Og skallerne rikochetterer.
  Og inde i bilen sidder en ti-årig dreng, Friedrich, og knirker:
  - Og jeg bliver virkelig en super fighter!
  Og igen skød han... Og det rammer selve midten af tårnet. Og dens ødelæggende kraft, selvom den er lille i kaliber, er kolossal.
  Og på himlen kæmper Helga. En barfodet pige i bikini er ved at taste regningerne. Og glæder sig over hans fantastiske succeser.
  Og Agave kommer foran... Og kæmper også.
  Det er allerede februar 1956... Den Røde Hær var ikke i stand til at opnå succes nogen steder. Men tyskerne kan heller ikke rykke frem. Formidable underjordiske kampvogne går i kamp. Men de er rent taktiske.
  Pigerne skyndte sig under jorden, ødelagde et batteri af sovjetiske kanoner og vendte tilbage.
  Samtidig blev et par pionerer taget til fange. Pigerne strippede de fangede drenge og begyndte at torturere dem. De slog pionererne med ståltråd og steg derefter deres bare hæle med ild. Så begyndte de at brække mine tæer med en varm tang. Drengene hylede af vild smerte. Til sidst brændte pigerne stjerner ud på deres bryst med et varmt strygejern og knuste deres mandlige perfektioner med deres støvler. Det sidste afsluttede pionererne, og de kollapsede af smertefuldt chok.
  Pigerne viste kort sagt præstationer i topklasse. Men igen opnåede tyskerne intet væsentligt.
  Kraftige selvkørende kanoner: "Sturmmaus", affyret mod sovjetiske stillinger. De udførte en masse ødelæggelse og ødelæggelse. Men et sovjetisk angrebsfly slog et af køretøjerne ud, og Krauts vendte tilbage.
  Nazisterne forsøgte at bruge disketter til at knuse sovjetiske batterier. Pindsvin og sprængstoffer blev brugt mod dem. Der var en total udveksling af slag.
  Her er Albina og Alvina igen på deres flyvende tallerken. De peger med deres bare tæer ved at trykke på joystick-knapperne og gør det ekstremt behændigt.
  Pigerne udviser selvfølgelig den højeste kunstflyvning. De trak deres diskos, og et dusin sovjetiske flyvemaskiner blev skudt ned.
  Albina kvidrer:
  - Rasende byggemandskab! Der vil være en starfall!
  Og han vender sin bil igen. Og pigerne ødelægger den røde hær. Desuden grundigt...
  Alvina skyder også et dusin sovjetiske fly ned og knirker:
  - Skøre piger, og slet ikke jomfruer!
  Det sidste er sandt. Parret havde det meget sjovt med mændene. Og hun lavede alle mulige ting. Piger elskede mænd - det glædede dem! Og især hvis du arbejder med tungen.
  En pige af højeste rang... De torturerede pioneren... Først klædte de ham af og hældte et par spande vand ned i hans hals. Så bragte de et varmt jern til den opsvulmede mave. Og hvor brændte de! Pioneren skreg af vild smerte... Der var en brændende lugt.
  Alvina slog ham på siden med en varm ledning. Og hvor vil han gerne grine... Det er meget sjovt.
  Så sang hun:
  - Jeg er træt af at harve bagenden - jeg vil drille min lykke!
  Og hvor vil han grine! Og han vil blotte sine perlefarvede tænder! Denne pige elsker at dræbe, hvilken pige!
  Og pigens ben er alle bare og yndefulde. Hun elsker at gå barfodet på kullene. Og også for at fordrive tilfangetagne pionerer. De hviner så meget, når deres hæle er stegt. Selv Alvina finder det meget sjovt. Og Albina er også en pige, lad os se det i øjnene - super! Hvordan man albuer en modstander i hagen. Og han knirker:
  - Jeg er en pige af højeste klasse!
  Og blotter sine perlefarvede tænder. Som glimter som poleret. Og krigeren er imponerende! Dette kan være noget, der ikke kan siges i et eventyr eller beskrives med en pen!
  Begge krigere vælter sovjetiske MiG'er på himlen. Skønhederne er aktive. Der er ikke den mindste tvivl i dem. Og sådan vild og ekstatisk skønhed.
  Krigerne styrer joysticket med deres bare fødder og angriber russiske biler. Når de trykker på , vil de knuse kæmperne, som om de rammer krystal med en kølle. Pigerne er hensynsløse og nådesløse. De indeholder vredens kraft og lidenskabens flamme. Og tillid til sejren. Også selvom krigen har stået på i femten år. Men det vil heller ikke slutte. Albina og Alvina er på toppen af deres popularitet. Og de ønsker ikke at trække sig tilbage eller stoppe et øjeblik. Og de bevæger sig mod sig selv og ramler fjenden.
  Albina, der vælter sovjetiske fly, skriger:
  - Pigen er træt af at græde, jeg vil hellere drukne bastskoen!
  Og hvordan han griner og blinker med sine perletænder. Og hvordan hun nu vil have en mand. Hun elsker at voldtage mænd. Det er hun meget tilfreds med. Han tager dig og voldtager dig.
  Albina brøler:
  Pigesex er sex
  Her er der store fremskridt!
  Og krigeren vil bryde ud i grin... Og lad os dræbe alle vores fjender igen. Hun har en masse energi. Og fuld af muskelstyrke.
  Og Alvina vil brøle:
  - Lad os slå fjenden i stykker!
  Og krigeren vil begynde at grine aktivt! Og jeg forestillede mig, hvordan hendes fyre potede. Men lad os bare sige det er dejligt.
  Marts er allerede over os... Solen skinner mere og mere. På den første forårsdag løber russiske drenge barfodet gennem den smeltede sne. De griner af sig selv, griner af sig selv og viser deres figner til tyskerne.
  Pionerer med røde slips, korte klipninger, nogle af dem endda kortere. De løber og hopper. Deres bare fødder bliver næsten ikke kolde. De er blevet meget grove. Piger løber også, også uden sko. De lyserøde, runde hæle funkler i solen. Vidunderlige sovjetiske piger. Slank, atletisk, vant til at nøjes med lidt.
  Og alle griner og griner af deres tænder... Den første dag i foråret er ægte glæde og tørst efter lys og skabelse!
  Og der er en luftkamp på himlen. Mirabela, dette er den sovjetiske pilot nummer et, der skyder et andet tysk fly ned. Og som altid er pigen kun iført bikini. For evigt ung og falmer aldrig. Sådan er den åndelige styrke, der er gemt i hende.
  Mirabela elsker dog også, når mænd rører ved hende. Hun kan virkelig godt lide det. Det er derfor, hun er pilot... Når en piges nøgne, muskuløse krop æltes af mænds hænder, er det en sand fornøjelse. Og rigtig sjovt!
  Mirabela rammer en anden nazistisk bil og hvæser:
  - Jeg er en pansret tæve!
  Pigen rammer endda kontrolpanelet med sine bare, runde hæle. Hun er smuk. Og uforlignelig.
  Mirabela slipper ud af det. Og Agave flyver hen mod hende. Endelig mødtes de to mest succesrige kvindelige kriger-piloter. De skyder på hinanden fra et rundhus. De forsøger at få det på afstand. Men det fungerer ikke særlig godt. Begge skønheder flyver af skydelinjen. Og de blotter deres tænder aggressivt. Tja, kvinder er tæver. De ser hinanden hårdt ind i øjnene. Mere præcist, frontalt, og de skyder igen. Den tyske ME-562 er stadig bedre bevæbnet end MIG-15, og det sovjetiske køretøj blev skudt ned...
  Men det lykkes Mirabela at skubbe ud og miste sit fly for første gang i sin flyvekarriere. Det værste er, at hun endte på fjendens territorium. Og det her er dårligt. Ja, sådan enestående skæbnedrejninger. Og den 1. marts 1956 ændrer verden sig, men Führerens styre i det kybernetiske spil består.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"