Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jung Boy והמשימה הסודית

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    שוב, אדוארד אוסטרוב הערמומי, כעת בתפקיד של נער משרת מן השורה, חודר לעיר שבה נמצא המושל ממש במאורה שלו. כתוצאה מכך מתרחשת התקפה ערמומית ונועזת של פיראטים, ופורצת קטטה רצינית.

  JUNG BOY והמשימה הסודית
  הערה
  שוב, אדוארד אוסטרוב הערמומי, כעת בתפקיד של נער משרת מן השורה, חודר לעיר שבה נמצא המושל ממש במאורה שלו. כתוצאה מכך מתרחשת התקפה ערמומית ונועזת של פיראטים, ופורצת קטטה רצינית.
  . פרק מס' 1
  נערות רבות התיזו על הסיפון המבריק של ספינת הפיראטים ברגליהם החשופות והשריריות. לוחמי פיראטים היוו את רוב הצוות על הפלנטה הזו, שלא היה מאוד מפותח מבחינה טכנולוגית או קסומה.
  אבל הכוח על הספינה היה שייך בעיקר לגברים.
  רוורנבה ושלושה אנשים נוספים, ביניהם הלוחם השחור אובלומובה, עזבו לפגישה; עד מהרה הצטרפו אליהם קפטן מוניטור ושישה מאנשיו, ששניים מהם לא היו קשורים למין האנושי. ילד יחף, אדוארד אוסטרוב, צייר במהירות מפה של העיר עם גפיו התחתונות.
  - העושר העיקרי כבר הועמס על ספינות ועומד לעזוב. - התחיל הצופים האמיץ. כן, ובדרך אליהם, אני יודע זאת בוודאות, יצטרפו אליהם שלוש ספינות בעלות טונה וחימוש לא נחותים מספינתנו. אנחנו חייבים למהר לתקוף את הקיפוד הזה ברובים בבוקר - סיכם אדוארד הטמבוי. ושרירי הבטן שלו, ילד שרירי מאוד, התחילו לזוז. הגיבורה השחורה, שמשחקת את תפקיד השייטת הראשית, נאנקה מהתפעלות כשהיא מביטה בילד החתיך להפליא הזה. הצעיר, החזק, הזריז, כמו קוף, אדוארד הציע מיד אפשרות אחרת. - עם תחפושות של יריבים.
  המוניטור אמר בקול נינוח:
  אני מסכים עם הילד הזה. אנחנו חייבים להכות עם עלות השחר; אני מקווה שהם מכירים היטב את הספינה שלך ולא יפתחו באש.
  - זה לא רעיון רע, אבל מחשבה אחרת עלתה בראש. - אמר רווארנבה, שנראה רק כאדם פשוט.
  עור שחור, עם שרירים גדולים, בכלל לא נשיים וצוואר שורי, אבל יפה בדרכה, עם מותניים דקות, ירכיים חזקות ושדיים גבוהים, קראה אובלומובה:
  - כן! מגניב...
  המוניטור עם חיוך אירוני (טוב, מה יכול הראש של הבריון הזה, אם כי גדול, אבל עם מצח משופע!), לברר:
  - איזה מהם?
  נושא השם, שהפך לאגדתי בעולם הזה ומחוצה לו, הודות לאפיסוס פריסט, אמר בערמומיות:
  - אם כל העושר נלקח מהעיר, אז למה לחשוף את עצמך לסיכון בהסתערות על העיר. אתה יכול לעשות את זה הרבה יותר פשוט.
  המוניטור לגם כמה לגימות עיוותיות מהגביע, ולאחר מכן ניקב את עצמו באגרופו, בדק את חוזק הלסת שלו. עם הרעיון הערמומי לתקוע טריז בין הקפטן לחברו הראשון (מי היה מאמין שהילד הזה הוא לא רק נער בקתה!) אמר מנהיג שודדי הים:
  - אני בספק אם התוכנית שהציע הנער היא פשוטה ויעילה.
  אובלומוב ניערה את שדיה הגבוהים, בקושי מכוסים ברצועה דקה של בד רקום, ומילמלה משהו בלתי נשמע בתגובה.
  Ravarnava שוב התנגד לכך. יתר על כן, הוא דיבר בצורה נחרצת בעצלתיים ובעקשנות:
  - אבל לא, יש לי רעיון אחר. מכיוון שנער הזהב שלנו הטביע את הספינה העיקרית המלווה, הדבר הטוב ביותר יהיה שנשתלט על תפקידיה.
  המוניטור התעורר לחיים, ורכן לעברו ושאל:
  - אז למה אתה מתכוון?
  והוא הציץ אל הסיפון, שלאורכו צעדו רגליהן החשופות, השזופות והשריריות של פיראטיות, כמעט בשקט. עם זאת, המראה המלאכי שלהם לא צריך להטעות אף אחד - הם יקרעו אותם לגמרי. והאסירים ייאלצו לכסות את רגליהם בנשיקות וללקק את העקבים החשופים והמחוספסים של הלוחמים, מפתים ומסוכנים.
  רווארנבה קרצה בערמומיות, וכמו ינשוף זקן נהנה:
  - יכולנו ללוות הובלות עמוסות, להביא אותם לא למטרופולין, אלא לקן הפיראטים שלנו.
  המוניטור הטיח את אגרופו על השולחן בתסכול ואמר:
  - כל כך פשוט, אבל מה אם, לפני שהם מפקידים אותנו בזה, הם רוצים להיפגש באופן אישי עם פפירוס דון גראבר?
  אובלומובה שחורת העור עיקמה את ראשה על צווארה השוורי ויצרה דו-ראשי כל כך שכל אדם, הגבר החזק והנפוח ביותר יקנא בו.
  רווארנבה התנפח והוציא את חזהו רחב כמו חומת מבצר:
  - אז מה? אני חושב שאהנה לשחק את התפקיד הזה. - ראש הפיליבסטרים הרים את אגודלו למעלה. - הרי הפלגתי חמש שנים תחת דגל הקונטרבס וחיקוי מושלם את המבטא שלהם.
  והוא גם הציץ בחלון. אחת מבנות הפיראטים כרעה עם בן זוגה על כתפיה. ואפשר היה לראות איך שרירי הרגליים המפתות, הנשיות והספורטיביות, התגלגלו כמו כדורים מהמתח.
  המוניטור, שהתעצבן מאוד מכך שלא הוא זה שהגה את הרעיון הזה, הזמזם, והנמיך בכוונה את גוון הקול שלו:
  - מה אם יפגוש אותך מישהו שמכיר את האדמירל הזה באופן אישי?
  הגיבורה השחורה והצעירה אובלומוב קראה בחיוך שחשף שיניים של נמרה:
  - מלכודת חתולים!
  רווארנבה פתח את פיו העמוק בפיהוק מעושה והשתולל:
  - וזה לא קטלני, אז ימסרו המלחים שלנו שביתה מוכנה מראש.
  המוניטור סרג את גבותיו בספקנות וסובב את פיו הקפריזי ממילא:
  - אתה חושב שאתה יכול לעזוב?
  אדוארד שתק בצניעות. ואובלומוב ניסה ללטף את רגלו החשופה, השרירית והשזופה. אבל הילד הזיז את רגלו, לא הרשה לה להיות מכוסה בכפה הגדולה של אשת גורילה אמיתית.
  ברנבא נראה מאוד בטוח בעצמו:
  "העוזר שלי יהיה איתי, לוחם שאין לו אח ורע באמנות החרב. הלוחם אדוארד, שיכול לחולל ניסים. - Ravarnava הוציא את חזהו עוד יותר. אני מקווה שהוא יוכל לעזור לי.
  המוניטור הניף אותו בכפותיו הרחבות:
  - ובכן, אני לא אלך איתך ולא אכניס את ראשי לפה של האריה. עדיף לתת לחברים שלי להתרכז לאורך החוף כדי לכסות את הרובים האלה שלא תצליחו להרוס בלגימה אחת.
  אובלומובה מלמל:
  - וגם הבנות!
  Ravarnava חייך והבטיח לחברו:
  - אוקיי, לעת עתה אנסה להשיג ניצחון מבלי לשפוך דם. אתה צריך לבחור חליפה מתאימה, נגני קונטרבס מתלבשים בפאר.
  - וגם לתפוס תיק, או יותר טוב, שידת זהב במתנה. - אמר אדוארד אוסטרוב את ההערה, שהקניט את אשת הדוב ברגל יחפה, חיננית ומסותתת, כמו של ילדה. הילד גם כועס על כך שהרעיון של הונאה מיומנת עלה לא לו באופן אישי, אלא למישהו שהוא וכנראה אחרים ראו בו מרטינט טיפש.
  הפעם המוניטור השתולל:
  - למה פזרנות כזו?
  הילד הלוחם אמר בשקט:
  - זהב יעכיר את עיניהם, טוב יותר ממסך עשן. בעזרתו נקהה את ערנות האויב.
  המוניטור היה מבולבל ומלמל:
  - פיראטים בדרך כלל לוקחים זהב, לא נותנים אותו במתנה.
  אדוארד הנער, לאחר ששוב גרם לכף רגלה השחורה של האישה הענקית להתגעגע, ציחקק והסביר:
  - בדיוק, ככה, אף אחד לא יעלה על הדעת שאנחנו פיליבסטרים. - והוא הוסיף להפליא אמת ברורה לגמרי. - לפעמים צריך לתת כדי לקבל.
  - פשוט השתמש בזהב שלך, אני לא אתן לך מטבע אחד. - המוניטור נשבר.
  - יש לנו מספיק משלנו. - ענה רווארנבה בהתנשאות.
  הפיראט נהם מבעד לשיניו:
  - זה טוב להיות עשיר.
  כאן, אדוארד שומר המצוות יירט את המבט החמדן שהטיל הפיראט המלוטש והאריסטוקרטי כלפי חוץ. מיד אובלומוב, שניצל את הסחת הדעת הרגעית, תפס את הילד ברגלו. אבל הלוחם הצעיר זעק, ורגל יחפה חמקה החוצה.
  אדוארד איים:
  - זה לא טוב לדודה בוגרת לכפות בנים!
  אובלומוב, נבוך, מלמל:
  - אני רק משחק! ולכן, אני באמת צריך אותך! יש מספיק גברים בוגרים ומכובדים על הספינה! "האישה החזקה רקעה ברגלה יחפה ונהמה. - ובכן, למה אני צריך פרחח כמוך?
  רווארנבה הלכה בהליכה רגועה אל ארון הבגדים העשיר של האדמירל.
  לאורך הדרך נראו בנות פיליבסטר יפות רבות. הם חשפו שיניים ועשו עיניים. ובידם יש להם חרבות ופגיונות, עם אבות מעוטרות באבנים יקרות.
  כמו כן, על הידיים והבהונות החשופות, נערות מענגות ענדו טבעות עם אבני חן. וזה נראה מאוד יפה.
  וכמה טעים הריחות של הבנות. פשוט נס, ניחוחות של קטורת יקרות שונות, בשמים טעימים.
  Ravarnava, לעומת זאת, ניסתה לא להיות מוסחת על ידי קסמיה הנפלאים. אתה צריך להיכנס לארון הבגדים ולבצע תחפושת. והבנות לא יעזבו אותו.
  שם החל להתנסות בבגדים של גדולי הקונטרבס. אף מדינה בחצי הכדור הזה לא התלבשה באלגנטיות ובקנה מידה גדול כמוהם. מה, עם זאת, בהתחשב בעושר של האימפריה, לא מפתיע. וככל שהדרגה גבוהה יותר, כך החליפה יוקרתית יותר. ראוורנבה התבררה כגדולה מדי, ולא הצליחה למצוא בגדים מתאימים. הוא כבר היה נואש, אבל אחרי חיפוש ארוך התמזל מזלו: בחזה מוזהב מצא סט של לבוש מעוצב עבור הרוזן קולוצ'יצ'וב , גם הוא נושא כבד מאוד. בחליפה החדשה, הקורסאר הכהה והמזוקן Ravarnava נראה מרשים מאוד.
  למה אני לא דוכס? - אמר, עכשיו פוזל, עכשיו מחליק קמטים, תוך שהוא מציץ במראה מלוטשת למדי. - אני הגדול האציל ביותר!
  מנהיג הפיראט אפילו רקע ברגליו בהנאה, רק זקנו השחור הגדול והמעט מרושל קלקל את הרושם.
  תתקשרי ל-Bloodsucker, תן לו ליישר אותי קצת.
  Ravarnava, לעומת זאת, רצה לקרוא לאישה קודם, אבל החליטה שידו של גבר תהיה אמינה יותר.
  למרות הכינוי המאיים, מוצץ הדם נראה לא מזיק מספיק. הבחור הזה, לפני שהלך לעבודת פרך, עבד כמספרה. הוא חייך מחמיא, ואז, הוציא את האביזרים, חתך בזהירות את שערו וגלח מעט את פניו המחוספסות של הפיליבסטר. הצעה ביישנית לגלח לגמרי את הזקן גררה שאגה.
  - האם אני אישה או ילדה להיפרד מכבודי? - נראה היה שרוורנבה כועס ונופף במרץ באגרופיו. "אתם ספרות, גסויות, חרפושות, ורק מעוותות את פניכם."
  מוצץ הדם נרתע, מי שמכיר את הקפטן הבכיר, הוא עלול לדקור אותו בסכין. הוא ראה טיפוסים כאלה בימי חייו. כשאחד הולך לעולם הבא בשביל מה בכך, אחר הולך לעבודת פרך.
  - ובכן, למה אתה רועד, מה אתה, שודד ים או דוקר . - Ravarnava ניסה לתת לעצמו תדמית של גדלות, שבה הצליח היטב. - עכשיו תקשיב, האם אני נראה כמו אדמירל קונטררי ?
  מוצץ הדם ניסה להחמיא למפקד האימתני:
  - כן! כל צעד שלך מראה את המוצא האריסטוקרטי שלך.
  עמדו בכניסה, שתי ילדות בעלות גוף שרירי ורזה, בקושי מכוסות על החזה והירכיים, אבל עם צמידי זהב על הקרסוליים ופרקי הידיים, נהרו:
  - כמו מלך, אתה, אדוני, יפה,
  כך היה האור ברור!
  רווארנבה זרחה ואמרה בהסכמה:
  - אני מסכים, אני מהזן של אלה שרגילים לפקד. עכשיו הפכת לסיקופנט. - ודחיפה חזקה עם כף יד רחבה על הכתף. אוקיי, לך, עשית את העבודה היטב.
  ברנבס הרפה ברחמים את מוצץ הדם, ואז פיהק, נותר מעט מאוד לפני עלות השחר, הוא היה צריך לישון לפחות מעט. אמנם הוא נולד בעולם שבו התאורה משתנה כל הזמן בלילה, וכשיש ירח מלא פי ארבעה זה אור כמו על כדור הארץ ביום בהיר, אבל עדיין, מחזורים הם מחזורים. מקצבים ביום ובלילה.
  ואפילו הבנות היפות בכניסה, שקרצו בעיניהן הספיר והאזמרגד ושיחקו בשרירי הידיים והרגליים, לא הלהיבו.
  אמנם, אם אתה מסתכל על אריחי שרירי הבטן של היפהפייה, על המלונים הבשלים של שדיה, שבהם רצועת בד דקה מכסה רק את הפטמה הארגמנית, אז לוחם כזה יקים את המתים. ואם מסתכלים גם על פניהן של היפות. הם גם צעירים. ישנם צמחי מרפא מיוחדים שמאטים את הזדקנותן של ילדות, כך שגם בגיל חמישים או שישים הן יכולות להיראות צעירות, רעניות, ללא קמטים או שיניים רקובות. נכון, תמיסות לא יהפכו את המלכה לאלמוות, אבל הן יכולות להאט את ההזדקנות.
  אדוארד חשב שבכדור הארץ הם אפילו לא יכולים לעשות את זה. אלא שבוצעו ניתוחים פלסטיים בנשים וגברים, ואחר כך תמורת יותר כסף. הילד חשב שנעורים נצחיים זה דבר טוב. עם זאת, אתה לא צריך להיות ילדותי.
  הספינה המלכותית הפליגה אל תוך המפרץ, שברי הספינה הטבועה עדיין צפו עליה, ורוב התותחים כבר היו בתחתית וצוללנים, או ליתר דיוק, יחידים מגזעים שונים שלקחו על עצמם תפקיד כזה, ניסו ללא הצלחה. להשיג את הרובים הפגומים. ובהתלהבות גדולה עוד יותר, האוצר וחפצי ערך אחרים הממוקמים על הספינה.
  את כל זה סייעו לסבול על ידי עבדות רבות עם מינימום לבוש, אבל עם שיער שופע, בלונדיני ובהיר מאוד. והכל עם נתונים ללא דופי. עשבי תיבול מקומיים לא רק חידשו את הנציגים המקומיים של המין ההוגן לעת עתה, אלא גם הפכו את הדמויות שלהם ללא רבב.
  כמובן שנעליים מטרידות רק את העבדים, כמו העבדים בבגדי שחייה, שגם הם שזופים ורזים ועובדים כאן.
  המושל פראדי סבל מכאבי ראש. הלילה, אכן, התברר כסיוטי; היופי והגאווה של הצי של אימפריית הקונטרבס, ספינת המערכה "Incinerating", עפו לאוויר. כעת המטען יתעכב כנראה בנמל, לפחות עד שיגיעו ספינות ליווי אחרות. זה לא כל כך נורא, אבל עצם העובדה שספינה כזו אבדה בעירו, מה יחשבו במקרה זה המלך והקיסר של כל הקונטרבס? כפי שיציגו זאת האצילים העקמים, במקרה הזה לא תצאו עם התפטרות בלבד.
  טוב ששרדו עבדים רבים ופיות לילה יפות, מה ששימשו נחמה על אובדן כזה.
  אבל עבדים גברים מתים כמו זבובים. וכבר יש יותר מדי עבדים. זהו המחסור החריף בזכרים בעולם הזה. והיפהפיות הטמפרמנטיות האלה כבר עינו אותו, שחקו אותו, אתה מרגיש כאילו עדר ממותות דרס עליך.
  בצאתו מארמונו העשוי משיש ורוד, הוא כמעט התעלף. ספינה יפהפייה, המזכירה כל כך את זו שעליה הלך פפירוס דון גראבר כדי לנקום בנבלים, פרשה את מפרשיה. נכון, הוא נע לאט, אבל זה הוסבר באי-סדר המדהים ששרר במפרץ.
  עבדות רבות השאירו רבות מטביעות רגליהן היחפות, בצבעים שונים, על השיש של המזח. גופות היפהפיות זרחו מזיעה, כאילו נציגי המין ההוגן נראו עשויים מברונזה יצוקה. עם המותניים הצרים האופייניים להם, ירכיים רחבות, שדיים מוצקים, פרצופים מלאכיים ופיות מלאי שיניים. כן, האם ניתן לתקן את השיניים המופקות של בנות באמצעות משחה מיוחדת? מה עם גברים? הם מסתפקים בפלאגין. וכאן, כנראה, במיוחד הזקנים, ממש מקנאים שהם התבררו כל כך נחותים.
  - שמע האל הכול יכול את תפילתנו. "המושל השתולל, מרים את גבותיו העבות. - בשעה כה קשה באה עזרה. " בתנועה גסה, קרא הלוחם לגבר מעוטר עשיר בגיל העמידה. היי, פושאנג' , תכין שולחן אצילי, אני אזמין את האדמירל לארמון.
  הרגל הבכיר השתחווה והחל לצעוק על המשרתות והעבדים, ועל הילד מדי פעם, מכריח אותם להכין בחיפזון ארוחת בוקר אצילה.
  הבנות הבריקו את רגליהן החשופות ושרו:
  הים רע בלי מים,
  והבטן בלי אוכל...
  בואו נכין פשטידה
  ויין מקרן הזהב!
  הקונטרבס הגאה היו גלויים לכולם . תוך שמירה על מראית עין של משמעת קפדנית, הקונטרבסטים המזויפים , אך למעשה פיראטים, התייצבו על מגרש המסדרים, זורחים בשריון בהיר ונקרע בקפידה. אפילו הבנות, בהזדמנות זו, עלו בחוסר רצון מגפיים ושריונות מגושמים כאלה עם קסדות שלא נעים ללבוש בחום הטרופי. ואז ירדה רווארנבה הלבושה להפליא. הוא לווה על ידי מזכירה של פולין , שהתבלט ביכולתו לזרוק סכינים, ומטבע הדברים, הלוחם אדוארד סטרג'ון, שלקח את תפקידו של נער משרת. הדבר הכי לא נעים היה שעדיין נאלצתי לנעול נעלי לכה. מאחר והאירוע חגיגי, נכנס לנמל, והוא לא משרת פשוט, להגשת כוסות, אלא אישי. שני לוחמים גבוהים בעלי ארבע זרועות נשאו מאחוריו תיבה מלאה בזהב.
  תזמורת התכנסה בחיפזון בנמל והחלה לנגן בהיסטריה. ואז בהדרגה התיישר המנגינה והצלילים נעשו הרמוניים יותר.
  קצין רץ החוצה לפגישה, שם לב לכותפות, הוא הצדיע ואמר:
  - אני מאחל לכולכם ברכות שמיימיות, מר אדמירל. המושל כבר מחכה לך.
  רווארנבה הניף בהתנשאות את כפת המצקת שלו:
  - בנחת, דווח לכבודו שאני כבר בדרך.
  ארמונו של השליט המקומי היה ממוקם במעמקי גן יוקרתי. בכניסה עמדו שתי לטאות גדולות עם אקדחים על הגב, ופיל קקטוס רעה מרחוק. היישר בכניסה לארמון צמחו שני ציפורנים בגובה עשרה מטרים עם ניצן שבהם לא רק אדוארד החתיך הדק, אלא גם אדם בוגר יכול היה להסתתר בקלות.
  היו הרבה משרתות יפות, שהובחנו מעבדות בצמידים על פרקי היד והקרסוליים, ורקמה יקרת ערך על בדים וטוניקות. ורק משרתים בעלי מעמד גבוה מאוד ענדו סנדלים משובצים באבני חן.
  השומרים עם חניתות וקשתות בכניסה נפרדו. היה ברור שהמוסקטים עדיין לא כל כך אופנתיים. הארמון עצמו עשה רושם חיובי: החלונות הרחבים העניקו לו מראה עליז. יש הרבה ציורים, כלי נשק ומגנים עם סמלים שונים תלויים על הקירות . הילד אדוארד הלך אחרי רווארנבה והתכווץ קלות כשנעליו של הרגל החדש שלו צבטו אותו ללא רחם. הוא כבר היה כל כך מורגל להשוויץ בעקבים החשופים שלו, עד ששכח שהמניות המגעילות והמורשעות האלה קיימות, וכואבות לרגלי הילדים של ילד נצחי.
  הנחמה היחידה היא שהמשרתות מסתכלות עליו בהערצה, ולא בבוז, אם היה, כרגיל, יחף ובמכנסיים קצרים או בבגדי שחייה. וזה לא נעים בחזה, פלג הגוף העליון השרירי מזיע, והחולצה הקמברית מגבילה את התנועה. כן, כבר יש לך סוג של סטטוס. אז עדיף להיות גאה בהם.
  ארבע בנות אפילו קדו על ברך אחת לאות כבוד. לא בשבילו, כמובן, אלא בשביל Ravarnava, אבל זה עדיין נחמד.
  אבל את המושל עצמו קל לזכור. די עבה, אבל מנסה להישאר זקוף. בקול רך מאוד אמר שליט האזורים שמסביב:
  - אני שמח לקבל בברכה אורח כה נכבד.
  Ravarnava הגיבה בטקסיות על הנימוס:
  "אני גם מודה לגורל על ששלח אותי לפגוש בית כה מסביר פנים".
  המושל, שניסה להחמיא עוד יותר, אמר:
  "בפעם שעברה, הו דון פפירוס הנערץ ביותר, סירבת לבקר בארמון שלי, תוך ציון עניינים דחופים. עכשיו עשית לנו כבוד.
  המשרתות הגבוהות, כפי שניתן לראות מהסנדלים הרקומים בחלוקי נחל ונעלי עקב, קראו:
  - ויואט לאדמירל הגדול!
  ואז ראוורנבה הבין שהוא כמעט בצרות, מה היה קורה אם המושל היה רואה את האדמירל הזה קודם. במקרה הטוב, הוא היה מחכה לגרדום, או למשהו אכזרי יותר, למשל, מוט, כשהם מסמרים את ידיו ורגליו, או אש, ועם אש איטית.
  התשובה, לעומת זאת, קרה:
  - כן, הייתי עסוק בענייני עבודה. - ומשפט נלהב בלתי צפוי. - אבל כמה אפשר להזניח את הכנסת האורחים!
  המושל שאל בשקט:
  - איך עברה המשלחת שלך לחופי הכוח האלילי של הארפ?
  Ravarnava ענה בכנות:
  - מבריק! אפשר היה לבזוז עיירת נבל אחת עשירה מאוד , וללא הפסדים גדולים.
  עיניו של המושל נפערו.
  - אני מקווה ששמך לא נחשף, כי אמנם אנחנו רשמית לא במלחמה עם הנבל.
  למשמע המילים הללו, המשרתות היפות והאלגנטיות, התלויות בתכשיטים, שמו את אצבעותיהן על שפתותיהן המלאות והארגמניות:
  Ravarnava שוב, בלי לשקר, ענה:
  - הכל עבר חלק, אפילו הופתעתי בעצמי.
  - האם השלל עשיר? "הייתה קנאה בקולו של המושל.
  - לא מסכן, ה' בעצמו עזר לנו. - כאן היה על המנהיג להתגבר מעט על עצמו. - כאות להכרת תודה ואמון עמוקים שלנו, אנו נותנים לך שידת זהב. - Ravarnava אפילו פרש את ידיו, מפגין נדיבות.
  המשרתות רקעו את סנדלי העקב המרהיבים שלהן וקראו בקול אחד:
  - בראבו! תהילה לאדמירל!
  תאוות הבצע הכריעה את המושל. לאחר שאיבד את כבודו, מיהר אל החזה ופתח את המכסה:
  - אה, יש כאן הון. לא פלא שהלופרים האלה גררו אותו בקושי כזה. הו פפירוס דון גראבבר. - האציל השתחווה. - אני החייב שלך, דרש ממני כל דבר.
  מנהיג הפיראט ענה בבוטות:
  "אני חושב שהפרס הטוב ביותר יהיה שירות מסור לכתר." שמעתי שאתמול בלילה איבדת את ספינת הקרב משרפת, על שם אחיינו התופת של המלך הגדול ביותר שלנו. אני מאמין שזו מכה רגישה מדי בתקופה שבה ההון זקוק למימון.
  המושל מלמל:
  - אתה צודק לחלוטין.
  המשרתות היפות הרכינו את ראשן. סיכות עשויות אבני אמרלד, אבני אודם ויהלומים נצצו בשיערן.
  Ravarnava אמרה בגאווה:
  - לפיכך, אני מציע להעביר אליי פיקוד וליווי על מטען כה יקר. לי, בתורי, יש מספיק רובים כדי להדוף אותו מכל התקפת פיראטים.
  המושל שמח למלא כל בקשה של האדמירל:
  - כמובן, אספק לך את כל הסמכויות הנדרשות. אני חושב שעם לוחם אמיץ כזה, המטען שלנו יהיה כאילו ביד ימין של אלוהים.
  הבנות היפות הנהנו בראשן במרץ. סיכות ועגילי יהלומים נצצו. אדוארד חשב שהמושל חייב להיות עשיר אם המשרתות האישיות שלו לבושות כמו נסיכות וכל כך יפות שאי אפשר להוריד מהן את העיניים.
  רווארנבה סדק את אצבעותיו:
  "אז נצא להפלגה מיד."
  שוב פטפט :
  לפחות תאכל ארוחת בוקר, אדמירל. תעשה לנו את הכבוד, חוץ מזה, הספינות גם צריכות זמן להתאסף.
  המשרתות השתחוו והשתחוו:
  - אתה מוזמן, הו גדול!
  מנהיג הפיליבסטרים אמר בהתנשאות:
  - טוב, בסדר, קצת רענון לא יזיק.
  רברנבה לא רצתה לעורר חשד בכך שהיא נמהרת מדי, וסביר להניח ששולחן החג של המושל יהיה מצוין.
  אדוארד הנער החתיך והחכם נותר מחוץ לדלת כמו משרת, והאדמירל השקרי זכה ליחס כמו המלך עצמו. הבנות הופיעו, גם הן יפות ושמלות, אבל יחפות כדי שיהיה פחות רעש מהדפיקות על אריחי השיש הצבעוניים. המושל עשה מחווה. וגם המשרתות המובחרות חלצו בזהירות את נעליהן, הכניסו אותן לקופסת קריסטל מיוחדת והחלו להגיש יחפות. התנועות שלהם עם סוליות חשופות נעשו הרבה יותר רכות, חלקות וחינניות יותר. מנות כאלה הוגשו, אפילו לחם ועוגות שנאפו בצורת ספינות מפרש וארמונות מלכותיים. נתחי דגים קצוצים, בשר, ירקות, פירות ומגוון תבלינים מונחים יפה בדוגמה מהודרת. והיינות מדהימים לחלוטין, משמחים את אדון השודדים. כן, היו מספיק פיתויים להישאר עוד זמן מה.
  רוורנבה אכלה את הארוחה בגסות, כמו הבלוטה האחרונה שלא בקיאה בנימוס. הם התחילו לשים לב אליו, אבל המושל עצמו העמיד פנים שהכל מתנהל כמו שצריך.
  אחרי כמה בקבוקי יין יקר, רווארנבה לא איבד את ראשו, גופו עדיין היה הרואי, אבל לשונו הפכה לניידת מדי ונדרשת עבודה.
  בלי לחשוב פעמיים, החל הפיראט לשיר, הבס העמוק שלו נשמע נעים, כמה מהקצינים הנוכחים החלו לשיר יחד, ומשרתות רבות החלו לרקוד ברגליהם המפתות העירומות;
  האם אתה מוכן לעקוב אחרי?
  אל תישארו בסמרטוטים עם התיק שלכם!
  כדי שהטרף יזרום כמו דבש,
  כדי שהנהר יזרום בזהב!
  
  כדי לעשות זאת אתה צריך לעשות זאת
  כך שניקל יתברר חסר ערך!
  כדי שכל אחד מאיתנו יוכל
  כסה את השביל בשטיח של גופות!
  
  הו, אתם פיראטים, ילדים שלי,
  לא כמה הצלבות - אפסים!
  כל אחד מכם הוא גיבור,
  מהרו, אני אגנוב את החרא!
  
  העלייה למטוס היא לגברים,
  אל תחפש סיבות לתבוסה!
  עדיף פשוט לרקוד
  אני מאמין שרוחך לא דעכה!
  
  אני אוביל אתכם להתקפה, חברים,
  אנחנו פיראטים - משפחה!
  נילחם כמו שדים
  ואין רעיונות אחרים!
  
  יש רעיון, אבל יש רק אמת אחת,
  לעצור את ארנקי הסוחרים...
  הקורזארים מותקפים על ידי עדר,
  נוכל להכריע את האצילים!
  השיר הזה יצר הרבה רעש.
  אולם הבנות המשרתות צחקו וקפצו כמו שדים.
  הרוזן סנטה קלאוס דון פרדני נכנס לחדר, הוא איחר להזמנת המושל, ולכן התברר כעוס נורא. כשראה בחור ענק שר שירים מגונים, הוא שאל בהתרגשות:
  - איזו מין בדיחה זו?
  הנגיד השיב:
  - אתה רואה את האדמירל הגדול ביותר פפירוס דון גראבר!
  איזה מין דון גראפר זה? - הרוזן רתח מזעם, רקע במגפיו על השיש. - זה רק בלורית שעועית.
  - זה לא יכול להיות, יש לו כותפות. - מלמל המושל, משפיל ראשו ומסמיק עמוקות.
  הבנות המשרתות לשולחן ורוקדות טנגו, יפהפיות, עם רגליים חשופות, שריריות, שזופות וגוף אתלטי פרופורציונלי מאוד, פרופורציונלי טוב, יללו:
  - אה, אה, אה, אה! אנחנו יורדים!
  הרוזן צעק קורע לב:
  - אז הממזר השמן הזה הוא מתחזה, פגשתי את האדמירל כמה פעמים, הוא שונה לגמרי מהגורילה המחופשת הזו.
  - עצור אותו! - צעק המושל, מנסה להסתיר את מבוכתו.
  נערות משרתות רבות רקעו ברגליהן החשופות והמפתות מאוד, סובבו את ירכיהן, הרעידו את חזה ונהמו:
  - וההוא! וההוא!
  לא פעם, הילד הנצחי המנוסה אדוארד הבין שהמצב לא טוב, פגע בגפרור והצית את הפתילה שהוכנה מראש. החזה היה מכוסה רק מלמעלה בשכבה דקה של זהב, או ליתר דיוק, אפילו מאובק במתכת צהובה , מטבעות, ולמטה ובאמצע היה אבק שריפה. הלוחם הצעיר אך המנוסה ביותר, ליתר בטחון, סיפק נתיב מילוט. בנוסף, כמובן, חיסכון במתכת יקרה כשאתה משלב עסקים עם הנאה. או ליתר דיוק, אתה מבצע, ובהצלחה, שתי פונקציות. הפיצוץ צריך להיות האות להתקפה כללית של הפיראטים. חוליה שלמה של שומרים שעירים בשריון, גם אנשים וגם אוקרוב , כבר רצה אל הדלת, ואדוארד אוסטרוב זרק לעברם את החזה. הוא הכניס את כל הייאוש והזעם שלו לזריקה, אז החפץ כבד המשקל עף די רחוק.
  בנוסף, כמובן, לא רציתי שילדות יפות מאוד, חצי עירומות ושריריות עם ארומה נעימה וריחנית יפגעו. הם כבר קפצו ויללו, ואפילו צווחו בהנאה. כן, מראה נדיר ביותר התבשל.
  אחד מהם צחק:
  מתחזה תוקף אותנו,
  בידיו תרמיל מבשר רעות...
  ואם מישהו לוקח את זה -
  הוא יקבל תהילה וכבוד!
  הפיצוץ היה נורא, כמה עמודים קרסו, יותר משלושים בני אדם נהרגו, וגל הפיצוץ העיף את אדוארד סטרג'ון אל הקיר עם מועדון אוויר, וכמעט שיטח את הלוחם הצעיר והזריז.
  עצמות חזקות התכווצו, אבל זה רק הכעיס את אדוארד, מניף את חרבו, הוא מיהר לגמור את האויבים ששרדו. רווארנבה גם לא בזבז זמן, זרק את השולחן וריסק את המושל, הוא שלף חרב ועף על הספירה.
  דו קרב סוער פרץ ביניהם.
  המשרתות יחפות הרגליים נפרדו, והחליטו בצדק שמלחמה היא לא עניינה של אישה. כן, והם יכולים לפצוע אותך בשוגג. וכך, מי שמנצח הוא האדון.
  החשוב שבהם, היחיד שנשאר בנעלי עקב, אמר:
  מיהו המלך, למעשה, זה לא משנה לנו,
  אז תילחמו באומץ, גברים!
  סנטה קלאוס צעק, צונח כמו גרמופון שבור:
  - גורילה עלובה שכמותך, אני אחורר אותך ישר עם החרב שלי.
  Ravarnava צעק בתגובה:
  תרנגול, אני אחתוך לך את הראש.
  עליונותו של קפטן הפיראטים בגובה ובמשקל באה לידי ביטוי במכה חזקה מצבר מסיבי, הוא חתך את החרב, ואז כמעט חתך את יריבו לשניים.
  נכון, בעודו מת, הרוזן גירד קלות את בטנו עם גדם החרב, ודם החל להופיע.
  עם זאת, זה לא יכול היה לעצור את רווארנבה; הוא המשיך להסתובב ימינה ושמאלה. השומרים מיהרו לעברו, ולאחר שקיבל מכה טובה, התיישבו. הפיצוץ דפק את הדלתות ומשראה את הילד נלחם בחירוף נפש, הקפטן האיץ לעברו.
  הלוחם הצעיר בעט בשומר במפשעה בעוצמה כזו שהוא עף מעליו, ודקר שניים מהם בקסדת הקרניים שלו בבת אחת.
  הבנות המשרתות מחאו כפיים בפעם המי יודע כמה וצייצו:
  בראבו, בראבו, בראבו!
  תִפאֶרֶת! ילד - תהילה!
  אדוארד הנער צעק בקול רם:
  - עתאמן, ברח מכאן, אני אעכב אותם.
  רווארנבה, לאחר שהפיל אויב נוסף, מלמל:
  - החברים שלנו יבואו בקרוב, אבל בכל זאת נחזיק מעמד.
  בטכניקת הבורג הכפול, נער המחסל אדוארד חתך שלושה מהם בבת אחת ועמד ליד הקפטן. הילד לחש:
  - העיקר לא להשתמש במוסקטים.
  מבחוץ אפשר היה לשמוע את הספינה יורה מלוח, ואז להסתובב ויורה שוב.
  הבנות המשרתות צרחו וצווחו בהנאה, רקעו ברגליהם, וכדי להחמיר את הקולות, החלו לנעול נעליים וסנדלים עם עקבים גבוהים.
  אדוארד הנער עשה את ההיפך וחילץ את נעליו השנואות. הוא זרק את עקבו היישר לתוך עינו של אחד השוטרים שניסה לפרוץ. למרבה המזל, העקב כסוף ומכה בחוזקה, העין עפה החוצה, תלויה על גבעול עצב.
  הבנות המשרתות צעקו:
  -בראבו! ביס! בראבו! ביס!
  והחשוב שבהם הוציא:
  - הילד היקר שלי,
  בשעה זו אנחנו איתך!
  אתה כזה ילד מגניב
  אתה בועט בכולם ברגל יחפה!
  ואכן, העקב החשוף של נער הטרמינטור שבר לסת נוספת.
  כפי שהפיראטים האמינו, ההפתעה אפשרה להם ללכוד חלקית ולהשמיד חלקית את תותחי האויב. חיל המצב של המבצר נפל מתחת לאבן הריחיים, חיילים רבים נהרגו מיד, הם נפלו מבלי להבין את הסכנה. כמעט שלוש מאות שודדי ים קשוחים מיהרו לתוך העיר. חיילי הקונטרבס מתו במאות, רק מעטים מהם ירו בחזרה או ניסו להילחם.
  הלוחם הקשוח אדוארד ורוורנבה, ועוד שני פיראטים, לא עמדו במקום, אלא יצאו למתקפה, שומרי הארמון נכנסו במהירות לפאניקה. הם התעוותו ונסוגו, והשליכו את גופותיהם על מדרגות השיש. הבנות החלו לעזור לשודדי הים. הם זרקו נעליים, סנדלים, מגשים, כוסות זהב כבדות למדי, מזלגות וסכינים לעבר השומרים.
  הלוחם הצעיר נכנס לטירוף פרוע, כאילו לא היה לו לילה סוער, ולאחר פינוי מספר חדרים, הם פרצו מהמבנה הצבעוני, שם נדמה היה שאפילו הקירות משדרים איום.
  לאחר שצמצם שלושה, אדוארד הנער הביט סביב הסביבה במבט נשר. כל הגישות הקרובות לעיר נבלעו בשריפות; דמויות רבות נראו, רוחשות כמו נמלים ומתנגשות זו בזו.
  - שלנו מנצחים! עכשיו העיקר שאף מטבע זהב לא צף מהידיים שלנו. - באופן בלתי צפוי, הנער הלוחם, עירום, מכוסה בדם, עם פלג גוף עליון בולט מאוד, שרירי (כמובן, הוא קרע מעליו את התחפושת של משרתו כדי לא להפריע, ויהיה זה משפיל לקורסאר צעיר ללבוש לבוש! ), הראו סימנים של חוטף כסף. כשתפס את מבטה המופתע של רוורנבה, הוסיף ילד המסיים:
  - אני רוצה להיות לא רק פיראט, אלא אני חושב לארגן את הרפובליקה שלי של פיליבסטרים, ולשם כך נזדקק למימון.
  - הרפובליקה שלך? - פיהק רווארנבה הפעם באמת ובתמים ושרק דרך נחיריו הרחבים. למה זה כל כך קשה, מותק? לנהל מדינה זה הדבר הכי משעמם בעולם.
  אדוארד התנגד לכך:
  - אני לא חושב, מאוד אהבתי לשחק אסטרטגיות עם ניהול צבאי-כלכלי. זה מאוד נעים להרגיש כמו מלך או קיסר.
  הילד הביט על שובל הדמים שהותירה רגלו החזקה, אך כמעט ילדותית. המחשבה הבזיקה - האם הנבדקים יצייתו למי שנגזר עליו להיראות לנצח כמו ילד, אפילו עם שרירים כמו חוטי פלדה?
  רווארנבה מצמצה בטיפשות:
  - אני לא מבין משהו על מה אתה מדבר. למרות שאתה, באופן כללי, צודק, כוח הוא מתוק ואתה רוצה לשפוך בלי סוף את המשקה הזה בגרון. אבל האחריות למעשיו של האדם גם גוברת.
  הלוחם הצעיר אדוארד ציחקק מעט במחזה בתגובה:
  - זה לא מפחיד אותי. בואו נהיה זריזים יותר, אחרת הקרב יתקיים בלעדינו.
  החלוץ במראה החיצוני, אך מנוסה בעסקים, רץ קדימה. שרידי חיל המצב נלחמו נואשות, כולם ידעו את אכזריותם של הפיראטים, שבדרך כלל לא לקחו שבויים, ואם כן, מכרו אותם לעבדות אכזרית, ולפעמים החליפו אותם בחפצי חן, פגזים, ולפעמים זהב של שישה- פראים קניבליסטים חמושים שראו בבשר אדם מעדן נורא. עם זאת, זה יכול רק להאריך את הייסורים, מכיוון שהפיראטים היו חזקים יותר בקרב יד ביד. בנוסף, ראש חיל המצב, גנרל קוסלפנקו , נהרג ממש בתחילת הקרב, ופשוט לא היה מי שיחליף אותו, שכן העוזר הראשון, קולונל ורט , נמחץ בראשו על ידי מוניטור עם קול מדויק. נורה ממוסקט.
  ואז העבדים, קודם כל, בנים ובנות, התחילו לעזור לשודדי הים ולזרוק אבנים, אריחים ושברי זכוכית על בעליהם השנואים.
  תריסר לטאות עם רובים החליטו לתקוף נגד. הם הניחו רצועות מתכת חדות בצדדים ומעליהם ירו בתותחים. זה גרם לנזק מסוים למחצבים. אדוארד היה הראשון שרץ אל הלטאה, במהלך הקרב הילד היה מאוד מרשים, כך שהוא הפיל את האויב מהגג בעקב השני שלו, בעט את הנעליים שחתכו את רגליו ולכן עף כמו בז. קפץ על גבו, הוא חתך את שני היורים במכה אחת, ואז, שינה את מטרתו, מיהר לעבר הלטאה השנייה. בחיפזון חתך הילד את רגלו היחפה, מועד על מתכת. אולם הפצע היה שטחי, ובלהט הקרב לא שם לב אליו.
  השאר, שראו את ה"נינג'ה" הזה, מיהרו על עקביהם.
  - אני לא אתן לך לעזוב! - צעק, קפץ גבוה יותר, אדוארד הזריז והשובב מאוד. עם זאת, הלטאות התבררו כזריזות ביותר, מניעות את כפותיהן באופן פעיל, הן מיהרו במהירות לעבר היער. לא משנה כמה מהיר היה הצעיר התזזיתי, הוא הצליח להדביק רק בהמה אחת, ולסיים את הרוכבים. השאר הצליפו ב"סוסיהם" בכל הכוח. ואז אדוארד הבריון זרק את חרבו, היא פילחה את התחת המקופל ונתקעה. החיה רק הגבירה את קצבה.
  - טוב, בסדר, תזכור את הספרינט ותמות, אבל תתעדכן.
  מבחוץ היה מצחיק לראות פגר כזה בורח מבחור שנראה לא יותר מבן שלוש עשרה, בעצם ילד חלקי פנים. כועס, כל גופו נע בשרירים מפכפכים, כמו גלישה בים, אדוארד המשיך להיות מהיר יותר, למזלו התחיל היער, והזוחלים הענקיים האטו. לאחר שהשתלט על האויב, הלוחם הצעיר שלף את חרבו, ואז קפץ על הזנב.
  המפלצת פגעה בעץ דקל וזרקה את אדוארד הטומבוי הנושך. הילד קטלני התרסק בכאב לתוך מקבץ של גפנים קוצניים. קוצים חדים תקועים בגוף, חודרים את העור. אבל זה רק הכעיס את הבחור. לאחר שהשליך את שאריות בגדיו הקרועים והעקובים מדם, הוא עדיין לבש חולצת טריקו ומכנסיים שקופה, והשאיר רק בגד ים. הילד אסף את כוחו, ותפס בענף דמוי חבל, הוא, כמו טרזן, בצרחה פרועה, עשה זינוק ענק, ואז, תפס ענף שני נוסף ובאמצעות טכניקת "אבן ריחיים סדוקה", חתך את ראשי שני לוחמים, מנופפים ללא הצלחה בצבריהם.
  - ובכן, שאר הנמלטים! אם אתה מקווה להסתיר, זה לא יעבוד. - אמר אדוארד החוליגן הבלתי מנוצח, קורץ, והגביר את קצבו. לאחר שגילה שיטת תחבורה חדשה, ההדביקות עם הלטאות הפכה להיות משב רוח.
  - אני קוף! הוא צעק - היפראוס ! - זה היה שמו של גיבור הסרט, הפרא ששבר את שיאי טרזן המיושן.
  אחר כך הוא האיץ, ביצע קפיצות פראיות שכל קוף יקנא בהן. מספר פעמים הלוחמים ירו בעיוורון, אך במקביל החטיאו. מהיר כמו צ'יטה, אדוארד הנער צחק בפניהם. כאשר נהרגו לבסוף היריבים האחרונים, הלוחם הצעיר התיישב על השכמה של הלטאה וכיוון אותה היישר לכיוון העיר, בניסיון לצאת במהירות מהג'ונגל. מדי פעם נצצו בענפים חיוךיהם של גורילות ארבע זרועות, אבל הן לא העזו לתקוף לוחם חמוש, אפילו קטן. בנוסף, החיות האלה לא לגמרי טיפשות וראו עד כמה אדוארד התמודד עם חיילים גדולים ממנו.
  - למה המקוקים מחייכים, קשה מדי בשבילך להכניס את האף לכאן. "הלוחם הצעיר הניף את חרבו, אבל הפרימטים לא נכנעו לפרובוקציה.
  כשהגיע לעיר כמעט הסתיים הקרב. הנקודה האחרונה שלא נלקחה הייתה הכלא המקומי, שבו מה שנותר מחיל המצב נסחט מאחורי השערים הגבוהים, כמו גם השומרים הקשים המקומיים, המורכבים בעיקר מחייזרים . הם אהבו ללעוג לאסירים, בעיקר נשים, ולכן הבינו שלא ירחמו.
  הלוחם אדוארד, כמו קוברה מהיר, קפץ על לטאה ועמד מול השער, ואז שלח כדור תותח למרכז.
  המכה רעדה והותירה שקע בברזל, אך השער החזק שרד. לאחר שדחף את עקבו החשוף לתוך אפו של התותחן הזוחל מימין, הוא התכסה בדם והשתתק, הלוחם אדוארד החוליגן ירק בין שיניו והחל לטעון מחדש את התותח הסורר. זה לקח הרבה זמן. בתגובה, חצים עפו לעבר הבחור. אדוארד התחמק בזריזות מהפיצוצים, ואפילו חתך שלושה חיצים תוך כדי תנועה.
  ובכן, השגתם את החרקים?
  גם יריות ממוסקטים פספסו, אם כי היו מספר פגיעות בעור העבה של הלטאה. היא התחילה לטלטל מכאבים, אבל נעצרה על ידי הבחור המהיר.
  - אל תפחד, עבור העור שלך, אלה הם כמו גרעיני חמניות. - הילד ציחקק.
  לאחר שטען מחדש את התותח, הלוחם הצעיר כיוון בצורה מדויקת יותר ופגע שוב בעמוד המטרה. כדור התותח ניתז שוב.
  - לעזאזל! הנשק הזה חלש מדי! - נשבע אדוארד הנער, ולפתע עלתה בראשו מחשבה מעניינת.
  - אני אנסה לפתוח אותם מבפנים.
  למרות שמבחינה חיצונית, קיר הכלא נראה בלתי חדיר, היה ברור שבמקומות מסוימים הקירות רקובים והלבנים נעשו מחוספסות, ולכן, במיומנות מסוימת, ניתן היה לטפס עליהם. אבל יש יותר מדי שומרים, אז הם לא יפלו אותו בטעות. עם זאת, לא בכדי היה לרברנבה ניסיון קרבי, הוא הורה:
  - קח ספסלים, בולי עץ, נשא עצים יבשים, נצית את היריבים. ואתה, גלגל את "המלכה" מהר יותר
  הפיראטים, שלא שמו לב לחצים ולזריקות מוסקות מדי פעם, הציתו את השערים ויצרו " עשן עשן ".
  אחרים גררו עגלה מכוסה בעצי הסקה עם חבית של אבק שריפה - כך קראו ל"מלכה". עצי ההסקה איפשרו לירות דרכו במוסקטים. יחד עם הפיליבסטרים, עבדות ונערים מקומיים בבגדי שחייה עם מותגים על הכתפיים והחזה ניסו לעזור למשחרריהם. כנראה שהם סבלו בעבדות ולא פחדו משודדי ים. לאחר שהציבו את "המלכה" מול השער, הפיראטים הדליקו את הפתיל וקפצו לאחור.
  הם עשו זאת מהר מאוד, תוך כדי יללות:
  שטן, שטן, שטן הציל,
  אנחנו נכה, נמחץ את המכה...
  תן לנו, תן לנו חרבות בידינו,
  נקבל מתנה מהעולם התחתון!
  
  ובכן, הבורא הוא גיהנום פצוע,
  נילחם בשטן בקרניים...
  אם רק הייתה תוצאה בקרב עם חרב,
  כדי לא להיות העבד הגיבן שלי כאן!
  
  JOKE BOY VS SYKLOV
  הערה
  הילד, שחווה הרפתקאות רבות, מפקד כעת על מחלקת כוחות מיוחדים לילדים. והוא צריך להילחם בתרבות המחזורית. מה שמעניין מאוד זה שיש כאן טכנולוגיית חלל.
  . פרק מס' 1
  הילד הליצן היה בחליפת קרב עם כותפות של קצין חלל. לידו הייתה ילדה, גם היא בחליפת חלל עם פעמונים ושריקות. והיא חובשת קסדה שקופה, פתוחה מכל הצדדים. הנערה החזיקה בידיה פלסטר וצייצה:
  - אדיק, אולי אפשר לחכות לשאר הצוות? להילחם במחזוריות יחד כאשר יש לפחות מאה מהם הוא סיכון גדול מדי!
  הילד הוא לוחם, למרות שהוא נראה לא יותר משנים עשר או שלוש עשרה, בחליפת קרב אי אפשר לראות שרירים, אבל היה לו מראה של נסיך אמיתי. והוא אמר בביטחון:
  - לא! בואו נצא לקרב ביחד! לגבי האויבים, אל תפחד. נתתי לך אבן חפץ "שריון" זעירה, היא מפחיתה את הסיכוי להיפגע במאה פעמים!
  הילדה ציינה:
  - ופי מאה הרבה!
  הילד התמרמר:
  - לא ידעתי שאתה, עדאלה, כזה פחדן!
  הילדה עם השיער הכתום אמרה:
  - אני לא פחדן! ובכן, בואו נעשה פריצת דרך מכרעת!
  וכך ילדי הלוחמים עברו לקרב. מסביב היו סלעים שנוצצו באבנים סגולות, אזמרגד, לילך וורוד-מנומר, ונטיפים צמחו מהאדמה. וזה נוף מסתורי ביותר.
  ולפנים הטירה. זה נראה כמו אבירי מימי הביניים, אבל עם טילים ותותחי קרניים על המגדלים. והשמש המקומית זורחת מלמעלה, שהיא אפילו בצורת משושה, והאור משנה כל הזמן צבעים ותבניות. וזה גם נותן לכל הנוף מראה מסתורי מאוד ובו בזמן קסום בדרכו שלו.
  ילד וילדה רצו לאורך השביל המתחלף עם אריחים פועמים. הלוחם הצעיר אולי היה רגיל יותר לחתור יחף, אבל חליפת הקרב הזו, למרבה הצער, אינה ניתנת להורדה. כמה אופניים יש בטירה? גם זו תעלומה. ואם יש רק מאה מהם, אז זה לא כל כך נורא.
  הילד והילדה התחבאו מיד מאחורי אבן כאשר הופיע טנק מגזע מאוד אגרסיבי זה. הוא היה גבוה, בצורת משולש, עם לוע בכל אחד משלושת הצדדים. והשריון נותן רמז לפלדה, אבל הוא לא נוגע במשטח, על כרית אוויר.
  הילד הלוחם אדוארד חייך את חיוכו המתוק מאוד, אם כי הילדותי. והוא זרק אפונה קטנה לתוך המכונית של תוקפי החלל.
  הוא עף על פניו וקפץ היישר לתוך הקנה הרחב למדי של האקדח. ואחרי כמה שניות, הטנק המשולש והעוצמתי מתפוצץ. זה היה כאילו ברק פגע במחסן תחמושת והתנפץ לרסיסים קטנים.
  זה למעשה התברר כקטע די מגניב.
  הילדה עדאלה צייצה:
  - זה חכם! אתה באמת ג'דיי !
  הילד אדיק הנהן:
  אני הייתי חייב להיות פדוואן ! אבל זה כבר סיפור אחר!
  לאחר מכן, הילדים האמיצים מיהרו הלאה אל הטירה. השער נפתח ושלושה טנקים נוספים קפצו החוצה. שניים הם אותו משולש, והשלישי גדול יותר ומשושה, עם תותחים בכל צד ואחד שביעי למעלה.
  הילדה הלוחמת שרקה:
  - וואו! שחקנים חדשים מצטרפים אלינו!
  הילד הלוחם הנהן:
  - אתה יכול לפרוץ הכל-אין!
  והלוחם הצעיר הוציא מכשיר קטן, בגודל של קופסת גפרורים. והוא הפעיל בו כמה תוכניות על ידי סיבוב האצבע המורה שלו. ואז הילד, שהילדה קראה לו אדוארד בפרק הקרב הזה, השיק את הקופסה הזו. היא עפה בצורה חלקה לעבר הטנק הגדול ביותר. והיא כמעט בלתי נראית.
  הילדה שאלה את הילד:
  - מה זה?
  אדיק חייך וענה:
  - הפתעה! עכשיו תראה איך זה עובד!
  ואכן, התיבה עפה לתוך קנה של טנק גדול. רק שהפעם לא היה פיצוץ. הטריומווירט המשיך לנוע. יתר על כן, הופיעו שתי מכוניות נוספות.
  הילדה עדאלה לחשה:
  - מה לא עבד?
  הילד הלוחם קרץ:
  - עכשיו תראה!
  ואכן, התותח הגדול ביותר של הטנק הגדול לקח והסתובב ופגע ביריב המשולש שלו. והוא יכה אותו בפגז חודר שריון. זה התלקח וערכת הלחימה החלה להתפוצץ. ואז הקנה הועבר לטנק אחר, שהיה קטן יותר, ופגע בו.
  עדאלה ציינה בחיוך:
  - מעמד!
  אדיק צייץ:
  אם המבצר בדרך,
  האויב בנה...
  אנחנו צריכים להסתובב מאחור -
  קח אותה בלי לירות!
  הילדה קרצה לעמיתה הצעיר. ילדים אמיצים וחכמים היו נגד צבא שלם. אבל ערמומיות וטכנולוגיה עבדו די טוב נגד מפלצות.
  הטנק השלישי עלה באש, ואז הרביעי. ושוב פיצוץ וקרעים. זהו המתווה של מוות והשמדה, עד כה במטרה אחת.
  הילד הלוחם ציין באופן הגיוני למדי:
  - למה אנחנו צריכים צוות? הם ילדים בדיוק כמונו. רק לי יש ניסיון וידע של מאות שנים, והם צעירים בתחילת דרכם. ולא כדאי לחשוף אותם לקליפות עם מוטות אורניום.
  הילדה צייצה:
  - כל האנשים בכוכב הבית שלנו,
  תמיד צריכים להיות חברים...
  ילדים צריכים לצחוק
  ולחיות בעולם שליו!
  הילד הלוחם הרים אותו ושר:
  ילדים צריכים לצחוק
  ילדים צריכים לצחוק
  ילדים צריכים לצחוק
  ולחיות בעולם שליו!
  התותחים על קירות המצודה החלו לירות לעבר הטנק הזועם. מזרקות אש, הרס וחול בוער התלקחו סביב המכונית. וכמה פגיעות בשריון התפצלו לסדקים.
  הילדה עדאלה העירה:
  - האויב לא מאוד מדויק.
  עם זאת, מספר פגזים נוספים פגעו בטנק. והוא התפוצץ והתפוצץ. ברגע הפיצוץ נפרדה ממנו נקודה זעירה. ועדאלה הושיטה את ידה. המכשיר ששימש את הילד המבריק עף לתוך כף היד של הילדה. או בכל מקרה גיבור ומעצב מנוסה שנראה כמו ילד.
  אדיק טפח לילדה על כתפה באישור:
  - כל הכבוד, תפסתי את זה!
  היא צחקה:
  - אתה תופס את זה, אל תדג את זה יותר מדי!
  והמכשיר החליק לתוך כף ידו הזריזה של הילד, כמו של מקוק.
  עכשיו הילדים היו מאושרים. כמו שחקנים שפגעו בבנק ברולטה וקיבלו שבבי זהב. אבל ברור שכאשר יש לך מזל, קשה להפסיק. בעל זיכרון מצוין, אדיק נזכר שבמאה העשרים הוא היה אדם כל כך משופם שלא ידע את גבולותיו, והוא שילם על כך, למרות שבהתחלה היה לו מזל. אז, כמובן, אתה צריך להיות מסוגל לצאת מהמשחק בזמן בקזינו.
  אדיק, לעומת זאת, הבין שזה לא באמת משחק. והמלחמה האמיתית הזו אינה RPG.
  לדוגמה, שני מסוקים הופיעו כעת מעל הטירה. ונראה שהם מוכנים לחקור את האזור.
  הבנות חרקו בפחד:
  - מפחד! אנחנו יכולים להשיג אותם!
  אדיק צחק וענה:
  - היו מטרות קרירות יותר. תראה איך פועל הבאג הקיברנטי הניתן לשימוש חוזר שלי.
  והילד התחיל שוב. ומספר המסוקים גדל לשישה. והם היו מיועלים וגדולים.
  עדאלה צייצה:
  תן לרוץ בצורה מגושמת,
  טנקים משוריינים דרך שלוליות...
  והמסוק דמוי הצרעה מצייץ!
  אדיק הרים:
  תותחן צ'בורשקה,
  שאפוקליאק, כמו טייס,
  התנין טען את המקלע!
  וכך המסוק, לאחר שקיבל באג, פגע במקבילו עם תותחי אוויר. הוא ניזוק והחל לעשן. והמסוקים האחרים החלו להסתובב. וגם עליהם אש, והם מגיבים. הנה מגיע הכיף. אחד הפטיפונים כבר החל ליפול והותיר אחריו זנב מעושן.
  ומאחוריה מגיע עוד אחד. זו באמת לוחמה מהנה ואינטראקטיבית.
  הילד הנהן לחברו:
  - איך הפירוק?
  עדאלה מלמלה:
  - מזל!
  אדיק נעלב ותפח את לחייו הוורודות:
  אולי אתה יכול להגיד משהו אחר, חינם?
  הילדה טפחה על הקסדה השקופה שלה, אך שתקה. בינתיים נפלו שני מסוקים בבת אחת. ואחד פגע בטירה, וגם פגע בשלושה רובים בבת אחת.
  הילד הגאון צייץ:
  - מסכים, חכם!
  הילדה ענתה:
  - יתכן שזה חכם, ואיך אפשר שלא לתמוך בזה!
  שני המסוקים האחרונים התנגשו בעוצמה והתפוצצו בבת אחת. ושוב היה הבזק. זה נהדר!
  אדיק שר:
  גאון גדול, יקירי המזל,
  ובאותו הזמן, בנאדם...
  מחרוזות ליריות שירה,
  שתהיה מאה ראויה ללב!
  אז הסיבוב השני הלך לטובת הילדים האמיצים. וחיידק השליטה עם השבב חזר לכף היד של הילד.
  הילדה ציינה:
  - כן, אנחנו מסתדרים טוב. אבל ייתכן שלאויב אפילו יש ג'וקר בכיס!
  אדיק ענה בחיוך:
  הכרתי ג'וקר אחד. או יותר נכון, לא רק אחד. היו צילומים כאלה במשחקים ובסרטים!
  שערי הטירה נפתחו שוב. הפעם צצות מהם מפלצות גדולות יותר. הם אפילו התכופפו כדי לזחול החוצה.
  במקרה זה, רובוטים מהלכים!
  הילד הגאון קרא:
  - אוונגליון !
  הילדה שאלה בהפתעה:
  - מה?
  אדיק הסביר בחיוך:
  - סדרת האנימציה הזו צולמה על הכוכב שממנו אני בא. והיו שם גם רובוטים גדולים כל כך!
  עדאלה ציינה:
  כוכב הלכת שלך מדהים. פעם אמרת שיש לך יותר ממאתיים מדינות.
  ענה הילד באנחה:
  - כן, למרבה הצער, ככה זה.
  הילדה שאלה בחוסר אמון:
  - למה לצערי? אולי רק למרבה המזל. כי זה נהדר שיש כל כך הרבה מדינות ותרבויות על כוכב אחד!
  אדיק התנגד:
  - לא! לא גדול במיוחד. אנשים נלחמים לעתים קרובות מדי ומשתמשים באגרופיהם. כלומר, רציתי לומר שמדינות שונות לעיתים קרובות מדי מתנגשות ומשליכות טילים זו על זו.
  עדאלה העירה באנחה:
  - כן זה...
  הילד הלוחם סיים בהחלטיות:
  - חרפה! בינתיים, בואו נגיע לרובוטים!
  ולמעשה, יצאו תריסר מפלצות אלקטרוניות. ויש להם כל כך הרבה כלי נשק שהם יכולים להרוס עיר שלמה.
  אדיק ציין:
  - דרושה גישה אחרת נגדם.
  והילד שלף מכיסו מכשיר קטן עם אנטנה.
  שאלה הילדה בהפתעה:
  - מה זה?
  אדיק ענה בחיוך:
  - נושאת וירוסים מהירים אך הרסניים!
  עדאלה צייצה בחזרה:
  - הו, איזה וירוסים, וירוסים, וירוסים מזיקים !
  הילד תיקן:
  - לא! המטרה שלנו היא להגן על הטוב, ולא לפגוע באנשים, או בסייקלים , או אפילו ברובוטים שלהם!
  והילד הגאון ירה קרן בלתי נראית לכיוון המחסלים.
  נזכרתי בסרטים על רובוטים ואחרים. וכאן אי אפשר להתווכח שמדובר בקורה מתקדמת.
  אדיק כיוון קרן לעבר רובוטים גדולים, כל אחד בגודל של בניין בן תשע קומות . והוא הצליח. אחד המחסלים קפא לפתע והחל לרדת. ומאחוריו עוד אחד.
  הילד שר בחיוך:
  שעת מזל -
  זה הזמן לשחק!
  שעת מזל -
  נסו לא לבזבז את השעה הזו!
  הילדה, שצופה ברובוטים קופאים ונופלים, מעלים אבק ומפזרים חלקים שבורים כשהם פוגעים בצלחות, ציינה:
  - כן, זה טכני!
  אדיק הנהן בחיוך:
  - כן, הטכנולוגיה מחליטה הכל בתקופת השחזור!
  עדאלה הגיבה:
  - לא! אנשים וכוח אדם מחליטים הכל! ויחד עם זאת, לא כולם!
  והילדה גם הוציאה מהכיס משהו שדומה לקוביית רוביק והתחילה לסובב אותה.
  הרובוטים של Terminator התנגשו שוב, והם היו עטופים ברשת זוהרת שלמה שניצנצה ורטט. ואז החלו הרכבים הקרביים להתפורר ולעוף לחתיכות קטנות. אשר, בתורו, גם התפוצץ, ושברים עפו, כמו גושי קרח שנקלע למכה המוחצת של מקל של כוכב הוקי.
  עדאלה ביצעה את ההתאמה וציינה:
  - עכשיו אנחנו יכולים להפוך לבלתי נראים לכמה דקות!
  הילד הגאון ענה:
  - לא המכשיר המתקדם ביותר, אנחנו ניראה באור אינפרא אדום. בחייך, עדיף שאעשה את ההגדרה.
  ברגע זה נשמע רעש מאחורי בני הזוג. בנים ובנות הופיעו בתלבושות קרב. היו רק תריסר מהם, והם לא היו מבוגרים מזוג, לפחות במראה החיצוני. אבל יחד עם זאת, לילדים יש נשק די הגון. מקלעי לייזר, מפוצצים, רימוני השמדה זעירים בצורת אפונה. כן, ברור שהחבר'ה כאן לא רגילים. ואפילו מאומן בקרבות בעולם הוירטואלי !
  קרא אדיק:
  - חבר'ה, היזהרו, אחרת תקבלו מכה! יש כאן כלי נשק שיכולים לחדור לחליפות הקרב שלך.
  ילדי הלוחמים שכבו. קרני אור הבזיקו באוויר ותותחי לייזר החלו לירות.
  הם התחילו להכות בכל מה שזז. אפילו באבק.
  עדאלה צייצה:
  - ככה. יש כאן צפיפות גבוהה של אש.
  כמה רובוטים של Terminator ששרדו נפגעו על ידי הרובים שלהם. והם פרצו בלהבות והתחילו להתפרץ. ראשו של אחד ירד, עף גבוה למעלה והסתובב כמו טופ.
  הילדים עם רובי הלייזר ציחקקו. כנראה שזה נראה מאוד כיף. למרות שילדה אחת נתפסה ברסיס, היא הרימה את ראשה ברשלנות בקסדה שקופה, ולחייה הוורודה והילדותית נצרבה.
  הלוחם קרא:
  - עתיק !
  עדאלה הסכימה:
  - צ'רנודירנו פשוט!
  הילד הלוחם ריסס שפופרת משחה מתחדשת על לחיה השרופה והחתוכה של הילדה. וכמעט מיד הנזק נרפא, ואז עורו החלק של הלוחם הצעיר החליק, ולא השאיר עקבות.
  הילדה צרחה בחיוך:
  - מדע, לעומת זאת!
  אדיק ציין, מקמט את מצחו החלק, שבו היה זיכרון וניסיון של מאות שנים:
  - מחזורים הם לא כל כך פשוטים. אולי יהיו לנו בעיות.
  עדאלה צייצה בחזרה:
  - למרות שאיננו יכולים לפתור את כל הבעיות שלנו,
  לא פותרים את כל הבעיות...
  אבל כולם יהיו מאושרים יותר
  לכולם יהיה יותר כיף!
  ושוב נפתחו שערי הטירה מימי הביניים. ומשם הגיעה הפתעה נוספת. במקרה זה, התברר כי מדובר בטירנוזאורים ענקיים. ולוחמים בחליפות קרב ישבו עליהם.
  עדאלה חרקה:
  - מחזורים!
  אדיק הנהן בהסכמה:
  - זה נראה מאוד ככה. עם דינוזאורים הם מסוכנים.
  ילדי הלוחמים שרו במקהלה:
  דינוזאורים, דינוזאורים,
  אולי אתה גר באפריקה!
  אתה לועס תפוזים לארוחת בוקר,
  דינוזאורים, דינוזאורים!
  המחזורים היו דומים בצורתם לבני אדם, אך גדולים וגבוהים יותר. והיו שש אצבעות על כל יד, והפלנגות העבות הגדולות היו ממוקמות זו מול זו.
  יצורים אכזריים מאוד.
  עדאלה צייצה:
  - אני קצת מפחד מהם!
  בתגובה שר אדיק:
  אני לא מבין כמה להיות פחדן,
  לוחם חזק נולד לקרב...
  פחד הוא חולשה, ולכן -
  מי שמפחד כבר מובס!
  ילדי הלוחמים צייצו:
  לא נפחד ממפלצות
  נולדו עם אקדח קרן בידיים...
  אבירים תמיד ידעו להילחם,
  תן לאויב להיות טיפש לנצח!
  דינוזאורים בגודל עצום התקרבו. ואפילו הזוחלים המאיימים האלה קפצו למעלה.
  המפקד הינהן לעדאלה :
  - תן לי את הקובייה של רוביק שלך כאן !
  הבנות צייצו:
  - למה זה?
  אדוארד שר בתגובה:
  למען האושר, למעננו,
  אם אנחנו רוצים את זה...
  אל תשאל אותי כלום
  אל תשאל, אל תגלה כלום!
  ילדי הלוחמים צחקו שוב, כאילו מתקיים משחק מהנה.
  הילד הלוחם, שהיה בצד בחליפת קרב, ציין בכתם כתום, מקמט את מצחו על פניו הילדותיות, אך האמיצות והחמודות:
  - אם כולנו נדון בפקודות המפקדים, במיוחד במהלך הקרב, אז המשמעת תיעלם לחלוטין.
  הילדה הלוחמת, שכבר לא מתווכחת, מסרה לה את הקובייה של רוביק . אדיק הרים אותו ושר:
  נשמיד את האויב במכה אחת,
  נאשר את תהילתנו בחרב מגניבה...
  לא בכדי ניצחנו את המחזורים -
  בואו לנפץ את הדינוזאורים לחתיכות!
  והילד הגאון החל ללחוץ על הכפתורים של הקובייה המוזרה הזו בידיו הזריזות. והטירנוזאורים הענקיים והמרושעים התקרבו יותר ויותר לניתוק הילדים הלוחמים. והאופניים הגדולים, בגובה שני מטרים וחצי, כבר החלו לירות ממקלעי הלייזר המתוחכמים והצוננים שלהם.
  עדאלה צייצה:
  גורלך באיזון,
  מפלצות תוקפות אותנו!
  אבל תודה לאל יש לי חברים
  אבל תודה לאל יש לי חברים!
  והם יחבטו מכה כזו,
  עד שלא יהיה מאוחר מדי!
  ואז שלושת הטירנוזאורים שהלכו מלפנים הסתובבו פתאום ותקפו זה את זה. והם התחילו לקרוע בציפורניהם את העור החזק, האפור והחום-מנומר. המחזורים עפו מהמפלצות והתחילו לחבוט בהתקף. טירנוזאורים אחרים החלו לתקוף אותם, והם באמת נכנעו, שברו את העצמות וטחנו את הבשר של החייזרים המובסים.
  עדאלה ציינה באנחה:
  - זה נורא!
  ילד לוחם עם שיער אדום שר:
  - מלחמה הופכת את החיים לנוראים,
  והמוות ראוי ויפה!
  כאן שוב הסתובב אדיק משהו בקוביית הרוביק . ושוב, טירנוזאורים אחרים מיהרו זה על זה ונשכו. במקביל הם הפילו את האופניים. הם ניסו לירות בחזרה. אבל האש שלהם לא הייתה יעילה במיוחד נגד מפלצות כאלה.
  הילדים שרו בשמחה:
  לשווא האויב מאמין
  מה יכול לשבור אותנו אמיצים...
  מי שאמיץ תוקף בקרב -
  ננצח את אויבינו בזעם!
  אבל במקרה זה, אויבי המחזורים הושמדו וירו זה על זה. והם נמחצו על ידי טירנוזאורים. וכאוס כזה נוצר. ודם הדינוזאורים היה ירוק וכחול, ודם המחזורים היה כתום. אחד מהם איבד את הקסדה שלו. ופנים מגעילות מאוד נראו לעין, אם כי מזכירים במעורפל פרצוף אנושי. אבל עם קעקועים ויצורים מפחידים.
  עדאלה חרקה:
  - כן, היצורים האלה אינם נעימים במיוחד, והם כל כך מבוגרים!
  אדיק ענה בביטחון:
  "אני מקווה שלעולם לא אהפוך למבוגר, ופחות לאיש זקן!" יש דרך לצוות שלנו לא להתבגר, לפחות בגוף!
  הילדים שרו במקהלה:
  מבוגרים, כמובן, הם טיפשים
  אין צורך לגדל זקן...
  אנחנו, ילדים, לא יכולים להרשות לעצמם להתגלח,
  להיות בן אלמוות הוא פרס נצחי!
  כעת החלה הארטילריה של הטירה לפגוע בכוחותיה, ועשתה זאת בזעם עצום.
  לפתע הופיעו על הקירות רובים כבדים יותר, והחלו להיזרק מתנות שהתפוצצו כמו פצצות אטום מיניאטוריות, ואפילו פטריות אופייניות קמו!
  עדאלה שרה בבהלה:
  מלחמה גרעינית, מלחמה גרעינית,
  אתה הכוח של גיהנה, כל כך נורא,
  תאמין לי, אנשים לא צריכים את זה!
  אדיק הנהן, היה לו תספורת אופנתית, קלילה, מעט זהובה. ילד מתוק מאוד שיכול, עם הפנים היפות והמלאכיות שלו, לככב בפרסומות. אגב, הוא צולם בנסיבות והרפתקאות אחרות.
  והכל מסביב היה עשן, וזרמים של עשן עלו למעלה.
  הילדה הלוחמת שאלה את אדיק:
  - איך אנחנו הולכים לקחת את המבצר הזה? בשקט, או מה?
  הילד הגאון ענה בחיוך:
  - לא באמת! אלא להיפך, עם סאונד!
  ילד לוחם עם נשר שננעץ על לחיו הופתע:
  - איזה צליל? אולי אולטרסאונד?
  אדיק התנגד:
  - לא! נשתמש בהיפרסאונד! זה אני חושב שתאהב.
  הלוחמים הצעירים צחקו ואמרו:
  להשרות את האופניים בהתעללות ,
  ולהרוג את הגועל...
  מהדקים היטב את האגוזים
  והכלב נבח!
  אבל אז נפתחו שוב שערי הטירה, בפעם המי יודע כמה. ומתוכם זחל מכווץ בואה מכני, בגודל עצום. והפה שלו גדול מזה של לווייתן זרע. והשיניים, כמו מקדחות ענק, מסתחררות וזמזום, ונוצצות באוויר.
  זו עוד מפלצת של קיברנטיקה.
  עדאלה ציינה, ליקקה את שפתיה האדומות בלשונה:
  - לא ציפיתי לזה, איזו הפתעה!
  הילדים הלוחמים שמחו ואף שרו בהתלהבות:
  אתה יכול לדמיין מה המצב?
  כל מה שיתגשם ידוע לנו מראש...
  ולמה אז ספקות, דאגות,
  הכל מתוכנן בעולם!
  ואנחנו מתריסים נגד הסערות,
  ממה ולמה...
  לחיות בעולם ללא הפתעות,
  בלתי אפשרי לאף אחד!
  מזל טוב, מזל רע.
  בואו נקפוץ בזריזות - למעלה ולמטה!
  רק כך, ולא אחרת,
  רק כך, ולא אחרת,
  תחי ההפתעה!
  הפתעה, הפתעה!
  תחי ההפתעה!
  הפתעה, הפתעה
  תחי ההפתעה!
  
  בנות נינג'ה נגד המפלצת הנדיבה
  הערה
  הרפתקאותיהן של ארבע בנות נינג'ה מרהיבות וביחד מוטנטים נגד כנופיה שלמה של מפלצות וחיילי החלל המסוכנים ביותר, ויריבים אחרים.
  . פרק מס' 1
  במיוחד, הם החליטו להילחם במפלצת נדיב ובצמד המוטנטים הלוחמים שלו.
  הם למעשה תכננו לשרוף עיר שלמה באמצעות נשק לייזר שאוב כבידה.
  ובכן, זו גם הרפתקה מעניינת. יתרה מכך, המפלצת נדיב זימנה גם חיילי פלדה מממד האפס.
  אליזבת קפצה ממקומה וטרקה את עקבה החשוף בבטנו של חייל הפלדה. הפגיעה שיקשקה את הברזל.
  הבחור התכופף, אבל מיד הזדקף וצחק:
  - אשה ארצית חסרת חשיבות!
  אלנה הזיזה את השוק שלה במפשעה של עמיתה. אבל נתקלתי במתכת מוצקה וסגסוגת שצלצלה. והיא אפילו חשה קצת כאב.
  המלכה ג'ינג'ית היללה:
  - זה אדם עם כדורי פלדה!
  קתרין גם בעטה בראשה של המפלצת המשוריינת ברגלה היחפה. והיא לא יכלה להוריד אותו, היא עפה, צועקת:
  - אדם קשה יותר מסלע!
  יופרוסין גם ריגש את לוחם הפלדה, הפעם ביצע סוויפ. הבחור התמוטט בהתרסקות, אבל אז קפץ מיד. והקרב נמשך עם כוח הוריקן חדש, תזזיתי.
  הילדה לקחה אותו ושרה:
  כן, אנחנו יודעים להילחם,
  אבל אנחנו לא רוצים שזה יקרה שוב...
  הבנות נפלו בקרב,
  והם מילאו את התלם!
  אליזבת הגיבה בקפיצה בזריזות, ושני לוחמי הפלדה התנגשו בראשים, עד כדי כך שניצוצות עפו לכל הכיוונים.
  הילדה עם השיער הכחול צייצה:
  - מתכת יכולה להיחשף גם לחשמל.
  והיא לקחה אותו ושגרה את הפגיון לתוך החוטים בידה הימנית... אלנה עשתה את אותו הדבר. ואז נפלו המעגלים החשמליים על לוחמי הפלדה, ופריקה אגרסיבית והלם שטפה אותם. ומפלצות הפלדה החלו להאיר באדום.
  אחר כך הם עברו סדקים וקפאו כמו אבק.
  קתרין ציינה והשליכה את הבומרנג שלה על החוטים. גורם להם ליפול ולטגן מפלצות:
  - אנו משביתים לוחמים מסוכנים!
  Euphrosyne בישלה:
  - להישגים יוצאי דופן בקרב חלל!
  והוא גם ישליך את מתנתו על אויביו.
  בכל מקרה, לוחמי הפלדה גמרו. והלוחמים שוב מצילים את העולם.
  האויב העיקרי כבר התכונן לירי סוללה קטלנית עם גנרטור מיוחד שפעל על ידי קליטת גרביטונים מכדור הארץ ומכוכבי לכת אחרים.
  ואיך ההפרשה הרוצחת תידלק. והאטמוספירה החלה להתנודד, והאוויר נעשה הרבה יותר חם. וזה היה כאילו עוברים בו סדקים, מלאים באור זוהר.
  אליזבת אמרה:
  - ככה! בואו נילחם חבר'ה!
  מוטנט גדול הופיע מולה, שנראה כמו גורילה, עם פרצוף מנופח. הוא מיהר לעבר הילדה, ובמהירות רבה ובזריזות. אליזבת קפצה לאחור, מעדה אותה. והגורילה התמוטטה, שרועה על פני השטח.
  הילדה עם השיער הכחול ירקה, והרוק המוטנטי שלה גרמו לגורילה, שקמתה, ליפול שוב. וחוץ מזה, הראש שלו פשוט הגיע לפח האשפה .
  לעוד חיה מוטנטית, ליתר דיוק, תערובת של אדם וחיה, היה ראש של זאב. והוא ניסה לתקוף את אלנה. הילדה עם השיער האדום נפלה על גבה וזרקה את המפלצת על עצמה. הוא עף והתנגש בעמוד תאורה. וילל כמו כלב מוכה.
  יופרוסין היכה את הזאב המוטנטי בראשו עם לבנה. זה התפצל.
  הילדה צייצה:
  - לבנים, לבנים!
  אתה לא יללת זאב - עדיף שתשתוק!
  קתרין ציינה בחיוך כשהגורילה המוטנטית ניסתה לקום. היא נעה בין רגליו והקפיצה אותו. ואז היא הפכה את יריבתה על פיה.
  לאחר מכן, הם, יחד עם אליזבת, דיגדגו את העקבים של החיה המוטנטית עם פגיונות.
  והחיה תצחק ותצחק. וזה ממש נדבק בתוך פח האשפה .
  הבנות תפסו את הזאב בעורפו וזרקו אותו לעבר הגורילה. שוב הם התנגשו והתהפכו. כל ארבע היפות הוסיפו נעלי עקב חשופות. וכמה מוטנטים התגלגלו במהירות גבוהה ונפלו לתוך הנהר.
  אלנה שרה:
  - ברגע שאכה אותך במצח, אתה תרד לתחתית!
  והבנות מיהרו הלאה. והנה הוא, הנבל הראשי שצ'דרי. הוא מחזיק בידיו מפץ כבד. ומתוכו, כאילו מפוצץ בזרימת אנרגיה. יתר על כן, שצ'דרי עצמו נמצא בשריון משוריין, וכן במסכה ושריון.
  הבנות, קופצות ומתחמקות , מתחמקות מקרני ההרג. והעקבים החשופים, העגולים והורודים שלהם מהבהבים כל כך.
  אליזבת זרקה בומרנג על האויב. הוא ירה לעברו. אבל הנשק הלך הצידה ופגע ברמזור. המוט נחתך, והמכשיר בעל שלוש העיניים המראה את תנועת הכבישים פגע בראשו של הנדיב, מכוסה בקסדה.
  אלנה, שראתה שהאויב המום, זרקה את החבל מעוות לתוך לאסו ותפסה את הפיצוץ. היא משכה בחדות ותלשה אותו מכפה.
  לאחר מכן היא שרה:
  - מכפות הבנות,
  כפות אכזריות...
  אי אפשר לעזוב, תאמין לי,
  פגע בניקל
  תפגע בניקל!
  זה לא קשה להשכיב גבר לישון!
  הנדיב פורק מנשקו. בנות הנינג'ה לקחו אותו והיכו בו באצבעות הרגליים החשופות. והם ממש הפילו את הפושע עם הרביעייה שלהם. לאחר מכן, קפצנו אל הגנרטור. אליזבת ניסתה לכבות אותו כשהזרם פגע בה. והילדה המוטנטית קפצה לאחור וצייצה:
  - תהילה לבנות הנינג'ה,
  תהילה לגיבורי הקרב!
  אלנה זרקה מפתח ברגים לעבר הגנרטור והרימה אותו מהאספלט. הוא עף, פגע וגרם לקצר חשמלי.
  הילדה עם השיער האדום צייצה:
  - אני פותר את הבעיה לא פשוט, אלא מאוד פשוט!
  טמפרטורת האוויר כבר לא הייתה כל כך חמה. בינתיים, הבנות התחילו לשחק שוב.
  הנה עוד משימה. יריב רציני הופיע מול מפלצת רובוט. והמפלצת הזו מסוכנת מאוד. הוא קיבל על עצמו תמונה של מטוס קרב סילון, ובואו נשתמש בקרני לייזר כדי לפגוע באחת הערים הגדולות והווירטואליות, להרוס גורדי שחקים.
  כאן זרימת אנרגיה הורסת בניין גדול ורב קומות, והורסת בטון ומתכת כאחד.
  אלנה ציינה, כשהיא מביטה בזה בהערצה:
  - כמה אנרגיה יש לו!
  אליזבת ענתה באנחה:
  - עכשיו אנחנו בעצמנו צריכים לרכוש משהו נגדו!
  קתרין צחקקה ושלפה נשק צבאי רציני מאוד יש מאין:
  - זוהי מכונת היפרלייזר ! פגע באויב באמצעות האנרגיה של היתוך קווארק!
  יופרוסין הנהן:
  - זה בדיוק נכון! קדימה, בואו ניקח את האויב ונרביץ לו!
  אליזבת הנהנה, ואקדח מתוחכם בקרירות הופיע בידיה. הילדה המוטנטית צרחה:
  - זהו תותח קרן, עם שאיבה היפר-גרעינית !
  גם שתי הבנות האחרות רכשו גזעים. וכשייקחו את הרובוט שהורס את העיר, הם ירביצו לך.
  הם עשו את זה, כמובן. אבל משהו לא צפוי קרה. הקרינה הקרבית פגעה ברובוט, אך השתקפה מיד באיזה מחסום מגן חזק מאוד.
  והבנות הרגישו שהן מוצפות בחום עז.
  אלנה שרה:
  - זו ההגנה שהגיעה,
  איך להביס את הטפיל?!
  אליזבת ענתה בחיוך:
  אני חושב שאני יודע איך הרובוט הזה מגן על עצמו. במקרה זה מדובר במימד חד-מימדי שלא ניתן לחדור אליו כל כך בקלות!
  יקטרינה הציעה:
  - מה אם נשתמש ב- hyperblaster שאוב עם thermopreon ?
  יופרוסין הנהן:
  - יהיה כוח קטלני!
  אליזבת התנגדה:
  - לא! אתה לא יכול בקלות להוסיף אנרגיה כאן. המהות של מדידה זו היא שכל זרימות האנרגיה והחלקיקים הולכים לאותו כיוון!
  היפרלייזר פגעה בהם . הבנות בקושי הספיקו לקפוץ לצדדים. הם אפילו הרגישו יחפים, עם עיקול חינני של העקב.
  כל ארבעתם ליקקו מיד על ידי היפר-אש על סוליותיהם החשופות והמיובלות .
  הבנות אפילו צרחו וצייצו מעל ריאותיהן:
  - תהילה אדמתי הקדושה,
  סערה של סערות בלהבות הניצחונות...
  אתה היחיד כזה על כל כדור הארץ,
  ואין איש יקר ממך בעולם!
  לאחר מכן, היפות לקחו אותו וירקו בכל כעסם על הרובוט. והרוק של בנות מוטנטיות הוא חומצה אולטרה רעילה . היא תמהר ותפרוץ את השדה. והרובוט הקרבי קיבל ארבעה פצעים קשים. השריון שלו נאכל, ויצר שקעים מרשימים שעישנו.
  והרכב הקרבי החל לאבד מהירות.
  אלנה שרה בלעג:
  כדור הארץ מתקרב ברעש.
  הפוטון שלי לא מקשיב להגה...
  אני מתכופף על המראה,
  והטילים שועטים לעבר המטרה...
  אנחנו לא מתחילים את המאבק מאפס!
  והרובוט הקרבי הגיב ופגע בבנות בעזרת כתם היפרפלזמי . היא עפה מתותחי הקרב ומיהרה אחרי הבנות המוטציות.
  אליזבת לקחה וחשפה את הפטמות הארגמניות של שדיה. חבריה לקבוצה הלכו בעקבותיו.
  הארפיה האדומה שרה:
  רוסיה היא כדור עם השדיים שלו,
  היא כיסתה והצילה את האנשים מצרות...
  אבל הגיהנום קם עם חומריו האדומים,
  מישהו התעצבן משאגת הניצחון שלנו!
  והלוחמים לקחו ושחררו באופן סינכרוני גלים היפרסוניים מפטמותיהם, בצבע של תותים בשלים מדי.
  הם עפו על פני כמו צונאמי. והם פגעו בכתם ההיפרפלזמי . היא, לאחר שקיבלה מכה מוחצת, רטטה ומיהרה לכיוון ההפוך. לאחר מכן, היא לקחה וכיסתה את הרובוט, שכבר בער ועשן. וכך הסתבכה המפלצת המכנית ברשת לוהטת והחלה לבעור כמו נר.
  אליזבת שרה בצחוק:
  בנות ישלטו ביקום
  למרות שנפאלם יורד גשם מהשמיים...
  לשרת את המולדת זו חובתנו הבלתי ניתנת לשינוי,
  האש הקדושה בערה בליבי!
  והלוחמים שוב ייקחו אותו מפטמות האודם שלהם ויכו אותם בברק.
  אלה באמת יפהפיות כתובות. והגוף שלהם כל כך שרירי, חזק, חטוב, אנרגטי.
  הרובוט הרוצח לבסוף התפורר לאבק החלל. וזה התברר כאפקט קטלני ממש מהשדיים של יפהפיות כה מפוארות.
  אלנה שרה:
  נביא אור לכל העולם, תאמין לי,
  תן לנו למות ולהציל את כדור הארץ...
  למרות שהגורל נורא, הגיע המוות הרשע,
  אל תמות לשווא, כי המולדת שלנו חיה!
  אליזבת התנגדה:
  - לא, עדיף לשרוד ולנצח!
  הבנות, באופן כללי, הראו את רמת הלחימה הניכרת שלהן. אבל אז הופיע שוב הנדיב. מדובר באדם שאוב ושרירי במסכה ושריון, במקרה זה, יחד עם שני שותפים נוספים, נשא נשק שגרם לקורוזיה קרבית של אבנים. והוא היכה עם זה בתים. הם התרופפו, כמו חול, והתפוררו. והבנות היפות שחיו בהן ברחו מהמלחמות.
  יקטרינה ציינה:
  - הרס הוא תשוקה,
  כוח רע שולט במקומה...
  מי ששותה בנדיבות דם של אחרים,
  בואו נזרוק את קלף המנצח על ידי מתן אהבה!
  הבנות לקחו את זה ומיד, ברגע ששרקו. וכמה נשרים כבדי משקל עפו מהגגות. הם נפלו על ראשי המוטנטים - תערובת של אדם וחזיר בר ועוד קרנף ברור. ומקור הנשרים מילאו את גולגולותיהם בגבשושיות כבדות, וגרמו להם ליפול נדפקים.
  ועוד מקור יפגע בנדיב בין הרגליים במפשעה.
  ויקפוץ וישיר בקול דק:
  אני קופץ על הבמה, אני קופץ על הבמה
  אני אהפוך לסריס בהרמון!
  אני אהפוך לסריס בהרמון!
  והקול נעשה כל כך דק, כמו של ילד קטן.
  והתותח עצמו קפץ גבוה יותר והתהפך. אליזבת קפצה. היא תפסה אותו באצבעותיה החשופות והפנתה אותו בתנועות מהירות.
  והבתים שנהרסו החלו להשתקם. כולל אלה שנשרפו על ידי הרובוט הרוצח.
  אלנה ויקטרינה קפצו אל המפלצות המוטנטיות שהחלו להתעשת. הבנות נפלו על הגב והעיפו את שתי המפלצות ברגליהם החזקות.
  הם עפו למעלה והתהפכו בשיטוט שלהם. וראשיהם הגיעו לפחי אשפה עם בדלי סיגריות שונים.
  ואיך הם לקחו את זה ויללו מכאב.
  אלנה צייצה וחשפה שיניים:
  תן לי ללכת להרי ההימלאיה,
  תן לי ללכת לגמרי...
  אחרת אני יילל, או שאנבח,
  אחרת אני אוכל מישהו!
  והלוחם עם שיער אדום, כמו צבע הדגל של לנין, לקח אותו וירק בתחת של המוטנציה שתקוע בפח האשפה . הוא, לאחר שקיבל הפרשה של מיץ אכזרי ובוער רעיל במיוחד , יקפוץ, יתהפך, ישאג וישרק, ביללה פרועה.
  אפרוסיניה ויקטרינה בעטו באויב ברגליהם היחפות, ושלחו אותו במעוף גיהנום לנקודה אחת.
  הוא ימהר כמו טיל לא מונחה. והוא יפגע בנדיב, וימחץ את הקליפה של האחרון.
  ואז איש הקרנף טס לשם, והתנגש בבעליו.
  אלנה לקחה אותו ושרה בהנאה:
  - למרות שאני בא מכפר צנוע,
  איפה לימדו אותנו לחיות לפי איליץ'...
  אני לא רוצה להיות אפרוח נקי מבעיות,
  ואני לא רוצה להפוך לפרת חלב!
  וכל ארבע הבנות לקחו את זה ועם רגליהן החשופות והשריריות החלו לזרוק את המוטנטים יחד עם הבעלים שלהן, מה שגרם להן ממש להסתחרר.
  במקביל, היפות שרו:
  אני אתה הוא היא,
  כל המדינה ביחד
  ביחד משפחה ידידותית
  במילה אנחנו מאה אלף אני!
  והלוחמים, כמו שחקני כדורגל מהליגה העליונה, לקחו והכו את שלושת הנבלים היישר לתוך מערבל בטון גדול. לאחר מכן, אלנה הפעילה את המנוע במלוא העוצמה.
  והמפלצות האלה התחילו להסתובב.
  אליזבת ציינה, לקחה שוב את התותח המעוצב במיוחד בידה, ושיחזרה את הבניינים ההרוסים:
  - אנחנו, כמו תמיד, מנצחים...
  אלנה, בחיוך שנראה מפחיד, צייצה:
  אבל למען האמת,
  אני מנצח הכל!
  הצייד הפך למשחק
  פתחו חשבון, אז, כמובן!
  לאחר שעירבבו היטב את יריביהם, הבנות לקחו את זה, וללא עיכובים נוספים, הן הושקו. ואז קוביית בטון ענקית עפה החוצה, צנחה וקפאה בשמש הוירטואלית הזוהרת!
  יקטרינה ציינה:
  - עוד עימות לטובתנו!
  אלנה הבהירה:
  -עימות וירטואלי!
  והיא צקקה באצבעותיה החשופות. מה שהוליד בועה לוהטת וססגונית. הוא עף גבוה יותר באוויר, מתרחב תוך כדי דרכו ונוצץ בכל צבעי הקשת. זו הייתה יצירת אמנות.
  הילדה הג'ינג'ית צייצה:
  - היקום מלא בהפתעות מדהימות,
  והילדה, שהיא מאוד חשובה בקרב...
  האם אוכל לבעוט ברשע במפשעה ברגל היחפה,
  עם זאת, אני מעדיף להיות אני!
  תהיה עצמך! תהיה עצמך!
  ילדה כזו, פרועה, גרובי!
  אליזבת אמרה בחיוך:
  - תמשיך עם זה!
  אלנה, מחצה את המפלצת, מלמלה משהו לא מובן.
  יופרוסין לקחה ומשכה את החזייה שלה, פוגעת ביריב הקריסטל שהופיע לפתע מולה כמו פולסרים. הם חלפו על פניו ונפלו על פני השטח המבריקים. והם נתנו מכה גדולה וקטלנית.
  ילדה עם שיער לבן כשלג צייצה:
  - הילדה ממלאת את האדמה בשדיה,
  כיסה והציל את כל העולם מצרות...
  לא הבנו את זה, כנראה שלבנות יש טעם,
  כששכן הלך על הכל כדי לשחק!
  יקטרינה, ילדה עם שיער זהוב, לקחה אותו ובעטה בו על פני השטח בעקב החשוף. אחד הצינורות הבולטים פרץ מהזעזוע מוח, וחיילי האויב המתקדמים למעשה נשטפו בזרם קיטור.
  ילדה עם שיער שנראה כמו שן הארי, רק נפח יותר, לקחה אותו ושרה:
  - אמבטיה, אמבטיה, אמבטיה, אמבטיה,
  חליטת אלון וליבנה...
  אמבטיה, אמבטיה, אמבטיה, אמבטיה,
  בעיטה מגניבה של ילדה יחפה!
  ושיני הפנינה שלה יזרחו כמו מראה. אלה בנות שליחות קטלנית.
  באמת, שום צבא של יצורים וירטואליים לא יכול לעמוד מול אנשים כמוהם. ואל תנסה אפילו.
  אלנה ראתה לפתע הר מושלג ענק מעל העיר. וכמה אנשים בתלבושות ויקינגיות הסתובבו בקרבת מקום. הם היו גבוהים וגדולים בהרבה מנציגים רגילים של האנושות.
  הילדה הג'ינג'ית צעקה:
  - אין רחמים, אין רחמים, אין רחמים על האויב,
  דע, ויקינג מרושע, יודע, ויקינג מרושע יאכל ממך תבשיל!
  אליזבת הטילה מטבע באצבעותיה החשופות. הוא הסתובב ופגע בעורב שעף באוויר. יתר על כן, היצור האפור הזה היה בגודל של אלבטרוס גדול. וזה פגע בה ממש בכתר. העורב איבד את הכרתו ומיהר למטה כמו מטאוריט. והיא השאירה מאחוריה זנב מעשן.
  הילדה עם השיער הכחול שרה:
  - אהבה היא כמו נחל הר,
  מה נופל ארצה כמו ברד...
  ומדליק אותו, נותן הלם חשמלי ליריב,
  הילדה מעמיסה את המקלע!
  העורב פגע ברובוט הקרבי במקורו במהלך נפילתו הפרועה. נוצר קצר חשמלי. והסייבורג הענק מתפוצץ. לאחר מכן ההר רעד.
  ושלג ירד על ארבע הבנות האמיצות.
  קתרין ציינה, שרה:
  שלג, שלג,
  אל תצביע על השיער שלי...
  תוצאה, תוצאה -
  בנות תמיד יחפות!
  והלוחמת לקחה אותו וסובב את שערה הזהוב, כאילו היא טופ. ומיד עלה זוהר בוהק, וזרמים של קרני אש נשפכו. ובמקום שלג החל לרדת גשם. והכל היה יפה מאוד, והטיפות נצצו בשמש הוירטואלית כמו יהלומים.
  אליזבת ציינה בצחקוק:
  - עלינו להראות את הכישרונות שלנו בעסקים,
  החבר הכי טוב של בחורה הוא יהלומים!
  יופרוסין ציחקק, והצביע על ההר שבו רוחשים לוחמים סקנדינביים בשלג, ציין:
  - החבר'ה האלה זומם משהו רע!
  אלנה הציעה:
  - בואו נשחרר קרני מוות קטלניות מהפטמות הארגמניות שלנו.
  והשועלה אדמונית השיער צחקה, חושפת את שיניה הפניניות.
  אליזבת הציעה:
  - בואי נלך, בנות, ראשית, בואי ננחת חיילים!
  קתרין שרה בהנאה:
  - איך חום ליבם עוזר לכוחות הנוחתים,
  איך חום ליבם עוזר לצנחנים,
  כוחות סוחפי רוח!
  והלוחמים לקחו אותו, האיצו ובכל כוחם, כאילו היו לוקחים אותו וקופצים.
  וארבע היפות הלוחמות, התוקפניות יטוסו היישר לקרב. וברור שהם מוכנים להזיז הרים בבת אחת.
  אלנה לקחה את זה בהנאה ושרה:
  אני אהיה אלוף העולם המוחלט
  ואני אסחוף כמו הוריקן נוצץ...
  מגניב יותר, אלו כל היצירות של שייקספיר,
  אני פשוט אקפוץ לאוקיינוס השקט!
  אליזבת הרימה, שרה:
  - ספורטאים חטופים להוטים להילחם,
  כולם מאמינים בלהט בניצחון!
  אופרוסין הוסיפה וחשפה שיניים:
  - אחרי הכל, אנחנו יכולים לקבל כל ים, הים הוא עד הברכיים,
  אחרי הכל, כל הרים תלויים בנו!
  וכך בעצם הבנות טיפסו על ההר במשחק וירטואלי. הם נחושים לתת קרב לוויקינגים. גם אם הם ענקים פי שלושה מגובה האדם.
  אלנה נכנסה לקרב. היא ניהלה את הטחנה עם חרבותיה. והיא כרתה את ראשו של הוויקינג, שרה:
  לא צריך לאבד את הראש
  אל תמהר...
  לא צריך לאבד את הראש
  מה אם זה יהיה שימושי?
  רשום את זה במחברת שלך,
  בכל עמוד!
  אל תאבד את הראש!
  אל תאבד את הראש!
  עדיף לברוח מהר!
  אליזבת זרקה כמה מחטים באצבעותיה החשופות. הם עפו ופגעו בנשרים שעפו מעל הוויקינגים. עופות דורסים גדולים, לאחר שאיבדו את האוריינטציה שלהם, עפו ותקפו את מקורם בגולגולות של הלוחמים הוויקינגים. הם ניקבו אותם, ואילצו אותם לשחרר מזרקות דם.
  קתרין בעטה בויקינג הקרוב ביותר עם רגלה החשופה והשזופה במפשעה. גרם לו לקפוץ ולהתהפך מהמכה.
  לאחר מכן אמרה הילדה:
  - אתה רואה ליקוי חמה בשמיים,
  זה צבא של אויבים...
  סימן לגיהנום יבוא,
  אין צורך במילים נוספות!
  והילדה לקחה את זה ועיניה הפניניות נצצו. זו באמת גניבה, באמת גניבה!
  יופרוסין לקח אותו ושרק. כמה עצי אורן רעדו מהשריקה, כאילו נפלו עליהם מקלות במבוק. וחרוטים כבדים עפו למטה. הם פגעו בראשם של הוויקינגים, פורצים דרכם יחד עם הקסדות שלהם.
  הילדה הבלונדינית ציינה:
  - נתתי לאויבי ללכת לפח,
  הצעד הראשון שלי, הצעד האחרון!
  ועכשיו נשאר רק המנהיג הוויקינגי הגדול ביותר, רחב הכתפיים, בשריון הזהב.
  והוא שאג בשיא ריאותיו:
  - אין לך סיכוי! יש לי את הגרזן של ת'ור!
  הגזע הוויקינגי הניף ושלח גל צונאמי מהגרזן שלו.
  הבנות היו מכוסות קלות בשלג.
  אבל הם קמו במהירות.
  אלנה הבינה את הסל שהוטל על ידי הלוחם הענק ונבחה:
  - ובכן, תכניס את יריבך לארנקך!
  והיא לקחה אותו וטלטלה אותו.
  אליזבת שרה בחיוך מתוק:
  - הילד שלי, התינוק שלי,
  בשעה זו אתה לא ישן,
  ובאיזו מדינה לא ידועה,
  המחשבות שלך יהיו עלי!
  הענק הוויקינגי התנדנד שוב. ובאותה שנייה ממש הוא חש עיוות של החלל. והוא, כמו נוצת ברבור, נשאב על ידי שואב אבק חזק.
  והענק השתטח בסל והפך לגודל של פרג.
  אלנה חייכה וציינה:
  - זה באמת מהפך!
  קתרין שרה בחיוך:
  - יהיה טיפול כפוי, ותמורות מצחיקות!
  אליזבת הביטה במעלה ההר בבהלה והעיר:
  - יש פצצה מוסתרת מתחת לשלג!
  אלנה צרחה:
  - גרעיני?
  הילדה עם השיער הכחול מלמלה:
  קח את אחותך גבוה יותר - thermopreon !
  הלוחמת ג'ינג'ית הרחיבה את עיניה ושאלה:
  - ואיך ננטרל את זה?
  יופרוסין ציחקק והשתולל:
  - כדי לעשות זאת, עלינו לשחרר אינפרסאונד מהפטמות הארגמניות שלנו. בואו בנות, כל ארבעתנו, נעשה את זה ביחד!
  והלוחמים לקחו וזיין בזרמים של אנרגיה עצומה מפטמות האודם שלהם.
  Thermopreon רטנה ונכבה. לאחר מכן החלה להתנגן צעדה חגיגית.
  אלנה צייצה:
  - מי שרוצה פצצה יקבל אותה במצח!
  
  ילדה מצילה את הציוויליזציה של האלפים
  הערה
  נערת השדון היפה ארימיאדה חייבת למצוא את הדרקון האדום כדי להציל את תרבות האלפים שלה מהרס. אבל בדרך היא צריכה להילחם עם כל מיני לוחמים ולפתור חידות קשות, לחוות הרפתקאות מדהימות.
  . פרק מס' 1.
  אז הייתה לה משימה שהיא הלכה לאורך שביל לבנים אדומות. ומאחוריה רטט, קשת וחצים. סוליות חשופות מרגישות את חמימות המשטח המחומם על ידי שלוש שמשות.
  ארמיאס לובשת חצאית קצרה, והחזה שלה מכוסה רק ברצועת בד צרה.
  היא מבצעת משימה חשובה.
  איזה מהם, ספציפית, היא עצמה לא יודעת. אבל ברור משהו מיוחד, כמו הצלת הציוויליזציה של האלפים.
  ואיזה יצור יוצא לפגוש אותה. בגודל של מיכל טוב, ועם מעטפת נוצצת ביהלומים.
  השדון השתחווה לו וצייץ:
  - אני שמח לפגוש אותך!
  הצב הענק עם הקרניים קרקר:
  - אל תשמחו מבעוד מועד! מה אתה מחפש?
  ארימיאדה משכה בכתפיה והשיבה:
  - אני לא יודע. אבל אני רק יודע שזה מאוד חשוב כדי להציל את הציוויליזציה של האלפים.
  Bruiser ציין:
  - זהו, אתה לא מכיר את עצמך? אין לך מלך בראש?
  השדון לקח אותו ושר:
  אין גבולות ברורים בחיים,
  אין גבולות ברורים בחיים...
  והרבה התעסקות מיותרת ומשעממת...
  ותמיד חסר לי משהו,
  ותמיד חסר לי משהו,
  חורף של קיץ, חורף של קיץ, סתיו של אביב!
  הצב חייך וציין, מהבהב את קליפת היהלום שלו:
  - אתה, אני רואה, אדם קל דעת, הנוצץ בעקבים חשופים ורודים על הלבנה. לכן, אם אתה רוצה שישחררו אותך, ענה על השאלה הזו...
  ארימיאדה הנהנה:
  - אני מוכן לענות על כל שאלה!
  הבחור צייץ:
  -מי זה מישהו שנראה מגניב, אבל במציאות הוא רע?
  השדון ציחקק ומלמל:
  - טרול!
  הצב צחק, והשריון שלו נוצץ עוד יותר ביהלומים שהבליחו על שלוש השמשות. וזה הוציא:
  - לא! לא ניחש! אתה תענש על זה!
  השדון יקפוץ בתגובה ויתחיל לרוץ. עקבים ורודים ממש נצצו, ורגליה החשופות והשזומות הבזיקו כמו להבי מדחף.
  הילדה שאגה:
  - השדון ממהר, סוסים סוערים,
  אני חייב להודות, השטן מת !
  הם לא ישיגו אותנו, הם לא ישיגו אותנו!
  בתגובה, הופיעו מיד שני גיבורים גבוהים עם ראשי עיזים. הם מיהרו לרוץ אחרי השדון. והם רקעו בפרסותיהם. נושאים מפוצצים מאוד.
  ארימיאדה, זולל אותו, לקח אותו ושרה:
  - זה החליק, החלק, החליק אותי!
  העונש גדל, גדל, גדל!
  ומאחוריה מיהרו גורילות קרניים עם כתפיים רחבות וידיים ורגליים עבות.
  זה, כמו שאומרים, או מרוץ אחר המנהיג, או רדיפה לביקורת.
  רגליו היחפות של השדון קלות וזריזות. שני הבריונים לא הצליחו לסגור את המרחק וכבר החלו להיחנק.
  אבל אז הופיע רוכב מול ארימיאדה על סוס שחור ובשריון שחור. הוא הבזיק את חרבו הארוכה, שזוהרה בבהירות כאילו הייתה עשויה מכוכבים.
  הלוחם השחור הזה רעם:
  -לאן את בורחת, ילדה?
  ארימיאדה ענה בקול מבוהל:
  - יש מרדף אחרי, אם אתה אביר אמיתי, אז תעזור!
  הפרש, בשריון בצבע דיו, נופף בידו. שני לוחמים ענקיים עם ראשי עיזים קפאו באוויר. גם השדון קפא. זה היה כאילו הם קפואים בקרח סמיך ולא יכלו לזוז.
  הלוחם השחור שאל בחיוך:
  - ובכן, על מה גבינת הבור שלך?
  שני הלוחמים בעלי ראש העז שאגו בקול אחד:
  - היא ענתה לא נכון על השאלה, והמארחת שלנו צריכה לשלם על כך!
  האביר שאל:
  - מי היא המאהבת שלך?
  לוחמי העיזים ענו פה אחד:
  - צב פורטילה !
  הלוחם בשריון שחור הנהן:
  - אני מכיר אותה! היא חכמה והוגנת. ומה אתה רוצה לקחת מהבחורה בשביל זה?
  לוחמי העיזים ענו פה אחד:
  - תשע מכות עם מקלות על עקבים חשופים, זה הכל!
  הלוחם בשריון שחור אישר:
  - אוקיי, זה לא קטלני, אבל הצדק יישמר!
  ארימיאדה שאלה בקפריזה:
  - ואתה תאפשר לבחורה להכות במקלות את סוליית רגלי החיננית והיפה?
  הלוחם חייך והציע:
  אולי אני צריך לתת לך להתאזן? איך אתה אוהב את זה!
  לוחמי העיזים הנהנו פה אחד:
  - זה אפשרי! אבל רק פעם אחת! ואם היא תפסיד, אז יהיו עשרים מכות על עקביה החשופים.
  האביר בשריון שחור הנהן:
  - על אחת כמה וכמה! בואו!
  הגורילות עם ראשי עיזים גרגרו:
  -מה קטן יותר מזרע פרג וגדול מהיקום?
  ארימיאדה משכה בכתפיה והשיבה:
  - אתה יכול לחשוב על זה?
  לוחמי העזים שאגו:
  - אין זמן לחשוב!
  הילדה קימטה את מצחה וענתה:
  - כנראה ההתנשאות של הטרולים. הוא חסר חשיבות מזרע פרג, ובו בזמן, הוא מנופח יותר מהיקום!
  הגורילות עם ראשי העזים ציחקקו.
  - לא ניחש! עכשיו אתה מכה בעקבים שלך עם מקל!
  לוחם בשריון שחור שאל:
  - האם אתה יודע את התשובה בעצמך?
  לוחמי העזים הנהנו:
  - כן! אלו הם חוקי היקום. הם יכולים להיכנס למיכל קטן יותר מזרע פרג, ובו בזמן, אין מספיק מקום עבורם ביקום!
  האביר השחור הנהן:
  - גדול! לכן, המשך לחובתך.
  לוחמי העזים השתחררו והתקרבו לארימיאדה. היא ניסתה לזוז ללא הצלחה.
  הילדה נתפסה במרפקים והושלכו על גבה. לאחר מכן, הם הוציאו מכשיר מיוחד מהתרמילים שלהם.
  הם הכניסו לשם את רגליו היחפות של השדון ואבטחו אותן בחוזקה. לאחר מכן, אחת העיזים שברה את מקל הבמבוק. והוא הניף אותו באוויר. והיא שרקה.
  ארימיאד שכבה על גבה. חלוקים דקרו את השכמות החדות שלה. רגליים חשופות ושזופות מוחזקות זו בזו בחוזקה. ואי אפשר למשוך אותם.
  ואז מקל הבמבוק עם משרוקית נפל על סוליית הילדה, עם העיקום החינני של עקבה היחפה, הוורוד.
  השדון חשה כאב חד שהקרין מכפות רגליה לחלק האחורי של ראשה.
  העז השנייה החזיקה את המכשיר ובו זמנית ספרה:
  - פעם אחת!
  שוב נפלה מכת המקל על עקביה החשופים של הילדה.
  - שתיים!
  ארימיאדה צרחה מכאב. כמה אכזרי ולא נעים זה היה. והמקל המשיך לשרוק ולהכות בכל כוחו בסוליית היופי החשופה, הוורודה והחיננית.
  הראשון, אחר כך השני. ארימיאדה גנחה בקול וצרח עד כמה זה כואב וכואב.
  הלוחם השחור העיר:
  אני מקווה שלא תפגע בה?
  העז הגדול ענה בביטחון:
  - יש לנו הרבה ניסיון בזה!
  עוד אחד עם קרניים אמר:
  - לאלפים, באופן כללי, יש גוף חזק מאוד ועיקש.
  כשהמכות פסקו. לוחמי העיזים הסירו את מכשיר הפלאקה מכפות רגליה היחפות של הילדה והשתחוו, עזבו. עם זאת, הם עזבו רוקעים בקול רם.
  ארימיאדה הפסיקה לגנוח וניסתה לקום. אבל רגליה הכחולות והמכות סבלו כל כך עד שהיא צרחה. והיא ירדה על ארבע כמו כלב.
  הילדה מלמלה:
  - העקבים שלי שבורים, איך אלך עכשיו?
  הלוחם השחור העיר:
  - נסה את זה על בהונותיך! זה יהיה קל יותר ככה!
  ארימיאדה עמדה בזהירות על בהונותיה, אבל זה עדיין היה כואב מאוד. הילדה ייבבה:
  - הו, זה הרבה כאב לעלות על העקבים,
  אף אחד בעולם לא יכול להבין...
  אני בת, לא סתם כלבה,
  ותאמין לי, אני יכול להשיב מלחמה!
  הלוחם השחור ענה בביטחון:
  - זה ירפא בקרוב, אל תפחד! בינתיים, אתה בטח רוצה להציל את האלפים שלך ממוות?
  הילדה הופתעה:
  - למה אתה חושב ככה?
  האביר בשחור ענה:
  - כל מי שהולך בדרך הלבנים האדומות, בטוח ינסה להציל מישהו!
  השדון הנהן ואישר:
  - כן זה נכון! ומה אתה יכול להציע לי?
  הלוחם השחור ענה:
  - שום דבר מיוחד. אתה בעצמך לא יודע מה אתה מחפש. אבל אני יודע!
  ארימיאדה חייכה ושאלה:
  - ומה אתה יודע?
  האביר השחור ענה:
  - אתה מחפש פסל דרקון אדום. זה חייב להגן על האנשים שלך מהדרקון האמיתי בעל שבעת הראשים.
  השדון ענה באנחה:
  - נכון, מלחמות. אבל אתה באמת יכול לעזור לי?
  - אני יכול, אם תילחם בחרבות עם ערפד ותצליח להביס אותו!
  ארימיאדה הצהיר:
  - ערפדים הם מאוד חזקים. וקשה מאוד לעמוד בפניהם. אולי תוכל לספק לי יריב קל יותר?
  שחור הנהן:
  - כן? האם אתה רוצה להילחם, למשל, עם אדם?
  השדון הנהן בחיוך:
  - זה יהיה תענוג גדול!
  האביר הציע:
  - תענה על חידות?
  הילדה הביטה ברגליה החבולות וענתה באנחה:
  - לא הייתי רוצה! וכך הם ניצחו את זה די טוב. אולי תציע לי משהו אחר?
  האביר השחור הנהן:
  - אוקיי, אם כן... אז תשיר משהו!
  ארימיאדה הנהנה וצייצה:
  - זה אפשרי!
  השדון כחכח בגרונה ושרה:
  יש לי את החרב הכי חדה בידיים,
  אני כורת ראשים, בקלות, בגדול...
  אני יכול לנתק כל אחד, תאמין לי,
  לדעת לא בושה ולא פחד!
  
  חדשות נוראיות במלחמה אכזרית,
  הבחורה שאהבתי לנצח!
  נזרק לתוך פיו של המפלצת השטן,
  היכן, אדוני, הצדק והרחמים?!
  
  עלמת השדון הלכה יחפה,
  רגליים חבטו בשבילים המאובקים!
  הרי על החטאים שזרמו המעיינות,
  הייתה לה הזדמנות לצעוד מעבר לים!
  
  בתחילת האביב יצאתי לכביש,
  הרגליים שלי כל כך כחולות מהקור!
  אתה לא יכול לנשוך חלקיק של בשר,
  הם פשוט מהנהנים לתוך הכפור של עצי האשוח!
  
  אז בכביש מלא אבנים,
  רגליה של הילדה דיממו!
  והנבל עובר ליד אלפיה,
  הצד של העיר של מלכי ירושלים!
  
  הרי Favkaz , רכסים מכוסים בשלג,
  אבנים חדות דוקרים לך את הסוליות!
  אבל ניזונת מכוחה של כדור הארץ,
  בחירה בחאג' קשה לעיר האלוהים!
  
  קיץ, מדבר, שמש זועמת,
  כמו רגליים של ילדה במחבת!
  העיר הקדושה לא רחוקה,
  כולם נושאים בנטל אינסופי!
  
  שם ליד קברו של אלוהים- פריסט ,
  הבתולה כרעה ברכיה בתפילה!
  איפה, גדול, מידת החטא,
  מאיפה אני שואב כוח בצדקה?
  
  אלוהים אמר לה, מקמט את מצחו,
  תפילה לבדה לא יכולה לשנות את העולם הזה!
  אלפיה מיועדת לשלוט במשך מאות שנים,
  שרת אותה נאמנה מבלי לבקש כסף!
  
  הבתולה הנהנה: אני מאמין לפריסט,
  בחרת באלף כמושיע העולם!
  אני אפיץ את האמת על זה לכולם,
  המסר של פיגסוס אל האליל!
  
  הדרך חזרה הייתה קלה ומהירה,
  רגליים יחפות הפכו חזקות!
  אלוהים הושיט את ידו בחסד,
  שרירים ורצון, כאילו עשויים מפלדה!
  
  והצטרפת לצבא,
  הפך לטייס, טס בטרולוופה !
  שם היא הראתה את שיא היופי,
  משחתת הטרולים התפוצצה על מוקש!
  
  לוחם, שועט, לוחם אמיץ,
  מסור למפלגה - למען הסובייטים!
  אני מאמין בסיום מנצח על חלאות,
  אני אסיע את חבורת השדים אל הקיר, אל התשובה!
  
  ובכן למה, הלוחם הופל,
  לא הספקת לשחרר את הרצועות!
  והתברר שהמגן פגום,
  והממזר הטרול המרושע התאגד עם המטפלת!
  
  המלחמה הפכה לא שוויונית ואכזרית,
  למרות שאני ילדה, אני שואגת ובוכה במרירות!
  כאילו בצרות נוכל לצלול לתחתית,
  אחרי הכל, המזל נעלם מארץ המולדת!
  
  זעקתי לאלוהים: אל-יכול, על מה?
  הפרדת אותי מהחבר האהוב שלי!
  אפילו בקור לא לבשתי מעיל,
  והיא היכתה לשלושה יריבים!
  
  לא מגיע לה?
  פגוש אותי עם פרחים לניצחון!
  אופים פשטידות נדיבות לחג,
  ואני אגיע למצעד עם תקווה!
  
  האדון החמור ענה בעגמומיות:
  מי מאושר בעולם, למי טוב?
  הבשר יסבול ויאנק מכאב,
  אחרי הכל, קהילת האלפים היא שפל וחוטא!
  
  ובכן, אז, כשאני בא בתהילה,
  אני אזרוק לגיהנום את אלה שאינם ראויים לחיות !
  גם אני אקים לתחייה את בחור חלומותיי,
  הטוב ביותר לא ירצה לשתף אז!
  תוך כדי שירה הופיעו בשמיים תריסר מלאכים יפים ושמימיים. הם מחאו כפיים בהתלהבות רבה, ואישרו שהם באמת אהבו את שירת היופי.
  הלוחם השחור הנהן בראשו באישור ושאג:
  - מעולה, יש לך יכולות ווקאליות מצוינות! עם זאת, כדי לקבל את פסלון הדרקון האדום, אתה חייב להיות מצוין גם עם חרב.
  ארימיאדה קד קידה והתכווץ ואמר:
  - עם רגליים מרופדות כאלה, זה כמעט בלתי אפשרי להילחם, אפילו עם יריב כל כך לא משמעותי כמו אדם!
  האביר בשריון שחור הניף את חרבו הנוצצת בכוכבים. וגל ירקרק, כמו השתקפות של עשב, עבר ממנו. ורגליה החטובות, המסותתות והחינניות של הילדה הפכו שוב שלמות.
  השדון השתחווה, רקעה ברגלה יחפה בביטחון רב ואמרה:
  עכשיו, תן לי גבר כאן! אני ארסק אותו לבשר עקוב מדם, גם אם הם גבוהים מגיבורים!
  שחור אישר:
  - יהיה לך את היריב שאתה צריך!
  ועשה דמות שמונה בחרבו. ילד הופיע לפתע מול הילדה ממשפחת האלפים. הוא לבש רק בגד שחייה, ילד בן אחת עשרה או שתים עשרה. דק, שזוף, אבל פרוע. השכמות שלו היו חדות, צלעותיו נראו מתחת לעורו השזוף, וגבו וצדיו היו מפוספסים לחלוטין בסימנים שכבר נרפאו מריסים ומלקות.
  אמנם, זה היה רק ילד עם פני תינוק, אבל הוא נראה בגאווה. שיערו הבלונדיני של העבד, שוקולד עם שיזוף, נראה גזוז למשעי, וסנטרו נתן הבעה אמיצה לפניו.
  ארימיאדה מלמל בבלבול:
  אני לא אלחם עם הילד. יתרה מכך, נראה לי שמדובר בנער עבדים.
  הלוחם השחור אישר:
  - כן, מדובר בנער עבד, אשר יחף ולובש בגד שחייה בלבד, עבד במחצבות, עמל למעלה משני שליש מהיום, עושה את העבודה הקשה ביותר. אבל מצד שני, הוא נולד נסיך. והוא נפל לעבדות, אשר חיזק אותו, אך לא שבר אותו.
  העבד רקע בכעס ברגלו היחפה, מועך חלוק אבן בעקב היובש שלו וצעק:
  - אני מוכן להילחם איתך, גברת אצילה! אני מקווה שיש לך משפחה טובה, כי להילחם בפשוטי העם זה ממזר בשבילי!
  הלוחם השחור הנהן:
  - יש לך על הכף, בצד אחד תהיה פסלון של דרקון אדום, ומצד שני, נער החופש שלך!
  הלוחם הצעיר ניער את חרבו החדה, הלא ארוכה מדי, ואמר:
  למען המולדת והחופש עד הסוף,
  גורם ללבבות לפעום ביחד!
  . פרק מס' 2.
  
  הוויקונטית ענתה בביטחון:
  - זה יהיה קרב לא שוויוני!
  והיא הניפה את חרבה הרבה יותר ארוכה וכבדה. שני הלוחמים התכנסו בתנועה. המשותף להם הוא שהם היו יחפים. אבל כפות רגליו של הילד, למרות שהן קטנות, כבר נקרות מהליכה מתמדת עם סוליות חשופות על האבנים החדות של המחצבות. ולילדת האלפים, להיפך, יש סוליות עדינות יותר ורודות עם עיקול חינני של העקב החשוף.
  החרבות התנגשו וניצוצות עפו. הוויקונטס, כמובן, כאדם אציל, עסקה בסיף. אפילו בעידן החלל, זה אולי לא נחשב בעדיפות עליונה. היא הייתה גבוהה, גדולה ושרירית עבור שדון, והיא קיוותה שתוכל להביס איזה ילד חצי עירום ורזה מהמחצבות בקלות ובפשטות.
  אבל נתקלתי בנער עקשן ומיומן שלמד שיעורי סיוף בילדות המוקדמת ולא שכח אותם במכרות, שובר אבנים עם ברזל ודוחף עגלות.
  בתחילה ריחמה ארימיאדה על הילד ולא תקפה אותו בצורה נחרצת מדי. בעצם דבר כל כך קטנטן, וכנראה היה לו קשה במחצבות. תראו איך הצלעות נראות לעין, ויש שפשופים וחבלות על העור.
  הילד, לעומת זאת, היה מהיר וגירד את הילדה על הברך עם חרבו. יצא דם.
  ארימיאדה היכה את הילד בתגובה וצעקה:
  - כינה קטנה!
  למרות שהעבד פרגן, הוא הופל. אבל הוא קפץ מיד. והוא תקף את השדון כמו אימפקט. ובידיו הדקות, אך החזקות והזריזות, הבזיקה החרב ככנפי יתוש.
  וכך הילד המהיר והרזה שרט שוב את ארימיאדה.
  הילדה, לאחר שקיבלה פצע ברגלה, צייצה:
  בנות לעולם לא יוותרו
  ואתה יודע, שלהם יהיה ניצחון מפואר...
  הילד לא ינצח, שטן,
  מי כנראה לא אכל ארוחת צהריים הרבה זמן!
  הנער הגיב בכך שהמשיך לתקוף. הוא היה מהיר כמו חגב. והחרב שלו מהירה מאוד. זה נראה קטן יותר, אבל קל. הילד עצמו, למרות שנשא סלעים כבדים והלם בפטיש, בגלל המזון הדל במחצבה, לא הצליח לעלות במשקל, ונשאר מאוד צנום וניידות.
  ארימיאד לא הצליח להיכנס לגופו הדק והזריז עם השרירים הבולטים. היא ניסתה להשקיע כמה פעמים, אבל זה לא הלך.
  הילדה הויסקונטית החלה להזיע. גופה השזוף והחזק בביקיני היה מכוסה זיעה ונראה כמו ברונזה מלוטשת. והנשימות שלי הפכו כבדות יותר.
  כאן היכתה ארימיאדה בכל כוחה, אבל הילד קפץ בזריזות, ואף עמד לרגע על הלהב ברגליו היחפות. והוא היכה את ארמיאדה בחזה. ודם השדון זרם בצורה אינטנסיבית יותר. הילדה צרחה מכאב. ושוב ניסתה לתקוף.
  אבל קשה לפגוע כשהמטרה קטנה ומתחתיך, ובו זמנית ניידת.
  העבד, תוך כדי לחימה, החל להתכסות גם בטיפות זיעה קטנות והחל לזרוח. במקביל הוא שר:
  ספרטק הוא לוחם אמיץ נהדר,
  הוא הקים אויבים נגד עול הרע...
  אבל המרד הגיע לסיומו,
  החופש נמשך רק שבריר רגע!
  
  אבל ילד מזמנים אחרים עכשיו,
  החלטתי להילחם למען המטרה הנכונה...
  הוא נראה קטן ולא נראה חזק,
  אבל הוא יודע להילחם בחוכמה רבה!
  האביר בשריון שחור הנהן:
  - כן, הנסיך הזה לא כל כך פשוט! המחצבות רק הקשו אותו, אבל לא שברו אותו כלל. ואם אתה רוצה להביס אותו, אז אתה צריך לנסות.
  העבד קרא:
  - או שאני מנצח או אמות! בלי חופש לא שווה לחיות!
  ארימיאדה סינן:
  - ואני נלחם על עתיד האומה שלי.
  והנערה התנדנדה שוב וניסתה להכות את עמיתה הצעיר.
  עם זאת, השביתה שלה לא הצליחה. יתרה מכך, השטן הקטן והזריז לקח ודקר את הבחורה ממשפחת האלפים בבטן והשאיר עוד חור מדמם.
  ארימיאדה נעשה זהיר יותר. אכן, כמה משפיל זה להילחם עם ילד אנושי. ועדיין להפסיד. היא מעולם לא פגעה בו עדיין.
  בן עבד יחף זריז מאוד, עצבני. וקופץ כמו חגב.
  אמירה שרה:
  בדשא ישב חגב,
  בדשא ישב חגב,
  ממש כמו מלפפון
  הוא היה ירוק!
  אבל אז הגיע השדון,
  מה שהביס את כולם...
  עשה אותו עשיר
  והיא אכלה את הנפח!
  זה הפך את זה למצחיק יותר, אבל לא הגביר את הכוח. מפעם לפעם גרם הנער לשדון פצעים רדודים אך רבים ורגישים. מאובדן דם החלה ארימיאד להיחלש ולהאט.
  והיריב שלה אפילו היה גמיש מדי. למעשה, שש-עשרה עד שבע-עשרה שעות עבודה ביום, כל מי שתרצה או ייהרג או יתקשה. וגופו של הילד היה חזק ביותר ויכול לעמוד בכל עומס.
  יחד עם זאת, נשיאת סלעים כבדים במשך ימים ארוכים לא חיזקה את השרירים, אלא להיפך, הפכה אותם לחזקים וזריזים יותר.
  אז הילד-הנסיך היכה אותה מתחת לברך בחרב, וארימיאדה התכופפה, והיא כבר הייתה מעוותת כך שלא תוכל עוד להסתובב כמו שצריך.
  והעבד המשיך, מזמזם בעליצות ובעליזות, ושוב הזריק את הילדה לבטן. והפעם הרבה יותר עמוק.
  ארימיאדה החלה להיחנק. היא טלטלה ברגלה, אבל קצה החרב פגע בילדה ממש בעקב החשוף שלה, וניקב אותה באופן מוחשי. וזה לא רק כואב, אלא גם מקשה על העמידה.
  השדון נפל על צדה והשתולל:
  - לא אכנע לאויבי השטן - התליינים,
  אגלה אומץ תחת עינויים...
  למרות שהאש בוערת והשוט פוגע בכתפיך,
  אני אוהב את השדון שלי בתשוקה לוהטת!
  העבד חייך והגיב בכך שדחף את הילדה באף בעקב החשוף. והוא נתן אותו בחוזקה, שבר את מכשיר הנשימה ושר:
  - חופש הוא גן עדן,
  אין שמחה בשלשלאות...
  להילחם ולהעז
  דחו פחד קטן!
  והנער היכה בחרב ביתר שאת, עד כדי כך שהפיל את החרב מידיו המוחלשות של ארימיאדה. הילדה הושיטה יד להרים אותו. אבל קצה הלהב פילח אותה מיד בין השכמות. ושוב יצא הדם.
  הילדה נפלה ותפסה את החרב ביד. אבל היא נפגעה מלהב שהילד העירום למחצה הזיז ממש על ידה, חתך את הווריד. החרב נפלה, וארימיאדה פורק מנשקו.
  העבד פלט קריאת שמחה והיכה את השדון ברקה עם הידית. היא טלטלה את רגליה החשופות והסובלות ארוכות ונפלה בנוקאאוט עמוק.
  הנסיך הניח את רגלו היחפה, שלא ראתה נעליים במשך כמה שנים, על החזה המתנשא של הבנות.
  והוא פלט זעקת ניצחון, אמר:
  - יחי האור והחופש!
  ואז הוא פנה אל הלוחם השחור:
  - לגמור אותה?
  האביר בשריון שחור ענה בביטחון:
  - לא! כבר ניצחת אותה! עכשיו אתה חופשי והשלכת את שלשלאות העבדות!
  הילד, כיום עבד לשעבר, שאל:
  - ועכשיו אפשר להחזיר אותי לדרגת הנסיך הקודמת שלי?
  הלוחם בשריון שחור ענה בהחלטיות:
  - לא! המדינה שלך נכבשה. אבל הוכחת שאתה לוחם מצוין. אתה תצטרף לצבא ותהפוך שם לצופית. אתה תפקד על חוליית בנים בדיוק כמוך. וזה יהיה הפרס שלך על שהבסת את הוויקונטית.
  הנסיך הצעיר השתחווה ואמר בחיוך:
  - תודה! אני לא אחזור למחצבות המסריחות האלה.
  האביר בשריון שחור הניף את חרבו, והילד המנצח נעלם.
  ארימיאדה בקושי פקחה את עיניה. הראש שלה כאב. ברעד, היא קמה וגמגמה שאלה:
  - מה קרה איתי?!
  הלוחם השחור ענה בעצב בקולו:
  - הפסדת! הילד ניצח וקיבל חופש.
  השדון אמר באנחה:
  - אז מה עכשיו, ימותו עמי?
  האביר בשריון שחור ענה בביטחון:
  - ברור שלא! אם כבר, יש לך סיכוי לקבל קרב חדש. רק שהפעם תצטרכו להילחם עם זה שדחיתם בפעם הראשונה. לא עם בן אדם, אלא עם ערפד!
  ארימיאדה ענה באנחה:
  הייתי מסכים עם הערפד. אבל כולי פצוע ואין לי כוח. האם יש דרך לרפא את הפצעים שלי כדי שאהיה מוכן להילחם?
  האביר בשריון שחור אמר:
  - יש רק דרך אחת. אתה צריך לנחש את החידה. תענה נכון, וכל הפצעים שלך יגלידו בבת אחת.
  השדון התחנן:
  - החידות שלך כל כך מורכבות שפשוט אי אפשר לענות עליהן. אולי יש דרך אחרת? ובכן, אם אתה רוצה, אני אשיר בשבילך!
  הלוחם בשחור ענה:
  - כמובן, אתה תשיר לי בכל מקרה! אבל כדי שהפצעים שלך יגלידו, יש לענות על השאלה שלי. אתה צריך לשלם על הכל!
  המלאכים שעפו מעל ראשו של האביר אישרו מיד, כשהם מצלצלים בקולותיהם הקטנים ביחד:
  - אתה צריך לשלם על הכל!
  האביר בשריון שחור העיר:
  - אבל ארחם עליך ואתן לך לחשוב על השאלה. ואת בחורה חכמה, ואני מאמינה שבהחלט תנחשי מה תהיה התשובה הנכונה.
  ארימיאדה העיר:
  - אי אפשר לדעת הכל בעולם!
  הלוחם עם החרב הנוצצת הנהן:
  - ימין! אבל אתה יכול לחשב באופן הגיוני כל תשובה לכל שאלה.
  השדון ענה באנחה:
  - אז בסדר. אני מוכן.
  האביר בשריון שחור אמר:
  - מה שבא בלי לבוא, ויוצא בלי לצאת!
  ארימיאדה שרקה, מקיפה את עיני הספיר שלה:
  - וואו! וואו שאלה.
  הלוחם בשחור הנהן:
  - תחשוב! נסו להבין את זה בהיגיון!
  הוויקונטית מתחה את מצחה והחלה לנמק בקול;
  אולי זה כסף? הם אמנם באים, אבל תמיד יש מעטים מהם, אז אפשר לומר שהם באים בלי להגיע בכמויות כמו שצריך. מצד שני, הם עוזבים, כאילו הם לא עוזבים, כאילו הם לא שם.
  ארימיאדה נגעה בעקב הפצוע שלה באצבע המורה והמשיכה בנימוקיה;
  או שאולי אלו בעיות. נראה שהם באים, אבל הם תמיד היו כאלה, אז הם באים בלי לבוא. ונראה שהבעיות נעלמו, אבל למעשה, הן עדיין נשארות.
  ארימיאדה שוב גירדה את עורפה והמשיכה בנימוקיה בנושא הנתון.
  למשל, אולי אלו החיים. אומרים שהחיים הגיעו, אבל הם היו שם קודם. מצד שני, החיים, הם אומרים, נעלמו. אבל היא נשארה באותו זמן, כולל הנשמה, שהיא אלמוות.
  כן, ישנן אפשרויות רבות נוספות שניתן להציע. העיניים שלי פקוחות לרווחה מהתשובות האפשריות השונות. כאן נתנו לה זמן. אבל למעשה, ככל שאתה חושב יותר, אתה נעשה יותר מבולבל, ועולות מגוון תשובות אפשריות. והזמן לא עוזר...
  ואז זה עלה על ארימיאדה, והיא אמרה:
  - אני מוכן לתת תשובה!
  הלוחם בשחור הנהן בראשו, זוהר כמו הובנה:
  - נו, דברו!
  ארימיאדה קבע בהחלטיות:
  - הזמן מגיע בלי לבוא! אומרים שהגיע הזמן, אבל זה כבר קרה! וגם הוא עוזב בלי לעזוב. אומרים שהזמן עבר, אבל הוא עדיין נשאר!
  האביר בשריון שחור ציחקק והשיב:
  - ובכן, התשובה בדרך כלל נכונה, וניתן לספור אותה! אמנם, התשובה הסטנדרטית היא זיכרונות! אבל זמן הוא גם אופציה אפשרית לחלוטין.
  הלוחם הלבוש בשחור עשה דמות שמונה בחרבו הנוצצת. ואחרי כמה שניות, כל הפצעים והנזק לארמיאד נעלמו ללא עקבות, כאילו מעולם לא היו קיימים.
  נערת השדון חייכה ואמרה:
  - תודה! עכשיו אני יכול לקחת את ההזדמנות השנייה שלי?
  האביר בשריון שחור ענה בקול רועם:
  - פחית! אבל הפעם תצטרך להילחם בערפד. האם אתה מוכן למבחן כזה?
  ארימיאדה ענה בהחלטיות:
  - אם אין לי ברירה, אז כן! מוּכָן!
  הלוחם עמד להרים את חרבו, אבל אז המלאכים שרפרפו מעל קסדתו השחורה זעקו בקול:
  - תן לה לשיר לנו! יש לה קול כל כך נפלא!
  האביר בשריון שחור הנהן:
  - שרה, יפהפיה! החבורה שלי דורשת את זה!
  ארימיאדה הנהנה בחוסר רצון והעיר:
  - כן, אני לא בקול!
  המלאכים צרחו בצחוק:
  - אין צורך! אתה נפלא! קדימה, אל תתביישו!
  השדון לקח נשימה עמוקה ושר בהנאה;
  תהילה למדינה הפורחת למעלה,
  תהילה לשדון הגדול והקדוש...
  לא, לא תהיה שתיקה לנצח -
  כוכבי השדה זרועים פנינים!
  
  סווארוג הכול יכול הגדול איתנו,
  בן למשפחה האדירה הכל יכול...
  כדי שהלוחם הזה יוכל לעזור בקרב,
  אנחנו צריכים לפאר את האלפים באור אלוהים!
  
  לבנות אין ספק, תאמין לי,
  הבנות תוקפות בזעם את ההמון...
  ייקרע לגזרים, חיה משתוללת,
  והאויב יקבל מכה באפו!
  
  לא, אל תנסה לשבור את האלפים,
  האויב לא יוריד אותנו על ברכינו...
  אנחנו נביס אותך, גנב מרושע,
  סבא רבא אלין איתנו !
  
  לא, לעולם, לעולם אל תיכנע לאויבים,
  בנות יחפות נלחמו תחת השדון ...
  לא נגלה חולשה ובושה,
  בואו נתמודד עם השטן הגדול!
  
  אלוהים הרשה לנו לסיים את הקרבות שלנו,
  ותדיח את המוני הוורמאכט...
  כדי שהם לא יגמרו עם אפסים,
  כדי שלא יהיה שקט בבית הקברות!
  
  תנו לבנות דרור, לוחמים,
  אז זה יסדר לאורקישיסטים...
  אבותינו יהיו גאים בנו,
  היריב לא יחלב אותנו כמו פרות!
  
  נכון שהאביב יגיע בקרוב,
  אוזני התירס בשדות יזהיבו...
  אני מאמין שהחלום שלנו יתגשם,
  אם אתה צריך להילחם על האמת!
  
  אלוהים, זה אומר שכל האנשים הם אהבה,
  נאמן, חזק, נצחי בשמחה...
  למרות שדם אלים נשפך,
  הילדה לעיתים קרובות רשלנית!
  
  אנו מוחצים את האויב בקרב,
  עושה משהו כל כך אוורירי...
  למרות שסערה משתוללת על העולמות,
  ומגיע ליקוי מחניק!
  
  לא, אנשים יעמדו עד קבריהם,
  והם לא ייכנעו אפילו אפילו לארקשיסטים ...
  אתם בנים רשמו את זה במחברת שלכם,
  וחדד את כל החרבות שלך לקרב!
  
  כן, זה נכון שיהיה שחר בלי קצוות,
  תאמין לי שלכולם תהיה שמחה...
  אנחנו פותחים עוד אחד, תאמין לי, אור -
  באוויר ידה של הילדה מושטת!
  
  אנחנו יכולים , אנחנו יכולים לעשות את זה, תאמין לי,
  משהו שאנחנו אפילו לא מעזים לחלום עליו...
  אנו רואים בבירור את המטרה הבהירה ביותר,
  לא, אל תדברו שטויות, לוחמים!
  
  ובכן, בוא נטוס, בצחוק, למאדים,
  בואו נפתח שם שדות, נספור אותם, אודמים...
  ואנחנו נעמיס לשומרי הסביבה ישר בעין,
  המוני כרובים מרחפים מעלינו!
  
  כן, המדינה הסובייטית מפורסמת,
  מה שהקומוניזם נתן לעמים...
  היא ניתנה לנו מלידה לנצח -
  למען המולדת, למען האושר, למען החופש!
  
  באלפיה, כל לוחם הוא מהאבוס,
  התינוק מושיט יד לאקדח...
  לכן, אתה רועד, נבל,
  אנחנו מחייבים את המפלצת!
  
  כן, שלנו תהיה משפחה ידידותית,
  איזה אלפיניזם יבנה ביקום...
  אנחנו נהיה, אתה יודע, חברים אמיתיים,
  והעסק שלנו יהיה יצירה!
  
  אחרי הכל, האלפיניזם ניתן לנצח מלידה,
  כדי שמבוגרים וילדים יוכלו להיות מאושרים...
  הילד גם קורא הברות,
  אבל להבת הדמיורג' זורחת בעיניים!
  
  כן, תהיה שמחה לאנשים לנצח,
  שהם נלחמים יחד למען ענייני סווארוג...
  בקרוב נראה את חופי פולגי,
  ונהיה במקום כבוד ה'!
  
  כן, השדון לא יכול להישבר על ידי אויבי המולדת,
  זה יהיה חזק יותר אפילו מפלדה...
  אלפיה, את אמא יקרה לילדים,
  ואבינו, תאמין לי, הוא פתלין החכם !
  
  אין מחסומים לארץ המולדת, תאמין לי,
  זה הולך קדימה בלי לעצור...
  מלך הגיהנום יקבל שח-מט בקרוב,
  לפחות יש לו קעקועים בידיים!
  
  אנו ניתן את ליבנו עבור מולדתנו,
  בוא נטפס על כל ההרים, תאמין לי, גבוה יותר...
  לנו הבנות יש הרבה כוח,
  לפעמים זה אפילו מעיף את הגג!
  
  הילד גם נתן מנוי עבור Elf,
  הוא אמר שהוא יילחם בחירוף נפש...
  יש מתכת נוצצת בעיניים שלו,
  וה-RPG מוסתר היטב בתרמיל!
  
  אז בואו לא נשחק טיפש,
  יותר טוב, בואו נעמוד כולנו יחד כקיר...
  עובר בחינות, רק חמש,
  שימלוך הבל, ולא קין הרשע!
  
  בקיצור, יהיה אושר לאנשים,
  והכוח של סווארוג על העולם הקדוש...
  לרסק בשובבות את האורקשיסטים,
  תן לאדה להיות אושר ואליל!
  נערת השדון סיימה לשיר בהתלהבות רבה. והיא השתחווה, רקעה ברגלה יחפה ואמרה:
  - רחמים!
  האביר בשריון שחור אישר:
  - זה שיר ראוי! זה מחמם את הלב והנשמה. לכן, אני אתן לך עצה: תעשה דמות שמונה עם הרגליים שלך, ותצבור יותר כוח. ואתה יכול להתמודד אפילו עם מפלצת כזו כמו ערפד!
  ארימיאדה קד וענה:
  - העולם צריך לכבד אותנו ולפחד מאיתנו.
  מעללי החיילים הם אינספור...
  אלפים תמיד היו מסוגלים להילחם.
  נשמיד את האורקים עד הקרקע!
  לוחם בשריון שחור עשה מעגל עם חרבו, ונשמעה מוזיקה, כמו משחק נטיפי קרח.
  וצללית הופיעה בשמיים. הוא היה צעיר נאה אך חיוור עם כובע צלייף וחליפת עור. ידיו היו מעור, כפפות שחורות, ומגפיו, להיפך, היו אדומים. והוא החזיק חרב. ניבים בלטו מפיו של הצעיר.
  ארימיאדה קראה וחשפה שיניים:
  - זה ערפד! נראה די חמוד.
  הצעיר הניד בראשו, התאים את הכובע העליון שלו, ואז נחת בחוזקה על הקרקע.
  הוא השתחווה לילדה והעיר:
  - היא כמעט עירומה ויחפה, כמו שפחה!
  הלוחם השחור ענה:
  - זו גבורה ממשפחה אצילה מאוד. והיא רוצה להשיג את פסל הדרקון האדום כדי להציל את אנשיה ממוות.
  הילד הערפד ענה:
  - בכל מקרה, עלי לנצח אותה! אני אנסה לשמור עליה בחיים אם אפשר!
  ארימיאדה ענה בחיוך:
  - גם אני לא רוצה להרוג אותך! אבל אם אצטרך, אלחם בכל הכוח!
  הלוחם השחור הנהן:
  - אתה תילחם בחרבות. כלי הנשק שווים, והכל הוגן.
  הערפד השתחווה וענה:
  "זה כבוד גדול עבורי להצליב חרבות עם בחורה כזו!"
  ארימיאדה קרצה וצייצה:
  - נצא באומץ לקרב,
  למען האלפים...
  נביס את כל האורקים,
  הילחם, אל תיסחף!
  הילדה והילד לקחו בידיהם חרבות נוצצות ונוצצות והתכוננו להילחם. מצב הרוח שלהם היה להשמדה מוחלטת.
  נשמע אות. הנוער הערפד מיהר בזעם פראי לעבר ארימיאדה. היא פגשה אותו במכת חרבה, מתנגדת להתקפה. הילדה הרגישה הרבה יותר בטוחה, ושוב דחתה את הניסיון בגלגול חבית.
  ואז, ארימיאדה הזיזה את יריבתה בין רגליה בכף רגלה היחפה. הערפד הצליח לחסום את המכה, אך עדיין היה מזועזע.
  השדון צייץ:
  - האויב עדיין לא יודע את כוחנו,
  הם לא השתמשו במלוא כוחם...
  תינוקות ונשים מותקפים
  בכל זאת, ערפד, אני אהרוג אותך!
  בתגובה, הצעיר הרים את עצמו מעט מעל פני השטח וניסה להתקרב לארמיאד כמו לוחם סער.
  והילדה לקחה אותו ודקרה את האויב בקצה חרבה ממש בבטן. הוא קיבל זריקה כואבת ודם יצא. השדון ביצע תמרון פרפר וחיד את המגף של הערפד, ולאחר מכן צייצה:
  אני אמחץ את האויב במכה אחת,
  אני, שדון, אמיץ מסיבה טובה!
  הקרב, בינתיים, נמשך. הערפד ניסה לעוף למעלה, אבל ארימיאדה קפץ והמשיך לתפוס אותו. וטיפות דם ארגמן התפזרו.
  מוצץ הדם הצעיר ציין:
  - למדת הרבה! אבל היא לא יכלה להתמודד עם הילד!
  השדון העיר, חושפת את שיניה בחיוך:
  - אתה צריך להתחיל איפשהו! כולנו למדנו קצת, ואל תחטא, אתה ערפד לאלוהים!
  הערפד האיץ לפתע, אך חרבו פספסה את המטרה, וארימיאדה פגעה במוצץ הדם על פרק כף היד. שוב ניתזים וגניחות בצבע אודם.
  ערפד ציין:
  - אתה שטן!
  השדון התנגד:
  - אני משרת את כוחות הטוב!
  מוצץ הדם הצעיר העיר:
  - מה ההבדל בין טוב לרע?! אפילו אלי האור הורגים ואינם חוסכים על אויביהם!
  ארימיאדה משכה בכתפיה וצייצה:
  עלה הכותרת של פרח שביר,
  אם זה נתלש מזמן...
  למרות שהעולם מסביב אכזרי,
  אני רוצה לעשות טוב!
  הערפד ניסה להאיץ שוב ותקף במהירות את הילדה. הוא ביצע את תמרון הקלשון, אבל, באופן בלתי צפוי, הלהב של נערת השדון פילח את גרונו. זרם דם התיז החוצה. הערפד קפץ אחורה, ניער מעליו את הטיפות האדומות, וציין:
  - אכן, היא-שטן!
  ארימיאדה קפצה בכל כוחה, זרקה את עצמה לתוך המכה. העקב החשוף והעגול שלה פגע לערפד ממש בסנטר. הוא התמוטט ופרש את זרועותיו לכיוונים שונים. כמה שיניים שבורות עפו מפיו של מוצץ הדם.
  ארימיאדה הניחה את רגלה היחפה על חזהו, הרימה את ידיה וקראה:
  - ניצחון!
  הלוחם השחור שאל אותה:
  -אתה מתכוון לסיים את זה?
  ארימיאדה קבע בהחלטיות:
  - לא!
  האביר בשריון שחור הנהן:
  - פסלון הדרקון האדום הוא שלך!
  והוא עשה משולש בחרב נוצצת. מיד היה הבזק באוויר, ותמונה של דרקון צבעוני ועוצמתי הופיעה. אשר טס עד ארימיאד. הילדה התכווצה בעל כורחו.
  ואז היה הבזק קטן, והדרקון הפך לפסלון קטן שבעצמו ריחף לידיה של נערת השדון. היא לקחה אותו ושרה:
  - גמדים, גמדים, גמדים,
  הנוער שלנו יהיה נצחי...
  אלפים, אלפים, אלפים,
  נהיה באושר נצחי!
  
  המסע החמישי של גוליבר
  הערה
  הנוסע המפורסם גוליבר, בראש ספינה גדולה, יוצא שוב למסע. הוא נקלע לסערה והכלי שלו נזרק לחוף. וגוליבר המנוסה נתקל בעולם כל כך מוזר, ואז כל ההרפתקאות הקודמות של הימאי האגדי מחווירות על הרקע שלו.
  . פרק מס' 1
  גוליבר כבר לא היה צעיר. למרות זאת, יצאתי שוב למסע נוסף. למעשה, תיאורי ההרפתקאות שלו נתפסו כלא יותר מאשר פנטזיות ואגדות.
  והשנים חולפות, והראש מאפיר, ומופיעה בו קרחת לא קטנה. כשאתה מעל חמישים, בסטנדרטים של המאה השמונה עשרה, זה הרבה. למרות זאת, גוליבר החליט לצאת שוב לכביש. יתרה מכך, מגדת העתידות חזה לו שהפעם ימצא את אושרו ולא ירצה עוד לחזור.
  גליון גדול ניפר את מפרשיו והפליג לכיוון האוקיינוס השקט. גוליבר כבר עשיר למדי, והצמר הדק של כבשים קטנות שנלקחו מליפוטיה הביא לו הכנסה מיוחדת . אבל כולם מתו. והרעיון עלה לבקר שוב באי הזה.
  כבר עברו יותר משלושים שנה. וליליפוטים חיים פחות מאנשים. אז כל מי שהכיר את גוליבר כבר נכחד.
  למה לא להתפרנס שם מתפיסת טרף? לליליפוטים אין לא תותחים ולא רובים, והחיצים שלהם אינם נגד הענקים. וב- Lilliput עצמה אתה יכול ללכוד הרבה דברים יקרי ערך.
  החיות הקטנות לבדן יכולות לייצר הכנסה עצומה ויכולות להימכר במחיר עצום.
  ללכת ללכוד את הענקים זה מסוכן מדי. לא סתם מישהו ייקח גבר בגודל פי שניים עשר, אפילו אקדח. יתר על כן, יש להם מלך שיש לו צבא חזק. נכון, לענקים אין עדיין אבק שריפה.
  בכל מקרה, גוליבר רצה לבקר במדינתו הראשונה, שבה היו שתי כוחות של אנשים זעירים. אולי שם יוכל למצוא משהו שיעשה אותו עשיר להפליא.
  לאחר שהתוודע ליאהו ולעולם הסוסים האינטליגנטים, גוליבר נעשה אכזרי וציני יותר. השנים חולפות ואתה צריך להתעשר. כמה חיים נותרו לו עוד לא ידוע. ואנשים צוחקים עליך, ועיתונים שונים נותנים רמזים וולגריים שגוליבר הוא לא רק חולם, אלא גם משוגע. ועוד יותר מכך, כדי לספק ראיות לכך שהמדינות ששמו קיימות, זו הייתה המניע.
  בערך היכן ממוקמים ליליפוט והאי בלפוסקו . והספינה שלו כבר הגיעה למקום הזה.
  אבל איפה בדיוק? האיים קטנים, ומנסים למצוא אותם בצורה עיוורת, באמצעות ניווט פרימיטיבי של תחילת המאה השמונה עשרה.
  ואז הספינה השתלטה ונקלעה לסערה...
  הוא הוטח במשך שבעה ימים ולילות, הוטף על ידי הגלים. למרבה המזל, העיצוב של הספינה הגדולה והחזקה עם רובים התברר כעמיד מאוד. וזה לא התפרק.
  ואז פתאום עלה גל ושטף את הגליון האנגלי אל החוף הנטוש. מותשים מהמאבק הממושך בסערה ובגורמים פראיים, הצוות של יותר ממאתיים מלחים, וגוליבר עצמו, נרדמו עמוק.
  הם לא חשבו איך לנוח או להתאושש.
  לגוליבר היו סיוטים מתמשכים. וכשהתעורר, הסיוט המשיך במציאות. ראשית, הוא מצא את עצמו קשור, ולידו עמדו נערים שנראו כבני שתים עשרה או שלוש עשרה. הם צוירו בצבעים, נוצות על ראשיהם כמו אינדיאנים, רגליים יחפות, פלג גוף עליון עירום למחצה. עם זאת, די חם כאן, וזה מובן.
  גוליבר הביט סביבו. וראיתי כמה מלחים קשורים בקרבת מקום. רק הם גם השתנו. הם נעשו קטנים יותר, הזקנים והזיפים נעלמו, והבגדים נשרו כמו שקיות.
  גוליבר הציץ בעצמו. ואני הופתעתי. גופו נעשה קטן יותר, הבטן שלו נעלמה, וגם הכאב העמום בגבו. והחליפה צנחה כמו מטלית. והמגפיים התבררו פתאום כפנויות. והוא טלטל, והחבלים נשרו מעט.
  ילד שנראה כמו הודי, מכוסה קעקועים, צעק:
  - הם הופכים כמונו! קדימה, הדקו את החבלים!
  למלחים כבר היו כבר פרצופים של ילדים, והם הצטמצמו לנגד עינינו.
  נערים עם נוצות וצבע מיהרו למשוך את החבלים. גוליבר הרגיש שהוא ממשיך להתכווץ. ויחד עם זאת, הגוף מרגיש קל ומלא אנרגיה. והשיניים שלך הפסיקו לכאוב, ובכלל, זה היה כאילו נולדת מחדש.
  בינתיים, לוחמים מקומיים נוספים עלו על הספינה. הם כבר היו במדים מסודרים יותר, לבושים בשריון ונושאים חרבות. יש סנדלים על רגליו וכמה בנות איתם. אבל הם גם נראו כמו ילדים, בערך בני שתים עשרה, מקסימום שלוש עשרה שנים. בנות ענדו עגילים ותכשיטים.
  אחד מהם עם שיער בלונדיני צחק וציין:
  - חבל! לא יצא לי לראות אותם כמבוגרים! עכשיו הם אותם הקטנים כמונו!
  הילד המקועקע העיר:
  - יש כאן יותר ממאתיים מהם! צריך לשלוח אותם למחצבות כעבדים!
  הילדה התנגדה:
  - לא! אנחנו פשוט נמכור אותם! חלקם ברי מזל ללכת למכרות, והשאר הם הבעלים החדשים!
  ילד בשריון וקסדת זהב שאל בחומרה:
  -מי הבוס שלך? אני אומר לך! ואל תעמיד פנים שאתה לא יודע את השפה שלנו! כל מי שמצטרף לאימפריה שלנו מתחיל מיד להבין את השפה שלנו, ואנחנו, בתורנו, מבינים אותה!
  אחד המלחים שהפך לילד מלמל:
  זה קפטן גוליבר! לא תזהה אותו מיד בגוף של ילד!
  הלוחם בקסדת הזהב הורה:
  - גרור אותם החוצה. כשהם יהפכו סוף סוף כמונו, אז אולי הם ישתחררו. במקביל הם יתכוננו למעבר.
  הנערים הלוחמים שמו את גוליבר ואת החבר'ה האחרים על כתפיהם, אוחזים בהם שניים-שניים, ונשאו אותם החוצה.
  גוליבר חשב שאולי מדובר בשטויות. אבל אז נזכרתי בליליפוטים. הם היו קטנים יותר בקומה. רק בעיקר מבוגרים, לא ילדים. אולי הוא לא צריך להיות מופתע?
  הוא ביקר בעולמות שונים וראה מדינות מדהימות. אז למה שעולם הילדים לא יהיה ביניהם? זה היה הדבר היחיד שחסר לו עבור אוסף התחושות שלו.
  גוליבר ראה שהחוף כבר לא נטוש. היו שם הרבה חיילים בשריון. היו שם בנים עם נוצות וקשתות בסגנון הודי, ולוחמים בשריון מתכת קלה. וגם הבנות עם הקשתות, אגב, היו יחפות חוץ מהמפקדים, שהיו להם תכשיטים יקרים וסנדלים מכוסים בפנינים.
  בנות הקשת עמדו בתור. דרגה אחרת היו בידיהם קשתות חזקות יותר שיגרו ברגים קטלניים. בצד ימין היו בליסטראות. יש בקרבתם גם בנים ובנות. הלוחם הראשי בקסדת זהב ציווה:
  - קח את בגדי האסירים! כעת הם עבדים וחייבים להתלבש בהתאם לדרגתם.
  הבגדים כבר לא התאימו ובקושי החזיקו מעמד. האסירים, שהפכו לבנים, התפרקו, וכל הסמרטוטים המסריחים למדי כעת הושלכו לערימה, יחד עם הנעליים שלהם. אחר כך שפכו עליו תערובת של שמן וגופרית והעלו אותו באש.
  כעת המלחים היו בנים בני פחות משלושה עשרה, ובמאה השמונה עשרה, לפני התאוצה, ילדים בגיל הזה נראו כמו ילדים בני עשר במאה העשרים ואחת. כן, הם ירדו בצורה ניכרת.
  ועכשיו הם היו עירומים, חלקם כיסו בביישנות את חרפתם בידיהם.
  בנות הקשת והקשת הוחזקו באיומי אקדח.
  הילד בקסדת הזהב ציווה:
  - ובכן, שישטפו אותם בים! ואז ניתן להם בגדי עבדים כדי לשמור על המראה החיצוני.
  והנערים השבויים נהדפו לים. המים היו חמימים, מחוממים על ידי השמש הטרופית. היה כאן אקלים טוב. אפשר היה לראות עצי דקל ואגוזי קוקוס.
  לפחות לא תקפא.
  גוליבר גם התבייש וגם שמח. לאחר שזרק יותר מארבעים שנה, הוא הפך להיות בריא לחלוטין, אנרגטי ועליז. ומצב הרוח נעשה עליז, למרות שעבדות והשפלה חיכו לו קדימה, כמו גם עבודה קשה במחצבות. גוליבר לא ידע מה זה בדרך הקשה, אבל הוא שמע סיפורים על כמה זה לא נהדר! אבל כמה הוא צעיר ובריא עכשיו.
  החול היה חם ושרף את הסוליות החשופות והילדותיות. הם עדיין לא הספיקו להיות מחוספסים ומכוסים ביבלות, כפי שקורה כשצועדים הרבה זמן בלי נעליים. יש לציין שבבריטניה, הליכה יחפה נחשבה לסימן לעוני גדול, וגם אם ילדים השוויצו בעקבים החשופים, זה היה רק בחום, ואז בדרך כלל בקרב העניים. וכך הם ניסו לנעול את הנעליים, למרות כל התענוג לחוש את פני האדמה, בסוליות ילדותיות ורגישות.
  אבל יחד עם זאת, בלי נעליים זה קצת כואב . החול בוער חם בשמש הטרופית בצהריים. ברור שלבנים ובנות מקומיים יש סוליות חזקות וקשוחות מאוד.
  אגב, חשב גוליבר - בני כמה הם? מה אם כולם כאן בני אלמוות? ולא כמו אחד העולמות שבהם ביקר גוליבר, ולמרות שאנשים לא מתו, הם עדיין הזדקנו, והאלמוות היה צעיר, משמח ונמרץ!
  להיות ילד זה נהדר בדרכו שלו! ואולי תחיה ככה יותר מאלף אחד.
  נכון, אז גוליבר נעשה עצוב. מה אם הוא יצטרך לעבוד מאות שנים כעבד עירום ויחף במחצבות? וזה מביא מעט מאוד שמחה.
  החבר'ה האלה הם כמו גיהנום. למשל, כומר אחד הביע את הדעה שהלהבה הנצחית היא מטפורה, וחוטאים עובדים כמו עבדים בעבודת פרך נצחית!
  דבר נוסף שהפתיע את גוליבר היה שהנערים הלוחמים שמו את כל הנשק שלהם בערימה נפרדת והכניסו אקדחים ומוסקטים לקופסאות ברזל.
  גוליבר חשב שזה לא חכם במיוחד. מכיוון שנשק חם זה לא דבר רע. יתר על כן, כמה רובים מתוצרת אנגליה, באותה תקופה המדינה המתקדמת בעולם, יורים בצורה די מדויקת. והנה קשתות וקשתות, כאילו בימי הביניים המוקדמים. ובבריטניה המהפכה התעשייתית כבר מגיעה. ובקרוב אנגליה תתחזק עד כדי כך שאפילו הענקים יוכלו להתנגש. למרות שזה עשוי להיות סיכון עצום.
  עבדים עירומים התיזו במי הים. וזה היה נהדר בדרכו שלו. גוליבר וזוג נערי מלחים לשעבר החלו לפתע להתיז זה סביב זה. הם שקעו בענן של ניתזים וצחקו בעליצות, מוציאים את הלשון.
  נראה שהם היו מבוגרים בנפשם ושמרו על אותו זיכרון, אבל בהתנהגותם הם הפכו פתאום לילדים אמיתיים. והם כל כך רוצים לחייך ולחייך ולעשות קונדס.
  וגוליבר התיז על המלחים שלו, והם עליו. הבנים היו עליזים מאוד והראו שיניים. שעכשיו יש להם משלהם, ולבנים. זהו עולם חדש ומענג שיש בו חזרה מפוארת לילדות.
  גוליבר הרגיש טוב פיזית ויכול היה להיות די מאושר בסך הכל. ובעצם נעוריו חזרו אליו וזה, אפשר לומר, הדבר החשוב ביותר.
  ומה עוד אפשר לרצות? נכון, מצד שני, אתה סתם עבד עירום, וזה אפילו מעצבן. ולהיות עבד זה לא טוב במיוחד. עם זאת, להיות עבד הוא הרבה יותר טוב.
  ואכן, למרות כל הבעיות, הילדות היא תקופה די שמחה. תן לפעמים להיות סכסוכים עם עמיתים, או שאתה צריך ללכת לבית הספר, או אפילו לעבוד.
  אם כי... כמובן, בסוף המאה השבע-עשרה, כשהייתה ילדותו של גוליבר, זו הייתה תקופה שבה היא לא הייתה בריאה במיוחד. ואין אף אחת מהשמחות שיש לילדים בעשרים ואחת. כן, זה בדיוק זה.
  אבל בכל זאת, ילדים מתקשרים זה עם זה ומשחקים. ואפשר לומר שזה בידור, גם אם אין לכם מושג על קיומן של קונסולות משחקים וסמארטפונים.
  עם זאת, הנערים לא הורשו להתיז לאורך זמן וגורשו מהמים בחניתות. והחול הלוהט באמת שורף לך את העקבים. נכון, כשהסוליות רטובות לא ממש מרגישים את זה. ואז זה מתחיל להיות ממש חם.
  גוליבר קרא:
  - הרגליים שלי שורפות הרבה! תן לי כמה נעליים!
  בתגובה, הילד הלוחם היכה אותו בשוט וצעק:
  - שתוק! עבדים אינם זכאים לנעליים לפי דרגתם!
  אולם הבנות הלוחמות החלו לשאת את בגד השחייה שלהן. זה הבגד היחיד שעבדים יכולים ללבוש. כמו באיזו מצרים.
  הנערים שנתפסו החלו ללבוש לפחות את זה כדי לכסות את בושה.
  גוליבר ניסה לשאול:
  - כך מברכים זרים!?
  ואז הוא קיבל שוב את השוט. עם זאת, נערה אלגנטית עם עגילי יהלומים קראה:
  - קחי את זה בקלות! הוא המנהיג שלהם אחרי הכל! אולי אני יכול להסביר לו?
  הלוחם בקסדת הזהב הנהן:
  - בואו!
  הילדה, רקעת רגליה בסנדלים יקרים, ניגשה לגוליבר, שהפך לילד, וצייצה:
  - כל הזרים מהים הופכים לעבדים על פי המנהג ונמכרים במכירה פומבית. אלו הכללים שלנו. עם זאת, אם אתה יודע איך לעשות משהו ולהוכיח שאתה יכול להיות שימושי, אז החיים שלך בעבדות לא יהיו כל כך קשים. ועם הזמן, אתה יכול לקבל חופש על היתרונות שלך. כמו כן, אם אתה מצויין עם נשק, נוכל לשלוח אותך לקרקס להילחם כגלדיאטורים. ואם תראה את עצמך טוב שם, אז תיקח אותך לצבא, וזו הזדמנות לקריירה. כלומר, אפילו העבדים שלנו יכולים לחיות טוב ולהפוך לאנשים אצילים.
  גוליבר השתחווה וענה:
  - אני מנתח, אני יכול להיות שימושי!
  הילדה הנידה בראשה:
  - בארצך, הרפואה מפותחת בצורה גרועה. לא סביר שתועיל!
  גוליבר שאל בחיוך:
  - מה עם הבריטים?
  הילדה עם עגילי היהלומים הנהנה:
  - בוודאי! ולא רק הם! כמובן, עבדות חיכתה לכולם. ומי נשלח למלחמה!
  גוליבר שאל:
  - אתה לא צריך תותחים, אקדחים, מוסקטים?
  הילדה ענתה בנחישות:
  - לא! אנחנו נלחמים רק עם כלי נשק מחודדים! אבק שריפה אסור גם כאן וגם באימפריית באפלו.
  גוליבר הופתע:
  - יש עוד אימפריה?
  הילדה הנהנה:
  - כן, ויש בינינו מלחמה! רק אל תחשוב שאם תגיע לשם, יהיה לך טוב יותר. גם אתה תשתעבד ותעמוד למכירה!
  גוליבר העיר באנחה:
  - אבוי! זה כנראה גורלנו! תמיד תהיה עבד או אסיר!
  הילד בקסדת הזהב הנהן:
  - היא הסבירה לך הכל! עכשיו יקחו אותך לעיר. הם יכינו אותו למכירה שם. אל תטרחו לרוץ. על הניסיון לברוח, אנו נצלבים מיד על צלבים. שם בעיר ימותגו אותך וכמקובל, השיער שלך יהיה קירח. והם יוציאו אותך למכור. אם אתה מוצא את עצמך במכרות, תתנהג יפה. לאחר מכן תעבור לסירוגין בין עבודות עיליות לעבודות תת קרקעיות. אז, עם מספיק תזונה, אתה יכול להחזיק מעמד במשך מאות שנים!
  גוליבר שרק:
  - יותר ממאה אחת, עבד במחצבות!?
  הילד הנהן:
  - זהו זה! אין לנו זקנה! לשמוח, להיות צעיר לנצח. אם לא תהרג, אז אחרי אלף שנים הנשמה שלך עדיין תעזוב את גופך. אבל עדיין יש לך אלף שנים לפניך. לחיות ולהיות שמח!
  וגוליבר הוקצף שוב. הסיכוי לחיות אלף שנים אחרי זה לא היה מעודד במיוחד.
  אבל מצד שני, זה לא נהדר? אבל מעניין מה יקרה אם היא תברח? האם הוא יחזור להיות מבוגר, או שיישאר בן? למרות שכנראה מוקדם מדי לחשוב על זה.
  הנערים שהיו לאחרונה מלחים נזרקו לטור אחד. ואלה מאתיים בנים. כולם עירומים למחצה בגזעי עבדים שחורים. בנים נחמדים, רזים, אבל לא לומר שהם רזים. אלה די שריריים וחזקים במראה, וללא שומן. העור שזוף, והשיניים כולן שלמות ולבנות. וכנראה בריא לגמרי.
  למרות שהסוליות החשופות שלהם עדיין לא הפכו מחוספסות לחלוטין, הן עדיין נסבלות ללא נעליים.
  כמה פרשים עפו למעלה. גם בנים, עם שוטים בידיים. גם בנות הופיעו על חדי הקרן.
  אז הגיעו הפרשים. ואיתה חמישה נמרים מאומנים.
  ילד רכוב על סוס ובקסדה כסופה הזהיר:
  - החיות האלה יגנו עליך! אם מישהו ינסה לברוח, הוא יקרע אותו לגזרים. לא ניתן לכם אוכל ומים לעת עתה - היו סבלניים, עבדים. ואז יהיה אוכל ומים. ובכן, כמובן, מכיוון שכולכם בנים כאן, תשווצו בצריף נפרד עד שתועמדו למכירה פומבית. שלא תעז למרוד. אתה תיהרג, ומי שיילכד יצלב על צלב או כוכב. אסור לדבר בזמן המעבר. נלקה מפרי חוק ללא רחמים. ונשפד את העקשנים ביותר.
  ואם אתה רוצה לומר משהו, עליך לומר: אדוני או גברתי, הרשי לי לפנות אליך. ואל תשכחו להשתחוות!
  גוליבר, שהכריע את הפחד שלו, גרגר:
  - אנא הרשה לי לפנות אליך!
  הצעיר בקסדת הזהב נהם:
  - נו, דברו!
  גוליבר, שהפך לילד, שאל:
  - אין צורך לקשור אותנו! נמסור את דבר הכבוד שלנו שננהג בשקט ובנחת ולא נברח!
  הצעיר בקסדת הזהב חייך וענה:
  - האם נהוג באנגליה לעמוד במילה שלך, במיוחד נתון לזרים?! עם זאת, אנחנו לא נשים לכם שרשראות אם תוכלו להיות שקטים ולא להרעיש לפחות שעה. אחרת, נקשר את כולכם יחד כמו אסירים!
  הילדה עם עגילי יהלומים העירה:
  "אולי אקח את הצעיר הזה ואשים אותו על פוני לידי?"
  הצעיר בקסדת הזהב הניד בראשו:
  - יותר מדי כבוד לנער עבד עירום ומלוכלך. אתה יכול לקשור אותו ברצועה כמו כלב ולתת לו ללכת אחריך.
  הילדה הינהנה בחיוך והשתוללה:
  - על שרשרת הכסף שלו! איזה ילד קטן ומתוק הוא הפך להיות עכשיו.
  גוליבר הצעיר חווה השפלה נוספת. שמו עליו קולר, כמו גור, והוא נקשר בשרשרת כסף.
  נערים מלחים אחרים נמתחו על חבל. עכשיו הם היו כמו עבדים. הפרשים הקיפו, וחלק מהשומר נע ברגל.
  וכך כל הצוות היחף הזה יצא לדרך. נערים עבדים חייכו כשהפכו לילדים, אבל אם ניסו לדבר הם קיבלו שוטים. בחוסר התאמה, הם צעדו עם עקביהם החשופים, תחילה על פני החול. ואז לאורך דרך החצץ הגסה.
  גוליבר הילד נמשך ברצועה. נכון, קל היה ללכת בגוף של ילד. והילדה בתכשיטים לא מיהרה לרכוב על הפוני. להיפך, היא אפילו הייתה סקרנית לגבי בן לוויה החדש של עמיתה. מי שהיה לאחרונה מבוגר.
  היא שאלה בחיוך:
  - אתה היית החשוב מביניהם?
  הילד גוליבר הנהן:
  - כן אני!
  והוא צעד יחף, עם סוליית ילד, על חלוק נחל חד, ואחריו צרח.
  הילדה חייכה ושאלה שוב:
  -נסעת למדינות מעניינות?
  העבד השיב בביטחון:
  - בוודאי!
  היופי שבתכשיטים שאל:
  - לאמר! מה הייתה החוויה הראשונה והמעניינת שלך?
  גוליבר, שהפך צעיר, ענה בקלות:
  - כמובן, להגיע לארץ ליליפוט . גרו שם אנשים קטנים, כמונו האנשים, קטנים רק פי 12!
  הילדה, סקרנית, שאלה:
  - האם הם היו כמונו, ילדים, או כמוכם המבוגרים?
  ענה העבד בשקיקה:
  - הם היו כמו המין שלנו - מבוגרים וילדים, קטנים רק פי שתים עשרה.
  ובכן, עדיין לא היו להם נשק חם - רק נשק קר!
  הילדה עיקמה את פניה החמודים והילדותיים וציינה:
  - אפילו למלחמה שלנו, וכלי נשק! אושר כזה היה חסר!
  גוליבר ציין:
  - אבל אתה יכול לכבוש את כל היבשת שלך עם זה!
  היופי מלמל ושר:
  אני לא רוצה ניצחון בכל מחיר
  אני לא רוצה לשים את הרגל על החזה שלי...
  לא נהיה בליגה עם השטן,
  זה נכון, אנחנו לא יכולים להתרחק מהשביל בכלל!
  ילד עבד, רקע ברגליו היחפות, שהחל לגרד מהחצץ הגס בכבישים, ציין:
  - לא תמיד יש צורך להקפיד על הכללים למען מטרה גדולה!
  הילדה הנהנה:
  - כן, ואני, למשל, אתלה אותך על המתלה!
  הם הלכו בשתיקה במשך זמן מה. גוליבר הביט בטור הנערים שהפכו למלחים. מדובר בבנים בני פחות משלוש עשרה. הילדים נראים נחמדים למדי, למרות שהם כמעט עירומים, יחפים, ונראים כמו עבדים. כן, הם עבדים. חיכה לו גורל חסר קנאה לחלוטין.
  הילדה שאלה:
  - וכשהגמדים ראו אותך כל כך גדול, מה הם עשו?
  הילד גוליבר ענה בחיוך מתוק:
  - הם קשרו אותי!
  היפה צחקה וחריקה:
  - ונכנעת להם כל כך גדול?
  העבד אמר:
  - הם עשו את זה בזמן שאני ישנתי! גם אתה! אם היו מגלים אותך בזמן, זה לא היה קורה לך כל כך בקלות!
  הילדה הנהנה:
  - אין ספק! אבל בדרך כלל, אם ספינות עם מבוגרים נזרקות לחוף בחופינו, תושביהן נרדמים. ואז הם הופכים לילדים כמונו!
  בוי גוליבר ציין:
  - ילדות נצחית... מה טוב מזקנה זמנית!
  . פרק מס' 2.
  הילדים, אחד על חד קרן יפה ולבן, השני עבד בבגדי שחייה בלבד, המשיכו לדבר.
  הילדה העירה:
  - בעולמות אחרים, אנשים כל כך לא מושלמים. הם מזדקנים ונשים במיוחד הופכות למגעילות ומכוערות כל כך כשהן מתבגרות. הזקנות מקומטות, גיבן, חסרות שיניים, מסריחות. זה פשוט סוג של תועבה!
  הילד גוליבר, שהלך ברצועה, פרש את ידיו וענה:
  - זוהי השגחת ה'! גם אני הייתי רוצה שנשים וגברים לא יזדקנו, אבל...
  הילדה צחקה ושאלה:
  - אתה אומר השגחת אלוהים? אבל כבר היו לנו כמה צוותים, מתקופות שונות. וכולם מייצגים את אלוהים בדרכים שונות. במיוחד, הכומר אמר שהאמונה הנכונה היא קתולית, והראש של כל הנוצרים הוא האפיפיור!
  הילד גוליבר הניד בראשו:
  - יש לנו אמונה קצת אחרת! וראש הכנסייה הוא המלך! עם זאת, לא כל האנגלים דבקים בכך. יש פרוטסטנטים מכיוונים שונים, קתולים רבים, ובמדינות אחרות בעולם יש דתות שונות לחלוטין.
  הילדה חייכה ושאלה:
  כן, יש לך הרבה דתות. אבל אתה אפילו לא יכול להבין את הדת שלך. קראתי את התנ"ך. שם ישוע אומר בצורה ברורה וישירה שיש רק אלוהים אחד ובגן עדן. אף על פי כן, השליח תומאס כרע ברך ואמר למשיח - אדוני ואלוהים שלי? אז האם לנוצרים יש שני אלים?
  הילד גוליבר ענה בחיוך:
  - לא! לא ככה!
  הילדה נהמה:
  - כמה לא בסדר! לא יכול להיות שהיו שני אלים ואחד בו זמנית. והכוהן אפילו אמר שרוח הקודש היא גם אלוהים, אז יש שלושה אלים! אבל נאמר בפירוש: שמע לי ישראל, אלוקיך אחד!
  השיב העבד באנחה:
  - זוהי התעלומה הבלתי מובנת של השילוש!
  הילדה חייכה והעיר:
  - ועוד דבר שמבלבל אותי. אם ישוע הוא האל הכול יכול, אז למה לא היה לו מספיק כוח אפילו לשאת את הצלב בגולגולת? איזה סוג של אלוהים כל יכול הוא אם הוא לא יכול אפילו לעשות דבר כל כך פשוט?
  הילד גוליבר ענה במבט מבולבל:
  - מסתורין גדול: אלוהים הופיע בבשר, הראה את עצמו למלאכים, צדק ברוחו, עלה בתפארת!
  הילדה ציינה בכעס:
  - אז עם המילים האלה זה תעלומה, אתה יכול להסביר כל דבר בעולם. זה הסבר, בלי הסבר!
  העבד הנהן:
  - ימין! אבל אין טוב יותר! והתנ"ך אומר שיש סודות שאפילו מלאכים מנסים לחדור אליהם!
  היפהפייה לקחה שוט מהתיק שלה, והשביל סטר לילד על גבו החלק וחסר השיער.
  גוליבר לא היה כל כך כואב כמו מושפל.
  והילדה אמרה:
  - כל אבסורד ושטות אפשר להסביר, במילה אחת, מסתורין!
  והייתה הפסקה נוספת. הבנים התיזו על חלוקי הכביש החדים והלוהטים. היה ברור שכפות רגליהם, שעדיין לא הוקשו מספיק, חוו כאב וסבל. שלפוחיות, שפשופים וחבורות מופיעות על סוליות הילדים. אבל כמה מהנערים והנערות השומרים באומץ הולכים יחפים, ובמהלך חייהם הארוכים הפכו רגליהם קשות מאוד, חזקות יותר מעור המגפיים ואינן חוות אי נוחות. אז הנערים העבדים נאנחו וצלעו וסבלו.
  בבריטניה, הליכה יחפה לא הייתה יוקרתית - היא נחשבה לסימן לעוני קיצוני. ואפילו ילדים לא אהבו להשוויץ בעקבים החשופים והעגולים שלהם. והקיץ בבריטניה לא כל כך חם. אז הילדים כאן עדיין לא כל כך מנוסים.
  גם הילד גוליבר סבל. רגליו החשופות והילדותיות בערו, והסוליות כבר היו חתוכות, וסבלו מחום האבנים. הוא החזיק מעמד רק באמצעות אומץ ועקשנות. למרות שהוא ילד, גבר חייב להחזיק מעמד, להראות דוגמה של אומץ.
  כדי להימלט איכשהו מסבלו, שאל גוליבר:
  - יש לך אלוהים?
  הילדה חייכה ושאלה:
  - האם אתה מאמין באלוהים שלך?
  הילד גוליבר ענה בחוסר ביטחון:
  - כן אני מאמין לך!
  היפה הנהנה והעיר:
  - למה אתה בעבדות עכשיו? כפות הרגליים של ילדיכם סובלות מאבנים חדות וחמות?
  השיב העבד באנחה:
  - לכל אחד יש חטאים! וזהו גמול על חטאי! וחוץ מזה חזרתי לנעורי, שאפשר כבר לקרוא לזה פרס!
  הילדה חייכה וענתה:
  - כן זה אפשרי! אתה יכול לחיות אלף שנים ועדיין להחזיק את כל השיניים שלך. גם אם שן תודפק, היא תצמח בחזרה. ולא תהיה לך קרחת, זקן או גבנון. כן, הרגליים היחפות שלך יהפכו במהרה לגסות והליכה על אבנים חדות וחמות אפילו תהפוך לנעימה!
  הילד גוליבר הנהן:
  - במיוחד! זה כמעט גן עדן! בצעירות זוהרת נצחית!
  הילדה בתכשיטים שרה:
  כמה נפלא להיות צעיר,
  חיוניות ואנרגיה רבה...
  תן לצייד להפוך למשחק,
  והכוכב יהפוך לגן עדן נצחי!
  ואז לקחה הילדה וחלצה את סנדליה עם אבנים יקרות מכפות רגליה היפות, אם כי הילדותיות. היא ירדה מהחד-קרן והלכה יחפה עם הילד גוליבר.
  פניה חייכו והילדה ציינה:
  - וזה אפילו נחמד ללכת על חלוקי נחל עם העקבים החשופים שלך!
  הילד גוליבר הסכים:
  - כן! אולי באמת תהנה מזה! אבל זה ממש כואב!
  הילדה שאלה שאלה:
  - במה אתה מאמין? אמר הכהן: הצדיקים יגיעו ישר לגן עדן, החוטאים הגדולים ילכו לגיהנום, אבל החוטאים הפחותים יותר ילכו לצהרה. מה איתך?
  השיב העבד באנחה:
  - אנחנו לא מאמינים בכור המצרף! אנחנו בגן עדן או בגיהנום!
  הילדה צחקה והעיר, כשהיא מתיזה על חלוקי הנחל בכפות רגליה החשופות, היפות מאוד, המסותתות:
  - אבל במקרה הזה, יאלצו לשלוח את כולם לעזאזל! כי אין אנשים חפים מפשע. כולם חוטאים, אם לא במעשים, אז במחשבות. ולמה אלהיך משליך אותם לאש?
  הילד גוליבר משך בכתפיו, שהפכו לילדותיות, וענה בחיוך:
  - יש לנו אמונה שיש חסד אלוהים שמציל אנשים מהגיהנום. ובפרט, האל הכול יכול ישוע המשיח הלך לצלב מסיבה זו, כדי לכסות את כל חטאי האדם! וקרבן הכפרה שלו נותן לנו סיכוי לישועה!
  הנערה גיחכה והעיר, ממשיכה ליהנות מחמימות האבנים החדות שדגגדו ועססו את סוליותיה החשופות:
  - זה בדיוק מה שאני לא מבין! אנשים, לאחר שהרגו את אלוהים הבן, לא רק שלא השתפרו, אלא אפילו הגדילו את מספר החטאים והפשעים שלהם. ואלוהים האב סלח להם רק בגלל זה? אמנם בתיאוריה, על מעשה כזה היו צריכים לקלל אותם לגמרי?
  הילד גוליבר נאנח וענה:
  - גם זה סוד גדול. המסתורין של איך הגאולה קרתה! בכל מקרה, האל העליון ישוע לקח על עצמו את האשמה והחטאים של כל העולם. ובלי שפיכת דם אין מחילה!
  הילדה, כשהתיזה את רגליה היחפות, העירה בהיגיון:
  - אבל אתה לא יכול לעשות את זה! זה מנוגד לעקרונות המשפטיים. אדם אחד עדיין יכול לשלם קנס על אדם אחר, אך אין לו זכות לרצות בכלא. ובכן, שלא לדבר על ללכת למוות בשביל מישהו אחר. זה גם סותר את החוקים הבריטיים שלך!
  הילד גוליבר הנהן בהסכמה:
  - כן, זה סותר חוקי אדם! אבל האדון הכול יכול בעצמו קובע את החוקים הן על פני כדור הארץ והן בשמים! ואתה לא יכול להתווכח נגד זה!
  הילדה שאלה שאלה:
  - וכי חוקי אלוהים דנו חף מפשע למוות? ואפילו האל העליון הבורא?
  השיב העבד:
  - האל העליון ישוע לקח את האשמה על עצמו! הוא לקח על עצמו את זעמו של אלוהים. והוא עשה זאת באצילות. וכל השאר... ובכן, מישהו היה צריך לענות על חטאים ואלוהים עצמו עשה זאת, בדמות בנו!
  הילדה ציינה בהיגיון:
  - אבל מותו של אלוהים הבן על הצלב לא הפך את האנושות לטוב יותר. וזה רק הוסיף לפשעיו. מסתבר שכדי לקבל סליחה האנושות הייתה צריכה להפוך לפושעת עוד יותר? זה אבסורד לחלוטין!
  הילד גוליבר ענה בחיוך:
  - תוכניותיו של אלוהים אינן מובנות. מסכים שאפילו עבור נמלים, דברים רבים שיש לנו בני האדם אינם מובנים!
  הילדה צחקה וענתה:
  - התשובה האוניברסלית אינה מובנת! כך אפשר להסביר הכל בלי להסביר כלום. אכן, אי אפשר להבין את אלוהים ואין צורך לחשוב!
  הילד גוליבר העיר באנחה:
  - ובעולמנו יש הרבה שאי אפשר להבין! לדוגמה, מדוע כדור הארץ מושך עצמים? אתה יכול לתת הסבר לזה?
  הילדה חייכה והשיבה:
  - ובכן, כן, לא לכל דבר ניתן לתת תשובה הגיונית והגיונית! אבל השאלה היא מדוע עלינו להאמין באלוהים? אחרי הכל, אף אחד לא ראה אותו מעולם. ויחד עם זאת, אתה מאמין בזה?
  העבד שוב משך בכתפיו וענה:
  - אחרת, קשה להסביר את קיומם של עולמנו וכוכבים שונים. איך להבין זאת? מישהו יצר אותם!
  היפהפייה היחפה העירה:
  - איך להסביר את קיומו של הבורא? מישהו ברא אותו גם?
  הילד גוליבר דרך ברגל יחפה על אבן חדה וגנח, ואז אמר:
  - אנו מאמינים שאלוהים תמיד היה!
  הילדה צחקה והעיר:
  - איך יכול היה אלוהים להופיע בלי סיבה! חייבת להיות סיבה שורשית לכל דבר!
  השיב העבד:
  - עלינו לקחת את זה כאקסיומה שאלוהים קיים. ותאמין בזה. ואם תחשוב ותבין את זה הרבה זמן, אתה בהחלט תשתגע!
  היפהפייה צחקה ושרה:
  - אלו אגדות לילדים,
  ברור שאתה מאמין באלוהים...
  תן את הכסף לכמרים,
  ואז תקבל גן עדן!
  הילד גוליבר הנהן:
  - אבוי, אי אפשר לדעת הכל!
  הילדה שאלה:
  - מדוע אנשים מזדקנים ומתים תחת אלוהים הכל יכול?
  השיב העבד:
  - גמול על חטא!
  היפה ציין:
  - אבל גם אנחנו חוטאים ולא מזדקנים!
  הילד גוליבר משך בכתפיו:
  - אני לא יודע למה אתם ילדים נצחיים! וגם אתה לא יודע! בדיוק כמו שלא ידוע למה לפרה יש קרניים, אבל לחזיר אין!
  הילדה קרצה לילד השבוי והציעה:
  אולי אתה רוצה שוט? או שכדאי לטגן את העקבים החשופים?
  הילד גוליבר שאל:
  - מה זה יוכיח?
  היפה ענה בקול:
  - כי בשבילך אני ה' ה'!
  העבד השיב באומץ:
  - ובכן, אתה עדיין לא יכול להרוג את נשמתי!
  הילדה העירה:
  - אפשר לשלוח אותך למחצבות, שזה גיהנום אמיתי. או אולי למקום טוב יותר. לדוגמה, אני יכול להפוך אותך לסקוואי שלי!
  הילד גוליבר הנהן:
  - תודה!
  הילדה שאלה:
  - אמור לי יותר טוב, אילו הרפתקאות היו לך עם הליליפוטים?
  העבד השיב בחיוך:
  - כשישנתי, קשרו אותי. אבל אז הם נתנו לי משהו לאכול. ובכן, הם ירו עלינו חיצים. לאחר מכן, זה היה יותר מעניין. הם התירו אותי ואפילו נתנו לי קצת חופש. בתמורה, גם סיפקתי להם כמה שירותים.
  היפהפייה היחפה, רוקעת על חלוקי הנחל החדים והמחוממים בכפות רגליה החשופות, הילדותיות, אך החינניות והמחייכות, שאלה:
  - אילו שירותים סיפקת להם? עם הגובה שלך, זה כנראה לא מאוד נוח לגברות להתמודד עם ענק כזה!
  הילד גוליבר חייך וענה:
  - ביצעתי שירות גדול מאוד. הוא לקח משם חמישים ספינות שיריבי ליליפוט הכינו לנחיתה. ובכך הצילו את מדינתם מנחיתה של צבא חזק!
  הילדה סטרה לילד בכף ידה על גבו החשוף, אדומה משיזוף רענן, והשתוללה:
  - זה ממש נהדר! מסתבר שמדובר בגידול עצום שאפשר לנצל אותו לתמיד!
  הילד גוליבר שר בתגובה:
  לא רק להאיר, אלא לעשן,
  אולי הר געש, אולי הר געש...
  אולי בלבי אני יכול להיות גמד,
  וענק, וענק!
  והילד המשיך לדרוך על האבנים החדות והלוהטות ברגליו הילדותיות, החבולות, השרוטות. וזה היה כואב ולא נעים. אבל הילד האמיץ החזיק מעמד.
  וכדי להסיח את דעתו הוא שאל:
  - אבל איזו אמונה יש לך?
  הילדה שאלה בחיוך:
  - מה לדעתך הכרחי כדי שתהיה אמונה?
  הילד גוליבר הנהן:
  - לכל העמים יש לפחות איזושהי אמונה. אפילו הפראים!
  הילדה צרחה:
  - איננו פראים! ואנחנו לא מאמינים באגדות!
  העבד העיר:
  - אבל אתה מסתכן באיבוד נשמתך!
  בתגובה החלה הילדה לשיר באירוניה;
  למה התכוון ה'?
  הוא, חי במרחק נורא...
  כאשר ניתנה הפקודה לעבוד,
  כדי שלא נישאר בחלום.
  
  למרות שהלבוש המלכותי הוא מפואר,
  אבל אין עוד אדם קמצן...
  העוני יורה נקודתית -
  עולם הסבל שלנו הוא אפי!
  
  ואדם לא אשם בזה -
  בחור סובייטי ורוסי פשוט...
  הלכתי עירום, לא הסתרתי את הבושה שלי,
  כמו פרולטריון תחת הצאריזם!
  
  אלוהים נתן לו אוכל - הגבול,
  מרעה בלי להכיר את המזלגות...
  אם אתה רוצה יותר תקבל מכות!
  ולשתות בכף היד בלי בקבוקים.
  
  אדם סבל גורל כזה,
  באיזה גן עדן מצמרר ומשעמם!
  אבל הנחש עף על כנפיים,
  הוא הבין: אדם סובל...
  
  יש דרך לצאת מהסבך,
  בנה עיר, תלד!
  כדי לא להסתובב בחורשה הרבה זמן,
  לפעמים יש צורך בבגידה!
  
  גנבתי את מפתח הקסם מגן עדן,
  לצאת מעדן השגרה...
  שם תמצא את עלמת חלומותיך,
  לפחות אתה יכול לגווע בעולם התחתון!
  
  כן, ברור שיש סיכון, ילד
  הכוכב הזה הוא לא מתנה...
  אבל אתה תכיר במצפון, בכבוד,
  ותמצא את ההתאמה המושלמת שלך!
  
  אדם קיבל את המפתח הזה -
  הוא פתח את השערים ויצא מגן עדן.
  החוטא השקיע הרבה אנרגיה,
  הולכים על אבני הרים גדולים...
  
  הנה הוא רואה שוב את השער -
  ושוב הופיע הנחש המכונף...
  הוא אמר: אני שטן טוב -
  הבורג נפתח מעצמו...
  
  אדם נכנס והוא ראה -
  נס מצויר כזה...
  עלמה עירומה מאחורי הגבעה,
  משפשף כלי זהב פורצלן.
  
  אבל כמה זה טוב?
  אדם הילד לא יכול היה להתאפק!
  ותנשק את שפתיה
  התברר שהוא מתוק יותר מדבש!
  
  היא ענתה לו -
  הגופות התמזגו באקסטזה סוערת...
  לא, אל תקלל את השטן -
  החבר'ה הופיעו בחטא!
  
  אלוהים גירש אותם מגן העדן, אבל...
  הפלנטה הפכה לביתם.
  למרות שלאנשים יש רק שמש אחת,
  אבל יש אלפי צאצאים!
  
  כן זה היה מאוד קשה -
  שיטפונות, בצורת וחורפים.
  אבל המוח הוא משוט חזק,
  האדם הפך ליצירה חזקה!
  
  כמו מלאך הוא יכול לעוף,
  איך שד ההרים הורס את ההקלה!
  צור דרך שבה אתה יכול ללכת -
  להגיע לכל נקודה ביבשה.
  
  ואנחנו צריכים מקום -
  גם אנחנו נצליח לכבוש.
  אז החטא שלנו הוא לא משפט,
  לא, אל תדבר שטויות!
  
  בלי חטא, אין התקדמות,
  מחשבות יוצרות תנועה!
  יש רק תשובה אחת לדרשה:
  אנחנו לא צריכים גן עדן של מישהו אחר!
  והילדה רקעה בכעס ברגלה יחפה, מה שגרם לאבנים לרעוד ולקפוץ. והוא עשה זאת בנחישות.
  זו באמת ילדה ממדינה צעירה לנצח.
  בוי גוליבר העיר:
  - ובכן, האם אתה לא באמת מפחד מייסורים נצחיים, גיהנומיים?
  הילדה חייכה ושאלה:
  - האם ראית את הגיהנום בעצמך?
  הילד גוליבר משך בכתפיו הילדותיות וענה:
  - בכנות לא!
  הילדה חייכה והוסיפה:
  -האם מישהו מהאנשים בארצך ראה גיהנום?
  העבד פרש ידיו:
  - לא יודע! אחד, למרות שיכור, שתה את עצמו לתוך דליריום טרמנס וראה גיהינום ושדים. אבל אף אחד לא יודע בוודאות על זה ואינו יכול לדעת!
  היופי שצוין באירוניה:
  - ככה אתה מאמין באגדות ילדים. והכוהנים לוקחים ממך כסף עבור אגדות!
  הילד גוליבר משך בכתפיו וענה:
  - זה לא רק עניין של פחד מהגיהנום. לציית לאלוהים בלחץ זה בכלל לא מה שהקב"ה צריך. אם הוא היה רוצה, כנראה היה מראה גם את גן העדן וגם את הגיהנום במלוא הדרו. ואף אחד לא יעז לסתור!
  הילדה הנהנה ושאלה:
  - ומהי מהות הבעיה?
  בוי גוליבר השיב:
  - העובדה שאנו לא רק יראים את אלוהים, אלא גם אוהבים אותו!
  היפהפייה היחפה הנהנה:
  - טוב שאתה אוהב אותו! למה הוא לא אוהב אותך?
  העבד השיב בביטחון:
  - וה' ה' אוהב אותנו!
  הילדה ציחקקה:
  - ולכן הופך נשים צעירות ויפות לנשים זקנות. וגם שולח כל מיני אסונות טבע?
  בוי גוליבר העיר:
  - מי שאוהב את מי שאוהב אותו !
  היפהפייה היחפה ציחקקה והיכתה את העבד גוליבר במכת השוט שלה, מצייצת:
  - אני אוהב אותך! ובגלל זה פגעתי!
  לאחר מכן היא הרימה חלוק אבן באצבעותיה החשופות. היא זרקה אותו. הוא פרץ דרך עלה של עץ דקל שצמח לאורך הדרך. והיא פרצה בחיוך, שאלה:
  - קדימה, אולי אתה יכול לשיר! למשל, על איך אתה אוהב את האל הכול יכול?!
  העבד גוליבר הנהן:
  - בשמחה!
  הילדה הזהירה בצורה מאיימת:
  - אבל אם אני לא אוהב את זה, אז הילד יטגן את העקבים החשופים והילדותיים שלך!
  העבד החל לשיר בתגובה, בקולו הצלול והנעים מאוד;
  קרן שמש זורחת מבעד לחושך הזהוב,
  נשלח על ידי כרוב, ברכות מאלוהים אלי!
  רוחות רעות תוקפות - נחיל מתעורר,
  העולם התחתון מביא צרות רבות!
  
  אנחנו עושים הרבה טריקים מלוכלכים - מעשים שפלים,
  אם אתה רוצה טוב, אתה נשאר לבד!
  רציתי לשבור את הכבלים לחתיכות,
  אבל הצווארון שנתן השליט חזק!
  
  נזכרתי בפנים הנשיות של אהובתי,
  אני אבוא דרך להבות קרבות וסופות רעמים!
  ורוח הקודש חדרה לליבי,
  קשה לי, אני נאנקת, נחנקת בהזיות!
  
  מתחתינו מישור, שטיח עצים,
  חושך אינספור של אויבים יצר חומה!
  אבל מלאך ה' שלח את ידו הימנית
  הגיע הזמן לנצח ולהיפרד מהמלנכוליה!
  
  אני משבח את המשיח - הוא אלוהי,
  בנפשי החוטאת: הקב"ה שר!
  המוטיב מוכר לכולם, חוזר במזמורים,
  חד חנית - צאו לטיול!
  
  אלוהי השלום נפגש עם המצח הכהה ביותר,
  המולדת הקדושה נבגדת על ידך!
  פחדת בקרב ונפרדת בחרבך,
  נכבשת על ידי יריבך, השטן!
  
  עניתי לאלוהים, משתחווה לארץ,
  כן, האדם חלש, בשרו כמו מים!
  כשהיה קשה, קראתי לך,
  התשובה לא הגיעה, הוא שרד בקושי את הקרב!
  
  אני מבקש מהכל יכול, תן לי הזדמנות אחת,
  לאמץ את רצונך ולהביס את צבא הגיהנום!
  ענה המשיח - הוא ראה את שעת החורבן,
  אבל רציתי לבחון את אמונתך!
  
  ובכן, לך והתפלל - אני אסלח לך,
  סבלם של אנשים, אבוי, אני מבין!
  זכור את דוד, הכנס את האבן בקלע,
  כל חוטאי העולם הם בני המשיח!
  
  וכך אני נלחם, למען תהילת המשיח,
  וזרם של דם רותח זורם!
  והרי המתים, לא ניתן לספור את מספר הקורבנות,
  אבל אני מאמין באל הכול יכול אהבה!
  הילדה הכתה לראשונה את העבד גוליבר בשוט. הילד העירום נאנח.
  ואז היא מחאה לו כפיים על כתפו באישור, וציינה:
  - שרת יפה! יש לך כישרון!
  גוליבר הילד הנהן וציין:
  - ובשביל מה?
  הילדה ענתה בביטחון:
  - כדי שתדע את מקומך!
  העבד הנהן:
  - כן, אני מוכן לדעת! אבל בקרב הליליפוטים נשאתי את התואר דוכס. וזה היה מאוד מגניב!
  הילדה ציחקקה וציינה:
  - היית דוכס? זה מאוד מעניין! ואני ויסקונטית!
  העבד הנהן:
  -האם את ויסקונטית? זה מדהים!
  הילדה ציינה:
  - אני יכול להורות לך להפשיר אותך בחיים ולפזר מלח! אז תבינו מה זה אומר להתחרות בי!
  הילד גוליבר השתחווה וענה:
  - אני מלא ענווה!
  הילדה צחקה וציינה:
  ברור שהעקבים החשופים שלך רוצים מקלות. עדיף, לשרוף אותם עם ברך חם. אז תבין מה אתה שווה!
  השיב העבד:
  - אקבל ממך כל עונש!
  היפה חייכה והשיבה:
  - אבל היום אני אדיב ואסלח לך. בתנאי שתשיר לי שוב!
  העבד גוליבר הנהן:
  - אני מוכן לשיר בשבילך כל היום!
  הילדה שוב הכתה אותו בשוט ונבחה:
  - בוא נשיר!
  והילד האומלל החל לבצע רומן;
   השקרן השפל שמדבר על
  כאילו ארץ המולדת היא רק אבק!
  שהעיקר בכל דבר הוא הציד אחר הרובל,
  ואתה צריך ללכת עם זרימת הגורל!
  
  אבל לא חייל כזה, ארץ העצב הקדוש,
  אחרי הכל, עבורו מלחמה היא הייעוד העיקרי שלו!
  פקודת המלך פשוטה: הילחם ואל תפחד,
  הנשימה הקפואה לא תפחיד את המוות!
  
  והחלל הוא מה שהאדם יודע,
  ניתן לו לעוף ולכבוש חלל!
  קודם התחלה ביישנית, אחר כך ריצה תלולה,
  תהיה ממלכה בגלקסיות של מיליונים!
  
  אי אפשר לעצור, למרות שהדם זורם כמו נהר,
  מלחמה בין אנשים, עם טירוף רע!
  אני רוצה להירגע, לאכול פאי אספיק,
  ולשכב בדשא מתחת לכוורת מתוקה!
  
  אבל בכל מקום שאתה מוצא אושר, זה לא בגן עדן או בגיהנום,
  זה תמיד איתך, ובכל זאת רחוק!
  אתה מחפש בשמים את הכוכב שבחרת,
  לשמור על הלב בחלקת הקודש!
  
  אבל המולדת שם, והשמש והירח,
  היא כמו עין מופלאה - הפטרון שלך!
  ואם צריך, אז תקרע, אפילו עד הטבור,
  אוי, כמה דקים וקרועים הם חוטי החיים!
  
  ארץ מולדת לנצח, לכל העמים אתה,
  כמו אוקיינוס שבו האושר מתיז!
  גדלות היופי, החוצפה והחלומות,
  ואש האהבה ההיא שלא תכבה!
  העבד שר והשתחווה. הנערה הנהנה והיכתה אותו בשוט, אבל הפעם קלה והשתוללה:
  - חיברת את זה היטב! אני חושב שמגיע לך עינוי על המדף!
  העבד גוליבר יילל:
  - אל תשים אותי על המדף!
  הילדה התנגדה:
  - לא! לפחות תדע מה ילד חווה כשברזל לוהט שורף את העקב החשוף שלו. באותו זמן הם יעוותו את המפרקים שלך. וכך זה אפילו יקרב את הוורידים ויהפוך אותם לגמרי מבפנים.
  העבד גוליבר הנהן:
  - רצונך! אני מסכים להכל!
  הילדה ציחקקה וציינה:
  - אתה כל כך צייתן! ובכן, בסדר, אנחנו נענה אותך בזהירות כדי לא להכות אותך. תגיד לי, כשהיית ילד, קיבלת פעם מכות?
  גוליבר ענה בכנות:
  - כן, לא הרבה!
  הילדה הנהנה:
  - אתה רוצה מאוד שיצלפו אותך?!
  העבד ענה בכנות:
  - ברור שלא! אני נורמלי נפשית, וכמובן שאני לא אוהב להיפגע!
  הוויקונטס שרה בחיוך:
  כדור הארץ נדיב אליכם החוטאים,
  והשמים מלאים בסכנה...
  אנחנו נהיה ביחד כמשפחה
  שושנים מריחים ככה לפני סערה!
  הילד גוליבר קרא:
  הכל תלוי בעולם
  ממרומי השמים...
  אבל כבודנו, אבל כבודנו,
  זה תלוי רק בנו!
  
  
  
  הרפתקאותיה של הנסיכה היחפה הבורחת
  הערה
  נסיכה סקנדינבית יפהפייה נאלצת להינשא עם מלך צרפתי זקן. בייאוש היא בורחת בשמלה עלובה, ומסעה היחף ברחבי צרפת מתחיל, מלא סכנות והרפתקאות.
  . פרק מס' 1
  בממלכה אחת ששגשגה בסקנדינביה, חיה נסיכה בעלת יופי מדהים. היה לה שיער בצבע של שלג, מפוזר קלות באבקת זהב, שהתכרבל כמו צמר טלה. ועל כן רצה מלך צרפת לקחת אותה לאשתו. והוא שלח עד חמש ספינות עם מתנות יקרות עבורה.
  מלך שוודיה קיבל את המתנות והשגרירים בכבוד. והוא הסכים לוותר על בתו. אבל היא פתאום הפכה עקשנית. היה לה מאהב סודי, צעיר בלונדיני יפהפה. אבל מלך צרפת כבר לא היה צעיר ולא זהר מיופי.
  ואוגוסטינוס היפה, זה היה שמה של הנסיכה, סירב ללכת. אבל המלך השוודי חלם על ברית עם צרפת החזקה מאוד אז כדי להתעמת עם רוסיה הצארית.
  ואז הוא נקט בטריק. הזמינה את בתי לארוחת ערב. ניסיתי לברך אותה בחום רב ככל האפשר. והוא עצמו הוסיף בשקט כדור שינה חזק, שהפיל אותו במשך שלושה ימים ולילות.
  הנסיכה לא חשדה באביה בבגידה, וללא עיכובים נוספים היא שתתה את היין האדום והמתוק.
  ונרדם מהר. היא נישאה על אלונקה מוזהבת, מכוסה בקטיפה ומשי, אל ספינת הדגל של הצי המלכותי הצרפתי.
  והכניסו אותי לבקתה מכוסה בנייר זהב, והעניקו למשרתות משמר כבוד.
  לאחר מכן יצאו להפלגה חמש ספינות גדולות של צרפת הגדולה עם תותחים.
  התותחים של הממלכה השוודית הצדיעו להם.
  והילדה ישנה בשלווה. חלומותיה היו קלילים, אווריריים ונעימים. היא ראתה בהם מלאכים, כרובים זוהרים, את אם האלוהים יפה כמו השמש, ועוד הרבה. הילדה ישנה שלושה ימים ברציפות, ואולי היא מעולם לא ראתה חלומות כה בהירים, יפים ונעימים. אבל אז הגיעה ההתעוררות. והתברר שזה לא כל כך מצחיק. עם זאת, הנסיכה הייתה חכמה. והיא לא נהייתה היסטרית. ובמקביל, היא החליטה בתקיפות לברוח במידת הצורך.
  אבל זה לא קל לעשות. כל הזמן הסתכלו עליה. והאניות היו עמוסות מזון ומים ולא נכנסו לנמלים.
  אבל לבסוף הם הגיעו לפורט דה קאלה. והנסיכה התקבלה בכבוד. היא הייתה ממש עמוסה בתכשיטים, כמו חנות תכשיטים.
  ועל כרכרה מוזהבת, משובצת יהלומים, בביטחון רב, לקחו אותו לפריז.
  אוגוסטינוס, כמובן, עדיין לא הצליח לקרוא את האגדה על גרדה ממלכת השלג, אבל היא לא הרגישה לגמרי בנוח. היא לוותה בשיירה גדולה ובליווי של כבוד. אז השודדים לא איימו.
  הנסיכה חשבה איך לברוח. היו הרבה רעיונות, אבל אף אחד מהם לא התאים.
  וכשהיא התקרבה לפריז, הם ראו בחורה בדרך. היא הייתה בשמלה קרועה, מלוכלכת ויחפה. אבל באותו זמן יפה, וגם בלונדינית. והיא, אם נשטפה והתלבשה, באמת הפכה לעוברת אורח לנסיכה.
  אוגוסטין הזמין אותה לכרכרה וביקש ממנה לשטוף את עצמה מעט בדרך. יתרה מכך, קיץ וחם, וכמובן, אתה מזיע בבגדים יוקרתיים, תכשיטים וכרכרה מוזהבת.
  שם היא שאלה את הילדה מי היא.
  היא ענתה:
  אני גרטרוד! אבי היה דוכס, ואמי הייתה איכרה פשוטה. היא מתה, ועכשיו הפכתי ליתום נודד.
  אוגוסטינוס הציע לה:
  - בוא נשנה! את תהפוך לנסיכה, ואני אלבש את הסמרטוטים שלך. לאחר מכן, תעיף אותי החוצה, ואני אעזוב. אבל את, גרטרוד, תהפוך לאשתו של המלך הצרפתי!
  הילדה דמוית הנסיכה, בלונדינית מהממת, כל כך יפה ומקסימה, נשטפה מהאבק, הנהנה:
  - בסדר גמור! אני מסכים. הדם של דה גיז עצמו זורם בתוכי. ואמא שלי לימדה אותי לטינית, ויש לי הבנה בנימוסים בארמון.
  אוגוסטין ציין:
  - אתה זר. אם כבר, הם הסכימו על אובדן זיכרון מכדור שינה חזק ביין!
  גרטרוד הנהנה:
  - אני אנסה! ואת?
  הנסיכה אמרה בהחלטיות:
  - ואני, כמו קדוש, אלך יחף ברחבי העולם לחפש את האושר!
  הילדה העירה:
  - זה תענוג ללכת יחף בקיץ. אבל בחורף, הרגליים היחפות שלי מתקררות עד כאב!
  אוגוסטין ציין:
  - החורף עדיין רחוק. ובצרפת, אמרו לי, הקיץ ארוך. אז אני מקווה שאוכל להשתלב איכשהו. או אולי לחזור למולדתם.
  גרטרוד הנהנה:
  - בהצלחה!
  הנסיכה התעללה מללבוש את הסמרטוטים שלה, שעדיין היו רטובים לאחר הכביסה. היא לקחה שמלת עוזרת פשוטה אך נקייה. והיא החליטה ללכת יחפה, כי היא תמיד רצתה. אבל ראשית, הקיץ בשוודיה אינו חם כמו בצרפת, ושנית, מי יאפשר לבת המלך ללכת יחפה?
  וזה כל כך נחמד לעשות את זה על השטיח והאריחים החלקים, להרגיש את זה עם סוליה חשופה של ילדה, כמעט ילדה.
  אבל כמה זה קל כשמסירים ממך את כל התכשיטים והשמלה המסורבלת. אתה לובש רק גלימה כמעט לבנה, כבר מכובסת, ודי קצרה, ומשאירה את רגליך היחפות. אפשר היה לבחור בשמלה עשירה יותר מהמשרתות, אבל אוגוסטין החליטה לא למשוך לעצמה יותר מדי תשומת לב. וזה אפילו יותר נוח ללבוש חלוק על גוף עירום.
  בפרידה לחצו שני החברים ידיים. גרטרוד, להיפך, הייתה מאוד מרוצה, למרות שהיא הייתה כבדה מתכשיטים, במיוחד העטיפה והחרוזים, והיא בדרך כלל ענדה את העגילים שלה איכשהו כדי לא לדקור את תנוכי אוזניה.
  זה גם לא היה נעים לרגליים בנעלי עקב יקרות. אבל עכשיו היא אדם מלכותי.
  והמלך עצמו יהפוך לבעלה.
  ואוגוסטינוס עזב את בית המרחץ. וכמה שיותר מהר היא דיברה ברגליה החשופות והמסותתות.
  כשהיא הלכה על הדשא, היא הרגישה דקירות קלות. אבל אז עליתי על החצץ. האבנים החמות שרפו בכאב את כפות רגליה המפונקות של הילדה. הם כמו אלה של ילד קטן. זה כאב, ואוגוסטינוס נאנק.
  והיא ירדה במהירות אל הדשא. זה היה קל יותר כאן, אבל בכל זאת, הדשא דקר את רגליה הרכות והאמיצות.
  אוגוסטין באמת רצה לחזור אחורה, אבל היא חרקה שיניים והמשיכה הלאה.
  היא ניסתה לדמיין שהיא קדושה. אבל הקדושים סבלו ייסורים.
  כאן הלכה גרטרוד יחפה על החצץ המחומם בקלות ובחיוך. אפשר לראות שהעור על סולייתה הוא כמו פרסות גמל.
  והיא תתרגל לאוגסטינוס.
  אבל עד שמתרגלים לזה... ככל שהנסיכה הלכה יותר, כך כאבו לה יותר בסוליה החשופות והחשופות. לאישה איכרה זה כלום, אבל בשביל נסיכה ממדינה צפונית?
  אף על פי כן, אוגוסטינוס התקדם בעקשנות. לא רחוק מפריז. ושם היא חשבה שתמצא משהו. אבל אז היא הגיעה לפאתי כפר ליד פריז. הייתי צריך ללכת על החול. מה שגם כואב מאוד לרגליים שנוקבות על ידי להבי דשא. הילדה צלעה על שתי רגליה וגנחה. היא רעדה.
  גם השוקיים כאבו - היא לא הייתה רגילה ללכת רחוק יחפה.
  בנוסף היא הייתה רעבה. זה רק זמן ארוחת צהריים. טיול באוויר הצח מעורר את התיאבון.
  הילדה דפקה על הבית הקרוב. את הדלת פתחה הבעלים - אישה כבת שלושים. היא הסתכלה על הנווד, לבושה כמעט בסמרטוטים עם רגליים יחפות מפולות, והעיר:
  - מה אתה רוצה! אני לא משרת.
  אוגוסטין פלט:
  תן לי לפחות סוג של עבודה.
  האיכרה הביטה בה יותר מקרוב. פניה של אוגוסטין היו חיוורות, אבל כבר אדומות מהשמש, וכך גם רגליה. ואתה יכול לראות שהסוליות שלה עדינות וסרוגות, והידיים שלה אריסטוקרטית, עם ציפורניים ארוכות.
  שאלה האיכרה:
  - האם היית משרתת לאדם אציל?
  הנסיכה הנהנה:
  -כן זה היה!
  האישה הנהנה:
  - זה נראה כאילו גירשו אותך. בסדר. אני לא צריך עובד, יש לי ילדים. אבל אני עדיין אתן לך לעבוד כדי להאכיל אותך. אתה יכול לארוג סלים?
  הנסיכה נאנחה והשיבה:
  - לא ניסה.
  האישה רקעה את רגלה החשופה והשזופה בכעס:
  - זה קל, אתה תלמד! טוו חמש סלסלות וקבלו ארוחת צהריים.
  אוגוסטין הנהן. והיא נכנסה לבית. הוא היה עני. גם הילדים היו רזים, שזופים ויחפים. שלוש בנות וילד ארוגו סלים. אוגוסטינוס ישב איתם. הילדה נתנה לה את הבאסט והראתה לה איך זה נעשה.
  הנסיכה התחילה לטוות. אצבעותיה היו מיומנות וחזקות באופן טבעי, והיא למדה מהר.
  אפילו אוגוסטינוס התעניין ונרקם בהתלהבות. עד מהרה הופיע גבר עם זקן, בעלה של האישה, ולקח את הסלים. עם זאת, שמתי לב לחדש:
  - אתה כל כך יפה. אני יכול להרוויח כסף עם משהו יותר רווחי מסלים!
  האיכרה הניפה את ידה:
  - היא ילדה הגונה. אל תציע לה הצעות מגונות.
  האיכר עזב את הצריף: הוא היה היחיד במשפחה שלבש מגפיים. עם זאת, לנעול מגפיים בצרפת בחודש יוני זה לא מאוד נעים. אבל האמינו שראוי רק שילדים יהיו יחפים, ואולי גם לנשים, אבל לא לגבר בוגר.
  אוגוסטין והילדים יורקים החוצה את כל הבסט. לאחר מכן, סוף סוף קיבלנו דייסה וחלב. גם הנסיכה אכלה. לאחר העבודה הפיזית והמעבר, אוכל פשוט נראה לה טעים מאוד.
  האיכרה העירה:
  אתה יכול להישאר איתנו.
  אוגוסטין הנידה בראשה לשלילה.
  - אני רוצה לחזור למולדתי.
  שאלה האישה:
  -איפה המולדת שלך?
  הנסיכה ענתה בכנות:
  - בשוודיה!
  האיכרה העירה:
  - רחוק. אנחנו צריכים ללכת לנמל. אבל הרגליים שלך רכות. אתה צריך לעשות אותם גסים יותר, או לנעול נעליים.
  אוגוסטינוס מלמל:
  - אני יכול להתמודד עם זה.
  שאלה האישה:
  - אתה יכול לתפור?
  הנסיכה הנהנה:
  - התעסקתי קצת בתפירה, אבל מה?
  האיכרה ציינה:
  לך לראות את מרקו. יש לו את הבית הכי עשיר בכפר. הוא מוכר שטיחים. אתה יכול להרוויח ממנו כסף עבור נעליים ושמלה הגונה.
  אוגוסטין הנהן:
  אני אקח את זה בחשבון.
  הנערה בעלת הדם האדיר הרגישה עייפה, וכבר היה מאוחר מדי. והיא אמרה:
  אולי תיתן לי לישון?
  האיכרה הנהנה:
  - אפשר לישון עם הילדים בחציר. הם גם היו עייפים במהלך היום וצייתנים.
  היו שמונה ילדים בני חמש עד שלוש עשרה. הם היו ממש שקטים. הנסיכה ישנה על החציר בפעם הראשונה. אבל זה היה נורמלי לגוף חזק ובריא. והיא לקחה אותו ונרדמה. והילדים ריחחו.
  בינתיים, גרטרוד בדיוק הגיעה לפריז. למרות השעה המאוחרת, יצא המלך לברך אותה אישית.
  איכר לשעבר ובתו הבלתי חוקית של דוכס, היא אכן יפה מאוד ונסיכה. רק, כמובן, פניה כהות משיזוף, והרגליים, וחלק נכבד מגופה. אבל גרטרוד אבקה את עצמה והסתירה את השיזוף שלה.
  אבל היא עדיין הרגישה לא בנוח. עדיין יושב בכרכרה, כלום. אבל כשאתה מניח אותו והולך, הנעליים משפשפות את רגליך כי אתה לא רגיל אליהן, והעקבים הגבוהים אומרות שתיפול.
  אבל המלך עצמו פגש אותה. הוא נראה מעל חמישים. לא מאוד חמוד ומקומט. אבל לבוש בפאר. והוא אחז בזרועו של גרטרוד.
  והוא התחיל לשאול אותה בנימוס על בריאותה.
  הילדה האיכרית קיבלה מידע על החצר מאמה וענתה בצורה חכמה למדי. ובכלל לא התלוננתי.
  המלך נתן לה לשתות והציע לה משהו לאכול. לא גררתי אותו למיטה - זה בלתי אפשרי לפני החתונה. גרטרוד זללה בשמחה את האוכל, בקושי התאפקה כדי לא לגלות גסות רוח.
  לאחר האכילה, האיכרה המורעבת למחצה הפכה לכבדה. המלך ציווה לרחוץ אותה ולהשכיב אותה.
  גרטרוד נשכבה באמבטיה. הבנות התחילו לשפשף ולשטוף אותו. אחד מהם ציין:
  - איזה רגליים יבלות יש לך.
  גרטרוד השיבה:
  - ורצתי הרבה יחף כדי להיות חזק וזריז.
  המשרתת שאלה:
  - האם זה נהוג אצל הנסיכות שלך?
  גרטרוד נהמה:
  - וזה כבר לא העסק שלך!
  הילדה הייתה ממש רגילה ללכת יחפה. לאחר שהתייתמה, היא סבלה את הקור גם בחורף. איך היא לא חלתה בזמן שרקעה בשלג. אמנם, בדרך כלל לחורף נסעתי לדרום צרפת.
  טוב שלפחות היא לא סומנה כגניבה. במקום זאת, השופט הורה לה ברחמים להכות את עקביה החשופים במקלות. זה כואב וכואב, אבל זה לא משאיר סימנים על העור. לאחר מכן, גרטרוד הפסיקה לגנוב והחלה להרוויח כסף נוסף בכפרים.
  אבל אם היו מלקים אותה כמו שצריך, זה היה מורגש בשירותים. אבל היא עדיין שזופה מדי. ולא משנה כמה חשד כזה עורר.
  רגליה של הילדה חינניות מאוד בצורתן. אבל הרגליים באמת כל כך קשוחות, חזקות יותר מעור המגפיים.
  אבל המשרתת שתקה ולא שאלה שאלות נוספות.
  לאחר ששטפה את הנסיכה המוצהרת, היא הוכנסה למיטה. זה יוצא דופן כשאתה טובע במיטות נוצות. אבל גרטרוד נרדמה ונפלה לתוך חלומות.
  למחרת התעורר אוגוסטינוס. לארוחת הבוקר נתנו לה לחם וחלב חמוץ. והאיכרה הציעה לארוג עוד שני סלים.
  ואז הנסיכה המשיכה לדרכה.
  רגליה הפצועות החלימו בן לילה וההליכה הפכה לקצת יותר קלה. אבל זה עדיין כואב. במיוחד כשהיא עלתה על דרך החצץ. הייתי צריך לעבור שוב לדשא. הילדה המשיכה הלאה. היא חרקה את שיניה ונמתחה. רגליה התחממו מעט וזה נעשה קל יותר.
  לבסוף, חומות פריז הופיעו לפנים. העיר גדולה מאוד, הזמנים שבהם ימי הביניים כבר הסתיימו והתחילו זמנים חדשים. והתיעוש כבר בעיצומו.
  אבל כלי נשק משופעים עדיין לא נעלמו. המאה השבע עשרה הייתה תקופה מיוחדת.
  אוגוסטין הולך על הדשא, קוצני, לפעמים היא נאלצת לשלוף קוצים מהעקבים.
  לבסוף, הנסיכה נאלצת לצאת שוב לכביש. זה כואב וחם. למרבה המזל, השמש הסתתרה מאחורי העננים ולא בערה כל כך. אבל זה צורב.
  אוגוסטינוס הולך בקושי רב. היא שוב צולעת על שתי הרגליים וסובלת מכאבים עזים. אבל הוא מפגין חוזק והולך.
  השער הולך ומתקרב. יש שומרים... לא שמים לב לעוד קבצנית יחפה. אנשים באים והולכים. נשים רבות ורוב הילדים גם הם יחפים. אבל הם לא כל כך מפחדים מאבנים על הכביש. ואוגוסטינוס סובל.
  אבל הנה היא בפריז. כאן המדרכות מאבן וקצת יותר חלקות. זה כבר לא כל כך כואב. אבל עדיין, רגליה השבורות של הילדה סובלות מאוד. ואפילו עקבות של דם נוטף מעט נראים.
  אוגוסטינוס הולכת לעצמה וסובלת את זה. העיר גדולה ודי מלוכלכת. ילדים קבצנים מתרוצצים בכל מקום.
  אוגוסטינוס הולך. והיא חושבת מה עליה לעשות? כמובן, אתה לא יכול ליצור קשר עם המלך בכל מקרה. ואם לאחד הדוכסים והרוזנים. אבל האם יאמינו שהילדה היחפה בחלוק היא בתו של המלך השוודי?
  כך תוכלו להגיע לתליין.
  אבל מה לעשות? לא הכרתי את אוגוסטינוס. השוקיים שלה התחילו לכאוב שוב והיא הרגישה עייפה.
  הילדה התיישבה על המדרגות והחלה לנוח. היא עצרה את נשימתה ושפשפה את סוליותיה הסתומות, שגירד נורא.
  ילד ניגש אליה. הוא נראה לבוש די הגון ויש לו נעליים.
  יתר על כן, חדש ולכה.
  כשהסתכל על אוגוסטינוס, הוא העיר:
  - כל כך יפה וכל כך מסכן?
  הנסיכה הרימה את ראשה וענתה:
  - חפשו אוצרות בגן עדן!
  הילד הנהן:
  - ואתה חכם! אתה יודע, מישהו כמוך יכול לנהל חיים הרבה יותר טובים.
  אוגוסטינוס החכם אמר:
  - אני לא אמכור את עצמי.
  הילד הנהן:
  - וגם אתה יכול להרוויח מזה כסף. אבל יש דרך אחרת!
  שאלה הנסיכה בהפתעה:
  - ואיזה?
  הנוכל הצעיר ציין:
  - נוכל להלביש אותך, לתת לך נעליים ולהכניס אותך לבית עשיר כמשרתת.
  אוגוסטינוס שאל:
  - ומה בתמורה?
  הילד במעיל ענה:
  - אתה תפתח את הדלתות עבור החבר'ה הנכונים כשהבעלים לא נמצאים בבית.
  הנסיכה נחרה בבוז:
  אתה חושב שאני אלך על זה?
  הנוכל הצעיר העיר:
  - ומה אתה רוצה?
  אוגוסטינוס ענה באנחה:
  - עבדו ביושר!
  הילד משך בכתפיו:
  - זה אפשרי. אבל לעבוד קשה בשביל פרוטות זה טיפשי כשאפשר להרוויח הון.
  הילדה משכה בכתפיה וענתה:
  אני לא אשאר הרבה זמן בפריז.
  הנוכל הצעיר העיר בחיוך:
  - אני רואה את זה!
  והוא התרחק מהילדה. לאחר שנח והרגשתי רעב, אוגוסטינוס המשיך הלאה. הרגליים שלה כאבו מאוד בדקות הראשונות, אבל הן התחממו והכאבים נרגעו.
  אוגוסטינוס נע יותר אנרגטי עכשיו. ונהייתי יותר ויותר רעב. אבל גניבה הייתה מסוכנת - הם נענשו. הזמנים אינם ליברליים. הם יכולים למתג אותך, להלקות אותך בכאב או לשלוח אותך לעבודת פרך. ולפעמים גם תולים גנבים. גם אם לא תמיד.
  אוגוסטינוס נע יותר ויותר במרץ. והעקבים השבורים והשרוטים שלה הבזיקו.
  ואז ג'נטלמן הבחין בה מהכרכרה וצעק:
  - בוא הנה!
  אוגוסטינוס ניגש אליו:
  - אני מוכן!
  האיש עם המגבעת אמר:
  - אתה רוצה להרוויח את לחמך, קבצן?
  הנסיכה, שהתייסרה יותר ויותר ברעב, הנהנה:
  - בוודאי!
  האדון הנהן:
  - קח את המכתב הזה ללובר!
  אוגוסטין הנהן.
  - אני מוכן! איפה הלובר?
  הסניור השיב:
  - כולם יודעים את זה, רק תשאלו! ואתה תעביר את זה לגברת דוגוויל .
  הנסיכה הרימה את המכתב ומיהרה לרוץ איתו. היא הרגישה השראה. ומדי פעם שאלתי איפה הלובר. הראו לה את זה.
  אוגוסטינוס רץ לארמון. כאן בכניסה היא נעצרה בפחד. הנסיכה אמרה:
  - אני הולך לגברת דוגוויל עם מכתב!
  השומרים קראו לסגן. הוא הרים את המכתב. הוא הביט בסמל וענה:
  - אני אמסור אותו בעצמי! והקבצן הזה בשאטלה !
  השומרים מיהרו אל אוגוסטין וסובב את ידיה. הילדה התנשפה.
  הסגן הביט בה ביתר זהירות וציין:
  - איזה תלתלים נפלאים יש לך, אפשר למכור אותם בהרבה כסף!
  השומר ציין:
  - היא עצמה נפלאה!
  הסגן הנהן:
  - קדימה, עקוב אחרי, יפהפיה. אולי תימנע מהכלא.
  השומרים שחררו את אוגוסטין. היא הלכה בעקבות הסגן. הוא הלך קדימה.
  ואז אוגוסטינוס מתפוצץ. רגליה היחפות של הנסיכה קלות, בנוסף יש פחד. והיא מיהרה כמו איילה.
  השומרים המשוריינים ניסו באיטיות להדביק אותה, אך נקלעו מאחור. אוגוסטינוס רץ במלוא המהירות. ורצתי די הרבה זמן, אבל אז התעייפתי ומותש.
  היא התיישבה לנוח... ילד כבן שתים עשרה רץ אליה. הוא היה יחף ובסמרטוטים. הוא הושיט לאוגסטינוס תפוח, ואמר:
  -תאכל, מותק!
  הנסיכה לקחה אותו ואכלה אותו. היא לעסה אותו בהנאה רבה וחייכה.
  הילד הנהן אליה:
  - אתה יכול למצוא עבודה. זה כבד, אבל אתה לא תמות מרעב.
  אוגוסטינוס שאל:
  - מה עלי לעשות?
  הילד ענה:
  - סובב את המשאבה. בדרך כלל בנים עושים את זה. אבל הבעלים קיבל הוראה מהמשטרה לשכור בחורה. עוד לא הגעת, אתה יכול לקום.
  אוגוסטה ענתה באנחה:
  - אני מוכן.
  הילדה הלכה עם הילד לבעלים.
  ואז התאכזבתי. כבר תריסר בנות עמדו בכניסה והיו מוכנות לעבודה.
  הנסיכה נרעדה... אבל צרותיה לא תמו שם. לפתע נשמעה מהומה מאחוריה וכלב ענק הופיע. היא מיהרה לעבר הילדה. היא ניסתה לברוח ומיד עקפו אותה.
  מאחורי הכלב הופיעו אציל בחליפה, שומרים וסגן מוכר כבר.
  הוא חייך וציין:
  - ב- Chatelet , היופי הזה!
  ידיה של אוגוסטינוס היו קשורות מאחוריה והיא נלקחה לכלא. השומרים קירבו את מרפקיה של הילדה ועיקמו את כתפיה, מה שהיה כל כך כואב. והם לקחו אותה בליווי.
  הילדה הצעירה מאוד הלכה בראשה למטה. תלתליה הנפלאים נפלו מתחת לכתפיה. רגליים יחפות, מדממות, רקעו לאורך מדרכה האבן של פריז.
  היא נראתה תמימה ונוגעת ללב, אם לא הסמרטוטים הקצרים מדי.
  כך מובילים לכלא את הנסיכה, הבת והיורשת של מדינה ניכרת, כיום יחפה ובלבוש עלוב. והשאטלה הוא בית סוהר לאנשים רגילים, בניגוד למשל לבסטיליה, שבה כלואים עשירים .
  אוגוסטינוס לקח את זה ושר:
  שעת ההתחלה כמעט כאן,
  המלכה מובלת יחפה אל הפיגום!
  הסגן חייך:
  - ככה! גם עלבון להוד מלכותה המלכה! חבורה שלמה של חכות ומפלטה לצליית העקבים מחכה לך ב- Chatelet .
  אוגוסטינוס אמר בביישנות:
  למה הם עדיין מתכוונים לענות אותי?
  סגן המשמר המלכותי הנהן:
  - כן! שוטטות, בריחה ממעצר, עלילות מלכות, משלוח מכתבי אהבה, עם קונספירציה אפשרית. הו מותק, התליין והמתלה מחכים לך.
  הנסיכה החווירה והיססה. אז הם הביאו אותה לטירת Chatelet הקודרת .
  זה היה כלא שהסריח, והתאים היו צפופים באנשים רגילים. זה לא כמו בבסטיליה, שבה לכל אסיר יש תא נפרד וטוב.
  אוגוסטין נלקחה למחלקת הנשים. מסביב היו חומות וסורגים. בסיום, ראשית יש חיפוש. לא היה שום דבר על אוגוסטינוס מלבד סמרטוטים. הוא נהרס על ידי שני שומרים חזקים, חזקים וגבריים. הם לבשו כפפות לפני החיפוש. והם התחילו לגעת בגסות בגופה העירום של הנסיכה. הילדה כמעט התעלפה מבושה ופחד.
  היא הביטה לתוך פיה והסתכלה מקרוב על נחיריה ואוזניה. הם אפילו הדליקו סילון גז כדי להקל על הראייה. ואז הדבר הכי משפיל היה כשהכריחו אותי לפרוש את הרגליים.
  אוגוסטין בדק:
  - אני בתולה, תיזהר!
  דודות מנוסות גיששו אותה כעת ברכות ובזהירות. אחד מהם ציין:
  - כל כך יפה ושלמה!
  המטרונית הבכירה ציינה:
  - כן, ציפור זו יכולה להביא רווח ניכר!
  ואז אוגוסטינוס צרח שוב מכאב כשאצבעות כפפות פלשו לתחתיתה בצורה עמוקה ובגסות.
  הסוהר חייך:
  - היה סבלני, יקירי! לעתים קרובות אתה מחביא שם אבנים יקרות וטבעות.
  אוגוסטינוס ממש נשרף מבושה וכאב. זה כאילו הם משפדים אותך.
  ואז הם הרגישו את רגליה.
  הסוהר העיר:
  - הסוליות שלה עדינות וסרוגות. ברור שהיא לא רגילה.
  אוגוסטין פלט:
  - אני נסיכה!
  המטרונית הבכירה צעקה:
  - שתוק, או שאני אשלח אותך לתא עם המשוגעים.
  החיפוש הושלם. לאחר מכן, אוגוסטינוס נשטף בדלי מים חמימים שחומם בשמש. ובפקודת הגדול נתנו לי חלוק פסים.
  היא העירה:
  - לפי הכללים יש להסתפר ולשלוח לתא כללי. אבל אתה כל כך יפה ובתולי שעם שיער נפלא תהיה לך יותר ערך! אתה, בתור נסיכה, תקבל חדר נפרד עם סורגים, ושם מפקד השאטלה יכריע את גורלך .
  הסוהר העיר:
  - אפשר למכור את בתוליה מתחת לפטיש.
  הבכור הסכים:
  - יחליט המפקד. בלי זה אין לנו זכות. עכשיו ניקח אותה למגזר המיוחס.
  לבושה מספר ושמלת פסים, אך עדיין יחפה, הובילה הנסיכה לאורך מסדרונות מאובקים, שחוקים ברגליים רבות.
  בדרך כלל ב- Chatelet יש הרבה אסירים בתאים. אבל יש גם שודדים מסוכנים במיוחד, אותם הם מנסים לשמור בנפרד משותפיהם. ובנות שמשמשות בגלל היופי המיוחד שלהן לרצות לקוחות עשירים.
  גם אוגוסטינוס נלקח לתא נפרד. הייתה שם מיטת תינוק עם מזרון מלא בקש ואפילו מראה, וגם מקום להתרווח ולשטוף. לעומת התאים הנפוצים, שבהם יש סירחון נוראי, והבנות ממש יושבות אחת על השנייה, זה באמת כמעט אתר נופש. ובחורף יש אפילו אח מאחורי הקיר.
  הם הביאו לאוגסטינוס לחם וכד מים. עד כה היא עדיין לא קיבלה מנה עם תזונה מוגברת, כך שהבנות שמשרתות את הלקוח לא רזות.
  הנסיכה, בהיותה רעבה ועייפה, אכלה ברצון לחם שחור ושתה מים.
  לאחר מכן, בטנה התמלאה, היא הפכה כבדה ונרדמה. אז עברה את הלילה הראשון שלה בכלא הצרפתי.
  . פרק מס' 2.
  נסיכה שבויה בתא כלא על מזרון קש חלמה שהיא מפקדת על גדוד מלאכים. והם נלחמים עם הצבא של לוציפר.
  מלאכים מכונפים ושדים מכונפים נפגשו. והם התחילו לחתוך בחרבות. למלאכים יש חרבות כחולות, לשדים יש חרבות אדומות. הנסיכה המפוארת, שהפכה ללוחמת בחלום, נלחמת בלוציפר. והקרב קשה מאוד.
  לוציפר הוא צעיר נאה מאוד בהיר שיער עם מבנה גוף אתלטי ושרירים בולטים. אתה לא יכול לומר שזה השטן, ששמו משמש להפחיד ילדים.
  להיפך, הוא המלאך הכי יפה ומושלם. אוגוסטינוס מעולם לא ראה בחור צעיר ונאה כל כך.
  אף על פי כן, הם חותכים בחרבות, וניצוצות עפים מהלהבים.
  לוציפר שאל אותה:
  - מי אתה?
  אוגוסטין ענה בביטחון:
  - הנסיכה מלאך!
  מביא האור ענה:
  - למה שנלחם?
  נערת הנסיכה ענתה באנחה:
  - לא יודע. אבל אנחנו חייבים!
  לוציפר לקח אותו ושר:
  שפכו דם בשדה הקרב,
  זו לא הפעם הראשונה בשבילכן בנות...
  אבל תראה אותה כמו עפר,
  על המדרכה הפריזאית!
  אוגוסטינוס הדהד בהתלהבות:
  אלוהים נתן לנו צברים
  אני לא יכול להפסיק...
  מתכת עפה לתוך החזה שלך,
  שפיכות דמים, שפיכות דמים!
  והחרבות שוב התנגשו, והפילו אלומות ניצוצות.
  לוציפר שאל את הילדה שאלה:
  -מה ההבדל בין טוב לרע?
  אוגוסטינוס היה נבוך והשתולל:
  - ובכן... במה שונה היום מלילה...
  המלאך מביא אור ענה:
  - יום הוא, כמובן, טוב! אבל גם הלילה לא רע. יש כוכבים כל כך יפים בשמים האפלים.
  נסיכת המלאך הסכימה:
  - כן זה נכון. אני אוהב להסתכל על הכוכבים, במיוחד דרך טלסקופ.
  לוציפר הנהן בחיוך.
  - כן, הכוכבים יפים, ממש כמו הירח.
  אוגוסטינוס שר בהתלהבות:
  ירח, ירח, פרחים, פרחים,
  באיזו תדירות בחיים אין מספיק,
  אנשים וחסד וחסד!
  המלאך מביא אור הוסיף:
  - אנו סומכים על כל האוהבים,
  תקוות וחלומות וחלומות!
  הנסיכה הנהנה למלאך, שהביא אור, כמו פרומתאוס, ובמקביל, נחשב לנסיך החושך.
  אבל באמת, מי זה לוציפר? הנוצרים מלמדים: - אלוהים הוא טוב מוחלט, השטן הוא רשע מוחלט. אבל לפי התנ"ך, אלוהים הרג מיליונים רבים של אנשים, השטן רק עשרה אנשים. אז טוב ורע כל כך מוזרים כאן.
  אלוהים הוא אהבה? אבל זו אהבה מוזרה.
  כשהרוב מתמודד עם ייסורים נצחיים באגם האש והגופרית, והמיעוט עומד בפני צריפים נצחיים - כמו כלא באזורים הטרופיים. ככה זה עובד?
  אוגוסטינוס הייתה ילדה חכמה, וגם נראה לה מוזר שרוב האנשים נידונו לייסורים נצחיים וגיהנומיים. אבל מצד שני, מהי האמת?
  והאם המשיח הוא אלוהים?
  אחרי הכל, באמת, האם אלוהים, שהשמיד כמעט את כל האנושות בימי נח והותיר רק שמונה אנשים מתוך מיליונים, ישפיל את עצמו כך וימות בכאב על הצלב?
  וגם להתפלל עבור התליינים. האם זה נראה נכון?
  אוגוסטינוס עצמה הופתעה עד כמה אלוהים ישוע שונה מהאל הנורא של הברית הישנה!
  לוציפר ניחש את מחשבותיה ושאל:
  אולי תפסיק להילחם?
  הנסיכה שרה בתגובה:
  כל האנשים על כוכב אחד
  תמיד צריכים להיות חברים...
  ילדים צריכים תמיד לצחוק
  ולחיות בעולם שליו...
  ילדים צריכים לצחוק
  ילדים צריכים לצחוק!
  ילדים צריכים לצחוק!
  ולחיות בעולם שליו!
  לאחר המילים הללו, החרב נלקחה בידיו של אוגוסטינוס והפכה מיד לזר שושנים של ורדים. והריח נבע מהם.
  נערת הנסיכה שרה בזעם:
  בקרבת מקום, ליד שמחה ואומללות,
  חייבים, חייבים, לתת תשובה נחרצת!
  לעולם שטוף השמש, כן, כן, כן!
  ולפרק אנשים - לא, לא, לא!
  לוציפר שר בתגובה:
  אנשים, בבקשה, תהיו בשקט, תהיו בשקט,
  תן למלחמות להיעלם בחושך...
  חסידה על הגג, אושר מתחת לגג,
  שלום בעולם!
  וגם חרבו הפכה לשיח שופע וריחני של חינניות.
  גם המלאכים וגם השדים הפסיקו להילחם. בידיהם הפכו כלי הנשק ליצירות צמחייה מפוארות.
  וכולם שרו במקהלה:
  ילדים צריכים לצחוק
  ילדים צריכים לצחוק!
  ילדים צריכים לצחוק!
  ולחיות בעולם שליו!
  הנסיכה האסירה התעוררה. האות לעלות נשמע. אסירי Chatelet היו צריכים להילקח לארוחת בוקר ולאחר מכן לעבודה.
  אוגוסטין הועלה ממיטתו וקיבל דלי מים כדי לשטוף את עצמו ולצחצח שיניים. אחר כך הביאו שיבולת שועל עם לחם וקצת חלב.
  הנסיכה אכלה... היא כבר הפכה לילדה חסרת יומרות לחלוטין. באמת, מה עוד היא יכולה לבקש?
  ואז אוגוסטינוס נלקח לעבודה. מכיוון שלא ידעה לתפור, ולא היו מספיק הזמנות, נשלחה הנסיכה להפוך את אבן הריחיים. כך נטחן דגן לקמח.
  העבודה הייתה קשה ומייגעת. אוגוסטין חשה כאב ברגליה החבולות כשהלכה על אבני החצר. הסוליות החשופות החלו לגרד, ויבלות טריות נוצרו על כפות הרגליים המחוספסות. וזה כואב עד מאוד.
  אוגוסטין ועוד שלוש בנות סובבו את ההגה. ותבואה נפל מלמעלה. ואל תעצור ותנשום. עבודה קשה מאוד. אבל הבנות כבר נכנסו לזה, וכפות רגליהן היחפות היו חרמניות ממש. הם יבלות, כמו פרסות גמל. ואוגוסטין הפך רק לאחרונה ליחף, והוא לא כל כך רגיל לעבוד. ועד מהרה החלו לכאוב השוקיים והברכיים והגב שלה. זה רק עינויים, לא עבודה.
  והמשגיח עומד עליהם, והגלגל מסתובב קצת יותר לאט, כאילו נפגע משוט.
  זה כאילו הם היו עבדים ברומא העתיקה. כן, לאחרונה היית נסיכת הכתר, תוכל להפוך לאשתו של מלך צרפת - באותה תקופה המעצמה הגדולה ביותר על פני כדור הארץ. ועכשיו אתה שבוי יחף בשמלה קרועה ומפוספסת עם מספר. הכתפיים שלך חשופות והרגליים חשופות כמעט עד הירכיים. ואתה סובל. הו מאבנים תחת רגליים יחפות, ומתח פיזי, ושוטים והשפלה.
  גם אוגוסטינוס סבל מצמא. עדיין קיץ ומחניק. קשה מאוד לסובב את ההגה. אבל הגוף שלה צעיר ובריא באופן טבעי. כעת נפתחת הרוח השנייה, וזה נעשה קל יותר.
  הילדה מרגישה שכפות רגליה היחפות הפכו נוקשות ולא מרגישות כמעט כלום.
  כדי להסיח את דעתה מכאב ועייפות, הילדה מנסה לדמיין משהו.
  לדוגמה, המלכה נתפסה על ידי הקיסר הרשע. והיא נלקחה לאדון.
  הוא הורה לה:
  - תאהב אותי!
  עם זאת, התשובה הייתה גאה:
  - לא!
  ובפקודת הדיקטטור, המלכה נתלה על המדף! הם משכו אותי למעלה, תחילה קרעו את כל הבגדים שלי עד לעור. ואז הרים השליט הגאה אל התקרה. אל הכספות. ואז שוחרר החבל. המלכה נפלה. החבל נמתח קרוב לרצפה. והצעירה צרחה והתעלפה מהלם הכאב.
  שפך עליה דלי מים קרים. הצעירה התעשתה.
  התליין הבכיר הנהן ואמר:
  - האם תאהב את הדיקטטור?
  המלכה כואבת ומפוחדת, היא התביישה מאוד לתלות עירומה מול התליינים, שחייכו את פניהם בסרקזם.
  המענה הבכיר הנהן. הם החלו להרים שוב את האשה העירומה. החבל התהדק שוב, שוב. והמלכה הועלתה על מתלה עד התקרה.
  ואז היא קפאה. עורו החיוור של האדם הנכבד נוצץ.
  ואז שוחרר החבל שוב. גופתה של הילדה נפלה. ובהתחלה היא נרעדה מההלם. ואז, כשהחבל התהדק, הוא צרח מהמתיחה הפרועה.
  ושוב איבדתי את ההכרה.
  התליין הבכיר הנהן... המלכה שוב נשטפה במי קרח שנלקחו מעומק רב.
  הצעירה התעשתה.
  המענה הבכיר שאל:
  - אתה תאהב את הקיסר!
  המלכה שאגה בייאוש:
  - לא!
  התליין הבכיר הורה:
  -תלה אותה פעם שלישית!
  ושוב החלו המענים להרים את המלכה למעלה. עינוי מתיחה בדרך כלל יעיל מאוד. וכתוצאה מהעינוי הזה, אנשים רבי עוצמה נשברו והיו מוכנים לעשות הכל.
  אבל האישה היפהפייה של הדם היפה המשיכה לשתוק. והיא שוב הועלתה עד התקרה. הוא היה עקום והאבנים היו לחות ואפורות.
  וכך הקפיאו התליינים את הילדה באוויר. ואז הם לקחו אותו והורידו בפתאומיות את החבל בתאבון.
  המלכה העירומה נפלה, והחבל התהדק שוב ליד הרצפה. ושוב הצעירה צורחת ומאבדת את הכרתה.
  והפנים שלה כל כך חיוורות וכחולות מהלם כואב. ושוב שופכים עליה התליינים מים. המלכה, עירומה ותשושה, לא מתעשתת מיד. אתה עדיין צריך להכות אותה על הלחיים.
  לבסוף עיניי נפתחו.
  התליין הבכיר שאל:
  -אתה הולך לדבר? כלומר, האם את מסכימה להפוך לפילגשו של הקיסר?
  המלכה סיננה, מטשטשת את לשונה:
  - לא! עדיף למות!
  המענה הראשי אמר בטון עייף:
  - עשר מכות השוט בחצי כוח!
  המלכה הורמה מעט על המדף. והתליין הניף והיכה אותה קלות בגבה. הצעירה נאנחה בכבדות. והמענה המשיך להכות.
  המכות שלו היו מדודות ומדויקות. פסים אדומים נפוחים על גבה הלבן של הילדה.
  לאחר שסיים להכות, המענה הביט שואל בתליין הבכיר.
  הוא שאל:
  - האם את מסכימה להיות פילגשו של הקיסר?
  המלכה צווחה:
  - אל תדקור אותי!
  התליין הבכיר הורה:
  - חמש מכות השוט במלוא הכוח!
  התליין הניף והיכה. עורה הלבן של המלכה התפוצץ. ודם זרם.
  הצעירה צרחה. אבל היא מיד נשכה את שפתה וחזקה שיניים. התליין היכה אותה שוב בכל הכוח.
  המלכה שתקה, אבל הפכה חיוורת עוד יותר. נשימתה כבדה, טיפות זיעה נופלות מהחזה החשוף, עליהן נוצצות פטמות האודם שלה.
  התליין היכה, העור פרץ, וטפטוף של דם זרם מטה.
  לאחר שסיים להכות, הוא הביט שוב במנהיג.
  המענה הבכיר הנהן:
  - ועכשיו גוש עם ווים עליו!
  התליינים חיברו גוש ברזל מחושל מעץ אלון לרגליה היחפות של המלכה. והיו ווים בלטו לאורך הקצוות. מְאוּבטָח.
  המענה הראשי הורה:
  - תמתח את זה!
  והתליינים תלו משקולת קילו על ווים. גם ימין וגם שמאל. המשקולות כמובן הוכנו מראש. ובכלל, למרתף העינויים יש ארסנל עשיר.
  התליין הבכיר שאל את המלכה:
  -אתה הולך לדבר?
  היא ענתה בביטחון, מתנשפת מכאב:
  - לא!
  המענה הראשי העיר:
  אנחנו יכולים לענות אותך למוות.
  המלכה אמרה בביטחון:
  - עדיף למות מאשר לבגוד.
  התליין הבכיר הורה:
  - עוד משקל משני הצדדים!
  התליינים התנפחו ותלו כל משקל. גופה העירום של המלכה נמתח עוד יותר. ותערובת של זיעה ודם נטפה ממנו, והוורידים שלו נעשו עוד יותר מתוחים ובלטו.
  המלכה החלה לגנוח בשקט מבעד לשיניה. היא סבלה כל כך הרבה.
  המענה הבכיר שאל:
  - אתה תדבר? האם תהפוך לפילגשו של הקיסר?
  הצעירה סחטה החוצה:
  - לא!
  התליין הראשי הציע:
  עכשיו נצלה את העקבים שלך.
  המלכה פלטה:
  אני עדיין לא אהפוך לשפחה שלו.
  התליינים לקחו בקבוק שמן זית מהארון. הם פתחו את הפקק ושפכו אותו לתוך כפות ידיהם. לאחר מכן החלו לשמן במרץ את הסוליות שלה.
  המלכה, רועדת נואשות וגונחת, אמרה:
  - אני עדיין לא אגיד כלום! ואני לא אתחתן עם גועל!
  התליינים סיימו לשמן את הסוליות. אחר כך הניחו בולי עץ דקים וקש מתחת לרגליים היחפות של המלכה. הם טפטפו גופרית והביאו לפיד.
  הלהבה ניצתה. לשונו ליקקה טורפת את העינויים העירומים והנערות.
  הסוליה הוורודה נמתחה. והמלכה התחילה לנשום בכבדות. ואז, כאשר רגליה של הילדה נבלעו בחום, היא צרחה.
  התליין הבכיר שאל בציניות:
  - אז תלך אל הקיסר כפילגש?
  המלכה צעקה שוב:
  - לא!
  התליין חשף את שיניו. לאותתו הוסיפו העוזרים עצי הסקה. והלהבה נעשתה עוד יותר גבוהה וחמה.
  המלכה החלה לצעוק בקצה ריאותיה. היא סבלה מאוד. והמענים גיחכו.
  התליין הראשי שאל:
  - ובכן, שינית את דעתך?
  המלכה שאגה:
  - לא!
  המענה הבכיר אמר בביטחון:
  "אז נטגן גם את השדיים שלה!"
  התליינים שוב שפכו שמן על ידיהם. והם מיהרו אל הצעירה לשמן את שדיה המלאים.
  הם כפפו בגסות את פטמות המלכה, שהיו בצבע ארגמן, וצבטו את חזה.
  מנגיעותיהם של המענים, שדיו של האדם הנכבד התנפחו והפכו קשים.
  המלכה לקחה אותו ושאגה:
  - חלאות!
  לאחר שסיים לשמן, אחד התליינים הרים לפיד והדליק אותו. המענים הביאו את האש לחזה החשוף של האישה. והם התחילו לירות בה ללא טקס.
  המלכה גנחה יותר. כמה כואב וכואב זה היה מאוד.
  התליינים גיחכו וחשפו שיניים. לרבים היו ברזל, אבל לתליין הבכיר היו זהב!
  זו באמת צוות מחורבן. והשיניים שלהם כמו נשמתם!
  הם שרפו את עקביה החשופים ואת החזה החשוף בו זמנית.
  התליין, בו זמנית, גיחך וקרץ...
  המלכה התפתלה על המדף. וזה כואב לה מאוד.
  המענה הבכיר שאל:
  -האם תתחתן עם הקיסר?
  אישה צעירה ומותשת צעקה:
  - לא!
  המענה הראשי אמר:
  - ועכשיו הגיע הזמן שגם היא תשמן את רחמה...
  כאן נגמרה עבודתה של הנסיכה. והיא נשלחה לאכול חטיף קטן. מכיוון שהיתה יפה מאוד, נתנו לה חלב ודגים לדייסה. הנסיכה אכלה והרגישה שהיא רוצה לישון.
  אבל הייתי צריך ללכת שוב ולעמוד מאחורי ההגה, ולהפוך את אבן הריחיים שכבר נגעלה.
  וזה כל כך קשה, והשרירים ממש מתפתלים מכאב. כדי להסיח את דעתה, אוגוסטינוס החלה להלחין שוב.
  התליינים עמדו להתחיל לשמן את הרחם, אך ילד רץ פנימה והעביר את פקודת הקיסר להפסיק את העינויים.
  התליינים כיבו את האש מתחת לרגליים היחפות של הצעירה, ובזהירות רבה הוציאו תחילה את המשקולות מהגוש. אחר כך הבלוק עצמו, ואז המלכה מהמתלה.
  הם ניגבו אותה באלכוהול ולקחו אותה למעלה לחדרים כדי שתוכל לנוח ולהתאושש מהכאב.
  בינתיים, הקיסר צפה בקרבות גלדיאטורים באולם. גם זה מחזה אכזרי מאוד, אבל יש להודות משעשע.
  שתי בנות רבו. אחד עם שיער אדום, השני עם שיער לבן.
  שניהם מאוד יפים, שריריים, מאומנים.
  הם נכנסו לזירה כשהם לבושים בתחתונים בלבד, משאירים את פלג הגוף העליון שלהם עירום.
  הווזיר הגדול העיר, ולחש לקיסר:
  - יופי מופלא ועוצמה שווה.
  הדיקטטור הנהן:
  - כן, נפלא, וזה מעמד!
  הבלונדינית הייתה חמושה בחרב ומגן, והג'ינג'ית בשלשה ובפגיון.
  הם הלכו בזהירות ברגליהם היחפות, מתקרבים.
  אחר כך הם מיהרו זה על זה.
  הג'ינג'ית הכתה את הבלונדינית ברגל עם הטריידנטים שלה, אבל היא נפגעה בכתף בחרב וקפצה משם.
  שתי הבנות נפצעו. הקהל עשה בוז. ואז הג'ינג'ית ניסתה להכות שוב את רגליה היחפות של הבלונדינית. אבל היא התחמקה מזה בקלות. הקרב נעשה יותר ויותר אינטנסיבי.
  בשאגה הניפה הג'ינג'ית את הפגיונות לעבר חזה של הבלונדינית, אבל היא הניחה מגן.
  והלהב קפץ.
  שתי הנשים זעמו והחלו להתקרב זו לזו. הנה שוב המכות והמכות. ושני גופים, כמעט עירומים, שזורים זה בזה.
  הבנות החלו להילחם בקלינצ'. הדיקטטור עשה סימן. המורים קפצו ממקומם והטילו לפידים דולקים אל העקבים החשופים והמעט מאובקים של הבנות. הם ייקחו את זה וישאגו.
  הם הלכו לשבור. אבל הג'ינג'ית הכתה את הבלונדינית בצידה עם פגיון, והיא עצמה קיבלה חרב בצוואר.
  שתי הבנות התעלפו מהלם הכאב וקפאו, מגואלות בדם ועירומות.
  המורים שרפו את העקבים החשופים, הילדותיים, הכל כך מפתים, במגהץ לוהט.
  אבל הבנות אפילו לא זזו.
  הקיסר העיר:
  - חבל כשנשים מתות! האם לא עדיף לזרוק את הבנים לקרב?
  הווזיר הגדול הנהן:
  - אתה צודק, כמו תמיד, אדוני!
  שני בני נוער כבן ארבע עשרה היו הראשונים להיכנס לזירה. הם היו נערים שריריים, נאים ושזופים בבגדי שחייה אדומים. הם החזיקו חרבות בידיהם.
  גם נערים בני אותו גיל וגובה יצאו לפגוש אותם. וגם שרירי, יפה, שזוף, רק בגד שחייה ירוק וחרב במקום חרבות.
  הם השתחוו לקיסר ולפמלייתו. הם רקעו ברגליהם החשופות, המחוספסות, הנעריות וצעקו:
  - ההולכים למוות מברכים אותך!
  הקיסר מלמל:
  - התחל!
  הבנים החלו להילחם. דם נשפך מיד, ופצעים הופיעו על הגוף השזוף והשרירי. לנערים לא היו מגנים, והם עצמם היו לוחמים גולמיים, כך שהקרב היה חולף. ילד בבגדי שחייה ירוקים נפל. המורים שרפו את כפות רגליו החשופות עם לפיד. הוא קפץ, אבל נפל שוב, ירה. ילד נוסף נפל בבגדי שחייה אדומים. אבל כמעט מיד בירוק. שלושת הנערים השתתקו. אחד נשאר עומד. וסוליותיו החשופות השאירו עקבות עקובות מדם.
  המורים שרפו את העקבים החשופים והיבולים של הבנים. היה לו ריח של בשר שרוף. והם נגררו משם על ווים.
  הילד קיבל מספר שריטות...
  הקיסר הנהן:
  - אתה תמשיך להילחם! ביי, אני נותן לך חיים עד מחר!
  הילד נלקח משם...
  אחר כך יצאו עוד חמישה נערים, כבני שתים עשרה או שלוש עשרה, בבגדי שחייה צהובים ועם טריידנטים. וחמישה בנים בני אותו גיל וגובה בבגדי שחייה שחורים ועם דורסים.
  ראשית, החבורה של העריץ עשתה הימורים. ואז התחיל הקרב.
  הבנים מתו בזה אחר זה. רק לוחם אחד נותר על רגליו, ילד כבן שתים עשרה בבגדי שחייה צהובים. כל השאר היו מחוררים. ואפילו שריפת עקביהם החשופים במגהץ לוהט לא עזרה להם לקום.
  הקיסר הורה:
  - הילד הזה צריך לחיות עד הקרב הבא. זורקים את השאר לאריות ולתנינים.
  לקרב הבא כבר הוצאו תריסר נערים עם חניתות נגד הקרנף. הבחורים היו צעירים, בערך בני ארבע עשרה או שתים עשרה. ומולם קרנף ענק.
  למעשה לא היה סיכוי לשרוד. נכון, הילדים חכמים, והקרב נמשך.
  יתרה מכך, המורים, בהוראת העריץ, אף החלו לזרוק גחלים לוהטות מתחת לרגליהם היחפות של הנערים.
  וזה היה די כואב.
  הקיסר היה מרוצה מאוד. הוא שתה לאט יין מתוק, אדום וזלל הודו ברוטב.
  הבנים מתו בזה אחר זה. נכון, הילד בבגדי שחייה כחולים הצליח לפגוע בעין של הקרנף עם חנית וגרם לבעל החיים לזעום בפראות. ואז במשך זמן מה הוא התחמק בזריזות ממכות הצופר הענק.
  אבל בסופו של דבר, המפלצת גמרה גם אותו.
  הגופות הנכות נאספו בקרסים ונגררו לעבר הכלובים.
  ואז עוד קרב: שבעה נערים בבגדי שחייה ועם חרבות, נגד אריה אפריקאי גדול.
  הילדים היו בדרך כלל בני עשר או אחת עשרה, והם היו גלדיאטורים שאפתנים.
  אבל בסביבתו של העריץ היו מרוצים. ולמעשה, הקרב התברר כעקוב מדם ודי חולף.
  הווזיר הגדול אפילו העיר:
  - מוטב להעמיד בנים מבוגרים יותר!
  הקיסר התנגד:
  - לא! זה בדיוק נכון.
  האריה קרע את הבנים, אך הוא עצמו כמעט ולא נפגע. כך התפתח הקרב.
  ואז עוד קרב. הפעם יצאה בחורה די גבוהה עם מבנה גוף אתלטי. היא גם לבשה רק בגד שחייה. והשיער שלה צבוע בשלושה צבעים: צהוב, אדום, ירוק. היו לה חרב ופגיון.
  במקרה זה, זה כבר גלדיאטור מנוסה ויופי מפורסם.
  זאב די גדול ומנוסה נלחם בה.
  הקרב עמד להיות מרגש. אבל היה ברור שהחיה כבר לא צעירה, ולא מהירה.
  למרות זאת, הקרב יפה. הילדה החזקה לא מיהרה. היא המשיכה לגרד את הזאב עם החרב והפגיון שלה, והתחמקה מדי פעם. ואז היא בועטת בסנטר בעקב החשוף שלה.
  הפגיעה הפילה זוג שיניים של הזאב. וכשהאט לגמרי, הנערה הגיבורה כרתה את ראשו.
  כך התפתח הקרב.
  כשהיא השאירה עקבות יחפות ועקובות מדם, הילדה עזבה את האצטדיון.
  ואז יצא עוד אחד, הפעם ברונטית. היא שזופה, יחפה וגם לובשת רק בגד שחייה.
  שלושה נערים עם חרבות יצאו נגדה. הם היו צעירים, בני שתים-עשרה בערך, רזים, אבל קשים. ברור שמדובר בעבדים, וגבם וצדיהם מכוסים בצלקות מריסים. ראשי הבנים מגולחים קירחים, והם בבגדי שחייה, עם שכמות חדות מבצבצות החוצה, על רקע ילדה גדולה וחזקה. למי יש שתי חרבות בידיה.
  היה ברור שהנערים חסרי ניסיון ונידון למוות.
  הקיסר העיר:
  - האין הקרב לא שוויוני מדי?
  הווזיר הגדול העיר:
  - אתה לא אוהב את זה כשהמין ההוגן מת.
  העריץ הנהן:
  כן, נשים לא צריכות למות! ובנים הם גברים, והמצרך הכי פחות יקר.
  הקרב החל בסימן הגונג. האישה שחורת השיער לא מיהרה. היא רצתה לתת הזדמנות לבנים ולהראות קרב יפה. הבנים זריזים, קשוחים, אך ללא הכשרה בעליל.
  אבל הם נלחמים בזעם רב. וכבר רואים איך גופם הגרמי של הנערים השזופים נוצצים מזיעה.
  הקיסר הנהן:
  - נפלא!
  כאן שרטה הברונטית את אחד הבנים על חזהו השרירי והכהה. הוא נפצע וצרח.
  להילחם שוב...
  הילדה בעטה בילד במפשעה בכף רגלה היחפה. הוא נפל מהלם הכאב והתעלף.
  הקיסר הורה:
  - תרים את זה!
  והמור, קפץ ממקומו, שרף את עקבו החשוף והיבשתי של הילד במגהץ לוהט. הוא קפץ.
  הברונטית החזיקה את הטחנה בשתי חרבות וחבטה בחלק האחורי של הראש עם הלהב השטוח. לא קטלני, אבל דופק לחלוטין את ההכרה.
  המור שוב שורף את עקבו החשוף של הילד. במחצבות, עבדים בדרך כלל עובדים כל השנה ללא נעליים, והסוליות שלהם קשוחות יותר מעור המגפיים. אבל הברזל הלוהט עדיין שורף אותם וגורם להם לצרוח.
  והוא שוב קופץ. האישה שחורת השיער מרפקה את הילד בסנטר, והוא נפל. ושוב עקבים חשופים וארוכי סבל של הילד סובלים מהברזל הלוהט.
  נערת גלדיאטור נרתעת מלהרוג בנים. אבל לאן אתה יכול ללכת? היא פוגעת ברקה עם הידית. אבל שוב המור חורב את העקב. והילד צורח.
  כנראה שנצטרך להוסיף אותם .
  ואחד הבנים כורת את ראשו על ידי אישה.
  לאחר מכן הילדה דופקת עוד אחד ומפילה עוד אחד. מסתכל על הקיסר.
  הוא צועק:
  - סיים את זה!
  הילדה הברונטית נאנחה ודקרה את הילד. העריץ אינו יודע רחמים. והייתי צריך לסיים גם את השני. ואז לסיים את השלישי.
  לאחר מכן פרצה הילדה בבכי ועזבה את האצטדיון, או הרשימות, בפנים נסערות.
  רגליה החשופות והחינניות הותירו עקבות מדממות ומסותתות.
  הקרב הבא היה אכזרי עוד יותר.
  שני גלדיאטורים גברים גדולים עם פלג גוף עליון עירום יצאו החוצה. שבעה נערים בני עשר או אחת עשרה נלחמו נגדם. לגברים היו חרבות גדולות, לבנים היו חרבות קטנות.
  וזה, כמובן, מאבק אכזרי. וחסר רחמים, בואו נודה בזה, מכות.
  הנערים נפלו ומתו, שואבים דם.
  אבל לפעמים הם גם הצליחו לשרוט את הגלדיאטורים הגברים. ולגרום פצעים על הגו.
  הקיסר ציין:
  - קרב תחרותי!
  הווזיר הגדול העיר:
  - כן הוד מעלתך. למרות שבנים הם לא מצרך יקר ערך, אתה גם קצת מרחם עליהם!
  השוטר הנהן:
  - כן, רחמים אינם על גבר! טוב שהלוחמים האלה הצליחו לעבור, אבל בפעם הבאה אשחרר עליהם אריה!
  בסיום יצאו שני נערים עם טריידנט ורשת. גם הם צעירים, כבני שלוש עשרה, חסרי ניסיון ובעלי שיער קצוץ קירח. לפני קרב, לעתים קרובות בנים מגולחים את שיערם לפיאות כדי שיוכלו לייצר הכנסה מאוחר יותר.
  והם שחררו נמר על הבנים.
  הילדים ניסו לזרוק את הרשת, אך הנמר קרע אותה ומיהר לחתוך את הילדים לחתיכות.
  הקיסר שר:
  אני נמר, לא חתול,
  חי בתוכי עכשיו...
  לא לאופולד, אלא נמר!
  העבודה הסתיימה לבסוף, ומחשבותיו של אוגוסטינוס נקטעו. היא הלכה לארוחת ערב. הילדות האסירות נצטוו להוריד את בגדיהן. הם היו עירומים, ומים חמים מחוממים בשמש נשפכו עליהם מדליים. אחר כך לקחו את הבנות לארוחת ערב. אוגוסטינוס קיבל שוב חלב ורגל עוף.
  אחרי זה לקחו אותי לתא. לפני השינה, הילדה, כמובן, קראה תפילה, עלתה על המזרון ומיד נרדמה.
  
  
  הנשיא הרוסי ולאדימיר זלנסקי
  לאחר ההשבעה הכריז ולדימיר זלנסקי על פירוק הראדה ועל קיום בחירות מוקדמות לפרלמנט. זה היה צפוי בדרך כלל. היחסים עם רוסיה, לעומת זאת, נותרו מתוחים. ולדימיר פוטין לא בירך את זלנסקי על ניצחונו ולא הכיר בבחירות לנשיאות באוקראינה. אבל זה אפילו הועיל למנהיג הצעיר החדש. הלאומנים, שהביטו בו בחשדנות, זיהו אותו כאחד משלהם. והמערב הבין שפוטין הוא באמת תוקפן. וחיזוק התמיכה באוקראינה. אז זה התחיל בשביל הבריאות והסתיים בשביל השלום. זלנסקי לקח את זה והופיע חזק מאוד בבחירות החדשות לראדה. הצליח להשיג רוב פרלמנטרי. ואז הוא ערך כמה משאלי עם. כולל רפורמה חוקתית.
  סמכויותיו של הנשיא הורחבו משמעותית. להיפך, הראדה מוגבלת. לאחר מכן החל זלנסקי לבצע באופן נחרץ רפורמות ומודרניזציה.
  במקביל, הומצא מהלך ערמומי בדונבאס. ללוחמת אנסטסיה אורלובה הוצעה אפשרות מעניינת. בתמיכת אוקראינה ושירותי הביון המערביים, היא תהפוך למושל של אזורי לוגנסק ודונייצק. אז תהיה לו חברות רשמית באוקראינה וכסף לשיקום וכוח אישי גדול יותר. ואפילו צבא משלך. כלומר, אופציית קדירוב . כאשר רוסיה למעשה נתנה עצמאות לצ'צ'ניה, רק שמרה על השליטה בה באופן רשמי.
  אנסטסיה אורלובה, בעלת השפעה בקרב מפקדי שטח, קיבלה את האפשרות הזו. אני חייב לומר שהאישה הזו הייתה מאוד יפה, בלונדינית, ובדרך כלל, אפילו בחורף הקר, היא רצה יחפה.
  אנסטסיה הכריזה מלחמה על ההנהגה "הגנבת" של רוסיה החדשה. היא ילדה מאוד לוחמנית וסמכותית. והיא ייסדה את מגוריה בנובואזובסק. חלק מהאנשים והמיליציות תמכו בה.
  אנסטסיה, עם גדוד של נערות יחפות, ביצעה כמה פשיטות וכבשה כמה ערים. קרבות מקומיים פרצו. הייתה משיכת חבל.
  אנסטסיה פעלה במיומנות רבה וקיבלה כסף מחו"ל. בנוסף, הייתה לה תמיכה ברוסיה. כולל מנשים. גם העובדה שפוטין היה חולה תרמה להצלחה. כנראה שהנשיא השאפתני של רוסיה התאמץ יתר על המידה. ובתנאים אלה, ההנהגה ברוסיה הייתה מפולגת. אנסטסיה ניצלה זאת וכבשה את דונייצק. לאחר שקיבל תמיכה רצינית.
  המלחמה החלה גם עם לוגנסק. אבל לא יותר מדי אנרגטי. המיליציות לא באמת רצו להרוג אחת את השנייה.
  בסופו של דבר נערכו בחירות לנשיא נובורוסיה, ואנסטסיה ניצחה. הוא הוכר מיד על ידי ארצות הברית וקייב. ואז מדינות מערביות אחרות, וכל העולם!
  זלנסקי עמד במילתו, והעניק לנובורוסיה מעמד מיוחד באוקראינה. ובדונייצק שוב התנופף הדגל הצהוב-כחול.
  השקט המיוחל הגיע.
  זלנסקי נאבק באופן פעיל בשחיתות, ואף הנהיג עונש מוות על פשעים כלכליים. על ידי ניהול וגיבוש קפדני ומיומן של צוות מקצועי, ולדימיר זלנסקי סיפק לאוקראינה שיעורי צמיחה גבוהים. המדינה קמה, וכוחו של המנהיג החדש התחזק. היחסים עם רוסיה השתפרו. מה תרם לשבץ שלקח את פוטין והפך אותו לפחות שאפתני ואגרסיבי.
  ברוסיה, הפופולריות של זלנסקי הלכה וגדלה. הוא היה נואם חזק, אדם מקסים, פופוליסט. ולא קומוניסט, אבל גם לא אנטי-קומוניסט. פופולרי, הן בקרב השמאל והן בקרב האוליגרכים הרוסים. פופולרי מאוד בקרב הנוער הרוסי. אינטלקטואל ובחור. נראה שהוא אינטליגנטי, אבל הוא תפס כוח מתמשך. כן, בהחלט מנהיג, אבל גם ג'נטלמן בו זמנית! תרבות גבוהה, אבל מובנת ואהובה על האנשים. כישרון אמיתי בניהול. ומארגן מעולה.
  וכך, כשחלפו חמש שנים של שגשוג ועלייתה של אוקראינה, וכוחו של זלנסקי סוף סוף התחזק, באה הצעה סנסציונית.
  כלומר, להתאחד עם רוסיה. ליצור מדינת איחוד אחת עם נשיא משותף עם כוח רב. כמובן, נבחרים עממיים.
  וברוסיה האליטה הייתה בהלם. איזה מהלך! בשלב זה, פוטין נחלש ממחלה קשה ואיבד פופולריות. זה אומר שהוא לא יכול היה להילחם, לפחות לא במלואו. ומדבדב עצמו, באופן כללי, אינו לוחם ואינו אהוב על העם.
  והנה זלנסקי בבירור רוצה להיות נשיא של מדינת איחוד ו... סיכוייו אמיתיים! ראשית, המערב היה רוצה לראות את ולדימיר זלנסקי כנשיא רוסיה ואוקראינה! הוא הראה את עצמו כפוליטיקאי פרו-מערבי ואירופאי לחלוטין. שנית, זלנסקי פופולרי ברוסיה ובמיוחד באוקראינה. שלישית, אין מתחרים באופק. פוטין חולה קשה, מדבדב חלש ולא פופולרי, זיוגנוב וז'ירינובסקי זקנים מדי. אין מנהיגים אחרים באופק. יתר על כן, רביעית, יש תמיכה מהאוליגרכים של רוסיה וזלנסקי.
  כן, ברור שמדובר במועמד רציני מאוד לנשיאות רוסיה. יש לו כוח, כריזמה ויכולת ביטוי יוצאת דופן. וגם תמיכת התקשורת המערבית והרוסית כאחד. בנוסף הפופולריות של החדש בפוליטיקה הרוסית, תחת מנהיגים ישנים ומשעממים.
  בקיצור, זה גם לא נוח לסרב וגם מפחיד לקבל את ההצעה. פוטין לקה באירוע מוחי שני. מדבדב הפך לנשיא בפועל של רוסיה.
  כמובן, זה רחוק מלהיות עובדה שזלנסקי בהחלט ינצח. ואני באמת רוצה לספח את אוקראינה. למדבדב יש רצון להתעלות על פוטין! אבל האם כדאי לקחת סיכון כמו בחירות עם זלנסקי?
  עם זאת, תושבי רוסיה תמכו ברעיון האיחוד עם אוקראינה. מאות אלפי אנשים יצאו לרחובות - בדרישה: את אחדות האחים הסלאבים. המפגינים התעמתו עם המשטרה במוסקבה. אנשים רבים נפצעו. גל מחאה החל לעלות.
  הקומוניסטים הביאו לבסוף את זיוגנוב, או ליתר דיוק, נרקבו, וההנהגה הצעירה החלה להוציא את האנשים לרחובות. דורש שינוי משטר.
  גם הלאומנים הגיעו והיו להם מנהיגים חזקים ושאפתנים משלהם. מידן הפכה ליותר ויותר אופנתית. אבנים ובקבוקי תבערה הושלכו לעבר השוטרים. חוסר שביעות הרצון של האנשים שהצטברו זה מכבר החל להתבטא יותר ויותר.
  מדבדב ערך מועצת ביטחון.
  רוב החברים היו בעד איחוד - בטענה שהשטן אינו נורא כמו שהוא מצויר. ומשאבים מנהליים ותעמולה הם כוח עצום! ושאנשים יכולים לעבור שטיפת מוח ביסודיות, והם בדרך כלל יצביעו למפלגה בשלטון.
  מיליארדרים רוסים גם נשבעו אמונים למדבדב, שהיה צפוי, היה בשלטון זמן רב וסיפק פחות או יותר את כולם.
  המיליארדר דריבסקו ציין באופן הגיוני:
  - עלינו לנהל מערכת בחירות בסגנון: מדבדב הוא פוטין היום, ואין זלנסקים שמסוכן לנו!
  רומן אברמוביץ' העיר בסמכותיות:
  "הוצאנו את ילצין מבור הבחירות עם דירוג של ארבעה אחוזים, ונוציא אותך עוד יותר!" הכסף והמדיה שלנו הם הערבות שלנו!
  פרוחורוב אישר:
  - אנחנו לא רוצים מסים כל כך גבוהים על העשירים כמו באוקראינה, ואנחנו נעמוד לצדכם!
  דמיטרי מדבדב הטיח באגרופו על השולחן והכריז:
  - אז אנחנו מקבלים את ההצעה לשילוב ואיחוד!
  נחתם הסכם איחוד בין אוקראינה לרוסיה. מיד השתנו מאזן הכוחות. הבחירות לנשיאות אמורות להתקיים תוך שלושה חודשים.
  כדי להירשם לנשיאות, מספיק או לאסוף מאה אלף חתימות, או לבצע הפקדה של תשעים אלף דולר, שתוחזר רק אם תגיעו לסיבוב השני. אלו חוקים ממש מצחיקים. נלקח חלקית מרוסית וחלקית מהחקיקה האוקראינית.
  באופן טבעי, יהיו מועמדים רבים לנשיאות; הצוות של מדבדב כנראה חשב שזה יהיה אפילו יותר רווחי עבורם! לדבריהם, ניידות ציבור הבוחרים תעניק יתרון לרשויות בסיבוב הראשון. ובשנייה, כולם יתמכו במדבדב. בכל מקרה, הנשיא בפועל סמך על כך. וזה התחיל...
  אנסטסיה אורלובה, קליאופטרה היחפה הזו, אמרה שיהיה זלנסקי מול מאה שלמה. ושהוא לנסלוט נגד הדרקון פוטין ומדבדב.
  התגלו התקפות עזות בעיתונות. חלקם היו בצד של זלנסקי, אחרים היו בצד של מדבדב.
  תקופת רישום המועמדים החלה. הייתה מהומה ברוסיה. בנו של דז'וקר דודייב הופיע בקווקז והכריז על ג'יהאד. וקיבל תמיכה רחבה באזורים איסלאמיים. מומחים רבים חשדו באוזני ה-CIA כאן. יתרה מכך, הנשיאות של טראמפ בסיומה, ואנחנו צריכים לזכות לפחות בכמה ניצחונות. וזלנסקי על כס המלכות הרוסי הוא ניצחון גדול! אמנם, יש גם ספקנים הטוענים שזלנסקי יכול להפוך את רוסיה למדינה נהדרת, הרבה יותר חזקה, במיוחד כלכלית, ממה שהייתה תחת פוטין.
  אז הדעות היו חלוקות גם במערב. המדינה האוקראינית-רוסית המאוחדת היא, כמובן, אגודה חזקה ולא בדיחה כלל. זו באמת יכולה להיות מפלצת. מטבע הדברים, גם כוחות הביטחון הרוסיים תמכו באיחוד. יתר על כן, אנסטסיה היא אישה מגניבה. היא, יחד עם גדוד של בנות, כולן יפהפיות, היו יחפות ובביקיני, הפילה והביסה את הכוחות המיוחדים הרוסים. כשהם אוספים אבק כדי להפיל את המעריץ הנלהב מדי של זלנסקי.
  הבנות הראו שהן נלחמות בצורה מדהימה יחפות ובביקיני! והקבוצה המיוחדת "Vympel" הובסה על ידי נשים לוהטות. כתוצאה מכך התקבלה ההחלטה שלא להתערב, וההנהגה הפרו-אוקראינית עלתה לשלטון בנובורוסיה.
  אנסטסיה עשתה קמפיין למען זלנקי . בקרב ידעה הילדה לזרוק ברגליה היחפות דיסקים חדים ודקים, בומרנגים ורימונים. לוחמים לבושי ביקיני הפכו לאגדיים. גדוד שלם של בנות, כל אחת מהן שווה חטיבה שלמה. זהו כוח עצום!
  אנסטסיה מיהרה דרך השלג, עקביה האדומים והחשופים מהבהבים. הילדה שרה:
  במרחב העצום של החלל, תאמין לי, יש חלום,
  היא כמו קרן שמש בשמיים...
  בעיני סווארוג יש שלום וטוהר,
  הוא בשבילנו כפי שישוע יקום שוב!
  
  נוליד גורל זוהר,
  היא תזרח כמו השמש במאי...
  אבל אני לא מבין כמה זמן מתים יכולים להיות,
  כמה הגורל הרע משחק איתנו!
  
  הגן על המולדת שלך, אביר,
  תן לכוכב השמימי לזרוח...
  אנו מגנים על המרחב העצום של כדור הארץ המקומי שלנו,
  תן לכוכב להפוך לגן עדן נצחי!
  
  אבל מה הקומוניזם הנורא יכול לעשות?
  הוא יהפוך את דגל המולדת לכל יכול...
  והפשיזם הזועם ייעלם לתוך התופת,
  ננקב את האויב במכה חזקה מאוד!
  
  תן את ליבך לארץ המולדת שלנו,
  לזהור בחום בהיר מאוד...
  נעבור את הקרב שלנו עד הסוף,
  ואנחנו נשמיד את הפיהרר במכה אחת!
  
  החבר סטלין החליף את אביו,
  אנחנו ילדים מדורות שונים...
  ההמון יגווע בגיהנום בטירוף,
  ולנין הגאון יראה את הדרך לעדן!
  
  ברוסיה כל ילד הוא ענק,
  ובנות מאומנות להילחם...
  משפחת אדוני הכל יכול הוא אחד עבורנו,
  אנחנו הרוסים תמיד הצלחנו להילחם!
  
  נשיג, בקרוב אני מאמין, נשיג הכל,
  אין דבר גבוה יותר ביקום...
  חבר הקומסומול הרים את המשוט,
  והכה את הפיהרר על הגג!
  
  לא עוד קומוניזם, לא עוד רעיונות,
  הם יפים ויביאו אושר!
  והפיהרר הוא פשוט נבל,
  מאוד ערמומי, מאוד שחור!
  
  אני ילדה - גדולתו של לוחם,
  יחפה, היא רצה באומץ בקור...
  הצמה העבה שלי עשויה מזהב,
  בניתי ורד מהיר!
  
  מיליארד רעיונות יכולים לעלות
  איך לסדר מולדת בקומוניזם...
  אם אתה רואה פריץ, הכה אותו חזק,
  אז אדולף הארור הזה לא יושב על כס המלכות!
  
  הכה את הפשיסטים באגרוף,
  יותר טוב, הכה אותם עם פטיש...
  בואו נרכב לאורך הוולגה עם הבריזה,
  פשוט לא אכפת לנו לרסק עיזים!
  
  נגדל חיילים למען המולדת,
  הבנות ממהרות לתקוף...
  היופי כיוון את המקלע,
  הגמול של היטלר יהיה כואב!
  
  אף אחד לא יכול להביס את הרוסים,
  למרות שזאב הפאשיזם הוא שטן מנוסה...
  אבל עדיין הדוב שלו חזק יותר,
  איזו סדר בונה חדש!
  
  לרוץ למען המולדת, למען סטלין,
  חברי קומסומול ממהרים יחפים...
  הנאצים נחתכו במים רותחים,
  כי הרוסים הגדולים הם הכי מגניבים!
  
  בנות גאות ייכנסו לברלין,
  הם ישאירו עקבות יחפים...
  מעליהם כרוב בעל כנפי זהב,
  והם הופכים לכסף כמו פנינים של צרעה!
  הילדה שרה, אבל איך היא נלחמת! אחרי הכל, היא וארבעת שותפיה הם שהצילו בעת ובעונה אחת את המיליציה מתבוסה מוחלטת ב- Iolaisk .
  ואז נכנסו חמש בנות בביקיני ויחפות עם צבא שלם.
  כן, זה היה די מחזה.
  אנסטסיה ירתה הרבה מהמקלע, ניתקה את קו האויב, ואז זרקה כמה דיסקים דקות בבת אחת באצבעותיה החשופות. הראשים האלה נחתכים.
  ואנסטסיה תשיר:
  - למען רוסיה הקדושה!
  גם נטשה ירתה, קיצצה את האויבים וצרחה, זרקה רימון ברגל יחפה, הפילה טנק:
  - בשביל סווארוג!
  ואז זויה זהובת השיער נותנת את תורה. והוא גם זורק את מתנת המוות ברגל יחפה וצועק:
  - לעתיד רודנוברי!
  ואורורה תעקוב אחריהם בהקדם האפשרי. ובעקבו החשוף הוא ישחרר את מתנת המוות, כשהוא צועק:
  - לגבולות גדולים!
  ואז סבטלנה תידחף פנימה. הוא יתפרץ, ואז ממקלע, ובאצבעותיו החשופות ישלח הרס...
  והיופי חשוף הרגליים צועק:
  - לשובם של הרומנובים!
  כן, אנסטסיה הייתה מעריצה של שיקום האימפריה המלכותית. למעשה, ברוסיה יש בעצם צאר בשלטון בכל מקרה. אז למה לא ליצור מונרכיה לגיטימית? יתר על כן, דמם של דורות רבים של מלכי אירופה זורם בעורקי הרומנובים. זה אילן היוחסין שלהם? איזו משפחה זה פוטין, ובמיוחד לוקשנקו? מי הם שיהיו מלכים? אבל הרומנובים הם המשוחים של אלוהים!
  אנסטסיה וחברותיה בביקיני עשו ניסים רבים. היא נלחמה כמו שטן. אבל אז היא הסתכסכה עם פוטין והתייצבה לצד זלנסקי. באופן כללי, אנסטסיה ראתה שעושים לאוקראינה עוול, ובעלת תחושת צדק מוגברת, היא התייצבה לצד החלשים!
  אנסטסיה וחמשתה הדפו את המתקפה על נובואזובסק כשניסו לעצור אותה כמורדת. טור שלם של כוחות ממשלה נותק ופורק מנשקו.
  לאחר מכן השבויים נפלו על פניהם ונישקו את הרגליים היחפות והמאובקות של אנסטסיה והילדה השנייה.
  הילדה אמרה פילוסופית לחיילים השבויים של נובורוסיה:
  - אני לא רוצה להרוג אותך! אתם אחים שלי! ואני אהפוך למלכה שלך!
  באופן כללי, נובורוסיה קיבלה את אנסטסיה ללא נזק רב או הפסדים כבדים. נכון, המחסל הבלונדי כרת את ראשו של מושל הרפובליקה של דונייצק והרג את שומריו, המורכבים בעיקר מקווקזים.
  אנסטסיה כבר מזמן אגדה. בקרים היא ביצעה ניסים כאלה שקיבלה את הכוכב של גיבור הפדרציה הרוסית. בלעדיה, זה לא היה מסתדר כל כך חלק עם השותפים שלה בביקיני. אבל אז אנסטסיה נלקחה ונשללה ממנה כל הפרסים הרוסיים. כולל על רצח כוחות מיוחדים רוסיים בקרב, כשניסו לסלק אותו. אפילו נפתח תיק פלילי.
  אבל הם לא העזו לפתוח במלחמה גדולה עם נובורוסיה העצמאית כמעט. יתרה מכך, פוטין חלה, ובלעדיו איש לא רצה לקחת אחריות.
  במיוחד מדבדב, שבאופן כללי אינו מנהיג בבטן וברוחו. אבל זה בדיוק מה שהתאים את הדובים לאוליגרכים הרוסים ולפמליית פוטין - אפשר לתמרן אותם בקלות.
  כך או כך, מכונת תעמולה ענקית קמה נגד זלנסקי. הם התחילו להאשים את כולם בכל דבר. ושהוא היה לכאורה נרקומן, גנב, וגרף מיליארדים דרך חברות חוץ, ושהוא בכלל הומו.
  המחוז הלך לכתוב. וכמובן שהיו עדים, ובטחונות למיניהם. כולל האשמות בהומוסקסואליות. רישום המועמדים רק החל, והבוץ כבר נשפך.
  מספר האנשים המוכנים לקחת חלק בבחירות, הן אוקראינים ובעיקר רוסים, התברר כעצום. גם קומוניסטים וגם לאומנים טיפסו פנימה. פתאום, אפילו זיוגנוב הזקן והחולה הופיע להצביע. למרות שהוא כבר עזב את תפקיד יו"ר המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית. גם אפונין , אודלצוב וגרודינין הלכו לקלפיות . ובכלל יש עדיין חבורה של מועמדי שמאל, מעט ידועים, אבל כלבי גרייהאונד. וכל כך הרבה אנשים רוצים לרוץ לנשיאות! מה עם תשעים אלף דולר? האם זו באמת כמות גדולה כל כך בסטנדרטים הרוסיים?
  זה היה כאילו טנקים היו מוכנים לטפס. ואנשי עסקים, ואמנים, ודמויות פופ, וסופרים. כן, גם סופרים פעילים. עשה לעצמך פרסומת. ותשעים אלף דולר זה לא כל כך הרבה. אז ה-CEC קיבל מאות פניות.
  ובכן, בחירות! ובכן, איזו הופעה יצאה! אפילו אללה פוגצ'וב התמודד לנשיאות. למה לא? אלקה התחילה לשכוח , ואולי היא תזכיר לעצמה! מבין הזקנים, יורי לוז'קוב טיפס לנשיאות. כנראה שגם אני רציתי להזכיר לעצמי.
  ובכן, כמובן, מופע כזה לא יכול היה להסתדר בלי ולדימיר וולפוביץ'. אבל הפעם השתתפו בבחירות גם בנו איגור לבדב וגם יד ימינו דגטיארב. הם גם הלכו בשלושה טורים לבחירות.
  גם הלאומנים זזו. כמובן, דמושקין האגדי, שריצה זמן בכלא, ומעניין, "עכביש", מנהיג "קורוזיה מתכת", וראש קבוצת הרוק "קולובראט" רצו לנשיאות, ועוד רבים אחרים.
  ובכן, כמובן, גם זמרי הפופ יצאו לקמפיין. הנה פיליפ קירקורוב וניקולאי בסקוב. גם להם אין מה להפסיד. משמר צבאי כזה נפרס.
  וטימותי וויטאס , ובכלל אנשים רבים יצאו לקמפיין.
  כמובן, לא במקרה! התוכנית של מדבדב הייתה למנות מספר עצום של מועמדים שיעבירו לו קולות בסיבוב השני. בסך הכל התוכנית מעניינת. הדירוג של מדבדב נמוך בתחילה מזה של זלנסקי. ואי אפשר לנצח בלי ערמומיות!
  אבל גם לילצין היה רייטינג אפסי, אבל הוא הצליח לנצח מול זיוגאנוב. נכון, האחרונים ניהלו את הבחירות כמו נכה: מפסידים בכוונה!
  ובמקרה זה, מדבדב מתנגד לאדם יוצא דופן ומוכשר מאוד.
  אז יש פה הרבה דברים. במופע של סולוביוב, זלנסקי נזרק לעברו כל הזמן בוץ. נכון, אז ילדה זרקה גלידה על פניו של סולוביוב עם בהונות רגליה היחפות. והיא הוציאה עין. לאחר מכן התברר שלא בטוח לזרוק בוץ על זלנסקי! כאילו, הבחור הזה הוא נשר אוקראיני!
  באופן כללי, לא הייתה אחדות בחברה הרוסית. הרבה מאוד אנשים תמכו בזלנסקי. כאילו, דם צעיר באמת והצליח להעלות את אוקראינה ללא מחירי נפט וגז גבוהים! ומה עם מדבדב? המדינה ממש טובעת בדולרי נפט וגז, והכלכלה בסטגנציה מוחלטת. אין צמיחה, רק האבטלה עולה.
  למדבדב יש בדרך כלל את האנטי-רייטינג הגבוה ביותר מבין כל הפוליטיקאים. למרות שבדיוק בגלל זה זה מועיל לאוליגרכים. ככל שאנו תלויים בהם יותר, כך אנו שולטים יותר. ממשלת רוסיה החלה להעלות בחופזה את המשכורות והפנסיות של כולם. ולפעמים...
  יתרה מכך, מדבדב אף הציע להפחית את גיל הפרישה בשנתיים. כאילו, הכל לטובת העם. ובוצעו תיקונים להגדלת הפנסיה ולספור עבודה לאחר פרישה כמשך השירות.
  מדבדב ופקידים לא שכחו. כדי שיעמדו ויצביעו לו. בפרט בוטלו הצהרות הכנסה פומביות, והותרו מתנות של עד אלף דולר. מה, כמובן, הפקיד אהב. כך גם רשות להחזיק בנדל"ן בחו"ל, וכן חשבונות.
  כדי לזכות במעשנים, הוקל משמעותית החוק נגד טבק. מכירת אלכוהול בלילה הותרה, ואפילו הימורים הותרו לחוק. זה האחרון התקבל בברכה על ידי האוליגרכים; ואכן, מדוע לאבד הכנסה כזו ולהוריד אותה למחתרת.
  התוכנית "בובות" חוזרת. הם התחילו להראות יותר אירוטיקה בטלוויזיה.
  מדבדב גם הכריז על חנינה, ואף הורה על תשלום כספי סיוע לאסירים. וזה גם אחוז ניכר מהקולות. והאסירים עצמם ומשפחותיהם.
  באופן כללי, מדבדב הציג את הסיסמה: יותר חופש! ואכן, לרוסיה נמאס מהרודנות של פוטין. כשאתה אפילו לא תראה אישה עירומה בטלוויזיה!
  וכמובן שהיה ניסיון להראות: החיים הפכו חופשיים יותר, החיים הפכו למהנים יותר!
  מדבדב גם הוריד את מחירי האלכוהול ואיפשר פרסום בירה בטלוויזיה. בעצם, למה ללכת רחוק מדי.
  אבל בקווקז פרצה מלחמה. לאחר שפוטין עזב, מטפסי ההרים החלו לדרוש עוד יותר זכויות יתר וזכויות. והשאיפות שלהם רק גדלו. יתרה מכך, טורקיה החלה להפעיל לחץ אקטיבי יותר על הקווקז, השאיפות שלהם גדלו, במיוחד מאחר שבסוריה קיבל ארדואן מעט מדי לדעתו. המצב הוחמר בעקבות ירידת מחירי הנפט ובעקבות כך גם מחירי הגז. ונצואלה היא שהגדילה את הייצור לאחר הפלת משטר מדורו . ארצות הברית ואיראן התפייסו סוף סוף, וממשלה מאוחדת הוקמה בלוב.
  ירידת מחירי הנפט הפיל את הרובל הרוסי, הזינו את האינפלציה ופיחות את העליות בשכר ובפנסיה.
  והפעילות הגוברת של חמושים בקווקז שיחקה נגד מדבדב.
  הם אמרו שהוא לא מסוגל לשמר את מורשתו של פוטין. ומה בכלל, כמו שקורה לא פעם: הסופרסטאר מינה את עצמו ליורש חלש.
  גם ארה"ב וגם מדינות ערב ואפילו איראן הזינו את הבדלנות בקווקז. אבל התגלעו חילוקי דעות בין כוחות הביטחון. חלקם עדיין רצו לראות את שותפו הוותיק של פוטין, מדבדב, כנשיא! ואחרים התכוונו להכניס את סרגיי שויגו הרבה יותר פופולרי.
  אבל זה האחרון לא נתמך על ידי האוליגרכים והתעשיינים. הם ראו בו שמאלני מדי, ולמיליארדרים נמאס מהדיקטטורה של אדם אחד. כולם רצו ליברל על כס המלכות ופיוס עם המערב. מדבדב, שהמתין עד לסיום תקופת ההרשמה למועמדים לנשיאות, פיטר את שויגו. מה גרם לתסיסה בצבא.
  . פרק מס' 2.
  ואז מדבדב העניק לשויגו את דרגת המרשל שהובטחה זה מכבר והעניק לו את תפקיד סגן ראש הממשלה של כבוד. גם מהלך פופוליסטי. אבל בכל מקרה, המצב שלפני הבחירות לא היה לטובת הנשיא בפועל.
  זלנסקי צעיר יותר, מצליח יותר, רהוט יותר, קולע נקודות. וגם כשהיא נרשמה, יותר ממאתיים מועמדים לנשיאות שמרו על מנהיגותם הבלתי מעורערת. אבל מדבדב עדיין נאלץ להילחם על המקום השני. באופן בלתי צפוי, אלא פוגצ'בה הפך למתחרה שלו על ההגעה לסיבוב השני. הפרמדונה המזדקנת, שלא הופיעה הרבה זמן ולא התלהבה במיוחד מיחסי ציבור, זינקה לפתע בדירוג.
  אולי זו הייתה תגובה לפוליטיקאים מעצבנים. ז'ירינובסקי וזיוגנוב, להיפך, ירדו בחדות ברייטינג. לאנשים נמאס נורא משני הפוליטיקאים האלה. יתרה מכך, מנהיגים צעירים ומקוריים יותר הופיעו בשדה הבחירות שלהם.
  במיוחד הוסיף דמושקין , שקיבל את דמותו של קדוש מעונה בכלא. סוראיקין עדיין לא הצליח להשיג דירוג, אבל חבר אחר במפלגתו, סרגיי קובלב, המתאגרף המקצועי הרוסי הטוב ביותר, החל גם הוא לצבור נקודות.
  באופן כללי, סרגיי קובלב התברר כבחור מעניין. הוא התמודד על תפקיד ראש עיריית מוסקבה ובאופן בלתי צפוי לכולם הפך למקום השני. הוא הצטרף למפלגה הקומוניסטית הרוסית. והוא גם התחיל לשפר את הדירוג שלו.
  יש לציין שסרגיי קובלב הוא מתאגרף גדול מאוד - הטוב ביותר מבין הרוסים, אפילו עולה על קוסטיה צ'יו.
  סרגיי קובלב הוא אם כן קטלנית ומקורב בצורה מסוכנת למדבדב.
  נכון, לרוב שירותי הסקרים הרוסיים יש דירוגים ו... O. הנשיא הוערך יתר על המידה. אבל הקידום היה יסודי. עם זאת, למדבדב לא היה מזל גדול. אחרי פוטין, איכשהו המזל נעשה קמצני יותר. מחירי הנפט המשיכו לרדת, גם שער הרובל ירד, והמחירים עלו במהירות. הקווקז בער יותר ויותר באופן פעיל. ואפילו אנשיו של קדירוב החלו להילחם בצד החמושים. זהו המצב. ואז הטליבאן תקף חיילים רוסים על הגבול עם טג'יקיסטן.
  וכפי שהתברר, החיילים הרוסיים לא היו מוכנים. מדבדב הקים את עצמו שוב. בנוסף, נחשפה שערורייה עם גניבות במשרד הביטחון ובמשרד האוצר . צל נפל על חבריו הוותיקים של מדבדב. התעוררו גם ספקות מי גנב מאות מיליארדי דולרים מרוסיה. גם חשדות. והתקשורת הפכה לחוצפה...
  זלנסקי ניהל את מערכת הבחירות ברוגע, מקצועי, כמו הצגה. ז'ירינובסקי, כמו תמיד, עבד יותר עבור השלטונות מאשר עבור עצמו. זיוגנוב זכה לשריקות בוז והפילו ביצים רקובות. ואז שוב תקריות...
  כמובן, קסניה סובצ'ק השתתפה בבחירות, והיא לא יכלה שלא לזרוק את הקוניק. היא לקחה אותו וזרקה עוגה בפניו של ז'ירינובסקי. והיא משכה תשומת לב. זה גם קרה בצורה אפית למדי.
  בבחירות השתתף גם אלכסנדר פובטקין. המתאגרף הרוסי, לאחר שהפסיד ליהושע , לא יכול היה לחזור במשך זמן רב, ואז ניהל כמה קרבות עם יריבים סבירים, ונשבר לקרב רציני יותר. לאחר שסיים את הקריירה שלו, הוא נכנס לפוליטיקה והחל ליצור מפלגה לאומנית.
  עד כה ללא הצלחה יתרה.
  פובטקין, לעומת זאת, היכה את יריבו בפניו במהלך דיון בטלוויזיה. הוא הבחין בעצמו וזה העלה מעט את הרייטינג שלו.
  בכלל, הבחירות היו היסטריות.
  הם קיימו דיונים בטלוויזיה: הם נתנו שלושים שניות לענות, והיתה ריב. מסיבות, מריבות, שערוריות. פארסה שלמה.
  מדבדב הועלה ללא בושה, אבל הדירוג שלו כמעט לא גדל. היציאה לסיבוב השני עדיין בספק.
  זלנסקי הקדים בפער גדול. ואין פלא! תוך חמש שנים הצליח ולדימיר לסיים את האבטלה ולשקם את כל המפעלים והמפעלים ולבנות חדשים.
  אחד מהישגיו של זלנסקי היה פיתוח חקלאות ומקורות אנרגיה חלופיים.
  באוקראינה, במיוחד, הופיעו תחנות כוח הפועלות ונטענות מהפרשי לחץ אטמוספריים. כמו גם תחנות כוח גיאותרמיות. ועוד הרבה. כולל שימוש באנרגיה של היונוספירה. כך קרה שהמדע יצא נגד נפט וגז.
  סנסציה אמיתית הייתה הופעתו באוקראינה של מפעל המייצר מזון סינטטי ומספק אותו לסין. ורוסיה צמצמה את יצוא המזון.
  גם בין האוקראינים היו מועמדים. בפרט, ולדימיר קליצ'קו. למתאגרף המפורסם הייתה קריירה קשה. חזר לזירה: מנצח את צ'אר וטייסון זעם . אבל במשחק הגומלין השלישי נגד יהושע , הוא עדיין הפסיד שוב, אבל הרוויח הרבה כסף. והוא הודיע על פרישה סופית מאיגרוף.
  אבל אז הוא חזר שוב. הוא נלחם בקייב עם גאסייב וניצח. לאחר מכן, הוא ניהל קרב נוסף וזכה בתואר אלוף העולם הקבוע - סוף סוף שבר גם את השיא של פורמן וגם את השיא של ג'ו לואיס. לאחר מכן הכריז על מינויו לנשיא רוסיה ואוקראינה המאוחדות. ויש לומר כי ולדימיר קליצ'קו בקרב האוקראינים הוא שני רק לזלנסקי עצמו. ולמרות גילו הניכר באגרוף, ולדימיר קליצ'קו כבר במהלך מערכת הבחירות ביצע הגנה מחייבת נגד מתאגרף שהיה צעיר ממנו בעשרים שנה. ושוב ניצח בנוקאאוט.
  לאחר מכן הדירוג של ולדימיר קליצ'קו קפץ, והוא התקרב למדבדב, וצבר הזדמנויות לסיבוב השני.
  באופן כללי, לבחירות הללו היה פייבוריט אחד שאין עוררין עליו: זלנסקי, והיה מאבק צמוד מאוד על המקום השני. אללה פוגצ'בה, שעברה לזמן קצר את מדבדב במאבק על המקום השני, החלה לזוז הצידה. באופן עקרוני, היא לא הייתה מוארת בשום דבר בהיר. ולדימיר קליצ'קו הגיע למקום השני. אבל קהל הבוחרים שלו לא יציב במיוחד. סרגיי קובלב, שהצליח ללכת אחרי שלוש תבוסות ולאסוף את כל ארבע החגורות במשקל קל, נלחם גם הוא בזירה ושוב זכה בתואר האליפות.
  והרייטינג שלו קפץ שוב. הוא יכול להגיע גם לסיבוב השני. מתאגרפים אוקראינים נוספים: אוסיק ולומאצ'נקו תמכו בזלנסקי והנשיאים לא הפריעו. למרות ששניהם עדיין לא סיימו את הקריירה שלהם. למה שיסיימו? אוסיק ניצח את יהושע בנקודות והפך לאלוף העולם הבלתי מעורער במשקל כבד. לומצ'נקו נודד מקטגוריית משקל אחת לאחרת, ומשלמים לו עמלות כה גבוהות עד שהוא לא שש לסיים את הקריירה.
  יש גם מערכת בחירות בארה"ב. דונלד עוזב אחרי שתי קדנציות, והוא לא ממש בריא מספיק כדי לרוץ לשלישית. בחורים צעירים מתמודדים לנשיאות. מהדמוקרטים, מושלת יפה מאוד בת שלושים ותשע בערך - כנראה הגברת הצעירה מבין המועמדים לנשיאות. גם מהרפובליקנים, מגנרלים צעירים-גיבורי המלחמה נגד איראן.
  דור הפוליטיקאים בארצות הברית השתנה.
  ברוסיה, אולי פוטין היה מצליח להביס את זלנסקי, אבל ברור שהוא היה שרוף בעבודה. מתח יתר עשה את שלו! מה שהוא רצה היה להפריז בכוחו ולא לסמוך על הסביבה שלו. או שאולי הרעילו גם אותו. לאחר עזיבתו של נזרבייב, החל גל נוסף של דמוקרטיזציה בחבר העמים. קזחסטן הפכה לרפובליקה פרלמנטרית. בבלארוס, לוקשנקו איכשהו נעלם באופן חשוד. והנשיא גם הפך לדמות דמות.
  גל נוסף הגיע. בטורקיה, הפרלמנט כבר קם נגד ארדואן . המטוטלת התנדנדה לכיוון השני.
  זלנסקי באמת שינה את החוקה לטובת יותר אוטוקרטיה, אבל במערב הוא נתפס כאחד משלהם! כן, ומשאלי עם מתקיימים כל הזמן. ויש חופש ביטוי אמיתי.
  בכל מקרה, לזלנסקי אין בעיות מיוחדות לנצח בסיבוב השני. סביר להניח, זה יהיה מדבדב שיגיע לסיבוב השני - משאבים אדמיניסטרטיביים יכולים להתגבר על ידי פופולריות נמוכה ושלטון לא מוצלח במיוחד. רבים ציינו את קווי הדמיון עם הבחירות באוקראינה - מועמדים רבים לנשיאות, מנהיגותו של זלנסקי, דירוגי ממשלה נמוכים ואנטי -רייטינג גבוה .
  האם זלנסקי יכול להביס את פוטין היא עדיין שאלה, אבל מדבדב ברור שלא עמד בתפקיד מנהיג האומה. והדמוקרטיה כאן שיחקה נגד השלטונות.
  מדבדב לא באמת הצליח להכין את עצמו לקרב. האופי שלו לא זהה. לא לוחם אמיתי!
  אבל הבעיה עם כל האוטוקרטיות היא שהממשיכים לא טובים במיוחד! בדרך כלל דיקטטור היה שם חלש במקומו כדי לא להפילו! לדוגמה, יורשו של נזרבייב היה מוגבל בכוחו. ולא אכפת לו - הוא בעל גוף רך!
  אבל ולדימיר זלנסקי, בכל מקרה, עלה לשלטון מהאופוזיציה, ואינו חלש.
  יש לומר שגם פוטין נחשב לרך גוף וחלש, ולכן הוצבו כנשיא, אחרי ילצין קולני הפה. אבל כפי שמתברר, יש שדים בביצה השקטה!
  ואז התברר שבכל זאת הביצה לא הייתה כל כך שקטה. אבל מדבדב, כך נראה, אינו זאב בבגדי כבשים, אלא באמת כבשה טבעית. והוא לא יכול לגייס כוחות.
  ז'ירינובסקי העליב את זלנסקי בגסות ונקנס. כמה עשרות מועמדים לנשיאות פרשו לטובת מדבדב, אך הדבר לא הניב כמעט דבר. מבין האנשים המפורסמים שכיכבו, היה המתאגרף דניס לבדב. הוא למעשה התקדם מבחינה טכנית בלבד. היו גם אנשי עסקים ואנשי תרבות קטנים. מבין הכותבים, רק סרגיי לוקיאננקו כיכב לטובת מדבדב. השאר רצו לקדם את עצמם . וכולם האמינו במזל.
  מדבדב גדל לא מעט. אבל הייתה תקווה שהצבא, הכלא והמשטרה יצביעו לפי הפקודה. בנוסף יש שוחד לבוחרים. וכמובן הצבעה מוקדמת. גם כאן יש כל סיכוי להצלחה.
  כן, זה בדיוק מה שגרם להגברת הפעילות של הרשויות. תן הצבעה מוקדמת. ושם, כמובן, יש זיוף. והרצון להצביע עם הלב.
  בניגוד לבחירות 1996, מדבדב לא הצליח להעלות את הדירוג שלו. לילצין, אני חייב לומר, היה גם מזל. בפרט, דז'וקר דודייב מת בטעות. איזה זבוב נשך אותו, לא נקט באמצעי הזהירות הרגילים במהלך השיחה. הרי אם זה היה קורה קצת קודם, לא היה להם זמן לעשות את המכה. וקצת אחר כך, רק האנטנה הייתה מכוסה, ודז'וקר עצמו היה במרחק בטוח. זה מזל כזה במלחמה ובתעמולה.
  ועכשיו אתה לא יכול לסיים את דודייב. ואין ראדוייב , שנתפס בצורה כל כך טיפשית ערב הבחירות לנשיאות רוסיה. אבל דודייב הבן לא רוצה למות במהלך הבחירות. ובכלל, כנראה מפריעים לשלושת היורשים: ילצין, פוטין, מדבדב...
  ניסיונות לשחד מצביעים הודלפו וגרמו לשערורייה נוספת. הפטריארך לא תמך באף אחד, ונימק: של אלוהים הוא של אלוהים, ושל קיסר הוא של קיסר . באופן כללי, תחת ילצין זה איכשהו יצא קל יותר. ומשום מה הכנסייה האורתודוקסית התייצבה לצד ילצין, שנראה חסר תקווה לחלוטין. וחוגי תעשייה.
  ואז האוליגרכים הרוסים החלו לפלרטט עם זלנסקי. כנראה שאי אפשר לגדל את מדבדב.
  ומצב הרוח בתקשורת החל להשתנות. זלנסקי זכה לשבחים יותר ויותר. ז'ירינובסקי כבר התחיל לומר ששמו הוא בעצם איש יהלומים.
  מדבדב הכפיל שוב את השכר והפנסיה. אבל הרובל קרס לבסוף. והאינפלציה התחילה. גם התעריפים עלו.
  הוא אפילו נאלץ לבקש הלוואה מקרן המטבע. והנפט והגז נעשים זולים יותר ויותר.
  איראן, ונצואלה, לוב, ערב הסעודית כולן מגדילות את היצוא. ובארה"ב, הוכנסה שיטה חדשה למיצוי פצלי פצלים. העלויות ירדו בחדות.
  ואז יש את השפל הכלכלי ותסיסה בסין. ובכן, זה ברור - נמאס לי מהדומיננטיות של המפלגה הקומוניסטית. והסינים רוצים חופש ומערכת רב-מפלגתית!
  חל שינוי קל בכוח בהודו. היה ניסיון להפיכה ולהקים דיקטטורה.
  העימות בקווקז גדל בחדות. אי שקט החלו גם בסיביר. במיוחד התחזקו הבדלנים.
  בבריטניה ניצחה המפלגה בבחירות: "רנסנס", לעומת זאת, בקואליציה עם הלייבור. המלכה אליזבת עדיין בחיים, אך היא הבטיחה שתפרוש במלאת המאה שלה, ולאחר מכן יתקיים משאל עם לביטול המלוכה. והתפקיד המייסד של נשיא בריטניה.
  צרפת לא נוחה. מרי ליפן ניצחה במקום מקרון , והיה ניסיון להקים דיקטטורה. אבל הצרפתים עצמם לא יודעים מה הם רוצים, הם ארגנו מיידאן חדש. כן, חסר תקדים בקנה מידה. ומרי נאלצה לנטוש תוכניות קיצוניות לגירוש ערבים ואחרים. ואז, גרוע מכך, בית המשפט העליון ביטל את הבחירות לנשיאות, ומרי נעצרה.
  גם בצרפת הוכרזו בחירות מוקדמות. כלומר, כמו תמיד, יש בלגן בכל מקום.
  בבלארוס, לאחר שדי מהעריצות של לוקשנקו, ערכו משאל עם וביטלו לחלוטין את תפקיד הנשיא. הרפובליקה הפכה לפרלמנטרית, וראש הממשלה החדש אמר שאולי יהיה סיפוח לרוסיה. אבל אחרי הבחירות לנשיאות שם. זלנסקי פופולרי מאוד בבלארוס.
  בקזחסטן היחסים בין הנשיא לפרלמנט נעשו מתוחים. היה איום בהדחה. אבל הם הסכימו במהירות, אבל כוחו של ראש המדינה הוגבל עוד יותר.
  מדבדב נעשה עצבני יותר ויותר. הבחירות התקרבו, והדירוג של זלנסקי היה גבוה פי כמה. נכון, הוא לא מנצח בסיבוב הראשון, אבל בכל מקרה מדבדב מתקפל. יש רק חישוב לרמות או לדפוק.
  התקיימה מועצה חשאית. מיליארדרים רוסים התאספו.
  מדבדב אמר ישירות:
  - האם אתה רוצה שזר אוקראיני יקבל את כוחו העצום של נשיא האימפריה?
  דריבסקו ציין באופן הגיוני:
  - בין אם נרצה ובין אם לא, עלינו להסתדר עם כל ממשלה! זלנסקי אינו קומוניסט, ו... זה לא זיוגנוב, שבכל מקרה לא התאים לנו!
  מדבדב הצהיר ביובש:
  - באוקראינה מס הכנסה גבוה בהרבה מאשר ברוסיה!
  רומן אברמוביץ' ציחקק והעיר:
  - מי יודע וסופר את הכנסותינו! חוץ מזה, לאחרונה הם הצטמצמו שם וכמעט שווים לשלנו!
  פרוחורוב ענה בחיוך:
  - הרשויות משתנות. נשארו! על מה אתה יכול להמליץ?
  מדבדב קרקר בזעם:
  - אני לא מאמין שילצין ניצח ביושר!
  דריבסקו הגיב בקרירות:
  - אם יריבו של ילצין לא היה זיוגנוב, אז לבוריק באמת היה סיכוי קטן. אבל אנשים עדיין זכרו טוב מדי את "קסמי" הכוח הקומוניסטי. כלומר: מדפים ריקים, כרטיסים, קופונים, כרטיסי ביקור, תורים ארוכים, משכורת של חמישה דולר לחודש. כמובן שאף אחד לא רצה לחזור לתקופות הגיהנומיות האלה. יתר על כן, לאבד את המחזה, ותוכניות פוליטיות, כמו גם סרטים עם מין, ועוד הרבה יותר. העם רצה חופש. והם הצביעו לא בעד ילצין, אלא נגד דחליל זיוגנוב. אבל זלנסקי לא יפחיד את העם. בניגוד לפוטין, הוא לא יסגור את התוכנית "בובה", והוא לא ישים אנשים בקלפים. לא ניתן לחזור על השנה תשעים ושש. ילצין גנב חמישה עד שישה אחוזים, אבל ניצח בהפרש של שלושה עשר! אז זה כמעט הוגן!
  וזלנסקי מוביל עם יתרון כזה שלא תצליחו לנצח אותו !
  מדבדב צעק:
  - הם זרקו אותי! הסכמנו!
  רומן אברמוב ציין:
  - לפחות יוסרו מאיתנו הסנקציות! ואתה דוב... כבר הרווחת את הפנסיה שלך!
  מדבדב סינן:
  - אתה צריך לשרוף בגיהנום!
  פרוחורוב ציין באופן הגיוני:
  - אין גיהנום! יש רק דחליל לאסוף כסף!
  מדבדב שאל בבלבול:
  - כן? מה אם אין אלוהים?
  פרוחורוב חייך וענה:
  -איזה אלוהים? הם מציגים את זה אחרת!
  רומן אברמוביץ' הציע:
  אולי תעשה אמונה חדשה! מי שעשיר אהוב על ידי אלוהים! מי שהכי עשיר אהוב על הקב"ה הכי הרבה!
  מדבדב הנהן:
  - הגיוני! אבל מה יגידו העם?
  רומן אברמוביץ' ציחקק:
  - אפשר לחנך אנשים!
  מדבדב גרגר:
  אני מקווה שנישאר חברים!
  לאחר מכן הוא יצא מהאולם...
  קליידוסקופ של אירועים המשיך להשתולל בעולם. גם ויטלי קליצ'קו חזר לזירה ונלחם באצטדיון בקייב. הוא נלחם במייקל טייסון. שני זקנים, מפורסמים מאוד ופופולריים. ובכן, הם גייסו הרבה כסף. מייקל טייסון, כמובן, הסכים לקרב, כי הוא היה כמעט קבצן.
  גם אם ויטלי קליצ'קו, שהיה צעיר יותר והכי חשוב, בכושר הרבה יותר טוב, ממש ינצח אותו. ולדימיר קליצ'קו אמר שהוא עדיין רוצה לזכות בתואר אלוף העולם המוחלט ולהילחם עם אוסיק. לאחר מכן הוא ישבור את כל השיאים, יהפוך לאלוף העולם המוחלט המבוגר ביותר... והוא יכול להירגע. מה עוד הוא צריך להכות? ג'ו לואיס כבר הוכה, ופורמן כבר הוכה, והוא זכה בתואר העולם במשקל כבד ארבע פעמים .
  ויטלי קליצ'קו עשה הרבה כסף מהקרב, הוסיף לאוצר ולתהילה שלו, וניהל קרב קל יחסית.
  זלנסקי העניק לוויטלי קליצ'קו את מסדר הזהב של איליה מורומטס. וזה קנה לו אהדה נוספת.
  בעולם הפוליטיקה, מתאגרפים הפכו פופולריים באופן כללי. פלויד Maweiser הפך למועמד לנשיאות ארה"ב. עצמאי באופן פורמלי. ועם דירוג הגון. ומה עם מיליארדר, ומתאגרף בלתי מנוצח, וגבר שחור. למה לא מתמודד?
  פלויד מאווייזר תמך בנשיא זלנסקי בבחירות והבטיח ידידות.
  מעטים פלויד רצו קרב חוזר עם Paquio , והם גייסו הרבה כסף בשביל זה.
  מדבדב איבד בבירור גובה. כדי ליצור ערך זעזוע קטן, הוא מינה את אנטולי קשפירובסקי לשר הבריאות בדרגת סגן ראש הממשלה. וזה כמובן מהלך חזק, אבל לא מספיק. אגב, אנטולי קשפירובסקי הפך לשר וסגן ראש הממשלה הוותיק ביותר בכל ההיסטוריה של רוסיה. כן, בעל שיא! דמיטרי מדבדב גם העניק למלכת אנגליה את מסדר אנדרו הקדוש הראשון, ואף העניק את כוכב הגיבור לשויגו. והוא שלל מגורבצ'וב את דרגתו הגבוהה ביותר. מה שבאופן כללי לא כל כך יפה.
  וכן לקח והחזיר את בריה לדרגת מרשל. אולי כדי למשוך
  לצדם של הסטליניסטים. ובוריס נמצוב זכה לאחר מותו במסדר השירותים למולדת, תואר ראשון. יתר על כן, הוא שינה את שמו של וולגוגרד בצו שלו לסטלינגרד. גם מפלרטט עם הסטאליניסטים . אבל גם עם ליברלים. נובודבורסקוי העניק לאחר מותו את התואר גיבור רוסיה ו... סטלין!
  לאחר מותו, מדבדב גם העניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון ליורי גגרין. והוא החזיר את מסדר הניצחון לליאוניד איליה ברז'נייב. באופן בלתי צפוי, מדבדב הציג את כוכב הזהב של גיבור רוסיה לגארי קספרוב.
  גם מפלרטט עם ליברלים. ועם הקומוניסטים. גם שלך וגם שלנו.
  מדבדב גם העניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון לאפיפיור פרנציסקוס הראשון.
  גם מתנות נדיבות מאוד מ"השליט הגדול"! בנוסף, מדבדב שוב הוריד באופן בלתי צפוי את גיל הפרישה לגברים ונשים כאחד לחמישים וחמש. מה שהתברר כסנסציה. ושוב הוא הגדיל את הפנסיות.
  מה אפשר לעשות ערב הבחירות?
  בנוסף, הנשיא בפועל העניק לוולדימיר ז'ירינובסקי דרגת לוטננט גנרל. כאילו, לשירות נאמן, קבל את זה מכתפו של המאסטר. ובנו איגור לבדב מונה במפתיע לשר החוץ, במקום לברוב הזקן והלא אהוב במערב.
  מדבדב גם הציע לדמושקין את תפקיד ראש משרד הפנים, אך הלאומן הסמכותי סירב. מבין המינויים החדשים, מינויה של קסניה סובצ'ק לשרת התרבות הפך לסנסציה. היא, כשראתה שהדירוג שלה קטן מאוד, הסכימה. אבל היא דרשה גם את תפקיד סגן ראש הממשלה. מדבדב הסכים לכך.
  גם יבלינסקי השתתף בבחירות, אך חלה לחלוטין ופרש מסיבות בריאותיות.
  הנשיא בפועל גם העניק לו את הכוכב של גיבור רוסיה.
  מיכאיל קסיאנוב קיבל את מסדר השירותים למולדת, מדרגה ראשונה, ואת תפקיד היועץ הכלכלי של כבוד. מדוע פרש לטובת מדבדב. אבל זה חלק קטן מאוד של אחוז.
  לסרגיי קובלב הוצע לשר הספורט, אבל זה נראה לו לא מספיק.
  נוצר סכסוך עם יו"ר בית המשפט לחוקה. זורקין לבסוף עזב. אבל למי אני צריך לתת פוסט כזה? עדיף לאישה! והם הציעו את זה לאלה פוגצ'בה.
  אבל הזמרת המפורסמת סירבה, בטענה שזה לא בשבילה. מדבדב בכל זאת הציג לה את הכוכב של גיבור רוסיה. למרות שאלה סירב לפעול לטובתו.
  אבל מי יהיה יושב ראש בית המשפט לחוקה? העמדה תקועה. גם שויגו סירב - לא הפרופיל שלו!
  באופן בלתי צפוי, דימה בילן הסכים. למרות שזה כמובן לא עובדה שזה הפרופיל שלו! וכמובן, להיות זמר זה יותר רווחי ומהנה הרבה יותר מאשר להיות יושב ראש בית משפט לחוקה.
  מדבדב, בכל מקרה, נצמד במהירות לכך והעניק את הכוכב לגיבור רוסיה.
  דימה בילן, לעומת זאת, אמר שזו רק בדיחה. עם זאת, לאישור כללי, לודמילה פוטינה מונתה ליו"ר בית המשפט לחוקה. זה היה מהלך חזק, בהתחשב בפופולריות של פוטין ברוסיה, אבל זה כבר היה באיחור מסוים, וזה לא יכול היה להציל את מדבדב.
  למרות שנעשו מאמצים טיטאניים. אבל המחירים עלו, שער הרובל ירד, הטליבאן התקדמו בטג'יקיסטן, ולא היה מה לשכנע את הבוחרים.
  ברגע האחרון מונה גנאדי זיוגנוב לסגן ראש הממשלה הראשון האחראי על החסימה החברתית. אבל זו כבר סתימה למתים.
  וזיוגנוב עצמו כבר איבד לחלוטין את קהל הבוחרים שלו.
  דגטיארב מונה לתובע הכללי ערב ההצבעה. גם מועמד לנשיאות מהמפלגה הליברל-דמוקרטית.
  מדבדב זז וחיפש דרכים חדשות. אחד ממהלכי הבחירות המרהיבים היה הצגת מדליית זהב מיוחדת על שם ז'וקוב לכל ותיקי המלחמה הפטריוטית הגדולה. ומיליון רובל רוסי לאתחול. אבל נותרו מעט מאוד ותיקי המלחמה הפטריוטית הגדולה.
  מדבדב גם העניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון לטרשקובה. אמנם יש הזדמנות, למה לא לתגמל אותה? אז אפשר לתת לאנטולי קרפוב גיבור של רוסיה. הוא שחקן שחמט מעולה! ואלכין, ובוטביניק, וטל וספאסקי , טיגראן - יעניקו לאחר מותו פרסים - לא רע בכלל!
  כוכבי גיבור רוסיה - זה מגניב!
  זה נחמד לתת פרסים ולחלק מדליות. ואם נקים גם מסדר על שם פוטין. ישנן ארבע רמות: רביעית - ברונזה, שלישית - כסף, שניה - זהב, ראשונה - זהב עם יהלומים!
  זה מה שמבדב הוא ממציא.
  עם זאת, גם זה לא מספיק. זלנסקי גם מקים הזמנות חדשות. סדר, למשל, של טאראס שבצ'נקו. או טאראס בולבה! או גוגול! למה לבזבז זמן על זוטות? והמסדר על שם קוז'דוב! זהו מהלך חזק של זלנסקי לרצות את כוחות השמאל. בכלל, כמובן, זלנסקי אינו קומוניסט, ואפילו לא שמאלני. אז יכול להיות שיש לו בעיות. אבל לקומוניסטים ברוסיה לא היה מנהיג.
  וגם, אנדריי נבלני? איכשהו כולם שכחו ממנו. לא באמת רצת לנשיאות? אבל אנדריי נבלני עובד בצוות של זלנסקי כבר זמן רב וכבר עשה הרבה במאבק בשחיתות באוקראינה.
  אז אף אחד לא מת עדיין! ותהליך מיזוג שני העמים האחים והבחירה הכללית של מנהיג האומה יוצא לדרך.
  גם אנדריי נבלני ישטוף את זלנסקי... כרגיל הוא בוער.
  והוא פועל באנרגטיות בעוצמה מטורפת.
  ויחד עם זאת בעדינות רבה, כדי לא להפחיד את הבוחרים. לא הסגנון של טראמפ בכלל.
  וזמנים חדשים מגיעים לעולם - בטוחים ורגועים יותר. רפורמות דמוקרטיות וחילוניות מתחילות בסעודיה, ובכלל ההקצנה הדתית נחלשת. ואכן, רבים יכולים לקרוא את הסתירות בין הקוראן למדע באינטרנט ולתהות: מדוע הם עושים זאת? מהן הסיבות להחשיב את הקוראן והתנ"ך כדבר אלוהים?
  כשאנשים מתחילים לחשוב ולשאול שאלות, הם כבר לא כל כך נמהרים. למעשה, מדוע קמה המאה? יותר כמו פחד מוות! וכל כך מעט אנשים מפחדים למות עד שהם יחלים!
  ערב הבחירות העלה מדבדב את התשלומים בגין חופשת מחלה וקצבאות לנכים. כמו כן הוגדל ייצור הטנקים...
  מדבדב, כדי להראות את עצמו כפטריוט, העלה משמעותית את הרף על הוצאות צבאיות. טנק הדוב, הכבד מבין המפלצות, במשקל של יותר ממאה טון ועם כור גרעיני במקום מנוע, הוכנס לייצור המוני.
  פרויקט הדוב פותח תחת פוטין, בהוראתו האישית. הרעיון היה ליצור טנק מפלצתי כדי להפחיד. הרכב התברר ככבד מאוד ויקר, עם שריון רב שכבתי ושני משגרי רקטות בשירות.
  הייחודיות של המכונית הייתה מהירותה של יותר ממאה קילומטרים לשעה, עם משקל של מאה וחמישים טון, ומאגר כוח אדיר בזכות הכור הגרעיני.
  נכון, במהלך הריצה אירע עוד תקרית מצערת - הזחל פרץ. ושוב התברר שהרושם מקולקל. מדבדב ממש זכה ללעג.
  ואז קרה עוד פרק עם הנשיא בפועל - אתה לא יכול לדמיין את זה בכוונה. כשמדבדב ניסה להפיל עץ מול חוטבי העצים, הוא נפל ישר על השולחן החגיגי עם אוכל. אז ראש רוסיה הזמני חסר המזל שוב ביזה את עצמו.
  כן, למדבדב היה ממש חסר מזל. הון כזה הוא קפריזי: הוא מתגמל אחד, פוגע באחר. האם ניקולאי השני היה באמת כל כך גרוע, למשל, אבל הוא באמת נעלב מכוחות עליונים. אז מדבדב, באופן כללי, אדם חכם, ממש ברח מהכל.
  ניסיונות לעשות משהו נתקלו בהתנגדות ועקשנות.
  נראה כי מדבדב מתעוות במחבת. ואז התעוררו בעיות אחרות. גם ממלא מקום ראש הממשלה היה מעורב בשערוריית שחיתות.
  וכאן, כמובן, זה לא היה יכול לקרות בלי אנדריי נבלני. הבחור הזה תמיד ישתלב!
  השגתי ראיות מפלילות כל כך הרסניות על מדבדב ופמלייתו - השערורייה התבררה כמדהימה. בקיצור, גם נבלני וגם אלו שנפלו במכתו המוחצת התפרסמו.
  ומדבדב היה צריך לתרץ ולנגב את היריקה. והכל נשפך עליו. לא בחירות, רק זוועה.
  ביום ההצבעה הגיע מדבדב תחת שמירה. היה ברור שהוא קודר ולא בטוח. הידיים שלי רעדו כשלקחתי את ההצבעה. בהוראה האחרונה שלו, הנשיא בפועל שילש את שכרם של הצבא והמשטרה. ופי חמש מהפנסיה!
  אנסטסיה אורלובה, לעומת זאת, צחקה בשנינות על המועמד לתפקיד הדיקטטור:
  - קשה לשבת על כידונים! הנה הוא שם כרית כסף!
  לאחר מכן, נערת המחסל לקחה אותו והראתה אותו באצבעותיה החשופות.
  אנסטסיה, כמובן, היא בחורה שלא תכניס את דבריה לכיס. שנון, חזק, מגניב, כריזמטי .
  וכל כך הרבה בחורים התאהבו בה. יתר על כן, אנסטסיה היא בלונדינית מאוד טמפרמנטית, ולא הולכת לישון בלי לבחור גבר חדש ללילה. כמובן, היא בוחרת גברים נאים יותר, אתלטיים, שריריים, לפעמים אפילו צעירים מאוד. אבל בהחלט שונה. כנראה כדי להטעין באנרגיה. ואף אחד לא מחשיב את הלוחם האדיר הזה לזונה.
  להיפך, לאישה כל כך חזקה ושרירית זה נראה מאוד מגניב.
  גם אנסטסיה הצביעה, לקחה את פתק ההצבעה באצבעותיה החשופות של רגליה החינניות, ומדובר בגלגול שלם, שבו קשה למצוא שם משפחה, והניחה אותו לעצמה ללא דעות קדומות מיותרות. ובכן, ברור למי!
  לאחר מכן היא הראתה את דמותה הגדולה באצבעותיה החשופות!
  ולדימיר זלנסקי בא להצביע על אופניים. הוא קפץ וסובב. כמו תמיד, הוא קרבי ובעל טמפרמנט. נפוליאון בונפרטה האמיתי.
  וכמובן, הצבעתי בזריזות, כצפוי.
  ולדימיר קליצ'קו מעולם לא פרש מהבחירות. והוא גם הצביע בעד עצמו וטלטל את אגרופו לעבר מדבדב.
  ממש ברגע האחרון קיבל ניקולאי ואלייב את כוכב גיבור רוסיה מדבדב ואת תפקיד שר הפנים. בקושי הצלחתי לצלם את זה. למרות שסירב לומר למי הצביע.
  אנשים רבים הצביעו כאן: Alla Pugacheva, ו- Surakin ...
  ז'ירינובסקי, כמובן, לא יכול היה שלא להטביע את חותמו. הוא לקח אותו וקרע את דיוקנו של ולדימיר זלנסקי ממש בקלפי והבטיח שהוא בהחלט יירה בו כשיגיע לשלטון.
  דימה בילן שר במהלך ההצבעה:
  - הכל בלתי אפשרי, אני יודע בוודאות! בילן ייבחר, הוא אביר ללא רבב!
  ואז הופיעו כוכבים אחרים.
  גארי קספרוב אמר שהכוח משתנה, ושמדבדב יעזוב ואיתו סוף סוף יסתיים עידן פוטין.
  במקביל, אלוף העולם לשעבר אמר שהוא לא מתנגד לחידוש קריירת השחמט שלו. ולשבור את שיא הגיל של שטייניץ . ושרוסיה תקבל בקרוב מנהיג ראוי ודמוקרטי, ועידן הצארים יהפוך סוף סוף לנחלת העבר.
  ושגארי קספרוב המציא את השחמט שלו, שבקרוב יזכה לפופולריות בכל העולם.
  והדגים לוח של מאה תאים . דמויות חדשות הופיעו בו. שני ליצן כל אחד: ליד המלך והמלכה. יתר על כן, הליצן הולך כמו מלכה, אבל מכה אך ורק כמו אביר. ושני קשתים על הקצה במקום פיונים. קשתים נעים כמו פיונים, אבל הם יורים באלכסון על פני שני ריבועים שלמים. נכון, מכיוון שהם ממש בקצה הלוח, ערכם מופחת במקצת. אבל הם יכולים גם להפוך לכל צורה.
  השחמט של גארי קספרוב ללא ספק משך את תשומת הלב של אנשים ועיתונאים.
  נבלני הבטיח שקספרוב בהחלט יהפוך לשר.
  גם אנטולי קרפוב הצביע. אבל הוא כבר אלוף לשעבר ותיק, אז הוא הבטיח רק לייעץ. והוא אמר שככל הנראה יהיו שינויים גדולים. ומה יהיה יותר טוב מחר מאתמול!
  כבר ביום הבחירות הודיע מדבדב כי משך חופשת המינימום ברוסיה עולה לשלושים ימי עבודה, וכי כל הנשים שילדו עשרה ילדים או יותר יקבלו ממנו פרס: כוכב גיבור הרוסי. פֵדֵרַצִיָה.
  מהלך פופוליסטי חדש, ואני חייב לומר די חזק. אבל זה מאוחר מדי. במיוחד ביום הבחירות ברור שזו רק עבודה למען הציבור.
  מדבדב איבד בבירור גובה... כוחו הקבוע היה עייף מאוד מהכל.
  האנשים רצו לקפוץ מתלם פוטין, והצימאון לשינוי בשל. בנוסף, חוסר היכולת הברור של מדבדב להיות אישיות חזקה התברר כמובן מאליו.
  זלנסקי, שצבר נקודות ופעל ללא פופוליזם והבטחות מיותר, התקדם בביטחון.
  הסקרים הללו באקזיט אמרו שהוא הפייבוריט המובהק. אבל האם מדבדב יגיע לסיבוב השני זו עדיין שאלה! לעת עתה, ולדימיר קליצ'קו וסרגיי קובלב, כמו גם גרודינין , יכולים לאתגר אותו למקום הזה.
  זיוגנוב הצביע אחרון. הזקן, החולה, לשעבר יושב ראש המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית חצה את השם גרודין ונאנח. כן, זה לא נטל קל להיות סגן ראש הממשלה הראשון של רוסיה בגיל כמעט שמונים שנה. האם הוא צריך את זה?
  וזיוגנוב, נושם בכבדות, קרקר:
  נצא שוב לקרב
  על כוחם של הסובייטים...
  וכאחד נמות -
  במאבק על זה!
  והוא התנודד החוצה מהתא. לא, הוא יתפטר בקרוב.
  הזמן התקרב, והנתונים הראשונים על הבחירות לנשיאות עמדו להתחיל להגיע. רוסיה הייתה על סף שינויים עצומים. היו גם עצרות ודרישות לברית עם רוסיה בבלארוס. הכל נעשה יותר ויותר זועם ומרגש.
  אחוז ההצבעה בבחירות לנשיאות רוסיה הגיע לשיא בתולדות הבחירות האלטרנטיביות, כמעט תשעים אחוז.
  ובדיוק הודיעו שהקלפיות נפתחו, והחלה ספירת הקולות מהמזרח הרחוק.
  . פרק מס' 3.
  תוצאות הסיבוב הראשון החלו לזרום מהמזרח הרחוק. כפי שאמרו כל הסקרים, זלנסקי היה בביטחון בראש. מדבדב אפילו לא היה שני עדיין. גרודינין ולדימיר קליצ'קו נלחמו על המקום השני . ברשימה היו עוד כמאתיים מועמדים, אז הם פיזרו את קולותיהם. עם זאת, זלנסקי צבר כמעט חמישים אחוז בסיביר ואף יכול היה לסמוך על ניצחון בסיבוב הראשון.
  מדבדב אמר בליבו:
  - רצינו את הטוב ביותר, אבל הצבענו בשביל הכיף!
  זלנסקי היה לקוני:
  -האמת ניצחה!
  נתוני הבחירות היו משתנים ללא הרף, אך המקום הראשון של זלנסקי בפער גדול נותר ללא שינוי. דבר נוסף הוא שגרודינין וקליטצ'קו צנחו מעט. ומדבדב החל להגיע למקום השני, אם כי עם פער של יותר מפי שלושה מהמוליכה. הנשיא בפועל קיבל את המרב בצ'צ'ניה, בצבא, בבית מעצר קדם משפט. ובכן זה ברור. במיוחד בבית מעצר לפני משפט. יותר קשה לעקוב אחר ספירת הקולות שם.
  מדבדב, לעומת זאת, שחרר אסירים רבים והגידול לא היה משמעותי כפי שציפה.
  אבל בקושי רב הצלחנו לעלות לסיבוב השני. למרות שזלנסקי לקח כמעט ארבעים אחוז בסך הכל, מדבדב בקושי אסף שלושה עשר. יתרה מכך, עם שוחד לבוחרים והפרות. כן, דמיטרי אנטולייביץ' התברר כחלש למדי. השלישי היה ולדימיר קליצ'קו. איזו תחושה קטנה, הרביעית היא גרודינין . גם דימה בילן הגיע במפתיע למקום החמישי. סרגיי קובלב הגיע למקום השישי, למרות שהרייטינג שלו היה גבוה. ז'ירינובסקי אפילו לא נכנס לעשירייה הראשונה הפעם. נכון, מדבדב העניק לו מיד את דרגת הקולונל הכללי על שירות נאמן וכוכבו של גיבור רוסיה.
  פרס ניחומים כזה לעבדך הנאמן. יתר על כן, דימה בילן קיבל את הכוכב של גיבור רוסיה ואת צו השירותים למולדת, תואר ראשון.
  אבל דימה אמר שהוא עדיין לא יתמוך במדבדב. אולם גם העמדה לגבי זלנסקי מעורפלת. רק ולדימיר קליצ'קו קרא בגלוי להצביע בעד זלנסקאיה. יתר על כן, המתאגרף הזה הודיע שהוא יילחם במוסקבה עם האלוף האולימפי ב-2020. ושהפרש הגילאים לא מפריע לו. שוולדימיר חזק וחדור מוטיבציה מתמיד.
  מדבדב, לעומת זאת, העניק את כוכב גיבור רוסיה גם לוולדימיר קליצ'קו וגם לוויטלי קליצ'קו. כאילו, הוא אדם הוגן. האחים אתם עשיתם הרבה בשביל אגרוף, במיוחד ולדימיר.
  ויטלי אמר שהדבר הכי מגעיל במיידאן הוא שבגללו הוא לא שבר את השיא של הולמס. אבל היו לו כל סיכוי!
  ופתאום ויטלי רצה להיפגש עם גאסייב בקייב. מה שעורר סערה מסוימת. למה לא לנסות את זה?
  גם סרגיי קובלב רצה להמשיך את הקריירה שלו, ונזכר שהופינס , אפילו בגיל מבוגר יותר, ניצח אלופי עולם ותארים מאוחדים. וזה לעת עתה לא זלסקי ולא מדבדב מתכננים לעבוד בממשלה. והוא רוצה להילחם.
  לחבר'ה באמת הייתה מספיק מוטיבציה. מבין המתאגרפים האחרים, דימה ביבול הביע רצון להילחם בקובליב.
  מדבדב ניהל משא ומתן עם גרודין . הוא הבטיח לו הרים של זהב. גרודינין רצה לא פחות מתפקיד ראש הממשלה. באופן בלתי צפוי, זיוגנוב הקשיש תמך במדבדב וקרא לגרודינין להצטרף לצוות הנשיא בפועל. אבל אז נוצרו בעיות ופילוג בשורות הקומוניסטים. מה ששני המועמדים לא אהבו.
  אבל סרגיי אודלטסוב התבטא בעד זלנקי . אומרים שבין שתי רעות עלינו לבחור שעדיין לא ידענו!
  ניקולאי ואלייב הציע ברית בין זלנסקי למדבדב: נשיא זלנסקי - ראש ממשלת מדבדב. מה שאהבו האוליגרכים! יתרה מכך, הם הזכירו שיש נקודת איחוד לא מדוברת: שלמדינות שונות יהיו ראשי ממשלה ונשיאים משלהן.
  ומכיוון שזלנסקי מנצח בבחירות לנשיאות, אז נציג רוסיה צריך להיות ראש ממשלה. אבל מדבדב עדיין בסיבוב השני.
  זלנסקי, לעומת זאת, אמר כי כן, ראש הממשלה יהיה מרוסיה, אבל לא מדבדב! כי לרוסים נמאס מהניהול שלו. ומה שצריך זה מישהו יותר מוכשר בכלכלה ועם ניסיון מוצלח, לא כישלון כמו של מדבדב!
  נתוני סקר חברתי הראו שרוב הרוסים לא רצו לראות את מדבדב כראש ממשלה. ליתר דיוק, כמעט תשעים אחוז היו נגד.
  רוגוזין חזר במפתיע מהשכחה הפוליטית והחל להיחשב כראש ממשלה אפשרי. כמו כן, רוסים רבים רצו לראות את אנדריי נבלני כראש הממשלה שלהם.
  אז גלגל ההיסטוריה הסתובב מהר יותר ויותר.
  בעולם, כמובן, המערב תמך בזלנסקי, סין נשארה ניטרלית. רוב המדינות מיועדות גם לזלנסקי, שנחשב דמוקרט ומערבי. אבל מדבדב היה שותפו של פוטין במשך זמן כה רב. הם אפילו דיברו על טנדם של שני מנהיגים. וברור שמבדב בכלל לא לבן ורך כמו שהוא רוצה להיראות. יש גם בחירות בארה"ב. תחרות בין צעירה רפובליקאית לאישה דמוקרטית צעירה. וזו סיכוי של חמישים וחמישים. שינויים אפשריים גם בסין; למנהיג שי יש בעיות בריאותיות. ונראה שיש סיכוי שיירש אותו מנהיג דמוקרטי יותר.
  באופן כללי, האוליגרכיה הסינית רוצה יותר חופש ודמוקרטיה, אבל האנשים לא נהנים מספיק. איזה סוג של בחירות הן כאשר התוצאות שלהן ידועות מראש?
  אופנת הדיקטטורה החלה להיעלם. כולם רצו משהו יותר מסתם גלגלי שיניים.
  זלנסקי גילם דברים ושינויים חדשים, ומצליחים בכך. וברוסיה זה נתפס בצורה חיובית. אנשים לא רצו בתי כלא, מחנות או פחד כללי.
  דור השתנה, וכולם רוצים שינוי. אפילו בקובה, שם משטר קסטרו, השנוא על העם, היה מדהים. גם אם הכוח היה בשם אחר. בצפון קוריאה יש גם צמא לשינוי. יתר על כן, קוריאנים אמרו לעתים קרובות: המלוכה היא לא לקומוניזם! וכי הדיקטטור השמן חייב ללכת!
  הרצון לשינוי ברחבי העולם גדל, וזלנסקי היה בגל הזה. והתקדם בהצלחה!
  ובצפון קוריאה הייתה הפגנת מחאה. שהמשטר הדיקטטורי ירה במכונות ירייה. מה שהפך לעוד אינדיקטור לברבריות השולטת ביבשת.
  טראמפ אמר שארצות הברית יכולה לפתור את בעיית הדיקטטורה הזו בכוח. ושפצצה גרעינית לא תפחיד אותם. טראמפ אמר עוד כי ארצות הברית כבר בוחנת נשק כזה ששום מטענים תרמו-גרעיניים לא יהיו מסוכנים.
  אבל זמנו של טראמפ אוזל. ולכן הוא המבוגר מבין הנשיאים. יתרה מכך, לאחר מותו של קרטר, הוא אפילו הפך להיות המבוגר ביותר מבין הנשיאים לשעבר. וואו! והמזל אוהב נעורים! אם לטראמפ הייתה אישה צעירה יותר בתור היריבה שלו, לא סביר שהוא היה מביס אותה בכלל!
  כנראה שחוק הקארמה אומר: בהצלחה לצעירים! גם אם רונלד רייגן התברר כחריג לכלל!
  וגורבצ'וב הצעיר יחסית התברר ככישלון. גם אם מישהו יכול לומר שמיכאיל סרגייביץ' טעה? השליט הראשון של ברית המועצות שדיבר בשפה אנושית. והוא לא היה מובן לעם! או אולי אפילו לא האנשים, אלא האליטה!
  אוי, איזה מזל! כמה מזל היה לוולדימיר ולדימירוביץ' פוטין, וכמה הוא השיג?
  ואם לניקולאי השני היה קצת יותר מזל - למשל, אם אדמירל מקרוב היה נשאר בחיים, כמה גדולה וחזקה הייתה אז רוסיה. סין תהפוך לרוסיה הצהובה וכל העולם יהיה כפוף!
  וכך הם לקחו את קרים לבדם ונמשכו לעימות עם כל העולם!
  וניקולאי השני, כדיפלומט מתוחכם, הצליח לנהל משא ומתן בין קונסטנטינופול ואסיה הקטנה מבעלי בריתו.
  טוב, בסדר, עכשיו זלנסקי הפנומנלי הופך ליותר ויותר פעיל. והבחירות השניות מתקרבות.
  יש יותר ויותר צהלות ואופטימיות באוקראינה. מדבדב הציע כמובן דיון בטלוויזיה. למרות שזה לא הגיוני במיוחד. מעמדו של הנשיא בפועל של רוסיה אינו חזק במיוחד. ואין מה להתפאר. לא בכלכלה, לא בפוליטיקה ובמלחמה. המצב בקווקז אף החמיר. ואי אפשר לעשות כלום. לא הכוח ולא הדיפלומטיה מנצחים. היחסים נעשים עוינים יותר ויותר עם הפמליה של מדבדב. אף אחד כאן כבר לא לוקח את הצאר ברצינות. למרות שהמלך עדיין על כס המלכות.
  אוליגרכים, באופן כללי, אינם נגד זלנסקי. רק כוחות הביטחון, או יותר נכון חלקם, אינם מרוצים!
  בסתר, מדבדב כינס מועצת ביטחון. השיחה נגעה בשאלה האם לבטל את הסיבוב השני. למשל, האם היו הפרות כלשהן? ברור שהם היו! ואתה יכול למצוא בזה פגם ולבטל את תוצאות הבחירות. למה שדבר כזה יאושר באמצעות בית המשפט העליון? הרעיון נראה הגיוני למדי.
  דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב נזכר שבזמן מסוים במאי 1999, ילצין דן בתוכנית להפיכה צבאית ופיזור הדומא הממלכתית!
  וזה כמעט קרה. נכון, גם אז לא הייתה אחדות בין כוחות הביטחון. היו שאמרו כי עדיפה אופציה רכה: בית המשפט העליון דוחה את הליך ההדחה בשל היעדר חוק להדחת נשיא רוסיה. ועד שהחוק הזה יתקבל, וזהו חוק חוקתי, צריך להתכנס שני שלישים מהפרלמנט ושלושה רבעים ממועצת הפדרציה. ויפקעו סמכויות הדומא, וכך גם הנשיא.
  כוחות הביטחון הבטיחו אז למעשה לעבוד מול בית המשפט העליון ולפתור את הבעיה בדרכי שלום. ילצין לא ממש רצה ללכת להפיכה צבאית עם רייטינג של שני אחוזים וחמישה התקפי לב. והחוזק אינו זהה, והתמיכה אינה זהה. יתרה מכך, ב-1993, האנשים עדיין זכו לתמיכה בקורס הזה. ובשנת 1999 היא כבר לא הייתה שם. וזה לא יכול היה לקרות עם תוצאות כאלה.
  אז אם תהליך ההדחה היה עובר, סביר להניח שהוא היה מסתיים ללא ירי.
  מדבדב ערער לבית המשפט העליון בבקשה לפסול את הבחירות.
  אבל אז, כמובן, השופטים החלו להתנגד. כי, לדבריהם, גם אם הבחירות יבוטלו, עדיין יהיה צורך לחזור על כך. והסיכויים של מדבדב רק יפחתו. ותתחיל אי שקט עממי.
  אז, הם אומרים, דמיטרי עדיף לקבל שזלנסקי יהפוך לנשיא רוסיה. ותנסה למצוא את מקומך.
  יתרה מכך, רבים אמרו שהליצן הזה לא יצליח באוקראינה. אבל זה בטח עבד! ואתה לא צריך לעשות טרגדיה מגבעת חפרפרת.
  מדבדב, לאחר שדיבר עם שופטים וגורמי ביטחון, קיבל החלטה: בכל זאת ללכת לבחירות. ותחזיק את הסיבוב השני. וככה זה באמת יסתדר. אולי בכל זאת יקרה נס. אבל לא? אז הם לא ישימו אותו בכלא.
  גם מפגש המיליארדרים הביע שהם לא נגד הדמוקרטיה. ושזלנסקי אינו שמאלני ומתאים להם. ועוד, שסוף סוף כל הסנקציות המערביות יוסרו ורוסיה תחזור סוף סוף לקהילה העולמית.
  כעת נותר רק דבר אחד לעשות: לקיים דיון בטלוויזיה. זלנסקי הסכים, אבל רק באצטדיון לוז'ניקי. כמובן שזה התקבל. זה מאוד הזכיר את השלב שעבר כבר עם פורושנקו. יתרה מכך, ההפרש בסיבוב הראשון היה גדול עוד יותר. והאנטי -רייטינג של מדבדב הוא אדיר.
  אבל דיונים בטלוויזיה הם כמו טובע שאוחז בקש. הישיבה האחרונה היא ביום שישי, והבחירות ביום ראשון.
  מדבדב, באופן כללי, התכונן. אבל העובדות לא לצידו. והניסיון של פורושנקו הראה שאי אפשר לשנות עובדות עם רטוריקה בלבד. בדיוק כמו שלא יכלו להביס את ראש העיר לוז'קוב, הפעם היחידה בכל ההיסטוריה של מוסקבה שבה ערוצי הטלוויזיה המרכזיים פעלו נגד ראש העיר הנוכחי.
  אבל התעמולה לא יכלה לגבור על ההישגים הכלכליים של ראש עיריית מוסקבה. ואל תצביעו לקיריינקו, מחבר ברירת המחדל! אבל הוא זה שקודם יותר מכל . כנראה המועמד הכי לא מוצלח הועמד נגד המנהל העסקי.
  עם זאת, התקשורת הרוסית פעלה כעת יותר למען זלנסקי. אף אחד לא האמין במדבדב. אפילו בית המשפט העליון נרתע מלדון בתיק ביטול הבחירות.
  עד כאן העניין הוא שהאצטדיון עמוס עד אפס מקום. ממש עולה על גדותיו.
  והיה ברור שמחלוקת רצינית מגיעה. עם זאת, היה ברור מפניו של מדבדב שהוא כמעט השלים עם התבוסה. אבל המהלך האחרון חייב להתבצע.
  ערב הדיון מינה מדבדב את ולדימיר ז'ירינובסקי לשר הפנים. זוהי מחוות הייאוש האחרונה. אבל ז'ירינובסקי, ביודעו שיותר משמונים אחוז מהמצביעים היו מוכנים להצביע עבור זלנסקי, לא היה להוט כלל לריב עם ראש המדינה העתידי. אם כי, כמובן, הוא הבין שלא סביר שימצא מקום בצוות של זלנסקי.
  כן, ולדימיר וולפוביץ' זקן. עם זאת, אנטולי קשפירובסקי הוא שר הבריאות וסגן ראש הממשלה ותיק עוד יותר. אבל הוא גם לא להוט במיוחד לעשות קמפיין עבור מדבדב. עם זאת, יש לו סיכוי להישאר בקבוצה. הגיל גדול וזה אומר ניסיון. והצורה הפיזית שלי פשוט טובה מאוד.
  לא פלא שתופעת קשפירוב.
  הוויכוח באצטדיון החל בחילופי ברכות. והערות שנונות. אבל זלנסקי נראה רענן יותר, בטוח יותר, משכנע יותר ומקצועי יותר.
  מדבדב היה מאוד עצבני והתחיל לצרוח. הוא לא יכול היה לשכנע. והמצב די גרוע בארץ. העם תומך בבירור בזלנסקי. הכל כל כך מתוח כאן.
  כל מילה של זלנסקי מלווה במחיאות כפיים, ומדבדב זוכה בוז. כלומר, יש כשל אמיתי של הדיון.
  מדבדב מתעוות ואומר:
  - יש לי ניסיון!
  זלנסקי עונה בחיוך:
  - עם ניסיון כזה, לך רק לשרתים!
  מדבדב הגיב:
  - פוטין ואני לקחנו את קרים!
  זלנסקי הגיב בשנינות:
  - אחיזת גנב וזרועות קצרות!
  וכך הלאה הדיון נמשך, אבל זלנסקי ניצח בבירור. הוא היה הרבה יותר שנון ומשכנע מדבדב והקהל שמח.
  מיד לאחר הדיון בטלוויזיה, הוציא הנשיא בפועל של רוסיה צו העלאת המשכורות חמש פעמים והפנסיה שבע פעמים! אבל זה כבר נראה כמו בדיחה.
  אנשי מדבדב פשוט צחקו. למרות שהיה ברור שבערב הבחירות הם עושים משהו אחר!
  מדבדב גם החליט להעניק את מסדר אנדרו הקדוש הראשון גם לסטלין ולנין. יש לומר שהחלטה זו היא די נבונה, אך מאוחרת. דמיטרי מדבדב רצה בבירור לנצח את הקומוניסטים. ובמיוחד הסטאליניסטים. אבל במקביל, הוא לקח והעניק את הכוכב לגיבור טוכצ'בסקי. גם זה מהלך יוצא דופן וניסיון פלירטוט מצד הליברלים.
  מדבדב ניסה בדרך כלל לרצות גם את שלנו וגם את שלך. הוא העניק פרס לפטריארך, לאפיפיור ולמנהיגי העדות הנוצריות. בעיקר פרוטסטנטים. ואפילו עדי יהוה הוחזרו לזכויותיהם, אבל זה לא הועיל. יחד עם זאת, אסור להם להצביע, ובכלל הארגון הזה גוסס!
  מדבדב העניק גם מופתים וגם לאמות. הוא ניסה לזכות את כולם לצדו. מטר המדליות וההזמנות היה יוצא דופן. במקביל, הנשיא בפועל העניק לכל סגני דומא המדינה בונוס של מיליון דולר כל אחד. עם זאת, זה דווקא הפחיד מאשר משך אליו אנשים.
  לאחר מכן, ניסה מדבדב להקים כמה מסדרים חדשים: מסדר פטר הגדול, מסדר איוואן האיום, מסדר אלכסנדר המשחרר, מסדר ניקולאי השני ומסדר ברוסילוב. גם מסדר לנין וסטאלין שוחזר.
  מדבדב ביקש למשוך בדרך זו קהל בוחרים מגוון. ופועלים על פי העיקרון: גם שלך וגם שלנו! אבל במקרה הזה, אומניבוריות הולידה חוסר אמון באנשים - הם אומרים, זונה פוליטית. נראה שאנשים שכחו שפוטין פלירטט גם עם השמאל והימין. וגם ניסיתי להיות אוכל כל.
  אולם מה שמותר ליופיטר אסור לשור! פוטין איכשהו מההתחלה, למרות עקבותיו של יורשו של ילצין, השנוא על העם, נהנה מהאהדה הן של העם והן של האליטה. אפילו הקומוניסטים פחדו להתבטא נגדו, והצביעו בעד לאשר אותו כראש ממשלה בלי להילחם או להתמקח.
  אבל מדבדב מעולם לא היה אהוב במיוחד. כנראה שהוא היה אינטליגנטי מדי ובצילו של פוטין. איש לא תפס אותו כלוחם ושליט אמיתי. באופן כללי, אחרי פוטין, איכשהו כל יורש נראה כמו גמד פוליטי ומשהו לא בסדר. וזלנסקי נתפס כריזמטי, כמו נסיך מהאגדות. וזה כבר לא חתול בתנופה, אלא שליט מצליח שמשך את אוקראינה מהביצה, או יותר נכון מהחור.
  כמובן, אוקראינה סבלה קודם כל בגלל ניתוק הקשר עם רוסיה. וכאן פורושנקו אולי לא כל כך אשם. אם דבר כזה היה קורה בבלארוס, זה היה כישלון מוחלט. מבחינת מקצועיות, ממשלת אוקראינה חזקה! בבלרוס, להיפך, יש רק גנבים וסוחטים. לפוטין היו לפעמים אישיות חזקה בצוות שלו, כמו רוגוזין או טקצ'ב, אבל הם הוסרו במהירות.
  מדבדב, בכל מקרה, היה אדם שלא נראה היה שליט מלידה, ולכן הצאר הזה לא היה אמיתי לגמרי ובחצר.
  במובנים מסוימים הוא דמה לגורבצ'וב, שאנשים רגילים במערב אהבו, אך לא אהבו ביניהם. באופן חלקי, כמובן, הם החלו לא לאהוב את גורבצ'וב בגלל מאבקו בשכרות. אלכוהוליסטים ושותים, כמובן, לא סלחו על המחסור בוודקה. היו מהומות יין. ואז הסיגריות נעלמו.
  לא, לגורבצ'וב ברור שהם לא אהבו אותו רק בגלל הקרחת שלו. מדבדב, כראש ממשלה, הראה את עצמו כלכלן חלש מאוד. וגם בלי זלנסקי יהיו לו בעיות להיבחר לקדנציה חדשה.
  פעם פוטין משך את מדבדב באוזניים.
  אבל עכשיו פוטין ירד מהמשחק - הוא ערער את בריאותו, נהג ידנית והתאמץ עם הוקי. האם היה צורך לטפס על הקרח בגיל כה מכובד? במיוחד בלי שיש לך כישורים כשהיית צעיר?
  פוטין נשרף, התארך יתר על המידה. ובלעדיו, אין מי שיעצור את זלנסקי. יתרה מכך, פוטין עצמו ניהל את מדיניות כוח האדם באופן שלא היה לו יורש ראוי. כמו סטלין, שגרם לכך שחרושצ'וב ירש אותו, ופשט את הרגל. וכאן מדבדב כלל אינו מנהיג הולם של האימפריה הרוסית.
  בשבת שלפני הבחירות שידרו כל ערוצי הטלוויזיה הרוסיים סרט על זלנסקי. מטבע הדברים, במטרה להשמיץ. אך מעט עובדות הוצגו. והתעמולה הראתה את חוסר האונים שלה. וערוצים רבים הגיבו על הסרט.
  מדבדב העניק פקודות לגנרלים רבים. שוב יש לי כוכב.
  באופן בלתי צפוי, הוא גם הקים מסדר בוטביניק חדש, שלוש דרגות: ברונזה, כסף וזהב. וגם מסדר אלכין. וגם ברונזה, כסף וזהב.
  מדבדב הודיע עוד בצו כי רוסיה תעבור לצבא מקצועי תוך ארבע שנים. וחיי השירות מצטמצמים לשישה חודשים.
  לאחר מכן, הנשיא בפועל הודיע כי ותיקי מלחמה ואלה ששירתו במקומות חמים יזכו בכוכב גיבור הפדרציה הרוסית. מה הפך לצעד שאין לו אנלוגי.
  מדבדב חיפש בבירור מקום בהיסטוריה. לאחר מכן, הנשיא בפועל העניק לוולדימיר ולדימירוביץ' פוטין לאחר מותו את מסדר הניצחון ומסדר אנדרו הקדוש הראשון וכוכב היהלומים הגדול שהוקם לאחרונה של גיבור הפדרציה הרוסית.
  זה כבר היה הניסיון האחרון לשחק על הרייטינג של האליל הרוסי לשעבר. כאילו, אני מדבדב כל כך הרבה שנים יחד עם פוטין - תאהבו אותי מכל הלב והנשמה!
  אבל כנראה שאנשים לא להוטים מדי לאהוב את הדיקטטור העתידי הזה.
  ובלילה משבת לראשון, דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב אפילו הכריז על הקצאת התואר גנרליסימו לאחר המוות לוולדימיר ולדימירוביץ' פוטין!
  זה היה ממש ממש מגניב! כאילו, אני נותן את התואר לאליל השנים הקודמות!
  עם זאת, האם זה יעזור למדבדב? קשה לשכנע אנשים להצביע עבור עצמם רק על ידי שבח לאליליהם לשעבר והענקת פקודות. לא משנה כמה תתקלח בפרסים, לא תחזיר את פוטין. וברור שהמלך הישן עזב ומלך חדש מגיע מקייב.
  עם זאת, זלנסקי לא ישן, וגם זכה באפיפיור. פרנסיס הראשון הקשיש בירך את נשיא אוקראינה על הישגים חדשים.
  ובבלרוס, קואליציית המפלגות הפרו-רוסית כבר השלימה איסוף חתימות לקיום משאל עם על איחוד עם רוסיה. צפויה הצבעה בעניין זה. עם זאת, מדבדב אינו זוכה לזכותו. והנה עיקר היוזמה באה מזלנסקי, אליל המיליונים הזה.
  אז עכשיו ולדימיר זלנסקי נכנס לקו הסיום...
  ההצבעה החלה בסיביר. אחוז ההצבעה היה גבוה מההתחלה. אנשים הלכו לקלפי וחייכו. היה ברור שהם באים למען השינוי. ומה שהם רוצים זה חדש. כולם עייפים ועייפים מהישן.
  אפילו השיר נשמע בבוקר:
  הלב שלנו דורש שינוי
  העיניים שלנו דורשות שינוי...
  בצחוק שלנו ובדמעות שלנו,
  ובפעימות הוורידים!
  שינוי, אנחנו מחכים לשינוי!
  הבחירות התנהלו ברוגע, אך הייתה אחוז הצבעה עצום. אנשים נהרו לבחירות בהמוניהם. ניקולאי ואלייב היה מהראשונים שהצביעו. הוא השליך את הפתק לקלפי ואמר:
  - בואו נצביע למשהו חדש!
  אלכסנדר פובטקין הופיע לאחר מכן. גם אני הצבעתי ונתתי את דעתי:
  - לאלים הרוסים!
  לאחר מכן הגיעה ההצבעה. הם זרקו פתקים לקלפיות. ודימה בילן ואללה פוגצ'בה. לב לשצ'נקו הופיע גם הוא והכריז:
  - בואו נצביע למשהו חדש!
  ניקולאי בסקוב שר:
  - ואלס רוסי, כנפיים ממריאים! האביב מגיע!
  והוא גם שם את העלה בפח האשפה.
  ואז הופיעו חבר'ה אחרים... זלנסקי בא להצביע על קטנוע ועשה סלטה - מושך מחיאות כפיים. הם הצביעו ואפילו דיקלמו:
  דע את פעימת הלב והוורידים,
  דמעות של הילדים, האמהות שלנו...
  אומרים שאנחנו רוצים שינוי
  זרוק את עול השלשלאות הכבדות!
  ומחיאות כפיים סוערות! אמנם השירים הם לא שלו, אלא של המשורר והסופר המפורסם אולג ריבצ'נקו. אבל אולג ריבצ'נקו עצמו הפך לילד, ועכשיו הוא מטייל בעולם אחר.
  אחר כך הצביעו מתאגרפים אחרים: סרגיי קובאלי, דניס לבדב. האחרון ניסה לחזור אחרי ההפסקה. אבל הוא הוכה ולבסוף עזב.
  סופיה רוטארו הצביעה בקייב. והיא חייכה הרבה...
  גם ולדימיר ז'ירינובסקי הגיע. הוא צעק:
  - לדרך חדשה!
  והוא הבזיק את הכותפות של קולונל גנרל. זיוגנוב הגיע לבחירות בכיסא גלגלים. והוא שתק כל הזמן.
  גרודינין הצביע בחיוך ...
  גארי קספרוב נתן משחק סימולטני וגם הצביע. יתר על כן, הוא אמר שהוא ישחק משחק עם קרלסון. אז אנטולי קרפוב נתן סשן משחק סימולטני.
  אגב, לקרפוב כבר הוענק מסדר הזהב של מיכאיל בוטביניק.
  אז שאלה נוספת היא מי אלוף העולם הראשי והטוב ביותר כאן.
  אין ספק שהרבה השתנה...
  ודמיטרי אנטולייביץ' מדבדב הפתיע את כולם שוב. הוכרז מהמוסד, הצו על שם "אולג ריבצ'נקו". יתרה מכך, ישנן ארבע מעלות בבת אחת: המעלה הרביעית היא ברונזה, המעלה השלישית היא כסף, המעלה השנייה היא זהב, והמעלה הראשונה היא זהב עם יהלומים!
  זה יצא מעולה!
  "הארמגדון של לוציפר" כבר יצא לאקרנים בבתי הקולנוע, והשיאים של "אווטאר" ו"מלחמת הכוכבים" כבר נשברו. אולג ריבצ'נקו הופך לסופרסטאר ספרותי אמיתי!
  מדבדב גם הקים פרס ספרותי על שם אולג ריבצ'נקו - עם קרן פרסים גדולה פי עשרה מפרס נובל.
  וזה בדרך כלל מאוד מגניב!
  ואז יותר ויותר מדבדב עבד ביום ראשון. הוא העניק לאולג ריבצ'נקו את מסדר אנדרו הקדוש הראשון, ואת הכוכב של גיבור רוסיה, ואת כוכב היהלומים הגדול של גיבור רוסיה, מסדר הניצחון. זה היה ניסיון לשנות את מהלך ההיסטוריה.
  כאילו, אני אתייחס לאולג ריבצ'נקו בחביבות, והכל יהיה נהדר! במקביל, אעניק גם לו וגם למרשל את התואר של הפדרציה הרוסית!
  כבר ידועים הנתונים הראשונים מסקרי המנהלים , האומרים שלזלנסקי יש למעלה משמונים אחוז.
  וזרימת המידע לא תיעצר...
  מדבדב עדיין לא מתכוון להצביע. עובד. כאן הוא מוציא צו המקנה לוולדימיר וולפוביץ' דרגת גנרל בצבא. כאילו, תהיה נאמן לי.
  למרות שז'ירינובסקי, כך נראה, כבר עבר לצד השני.
  לב לשצ'נקו הפך לשר ללא תיק. אבל זה כבר לא משנה.
  יש אי שקט בסין. העם רוצה דמוקרטיה - נמאס לו מהעריצות! האדם אינו חי על לחם בלבד!
  אני רוצה להגיד לא לבוס שלי! כמה זמן אפשר לשמור על משמעת עם מקל במאה העשרים ואחת?
  דברים לא הלכו טוב בסין. אי אפשר לעקוב אחר פסי הקומוניזם ולבנות קפיטליזם ללא הגבלת זמן. יש צורך בכמה שינויים. וההנהגה שמרנית מדי.
  בנוסף, הבורגנות החדשה רוצה דמוקרטיה והפסקת האכזריות המשטרתית.
  גם למיצוי דרכי העבודה המיושנות הייתה השפעה! אין רצון להיות גלגלי שיניים במערכת. כן, בסין בימי ראשון, מהומות משמעותיות מטלטלות את המערכת.
  ובארצות הברית, לאישה יש את הסיכוי הגדול ביותר להיות נשיאה. עם זאת, הפופולריות של פלויד החלה פתאום לצמוח מייוות'ר . המתאגרף הבלתי מנוצח הזה כבר טיפס לראש הרייטינג.
  כנראה שארצות הברית החמיצה ניצחונות חדשים ולא רצתה לא רפובליקני ולא דמוקרט על כס המלוכה. וגם פלויד מגניב!
  ואז יהיה דיון נוסף בטלוויזיה.
  זה כבר יום ראשון בערב. הקלפיות ייסגרו בקרוב.
  ברגע האחרון הופיע סוף סוף מדבדב. הוא זרק את הפתק בחיפזון לקלפי ויצא בלי לומר מילה. השעון צלצל וההצבעה הסתיימה.
  לעת עתה עזב הנשיא מדבדב את הקרמלין והלך למעונו ליד מוסקבה.
  יש שתי בנות איתו בבקתה. לפחות קצת בידור.
  נטשה, שישבה מימין, שאלה:
  - נו, מה עם דימה? עכשיו הם יכריזו על הכישלון האחרון שלך!
  מדבדב ציין:
  - יש עוד חודשיים לפני ההשבעה. אז בינתיים אני עדיין הכל, וזלנסקי הוא רק נשיא אוקראינה!
  אלנקה, שישבה על יד ימין, העירה:
  - ואפשר לזרז את ההשבעה! הכוח שלך, דמיטרי אנטולייביץ', נגמר!
  מדבדב שאל בתחינה:
  אבל אתן יכולות לעשות את זה!
  נטשה קימטה את מצחה ושאלה:
  - מה אנחנו יכולים?
  מדבדב אמר בביטחון:
  - תתערבו בטקס ההשבעה!
  נטשה צחקה וענתה:
  - ואיך?
  הנשיא בפועל הגיב בנחישות:
  - כאילו אתה לא מכיר את עצמך!
  נטשה ענתה בכעס:
  - לא נהרוג את זלנסקי!
  מדבדב התנגד מיד:
  - ובכן, למה להרוג את זה! רק תוודא שהוא מוותר בעצמו על הכתר!
  . פרק מס' 4.
  הבנות ציחקקו פה אחד...
  אלנקה שאלה בחיוך:
  - מה אתה מציע להשתמש בהיפנוזה?
  דמיטרי אנטולייביץ' הנהן:
  - זהו זה! אתה יכול לעשות את זה!
  נטשה ענתה לחברתה:
  - אנחנו יכולים, אבל אנחנו לא רוצים!
  מדבדב הופתע:
  - למה זה?
  נטשה ענתה בכנות:
  - זלנסקי הוא הנבחר! ואתה, דמיטרי אנטולייביץ', לא מסוגל לשלוט במדינה!
  אלנקה הוסיפה בזדון:
  - וזה די ברור לכולנו!
  מדבדב ציין בזעם:
  - אתה לא מבין שנהפוך למושבה של המערב?
  אלנקה ענתה בביטחון:
  - אדרבה, המערב יהפוך למושבה שלנו!
  נטשה הוסיפה בציניות:
  - ואתך, מישה, רוסיה ממילא לא תהיה נהדרת!
  מדבדב גרגר:
  - אתן לך את מסדר הניצחון, מסדר אנדרו הקדוש הראשון, מסדר ניקולאי השני, וכוכב זהב ביהלומים...
  נטשה צחקה והעיר:
  - או אולי אנחנו בעצמנו יכולים להיות נשיאים ולתת לעצמנו שלוש מאות פקודות?
  אלנקה ציינה:
  - אנחנו יכולים להפנט אותך ולהפוך לגנרליסימוסים.
  נטשה ציחקקה וציינה:
  - או אולי supergeneralissimos !
  הבנות פרצו בצחוק...
  אלנקה שרה:
  - ולפעמים אפילו האויב צעק,
  מסתיר את הפחד - שאני מלך!
  נטשה חשפה שיניים וצייצה:
  - אני לא אוהב תיאטראות וזירות,
  שם, מיליון מוחלפים ברובל...
  למרות שיש שינויים גדולים לפנינו -
  אני אוהב את בלובוג וסטלין!
  והילדה השתמשה באצבעותיה החשופות כדי ללחוץ את אפו של הנשיא המפסיד.
  המספרים כבר פורסמו מהמזרח הרחוק. 91 אחוזים לזלנסקי, 7.5 אחוזים למדבדב, הנהגה בטוחה של נשיא אוקראינה.
  אלנקה גם משכה את אוזנו של מדבדב באצבעותיה החשופות ולחשה:
  - נו, מה עם הנשיא לשעבר, הפרסים שלך עזרו לך?
  מדבדב אמר במאמץ:
  - אני עדיין לא אקס! לפני ההשבעה, האמיתי!
  הילדה צרחה:
  - תהילה למלך החדש!
  בנות המכשפות סירבו לעזור למדבדב כקלף המנצח האחרון שלהן. ועכשיו, בזמן שהנשיא בפועל עדיין ניסה למצוא דרך לצאת ממצב חסר סיכוי.
  אולי להשפיע על בית המשפט העליון לבטל את תוצאות הבחירות לנשיאות רוסיה? זה נראה כמו פיתוי גדול. אבל במציאות הסיכויים נראו קלושים.
  מה אם נוציא צו ונציע לכל שופט מיליארד דולר? אחרי הכל, הוא הנשיא ויש לו כוח שאפילו צארים לא חלמו עליו! ליתר דיוק, הנשיא בפועל. ואכן, אם תציע מיליארד דולר שלם, השופטים לא יתנגדו.
  למה לבזבז זמן על זוטות?
  הנתונים הועברו ברדיו. בעוד שלזלנסקי היו תשעים אחוז, ובנוסף באוקראינה היה צפוי שהוא יקבל כמעט מאה אחוז. אולי באזור החגורה האדומה, בגלל הפלירטוט של מדבדב עם הקומוניסטים, יהיו קצת יותר, היו כמה סיכויים בקווקז. נכון, נראה שרמזן קדירוב החליט לקחת את הצד המנצח. אתה עדיין יכול להרוויח כסף בצבא, למרות שלצבא אין רצון מיוחד לשרת, לנשיא הנופל אין רצון.
  באופן כללי, לאחר הסיבוב הראשון, כוחו של מדבדב נחלש. ואם הוא עדיין יכול לחלק פרסים, אז אחרת התעלמו ממנו יותר ויותר.
  דמיטרי מדבדב הגיע למשרדו וניסה ליצור קשר עם הבנק המרכזי. המלווה חיבר אותו באי רצון.
  הנשיא בפועל דרש להקצות לו כסף לצרכים דחופים.
  ראש הבנק המרכזי מסר בתגובה:
  - לא אעשה דבר עד שאקבל אישור מהנשיא החדש זלנסקי.
  מדבדב שאג:
  -אתה משוגע? אני עדיין נשיא ההשבעה של החדש! אם כן, אז אתה חייב לציית לי!
  ראש הבנק המרכזי ציין:
  - לפי החוקה אינני מציית לך! ובכלל, למה אתה צריך כסף?
  מדבדב ענה בחיוך:
  - האם אתה צריך מדינות למקרי חירום?
  ראש הבנק המרכזי הגיב בנימה חמורה:
  - אתה רוצה לברוח?
  מדבדב נבח:
  - אני אעצור אותך עכשיו! הצבא מציית לי! ז'ירינובסקי הנאמן איתי!
  ראש הבנק המרכזי ציין:
  - זה תמיד לוקח את העוגה! ובמוסקווה יותר מתשעים אחוז הם לזלנסקי. הכוח שלך הוא על מישה!
  מדבדב שאג:
  - אבל שלך לא התחיל!
  והוא ניתק. עכשיו המצב נעשה קשה. כוחות הביטחון עומדים לסרב לציית. כן, ז'ירינובסקי הוא שועל. האם היה כדאי למנות אותו לשר הפנים? תן את הפקודה לכוחות המיוחדים. או שננסה בכל זאת להשתמש בדומא הממלכתית?
  ברור שזלנסקי יקיים בחירות חדשות, וסגנים רבים לא יקבלו את המנדטים שלהם. ליתר דיוק, כמעט הכל.
  צריך כאן משהו אחר. אבל לא סביר שדומא המדינה תצא נגד העם. והצבא לא יתמוך בהפיכה צבאית מוחלטת. הגנרלים ברוסיה אינם מהסוג שיוצא למלחמת אזרחים.
  נותר רק דבר אחד - לבטל את הבחירות לנשיאות בבית המשפט. זו ההזדמנות הלגיטימית היחידה להאריך את ייסוריך. אבל סביר להניח שזה רק יוארך. לא סביר שלמדבדב יש סיכוי ממשי להיבחר מחדש. למעשה, האנטי-רייטינג שלו הוא אדיר, אפילו גרוע מזה של פטרו פורושנקו.
  מדבדב חשב גם על אפשרות אחרת. למשל לחסל פיזית את זלנסקי? אבל זו עבריינות מוחלטת. להתכופף ככה? יתר על כן, זה יקלקל את מדבדב. ובמקרה הטוב זה ייתן דחייה. כי העם לא יסלח למדבדב על כישלון כה ענק בבחירות.
  לא, דמיטרי אנטולייביץ' לא יצליח. בלי לאסוף אפילו עשרה אחוזים מהקולות בבחירות, הוא בהחלט לא יישאר בשלטון.
  מדבדב ניגש לבר. הוא פתח אותו, הוציא בקבוק ומזג לעצמו קוניאק.
  יקר - "נפוליאון", מיושן מאתיים שנה!
  הנשיא בפועל שתה כוס. אחר כך נשנשתי את השני עם לימון.
  הבטן שלי הרגישה חמה יותר והמחשבות שלי רצו מהר יותר. לאחר הכוס השלישית, מדבדב חייך והתיישב על כיסא. קצת התעודד. בעצם, למה הוא צריך את הכוח הזה? אחריות מלאה. לא דקה של זמן פנוי, לא שנייה של שלווה. תמיד בתנועה, תחת מעקב של מצלמות וידאו. אתה מפחד להגיד יותר מדי.
  יש הרבה עבודה, אבל אין תענוג.
  ואני רוצה לשכב במיטה עם בחורה. לשחק מלחמה במחשב.
  למעשה, הנה אתה הנשיא, אבל כדי להתחיל מלחמה אמיתית תחשוב פעמיים. כך טראמפ האימתני לא העז לתקוף את איראן.
  אפשר לדבר הרבה על מלחמה, אבל בעצם להחליט עליה זה לא קל!
  אבל תילחם במשחק, תילחם בעצמך!
  מדבדב התיישב ליד המחשב. הדלקתי את מלחמת העולם השנייה האהובה עלי. הוא לא היה מסוגל לשחק בו הרבה זמן. כאן, כדי לא להתאמץ יותר מדי, אתה משתמש בקוד של הרמאי. ככה...
  ואז אתה רץ דרך הטכנולוגיה בקצב הוריקן. וכבר יש לך IS-7, שאתה משגר בגדודים, ורק T-1 נגד הגרמנים. יש הבדל ניכר בחוזק ובאמצעים.
  מדבדב, שכמעט מעולם לא שתה, גם בגלל בריאות לקויה, התעודד באופן ניכר.
  כך זורקים על האויב את הטנק היקר והכבד ביותר של מלחמת העולם השנייה, IS-7. ואתה שוברת את זה בלי הרבה קושי. המלחמה נמשכת בקלות ובניצחון. אתה משתלט על עיר אחר עיר.
  באופן כללי, כמובן, סטאלין הנהיג היטב את המדינה, והצליח להביס את הרייך השלישי תוך פחות מארבע שנים. פוטין נלחם עם דאעש זמן רב יותר. אבל לגרמנים יש טכנולוגיה מאוד מגניבה.
  במשחק, למשל, הטנק הגרמני E-75, רק ה-IS-7 הסובייטי יכול להילחם נגדו על בסיס שווה, כל שאר הטנקים נכנעים. ל-E E-75 יש שריון חזק מאוד. אפילו האקדח עדיף על IS-7 הסובייטי וקרוב בכוח ההרס.
  והגרמנים תכננו להפוך את הטנק הזה לטנק העיקרי שלהם ב-1945. מה עם שלנו?
  מדבדב נאנח... הם לא הצליחו להכניס את ה-IS-7 לייצור המוני בתקופה שלאחר המלחמה. אז המלחמה נמשכה יותר, אף אחד לא יודע מי עוד ניצח.
  דמיטרי אנטולייביץ', שיכור, שר:
  - אני אוהב את זה, אחים, אני אוהב את זה! אוהבים לחיות, אחים! והאתמן שלנו אינו צריך לטרוח.
  מדבדב נרדם תוך כדי משחק. זה מרגיע...
  ולמחרת נודעו התוצאות הסופיות של הבחירות לנשיאות.
  כמעט 92 אחוז מהמצביעים הצביעו לזלנסקי יחד עם אוקראינה, ו-6.7 אחוז למדבדב. כך התרחש ניצחון הניצחון של זלנסקי.
  חגיגות ושמחות החלו בארץ. לבסוף, חיים חדשים, כפי שנדמה היה לרבים, מתקרבים.
  לעת עתה, דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב מכהן כנשיא במהלך ההשבעה.
  והוא בירך, כמובן, את הזוכה. לאן אתה יכול ללכת? ואין מה לספור שישה אחוזים.
  שר הפנים ולדימיר ז'ירינובסקי, לעומת זאת, ביקר את מדבדב וניחם אותו:
  - הצבעתי לך דמיטרי אנטולייביץ'!
  הנשיא בפועל השיב בשקט:
  - תודה!
  ז'ירינובסקי הציע:
  אולי כדאי שנכניס אותך לבכורה?
  מדבדב הניד בראשו הצבוע:
  - אני לא חושב שאחרי תבוסה כזו בסיבוב השני, יתנו לי את ראש הממשלה. זה כבר לא יהיה פוליטיקלי קורקט.
  ז'ירינובסקי ציין באופן הגיוני:
  - בכל מקרה, צריך להיות מישהו מרוסיה במקומך. אז מי אם לא אתה?
  מדבדב הציע:
  - סביר להניח, אנדריי נבלני!
  ז'ירינובסקי חשף שיניים ונהם:
  - אנדריי נבלני? שזה לא יקרה!
  מדבדב משך בכתפיו והעיר בבלבול:
  -לאן אתה הולך?
  ז'ירינובסקי צעק:
  - כן, אני אעצור את כולם!
  מדבדב הניף את ידו:
  - מספיק! נראה שזמננו נגמר! אני נוסע לחופשה באיים הקנריים. מה אתה הולך לעשות?
  ז'ירינובסקי, מצמצם את עיניו בערמומיות, ענה:
  - לדול למען האינטרסים של חבריך! עד שזלנסקי נכנס לתפקידו כנשיא רוסיה ואוקראינה!
  מדבדב העיר בצער:
  - לצערי, זה לא כל כך פשוט... אז יפשיטו ממך שלושה עורות!
  ז'ירינובסקי, צמצם את עיניו בערמומיות, שאל:
  בבקשה הפוך אותי למרשל של הפדרציה הרוסית! ובכן, מה זה שווה לך!
  מדבדב חשב כמה שניות, ואז הכריז:
  - בסדר גמור! אני אעשה לא רק אותך מרשל, אלא גם אחזיר את בריה לדרגת מרשל! זה יהיה הוגן!
  ז'ירינובסקי הנהן בהסכמה:
  - ביחס לבריה, כן!
  מדבדב צמצם את עיניו ושאל:
  - וביחס אליך?
  ז'ירינובסקי ענה בכנות:
  - והתייחס אליי כמלך! אני מתגמל את מי שאני רוצה!
  מדבדב הנהן בהסכמה:
  - כן, כך יהיה!
  והוא ציווה להכין את שתי הגזירות על הענקת דרגות המרשלים.
  הנשיא בפועל של רוסיה התעודד. במחשבה שעכשיו הוא יכול ליהנות לגמרי ממשחקי מחשב.
  וכיף מאוד לשחק בהם...
  אבל באמת, למה שהנשיא יעשה משהו אחר? עכשיו הטכנולוגיה התפתחה כל כך הרבה שאתה יכול להיות כל אחד. אפילו על ידי ה' אלוהים. ובמיוחד במשחק ליצור יקומים.
  לדוגמה, בלשכת הנשיא בפועל יש מספר רב של משחקים שונים, כולל המודרניים ביותר.
  מדבדב מחליט לשחק משחק אסטרטגיה בזמן אמת. גרמניה בשנת 1939. ובכן, למה אתה משתמש בקוד של נוכל? אתה מוסיף לעצמך חמשת אלפים פנתרים, שלושת אלפים טייגרים ועשרת אלפים פוק-וולפים. ואתה פורס את הכוחות האלה נגד האויב. ואתה תוקף את פולין, שאין לה אפילו עשירית מכוחות כאלה.
  והמלחמה נמשכת כרצונך, במטרה אחת ובניצחון. מדבדב, למען האמת, הוא כובש ענק כאן. הוא מועך את האויב כאילו כותש שזיפים במכבש.
  פולין הושטחה בקלות ובמהירות יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. אתה תוקף את צרפת. אתה משגר לעברה עשרת אלפים טנקי E-75 באמצעות קוד נוכל. בואו נודה בזה, מכוניות מפוארות. שהם בלתי פגיעים לחלוטין לתותחים צרפתיים, אבל קטלניים למרחקים ארוכים. הם מפילים רכבי אויב.
  מדבדב אפילו קופץ משמחה. כמו במשחק, הוא זז מהר, וכבר לוקח את פריז... ואז מה עם זוטות? בואו נשתלט במקביל על ספרד, כדי שפרנקו לא יתעצבן יותר מדי .
  ובשביל ההתקפה על גיברלטר נשתמש במטוסי סילון. לאן ילכו הבריטים?
  כמובן שבמקביל אנו משתמשים בכספים לבניית ספינות קרב ונושאות מטוסים. אז יהיה קשה לבריטניה. הנה מאה נושאות מטוסים ומאתיים אוניות קרב. זה יהיה כוח אדיר.
  ואז יש את ספינות הנחיתה. אתה גם מייצר טנקים מסדרת "E"-U, אבולוציה נוספת של "E". כאן אתה זורק טנק "E"-50-U, מכונה כזו שאתה לא יכול לחדור אליו מכל זווית.
  ותן לה לייסר את הבריטים. הנה שתי בחורות יפות בתוך טנק כזה קורצות לנשיא הפועל בפועל של רוסיה.
  מדבדב נושף להם נשיקה בתגובה.
  ככה נשחק...
  והטנקים האחרונים מתקרבים ללונדון. ובלי טקס הם לוקחים את בירת אנגליה.
  מדבדב שר:
  - העולם משעמם! כולנו נאכל את החתול!
  זה, כמובן, מעניין וקל לשחק. לקחתי את קוד ההונאה וחותמת מה שאתה רוצה. אז אתה כובש את הבלקן ונוסע לאפריקה. אתה גם חותמת, וגם חיל רגלים. אתה עושה חיילים, אם רק היה לך כסף. וגם השטח שנכבש נותן כסף. ובכן, נסה את זה, הסתובב באפריקה.
  ברית המועצות עדיין פותחת את החזית. שלושים וארבע נגד סדרת ה-E-50-U, שעליה הוטבעו עוד עשרת אלפים. אם ה-E-50 הוא רכב עם שריון בערך כמו ה-Tiger-2, רק השיפוע הרציונלי גדול יותר, והחימוש קצת יותר חזק והמנוע חזק יותר. ה-E-50-U, עם משקל שווה, דומה ל-T-64 הסובייטי, ואפילו בעל מנוע טורבינת גז חזק יותר.
  כן, הכוחות אינם שווים. כאן נלחמים דורות שונים של טנקים.
  ומדבדב, כמובן, דוהר על סוס שחור.
  הכוחות, כמובן, אינם ברי השוואה. אתה יכול גם להוסיף את ה-E-75-U, זוהי מכונת הרג סקוואט, בלתי חדירה אפילו על ידי רובי ספינה.
  ואיך הוא ירמוס את עצמו. שום דבר לא יכול לעצור את זה.
  מדבדב משחק כמו ילד קטן. אה, בסדר, אז איך. ואף אחד לא משתוקק לראות אותו. הוא הפסיד והנשיא בפועל נשכח.
  כולם אוהבים רק מנצחים.
  דמיטרי אנטולייביץ' שר:
  ואנחנו מתריסים נגד הסערות,
  ממה ולמה...
  לחיות בעולם ללא הפתעות,
  זה בלתי אפשרי לאף אחד
  שיהיה בהצלחה, כישלון,
  כל הקפיצות, למעלה ולמטה,
  רק כך, ולא אחרת,
  רק כך, ולא אחרת!
  תחי ההפתעה!
  הַפתָעָה! הַפתָעָה!
  תחי ההפתעה!
  הַפתָעָה! הַפתָעָה!
  תחי ההפתעה!
  ומדבדב נעשה עליז יותר. כעת חייליו כבשו את אוקראינה, בלארוס, ומתקרבים ללא רחם למוסקבה!
  הנשיא הרוסי לשעבר אומר:
  - שהחיים שלנו הם משחק!
  וכובש בסערה את בירת ברית המועצות. כמובן, נגד צבא 1941 יש לו טנקים עם מאפיינים משנות השישים ואפילו השבעים, והעיקר שיש הרבה כאלה.
  מדבדב קורץ לעצמו... הבירה מוסקבה נכבשה. ועכשיו אתה יכול להשתלט על הקווקז... ובמקביל, להשתלט לעצמך על דרום אפריקה. ויעבור לארגנטינה.
  ומשם לתקוף את ארה"ב. הוא מפקד מגניב. האויב מפגר מאחור הן בכמות והן באיכות הכוחות.
  מדבדב שר בהתלהבות:
  - נצא באומץ לקרב! על כוחם של הסובייטים! ואנחנו נמחק את כולם לחרא במאבק על זה!
  מדבדב נלקח זמנית מהמשחק. שר ההגנה הרוסי, שהחליף את שויגו טרובצקוי, התקשר. הוא שאל את הנשיא שעדיין פועל:
  - מתי נשבע למנהיג החדש?
  מדבדב ענה בתמציתיות:
  - איפה זה צריך להיות, בטקס ההשבעה!
  טרבטסקוי ציין:
  - הנשיא החדש של מדינה מאוחדת רוצה להשרות בשבוע הבא. כדי שלא יהיה להם זמן לגנוב!
  מדבדב נבח:
  - זה לא לפי החוקה והחוקים שלנו!
  טרבטסקוי ציין:
  - וילצין אימץ חוקה זו שלא לפי החוק והחוקה הישנה. למעשה, רבים חשבו שפוטין יציע חוקה חדשה, אבל איכשהו זה לא קרה!
  מדבדב ציין:
  - זה לא הרעיון הטוב ביותר עבור כל נשיא חדש לאמץ חוקה חדשה!
  טרבטסקוי התנגד:
  אבל פוטין יכול! הוא היה מגניב יותר מילצין, ואתה, דמיטרי אנטולייביץ'!
  מדבדב הנהן והסכים:
  - מגניב יותר והכי חשוב יותר מזל! בלי פוטין הכל השתבש, וזלנסקי תפס את השלטון ברוסיה.
  טרבטסקוי ציין:
  - וללוקשנקו הייתה הזדמנות, אבל הוא החמיץ את זמנו. היינו צריכים לזוז מהר יותר!
  מדבדב ציין באופן הגיוני:
  - לוקשנקו פחד מבחירות תחרותיות ברוסיה. וזלנסקי לא היה לוקח את הסיכון אם לבו של פוטין לא היה יכול לעמוד בזה. ניהול המדינה כל כך ידנית שרוף! פוטין בהחלט נשרף בעבודה!
  Trubetskoy הציע:
  - נו, אז אנחנו צריכים לקבל את ההשבעה במועד מהיר יותר או לא?
  מדבדב ענה באומץ:
  - עשה כרצונך! לא אכפת לי יותר! אני אפרוש לפנסיה מכובדת ואחיה להנאתי. אולי אני אטייל מסביב לעולם! כבר הייתי גם נשיא וגם ראש ממשלה במשך תקופת שיא עבור רוסיה! כמה זמן אתה יכול לדבוק בכס המלכות?
  טרבטסקוי הסכים:
  - ובכן, אם כן, אז יבואו שינויים! מה לעשות עם שויגו?
  מדבדב הגיב בקרירות:
  - תן לו לנוח! הפנסיה של המרשל גדולה. תן לו לטייל מסביב לעולם. הרשתי לך רכוש בחו"ל!
  טרובצקוי הנהן והעיר:
  - פוטין בודד את רוסיה מהעולם! אמנם התאבלנו במילים בעומק נפשנו, אך שמחנו על מותו! לגבי זלנסקי, נראה! רבים מאיתנו רצו הזמנות כמו במערב. קבלו כמו בארה"ב, אבל תעבדו... כמו בברית המועצות!
  מדבדב ציין:
  - ובכן, תחת סטאלין עבדו הפקידים באינטנסיביות! אל תחשוב שהם היו מלאים בדבש!
  טרובצקוי שאל:
  - מה תעשה?
  מדבדב נזכר:
  - הייתי נשיא, ואני אפרוש מתפקיד הנשיא. היא גדולה... ואני אהנה מהחיים! אחרת למה לי לעבוד!
  טרובצקוי נזכר:
  - זלנסקי יכול לתת לך את תפקיד היועץ אצלו!
  מדבדב הניף את זה:
  - אה! הוא מספיק חכם בלי עצתי! בקיצור - בצעו את ההשבעה! דמיטרי אנטולייביץ' שלח את שלו!
  טרבטסקוי הסכים:
  - חנוכה כן!
  מדבדב ניתק. החלטתי לסיים את המשחק. משהו שלא היה לי זמן אליו קודם. ולפחות לרסק נפשית את ארצות הברית.
  או ליתר דיוק במשחק. עם זאת, שרמן האמריקאי חלש מול ה-E-75-U. אבל לארצות הברית יש הרבה מטוסים, גם אם הם לא חזקים כמו מטוסים גרמניים.
  אבל האיכות, כמובן, אינה זהה! הקראוטים צוברים תוצאות אינטנסיביות. במיוחד הטייסים: אלבינה ואלווינה! ואלה הן בנות הנבדלות בלהט האדיר שלהן.
  מדבדב מתקדם לאמריקה מדרום. ובאותו הזמן הטנקים שלו נעים ברחבי סיביר. הוא נהנה. אגב, למה לא לכבוש עדיין את יפן? במשחק הזה אתה יכול גם להרוג את בני בריתך. אסטרטגיה מתקדמת. החל את הקוד של הרמאי ותהיה חזק יותר מיריבך גם בכמות וגם באיכות. לא מלחמה, אלא הנאה צרופה. הנה מכונות הסילון חסרות הזנב, האמריקאים אפילו לא מצליחים להדביק את הפער.
  ליתר דיוק, להגיע לשם. ולהשתמש בטילים מבוקרים רדיו! ולהציק לאמריקאים. מדבדב מאוד אוהב את המשחק הזה. ולהזיז את הכוחות. מקסיקו נלקחה. ערים אמריקאיות נופלות בזו אחר זו. כזה תענוג.
  ובמזרח, טנקים מסדרת "E"-U נכנסים להודו. אבל למה הבריטים יכולים להתנגד להם? יתרה מכך, הרייך השלישי כבר צבר משאבים והוא מייצר את הטכנולוגיה המודרנית ביותר ללא קוד נוכל.
  אבל מדבדב החליט לשדרג מעט את הפנתר. הנה ה"פנתר" הקונבנציונלי הראשון - שריון קדמי של 80 - 110 מ"מ, שריון צד של 50 מ"מ, תותח 75 מ"מ, אורך קנה של 70 EL, מנוע של 650 כוחות סוס. הנה ה"פנתר"-2 עם שריון חזיתי מ-120 עד 150 מילימטרים, דפנות 60 מ"מ, תותח 88 מ"מ עם אורך קנה של 71 EL, ומנוע של 850 כוחות סוס. כן, מכונית רצינית. והוא כבד יותר לא בארבעים וחמש, אלא בחמישים טון ויש לו צללית קצרה יותר.
  אבל "פנתר"-3. שריון חזיתי מ-150 עד 200 מילימטרים, דפנות של 82 מילימטרים, אקדח של 88 מילימטרים באורך קנה של 100 EL ומנוע של 1200 כוחות סוס - משקל 55 טון. מסכים, מכונית כזו היא בכלל סופר נגד השרמנים.
  אבל יש "פנתר"-4. יש לו שריון חזיתי מ-200 עד 250 מ"מ במדרונות, ושריון צד של 160 מ"מ. אקדח 105 מ"מ באורך קנה של 100 EL. זו כבר מפלצת במשקל 65 טון ובעלת צללית נמוכה. מנוע טורבינת גז של 1500 כוחות סוס. כמובן, פיתוח סדרתי מצוין, המסוגל להילחם אפילו עם IS-7 הסובייטי. יתרה מכך, ה-IS-7 לא יוצר בייצור המוני.
  אבל יש מכונות חזקות יותר. הפעלת "פנתר"-5, גוף שריון חזיתי 250 בזווית 45 מעלות, מצח צריח 300 מ"מ בזווית, צד 210 בזווית, תותח 128 מ"מ ב-100 EL, משקל טנק מתקדם יותר 75 טון, 2000 כוחות סוס כוח טורבינת גז מנוע . מכונה עדיפה על כל הדגמים הסובייטים והאמריקאים. מסוגל לחדור ל-IS-7 ממרחק לחימה ולעמוד במכות חזיתיות. "פנתר"-5 היא בדרך כלל טכנולוגיה מעולה. לברית המועצות אין דבר חזק יותר מה-IS-7. ולגרמנים יש גם חמישה סוגי טייגרים.
  לאחר שכבש את רוב שטחה של ארה"ב, מדבדב החליט לגרש גם את הנמר. ובכן, "טייגר" הוא הראשון שכולם מכירים. השריון הקדמי הוא 100-110 מילימטר כמעט ללא שיפוע, ושריון הצד הוא 82 מילימטרים ללא שיפוע. והתותח 88 מ"מ, באורך קנה של 56 EL, הוא טנק ממש מיילל. שלא כמו "הפנתרים", שם רק הסדרה הראשונה נלחמה בפועל והיו דגימות מהשנייה. טנק "טייגר"-2 הידוע יותר בשם "הנמר המלכותי".
  שריון חזיתי: 120-150 מ"מ בחזית הגוף בזווית של 50 מעלות, 185 מ"מ בחזית הצריח בזווית קלה, ו-82 מ"מ בצד בזווית של 60 מעלות. הוא מוגן היטב במצח, מעט יותר טוב מהטייגר בצד, ויש לו תותח 88 מ"מ באורך קנה של 71 EL. מבין טנקי הייצור של מלחמת העולם השנייה, הטובים ביותר מבחינת חימוש והגנה חזיתית, משקל 68 טון, מנוע 700 כוחות סוס - חלשים למדי בביצועי הנהיגה.
  "טייגר"-3 הוא רכב עיצובי. שריון חזיתי הוא 150-200 מילימטר בזווית של 45 מעלות, חזית הצריח 240 מילימטרים בזווית. דפנות של 160 מילימטר עם מגנים משופעים. שלושה סוגים של כלי נשק שונים: תותח 88 מ"מ 100 EL, תותח 105 מ"מ 70 EL, ותותח 105 מ"מ 100 EL עם מנוע של 1000 1200 כוחות סוס. עם פריסה צפופה יותר ומשקל של 75 טון. כן, המכונית רצינית ומסוכנת מאוד. ושריון חזיתי "טייגר"-4 חזק עוד יותר 250 - גוף משופע ב-45 מעלות, מצח בשיפוע 300 מילימטר, צדדים 210 מילימטרים, רובה 128 מילימטר 100 EL אורך קנה, או 150 מילימטר אורך קנה 56 EL, משקל 185 EL , משקל 150 EL . מנוע טורבינת גז בכוח סוס. טנק חזק מאוד.
  אבל אפילו יותר מגניב הוא "טייגר"-5. שריון חזיתי: מצח גוף 350 מ"מ בזווית של 45 מעלות, מצח צריח 400 מ"מ בזווית של 50 מ"מ. הצדדים משופעים ב-300 מ"מ. אקדח 150 מ"מ 100 EL, או אקדח 174 מ"מ 70 EL, או אקדח 210 מ"מ 38 EL. משקל הוא 100 טון, מנוע טורבינת גז הוא 2500 כוחות סוס. המכונה החזקה ביותר לא תחדור אפילו ל-IS-7 ול-St. John's wort. זה יכול לשמש נגד אמריקה. אם כי יש לומר כי "טייגר"-5 אפילו לא היה בפרויקטים בהיסטוריה האמיתית. אבל זו לא אשמתו של אף אחד שהמלחמה הסתיימה כל כך מהר.
  אבל אפשר לשפר את משחק הטנק הוירטואלי.
  מדבדב החל להסתער על בירת ארה"ב וושינגטון ועל העיר הגדולה ביותר בניו יורק. כאן אתה באמת יכול לעבוד ולנצח.
  אם כי וירטואלית. כאן בוערת וושינגטון וטנקים גרמניים נוסעים לאורכה. ואף אחד לא יכול לעצור את טייגרס-5.
  מדבדב משלים מתקפה עיקשת על בירות ארה"ב וזה נראה כמו ניצחון. אבל יש גם יפן לפניה.
  . פרק מס' 5.
  מה עוד אני יכול לעשות במשחק? אבל משפחת הטנקים לב מעולם לא נכנסה לייצור. אלו באמת מפלצות כאן. אבל במלחמת העולם השנייה, המכונות הללו מסדרות מאוחרות יותר היו אפילו מיותרות. ועוד יותר נגד יפן עם הטנקים הקטנים והבינוניים שלה.
  אבל דמיטרי מדבדב החליט לגרש אותם קצת.
  הנה מיכל לב ראשון, הקיים רק בפרויקטים, ומגולם רק בחלקו במתכת. השריון הקדמי של הגוף הוא 120 מילימטרים בזווית של 45 מעלות, השריון הקדמי של הצריח 240 מילימטרים בזווית, הצדדים 82 מילימטרים, האקדח 105 מילימטרים, אורך הקנה 70 EL, כולו 80 טון, המנוע הוא 800 כוחות סוס. בכלל, מכונית שיכולה הייתה להופיע יחד עם הנמרים והפנתרים על בליטה של קורסק. עם נשק חזק מאוד לתקופתו והגנה מעולה על מצחי הצריח. אבל למרבה המזל היא לא הופיעה. רכב פרויקט "לב"-2. מצח הגופה נוטה ב-250 מילימטרים, מצח הצריח משופע ב-300 מילימטרים. הצדדים נטויים ב-200 מילימטרים. אקדח או 128 מ"מ 100 EL או 210 מ"מ 38 EL. משקל 100 טון, מנוע 1800 כוחות סוס. אין לו אח ורע בכוחו. עדיף על ה-IS-7, שיכול לפגוע בו רק בצד. אבל אז אתה נוסע הלאה, ו"אריה"-3 מופיע, גם הוא רודף אחרי מפלצת. שריון חזיתי של הגוף הוא 350 מ"מ, צריחים הם 450 מ"מ, עם שיפוע צד של 300 מ"מ במדרונות, תותח של 150 מ"מ ב-100 אל"ם, או 175 מ"מ ב-70 אל"ל, או 210 בגובה 56 אל"י, או משגר רקטות. ב-400 מ"מ. משקל 120 טון, מנוע 2500 כוחות סוס.
  כן, זה כוח אדיר.
  טנק "אריה"-4 הוא עוד מפלצת על . השריון הקדמי של הספינה הוא 450 מ"מ, השריון הקדמי של הצריח הוא 500 מ"מ. צידי הגוף והצריח משופעים ב-400 מ"מ. תותח 175 מ"מ ב-100 EL, תותח 210 מ"מ ב-70 EL, משגר רקטות 500 מ"מ. משקל המכונית הוא 150 טון, המנוע הוא 3500 כוחות סוס טורבינת גז. ממרחק רב הוא חודר לכל הטנקים, כולל IS-7 וה-T-93 האמריקאי. ואפילו תותחים ימיים לא יכולים לחדור אליו. זוהי מכונה חזקה, ועם תותח נוסף.
  אבל לב-5 החזק עוד יותר הוא מלך הטנקים. השריון הקדמי של הגוף הוא 600 מ"מ בזווית של 45 מעלות, הצריח בעובי 800 מ"מ, הדפנות 550 מ"מ בזווית. תותח 210 מ"מ ב-100 EL, תותח 300 מ"מ ב-70 EL, משגר רקטות 600 מ"מ. משקל המכונה הוא 200 טון, מנוע טורבינת הגז מפיק 5000 כוחות סוס. בלתי חדיר כמעט לכל סוגי הנשק, למעט טילים בעלי הספק גבוה , במיוחד רובים ופצצות בקליבר גדול. מסוגל לירות לעבר ספינות קרב ונושאות מטוסים. באמת סופר טנק.
  ובכן, בקיצור, יש מה לשחק. מדבדב מפעיל לחץ על יפן.
  אבל שוב מפריעים לו.
  מנהל ה-FSB מתקשר ואומר:
  - דמיטרי אנטולייביץ', תיתן כנס לעיתונאים?
  מדבדב קבע בהחלטיות:
  - עדיין לא!
  - למה?
  הנשיא בפועל הגיב:
  - יש לי זכות להתראיין או לא! אז החלטתי לא לתת את זה עדיין!
  מנהל ה-FSB הנהן:
  - אתה יכול להיות רגוע לעת עתה! הראיון לא ייעלם! אבל נחפש מקום אחר!
  מדבדב ציין:
  - כולם, התיישבו! אם כבר, הפנסיה של הגנרל שלך גדולה! אתה יכול לחיות בלי לעבוד!
  מנהל ה-FSB שאל בהפתעה:
  - לא חבל להיפרד מכוח עצום כזה?
  מדבדב ענה בכנות:
  - חבל, כמובן, אבל אדם נכנע לבלתי נמנע!
  מדבדב חזר שוב למשחק. הנשיא לשעבר של המדינה הגדולה והעשירה ביותר בעולם תפס סוף סוף את העניין. ולמה לא לשחק אם הם יכולים להסתדר בלעדיו עכשיו. למרות שהוא ראש המדינה בפועל.
  אבל איך אתה יכול להימנע מהפיתוי לחתוך את עצמך במשחק כזה? ובכן, כוחות גרמנים הגיעו לצ'וקוטקה. למרבה המזל, העברת ציוד במשחק היא הרבה יותר קלה מאשר במציאות. והם נוסעים לסין. ושם הם נכנסו לקרב עם היפנים. כמובן, באמצעות קוד ההונאה, מדבדב חילץ טנקי לב-5 והשליך אותם על הסמוראים. ואלה באמת מכוניות סופר קלאס.
  איך סמוראים נמחצים. אבל עדיין לא גבול השלמות.
  אבל מדוע, עד לסיום מלחמת העולם השנייה, אי אפשר להפעיל את הטנק הגרמני הכבד ביותר "עכבר" במפלסים?
  זו באמת חלוקה מחדש של השלמות וכתר היופי. ליתר דיוק, מה יכול לקרות אם ג'ינטומאניה תתפתח.
  מדבדב החל לגרש את העכברים.
  טנק העכבר, טנק שקיים למעשה במתכת, הכבד מבין אלו שממש התגלמו במתכת, נהג ואף נלחם. השריון הקדמי של ה"עכבר" הוא 150 מ"מ בתחתית הספינה, 200 מ"מ בחלק העליון של הגוף, 250 מ"מ בחזית הצריח, ו-210 מ"מ בצדדים. כפי שאנו יכולים לראות, הטנק, אפילו בגרסתו הראשונה, בלתי חדיר לכל הטנקים הסובייטיים הסדרתיים במצח ואפילו בצד. ה-IS-2 וה-SU-100 לא יכלו לחדור לטנק הזה מכל זווית. רק ה-IS-7 יכול היה ליצור בעיות עבור המאוס ולמעשה להילחם בטנק הזה. אבל ה-IS-7 הופיע רק לאחר המלחמה, ומעולם לא נכנס לייצור. וה"עכברים" יכלו להילחם בחזית כבר ב-1943. לטנק זה שני תותחים: קצר קנה 75 מ"מ ו-128 מ"מ 55 EL, המסוגל לחדור את כל הטנקים הסובייטיים מלבד IS-7 חזיתית. יתר על כן, ה-IS-2 ממרחק רב. היה גם תותח 150 מ"מ.
  "עכבר" שקל 188 טון והיה לו מנוע של 1250 כוחות סוס, וזה עדיין לא מספיק. בסך הכל, המכונית היא החזקה ביותר לתקופתה, ואין לה אח ורע.
  "עכבר"-2 הוא רכב מעוצב. יותר מושלם. בסיפור האמיתי, המכונית הייתה אמורה להיות נמוכה יותר בצללית וקלה יותר. אבל במשחק, כמובן, המכונית הפכה מושלמת יותר, נמוכה יותר בצללית, צפופה יותר בפריסה, אבל אפילו כבדה יותר. השריון הקדמי של גוף העכבר הוא 2,350 מ"מ. השריון הקדמי של הצריח הוא 450 מילימטרים. דפנות 300 מ"מ. התותחים הם 75 מ"מ ארוך קנה ו-150 מ"מ 70 EL, או הוביצר 210 מ"מ, או משגר רקטות 400 מ"מ. משקל 200 טון. מנוע טורבינת גז 2000 כוחות סוס.
  מכונת משחק "עכבר"-3. מושלם גם כן. השריון הקדמי של הגוף הוא 600 מ"מ, הצריח הוא 800 מ"מ, הצדדים הם 550 מ"מ. רובים 88 מ"מ 100 EL, ללחימה בטנקי אויב, ו-210 מ"מ 70 EL. או משגר רקטות 550 מ"מ. משקל המיכל הוא 250 טון, מנוע טורבינת הגז הוא 4000 כוחות סוס. הטנק כמעט בלתי חדיר עם כמעט כל כלי הנשק, למעט החזקים ביותר.
  "עכבר"-4 הוא אבולוציה חדשה של ג'ינטומאניה ומתקדמת יותר. השריון הקדמי של הספינה הוא 1000 מ"מ בזווית של 45 מעלות, השריון הקדמי של הצריח הוא 1200 מ"מ בזווית. הצדדים משופעים ב-850 מ"מ. חימוש: תותח 105 מ"מ 10EL ללחימה בטנקי אויב ודי מספיק כנגד כל סוגי הרכבים כמעט. נשק 300 מ"מ ב-70 EL, להשמדת ביצורים ומיותר לטנקים. או במקום זאת, משגר רקטות 750 מ"מ.
  משקל הרכב הוא 350 טון, וזה לא כל כך עבור שריון וכלי נשק כאלה. אפילו רובים של ספינת קרב לא יכולים לחדור חזיתית לרכב כזה. רק פגיעה ישירה מטיל שיוט חזק או פצצה גדולה מאוד יכולה להרוס מכונה כזו. מכל הזוויות הוא בלתי חדיר לכל הטנקים והתותחים המתנייעים של מלחמת העולם השנייה. המנוע הוא טורבינת גז של 6000 כוחות סוס.
  ובכן, "עכבר"-5 היא הרמה הגבוהה ביותר של הסדרה הזו. השריון הקדמי של מצח הגוף הוא 1600 מ"מ בזווית, מצח הצריח הוא 2000 מ"מ, הצדדים הם 1500 מ"מ בזווית.
  תותח 128 מ"מ עם 100 EL ללחימה בכל הטנקים, די מספיק מול כל המותגים כולל IS-7 ומשגר רקטות 900 מ"מ. רובים אחרים אינם מעשיים. יש תריסר מקלעים. משקל המיכל הוא 500 טון. מנוע טורבינת גז של 10,000 כוחות סוס. המכונית היא, נניח, השלמות עצמה. כמעט שום דבר לא יכול להכות לך במצח. סופר טנק...
  עם זאת, אם מישהו חושב שאי אפשר להמציא משהו יותר מגניב מ"עכבר"-5, אז זה בכלל לא נכון. הדמיון של מחברי משחק טוב על מלחמת העולם השנייה הוא בלתי מוגבל.
  לדוגמה, יש גם "עכברוש". בהיסטוריה האמיתית, הטנק הזה מחזיק בשיא הגודל בין כל רכבי הפרויקט, ואף התגלם בחלקו במתכת.
  לטנק "עכברוש" יש שריון חזיתי 400 מ"מ, וגם שריון הצד נוטה מעט. חימוש: ארבעה תותחי 210 מ"מ, או תותח 800 מ"מ אחד ושני הוביצרים 150 מ"מ, אחד עשר תותחי נ"מ. משקל הוא 2000 טון, למנועי דיזל הספק כולל של 10,000 כוחות סוס.
  טנק "ראט"-2 הוא אבולוציה של הרכב העיצובי עם פריסה מתקדמת יותר. חזיתית וכל שריון של 800 מ"מ, עם זווית גדולה של נטייה רציונלית. החימוש הוא תותח אחד בקוטר 1000 מ"מ וארבעה הוביצרים בקוטר 150 מ"מ, שישה עשר תותחים נגד מטוסים המסוגלים לירות לעבר מטרות קרקע ואוויר. משקל הוא 3000 טון, מנועי טורבינת גז, הספק כולל הוא 20,000 כוחות סוס.
  "Rat"-3 היא מכונה חזקה ומתקדמת עוד יותר. שריון 1200 - מילימטרים בזווית. חימוש: תותח 1250 מ"מ אחד ושישה הוביצרים 150 מ"מ. עשרים תותחים נגד מטוסים המסוגלים לירות הן לעבר מטרות אוויריות וקרקעיות. משקל 4000 טון, מנועי טורבינת גז, הספק כולל הוא 35,000 כוחות סוס.
  "ראט"-4 היא מכונה חזקה ומתקדמת עוד יותר. שריון של 1600 מ"מ בזווית. חימוש - תותח אחד 1600 מ"מ ותשעה הוביצרים 150 מ"מ, עשרים וחמישה תותחים נגד מטוסים המסוגלים לירות לעבר מטרות אוויר וקרקע. משקל 5000 טון, מנועי טורבינת גז, משופרים, הספק כולל של 50,000 כוחות סוס.
  "עכברוש"-5 הוא הטנק המגניב ביותר. שריון של 2500 מילימטר מכל הצדדים. חימוש: תותח אחד 2500 מ"מ. וחמישה עשר הוביצרים 150 מ"מ. ארבעים תותחים נגד מטוסים המסוגלים לירות לעבר מטרות אוויר וקרקע. משקל 10,000 טון. כור גרעיני כמנוע, הספק מעל 100,000 כוחות סוס.
  הטנק הוא בעצם הכי מגניב במשחק. ומבחינת משקל ושאר מאפיינים.
  ובכן, אתה יכול להפקיד את ההסתערות על טוקיו בידי "עכברוש"-5. נכון, זה כל כך יקר שצריך להריץ את קוד ההונאה כמה פעמים.
  אבל בסך הכל, מדבדב יכול להיות מרוצה. הוא שיחק ביסודיות.
  ולבסוף צפיתי ב-"Rat"-5 במציאות מדומה. איך לשחק בצורה לא ישרה.
  אבל אז הם מתקשרים שוב למדובב.
  הפעם סגן ראש הממשלה וממלא מקום ראש הממשלה הראשון הוא סילואנוב .
  הוא אמר בטון עצוב:
  - איבדנו את דמיטרי אנטולייביץ'! כמעט כל הקלפיות כבר נספרו!
  מדבדב העיר בשנון:
  - עדיף להפסיד טוב מאשר לנצח רע!
  סילואנוב הופתע:
  - איך זה אפשרי?
  מדבדב הסביר:
  - אם ויטלי קליצ'קו היה נבחר לראש עיריית קייב בפעם הראשונה, חזרתו לזירה לא הייתה מתקיימת. במקום אלוף גדול, ראש העיר יהיה מעשה צחוק!
  סילואנוב הסכים עם זה:
  - כן, אתה צודק, דמיטרי אנטולייביץ'! לקליטצ'קו היה יתרון להפסיד... אבל לצערי לא היה לך זכר ליתרון כזה!
  מדבדב שר בתגובה:
  אני חופשי, כמו ציפור בשמיים,
  אני חופשי, לאחר ששכחתי מה פירוש הפחד...
  אני חופשי כמו הרוח הפרועה
  אני חופשי במציאות, לא בחלום!
  סילואנוב מלמל:
  - כן, אתה רק משורר דמיטרי אנטולייביץ'! אפשר לכתוב עליך פסוקים!
  מדבדב ענה ברצינות:
  - בכל מקרה, עכשיו אני יכול לעשות ברוגע את הדבר האהוב עלי - לשחק משחקי מחשב! ולפני כן, כבר עשרים שנה שיכולתי להרשות לעצמי את זה רק בהתקפים!
  סילואנוב מלמל בעייפות:
  - במשחקים?
  מדבדב אישר:
  - בדיוק משחקים! וזה יהיה שימושי עבורך ללמוד איזו אסטרטגיה צבאית-כלכלית!
  סגן ראש הממשלה הראשון העיר באי רצון:
  - אני מעדיף תרגול!
  מדבדב סינן בתגובה:
  - המציאות הרעה ארורה, היא יכולה לשגע אותך!
  סילואנוב ענה בקרירות:
  - רוצים לברוח מהמציאות עם עולם המשחקים? ראוי לשבח!
  הייתה אירוניה בדבריו של ממלא מקום ראש הממשלה.
  מדבדב אמר:
  - תן לי לתלות גם לך את הכוכב של גיבור רוסיה!
  סילואנוב ייעץ:
  - תלה את עצמך, אדוני הנשיא!
  מדבדב ציחקק והשיב:
  - אולי זה רעיון טוב! אחרת, פוטין זכה רק לאחר מותו!
  ממלא מקום ראש הממשלה מסר בתגובה:
  - תודה, אדוני הנשיא!
  מדבדב המשיך במנגינות:
  - לעיניים ריקות מטופשות...
  סילואנוב שר יחד:
  - על זה שהכל אפשרי...
  מדבדב סיים:
  - אבל אתה לא יכול לחיות!
  ממלא מקום ראש הממשלה מסר בתגובה:
  אבל ברצינות, סביר להניח שהם יסירו אותי! נראה שנצטרך לטרוף!
  מדבדב הגיב בקרירות:
  - יש הרבה מקומות על פני כדור הארץ!
  סילואנוב הנהן וגרגר:
  - בקיצור, אדוני הנשיא, הבטחת לי כוכב גיבור!
  מדבדב צעק בכל ריאותיו:
  - הכן גזירה!
  הביאו לו נייר פרס נוסף. כאילו, תכתוב את הנשיא בפועל.
  במקביל, מדבדב העניק אותה לחבורה של אנשים. הכירו את שלנו!
  אה, זה כבר מאוחר מאוד, והנשיא בפועל של רוסיה נרדם.
  הוא חלם על היסטוריה אלטרנטיבית אחרת. הצבא הצארי, בראשות קורופטקין, נלחם לשחרר את פורט ארתור. אבל מדבדב עצמו הופיע על רובוט קרבי, עם לייזרים וקונכיות תרמוקוורק בגודל של זרע פרג, אבל קטלני כמו הפצצות שהוטלו על הירושימה.
  ואיך מדבדב יכול להילחם ביפנים עם הרובוט הקרבי שלו? איך סמוראים נקרעו, באלפים. ואיך הלייזרים והבלסטרים נכנסו לשימוש.
  והם טבחו ביפנים, במיוחד הם טבחו בהם. וניסר אותו לחתיכות. וזה הרס את השורות שלהם.
  מדבדב, שאיבד את כסאו, מצא הנאה בקרב. הוא מכסח את הסמוראים האלה שהעזו לזעזע את כס המלוכה הקדוש.
  אבל האם זה באמת רע, נניח בכנות, בכנות, זה היה תחת הצאר?
  שאלוהים יעניק לכל מדינה צאר כמו ניקולאי השני. זו דוגמה אמיתית לשליט אינטליגנטי, ובו בזמן לאינטלקטואל.
  חבל שחסרון כזה כמו קורופטקין איכזב אותו. ועכשיו מדבדב לקח על עצמו את היפנים. ובואו נדשן אותם. ולעשות את זה זה מאוד מקפיץ.
  וקרני לייזר מכסחות סמוראים באלפים. עוד כמה דקות של קרב, ו
  אין צבא יפני.
  מה אכלו האדונים הסמוראים? ועכשיו אולי נוכל להתחיל לעבוד על הספינות שלך.
  מדבדב הרים את הרובוט הקרבי לאוויר ומיהר לעמדות הצי הטוגולזי. מה הוא חושב שהוא יכול לעשות עם האביר הרוסי?
  וככה מהר רובוט thermoquark ממהר. עכשיו הוא כבר מעל הים. ובואו להטביע את הצי של טוגו. חתוך ארמדיל, סיירות ויצורים חיים אחרים.
  ככה... מה אם נשליך גם פצצת מיני- תרמוקוורק ?
  והגיבור החדש נוטש אותה. גל עולה ומטביע את ספינות ארץ השמש העולה.
  מדבדב צועק בשיא ריאותיו:
  - עבור רוסיה ניקולס,
  אני אקרע את כל היפנים לחתיכות!
  ושוב, הנשיא הרוסי בפועל נכנס לאקסטזה.
  זה נהדר להילחם עם רובוט כזה.
  בוא נטביע את הסמוראי שלך... ולא תהיה צושימה, ליפנים לא יהיה על מה להילחם.
  ספינות הסמוראים האחרונות כבר טובעות. איזה ניצחון זה!
  אבל עדיין יש חלקים מארץ השמש העולה שחוסמים את פורט ארתור. אנחנו צריכים באמת להתמודד איתם. לפתור את כל מתנגדי האימפריה של הצאר ניקולס.
  מדבדב שר בהתלהבות:
  - והסמוראי עף ארצה,
  תחת לחץ פלדה ואש!
  ובואו נשמיד את הכוחות שצררו על פורט ארתור. באמת קרה שמבצר חזק נפל. ורוסיה קיבלה סטירת לחי. והכי חשוב, זה היה גרוע יותר ממלחמת קרים. שם הפסידה האימפריה של הצאר ניקולאי השני לקואליציה של אנגליה, צרפת, טורקיה וממלכת סרדיניה. והיא הפסידה בכבוד. והנה קצת יפן, שאף אחד לא נחשב ליריבה רצינית.
  תן לרוסיה לא לסבול השפלה. אולי זו הסיבה שסטלין, הזהיר והמאופק כל כך במדיניות החוץ, פתח חזית שנייה במזרח הרחוק נגד יפן. ואכן, הסמוראי השפיל את רוסיה הצארית יותר מדי.
  לשם כך, השמידו אותם עם פצצות תרמוקוורק זעירות ושרפו אותן בלייזרים.
  כדי שלא אעז להביס את רוסיה! הו, אלוהים תן שזלנסקי יהיה מלך מצליח.
  שוב, הרוסים והאוקראינים מאוחדים, ובקרוב יצטרפו אליהם בלארוסים.
  ויהיה שילוש של סלאבים!
  מדבדב סיים את היפנים ליד פורט ארתור, ומיהר הלאה... רוסיה ניצחה את יפן. היא לקחה את קוריאה, מנצ'וריה, איי קוריל וטייוואן. היא גם אילצה את היפנים לשלם שיפוי גדול.
  הצאר ניקולאי השני חיזק את מעמדו; מהפכה ומחשבה מיותרת לא הופיעו.
  רוסיה הצארית המשיכה לנוע ברחבי סין. והתרחבותו במזרח.
  אבל גרמניה של הקייזר, למרות העובדה שגרמניה הצארית הפכה למעצמה גדולה וצמחה אפילו מהר יותר ויותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, עדיין המשיכה ונכנסה למלחמת העולם הראשונה.
  כן, בשתי חזיתות.
  ובכן, עכשיו מדבדב לקח על עצמו את המשימה להשמיד את הגרמנים. אין להם סיבה לפגוע באבא הצאר.
  ואיך זה פוגע באויבים בלייזרים. ובואו נדרש אותם בפרוסיה המזרחית כמו הוריקן. מדבדב יורה לעבר חיילים גרמנים באמצעות לייזרים ואלומות אנרגיה כבידה.
  במקביל הופיעו הבנות. כמובן בביקיני. אלנקה ונטשה. ותנו לקראוטים לקצוץ בחרבות אור.
  כן, הצאר ניקולאי הגדול, הנאצים מעולם לא חלמו על דבר כזה. מה הם מתכננים נגדכם, אבות?
  מדבדב שר באגרסיביות:
  - מלונים, אבטיחים, לחמניות חיטה,
  אדמה נדיבה ומשגשגת...
  והוא יושב על כס המלכות בסנט פטרבורג,
  האב הצאר ניקולס!
  מועד ההשבעה נדחה מוקדם. ומדבדב הושאר לגמרי לנפשו. כאילו, בזמן שאתה מתמזמז עם הילד.
  מדבדב גם העניק לאחר מותו לאנדרופוב את הכוכב של גיבור רוסיה. מה שכנראה היה צריך לעשות קודם לכן. והוא הוציא צו על בניית אנדרטה לאנדרופוב.
  במקביל, הנשיא בפועל גם החזיר את יז'וב ויגודה לתפקידו. למה לעמוד על טקס כאן?
  אחר כך הקים מסדר חדש על שם בובי פישר. אבל אתה לא יכול להגיד שום דבר שהוא היה שחקן שחמט נהדר. ולא רק נהדר, אלא גם שערורייתי. הוא רצה להיות מעל כולם לא רק בשחמט.
  וגם שלוש דרגות: ברונזה, כסף וזהב!
  וכמובן, קודם כל, דמיטרי מדבדב העניק את הצו הזה ל: גארי קספרוב, אנטולי קרפוב ו... האחים קליצ'קו!
  ובמקביל, דמיטרי מדבדב הקים את מסדר ולדימיר קליצ'קו. גם מהלך מעניין. שלוש רמות: ברונזה, כסף, זהב.
  ואז יש את מסדר Svyatogor, פתרון מבריק.
  מדבדב היגוי ודוושות . והוא ממציא את זה שוב. זה דוב. דוב לכל הדובים.
  ויש לו רעיונות חדשים. למשל, תנו לכל רוסי מכונית חדשה.
  בינתיים לך לשחק במחשב. מה שמדבדב רצה יותר מכל. אז הוא פתח עכשיו אסטרטגיה חדשה. מלחמה ברמות שונות. על זה רצה הנשיא, אפילו הקודם, לשחק.
  אתה מתחיל עם חמישה פועלים ואלף יחידות כל אחד: פחם, ברזל, אבנים, שמן, מזון, זהב.
  ובואו קודם כל נבנה מרכז קהילתי כדי לייצר עובדים חדשים. לאחר מכן, אתה מתחיל לפתח מכרות וחקלאות.
  קודם כל, כמובן, השגת מזון על מנת להתאים יותר את העובדים.
  למדבדב יש את המחשב החזק והמודרני ביותר. ואתה יכול להוציא הרבה יחידות.
  אתה בונה לעצמך עיר ומרכזי מסחר חדשים. כסף, כמובן, הוא בעיה בהתחלה. עד שתבנה מנטה, שוק, אקדמיה למדעים וכו'.
  אבל מדבדב יודע דרך אוניברסלית להתעשר. לשכור עוד עובדים חקלאיים ולקנות משאבים ללחם. השוק מאוד זול לבנייה. ואז חסכת, קנית אקדמיה, בנית מנסרה, ויצרת מכרות חדשים. ואז עוד... וזהב זרם - המוצר היקר ביותר. במיוחד כשהמנטה עשתה זאת. ואז אפשר יהיה לשפר את הבארות. ככה הכסף זורם הרבה יותר כיף. יכול לשמש לשיפור. מסורים חדשים, כלים חקלאיים חדשים, טיוב קרקע, חקר דשנים. סוג חדש של מחרשה...
  לאחר מכן, העמקת הבארות ושאיבה של עובדים חדשים. חוות חדשות. ייצור בשר. בניית בתים. לבתי רופאים, שוטרים, בארות, שווקים, אדריכלים, כבאים. וכן הלאה... גביית מיסים. שיפורים חדשים בכריית זהב. ופיתוח של מבני שטח ועבודה חדשים.
  וכבר יש עוד ועוד כסף... יש עודפים ואפשר להתחיל לבנות צריפים.
  המשחק מעניין ומאתגר. העיר צומחת. עדיין אין מלחמה. כאן אפשר להקים זמן שלום, ולבחור באויב חלש יותר... למעשה מדבדב עדיין צובר כוח באסטרטגיה צבאית-כלכלית.
  האקדמיה הצבאית נבנתה. ואתה מתחיל להקים כוחות. פרשים, חיל רגלים, להביורים , מרגמות וכוחות אחרים. כמובן , ארטילריה. או אפילו שוב, על ידי שיפור בארות מפעל המיכלים. המכוניות הראשונות הן, כמובן, קלילות ופרימיטיביות, אך ניתן לנהוג בהן.
  מדבדב נסחף.
  המשחק כילה את הנשיא. אתה בונה לעצמך עוד ועוד בתים חדשים. הם כוללים בית ספר לסופרים, ספרייה ובידור ברמות שונות. בין אם זה מוזיקאים, רקדנים, להטוטנים, נגני סנט , גני חיות. או קזינו אחר.
  וכמובן, מקדשים לאלים שונים.
  כן, יש הרבה דתות שונות באימפריה. עדיף לבנות מקדשים שונים.
  וכאן הכל שונה. ומסגדים, כנסיות, בתי תפילה, מקדשים בודהיסטים, סטופות, אלים פגאניים.
  כן, שליחות עשירה. אתה גם בונה גשרים כשחוצים את הנהר.
  יש הרבה עבודה. ארגן גם פסטיבלים לדתות שונות כדי שהאלים לא ייעלבו.
  וכך הלאה ללא הפרעה. והעבודה באקדמיה למדע נמשכת, עכשיו שיפור אחד, ואז עוד אחד. או תרופה נגד מכרסמים או נגד חרקים - מה שמשפר את החקלאות, מופיעים טרקטורים.
  ואפילו האלים שולחים יבול טוב. אז אתה יכול להרחיק טנקים ומפעלי מטוסים. החל ממטוסים קלים, אתה יכול להגיע למפציצי אטום. ומספר היחידות גדל כל הזמן. זה כבר הגיע למאה אלף.
  מדבדב משחק ומקדם טכנולוגיות חדשות. אין עדיין פחד. אתה לא צריך להילחם, אתה יכול להעלות את מדד השגשוג והתרבות עבור העם שלך. וגם זה משנה. אבל עכשיו יש מספיק כסף ומשאבים.
  מה שעוד יותר טוב במשחק הוא שהבארות לא מתרוקנות. אתה יכול לנצח לחלץ משאבים.
  ולבנות ערים חדשות על המפה... או אפילו להתפנק לפירמידה או לפלא עולם אחר.
  מדבדב גם מוציא צריפים חדשים. נכון, שפע החיילים מפחית את מדד השגשוג. כאן, כמובן, נוצרת הבעיה. אבל בינתיים אין עם מי להילחם... אבל אפשר להכניס טכנולוגיות חדשות כדי להפוך טנקים ומטוסים למהירים יותר. ולהעלות את המפציצים הכבדים.
  עם זאת, מדוע לא, שכבר יש להם טנקים בינוניים, לא ללכוד את האויב ברמה של ימי הביניים?
  ומדבדב, לאחר שייצר טנקים נוספים ובמקביל שיפר את הפרמטרים שלהם, פולש במהירות למדינה השכנה.
  וגם מטוסים מלמעלה. ובואו נפציץ את האויב בכל הכוח. אתה ממטיר עליו נפאלם.
  וזה לא משחק לפי הכללים.
  מדבדב נהנה מהרס העיר מימי הביניים. ואז כל המדינה עם הצבא הפרימיטיבי שלה. הוא נהנה וניצח, למרות שהמטוסים והטנקים שלו קיבלו נזק קל. כך התברר שהאחיזה קלה יחסית. ואז שוב אתה בונה עיר על השטח שנכבש...
  והטנקים שלך כבר כבדים. אפשר לחבר גם מיגון אנטי גרעיני וגם שריון אקטיבי.
  מדבדב כבר שיחק עשר שעות ועיניו היו עייפות והחלו להיצמד. הנשיא בפועל נרדם.
  בהתחלה מדבדב הסתובב במשהו מעורפל. אבל זה לא נמשך זמן רב. ואז הטנק האולטרה-מודרני T-95 טס במעלה הגבעה. זה כבר היה סוף הסתיו, וטפטופי גשם פגעו בשריון.
  מדבדב אמר:
  - היום המכריע של הקרב על הר ויסוקאיה! ההר הזה שהוא המפתח לכל ההגנה על פורט ארתור. היום זה בדיוק 21 בנובמבר, או 4 בדצמבר לפי הסגנון החדש. - הפרופסור היכה בזעם את שריון באגרופו וקרא. - אבל לא תהיה לכידה של הר ויסוקאיה! טייסת האוקיינוס השקט תחיה!
  היפנים כמעט כבשו את הר ויסוקאיה. הם זחלו פנימה כמו נמלים, בנחלים עבים מכל עבר. ה-T-95 פתח באש בתותח 152 מ"מ מהיר.
  אלנקה לחצה על כפתור הג'ויסטיק, והתותח האוטומטי פגע ביפנים כמו תותח נ"מ. פגזי פיצול עוצמתיים עם פיצוץ גבוה הפילו מאות יפנים בירייה אחת.
  נטשה, בתורה, ירתה משמונה מקלעים כבדים. וגם העדפתי להשתמש בג'ויסטיק.
  מדבדב נהג בטנק, מכונת העל טיפסה בביטחון על המדרונות התלולים, והפסים מחצו את לוחמי ארץ השמש העולה.
  מרגריטה שרקה ואמרה:
  - אנחנו עושים היסטוריה!
  הנשיא בפועל אישר בכעס:
  - בוודאי! בשום פנים ואופן לא נאפשר לפורט ארתור להיכנע!
  אלנקה, ירה מאקדח, ירה עשרים כדורים בדקה, וירקה טיל עם כוח הרס מוגבר במשקל של חמישים קילוגרם. תוך דקה אחת התפרצו טון של מתכת וחומרי נפץ בדיוק.
  והילדה פגעה בצורה מאוד מדויקת.
  ומקלעים, כל אחד יורה חמשת אלפים כדורים בדקה. או ארבעים אלף כדורים גדולים, בפרק זמן קצר. ואיך הם לקחו על עצמם את הסמוראי? איך הם התחילו ללחוץ עליהם.
  אלנקה אפילו שרה:
  - ועפה עדר האויב ארצה, בלחץ הפלדה והעופרת!
  הטנק הרוסי פעל באגרסיביות. הנה הוא קיצץ אלף יפנים, הנה השני. הסרתם בשכבות.
  נטשה ציחקקה ושרה:
  - לתפארת רוס'! לעולם לא נשכח את ארץ המולדת!
  ושוב הוא יורה ממקלעי קליבר קטלניים. ואלפי יפנים שוכבים מתים.
  מדבדב לקח אותו ולחש:
  - הצאר ניקולס! אתה תהיה נהדר.
  ובואו נמחץ את הסמוראים הבלתי גמורים מתחת לזחלים.
  מרגריטה ציינה באופן הגיוני:
  - ניקולאי השני יכול להיות הגדול מבין הצארים. הייתה לו כל ההזדמנות להפוך את סין למחוז רוסי - רוסיה הצהובה !
  מדבדב פגע בסמוראים, מיהר עליהם כמו זחלים ואמר:
  - שיהיה כך!
  פגז אחר פגז עף החוצה. הם התרבו כמו מעין חומר , ודורשים הרבה פחות אנרגיה מהגידול בפועל באטומים ובמולקולות.
  אלנקה, לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החינניות, אפילו קראה:
  - בשם הצארים הרוסים!
  . פרק מס' 6.
  האקדח שאג ושאג. אמנם, לא כל כך חזק, אבל עמום, אפשר היה לדבר.
  מרגריטה שאלה את הנשיא בפועל:
  - מה, מספר הקליפות הוא אינסופי?
  מדבדב השיב:
  - קוואזי-חומר אינו דורש הרבה אנרגיה כדי ליצור. ומילוי כור תרמו-גרעיני במים הוא קל כמו הפגזת אגסים!
  מרגריטה שרקה:
  - כן, זה מבריק! גם ככה אפשר להכין גלידת שוקולד!
  מדבדב התנגד באנחה:
  - עדיין לא, אבל בקרוב מאוד, כן! חבל שעד כה מתקבל רק מעין חומר !
  אלנקה, לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, מחייכת עם שיני נמר גדולות, העירה:
  - היכולת הזו ליצור חומר היא גם מעין אלוהית!
  מדבדב ציחקק. סביב ההר היו פחות ופחות יפנים, ויותר ויותר גופות. הסמוראי ניסה לירות לעבר הטנק, אך לשווא. הפגזים קפצו מהשריון כמו טיפות גשם.
  הנשיא בפועל העיר:
  - והאדם נברא בצלם ובדמות אלוהים.
  אלנקה, שירתה פגזים קטלניים, העירה:
  - אם זה עדיין נוצר. אולי אנחנו, בני האדם, הישות האינטליגנטית, החזקה והחזקה ביותר ביקום!
  מדבדב הציע באופן הגיוני:
  - על אחת כמה וכמה ביסוס האנושות נחוץ! אנחנו צריכים להתאחד! אז לא נדע צער ותבוסה!
  נטשה אמרה בביטחון:
  - האימפריה הצארית מסוגלת לאחד את כולם! ולאחד את כולם, ללא יוצא מן הכלל, למונוליט!
  והילדה ירתה שוב במקלעים. מכריע את היפנים שמנסים להיכנס מהאגף השמאלי. הרימונים לא פגעו בטנק T-95. והתותחים, גם מרחוק, החטיאו, או שהפגזים שלהם לא היו יעילים. יתרה מכך, אין נשק חודר שריון באף מדינה בעולם. ואי אפשר לחדור לטנק כזה כל כך בקלות. ההגנה שלו מהשורה הראשונה.
  והמקלעים מכסחים והפגזים נסחפים. והם עושים הכל באופן ספציפי, ומאוד קטלני.
  נטשה ציחקקה ואמרה:
  - יפנים רבים יהיו חסרים!
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - הרבה מאוד!
  והיא הבזיקה בעיניה הספיריות. ויש כל כך הרבה דברים שונים על הבחורה הזו, קטלנית אמיתית.
  הלוחמים יורים. וסמוראים מדממים. ארבעים אלף כדורים וטונה של פגזים לדקה, זהו כוח הרס גדול מאוד.
  נטשה מציינת:
  - אנחנו לוחמים שסובלים מוות חמור!
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - ולא רק מוות, אלא מקור הכוח ביקום כולו!
  מרגריטה העירה בשיקול דעת:
  - אם רוסיה הצארית תכבוש את העולם כולו, אז כל המלחמות בתולדות האנושות יסתיימו אחת ולתמיד!
  מדבדב הסכים:
  - בוודאי מותק! אף אחד לא צריך מלחמות! אבל האנושות חייבת להתאחד!
  נטשה סיננה בשמחת פנתר שהורג שור:
  - כאשר אנו מאוחדים, אנו בלתי מנוצחים!
  והיא שחררה ניצוצות מעיניה! זו הילדה! הוא מכיל את להבות האש, וקרח ופלדה.
  אבל עכשיו היפנים האחרונים מתים. ואין מי שיסתער על ההר. יותר מחמישים אלף לוחמים הרוגים מארץ השמש העולה נותרו מתחת להר ויסוקאיה.
  הקרב הסתיים.
  הארבעה תפסו מקום על גבעה, ומדבדב העיר:
  "עדיף שלא נדבר עם חיל המצב כרגע." באופן כללי, מה אנחנו הולכים לעשות?
  אלנקה הציעה:
  - יש עדיין הרבה יפנים. בואו נשמיד את כל צבא נוגי.
  מרגריטה הסכימה בקלות עם זה:
  - זהו זה! נסחוט את כל הסמוראים! וזה יהיה מעולה!
  מדבדב חייך והעיר:
  - והטנק שלנו יכול גם לשחות מתחת למים ולירות פגזי אש. בואו להטביע את הצי היפני!
  נטשה צווחה בהנאה:
  - זהו זה! נכון, בואו ניקח ונמחק את כל הסמוראים בים.
  הטייסת היפנית בדיוק החלה בהפצצת ההפצצה הבאה שלה. פגזים עפו, כולל מאחד עשר ושנים עשר אינץ' תותחים. וזה, אתה מבין, רציני.
  הטנק מיהר לכיוון החוף. אלנקה, טפחה באצבעותיה על גוף המכונית, העירה:
  - בסדר, לים. אבל איך נוכל לתת את היוזמה ליפנים ביבשה?
  מרגריטה, שהיה לה ידע על המלחמה, נזכרה:
  - היו לנו מקלעים, ורובה המוזין היה הרבה יותר אמין ויעיל מהיפני. ואם לא הכל הסתדר בים, אז ביבשה לא היה לסמוראי סיכוי!
  אלנקה הזיזה בכעס את רגלה היחפה לאורך הרצפה ומלמלה:
  - בגידה! בגידה טריוויאלית!
  נטשה הציעה:
  - נתלה את כולם!
  המיכל נכנס למים. מהצדדים הופיעו פרופלורים ששלטו במכונה. הנה המטרה הראשונה: משחתת יפנית. נטשה לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה הדקות.
  והפגז פגע בתחתית הספינה בכוח קטלני. הוא סובב את השריון.
  המשחתת קיבלה פגז נוסף. נטשה לחצה שוב על הבוהן.
  ואז היפנים טובעים.
  אלנקה צחקקה:
  - בואו נתחלף לטבוע! מקלעים אינם יעילים במיוחד מתחת למים!
  והילדה לחצה על הג'ויסטיק, והפעם שלחה פגז לתחתית המשחתת.
  מרגריטה ענתה בחיוך:
  - ובכן, יש לנו גברות!
  נטשה שלחה שוב פגז וצעקה:
  - בשם רוס', שיהיה ניצחון!
  אלנקה ירקה את הפגזים. היא חתכה את תחתית הספינה של ארץ השמש העולה והבחינה:
  - ובכל זאת, הכוח הצארי ברוסיה לא היה גרוע כפי שטענה התעמולה.
  מרגריטה הסכימה לכך ודיברה ברצון, במיוחד מכיוון שבכל מקרה לא היה לו מה לעשות.
  - תחת הצאר ניקולאי השני, רוסיה שמרה על תקן הזהב של כסף. המטבע של האימפריה הפך למוצק והיציב ביותר בעולם. גם המחירים נותרו כמעט ללא שינוי. ותחת הצאר ניקולאי התשלום הגיע לשלושים ושבעה רובל בחודש. למעשה, רוסיה הפכה לאחת המדינות המובילות בעולם מבחינת רמת החיים. הייצור התעשייתי הפך למקום הרביעי בעולם.
  דמיטרי אנטולייביץ' מדבדב לאחר השינה, החל לשחק במחשב. במקרה זה, הוא חתך את עצמו כדי להמשיך באסטרטגיה. הכוח המחוזק ביצע התקפים. הנשיא בפועל של רוסיה השליך טנקים לקרב.
  וכבד.
  זה עדיין משחק טוב. נהגתי בו קצת וקיבלתי טנקים כבדים יותר ממאה טון. כשהיה נשיא, מדבדב רצה לפתח טנקים כבדים ממאה טון. אבל פוטין לא נתן את זה אז. אבל הרעיון נראה מפתה. רכבים סופר כבדים. ושישה סוגי מכוניות. למעלה מחמש ומאה טון.
  אבל עכשיו מדבדב זורק לקרב טנקים עם מנועים גרעיניים. וזה שובר את ההגנות של מדינות בדרג הביניים. ושוב הלכידות. כן, מעולה... כדי להקל קצת, חבר יועץ צבאי. ויחד איתו אתה מוביל את השמדת האויב. והלכידה שלו.
  הנה אתה כובש עוד אימפריה... כאן המלחמה רצינית יותר, אבל היא מנוהלת על ידי יועץ צבאי ברמת נפוליאון. אז אתה יכול פשוט לצפות ולהקים את האימפריה שלך עם כלכלן ברמה של סטוליפין.
  ומדבדב, אחרי שישב כמה שעות ליד מחשב עם מסך ענק, התחיל לנחור.
  הוא לא ישן יותר מדי זמן.
  אלנקה ירה לעבר היפנים. לאחר שהטביעה את הסיירת הפעם, היא שרה:
  - אנחנו החזקים בעולם,
  נסבול את כל האויבים שלנו בשירותים.
  המולדת לא מאמינה בדמעות,
  ואנחנו ניתן לאוליגרכים המרושעים את המוח שלהם!
  והילדה צחקה. והשיניים שלה נצצו בפנינים!
  מדבדב הציע:
  - מכיוון שהמלחמה עם יפן מסתיימת בניצחון, הצמיחה הכלכלית של רוסיה תהיה גדולה עוד יותר! והאימפריה הצארית תהפוך למדינה העשירה ביותר!
  אלנקה הטביעה משחתת נוספת ולחשה:
  - תמיד היינו עשירים! לא היה מספיק סדר!
  נטשה פגעה בספינת הקרב של ארץ השמש העולה והעיר:
  - לא היינו נחותים בשום אופן מהגרמנים במלחמת העולם הראשונה. אבל בגלל הטור החמישי, פספסנו את הניצחון!
  אלנקה גם שלחה פגז נוסף לתוך בטנו של הארמדיל והכריזה:
  - בוודאי! הטור החמישי אשם בכל. במלחמת העולם הראשונה לא יכלו הגרמנים אפילו להתקרב למינסק והוכו בגליציה. ותחת סטאלין כבר ראו את הקרמלין דרך משקפת. מה זה אומר?
  נטשה ירתה פגז נוסף בתחתית ספינת הקרב ומלמלה:
  - בגידה! פספסנו ניצחון כזה!
  מרגריטה גם ראתה צורך להזכיר:
  - אלמלא בגידה, היינו זוכים לשליטה בקונסטנטינופול ובאסיה הקטנה, וכן בגישה לים התיכון. והפסדנו כל כך הרבה בגלל הבגידה והטור החמישי!
  אלנקה שיגרה קליע נוסף:
  - כן, זה הטור החמישי! כמה צרות נגרמות על ידה! האימפריה הרוסית היא ישות ייחודית שיכולה להתרחב לכל העולם ולגרום לאנושות מאוחדת!
  נטשה מלמלה באגרסיביות:
  - בוודאי! יכולתי ובהחלט הייתי עושה הכל! ושהאנושות תהיה מאוחדת ובלתי מנוצחת!
  הילדה שלחה פגז נוסף, ולאחר מכן ספינת הקרב התפצלה לבסוף. והיפנים טבעו.
  מרגריטה העירה בבהלה בקולה:
  - תראה מה קורה בעולם עכשיו? רוסיה וארה"ב על סף מלחמה. וסין מאוכלסת יתר על המידה וטוטליטרית. אין סדר ושגשוג בעולם!
  נטשה שלחה פגז חדש, הפעם לסיירת, והסכימה:
  - אין סדר בעולם! אנחנו צריכים ניהול מאוחד!
  אלנקה ירתה את הפגז והינהנה בהסכמה:
  - וממשלה כזו עלולה להפוך לאימפריה צארית! האוטוקרטיה של רוסיה היא הערובה ליציבות ושגשוג עולמיים!
  והילדה שלחה פגז נוסף, שפיצל לבסוף את הסיירת.
  ברור שהיפנים התחרפנו. הם ירו ללא הבחנה, לא הבינו מי מטביע אותם.
  יש לציין כי ביבשה, ליפן לא היה יתרון רב במספרים. ואפילו בהיסטוריה האמיתית, היא הפסידה הרבה יותר הרוגים ופצועים מאשר רוסיה.
  אבל בים, הספינות של ארץ השמש העולה, שיוצרו בבריטניה ובארה"ב, היו מעט טובות יותר מהספינות הרוסיות, בעיקר מתוצרת מקומית.
  אבל גם כאן העליונות האיכותית של היפנים היא די חסרת משמעות. והרוסים יורים, אולי, יותר נכון.
  נטשה, שירתה והטביעה משחתת נוספת, העירה בעצבנות:
  - אכן, רוסיה ניצחה יריבים חזקים יותר. למשל, נפוליאון!
  אלנקה, לאחר ששלחה פגז לסיירת המשוריינת, הוסיפה:
  - הו כן! נפוליאון היה גאון! והוא היה חזק יותר, אבל ניצחנו אותו!
  מרגריטה נאנחה בכבדות ורטנה:
  - להפסיד ליפנים. זה כל כך מעצבן ופוגע!
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - מאוד מעצבן! אבוי, בגלל זה, עידן שושלת רומנוב הסתיים. העידן מפואר, הרואי, עם כיבושים וניצחונות. ולמרות שלא היה לנו ג'ינגיס חאן משלנו, אנחנו עולים מאז תקופתו של איבן קליטה.
  והילדה שלחה קליע נוסף, קטלני מאוד. והסיירת המשוריינת התפצלה לשני חלקים.
  נטשה המשיכה, ועם פגז אחד היא הטביעה משחתת נוספת. ולסמוראים יש הרבה משחתות.
  הלוחם שאל את החבר'ה:
  - אבל אני תוהה מדוע בהיסטוריה של העולם, אף אחת מהאימפריות לא השיגה כוח מוחלט?
  אלנקה שוב שלחה פגז לבטן של משחתת אחרת והכריזה:
  - כן, באמת, למה? כולם נפלו. והאימפריה הפרסית, ואלכסנדר מוקדון, והאימפריה הרומית. למה אף אחד לא איחד את האנושות?
  נטשה רקעה ברגלה בתסכול. הטביעה ספינה אחרת ואמרה:
  - זהו זה! ג'ינגיס חאן יצר אימפריה שיכולה לרסק את העולם כולו. אך לאחר מותו ערכו בניו ונכדיו עימות וקרעו את האימפריה. רק רוסיה הצארית, עם המערכת המאוחדת שלה, הייתה מדינה כזו שיכולה להתקיים במשך מאות רבות ולהתרחב עד שתבלע את כל הגלובוס!
  אלנקה הבזיקה בעיניה והכריזה, והטביעה עוד משחתת:
  - תהילה לאימפריה הגדולה של הצאר ניקולס! לא ניתן כוח לבולשביקים הבלתי לגיטימיים ולממשלה הזמנית!
  נטשה שלחה גם פגז לתוך הספינה. היא הטביעה את היפנים ושרה:
  - אלוהים תשמור על המלך,
  ריבון חזק
  מלכות לתפארת,
  לתפארת שלנו!
  שלטו על פחד אויביכם -
  צאר אורתודוקסי!
  שלטו בתהילה
  לתפארתנו!
  נראה שהבנות ממש נדלקות. ככה הם השמידו את הסמוראי, אתה תתפעל מזה. ומדבדב הסיע את הרוצח שלו מתחת למים. באופן כללי, זה נשק מגניב. הוא מטביע את כל הצי היפני. אבל זה כוח גדול.
  שתים עשרה, רק ספינות משוריינות גדולות, עשרות קטנות יותר, כולל סיירות. יש יותר משישים משחתות לבד. לוקח זמן להרוס את כל זה.
  נטשה, שסיימה ספינה נוספת, שאלה את מדבדב:
  - מה אתה חושב, האם אלוהים קיים?
  הקצין הפועל חייך וענה:
  - באיזה מובן?
  נטשה שלחה פגז חדש, סיימה את המשחתת, וציינה:
  - כן, לדתות יש הרבה גרסאות! יש גם פגאנים וגם מונותאיסטיים! לפעמים אתה מתחיל לחשוב על זה. ואתה בספק אם אלוהים קיים כשיש כזה בלגן בתורות!
  אלנקה פיצלה עוד משחתת וצחקקת העירה:
  - כן, בעניין זה קשה להאמין בתנ"ך. שאלוהים לבדו יתנהג כך. ואפילו היו לו מועדפים!
  נטשה הנהנה בהסכמה:
  - זהו זה. מאמין שעם אחד הוא עם אלוהים? ברור שזה לא ראוי לאינטליגנציה גבוהה יותר!
  לאחר מכן, החלה הילדה להטביע ספינת קרב בעלת טונות גדולות. הלוחם עבד.
  אבל מרגריטה הביעה את דעתה:
  - עדיין לא ברור איך ייתכן שאלוהים אוהב מעוות נשים כך!
  נטשה הופתעה:
  - איך זה מכוער?
  מרגריטה ענתה בכנות:
  - כן, הוא הופך אותן לזקנות! ומה יכול להיות יותר מגעיל מאישה זקנה!
  אלנקה ירה פגז לתוך בטנה של הסיירת והכריזה:
  - משום מה מסתובבות על פני האדמה נשים זקנות מגעילות מאוד, שזה גם טיפשי וגם מכוער נורא!
  נטשה הנידה בראשה ותמכה:
  - ולא סימפטי! ולא אסתטי!
  הלוחמת צחקה וקרצה לבן זוגה. כאילו, היא כל כך מגניבה ואגרסיבית.
  מדבדב העיר ברצינות:
  - אכן, הזיקנה רעה מאוד. זה הופך אנשים למכוערים, חלשים, פגיעים. אבל מנקודת מבט אבולוציונית, יש לזה כמה יתרונות!
  אלנקה הופתעה. לאחר שפגעה במשחתת אחרת, היא שאלה:
  - אילו יתרונות יכולים להיות במצב המגעיל הזה?
  מדבדב ענה ברצינות:
  - זה ממריץ את התפתחות המדע והאינטליגנציה. אם אדם לא הרגיש עייף, אז לא היה צורך להמציא מכונית. כמו כן , חולשתם של טפרים וניבים הובילה להמצאת הסכין. זמנים קרים ותקופות קרח לימדו אותנו להצית אש. מחלות עוררו את התפתחות הרפואה. - הנשיא בפועל הביט באיזו חכמה שלח אלנקה ספינה יפנית נוספת לקרקעית, והמשיך. - במובנים רבים, חולשות אנושיות עוררו את המדע. לא ידענו איך לטוס, אבל יצרנו מטוסים. וזו התקדמות!
  נטשה שלחה קליע נוסף וציינה:
  - התקדמות. אבל בכל זאת, כשאתה מסתכל על הזקנה, זה נהיה כל כך מגעיל. האם באמת אי אפשר בלי כיעור אנושי?
  אלנקה הסכימה עם זה:
  - אפילו צעירים יכולים להמציא מטוס. למה למלא את הזיקנה הארורה? זה נורא ומגעיל!
  מרגריטה שרה לא במקום:
  - לא אפרד מהקומסומול! אני אהיה צעיר לנצח!
  והילדה הניעה את אגרופה על המתכת.
  בינתיים, ספינת קרב נוספת טבעה.
  טנק הצוללות המשיך להטביע את הצי היפני. אדמירל טוגו עצמו מצא את עצמו במים ונאלץ להימלט בסירה. ליפן היה צי גדול, אך עמדה בפני נשק חדש ביסודו. ועכשיו היא הובסה לחלוטין.
  אלנקה, שהמשיכה להטביע ספינות יפניות, חשפה את שיניה, שהיו גדולות וחדות מאוד, והציעה:
  - על זה אני חושב. כמובן, חייבת להיות אסתטיקה של גופים. ואי אפשר שנשים יהיו מכוערות, עם עור רפוי וגוף כפוף.
  נטשה, לאחר ששלחה משחתת נוספת לקרקעית, הסכימה בקלות רבה עם זה:
  - כמובן! על זה עובד המדע!
  שני הלוחמים היו במצב רוח עליז מאוד. הם מטביעים בהצלחה את צי האויב.
  בנות אגרסיביות מסוגלות להישגים גדולים.
  מרגריטה, בינתיים, הביעה את מחשבתה:
  - גם דתות התעוררו עקב חולשת האדם. אם האדם היה חזק יותר, לא היו דתות. וכמובן, מוות ופחד מוות מביאים לכך שאדם מחפש לעצמו נחמה!
  אלנקה נזכרה:
  - השתתפתי בסיאנס, וראיתי משהו מדהים. אז יש בשמים!
  נטשה, עם ערמומיות בקולה, ציינה:
  - אין שום דבר מפתיע בקיומן של רוחות! אחרי הכל, אנחנו עפים בחלומות שלנו. זה אומר שיש נשמה, וכמו זיכרון של טיסות!
  מדבדב הנהן בהסכמה:
  - כן, יש נשמה! בהקשר זה, האדם הוא ייחודי! עכשיו אולי נוכל ליהנות קצת!
  הצי היפני נמס. המיכל התת-מימי שיחק תפקיד של רוצח. מרגריטה הייתה קצת עצובה. ראשית, היא מצאה את עצמה בתפקיד של ניצבת. ושנית, וזה מעצבן, אתה לא יכול לראות הכל טוב מאוד כשאתה מתחת למים. באופן כללי, לפטרוס היו ספקות עזים לגבי אלוהים. למעשה, מדוע לאחר שהרוסים אימצו את הנצרות, נפלו עליהם צרות שונות. והפלישה המונגולית-טטרית, ולפני כן, הפיצול הפיאודלי של הנסיכים. מלחמות בין הרוסים.
  אז, סוף סוף, מתקופתו של איוון קליטה, החלה תחייתה של רוסיה,
  מוסקובי התחזק. עד, למשל, תחת איוון השלישי היא הפכה לבסוף למדינה אחת וריכוזית. וזרק את העול הטטרי.
  כן, כמובן, רוסיה עלתה. עד שמעדתי ביפן.
  זה סימן את סוף ההיסטוריה של המלוכה ושל שושלת רומנוב.
  עם זאת, המלוכה עזבה, אבל הסמכותנות נשארה.
  מרגריטה ליטפה בזהירות את אלנקה על גבה. הילדה גיגרה בשביעות רצון. נראה היה שהיא נהנית מזה.
  מדבדב ציין באופן הגיוני:
  - אין שום דבר רע בכך שגבר אוהב ילדה וילדה אוהבת גבר. זה די טבעי. אבל יחד עם זאת, אנשים חייבים לשמור על הגינות.
  מרגריטה התנגדה בחוסר נחת:
  - בואו לא נקרא מוסר השכל. אני לא אוהב את זה!
  הנשיא בפועל גיחך:
  - ומי אוהב! אבל אנחנו צריכים להתמודד עם האמת. אנשים, בהקשר זה, שונים באופן ניכר מבעלי חיים!
  מרגריטה הנהנה בהסכמה:
  - כן, יש בינינו פער גדול!
  אלנקה השיבה בציניות:
  - ואתה יודע, בינך לבין הקוף, אני לא מבחין בהרבה הבדל!
  מרגריטה צחקה. אלנקה, בינתיים, הטביעה את האחרונה מבין שתים עשרה ספינות השריון של יפן. לאחר מכן, העירה הילדה:
  - כמעט סיימנו עם צי האויב!
  מדבדב חייך בציניות:
  - כן, אתם עובדים טובים! ולמעשה, הם מסוגלים להמון! באופן כללי, אני אוהב בנות לוחמות - הן כל כך סקסיות!
  מרגריטה סובבה את גופה ושרה:
  - אני נראה סקסי, אני כמו מעבד! ואני זז כמו רובוט - תוקפן קול!
  לאחר מכן התלמיד ליטף את אלנקה קצת יותר באומץ. הילדה לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה הארוכות ונראתה מקסימה.
  כמה חינניות התנועות שלה.
  דמיונה של מרגריטה תיאר נסיכה צועדת יחפה אל הפיגום. זה כל כך רומנטי. והנסיכה כל כך אדומה. פשטו ממנה את כל התכשיטים והשמלה היקרה שלה. כל מה שנותר זה השק. אבל מדי הכלא מפעילים עוד יותר את קסם פניו המתוקות, הנעימות והרעננות, כמו ורד. ושיער אש. כמה יפה הנסיכה הולכת להורג.
  ויש אלפי אנשים טובעים שם למעלה. ספינות מתפרקות, האלמנטים משתוללים.
  ויפן סופגת תבוסה עצומה וייחודית. אז כנראה שהסמוראים צריכים לחזור בתשובה על חטאיהם.
  מרגריטה חשבה, במה מאמינים היפנים? מה הדת שלהם? אחרי הכל הם עובדי אלילים. אבל הם ניצחו את רוסיה האורתודוקסית. אחרי זה, תחשוב על האלוהים של מי חזק יותר!
  והמונגולים היו עובדי אלילים, אבל כמה שטחים הם כבשו.
  מרגריטה שאלה את אלנקה:
  - אמור לי, יופי, איך אתה אוהב את רודנוברי?
  הילדה חייכה חיוך רחב ולאחר שהטביעה משחתת נוספת, ענתה:
  - דת טובה מאוד! יש אגדות כל כך יפות!
  מרגריטה שאלה ברמזים:
  - אתה חושב על אגדות? או שאולי כל האלים הרוסים האלה קיימים באמת?
  אלנקה משכה בכתפיה וענתה:
  - אולי קיימים גם אלפים וגם גמדים! הכל יכול לקרות בעולמנו. וקשה לומר מה באמת קיים ומה לא!
  מדבדב ציין באופן הגיוני:
  - במידה מסוימת, הכל בעולמנו קיים. כל המחשבות, החלומות, הרצונות שלנו הם מה שאנחנו משאירים מאחור. יש לי תיאוריה מאוד מעניינת של ההיפרנוספרה, שבה קיים כל מה שאי פעם הומצא על ידי אנשים. כלומר, המחשבה קיימת לנצח. והיא נשארת בכמה עולמות אחרים, מקבילים.
  דמיטרי מדבדב התעורר משינה. ושוב הוא לקח את עבודתו הבסיסית, ליתר דיוק בניית אימפריה.
  ושוב כיבושים...
  ראשית, הרכיבו טנק חדש במשקל אלף טון ושגרו אותו לעמדות האויב. לא, כמובן, לא רק אחד, אלא הרבה מאוד.
  והם נעים בשטח זר. ומעל יש גם מטוסים עם פצצות אטום. ומה אם נרחיק גם את הפצצות? ולעשות השמדה?
  דמיטרי מדבדב הוא כמו כולם בשטח הפתוח.
  ועכשיו עוד מדינה נופלת למגפיים של דיקטטור. והכיבושים מגיעים. אבל הנה עוד אויב. גם המדינה גדולה... אתה יכול אפילו לתכנת את זה. הנה ברית המועצות ב-1941... יש פלישה. יחידות מדבדב התרבו אוטומטית במשך שעות רבות של משחק, ואוכלוסייתה מונה כבר יותר ממיליארד. מול 196 מיליון. וטכנולוגיה מודרנית יותר . וחיילים יכולים להידחף על ידי צריפים עד אינסוף.
  למרבה המזל, משאבים אלקטרוניים בלתי נדלים. ותפעיל לחץ על האויב, לחץ עליו.
  וטנקים במשקל אלף טון נשלחים לכורים גרעיניים ברחבי רוסיה היישר למוסקבה.
  וזה כמעט בלתי אפשרי לעזוב אותם - שום דבר לא לוקח!
  מדבדב מוביל את האסטרטגיה ומזמזם לעצמו... ואז, הוא עוצר את הטנקים המונעים בגרעין. וזורק את "פנתר"-2 לקרב. מכונית שעם זאת עדיין מסוגלת לנצח שלושים וארבע.
  מדבדב משחק עם עצמו על ידי העמסת פרמטרים שונים של המכוניות... "פנתר"-2... כמו פגיעה מרחוק. וזה יחדור לטנק סובייטי.
  ככה לא תפרוץ את זה! במיוחד במצח, אבל על הסיפון אפשר. הירי בעיצומו. והשלושים וארבע ממהרים... ומתים תחת מכות הרובים...
  הצבא שוב זז...ורובוטי קרב הופיעו. הם צועדים בעצמם. והפגזים מופלים על ידי לייזרים. והם עושים את זה בחוכמה רבה.
  והבנות הוירטואליות תוקפות.
  למדבדב יש עין נלהבת לאסטרטגיה. קרב מרגש. שוב אתה משחק את זה בעצמך, או מוסר את זה ליועץ צבאי. ואתה צופה בהתקדמות הקרב.
  הם מובילים את הטנקים שלהם למתקפה.
  כאן אתה יכול לנוע קדימה טנקים פירמידליים שהם פחות פגיעים ובלתי חדירים מכל הזוויות. הם זזים כמו משטח החלקה.
  והבנות רצות יחפות... ויורות בדרכן.
  עוד מלחמה. צעצוע מקורי. וכסף מגיע מבארות זהב בלי להתייבש. זה כמו במשחק, הכל לפי התוכנית, בלי כשלים, ובלי ירידה בטבע.
  הכל לא אוזל, והמשאבים לא פוחתים. למרות שזה לא נראה מאוד סביר.
  מדבדב הופסק על ידי שיחה. הנשיא בפועל הרים טלפון:
  - שלום!
  ראש הממשל הנשיאותי אמר:
  - אתה עדיין במשרד, דמיטרי אנטולייביץ'?
  מדבדב הגיב בחריפות:
  - כן! אני עדיין הנשיא!
  ראש המינהל אמר:
  - זלנסקי דורש שאחרי החנוכה תעזוב את המעון.
  שאל מדבדב, רועד:
  - ואיפה אגור?
  ראש המינהל השיב:
  - בדירה שלי! הכוח שלך הסתיים ואתה חייב לפנות את כל המקום!
  מדבדב גרגר בלחש:
  - יש לי בקשה לנשיא החדש - שיעזוב לי את המחשב!
  ראש המינהל שאל:
  - תן לי את מסדר אנדרו הקדוש הראשון ואבקש מזלנסקי שיהיה לך מחשב!
  מדבדב הנהן בהסכמה:
  - ובכן, זה אפשרי!
  . פרק מס' 7
  וקרא לעוזרו להכין גזרה. על הענקת מסדר אנדרו הקדוש הראשון לראש הממשל. התבנית מוכנה ועד כה חתמתי על האחריות.
  ואז מדבדב התחיל לשחק שוב.
  כעת הטנקים הווירטואליים שלו מתקרבים למוסקבה ומתחילים בהסתערות. העיר הזו מותקפת על ידי מכונות במשקל אלפיים טון.
  עם זאת, מדבדב גם זורק את "עכברוש" -5 למתקפה, זו מפלצת, לא טנק. עשרת אלפים טון במשקל!
  הכוחות מתקרבים לקרמלין... אז סטלין בורח. והוא נתפס על ידי בנות יחפות בביקיני. הם תופסים את האף באצבעותיהם החשופות. והם מכריחים את סטלין לנשק את עקביו החשופים.
  הנה חיילי האימפריה הווירטואלית חולפים על פני מוסקבה ויוצאים לאורל...
  גם לוכדים אותו...
  מדבדב מתחיל להנהן שוב ומתחיל לחלום.
  מרגריטה שאלה בציניות:
  - מה לגבי, למשל, חלוקה קלאסית יותר: גן עדן וגיהנום?
  מדבדב העיר בעגמומיות:
  - זה ככל הנראה הרעיון הפרימיטיבי של הקדמונים לגבי גמול לאחר המוות. במציאות, סביר להניח, הכל קצת יותר מסובך!
  נטשה קראה בהנאה כשהטביעה את אחת הספינות היפניות האחרונות:
  - המושבע והעתיק,
  האויב שוב נשבע
  תשפשף אותי
  טוחנים לאבקה.
  אבל המלאך לא ישן,
  והכל יסתדר. והכל ייגמר בטוב!
  הבנות סיימו את צי האויב. מדבדב האיץ את הטנק, רודף אחרי הסמוראי. כן, הם עשו עבודה טובה כאן. מעניין איך אפשר לתקן את ההיסטוריה. רוסיה הצארית הייתה מדינה רבת עוצמה שהתגברה לגובה. למרות שלא כל האנשים חיו טוב.
  אבל המדינה קמה. יום העבודה התקצר. חגים חדשים הופיעו. נוצר שלטון עצמי מקומי. השכר גדל עם מחירים יציבים. בתי ספר נפתחו. תחת הצאר ניקולאי השני, ההוצאות על חינוך גדלו יותר משש. החינוך היסודי הפך לחובה.
  כן, לא הכל השתנה לטובה מהר מספיק, אבל כמה המדינה הפסידה בגלל המהפכה ומלחמת האזרחים. כמה אנשים חכמים מתו ועזבו את מולדתם? ועכשיו, בחלק הזה של היקום יש סיכוי למנוע זאת.
  המיכל המיועל צף במהירות ובשקט מתחת למים. ועכשיו ההורס האחרון של ארץ השמש העולה הוטבע.
  נטשה אמרה בהנאה:
  - ככה אני צעיר!
  אלנקה תיקנה את הילדה והבהירה:
  - כמה נהדרים כולנו כאן! הם נלחמו כמו לביאות!
  מרגריטה העירה בעצבנות:
  - שום דבר מיוחד! פשוט הייתה לנו טכנולוגיה טובה יותר!
  אלנקה צחקקה וענתה:
  - אבל ירינו את התותחים בעצמנו!
  נטשה תמכה בחבר שלה:
  - וגם אנחנו עשינו את זה בעצמנו! וזו עין חדה...
  מרגריטה בחרה:
  - ידיים מלוכסנות!
  נטשה צחקה והשיבה:
  - ואת ילדה מקסימה!
  מרגריטה אמרה בכנות:
  אני מרחם על היפנים. הם מציירים קריקטורות נפלאות. אני אוהב במיוחד הנטאי !
  אלנקה צחקה וסובבה את רגלה באוויר:
  -הנטאי , זה מגניב! אפילו מאוד מגניב!
  נטשה, בחיוך של ילדה שטעמה את הריבה, הציעה:
  - ובואו אולי נבעט גם לפשיסטים!
  מדבדב הנהן בחיוך:
  - רעיון טוב. אבל בואו נסיים קודם את כוחות היבשה היפניים. ואנחנו נעזור לסיים את המלחמה מהר יותר. אז הפשיזם הזה לא מופיע ביקום הזה.
  הבנות ענו פה אחד:
  -והוא לא יופיע, וסין תהיה שלנו!
  לאחר שהצי היפני הוטבע, טנק העל T-95 עלה לפני השטח.
  ואז מדבדב התחיל לחלום על כל מיני שטויות.
  הלוחם אלנקה קם להגנה של ריאזאן. נטשה הייתה איתה.
  שתי הבנות בשריון קל, עם חרב בכל יד. ומתחת לרגליים יש דיסקים מיוחדים ודקים.
  צבא עצום של מונגולים-טטרים הסתער.
  מדרגות ארוכות רבות כיסו את הקירות בבת אחת. הם היו שונים: סרוגים מבולי שורש, הפילו עצי אורן עם מוטות צולבים. נעשה שימוש גם בסולמות כבדים עם שורות של בולי עץ. הסוללות, הודות לקצב הבנייה המהיר, התבררו כגבוהות מכפי שציפו הטטרים, מדרגות רבות לא הגיעו לפסגה. לפנים, המונגולים גירשו את מעט האורוסים שנלכדו. העם הרוסי העדיף מוות על חרפת השבי.
  אבל המונגולים היו בלתי פוסקים.
  דחפו באכזריות עם חניתות מושחזות, האנשים המותשים נבעטו למעלה, בתקווה שהעם הרוסי, שלא רצה להרוג את שלו, ייכנע. או, בחסות אסירים, להסתנן לסוללת הקרח. כמה מהאסירים מיהרו למטה בצרחות, מחליקים במורד הקרח הקפוא, מפילים את הגרעינים השנואים, קורעים חרבות מידיהם ומיד נופלים חתוכים לרסיסים. אנשים עלו במהירות במדרגות, אתה לא מבין איזה סוג ושבט?
  חצי עירומים, בסמרטוטים, עם מועדון בידיים, עם גב דקור ומדמם. האיש ואול, לבוש שריון , כבר הרים גרזן ענק, כאשר הם צרחו נואשות מלמטה:
  -אל תשמיד אותנו, אביר, אנחנו שלנו, הרוסים!
  Voivode Dikoros קפץ אל הקיר וצעק:
  -אני מריח שזה שלנו!
  זעקה נואשת אישרה זאת:
  -חכה לקצוץ, שלך! אין מוגלנים בינינו!
  חכמה מאוד אלנקה צעקה:
  -מי שמצליב את עצמו נכון הוא אחד משלו!
  - תטבלו, אורתודוקסים!
  בקול מפחיד, הסוסים התקרבו למרחק של קילומטר, ואולה-מורובין הענקית שאג .
  מגיני ריאזאן אישרו:
  -ימין! בֶּאֱמֶת!
  הם הדהדו פה אחד על כל הקירות:
  - קדימה, אחים, עשו את אות הצלב!
  מאות אסירים מרופטים, כחולים מהקור, טיפסו מעל הסוללה ונפלו, ממשיכים להצטלב מכנית. חלקם הרימו מיד אבנים שהונחו מראש והשליכו אותן בזעם לעבר המונגולים. רבים מתושבי ריאזאן ראו את הטטרים בפעם הראשונה, אפילו יריבים מסורתיים רבים, אותם קיפצ'קים, החליפו לבגדים מונגוליים.
  האויבים לבשו מעילי פרווה ארוכים, כל כך ארוכים עד שהם הסתבכו במכפלות. לגרעיני הגרעין הנבחרים היו צלחות נחושת וברזל תלויות על החזה וגבם היה פתוח. כדי להפחיד את האורוסים, רבים צבעו את פניהם המרושעות והנשיות בדם.
  אבל האורוסים לא נרתעו, ופגשו את האויב בחרבות וגרזנים. מהמכה הסוחפת החזקה של ואולה , חמישה מונגולים נהרגו בבת אחת, המכה השנייה ועוד שלושה! לוחמים אחרים נלחמו לא יותר גרוע. הטטרים טיפסו במגושם במעלה הפיר החלקלק: הם לא יכלו להתכסות כראוי במגנים או לחתוך בחרבים. כאשר, במחיר אבדות אדירות, הגיע הצבא המונגולי לפסגה, נשפכו עליהם מים רותחים ונשק נוראי: זפת בוערת.
  אפילו נשים וילדים קטנים שפכו מים צורבים וזרקו אבנים ובלוקים. קלע קטן עם חיצים מורעלים היו יעילים במיוחד: אפילו ילד בן חמש, שעדיין לא היה מסוגל למשוך חוט קשת חזק בידיו הקטנות, יכול היה לירות מהן. ולהחמיץ כשיורים לתוך מסה עבה כזו זה הרבה יותר קשה מאשר לפגוע. התקיפה נחנקה בבירור, גופות מרוטשות התגלגלו מטה בכמויות גדולות.
  דרך טלסקופ שיוצר במיומנות על ידי הסינים, גאיוק חאן צפה מקרוב בקרב. הוא ליקק את שפתיו והכה את שפתיו, מדי פעם, מיישר את קסדת הפרווה המוזהבת שלו, שעלתה בעקשנות ומעצבנת על מצחו. ואז הוא זרק את הצינור בכעס.
  -הלוחמים שלנו מתים! בורונדי והנחש הצהוב באים אלי!
   הטורגאודים מיהרו לבצע את פקודת הכתר כגן. גויוק עמד להתיישב על כיסא שנהב מגולף כשיד מונחת ברכות על כתפו:
  -אל תדאג, אחלה! הרגיע את מבטך הפרוע!
  מנגינה צמיגה מגרגרת, די מזכירה את קולה של אישה.
   גאיוק חאן חש מנומנם ובקושי יכול היה לעמוד על רגליו. כן, זה הוא. שוב, כמו רוח רפאים, הופיע מולו הנחש הצהוב - האדם הנורא ביותר בצבאו, שד גיהנום מיפן הרחוקה והבלתי נגישה.
  -אתה!
  היורש של חאגאן העליון הפנה אצבע טיפשה! הנחש הצהוב המשיך להתפשט, לפעמים גדל, לפעמים ירד:
  -אני! ואני רואה דרכך! הגיע הזמן למתן את הכעס שלך! ובכן, ליתר דיוק, הביאו את כל המילואים שלכם לקרב בהקדם האפשרי! ואני אעזור לכם, אחים, ואתן הפתעה כזו לאויב! מהלך החתימה, תאמין לי, יהיה נכון!
  - דזה , דזה , דזה ! אני אזרוק תומן נבחר לקרב בפיקודו של בורונדי ! ביחד תובילו את המתקפה!
  היפני הבזיק בעיניו וחשף את שיניו הצהובות הגדולות:
  -אין שדים לבנים, אני רוצה להרוג את השווים שלי! כמו נינג'ה אמיתי!
  הנחש הצהוב הבזיק את הקמע שלו, שריקה בלתי מורגשת הופיעה בפיו, ונשמעה מנגינה מנצנצת.
   גויוק חשב שהם לועגים לו, אבל לא היה לו כוח או רצון להתווכח עם מכשף הנינג'ה . ברגע זה, הטורגאודים דחפו בגסות את בורונדאי , גאיוק חאן לא אהב את בן החסות הצייתן הזה סובודאי -בגאטור.
  -עור יין דולף! אתה לא רואה שמיטב הלוחמים מתים מתחת לחומות בירת אורוס ? קח את Berkuts מיד ולאחר שעבר את הנהר, להפיל את Uruses במכה מתחת לקיר הימני.
  הבורונדאי המנוסה העז להתנגד:
  -הקרח עדיין לא חזק, תחת מכות אלפי פרסות הוא פשוט יתפוצץ.
  בלתי צפוי, היפני האדיר ענה לגיאוק .
  - הדאגה שלך ראויה להערכה. אבל המאמצים שלך לשווא! אבקת הקסם קשרה קרח על הנהר חזק יותר מפלדה צבאית! ובכן, קפוץ קדימה, הזמנו אותך!
  הנינג'ה הגדול יודע מה הוא אומר! סע מהר יותר, אם אתה שולט בברד, אני אתן אסכולה של סוסים כפרס!
  צעק גאיוק חאן וניענע את אצבעותיו. בורונדאי לא העזה לסתור יותר - זה היה רצוף מוות. המונגולי עם להקת פרשים מדובללים נעלם מהעין. לפתע התקרב צל, היה רעש מעל הראש, וגל אוויר חזק גרם לקסדה של הכתר קגן לעוף:
  -חֲרָקִירִי! אז הפרפר פרפר! כעת לארוסים תהיה " פולטה ".
  דרקון ענק ריחף מעל פני השטח, כנפיו הזהובות נושפות את סחפי השלג, ולשונות לוהטות נשפכו משלושת פיותיו הטורפים.
  -נמייה נפלאה !
   לגיאוק אפילו לא היה זמן לפחד:
  -הוא מסוגל לשרוף את כל ריאזאן.
  לא הכל, אבל הוא יצית את הקיר. קדימה, גודזילה הקטנה שלי!
  החלום הנפלא של מדבדב נמשך. לנשיא בפועל היה דמיון אדיר.
  דרקון אדיר, עם מוטת כנפיים של חמישים מטרים, נסק באוויר. המונגולים והשמאנים המלווים אותם יללו בזעם. טומן , בפיקודו של בורונדאי , טס בבהילות על הקרח, כמה סוסים מעדו, והם ורוכביהם נרמסו מיד על ידי גוש ברזל מטורף. המפלצת התלת-ראשית, בינתיים, צללה בצורה חלקה על הקיר. במדבר הבינה את הסכנה של תקיפה אווירית לפני האחרים. ובכן, כמובן, לא רציתי לחשוף את קלפי המנצח שלי מבעוד מועד, אבל כדי להציל את העיר, אצטרך להשתמש בנשק לא ידוע עד אותו יום. למפלצת המכונפת עמדה מפלצת מכנית שנראתה במעורפל כמו תערובת של עכביש ומרבה רגליים מפלדה. עשן כבר עלה מדוד הקיטור. כל הכבוד חבר'ה שזרקו את הפחם מראש.
  קטפולת הקיטור היא שילוב מופתי של טכנולוגיות של קטר קיטור, כננת, בליסטה מרובה רגליים ואפילו... קופסת סנאפ מוזיקלית. והחיה הזו, שחושלה מפלדה מוקשה, עלולה לזרוק כל דבר מזיק כמעט במהירות של מקלע למרחק של עד שני מיילים. בנות לוחמות היו הראשונות בעולם שחשבו להתאים מנוע בוכנה לזריקת מטענים. Dikoros באופן אישי סובב את הידית, סרט מזויף במיומנות משרשראות החל לנוע, והחדיר אבנים לתוך הלהבים המסתובבים במהירות.
  מכיוון שהטטרים מיהרו בערימה צפופה, כמעט ולא היו החמצות; להיפך, כל אבן מרוצפת כבדה, מקפצת, הפילה כמה פרשים לוחצים. דבר אחד רע, סולם המכוון חלש למדי, אתה עדיין יכול לפגוע במונגולים, אבל נסה, פגע בדרקון מעופף! המפלצת התלת-ראשית סובבה את ראשה ופתחה את לסתותיה הרחבות, המנומרות, המנצנצות ביהלומים.
  הלהבה הנמלטת חלפה על פני הסוללה ופגעה בבתים. צווחות וצרחות נשמעו, כמה נשים עיוורות למחצה רצו ברחוב, ובתים עלו באש במהירות לא טבעית. למרבה המזל, חול וחביות מים כבדות, כמו גם מכבי האש, היו בכוננות. חלק מהצריפים, בעיקר אלו הקרובים לקיר , כוסו באסבסט עמיד בפני אש. תחת הלחץ הידידותי, הר הגעש הטורף החוויר, ולאחר שאיבד את כוחו, הפך לזרמים של עשן חיוור.
  אך ברור שהדרקון לא רצה לוותר, בצאתו מהצלילה, הוא הסתובב בחסד של לוחם סער עמוס ושוב הוריד זרמים של טורנדו לוהט. הטטרים כבר הצליחו להגיע לחומה, אז הלהבות המשתוללות פגעו גם בהם. בין הקורבנות היה הבורונדאי האימתני , בגדיו המפוארים עלו באש, והוא מיהר בחזרה בשאגת חזיר פצוע. גם החיילים הרוסים סבלו, וחלק מהקרח נמס באופן ניכר, וחשף את האדמה ואת בולי העץ. הבגדים על דיקורוס היו עשן, אבל הלוחם אנטונוב שעמד על הקיר הצליח לשפוך עליו דלי מים, וקיטור עלה מהדואר החם.
  -איזו אובססיה שטנית, חבל שאלנקה המגניבה לא רואה אותנו!
  הדרקון הסתובב שוב וניסה להיכנס למעגל השלישי. המכשף סאבלי היכה באצבעותיו, הוא הצליח לשגר כדור אש קטן, המכה פגעה בראשו האמצעי של הדרקון. הפיצוץ הקטן לא גרם לאובדן מיוחד למפלצת התלת-ראשית, אלא הפיל אותה מעט ממסלולה, וכתוצאה מכך הדרקון ירה מבעוד מועד, מערבולת לוהטת פגעה בשורות הנאקרים הנערמות . ושוב יללות מטורפות, חלק מהטטרים זזו אחורה. זה היה אז שדיקורוס הבחין בנערה צעירה גבוהה, מנופפת בזריזות בשתי חרבות פיפיות. במהירות בלתי אנושית היא קצצה את יריביה לכרוב, נתנה מכות איומות עם רגליה, מרפקיה ואפילו ראשה, מתנופפת כמו פרפר.
  רק אחד, או יותר נכון שניים, היו יכולים לגרום להרס שכזה:
  -ג'וליאנה! מלאך אדום, זה אתה?!
  - אתה מריח פרחים עם האף שלך! מגובה שלושה מטרים!
  אלנקה ענתה בצחוק. הנערה הלוחמת, במהירות של צ'יטה מטורפת, עפה אל הסוללה, והשאירה סימני דם בקושי מורגשים על הקיר.
  -אל תדבר, הכל ברור! עלינו לכבות את הלפיד המכונף!
  אלנקה שרקה בפראות, הדרקון, לאחר שהתיישר ממעופו, נכנס למעגל הרביעי. לוחם שעמד בקרבת מקום אמר לה:
  -השתמש בקטפולטה, אלנקה, תפיל אותו עם סלע.
  הנערה הלוחמת נבחה בצורה מאיימת.
  -אני עצמי יודע טוב יותר במה להשתמש!
  אלנקה הרימה שלוש שרשראות מזויפות במיומנות במהירות הבזק. זה גם היה הרעיון של בנות הלוחמות שלהן: לחבר שתיים או שלוש אבנים קטנות, לירות שתיים או יותר בליסטות ולכסח, להרוס קו שלם. לאחר שפרסה את קטפולטת הקיטור, אלנקה קפץ על הלהב ובעט במנוף. היא הושלכה גבוה למעלה, וכבר במנוסה הניפה הילדה הלוחמת את זרועותיה, מסובבת באדנות את חרבותיה, מכוונת את התנועה המהירה, והצליחה לנחות על גבו של הדרקון, משובץ קוצים. המפלצת נרעדה וניסתה לזרוק מעליה את הנערה-רוכבת הנועזת, אבל השלשלאות המעוותות במיומנות הכריעו את הפיות הענקיים - המפלצת האימתנית הייתה אוכף לגמרי.
  -למה אתה צריך שלושה ראשים? חסר אחד? הם מלאים חורים, אז אני אקשר אותם יחד כדי שהמוח האחרון לא יעוף החוצה!
  הילדה הלוחמת צחקה מהבדיחה המגושמת שלה. הדרקון צבר גובה בחדות, ואז שיחזר את הלולאה של נסטרוב, השרירים מתחת לעור רעדו, המפלצת עשתה מאמצים נואשים לזרוק את הרוכב הלא קרוא. זרמי אוויר חמים נשפו על פני הגוף הענק, העפיפון זינק כמו אבן ששוחררה מעוטה, או, קרוב לוודאי, ממטאור. הגל האטמוספרי הפיל את הטטארים מהמסלול.
  אלנקה אמרה:
  -לא מרשים!
  שנתו של הנשיא בפועל עדיין נמשכה. מר מדבדב התפרק מעט, אולי אפילו מרוב צער.
  ואכן, איזה דרקון מתעוות היה עבור נערת המחסל כאשר עברה עומסים קיצוניים בשניים עשר מישורים משתנים, האיצה למאה וחמישים כוח הכבידה ומיד צוללת לחוסר משקל, ואז שוב הגיעה לגבול העומס התת-קטלני. כל נציג של החי והצומח הוא תולעת מול המוצר הזה של הנדסה גנטית.
  המפלצת עשתה ניסיון לסובב את ראשיה, מצלצלת נורא עם פיה הענק. הנערה הלוחמת חתכה בחרבה האגדית בכל כוחה, מכוונת למקום הרגיש ביותר - הנחיר. המכה הראשונה הייתה שטוחה, חרוזים כסופים עפו מהנחיר, כמו פנינים הם נצצו בשמש:
  "הנזלת שלך יפה, נכון, אומרים שדרקון יכול לעשות את צרכיו של זהב."
  הנחש היכה באור. בתגובה, אלנקה היפה והזריזה חתכה עם הקצה, המכה הייתה חדה ומדויקת, הלהב הפך לאדום קלות, וטיפות טל-אודם דובדבן הופיעו מאפה הענק. הם קפאו ממש תוך כדי תנועה, משלבים את עצמם לכדי קישוט מוזר.
  הילדה צחקה:
  - מגניב, קדימה, חזור על הטריק!
  המפלצת כבר התעוותה, אבל המשיכה לצבור גובה, עיר הבירה ריאזאן הפכה קטנה יותר ויותר. הנה הוא בגלגל עגלה, עכשיו בצלוחית, והנה הוא בגודל של פרג, נעלם לבסוף מאחורי העננים. השמיים הבזיקו שחורים, מלאים בכוכבים בהירים, הם טיפסו לסטרטוספירה, היה קשה לנשום, ואקום קר נשף פנימה. למרות שאלנקה האגדית היא לא אדם רגיל, היא לא יכולה בלי אוויר בכלל. אבל, כנראה, הדרקון גם מגרד, לזוחל יש פרכוסים, חסר נשימה, אז אנחנו צריכים להוריד את הגובה. ברור שאין רצון לחזור על הישגו של רוסלן, שהחזיק בזקנו של צ'רנומורץ במשך שלושה ימים ושלושה לילות. משפט מאתר ילדים מהבהב בראשה, ומשום מה היא מאוד רוצה לחזור עליו.
  והילדה הלוחמת אומרת:
  -אנחנו מאותו דם, אתה ואני!
  נראה שהדרקון קלט את המשמעות, רעד ועצר את מעופו. ואז זה התחיל לרדת לאט.
  הלוחם היפה והשרירי אמר:
  -אתה חושב נכון, אחי המכונף! יהיו לנו תוצאות איתך!
  טבח אמיתי היה בעיצומו למטה, המונגולים כבר התגלגלו מהחומות, נטשה המפוארת החליטה שהגיע הרגע האופטימלי להכות. כל הכבוד, ילדה אמיצה, אתה יכול לראות אותה מיד, היכן שהיא עברה, נותר שביל עקוב מדם מרוצף עבות בגופות. לא רק רגליה וזרועותיה, שתי הצמות המוארכות של נטשה מסריחות מפגיונות השזורות לשרשראות עשויות פלדה מוקשה.
  אלנקה אמרה לעצמה ורקעה ברגלה:
  -אין ספק שאכין לעצמי חפצים אישיים כאלה! עכשיו, בואו לחמם את המוגלנים!
  להבה פראית פרצה כמו הר געש משולש מהגרונות המשומרים, הטטרים התגודדו חזק מדי, והם פשוט טוגנו במאות, נשפכו מפי אש גיהינום. הסוסים נבהלו במיוחד, אולם רוב הסוסים כבר נהדפו ממכה פתאומית בגב, רק אלף השומר האישי של גויוק חאן נותרו מתחת לאוכף. ההתפרצות נמשכה, וסחפה מאות ומאות לוחמים במחלקה אחת בהוריקן לוהט. הנחש הצהוב צפה בעיניים מצומצמות בשובו של הדרקון הקטן שלו.
  הלוחם מהמזרח שאג:
  -בּוֹגֵד! כולכם נציגי משפחת הדרקונים, אתם תמיד בוגדים ומשרתים את מי שחזק יותר!
  כועס, מכשף הנינג'ה ניסה להביס את הרוכב הנועז, והשליך פולסרים במהירות מקלעים. אלנה הלוחמת הצעירה חייכה ושרה בקול:
  - עם מי אש - להפיל את הכוס! אתה זר מגניב - אתה יורק אש!
  זו בחורה - עליזה, עם הומור. ופולסרים עשויים מאש אינם מפחדים ממנה.
  אלנה הפילה אותם בקלות, תוך שימוש בכלי נשק אגדיים ומדי פעם מכוונת את החיה לעבר יחידות האויב. להביור רב פעמי זה עם כנפיים עדיף על מאה מכניים רתומים לסוסים.
  אולי אפילו זה מגניב יותר ממטוס תקיפה, ואיך יש לו כל כך הרבה דלק, והפתיל לא נגמר? תצטרך ללמוד את המפלצת בשעות הפנאי שלך וליצור נשק חדש שלא נראה בעבר! החצים קופצים על העור המשוריין העבה והססגוני, מנצנץ בכל צבעי הקשת, כמו דוחן. הלהיטים משנים רק לרגע את הצבע: אדום אודם הופך לילך-סגול. לילך-ספיר, להיפך, הופך לארגמן-כתום, צהוב זהוב וירוק אזמרגד. זה מאוד יפה, חבל שבחום של קרב עקוב מדם אין זמן ליהנות מהמחזה המופלא.
  לוחמים וחיילים רוסים של הלגיון הלבן, שנוצרו על ידי בנות, כבר כרתו את רוב הצבא המונגולי. זה הפך להיות מפחיד במיוחד כאשר מדליקי להבות מכניים נכנסו לפעולה; כל צבא לא יכול היה לעמוד בפני מכה כפולה כזו. עוד דקה, ותתחיל טיסה לא מסודרת. הנחש הצהוב היסס לרגע.
  ההוראה של באטו ברורה, להרוג את הכתר קגן בשקט, אבל התשלום נמוך מדי. לא, הוא יהרוג אותו אחר כך, אבל לעת עתה הוא יוציא אותו מתחת לחרבות הרוסיות המתנפצות:
  -בוא נתרחק, קגן, אני אכסה אותך!
  המנגוס בעל שלושת הראשים ? אני לא אתן לו לענות את הצבא שלי!
  הנינג'ה חבט באצבעו וניצוצות החלו ליפול:
  "אני יכול להטיל כישוף מורכב והוא יחזור לעולמו, אבל אז לא אוכל לזמן אותו במשך שבע שנים!" בכל זאת יש אופציה! כישוף ברמה של הייל!
  -איך זה?
  של גויוק , שמנים ונפוחים מעבר לשנים שלו, נמתחו. הנינג'ה קילר הסביר:
  -וכך! אם אני אהרוג את הנמייה הלבנה שלו , אז הדרקון יהיה שלי, אם הוא יהרוג אותי, אז זה יהיה שלו!
  המכשף היפני לחש מנטרה ארוכה, הקמע נוצץ יותר מהשמש. נסחפת בהתרגשות ההשמדה, אלנקה היחפה הרגישה לפתע את גבה הגמיש והמלוטש של מפלצת עוצמתית וכבר צייתנית נעלם מתחתיה. היא מצאה את עצמה באוויר, עפה למטה במהירות של אבן. הנפילה לא הייתה נעימה, אבל לא קטלנית. לאחר שפרץ דרך סחף שלג באורך מטר, לוחם המחסל תקף את המונגולים בזעם של חזיר פצוע. ההתנגדות המאורגנת האחרונה נפלה, השרידים המעוררי רחמים של הצבא הענק מיהרו למנוסה המונית.
  הבנות הכי יפות, אלנקה ונטשה חשופות הרגליים, ממש התחרו בהכחדת הגרעינים המבולבלים. גיוק חאן, בינתיים, הפך כמעט בלתי נראה, סוס הגרייהאונד שלו שבר את כל שיאי ההיפודרום, הקאגאן התורשתי חשב רק על העור שלו.
  -לא, זה לא סמוראי! פחדן פתטי. כמה חבל להגיש מיקאדו כזה!
  הנינג'ה נבח.
  הנחש הצהוב הוציא שתי קטנות חזקות, חצה אותן ונענע בחדות, כדור ורוד נוצץ נפרד מהלהבים. פולסאר קסום המריא במהירות לעבר אלנקה היפהפייה והחצי עירומה.
  לוחם המחסל הצליח להבחין בתנועה, חתך את הקריש הלוהט תוך כדי תנועה, פיצוץ קטן שהתפזר כמו ברק, פיזר תריסר או שניים מונגולים:
  -זה השטן! הסמוראי של העולם התחתון!
  הנחש הצהוב צעק. הנינג'ה כבר התכונן למהר לפגוש את אלנקה היחפה המדממת , כאשר מחשבה יסודית עלתה בראשו. "מה אם הוא לא יהרוג מיד את נערת הלוחם החזקה ביותר, אז תצטרף אליה המחסל הבלונדינית נטשה, ואז ההשלכות יהפכו לקטסטרופליות. יתר על כן, היא הכניעה את הדרקון, ורק לוחם חזק מאוד יכול להכניע את הנחש הגדול. "
  הנינג'ה פרץ:
  -אני מרחיק ציפורים! אני עוזב כדי לחזור!
  הנחש הצהוב, שפרש את גלימתו הלבנה, קבר את עצמו בשלג. ואז, נחנק, הוא התחיל ללחוש לחש תנועה.
  אלנקה חשופה המשיכה במרדף הזועם שלה, נטשה הקשוחה לא פיגרה מאחור. למרות כל עזות הקרב, הם לא הניחו לרגע את האוהל המלכותי של כגן הכתר מהעין.
  -הוא יברח, בואו נתפוס את המנהיג!
  הציעה אלנקה חשופה. נטשה זרקה דיסק בכף רגלה היחפה, הגיבה כלאחר יד, והמשיכה ליישר את המונגולים הנמלטים במכות מהירות.
  -בשביל מה! נביא שמחה נוספת לבאטיגה , וזה אנושי מדי. החרב הורגת בקלות, והג'יהאנגיר פשוט יקרע את עורו.
  אלנקה, לאחר שקטעה ארבע במכה אחת, פרצה בצחוק.
  -אם הוא לא ישבור את הקרניים של באטו בעצמו! אנחנו הולכים להסיע אותם עד למחנה, או מה?
  נטשה ציחקקה ואמרה:
  -באטו מחרבן די חזק במכנסיים, וככל שפחות מוגלנים ישרדו, כך ייטב!
  בנות הטרמינטור האירו את קצבן, זה הזכיר משחק של התדירות, הגרעינים הצליפו נואשות בסוסיהם, קרעו את צידיהן מדמם. במאמצים נואשים, הם הצליחו להתנתק מעט מהפרשי אורו, אבל הם לא יכולים להימלט מאלה שתוכננו מהר יותר מבדלס!
  מתעורר, דמיטרי, אנטולייביץ' מדבדב עשה תרגילים והדליק את הטלוויזיה. לרגל זכייתו של זלנסקי התקיימו חגיגות וחגיגות בפריסה ארצית. האנשים שמחו בכנות על השינויים.
  כולם רצו לחיות בדרך חדשה, ובחופשיות יותר. ההשבעה התקרבה, וזלנסקי צבר את מלוא הכוח. וזה גם גרם להתלהבות והשראה. כאילו, הכל ישתנה וזה יהיה יותר טוב מאתמול. והסלאבים ימצאו אחדות והמלחמה הקרה תסתיים. כמו הסיוט האוטוריטרי של תקופת פוטין.
  וכבר שרו שירים יפים על זלנסקי... כולם רצו משהו חדש ויפה.
  זלנסקי עצמו הודיע שעם הצו הראשון שלו הוא יבטל את החסינות הפרלמנטרית, וגם ינקה את נוצות האוליגרך. זלנסקי גם הבטיח להעלות משמעותית את המסים על העשירים. כאילו, אין להם סיבה להשמין!
  באופן כללי, היו הרבה דברים שתוכננו לעשות. כולל הבנייה הגרנדיוזית של מסילת הברזל: ארכנגלסק - צ'וקוטקה, ולאחר מכן מנהרה תת קרקעית לאלסקה.
  למה זלנסקי לא מלך? הפרויקטים שלו גרנדיוזיים. ובארה"ב הממשלה תתחלף בקרוב ויהיה עוד דור של פוליטיקאים. מי גם רוצה שינוי.
  ועכשיו זלנסקי מתפרק...
  לפני שהמחשב נלקח, מדבדב נכנס למשחק...
  לאחר כיבוש ברית המועצות, אפשר להסתבך עם ארה"ב. אבל קודם כל, בואו נפעיל את מערכת ההגנה מפני טילי הלייזר; לאימפריה יש יכולות כאלה כאן. מלחמה נגד ארה"ב - 2008! הפלישה מתחילה מצ'וקוטקה לאלסקה.
  מתנהל מאבק אמיתי.
  האברם נלחם נגד טנק הפנתר-7. המכונית החדשה כבר לא כל כך כבדה כמו שהיא מושלמת. ומראה את המעמד המוחלט שלו.
  והוא הורס את היאנקים... מדבדב השתעמם משהו מהמלחמה, והוא העביר את השליטה ליועץ צבאי ממעמד רוקוסובסקי. והוא התחיל להסתדר...
  למשל, לבנות משהו... מקדשים חדשים שלכל אחד מהם שבע דתות. או אפילו מגדלי טלוויזיה חדשים. וזה יהיה מגניב לבנות פירמידה. גובה קילומטר וחצי. כן, זה יהיה ממש נהדר!
  במקביל, מדבדב מעלה את רמת הרווחה. לא מדובר רק בפירוק מפעלים צבאיים.
  אתה יכול גם לייצר טלוויזיות, מקררים, מחשבים, מחשבים ניידים. ולבנות ייצור, ולהעלות שרירי לחימה. אבל ארה"ב כבר גוברת... באימפריה יש כבר יותר משני מיליארד וחצי תושבים והיא די מוכנה להילחם במלחמה נגד ארה"ב. מדבדב חושף שיניים ושר:
  - אני הוריקן אמיתי של כל המאות! זה שיביא הרבה מוות!
  ושוב זה מפעיל לחץ על אמריקה. תקיפות גרעיניות כבר מתחלפות. קרב כזה הולך וגדל.
  . פרק מס' 8
  אה, בוא נדחוף את היחידות שוב. ואיך נכה! הנה בנות החי"ר זזות. כולם יחפים ובביקיני. ואיך הינקים דוקרים בכידונים, ואיך הם זורקים רימונים ברגליהם היחפות. יש בהם אנרגיה אמיתית. והכל מנצנץ, כמו כדורי כספית הרצים מתחת לעור שזוף. בנות אוהבות להרוג - אלו בנות!
  והם שרים לעצמם:
  אנחנו שוטפים את בנות קומסומול,
  אנחנו הצאר מדבדב, צאר חכם מאוד...
  וכמובן יש לנו קול ברור,
  כל מה להתווכח - לך על זה!
  ושוב זרק רימונים באצבעות רגליו החשופות. הבנות האלה ממש סופר. והינקי מתרסקים, כובשים את אלסקה. והם גם שרים לעצמם:
  - זאבים מרושעים נוהרים יחד! רק אז המירוץ ישרוד! החלשים מתים, הם נהרגים - מטהרים את הדם הקדוש!
  והבנות ממהרות להתקפה חושפות שיניים. אבל נגד האמריקאים יש גם "טיגרים"-7, איזה כוח מדהים. ואי אפשר לעצור מפלצות כאלה!
  "טייגר"-7 הוא תותח מיוחד בלחץ גבוה עם מהירות קליעים ראשונית של 2500 מטר לשנייה. וברגע שהיא תכה אותה, שום דבר לא יציל אותה. והאמברמים רצים לכל הכיוונים . ומוריד מהם את המגדל.
  והילדה מכריחה את החיילים לכרוע ברך ולנשק את רגליהם היחפות.
  האמריקאים נכנעים שוב. וכוחות הצבא של מדבדב מתקרבים לניו יורק. והעיר כבר מותקפת. הוא נתפס ללא כל טקס.
  מדבדב מחשיב את עצמו כמפקד גדול: לבסוף הוא לקח את ניו יורק.
  ואפשר לומר שהוא גדול הפולשים. ואז וושינגטון.
  והאמריקאים נכנעים. נשיא ארה"ב נפל על פניו והחל לנשק את רגליהן היחפות של הבנות. הראשון, אחר כך השני, בתורו.
  אז הוא נישק גדוד שלם של בנות יחפות. זה קרב גדול!
  מדבדב מצחקק... אז הוא כבש את אמריקה. אבל פוטין לא היה מסוגל לעשות זאת!
  זה באמת קרב - סופר! ואז למקסיקו.
  ושוב החטיפות... והבנות המקסיקניות גורמות למקסיקנים לכרוע ברך, והן מנשקות את העקבים החשופים שלהן. והם שואגים:
  - תהילה ליפיפיות!
  כן, המחשב יכול להראות תמונות צבעוניות גדולות של בנות, עם עקבים חשופים, שנושקות על ידי אסירות. וזה כזה ריגוש.
  הנה הם שוב מובילים אסירים - הפעם שחורים. והם גם מנשקים את הרגליים היחפות של הבנות.
  וגם הטנקים זוחלים פירמידליים...
  בנות זזות ויש הרבה כאלה... הרי אפשר לגרש צעירים ממשאבים. ותבחרי שכל היחידות הן בנות בביקיני. וזה כל כך יפה.
  הם בעיקר ג'ינג'ים ובלונדינים.
  והם משתלטים על מדינה אחת אחרי השנייה. לוחמים מגניבים כאלה. אימפריות נופלות מתחת לרגליהם היחפות.
  מדבדב משחק בהנאה... ואפילו שורק משהו מתחת לנשימה.
  איך פצצת מימן מתפוצצת? ברבריות מפלצתית! וכל העיר, כאילו פרה ליקקה אותה בלשונה. כמה עוד קרינה? ונערות יחפות רצות דרך אבק רדיואקטיבי. והעקבים החשופים שלהם נשרפים.
  מדבדב משחק כאילו פיתון בולע טריטוריה אחרת.
  הנה כוח נוסף שנכבש בעולם הוירטואלי, והדגל נשמט.
  טנקים הם כעת חדשים עם שריון אקטיבי וקרמיקה. רב שכבתי ויעיל.
  וגם נושאות המטוסים מודרניות, וגם מתאימות למדי. ואיך מטוסים מתחילים לירות מהם.
  מדבדב, כפי שאנו רואים, הוא נשיא בפועל חכם מאוד.
  אז, עכשיו הפיתוח של מזל"טים . וזה מגניב. וגם, מטוסים בצורת דיסק. כאן הם כבר יוצאים לקרב כמו עב"מים. ואז, טנקים פירמידליים.
  נשיא ארה"ב טראמפ, בעל מוח מבריק, הורה להפוך את המכונית לבלתי פגיעה ובלתי חדירה מכל הזוויות. כך הופיע המסטודון בצורת פירמידה נמוכה. ומכונית כזו הראתה הגנה מצוינת. במיוחד נגד קליעים קינטיים.
  ועכשיו, הטנק הזה התברר כל כך מוצלח שאי אפשר לחדור אליו, והוא עדיין בשירות עם ארצות הברית. הם אפילו קראו לזה כך: טנק טראמפ.
  והטירוף לפעמים תופס אנשים כשהם רואים שהמכונית בלתי חדירה.
  מדבדב מנהל קרב לא שוויוני, והמכונות שלו כבר כבשו עוד בירה וירטואלית, והפכו אותה לערימה של חורבות ומכתשים רותחים.
  אבל זה לא מספיק לנערת הרובוט. היא מתחילה לפתח דור חדש של כלי נשק: פצצת ההשמדה. והפצצה הזו חזקה פי ארבע מאות ממימן. אז אם זה פגע, אפילו לא תוכל לאסוף את האפר!
  והמלחמה כבר עוברת לחלל.
  מדבדב משתמש בספינות העשויות מסגסוגת חדשה חזקה וקלה יותר מטיטניום. וספינות חלל עפות לחלל, ורובוטים קרביים נלחמים. יש כבר הרבה דגמים שונים במפעלים תת-קרקעיים.
  ועכשיו האימפריה האחרונה על הפלנטה נופלת. ומה? עכשיו לחלל העמוק!
  עידן מלחמת הכוכבים מתחיל.
  מדבדב מבין זאת ולוחץ במרץ על המקלדת. או שאתה יכול להזיז את האצבעות או לשלוט במחשבות שלך.
  הנשיא בפועל פועל בחוכמה ובונה לעצמו צי חלל. והמאבק נמשך.
  פיתוח של פצצת thermoquark חזקה עוד יותר, במיוחד השמדה, מתבצעת. והוא חזק פי מאה אלף מההשמדה.
  ואז הספינות עולות לשמיים. והם לוכדים את הלוויינים של הפלנטה. ואז המערכות השכנות. הם עושים זאת במהירות רבה.
  והנשיא בפועל מייצר terminators במשחק. הנה גיבור המחסל. זהו מסע בזמן, גם אם מוגבל.
  מדבדב צחק:
  - אנשים רוקעים ברגליהם על הקרקע, מה עם מגפיים! וזה גם טיפשי וגם מכוער נורא!
  ומדבדב נעשה הרבה יותר עליז. אה, ילדים, כמה אתם טובים. במיוחד אם הם הפכו ללוחמי חלל.
  קרב כוכבים מתפתח. וחילופי מכות רציניים, כאשר אגרופים טריוויאליים במעיים. ליתר דיוק, זוהי חשיבה דמיון.
  מדבדב ממשיך לתקוף:
  - ספינות החללים שלי רצחניות!
  והוא ממנה מפקדי חלל חדשים במקומו. ומה שהוא קרב, הוא קרב.
  כאן מדבדב מפקד עם מפקדיו. כאן קמה נגדו קואליציית האויב. כאשר ארמדה כה אינספור מתקרבת, זה מפחיד; מרחוק זה נראה כאילו ערפילית רב-צבעונית ונוצצת זוחלת. יתר על כן, כל ניצוץ הוא שד שנגרם על ידי קסם של מכשף נאמן. למעלה משנים-עשר וחצי מיליון ספינות חלל צבאיות מהמעמדות הראשיים, ו"בית נוחות" קטן אינסופי, תוך התחשבות בתגבורת המגיעה ללא הרף, מספרו התקרב למאתיים מיליון. החזית נמתחה במשך כמה פרסקים; בקנה מידה כזה, אפילו ספינות הדגל האולטרה-קרביות נראות כמו גרגרי חול בסהרה.
  הקרב הכללי מתקרב: אימפריית החלל של צבא מדבדב נגד "קואליציית הישועה הכוללת" רבת הפנים, שהחליטה, במקום הטקטיקה הקבועה של הגנה מאוחרת, לפגוע בצי התוקפן האכזר עצמו.
  יש כאן כל כך הרבה ספינות, עם מגוון מדהים, למרות שברוב המקרים זה רק מפריע לחימה יעילה. ובכן, למשל, ספינת כוכבים בצורת צ'מבלו, או, עם לוע ארוך במקום מיתרים, נבל, או אפילו קונטרבס עם צריח טנק ממלחמת העולם השנייה. זה עשוי להרשים בעלי לב חלש, אבל סביר יותר לגרום לצחוק מאשר לפחד.
  היריב שלהם הוא אימפריה שמתיימרת להיות מעצמה אוניברסלית. אמירות החלל הגדולה של מדבדב, שבה הכל עומד לשירות המלחמה, הסיסמה העיקרית היא יעילות וכדאיות.
  בניגוד לקואליציה, ספינות החלל של הנשיא בפועל נבדלות רק בגודלן. והצורה כמעט זהה, דגי ים עמוקים בעלי מראה טורף מאוד. אולי למעט החריג היחיד, הם נראים כמו פגיונות עבים המנצנצים בפלדה - תופסים.
  הכוכבים בחלק זה של החלל אינם פזורים בצפיפות מדי על פני השמים, אך הם צבעוניים וייחודיים בספקטרום האור שלהם.
  מסיבה כלשהי, כשמסתכלים על המאורות האלה, אתה מקבל תחושה עצובה כאילו אתה מסתכל בעיניים של מלאכים, שמגנים את היצורים החיים של היקום על התנהגותם השפלה והפרועה באמת.
  צבא הנשיא בפועל לא מיהר ללכת לישיבה: רק יחידות ניידות בודדות, במהירות, תוך ניצול מהירותן העילאית, תקפו את האויב, גרמו נזק ונסוגו לאחור. בתגובה הם ניסו לפגוש אותם באש מטחים, אבל בהיותם זריזים יותר ועם הגנה מושלמת, הם היו הרבה יותר יעילים.
  מוקשים, שנראו קטנים בקנה מידה קוסמי, נקרעו כאילו בפיצוץ, וכך גם סיירות ומשחתות. אבל הצלחנו להפיל איזה משחק גדול. אחת מספינות הקרב הענקיות של הקואליציה נפגעה, היא עשנה עבה, התעוותה, והבהלה התלקחה על סיפון ספינת החלל הענקית, כמו אש ביער יבש.
  החייזרים, בדומה לג'רבואה רק עם טפרים במקום זנב, בורחים בפחד, תוך כדי צרחות וקפיצות מעלה ומטה. ביניהם יש סוגים קטנים יותר שנראים כמו הכלאים של דובים וברווזים. המקורים מתכרבלים באימה פרועה, קולות קולות נשמעים, הם מתרחקים ונוצות עולות באש. כאן התהפך אחד מברווזי הדובים, והפך את ראשו לצינור אש. שם זינק קצף היישר לתוך גרונה, בטנה חלצה מיד את נעליה, ופגר הציפור פרץ, והשפריץ דם עם שאריות הבשר הבוקעות מהילד.
  הג'רבואים נשרפים וממהרים אל מודולי ההצלה, אבל נראה שהמערכת שנותנת תקווה רפאים להישרדות פגועה ללא תקנה. הגנרל שלהם, ג'וק הזנב, משמיע חריקה היסטרית:
  - הו אלים של ריבוע המעגל האוניברסלי, על ידי...
  לא היה אפשר לסיים, הלהבות כיסו את הוד מעלתו האומללה. בשרו של המכרסם החכם התפורר לחלקיקים יסודיים.
  ספינת הקרב נשרפה, גירשה בועות אוויר לתוך הוואקום, ולאחר מכן התפוצצה והתפזרה לרסיסים רבים.
  מדבדב, לאחר ששיחק מספיק, עשה עוד כמה הזמנות. הוא גם העניק לנובודבורסקאיה לאחר מותו את הכוכב של גיבור רוסיה. הוא הורה להעניק לאולג ריבצ'נקו את כל המסדרים והמדליות שיש לרוסיה. והוא העניק לדונלד טראמפ את מסדר אנדרו הקדוש הראשון. לאחר מכן מדבדב נרדם שוב... אף אחד עדיין לא הפריע לו.
  אחרי הישג כזה, אלנקה התעודדה באופן ניכר. כך גם הצוות שלה.
  מרגריטה הייתה הראשונה שלקחה את הדיבור:
  - בואו נגמור את יפן בים ונסיים אותם ביבשה!
  אלנקה תמכה בחום ברעיון הזה:
  - בוודאי! למה לאפשר את מותם של חיילים רוסים חדשים!
  נטשה גם אמרה:
  - קורופטקין מפקד לא החלטי מדי. אז זו לא עובדה שהוא יוכל לנצח, גם אם לוקחים בחשבון את ההיחלשות של היפנים במהלך ההתקפה על פורט ארתור!
  מדבדב סיכם זאת בהחלטיות:
  - בואו נתקוף! זו ההזדמנות שלנו, וההזדמנות של רוסיה!
  לאחר מכן החל לנוע הטנק החזק והאולטרה-מודרני. כן, ביפן יש יום רע. והם יקלללו יותר מפעם אחת את הרגע שבו עלה בדעתם להילחם עם רוסיה.
  הטנק נע לעבר הכוחות היפנים. אלנקה אמרה בהנאה:
  - היה לי חלום כל כך מדהים. זה כאילו נטשה ואני מגינים על ריאזאן מפני המוני באטו חאן.
  מרגריטה השתפרה:
  - האם הייתי בחלום?
  אלנקה הנידה בראשה בשלילה:
  - לא! פשוט לא היית שם!
  הילדה נאנקה ברוגז:
  - חבל!
  אלנקה חשופה צחקה והעיר:
  אתה יכול רק להפריע לנו! אבל נטשה ואני היינו כל כך מגניבים!
  הבחורה הבלונדינית שאלה בהפתעה:
  - היית מגניב?
  אלנקה היחפה אישרה בקלות:
  - כן, מגניב מאוד! ואפילו רכבתי על דרקון!
  נטשה צחקה והשיבה:
  - היית יפה מאוד על הדרקון!
  אלנקה אישרה בקלות:
  - זה כמו אגדה! איפה שיש דרקונים, ואלפים, והכל זוהר!
  מרגריטה ענתה בתחושה כנה:
  - אתה יפה מאוד גם בלי דרקון! פשוט פיה, ונס של ניסים!
  אלנקה אמרה בביטחון:
  - אני אנצח את כולם! עם ובלי דרקונים!
  והלוחמת הראתה את האגרוף שלה.
  הטנק הרוסי הראשון תקף את היפנים, שעמדו ליד חומות פורט ארתור. עדיין היו די הרבה כאלה. הארטילריה התחילה לעבוד. בתגובה, ירו תותח 152 מ"מ של הטנק האדיר, כמו גם שמונה מקלעים קטלניים. ושוב החלו לכסח את הסמוראים במאות.
  מקלעים - "דרקונים", דבר קטלני מאוד. חמשת אלפים כדורים לדקה הם רק סוג של חיה.
  היפנים נפלו, נקבו, קרועים לגזרים, עם גולגולותיהם מרוסקות. בטנם התפוצצה וגופם קפץ, נזרק ממכות האש המוחצות.
  התפוצצו גם פגזי פיצול במילוי מצטבר. הם היו מצוינים הן לירי לעבר חיל הרגלים והן לחדירה לתחתית הספינות.
  אלו בנות טרמינטור, והפרופסור הוא גאון אמיתי. אז הם התחילו לדשן את הסמוראים.
  אלנקה חשופה קראה:
  - תתפאר הרוח הרוסית!
  נטשה, לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, שלחה מטר של כדורים והמשיכה:
  - והצאר שלנו, ניקולאי השני!
  אלנקה יחפה המשיכה לשלוח פגז אחר פגז. כל שלוש שניות עף החוצה נשק קטלני. והסוללות היפניות השתתקו. וחיילים צהובי עור מתו בהמוניהם.
  נטשה, לאחר כיסחה כמה דרגות של סמוראים, תמכה:
  - המנון המולדת שר בליבנו.
  אלנקה חשופה, ממשיכה לירוק קונכיות עם מילוי קטלני, והן הרבה יותר חזקות מפלסיד, המשיכה:
  "אין איש יפה ממנו בכל היקום."
  נטשה, יורה ללא רחם לעבר היפנים באצבעותיה החשופות, הוסיפה:
  - לחץ חזק יותר את המקלע של האביר.
  אלנקה היחפה, ההריסה של הסמוראי, סיימה:
  - למות למען רוסיה שנתנה אלוהים!
  הבנות ממש כאלה, סופר! יפהפיות מרהיבות. אתה מסתכל עליהם ומעריץ אותם. אבל עבור היפנים, זה מוות טהור. הטנק עבר דרך הסוללות. דפק את צוותי התותחים. הוא עשה את זה מאוד מאוד מהר. אחר כך הלכתי דרך השוחות. הוא גם כיסח רבים. ליתר דיוק, לא רבים, אבל כמעט כולם. התברר שההשמדה הייתה טוטאלית. כאן, כמובן, הכל הסתדר אוטומטית. כך הושמדו היפנים.
  אלנקה ציינה בצחקוק, לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות של רגליה השזופות:
  - אנחנו יותר תליין מאשר לוחמים!
  נטשה ציחקקה והסכימה:
  - חופש, גאונות ותפארת תליינים!
  ושוב הוא יורה בנחלים. ומפיל את הסמוראי בכוח פראי.
  מרגריטה, שגם ירתה במדויק ברגליה היחפות, העירה בהיגיון:
  - יהיו פחות גברים הומוסקסואלים, ויהיה מחסור בגברים ביפן!
  אלנקה חשופה פרצה בצחוק וירתה שוב:
  - היזהרו מנשים! נשים, היזהרו!
  זו אכן סוג הילדות שמפגיזות, רסיסים וכל כדור קופץ ממנה. בכל מקרה, הילדה היא קטלנית אמיתית.
  נטשה לקחה אותו ושרה:
  - לגיונות צועדים,
  הכידונים שלהם זורחים.
  יש מיליונים מאחורינו
  הו גדודים רוסיים!
  אף אחד לא יעצור
  אף אחד לא יפריע...
  המהלך פותח חדשים,
  בואו לעוף מהר!
  ושוב ירד גשם על האויב. וזה לא נותן להם לרדת למאית אמפר.
  אלנקה יחפה, זורקת פגזים במונוטוניות של נקר, סיננה, זה עתה שרה בלעג:
  - אחד, חלוץ , שני חלוץ , הוא מזעזע.
  נטשה, יורה, אישרה את השיר:
  חלוץ אחד , שני חלוץ , הוא שוכב!
  אלנקה מגניבה נתמכת אנרגטית:
  - פעם קרש, שני קרשים - בונים ארון קבורה.
  נטשה חשופה, ממשיכה לירות ולהפיל את האויב בהתפרצויות מקלעים, סיננה:
  - חפירה אחת, שני אתים - חופרים בור!
  והלוחמת קרצה בעיניה הספיריות. היא באמת כזו מתוקה.
  אלנקה חשופה הסתכלה מקרוב על העמדות. הטנק עבד במהירות, ולא נשאר כמעט כלום מהצבא של האלוף נוגי. נראה שהמפקד עצמו נהרג. אנחנו מסיימים את היפנים האחרונים מצבא המצור.
  מדבדב ציין באופן הגיוני:
  - עד כאן הטכנולוגיה הגיעה! ארבעה גברים הרגו יותר משמונים וחמישה אלף יפנים תוך שעות ספורות.
  אלנקה העירומה למחצה, מחייכת מרושע, העירה:
  אנחנו צריכים להרוס גם את השאר! אל תשאירו אף אחד מאחור!
  נטשה שרה תוך כדי ירי לעבר אלף הסמוראים האחרונים:
  - לא, ההרים לא יהיו זהובים, נהרוג את כל אויבי רוסיה בקרוב!
  מרגריטה מגניבה הוסיפה:
  - לא, לא טחורים, בקרוב תהיי יריב מת!
  לאחר כיסחו את צבאו של גנרל נוגי, בנות המחסל טיפסו זמנית מהטנק ורצו יחפות בשלג. ובכן, כבר חורף.
  הם השמידו כבר יותר ממאה וחמישים אלף חיילי רגלים. ובנוסף הצי היפני. עם זאת, למעלה ממאתיים וחמישים אלף יפנים נוספים עומדים נגד צבאו של הגנרל קורופטקין.
  מדבדב יצא משנתו עם ראש אלון. הסתובב קצת. ואז שיחקתי שוב במחשב... מלחמת הכוכבים זה נהדר... אבל משהו לא הסתדר...
  מדבדב החל לשחק מחדש את האסטרטגיה החדשה. הפעלתי את המשחק ההיסטורי: רוסיה בתקופת ניקולאי השני. והמלחמה עם יפן. זו מלחמה כל כך אכזרית. אתה יכול לפרוס אסטרטגיה ולחלץ כוחות על המחשב.
  מדבדב שיחק ברמה קלה, אבל החטיא זריקה מהיפנים וספג הפסדים כבדים. כן, יש צורך לבנות לא באופן פעיל מדי. בואו לאתחל.
  ושוב אתה משחק לעצמך... כפי שהתברר, במקומו של קורופטקין, הנשיא בפועל לא זורח יותר מדי... כל הזמן יש כמה תקלות, טעויות.
  מדבדב הפעיל אז את היועץ הצבאי, והעניינים התנהלו חלק... והוא עצמו נמנם ונמנם בכיסאו.
  אלנקה היפה , כשהתיזה את רגליה היחפות, שאלה את נטשה:
  - איך אתה מרגיש, הורג כל כך הרבה אנשים?
  הילדה הבלונדינית ענתה בכנות:
  - לא יודע! זה מרגיש כאילו זה משחק מחשב! אתה לא מרגיש שום זעם, כעס, או הרבה שמחה!
  אלנקה חשופה צחקקה ברוגז:
  - זאת מלחמה!
  נטשה התפתלה לסלטה. העקבים האדומים והעגולים שלה הבהבו. באופן כללי, היא ילדה נפלאה, מסוגלת להשיג הרבה בלי הרבה מאמץ. ואם אנחנו לא שוטפים אותו, אנחנו פשוט רוכבים עליו.
  הבנות רצו בשלג. הגוף שלהם מאוד אקספרסיבי. החזה גדול, הירכיים יוקרתיות, כמו גבעול של סוס, השרירים בולטים. אלה היפים-גיבורים. יש להם את הכוח הנשי האמיתי ביותר. כל כך הרבה חסד. והרגליים - כדורי שרירים מתגלגלים מתחת לעור השזוף.
  שלושה צופים יפנים נתקלו בהם.
  הבנות עשו סלטות. ואיך הם יפגעו בסמוראים בסנטרים בעקבים החשופים. והם למעשה שברו את הלסתות שלהם. והם עקרו את כל השיניים שלהם. לאחר מכן, הבנות שרו:
  - גדולתם של הרוסים הוכרה על ידי כוכבי הלכת,
  אנחנו ממהרים בביטחון כלפי מעלה.
  אנחנו אהובים ומוערכים על ידי כל אומות העולם,
  תושבי המדינה כולה צועדים לקראת הקומוניזם!
  ושוב היפות קרצו בעיניים של אזמרגד. הם נראים כל כך נלחמים. הלוחמים פעילים. ושוב ריצה.
  אלנקה חשופה קפצה. היא סובבה את הגלגל באוויר והבחינה:
  אנחנו כל כך מגניבים. אנחנו יכולים לכבוש את כל העולם!
  נטשה ציחקקה והשיבה:
  - קיסרית כדור הארץ -
  זה מאוד מגניב!
  ושתי הבנות קרצו זו לזו. לאחר מכן מיהרנו חזרה. למעשה, כל יום מלחמה עולה יותר מדי עבור האוצר של רוסיה הצארית. וזה הזמן לסיים עם היפנים מהר.
  מדבדב קיבל את פני הבנות בחיוך קורן:
  - נו, התרוצצת?
  אלנקה חשופה אמרה בחיוך:
  - אנחנו רצים ומוכנים להילחם!
  נטשה העירה באגרסיביות:
  - נהרוג את כולם!
  מדבדב הניף את ידו והורה:
  - אז בואו נלך!
  אלנקה חשופה צחקה וענתה:
  - ארבעתנו הם הקטלניים ביותר בעולם!
  נטשה התנגדה לכך ורקעה בכף רגלה היחפה:
  - לא בעולם, אלא ביקום!
  והטנק החזק, האגרסיבי והקטלני נסע בכל המהירויות. יותר ממאתיים וחמישים אלף יפנים מקדימים. אבל יש מספיק פגזים למיליארד חיילים!
  בנות, פרופסור ותלמידה - מדובר בצוות שימחץ את כולם וסובב אותם לקרן איל. והטנק טס לעבר הכוחות היפנים. הוא ממהר על עצמו באיומים. הוא רוצה לשבור את כולם.
  אלנקה חשופה שרה בהנאה:
  מרחבי רוסיה - יפים, יקרים,
  איפה פניני השלג, נהרות הבדולח חסרי הגבולות,
  והחייל הרוסי והגנרל הם אחד.
  קדוש הוא סמל המדינה - הנשר האורתודוקסי, מלכנו!
  ואז הטנק המהיר למעשה המריא. הוא עף על פניו כמו מטוס קרב. והוא מצא את עצמו מול היפנים. מקלעי התותח והדרקון האוניברסליים החלו לעבוד שוב. הבנות התחילו לעסוק בשקיקה רבה. בלי להכביר מילים.
  אלנקה ירתה באקדח באצבעותיה החשופות, דפקה את היפנים ושרה:
  - תהילה לרוס שלי, סטלין ולנין, משפחה אחת!
  והשטן אדום השיער נוצץ בעיניים של אזמרגד. ואיך הוא מזיין את הסמוראי. אתה תתאהב.
  וגם נטשה לא נחותה. דופק את היפנים.
  ושר:
  - אל תאט את הקצב בפניות. הגורל שלנו הוא לנצח, בנות!
  הלוחם היה בשיא פריחתו. וכל כך מהר, שופך אש על האויב.
  ואצבעות רגליים חשופות לוחצים על כפתור הג'ויסטיק.
  אלנקה עירומה למחצה, יורה, העירה:
  - יש שתי צרות ברוסיה...
  מרגריטה קטעה אותה כאן:
  - אילו רק היו שניים!
  אלנקה חשופה, יורה, הסכימה בהנאה:
  - כן, אם רק שניים!
  נטשה, יורה, השכיבה מאות יפנים, לקחה אותו ושרה:
  - בשניים, בשני חורפים. בשניים, בשני מעיינות!
  אלנקה חשופה, יורה, הוסיפה:
  אני אהרוג את היפנים ואחזור!
  נטשה ציחקקה והשיבה:
  - פורט ארתור הוא שלנו! ולא נאפשר לאף אחד לקחת את מנצ'וריה שלנו!
  והלוחם שוב דש את הסמוראי. הרוסים לא יפסידו ליפנים. זה שוב מוכיח עד כמה רוסיה בלתי מנוצחת!
  אלנקה חשופה ריסקה את הסוללה והשתוללה:
  - רוס' יהיה מפורסם בארצות ובמאות הרחוקות ביותר!
  גם נטשה קרקרה:
  - ושום כוח לא יעצור אותנו!
  והיא השמידה עוד כמה אלפי סמוראים. ואז המיכל נע קדימה והקטיף נמשך.
  מרגריטה, כשהיא מסתכלת על זה, הביעה את דעתה:
  - אם המלחמה תנצח בצורה כל כך מבריקה, מה תעשה רוסיה הלאה?
  מדבדב ראה את הבנות מכסחות בזריזות את היפנים והציע:
  - תהיה מלחמה, או עם הגרמנים או עם הבריטים! אבל בכל מקרה, הקרב עם ארץ השמש העולה הוא לא האחרון!
  אלנה, לאחר שניפצה עוד סוללה, אמרה:
  - אז אנחנו ניתן את זה לגרמנים, ובכן, אנחנו ניתן להם את זה כל כך הרבה שזה לא ייראה מספיק!
  נטשה, משחתת הסמוראים, הוסיפה:
  - ולהיטלר לא יהיה מי לגייס לוורמאכט!
  אלנקה, לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, הכריזה באגרסיביות:
  - אבל אני מרחם על הארים. כל כך הרבה בחורים לבנים יפים מתו!
  נטשה הסכימה עם זה, מהנהנת בעצב:
  - כן, כל כך הרבה אנשים טובים מתו! ובשביל מה?
  הילדה פגעה ביפנים והבחינה.
  - והיפנים אומה טובה, אבל אנחנו נאלצים להילחם איתם! למרות שגם זה לא טוב מדי!
  מרגריטה ציינה באופן הגיוני:
  - והחיות? הם לא הורגים אחד את השני? אבל האדם הוא רק חיה מהמעלה הראשונה!
  מדבדב חייך והתנגד:
  - לאדם, בניגוד לבעלי חיים, יש נשמה! והנשמה שלו באמת ייחודית ואלמותית! אז, אנחנו והחיות הם תהום שלמה!
  מרגריטה התנגדה לכך:
  - והקופים? יש להם גם רמה גבוהה של אינטליגנציה. אחד מהם יודע שלושת וחצי אלף מילים!
  הנשיא בפועל הגיב:
  - אבל הם קרובי משפחה שלנו!
  אלנקה חשופה ירתה לעבר היפנים ושרה:
  - אני קוף! גם גבר!
  נטשה, מכסחת את הסמוראי, היללה:
  - אל תסתובב עם קופים במשך מאה שנה!
  הטנק המשיך לכסח את היפנים. למה לא? הוא באמת חיה מטורפת
  שיורה ארבעים אלף כדורים בדקה. והשריון שלו בלתי חדיר כמעט לכל קליע. ולא רק תחילת המאה העשרים.
  אלנקה חשופה, יורה, הכריזה באגרסיביות:
  - הצאר ניקולאי עשה הרבה למען רוסיה, אבל הוא נשאר לא מוערך ומזלזל!
  נטשה, שפכה אש על היפנים, הסכימה:
  - זה נכון! המלך נהרג. הם הכריחו את הכומר להתרחק מהכס! ומה הפך להיות טוב יותר?
  אלנקה חשופה ירתה מתותח והוסיפה:
  - זה החמיר עוד יותר! ועוד אנשים שפלים עלו לשלטון!
  נטשה ציחקקה, הכתה את היפנים ואמרה:
  - אז בואו נלחם למען עתיד טוב יותר! ולמען החופש של רוסיה!
  אלנקה עירומה למחצה, יורה, אמרה:
  - לשינוי ולניצחון!
  ואז היא הראתה את אגרופה. היא ילדה שיכולה לעשות את זה. אז אפילו הסמוראי לא יוכל להיפטר ממנו. והמקלעים עובדים. כולם מכסחים ומכסחים.
  הם למעשה חורשים שורות שלמות של גופות. והם מפנים את החלל בצורה רצחנית.
  הגנרל קורופטקין התבשר שמשהו מוזר מתרחש בקרב היפנים. ירי, פיצוצים, מישהו תקף אותם.
  . פרק מס' 9.
  מדבדב, לאחר שישן מעט, נטל שוב את המחשב. הוא אפילו לא התגלח. ושוב הוא התחיל לשחק בדרכו שלו.
  המתקפה על יפן לאחר קוד הנוכל עם טנקים ומטוסים. כולל המפציץ הטוב ביותר של מלחמת העולם הראשונה, איליה מורומטס. מה שהכריז על עצמו בקול רם מאוד. והוא היכה את היפנים כמו מכת גומי בזבובים.
  וקדימה לטוקיו...
  דמיטרי מדבדב, לאחר שכבש את יפן, כינה את עצמו קיסר מיקאדו.
  ואז מלחמות חדשות...
  לדוגמה, אתה יכול לשחק בהיסטוריה חלופית. אלכסנדר השני אמר לביסמרק ב-1875 כי חילוקי הדעות שלו עם צרפת הם עניין פנימי בין גרמניה לצרפתים. ביסמרק השתלט ותקף את צרפת ב-1876. בתחילה התמזל מזלם של הפרוסים והגיעו לפריז. אבל אז הם האטו. ובריטניה נכנסה למלחמה... הכל היה בסדר, אבל הבריטים נתנו קרב לגרמניה והובסו. אחר כך משכו הפרוסים את כוחותיהם.
  המלחמה במערב נמשכה. הצרפתים הגנו על עצמם נואשות. אנגליה העבירה עוד ועוד כוחות...
  בינתיים, רוסיה כבשה את טורקיה ואיסטנבול. בריטניה וצרפת וגרמניה היו מעורבות במלחמה. והאימפריה של הצאר אלכסנדר סיפחה אדמות רבות, כולל עיראק, עד לאוקיינוס ההודי. ופלסטין, ונוחתת כל הדרך למצרים. וכך כבשו הכוחות הרוסיים, בראשות סקובלב, את מכה, מדינה וערים אחרות של ערב הסעודית .
  והחלק הדרומי של האימפריה הרוסית נוצר. ואלכסנדר השני הפך למלך גדול. והמלחמה בין גרמניה נגד צרפת ובריטניה נמשכה עשר שנים.
  וזה נגמר בהגרלה מעשית.
  אלכסנדר השני שלט עד 1887 והפך לקורבן של ניסיון התנקשות שבוצע בהנהגתו של אלכסנדר אוליאנוב, אחיו של לנין. שלטונו המפואר, שתחתיו בנתה רוסיה דרכים רבות, כבשה ארצות רבות ושחררה את האיכרים, הסתיימה.
  האלטרנטיבה הזו הייתה אופן המשחק. אלכסנדר השלישי, יחד עם המפקד סקובלב, כבשו גם את איראן וגם את פקיסטן. אבל הוא גם מת - ראש קטן ובהיר. תחת ניקולאי השני, רוסיה ניהלה מלחמה עם יפן שכבר היה לה צי באוקיינוס ההודי, שנחלץ לעזרת האוקיינוס השקט די מהר. הרוסים הביסו את הסמוראים מהר יחסית, והיה להם הרבה יותר כוח הן ביבשה והן במים.
  בנוסף, פיקד על הצבא הרוסי שר ההגנה המבריק סקובלב. ורוסיה לא רק ניצחה, אלא גם הצליחה לכבוש את יפן. יתרה מכך, ארצות הברית עדיין לא יצאה אל מעבר לחצי הכדור המערבי, ובריטניה לא הייתה כל כך חזקה. יתר על כן, רוסיה הייתה בברית עם גרמניה. האחרונים פיגרו אחרי בריטניה וצרפת במאבק על אפריקה. רוסיה הצארית, לאחר סיפוח יפן וחלקים מסין, התחזקה עוד יותר. הכביש דלהי-מוסקווה נבנה.
  כפי שניתן לראות מכאן, תוכניותיה של רוסיה הצארית להתרחבות להודו ולסין יושמו בהצלחה. הצאר ניקולאי השני בחר בצד גרמניה במהלך מלחמת העולם הראשונה. הגרמנים ניצחו את צרפת וכבשו את בלגיה, הולנד, דנמרק ונורבגיה. רוסיה כבשה את מצרים, את רוב אפריקה והודו. וגם רכוש הפסיפי של בריטניה. ואפילו נחת באוסטרליה. ואוסטרליה שלה נכבשה.
  לאחר מכן הסתיימה המלחמה עם נחיתתה וכיבושה של בריטניה. מלחמת העולם הראשונה הסתיימה. אבל לקייזר וילהלם נדמה היה שרוסיה כבר כבשה יותר מדי אדמה, ובלי באמת לנסות. והוא חלם על נקמה. רוסיה למעשה כבשה שטחים עצומים - אוסטרליה, כל אסיה, רוב אפריקה, הגרמנים לא נגסו כל כך, ועוד יותר מפורטוגל וספרד שכבשו. אוסטריה-הונגריה השיגה את השליטה באיטליה ובלוב. רוסיה כבשה כשלושה רבעים מאפריקה, ולאחר מכן כבשה את אתיופיה מעט מאוחר יותר. הגרמנים הצליחו לחתוך את מרוקו.
  מטבע הדברים, זה לא הספיק לגרמניה. למרות שהיא לקחה את צרפת, בלגיה, הולנד ונורבגיה, ורוסיה הכניעה את שוודיה.
  החלו הכנותיו של וילהלם למלחמה חדשה עם רוסיה. המשבר של 1929 החמיר את המצב. אוסטריה-הונגריה וגרמניה שלטו כמעט בכל אירופה. וחלק מאפריקה... ובריטניה. אבל עדיין היו ארה"ב וקנדה. וילהלם וניקולאי השני עדיין לא החליטו לצאת למלחמה זה עם זה. יתר על כן, רוסיה פחות מכל רצתה להילחם, לעכל שטחים עצומים. כדי להאיץ את התבוללותם, הצאר ניקולאי השני אף איפשר לרוסים להיות ארבע נשים. מה שנחקק במועצה האקומנית השמינית.
  החלטה דומה התקבלה ב-1925. ובשנת 1926, ניקולאי השני לקח לעצמו אישה נוספת. כפי שהתברר, ההחלטה לא הייתה טיפשית. ב-1929 נולדה לקיסר בת נוספת. וב-25 בנובמבר 1932 נולד לבסוף בן בריא. ניקולס השני קרא לו פיטר. לכבודו של פיטר הגדול.
  ובשנת 1933, ב-15 במאי, החלה מלחמה חדשה. גרמניה הכריזה מלחמה על קנדה. כשלטון של בריטניה. חודשיים לאחר מכן, ארצות הברית, בראשות רוזוולט, למרות המשבר הכלכלי, נכנסה למלחמה עם גרמניה. הם לא רצו לוותר על קנדה.
  כבר בגיל העמידה, אך תוקפני, וילהלם ניסה בתחילה להילחם לבדו, מבלי לדרוש עזרה רוסית. הוא ציפה לעשות הכל בעצמו. אבל זה לא כל כך קל לכבוש טריטוריה המופרדת על ידי אוקיינוס. יתרה מכך, ארצות הברית בנתה במהירות טנקים וצבא. והם הקימו גדודים... המלחמה נמשכה שנה שלמה ללא הצלחה רבה לגרמנים. מה שהצליח רק לכבוש את איסלנד וגרינלנד. אבל בקנדה לא הצליחו להשיג את זה.
  וילהלם פנה אל הצאר ניקולאי השני: "עזור לי, עמית". אתה בן דוד ואחי. לניקולאי השני עצמו היו תוכניות לאלסקה וקנדה. ובכן, החלטתי שלא האלים מפסלים סירים. והוא לקח אותו, וב-25 ביוני 1934 הכריז מלחמה על ארה"ב וקנדה. חייליו נעו דרך אלסקה, על פני שטח ארה"ב.
  בשלב זה כבר נבנתה מסילת הברזל לצ'וקוטקה, והחיילים הרוסים התקדמו בהצלחה. בצדם הייתה עליונות מספרית והטנקים הטובים בעולם, קלים, כבדים ובינוניים כאחד.
  אז אמריקה נאלצה להתמודד עם כוחות לא שווים.
  וניקולאי השני, כפי שאנו רואים, הוא באמת על סוס לבן. וניצחון אחד אחרי השני. כוחות רוסים צועדים ברחבי אלסקה. והם לוקחים עיר אחר עיר, כפר אחר כפר.
  הגרמנים מנסים לנחות בקובה. המלחמה גוברת. הקייזר וילהלם כותב לניקולאי השני:
  - הרוסים ואני היינו ותמיד נהיה מאוחדים. ולעולם לא נריב. אז תן לאמריקה להיגמר.
  בשל התקשורת המורחבת, ההתקדמות הייתה קצת יותר איטית מהמתוכנן. אבל כוחות הצאר הרוסים בכל זאת כבשו את כל אלסקה בחמישה חודשים של לחימה ונכנסו לקנדה.
  רוזוולט אפילו הציע שלום לרוסיה, והבטיח לוותר על אלסקה, אבל זה היה מאוחר מדי. המלחמה נמשכה בנטישה פרועה.
  בחורף 1935, למרות תנאי מזג אוויר קשים, הגיעו חיילים רוסים לגבולות ארה"ב בצפון. הלחימה נמשכה באביב... חיילים רוסים ביצעו פעולה בזה אחר זה, ועד סוף יולי כבשו כמעט את כל קנדה. ובאוגוסט הם הקיפו את פילדלפיה.
  ארה"ב מוצאת את עצמה במצב קשה מאוד. אבל הם נלחמו בחזרה נואשות... עם זאת, עד סוף 1935 כבר נכבשו יותר משליש משטח ארה"ב. ובחורף, ההצלחות הצאריות היו גדולות עוד יותר... בתחילת מרץ 1936 הם התקרבו לוושינגטון ולניו יורק.
  ובאפריל שתי הערים נכבשו... המלחמה נמשכה עד אוגוסט עד שנכבש כל שטחה של ארצות הברית.
  ואז הגיעה המתקפה במקסיקו, וכן הלאה, בכל השטח.
  וילהלם הציע לניקולאי השני להשלים את חלוקת העולם כולו. ניקולאי השני הסכים.
  במהלך 1937, כל אמריקה הלטינית נכבשה על ידי חיילים רוסים. כך השלים ניקולאי השני את חלוקת העולם עם הגרמנים. ונשארו רק שלוש אימפריות: הגדולה ביותר: רוסית, אחר כך גרמנית, ועוד יותר אוסטריה-הונגריה.
  רוסיה הפכה בכך להגמון העולמי, אבל... ניקולאי השני הוא עדיין צאר גדול, אבל בן תמותה. נפטר באוגוסט 1939. והקשיש וילהלם תקף את רוסיה ב-1 בספטמבר 1939. הוא החליט לנצל את העובדה שפיטר הרביעי היה עדיין ילד, אפילו לא בן שבע. והוא החליט שבזמן שהעוצרים שולטים ברוסיה, עדיף לשבות. כעבור יומיים נכנסה למלחמה גם אוסטריה-הונגריה. כל המדינות ברחבי העולם נגררו לעימות. המלחמה האחרונה בהיסטוריה של כדור הארץ החלה.
  לצבא הצאר לא היה אח ורע מבחינת מספר ואיכות הנשק. טנקים ומטוסים רוסיים הם עדיין הטובים בעולם.
  והקרבות הראו זאת. כך גם מפקדים מוכשרים חדשים.
  אבל אוסטריה-הונגריה התבררה כחוליה החלשה כבר מההתחלה. והיא הפסידה כמעט מהימים הראשונים. הצבא הצארי הביס את האוסטרים, כבש את לבוב, ולאחר מכן את פרמיל. רק על ידי הוצאת חלק מכוחותיהם מפולין הצילו הגרמנים את האוסטרים מתבוסה מוחלטת. אבל אפילו זה הועיל מעט. הניסיון לכבוש את ורשה על ידי צבא הקייזר נכשל בבושת פנים. וכוחות רוסים דחפו אותם בכוח לאחור יותר ממאתיים קילומטרים.
  הגרמנים עצרו את הכוחות הרוסיים בקושי רב. כל החורף עבר בקרבות. באביב היו גם קרבות בעיצומם. כוחות רוסים תפסו בהדרגה את היוזמה. היו להם פי כמה יותר חיילים, ולכן עד הקיץ הם הצליחו לשחוק את הגרמנים כל כך בהתכתשויות הדדיות שהם התחילו להיכנע. במקביל החלה התקפה נגד אוסטריה-הונגריה. בסתיו בודפשט הייתה מוקפת. בנוסף, כבש הצבא הצארי רכוש גרמני בקנדה. ובחורף 1940-1941 ניתק הצבא הצארי את פרוסיה המזרחית. ועד אפריל 1941 הגיעה לאודר.
  עמדתם של הגרמנים הפכה לקשה ביותר. במאי 1941 נפלה וינה. ובמהלך הקיץ הרוסים הגיעו לאלפים ושחררו את ונציה. נכנסנו לאזורים הדרומיים של גרמניה.
  ובסתיו הם כבשו סוף סוף את איטליה. מתקפת החורף נגד ברלין הסתיימה עם לכידתה ב-30 בינואר 1942. לאחר מכן נחלשה התנגדות הגרמנים, שכבר איבדו את כל רכושם באפריקה. הרוסים הגיעו לריין עד אפריל. לאחר מכן, ב-22 באפריל, נכנעו שרידי הכוחות הגרמנים.
  בכך הסתיימה המלחמה האחרונה על כדור הארץ. זה הסתיים בניצחונה והצלחתה של רוסיה הצארית.
  לאחר מכן הגיע כיבוש החלל החיצון. עוד בשנת 1936, האיש הרוסי הראשון טס לחלל. טס סביב כדור הארץ. ובשנת 1945, ב-9 במאי, נחתו הרוסים על הירח.
  הם טסו למאדים ב-1967. לנוגה ב-1969. למרקורי ב-1972. ועל הלוויינים של צדק בשנת 1973. האדם נחת על הפלנטה הרחוקה ביותר פלוטו כבר בשנת 1980. ובשנת 2003 התרחשה הטיסה הראשונה מחוץ למערכת השמש בהיסטוריה האנושית. הספינה הרוסית טסה לאלף קנטאורי וחזרה ב-2018.
  נכון לשנת 2020, רוסיה עדיין נשלטת על ידי פיטר הרביעי, שבזכות הישגי הרפואה המודרנית, הוא בכלל לא זקן. פיטר הרביעי שלט במשך שמונים ואחת שנה ושלטונו הוא הארוך ביותר בהיסטוריה של העולם. שם ידועים התאריכים המדויקים של השלטון, כמובן.
  ובכן, בינתיים הכל רגוע בעולם, כמו תמיד. ואפילו קצת משעמם... לאנשים יש חיים טובים. נכון, יש בעיות עם עודף אוכלוסין. אבל הגבלות לידה כבר מוצגות כאן.
  האורתודוקסיה עברה מודרניזציה. הכוהנים היו מגולחים ולבושים במדים עם רצועות כתף.
  התפתחות הטכנולוגיה יצרה אבטלה עצומה. אבל גם בעיה זו נפתרה. ה-Hypernet התפתח.
  המחקר מתבצע, וכבר נוצרו ספינות חלל המסוגלות לנוע מהר יותר ממהירות האור. כן, טוב לרוסיה הצארית ולעולם כולו תחת שלטון הרומנובים. השושלת המפוארת ביותר בהיסטוריה של האנושות.
  האב הצאר ניקולס. בנה גן עדן על כדור הארץ!
  דמיטרי מדבדב דחה את האסטרטגיה. הוא כבש את כל העולם עבור הצארים הרוסים. הראה את החשיבה האסטרטגית שלו. הוא זכה להצלחה רבה ונרדם שוב, לבוש וחולם כבעבר.
  קורופטקין הצהיר:
  - רגוע! רק שלום!
  הגנרל לינביץ' ציין בבהלה:
  - הוד מעלתך, אולי נוכל לשבות עכשיו?
  אדיוטנט גנרל קורופטקין אמר:
  - לא! ברור שלא! זו יכולה להיות מלכודת יפנית!
  הגנרל לינביץ' העיר בביישנות:
  - זו ההזדמנות שלנו לנצח סוף סוף במלחמה הזו!
  קורופטקין הכריז בקול רועד:
  - סבלנות, סבלנות ועוד סבלנות!
  לינביץ' התנגד יותר בזעם:
  - אבל אלכסנדר סובורוב אמר: רגע נותן ניצחון!
  קורופטקין מלמל ביובש:
  - אני מפקד כאן! וצריך קודם כל לשמור על הצבא. ובכלל, בקרוב ייגמר הקיטור ביפן!
  לינביץ' הציע:
  - אולי לפחות צריך לעשות איזה סיור?
  קורופטקין הסכים באי רצון:
  - זה אפשרי, רק היזהר!
  לינביץ' נהם באגרסיביות:
  - בשם הצאר והמולדת!
  בינתיים, הטנק העלה את היפנים. דפק אותם, ירה בהם בדרכים שונות.
  אלנקה חשופה, שירתה ללא רחם, שאלה את הנשיא בפועל:
  האם זה הניתוח האחרון שלנו?
  מדבדב שאל בחיוך:
  - למה אתה חושב ככה?
  החיה אדומת השיער העירה:
  - ליפנים אין יותר תצורות גדולות!
  מסמר וירה בסמוראי, נטשה גם הסכימה:
  - אבל, למעשה, ליפן אין עם מה להילחם!
  מדבדב הגיב במבט קצת לא בטוח:
  - יפן יכולה לאסוף עוד חיילים חדשים ולרכוש ספינות חדשות מאמריקה ומבריטניה. אז, בואו נודה באמת, המלחמה עדיין לא הסתיימה!
  אלנקה עירומה למחצה, ירה לעבר הסמוראי, העירה:
  - מה אם רוסיה תציע שלום ליפן בתנאים מתונים? ניקח רק את רכס הקוריל, וכל השאר יישאר כפי שהיה לפני המלחמה?
  הנשיא בפועל הסכים:
  - במקרה זה, סביר להניח שיהיה שלום!
  מרגריטה העירה בכעס:
  - אלמלא המהפכה, היפנים עדיין היו מובסים. הם לא היו הולכים לשום מקום!
  נטשה חשופה, שפכה אש על הסמוראי, הסכימה בקלות:
  - בוודאי! הם לא היו הולכים לשום מקום!
  אלנקה המגניבה, שקרעה את היפנים עם קונכיות, הציעה:
  - בואו ללכוד את המיקאדו!
  נטשה קפצה באגרסיביות:
  - ללכוד את המיקאדו? ובכן, מעניין!
  מרגריטה העירה בחיוך:
  - האם זה לא יהיה יותר מדי?
  מדבדב גם הביע ספקות:
  - זה לא יותר מדי? אחרי הכל, זה דבר אחד להגן על שלו, ואחר להפריע ליפן, אשר, בואו נודה באמת, גם לא נלחמת על אדמות רוסיה המקוריות!
  אלנקה חשופה סיננה, שוב ריסקה את היפנים עם פגזים:
  - האם כדאי לגלות רחמים כאלה?
  נטשה, לוחצת על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, הנהנה:
  - באמת, למה אנחנו צריכים את זה? אנחנו יכולים ללכוד גם את המיקדו!
  מרגריטה צחקה:
  - אני עליך כאילו אני במלחמה! ובמלחמה, כמו עליך!
  מדבדב ענה בחומרה:
  - אתה צריך לדעת מתי להפסיק! אנחנו לא אנשים אקראיים! אנחנו אלה שמשנים ברצינות ובמודע את ההיסטוריה! אז אתה צריך להראות תחושה, כולל אמצעים!
  אלנקה חשופה ירתה ושרה:
  - אה, מיד, מיד! כמה כולרה יש!
  הטנק עבד באופן פעיל. יותר ממאה עשרים וחמישה אלף יפנים כבר הושמדו. חצי נשאר.
  נטשה שרה בחיוך:
  - נהרוס את כל עולם האלימות,
  לרדת לקרקע ואז
  נבנה עולם חדש ומגניב,
  כדי שלא יהיו בו צרות ובעיות!
  אלנקה יחפה, ירתה אש קטלנית מאוד, סיננה:
  - למלך טוב וצודק!
  מרגריטה הציעה:
  - או אולי נחטוף כמה חביות גביע של סאקה?
  אלנקה חשופה חייכה בארסיות:
  - מה אתה רוצה לשתות?
  מרגריטה הנידה בראשה בשלילה:
  - ספורטאים לא שותים!
  אלנקה חשופה, לאחר שפוצצה עוד סוללה, ציחקקה:
  - מכלים קטנים!
  נטשה הציעה:
  בוא נשתה בירת דקלים. זה בריא יותר!
  והיא הפילה עוד יפנים.
  מדבדב השיב:
  - קודם עסקים, כיף אחר כך!
  האם הנשיא בפועל לא אמור לדעת זאת? הוא לא תמיד היה עסוק ועסוק?
  כן, אחד הצווים הראשונים של הנשיא בפועל מדבדב היה להגדיל את שכרם של סגני דומא המדינה שלוש פעמים. ומה עם הסגנים? הם דחו את הבחירות לנשיאות. לפיכך, מדבדב כיהן כנשיא בפועל ברוסיה במשך זמן רב למדי.
  וזה אפילו הפך למצב ייחודי. כשראש המדינה ממלא את תפקידו כל כך הרבה זמן. אבל השינוי לא מגיע. ליתר דיוק, הכל השתנה תחת מדבדב לרעה. כאילו המזל, שכל כך אהב את פוטין, החליט לנקום ביורש שלו. מה לא בסדר איתו!
  הטנק T-95 שעבר מודרניזציה המשיך להכחיד את הסמוראים בהתקדמות גיאומטרית. מכונה זו הראתה את יעילותה. והכוח השלילי של הזעם של ריבוי מעין-חומר.
  אלנקה עירומה למחצה, ירה לעבר היפנים, העירה בהגיון:
  - ובכל זאת, זה לא לגמרי נכון. מסתבר שאנחנו לא יכולים לעשות שום דבר בלי נשק על!
  נטשה חשופה ענתה בכעס:
  - כמה מעצמות עליונות מנעו מרוסיה לנצח במלחמה עם יפן. אבל דבר טוב תוכנן, הבישור של סין. וזה לא יצא יפה מדי!
  מרגריטה שאלה את השאלה המתבקשת:
  - מה עם אלוהים אז? למה הוא לא עזר לאורתודוקסיה?
  אלנקה כמעט עירומה, שולחת פגז אחר פגז, ציינה:
  - זהו זה! למעשה, אפשרו ליפנים לנצח את המדינה האורתודוקסית. זו אכן בגידה כזו באמונה הרוסית!
  נטשה, שפכה אש על היפנים, העירה בכעס:
  - הדת האימפריאלית לא צריכה להיות פציפיסטית. האם אפשר להפוך למדינה גדולה אם אתה חי לפי הציווי: אם פגעו בך בלחי הימנית, פנה שמאלה!
  אלנקה המגניבה הסכימה עם זה בקלות, וריסקה את היפנים:
  - בוודאי! אין לנו צורך בפציפיזם! תאהב את האויב שלך! האם זו מצווה?
  מרגריטה שרה בהתלהבות:
  כל מי שהוא אנושי נולד לוחם,
  אז זה קרה - הגורילה לקחה את האבן.
  כשהחי נידון להילחם,
  והאש בוערת בלב!
  
  הילד רואה מקלע בחלומותיו,
  הוא מעדיף טנק על לימוזינה.
  מי שרוצה להפוך פרוטה לניקל -
  מלידה הוא מבין שהכוח שולט!
  קראה נטשה, שפכה אש על היפנים בזעם של הר געש מבעבע:
  - כן, אוטומטי! והכוח הוא העיקר! אנחנו חייבים לנצח!
  אלנקה חשופה סיננה בטירוף ובזעם, והפילה את היפנים:
  - אני מה שנולד לנצח! ולא פחות. הניצחון שלנו יהיה שלנו!
  נטשה הסכימה, ולחצה על אצבעות רגליה השריריות על כפתורי הג'ויסטיק:
  - זה יהיה הכי טוב ככה! אנחנו שלטנו ותמיד נשלוט! כלומר, רוסיה!
  אלנקה חשופה, דחפה את היפנים, צווחה:
  - אני לא אשקר, אני רוצה לשלוט! אבל לא רק מכונה חלודה, אלא אימפריה שלמה!
  והילדה כבר סחפה את הסוללה האחרונה של ארץ השמש העולה. היא כל כך יפה שהיא צריכה להיות אלופת עולם. ולעולם אל תיכנע לחולשה ולביישנות.
  נטשה, יורה, מלמלה:
  - אהפוך למלכה! או, יותר טוב, הקיסרית!
  אלנקה חשופה המשיכה:
  - מה עם מלחמה, מה עם מלחמה, היא אישה רעה וכלבה! אבל זה מייצר בחורים יפים, זה אומר - תהרוג את הפחדן שבך!
  מרגריטה הנהנה בהסכמה:
  - נכון, הרוג את הפחדן שבעצמך! אני חושב שאם ניקולאי השני ויתר על כס המלכות, זה בכלל לא היה בגלל פחדנות!
  אלנקה העירומה למחצה הצהירה בהחלטיות:
  - עכשיו הוא לא יוותר! נחזק את כס המלוכה כך שיעמוד במשך מאות שנים!
  נטשה קראה:
  - היה צאר גדול ניקולאי השני! אנחנו תומכים בך! לא תהיה מהפכה - תהיה רוסיה הגדולה!
  לבסוף סיימו הלוחמים עם השמדת צבא ארץ השמש העולה. יותר ממאתיים וחמישים אלף חיילים וקצינים נהרגו. כך, כמעט כל כוחות היבשה של יפן הושמדו. בדיוק כמו שחיל הים הפסיק להתקיים.
  אלנקה חשופה העירה בחיוך:
  - האם זה היה שווה את הטרחה? אז התכוונתי להגיד להתחרפן? בלי להתנגד יותר מדי זמן, הצבא הצליח להביס את רוסיה!
  נטשה אמרה בביטחון:
  - רוסיה הפסידה רק בגלל הטור החמישי. אחרת, בכל מקרה היינו מנצחים!
  מרגריטה שאלה את הנשיא בפועל:
  - מה שאנחנו הולכים לעשות? נחזור או נמשיך?
  מדבדב, שאיבד כוח, הדליק את המחשב ואמר:
  - כעת תינתן לנו תחזית להמשך התפתחותה של רוסיה הצארית. אם הכל ילך כשורה, נחזור.
  קול נשי נעים נשמע;
  לאחר ההשמדה המוחלטת של כוחות היבשה והצי היפנים, הציעו המיקדו שלום. ארה"ב ובריטניה הסכימו לפעול כמתווכים.
  התנאים היו נוחים לרוסיה. המדינה קיבלה את רכס הקוריל ואת טייוואן.
  כמו גם שליטה על מנצ'וריה, קוריאה, מונגוליה. בנוסף, שילמה יפן גם שיפוי של מאתיים וחמישים מיליון רובל רוסי זהב.
  סמכותו של הצאר ניקולאי השני גדלה, והייתה ירידה בסנטימנט המהפכני. המדינה החלה בהתאוששות כלכלית מהירה. ז'לטורוסיה קמה. חלק מסין הפך מרצונו לחלק מרוסיה, כמו גם קוריאה ומונגוליה. האימפריה הצארית הפכה גדולה יותר ואוכלוסייתה גדלה. הצמיחה הכלכלית החלה מוקדם מההיסטוריה האמיתית והייתה חזקה יותר.
  לא הייתה דומא ממלכתית, וממשלת הצאר יכלה להתכונן טוב יותר למלחמת העולם הראשונה. הטנקים הקלים הראשונים בעולם "לונה"-2 בייצור המוני ומפציצים בעלי ארבעה מנועים "איליה מורומטס" ו"סוויאטגור" הופיעו ברוסיה. מלחמת העולם הראשונה החלה בכל מקרה, אבל הייתה מוצלחת יותר עבור רוסיה.
  מאז הייתה למלך אוכלוסייה גדולה יותר, כלכלה וצבא. והעמדה הפנימית חזקה יותר. אין דומא ממלכתית - חממה של מרד והפיכה צבאית.
  בהצלחה משתנה, אך באופן כללי, ביוזמתה של רוסיה ובניצחון ברוב הקרבות, הסתיימה המלחמה ב-7 בנובמבר 1915 עם כניעת גרמניה. אוסטריה-הונגריה התמוטטה וחולקה. גליציה ובוקובינה הפכו למחוזות רוסים. קרקוב ואדמות הסביבה נכנסו לממלכת פולין, וכך גם פוזנן, דנציג וחלק מפרוסיה המזרחית. וקלייפדה הצטרף למחוז הבלטי. צ'כוסלובקיה צמחה - ממלכה בתוך רוסיה.
  רומניה סיפחה את טרנסילבניה. הונגריה הפכה לממלכה עצמאית, אך תחת חסותה של רוסיה, והצאר ניקולס כשליט שותף. אוסטריה הפכה למדינה קטנה מאוד. יוגוסלביה קמה, גם היא בחסות על ידי ממשלת רוסיה ותחת השליט השותף ניקולאי השני.
  טורקיה נעלמה מהמפה הפוליטית של העולם. עיראק ופלסטין הפכו לחלק מבריטניה, סוריה הפכה לחלק מצרפת, אסיה הקטנה ואיסטנבול הפכו למחוזות רוסים. כך, רוסיה הגדילה שוב את שטחה. אבל זה לא נגמר שם. אז נכבש חצי האי הסעודי יחד עם הצרפתים והבריטים. ואז רוסיה ובריטניה חילקו את איראן ואפגניסטן. הצפון והמרכז הפכו למחוזות רוסים, והדרום למושבה בריטית.
  נראה היה שהעולם הפך ליציב. המלחמה נמשכה רק בסין. אבל ב-1929 פרץ משבר כלכלי חמור שהוביל לשפל הגדול.
  הרגשות המהפכניים שוב גדלו ברוסיה. פרצו שביתות והפגנות. אבל המשבר התברר כלא חמור מדי. יתרה מכך, בשנת 1931 פרצה שוב מלחמה עם יפן.
  הסמוראי רצה נקמה. אבל הפעם הצבא הרוסי היה חזק יותר מכל הבחינות. ואדמירל קולצ'ק הוא מפקד ימי מבריק.
  יפן לא רק הובסה, אלא גם נכבשה. הצאר ניקולאי השני הוכתר רשמית כקיסר מיקדו של יפן בפברואר 1932. כך, רוסיה התרחבה עוד יותר. וזה סיפח כמעט את כל סין.
  הן מבחינת האוכלוסייה והן מבחינת השטח, לרוסיה לא היה אח ורע. יתרה מכך, האימפריה הבריטית נחלשה. היטלר עלה לשלטון בגרמניה ב-1933, אבל מה הוא יכול לעשות נגד רוסיה? לא משנה. הצאר ניקולאי השני מת ב-1937, לאחר שזכה לשלטון מוצלח ביותר, השני באורכו אחרי איוון האיום. ועם כיבושי שיא מבחינת שטח ואוכלוסיה.
  עם זאת, לא הכל הסתדר עבור המלך בחייו האישיים. היורש אלכסיי מת צעיר. עקב נישואים לא שוויוניים נשללה מהאח הצעיר מיכאיל הזכות לכס המלכות של רוסיה.
  את הכתר ירש קיריל רומנוב, שמת ב-1938 מבלי לחיות אפילו שנה. ובנו ולדימיר השלישי הפך למלך החדש. הוא הוכתר, והמלך שלט באושר ועושר עד 1992. ורוסיה לקחה לראשונה את המושבות מצרפת ובריטניה, יחד עם גרמניה. ואז היא כבשה את גרמניה. ואז כל העולם. בקיצור, הצאר החדש ג'ורג' הראשון הפך לקיסר העולם ב-1992.
  מדבדב סיים את הסקירה ואמר:
  - כנראה, די ליקום הזה! אנחנו חוזרים!
  וכל הארבעה צעקו:
  - תהילה לצאר ניקולאי השני!
  . אפילוג ביניים
  מדבדב התעורר משיחה... הוא התבשר כי השבעתו של זלנסקי לנשיא רוסיה ואוקראינה כבר יצאה לדרך. וזה, הם אומרים, הגיע הזמן של דמיטרי אנטולייביץ' לעזוב את המשרד.
  מדבדב נענה בחוסר רצון. לפני היציאה התגלחתי והתרחצתי.
  ואז הוא עזב את המשרד. הוא נלקח ברכב מיוחד. בדרך אמרו שעדיף מדבדב לטוס לאיים הקנריים כדי לנוח שם.
  וזלנסקי עשה עוד הצגה של השבעתו. כרגיל, צבעוני עם זיקוקים וקפיצות. ביום ההשבעה נלחם ויטלי קליצ'קו עם מייקל טייסון באצטדיון בקייב. המתאגרף האמריקאי המפורסם הסכים לקרב בגלל בעיות כסף גדולות. קליצ'קו שלט בכל שנים עשר הסיבובים, אבל מבחינה דיפלומטית לא הפיל את טייסון.
  רשמית, אחת הגרסאות המשניות של אלוף העולם יצאה לפועל.
  לאחר מכן זכתה ויטלי קליצ'קו בחגורת יהלום.
  ולדימיר זלנסקי קיבל ברכות מכל מדינות העולם - כולל סין. יתרה מכך, באימפריה השמימית התגברה התסיסה העממית. האדם אינו חי על לחם בלבד. אנשים רצו דמוקרטיה וחופש. לעריצות המפלגה הקומוניסטית הסינית נמאס; כולם רצו חופש.
  זלנסקי הפך בדיוק לסמל כזה. סמל לעוצמה דמוקרטית, לאחר נפילת הדיקטטורה של השירותים החשאיים תחת פוטין.
  זלנסקי דיבר רבות על שינויים, כלכלה והישגים חדשים. כבר התקיימה תחרות על תפקיד ראש הממשלה ברוסיה. היו כמה אלפי מועמדים. תהליך הבחירה היה אינטנסיבי מאוד. וזה נראה נהדר.
  עד כה הכל התנהל בצורה חלקה למדי. זלנסקי אפילו עשה סלטה בטקס ההשבעה שלו. קיבל מחיאות כפיים. אחר כך הפגין את הידע שלו בשפות זרות. הוא פעל בצורה מאוד פעילה ובזריזות.
  לבסוף, זלנסקי לקח את זה ונשא עוד כמה נאומים.
  בנוסף, לאחר ההשבעה, הגיעו החלטות כוח אדם. הרבה שינויים ופנים חדשות בממשלה.
  היה מבחר אמיתי של "קומיסרי ברזל". מהפכה פרסונלית התרחשה ברוסיה.
  זלנסקי גזר גזירות רבות כבר בימים הראשונים. התיר מכירת אלכוהול בלילה ובנקודות נסיעה. הציגו מסים חדשים על העשירים. הוא הסיר את החסינות מפני סגנים ושופטים. תפוקת ייצור מוגברת. הוכנסו מכסים על סחר עם סין.
  משאל עם על איחוד עם רוסיה נערך בבלארוס. וזה גם עמד לזכותו של זלנסקי. רוב הבלארוסים תמכו באיחוד עם רוסיה.
  זלנסקי התלונן כי מדבדב העלה את הטלאים יותר מדי, אבל הבטיח שהאינפלציה תירגע. וששום דבר רע לא יקרה.
  ואכן, עד מהרה נפסקה צמיחת המחירים. והכלכלה הרוסית החלה לצמוח. ובקווקז, פעולות מיליטנטיות דעכו איכשהו. זה נעשה הרבה יותר רגוע.
  זלנסקי הציע לבסוף מועמדות לתפקיד ראש ממשלת רוסיה. היא הפכה לדוקטור למדעים בן שלושים ושתיים אלכסיי בולשאקוב. הוא ניצח בתחרות בביטחון רב. והוא הפך לראש ממשלה, הצעיר ביותר בתולדות רוסיה.
  מדבדב טס לאיים הקנריים לחופשה, וקיבל את הפנסיה של הנשיא לשעבר, רק בכיף. עד כה לא היו לו בעיות. אבל שויגו נעצר והואשם בניסיון הפיכה. מה הוא רצה?
  היו גם הרבה פתרונות אחרים... באמריקה ניצחה אישה דמוקרטית בת ארבעים ואחת. כך התחלפה הממשלה. ואשה והמועמדת הצעירה ביותר בתולדות ארה"ב עלתה לשלטון. עידן טראמפ הסתיים . אבל הידידות עם רוסיה רק החלה לפרוח. מטבע הדברים, נגד סין הדיקטטורית, ארצות הברית והאימפריה הרוסית החדשה היו עכשיו חברים.
  זלנסקי אף ערך משאל עם והציג שם אחר: במקום זאת, רוסיה - קייב רוס. מה שגם דיבר רבות. בלארוס הצטרפה לפדרציה. והחלה תחיית האימפריה... על בסיס דמוקרטי.
  הנשיאה החדשה של ארצות הברית ירשה את העוינות של טראמפ כלפי סין והתמסרה ליצירת קואליציה. קייבאן רוס התפתחה כלכלית תחת זלנסקי בהצלחה. רוסיה ריסנה במידת מה את סין. לאחר מכן, היא הצטרפה לנאט"ו. עד מהרה עלתה לשלטון בקזחסטן ממשלה פרו-רוסית והוקמה מדינת איחוד. הרוסים סחטו את מרכז אסיה מסין. העימות המשיך לגדול.
  זלנסקי ניהל קמפיין נגד סטלין ואנטי פוטין . הוא שלל סטלין ופוטין את כל הפרסים שמדבדב העניק להם.
  אבל הכל הלך בשלום. למרות שהקומוניסטים מחו. הלכנו לעצרות.
  ושם לבסוף הוציאו את לנין מהמאוזוליאום. סוג של שמחה לרבים. והכנסייה האורתודוקסית הכריזה כקדושה על אלכסנדר השני ואיבן האיום, הצאר הרוסי. גם מספר האנדרטאות לניקולאי השני גדל.
  הצאריזם והמערביות הפכו איכשהו לאופנתיות. הם התקרבו לאירופה, וזרים החלו לקבל משרות רבות. רוסיה הפכה לחלק מהעולם המערבי, ולאחר שטראמפ עזב, תהליך הגלובליזציה התעצם. וסין נקלעה לבידוד והתמודדה עם מהומה פנימית.
  במקביל, העלה זלנסקי את שיעור הילודה באימפריה הסלאבית. הטיסה שהובטחה זה מכבר לירח התקיימה סוף סוף. והכל הסתדר איכשהו נפלא.
  יחסי בעלות הברית נוצרו בין רוסיה לארצות הברית, או ליתר דיוק בין רוסיה קייב לאמריקה.
  ועימות הוא נחלת העבר. העולם הפך ליותר ויותר גלובלי ובטוח. למרות שהיו מלחמות. קייבאן רוס, יחד עם ארצות הברית, ביצעו מבצע בלוב, שם שמו קץ לאיסלאמיסטים. אחר כך עסקנו במזרח התיכון, ויצרנו שם בסיסים יחד עם אמריקה. קייבאן רוס וארצות הברית יחד החלו להטות את העולם ולדחוק את סין מאפריקה. וכאן איננו יכולים להסתדר בלי מלחמות. וגם פעולות קרקעיות.
  גם קייבאן רוס וגם ארצות הברית ביצעו תקיפות אוויריות במשותף.
  בהדרגה, הסינים גורשו מכל רחבי העולם. והאימפריה השמימית נקלעה למשבר כלכלי ופוליטי עמוק.
  וקייבאן רוס שגשגה יותר ויותר.
  רוסיה מעולם לא ידעה שיעורי צמיחה כלכליים כאלה. ושסין קרסה - קייבאן רוס עלתה. וזה גדל במהירות.
  מסילת הברזל לצ'וקוטקה נבנתה בזמן שיא. וזה כשלעצמו מאוד מגניב.
  והם חפרו מנהרה מתחת לאלסקה. האמריקאים החלו גם לבנות מסילת רכבת שתתחבר לרוסיה. גם מסילת רכבת לדלהי נבנתה... במקביל נחפרו תעלות מסיביר להשקיית מרכז אסיה.
  מבצע משותף בוצע נגד איראן על ידי ארצות הברית וקייבאן רוס. והותקן משטר חילוני שפוי. לאחר מכן החלו לחפור תעלה מהים הכספי למפרץ הפרסי.
  נאט"ו התרחב למדינות ערב. בסעודיה קם פרלמנט. הנשים החלו להוריד את הבורקות. החלה בנייתה של מדינה חילונית.
  בתקשורת הרוסית כולם נזפו בפוטין על קיצוניות וזרקו בו בוץ על כך שכמעט הפך את רוסיה למושבה של סין, אבל תודה לאל שהוא מת בזמן. הם גם דיברו מילים קשות יותר. אבל נגד מדבדב נפתח תיק פלילי. ולא רק אחד.
  סטלין הוצא מחומת הקרמלין. לנין הרבה קודם מהמאוזוליאום.
  הרבה השתנה בסמלי המדינה. כמה סוגים חדשים של דגלים הופיעו. צהוב נוסף לדגל הרוסי, וכחול החליף את התכלת.
  גם זה היה מעניין. הסמל התחלף... הייתה גם רפורמה מוניטרית. הם החליפו כסף לפי היחס: אחד לאלף. תקן הזהב של הרובל של קייבאן רוס הופיע. במקביל, צמח כסף חדש וישן - פרוטה - חצי קופיקה, וחצי - רבע פרוטה.
  הכל מסודר...
  גם כותרים החלו להחיות... הופיעו נסיכים, ברונים, רוזנים, מרקיזות ואפילו דוכסים. בפרט, זלנסקי הפך לדוכס. גם מולדובה הפכה לחלק מקייבאן רוס. כבר דובר על בחירת המלך.
  אבל זלנסקי אמר כי נשיא קייבאן רוס ייבחר רק על ידי העם. ולא יותר משתי קדנציות.
  יתרה מכך, זלנסקי הפחית את כהונתו של נשיא רוסיה משש שנים לחמש. נכון, זלנסקי כיהן את כהונתו הראשונה במשך שש שנים.
  בשלב זה, הוא השלים את סיפוחה של מרכז אסיה לרוסיה. והחזיר את גבולות ברית המועצות. רק המדינות הבלטיות נותרו לא כבושות.
  אבל האמריקאים עדיין לא רצו לוותר על זה. וכך הם מסרו את מרכז אסיה ואת הקווקז.
  מלחמה חדשה פרצה בקווקז, בין ארמניה ואזרבייג'ן. והיא הלכה באכזריות רבה. אז רוסיה הצליחה לכבוש את הרפובליקות הללו ולקיים משאלי עם על סיפוחן.
  כך, זלנסקי החזיר לעצמו את הקווקז, והרחיב את קייב רוס. בואו נודה בזה, הוא כובש. יתר על כן, הוא גם דמוקרט... האימפריה שלו התרחבה עוד יותר...
  אז אפגניסטן כבר במהלך כהונת הממשלה השנייה, וחלק מאיראן הפכו לחלקים מרוסיה.
  בארצות הברית, נשיאה זכתה בקדנציה שנייה. עד כה היא הצליחה בכלכלה, והכי חשוב, היא הצליחה לדפוק את סין. איזה ניצחון גדול. וקייבאן רוס היא כעת בעלת ברית בראשות זלנסקי.
  אבל, כמובן, כוחה של רוסיה גדל מהר מדי. היא כבר סיפחה את צפון עיראק.
  בורזו מתנהג. Kievan Rus היא המדינה הראשונה בעולם מבחינת שיעורי צמיחה! וזה עקף את ארצות הברית באוכלוסיה. וכבר באמריקה מסתכלים בבהלה - האם רוסיה התחזקה מדי?
  יתר על כן, האימפריה של קייבאן רוס מתרחבת. כעת המדינות הבלטיות כבר נמצאות בשליטתה. כן, זו בעיה גדולה מאוד עבור האמריקאים. זלנסקי כבר אסף את כל השטחים לשעבר של ברית המועצות.
  וכמו הצאר הרוסי, הוא ממשיך להתפשט דרומה. כעת איראן ועיראק הפכו לחלוטין לחלק מרוסיה קייב. וזלנסקי נבחר בקלות לקדנציה שנייה בסיבוב הראשון.
  למרות שהיו מועמדים רבים לנשיאות, הבחירות היו דמוקרטיות.
  זלנסקי אמר שהוא לא הולך לעקוב אחר הדוגמה של לוקשנקו ולשלוט לכל החיים. יתרה מכך, נסיבות היעלמותו של לוקשנקו עדיין לא היו ברורות. אולי גם רוסיה וגם המערב פשוט לא היו זקוקים לו יותר. והוא נעלם... אבל זלנסקי רק מתחזק. ואכן, שלטונו במונחים של הצלחה מאפיל על קודמיו, כולל פיטר הגדול.
  למעשה, לא כולם מסוגלים לשקם את שטחה של ברית המועצות, בתוספת אפגניסטן, איראן ועיראק.
  אבל זלנסקי לא עוצר שם. כעת הן פולין והן פינלנד מותקפות - הן גם היו פעם חלק מהאימפריה הצארית. ואכן משאלי עם מתקיימים במדינות אלו, והן מצטרפות מרצון לקייב רוס.
  יש הצלחות גם בפן המדעי. הטיסה המיוחלת למאדים התקיימה. קוסמונאוטים רוסים נחתו שם. הם לקחו את האדמה והשאירו את הדגל, וזה היה ניצחון גדול.
  במקביל, קייבאן רוס לקחה את פורט ארתור המקורי מסין. ומנצלים את העובדה שהחלה מלחמת אזרחים בסין, הם לקחו את מנצ'וריה תחת חסותם.
  במקביל, קייבאן רוס סיפחה חלק מטורקיה. אותן אדמות שנמסרו לרוסיה במסגרת הסכם ורסאי. וזה גם היה מהלך חזק מאוד. זלנסקי הרחיב עוד יותר את קייבן רוס כאימפריה. ומבחינה כלכלית, זה יצא בראש, עלה על ארצות הברית.
  ובכן, סין שקועה בסיוט של מלחמת אזרחים, והיא כבר החלה להתחלק.
  קייב רוס הפכה למדינה חזקה. והפופולריות של זלנסקי במדינה גדלה כל כך עד שאנשים התחילו להתחנן לוולדימיר על ברכיהם כדי שלא יעזוב. מאות אלפי אנשים נאספו.
  זלנסקי, כחריג, ערך משאל עם המאפשר לו להתמודד לכהונה שלישית נוספת כראש קייבאן רוס.
  המנהיג השתנה בארה"ב. הוא כבר הפך לרפובליקני. וכבר לא כל כך צעיר - מבוגר מזלנסקי. אז היחסים בין קייבאן רוס לארצות הברית החלו להידרדר שוב. רוסיה כבר התחזקה עד כאב תחת זלנסקי. הם זכרו שיחד עם השלטון האוקראיני, זו כבר כהונתו הרביעית של זלנסקי.
  זה, לדבריהם, סמכויותיו של נשיא רוסיה לא צומצמו. הדבר היחיד שזלנסקי עשה היה להכניס תיקון לחוקה לפיו לדומא הממלכתית יש זכות לפטר שר בודד בשני שליש קולות, או ברוב רגיל פעמיים בהעברת הצבעת אי אמון.
  ותיקון זה אינו כה משמעותי, שכן לנשיא נשמרה הזכות למנות את כל השרים ולקבוע את מבנה הממשלה. ובדומא הממלכתית, לתומכי זלנסקי יש רוב חוקתי.
  משמעותי יותר היה הכנסת בחירות ישירות למועצת הפדרציה, כמו גם מתן אפשרות לאסירים להצביע.
  אבל, באופן כללי, כאן הסתיימה הגבלת סמכויות הנשיא. נשמרה הזכות להדיח מושלים. ובתחום החקיקה הוא אף התרחב.
  בארצות הברית החלו להאשים את זלנסקי בסמכותיות, וכי המפלגה, "משרת העם", שולטת כמעט בכל התפקידים במדינה. ה-LDPR והמפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית חדלו להתקיים. קמה מפלגה - "עולם צודק" משמאל. במקום ה-LDPR, הופיעו פטריוטים של רוסיה. אבל מפלגת משרת העם שלטה לחלוטין.
  רפורמות מסוימות השפיעו גם על הכנסייה. האורתודוקסיה איפשרה את הזכות ללדת ארבע נשים, והתקרבה לאיסלאם. הגישה לאייקונים השתנתה במקצת, והייתה התקרבות לפרוטסטנטיות. הם התחילו לומר יותר: שאלוהים הוא אחד, ושרק בני תמותה אינם ראויים לעבודתו של אלוהים.
  במקביל, השילוש בוטל כסמל לא תנכי ואינו מובן לבני תמותה בלבד.
  והם הציגו: שה' הוא אחד, ה' האב. אבל המונח אלוהים הבן אינו מופיע בתנ"ך. יתר על כן, אין מונח: אלוהים הוא רוח הקודש. אז למה לא לפשט את הדת.
  יתר על כן, אלוהים התלוי על צלב אינו מעורר אמון. אם הוא לא יכול היה להגן על עצמו, אז איך הוא יגן על אנשים? בקיצור, עברנו למונותאיזם. והתנ"ך עצמו היה מעורב במיתוסים סלאביים עתיקים. הבשורה של ולס עלתה.
  גם האתאיזם התעצם - הם אומרים, תפסיקו להיסחף עם אגדות אנושיות. יש לנו כוכב אחד, והוא לא צריך שאנשים יאמינו בניסים ובמיוחד בסוף העולם.
  לא יהיה סוף העולם ולא צריך להיות. והאנושות צריכה להפוך לאימפריית חלל ולהגיע ממש לקצה הגלקסיה. מה לגבי גלקסיות? יותר כמו היקום. ולאחר שהגעת לקצה היקום, לך לחלק אחר של היקום. אחרי הכל, יש מספר אינספור של יקומים. וכך אתה יכול לעוף מיקום אחד למשנהו. ועם הזמן, למד ליצור את עצמך! ויהיו יקומים חדשים, בלתי ניתנים למדידה, כמעט בכל החלל.
  וכדור הארץ הוא רק ערש האנושות. ובעתיד תהיה אימפריה של סקסטיליון עד סקסטיליון דרגות של יקומים, ומבלי להפסיק להתרחב ולכבוש את החלל עוד יותר.
  והראש והנשיא של קייבאן רוס ולדימיר זלנסקי, כמו שמש בהירה של תקווה עולה על פני כדור הארץ!
  ועתידו ועתיד קייבאן רוס - שיהיה בהיר!
  
  כוח עליון כאשר ברית המועצות נלחמה ללא בעלות ברית
  וכך החלה השפעה שאין לעמוד בפניה, שסגרה את כוחות בעלות הברית ב-1 בינואר 1943. החיל המוכה של רומל עצר על הגבול עם לוב. וכל ההפצצות של גרמניה הנאצית פסקו. גם ניסיונות לטוס לכיוון לונדון התבררו ככישלונות. המטוסים הגרמנים לא התרסקו, אלא נסעו לאחור. נס חסר תקדים קרה בעבר, חלוקת העולם על ידי כוח תיאומגי.
  אולם בהתחלה זה לא עזר הרבה לגרמנים. את סטלינגרד, או ליתר דיוק את קבוצת פאולוס שבה, אולי, כבר לא ניתן היה להציל. והחיילים הסובייטים התקדמו בביטחון. המתקפה בוורונז' ובכיוונים נוספים הצליחה. כמעט כאילו בזמן אמת, הצבא האדום שחרר את קורסק, בלגורוד וחארקוב.
  עם זאת, לאחר העברת הדיוויזיות המנוסות של רומל מאפריקה ואותם כוחות שבהיסטוריה האמיתית נזרקו גם למדבריות אלג'יריה ותוניסיה ללא כל תועלת, מתקפת הנגד המפורסמת של מיינשטיין התחזקה באופן ניכר. מאז השתתפו בו משמעותית יותר כוחות גרמנים, בעיקר תעופה.
  ושלושים ה"טיגריסים" החדשים לגמרי שנתקעו בסהרה ללא הועיל התבררו כלא מיותרים.
  כאן התרחש הפער המשמעותי הראשון עם ההיסטוריה האמיתית. מיינשטיין פתח במתקפת נגד ארבעה ימים קודם לכן, ובעל הרבה יותר כוחות, התקדם מהר יותר. חרקוב נכבשה מחדש תשעה ימים קודם לכן, בלגורוד שנים עשר, ובתנועה, והכי חשוב, קורסק נלקח, שבהיסטוריה האמיתית לא נכנע לפריץ.
  מספר לא מבוטל של כוחות גרמנים היו מעורבים. הגרמנים השתמשו במילואים שהועברו מצרפת, כמעט בכל יחידות הטנקים המוכנות לקרב, ובתעופה ראשית. מה שיגידו, כמעט מחצית מהלופטוואפה הוסחה על ידי החזית המערבית, כך שנוספו כוחות משמעותיים באוויר האויב. והוא אמר זאת במהלך מתקפת הנגד הגרמנית, שדמתה למכת מגל.
  כן, ומיינשטיין בהיסטוריה האמיתית העלה את הגנרלים הסובייטים, אבל כאן יש לו עשרים דיוויזיות יותר כוחות קרקעיים, ובהתחשב בריכוז המשאבים, פי שלושה יותר מטוסים. והפוקה-וולף לא רע בכלל אם משתמשים בו נכון: המהירות גבוהה, הנשקים חזקים. מה שחשוב הוא שה-F-190 יעיל יותר עם עליונות מספרית. מכיוון שכלי הנשק החזקים שלו מאפשרים לו להפיל מטוס במכה אחת, והוא יכול לברוח בגלל מהירות הצלילה הגבוהה שלו.
  הכוחות הסובייטים ספגו תבוסה טקטית ועזבו את קורסק, חיילים וקצינים רבים הוקפו. חלקם מתו, אחרים, למרות שמיעוטם נתפסו, רבים נמלטו, למרות שאיבדו את ציודם.
  לכוחות הסובייטים נגרם נזק עצום והמתקפה שלהם הופסקה. אבל הטנקים הגרמנים לא יכלו לבנות על הצלחתם עקב תחילתה של הפשרת האביב.
  מאזן כוחות זמני נוצר.
  עם זאת, גם מעצמה חדשה יכולה להיכנס למלחמה: יפן. גם הסמוראים התירו את ידיהם. אמריקה לא נגישה, אבל היא גם לא תוקפת. זה נכון שצבא היבשה החזק של יפן מפעיל לחץ על סין. כאן צ'אנג קאי-שק התמודדה עם מצב קשה מאוד. או לנסות להגיע להסכם עם היפנים, או להילחם, אבל לא לקבל יותר תמיכה בכסף ובנשק מארה"ב, בריטניה ומדינות אחרות.
  מטבע הדברים, השתוקקו הגרמנים לפתיחת חזית שנייה על מנת להסיט חלק מכוחות האויב ממזרח. למרות זאת, הם ספגו הפסדים משמעותיים. במיוחד סטלינגרד לקחה הרבה אנרגיה. גם הכוחות הסובייטים הפסידו הרבה, וחלק מהחיילים הגיעו לקלחת חרקוב וקורסק.
  הנאצים הגבירו את ייצור הנשק שלהם. בזכות היעדר הפצצות הצליחו הקראוטים להגדיל את ייצור הטנקים בשיעור משמעותי יותר, כמו גם את תעופה. ההפצצה הפריעה לנאצים יותר ממה שנהוג להאמין. יתרה מכך, בהיסטוריה האמיתית, גרמניה הגבירה את ייצור הציוד בעיקר בשל ארגון מחדש של הכלכלה על בסיס מלחמה והשימוש הפעיל יותר ויותר בעבודת עבדים, ולא בגלל שהם הופצצו בצורה חלשה.
  לעת עתה המתינו הגרמנים ובנו טנקים חדשים, הכשירו צוותים, תוך הסתמכות על טכנולוגיה מודרנית. יחד עם זאת, השאלה נותרה פתוחה: היכן להתחיל את המתקפה? מדף קורסק לא היה קיים יותר. וזה רמז טבעי. וכך גם הגרמנים עצמם וגם היטלר היססו. היה רעיון לכבוש את לנינגרד בסערה. אם כי במקרה זה יהיה צורך לפרוץ דרך ביצורים רבי עוצמה.
  הגנרלים הגרמנים לא רצו לנסוע שוב לסטלינגרד. אבל בכנות, הבחירה אינה רחבה. האם אפשר לתקוף את מוסקבה עצמה? בין המנהיגים הפשיסטים התעוררו חילוקי דעות חמורים. מיינשטיין, גודריאן ורומל אף דיברו במובן זה שעדיף לא לתקוף כלל, אלא לתת לרוסים לדחוף את האף ולפתות אותם למלכודת.
  תוכנית חלופית סיפקה פתיחת מתקפה מחצי האי תמן ורוסטוב על דון; הפריץ הצליחו להגן על העיר המבוצרת היטב על ידי העברת תגבורת מקבוצת הבלקן, החלפת חיילי הכיבוש שלהם בבולגריים ואיטלקיים.
  הפיהרר, שאהב מבצעים שבהם כוחות פורצים בכיוונים מתכנסים, נטה יותר ויותר לתוכנית זו, אך איטי ליישם אותה. בפרט, טנק הפנתר התברר כקפריזי ולעתים קרובות התקלקל, אז הוא נזקק לשינויים. אפשר להכשיר צוות נוסף. והפירר רצה להטביע עוד "טיגריסים".
  לסטאלין בסופו של דבר נמאס מזה. מחשש שחזית שנייה תיפתח על ידי יפן, שהשיגה הצלחות גדולות בדרום סין, שצבא היבשה שלה כבר עלה על שבעה מיליון חיילים ונתונים על הפוטנציאל הצבאי הגובר של הרייך השלישי, הוא עצמו הורה לפתוח במתקפה ב. הכיוונים קורסק ודונבאס. ההיסוס של היטלר ורצונו של הפיהרר ליצור מחלקות עם מאות נמרים ופנתרים הובילו למניעת סיכון.
  עם זאת, לכוחות הסובייטים, לאחר שפתחו במתקפה ב-7 ביולי 1943, לא היה בעצמם יתרון מכריע בכוחם. 5.56 מיליון חיילים גרמנים, כמיליון מאתיים וחמישים אלף חיילי לוויין, פעלו נגד 6.6 מיליון חיילים וקצינים סובייטים. מוסוליני, לאחר היעלמות איום התקיפה ממערב ומדרום, הגדיל משמעותית את מספר החיילים האיטלקיים במזרח. גם מספר היחידות הספרדיות גדל. סלזאר שלח גם חטיבה של "מתנדבים". גם הלגיונות הצרפתיים, הרומנים, הונגרים פעילים יותר, אלבנים ודיוויזיות זרות ב-SS מכל רחבי אירופה.
  לפיכך, לצבא הסובייטי לא הייתה עליונות במספרים, אך ההטרוגניות של הקואליציה הפחיתה את איכות כוחות האויב. לצבא האדום יש עליונות מספרית מסוימת בטנקים וארטילריה. אבל לעת עתה, אולי, ל"נמרים" ול"פנתרים" אין אח ורע מבחינת כוח האש והשריון של היריב. וה-T-4 רכש עליונות בכוח האש של הנשק על ה-T-34-76. אבל לברית המועצות יש ארטילריה של רקטות, והגרמנים, למרות הפיתוח של משגרי גז במיוחד, פיתחו זאת בצורה גרועה למדי.
  יש שוויון מספרי משוער בתעופה. אולם מטוסי הקרב הגרמניים ME-109 "G", Focke-Wulf חזקים יותר ממטוסים סובייטים בחימוש ובמהירות, אך מעט חלשים יותר ביכולת התמרון. אבל לגרמניה, אבוי, יש אסים מנוסים ופרודוקטיביים יותר. המפציץ Yu-188 הוא אולי טוב יותר במאפייני הטיסה מאשר PE-2 ו-TU-3. וה- Yu-288 החל להיכנס לשירות. נכון, זה רק התחיל להיות מוצג, כמו ה-ME-309.
  אבל בכל מקרה, ללא יתרון בכוח, הצבא האדום פתח במתקפה נגד ההגנות שהוכנו קודם לכן של האויב. והיא התמודדה עם התנגדות עיקשת. אבל הכוחות הסובייטים היו אסרטיביים בהתקפה שלהם, ללא קשר להפסדים, הם דחקו קדימה. למרות שקצב ההתקדמות הממוצע התברר כנמוך, קילומטר עד שני קילומטרים ביום. האויב חטף והצליח להתחפר שוב. קצב ההתקדמות ההרואית לא פחות נמשך. עד אמצע אוגוסט, במחיר אבדות כבדות, התקדמו הכוחות הסובייטים עד למאה קילומטרים, התקרבו לקורסק ופתחו בקרבות עיקשים על העיר עצמה, והתקרבו גם לבלגרוד.
  ב-19 באוגוסט 1943, יפן, תוך התגברות על היסוס, פתחה חזית במזרח הרחוק. בשלב זה, לאחר שספג סדרה של תבוסות, הסכים משטרו של צ'אנג קאי-שק לשלום לטובת הסמוראים. היפנים השיגו שליטה על תקשורת חשובה, והשתחררו מהצורך לנהל מלחמת גרילה קשה עם חיילים סינים מאורגנים בצורה גרועה, אך רבים מאוד. אבל לצ'אנג קאי-שק הובטחה תמיכה במלחמה עם הצבא האדום של מאו דזה-דונג. ליפן כבר יש את כל האמצעים לנהל מלחמה עם ברית המועצות. והם החליטו לא לחכות לסתיו הגשום ולחורף הסיבירי הקשה. שלא לדבר על העובדה שהיטלר הכריז מלחמה על ארצות הברית עוד ב-1941, אבל הסמוראי לא תמך בו. פתיחת חזית שנייה ב-1942 הייתה יכולה להציל את הנאצים מתבוסה מוחצת בסטלינגרד.
  ההחלטה של יפן הייתה די צפויה. עם זאת, בהתקפה על ולדיווסטוק השיג הסמוראי הפתעה טקטית והסב נזק חמור לצי האוקיינוס השקט הסובייטי.
  בסוף אוגוסט ניסו הגרמנים לתקוף נגד באמצעות מסה של הטנקים האחרונים. אבל התקפת הנגד הדרומית שלהם הצליחה להשיג רק הצלחה יחסית. הפיקוד הסובייטי כבר חזה אפשרות כזו והסיג את חייליו לקווים המקוריים שלהם. רק ארמיית 31 המשולבת נפלה לתוך הקדירה והושמדה ברובה.
  עם זאת, הכוחות הסובייטים לא השיגו את מטרתם, וספגו אבדות משמעותיות מאוד, כשלא הצליחו להשתלט מחדש על השטח. במיוחד אבדו יותר משישה וחצי אלף טנקים, מול כשמונה מאות גרמנים. בפארק הטנקים עבר היתרון המספרי לנאצים. בספטמבר הצליחו הגרמנים להדביק את ברית המועצות בייצור של מאות מטוסים ביום, ובנובמבר, בערך במכוניות, הגדילו את ייצור הפנתרים ל-650-700 טנקים בחודש. כאן, השימוש במשאבים מהמדינות הכבושות, בעיקר צרפת, כמו גם בלגיה והולנד, שבהן הוכנס גיוס עובדים, שיחק תפקיד גדול.
  הגרמנים, באיחור מסוים, פתחו בספטמבר במתקפה שתוכננה זה מכבר מרוסטוב-על-דון ומחצי האי תמן. והם נתקלו בהגנות סובייטיות עקשניות. ויפן פתחה במתקפה נגד מונגוליה, וכבשה את אולן בטאר ופרימורייה. אבל התקדמות קטנה הושגה שם.
  זה הסיט עתודות משמעותיות ואחרי חודש וחצי של לחימה עזה התאחדו הקבוצות הגרמניות. אבל גם ההפסדים של הפריץ התבררו כמשמעותיים מאוד, והם נאלצו להפסיק. אבל הצלחה טקטית זו עוררה את כניסתה של טורקיה למלחמה ופתיחת חזית שלישית בטרנס-קווקזיה.
  עכשיו היינו צריכים להילחם בחזרה גם בכיוון הזה.
  עד החורף יתייצב קו החזית במזרח הרחוק. היפנים התקדמו באזור פרימוריה מחמישים למאה ועשרים קילומטרים, כבשו יותר ממחצית מונגוליה יחד עם אולן בטאר, אך המתקפה שלהם נעצרה. הטורקים התקרבו לירבאן ותקפו את באטומי, הם הצליחו לכבוש שני שליש מהעיר האחרונה. הגרמנים עצמם לא יתקדמו במיוחד בסתיו. והם עדיין לא תפסו את היוזמה.
  המלחמה הפכה ליותר ויותר מעמדה וממושכת. לעייפות, ולעליונות טכנולוגית. במהלך 1943, ברית המועצות הגדילה את ייצור המטוסים פי אחד וחצי מ-25 אלף ל-37 אלף. גרמניה הנאצית מלמעלה מ-15 אלף ל-32 אלף, יותר מכפול. בחודשים האחרונים של השנה התאימו הגרמנים את תוצאות הייצור הסובייטי שלהם במטוסים. וגם בטנקים ובתותחים מתנייעים - בעליונות איכותית. אבל גם ברית המועצות צריכה להילחם ביפן. בנוסף, מיוצרים מספר מטוסים וטנקים באיטליה ובמדינות לוויין אחרות של הרייך השלישי. גם אם לא יותר מדי. בנוסף, הגרמנים, שניצלו את היעדר מלחמה, החלו להפיק ולספק נפט מלוב לצרכיהם.
  אז בהדרגה המחסור באנרגיה ברייך השלישי נחלש. בנוסף, הרכוש הצרפתי האפריקאי הבטיח להיות מקור טוב לחומרי גלם.
  כדי שהנאצים יוכלו לספק את עצמם היטב. בתגובה, המעצבים האדומים הכינו סוגים חדשים של טנקים עבור סטלין עם תותחי 85 מ"מ ו-122 מ"מ. הגרמנים האטו מעט את העבודה על פנתר 2. לא קל להשיג טנק עם נשק חזק, שריון חזק וניידות יחסית. וה"רויאל טייגר" התברר ככבד מדי עם 68 טון. רק המודרניזציה של הפנתר הבטיחה להיות מוצלחת יחסית. והטנק T-4, כנראה, מיצה את יכולותיו. בהדרגה, החל משנת 1944, הייצור של מכונה זו החל לרדת. להפסיק לגמרי באפריל.
  הפיקוד הסובייטי פתח בכמה פעולות התקפיות בחורף. וחצי האי תמאן, ובמרכז, ובכיוון לנינגרד, וליד קורסק. אבל שום הצלחה משמעותית לא הושגה בשום מקום . לאויב כבר הייתה עליונות מספרית בכוח אדם הן בטנקים והן במטוסים. רק הפחד ממזג האוויר אילץ את הפריץ לדבוק בטקטיקות הגנתיות.
  תפקיד שלילי מילא גם המספר המוגבר של העריקים והבוגדים, כמו גם העובדה שהגרמנים פיתחו תעופה בגובה רב, שהייתה יעילה יותר בסיור מהאוויר.
  בנוסף, הפיקוד הסובייטי ניגש באופן מעט שגוי לתהליך ריכוז הכוחות. במיוחד הטקטיקה עצמה של התחלת המבצע הבא באזור אחר עוד לפני השלמת הקודם הייתה הגיונית לאור העליונות המספרית. כמו במלחמת העולם הראשונה, מפרק את הגרמנים. אבל אם האויב גדול ממך, זה הקשה על השגת עליונות בכוחות באזור מסוים.
  אם סטלין היה מצליח ליצור עליונות בקטע נפרד בחזית ביחס של שלושה לאחד בערך, אז אולי הייתה מושגת הצלחה טקטית.
  וכך בגזרה אחת יש מתקפה, באחרת מתכוננים, אבל במציאות קל יותר לגרמנים ולבעלי בריתם להדוף. יתרה מכך, לפריץ היו כבר מטוסי סיור בגובה רב עם אופטיקה מצוינת, שאפשרה להם לעקוב אחר תנועת החיילים. ובחורף קשה יותר להסוות, והלילה הוא לא תרופת פלא, אז קציני מודיעין גרמנים רכשו מכשירי ראיית לילה טובים.
  ה"רויאל טייגר" כטנק פורץ דרך מתוכנן התעכב בייצור סדרתי ולא זכה להצלחה מוחלטת. "פנתר" -2, שהיטלר הורה לחזק אותו בשריון כדי להפוך את ה-IS-2 לבלתי חדיר, ולהתקין מנוע של 900 כוחות סוס, שקל 51 טון, אפילו בהתחשב בהתקנה של מעטפת סגסוגת, שחסכה 800 ק"ג. . אבל זה הפך אפשרי לחזק את שריון הצד עד 82 מילימטרים בזווית רציונלית. זה הפך את הטנק הגרמני לא פגיע מהצדדים כמו דגמים קודמים. אבל שוב, "פנתר"-2 ו"אריה"-2 בסכימת פריסה מתקדמת יותר עדיין נמצאים רק בתהליך של פיתוח.
  אבל במהלך החורף, הגרמנים השתלטו לחלוטין על רכוש צרפת באפריקה, כולל לולאת הניגר. ויש נפט, גז ובוקסיט, ועוד מאגרים גדולים יותר של אורניום, במיוחד בקונגו. דה גול נתפס - ללא עזרת בעלות הברית הוא היה חסר ערך, וסקרל עבד בצורה נקייה ובמיומנות.
  כך, עד מאי 1944, בעיות הנפט נפתרו במידה רבה. כל האספקה כבר הגיעה מלוב, וכל שנותר היה לקדוח עוד ועוד בארות.
  אבל במאי הגרמנים עדיין לא היו מוכנים לתקוף. מלבד הטייגר שהיה מיושן בעיצובו, לא היה להם טנק פורץ דרך רציני. נכון, ה"טייגר" כבר היה בייצור המוני ובזכות האיכות הגבוהה של השריון ועובי הדפנות, כמו גם האקדח היורה המהיר והמדויק, הוא יכול היה למלא תפקיד של, אם לא אידיאל. , אבל טנק נסבל פחות או יותר, שובר את התחלופה של חיילי ברית המועצות .
  הפיקוד הגרמני, לאחר שורה של מחלוקות, חזר לתוכנית הקודמת של 1942. כלומר, לפתוח בהתקפה על האגפים. קח את לנינגרד לטבעת כפולה ופורץ דרך לסטלינגרד. יתרה מזאת, לאחר שהוורמאכט נטשו את הבולט רז'ב-ויאזמסקי, אבדה ראש גשר נוח להתקפה על מוסקבה. אז זה יחסית רחוק מהבירה.
  גם התוכנית של הנאצים אינה מיטבית, אבל... בשוודיה נערכו בחירות מוקדמות לפרלמנט, שם השיגו הנאצים ניצחון מרשים. מדינה עם אוכלוסייה של שמונה מיליון איש וכלכלה מפותחת הייתה מוכנה לצאת למלחמה נגד ברית המועצות. הדמות הפופולרית ביותר הייתה צ'ארלס ה-12. השוודים כמהו לנקמה על תבוסות קודמות והשפלה במהלך המלחמות שאבדו לפיטר הגדול ואלכסנדר הראשון. לפיכך, כל אירופה כבר נלחמה נגד ברית המועצות. יתרה מכך, פרנקו וסלזאר החליטו להיכנס רשמית למלחמה כדי לתבוע את חלקם בשלל. רק שוויץ נותרה נייטרלית רשמית, אבל היא גם שלחה חטיבה של מתנדבים.
  העליונות המספרית הייתה לצד הקואליציה הנאצית. בנוסף, באמצע מאי 1944 כבר היו בשירות הגרמנים כאלף מטוסי סילון מסוג ME-262. המכונית עצמה די מוצלחת, אבל עם מנועים לא גמורים. אבל בהדרגה המנועים השתפרו, הפכו לחזקים יותר, אמינים יותר וצריכת הדלק ירדה.
  המתקפה החלה בדרום. הפריץ ניסה לחזור על התוכנית שפיתח ה-OKW למבצע בלאו בינואר 1942, אך לאחר מכן שונה באופן שרירותי על ידי היטלר. כאשר אתה תוקף את סטלינגרד הן מדרום והן מצפון, לאורך כיוונים מתכנסים. אבל תחילה, הגרמנים היו צריכים לפרוץ דרך אל הדון. הנמרים הפשיסטים יצאו להתקפה, אך עמדו בפני קו הגנה חזק. התקדמות הקראוטים התבררה כאטית, הם נתקעו בהגנה בעומק הכוחות הסובייטים. לאחר שעבר רק 35-40 קילומטרים לכיוון וורונז' בעשרת הימים הראשונים.
  ואז, תוך שבועיים של לחימה עיקשת, התקדמו הנאצים רק עשרה קילומטרים ובשל אבדות כבדות נאלצו להפסיק.
  המתקפה בדרום התפתחה בצורה מוצלחת יותר. יש שם פחות חיילים סובייטים, וקשה יותר להתגונן. מספר רב של "פנתרים", "טיגרים", "פרדיננדים" (התותח העצמי הזה התברר כנפוץ יותר בגלל היעדר הפצצות אסטרטגיות!) והדגמים הראשונים של ה"ג'גדטיגר" וה"שטורמטיגר" היעיל במיוחד. הגרמנים הצליחו לפרוץ את קווי ההגנה הראשונים ולהשיג מרחב מבצעי.
  במקביל, גם הצבא היפני יצא למתקפה. הסמוראים הגדילו את גודלו של צי הטנקים שלהם וכלי הרכב החדשים בעלי המשקל הבינוני שלהם כמעט ולא היו נחותים בביצועי החימוש והנהיגה מה-T-34-76, ואף היו עדיפים בשריון חזיתי, אם כי נחותים בהגנה מהצדדים.
  יפן הובילה את ההתקפה במונגוליה, שם היה הרבה יותר קשה לשמור על ההגנה. הפיקוד הסובייטי עמד בפני מחסור במילואים, והשיב מלחמה בכל שלוש החזיתות. והפסדי כוח האדם במהלך מתקפת החורף היו ניכרים.
  המתקפה הגרמנית על טיקווין, והפינים והשוודים מתעלת הים הלבן, נהדפו בקושי. הנאצים התקדמו לאט, אבל כמעט ברציפות. באמצע יוני, בדרום, פרצו חייליו של מיינשטיין לסטלינגרד. הקרב השני על סטלינגרד החל. ועד תחילת יולי, לאחר נפילת טיקווין ווולכוב, התאחדו הפינים, השבדים והגרמנים - ויצרו טבעת שנייה סביב העיר לנין.
  כך נוצר מצב קשה ביותר עבור כוחות הצבא הסובייטי.
  אבל סטלינגרד לא נכנעה למיינשטיין. וזה מנע מהגרמנים לפתח מתקפה לכיוונים אחרים. בדרום, כמו ב-1942, הם הגיעו רק לשער טרק: נתקעו ליד גרוזני ואורדז'וניקידזה. קרבות קשים נמשכו בכיוון וורונז'. עד ספטמבר נאלצו החיילים הסובייטים לסגת מעבר לדון. זו אירוניה של גורל שעד סוף אוקטובר קו החזית בדרום חזר על 1942 בזמן ההתקדמות הגדולה ביותר של הנאצים.
  זה היה גרוע יותר בצפון, שם לנינגרד נקלעה למצור מוחלט. בנוסף, הגרמנים, הפינים והשוודים הצליחו לחתוך את ההגנות של הצבא האדום בחצי האי הקרלי, ולנתק את מורמנסק ביבשה מהחלק העיקרי של ברית המועצות.
  כארבעים דיוויזיות סובייטיות היו מבודדות. עם זאת, מספרם היה רחוק מלהיות נורמלי. שוודיה הציגה כעשרים וחמש דיוויזיות מאובזרות למדי. יחד עם הפינים המנוסים והחיילים הגרמנים, הם זכו לעליונות מספרית. וקשה מאוד להעביר עתודות לחצי האי הקרלי.
  באופן כללי, הצבא האדום לא יכול היה לקבל את התגבורת הנדרשת, כך שהיפנים התבררו כחזקים באופן בלתי צפוי, מספרם, יחד עם חיילי בובות, עלה על חמישה מיליון, וזו למעשה חזית שנייה מלאה. אז כל מה שהיינו צריכים לעשות זה להשיב מלחמה נגד הגרמנים ובני בריתם.
  בהדרגה צומצם אזור השליטה של הכוחות הסובייטיים בקרליה, ומורמנסק נחסמה לחלוטין ונידונה למעשה. אז צי האויב ובעיקר צוללות שלטו בים, אז לא היה במה לבסס אספקה.
  אבוי, בנובמבר 1944 לברית המועצות לא היו עתודות לחזור על נקודת המפנה של 1942. כמעט הכל הושקע כדי למנוע את אובדן הקווקז. בנוסף, הגרמנים ביצעו את ההסתערות על סטלינגרד בצורה מקצועית יותר, והיה צורך להעביר לשם כל הזמן מילואים, כאילו לתוך מכתש טרטרוס. סטלין הורה להחזיק את העיר על הוולגה בכל מחיר. אבל בהתחשב בדומיננטיות של מטוסי אויב באוויר, המחיר התברר כגבוה להפליא.
  יתרה מכך, מיינשטיין, בניגוד לפאולוס, לא מיהר והשגיח על החיילים. כתוצאה מכך, יחס ההפסדים לא היה לטובת הצבא האדום.
  היטלר מיהר את מיינשטיין, אבל השדה מרשל הערמומי ידע להתחמק ולעמוד בלחץ.
  אחד מסוגי הנשק החזקים ביותר היו השטרמטיגרים. היו להם משגרי פצצות חזקים ביותר ששיגרו קליעים במשקל שלוש מאות ועשרים קילוגרמים. יתרה מכך, הפגזים מונעים רקטיים וחזקים הרבה יותר מפגזי הוביצר. אפשר לקרוא להם תשובה ראויה לקטיושה, אם כי על פסים. בנוסף, הותקנו כמה משגרי פצצות גם על משאיות, עם טווח ירי ארוך יותר.
  הגרמנים השתמשו גם במשגרי גז. וכמובן מפציצי סילון.
  בדצמבר כבשו היפנים כמעט את כל מונגוליה והתקרבו לולדיווסטוק, וכבשו חלקית את פרימוריה וחבארובסק. אבל גנרל פרוסט אילץ אותם להפסיק.
  תוך ניצול זאת, ארגן הצבא האדום סדרה של התקפות נגד על האגפים הגרמניים שניסו לכבוש את מה שנותר מסטלינגרד. מה, אפילו חלק קטן מהעיר נערך בתחילת 1945. הגרמנים השיגו הצלחות מסוימות ב-1944, אך אפילו לא הצליחו לכבוש את הקווקז ולהשיג שמן באקו. נכון, לצרכים שלהם עד כה הספיקו להם מרומניה, הונגריה, לוב, קמרון וניגריה.
  לנינגרד עדיין הייתה במצור. מאגרים גדולים של מזון ותחמושת נוצרו מראש, כדי שהעיר תוכל לשרוד את החורף הזה, ולהמשיך להצמיד כוחות משמעותיים של הוורמאכט ובעלי בריתו.
  ההנהגה הסובייטית גם הצליחה ליצור עתודות אסטרטגיות של חומרי גלם בעיר לנין לייצור נשק. אז עד כה זה לא נתן לפשיסטים יותר מדי.
  אבל מורמנסק נחסמה לחלוטין. מתוך עשרת השילוחים לעיר, סיימו הקראוטים תשעה.
  בינואר ניסה הפיקוד הסובייטי לבחון את כוחם של הגרמנים במרכז. עם זאת, לא ניתן היה להביס את ההגנה המאוד חזקה ומתקדמת מבחינה טכנולוגית. ההתקדמות המקסימלית הייתה חמישה או שישה, במקרה הטוב לא יותר משמונה קילומטרים. וההפסדים של הדיוויזיות הסובייטיות היו משמעותיות מאוד. ברוב החלקים עד מחצית ההרכב.
  אבל חלק מהכוחות הגרמניים הוסחו, ואיפשרו להם להחזיק את סטלינגרד... בחודש מרץ פתחו הגרמנים עצמם במתקפה לעבר שער טרק. הם הצליחו לפרוץ את קו ההגנה הסובייטי ולהקיף את גרוזני ואורדז'וניקידזה, אך הפריץ נתקעו בקו של וודנו, שאלי ועוד דרך הערים.
  העיר גרוזני עצמה נותרה במצור מוחלט עד מאי. במאי, סטלינגרד סוף סוף נפלה. כמעט ולא נותרו חורבות מהעיר ופרבריה, כמו גם ממפעל הטנקים.
  גם הקואליציה הגרמנית נגמרה, אבל הפיהרר רצה ניצחון. בינואר נערכו בדיקות מוצלחות ראשונות של הדיסק שהגיעו למהירות של עד שתי מהירויות קול ועלו ל-18 קילומטרים לגובה. במאי, הדיסקט כבר הגיע לארבע מהירויות קול וקפץ לגובה של 30 קילומטרים.
  אבל המכונה החדשה, על כל מאפייני הטיסה החזקים ואפילו הייחודיים שלה, התבררה כפגיעה לאש קטנה ויקרה. בעיית הפגיעות נפתרה עד מהרה על ידי שיגור מחרשה למינרית, אך הדבר הגדיל את צריכת הדלק והפחית את זמן הטיסה של המטוס. ומישור הדיסק עצמו, ב"מעילו" הלמינרי, לא יכול היה לירות ביעילות.
  אבל עידן ה"צלחות המעופפות" החל. בנוסף, הגרמנים רכשו קלף מנצח חזק: טנקים מהדור החדש של מחלקת "E". הם נבדלו במשקל דומה ל"נמר המלכותי" ול"פנתר", פריסה צפופה ומתקדמת הרבה יותר, צללית נמוכה ושריון עבה.
  בייצור המוני ובשדה הקרב, הפנתר-2 והטייגר-2, ולאחר מכן הטייגר-3, הופיעו היטב. הרכב האחרון, בעל פריסה צפופה יותר וצריח קטן, היה בעל שריון חזק ומנוע של 1080 כוחות סוס. "עכבר" מעולם לא תפס. אבל שינוי ה"פנתר", "F", פעל היטב.
  בשל היעדר אלמנטים סגסוגים, לטנקים הסובייטיים לא היה שריון איכותי במיוחד, ועד כה התמודד ה"פנתר" עם תפקידו די טוב אפילו עם תותח 75 מ"מ. והשריון החזיתי המשופע ב-120 מ"מ הגן בצורה אמינה למדי מפני התותח הסובייטי T-34-85 85 מ"מ. אבל, אולי, התותח העצמי הסובייטי SU-100 התברר כיריב ראוי לשריון המשופר של הפנתר. ה-T-4 כבר יצא מייצור. ומכלי הייצור, הפנתר התברר כקל ביותר.
  הטנק המתקדם הראשון מבחינת פריסתו היה הטנק הסדרתי "אריה". הצריח של טנק זה הוזז אחורה, ותיבת ההילוכים, המנוע ותיבת ההילוכים מוקמו ביחידה אחת בחזית. כתוצאה מכך, צללית הרכב הייתה נמוכה, והשריון עם תותח 105 מ"מ חזק היה דומה ל"רויאל טייגר", וחזית הצריח הייתה חזקה עוד יותר.
  הזזת הצריח לאחור גם נתנה לאריה את היתרון שכאשר נע ביער, הלוע של האקדח הארוך שלו לא נצמד לגזעי העצים באותה מידה.
  הנאצים ניסו גם תוכניות אחרות, וגם הפציצו עמדות סובייטיות במטוסים חזקים.
  גם יפן ניסתה להתקדם ולבסוף ניתקה את ולדיווסטוק מהיבשת.
  הגרמנים ניסו לפרוץ למוסקבה ביוני ויולי. אבל קו ההגנה הסובייטי התברר כחזק מאוד, והנאצים ספגו אבדות אדירות. אפילו טנק לב לא לגמרי מתאים בהתקפה, בעיקר בגלל כיסוי צד לא מספיק.
  הפיקוד הסובייטי השתמש יותר ויותר בקליבר התותח 100 מ"מ באופן פעיל יותר ויותר. ברור שלברית המועצות אין את המשאבים להביס את טנקי האויב עם אותם טנקים, אך ניתן להשתמש בארטילריה נגד טנקים בצורה מאסיבית.
  ה-E-100 בדגם המקורי התגלה ככבד מדי ב-140 טון, ושריון הצד היה 120 מילימטרים (מצח 240 מילימטרים!), אפילו בזווית. זה כבר לא הספיק. שלא לדבר על העובדה שהעכברים נמצאים בפיגור חסר תקנה בפריסה שלהם.
  במציאות, טנק האריה ותותחים מתנייעים - E-10, E-25 היו כלי רכב גרמניים מתקדמים, שבהם שולבו מיקום המנוע, ההילוכים ותיבת ההילוכים. עם זאת, הגרמנים ייצרו הרבה ציוד בפיגור. למשל, "פנתרים", "טיגריסים", "ג'אגדיגרס", "ג'אגדפנתרים" עם צלליות גבוהות למדי שמאחרות בפיתוח.
  גם "E"-70 לא היה מוצלח לחלוטין. הרכב צויד בתותח 128 מ"מ רב עוצמה ובמתווה מתקדם, אך בשל הרצון לשמור על עומס קרבי של לפחות 80 כדורים ולא מעבר ל-70 טון, התברר כי מיגון השריון שלו דומה ל"רויאל". טייגר" - דגם 1944 ואינו מתאים לפריצת דרך. "טייגר"-3 מוגן אפילו טוב יותר. אבל ב-E-70 נבדק בהצלחה מנוע עם מגדש טורבו בהספק של 1200 כוחות סוס , מה שאפשר לטנק להגיע למהירות של 60 קמ"ש בכביש המהיר.
  בכל מקרה, טנקים גרמניים ספגו אבדות כבדות וכך גם חיל הרגלים. גם דיוויזיות זרות וגם לוויינים של הרייך השלישי הפסידו הרבה.
  עד אמצע אוגוסט התקדמו הגרמנים רק 40-50 קילומטרים במרכז ולא הצליחו להשיג שטח מבצעי. וההפסדים התבררו כעצומים. בספטמבר פתחו הנאצים במתקפה חדשה בדרום... תוך חודש וחצי של קרבות קשים פרץ האויב לים הכספי, וניתק את הקווקז ביבשה.
  אבל הפיקוד הסובייטי הצליח לבסס אספקה דרך הים, אם כי במחיר נזק רב. בנובמבר הגיע הפריץ, במחיר של מאמץ עצום ונזק גדול, לדלתא הוולגה. בדצמבר התייצב קו החזית. הפער בין חזיתות הקווקז לשטח הסובייטי הראשי גדל. בנוסף, היפנים הצליחו לנתק את ולדיווסטוק, והציבו את העיר הסובייטית במצור.
  למרות המצור, הצליחה מורמנסק להחזיק מעמד בגבורה עד דצמבר 1945. אבל הוא בכל זאת נפל...
  בשנת 1946 נמשכו פעולות האיבה... מעמדה של קבוצת הצבא הסובייטי בקווקז התברר כקשה ביותר. הם מנותקים ביבשה, ויש איום בהפסד הסופי של באקו.
  סטלין חש תשישות עצבנית וגופנית קיצונית. קרבות עזים התפתחו לכיוון טיקווין. היה ניסיון להציל את לנינגרד המוקפת. בעיר עצמה הושארו אספקת מזון למשך פחות מחצי שנה וכרטיסי מזון נחתכו שוב.
  בתחילה פרצו כוחות סובייטים את קו החזית, אך אז הצליח האויב, עם מספר עדיף של טנקים, לבצע התקפת נגד ואף לנתק חלק מהכוחות הסובייטים. פברואר עבר בקרבות עזים הן בצפון והן בדרום, שם ניסו כוחות סובייטים את האויב וניסו לכבוש מחדש את סטלינגרד. והאחרון הצליח חלקית. טנקים סובייטים פרצו לעיר, אך, למרבה הצער, לא הצליחו לגרש את הנאצים משם.
  אבל הקרב השלישי על סטלינגרד פרץ. גם כוחות סובייטים השיגו הצלחות גדולות יחסית ליד וורונז'. אלא שגם שם הצליחו הפריץ, תוך שימוש במספר רב של יחידות טנקים ובעליונותם הטכנולוגית, להחזיר את המצב לקדמותו. במרץ החלו מסוקים ודיסקטים בצורת דיסקים להשתתף בפעולות איבה בקנה מידה גדול. הגרמנים ביצעו מספר שיפורים בצלחות מעופפות והצליחו לשגר איתם התקפות טילים על עמדות סובייטיות. אלא שבפועל, מטוס הדיסק לא עמד בציפיות כנשק פלא.
  בדיוק כפי שהטיל הבליסטי פון בראון התברר כיקר מדי ובעל דיוק נמוך כדי שהשימוש הפעיל שלו בלחימה יצדיק את עצמו.
  אבל הגרמנים רכשו מפציצי סילון חסרי זנב המסוגלים לשאת עד עשרה טונות של מטען ולטוס למרחק של עד 16 אלף קילומטרים (!).
  לרוע המזל, התעופה הסילון הסובייטית עדיין נשארה מאחור, והאויב שלט כמעט לחלוטין באוויר. בכל מקרה, מטוסים מונעי מדחף, באופן עקרוני, אינם יכולים לעלות על מטוסי סילון במאפייני הטיסה. וההתפתחויות שלנו היו מאוחרות מדי. והמעבר ממטוס מונע מדחף למטוס סילון כואב מדי.
  וצריך להכשיר את הטייסים, להאריך את מסלולי ההמראה ולהכין סוג מיוחד של דלק. ובכן, המנועים עצמם עדיין נבדקים ופותרים באגים!
  הגרמנים מצאו את עצמם מוסחים על ידי סטלינגרד... למרבה הפלא, הרייך השלישי וכל הקואליציה נגמרו, והצבא האדום היה כמו ציפור עוף החול. גם אפריל וגם מאי עברו בקרבות עזים ליד סטלינגרד. ואפילו ביוני, הצבא האדום עדיין ניסה להתקדם, והצמיד את האויב. אבל ביולי, למרות החום, הנאצים עדיין נעו לאורך חופי הים הכספי לכיוון באקו. ההתקדמות הייתה איטית ביותר. בממוצע 1.5 קילומטרים ביום. דאגסטן חזר לאחור... חיילים סובייטים מחצו את הפריץ ואת בעלי בריתם בכל האזימוטים.
  הם הכו את האויב גם במרכז וגם בצפון. לא הורשו להתקרב לארכנגלסק... אבל בספטמבר הואץ קצב ההתקדמות הגרמנית בקווקז. כוחות הקבוצה הקווקזית התרוקנו מאוד, וים של עשרה טרנספורטים הגיעו בתנאים של עליונות אווירית של האויב באוויר של שניים או שלושה לכל היותר. בסוף אוקטובר, בכל זאת נכנסו הפשיסטים לאזרבייג'ן. ובנובמבר הם התקדמו לבאקו. ובתחילת דצמבר התאחדו הקראוטים עם הטורקים בגרוזיה...
  עוד לפני מרץ היו קרבות בקווקז, וירבאן בדרך כלל החזיקה מעמד עד יוני 1947.
  כל החורף ניסה הצבא האדום להתקדם ללא לאות. הם פגעו קשות בקואליציה. למרות שהיפנים כבשו בסופו של דבר את ולדיווסטוק באפריל, זה רק איפשר לברית המועצות להשיג דריסת רגל חזקה יותר על פני האמור.
  הצבא האדום אמנם לא השיג הצלחות מוחשיות בהתקפותיו בחורף ובמארס, אך הוא לימד לקח הוגן את הקואליציה. בתוך מדינות הלוויין הגרמניות, המצב הלך והחמיר. משאבי האנוש התרוקנו וההפסדים היו עצומים. הנטל הכלכלי הפך לבלתי נסבל לחלוטין. אפילו הצלחות בחזיתות שימחו את האיש האירופי ברחוב פחות ופחות. השאיפה לשלום הלכה והתחזקה.
  אבל היטלר רצה בעקשנות לגמור את ברית המועצות. למרות שהחישובים לפיהם הצבא האדום יאבד מיעילות הלחימה שלו לאחר אובדן באקו לא התגשמו. בשנת 1946 ייצרה ברית המועצות מספר שיא של כלי נשק: כ-60 אלף מטוסים ו-40 אלף טנקים ותותחים מתנייעים, 250 אלף תותחים ומרגמות. כן, התעופה הסובייטית היא בעיקר מטוס הקרב Yak-9, מטוס התקיפה IL-2, שעדיין נמצא בייצור. Yak-3 ו-LA-7 יוצרו בכמויות קטנות. עדיין בייצור PE-2 ו-TU-3. כן, תעופה יכולה להיחשב למיושנת מול מפלצות מטוסי אויב, אבל היא לא. כמו ה-T-34-85, IS-3 וה-SU-100, שאר הרכבים הם בכמויות קטנות.
  ובשנת 1947, ה-T-54 החל להיכנס לשירות, מה שהיה צריך לשים קץ לעליונות האיכותית של הטכנולוגיה הגרמנית. כמובן, ה-T-54, במשקל 36 טון, לא יכול להיות חזק יותר מכל טנקי האויב, אבל הוא יכול בקלות להתחרות עם הפנתרים והנמרים.
  הטנק הגרמני העיקרי היה ה-E-50, שנקרא האריה-3. הרכב דומה לאריה, אך עם מנוע חזק יותר של 1200 כוחות סוס ושריון עבה. במשקל 75 טון, עובי שריון הצד של הטנק הגרמני גדל ל-140 מ"מ, והחזית הייתה 240 מ"מ עם תותח 105 מ"מ ואורך קנה של 100 אל. המכונית הגרמנית החדשה אמורה להפוך לעיקרית. הוא עדיף על הסובייטי בחימוש ובשריון, אבל כבד יותר מפי שניים.
  עם זאת, ה-T-54 רק מתחיל להיכנס לייצור.
  אבל קיץ 1947 היה חם עוד יותר. הגרמנים מנסים לתקוף שוב את מוסקבה. הם פורצים גם לסראטוב. הלחימה נמשכת עד סוף הסתיו. הפריץ עדיין מצליח לכבוש את סרטוב. אבל באזור מוסקבה הצליחו להתקדם מקסימום שישים עד שבעים קילומטרים. גם רז'ב וגם ויאזמה, למרות שהאחרון היה מוקף למחצה, נשארו עם ברית המועצות.
  מוסקבה לא נכבשה, והנאצים והקואליציה האכזרית שלהם נאלצים להתמודד עם החורף בתעלות. הפעם הפיקוד הסובייטי מציל אנשים וצובר כוחות. בפרט, הטנק T-54. וב-31 בדצמבר 1947, ה-MIG-15 נוסה בהצלחה, מה שאמור לסיים את המונופול הגרמני על מטוסי סילון באוויר.
  נכון, בפברואר 1948 נפלה לנינגרד לאחר שנים רבות של מצור. מכה קשה מאוד ליוקרתה של הכוח הסובייטי.
  עמדתה של ברית המועצות במאי 1948 הפכה חסרת סיכוי. הגרמנים והקואליציה שלהם שולטים בקווקז, אחר כך בוולגה עד סרטוב וטמבוב עם וורונז'. אחר כך מזרחה לאורל, כמעט ליד טולה, ואז בוויאזמה וליד רז'ב עצמה, כל הדרך לארכנגלסק.
  ובכן, מה עוד אפשר לעשות במצב כזה? בנוסף, היפנים שולטים בכל פרימוריה לאורך נהר האמור וכבשו את בעלת בריתם היחידה: מונגוליה.
  ובמהלך שבע שנות המלחמה אבדו אדמות שעליהן חיה לפחות מחצית מאוכלוסיית ברית המועצות לפני הכיבוש, ואולי יותר. במהלך שבע שנות המלחמה, הצבא האדום איבד באופן בלתי הפיך לפחות עשרים מיליון חיילים וקצינים. לא סופרים את אלה שהפכו פצועים או נכים. לא סופרים את האבדות העצומות מהפצצות מסיביות, הפגזות ורעב.
  גם אם לוקחים בחשבון את המשפחות שפונו, לא נותרו לסטלין יותר ממאה מיליון כוח אדם בשליטתו, כנראה אולי פחות. מתוכם, כל חמישי מגויס לצבא. כעשרים מיליון חיילים שונים. ילדים מגיל חמש, גמלאים ונכים מהקבוצה הראשונה והשנייה הורשו להשתמש במכונות.
  המדינה מגויסת מאוד. ייצור הנשק ב-1947 ירד רק במעט... אז זה מוקדם מדי לשים קץ למדינת הסובייטים!
  סטלין עצמו, בכל מקרה, לא חשב כך. והיטלר גם רצה ללחוץ על רוסיה - להשיג הכל בבת אחת! אז לא הייתה פשרה בכלל.
  בקיץ פתחו הגרמנים במתקפה חדשה על מוסקבה. הם עדיין קיוו שיוכלו לשבור את הבירה ולסיים את ברית המועצות. מהצבא האדום, מוסקבה כוסתה על ידי יותר משלושה מיליון חיילים ומיליציות. הם היו חמושים בשניים עשר אלף טנקים ותותחים מתנייעים. נכון, יש רק כחמש מאות מטוסי T-54, בעיקר T-34-85 ו-SU-100. ה-IS-3 כבר הופסק בשלב זה. מעט מאוד טנקי IS-4 יוצרו בשל חוסר האמינות הטכנולוגית של המסטודון הזה. יוצרו שישה טנקים IS-7, אך רכב זה לא נכנס לייצור המוני. אם כי, כנראה לשווא. הוא יכול לחדור את שריון ה-240 מ"מ של ה-75 טון לב-3 עם תותח ה-130 מ"מ שלו. נכון, לגרמנים היה טנק מתקדם יותר, האריה המלכותי, במשקל 100 טון עם מנוע של 1800 כוחות סוס, ו-128 מ"מ עם אקדח ארוך קנה עם מהירות קליעה ראשונית של 1260 מטר לשנייה.
  אבל סטלין איבד איכשהו עניין בציוד כבד, והעדיף: עדיף קטן, אבל מרוחק.
  אבל ארבעת הלוחמים: זויה, ויקטוריה, אלנה, נאדז'דה לא חשבו כך. והם בדיוק קיבלו את טנק IS-7 בשליטתם. יתר על כן, ובמספר שבע. אז הארבעה יצרו את המכונית הזו על חשבונם. הבנות מצאו מטילי זהב בסיביר ותרמו אותם לקרן משרד הביטחון. ועכשיו הם רצו לצלם מהמכונה הנפלאה הזו בעצמם.
  והיום החשוב של 22 ביוני 1948 רק התקרב. חייליו של היטלר פשוט הובילו את האוכלוסייה, ניסו לעקוף ולכתור את העיר הסובייטית רז'ב.
  וארבע הבנות של האלים הדמיורגים הרוסיים, כמו תמיד, החליטו להתערב ברגע קריטי עבור רוסיה! הם תמיד מצילים את ארץ המולדת שלהם - של רוס - בזמן ובמקום הנכון!
  
  
  
  
  אם לא היו סיכות פלדה
  באופן כללי, באופן מוזר, ברוב היקומים המקבילים, מהלך מלחמת העולם השנייה והמלחמה הפטריוטית הגדולה היה אפילו גרוע יותר עבור רוסיה מהמציאות. אולי בגלל שלמשטר הפשיסטי שהשתלט על אירופה היה הרבה יותר פוטנציאל ממה שהוא הצליח לממש. השילוב של טוטליטריות אכזרית ומרכיבי שוק בכלכלה יעיל יותר מהקפיטליזם הליברלי של המערב ומהמודל הסטליניסטי הריכוזי והביורוקרטי. למרבה המזל, ממספר סיבות, הן אובייקטיביות והן סובייקטיביות. בגלל מזל גדול, הנאצים לא יכלו להשתמש בקלפי המנצח שלהם.
  כמה מרגלים גרמנים נכשלו רק בגלל שהגרמנים השתמשו במגרדת נירוסטה במסמכים, והרוסים השתמשו בברזל פשוט? ואיך דבר קטן כזה השפיע באופן מכריע על מהלך המלחמה?
  בכל מקרה, היה יקום מקביל, שבו כבר באוקטובר 1941, קצין מודיעין אחד קפדן מאוד גילה בטעות את העובדה הזו. מסמכים סובייטיים מקוריים וגרמנים מזויפים רטובים ו... על מסמכים סובייטיים, מהדק הנייר חלוד וזה מורגש, אבל בגרמנים זה לא.
  זה דבר קטן, אבל השפעתו על מהלך המלחמה הפטריוטית הגדולה התבררה כמשמעותית מאוד.
  לאחר שנמנעו מכישלונות ועבדו תחת שליטתם של סוכנים גרמנים, הם גילו עדויות משמעותיות להכנת הכוחות הסובייטיים למתקפה ליד סטלינגרד. כל כך משכנע שאדולף היטלר העקשן הסכים לכך ונתן פקודה לארגן מחדש את הכוחות הנאצים המוצבים על הוולגה. וזה היה חשוב.
  אם במהלך מבצע רז'ב- סיכוב , הצבא האדום, עם יותר מפי שניים כוחות מהוורמאכט, לא הצליח לפרוץ את ההגנה הגרמנית, הרי שבסטלינגרד היה מאזן הכוחות נוח יותר לנאצים.
  ומזג האוויר ב-19 בנובמבר 1942 לא הועיל לפעולות התקפיות. תעופה, במיוחד מטוסי תקיפה, לא יכלה להמריא, ולהפצצות ארטילריה הייתה השפעה מוגבלת ביותר על ההגנות המפותחות של האויב. חיילים סובייטים, לאחר שיצאו למתקפה, נתקעו. אפילו פריסת חיל הטנקים לא הצליחה לפרוץ חור בהגנתו של היטלר.
  גם לכיוון רז'ב-סיכוב פרצו קרבות עזים. הם המשיכו ביום ראש השנה. רק אז, לאחר שספגו אבדות חמורות, השעו החיילים הסובייטים בשני הכיוונים את המתקפה שלהם. היטלר החזיק מעמד על הוולגה, אבל הגרמנים החלו להיות מוכים באפריקה. צ'רצ'יל כינה את המתקפה של מונטגומרי במצרים: סוף ההתחלה. הוא גם הצהיר שעכשיו בעלות הברית רק ינצחו.
  ואכן, רומל, למרות ההעברה המתמשכת של כוחות גדולים לאפריקה, היה חסר מזל וצבאו ספג תבוסה אחר תבוסה. כדי להבטיח ניהול מלחמה בשתי חזיתות, היה על הרייך השלישי להכריז על גיוס מוחלט בפברואר 1943.
  יתרה מכך, המטרות העיקריות של מבצע בלאו לא הושגו. אולם בחורף 1942-1943 הצליח הוורמאכט, בניגוד להיסטוריה האמיתית, להימנע מתבוסה רצינית במזרח. בסוף ינואר חידשו הכוחות הסובייטים את המתקפה שלהם במרכז: מבצע רז'ב-סיכוב השלישי וליד סטלינגרד. אבל זה לא להעז לפרוץ דרך אויב שיושב בהגנה חזקה. הקרבות הזכירו כעת את מלחמת העולם הראשונה. משתהה, עמדתי. כאשר מי שתקף הפסיד יותר מזה שהגן.
  מבצע איסקרה לשחרור לנינגרד נדחה. סטלין רצה לחתוך את מדף רז'ב מהר ככל האפשר ולהביס את האויב בסטלינגרד. הגרמנים, זוכרים את לקחי החורף שעבר, הגנו על עצמם באופן פעיל. ועד כה הם הצליחו להדוף את מתקפת החיילים הסובייטים. כפי שהתברר, כשהקראוטים מוכנים, לא קל לפרוץ את ההגנות שלהם. ואיכות הכוחות המזוינים הגרמניים עדיין במיטבה.
  המתקפה הסובייטית נמשכה עד סוף פברואר, אך מעולם לא הצליחה.
  בתחילת מרץ ניסה הפיקוד הסובייטי להתקפה לכיוון וורונז'. לאחר הצלחות ראשוניות, הצבא האדום הגיע למתקפת נגד מיינשטיין . כוחות סובייטיים גדולים הוקפו ונאלצו להילחם בדרכם חזרה. ההפסדים, בעיקר בטכנולוגיה, התבררו כגדולים, והגרמנים ובני בריתם הצליחו להשיג דריסת רגל בכיוון זה וכבשו לחלוטין את וורונז' ופרבריה.
  במהלך מתקפת הנגד של מיינסטין, "פנתרים" ו"טיגריסים" השתתפו בקרב בפעם הראשונה. הטנקים החדשים עמדו בחלקם בציפיותיהם. בשימוש נכון, הם היו עדיפים על כלי רכב סובייטיים בקרב מתקרב.
  הפשרה האביבית החלה ורוגע שרר בחזית המזרחית. קרבות עזים השתוללו בתוניסיה.
  הפיהרר ניסה לשמור על ראש גשר באפריקה בכל מחיר. כדי להשיג זאת, הנאצים אף החליטו לנקוט בצעד חסר תקדים. הם נתנו לפרנקו אולטימטום: או שהוא נותן לחיילים גרמנים לעבור לגיברלטר, או שהוא יופל, כמו ממשלת וישי. הגנרליסימו קיבל רגליים קרות והסכים. במקביל הוא פנה לממשלות בריטניה וארצות הברית בתחינה קורעת דמעות: לא להכריז מלחמה על ספרד, שכן הדבר לא קרה על פי רצונו!
  ב-15 באפריל 1943 החלו הגרמנים בהסתערות על גיברלטר, והשליכו את הטיגרים והפנתרים האחרונים. המבצר נפל תחת התקפות של מאות טנקים תוך יומיים. על ההסתערות פיקד פאולוס, שנזכר מהחזית המזרחית. למרבה האירוניה, הגרמנים הצליחו לכבוש את הרבעים האחרונים, את בתי סטלינגרד ומפעלי סטלינגרד רק עד 1 באפריל 1943. כך, פאולוס שיקם את עצמו חלקית וקיבל את התואר פילדמרשל וחרבות לעלי האלון של צלב האביר למגף.
  כיבוש גיברלטר חסם את הגישה הבריטית והאמריקנית ממערב לים התיכון. וחוץ מזה, הנאצים עצמם הצליחו לפלוש למרוקו במרחק הקצר ביותר, ולהסיט חלק מכוחות בעלות הברית מתוניסיה.
  הלחץ על ראש הגשר התוניסאי נחלש, ואז שוב הועבר רומל. היטלר החליט להקפיא לעת עתה את הפעולות הצבאיות במזרח ולנסות להשתלט על הים התיכון.
  גם הפיקוד הסובייטי החל לדבוק בטקטיקות המתנה. זה מה שסטלין עשה בהיסטוריה האמיתית, וזה מה שהוא החליט לעשות עכשיו. תנו לבעלי ההון לדמם את השוטים עצמם. תנו להם להכות זה בזה, ואנו נאסוף כוחות ונכה כשהם מותשים לחלוטין.
  הגרמנים עדיין החזיקו את צפון תוניסיה, וכוחות בפיקודו של פילדמרשל פאולוס התקדמו לקזבלנקה. האמריקאים התמודדו מול נמרים ופנתרים. התברר שהשרמן שלהם היה חלש נגד טנקים כאלה, כמו גם ה-T-4 המחודש.
  וצ'רצ'יל, לאחר שלושה חודשים של היסוס, בכל זאת הכריז מלחמה על ספרד. עם זאת, בשלב זה הגרמנים כבר כבשו את כל מרוקו ופלשו לאלג'יריה. לכן, זה לא בא בהלם לפרנקו. ב-25 ביולי כבשו כוחות גרמנים את בירת אלג'יריה והנחילו תבוסה מוחצת לבריטים. ההצלחה נעשתה על ידי התקפת נגד של רומל, והתבוסה הפתאומית והנחיתה של קיסילרינג על מלטה.
  החזית המזרחית הייתה יציבה ורגועה. סטלין, שחייליו ספגו אבדות קשות בקרבות קודמים, חידש את הצבא האדום. הגרמנים גם הקימו דיוויזיות חדשות והעבירו אותן מעבר למיצר גיברלטר לים התיכון.
  פעילות הצוללות הגרמניות הביאה לכך שהטונאז' של הצי האמריקאי והבריטי החל לרדת. וגם זה לא תרם להצלחה בקרבות על הים הדרומי הגדול באירופה.
  המצב המאיים בים התיכון הוביל לכך שב-6 באוגוסט החליט צ'רצ'יל לנחות בצרפת. אבל המבצע התרחש בתנאי מזג אוויר לא נוחים והיה מוכן בצורה גרועה.
  ב-10 באוגוסט התאחדו רומל ופאולוס ויצרו קלחת כבדה במזרח אלג'יריה. וב-19 באוגוסט, מיינסטין, אמן המלכודות הערמומי, ניתק את חיילי בעלות הברית מהחוף.
  הצלחתו של הפריץ הקלו על חוסר ההחלטיות של האמריקאים, שחשבו את הנחיתה בצרפת ב-1943 מוקדמת מדי, ומחסור חריף בספינות נחיתה. שקט בחזית המזרחית. בנוסף, ייצור התעופה בגרמניה יותר מהכפיל את עצמו ב-1943, עלה על שלושים ושניים אלף מטוסים בשנה - למרבה המזל, לגרמנים היה יותר כוח אדם ושטח בשליטתם מאשר המציאות. וכלי הרכב החדשים של פוק-וולף עם שריון ונשק חזקים, כמו גם תותחים של 30 מילימטר, גרמו נזק רב מדי לתעופה של בעלות הברית.
  האסון באלג'יריה ובצרפת הפך את אוגוסט 1943 לשחור באמת עבור בעלות הברית.
  סטלין אפילו היה מרוצה מהצלחות כאלה. אבל סבלנותו של צ'רצ'יל פקעה. במזרח אפילו קרבות אוויר פסקו כמעט, ופעילות הפרטיזנים פחתה. הגרמנים הקימו יותר ויותר חיל חדש מאזרחים סובייטים לשעבר ואף יצרו משהו כמו ממשלות מקומיות של בובות. אז, חטיבות נפרדות של לאומנים מקומיים מהמזרח כבר נלחמו באפריקה.
  הצאר הבולגרי בוריס שלח גם שלוש מהדיוויזיות הטובות ביותר שלו לתוניסיה, ככל הנראה בתקווה להשיג לעצמו כמה מושבות ביבשת האפלה.
  בספטמבר פתח רומל במתקפה גדולה במצרים. הוא הצליח, תוך שימוש בעליונות הכמותית והאיכותית של הכוחות, לכבוש את טריפולי שבוע לאחר האות למתקפה.
  הבריטים והאמריקאים ספגו תבוסה אחר תבוסה בלוב. בתנאים אלה הודיע צ'רצ'יל על השעיית כל אספקת סיוע לברית המועצות הבולשביקית ודרש להחריף לאלתר את פעולות האיבה. סטלין העמיד פנים שהוא מתעלם מהאולטימטומים. למרות שכמובן בוצעו הכנות לפעולות התקפיות. אבל קובה היה ערמומי ואף ניסה לבדוק את המים לשלום נפרד. האחת, עד סוף ספטמבר, הגרמנים כבשו את לוב כולה, כולל טולבוק, ואף פרצו למצרים לאלכסנדריה.
  פאולוס הצליח לעקוף את הנקודה המבוצרת האנגלית החשובה ביותר ולצאת דרומה אל הנילוס. למעשה, זה גרם לאסון לבריטניה במצרים. אז יכלו הגרמנים ללכת לתעלת סואץ ולנסוע לעיראק, ואז לא רחוק מבאקו.
  העיכוב הפך למסוכן, וסטלין נתן פקודה לחדש את ההתקפה על רז'ב, כמו גם לכבוש מחדש את סטלינגרד, ובמקביל למחוץ את האויב בצפון הקווקז.
  כלומר, באוקטובר התחדשו מיד פעולות האיבה בשלושה כיוונים. ובנובמבר גם על לנינגרדסקי.
  עם זאת, לא היה קל לפרוץ דרך אויב שהיה חפור היטב והיו לו טנקי פנתר וטיגר כבדים חזקים. כוחות סובייטים עמדו בפני הגנות מיקום עמוקות. ובהגנה, הטנקים והתותחים הגרמניים החדשים פעלו היטב.
  אז לא היו התקדמות משמעותית באוקטובר ובנובמבר. אלא אם כן הופסקה המתקפה הגרמנית בתעלת סואץ. ואז רק באופן זמני... אולם פאולוס ורומל הפנו את חייליהם לסודן. והם התחילו לכבוש את אפריקה.
  הוורמאכט עדיין לא מוכן לתקוף בחורף.
  בנוסף, הקראוטים תלו תקוות גדולות בפנתר-2 כמכונה מתקדמת יותר ובטייגר-2 והאריה.
  החורף עבר בניסיונות הצבא האדום לפרוץ את הגנות הקרואטים. אבל בשום מקום לא ניתן היה להשיג הצלחות גדולות. גם אם התרחשה פריצת דרך, האויב החזיר את המצב למתקפת נגד.
  והמצב הלך והחמיר. בבריטניה, על רקע התבוסות הצבאיות, נוצר משבר פוליטי. התקבלה הצבעת אי אמון נגד הקבינט של צ'רצ'יל. איך יכול להיות אחרת אם פאולוס החכם יותר יפיל את אנגליה מסודן ואתיופיה.
  הממשלה החדשה הציעה לגרמניה שלום נפרד. בהתחשב בהפסדים הגדולים של ארה"ב מצי הצוללות הגרמני, רוזוולט לא התנגד. יתרה מכך, מעמדו באמריקה התערער. והיפנים הצליחו לזכות בכמה ניצחונות קטנים, והאטו את ההתקדמות האמריקנית. אז, נקודת המבט - הצריף שלנו על הקצה ניצחה.
  אולם היטלר הציג תחילה תנאים מופרזים. אז הפשרה הייתה ארצות צרפת ומצרים, כמו כן הוחזר מה שהיה שייך לאיטליה. סודן נופלת גם לרשות הרייך השלישי, אך תעלת סואץ מופעלת במשותף.
  לפיכך, לאחר שנתן לעצמו יד חופשית במערב, השליך הפיהרר את כל כוחו למזרח. הנאצים החלו במתקפה נגד מוסקבה במאי. הודות למושבות הצרפתיות והאנגליות, ללוב כבר היה מספיק נפט, והיטלר רצה לנצח כמה שיותר מהר.
  בנוסף, טורקיה פתחה גם חזית שנייה.
  עם זאת, הצבא האדום כבר הראה חוסן וגבורה מדהימים בקרבות על הבירה הסובייטית. בממוצע, קצב ההתקדמות הגרמנית לא עלה על קילומטר אחד ליום. עד סוף אוגוסט הצליחו הנאצים להתקדם עד מאה קילומטרים ברוחב פריצת דרך של קצת יותר משלוש מאות.
  הם התקרבו למוסקבה, אך נתקלו בקו ההגנה של מוז'איסק. אלו היו תוצאות צנועות. בנוסף, חיילים סובייטים תקפו ללא הרף את האויב. בקרבות השתתפו טנקים סובייטיים חדשים T-34-85 ו-IS-2. אי אפשר לומר שהגרמנים איבדו לחלוטין את יתרונותיהם, אבל הצבא האדום לא עמד במקום, וגם המדע לא!
  הופיעו מטוסי קרב סובייטיים חדשים Yak-3 ו-LA-7, המסוגלים להתחרות במטוסים גרמניים מונעי מדחף. נכון, לאויב יש בתמורה קלפי מנצח תגובתיים חזקים מאוד. ל-ME-262 ול-HE-162 לא היו אנלוגים בעולם. היטלר גם החליט לאסור ייצור ופיתוח של טנקים קלים מחמישים טון. כתוצאה מכך, ה-T-4 והפנתר ויתרו. התברר כי "פנתר"-2 שוקל 50.2 טון ובעל אקדח חזק עם מנוע של 900 כוחות סוס. "רויאל טייגר" ו"אריה" אפילו עלו על משקל המפלצות של 70 טון. על פי החלטת המפלגה, משקלן של מכוניות סובייטיות לא עלה על 47 טון.
  לאחר שלא הצליחו לכבוש את מוסקבה, הפנו הנאצים את תשומת לבם ללנינגרד. הם ממש נמאסו מהעיר הזאת. הפגזות מסיביות החלו בספטמבר. הם כללו גם רובים בקוטר 1000 מ"מ וקליעים רובוטיים מכונפים.
  היטלר הורה לכבוש את לנינגרד בכל מחיר.
  העיר הצליחה להדוף שלוש תקיפות בספטמבר ובאוקטובר. אולם הגרמנים הצליחו להתקדם עשרה עד עשרים קילומטרים, וכבשו גם את ראש הגשר פטרהוף. במקומות מסוימים נכנסו יחידותיהם לעיר, והחמירו את מצבה המבצעי של הקבוצה. בנובמבר 1944, לאחר שהנאצים ניצחו בבחירות לפרלמנט, נכנסה גם שוודיה למלחמה נגד ברית המועצות.
  זה פרסם באופן פעיל את הסיסמה: נקמה על תבוסותיהם של פיטר הגדול ואלכסנדר. דיוויזיות שוודיות חדשות הגיעו לחזית ויחד עם הפינים החלו בהתקפה על העיר מצפון. והנאצים חידשו את ההתקפות תוך שימוש, בין היתר, ב-Sturmtiger וב- Sturmaus החזק עוד יותר , כמו גם בטנק E-100, המפלצת הסדרתית הראשונה בעולם ששוקלת יותר ממאה טון.
  למרות הגבורה והחוסן המסיביים של חיילים ומיליציות סובייטיות, כמו גם התקפת נגד נואשת על נובגורוד, לא ניתן היה להציל את העיר. עם זאת, הרבעון האחרון נפל רק ב-27 בינואר 1945, מה שמראה דוגמה לחוסן בלתי מוגבל. והעיר עצמה החזיקה מעמד בלוק שלם: 1270 ימים! כנראה המצור הארוך ביותר של עיר במלחמות מודרניות.
  למרות שהגרמנים ובני בריתם ספגו אבדות אדירות, המטרה הושגה חלקית. העיר הסובייטית השנייה בגודלה והחשובה ביותר נפלה, וידיה של קבוצת האויב החזקה ביותר שוחררו.
  בחורף הלחימה הייתה עזה. הגרמנים השתמשו בכל הכוח במטוסי סילון סדרתיים. לברית המועצות לא היה כוח שוויוני נגדם. זה הקשה על השגת יתרון באוויר. להיפך, האויב שלט שם. בדיוק כמו בזמן שהטנקים הגרמניים שמרו על היתרונות שלהם. והם אפילו הגדילו אותם עם הופעת הסדרה "E".
  בהשוואה לטיגרס והפנתרים, לטנקים מסדרת E היו פריסה צפופה יותר, צללית נמוכה, וכתוצאה מכך, שריון עבה הרבה יותר בזווית.
  התשובה של המדע הסובייטי עד כה הייתה רק ה-IS-3, הגנה חזקה יותר על מצח הצריח. ה-T-54 עדיין היה בפיתוח, וה-T-44 לא הצליח יותר.
  אולם היטלר שינה את תוכניותיו במאי 1945. והגביל את עצמו להתקפות בודדות, הוא ביצע את המתקפה העיקרית בקווקז. היה יותר נוח להילחם שם. אז לאחר כיבוש סטלינגרד, אספקת הקבוצה הסובייטית התבררה כקשה. בנוסף, בפברואר הנחילו כוחות סובייטים תבוסה חזקה לעות'מאנים בטרנס-קווקזיה, ואילצו את הטורקים לברוח מירוואן ושחררו את אזור קארס.
  הגרמנים פרצו את ההגנות ועברו לאורך הוולגה והגיעו לים הכספי. גרוזני נפלה ב-15 ביוני, לאחר לחימה עיקשת, סוחומי ב-23 ביוני, זוגדידי ב-29 באותו חודש. טביליסי נלקחה בסוף יולי יחד עם קוטאיסי. באוגוסט כבשו לבסוף הנשרים הפשיסטים את דגסטן, כמו גם את פוטי, והגיעו לארמניה מצפון. בספטמבר הם התאחדו עם הטורקים, וההסתערות על באקו החלה. עיר המפתח החזיקה מעמד עד 6 בנובמבר 1945. כמה קרבות בהרים, במיוחד בירוואן, נמשכו עד סוף דצמבר.
  גם במרכז התנהלו קרבות עזים. הגרמנים הצליחו להתקרב לטולה ואף לכבוש את קלינין, אבל אז הם נעצרו. אולם קו החזית התקרב, וכבר נותרו לא יותר משמונים קילומטרים מהבירה.
  שנת 1946 התחילה בחורף חם. הפיקוד הסובייטי, שרצה למנוע את המתקפה הגרמנית, מיהר נואשות לעבר האויב.
  אבוי, היתרון של האויב באוויר רק גדל. מטוסי הלופטוואפה, למרבה הצער, שופרו כל הזמן. שינויים חדשים של ה-ME-262 הופיעו, כולל אחד במהירות גבוהה במיוחד. גם מטוס קרב סילוני חזק TA-183, מתקדם יותר עם כנפיים סוחפות HE-262, ויצירת מופת אמיתית של הנדסת מטוסים ME-1010 עם כנפיים סוחפות מבוקרות.
  והלוחם העיקרי של ברית המועצות נשאר ה-Yak-9. המכונית הייתה פעם חדשה, אך כעת היא ללא ספק מיושנת.
  אבל ללופטוואפה יש גם את Yu-287, ומפציצי הסילון Yu-387, TA-400, TA-500 הופיע. ומטוסי תקיפה הם סילון. וה- HE-377 הוא תגובתי וה- HE-477 הוא גם תגובתי ורב-תכליתי.
  וסדרת ה-E-70 עם טנקים במשקל כמו ה"רויאל טייגר", אבל עם הגנה הרבה יותר חזקה.
  ויצירת המופת האמיתית הייתה הטנק הפירמידלי שהוצג במתכת ליום הולדתו של הפיהרר ב-20 באפריל 1946. היטלר העניק לו באופן אישי את השם "אריה הקיסרי".
  הרכב היה בצורת פירמידה מוארכת ופחוסה, עם גלילים קטנים המכסים את כל תחתית המיכל. לפיכך, לא היה לה מגש, מה שהגביר משמעותית את היכולת לשטח. בנוסף, לטנק לא היה גג, והשריון שלו מכל הזוויות היה בעל זווית גבוהה של נטייה רציונלית. במשקל 99 טון, הרכב היה חמוש בתותח נ"מ בקוטר 128 מ"מ באורך קנה של 100 אל"ל, בעל מנוע של 1800 כוחות סוס ושריון חזיתי של 300 מ"מ. יתרה מכך, הלוחות נמצאים בזוויות נטייה רציונליות גדולות, בחצי החזית הראשון ו-250 מילימטרים בחצי המשופע השני. כך התברר שהוא הטנק החזק ביותר בעולם, בלתי חדיר מכל נקודות הירי וכשהוא מותקף בפצצות מלמעלה.
  הפיהרר הורה מיד להכניסו לייצור מהר ככל האפשר ובמקביל ליצור שינוי תקיפה עם הוביצר וזורק פצצות.
  אז הנאצים הצטיידו, היה צריך לרסק אותם. אבל, למרבה הצער, נתפס אויב מאוד עקשן וחזק מבחינה טכנית. ובסוף מאי, על פי המסורת, כשהכבישים התייבשו, החלה המתקפה.
  הפריץ ניסה לעקוף את מוסקבה וטולה. הקרבות השתוללו בעוצמה ובהיקף חסרי תקדים. אבל החיילים הסובייטים היו ראויים להיקרא בלתי מנוצחים. במשך שלושה חודשים של קרבות רצופים, הצליחו הנאצים רק לכתר את טולה ולהגיע לקשינה ולהתקרב למוסקבה מצפון, תוך ניתוק חלקי של התקשורת. הלחימה כבר התנהלה ברחובות העיר עצמה.
  סטלין עזב את הבירה ופונה לקוויבישב. אבל הנאצים החלו בהתקפה על סרטוב ביולי. עיר זו נפלה ב-8 באוגוסט. מכיוון שכעת מצא את עצמו קויבישב קרוב בצורה מסוכנת לחזית, המפקד העליון העביר את המפקדה שלו לסברדלובסק. הלחימה במוסקבה נמשכה עד ספטמבר. ב-18 נפלה קשירה. בתחילת אוקטובר כמעט והוקפה בירת ברית המועצות, וב-29, לאחר לחימה עיקשת, נפל גם קויבישב. בנוסף, הגרמנים כבשו את גורייב ואוראלסק.
  נובמבר היה מלא קרבות איומים. ב-7 בנובמבר פרצו הקראוטים דרך הקרמלין, אך נהדפו בחזרה על ידי התקפת נגד נואשת. ובמהלך הקרב הזה מת ממלא מקום המפקד של מוסקבה, מרשל רוקוסובסקי!
  והטייס הסובייטי המפורסם קוז'דוב הפיל את המטוס הגרמני המאה, והפך לאדם הסובייטי הראשון שזכה בתואר גיבור ברית המועצות ארבע פעמים. וגם ב-7 בנובמבר 1946.
  ב-4 בדצמבר נסגרה סופית טבעת החסימה סביב מוסקבה. אבל הבירה ושרידי חיל המצב ההרואי שלה נלחמו עד חג המולד האורתודוקסי ב-7 בינואר 1947.
  את המתקפה על הבירה הוביל מיינשטיין. על כך הוענק לו המסדר השני של הצלב הגדול של צלב הברזל אחרי הרמן גרינג.
  אבל המלחמה עדיין לא הסתיימה. סטלין מסברדלובסק הבטיח להמשיך במאבק. גם הגרמנים היו די מותשים. בדרום התקרבו כוחותיהם לפנזה ולאוליאנובסק ועצרו. במרץ פתחו הסובייטים במתקפות נגד. אבל באפריל הם עדיין נאלצו לעזוב את ריאזאן. ובמאי הקיפו הנאצים את העיר גורקי, ופרצו לקאזאן מדרום. ביוני כבשו הקראוטים את אורנבורג והתקרבו לאופה. ההתנגדות לצבא האדום נחלשה, המורל ירד והחלו עריקות המוניות. עם זאת, הם תמיד היו שם, אבל לאחר נפילת הבירה הם התעצמו פי כמה. לאף אחד לא נותר רצון למות למען סטאלין. אבל אנשים נלחמו נגד הפשיזם למען מולדתם.
  גם סמכות השלטון הסובייטי נפלה. ביולי פרצו הגרמנים לסברדלובסק. סטלין ופמלייתו עברו לנובוסיבירסק. באורל התחוללו הלחימה עד אוגוסט... הגרמנים נפגעו מהתקשורת ופעולותיהם האקטיביות של הפרטיזנים. אבל מלחמה נוספת כבר איבדה את משמעותה.
  אולם סטלין עדיין קיווה למשהו. הגרמנים פרצו לטובולסק בספטמבר. אבל הם התעכבו בגלל גשמי סתיו עזים. התקרבות החורף עצרה את המתקפה בסיביר, אך הנאצים הצליחו לכבוש את כל מרכז אסיה. בחורף לא העזו לנסוע לנובוסיבירסק. אבל גם סטלין לא היה טוב, והוא עבר לוולדיווסטוק החמה יותר.
  הגיעה שנת 1948. הנאצים כבר היו חמושים בדיסטים. בנוסף, הופיעו טנקים קומפקטיים יותר עם מנועי טורבו. למעשה, אחרי שיתחמם, כל מה שנותר הוא שיצעדו בניצחון ויכבשו את הערים.
  אבל בריה הרעיל את סטלין החולה ממילא והציע לרייך השלישי כניעה, בכפוף לשימור הכוח הסובייטי בסיביר.
  היטלר, שהיה עייף בעצמו מהמלחמה, כמעט הסכים, אבל תחילה הוא כבש את נובוסיבירסק במאי 1948. והכניעה נחתמה ב-22 ביוני 1948, בתאריך סמלי - שבע שנים בדיוק מרגע ההתקפה על ברית המועצות. כך הסתיימה מלחמת העולם השנייה. ארצות הברית ניצחה את יפן עוד ב-1945 ועשתה ניסוי בפצצת אטום. אז לפיהרר אין עסק לנסוע לחו"ל.
  בריה, לעומת זאת, לא שלט זמן רב. האס הסובייטי המפורסם ביותר, מרשל האוויר וגיבור שבע פעמים של ברית המועצות קוז'דוב, יוכל לבצע הפיכה צבאית ולהפיל את היו"ר הלא פופולרי של ועדת ההגנה הממלכתית. בריה ומספר שותפיו נורו. ברייך השלישי עצמו, במרץ 1953, גמרו הפטריוטים את היטלר. וגרינג מת משימוש בסמים קצת קודם לכן, בעוד הימלר נורה עקב חשדות לקנוניה.
  התפתח מאבק עז בין האס אס בראשות שלנברג לבין הכוחות המזוינים בראשות גנרליסימו מיינשטיין. כל זה הביא למלחמת אזרחים. כתוצאה מכך, הרייך השלישי קרס. וברית המועצות המצומצמת החלה להחזיר בהדרגה את השפעתה. ההיסטוריה נכנסה שוב לספירלה. עלייתה הפנטסטית של גרמניה, נפוחה יותר מהאימפריה של ג'ינגיס חאן, ואז מותו של המנהיג הראשי - כאוס והכחדה.
  והתאספות הדרגתית של נסיכויות, רק העיר בייקלסק הפכה לבירה. ברית המועצות, מחולקת למחוזות רבים עם מחוזות בובות שהוקמו על ידי הגרמנים, התאחדה שוב. הניצחון הגדול ביותר היה סיפוח מוסקבה, שהפיל את העול הנאצי. נכון, אוקראינה, בלארוס והמדינות הבלטיות, כמו גם גאורגיה, ארמניה ואזרבייג'ן שמרו על ריבונותן. לאחר קריסת הרייך השלישי הפכה ארצות הברית להגמון העולמי. גם בסין הוקמה ממשלה פרו-אמריקאית.
  אבל בהדרגה הפכה האימפריה השמימית ליותר ויותר עצמאית. בברית המועצות, לאחר הדיקטטורה בפועל של קוז'דוב, הוקמה חוקה נשיאותית בעיקרה, אך עם מגבלה של שתי קדנציות בכוח. הבחירות נערכו על בסיס חלופי, ולתפקיד הנשיא היה שם אחר: יו"ר העם.
  למדינה הייתה כלכלה מעורבת שהתפתחה במהירות.
  אבל הנה איך ההיסטוריה השתנתה מאטב נייר אחד. הם הפסידו במלחמת העולם השנייה, למרות שנלחמו בגבורה. והתוצאה הייתה הרת אסון. יתרה מכך, גרמניה הצליחה לזכות בגדולה רק לזמן מה.
  וארצות הברית איבדה בהדרגה השפעה, העולם הפך לרב קוטבי, מה שאומר שהיה בו יותר ויותר כאוס. להיפך, יש פחות סדר. ובערך כמו במאה העשרים ואחת הנוכחית.
  ובכן, מדוע האנושות נמשכת כל כך לפיצול וכאוס?
  
  
  טרוצקי במקום סטלין
  המערכה של טוכצ'בסקי נגד ורשה התבררה כלא מוצלחת בעיקר בשל אשמתו של סטלין - שבמקום לכסות את האגף הדרומי של הכוחות האדומים שהתקדמו לוורשה. הפנה את ארמיית הפרשים הראשונה לכיוון גליציה. זאת ועוד, למרות הכוחות הגדולים שהיו בפיקודו של יוסף, הצליח להביס אותו הפולנים. הצבא האדום הפסיד בקרב על ורשה. הפולנים פתחו במתקפה נגדית, שטח כבוש כולל סלוצק ואף כבשו את מינסק למשך מספר ימים.
  עם זאת, המערב לא העז אז לממן מלחמת דמים נוספת עם הבולשביקים. ורשה עשתה שלום, ומלחמת האזרחים הסתיימה במהירות.
  אבל יש מהלך אלטרנטיבי של ההיסטוריה ואחד מהיקומים המקבילים הרבים. שם הורה לנין על סילוקו של סטלין, שלא היה מוכשר במיוחד בעניינים צבאיים והקפריזית, מהפיקוד על האגף הדרומי, וביסס את אחדות הפיקוד של טוכאצ'בסקי, תוך שמירה על בודיוני על הפרשים הראשון.
  במקרה זה, ניסיון התקפת נגד מדרום לוורשה נכשל, והצבא האדום בהשראתו ניצח בקרב עז. בירת פולין נפלה. לאחר שעמד שם זמן מה וקיבל תגבורת נוספת, עבר טוכצ'בסקי ללבוב ולקרקוב.
  במשך זמן מה נמשכה הלחימה נגד ורנגל, ועם התקפה נוספת על חצי האי קרים. אז כבש הצבא האדום את המדינות הבלטיות בצפון, ושחרר את אזרבייג'ן, ארמניה וגרוזיה בדרום. הייתה רגיעה זמנית. רוסיה הסובייטית הייתה זקוקה למנוחה ולהפוגה זמנית, וזה מה שהפך ה-NEP. אבל טרוצקי עדיין התעקש על החזרת כל אדמות רוסיה הצארית. כתוצאה מכך, בקיץ 1921, כבש הצבא האדום את פינלנד, בשיתוף המערב.
  ב-1922 נכבשה פרימוריה, אז צפון סחלין. טרוצקי, שסמכותו כיו"ר המועצה המהפכנית הצבאית התחזקה משמעותית, הצליח לתפוס את מקומו של לנין ולעקור את סטלין, שנדחק לתפקיד משני.
  באופן מוזר, ככל שהכוח האישי התחזק, מרכיבי הקפיטליזם התחזקו יותר ויותר בכלכלה.
  טרוצקי עצמו הפך לשמאלני בעיקר בשל הרצון להיות קדוש יותר מהאפיפיור או קיצוני יותר מסטאלין. אולם לאחר שצבר כוח, המשיך היהודי המוכשר ביותר במדיניות החוץ המאוזנת שלו. מבלי לזנוח את הרעיונות הקומוניסטיים, הוא ניסה במקביל להחדיר מרכיבי שוק ולהבטיח יחסים טובים עם מדינות קפיטליסטיות אחרות בעולם.
  עלייתו של היטלר לשלטון בגרמניה לא הניבה שינויים מהותיים בפוליטיקה העולמית. הפיהרר הוצב במקומו במהירות - אסר כל הסרה של מגבלות ורסאי או החזרת הגיוס האוניברסלי והכוח הצבאי. בדיוק כמו שנאסר על הנאצים להנהיג חוקים אנטישמיים ועוד הרבה יותר.
  הדבר היחיד הוא שתחת היטלר, הכלכלה הגרמנית יצאה מהמשבר, אבל הפשיזם מעולם לא לבש צורות רדיקליות, ונותרה לאומנות מתונה עם כמה מאפיינים אוטוריטריים וארגוני נוער כלליים כמו ההיטלר יוג'נט.
  ברית המועצות בהנהגתו של ליאון טרוצקי הפכה למעצמה עשירה כלכלית עם תעשייה כבדה מפותחת.
  כלכלת ברית המועצות הייתה מבוססת שוק יותר מזו של סטאלין, אך היא הכילה גם אלמנטים של תכנון בצורה של תוכניות חומש. שיעור הילודה גבוה, במיוחד שטרוצקי אסר גם על הפלות - הם אומרים שיש כל כך הרבה אדמות ריקות ברוסיה ואין סיבה שהם יפערו כמו חורים.
  מאחר שגודלו של הצבא הגרמני נותר מוגבל ל-100 אלף, ופולין כבר הפכה לרפובליקה סובייטית וסוציאליסטית, לא יהיה עם מי להילחם. מולדובה הוחזרה לרוסיה עוד בשנת 1921 - איסוף אדמות המלוכה בחזרה.
  טרוצקי עצמו תמך במעט באינטרנציונל העולמי, אך מטרת המהפכה העולמית החלה להשתיק. חלקית, כמו בתקופת סטלין.
  אבל המלחמה עדיין באה מהמזרח. יפן החלה בפעולה צבאית נגד מונגוליה. ארץ השמש העולה, יחד עם איטליה, הפכו לפולשים העיקריים בעולם. נכון, מוסוליני נאלץ להגביל את שאיפותיו לכיבוש אתיופיה - המדינה היחידה באפריקה שלא הייתה מושבה של מישהו אחר. יפן, שגם היא עדיין לא העזה להילחם לבד עם בריטניה ובעיקר עם ארצות הברית, טיפסה לסין. והיא נכנסה לכאן יותר ויותר.
  יש הרבה סינים, ולמרות כל הפיצול שלהם, הם יריב רציני. ואז הסמוראי נכנס למונגוליה... קרבות רציניים החלו שם באביב 1941.
  טרוצקי החליט שברית המועצות כבר חזקה מספיק כדי לנהל מלחמה בקנה מידה מלא עם הסמוראים. בנוסף, הרודן הסובייטי רצה לנקום על התבוסה של 1904-1905. ביבשה, הצבא האדום בבירור חזק יותר מהיפנים, במיוחד בטנקים. אבל בים, צי האוקיינוס השקט עדיין לא הגיע לשוויון. אבל לב דוידוביץ' לא יכול היה לוותר על מונגוליה.
  הצבא האדום עצר תחילה את התקדמות הסמוראי. ב-20 באוגוסט 1941 נערכה מתקפה על חלכין גול, שהסתיימה בניצחון הצבא האדום. לאחר מכן טרוצקי דרש מיפן להחזיר את דרום סחלין ואיי קוריל.
  מטבע הדברים, הגיע סירוב, והחלה מלחמה רחבת היקף. רק, שלא כמו המלחמה הפטריוטית הגדולה, היא נלחמה בשטח זר. למרות שאי אפשר לומר שהייתה מעט שפיכות דמים.
  הקרבות היו בקנה מידה מלא, והיפנים התנגדו בחירוף נפש ולא נכנעו. אבל כמעט כל המבצעים של הכוחות הסובייטים היו מוצלחים. ההגנה, לאחר מטח ארטילרי רב עוצמה, נפרצה, וטנקים, כולל ה-T-34 החזק האחרון, LT (לאון טרוצקי הכבד!), התגברו על התעלה העזה של גופות ומתכת.
  ראשית, הלוחמים של ארץ השמש העולה גורשו ממנצ'וריה. בוצעו מספר פעולות עוקבות, שנמשכו תשעה חודשים מנובמבר 1941 ועד אוגוסט 1942. כוחות סובייטים נכנסו לצפון קוריאה... גם בסחלין היו קרבות. היפנים אף ניסו להתקדם - הם התקדמו שלושים קילומטרים, אך נעצרו ונחנקו מדם.
  בספטמבר 1942 הייתה הסתערות על פורט ארתור. היפנים, תוך שימוש בתמיכה מהים, ניסו להחזיק את הקו. כוחות סובייטים פרצו את החזית, אך האויב הצליח לעצור את ההתקדמות על ידי הפלת חיילים.
  אבל הסמוראים לא הצליחו להחזיק את התנגדותם לאורך זמן. התעופה הסובייטית השתלטה והפציצה ספינות. בנוסף, היפנים מזלזלים מדי בחייהם - הם אפילו לא לקחו מצנחים לקרב. בגלל זה, לאחר מותם של האליטות האוויריות העיקריות, ההתנגדות של הסמוראים בשמים נחלשה באופן ניכר. והתעופה הסובייטית החלה לנצח הרבה יותר בביטחון.
  בנוסף, פיתוחים חדשים של מעצבים סובייטים שללו בהדרגה את עליונותם של לוחמים יפנים ביכולת התמרון. בדצמבר 1942, לאחר תקיפה עזה נוספת, נכבשה פורט ארתור, וסיאול נפלה באותו חודש.
  החודש הבא של 1943 החל במתקפה של ינואר בדרום קוריאה ובכיבוש נמל בוסאן.
  יפן הפסידה בקרבות קרקע וסבלה יותר ויותר נזקים בשמים ובים. בפברואר 1943 נכבשה בייג'ין על ידי כוחות סובייטים. ובמארס, לאחר קרבות עזים, שוחררה דרום סחלין. אפריל ומאי סומנו בניצחונות חדשים לנשק הסובייטי בים... צי הצוללות המוגדל, התעופה והספינות שהגיעו מהים הבלטי היו יעילים במיוחד.
  ביוני 1943 גירשו הכוחות הסובייטים את היפנים משנחאי. ובכך יוצרים אזור עיסוק משלהם.
  בחודשים יולי ואוגוסט שחררו צנחנים ומלחים את רכס הקוריל מהאויב. יפן נקלעה למצב קשה במיוחד. התעופה הסובייטית הגבירה את כוח הפגיעה שלה והפציצה חזק יותר ויותר, והצי הימי של ארץ השמש העולה נמס. באוקטובר 1943, טרוצקי קיבל החלטה: לתקוף את אוקינאווה - חזרה גמלה לפני הקרב על המטרופולין היפני עצמו. הקרבות היו עזים, והסמוראים השתמשו בנשק בהמוניהם: טייסי קמיקזה.
  הקרב האפי נמשך חודשיים ושבוע, שהסתיים לבסוף עם נפילת אוקינאווה. ובינואר 1944 שוחררה טייוואן.
  יפן עמדה כעת על סף אסון צבאי מוחלט. הירוהיטו יכול היה לסמוך רק על כניסת ארצות הברית ובריטניה למלחמה בצדו; גרמניה הפשיסטית באותה תקופה הייתה עדיין חלשה מדי מבחינה צבאית, ומוסוליני לא הצליח להגיע בקלות לטרוצקי באוקיינוס השקט.
  אבל ארה"ב ובריטניה רמזו, אבל לא מיהרו להיכנס למלחמה. יתרה מכך, התקוממות אנטי-בריטית גדולה פרצה בהודו. גנדי המתון נדחק הצידה על ידי לאומנים ושמאלנים רדיקליים יותר. כתוצאה מכך החלה שם מלחמה של ממש. צ'רצ'יל, שהחליף את צ'מברליין, גילה עקשנות וניסה לשמור על פקיסטן והודו בשליטתו בכל מחיר. מה שהוביל למלחמה ממושכת ומרירה שכיבלה את הכוחות הבריטיים.
  האמריקאים פעלו באופן פסיבי לחלוטין במדיניות החוץ: הצריף שלי על הקצה!
  במרץ 1944 נחתו בהוקאידו חיילים סובייטים, למרות שמזג האוויר עדיין לא היה נוח במיוחד. הלחימה נמשכה שלושה שבועות והסתיימה עם תבוסת היפנים. הצלחה זו טלטלה את ביטחונו של הקיסר בחוסר הנגישות של המטרופולין.
  הלחימה ביבשה ובים נמשכה עד 11 במאי 1944, כאשר יפן התשושה נכנעה לבסוף.
  הלחימה בהשתתפות חיילים סובייטים נמשכה מ-10 באפריל 1941 עד 11 במאי 1944 ונמשכה שלוש שנים וקצת יותר מחודש. האבדות של הצבא הסובייטי בהרוגים ומתים מפצעים הסתכמו ב-960 אלף חיילים וקצינים. קצת יותר משישים אלף אזרחים סובייטים מתו גם הם. מהפצצות, הפגזות ארטילריות, לחימה על סחלין ועל הגבול בפרימורייה. וכשלושה מיליון בני אדם נפצעו, מתוכם ארבע מאות אלף הפכו לנכים.
  באופן כללי, ברית המועצות זכתה בניצחון גדול והצליחה להתקין משטרים פרו-סובייטיים בסין ובקוריאה וכבשה עם חייליה את כל רכושה של ארץ השמש העולה.
  סמכותו של החבר טרוצקי התחזקה עוד יותר הן בתוך המדינה והן בזירה הבינלאומית.
  בשנת 1946, השיגור הראשון של לוויין מלאכותי התרחש בברית המועצות. ובשנת 1950, הקוסמונאוט הסובייטי הראשון נשלח מסביב לעולם. ברומניה הסכים המלך מיכיה לכרות ברית צבאית וכלכלית עם ברית המועצות. עד מהרה התחלף הכוח בהונגריה. ובצ'כוסלובקיה היא נשלטת מזמן, אמנם לא בדיוק על ידי קומוניסטים, אלא על ידי כוחות שמאל פרו-סובייטיים.
  בשנת 1951 פרצה מלחמה בין טורקיה לברית המועצות. בשלב זה, לא לארצות הברית ולא לבריטניה הייתה פצצת אטום, והתחלת טבח אמיתי עם אויב כה חזק כמו ברית המועצות ובעלות בריתה הייתה התאבדות עבור המערב.
  הצבא הסובייטי הביס את טורקיה תוך פחות מחודש. לראות שהתגובה של המערב איטית ביותר... בריטניה נלחמה עם האינדיאנים זמן רב, אך בסופו של דבר היא איבדה מאות אלפי חיילים ואיבדה שליטה על המושבה הגדולה ביותר שלה. יש משבר כלכלי בארה"ב והשחורים מתפרעים.
  טרוצקי מקבל החלטה: ותוך חודשיים הצבא האדום משתלט על כל המזרח התיכון ואיראן, וממשלה פרו-סובייטית עולה לשלטון במצרים. הבריטים והצרפתים מקבלים אגרוף בשיניים. והיטלר לוקח את הצד של ברית המועצות ועל זה הוא מקבל את ההזדמנות לאנשלוס אוסטריה.
  דה גול עולה לשלטון בצרפת. הוא מאוד לא מרוצה מההתפשטות הסובייטית ומדבר על מסע צלב למזרח, נגד הבולשביזם. טרוצקי, להיפך, חולם על התרחבות לאירופה, המצב מתחמם.
  אדולף היטלר, מנצל את העובדה שברית המועצות נמצאת כעת באיחוד, מתחיל במיליטריזציה של גרמניה. ובאלג'יריה ובמרוקו פורצת התקוממות גדולה נגד צרפת.
  דה גול זועם ודורש מגרמניה להפסיק את ההכנות הצבאיות. בתגובה דורש הפיהרר את השבת גבולות 1914 ומאיים לשלוח את המיליציה של העם נגד האויב.
  שני הצדדים מסלימים את האיומים ומגבירים כוחות לגבולות. טרוצקי הערמומי אינו נכנס למלחמה, אלא מוכר טנקים וכלי טיס לגרמניה באשראי. קרב מתפתח בין הנאצים לצרפתים. בלגיה נכנסת למלחמה, אבל זה רק מחמיר את מעמדה של צרפת, המוגבלת על ידי מרד במושבות ופעילות קומוניסטית בחזיתות שונות. הגרמנים, לעומת זאת, לא משיגים ניצחון מהיר, אלא נתקעים על קו מנג'יו , אבל הם כובשים את בלגיה. לאחר שנה וחצי של מלחמה, התקרבו הנאצים לפריז.
  דה גול הולך לחתום על שלום ומחזיר את אלזרז ולורין לגרמנים. גם בלגיה נפרדת מחלק משטחה. הפיהרר מחזק את השפעתו. בשנת 1955, ברית המועצות בוחנת פצצה גרעינית. טרוצקי כולל את צ'כוסלובקיה בתוך ברית המועצות. נכון, חלק מחבל הסודטים מגיע לגרמנים, אבל הרבה פחות גבולות אתניים. אבל אין להם סיבה לנענע את הסירה...
  היטלר נאלץ להצניע את שאיפותיו ולשמוח על כך שהצליח להתרחב במערב ועל חשבון אוסטריה. הנאצים גם פולשים לדנמרק וגם משחזרים את גבולות 1914 ואת צפון האימפריה שלהם.
  טרוצקי מת ב-1960, לאחר שחגג את יום הולדתו השמונים. ללא הרגלים רעים ושמירה על כושר גופני, שמר יושב ראש ברית המועצות על חשיבה צלולה עד למעשיו האחרונים.
  הוא העביר את תפקיד היו"ר לבנו דוד, ובכך ייסד את השושלת הקומוניסטית הראשונה בעולם. בשלב זה, חוותה ברית המועצות ריכוזיות מוגברת ותיקונים לחוקה האוסרים על נסיגה ממנה. היטלר גם העביר את השלטון לאחד מבניו שהושג כתוצאה מהזרעה מלאכותית, אך על בסיס תחרותי.
  אולם הבן עדיין צעיר מדי, ולאחר מותו של היטלר התפצלו הנאצים, ועד מהרה עלה האגף השמאלי לשלטון. העולם הפך בטוח יותר, אך קריסת המערכת הקולוניאלית הולידה מלחמת חוסר יציבות חדשה. הפתרון היה יצירת קואליציה קומוניסטית. היא סיפקה סיוע הדדי וניסתה לבנות את הסוציאליזם בתנאי היבשת האפלה.
  אבל הקומוניזם העולמי נבדל במספר רב של מרכיבי שוק והיה מערכת משולבת.
  בינתיים גברו הסתירות בתוך ברית המועצות. הדומיננטיות הפוליטית של מפלגה אחת כבר לא התאימה לאוליגרכיה הגוברת. אנשי עסקים של גל אדום רצו שינוי וכוח פוליטי. עד כה, הצלחות הכלכלה המתוכננת וההישגים הפוליטיים פיצו חלקית על הלך הרוח באופוזיציה. אבל התרחשו שינויים בארצות הברית. צמח מנהיג חדש, ששבר את המונופול של שתי מפלגות: דמוקרטית ורפובליקנית, יצר את השלישית - פטריוטית.
  ולאחר שעלה לשלטון, הוא הקים אוטוקרטיה. במקביל, מתחילים מסע צלב נגד הקומוניזם. דוד מת, ואחרי זה החלה שורה שלמה של קונספירציות ומאבקי סיעות. כתוצאה מכך המדינה הייתה מזועזעת. אבל המאבק בין הפלגים הסתיים בתפיסת תפקיד יושב ראש ברית המועצות, והעם נרגע.
  הייתה הרחבת שטח פעילה. בשנת 2015, פלוטו הפך לכוכב הלכת האחרון שדרכו דרכה אסטרונאוט אנושי. במשך זמן קצר, אנשים יכלו לבקר את פני השטח של צדק. נכון, הם היו צריכים לשכב באמבטיות ארומטיות מיוחדות.
  בתוך ברית המועצות, גורמים קפיטליסטיים התחזקו עוד יותר. היה ריבוד בין העניים לעשירים. מיליארדרים אמיתיים הופיעו, ובמקביל חברי הפוליטביורו. הקומוניזם התמזג יותר ויותר עם האוליגרכיה של הפיננסים והפך פחות ופחות שונה מהקפיטליזם. אפילו מס ההכנסה נעשה ליניארי בברית המועצות והוכנס אחוז בודד. זה, כמובן, הוביל לאי שביעות רצון מעורפלת והוביל להתפרעויות קלות.
  אבל עד כה המצב לא יצא משליטה. אבל במציאות, עם התכונות החיצוניות של הקומוניזם, הערבויות החברתיות הצטמצמו יותר ויותר. בפרט, הרפואה וההשכלה קיבלו שכר חלקי, והופיעו מובטלים וחילופי עבודה.
  ויקטוריה הגיעה לווילנה והפסיקה להיזכר בעולם המקביל. כעת היה עליה להמשיך להוביל את הצבא הרוסי.
  בירתה של הדוכסות הגדולה של ליטא, וילנה, נפלה, אך לפניה הייתה צעדה נוספת לגרודנה ולברסט.
  בלארוסים הצטרפו ברצון לצבא הרוסי. עם זאת, הם נפלו שלג והתקשו יותר לצבא ימי הביניים לנוע. אף על פי כן, הורה הדוכס הגדול וסילי לכבוש את גרודנה ולחורף שם. ויקטוריה רצה סביב הטירות שמסביב בחיפוש אחר מישהו אחר לקצוץ או להשמיד.
  צימאון פרוע להשמדה פרץ בתוכה, אך לעתים קרובות יותר ויותר מתנגדים לה נכנעים ללא קרב.
  
  
  אורקלים מהגיהנום האפל
  ישנם, כמובן, מנבאים שונים, שימושיים ומסוכנים.
  אבל באחת המציאות האלטרנטיביות היה מכשף שסיפר לנאצי מספר על איך להחזיר את הכוח לספר מחדש את מראה השטן. טיפות דם ארגמן של ילד חף מפשע נפלו על המשטח הרפלקטיבי. והם נקלטו מיד, והמראה עצמה החלה לזהור, והחזירה את מתנותיה. והפיהרר למד אז הרבה.
  אבל גם לדעת את העתיד, לא תמיד ניתן לתקן אותו. אולם באפריקה, הגרמנים ריכזו מחדש את חייליהם והצליחו להדוף את המתקפה שפתחה מונטגומרי ב-23 באוקטובר.
  אמנם בקושי רב, הם נעצרו על ידי כוחות עם מספר עצום של כוח אדם וציוד. עם זאת, ידיעת המקום והזמן של ההתקפה סייעה לרומל לחלק באופן רציונלי את יחידותיו הבודדות ולהדוף את המתקפה. הבריטים ספגו אבדות משמעותיות ולאחר שבועיים של לחימה נאלצו להפסיק.
  וצי הצוללות הגרמני הצליח להסב נזק רב, להטביע תריסר ספינות עם כוחות נחיתה שתכננו לנחות בקזבלנקה ולחוף מרוקו. האמריקאים, שראו את חוסר ההצלחה במצרים ואת פעילות "להקות הזאבים הגרמניים", נטשו את מבצע לפיד.
  הגרמנים, בתורם, ניסו לארגן מחדש את חייליהם בסטלינגרד כדי להדוף את התקפות האגף של הכוחות הסובייטים, והתכוננו על ידי קבורת עצמם בהגנות במרכז.
  בשל מזג האוויר הגרוע ב-19 בנובמבר 1942, הכוחות הסובייטיים לא הצליחו להשתמש ביעילות בתעופה, כולל מטוסי תקיפה, וההכנה הארטילרית השיגה הצלחה מוגבלת ביותר. לכן, על ידי ארגון מחדש של כוחותיהם, הצליחו הגרמנים ובני בריתם להדוף את התקדמות הכוחות הסובייטים. נכון, זה הסיח את דעתם של הנאצים מסטלינגרד עצמה, והעניק לחיילים הסובייטים שהיו גיבורים בעיר הפוגה. אמנם נותרו מעט מאוד בתים בשליטת הצבא האדום.
  הפריץ החזיק מעמד גם במרכז... הקרב בסטלינגרד נמשך עד סוף דצמבר. לאחר שלא הצליח להשיג פריצת דרך בחזית, הצבא האדום נעצר. אבל גם לגרמנים זה לא היה קל. הם הפסידו יותר מדי במהלך ההסתערות על העיר, ולמרות שבהגנה נראה שיחס ההפסדים לטובתם, החיילים עדיין מותשים.
  בינואר, למרות תחזית האורקל, הגרמנים לא הצליחו להחזיק מעמד בצפון במהלך מבצע ניצוץ. נכון, הלחימה נמשכה יותר משלושה שבועות ועלתה לצבא האדום אבדות רבות, אבל הם הצליחו לעבור לסטלינגרד דרך היבשה.
  עם זאת, הזהירו במראה של איבליס, הצליחו הגרמנים להדוף את המתקפה ליד וורונז', ולחזק את בעלי בריתם החלשים: האיטלקים והרומנים. אחרת, ההגנה שם הייתה פורצת דרך.
  והמבצע השלישי של רז'ב-סיכוב לא צלח. הגרמנים שוב, אם כי לא בלי קושי, הדפו את המתקפה הסובייטית. בסטלינגרד עצמה היה חם, היו קרבות בינואר. פאולוס הוחלף במיינשטיין והשדה מרשל המנוסה יותר הזה הצליח לכבוש את עיר המצודה עד ה-12 בפברואר. אבל שוב הגרמנים שילמו על כך מחיר עצום. בפברואר 1943 היה צורך להרכיב את הרייכסטאג ולהכריז על מלחמה מוחלטת. האריכו את יום העבודה והשתמשו בעבודת עבדים בצורה פעילה יותר מבעבר.
  הכרזת המלחמה המוחלטת אפשרה להגביר את ייצור הנשק וליצור חטיבות חדשות. כולל זרים וחיווס.
  בידיעה מתי תכננו הבריטים והאמריקאים להיכנס למרוקו, הגרמנים, באמצעות צי הצוללות הגדול שלהם, הטילו מכות כואבות על ספינות הנחיתה - שיבשו נחיתה אחת אחרי השנייה. זה אפשר לנאצים למקם פעולות צבאיות נגד המערב ולרכז את כל כוחותיהם העיקריים במזרח.
  עמדת החיל של רומל נותרה קשה, אך הודות למראה החלה התעופה הפשיסטית לפעול בצורה יעילה יותר, ושיירות שיפרו את האספקה של הקבוצה האפריקאית.
  המתקפה החדשה של מונטגומרי במרץ 1943 הייתה כישלון. הפעם, רומל, לאחר שקיבל נתונים מדויקים בעזרת קסם שטני, פיתה את הבריטים למלכודת והצליח להנחיל להם תבוסה מוחצת! נכון, בשל העליונות המספרית והעליונות האווירית של האויב, לא ניתן היה להביס לחלוטין את מונטגומרי, אך התבוסה של בריטניה הייתה ניכרת. טנקים רבים אבדו במיוחד, ומספר לא מבוטל של כלי רכב נתפסו כגביעים.
  הבריטים נסוגו כמה קווי הגנה והתקרבו לאלכסנדריה. רומל נזקק למילואים חדשים, והנאצים תכננו להמשיך במתקפה לכיוון דרום. סטלינגרד נפלה ואז אפשר היה להתקדם לאורך הוולגה.
  במאי 1943 עברו הקראוטים למבצע דולפין. החיילים שלהם, למרות עזרת האורקל, התמודדו עם התנגדות עזה מאוד מצד הצבא האדום. ההתקדמות הייתה איטית במחיר של הפסדים כבדים. נכון, עזרתו של מגיד עתידות השפיעה על מהלך המלחמה. הוורמאכט צפה להתקפות נגד ופתח עוד ועוד התקפות. באמצע יוני כבר התקרבו הנאצים לדלתת הוולגה והגיעו לים הכספי.
  מצבם של הכוחות הסובייטים בקווקז הוחמר בעקבות כניסתה של טורקיה למלחמה ב-22 ביוני 1943. וזה למעשה קבע מראש את תוצאות הקרב על הנפט של באקו.
  בעלות הברית לא קבעו. מונטגומרי עבר להגנה אקטיבית ולא חשב יותר על ההתקפה, ונחיתה במרוקו נותרה לא ריאלית.
  ב-10 ביולי 1943 ניסה צ'רצ'יל, במטרה להסיט חלק מהכוחות הגרמניים ממזרח, לנחות בצרפת. עם זאת, הנחיתה המוכנה בצורה גרועה, יחד עם חוסר החלטיות אמריקאית והעובדה שבזכות אורקל, הגרמנים ידעו את כל הפרטים, רק הביאו לתבוסה הגדולה ביותר של הבריטים והאמריקאים ביבשה בהיסטוריה.
  יותר משש מאות וחמישים אלף איש וציוד רב נתפסו לבדם. אבל זה, למרבה הצער, לא מנע את התקדמות הנאצים בדרום. באוגוסט כבשו הגרמנים את כל דאגסטן, הטורקים כבשו כמעט את כל ארמניה יחד עם ירוואן, וב-27 הנאצים והעות'מאנים התאחדו, וקרעו את החזית הטרנסקווקזית לשני חלקים.
  ושוב, ניסיונות התקפיים של כוחות סובייטים בגזרות אחרות בחזית הסתיימו בכישלון. האויב היה מודע יותר מדי לתוכניות הפיקוד הסובייטי.
  המחלקה המיוחדת בצבא האדום השתוללה, בוצעו דיכויים וטיהורים המוניים. אפילו כמה עשרות גנרלים ומרשל ארטילריה קוליק נורו.
  אבל כל עוד היה לאויב נשק שטני, שום דבר לא יעזור נגדו.
  חודש ספטמבר עבר בקרבות קשים, הנאצים והעות'מאנים התקרבו לבאקו. ובאוקטובר פרצו קרבות בעיר עצמה.
  לעיר החוף סופקה מעבר לים, והם ניסו נואשות להחזיק בה. הלחימה נמשכה ועד ה-7 בנובמבר, כמתוכנן, הקראוטים לא הצליחו להשתלט עליה. אבל כל שאר הערים בקווקז כבר אבדו בשלב זה. ובדצמבר, במחיר אבדות ענק, נפלה העיר האגדית.
  הקווקז אבד לחלוטין, וכך גם שדה הנפט הגדול ביותר שפותח באותה תקופה בברית המועצות. נכון, מאחר שכל בארות הנפט פוצצו והושמדו, הנאצים עצמם לא יכלו לנצל את היתרון הזה בקרוב.
  הייתה רגיעה בחזית המזרחית. Large German ground forces moved into Iraq and further to Palestine and the Suez Canal to aid Rommel. אולם ההנהגה הסובייטית החליטה לנצל את ההפוגה. שדות נפט כבר פותחו במקומות אחרים, כולל סיביר. ומעצבים סובייטים עבדו על טנקים חדשים. IS-2 ו-T-34-85 היו אמורים להיות תגובה לפנתרים והנמרים הגרמנים.
  ייצור הנשק בגרמניה הנאצית היה גבוה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית. ברור שלנאצים ולעבדים יש יותר משאבים, וההפצצות מבעלי ברית הדמורליות חלשה יותר. זה אומר שהם יכולים לייצר יותר ברזל ומתכת באיכות טובה יותר מאשר במציאות. לכן, תוכנית הייצור של 600 פנתרים בחודש הושגה ואף חרגה. אבל היו מגבלות אחרות: זמן אימון לצוותים חדשים. יתרה מכך, ה"פנתר", על כל יתרונותיו הבלתי מעורערים: תותח בעל ניקוב שריון וקצב אש גבוהים, ראות ואופטיקה מצוינת, כמו גם הגנה חזיתית טובה וביצועי נהיגה טובים, היה בעל מיגון צד חלש וסידור מדורג. של רולים.
  הפנתר-2 התברר כפיתוח מתקדם ומבטיח יותר. הודות למתווה צפוף בהרבה עם משקל מעט גבוה יותר של 47 טון, לפנתר-2 היה תותח חזק של 88 מ"מ עם אורך קנה 71 EL ושריון של 120 מ"מ בקדמת הגוף, צדדים של 60 מעלות. זווית, ו-150 בחזית הצריח, עם מנוע של 900 כוחות סוס במעטפת דוראלומין.
  מכונה כזו החלה להיות מיוצר בנובמבר 1943, יחד עם טייגר-2. עם זאת, הגרמנים עדיין רק פיתחו את המכונית שלהם. והם התקדמו במזרח התיכון.
  במרץ 1944 כבשו הגרמנים את כווית והגיעו לתעלת סואץ.
  היה צריך לשבור את האורקל כדי שלא יהיו לנאצים יתרונות. במקרה זה, לנערות היה רצון לעשות זאת מוקדם יותר, אך מגבלות ההשפעה השפיעו עליהן.
  לדוגמה, עכשיו, במקום בנות מלאות קסם, ב-1 באפריל 1944, שני יפהפיות יפות נעו לאורך החזית. למרבה הצער, עם יכולות בינוניות מאוד, מגביל הקפיצה השפיע. היה קצת קר אפילו לרגליים יחפות ללכת על אדמת האביב בקושי חשופה לשלג. בצד שמאל של הבנות נמצאת הוולגה העמוקה, מצפון לקמישין, ואם תרחיקו תגיעו לעמדות גרמניות ליד סטלינגרד. ומשימת הלוחמות היא להפוך לנערות כמעט רגילות ולאבד את היכולות העל-אנושיות שלהן לנטרל את האורקל השנוא... אולם, אולי גם זה כעת לא יספיק. הרי ברית המועצות איבדה את השטח שבו חיה מחצית מהאוכלוסייה לפני המלחמה, וחלק ניכר מהפוטנציאל התעשייתי שלה, כולל, קודם כל, נפט נוח להפקה.
  יש כמובן פיקדונות רבים אחרים, אבל כדי שהם יעבדו במלוא התפוקה נדרשים גם זמן וגם כסף. כלומר, המצב הוא כזה שגם אם ימנע מהיטלר את כוחה של המראה של איבליס, הדבר עלול להתברר כבלתי מספק עד כאב. יתרה מכך, רגשות הבדלנים התגברו בקרב בעלות הברית. במיוחד האמריקאים. רוזוולט חולה, גאלן נוטה בבירור לפציפיזם שמאלני, והסיכויים לבחירות חדשות לא מאוד עליזות.
  לוחמת צוללות לא הולכת טוב לבעלות הברית. מספר הצוללות הגרמניות גדל ללא הרף, ואיכויות הלחימה שלהן משתפרות. טורפדות מונחות חום וצוללות המונעות על ידי מי חמצן כבר הופיעו . והצי של בעלות הברית מתדלדל ונחלש, במיוחד מאז שהכרישים הטכנוטרוניים של הקראוטים למדו לא לעלות על פני השטח ולא לחשוף את עצמם.
  בנוסף, פעילות צי הצוללות של הנאצים גבוהה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית: אספקת הדלק הפכה לקלה יותר, מכליות אפילו מגיעות משדות לוב. בנוסף, הפצצת רומניה חלשה הרבה יותר. והייצור של דלק סינטטי גבוה יותר.
  בעלות הברית בהלם, ומצבן לא נוח. במיוחד פוליטיים פנימיים.
  מאזן הכוחות בחזית המזרחית ב-1 באפריל 1944: ברית המועצות 6.3 מיליון חיילים וקצינים, וכ-5.3 אלף טנקים ותותחים מתנייעים, 95 אלף תותחים ומרגמות, 7.7 אלף מטוסים. הפסדים כבדים בקרבות חורף כאשר מנסים להביס את האויב. הגרמנים, תוך התחשבות בלוויינים, דיוויזיות זרות, חי"ר חיווי, צברו יותר מ-7.2 מיליון, טנקים ותותחים מתנייעים כבר 8.8 אלף, רובים ומרגמות כ-100 אלף, תעופה 16.5 אלף כלי רכב. בהתחשב בכך שהטנקים החדשים IS-2 ו-T-34-85 רק החלו להיכנס לשירות בצבא האדום, העליונות של האויב באיכות הציוד היא משמעותית. כך, הייצור של "פנתרים" ו"נמרים" כבר קודם, והם מהווים יותר ממחצית מצי הטנקים של גרמניה.
  בתעופה, הערכות איכותניות אינן כל כך ברורות. כלי רכב גרמניים עדיפים על הסובייטים במהירות ובחימוש, אך נחותים ביכולת תמרון אופקית, ובו בזמן עדיפים בתמרון אנכי. אבל הכי חשוב, מטוסי סילון הופיעו בפריץ, בעיקר ה-ME-262. מבין המטוסים המונעים באמצעות מדחף, החזקים ביותר מבחינת חימוש ומהירות היו ה-ME-309 וה-TA-152. ה-Yu-488 ועוד קודם לכן ה-Yu-288 נכנסו לייצור סדרתי. למפציצים אלה לא היו אח ורע במאפייני הטיסה בעומס גבוה.
  בכל מקרה, אם ניקח בחשבון את מאזן הכוחות, אז יש להכיר באויב כחזק יותר. בנוסף, אם המבצע במזרח התיכון יושלם, הפשיסטים יתחזקו עוד יותר. ולא נותר יותר מחודש לניצחון הסופי שלהם שם. כך...
  אלנה המבינה טכנית נאנחה בכבדות ושרה:
  - אין כוח, אין כוח... הגובלין בבירור שתה יותר מדי! הוא פשוט ניסר את הקליפה וצרח גסויות!
  זויה, ששמרה על תרבותה אפילו בשמלת איכרים צנועה, הניעה את אצבעה לעבר חברתה:
  - בואו נמנע מוולגריות... מוטב שנרכיב תוכנית פעולה!
  אלנה משכה בכתפיה. היא הייתה רזה יותר מבעבר ולא אתלטית. למרות שאולי גברים רבים ימצאו אותה אפילו יותר מושכת מבעבר. השמלה של הילדה פשוטה, פשתן, לבנה ונקייה. קצת יותר קצר מהמקובל אצל איכרים, חושפות את רגליהן השזופות מעל הברכיים. לבנות לא נותרו כלי נשק או תכשיטים. אין אפילו שעון.
  עכשיו הם כל כך כפריים, שזופים מדי לחודש אפריל, אבל לא כל כך מהירים וחזקים. רגליים צועדות בדרך חימר זרועה חלוקי נחל. סוליות חשופות, כמו אלה של איכרים, מחוספסות ומרגישות בנוח כשדורכים על משטח קוצני. כשאתה הולך, זה לא נושב קר ככה. הכפור של הבוקר לאחר הכפור נמס, וכפות הרגליים אינן כל כך קהות וכואבות.
  בגופה הקודם היא הייתה לוחמת בכלל, גם באנטארקטיקה בלי שום בעיה. ועכשיו הרגליים שלי אדומות מהקור, והן מתחממות בשמש הבוקר, הן כואבות בצורה מגעיל.
  אלנה, שכבר שכחה שגוף האדם יכול לחוות תחושות לא נעימות מקור ועייפות, אמרה בעצבנות:
  - למען האמת, אני לא רואה טעם במשלחת כזו. נזרקנו לגיהנום הזה, נטולי קסם חזק... נותרנו יחפים ובלבוש איכרי פשוט, ובו בזמן, מחויבים להציל את האנושות מפאשיזם!
  זויה הגיבה באופן הגיוני לקטע דומה:
  "אבל זה היופי שבדבר!" כדי שלא יהיה קל מדי כאשר, תוך שימוש ביכולותינו המופלאות, נטלנו את וילנה ושאר ערי ליטא. זה הרבה יותר מעניין והכי חשוב דורש דמיון כדי להביס את האויב בגוף פשוט וללא כוחות על!
  אלנה נהגה לבעוט ברגלה היחפה לתוך אבן מרוצפת גדולה מבצבצת מהחימר באמצע הדרך. אבל במקום לעוף החוצה מהמכה, האבן נשארה במקומה, והנערה החכמה צרחה על הכאב. האצבעות עדיין הארוכות והחינניות התנפחו מיד והכחילו. וזויה אפילו נאלצה ליישר כמה מהם. הפלנגות הסגולות נפלו למקומן, ואלנה התנערה מעליה את הדמעה שנוצרה על לחייה. אתה חייב לעשות משהו כל כך טיפשי.
  בתו של בלובוג הרגישה גל של הזדהות בתוך עצמה, היא הייתה המומה מגל של אמפתיה. ובמקביל הופיעה תחושה של חולשה ופגיעות של עצמו. המסמר מתחת לבשר הכחול של אלנה נסדק, וגם רגלה הפכה פגועה ופגיעה ללב.
  החכמה, באהדה לעצמה, העירה:
  - זה המשמעות של בשר ללא כוחות על... אתה פשוט הופך לאף אחד!
  זויה העירה בעצבנות:
  - הרגליים הקטנות שלך ירפאו... אתה תחיה איכשהו!
  הבנות שוב יצאו לדרך. כבר לא הייתה להם אותה עליצות פזיזה. בנוסף, ככל שהם הלכו זמן רב יותר, כך הרעב הרגיש יותר. כאן הופיעו שדות החווה הקיבוצית... העבודה עליהם כבר הייתה בעיצומה.
  הגברים, לעומת זאת, לא נראו: רק נשים וילדים נרתמו, חלקם למחרשה, חלקם למעדר. האנשים פה נורא רזים, עם פרצופים מותשים. נכון, הבנים, בראותם את הבנות היפות, חייכו ונופפו לעברם, בירכו אותם בידיים מיובלות ומושטות.
  זויה הציעה לעזור לאלנה בעבודת איכרים. בתו של סווארוג הסכימה באי רצון. היא אישית רצתה מעללי נשק, ולא את החלק הקשה של החווה הקיבוצית. אבל אחרי שהיא פגעה ברגלה על אבן מרצפת, מצב הרוח הלוחמני שלה נעלם בבת אחת. בנוסף, כדאי לחשוב על הלגליזציה שלך. מה שיגידו, הם הגיעו רק בשמלות וללא כמרים.
  כן, ה-NKVD יכול להכריז עליהם כמרגלים בכל רגע ולבלבל אותם. אחרת יתבררו שהם סתם פליטים שאיבדו הכל, כולל המסמכים שלהם. השמלות שלהם לא מאוד חדשות, והסגנון עם חצאית קצרה יותר אופייני לכפר הבולשביקי. אתה יכול לאכול מספיק שהם יאמינו!
  זויה נולדה בכפר וידיה וגופה מיומנים מאוד בסבל. אלנה היא אשת עיר, לא רק מוסקובית. נכון, יש לה ניסיון בעבודות גידול בקהילת רודנובר. אבל עדיין התנועות אינן קלות ומוכרות כמו זויה. כן, ואצבעות שבורות על האדמה הקרה כואבות בצורה מגעיל.
  עם זאת, הצעירות, הנערים והנערות כולם יחפים, גם אם היה קפוא בלילה ואתם מסתכנים כמעט בהצטננות. רק נשים מבוגרות ונשים זקנות בנעלי באסט. אין גברים באופק, והבכור מעל כולם הוא נער מתולתל וג'ינג'י, נראה לא מבוגר מחמש עשרה, במכנסיים מאוד מסודרים, אבל עם מראה אקספרסיבי מאוד וסנטר אמיץ. הילד הזה עם תג קומסומול הוא הבכור מבין הבנים ונותן פקודות לכולם.
  המפקד הצעיר לא התייחס לעובדה ששתי היפות הצטרפו אליהן. כאילו זה כך, זה מובן מאליו. האקלים של אזור הוולגה מתון והאקלים בעיצומו, כך שזוג ידיים נוסף לא יזיק.
  גבה של אלנה החל עד מהרה לכאוב, והיא ביקשה ללכת אל המחרשה. אז זה קל יותר לגוף של בחורה חזקה למדי, אבל אתה רק צריך לחפור בזהירות את העקבים שלך באדמה הרופפת כדי שהבהונות שלך לא יגרמו כל כך. אבל הלחץ על החזה מגיע בזווית אחרת, והגב, לאחר שפרק, אינו מרגיש כאב.
  הילדה חשבה אז, בת כמה היא באמת? זה מזמן עבר מאה! מצחיק! היא אחת הנשים המבוגרות ביותר ברוסיה המודרנית ובו בזמן, מלאת כוח ובריאות. אבל לאחר שנשללו מהיכולות הקסומות שלהם, הם עלולים להפוך למפלצות כאלה!
  המחשבה הזו גורמת לאלנה צמרמורת...
  כולם עבדו בהתלהבות וללא הפסקת צהריים. או שרק כשהחשיך לגמרי, התקרבו למדורה כדי להתרענן. נהר הוולגה היה בקרבת מקום והיה דגים בסיר. אבל יש רק כל כך הרבה לחם, והוא איכשהו לא לגמרי נקי, עם זיהומים. עוד טעם של בצל.
  האוכל פשוט ולא יותר מדי; זה נראה כמו מעדן לבטן רעבה. בנות הריינג'ר לא הרגישו עייפות כזו במשך שנים רבות. לא, זה עדיין כואב מאוד להיות אנושי בלי כוחות על. ואתה מתעייף כמו... חמור!
  אבל זה גם טוב שהאורגניזמים צעירים ובריאים. הבנות נרדמו יחד עם נשים נוספות ברפת לבדן. אחד הנערים הניח את ראשו על החזה הגבוה של זואי. נערת הריינג'ר ליטפה את תלתליו הבלונדינים... וחשה מלנכוליה חזקה. הם קיבלו הכל מהחיים ומפטרוניהם, האלים הדמיורגים: נעורים נצחיים, כוח, הזדמנות לקבל עושר, כוח, כבוד וכבוד, אבל... כדי להרות, עליהם לשכב עם אדם השווה להם ביכולות. וזה בכלל לא קל למצוא.
  ואם יש בחורים כאלה, אז הם ברמה אחרת וביקום אחר. אלנה זכרה שיר על גגארין וזה גרם לה להרגיש עוד יותר עצובה;
  אתה יודע איזה מין בחור הוא היה...
  כל העולם נשא אותו בזרועותיו!
  נחישותו של אחיו של טסינג מצילה את האימפריה
  אחיו של הצאר ניקולאי השני, מיכאיל, בניגוד להיסטוריה האמיתית, פעל בנחישות. המשמר הקיסרי פתח באש על המורדים שניסו להסתער על ארמון החורף. ואז הקוזקים, המועדפים על ידי הריבון, והגדודי האצילים נכנסו לקרב.
  כמה מאות מורדים נהרגו ואחרים נמלטו. המשטרה תפסה באופן פעיל את המורדים ואת מנהיגיהם. נציגי הדומא הממלכתית, משפחות נסיכות, סוחרים וחברי האליטה הפיננסית מיהרו להישבע אמונים לצאר ניקולס, ונשבעו נאמנות. במהלך הקרב נהרגו יותר משש מאות מורדים ואלף וחצי נפצעו. השומרים איבדו כעשרים אנשים הרוגים, הקוזקים עוד חמישים.
  התנגשות רצינית, אבל האוטוקרטיה שרדה. לקושרים בצמרת לא הייתה דעה אחת וגם לא מנהיג אחד. ובכלל, רבים מהם האמינו שאי אפשר לשנות את צורת השלטון בזמן מלחמה.
  ישנם רבים שאינם מרוצים מהצאר ניקולאי השני, אך קשה להציע אלטרנטיבה למשטר הקיסרי. יתרה מכך, העשירים חוששים ברצינות שצורת הממשל הרפובליקנית תתברר כחלשה ורופפת מכדי להגן על בעלי ההון מפני הפרולטריון הרעב והמורד, ועל בעלי האדמות מפני האיכרים.
  אבל העם עצמו לא יארגן מהפכה רצינית. הבולשביקים עדיין חלשים מדי ומעטים במספר, המהפכנים הסוציאליסטים ברובם מאמינים שהמהפכה היא טובה, אבל עדיף לנצח קודם במלחמת העולם.
  בקיצור, הייתה מהומה וכולם יצאו! משהו כמו תחיית דמים חזר על עצמו...ודממה!
  ניקולאי השני העניק לאחיו על החלטיותו עם מסדר ג'ורג', תואר ראשון, וקידם אותו לדרגת גנרל-על, ומינה את מיכאיל לפקד על החזית המערבית. והחזית הדרומית והרומנית הוכפפו לברוסילוב.
  גודלו של הצבא הרוסי גדל לכמעט עשרה מיליון איש, ותחזוקתו הטיל נטל כבד על האימפריה. היה צורך להתקדם.
  ברגע שהתייבשו הדרכים, תקף הצבא הצארי בגליציה. העליונות המספרית הייתה לצד הכוחות הרוסיים. האוסטרים נחלשו במורל, וגדודים המורכבים מסלאבים ערקו בהמוניהם או נכנעו. לא היו מספיק יחידות גרמניות כדי להכיל את האויב.
  לסיום הכל, ארצות הברית נכנסה למלחמה נגד מעצמות המרכז באפריל. וכך תוצאת הסכסוך כבר הייתה ידועה מראש. הגרמנים ניסו להגביר את כוחותיהם במערב כדי להביס את בעלות הברית ולא הצליחו להעניק סיוע משמעותי לאוסטריה-הונגריה.
  כוחות רוסים כבשו את לבוב ומספר ערים בגליציה. אפילו נוצרו כמה דוודים קטנים. החזית האוסטרית, הטלאית , השבורה קרסה מהר מדי, ולכן הגרמנים נאלצו לעבור להגנה עיוורת במערב ולזרוק חיילים לתוך הפערים שנוצרו.
  בפיתוח הצלחתם, התקרבו הרוסים לפשמישל ואף הקיפו את העיר. אבל בעיות אספקה והכנסת יחידות גרמניות נוספות המוכנות לקרב האטו את ההתקדמות. אבל החזית הרומנית יצאה למתקפה, ולאחר זמן מה גם החזית המערבית. זה האחרון עמד בפני משימה קשה: לפרוץ את ההגנה הגרמנית החזקה, בעלת הדרג העמוק.
  אחיו של הצאר מיכאיל לא ראה בכך בושה, הוא למד מברוסילוב והפעיל טקטיקות דומות. הוא החל להכין מתקפה ב-12 מקומות שונים בבת אחת, כך שהגרמנים לא יכלו לקבוע את כיוון ההתקפה העיקרית. בנוסף, הם השתמשו באופן פעיל בווילון עשן ובמתקפה בלילה.
  כוחות רוסים בדרום שחררו את בוקרשט, וההתקפה במרכז הביאה לפריצות דרך מדרום לווילנה.
  הגרמנים נאלצו שוב לחזק את האגף הדרומי שלהם. הכוחות הגרמנים שחסמו את ריגה היו תחת איום של כיתור. בתנאים אלו קיבל הקייזר את ההחלטה הקשה לעזוב את המדינות הבלטיות ולהסיג חיילים לקו ההגנה הפרוסי.
  דברים לא הסתדרו עבור האיחוד וטורקיה. הרוסים והבריטים התקדמו באסיה הקטנה, הצרפתים הפעילו לחץ על פלסטין בסוריה. העות'מאנים נחלשו ונפילתם לא הייתה רחוקה. בנוסף, הבולגרים השתנו. משהבין שהפרוסים כבר הפסידו במלחמה, והחיילים הרוסים, לאחר ששחררו את רוב רומניה, הגיעו לגבול, הכריז המלך הסלאבי מלחמה על אוסטריה, טורקיה וגרמניה.
  כמובן, זה גרם לגרמנים יותר כאבי ראש. הם לא יכלו עוד להחזיק את קו החזית במזרח ונאלצו לסגת אל הוויסלה. בתקווה שמכשול מים טבעי יעכב את החיילים הרוסים.
  בעל הברית במערב השיג הצלחות חלקיות בלבד, למרות שכבר השתמשו בטנקים בצורה פעילה יותר. אך לעת עתה החזיקה גרמניה בחזית, למרות שנאלצה לזוז מעט אחורה. הקטע הדרומי לקח מאמצים רבים.
  ובכן, רוסיה הצארית בסתיו ובחורף העבירה את עיקר הלחימה לאימפריה העות'מאנית.
  ההתקפה על קונסטנטינופול, הן מהיבשה והן מהים, הסתיימה בניצחון הנשק הרוסי. טורקיה נפלה, ואיתה קיבלה רוסיה שטחים גדולים, קונסטנטינופול ומיצרים עם גישה לים התיכון.
  נכון, לא ניתן היה לסיים את המלחמה ב-1917, אבל את נשימת הניצחון כבר הרגישו כולם, הרבה יותר מאשר ב-1916.
  החורף עבר ברוסיה בשביתות קטנות והפגנות, אך לא היו עימותים רציניים, למרות קשיים צבאיים. אולי הרובל ירד יותר מדי, אבל זה מוקדם לדבר על רעב.
  עם זאת, הגיע הזמן לסיים את המלחמה, וכולם הבינו זאת. ברוסילוב, שהועלה לדרגת פילדמרשל, הציע לתת את המכה העיקרית בדרום, שם האויב היה חלש יותר, ולאחר מכן לפנות צפונה.
  לגרמנים כבר היו הטנקים הראשונים שלהם. אבל מספרם קטן מכדי שתהיה לו השפעה משמעותית על מהלך המלחמה. לרוסיה יש גם כלי רכב משלה, במיוחד טנקי מנדלייב. אבל שוב, התעשייה הצארית עדיין לא יכולה לבצע ייצור המוני.
  אבל ייצור המוני של טנקים הוקם על ידי הבריטים, האמריקאים והצרפתים. המשמעות היא שהופיע אמצעי חדש ועוצמתי לפריצת ההגנה, שאמור לפרוץ את העמדות הגרמניות.
  בעלות הברית גם רוצות לסיים את המלחמה ההרסנית כמה שיותר מהר. ומסוף מרץ, הם החלו לנסות לפרוץ את ההגנה הגרמנית בעלת הדרג העמוק.
  המתקפה של החיילים הרוסים החלה ברגע שהכבישים התייבשו בדרום. החיילים הרוסים, לאחר ניצחונות קודמים, השתפרו, אך האוסטרים בקושי החזיקו מעמד. בודפשט מצאה את עצמה מוקפת כבר בתחילת מאי. לאחר מכן החלה התנועה לכיוון וינה ועוקפת נהר הוויסלה.
  גם האיטלקים יצאו למתקפה. אפילו יפן שלחה כוח משלחת לאירופה. הגרמנים לחצו מכל עבר.
  כאשר כוחות רוסים כבר התקרבו לווינה, נכנעה אוסטריה-הונגריה. בעלת בריתה האחרונה של גרמניה נפלה סוף סוף. במערב, תוך שימוש בטקטיקות מכה בחלקים שונים של החזית, התקדמו בעלות הברית לאט אבל בטוח. וכוחות רוסים נכנסו מדרום לחלק האחורי של החזית הגרמנית המכסה את הוויסלה.
  בתנאים אלה הכריז הקנצלר וילהלם, שהבין את עמדתה השלמה וחסרת התקווה של גרמניה, על הפסקת כל פעולות האיבה ב-22 ביוני 1918. למעשה, הגרמנים נכנעו.
  אוסטריה-הונגריה חדלה להתקיים. רוסיה קיבלה את גליציה, אזור קרקוב, בוקובינה, חלק ממזרח סלובניה והונגריה. רומניה טרנסילבניה. כל שנותר מאוסטריה-הונגריה הייתה אוסטריה הקטנה והונגריה מצומצמת מאוד. צ'כוסלובקיה קמה בחסות רוסיה.
  האימפריה הצארית קיבלה מגרמניה את קליפדה, פוזנן וגישה לים, וניתקה את מזרח פרוסיה מהמטרופולין עצמה דרך דנציג.
  גרמניה נאלצה לוותר על מה שכבשה קודם לכן במאה ה-19 לדנמרק וצרפת. היא נידונה לשלם פיצויי עתק מדי שנה, והגבילה את הפוטנציאל הצבאי למאה אלף איש.
  וכמובן, כמו בהיסטוריה האמיתית, אזור מפורז.
  רוסיה הצארית הרחיבה את רכושה בדרום. האימפריה העות'מאנית, כמו האימפריה האוסטרית, הפסיקה להתקיים. בריטניה כבשה את עיראק, צרפת, סוריה ויחד עם הבריטים את פלסטין. רוסיה קיבלה את ארמניה, אסיה הקטנה וקונסטנטינופול.
  גם המזרח התיכון ואיראן נחלקו לתחומי השפעה. כך, רוסיה הצארית השיגה רכישות חומריות משמעותיות.
  אבל המלחמה עלתה בחייהם של יותר משני וחצי מיליון חיילים, בלי לספור את האזרחים ההרוגים, הוצאות אדירות. הכספים נקלעו לאי סדר והמדינה נקלעה לחובות.
  נכון, בעלות הברית הסכימו בסלחנות למחוק ריבית על הלוואות, אבל עדיין התברר שהחוב גדול למדי - כעשרה מיליארד רובל זהב.
  אבל אפשר היה להלאים מפעלים שהיו בעבר בבעלות הגרמנים.
  המצב הפוליטי ברוסיה הצארית התייצב, וסמכותו של הקיסר הלכה וגברה.
  ניקולאי השני ניצל זאת על ידי ביטול המניפסט שלו על הדומא הממלכתית. האוטוקרטיה הוחזרה שוב, והסמכות המחוקקת עברה במלואה לידי הצאר.
  זה גרם רק לניסיונות מחאה ביישנים. המדינה הייתה עייפה מדי מהמלחמה ולא רצתה זעזועים חדשים.
  והכלכלה החלה בהתאוששות מהירה לאחר המלחמה! הצמיחה הייתה בממוצע כתשעה אחוזים בשנה והייתה גבוהה יותר מאשר בארצות הברית.
  נוצרו תעשיות מתקדמות חדשות והנדסת מכונות התפתחה. המשכורות גדלו.
  אורכו של יום העבודה צומצם בחוק הצאר מ-11.5 שעות ל-10.5 שעות. ובימים שלפני החג ולפני סופי שבוע עד השעה 9. כמו כן, יום העבודה הצטמצם לתשע שעות, אם לפחות חלק ממנו היה בלילה.
  לאחר החלפת הכסף, שוחזרה יתרת הזהב המוצק של הרובל. עד 1929, שכרו של עובד הגיע ל-50 רובל בחודש, כאשר מחיר הוודקה היה 25 קופיקות לבקבוק. כלומר 200 בקבוקים בחודש. ואם ניקח אותו שווה ערך לזהב, מדובר בכמות של 37 גרם של זהב טהור.
  המדינה תפסה את המקום השני, שני רק לארצות הברית מבחינת ייצור תעשייתי. הסיכויים לאימפריה נראו ורודים מאוד, אבל... שפל גדול התרחש.
  הקריסה השפיעה על העולם כולו, כולל רוסיה. האמת פגעה הכי הרבה בגרמניה ובארה"ב. אבל רוסיה הצארית הייתה תלויה מדי בהלוואות חיצוניות ולכן לא יכלה להימנע מזעזועים וממיתון.
  המפלגה הבולשביקית בשנות העשרים חוותה משבר. לנין למעשה נסוג מהמאבק המעשי, המהפכני, בכך שהוא שקע בתיאוריה... וכתיבת מדע בדיוני.
  ולדימיר איליץ' פגש את הרברט ויילס בבריטניה וחש טעם למדע בדיוני. במיוחד, מעטו של ולדימיר איליץ' יצא רומן עתידני גדול: "קומוניזם הוא דרך האושר"! ועוד מספר עבודות. לנין כבר הרוויח כסף טוב מיצירות מדע בדיוני.
  הבולשביקים התפצלו לטרוצקיסטים וסטאליניסטים. סטלין החליט לחזור לטקטיקה של טרור אינדיבידואלי האופיינית לנרודניה ווליה. טרוצקי נקט עמדה מתונה יותר.
  המהפכנים הסוציאליסטים עדיין פעילים, למרות שלא היו עוד רציחות פוליטיות בעלות פרופיל גבוה בשנות העשרים. עמדותיהם של הרפובליקנים והצוערים התחזקו בהדרגה. ואכן, המלוכה המוחלטת נראתה לכולם כשריד מיושן. אז החלו שוב תסיסה, שביתות, הפגנות והכס המלכותי החל לרעוד.
  המלך יכול לזכור הרבה...
  ממשלתו של ניקולאי השני מצאה פתרון...במלחמה! יתרה מכך, הגנרלים השתוקקו לנקמה על התבוסה על ידי יפן. וזה מובן...
  לאחר מלחמת העולם הראשונה ניהלה רוסיה הצארית כמה מסעות צבאיים קטנים. במזרח התיכון, שם הם ובני בריתם השלימו את העולם הערבי. באפגניסטן.... שם התחוללה המלחמה יחד עם בריטניה. רוסיה השתלטה על האזורים הצפוניים של אפגניסטן, המאוכלסים בעיקר על ידי אוזבקים וטג'יקים, וכן על הראט. הבריטים, לאחר מלחמות אכזריות, בכל זאת הכניעו את הדרום. השלטון העצמי נותר במרכז אפגניסטן.
  איראן עדיין שמרה על מראית עין של ריבונות, אבל גם חלוקתה לא הייתה רחוקה.
  אבל התנגשות האינטרסים העיקרית התרחשה ביפן. יתרה מכך, ב-1931 יצרו היפנים ממשלת בובות במנצ'וריה ופתחו במתקפה בסין.
  מה שהפך לסיבה למלחמה חדשה.
  בשלב זה, הצבא הרוסי הצליח לעדכן את צי הטנקים שלו וליצור תעופה חזקה מאוד. באוויר, יפן הייתה נחותה במידה ניכרת, וצבא היבשה של רוסיה היה הרבה יותר, ואולי, מוכן יותר ללחימה.
  על צי האוקיינוס השקט פיקד האדמירל האגדי קולצ'אק. אביר המסדר של אנדרו הקדוש הראשון, ברוסילוב, כבר מת בשלב זה, אבל תלמידיו המסוגלים נשארו.
  המלחמה לא צלחה עבור יפן מההתחלה. גנרלים רוסים: דניקין, ורנגל, קאלידין, בפיקודו הכללי של אחיו של הצאר מיכאיל רומנוב, פעלו במרץ ובמיומנות. לחוויית מלחמת העולם הראשונה הייתה השפעה, וטעויות בסכסוך של 1904-1905 נלקחו בחשבון.
  הטנקים הקלים של פרוחורוב, שפשוט אין להם תחליף בלוחמת תמרון, התגלו גם הם טובים למדי. בכל מקרה, זה כבר היה צבא רוסי אחר, ומלחמה אחרת לגמרי.
  אולם, במהלך הקרב הראשון עם הסמוראים, אם במקום קורופטקין היה מפקד מוכשר והחלטי יותר, תוצאת המלחמה הייתה, כמובן, שונה לחלוטין.
  בכל מקרה, תוך חודשיים פורט ארתור נצור על ידי חיילים רוסים, והיפנים הוכו. חודשיים לאחר מכן, כל קוריאה שוחררה, ועיר המצודה נכבשה בסערה.
  בים התחוללו גם קרבות בדרגות שונות של הצלחה. עד שהגיעו הטייסות מהים הבלטי ומהים השחור. ארץ השמש העולה הובסה לחלוטין, והם אפילו הנחיתו חיילים על הוקאידו. יפן נאלצה לחתום על שלום משפיל. החזירו את מנצ'וריה, פורט ארתור, כמה רכוש שנכבשו מהגרמנים, דרום סחלין ורכס הקוריל. ובמקביל לשלם שיפוי, סכום מסודר - מיליארד רובל זהב.
  הניצחון חיזק זמנית את מעמדה של האוטוקרטיה, ואז השפל הגדול פינה את מקומו לעליות כלכליות מהירות.
  בגרמניה, כמו בהיסטוריה האמיתית, היטלר עלה לשלטון, אך אסור היה לו להשתולל. בפרט, הניסיון להחזיר את הגיוס האוניברסלי התמודד עם התנגדות עזה מצד רוסיה וצרפת. אמנם נעשו ויתורים קלים במונחים של פוטנציאל צבאי. גודל הצבא הורשה לגדול ממאה אלף למאתיים וחמישים. בנוסף, היטלר החזיר את השליטה באזור המפורז לגרמניה.
  ובעיות שושלת התבשלו ברוסיה הצארית. יורש העצר, צארביץ' אלכסיי, מת... אחיו של הצאר מיכאיל רומנוב נשלל מזכויות ירושה. וקריל ולדימירוביץ' רומנוב באמת הפך ליורש. אבל הבחור הזה שקוע בשכרות והוללות. מושפל לחלוטין...
  אז מי יחליף את הצאר ניקולאי השני? אחיו של הצאר מיכאיל, לאחר הניצחון על יפן, קיבל דרגת גנרליסימו ונהנה מפופולריות עצומה. הוא הפך לחבר הראשון במשפחת המלוכה בהיסטוריה של רוסיה הקיסרית שקיבל דרגה כה גבוהה. ורבים רצו לראותו על כס המלוכה.
  נכון, ניקולאי השני עצמו - לא שתיין, ללא הרגלים רעים, שעשה התעמלות באופן קבוע - עדיין היה חזק למדי ונראה היה ששלטונו יהיה הארוך ביותר בהיסטוריה הרוסית. אבל סטלין הגה את ניסיון ההתנקשות השאפתני ביותר מאז תקופתו של אלכסנדר השני. למרות שזה נראה, מה הטעם?
  בכל מקרה, שנת 1937 התבררה כשנה מבשרת רעות. הצאר ניקולאי השני נהרג, ויחד איתו מתו גם שני שרים וכן שלושה תריסר אנשי חצר, וחלק מארמון החורף קרס.
  המחבלים השתמשו במערכת הביוב לכרייה ושתלו יותר מטון אמינולון.
  כך, אירוע אגרסיבי התערב במהלך ההיסטוריה. כך הסתיים שלטונו של הצאר ניקולאי השני. המלך לא התחיל להיקרא גדול או אדיר. אלה שלא אהבו את הקיסר קראו לו עקוב מדם, כי הרבה דם נשפך לממלכתו. מי שמתנהג בכבוד הוא כובש. אז מספר האדמות תחתיו ברוס גדל. אפילו מחוז גדול הופיע בסין: Zheltorossiya.
  בסך הכל, הממלכה החזיקה מעמד 43 שנים. רק איוון האיום שלט זמן רב יותר, ונומינלית. אבל בהתחשב בכך שהוא תפס את כס המלכות במשך שלוש שנים, תקופת השליטה בפועל התבררה כקצרה יותר.
  אבל היורש הלגיטימי, קיריל ולדימירוביץ' רומנוב, בכל זאת עלה לכס המלכות. הוא לא שלט זמן רב - כשנה, אך הצליח להשפיע במידה מסוימת על מהלך ההיסטוריה. בפרט, הוא התיר לאדולף היטלר לבצע את האנשלוס של אוסטריה. הכוונה לכאורה לזכותם של עמים להגדרה עצמית, ולכאורה כך יהיה יותר סדר. הסכים לאנשלוס של אוסטריה ומוסוליני.
  כך התרחבה גרמניה ואוכלוסייתה עלתה על שמונים מיליון. שלא לדבר על כך שהיטלר עודד לידות. תחת אדולף השד, הוא גדל פי אחד וחצי.
  מלחמת אזרחים פרצה בספרד, אך היא הסתיימה הרבה יותר מהר, שכן לא הייתה ברית המועצות, שהעניקה סיוע לקואליציית השמאל במדריד.
  אבל פרנקו הפך לבעל ברית של הפיהרר. והצאר החדש ולדימיר השלישי התנגש בבריטניה.
  המצב אכן מסובך. חידה עמוסה במלחמת העולם השנייה. וסבב חדש של עימות. איראן אינה מפולגת, וזו למעשה המדינה האסלאמית האחרונה שהיא עצמאית רשמית. גם לרוסיה וגם לבריטניה יש תוכניות לזה. דברים מאוד מבלבלים במזרח התיכון. השטחים של רוסיה, צרפת ובריטניה מעורבים וקשים לניהול.
  אנגליה נופלת כלכלית יותר ויותר מאחורי רוסיה וגרמניה החזקה יותר ויותר. אבל המושבות הגדולות ביותר הן עדיין בריטיות. אבל כוחו של כתר האריה נחלש, קנדה כמעט עצמאית. דרום אפריקה היא גם שלטון, כמו אוסטרליה. בהודו העמדה הבריטית נחלשת. כמובן, יש רצון לדחוף את האריה.
  היטלר מנסה לשחק בשתי חזיתות. או שהוא יגייס את תמיכתן של צרפת, בריטניה, איטליה ויפן. על מנת להערים כולם יחד על רוסיה הצארית ולחלק את רכושה העצום.
  או לחפש רכישות טריטוריאליות במערב, אבל בברית עם רוסיה.
  היטלר הוא אדם שפל וחסר עקרונות, ובכלל, לא אכפת לו עם מי הוא נכנס לקואליציה כל עוד זה מועיל לו.
  הצאר הצעיר ולדימיר החדש חולם גם הוא להיכנס להיסטוריה ככובש גדול ורוצה לקחת מושבות מבריטניה וצרפת. למהדרין, לא נותר מה לקחת מהגרמנים. אז קואליציה עם גרמניה היא די הגיונית.
  איטליה כבשה את אתיופיה וגם רוצה מעללים חדשים. מוסוליני הוא שאפתני ביותר. לא אכפת לו אם הוא הולך מזרחה או מערבה. אבל בצרפת אין רצון גדול בקרב העם להילחם. פציפיזם שולט שם, והממשלה נבחרת. אין דרך לרכוש בעל ברית כל כך חזק. ורוסיה הצארית, עם שיעור הילודה הגבוה באופן מסורתי ושיעור התמותה ההולך ופוחת, היא מתנגדת חזקה מאוד. אוכלוסיית רוסיה הצארית כבר גדלה בכשלושה אחוזים בשנה. תמותת התינוקות ירדה, אבל האופנה למשפחות גדולות עדיין לא חלפה, ואפילו משפחות עובדות פוריות. בהתחשב ברכישות טריטוריאליות, כולל בסין המאוכלסת בצפיפות, ובמונגוליה המאוכלסת בדלילות, ובאירופה ובטורקיה, אוכלוסיית רוסיה הצארית ב-1940 עלתה על 400 מיליון לעומת 1913, אז הייתה 180 מיליון. וזו מעצמה יבשתית... לבריטניה ולצרפת יש פחות מ-50 מיליון במטרופולינים שלהן, פלוס מושבות. אבל הכוחות הקולוניאליים חלשים במורל ויכולת לחימה מועטה. אז כוחות היבשה המערביים חלשים הרבה יותר.
  הפיהרר בוחר בברית עם רוסיה נגד המערב.
  ב-1939 חולקה צ'כוסלובקיה. גרמניה כללה גם את חבל הסודטים. הגרמנים חיזקו את הצבא ויצרו עמודי טנקים. גם רוסיה הצארית לא עמדה במקום, עם צבא בזמן שלום של חמישה מיליון וחמש מאות אוגדות כוח אדם.
  ברוסיה הצארית, טנקים כבדים וכלי טיס אסטרטגיים, כולל מטוסים עם שמונה מנועים, כבר מזמן בייצור. לצרפת יש רק כשלושים טנקים כבדים, והם מיושנים. לבריטניה אין כלי רכב כבדים. ובכן, גם גרמניה, אף לא אחד שכבד יותר מעשרים טון. לארה"ב יש קצת יותר מארבע מאות טנקים.
  היטלר החליט שלא כדאי להתעכב והיכה ב-15 במאי 1940. מזג האוויר פשוט נוח והכל מוכן. או פחות או יותר מוכן.
  רוסיה הצארית החלה בהתקפה על הודו ורכוש קולוניאלי אחר. הצבא הרוסי תקף עמדות מוגנות בצורה גרועה. יש מעט חיילים יחסית המורכבים מהבריטים האתניים והצרפתים עצמם, והיחידות הקולוניאליות לא באמת רוצות למות למען רעיון או אימפריה זרה להן. למעשה, מי הם האנגלים עבורם? מנצלים, משעבדים, שודדים או כופרים. לא סביר שהרוסים גרועים מהם בהרבה, כדי שהם ימותו למען האימפריה של האריה או התרנגול.
  אז כוחות הצאר מתקדמים, מתגברים על התנגדות איטית ומוקדית. אבל הגרמנים הצליחו להביס גם את החיילים הצרפתים, האנגלים, הבלגים וההולנדים תוך חודש וחצי.
  כך איבד צ'רצ'יל את תמיכתם של בעלי בריתו העיקריים. הציפייה שארצות הברית תיכנס למלחמה לא התממשה. רוזוולט כלל לא נבדל בנחישותה של סטנקה רזין. ואז כוחות כאלה ילכו נגד אמריקה.
  כוחות רוסים התקדמו ברחבי אפריקה ואסיה בצעדות; יותר בעיות הגיעו מהשטח ומרצועת התקשורת מאשר מחיילי האויב. גם המחסור בכבישים, במיוחד באפריקה, השפיע. אבל החייל הרוסי חסר היומרות מתגבר בגבורה ובסטואיות על כל הקשיים.
  הגרמנים יכולים להעביר כוחות לאפריקה רק בקושי. ההתקדמות על גיברלטר התעכבה עקב התנגדותו העיקשת של פרנקו. והיינו צריכים להעביר כוחות דרך הים. הרוסים פרצו דרך לאפריקה, דרך מצרים, והרבה יותר קל להם. גם איטליה תופסת כל מה שהיא יכולה לתפוס, ובעניין הזה יש למוסוליני אחיזה של בואה.
  הנחיתה על המטרופולין עצמו לא התרחשה ב-1940. בקרב האוויר, בעיקר בגלל הפסיביות של רוסיה, בריטניה שרדה. אבל יש לומר שהצאר החכם ולדימיר קירילוביץ' לא רצה שבריטניה תיכנע מבעוד מועד, אלא התכוון באופן רציונלי לתפוס את כל המושבות האסייתיות והאפריקניות שלה.
  לאן תלך בריטניה? הרי אין לו עתודות, בלי מושבות וחומרי גלם - נפילתו היא עניין של זמן.
  בחורף ובמרץ 1941 הגיעו סוף סוף כוחות רוסים לדרום אפריקה והביסו את הדומיניון האפריקאי האחרון. גם הניסיון הבריטי לשבת במדגסקר נכשל, ובמאי 1941 בוצעה נחיתה עם ניצחון לאחר מכן.
  יפן נלחמה בצד רוסיה במלחמה, והצליחה לתפוס משהו באוקיינוס השקט. קיץ 1941 היה התקופה של מתקפה אווירית גדולה נגד המטרופולין הבריטי.
  התעופה הרוסית והגרמנית תקפה את לונדון וערים אחרות של האימפריה האנגלית. וב-8 בנובמבר, יום השנה לפוטש במינכן, התקיימה סוף סוף הנחיתה.
  הלחימה נמשכה שישה עשר ימים והסתיימה בניצחון החיילים הרוסים והגרמנים.
  בכך למעשה הסתיים מלחמת העולם השנייה. התברר שהוא פחות עקוב מדם וארוך מאשר בסיפור האמיתי. וזה מאוד חיזק והרחיב את הרכוש הרוסי. במיוחד באפריקה ובאסיה.
  חלפה תקופה שלווה יחסית. רוסיה וגרמניה עיכלו את ההישגים הטריטוריאליים שלהן. הרייך השלישי כלל: בלגיה, הולנד, כמעט מחצית מצרפת, וכן מרוקו, חלק מאלג'יריה והנחלות המרכזיות. נכון, בשל עמדתו של פרנקו וחוסר החלטיות מסוים של היטלר, לגרמנים לא היה זמן להתקדם לנחלות המשווניות של צרפת, והם נפלו בידי החיילים הרוסים.
  עם זאת, גרמניה עדיין קיבלה חלקה טובה של אדמה אפריקאית, שחורגה מהשטח שלה. שטח אדמות הרייך השלישי, בהתחשב ברכישות אירופיות, יותר מפי שלושה. ואם נספור מהגבולות מאז 1937, תוך התחשבות באוסטריה, חבל הסודטים וצ'כיה כמדינת חסות, אז ארבע פעמים.
  אז לגרמנים בכללם היה מספיק לעכל, לשלוט ולהיטמע. יתרה מכך, רוסיה הרחיבה את רכושה הקולוניאלי, ובקושי יכלה לשלוט בכל זה.
  ואיטליה קיבלה הרבה: למשל, רוב סודן, סומליה, אוגנדה וכמה רכישות אחרות, במיוחד תוניסיה.
  לפיכך, החלוקה מחדש של העולם הושלמה לעת עתה. אבל כמו שאומרים, עם הזמן, השאיפות מתחילות להתבטא.
  ארצות הברית לא התחילה לעבוד ברצינות על הפרויקט האטומי. גם בגרמניה הפשיסטית וברוסיה הגישה התבררה כמגניבה. יפן עדיין לא מפותחת מספיק כדי למשוך אותה, ובריטניה וצרפת הפכו למדינות וסאליות של הרייך השלישי ורוסיה.
  אז הופעת הנשק הגרעיני התעכבה במשך זמן מה.
  אבל ההתקדמות, כמובן, היא בלתי נמנעת. פיזיקאים עובדים, התיאוריה מתפתחת, וכך גם ניסויי מעבדה. אבל פרויקט גרעיני צריך את רצון המדינה. לרוסיה הצארית כבר היו יותר מדי דאגות והוצאות הקשורות להרחבת שטחה. אבל להיטלר משום מה היה טינה לרעיונות כאלה של תוכנית גרעין והאמין שהפרויקט האטומי רק יבזבז הרבה כסף.
  בנוסף, צבא היבשה הרוסי והתעופה היו החזקים והרבים בעולם, וגם הצי הלך וגדל, בעיקר בשל הצמיחה הכלכלית.
  הגנרלים והמרשלים הצארים העדיפו לפתח בניית טנקים, לבנות מטוסים, נושאות מטוסים וספינות קרב. למה הם צריכים אגדות על פצצות גרעיניות? כלומר, גם הגרמנים וגם הרוסים היו אדישים לבעיה זו.
  בנוסף, היו מספיק חומרי גלם כדי לא לדאוג למשאבי אנרגיה, לפחות בעתיד הקרוב.
  אז, למרות כל הקור של הפנטגון והבית הלבן, היוזמה עברה בעל כורחו לארצות הברית. יתרה מכך, זה לא רק עניין של חשש שהרוסים או הגרמנים ילכו רחוק יותר ויפעילו לחץ על העולם החדש, אלא גם של הכלכלה.
  לאחר שאיבדה את ההזדמנות לקבל נפט מאסיה, אפריקה והמזרח התיכון, לארצות הברית עד כה היו בארות משלה בטקסס, פלורידה, והחלה בפיתוח באלסקה.
  אבל אוכלוסיית ארה"ב גדלה. ההגירה לא נרתעה ברוסיה, והאוכלוסייה המשיכה לגדול במהירות. שחורים וערבים הורשו במיוחד ברצון לעזוב לארצות הברית.
  גם הכלכלה האמריקאית גדלה, והיו יותר ויותר מכוניות.
  והחיפוש החל אחר דלק גרעיני ותגובה אטומית שיכולה לספק אנרגיה אדירה.
  עשר שנים חלפו מאז תום מלחמת העולם השנייה. לגרמניה של היטלר היה נשק חדש: מטוסי דיסק המסוגלים לא רק לטוס במהירות עצומה, אלא גם כמעט להישאר בלתי פגיעים מירי נשק קל.
  בנוסף, הצליחו הגרמנים לשגר לוויין מלאכותי מעל המסלול, והכי חשוב, ביוני 1951, את האדם הראשון לחלל.
  רוסיה הצארית איחרה מעט, והתקדמה במלואה רק באוגוסט השנה. באיטליה הפשיסטית חלו שינויים באותה שנה. בנדיטו מוסוליני, המתמודד על התואר יוליוס קיסר, מת. באופן כללי, הדיקטטור האיטלקי הצליח לשלוט. אם לוקחים בחשבון את הכיבושים באפריקה, כולל אתיופיה, השטח שבשליטת איטליה גדל כמעט פי שלוש וחצי בתקופת שלטונו. בנוסף, בנדיטו באירופה הצליח לחתוך חלק מצרפת יחד עם טולון.
  אבל הם לא נתנו לו ללכת לאלבניה ויוון - אלה הם שטחים בתחום ההשפעה של האימפריה הרוסית.
  בנדיטו, כמובן, אפשר היה לקרוא לו גדול וכובש, אם כי הצבא האיטלקי לא הבריק יותר מדי עם מעלליו. אבל בנו ויורשו ראו את עצמו לא יותר גרוע מאביו.
  והוא לקח את סתיו 1951 ופלש לאלבניה ויוון... לא פלא שאומרים שכל המלחמות הגדולות מתחילות כאילו פתאום.
  ולדימיר השלישי אפילו שמח על כך. רכושה של איטליה באפריקה גדול, אפילו גדול יותר משל גרמניה. אז למה לא לאסוף אותם אם יש סיבה מצוינת?
  כוחות רוסים החלו בלחימה ב-7 בנובמבר 1951, ותקפו את אתיופיה, לוב וסודאן. היחידות הרוסיות חזקות יותר, רבות יותר ומוכנות יותר ללחימה מאשר היחידות האיטלקיות.
  אז הם התחילו מהר להשמיד את צבא הפסטה... אבל אף אחד לא ציפה שללא כל אזהרה, אדולף היטלר ייצא לצדו של מוסוליני הבן.
  למרות שאם אתה מסתכל על זה, לא היה דבר יותר בלתי צפוי.
  גרמניה הפסידה את מלחמת העולם הראשונה לרוסיה ואיבדה הכי הרבה שטחים ברוסיה. ואם הגרמנים הצליחו להחזיר את מה שאיבדו במערב בריבית, אז במזרח, בכנות, הם נשארו בלי כלום.
  אז היטלר באמת סמך על הנשק החדש שלו, במיוחד דיסקוטקים וצלחות מעופפות. בנוסף, הפיהרר האמין שהפעם יהיה קל יותר להילחם עם רוסיה מאשר במלחמת העולם הראשונה, שכן גרמניה ואיטליה יובילו את הפלוגה ללא חזית שנייה.
  כמו כן נעשה החישוב שיפן, שנפגעה מהרוסים, תיכנס למלחמה גם במזרח הרחוק ותקשר שם את האויב. אולי פורטוגל וספרד יצטרפו לקואליציה, כמו בריטניה וצרפת? הם הרבה יותר קרובים לגרמניה מאשר לרוסיה. וכמה תקוות נתלו בארה"ב!
  יתרה מכך, אמריקה בנתה צי מרשים, נושאות מטוסים רבות וביצעה מודרניזציה של צי הטנקים שלה - למרות שהוא עדיין היה נחות בכמות ובאיכות מכלי הרכב הצבאיים של העולם הישן.
  המערכת החברתית ברוסיה הצארית נותרה אוטוקרטית ומונרכיה מוחלטת. לצאר ולקיסר של כל רוס היה הכוח המלא: מבצעת, מחוקקת ומשפטית. הפרלמנט נעדר. הייתה מועצת מדינה של אנשים שמונה על ידי הקיסר, אבל היו לה רק זכויות ייעוץ. המלך עצמו הוציא חוקים, כמו גם גזירות. הייתה לו גם הזכות להוציא להורג ולחנינה, אם כי, כמובן, היה גם משפט. משפטי המושבעים בוטלו לאחר רצח ניקולאי השני, כך שגם מערכת המשפט מונתה והוסרה על ידי הצאר או הפקידים שמונו על ידי הקיסר.
  למערכת זו היו גם יתרונות וגם חסרונות. מצד אחד, הקיסר יכול היה לפתור בעיה זו או אחרת במהירות ללא מחלוקות או הסכמות, אך מצד שני, ריכוז הכוח המופרז ביד אחת דיכא את היוזמה והעניק הזדמנויות גדולות יותר לבירוקרטיה. זה הוליד מועדפים ומועדפים שונים. ולדימיר לא הבחין בצביעות מוגזמת ובנאמנות זוגית. למרות שלנשים לא הייתה השפעה רבה על המדיניות שלו.
  בתחום בניית הטנקים היו לרוסיה הצארית כלי רכב חזקים וכבדים רבים. עם זאת, הניסיון של פעולות קרב באפריקה הראה כי ביצועי הנהיגה של טנק חשובים ביותר. כתוצאה מכך, הטנק הרוסי הראשי לא עבר מעבר לארבעים וחמישה טון. מאז יותר משקל יצר בעיות עם יכולת שטח, אפילו עם מסלולים רחבים.
  הצאר אהב טנקים כבדים, אך יועציו הניאו את הקיסר מלהכניסם לייצור המוני. אבל המכונה במשקל שישים טון הייתה זמינה באלפיים עותקים. והטנק הפופולרי ביותר, "ניקולאי" - 3, הופק בשישים ושלושה אלף.
  והמכונה שוקלת ארבעים וחמישה טון, ולאקדח יש קליבר של 122 מילימטרים. השריון הקדמי הוא מאתיים מילימטרים, האחורי והצדדים 120 מילימטרים, הפריסה קלאסית.
  היטלר התעניין ברצינות במכונות כבדות. ורציתי שתהיה לי עליונות על הניקולאי במיכל ייצור. המשקל של המכונית הגרמנית תפח ל-75 טון, וזה כבר היה הגבול, בשל העובדה שהמסה הגדולה הייתה קשה מאוד להובלה לאורך קווי הרכבת.
  הרכב הגרמני היה חמוש בנשק 128 מ"מ, היה בעל שריון חזיתי של 250 מ"מ, ושריון צד ואחורי של 180. גם המתווה קרוב לזה הקלאסי.
  מבחינה מספרית, הטנק הגרמני היה נחות פי שלושה מזה הסובייטי. שלא לדבר על הקשיים בשימוש במכונות כבדות מדי.
  עם זאת, הציוד הרוסי מפוזר על פני שטחים רחבים, ובגזרה האירופית של החזית יש שוויון משוער במספר כלי הרכב וחיל הרגלים. למרות שבאופן כללי הצבא הרוסי הרבה יותר מזה הגרמני. ולרוסיה יש אוכלוסייה עצומה: היא כוללת את הודו, סין, רוב אפריקה, המזרח התיכון, פרס, הודו-סין ועוד ועוד.
  כמובן, ההחלטה של היטלר לתקוף את רוסיה הצארית, אפילו בהתחשב בכך שיש לו את יפן ואיטליה בצד שלו, ואולי גם צרפת ובריטניה, היא הימור ענק. אבל הפיהרר הוא הרפתקן ענק.
  יש לציין כי מטוסי הדיסק שאיתם תלה הרייך השלישי תקוות כה גדולות אינם יעילים במיוחד בפועל. יצירת סילון למינרי חזק הובילה לצריכת דלק עצומה, וזמן הטיסה של צלחות מעופפות התברר כקצר יחסית. אז הם יכלו לפעול, אפילו תוך התחשבות במהירות העצומה במרחקים לא משמעותיים במיוחד. בנוסף, הזרימה הלמינרית הגנה על הדיסק מפני נשק קל, אך מנעה ירי מצלוחית מעופפת.
  אז הגרמנים יכלו רק להפיל טילים נשלטי רדיו מהדיסקטים שלהם, ולאחר מכן בזווית צרה, או על ידי כיבוי הזרימה הלמינרית, אך במקביל להיות פגיעים.
  אבל, בכל מקרה, היטלר החליט לתקוף את רוסיה וזרק את הקלפים שלו. בנוסף, הפשיסט חשש שאם איטליה תובס, הם יתקפו גם אותו. היה לו שפם ולא בטח באף אחד.
  בתחילה, הנאצים השיגו הצלחה בשל הפתעת המתקפה וארגון טוב יותר של חייליהם. אבל העיתוי של ההתקפה נבחר בצורה גרועה. שלג החל לרדת והטנקים החליקו. הפריץ יכול היה לכבוש חלק מפולין, כולל קרקוב, אבל נתקע ליד ורשה.
  המכונה הצבאית הרוסית הסתחררה... יפן, כפי שציפה הפיהרר, נכנסה למלחמה, אך לצי שלה לא הייתה עליונות על צי האוקיינוס השקט והקרבות היו שווים בערך. ויפן למעשה לא הסיחה את דעתה של כוחות הקרקע שלה מתיאטרון המבצעים המערבי. בנוסף, הסמוראים היו נחותים מהרוסים באוויר, הן במספר והן באיכות. וארץ השמש העולה הצליחה לכבוש רק כמה איים קטנים.
  פרנקו וסלזאר הזהירים לא מיהרו להיכנס למלחמה. רוסיה היא אויב חזק מאוד. עלינו לצפות ולחכות. בהיסטוריה האמיתית, פרנקו הגביל את עצמו במהלך מלחמת העולם השנייה לשליחת מחלקה כחולה של מתנדבים פשיסטים.
  כעת מאזן הכוחות נראה לא שוויוני במיוחד באפריקה.
  איטליה איבדה במהירות את רכושה ביבשת האפלה.
  באביב 1952 פתח הצבא הצארי במתקפה בפרוסיה המזרחית והצליח לפרוץ לעומק את הגנות האויב. הנאצים התקשו לנטוש את התקדמות הצבא הצארי בקניגסברג, אך הכוחות האימפריאליים החלו להתקדם לארץ הסודטים וקרקוב.
  התברר שהטנקים הרוסיים הזריזים יותר היו מסוגלים למדי להילחם באויב כבד, אך פחות זריז. גם הדיוויזיות הסיניות בפיקודו של גנרלים רוסים תפקדו היטב.
  הגרמנים נאלצו לעזוב את קרקוב... ואז, בגלל איום הכיתור, הם החלו לסגת מהויסלה לאודר.
  לא, זה לא היה מהלך המלחמה שציפה לו הפיהרר האחוז. אבל זו אשמתי. יתרה מכך, הצרפתים והבריטים, לאחר שהריחו את הכיבוש הפשיסטי, כלל לא התאמצו למות למען הפיהרר. אז ההתחדשות הופרעה, והמדינות הווסאליות רצו לשבת בחוץ באופן טריוויאלי.
  והדברים הגרועים יותר עברו על הגרמנים בחזית.
  עד החורף איבדו הגרמנים את כל רכושם באפריקה. ובמהלך החורף, עד האביב, נסוגו לחלוטין לאודר. כוחות רוסים שחררו את פראג ואת חבל הסודטים והתקרבו לווינה. בנוסף, הם הביסו את איטליה וכבשו את רומא, נאפולי וסיציליה. אז אביב 1953 לא הבטיח שום דבר טוב לנאצים. עם זאת, ב-8 באפריל 1953, היטלר מת לפתע. ההנהגה הגרמנית החדשה מבקשת נואשות לשלום.
  ולדימיר קירילוביץ' רומנוב הסכים בנדיבות. אבל הגרמנים שילמו על כך ביוקר. הגבול החדש עבר כעת לאורך האודר: בלגיה, הולנד ודנמרק קיבלו ריבונות, אך במסגרת מדינת וסאל של האימפריה הרוסית. צרפת החזירה לעצמה את רכושה האבוד, אך הפכה להיות תלויה עוד יותר ברוסיה.
  איטליה וגרמניה איבדו את כל המושבות שלהן, שהפכו כעת לנחלת הכתר המלכותי. גם איטליה עצמה קיבלה מעמד של וסאל רוסי, וסיציליה וסרדיניה הפכו ישירות לחלק מהאימפריה של ולדימיר השלישי.
  גם גרמניה איבדה חלק ניכר מעצמאותה ושילמה פיצויים גדולים.
  יפן גם איבדה את כל רכושה מלבד הטריטוריה שלה ונאלצה להפוך למדינה וסאלית. וגם הצאר ולדימיר קירילוביץ' רומנוב קיבל את התואר קיסר יפן.
  כמובן שגם אותו חלק של אוסטרליה שהיה שייך לארץ השמש העולה הגיע גם לשליטה רוסית.
  באוגוסט 1953, ארצות הברית ערכה סוף סוף ניסוי בפצצת אטום. שמונה שנים מאוחר יותר, השד הגרעיני יצא מהבקבוק. בכל מקרה, אי אפשר לעצור את ההתקדמות. והופעתה של פצצת האטום היא בלתי נמנעת. בתרחיש הקיצוני ביותר, נשק גרעיני יכול להופיע לכל היותר עשרים שנה מאוחר יותר מאשר במציאות.
  באיחור מסוים החלה ממשלת הצאר לפתח את תגובתה.
  עד כה, ארצות הברית לא יכלה להחליט לצאת למלחמה עם אימפריה כה חזקה. יתר על כן, לא כל כך קל להגיע למרכזי התעשייה והכלכלה העיקריים של רוסיה מחו"ל.
  וייצור מטענים גרעיניים דרש זמן וכסף כאחד! לארצות הברית היו הכספים, אבל הזמן אוזל. רוסיה הצארית, על המשאבים והפוטנציאל האינטלקטואלי החזק שלה, השלימה מהר מאוד את הפער בתחום זה. ובשנת 1956 הופיעה גם פצצת אטום בוולדימיר השלישי.
  נחותה משמעותית מרוסיה באוכלוסיה ובמשאבים, ארה"ב הקפיטליסטית והדמוקרטית איבדה בהדרגה את קלפי המנצח שלה.
  הדבר היחיד שהם יכלו לעשות זה להשתמש בנשק גרעיני כאמצעי הרתעה ולנסות לערער את רוסיה הצארית מבפנים. אבל עד כה הם לא הצליחו.
  לוולדימיר קירילוביץ' לא נותרו צאצאים זכרים מאשתו הראשונה , והוא נישא בשנית. והוא העתיק יורש, קרא לו ג'ורג'.
  רוסיה הצארית ביצעה הרחבת חלל. בשנת 1959, טיסתו של אדם לירח התרחשה כשנה מוקדם יותר מהאמריקאים. ואז ב-1971 למאדים. העולם החלופי הפך בטוח יותר מהמציאות.
  בשנת 1975 נחת האדם על נוגה. בשנת 1980 על מרקורי. בשנת 1981 על אחד הלוויינים של צדק. ובשנת 1992, רק בשנת מותו של ולדימיר קירילוביץ' רומנוב, הקוסמונאוט הרוסי דרכה בגאווה על פלוטו.
  ג'ורג' הראשון ירש את הכתר בגיל שמונה עשרה. ובאופן כללי, אנו יכולים לומר שלדימיר השלישי, הגדול, בילה בהצלחה רבה את שלטונו בן 54 השנים. ואז המשיכה שושלת רומנוב.
  
  
  
  ניקולס השני המהולל ביותר מבין המשימות!
  נניח שהצאר אלכסנדר השלישי, להיפך, מת מוקדם יותר: ב-1987 מניסיון התנקשות שארגן אחיו הגדול של לנין: אלכסנדר.
  זה היה נראה אפילו יותר גרוע. אבל לא באמת. ניקולאי השני הפך לצאר מוקדם יותר, והתחתן מוקדם יותר: כדי להעלות את בנו על כס המלוכה אם משהו יקרה. אבל אשתו שונה, והיורש בריא, ורספוטין בהחלט לא שם. וכך בהתחלה, באופן כללי, כמו בהיסטוריה האמיתית: TRANSIB נבנית, הכלכלה פורחת - התרחבות לסין. נכון, ספינות נבנות בים הבלטי שנה קודם לכן. ועוד קצת התרוממות רוח, עקב עלייתו המוקדמת יותר של גאון הפיננסים Witte.
  המלחמה עם יפן לא התחילה טוב במיוחד, אבל הווריאגים הצליחו להימלט, ואדמירל מקרוב לא מת. הסיפור קצת השתנה, והכל הולך קצת אחרת. אבל בהיסטוריה האמיתית, למעשה, לוואריאג נותר רק מעט זמן לברוח, ומותו של האדמירל מקרוב היה בדרך כלל מקרי ולא סביר.
  הצי הרוסי, בראשות אדמירל מקרוב, פעל במיומנות רבה והטביע ספינות יפניות. ואז, כששתי אוניות קרב יפניות פוצצו על המיר, מקרוב תקף את הסמוראים והטביע עוד תריסר וחצי ספינות.
  כלומר הכל עבר כשורה. ויפן איבדה את העליונות בים.
  אבל ביבשה התברר שהסמוראי חלש יותר. קורופטקין הדף את כל הניסיונות היפניים להתקדם וגרם להם נזק רב. עם זאת, הוא לא פעל בנחישות מדי. אבל עד מהרה הגיעו ספינות רוסיות מהים הבלטי, ומקארוב השתלט לבסוף על כל המים.
  הרוסים אפילו החלו להנחית חיילים בטייוואן, ולאחר מכן על רכס הקוריל.
  עד שתיאודור רוזוולט התערב והציע תיווך. רוסיה קיבלה את מנצ'וריה, קוריאה, מונגוליה, רשת קוריל וטייוואן.
  גם ז'לטרוסיה הופיעה. כך נוצרה אימפריה חדשה.
  עם זאת, המלך עדיין לא נעשה חצוף מדי. בשנת 1914 פרצה מלחמת העולם השנייה. רוסיה ערוכה טוב יותר למלחמה הזו: הכלכלה חזקה יותר, השטח והאוכלוסייה גדולים יותר, ואין מחשבה בדרך. יתרה מכך, לא היה מיתון שנגרם על ידי מהומות ומהפיכה כביכול.
  מלחמת העולם הראשונה התנהלה בדרגות שונות של הצלחה. היו טעויות והצלחות של גנרלים רוסים. אבל ב-1915 הצליחו הגרמנים להשיג פחות הצלחה, שכן הצבא הצארי היה גדול יותר וסופק טוב יותר. אבל בכל זאת, רוסיה איבדה חצי מפולין וגליציה. אבל הגרמנים לא הצליחו להיכנס לבלארוס ולמדינות הבלטיות - קו החזית עבר לאורך הוויסלה.
  ובשנה השש עשרה כבר השיג הצבא הצארי הצלחה גדולה נגד אוסטריה וטורקיה. העות'מאנים הובסו כמעט לחלוטין. בדיוק כמו שהאוסטרים כבשו את פשמיסל וקרקוב. גרמניה נבהלה. באביב 17' הרוסים כבשו את איסטנבול. גם רוסיה הצארית השיגה הצלחות משמעותיות במהלך מתקפת הקיץ נגד אוסטריה וגרמניה. ובסתיו, כשחיילות הצאר כבר הגיעו לאודר, נכנעה גרמניה. לאחר מכן החלה חלוקת אוסטריה-הונגריה וטורקיה. רוסיה קיבלה את אסיה הקטנה, צפון עיראק ואיסטנבול. גליציה, בוקובינה, ממלכות צ'כוסלובקיה והונגריה וקרקוב. פלוס דנציג, חלק מפרוסיה המזרחית, אזור קליפדה . רוסיה, אם כן, התחזקה פי כמה. וגם גרמניה שילמה פיצויים אדירים.
  הצאר ניקולאי השני לא מיהר לקחת הכל וכולם. אבל הרוסים, הבריטים והצרפתים חילקו את חצי האי הסעודי. אז חילקו הבריטים והרוסים גם את איראן וגם את אפגניסטן. השלים את החלוקה מחדש של העולם.
  עד 1929 כל העולם היה במגמת עלייה, עד פרוץ השפל הגדול. בשנת 1931 פתחה יפן במלחמה נגד רוסיה. והוא הובס במהירות, ויחד עם כל רכוש האוקיינוס השקט, נכבש. ואז הגיעו משאל העם וההכללה ברוסיה.
  תוך ניצול היחלשותן של בריטניה, צרפת וארצות הברית, שאחזו על ידי השפל הגדול, הוביל הצאר ניקולאי השני מלחמה לכיבוש סין. וזה הפך לכיבוש הגדול שלו.
  על מנת לזרז מעט את הרוסיפיקציה, ניקולאי השני קיבל החלטה חסרת יומרות - הוא הכניס רשמית פוליגמיה ברוסיה - ששינה את התיאולוגיה והדוגמות של הכנסייה האורתודוקסית. כך אומצה הרפורמה.
  והמלך לקח לעצמו אישה שניה. עודדו את הרוסים להתחתן עם זרים וללדת ילדים רבים. גם סין הענקית הייתה צריכה להיות רוסית. מהי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? תתחתן עם נשים סיניות!
  בגרמניה לא עלה היטלר לשלטון. בסיפור הזה היה חסר לו קצת. קיצוני מדי. המעצבן העיקרי היה מוסוליני הפשיסטי, שכבש את אתיופיה. והחלום להפוך לקיסר וטרויאני החדש התגלגל לאחד.
  במאי 1937 פרצה מלחמה בין רוסיה לאיטליה. כפי שהתברר, מוסוליני התברר כמתאבד. כוחות רוסים כבשו את כל איטליה תוך חודשיים, ובשלושה נוספים את כל מושבות המדינה. רוסיה הצארית כללה לבסוף גם את רומניה ויוגוסלביה, וקצת מאוחר יותר את בולגריה. לאחר שהשלים את סיפוח השטחים. בסתיו 1939 נפטר ניקולאי השני. ויורשו, אלכסיי השני הבריא לחלוטין, הפך לצאר החדש.
  במקרה זה, ניקולאי השני שלט במשך חמישים ושתיים שנה - עלה על התוצאה של איוון האיום. ושלטונו התברר כמוצלח ביותר בהיסטוריה של רוסיה, וכיבושיו היו פשוט שוברי שיא. אף מלך מעולם לא כבש כל כך הרבה. רוסיה סוף סוף התיישבה בסין, והתחזקה לכל הכיוונים.
  אולם, אז, תחת אלכסיי השני, החלה תקופה ארוכה של שלום. צרפת, בריטניה וארה"ב לא רצו מלחמה. אבל גרמניה פורקה מנשקה ולא היה לה כוח. אז נוצר מצב שהפך רגוע.
  אימפריות קולוניאליות המשיכו להתקיים. רוסיה נותרה המדינה הגדולה ביותר, אך בריטניה הייתה רשמית המעצמה השנייה והייתה נחותה מעט בשטחה מהאימפריה הצארית. עם זאת, אוסטרליה, דרום אפריקה וקנדה היו שליטה כמעט עצמאית. ובהודו... בשנת 1968 פרצה מרד גדול בהודו ולאחר שנתיים של מלחמה גורשו הבריטים. אבל הצבא הצארי נכנס לשטח הודי ודיכא את ההפגנות. לאחר מכן בריטניה איבדה את המושבה הזו ורוסיה רכשה אותה. עד מהרה כבשה רוסיה גם את דרום איראן.
  לאחר אלכסיי השני בשנת 1969, ירש ניקולס השלישי את כס המלכות. האימפריה הצארית הייתה במגמת עלייה. אז צרפת איבדה את השליטה על הודו-סין ותאילנד ב-1979. וגם הכוחות המלכותיים הגיעו לשם.
  ובשנות השמונים והתשעים עברה אפריקה לשליטת רוסיה הצארית. לאחר 2001 עלה לכס המלכות הרוסי פיטר, בנו הרביעי של אלכסיי השני.
  רוסיה הצארית ספגה בשלב זה כמעט את כל אפריקה, אסיה וקלטה מושבות של מדינות אחרות, כולל אינדונזיה. אבל כמובן שזה לא הלך נגד אוסטרליה.
  הגיעה תקופה של שלום. לארה"ב, בריטניה וצרפת היו נשק גרעיני, לגרמניה הייתה כוח כלכלי. לרוסיה יש כוח כלכלי, נשק גרעיני, הצבא והאוכלוסייה הגדולים בעולם. ועדיין מונרכיה אוטוקרטית מוחלטת ללא פרלמנט. האמריקאים, בהיותם מעצמה שנייה, או אפילו מעצמת-על, העלו זאת לתביעה כלפי רוסיה.
  אולם חוסר הדמוקרטיה כלל לא הפריע להתפתחות הקידמה. בפרט, עוד בשנת 1943, ברוסיה הצארית, האדם הראשון טס לחלל. ובשנת 1961 לירח. הטיסה למאדים התרחשה ב-1974. ועד שנת 2000, כמעט כל כוכבי הלכת של מערכת השמש ביקרו. הוכנה משלחת גדולה לכוכבים. היא הושקה ב-2018, והתאוששה לאלפא קנטאורי.
  אז הצאריזם לא מנע כלל מהמדע לנוע. פיטר הרביעי של שושלת רומנוב אף הכריז שעדיף אבסולוטיזם נאור.
  במיוחד על רקע השערוריות שזעזעו ללא הרף את ממשל דונלד טראמפ.
  ניקולאי השני עדיין נחשב למלך הגדול ביותר בכל הזמנים והעמים. רוסיה הצארית על סוס וההגמון העולמי. הפרברים והמושבות הופכים בהדרגה לרוססיפי. האימפריה צוברת תאוצה. וכל העולם הפך למקום טוב יותר.
  ולמה? תודה לאלכסנדר אוליאנוב, אחיו של לנין, שהוצא להורג בעוון רצח. לנין עצמו נשאר בחוץ לארץ. הוא הכיר את ויילס והתעניין גם בכתיבת מדע בדיוני, ממנה התעשר מאוד ועשה שם. וכך הוא התפרסם, התפרסם ומפורסם, ותורגם לשפות רבות. סטלין מת בכלא עקב שחפת, ובאופן כללי, נותר מוכר רק למומחים. טרוצקי השתלב עד מהרה בפעילויות מהפכניות ועשה קריירה טובה כפקיד, והגיע לדרגת יועץ וסגן שר בפועל. ווזנסנסקי הפך לשר תחת הצאר והשיג הרבה. חרושצ'וב נשאר חנווני קטן ולא זכה לתהילה. ברז'נייב עלה לדרגת קולונל. אנדרופוב שירת במשטרה וגם הפך לקולונל. גורבצ'וב הפך לאיש עסקים גדול ואיש ראווה. ילצין נשאר בעל חנות. פוטין עלה לדרגת קולונל במשטרה החשאית ופרש בכבוד. מדבדב הוא פקיד קטן. ז'ירינובסקי, מייסד עיתונים, ואיש ראווה. זיוגנוב ניסה לעבוד במחתרת נגד הצאר. הוא קיבל עונש מאסר, ואז הפך למודיע של המשטרה החשאית. הוא פרש בדרגת קפטן. ז'וקוב עלה רק לדרגת רב סרן. וסילבסקי הפך לסגן-גנרל, שפושניקוב הפך לסגן-אלוף. האדמירל הגדול של קולצ'אק ובעל פקודות רבות. מקרוב הפך גם לאדמירל גדול, לאחר שלחם במלחמת העולם הראשונה. אולם לא במלחמת העולם הראשונה, אלא במלחמת העולם היחידה, כיון שלא הייתה מלחמת עולם שניה. הוא התפרסם... ברוסילוב הפך לשדה מרשל ומחזיק במסדר אנדרו הקדוש הראשון. דניקין, ורנגל, קורנילוב וקורופטקין הפכו לשדה מרשלים.
  והחיים היו טובים תחת המלכים. והמחירים לא עלו יותר ממאה שנים. ולרובל היה גב זהב יציב של 0.77 גרם. ועמים רבים חיו טוב תחת המלך.
  לכולם היו זכויות שוות ורבים קראו לעצמם רוסים, אפילו אפריקאים. הכל הלך טוב לכולם תחת הצאר. רק עבור יהודים בני דת לא אורתודוקסית נותרה דרישת התושבות. אבל אלה הלכו ופחתו.
  תחת הצאר, לעומת זאת, היו כמה בעיות. אחד מהם, שיעורי ילודה גבוהים ומקרי מוות נמוכים הובילו לאיפוס יתר. אבל זה היה אמור להיפתר באמצעות הרחבת החלל. בנוסף, התפתחות המדע והחקלאות אפשרה לפתור את בעיית הרעב. היה מספיק אוכל לכולם. אבל גידול האוכלוסייה באימפריה הוא יותר משלושה אחוזים בשנה. וזה איים בצרות בעתיד.
  ממשלת הצאר מצאה מוצא בהרחבת החלל. וזה נראה הגיוני. ונבנו ספינות חללים חדשות ובוצע מחקר על מהירויות על-לומינליות.
  
  
  
  חמישים שנה של אלכסנדר השלושה - הגדול!
  ניסיון ההתנקשות באלכסנדר השני ב-1866 הצליח. כתוצאה מכך, משחרר המלך מת. ואלכסנדר השלישי עלה לכס המלכות. היתרון היה שלא הספיקו למכור את אלסקה, והקיסר הרוסי החדש לא נטה לוותר על אף אדמות. גם אם הם מרוחקים ועדיין אינם בעלי ערך רב.
  יתר על כן, סלילת הדרך לסיביר לולדיווסטוק החלה עוד קודם לכן. וזה היה צריך להגיע לצ'וקוטקה!
  הצאר אלכסנדר השלישי היה חזק, החלטי, בעל רצון חזק, בריא וחזק מאוד פיזית. הוא שלט ביד איתנה, ותחתיו נכנסה רוסיה לתקופה של שגשוג והישגים גדולים ביותר!
  אז טוב שהקיסר הגדול התחיל לשלוט חמש עשרה שנים מוקדם יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית!
  מלכתחילה, הוא דיכא בחומרה את כל ההפגנות של המהפכנים ונרודניה ווליה. אחר כך החל לבצע רפורמה בצבא ובצי. עם לעשות סדר בדברים.
  המלך השיג הרבה. נבנו כבישים, גשרים, מפעלים, והמדינה פיתחה במהירות את הקפיטליזם. תוך שמירה על אוטוקרטיה. ממשלת הצאר ניהלה מלחמות קטנות, נעה ברחבי מרכז אסיה והרחיבה את השפעתה שם.
  מלחמה גדולה פרצה עם טורקיה ב-1977. זה הלך אפילו טוב יותר, מהר יותר, יותר מנצח עם פחות הפסדים מאשר בהיסטוריה האמיתית. הגאונות של סקובלב זרחה בו באור מלא!
  חיילים רוסים הביסו את הטורקים עם פחות נזק. והם הצליחו לכבוש את איסטנבול מיד. מאז הגיעו לשם לפני הטייסת האנגלית. מלחמה זו הייתה כה מוצלחת עד שהמלך-כומר נקרא אלכסנדר המנצח! וסקובלב הפך לשדה מרשל הצעיר ביותר בהיסטוריה הרוסית.
  טורקיה הייתה מחולקת. הבריטים כבשו את מצרים וסודאן. רוסיה לקחה את עיראק, פלסטין, סוריה וחלק מסעודיה, אסיה הקטנה, כל ארמניה והבלקן!
  כך, די מהר ובקלות יחסית, כבש אלכסנדר השלישי שטח גדול. והוא המשיך בהרחבתו לדרום. עוברים דרך איראן, טורקמניסטן, והלאה לאפגניסטן!
  גם צבא הצאר שם את עיניו להודו! הבריטים היו מוכנים להילחם. נוצרה ברית של רוסיה, גרמניה, אוסטריה-הונגריה נגד צרפת ובריטניה.
  גרמניה יצאה למתקפה נגד רפובליקת התרנגול ב-1992. בריטניה הכריזה מלחמה על גרמניה ורוסיה. אוסטריה-הונגריה זכתה בבוסניה והרצגובינה, ותקפה את איטליה.
  רוסיה החלה במערכה נגד הודו, ורכוש צרפת והודו. כך בעצם התחילה מלחמת העולם הראשונה. אבל רוסיה והגרמנים כבר ביחד!
  גם רוסיה תקפה את מצרים.
  הכוחות הצארים, בתמיכת האוכלוסייה המקומית, כובשים את הודו ואיראן. הם נכנסים עוד לאינדוצ'ינה. והפרוסים שוב מביסים את הצרפתים ומקיפים את פריז.
  יתרה מכך, הרפובליקנים מסרבים לוותר. ופריז מותקפת, נהרסה מאוד. הגרמנים גם כובשים גם את בלגיה וגם את הולנד.
  בריטניה נמצאת במלחמה כבר זמן מה. כוחות רוסים כובשים את מצרים וסודאן. יש מלחמה בים. הצבא הרוסי נע ברחבי אפריקה. כל הדרך לדרום אפריקה. ואוסף לעצמו מושבות. גם הגרמנים תופסים כמה דברים.
  אבל אוסטריה-הונגריה שקועה במלחמה עם איטליה. אמנם בשנת 1894 באו הגרמנים לעזרת האוסטרים. והם משלימים את כיבוש איטליה.
  לאחר מכן מדינת התפוזים מתחלקת בינם לבין עצמם.
  המלחמה עוברת לים. וכאן מתגלה גאונותו של מפקד הצי אדמירל מקרוב. מה שמשיג מספר ניצחונות מבריקים. מכריחים את פילגש הימים להיכנע.
  רוסיה השתלטה על הודו, הודו, רוב אפריקה וגם אוסטרליה, והדיחה משם את הבריטים. כוחות רוסים עזבו את בריטניה וקנדה. גם הקמת מושבה שם. כך איבדה בריטניה כמעט את כל המושבות שלה, ורוסיה רכשה אותן. לכידת קנדה הקלה על ידי רוסיה ששמרה על השליטה באלסקה. והנוכחות של צי חזק מאוד. והגאונות של האדמירל מקרוב ורוז'דסטבנסקי.
  ובכן, זה לא הכל. רוסיה נעה לכיוון סין. גם מאוד מוצלח. ובשנת 1904 החלה המלחמה עם יפן.
  אבל בניגוד להיסטוריה האמיתית, המלחמה הזו התבררה כלא קשה, אלא מהירה למדי. יתר על כן, הצי של יפן היה חלש למדי, בעוד שהצי של רוסיה, להיפך, היה חזק מאוד. לאחר שהביסו את היפנים, כוחות רוסים כבשו את טוקיו. ואז נערך משאל עם, והרוב המכריע של היפנים הצביע להצטרף לרוסיה.
  הצאר אלכסנדר השלישי זכה בניצחון חדש. ואז הגיע הסיפוח מרצון של סין. אז אזור אחר אזור, מחוז אחר מחוז. האימפריה המלכותית הגיעה לממדים אדירים. מארה"ב, כל קנדה ואלסקה, כל אסיה, אוסטריה, אזור האוקיינוס השקט. לדרום אפריקה ולרשות הגרמנית במערב אפריקה.
  בנוסף גם אוסטריה-הונגריה. כוח כל כך עצום.
  אבל, כמובן, הגרמנים והאוסטרים רצו יותר. צרפת עדיין כבושה על ידי גרמניה. גם בריטניה, שנפגעה מרוסיה, רוצה מלחמה.
  הקייזר הצליח להרכיב קואליציה: ספרד, פורטוגל, גרמניה, אוסטריה-הונגריה ושוודיה מול רוסיה הענקית. הגרמנים גם הצליחו לכבוש את דנמרק ונורבגיה במהלך המלחמה עם בריטניה. נוצרה קואליציה חזקה.
  והמלחמה החלה ב-1 באוגוסט 1917. בדיוק ברגע שבו מת אלכסנדר השלישי וניקולאי השני עלה לכס המלכות. נעשה החישוב שללא מונרך כה גדול כמו אלכסנדר השלישי, שהחלים חמישים ואחת שנה, רוסיה בהחלט תפסיד.
  אבל לניקולאי השני היה כוח מתמשך וחזק. בלי רספוטין והיורש החולה. אז הוא יוכל להילחם עם הקואליציה.
  והמלחמה התחילה... הגרמנים רמסו כמו סופת טייפון. חיילים רוסים פגשו אותם בהתקפות נגד חזקות. קטטה גדולה וקשה פרצה.
  ניקולאי השני, באופן כללי, בהסתמך על שרשרת מבצרים, התיש ביסודיות את היחידות הגרמניות והאוסטריות. ואז הוא פתח במתקפת נגד. ובאפריקה, חיילים רוסים, תוך שימוש בטנקים השטחיים הקלים הראשונים בעולם, הביסו לחלוטין את האוסטרים והגרמנים. והם פינו את היבשת האפלה.
  גם שוודיה וגם נורבגיה נכבשו די מהר.
  המלחמה נמשכה שנה וחצי והסתיימה בכך שהצבא הרוסי, שהיה רב יותר ובעל טנקים חזקים יותר, כבש את כל אירופה. ואז בריטניה נפלה. רוסיה ביססה סוף סוף את הדומיננטיות על חצי הכדור המזרחי.
  וגם הצאר ניקולאי השני הפך לכובש גדול. שלום שרר עד 1929, אז פרץ השפל הגדול. המשבר הכלכלי הכללי הוביל לכך שב-1931, רק ב-1 במאי, החלה מלחמה בין רוסיה למעצמת העל הגדולה האחרונה, ארה"ב!
  צבאו של הצאר של ניקולאי השני נכנס לגבולות אמריקה. הכוחות לא היו שווים. לאמריקני כמעט לא היו טנקים והוא היה מאומן גרוע. ורוסיה עלתה על ארצות הברית פי כמה. גם מפקדי האימפריה הצארית היו טובים יותר. אז המלחמה התנהלה בכיוון אחד מההתחלה. רוסיה ניצחה והתקדמה. וב-30 בספטמבר, לאחר כיבוש ניו יורק וושינגטון, נכנעה ארצות הברית. כך, הפך דף נוסף בהיסטוריה. בשנת 1934, ניקולאי השני פתח בפלישה למקסיקו ולאחר מכן כלפי מעלה לאמריקה הלטינית, וכבש את המדינות הלטיניות. עד שנפלה הרפובליקה העצמאית האחרונה של צ'ילה בדצמבר 1936.
  כך, ניקולאי השני השלים סוף סוף את הסיפור. רוסיה הצארית איחדה את כל המדינות והעמים של כדור הארץ.
  ב-7 בנובמבר 1937, הקיסר של כל כדור הארץ ניקולס הגדול התרסק במטוס. וגם שלטונו הסתיים. אלסי השני הפך למלך. יורש בריא וצעיר - כשלושים ושלוש. תחתיו החלה הרחבת החלל. גבולות חדשים וטיסות חדשות. המלוכה הייתה בלתי ניתנת לערעור. האנושות מאוחדת וכובשת את החלל.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  המפקד של פורט ארתור מת, למעשה, בהיסטוריה האמיתית, הוא נפצע בראשו, אבל שבר של כמה מילימטרים עבר קרוב יותר למוח. בקיצור, הבוגד שמסר את המצודה מת ואת מקומו תפס גיבור ההגנה של פורט ארתור, קונדרטנקו.
  כדי לחזק את הגנת המבצר, המפקד החדש הוריד את כל המלחים והתותחים הימיים לחוף, ופירק את הטייסת מנשקה, אך חיזק את פורט ארתור.
  כתוצאה מכך, המצודה הייתה מוגנת ביסודיות, בתוספת הפעולות המיומנות של המפקד Kondratenko. ההגנה החזיקה מעמד בהצלחה. קונדרטנקו חיזק את ההגנה על מבצר ויסוקאיה בזמן והיפנים לא הצליחו לכבוש אותה.
  עד סוף דצמבר הסמוראים היו מותשים מהתקיפות. בינואר הייתה רגיעה שנגרמה על ידי הניסיון של קורופטקין לבטל את החסימה, אבל זה לא היה מוצלח במיוחד.
  בפברואר הייתה תקיפה נוספת, ושוב היא נהדפה עם אבידות כבדות ליפנים.
  במהלך ההגנה, הילד אולג ריבצ'נקו התנהג בגבורה. בזמן המצור, ילד הבקתה הזה היה רק בן עשר. הילד נלחם יחד עם מבוגרים ויצא למשימות סיור.
  הוא הראה את עצמו מאוד אמיץ וקרבי. וההגנה החזיקה. עכשיו מרץ כבר הגיע... היפנים נסוגו שוב. יום ראשון הדמים לא קרה ברוסיה, כי הצאר ניקולס, מאז פורט ארתור היה במצב רוח טוב, יצא אל האנשים. הצבא הרוסי התחדש והפך גדול יותר ויותר. בסוף מרץ ניסו היפנים להתקדם, אך לכוחותיו של קורופטקין הייתה עליונות מספרית גדולה מדי והדפו את כל ההתקפות.
  וטוב יותר מכך, יחידותיו של ג'נרל לגס נכבלו על ידי המצור על פורט ארתור. לאחר שספגו אבדות כבדות נסוגו היפנים. אבל שוב קורופטקין היסס.
  בסוף אפריל הגיעה תקיפה חדשה, שעם זאת נהדפה גם היא.
  ואולג ריבצ'נקו, הילד האמיץ הזה אפילו לכד קולונל יפני, תוך שימוש במלכודת, כמובן.
  בתחילת מאי התרחשו רק התכתשויות קלות, וב-25 הטייסת של רוז'דסטבנסקי נכנסה סוף סוף לפורט ארתור. האדמירל המפורסם הביא חמישים ואחת ספינות, שחצה שלושה אוקיינוסים בבת אחת!
  לאחר מכן קיבלה ההגנה תגבורת. ובתחילת יוני הגיעה ההתקפה האחרונה על פורט ארתור. התקיפה נואשת ועזה. שוב היא נהדפה בהפסדים אדירים ליפנים. הצאר סילק לבסוף את קורופטקין ומינה את לינביץ' . באמצע יולי 1905, היפנים הובסו סופית. וההגנה ההרואית של פורט ארתור, שנמשכה יותר משנה, הסתיימה.
  קונדרטנקו הוענק למסדר אנדרו הקדוש הראשון. וקיבל דרגת שדה מרשל. ואז הטייסת של רוז'דסטבנסקי, יחד עם פורט ארתור, ניצחה את היפנים בים. יתר על כן, אדמירל טוגו עצמו מת בקרב.
  יפן נאלצה לעשות שלום עם רוסיה, בתיווך ארצות הברית.
  נאלצנו לוותר על איי קוריל וטייוואן. רוסיה השיגה מדינת חסות על קוריאה, מנצ'וריה ושליטה על פורט ארתור. בנוסף, שילמה יפן שיפוי ענק של מיליארד ין זהב לרוסיה הצארית.
  הניצחון חיזק את מעמדו של הצאר ניקולאי השני. רוסיה הרחיבה את שטחיה, וז'לטרוסיה החלה להיווצר עקב סיפוח מרצון של אזורים סיניים. שום דומא ממלכתית - רוסיה נותרה מונרכיה מוחלטת, ללא פרלמנט.
  כמובן, בשל הניצחון והיציבות הפוליטית, הצמיחה הכלכלית נמשכה מוקדם יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית והייתה חזקה יותר.
  מלחמת העולם הראשונה החלה כמו בהיסטוריה האמיתית. אבל זה היה מוצלח יותר עבור רוסיה. איזה צבא היה גדול וטוב יותר, כולל הודות לרפורמות של פילדמרשל קונדרטנקו, והכלכלה הייתה חזקה יותר, וסמכותו של הצאר הייתה גבוהה יותר.
  המלחמה נמשכה קצת יותר משנה והסתיימה עם קריסת אוסטריה-הונגריה, וכניעת האימפריה העות'מאנית וגרמניה. ובולגריה, כשראתה את הריח שלה, לקחה את הצד של סרביה ורוסיה, כמו, אגב, איטליה ויפן.
  פילדמרשל קונדרטנקו קיבל את הדרגה הגבוהה ביותר - גנרליסימו. והוא הפך למחזיק כמעט בכל המסדרים, כמו סובורוב. ברוסילוב הפך לשדה מרשל. אדמירל קולצ'ק, קורנילוב ודניקין עשו קריירה. רוסיה הצארית סופחה לעצמה: גליציה, בוקובינה , מחוז קרקוב , אזור פוזנן , קליפדה. גם צ'כוסלובקיה הפכה לחלק מהאימפריה הרוסית. ואסיה הקטנה עם קונסטנטינופול. וצפון עיראק.
  הכל, באופן כללי, התברר כמו שצריך. היפנים חילקו את המושבות הגרמניות עם רוסיה באוקיינוס השקט.
  אז סעודיה הייתה מחולקת בין רוסיה, צרפת ובריטניה. ואז, לאחר מלחמה קצרה, רוסיה ובריטניה חילקו את איראן.
  ואז אפגניסטן. נכון, היו שם קצת מריבות. ולבריטים לא היה הרבה מזל בהתחלה.
  העולם זכה ליציבות ושגשוג. עד שהשפל הגדול התרחש ב-1929. גם רוסיה, לאחר צמיחה מהירה, נקלעה למשבר.
  בשנת 1931 תקפה יפן את רוסיה, וחיפשה נקמה על תבוסות קודמות.
  אבל הפעם זו הייתה התאבדות. כוחות הצאר ניצחו את היפנים. אדמירל קולצ'ק אינו זקן כלל; הוא הראה את גאונותו, דומה לאושאקוב. ארץ השמש העולה הובסה לחלוטין בים ולאחר מכן נכבשה. לאחר מכן התקיים משאל עם בו רוב היפנים הצביעו בעד הצטרפות לרוסיה.
  כך, הצאר ניקולאי השני חיזק את כוחו באוקיינוס השקט. רוסיה המשיכה במעבר לסין. בריטניה, צרפת וארצות הברית, שנחלשו מהמשבר, לא הפריעו להשתלטות על האימפריה השמימית.
  ב-1933 עלה היטלר לשלטון בגרמניה. הוא החל להחזיר את כוחה הקודם של האימפריה לשעבר. וכמובן הוא ניסה לא לריב עם רוסיה.
  למוסוליני באיטליה הייתה ידידות עם רוסיה. והוא כבש בשקט את אתיופיה, והרחיב את מושבותיו. דיברו על יצירת הברית המשולשת.
  רוסיה הצארית רצתה לספח את כל המושבות של החלשת אנגליה וצרפת. ובכן, גם הגרמנים והאיטלקים מובנים. לארה"ב היו תוכניות משלה.
  ב-1937 התאחדה גרמניה עם אוסטריה, והפיקה את ה-Anschluss. ובנובמבר 1937 התרסק המטוס השני מניקולייב. הממלכה נקטעה בהצלחה רבה. ניקולאי השני השיג הישגים עצומים במהלך ארבעים ושלוש שנות שלטונו.
  הם קראו לו ניקולייב הגדול! ואפילו הגדולים ביותר, הם הפכו גבוהים מפיטר הגדול.
  תחת ניקולאי השני, יום העבודה הצטמצם לעשר שעות, ושבע שנות חינוך הפכו לחובה וחינמיות. השכר הממוצע הארצי הגיע ל-75 רובל לחודש עם אינפלציה אפסית וגיבוי זהב של הרובל. המטבע המלכותי היה הקשה והניתן להמרה בעולם.
  לרוסיה היה צבא היבשה הגדול בעולם, והיא עלתה על בריטניה וארצות הברית מבחינת גודל הצי.
  הטנקים הרוסיים היו הטובים בעולם, וכך גם המטוסים. והליקופטרים באותה תקופה היו למעשה היחידים על כדור הארץ. צי הצוללות הרב והאיכותי ביותר. הארטילריה הכי טובה. טכנולוגיות מתקדמות בטלוויזיה ווידאו. גם הקולנוע הצבעוני הראשון בעולם החל להצטלם ברוסיה הצארית. כולל הודות לתשוקתו של הצאר ניקולאי השני לצילום.
  לאחר סיפוח סין תפסה רוסיה את המקום הראשון בעולם מבחינת אוכלוסיה, כשהיא עקפה את בריטניה על כל מושבותיה.
  הצאר ניקולאי השני שינה את האורתודוקסיה והכשיר את הפוליגמיה. הריבון החכם הזה הצליח לעשות הרבה דברים. והוא נפטר לא ירק, לא נרדף, לא איבד את רוסיה, אלא אדם גדול. ורק לכמה מילימטרים של תנועה של השבר הייתה השפעה כזו על ההיסטוריה של רוסיה. וגם אומרים שאין מקריות בהיסטוריה! ככה זה קורה. גם ניקולאי השני וגם תופעת הגנרליסימו קונדרטנקו הראו זאת.
  אבל לאחר מותו של הצאר ניקולס, חלה קפיצת מדרגה זמנית. ראשית, המלך אלכסיי השני מת לפני שהוכתר. אז מת גם יורש אחר, קיריל ולדימירוביץ' רומנוב. ולדימיר השלישי עלה לכס המלכות ב-1938. הצאר הוא צעיר, אבל בדרך כלל לא טיפש ודי בעל רצון ושאפתן.
  ובכן, הוא התחיל לעסוק! רוסיה, איטליה, גרמניה, נגד בריטניה, צרפת ואולי בעתיד ארה"ב. כאן, כמובן, הברית המשולשת חזקה הרבה יותר.
  במאי 1940 תקפה גרמניה את צרפת, בלגיה, הולנד ובריטניה. רוסיה תקפה מושבות צרפתיות, אנגליות והולנדיות. החלה התפיסה הבלתי טקסית של שטחים.
  הבריטים והצרפתים לא יכלו להתנגד לצבא הרוסי. ובתוך חודש וחצי הביסו הגרמנים ואילצו את צרפת, בלגיה והולנד להיכנע.
  ואז הפיהרר כבש את ספרד ופורטוגל, וכבש את דנמרק ונורבגיה. רוסיה כבשה את שוודיה.
  המלחמה הייתה כמעט חד צדדית. בתמיכת האוכלוסייה המקומית, רוסיה כבשה את הודו, הודו-סין, דרום אפגניסטן, דרום איראן, המזרח התיכון ונכנסה למצרים.
  כמובן, הכוחות הקולוניאליים לא יכלו להתנגד לצבא הצארי, והם לא באמת רצו. כיבוש אפריקה התעכב במקצת בגלל המחסור בכבישים ותקשורת מתוחה. הגרמנים עברו על פני אפריקה דרך גיברלטר ומרוקו, הרוסים דרך מצרים ולאחר מכן סודן.
  עם זאת, השטח היה יותר מכשול מאשר ההתנגדות של חיילים בריטים או צרפתים. היו מעטים מהם, והם היו חמושים גרוע, ובעיקר ממקורבים מקומיים. שלא ידע ולא רצה להילחם.
  ב-1940, היטלר לא העז לנחות בבריטניה. הוא פתח במתקפה אווירית, שלא הצליחה במיוחד בהתחלה. אבל באביב 1941 נכנסו מטוסים רוסיים לקרב, ובריטניה החלה להיות תחת לחץ מוות.
  ובאוגוסט הגיעה נחיתתם של כוחות גרמנים-רוסים משותפים, ולאחר שבועיים של לחימה עיקשת, כיבוש לונדון.
  לאחר מכן כל חצי הכדור המזרחי, כולל אוסטרליה וניו זילנד, הפך לרוסית, גרמנית ואיטלקית.
  אבל עדיין הייתה ארה"ב.
  הצאר ולדימיר החליט לתקוף את אמריקה. היטלר ומוסוליני תמכו בו בהחלטה זו. הרייך השלישי העביר כוחות לאיסלנד, ולאחר מכן לגרינלנד וקנדה, ורוסיה הצארית עברה לאלסקה. הכוחות כמובן לא שווים. לארצות הברית יש צי טנקים חלש למדי, ואוכלוסייה קטנה בהרבה מרוסיה יחד עם כל המושבות שלה. למרות שהכלכלה מפותחת. אבל אי אפשר לעמוד בפני מפלצת כזו.
  לאחר שפתח במתקפה ב-1943, כבש הצבא הרוסי במהירות את אלסקה בשני חודשי חורף. ובאביב, יחד עם הגרמנים, הם כבשו כמעט את כל קנדה.
  ברזיל, ונצואלה, מקסיקו ומדינות אחרות הכריזו מלחמה על ארצות הברית.
  החלה תנועת כוחות רוסים ברחבי מדינות צפון אמריקה. הכוחות כמובן לא שווים. רוסיה וגרמניה טובות יותר הן באיכות והן בכמות.
  הבנות נטשה, זויה, אורורה וסבטלנה נלחמות על הטנק Kondratenko-3 הטוב בעולם, רכב נייד עם תותח ארוך קנה וירי מהיר. זריז מאוד, עם צללית נמוכה.
  משקלו של הטנק Kondratenko-3 הוא כארבעים טון, והוא מוגן היטב. ולאקדח, למרות הקליבר הקטן שלו של 76 מ"מ, יש מהירות קליע ראשונית גבוהה.
  שרמנים, לא ניתן לחדור לטנק הזה מכל זווית. כך...
  הבנות, נלחמות יחפות ובביקיני, פשוט הורסות את האמריקנים וצוחקות הרבה.
  במיוחד נטשה... ובאצבעותיה החשופות היא לוחצת על הג'ויסטיק, אומרת:
  - תהילה לרוס שלי!
  גם זויה יורה. הוא עושה זאת באצבעותיו החשופות, לוחץ על כפתורי הג'ויסטיק וצועק:
  - וכל ארץ מולדתנו!
  לאחר מכן, אורורה יורה. היא מכה את האויב, ואומרת, חושפת שיניים:
  - וכוחות עליונים מאחורינו!
  וגם הילדה קורצת לוהטת מאוד! הוא לוחץ על בהונותיו החשופות כמו כפתורי ג'ויסטיק.
  ואז סבטלנה יורה. ילדה כל כך חדה ונוצצת. פולט קרני שמש מפיו. והוא גם שר:
  - אני כוכב עולם! אני רץ יותר מהר אפילו מהשטן!
  עם בנות כאלה, השטן עצמו לא מפחיד. הם דופקים את האמריקאים, מקיפים בחוזקה את שיקגו.
  ובלי לתת לאף אחד לצאת משם. ההרס הוא, נניח, טריוויאלי. אלו הבנות.
  וכך נכנע חיל המצב של שיקגו. הכירו את שלנו!
  וטנקים רוסיים כבר מתקרבים לניו יורק. הצאר ולדימיר משפשף את ידיו בשביעות רצון. האם הרוסים אי פעם הלכו כל כך רחוק?
  הבנות נלחמות באומץ גם באוויר. למשל, זוג חמוד: מריה ומירבלה.
  יפהפיות יחפות וביקיני אוספות שטרות. ממש אין מה להתנגד להם. הבנות כאן כל כך יפות ותוקפניות ומדויקות בצורה מסנוורת.
  מריה ירתה ירייה, הפילה תריסר מטוסים, בפרץ אחד ושרה:
  - תהילה לארץ מולדתנו! בשם רוסיה!
  גם מירבלה ירתה ושאגה:
  אבל יש מנהיג בכוח גדול,
  הוא יקרא לסלאבים לקרב...
  הם לא יכולים להתמודד עם רוסיה -
  כאשר ולדימיר ימלוך כמלך!
  
  מקשה, חזק, עם רצון ברזל,
  והמראה הוא כמו חיתוך מתכת...
  רוסים לא צריכים חיים טובים יותר -
  זה רק מה שאנשים חלמו עליו!
  כן, הבנות האלה הן אדיפות בלחימה ובשירה...
  אגב, בעיצומה של המתקפה על ניו יורק, הקוסמונאוט הרוסי הראשון טס לחלל וטס סביב כדור הארץ. וזה עוד הישג של רוסיה הצארית על ידי שושלת רומנוב.
  ואז חיל המצב של ניו יורק נכנע, וושינגטון נפלה במהרה. וב-3 בספטמבר 1943 נכנעה ארצות הברית לחלוטין. בכך הסתיימה מלחמת העולם השנייה, שהחלה ב-15 במאי 1940. המלחמה מפוארת ומנצחת עבור רוסיה.
  כמובן שגם היטלר וגם מוסוליני הרוויחו הרבה מהמלחמה הזו. שני הדיקטטורים השיגו רכוש באפריקה, חלקם באירופה ובארה"ב. אירופה חולקה לבסוף בין מדינות. ולאחר משאל העם הפכה בולגריה לממלכה הבולגרית בתוך רוסיה.
  נראה שהעולם שוב חולק מחדש וניתן לעכל את המושבות. אבל היטלר, כמובן, לא היה היטלר אם הוא לא היה רוצה יותר. בפרט, להביס את רוסיה. ותתפוס את השטח שלה.
  וכמובן שהגרמנים סמכו בכבדות על כלי נשק חדשים וחזקים יותר. טנקים מסדרת "E" וטילים בליסטיים, במיוחד צלחות מעופפות.
  עם זאת, רוסיה הצארית הקדימה משמעותית את הרייך השלישי בטילים בליסטיים ובשנת 1951, ב-12 באפריל, אף טסה לירח.
  ולטנקים מסדרת "E" לא הייתה עליונות איכותית על הרוסים.
  ורק צלחות מעופפות היו בגדר תעלומה. הודות לזרימה הלמינרית, התברר שהם בלתי פגיעים לחלוטין לכל סוג של נשק קל. אבל באותו זמן הם עצמם לא יכלו לירות.
  מוסוליני מת ובנו עלה לכס המלכות. היטלר הפעיל עליו לחץ והצעיר הסכים להילחם עם רוסיה. ב-20 באפריל 1955 החלה מלחמת עולם שלישית חדשה. מהצד של היטלר היו: איטליה, ברזיל, ארגנטינה, צ'ילה, מקסיקו, בקיצור, כל אמריקה הלטינית, מלבד קובה, שתמכה ברוסיה. ולא היו עוד מדינות אחרות בעולם! מלחמת העולם השלישית החלה ב-20 באפריל 1955. והצאר ולדימיר עמד בפני האתגר הרציני ביותר של שלטונו.
  הדבר היחיד שיכול לנחם אותו הוא שהמלחמה הזו תהיה האחרונה בהיסטוריה של המלחמות על כדור הארץ. מאחר וכל מדינות העולם משתתפות בו!
  ובכן, ברגע שהמלחמה החלה, יש לנהל אותה! ההתקפה של היטלר לא הייתה בלתי צפויה במיוחד. הונגריה, יוגוסלביה, חלק מרוסיה עם אוטונומיה מוגבלת, מלכם ולדימיר השלישי. אלבניה נכבשה על ידי איטליה. הכל מסודר. הגרמנים מנסים להתקדם ממזרח פרוסיה, אוסטריה, איטליה מדרום. והלחימה מתנהלת באפריקה. והקואליציה של מדינות הלטיניות נגד ארה"ב. אבל הם לא מאוד פעילים שם. רק עכשיו הוכרזה מלחמה.
  בינתיים, היטלר העביר את כוחותיו העיקריים באירופה.
  ופרצה מלחמת גיהנום. המלחמה הגדולה ביותר בהיסטוריה האנושית.
  הגרמנים הטילו את המכה העיקרית בהונגריה לכיוון בודפשט. אולג ריבצ'נקו נלחם שם. הוא עדיין נשאר ילד כבן עשר. נכון, מאוד חזק פיזית, שרירי, מהיר, והכי חשוב, כמו גבאי, בן אלמוות. כן, הסופר והמשורר אולג ריבצ'נקו קיבל אלמוות, אבל בתנאי שיהפוך לילד כבן עשר, וישרת את רוסיה בגוף ילדותי, אבל חזק ומהיר מאוד. והוא ילד מאז 1 בינואר 1904. כשהצטרפתי לפורט ארתור כנער בקתה. ובכן, הוא לא הילד הכי קטן, אבל מההתחלה הוא היה חזק ומהיר והוא נלקח על הספינה.
  יתר על כן, כשהם פקפקו אם הוא קטן מדי, אולג ריבצ'נקו כופף מטבע נחושת באצבעותיו להמר. לאחר מכן, מבלי לדבר, הוא נלקח לספינה.
  הילד זכה בהרבה מאוד פרסים, והשתתף בכל המלחמות. הפך לקצין. אבל הוא עדיין נראה כמו ילד. לכן, למרות שניתנו לו פרסים על מעללים רבים, הילד הנצחי לא קיבל שום דבר גבוה יותר מהקפטן. ועכשיו אולג ריבצ'נקו היה בצבא יותר מחצי מאה. כבר מזמן הרווחת קצבת קצין, אבל אם הבריאות שלך צמודה, אז למה לעזוב את השירות?
  יתר על כן, בלי מחשבים, קונסולות משחקים, טלוויזיה, זה איכשהו משעמם. ובצבא, אתה קפטן, לפחות אתה מסיע חיילים. כן, הזמן עדיין טס.
  גנרליסימו קונדרטנקו מת. גם האדמירל הגדול קולצ'אק, שהתעלה על אושאקוב, מת. רבים מהאנשים שאיתם התחיל אולג ריבצ'נקו כבר אינם בשירות.
  ליתר דיוק, מאז המצור על פורט ארתור, כמעט כל הוותיקים מתו. רק וובקה נשארה. גם הוא היה אז נער בקתה, ועכשיו הוא כבר סבא אפור שיער. האמת עדיין משרתת. והוא מופתע שאולג נשאר אותו ילד, שאין לו צלקת אחת על גופו. זו תופעה ידועה בכל הצבא הרוסי, הצאר. האמת היא שהוא נלחם טוב מאוד.
  הילד אולג יחף, זה יותר נעים וזריז עבורו. הוא מכוון אקדח אחר אקדח ויורה על הטנקים הגרמניים מסדרה E. המכוניות הנאציות פשוט ענקיות. ונראה ששום דבר לא יעצור אותם.
  אבל הילד הנצחי מכה כל כך מדויק שהוא חודר את המתכת. הוא מצייר את הקראוטים, מפרק מגדלים ושר.
  - הצאר ולדימיר, הצאר הרוסי...
  ריבון אורתודוקסי!
  בקרוב נכבוש את העולם,
  הרי מעלינו יש כרובים!
  היטלר ייגמר
  ומי שהקשיב - כל הכבוד!
  והילד זורק רימון, יחף, ברגל ילדו. וובקה אפור זקן רק מנענע בראשו.
  הסופר והמשורר אולג ריבצ'נקו בילה יותר מחמישים שנה שנותר ילד במאה העשרים. ואני חייב להודות שראיתי הרבה. בהיותו בן אלמוות, הוא איבד מזמן את כל תחושת הפחד. והמלחמה הזכירה לו משחק אסטרטגיה מחשב.
  היה קל ומהנה לשחק. וזה היה גם תענוג להילחם . זה טוב כשיש טל בוקר מתחת לרגליים היחפות, ואתה רוחץ ילד נצחי, ואתה לא לבוש על פי הכללים במכנסיים קצרים!
  לאולג ריבצ'נקו מותר להתרוצץ במכנסיים קצרים ויחף. הילד למד ללכת בלי נעליים אפילו בקור בפורט ארתור. אחרי הכל, גוף בן אלמוות לא יכול להצטנן או לחלות, ומתרגלים מהר לקור, שאינו גורם נזק. בדיוק כמו פיטר פן. וכמעט נעים לרוץ יחף בשלג. בזמן תנועה, הקור כמעט לא מורגש, רק כשאתה יושב ללא תנועה, הרגליים היחפות מרגישות מעט נוקשות! אבל עבור ילד זה דבר קטן.
  אבל יש גם בנות מכשפות נטשה, זויה, אורורה, סבטלנה! הם גם לוקחים חלק במלחמה. אבל לא כל הזמן, אלא בפרקים. עזר לנו להחזיק את הר ויסוקאיה כשהיה הכי קשה. יפהפיות יחפות נלחמו שם, ובביקיני. הם זרקו דיסקים מושחזים בחדות באצבעותיהם החשופות.
  והם חתכו בחרבות. ואולג ריבצ'נקו ירה אז במקלע - הם הרגו את חבריו הבכירים. וכתוצאה מכך, ההתקפה של הסמוראי התפרקה, והר ויסוקאיה התברר כבלתי ניתן לערעור!
  והבנות הראו את המעמד הגבוה ביותר שלהן ואת האווירובטיקה של Valkyrie.
  ועכשיו הגרמנים נמצאים במגננה. הצבא הצארי מוכן למלחמה. הפיהרר לא הצליח להשיג הפתעה טקטית.
  והחיילים הרוסים נלחמים באומץ. נראה שהיטלר יקלל את עצמו יותר מפעם אחת על פתיחת מלחמה כזו. יתר על כן, למרות העובדה שלפיהרר יש שני שליש מאירופה ושליש מאפריקה תחת נשק, אבל עדיין
  הוא לא יריב לרוסיה.
  וגם מספר החיילים. והחיילים האיטלקיים חלשים. מדינות אמריקה הלטינית משתתפות במלחמה באיטיות. והצבא שלהם, גם מבחינה טכנית וגם מבחינה ארגונית, לא טוב במיוחד.
  אז רוסיה עדיין שומרת את האויב בהגנה לעומק.
  הטנק Kondratenko-6 מסוגל למדי להילחם בסדרה זו. ו"ניקולאי"-4 כבד יותר ומראה את עצמו כמכונה חזקה מאוד.
  הרוסים יכולים להילחם עם המפלצות הגרמניות הכבדות יותר .
  במיוחד ב-"Nikolai"-4 שם הצוות של אלנקה, הילדה יפה מאוד ובביקיני.
  אקדח קליבר 130 מ"מ. איך זה פוגע בפשיסטים. לשווא תקף היטלר את רוסיה הצארית. זו נסיעה לא קלה עבורו, אלא מכות.
  אניוטה לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעות רגליה החשופות ושרה:
  - למען רוסיה והחופש עד הסוף!
  ואיך היופי יצחק!
  ואז אוגוסטינוס ישגר טיל לעבר האויב. זה יפצל את המתכת וישיר:
  - בואו נגרום ללבבות לפעום ביחד!
  והוא גם ילחץ על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות רגליו החשופות. זו באמת ילדה מגניבה!
  והנה מריה דופקת. והוא יפצל את הפשיסטים. ולהשמיד את האויב.
  במקביל באמצעות בהונות חשופות. והוא גם ישיר:
  - בשם מולדתנו, קדוש! תן ללוחם להיות פשוט מגניב!
  והוא יתפוצץ בצחוק ויראה שיניים!
  ואז האולימפיאדה תפגע בך עם קליע כבד. היא בדיוק מה שאת צריכה, בנות - מיץ התפוחים הכי עסיסי!
  ושוב הבנות פרצו את ה-E-50, דפקו את המגדל וצחקו.
  אלנקה שלחה קליע, ריסק את ה-E-100, חודר דרכו. ומשתמשים באצבעות הרגליים החשופות. למה הילדה שרה:
  - לשבור את האויב!
  ואניוטה מחבטת ברגליה היחפות וחורקת:
  - הפריץ קפוט!
  ואז אוגוסטינוס יפגע. גם בצורה מדויקת מאוד ובאמצעות בהונות חשופות, השתוללות :
  - היטלר גמור!
  ואז מריה תוסיף באגרסיביות רבה. זה ירסק את הפשיסטים ויחריק::
  - ומי שהקשיב, כל הכבוד!
  והוא יראה את לשונו!
  ואז האולימפיאדה שולחת קליע והורג יריבים.
  וגם באמצעות רגליים יחפות ושירה:
  - סך הכל אזל!
  ושוב הילדה תיקח את לשונה ותראה את זה.
  אז הם קוצצים...
  הגרמנים, לאחר חודש של לחימה מתחילת המתקפה, התקדמו מחמישים למאה קילומטרים, וספגו אבדות גדולות ואפילו אדירות. והאיטלקים באפריקה מצאו את עצמם לגמרי בתוך קלחת ומוקפים. החיילים שלהם מובסים באופן טריוויאלי.
  ב-21 במאי הורה אדולף היטלר לגייס לצבא כל מי שיכול לשאת נשק מגיל חמש עשרה עד שישים וחמש. הצבא הצארי ערך מילואים.
  כפי שהתברר, מטוסי דיסק גרמניים אינם כל כך מפחידים בפועל. נכון, מטוסים רוסיים יכולים לתקוף באילים. אך ניתן להימנע מכך, הודות ליכולת התמרון הגבוהה של כלי הרכב של צבא הצאר.
  ותקוותו של היטלר לנשק פלא בלתי פגיע לא התגשמה כלל.
  הצבא הצארי עדיין הגן על עצמו. קווי הגנה חזקים, חפורים מראש, הגנה חזקה. תן להיטלר להיגמר. אבל באפריקה אפשר להפעיל לחץ על בעל ברית איטלקי חלש יותר.
  אם הפיהרר לא היה מחליט לצאת למלחמה עם רוסיה הצארית, הוא ללא ספק היה נכנס להיסטוריה כמנהיג הגדול, ואפילו הגדול ביותר, של גרמניה. ולכן רצה השד לשלוט בעולם, ומה יצא מזה?
  בנות רוסיות הן המגניבות בעולם אחרי הכל.
  אולג ריבצ'נקו, כמו תמיד, נמצא בחזית הקרב. לא כדור ולא רסיס יכולים לגעת בו. הוא בחור קשוח ובחור מגניב.
  ילד במכנסיים קצרים ויחף, נגד הנאצים. ומשליך עליהם רימונים, ורץ בגשם עופרת.
  כן, חבל שקונדרטנקו המבריק לא שם, אבל יש מפקדים צעירים ומסוגלים. ביחוד, פילדמרשל ואסילבסקי, שבלט כבר במלחמת העולם הראשונה. והוא מפקד במרץ ובמיומנות.
  והפריץ, שנתקל בהגנה קשה, נתקע בה ללא תקנה. אבל הם עדיין מנסים לפרוץ.
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה צוחק, חושף שיניים ושר:
  - מולדתי! מולדתי הקדושה!
  וגם כמו לזרוק רימון ברגליו היחפות.
  והנה נטשה, זויה, אורורה וסבטלנה נכנסו לקרב. הן בנות מכשפות נצחיות, משרתות של האל הקדוש של המשפחה. הם לא תמיד נלחמים, אחרת רוסיה הייתה כובשת את כל העולם. אבל זה תמיד יעיל ובולט.
  בנות אוהבות להרוג: אלו בנות!
  ואיך הם יעברו דרך הפשיסטים, ואיך הם יפגעו בהם...
  ובאצבעות הרגליים החשופות הם זורקים דיסקים, הורגים את קראוטים.
  הנאצים מסתבכים וסובלים יותר ויותר אבדות. האסטרטג הגדול של וסילבסקי מציע להביס את הנאצים והאיטלקים באפריקה. אז לטנקים רוסיים, שהם זריזים יותר ובעלי יכולת תמרון טובה יותר, יהיה יתרון. ובאירופה, תן לפשיסטים לברוח מזה . כדי שהם ימזו לחלוטין את המשאבים שלהם.
  הצאר ולדימיר קיבל את התוכנית הזו. וכוחות חדשים הועברו לאפריקה.
  אליזבת והצוות שלה לחמו בלוב, ניתקו יחידות איטלקיות. חם שם והילדה נראית טוב בביקיני. יש להם את הטנק הקונדרטנקו-6 החדש ביותר, שבו הלוחמים עוקפים את עמדות האיטלקים והפריצים ומביסים אותם בביטחון.
  אליזבת יורה על טנק מהאימפריה של מוסוליני הבן ואומרת:
  - מעיל פרווה וקפטן הולכים על פני הימים, על פני הגלים!
  וכמובן שהוא משתמש באצבעות הרגליים החשופות שלו.
  לאחר מכן, יקטרינה יורה. חובט במכונית גרמנית ושאג:
  - ברוסיה, הצאר ולדימיר הוא גיבור!
  אלנה מאחוריה, מכה את האקדח המתנייע של הפריץ ומצייצת:
  - הידד להיטלר למולדתך!
  ולבסוף, האולימפיאדה תשחרר את הקליע. זה ירסק את הקראוטים, ירסק אותם ויחריק:
  - התוצאה תהיה מעולה!
  והוא גם משתמש באצבעות הרגליים החשופות של הרגליים של ילדים.
  באפריקה, בסוף מאי ותחילת יוני, השיגו הכוחות הרוסיים הצלחות משמעותיות. הלחימה התפשטה לשטחי לוב ואתיופיה. ב-12 ביוני נפלה טריפולי. וב-15 ביוני, בירת אתיופיה נלקחה לתנועה. אז החיילים של מוסוליני הבן התחילו לשפוך. למרבה הצער, הוא לא היה מסוגל לפרנס את אביו.
  וגם תהילתו ככובש. אבל מוסוליני, לאחר שתפס חלק מהמושבות האנגליות והצרפתיות, ראה את עצמו כקיסר. אבל נראה שאי אפשר להתעלות על קיסר.
  אולג ריבצ'נקו נלחם בזמן שפיקד על הסוללה. וכל כך בגבורה, שהגרמנים איבדו מדי יום עשרות טנקים מאש שלו. הילד שלו אפילו זכה לצלב זהב נוסף. והם אפילו העניקו לו לבסוף את דרגת הסרן הראויה מזמן.
  בעבר, הוא לא הוקצה כי הוא נראה כמו ילד. אבל הילד גילה גבורה יוצאת דופן. והיכולת להילחם.
  ב-22 ביוני 1955, כוחות רוסים באפריקה כבשו סוף סוף את סומליה האיטלקית. וב-25 ביוני 1955 נכנעו שרידי החיילים האיטלקיים באתיופיה.
  צבא הצאר ניצח בביטחון. מיינשטיין, שנחשב למפקד הטוב ביותר של הרייך השלישי, כתב ביומנו:
  - הערנו את הדוב הגיהנום! עכשיו קורעים אותנו!
  עד סוף יוני ספגו הגרמנים אבדות כה כבדות עד שנאלצו להשהות את המתקפה באירופה.
  הצאר ולדימיר הורה להגביר את הלחץ באפריקה. קודם היבשת האפלה, אחר כך כל השאר - אמר המונרך המצטיין! ב-1 ביולי 1955 ניסו הגרמנים להתקדם בסקנדינביה. והם מיהרו לכיוון שטוקהולם, אבל נתקלו בהגנה צפופה מאוד. ונגרם להם נזק עצום.
  בתחילת יולי 1955 נכנסו כוחות רוסים לאלג'יריה הגרמנית.
  לוב כבר הייתה בשליטת רוסיה הצארית. ההתקפה והלולאות של ניז'ר יצאו לדרך.
  צוות הטנק של אליזבת נלחם בנאצים. חם מאוד והבנות אפילו הורידו את החזיות וכעת הן לובשות רק תחתונים בטנק Kondratenko-6. הם יורים במדויק על הפשיסטים.
  והם רוצים הישגים גדולים.
  רוסיה הצארית היא עדיין מדינה אוטוקרטית. ועדיין אין לה פרלמנט. ושהמהפכה לא קרתה, והדומא לא הוקמה. המלכים עצמם אינם רוצים להגביל את כוחם. אבל הפיהרר והדוצ'ה הם דיקטטורים. כלומר, יש מלחמה בין שתי מערכות עם משטרים אוטוריטריים.
  אבל עבור רוסיה הצארית זה טבעי יותר. ומתפתח קרב עיקש ומתמשך.
  אליזבטה לוחצת על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות ויורה קליע. מגרגר לעצמו:
  - בואו נרסק את הנאצים לרסיסים!
  גם יקטרינה לחצה על כפתור הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות ושחררה את הרוצח, מגרגר:
  - בוא נפיל את היטלר!
  ואלנה גם מכה , דופקת את הפשיסטים וחורקת:
  - נקרע אותך!
  וגם איך הוא חושף שיניים! והוא לוחץ על כפתורי הג'ויסטיק ברגליו היחפות.
  ואז האולימפיאדה תהפוך אותך, וכמה טיפשי זה יהיה . זה יפורר את כולם ויגרגר:
  - לעזאזל מעבר וצוות!
  אל תשכח ללחוץ על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות הרגליים החשופות. ולהביס את האויב.
  הלוחמים אכן אמיצים מאוד ונוצצים באופיים.
  אולג ריבצ'נקו, בינתיים, הדף מתקפה נוספת של הפריצ'ים ושר:
  - למולדת ולצאר ולדימיר - היהר!
  כן, בהיסטוריה האמיתית היה כזה שהכריז על עצמו קיסר רוסיה ולדימיר השלישי, ראש בית רומנוב. והוא באמת התחיל לשלוט רשמית ב-1938. ואז התגלה ולדימיר כמלך אמיתי ואחד גדול בזה! ולדימיר קירילוביץ' רומנוב הוא צאר שיש לו כל סיכוי להיות הקיסר של כל כדור הארץ!
  לאחר הניצחון, או ליתר דיוק הדחת ההתקפה, החל אולג ריבצ'נקו לשחק קלפים עם הכפופים לו. ילד במכנסיים קצרים, בהיר שיער, שרירי מאוד וקרוע, שיחק עם הלוחמים האפורים. באופן מפתיע, אולג מבוגר מכולם. אבל הילד הזה חותך את עצמו.
  נזכר בפורט ארתור, ההגנה ההרואית שממנה הגיעה תהילתה של רוסיה. תהילה גדולה על זה...
  הילד האלמותי העיר:
  - כך נפתור את כל הבעיות שלנו! בקרוב יהיה זמן שבו אנשים לעולם לא יהרגו אחד את השני!
  החיילים והקצינים הסכימו:
  כמובן, מר מייג'ור! הם לא יהרגו!
  אולג הביט בסרט עם המדליות הרבות שלו. כן, יש כבר כל כך הרבה פקודות, למעט גנרלים יש אותן. וזה יהיה נחמד לקבל גם כותרת. נסיך, רוזן, דוכס!
  Duke Rybachenko - נשמע יפה!
  והילד קפץ גבוה יותר והסתובב בפטיפון.
  הגרמנים ניסו לתקוף, אך נהדפו שוב ונגרם להם נזק ענק בלתי הפיך.
  במהלך יולי השיג הצבא הרוסי הצלחות חדשות וגדולות באפריקה. בעוד כובד המתקפה של הצבא הצארי היה שם. לאלג'יריה יש הרבה מהנשק הרוסי הטוב ביותר. ועד סוף החודש הגרמנים מוקפים ונהרסים בקדירה.
  באוגוסט חדרו כוחות רוסים למרוקו. הבנות נלחמו נואשות על הטנק Kondratenko-6, פרצו לעומקו.
  מדי פעם היו דיווחים על כניעת גרמנים וכבשו ערים.
  קרבות התנהלו בניגריה ובמקומות שונים. הרוסים קיבלו גם מספרים, טכנאים ניידים יותר וגם את תמיכת האוכלוסייה המקומית, שהפשיסטים הגזעניים פנו נגד עצמם.
  אפריקה אכן התבררה כחוליה חלשה באסטרטגיה של היטלר ומוסוליני הבן.
  רוסיה ניצחה שם... ובספטמבר, משכו לאט לאט כוחות, הם עברו לנורבגיה. הנאצים ספגו אבדות אדירות. ואלנקה והצוות שלה רכבו על הטנק. הטנק החדש ביותר "Nikolai"-5 הוא כבד והראה את עצמו כמתקדם יותר מסדרת E.
  אפילו טנק חזק כמו ה-E-200 חדר האקדח של המכונה הצארית.
  אלנקה, לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות, שפשפה את ידיה בשביעות רצון:
  - אני מה שיכול לשבור את הוורמאכט!
  אניוטה גם לחצה על הכפתור באצבעותיה החשופות, חבטה במכונית הגרמנית ואישרה:
  - ננגב את הוורמאכט לאבק! על כוחו של הצאריזם!
  אוגוסטין המגניב ירה וצוח:
  - ואנחנו נחיה תחת קומוניזם!
  מריה הסכימה בקלות עם זה:
  - כן, תחת הקומוניזם הצארי!
  ובאצבעותיה החשופות היא לחצה על כפתורי הג'ויסטיק. ובאותו הזמן הוא יפגע וימחץ את האויב.
  ואז מרוסיה חורק:
  - בתואר מלא!
  והוא גם לוחץ על כפתור הג'ויסטיק באצבעות רגליו החשופות.
  כוחות רוסים כבר כיתרו את אוסלו. יש קרבות על כל שיח ובית.
  במרכז שוב דוחה הצבא הצארי את המתקפה הגרמנית. אולג ריבצ'נקו, כמו תמיד, נמצא בקו הקדמי ונלחם בביטחון. ארטילריה רוסית עובדת כמו שעון.
  הכל מדויק ונכון...
  באוקטובר, כוחות רוסים ניתקו סופית את אפריקה מאספקה דרך היבשה, ושחררו את מרוקו. הנאצים מצאו את עצמם במעין קלחת.
  אפילו ביבשת האפלה. היטלר רעד מזעם, אבל לא יכול היה לאכול שום דבר לארוחת צהריים.
  כן, הוא הגיע לרוס... החורף התקרב. אולג ריבצ'נקו, למרות העובדה שיורד שלג, עדיין רץ יחף ובמכנסיים קצרים. ובכן, ילד - מה שלא תיקח! ובחור חסר פחד לחלוטין.
  והוא זורק רימונים בבהונותיו החשופות.
  ושר:
  - תן לרוץ בצורה מגושמת,
  טנקים משוריינים דרך שלוליות...
  ויש מקלע על הגג -
  תותחן צ'בורשקה,
  מקלע תנין!
  שאקוקליאק נמצא בהתקפה!
  הילד המחסל זרקה רימון באצבעותיה החשופות, קורע את הנאצים ושר:
  ואני משחק עם דינמיט,
  לעיני העוברים והשבים!
  איך הקראוטים מתרחקים מהעטלפים!
  כולם שוכבים, ואני הולך!
  והילד באמת כל כך מצחיק! אבל הוא כבר בצבא יותר מחמישים שנה. ורק שטן קטן! גם אם הוא בלונדיני!
  אולג ריבצ'נקו שוב זורק רימון ברגל יחפה ושאג:
  - תהילה לצאר ולניקולס ולדימיר השלישי!
  וחשבתי שהם לא צריכים לבלבל את ולדימיר קירילוביץ' רומנוב עם ולדימיר פוטין! הצארים הגדולים של רומנוב הם משפחה מדהימה! אלה שהפכו את רוסיה לאימפריה הגדולה ביותר!
  ולא מפונק במזל כמו פוטין!
  אבל חיילים רוסים דוחים מתקפה נוספת.
  נובמבר מגיע. הנאצים אוזלים. אבל הם זורקים מילואים חדשות לקרב. כבר מסיימים אותם באפריקה. זה קשה לפשיסטים.
  אז הם מוציאים את כעסם על האסירים. הם נתקלו בניקולטה היפה. הם פשטו אותה עד לתחתוניה והובילו אותה בשלג הטרי של נובמבר.
  נערה עם ידיה קשורות, כמעט עירומה, עוברת דרך שלג, משאירה עקבות יחפות וחינניות. היא כל כך יפה. והגרמנים הולכים אחריה ומצליפים בה. והם הכו את עצמם ביופי, הם הכו אותם. דם זורם מגבו המפוספס.
  ניקולטה פשוט החזקה את שיניה חזק יותר. והוא מרים את ראשו בגאווה. ושערה האדום-נחושת מתנופף ככרזה פרולטרית.
  וגם רגליה היחפות הפכו לארגמן, אבל הילדה אפילו לא מרימה גבה.
  זה האומץ הפנומנלי שיש לה.
  למרות שהנאצים כבר לקחו אותו ותקעו אותו בחזהם החשוף עם לפיד. אבל גם אז הילדה רק נרעדה, אבל לא צרחה.
  יש לה אמונה כל כך גדולה...
  הילדה מושכת למעלה על המתלה והפרקים שלה מעוותים. ואז הם מדליקים אש מתחת לרגליהם היחפות. הוא מלקק את רגליה היחפות של היפהפייה. ובשלשלאות לוהטות הם מצליפים בגוף העירום של היופי.
  ניקולטה שרה בתגובה;
  אני צ'רנובוג, בתו של האל הרשע,
  אני יוצר כאוס, אני זורע הרס...
  אי אפשר להתגבר על גדולתי,
  רק נקמה זועמת בוערת בנשמתי!
  
  כילדה, ילדה רצתה דברים טובים,
  היא כתבה שירים והאכילה חתולים...
  קם מוקדם בבוקר
  כנפי הכרובים התנופפו מעליה!
  
  אבל למדתי מה זה רוע,
  מה בעולם הזה לא מאושר...
  למה אתה מתכוון, תגיד טוב?
  התאהבתי בהרס בלהט!
  
  והראתה את הלהט הילדותי שלה,
  איזו בת אלוהים נוצצת היא הפכה...
  נכבוש את מרחבי היקום,
  בואו להראות כוח, בעוצמה רבה!
  
  האב הגדול הזה בצ'רנובוג,
  הוא מביא כאוס, מלחמות ליקום...
  אתה מתפלל לסוורוג שיעזור,
  למעשה, אתה מקבל תגמול!
  
  אז אמרתי, אלוהים יברך,
  תן לכעס לבעבע בלב שלך...
  בוא נבנה אושר, אני מאמין, על דם,
  תן לרחם להתמלא עד אפס מקום!
  
  אני אוהב ערמומיות, רשעות והונאה,
  איך להונות את סטלין העריץ...
  לא ניתן יהיה להציג אותו,
  וכמה ערפל יש בעולם!
  
  אז היא הציעה לעשות צעד חזק,
  להשמיד את הרשעים במכה אחת...
  אבל התאהבתי באלוהים שחור מאוד,
  בכל העניינים, גם אלה וגם אלה שמעבר לקבר!
  
  איך התרגלתי לרוע?
  ובלב שלי היה זעם, מטריף...
  התשוקה לשמחה, הטוב נעלם,
  ברגע שהכעס חדר מהכן!
  
  אבל מה לגבי סטאלין - הוא גם רשע,
  אין פה דיבור על היטלר...
  ג'ינגיס חאן היה שודד כל כך מגניב,
  וכמה נשמות הוא הצליח לנתק!
  
  אז אני אומר למה לשמור דברים טובים,
  אם אין בזה שמץ של אינטרס אישי...
  כשאתה נקר, המוח שלך הוא אזמל,
  וכשהייתי טיפש, המחשבות שלי נעלמו!
  
  זה מה שאני אומר לעצמי ולאחרים,
  הגישו את הכוח כמו דיו שחור...
  אז נכבוש את מרחבי היקום,
  גלים יתפזרו ברחבי היקום!
  
  אנחנו נעשה את הרוע חזק כל כך
  זה יעניק לזעם אלמוות,
  אלה שחלשים ברוחם כבר התפוצצו,
  ואנחנו, האנשים החזקים ביותר, מאמינים בזה!
  
  בקיצור, נהיה חזקים יותר מכולם בכל מקום,
  בואו נרים את חרב הדם מעל היקום...
  והזעם שלנו יהיה גם איתה,
  בואו לקבל קריאה מלאה בגורל!
  
  בקיצור, אני נאמן לצ'רנובוג,
  אני משרת את הכוח האפל הזה בכל ליבי...
  הנשמה שלי היא כמו כנפי נשר,
  אלה שנמצאים עם האל השחור הם בלתי מנוצחים!
  המלחמה בין רוסיה לקואליציה של היטלר נמשכה. עד דצמבר גמרו החיילים הרוסים סוף סוף את האיטלקים, ואילצו אותם להיכנע באפריקה, וכמעט גמרו את הגרמנים שם. גם נורבגיה נוקה מהקראוטים.
  כעת יצא צבא הצאר למתקפה ב-25 בדצמבר. קרבות עזים פרצו. בחורף, הטנקים הרוסיים היו בבירור חזקים יותר. וחדר דרך הגנת האויב.
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה רץ יחף ובמכנסיים קצרים דרך השלג, שר:
  - זהו הקרב האחרון והמכריע שלנו! נמות למען המולדת - החיילים מאחורי!
  טנקים רוסיים מהירים מאוד עם מנועי טורבינת גז. והפשיסטים לא יכולים לעצור אותם בקלות כזו.
  כאן "ניקולאי"-5 ממהר קדימה. יש בו חמש בנות ששרות בעליזות:
  - אף אחד לא יעצור אותנו, את העולם הרוסי אי אפשר להביס!
  והוא יתפרץ מתוך תותח! זה באמת יוצא מעולה! הבנות, למרות הקור, בביקיני ויחפות. והם יורים בעצמם ולא חושבים להפסיק.
  פשוט יש להם כוח פרוע, מטורף.
  אליונושקה אוהבת לא רק לצלם, למרות שהיא לחצה על כפתור הג'ויסטיק בבהונותיה החשופות והיכתה גרמנית, אלא גם לכתוב סיפורים.
  לדוגמה, היא כתבה איך ילדה הלכה רחוק כדי להציל חתלתול. במשך שלושים ושלושה ימים הלכתי יחף לאורך הכביש הסלעי, גרמתי לרגלי הרכות לדמם.
  ובכל זאת היא הצליחה למצוא את החיה. לשם כך הגשימה הפיה את משאלתה והילדה התחתנה עם הנסיך.
  אולם אליונושקה חשבה, מדוע היא צריכה בעל בצבא הרוסי? עדיף שתהיה חבורה של אוהבים. ועוד כסף והנאה. אחרי הכל, גברים הם כל כך שונים. ואיתם, כמובן, אתה חווה הנאה בדרכים שונות. מה עם הבעל? מהר מאוד תשתעמם ותשתעמם איתו!
  אבל הצעיר שרק מתחיל לגלות את עולם המבוגרים הוא הרבה יותר מעניין.
  ואלנקה יורה שוב, פוגעת ב-E-100 הגרמני.
  והיא מזיזה את רגליה היפות מאוד, כמו אלה של אלה יוונית עתיקה.
  ואז אניוטה יורה. גם עם בהונות חשופות. ומנפץ תותח גרמני.
  ואחרי זה הילדה אומרת:
  - יש הרבה אנשים חכמים ברוסיה, אבל הצאר ולדימיר הוא הטוב שבצארים!
  אוגוסטין ציין:
  - וניקולאי השני לא היה רע! הו, לא ידענו להעריך מלכים!
  מריה שרה, יורה לעבר הנאצים באצבעות רגליה החשופות ומחייכת:
  - אתה צריך לציית לרוסים, בלב טהור ובחכם יותר! ולתפארת ניקולס, הוא מלך המלכים הגדול!
  ומרוסיה שרה משהו... והיא גם שיחקה ברגליה היחפות...
  הכוחות הרוסיים מתקדמים. גם אולג ריבצ'נקו נלחם. הוא עדיין ילד בן עשר. כזה הוא המחיר לאלמוות. כן, אבל כמה טוב ועליז הוא מרגיש! יש לו כל כך הרבה אנרגיה וזרימת כוח רותחת.
  הילד זורק רימון ברגל יחפה וחורק:
  - אני נמר, לא חתול, עכשיו חי בי, לא לאופולד, אלא נמר!
  הנער-מייג'ור, כמו תמיד, בוער. הנאצים לא יכולים לעצור אותו.
  ב-1 בינואר, כוחות רוסים כבר פינו לחלוטין את שטחם מחיילים גרמנים ואיטלקיים ונכנסו לרשות הרייך השלישי.
  במקביל, יחידות רוסיות נכנסו למקסיקו. השנה החדשה 1956 הגיעה.
  אצל הרוסים זה התחיל בניצחונות חדשים. ב-7 בינואר נכנעו שרידי החיילים הגרמנים באפריקה. וכל היבשת השחורה הפכה לרוסית.
  כעת הבין הפיהרר הדיבוק שהוא דפוק לגמרי. והוא הציע משא ומתן לרוסיה.
  על כך השיב הצאר ולדימיר:
  - נדבר רק על הכניעה ללא תנאי של הרייך השלישי ואיטליה!
  איזה מילים חכמות! והמלחמה נמשכת. אולג ריבצ'נקו עומד כמובן בחזית המתקפה. כוחות רוסים נכנסו למזרח פרוסיה. קווי ההגנה כאן חזקים. אתה צריך להילחם כדי לפרוץ, ולא תתקדם מהר.
  אחד מאמצעי הפריצה היה האקדח המתנייע עם משגר הפצצות אלכסנדר-4. כלי חזק מאוד וקטלני.
  וגם בחורות יפות חוגגות כאן. הם משגרים קליעים באמצעות בהונותיהם החשופות על ידי לחיצה על כפתורי הג'ויסטיק. והם הורסים בונקרים ופילבוקס של האויב.
  בנות רצות באומץ בשלג - בשביל זה יש נשים רוסיות. והם זורקים את ההודים והסינים לקרב. אלה כבר ממש ממלאים את הגישות לתעלות בגופותיהם. אבל הם עדיין מצליחים לקחת את זה.
  הצבא הרוסי דוחף פנימה.
  עם זאת, האסטרטג וסילבסקי מעביר את המכה העיקרית לאיטליה - שהיא הרבה יותר חלשה. וכך חיילים רוסים זוכים בניצחון אחד אחרי השני.
  ינואר התברר כמוצלח מאוד. חיילים רוסים הפילו את האיטלקים והצמידו את האלפים. ובפברואר הם כבשו את ונציה. והם נכנסו לורבנדיניה . הם גם לקחו את פוזנן. הגרמנים נסוגו. ב-2 במרץ נפל קלייפדה. כוחות רוסים התקדמו דרך פרוסיה המזרחית באיטיות, ההגנה הייתה צפופה מדי. היינו צריכים ממש לשרוף את השביל עם פגזים.
  אבל באיטליה קרסה חזית הפסטה. וכוחות רוסים מיהרו לרומא. ב-30 במרץ 1956 החלה המתקפה על הבירה האיטלקית. כך שילמו העם על השאיפות של משפחת מוסוליני.
  בירת איטליה, רומא, מותקפת. הלחימה עזה. למרות שהאיטלקים יותר ויותר מוותרים. כאן הבנות נלחמות מאוד יפות, גם בביקיני וגם יחפות. הלוחמים זורקים רימונים ברגליהם ומפילים את חייליו של מוסוליני.
  הבנות כאן יפות, וכמובן מאוד סקסיות. ועם השרירים של טיטאנים. והאופן שבו הם זורקים רימונים ברגליים יחפות פשוט מדהים.
  נטשה הולכת קדימה ויורה, בעודה נוהמת:
  - על ארץ המולדת היפה בלבי, אש הזוהרת שלי בוערת!
  זויה, יורה, שרה יחד:
  - בואו נפתח את הדלת להישגים! אמונתנו והמלך הם מונוליטים!
  ואז אורורה, בבהונותיה החשופות, הכלבה האדומה תשחרר את הדיסקים. והאיטלקים החתוכים נופלים.
  ואז סבטלנה שרה באגרסיביות וחושפת שיניים:
  - נהרוג את כולם! אנחנו נמחץ את כולם!
  הם זורקים דיסקים ברגליים יחפות וטוחנים את הפשיסטים. כך הגיע מוסוליני לידי הבנות. המתקפה באפריל של 1956 הייתה עזה ומאוד פיגורטיבית.
  והנה הטנקים נוסעים, עמודי אש גיהנומים מתפרצים מגזעיהם.
  הבנות מתקדמות וזורקות רימונים ברגליים יחפות. ואיך הם ירקו משהו עקוב מדם.
  והם יצחקו...
  נטשה שרה בלהט:
  - הצאר ולדימיר, הכה את היטלר בפניו!
  והוא יקרוץ בעיניו הספיריות. ילדה כל כך נפלאה.
  הבנות ממהרות בזעם פראי. הם פגעו במקלעים. הם מכסחים את האויב ומפזרים את הפשיסטים. ואז האולימפיאדה פועלת. ובידי החזקים, הגיבורה האישה מחזיקה להביור. והוא ייקח את זה וירביץ לך, אבל אז הוא יכה אותך.
  מהפשיסטים צ'יפים עפים לכל הכיוונים. והלוחמים יכולים לצחוק כמה שהם רוצים.
  ואז הוא ישיר:
  "מוסוליני יוכה!" הידידות שלנו היא מונוליטית!
  ושוב, כמו קריצה עם עיני ספיר! והוא יפגע בפשיסטים.
  מה רצית? רומא נכבשה בזמנו על ידי הסלאבים בהנהגתו של אטילה. ועכשיו הרוסים לוקחים את זה.
  אולימפיאס, שמטגנת את יריביה בחיים עם זורק קרן, שרה:
  - שמש זוהרת של תקווה,
  שוב הוא עולה על הארץ...
  הניצחונות של רוס כמו קודם -
  לוחמי הוורמאכט מוכים!
  
  נשר רוסי מעל פני כדור הארץ,
  פורש כנפיים, הוא ימריא...
  האויב יידרש לחשבון -
  הוא יובס - שבור!
  לאחר נפילת רומא החלו החיילים האיטלקיים להיכנע בהמוניהם. האימפריה של מוסוליני, השותף הצבאי הזוטר הזה של הרייך השלישי, נשרף.
  כוחות רוסים כבשו את נאפולי כמעט ללא התנגדות ונחתו בסיציליה. גם שם כמעט ולא נתקלו בהתנגדות. והיטלר היה היסטרי.
  עד סוף מאי, איטליה הושלמה. מאות אלפי שבויים נלקחו.
  בנות רוסיות שמו אותן על ברכיהן והכריחו אותן לנשק את רגליהן היחפות. הם חבטו בשפתיהם בצייתנות. חלקם, במיוחד גברים צעירים, עשו זאת בהתלהבות.
  הבנות גיגרו בשביעות רצון.
  הילד הנצחי אולג ריבצ'נקו הכריח את שבויו לנשק את רגליו החשופות והילדותיות.
  הם עשו זאת ברצון רב. הבנים היו נאים מאוד, שריריים ובלונדינים. נכון, הוא עדיין קטן מדי, והוא לא רצה לעשות משהו רציני יותר עם הנשים. אבל כשהעקבים המחוספסים מדגדגים בלשון - זה נחמד!
  אולג ריבצ'נקו תפס את הגנרל וקיבל פקודה נוספת. שהייתי די גאה בו.
  מוסוליני הבן נבגד על ידי הפמליה שלו, ורוסיה הצארית קיבלה ניצחון נוסף. אבל בנדיטו מוסוליני האב לא חי כדי לראות את הבושה שלו ואת קריסת הפשיזם באיטליה. עם זאת, אותו גורל ציפה לנאצים בגרמניה. כוחות רוסים יצאו למתקפה בתחילת יוני 1956. כיוון ההתקפה העיקרי היה אוסטריה.
  אליזבטה והצוות שלה על ניקולאי-5 נעו נגד הגרמנים. כוחות רוסים ביקשו להקיף את וינה.
  הפיהרר, כמובן, מצא את עצמו במצב קשה. רכושם של הגרמנים באפריקה, סקנדינביה ורוב ארה"ב אבדו. ועכשיו הקרבות מתרחשים אך ורק בשטח הרייך השלישי. מה שכמובן יותר לא נעים לגרמנים. גם חיילים רוסים נכנסו למקסיקו. ליידי גריי דה מונקה מפקדת על צוות טנק במדינה הזו.
  ואליזבטה מובילה את "ניקולאי"-5 ברחבי וינה. היריבה העיקרית שלו היא ה-E-50, שהמכונה של הצאר חודרת אליה כמו ספוג.
  אליזבת ירתה, משתמשת באצבעותיה החשופות כדי ללחוץ על כפתורי הג'ויסטיק.
  היא פגעה בטנק גרמני וצייצה:
  - אנו נותנים את ליבנו למען ניקולס רוס הקדוש!
  יקטרינה גם ירתה באצבעותיה החשופות ותיקנה את בן זוגה:
  - זה כנראה נכון יותר לומר ולדימיר!
  אליזבת ירתה שוב באמצעות בהונותיה החשופות וצייצה:
  - אבל בכל זאת, היה זה הקיסר ניקולאי, שנתן לנו את אוכלוסיית סין, שהפך את רוסיה לבלתי מנוצחת!
  ואכן, בחיל הרגלים שנשלח להסתער על עמדות הגרמנים, החזית הייתה סינית כולה. הם ממש זרקו עלינו גופות. אבל הם פרצו דרך.
  בדרך כלל הרוסים לחמו במטוסים ובטנקים. חיל רגלים מורכב מסינים, הודים, אסייתים. יש הרבה סינים. בנוסף, ניקולאי השני בעל הראש הבהיר הכניס פוליגמיה תוך כדי רפורמה של האורתודוקסיה, וגברים סינים נוספים נשלחו לקרב. והרוסים לוקחים אלמנות ונשים סיניות לא נשואות כנשים.
  אסטרטגיה ערמומית.
  והסינים תוקפים, מתים ופורצים את ההגנות הגרמניות.
  אלנה משתמשת באצבעותיה החשופות כדי ללחוץ על כפתורי הג'ויסטיק וחובטת שוב בקראוטים.
  והוא שר:
  - למען רוס הקדוש', נילחם באומץ!
  אחרי זה הילדה תיקח את זה ותקרוץ. וחושף את שיניו הלבנות! והיא כל כך תוקפנית.
  ואז האולימפיאדה תחזור. והוא גם יכה אותך באצבעות רגליו החשופות וימחץ אותך.
  ואז הוא יצעק:
  - אני קוברה קטלנית!
  יש לציין שטנק ה-E-50 עלול להיות מסוכן. התותח שלו באורך 88 מילימטר עם אורך קנה של 100 EL הוא ירי מהיר, שנים עשר כדורים לדקה, ומדויק מאוד. פוגע לעתים קרובות בשריון ועלול לגרום נזק.
  לכן, הבנות מנסות לא לתת לטנק הגרמני הראשי להתקרב. במיוחד מקרוב, יכולת החדירה שלו עולה בחדות. והליבה של הקליע הגרמני היא או אורניום או טונגסטן. נכון, לאחר אובדן אפריקה ומרבצי אורניום בקונגו, כוחם של החיילים הגרמנים החל להתייבש.
  והבנות כל כך יפות ויחפות ומגניבות.
  הם שרים לעצמם בהתלהבות:
  - זורח כמו כוכב על כל העולם,
  דרך החושך של החושך חסר התקווה...
  הגיבור הגדול הצאר ולדימיר,
  לא יודע כאב ולא פחד!
  
  אויבים נסוגים לפניך,
  קהל האנשים צוהל...
  רוסיה מקבלת אותך -
  יד חזקה שולטת!
  בנות נלחמות, אתה לא יכול להגיד שום דבר נגדן. והרגליים שלהם כל כך חשופות ומסותתות. כשגרמנים שבויים מנשקים אותם, ברור שגם בנות וגם גברים אוהבים את זה. והלוחמים צווחים בשביעות רצון.
  והם חשפו את שיני הפנינה שלהם.
  אלו בנות כל כך מגניבות. ובאצבעותיה החשופות, אליזבת דופקת עוד פאשיסטית.
  אחרי זה הוא צועק:
  - תהילה למולדת הגדולה!
  וכך קתרין תירה. זה ידחוף טנק אויב, יהרוג את הפריצ'ים ויצרוק:
  - מוות לאויבים!
  ושם גם אלנה בועטת, משתמשת בהונותיה החשופות, לוחצת איתם על כפתורי הג'ויסטיק. והוא מצייץ:
  - למולדת בגדולה!
  ואז האולימפיאדה המצטיינת, גם היא בלונדינית, תשגר את הקליע. וכמו שהוא מצייץ:
  - לרוסיה הגדולה!
  והבנות מלאות בהתלהבות מוחלטת.
  הנה מגיע הטנק E-75. האקדח שלו חזק יותר: 128 מ"מ, והוא יכול לגרום ליותר נזק. בנוסף, לטנק הזה יש הגנה טובה יותר ושריון עבה יותר.
  אבל אליזבת היא כמו משוגעת. והוא ישחרר משהו קטלני, חודר מרחוק. וכל מה שנשאר מהגרמני הם חתיכות מתכת קרועים.
  והילדה תשיר:
  - יופי קדוש וחלום גדול!
  לאחר מכן תראה הלשון.
  טנקי E-75 גרמניים הפכו לאחרונה לנפוצים יותר. כעת יש להם אקדח עם קנה ארוך יותר, המאפשר להם להילחם בטנקים רוסיים, במיוחד הקלים שבהם. וזה הופך את הקראוטים למסוכנים יותר.
  אבל בנות סובייטיות אינן מתביישות מכך. והם מרסקים את קראוטים.
  והלוחמים עצמם, במיוחד בחום, בביקיני ויחפים. והם נלחמים בביטחון רב.
  הם מנצחים ללא יוצא מן הכלל.
  קתרין ירתה בנאצים ושרה:
  - אבל למען האמת! אני הורס את כל הקראוטים ללא יוצא מן הכלל!
  אלנה גם ירתה באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - נביס את כולם וכמובן!
  גם האולימפיאדה ניצחה את הנאצים בלי רחמים. היא כלבה בלתי מנוצחת כל כך.
  וגם בעזרת בהונות חשופות.
  נטשה והצוות שלה נלחמים על הטנק Kondratenko-6. המכונית הזו קצת יותר קלה, אבל ניידת יותר מהניקולאי. כמובן שעם פחות משקל, הקליבר קטן יותר והשריון מעט דק יותר. זה אומר שהסיכון למות גדול בהרבה.
  אבל הבנות, אני חייב לומר, לא נבוך בכלל. והם נלחמים כמו ענקי קרב.
  נטשה שרה, יורה באופן פעיל:
  - זה יהיה הניצחון שלנו!
  והוא לוחץ על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיו החשופות.
  זויה גם יורה, משתמשת ברגליה החשופות וחורקת:
  - הצאר ולדימיר קדימה!
  וכל הבנות במקהלה נבחו:
  - תהילה לגיבורים שנפלו!
  לאחר מכן אורורה ירתה, הפכה את הטנק הגרמני ואמרה:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא ינצח אותנו!
  והיא גם נענעה את רגליה היחפות.
  ואז סבטלנה נכנעה, משתמשת בהונותיה החשופות, ונהמה בקצה ריאותיה:
  - הרוסים נלחמים בזעם!
  וכל הבנות קראו פה אחד:
  - אגרופו של החייל חזק!
  ושוב היפות ממהרות לקרב. הם יורים לעצמם בצורה מדויקת ומדויקת!
  אבל הצוותים של ג'יין מדהימים את המקסיקנים. הגברת גם מאוד חכמה ויפה.
  והבנות בצוות שלה יחפות ובביקיני. הם נלחמים בזעם פרוע ורגוע.
  ואז גרטרוד ירתה, משתמשת בהונותיה החשופות, וצייצה:
  - אני ילדה שתהרוס את כולם בשבריר שנייה!
  ואז מלניה פורצת לפעולה. והוא ישבור את הטנק הלטיני מרחוק.
  ואז מטילדה תבעט ברגליה באצבעותיה החשופות.
  והוא יצחק:
  - אני באמת ילדה נהדרת!
  ולוחמים מהמדרגה הגבוהה והזועמת ביותר. הם לא מרגישים חולשה או כעס.
  הם ידפוק אותך באותו אופן.
  וגם אלנקה נלחמת בביטחון רב.
  עד סוף יוני, וינה מוקפת. מכה מוחצת נפלה על גרמניה ויוקרתה. במקביל, מתקדמים כוחות רוסים לעבר האודר. הם משליכים את הסינים, ההודים והערבים לקרב. והם פורצים את ההגנות של הקראוטים.
  היטלר, כמובן, כבר בפאניקה. איך הבנות לחצו אותו לתוך טנקים ומטוסים.
  הנה אלבינה ואלווינה, שני טייסים רוסים. גם יחפים ובביקיני מפילים פשיסטים כמו אגסים עם מקל מענף. ולזוג הם ממש עושים ניסים כאלה.
  אלבינה הפילה חמישה מטוסים בפרץ אחד מהלוחם פיטר הגדול ושרה:
  - אנחנו דובי שמיים!
  אלווינה הפילה שישה מטוסים בפרץ אחד של נשר המלחמה שלה, וצייצה:
  - ואנחנו ננפץ את כולם!
  בשמיים, הזוג הזה כבר היה אגדי!
  הבנות זכו בשבע דרגות של צלב ג'ורג' הקדוש: צלב כסף, צלב כסף עם קשת, צלב זהב, צלב זהב עם בנק. וגם צלב זהב עם יהלומים, וצלב זהב עם יהלומים וקשת. והכוכב בדרגה הגבוהה ביותר של צלב זהב, עם קשת יהלום. פרס גבוה יותר - כוכב גדול של צלב זהב, עם יהלומים וקשת, הוקם די לאחרונה.
  אז הבנות יכולות להיות גאות בהישגיהן. ותמיד, גם בקור, הם נלחמו רק בביקיני ורק יחפים.
  בנות כל כך נפלאות.
  אלבינה ירתה ושרה:
  - על הניצחונות הטובים ביותר שלנו!
  אלווינה המשיכה:
  - תנו לנכדינו ולסבים להיות גאים בנו!
  הלוחמות הן באמת בנות מהמעמד האדיר!
  הם מרביצים לפשיסטים בשמיים ושרים:
  - תהילה לרוסיה, תהילה! הצאר ולדימיר שלנו הוא גיבור! יהיה כוח עם עלות השחר! קבור את היטלר באדמה!
  כמובן, ולדימיר קירילוביץ' רומנוב יכול להיות מרוצה מאוד מהלוחמים שלו.
  גם אם הם נלחמים, זה בצורה כזו שאתה לא יכול להרים נגדם חנית!
  ולדימיר קירילוביץ' רומנוב הוא צאר שיש לו כל סיכוי לסיים מלחמות אחת ולתמיד!
  והפשיסטים נרעדים מהמכות של הצבא הצארי...
  וינה המוקפת נפלה במהירות. עד אמצע יולי הגיעו חיילי האימפריה הצארית לאודר בחזית רחבה. וקניגסברג נחסם לחלוטין.
  והגרמנים נסוגו מעבר לאודר. וניסו ליצור שם קו הגנה. הגן על עצמך היטב. אבל במחצית השנייה של יולי החלו חיילים רוסים בהתקפה על המבורג... הנאצים נכנעו לאט אבל בטוח.
  הלחימה הייתה עזה מאוד. כמה כפרים החליפו ידיים מספר פעמים. בקרבות השתתפו גם טנקים גרמנים חדשים מסדרת AG המתקדמת יותר - פירמידלית. הייתה להם הגנה טובה מכל הזוויות. אבל הצבא הצארי היה עדיף במספרים.
  ומספר רב של חיילי רגלים אסייתים מתו בחזיתות. אבל הם אפשרו לי לזוז.
  גם משאבי האנוש של הגרמנים התרוקנו. עד סוף אוגוסט הוקפה המבורג וגם מינכן נחסמה.
  הגרמנים איבדו שטח משמעותי. ולא היה להם במה להחזיק את עמדותיהם.
  אולג ריבצ'נקו לחם בשורות הקדמיות בשטחה של גרמניה עצמה. והילד הנצחי חייך כל הזמן והראה את שיניו הפניניות.
  ושם זרק רימונים ברגליו החשופות והילדותיות. טוב להיות ילד - כמה טבעי להיות בחום במכנסיים קצרים בלבד. ומכיוון שאתה בן אלמוות, אתה יכול גם להיות חצי עירום בחורף מבלי להסתכן בהצטננות.
  אז הילד שר:
  - יחף, רק יחף,
  תחת רעם יולי וקול הגלישה!
  יחפה, רק יחפה,
  קל לילד להיות קאובוי מגניב!
  והרב-סרן ממשיך להרוס לעצמו את הפשיסטים האלה. והם מתקיפים נואשות נגד.
  כבר ספטמבר... הגשמים מתחילים לרדת... החיילים הצארים, ממלאים את גופות הסינים, כבשו את מינכן והמבורג, ונעים לעבר אזור הרוהר. הדבר החשוב ביותר בתעשייה הגרמנית.
  והגרמנים נלחמים נואשות בחזרה.
  נטשה נלחמת על הטנק שלה ונוהמת:
  - זה יהיה קשה ביותר לנאצים!
  ולחץ על כפתורי הג'ויסטיק באצבעות הרגליים החשופות. והוא יורה פגזים על הנאצים.
  ואז זויה תסטור לך. וגם בעזרת בהונות חשופות.
  והוא גם ישיר:
  - רוס' זה מה שיש נגד היטלר!
  ואז אורורה תעשה מהלך אגרסיבי. וגם בעזרת בהונות חשופות:
  - בשביל הרוסית!
  ומאחוריהם סבטלנה תירה גם קליע רוצח. זה יחורר טנק גרמני ויחריק:
  - לצאר ולדימיר קירילוביץ'!
  והוא גם יראה את לשונו.
  הבנות השתוללו כאן.
  אלנקה על טנק כבד גם מוחצת את הנאצים. ומנצח אותם ממרחק רב.
  הלוחם שר:
  - חצי עולם הכפפתי בשדיי!
  והשדיים של אלנקה עם פטמות ארגמן.
  ואז אניוטה תבעט בך באצבעותיה החשופות. זה יטרוף טנק פאשיסטי ויחטוף:
  - אני נערת כוכבת! בספרי ההיסטוריה!
  והוא יחשוף את שיניו...
  ואז אוגוסטינוס יירה קליע רוצח. הוא יפורר את הנאצים וישרק:
  - שיהיה צבאנו החזק ביותר!
  והוא גם יזיז את הרגליים...
  ומריה תלך בעקבותיהם ותכה את הנאצים. הוא יסתובב את עצמו, כשהוא מקשקש באגרסיביות:
  - אנחנו בנות אגרסיביות גדולות!
  ואז מארוסיה ישחרר משהו רצחני והרסני ביותר על הנאצים. ובעזרת רגליים חשופות ונערות.
  ואז הוא שר:
  - אנחנו תבוסה מוחלטת של האויבים!
  ספטמבר עבר בקרבות קשים מאוד. הגרמנים תקפו נואשות נגד. אבל באוקטובר, כשהגשמים התגברו, הצבא הצארי שוב השיג את היתרון. והיא החלה להתקדם לעבר הרוהר. לאחר תקיפה עזה, קניגסברג נפל. הנאצים קיבלו עוד סטירת לחי.
  ובדרום צרפת כיתרו כוחות צארים את טולון. אז לנאצים היה זמן רע מאוד.
  היטלר השתולל, אבל בזמן שהיה בברלין. עמדתו התבררה כחלשה.
  ברור שאף אחד לא רצה להקשיב למשא ומתן. אבל הנאצים תקועים כמו זבובים.
  בנובמבר, חיילי צבא הצאר נלחמו כדי לכבוש את רוב אזור הרוהר, ובכך למעשה שללו מגרמניה את בסיס הייצור העיקרי שלה.
  בדצמבר כבש הצבא הצארי את כל דרום צרפת ונכנס לספרד. ובחזית הגרמנית היא כבשה לבסוף את הרוהר. יתר על כן, נכבשו גם אדמות גרמניות אחרות. וגם הצבא הצארי נחת בדנמרק.
  היטלר השתולל כמו שטן בכלוב, אבל הוא לא יכול היה לעשות דבר.
  בחג המולד הקתולי, הכוחות המלכותיים נעו לכיוון פריז. למרות השלג והכפור, הצוות של נטשה היה יחף ובביקיני.
  הגרמנים נכנעו לעתים קרובות יותר ויותר. והצרפתים כלל לא רצו להילחם ברוסים.
  בזמן שניפץ סוללה גרמנית, נטשה העירה:
  - אז בעצם, על מה סמך אדולף הדיבוק כשהחל איתנו במלחמה?
  זויה בעלת השיער הזהוב העירה בהיגיון:
  - כנראה כי כשנכנס ללחץ ניפול כמו מטבעות מכיס חור!
  אורורה מעכה אגוז באצבעותיה החשופות. ואז היא זרקה אותו לפיה וציינה ברצינות:
  - ההיסטוריה מלמדת שהיא לא מלמדת כלום!
  סבטלנה לחצה על בהונותיה החשופות על כפתור הג'ויסטיק. היא דפקה עוד תותח גרמני וענתה:
  - בואו נהיה לוחמים גדולים!
  הלוחמים, כפי שאתה יכול לראות, נחושים באמת להילחם ולנצח.
  אולג ריבצ'נקו, ילד יחף, ממהר במכנסיים קצרים ועם פלג גוף עליון חשוף ושרירי. הוא אפילו מתנדנד ושואג:
  - ננצח את קראוטים! ננצח את קראוטים! ותבעט בתחת!
  ולילד יש שיניים לבנות ופניניות כאלה! רק קטלנית צעירה ובלתי מתכופפת.
  אולג ריבצ'נקו יורה תוך כדי ריצה. הורג פשיסטים ושר:
  - הרוח הרוסית היא כוחם של המלכים, הבס את קראוטים!
  הילד זרק רימון ברגל יחפה ושר:
  - ואלס רוסי, עלה השחר - בתפארת המלך!
  הוא באמת התגלה כבחור קרבי מאוד. והוא מנצח את הפשיסטים עד היום הראשון.
  והבנות נלחמות באופן פעיל. הנה מירבלה... גם טייס מהשורה הראשונה. אף אחד לא יכול לעצור אותה. היא מפילה את הקראוטים ושרה, חושפת שיניים:
  - ילדה משוגעת! הנה הסימן שלה!
  והוא ייקח וישגר רקטה!
  כן, ככה נשים כאן! כשבנות רוסיות נלחמות, שום כוח לא יכול להתנגד להן.
  מירבלה הפילה שבעה מטוסים גרמניים בפרץ אחד של חמישה תותחי אוויר, וצייצה:
  - הצאר ולדימיר קירילוביץ' הוא אלוהינו!
  והילדה טופחת ברגליה היחפות על הזכוכית.
  וגם אלבינה ואלווינה נלחמות בשמיים.
  הם היו גונבים כל כך נפלאים. יותר ויותר חשבונות חדשים נאספים. ובאותו הזמן הם שרים:
  - בשמים אנחנו שלמות! אנחנו אסים שלמות! מחיוך למחווה - מעבר לכל שבח!
  אלבינה הפילה ארבעה מטוסים גרמניים בפרץ אחד וצייצה:
  - הו, איזה אושר! איזו שלמות בקרב!
  אלווינה הורידה חמישה מטוסים גרמנים והמשיכה:
  - דע את השלמות בקרב! ואידיאלי מגניב!
  הלוחמים שרו במקהלה, הורידו את הפשיסטים:
  - בנות! בנות יותר מגניבות! בנות! בנות יותר מגניבות!
  הם הפגינו את הלהט התוקפני שלהם. למעשה, אף אחד מהאסים של היטלר לא נאלץ לרדת.
  אבל הפשיסטים, כמובן, נמצאים בלחץ פראי.
  היטלר נמצא בבונקר בברלין והוא מופצץ שם כמו ג'וק. מה הוא רצה? הפשיסט מספר אחד סיים! הוא יצא נגד רוסיה הצארית, ועכשיו הוא עצמו נמחץ כמו ג'וק.
  הצאר ולדימיר קירילוביץ' לוקח בימים אלה הפסקה מהחורף על חופי האוקיינוס ההודי. בנות יפות מגזעים ולאומים שונים רוקדות מולו.
  עם זאת, למלך לא אכפת לצפות בקרבות גלדיאטורים. למשל, שתי בנות נגד שתי יפהפיות.
  הם נלחמים עם חרבות פלסטיק כדי לא לפגוע אחד בשני. עם זאת, הם נלחמים נואשות.
  אלה הלוחמים. יש חילופי מהלומות זועמות. שתי בלונדיניות ושתי ג'ינג'יות...
  הצאר ולדימיר שאל את פילדמרשל וסילבסקי:
  - מה הדבר הכי קשה במלחמה עם הגרמנים?
  השדה מרשל ענה בכנות:
  - לצבור בטחון! רק בהתחלה, כשהאויב התחיל להתקדם, הרגשתי אי נוחות. ועכשיו התחלנו לנצח והכל ברור לגבי אויבינו! - פילדמרשל ואסילביץ', האסטרטג הגדול הזה, שתה יין.
  ולדימיר קירילוביץ' ציין באופן הגיוני:
  - קשה מאוד לנצח כל הזמן! אבל הראינו את עצמנו מסוגלים להרבה! ועכשיו יהיה זמן, וכל העולם יהיה שליו!
  פילדמרשל וסילבסקי אישר:
  - אני מאמין בזה!
  לבנות היו חבורות על גופן העירום ונראו עצבניות ביותר.
  הם נלחמו, כמובן, לא כמו בתקופת רומא העתיקה - הם ניסו לא לגרום נזק רב לעצמם. אבל הם פעלו באופן אקטיבי.
  בינתיים, הלחימה נמשכה. בינואר, כוחות הצאר כבשו את פריז תוך כדי תנועה. גם בירת דנמרק, קופנהגן, נכבשה. הכוחות הגרמנים נחלשו. הרוסים המשיכו להתקדם לתוך גרמניה עצמה. הפריץ נלחמו נואשות, אבל כוחם נשבר.
  אולג ריבצ'נקו, הילד האלמותי הזה קפץ יחף בשלג ומיהר להתקפה לפני כולם, לחלוטין ללא חשש מאש. ותוך כדי שריקה:
  - מי רגיל להילחם על הניצחון,
  הוא בהחלט יביס את אויביו...
  הוא צוחק בעליצות וישיג הרבה,
  והיטלר יקבל מכות חזקות!
  והרגל היחפה של הילד זורקת רימון! והוא חושף את שיניו הפניניות והגדולות מעבר לשנים שלו. כן, כבר יש לו פה כמו זאב. זה יכרסם דרך כל גרון.
  ובנות על טנקים עוברות מדרום לצפון גרמניה. הם עומדים לצאת לים. ורק האדמות שליד ברלין ופומרניה יישארו אצל הקראטים.
  נטשה, שדפקה טנקים פשיסטיים, העירה:
  - ומלחמה היא כיף בדרכה!
  זויה, לאחר שהכתה את הנאצים, הסכימה:
  - הכי טוב שיש! במיוחד כשאנחנו מנצחים!
  אורורה, ירתה באצבעותיה החשופות, אמרה:
  - כל דבר בלתי אפשרי אפשרי ביקום, רק לא צריך קצת...
  והילדה הג'ינג'ית תצחק כל כך חזק!
  הלוחמים מתעוותים בשמחה ובזעם מטורפים. והם מרסקים את הגרמנים.
  במקביל, הכוחות הצארים מתקדמים ברחבי ספרד וכבר מתקרבים לסביליה.
  אולגה בשריון יורה לעבר הגרמנים וכוחות המשטרה.
  הספרדים המקומיים כמעט ולא נותנים התנגדות. מדינה נוספת נופלת מתחת לגרזן של רוסיה.
  אולג ירה ושר:
  - אירובטיקה, זה יהיה בושה על בש!
  ובן זוגה אליס צייצה:
  - גדולתם של הרוסים הוכרה על ידי הפלנטה,
  הפשיזם נמחץ במכת חרב...
  אנחנו אהובים ומוערכים על ידי כל אומות העולם,
  הבה נעמוד בצאריזם הקדוש הגדול!
  והבנות יסטרו וילחצו את אצבעותיהן החשופות על הג'ויסטיק.
  המלחמה בין האימפריה הצארית של ולדימיר קירילוביץ' רומנוב לגרמניה הפשיסטית נמשכת.
  חיילים רוסים שחררו כמעט לחלוטין את צרפת מהמוני נאצים. פברואר 1957... הצבא הצארי משחרר את פורטוגל.
  ב-23 בפברואר התאחדו יחידות רוסיות מדנמרק וגרמניה עצמה.
  אולג ריבצ'נקו, הילד הנצחי הזה, מתיז בבוץ ברגליו היחפות. רס"ן הילד צועק לעצמו בראש מעייניו:
  - תהילה לצאר הרוסי ולדימיר השלישי! אני כורת את היטלר, אני אמדוד אותו בשוט!
  והילד שוב צורח וזורק דיסק מחודד בחדות באצבעותיו החשופות. וזה יכה את הפשיסט בגרון. ואז הוא זורק בומרנג ברגלו החשופות והילדותיות, ומיד חותך את גרונם של חמישה קראוטים.
  כן, הרעיון הרע של היטלר לתקוף אימפריה כזו.
  נטשה והצוות שלה מסיימים את הגרמנים האחרונים בפורטוגל. הטנק שלהם הוא בלתי נמנע בהרס.
  והם גם לוחצים על כפתורי הג'ויסטיק בבהונותיהם החשופות, מבצעים הרס זועם.
  זויה ירתה, ריסקה את התותח הגרמני ושרה:
  - למען רוסיה והחופש עד הסוף!
  אורורה, באמצעות בהונותיה החשופות, בעטה בנאצי וצייצה באדישות:
  - אלוהים תשמור על המלך!
  סבטלנה גם דפקה, לחצה על כפתורי הג'ויסטיק באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - ריבון חזק!
  בנות מנצחות את הפשיסטים. אבל אז הופיע טנק היטלר חדש "עכבר"-4. דגם חזק מאוד - במשקל שלוש מאות טון, ואקדח 310 מ"מ. הוא יכול לחדור למרחקים ארוכים, אבל יש לו שריון כל כך עבה שהטנק Kondratenko-6 לא ייקח אותו מכל זווית.
  נטשה מצווה:
  - בנות, עלינו להתקרב ולנעוץ אותו בחלק התחתון של הצד, בין הגלילים - זה הסיכוי היחיד שלנו!
  זויה חבטה בתותח הגרמני בבהונותיה החשופות ושרה:
  - הגורל נותן לך את ההזדמנות האחרונה, אבל מהרו! בגשם, ברד ושלג!
  אוגוסטינוס גם טפח וצייץ:
  - הזדמנות אחרונה, הגורל נותן לך! יחי ההליכה והריצה היומיומית!
  וגם עם בהונות חשופות, ואיך זה יתפתל. והוא ירסק את הפשיסטים.
  סבטלנה שאגה:
  - לגבולות חדשים ולניצחונות מרהיבים!
  הטנק הרוסי מיהר, תפס תאוצה. והבנות ייקחו את זה וישירו:
  - ריבון חזק, עידן מפואר ביותר, צאר אורתודוקסי, מלכות לתפארת, לתפארתנו!
  ושוב הם האיצו, והתרחקו מטיל כבד שנשלח מהאקדח שהיה ל"מאוס"-4 הגרמני. הבנות צווחות:
  - בואו לא נתכופף על קרן האיל! כדי שאתה היטלר - תמות!
  והטנק שלהם מאיץ. זה כמו מתאגרף קטן שתוקף מתאגרף גדול. אבל כמובן שהסיכוי הוא חמישים וחמישים.
  נטשה, שהתבוננה בתנועת הטנק, זכרה איך התאגרפה עם גבר בזירה. היא החטיאה אגרופים והוכה, אבל היא החזיקה מעמד. ואז היא פרצה בביטחון. והיא קלטה את התנועה המתקרבת של האויב, והיכתה אותו בסנטר. נדפק!
  היא קיבלה אלף רובל זהב. ילדה כל כך לוחמת. אם הוא נותן, הוא ייתן!
  נטשה נענעה את רגלה החשופה ושרה:
  - זה לא הקרב האחרון, אבל הוא מכריע! לתפארת המולדת, למולדת ולכבוד!
  ואז הטנק שלהם חומק על הצד ושולח פגז... זויה השתמשה גם באצבעות הרגליים החשופות שלה, ילדה זהובה כזו, וזריזה כמו קוף. ו"עכבר"-4 החל להתפוצץ. הפגזים שלו התפוצצו בבירור. ואז המגדלים ייקרעו, והיא תעוף גבוה באוויר!
  הבנות צועקות פה אחד:
  - ניצחון! ניצחון מגניב!
  ועוד טנק ברשימה שלהם!
  ב-1 במרץ 1957 החלו כוחות רוסים לחצות את האלבה. נראה שדורכים על היטלר.
  הילד אולג ריבצ'נקו, יחף, עם רגלו של ילדו, זרק רימון, הטביע טנק פאשיסטי וצעק:
  - לגבולות חדשים ובלתי מתכופפים!
  צוות הטנק של אלנקה פונה מזרחה. מערב גרמניה וצרפת כבר שוחררו. רק האדמות שבין האודר לאלבה נותרו בשליטה נאצית. ובכן, גם בריטניה ואירלנד. הכוחות האחרונים של הנאצים נמצאים שם.
  אלנקה, יורה לעבר הסוללות הפשיסטיות, אומרת:
  - צארביץ' ניקולאי,
  אם אתה צריך למלוך...
  לעולם אל תשכח -
  הצבא נלחם בגבורה!
  ועכשיו נשלחת עוד פגז ברגליים יחפות. והוא נפל לתוך אקדח פריץ.
  אניוטה יורה גם באצבעות רגליים חשופות. הוא מכה את הפאשיסט ושואג בכל ריאותיו:
  - אני מסוג הילדות שגורמות להיטלר להקיא!
  לאחר מכן, ציפורני אוגוסטינוס הלוהטות. היא גם שטן קטן יורה חד, ושואגת:
  - לשערי הגיהנום!
  ומשתמש ברגליים יחפות.
  מריה יורה מאחוריה. באותו אופן שהוא לוקח אותו ומכה בו, וצווח:
  - איש לא יעצור אותי, הנמרה, איש לא ינצח את הילדה היחפה, ואני אהיה מכות בכל מקום!
  ואז האולימפיאדה תתפוצץ. והוא ידפוק טנק גרמני, יקרע את הצריח שלו כמו כובע פטריות.
  ומקשקש:
  - לגבולות חדשים ומגניבים!
  והוא יראה שוב את לשונו!
  הבנות פשוט דוחפות את עצמן ומתקדמות נואשות. והפשיסטים טובעים תחת מכותיהם.
  ב-2 במרץ 1957 נכנעו הכוחות הנאצים האחרונים בפורטוגל. התברר ששחר הפאשיזם בפתח. ליתר דיוק, האם השחר? שקיעה סיוט!
  והחיילים הרוסיים מתקדמים. הגרמנים זורקים יותר ויותר את נשקם ונכנעים.
  הם נופלים על הברכיים. בנות רוסיות וסיניות מנשקות את רגליהן היחפות.
  זה נראה כל כך מגניב ומגניב. ואת הפשיסטים קוצצים וקוצצים.
  הצוות של נטשה כבר על הרכבת היוצאת להילחם צפונה, עם הקראוטים.
  הבנות יושבות בתא שלהן. הם משחקים קלפים על ידי החזקתם באצבעותיהם החשופות.
  נטשה ציינה:
  - זה מעניין, כשניקח את ברלין, מה הלאה?
  זויה ענתה בביטחון:
  - הבאה תהיה לונדון!
  אש אורורה צחקקה ושאלה שוב:
  - ואז?
  זויה אמרה בהחלטיות:
  - אמריקה הלטינית תהיה שלנו! לא נעמוד על טקס עם הנאצים!
  סבטלנה הסכימה עם זה:
  - ברור שלא נעשה! בואו לכבוש את כל העולם!
  נטשה אישרה בהתלהבות:
  - ואז יהיה שלום, בכל העולם!
  הבנות שרו במקהלה, והלחינו תוך כדי;
  תהילה לרוסיה הגדולה של הצאריזם,
  איפה ולדימיר יושב על כס המלכות...
  נמחץ את המוני הפשיזם הרשע -
  תהילה לצבא ולמונוליט מאיתנו!
  
  הלבבות התחממו באמונה גדולה,
  אמא אדמה שלנו מכל הלב...
  אנחנו בניו של הצאר ניקולס,
  והם לא מתו עליו לשווא!
  
  המולדת שלנו, אתה יקר מכל דבר אחר,
  בואו נזרוק זיקוקים מכונפים ושמימיים...
  אתה גם נלחם בארץ המולדת,
  ובכן, תן לנאצים כולם למות!
  
  היטלר רצה להשיג את האדמות שלנו,
  והכלב המרושע ניסה להתנקש בחיי המלך...
  אבל אנחנו ממהרים, אנחנו לא מקבלים את זה ,
  אז הפאשיזם תקף אותנו לשווא!
  
  המלך הוא שליט אדיב וחכם,
  נשר הרים ממריא מעל כדור הארץ...
  ולדימיר יהיה שליט ההמון,
  החברות שלנו היא כמו מונוליט פלדה!
  
  בואו נדפוק את התמיכה מרגליו של הפריץ,
  ניתן להיטלר להיחנק בחבל...
  נמסור הוצאות להורג אכזריות לבושה,
  מי מתנהג כרשע על כדור הארץ!
  
  כוח מלכותי וחוכמה מלכותית,
  הוא ישמיד את הפשיסטים ללא מידה...
  תאמין לי, היטלר עשה משהו ממש טיפשי,
  ועכשיו החיים שלו כמו חוט!
  
  אז כבד את המלכים הגדולים,
  אין רומנובים קרירים יותר על פני כדור הארץ...
  בקרב הנאצים, הכו את הלבבות,
  לפתוח את הדרך להישגים ולחלומות!
  
  
  פיטר הגדול לקח אותנו לים,
  אלכסנדר כבש את פריז...
  כן, לפעמים קרה צער,
  אבל רוסיה הייתה מוגנת על ידי כרוב!
  
  הכל יפה אצלנו,
  גם בנות וגם בנים, תאמינו לי...
  המלך שולט, אתה יודע בצדק -
  גם אם חיה רעה נוהמת על הסף!
  
  אין גבולות, תאמין בשלמות,
  בקרוב יהיו מלכי הקומוניזם...
  בואו נפתח את הדלתות לאושר,
  הפשיזם הארור נהרס!
  
  עבור רוסיה, אבן הדרך לא נקבעה,
  תאמין לי, אנחנו נביס את האויב...
  הבנות יחפות, כאילו בספרטה,
  ובכן, הצאר ולדימיר שלנו לבד!
  
  אנו מאמינים ברוד - האל הגדול,
  מה יצר את הסלאבים המושלמים...
  אנו נלחמים למען כבוד וחירות,
  אנחנו מכים בנאציזם!
  
  אתה משפחת רומנוב הגדולה ביותר,
  תמיד ישלוט ברוסיה...
  מלך גדול, הטיסה הגבוהה ביותר,
  השטן לא ישבור את הנשר!
  
  לאהבה לרוסיה הגדולה,
  אנחנו שולחים חיילים לקרב...
  אנו מפארים את פני הקדושים מהסמלים,
  אחרי הכל, כל לוחם הוא גם מלך!
  
  הלב שלנו בוער עבור ארץ המולדת,
  אנחנו הבנות קשוחות בקרב...
  אנחנו נפתח את הדלת לחלל, דע
  ואני אהרוג את אדולף כמו כלבה!
  
  נשאר רק קצת זמן עד לברלין,
  ניכנס, נושאים את תהילת המלכים...
  הזקנה לא מאיימת עלינו, הבנות,
  תאמין לי, לא נשפך מים!
  
  בואו נקבור את אלה הרעים והשפלים,
  הדרקון יובס במפתיע...
  ויש לנו אייקונים מוזהבים,
  רודנובריה היא חוק נצחי!
  
  
  
  
  טורקיה נכנסה למלחמת העולם השנייה
  ב-1 בספטמבר 1942 נכנסה טורקיה למלחמה נגד ברית המועצות. הסיבה ברורה - הצמא לנקמה על תבוסות קודמות, והרצון לכבוש את באקו. בנוסף, שיחקה תפקיד גם הדיפלומטיה הגרמנית, שהבטיחה הרים של זהב לעות'מאנים. בכל מקרה, הטורקים החליטו שאין טעם לחכות יותר, ושהם לא אוכלי נבלות, אלא יכולים גם להספיק להילחם.
  כתוצאה מכך, שלושים דיוויזיות טורקיות תקפו את טרנסקוואזיה הסובייטית.
  תוך מספר ימים הם כבשו את באטומי והצליחו להקיף את ירוואן.
  בתגובה, נאלץ סטלין למשוך חלק מהעתודות המתעוררות ולהעבירן לטרנס-קווקזיה.
  הפיקוד הסובייטי נאלץ לדחות את המתקפה בסטלינגרד. הגרמנים, בתורם, הצליחו להשיג יותר בכיוון הקווקזי ולקחת את אורדז'וניקידזה וגרוזני. ורק על ידי נסיגה אל ההרים הצליחו הכוחות הסובייטים לעצור את הנאצים.
  במקביל, הבריטים דחו את מבצע לפיד, מחשש לערב את טורקיה בפעולות איבה נגד בריטניה.
  עד סוף דצמבר 1942, בכל זאת כבשו הנאצים את סטלינגרד. הם התיישבו שם. הכוחות הסובייטיים התקדמו, אך ללא הצלחה במרכז - מבצע רז'ב-סיכוב התברר כיקר מדי. עם זאת, הפיהרר עדיין הכריז מלחמה מוחלטת, מכיוון שלרייך השלישי לא היו מספיק משאבים.
  בפברואר אסף הצבא האדום את כוחותיו וניסה לתקוף את הגרמנים מאגפי סטלינגרד. אבל הנאצים כבר הצליחו לאגד את כוחותיהם והיו מוכנים להדוף את המכות.
  גם מבצע לפיד החל בפברואר. גם הגרמנים היו מוכנים, ואחרי שבועיים של לחימה עזה, הם עצרו את הבריטים.
  האמריקאים עדיין לא נחתו בקזבלנקה ובתוניסיה. הלחימה באפריקה שוב פסקה.
  היטלר עוד צבר כוחות... בחודש מרץ ביצע הצבא האדום בפעם השלישית את פעולת רז'ב-סיכוב, הקרבות נמשכו חודש שלם, ללא הצלחה יתרה.
  ביוני אספו הנאצים כוח ונעו לאורך הוולגה בניסיון לנתק את הכוחות הסובייטיים בקווקז ולהגיע לים הכספי.
  טנקים גרמנים חדשים השתתפו בקרבות: "נמר", "פנתר", "אריה".
  כמו גם האקדח המתנייע "פרדיננד".
  הגרמנים היו חזקים יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית, לא מוכים, ועם חיילים טריים.
  ארצות הברית למעשה לא הפציצה את הרייך השלישי, מה שאיפשר להגביר את ייצור הטנקים והתותחים המתנייעים. וגם להשיק את סדרת "אריה". עם זאת, המיכל התברר כיקר וכבד מדי, לעתים קרובות הוא התקלקל ונתקע. אבל שריון הצד העבה שלו בשיפוע 100 מ"מ הפך את הרכב לרכב פורץ דרך טוב. היתרון של טנק לב היה התותח החזק שלו, אבל החיסרון היה במשקל של תשעים. מה שהפחית את הניידות של המכונית.
  הקרבות הראו שהטנק הזה עדיין יכול לעשות משהו על קרקע ישרה.
  שריון הצד של הפנתר התברר כחלש, מה שהגדיל את ההפסדים. הנמר הוכיח את עצמו כטנק פורץ הדרך היעיל ביותר. דפנותיו כוסו בשריון 82 מ"מ, מה שהפך את ארבעים וחמישה לחסרי אונים.
  הגרמנים התקדמו לאט יחסית. ההנהגה הסובייטית כולה ציפתה בדיוק לאופציה כזו, והתכוננה, העלתה חיילים.
  נכון, בניגוד לבליטת קורסק, הפשיסטים הרבה יותר חזקים ובטוחים בעצמם.
  והשטח נוח יותר להתקפה מאשר להגנה. ולקראוטים יש גם יותר מטוסים, טנקים וחיל רגלים. וזה לא קל לספק חיילים סובייטים מעבר לוולגה.
  אז הנאצים, שפרצו את קווי ההגנה, התקדמו. השגנו הצלחה אחרי הצלחה.
  לאחר שלושה חודשים של לחימה עיקשת, הגענו לים הכספי.
  סטלין, שמצא את עצמו במצב קשה, רצה להתחיל במשא ומתן לשלום. מאז התברר שאי אפשר להכיל את הקווקז. אבל קשה מאוד להגיע להסכם עם היטלר. הפשיסטים דורשים יותר מדי. ואם תיכנע להם, הם יאכלו אותך. מה עם הפסקת האש? היטלר לא רוצה את זה כאן. וכמובן בעלי ברית הם פסיביים. הם חוששים לעכב את החלוקה הנוספת.
  בני הזוג פריץ נעו לאורך חופי הים הכספי. ואז, לבסוף, הם התאחדו עם הטורקים. איזו שמחה זו הייתה!
  נערות גרמניות יפות הכריחו אסירות סובייטיות לנשק את רגליהן היחפות. הם עשו זאת בצייתנות. והם הכו את עקביהם החשופים.
  כך בוצע הלכידה. והגרמנים פירקו את היחידות הסובייטיות מנשקם.
  ואז סטלין הציע לפיהרר שלום - הסכים לוותר על כל הקווקז, ואפילו על לנינגרד וקארליה. בנוסף לשלם מאה שנים של פיצויים.
  הפיהרר, לאחר שחשב מעט, קיבל את ההצעה והשלום נחתם ב-7 בדצמבר 1943.
  בעלות הברית לקחו את זה כבגידה! והם הטילו סנקציות נגד סטלין וברית המועצות!
  והתעמולה הסובייטית הציגה את הכניעה בפועל כניצחון גדול. הם אומרים כי לאחר שננטשו על ידי בעלות הברית, הם שמרו על המדינה הסובייטית ומוסקבה מעולם לא נכבשה.
  והנאצים, כמובן, פתחו במתקפה מהקווקז למזרח התיכון וחיזקו את הקבוצה של רומל. עד סוף מרץ 1943, כל המזרח התיכון ומצרים נתפסו על ידי כוחות פשיסטיים עדיפים. בנוסף, הקרבות הראו שהפנתר נלחם בהצלחה נגד הצ'רצ'ילים והקרומוולים האנגלים, אך האחרונים לא יכולים לחדור אליו חזיתית.
  בנוסף, הגרמנים הוקשו בקרבות עם הרוסים, וניצחו בקלות את הכוחות הבריטיים הקולוניאליים.
  באפריל עברו הנאצים לסודן. ולבסוף הם כבשו את גיברלטר, החלו את הכיבוש של מרוקו. צ'רצ'יל גם ניסה לבדוק את המים למען השלום. אבל היטלר, לאחר שנתן לעצמו יד חופשית במזרח, אמר לא!
  והנאצים עברו ברחבי אפריקה. הם התעכבו יותר בגלל התקשורת המורחבת, הכבישים הגרועים או היעדרם המוחלט, האקלים הקשה והמרחקים העצומים.
  למרות זאת, הגרמנים התקדמו. והם נעו לאורך היבשת האפלה. אם כי, כמובן, הטנקים שלהם, במיוחד הנמר-2 והאריה, היו די איטיים בג'ונגל. אגב, הגרמנים הציגו בסדרה שלהם גם "פנתר" קל, במשקל עשרים ושש טון, שהיה הכרחי מאוד למלחמה באפריקה.
  כפי שהראו פעולות קרב, לטנק כזה, לעומת זאת, לא היו יתרונות בסיסיים על פני ה-T-4, למעט מנוע חזק יותר, אך גם לוחות שריון משופעים.
  לקראת סוף 1944 רכשו הגרמנים את התותח המתנייע E-10, ששקל שנים עשר טון, בעל צללית נמוכה מאוד ושריון משופע מאוד. מכונה כזו היא באמת הכרחית עבור אפריקה.
  במיוחד אם בנות נלחמות על זה. והבנות בדרך כלל סופר וקלאסיות.
  גרדה ושרלוט נוסעות בג'ונגל ומשמידות את הבריטים והאמריקאים. אלה באמת הבנות שאתה צריך! אתה אפילו לא יכול למצוא מגניבים יותר במאה הקילומטרים הבאים של הטריטוריה. בנות אוהבות להרוג - אלו בנות מגניבות!
  אז הם תפסו את הלוחמים השחורים והכריחו אותם לנשק את הרגליים היחפות של היפות. זה גם ברור מיד - גניבה חמורה! והם נלחמים למען עצמם, חובטים מכוניות אנגליות ממרחק רב.
  האקדח המתניע שלהם כבר מתקרב לפרטוריה, בירת דרום אפריקה. הבנות יורות לעצמן, חודרות את הצ'רצ'יל בליבת טונגסטן ושרות:
  - באפריקה יש כרישים, באפריקה יש גורילות, באפריקה יש יותר תנינים! הם ינשכו, ירביצו ויעלבו אותך! ילדים לא יוצאים לטייל באפריקה! באפריקה יש שודד, באפריקה יש נבל, באפריקה יש את ברמלי הנורא! הוא ינשך, ירביץ ויעליב אותך! ואת הבנות שלו צריך לקרוע!
  בפברואר 1945 נפל המעוז האחרון של הבריטים באפריקה באי מדגסקר.
  אז עכשיו בריטניה איבדה את רגלה גם שם. במקביל כבשו הגרמנים גם את איראן וגם את הודו. הם הראו את כוחם הפנומנלי.
  ובמאי 1945 ביצעו הנאצים נחיתה בבריטניה. לאחר שלושה שבועות של לחימה עיקשת, לונדון נפלה. חודש לאחר מכן, אירלנד נכבשה.
  ביבשה הייתה רגיעה זמנית, אבל בים נמשכה המלחמה. ארצות הברית נותרה לבדה מול הרייך השלישי, בעלות בריתה ויפן. אבל לעת עתה, אמריקה נמצאת מעבר לים, ואתה לא יכול לקחת את זה כל כך בקלות.
  ברייך השלישי הונהגו גיוס עובדים אוניברסלי, וייצור המטוסים והספינות החל לגדול.
  נבנו גם אוניות קרב וגם נושאות מטוסים. וכמובן שמלחמת הצוללות הייתה בעיצומה. ואז לא היו רחמים על אף אחד מהספינות האמריקאיות.
  בסתיו, או ליתר דיוק, בנובמבר 1945, הגרמנים כבשו באומץ את איסלנד ולאחר מכן יצרו ראשי גשר בארגנטינה. עם זאת, המלחמה בים נמשכה זמן רב. נדרשו ספינות נחיתה רבות כדי להגיע לאמריקה. וספינות לא נבנות כל כך מהר. אבל כך או כך, הרייך השלישי התחזק. השנה הארבעים ושש חלפה בחילופי מהלומות בים. ובשנת 1947, הגרמנים כבר העבירו פעולות צבאיות לגרינלנד וכבשו אותה. ומשם זה לא רחוק לקנדה!
  הנאצים תכננו כיבושים עצומים. ובשנת 1948 החלה מתקפה נגד קנדה, ומברזיל לוונצואלה יחד עם היפנים. הלחימה התפתחה בעוצמה רבה.
  הגרמנים התקדמו לאט אבל בטוח. הטנקים מסדרת E שלהם היו מתקדמים יותר מהאמריקאים והראו את יתרונם בשדה הקרב. אבל אגב, היאנקים לא כל כך פשוטים, והם התנגדו בעקשנות רבה. והם לא ניסו לוותר.
  אם כי, כמובן, היו דוודים. האמריקאים נכנסו אליהם. ואז הם ויתרו. והאסירים נישקו את רגליהן היחפות והמאובקות של הבנות האריות.
  עד מהרה נפלו קוויבק וטורונטו, ואז ערים אחרות. ממאי עד דצמבר 1948, הגרמנים כבשו כמעט את כל קנדה, כמו גם ונצואלה, ניקרגואה ורוב מקסיקו. זהו מצב קשה ביותר. בתחילת 1949, הגרמנים היו עם ארצות הברית במלקחת פלדה. ואז, ב-11 בינואר, האמריקאים ניסו להשתמש בנשק גרעיני בפעם הראשונה בהיסטוריה. והם לא ממש הצליחו. מתוך חמש הפצצות, ארבע מתו במטוסים שהופלו על ידי מטוסים גרמניים, ואחת, כשהיא התפוצצה, לא גרמה נזק חמור לכוחות הגרמנים.
  בתגובה הגבירו בני הזוג קראוט את הפצצותיהם על ערים אמריקאיות ומתקנים צבאיים.
  אז הקרב התנהל בהצלחה מתמדת לטובת הוורמאכט. למי היה ציוד ואימונים טובים יותר של חיילים. כן, ומספר גדול. הלחימה הייתה עזה מאוד. בתחילת 1949 כבשו דיוויזיות גרמניות, זרות ויפניות את מה שנותר ממקסיקו ונכנסו לארצות הברית מצפון. אמריקה נדחקה לגמרי. והתברר שהדברים רעים לארצות הברית. ועד סוף הקיץ, מחצית משטח האימפריה של הנשר, כמו גם אלסקה, כבר נכבשו.
  הגרמנים כבשו את וושינגטון וניו יורק ב-8 בנובמבר 1949. וב-7 בדצמבר 1949, שרידי צבא ארה"ב נכנעו. כך הסתיימה מלחמת העולם השנייה. העקוב מדם מכל המלחמות והיא נמשכה יותר מעשר שנים!
  נראה היה שהשקט המיוחל הגיע. אבל היטלר לא רצה לקבל את העובדה שיש לחלוק את ההגמוניה עם יפן. וב-20 באפריל 1953 תקף הרייך השלישי את ארץ השמש העולה. מלחמה חדשה פרצה. להגמוניה עולמית.
  עליונות כמותית נמצאת בצד הרייך השלישי, וגם איכותית. אבל היפנים נלחמים באכזריות רבה ובגבורה המונית.
  עם זאת, הנאצים עדיין מנצחים. עם זאת, המלחמה נמשכה כמעט שנה. ברית המועצות נשארת ניטרלית. סטלין מת שם ויש מאבק רציני על השלטון.
  יפן נכבשה בסופו של דבר על ידי הוורמאכט. כמה חודשים לאחר מכן כבשו הנאצים גם מדינות באמריקה הלטינית. הם מבססים הגמוניה עולמית.
  רפורמות מתרחשות ברייך השלישי עצמו. הוכנסה דת חדשה שתחליף את הנצרות. אין בו שילוש, רק אל עליון אחד ושליחו - אדולף היטלר. סימן מטבע אחד, השכלה אחת. וגם פוליגמיה המקודשת על ידי הדת. והברירה הגנטית עדיין מתרחשת באופן פעיל. המין האנושי משתפר.
  ברית המועצות עדיין קיימת בצורה קטומה ועושה כבוד לנאצים. ניקיטה חרושצ'וב שולט שם ומשתדל לא להציק לחיה. אף על פי כן, היטלר כבר הכפיף את כל העולם לעצמו. והוא מסתכל על רוסיה כנקודה אדומה. אבל האדם מניח, ואלוהים נפטר.ב-20 באפריל 1957, הפיהרר הפך לקורבן של ניסיון התנקשות רק ביום הולדתו. ובדיוק בשישים ושמונה שנה נקטעה שלטונו של העריץ הפראי. שכבש כמעט את כל העולם, ורצה לתקוף שוב את ברית המועצות ב-22 ביוני.
  אבל כפי שאנו רואים איתו, זה לא הסתדר...
  את היטלר ירש שלנברג. הרמן גרינג מת משימוש בסמים וגרגרנות. הימלר נפל בבושת פנים, והיטלר הפסיק לבטוח בו, ואז סילק אותו. שלנברג ירש את הימלר וקיבל את תפקיד היורש. בנוסף, להיטלר נולדו ילדים שהושגו באמצעות הזרעה מלאכותית. אבל הגדול שבהם עוד לא היה בן ארבע עשרה.
  אז לצאצאי הפיהרר לא היה זמן לרשת. היטלר הפך כך לקיסר, אך ללא שושלת. שלנברג לא העז להרוג את ילדיו של הפיהרר, אלא הוציא אותם מהשלטון. והוא עצמו הפך לפיהרר ולדיקטטור.
  מאבק השלטון נמשך מספר שנים.
  וב-1 במאי 1961, גרמניה הנאצית בכל זאת תקפה את ברית המועצות. היה ניסיון להשיג: כוכב לכת אחד - אימפריה אחת!
  וכוחותיו של שלנברג עדיין הצליחו לכבוש את מוסקבה. הצבא הסובייטי היה נחות מדי בכמות ואיכות הציוד הצבאי. כיבוש הערים הגדולות בברית המועצות נמשך שישה חודשים בגלל מרחקים גדולים. ואז נמשכה מלחמת הפרטיזנים עוד עשר שנים.
  עם זאת, העניינים נרגעו במהרה. שלנברג נקט במדיניות ליברלית יחסית, וב-1981 קיבלו כל הרוסים אזרחות של הרייך השלישי. הליברליזציה התקדמה בהדרגה. שלנברג מת זמן קצר לאחר מכן. ופרץ מאבק רציני על השלטון. לאחר מכן, כפשרה, הוחזרה המלוכה וצאצא הישיר של הקייזר, פרידריך הרביעי, עלה לכס המלכות. בשנת 2001 נערך משאל עם בו כל תושבי כדור הארץ קיבלו אזרחות ושוויון זכויות באופן פורמלי. ובשנת 2017 הוסרו ההגבלות האחרונות על יהודים ורומא.
  עידן הנציונל-סוציאליזם הגיע לסיומו. עם זאת, האנושות נמצאת באימפריה אחת, פדרלית ומלוכנית. חוקר את החלל החיצון.
  בו כולם שווים מבחינה פורמלית, ויש סנאט ובונדסטג, שבהם בוחרים צירים על ידי כל אוכלוסיית הרייך השלישי. ומעליהם נמצא הקייזר, הקיסר של כל כדור הארץ.
  החיים, באופן כללי, אינם רעים במונחים חומריים. משמעת קפדנית, פיתוח מדע וטכנולוגיה עם ארגון גרמני מעולה הניבו תוצאות. החקלאות מצוינת, אין רעב, ויש שפע של מזון גם באזורים עניים של אפריקה. לכולם יש עבודה, כולם מקבלים משכורת ופנסיה. חינוך ורפואה הם בחינם. כמו כן, פעוטונים וגני ילדים חינם. מזון עולה גרושים, והמחירים של כל המוצרים הוקפאו כבר שנים רבות. בכל מקום, אפילו באפריקה, יש כבישים; כמעט לכולם יש דירה או בית נפרדים. כל הנשואים הטריים מקבלים מיד לפחות שלושה חדרים בדירה עם כל השירותים. אתה יכול להוציא רכב או כל דבר באשראי. לרבים יש אפילו מסוקים אישיים.
  האינטרנט פעיל, לכולם יש טלוויזיות ומחשבים, יום העבודה הוא רק ארבע שעות. כל מדורי הספורט הם בחינם, ואפילו משלמים כדי להשתתף בהם.
  הם נותנים קצבה ניכרת לכל ילד. שירותים ותחבורה ציבורית הם בחינם. הכל נעשה כל כך מסודר ומטופח. הרחובות נקיים, רובוטים ואוטומציה רבים הופיעו. סדר למופת. סיגריות אסורות, למרות שעדיין מוכרים אלכוהול, ובירה מסוגים שונים כמעט בחינם. ילדים בקייטרינג ציבורי מוזנים גם הם בחינם.
  המון אטרקציות חינמיות וחדרי מחשבים.
  ישובים אנושיים כבר קיימים על הירח, מאדים, נוגה, מרקורי ובירחיו של צדק.
  אנשים מתכוננים לקפוץ לכוכבים. הרבה דברים כבר הומצאו.
  בקיצור, בסך הכל זה יצא די טוב. ולא היה צורך להתעצבן כל כך.
  אם ZYUGANOV היה מגלה יותר אומץ וראיית ראייה
  במאי 1999 החליט זיוגנוב לא לאשר את מועמדותו של סטפשין, אלא ללכת לבחירות מוקדמות לדומא. הקומוניסטים ובני בריתם קיבלו החלטה מאוחדת להצביע נגד סטפשין. יתרה מכך, הם נעלבו ונשללו מתפקידיהם בממשלה. החלטה כזו הייתה הסבירה ביותר בהיסטוריה אלמלא זיוגאנוב היה סוס טרויאני במחנה הקומוניסטי, שערער ופגע ברעיונות השמאלנים.
  בחירות מוקדמות לפרלמנט הבטיחו הטבות רבות לקומוניסטים, בין היתר בשל פחות מתחרים ותדמית הקדושים.
  וזה הראה שהקומוניסטים אינם נאחזים כלל במקומותיהם, אלא עקרוניים יותר.
  בפעם השנייה ילצין הביא שוב את סטפאשין, ואז לקח את אקזננקו בפעם השלישית. הדומא שוב לא אישרה, והיא נלקחה והתמוססה. בחירות חדשות נקבעו לספטמבר.
  העקשנות של הפרלמנט שינתה במידת מה את מהלך ההיסטוריה. הפצצת יוגוסלביה נמשכה זמן רב יותר - שכן מילושביץ' קיווה לעזרה מרוסיה. ופיזור הפרלמנט נתן לאופוזיציה הזדמנות לנצח.
  הקומוניסטים הצליחו להעלות שוב את הדחת ילצין להצבעה.
  ושוב זה היה קצת קצר, הפעם רק שני קולות. הצירים חששו מקרבת הבחירות לפרלמנט, ומהסכנה שלא יעברו בהן.
  הדומא פורקה, וילצין מינה את אקסננקו הלא ידוע כראש ממשלה בצו.
  באופן כללי, תקוותיו של זיוגנוב שהבחירות יתקיימו היו מוצדקות. הנשיא החולה והחלש לא יצא נגד החוקה. והוא לא הסתכן לחרוג מסמכותו עם דירוג של שני אחוזים. פרימקוב, משראה שלקואליציה שלו לא היה זמן להתגבש ולהירשם, כרת ברית עם הקומוניסטים. יבלוקו והמפלגה הליברלית-דמוקרטית הלכו לבחירות. לגוש האחדות לא היה זמן להיווצר, וה-NDR נחלש.
  יש גם פלישת חמושים לדאגסטן, וחוסר החלטיות של כוחות הביטחון במהלך הבחירות.
  הקומוניסטים, יחד עם פרימקוב ולוז'קוב, השיגו ניצחון אדיר. הם קיבלו יותר מחמישים וחמישה אחוז מהקולות. השני היה גוש יבלוקו, שגם הוא הציג הישגים וצבר חמישה עשר אחוזים. באופן בלתי צפוי, ה-LDPR פעל היטב, ואסף יותר מ-12 אחוזים. ה-NDR לא עמד במחסום חמישה אחוזים - תבוסה מוחלטת! ז'ירינובסקי הפך למנהיג הפרו-קרמלין היחיד בדומא. נכון, התחרות הייתה חלשה. לפי החוק החדש, על המפלגות להירשם מחדש לא יאוחר משנה לפני הבחירות, ולרבים לא היה זמן.
  הפרלמנט נשלט שוב על ידי האופוזיציה השמאלית, הן יבלוקו עם מושבים של מנדט יחיד והן ה-LDPR במיעוט.
  וכמובן נוצר סכסוך... לאחר בחירת יו"ר דומא המדינה התקבלה הצבעת אי אמון בממשלה. ושוב דיברו על הדחה. הפעם שני שלישים, זה יהיה קל לאסוף!
  ילצין, לאחר היסוס, החליט להחזיר את ראש הממשלה פרימקוב ואת סגן ראש הממשלה הראשון מסליוקוב לכיסא .
  קואליציית השמאל הסכימה לכך, אך סמכויות הנשיא צומצמו זמנית. ואין כמעט כלום עד לבחירות החדשות. לאחר משא ומתן בתוך הקואליציה, הוחלט למנות את פרימקוב לנשיאות. לוז'קוב הפך לראש ממשלה. וזיוגנוב קיבל את תפקיד ראש הרשות המחוקקת! כלומר, סופר סקיפר ! לגבי החדש, היה צריך אפילו לאמץ תיקונים לחוקה.
  החמושים גורשו מדאגסטן. אבל הם לא נסעו לצ'צ'ניה. פרצה שם מלחמת אזרחים. רוסיה תמכה במשאדוב וקדירוב, נגד בסייב ורדוייב .
  פרימקוב הצליח לנצח בבחירות לנשיאות רוסיה בסיבוב הראשון. הממשלה, לעומת זאת, קיבלה סמכויות נוספות. כמו הרשות המחוקקת בשליטה קומוניסטית.
  הצמיחה הכלכלית נמשכה ברוסיה, מחירי הנפט והגז עלו, והתעשייה התחדשה.
  האמריקאים, באופן כללי כמו במציאות, לאחר מתקפת הטרור ב-11 בספטמבר הסתבכו באפגניסטן והסתבכו בעיראק. פרימקוב נבחר בקלות לקדנציה שנייה. אבל ב-2008, הוא איבד את כסאו לראש הממשלה המצליח מאוד יורי לוז'קוב.
  הנשיא החדש המשיך במדיניות הקודמת של הברית עם הקומוניסטים. זיוגנוב הפך לראש ממשלה.
  במשך זמן מה, מדיניות החוץ הייתה על שותפות עם המערב וידידות עם סין. משטר ינוקוביץ' התחזק באוקראינה. אז לוז'קוב, בניגוד לפוטין, נקט במדיניות פרו-אוקראינית יותר והעריך את איחוד המדינות הסלאביות. אוקראינה אף הפכה לחלק מהאיחוד האירו-אסיאתי ב-2016. לוז'קוב כיהן שתי קדנציות והתפטר. זיוגנוב הפך לבסוף לנשיא, וגם ניצח בבחירות די בקלות. ז'ירינובסקי השתתף בפעם השביעית, כולם מאז 1991, ושוב הפסיד.
  בסתיו 2015, רוסיה הסתבכה במלחמה בסוריה והפציץ שם. טראמפ עלה לשלטון בארצות הברית. זיוגנוב, למרות הקומוניזם הפורמלי, המשיך בקורס הקודם שלו בכלכלה. רוסיה, למרות הדומיננטיות הרשמית של המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית, נותרה מדינה שוקית, דמוקרטית וסמכותית מתונה.
  שותפות עם המערב ותחרות מתונה. יש ברית עם אוקראינה ובלארוס, וקזחסטן, אבל גם לא קרובה מדי. בשנת 2020 נבחר זיוגנוב לכהונה שנייה. בכלל, מוריד מעט את התוצאה על סף הסיבוב השני. ובאוקראינה, לאחר שיאנוקוביץ' עזב, זלנסקי הלא שיטתי ניצח במפתיע. גם נזרבייב עזב.
  זיוגנוב אמר כי הוא לא ישנה את החוקה ויעזוב לאחר כהונתו השנייה.
  לפיכך, מנהיג המפלגה הקומוניסטית של הפדרציה הרוסית עדיין הצליח לשלוט ברוסיה, והפגין קצת יותר אומץ. והעולם התברר כבטוח ורגוע יותר מאשר במציאות.
  מי זה פוטין? איך הקריירה שלו התפתחה? לאחר שפרימקוב הפך לראש ממשלה, פוטין הודח כמקורב מדי לילצין. מאשים, במיוחד, שה-FSB דפק את הפלישה של חמושים בדאגסטן. פוטין נשאר מעורב בפוליטיקה במשך זמן מה. הוא התמודד ללא הצלחה לדומא הממלכתית. אז הוא הפך לראש עיריית סנט פטרבורג.
  אבל אז הוא עזב את הפוליטיקה וקיבל עבודה בשירות הביטחון של חברה פרטית. כל כך מעט אנשים זכרו אותו יותר.
  ז'ירינובסקי בשנת 2020 הלך לבחירות לנשיאות בפעם השמינית והפסיד שוב בתוצאה צנועה. אבל עדיין יש לו סיעה בדומא הממלכתית. ואפילו זיוגנוב העניק לו את דרגת האלוף לאחר הבחירות ב-2020. דונלד טראמפ הפסיד במפתיע בבחירות ליריב דמוקרטי צעיר. מרקל התפטרה מוקדם. ובריאותו של לוקשנקו הידרדרה בחדות.
  בשנת 2021, קוסמונאוטים רוסים סוף סוף טסו לירח. והם שתלו שם דגל אדום! זיוגנוב הכריז על אפונין כיורש הרשמי שלו . ובכן, באופן כללי, החיים שוב הסתובבו במעגל.
  כפי שאנו רואים, קריסת רוסיה לא התרחשה גם בלי פוטין. והאור לא נהפך.
  
  
  
  
  
  
  אם מנשיקוב היה הורג את ניקולאי
  . בה ניצחה רוסיה הצארית במלחמת קרים. מנשיקוב נהרג מכדור תועה, ומפקד מוכשר יותר תפס את מקומו. כלומר קרתה תאונה ושינתה את מהלך ההיסטוריה.
  ההפך מזה עם מקרוב. הצרפתים והבריטים הובסו קטעים. ורוסיה, לאחר שכבשה מספר עצום של שבויים וגביעים, כבשה מחדש את קרים.
  טורקיה הובסה בטרנסקוואזיה. היא נתנה לרוסיה את קארס, את ארזורום וכמעט את כל ארמניה. כוחות רוסים כבשו את רומניה. עם זאת, לא היה צורך להמשיך בהתקפה. הסולטן ביקש שלום. במקביל כבשה אוסטריה את בוסניה והרצגובינה.
  הטורקים הסכימו להעניק אוטונומיה לסרביה, בולגריה, מונטנגרו ורומניה הפכה לווסל רוסי. במקביל השתלטה רוסיה גם על ארמניה: קארס, ארזרום, טנרוג, והרחיבה את רכושה בדרום.
  מהומות פרצו בצרפת והחלה מלחמת אזרחים, והיא לא יכלה יותר לשלוח חיילים. גם בריטניה עזבה את הסכסוך. גם ממלכת סרדיניה נחלשה. אוסטריה התחזקה. עד מהרה כבשו האוסטרים את ממלכת סרדיניה, וביססו את שליטתם על איטליה.
  עד מהרה נתפס שמיל, וסיים את המלחמה בקווקז. רוסיה עשתה שלום רווחי עם סין, ולקחה ממנה אפילו יותר שטח מאשר בהיסטוריה האמיתית, כך שסמכות הנשק הרוסי הייתה גבוהה יותר.
  ניקולאי הראשון לא תמך בצפון במלחמה נגד הדרום. להיפך, הוא החליט לעזור לתושבי הדרום יחד עם בריטניה על מנת לחזק את עמדותיהם באלסקה.
  רוסיה החלה לבנות ערים ומבצרים על השטח האמריקאי. היו אפילו פרויקטים של רכבת לצ'וקוטקה. הצאר ניקולס תיאר הרבה. כוחות רוסים כבשו את מרכז אסיה. המלך הזה מת ב-1867. עוזב את רוסיה חזקה ומשגשגת. בנו אלכסנדר לא ביטל את הצמיתות, אלא המשיך לנוע דרומה. בפרט , הוא ניהל מלחמה מנצחת עם טורקיה וספח את קונסטנטינופול לרוסיה. ואז מסופוטמיה.
  שוב המלחמה עם בריטניה ותבוסת הבריטים באסיה. אלכסנדר השני שלט עוד קצת , מבלי לבצע רפורמות משמעותיות, למעט מערכת המשפט, ולשפר במקצת את מערכת הניהול.
  ביטול הצמית מעולם לא הגיע בעקבותיו. אבל רוסיה סיפחה את איראן. הצאר מת בדיוק עשרים שנה אחרי ניקולאי הראשון ב-1887. אלכסנדר השלישי שלט לזמן קצר בלבד, עד 1894, אך הצליח לספח למעשה את כל הודו לרוסיה. וניקולאי השני המשיך בתנועתו להודו-סין ולסין עצמה.
  הייתה מלחמה עם יפן. בסך הכל מנצח. וכיבוש מוחלט של סין ואינדוצ'ינה. וחדירה כל הדרך לאוסטרליה. אבל באירופה התברר שהמצב שונה במקצת.
  האימפריה האוסטרית סיפחה את דרום צרפת. ואז היא ניצחה את פרוסיה וכבשה את דרום גרמניה. אוסטריה היא שהפכה להגמון העולמי. צרפת נחלשה מאוד ממלחמת האזרחים. פרוסיה לא הצליחה להתאחד. בסופו של דבר כבשו האוסטרים וכבשו את כל פרוסיה, כמו גם חלקים ממזרח צרפת. נוצרה אימפריה גדולה שהתרחבה לאפריקה. עד מהרה כבשו האוסטרים גם את בלגיה, הולנד ושטחים רבים באפריקה. אז הייתה מלחמה בין אוסטריה לרוסיה נגד בריטניה. זה נגמר בחלוקת אפריקה בין האוסטרים לרוסים.
  הקיסר פרנץ באמת הפך למלך הגדול ביותר, והתעלה על נפוליאון בונפרטה בכך שכבש כמעט מחצית מאפריקה ורוב אירופה. גם צרפת נכבשה עד מהרה לחלוטין, יחד עם ספרד ופורטוגל. כן, הכל הלך טוב, אבל...
  יורשו של הקיסר פרנץ רצה לספח לעצמו את סרביה! ובשנת 1920 החלה מלחמה גדולה בין רוסיה של ניקולאי השני לבין האימפריה האוסטרית הגדולה.
  כל אירופה בצד של אוסטריה. מלבד בריטניה, שאינה חזקה כמו בהיסטוריה האמיתית, וכמעט חצי מאפריקה. בנוסף, שוודיה התנגדה לרוסיה. ונורבגיה ודנמרק נתפסו תחת הקיסר פרנץ.
  זו הייתה חצי מהצרה. ארה"ב נותרה מפוצלת ומעצמה קטנה. אבל בריטניה עדיין שלטה בקנדה ובאוסטריה. ואחרי החודשיים הראשונים של היסוס, היא נכנסה לקרב גם בצד אוסטריה.
  אז פרצה מלחמה גדולה. אוסטריה ואנגליה נגד רוסיה.
  כמובן, אולג ריבצ'נקו נמצא ממש שם. והוא נלחם כמו גיבור אמיתי ולא מתכופף.
  הילד יורה על הצבא הזר עם מקלע ושר:
  - המנון המולדת שר בליבנו,
  אין יפה ממנה בכל היקום...
  לחץ חזק יותר את זורק הקורות של האביר -
  תמות למען רוסיה שנתנה אלוהים!
  והוא מכה את עצמו, הורס במקלע צבא מכל אירופה וחלקו מאפריקה.
  והילד לא נכנע לעצמו. הנה הוא זורק רימון באצבעותיו החשופות וחורק:
  - לא ניכנע ולא נוותר!
  ושוב יורה הילד פרץ קטלני והרסני. הוא לא רוצה להיכנע ליריבו.
  והוא שר לעצמו:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אפילו אריה לא יכול לנצח!
  הילד הוא גיבור אמיתי. בלתי מתכופף ובלתי מנוצח. אביר האמונה! גם אם לא נוצרי!
  וכך נהדפה המתקפה האוסטרית.
  לאוסטרים ולבריטים יש טנקים, אבל גם לרוסיה יש מסטודונים.
  לניקולאי השני יש עדיין אוכלוסייה גדולה בהרבה, בהתחשב במושבות. קחו בחשבון את כל אסיה, מזרח אירופה, חלק מהבלקן, יותר ממחצית אפריקה.
  אז רוסיה עדיפה במספר חיל הרגלים. והחיילים נלחמים באומץ רב...
  והאוסטרים לא יכלו להתאפק וגורשו חזרה מוורשה. אז התקדמו כוחות רוסים לאודר וכבשו את פרוסיה המזרחית. גם גליציה נפלה יחד עם לבוב. פשמישל היה מצור. קרקוב שוחררה.
  ואז התברר שהסלאבים לא רצו להילחם עם הרוסים ונכנעו בהמוניהם.
  הקרבות גם הראו שהטנקים הרוסיים הקלים והזריזים היו יעילים יותר מהטנקים הגרמניים הכבדים והמגושמים יותר. ובתעופה, רוסיה הצארית היא בדרך כלל חזקה בסדר גודל מהאיכות של הבריטים והאוסטרים.
  כוחות רוסים חידשו את המתקפה שלהם לאחר הפסקה. הם לקחו גם מספרים וגם מיומנות.
  בודפשט הוקפת ונלקחה. בים הביס האדמירל קולצ'ק את הבריטים וכבש את אוסטרליה. ביבשה כיתרו וכבשו כוחות רוסים את ברלין. ואז וינה.
  גם האימפריה האוסטרית הפסידה בקרב באפריקה. גם החיל האנגלי הובס. כן, הדברים היו לא נעימים עבור הקיסר אדולף.
  הוא תקע את ראשו במקום הלא נכון והחל לאבד לגמרי. איך הוא יכול להתנגד לכוח כזה?
  לאחר נפילת וינה הפכה ההתנגדות של האוסטרים למוקד. ועד מהרה כבשו הרוסים את כל אירופה ואפריקה. במקביל החלה מתקפה על קנדה מאלסקה. גם הבריטים הפסידו.
  בריטניה מצאה את עצמה מבודדת וניסתה לשבת על האי.
  אבל ברור שרוסיה תנצח על ידי פתיחת מתקפה אווירית.
  והיא הפציצה כמעט כל מה שהיה על פני השטח. ואז הנחתה כוח נחיתה על היבשה, מה שהביא את בריטניה לכניעה.
  כך, כל חצי הכדור המזרחי, כמו גם אלסקה וקנדה, הפכו לרוסים.
  בסך הכל זה נהדר! ניקולאי השני לקח הפסקה זמנית, מעכל את הרכוש. ארצות הברית עדיין מפולגת ולא חזקה במיוחד, כמו מדינות אחרות התלויות ברוסיה.
  בשנת 1937 התרסק הצאר ניקולאי השני במטוס. את כס המלוכה ירש אלכסיי השני. שלא כמו הסיפור האמיתי, היורש היה די בריא ועליז. ובשנת 1941, הוא החליט לכבוש את כל מה שאבותיו לא הצליחו לתפוס.
  אם משחררים את כדור הארץ, כדור הארץ כבר יהיה אימפריה אחת. והצבא הרוסי עבר תחילה למדינות הצפוניות של אמריקה, ואחר כך לדרום. ארצות הברית לא הייתה חזקה ונכבשה במהירות. אבל מקסיקו התברר כי קל יותר לכבוש. לאחר מכן זז למעלה. בזה אחר זה, כובשים מדינה אחת אחרי השנייה. ברזיל הגדולה והחזקה ביותר. אבל היא החזיקה מעמד פחות מחודש.
  וכך הם כבשו את אמריקה הלטינית וניו זילנד. אלסי השני נכנס להיסטוריה כמשל כל הכיבושים הרוסיים. וכבר בשנת 1947 דרכה רגל קוסמונאוטים רוסים על הירח. ובשנת 1958 למאדים! בשנת 1961 לוונוס. ב-1972 למרקורי, וב-1973 לירחי צדק. בשנת 1975, בגיל 71, מת אלקסי השני. כינוי ה-Finiser. ובנו ניקולאי השלישי הפך למלך. בשנת 1980 נכנס האדם לכוכב הלכת האחרון והמרוחק ביותר של מערכת השמש - פלוטו. ניקולאי השלישי לא שלט זמן רב מדי. נפטר בשנת 1985. ובנו אלכסנדר הרביעי עלה לכס המלכות. מלך צעיר כבן עשרים ושבע. והמלך ציווה להתכונן לקפוץ מעבר למערכת השמש. והם התחילו לבנות ספינות חללים ורקטת פוטון . ולבסוף, בשנת 2017, יצאה המשלחת הבין-כוכבית הראשונה לדרך.
  
  לצאר ניקולאס השני יש את המזל של הנשיא פוטין
  הסופר והמשורר המפורסם אולג ריבצ'נקו הרגיש שמשהו לא בסדר בעולם. האנושות נשארת מקוטעת כשהייתה. מספר המדינות על פני כדור הארץ רק הולך וגדל. ואם מישהו זוכה להשפעה, זו רק סין טוטליטרית, דיקטטורית. ורוסיה, לאחר סיום שלטונו של ולדימיר פוטין, צללה למשבר עמוק. המלחמה בקווקז שוב משתוללת, שמאלנים ולאומנים מורדים. הכלכלה שוב בדעיכה והפשיעה במגמת עלייה. ורוסיה מתחילה להתפורר.
  למרות מזלו הפנומנלי, ולדימיר פוטין מעולם לא הצליח ליצור מערכת פוליטית חזקה ויציבה, או כלכלה יציבה וצומחת במהירות. בעיות חברתיות ובינאתניות רבות לא נפתרו. מזל נדיר אפשר לפוטין לשמור על מראה של שגשוג. אבל ברגע שהוא עזב, כל המורסות שלא נרפאו נפתחו בבת אחת.
  יתר על כן, איום המלחמה הגרעינית מתנשא! העולם נמצא בכאוס, רוסיה הולכת למלחמת אזרחים רחבת היקף! צריך לתקן את זה בדחיפות.
  הילד קרא בספר שאתה יכול לשנות את גורלם של אנשים, ולשנות את מקומותיו! ויש צועני אחד חזק שיכול לעשות את זה לכל אדם.
  אז למה לא להפוך את המזל והמזל של פוטין וניקולאי השני?
  יתרה מכך, אם ניקולאי השני יצליח בצורה פנומנלית כמו פוטין, אז מהלך ההיסטוריה ישתנה. ובמאה העשרים ואחת, הרומנובים ישלטו ברוסיה. זה אומר שפוטין לא יזדקק למזל. או לפחות לרוסיה יש את המזל של פוטין.
  ובמאה העשרים, המזל של רוסיה הצארית נחוץ מאוד.
  הסופר המפורסם החליט ללכת לאישה הצוענית. למרבה המזל, הייתה כתובתה באינטרנט, ואינטואיציה מפותחת אמרה לסופרת ולמשוררת שהיא בכלל לא שרלטנית.
  אכן, הצועני אינו פשוט. הוא מתגורר באחוזה במוסקבה, ונראה כבן עשרים, למרות שהוא מספר עתידות מאז ימי ברית המועצות. אתה יכול מיד לראות את הילדה הנצחית עם שיער שחור מתולתל - היא יוצאת דופן!
  אולג ריבצ'נקו שאל אותה:
  - עשה מעשה טוב! שנה את המזל של ולדימיר פוטין וניקולאי השני!
  הנערה הצוענית הצעירה לנצח הביטה באולג ריבצ'נקו וענתה:
  - זה טוב שאתה לא אגואיסט ותוותר לא בשביל עצמך, אלא בשביל מדינת רוסיה! ועדיף אפילו שתהיה לך אנרגיה עשירה ודמיון על אנושי חסר תקדים, מדהים!
  הצועני קרץ והמשיך:
  - לשנות את ההיסטוריה כל כך הרבה זה לא קל אפילו בשבילי! אבל אתה, הבעלים של הפנטזיה החזקה והעשירה בעולם, יכול לעזור לי!
  אולג ריבצ'נקו הנהן בהסכמה:
  - אני מוכן לכל דבר! ואני אמלא כל בקשה!
  הצועני הצעיר הנהן ואמר:
  -אני אהפוך אותך לילד בן שתים עשרה בערך, ואתה תגדל לאט מאוד ולעולם לא תהפוך למבוגר מארבע עשרה בגוף. אשלח אותך לעולם מקביל, שבו תהפוך תחילה לעבד!
  אולג ריבצ'נקו אמר בהסכמה:
  - אני מוכן!
  הצועני הנהן והמשיך:
  - תצטרך להביא לי תשע אבני חפץ: שחור, לבן, אדום, כתום, צהוב, ירוק, כחול, אינדיגו, סגול. וחוץ מזה, החפץ העשירי הוא הכתר של קושצ'י!
  זה קשה, אבל יהיה לך גוף צעיר, מהיר, חזק ועמיד לנצח של ילד לוחם. ובנוסף אינטלקט יוצא דופן ומתנה פנומנלית של דמיון. במוקדם או במאוחר, תאסוף חפצים ותחזור לעולמך. ולנצח תהיו בגופו של ילד חזק ומהיר בצורה פנומנלית כבן ארבע עשרה, ואי אפשר יהיה להרוג אותך. כלומר, תקבלו גם אלמוות כפרס!
  אולג ריבצ'נקו הנהן בהסכמה:
  - אפשר רק לחלום על זה!
  המכשפה הצעירה לנצח העירה:
  - אבל עשרה חפצים הם שלי, ורק שלי! הם יתנו לי כוח כזה שיותר ממגיע לך אלמוות! בינתיים ארדים אותך ואתה תתעורר כעבד במחצבות. ואז כושר ההמצאה שלך יגיד לך איך לצאת מזה!
  כשתזוז, אוכל לשנות את גורלם, המזל והמזל של הנשיא פוטין והצאר ניקולאי השני. אתה תאסוף עבורי חפצים מעולמות שונים, ובינתיים, מתחילת המאה העשרים, ההיסטוריה של רוסיה תתנהל אחרת. כלומר, גם אם לא תאסוף את החפצים - תשע אבנים והכתר של קושצ'י, הצאר של רוסיה ניקולאי השני עדיין יקבל מזל, גורל ומזל של נשיא רוסיה ולדימיר ולדימירוביץ' פוטין!
  אולג ריבצ'נקו חייך חיוך רחב וענה:
  -זה טוב! בעולם החדש, אהיה רגוע כי מהלך ההיסטוריה השתנה סוף סוף לטובה! ושרוסיה תוכל להחזיר את הסדר על כנו בכל העולם ולהפוך למדינה הגמונית! והגמון מוחלט!
  הצועני הצעיר לנצח הורה:
  - תשכב על הספה!
  אולג ריבצ'נקו שכב.
  נערת הקוסמת גרגרה:
  - תישן עכשיו! אתה תתעורר בעולם אחר.
  עיניו של אולג ריבצ'נקו נעצמו, והוא נרדם כמעט מיד.
  מהמיכלים את החומרים המאוחסנים מראש והחל להכין את השיקוי. היא פתחה את הגז מתחת לקלחת שהוכנה מראש לקסם. והיא התחילה לזרוק שם דברים שונים, להטיל כישופים. במקביל שלפה הילדה הנצחית מכיסה חפיסת קלפים ושרה:
  - אוי, גורל, גורל, עזור לניקולאי! מזל טוב מפוטין, בוא לצאר רומנוב!
  תן לרומנוב לנצח
  חוקים כמו ג'ינגיס חאן...
  יהי רצון שזה יביא לך מזל,
  פוטין על ידי גניבת מתנה!
  
  זה עדיף לרוסיה
  ניקולס הצאר הגדול...
  ג'ינגיס חאן יהפוך למגניב יותר
  תהיה כמו ולדימיר פוטין!
  הקדירה החלה לרתוח, והשיקוי החל לבעבע בתוכה. הצועני הניח את הקלפים, הטיל כישוף וזרק את החפיסה לתוך האובך הרותח... הבזק סופר בהיר הבזיק, כאילו מאלף בזק צילום . אולג ריבצ'נקו הישן נעלם... ואז, לאחר ההדלקה, נעלמה גם הקדירה.
  האולם רחב הידיים שבו הטילה הקוסמת הגדולה את כישפיה נעשה ריק ושקט!
  המכשפה הצעירה לנצח אמרה:
  - נו! שיניתי את מהלך ההיסטוריה וזה מגניב! ואם האידיאליסט הזה יתמזל מזלו ויאסוף חפצים, אז אהיה כל כך חזק עד שהשטן עצמו יקנא בי!
  והקוסמת הצוענית נצצה בעיניים של אזמרגד!
  וקרה נס!
  מה באמת חיכה לניקולאי השני... אכן, הרבה השתנה. לא הייתה קטטה עקובת מדם במהלך ההכתרה. וההתרחבות לסין הייתה מוצלחת. המלחמה עם יפן, כמובן, התרחשה. זה היה בדרך כלל בלתי נמנע מבחינה היסטורית. ברור שהמפלצת מול הסמוראי הייתה צריכה להתפרק מנשקה ולהשמיד אותה. ואין מנוס מזה. אתה לא יכול להשאיר סכנה בגבולות שלך.
  יפן הייתה הראשונה שהחלה במלחמה, אך ניסיונה לתקוף ספינות רוסיות לא צלח. הרוסים לא ספגו נזק משמעותי, ותריסר משחתות של ארץ השמש העולה הוטבעו.
  גם "וריאג" הצליח להימלט מהכיתור. מה שהתברר כהצלחה גדולה. ואדמירל מקרוב הגיע במהירות לים ובואו להשמיד את היפנים. והגנרל קורופטקין הביס את הסמוראים ביבשה וכבש לחלוטין את כל חצי האי הקוריאני.
  ואפילו הצאר ניקולאי השני קיבל החלטה: הוא צריך להישאר בטוח מיפן לנצח! אבל כמו? כן, קרקע כוחות וספח אותם לחלוטין לרוסיה כפרובינציה.
  ואז התרחש קרב מכריע בים, שם סיים את הצי היפני לבסוף על ידי אדמירל מקרוב.
  בקרב השתתפו גם ארבע בנות! חשופת רגליים ובביקיני!
  נטשה, זויה, אורורה, סבטלנה. ארבע יפהפיות אשר מנופפות בצברים עולות על ספינת הסמוראים הגדולה ביותר.
  נטשה חותכת את היפנים וצועקת:
  - תימרח, צר עין!
  זויה חתכה סמוראי נוסף והעיר:
  - ועיניך ספיר!
  נטשה, לאחר שניהלה את הטחנה, אישרה:
  - ברור שכן! ברור שכן!
  ואז אורורה לקחה את זה שוב ובעטה ליפנית בסנטר בעקב החשוף שלה. היא שברה לו את הלסת ושאגה:
  - היהר למולדת!
  סבטלנה לקחה אותו, חתכה את ראשו של הסמוראי ופלטה:
  - לצאר ניקולאי השני!
  כן, כמובן, הרבה תלוי במזל. בפרט, אדמירל מקרוב נשאר בחיים. והתברר שהוא אושאקוב השני. באיזו מיומנות הוא מצווה. הוא עצמו בסיירת ניידת, הוא יכול לעמוד בקצב של הכל. והיפנים, שאגב, לא היה להם יתרון גדול בתותחים, הוכו בקטעים ובטקטיקה.
  המיומנות של גנרל או מפקד חיל הים גוברת על יתרון מספרי קטן.
  יתרה מכך, בשלב זה היפנים היו חלשים יותר במספרם. אז מקרוב מרסק אותם. הוא מאלץ קרב צמוד, שבו ספינות רוסיות עם פגזים חודרי שריון חזקות הרבה יותר.
  והיפנים מובסים. והבנות לוכדות ספינת סמוראים נוספת. ועליו מתנוסס דגל האימפריה הצארית!
  מה הם היפנים? אתה לא ממש טוב במזל? ניקולס השני קיבל את המזל של ולדימיר פוטין והכל הלך לו כל כך טוב!
  מה עם הבנות? ארבע היפות בביקיני הן מכשפות מקומיות שהחליטו להילחם על המלך, למרות שבדרך כלל אין להן שום קשר לעולם הזה.
  אבל במקרה זה, יש צורך לעזור לעם הרוסי. וזה בגלל המזל של פוטין. הוא לעולם לא היה כובש את קרים בלי לירות ירייה, אלמלא אותן ארבע בנות מכשפות. הם עזרו לגרום לנס לקרות. אבל האם רוסיה הייתה צריכה לקחת את קרים מהעם האחים היא עדיין שאלה. אבל סיפוח סין לאימפריה הרוסית הוא רעיון מצוין! תארו לעצמכם כמה נתינים יהיו לצאר הרוסי - הוא יכול לרסק את כל העולם!
  בקיצור, הבנות כאן לא מבזבזות את זמנן. וכבר מסתערים על ספינת הקרב החדשה.
  ושוב הוא נתפס. והסברס בידי היפות פשוט מהבהבות, והם כל כך חדים. וכל כך הרבה יפנים היו מעורבים.
  הקרב בים הסתיים עם הטביעה הסופית של הטייסת היפנית ותפיסתו של אדמירל טוגו.
  והנחיתה התחילה. לא היו מספיק אוניות קיטור ומשלוחים. והם השתמשו בסירות ארוכות, הובילו אותם בסיירות ובספינות קרב, ועשו עוד הרבה דברים. הצאר הורה להשתמש בצי הסוחר במהלך הנחיתה.
  חיילים רוסים הכו את מתקפת הסמוראים שניסו לזרוק אותם מראש הגשר. אבל הצבא הצארי החזיק מעמד באומץ. והמתקפה המאסיבית נהדפה באבידות כבדות.
  במהלך ההסתערות חתכו בנות המכשפות בצברים והשליכו רימונים על האויב ברגליהם היחפות.
  הם כמובן במקומות המסוכנים ביותר. ואיך הם התחילו לירות במקלעים. כל כדור נמצא במטרה.
  נטשה ירתה, זרקה רימון באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - אף אחד לא מגניב ממני!
  זויה, ירתה במקלע, זרקה את מתנת המוות באצבעותיה החשופות וצרחה:
  - לצאר ניקולאי השני!
  אורורה, שהמשיכה לירות ממכונות ירייה וקפצה ממקומה, התפרצה ואמרה:
  - למען רוסיה הגדולה!
  סבטלנה, שהמשיכה לנגח את האויב, אמרה בתוקפנות, חושפת שיניים, זורקת רימון בעקב החשוף:
  - עבור האימפריה המלכותית!
  הלוחמים המשיכו להכות ולדוש. יש להם פרץ אנרגיה כזה. הם יורים בעצמם ומשמידים את הסמוראים המתקדמים.
  יש כבר אלפי, עשרות אלפי יפנים שנהרגו על ידו.
  והסמוראים המובסים בורחים... הבנות מאוד קטלניות נגדם.
  והרוסים חותכים סמוראים בכידונים...
  התקיפה נהדפת. וכוחות רוסים חדשים נוחתים על החוף. ראש הגשר מתרחב. לא רע, כמובן, עבור האימפריה הצארית. ניצחון אחד אחרי השני. ואדמירל מקרוב יעזור גם עם הרובים שלו. לטאטא את היפנים.
  ועכשיו כוחות רוסים כבר נעים ברחבי יפן. ואי אפשר לעצור את המפולת שלהם. הם חותכים את האויב לחתיכות ודוקרים בכידונים.
  נטשה, תוקפת את הסמוראים וקוצצת אותם בצברים, שרה:
  - זאבים לבנים נוהרים! רק אז המירוץ ישרוד!
  ואיך הוא זורק רימון באצבעותיו החשופות!
  זויה שרה יחד עם תוקפנות עזה. וגם לזרוק ברגליים היחפות, משהו ייחודי, קטלני:
  -החלשים מתים, הם נהרגים! הגנה על בשר קדוש!
  אוגוסטינוס, יורה לעבר האויב, וחותכת בצברים, וזורקת רימונים באצבעותיה החשופות, צווחת:
  - מתנהלת מלחמה ביער השופע, איומים מגיעים מכל מקום!
  סבטלנה, ירתה וזרקה מתנות מוות ברגליה היחפות, לקחה אותו וצרחה:
  - אבל אנחנו תמיד מביסים את האויב! זאבים לבנים מצדיעים לגיבורים!
  והבנות במקהלה, משמידות את האויב, שרות, זורקות נשק קטלני ברגליים יחפות:
  - במלחמת קודש! זה יהיה הניצחון שלנו! דגל הקיסרות קדימה! תהילה לגיבור שנפל!
  ושוב הבנות יורות ושרות ביללה מחרישת אוזניים:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא ינצח אותנו! זאבים לבנים מרסקים את האויב! זאבים לבנים - מצדיעים לגיבורים!
  הבנות הולכות ורצות... והצבא הרוסי נע לכיוון טוקיו. והיפנים מתאבדים, ומכסחים אותם. הצבא הרוסי זז. וניצחון אחד אחרי השני.
  הצאר ניקולס באמת שלף כרטיס מזל. חיילים רוסים כבר מתחילים להסתער על הבירה היפנית. והכל כל כך נהדר.
  הבנות כאן, כמובן, מקדימות את כולם והלחץ והמעלל שלהן בגובה רב.
  במיוחד כשהם זורקים רימונים ברגליים יחפות. זה בדרך כלל גורם להלם ויראה בקרב הסמוראים.
  אבל כאן הם מטפסים על חומת הבירה היפנית. והם קוצצים אנשים וסוסים לכרובים. הם מחצו את יריביהם לרסיסים. הבנות באות, צורחות וצוחקות! ובעקבים החשופים שלהם הם בועטים לך בסנטרים. היפנים עפים הפוך. והם נופלים על ההימור של עצמם.
  והלוחמים מניפים את הצברים שלהם ביתר עוצמה.
  והסמוראים סובלים מפלה אחרי תבוסה. אז כוחות רוסים כבשו את טוקיו.
  מיקדו רץ בפחד, אבל הוא לא יכול להתחבא בשום מקום. וכך הבנות לוקחות אותו בשבי וקושרות אותו!
  ניצחון כביר! הקיסר היפני חותם על התפטרות לטובת ניקולאי השני. התואר של הצאר הרוסי הוארך משמעותית. קוריאה, מונגוליה, מנצ'וריה, איי קוריל, טייוואן ויפן עצמה הופכות למחוזות רוסים. אמנם ליפן יש אוטונומיה קטנה ומוגבלת. אבל הקיסר שלה הוא רוסי, צאר אוטוקרטי!
  ניקולאי השני נשאר מונרך מוחלט, ללא הגבלה מכלום. הוא הצאר האוטוקרטי!
  ועכשיו גם קיסר יפן, רוסיה הצהובה, בוגדיקאן, חאן, קגן, וכן הלאה, וכו', וכו'...
  כן, יותר מזל. שימו לב שהמזל אפשר לפוטין לכבוש כל כך הרבה! המאה העשרים ואחת, אבוי, לא מתאימה במיוחד ללכידות!
  איזו תועלת יש לרוסיה מהעובדה שאויבו של פוטין מקיין מת מסרטן המוח? המזל, כמובן, הוא אדיר, אתה אפילו לא יכול לדמיין את זה בכוונה - כדי שהאויב שלך ימות מוות כל כך רע ולא נעים!
  אבל התשואה הספציפית לרוסיה היא אפס.
  אבל עבור ניקולאי השני, מזל ומזל כאלה של פוטין הפכו להישגים טריטוריאליים גדולים. אבל באמת, למה הון צריך לתת מתנות לפוטין? ובכן, מהעובדה שסובצ'ק מת בזמן כזה ולא היה צורך לתת לו את תפקיד ראש בית המשפט החוקתי, איך זה טוב לרוסיה?
  והצאר ניקולאי השני מכל רוסיה הוא אדם יוצא דופן. מטבע הדברים, לאחר ניצחון כה גדול, כוחו וסמכותו התחזקו. המשמעות היא שניתן לבצע כמה רפורמות. במיוחד באורתודוקסיה! אפשרו לאצילים ארבע נשים, כמו באיסלאם. וגם לתת זכות לאישה שנייה לחיילים כפרס על מעלליהם ושירותם הנאמן.
  רפורמה טובה! מכיוון שמספר האנשים בני דתות אחרות והזרים באימפריה גדל, אז המספר הרוסי צריך לגדול. ואיך עושים את זה? על חשבון נשים ממדינות אחרות. הרי אם רוסי ייקח שלוש נשים סיניות כנשים, אז יהיו לו ילדים מהן, ומי יהיו הילדים האלה לפי לאום?
  כמובן רוסית מהצד של אבא שלי! וזה מעולה! ניקולאי השני, בעל מוח מתקדם, היה דתי יותר במראהו מאשר בנשמתו. וכמובן, הוא העמיד את הדת בשירות המדינה, ולא להיפך!
  ניקולאי השני חיזק בכך את סמכותו בקרב האליטה. גברים רצו את זה כבר הרבה זמן. והוא האיץ את הרוסיפיקציה של הפאתי.
  ובכן, גם לכמרים לא היה אכפת. יתרה מכך, האמונה נחלשה במאה העשרים. והדת שירתה את המלך, לא באמת מאמינה באלוהים!
  וניצחונות צבאיים הפכו את ניקולס לפופולרי בקרב העם, והוא, שהורגל לסמכותיות, לא רצה במיוחד שינויים. הרוסים מעולם לא הכירו כוח אחר!
  והכלכלה פורחת, השכר עולה. בכל שנה יש עלייה של עשרה אחוזים. באמת, למה לשנות?
  ב-1913, הצאר ניקולאי, במלאת שלושת המאה של הרומנובים, צמצם שוב את יום העבודה ל-10.5 שעות, ובשבתות ובימים שלפני החג, אפילו ל-8 שעות. גם מספר סופי השבוע והחגים גדל. החלו לחגוג אותו כיום חופש ותאריך הכניעה של יפן. ויום ההולדת של המלך, ויום ההולדת של המלכה, ויום ההכתרה.
  לאחר שהתברר ליורש העצר יש המופיליה, הצאר ניקולס לקח לעצמו אישה שנייה. בכך נפתרה סוגיית הירושה לכס המלכות.
  אבל מלחמה גדולה התקרבה. גרמניה חלמה לעצב מחדש את העולם. עם זאת, רוסיה הצארית הייתה מוכנה למלחמה.
  ב-1910 סיפחו הרוסים את בייג'ין והרחיבו את האימפריה שלהם. בריטניה הסכימה לכך בתמורה לברית נגד גרמניה.
  הצבא המלכותי היה הרב והחזק ביותר. מספרו בימי שלום הגיע לשלושה מיליון ואלף גדודים. לגרמניה היו רק שש מאות אלף בזמן שלום. בנוסף אוסטריה-הונגריה, אבל החיילים שלה לא מוכנים ללחימה!
  אבל הגרמנים עדיין מתכננים להילחם עם צרפת ובריטניה. ואיפה הם יכולים לצייר שתי חזיתות?
  לרוסים יש את הטנקים הקלים הראשונים בעולם "לונה"-2 בייצור המוני. ומפציצים ארבעה מנועים "איליה מורומטס" ולוחמים עם מקלעים "אלכסנדר" ועוד הרבה יותר. וכמובן צי חזק.
  לגרמניה אין כוחות שווים.
  והגרמנים בכל זאת החליטו לתקוף את בלגיה ולעקוף את פריז. לא היה להם כאן כלום.
  אבל המלחמה החלה בכל זאת. גרמניה עשתה את הצעד הקטלני שלה. וכוחותיה עברו לבלגיה. רק הכוחות לא שווים. כוחות רוסים כבר נעים ברחבי פרוסיה ואוסטריה-הונגריה. והטנק לונה-2 במהירות של 40 קילומטרים הוא כבר כוח ענק.
  יתר על כן, שימו לב שלצאר ניקולס היה מזל שהמלחמה החלה. הצאר עצמו לא היה תוקף את גרמניה. וכך בצד הרוסי יש עליונות גדולה וסוחפת בכוחות, טנקים, עליונות בתותחנים ותעופה הטובה ביותר בכמות ובאיכות. וכלכלה חזקה יותר, שכן ניתן היה להימנע מהמיתון שנגרם על ידי המהפכה והתבוסה במלחמה. וכך כל הזמן יש עלייה והצלחה אחרי הצלחה.
  ברור שהגרמנים היו מותקפים. ואז הם עצמם נכנסו עם הכוחות העיקריים, נגד צרפת ובריטניה. לאן הם צריכים ללכת?
  קח את איטליה והכריז מלחמה על אוסטריה-הונגריה! היתרון היחיד הוא שטורקיה נכנסה למלחמה נגד רוסיה. אבל זה אפילו טוב יותר עבור המלך; הוא יכול סוף סוף לקחת לעצמו את קונסטנטינופול ואת המיצרים! כך...
  וגם ארבע מכשפות, מאמינות ילידים צעירות לנצח נטשה, זויה, אורורה, סבטלנה בקרב! והם כבר יפגעו בך! אז הם יפגעו גם בגרמנים וגם בטורקים!
  הסופר והמשורר אולג ריבצ'נקו התעורר. לנצח, המכשפה הצעירה מילאה את הבטחתה, ונתנה לניקולס השני את המזל של ולדימיר פוטין ועכשיו אולג ריבצ'נקו חייב למלא את שלו. להתעורר לא הייתה קלה. גופו של הילד נפגע משוט קשה. הילד קפץ ממקומו. כן, אולג ריבצ'נקו הוא כעת ילד שרירי, כבול בידיים וברגליו. ניתן לראות גוף שחור שזוף, יבש וגידים, עם שרירים בולטים. עבד חזק ועמיד באמת, עם עור חזק שהוא כה קשה עד שהכאת המשגיח לא יכולה לחתוך אותו. אתה רץ לארוחת בוקר עם הבנים האחרים, קם מהחצץ שבו ישנים העבדים הצעירים עירומים לגמרי וללא שמיכות. נכון, חם כאן, האקלים הוא כמו מצרים. והילד כולו עירום, רק שלשלאות. עם זאת, הם די ארוכים ולמעשה אינם מפריעים להליכה או לעבודה. אבל אתה לא יכול לעשות בהם צעד גדול.
  לפני האוכל שוטפים את הידיים בזרם. אתה מקבל מנה: פירה אורז, וחתיכות דגים רקובות. עם זאת, לנער עבד רעב, זה נראה כמו מעדן. ואז אתה הולך למכרה. השמש עדיין לא זרחה בבוקר וזה די נעים.
  רגליו היחפות של הילד הפכו מחוספסות וחרמניות עד כדי כך שהחלוקים החדים לא כואבים כלל, הם אפילו מדגדגים בנעימות.
  מחצבות בהן עובדים ילדים מתחת לגיל שש עשרה. כמובן שיש להם מכוניות וכלי עבודה קטנים יותר. אבל אתה צריך לעבוד חמש עשרה, שש עשרה שעות, בדיוק כמו מבוגרים.
  זה מסריח, אז הם מקלים על עצמם ממש ליד הפחם. העבודה פשוטה: קוצצים אבנים בעזרת מכושים, ואז נושאים אותן בסלים או באלונקות. לפעמים צריך לדחוף גם את העגלה. בדרך כלל הבנים דוחפים אותה לשניים ושלשות. אבל אולג ריבצ'נקו נבחר לבד כי הוא חזק מאוד. והוא מחזיק את המכוש בידיו כמו מבוגר. הוא צריך להשלים משימה הרבה יותר גדולה מהשאר.
  זה נכון שהם נותנים לך לעתים קרובות יותר ויותר. שלוש פעמים ביום, לא פעמיים.
  העבד שגופו איכלס אולג ריבצ'נקו נמצא כאן כבר כמה שנים. צייתנית, עובדת קשה, כל התנועות מתורגלות עד כדי אוטומטיות. ממש חזק, גמיש ולמעשה לא יודע עייפות. אבל יחד עם זאת, הילד כמעט ולא גדל, וכעת הוא נראה לא יותר משתים עשרה, עם גובה ממוצע לגיל הזה.
  אבל כוח... לכמה מבוגרים. גיבור צעיר. עם זאת, כנראה שלעולם לא יהפוך למבוגר, והוא לא יגדל זקן.
  ותודה לאל! כסופר ומשורר, אולג ריבצ'נקו לא אהב להתגלח. אתה עובד בשביל עצמך ושובר אבנים, מפורר אותן. ולעגלה. ואז אתה נושא אותו לעגלה. קשה לדחוף אותה והילדים עושים את זה בתורו.
  הבנים כאן כמעט שחורים, אבל תווי הפנים שלהם הם אירופאים, הינדיים או ערבים. יתר על כן, יש עוד הרבה אירופאים.
  אולג מסתכל עליהם מקרוב. אסור לעבדים לדבר, הם מכים אותם בשוט.
  גם אולג ריבצ'נקו שותק לעת עתה. והוא לומד. כאן, בנוסף למפקחים גברים, יש גם נשים. הם גם אכזריים ומכים בשוט.
  יתר על כן, לא לכל הבנים יש עור חזק כמו של אולג. אנשים רבים מתפוצצים ומדממים. והשומרים יכולים להכות אותך למוות. העבודה קשה מאוד, והבנים, במיוחד כשהשמש זורחת, מתחילים להזיע הרבה.
  והנה אין שמש אחת, אלא שתיים. וזה עושה את היום ארוך מאוד. ויש הרבה עבודה. לבנים אין זמן לישון ולהירגע. זה ייסורים גדולים עבורם.
  אולג ריבצ'נקו עבד עבור עצמו, חיתוך מכני והעמיס. ערבב לעצמי...
  והוא דמיין תמונה של המתרחש לאחר שניקולאי השני זכה להצלחתו של נשיא רוסיה ולדימיר פוטין.
  נטשה, זויה, אורורה וסבטלנה תוקפות את האוסטרים בפשמיסל. כוחות רוסים כבשו מיד את לבוב. והם תוקפים את המבצר החזק ביותר.
  בנות חשופות רגליים ובביקיני, ממהרות במהירות ברחובות העיר.
  הם כורתים את האוסטרים וזורקים דיסקים קטנים ברגליהם היחפות.
  במקביל הבנות שרות:
  הצאר ניקולס הוא המשיח שלנו,
  שליט אדיר של רוסיה האדירה...
  כל העולם רועד - לאן זה ילך -
  לניקולאי עם שיר קדימה!
  נטשה כורעת את האוסטרים, זורקת רימון באצבעות הרגליים החשופות ומתחילה לשיר:
  - למען רוס!
  זויה גם מוחצת את אויביה, ושרה יחד באכפתיות:
  - עבור האימפריה המלכותית!
  ורימון שנזרק על ידי זבובי כף רגלה היחפה! זו בחורה רוצחת. יכול לכתוש את הלסת ולשתות את הים!
  וגם אורורה זורקת דיסק בבהונותיה החשופות, מפזרת את האוסטרים וחורקת:
  - לגדולתה של רוסיה!
  והוא יחשוף את שיניו החדות מאוד! שנוצצים כמו ניבים.
  סבטלנה גם לא שוכחת להיכנע ושואגת:
  - רוס' של ניקולאי השני הקדוש והבלתי מנוצח!
  הילדה מפגינה תשוקה אדירה. וברגליים יחפות הוא זורק הכל וזורק מתנות!
  נטשה, יורה וקוצצת, וזורקת נשק קטלני ברגליה היחפות, חורקת:
  - אני אוהב את הרוסים שלי! אני אוהב את הרוסים שלי! ואני אחתוך את כולכם!
  וגם זויה יורה וייללת, זורקת משהו נפץ באצבעותיה החשופות:
  - הצאר הגדול ניקולס! שייכים לו גם ההרים וגם הים!
  אורורה, צורחת מזעם פרוע ותזזיתי, וזורקת מתנות בבהונותיה החשופות, מייללת:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא ינצח אותנו! נערות זריזות מרסקות אויבים ברגליים יחפות ובעקבים חשופים!
  ושוב הבנות בבהלה פראית. הם לוכדים את פשמישל בתנועה ושרים, מלחינים תוך כדי;
  רוסנו הקדוש מתפאר,
  יש בו הרבה ניצחונות עתידיים...
  הילדה רצה יחפה
  והיא לא יותר יפה בעולם!
  
  אנחנו הרודנוברקי המקסימה ,
  מכשפות תמיד יחפות...
  בנות מאוד אוהבות בנים
  היופי העז שלה!
  
  לעולם לא ניכנע
  בוא לא נתקע לאויבינו...
  למרות שהרגליים שלנו חשופות,
  יהיו הרבה חבורות!
  
  יותר נחמד לבנות למהר
  יחפים בקור...
  אנחנו באמת גורי זאבים
  אנחנו יכולים להכות אותו!
  
  אי אפשר לעצור אותנו
  עדר אדיר של פריץ...
  ואנחנו לא נועלים נעליים
  השטן מפחד מאיתנו!
  
  הבנות משרתות את אלוהים רוד,
  וזה, כמובן, נהדר...
  אנחנו בעד תהילה וחופש,
  הקייזר יהיה קצת מגעיל!
  
  לרוסיה, שהיא יותר יפה מכולן,
  הלוחמים עולים...
  אכלנו דייסה שומנית
  לוחמים לא מתכופפים!
  
  אף אחד לא יכול לעצור אותנו
  כוחן של בנות הוא עצום...
  והוא לא יזיל דמעה,
  כי אנחנו כשרונות!
  
  אין בנות לא יכולות להתכופף,
  הן תמיד חזקות...
  הם נלחמים בחירוף נפש למען ארץ המולדת,
  תן לחלום שלך להתגשם!
  
  יהיה אושר ביקום
  השמש תהיה מעל כדור הארץ...
  עם חוכמתך הבלתי מושחתת,
  כידון הקייזר!
  
  השמש תמיד זורחת על אנשים,
  מעל המדינה המרווחת ביותר,
  מבוגרים וילדים מאושרים,
  וכל לוחם הוא גיבור!
  
  אף פעם אין יותר מדי אושר
  אני סומך עלינו שנהיה ברי מזל...
  תן למזג האוויר הגרוע להתפוגג -
  ובושה לאויבים!
  
  הגזע שלנו אלוהים הוא כל כך עליון,
  אין יותר יפה ממנו...
  נהיה גבוהים יותר בנשמה,
  כדי שהרשע יקיא את כולם!
  
  בוא נביס את האויבים שלנו, אני מאמין
  לבן, אלוהים רוסי איתנו...
  הרעיון יהיה שמחה,
  אל תיתן לרוע להיכנס לפתחך!
  
  ובכן, בקיצור, לישו,
  תמיד נהיה נאמנים...
  הוא אלוהים רוסי, תקשיב,
  הוא משקר שהוא יהודי שטן!
  
  לא, למעשה, אלוהים הכל יכול,
  המשפחה הראשית הקדושה ביותר שלנו...
  כמה אמין הוא הגג,
  ובנו-אלוהים סווארוג!
  
  ובכן, בקיצור, עבור רוסיה,
  אין בושה למות...
  והבנות הן היפות מכולן,
  לאישה יש כוח של דוב!
  
  
  התוכניות לא השתנו
  היטלר פשוט לא שינה את תוכנית OKW, וההתקפה על סטלינגרד בוצעה גם מצפון וגם מדרום, על ידי קבוצות ארמיות A ו-B. וההסתערות הופקדה בידי מיינשטיין . כתוצאה מכך, סטלינגרד נפלה תוך עשרה ימים לאחר תקיפה מכל עבר. והחיילים הסובייטים מצאו עצמם מוקפים לחלוטין. לאחר מכן עבר הוורמאכט לאורך חוף הוולגה לים הכספי. איך הגיב הצבא האדום? ההתקפה במרכז לא הייתה מוצלחת במיוחד.
  בנוסף, יפן ניצחה בקרב על מידוויי, למרות שהיא לא פתחה חזית שנייה, אבל היא כבשה את איי הוואי. ובמקביל, יחידות היבשה של הסמוראים נעו לעבר הודו. כדי לשמור על מושבה זו, נאלצה בריטניה להסיג כמה חיילים ממצרים, ולנטוש את מבצע לפיד.
  הגרמנים החזיקו ביוזמה בחזית המזרחית. התפיסה המהירה של סטלינגרד קרסה את האגף הדרומי. הפריץ החליק לים הכספי וניתק את הקווקז ביבשה. ואז טורקיה נכנסה למלחמה. הצבא שלה, אם כי אינו חזק במיוחד, הוא די רב ומסוגל להילחם באומץ.
  כבר בימים הראשונים כבשו הטורקים את באטומי והקיפו את ירוואן. כן, הישגיהם הגונים, שכן הצבא האדום מוצמד לחזית הגרמנית.
  יש לציין שהנאצים ניצלו את העובדה שכוחות סובייטים נכנסו לקרב ישירות מהרכבות והכו אותם בחלקים. לכך, כמובן, הייתה השפעה שלילית על מהלך המלחמה.
  גם סטלין היה עצבני והתחרפן - הוא דרש להחזיק את הקווקז בכל מחיר.
  בקיצור, ההגנה ההרואית של סטלינגרד לא צלחה והכל התפרק. ואפילו היעדר דיוויזיות יפניות במזרח הרחוק לא עזר.
  הגרמנים עברו לאורך חופי הים הכספי, לדאגסטן. כדי למנוע מהם לצבור אבק - אבל הכוחות לא שווים, בנוסף, הצבא האדום חווה קשיים גדולים באספקה. והיא שקעה. והקראוטים הפציצו באופן פעיל.
  ארצות הברית כמעט ולא נגעה ברייך השלישי, דעתה מוסחת מהניצחונות של יפן. בריטניה נחלשה במקצת, וגם לא נקלעה לצרות! כעת היו לגרמנים יותר מדי מטוסים ובאמת יכלו להפעיל עליהם לחץ.
  סטלין הראה את תכונותיו הגרועות ולעתים קרובות מדי איבד את העשתונות וצעק, אך לא קיבל את ההחלטות הטובות ביותר.
  אז אובדן הקווקז הפך לבלתי נמנע.
  כבר מתנהל קרב על הגבול עם אזרבייג'ן.
  בנות סובייטיות נלחמות נואשות. כאן היפות נלחמות נואשות.
  והם לא נסוגים ולא מוותרים. והם זוחלים מסביב לחלק האחורי שלהם.
  נטשה, זויה, אוגוסטינה וסבטלנה גררו את הגנרל הגרמני מהעורף. זה מגניב. הבנות הניחו אותו על ברכיו והכריחו אותו לנשק את רגליהן היחפות. הוא היכה אותם בהתלהבות רבה! והוא ליקק את העקבים של הבנות.
  בנות לוחמות הן בדרך כלל כל כך סקסיות ומקסימות. ואז הם נתנו את קרב פריץ.
  נטשה חתכה בפרץ וחתכה את הנאצים. היא זרקה רימון ברגל יחפה וצייצה:
  - לתפארת גדולה!
  זויה גם ירתה וצרחה:
  - למען המולדת וסטלין!
  היא לקחה אותו וזרקה את הרימון באצבעותיה החשופות. היא פיזרה את הנאצים וצווחה:
  - למען ברית המועצות!
  הבנות כל כך יפות ומדהימות.
  אוגוסטינוס גם השליכה רימון ברגל יחפה, וחשפה את שיניה, היא לקחה אותו ולחשה:
  - אני כל כך נלחם! כמו טרמינטור!
  וסבטלנה גם תשיק משהו כל כך קטלני והרסני עם אצבעותיה החשופות. ושוב הוא ישיר:
  - הידידות שלנו היא מונוליטית, וזה מה שהיא מייצגת!
  ארבע, הם נלחמים ככה - אלו בנות! יפהפיות מצחיקות מראים את לשונן הארוכות בתגובה.
  לוחמים מהקטגוריה הגבוהה ביותר. ואיך ירביצו לך, ואיך יצעקו עליך.
  הם מרסקים את הגרמנים כמו פירות יער עם מכבש.
  נטשה ירתה, זרקה רימון ברגל יחפה ושרה:
  - אנחנו לוחמי האור והכרזה האדומה!
  זויה גם שיגרה את הרוצח באצבעות רגליה החשופות ופלטה:
  - ואנחנו נילחם למען לנין!
  ואז היא חתכה את אוגוסטין, חושפת את שיניה:
  - בשם השמחה הגדולה!
  ואז סבטלנה ירתה ושגרה רימונים ברגליה היחפות, שואגים:
  - ניקח על עצמנו את זה ונהפוך את זה!
  הארבעה פועלים ויורים באופן פעיל. ובכן, אחרי הכל מדובר בבנות שיודעות הרבה על השמדה. והם לא נלחמים ככה.
  וכמו שצריך להיות לחסלים אמיתיים... לוחמים בטיסות גבוהות. ויש להם תשוקה להרס.
  נטשה שוב זרקה רימון ברגלה יחפה ולחשה:
  - אני מבין את העולם הזה בצורה מושלמת כהחמרה של מאבק המעמדות!
  זויה גם סיננה, וזרקה רימון קטלני, קורע בשר באצבעותיה החשופות:
  - באיזה בית יהיה דגל אדום!
  ואז אוגוסטינוס נתן את תורה. היא כיסחה את הנאצים וזרקה רימון ברגל יחפה - לוחשת:
  - מרחב גדול, זו הארץ שלנו וכולנו!
  לוחמים באמת מסוגלים לקרוע אפילו כרית חימום.
  ואז סבטלנה מסירה רימון ברגל יחפה, יורה צרור ואומרת בזעם:
  - האש והסוס המתפתל זועמים!
  הבנות, כמובן, ידלקו. והם תוקפים את הראשים.
  ובצד הגרמני, הצוות של גרד נלחם על ה-T-4. שוב, ברגע שזה יתחיל, לא תתחמם ולא תוכל לדכא לחץ כזה. לבנות יש אש גיהנום כזו בעיניים.
  הם יורים בעצמם ולא נותנים סיכוי להצלה. ואתה לא יכול לעמוד בפני השיניים הלבנות והפניניות שלהם.
  הלוחמים אגרסיביים ומייבבים:
  - ארומה פראית! אנחנו נשלח את כל האויבים לגיהנום!
  גרדה תירה, תפגע בשלושים וארבע ותחריק:
  - ניצחונות עתידיים!
  שרלוט לוחצת על ההדק ברגליה היחפות ומגרגרת:
  - נקרע אותך!
  גם מגדה ירתה, השמידה את ה-T-26 ואמרה:
  - אנחנו נחשוף את זה.
  והיא ניערה את בהונותיה החשופות.
  וגם כריסטינה לוחצת על רגליה היחפות על הדוושות ולוחצת:
  - הידד למסיבה שלנו!
  הבנות, כמובן, כמעט עירומות בביקיני ויחפות. ובאותו הזמן סקסי במיוחד.
  והם מבצעים התקפות עם ה-T-4 הלא ממש מושלם, אבל יעיל שלהם. והם יורים על האויב. אל תיכנע לבנות כאלה בכלום! ואיך הם חושפים שיניים. ואיך הם עושים פרצוף!
  גרדה שואגת לעצמה, יורה בבהונותיה החשופות:
  - גרדה אוהבת להרוג, גרדה זו!
  ושוב יורה פגזים.
  ואז שרלוט יורה בתורה ושואגת, מפיל את שלושים וארבע:
  - אני אקרע להם את הבטן!
  וברגליים יחפות הוא יתחיל שוב.
  ואז כריסטינה תוסיף את הרוצח. גם באמצעות בהונות חשופות.
  וזה ישאג:
  - אני התגלמות התוקפנות!
  איזה מותניים יש לה, ובטן בטן מפוסלת!
  ואחר כך תקח אותו מגדה ותטפח בו ותשאג:
  - בנזאי!
  וגם רגליה חשופות ומסותתות!
  ארבע הגרמניות דוחפות את עצמן ובאמת מנצחות. יש לה כל כך הרבה תוקפנות וחיוניות.
  הלוחמים משתמשים בחכה ויורים. הם לא נותנים לצבא האדום ללכת.
  וגם טייסות נלחמות בשמיים, והן מראות את זה. שהרוח שלהם לא ניתן למדידה.
  הנה הפוק-וולף הגרמני החדש ביותר. גרטרוד על זה. והבחורה הזו מראה שהיא מגניבה יותר מגברים. כך הוא דופק את הפשיסטים. לא נותן להם שמץ של רחמים. גרטרוד התחילה את הקרב האמיתי.
  והוא יורה יאק סובייטי וצורח:
  - אני סופר ילדה!
  ואז הוא ייקח אותו ויראה את לשונו. ושוב הוא יתפוס השמדה מוחלטת. זו הילדה. וגם יחפה ובביקיני. ואז LAGG ירה למטה ושאג שוב:
  - טייס תותחן!
  והוא יצחק על טהרת ריאותיו. ואז הוא יוריד את PE-2. ילדה כזו, מההיקף והמעמד הכי מגניבים. אחר כך היא שוב ביצעה תמרון והשמידה את היאק בתותחי אוויר. וזה ינסה .
  - אני היא-זאב השמים!
  ואיך הוא חושף שיניים! ואיך להתפרע! איזו סבתא! באבא לכל הנשים!
  אבל, כמובן, הפשיסטים מנסים לתקוף גם בדרום.
  שם, במיוחד, הטייס הלגה נלחם על ה-ME-109. וכל כך מוצלח עד ששברים עפים מהבריטים.
  ילדה היכתה מוסטנג ושרה:
  - ערפל לילך צף מעלינו!
  בכלל, כמה טוב להילחם יחף ובביקיני. כמה זה פרקטי! וזה מאוד נוח.
  הלגה היא טייסת. הפיהרר היה חכם מספיק להקשיב לעצות ולאפשר לבנות על טנקים, מטוסים ובצבא. וכמה טוב יותר הלך לקראוטים.
  הם עצמם לא ציפו שגופן של נשים כל כך יעיל. כאן הלגה צוברת תאוצה וחשבונות.
  הילדה לוחצת על הדוושות ברגליה היחפות ושואגת:
  - אני פרה קטנה ומענגת כל כך!
  הלגה מפילה שני מטוסים אנגליים נוספים וחורקת:
  - מאחורי יש חיילים גרמנים בשורה!
  והיא גם הפילה מפציץ! איזו ילדה! לכל הבנות, לוחמת גדולה ומגניבה. אם הוא אכן משמיד, הוא גם עושה זאת ללא כל טקס או רחמים.
  הבנות כאן כל כך סקסיות!
  וכוחותיו של רומל קורעים את המדבר, מבלי לחכות לכוחות נוספים שיגיעו. אנחנו חייבים לנצח, אז אנחנו חייבים. המפקד האגדי "שועל המדבר" כבר היה רגיל להילחם בכוחות עליונים. וגם החיילים שלו כאלה. הנה, למשל, פלוגה נבחרת של לוחמות אס.אס. הם הועברו בתחילת דצמבר, כשהחזית נסדקת, הגרמנים נסוגו, והבריטים, להיפך, פורצים, משחררים את טולבוק ומאיימים להשליך את הוורמאכט מאדמת אפריקה.
  אחר כך הציע הפיהרר הדיבוק: להעביר גדוד נמרים. לא בגלל שהגברות ישנו את מאזן הכוחות, אלא כדי שגברים, במיוחד גברים איטלקים, ירגישו בושה והם ילחמו הרבה יותר באגרסיביות ובמיומנות. אחרי הכל, אם בנות העילית, שהוקשו באימונים קשים, מקדימות, אז הגברים יתביישו מאוד.
  הלוחמים נלחמו רק בביקיני, תוך שימוש בקרמים מיוחדים להגנה. במשך שישה חודשים, כפות רגליהן החשופות והילדותיות נעשו כל כך חרמניות, עד שלא פחדו מהחולות הלוהטים כמו מחבת, ומהשיזוף קיבל עורן צבע שוקולד כהה. ולרבים יש כבר עשרות גופות מאחוריהם.
  מרגו ושלה הם שני ארים צעירים מאוד, אבל כבר קשוחים בקרב. הם הצעירים בפלוגה, אבל תוך חצי שנה הם כבר זכו בצלב הברזל, מחלקה ראשונה (מחלקה ב', זה כבר היה לכולם בגדוד), הם חסרי רחמים ואדיבים.
  למרגוט היה שיער בצבע אש, ושלה הייתה בלונדינית לבנה כשלג עם מגע של דבש. כאן הם נלחמים, דוחים את ההסתערות של טנקים בריטיים מתקפה נגד. המטילדות, עם השריון החזק שלהן, מתקדמים. בהמשך יש Cromwells עבירים עם פגזים עתירי נפץ וכלי רכב קלים יותר. הבנות קברו את עצמן בחול. מיותר לירות בטנקים כאלה חזיתית. אנחנו צריכים להימנע שיבחינו בהם, ואז...
  "מטילדה" ו"קרומוול" שוקלות כשלושים טון, וכשהן עוברות על פני תעלות שנחפרו בחול החימר, זה נהיה מפחיד. זה נשפך על צווארך החשוף והשזוף, ואתה מרגיש את המשקל הנורא של המכונות הממזרות עליך. הנה אותו "קרומוול", ברזל טיפוסי עם שריון משופע של 70 מ"מ, שאפילו אקדח 88 מ"מ לא תמיד יכול לקחת. זה מריח כמו בנזין ושמן מנוע חריף מאוד. לבנות יש הפתעות משלהן, צרות קלות. הדגמים הראשונים של Faustpatrons. מכיוון שגברים, כמקובל, נותנים לגברות ללכת ראשונות, אז הן בודקות את הנשק האחרון וכצפוי, המבטיח.
  אבל הם גם הכניסו את הבנות, בניגוד לסיסמת הצבוע של הנאציזם: "מלחמה היא עניין של גבר, שלום לנשים!", לעובי הקורה.
  עם זאת, חיל הרגלים נקלע לפיגור, מה שאומר שיש סיכוי לשבת בתעלות ולנצח.
  שלה אומרת בלחש, מפחדת להתעטש מהחול הנופל מהתעלה הסותם את נחיריה:
  - רק ההזדקנות בשדה הקרב תאפשר לכם להימנע מהתסיסה של שמפניית הניצחון שנרקבה עקב החמצת מועדים!
  מרגו הסכימה:
  - מי שאין לו סבל יחווה את היין החמוץ של התבוסה ואת המשקה המר של האובדן!
  אבל המטילדות, קרומוולות ותריסר נמיות קלות כבר מאחוריהם. עתה הגיעה שעת הקציר.
  שלה, ששיערה הפניני פעם האפיר מאבק, ומניחה את עקביה החשופים על החול הלוהט, פונה נפשית למרים הבתולה ולקדושים אחרים, ואומרת, אל תאכזב אותי. האצבע לוחצת על הכפתור בצורה חלקה כך שהמטען המצטבר נכנס ישירות למיכל הגז.
  מרגו לוחצת איתה על ההדק, גם לאט. לאחר מכן שתי הבנות מכה אחת את השנייה בידיים. המטענים פגעו ישירות בירכתיים, ולאחר מכן התפוצצו מכלי הגז. להבות כתומות ניתזות כמו קצף של גלים באוויר, וקללותיו של מישהו נשמעות.
  ואז הלוע הקצר של הטנקים הבריטיים מתכרבלים בגלל הזעזועים לצינורות מוזרים.
  ובנות טיגריסים זורקות בגבורה רימונים על אויבים. ושברים עפים לכל הכיוונים, קורעים את השריון כמו כפה של חתול לוהט, זרם הרסני של חלקיקים מצטברים.
  הנה הזעם הנשי, האומר שנשים גרמניות אינן מאופיינות בשום פנים ואופן קור רוח. והם יודעים להילחם... ולתת להתקפה להיחנק.
  הרבה יותר קל להדוף את מתקפת חיל הרגלים, המורכב, ככלל, מערבים ושחורים שגויסו באמצעות פשיטות או הבטחות שונות. כשראו שהטנקים נדפקו ויש התנגדות רצינית לפניהם, הם נסוגו לאחור באבידות הראשונות.
  ובכן, ואז הם פונים לגמרי לטיסה כללית. מכיוון שזה הסגנון - פגעו בחלשים, אז שיהיה למפלצות!
  כשהפיגוע לבסוף התפוגג והבנות המשיכו בריצה במדבר בערב, הן ניהלו שיחה תוך כדי הליכה. שלה שאלה את מרגוט:
  - אתה חושב שעוד נהיה באלכסנדריה?
  לוחם האש ענה בביטחון:
  - אני חושב שלא יאוחר מנובמבר, או אולי באוקטובר, סוף סוף נכבוש את מצרים.
  שלה, בהגיון ולא שמה לב לגירוד בסוליות היבשתיות שלה, מהחול הלוהט, הציעה:
  בבטן שלנו , הבסיס במלטה, נהרס, האספקה משתפרת, ככל שיגיעו יחידות חדשות, לאויב כבר לא יהיה סיכוי.
  מרגוט הביטה סביבה כדי לראות כמה זמן נשאר לשמש לפני שקיעתה. סוף סוף לשכב ולישון לילה טוב. קרבתו של הכוכב המאדם לאופק הרגיעה את הלוחם. היא העירה בעצלתיים:
  על הנחיתה המפוארת בכרתים אחרי פרו- הבור ומידוויי . רק שהפעם הם באמת יהרסו את מלטה.
  שלה צעקה לשמיים בקללה:
  - שהכל יכול יהפוך את כל הבסיסים הבריטיים לגיהנום.
  השמש לבסוף הסתתרה מאחורי האופק, היום הקריר בשנה, 21 באוקטובר, הגיע לסיומו. ואיתו החל מבצע דוב קוטב. למה לבן? מידע מוטעה ערמומי כדי לגרום לאנשים לחשוב שאנחנו מדברים על הצפון, אבל למעשה הנדנדה המוחצת של המתאגרף היא בדרום.
  הבסיס הבריטי הגדול ביותר באמת נראה כמו גיהנום. הוא הותקף על ידי יותר מאלף מפציצים שנאספו מכל החזית המזרחית וקיבל ניסיון קרבי ראוי, יחד עם לוחמי ליווי. הבריטים, כמובן, נלחמו כבר זמן רב, אבל הם לא ציפו להתקפה מסיבית כל כך חזקה. אכן, מי יאמין שהקראוטים יחליטו לחשוף את החזית, גם אם האויב ישתוק זמנית. אבל החיילים הבריטים מוכים כעת ללא רחמים. לדוגמה, הספינות שלהם מותקפות על ידי ה-Yu-87, ה"דבר" המפורסם. לא מהירים במיוחד, אבל בעלות דיוק ההפצצות הגבוה ביותר (לזמנם), הם מייסרים את הצי הבריטי החבוי במפרצים. פוק-וולפים מודרניים יותר אינם הרחק מאחור, כולל אפילו פון רודל האגדי עצמו, מלך מטוסי התקיפה. ידועה בטביעתה של ספינת הקרב הסובייטית החזקה ביותר, ספינת הקרב Marat.
  לדוגמה, רב"ט ריצ'רד רואה נשרים מתגלגלים במורד גבעה כמו מזחלת. מפציצים גרמנים רבים יוצאים מחור קרח כמו דגים טורפים. האנגלי הבוגר ממילא מנתק את הטלפון בפחד. הוא מעולם לא ראה מראה כל כך נורא. הסירנות נשמעות מאוחר מאוד, לאחר התפוצצות הפצצות. גל הפיצוץ מעלה חיילים בריטים, ידיים ורגליים כרותות עפות לכיוונים שונים. אחת קסדות הברזל הפכה אדומה ופגעה בפניו של השוטר. ואיך הוא צורח:
  - צ'רצ'יל קפוט! היטלר מגניב!
  תותחי הנ"מ הבריטיים לא החלו לירות מיד, אלא רק כאשר נפלו אלפי פצצות בבת אחת. האויב חישב הכל נכון: אף פצצה אחת לא צריכה ללכת לפח. אז למחוץ את האויב ולהכות. כל המגזרים מסומנים מראש במפה. יתרה מכך, הבריטים החצופים אפילו לא התחפשו כראוי. רבים מתותחי הנ"מ שלהם עומדים לעין והם הראשונים להיסחף.
  כאן הושלך קנה של תותח נ"מ בקוטר 85 מ"מ, באורך שלושים ושניים רגל, והתכופף באוויר כמו גלגל הגה. לאחר מכן הוא התרסק, וריסק חמישה אנגלים. לאחד השחורים כרסו נקרעה והמעיים שלו נפלו.
  ופצצות נפלו, והכל עלה באש, מחסן דלק רעם, הם התחילו להתפוצץ, פיזרו פגזים כמעט על כל השלד, ואז נפגע מחסן אחר. לסיום הכל, הסירנות שהותקנו ביריעות יו-87 ופוק-וולף יללו בצורה מעצבנת, וגרמו לאימה פרועה בקרב השחורים והערבים מקרב הכוחות הקולוניאליים. אבל נראה שלבנים מפחדים באותה מידה.
  לדוגמה, שתי פריגטות בריטיות התנגשו, עד כדי כך שהדודים רעמו. ואפילו פסולת הפריגטות שהמריאו התפוצצו באוויר כמו שדות ממוקשים, והסיירת פשוט שקעה לקרקעית.
  הטנק האנגלי "קרומוול" עם לוע קצר, אבל עם מהירות הגונה ושריון חזיתי חזק למדי, האיץ בבהלה ופגע במחסן משלו, ואפילו ריסק תריסר חיילים מבולבלים משלו בדרך. הכאוס גדל. נושאת המטוסים האנגלית החלה לצנוח, והדרדנוט העוצמתי פתח באש... על החוף, היכן שחייליה שלו רוחשים.
  ובעולם התחתון הזה, שני אנשים נותרו ללא הפרעה. אחת מהן הייתה אינדיאנית, שהדליקה לאט לאט מקטרת, והשנייה הייתה אישה, ממוצא ערבי ברור, אבל במדי צבא. השניים אינם שמים לב למוות הממהר. או ליתר דיוק, עדר שלם של פרשי השמדה שיחקו משחק קלפים יוצא דופן. זה היה משחק של חמישים ושניים קלפים עם ג'וקרים, ואפילו לפי הכללים שהמציא העור האדום עצמו.
  אישה ערבייה אמרה:
  - עם זאת, יש הרבה רעש! ולמה ליצור פאניקה כזו?
  אחד החיילים, כשגבו חתוך מרסיסים, כמעט נתקל באינדיאני, אבל הוא נזרק ברשלנות כמו חתלתול. טיפות דם נפלו על הפנים האדומות והוא ליקק אותן בחיוך. ואז הוא שם לב:
  - עשיית רעש מיועדת לאנשים חלשים וחיוורי פנים. אנחנו האפצ'ים חושבים כך - אם אין אויב, אז אויב מופיע - אפילו טוב יותר!
  האישה האפלה העירה:
  - זוהי חולשה אופיינית של מי שמצהיר על אמונת המשיח. הם אוהבים לדבר על הקרבה, אבל לא מקריבים את עצמם.
  ההודי הנהן במהירות:
  - סדר בנוי על יסוד שבו המלט הוא אמונה והחול הוא רצון! אמונה היא לב זהב, והרצון הוא אגרוף ברזל! רק לאנשים חיוורי פנים אין לא את זה ולא את זה.
  . פרק מס' 5
  ויש גם בחורה על המחבל הגרמני. במקרה הזה ויולה. בלונדינית יפה מאוד, ובן זוגה הוא ניקולטה. ושתי הבנות מאוד סקסיות. פצצה מוטלת מגובה. וגם הלוחמים יחפים ובביקיני.
  הבנות שואגות לעצמן:
  - אנחנו כאלה גונבים שאנחנו סופרמנים!
  ניקולטה גם יורקת פצצות מתוך גוף המטוס. ומשמיד את האויב. הבריטים מבינים את זה כך.
  ויולה גם תשגר פצצת רצח מלמעלה. והוא יהרוג את לוחמי אימפריית אריה.
  וגם איך זה מתקדם:
  - אני משרה פחד בבריטניה!
  והוא מנענע את רגלו היחפה. ו שיר:
  - נקרע את צ'רצ'יל!
  הבנות מ-Yu-188 טובות מאוד בזריקת פצצות. המכונית שלהם חדשה ומתקדמת יותר. עיצוב האקדח שלו מהיר מאוד.
  אז הופלו הבנות ולוחם אנגלי.
  המטוס שלהם די מהיר. הלוחמים שוב משתמשים ברגליהם היחפות כדי לשחרר הרס.
  ויולה שואגת:
  - אני דוחף את כל האויבים שלי לתוך הארון!
  ניקולטה מייללת:
  - ואני זורק את האויב!
  ואיך הוא יכול לקחת ולנער את רגליו היחפות!
  אלו הבנות והאופן שבו הן מכות אויבים. ואל תפסיק. ארים אמיתיים.
  וכשהם מתפתלים ומנערים את הציצים החשופים שלהם.
  ושוב הם מטילים פצצות.
  ויש פה בנות, במישורים אחרים. הנה אווה מטילה פצצות. הורס את האנגלית ושר:
  - אני כל כך נהדר!
  ואווה גם מדוושה ברגליה היחפות.
  אבל ויולה תפיל את הפצצה שוב ותשאג:
  - אני ילדה פרועה, אני רוצה עשרה גברים בשעה, וזה מאוד מגניב ומדהים!
  כמה חיילים בריטים בוערים מיהרו למים כדי לשטוף את הלהבות. זה אפילו רתח מלהיכנס למים, נשמעו צרחות וגניחות פראיות. ועיגולים עקובים מדם זחלו על פני קצף הים, עבים בהתחלה, ואז התפשטו בהדרגה והחווירו. והלוחמים של מה שהיה פעם האימפריה הגדולה והענפה ביותר על פני כדור הארץ איבדו את המראה האנושי שלהם. הערביה נחרה בבוז:
  - והגברים האלה מכריחים אותנו ללבוש בורקה!
  האיש האדום, פוזל בערמומיות, העיר:
  - כנראה שמבטך המאיים מפחיד אותם!
  האישה הערבייה חשפה את שיניה בציניות ואמרה:
  - הרכות של אישה דומה לקשיחות של שריון, רק הרבה יותר קטלנית ורב-תכליתית בהגנה!
  הגרמנים העדיפו לתקוף מיד בכל הכוח, טקטיקה של מתאגרף, שבסומכים על חוסר המוכנות של האויב, ממהר מיד בכל כוחו לעבר האויב. כאשר עשרות מטוסי אויב בוערים בשדות תעופה, לא מסוגלים להמריא. כאשר הפצצות שלהם מתפוצצות בתוך הלנקסטר, והורסות את כל מה שמסביבם. טקטיקה קשה אך יעילה. אז הסימפוניה של השאול הגיעה לשיא כוחה, ואז החלה לשקוע.
  אבל זה, כמובן, לא הסתיים בכך: הדיוויזיה המוטסת נכנסה לפעולה. בעוד שהבריטים אחרי טיפול כזה, אפשר לקחת אותם פושרים בכלל. למרבה המזל, רחפני נחיתה כבר יוצרו בכמויות הנדרשות ושיטות גרירתם הותאמו. אולי הכי טוב בעולם היום.
  אז הם עפים, לא כמו עפיפונים - לאט יותר, אבל מספיק מהר, ואפילו בליווי המוזיקה של וגנר - יצירת המופת האהובה על היטלר. מי עוד בחיים זכר את הסרט "אפוקליפסה", שבו השתמשו האמריקאים במוזיקה הספציפית הזו כשהם תקפו את הוייטנאמים. כמה זה הפחיד אותם. אז הנה ואגנר, ומוטיבים רועמים, דרך מגברים. הצנחנים מרחו זרחן על פניהם וציירו את עצמם; הם נראים מצמררים, כמו השדים של העולם התחתון שלהם. מבוסס גם על השפעה פסיכולוגית. בנוסף, כמה ריאגנטים וכמה שבבי מגנזיום נוספו לזרחן כדי לגרום לזוהר לפחות לזמן קצר. כל כך מפחיד, במיוחד על רקע הזוהר המעושן והשריפות הרבות. יש להם אפילו מקלעים, גם הם מוסווים בצורת פיות דרקון. ואז מכים תת-מקלעים המתנגנים והשבויים. והדרגות המכוסות והקרועות נופלות למגפיים של המנצחים. ורבים פשוט מעדיפים לוותר, למרות העובדה שיש הרבה יותר בריטים מגרמנים.
  הודית וערביה התחבאו בחור קטן והוסווה בקפידה. Redskin ציין:
  - ובכן, חרשנו אותם!
  האישה שחורת השיער הופתעה:
  אתה אומר שאנחנו? אולי אתה מתכוון אלינו?
  ההודי הניד בראשו לשלילה:
  - לא! פנים מנצחות את הבריטים וזה סימן טוב! וכשיגיע הזמן, החג שלנו יגיע! מתי ההודים ישחררו את היבשת שלהם!
  הערביה נחרה בבוז:
  - האם אתה, במקרה, תובע לשלטון על העולם?
  ההודי בחיבה, כאילו הסביר לילד עם פיגור שכלי, גיחך:
  - מי שרוצה לקבל יותר מדי נשאר בדרך כלל בלי כלום! אז הכפית הגדולה מעוררת בפה!
  הפיהרר, כמובן, לא ראה מה עושים הבזים והנציים שלו, אבל באופן עקרוני הוא ניחש שהמכונה הצבאית הגרמנית תסדר הכל בצורה מדויקת. ככלל, פעולות התקפיות של צבא גרמניה עד לבליטת קורסק בוצעו ברמה מקצועית גבוהה. חלקם אפילו קוראים להם סטנדרטיים. זה אפילו מוזר שמכונה כזו החליקה ואז התפרקה לגמרי.
  והבנות רואות חלום דומה, מעין חזון נבואי, מופרע בפקודה קשה - קום!
  
  
  הצאר מייקל השני
  ניקולאי השני היה קורבן לניסיון התנקשות ביפן. כבר אז הוא מת כשהיה יורש העצר. ניסיון התנקשות מפורסם שקרה בהיסטוריה האמיתית. צארביץ' ניקולס נפצע, אך ניצל בנס.
  אבל שום נס לא קרה. המזל הזה, לצאר חסר המזל בכל ההיסטוריה של רוסיה. ניקולס מת... ואיתו מת המפסיד הגדול, שכמובן מבלי משים, אך עדיין הרס את האימפריה והשושלת המלכותית.
  ובשנת 1894, בגיל חמש עשרה, עלה מיכאל השני לכס המלכות. אחיו של הצאר ניקולס. האדם בדרך כלל לא טיפש, די קשוח ואמיץ. מיכאיל אלכסנדרוביץ' רומנוב פיקד על דיוויזיה פראית במהלך מלחמת העולם הראשונה והתבלט בקרב. באופן כללי, הוא היה אדם קשוח יותר מניקולאי, גבוה יותר, בעל פנים אקספרסיביות יותר. הוא היה יותר חכם? ניקולאי השני אינו אדם טיפש ומוכשר. אבל עדיין לא מספיק קשוח, בעל רצון חזק, ונולד להיות מלך. בנוסף, כמובן, הבעיות של ניקולס השני, במיוחד עם אשתו.
  מיכאיל לא טיפש יותר מאחיו, והכי חשוב, יש לו יותר מזל... ובכן, ניקולאי, עדיין שם רע לצארים. וניקולאי היה הראשון שנכשל. כבר מההתחלה, מרד הדקמבריסט. ואז ההתחלה הלא מוצלחת של המלחמה עם איראן. הניצחון הושג, אבל לא היו הרבה כיבושים. ואיראן אינה יריבה אפריורית לרוסיה. מלחמה עם טורקיה. גם לא ממש מוצלח בהתחלה. והניצחונות עולים הרבה דם. ויש מעט כיבושים.
  ואז המלחמה בקווקז במשך כמעט ארבעים שנה עם שמיל. וזה רע, ההרחבה קפאה. ולבסוף, תבוסה במלחמת קרים. ולפי השמועות, הצאר ניקולס היה הראשון שהתאבד.
  כן, המלך הזה היה חסר מזל. מיכאל הראשון... שלט בזמן הצרות. הוא הציל את רוסיה. הוא כבש כמה ערים מפולין. עשה התקדמות מסוימת בסיביר. אבל הוא לא חי הרבה זמן. אבל המלך היה, באופן כללי, נורמלי. ובלי פנצ'רים רציניים.
  המדיניות של מיכאיל רומנוב הייתה זהה לזו של ניקולאי השני: התרחבות לסין ולמזרח. בניית פורט ארתור. דיפלומטיה עם גרמניה, הכנה למלחמה עם יפן. כמובן, היה ברור שלא נוכל להסתדר בלי מלחמה עם ארץ השמש העולה. חבל שהיא התחמשה באופן פעיל. והצאר הצעיר רצה תהילה, רצה כיבוש, רצה ליצור את רוסיה הצהובה. בנוסף, היה ברור שסין הבטיחה להפוך בעתיד למעצמה אדירה, ועדיף לחלק אותה כעת. בזמן שהוא מקוטע.
  יפן תקפה את הטייסת הרוסית בפורט ארתור.
  ואז נשלח אדמירל מקרוב. הפעם לא היה מוות. בין השאר בגלל שמיכאיל לא אפשר לצרביץ' קיריל להפריע למקארוב והוא לא היה על הספינה. וזה שינה קצת את המסלול.
  אדמירל מקרוב אימן את הטייסת. ואז, כשהיפנים נתפסו במכרות, הוא הצליח לתקוף את הצי הטוגולזי.
  הקרב הימי הסתיים בניצחון משכנע של הצי הרוסי. עם זאת, מאוחר יותר, בכל זאת הטילו היפנים מצור על פורט ארתור. אבל לא להרבה זמן. מיכאיל סילק את קורופטקין, ומינה מפקד צעיר ומסוגל יותר. ושוב הושגו ניצחונות ביבשה.
  יפן, באופן כללי, הובסה בים. ואז נחתו הכוחות.
  הסמוראי נכנע. רוסיה כבשה מחדש את איי קוריל, כבשה את טייוואן וקוריאה.
  לאחר מכן, מספר מחוזות סיניים הפכו מרצונם לחלק מהאימפריה, ויצרו את ז'לטרוסיה. האימפריה המלכותית התרחבה ושגשגה.
  אין דומא, אין דמוקרטיה מיותרת. לא חיים, אלא חסד! התפתחות מהירה של המדינה. אבל מטבע הדברים מלחמת העולם הראשונה הייתה בלתי נמנעת. ועכשיו הגיעה שעת הדרקון.
  אבל בשלב זה כבר היו לרוסיה טנקים קלים "לונה"-2, טנקים כבדים "פיטר הגדול", שתוכנן על ידי בנו של מנדלייב, והמפציצים החזקים ביותר בעולם: "סוויאטגור" ו"איליה מורומטס". כזה כבר היה הכוח!
  והצבא הרוסי החל לנצח מהימים הראשונים. ומספר החיילים הצארים, בשל העובדה שסין כבר סופחה למחצה, היה גדול.
  כוחות רוסים הביסו את הגרמנים במזרח פרוסיה והקיפו את קניגסברג. הם לקחו מיד גם את לבוב וגם את פשמישל. לרוסיה היו יותר מדי חיילים, ומספר גדול של טנקים קלים וניידים. שלא היה אח ורע והראה כוח אדיר. צבא אחד אחרי השני נפלו.
  הצבא הרוסי כבר כבש את בודפשט.
  גרמניה נקלעה למצב קשה. כוחות רוסים כבר התקרבו לאודר. גם איטליה הכריזה מלחמה על אוסטריה. נכון, האימפריה העות'מאנית נכנסה למלחמה נגד רוסיה. אבל זה רק הפך לתבוסה ותבוסה בכל החזיתות.
  חיילים רוסים כבר חצו את האודר. ובחורף התחילו להסתער על ברלין. לא היה דבר שיחזיק את העיר. אז לגרמנים עדיין יש הרבה כוח במערב.
  ווילהלם והמפקדה שלו הכריזו בחיפזון על שלום, או יותר נכון כניעה.
  המלחמה נמשכה רק שישה חודשים. כוחות רוסים כבשו את איסטנבול. וטורקיה נכבשה על ידי צבאו של הצאר מיכאל השני.
  לאחר מכן נכרת השלום בפטרהוף. אוסטריה-הונגריה התפרקה וחדלה מלהתקיים. גליציה ובוקובינה הפכו למחוזות רוסים. צ'כיה וסלובקיה הפכו לממלכות בראשות הצאר מיכאל השני. הונגריה הכירה גם בצאר הרוסי כמלך שלה.
  קרקוב ואדמות אחרות נכנסו לממלכת פולין. פרוסיה המזרחית נותקה, דנציג הפכה לעיר רוסית. אסיה הקטנה, ורוב עיראק עם בגדד הפכו לרוסים. הבריטים קיבלו רק את מחוז בזרא ופלסטין, וצרפת קיבלה את דרום סוריה.
  כמו כן נוצרה ממלכת יוגוסלביה, בה הפך מיכאל השני לשליט שותף. חטפתי קצת לעצמי ולאיטליה. כך, רוסיה הצליחה להפוך לכובשת גדולה. וספג הפסדים קטנים בהוצאות קלות. אבל גרמניה עדיין נאלצה לשלם לרוסיה את רוב השילומים. ניצחון מרשים!
  . פרק מס' 2.
  אחרי זה היו עוד כמה מלחמות קטנות. רוסיה כבשה את רוב אפגניסטן - הדרום הלך לבריטניה, ושני שלישים מאיראן - גם הדרום היה בריטי. ואז חילקו סוף סוף הכוחות הצארים, הצרפתים והבריטים את חצי האי הסעודי. הגמוניה קמה. יפן גם הצליחה לתפוס לעצמה כמה רכוש גרמני.
  עד 1929 נצפתה צמיחה כלכלית בכל העולם - החזקה ביותר ברוסיה. אבל השפל הגדול הגיע בעקבותיו. זה מה שהעלה את היטלר לשלטון בגרמניה.
  גם ברוסיה חלה עלייה ברגשות המהפכניים והשביתה. אבל ב-1931 פרצה מלחמה חדשה עם יפן על סין. רוסיה הייתה חזקה יותר, ועל הצי פיקד יורשו הראוי של אדמירל מקרוב - אדמירל קולצ'ק.
  ניצחון, נחיתה ויפן על כל רכושה האוקיינוס השקט הפכו למחוז של רוסיה. והצאר מיכאל השני וגם קיסר יפן. כן, זה הסתדר כל כך טוב. אבל המאבק על שליטה עולמית לא הסתיים.
  היטלר הגדיל את כוחו. וקמה קואליציה: גרמניה, איטליה, רוסיה, נגד בריטניה, צרפת, הולנד, בלגיה וארה"ב.
  ב-1940 השלים הצבא הצארי למעשה את כיבוש סין ונתקל ברכוש צרפתי, הולנדי ואנגלי.
  היטלר החל את המלחמה ב-22 ביוני 1941 בפלישה לצרפת. לפיהרר הייתה תוכנית נהדרת והגאונות של מיינסטין. רוסיה פתחה במתקפה נגד המושבות הבריטיות והצרפתיות באסיה ובאפריקה. זו מלחמה כל כך אכזרית.
  רוסיה כבר כבשה את המקום הראשון בעולם מבחינת אוכלוסיה, צבאה היה מצויד בטנקים ובמטוסים הטובים והמתקדמים ביותר. מסוקים, לוחמים, מטוסי תקיפה, מפציצים, כולל מטוסים, כבר נמצאים בייצור המוני! באופן כללי, איכשהו הכל הולך מצוין.
  היטלר כבש את צרפת, בלגיה, הולנד ודנמרק תוך חודש וחצי! רוסיה הצארית כבשה את נורבגיה ושוודיה. כמו גם הודו, הודו, דרום איראן, חצי האי הסעודי ונכנסו למצרים.
  הכוחות האנגלים והצרפתים הקולוניאליים התבלטו ביכולת הלחימה הנמוכה שלהם והיו בעלי רוח צבאית נמוכה מאוד - נכנעים כמעט ללא התנגדות.
  היטלר רצה לעבור לאפריקה בעצמו, אך ספרד התנגדה לגרמניה. ואז הפשיסטים תקפו את משטר פרנקו והביסו אותו. ואז פורטוגל. לאחר תקיפה עזה, גיברלטר נכבשה!
  לאחר מכן, רוסיה וגרמניה כבשו את אפריקה. כאן, מרחבים גדולים, ג'ונגלים, מדבריות והיעדר כבישים היו יותר מכשול מאשר ההתנגדות של הכוחות הקולוניאליים החלשים והמבולבלים של בריטניה, צרפת ופורטוגל.
  הייתה תפיסה של שטחים. קרבות אפיזודיים, התנגדות מוקדית. הטנקים הרוסיים הם עדיין הטובים ביותר ובעלי יכולת תמרון טובה, במיוחד הבינוני: "ניקולאי", שנקרא על שמו של צארביץ' ניקולס, שנהרג על ידי היפנים.
  הציל הסמוראי צודה Sanzo , ברוסיה היו הורסים אנדרטה לו עם מגדל אייפל בסנט פטרבורג. או שאולי קראת לטנק על שמו.
  בכל מקרה, "ניקולאי"-3 היה טנק קל יחסית - מתחת לשלושים טון, נייד עם מנוע דיזל. מהירותו הייתה גבוהה מזו של שלושים וארבע האגדי, השריון הקדמי שלו היה עבה ומשופע יותר, הצללית שלו הייתה נמוכה יותר, והיה לו אקדח בעל קנה ארוך יותר, אם כי בקליבר דומה של 76 מ"מ.
  מה שתגידו, רוסיה כבשה יותר משני שלישים מאפריקה, השאר הלכו לגרמניה ואיטליה. ולאחר הפצצה מסיבית במאי 1942, הגיעה נחיתה משותפת של חיילים רוסים וגרמנים בבריטניה. הלחימה נמשכה רק שבועיים ואנגליה ואירלנד נכבשו.
  וחודש לאחר מכן הם כבשו את אירלנד.
  אמריקה התנהגה באופן פסיבי למדי, מחשש להיכנס למלחמה מסוכנת כל כך, אך עדיין עזרה לבריטניה במשאבים. אז היטלר, מוסוליני ומיכאל השני החליטו לסיים את המעצמה החזקה ביותר מבחינה כלכלית.
  יתרה מכך, לרוסיה יש גבול משותף עם אמריקה לאורך אלסקה. וכבר בנו מסילת רכבת לצ'וקוטקה - שמועילה מאוד למלחמה!
  ועכשיו הצבא הרוסי, הצארי יזוז... וייכנס לאלסקה. אבל טנקים אמריקאים אפילו לא יוצאים נגד הרוסים. זה מה שקרה.
  כוחות רוסים החלו לנחות באלסקה ב-1 בספטמבר 1942... והם התקדמו בהצלחה רבה.
  הרחבת ראש הגשר במהירות. וכמו תמיד, בנות רוסיות יפות משתתפות בקרבות.
  הם על הטנק החדש ביותר של ניקולאי-4. הלוחמים יחפים, לובשים רק ביקיני. ויש להם אקדח חזק יותר 85 מ"מ עם קנה ארוך: הרעם של השרמן.
  כבר נובמבר, שלג ירד, אבל הבנות היפות: נטשה, מריה, אורורה וסבטלנה, לא מזהות שום בגדים ונלחמות כמעט בעירום.
  כאן הלוחמים יורים ומנפצים עם פגיעה מדויקת מפגז שרמן. הם חושפים שיניים. נטשה ירתה ושאגה:
  - ניצחתי את כולם בשביל המלך!
  ואיך זה עדיין יורה!
  ואז מריה תירה, וכל כך מדויק שהיא תקרע את הצריח של השרמן.
  היא לקחה את זה וצייצה:
  - אני הילדה שחותכת מתכת!
  ואז אורורה תשגר קליע. וגם מדויק וברור.
  הלוחם חורק:
  - האווירובטיקה הגבוהה ביותר!
  ואז סבטלנה תבעט בך בכל כוחה הזועם. הורסת ילדה בלונדינית. וצווח:
  - אני שד גיהנום!
  וכל הארבעה יעברו את דרכם, ויעברו דרך דרום אלסקה.
  והנה הטנק אלכסנדר-4, גם הדגם החדש ביותר עם בחורות יפות. אקדח חזק 130 מ"מ עם קנה ארוך, עד שמונה מקלעים וצוות של חמש בנות יפהפיות בביקיני.
  הם גם הולכים ויורים, דופקים אמריקאים, חודרים לשרמנים.
  אלנקה שיחררה קליע באצבעותיה החשופות ושרה:
  - לתפארת הצאר מיכאל!
  בזמן הירי, אניוטה תמכה, כיסחה את האמריקנים:
  - מלך גדול!
  אוגוסטינוס גם פגע, שבר את השרמן, וסירק:
  - למען שלום, עבודה, אימפריה!
  מירבלה פתחה באש לאחר מכן. היא גם שברה את השריון של האויב ולחשה:
  - למען הסדר הרוסי החדש!
  ואז האולימפיאדה ירתה את הקליע, בעודו חובט ושאג:
  - אני כזה כוח וכאב עבור האויב!
  הבנות מתנהגות יפה ויורה. בעיניהם האזמרגד והספיר להבות השאול.
  וטנק אלכסנדר-4 החדש ביותר, בלתי חדיר מכל הזוויות, ממשיך וגורש את האמריקנים. כזו היא ההצגה וההרס ללא תנאי.
  והבנות, קפוא, והן רק בביקיני וכמעט עירומות - יפות! אנחנו מביאים איתנו חתול!
  אלנקה תירה פגז לעבר מכונית אמריקאית. איך הוא חוטף את זה ושר:
  - אני כוכב עולם!
  ואז אניוטה ייקח אותו ותשחרר אותו, תחתוך את האויב ותלחש:
  - ותפארת לאימפריה!
  ואז אוגוסטינוס ייפגע מפגז, יכסח את האויב, ישבור את השריון של האויב ויצריק:
  - אני ילדה ג'ינג'ית וחסרת בושה!
  ואז מירבלה תסנדל . והוא יירה קליע קטלני לעבר האויב. הוא יקרע את המגדל ויצרח:
  - איל מאיל!
  ואז תתקיים אולימפיאדת הגיבור היפה. זה יירה את הפגזים הקטלניים ביותר. זה ירסק את טנק האויב ויצעק:
  - אני אסחוף את כולם!
  הנה מגיע טנק במשקל שבעים טון ומשמיד צרות אויב. והוא זז בקלות בשלג - המנוע הוא האחרון - טורבינת גז! אתה לא יכול לעצור מכונית כזו כל כך בקלות.
  אלנקה שרה:
  - אף אחד לא יעצור אותנו! אף אחד לא ינצח אותנו! זאבים רוסים קורעים את האויב! זאבים רוסים - מצדיעים לגיבורים!
  ושוב, באמצעות בהונותיו החשופות, לוחץ על ההדק, הוא פוגע באויב. איזו ילדה!
  אניוטה גם נפלה באמצעות רגליה החשופות וצווחה:
  - ואני מעולה!
  ואז אוגוסטינוס משגר קליע ומיילל:
  - אני ילדה פראית!
  ומירבלה תשחרר משהו רוצח לגמרי ותשאג:
  - לגבולות חדשים ובלתי מתכופפים!
  והוא יראה את לשונו כל כך ורודה וארוכה.
  ואז האולימפיאדה תרסק ותנפץ את האמריקאים, ותעשה את זה טוב מאוד.
  ובכן, באופן כללי, נראה ניצחון ברור. הקרב הזה ניצח והחיילים הרוסים והצארים הולכים קדימה.
  עד סוף דצמבר 1942, כל אלסקה כבר נכבשה על ידי הצבא הצארי, וקנדה התנהלה קרבות.
  בנוסף לטנקים, טייסות נלחמות גם במטוסי סילון. בארה"ב יש הרבה תעופה, אבל האיכות שלה ירודה מאוד. אי אפשר להשוות למטוסים רוסיים. אשר מוחצים את האויב בעוצמה של מחסלים.
  והבנות אנסטסיה ומרגריטה במטוסיהן "יקטרינה"-6 באיזו יעילות הן אוספות חשבונות.
  אנסטסיה מפילה שמונה מטוסים אמריקאים עם פרץ אחד של חמישה תותחי מטוסים וצרחות:
  - אני פשוט לוחם סופר-קלאס!
  וברגליים יחפות הוא לוחץ על הדוושות.
  מרגריטה מפילה עשרה מטוסים אמריקאים בפרץ אחד וחורקת:
  - ואני אפילו כיתה גבוהה יותר!
  אנסטסיה לוחצת על ההדקים באצבעותיה החשופות ומתלקחת באויב. זה יפגע בשבעה כלי רכב של צבא ארה"ב ויחריק:
  - אני כל כך לוחם שהמלך מתמוגג!
  מרגריטה גם תשחרר את הרוצח ותצרח:
  - ולא רק המלך! אנחנו מאוד יפים!
  הבנות נלחמות ופוגעות במכוניות שונות. הם זורקים את האויב החוצה כמו עכברים מתים לפח אשפה. והם הורסים מטוסים אמריקאים.
  אנסטסיה הפילה עוד כמה מטוסים ונהמה:
  - לעיט המלכותי הדו-ראשי!
  מרגריטה, חושפת את שיניה החצובות, צייצה:
  - על דבר מגניב כזה!
  והיא גם פגעה בתריסר מכוניות אמריקאיות נוספות. אלו הבנות. בנות אוהבות להרוג. ותקרע אותו!
  והזוג הזה עובד...
  עובר למטרות קרקעיות. ותלך עם משפחת שרמנים, תחבט דרכם. כמו מחט מתכת. ופיצול הברזל והפלדה החזקים ביותר. כך התרחשה נפילתם.
  אנסטסיה מכה בכמה שרמנים וצועקת לעצמה:
  - אני ילדה שמסוגלת להמון!
  מרגריטה גם מחבטת את האמריקנים ביבשה וחורקת:
  - אבל שום דבר לא יעצור אותי, ומעולם לא עצר אותי!
  אנסטסיה מוחצת את האויב, מפילה טנקים וצועקת:
  - למלך, שאינו חכם ואינו מגניב יותר!
  הבנות כמובן מהממות! והכי חשוב, בביקיני אחד בלבד! ובלתי מנוצח!
  אף אחד לא יכול להביס או לעצור את הבנות!
  אנסטסיה, יורה, צורחת בכל ריאותיה:
  - אני הילדה ששוברת פלדה!
  מרגריטה, ממשיכה בירי, מוסיפה:
  - וכל מתכת!
  הבנות עפות ויורות... למרות שקר וחורף, זה לא עוצר אותן. קרבות משתוללים בקנדה.
  אנסטסיה יורה שוב ושואגת:
  - אני כמו ילד!
  מרגריט מאשרת באופן פעיל ומפצירה בזעם של פנתר:
  - אני זה שמצחיק ומגניב יותר מכולם!
  הבנות, כפי שאתם רואים, באמת סומכות על הרבה ויש להם מזל בל יתואר!
  הם צוברים שטרות עירומים למחצה! והם לא יודעים צער, אין ספקות! יש להם הרבה דעות שונות!
  אבל, בקיצור, ליפהפיות היה מזל. הם תפסו ותקפו גנרל בעל ארבעה כוכבים במתקפה אווירית. יפהפיות מרהיבות. הם ידפוק אותך באותו אופן!
  ושוב טנקים רוסים וגרמנים נעים ברחבי קנדה.
  הנה הצוות של גרדה, על T-4 גרמני. המכונית למען האמת חלשה למדי בהשוואה למכוניות סובייטיות. אבל הבנות לא קלות - הן נלחמות יחפות ובביקיני בקור. וזה אומר משהו!
  בואו נודה בזה, לוחמים כאלה הם מגניבים! הם לא יודעים ספקות וחולשות! ספיר ויהלומים בוערים בעיניהם! יפהפיות כאלה לא יניבו סנטימטר של אדמה לאויב! הם קדושים ומרושעים בו זמנית.
  הם מניעים את עצמם באנרגיה עצומה.
  וככה הם דורסים את האמריקאים.
  גרדה ירתה באמצעות בהונותיה החשופות וצייצה:
  - אני ילדה פראית! ולא בתולה בכלל!
  ואחרי זה הוא פורץ בצחוק.
  גם שרלוט ירתה מהתותח. זה אולי לא חזק מדי, אבל הוא נורה במהירות:
  - אני כמו דבורה לוהטת ונושכת!
  לאחר מכן היופי תיקח ותראה את לשונה הארוכה!
  ואז כריסטינה סוטרת וחורקת:
  - והשירה שלי! מכה קליקוב!
  וגם הוא יחשף את שיני הזאב וישאג:
  - יהיה ניצחון חדש!
  הלוחמים באמת כל כך קשוחים ואגרסיביים. ויש להם כל כך הרבה כוח שרירים וזעם מטורף.
  וגם מגדה תפגע באויב. זה ירסק שרמן ממרחק, יפגע בו בדיוק רב מקצה לקצה וישאג:
  - אני כל כך גרמני מגניב!
  הארבעה, למרות שהמכונית לא הכי טובה, נלחמים בהצלחה.
  ולמה? כי אין להם כמעט בגדים! והלוחמים הורסים את האויב בצורה יפה מאוד.
  גרדה מציינת בגאווה:
  - אנחנו כל כך ראויים לפיהרר!
  לאחר מכן היפהפייה תצלם שוב ותחשוף את פניה הקטנות והחמודות.
  ללוחמים כאן יש רוח ארית. והם לא מפחדים מהקור. למרות שהחורף במערב קנדה עדיין קר מאוד.
  אבל כלום - רק יחף וכמעט עירום. אז יהיה מזל טוב וניצחון!
  אלו לוחמים מלאי רוח גאה.
  גם עכשיו לארים אין אח ורע בהתמדה. חוץ מהבנות הרוסיות.
  אבל נטשה על "ניקולאי"-3, גם היא בביקיני ויחפה, ירתה, הסתובבה והסתובבה. הטנק שלה, לעומת זאת, טוב יותר מה-T-4 הגרמני. הלחימה כאן קשה ומאוד אגרסיבית.
  היאנקיז מנסים להישבר בחזרה. אבל נטשה הפילה את "המכשפה" ולחשה בחיוך של שיני פנינה:
  - אני כזו ילדה שאף אחד לא יתקרב אליי!
  ומריה ירתה בצורה מדויקת לעבר הטנקים האמריקאים. הוא יחורר אותם ויסרק בשיניים חשופות:
  - שום כוחות לא יכולים לקחת אותנו!
  ואז גם אורורה תירה בתורה. השרמן הושמד. כן ילדה זה מה שאת צריכה.
  ואז סבטלנה תתרום את תרומתה... איך זה יפגע באמריקאים.
  יש גם קרבות בים. הצי הרוסי כובש את הפיליפינים.
  והנה גם הצוות: בנות מלחים יחפות. גם יפהפיות כמעט עירומות, בביקיני. נכון שמזג האוויר בפיליפינים נפלא גם בחורף - חם, כי זה כמעט קו המשווה.
  ובנות נהנות להילחם ולירות. ולהתרוצץ מסביב מהבהב יחף, עקבים עגולים. הבנות כאן פשוט מקסימות. הכי טוב - סופר!
  אגב, הם אוהבים לאנוס אסירים! הם קושרים אותם לעצמם ואז רוכבים עליהם. ועד כדי כך שהאסירים מאבדים את ההכרה! והם מסדרים לעצמם השמדה מוחלטת - או יותר נכון, לא לעצמם, אלא לאויביהם.
  צוותים כל כך מגניבים של בנות חצי עירומות. ושום דבר לא יכול לעצור אותם או לרסק אותם!
  הלוחמים עולים על סיירת אמריקאית. הם קופצים פנימה כמעט עירומים, יחפים, עם שרירים מתכופפים מתחת לעור שזוף. והם הורסים בזעם את האמריקנים. והם לא נותנים את הסיכוי הקטן ביותר לשרוד.
  ועכשיו נראות סטלה היפה ובן זוגה מאשה. שתי הבנות הן בלונדיניות גבוהות ושריריות שמקצצות את כולם. מה שלא מכה זה לחתוך ולקרוע גופות !
  הבנות צועדות לאורך הספינה האמריקאית. אם הם מנופפים ימינה, זה רחוב; אם הם מנופפים שמאלה, זו סמטה!
  והבנות לא יפסיקו ! הם לא משאירים סיכוי ליריבים! ומה אם הם שואגים ויתחילו לנער את השרירים שלהם!
  ושוב הם מניפים את חרבותיהם ומייבלים:
  - בנות אנחנו למען הצאר, המולדת ומיכאיל רומנוב!
  והם קוצצים אותו כמו כרוב סמוראי. אז סטלה לקחה את זה ובעטה בקצינה האמריקאית במפשעה ברגל יחפה. הוא יעוף גבוה יותר ויקפוץ מעל הסיפון.
  המחסל הבלונדי ייתן:
  - על המכות שלי הם משלמים עמלות!
  ושוב הוא יחשוף את שיניו ויהבהב את שיניו הפניניות! איזו ילדה! הכי מיץ וארומה!
  והבנות ממהרות לעצמן. והם חולפים כמו גאות של טורנדו. הם לא נותנים לאויב סיכוי. יש להם כוח אדיר. חושך של שדים ואלפי אלפי מלאכים.
  והנה באה מאשה, שחותכת שלושה ראשים בבת אחת בשני סברס! זו ילדה - ילדה לכל הבנות!
  שתי היפות חתכו כאילו הן דופקות מסמרים בחרבות. ואין חולשה או ספק במעשיהם. זז בשביל עצמך, בלי לסגת או לוותר. צדק מחייב לאחד את האנושות. אימפריה אחת, כתר אחד, מטרה אחת והתרחבות לחלל.
  בדיוק בזמן הזה, הלוויין המלאכותי הראשון של כדור הארץ משוגר למסלול. הנה הוא עף מסביב לגלובוס.
  ובנות רוסיות בביקיני נלחמות על עצמן. והם אינם נחותים מהאויב. והאמריקאים, חתוכים לרסיסים על ידי היפות, נופלים. ובכל זאת, בנות מהמעמד והמיומנות הגבוהים ביותר.
  פעם הם הצליחו להילחם ביפן. הם גם נלחמו בגבהים. הקיסר עצמו נתפס. הם הראו את כישוריהם האדירים. יש להם כל כך תשוקה וכל כך הרבה כוח שרירים. כמובן, בנות כאלה הן נס של ניסים!
  הם כרתו סמוראים בארמון. והם גם היו כמעט עירומים ויחפים. בנות שיכלו לעשות דברים שהפתיעו את אויביהן.
  והם קצצו כל בשר והפגינו את האומנות שלהם. הלוחמים, ללא כל ספק, מתקדמים.
  ראשו של אדמירל אמריקאי נכרת בצבר. ואיך היפות יצחקו, חושפות את הניבים.
  ושוב הם יוצאים למתקפה וחותכים את עצמם. לוחמים כאלה הם מפלצות אמיתיות. ועל כס המלכות נמצא הצאר מיכאל. בנו של אלכסנדר השלישי, אבל לא ההוא. שליט יותר בר מזל, החלטי יותר, בעל רצון חזק יותר, וגם שליט מוכשר .
  אבל, כמובן, המזל חשוב, בתוספת קשיחות רבה עוד יותר - מיכאיל הוביל מאבק חסר פשרה בשחיתות, שהייתה לו השפעה חיובית על הצבא. אבל הידע היעיל ביותר הוא להשתמש בבנות בביקיני למטרות צבאיות. ובנות יפות מאוד כשהן כמעט עירומות ויחפות.
  אז הקרבות מתרחשים בדרגות שונות של הצלחה. ולוחמים יפים יורים בצורה מדויקת מאוד, טוב יותר מגברים. והכי חשוב, כשהבנות כמעט עירומות, הן כמעט בלתי פגיעות. הם אינם מושפעים מכדורים ופגזים. צבא חזק מאוד של לוחמים. זה מגניב. זה היה הרעיון של הצאר מיכאל להשתמש בבנות כמעט עירומות ויחפות, וזה הביא לניצחון.
  וגם בנות בקרבות זרקו רימונים ופגיונות בבהונותיהן החשופות. והם הראו את זעמם הפרוע.
  הבנות די נועזות. ומאוד יפה, שובב ובעל רגליים. אף אחד לא יכול היה להחזיק אותם.
  הלוחמים הם כלבי גרייהאונד מאוד... הרגליים היחפות של ילדה הן נשק מאוד יעיל. אבל מה הם יכולים לעשות? הרבה דברים. הסוליות החשופות עצמן קיבלו אנרגיה מהאדמה והלוחמים היפים היו שובבים.
  אני חייבת לומר שבנות הן הכי יפות בעולם, שהן גם נפלאות וגם עם זעם הקוברות!
  הסיירת האמריקאית נתפסת. הגברים השבויים נפלו על פניהם. לאחר מכן דחפו הלוחמים את רגליהם בפניהם. והם הכריחו אותי להתנשק. והבנות השתוללו, וסוליותיהן החשופות, כשהן ליקקו את לשונן, הרגישו נעים ומתקתקים.
  אבל היפות נהנו שהרגליים היחפות שלהן התקלחו בנשיקות והעקבים שלהן התנשקו.
  אחרי זה הבנות יצחקו. והם חשפו שיניים!
  אבל זה השתפר, הבנות השתזפו מעט עירומות והלכו לשחות. אלו לוחמים כל כך יפים. איך אפשר לקחת רגל כזו ולנשק אותה? וללקק כל אצבע.
  הבנות נהדרות.
  הנה הטנק אלכסנדר-4 שוב בקרב. זה עומס ופברואר כבר מגיע. הכוחות ממשיכים הלאה. מתקרבים יותר ויותר לשטח ארה"ב. הבנות כל כך מגניבות.
  כאן נטשה יורה במדויק. וזה פוגע בצורה מאוד מדויקת.
  הילדה יורה בצורה מדויקת ביותר וצועקת:
  - נמחץ את האויב!
  מריה יורה לאחר מכן. לקח והביס את האויב:
  - אני סופר!
  מריה היא ילדה מאוד יפה, ומאוד פעילה.
  וכפות רגליה היחפות יפות וחינניות מאוד באירוטיות שלהן:
  - נשמיד את האויב!
  ואורורה היא ילדה כזו, והיא מעולה, עם בטן חשופה ושדיים, ופטמות ארגמן נפוחות כאלה:
  - אני אפרוץ את האויבים ואעשה את זה מעולה!
  ואיך הוא מנער את שיערו האדום!
  ושוב הוא יבעט בך ברגליו החשופות והמסותתות. לוחמים כאלה הם מאוד מגניבים!
  ואז סבטלנה תיקח ותכה את האויב:
  "אני אוהב את הצאר ואתלה חבל על צוואר אויבי!"
  הבנות יצחקו. איך הם הפכו לגרייהאונדים ומגניבים.
  האמריקאים בורחים מבנות. או שהם מוותרים. או שהם מתים. הלוחמים כל כך יפים, ויחפים מאוד, והבנות כל כך נפלאות. ולקרב רק בביקיני זה נעים ויעיל. בנות לוחמות הן כל כך מדהימות.
  נטשה שוב יורה לעבר האמריקאים ולוחשת:
  - אתה אחי ואני אחיך! או יותר נכון אחותי!
  ושוב הוא מזיז את לשונו הארוכה. אגרסיבי נניח לוחם ויופי!
  ואז אניוטה מנענעת את שדיה העירומים. והוא יצעק ויחשוף את שיניו. והוא ישלח פגז לעבר האמריקאים. והוא ייקח את זה ויזיין את זה.
  - היופי הרס אותו! וזה חורק:
  - אני כזו סופר ילדה!
  בחורה יפה ואוהבת סקס. וזה נחמד!
  והילדה לקחה אותו ותכה אותה - היא נהמה:
  - ננצח ונשמיד את האויב!
  והנה אורורה תבעט ותרביץ:
  - אני מלך וילדה מגניבה!
  הלוחם יכול להיות כלב גרייהאונד.
  הבנות צוחקות לעצמן.
  אבל סבטלנה לקחה את זה בקור רוח. והיא נתנה דמי שכזה על השמדת האויב, ונשקה לשדים:
  - זוהי אירובטיקה טוטליטרית כל כך!
  הטנק מאוד זריז וקטלני. הוא פוגע בשרמן החלש והגבוה. אז הקרבות כאן הם לטובת רוסיה הצארית.
  נטשה היא שוב כמו יריית אקדח. והוא מתרדר:
  - לאליל שלך!
  מריה התחילה לירות. הילדה מאוד יפה ויש לה שיער זהוב. לפי המבט.
  הילדה דפקה, וכיוונה את בהונותיה החשופות וצרחה:
  - זה רצח עבור המלך!
  והנה אורורה דפקה את האמריקאי. והילדה הייתה, נניח, ממש תוקפנית מאוד וצרחה:
  - לעלייה אמיתית!
  ועכשיו הילדה הראתה את עצמה ממש חזקה.
  וסבטלנה אגרסיבית ולוחמת. היא בעטה ברגלה החשופה וקרעה את האויב לגזרים.
  והיא צייצה, חושפת את שיניה:
  - אני גברת שעפה כמו נשר!
  אז הבנות התחילו לזיין בכוח פראי. ואי אפשר לעצור תוקפנות כזו של יפהפיות. בלי לסגת או להתכופף.
  נטשה ירתה שוב ולחשה:
  - עד חורבן מוחלט!
  ומרי, בלי שום מסמרים, הצליחה הרבה יותר להשמיד את אויביה, והחלה לשבור את יריביה.
  ואז אורורה לקחה אותו ופגעה באויב עם תותח. ובהצלחה רבה, באכפתיות עצומה. ולכתוש, למחוץ את האויב. ופסולת מומסת עפה מהשרמן לכל הכיוונים.
  וגם סבטלנה תצלם ותשיר:
  - אני ילדה עם חלומות גדולים ויופי גדול!
  הלוחמים, למעשה, מפגינים רצון יוצא דופן לנצח.
  לא בכדי האימפריה הפכה למגניבה ונהדרת. יכול להתעלות על ההישגים של ג'ינגיס חאן.
  הלוחמים נעים לעבר עצמם... והם יורים, יורים וקורעים עמדות אויב, כאילו קורעים בסכין. או ליתר דיוק, פגיון חד ומוקשה מאוד. ועכשיו החיילים הרוסים באמת בלתי מנוצחים. וממלכה של אימפריה גדולה.
  אם מסתכלים על זה, היו הרבה מלחמות ותקופות קשות בהיסטוריה של רוסיה. אבל ניקולס השני היה פשוט חסר מזל לרוב! התברר שהוא כישלון. אבל לטקטיקה יש חשיבות רבה. מה ששחקן השחמט הרוסי הגדול אלכין הראה. כשהתחיל לשחק במקום יריבו, הפך את הלוח וניצח. גאונות היא גאונות.
  עם כל הבעיות של רוסיה הצארית, גורם הבנות העירומות לבד פתר הרבה.
  גם מסוקים משתתפים בקרבות. רכבים קרביים, וגם צוותים עם בנות בביקיני ויחפות. מה האיכות של צבא המורכב מבנות? הכי מצטיין. שום דבר לא יכול לעצור או להביס צבא כזה.
  אז בצבא הזה יש בנות יחפות וכמעט עירומות. הצוות על המסוק של קפטן וארורה. זה לא מדהים? הים יתנפח בעוצמה! ואיך יפגעו תותחי המטוסים. ואז יש רקטות. הבנות האלה הן הוריקנים אמיתיים כמו סופות טורנדו.
  הם לא נחותים מהאויב בכלום. הצבא הרוסי מוכן לקרבות ולהישגים גדולים.
  Varvara היא בחורה יפה עם שיער חום וכמעט עירומה. כשהוא שואג בראש ריאותיו:
  - האויבים לא יעברו! והם לא יברחו!
  והוא ייקח את זה וישחרר פריקה קטלנית מכל הסילונים של המכונה הכי מגניבה שלו . והוא יעוף מעל האויב. והוא לוקח אותו ומכסח אותו בעיקול הרסני.
  אבל אולגה הצנועה לקחה וירתה רקטה לעבר העמדות האמריקאיות ולחשה:
  - נלחמתי, לא עם נעל באסט, אלא יחף!
  והוא יקרוץ בעיניו הספיריות. כן, אלו בנות - אווירובטיקה מדהימה להפליא. עם זה אתה יכול לשתות במעלה הר ולשאת דרקונים עירומים.
  והרגליים כל כך חינניות וייחודיות! והמותניים דקות, והגוף שרירי מאוד.
  ורווארה בועט בתחת ומיילל:
  - אני יכול לעשות חור בגלובוס עבור המלך!
  והוא יגחך את פניו הקטנות ויקרוץ בעיניו.
  הלוחמים כאן במיטבם. הנה טטיאנה, גם היא ילדה בביקיני, תיקח את זה ותצווח:
  - יהי מלך על כל הארץ!
  והיא תנצנץ בשיני הפנינה שלה. וממסוק זה קטלני כמו מסמרים . וזה יהיה קטלני. וזה באמת יטגן את המתכת. ויגרום להרס הבונקר.
  אלו בנות - כל הבנות הן בנות! ואז כשהאסירים מובאים, הבנות האלה מתנשקות ומלקקות את רגליהן היחפות. זו בדרך כלל הדרך המתוחכמת ביותר גם להשפיל וגם לעודד.
  
  רומל בלתי מנוצחת
  בו הצליח צבאו של רומל בנובמבר ובדצמבר 1941 לזכות בניצחון באפריקה. זה קרה גם כי בן זוגו של רומל המבריק לא עשה את הטעויות הגסות שקרו בהיסטוריה האמיתית.
  כתוצאה מכך, הביסו הגרמנים את הבריטים המתקדמים ושמרו על שטחם. בתחילה זה לא השפיע על מהלך הקרבות, בחזית המזרחית הובסו הגרמנים ליד מוסקבה.
  עם זאת, מאוחר יותר השתנו התוכניות של הפיהרר. רומל בשלב זה הצליח לכבוש את טולבוק, והתקדם לעבר מצרים. היטלר החליט לעבור להגנה זמנית בחזית המזרחית, ולרכז לעת עתה את מאמציו באפריקה ובמזרח התיכון.
  אולם מאחר שהמתקפה באפריקה דרשה פחות כוחות, הנאצים ביצעו מספר פעולות במזרח. הביס את החיילים הסובייטים בקרץ'. הם הקיפו אותנו ליד חרקוב. הם גם שלפו רסיס לכיוון סמולנסק. גם המתקפה של צבא ההלם השני של הגנרל ולסוב ליד לנינגרד הסתיימה בתבוסה.
  סבסטופול נפלה לאחר המצור וההסתערות. והקראוטים התחזקו. הלחימה התנהלה על מדף רז'ב. כאן הצליחו הנאצים להחזיק מעמד.
  אבל במצרים, רומל, לאחר שקיבל חיזוק, זכה בניצחון משכנע. תוך התבססותם על הצלחתם, החצו הגרמנים פלסטין וכבשו את עירק וכווית. ואז כל המזרח התיכון - לאחר שהשיג גישה לנפט.
  לאחר מכן פנו הפשיסטים לסודן וניסו לכבוש את כל אפריקה.
  במקביל, בעקבות ההסתערות על גיברלטר, וחדירת חיילים גרמנים לתוך מרוקו ובהמשך למרחבי אפריקה.
  אבל ההצלחות של הגרמנים הוקלו על ידי עבודה אנרגטית בעורף. איפה גם היטלר, מה שהוא עשה במיומנות רבה יותר מאשר בהיסטוריה האמיתית.
  לאחר שהתעורר, היטלר המחסל התרחץ עם הבנות, אכל ארוחת בוקר עם סלט, דייסת כרובית ועוד כמה ירקות, והוסיף גבינת עיזים רב-שכבתית דלת שומן וקוויאר. לאחר מכן הוא זימן את שפר, והציג רשמית לשר האימפריאלי החדש מסמך חתום על ידי חוק סמכויות חירום. אדולף היה דיבוק והיה מאכל מאוד:
  - ייצור הנשק ברייך השלישי נמוך ביותר! אנחנו מפגרים לא רק אחרי בריטניה הלוחמת, אלא גם ברית המועצות הטוטליטרית. אבל אנחנו צריכים עליונות אווירית, תוך הגברת ייצור כלי הנשק הישנים, ומעבר לנשק חדש. מפציצי סילון מבטיחים במיוחד. אחרי הכל, המהירות העצומה שלהם והתקרה העליונה הגבוהה שלהם מאפשרים להם להרוס ערים בריטיות כמעט ללא עונש!
  שפר שידר אופטימיות:
  - בגרמניה ובפולין יש עודף פחם, בצרפת יש עפרות ברזל, ויש לנו מספיק ציוד לייצר מכוניות רבות. הרי אנחנו מייצרים יותר אלומיניום ודוראלומין מכל מדינות העולם ביחד!
  אדולף הדיבוק הנהן:
  - לבינתיים! בריטניה וארה"ב גם מקדמות ייצור, ואנחנו צריכים להגן על כל גרם של מתכת. תנו לתלמידי בית ספר וילדים אחרים מגיל חמש לאסוף גם מתכת. חוץ מזה, למה לעשות את הכנפיים ואת גוף המטוס לגמרי מדוראלומין. אתה יכול להשתמש גם בעץ וגם בד. לדוגמה, ייצור כנפיים מונובלוק. ומה? אנחנו צריכים מטוס קרב סילוני חדש במשקל של לא יותר משני טון, קל להטסה, קל לייצור וזול! יש לצמצם את מספר חלקי ההרכבה למינימום, ולמצוא גם הזדמנויות להפחית ככל האפשר את משקל המטוס ולשפר את תכונותיו האווירודינמיות. עכשיו, אגב, יבואו מעצבי מטוסים, אנחנו נכשיר אותם.
  שפר חייך:
  כמובן, הפיהרר שלי. למיטב הבנתי אתה הולך להחזיר את כל העובדים המוכשרים מהצבא?
  אדולף הבעלים אישר:
  - נגייס רק עובדים רגילים בעלי כישורים גבוהים מקרב זרים. אז עדיף שיהיו פחות בטלנים, ולכן פרטיזנים. אנחנו כמובן נצמצם את מספר הכוחות היבשתיים; אם לא תהיה מלחמה עם ברית המועצות, אז אנחנו לא צריכים כל כך הרבה חיל רגלים, אבל... לא בצורה קיצונית, אז אני מתכנן להביס את גיברלטר ומלטה בעתיד הקרוב חודשים וכובשים את כל צפון אפריקה ובהמשך למזרח התיכון. עדיין נצטרך יחידות קרקע. בנוסף, יש צורך לבנות מספנות נוספות הן בגרמניה עצמה והן בצרפת, בלגיה, הולנד ונורבגיה. אנחנו צריכים נושאות מטוסים, ספינות קרב ותחבורה. והים התיכון יהפוך, כביכול, לאגם פנים-גרמני. האם אתה מבין?
  שפר השתחווה:
  - כן, הפיהרר שלי! כבר הזמנתי פיתוח של תוכנית בנייה...
  אדולף הערמומי הוסיף:
  - יום העבודה עשוי להתארך ל-16 שעות אם תוכניות החירום שלנו מחייבות זאת. יש להגדיל את ייצור המטוסים למאה מטוסים ביום תוך תשעה חודשים בלבד... יותר מפי שלושה לעומת הנוכחי, וזו בכלל לא עובדה שזה יספיק!
  שפר מיהר לעודד את הפיהרר:
  - הטייסים שלנו הם ברמה גבוהה יותר מהבריטים, אז הכמות היא לא הכל. ונמצא דרכים חדשות לחשל מחרשה לחרבות. למיטב הבנתי, העדיפות אצלנו היא התעופה?
  הפיהרר קפץ את אגרופו חזק יותר:
  - העדיפות מבחינתנו היא מטוסי סילון, מפציצים, ואחר כך מטוסי קרב, בתוספת שחרור ציוד חדש, ופיתוח כלי נשק פלאים! אולם לא רק בתחום התעופה, אלא גם טנקים, ארטילריה, בעיקר ארטילריה סילון... נדבר על כך ביתר פירוט.
  פעמון נשמע ומעצבי המטוסים המובילים של הרייך השלישי נכנסו לחדר.
  מסרשמיט, צעיר יחסית עם מצח גבוה, היינקל, כבר מבוגר, אבל זריז מאוד, טנק בנוי בצורה ספורטיבית, ליפיש, ועוד כמה פחות מוכרים.
  אדולף הצביע עליהם על הכיסאות והורה להם לפרוס את הציורים על השולחן:
  - המשימה שלך היא ליצור נשק חדש, חזק מאוד ומודרני. בגרמניה יש יותר מנהרות רוח מכל מדינה אחרת בעולם, והטכנולוגיה של מטוסים רבים מאוד מפגרת. אבל רק ב-Yu-88, אתה יכול להגביר משמעותית את המהירות על ידי מתן צורה יעילה יותר למכונית. במיוחד תא הטייס יקבל צורה קמורה בצורת דמעה, שתשפר את הראות ותהפוך את הטייס למרווח יותר, וגם יוסיף מהירות באמצעות שיפור האווירודינמיקה בחמישה קילומטרים טובים. בנוסף, יש צורך לתת צורה יעילה לנקודות הירי של מפציצים ולוחמים כאחד, מתלים לפצצות ובלמים אוויר במצב לא עבודה.
  אתה כותב את מה שאני אומר לך!
  המעצבים הנהנו פה אחד:
  - אז בהחלט פיהרר נהדר!
  אדולף המשיך:
  - XE-129 - יש לעצב מחדש כך שקופסת הנשק עצמה תקבל צורה יעילה ומותקן תותח מטוסים נייד להגנה מפני התקפות מהחצי הכדור האחורי והתחתון. בנוסף, מטוס תקיפה זה צריך להיות מצויד במערכת הגברת מנוע. במקביל לפרסטרויקה, יש צורך להגביר את הייצור של מטוסי תקיפה כאלה. התקיפות האוויריות ההרסניות שלהם משתקות את פעילות הבריטים. בנוסף, יש להשתמש במפציץ הצלילה Ju-87 בבריטניה. אנו נכניס לשירות מכוניות מיושנות...
  אדולף השתתק. המעצבים שתקו. הפיהרר העיר:
  יש לי ספקות גדולים לגבי ה-F -190. הרכב התברר ככבד ולא די לתמרון, בנוסף אין לו מערכת למילוי מכלים בגזים אינרטיים, שמחליפים את הדלק המשומש. בגלל זה, ניתן אפילו לדפוק את המכונית הזו עם כדור תבערה אחד. מה טנק יגיד על זה?
  מעצב ה-SS המפורסם, שעמד בתשומת לב, העיר:
  - זה החסרון שלנו, פיהרר הגדול. למרות שהצבת הטנקים חייבת להיחשב מוצלחת למדי, הם פחות פגיעים לאש האויב ובו בזמן מגנים על הטייס. לגבי יכולת תמרון, אז... שריון אחד שוקל 120 קילוגרמים, ולא כל כך קל לנו להקל עליו...
  אדולף הדיבוק הציע:
  - נסו לשפר את האיכויות האווירודינמיות של הפוקקן-וולף. בעיקר בגלל הפחתת משקל, יש צורך לכופף את קצות הכנפיים כדי להגביר את יכולת השליטה והתמרון של הרכב. בנוסף, היא תתקין הגנה לחצי הכדור האחורי... באשר למיקום המנוע מול תא הטייס, הדבר מגן על הטייס, אך מחייב את הרכב מצויד במתקן פליטה. אגב, ניתן להפוך את עצם הצורה של המנוע ליעילה יותר, מה שבהחלט צריכים התעשיינים שלנו לקחת בחשבון. אגב, מה לגבי עבודה על ה-ME-309?
  מסרשמיט היה בהלם משהו :
  אנחנו עובדים על זה, פיהרר גדול. המאפיינים המחושבים מבטיחים להגביר את מהירות הרכב, עד 740 קילומטרים לשעה, כשהוא חמוש בשבע נקודות ירי! זה יהיה המוות החזק ביותר עבור הבריטים...
  אדולף קטע:
  - הגימור צריך להיעשות מהר יותר. ואתה, שפר, מאיץ את הפיתוח של תותח המטוסים החדש לירי מהיר 30 מילימטר. ניתן להשתמש בו בהצלחה רבה גם לירי לעבר מטרות קרקע ונגד מטוסי אויב! ה-ME-309 החדש אמור להחליף את ה-ME-109 הקודם. באשר למכונת הסילון שלך ME-262, אבוי, יש לה חסרונות רבים: משקל כבד, אמינות תפעולית נמוכה, שיעור תאונות מוגזם... אני אעשה סקיצה של הסילון שאנחנו צריכים בעצמי.
  אדולף היטלר החל לצייר מכונית, תוך שימוש בידע שלו במטוסי קרב מודרניים. עם זאת, לא המודרניים שבהם, אלא משנות החמישים לערך, על מנת להתאים אותם לרמת הייצור והטכנולוגיה הנוכחית. הוא הקדיש תשומת לב מיוחדת לטכנולוגיה של שינוי תנופת הכנפיים. הסבר על כל היתרונות של עיצוב כזה:
  - במהלך הנחיתה וההמראה הסוויפ יקטן, ובזמן הטיסה הוא יגדל. רק בשל כך, מטוס קרב בעל מנוע ME-262 מודרני יוכל להאיץ ל-1,100 קילומטרים לשעה. ומשקלו יהיה נמוך משמעותית.
  מסרשמיט הביט בתרשים, קימט את מצחו הקירחת הגבוה וסחט החוצה:
  - מבריק! אבל הפיהרר שלי, מאיפה השגת ידע כה עמוק באווירודינמיקה?
  אדולף הדיבוק צימצם את עיניו בערמומיות:
  - מה לגבי אווירודינמיקה? אדם מחונן הוא בדרך כלל מחונן בכל דבר! וגם בינוניות היא בינוניות באפריקה! מה רע במפציץ ארדו? תראה לי את התרשים?
  הפיהרר הפוגע והחטיא העיף מבט חטוף והניד בראשו לשלילה:
  - לא, זה לא יעזור! הרעיון עם הטרולי לא טוב, בגללו המטוס לא יסתובב ויתרסק. דורש גלגלי נחיתה נשלפים קונבנציונליים. שקול כמה שינויים בעיצוב לאווירודינמיקה טובה יותר. בלי המצאה מיותרת, אבל עם כושר המצאה.
  אדולף השתגע והעיר עוד כמה הערות:
  - למטוס ה-Gryphon Xe-177 יש תחנת כוח מאוד לא אמינה. יש להחליף אותו מיד, עם מנועי הבוכנה העדכניים ביותר, בתחילה ארבעה עומדים בנפרד. אחר כך למנועים הכי מודרניים עם הספק של 2950 כוחות סוס. לגבי יכולת הפגיעה מגובה רב ובצלילה, אז... תתחילו לפתח את ה-Xe-277, גם המכונה הזו תהפוך לנשק נמסיס. אבל העיקר הוא מפציצי סילון. זוהי משימה בראש סדר העדיפויות. לדוגמה, כך אמור להיות ה-Yu-287.
  הפיהרר שוב עשה סקיצה עם כנפיים סחופות קדימה, והסביר ניואנסים מסוימים למעצבים. אדולף נסחף ברצינות, והראה דיאגרמות מסוימות. במיוחד המפציץ חסר הזנב . ושהעיצוב של מכונת סילון כנף מעופפת הוא יותר ממבטיח. ויחד עם זאת, הרכב מסוגל להפציץ אפילו את שטח ארה"ב. הוא ציין ישירות שצריך להיות מעורבים ביצירה מעצבים מכל רחבי אירופה ואפילו יהודים. לבסוף הבין שהמעצבים כבר עסוקים מספיק, רחמנא ליצלן שחרר אותם, והשאיר רק את ליפיצה. הפיהרר צעק:
  - ואני מבקש ממך, אלכסנדר, להישאר! תוטל עליך ליצור כלי נשק חדשים ויעילים במיוחד.
  ליפיש הופתע:
  - אהיה אסיר תודה לך, פיהרר!
  היטלר המחסל התחיל להסביר:
  - אתה, כמובן, מכיר את התיאוריה של ויזלסברגר , שהיה פעם עוזרו של פרופסור פראנדל בגטינגן. הוא היה הראשון שפיתח את התיאוריה של השפעת המסך על המשטח הבסיסי...
  ליפיש הנהן וחייך:
  - אתה יודע היטב, הפיהרר שלי! כן, אני מכיר את התיאוריה הזו!
  אדולף המוחלט המשיך:
  - אנחנו צריכים ליצור ekranoplan - מעין הכלאה של סירת טורפדו ומטוס ימי. למעשה הוא עף הרבה יותר נמוך, כ-20-40 סנטימטרים מהמים. במקרה זה, מסת האוויר התומכת בסירת ה- ekranoplan מורכבת משני חלקים. האחד הוא נחל קפוא מתחת לכנף; השני - די חסר חשיבות - יוצא מתחת לכנף באזור הקצה האחורי ומתמלא כל הזמן באוויר שמגיע מלמעלה, מקצה הכנף.
  ליפיש אישר בקלות:
  - באמת כך הפיהרר שלי!
  אדולף המוחלט המשיך:
  - עם זאת, מסת האוויר העיקרית נשארת מתחת למשטח הנושא ויוצרת שם לחץ ששווה כמעט ללחץ המהירות. הוא ממלא תפקיד של מעין משטח החלקה אווירית שלאורכו "מתגלגלת" סירת ה- ekranoplan כמו שעון! האדם הראשון שהשתמש בזה בפועל היה המהנדס הפיני קאאריו , הוא פיתח מזחלת כנף מלבנית פשוטה המחליקה על השלג באמצעות מסך ואף קיבל עליה פטנט. למרבה הצער, הצבא לא העריך תגלית כזו בזמן. הם אומרים שהפרופסור הרוסי לבקוב ערך ניסויים דומים... כלומר, זה יכול להפוך לנשק פלא חדש, המסוגל להעביר פצצות, טורפדות, ולהנחית כוחות לחופי בריטניה, במהירות של מטוס, וב- באותו זמן בלתי נראה לרדאר. ועוד התקפות הרסניות על ספינות אנגליות! לְהַסכִּים?
  ליפיש גישש בידו, המלצריות המועילות מזגו לו מעט מיץ... לאחר שתיה מעט, העיר המעצבת:
  - כן, זה רעיון עשיר, אם כי יהיו כמה בעיות טכניות. למשל, קיימות...
  אדולף הדיבוק הנהן בחביבות:
  - אני אשרטט לך דיאגרמה גסה, עדיף לעשות את זה, ואת הפרטים הטכניים הקטנים תבריק בעצמך. הגוף צריך להיות ארוך, להזכיר גוף מטוס נוסעים, לזרום לתוך אף תא הטייס של דולפינים, שמשות קמורות ומנועי טורבו... אם כי ייתכן שגם מנועי בוכנה יעבדו בדגמים הראשונים. וכאשר הקולוסוס הזה ייגרר למים הפתוחים, המנועים ישאגו מחריש אוזניים והגוף הטורף הצר יתפוצץ כמו לוויתן, ויעיף ענן של רסס. שימו לב, הקולוסוס הזה מסוגל למהר כמו לוחם במרחק מטרים ספורים מפני המים.
  ליפיש שרק בהתפעלות כנה:
  - יש לך דמיון עשיר, פיהרר!
  דאשינג אדולף קיבל עוד יותר השראה:
  - כמובן שזה יהיה נשק פלא. אחרי הכל, ekranoplans לא מפחדים מכל סערות. הם לא מפחדים מקרח - הם עפים מעליו. הם אינם מאוימים על ידי שפכי נהר ביצתיים וסלעי חוף, שעליהם יכולות להישבר ספינות רגילות, והשטח הרדוד הוא בדרך כלל כמו בריכת ילדים. הם מסוגלים להנחית חיילים בכל מקום: מהחוף האפריקאי של השלדים עם השוניות השטניות שלו, ועד לשני חופי ארצות הברית, הארצות הארקטיות של קנדה ואלסקה. יהיו כמה מאות מכונות כאלה, ובריטניה תיפול תוך חודשיים.
  ליפיש העיר בביישנות:
  - והמכרות?
  הפיהרר צחק:
  - זה בדיוק המוקשים! הם אינם מאיימים לא מתחת לפני המים ולא ברדודים! כמו גם טורפדות מצוללות. והוא עצמו הוא נשק אידיאלי ללחימה בצוללות המתקדמות ביותר, לפגוע בהן במטענים עומק. בנוסף, מטוסי אקרנו יכולים לירות טילים ומוקשים לעבר ספינות אויב. כן, כמובן, אציג בפניכם את העיצוב של פצצות מונחות. וכמובן, נחיתות... אמצעי אידיאלי להעברת כוחות נחיתה, לא רק עם חי"ר, אלא גם עם טנקים! אז כל אופי המלחמה ישתנה בבת אחת! אתה מבין את ליפיש, באיזה עסק הפיהרר סומך עליך?
  המעצב שאל בצורה מסחררת יותר:
  - מה עם הפרסים?
  רציני אדולף אישר:
  - כמובן, הנדיבים ביותר, צלב ברזל עם יהלומים, אדמות, מושבות, נתינים! אם נכבוש את כל אפריקה, תהיה מספיק אדמה לכולם!
  ליפיש אמר:
  - אם יינתנו כסף וכספים, האקרנופלן יהיה מוכן, אבל... יש לי גם פרויקטים ללוחם חסר זנב.
  הפיהרר המחסל מיהר להרגיע את הממציא:
  - מפציץ סילון ללא זנב , כבר שרטטתי אותו, אחרים יטפלו בו. כמה נוח ולוחם! מטוסי Ekranoplanes חשובים יותר כי הם נשק חדש ביסודו... בנוסף, לחברת Gotha יש מעצבים מוכשרים מאוד שיעשו זאת. בינתיים, עבדו על מטוסי אקרנו. באופן כללי, עכשיו יש לי הרבה עניינים דחופים, אני עדיין צריך לדבר עם מפקדי הטנקים... הפקודה תינתן לך...
  ליפיש עזב את הפיהרר בהשראה רבה. אדולף חשב שאולי עדיף לדבר קודם עם פיזיקאים גרעיניים על יצירת פצצת אטום ובעתיד גם פצצת מימן, אבל הוא החליט לא לעשות יותר מדי, להעמיס את עצמו ואנשים אחרים בכל פעם.
  היו כמה מעצבים, כולל המפורסמים ביותר: פורשה ואדרס. באופן כללי, אם לגרמנים הייתה עליונות איכותית על הסובייטים בתעופה ובצי הצוללות (אם כי לא כולם מודים בכך!), אז צי הטנקים של הפאנצרוואלה היה בפיגור ניכר מאחור. בפרט, רכבי ה-KV הסובייטיים, T-28, T-34, היו עדיפים על הגרמנים בשריון ובחימוש, וה-T-34 גם בביצועי הנהיגה. עם זאת, התותחים של הטנקים הגרמניים אינם חזקים מספיק עבור המטילדס והקרומוולים האנגלים, על אחת כמה וכמה אלה שכבר פותחו על ידי מעצבי הצ'רצ'ילים והצ'לנג'רים. שלא לדבר על חולשת השריון של עיצובים גרמניים...
  לאחר שהזמין את האורחים לשבת, החל הפיהרר לקרוא את המוסר:
  - לצערי, לגרמניה אין כרגע תותח נ"ט אמין... מצוידים בתותח T-3 50 מ"מ, הם יכולים ללטף רק את השריון של המטילדה או ה-KV... אבל המטילדה נכנסה לשירות עם בריטניה עוד לפני תחילת מלחמת העולם השנייה. אנחנו בעצמנו תפסנו את מטילדס, שלא ניתן לחדור את השריון הקדמי שלה. ובכן, ה-KV הסובייטיים לא יכולים אפילו לחדור לצד או לגוף. המקסימום שהמכונית שלנו יכולה לעשות זה לשבור את המסלול! כלומר, אתם המעצבים העמדתם אותנו במצב כזה שהטנקים של האויב חזקים הרבה יותר משלנו מבחינת שריון, וה"גרנטים" האמריקאים החדשים וה"שרמנים" המוכנים לייצור המוני עדיפים בחימוש. שלא לדבר על רכבים רוסיים עם תותח 76 מ"מ. ואיך מבצעים את המשימה של יצירת טנקים חדשים, במיוחד עם אקדח 88 מ"מ.
  פורשה הגיבה בבלבול:
  - כמובן, אנחנו מבצעים פיתוחים דומים, פיהרר גדול. ב-26 במאי מינהלת החימוש נתנה לנו פקודה על טנק 45 טון ViK -4501. זה צריך להיות בדיוק ככה, עם תותח נ"מ בקוטר 88 מ"מ שהוסב לצריח טנק. יש לנו כבר ציורים ראשוניים. אתה יכול להכיר אותם, נהדר.
  הפיהרר שאל:
  - אתה אדרס?
  ארווין הנהן:
  - עוד בשנות הארבעים, ה-vk -3001 נבדק בהצלחה. רכב כבד חדש, עם תותח 75 מ"מ. יש לנו נשק דומה בדגם הנ"ט, אבל הוא עדיין לא הוכנס לייצור המוני. בנוסף, בוצעו עבודות ליצירת ה-T-6, במשקל של עד 65 טון. ודגם קל יותר של 36 טון. אנחנו מנסים פיהרר נהדר.
  אדולף, שדמיין את עצמו יודע הכל, החל לבחון במהירות את הציורים. הנה הם המערכונים הראשונים של ה"נמר" האימתני, הטנק המפורסם ביותר של גרמניה במלחמת העולם השנייה. מכונית זו התפרסמה במהלך בליטת קורסק. בימי ברית המועצות, "טיגריסים" היו מושמכים בדרך כלל, אבל אז היחס למכונית זו הפך לאובייקטיבי יותר. לתקופתו, הטנק הזה, כמובן, לא היה רע. במהלך ההתכתשות הגדולה הראשונה עם ה-KV שלנו, שלושה טייגרים דפקו עשרה כלי רכב סובייטיים, והם עצמם נמלטו ללא נזק. היתרון העיקרי של הרכב הזה היה תותח ה-88 מ"מ החזק שלו, שבמשך זמן רב לא היה לו יריב ראוי. עם זאת, בבליטת קורסק, למרות העליונות האיכותית בטכנולוגיה, הנאצים עדיין הובסו... נתונים סטטיסטיים על השימוש הקרבי בכלי זה, כמו גם על יחס ההפסדים, מדברים עליו בדרך כלל כעל אחד מכלי הרכב הטובים ביותר של מלחמת העולם השנייה. אבל החסרונות גלויים גם לעין בלתי מזוינת. משקל כבד של 56 טון, עם שריון של 100 מילימטר בלבד (רק 80 צדדים!), גובה גבוה, היעדר זוויות שיפוע שריון רציונליות וביצועי נהיגה גרועים. בכלל, הטנק IS-2, במשקל עשרה טונות פחות, היה עדיף על הנמר גם בשריון וגם בחימוש... אבל הטנק הזה הופיע רק בפברואר 1944. "הנמר המלכותי" שקל בדרך כלל 68 טון, עם שריון חזיתי של 180 מילימטר... כמובן, טנק כזה לא התאים למלחמה באפריקה, במדבר, לנחיתה, זה פשוט מכונה כמו אוזן חימר עם כרעי - תרנגולת. לא, כמובן, לתקופתו, ה"נמר המלכותי" היה יעיל מאוד, הוא יכול היה להשמיד כמה טנקי אויב בקרב, ופעם אחת הפיל עשרים וחמישה "שרמנים" תוך שעה. נראה היה שיש מידע על עשרים ושלושה טנקי T-34 שהושמדו על ידי הנמר במהלך קרב אחד. אבל בכל מקרה, הטנק הזה הוא פשוט התגלמות של שימוש לא הגיוני בכוח ובמשקל. אבל, למשל, הטנק T-54 הסובייטי... סוג של התגלמות של שימוש רציונלי מוצלח בטכנולוגיות קודמות למעשה של מלחמת העולם השנייה.
  הפיהרר קבע בהחלטיות:
  - לא, רבותי! הפרויקט הזה לא מתאים! מייצרים רכב במשקל חמישים ושישה טון עם שריון של 100 מילימטר בלבד... איפה היעילות והרציונליות הגרמנית המהוללת שלנו?
  אדרס העיר בביישנות:
  - ל-S-2 הצרפתי, במשקל של 70 טון, היה שריון של 45 מילימטר...
  הפיהרר-טרמינטור קטע בכעס:
  - זהו טנק מתקופת מלחמת העולם הראשונה. אבל ל-KV-2 הרוסי היה הוביצר של 152 מילימטר ומשקלו 52 טון. אבל זה 152 מילימטרים, לא 88.
  לכן, אני נותן לך את המשימה של תותח 88 מ"מ בקליבר 71, עבור טנק במשקל של לא יותר מארבעים טון ושריון קדמי של לפחות 180 מילימטר, דפנות וגוף של 150 מילימטר, מנוע של שש מאות , שבע מאות כוחות סוס. ואת הטנק הזה צריך להכניס לייצור המוני לכל המאוחר, בעוד שישה חודשים.
  המעצבים הגרמנים החווירו וידיהם רעדו. אלכסנדר הביט בהם בלעג. המשימה אכן הייתה קשה מאוד; חימוש ושריון אופייני ל"רויאל טייגר" דגם 1944, אבל אתה צריך לשמור על המשקל ב-28 טון! עם זאת, אדולף חשב שזה די אמיתי, ואפילו נתן לפורשה סטירה ידידותית על הכתף:
  - אל תתעצבן, אני בעצמי אצייר לך תוכנית אופטימלית שבה תוכל להסתדר עם משקל כה קטן יחסית. אני לא עריץ, אלא רציונליסט. אתה רק צריך לבנות הרבה מחדש. בפרט, הצבת תיבת ההילוכים והמנוע יחד.
  אדרס העיר בעצב:
  - זה ייצור לנו בעיות מסוימות. בפרט, להסדר כזה יהיו החסרונות הבאים....
  אדולף הקשוח קטע:
  - כמובן, יהיו כמה בעיות, אבל באופן עקרוני ניתן לבטל אותן בקלות. במיוחד במונחים טכניים. אבל אפשר למקם את המנוע בצורה הרבה יותר קומפקטית, להזיז את המתלים ו... צריך להוריד את גובה הטנק לשני מטרים, ואת הצוות צריך להציב בשכיבה, אז הכל יהיה הרבה יותר רציונלי.
  הפיהרר החל לעשות סקיצה, מעין ציור, מהסוג של הטנק הסובייטי הפופולרי ביותר בתקופה שלאחר המלחמה, ה-T-54. כלי רכב זה הצליח כל כך עד שהוא הושק ב-1947 והיה בשימוש במהלך הקרבות באפגניסטן עם הטליבאן; כוחות עיראקים נלחמו עם צבא ארה"ב בתוכם במהלך סערת מדבר ומבצע הלם ויראה או חופש עיראק" . בסך הכל יוצרו יותר מ-70 אלף מכלים אלה. ושהמכונית הצליחה מאוד. עם משקל של 36 טון, שריון חזיתי של 200 מילימטר, ותותח בקליבר 100 מילימטר. טיפוס זה נלחם בהצלחה עם פטונים ופרסינגס אמריקאים במהלך מלחמת קוריאה. אז לרמה הטכנולוגית הזו, המודל מאוד מתאים וריאלי ליישום. ודי קל לייצור - זול... לגבי התותח הגרמני 88 מ"מ 71 El, הוא היה חודר מספיק לכל הטנקים של מלחמת העולם השנייה (למעט השריון החזיתי של IS-3, שנכנס לשירות במאי 1945!). מה לגבי IS-3? הטנק מצוין מבחינת שריון, והצריח שקיבל צורת פייק. נכון, ביצועי הנהיגה היו גרועים, ועד מהרה הוא הופסק. אחר כך היו עוד כמה דגמים, ה-IS-4, וכן הלאה עד שהתיישבו על ה-IS-10, ששמו שונה ל-T-10 לאחר מותו של סטלין. והתברר שזה הטנק הכבד הסובייטי האחרון. חרושצ'וב אסר על כל פיתוח של כלי רכב כבדים, ויורשיו לא שינו זאת!
  בכלל, האם הגרמנים צריכים טנק כבד מארבעים טון, אם אפילו על טנק בינוני הם יכולים להתקין תותח שיכול לחדור 193 מילימטרים של שריון למרחק של 1000 מטר?
  האמריקאים נטשו במהירות טנקים כבדים, ומשקלו של הפרשינג לא עלה על 42 טון, והשרמן בדרך כלל 32. אבל לאחר שהתברר שמלחמה עם ברית המועצות עומדת לפרוץ, הופיעה מפלצת עם 120 מ"מ. אקדח קליבר ומהירות קליעים ראשונית של כמעט 1000 מטר לשנייה. עם זאת, האמריקנים התפכחו במהרה מהטנק הזה. לפני הופעת ה-IS-10, הטנק הפופולרי ביותר לאחר המלחמה היה IS-4, עם שריון חזיתי של 250 מילימטר ושריון צד של 170... רכב אמין, למרות ששקל יותר מ-60 טון. בכל מקרה, אתה צריך להורות על יצירת טנק כבד לגרמניה, אך לא יותר מ-50 טון. למשל, ה-IS-10 רק שקל 50 טון, היה לו שריון חזיתי של 290 מילימטר ותותח של 125 מילימטר... אגב, איזה קליבר הכי מוצלח? במהלך המלחמה, לדגמי שרמן וצ'רצ'יל הפופולריים ביותר היה שריון של 100 ו-152 מילימטרים (חזיתית). ובכן, "הנמרים המלכותיים" התמודדו עם זה די טוב... אבל ה"פנתר" החל לפגר מעט מאחורי קליבר ה-75 מ"מ, גם אם המהירות הראשונית הגבוהה של הקליע הפכה לבלתי מספקת. לכן, "פנתרים" עם רובי 88 מילימטר הופיעו, אם כי רק בסוף המלחמה, והיו רק מעטים מהם. אבל העובדה שהוורמאכט לא תכננה לחמש מחדש טנקים ותותחי נ"ט בקליבר גדול יותר מעידה על כך שמצב עניינים זה התאים לכולם. אכן היה תותח מתנייע Jagdtiger עם תותח 128 מ"מ ושריון חזיתי 250 מ"מ, אך רק 71 מהם יוצרו ובכמות כה זעירה הם לא יכלו להשפיע על מהלך המלחמה. אגב, מה שמעניין הוא שעד שהג'גטיגרס נכנעו, נותרו עוד 43 בשירות, מה שמעיד על שרידות קיצונית של מכונה כזו.
  אגב, סטאלין הורה לחמוש מיד את ה-IS-2 בתותח 122 מ"מ, למרות שעוצמת החדירה שלו הייתה מוגזמת עבור טנקים גרמניים (פרט ל"נמר המלכותי", אך יוצרו רק 458 טנקים כאלה). רבים המליצו לרודן להגביל את עצמו לחבית של 100 מ"מ. ואכן התותח המתנייע T-100 התברר כטוב ביותר מבחינת מאפייני הלחימה הכוללים שלו. הרי ככל שהקליבר גדול יותר, היצע הפגזים קטן יותר, קצב האש, המהירות ההתחלתית של הקליע, טווח האש ודיוק הירי נמוך יותר... אבל לגרמנים היה הטנק הכי מסיבי, ה-T- 4, והתותחים המתנייעים שהתבססו עליו, שקלו 22-24 טון בלבד. אולם התותח המתניע את הפנצר היה מוצלח מאוד: החימוש והשריון הקדמי של הפנתר היו כמעט זהים לשלו, עם משקל וגובה כה נמוכים. יהיה צורך להורות על השקת פנצרים פשוטים וזולים יותר לייצור .
  ומה לגבי קליבר האקדח? עבור תותחי נ"ט, קליבר של 128 מילימטרים הוא גדול מדי, עדיף להשתמש בו כנשק סער, ולבחור ביניים של 105 מילימטרים.
  אדולף הראה למעצבים הגרמנים את התרשים:
  - זה הנשק הסודי החדש שלנו! הטנק אמור לעבור בדיקות בחודשים הקרובים. השימוש הקרבי בו יהיה ב-1943. בינתיים יש לכם גם פרויקט ליצירת טנק כבד עם רובי 105 מ"מ. כמו גם רובים מתנייעים קלים. אז קדימה לעבודה רבותיי.
  אדרס התנגדו בביישנות:
  - העיצוב שהצעת נראה אטרקטיבי, אבל הבעיה היא שהטנק הזה הוא לא ברוח המסורות שלנו... והצוות יהיה לא נוח...
  במקום לענות, אדולף שתה מעט מיץ והציע:
  אולי נוכל לאכול ארוחת צהריים, חברים. באופן כללי אפשר לייצר את הטנק הזה בכמויות גדולות, ואני לא חושב שהאמריקאים והבריטים ייצרו משהו טוב יותר לפני תום המלחמה. והיום אפשר לאכול קצת בשר...
  הבנות ערכו את השולחן במהירות. אלכסנדר, שהבין שקיבתו של הפיהרר, שנגמלה מבשר, עלולה לחלות, בחר להישאר נאמן לעצמו, ואכל רק מעט חדקן, תוך שהוא זוכר את סובקוביץ' מ"הנשמות המתות" שלהם. הממ , עד כה נראה שהוא עושה הכל נכון. מעמיד את הכלכלה על בסיס מלחמה, מכריז מלחמה מוחלטת, מעביר חוקים שהיו צריכים להתקבל עוד ב-1939... האיטיות של היטלר עם המיליטריזציה הובילה למחסור בנשק, ודווקא במונחים כמותיים... יתרה מכך, חבר הפרלמנט המפורסם- רובה סער 44... מצוין במאפייני הלחימה שלו דבר שבמובנים מסוימים אפילו טוב יותר מדגמי הקלצ'ניקוב הראשונים. זה רק קצת כבד... אולי באמת נוכל להשתמש ברובה סער של AKM כבסיס? אה, זה יהיה נחמד ליצור נשק שמשלב את הדיוק של ה-M-16 האמריקאי עם קצב האש והאמינות של ה-AKM. באופן כללי, ההתקדמות מתפתחת בצורה לא אחידה. לדוגמה, מנועים במיכלים לא הוסיפו כוח רב, אבל המחשב הפך לבלתי נגיש לחלוטין. אבל יש לו ידע על העתיד, אבל מה הוא יכול להציע מבחינת, למשל, תחליף שמן. עד עכשיו, אפילו באמריקה לא למדו איך לייצר בנזין ביעילות מפחם! למרות עליית מחירי הנפט. ובכן, מה עוד הוא יכול להציע. הגנה דינמית, מנועי טורבוגנרטור... וזה יקרה, אבל קצת מאוחר יותר, כדי לא למהר לפרוס קלפי מנצח. בשבעים שנה, ההתקדמות התקדמה רחוק, אבל עד שהזיקנה תובס, גם המחלה, והאדם אינו אלוהים! יתרה מכך, במובנים מסוימים יש אפילו רגרסיה... למשל, עלייה בדתיות, בעיקר ברוסיה ובמרחב הפוסט-סובייטי, כמו גם במדינות האסלאם. אבל ההוגים הגדולים של הרנסנס והעת המודרנית חזו שהדת תגווע בהדרגה!
  אבל באופן מוזר, ההקצנה הדתית גוברת... והכוהנים מתערבים יותר ויותר בפוליטיקה הממלכתית. ובמצב זה, מדיניות השלטונות אינה מובנת, האם הם באמת מאמינים ברצינות שהאמת נמצאת באורתודוקסיה או באסלאם? כל האנשים המשכילים והחכמים האלה? אם לא, אז מה הטעם לזנוח את המודל החילוני של הממלכתיות? למען היעילות בניהול ההמונים? אלא שדווקא האורתודוקסיה הוכיחה את חוסר היעילות שלה כדת מדינה... העובדה היא שבהיותה בעלת בסיס פורמלי לנצרות וקודם כל לברית החדשה, לאורתודוקסיה יש תורה פציפיסטית: אל תתנגד. רשע ואהבת את האויב שלך! אך יחד עם זאת, המדיניות בפועל של האימפריה היא תוקפנית ודורשת אלימות וכיבוש. זה מה שמוליד את הסתירה בין צורה למהות. גם אם אנשים רבים לא מבינים זאת במודע, הם מרגישים זאת בתת מודע!
  בשל כך, ההוראה האורתודוקסית אינה יעילה, נטולת היגיון, מנסה להיות אימפריאלית ונוצרית בו זמנית. ונוצרי פירושו יהודי ופציפיסט! הרי התנ"ך נכתב כמעט כולו על ידי יהודים, ואולי אפילו כולו, כי השליח פאולוס אומר שהיתרון של היהודים הוא גדול כי הם הופקדו על דבר ה'! זה אומר שרוסי לא צריך להאמין לתנ"ך! זה אומר שצריך אמונה אחרת, אבל כבר לא מבוססת על כתבי הקודש היהודיים... איזו? זה צריך להיות מפותח על ידי אנשי מקצוע ופסיכולוגים מנוסים בהנחיית ה-FSB! אז סתירות רבות ייפתרו בהצלחה...
  יש לומר שילד שקורא את הבשורה לעולם לא יהפוך ללוחם חזק, אמיץ, אכזרי שאוהב את רוסיה! ואיזו מדינה מפורסמת בתנ"ך? ישראל!
  נכון, אדולף עצמו דיבוק, השחקן הזה, לאחר שמצא את עצמו במקומו של היטלר, לא מתכוון כלל להדק את רדיפת היהודים. להיפך, יהודים מועילים ייהנו מהטבות ויעבדו למען הרייך השלישי. לא יהיו שטויות כמו ירי במדענים או אמנים יהודים! אבל מוקדם מדי לבטל חוקים אנטישמיים. ראשית, אנשים עלולים להבין לא נכון, ושנית, זהו מקור עושר ומקור מוצק מאוד! אבל אפשר כמובן לרכך את המדיניות האנטישמית בתמורה לתמיכה יהודית.
  מה לעשות עם האפיפיור? היחסים עם הוותיקן רחוקים מלהיות אידיאליים, אבל מלחמה גלויה רק תביא נזק בשלב זה. זה אומר שאתה צריך לבקש את תמיכת הוותיקן, אבל באותו הזמן להתעקש על האינטרסים שלך... באופן אידיאלי, שים את הבובה שלך על כס המלכות של פיטר ותשנה בהדרגה את הדת...
  פורשה קטעה את מחשבותיו של אדולף:
  - אנחנו מאוד מרוצים מארוחת הערב שלך, פיהרר!
  אדולף הדיבוק חייך באדיבות:
  - ובכן, לעת עתה אפגש עם הימלר, ואחר כך אתן להיינברג להגיע. ותראו, חבר'ה: ניתנו לכם מועדים נוקשים מאוד!
  צבא הפיהרר נע ברחבי אפריקה. והיא החזיקה את ההגנה נגד ברית המועצות.
  בחורף פתח הצבא האדום במתקפה על מדף רז'ב, אך הנאצים המתינו שם והצליחו להדוף את המכה. בדרום החזיקו מעמד גם הגרמנים, נאחזו בכיווני אוריול וחארקוב. ורק ליד לנינגרד הצליחו הכוחות הסובייטים לבצע את מבצע איסקרה, אך הקרבות נמשכו כמעט חודש והניצחון נקנה במחיר גבוה ביותר.
  הקראוטים שרדו איכשהו את החורף של 42' - 43'.
  אבל באביב, רוב אפריקה כבר נכבשה על ידם. והפיהרר בוחן את מי השלום עם בריטניה.
  צ'רצ'יל קצת קר בעניין הזה. למרות שבריטניה סובלת תבוסה אחרי תבוסה.
  זה גם לא ברור עם יפן - הקרב על מידוויי הלך לאיבוד על ידי אמריקה, ובעוד הסמוראים מנצחים את הצי הגדול של היאנקי חתיכה אחר חתיכה. ואמריקה לא יכולה ליהנות מהעליונות המספרית שלה בים ובאוויר.
  היטלר רוצה לתקוף נגד ברית המועצות, אבל גם לאחר ההכרזה על התגייסות כללית, מוחלטת, יש לו מעט מדי כוח לכך. מאחר והקראוטים מפוזרים ברחבי אפריקה.
  בקיץ הצבא האדום עצמו מוכן להתקדם. אולם הנאצים, לאחר שכבשו את אפריקה, יוצרים כוחות קולוניאליים. והם מקבלים משאבים נוספים.
  הם משמשים לייצור טנקי האריה, הנמר והפנתר. עם זאת, הנתונים שניתנו למפלצת לא היו מוצלחים לחלוטין. יקר מדי, כבד מדי. נכון, להגנה הפנתר הוא משחתת טנקים טובה, עם תותח מהיר.
  אבל הכי לא מוצלח היה "אריה", כבד, יקר, אבל לא מאוד יעיל. האקדח חזק מדי נגד שלושים וארבע סובייטיות וטנקים קלים, וקצב האש נמוך בהרבה מזה של הפנתר והנמר. והשריון, לעומת זאת, טוב יותר מזה של "הנמר", וגם במדרונות רציונליים. "אריה" התברר כ"פנתר" גדול במשקל תשעים טון ומנוע של שמונה מאות כוחות סוס. עם זאת, קצת יותר מהר מאשר בהיסטוריה האמיתית, ה"טייגר" -2, קל יותר בעשרים ושניים טון, נכנס לייצור. קרוב ברמת ההגנה ל"אריה", אך נייד יותר, קל משקל. האקדח, לעומת זאת, הוא בקוטר 88 מ"מ - לעומת 105, אבל די מספיק כדי להשמיד את כל הטנקים הסובייטים. ומה שמשמעותי הוא קצב אש מהיר יותר - שמונה יריות מול חמש.
  אז "אריה" הוא ילד של גאון גרמני, קודר שלא השתרש.
  הגרמנים כבשו את כל אפריקה, כולל מדגסקר, במהלך הקיץ. סטלין חיכה יותר מדי זמן.
  אולי הוא עצמו סמך על הגרמנים שיפתחו במתקפה. במיוחד לראות איך מגיעים הטנקים האריה, הנמר והפנתר. אבל הקראוטים עדיין פתרו בעיות ביבשת האפלה.
  סטלין החמיץ את הרגע. המתקפה של הכוחות הסובייטיים החלה לכיוון אוראל וחארקוב. בדיוק איפה שהגרמנים היו מוכנים היטב. ולא ניתן היה להשיג הפתעה טקטית. הקרבות הראשונים הראו ש"פנתר" מתפקד מצוין בהגנה. לא רע ו"פרדיננדס". גם הם טובים.
  והטייגר הוא טנק פרודוקטיבי. והוא מבקיע טוב. הגרמנים מגנים באופן פעיל. ולעמוד במכות האויב. בשלושה חודשים של לחימה עיקשת מאוד, התקדם הצבא האדום רק חמישה עשר קילומטרים. וההפסדים שלה היו משמעותיים.
  שני תריסר מטוסים אנגלים טסו מעל הנערות המוסוות, הן כנראה לא שמו לב לכלום, וכבר החלו להיעלם מעבר לאופק, כשלפתע נשמעו קולות חשודים חדשים. מדלן פקדה:
  - כולם לשכב ואל לזוז!
  הבנות קפאו, הן חיכו למשהו. ואז הופיעו משאיות ומשאיות קלות מאחורי הדיונה. אם לשפוט לפי העיצוב, הוא מיוצר באנגליה ובאמריקה. הם נעו לאט לכיוון בירת תוניסיה. מדלן הייתה קצת מבולבלת. היא האמינה שהקו הקדמי עדיין רחוק, מה שאומר שהבריטים עדיין לא יספיקו להופיע. או יותר נכון, הם לא צריכים להופיע. והנה טור שלם ממהר. אמנם, אולי, פחות מגדוד... מי הם, איזו קבוצה קרבית, שעקפה את המדבריות של חזית לא רציפה בכלל, רוצה לחטט מאחור. זה נראה הגיוני, למרות שעם הטכנולוגיה קל לזהות אותם במדבר. בכל מקרה, אתה צריך להתקשר לחברים שלך, אבל לא לפתוח באש. יתר על כן, יש רק מאה מהם, ויש יותר משלוש מאות בריטים!
  גרדה לחשה לשארלוט:
  - אלה האנגלים! זו הפעם הראשונה שאני רואה אותם כל כך קרובים!
  החבר הג'ינג'י, גם הוא די עצבני, ענה:
  - שום דבר מיוחד! וביניהם יש כל כך הרבה שחורים!
  ואכן, לפחות מחצית מהאנגלים היו שחורים. והטור זז לאט, והשחורים עדיין יללו... הם התקרבו יותר ויותר...
  כאן העצבים של אחת הבנות לא יכלו לעמוד בזה, והיא ירתה בתת מקלע. באותה שנייה, שאר הלוחמים פתחו באש, ומדלן נבחה באיחור:
  - אש!
  כמה עשרות אנגלים נכסחו בבת אחת, אחת המשאיות עלתה בלהבות. שאר הבריטים פתחו באש ללא הבחנה. מדלן, ניצלה את הרגע, צעקה:
  - לזרוק רימונים פוגעניים יחד!
  בנות מגדוד האס אס המובחר "הזאב" משליכות רימונים רחוק ומדויק. ושהם מאומנים מילדות, וגם עברו טכניקות מיוחדות . זה כשאתה מתאמן עם הלם חשמלי, אתה קצת איטי עם ההטלה ואתה בהלם. גם גרדה ושרלוט זרקו את מתנותיהן. והבריטים עד מעל הראש והפוכים... זה כל כך מצחיק. הם יורים באקראי, והשחורים עדיין צורחים בשפה לא מובנת. אלה בהחלט ערסים...
  וגרדה יורה וזורקת, תוך שהיא שרה:
  - יש סיוט בתלמידי האס-אס! קפיצה אחת - מכה אחת! אנחנו זאבים - השיטה שלנו פשוטה! אנחנו לא אוהבים למשוך את הזנב של החתול!
  גם שרלוט נוהמת בתגובה. הכדורים שנורו על ידה שוברים את הגולגולת לרסיסים. ואז הם מוציאים את העיניים. הנה גבר שחור מפוחד דוקר את בת זוגו הבלונדינית בצידו עם כידון. הוא ירק דם בתגובה. שרלוט שרה יחד:
  - מלאכי הגיהנום האפל המכוכבים! נראה שהכל ביקום ייהרס! אתה צריך לעוף לשמיים כמו בז מהיר! להגן על נשמות מהרס!
  הבריטים פועלים לא מאורגנים, רובם חיילים קולוניאליים: שחורים והודים, ערבים. או שהם נופלים, קופאים, או להיפך, קופצים בחדות ומתחילים להתרוצץ כמו ארנבות מטורפות. עם זאת, הבנות יורות במדויק, ולמרות שהרימונים לא עפים רחוק, השברים עבים! כבר נותרו מעט אויבים. מדלן צורחת באנגלית, הקול שלה כל כך חזק מחריש אוזניים שאתה אפילו לא צריך מגפון:
  - נכנע ונחסוך את חייך! בשבי יהיה לך אוכל טוב, יין וסקס!
  זה עבד מיד וברגע שהם מוותרים... ידיים למעלה ו...
  הם אספו חמישים אסירים, מחציתם פצועים. מדלן פקדה:
  - גמור את הפצועים!
  "הזאבים" ירו ללא טקס כדורים ברקותיהם של אלה שלא יכלו לעמוד על רגליהם, והשאר הועמסו למכוניות והוסעו לבסיס הקרוב.
  אחרי החול הלוהט של המדבר, רגליה היחפות של גרדה שמחות מאוד להרגיש את הגומי הרך. היא אפילו גונחת באושר... משאיות אמריקאיות מאוד נוחות ולא רועדות במהלך הנסיעה. לאחר שניצחו, הבנות עליצות. שרלוט שאלה את גרדה:
  - כמה הרגת?
  הילדה משכה בכתפיה בתמיהה:
  - לא יודע? לא הייתי היחיד שירה... אבל אני חושב שהיו הרבה!
  שרלוט חישבה:
  - אנחנו מאה, הוא הרג כשלוש מאות, כלומר שלושה לאח, כלומר לכל אחות! התחלה מרשימה למלחמה!
  גרדה הניפה את ידה באדישות:
  - זה לא חשוב לי! העיקר שאף חבר לא מת. למרות שמדובר כמובן בסטטיסטיקה, שלוש מאות אויבים הושמדו, ומצדנו רק שני לוחמי זאבים נפצעו קל. אני אפילו מופתע איך עוד לא כבשנו לגמרי את אפריקה, עם לוחמים כאלה.
  שרלוט הרסה מיד את מצב הרוח:
  - ובכן, הפסדנו ללוחמים האומללים הללו בשמונה עשרה!
  גרדה הנידה בכעס את ראשה הבהיר, כאילו מכוסה בשלג של השנה החדשה:
  - זה בגלל בגידה! אבל למעשה, היינו קרובים מתמיד לניצחון וזה היה ברור לכל מי שאינו עיוור! אבוי, הפריעו לנו!
  שרלוט הסכימה, מגרדת בזריזות מאחורי אוזן שמאל באצבעותיה החשופות:
  כן, בגידה, חבלה, בינוניות של הצבא... אבל עדיין שברנו את הרוסים, והכרחנו אותם להיכנע ב-1918! אה, זה יהיה נחמד לטייל במרחבי רוסיה, קריר שם, אבל כאן חם!
  גרדה ציחקקה בעליזות:
  - אבל ברוסיה יש כפור חמור כזה... אבל כשרצתי יחף בשלג בהרים, אני יודע איזה עינוי זה.
  שרלוט חשפה שיניים:
  - גרדה הקטנה רצה יחפה בשלג הבוער... זה סמלי, כמו באגדה... אגדות על טהור, עדיין ילדותי ובכלל לא אנוכי...
  גרדה קרצה בעליזות לחברתה:
  זה כאילו אנחנו צריכים ללכת לפיהרר?
  שרלוט אישרה:
  - כמעט! אנחנו רק נוסעים, לא רצים יחפים על פני חול המדבר הלוהט. וגם אחרי הניצחון.
  השחור הקשור מלמל בגרמנית:
  - מלאכים נוראים, אני מוכן לשרת אותך! את אלילה, אני העבד שלך!
  שרלוט ליטפה את שערה החום המתולתל של השבויה השחורה בכף רגלה המחוספסת מעט:
  - השחורים אתם כבר עבדים מטבעכם! זה, כמובן, מצד אחד טוב, מישהו צריך לעבוד קשה מבוקר עד בין ערביים, לעשות עבודה רעה... אבל עבד מטבעו, מטבעו השפל, הוא בוגד ואי אפשר לסמוך עליו עם נשק . אנחנו, הגרמנים, בתורנו, האומה התרבותית והמאורגנת ביותר על פני כדור הארץ. אומה גדולה של לוחמים, ולא בכדי שירתו שכירי חרב גרמנים בכל צבאות אירופה ואפילו ברוסיה, לרוב בתפקידי פיקוד!
  גרדה אמרה בחירוף נפש:
  - כן, אתה תשרת אותנו כעבד. יש לנו מיכלים מיוחדים לשחורים. ולבינתיים כל מה שאתה צריך לעשות זה...
  שרלוט הציעה:
  תן לו לנשק את רגלינו. הרי יהיה לנו נעים, וניגר משפיל את עצמו.
  גרדה הנידה בראשה במרץ:
  "אני לא יודע מה שלומך, אבל זה מגעיל אם העור הטהור של הארי נוגע בשפתיים של הניג'ר המסריח." כך...
  שרלוט לא הסכימה:
  - לא באמת! להיפך, הייתי אוהב את זה. נראה טוב...
  היפהפייה אדומת השיער הלוהטת דחפה את רגלה הקטנה לעבר הגבר השחור. הוא החל בהתלהבות לנשק את אצבעותיה הארוכות, החלקות והמסותתות של האלה. והילדה רק חייכה בעדינות בתגובה, שפתיו העבות של הגבר השחור דיגדגו את עורו השזוף. לשונו של האסיר עברה על רגלה האלסטית, המאובקת מעט, של הילדה. זה עדיין נחמד כשאתה משפיל אדם חזק, כמעט שני מטרים.
  גרדה הופתעה:
  - זה מוזר, אבל אתה לא מרגיש נגעל?
  שרלוט חייכה:
  - לא באמת! למה אני צריך להגעיל?
  גרדה בחרה לשתוק: למה לה להתערב בענייני חברתה? למעשה, חונכו שאישה גרמנייה צריכה להיות לא רק לוחמת, אלא גם אישה אוהבת ועדינה ואמא בריאה. אבל היא עצמה עוד לא חשבה על בחורים, אולי בגלל מאמץ גופני כבד, או שפשוט לא מצאה עדיין את הזיווג שלה. עם זאת, נראה שגם לשארלוט נמאס מזה. היא הכתה את הגבר השחור באף בקרסולה, עד כדי כך שאפו החל לזרום והציעה לגרדה:
  אולי נוכל לשיר?
  גרדה הנהנה:
  - כמובן, נשיר! אחרת זה נהיה עצוב!
  הבנות התחילו לשיר, וחברותיהן הצטרפו, כך שהשיר זרם כמו מפל:
  יקירתי ואני יוצאים מהסבך,
  מסתיר עצב לא ארצי!
  והקור, הבוער, המצמרר,
  המניע השבור נקב!
  
  רגליים יחפות בשלג,
  הבנות הופכות לבנות!
  סופות שלגים רעות שואגות כמו זאבים,
  משבש להקות ציפורים!
  
  אבל הילדה לא יודעת פחד
  היא לוחמת חזקה!
  החולצה בקושי כיסתה את הבשר,
  בהחלט ננצח!
  
  הלוחם שלנו הוא המנוסה ביותר,
  אתה לא יכול לכופף אותו עם פטיש!
  הנה המייפל נעים בעדינות,
  פתיתי שלג נופלים על החזה שלך!
  
  זה לא המנהג שלנו לפחד,
  שלא תעז לרעוד מהקור!
  היריב שמן עם צוואר שור,
  זה דביק ומגעיל כמו דבק!
  
  לאנשים יש כוח כזה
  מה השיג הטקס הקדוש!
  עבורנו גם האמונה וגם הטבע,
  התוצאה תהיה מנצחת!
  
  המשיח נותן השראה לארץ המולדת,
  אומר לנו להילחם עד הסוף!
  כדי שהכוכב יהפוך לגן עדן,
  כל הלבבות יהיו אמיצים!
  
  אנשים יהיו מאושרים בקרוב
  תן לחיים להיות צלב כבד לפעמים!
  כדורים הם קטלניים באכזריות
  אבל מי שנפל כבר קם!
  
  המדע נותן לנו אלמוות,
  ודעת הנופלים תשוב לתפקיד!
  אבל אם נצא עוף, תאמין לי,
  האויב מיד ידפוק את התוצאה!
  
  לכן, לפחות התפלל לאלוהים,
  אין צורך לטעות, תתעצלו!
  השופט הכול יכול מאוד קפדן,
  לפחות זה יכול לעזור לפעמים!
  
  המולדת היקרה לי ביותר,
  מדינה קדושה, חכמה!
  המנהיג שלנו, החזק את המושכות חזק יותר,
  המולדת נולדה לפרוח!
  הבנות מגדוד העילית של האס-אס "הזאב" שרו כל כך יפה, והמילים היו מלאות נשמה. באופן כללי, יש סטריאוטיפ שאיש אס.אס מתכוון לתליין! אבל זה לא נכון. היו, כמובן, יחידות ענישה מיוחדות, לרוב במסגרת אוגדות ביטחון שביצעו פעולות מיוחדות, אבל רוב דיוויזיות ה-SS היו פשוט השומרים המובחרים של הוורמאכט. באופן כללי, יש לומר שתעמולה אדומה וטוטליטרית אינה מקור המידע האמין ביותר על מלחמת העולם השנייה. הרי ברור שהמנהיגים הקומוניסטים של אגיטפרופ לא יכלו שלא להיות נטולי פניות ולכסות אירועים באופן אובייקטיבי. לכן, קשה לשפוט באופן מהימן היכן הייתה אמת אמיתית על זוועות הנאצים, ואיפה הייתה בדיה. בכל מקרה, מי שעוסק ברצינות במחקר היסטורי נאלץ להודות שלא כל לוחם אס.אס הוא תליין ומפלצת. בנוסף, לפני ההתקפה על ברית המועצות; הנאצים התנהגו בדרך כלל בסובלנות בשטחים הכבושים; מקורות מערביים אינם מצביעים על מעשי זוועה המונית או פעולות תגמול.
  ועכשיו הבנות עזרו לאסירים לצאת מהמכוניות; הם טפחו על כתפיהם הרחבות של הגברים הביישנים בצורה ידידותית. לאחר מכן הוזמנו הבנות להתרענן...
  ארוחת הצהריים הייתה צנועה, אבל זברה נורתה במדבר וכל ילדה קיבלה קבב מבושל בסגנון ערבי. באופן כללי, הערבים, לפחות כלפי חוץ, היו ידידותיים ומי שידע גרמנית אפילו ניסו להתבדח או ללטף בזהירות את רגליהן של הבנות.
  גרדה דחפה את הערבי הדביק ואמרה:
  - אני לא בשבילך!
  שרלוט הלכה בעקבותיה:
  - תשיג לך הרמון!
  גרדה חייכה והציעה:
  - אבל אמור לי, שרלוט, מה היית עושה אם היית אשתו של הסולטן?
  החבר הג'ינג'י העיר בספק:
  - זהו למעשה אושר שניתן להתווכח עליו... למרות שזה תלוי באשת סולטן. אם האימפריה העות'מאנית הגדולה הייתה בשיא פריחתה, אז... זה אפילו היה נחמד מאוד... הייתי רפורמה בצבא הטורקי, משפר נשק... וכנראה קודם כל הייתי מפנה את מבטי מזרחה.
  גרדה הסכימה:
  - ימין! אבל חבל לטורקיה שגם בימי הזוהר שלה לא הצליחה לכבוש את איראן. זה היה די ריאלי, במיוחד מכיוון שהצבא הפרסי היה מפגר. אני תוהה, פיהרר הגדול, איזו החלטה הוא יקבל: לכבוש את טורקיה, או לכלול אותו בקואליציה שלו, לזרוק את העות'מאנים עצם, כולל כמה מהאדמות הלא יקרות במיוחד של איראן?
  שרלוט משכה בכתפיה בבלבול.
  - לא יודע! למעשה, לאחרונה היו שמועות שנתקוף את ברית המועצות... אומרים שלא באמת צריך עושר רוסי ואדמות עשירות של אוקראינה!
  גרדה הרימה את ספל התה באצבעות רגליה היחפות, ובזריזות רבה הרימה אותו אל סנטרה, ושפכה לעצמה את הנוזל החום. במקביל, הצליחה הילדה לדבר:
  - לאוקראינה יש אדמות עשירות מאוד, עשירות. תחת מנהיגות גרמנית נבונה, ועם תרבות החקלאות הגבוהה שלנו, הם יפיקו יבול שיא. ואז הלחם שלנו יהיה זול יותר ממים. וזה יהיה לטובת האוקראינים עצמם, כי הממשלה הסובייטית פשוט שודדת אותם, מאלצת אותם לרעוב!
  שרלוט הנהנה.
  - נלמד את הסלאבים האלה את התרבות הגרמאנית הגדולה שלנו! בואו נאיר אותם!
  כאן השיחה נקטעה בצעקות גסות, זמן המנוחה נגמר.
  אבל אחרי ארוחת הצהריים הבנות שוב עמדו בתור ונאלצו לצעוד במדבר. לאחר האכילה היה קשה לרוץ והבנות אפילו נאנקו קלות עד שעם זאת, גופן התחמם. וכך הם מיהרו כמו ג'רבואה.
  זהו קרב וירטואלי... ואפריקה הופכת לגרמנית... והחזית הסובייטית-גרמנית...
  בחורף שוב יצא הצבא האדום למתקפה. יש קרבות עיקשים.
  כריסטינה, מגדה, מרגרט ושלה נלחמות בפנתר. לרכב, למרות שאינו אידיאלי, יש אקדח מהיר וארוך טווח, זריז בינוני ובעל שריון חזיתי טוב.
  בנות גרמניות יחפות ובביקיני, למרות הקור. והם מנהלים קרב מתמרן.
  כאן כריסטינה יורה ירייה... הפגז פוגע בצריח T-34-76 ומחורר אותו. טנק סובייטי עוצר, מופל.
  הבנות צועקות בקצה ריאותיהן:
  שלנו לקח את זה!
  ואז מגדה יורה. גם היופי עם שיער זהוב פגע.
  כן, אז הצריח של שלושים וארבע נתלש.
  בנות הנמר יורים בתורות. ובדיוק רב. אז הם פגעו בטנק סובייטי אחר.
  מרגרט הכתה הבאה. וזה פגע בתותח ה-SU-76 המתנייע. חבט בזריזות. והיא שרה:
  - גרמניה הגיהנומית שלנו חזקה, היא מגינה על העולם!
  ואיך תראה הלשון!
  ואז היא פגעה בשריון עם תותח. פגע בטנק KV-1S הסובייטי. גם הילדה עשתה עבודה טובה.
  כן, ארבעה לוחמים בביקיני נלחמים ולא מפחדים מהקור. לאחר שנשים החלו להילחם, המצב הלך הרבה יותר טוב עבור הרייך השלישי.
  הנה הטייסים אלבינה ואלווינה בשמיים. שתי היפות בביקיני ויחפות. הם נלחמים על Focke-Wulfs. וזו מכונית רצינית מאוד.
  אלבינה, יורה מתותחי אוויר, אומרת:
  - קרוקט פעיל! אל תתחרט על המילים!
  ואיך הוא ינצנץ בחיוך מסנוור! והוא יפיל שני מטוסים סובייטים בבת אחת.
  אלווינה גם חתכה עד שלושה עם תותחי אוויר וצייצה:
  - הכניסה שלי תהיה קטלנית ומט!
  לאחר מכן חשפה הילדה את שיניה והראתה את שיניה! היא כולה קסם, ומלאה בקסם פנומנלי.
  אלבינה מנתקת מטוס יאק-9 נוסף וחורקת:
  - למה צריך טייסים סובייטים?
  אלווינה מפילה את LAGG-5 ואומרת בביטחון:
  - כדי שאנו הגרמנים נוכל לגבות שטרות!
  זוג בנות נפלאות. איך הם התחילו לאסוף לעצמם פרסים. אתה באמת לא יכול להתווכח נגד יפהפיות כאלה. הם מפילים מטוסים וחושפים שיניים.
  והסוד העיקרי הוא שבקור, בנות צריכות להיות יחפות ובביקיני. ואז החשבונות יגיעו מעצמם.
  ולעולם אל תתלבש. נער את החזה החשוף שלך, ותמיד תזכה להערכה רבה!
  אלבינה הורידה עוד מטוס של הצבא האדום ושרה:
  - בגובה רב ובטוהר כוכבים!
  והיא קרצה, קפצה ממקומה ועוותה את רגליה היחפות, שואגת:
  - בגל הים ואש זועמת! ובאש זועמת וזועמת!
  ושוב הילדה מורידה את המטוס בגישה אנרגטית.
  ואז אלווינה תוקפת את האויב. הוא עושה את זה מעבר לפינה, חושף שיניים וחורק:
  - אני אהיה אלוף עולם סופר!
  ושוב הרכב שנפגע מהילדה נופל. כן, הצבא האדום מבין את זה די גרוע.
  ואלבינה שואגת באקסטזה פרועה:
  - אני עכשיו תליין, לא טייס!
  מוריד עוד מטוס סובייטי ולוחש:
  - אני מתכופף על הכוונת והטילים שועטים לעבר המטרה, יש עוד גישה אחת קדימה!
  הלוחם מתנהג בצורה אגרסיבית ביותר.
  כאן שתי הבנות תוקפות מטרות קרקע. אלבינה מכה את שלושים וארבע וצווחת:
  - זה יהיה הסוף!
  אלווינה פוגעת ב-SU-76 ולוחשת:
  - עד חורבן מוחלט!
  ואיך הוא מנענע את רגלו היחפה!
  בחורף לא הצליח הצבא האדום להשיג הצלחה משמעותית. רק באזור רז'ב הצליחו לעשות טריז קל, אבל על ידי הכנסת מילואים, הגרמנים החזירו את המצב על כנו. הקראוטים ממש חזקים.
  ובמאי 1944, לאחר שמילאו את חייליהם בטנקים חדשים, כולל הפנתר-2 המתקדם והמוגן יותר, הם יצאו למתקפה באזור קורסק ורוסטוב-על-דון.
  הכל לא היה כל כך גרוע אם מספר רב של ערבים ושחורים לא היו לוקחים חלק במתקפה. והכי חשוב, גם טורקיה נכנסה למלחמה. אז המצב הפך מדאיג ביותר.
  והצבא האדום, שסבל אבדות כבדות, נסוג לפני הכוחות העליונים של הוורמאכט.
  אבל שש הבנות האמיצות, בראשות אלנקה, נלחמו בחירוף נפש עם הקראוטים. והכוחות לא היו שווים בעליל.
  אלנקה נלחמה עבור קורסק, שעליה הסתערו הנאצים. היפהפייה הנואשת זרקה רימון באצבעותיה החשופות וצייצה:
  - תהילה למפלגה היקרה של רוס ושלנו!
  ואז נטשה שיגרה רימון באצבעותיה החשופות ולחשה:
  - אנחנו דואגים לילדה יחפה!
  לאחר מכן, גם אניוטה שלחה מתנת מוות באצבעות רגליה היחפות, וקמלה :
  - זו תהיה מכה נפלאה!
  אוגוסטינוס ג'ינג'י לקח ושלחה מתנת השמדה בגפה התחתונה החשופה וצרחה:
  - מכוון את המכ"ם לשמיים!
  ואז מריה זהובת השיער נתנה מוות לנאצים ברגליה החשופות.
  והיא שרה:
  - במדגסקר, במדבר ובסהרה! הייתי בכל מקום, ראיתי את העולם!
  ואז מארוסיה זורקת חבורה שלמה של כפות רגליה חשופות ושרה:
  - בפינלנד, יוון, ובאוסטרליה, שבדיה, יגידו לך שאין בחורות יפות מאלה!
  כן, שש הבנות נלחמו טוב מאוד. אבל הקראוטים עדיין כבשו את קורסק...
  לא, אתה לא יכול להתנגד לכוחות עליונים כאלה. הפשיסטים עקשנים.
  ומה המשמעות של הכנת המפלצות?
  אדולף היטלר היה פשוט משוגע: הרגיש כמו עריץ אמיתי, שכולם מצייתים לו ורועדים לו. כן, אם אתה רוצה את ההצלחות של סטלין, אז אתה צריך להיות כמו סטלין, בלי רחמים ותביעות מאחרים ומעצמך (כך בדיוק חשב יוסף ויסריונוביץ' בסדר הזה!). כעת הרשרוש הגון והמכונית תתחיל לנוע. באופן כללי, לגרמניה, בהתחשב בלוויינים שלה, יש יתרון עצום על פני ברית המועצות בכמות הציוד התעשייתי, בכוח העבודה המוסמך ובמספר המהנדסים בכל הרמות. זו עובדה, אבל ייצור הנשק עדיין לא עומד בקנה אחד! גרמניה פיגרה אחרי ברית המועצות לאורך כל המלחמה, למרות כל ההרס ברוסיה. וממה? כמובן, בשל כאוס מסוים ששרר במחלקות שונות ובעיקר בתעשייה הצבאית. בנוסף, מחסור בחומרי גלם, כמו גם הערכת חסר של הפוטנציאל של האויב, מילאו תפקיד שלילי. בפרט, ב-1940, ייצור הנשק בגרמניה היה נמוך יותר מאשר ב-1939 (אם ניקח בחשבון את סך הכל כולל תחמושת), וזאת למרות שהמלחמה כבר הייתה בעיצומה, והרייך השלישי השתלט על שטחים גדולים עם ענק עתודות של כושר ייצור. ובכן, מה אנחנו יכולים לומר על היכולות הארגוניות של היטלר? לא יותר מדי, הוא הבריק בתעשייה הצבאית.
  הפיהרר הכריז בנאום ארוך:
  - בעניין הפיקוח על התעופה ניתנות סמכויות חירום לסאואר. הוא יעקוב מקרוב אחר כמות הציוד המיוצר, ולא פחות חשוב, על האיכות. בנוסף, רבים מחבריך גרינג, למרות שהם היו פעם אסים טובים, אינם מסוגלים לעבוד מנהיגות. לא כל חייל טוב הוא גם גנרל מצטיין, ולכן במקום אריק התלוי, את התחום הטכני יוביל אדם מקרב יזמים מקצועיים המסוגל לעשות רפורמה ולהצטייד מחדש בכוחות התעופה. אחרי הכל, בריטניה לא ישנה, היא מגדילה הן את הכמות והאיכות של הכוחות המזוינים שלה, ובעיקר את התעופה. אנחנו צריכים להיות שני ראשים לפני האויב, תריסר צעדים, אחרת נאבד לחלוטין את העליונות שלנו על האויב. לכן, יש צורך בצעדים איכותיים.
  גרינג השיב בביישנות:
  - חברים שלי, אנשים מוכחים שהוכיחו את יעילות הלחימה והמקצועיות שלהם.
  הדיקטטור הדיבוק הפך לזעם:
  - או שאולי אני, לדעתך, שכחתי מי הפסיד בקרב על בריטניה? או מי נכשל בתוכנית הארבע שנים לפיתוח הכלכלה הלאומית. או שאתה גם רוצה שיפגעו במוטות, ואפילו בפומבי. אז סתום את הפה שלך ושתוק לפני שאתה משפד את עצמך!
  גרינג אפילו התכופף בפחד. אבוי, אסור לזלזל בפיהרר. ואז שוב נשמע הרעש, ומטוס ME-262 נוסף המריא לשמיים. המכונית הייתה מסיבית ובעלת שני מנועים. הכנפיים סוחפות מעט, הלוחם עצמו נראה מאיים למדי. מאפייני המהירות שלו, לשנת 1941, הם בדרך כלל הגונים, ואפילו בסטנדרטים עולמיים הם שוברי שיאים. נכון, המכונה עצמה עדיין לא אמינה לחלוטין ודורשת איתור באגים. הדיקטטור הפשיסטי, לעומת זאת, כבר נתן מאפיינים של לוחמים חדשים ומתקדמים יותר... ה-ME-262 שוקל יותר משישה טון, מה שאומר שיש עומס יתר. מטוס קרב חייב להיות קטן, זול וזריז. בהקשר הזה, ה-ME-163 יכול להיות די טוב, אבל המנוע הרקטי שלו מאולץ מדי ועובד רק שש דקות (או ליתר דיוק, הוא עדיין יעבוד!), מה שאומר שהטווח הוא רק ברדיוס של מאה קילומטרים . בתור מפציץ בסגנון בליץ או לוחם כיסוי לפיגועי ארמדה על אנגליה, זה כמובן לא מתאים.
  אבל ה-ME-262 יכול לשאת טון של פצצות, כלומר, כמו ה-Pe-2, מטוס קו קדמי סובייטי. כלומר, פתרון מצוין גם לסחיפי לוחמים וגם לתמיכה בכוחות. עם זאת, למה לא ליצור מטוס קרב בסגנון השביט ME-163, אבל בלי מנוע רקטי, אבל עם מנוע טורבו? הם ניסו לשפר את ה"שביט" ונראה שהגדילו את זמן הטיסה ל-15 דקות (זהו טווח של עד 300 קילומטרים), מה שמקובל בדרך כלל לקרב על בריטניה. ללונדון עדיין אפשר להגיע מנורמנדי... למרות שלא הכל כל כך ברור, צריך גם להפציץ ולחזור חזרה, ורבע שעה לא היו כל כך מהירות. בעתיד, מטוסי קרב רקטות וסילון הוכרו כמבוי סתום בתעופה. אבל העיצוב של "שביט" מעניין מאוד, עם גודלו הקטן והקלילות, מה שאומר שהוא זול וניתן לתמרון.
  בנוסף, יש גם לוחמים מאוד מבטיחים במשקל של 800 קילוגרם בדרך כלל, דאונים כאלה שאפשר להשתמש בהם בקרבות אוויר. נכון, בגלל הטווח הקצר שלהם, טיסות עליהם יכולות להתבצע רק בקרבות הגנה, או למסור ללונדון ב... הובלות, ואז לתפוס את הטייסים בחזרה. תצטרך לחשוב על זה כאן. בהיסטוריה האמיתית, הרחפנים מעולם לא הספיקו להילחם, ומשום מה בקוריאה, גנרלי התעופה הסובייטיים לא העזו לנסות את הרעיון הזה. באופן כללי, זה לא עצוב, אבל במהלך מלחמת קוריאה, הטייס האמריקאי היה הראשון שהשיג ניצחונות. אז אין לזלזל ביאנקיז.
  לאחר שהטיסה הסתיימה, נערה צעירה בהירת שיער קפצה מתא הטייס ורצה אל הפיהרר במלוא המהירות.
  נאצי דיבוק מספר אחת הושיט לה את ידו לנשיקה. מה שנחמד הוא כשבנות אוהבות אותך, והפיהרר, כך נראה, זוכה להערצה בכנות על ידי כל הגרמנים, או ליתר דיוק, כמעט כולם מלבד כמה אסירי מחנות ריכוז. הטייס אמר בהתלהבות:
  - זה פשוט מטוס מפואר, יש לו מהירות וכוח כאלה. בואו נקרע את כל גורי האריות כמו בקבוק מים חמים מפונדקאית!
  הפיהרר אישר את הדחף של הילדה:
  - כמובן, אנחנו נקרע את זה, אבל... איתור באגים במכונה צריך להתבצע בקצב מהיר יותר, וזה חל במיוחד על מנועים. כאן, כמובן, יהיה צורך בצעדים רדיקליים כדי לשפר אותם, אבל אם כבר המנהיג-מעצב יעזור!
  כולם נבחו פה אחד:
  - תהילה לפיהרר הגדול! שההשגחה תעזור לנו!
  המנון הרייך השלישי החל להתנגן וטור של לוחמים צעירים מהיוג'נט ההיטלר נע קדימה. נערים מגיל ארבע עשרה עד שבע עשרה צעדו אל התוף בהרכב מיוחד. ואז קרה הדבר הכי מעניין: נערות מתבגרות מאיגוד הנשים הגרמני צעדו. הם היו בחצאיות קצרות, הרגליים העירומות והיחפות של היפות משכו את מבטם של גברים. הבנות ניסו להרים את רגליהן גבוה יותר, אך במקביל משכו את אצבעות הרגליים לאחור והניחו בזהירות את העקבים. מראה משעשע של יפהפיות עם דמויות ללא דופי... הפרצופים היו ממש שונים וחלק מהפשיסטים הצעירים היו קצת גסים, כמעט גבריים, והם גם עיוותו אותם. במיוחד כשהם חיברו את הגבות שלהם.
  אסתת אדולף ציינה:
  - יש צורך שבנים ובנות יקבלו אימון גופני בקנה מידה גדול יותר. ואני יודע שעושים הרבה בעניין הזה, במיוחד בג'ונגפולק, אבל מה שצריך זה הכלה ואימוץ שיטות ספרטניות. כמובן, בנוסף לעידוד הגניבה... הבנים והבנות שלנו צריכים לגדול להיות אנשים הגונים ובו בזמן חסרי רחמים.
  המפקד העליון השתתק. הגנרלים שתקו, כנראה פחדו להתנגד, אבל לא רצו לאשר את המובן מאליו. הפיהרר המשיך:
  - מלחמה היא לא בדיחה, אבל יש לשלב חוסר רחמים כלפי אויבים עם עזרה הדדית ותחושת אחווה כלפי חברים. זה מה שעלינו להנחיל לכל אחד... העל-אדם החדש חסר רחמים כלפי אחרים, אך עוד יותר עליו להיות חסר רחמים כלפי עצמו. כי קודם כל יש למגר את הנחיתות בנפשו, ואז יקום גוף האדם החלש!
  עוד הפסקה... הגנרלים והמעצבים הבינו פתאום והתחילו למחוא כפיים נמרצות. הפיהרר נראה מרוצה:
  - זה עדיף, אבל עכשיו הייתי רוצה לראות חיקוי של קרב אוויר. כל כך אדיר והרסני...
  היינקל שאל בביישנות:
  - עם תחמושת חיה או פגזים, הפיהרר שלי?
  נאצי מספר אחד הנהן:
  - כמובן, עם קרביים. בנוסף, ברצוני לשקול את ההשפעה של מכשיר הפליטה. אחרי הכל, אתה עובד על זה... - הפיהרר הניד את אגרופיו. - מתי, סוף סוף, זה יהיה מוכן ויוכנס לייצור המוני. הרי טייס מנוסה הוא טייס מנוסה שיש להגן עליו לקראת קרבות עתידיים!
  ה-Furer-Terminator בכל זאת החליט להראות למעצבים עיצוב מודרני יותר של מכשיר הפליטה. מערכת זו צריכה להיות פחות מסורבלת, פשוטה וקלה יותר. ובכן, ה-squib הזול, שכבר שולט בתעשייה הגרמנית, מתאים למדי למטרה זו.
  את הדיאגרמה היה צריך לצייר תוך כדי תנועה, אבל היטלר היה אמן ממש טוב, והוא צייר בצורה ברורה, מהר, קווי התרשימים והסיבובים היו אחידים וברורים ללא כל סרגלים או מצפנים. המחסל הפוגע חשב שזה מוזר, כמובן, שהגרמנים, לאחר, באופן כללי, אידיאולוגיה כל כך חזקה ומתקדמת במידה מסוימת כמו הנציונל-סוציאליזם והמערכת הטוטליטרית, הדליפו את המלחמה לרוסים. אולי זה נובע מהעובדה שחיילים רוסים היו חזקים ועמידים יותר מהגרמנים ולמדו להילחם מהר יותר.
  בכלל, אם מסתכלים על מהלך המלחמה בכללותו, אז הרוסים, או ליתר דיוק הצבא הסובייטי, למדו להילחם, אבל נראה היה שהגרמנים שכחו איך... הפיקוד שלהם קיבל החלטות ברמה של ראשון תלמידי כיתות, ואולי אפילו נמוך יותר אם לתלמיד כיתה א' יש ניסיון בביצוע פעולות צבאיות באסטרטגיות בזמן אמת. והעובדה שלפעמים ילדים בני שש כבר מובילים בזריזות צבאות וירטואליים היא משהו שהם וז'וקוב ומיינשטיין יכולים ללמוד ממנו. עם זאת, כמה חוקרים רואים את ז'וקוב ומיינשטיין כבינוניות. יש גם סתירות לגבי מספר הציוד, בפרט ציוד צרפתי שנתפס. זיכרונו של היטלר (זכרון טוב, במיוחד כשהיה עדיין בריא!) העלה שיש 3600 טנקים שנתפסו מהצרפתים, נתון מרשים מאוד... כמה דגמים, כמו ה-SiS -35, היו עדיפים בשריון שלהם ה-T-34 רק בשריון חזיתי. כך שניתן לייצר את הטנק הזה בקלות במפעלים צרפתיים, למעט אולי החלפת נשק ה-47 מ"מ בתותח ארוך קנה 75 מ"מ. למעשה, אולי אפילו זה לא מספיק. בריטניה וארה"ב באופן כללי תמיד העריכו שריון יותר מכל בטנקים שלהן. לדוגמה, לצ'רצ'יל, ארבעים טון, היה שריון של 152 מילימטר לעומת 120 לטנק הכבד IS-2.
  הפיהרר אמר למעצבים משהו אחר:
  - יש לנו מספיק מנהרות רוח, אז חפשו דגם אופטימלי יותר של המטוס וצרו צורות יעילות, מבלי להביא את העניין למבחנים יקרים, שם גם האסים הטובים ביותר שלנו מתים. לדוגמה, דגם כנף מעופפת של מטוס יעיל מאוד, במיוחד אם ניתן לשנות את העובי וזווית הנטייה. כבר נתתי לך את הציור, אז חסר הזנב אמור להיות מוכן. מהירותו המשוערת תהיה עד 1100 קילומטרים לשעה אפילו עם מנוע יומו. אז קדימה, אבל אל תהיה חצוף!
  אדולף המתאים גם ייעץ כיצד להגביר את מהירות ניפוח הצינור. הוא תפס את האירוניה החבויה בצורה גרועה בדעותיהם של המעצבים: איך רב-טוראי פשוט ידע כל כך הרבה? האם הם לא מאמינים בגאונות של הפיהרר? ובכן, נבין את זה... או לא, לא נבין, אבל נוכיח להם שאנחנו משכילים.
  לאחר מכן ארוחת צהריים באוויר הצח, הבנות המשרתות סידרו שולחנות וכיסאות. יפה... אבל אילו רפורמות צריך לעשות בנאוציונל-סוציאליזם? כגון לצמצם את מספר האויבים ככל האפשר ולהתיידד. למשל, אל תרומם את הגזע הגרמני בכל צעד ושעל ואולי אף יפסיקו לחלק עמים למעמדות. עם זאת, חלוקת העמים לאומות נחותות ולאריות עדיין לא עבר חוקיות פורמלית. זה מפשט את הדברים. באופן כללי, היטלר החל בהשמדה המונית של יהודים דווקא לאחר ההתקפה על ברית המועצות. למה שיהיו לו עיקולים כאלה? אולי הוא קיווה שהציונות העולמית תברך אותו על המלחמה בבולשביזם, והמערב יתמוך בו. ואז, כשבריטניה וארה"ב אמרו בהחלטיות, לא לוורמאכט, הפיהרר רתח? האם הוא התחיל לנקום באותם יהודים שאליהם יכול היה להגיע? היטלר הוא, כמובן, אידיוט על ביצוע השואה ובכך להכפיש את רעיון הנציונל-סוציאליזם. כעת הפכו המילים נאצי ותליין לשם נרדף. רבים גם מבלבלים בין לאומיות ופשיזם, אולי בשל העיצור של המילה נאצי. אבל זה לא נכון בכלל. לפשיזם, באופן עקרוני, אין קשר ישיר לנציונל-סוציאליזם. בבסיסו, מושג הפשיזם עלה בצרפת במאה התשע-עשרה והיה לו משמעות שונה לחלוטין.
  מעין מהות של תורת הפאשיזם בגרסתו המקורית הסתכמה בביסוס רוח תאגידית, תחושת אחווה בין בעלי הון. לאחר מכן הציג מוסוליני את תורת הפאשיזם לחולצות השחורות שלו. ובכן, הנאצים נקראו לראשונה פשיסטים על ידי אויביהם ומתחריהם הפוליטיים. למען האמת, הנאצים פעלו באכזריות, כך שהפשיסט הזה קיבל משמעות פוגענית ושלילי. ברוסיה, בתקופה מסוימת, לאומנים חוו עלייה מסוימת, במיוחד בתחילת שנות התשעים, והגיעו למקסימום בשנים 93-94. ואז המלחמה בצ'צ'ניה הובילה לעלייה בסנטימנט הפציפיסטי בחברה ולירידה זמנית בלאומיות. המלחמה ביוגוסלביה והפצצת סרביה הביאו לזינוק זמני בפטריוטיות, אך אז חל פיצול בתנועה הלאומית. ברוסיה, לאומנים הייתה בעיה עם מנהיגים... לא היה להם פיהרר משלהם... נכון, ז'ירינובסקי הושווה להיטלר, והוא אפילו התעלה על אדולף במובנים מסוימים. למשל, במהירות ההמראה הפוליטית, תוך ארבע שנים לאחר הקמת המפלגה, לתפוס את המקום הראשון בבחירות לפרלמנט. אבל ז'ירינובסקי התנהג בצורה בלתי סבירה ולא הצליח לא רק לפתח הצלחה, אלא אפילו לשמור על מה שהשיג. כאן אני חייב לומר, קודם כל, זו הייתה אשמתו האישית. משמעת לא מספקת במפלגה, שערוריות שבהן הסתבך. אבל היטלר האמיתי מעולם לא ישב ברייכסטאג ואף אחד לא הראה את התקפי הזעם של הסרט שלו בטלוויזיה. ולא הייתה טלוויזיה עצמה. למרות שהצלחתו של ז'ירינובסקי בבחירות 1993 הייתה הכשרון לעבודתו המוצלחת עם קהל הטלוויזיה.
  נערה יפה מבין המשרתים התיישבה ליד הפיהרר והניחה את ידו על ברכה החשופה. Cooed:
  - אתה חושב על משהו, הפיהרר שלי?
  הדיקטטור הנאצי ובמקביל שחקן וירטואלי השתפר. הוא שם לב שעדיין לא סיים את מרק הירקות וסלט הפירות שלו. הפיהרר נישק את הילדה על השפתיים, חש את ניחוח הצעיר והמתוק שלה ואמר:
  אתה תלך איתי במכונית. וכולכם מגיעים לעבודה, נגמר הזמן לאכול.
  ושוב, גלגלי השיניים של המדינה, למרות שלא ממש משומן היטב, החלו להסתובב. בדרך חזרה הפיהרר התעלס עם היופי, ואפילו הופתע מאיפה הוא קיבל כל כך הרבה אנרגיה וכוח. אחרי הכל, הם אמרו שהפירר היה חסר אונים ובדרך כלל כביכול נכה, לאחר שלקה בעגבת (שקר) וסורס (פיקציה מוחלטת!). זה נכון שהיטלר לא הצליח להביא צאצאים... ובכן, מחר, הוא יטפל בעניין הזה בעצמו... או לא, הוא עדיין יצטרך להזמין את הימלר. באופן כללי, בהיסטוריה האמיתית, הפיהרר חיזק בחדות את תפקיד ה-SS. כנראה שגם הוא יצטרך ללכת בדרך זו בחלופה זו. וכי כפיפות המשטרה הפלילית למבנה האס-אס בכללותו היא סבירה, כעת כל הנתונים והקבצים ימוזגו למקור אחד. כמו כן, השימוש בעינויים נגד פושעים ובשיטות חקירה מתקדמות האופייניות לגסטפו ולמבני המשטרה החשאית האחרים יגדילו משמעותית את שיעור הגילוי.
  האמת אולי תגדל ומספר הקורבנות החפים מפשע עשוי לגדול, אבל... רובם המכריע של אנשי ה-SS הם אנשים הגונים, וחוקר מנוסה, ככלל, רואה מיד אם אדם משקר או דובר אמת, והוא לעתים רחוקות עושה טעויות. ניתן לשפוט זאת על פי כרוניקות פשע רבות.
  לאחר שהחליט על עוד כמה עניינים אקטואליים והזמין שתי בנות חדשות לחמם את המיטה, הפיהרר, הניח את ראשו על השדיים השופעים העירומים של היפהפייה, נרדם...
  הפעם, הוא חזר לחלום שקטע קודם לכן, על קרב חלל גרנדיוזי. שוב בלוחם השקוף שלו, והאויב מנסה לתקוף את שורות הצבא של רוסיה הגדולה. והפיהרר של משחק ההיפרנט, ובת זוגו, בלונדינית שמנמנה, אך בו זמנית שרירית, מנסים לפעול, ובו זמנית עוזרים זה לזה. לוחמי אויב מכוערים מנסים לקחת את המספרים, תוך שימוש בעליונות המספרית שלהם. הדיסהרמוניה של הארמדות הצבאיות של דרמוסטן הופכת יותר ויותר בולטת. הספינות שלהם נראות יותר ויותר מגעילות. קפטן ולדיסלב, באמצעות טכניקת ה"דלי", חתך בהצלחה את המכונית בצורה של נעל עקומה ואמר:
  - לא בכדי היה גם להיטלר וגם לסטלין אבא שהיה סנדלר!
  בתגובה, בת זוגו הבלונדינית הבזיקה את עקביה החשופים והורודות:
  - אני לא צריך מגפיים או נעליים אחרות. ברגליים יחפות אני מרגיש את העקמומיות הקלה ביותר של הוואקום או תנודות החלל הרבה יותר טוב! הו פיהרר שלי, האם תרצה להפוך לנערה?
  ולדיסלב ציחקק בתגובה:
  - זה יהיה מעניין לזמן קצר. כולם אומרים שלנשים יש אורגזמות הרבה יותר חזקות וארוכות יותר מגברים, אז באמת רציתי לבדוק אם זה באמת נכון?
  הבלונדינית ציחקקה:
  - הקידמה עשויה לתת לך את ההזדמנות לחוות גם את זה... אלא אם כן, כמובן, נפסיד בקרב החלל הגרנדיוזי. יש יותר מדי אויבים. גם הקיסר אלמזטיגר 13, שעדיין לא נולד אבל הוא כבר מפקדנו, עלול למות.
  האדם שפגע בפיהרר העיר:
  - מפקד גדול, כמו ראש במלחמה, ככל שהגודל גדול יותר, כך ההפסד חמור יותר!
  במקום לענות, החלה הבלונדינית לסובב את הלוחם שלה. הוא הכין בייגלה, בקושי התחמק מהאיל, ואז ירה בחזרה במדויק. רכבו של האויב פרץ בלהבות והחל להתפצל לחתיכות בוערות קטנות מאוד, כמו זרעי פרג. הילדה, מרימה את המסטיק באצבעותיה החשופות וזורקת אותו בזריזות כל כך עד שנחת ממש על לשונה הבולטת:
  - חביב! כשאתה לועס אז תאכל!
  אבל ללוחם הקשוח לא היה כל כך בר מזל; הוא נפגע שוב, גם אם זה היה משיק והקפטן הלוחם נהם:
  - כמה נמאס לי מהליטופים של הנשים האלה!
  עיניה של הבלונדינית נצצו:
  -אתה לא מרוצה מליטוף? אתה בטח רוצה משהו רציני יותר? עד כדי כך כולכם חסרי סבלנות, נוטים לבגידה!
  ולדיסלב צחק וכמעט בלע תשובה חריפה מקרב לוחמי דרמוסטאן. תמונת הקרב השתנתה במקצת. האויב נראה בלתי נדלה, והכניס עוד ועוד כוחות חדשים לקרב. ספינות האולטרה-קרב היו מסוכנות במיוחד: ענקיות, כמו אסטרואידים, הן יצאו לאט מהוואקום, כאילו נמשכו בדיו סימפטית (שהופיעה כשהדליקו עליהן מנורה). שיט-סטן ניסה קודם כל לכופף את האגפים, לבצע תמרון עוטף, כנראה כדי ליצור קדירה בחלל.
  חיילי רוסיה הגדולה נלחמו באומץ, ויחד עם זאת הם גם לא נרתעו מתמרונים. כך נעשה שימוש בשיטת ההגנה הניידת, כמו גם תמרונים וצלילות נועזות. לדוגמה, סיירות הקרב והחטיפים של צבא החלל של רוסיה הגדולה נעלמו או, להיפך, הופיעו בעורפו של יריב הסיוט. זה הזכיר דגים שצדו בחור קרח - הם הגיחו, תפסו את הטרף (איזה חרק חורפי, ואם הצייד היה שפמנון, אז ציפור!) וחזרו לתוך החור. במקרה זה, הספינות של דרמוסטן הלכו מיד לאיבוד, החלו להצטופף יחד, או אפילו פתחו באש זו על זו. התפרצות פלזמה מצחיקה עם שריפת ספינות חללים. לדוגמה, אפילו ספינת קרב אולטרה, שקיבלה מספר פגיעות מטילי פריאון תרמית, פרצה בלהבות כחולות וירוקות. ואז החבר הלוחם הגדול (ממשיך להרוס את החרא-סטנטים שנדבקו כמו עלה אמבטיה !) ראה תמונה בתוך ספינת קרב בוערת. ואיזה קולוסוס מרשים, צוות של לא פחות משני מיליון חיילים וחמישים מיליון רובוטים!
  הלוחמים בתוך הספינה הם סוגים שונים של חלאות: טרולים, גובלינים וכמה סוגים היברידיים, למשל הנפוצים ביותר: תערובת של קרציות וסיגריות , או יותר נכון אפילו בדלי סיגריות! ובכן, יצורים מפחידים, כאילו מסרט אימה שצויר על ידי נרקומן.
  היצורים רוצים נואשות לברוח, אך במקביל הם מתנגשים זה בזה, דוקרים, חותכים, נושכים. הנה מגיעה מכונת גידור, שנוצרה במיוחד עבור קרב עלייה למטוס. והיא חמושה בחרבות מעין פלזמה, לא ישרות, אלא מעוקלות למגוון תמרונים. מכונת הגידור הראשונה התרסקה לתוך הבלגן החי של אלה הזורמים מתוך ספינה ענקית בוערת באש. מיד עפו לכל הכיוונים קרעים של בשר קצוץ וגופות שרופות. חברה הופיעה מאחוריה, היא נראתה כמו עכביש, רק שהיו לפחות שלושים איברים, והם היו בצורת זרמי השמדה, המסוגלים לחתוך אפילו דינוזאור לשניים.
  אחד מקציני דרמוסטן צעק:
  - הו, אל תחתוך אותי! המשכון אכל את המלכה!
  אבל היה לו מזל, בדל הסיגריה עם כפות של קרציה, רק מגעיל עוד יותר, נתקל באנטנה ונתלה מנוקב עליה. עם זאת, את הדרך שבה הוא צרח כבר לא ניתן היה לשמוע באותה הקקופוניה הפרועה ביותר, ההולכת ומתגברת. לשונות של להבות פרינספס-פלזמה, בעיקר כחולות וכתום, עקפו את הלוחמים המבועתים של שיטמוסטאן, וגרמו להם לטגן. ומכונות הגידור השתוללו בתוך ספינת האולטרה-קרב. כנראה שזה היה טבוע בבירור בתוכנית שלהם: להרוג, להרוג, ושוב להרוג! וזה לא ממש משנה להם מי. ובמסדרונות היה רעש של חדר ההיפר-רום הנורא ביותר .
  עם זאת, האולטרה-להבה כבר הגיעה למכונות הגידור, כמו גם לגובלינים וטפרים רבים - בדלי סיגריות כבר התפוררו לפוטונים. אז ספינת האולטרה-קרב החלה להתפרק בהדרגה לכמה חלקים. למרות שהפיצול התרחש לאט, הוא לא נראה פחות מבשר רעות. במיוחד על רקע הרבה מאוד אחרים, או שמתלקחות כסופרנובות מיניאטוריות, או להיפך, כספינות חללים מתכווצות. למרבה הצער, לא רק של דרמוסטן, אלא של רוסיה הגדולה.
  לדוגמה, סיירת עם סמל הפטיש והמגל איבדה שליטה ופגעה בפחד אויב. כאשר שתי מסות מתנגשות במהירויות תת-אור, זה שווה ערך לנגיחה על ידי רקטת השמדה. זה מקיא בעוצמה סוחפת (אם אפשר לנסח את זה ככה, כמובן). הפיצוץ פרח כמו צבעוני בעל עלי כותרת צבעוניים, ולפתע מכלה את כל מה שהיה קיים בסביבות תריסר קילומטרים. ולדיסלב-אדולף ניסח זאת:
  - ונראה שהחבר'ה שלנו כבר בגן עדן!
  הבלונדינית העירה בפילוסופיה:
  - גן עדן הוא המקום הטוב היחיד שאף אחד לא ממהר להגיע אליו, גם אם הוא בחום!
  פגע היטלר הסכים:
  - אלו הפרדוקסים של היקום. אנחנו לא רוצים להגיע למקום טוב, אבל הרע גורר אותנו פנימה! אז אפילו לא ברור מה עדיף, חיים או מוות.
  הילדה העירה בפילוסופיה:
  - החיים תמיד טובים יותר ממוות. לא בכדי כמעט כל האנשים חושבים כך. עם זאת, דעותיהם של אנשים, כמו כל דבר בעולם שלנו, הן יחסיות.
  הפיהרר ביצע עוד סיבוב די מסובך, שאפשר לו להפיל לוחם דו-מושבי, ולכן הרבה יותר יקר וחמוש עשיר (כמה יפה הוא התפוצץ, כאילו התלקחו זיקוקים משילובים מורכבים של חומרים פירוטכניים), פנינים של חומר מנופץ מפוזר על פני הוואקום. ולדיסלב-אדולף העיר:
  - הרעיונות של אנשים הן לגבי הטבע והן לגבי אלוהים סותרים מאוד. בכלל, יש אפילו מושג של תגובתי, כלומר אפילו מוח הרסני, שמאלץ את האדם להתנהג בצורה שהיא בכלל לא מה שיצרו יצרים פרגמטיים ושיקולי כדאיות.
  הבלונדינית, שמתקשה להתאושש מצלילה אכזרית (מה עוד אתה יכול לעשות כששבעה לוחמים מסתערים עליך בבת אחת), אמרה:
  - תפסיקו עם הפרגמטיקה - תפעילו מתמטיקה!
  - לא מצחיק! - השיב ולדיסלב.
  לפתע, מול קפטן התעופה הימי, הופיעה תמונה של עמדת הפיקוד של צבא רוסיה הגדולה . אכן, זו, כמובן, מתנה - היכולת לחדור לקודש הקודשים ואף להכיר, גם אם לא תוכניות של מישהו אחר, אלא פקודה משלו.
  הנה היא, ספינת הקרב, ספינת הדגל המרשימה של צבא החלל של רוסיה הגדולה בקוטר מאה קילומטרים. והספינה הזאת כמובן גם נלחמת, כי עשרות אלפי חביות ארטילריה חזקות לא יכולות להיגזר על חוסר מעש. עם זאת, ספינת הדגל האולטרה-קרבית מנסה לפעול בסנכרון עם ספינות גדולות אחרות. לא ניתן לתת לאויב הזדמנות קלה להרוס את ספינת הדגל, שבה נמצא הפיקוד הראשי של הטייסת של צבא החלל של רוסיה הגדולה.
  באופן מפתיע, המפקד הכללי והמלך הם רק עובר השוכב ברחם. האם עצמה שקועה במצב של אנימציה מושעה, שכן אחרת ביצוע תפקידה יהיה כואב מדי. ותפקודו של המונרך העוברי המפותח מספיק, שיש לו גפיים, והכי חשוב, מוח גדול למדי, מובטח על ידי יחידות קיברנטיות רבות. העובר עצמו, השולט על האימפריה הרוסית הגדולה, מרגיש די נוח.
  כן, כמובן, והוא עמוס מהצורך, הוא נמצא בתוך אמו כבר כמה שנים. אפשר רק לחלום לצאת לריצה או להזיז משהו. ואלה חלומות כואבים, כי לידה פירושה היעלמות מיידית. העובר מתקשר עם העולם החיצון באמצעות סורקים. כמובן, הם לא מראים את המראה האמיתי של המפקד העוברי, אלא תמונה שמסוגלת יותר לעורר אמון. בפרט, צעיר נאה מופיע בדמות מלך שטרם נולד. הוא נותן פקודות לכוחות בקול צלול ומצווה:
  - השתמש בעקרון ההגנה האלסטית. כמו לפני אלפי שנים, כוחות חלשים יותר, נחותים במספרם, השתמשו בעובדה שאין ספק שמסה קטנה יותר היא הרבה יותר ניידת מאשר גדולה. מאחר שמסה דלה מאופיינת באינרציה לא משמעותית!
  הנערה מרשל אישרה:
  - כמובן... יכולת התמרון של הצבא היא המפתח לניצחון. כמובן שיש להימנע מקיצוניות. הרי הנמלה היא לא מלך החיות!
  המפקד העוברי חייך:
  - היצורים הקטלניים ביותר הם חיידקים. למרות שלא, אולי אפילו לא וירוסים! למרות שהוא אורגניזם פרימיטיבי, הוא יעיל! כאן האויב אסף כוחות אדירים, כמעט מכל היקום, מה שאומר שהוא חשף את השטחים הנותרים.
  השדון מרשל פגו עם צמות סגולות וכתומות העיר:
  - לפעמים מספיק יתרון לכאורה חסר חשיבות בקטע מצומצם בחזית כדי לנצח. זוהי אקסיומה מוזרה של קרבות רבים, של תרבויות שונות!
  קיסר העובר ציחקק מבעד לסורקים:
  - במקרה זה, אתה מסתכל על השורש.
  בינתיים, הארמדות של דרמוסטאן ניסו להתארגן מחדש במהלך המהלך. מילואים מאוד משמעותיים ניגשו אליהם מהעורף. אלפי ספינות חלל גדולות ומיליוני ספינות קטנות יותר יצאו באמצעות תצורת הפעמון. כתוצאה מכך, כוחם הלוהט של הטפילים גבר בצורה ניכרת. הילדה מרשל אמרה בהתרגשות:
  - הנה עוד קלף מנצח שזרק היריב הממזר. אף על פי כן, הסיור שלנו לא היה ממש כשיר; האפשרות להכניס כמות עצומה כזו של כוחות לא סופקה.
  ההולוגרמה של הקיסר בדמות נער בעטה בחרב. חומר ההנעה פגע בשער. זה התפוצץ כמעט מיד. ראשית, יש הבזק שאוכל את העיניים, ואחר כך צמיחה של פטרייה סגולה שהורסת את כל מה שנמצא בטווח של האקדח של ספינת הקרב. ילד ההולוגרמה אמר:
  - זו הבקעת שערים פנומנלית! ובכן, תנו ליריבים לתת הכל. יש לי הפתעה מוכנה עבורו.
  האלף פגו הביט בתמונת הקרב בספק מסוים. הארמדה של דרמוסטאן נראתה אדירה עד כאב. במיוחד ספינות אולטרה-קרב, שקוטרן הגיע למאתיים וחמישים קילומטרים. השדון נזכר לפתע בכוכב הבית שלו... הטבע שם אידילי, אין אפילו חרקים מוצצי דם. ואריות... ובכן, לא בדיוק אריות, אלא הכלאות עם פרחים. באופן כללי, מדובר בחיה יפה: הגוף הוא פרח קורנפלור, ורעמת הזהב מתפתחת ברוח. יתרה מכך, הקורנפלורים מחליפים צל... יש כאן כיעור גמור, המכוון הן נגד אנשים והן נגד אלפים.
  המרשל הבלונדי אמר:
  "אנחנו לא יודעים כמה מילואים יש לאויב, אבל נראה לי שהגיע הזמן להזיז את גדוד המארב שלנו".
  הקיסר העובר התנגד:
  - זה לא הזמן להראות את הקלפים שלך!
  הנערה מרשל ניסתה להתווכח:
  "אם האנשים שלנו ימותו, לא יישאר מי שיילחם!"
  ואז נמצא המפקד העוברי:
  "אי אפשר לנצח במלחמה בלי נפגעים." בשחמט אתה יכול, אבל בקרב אמיתי אתה לא יכול! חוק המלחמה חסר הרחמים הוא שהפסדים הם כמו גשם שמשקה את זרעי הניצחון, אתה רק צריך לוודא שהאבידות לא יתפתחו לגשם שוטף את הירייה! - ואז ההולוגרמה שנשלחה מהרחם הפכה פתאום ליותר טובה בפנים. - אבל אל תחשוב שכדי לצמצם את ההפסדים במיוחד מאש של ספינות קרב, תנו לספינות הכוכבים של רוסיה הגדולה לסגת בספירלה.
  מרשל האלפים תמך במפקד העובר:
  - זהו, זו הדרך היחידה. עדיין לא ידוע כמה כוחות יוכל האויב לזרוק מהעולם התחתון.
  ואכן, ספינות הכוכבים של שיטמוסטאן ניסו לנוע בלהקה צפופה. יחד עם זאת, הם כלל לא חסכו תחמושת, זרקו טילים על מיליונים, מבלי שאפילו דאגה לדיוק הפגיעה. נראה היה שמיליארדי גפרורים נפגעו על פני הוואקום כדי להתלקח לתוך היפרפלזמה, לשרוף כל מה שחי ונע, ואז לצאת. לוחמים רוסים יורים בצורה הרבה יותר מדויקת, אבל האימה הגסה של האויב רעמה, כמו חזיז, פיזרה שברים כמו קונפטי. קונפטי קטלני שהפיל כמה סירות של דירמוסטן. ומספר הפריגטות ההרוסות של הציוויליזציה הממזרית הוא בלתי נתפס לחלוטין. זה נכון שספינות רוסיות גוססות. כאן השייטת הפגועה, בייאוש, מיהרה כמו טנק רוסי על בליטת קורסק ונגחה בספינת האולטרה-קרב של האויב. מאות אלפי חייהם נקטעו בבת אחת, והאש בערה, כאילו פוצץ צינור גז ענק.
  המרשל הגמד העיר בעגמומיות:
  - הם מכופפים אותנו, אבל אנחנו לא מוותרים! - הבחין מפקד הכיכר (או ליתר דיוק בתמונה ההולוגרפית שלו, הגמד עצמו היה על ספינה אחרת ממחלקת גרוס-דרדנוט!). - יהיה צורך לבצע לפחות כמה התקפות נגד על קווי תקשורת ואספקה של האויב.
  הקיסר העובר חייך מבעד להולוגרמה הנערי שלו.
  - מה, לדעתך, אני לוזר!
  המרשל הגמד נאנח ופרש את כפותיו:
  "אבל הם לא חוסכים תחמושת בכלל." זה אומר שיש להם מספיק. האין זה כך, אדוני?
  קיסר העובר התנגד:
  - לא לא ככה! מפקד גדול יקר יותר מהראש שלו, אז קסדת זהירות והסוואה של ערמומיות לא יזיקו לו! בקיצור, האויב עדיין באשליה מתוקה שהכל בסדר איתו, אבל למעשה הניצחון שלנו כבר קרוב! להכות באופן בלתי צפוי זה בגדר החלפת אגרוף בחרב פלדה מסגסוגת!
  
  
  ויטמן חי
  שינוי קטן בהיסטוריה הקשור להצלחה הגדולה של הנאצים במהלך המתקפה בארדנים. הנאצים התקדמו מהר יותר, הצליחו לחצות גשרים ולתפוס מחסנים עם נשק, תחמושת ודלק. את ההצלחה הקלה גם השתתפותו של ויטמן בשביתה, שבניגוד לסיפור האמיתי, לא מת! ומה? גיבורים אמיתיים לעולם אינם מתים והם בני אלמוות! ויטמן המשיך להילחם ולצבור את התוצאות. לאחר השמדת הטנק המאתיים, הוא הפך למיכלי הראשון והיחיד עד כה שזכה בצלב האבירים של צלב הברזל בעל עלי אלון, חרבות ויהלומים.
  הגאונות של ויטמן שינתה מעט את מהלך ההיסטוריה. והתברר שהגרמנים היו קצת יותר מזליים, מהירים יותר, יעילים יותר. והם הצליחו במה שכמעט קרה בסיפור האמיתי, אבל רק כמה שעות היו חסרות. וכך נכבשו המחסנים, והצבא הגרמני צבר כוח מוחץ. כתוצאה מכך נכבשה בריסל, ומאות אלפי חיילים בריטים ואמריקאים נתפסו.
  סטלין לא מיהר לתקוף עדיין, רצה שבעלות הברית יובסו בעוצמה רבה יותר במערב.
  הקרבות הראו שהטייגר-2 הוא נשק יעיל מאוד הן מבחינת חימוש והן מבחינת שריון חזיתי. הגרמנים, שראו שהצבא האדום פסיבי במזרח , פרסו יחידות נוספות לקרב והחלו לבנות על הצלחתם. הפריץ רכש גם את התותח העצמי החדש ביותר E-25, שהיה קטן בגודלו ובמשקלו, אך היה בעל נשק חזק ושריון טוב, והכי חשוב ניידות.
  כתוצאה מכך, ניצחונות חדשים... כעת הקראוטים בפריז. הם שוב כובשים את הבירה הצרפתית.
  וזה מה שסטלין רוצה - שבעלות הברית ייהרגו, ואז ברית המועצות תקבל את כל אירופה.
  סטלין הוא שועל ערמומי... אבל גם צ'רצ'יל הוא לא אידיוט. כאשר רוזוולט מת, הוא וטרומן חתמו על שביתת נשק עם הרייך השלישי. במקביל, הוצאת שרידי הכוחות המובסים מצרפת. וכמובן עם חילופי שבויים מוחלטים, ואפילו עם אספקת דלק ואספקה לרייך השלישי.
  גרמניה הגיבה בביטול חוקים אנטישמיים. אולם היהודים נשארו במחנות, אך הם לא נשרפו, הם רק נאלצו לעבוד, והאמריקאים שלחו שימורים ודגנים למחנות.
  לגרמנים הייתה יד חופשית בצרפת ובאיטליה. כעת הציע סטלין הצעה לשלום נפרד. אבל היטלר דחה את זה. ביוני החלה מתקפת פריץ. טנקי ה-E-50 הראשונים נכנסו לסדרה. אבל כפי שהתברר, המכונית לא הייתה מוצלחת לחלוטין. משקלו נותר גבוה, כמעט 65 טון, עם צללית נמוכה מזו של הטיגר-2, אך השריון היה באותו עובי, ברור שלא היה מספיק, במיוחד בצדדים. התותח 88 מ"מ עם אורך קנה של 100 אל" התברר כטוב יותר. היא ירתה שתים עשרה יריות בדקה.
  ביצועי הנהיגה נוספו על ידי מנוע חזק יותר, המאיץ עד 1200 כוחות סוס. באופן כללי, הטנק, כמובן, השתפר בהשוואה לטייגר-2 והיה לו שיפוע מעט יותר רציונלי של השריון, אך נותר פגיע מהצדדים.
  ה-E-100 היה מוגן יותר, אך משקלו הרב הקשה על התחבורה והשימוש הקרבי. המוצלח ביותר היה התותח האוטומטי E-25, עם צללית נמוכה מאוד של שריון חזיתי של 120 מ"מ, שיפוע גדול ושריון צד של 82, ותותח לטייגר-2, זה היה העצמי הטוב ביותר. תותח מונע של הוורמאכט ומלחמת העולם השנייה. הוא האיץ לשבעים קילומטרים לשעה - מנוע של 700 כוחות סוס, ואפילו ריקושט פגזי IS-2 לתוך המצח.
  הגרמנים הכו את המכה העיקרית מהונגריה, בניסיון להציל את בודפשט, שעדיין הייתה מוקפת. הלחימה הייתה עזה ביותר.
  המתקפה החלה ב-22 ביוני, והצבא האדום בנה הגנה חזקה מאוד. לגרמנים עדיין יש מעט טנקים מסדרת E, רק את התותחים המתנייעים E-25 בכמויות די גדולות - הם די קלים לייצור וזולים. הנה שתי בנות בביקיני שוכבות בו. הרכב נמוך ממטר וחצי ובזכות זה הוא כל כך מוגן וחמוש במשקל נמוך יחסית.
  שתי ילדות, שרלוט וג'רדה, שוכבות, ירו לעבר רובים סובייטים. לפניהם נעו מכוניות זעירות, נשלטות ברדיו, פינו שדות מוקשים.
  שרלוט האדומה ירתה את התותח. היא הפילה את האקדח הסובייטי והרעידה את חזה, בקושי מכוסה ברצועת בד דקה. והיא השתוללה:
  - אש משתוללת של היפרפלזמה!
  ואז גרדה תסטור לה, באמצעות בהונותיה החשופות. והוא מצייץ:
  - אני בחורה מאוד מגניבה ולא נורא...
  האקדח המתנייע מזיז את עצמו. ומדי פעם זה מפסיק. השריון הקדמי שלה משופע מאוד, וזה נותן הגנה טובה. פגזי התותחים הסובייטים רגישים לריקושט. ושום דבר לא מאיים על אקדח מתנייע כזה חזיתית. הם עדיין יכולים לפגוע בצד. אבל הבנות לא ממהרות. האקדח המתנייע היעיל עדיף על ה-SU-100 בפירסינג בשריון, והוא גם מוגן יותר, נייד יותר ובו בזמן קל יותר.
  ולצבא האדום אין מספיק מוצרים יבשים. בעיקר הטנק T-34-85, שאינו חזק מספיק עם האקדח שלו ובעל שריון חלש. והתותח הגרמני המתנייע E-25, אגב, קל יותר, חזק הרבה יותר בשריון ובתותחים.
  הבנות נלחמות... יפה מאוד וצעירה. והתותחים המתנייעים שלהם מפציצים וזורקים...
  הפריץ הצליח לבסוף לפרוץ לבודפשט. ניצחון משכנע, מוקף ביחידות סובייטיות. רבים נתפסו ונהרגו.
  זה נכון שהנאצים ספגו אבדות משמעותיות. ואין כל כך הרבה כוח. ובכן, אם עדיין מייצרים ציוד, אז משאבי אנוש אינם מספיקים.
  וילדים ונשים מגויסים לצבא. או זרים, אבל הם לא מספיק אמינים.
  אולם הלחימה נמשכת... הצבא האדום מתנגד בעקשנות רבה, עם קווי הגנה רבים. הגרמנים מתקדמים עוד מאה קילומטרים ועוצרים. אין לי מספיק כוח. והצבא האדום עצמו יוצא למתקפה. אבל הוא גם לא מאוד מוצלח ודוחק מעט את הגרמנים הצידה.
  עד שיבוא החורף... קו החזית מתייצב. בינואר 1946 יתקדם הצבא האדום במזרח פרוסיה ובפולין, אך התקדם מעט.
  הגרמנים לא מטלטלים את הסירה בחורף. הקרבות עקובים מדם. אבל הקו הקדמי איטי...
  ומתחילה תקופה האופיינית למלחמת העולם הראשונה. הקו הקדמי הופך ללא פעיל. הגרמנים והדיוויזיות הזרות מתקדמות בקיץ, והצבא האדום בחורף. ואף אחד לא יכול להשיג הצלחה משמעותית.
  שנה אחר שנה של מלחמה נמשכת. הגרמנים מקדימים במידת מה את ברית המועצות בפיתוח מטוסי סילון. ברית המועצות הציגה את ה-MIG-15 לייצור המוני רק ב-1949. אבל בשלב זה היו לגרמנים ME-462 ו-XE-362. והכי חשוב, מטוסי דיסק, שאי אפשר להפיל ממטוס למינרי חזק עם זרועות קטנות.
  לטנקים יש את סדרת "E" הגרמנית... לעומת זאת, הופיעו ה-T-54 וה-IS-7. אבל הגרמנים השיקו אז את סדרת AG - פירמידלית מתקדמת יותר.
  אבל לאף אחד לא היה יתרון. קו החזית נשאר במקומו.
  עד שסטלין מת במרץ 1953...
  והנה, תוך ניצול בלבול מסוים בהנהגת המפלגה והמאבק על השלטון, הצליחו הגרמנים להגיע להצלחה. אבל אז לאחר המעצר וההוצאה להורג של בריה, מינויו של ואסילבסקי, האסטרטג הגדול, למפקד העליון, והתחזקות של ראש הוועדה להגנת המדינה מלנקוב. קו החזית התייצב בגבולות אירופה.
  בעוד שהייתה תקופה של מאבק על השלטון בברית המועצות, הצליחו הגרמנים להגיע לנמן, ולכבוש מחדש את הבלקן, רומניה, בולגריה, סלובקיה, יוון, אלבניה ולהחזיר לעצמה את השליטה המלאה על אירופה.
  אבל קו החזית התייצב שוב כבר על גבולות ברית המועצות ב-1941...
  ואז דצמבר 1955... הצבא האדום, לפי המסורת, מתקדם שוב בחורף. כמה שנים נמשכה המלחמה? אימה ארבע עשרה וחצי! ואין סוף באופק!
  כל עוד היטלר בחיים, המלחמה לא תסתיים. מלנקוב נוטה לשלום בתוך אותם גבולות עד 22 ביוני 1941. אבל היטלר עקשן ורוצה לנצח בכל מחיר!
  הצבא האדום מתקדם. הטנק החדש ביותר של IS-12 יוצא לקרב. רכב עם אקדח קליבר 203 מ"מ. זה גדול, עם עשרה מקלעים. ושש בנות - אנשי צוות. הם מנסים את הדגם הראשון של הטנק. זה לא גדול וכבד מדי? האם המכונה יעילה? הבנות, למרות חג המולד ב-25 בדצמבר והכפור, לבושות רק בביקיני. נכון, למיכל יש את מנוע טורבינת הגז העדכני ביותר, והוא חם. בנוסף, שש הבנות עצמן אינן פשוטות.
  הם נלחמים מאז ארבעים ואחת. והתרגלנו להיות כמעט עירומים בכל מזג אוויר. למעשה, כשאתה בביקיני כל הזמן, אתה מפסיק להרגיש קר. והעור הופך אלסטי ועמיד.
  בנות נוהגות במכונת רוצח עם רגליים חשופות. הם ממש חמודים ויפים.
  אלנקה היא הבוס כאן ומפקד הצוות. מה הילדה לא ראתה בארבע עשרה וחצי שנות מלחמה? איפה היא הייתה? החזית עברה מברסט לסטלינגרד, מסטלינגרד לוויסלה, וכעת הם מתקדמים באזור ביאליסטוק. ביאליסטוק עצמה עדיין מוחזקת בידי הגרמנים. קו החזית נעשה יציב. והם חפרו כמות הגונה של תעלות.
  אז למעשה, המלחמה היא אינסופית... והיא עשויה להימשך יותר משנה אחת. ומה רוצה היטלר העקשן הזה?
  גם כאן, ארה"ב ובריטניה אינן רוצות שלום בין ברית המועצות לרייך השלישי. הם רוצים ששני הצדדים ישמידו זה את זה לחלוטין.
  הבנות ב-IS-12 נעות קדימה. השריון הקדמי של הטנק הוא 450 מ"מ בזווית. הקליעים קופצים. והבנות יורים בחזרה.
  אבל יש רק טנק אחד כזה בברית המועצות עד כה. ה-IS-10 כבר בייצור, אבל שוקל חמישים טון. ה-IS-7 עדיין מיוצר כ-T-54. גם ה-T-55 הופיע בקרב ההמונים, אך עד כה הוא רק נכנס לייצור. לגרמנים יש טנקים פירמידליים. גם מאוד חזק ומושלם. ותותחי לחץ גבוה עם קנה קצר.
  אז המאבק שלפנינו הוא החמור ביותר. נטשה ואניוטה יורים מאקדח ספינה חזק וצווחות:
  - הדגל שלנו יהיה מעל ברלין!
  והם חשפו את שיניהם הלבנות, הפניניות. ואתה לא יכול לעצור את הבנות עם מוקשים.
  שני פגזים פגעו בשריון החזיתי... הם מתרוצצים. לא, ה-IS-12 היא מכונית רצינית ואי אפשר לקחת אותה כל כך בקלות.
  אבל נראה שה-IS-7, שזז ליד ימין של הבנות, קיבל פגיעה מתותח בלחץ גבוה ונבלם. פגע בבחור החתיך.
  אלנקה, מכווצת את שרירי הבטן, שרה:
  - כל דבר בלתי אפשרי אפשרי בעולמנו, ניוטון גילה ששניים ושתיים יוצרים ארבע!
  הלחימה עדיין נמשכת ללא הפוגה. תותח סובייטי פוגע בגרמנים. מארוסיה גדולה מכניסה קונכיות לתוך העכוז. זה החיים והגורל של בנות. והם שרים:
  - איש לא יעצור אותנו, איש לא יביס אותנו! זאבים רוסים דורסים את האויב, זאבים רוסים - הצדעה לגיבורים!
  אוגוסטין, יורה במכונות ירייה, אומר:
  - במלחמת קודש! זה יהיה הניצחון שלנו! דגל רוסיה קדימה, תהילה לגיבורים שנפלו!
  ושוב האקדח הרוצח שואג ונשמע:
  - איש לא יעצור אותנו, איש לא יביס אותנו! זאבים רוסים דורסים את האויב, יש להם יד קשה!
  מריה, הבחורה הזו עם השיער הזהוב מכוונת את הטנק וחורקת:
  - בואו נרסק חזק את הפשיסטים!
  הגרמנים מתקשים, קרבות משתוללים גם בשמיים. אבל עד כה ה-MIG-15 נחות במהירות ובחימוש מהמותגים הגרמניים. הקרב מתנהל בצורה לא שוויונית.
  האפמן, טייס הנסיך הנפלא הזה, עשה קריירה טובה במהלך שנות המלחמה. ליתר דיוק, נפלא ופנטסטי. לאחר שהגיע לשלוש מאות מטוסים הוא קיבל את צלב האבירים של צלב הברזל עם חרבות עלי אלון כסף ויהלומים. כשהגיע לארבע מאות מטוסים שהופלו, הוא קיבל את צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון זהובים, חרבות ויהלומים. עבור חמש מאות מטוסים הוא קיבל את מסדר הנשר הגרמני עם יהלומים, ואחרי אלף צלב האבירים של צלב הברזל עם אלון פלטינה משאיר חרבות ויהלומים. ולאחר שהגיע לאלפיים מטוסים, הוא קיבל את הצלב הגדול של צלב האבירים.
  הטייס הייחודי הצליח להשיג ניצחונות אוויריים רבים. והוא עדיין היה בחיים. האפמן הועלה לאחרונה לדרגת גנרל. אבל הוא עדיין טס כטייס פרטי.
  כמו שאומרים, זה לא נשרף באש ולא טובע במים. במשך שנים רבות של מלחמה, האפמן רכש את האינסטינקט של צייד. הוא הפך לטייס סופר-אגדי ופופולרי מאוד. אבל היה לו מתחרה חזק - אגבה, שגם עלה על הנתון של אלפיים מכוניות שהופלו. והיא השיגה את האפמן. אבל היא עדיין צעירה מאוד, ועדיין לא איבדה אף לוחם.
  הילדה לחצה על הדוושות ברגליה החשופות והמסותתות וירתה פרץ של תותחי אוויר. ועכשיו ארבעה כלי רכב סובייטיים MIG-15 הופלו.
  אגבה מצחקקת ואומרת:
  - במידה מסוימת, כולנו כלבות! אבל יש לי עצבים מפלדה!
  ושוב הילדה פונה. הוא מפיל שבעה מטוסים של ברית המועצות בפרץ אחד - שישה מיג ו-TU-4 אחד, וחורק:
  - באופן כללי, אם אני לא סופר, אז אני היפר !
  אגבה, כמובן, היא כלבה. טייס מלוציפר. בלונדינית דבש יפה מאוד.
  כאן הוא יורה צרור נוסף ומפיל שמונה מטוסי MIG-15 סובייטיים בבת אחת ומצפצף:
  - אני הכי יצירתי ותגובתי!
  הילדה ממש לא טיפשה. הוא יכול לעשות הכל ויכול לעשות הכל. אתה לא יכול לקרוא לה פרטית.
  והרגליים שלה כל כך שזופות, כל כך חינניות...
  אבל מירבלה נלחמת נגדה... במשך זמן רב, קוז'דוב היה האס הסובייטי הטוב ביותר. הוא אסף שישה כוכבי זהב של גיבור ברית המועצות, לאחר שהפיל מאה שישים ושבעה מטוסים. אבל אז הוא מת. אז אף אחד לא יכול היה לשבור את השיא שלו. ורק לאחרונה מירבלה עלתה על קוז'דוב. ואחרי שהפילה יותר ממאה ושמונים מטוסים, היא הפכה לגיבורה שבע פעמים של ברית המועצות.
  זו ילדת קטלנית! מישהי כמוה תעצור סוס דוהר ותיכנס לצריף בוער.
  ואפילו יותר מגניב.
  למירבלה היה גורל קשה. הגעתי למושבת עבודה לילדים. יחפה ולובשת גלימה אפורה, כרתה את היער וניסרה גזעים. היא הייתה כל כך חזקה ובריאה. בכפור עז היא הלכה יחפה ובפיג'מת כלא. ולפחות פעם אחת הייתי מתעטש.
  כמובן, תופעה זו צוינה גם בחזיתות. במשך זמן רב, מירבלה לחמה בחיל הרגלים, ולאחר מכן הפכה לטייס. מירבלה קיבלה את טבילת האש הראשונה שלה בקרב על מוסקבה, לשם הלכה מיד לאחר המושבה. ושם הוא הראה את עצמו מגניב.
  היא נלחמה יחפה וכמעט עירומה בכפור העז ששיתק ממש את הוורמאכט. היא הייתה ילדה כל כך ארורה ובלתי מנוצחת. והיא הצליחה ביסודיות.
  מירבלה האמינה בניצחונה הקרוב של ברית המועצות. אבל הזמן עובר. יש יותר ויותר קורבנות, אבל הניצחון לא מגיע. וזה נהיה ממש מפחיד.
  מירבלה חולמת על ניצחונות והישגים. יש לה שבעה כוכבים של ברית המועצות - זה יותר מכל אחד אחר! ולעזאזל, מגיע לה את הפרסים שלה! והוא ימשיך לשאת את הצלב הצבאי. גם אם סטלין מת, עבודתו ממשיכה!
  בחורה נכנסת ומסתובבת... מפילה XE-362 גרמני וחורק:
  - אירובטיקה! וצוות חדש לעזאזל!
  ילדה ממש מגניבה. קוברה אמיתית מסוגלת להמון.
  מירבלה היא כוכבת חדשה...
  הלחימה נמשכת מספר ימים עד שמגיעה השנה החדשה... ה-IS-12 הסובייטי קיבל נזק לגלילים ולמסילות - הוא נמצא בתיקון. כן, מלחמה כל כך אכזרית וחסרת רחמים. וכמה זמן זה יחזיק מעמד?
  והכל בגלל שוויטמן שרד את הקרבות במערב.
  ויטמן עצמו לחם בצוות טנק במשך זמן מה. לאחר שהביא את הספירה לשלוש מאות כלי רכב, לא סופר רובים, מרגמות, משאיות, אופנועים ודברים אחרים, הוא זכה בפרס: צלב האבירים של צלב הברזל בעל עלי אלון מוזהבים, חרבות ויהלומים, והועלה לתפקיד גנרל.
  לאחר מכן הוא כבר לא נלחם. אבל הוא פיקד על ארמיית הטנקים השישית של ה-SS.
  קורט קניפסל הפך לאס הטנקים המצליח ביותר של הוורמאכט. אבל רק לאחר חמש מאות טנקים שהושמדו הוא קיבל את צלב האבירים של צלב הברזל.
  איכשהו נשללו ממנו פרסים. נכון, לאחר שהגיע לאלף טנקים, הוא קיבל לבסוף: צלב האביר של צלב הברזל עם עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים.
  קורט קניפסל היא מכונת לחימה יעילה מאוד. נלחם בטנקים שונים. הוא היה גם תותחן וגם מפקד. הרבה זמן הלכתי לפני כולם בלי תחרות.
  אבל גרדה היפה כבר הצליחה להדביק אותו. הבנות נלחמו היטב. אבל אז הייתה להם הפסקה. כל ארבע היפות נכנסו להריון והולידו זוג: בן ובת. אבל אחרי ההפסקה הם פיצו על זה מהר.
  ועכשיו גרדה עקפה את קניסל .
  איך הם יכולים להימנע מלהסתובב? הם נלחמים יחפים ובביקיני בלבד. הבנות עשו הפסקה נוספת, והביאו לעולם ילדים מחדש. ועכשיו התקרבנו למספר אלפיים הטנקים ההרוסים. והם יכלו לסמוך על פרס חסר תקדים: כוכב צלב האבירים של צלב הברזל עם עלי אלון כסף, חרבות ויהלומים.
  אלו הבנות!
  גרדה יורה לעבר המכונית הסובייטית. הוא קורע את המגדל וצורח:
  - אני חרא!
  והוא שוב יורה. חודר T-54. וחורק:
  - מולדת גרמניה!
  הילדה מתעוותת. והיא מאוד פעילה... כן, יש לה רצף אסטרטגי כזה. זה כבר 1956... המלחמה נמשכת ונמשכת... לא רוצה להפסיק. הצבא האדום מנסה להתקדם במקומות שונים. אבל היזהר, נותרו מעט משאבי אנוש.
  ורוסיה מדממת.
  הצבא האדום מנסה להתקדם לעבר רומניה. ואז היה מטח ארטילרי רב עוצמה, ירי והרג.
  אבל האויב מחכה. לגרמנים יש את הטנק הפופולרי ביותר, ה-AG-50. הוא עדיף על ה-T-54 בהגנה, במיוחד בצדדים ואולי, בכוח חודר השריון של האקדח, אבל הוא כבד יותר. נכון, המהירות של הגרמני גבוהה יותר בגלל מנוע טורבינת הגז.
  הטנק הגרמני יורה ומבקיע.
  הצוות של מרגרט נלחם. נלחם בדם קר. בנות גרמניות מפילות טנק סובייטי. והם חורקים בהנאה.
  כן, ואתה לא יכול לעבור כאן...
  דיסקוס שהופעל על ידי אלבינה ואלווינה מסתובב בשמיים . שתי בחורות בלונדיניות נפגעות ממכוניות סובייטיות. והם עושים את זה בצורה מופתית. אילי הדיסקוס הבלתי פגיעים לחלוטין מיגי וטו. מכונית קטלנית. והלוחמים לוחצים על בהונותיהם החשופות. והם לא נותנים לצבא האדום הזדמנות בשמיים.
  מטוס הדיסק הוא משהו שמדעני ברית המועצות לא יכולים להעתיק. זה משהו שלא נמצא לו תרופת נגד. והגרמנים מרגישים מאוד בטוחים באוויר. והם נלחמים כמו מכשפים עם שרביט קסמים.
  אלבינה, הפנתה את הדיסקוס שלה לעבר האויב, צרחה:
  - אם יש אלוהים, אז הוא גרמני!
  אלווינה, מוחצת את האויב, אישרה:
  - בהחלט גרמני!
  והילדה צחקה... בכלל, גם לה נמאס מהמלחמה האינסופית. ובכן, גרמנים ורוסים הורגים אחד את השני. ליתר דיוק, הצבא האדום והוורמאכט. אבל הקו הקדמי עדיין ללא תנועה... ואין סוף או קצה באופק.
  מלחמה... זו כבר מציאות. לוחמים שנולדו לאחר תחילת המלחמה נלחמים בשמיים ובקרקע.
  לדוגמה, הנס פויר. החתן הצעיר ביותר במסדר צלב הברזל, מחלקה ראשונה. ואז הוא הפך למקבל הצעיר ביותר במסדר צלב האבירים של צלב הברזל על לכידתו של גנרל סובייטי.
  כן, זה בעצם מאוד מגניב.
  הנס פויר הוא לוחם נואש. הילד נלחם כמו ענק, וקר קפוא בחורף, לובש רק מכנסיים קצרים.
  זה באמת מאוד מגניב!
  הנס התפרסם במשך מאות שנים!
  ובכלל, מלחמה כל כך מדהימה ואינטנסיבית מתרחשת כאן... כל AI דועך.
  וברומניה, הצבא האדום לא יכול לחדור להגנת הגרמנים. שני הצדדים ספגו הפסדים. ינואר מתקתק... ובכל יום עוד ועוד אנשים נהרגים ונפצעים.
  אין התחלה או סוף לשיגעון.
  אגבה שוב בשמיים ומפילה כלי רכב סובייטיים. היא צייד וטורף. מכה את האויב.
  המכוניות שהיא פגעה נופלות. ואז הילדה יורה לעבר כוחות הקרקע. דופק את IS-7. והוא צוחק:
  - אני הכי טוב! אני הילדה שהורגת אויבים!
  ושוב הוא מועבר למטרות אוויריות. זה המשמיד של הטנקים וכל כלי הרכב שעפים ויורים.
  ובכן, זה מה שרותחת בחזית. ובעורף, מדענים מנסים ליצור משהו קטלני. למרות שזה לא מסתדר הכי טוב.
  אבל הנה טנק קטן AG-5. מכונה במשקל שבעה טון. עמידה במבחני לחימה. ומכרסם ומכרסם את האויב.
  וכשיגיע הזמן לשיר, אף אחד לא יעצור אותנו או יביס אותנו!
  ה-AG-5 ממהר ויורה תוך כדי. ואי אפשר לעצור טנק כזה. והקונכיות רוקות.
  ובתוך המכונית יושב ילד בן עשר, פרידריך, וחורק:
  - ואני באמת אהיה לוחם על!
  ושוב הוא ירה... וזה פוגע ממש במרכז המגדל. וכוח ההרס שלו, למרות שהוא קטן בקליבר, הוא אדיר.
  ובשמיים נלחמת הלגה. ילדה יחפה בביקיני מקלידת את השטרות. ושמח על ההצלחות הפנטסטיות שלו.
  ואגבה מקדימה... וגם נלחמת.
  זה כבר פברואר 1956... הצבא האדום לא הצליח להשיג הצלחה בשום מקום. אבל גם הגרמנים לא יכולים להתקדם. טנקים תת-קרקעיים אדירים יוצאים לקרב. אבל הם טקטיים בלבד.
  הבנות מיהרו למחתרת, השמידו סוללת רובים סובייטים וחזרו חזרה.
  במקביל נלכדו זוג חלוצים. הבנות הפשיטו את הנערים שנתפסו והחלו לענות אותם. הם הכו את החלוצים בחוט, ואז צלו את עקביהם החשופים באש. ואז הם התחילו לשבור את אצבעות הרגליים שלי עם מלקחיים לוהטים. הבנים ייללו בכאב פראי. בסופו של דבר, הבנות שרפו כוכבים על החזה עם מגהץ לוהט ומחצו את השלמות הגברית שלהן במגפיים. הדבר האחרון גמר את החלוצים והם התמוטטו מהלם כואב.
  הבנות, בקיצור, הראו ביצועים ברמה הגבוהה ביותר. אבל שוב הגרמנים לא השיגו שום דבר משמעותי.
  תותחים בעלי הנעה עצמית עוצמתיים: "שטורמאוס", ירו לעבר עמדות סובייטיות. הם ביצעו הרבה הרס והרס. אבל מטוס תקיפה סובייטי הפיל את אחד מכלי הרכב, והקראוטים חזרו.
  הנאצים ניסו להשתמש בדיסטים כדי לרסק סוללות סובייטיות. נגדם נעשה שימוש בקיפודים וחומרי נפץ. היו חילופי מהלומות מוחלטים.
  הנה אלבינה ואלווינה שוב על הצלחת המעופפת שלהם. הם מצביעים באמצעות בהונותיהם החשופות בלחיצה על כפתורי הג'ויסטיק ועושים זאת בזריזות רבה.
  הבנות, כמובן, מפגינות את האירובטיקה הגבוהה ביותר. הם משכו את הדיסקוס שלהם, ותריסר מכונות מעופפות סובייטיות הופלו.
  אלבינה מצייצת:
  - חוליית בנייה זועמת! יהיה כוכב!
  והוא מסובב שוב את המכונית שלו. והבנות הורסים את הצבא האדום. יתר על כן, ביסודיות...
  אלווינה גם מפילה תריסר מטוסים סובייטים וחורקת:
  - בנות משוגעות, ולא בתולות כלל!
  האחרון נכון. בני הזוג נהנו מאוד עם הגברים. והיא עשתה כל מיני דברים. בנות אהבו גברים - זה שימח אותן! ובמיוחד אם אתה עובד עם הלשון שלך.
  ילדה בדרגה הגבוהה ביותר... הם עינו את החלוץ... תחילה הפשיטו אותו ושפכו כמה דליי מים לגרונו. אחר כך הביאו ברזל חם לבטן הנפוחה. ואיך הם נשרפו! החלוץ צרח בכאב פראי... היה ריח שריפה.
  אלווינה הכתה אותו בצד עם חוט חם. ואיך הוא רוצה לצחוק... זה מאוד מצחיק.
  ואז היא שרה:
  - נמאס לי להציק לעורף - אני רוצה להקניט את אושרי!
  ואיך הוא יצחק! והוא יחשוף את שיני הפנינה שלו! הילדה הזו אוהבת להרוג, איזו ילדה!
  והרגליים של הילדה חשופות וחינניות. היא אוהבת ללכת יחפה על הגחלים. וגם לגרש חלוצים שנתפסו. הם צווחים כל כך כשהעקבים שלהם מטוגנים. אפילו אלווינה מוצאת את זה מאוד מצחיק. וגם אלבינה היא ילדה, בואו נודה בזה - סופר! איך מרפקים ליריב בסנטר. והוא חורק:
  - אני ילדה מהמעמד הגבוה ביותר!
  וחושף את שיני הפנינה שלו. הנוצצים כאילו מלוטשים. והלוחם מרשים! זה יכול להיות משהו שאי אפשר לומר באגדה או לתאר בעט!
  שני הלוחמים מפילים מיגים סובייטים בשמיים. היפות פעילות. אין בהם שמץ של ספק. ויופי פראי ואקסטטי כזה.
  הלוחמים שולטים בג'ויסטיק ברגליהם היחפות ותוקפים מכוניות רוסיות. כשהם לוחצים , הם ירסקו את הלוחמים, כאילו פוגעים בגביש עם מועדון. הבנות חסרות רחמים וחסרות רחמים. הם מכילים את כוח הכעס ואת להבת התשוקה. ואמון בניצחון. גם אם המלחמה נמשכת כבר חמש עשרה שנה. אבל זה גם לא רוצה להיגמר. אלבינה ואלווינה נמצאים בשיא הפופולריות שלהם. והם לא רוצים לסגת או לעצור לרגע. והם נעים לקראת עצמם ודוחים את האויב.
  אלבינה, מפילה מטוסים סובייטיים, צורחת:
  - לילדה נמאס לבכות, אני מעדיף להטביע את נעל הבאסט!
  ואיך הוא מחייך ומהבהב בשיני הפנינה שלו. ואיך היא רוצה עכשיו גבר. היא אוהבת לאנוס גברים. היא מאוד מרוצה מזה. הוא ייקח אותך ויאנס אותך.
  אלבינה שואגת:
  סקס לבנות זה סקס
  הנה להתקדמות גדולה!
  והלוחם יפרוץ בצחוק... ובואו נהרוג שוב את כל האויבים שלנו. יש לה הרבה אנרגיה. ומלא בכוח שרירים.
  ואלווינה תשאג:
  - בוא נרסק את האויב לרסיסים!
  והלוחם יתחיל לצחוק באופן פעיל! ודמיינתי איך החבר'ה שלה מכופפים. אבל בוא נגיד שזה נחמד.
  מרץ כבר בפתח... השמש זורחת יותר ויותר. ביום הראשון של האביב, נערים רוסים רצים יחפים בשלג המומס . הם צוחקים על עצמם, מגחכים על עצמם ומראים לגרמנים את התאנים שלהם.
  חלוצים עם עניבות אדומות, תספורות קצרות, חלקן אפילו קצרות יותר. הם רצים וקופצים. הרגליים היחפות שלהם בקושי מתקררות. הם הפכו גסים מאוד. גם בנות רצות, גם בלי נעליים. העקבים הוורודים והעגולים נוצצים בשמש. בנות סובייטיות נפלאות. צנום, אתלטי, רגיל להסתפק במועט.
  וכולם מגחכים ומחייכים על השיניים... היום הראשון של האביב הוא שמחה אמיתית וצמא לאור ויצירה!
  ויש קרב אוויר בשמיים. מירבלה, זה הטייס הסובייטי מספר אחת שמפיל מטוס גרמני נוסף. וכמו תמיד, הילדה לובשת רק ביקיני. צעיר לנצח ולעולם לא דועך. כזה הוא הכוח הרוחני החבוי בה.
  מירבלה, לעומת זאת, אוהבת גם כשגברים נוגעים בה. היא ממש אוהבת את זה. בגלל זה היא טייסת... כשגוף עירום ושרירי של ילדה נלוש בידיים של גברים, זה תענוג אמיתי. וכיף גדול!
  מירבלה פוגעת במכונית נאצית אחרת ולוחשת:
  - אני כלבה משוריינת!
  הילדה אפילו מכה בלוח הבקרה עם עקביה החשופים והעגולים. היא מהממת. ובלתי ניתן לחיקוי.
  מירבלה יוצאת מזה. ואגבה עפה לעברה. לבסוף, שתי הטייסות-לוחמות המצליחות ביותר נפגשו. הם יורים אחד על השני מבית עגול. הם מנסים להשיג את זה מרחוק. אבל זה לא מצליח במיוחד. שתי היפות עפות מקו הירי. והם חושפים שיניים באגרסיביות. ובכן, נשים הן כלבות. הם מביטים חזק זה בעיני זה. ליתר דיוק, חזיתית והם יורים שוב. ה-ME-562 הגרמני עדיין חמוש טוב יותר מה-MIG-15, והרכב הסובייטי הופל...
  אבל מירבלה מצליחה להיפטר, ומאבדת את מטוסה בפעם הראשונה בקריירת הטיסה שלה. הדבר הגרוע ביותר הוא שהיא הגיעה לשטח האויב. וזה רע. כן, פיתולי גורל ייחודיים כאלה. וב-1 במרץ 1956 העולם משתנה, אבל שלטון הפיהרר במשחק הקיברנטי נשאר.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"