Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jung Boy Agus An Misean Rúnda

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Arís eile, téann an t-uafásach Eduard Osetrov, atá anois i ról an ghnáthbhuachaill seirbhíseach, isteach sa chathair ina bhfuil an gobharnóir suite ina láir féin. Mar thoradh air sin, tarlaíonn ionsaí corrach agus dána ó fhoghlaithe mara, agus tagann troid thromchúiseach amach.

  Jung BOY AGUS AN MISEAN Rúnda
  ANÓTÁIL
  Arís eile, téann an t-uafásach Eduard Osetrov, atá anois i ról an ghnáthbhuachaill seirbhíseach, isteach sa chathair ina bhfuil an gobharnóir suite ina láir féin. Mar thoradh air sin, tarlaíonn ionsaí corrach agus dána ó fhoghlaithe mara, agus tagann troid thromchúiseach amach.
  . CAIBIDIL Uimh. 1
  Splash an iliomad cailíní trasna deic lonrach na loinge bradach lena gcosa matánacha lom. Ba laochra bradacha an chuid is mó den chriú ar an bpláinéad seo, rud nach raibh an-fhorbartha ó thaobh na teicneolaíochta nó na draíochta de.
  Ach bhain an chumhacht thar an long go príomha le fir.
  D"imigh Ravarnava agus triúr eile, an laoch dubh Oblomova ina measc, le haghaidh cruinnithe; ní fada go raibh an Captaen Monatóir agus seisear dá chuid seanchaí in éineacht leo, beirt acu nach raibh baint ar bith acu leis an gcine daonna. Tharraing buachaill cosnochta, Eduard Osetrov, léarscáil den chathair go tapa lena ghéaga íochtaracha.
  - Tá an príomhshaibhreas luchtaithe ar longa cheana féin agus é ar tí imeacht. - Thosaigh an scout cróga. Gidh eadh, agus ar an tslighe chuca, tá fhios agam-sa go cinnte, trí long ar a bhfuil tonnáiste is armáil nach ísle ár long a cheangail leo. Ní mór dúinn deifir a dhéanamh chun ionsaí a dhéanamh ar an ghráinneog seo le gunnaí ar maidin - chuir Edward an tomboy deireadh leis. Agus thosaigh a ABS, buachaill an-mhatánach, ag bogadh. Bhí an-mheas ag an laoch baineann dubh agus í ag imirt ról an Phríomh-Bhád, agus í ag breathnú ar an mbuachaill iontach dathúil seo. An óg, láidir, lúfar, cosúil le moncaí, mhol Eduard rogha eile láithreach. - Faoi cheilt a dhéanamh mar chulaithigh comhraic.
  Dúirt an monatóir le guth suaimhneach:
  - Aontaím leis an mbuachaill seo. Caithfimid bualadh le breacadh an lae; tá súil agam go bhfuil aithne mhaith acu ar do long agus nach n-osclóidh siad tine.
  - Ní droch-smaoineamh é seo, ach tháinig smaoineamh eile chun cuimhne. - Dúirt Ravarnava, nach raibh ann ach simplí.
  Craiceann dubh, le matáin mhóra, nach bhfuil ar chor ar bith baininscneach agus muineál bullish, ach álainn ina bealach féin, le waist tanaí, cromáin chumhachtacha agus breasts arda, exclaimed Oblomov:
  - Tá! Cool...
  An monatóir le gáire íorónta (bhuel, cad is féidir le ceann an thug seo, cé go bhfuil sé mór, ach le fána!), a fhiosrú:
  - Cé acu?
  Dúirt iompróir an ainm, a tháinig chun bheith ina finscéal sa saol seo agus níos faide i gcéin, a bhuíochas le Ephisus Frist, go glic:
  - Má bhaintear an saibhreas go léir as an gcathair, ansin cén fáth tú féin a chur i mbaol trí stoirmeacha a dhéanamh ar an gcathair. Is féidir leat é a dhéanamh i bhfad níos simplí.
  Thóg an monatóir cúpla sip dronnach as an goblet, agus ina dhiaidh sin chrom sé é féin lena dhorn, ag tástáil neart a fhód. Leis an smaoineamh cunning ding a thiomáint idir an captaen agus a chéad maité (cé a shíl nach raibh an buachaill seo ach buachaill cábáin!) dúirt ceannaire na robálaithe farraige:
  - Tá amhras orm go bhfuil an plean atá molta ag an mbuachaill simplí agus éifeachtach.
  Chroith Oblomov a cíoch arda, ar éigean clúdaithe le stiall tanaí fabraice bróidnithe, agus mumbled rud éigin nach raibh inchloiste mar fhreagra.
  Chuir Ravarnava ina choinne seo arís. Ina theannta sin, labhair sé go leisciúil agus go mealltach:
  - Ach ní hea, tá smaoineamh eile agam. Ós rud é go ndeachaigh ár mbuachaill órga go tóin poill an phríomh-long a bhí in éineacht léi, is é an rud is fearr dúinne a chuid feidhmeanna a ghlacadh.
  Tháinig an monatóir ar an saol agus, ag claonadh os a chionn, d'iarr:
  - Mar sin, cad atá i gceist agat?
  Agus amharc sé ar an deic, ar a shiúil cosa lom, coirtithe, matáin na bhfoghlaithe mara, beagnach go ciúin. Mar sin féin, níor cheart go gcuirfeadh a gcuma angelic aon duine amú - beidh siad ag cuimilt go hiomlán óna chéile. Agus beidh ar na príosúnaigh a gcos a chlúdach le póga agus sála lom, garbh na laochra a lick, seductive agus contúirteach.
  Chuaigh Ravarnava go glic, agus é ar nós sean-ulchabhán:
  - D'fhéadfaimis iompar luchtaithe a thionlacan, rud a thug ní chuig an gcathair iad, ach chuig ár nead bradach.
  Chuir an monatóir a dhorn ar an mbord le frustrachas agus dúirt:
  - Chomh simplí sin, ach cad más rud é, sula gcuireann siad é seo ar iontaoibh dúinn, go dteastaíonn uathu bualadh go pearsanta le Papyrus don Grabber?
  Chas Oblomova le craiceann dubh a ceann ar a mhuineál agus rinne sé biceps den sórt sin go mbeadh éad leis an bhfear is láidre agus is mó a raibh an-chraic air.
  Chuir Ravarnava é féin in airde agus sháigh sé a bhrollach chomh leathan le balla fortress:
  - Nach cuma? Sílim go mbainfidh mé taitneamh as an ról seo a imirt. - D'ardaigh taoiseach na filibusters a ordóg suas. - Tar éis an tsaoil, sheol mé ar feadh cúig bliana faoi bhratach Contrabass agus aithris a dhéanamh go foirfe ar a gcanúint.
  Agus spléach sé freisin ar an fhuinneog. Bhí ceann de na cailíní bradacha ag squatting lena páirtí ar a guaillí. Agus d'fhéadfá a fheiceáil conas a rolladh matáin na gcos seductive, baininscneach, lúthchleasaíochta timpeall ar nós liathróidí ón teannas.
  An monatóir, a bhí an-chorraithe nach é an duine a tháinig suas go pearsanta leis an smaoineamh seo, chromáin, d'aon ghnó a ísliú todóg a ghuth:
  - Cad a tharlóidh má bhuaileann duine éigin leat a bhfuil aithne phearsanta aige ar an aimiréal seo?
  Exclaimed an dubh-craiceann, laoch baineann óg Oblomov le gáire a nocht fiacla tigress:
  - Gaiste cat!
  D'oscail Ravarnava a bhéal domhain i méanfach feigned agus coed:
  - Agus nach bhfuil sé seo marfach, ansin beidh ár mairnéalach a sheachadadh ar stailc réamh-ullmhaithe.
  Chniotáil an monatóir a mhalaí go tóin poill agus chas sé a bhéal capricious cheana féin:
  - An gceapann tú gur féidir leat imeacht?
  Bhí Edward measartha ciúin. Agus rinne Oblomov iarracht a chos lom, mhatánach, choirtithe a stróiceadh. Ach bhog an buachaill a chos, gan ligean dó a bheith clúdaithe ag an cos mór de bhean gorilla fíor.
  Bhí cuma an-mhuiníneach ar Barnabas:
  "Beidh mo chúntóir liom, laoch nach bhfuil ar aon dul le claíomh a chaitheamh. Trodaire Eduard, atá in ann míorúiltí a dhéanamh. - Chuir Ravarnava amach a bhrollach níos mó fós. - Tá súil agam gur féidir leis cabhrú liom amach.
  Tharraing an monatóir amach é lena lapaí leathana:
  - Bhuel, ní rachaidh mé leat agus ní chuirfidh mé mo cheann i mbéal an leon. Is fearr ligean do mo chuid buachaillí díriú ar an gcósta chun na gunnaí sin a chlúdach nach mbeidh tú in ann iad a mhilleadh in aon bhruscar amháin.
  Dúirt Oblomov:
  - Agus na cailíní freisin!
  Rinne Ravarnava gáire agus dhearbhaigh sé a chomrádaí:
  - Ceart go leor, faoi láthair déanfaidh mé iarracht bua a bhaint amach gan fuil a dhoirteadh. Ní mór duit culaith oiriúnach a roghnú, gúna imreoirí contrabass luxuriously.
  - Agus grab freisin mála, nó níos fearr fós, cófra óir mar bhronntanas. - Thug Eduard Osetrov an ráiteas, agus é ag magadh ar an mbean béar lena chos cosnochta, galánta, chiseled, cosúil le cailín. Tá imní ar an mbuachaill freisin nár tharla an smaoineamh ar mheabhlaireacht sciliúil dó féin go pearsanta, ach ar dhuine ar mheas sé féin agus, is dócha, daoine eile a bheith ina martinet dúr.
  An uair seo chuaigh an Monatóir fiáin:
  - Cén fáth extravagance den sórt sin?
  Dúirt an buachaill laochra go ciúin:
  - Óir beidh scamall ar a súile, níos fearr ná scáileán deataigh. Le cabhair uaidh déanfaimid forairdeall an namhaid.
  Bhí mearbhall agus meangadh ar an monatóir:
  - Pirates a ghlacadh de ghnáth óir, ní é a thabhairt mar bhronntanas.
  Éadbhard an tomboy, tar éis dó lapa dhubh na mná ollmhóra a chur amú arís, rinne sé gáire agus mhínigh sé:
  - Go díreach, ar an mbealach seo, ní tharlóidh sé fiú d'aon duine gur filibusters sinn. - Agus chuir sé go hálainn fírinne iomlán soiléir. - Uaireanta caithfidh tú a thabhairt a fháil.
  - Bain úsáid as do chuid óir, ní thabharfaidh mé bonn amháin duit. - Thit an Monatóir.
  - Tá ár ndóthain againn féin. - D'fhreagair Ravarnava go condescendingly.
  Chuaigh an bradach trína fhiacla:
  - Is maith a bheith saibhir.
  Anseo, rinne an breathnóir Edward idircheapadh ar an sracfhéachaint santach a chaith an bradach uasal agus uasal amach. Láithreach, ghlac Oblomov, ag baint leasa as an seachrán momentary, an buachaill ag a chos. Ach greadadh an laoch óg, agus shleamhnaigh a chos lom amach.
  Bhagair Edward:
  - Nach bhfuil sé go maith ag aintín fásta buachaillí a lapa!
  Oblomov, náire, muttered:
  - Nílim ach ag imirt! Agus mar sin, tá tú ag teastáil uaim i ndáiríre! Tá go leor fir aibí agus meas ar an long! "Stampáil an bhean chumhachtach a cos nocht agus bhí sí ag caoineadh. - Bhuel, cén fáth a bhfuil brat cosúil leatsa de dhíth orm?
  Shiúil Ravarnava le fánaíocht go dtí wardrobe saibhir an aimiréil.
  Ar an mbealach, bhí go leor cailíní filibuster álainn le feiceáil. lom siad a bhfiacla agus rinne siad súile. Agus ina lámha tá claimhte agus miodóga acu, le huillíní maisithe le clocha lómhara.
  Chomh maith leis sin, ar a lámha agus ar bharraicíní lom, chaith cailíní áille fáinní le GEMS. Agus d'fhéach sé thar a bheith álainn.
  Agus cé chomh blasta boladh na cailíní. Just a miracle, an aromas de incense costasach éagsúla, cumhrán delicious.
  Rinne Ravarnava, áfach, iarracht gan a gcuid charm iontacha a chur as a riocht. Ní mór duit dul isteach sa wardrobe agus a dhéanamh faoi cheilt a dhéanamh. Agus ní fhágfaidh na cailíní é.
  Is ansin a thosaigh sé ag triail ar éadaí na Contrabass grandees. Ní raibh aon tír sa leathsféar seo gléasta chomh galánta agus chomh mór agus a bhí siad. Rud, áfach, mar gheall ar shaibhreas an Impireacht, ní haon ionadh é. Agus dá airde an céim, is amhlaidh is luxurious an chulaith. Bhí Ravarnava ró-mhór, agus níorbh fhéidir éadaí oiriúnacha a aimsiú. Bhí sé éadóchasach cheana féin, ach tar éis cuardach fada a dhéanamh bhí an t-ádh air; i gcófra ór fuair sé sraith éide a dearadh don Chunta Kolochychov , ábhar an-tromchúiseach freisin. Sa chulaith nua, d'fhéach an corsair Ravarnava dorcha agus féasóg go hiontach.
  - Cén fáth nach diúc mé? - Dúirt sé, anois squinting, smúdála amach anois wrinkles, agus peering isteach i scáthán dea-snasta. - Tá mé an grandee is uaisle!
  Stomed an ceannaire bradach fiú a chosa le gliondar, ach amháin a féasóg mór dubh agus beagán sloppy millte an tuiscint.
  - Cuir glaoch ar Bloodsucker, lig dó díreach mé amach beagán.
  Bhí Ravarnava, áfach, ag iarraidh bean a ghlaoch ar dtús, ach chinn sé go mbeadh lámh fir níos iontaofa.
  In ainneoin an leasainm bagarthach, bhí cuma neamhdhíobhálach ar Bloodsucker. Sula ndeachaigh sé ag obair chrua, d'oibrigh an fear seo mar ghruagaire. Rinne sé miongháire, ansin, ag tógáil na n-oiriúintí amach, ghearr sé a chuid gruaige go cúramach agus rinne sé beagán bearrtha ar aghaidh garbh an fhileabaire. Tháinig roar ina dhiaidh sin ar mholadh uaigneach an féasóg a bearradh go hiomlán.
  - An bean nó leanbh mé chun scaradh le mo dhínit? - Bhí an chuma ar an scéal go raibh Ravarnava ar buile agus é ag caitheamh a dhorn go fuinniúil. "Tá tú mar borbóirí, brutes, scarabs, agus gan ach do chuid aghaidheanna a mhionathrú."
  D'éirigh an súgán fola ar ais, a bhfuil aithne aige ar an gcaptaen sinsearach, b'fhéidir go gcuirfeadh sé scian air. Bhí cineálacha den sórt sin feicthe aige ina shaol. Nuair a théann duine go dtí an chéad domhan eile le haghaidh trifle, téann duine eile le saothair chrua.
  - Bhuel, cén fáth a bhfuil tú ag crith, cad é atá tú, bradach, nó pioc . - Rinne Ravarnava iarracht íomhá iontach a thabhairt dó féin, rud ar éirigh go maith leis. - Anois éist, an cuma liom admiral contrarian ?
  Rinne an t-óltóir fola iarracht magadh a dhéanamh ar an taoiseach iontach:
  - Tá! Léiríonn do gach gluaiseacht do bhunús uaisle.
  Agus iad ina seasamh ag an mbealach isteach, bhí beirt chailíní le corpáin mhatánacha chaolacha, ar éigean clúdaithe ar an chliabhrach agus ar na cromáin, ach le bráisléid óir ar a rúitíní agus a gcaol na láimhe, coed:
  - Cosúil le rí, tá tú álainn, a dhuine uasail,
  Seo cé chomh soiléir agus a bhí an solas!
  Phut Ravarnava agus dúirt sé le comhaontú:
  - Aontaím, táim de phór na ndaoine a bhfuil taithí acu ar ordú. Anois tá tú a bheith i sycophant. - Agus brú láidir le pailme leathan ar an ghualainn. - Ceart go leor, téigh, rinne tú an obair go maith.
  Scaoil Barnabas go trócaireach an Bloodsucker, ansin d'éirigh sé, is beag a bhí fágtha roimh breacadh an lae, b'éigean dó codladh beag ar a laghad a fháil. Cé gur rugadh é i ndomhan ina luainíonn an soilsiú i gcónaí san oíche, agus nuair a bhíonn gealach lán faoi cheathair ann tá sé chomh héadrom agus atá ar an Domhan ar lá soiléir, ach fós féin, is timthriallta iad timthriallta. Rithimí lá agus oíche.
  Agus níor spreag fiú na cailíní álainn ag an mbealach isteach, a winked lena súile sapphire agus emerald agus a d'imir le matáin a n-arm agus a gcosa.
  Cé, má fhéachann tú ar an tíleanna ar an ABS na háilleachta, ar mealbhacáin aibí a cíoch, nuair nach gclúdaíonn stiall tanaí fabraice ach an nipple scarlet, ansin ardóidh laoch den sórt sin na mairbh. Agus má fhéachann tú freisin ar aghaidheanna na háille. Tá siad óg freisin. Tá luibheanna speisialta ann a chuireann moill ar aosú cailíní, agus mar sin fiú ag caoga nó seasca bliain d'aois is féidir leo a bheith le feiceáil óg, úr, gan wrinkles nó fiacla lofa. Fíor, ní dhéanfaidh tinctures an banríon bás a fháil, ach is féidir leo aosú a mhoilliú.
  Shíl Éadbhard nach raibh siad in ann é seo a dhéanamh fiú. Ach amháin go ndearnadh máinliacht plaisteach ar mhná agus ar fhir, agus ansin le haghaidh níos mó airgid. Shíl an buachaill gur rud maith í an óige shíoraí. Mar sin féin, níor chóir duit a bheith childish.
  Sheol an long maorga isteach sa chuan, bhí raic na loinge báite fós ag snámh uirthi, agus bhí an chuid is mó de na gunnaí ag bun cheana féin agus tumadóirí, nó níos cruinne, daoine aonair de rásaí éagsúla a ghlac ról den sórt sin, iarracht nár éirigh leo. chun na gunnaí damáiste a fháil. Agus le díograis níos mó fós, an státchiste agus earraí luachmhara eile suite ar an long.
  Chuidigh go leor cailíní sclábhaithe é seo go léir a fhulaingt le héadaí ar a laghad, ach le gruaig lush, fionn, an-gheal. Agus go léir le figiúirí impeccable. Ní hamháin go ndearna luibheanna áitiúla athnuachan ar ionadaithe áitiúla den ghnéas cothrom de thuras na huaire, ach rinne siad a gcuid figiúirí gan locht freisin.
  Ar ndóigh, ní bhacann bróga ach leis na sclábhaithe, cosúil leis na buachaillí sclábhaithe i stocaí snámha, a bhfuil coirtithe agus caol orthu agus a oibríonn anseo freisin.
  an Gobharnóir Frady tinneas cinn. Bhí an oíche, go deimhin, ina tromluí; d"eitil áilleacht agus bród cabhlach Impireacht na Contrabass, an long chogaidh "Loisceach," isteach san aer. Anois is dócha go gcuirfear moill ar an lasta sa chalafort, ar a laghad go dtiocfaidh longa coimhdeachta eile. Níl sé seo chomh dona, ach toisc go bhfuil long den sórt sin caillte ina chathair, cad a cheapann rí agus impire na Contrabass go léir sa chás seo? De réir mar a chuirfidh na huaisle seicophantacha i láthair é, sa chás seo ní bheidh tú ag éirí as ach amháin.
  Ba mhaith an rud é gur mhair go leor cailíní sclábhaithe agus sióga oíche álainn, rud a bhí mar roinnt sólás as caillteanas den sórt sin.
  Ach tá sclábhaithe fireann ag fáil bháis cosúil le cuileoga. Agus tá an iomarca sclábhaithe ann cheana féin. Is é seo an géarghanntanas fear sa saol seo. Agus tá na háilleanna meon seo tar éis é a chéasadh cheana féin, é a chaitheamh amach, braitheann tú mar go bhfuil tréad mammoth tar éis a bheith ag satailt ort.
  Ag teacht amach as a phálás déanta as marmar bándearg, fainted sé beagnach. Scairt long álainn, a bhí chomh meabhrú sin ar an gceann ar a ndeachaigh Papyrus don Grabber chun díoltas a dhéanamh ar na cruitirí, a seolta. Fíor, bhog sé go mall, ach míníodh é seo ag an neamhord dochreidte a bhí i réim sa chuan.
  D"fhág go leor cailíní sclábhaithe go leor dá lorg cosnochta, de dhathanna éagsúla, ar mharmar an ché. Scairt comhlachtaí na n-áilleacht le allais, amhail is dá mba chuma ionadaithe den ghnéas cothrom déanta as cré-umha teilgthe. Leis na waists caol tréithiúla, cromáin leathan, breasts daingean, aghaidh angelic agus béal iomlán na fiacla. Is féidir, an féidir fiacla bainte amach do chailíní a dheisiú le ointment speisialta? Cad faoi na fir? Tá siad sásta leis na cinn plug-in. Agus anseo, is dócha, go háirithe na seandaoine, i ndáiríre éad gur iompaigh siad amach a bheith chomh inferior.
  - Chuala an Dia Uilechumhachtach ár nguí. "Chonaic an gobharnóir, ag ardú a mhala tiubh. - Ag uair chomh deacair, tháinig cabhair. " Le gotha drochbhéasach, ghlaoigh an laoch ar fhear meánaosta a bhí maisithe go saibhir. - Hey, Foshange , a ullmhú tábla uasal, beidh mé cuireadh a thabhairt don admiral go dtí an Pálás.
  Chrom an fear coise sinsearach agus thosaigh sé ag béicíl ar na mná céile agus na sclábhaithe, agus ar an mbuachaill ó am go chéile, ag cur iallach orthu bricfeasta uasal a ullmhú go pras.
  Ghlan na cailíní a gcosa nochta agus sheinn siad:
  Is olc an fharraige gan uisce,
  Agus an boilg gan bia ...
  Déanaimis pióg
  Agus fíon ó adharc an óir!
  contrabass le feiceáil ag gach duine . Ag coinneáil smacht docht, bhí na bassists dúbailte bréagach , ach i ndáiríre pirates, lined suas ar an talamh pharáid, shining le geal, armúr stróicthe go cúramach. Chuir fiú na cailíní, an uair seo, buataisí agus armúr den sórt sin orthu go drogallach le clogaid nach raibh siad taitneamhach a chaitheamh sa teas trópaiceach. Ansin tháinig an Ravarnava gléasta go hiontach síos. Bhí rúnaí na Polainne in éineacht leis, a raibh cáil air mar gheall ar a chumas sceana a chaitheamh agus, go nádúrtha, an trodaí Eduard Sturgeon, a ghlac ról buachaill seirbhíseach. Ba é an rud is míthaitneamhach ná go raibh orm bróga leathair paitinne a chaitheamh fós. Ós rud é go bhfuil an ócáid sollúnta, ag dul isteach sa chalafort, agus nach seirbhíseach simplí é, chun spéaclaí a sheirbheáil, ach ceann pearsanta. D'iompair beirt ghaiscíoch arda ceithre arm taobh thiar dó cófra lán d'ór.
  Tháinig ceolfhoireann le chéile go pras ag an gcalafort agus thosaigh sí ag seinm go hysterically. Ansin de réir a chéile tháinig an tséis cothrom le chéile agus d'éirigh na fuaimeanna níos comhchuí.
  Rith oifigeach amach chuig an gcruinniú, agus aird á tabhairt ar na heipéilití, rinne sé beannú agus dúirt:
  - Guím beannachtaí neamhaí oraibh go léir, an tUasal Aimiréil. Tá an gobharnóir ag fanacht leat cheana féin.
  Tharraing Ravarnava a lapa go condescendingly:
  - Ar a suaimhneas, cuir in iúl dá Shoilse go bhfuil mé ar mo bhealach cheana féin.
  Bhí pálás an rialtóra áitiúil suite i ndoimhneacht gairdín luxurious. Ag an mbealach isteach bhí dhá laghairt mhóra le gunnaí ar a ndroim, agus eilifint cactus ag innilt i gcéin. Go díreach ag an mbealach isteach chuig an Pálás d'fhás dhá carnations deich méadar ar airde le bachlóg ina bhféadfadh ní amháin ar an tomboy caol Edward, ach freisin fear fásta a cheilt go héasca.
  Bhí go leor banseirbhíseach álainn, a bhí idirdhealú ó sclábhaithe ag bráisléid ar a chaol na láimhe agus a rúitíní, agus bróidnéireacht lómhar ar fabraicí agus tunics. Agus níor chaith ach seirbhísigh an-ard-stádas sandals le GEMS.
  Scar na gardaí le sleá agus crosbhogha ag an mbealach isteach. Ba léir nach raibh muskets chomh faiseanta fós. Rinne an Pálás féin tuiscint fhabhrach; thug na fuinneoga leathana cuma shuaimhneach air. Tá go leor pictiúir , airm , agus sciatha le cótaí éagsúla arm ar crochadh ar na ballaí . Shiúil an buachaill Edward i ndiaidh Ravarnava agus chuaigh sé beagáinín faoi mar a bhí bróga a fhir coise nua ag brú air gan trócaire. Bhí an oiread sin taithí aige cheana féin ar a shála lom a thaispeáint go ndearna sé dearmad go bhfuil na stoic chiontacha olc seo ann, pianmhar do chosa leanaí buachaill síoraí.
  Is é an t-aon sólás amháin ná go bhféachann na searbhóntaí air le meas, agus ní le díspeagadh, dá mbeadh sé, mar is gnách, cosnochta agus i shorts nó trunks snámha. Agus tá sé míthaitneamhach san livery, sweats an torso matáin, agus cuireann an léine cambric srian le gluaiseacht. Sea, tá stádas de shaghas éigin agat cheana féin. Mar sin is fearr a bheith bródúil astu.
  Cheathrar cailíní bowed fiú ar aon ghlúin amháin mar chomhartha measa. Ní dó, ar ndóigh, ach do Ravarnava, ach tá sé fós go deas.
  Ach is furasta cuimhneamh ar an ngobharnóir féin. Go leor tiubh, ach déanann sé iarracht fanacht ina seasamh. I nguth an-bhog, dúirt rialtóir na gceantar máguaird:
  - Tá áthas orm fáilte a chur roimh aoi oirirce.
  Thug Ravarnava freagra deas ar an dea-bhéasacht:
  "Gabhaim buíochas freisin le cinniúint as mé a chur chun bualadh le teach chomh fáilteach."
  Dúirt an gobharnóir, ag iarraidh a thuin a dhéanamh níos malaí fós:
  "An uair dheireanach, a Dhon Papyrus an-urramach, dhiúltaigh tú cuairt a thabhairt ar mo phálás, ag lua cúrsaí práinneacha. Anois tá onóir déanta agat dúinn.
  Mar is léir óna mbróga bróidnithe le méiríní agus le sála arda, d"éiligh na searbhóntaí ardchéime:
  - Vivat don Aimiréal mór!
  Ansin thuig Ravarnava go raibh sé beagnach i dtrioblóid, cad a tharlódh dá bhfeicfeadh an gobharnóir an t-aimiréal seo roimhe seo. Mar is fearr, bheadh sé ag fanacht leis an chroich, nó rud éigin níos éadrócaireach, mar shampla, cuaille, nuair a nailed siad a lámha agus a chosa, nó tine, agus le tine mall.
  Is fuar an freagra, áfach:
  - Sea, bhí mé gnóthach le cúrsaí oibre. - Agus frása paiseanta gan choinne. - Ach cé mhéad is féidir leat faillí fáilteachais!
  D'fhiafraigh an gobharnóir go ciúin:
  - Cad é mar a chuaigh do thuras go dtí cladach cumhacht phágánach na Cláirsí?
  D'fhreagair Ravarnava go macánta:
  - Brilliant! B'éidir baile cruite an-saibhir amháin do chreachadh , agus gan mór-chailleadh.
  Leathnaigh súile an ghobharnóra.
  - Tá súil agam nach raibh d'ainm nochtaithe, mar cé go foirmiúil nílimid ag cogadh leis an gCláirseach.
  Ar na focail seo, chuir na banaltraí álainn agus galánta, ar crochadh le jewelry, a méara innéacs go dtí a liopaí scarlet iomlána:
  D'fhreagair Ravarnava arís, gan bréag,:
  - Chuaigh gach rud go réidh, bhí iontas orm féin fiú.
  - An bhfuil an booty saibhir? "Bhí éad i nguth an ghobharnóra.
  - Ní bocht, Dia é féin a chabhraigh linn. - Anseo bhí ar an gceannaire é féin a shárú beagán. - Mar chomhartha ar ár mbuíochas mór agus ár muinín, tugaimid cófra óir duit. - Leathnaigh Ravarnava a lámha fiú, rud a léirigh flaithiúlacht.
  Stampáil na searbhóntaí a gcuid sandals ard-sála iontacha agus d'éiligh siad le chéile:
  - Bravo! Glóir don aimiréal!
  Sáraíodh an gobharnóir ag saint. Tar éis dó a dhínit a chailleadh, theith sé go dtí an cófra agus d'oscail sé an clúdach:
  - Bah, tá fortún anseo. Ní haon ionadh gur tharraing na loafers seo a leithéid de dheacracht air. O Papyrus don Grabber. - Do chrom an duine uasal. - Tá mé d'fhéichiúnaí, éileamh rud ar bith uaim.
  D'fhreagair an ceannaire bradach go bluntly:
  "Sílim gurb é an luach saothair is fearr ná seirbhís tiomnaithe don choróin." Chuala mé gur chaill tú aréir an Loisceoir catha, a bhí ainmnithe i ndiaidh nia ifreanda ár monarc is mó. Creidim gur buille ró-íogair é seo nuair a bhíonn gá le hairgeadas ó thaobh an chaipitil de.
  Mumbled an gobharnóir:
  - Tá tú go hiomlán ceart.
  Chrom na searbhóntaí áille a gceann. dealga déanta as emeralds, rubies, agus diamonds sparkled ina gcuid gruaige.
  Dúirt Ravarnava go bródúil:
  - Mar sin, tá sé beartaithe agam ceannas agus thionlacan lasta chomh luachmhar a aistriú chugam. Tá a dhóthain gunnaí agam, ar a seal, chun é a ruaigeadh ó aon ionsaí bradach.
  Bhí an gobharnóir sásta aon iarratas ón aimiréal a chomhlíonadh:
  - Ar ndóigh, cuirfidh mé na cumhachtaí go léir is gá ar fáil duit. I mo thuairimse, le laoch chomh cróga, beidh ár lasta amhail is dá mba ar dheis Dé.
  Chlaon na cailíní álainn a gceann go bríomhar. Bhí dealga agus cluaise diamanta spréáilte. Shíl Éadbhard go gcaithfidh an gobharnóir a bheith saibhir má tá a ghruagairí pearsanta gléasta suas mar bhanphrionsaí agus chomh hálainn sin nach féidir leat do shúile a bhaint díobh.
  Chroch Ravarnava a mhéara:
  "Seolfaimid ansin láithreach."
  Do labhair an gobharnóir arís :
  - Ar a laghad bricfeasta a bheith agat, Aimiréil. An bhfuil an onóir dúinn, seachas, ní mór na longa freisin am le chéile.
  Chrom na searbhóntaí agus chrom siad:
  - Tá fáilte romhat, a dhuine iontach!
  Dúirt ceannaire na filibusters go condescendingly:
  - Bhuel, ceart go leor, ní ghortóidh beagán úrúcháin.
  Ní raibh Ravarnava ag iarraidh amhras a mhúscailt trí bheith ró-ghasta, agus is dócha go mbeadh bord saoire an ghobharnóra ar fheabhas.
  Fágadh Edward dathúil cliste an tomboy lasmuigh den doras mar sheirbhíseach, agus caitheadh leis an aimiréal bréagach ar nós an rí féin. Bhí an chuma ar na cailíní, freisin álainn agus i gúnaí, ach cosnochta ionas go mbeadh níos lú torann ó bhualadh ar na tíleanna marmair daite. Rinne an gobharnóir comhartha. Agus bhain na mná céile mionlach a gcuid bróga go cúramach freisin, chuir siad i mbosca criostail speisialta iad agus thosaigh siad ag freastal cosnochta. D'éirigh a gcuid gluaiseachtaí le boinn loma i bhfad níos boige, níos míne agus níos galánta. Seirbheáladh miasa den sórt sin, fiú arán agus cácaí bácáilte i gcruth long seoltóireachta agus palaces ríoga. Píosaí iasc mionghearrtha, feoil, glasraí, torthaí agus blastanas éagsúla atá leagtha amach go hálainn i bpatrún mhaisiúil. Agus tá na fíonta go hiomlán iontach, taitneamhach le Tiarna na robálaithe. Sea, bhí go leor temptations chun fanacht ar feadh tamaill níos faide.
  D'ith Ravarnava an béile go rudhathach, cosúil leis an mbéile deireanach nach raibh cur amach aige ar etiquette. Thosaigh siad ag tabhairt aird air, ach lig an gobharnóir féin air go raibh gach rud ag dul mar ba chóir.
  Tar éis roinnt buidéil fíona daor, níor chaill Ravarnava a cheann, bhí a chorp fós laochúil, ach d'éirigh a theanga ró-soghluaiste agus bhí gá le hobair.
  Gan smaoineamh faoi dhó, thosaigh an bradach a chanadh, sounded a bass domhain taitneamhach, thosaigh roinnt de na hoifigigh a bhí i láthair a chanadh chomh maith, agus cailíní seirbhíseach iomadúla thosaigh ag rince lena cosa seductive nocht;
  An bhfuil tú réidh chun mé a leanúint?
  Ná fág i gcruachás le do mhála!
  Ionas go sreabhann an chreach mar mhil,
  Ionas go sreabhann an abhainn le hór!
  
  Chun seo a dhéanamh ní mór duit é seo a dhéanamh
  Ionas go mbeidh nicil gan luach!
  Ionas gur féidir le gach duine againn
  Clúdaigh an cosán le cairpéad comhlachtaí!
  
  Ó, is pirates thú, a pháistí,
  Ní roinnt crosa - nialais!
  Is laoch gach duine agaibh,
  Déan deifir, goidfidh mé an cac!
  
  Tá dul ar bord do na fir,
  Ná bí ag lorg cúiseanna le bua!
  Tá sé níos fearr ach rince
  Creidim nach bhfuil do spiorad fadaithe!
  
  Treoróidh mé ar an ionsaí thú, a chairde,
  Tá muid pirates - teaghlach!
  Beidh muid ag troid mar diabhal
  Agus níl aon smaointe eile ann!
  
  Tá smaoineamh ann, ach níl ach fírinne amháin ann,
  Chun sparán na gceannaithe a mhilleadh...
  Ionsaíonn Horde na corsairs,
  Beidh muid in ann cinneadh a dhéanamh ar na huaisle!
  Chruthaigh an t-amhrán seo go leor torann.
  Gáire áfach na cailíní, agus léim suas mar diabhal.
  Líon Daidí na Nollag Don Paradny isteach sa seomra, bhí sé déanach le cuireadh an rialtóir, agus mar sin d'éirigh sé amach a bheith feargach uafásach. Nuair a chonaic sé fear mór ag canadh amhráin gáirsiúla, d'fhiafraigh sé le sceitimíní:
  - Cén sórt magadh é seo?
  D'fhreagair an gobharnóir:
  - Feiceann tú an t-aimiréal is mó Papyrus don Grabber!
  - Cén sórt Don Grapper é seo? - Tháinig buile ar an gCunta, agus é ag cur a chuid buataisí ar an marmair. - Níl ann ach buffoon pónaire.
  - Ní féidir, tá epaulets aige. - Labhair an gobharnóir, ag ísliú a cheann agus ag blushing go domhain.
  Na cailíní ag freastal ar an mbord agus ag damhsa tango, álainn, le cosa lom, matáin, coirtithe agus an-dea-chomhréireach, dea-chomhréireacha, coirp lúthchleasa, howled:
  - Uh, uh, uh, uh! Táimid ag dul síos!
  An Comhaireamh adeir go croíúil:
  - Mar sin is impostor é an bastard saille seo, bhuail mé leis an aimiréal arís agus arís eile, tá sé difriúil go hiomlán ón gorilla éadaí seo.
  - Gabh é! - A scairt an gobharnóir, ag iarraidh a cheilt a náire.
  Stampáil an iliomad cailín cailín a gcos lom, an-tarraingteach, chroith siad a gcromáin, chroith siad a busta agus chroith siad:
  - Agus an ceann sin! Agus an ceann sin!
  Níos mó ná uair amháin, thuig an buachaill síoraí, Edward, go raibh rudaí go holc, bhuail sé cluiche agus chuir sé an wick réamhullmhaithe trí thine. Ní raibh an cófra clúdaithe ach amháin ar a bharr le sraith tanaí óir, nó in áit, fiú dusted le miotail buí, boinn, agus ag bun agus i lár bhí púdar gunna. Chuir an laoch óg ach an-séasúrach, ar eagla na heagla, bealach éalaithe ar fáil. Plus, ar ndóigh, a shábháil miotal lómhar nuair a chéile tú gnó le pléisiúir. Nó in áit, comhlíonann tú, agus go rathúil, dhá fheidhm. Ba chóir go mbeadh an pléascadh mar chomhartha d'ionsaí ginearálta ag na bhfoghlaithe mara. Bhí scuad iomlán gardaí gruagacha in armúr, idir dhaoine agus okrov , ag rith suas go dtí an doras cheana féin, agus chaith Eduard Osetrov an cófra orthu. Chuir sé a éadóchas agus a rage go léir isteach sa chaitheamh, agus mar sin d'eitil an réad sách trom i bhfad.
  Ina theannta sin, ar ndóigh, ní raibh mé ag iarraidh cailíní an-álainn, leath-nocht, matáin le aroma taitneamhach, cumhra a ghortú. Bhí siad ag léim suas cheana féin agus ag caoineadh, agus fiú ag squealing le gliondar. Sea, radharc fíor-annamh a bhí ann.
  Do chrom duine acu:
  Tá impostor ag ionsaí orainn,
  Ina lámha tá backpack ominous ...
  Agus má thógann éinne é -
  Gheobhaidh sé glóir agus onóir!
  Bhí an pléascadh uafásach, thit cúpla colún, maraíodh níos mó ná tríocha duine, agus chaith an tonn soinneáin Eduard Sturgeon i gcoinne an bhalla le club aeir, beagnach cothrom an laoch óg agus lúfar.
  Chroch cnámha láidre, ach níor chuir sé seo ach fearg ar Éadbhard, agus a chlaíomh á shníomh aige, rinne sé deifir chun deireadh a chur leis na naimhde a tháinig slán. Níor chuir Ravarnava am amú freisin, ag caitheamh an bhoird agus ag brú an ghobharnóra, tharraing sé amach sabre agus d'eitil sé ag an gcomhaireamh.
  Bhris duel téite amach eatarthu.
  Scar na searbhóntaí cosnochta, agus cinneadh ceart nach gnó mná é an cogadh. Sea, agus is féidir leo tú a ghortú go neamhaireach. Agus mar sin, is é an duine a bhuaigh an máistir.
  Dúirt an ceann is tábhachtaí acu, an t-aon duine a d'fhan i bróga ard-sála:
  Cé hé an rí, go deimhin, is cuma linn,
  Mar sin troid go cróga, fir!
  A scairt Daidí na Nollag, wheezing cosúil le gramafón briste:
  - A ghorilla shabby, cuirfidh mé isteach tú díreach le mo chlaíomh.
  Scairt Ravarnava mar fhreagra:
  - Rooster, gearrfaidh mé amach do cheann.
  Léiríodh barr feabhais an chaptaen bradach ó thaobh airde agus meáchan le buille cumhachtach ó shaber ollmhór, ghearr sé an claíomh, agus ansin ghearr sé beagnach a chéile comhraic ina dhá leath.
  Fíor, agus é ag fáil bháis, scríob an comhaireamh a bholg go héadrom le stumpa a chlaíomh, agus thosaigh fuil ag teacht i láthair.
  Ní fhéadfadh sé seo stop a chur le Ravarnava, áfach, lean sé ag luascadh chlé agus ar dheis. Theith na gardaí air, agus, tar éis buille maith a fháil, shocraigh síos. Chuir an pléascadh na doirse amach agus, nuair a chonaic an buachaill ag troid go fíochmhar, ghéaraigh an captaen i dtreo.
  Chiceáil an laoch óg an garda sa groin le cibé fórsa gur eitil sé anonn, agus stabbed beirt acu lena clogad adharcach láithreach.
  Bhuail na cailíní ban a lámha don umpteenth uair agus rinne siad gáire:
  Go néirí leat, a bhrón!
  Glóir! Buachaill - ghlóir!
  scairt Edward an Tomboy os ard:
  - Ataman, teich as seo, coinneoidh mé iad.
  Tar éis do Ravarnava namhaid eile a ghearradh síos, dúirt sé:
  - Tiocfaidh ár gcairde go luath, ach fanfaidh muid amach ar aon nós.
  Ag baint úsáide as an teicníc scriú dúbailte, ghearr an buachaill Críochnaitheoir Eduard síos trí cinn acu ag an am céanna agus sheas sé in aice leis an captaen. Dúirt an buachaill:
  - Is é an rud is mó gan úsáid a bhaint as muskets.
  Ón taobh amuigh d"fhéadfá an long a chloisteáil ag lasadh sailbhe, ansin cas timpeall agus tine arís.
  Bhí na cailíní maidne ag screadaíl agus ag squealed le háthas, ag bualadh a gcos, agus chun na fuaimeanna a dhéanamh níos airde, thosaigh siad ag cur orthu bróga agus sandals le sála arda.
  Rinne Edward an Tomboy a mhalairt agus bhain sé a bhróga fuatha amach. Chaith sé a shála ceart isteach i súl duine de na hoifigigh ag iarraidh briseadh tríd. Go fortunately, tá an tsáil airgid agus buaileann sé go crua, d'eitil an tsúil amach, ag crochadh ar gas nerve.
  Scairt na cailíní maidne:
  - Bravo! Bis! Bravo! Bis!
  Agus eisíodh an ceann is tábhachtaí acu:
  - Mo bhuachaill daor,
  Ag an uair seo táimid in éineacht leat!
  Is leanbh chomh fionnuar thú
  Ciceáil tú gach duine le do chos lom!
  Agus go deimhin, bhris sÚil lom an bhuachaill Críochnóra jaw eile.
  Mar a chreid na bhfoghlaithe mara, thug iontas deis dóibh gunnaí móra an namhaid a ghabháil agus a scriosadh go páirteach. Thit garastún an dúnfort faoi chloch an mhuilinn, maraíodh go leor saighdiúirí láithreach, thit siad gan fiú an chontúirt a bhaint amach. Chuaigh beagnach trí chéad robálaí mara cath-chrua isteach sa chathair. Fuair na saighdiúirí contrabass bás sna céadta, níor scaoil ach cuid acu ar ais nó rinne siad iarracht troid.
  Ní raibh an trodaire diana Edward agus Ravarnava, agus dhá pirates eile, seasamh go fóill, ach chuaigh ar an ionsaitheacha, thit na gardaí Palace go tapa i scaoll. Phreab siad agus chúlaigh siad, ag caitheamh a gcorp marbh thar an staighre marmair. Thosaigh na cailíní ag cabhrú leis na foghlaithe mara. Chaith siad bróga, sandals, tráidirí, cupáin órga sách trom, forcanna agus sceana ar na gardaí.
  Chuaigh an laoch óg isteach i bhfuadar fiáin, amhail is nach raibh oíche stoirmiúil aige, agus tar éis roinnt seomraí a ghlanadh, bhris siad amach as an bhfoirgneamh ildaite, áit a raibh an chuma air go raibh bagairt ar na ballaí fiú.
  Tar éis dó trí cinn a ghearradh síos, d'fhéach Edward an Tomboy timpeall ar an timpeallacht le súil iolair. Bhí na bealaí isteach go léir is gaire don chathair gafa i dtinte; bhí go leor daoine le feiceáil, ag snámh ar nós seangáin agus ag bualadh lena chéile.
  - Tá an bua againne! Anois is é an rud is mó ná nach snámhann bonn óir amháin as ár lámha. - Gan choinne, bhí an tomboy troda, nocht, clúdaithe le fuil, le torso matáin an-fheiceálach (ar ndóigh, scar sé éadaí a sheirbhíseach ionas nach gcuirfí isteach air, agus bheadh sé uiríslithe do chorsair óg livery a chaitheamh! ), léirigh comharthaí grubber airgid. Ag glacadh le sracfhéachaint iontas Ravarnava, dúirt an buachaill críochnóra:
  - Ba mhaith liom a bheith ní hamháin bradach, ach táim ag smaoineamh ar mo Phoblacht féin de filibusters a eagrú, agus le haghaidh seo beidh airgeadas ag teastáil uainn.
  - Do phoblacht féin? - An uair seo rinne Ravarnava méanfach agus feadóg trína shrón leathan. - Cén fáth go bhfuil sé chomh deacair, a leanbh? Is é reáchtáil tíre an rud is leadránach ar domhan.
  Chuir Edward ina choinne seo:
  - Ní dóigh liom gur thaitin sé go mór liom straitéisí a imirt le bainistíocht mhíleata-eacnamaíoch. Tá sé an-taitneamhach mothú mar rí nó impire.
  D'fhéach an buachaill ar an rian fuilteach a d'fhág a chos láidir, ach beagnach leanbhúil. Spreag an smaoineamh - an gcloífidh na hábhair leis an té a bhfuil sé de mhisneach aige cuma leanbh a bheith air go deo, fiú le matán mar shreang chruach?
  Ravarnava blinked go dúr:
  - Ní thuigim rud éigin faoi na rudaí atá tú ag caint. Cé go bhfuil tú, go ginearálta, ceart, tá an chumhacht milis agus ba mhaith leat a Doirt endlessly deoch seo síos do scornach. Ach méadaíonn an fhreagracht as gníomhaíochtaí duine freisin.
  Gháir an laoch óg Edward go feignedly mar fhreagra:
  - Ní chuireann sé eagla orm. Bímis níos lúfar, nó beidh an cath ar siúl gan sinn.
  Bhí cuma nua air, ach slachtmhar i gcúrsaí gnó, rith an corsair ar aghaidh. Throid iarsmaí an gharastúin go dian, bhí fhios ag cách ar chruachás na bhfoghlaithe mara, nár ghnáth le príosúnaigh a ghlacadh, agus má rinne, dhíol siad iad ina sclábhaíocht éadrócaireach, agus uaireanta mhalartaítear iad ar trinkets, sliogáin, agus uaireanta ór de shé-. Savages cannibalistic armtha a mheas feoil dhaonna íogaire uafásach. Mar sin féin, ní fhéadfadh sé seo ach cur leis an agony, ós rud é go raibh na bhfoghlaithe mara níos láidre sa chomhrac lámh-le-láimh. Ina theannta sin , maraíodh ceann an gharastún , an Ginearálta Kosalapenko , ag tús an chatha, agus ní raibh ach aon duine a chur ina ionad, ós rud é go raibh an chéad chúntóir, Coirnéal Varatt , brúite sa cheann ag Monatóireacht le cruinneas. lámhaigh ó muscaed.
  Agus ansin thosaigh na sclábhaithe, ar an gcéad dul síos, buachaillí agus cailíní, ag cuidiú leis na bhfoghlaithe mara agus ag caitheamh clocha dumhach, tíleanna agus mínithe gloine ar a n-úinéirí fuath.
  Shocraigh dosaen lizards le gunnaí frith-ionsaí a dhéanamh. Chuir siad stiallacha géara miotail ar na taobhanna agus scaoil siad gunnaí móra ar a mbarr. Rinne sé seo roinnt damáiste do na corsairs. Ba é Edward an chéad duine a rith suas go dtí an laghairt, le linn an troid bhí an buachaill an-suntasach, ionas gur leag sé an namhaid as an díon lena sÚil dara, kicked amach na bróga a ghearradh a chosa agus dá bhrí sin eitil cosúil le fabhcún. Léim sé ar a dhroim, ghearr sé síos an dá lámhachóirí i gceann thit swoop, ansin, ag athrú a sprioc, rushed ag an dara laghairt. Ina dheifir, ghearr an buachaill a chos lom, ag tuisliú ar mhiotal. Mar sin féin, bhí an chréacht superficial, agus i teas an chatha níor thug sé aird air.
  An chuid eile, ag féachaint ar an "ninja," rushed chun a sála.
  - Ní ligfidh mé duit imeacht! - Yelled, léim níos airde, an-lúfar agus spraíúil Edward. Mar sin féin, d'éirigh leis na lizards a bheith thar a bheith nimble, ag bogadh go gníomhach a gcuid lapaí, theith siad go tapa i dtreo na foraoise. Is cuma cé chomh tapa agus a bhí an fear óg frantic, d'éirigh leis teacht suas le beithíoch amháin, ag críochnú na marcaigh. Bhuail an chuid eile a gcuid "capaill" lena n-neart go léir. Ansin chaith Edward an bulaí a chlaíomh, pollta sé an cnap fillte agus greamaithe. Níor mhéadaigh an t-ainmhí ach a luas.
  - Bhuel, ceart go leor, cuimhnigh ar an sprint agus bás, ach teacht suas.
  Ón taobh amuigh ba ghreannmhar a bheith ag faire ar chonablach den sórt sin a rith ó fhear nach raibh cuma níos mó ná trí bliana déag d"aois air, buachaill a raibh aghaidh mhín air go bunúsach. Enraged, a chorp ar fad ar athraíodh a ionad le matáin rippling, cosúil le surf farraige, choinnigh Edward ag dul níos tapúla, luckily dó thosaigh an fhoraois, agus na reiptílí ollmhór moill síos. Tar éis dó an namhaid a scoitheadh, tharraing an laoch óg amach a chlaíomh, ansin léim sé ar an eireaball.
  Bhuail an ollphéist crann pailme agus chaith sé as an tomboy biting Edward. Thit an buachaill Terminator go pianmhar isteach i mbraisle fíniúnacha dealga. dealga géar bhfostú isteach sa chorp, piercing an craiceann. Ach ní dhearna sé ach an fear feargach. Tar éis dó iarsmaí a chuid éadaí réchaite, stróicthe a chaitheamh amach, bhí sé fós ag caitheamh T-léine trédhearcach agus pants, ag fágáil ach trunks snámha. Bhailigh an buachaill a neart agus, ag breith ar bhrainse cosúil le rópa, rinne sé, cosúil le Tarzan, le scread fiáin, léim ollmhór, ansin, ag breith dara brainse eile agus ag baint úsáide as an teicníc "cloch mhuilinn scáinte", ghearr sé cinnirí na. beirt throdaithe, ag sracadh a sabre gan rath.
  - Bhuel, an chuid eile de na fugitives! Má tá súil agat dul i bhfolach, ní oibreoidh sé. - Dúirt an dobhraite Eduard an masla, winking, agus phioc suas a luas. Tar éis dó modh nua iompair a fháil amach, bhí sé ina ghaoith ag teacht suas le lizards.
  - Is moncaí mé! - A scairt sé - Hyperraus ! - Ba é sin an t-ainm a bhí ar laoch an scannáin, an borb a bhris taifid an Tarzan as dáta.
  Ansin ghéaraigh sé, ag déanamh geansaithe fiáine a mbeadh éad ag moncaí ar bith orthu. Roinnt uaireanta lámhaigh na trodaithe blindly, ach ag an am céanna caillte. Agus é ina cheetah, rinne Edward an tomboy gáire ina n-aghaidheanna. Nuair a maraíodh na comhraiceoirí deiridh ar deireadh, shuigh an laoch óg ar bhruacha an línéadaigh agus dhírigh sé díreach i dtreo na cathrach, ag iarraidh a fháil amach go tapa as an dufair. Ó am go ham, bhí grins na gorillas ceithre-armtha ag sileadh sna craobhacha, ach níor leomh siad ionsaí a dhéanamh ar ghaiscíoch armtha, fiú ceann beag. Ina theannta sin, níl na hainmhithe seo go hiomlán dúr agus chonaic siad cé chomh cáiliúil a dhéileáil Edward le saighdiúirí níos mó ná é féin.
  - Cén fáth a bhfuil na macaques ag gáire, tá sé ró-dheacair duit do shrón a ghreamú isteach anseo. - Chaith an laoch óg a chlaíomh, ach níor ghéill na príomhaigh don briogadh.
  Nuair a shroich sé an chathair, bhí an cath beagnach thart. Ba é an pointe deireanach nár tógadh ná an príosún áitiúil, áit a raibh an méid a bhí fágtha den gharastún brú taobh thiar de na geataí arda, chomh maith leis na gardaí crua áitiúla, arbh iad eachtrannaigh den chuid is mó iad . Ba bhreá leo magadh a dhéanamh ar phríosúnaigh, go háirithe mná, agus mar sin thuig siad nach mbeadh aon trócaire orthu.
  Léim an trodaí Edward, cosúil le cobra sciobtha, amach ar laghairt agus sheas sé os comhair an gheata, ansin chuir sé liathróid gunna isteach sa lár.
  Chroith an buille, ag fágáil fiacla san iarann, ach mhair an geata láidir. Tar éis dó a shála lom a shá isteach i srón an ghunnadóra a bhí ag sníomh ón taobh dheis, d"éirigh sé folaithe le fuil agus thit sé ina thost, chaith an gaiscíoch Edward an hooligan trína fhiacla agus thosaigh sé ag athlódáil an gunna easumhal. Thóg sé go leor ama. Mar fhreagra, eitil saigheada ag an Guy. Edward dodged deftly an blasts, agus fiú ghearradh síos trí saigheada ar an eitilt.
  - Bhuel, an bhfuair tú na fabhtanna?
  Chaill shots ó muskets freisin, cé go raibh roinnt amas i gcraiceann tiubh an laghairt. Thosaigh sí ag jerk i bpian, ach stop an Guy dashing.
  - Ná bíodh eagla ort, do do chraiceann, tá siad seo cosúil le síolta lus na gréine. - Rinne an buachaill gáire.
  Tar éis dó an gunna a athlódáil, ghlac an laoch óg aidhm níos cruinne agus bhuail sé an cuaille báire arís. Phreab an liathróid gunna arís.
  - I dtigh diabhail! Tá an arm seo ró-lag! - mhionnaigh Edward an Tomboy, agus go tobann tháinig smaoineamh suimiúil isteach ina cheann.
  - Déanfaidh mé iarracht iad a oscailt ón taobh istigh.
  Cé go raibh cuma dothuigthe ar bhalla an phríosúin, ba léir go raibh na ballaí lofa agus na brící garbh in áiteanna áirithe, mar sin, le deaslámhacht áirithe, bhíothas in ann dreapadh anuas orthu. Ach tá an iomarca gardaí ann, mar sin ní leagfaidh siad síos de thaisme é. Mar sin féin, ní raibh sé do rud ar bith go raibh taithí chomhrac ag Ravarnava, d'ordaigh sé:
  - Tóg binsí, lomáin, iompar scuab-adhmad tirim, cuirfimid tine ar na naimhde. Agus tusa, rollaigh an "banríon" níos tapúla
  Na foghlaithe mara, gan aird a thabhairt ar na saigheada agus urchair muscaed ó am go chéile, chuir siad na geataí trí thine, ag cruthú "múch deataigh ."
  Tharraing daoine eile cart a bhí clúdaithe le connadh le bairille púdar gunna - sin an t-ainm a bhí ar an "bhanríon". Mar gheall ar an connadh ní raibh sé dodhéanta lámhach tríd le muskets. In éineacht leis na filibusters, rinne cailíní sclábhaithe áitiúla agus buachaillí i trunks snámha le brandaí ar a ghualainn agus cófra iarracht cabhrú lena liberators. De réir dealraimh d"fhulaing siad sa sclábhaíocht agus ní raibh eagla orthu roimh fhoghlaithe mara. Tar éis dóibh an "bhanríon" a chur os comhair an gheata, las na foghlaithe mara an fiús agus léim ar ais.
  Rinne siad é seo go han-tapa, agus iad ag caoineadh:
  Diabhal, diabhal, diabhal shábháil,
  Buailfimid, ag brú an bhuille...
  Tabhair dúinn, tabhair dúinn claimhte inár lámha,
  Gheobhaidh muid bronntanas ón domhan thíos!
  
  Bhuel, is ifreann lucht créachtaithe é an Cruthaitheoir,
  Beidh muid ag troid leis an diabhal le adharca. .
  Dá mbeadh toradh cath le claíomh,
  Ionas nach mbeinn i mo sclábhaí crochta anseo!
  
  Joke buachaill vs SYKLOV
  ANÓTÁIL
  Tá an buachaill, a bhfuil go leor eachtraí taithí aige, i gceannas anois ar dhíorma fórsaí speisialta leanaí. Agus caithfidh sé dul i ngleic leis an timthriall sibhialtachta. Is é an rud atá an-suimiúil ná go bhfuil teicneolaíocht spáis anseo.
  . CAIBIDIL Uimh. 1
  Bhí an gasúr i gculaith chomhraic le heipéilití oifigeach spáis. In aice leis bhí cailín, freisin i spacesuit le cloigíní agus whistles. Agus tá clogad trédhearcach á chaitheamh aici, oscailte ar gach taobh. Bhí blaster ina lámha ag an gcailín agus chrom sí:
  - Edik, b'fhéidir gur féidir linn fanacht leis an gcuid eile den fhoireann? Tá an iomarca riosca ag baint le timthriallta troda le chéile nuair a bhíonn ar a laghad céad acu ann!
  Is laoch é an buachaill, cé nach bhfuil cuma níos mó ná dhá cheann déag nó trí cinn déag air, i gculaith chomhrac ní fheiceann tú matáin ar bith, ach bhí cuma prionsa fíor air. Agus dúirt sé go muiníneach:
  - Ní hea! A ligean ar dul i cath le chéile! Maidir leis na naimhde, ná bíodh eagla ort. Thug mé cloch déantán beag bídeach "armúr" duit, laghdaítear an seans go mbuailfear tú céad uair!
  Thug an cailín faoi deara:
  - Agus céad uaire go leor!
  Bhí an buachaill feargach:
  - Ní raibh a fhios agam go raibh tú, Adala, a leithéid de bhádúil!
  Dúirt an cailín le gruaig oráiste:
  - Ní bótach mé! Bhuel, déanaimis dul chun cinn cinntitheach!
  Agus mar sin bhog na leanaí laochra isteach cath. Bhí carraigeacha timpeall orthu a bhí spréach le clocha corcra, emerald, lilac agus breac bándearg, agus d'fhás stalactites ón talamh. Agus is tírdhreach thar a bheith mistéireach é.
  Agus tá an caisleán romhainn. Breathnaíonn sé cosúil le ridire, meánaoiseach, ach le diúracáin agus gunnaí ga ar na túir. Agus tá an ghrian áitiúil ag taitneamh ó thuas, atá fiú heicseagánach i gcruth, agus athraíonn an solas dathanna agus patrúin go leanúnach. Agus tugann sé seo freisin an tírdhreach iomlán cuma an-mistéireach agus, ag an am céanna, draíochtúil ina bhealach féin.
  Rith buachaill agus cailín ar an gcosán ailtéarnach le tíleanna bíogacha. B'fhéidir go raibh an laoch óg i dtaithí ar a bheith ag stuáil cosnochta, ach ní féidir an chulaith chomhrac seo a dhíshuiteáil, faraor. Cé mhéad rothar atá sa chaisleán? Is mistéir é seo freisin. Agus mura bhfuil ach céad acu, ansin níl sé seo chomh dona.
  Chuaigh an buachaill agus an cailín i bhfolach láithreach taobh thiar de chloch nuair a tháinig umar den chine an-ionsaitheach seo. Bhí sé ard, cruth cosúil le triantán, le muzzle ar gach ceann de na trí thaobh. Agus tugann an armúr leid as cruach, ach ní dhéanann sé teagmháil leis an dromchla, ar mhaolú aer.
  Rinne an buachaill laochra Edward aoibh gháire an-mhilis, cé go raibh sé leanbhúil. Agus chaith sé piseanna beag isteach i gcarr na n-ionsaitheoirí spáis.
  D'eitil sé agus léim díreach isteach i bairille sách leathan an gunna. Agus tar éis cúpla soicind, pléascann an umar cumhachtach triantánach. Bhí sé amhail is dá mba bhuail tintreach iosta lón lámhaigh agus é briste ina blúirí beaga.
  Ba sliocht deas fionnuar é seo.
  Chuir an cailín Adala tweet:
  - Tá sé seo cliste! Is Jedi fíor thú !
  Chlaon an buachaill Edik:
  - B'éigean dom a bheith i mo Phádán freisin ! Ach sin scéal eile!
  Ina dhiaidh sin, theith na páistí cróga níos faide chuig an gcaisleán. D"oscail an geata agus léim trí umar eile amach. Tá dhá cheann mar an gcéanna triantánach, agus an tríú ceann níos mó agus heicseagánach, le gunnaí móra ar gach taobh agus an seachtú ceann ar a bharr.
  Feadaíl an cailín trodaire:
  - WOW! Tá imreoirí nua ag teacht isteach linn!
  Chlaon an buachaill laochra:
  - Is féidir leat a bhriseadh uile-i!
  Agus thóg an laoch óg amach gléas beag, méid an bhosca cluiche. Agus chas sé ar roinnt clár ann ag casadh a mhéar innéacs. Ansin sheol an buachaill, ar thug an cailín Edward air san eachtra catha seo, an bosca seo. D'eitil sí go réidh i dtreo an umar is mó. Agus tá sí beagnach dofheicthe.
  D'fhiafraigh an cailín den bhuachaill:
  - Cad é sin?
  Rinne Edik aoibh agus d'fhreagair:
  - Iontas! Anois feicfidh tú conas a oibríonn sé!
  Go deimhin, d'eitil an bosca isteach i mbairille umar mór. Ach an uair seo ní raibh aon pléascadh. Lean an triumvirate ag bogadh. Thairis sin, bhí an chuma ar dhá ghluaisteán breise.
  Dúirt an cailín Adala:
  - Cad é nár oibrigh?
  Rug an buachaill gaiscíoch:
  - Anois feicfidh tú!
  Agus go deimhin, thóg an gunna is mó den umar mór agus chas sé thart agus bhuail a chéile comhraic triantánach. Agus buailfidh sé é le sliogán pollta armúrtha. D"éirigh sé as agus thosaigh an trealamh comhraic ag maidhm. Agus ansin aistríodh an bairille chuig umar eile, a bhí níos lú, agus bhuail sé.
  Thug Adala faoi deara le gáire:
  - Aicme!
  Rinne Edik tweet:
  Má tá an dúnfort ar an mbealach,
  Tá an namhaid tógtha ...
  Caithfimid dul timpeall ó chúl -
  Tóg í gan lámhach!
  Chaoin an cailín a comhghleacaí óg. Bhí leanaí cróga agus cliste i gcoinne arm iomlán. Ach d'oibrigh cunning agus teicneolaíocht go maith i gcoinne arrachtaigh.
  Chuaigh an tríú umar trí thine, ansin an ceathrú. Agus arís maidhm agus réabfaidh. Seo leagan amach an bháis agus an díothaithe, go dtí seo le sprioc amháin.
  Thug an buachaill laochra faoi deara go loighciúil:
  - Cén fáth a bhfuil foireann de dhíth orainn? Is leanaí iad díreach cosúil linne. Níl agam ach taithí agus eolas na gcéadta bliain, agus is ógánaigh nua iad. Agus ní fiú iad a nochtadh do sliogáin le slata úráiniam.
  Chlaon an cailín:
  - Gach duine ar ár bplainéad baile,
  Ba chóir go mbeadh cairde i gcónaí ...
  Ba chóir do pháistí gáire
  Agus beo i ndomhan síochánta!
  Phioc an buachaill laochra suas é agus chan sé:
  Ba chóir do pháistí gáire
  Ba chóir do pháistí gáire
  Ba chóir do pháistí gáire
  Agus beo i ndomhan síochánta!
  Thosaigh na gunnaí ar bhallaí an fortress ag lámhaigh ar an umar feargach. Bhí fuaráin tine, scriosta agus gaineamh lasrach ag lasadh suas timpeall an chairr. Agus cúpla amas ar an armúr roinnte ina scoilteanna.
  Dúirt an cailín Adala:
  - Níl an namhaid an-chruinn.
  Mar sin féin, bhuail roinnt sliogáin eile an umar. Agus mhaidhm é agus phléasc sé. I láthair na huaire an pléascadh, ponc beag bídeach scartha uaidh. Agus shín Adala a lámh. D"eitil an gléas a d"úsáid an buachaill iontach isteach i dtearmann an chailín. Nó, in aon chás, laoch taithí agus dearthóir a bhreathnaíonn cosúil le buachaill.
  Phat Edik an cailín ar a ghualainn le cead:
  - Maith thú, rug mé air!
  gáire sí:
  - Gabhann tú é, ná déan ró-iascaireacht air!
  Agus shleamhnaigh an gléas isteach i bpailme lúfar an bhuachalla, cosúil le macaque.
  Anois bhí na páistí sásta. Cosúil le himreoirí a bhuail an banc ag roulette agus a fuair sceallóga óir. Ach tá sé soiléir nuair a bhíonn tú t-ádh, tá sé deacair a stopadh. Ag cuimhne den scoth, chuimhnigh Edik go raibh sé ina fhear mustachioed den sórt sin san fhichiú haois nach raibh a fhios aige a theorainneacha, agus d'íoc sé as é, cé go raibh an t-ádh air ar dtús. Mar sin, ar ndóigh, ní mór duit a bheith in ann an cluiche a fhágáil in am i gceasaíneo.
  Thuig Edik, áfach, nach cluiche i ndáiríre a bhí anseo. Agus ní RPG é an fíor-chogadh sin.
  Mar shampla, tá dhá héileacaptar le feiceáil os cionn an chaisleáin anois. Agus is cosúil go bhfuil siad réidh chun iniúchadh a dhéanamh ar an gceantar.
  Bhí eagla ar na cailíní:
  - Eagla! Is féidir linn iad a fháil!
  Rinne Edik gáire agus d'fhreagair sé:
  - Tá spriocanna níos fuaire ann. Féach ar conas a oibríonn mo fhabht cibearnetach ath-inúsáidte.
  Agus thosaigh an buachaill arís é. Agus mhéadaigh líon na héileacaptair go sé. Agus bhí siad sruthlínithe agus mór.
  Chuir Adala tweet:
  Lig ort rith go clumsily,
  Umair armúrtha trí locháin...
  Agus chirps an héileacaptar cosúil le foiche!
  Phioc Edik suas:
  Gunnadóir Cheburashka,
  Shapoklyak cosúil le píolótach saor in aisce,.
  Tá an gunna meaisín luchtaithe ag an crogall!
  Agus mar sin bhuail an héileacaptar, tar éis dó fabht a fháil, a mhacasamhail le gunnaí móra aeir. Rinneadh damáiste dó agus thosaigh sé ag caitheamh tobac. Agus thosaigh na héileacaptair eile ag ciorcal. Agus tá tine orthu freisin, agus freagraíonn siad. Anseo a thagann an spraoi. Tá ceann de na turntables tosaithe cheana féin ag titim, ag fágáil taobh thiar eireaball deataithe.
  Agus taobh thiar di tagann ceann eile. Is fíor-spraoi agus cogaíocht idirnáisiúnta é seo.
  Chlaon an buachaill ar a chara:
  - Conas atá an disassembly?
  dúirt Adala:
  - Ádh mór!
  Bhí olc ar Edik agus bhain sé a leicne rós amach:
  - B'fhéidir gur féidir leat rud éigin eile a rá, freebie?
  Thapáil an cailín a clogad trédhearcach, ach d'fhan sé ina thost. Idir an dá linn, thit dhá héileacaptar ag an am céanna. Agus bhuail duine amháin an caisleán, ag déanamh damáiste freisin trí gunnaí ag an am céanna.
  Chlaon an buachaill genius:
  - Aontaigh, cliste!
  D'fhreagair an cailín:
  - Is féidir go bhfuil sé cliste, agus conas nach féidir leat tacú leis!
  Bhuail an dá héileacaptar dheireanacha le fórsa agus phléasc siad láithreach. Agus arís bhí splanc ann. Tá sé seo iontach!
  Chan Edik:
  Mór-fhlaith, a stór an t-ádh,
  Agus ag an am céanna, fear ...
  Teaghráin lyrical filíochta,
  Chun céad bliain fiú an croí a bheith agat!
  Mar sin chuaigh an dara babhta i bhfabhar na bpáistí cróga. Agus d"fhill an sárbhug rialaithe leis an tslis go pailme an bhuachalla.
  Thug an cailín faoi deara:
  - Sea, tá ag éirí go maith linn. Ach b"fhéidir go bhfuil joker ina phóca fiú ag an namhaid!
  D'fhreagair Edik le gáire:
  - Bhí a fhios agam joker amháin. Nó in áit, ní hamháin ceann amháin. Bhí seatanna mar seo i gcluichí agus i scannáin!
  Osclaíodh geataí an chaisleáin arís. An uair seo, eascraíonn arrachtaigh níos mó astu. Chrom siad fiú anonn chun crawl amach.
  Sa chás seo, robots siúil!
  Exclaimed an buachaill genius:
  - Evangelion !
  D'fhiafraigh an cailín le iontas:
  - Cad?
  Mhínigh Edik le gáire:
  - Rinneadh an tsraith beoite seo a scannánú ar an phláinéid as ar tháinig mé. Agus bhí róbait chomh mór sin ann freisin!
  Thug Adala faoi deara:
  - Tá do phláinéid iontach. Dúirt tú uair amháin go bhfuil níos mó ná dhá chéad tír agat.
  D'fhreagair an buachaill le osna:
  - Sea, faraor, sin mar atá sé.
  D'iarr an cailín go dochreidte:
  - Cén fáth ar an drochuair? B'fhéidir ach fortunately. Toisc go bhfuil sé iontach an oiread sin tíortha agus cultúir a bheith ar phláinéid amháin!
  Chuir Edik in aghaidh:
  - Ní hea! Nach iontach. Bíonn daoine ag troid go rómhinic agus úsáideann siad a dhorn. Is é sin, bhí mé ag iarraidh a rá go mbíonn tíortha éagsúla ag coimhlint agus ag caitheamh diúracáin ar a chéile go rómhinic.
  Dúirt Adala le osna:
  - Sea...
  Chríochnaigh an buachaill laochra go cinntitheach:
  - Náire! Idir an dá linn, a ligean ar a fháil go dtí an robots!
  Agus go deimhin, tháinig dosaen arrachtaigh leictreonacha ar fad amach. Agus tá an oiread sin airm acu gur féidir leo cathair iomlán a scrios.
  Thug Edik faoi deara:
  - Tá gá le cur chuige difriúil ina gcoinne.
  Agus tharraing an buachaill amach gléas beag le antenna as a phóca.
  D'fhiafraigh an cailín le iontas:
  - An rud atá ann?
  D'fhreagair Edik le gáire:
  - Iompróir víris tapa ach millteach!
  Chuir Adala tweet ar ais:
  - Ó, cad víris, víris, víris díobhálacha !
  Ceartaigh an buachaill:
  - Ní hea! Is é an sprioc atá againn ná feabhas a chosaint , agus gan dochar a dhéanamh do dhaoine , nó saikals , nó fiú a robots !
  Agus scaoil an buachaill genius léas dofheicthe i dtreo na Críochnaitheoirí.
  Chuimhnigh mé ar scannáin faoi robots agus eile. Agus anseo ní féidir leat a mhaíomh gur léas ardleibhéil é.
  D'ordaigh Edik léas ar róbait mhóra, gach ceann ar mhéid foirgnimh naoi scéal . Agus d'éirigh leis. froze ar cheann de na terminators go tobann agus thosaigh a shíolraigh. Agus taobh thiar dó eile.
  Sheinn an buachaill le gáire:
  uair an fhortún -
  Tá sé in am a imirt!
  uair an fhortún -
  Déan iarracht gan an uair seo a chur amú!
  Thug an cailín, ag faire ar na robots reoite agus titim, ag ardú deannaigh agus ag scaipeadh páirteanna briste nuair a bhuail siad na plátaí, faoi deara:
  - Sea, tá sé teicniúil!
  Chlaon Edik le gáire:
  - Sea, cinneann an teicneolaíocht gach rud le linn na tréimhse atógála!
  D'fhreagair Adala:
  - Ní hea! Cinneann daoine agus pearsanra gach rud! Agus ag an am céanna, ní léir!
  Agus thóg an cailín rud éigin cosúil le ciúb Rubik as a póca freisin agus thosaigh sé ag casadh air.
  Imbhuail robots an Terminator arís, agus bhí siad clúdaithe i líonra iomlán glowing a sparkled agus creathadh. Agus ansin thosaigh na feithiclí comhraic ag crumble agus ag eitilt i bpíosaí beaga. Agus, ina dhiaidh sin, phléasc freisin, agus d'eitil blúirí, cosúil le cuileog oighir a tháinig faoi bhuille millteanach maide réalta haca.
  Rinne Adala an coigeartú agus thug sé faoi deara:
  - Anois is féidir linn a bheith dofheicthe ar feadh cúpla nóiméad!
  D'fhreagair an buachaill genius:
  - Ní hé an gléas is airde, beidh muid le feiceáil i solas infridhearg. Come on, b'fhearr dom an socrú a dhéanamh.
  Ag an nóiméad seo, chualathas torann ó chúl an lánúin. Bhí buachaillí agus cailíní le feiceáil i bhfeisteas comhraic. Ní raibh ach dosaen acu, agus ní raibh siad níos sine ná cúpla, ar a laghad i gcuma. Ach ag an am céanna, tá airm réasúnta go leor ag na páistí. Meaisínghunnaí léasair, blasters, díothú grenades bídeacha pea-chruthach. Sea, is léir nach bhfuil na guys anseo gnáth. Agus fiú oilte i gcathanna sa domhan fíorúil !
  exclaimed Edik:
  - Guys, a bheith cúramach, ar shlí eile gheobhaidh tú buailte! Tá airm anseo ar féidir leo dul i gcion ar do chulaithis catha.
  Leag clann na troda síos. Scaip léasacha solais tríd an aer agus thosaigh gunnaí móra léasair ag tine.
  Thosaigh siad ag bualadh gach rud a bhog. Fiú sa deannach.
  Chuir Adala tweet:
  - Mar seo. Tá dlús ard tine anseo.
  Bhuail a gcuid gunnaí féin cúpla róbait Terminator a tháinig slán. Agus phléasc siad i lasracha agus thosaigh siad ag pléasctha. Tháinig ceann de thalamh, d'eitil sé suas go hard agus sníomh mar bharr.
  Na páistí leis na gunnaí léasair giggled. Réir dealraimh d'fhéach sé go leor spraoi. Cé go raibh cailín amháin gafa ag shrapnel, d'ardaigh sí a ceann go míchúramach i gclogad trédhearcach, agus dódh a leiceann bándearg, leanbhúil.
  exclaimed an laoch:
  - Antique !
  D"aontaigh Adala:
  - Chernodyrno go simplí!
  Spraeáil an buachaill trodaí feadán de ghreamú athghiniúna ar leicne dóite agus gearrtha an chailín. Agus tháinig leigheas ar an damáiste beagnach láithreach, agus ansin smúdála craiceann mín an trodaí óig, gan aon rian a fhágáil.
  Ghlan an cailín le gáire:
  - Eolaíocht, áfach!
  Thug Edik faoi deara, ag frowning a forehead mín, ina raibh cuimhne agus taithí na gcéadta bliain go leor:
  - Nach bhfuil timthriallta chomh simplí. Seans go mbeidh fadhbanna againn.
  Chuir Adala tweet ar ais:
  - Cé nach féidir linn ár gcuid fadhbanna go léir a réiteach,
  Gan réiteach ar gach fadhb...
  Ach beidh gach duine níos sona
  Beidh níos mó spraoi ag gach duine!
  Agus arís eile d"oscail geataí an chaisleáin mheánaoisigh. Agus as sin tháinig iontas eile. Sa chás seo, d'éirigh sé amach a bheith ina tyranosaurs ollmhór. Agus bhí laochra i n-oireann comhraic ina suí orthu.
  Adala squeaked:
  - Timthriallta!
  Chlaon Edik le comhaontú:
  - Breathnaíonn sé go mór mar sin. Le dineasáir tá siad contúirteach.
  Sheinn clann na trodaí i gcurfá:
  dineasáir, dineasáir,
  B"fhéidir go bhfuil cónaí ort san Afraic!
  Cogann tú oráistí don bhricfeasta,
  Dinosaurs, dinosaurs!
  Bhí cruth na dtimthriallta cosúil le cruth daoine, ach níos mó agus níos airde. Agus bhí oiread agus sé mhéar ar gach láimh, agus na phalanges tiubh is mó suite os coinne a chéile.
  Créatúir an-éadrócaireach.
  Chuir Adala tweet:
  - Is beag eagla atá orm rompu!
  Mar fhreagra, chan Edik:
  Ní thuigim cé mhéad a bheith i mo bhacach,
  Beirtear laoch láidir chun catha...
  Tá eagla laige, agus dá bhrí sin -
  Iad siúd a bhfuil eagla atá defeated cheana féin!
  Chlaon na laochra leanaí:
  Ní bheidh eagla orainn roimh arrachtaigh
  Rugadh le gunna bhíoma ina lámha. .
  Bhí a fhios ag ridirí i gcónaí conas troid,
  Bíodh an namhaid ina amadán go deo!
  Bhí dinosaurs den mhéid ollmhór ag druidim linn. Agus fiú na reiptílí bagracha léim suas.
  Chlaon an buachaill ceannasaí ar Adala :
  - Tabhair dom do chiúb Rubik anseo !
  Chuir na cailíní tweet:
  - Cad chuige seo?
  Sheinn Edward mar fhreagra:
  Ar son an tsonais, ar ár son,
  Más mian linn é ...
  Ná fiafraigh díom rud ar bith
  Ná fiafraigh, ná faigh amach tada!
  Rinne na páistí laochra gáire arís, amhail is dá mbeadh cluiche spraoi ar siúl.
  Thug an buachaill laochra, a bhí ar an taobh i gculaith chomhrac, faoi deara le speck oráiste, frowning ar a aghaidh childish, ach misniúil agus gleoite:
  - Má phléimid go léir orduithe na gceannasaithe, go háirithe le linn catha, imeoidh an smacht go hiomlán.
  Thug an cailín trodaí, gan argóint a thuilleadh, ciúb Rubik dá cuid . Phioc Edik suas é agus sheinn sé:
  Scriosfaimid an namhaid le buille amháin,
  Deimhneoimid ár nglóir le claíomh fionnuar...
  Ní ar rud ar bith a bhuaigh muid na Cycles -
  Bainimis na dineasáir ina bpíosaí!
  Agus thosaigh an buachaill genius ag brú cnaipí an chiúb aisteach seo lena lámha nimble. Agus tháinig na tyrannosours ollmhór agus olc níos gaire agus níos gaire do scaradh na laochra leanaí. Agus tá na rothair mhóra, dhá mhéadar go leith ar airde, tosaithe cheana féin ag lámhach as a gcuid gunnaí meaisín léasair sofaisticiúla.
  Chuir Adala tweet:
  Tá do chinniúint sa chomhardú,
  Tá arrachtaigh ag ionsaí orainn!
  Ach buíochas le Dia tá cairde agam
  Ach buíochas le Dia tá cairde agam!
  Agus buailfidh siad buille mar sin,
  Go dtí nach bhfuil sé ró-dhéanach!
  Agus ansin d'iompaigh na trí tyrannosours ag siúl chun tosaigh go tobann agus d'ionsaigh siad a chéile. Agus thosaigh siad ag cuimilt ag an gcraiceann láidir, liath, breac donn lena crúba. Na timthriallta eitil as an arrachtaigh agus thosaigh a thrash i oiriúnach. Thosaigh tyranosaurs eile ag ionsaí orthu, agus thug siad isteach go mór, ag briseadh cnámha agus ag meilt feola na n-eachtrannach a bhí buailte.
  Thug Adala faoi deara le osna:
  - Tá sé Uafásach!
  Sheinn buachaill cogaidh le gruaig rua:
  - Déanann cogadh an saol uafásach,
  Agus is fiú agus álainn bás!
  Anseo arís chuir Edik rud éigin i gciúb an Rubik . Agus arís, theith tyranosaurs eile ar a chéile agus giotán. Ag an am céanna thit siad na rothair. Rinne siad iarracht shoot ar ais. Ach ní raibh a gcuid tine an-éifeachtach i gcoinne arrachtaigh den sórt sin.
  Sheinn na páistí go lúcháireach:
  In vain creideann an namhaid
  Cad is féidir linn a bhriseadh cróga...
  An té atá cróga ionsaithe i gcath -
  Buailfimid ár naimhde go buile!
  Ach sa chás seo, scrios naimhde na dtimthriallta agus lámhaigh siad ar a chéile. Agus bhí siad brúite ag tyranosaurs. Agus tharla a leithéid de chaos. Agus bhí an fhuil na dineasáir glas agus gorm, agus an fhuil na dtimthriallta a bhí oráiste. Chaill duine acu a chlogad. Agus bhí aghaidh an-náireach le feiceáil, cé go raibh sé doiléir i gcuimhne an duine. Ach le tattoos agus créatúir creepy.
  Adala squeaked:
  - Sea, níl na créatúir seo an-taitneamhach, agus tá siad chomh fásta!
  D'fhreagair Edik go muiníneach:
  "Tá súil agam nach mbeidh mé i mo dhuine fásta go deo, i bhfad níos lú i mo sheanfhear!" Tá bealach ann dár bhfoireann gan fás suas, i gcorp ar a laghad!
  Bhí na páistí ag canadh le curfá:
  Is amadán iad daoine fásta, ar ndóigh
  Ní gá féasóg a fhás...
  Ní féidir linne, a pháistí, a bhearradh,
  Is luach saothair síoraí é a bheith neamhbhásmhar!
  Anois thosaigh airtléire an chaisleáin ar a chuid trúpaí féin a bhualadh, agus rinne siad é le fearg ollmhór.
  Go tobann, bhí gunnaí níos troime le feiceáil ar na ballaí, agus thosaigh bronntanais a chaitheamh amach a phléasc cosúil le buamaí adamhacha beaga, agus d'ardaigh fiú beacáin tréithiúla!
  Chan Adala le haláram:
  Cogadh núicléach, cogadh núicléach,
  Is tú cumhacht Gehenna, chomh uafásach sin,
  Creid dom, níl sé ag teastáil ó dhaoine!
  Chlaon Edik; bhí gearradh gruaige faiseanta, éadrom, beagán órga air. Buachaill an-milis a d'fhéadfadh, lena aghaidh álainn, angelic, réalta i commercials. Dála an scéil, scannánaíodh é faoi chúinsí agus eachtraí eile.
  Agus bhí gach rud thart ag caitheamh tobac, agus d'ardaigh sruthanna deataigh aníos.
  D'iarr an cailín trodaí ar Edik:
  - Conas atáimid chun an fortress seo a ghlacadh? Go ciúin, nó cad é?
  D'fhreagair an buachaill genius le gáire:
  - Níl i ndáiríre! Ina ionad sin, ar a mhalairt, le fuaim!
  Chuir sé ionadh ar bhuachaill gaiscíoch le hiolair ag gobadh amach ar a leicne:
  - Cén fhuaim? B'fhéidir ultrafhuaime?
  Chuir Edik in aghaidh:
  - Ní hea! Bainfimid úsáid as hypersound! Is dóigh liom gur mhaith leat é seo.
  Rinne na laochra óga gáire agus dúirt:
  Soak an rothar i mí-úsáid ,
  Agus maraigh an ghoul...
  Déan na cnónna go docht
  Agus chroch an madra!
  Ach ansin d"oscail geataí an chaisleáin arís, don uair déag. Agus as dóibh crawled boa constrictor meicniúil, de mhéid ollmhór. Agus tá a bhéal níos mó ná an míol mór speirme. Agus na fiacla, cosúil le druileanna ollmhór, casadh agus buzz, agus sparkles san aer.
  Is é seo an ollphéist eile de cybernetics.
  Thug Adala faoi deara, ag lí a liopaí scarlet lena teanga:
  - Ní raibh mé ag súil leis seo, rud iontas!
  Bhí áthas ar na páistí laochra agus fiú ag canadh le díograis:
  An féidir leat a shamhlú cad é an cás?
  Tá gach rud a thiocfaidh fíor ar eolas againn roimh ré...
  Agus cén fáth ansin amhras, imní,
  Tá gach rud ar domhan sceidealta!
  Agus tá muid ag dúshlán na stoirmeacha,
  Ó cad agus cén fáth ...
  Beo ar domhan gan iontas saor in aisce,.
  Dodhéanta do dhuine ar bith!
  Ádh mór, droch-ádh.
  Léimimis go briskly - suas agus síos!
  Ar an mbealach seo amháin, agus ní ar shlí eile,
  Ar an mbealach seo amháin, agus ní ar shlí eile,
  Iontas beo fada!
  Iontas, iontas!
  Iontas beo fada!
  Iontas, iontas
  Iontas beo fada!
  
  NINJA CAILLÍNÍ IN AGHAIDH AN PHOBAIL GHINEARÁLTA
  ANÓTÁIL
  Eachtraí de cheathrar cailíní ninja iontach agus mutants le chéile i gcoinne buíon iomlán de monsters agus na saighdiúirí spáis is contúirtí, agus opponents eile.
  . CAIBIDIL Uimh. 1
  Go háirithe, shocraigh siad le dul i ngleic leis an ollphéist Flaithiúil agus a péire troid mutants.
  Bhí sé beartaithe acu cathair iomlán a dhó trí úsáid a bhaint as airm léasair imtharraingthe pumpáilte.
  Bhuel, is eachtra suimiúil é seo freisin. Thairis sin, ghairm an ollphéist Fial saighdiúirí cruach ón ngné nialasach freisin.
  Léim Elizabeth suas agus chrom sí a sála lom isteach i mbolg an tsaighdiúra chruach. An tionchar rattled an iarann.
  An brute lúbtha os a chionn, ach láithreach straightened suas agus gáire:
  - Neamhshuntasach, bean earthly!
  D"aistrigh Elena a shin i ngréin a comhghleacaí. Ach tháinig mé trasna ar mhiotal soladach cóimhiotal a ghlaoigh. Agus bhraith sí fiú pian beag.
  Chonnaic an bhanríon ruadh:
  - Seo fear le liathróidí cruach!
  Chiceáil Catherine freisin an ollphéist armúrtha sa cheann lena cos lom. Agus ní raibh sí in ann é a thógáil anuas, d'eitil sí amach, ag béicíl:
  - Tá fear níos deacra ná carraig!
  D'aistrigh Euphrosyne an laoch cruach freisin, an uair seo ag feidhmiú scuab. Thit an brute le timpiste, ach ansin léim suas láithreach. Agus lean an cath le fórsa úr, frantic, hairicín.
  Thóg an cailín é agus chan sé:
  - Sea, tá a fhios againn conas troid,
  Ach nílimid ag iarraidh go dtarlódh sé arís...
  Thit na cailíní sa chath,
  Agus líon siad an rut!
  D'fhreagair Elizabeth trí léim deftly ar shiúl, agus an dá laochra as cruach imbhuail ceannairí, an oiread sin ionas gur eitil Sparks i ngach treo.
  An cailín le gruaig gorm chirped:
  - Is féidir le miotail a bheith faoi lé leictreachas freisin.
  Agus thóg sí é agus sheol sí an miodóg isteach sna sreanga lena lámh dheas... rinne Elena an rud céanna. Agus ansin thit na ciorcaid leictreacha ar na laochra cruach, agus scuabadh urscaoileadh turraingeach ionsaitheach tríothu. Agus thosaigh na arrachtaigh cruach ag glow dearg te.
  Ansin chuaigh siad trí scoilteanna agus froze cosúil le deannach.
  Catherine faoi deara, ag caitheamh a boomerang ag na sreanga. Ag cur orthu arrachtaigh titim agus Fry:
  - Díchumasaimid trodaithe contúirteacha!
  Euphrosyne coed:
  - Le haghaidh éachtaí den scoth i gcath spáis!
  Agus beidh sé freisin caith a bhronntanas ag a naimhde.
  In aon chás, críochnaíodh na laochra cruach. Agus sábhálann na laochra an domhan arís.
  Bhí an príomh-namhaid ullmhaithe cheana féin le haghaidh lámhaigh ceallraí marfach le gineadóir speisialta a d'oibrigh trí gravitons ón Domhan agus ó pláinéid eile a ionsú.
  Agus conas a rachaidh an urscaoileadh killer ar siúl. Agus thosaigh an t-atmaisféar ag ascalach, agus d'éirigh an t-aer i bhfad níos teo. Agus bhí sé amhail is dá mbeadh scoilteanna ag rith tríd, líonadh le solas radanta.
  Dúirt Elizabeth:
  - Mar seo! A ligean ar guys troid!
  Bhí mutant mór le feiceáil os a comhair, ag breathnú cosúil le gorilla, le aghaidh fanged. Theith sé ar an cailín, agus go han-tapa agus deftly. Elizabeth léim ar ais, tripping di. Agus thit an gorilla, sprawled ar an dromchla.
  Rinne an cailín le gruaig ghorm spit, agus a seile tsóiteáin an gorilla, a d'ardaigh suas, titim síos arís. Agus seachas , dar críoch a cheann díreach suas sa bhruscar is féidir .
  Beast mutant eile, níos cruinne, meascán de daonna agus ainmhithe, bhí ceann mac tíre. Agus rinne sé iarracht ionsaí a dhéanamh ar Elena. Thit an cailín le gruaig rua ar a druim agus chaith an ollphéist anuas uirthi féin. D'eitil sé anonn agus chuaidh sé isteach i gcuaille lampa. Agus howled cosúil le madra buailte.
  Bhuail Euphrosyne an mac tíre mutant ar a cheann le bríce. Scoilt sé.
  Chlaon an cailín:
  - Brící, brící!
  Ní tusa caoineadh mac tíre - is fearr é a dhúnadh!
  Catherine faoi deara le Grin mar iarracht an gorilla mutant chun seasamh suas. Bhog sí idir a chosa, ag déanamh air léim. Agus ansin chas sí a chéile comhraic bun os cionn.
  Ina dhiaidh sin, chuir siad féin, in éineacht le Elizabeth, tic ar shála an ainmhí mutant le miodóga.
  Agus beidh an t-ainmhí ag gáire agus ag gáire. Agus bhí sé cemented literally taobh istigh den bhruscar canna .
  Rug na cailíní ar an mac tíre le scruff an mhuiníl agus chaith siad ag an gorilla é. Arís bhuail siad agus chas siad anonn. Chuir na ceithre áilleacht sála lom leis . Agus rolladh cúpla mutants ag luas ard agus flopped isteach san abhainn.
  Sheinn Elena:
  - Chomh luath agus a bhuailfidh mé tú sa mhullach, beidh tú ag dul go dtí an bun!
  Agus rushed na cailíní ar. Agus anseo tá sé, an príomh-villain Shchedry. Tá blaster trom ina lámha aige. Agus as é, amhail is dá blasted ag sreabhadh fuinnimh. Thairis sin, tá Shchedry féin i armúr armúrtha, chomh maith le i masc agus armúr.
  Na cailíní , léim agus dodging , Dodge na gathanna marú. Agus a n-lom, cruinn, sála bándearg flash an oiread sin.
  Chaith Elizabeth búmarang ar an namhaid. Fired sé air. Ach chuaigh an t-arm go dtí an taobh agus bhuail sé solas tráchta. Gearradh an cuaille, agus bhuail an gléas trí-eyed a thaispeánann trácht bóthair an Fhlaithiúlacht ar an ceann, clúdaithe le clogad.
  Nuair a chonaic Elena go raibh néal ar an namhaid, chaith sí an rópa a chastar isteach i gcailleach agus rug léi an blaster. Tharraing sí go géar agus stróic sí as a cos é.
  Ina dhiaidh sin chan sí:
  - Ó lapaí na gcailíní,
  lapaí cruálach...
  Tá sé dodhéanta a fhágáil, creidim dom,
  Buail an nicil
  Buail an nicil!
  Nach deacair fear a chur a chodladh!
  Bhí an ceann fial dí-armáil. Thóg na cailíní ninja é agus bhuail sé lena bharraicíní lom. Agus thug siad síos go litriúil an coiriúil lena n-cheathairéad. Ina dhiaidh sin, léim muid go dtí an gineadóir. Rinne Elizabeth iarracht é a mhúchadh nuair a bhuail an sruth í. Agus léim an cailín mutant ar ais agus chirped:
  - Glóir do na cailíní ninja,
  Glóir do na laochra comhraic!
  Chaith Elena eochair ag an gineadóir, é a phiocadh suas as an asfalt. D'eitil sé, bhuail sé agus ba chúis le ciorcad gearr.
  An cailín le gruaig rua chirped:
  - Réitím an fhadhb ní simplí, ach go han-simplí!
  Ní raibh teocht an aeir chomh te sin a thuilleadh. Idir an dá linn, thosaigh na cailíní ag imirt arís.
  Seo misean eile. Tá comhraic tromchúiseach le feiceáil i bhfianaise ollphéist robot. Agus tá an ollphéist seo an-chontúirteach. Ghlac sé leis an íomhá de scaird-trodaire, agus a ligean ar úsáid a bhaint as léasacha léasa a bhuail ar cheann de na cathracha móra, fíorúil, scartáil skyscrapers.
  Anseo scriosann sreabhadh fuinnimh foirgneamh mór ilscéalta, ag scartáil coincréit agus miotail.
  Thug Elena faoi deara, agus í ag breathnú air seo le meas:
  - Cé mhéad fuinnimh atá aige!
  D'fhreagair Elizabeth le osna:
  - Anois ní mór dúinn féin rud éigin a fháil ina choinne!
  Rinne Catherine giggled agus tharraing arm míleata an-tromchúiseach as an aer tanaí:
  - Is meaisín hyperlaser é seo ! Buail an namhaid ag baint úsáide as fuinneamh an chuarc chomhleá!
  Chlaon Euphrosyne:
  - Tá sé seo díreach i gceart! Come on, a ligean ar a ghlacadh ar an namhaid agus buille suas é!
  Chlaon Elizabeth, agus gunna an-coolly sofaisticiúla le feiceáil ina lámha. Choed an cailín mutant:
  - Is gunna bhíoma é seo, le caidéalú hypernuclear !
  Fuair an bheirt chailíní eile stocaí freisin. Agus nuair a thógann siad an róbat a scriosann an chathair, buailfidh siad thú.
  Rinne siad é, ar ndóigh. Ach tharla rud gan choinne. Bhuail an radaíocht chomhraic leis an róbat, ach léiríodh láithreach é ag roinnt bacainn chosanta an-láidir.
  Agus bhraith na cailíní iad féin faoi léigear le teas dian.
  Sheinn Elena:
  - Seo an chosaint a tháinig,
  Conas an parasite a shárú?!
  D'fhreagair Elizabeth le gáire:
  - Sílim go bhfuil a fhios agam conas a chosnaíonn an róbat seo é féin. Sa chás seo, is gné aontoiseach go leith é seo nach féidir dul isteach air chomh héasca sin!
  Mhol Ekaterina:
  - Cad a tharlóidh má úsáidimid hipearblaster pumpáilte le teirmeaprón ?
  Chlaon Euphrosyne:
  - Beidh cumhacht marfach!
  Rinne Elizabeth agóid:
  - Ní hea! Ní féidir leat fuinneamh a chur leis go héasca anseo. Is é croílár an tomhais seo ná go dtéann gach sreabhadh fuinnimh agus cáithníní sa treo céanna!
  bhuail léas hyperlaser iad . Is ar éigean a bhí am ag na cailíní léim go dtí an taobhanna. Bhraith siad fiú cosnochta, le cuar galánta ar an tsáil.
  hyperfire láithreach ar an gceathrar acu ar a mbonn lom, calloused .
  Bhí na cailíní fiú ag screadaíl agus ag sméideadh ag barr a scamhóga:
  - Is glóir mo thalamh naofa,
  Stoirm stoirme i lasracha na bua...
  Is tusa an t-aon duine mar seo ar an Domhan ar fad,
  Agus níl aon duine ar domhan níos luachmhaire ná tú!
  Ina dhiaidh sin, ghlac na háilleacha é agus chaith siad a gcuid feirge ar an róbat. Agus is ultra-aigéad nimhiúil é seile na gcailíní tsóiteáin . Rachaidh sí tríd agus brisfidh sí tríd an bpáirc. Agus fuair an robot comhraic ceithre wounds dian. Itheadh a armúr ar shiúl, ag cruthú dents mórthaibhseach a deataithe.
  Agus thosaigh an fheithicil chomhrac luas a chailleadh.
  Sheinn Elena go magadh:
  Tá an Domhan ag druidim go torannach.
  Ní éisteann mo fhótón leis an roth stiúrtha...
  Lúbfaidh mé thar radharc,
  Agus téann na diúracáin i dtreo na sprice ...
  Ní chuirimid tús leis an troid ó thús!
  Agus d'fhreagair an robot comhraic agus bhuail sé na cailíní le cabhair ó blot hyperplasmic . Eitil sí amach as na gunnaí a chomhrac agus rushed i ndiaidh na cailíní mutant.
  Elizabeth thóg agus nocht an siní scarlet a breasts. Lean a comhghleacaithe a oireann.
  Sheinn an cruit rua:
  Is cruinne í an Rúis lena cíoch,
  Chlúdaigh sí agus shábháil sí na daoine ó thrioblóidí ...
  Ach d'éirigh ifreann lena dreoilíní dearga,
  Bhí fearg an bhua ar dhuine éigin!
  Agus ghlac na laochra agus scaoil siad go sioncronach tonnta hipearsonacha óna siní, dath sútha talún ró-aibí.
  D'eitil siad ar nós súnámaí. Agus bhuail siad an blob hyperplasmic . Tar éis di buille millteach a fháil, chreathadh sí agus rith sí sa treo eile. Ina dhiaidh sin, ghlac sí agus chlúdaigh sí an robot, a bhí ar lasadh cheana féin agus ag caitheamh tobac. Agus mar sin chuaigh an ollphéist meicniúil i bhfostú i ngréasán fiery agus thosaigh sé ag sruthán cosúil le coinneal.
  Sheinn Elizabeth le gáire:
  Rialóidh cailíní na cruinne
  Cé go bhfuil napalm ag cur báistí ón spéir ...
  Is é ár ndualgas do-athraithe freastal ar an athar,
  An tine naofa dóite i mo chroí!
  Agus tógfaidh na laochra arís é óna siní ruby agus buailfidh siad iad le tintreach.
  Is áilleacht fíor-scríofa iad seo. Agus tá a gcorp chomh matáin, láidir, dealbhaithe, fuinniúil.
  Ar deireadh, chuaigh an róbat marfach isteach sa deannach spáis. Agus d'éirigh sé amach a bheith ina éifeacht i ndáiríre marfach ó na breasts na háille iontach den sórt sin.
  Sheinn Elena:
  Tabharfaimid solas don domhan uile, creidim dom,
  Lig dúinn bás agus a shábháil ar an phláinéid. .
  Cé go bhfuil an cinniúint uafásach, tá bás olc tagtha,
  Ná bás in vain, mar go bhfuil ár Motherland beo!
  Rinne Elizabeth agóid:
  - Ní hea, is fearr maireachtáil agus buachan!
  Léirigh na cailíní, go ginearálta, a leibhéal suntasach troda. Ach ansin bhí an Fhlaithiúlacht le feiceáil arís. Fear matánchleasaithe é seo i masc agus armúr, sa chás seo, in éineacht le beirt chomhpháirtí eile, d'iompair sé arm a d'fhág go raibh clocha ag creimeadh. Agus bhuail sé tithe leis. Tháinig siad scaoilte, cosúil le gaineamh, agus crumbled. Agus theith na cailíní áille a raibh cónaí orthu iontu ó na cogaí.
  Thug Ekaterina faoi deara:
  - Is paisean é an scrios,
  Rialaíonn droch-chumhacht an fara ...
  An té a ólann go fial fuil daoine eile,
  Caithfimid an cárta trump trí ghrá a thabhairt!
  Thóg na cailíní é agus láithreach, chomh luath agus a feadóg siad. Agus d'eitil roinnt vultures weighty as na díonta. Thit siad ar chinn na mutants - meascán de fear agus torc fiáin agus srónbheannach soiléir eile. Agus líon na gob na vultures a skulls le bumps trom, is cúis leo titim knocked amach.
  Agus buailfidh gob eile an Fhéinn idir na cosa sa groin.
  Agus léimfidh sé suas agus canfaidh sé de ghlór caol:
  Tá mé ag léim ar an stáitse, tá mé ag léim ar an stáitse
  Beidh mé i mo eunuch i harem!
  Beidh mé i mo eunuch i harem!
  Agus d'éirigh an guth chomh tanaí, cosúil le guth linbh bhig.
  Agus léim an gunna féin níos airde agus iompaithe anonn. Léim Elizabeth. Rug sí lena bharraicíní loma é agus rinne sí é a atreorú go gasta.
  Agus thosaigh na tithe a scriosadh a athchóiriú. Lena n-áirítear iad siúd a dóite ag an robot killer.
  Léim Elena agus Ekaterina suas go dtí na arrachtaigh mutant a bhí tar éis tosú ag teacht ar a gcéadfaí. Thit na cailíní ar a ndroim agus chaith an dá ollphéist suas lena gcosa láidre.
  D'eitil siad suas agus chuaidh siad anonn ina gcuid loitering. Agus chríochnaigh a gceann i cannaí bruscair le bunanna éagsúla toitíní.
  Agus conas a thóg siad é agus howled i bpian.
  Chlaon Elena, ag tafann a fiacla:
  - Lig dom dul go dtí an Himalayas,
  Lig dom dul go hiomlán...
  Seachas sin beidh mé ag caoineadh, nó beidh mé ag coirt,
  Seachas sin beidh mé ag ithe duine éigin!
  Agus ghlac an trodaí le gruaig rua, cosúil le dath bratach Lenin, é agus scaoil sé i smután an tsóiteáin a bhí i bhfostú sa bhruscar . Tar éis dó sú ultra-nimhiúil atá éadrócaireach a scaoileadh amach , léimfidh sé, rollfaidh sé anonn, roar agus hiss, le caoineadh fiáin.
  Chiceáil Efrosinya agus Ekaterina an namhaid lena gcosa loma, á sheoladh ar eitilt ifreann go pointe amháin.
  Rithfidh sé as mar roicéad gan treoir. Agus buailfidh sé an Fial, ag brú sliogán an duine deiridh.
  Agus ansin d'eitil an fear srónbheannach ann, ag bualadh lena úinéir.
  Ghlac Elena é agus sheinn sí le háthas:
  - Cé gur ó shráidbhaile measartha a tháinig mé,
  An áit ar múineadh dúinn cónaí de réir Ilyich...
  Níl mé ag iarraidh a bheith ina sicín saor in aisce,.
  Agus níl mé ag iarraidh a bheith i mo bhó bhainne!
  Agus ghlac na ceithre cailíní go léir é agus lena gcosa matánacha lom thosaigh siad ag caitheamh na mutants in éineacht lena n-úinéir, rud a fhágann go raibh siad ag casadh go litriúil.
  Ag an am céanna, chan na háilleacha:
  Mise tusa í,
  An tír ar fad le chéile
  Le chéile teaghlach cairdiúil
  I bhfocal táimid céad míle I!
  Agus ghlac na laochra, cosúil le peileadóirí móra na sraithe, na trí villains agus bhuail siad díreach isteach i meascthóir mór coincréite. Ina dhiaidh sin, chas Elena an t-inneall ar lánchumhacht.
  Agus thosaigh na arrachtaigh seo ag casadh.
  Thug Elizabeth faoi deara, thóg sí an gunna saindeartha ina láimh arís, ag athchóiriú na bhfoirgneamh scriosta:
  - Buaimid, mar i gcónaí, ...
  Dúirt Elena, le gáire a raibh cuma scanrúil uirthi:
  Ach le bheith macánta,
  Tá gach rud buaite agam!
  Chuaidh an sealgair isteach sa chluiche
  Oscail cuntas, ansin, ar ndóigh!
  Tar éis dóibh a gcéilí comhraic a mheascadh go maith, ghlac na cailíní leis, agus gan a thuilleadh moille, seoladh iad. Agus ansin eitil ciúb coincréite ollmhór amach, plopped síos agus froze sa ghrian fíorúil geal!
  Thug Ekaterina faoi deara:
  - Iompó eile inár bhfabhar!
  Shoiléirigh Elena:
  - Léiriú fíorúil!
  Agus chliceáil sí a bharraicíní loma. Rud ba chúis le mboilgeog lasrach, éiritheach. D'eitil sé níos airde san aer, ag leathnú mar a chuaigh sé agus súilíneach le gach dathanna an tuar ceatha. Saothar ealaíne a bhí anseo.
  Chlaon an cailín rua:
  - Tá an cruinne lán d'iontas iontach,
  Agus an cailín, atá an-luachmhar i cath ...
  An féidir liom an olc a chiceáil sa ghréin le mo chos lom,
  Mar sin féin, is fearr liom a bheith mé féin!
  Bí tú féin! Bí tú féin!
  A leithéid de chailín, fiáin, groovy!
  Dúirt Elizabeth le gáire:
  - Coimeád sé suas!
  Labhair Elena, ag brú an ollphéist, rud éigin dothuigthe.
  Thóg Euphrosyne agus tharraing amach a bra, ag bualadh an namhaid criostail a bhí le feiceáil go tobann os a comhair cosúil le pulsars. D'eitil siad anuas agus thit siad ar an dromchla lonrach. Agus thug siad buille mór, marfach.
  Cailín le gruaig chomh bán leis an sneachta chirped:
  - Líonann an cailín an talamh lena cíocha,
  Clúdaigh agus shábháil an domhan ar fad ó thrioblóidí ...
  Ní dhearnamar é a dhéanamh amach, is cosúil go bhfuil pointe ag na cailíní,
  Nuair a chuaigh comharsa uile-isteach a imirt!
  Thóg Ekaterina, cailín le gruaig órga, é agus chiceáil ar an dromchla é lena sÚil lom. Phléasc ceann de na píopaí protruding as an concussion, agus na saighdiúirí namhaid chun cinn a bhí doused iarbhír le sruth gaile.
  Ghlac cailín le gruaig a bhí cosúil le dandelion, ach níos toirtiúla, é agus chanadh:
  - Folctha, folcadh, folctha, folctha,
  Insileadh darach agus beithe...
  Folctha, folcadán, folcadán, folcadán,
  Cic fionnuar ó chailín cosnochta!
  Agus beidh a fiacla pearly ag taitneamh mar scáthán. Is cailíní Terminator iad seo.
  I ndáiríre, ní féidir le arm na créatúir fíorúil seasamh i gcoinne daoine cosúil leo. Agus ná fiú iarracht.
  Chonaic Elena go tobann sliabh ollmhór sneachta os cionn na cathrach. Agus bhí roinnt daoine i bhfeisteas Lochlannach ag muilleoireacht timpeall in aice láimhe. Bhí siad ard agus i bhfad níos mó ná gnáth-ionadaithe na daonnachta.
  Adeir an cailín ruadh:
  - Gan trócaire, gan trócaire, gan trócaire ar an namhaid,
  Know, olc Lochlannach, tá a fhios, beidh Lochlannach olc a ithe stobhach as tú!
  Chaith Eilís bonn airgid lena bharraicíní loma. Casadh sé thart agus bhuail sé an préachán a bhí ag eitilt tríd an aer. Thairis sin, ba é an créatúr liath seo an méid albatras mór. Agus bhuail sé í ar dheis sa choróin. Chaill an préachán comhfhios agus rith sí síos mar dhreigít. Agus d'fhág sí eireaball tobac taobh thiar di.
  Chan an cailín le gruaig gorm:
  - Tá grá cosúil le sruthán sléibhe,
  Cad a thiteann go talamh cosúil le clocha sneachta. .
  Agus é á chasadh, ag tabhairt turraing leictreach don namhaid,
  Tá an gunna meaisín á luchtú ag an gcailín!
  Bhuail an préachán an róbat comhraic lena ghob le linn a thitim fhiáin. Tá ciorcad gearr tar éis tarlú. Agus pléascann an cyborg ollmhór. Ina dhiaidh sin chroith an sliabh.
  Agus thit sneachta ar na ceithre cailíní cróga.
  Thug Catherine faoi deara, ag canadh:
  Sneachta, titim sneachta,
  Ná pointe ar mo chuid gruaige...
  Toradh, toradh -
  Bíonn cailíní cosnochta i gcónaí!
  Agus do thóg an laoch é agus do cheangail sé a gruaig órga, amhail is dá mba mhullach í. Agus láithreach tháinig radiance geal, agus dhoirteadh sruthanna gathanna fiery amach. Agus in ionad sneachta, thosaigh báisteach ag titim. Agus bhí sé ar fad an-álainn, agus na braoiníní shimmered sa ghrian fíorúil mar diamaint.
  Thug Elizabeth faoi deara le gáire:
  - Ba chóir dúinn ár buanna sa ghnó a thaispeáint,
  Is diamaint é cara is fearr cailín!
  Rinne Euphrosyne gáire agus, ag díriú ar an sliabh ina raibh laochra Lochlannacha ag snámh sa sneachta, thug sé faoi deara:
  - Tá na guys suas le rud éigin dona!
  Mhol Elena:
  - Scaoilfimid gathanna marfacha an bháis ónár siní scarlet.
  Agus rinne an gruagach ruadh gáire, agus í ag baint a cuid fiacla piléir.
  Mhol Elizabeth:
  - Rachaimid, a chailíní, ar dtús, déanaimis trúpaí a thabhairt i dtír!
  Sheinn Catherine le háthas:
  - Mar a chuidíonn teas a gcroí leis na trúpaí tuirlingthe,
  Mar a chuidíonn teas a gcroí leis na paratroopers,
  Trúpaí gaothmhar!
  Agus ghlac na laochra é, go luath agus lena n-uile neart, amhail is dá mbeadh siad é a ghlacadh agus a léim.
  Agus beidh an troid, ceithre áilleacht ionsaitheach eitilt díreach isteach cath. Agus is léir go bhfuil siad réidh sléibhte a bhogadh láithreach.
  Ghlac Elena le háthas é agus chan sí:
  Beidh mé i mo chraobh domhanda iomlán
  Agus rachaidh mé tríd mar hairicín súilíneach...
  Níos fuaire, is iad seo go léir saothair Shakespeare,
  Léimfidh mé díreach isteach san Aigéan Ciúin!
  Phioc Elizabeth suas, ag canadh:
  - Tá lúthchleasaí meargánta ar bís troid,
  Creideann gach duine go láidir i bua!
  Dúirt Euphrosyne agus í ag tafann a fiacla:
  - Tar éis an tsaoil, is féidir linn aon fharraige a bheith againn, tá an fharraige glúine-domhain,
  Tar éis an tsaoil, tá aon sléibhte suas le linn!
  Agus mar sin dhreap na cailíní an sliabh i gcluiche fíorúil. Tá rún daingean acu cath a thabhairt do na Lochlannaigh. Fiú más fathaigh iad trí huaire airde an duine.
  Chuaigh Elena isteach sa chath. Rith sí an muileann lena claimhte. Agus ghearr sí ceann an Lochlannach de, ag canadh:
  Ní gá do cheann a chailleadh
  Ná Rush...
  Ní gá do cheann a chailleadh
  Cad a tharlaíonn má thagann sé i handy?
  Scríobh síos i do leabhar nótaí é,
  Ar gach leathanach!
  Ná caill do cheann!
  Ná caill do cheann!
  Níos fearr a reáchtáil go tapa!
  Chaith Elizabeth roinnt snáthaidí lena bharraicíní loma. D'eitil siad anonn agus bhuail siad na vultures ag eitilt os cionn na Lochlannaigh. Tar éis dóibh a gclaonadh a chailleadh, d'eitil éin chreiche móra agus d'eitil siad a gcuid gob i skulls na laochra Lochlannacha. Thriall siad iad, rud a chuir iallach orthu fuaráin fola a scaoileadh.
  Chiceáil Catherine an Lochlannach ba ghaire lena cos lom, coirtithe sa groin. Rinne sé léim agus rolladh anonn as an buille.
  Ina dhiaidh sin, dúirt an cailín:
  - Feiceann tú eclipse sa spéir,
  Seo arm na naimhde...
  Tiocfaidh comhartha ifrinn,
  Níl gá le níos mó focail!
  Agus thóg an cailín é agus a súile pearly spléach. Tá sé seo i ndáiríre steal, i ndáiríre steal!
  Thóg Euphrosyne é agus feadóg. Chroith cúpla crann giúise ón bhfeadóg, amhail is dá mbeadh maidí bambú tar éis titim orthu. Agus cóin trom eitil síos. Bhuail siad cinn na Lochlannaigh, ag briseadh tríothu in éineacht lena gcuid clogaid.
  Thug an cailín fionn faoi deara:
  - Ligim do mo naimhde dul amú,
  Mo chéad bhogadh, bogadh deiridh!
  Agus anois níor fhan ach an ceannaire Lochlannach is mó, leathan-ghualainn i armúr órga.
  Agus roar sé ar bharr a scamhóg:
  - Níl aon seans agat! Tá tua Thor agam!
  Chas brute na Lochlannach agus sheol sé tonn súnámaí óna thua.
  Bhí na cailíní clúdaithe go héadrom le sneachta.
  Ach sheas siad suas go tapa.
  Thuig Elena an ciseán a thit an laoch mór agus rinne sí coirt:
  - Bhuel, cuir do namhaid isteach i do sparán!
  Agus thóg sí é agus chroith é.
  Sheinn Elizabeth le gáire milis:
  - Mo bhuachaill, mo leanbh,
  Ag an uair seo nach bhfuil tú i do chodladh saor in aisce,.
  Agus cén tír anaithnid saor in aisce,.
  Beidh do chuid smaointe fúm!
  Chas an fathach Lochlannach arís. Agus ag an soicind sin bhraith sé saobhadh spáis. Agus bhí sé, cosúil le cleite eala, sucked suas ag folúsghlantóir cumhachtach.
  Agus do leag an fathach amach sa chiseán é, ag déanamh síl poipín air.
  Rinne Elena gáire agus thug sí faoi deara:
  - Is claochlú fíor é seo!
  Chan Catherine le gáire:
  - Beidh cóireáil éigean, agus claochluithe greannmhar!
  D"fhéach Eilís suas an sliabh le haláram agus dúirt:
  - Tá buama i bhfolach faoin sneachta!
  Rinne Elena squeak:
  - Núicléach?
  Dúirt an cailín le gruaig gorm:
  -Tóg do dheirfiúr níos airde - thermopreon !
  Leathnaigh an laoch dearg a súile agus d'fhiafraigh:
  - Agus conas a dhéanfaimid é a neodrú?
  Rinne Euphrosyne gáire agus gáire:
  - Chun seo a dhéanamh, ní mór dúinn infrasound a scaoileadh ónár siní scarlet. Déanaimis a chailíní, an ceathrar againn, é seo in éineacht!
  Agus ghlac na laochra agus fucked le sruthanna fuinnimh ollmhór óna siní ruby.
  Thermopreon grunted agus casta as. Ina dhiaidh sin, thosaigh máirseáil sollúnta a imirt.
  Chuir Elena tweet:
  - An té atá ag iarraidh buama gheobhaidh sé sa mhullach é!
  
  Sábhálann cailín SÁBHÁILTEACHT NA NOLLAG
  ANÓTÁIL
  Ní mór don chailín álainn ELF Erimada an dragan dearg a aimsiú chun a sibhialtacht ELF a shábháil ón scrios. Ach ar an mbealach tá sí chun troid le gach cineál na laochra agus a réiteach tomhaiseanna deacra, ag fulaingt eachtraí dochreidte.
  . CAIBIDIL Uimh. 1 .
  Mar sin bhí misean aici go raibh sí ag siúl feadh cosán brící dearga. Agus taobh thiar di tá crith, bogha agus saigheada. Mothaíonn boinn lom teas an dromchla a théitear trí ghrian.
  Tá Erimias ag caitheamh sciorta gearr, agus níl a cófra clúdaithe ach le stiall cúng fabraice.
  Tá tasc tábhachtach éigin á comhlíonadh aici.
  Cén ceann, go sonrach, nach bhfuil a fhios aici féin. Ach go soiléir rud éigin speisialta, cosúil le sibhialtacht na elves a shábháil.
  Agus tagann créatúr éigin amach chun bualadh léi. Méid umar maith, agus le sliogán súilíneach le diamaint.
  Chrom an diabhal chuige agus chrom sé:
  - Tá áthas orm bualadh leat!
  Chrocaigh an turtar mór adharcach:
  - Ná bíodh lúcháir ort roimh an am! Cad atá tú ag féachaint faoi?
  Chroith Erimiada a guaillí agus d'fhreagair:
  - Níl a fhios agam. Ach níl a fhios agam ach go bhfuil sé seo an-tábhachtach chun sibhialtacht na elves a shábháil.
  Thug Bruiser faoi deara:
  - Sin é, nach bhfuil aithne agat ort féin? Nach bhfuil rí agat i do cheann?
  Thóg an elf é agus chan sé:
  Níl aon teorainneacha soiléire sa saol saor in aisce,.
  Níl aon teorainneacha soiléire sa saol ...
  Agus go leor fuss gan ghá, leadránach ...
  Agus tá mé ag iarraidh rud éigin i gcónaí saor in aisce,.
  Agus tá mé ag iarraidh rud éigin i gcónaí saor in aisce,.
  Geimhreadh an tsamhraidh, geimhreadh an tsamhraidh, fómhar an earraigh!
  An turtar grinned agus faoi deara, flashing a bhlaosc diamond:
  - Is duine suaibhreosach tú, feicim, a dhearrann le sála lom bándearg ar an mbríce. Mar sin, más mian leat a bheith ligthe tríd, freagair an cheist seo...
  Chlaon Erimiada:
  - Tá mé réidh chun aon cheist a fhreagairt!
  Chlaon an goon:
  -Cé hé duine atá cosúil le bheith fionnuar, ach i ndáiríre tá olc?
  An elf giggled agus muttered:
  - Troll!
  Gáire an turtar, agus a bhlaosc sparkled fiú níos gile le diamonds a shimmered ar na trí ghrian. Agus d'eisigh sé:
  - Ní hea! Ní raibh buille faoi thuairim! Gearrfar pionós ort as seo!
  Léimfidh an elf mar fhreagra agus tosóidh sé ag rith. Go litriúil bhí sála bándearga ag lasadh, agus a cosa lom, coirtithe ag splancadh mar lanna lián.
  Roared an cailín:
  - An luachair elf, capaill stoirmeacha,
  Caithfidh mé a admháil, tá an diabhal marbh !
  Ní bheidh siad ag teacht suas linn, ní bheidh siad teacht suas le linn!
  Mar fhreagra, tháinig dhá laoch arda le cinn gabhar láithreach. Theith siad a rith i ndiaidh an elf. Agus stampáil siad a gcuid crúba. Ábhair an-phumpáilte suas.
  Ghlac Erymiada é agus é á ithe, agus sheinn sé:
  - Sciorr, sciorr, sciorr mé!
  Tá an pionós tar éis fás, fás, fás!
  Agus taobh thiar di gorillas adharcach rushed le guaillí leathan agus airm tiubh agus cosa.
  Is rás é seo, mar a deir siad, don cheannaire, nó géarleanúint le haghaidh cáineadh.
  Tá cosa lom an elelf éadrom agus lúfar. Ní raibh an dá thugs in ann an t-achar a dhúnadh agus bhí siad ag tosú ag tachtadh cheana féin.
  Ach ansin tháinig marcach os comhair Erimiada ar chapall dubh agus i armúr dubh. Ghlan sé a chlaíomh fada, a glowed go geal amhail is dá mbeadh sé déanta de réaltaí.
  Thug an laoch dubh seo toirneach:
  -Cá bhfuil tú ag rith, a chailín?
  D'fhreagair Erimiada le guth eagla:
  - Tá ruaig i mo dhiaidh, más ridire fíor thú, ansin cuidigh!
  An marcach, i dúch-daite armúr, waved a lámh. Dhá laochra ollmhóra le cinn gabhar froze san aer. An ELF froze freisin. Bhí sé amhail is dá mbeidís reoite in oighear tiubh agus nach bhféadfadh siad bogadh.
  D'fhiafraigh an laoch dubh le gáire:
  - Bhuel, cad é faoi do cháis bhórón?
  Rug an dá ghaiscíoch ceann gabhar i gcomhluadar:
  - D'fhreagair sí an cheist go mícheart, agus ba chóir dár hostess íoc as é!
  D'fhiafraigh an ridire:
  - Cé hé do máistreás?
  D'fhreagair na laochra gabhar in éineacht:
  - Turtar Fortila !
  Chlaon an laoch san armúr dubh:
  - Tá aithne agam uirthi! Tá sí ciallmhar agus cothrom. Agus cad ba mhaith leat a ghlacadh as an cailín le haghaidh seo?
  D'fhreagair na laochra gabhar in éineacht:
  - Naoi buille le maidí ar shála lom, sin é!
  Dheimhnigh an laoch in armúr dubh:
  - Ceart go leor, níl sé marfach, ach breathnófar an ceartas!
  D"fhiafraigh Erimiada go capricious:
  - Agus an ligfidh tú do chailín an bonn lom de mo chos ghrásta, álainn a bhualadh le maidí?
  Rinne an laoch aoibh agus mhol sé:
  - B'fhéidir gur chóir dom ligean duit a fháil fiú? Conas is maith leat é!
  Chlaon na laochra gabhar in éineacht:
  - Is féidir! Ach uair amháin! Agus má chailleann sí, ansin beidh fiche buille ar a sála lom.
  Chlaon an ridire in armúr dubh:
  - Níos fearr ar fad! Déanaimis!
  Na gorillas le cinn gabhar gurgled:
  -Cad é atá níos lú ná síol poipín agus níos mó ná an cruinne?
  Chroith Erimiada a guaillí agus d'fhreagair:
  - An féidir leat smaoineamh air?
  Rug na laochra gabhar:
  - Níl aon am le smaoineamh!
  Rinne an cailín gáire agus d'fhreagair:
  - Is dócha an conceit na trolls. Is neamhshuntasach é ná síol poipín, agus ag an am céanna, tá sé níos teannta ná an cruinne!
  Na gorillas le cinn gabhar giggled.
  - Ní raibh buille faoi thuairim! Anois tá tú ag bualadh do shála le bata!
  D'fhiafraigh laoch de armúr dubh:
  - An bhfuil an freagra ar eolas agat féin?
  Chlaon na laochra gabhar:
  - Tá! Is iad seo dlíthe na cruinne. Is féidir leo a bheith oiriúnach i gcoimeádán atá níos lú ná síol poppy agus, ag an am céanna, níl go leor spáis dóibh sa chruinne!
  Chlaon an ridire dubh:
  - Go hiontach! Mar sin, téigh ar aghaidh chuig do dhualgas.
  Shaor na laochra gabhar iad féin agus chuaigh siad i dteagmháil le hEirmimada. Rinne sí iarracht bogadh gan rath.
  Rug an cailín ar na huillinneacha agus caitheadh ar a druim í. Ansin, thóg siad gléas speisialta as a gcuid málaí droma.
  Chuir siad cosa lom an elf ann agus cheangail siad go docht iad. Ina dhiaidh sin, bhris ceann de na gabhair an bata bambú. Agus luascadh sé tríd an aer é. Agus fead sí.
  Bhí Erymiad ina luí ar a dhroim. Phioc púróga a lanna géara gualainne. Cosa lom, coirtithe coinnithe go docht le chéile. Agus ní féidir leat iad a tharraingt.
  Agus ansin thit an bata bambú le feadóg ar bhonn an chailín, le cuar galánta a sála cosnochta bándearg.
  Bhraith an ELF pian géar a radaigh óna cosa go cúl a cinn.
  Thionóil an dara gabhar an gléas agus ag an am céanna chomhaireamh:
  - Uair amháin!
  Arís thit buille an mhaide ar shála lom an chailín.
  - Dhá!
  Bhí Erymyada ag screadaíl i bpian. Cé chomh cruálach agus míthaitneamhach a bhí sé. Agus choinnigh an maide ag feadaíl agus ag bualadh lena neart ar bhonn lom, bándearg, galánta na háilleachta.
  An chéad cheann, ansin an dara ceann. Bhí Erymiada ag caoineadh go géar agus ag screadaíl faoi cé chomh pianmhar agus pianmhar a bhí sé.
  Dúirt an laoch dubh:
  - Tá súil agam nach ndéanfaidh tú dochar di?
  D'fhreagair an gabhar mór go muiníneach:
  - Tá go leor taithí againn ar seo!
  Dúirt duine adharcach eile:
  - Go ginearálta, tá comhlacht an-láidir agus daingean ag elves.
  Nuair a stop na blows. Bhain na laochra gabhar an gléas falaka de chosa lom an chailín agus, ag bogha, d'fhág siad. Mar sin féin, d'fhág siad stomping os ard.
  Stop Erimiada ag caoineadh agus rinne sé iarracht éirí. Ach bhí a cosa gorma buailte chomh mór sin go raibh sí ag screadaíl. Agus d'éirigh sí síos ar na ceithre cinn mar madra.
  Dúirt an cailín:
  - Tá mo shála briste, conas a shiúlfaidh mé anois?
  Dúirt an laoch dubh:
  - Bain triail as ar do bharraicíní! Beidh sé níos éasca ar an mbealach seo!
  Sheas Erimiada go cúramach ar a bharraicíní, ach bhí sé fós an-phianmhar. Sheinn an cailín:
  - Ó, is mór an phian dul ar do shála,
  Níl aon duine ar domhan in ann a thuiscint ...
  Is cailín mé, ní soith amháin,
  Agus, creidim dom, is féidir liom troid ar ais!
  D'fhreagair an laoch dubh go muiníneach:
  - Beidh sé leighis gan mhoill, ná bíodh eagla ort! Idir an dá linn, is dócha gur mhaith leat do elven daoine a shábháil ón mbás?
  Bhí ionadh ar an gcailín:
  - Cén fáth a gceapann tú é sin?
  D'fhreagair an ridire dubh:
  - Is cinnte go ndéanfaidh aon duine a shiúlann feadh an bhóthair brící dearga iarracht duine a shábháil!
  Chlaon an elf agus dheimhnigh:
  - Sea, tá sé fíor! Agus cad is féidir leat a thairiscint dom?
  D'fhreagair an laoch dubh:
  - Ní dhéanfaidh aon ní speisialta. Níl a fhios agat féin cad atá uait. Ach tá a fhios agam!
  Rinne Erimiada gáire agus d'fhiafraigh sé:
  - Agus cad a fhios agat?
  D'fhreagair an ridire dubh:
  - Tá dealbh dragan dearg á lorg agat. Caithfidh sé do mhuintir a chosaint ón dragan fíor, seacht gcinn.
  D'fhreagair an elf le osna:
  - Cogaí fíor. Ach an féidir leat cabhrú liom i ndáiríre?
  - Is féidir liom, má tá tú ag troid le claimhte le vampire agus a bhainistiú a defeat dó!
  Dúirt Erimiada:
  - Tá vampires an-láidir. Agus tá siad thar a bheith deacair cur i gcoinne. B'fhéidir gur féidir leat comhraic níos éasca a sholáthar dom?
  Chlaon dubh:
  - Tá? Ar mhaith leat troid, mar shampla, le duine?
  Chlaon an elf le gáire:
  - Ba mhór an pléisiúr é!
  Mhol an ridire:
  - An bhfreagróidh tú tomhaiseanna?
  D'fhéach an cailín ar a cosa brúite agus d'fhreagair sé le osna:
  - ní ba mhaith liom! Agus mar sin bhuail siad go maith é. B'fhéidir rud éigin difriúil a thairiscint dom?
  Chlaon an ridire dubh:
  - Ceart go leor, má tá... Can rud éigin ansin!
  Chlaon Erimada agus chrom:
  - Is féidir!
  Ghlan an elf a scornach agus chan sé:
  Tá an claíomh is géire i mo lámha agam,
  Chrom mé cinn, go héasca, ar bhealach mór ...
  Is féidir liom aon duine a ghearradh amach, creidim dom,
  Ní fios náire ná eagla!
  
  Nuacht uafásach i gcogadh cruálach,
  An cailín a bhfuil grá agam go deo!
  Caitheadh isteach i mbéal an ollphéist Satan,
  Cá bhfuil, a Thiarna, ceartas agus trócaire?!
  
  D'imthigh an t-óglach cosnochta,
  Cosa pounded ar na cosáin dusty!
  Tar éis an tsaoil, ar son na bpeacaí a shreabh na spriongaí,
  Bhí deis aici máirseáil thar lear!
  
  Go luath san earrach bhuail mé an bóthar saor in aisce,.
  Tá mo chosa chomh gorm ón bhfuacht!
  Ní féidir leat cáithnín feola a ghreamú,
  Siad nod díreach isteach an sioc de na crainn sprúis!
  
  Mar sin ar bhóthar lán de chlocha,
  Bhí cosa an chailín ag cur fola!
  Agus téann an villain trí Elfia,
  An taobh de chathair ríthe Iarúsailéim!
  
  Sléibhte Favkaz , iomairí clúdaithe le sneachta saor in aisce,.
  Pioc clocha géara ar do bhoinn!
  Ach chothaigh tú cumhacht an domhain,
  Roghnú hajj deacair go cathair Dé!
  
  Samhradh, fásach, grian feargach,
  Cosúil le cosa cailín i bpanna friochadh!
  Níl an chathair naofa i bhfad i gcéin,
  Iompraíonn gach duine ualach gan teorainn!
  
  Ann sin ag uaigh Dé - Frist ,
  Chrom an mhaighdean ar a glúine ag urnaí!
  Cá bhfuil, a mhór, tomhas an pheacaidh,
  Cá as a tharraingeoidh mé neart i bhfíréantacht?
  
  Dúirt Dia léi, ag caoineadh a mhala,
  Ní féidir leis an urnaí amháin an saol seo a athrú!
  Tá Elfia i ndán do rialú ar feadh na gcéadta bliain,
  Freastal uirthi go dílis gan airgead a iarraidh!
  
  Chlaon an mhaighdean: creidim Frist,
  Roghnaigh tú Elf mar shlánaitheoir an domhain!
  Scaipfidh mé an fhírinne faoi seo chuig gach duine,
  An teachtaireacht Phijesus an dia idol!
  
  Bhí an bealach ar ais éasca agus tapa,
  Tá cosa lom éirithe láidir!
  Shín Dia a lámh le grásta,
  Matáin agus beidh, amhail is dá déanta as cruach!
  
  Agus chuaigh tú isteach san arm,
  Tháinig chun bheith ina phíolóta, flew Trollwaffe !
  Thaispeáin sí airde na háilleachta ansin,
  Phléasc an scriostóir troll ar mhianach talún!
  
  Trodaire cróga, laoch, trodaí,
  Tiomanta don pháirtí - le cúis na Sóivéide!
  Creidim i ndeireadh buaiteach thar scum,
  Tiomáinfidh mé an pacáiste demonic go dtí an balla, chun an freagra!
  
  Bhuel cén fáth, bhí an trodaire lámhaigh síos,
  Ní raibh am agat na strapaí a scaoileadh!
  Agus bhí an sciath lochtach,
  Agus an bastard troll olc fraternized leis an nanny!
  
  Tá an cogadh éirithe neamhionann agus cruálach,
  Cé gur cailín mé, táim ag caoineadh agus ag gol!
  Mar más rud é i dtrioblóid is féidir linn tumadóireacht a dheanamh go bun,
  Tar éis an tsaoil, tá an t-ádh imithe ón athar!
  
  Mo ghlaoidh ar Dhia: Uilechumhachtach, cad chuige?
  Scar tú mé ó mo bhuachaill ionúin!
  Fiú sa fuar níor chaith mé cóta,
  Agus bhuail sí ar feadh trí naimhde!
  
  Nach bhfuil sé tuillte aici?
  Buail liom le bláthanna le haghaidh bua!
  Bácáil pióga flaithiúla don saoire,
  Agus tiocfaidh mé go dtí an pharáid le dóchas!
  
  D'fhreagair an Tiarna géar go gruama:
  Cé atá sásta ar fud an domhain, atá ag déanamh go maith?
  Fulaingeoidh an fheoil is groan le pian,
  Tar éis an tsaoil, tá an pobal ELF graosta agus sinful!
  
  Bhuel, mar sin, nuair a thagann mé i ghlóir,
  Cuirfidh mé isteach i Gehenna na daoine nach fiú maireachtáil !
  Déanfaidh mé fear mo bhrionglóidí a aiséirí freisin,
  Ní bheidh an duine is fearr ag iarraidh sciar ansin!
  Agus iad ag canadh, bhí dosaen álainn, aingeal neamhaí le feiceáil sa spéir. Bhuail siad lena lámha le díograis mhór, ag dearbhú gur thaitin amhránaíocht na háilleachta go mór leo.
  Chlaon an laoch dubh a cheann go faofa agus roar:
  - Go hiontach, tá cumas gutha den scoth agat! Mar sin féin, chun figiúr an dragan dearg a fháil, caithfidh tú a bheith den scoth le claíomh freisin.
  Chrom Erimiada agus, ag buaileadh, dúirt:
  - Le cosa padded den sórt sin, tá sé dodhéanta go praiticiúil dul i ngleic, fiú le comhraic chomh neamhshuntasach mar dhuine!
  An ridire i armúr dubh waved a chlaíomh súilíneach sna réaltaí. Agus rith tonn ghlas, cosúil le frithchaitheamh féir, uaidh. Agus tháinig cosa ton, chiseled, galánta an chailín ar fad arís.
  Chrom an elf, stampáil a cos lom le muinín mhór agus dúirt:
  - Anois, a thabhairt dom fear anseo! Bainfidh mé feoil fhuilteach é, fiú más laochra arda iad!
  Dubh deimhnithe:
  - Beidh an comhraic atá uait!
  Agus rinne sé figiúr a hocht lena chlaíomh. Tháinig buachaill go tobann os comhair an chailín ó theaghlach an elf. Ní raibh sé ag caitheamh ach stocaí snámha, leanbh aon bhliain déag nó dhá bhliain déag d'aois. Tanaí, coirtithe, ach wiry. Bhí a lanna gualainn géar, bhí a easnacha le feiceáil faoina chraiceann coirtithe, agus bhí a dhroim agus a thaobh stríoc go hiomlán le marcanna cneasaithe cheana féin ó lashes agus sciúirse.
  Cé, ní raibh sé ach buachaill le aghaidh leanbh, ach d'fhéach sé go bródúil. Ba chosúil go raibh gruaig fhionn an sclábhaí, seacláid le dath tan, bearrtha go néata, agus thug a smig léiriú misniúil ar a aghaidh.
  Bhí mearbhall ar Erimada:
  - Ní bheidh mé ag troid leis an leanbh. Thairis sin, feictear dom gur buachaill sclábhaithe é seo.
  Dhearbhaigh an laoch dubh:
  - Sea, is buachaill sclábhaí é seo a d'oibrigh sna cairéil, cosnochta agus ag caitheamh stocaí snámha amháin, ag obair ar feadh níos mó ná dhá thrian den lá, ag déanamh na hoibre is deacra. Ach ar an láimh eile, rugadh é ina phrionsa. Agus thit sé i sclábhaíocht, rud a neartaigh é, ach níor briseadh é.
  Stampáil an buachaill sclábhaithe a chos lom go feargach, bhrúigh sé méaróg lena shála callánach, agus scairt sé:
  - Tá mé réidh chun troid leat, a bhean uasail! Tá súil agam go bhfuil teaghlach maith agat, mar bastard domsa é troid le duine coitianta!
  Chlaon an laoch dubh:
  - Tá tú i gceist, ar thaobh amháin beidh figiúr de dragan dearg, agus ar an taobh eile, do bhuachaill saoirse!
  Chroith an laoch óg a chlaíomh ní ró-fhada ach géar agus dúirt:
  Ar son an athartha agus saoirse go deireadh,
  Croíthe a bhualadh in éineacht!
  . CAIBIDIL Uimh. 2 .
  
  D'fhreagair an Bíocunta go muiníneach:
  - Cath mhíchothrom a bheidh anseo!
  Agus chrom sí a claíomh i bhfad níos faide agus níos troime. Tháinig an dá ghaiscíoch le chéile i ngluaiseacht. An rud a bhí i gcoiteann acu ná go raibh siad cosnochta. Ach tá cosa an ghasúir, cé go bhfuil siad beag, keratinized cheana féin ó shíor ag siúl le boinn loma ar chlocha géara na gcairéal. Agus tá boinn bándearg níos íogaire ag cailín an elf, ar a mhalairt, le cuar galánta na sála lom.
  Bhuail na claimhte agus d'eitil spréacha. Bhí an Bíocunta, ar ndóigh, mar dhuine uasal, ag gabháil don fhálú. Fiú sa spásaois, b"fhéidir nár measadh é seo mar thosaíocht. Bhí sí ard, mór, agus matáin don elf, agus bhí súil aici go bhféadfadh sí buachaill leath-nocht, tanaí a ruaigeadh as na cairéil go héasca agus go simplí.
  Ach tháinig mé trasna ar bhuachaill leanúnach agus deaslámhach a d"fhoghlaim ceachtanna fálú sa luath-óige agus nach ndearna dearmad orthu sna mianaigh, ag briseadh clocha le barra croiche agus ag brú ar thralaithe.
  Ar dtús, bhraith Erimiada leithscéal as an leanbh agus níor ionsaigh sé go ró-chinntitheach é. Go deimhin, a leithéid de rud beag bídeach, agus is cosúil go raibh am crua aige sna cairéil. Féach ar an gcaoi a bhfuil na heasnacha le feiceáil, agus tá abrasions agus bruises ar an gcraiceann.
  Bhí an buachaill, áfach, sciobtha agus scríob sé an cailín ar a ghlúin lena chlaíomh. Tháinig fuil amach.
  Bhuail Erimiada an buachaill mar fhreagra, ag béicíl:
  - Meall beag!
  Cé gur phós an buachaill daor, leagadh síos é. Ach léim sé suas láithreach. Agus d'ionsaigh sé an ELF mar IMP. Agus ina lámha tanaí, ach láidir agus lúfar, an claíomh flashed mar an sciatháin de mosquito.
  Agus mar sin scríob an buachaill gasta caol Erimiada arís.
  Tar éis di créacht a fháil ar a cos, dúirt an cailín:
  Ní bheidh cailíní a thabhairt suas
  Agus bíodh a fhios agat, beidh bua glórmhar acu siúd...
  Ní bheidh an buachaill i réim, Satan,
  Cé is cosúil nach bhfuil lón glactha aige le fada an lá!
  D'fhreagair an buachaill trí leanúint ar aghaidh ag ionsaí. Bhí sé chomh sciobtha le dreoilín teaspaigh. Agus tá a chlaíomh an-tapa. Dealraíonn sé níos lú, ach éadrom. Cé go raibh an buachaill féin ag iompar bolláin throma agus ag bualadh le sledgehammer, mar gheall ar an bia gann sa chairéal, ní raibh sé in ann meáchan a fháil, agus d'fhan sé an-wiry agus soghluaiste.
  Níorbh fhéidir le Erymiad dul isteach ina chorp tanaí, lúfar le matáin fheiceálach. Rinne sí iarracht infheistíocht a dhéanamh arís agus arís eile, ach níor oibrigh sé amach.
  Thosaigh cailín an Vicountes ag cur allais. Bhí a corp coirtithe, láidir i bicíní clúdaithe le allas agus ba chuma cré-umha snasta. Agus d'éirigh mo chuid análaithe níos troime.
  Anseo bhuail Erimada lena neart, ach léim an buachaill deftly, agus fiú sheas sé ar an lann lena chosa lom ar feadh nóiméad. Agus bhuail sé Erimiada sa cófra. Agus rith fuil an elf níos déine. Scairt an cailín i bpian. Agus arís rinne sí iarracht ionsaí.
  Ach tá sé deacair a bhuail nuair a bhíonn an sprioc beag agus faoi bhun tú, agus ag an am céanna soghluaiste.
  Agus an buachaill daor, agus é ag troid, thosaigh sé freisin a bheith clúdaithe le braonacha beaga allais agus thosaigh sé ag taitneamh. Ag an am céanna chan sé:
  Is trodaire iontach cróga é Spartak,
  D'ardaigh sé naimhde i gcoinne an chuing olc ...
  Ach tháinig deireadh leis an éirí amach,
  Níor mhair an tsaoirse ach codán de nóiméad!
  
  Ach buachaill ó aimsir eile anois,
  Chinn mé troid ar son na cúise ceart...
  Breathnaíonn sé beag agus ní cosúil go bhfuil sé láidir,
  Ach tá a fhios aige conas troid go cliste!
  Chlaon an ridire in armúr dubh:
  - Sea, nach bhfuil an Prionsa chomh simplí! Níor chruaigh na cairéil ach é, ach níor bhris sé ar chor ar bith. Agus más mian leat a defeat dó, ansin is gá duit chun iarracht a dhéanamh.
  exclaimed an buachaill daor:
  - bua nó bás mé! Gan saoirse ní fiú maireachtáil!
  Dúirt Erymiada:
  - Agus tá mé ag troid ar son todhchaí mo náisiún.
  Agus luascadh an cailín arís agus iarracht a bhuail a comhghleacaí óg.
  Níor éirigh lena stailc, áfach. Ina theannta sin, thóg an diabhal beag agus stab an cailín ó theaghlach an ELF sa boilg agus d'fhág poll fuilteach eile.
  Tháinig Erimiada níos cúramaí. Go deimhin, cé chomh náireach is atá sé troid le leanbh daonna. Agus fós chailleadh. Níl sí buailte air go fóill.
  Buachaill sclábhaithe an-lúfar cosnochta. Agus jumps cosúil le dreoilín teaspaigh.
  chan Emira:
  Shuigh dreoilín an fhéir,
  Shuigh dreoilín an fhéir,
  Díreach cosúil le cúcamar
  Bhí sé glas!
  Ach ansin tháinig an elf,
  A bhuail gach duine ...
  Rinne sé saibhir é
  Agus d"ith sí an gabha!
  Rinne sé seo níos greannmhaire, ach níor mhéadaigh sé neart. Ó am go chéile rinne an buachaill créacht éadomhain, ach iomadúla agus íogair ar an ELF. Ó chailliúint fola, thosaigh Erimiad ag lagú agus ag moilliú.
  Agus bhí a chéile comhraic ró-athléimneach fiú. Go deimhin, idir sé déag agus seacht n-uaire an chloig déag oibre in aghaidh an lae, marófar nó cruafar aon duine a theastaíonn uait. Agus bhí corp an ghasúir thar a bheith láidir agus ábalta aon ualach a sheasamh.
  Ag an am céanna, níor neartaigh iompar bolláin throma ar feadh laethanta ar deireadh na matáin, ach, ar a mhalairt, rinne siad níos láidre agus níos aclaí.
  Mar sin bhuail an buachaill-prionsa í faoi na glúine le claíomh, agus chrom Erimiada anonn, agus bhí sí lúbtha cheana féin ionas nach bhféadfadh sí iompú thart i gceart a thuilleadh.
  Agus bhrúigh an buachaill sclábhaí air, chromán go suairc agus go suairc, agus thug sé an cailín sa bholg arís. Agus an uair seo i bhfad níos doimhne.
  Thosaigh Erimiada ag tachtadh. Ghreamaigh sí a cos, ach bhuail barr an chlaíomh an cailín ceart ina sála lom, agus polladh go tóin poill é. Agus ní hamháin gortaíonn sé seo, ach freisin déanann sé deacair seasamh.
  Thit an elf ar a thaobh agus choed:
  - Ní ghéill mé do naimhde Sátan - na seiceadóirí,
  Léireoidh mé misneach faoin gcéasadh...
  Cé go lasann an tine is go mbuaileann an fuip ar do ghualainn,
  Is breá liom mo Elf le paisean ardent!
  Rinne an buachaill sclábhaí gáire agus d'fhreagair sé tríd an cailín a bhrú sa tsrón lena sála lom. Agus thug sé go docht é, ag briseadh an gaireas análaithe, agus chan sé:
  - Is Paradise í an tsaoirse,
  Níl aon áthas ar slabhraí ...
  Troid agus dare
  Diúltaigh eagla beag!
  Agus do bhuail an buachaill fós go tréan leis an gclaidheamh, an méid sin gur bhuail sé an claíomh as lámha laga Erimiada. Shín an cailín amach chun é a phiocadh suas. Ach polladh barr an lann láithreach í idir na lanna gualainn. Agus tháinig an fhuil amach arís.
  Thit an cailín agus rug sí ar an gclaíomh leis an gcarn. Ach bhí sí buailte le lann gur bhog an buachaill leath-nocht ceart trasna a láimhe, ghearradh ar an vein. Thit an claíomh amach, agus díarmaíodh Erimiada.
  Scaoil an buachaill sclábhaí caoineadh áthais agus bhuail sé an t-olc sa teampall leis an láimhseáil. Ghreamaigh sí a cosa lom, fad-fhulangacha agus thit isteach i gcnagadh domhain.
  Chuir an prionsa a chos lom, nach raibh bróga feicthe aige le roinnt blianta anuas, ar chliabhrach na gcailíní.
  Agus do leig sé caoineadh buadha, adubhairt:
  - Solas beo fada agus saoirse!
  Agus ansin chuaidh sé chuig an laoch dubh:
  - Críochnaigh sí?
  D'fhreagair an ridire i armúr dubh go muiníneach:
  - Ní hea! Tá tú buaite aici cheana féin! Anois tá tú saor agus tá slabhraí na sclábhaíochta caite agat!
  D'fhiafraigh an buachaill, a bhí ina sclábhaí anois:
  - Agus an féidir anois mé a chur ar ais go dtí mo chéim mar phrionsa roimhe seo?
  D'fhreagair an laoch in armúr dubh go cinntitheach:
  - Ní hea! Tá do thír faoi chois. Ach chruthaigh tú gur trodaire den scoth tú. Rachaidh tú isteach san arm agus beidh tú i do scout ansin. Beidh tú i gceannas ar scuad buachaillí díreach cosúil leat féin. Agus is é seo a bheidh mar luach saothair agat as an mBiarla a shárú.
  Chrom an prionsa óg agus dúirt le gáire:
  - Go raibh maith agat! Ní rachaidh mé ar ais go dtí na cairéil stinking seo.
  An ridire i armúr dubh waved a chlaíomh, agus an buachaill bua imithe.
  Is ar éigean a d"oscail Erymiada a súile. Gortaítear a ceann. Shakily, d'éirigh sí suas agus, stammering, d'iarr:
  - Cad a tharla liom?!
  D'fhreagair an laoch dubh le brón ina ghlór:
  - Chaill tu! Bhuaigh an buachaill agus fuair sé saoirse.
  Dúirt an elf le osna:
  - Cad anois, a gheobhaidh mo mhuintir bás?
  D'fhreagair an ridire i armúr dubh go muiníneach:
  - Ar ndóigh ní! Más rud ar bith, tá seans agat troid nua a fháil. Ach an uair seo beidh ort dul i ngleic leis an gceann ar dhiúltaigh tú don chéad uair. Ní le duine, ach le vaimpír!
  D'fhreagair Erimiada le osna:
  - Ba mhaith liom aontú leis an vampire. Ach tá mé go léir créachtaithe agus níl aon neart agam. An bhfuil aon bhealach chun mo chréachta a leigheas ionas go mbeidh mé réidh troid?
  Dúirt an ridire i armúr dubh:
  - Níl ach bealach amháin. Caithfidh tú an tomhas a thomhas. Freagair i gceart é, agus beidh do wounds go léir a leigheas láithreach.
  D'impigh an elf:
  - Tá do chuid tomhais chomh casta sin go bhfuil sé dodhéanta iad a fhreagairt. B'fhéidir go bhfuil bealach éigin eile ann? Bhuel, más mian leat, canfaidh mé ar do shon!
  D'fhreagair an laoch dubh:
  - Ar ndóigh, beidh tú ag canadh dom ar aon nós! Ach chun do chréachta a leigheas, ní foláir mo cheist a fhreagairt. Caithfidh tú íoc as gach rud!
  Dheimhnigh na haingil a d"eitil thar chloigeann an ridire láithreach, ag glaoch a nguthanna beaga in éineacht:
  - Caithfidh tú íoc as gach rud!
  Dúirt an ridire in armúr dubh:
  - Ach déanfaidh mé trócaire ort agus ligfidh mé duit smaoineamh ar an gceist. Agus is cailín cliste tú, agus creidim go ndéanfaidh tú buille faoi thuairim cinnte cad é an freagra ceart.
  Dúirt Erimiada:
  - Tá sé dodhéanta a fhios ag gach rud ar domhan!
  Chlaon an laoch leis an gclaíomh geal:
  - Ceart! Ach is féidir leat freagra ar aon cheist a ríomh go loighciúil.
  D'fhreagair an elf le osna:
  - Ceart go leor. Táim réidh.
  Dúirt an ridire i armúr dubh:
  - Cad a thagann gan teacht, agus fágann gan fágáil!
  Feadaíl Erimiada, agus í ag slánú a súile sapphire:
  - WOW! Wow ceist.
  Chlaon an laoch dubh:
  - Smaoinigh! Déan iarracht é a dhéanamh amach go loighciúil!
  Chuir an Bíocunta teannas ar a héadan agus thosaigh sé ag réasúnaíocht os ard;
  B'fhéidir gur airgead é? Is cosúil go dtagann siad, go deimhin, ach is fíorbheagán díobh a bhíonn ann i gcónaí, mar sin is féidir a rá go dtagann siad gan teacht i gcainníochtaí mar ba chóir. Ar an láimh eile, fágann siad, amhail is dá mba rud é nach raibh siad ag fágáil, amhail is dá mba rud é nach raibh siad ann.
  Bhain Erimiada a sála lucht créachtaithe lena méar innéacs agus lean a réasúnaíocht;
  Nó b'fhéidir gur fadhbanna iad seo. Is cosúil go dtagann siad, ach bhí siad mar seo i gcónaí, agus mar sin tagann siad gan teacht. Agus is cosúil go bhfuil na fadhbanna imithe, ach i ndáiríre, tá siad fós.
  Scríob Erimiada cúl a cinn arís agus lean sí lena réasúnaíocht ar an ábhar a tugadh.
  Mar shampla, b'fhéidir gurb é seo an saol. Deir siad go bhfuil an saol tagtha, ach bhí sé ann roimhe seo. Ar an láimh eile, tá an saol, a deir siad, imithe. Ach d'fhan sí ag an am céanna, lena n-áirítear an anam, atá bás a fháil.
  Sea, tá go leor roghanna eile ar féidir a thairiscint. Tá mo shúile oscailte go forleathan ó na freagraí éagsúla a d'fhéadfadh a bheith ann. Seo a thug siad di am. Ach i ndáiríre, dá mhéad a cheapann tú, is amhlaidh is mearbhall a éiríonn tú, agus tagann éagsúlacht freagraí féideartha chun cinn. Agus ní cuidíonn am ...
  Ansan do luigh sé ar Erimiada, agus adubhairt sí:
  - Tá mé réidh chun freagra a thabhairt!
  Chlaon an laoch i ndubh a cheann, ag lonrú mar ebony:
  - Bhuel, labhair suas!
  Dúirt Erimiada go cinntitheach:
  - Tagann an t-am gan teacht! Deir siad go bhfuil an t-am tagtha, ach tá sé tar éis tarlú cheana féin! Agus fágann sé gan fágáil, freisin. Deir siad go bhfuil an t-am imithe thart, ach tá sé fós ann!
  Rinne an ridire i armúr dubh gáire agus d'fhreagair:
  - Bhuel, tá an freagra ceart go ginearálta, agus is féidir é a chomhaireamh! Cé, is é an freagra caighdeánach cuimhní cinn! Ach is rogha iomlán féideartha é am freisin.
  Rinne an laoch dubh-róbaí figiúr a hocht lena chlaíomh lonrach. Agus tar éis cúpla soicind, d'imigh na créachtaí agus an damáiste go léir do Erymyad gan rian, amhail is nach raibh siad ann riamh.
  Rinne an cailín elf aoibh agus dúirt:
  - Go raibh maith agat! Anois an féidir liom mo dhara seans a ghlacadh?
  D'fhreagair an ridire in armúr dubh le guth toirneach:
  - An féidir! Ach beidh ort dul i ngleic le vampire an uair seo. An bhfuil tú réidh le haghaidh tástála den sórt sin?
  D'fhreagair Erimiada go cinntitheach:
  - Mura bhfuil aon rogha agam, ansin tá! Réidh!
  Bhí an laoch ar tí a chlaíomh a ardú, ach ansin ghlaoigh na haingil a bhí ag sileadh thar a chlogad dubh in éineacht:
  - Lig di canadh dúinn! Tá guth iontach aici!
  Chlaon an ridire in armúr dubh:
  - Can, a áilleacht! Éilíonn mo chuas é!
  Chlaon Erimiada go drogallach agus dúirt:
  - Sea, níl mé sa ghlór!
  Scairt na haingil le gáire:
  - Níl aon ghá! Tá tú go hiontach! Tar ort, ná bí cúthail!
  Ghlac an ELF anáil dhomhain agus sheinn sé le háthas;
  Glóir don tír atá faoi bhláth thuas,
  Glóir don Elf mór naofa...
  Ní bheidh aon chiúnas i gcónaí -
  Tá réaltaí na páirce spréite le péarlaí!
  
  Tá an Svarog Mór Uilechumhachtach linn,
  Mac an Teaghlaigh Uilechumhachtaigh...
  Ionas gur féidir leis an laoch seo cabhrú i gcath,
  Ní mór dúinn a glorify na elves le solas Dé!
  
  Níl aon amhras ar na cailíní, creidim,
  Tá na cailíní ag ionsaí go buile ar an slua...
  Beidh sé stróicthe ina phíosaí, beithíoch rabid,
  Agus gheobhaidh an namhaid buille dá shrón!
  
  Ní hea, ná déan iarracht na elves a bhriseadh,
  Ní thabharfaidh an namhaid ar ár nglúine sinn...
  Buailfimid thú, a gadaí olc,
  sin-seanathair Elin linn !
  
  Ní hea, ná tabhair isteach riamh do naimhde,
  Throid cailíní cosnochta faoin Elf ...
  Ní thaispeánfaimid laige ná náire,
  A ligean ar déileáil leis an Satan mór!
  
  Thug Dia cead dúinn ár gcathanna a chríochnú,
  Agus bain an Wehrmacht hordes...
  Ionas nach mbeidh nialais acu sa deireadh,
  Ionas nach mbíonn sé ciúin sa reilig!
  
  Tabhair deis do chailíní saor in aisce,.
  Mar sin socrófar é seo do na hOrcaigh...
  Beidh ár n-aithreacha bródúil asainn,
  Ní bhóchfaidh an namhaid sinn mar bha!
  
  Is fíor go dtiocfaidh an t-earrach go luath,
  Casfaidh cluasa arbhar sna páirceanna órga ...
  Creidim go dtiocfaidh ár aisling fíor,
  Má tá tú chun troid ar son na fírinne!
  
  A Dhia, ciallaíonn sé sin go bhfuil grá ag gach duine,
  Dílis, láidir, síoraí faoi lúcháir...
  Cé go ndoirtear fola foréigneach,
  Is minic a bhíonn an cailín míchúramach!
  
  Brúimid an namhaid i gcath,
  Ag déanamh rud éigin chomh haerach...
  Cé go n-imíonn stoirm ar fud an domhain,
  Agus tagann eclipse stuffy!
  
  Ní seasfaidh daoine go dtí a n-uaigheanna,
  Agus ní thabharfaidh siad beagán do na Erkshists ...
  Scríobhann sibhse a bhuachaillí i do leabhar nótaí é,
  Agus géaraigh do chlaíomh go léir le haghaidh cath!
  
  Sea, is fíor go mbeidh breacadh an lae gan imill,
  Creid dom, beidh áthas ar gach duine ...
  Táimid ag oscailt ceann eile, creidim dom, solas -
  San aer tá lámh an chailín ag síneadh amach!
  
  Is féidir linn , is féidir linn é seo a dhéanamh, creidim dom,
  Rud nach fiú dúinn leomh aisling a dhéanamh faoi...
  Feicimid go soiléir an sprioc is gile,
  Ní hea, ná labhair nonsense, a throdaithe!
  
  Bhuel, a ligean ar eitilt, ag magadh, go Mars,
  Déanaimis páirceanna a oscailt ann, iad a chomhaireamh, rubies ...
  Agus lódálfaimid na comhshaolaithe díreach sa tsúil,
  Tá go leor cherub ag foluain os ár gcomhair!
  
  Sea, tá an tír Sóivéadach cáiliúil,
  Cad a thug Cumannachas do na pobail...
  Tugadh dúinn ó bhreith go deo -
  Don Motherland, ar son sonas, ar son saoirse!
  
  In Elfia tá gach laoch ón mbainisteoir,
  Sroicheann an leanbh don ghunna...
  Dá bhrí sin, critheann tú, villain,
  Glaoimid ar an ollphéist cuntas!
  
  Sea, beidh teaghlach cairdiúil linne,
  Cad a thógfaidh elfinism sa chruinne...
  Beidh muid, tá a fhios agat, cairde fíor,
  Agus beidh ár ngnó a chruthú!
  
  Tar éis an tsaoil, tugtar elfinism go deo ó bhreith,
  Ionas go mbeidh daoine fásta agus leanaí sásta...
  Léann an buachaill siollaí freisin,
  Ach lasann lasair an demiurge sna súile!
  
  Sea, beidh áthas ar dhaoine go deo,
  Go bhfuil siad ag troid le chéile ar son ghnóthaí Svarog...
  Feicfimid cladach Folgi go luath,
  Agus beimid in áit onóra Dé!
  
  Sea, ní féidir an ELF a bhriseadh ag naimhde an athar,
  Beidh sé níos láidre fiú ná cruach ...
  Elfiya, is máthair daor na leanaí tú,
  Agus is é ár n-athair, creid mé, an Ftalin críonna !
  
  Níl bacainní ar bith ar an athar, creid mise,
  Téann sé ar aghaidh gan stad...
  Is gearr go bhfaighidh rí ifreann seic,
  Ar a laghad tá tatún ina lámha aige!
  
  Tabharfaimid ár gcroíthe ar son ár dTráithreachas,
  Déanaimis na sléibhte go léir a dhreapadh, creidim dom, níos airde ...
  Tá neart neart againn a chailíní,
  Uaireanta séideann sé fiú an díon as!
  
  Thug an buachaill síntiús do Elf freisin,
  Dúirt sé go mbeadh sé ag troid go dian...
  Tá miotal súilíneach ina shúile,
  Agus tá an RPG i bhfolach go docht sa mhála droma!
  
  Mar sin ná déanaimis an t-amadán a imirt,
  Níos fearr fós, seasaimis go léir le chéile mar bhalla ...
  scrúduithe a rith, ach cúig,
  Lig Abel rialú, agus ní an Cain olc!
  
  I mbeagán focal, beidh sonas do dhaoine,
  Agus cumhacht Svarog ar fud an domhain naofa ...
  Bainigí spraíúil as na hOrcaigh,
  Lig Lada sonas agus idol!
  Chríochnaigh cailín an elf ag canadh le díograis mhór. Agus chrom sí, stampáil sí a cos nocht agus dúirt:
  - Trócaire!
  Dheimhnigh an ridire in armúr dubh:
  - Seo amhrán fiúntach! warms sé an croí agus anam. Dá bhrí sin, tabharfaidh mé comhairle duit: déan figiúr ocht le do chosa, agus gheobhaidh tú níos mó neart. Agus is féidir leat dul i ngleic fiú le ollphéist den sórt sin mar vampire!
  Chrom Erimiada agus d'fhreagair:
  - Ba chóir go mbeadh meas ag an domhan orainn agus eagla orainn.
  Is iomaí éacht a dhéanann saighdiúirí...
  Elves i gcónaí in ann troid.
  Scriosfaimid na orcs go talamh!
  Rinne trodaí armúr dubh ciorcal lena chlaíomh, agus bhí ceol le cloisteáil, cosúil le seinm na n-aicíní.
  Agus bhí scáthchruth le feiceáil sa spéir. Fear óg dathúil a bhí ann agus culaith leathair air. Bhí a lámha i leathar, lámhainní dubha, agus bhí a chuid buataisí, ar a mhalairt, dearg. Agus shealbhaigh sé claíomh. Fangs protruded as an fear óg béal.
  exclaimed Erymiada, ag baint úsáide as a fiacla:
  - Seo vaimpír! Breathnaíonn go leor gleoite.
  Chroith an fear óg a cheann, choigeartaigh sé a hata barr, agus ansin thuirling sé go daingean ar an talamh.
  Chrom sé ar an gcailín agus dúirt:
  - Tá sí beagnach nocht agus cosnochta, cosúil le sclábhaí!
  D'fhreagair an laoch dubh:
  - Seo viscountess ó theaghlach an-uasal. Agus tá sí ag iarraidh an dealbh dragan dearg a fháil chun a muintir a shábháil ón mbás.
  D'fhreagair an buachaill vampire:
  - In aon chás, ní mór dom a defeat léi! Déanfaidh mé iarracht í a choinneáil beo más féidir!
  D'fhreagair Erimiada le gáire:
  - Níl mé ag iarraidh tú a mharú ach an oiread! Ach má chaithfidh mé, beidh mé ag troid le mo neart!
  Chlaon an laoch dubh:
  - Beidh tú ag troid le claimhte. Tá na hairm comhionann, agus tá gach rud cothrom.
  Chrom an vampire agus d'fhreagair:
  "Is mór an onóir dom claimhte a thrasnú le cailín dá leithéid!"
  Rinne Erimiada buaileadh agus chirped:
  - Rachaimid go dána i gcath,
  Ar chúis na elves...
  Buailfimid gach orcs,
  Troid, ná sruth!
  Thóg an cailín agus an buachaill claimhte lonracha súilíneach ina lámha agus d'ullmhaigh siad chun troid. Bhí a n-giúmar le haghaidh scrios iomlán.
  Fuaim comhartha. Theith an vaimpír óg le fearg fhiáin i dtreo Erymiada. Bhuail sí leis le buille dá claíomh, parrying an ionsaí. Bhraith an cailín i bhfad níos mó muiníne, agus arís repelled an iarracht le rolla bairille.
  Ansin, bhog Erimiada a chéile comhraic idir a cosa lena cos lom. D'éirigh leis an vampire an buille a bhlocáil, ach bhí sé fós croith.
  Chroch an t-olc:
  - Ní fios fós ag an namhaid ár neart,
  Níor úsáid siad a gcumhacht iomlán ...
  Ionsaítear leanaí agus mná
  Mar an gcéanna, vampire, maróidh mé thú!
  Mar fhreagra air sin, d'ardaigh an fear óg é féin beagán ón dromchla agus rinne sé iarracht dul i dteagmháil le Erymyad cosúil le stoirmeach.
  Agus thóg an cailín é agus stabb sí an namhaid le barr a claíomh ceart sa bholg. Fuair sé instealladh pianmhar agus tháinig fuil amach. Rinne an ELF ainliú féileacán agus crúcaí an vaimpír, agus ina dhiaidh sin chrom sí:
  Brúfaidh mé an namhaid le buille amháin,
  Tá mé féin, an duine cróga ar chúis mhaith!
  Idir an dá linn, lean an cath. Rinne an vaimpír iarracht eitilt suas, ach léim Erimada suas agus lean sé ag breith air. Agus braoiníní fola scarlet scaipthe.
  Thug an súgaire fola óg faoi deara:
  - Tá go leor foghlamtha agat! Ach ní raibh sí in ann déileáil leis an mbuachaill!
  Dúirt an elf, ag tafann a fiacla le gáire:
  - Caithfidh tú tosú áit éigin! D"fhoghlaimíomar go léir beagán, agus ná peaca, is vaimpír thú do Dhia!
  Luathaigh an vaimpír go tobann, ach chaill a chlaíomh an sprioc, agus bhuail Erimiada an súiche fola ar an chaol na láimhe. Arís splashes Ruby-daite agus moans.
  Thug Vampire faoi deara:
  - Diabhal tú!
  Chuir an elf in aghaidh:
  - Tá mé ag freastal ar na fórsaí na dea-!
  Dúirt an sucker fola óg:
  - Cad é an difríocht idir an mhaith agus an t-olc?! Maraíonn fiú déithe an tsolais agus ní spárálann siad a gcuid naimhde!
  Chroith Erimiada a guaillí agus chrom sí:
  Tá peitil bláthanna leochaileach,
  Má bhí sé stróicthe i bhfad ó shin...
  Cé go bhfuil an domhan thart timpeall éadrócaireach,
  Ba mhaith liom a dhéanamh go maith!
  Rinne an vaimpír iarracht dlús a chur arís agus d'ionsaigh sé an cailín go tapa. Rinne sé an t-ainliú pitchfork, ach, gan choinne, polladh lann an chailín a scornach. Doirteadh sruth fola amach. Léim an vaimpír ar ais, ag croitheadh na braoiníní dearga, agus dúirt:
  - Go deimhin, sí-diabhal!
  Léim Erymiada lena neart, á caitheamh féin isteach sa bhuille. Bhuail a sála lom cruinn an vaimpír díreach sa smig. Thit sé agus scaipeadh a airm i dtreonna difriúla. D'eitil roinnt fiacla briste amach as béal an tsocraitheora fola.
  Chuir Erimiada a cos lom ar a bhrollach, d"ardaigh sí a lámha agus d"éiligh:
  - Bua!
  D'fhiafraigh an laoch dubh di:
  -An bhfuil tú chun é a chríochnú?
  Dúirt Erimiada go cinntitheach:
  - Ní hea!
  Chlaon an ridire in armúr dubh:
  - Is leatsa figiúr an dragain dhearg!
  Agus rinne sé triantán le claíomh súilíneach. Láithreach bhí splanc san aer, agus bhí íomhá de dragan ildaite, cumhachtach le feiceáil. A d'eitil suas go dtí Erimiad. Shrac an cailín go neamhdheonach.
  Ansin bhí splanc beag, agus d'iompaigh an dragan isteach i bhfíorán beag a shnámh féin isteach i lámha an chailín elf. Thóg sí é agus chan sí:
  - elves, elves, elves,
  Beidh ár n-óige síoraí...
  elves, elves, elves,
  Beidh muid i sonas síoraí!
  
  CÚIGIÚ TURAS AN GHULIVER
  ANÓTÁIL
  Téann an taistealaí cáiliúil Gulliver, ag ceann loinge mhóir, ar thuras arís. Gabhtar é i stoirm agus cuirtear a shoitheach i dtír. Agus an Gulliver taithí ag teacht trasna ar a leithéid de domhan aisteach, ansin go léir na heachtraí roimhe seo an mairnéalach legendary pale i gcoinne a chúlra.
  . CAIBIDIL Uimh. 1
  Ní raibh Gulliver óg a thuilleadh. Mar sin féin, chuaigh mé ar aistear eile arís. Déanta na fírinne, glacadh lena chur síos ar eachtraí mar rud ar bith níos mó ná fantasies agus scéalta fairy.
  Agus téann na blianta thart, agus iompaíonn an ceann liath, agus feictear méid measartha maola ann. Nuair a bhíonn tú os cionn caoga, de réir caighdeáin an ochtú haois déag, is mór an méid sin. Mar sin féin, chinn Gulliver an bóthar a bhualadh arís. Ina theannta sin, thuar an t-éirí amach dó go bhfaigheadh sé a sonas an uair seo agus nach mbeadh sé ag iarraidh filleadh a thuilleadh.
  Chuir galún mór a sheolta agus sheol sé i dtreo an Aigéin Chiúin. Tá Gulliver saibhir go leor cheana féin, agus thug olann tanaí caorach beag a tógadh ó Liputia ioncam speisialta dó . Ach fuair siad bás go léir amach. Agus tháinig an smaoineamh chun cuairt a thabhairt ar an oileán seo arís.
  Tá níos mó ná tríocha bliain caite cheana féin. Agus tá cónaí ar Lilliputians níos lú ná daoine. Mar sin tá gach duine a raibh aithne aige ar Gulliver imithe i léig cheana féin.
  Cén fáth nach bhfuil tú ag maireachtáil ann trí chreiche a ghabháil? Níl gunnaí móra ná raidhfilí ag na Lilliputians, agus níl a gcuid saigheada in aghaidh na bhfathach. Agus i Lilliput féin is féidir leat a lán rudaí luachmhara a ghabháil.
  D"fhéadfadh na hainmhithe beaga leo féin ioncam ollmhór a ghiniúint agus d"fhéadfaí iad a dhíol ar phraghas ollmhór.
  Tá sé ró-riosca ag dul a ghabháil leis na fathaigh. Ní hamháin go nglacfadh éinne brute dhá uair déag chomh mór le fear, fiú gunna. Thairis sin, tá rí acu a bhfuil arm cumhachtach acu. Is fíor, níl púdar gunna ag na fathaigh fós.
  Ar aon chuma, bhí Gulliver ag iarraidh cuairt a thabhairt ar a chéad tír, áit a raibh dhá chumhacht daoine bídeacha. B'fhéidir go bhféadfadh sé teacht ar rud éigin a chuirfeadh saibhir go hiontach leis.
  Tar éis dó aithne a chur ar Yahoo agus ar shaol na gcapall cliste, d"éirigh Gulliver níos cruálach agus níos ciniciúil. Téann na blianta thart agus ní mór duit a bheith saibhir. Ní fios cá mhéad saol atá fágtha aige. Agus déanann daoine gáire fút, agus tugann nuachtáin éagsúla leid nach bhfuil ach dreamer Gulliver, ach freisin madman. Agus níos mó ná sin fós, chun fianaise a sholáthar go bhfuil na tíortha a d'ainmnigh sé ann, ba é seo an spreagadh.
  thart ar an áit a raibh Lilliput agus oileán Blefuscu suite . Agus tá a long tar éis an áit seo a shroicheadh cheana féin.
  Ach cá háit go díreach? Is iad na hoileáin beag, agus iarracht a dhéanamh chun iad a fháil blindly, ag baint úsáide as loingseoireacht primitive an ochtú haois déag.
  Agus ansin ghlac an long ar láimh agus bhí gafa i stoirme ...
  Caitheadh é timpeall ar feadh seacht lá agus oíche, é á chaitheamh thart ag na tonnta. Ar ámharaí an tsaoil, bhí dearadh na loinge mór agus cumhachtach le gunnaí an-mharthanach. Agus níor thit sé as a chéile.
  Agus ansin go tobann d'ardaigh tonn agus nigh an galún Sasanach ar an gcladach tréigthe. ídithe ag an streachailt fhada leis an stoirm agus eilimintí fiáin, an criú de níos mó ná dhá chéad mairnéalach, agus Gulliver féin, thit go tapa ina chodladh.
  Níor smaoinigh siad ar conas scíth a ligean nó teacht ar ais.
  Bhí tromluí leanúnacha ag Gulliver. Agus nuair a dhúisigh sé, lean an tromluí i ndáiríre. Ar dtús, fuair sé é féin ceangailte, agus ina sheasamh in aice leis bhí buachaillí a raibh cuma orthu go raibh siad timpeall dhá bhliain déag nó trí bliana déag d'aois. Bhí siad péinteáilte le péinteanna, cleití ar a gceann mar Indians, cosa lom, leath-nocht torsos. Mar sin féin, tá sé te go leor anseo, agus tá sé seo intuigthe.
  Gulliver d'fhéach sé thart. Agus chonaic mé roinnt mairnéalach ceangailte in aice láimhe. Ach tá siad tar éis athrú freisin. D'éirigh siad níos lú, d'imigh na féasóga agus na coiníní, agus na héadaí sagged cosúil le málaí.
  Gulliver spléach ar é féin. Agus bhí ionadh orm. D"éirigh a chorp níos lú, d"imigh a bholg imithe, agus an pian doiléir ina dhroim freisin. Agus sagged an chulaith mar washcloth. Agus go tobann d'éirigh leis na buataisí a bheith saor. Agus geit sé, agus na rópaí sagged beagán.
  Scairt buachaill a raibh cuma Indiach air, clúdaithe le tatúis:
  - Éiríonn siad cosúil linne! Come on, níos doichte na rópaí!
  I ndáiríre bhí aghaidheanna leanaí ag na mairnéalach, agus tháinig laghdú ar mhéid roimh ár súile.
  Theith buachaillí le cleití agus péint chun na rópaí a tharraingt suas. Bhraith Gulliver gur lean sé ag crapadh. Agus ag an am céanna, mothaíonn an comhlacht solas agus fuinneamh. Agus stop do chuid fiacla a ghortú, agus go ginearálta, bhí sé amhail is dá mba rugadh arís thú.
  Idir an dá linn, chuaigh níos mó laochra áitiúla ar bord na loinge. Bhí siad cheana féin in éidí néata, ag caitheamh armúr agus ag iompar claimhte. Tá sandals ar a chosa agus roinnt cailíní in éineacht leo. Ach bhí cuma leanaí orthu freisin, thart ar dhá bhliain déag, trí bliana déag ar a mhéad. Chaith cailíní cluaise agus jewelry.
  Rinne duine acu le gruaig fhionn gáire agus thug sé faoi deara:
  - Is mór an trua é! Ní raibh mé in ann iad a fheiceáil mar dhaoine fásta! Anois tá siad mar na cinn beag céanna agus atá muid!
  Dúirt an buachaill tattooed:
  - Tá níos mó ná dhá chéad acu anseo! Ba chóir iad a sheoladh chuig na cairéil mar sclábhaithe!
  Rinne an cailín agóid:
  - Ní hea! Ní dhíolfaimid ach iad! Tá cuid acu mí-ádh go leor chun dul go dtí na mianaigh, agus is iad na húinéirí nua an chuid eile!
  D'fhiafraigh buachaill armúr agus clogad órga go géar:
  -Cé hé do boss? Tá mé ag rá leat! Agus ná lig ort nach bhfuil ár dteanga ar eolas agat! Tosaíonn gach duine a théann isteach inár n-impireacht láithreach ar ár dteanga a thuiscint, agus tuigimid féin í!
  Dúirt duine de na mairnéalach a tháinig chun bheith ina bhuachaill:
  - Seo é an Captaen Gulliver! Ní aithneoidh tú láithreach é i gcorp buachaill!
  D'ordaigh an laoch sa chlogad órga:
  - Tarraing amach iad. Nuair a éiríonn siad cosúil linne ar deireadh, ansin b'fhéidir go scaoilfear saor iad. Ag an am céanna, ullmhóidh siad don aistriú.
  Chuir na buachaillí cogaidh Gulliver agus na guys eile ar a n-gualainn, iad a shealbhú dhá ar a dó, agus d'iompair lasmuigh iad.
  Shíl Gulliver go bhféadfadh sé seo a bheith nonsense. Ach ansin chuimhnigh mé ar na Lilliputians. Bhí siad níos lú i stádas. Daoine fásta amháin den chuid is mó, ní leanaí. B'fhéidir nár chóir dó a bheith ionadh?
  Thug sé cuairt ar shaolta éagsúla agus chonaic sé tíortha iontacha. Mar sin cén fáth nár chóir go mbeadh saol na bpáistí ina measc? Ba é seo an t-aon rud a bhí in easnamh air as a chuid braiteanna a bhailiú.
  Chonaic Gulliver nach raibh an cladach tréigthe a thuilleadh. Bhí a lán saighdiúrí in armáil ann. Bhí buachaillí le cleití agus bows Indiach-stíl, agus trodaithe i armúr miotail éadrom. Agus bhí na cailíní le bows, freisin, dála an scéil, cosnochta ach amháin i gcás na ceannasaithe, a raibh jewelry lómhara agus sandals clúdaithe le péarlaí.
  Sheas na cailíní saighdeoir i líne. Bhí céim eile ina lámha crosbhogha níos cumhachtaí a scaoil boltaí marfacha. Ar an taobh dheis bhí catapults. Tá buachaillí agus cailíní in aice leo freisin. D'ordaigh an príomhlaoch i gclogad órga:
  - Tóg éadaí na bpríosúnach! Is sclábhaithe iad anois agus ní mór iad a ghléasadh de réir a gcéime.
  Ní raibh na héadaí oiriúnach cheana féin agus is ar éigean a bhí siad ag coinneáil orthu. Bhí na príosúnaigh, a bhí ina mbuachaillí, gan cheangal, agus caitheadh na ceirteacha go léir a bhí anois go breá boladh i gcarn, in éineacht lena gcuid bróga. Ansin dhoirt siad meascán ola agus sulfair air agus chuir siad trí thine é.
  Anois ní raibh na mairnéalaigh ina mbuachaillí níos sine ná trí bliana déag, agus san ochtú haois déag, roimh an luasghéarú, bhí leanaí den aois sin cosúil le leanaí deich mbliana d'aois san aonú haois is fiche. Sea, tá laghdú suntasach tagtha orthu.
  Agus anois bhí siad nocht, chlúdaigh cuid acu a náire go cúthail lena lámha.
  Coinníodh na cailíní saighdeoir agus crosbhogha ag gunpoint.
  D'ordaigh an buachaill sa chlogad órga:
  - Bhuel, lig dóibh iad a nigh san fharraige! Ansin tabharfaimid éadaí sclábhaithe dóibh chun coinneáil suas leo.
  Agus cuireadh na buachaillí a gabhadh isteach san fharraige. Bhí an t-uisce te, téite ag an ghrian trópaiceach. Bhí aeráid mhaith anseo. D"fhéadfá crainn phailme agus cnónna cócó a fheiceáil.
  Ar a laghad, ní bheidh tú reoite.
  Bhí náire ar Gulliver agus ag an am céanna sásta. Tar éis dó breis agus daichead bliain a chaitheamh amach, tá sé éirithe go hiomlán sláintiúil, fuinniúil agus suairc. Agus d"éirigh an meon go suairc, cé go raibh sclábhaíocht agus náiriú ag fanacht air roimhe, chomh maith le hobair chrua b"fhéidir sna cairéil. Ní raibh a fhios ag Gulliver cad é an bealach crua a bhí ann, ach chuala sé scéalta faoi nach iontach an rud é! Ach cé chomh óg agus sláintiúil atá sé anois.
  Bhí an gaineamh te agus dódh sé na boinn loma leanbhacha. Ní raibh am acu fós a bheith garbh agus clúdaithe le calluses, mar a tharlaíonn nuair a shiúlann tú ar feadh i bhfad gan bróga. Ba chóir a thabhairt faoi deara gur measadh go raibh siúl cosnochta sa Bhreatain mar chomhartha bochtaineachta mór, agus fiú má léirigh leanaí a gcuid sála lom, ní raibh sé ach sa teas, agus ansin de ghnáth i measc na mbochtán. Agus mar sin rinne siad iarracht a gcuid bróga a chur orthu, in ainneoin an pléisiúir go léir a bhaineann le dromchla an domhain a mhothú, le boinn leanbhacha, íogair.
  Ach ag an am céanna, gan bróga tá sé beagán pianmhar . Dónn an gaineamh te sa ghrian trópaiceach ag meán lae. Is léir go bhfuil boinn an-láidir agus diana ag buachaillí agus ag cailíní áitiúla.
  Dála an scéil, shíl Gulliver - cén aois iad? Cad a tharlaíonn má tá gach duine anseo bás a fháil? Agus ní cosúil le saol amháin ar thug Gulliver cuairt air, agus cé nach bhfuair daoine bás, d'fhás siad in aois fós, agus bhí an neamhbhásmhaireacht óg, áthasach agus fuinniúil!
  Is iontach a bheith i do leanbh ina bhealach féin! Agus b'fhéidir go mbeidh tú i do chónaí mar seo ar feadh níos mó ná mílaoise amháin.
  Fíor, ansin d'éirigh Gulliver brónach. Cad a tharlóidh dá gcaithfeadh sé a bheith ag obair ar feadh na gcéadta bliain mar ghasúr sclábhaithe nocht, cosnochta sna cairéil? Agus tugann sé seo an-áthas ar beag.
  Tá na guys cosúil le ifreann. Mar shampla, léirigh sagart amháin an tuairim gur meafar é an lasair shíoraí, agus go n-oibríonn peacaigh mar sclábhaithe i saothair chrua shíoraí!
  Rud eile a chuir iontas ar Gulliver ná gur chuir na buachaillí-laochra a n-arm go léir i gcarn ar leith agus gur chuir siad piostail agus muscaed i mboscaí iarainn.
  Shíl Gulliver nach raibh sé seo an-chliste. Ós rud é nach bhfuil airm tine rud dona. Thairis sin, roinnt gunnaí a rinneadh i Sasana, ag an am sin an tír is airde ar domhan, shoot go cruinn go leor. Agus anseo tá bows agus crosbhogha, amhail is dá mba go luath sa Mheán-Aois. Agus sa Bhreatain tá an réabhlóid thionsclaíoch ag teacht cheana féin. Agus ní fada go n-éireoidh Sasana chomh láidir sin go mbeidh fiú na fathaigh in ann troid. Cé go bhféadfadh sé seo a bheith ina riosca ollmhór.
  Splash buachaillí sclábhaithe nocht in uisce na farraige. Agus bhí sé sin go hiontach ina bhealach féin. Go tobann thosaigh Gulliver agus cúpla iarbhall mairnéalach ag spalpadh timpeall a chéile. Doused siad iad féin i scamall de splashes agus gáire go suairc, sticking amach a dteangacha.
  Dhealródh sé go raibh siad ina ndaoine fásta ina n-intinn agus choinnigh siad an chuimhne chéanna, ach go tobann tháinig siad ina leanaí fíor. Agus is mian leo mar sin grin agus gáire agus cleasanna a imirt.
  Agus do chuadar Gulliver ar a mhairnéalaigh, agus chuadar féin air. Bhí na buachaillí an-ghéar agus léirigh siad a gcuid fiacla. Cé acu anois tá a gcuid féin, agus cinn bán. Is domhan nua, aoibhinn é seo ina bhfuil filleadh glórmhar ar an óige.
  Mhothaigh Gulliver go maith go fisiciúil, agus go ginearálta d'fhéadfadh sé a bheith sásta go leor. Agus i ndáiríre, d'fhill a óige air agus is é seo, d'fhéadfadh duine a rá, an rud is tábhachtaí.
  Agus cad eile a d'fhéadfadh a bheith uait? Fíor, ar an láimh eile, níl tú ach daor naked, agus tá sé seo fiú annoying. Agus níl sé an-mhaith a bheith ina sclábhaí. Mar sin féin, tá sé i bhfad níos fearr a bheith i do sclábhaí.
  Go deimhin, in ainneoin na fadhbanna go léir, is am sách sásta í an óige. Bíodh coinbhleachtaí ann uaireanta le piaraí, nó caithfidh tú dul ar scoil, nó fiú obair.
  Cé go... Ar ndóigh, ag deireadh na seachtú haoise déag, nuair a bhí óige Gulliver ann, bhí sé ina am nuair nach raibh sé an-shláintiúil. Agus níl aon de na lúcháir a bhíonn ag leanaí san aonú haonú is fiche. Sea, sin é go díreach é.
  Ach go léir mar an gcéanna, páistí cumarsáid a dhéanamh lena chéile agus spraoi. Agus is féidir a rá gur siamsaíocht é seo, fiú mura bhfuil aon smaoineamh agat faoi chonsóil chluiche agus fóin chliste a bheith ann.
  Mar sin féin, ní raibh cead ag na buachaillí splancscáileán fada a dhéanamh agus cuireadh amach as an uisce iad le sleá. Agus dóann an gaineamh te do shála i ndáiríre. Fíor, nuair a bhíonn na boinn fliuch ní bhraitheann tú é i ndáiríre. Ansin tosaíonn sé a fháil i ndáiríre te.
  exclaimed Gulliver:
  - Mo chosa sruthán go leor! Tabhair dom roinnt bróga!
  Mar fhreagra air sin, bhuail an buachaill laochra é le fuip, ag béicíl:
  - Stoptar! Níl sclábhaithe i dteideal bróga de réir a gcéime!
  Thosaigh na cailíní laochra, áfach, ag iompar a gcuid stocaí snámha. Is é seo an t-aon éadaí a d'fhéadfadh sclábhaithe a chaitheamh. Cosúil i chineál éigin na hÉigipte.
  Thosaigh na buachaillí a gabhadh é seo a chaitheamh ar a laghad chun a náire a chlúdach.
  Rinne Gulliver iarracht fiafraí de:
  - An é seo mar a thugann siad beannú do strainséirí!?
  Agus ansin fuair sé an fuip arís. Mar sin féin, d'éiligh cailín galánta le cluaise diamanta:
  - Tóg go bog é! Tá sé ina cheannaire orthu tar éis an tsaoil! B'fhéidir gur féidir liom é a mhíniú dó?
  Chlaon an laoch sa chlogad órga:
  - Déanaimis!
  An cailín, stampáil a cosa i sandals lómhara, chuaigh Gulliver, a bhí ina bhuachaill, agus chirped:
  - Déantar sclábhaithe de réir gnáis do gach eachtrannach ón bhfarraige agus díoltar iad ar ceant. Seo iad ár rialacha. Mar sin féin, má tá a fhios agat conas rud éigin a dhéanamh agus a chruthú gur féidir leat a bheith úsáideach, ansin ní bheidh do shaol i sclábhaíocht chomh deacair. Agus le himeacht ama, is féidir leat saoirse a fháil do do thuillteanais. Chomh maith leis sin, má tá tú ar fheabhas le hairm, is féidir linn tú a sheoladh chuig an sorcas chun troid mar gladiators. Agus má thaispeánann tú go maith ansin, tógfar isteach san arm tú, agus is deis é seo do ghairm bheatha. Is é sin, is féidir fiú ár sclábhaithe maireachtáil go maith agus a bheith ina daoine uasal.
  Chrom Gulliver agus d'fhreagair:
  - Is máinlia mé, is féidir liom a bheith úsáideach!
  Chroith an cailín a ceann:
  - I do thír féin, níl an leigheas forbartha go dona. Ní dócha go mbeidh aon úsáid agat!
  D'fhiafraigh Gulliver le gáire:
  - Cad mar gheall ar na Breataine?
  Chlaon an cailín leis na cluaise diamanta:
  - Cinnte! Agus ní amháin iad! Ar ndóigh, bhí an sclábhaíocht ag fanacht leo go léir. Agus cé a cuireadh chun cogaidh!
  D'fhiafraigh Gulliver:
  - Nach bhfuil gunnaí móra, piostail, muscaed uait?
  D'fhreagair an cailín go cinntitheach:
  - Ní hea! Táimid ag troid ach amháin le hairm imeall! Tá cosc ar phúdar gunna anseo agus san Impireacht Buabhall.
  Bhí ionadh ar Gulliver:
  - An bhfuil impireacht eile ann?
  Chlaon an cailín:
  - Sea, agus tá cogadh eadrainn! Ná bí ag smaoineamh dá dtiocfadh tú ann, go mbeadh tú níos fearr as. Bheadh tú sclábhaithe freisin agus cuirfear ar díol!
  Dúirt Gulliver le osna:
  - Faraoir! Is cosúil gurb é seo ár gcinniúint! Bí i do sclábhaí nó i do phríosúnach i gcónaí!
  Chlaon an buachaill sa chlogad órga:
  - Mhínigh sí gach rud duit! Anois tógfar go dtí an chathair thú. Ullmhóidh siad é le díol ann. Ná bac leis rith. Chun iarracht a dhéanamh éalú, táimid céasadh láithreach ar chrosa. Anseo sa chathair beidh tú brandáilte agus, mar is gnách, beidh do chuid gruaige bearrtha maol. Agus beidh siad tú a chur amach a dhíol. Má fhaigheann tú féin sna mianaigh, iad féin a iompar go maith. Ansin déanfaidh tú malartach idir obair dhromchla agus obair faoi thalamh. Mar sin, le go leor cothaithe, is féidir leat a mhaireann ar feadh na gcéadta bliain!
  Feadóg Gulliver:
  - Níos mó ná céad bliain, ina sclábhaí sa cairéil!?
  Chlaon an buachaill:
  - Sin é! Níl seanaois againn! Rejoice, a bheith síoraí óg. Mura maraítear tú, ansin tar éis míle bliain fágfaidh d'anam fós do chorp. Ach tá míle bliain romhat fós. Beo agus bí sásta!
  Agus do bhuaileadh Gulliver arís. Ní raibh an ionchas maireachtála míle bliain ina dhiaidh sin an-spreagúil.
  Ach ar an láimh eile, nach bhfuil sé go hiontach? Ach n"fheadar cad a tharlóidh má ritheann sí uaidh? An mbeidh sé ina dhuine fásta arís, nó an bhfanfaidh sé ina bhuachaill? Cé gur dócha go bhfuil sé ró-luath smaoineamh air.
  Na buachaillí a bhí ina mairnéalach le déanaí a thréadadh isteach i gcolún amháin. Agus seo dhá chéad buachaillí. Gach leath nocht i trunks sclábhaithe dubh. Buachaillí deasa, caola, ach gan a rá cé atá tanaí. Tá siad seo go leor matáin agus láidir i gcuma, agus gan saill. Tá an craiceann coirtithe, agus tá na fiacla go léir slán agus bán. Agus is cosúil go hiomlán sláintiúil.
  Cé nach bhfuil a gcuid boinn lom éirithe go hiomlán garbh, is féidir iad a iompar fós gan bróga.
  D'eitil roinnt marcach suas. Buachaillí freisin, le fuipeanna ina lámha. Bhí cailíní le feiceáil ar na haonbheannaigh freisin.
  Mar sin tháinig an marcra. Agus in éineacht léi tá cúigear liopard oilte.
  Thug buachaill ar chapall agus i gclogad airgid foláireamh:
  - Cosnóidh na hainmhithe seo tú! Má dhéanann aon duine iarracht éalú, stróicfidh sé ina phíosaí iad. Ní thabharfaimid bia agus uisce duit faoi láthair - bí foighneach, a sclábhaithe. Ansin beidh bia agus uisce ann. Bhuel, ar ndóigh, ós rud é gur buachaillí anseo sibh go léir, cuirfear i mbeairic ar leith sibh go dtí go gcuirfear ar ceant sibh. Ná leomh tú reibiliúnach. Marófar thú, agus céasadh an té a ghabhfar ar chros nó ar réalta. Tá sé toirmiscthe labhairt le linn an aistrithe. Déanfaimid flog violators gan trócaire. Agus beidh muid ag impale na cinn is stubborn.
  Agus más mian leat rud éigin a rá, ní mór duit a rá: An tUasal nó Madam, cead dom labhairt leat. Agus ná déan dearmad bogha!
  Chuir Gulliver a eagla ró-chumhacht air:
  - Tabhair deis dom aghaidh a thabhairt ort!
  Do chrom an fear óg sa chlogaid órga:
  - Bhuel, labhair suas!
  D'fhiafraigh Gulliver, a tháinig chun bheith ina bhuachaill:
  - Ní gá dúinn a cheangal suas! Tabharfaimid ár bhfocal onóra go n-iompraimid go ciúin socair agus nach rithfidh muid!
  Rinne an fear óg sa chlogad órga aoibh agus d'fhreagair sé:
  - An gnách i Sasana do bhriathar a choinneáil, go háirithe do strainséirí?! Mar sin féin, ní chuirfimid slabhraí ort más féidir leat a bheith ciúin agus gan torann a dhéanamh ar feadh uair an chloig ar a laghad. Seachas sin, déanfaimid tú go léir a shlabhra le chéile mar chiontaigh!
  Dúirt an cailín le cluaise diamanta:
  "B'fhéidir go dtógfaidh mé an fear óg seo agus go gcuirfidh mé ar chapaillíní in aice liom é?"
  Chroith an fear óg sa chlogad órga a cheann:
  - Iomarca onóra do bhuachaill sclábhaí nocht agus salach. Is féidir leat é a cheangal ar iall cosúil le madra agus ligean dó tú a leanúint.
  Chlaon an cailín le gáire agus chrom sí:
  - Ar a slabhra airgid! Is buachaill beag milis é anois.
  Bhí náiriú eile ag Young Gulliver. Cuireadh collar air, cosúil le coileán, agus slabhraí airgid air.
  Cuireadh gasúir eile mairnéalach ar rópa. Bhí siad anois cosúil le buachaillí sclábhaithe. Na marcach timpeallaithe, agus bhog cuid den gharda ar scór.
  Agus mar sin thosaigh an fhoireann chosnochta seo ar fad. Bhí aoibh gháire ar bhuachaillí daor nuair a rinneadh leanaí, ach má rinne siad iarracht labhairt fuair siad fuipeanna. Go héagórach, chuaigh siad ag triall ar a gcuid sála lom, trasna an ghainimh ar dtús. Agus ansin ar feadh an bhóthair gairbhéil garbh.
  Gulliver bhí an buachaill á tharraingt ar iall. Fíor, bhí sé éasca siúl i gcorp an linbh. Agus ní raibh an cailín sa jewelry in aon deifir chun marcaíocht ar an chapaillíní. A mhalairt ar fad, bhí sí fiosrach fiú faoi chompánach nua a comhghleacaí. Cé a bhí ina dhuine fásta le déanaí.
  D'iarr sí le gáire:
  - An tusa an duine ba thábhachtaí ina measc?
  Chlaon buachaill Gulliver:
  - Tá mé!
  Agus sheas sé cosnochta, le bonn linbh, ar méaróg géar, agus ina dhiaidh sin scread sé.
  Rinne an cailín gáire agus d'iarr sí arís:
  -Ar thaistil tú go tíortha suimiúla?
  D'fhreagair an buachaill daor go muiníneach:
  - Cinnte!
  D'fhiafraigh an áilleacht i seoda:
  - Inis! Cad é an chéad eispéireas agus an taithí is suimiúla a bhí agat?
  D'fhreagair Gulliver, a bhí óg, go héasca:
  - Ar ndóigh , ag dul go dtí an tír Lilliput . Bhí daoine beaga ina gcónaí ann, cosúil linne daoine, ach dhá uair déag níos lú!
  D'fhiafraigh an cailín, aisteach,:
  - An raibh siad cosúil linne, leanaí, nó daoine fásta cosúil leatsa?
  D'fhreagair an buachaill daor go fonnmhar:
  - Bhí siad cosúil lenár speiceas - daoine fásta agus leanaí, ach dhá uair déag níos lú.
  Bhuel, ní raibh airm tine acu fós - gan ach airm fhuara!
  Chas an cailín a héadan gleoite, leanbhúil agus thug sí faoi deara:
  - Fiú go dtí ár cogadh, agus airm tine! Bhí a leithéid de sonas in easnamh!
  Thug Gulliver faoi deara:
  - Ach is féidir leat do mhór-roinn ar fad a conquer leis!
  Bhí an áilleacht ag caoineadh agus ag canadh:
  Níl mé ag iarraidh bua ar aon chostas
  Níl mé ag iarraidh mo chos a chur ar mo bhrollach...
  Ní bheidh muid i léig le Satan,
  Sin ceart, ní féidir linn cúlú ón gcosán ar chor ar bith!
  Thug buachaill sclábhaí, agus é ag stampáil a chosa lom, a thosaigh ag cos ar an ngarbh-ghairbhéal ar na bóithre:
  - Ní gá i gcónaí na rialacha a leanúint ar mhaithe le sprioc iontach!
  Chlaon an cailín:
  - Sea, agus beidh mé, mar shampla, hang tú ar an raca!
  Shiúil siad ina dtost ar feadh tamaill. D'fhéach Gulliver ar cholún na mbuachaillí a tháinig chun bheith ina mairnéalach. Is buachaillí iad seo nach sine ná trí bliana déag. Breathnaíonn na páistí go leor deas, cé go bhfuil siad beagnach naked, cosnochta, agus cuma sclábhaithe. Sea, is sclábhaithe iad. Bhí cinniúint doshannta go hiomlán ag fanacht leis.
  D'iarr an cailín:
  - Agus nuair a chonaic na meancóga chomh mór thú, cad a rinne siad?
  D'fhreagair an buachaill Gulliver le gáire milis:
  - Cheangail siad suas mé!
  Rinne an áilleacht gáire agus squeaked:
  - Agus thug tú isteach dóibh chomh mór?
  Dúirt an buachaill sclábhaí:
  - Rinne siad é agus mé i mo chodladh! Chomh maith leat! Dá bhfaighfeá amach in am, ní bheadh sé seo tar éis tarlú chomh héasca sin duit!
  Chlaon an cailín:
  - Gan dabht! Ach de ghnáth, má chuirtear longa le daoine fásta i dtír ar ár gcladach, titeann a n-áitritheoirí ina gcodladh. Agus ansin bíonn siad ina leanaí cosúil linne!
  Thug Boy Gulliver faoi deara:
  - Óige shíoraí... Cad atá níos fearr ná seanaois shealadach!
  . CAIBIDIL Uimh. 2 .
  Lean na leanaí, duine acu ar aonbheann álainn agus bán, an duine eile ina bhuachaill sclábhaithe i dtrinsí snámha amháin, ag caint.
  Dúirt an cailín:
  - I saol eile, tá daoine chomh neamhfhoirfe. Éiríonn siad sean agus éiríonn mná go háirithe chomh scanrúil agus chomh gránna sin de réir mar a théann siad in aois. Tá na sean-mhná rocach, cromtha, gan fhiacail, gan bholadh. Is é seo ach de chineál éigin abomination!
  Leath an buachaill Gulliver, a bhí ag siúl ar iall, a lámha agus d'fhreagair:
  - Seo deonú Dé! Ba mhaith liomsa freisin nach mbeadh mná agus fir in aois, ach...
  Rinne an cailín gáire agus d'iarr:
  - An bhfuil tú ag rá deonú Dé? Ach bhí roinnt criúnna againn cheana féin, ó amanna éagsúla. Agus léiríonn siad go léir Dia ar bhealaí éagsúla. Go háirithe, dúirt an sagart go bhfuil an creideamh ceart Caitliceach, agus tá an ceann de na Críostaithe an Pápa!
  Chroith buachaill Gulliver a cheann:
  - Tá creideamh beagán difriúil againn! Agus is é ceann na heaglaise an rí! Ní chloíonn gach Sasanach leis seo, áfach. Tá Protastúnaigh de threoracha éagsúla, Caitlicigh go leor, agus i dtíortha eile ar fud an domhain tá reiligiúin go hiomlán difriúil.
  Rinne an cailín gáire agus d'iarr:
  - Sea, tá go leor reiligiúin agat. Ach ní féidir leat do chreideamh féin a dhéanamh amach fiú. Tá an Bíobla á léamh agam. Tá Íosa a deir go soiléir agus go díreach go bhfuil ach amháin Dia agus ar neamh. Mar sin féin, an Apostle Tomás kneel síos agus dúirt sé le Críost - Mo Thiarna agus mo Dhia? Mar sin, an bhfuil dhá Dhia ag Críostaithe?
  D'fhreagair an buachaill Gulliver le gáire:
  - Ní hea! Ní mar seo!
  Do chrom an cailín:
  - Cé chomh mícheart! Ní féidir a bheith go raibh dhá Dhia agus ceann amháin ag an am céanna. Agus dúirt an sagart fiú go bhfuil an Spiorad Naomh freisin Dia, mar sin tá trí déithe! Ach deirtear go soiléir: éist liom, a Iosrael, is Aon Dia é!
  D'fhreagair an buachaill daor le osna:
  - Seo rúndiamhair dothuigthe na Tríonóide!
  Rinne an cailín aoibh agus dúirt:
  - Agus rud eile a chuireann mearbhall orm. Más Dia Uilechumhachtach é Íosa, cén fáth nach raibh a dhóthain neart aige chun an chros a iompar ar Calvary? Cén cineál Dia uilechumhachtach é mura bhfuil sé in ann fiú a leithéid de rud simplí a dhéanamh?
  D'fhreagair an buachaill Gulliver le cuma mearbhall:
  - Rúndiamhair Mhór: Dia le feiceáil san fheoil, léirigh é féin do na haingil, bhí údar i spiorad, chuaigh suas i ghlóir!
  Thug an cailín faoi deara go feargach:
  - Mar sin leis na focail seo is rúndiamhair é, is féidir leat aon rud ar domhan a mhíniú. Seo míniú, gan mhíniú!
  Chlaon an buachaill daor:
  - Ceart! Ach níl aon níos fearr! Agus deir an Bíobla go bhfuil rúin go fiú aingeal iarracht a penetrate!
  Thóg an áilleacht fuip óna mála, agus bhuail an rian an buachaill ar a dhroim mín, gan ghruaig.
  Ní raibh Gulliver chomh pianmhar agus uiríslithe.
  Agus dúirt an cailín:
  - Is féidir aon absurdity agus nonsense a mhíniú, i bhfocal, Mystery!
  Agus bhí sos eile. Na buachaillí splashed ar an géar, púróga te an bhóthair. Ba léir go raibh a gcosa, nach raibh cruaite go leor fós, ag fulaingt le pian agus ag fulaingt. Tá blisters, scríobacha agus bruises le feiceáil ar boinn na leanaí. Ach siúlann cuid de na buachaillí agus na cailíní atá ag faire go cróga cosnochta, agus thar a saolta fada tá a gcosa tar éis éirí an-ghlaoch, níos láidre ná leathar na buataisí agus ní bhíonn míchompord orthu. Mar sin rinne na buachaillí sclábhaithe caoineadh agus bac agus d'fhulaing siad.
  Sa Bhreatain, ní raibh mór le rá ag siúl cosnochta - measadh gur comhartha fíorbhochtaineachta é. Agus níor thaitin le leanaí fiú a gcuid sála lom, cruinn a thaispeáint. Agus níl an samhradh sa Bhreatain chomh te. Mar sin níl na páistí anseo chomh seasoned fós.
  D'fhulaing an buachaill Gulliver freisin. Bhí a chosa lom, leanbhaí ar lasadh, agus na boinn gearrtha cheana féin, agus d'fhulaing siad ó theas na gcloch. Lean sé air ach trí mhisneach agus stubbornness. Cé go bhfuil sé ina bhuachaill, ní mór fear a fhulaingt, ag taispeáint sampla de mhisneach.
  Chun éalú ar bhealach éigin óna fhulaingt, d"fhiafraigh Gulliver:
  - An bhfuil Dia agat?
  Rinne an cailín gáire agus d'iarr:
  - An gcreideann tú i do Dhia?
  Níor fhreagair an buachaill Gulliver go muiníneach freisin:
  - Sea creidim thú!
  Chlaon an áilleacht agus dúirt:
  - Cén fáth a bhfuil tú i sclábhaíocht anois? An bhfuil cosa do leanaí ag fulaingt ó chlocha géara agus te?
  D'fhreagair an buachaill daor le osna:
  - Tá peacaí ag gach duine! Agus is é seo retribution do mo peacaí! Agus ina theannta sin, fuair mé mo óige ar ais, ar féidir luach saothair a thabhairt air cheana féin!
  Rinne an cailín aoibh agus d'fhreagair:
  - Sea, is féidir! Is féidir leat a bheith beo míle bliain agus fós tá do chuid fiacla go léir. Fiú má bhuailtear fiacail, fásfaidh sé ar ais. Agus ní bheidh spot maol, féasóg ná crónán ort. Sea, is gearr go n-éireoidh do chosa lom garbh agus beidh sé taitneamhach fiú siúl ar chlocha géara te!
  Chlaon buachaill Gulliver:
  - Go háirithe! Tá sé beagnach neamh! I óige shíoraí geal!
  Sheinn an cailín sna seoda:
  Nach iontach é a bheith óg,
  Beocht agus fuinneamh iontach...
  Lig don sealgair iompú isteach i gcluiche,
  Agus beidh an phláinéid a bheith ina Paradise síoraí!
  Ansin thóg agus bhain an cailín a sandals le clocha lómhara óna cosa áille, cé go raibh siad leanbhúil. D'éirigh sí as an unicorn agus shiúil cosnochta leis an buachaill Gulliver.
  Bhí aoibh ar a aghaidh agus thug an cailín faoi deara:
  - Agus is deas an rud é siúl ar mhúróga le do shála lom!
  D"aontaigh Boy Gulliver:
  - Tá! Seans go mbainfidh tú taitneamh as! Ach gortaíonn sé i ndáiríre!
  Chuir an cailín ceist:
  - Cad a chreideann tú ann? Dúirt an sagart: Rachaidh na righteous díreach chun na bhflaitheas, rachaidh na peacaigh mhóra go hifreann, ach rachaidh na peacaigh is lú go purgatory. Cad faoi tusa?
  D'fhreagair an buachaill daor le osna:
  - Ní chreidimid i purgatory! Tá muid ar neamh nó in ifreann!
  Rinne an cailín gáire agus dúirt, ag splancadh ar na púróga lena cosa lom, an-álainn, chiseled:
  - Ach sa chás seo, beidh gach duine a sheoladh chuig ifreann! Toisc nach bhfuil aon daoine sinless. Peacaí gach duine, más rud é nach i ngníomhartha, ansin i smaointe. Agus cad chuige a gcaitheann bhur nDia isteach sa tine iad?
  Shrug an buachaill Gulliver a ghuaillí, a bhí éirithe leanbhúil, agus d'fhreagair sé le gáire:
  - Tá creideamh againn go bhfuil grásta Dé ann a shábhálann daoine ó ifreann. Agus go háirithe, chuaigh an Dia Uilechumhachtach Íosa Críost go dtí an chros ar an gcúis seo, a chlúdach gach peacaí daonna! Agus tugann a íobairt atoning dúinn seans do shlánú!
  Rinne an cailín gáire agus dúirt sí, ag leanúint uirthi ag baint sult as teas na gcloch géara a chuir tic agus a suathaireacht ar a boinn loma:
  - Seo é go díreach nach dtuigim! Daoine, tar éis maraíodh Dia an Mac, ní hamháin nach raibh a bheith níos fearr, ach fiú méadú ar líon na gcuid peacaí agus coireanna. Agus ní maith le Dia an tAthair dóibh ach mar gheall air seo? Cé go teoiriciúil, le haghaidh gníomh den sórt sin ba chóir iad a bheith cursed go hiomlán?
  Rinne an buachaill Gulliver osna agus d'fhreagair:
  - Is mór an rún é seo freisin. An rúndiamhair conas a tharla an fhuascailt! Ar aon nós, ghlac an Dia is Airde Íosa ciontacht agus peacaí an domhain uile air féin. Agus gan doirteadh fola níl aon maithiúnas!
  Dúirt an cailín, agus í ag splancadh a cosa nochta, go loighciúil:
  - Ach ní féidir leat é sin a dhéanamh! Tá sé seo contrártha le prionsabail dlí. Is féidir le duine amháin fíneáil a íoc as duine eile fós, ach níl sé de cheart aige fónamh i bpríosún. Bhuel, gan trácht ar dul chun báis do dhuine eile. Tagann sé seo salach ar do dhlíthe Briotanacha freisin!
  Chlaon an buachaill Gulliver comhaontú:
  - Sea, tá sé salach ar dhlíthe an duine! Ach leagann an Tiarna Uilechumhachtach Dia é féin na dlíthe ar an Domhan agus ar Neamh! Agus ní féidir leat argóint ina choinne seo!
  Chuir an cailín ceist:
  - Agus go ndaoradh dlíthe Dé neamhchiontach chun báis? Agus fiú an Dia is Airde an Cruthaitheoir?
  D'fhreagair an buachaill daor:
  - An Dia is Airde a ghlac Íosa an milleán air féin! Ghlac sé fearg Dé air féin. Agus rinne sé é go uasal. Agus gach rud eile... Bhuel, bhí ar dhuine freagairt ar son peacaí agus rinne Dia é féin é, i bpearsa a Mhic!
  Dúirt an cailín go loighciúil:
  - Ach níor chuir bás Dé an Mac ar an gcrois an daonnacht níos fearr. Agus níor chuir sé ach lena choireanna. Tharlaíonn sé go raibh d'fhonn a fháil maithiúnas, daonnachta a bhí níos mó fós coiriúil? Tá sé seo go hiomlán áiféiseach!
  D'fhreagair an buachaill Gulliver le gáire:
  - Tá pleananna Dé dothuigthe. Aontaigh, fiú i gcás seangáin, go bhfuil go leor rudaí atá againn i ndaoine dothuigthe!
  Rinne an cailín gáire agus d'fhreagair:
  - Tá an freagra uilíoch dothuigthe! Ar an mbealach seo is féidir leat gach rud a mhíniú gan rud ar bith a mhíniú. Go deimhin, tá sé dodhéanta Dia a thuiscint agus ní gá smaoineamh!
  Dúirt an buachaill Gulliver le osna:
  - Agus inár saol tá go leor nach féidir a thuiscint! Mar shampla, cén fáth a mheallann an Domhan rudaí? An féidir leat míniú a thabhairt air seo?
  Rinne an cailín gáire agus d'fhreagair:
  - Bhuel, tá, ní féidir gach rud a thabhairt freagra loighciúil agus réasúnta! Ach is í an cheist, cén fáth ar chóir dúinn a chreidiúint i nDia? Tar éis an tsaoil, níl aon duine feicthe riamh Eisean. Agus ag an am céanna, an gcreideann tú ann?
  Shrug an buachaill daor arís agus d'fhreagair:
  - Seachas sin, tá sé deacair a mhíniú go bhfuil ár saol agus na réaltaí éagsúla. Conas é seo a thuiscint? Chruthaigh duine éigin iad!
  Dúirt an áilleacht cosnochta:
  - Conas a mhíniú go bhfuil an Cruthaitheoir? Chruthaigh duine éigin Eisean freisin?
  Sheas an buachaill Gulliver lena chos lom ar chloch ghéar agus chrom sé, ansin dúirt:
  - Creidimid go bhfuil Dia i gcónaí!
  Rinne an cailín gáire agus dúirt:
  - Conas a d'fhéadfadh Dia le feiceáil gan chúis! Caithfidh go bhfuil bunchúis le gach rud!
  D'fhreagair an buachaill daor:
  - Ní mór dúinn a ghlacadh mar axiom go bhfuil Dia. Agus creid ann. Agus má smaoiníonn tú agus má dhéanann tú é ar feadh i bhfad, is cinnte go rachaidh tú ar mire!
  Rinne an áilleacht gáire agus canadh:
  - Seo scéalta fairy do leanaí,
  Ar ndóigh creideann tú i nDia ...
  Tabhair an t-airgead do na sagairt,
  Agus ansin gheobhaidh tú neamh!
  Chlaon buachaill Gulliver:
  - Faraoir, tá sé dodhéanta go mbeadh a fhios gach rud!
  D'iarr an cailín:
  - Cén fáth a dtéann daoine in aois agus go bhfaigheann siad bás faoi Dhia uilechumhachtach?
  D'fhreagair an buachaill daor:
  - Retribution do pheaca!
  Thug an áilleacht faoi deara:
  - Ach táimid ag pheaca freisin agus nach ag fás d'aois!
  Buachaill Gulliver shrugged:
  - Níl a fhios agam cén fáth gur leanaí síoraí tú! Agus níl a fhios agat ach an oiread! Díreach mar nach bhfuil a fhios cén fáth a bhfuil adharca ag bó, ach níl adharca ag muc!
  Rug an cailín ar an mbuachaill gafa agus mhol sí:
  - B'fhéidir gur mhaith leat fuip? Nó ar chóir duit do shála lom a fhriochadh?
  D'fhiafraigh Boy Gulliver:
  - Cad a chruthóidh sé seo?
  D'fhreagair an áilleacht os ard:
  - Go bhfuil mé ar do shon an Tiarna Dia!
  D'fhreagair an buachaill daor go dána:
  - Bhuel, ní féidir leat m'anam a mharú go fóill!
  Dúirt an cailín:
  - Is féidir leat a sheoladh chuig an cairéil, a bhfuil ifreann fíor. Nó b'fhéidir go dtí áit níos fearr. Mar shampla, is féidir liom mo squire a dhéanamh duit!
  Chlaon buachaill Gulliver:
  - Go raibh maith agat!
  D'iarr an cailín:
  - Inis níos fearr dom, cad iad na heachtraí a bhí agat leis na Lilliputians?
  D'fhreagair an buachaill daor le gáire:
  - Nuair a bhí mé i mo chodladh, cheangail siad suas mé. Ansin, áfach, thug siad dom rud éigin a ithe. Bhuel, scaoil siad saigheada orainn. Ar aghaidh, bhí sé níos suimiúla. Scaoil siad mé agus fiú thug roinnt saoirse dom. Mar chúiteamh, chuir mé roinnt seirbhísí ar fáil dóibh freisin.
  An áilleacht cosnochta, stomping ar na púróga géar, téite lena cosa lom, childish, ach an-grasful agus miongháire, d'iarr:
  - Cad iad na seirbhísí a chuir tú ar fáil dóibh? Le do airde, is dócha nach bhfuil sé an-áisiúil do mhná déileáil le fathach den sórt sin!
  Rinne an buachaill Gulliver gáire agus d'fhreagair:
  - Rinne mé seirbhís an-mhór. Thóg sé uaidh caoga long a d'ullmhaigh comhraic Lilliput le cur i dtír. Agus mar sin shábháil siad a stát ó thuirlingt arm láidir!
  Bhuail an cailín an buachaill lena pailme ar a dhroim lom, dearg ó dhath úr, agus chrom sí:
  - Tá sé seo i ndáiríre iontach! Tharlaíonn sé go raibh an fás ollmhór is féidir a úsáid le haghaidh maith!
  Chan an buachaill Gulliver mar fhreagra:
  Ní hamháin le glow, ach le caitheamh tobac,
  B'fhéidir bolcán, b'fhéidir bolcán...
  B"fhéidir gur corrach mé i mo chroí,
  Agus fathach, agus fathach!
  Agus lean an buachaill ar aghaidh ag stopadh ar na clocha géara te lena chosa leanbhacha, brúite, scríobtha. Agus bhí sé pianmhar agus míthaitneamhach. Ach lean an leanbh misniúil.
  Agus d'fhiafruigh sé de seachrán féin:
  - Ach cad é an cineál creidimh atá agat?
  D'fhiafraigh an cailín le gáire:
  - Cad a cheapann tú atá riachtanach chun creideamh a bheith agat?
  Chlaon buachaill Gulliver:
  - Tá creideamh de shaghas éigin ar a laghad ag gach pobal. Fiú na savages!
  Chroch an cailín:
  - Nach savages muid! Agus ní chreidimid i scéalta fairy!
  Dúirt an buachaill daor:
  - Ach tá an baol ann go gcaillfidh tú d'anam!
  Mar fhreagra air sin, thosaigh an cailín ag canadh go híorónta;
  Cad a bhí i gceist ag an Tiarna?
  Tá sé ina chónaí i gcéin uafásach ...
  Nuair a tugadh an t-ordú oibre,
  Ionas nach bhfanfaimid i mbrionglóid.
  
  Cé go bhfuil an feisteas ríoga iontach,
  Ach níl aon duine níos géire ann...
  Fágann an bhochtaineacht pointe bán -
  Is é ár saol na fulaingthe eipiciúil!
  
  Agus ní h-é Adam atá an locht as seo -
  Fear simplí Sóivéadach, Rúiseach ...
  Shiúil mé nocht, gan mo náire a cheilt,
  Cosúil le proletarian faoin tsarism!
  
  Thug Dia bia dó - an teorainn,
  Féarach i ngan fhios do na forcanna...
  Más mian leat níos mó beidh tú buailte!
  Agus ól le pailme do láimhe gan buidéil.
  
  D'fhulaing Adam a leithéid de chinniúint,
  I roinnt Paradise creepy, leadránach!
  Ach d'eitil an nathair ar a sciatháin,
  Thuig sé: tá duine ag fulaingt ...
  
  Tá bealach ann le fághailt as an mbreis,
  Tóg cathair, breith a thabhairt!
  Ionas nach rachfá thart ar an gcloch ar feadh i bhfad,
  Uaireanta bíonn gá le feall!
  
  Ghoid mé an eochair draíochta ó neamh,
  A fhágáil ar an Eden de ghnáthamh. .
  Gheobhaidh tú cailín do bhrionglóidí ansin,
  Ar a laghad is féidir leat bás a fháil sa domhan thíos!
  
  Sea, ar ndóigh tá an baol ann, buachaill
  Ní bronntanas é an pláinéad seo ...
  Ach aithneoidh sibh coinsias, onóir,
  Agus gheobhaidh tú do chluiche foirfe!
  
  Fuair Adam an eochair seo -
  D"oscail sé na geataí agus d"fhág sé neamh.
  Chaith an peacach a lán fuinnimh,
  Ag siúl ar chlocha na sléibhte móra...
  
  Anseo feiceann sé an geata arís -
  Agus arís bhí an nathair sciathánach le feiceáil ...
  Dúirt sé: Is Sátan maith mé -
  D'oscail an bolt leis féin ...
  
  Chuaigh Adam isteach agus chonaic sé -
  A leithéid de mhíorúilt péinteáilte...
  A chailín nocht taobh thiar den chnoc,
  Cuimil mias óir poircealláin.
  
  Ach cé chomh maith is atá sé?
  Adam ní raibh an buachaill in ann coinneáil siar!
  Agus póg a liopaí
  Iompaigh sé amach a bheith milse ná mil!
  
  D'fhreagair sí é -
  Cumasc na coirp i eacstais stoirmiúil...
  Ní hea, ná cuir mallacht ar Satan -
  Léirigh na guys suas i pheaca!
  
  Dhíbir Dia as Paradise iad, ach...
  Tháinig an phláinéid a bhaile.
  Cé nach bhfuil ach aon ghrian amháin ag daoine,
  Ach tá na mílte sliocht!
  
  Sea, bhí sé an-deacair -
  Tuilte, triomaigh agus geimhreadh.
  Ach is maidhm chumhachtach an aigne,
  Tar éis éirí fear a chruthú láidir!
  
  Cosúil le aingeal is féidir leis eitilt saor in aisce,.
  Conas a scriosann deamhan na sléibhte an faoiseamh!
  Cruthaigh bóthar inar féidir leat dul -
  Teacht ar aon phointe ar an talamh.
  
  Agus teastaíonn spás uainn -
  Beidh muid in ann a conquer freisin.
  Mar sin ní pianbhreith é ár bpeaca,
  Ní hea, ná labhair nonsens!
  
  Gan pheaca, níl aon dul chun cinn,
  Gineann smaointe gluaiseacht!
  Níl ach freagra amháin ar an seanmóir:
  Níl Paradise duine eile ag teastáil uainn!
  Agus stampáil an cailín go feargach a cos lom, rud a chuir na clocha ar crith agus léim. Agus rinne sé seo go cinntitheach.
  Is cailín fíor í seo ó thír óg síoraí.
  Dúirt Boy Gulliver:
  - Bhuel, nach bhfuil tú i ndáiríre eagla roimh crá síoraí, hellish?
  Rinne an cailín gáire agus d'iarr:
  - An bhfaca tú Ifreann tú féin?
  Shrug an buachaill Gulliver a ghuaillí linbh agus d'fhreagair:
  - Go hionraic, níl!
  Rinne an cailín gáire agus dúirt:
  -An bhfaca aon duine i do thír ifreann?
  Scaip an buachaill daor a lámha:
  - Níl a fhios agam! Cé go raibh duine ar meisce, d'ól sé é féin i tremens delirium agus chonaic ifreann agus diabhal. Ach níl a fhios ag aon duine go cinnte faoi seo agus níl a fhios aige!
  An áilleacht faoi deara le íoróin:
  - Sin é mar a chreideann tú i scéalta fairy leanaí. Agus tógann na sagairt airgead uait le haghaidh scéalta fairy!
  Shrug an buachaill Gulliver agus d'fhreagair:
  - Ní'l ann acht eagla ifrinn. Ní hé atá de dhíth ar an Uilechumhachtach ar chor ar bith géilleadh do Dhia faoi bhrú. Dá mba mhian leis, is dócha go dtaispeánfadh sé Neamh agus Ifreann ina ghlóir go léir. Agus ní bheadh leomh ar aon duine a bhréagnú!
  Chlaon an cailín agus d'iarr:
  - Agus cad é croílár na faidhbe?
  D'fhreagair Boy Gulliver:
  - Ar an bhfíric go bhfuil muid ní hamháin eagla Dé, ach freisin grá dó!
  Chlaon an áilleacht cosnochta:
  - Is maith go bhfuil grá agat dó! Cén fáth nach bhfuil grá aige duit?
  D'fhreagair an buachaill daor go muiníneach:
  - Agus is breá leis an Tiarna Dia dúinn!
  Rinne an cailín gáire:
  - Agus mar sin athraíonn sé mná óga, áille ina mná d'aois. Agus cuireann freisin gach cineál na tubaistí nádúrtha?
  Dúirt Boy Gulliver:
  - An té a bhfuil grá aige don té a bhfuil grá aige dó !
  Ghig an áilleacht cosnochta agus bhuail sé an buachaill sclábhaithe Gulliver le buille a fuip, ag caoineadh:
  - Is breá liom tú! Agus sin an fáth a bhuail mé!
  Ina dhiaidh sin phioc sí suas méaróg agus a bharraicíní loma. Chaith sí uaidh é. Bhris sé tríd an duilleog de chrann pailme a d'fhás feadh an bhóthair. Agus aoibh gháire uirthi, d'iarr sí:
  - Come on, b'fhéidir gur féidir leat a chanadh! Mar shampla, cén chaoi a bhfuil grá agat don Dia Uilechumhachtach?!
  Chlaon an buachaill daor Gulliver:
  - Le pléisiúr!
  Thug an cailín foláireamh bagarthach:
  - Ach mura dtaitníonn sé liom, ansin friochfaidh an buachaill do shála lom, leanbhaí!
  Thosaigh an buachaill sclábhaí ag canadh mar fhreagra, ina ghuth soiléir agus an-taitneamhach;
  Tá ga gréine ag taitneamh tríd an dorchadas órga,
  Seolta ag cherub, beannachtaí ó Dhia chugam!
  Ionsaí biotáillí olc - swarm múscailte,
  Tugann an domhan thíos go leor trioblóidí!
  
  Déanaimid a lán cleasanna salacha - gníomhais borb,
  Más mian leat, fágtar i d"aonar thú!
  Theastaigh uaim na geimhle a bhriseadh ina bpíosaí,
  Ach tá an collar a thug an rialóir láidir!
  
  Chuimhnigh mé ar aghaidh baininscneach mo ghrá,
  Tiocfaidh mé trí lasracha na gcathanna agus na stoirmeacha toirní!
  Agus chuaigh an spiorad naofa isteach i mo chroí,
  Tá sé deacair dom, tá mé ag caoineadh, ag plúchadh i delirium!
  
  Thíos dínn tá plaincéad crann,
  Tá dorchadas gan líon na naimhde déanta balla!
  Ach shín aingeal an Tiarna amach a lámh dheas,
  Tá sé in am an bua a fháil agus slán a fhágáil le lionn dubh!
  
  Molaim Críost - tá sé diaga,
  I m'anam peacach: Canann an tUilechumhachtach!
  Tá aithne ag cách ar an móitíf, arís agus arís eile sna sailm,
  Spear sharp - dul ar hike!
  
  Buaileann Dia na síochána leis an mala is dorcha,
  Tá an tAthair Naofa geallta duit!
  Bhí eagla cath ort agus scar tú le do chlaíomh,
  Tá tú tar éis a bheith conquered ag do namhaid, Satan!
  
  D'fhreagair mé Dia, chrom mé go talamh,
  Sea, tá an duine lag, tá a fheoil mar uisce!
  Nuair a bhí sé deacair, ghlaoigh mé amach chugat,
  Níor tháinig an freagra, is ar éigean a tháinig sé slán as an gcath!
  
  Iarraim ar an Uilechumhachtach, tabhair seans amháin dom,
  Chun brú do thoil agus defeat an arm na ifreann!
  D'fhreagair Críost - chonaic sé uair an scrios,
  Ach theastaigh uaim do chreideamh a thástáil!
  
  Bhuel, imigh agus guí - maithfidh mé duit,
  An fhulaingt atá ag daoine, faraor, tuigim!
  Cuimhnígí ar David, cuir an chloch sa chrann taca,
  Is iad peacaigh uile an domhain mic Chríost!
  
  Agus mar sin bím ag troid, ar son glóire Chríost,
  Agus sreabhann sruth fiuchphointe fola!
  Agus sléibhte na marbh, ní féidir líon na n-íospartach a chomhaireamh,
  Ach creidim i ngrá Dé Uilechumhachtach!
  Bhuail an cailín an buachaill sclábhaí Gulliver le fuip ar dtús. An buachaill naked groaned.
  Ansin bhuail sí é ar a ghualainn go faofa, ag tabhairt faoi deara:
  - Chan tú go maith! Tá tallainne agat!
  Chlaon an leanbh Gulliver agus thug sé faoi deara:
  - Agus cad chuige?
  D'fhreagair an cailín go muiníneach:
  - Ionas go mbeidh a fhios agat d'áit!
  Chlaon an buachaill daor:
  - Sea, táim réidh fios a bheith agat! Ach i measc na Lilliputians rug mé an teideal Diúc. Agus bhí sé an-fionnuar!
  Rinne an cailín gáire agus thug sí faoi deara:
  - An diúc tú? Tá sé seo an-suimiúil! Agus is Bíocunta mé!
  Chlaon an buachaill daor:
  -An Viscountes thú? Tá sé seo iontach!
  Thug an cailín faoi deara:
  - Is féidir liom a ordú duit a bheith craiceann beo agus sprinkle le salann! Ansin tuigfidh tú cad a chiallaíonn sé dul san iomaíocht liom!
  Chrom an buachaill Gulliver agus d'fhreagair:
  - Tá mé lán de umhlaíocht!
  Rinne an cailín gáire agus thug sí faoi deara:
  - Is léir go dteastaíonn maidí ó do shála lom. Níos fearr fós, iad a dhó le crowbar te. Ansin tuigfidh tú cad is fiú duit!
  D'fhreagair an buachaill daor:
  - Glacfaidh mé aon phionós uait!
  An áilleacht grinned agus d'fhreagair:
  - Ach inniu táim cineálta agus maithfidh mé duit. Ar choinníoll go gcanann tú liom arís!
  Chlaon an buachaill daor Gulliver:
  - Táim réidh le canadh duit ar feadh an lae!
  Bhuail an cailín leis an fuip arís agus choirt:
  - Canaimis!
  Agus thosaigh an leanbh trua ar rómánsaíocht a dhéanamh;
   An bréagadóir salach a labhraíonn faoi
  Amhail is dá mba é an athar ach deannaigh!
  Is é an rud is mó i ngach rud an fiach le haghaidh an rúbal,
  Agus ní mór duit dul leis an sreabhadh cinniúint!
  
  Ach ní saighdiúir dá leithéid, tír an bhrón naofa,
  Tar éis an tsaoil, dó is é an cogadh a phríomhghlaoch!
  Is simplí ordú an rí: troid agus ná bíodh eagla ort,
  Ní chuirfidh an anáil oighreata eagla ar an mbás!
  
  Agus is é spás a fhios ag fear,
  Tá sé tugtha dó a eitilt agus conquer spás!
  Tús eaglach ar dtús, ansin rith géar,
  Beidh ríocht i réaltraí na milliúin!
  
  Ní féidir stop a chur, cé go sreabhann an fhuil mar abhainn,
  Cogadh idir daoine, le droch-mheabhair!
  Ba mhaith liom a scíth a ligean, pie aspic a ithe,
  Agus luí síos san fhéar faoi bheach milis!
  
  Ach cibé áit a bhfaighidh tú sonas, níl sé ar neamh ná in ifreann,
  Tá sé leat i gcónaí, agus fós i bhfad ar shiúl!
  Tá tú ag féachaint sa spéir ar do réalta roghnaithe,
  Chun an croí a choinneáil sa rannóg naofa!
  
  Ach tá an Motherland ann, agus an ghrian agus an ghealach saor in aisce,.
  Tá sí cosúil le súil iontach - do phátrún!
  Agus más gá, ansin sracadh, fiú go dtí an navel,
  Ó, cé chomh tanaí agus stróicthe atá snáitheanna na beatha!
  
  Atharthar go deo, ar son na bpobal uile,
  Cosúil le farraige ina splancscáileán sonas!
  Mór na háilleachta, agus audacity agus aisling,
  Agus tine an ghrá sin nach rachaidh as!
  Sheinn an buachaill daor agus chrom sé. Chlaon an cailín agus bhuail sé leis an fuip, ach an uair seo go héadrom agus coed:
  - Rinne tú é seo go maith! Sílim go bhfuil tú ag céasadh ar an raic!
  Sheáin an buachaill sclábhaí Gulliver:
  - Ná cuir ar an raca mé!
  Rinne an cailín agóid:
  - Ní hea! Ar a laghad beidh a fhios agat cad a bhíonn ag buachaill nuair a dhónn iarann te a shála lom. Ag an am céanna beidh siad casadh do joints. Agus mar sin tabharfaidh sé fiú na veins le chéile agus iad a iompú go hiomlán taobh istigh amach.
  Chlaon an buachaill daor Gulliver:
  - Do thoil! Aontaím le gach rud!
  Rinne an cailín gáire agus thug sí faoi deara:
  - Tá tú chomh obedient! Bhuel, ceart go leor, déanfaimid tú a chéasadh go cúramach ionas nach gcuirfí isteach ort. Inis dom, nuair a bhí tú i do ghasúr, an raibh tú riamh spanked?
  D'fhreagair Gulliver go macánta:
  - Sea, nach bhfuil i bhfad!
  Chlaon an cailín:
  - Ar mhaith leat a bheith buailte go dona?!
  D'fhreagair an buachaill daor go macánta:
  - Ar ndóigh ní! Is gnáth meabhrach mé, agus ar ndóigh ní maith liom a bheith gortaithe!
  Sheinn an Bíocunta le gáire:
  Tá an Domhan flaithiúil libh a pheacaigh,
  Agus tá na spéartha lán de chontúirt...
  Beidh muid le chéile mar theaghlach
  Bíonn boladh rósanna mar seo roimh stoirm!
  Dúirt an buachaill Gulliver:
  Braitheann gach rud ar domhan ar
  Ó airde na bhflaitheas...
  Ach ár n-onóir, ach ár n-onóir,
  Braitheann sé orainne amháin!
  
  
  
  Eachtraí Bhanphrionsa an Rúidbhealaigh Bóithrín
  ANÓTÁIL
  Cuirtear iallach ar bhanphrionsa álainn Lochlannach pósadh le sean-rí na Fraince. In éadóchas, ritheann sí i ngúna bocht, agus cuirtear tús lena turas cosnochta ar fud na Fraince, lán de chontúirtí agus eachtraí.
  . CAIBIDIL Uimh. 1
  I ríocht amháin a raibh rath uirthi i gCríoch Lochlann, bhí banphrionsa áilleachta iontach ina cónaí. Bhí dath an tsneachta ar a cuid gruaige, agus í go héadrom le púdar óir, a bhí cuachta mar olann uaineoil. Agus mar sin ba mhian le rí na Fraince í a ghlacadh mar mhnaoi aige. Agus chuir sé suas le cúig long le bronntanais daor ar a son.
  Fuair Rí na Sualainne na bronntanais agus ambasadóirí le honóir. Agus thoiligh sé a iníon a thabhairt suas. Ach d"éirigh sí stubborn go tobann. Bhí leannán rúnda aici, fear óg fionn álainn. Ach ní raibh rí na Fraince óg a thuilleadh agus níor shoillsigh sé le háilleacht.
  Agus dhiúltaigh an Agaistín álainn, sin ainm na banphrionsa, dul. Ach shamhlaigh rí na Sualainne comhghuaillíocht leis an bhFrainc a bhí an-chumhachtach ag an am chun dul i ngleic leis an Rúis tsarist.
  Agus ansin chuaigh sé i muinín cleas. Thug m'iníon cuireadh chun dinnéir. Rinne mé iarracht beannú di chomh te agus is féidir. Agus chuir sé féin go ciúin piolla codlata láidir leis, rud a chuir amach é ar feadh trí lá agus oíche.
  Ní raibh an bhanphrionsa in amhras faoi fheall a hathar, agus gan a thuilleadh moille d'ól sí an fíon dearg, milis.
  Agus thit go tapa ina chodladh. Iompraíodh í ar shínteán órga, clúdaithe le veilbhit agus síodaí, go dtí príomhthionscadal cabhlach ríoga na Fraince.
  Agus chuir siad mé i gcábán clúdaithe le scragall óir, agus sannadh maids le garda oinigh.
  Ina dhiaidh sin sheol cúig long mhóra den Fhrainc Mhór le gunnaí móra.
  Thug gunnaí móra ríocht na Sualainne beannú dóibh.
  Agus bhí an cailín ina chodladh go síochánta. Bhí a aisling éadrom, airy agus taitneamhach. Chonaic sí aingil iontu, ceruban radanta, Máthair Dé chomh hálainn leis an ngrian, agus go leor eile. Chodail an cailín ar feadh trí lá as a chéile, agus b'fhéidir nach bhfaca sí riamh aisling geal, álainn agus taitneamhach. Ach ansin tháinig an múscailt. Agus d'éirigh sé amach a bheith nach bhfuil chomh greannmhar. Mar sin féin, bhí an banphrionsa cliste. Agus níor éirigh sí hysterical. Agus ag an am céanna, chinn sí go daingean a reáchtáil ar shiúl más gá.
  Ach níl sé seo éasca a dhéanamh. Bhíothas ag faire uirthi de shíor. Agus bhí na longa luchtaithe le bia agus le huisce agus ní raibh siad ag dul isteach calafoirt.
  Ach shroich siad Port de Calais faoi dheireadh. Agus fuair an banphrionsa onóir. Bhí sí luchtaithe literally le jewelry, cosúil le siopa jewelry.
  Agus ar charráiste órga, studded le diamonds, le slándáil mhór, thug siad é go Páras.
  Ar ndóigh, ní raibh Augustine in ann an scéal fairy faoi Gerda ón mBanríon Sneachta a léamh go fóill, ach níor mhothaigh sí go hiomlán ar a suaimhneas. Bhí conmhaigh mhór agus coimhdeacht oinigh in éineacht léi. Mar sin ní raibh na robálaithe bagairt.
  Bhí an banphrionsa ag smaoineamh ar conas éalú. Bhí go leor smaointe ann, ach ní raibh aon cheann acu oiriúnach.
  Agus nuair a bhí sí ag druidim le Páras, chonaic siad cailín ar an mbealach. Bhí sí i ngúna stróicthe, gruama agus cosnochta. Ach ag an am céanna álainn, agus freisin blonde. Agus má bhí sí nite agus gléasta suas, bhí sí i ndáiríre a bhí ag dul thar an banphrionsa.
  Thug Augustine cuireadh isteach sa charráiste í agus d'iarr uirthi í féin a ní beagán feadh na slí. Thairis sin, tá an samhradh ann agus tá sé te, agus ar ndóigh, tá tú ag sweating in éadaí luxurious, jewelry agus carr órga.
  Annsin d'fhiafruigh sí den chailín cé h-í.
  D'fhreagair sí:
  - Is mise Gertrude! Diúc a bhí i m"athair, agus bean tuathánach simplí a bhí i mo mháthair. Fuair sí bás, agus anois bhí mé dílleachta wandering.
  Mhol Augustine di:
  - A ligean ar athrú! Beidh tú a bheith i do banphrionsa, agus beidh mé a chaitheamh do ceirteacha. Ina dhiaidh sin, ciceáil tú mé amach, agus fágfaidh mé. Ach beidh tusa, Gertrude, i do bhean chéile ag rí na Fraince!
  Chlaon an cailín cosúil le banphrionsa, blonde iontach, chomh hálainn agus a fheictear, ón deannach:
  - Go breá! Aontaím. Sreabhann fuil De Guise féin ionam. Agus mhúin mo mháthair Laidin dom, agus tá tuiscint agam ar mhodhanna pálás.
  Thug Augustine faoi deara:
  - Is eachtrannach thú. Más rud ar bith, d'aontaigh siad ar chaillteanas cuimhne ó pill codlata láidir i bhfíon!
  Chlaon Gertrude:
  - Déanfaidh mé iarracht! Agus tú féin?
  Dúirt an banphrionsa go cinntitheach:
  - Agus beidh mé, cosúil le naomh, ag dul cosnochta ar fud an domhain a lorg sonas!
  Dúirt an cailín:
  - Is mór an pléisiúr a bheith ag siúl cosnochta sa samhradh. Ach sa gheimhreadh, éiríonn mo chosa lom chomh pianmhar fuar!
  Thug Augustine faoi deara:
  - Tá an geimhreadh fós i bhfad ar shiúl. Agus sa Fhrainc, dúradh liom, tá an samhradh fada. Mar sin tá súil agam gur féidir liom luí isteach ar bhealach éigin. Nó b"fhéidir filleadh ar a dtír dhúchais.
  Chlaon Gertrude:
  - Ádh mór!
  Rinne an banphrionsa dímheas a cuid ceirteacha a chur uirthi, a bhí fós fliuch tar éis níocháin. Ghlac sí gúna cailín simplí ach glan. Agus chinn sí dul cosnochta, mar theastaigh uaithi i gcónaí. Ach ar dtús, níl an samhradh sa tSualainn chomh te agus atá sa Fhrainc, agus sa dara háit, cé a cheadódh iníon an rí siúl cosnochta?
  Agus tá sé chomh deas é seo a dhéanamh ar an brat agus na tíleanna mín, ag mothú é le bonn lom cailín, beagnach cailín.
  Ach cé chomh héasca is atá sé nuair a bhaintear an jewelry agus an gúna toirtiúil go léir uait. Níl ort ach gúna bán beagnach, nite cheana féin, agus gearr go leor, ag fágáil do chosa lom. Bheadh sé indéanta gúna níos saibhre a roghnú ó na mná céile, ach chinn Agaistín gan aird a tharraingt uirthi féin. Agus tá sé níos compordaí fós gúna a chaitheamh ar chorp nocht.
  Agus iad ag scaradh, chroith an bheirt chara lámha. Bhí Gertrude, ar a mhalairt, thar a bheith sásta, cé go raibh sí á mheá síos ag jewelry, go háirithe an diadem agus coirníní, agus go ginearálta chuir sí ar a cluaise ar bhealach éigin ionas nach mbeadh sí ag faobhar a earlobes.
  Bhí sé míthaitneamhach freisin do chosa i mbróga lómhara ard-sála. Ach anois is duine ríoga í.
  Agus beidh an rí féin ina fear céile.
  Agus d'fhág Augustine an teach folctha. Agus chomh tapa agus ab fhéidir d'imigh sí lena cosa lom, chiseled.
  Nuair a shiúil sí ar an bhféar, bhraith sí pricks beag. Ach ansin chuaigh mé ar an gairbhéal. Loisg na clocha te go pianmhar boinn bhruite chosa an chailín. Tá siad cosúil leis na cinn atá ag leanbh beag. Ghortaigh sé, agus groaned Augustine.
  Agus chuaigh sí síos go tapa ar an féar. Bhí sé níos éasca anseo, ach fós féin, pricked an móna a cosa tairisceana, fíor Lúnasa.
  Ba mhian le hAistintín filleadh ar ais, ach ghreann sí a cuid fiacla agus bhog sí ar aghaidh.
  Rinne sí iarracht a shamhlú gur naomh a bhí inti. Ach d"fhulaing na naoimh crá.
  Anseo shiúil Gertrude cosnochta ar an gairbhéal téite gan stró agus gáire. Is féidir leat a fheiceáil go bhfuil an craiceann ar a bonn cosúil le crúba camel.
  Agus rachaidh sí i dtaithí ar Agaistín.
  Ach go dtí go bhfaigheann tú a úsáidtear chun é ... Dá mhéad a shiúil an banphrionsa, is amhlaidh is mó a pricked, boinn lom ghortú. Maidir le bean tuathánach níl sé seo rud ar bith, ach do banphrionsa ó thír thuaidh?
  Mar sin féin, chuaigh Augustine ar aghaidh go stubbornly. Ní fada ó Páras. Agus ann sin cheap sí go bhfaigheadh sí rud éigin. Ach ansin tháinig sí go dtí imeall sráidbhaile in aice le Páras. Bhí orm siúl ar an ngaineamh. A bhfuil freisin an-painful do chosa pollta ag lanna féir. An cailín limped ar an dá chosa agus moaned. Bhí sí ar crith.
  Bhí pian ar a laonna freisin - ní raibh sí i dtaithí ar siúl i bhfad cosnochta.
  Plus bhí ocras uirthi. Níl ann ach am lóin. Dúisíonn siúlóid san aer úr do appetite.
  Bhuail an cailín ar an teach is gaire. D'oscail an t-úinéir an doras - bean de thart ar tríocha. Bhreathnaigh sí ar an tramp, cóirithe go praiticiúil i ceirteacha le cosa lom, leagaithe síos, agus dúirt:
  - Cad ba mhaith leat! Ní féidir liom freastal.
  Chuir Augustine deireadh leis:
  - Tabhair dom ar a laghad de shaghas éigin oibre.
  D'fhéach an bhean tuathánach uirthi níos géire. Bhí aghaidh Agaistín geal, ach dearg cheana féin ón ngrian, mar a bhí a cosa. Agus is féidir leat a fheiceáil go bhfuil a boinn tairisceana agus cniotáilte, agus go bhfuil a lámha ina uasal, le tairní fada.
  D'fhiafraigh an bhean tuathánach:
  - An maid do dhuine uasal thú?
  Chlaon an banphrionsa:
  -Sea, bhí!
  Chlaon an bhean:
  - Tá an chuma ar an scéal gur caitheadh amach thú. ceart go leor. Níl oibrí de dhíth orm, tá leanaí agam. Ach ligfidh mé fós duit oibriú chun tú a bheathú. An féidir leat ciseáin a fhí?
  Rinne an banphrionsa osna agus d'fhreagair:
  - Nach bhfuil iarracht.
  Stampáil an bhean a cos lom, coirtithe go feargach:
  - Tá sé éasca, beidh tú ag foghlaim! Fig cúig chiseán agus faigh lón.
  Chlaon Augustine. Agus tháinig sí isteach sa teach. Bhí sé bocht. Bhí na leanaí tanaí, coirtithe agus cosnochta freisin. Bhí triúr cailíní agus buachaill ag fíodóireacht ciseáin. Shuidh Augustine síos leo. Thug an cailín an basta di agus thaispeáin sí di conas a rinneadh é.
  Thosaigh an banphrionsa ag fíodóireacht. Bhí a méar go nádúrtha deas agus láidir, agus ba fhoghlaimeoir gasta í.
  Tháinig fiú Agaistín suim agus fite fuaite le díograis. Go gairid tháinig fear le féasóg, fear céile na mná, agus thóg sé na ciseáin. Mar sin féin, thug mé faoi deara an ceann nua:
  - Tá tú álainn sin. D'fhéadfainn airgead a dhéanamh le rud éigin níos brabúsaí ná ciseáin!
  Chroith an tuathánach a lámh:
  - Is cailín deas í. Ná déan moltaí mígheanasach di.
  D"fhág an tuathánach an bothán, ba é an t-aon duine sa teaghlach a bhí ag caitheamh buataisí. Mar sin féin, níl an-taitneamhach ag caitheamh buataisí sa Fhrainc i mí an Mheithimh. Ach creideadh nach raibh sé ceart ach do leanaí a bheith cosnochta, agus b'fhéidir freisin do mhná, ach ní d'fhear fásta.
  Caitheann Agaistín agus na páistí an basta ar fad amach. Ina dhiaidh sin, fuair muid leite agus bainne ar deireadh. D'ith an banphrionsa freisin. Tar éis na hoibre fisiceach agus an aistrithe, bhí cuma an-bhlasta ar bhia simplí di.
  Dúirt an bhean tuathánach:
  - Is féidir leat fanacht linn.
  Chroith Augustine a ceann go diúltach.
  - Ba mhaith liom filleadh ar mo thír dhúchais.
  D'fhiafraigh an bhean:
  -Cá bhfuil do thír dhúchais?
  D'fhreagair an banphrionsa go macánta:
  - Sa tSualainn!
  Dúirt an bhean tuathánach:
  - Far. Caithfimid dul go dtí an port. Ach tá do chosa tairisceana. Ní mór duit iad a dhéanamh níos garbh, nó bróga a chur ort.
  dúirt Augustine:
  - Is féidir liom é a láimhseáil.
  D'fhiafraigh an bhean:
  - An féidir leat fuála?
  Chlaon an banphrionsa:
  - dabbled mé beagán i fuála, ach cad é?
  Thug an bhean tuathánach faoi deara:
  - Téigh a fheiceáil Marco. Tá an teach is saibhre sa sráidbhaile aige. Díolann sé cairpéid. Is féidir leat airgead a thuilleamh uaidh le haghaidh bróga agus gúna réasúnta.
  Chlaon Augustine:
  - Tógfaidh mé sin san áireamh.
  Bhraith cailín fola Lúnasa tuirseach, agus bhí sé ró-dhéanach cheana féin. Agus dúirt sí:
  - B'fhéidir go ligfidh tú codladh dom?
  Chlaon an bhean tuathánach:
  - Is féidir leat codladh leis na páistí sa féar. Bhí siad tuirseach freisin i rith an lae agus géilliúil.
  Bhí ochtar leanaí idir cúig bliana agus trí bliana déag d"aois. Bhí siad iontach ciúin. Chodail an banphrionsa ar an bhféar don chéad uair. Ach bhí sé seo gnáth do chomhlacht láidir agus sláintiúil. Agus thóg sí é agus thit a chodladh. Agus sniffled na leanaí.
  Idir an dá linn, tá Gertrude díreach tar éis teacht go Páras. In ainneoin na huaire déanach, tháinig an rí amach chun beannú di go pearsanta.
  Iar-tuathánach agus iníon neamhdhlisteanach diúc, tá sí an-álainn agus cosúil le banphrionsa. Ach, ar ndóigh, tá a aghaidh dorcha ó súdaireachta, agus a cosa, agus cuid shuntasach dá corp. Ach phúdaigh Gertrude í féin agus d"fholaigh sí tan.
  Ach bhraith sí míchompordach fós. Fós ina suí sa charr, rud ar bith. Ach nuair a chuireann tú síos é agus siúlann tú, chuimil na bróga do chosa toisc nach bhfuil tú i dtaithí orthu, agus ciallaíonn na sála arda go dtitfidh tú síos.
  Ach bhuail an rí féin í. Breathnaíonn sé a bheith os cionn caoga. Nach bhfuil an-gleoite agus wrinkled. Ach cóirithe go luxuriously. Agus rug sé Gertrude lámh.
  Agus thosaigh sé ag fiafraí go múinte di faoina sláinte.
  Fuair an cailín tuathánach faisnéis faoin gclós óna máthair agus d'fhreagair sí go cliste. Agus go ginearálta ní dhearna mé gearán.
  Thug an rí deoch di agus thairg di rud le n-ithe. Níor tharraing mé isteach sa leaba é - tá sé dodhéanta roimh na bainise. D'ith Gertrude an bia go sona sásta, ar éigean a chuir srian léi féin ionas nach dtaispeánfadh sé rudeness.
  Tar éis ithe, d'éirigh an tuathánach leath-ghann de ghnáth trom. D'ordaigh an rí í a ní agus a chur a chodladh.
  Gertrude leagan síos sa dabhach. Thosaigh na cailíní a chuimil agus é a nigh. Thug duine acu faoi deara:
  - Cad iad na cosa calloused atá agat.
  D'fhreagair Gertrude:
  - Agus rith mé go leor cosnochta a bheith láidir agus lúfar.
  D'fhiafraigh an maid:
  - An gnáth é seo i measc do bhanphrionsaí?
  Dúirt Gertrude:
  - Agus ní hé seo do ghnó a thuilleadh!
  Bhí an cailín cleachta go mór le siúl cosnochta. Tar éis di a bheith dílleachta, d'fhulaing sí an fuar fiú sa gheimhreadh. Conas nár éirigh sí tinn agus í ag sileadh tríd an sneachta. Cé, de ghnáth le haghaidh an gheimhridh chuaigh mé go dtí an taobh ó dheas na Fraince.
  Is maith an rud é, ar a laghad, nach raibh sí brandáilte le haghaidh gadaíochta. Ina áit sin, d'ordaigh an breitheamh go trócaireach di a sála lom a bhualadh le maidí. Tá sé pianmhar agus pianmhar, ach ní fhágann sé aon mharc ar an gcraiceann. Ina dhiaidh sin, stop Gertrude ag goid agus thosaigh sé ag tuilleamh airgid breise sna sráidbhailte.
  Ach dá mbeadh sí flogged i gceart, bheadh sé le feiceáil sa seomra folctha. Ach tá sí ró-thanned fós. Agus is cuma cé mhéad amhras den sórt sin.
  Tá cosa an chailín an-ghrásta i gcruth. Ach tá na cosa i ndáiríre chomh diana, níos láidre ná leathar na buataisí.
  Ach d"fhan an searbhónta ina tost agus níor chuir sí aon cheisteanna eile.
  Tar éis an banphrionsa féin-proclaimed a ní, cuireadh a chodladh í. Tá sé neamhghnách nuair a bhíonn tú báite i leapacha cleite. Ach thit Gertrude ina chodladh agus thit i aisling.
  An lá dár gcionn dhúisigh Augustine suas. Don bhricfeasta tugadh arán agus bainne géar di. Agus thairg an bhean tuathánach dhá chiseán eile a fhí.
  Agus ansin chuaigh an banphrionsa ar a bealach.
  Tháinig leigheas ar a cosa créachtaithe thar oíche agus d'éirigh sé beagán níos éasca siúl. Ach gortaíonn sé fós. Go háirithe nuair a sheas sí ar an mbóthar gairbhéil. Bhí orm athrú go féar arís. Bhog an cailín ar aghaidh. Clenched sí a fiacla agus tensed. Bhí a cosa téamh suas beagán agus d'éirigh sé níos éasca.
  Ar deireadh, bhí ballaí Pháras le feiceáil chun tosaigh. Tá an chathair an-mhór, na hamanna nuair a bhí an Meánaois ag críochnú cheana féin agus amanna nua ag tosú. Agus tá an tionsclaíocht ar siúl cheana féin.
  Ach níl airm imill imithe go fóill. Am speisialta a bhí sa seachtú haois déag.
  Siúlann Augustine ar an bhféar, go deilgneach, uaireanta bíonn uirthi dealga a tharraingt as a sála.
  Ar deireadh, tá iallach ar an banphrionsa dul amach ar an mbóthar arís. Tá sé pianmhar agus te. Go fortunately, chuaigh an ghrian i bhfolach taobh thiar de na scamaill agus níor dhóigh sé an oiread sin. Ach stings sé.
  Agaistín ag siúl le deacracht mhór. Tá sí ag bacach ar an dá chos arís agus í i bpian an-dian. Ach léiríonn sé fortitude agus téann.
  Tá an geata ag éirí níos dlúithe agus níos gaire. Tá gardaí ann... Ní thugann siad aird ar bhean bhacach cosnochta eile. Tagann daoine agus téann siad. Bíonn go leor mná agus an chuid is mó de leanaí cosnochta freisin. Ach níl an oiread sin eagla orthu roimh chlocha ar an mbóthar. Agus tá Augustine ag fulaingt.
  Ach anseo tá sí i bPáras. Anseo tá na cosáin cloch agus beagán níos míne. Ní ghortaíonn sé an oiread sin a thuilleadh. Ach fós, tá cosa briste an chailín ag fulaingt go mór. Agus tá fiú rianta fola beagán oozing le feiceáil.
  Téann Augustine chuici féin agus maireann sé é. Tá an chathair mór agus go leor salach. Tá leanaí Beggar ag rith timpeall i ngach áit.
  Augustine siúl. Agus is dóigh léi cad ba cheart di a dhéanamh? Ar ndóigh, ní féidir leat teagmháil a dhéanamh leis an rí in aon chás. Agus más rud é le ceann de na dukes agus comhaireamh. Ach an gcreidfidh siad gur iníon rí na Sualainne í an cailín cosnochta i gúna?
  Ar an mbealach seo is féidir leat a fháil go dtí an executioner.
  Ach cad atá le déanamh? Ní raibh aithne agam ar Augustine. Thosaigh a laonna ag dul in olcas arís agus bhraith sí tuirseach.
  Shuigh an cailín síos ar na céimeanna agus thosaigh sé ag sosa. Rug sí ar a anáil agus chuimil sí a boinn clogged, rud a itch uafásach.
  Tháinig buachaill chuige. Breathnaíonn sé cóirithe go deas agus tá bróga air.
  Thairis sin, nua agus varnished.
  Ag féachaint ar Augustine, dúirt sé:
  - Mar sin álainn agus chomh bocht?
  D'ardaigh an banphrionsa a ceann agus d'fhreagair:
  - Cuardaigh seoda ar neamh!
  Chlaon an buachaill:
  - Agus tá tú cliste! Tá a fhios agat, is féidir le duine cosúil leatsa saol i bhfad níos fearr a bheith agat.
  Dúirt Augustine Cliste:
  - Ní dhíolfaidh mé mé féin.
  Chlaon an buachaill:
  - Agus d'fhéadfá airgead a dhéanamh as seo freisin. Ach tá bealach eile!
  D'fhiafraigh an banphrionsa le hiontas:
  - Agus cé acu?
  Thug an bradach óg faoi deara:
  - Is féidir linn tú a ghléasadh suas, bróga a thabhairt duit agus tú a chur i dteach saibhir mar maid.
  D'fhiafraigh Augustine:
  - Agus cad sa tuairisceán?
  D'fhreagair an buachaill sa tailcoat:
  - Osclóidh tú na doirse do na fir chearta nuair nach bhfuil na húinéirí sa teach.
  Rinne an banphrionsa snort go contemptuously:
  - An dóigh leat go rachaidh mé chun é?
  Dúirt an bradach óg:
  - Agus cad ba mhaith leat?
  D'fhreagair Augustine le osna:
  - Oibrigh go hionraic!
  Shrugged an buachaill:
  - Is féidir. Ach tá sé dúr ag obair go crua le haghaidh pinginí nuair is féidir leat a fhortún.
  Shrug an cailín agus d'fhreagair:
  - Ní fhanfaidh mé i bPáras i bhfad.
  Dúirt an bradach óg le gáire:
  - Feicim é!
  Agus shiúil sé amach as an cailín. Tar éis dó a scíth a ligean agus mothú ocras, bhog Augustine ar aghaidh. Gortaítear a cosa go mór sna chéad nóiméad, ach théadh siad suas agus tháinig laghdú ar an bpian.
  Bhog Augustine níos fuinniúla anois. Agus tháinig mé níos mó agus níos mó ocras. Ach bhí an goid contúirteach - gearradh pionós orthu. Níl amanna liobrálacha. Is féidir leo tú a bhrandaiú, tú a bhualadh go pianmhar, nó tú a chur chuig saothar crua. Agus uaireanta hang siad freisin thieves. Fiú más rud é nach i gcónaí.
  Ghluais Augustine níos mó agus níos fuinniúla. Agus a sála briste, scríobtha flashed.
  Ansin thug duine uasal faoi deara í as an gcarbad agus scairt:
  - Tar anseo!
  Rith Augustine suas chuige:
  - Táim réidh!
  Dúirt an fear sa hata barr:
  - Ar mhaith leat do chuid arán a thuilleamh, a bhacaigh?
  Chlaon an banphrionsa, a bhí ag éirí níos cráite ag an ocras:
  - Cinnte!
  Chlaon an duine uasal:
  - Tóg an litir seo chuig an Louvre!
  Chlaon Augustine.
  - Táim réidh! Cá bhfuil an Louvre?
  D'fhreagair an seanadóir:
  - Fhios ag gach duine seo, ach a iarraidh! Agus cuirfidh tú ar aghaidh chuig Mrs Dogville é.
  Phioc an banphrionsa an litir agus theith uirthi rith léi. Bhraith sí spreagtha. Agus anois is arís d"fhiafraigh mé de cá raibh an Louvre. Thaispeáin siad di é.
  Rith Augustine go dtí an pálás. Anseo ag an mbealach isteach bhí sí stoptha ag eagla. Dúirt an banphrionsa:
  - Tá mé ag dul go Mrs Dogville le litir!
  Ghlaoigh na gardaí ar an leifteanant. Phioc sé suas an litir. D'fhéach sé ar an armas agus d'fhreagair:
  - Tabharfaidh mé ar láimh mé féin é! Agus an bacach seo sa Chatelet !
  Theith na gardaí go dtí Agaistín agus chas siad a lámha. Gasped an cailín.
  D'fhéach an leifteanant uirthi níos cúramaí agus thug sé faoi deara:
  - Cad iad na gcuacha iontacha atá agat, is féidir iad a dhíol ar a lán airgid!
  Thug an garda faoi deara:
  - Tá sí í féin iontach!
  Chlaon an leifteanant:
  - Tar ar, lean mé, áilleacht. B'fhéidir go seachnóidh tú jail.
  Scaoil na gardaí Augustine. Lean sí an leifteanant. Chuaigh sé ar aghaidh.
  Agus ansin pléascann Augustine. Tá cosa lom na banphrionsa éadrom, agus tá eagla ann. Agus d'imthigh sí ar nós doe.
  Na gardaí armúrtha sluggishly iarracht chun teacht suas léi, ach thit taobh thiar de. Rith Augustine ar luas iomlán. Agus rith mé ar feadh i bhfad, ach ansin d'éirigh mé tuirseach agus traochta.
  Shuidh sí síos chun a scíthe... Rith buachaill de thart ar dháréag suas chuici. Bhí sé cosnochta agus i ceirteacha. Thug sé úll do Agaistín, ag rá:
  -Ith, mil!
  Thóg an banphrionsa é agus d'ith sé é. Chewed sí é le sásamh agus aoibh gháire.
  Chlaon an buachaill uirthi:
  - Is féidir leat post a fháil. Tá sé trom, ach ní bhfaighidh tú bás den ocras.
  D'fhiafraigh Augustine:
  - Cad a dheánfainn?
  D'fhreagair an buachaill:
  - Cas an caidéal. De ghnáth déanann buachaillí é seo. Ach fuair an t-úinéir ordú ó na póilíní cailín a fhostú. Níl tú tagtha go fóill, is féidir leat éirí.
  D'fhreagair Augusta le osna:
  - Táim réidh.
  Chuaigh an cailín leis an buachaill chuig an úinéir.
  Agus ansin bhí díomá orm. Cheana féin sheas dosaen cailíní ag an mbealach isteach agus bhí siad réidh le bheith ag obair.
  An banphrionsa shuddered... Ach níor tháinig deireadh lena cuid trioblóidí ansin. Go tobann, bhí fuss le cloisteáil taobh thiar di agus tháinig madra ollmhór le feiceáil. Rith sí ar an gcailín. Rinne sí iarracht ar siúl ar shiúl agus bhí overtaken láithreach.
  Bhí fear uasal i gculaith, gardaí agus leifteanant a raibh aithne air cheana féin le feiceáil taobh thiar den madra.
  Rinne sé gáire agus thug sé faoi deara:
  - Sa Chatelet , an áilleacht!
  Bhí lámha Augustine ceangailte taobh thiar di agus tugadh chun príosúin í. Thug na gardaí uilleann an chailín le chéile agus chas siad a guaillí, rud a bhí chomh pianmhar. Agus rug siad í faoi choimhdeacht.
  Shiúil an cailín an-óg lena ceann síos. Thit a gcuacha iontacha faoi bhun a guaillí. Cosa lom, fuiliú, stomped feadh na cosán cloiche Pháras.
  Bhreathnaigh sí neamhchiontach agus suairc, más rud é nach do na ceirteacha ró-ghearr.
  Seo mar a thugtar an banphrionsa, iníon agus ban-oidhre ó stát mór, atá anois cosnochta agus i ngúna bocht, chun príosúin. Agus is príosún é an Chatelet do ghnáthdhaoine, murab ionann agus, mar shampla, an Bastille, áit a gcuirtear daoine saibhre i bpríosún.
  Ghlac Augustine é agus sheinn sé:
  Tá an t-am tosaigh beagnach anseo,
  Treoraítear an bhanríon cosnochta chuig an scafall!
  Rinne an Leifteanant gáire:
  - Mar seo! Masla freisin dá Mórgacht an Bhanríon! Tá braon iomlán slata agus brazier chun do shála a róstadh ag fanacht leat sa Chatelet .
  Dúirt Augustine go suaimhneach:
  - Cén fáth a bhfuil siad fós chun mé a chéasadh?
  Chlaon leifteanant an gharda ríoga:
  - Tá! Vagrancy, éalú ó choimeád, lese majeste, seachadadh litreacha grá, le comhcheilg féideartha. Ó leanbh, tá an seiceadóir agus an raic ag fanacht leat.
  D'iompaigh an banphrionsa pale agus leisce uirthi. Mar sin thug siad go caisleán gruama Chatelet í .
  Príosún a bhí ann a chuaigh ina luí, agus na cealla plódaithe le gnáthdhaoine. Níl sé cosúil leis an Bastille, áit a bhfuil cill mhaith ar leith ag gach príosúnach.
  Tugadh Augustine go roinn na mban. Bhí ballaí agus barraí timpeall. Nuair a chríochnaíonn tú, déantar cuardach ar dtús. Ní raibh aon rud ar Augustine ach ceirteacha. Bhí sé stróicthe síos ag beirt gardaí láidre, cumhachtach, firinscneach. Chuir siad lámhainní orthu roimh an gcuardach. Agus thosaigh siad ag baint go garbh le corp nocht na banphrionsa. Chaill an cailín beagnach comhfhios ó náire agus eagla.
  D'fhéach sí isteach ina béal agus d'fhéach sé go géar ar a nostrils agus cluasa. Las siad fiú scaird gháis chun é a dhéanamh níos éasca é a fheiceáil. Ansin ba é an rud is mó a náiriú nuair a chuir siad iachall orm mo chosa a scaipeadh.
  Sheiceáil Augustine:
  - Is maighdean mé, bí cúramach!
  Bhí aintíní a bhfuil taithí acu groped anois go bog agus go cúramach. Thug duine acu faoi deara:
  - Mar sin álainn agus iomlán!
  Thug an matron sinsearach faoi deara:
  - Sea, is féidir leis an éan seo brabús suntasach a thabhairt!
  Ansin scread Augustine i bpian arís agus méara lámhainní ag ionradh uirthi go domhain agus go garbh.
  Rinne an maor gáire:
  - Bí foighneach, a stór! Is minic a cheiltíonn tú clocha lómhara agus fáinní ann.
  Augustine dóite literally le náire agus pian. Tá sé cosúil go bhfuil siad ag impaling tú.
  Ansin mhothaigh siad a cosa.
  Dúirt an maor:
  - Tá a boinn tairisceana agus cniotáilte. Is léir nach duine coitianta í.
  Chuir Augustine deireadh leis:
  - Is banphrionsa mé!
  a scairt an matron sinsearach:
  - Stoptar, nó seolfaidh mé go cill thú leis an mire.
  Tá an cuardach críochnaithe. Ina dhiaidh sin, cuireadh Agaistín doused le buicéad uisce te a théitear sa ghrian. Agus ar orduithe an duine ba shine, thug siad dom gúna striped.
  Dúirt sí:
  - De réir na rialacha, ba chóir duit do chuid gruaige a ghearradh agus a sheoladh chuig cill ghinearálta. Ach tá tú chomh hálainn agus chomh maighdean sin go mbeidh tú níos luachmhaire le gruaig iontach! Beidh tú, mar banphrionsa , a thabhairt seomra ar leith le barraí , agus ansin beidh an ceannasaí an Chatelet cinneadh a dhéanamh do cinniúint .
  Dúirt an maor:
  - Is féidir a maighdeanas a dhíol faoin casúr.
  D"aontaigh an duine ba shine:
  - Cinnfidh an ceannfort. Gan é níl aon cheart againn. Anois tabharfaimid chuig an earnáil phribhléid í.
  Agus í ag caitheamh uimhir agus gúna striped, ach fós cosnochta, bhí an banphrionsa faoi stiúir feadh conairí dusty, caite amach ag go leor cosa.
  De ghnáth i Chatelet tá go leor príosúnach i gcillíní. Ach tá robálaithe go háirithe contúirteacha ann freisin, a ndéanann siad iarracht iad a choinneáil ar leithligh óna gcomhchoirí. Agus cailíní a úsáidtear mar gheall ar a n-áilleacht speisialta chun cliaint saibhir le do thoil.
  Tugadh Augustine go cill ar leith freisin. Bhí cóta le tocht líonadh le tuí agus fiú scáthán, chomh maith le áit chun faoiseamh a thabhairt duit féin agus flush. I gcomparáid leis na cealla coitianta, áit a bhfuil stench uafásach, agus na cailíní ina suí go litriúil ar a chéile, is beagnach rogha é i ndáiríre. Agus sa gheimhreadh tá fiú teallach taobh thiar den bhalla.
  Thug siad arán agus crúiscín uisce chuig Agaistín. Go dtí seo, níl sí curtha go fóill ar chandam le cothú méadaithe, ionas nach mbeidh na cailíní a fhreastalaíonn ar an gcliant tanaí.
  D'ith an banphrionsa arán dubh go toilteanach, agus í ocras agus tuirseach, agus d'ól sí uisce.
  Ina dhiaidh sin, líonadh a boilg, d'éirigh sí trom agus thit a chodladh. Mar sin chuaigh sí a céad oíche i bpríosún Francach.
  . CAIBIDIL Uimh. 2 .
  Shamhlaigh banphrionsa faoi chuing i gcill phríosúin ar tocht tuí go raibh sí i gceannas ar reisimint aingeal. Agus tá siad ag troid le arm na Lucifer.
  Tháinig aingil sciathánacha agus deamhain sciathánacha le chéile. Agus thosaigh siad a ghearradh le claimhte. Tá claimhte gorma ag aingeal, tá claimhte dearga ag deamhain. Déanann an banphrionsa iontach, a tháinig chun bheith ina laoch i mbrionglóid, troid i gcoinne Lucifer. Agus is é an cath an-fíochmhar.
  Fear óg geal dathúil is ea Lucifer a bhfuil neart lúthchleasaíochta air agus matáin fheiceálach aige. Ní féidir leat a rá gur Satan é seo, a úsáidtear a ainm chun eagla a chur ar leanaí.
  Ar a mhalairt, is é an t-aingeal is áille agus is foirfe é. Ní fhaca Augustine a leithéid d"fhear óg dathúil.
  Mar sin féin, gearrtha siad le claimhte, agus Sparks eitilt ó na lanna.
  D'fhiafraigh Lucifer di:
  - Cé hé tusa?
  D'fhreagair Augustine go muiníneach:
  - Aingeal banphrionsa!
  D'fhreagair an Lightbringer:
  - Cén fáth ar chóir dúinn troid?
  D'fhreagair an cailín banphrionsa le osna:
  - Níl a fhios agam. Ach caithfimid!
  Thóg Lucifer é agus chan sé:
  Doirt fola ar an gcatha,
  Ní hé seo an chéad uair duit a chailíní...
  Ach smaoinigh uirthi mar shalachar,
  Ar chosán Pháras!
  Rinne Augustine macalla go díograiseach:
  Thug Dia sabre dúinn
  Ní féidir liom stopadh...
  Miotal ag eitilt isteach i do bhrollach saor in aisce,.
  Doirteadh fola, doirteadh fola!
  Agus bhuail na claimhte arís, ag leagadh scuaibe spréacha amach.
  Chuir Lucifer ceist ar an gcailín:
  -Cad é an difríocht idir an mhaith agus an t-olc?
  Bhí náire agus náire ar Augustine:
  - Bhuel ... conas atá an lá difriúil ón oíche ...
  D'fhreagair aingeal an tsolais:
  - Tá lá, ar ndóigh, go maith! Ach níl an oíche go dona ach an oiread. Tá réaltaí álainn den sórt sin sa spéir dorcha.
  D'aontaigh an banphrionsa aingeal:
  - Seá sin ceart. Is breá liom féachaint ar na réaltaí, go háirithe trí teileascóp.
  Chlaon Lucifer le gáire.
  - Sea, tá na réaltaí go hálainn, díreach cosúil leis an ghealach.
  Sheinn Augustine le fonn:
  Gealach, gealach, bláthanna, bláthanna,
  Cé chomh minic sa saol nach bhfuil go leor saor in aisce,.
  Daoine agus cineáltas agus cineáltas!
  Dúirt aingeal an tsolais leis:
  - Tá muinín againn as gach leannán,
  Súil agus aisling agus aisling!
  Chlaon an banphrionsa chuig an aingeal, a thug solas, cosúil le Prometheus, agus, ag an am céanna, measadh go raibh sé mar phrionsa an dorchadais.
  Ach i ndáiríre, cé hé Lucifer? Múineann Críostaithe: - Tá Dia iomlán maith, is olc iomlán é Sátan. Ach de réir an Bhíobla, mharaigh Dia go leor milliúin daoine, Satan ach deichniúr. Tá an mhaith agus an t-olc chomh aisteach anseo.
  Dia é grá? Ach is grá aisteach é seo.
  Nuair a thugann an tromlach aghaidh ar chrá shíoraí sa loch tine agus ruibh, agus an mionlach ag tabhairt aghaidh ar bheairic shíoraí - mar phríosún sna trópaicí. An é sin conas a oibríonn sé?
  Cailín cliste a bhí in Augustine, agus ba chuma aisteach léi freisin go raibh an chuid is mó de na daoine doomed chun crá síoraí, hellish. Ach ar an láimh eile, cad é an fhírinne?
  Agus an Dia é Críost?
  Tar éis an tsaoil, i ndáiríre, an ndéanfadh Dia, a scrios beagnach an chine daonna ar fad i laethanta Noe agus, ag fágáil ach ochtar as na milliúin, é féin a náiriú mar sin agus bás go pianmhar ar an gcros?
  Agus guí freisin ar son na executioners. An cosúil go bhfuil sé seo fíor?
  Bhí iontas ar Agaistín féin cé chomh difriúil a bhí Dia Íosa agus Dia Uafásach an tSean-Tiomna!
  Rinne Lucifer buille faoi thuairim a smaointe agus d'iarr:
  - B'fhéidir stop a chur ag troid?
  Sheinn an banphrionsa mar fhreagra:
  Gach duine ar phláinéid amháin
  Ba chóir go mbeadh cairde i gcónaí ...
  Ba chóir do pháistí gáire i gcónaí
  Agus beo i ndomhan síochánta ...
  Ba chóir do pháistí gáire
  Ba chóir do pháistí gáire!
  Ba chóir do pháistí gáire!
  Agus beo i ndomhan síochánta!
  Tar éis na bhfocal seo, tógadh an claíomh i lámha Agaistín agus d'iompaigh sé láithreach i bouquet lus na rósaí. Agus d'eascair an t-aroma astu.
  Sheinn an cailín banphrionsa go buile:
  In aice láimhe, in aice le áthas agus brón,
  Ní mór dúinn, ní mór dúinn, freagra daingean a thabhairt!
  Chun an domhain grianmhar, tá, tá, tá!
  Agus daoine a bhriseadh óna chéile - ní hea, ní hea!
  Chan Lucifer mar fhreagra:
  Daoine, le do thoil, bí ciúin, bí ciúin,
  Lig do na cogaí imithe sa dorchadas...
  Storc ar an díon, sonas faoin díon,
  Síocháin ar Domhan!
  Agus d'iompaigh a chlaíomh freisin ina chuisle lómhara cumhra de nóiníní.
  Stop an dá aingeal agus deamhain troid. Ina lámha, d'iompaigh airm ina n-oibreacha iontacha flóra.
  Agus bhí gach duine ag canadh i gcurfá:
  Ba chóir do pháistí gáire
  Ba chóir do pháistí gáire!
  Ba chóir do pháistí gáire!
  Agus beo i ndomhan síochánta!
  Dhúisigh an banphrionsa príosúnach. An comhartha a ardú sounded. Bhí príosúnaigh Chatelet le tabhairt chuig bricfeasta agus ansin chun oibre.
  Tógadh Agaistín as a leaba agus tugadh buicéad uisce dó chun é féin a ní agus a fhiacla a scuabadh. Ansin thug siad min-choirce le arán agus roinnt bainne.
  D'ith an banphrionsa... Tá sí ina cailín go hiomlán unpretentious cheana féin. I ndáiríre, cad eile a d'fhéadfadh sí a iarraidh?
  Ansin tugadh Augustine chun oibre. Ós rud é nach raibh a fhios aici conas fuála, agus nach raibh go leor orduithe ann, cuireadh an banphrionsa chun an chloch mhuilinn a iompú. Seo mar a mheilt an grán ina phlúr.
  Bhí an obair crua agus tedious. Mhothaigh Augustine pian ina cosa brúite agus í ag siúl thar chlocha an chlóis. Thosaigh na boinn loma ag tochas, agus foirmíodh calluses úra ar na cosa garbha. Agus tá sé excruciatingly painful.
  Chaith Augustine agus triúr cailíní eile an roth. Agus thit gráin ó thuas. Agus ná stop agus tóg anáil. Obair an-chrua. Ach bhí na cailíní ag dul isteach ann cheana féin, agus bhí a gcosa lom go litriúil horny. Tá siad calloused, cosúil le crúba camel. Agus ní raibh Augustine ach le déanaí ina cosantóir, agus níl sé chomh coitianta sin a bheith ag obair. Agus thosaigh a laonna agus a glúine agus ar ais go luath ag dul amú. Níl ann ach céasadh, ní obair.
  Agus seasann an feitheoir os a gcionn, agus casadh an roth beagán níos moille, amhail is dá mbuaileann fuip é.
  Tá sé cosúil go raibh siad ina sclábhaithe sa Róimh ársa. Sea, bhí tú le déanaí banphrionsa choróin, d'fhéadfá a bheith ar an bhean chéile an rí na Fraince - ag an am sin an chumhacht is mó ar an phláinéid. Agus anois tá tú i do phríosúnach cosnochta i gúna stróicthe le huimhir. Tá do ghualainn lom agus tá do chosa lom beagnach go dtí do chromáin. Agus tú ag fulaingt. Ó clocha faoi chosa lom, agus strus fisiciúil, agus fuipeanna, agus náiriú.
  Bhí tart ar Augustine freisin. Tá sé fós samhradh agus stuffy. Tá sé an-deacair an roth a chasadh. Ach tá a corp óg agus nádúrtha sláintiúil. Anois osclaíonn an dara gaoth, agus bíonn sé níos éasca.
  Mothaíonn an cailín go bhfuil a cosa lom éirithe righin agus nach mbraitheann sí beagnach rud ar bith.
  Chun í féin a dhíspreagadh ó phian agus tuirse, déanann an cailín iarracht rud éigin a shamhlú.
  Mar shampla, bhí an banríon a gabhadh ag an impire olc. Agus tugadh chun an mháistir í.
  D'ordaigh sé di:
  - Tabhair grá dom!
  Mar sin féin, bhí an freagra bródúil:
  - Ní hea!
  Agus le hordú an deachtóra, bhí an bhanríon strung suas ar an raca! Tharraing siad suas mé, ar dtús stróic siad mo chuid éadaí go léir go dtí an craiceann. Ansin ardaíodh an rialóir bródúil go dtí an uasteorainn. Go dtí na boghtaí. Agus ansin scaoileadh an rópa. Chuaidh an bhanríon síos. Shín an rópa gar don urlár. Agus scread an bhean óg agus fainted as an turraing an phian.
  Doirteadh buicéad uisce fuar uirthi. Tháinig an bhean óg ar a céadfaí.
  Chlaon an seiceadóir sinsearach agus dúirt:
  - An mbeidh grá agat don deachtóir?
  An bhanríon a bhí i bpian agus scanraithe, bhí sí an-náire a chrochadh naked i os comhair an executioners, a bhí grinning a n-aghaidh sarcastically.
  Chlaon an torturer sinsearach. Thosaigh siad ar an bhean nocht a ardú arís. An rópa tightened arís, arís eile. Agus ardaíodh an banríon ar raca go dtí an uasteorainn.
  Ansin froze sí. D"éirigh craiceann pale an duine i mí Lúnasa.
  Ansin scaoileadh an rópa arís. Thit corp an chailín síos. Agus ar dtús shuddered sí as an turraing. Agus ansin, nuair a tightened an rópa, screamed sé as an bpíosa fiáin.
  Agus arís chaill mé Chonaic.
  Chlaon an seiceadóir sinsearach... Bhí an Bhanríon sáinnithe arís le huisce oighir a tógadh as doimhneacht mhór.
  Tháinig an bhean óg ar a céadfaí.
  D"fhiafraigh an céasadh sinsearach:
  - Beidh grá agat don impire!
  Roar an Bhanríon go géar:
  - Ní hea!
  D"ordaigh an seiceadóir sinsearach:
  - Croch suas í an tríú huair!
  Agus arís thosaigh na céasadh ar an bhanríon a ardú. Is gnách go mbíonn an chéasadh stráice an-éifeachtach. Agus mar thoradh ar an gcéasadh seo, bhris go leor fir chumhachtacha síos agus bhí siad réidh le rud ar bith a dhéanamh.
  Ach lean bean álainn na fola Lúnasa ag fanacht ina tost. Agus ardaíodh í arís go dtí an uasteorainn. Bhí sé crosta agus bhí na clocha tais agus liath.
  Agus mar sin froze na executers an cailín san aer. Agus ansin thóg siad é agus go tobann ísliú an rópa le gusto.
  Thit an banríon naked síos, agus an rópa tightened arís in aice leis an urlár. Agus arís screams an bhean óg agus cailleann Chonaic.
  Agus tá a aghaidh chomh pale agus gorm ó turraing painful. Agus arís doirteadh na executers uisce uirthi. Ní thagann an bhanríon, nocht agus traochta, ar a céadfaí láithreach. Caithfidh tú í a bhualadh ar an leicne fós.
  Ar deireadh d'oscail mo shúile.
  D"fhiafraigh an seiceadóir sinsearach:
  -An bhfuil tú chun labhairt? Is é sin, an aontaíonn tú a bheith i do chomhghleacaí an impire?
  Scig an Bhanríon, ag sciorradh a teanga:
  - Ní hea! Is fearr bás!
  Dúirt an príomhchéasadh go tuirseach:
  - Deich buille den fuip ar leath neart!
  Ardaíodh an Bhanríon beagán ar an raca. Agus luascadh an executioner agus go héadrom bhuail sí ar a chúl. Chlaon an bhean óg go trom. Agus lean an torturer a buille.
  Bhí a bhuille tomhaiste agus cruinn. Stripes dearg ata ar chúl bán an chailín.
  Tar éis dó an buille a bhaint amach, d'fhéach an céasadh go ceistitheach ar an seiceadóir sinsearach.
  D'iarr sé:
  - An aontaíonn tú a bheith i do chomhghleacaí don impire?
  Squealed an banríon:
  - Ná poc mé!
  D"ordaigh an seiceadóir sinsearach:
  - Cúig bhuille den fuip faoi lánfhórsa!
  Chas an seiceadóir agus bhuail sé. Phléasc craiceann bán na banríona. Agus sreabhadh fola.
  Scairt an bhean óg. Ach giotán sí láithreach a liopaí agus clenched a fiacla. Bhuail an executioner arís í lena neart go léir.
  Bhí an Bhanríon tostach, ach tháinig sí níos gile fós. Tá an t-análú trom, braoiníní allais ag titim óna cófra lom, ar a bhfuil a siní ruby ag spréach.
  Bhuail an seiceadóir, phléasc an craiceann, agus rith braon fola síos.
  Tar éis dó an buille a bhaint amach, d'fhéach sé arís ar an gceannaire.
  Chlaon an céasadh sinsearach:
  - Agus anois bloc le crúcaí air!
  Cheangail na seiceadóirí bloc darach, iarann brionnaithe de chosa lom na banríona. Agus bhí crúcaí ag gobadh amach feadh na himill. Daingnithe.
  D"ordaigh an príomhchéasadh:
  - Sín é!
  Agus crochadh na executers meáchan punt ar crúcaí. Ar dheis agus ar chlé araon. Ullmhaíodh na meáchain, ar ndóigh, roimh ré. Agus go ginearálta, tá Arsenal saibhir ag an íoslach chéasta.
  D"fhiafraigh an seiceadóir sinsearach den bhanríon:
  -An bhfuil tú chun labhairt?
  D'fhreagair sí go muiníneach, wheezing i bpian:
  - Ní hea!
  Dúirt an príomhchéasadh:
  - Is féidir linn tú a chéasadh chun báis.
  Dúirt an Bhanríon go muiníneach:
  - Is fearr bás ná feall.
  D"ordaigh an seiceadóir sinsearach:
  - Meáchan eile ar an dá thaobh!
  Na executers puffed agus crochadh gach meáchain. Shín corp nocht na banríona níos mó fós. Agus sileadh meascán allais agus fola uaidh, agus d'éirigh a veins níos déine agus sheas amach.
  Thosaigh an bhanríon ag caoineadh go ciúin trína fiacla. Bhí sí i bpian an oiread sin.
  D"fhiafraigh an céasadh sinsearach:
  - Beidh tú ag caint? An mbeidh tú i do chomhghleacaí don impire?
  Chuaidh an bhean óg amach:
  - Ní hea!
  Mhol an príomhfheidhmeannach:
  - Anois rósta muid do shála.
  Scairt an Bhanríon amach:
  - Ní bheidh mé fós ina sclábhaí.
  Thóg na seiceadóirí buidéal ola olóige as an closet. Uncorked siad an corc agus dhoirteadh isteach ina gcuid palms é. Ina dhiaidh sin thosaigh siad ag lubricate go bríomhar a boinn.
  Dúirt an Bhanríon, agus í ag casadh go géarchúiseach agus ag caoineadh:
  - ní déarfaidh mé faic fós! Agus ní phósfaidh mé ghoul!
  Chríochnaigh na seiceadóirí na boinn a bhealadh. Ansin chuir siad lomáin tanaí agus tuí faoi chosa lom na banríona. Thiomáin siad sulfair agus thug siad tóirse.
  An lasair adhaint. A theanga ligh predatorily an nocht, chéasadh girlish.
  Tháinig teannas ar an mbonn bándearg. Agus thosaigh an bhanríon ag análú go trom. Agus ansin, nuair a bhí cosa an chailín gafa sa teas, scread sí.
  D"fhiafraigh an seiceadóir sinsearach go suarach:
  - Mar sin, an rachaidh tú chuig an impire mar chomhghleacaí?
  Scairt an Bhanríon arís:
  - Ní hea!
  An executioner bared a fhiacla. Ag a chomhartha, chuir na cúntóirí connadh leis. Agus tháinig an lasair níos airde agus níos teo.
  Thosaigh an bhanríon ag screadaíl ag barr a scamhóga. Bhí sí i bpian go leor. Agus grinned na torturers.
  D"fhiafraigh an príomhfheidhmeannach:
  - Bhuel, ar athraigh tú d'intinn?
  Roared an Bhanríon:
  - Ní hea!
  Dúirt an céasadh sinsearach go muiníneach:
  "Ansin cuirfimid a cíoch a friochadh freisin!"
  Doirt na seiceadóirí ola ar a lámha arís. Agus chuadar go dtí an bhean óg chun a cíoch iomlán a bhealadh.
  Pháil siad go garbh clúidín na banríona, a raibh dath scarlet orthu, agus ghríosaigh siad a meirge.
  Ó theagmháil na gcéasadh, d"éirigh cíoch an duine i Lúnasa agus d"éirigh sé crua.
  Thóg an bhanríon é agus roar:
  - Scum!
  Tar éis dó an bhealadh a chríochnú, phioc duine de na seiceadóirí tóirse agus las sé é. Thug na céasadh an tine go cófra lom na mná. Agus thosaigh siad a shoot di gan searmanas.
  Rinne an Bhanríon caoineadh níos mó. Cé chomh pianmhar agus thar a bheith pianmhar a bhí sé.
  Gháir na marbhóirí agus chuir siad a bhfiacla orthu. Bhí cinn iarainn ag go leor, ach bhí cinn óir ag an seiceadóir sinsearach!
  Foireann fuilteach í seo i ndáiríre. Agus tá a gcuid fiacla cosúil lena n-anam!
  Dhó siad a sála loma agus cófra lom ag an am céanna.
  Rinne an seiceadóir, ag an am céanna, gáire agus winked ...
  An bhanríon writhed ar an raca. Agus gortaíonn sé go mór í.
  D"fhiafraigh an céasadh sinsearach:
  -An bpósfaidh tú an t-impire?
  Scairt bean óg traochta:
  - Ní hea!
  Dúirt an príomhchéasadh:
  - Agus anois tá sé in am di a bolg a bhealadh freisin ...
  Anseo rith obair na banphrionsa amach. Agus cuireadh chun sneaiceanna beag a bheith aici. Ós rud é go raibh sí an-álainn, thug siad bainne agus iasc di le haghaidh a leite. D'ith an banphrionsa agus mhothaigh sí mar theastaigh uaithi codladh.
  Ach bhí orm dul arís agus seasamh taobh thiar den roth, ag casadh an chloch mhuilinn a bhí disgusted cheana féin.
  Agus tá sé chomh deacair, agus tá na matáin casadh literally i bpian. Chun aird a tharraingt uirthi féin, thosaigh Augustine ag cumadh arís.
  Bhí na marbhóirí ar tí an bhroinn a bhealadh, ach rith buachaill isteach agus chuir sé in iúl ordú an impire stop a chur leis an gcéasadh.
  Mhúch na marbhóirí an tine faoi chos lom na mná óig, agus bhain siad na meáchain den bhloc go cúramach ar dtús. Ansin an bloc féin, agus ansin an banríon as an raca.
  Chaith siad í le halcól agus thug siad suas staighre í go dtí na seomraí ionas go bhféadfadh sí a scíth a ligean agus téarnamh ón bpian.
  Idir an dá linn, d'fhéach an t-impire troideanna gladiator sa halla. Is seó é seo freisin an-éadrócaireach, ach admhaigh amusing.
  Bhí beirt chailíní ag troid. Ceann acu le gruaig rua, an ceann eile le gruaig bhán.
  Tá an dá an-álainn, matáin, oilte.
  Tháinig siad isteach sa fáinne ag caitheamh mionbhrístíní amháin, ag fágáil a gcuid torsos nocht.
  Dúirt an Grand Vizier, ag cogar leis an impire:
  - Háilleacha iontacha agus neart comhionann.
  Chlaon an deachtóir:
  - Sea, iontach, agus tá sé seo rang!
  Bhí an fionn armtha le claíomh agus le sciath, agus an ceann dearg le trident agus miodóg.
  Shiúil siad go cúramach lena gcosa lom, ag dul níos gaire.
  Ansin rushed siad ar a chéile.
  Bhuail an dearg-cheann an fionn ar an cos lena tridents, ach bhí sí buailte ar a ghualainn le claíomh agus léim ar shiúl.
  Bádh an bheirt chailíní. An lucht féachana boed. Ansin rinne an ceann dearg iarracht cosa lom an fhionn a chasadh arís. Ach dodged sí go héasca é. Tháinig an cath níos mó agus níos déine.
  Le roar, chastar an ceann dearg a miodóga i dtreo cófra an fhionn, ach chuir sí suas sciath.
  Agus phreab an lann amach.
  Tháinig buile ar an mbeirt bhan agus thosaigh siad ag druidim lena chéile. Seo iad na amas agus buille arís. Agus dhá chorp, beagnach nocht, fite fuaite lena chéile.
  Thosaigh na cailíní ag troid sa clinch. Rinne an deachtóir comhartha. Léim an Moors suas agus sá solas tóirsí go dtí an sála lom, beagán dusty na cailíní. Tógfaidh siad é agus roar.
  Chuaigh siad a bhriseadh. Ach bhuail an ceann ruadh an fionn sa taobh le daga, agus fuair sí féin claíomh sa mhuineál.
  Fuair an bheirt chailíní bás ó turraing an phian agus fro siad, fola agus nocht.
  The Moors dóite a gcuid sála lom, girlish, chomh seductive le iarann te.
  Ach níor bhog na cailíní fiú.
  Dúirt an tImpire:
  - Is mór an trua é nuair a fhaigheann mná bás! Nach mbeadh sé níos fearr na buachaillí a chaitheamh isteach sa chath?
  Chlaon an Grand Vizier:
  - Tá an ceart agat, mar i gcónaí, a dhuine uasail!
  Beirt dhéagóir de thart ar ceithre bliana déag a bhí ar an gcéad dul isteach sa réimse. Buachaillí matánacha dathúla a bhí iontu i dtrinsí dearga snámha. Bhí claimhte ina lámha acu.
  Tháinig buachaillí den aois agus den airde chéanna amach freisin chun bualadh leo. Agus freisin matáin, álainn, coirtithe, ach trunks snámha glas agus sabers in ionad claimhte.
  Chrom siad chuig an impire agus a reitine. Stampáil siad a gcosa lom, garbha, ghasúir agus scairt siad:
  - Beannachtaí na ndaoine atá ag dul chun báis oraibh!
  Dúirt an tImpire:
  - Tosaigh!
  Thosaigh na buachaillí ag troid. Doirteadh fuil amach láithreach, agus bhí créachta le feiceáil ar na comhlachtaí coirtithe, matáin. Ní raibh sciatha ag na buachaillí, agus ba trodaithe amh iad féin, agus mar sin bhí an cath ag eitilt. Thit buachaill i trunks snámha glas. Loisg na Maoraigh boinn loma a chosa le tóirse. Léim sé suas, ach thit arís, lámhaigh. Thit buachaill eile, ag caitheamh trunks snámha dearga. Ach beagnach láithreach i glas. Thit an triúr buachaillí ina dtost. D"fhan duine amháin ina sheasamh. Agus d"fhág lorg fola ar a bhoinn loma.
  The Moors dóite na buachaillí 'sála lom, calloused. Boladh sé cosúil le feoil dóite. Agus bhí siad dragged away ar crúcaí.
  Fuair an buachaill roinnt scratches...
  Chlaon an tImpire:
  - Leanfaidh tú ag troid! Slán, tugaim saol duit go dtí amárach!
  Tógadh an buachaill uaidh...
  Ansin tháinig cúigear buachaillí eile, timpeall dhá bhliain déag nó trí bliana déag d'aois, amach i dtrinsí snámha buí agus le tridents. Agus cúigear buachaillí den aois chéanna agus airde i trunks snámha dubh agus le rapiers.
  Ar dtús, rinne reitine an tíoránaigh geallta. Agus ansin thosaigh an cath.
  Fuair na buachaillí bás ceann i ndiaidh a chéile. Níor fhan ach trodaire amháin ar a chosa, leanbh de thart ar dháréag i dtrinsí snámha buí. Bhí an chuid eile go léir pollta. Agus níor chabhraigh fiú a gcuid sála lom a dhó le iarann te leo éirí.
  D'ordaigh an tImpire:
  - Caithfidh an buachaill seo maireachtáil go dtí an chéad troid eile. Caith an chuid eile do na leoin agus na crogaill.
  Don chéad chath eile, tugadh dosaen buachaillí amach cheana féin le sleánna i gcoinne na srónbheannach. Bhí na guys óg, timpeall ceithre bliana déag nó dhá bhliain déag d'aois. Agus ina gcoinne tá srónbheannach ollmhór.
  Ní raibh aon seans ann go mairfidh sé. Fíor, tá na páistí cliste, agus an cath dragged ar.
  Thairis sin, thosaigh na Moors, ar orduithe an tíoránaigh, fiú ag caitheamh gual te faoi chosa lom na mbuachaillí.
  Agus bhí sé pianmhar go leor.
  Bhí an-áthas ar an impire. D"ól sé fíon milis, dearg go mall agus d"ith sé turcaí ina gravy.
  Fuair na buachaillí bás ceann i ndiaidh a chéile. Fíor, d'éirigh leis an mbuachaill i truflais snámha gorm an srónbheannach a bhualadh sa tsúil le sleá agus d'éirigh an t-ainmhí ar buile. Agus ansin ar feadh tamaill dodged sé deftly an blows an adharc ollmhór.
  Ach sa deireadh, chríochnaigh an ollphéist as freisin.
  Baineadh na coirp cripte suas le crúcaí agus tarraingíodh iad i dtreo na gcliabhán.
  Ansin troid eile: seachtar buachaillí i dtrinsí snámha agus le claimhte, i gcoinne leon mór Afracach.
  De ghnáth bhí na leanaí deich nó aon bhliain déag d'aois, agus bhí siad ag súil le gladiators.
  Ach bhí comhluadar an tíoránaigh sásta. Agus go deimhin, d'éirigh an cath amach a bheith fuilteach agus sách fleeting.
  Dúirt an Grand Vizier fiú:
  - Bheadh sé níos fearr buachaillí níos sine a pháirceáil!
  Chuir an tImpire in aghaidh:
  - Ní hea! Sin díreach ceart.
  Strac an leon na buachaillí as a chéile, ach bhí sé féin beagnach gan díobháil. Seo mar a d"éirigh an cath amach.
  Ansin troid eile. An uair seo tháinig cailín measartha ard le tógáil lúthchleasaíochta amach. Ní raibh sí ag caitheamh ach stocaí snámha freisin. Agus tá a cuid gruaige daite i dtrí dhath: buí, dearg, glas. Bhí claíomh agus daga aici.
  Sa chás seo, tá sé seo cheana féin gladiator taithí agus áilleacht cáiliúil.
  Throid mac tíre sách mór agus é ina choinne.
  Bhí an cath ag dul a bheith spreagúil. Ach bhí sé soiléir go raibh an beithíoch a thuilleadh óg, agus ní tapa.
  Mar sin féin, tá an troid go hálainn. Ní raibh an cailín cumhachtach in aon deifir. Choinnigh sí uirthi ag scríobadh an mac tíre lena claíomh agus a miodóg, ag seachaint anois is arís. Agus ansin ciceáil sí sa smig é lena sÚil nocht.
  Chuir an tionchar amach péire de fhiacla an mac tíre. Agus nuair a mhoilligh sé síos go hiomlán, an cailín laoch ghearradh amach a cheann.
  Seo mar a d"éirigh an troid amach.
  Ag fágáil cosnochta, lorga fola, d'fhág an cailín an staidiam.
  Ansin tháinig ceann eile amach, an uair seo brunette. Tá sí coirtithe, cosnochta agus freisin ní bhíonn uirthi ach stocaí snámha.
  Tháinig triúr buachaillí le claimhte amach ina coinne. Bhí siad óg, thart ar dhá bhliain déag d'aois, tanaí, ach wiry. Tá sé soiléir gur sclábhaithe iad seo, agus a ndroim agus a taobhanna clúdaithe le coilm ó lashes. Tá cinn na mbuachaillí bearrtha maol, agus iad i gcruacha snámha, le lanna géara gualainne ag gobadh amach, i gcoinne cailín mór láidir. Cé a bhfuil dhá chlaíomh ina lámha.
  Bhí sé soiléir go raibh na buachaillí gan taithí agus doomed chun báis.
  Dúirt an tImpire:
  - Nach bhfuil an cath ró-mhíchothrom?
  Dúirt an Grand Vizier:
  - Ní maith leat é nuair a fhaigheann an gnéas cothrom bás.
  Chlaon an anfhlaith:
  - Sea, níor cheart go bhfaigheadh mná bás! Agus is fir iad buachaillí, agus an tráchtearra is lú luachmhar.
  Thosaigh an cath ag comhartha an gong. Ní raibh aon deifir ar an mbean dhubh. Theastaigh uaithi seans a thabhairt do na buachaillí agus troid álainn a thaispeáint. Tá na buachaillí lúfar, crua, ach is léir nach bhfuil siad oilte.
  Ach troideann siad le fearg mhór. Agus is féidir leat a fheiceáil cheana féin conas a dhéanann comhlachtaí cnámhacha na mbuachaillí coirtithe gléiste le allais.
  Chlaon an tImpire:
  - Iontach!
  Anseo scríob an brunette duine de na buachaillí ar a cófra matáin, dorcha. Bhí sé wounded agus screadaíl.
  Troid arís...
  Chiceáil an cailín an buachaill sa groin lena chos lom. Thit sé ó turraing an phian agus fuair sé bás.
  D'ordaigh an tImpire:
  - Ardaigh é!
  Agus léim an Moor suas, dóite sé sÚil lom, calloused an buachaill le iarann te. Léim sé suas.
  Choinnigh an brunette an muileann le dhá chlaíomh agus bhuail sé cúl an chinn le leathán an lann. Ní marfach, ach knocks go hiomlán amach Chonaic.
  Arís dódh an Múrach sáil lom an linbh. Sna cairéil, is gnách go n-oibríonn buachaillí sclábhaithe ar feadh na bliana gan bróga, agus bíonn a gcuid boinn níos déine ná leathar a gcuid buataisí. Ach dónn an t-iarann te iad fós agus cuireann sé screadaíl orthu.
  Agus léim sé suas arís. Chrom an bhean dubh ar an mbuachaill sa smig, agus thit sé. Agus arís tá sála lom, fad-fhulangacha an linbh ag fulaingt ón iarann te.
  Bíonn drogall ar chailín gladiator buachaillí a mharú. Ach cén áit ar féidir leat dul? Buaileann sí a teampall leis an hilt. Ach arís tugann an Moor cauterizes an tsáil. Agus screams an buachaill.
  De réir dealraimh beidh orainn iad a chur leis .
  Agus gearrann bean a cheann ar dhuine de na buachaillí.
  Buaileann an cailín ceann eile amach ansin agus buaileann sí ceann eile. Breathnaíonn an impire.
  shouts sé:
  - Críochnaigh é!
  Rinne an cailín brunette sighed agus stabbed an buachaill. Níl a fhios ag an despot trócaire. Agus bhí orm an ceann eile a chríochnú freisin. Agus ansin críochnaigh an tríú ceann.
  Ina dhiaidh sin phléasc an cailín deora agus d'fhág sí an staidiam, nó liostaí, agus aghaidh trína chéile.
  D"fhág a cosa lom, galánta a lorga fuilteacha, chiseled.
  Bhí an chéad chath eile níos brúidiúla fós.
  Tháinig dhá gladiator fireann mór le torsos nocht amach. Throid seachtar buachaillí deich mbliana nó aon bhliain déag d'aois ina gcoinne. Bhí claimhte móra ag na fir, bhí cinn bheaga ag na buachaillí.
  Agus seo, ar ndóigh, troid brúidiúil. Agus a merciless, a ligean ar aghaidh é, beating.
  Thit na buachaillí agus fuair siad bás, ag tarraingt fola.
  Ach uaireanta d'éirigh leo freisin na gladiators fireann a scratáil. Agus inflict wounds ar an torso.
  Thug an tImpire faoi deara:
  - Troid iomaíoch!
  Dúirt an Grand Vizier:
  - Sea, a Shoilse. Cé nach earra luachmhar iad buachaillí, mothaíonn tú beagán trua dóibh freisin!
  Chlaon an t-iarla:
  - Sea, nach bhfuil an trua le fear! Is maith go ndearna na laochra seo tríd, ach an chéad uair eile scaoilfidh mé leon orthu!
  Ag an deireadh, tháinig beirt bhuachaillí amach le tridents agus líontán. Óga freisin, timpeall trí bliana déag d'aois, gan taithí agus a gcuid gruaige gearrtha maol. Roimh troid, is minic a shaothraítear a gcuid gruaige buachaillí ina wigs ionas gur féidir leo ioncam a ghiniúint níos déanaí.
  Agus do scaoileadar tiger ar na buachaillíbh.
  Rinne na páistí iarracht an líontán a chaitheamh, ach scrios an tíogair é agus rinne sé deifir na leanaí a ghearradh ina bpíosaí.
  Sheinn an tImpire:
  - Tíogair mé, ní cat,
  I mo chónaí istigh anois...
  Ní Leopold, ach Liopard!
  Críochnaíodh an obair faoi dheireadh, agus cuireadh isteach ar smaointe Augustine. Chuaigh sí go dtí an dinnéar. Ordaíodh do chailíní na bpríosúnach a gcuid éadaí a bhaint. Bhí siad nocht, agus doirteadh uisce te gréine orthu as buicéid. Ansin tógadh na cailíní chuig dinnéar. Tugadh bainne agus cos sicín arís d"Austin.
  Ina dhiaidh sin, thug siad go dtí cill mé. Sula ndeachaigh sé a chodladh, léigh an cailín paidir, ar ndóigh, flopped isteach ar an tocht agus láithreach thit sé ina chodladh.
  
  
  UACHTARÁN RÚISEACHA VLADIMIR ZELENSKY
  Tar éis an insealbhaithe, d'fhógair Vladimir Zelensky díscaoileadh an Rada agus go gcuirfí tús le toghcháin pharlaiminteacha. Bhíothas ag súil leis seo go ginearálta. Bhí an caidreamh leis an Rúis fós aimsir, áfach. Níor thréaslaigh Vladimir Putin le Zelensky as a bua agus níor aithin sé na toghcháin uachtaránachta san Úcráin. Ach chuaigh sé seo chun sochair don cheannaire óg nua fiú. D"aithin na náisiúnaithe, a d"fhéach air le hamhras, é mar dhuine dá gcuid féin. Agus thuig an tIarthar gur ionsaitheoir é Putin i ndáiríre. Agus tacaíocht neartaithe don Úcráin. Mar sin thosaigh sé don tsláinte, agus chríochnaigh ar son na síochána. Thóg Zelensky é agus rinne sé an-láidir sna toghcháin nua don Rada. D"éirigh leo tromlach parlaiminte a fháil. Agus ansin reáchtáil sé roinnt reifreann. Lena n-áirítear athchóiriú bunreachtúil.
  Leathnaíodh cumhachtaí an uachtaráin go suntasach. Ar a mhalairt, tá an Rada teoranta. Ina dhiaidh sin thosaigh Zelensky ag déanamh athchóirithe agus nuachóirithe go cinntitheach.
  Ag an am céanna, bhí bogadh cunning invented i Donbass. Tairgeadh rogha suimiúil do laochra Anastasia Orlova. Le tacaíocht ó sheirbhísí faisnéise na hÚcráine agus an Iarthair, beidh sí ina gobharnóir ar réigiúin Lugansk agus Donetsk. Ansin beidh ballraíocht fhoirmiúil aige san Úcráin agus airgead le haghaidh athchóiriú agus breis cumhachta pearsanta. Agus fiú do arm féin. Is é sin, an rogha Kadyrov . Nuair a thug an Rúis neamhspleáchas don tSeisnia i ndáiríre, níor choinnigh sí ach smacht foirmiúil air.
  Ghlac Anastasia Orlova, a bhfuil tionchar aige i measc na gceannasaithe réimse, leis an rogha seo. Caithfidh mé a rá go raibh an bhean seo an-álainn, fionn, agus de ghnáth, fiú sa gheimhreadh fuar, rith sí cosnochta.
  D"fhógair Anastasia cogadh ar cheannaireacht "goid" na Rúise Nua. Is cailín an-mhíleathach agus údarásach í. Agus bhunaigh sí a áit chónaithe i Novoazovsk. Thacaigh cuid de na daoine agus na mílíste léi.
  Rinne Anastasia, le cathlán de chailíní cosnochta, roinnt ruathair agus ghabh sé roinnt cathracha. Thosaigh cathanna áitiúla. Bhí tug an chogaidh.
  Ghníomhaigh Anastasia go sciliúil agus fuair sé airgead ó thar lear. Ina theannta sin, bhí tacaíocht aici sa Rúis. Lena n-áirítear ó mhná. Chuir an fhíric go raibh Putin tinn le rath freisin. Is cosúil go bhfuil uachtarán uaillmhianach na Rúise tar éis dul i ngleic leis féin. Agus faoi na coinníollacha seo, roinneadh an cheannaireacht sa Rúis. Bhain Anastasia leas as seo agus ghabh sé Donetsk. Tar éis tacaíocht thromchúiseach a fháil.
  Thosaigh an cogadh freisin le Lugansk. Ach ní ró-fuinniúil. Ní raibh na mílíste i ndáiríre ag iarraidh a chéile a mharú.
  I ndeireadh na dála, reáchtáladh toghcháin d"Uachtarán Novorossiya, agus bhuaigh Anastasia. Bhí sé aitheanta láithreach ag na Stáit Aontaithe agus Kyiv. Agus ansin tíortha eile an Iarthair, agus an domhan ar fad!
  Choinnigh Zelensky a fhocal, rud a thug stádas speisialta do Novorossia laistigh den Úcráin. Agus i Donetsk an bhratach buí-gorm fluttered arís.
  Tá an tsíocháin súil leis le fada tagtha.
  Throid Zelensky éilliú go gníomhach, agus tugadh isteach fiú pionós an bháis le haghaidh coireanna eacnamaíocha. Trí fhoireann ghairmiúil a bhainistiú agus a fhoirmiú go dian agus go sciliúil, sholáthair Vladimir Zelensky rátaí arda fáis don Úcráin. Bhí an tír ag ardú, agus cumhacht an cheannaire nua ag neartú. Bhí feabhas ar an gcaidreamh leis an Rúis. Rud a chuir leis an stróc a thóg Putin agus a rinne níos lú uaillmhianaí agus ionsaitheach air.
  Sa Rúis, bhí méadú ar an éileamh a bhí ag Zelensky. Ba chainteoir láidir é, duine suáilceach, populist. Agus ní cumannach é, ach ní frith-chumannach ach oiread. Coitianta, i measc na láimhe clé agus i measc oligarchs Rúisis. An-tóir orthu i measc óige na Rúise. Intleachtúil agus fear. Dealraíonn sé go bhfuil sé cliste, ach tá cumhacht marthanach urghabhadh aige. Sea, cinnte ina cheannaire, ach freisin fear uasal ag an am céanna! Cultúr ard, ach intuigthe agus grá ag na daoine. Fíor-tallann sa bhainistíocht. Agus eagraí iontach.
  Agus mar sin, nuair a bhí cúig bliana de rathúnas agus ardú na hÚcráine thart, agus cumhacht Zelensky neartaithe faoi dheireadh, tháinig togra iontach ina dhiaidh sin.
  Eadhon, aontú leis an Rúis. Cruthaigh stát aontas aonair le comhuachtarán a bhfuil cumhacht mhór aige. Ar ndóigh, tofa go coitianta.
  Agus sa Rúis bhí an mionlach i turraing. Cad bogadh! Faoin am seo, bhí Putin tar éis éirí níos laige ó thinneas tromchúiseach agus chaill sé tóir. Ciallaíonn sé seo nach bhféadfadh sé troid, ar a laghad ní go hiomlán. Agus Medvedev féin, go ginearálta, nach bhfuil Trodaire agus tá unloved ag na daoine.
  Agus anseo is léir go bhfuil Zelensky ag iarraidh a bheith ina uachtarán ar stát aontais agus... Tá a sheansanna fíor! Ar an gcéad dul síos, ba mhaith leis an Iarthar Vladimir Zelensky a fheiceáil mar uachtarán na Rúise agus na hÚcráine! Thaispeáin sé é féin a bheith ina pholaiteoir go hiomlán pro-Iarthair agus Eorpach. Ar an dara dul síos, tá Zelensky tóir sa Rúis agus go háirithe san Úcráin. Ar an tríú dul síos, níl aon iomaitheoirí i radharc. Tá Putin go dona tinn, tá Medvedev lag agus níl aon tóir air, tá Zyuganov agus Zhirinovsky ró-shean. Níl aon cheannairí eile i radharc. Thairis sin, sa cheathrú háit, tá tacaíocht ó oligarchs na Rúise agus Zelensky.
  Sea, is léir gur iarrthóir an-tromchúiseach é seo ar uachtaránacht na Rúise. Tá neart, carisma aige, agus bronntanas neamhghnách aireagail. Agus freisin tacaíocht na meáin an Iarthair agus na Rúise araon. Chomh maith leis an tóir a bhí ar an nua i bpolaitíocht na Rúise, faoi cheannairí sean agus leadránach.
  I mbeagán focal, tá sé deacair diúltú agus scanrúil glacadh leis an tairiscint. D'fhulaing Putin an dara stróc. Tháinig Medvedev chun bheith ina uachtarán gníomhach ar an Rúis.
  Ar ndóigh, tá sé i bhfad ó fírinne go mbeidh an bua cinnte ag Zelensky. Agus ba mhaith liom i ndáiríre a iarscríbhinn Úcráin. Tá fonn ar Medvedev dul thar Putin! Ach ar fiú a leithéid de riosca a ghlacadh agus toghcháin le Zelensky?
  Mar sin féin, thacaigh muintir na Rúise leis an smaoineamh ar aontú leis an Úcráin. Chuaigh na céadta mílte daoine ar na sráideanna - ag éileamh: aontacht na ndeartháireacha Slavacha. Chuaigh taispeántóirí i gcoimhlint leis na póilíní i Moscó. Gortaíodh go leor daoine. Thosaigh tonn agóide ag ardú.
  Ar deireadh, d'éirigh leis na cumannaithe Zyuganov, nó níos cruinne, lofa, agus thosaigh an cheannaireacht níos óige ag tabhairt na daoine amach ar na sráideanna. Athrú réime ag éileamh.
  Tháinig na náisiúnaithe chun tosaigh freisin agus bhí a gceannairí láidre uaillmhianacha féin acu. Tháinig Maidan níos mó agus níos mó faiseanta. Caitheadh clocha agus mhanglaim Molotov ar na póilíní. Thosaigh míshástacht na ndaoine le fada an lá á léiriú féin níos mó agus níos mó.
  Reáchtáil Medvedev comhairle slándála.
  Bhí formhór na mball i bhfabhar aontú - ag lua nach bhfuil an diabhal chomh uafásach agus atá sé péinteáilte. Agus is fórsa ollmhór iad acmhainní riaracháin agus bolscaireacht! Agus gur féidir le daoine a bheith brainwashed críochnúil, agus beidh siad ag vótáil go ginearálta ar son an pháirtí i gcumhacht.
  Mhionnaigh billionaires na Rúise freisin dílseacht do Medvedev, a bhí intuartha, a bhí i gcumhacht le fada an lá agus gach duine sásta níos mó nó níos lú.
  Thug an Billionaire Deribasco faoi deara go loighciúil:
  - Ní mór dúinn feachtas toghcháin a sheoladh sa stíl: Medvedev is Putin inniu, agus níl aon Zelenskys contúirteach dúinn!
  Dúirt Roman Abramovich go húdarásach:
  "Tharraing muid Yeltsin amach as an poll toghcháin le rátáil ceithre faoin gcéad, agus tarraingeoidh muid amach níos mó fós thú!" Is é ár n-airgead agus na meáin ár ráthaíocht!
  Dhearbhaigh Prokhorov:
  - Nílimid ag iarraidh cánacha arda ar na saibhir agus atá san Úcráin, agus seasfaimid leat go léir!
  Chaill Dmitry Medvedev a dhorn ar an mbord agus d'fhógair:
  - Ansin glacaimid leis an togra maidir le comhtháthú agus aontú!
  Síníodh comhaontú aontaithe idir an Úcráin agus an Rúis. Láithreach d'athraigh cothromaíocht na cumhachta. Tá toghcháin uachtaránachta le bheith ann laistigh de thrí mhí.
  Chun clárú don uachtaránacht, is leor céad míle sínithe a bhailiú, nó éarlais nócha míle dollar a dhéanamh, a thabharfar ar ais ach amháin má shroicheann tú an dara babhta. Is rialacha fíor-ghreannmhar iad seo. Tógtha go páirteach ó reachtaíocht na Rúise agus go páirteach ó reachtaíocht na hÚcráine.
  Ar ndóigh, beidh go leor iarrthóirí uachtaránachta ann; is cosúil gur shíl foireann Medvedev go mbeadh sé seo níos brabúsaí dóibh! Deir siad go dtabharfaidh soghluaisteacht na dtoghthóirí buntáiste do na húdaráis sa chéad bhabhta. Agus sa dara ceann, tacóidh gach duine le Medvedev. Ar aon chuma, bhí an t-uachtarán gníomhach ag comhaireamh air. Agus thosaigh sé ...
  Dúirt Anastasia Orlova, an Cleopatra cosnochta seo, go mbeidh Zelensky in aghaidh céad iomlán. Agus go bhfuil sé Lancelot i gcoinne an dragan Putin agus Medvedev.
  Ionsaithe fíochmhar sa phreas unfolded. Bhí cuid acu ar thaobh Zelensky, bhí cuid eile ar thaobh Medvedev.
  Tá tús curtha le tréimhse clárúcháin an iarrthóra. Bhí suaiteacht sa Rúis. Tháinig mac Dzhokhar Dudayev sa Chugais agus dhearbhaigh sé jihad. Agus fuair tacaíocht fhorleathan i réigiúin Ioslamacha. Bhí go leor saineolaithe in amhras faoi chluasa an CIA anseo. Ina theannta sin, tá deireadh le huachtaránacht Trump, agus ní mór dúinn ar a laghad roinnt bua a fháil. Agus is bua mór é Zelensky ar ríchathaoir na Rúise! Mar sin féin, tá sceptics ann freisin a mhaíonn gur féidir le Zelensky tír iontach a dhéanamh den Rúis, i bhfad níos láidre, go háirithe ó thaobh na heacnamaíochta de, ná mar a bhí faoi Putin.
  Mar sin roinneadh tuairim san Iarthar freisin. Ar ndóigh, is cumann cumhachtach é stát aontaithe na hÚcráine agus na Rúise agus ní feall ar chor ar bith é. D'fhéadfadh sé seo a bheith ina ollphéist i ndáiríre. Ar ndóigh, thacaigh fórsaí slándála na Rúise leis an aontú freisin. Thairis sin, is bean fionnuar í Anastasia. Bhí sí féin, in éineacht le cathlán cailíní, gach áilleacht, cosnochta agus i bicíní, bhuail siad agus bhuail siad fórsaí speisialta na Rúise. Nuair a bhailíonn siad deannach chun lucht leanúna ró-ard Zelensky a threascairt.
  Léirigh na cailíní go bhfuil siad ag troid go hiontach cosnochta agus i bicíní! Agus bhí an grúpa speisialta "Vympel" defeated ag mná te. Mar thoradh air sin, rinneadh an cinneadh gan cur isteach, agus an cheannaireacht pro-Úcráinis tháinig i gcumhacht i Novorossiya.
  Chuaigh Anastasia i mbun feachtais ar son Zelenky . I gcath, bhí a fhios ag an gcailín conas dioscaí géara tanaí, boomerangs agus grenades a chaitheamh lena cosa lom. Tá laochra bikini-clad tar éis éirí legendary. Reisimint iomlán cailíní, is fiú rannán iomlán gach ceann acu. Is fórsa ollmhór é seo!
  Anastasia rushed tríd an sneachta, a dearg, sála lom flashing. Sheinn an cailín:
  I bhfairsinge an spáis, creidim, tá aisling ann,
  Tá sí cosúil le ga gréine sa spéir...
  I súile Svarog tá síocháin agus íonacht,
  Tá sé dúinn mar a bheidh Íosa ardú arís!
  
  Beirfimid cinniúint radiantach,
  Beidh sí ag taitneamh mar an ghrian i mí Bealtaine...
  Ach ní thuigim cé chomh fada agus is féidir a bheith marbh saor in aisce,.
  Conas a imríonn cinniúint olc linn!
  
  Cosain do thír dhúchais, a ridire,
  Lig don réalta neamh lasadh ...
  Cosnaíonn muid fairsinge ár nDomhan dúchais,
  Lig don phláinéid a bheith ina Paradise síoraí!
  
  Ach cad is féidir le cumannachas uafásach a dhéanamh?
  Déanfaidh sé bratach na tíre dúchais uilechumhachtach...
  Agus imeoidh faisisteachas buile isteach san Inferno,
  Déanfaimid poll an namhaid le buille an-láidir!
  
  Tabhair do chroí go dtí ár dTír Mhór,
  Chun glow le teas an-geal ...
  Rachaimid tríd ár gcath go deireadh,
  Agus scriosfaimid an Fuhrer le buille amháin!
  
  Comrade Stalin ionad a athar,
  Is clann de na glúnta éagsúla muid...
  Rachaidh an slua in ifreann i bhfuadar,
  Agus taispeánfaidh an genius Lenin an bealach go Eden!
  
  Sa Rúis is fathach gach buachaill,
  Agus tá cailíní oilte chun troid ...
  Is Aon dúinne an Teaghlach Uilechumhachtach,
  Táimid Rúiseach i gcónaí in ann troid!
  
  Bainfimid amach, go luath creidim, bainfimid gach rud amach,
  Níl aon rud níos airde sa domhan ...
  D'ardaigh an ball Komsomol an mada,
  Agus buail an Fuhrer ar an díon!
  
  Níl níos mó cumannachas, ná smaointe níos mó,
  Tá siad go hálainn agus tabharfaidh siad sonas!
  Agus níl sa Fuhrer ach villain,
  An-insidious, an-dubh!
  
  Is cailín mé - móruaisle trodaire,
  Cosnochta, rith sí go dána tríd an fuar...
  Tá mo bhraid tiubh déanta d'ór,
  Thóg mé rós tapaidh!
  
  Is féidir le billiún smaointe teacht chun cinn
  Conas tír dhúchais a shocrú sa Chumannachas...
  Má fheiceann tú Fritz buail go dian air,
  Ionas nach suífidh Adolf fuilteach ar an ríchathaoir!
  
  Buail na faisisteacha le do dhorn,
  Níos fearr fós, buail iad le sledgehammer...
  Rachaimid ar feadh an Volga leis an ghaoth,
  Ní miste linn gabhair a bhrú!
  
  Tógfaimid saighdiúirí don Motherland,
  Bíonn na cailíní ag déanamh ionsaí...
  Dhírigh an áilleacht an gunna meaisín,
  Beidh retribution Hitler painful!
  
  Ní féidir le duine ar bith an ruaig a chur ar na Rúisigh,
  Cé gur diabhal séasúrach é mac tíre an fhaisisteachais ...
  Ach fós is treise a bhéar,
  Cén t-ordú atá ag tógáil ceann nua!
  
  Rith le haghaidh an Motherland do Stalin saor in aisce,.
  Tá baill Komsomol ag luascadh cosnochta...
  Bhí na Naitsithe slashed le fiuchphointe uisce,
  Toisc go bhfuil na Rúiseach Breataine coolest!
  
  Rachaidh cailíní bródúil isteach i mBeirlín,
  Fágfaidh siad lorg cosnochta...
  Os a gcionn tá cerub eite órga,
  Agus casann siad airgead mar phéarlaí foichí!
  Canann an cailín, ach conas a throideann sí! Tar éis an tsaoil, ba í féin agus a ceathrar comhpháirtithe a shábháil an mhílíste ó bhua iomlán ag Iolaisk .
  Ansin chuaigh cúigear cailíní i bicíní agus cosnochta isteach le arm iomlán.
  Sea, bhí sé go leor seónna.
  Scaoil Anastasia go leor as an meaisín-ghunna, gearradh as líne an namhaid, agus ansin chaith sí roinnt dioscaí tanaí ag an am céanna lena bharraicíní loma. Gearrtar na cinn sin amach.
  Agus beidh Anastasia ag canadh:
  - Chun Naofa Rus '!
  Bhris Natasha freisin, chrom sí síos ar na naimhde, agus chrom sí, ag caitheamh grenade lena cos lom, ag leagadh umar:
  - Chun Svarog!
  Agus ansin tugann Zoya donn órga di seal. Agus caitheann sé freisin bronntanas an bháis lena chos nocht agus ag béicíl:
  - Don todhchaí Rodnoverie!
  Agus leanfaidh Aurora iad a luaithe is féidir. Agus le n-a shála lom scaoilfidh sé bronntanas an bháis, ag rádh:
  - Chun teorainneacha iontach!
  Agus ansin cuirfidh Svetlana brú isteach. Tabharfaidh sé pléasctha, agus ansin as gunna meaisín, agus lena bharraicíní loma seolfaidh sé scrios ...
  Agus an áilleacht na cosa lom yells:
  - Chun filleadh ar an Romanovs!
  Sea, bhí Anastasia ina lucht leanúna d'athchóiriú an Impireacht ríoga. Go deimhin, sa Rúis tá tsar i gcumhacht ar aon nós. Mar sin cén fáth nach gcruthaítear monarcacht dhlisteanach? Thairis sin, sreabhann fuil na nglún go leor de ríthe Eorpacha i veins na Romanovs. An é seo a gcuid pedigree? Cén cineál teaghlaigh é Putin, agus go háirithe Lukashenko? Cé leis a bhfuil siad le bheith ina ríthe? Ach is iad na Romanovs ungadh Dé!
  Rinne Anastasia agus a cairde i bikinis go leor míorúiltí. Throid sí cosúil le diabhal. Ach ansin rinne sí quareled le Putin agus Thaobh le Zelensky. Go ginearálta, chonaic Anastasia go raibh éagóir á déanamh ar an Úcráin, agus go raibh tuiscint níos airde ar an gceartas aici, thacaigh sí leis an lag!
  Rinne Anastasia agus a cúigear an t-ionsaí ar Novoazovsk a dhíbirt nuair a rinne siad iarracht í a ghabháil mar reibiliúnach. Gearradh colún iomlán d'fhórsaí an rialtais agus dí-armaíodh iad.
  Ina dhiaidh sin thit na braighde ar a n-aghaidh agus phóg Anastasia agus cosa dusty an cailín eile.
  Dúirt an cailín go fealsúnach leis na saighdiúirí a gabhadh Novorossiya:
  - Níl mé ag iarraidh tú a mharú! Is tú mo dheartháireacha! Agus beidh mé i do bhanríon!
  Go ginearálta, ghlac Novorossiya Anastasia gan mórán damáiste nó caillteanais trom. Fíor, ghearr an Críochnaitheoir blonde amach ceann rialtóir Phoblacht Donetsk agus mharaigh sé a ghardaí, arbh éard a bhí iontu go príomha Caucasians.
  Tá Anastasia le fada ina finscéal. Sa Crimea, rinne sí míorúiltí den sórt sin go bhfuair sí réalta Laoch Chónaidhm na Rúise. Gan í, ní bheadh sé chomh réidh sin lena páirtnéirí i bicíní. Ach ansin tógadh Anastasia agus a bhaint de gach dámhachtain na Rúise. Lena n-áirítear le haghaidh an dúnmharú fórsaí speisialta na Rúise i cath, nuair a rinne siad a bhaint dó. Cuireadh tús le cás coiriúil fiú.
  Ach ní raibh siad leomh chun tús a chur le cogadh mór leis an Novorossiya beagnach neamhspleách. Thairis sin, thit Putin tinn, agus gan é ní raibh aon duine ag iarraidh freagracht a ghlacadh.
  Go háirithe Medvedev, nach bhfuil i gcoitinne ina cheannaire ina gut agus spiorad. Ach is é seo go beacht an rud a d"oir do na Bears d"oligarchs na Rúise agus do lucht coimhdeachta Putin - is furasta iad a ionramháil.
  Bíodh sin mar atá, tá meaisín bolscaireachta ollmhór ardaithe i gcoinne Zelensky. Thosaigh siad ag cur an milleán ar gach duine as gach rud. Agus go líomhnaítear go raibh sé ina andúileach i ndrugaí, ina gadaí, agus gur chuir sé na billiúin amach trí chomhlachtaí amach ón gcósta, agus go raibh sé aerach go ginearálta.
  Chuaigh an cúige a scríobh. Agus ar ndóigh bhí finnéithe, agus dearbhuithe de chineálacha éagsúla. Lena n-áirítear líomhaintí homosexuality. Níl ach tús curtha le clárú na n-iarrthóirí, agus tá an láib ag stealladh amach cheana féin.
  Bhí líon na ndaoine a bhí sásta páirt a ghlacadh sna toghcháin, idir Úcránaigh agus go háirithe Rúiseach, thar a bheith mór. Dhreap cumannaithe agus náisiúnaithe araon isteach. Go tobann, léirigh fiú an Zyuganov sean agus tinn suas chun vóta a chaitheamh. Cé gur fhág sé post mar chathaoirleach an Pháirtí Cumannach de Chónaidhm na Rúise cheana féin. Chuaigh Afonin , Udaltsov , agus Grudinin chuig na vótaíochtaí freisin . Agus go ginearálta tá dornán iarrthóirí den eite chlé fós, nach bhfuil mórán aithne orthu, ach cúnna. Agus an oiread sin daoine ag iarraidh a reáchtáil le haghaidh uachtarán! Cad mar gheall ar nócha míle dollar? An bhfuil sé seo i ndáiríre chomh mór sin de réir chaighdeáin na Rúise?
  Bhí sé amhail is dá mbeadh umair sásta dreapadh. Agus lucht gnó, agus ealaíontóirí, agus daoine pop, agus scríbhneoirí. Sea, tá scríbhneoirí gníomhach freisin. Déan fógra duit féin. Agus nach bhfuil nócha míle dollar an oiread sin. Mar sin fuair an CEC na céadta iarratas.
  Bhuel, toghcháin! Bhuel, seó a bhí ann! Rith Alla Pugachev fiú mar uachtarán. Cén fáth nach bhfuil? Thosaigh Alka ag dearmad , agus b'fhéidir go gcuimhneoidh sí í féin! As na seandaoine, dhreap Yuri Luzhkov chuig an uachtaránacht. De réir dealraimh bhí mé ag iarraidh meabhrú dom féin freisin.
  Bhuel, ar ndóigh, ní fhéadfadh seó den sórt sin a dhéanamh gan Vladimir Volfovich. Ach an uair seo ghlac a mhac Igor Lebedev agus a lámh dheas Degtyarev páirt sna toghcháin. Chuaigh siad i dtrí cholún leis na toghcháin freisin.
  Bhog na náisiúnaithe freisin. Ar ndóigh, bhí an Demushkin legendary , a chaith am i bpríosún , agus , suimiúil , " Spider ", an ceannaire "Creimeadh Miotal," agus ceann an ghrúpa rac-cheol "Kolovrat" ar siúl le haghaidh uachtarán, agus go leor eile.
  Bhuel, ar ndóigh, chuir na hamhránaithe popcheol tús le feachtas freisin. Seo iad Philip Kirkorov agus Nikolai Baskov. Níl aon rud le cailliúint acu freisin. Imscaradh garda míleata den sórt sin.
  Agus Timothy agus Vitas , agus go ginearálta chuaigh go leor daoine ar fheachtas .
  Ar ndóigh, ní de sheans! Ba é plean Medvedev líon mór iarrthóirí a ainmniú a aistreoidh vótaí chuige sa dara babhta. Tríd is tríd tá an plean suimiúil. Tá rátáil Medvedev níos ísle ar dtús ná rátáil Zelensky. Agus tá sé dodhéanta a bhuachan gan cunning!
  Ach bhí rátáil nialasach ag Yeltsin freisin, ach bhí sé in ann a bhuachan i gcoinne Zyuganov. True, rinne an dara ceann na toghcháin cosúil le neamhbhailí: chailliúint ar na críche sin!
  Agus sa chás seo, tá Medvedev i gcoinne duine neamhghnách agus an-chumasach.
  Mar sin tá go leor ar siúl anseo. Ag seó Solovyov, bhí Zelensky i gcónaí ag caitheamh láib air. Is fíor, ansin chaith cailín uachtar reoite in aghaidh Solovyov le toes a cosa lom. Agus bhain sí súil amach. Ina dhiaidh sin ba léir nach bhfuil sé sábháilte láib a chaitheamh ag Zelensky! Cosúil, is iolar Úcráinis é an fear seo!
  Go ginearálta, ní raibh aontacht i sochaí na Rúise. Thacaigh go leor, go leor daoine le Zelensky. Cosúil, i ndáiríre fola óga agus bhí sé in ann a ardú Úcráin gan praghsanna arda ola agus gáis! Agus cad faoi Medvedev? Tá an tír báite go litriúil i ndollair ola agus gáis, agus tá an geilleagar ag dul i léig go hiomlán. Níl aon fhás ann, níl ach dífhostaíocht ag méadú.
  Go ginearálta tá an frithrátáil is airde ag Medvedev i measc na bpolaiteoirí go léir. Cé gurb é seo go beacht an fáth go bhfuil sé tairbheach do na oligarchs. Dá mhéad a bhraitheann muid orthu, is amhlaidh is mó a rialaimid. Thosaigh rialtas na Rúise go pras ag ardú thuarastail agus pinsin gach duine. Agus uaireanta...
  Thairis sin, mhol Medvedev fiú an aois scoir a laghdú faoi dhá bhliain. Cosúil, tá gach rud ar mhaithe leis na daoine. Agus rinneadh leasuithe chun pinsin a mhéadú agus obair i ndiaidh scoir a chomhaireamh mar fhad seirbhíse.
  Ní raibh Medvedev agus oifigigh dearmad. Ionas go seasfaidh siad agus go vótálfaidh siad ar a shon. Go háirithe, cuireadh ar ceal dearbhuithe poiblí ioncaim, agus ceadaíodh bronntanais suas le míle dollar. Cé acu, ar ndóigh, thaitin an t-oifigeach. Mar sin tá cead a bheith acu eastát réadach thar lear, chomh maith le cuntais.
  D'fhonn an bua a fháil ar dhaoine a chaitheann tobac, rinneadh an dlí frith-thobac a mhaolú go suntasach. Ceadaíodh alcól a dhíol san oíche, agus rinneadh dleathach fiú cearrbhachas. Chuir na holigarchs fáilte roimh an dara ceann; go deimhin, cén fáth a chailleann ioncam den sórt sin agus é a thógáil faoin talamh.
  Tá an clár "Bábóg" ar ais. Thosaigh siad ag léiriú níos mó erotica ar an teilifís.
  D'fhógair Medvedev freisin ollmhaithiúnas, agus d'ordaigh sé fiú airgead faoisimh a íoc leis na príosúnaigh. Agus is céatadán suntasach vótaí é seo freisin. Agus na príosúnaigh iad féin agus a dteaghlaigh.
  Go ginearálta, chuir Medvedev an mana chun cinn: níos mó saoirse! Go deimhin, tá an Rúis tuirseach de despotism Putin. Nuair nach bhfeicfidh tú bean nocht ar an teilifís fiú!
  Agus ar ndóigh bhí iarracht ann a thaispeáint: tá an saol níos saoire, tá an saol tar éis éirí níos spraoi!
  Laghdaigh Medvedev praghsanna alcóil freisin agus cheadaigh sé fógraíocht beorach ar an teilifís. Go deimhin, cén fáth dul i bhfad ró.
  Ach bhí cogadh ag briseadh amach sa Chugais. Tar éis do Putin imeacht, thosaigh na sléibhteoirí ag éileamh níos mó pribhléidí agus cearta. Agus níl ach fás tagtha ar a n-uaillmhianta. Thairis sin, thosaigh an Tuirc ag cur brú níos gníomhaí ar an Chugais, d'fhás a n-uaillmhianta, go háirithe ós rud é go bhfuair Erdogan ró-bheag sa tSiria ina thuairim. Chuir an titim i bpraghsanna ola agus, dá réir sin, praghsanna gáis níos measa an scéal. Ba é Veiniséala a mhéadaigh an táirgeadh tar éis threascairt réimeas Maduro . Tá na Stáit Aontaithe agus an Iaráin tar éis teacht le chéile faoi dheireadh, agus tá rialtas aontaithe bunaithe sa Libia.
  Tá rúbal na Rúise tar éis titim i bpraghsanna ola ag titim, tá boilsciú curtha chun cinn acu, agus tá díluacháil déanta ar arduithe ar phá agus ar phinsin.
  Agus d'imir gníomhaíocht mhéadaithe na militants sa Chugais i gcoinne Medvedev.
  Dúirt siad nach raibh sé in ann oidhreacht Putin a chaomhnú. Agus cad i gcoitinne, mar a tharlaíonn go minic: cheap an sárréalta comharba lag dó féin.
  Spreag SAM agus tíortha Arabacha agus fiú an Iaráin araon deighilt sa Chugais. Ach tháinig easaontais chun cinn i measc na bhfórsaí slándála. Bhí cuid acu fós ag iarraidh comhpháirtí fadtréimhseach Putin, Medvedev, a fheiceáil mar uachtarán! Agus bhí daoine eile ag dul a chur i bhfad níos mó tóir Sergei Shoigu.
  Ach níor thacaigh na holigarchs agus na tionsclóirí leis an dara ceann. Mheas siad go raibh sé ró-eite clé, agus bhí na billiúnaithe tuirseach de dheachtóireacht duine amháin. Bhí gach duine ag iarraidh liobrálach ar an ríchathaoir agus athmhuintearas leis an Iarthar. Medvedev, ag fanacht go dtí deireadh na tréimhse clárúcháin d'iarrthóirí uachtaránachta, fired Shoigu. Cad ba chúis le corraíl san arm.
  . CAIBIDIL Uimh. 2 .
  Ansin bhronn Medvedev céim mharascail fad-gheallta ar Shoigu agus thug sé post mar leas-phríomh-aire oinigh air. Chomh maith leis sin bogadh populist. Ach ar aon nós, ní raibh an staid réamhthoghcháin i bhfabhar an uachtarán gníomhach.
  Tá Zelensky níos óige, níos rathúla, níos eloquent, ag scóráil pointí. Agus fiú nuair a cláraíodh é, choinnigh níos mó ná dhá chéad iarrthóir uachtaránachta a gceannaireacht gan amhras. Ach bhí Medvedev fós le troid don dara háit. Gan choinne, tháinig Alla Pugacheva ina iomaitheoir as an dara babhta a bhaint amach. An prima donna atá ag dul in aois, nár fheidhmigh le fada an lá agus nach raibh an-dúil aige i gCaidreamh Poiblí, léim go tobann suas sna rátálacha.
  B"fhéidir gur frithghníomh a bhí ann do pholaiteoirí a bhí ag déanamh imní dóibh. Zhirinovsky agus Zyuganov, ar a mhalairt, laghdú géar i rátálacha. Tá na daoine thar a bheith tuirseach den dá pholaiteoir seo. Ina theannta sin, bhí ceannairí níos óige agus níos mó bunaidh le feiceáil ar a bpáirc toghcháin.
  Go háirithe leis Demushkin , a fuair an íomhá de mairtíreach i bpríosún . Ní raibh Suraikin in ann rátáil a fháil go fóill, ach thosaigh ball eile dá pháirtí, Sergei Kovalev, an dornálaí gairmiúla is fearr ón Rúis, ag baint pointí amach freisin.
  Go ginearálta, d'éirigh Sergei Kovalev amach a bheith ina fhear suimiúil. Rith sé le haghaidh post méara Moscó agus, gan choinne do gach duine, tháinig sé sa dara háit. Chuaigh sé isteach sa Pháirtí Cumannach na Rúise. Agus thosaigh sé ag feabhsú a rátáil freisin.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara go bhfuil Sergey Kovalev dornálaí an-mhór - an chuid is fearr i measc na Rúiseach, fiú surpassing Kostya Tszyu.
  Is Críochnaitheoir é Sergei Kovalev mar sin agus tá sé contúirteach gar do Medvedev.
  Fíor, tá rátálacha agus ... O. bhí an t-uachtarán rómheasta. Ach bhí an cur chun cinn críochnúil. Mar sin féin, ní raibh Medvedev an-ádh. Tar éis Putin, tháinig fortún ar bhealach níos stingier. Lean praghsanna ola ag titim, thit an ráta malairte Rúbal freisin, agus d'ardaigh praghsanna go tapa. Bhí an Chugais ar lasadh níos mó agus níos gníomhaí. Agus thosaigh fiú fir Kadyrov ag troid ar thaobh na militants. Is é seo an scéal. Agus ansin d'ionsaigh an Taliban trúpaí Rúiseacha ar an teorainn leis an Táidsíceastáin.
  Agus mar a tharla sé, ní raibh trúpaí na Rúise réidh. Chuir Medvedev é féin suas arís. Plus , nochtadh scannal le goid san Aireacht Cosanta agus san Aireacht Airgeadais . Tá scáth tar éis titim ar chairde fadtréimhseacha Medvedev. Bhí amhras ann freisin maidir le cé a ghoid na céadta billiúin dollar ón Rúis. Chomh maith leis sin amhrais. Agus d"éirigh na meáin mhaslach...
  Rinne Zelensky an feachtas toghcháin go socair, go gairmiúil, cosúil le seó. D'oibrigh Zhirinovsky, mar i gcónaí, níos mó do na húdaráis ná dó féin. Bhí Zyuganov booed agus pelted le uibheacha lofa. Ansin arís tarluithe...
  Ar ndóigh, ghlac Ksenia Sobchak páirt sna toghcháin, agus níorbh fhéidir léi cabhrú ach an conik a chaitheamh amach. Thóg sí é agus chaith sí císte in aghaidh Zhirinovsky. Agus tharraing sí aird. Tharla sé go leor eipiciúil freisin.
  Ghlac Alexander Povetkin páirt sna toghcháin freisin. Níorbh fhéidir leis an dornálaí Rúiseach, tar éis dó dul amú ar Joshua , filleadh ar ais ar feadh i bhfad, ansin bhí cúpla troid aige le comhraic passable, agus bhris sé síos i gceann níos tromchúisí. Tar éis dó a ghairm bheatha a chríochnú, chuaigh sé isteach sa pholaitíocht agus thosaigh sé ag cruthú páirtí náisiúnach.
  Go dtí seo gan rath i bhfad.
  Mar sin féin, bhuail Povetkin a chéile comhraic ina aghaidh le linn díospóireachta ar an teilifís. Rinne sé idirdhealú idir é féin agus d'ardaigh sé seo a rátáil beagán.
  Go ginearálta, bhí na toghcháin hysterical.
  Bhí díospóireachtaí teilifíse ar siúl acu: thug siad tríocha soicind le freagairt, agus bhí conspóid ann. Páirtithe, troideanna, scannail. A farce ar fad.
  Tugadh ardú céime do Medvedev gan náire, ach níor tháinig fás ar a rátáil. Tá amhras fós ar an mbealach amach as an dara babhta.
  Bhí Zelensky chun tosaigh le corrlach leathan. Agus ní haon ionadh! I gcúig bliana, d'éirigh le Vladimir deireadh a chur le dífhostaíocht agus gach gléasra agus monarchana a athchóiriú, agus cinn nua a thógáil.
  Ar cheann d"éachtaí Zelensky bhí forbairt na talmhaíochta agus foinsí fuinnimh malartacha.
  San Úcráin, go háirithe, tá an chuma ar stáisiúin chumhachta a fheidhmíonn agus a ghearrann ó dhifríochtaí brú an atmaisféir. Chomh maith le stáisiúin chumhachta geoiteirmeacha. Agus i bhfad níos mó. Lena n-áirítear úsáid a bhaint as fuinneamh an ianaisféir. Tharla sé sin go ndeachaigh an eolaíocht i gcoinne ola agus gáis.
  Ba mhór an tuiscint é an chuma san Úcráin ar ghléasra a tháirgeann bia sintéiseach agus a sholáthraíonn é don tSín. Agus laghdaigh an Rúis onnmhairithe bia.
  Bhí ainmnithigh i measc na nÚcránach freisin. Go háirithe, Vladimir Klitschko. Bhí slí bheatha dheacair ag an dornálaí cáiliúil. Ar ais go dtí an fáinne: defeating Charr agus Tyson Fury . Ach an tríú rematch i gcoinne Joshua , chaill sé fós arís, ach thuill a lán airgid. Agus d"fhógair sé a scor deiridh ón dornálaíocht.
  Ach ansin tháinig sé ar ais arís. Throid sé i Kiev le Gassiev agus bhuaigh. Ina dhiaidh sin, bhí troid eile aige agus bhuaigh sé an teideal curadh rialta an domhain - briseadh taifead Foreman agus taifead Joe Louis ar deireadh. Ina dhiaidh sin d'fhógair sé a ainmniúchán mar uachtarán ar an Rúis agus an Úcráin aontaithe. Agus ní mór a rá go bhfuil Vladimir Klitschko i measc Ukrainians dara ach Zelensky féin. Agus in ainneoin a aois shuntasach sa dornálaíocht, rinne Vladimir Klitschko cheana féin le linn an fheachtais toghcháin cosaint éigeantach i gcoinne dornálaí a bhí fiche bliain níos óige ná é. Agus arís bhuaigh sé le knockout.
  Ina dhiaidh sin léim rátáil Vladimir Klitschko, agus bhog sé níos gaire do Medvedev, ag fáil seans don dara babhta.
  Go ginearálta, bhí ceann is fearr leat ag na toghcháin seo gan amhras: Zelensky, agus bhí troid an-dlúth ann don dara háit. Thosaigh Alla Pugacheva, a bhí tar éis dul thar Medvedev go hachomair sa troid don dara háit, dul i leataobh. I bprionsabal, ní raibh sí soilsithe ag aon rud geal. Agus tháinig Vladimir Klitschko sa dara háit. Ach níl a toghthóirí an-chobhsaí. Sergey Kovalev, a d'éirigh le dul tar éis trí defeats agus na ceithre criosanna éadrom trom a bhailiú, throid freisin sa fáinne agus arís bhuaigh an teideal craobhchomórtais.
  Agus léim a rátáil arís. D"fhéadfadh sé an dara babhta a bhaint amach freisin. Dhornálaithe Úcráinis eile: Thacaigh Usik agus Lomachenko le Zelensky agus níor chuir na huachtaráin isteach. Cé nach bhfuil a ngairmeacha beatha críochnaithe go fóill ag an mbeirt. Cén fáth ar chóir dóibh críochnú? Bhuaigh Usik Joshua ar phointí agus rinneadh an curadh domhanda trommheáchain gan amhras. Téann Lomachenko ó chatagóir meáchain amháin go catagóir eile, agus íoctar táillí chomh mór leis go mbíonn leisce air deireadh a chur lena ghairm bheatha.
  Tá feachtas toghchánaíochta ar siúl i SAM freisin. Tá Donald ag imeacht tar éis dhá théarma, agus níl sé sláintiúil go leor le rith don tríú háit. Tá buachaillí óga ag rith le haghaidh uachtarán. Ó na Daonlathaigh, gobharnóir baineann an-álainn de thart ar tríocha a naoi - is dócha an bhean is óige i measc na n-iarrthóirí uachtaránachta. Ó na Poblachtánaigh, freisin, ó Ghinearáil óga-laochra an chogaidh in aghaidh na hIaráine.
  Tá glúin na bpolaiteoirí sna Stáit Aontaithe athraithe.
  Sa Rúis, seans go raibh Putin in ann Zelensky a ruaigeadh, ach is léir go raibh sé dóite amach ag an obair. Tá overvoltage tógtha ar a dola! Ba é an rud a theastaigh uaidh ná rómheastachán a dhéanamh ar a neart agus gan muinín a bheith aige as a thimpeallacht. Nó b"fhéidir gur nimh siad é freisin. Tar éis do Nazarbayev imeacht, thosaigh tonn eile den daonlathú sa CEC. Tháinig an Chasacstáin ina poblacht pharlaiminteach. Sa Bhealarúis, bhí Lukashenko imithe ar shlí amhrasach. Agus tháinig an t-uachtarán ina cheannaire freisin.
  Tháinig tonn eile. Sa Tuirc , tá an pharlaimint ardaithe cheana féin suas i gcoinne Erdogan . Chuaigh an luascadán sa treo eile.
  D'athraigh Zelensky an bunreacht i ndáiríre i bhfabhar níos mó uathlathais, ach san Iarthar breathnaítear air mar cheann dá gcuid féin! Agus bíonn reifrinn ar siúl an t-am ar fad. Agus tá fíor-shaoirse cainte ann.
  In aon chás, níl aon fhadhbanna ar leith ag Zelensky a bhuaigh sa dara babhta. Is dócha, is é Medvedev a dhéanfaidh sé go dtí an dara babhta - is féidir acmhainní riaracháin a shárú trí éileamh íseal agus ní réimeas an-rathúil. Thug go leor faoi deara na cosúlachtaí leis na toghcháin san Úcráin - go leor iarrthóirí uachtaránachta , ceannaireacht Zelensky , rátálacha rialtais íseal , agus ard- rátálacha frith- .
  Is ceist í fós an bhféadfadh Zelensky an ruaig a chur ar Putin, ach is léir nach raibh Medvedev suas le ról cheannaire an náisiúin. Agus bhí an daonlathas anseo in aghaidh na n-údarás.
  Ní raibh Medvedev in ann é féin a ullmhú don troid i ndáiríre. Níl a charachtar mar an gcéanna. Ní trodaire fíor!
  Ach is í an fhadhb le gach autocracies nach bhfuil na comharbaí an-mhaith! Go hiondúil chuirfeadh deachtóir lag ina áit ionas nach ndéanfaí é a threascairt! Mar shampla, bhí comharba Nazarbayev teoranta i gcumhacht. Agus is cuma leis - tá sé bog-chorrach!
  Ach Vladimir Zelensky, in aon chás, tháinig i gcumhacht ón bhfreasúra, agus nach bhfuil weakling.
  Ní mór a rá gur measadh go raibh Putin bog agus lag freisin, agus is é sin an fáth gur cuireadh isteach iad mar uachtarán, tar éis an Yeltsin glórach. Ach mar a tharlaíonn sé, tá diabhal sa swamp ciúin!
  Agus ansin d'éirigh sé amach nach raibh an swamp chomh ciúin tar éis an tsaoil. Ach ní mac tíre é Medvedev, is cosúil, in éadaí caorach, ach go fírinneach caorach nádúrtha. Agus ní féidir leis an neart a bhailiú.
  Rinne Zhirinovsky masladh ar Zelensky le graostacht agus gearradh fíneáil air. Tharraing roinnt dosaen iarrthóirí uachtaránachta siar i bhfabhar Medvedev, ach níor thug sé seo beagnach rud ar bith. De na daoine cáiliúla a réalta, bhí dornálaí Denis Lebedev. Chuaigh sé chun cinn go teicniúil amháin. Bhí lucht gnó agus mionfhigiúirí cultúrtha ann freisin. De na scríbhneoirí, ní raibh ach Sergei Lukyanenko ina réalta i bhfabhar Medvedev. Theastaigh ón gcuid eile iad féin a chur chun cinn . Agus chreid gach duine i luck.
  Medvedev tar éis fás go leor. Ach bhí dóchas ann go vótálfadh an t-arm, an príosún agus na póilíní mar a ordaíodh. Plus tá breabaireacht na vótálaithe. Agus ar ndóigh vótáil go luath. Anseo, freisin, tá gach seans go n-éireoidh.
  Sea, is é seo go beacht a spreag gníomhaíocht mhéadaithe na n-údarás. Tabhair vótáil go luath. Agus ann, ar ndóigh, tá falsú ann. Agus an fonn chun vóta a chaitheamh le do chroí.
  Murab ionann agus toghcháin 1996, ní raibh Medvedev in ann a rátáil a mhéadú. Bhí an t-ádh ar Yeltsin freisin, caithfidh mé a rá. Go háirithe, fuair Dzhokhar Dudayev bás trí thimpiste. Cén cineál giotán eitilte dó, níor ghlac sé na réamhchúraimí is gnách le linn an ghlao. Tar éis an tsaoil, dá dtarlódh sé beagán níos luaithe, ní bheadh am acu an stailc a dhéanamh. Agus beagán níos déanaí, ní bheadh ach an t-antenna clúdaithe, agus bheadh Dzhokhar féin tar éis achar sábháilte. Is é seo an t-ádh sa chogadh agus don bholscaireacht.
  Agus anois ní féidir leat a chríochnú as Dudayev. Agus níl aon Raduev , a fuair gafa chomh dúr ar an oíche roimh an toghcháin uachtaránachta na Rúise . Ach níl Dudayev Jr ag iarraidh bás a fháil le linn na dtoghchán. Agus go ginearálta, is cosúil go bhfuil bua na gcomharbaí: Yeltsin, Putin, Medvedev á bhriseadh ...
  Léiríodh iarrachtaí chun vótálaithe a bhreabadh agus ba chúis le tuilleadh scannal. Níor thacaigh an Patriarch le haon duine, ag réasúnú: is le Dia é, agus le Caesar is le Caesar é . Go ginearálta, faoi Yeltsin d'éirigh sé amach ar bhealach níos éasca. Agus ar chúis éigin tá an Eaglais Cheartchreidmheach taobh le Yeltsin, a bhí cuma go hiomlán gan dóchas. Agus ciorcail tionsclaíocha.
  Agus ansin thosaigh oligarchs na Rúise ag flirt le Zelensky. Is cosúil go bhfuil sé dodhéanta Medvedev a ardú.
  Agus thosaigh an giúmar sna meáin ag athrú. Moladh Zelensky níos mó agus níos mó. Tá Zhirinovsky tosaithe cheana féin a rá gur fear diamanta é a ainm.
  Mhéadaigh Medvedev pá agus pinsin arís. Ach thit an Rúbal ar deireadh. Agus thosaigh boilsciú. Tá méadú tagtha ar na taraifí freisin.
  Bhí air fiú iasacht a iarraidh ón IMF. Agus tá ola agus gás ag fáil níos saoire agus níos saoire.
  Tá an Iaráin, Veiniséala, an Libia, an Araib Shádach ar fad ag méadú ar onnmhairí. Agus i SAM, tá modh nua eastósctha scealla tugtha isteach. Thit costais go mór.
  Agus ansin tá an cor chun donais eacnamaíoch agus corraíl sa tSín. Bhuel, tá sé soiléir - tá mé tuirseach de cheannas an Pháirtí Cumannach. Agus tá na Sínigh ag iarraidh saoirse agus córas ilpháirtí!
  Tá athrú beag tagtha ar chumhacht san India. Rinneadh iarracht cúpláil agus deachtóireacht a bhunú.
  Tá an t-achrann sa Chugais tar éis fás go géar. Thosaigh corraíl sa tSibéir freisin. Go háirithe, tá na separatists neartú.
  Sa Bhreatain, bhuaigh an páirtí na toghcháin: "Renaissance", áfach, i gcomhrialtas leis an Lucht Oibre. Tá an Bhanríon Eilís fós beo, ach gheall sí go scoirfidh sí ar a céad bliain, agus ina dhiaidh sin reáchtálfar reifreann chun deireadh a chur leis an monarcacht. Agus post bunaithe Uachtarán na Breataine Bige.
  Tá an Fhrainc míshuaimhneas. Bhuaigh Mary Lipen in ionad Macron , agus rinneadh iarracht deachtóireacht a bhunú. Ach níl a fhios ag na Francaigh féin cad ba mhaith leo, d"eagraigh siad Maidan nua. Sea, gan fasach ó thaobh scála. Agus b"éigean do Mháire pleananna radacacha a thréigean chun hArabaigh agus daoine eile a dhíbirt. Ansin, níos measa fós, chuir an Chúirt Uachtarach toghchán na huachtaránachta ar neamhní, agus gabhadh Mary.
  Fógraíodh toghcháin luatha sa Fhrainc freisin. Is é sin, mar i gcónaí, tá praiseach i ngach áit.
  Sa Bhealarúis, tar éis dóibh a ndóthain den tíorántacht a bhí ag Lukashenko a fháil, reáchtáil siad reifreann agus chuir siad deireadh le post an Uachtaráin go hiomlán. Rinneadh parlaiminteach den phoblacht, agus dúirt an príomh-aire nua go mb"fhéidir go mbeadh ceangaltán leis an Rúis. Ach tar éis na dtoghchán uachtaránachta ann. Tá an-tóir ar Zelensky sa Bhealarúis.
  Sa Chasacstáin, tá an caidreamh idir an t-uachtarán agus an pharlaimint faoi bhrú. Bhí bagairt impeachment. Ach d'aontaigh siad go tapa, ach bhí an chumhacht an ceann stáit teoranta a thuilleadh.
  Tháinig Medvedev níos mó agus níos mó neirbhíseach. Bhí na toghcháin ag druidim, agus bhí rátáil Zelensky cúpla uair níos airde. Fíor, ní bhuaigh sé sa chéad bhabhta, ach in aon chás, fillteann Medvedev. Níl ann ach ríomh chun caimiléireacht nó cnag a dhéanamh.
  Bhí comhairle rúnda ar siúl. Bailíodh billiúnaithe na Rúise.
  Dúirt Medvedev go díreach:
  - Ar mhaith leat strainséir Úcráinis a fháil ar an chumhacht ollmhór an uachtarán ar an Impireacht?
  Thug Deribasco faoi deara go loighciúil:
  - Cé acu is mian linn é nó nach bhfuil, ní mór dúinn a fháil chomh maith le haon rialtas! Ní cumannach é Zelensky, agus... Ní Zyuganov é seo, nach raibh oiriúnach dúinn in aon chás!
  Dúirt Medvedev go tirim:
  - San Úcráin, tá cáin ioncaim i bhfad níos airde ná sa Rúis!
  Rinne Roman Abramovich gáire agus dúirt:
  - Cé a fhios agus a chomhaireamh ár n-ioncam! Thairis sin, laghdaíodh iad le déanaí ansin agus beagnach comhionann leis an gceann atá againn!
  D'fhreagair Prokhorov le gáire:
  - Tá na húdaráis ag athrú. Táimid ag fanacht! Cad is féidir leat a mholadh?
  Medvedev croaked i rage:
  - Ní chreidim gur bhuaigh Yeltsin go hionraic!
  D'fhreagair Deribasco go fuar:
  - Murab é Zyuganov comhraic Yeltsin, is beag seans a bheadh ag Borik i ndáiríre. Ach chuimhnigh daoine go rómhaith fós ar "charms" na cumhachta cumannaí. Eadhon: seilfeanna folamh, cártaí, cúpóin, cártaí gnó, línte fada, tuarastal cúig dollar in aghaidh na míosa. Ar ndóigh, níor theastaigh ó aon duine filleadh ar na hamanna ifrinn seo. Thairis sin, a chailleadh an seónna, agus polaitiúla, chomh maith le scannáin le gnéas, agus i bhfad níos mó. Bhí na daoine ag iarraidh saoirse. Agus níor vótáil siad ar son Yeltsin, ach i gcoinne Scarecrow Zyuganov. Ach ní bheidh Zelensky scanradh ar na daoine. Murab ionann agus Putin, ní dhúnfaidh sé an clár "Doll", agus ní chuirfidh sé daoine ar chártaí. Ní féidir an bhliain nócha a sé a athdhéanamh. Ghoid Yeltsin cúig go sé faoin gcéad, ach bhuaigh sé difríocht de thrí cinn déag! Mar sin tá sé beagnach cothrom!
  Agus tá Zelensky chun tosaigh chomh mór sin nach mbeidh tú in ann é a bhualadh !
  Dúirt Medvedev:
  - Chaith siad mé! Dáontaigh muid!
  Thug Roman Abramov faoi deara:
  - Ar a laghad bainfear na smachtbhannaí uainn! Agus is Béar thú... Tá do phinsean tuillte agat cheana féin!
  Dúirt Medvedev:
  - Ba chóir duit sruthán i ifreann!
  Thug Prokhorov faoi deara go loighciúil:
  - Níl aon ifreann! Níl ann ach scarecrow chun airgead a bhailiú!
  D'fhiafraigh Medvedev le mearbhall:
  - Tá? Cad a tharlaíonn mura bhfuil aon Dia ann?
  Rinne Prokhorov aoibh agus d'fhreagair:
  -Cén Dia? Cuireann siad i láthair difriúil é!
  Mhol Roman Abramovich:
  - B'fhéidir creideamh nua a dhéanamh! An té atá saibhir tá grá aige do Dhia! An té is saibhre is mó grá ag an Uilechumhachtach!
  Chlaon Medvedev:
  - Loighciúil! Ach cad a déarfaidh na daoine?
  Rinne Roman Abramovich gáire:
  - Is féidir oideachas a chur ar dhaoine!
  Dúirt Medvedev:
  - Tá súil agam go bhfanfaimid cairde!
  Ina dhiaidh sin d'fhág sé an halla...
  Lean kaleidoscope d'imeachtaí ar aghaidh ag creach ar fud an domhain. Vitali Klitschko ar ais freisin chuig an fáinne agus throid ag an staidiam i Kyiv. Throid sé Michael Tyson. Beirt sheanfhear, an-cháiliúil agus tóir. Bhuel, chruinnigh siad go leor airgid. Michael Tyson, ar ndóigh, d'aontaigh an troid, ó bhí sé beagnach beggar.
  Fiú má bhuail Vitali Klitschko, a bhí níos óige agus, níos tábhachtaí fós, i gcruth i bhfad níos fearr, é. Dúirt Vladimir Klitschko go bhfuil sé fós ag iarraidh teideal iomlán curadh an domhain a bhuachan agus troid le Usik. Tar éis a bhrisfidh sé gach taifead, ag éirí leis an curadh iomlán is sine ar domhan ... Agus is féidir leis a suaimhneas. Cad eile ba cheart dó a bhualadh? Tá Joe Louis buailte cheana féin, agus tá Foreman buailte cheana féin, agus tá an teideal domhanda trom-mheáchain buaite aige ceithre huaire .
  Bhain Vitali Klitschko go leor airgid as an troid, chuir sé lena státchiste agus clú, agus bhí troid sách éasca aige.
  Bhronn Zelensky Ord Órga Ilya Muromets ar Vitaliy Klitschko. Agus thuill sé seo comhbhrón breise dó.
  I saol na polaitíochta, tá dhornálaithe tar éis éirí coitianta i gcoitinne. Floyd Tháinig Maweiser chun bheith ina iarrthóir ar Uachtarán SAM. Neamhspleách go foirmiúil. Agus le rátáil réasúnta. Agus cad mar gheall ar billiúnaí, agus dornálaí gan sárú, agus fear dubh. Cén fáth nach iomaitheoir?
  Floyd Thacaigh Maweiser leis an Uachtarán Zelensky sna toghcháin agus gheall sé cairdeas.
  Is beag Floyd a theastaigh athmheaitseáil le Paquio , agus chruinnigh siad go leor airgid chuige.
  Is léir go raibh Medvedev ag cailleadh talún. Chun luach suaite beag a chruthú, cheap sé Anatoly Kashpirovsky mar Aire Sláinte le céim Leas-Phríomh-Aire. Cé acu, ar ndóigh, is bogadh láidir, ach ní leor. Dála an scéil, tháinig Anatoly Kashpirovsky ar an aire is sine agus an leas-phríomh-aire i stair iomlán na Rúise. Sea, sealbhóir taifead! Bhronn Dmitry Medvedev Ordú Naomh Aindriú an Chéad Ghla ar Bhanríon Shasana freisin, agus fiú bhronn sé an laoch-réalta ar Shoigu. Agus bhain sé Gorbachev den ord is airde. Cé acu, go ginearálta, nach bhfuil chomh álainn.
  Agus ghlac sé freisin agus d'athbhunaigh Beria go céim Marshal. B'fhéidir a mhealladh
  lena taobh de na Stalinists. Agus bronnadh an chéad chéim ar Boris Nemtsov tar éis a bháis an tOrdú um Sheirbhísí don athar Tíre. Thairis sin, d'athainmnigh sé Volgograd trína fhoraithne do Stalingrad. Chomh maith leis sin suirí leis na Stalinists . Ach freisin le Liobrálaithe. Bronnadh an teideal Laoch na Rúise ar Novodvorskoy tar éis a bháis agus... Stalin!
  Tar éis a bháis, bhronn Medvedev Ordú Naomh Aindriú an Chéad-Ghlao ar Yuri Gagarin. Agus thug sé Ord na Bua ar ais do Leonid Ilya Brezhnev. Gan choinne, chuir Medvedev réalta óir laoch na Rúise i láthair Garry Kasparov.
  Chomh maith leis sin flirting le Liobrálaithe. Agus leis na cumannaigh. Mise agus sinne araon.
  Bhronn Medvedev Ord San Aindriú an Chéad Ghlao ar an bPápa Proinsias freisin.
  Bronntanais an-fhlaithiúla ón "rialóir mór" freisin! Ina theannta sin, d'ísligh Medvedev arís gan choinne an aois scoir d'fhir agus do mhná go caoga cúig. A iompaigh amach a bheith ina ceint. Agus arís mhéadaigh sé pinsin.
  Cad is féidir leat a dhéanamh ar an oíche roimh na toghcháin?
  Ina theannta sin, bhronn an t-uachtarán gníomhach Vladimir Zhirinovsky céim Leifteanant Ginearálta. Cosúil, le haghaidh seirbhíse dílis, é a fháil ó ghualainn an mháistir. Agus ceapadh a mhac Igor Lebedev gan choinne mar Aire Gnóthaí Eachtracha, in ionad Lavrov sean agus neamhghrá san Iarthar.
  Thairg Medvedev post mar cheannaire ar an Aireacht Gnóthaí Inmheánacha freisin do Demushkin , ach dhiúltaigh an náisiúnach údarásach. As na ceapacháin nua, tháinig sé chun suntais gur ceapadh Ksenia Sobchak mar Aire Cultúir. D'aontaigh sí, ag féachaint go raibh a rátáil an-bheag. Ach d"éiligh sí post an Leas-Phríomh-Aire freisin. D'aontaigh Medvedev leis seo.
  Ghlac Yavlinsky páirt freisin sna toghcháin, ach d'éirigh sé go hiomlán tinn agus d'éirigh sé as ar chúiseanna sláinte.
  Bhronn an t-uachtarán gníomhach air freisin réalta Laoch na Rúise.
  Fuair Mikhail Kasyanov an tOrdú um Sheirbhísí don Athartha, den chéad scoth, agus post mar chomhairleoir eacnamaíoch oinigh. Cén fáth ar tharraing sé siar i bhfabhar Medvedev. Ach is codán an-bheag de faoin gcéad é seo.
  Tairgeadh an tAire Spóirt Sergei Kovalev, ach ba chosúil dó nár leor.
  D'eascair coinbhleacht le cathaoirleach na cúirte bunreachtúla. D'imigh Zorkin ar deireadh. Ach cé dó ar cheart dom post den sórt sin a thabhairt? B'fhearr do bhean! Agus thairg siad é do Alla Pugacheva.
  Ach dhiúltaigh an t-amhránaí cáiliúil, ag lua nach raibh sé ar a son. Mar sin féin, bhronn Medvedev réalta Laoch na Rúise uirthi. Cé gur dhiúltaigh Alla gníomhú ina fhabhar.
  Ach cé a bheidh ina chathaoirleach ar an gcúirt bhunreachtúil? Tá an seasamh greamaithe. Dhiúltaigh Shoigu freisin - ní a phróifíl!
  Gan choinne, d'aontaigh Dima Bilan. Cé ar ndóigh ní fíoras é seo a phróifíl! Agus ar ndóigh, tá sé níos brabúsaí agus níos mó spraoi a bheith i d"amhránaí ná bheith i do chathaoirleach ar chúirt bhunreachtúil.
  Ar aon nós, chuaigh Medvedev i ngleic leis seo go tapa agus bhronn sé an réalta ar Laoch na Rúise.
  Dúirt Dima Bilan, áfach, nach raibh anseo ach magadh. Mar sin féin, le ceadú ginearálta, ceapadh Lyudmila Putina ina cathaoirleach ar an gcúirt bhunreachtúil. Ba bheart láidir é seo, mar gheall ar an éileamh a bhí ar Putin sa Rúis, ach bhí sé imithe i léig cheana féin, agus níorbh fhéidir leis Medvedev a shábháil.
  Cé go ndearnadh iarrachtaí titanic. Ach bhí praghsanna ag ardú, bhí an ráta malairte Rúbal ag titim, bhí an Taliban ag dul chun cinn sa Táidsíceastáin, agus ní raibh aon rud ann chun vótálaithe a chur ina luí.
  Ag an nóiméad deireanach, ceapadh Gennady Zyuganov an chéad leas-phríomh-aire i gceannas ar an mbloc sóisialta. Ach tá sé seo cheana féin poultice do na mairbh.
  Agus tá a thoghthóirí caillte go hiomlán cheana féin ag Zyuganov féin.
  Ceapadh Degtyarev ina Ard-Ionchúisitheoir ar an oíche roimh an vótáil. Iarrthóir uachtaránachta ón bPáirtí Liobrálach Daonlathach freisin.
  Bhog Medvedev agus d'fhéach sé ar bhealaí nua. Ar cheann de na bearta iontacha toghcháin ba ea bronnadh bonn óir speisialta a ainmníodh i ndiaidh Zhukov ar gach veteran sa Chogadh Mór Patriotic. Agus milliún rúbal na Rúise le tosú. Ach is fíorbheagán Seansaighdiúirí ón gCogadh Mór Patriotic atá fágtha.
  Bhronn Medvedev Ordú Naomh Aindrias ar Tereshkova freisin. Cé go bhfuil deis ann, cén fáth nach dtugann tú luach saothair dó? Mar sin is féidir laoch na Rúise a thabhairt do Anatoly Karpov. Is imreoir iontach fichille é! Agus cuirfidh Alekhine, agus Botvinnik, agus Tal agus Spassky, Tigran - dámhachtainí i láthair i ndiaidh a bháis - ní dona ar chor ar bith!
  Réaltaí Laoch na Rúise - tá sé sin fionnuar!
  Tá sé go deas duaiseanna a thabhairt agus boinn a thabhairt amach. Agus má bhunaimid freisin ordú ainmnithe i ndiaidh Putin. Tá ceithre leibhéal: ceathrú - cré-umha, tríú - airgead, an dara - ór, an chéad - ór le diamonds!
  Is aireagóir é seo Medvedev.
  Mar sin féin, ní leor é seo freisin. Tá Zelensky ag bunú orduithe nua freisin. Ordú, mar shampla, ó Taras Shevchenko. Nó Taras Bulba! Nó Gogol! Cén fáth am a chur amú ar trifles? Agus an tOrdú ainmnithe i ndiaidh Kozhedub! Is gluaiseacht láidir é seo ag Zelensky chun na fórsaí clé a shásamh. Go ginearálta, ar ndóigh, nach bhfuil Zelensky cumannach, agus ní fiú leftist. Mar sin d'fhéadfadh fadhbanna a bheith aige. Ach ní raibh ceannaire ag na cumannaithe sa Rúis.
  Agus freisin, Andrei Navalny? Ar bhealach rinne gach duine dearmad air. Nár rith tú i gcomhair uachtarán i ndáiríre? Ach tá Andrei Navalny ag obair i bhfoireann Zelensky le fada an lá agus tá go leor déanta aige cheana féin sa chomhrac in aghaidh na caimiléireachta san Úcráin.
  Mar sin níl aon duine básaithe fós! Agus tá an próiseas chun an dá phobal fraternal a chumasc agus olltoghchán cheannaire an náisiúin ar siúl.
  Nighfidh Andrei Navalny Zelensky freisin... Mar is gnách, tá sé trí thine.
  Agus gníomhaíonn sé go fuinniúil le déine frenzied.
  Agus ag an am céanna an-subtly, ionas nach scanradh ar shiúl vótálaithe. Ní stíl Trump ar chor ar bith.
  Agus tá amanna nua ag teacht ar fud an domhain - níos sábháilte agus níos ciúine. Tá athchóirithe daonlathacha agus tuata ag tosú san Araib Shádach, agus go ginearálta tá antoisceachas reiligiúnach ag dul i laige. Go deimhin, is féidir le go leor na contrárthachtaí idir an Koran agus an eolaíocht a léamh ar an Idirlíon agus iontas: cén fáth a bhfuil sé seo á dhéanamh acu? Cad iad na forais le breithniú a dhéanamh ar an Koran agus ar an mBíobla mar bhriathar Dé?
  Nuair a thosaíonn daoine ag smaoineamh agus ag cur ceisteanna, ní bhíonn siad chomh gríosaitheach a thuilleadh. Go deimhin, cén fáth a n-eascraíonn an haois? Níos mó cosúil le eagla an bháis! Agus is beag duine a bhíonn faitíos bás a fháil go dtí go n-éireoidh siad tinn!
  Ar an oíche roimh na toghcháin, d'ardaigh Medvedev íocaíochtaí do shaoire bhreoiteachta agus sochair do dhaoine faoi mhíchumas. Méadaíodh táirgeadh na n-umar freisin...
  Medvedev, chun é féin a thaispeáint mar thírghráthóir, d'ardaigh go suntasach an barra ar chaiteachas míleata. Cuireadh umar Bear, an t-umar is troime de na arrachtaigh, a mheáchan níos mó ná céad tonna agus le himoibreoir núicléach in ionad inneall, i dtáirgeadh mais.
  Forbraíodh an tionscadal Bear faoi Putin, ar a orduithe pearsanta. Ba é an smaoineamh umar ollphéist a chruthú chun imeaglú a dhéanamh. Bhí an fheithicil an-trom agus costasach, agus bhí armúr ilchiseal agus dhá lainseálaí roicéad i mbun seirbhíse.
  Ba é an peculiarity an ghluaisteáin a luas níos mó ná céad ciliméadar in aghaidh na huaire, le meáchan de céad agus caoga tonna, agus cumhacht cúltaca ollmhór a bhuíochas leis an imoibreoir núicléach.
  Fíor, tharla eachtra trua eile le linn na himeachta - pléasctha an bholb. Agus arís iompaigh an tuiscint amach a bheith millte. Bhí meirg ar Medvedev go litriúil.
  Agus ansin tharla eachtra eile leis an uachtarán a bhí ag gníomhú - ní féidir leat a shamhlú d'aon ghnó. Nuair a rinne Medvedev iarracht crann a leagadh os comhair na lumberjacks, thit sé díreach ar an mbord Fhéile le bia. Mar sin tá náire arís ag ceannaire eatramhach mí-ámharach na Rúise.
  Sea, bhí Medvedev fíor-ámharach. Tá a leithéid de fhortún capricious: tugann sé luaíocht do dhuine amháin, cionaíonn sé duine eile. An raibh Nicholas II i ndáiríre chomh dona sin, mar shampla, ach bhí sé i ndáiríre offended ag cumhachtaí níos airde. Mar sin, Medvedev, go ginearálta, duine cliste, literally fuair amach le gach rud.
  Chuaigh iarrachtaí rud éigin a dhéanamh isteach i bhfrithsheasmhacht agus stubbornness.
  Bhí an chuma ar Medvedev a bheith ag casadh i bpanna friochta. Agus ansin tháinig fadhbanna eile chun cinn. Bhí baint ag an bpríomh-aire gníomhach freisin le scannal éillithe.
  Agus anseo, ar ndóigh, ní fhéadfadh sé a bheith tarlaithe gan Andrei Navalny. Beidh an fear seo oiriúnach i gcónaí!
  Fuair mé an fhianaise inchoiritheacha uafásach sin ar Medvedev agus ar a chomhluadar - b'iontach an scannal. I mbeagán focal, tháinig clú agus cáil ar Navalny agus ar na daoine a thit faoina bhuille millte.
  Agus bhí ar Medvedev leithscéalta a dhéanamh agus an spit a ghlanadh. Agus doirt gach rud amach air. Ní toghcháin, ach uafás.
  Ar lá na vótála, tháinig Medvedev faoi choimirce. Ba léir go raibh sé gruama agus neamhchinnte. Bhí mo lámha ar crith nuair a ghlac mé an bhallóid. Leis an ordú is déanaí uaidh, mhéadaigh an t-uachtarán gníomhach faoi thrí thuarastail an airm agus na bpóilíní. Agus cúig oiread an phinsin!
  Rinne Anastasia Orlova, áfach, an-spraoi ar an iarrthóir le haghaidh ról an deachtóra:
  - Tá sé deacair suí ar bayonets! Anseo cuireann sé cúisín airgid!
  Ina dhiaidh sin, ghlac an cailín críochfoirt é agus thaispeáin sí é lena bharraicíní lom.
  Is cailín í Anastasia, ar ndóigh, nach gcuirfidh a focail ina phóca. Greannmhar, láidir, fionnuar, fuinniúil .
  Agus thit an oiread sin guys i ngrá léi. Thairis sin, tá Anastasia blonde an-temperamental, agus ní théann sé a chodladh gan fear nua a roghnú don oíche. Ar ndóigh, roghnaíonn sí fir níos dathúla, lúthchleasa, matáin, uaireanta fiú cinn an-óg. Ach cinnte difriúil. Cosúil a recharge le fuinneamh. Agus ní mheasann aon duine gur fraochÚn an laoch mór seo.
  Ar a mhalairt, le haghaidh bean chomh láidir agus mhatánach, is cosúil go bhfuil sé an-fhionnuar.
  Vótáil Anastasia freisin, ghlac an bhallóid leis na méara lom a cosa galánta, agus tá sé seo rolla iomlán, áit a bhfuil sé deacair a aimsiú sloinne, agus é a chur ar a son féin gan dochar gan ghá. Bhuel, tá sé soiléir cé!
  Ina dhiaidh sin thaispeáin sí a figiúr mór lena bharraicíní loma!
  Tháinig Vladimir Zelensky chun vóta a chaitheamh ar rothar. Léim sé agus sníomh. Mar is gnáth, tá sé comhraic agus meon. An fíor Napoleon Bonaparte.
  Agus ar ndóigh, vótáil mé go briskly, mar a bhíothas ag súil leis.
  Níor tharraing Vladimir Klitschko amach as na toghcháin riamh. Agus vótáil sé ar a shon féin freisin agus chroith sé a dhorn ar Medvedev.
  Ag an nóiméad deireanach, fuair Nikolai Valuev réalta laoch na Rúise ó Medvedev agus post an Aire Gnóthaí Inmheánacha. Is ar éigean a d"éirigh liom é a scannánú. Cé gur dhiúltaigh sé a rá cé dó a vótáil sé.
  Vótáil go leor daoine anseo: Alla Pugacheva, agus Suraikin ...
  Ní fhéadfadh Zhirinovsky, ar ndóigh, cabhrú ach a rian a dhéanamh. Thóg sé é agus stróic sé suas an phortráid de Vladimir Zelensky díreach ag an stáisiún vótaíochta agus gheall sé go mbeadh sé cinnte lámhach air nuair a tháinig sé i gcumhacht.
  Chan Dima Bilan le linn na vótála:
  - Tá gach rud dodhéanta, tá a fhios agam go cinnte! Toghfar Bilan, is ridire gan Smál é!
  Ansin tháinig réaltaí eile le feiceáil.
  Dúirt Garry Kasparov go bhfuil an chumhacht ag athrú, agus go bhfágfaidh Medvedev agus go dtiocfaidh deireadh le ré Putin in éineacht leis.
  Ag an am céanna, dúirt an t-iar-churadh domhanda nach raibh sé i gcoinne a ghairm bheatha fichille a atosú. Agus briseadh taifead aoise Steinitz . Agus go bhfaighidh an Rúis ceannaire fiúntach daonlathach go luath, agus go dtiocfaidh ré na tsars chun bheith ina rud den am atá thart.
  Agus gur chum Garry Kasparov a fichille féin, a gheobhaidh tóir go luath ar fud an domhain.
  Agus léirigh bord céad cealla . Bhí figiúirí nua le feiceáil ann. Beirt gheansaí an ceann: in aice leis an rí agus an bhanríon. Ina theannta sin, siúlann an fuirseoir cosúil le banríon, ach buaileann sé go heisiach cosúil le ridire. Agus dhá Boghdóirí ar an imeall in ionad gheallearbfaidh. Bogann Boghdóirí cosúil le geallar, ach scaoileann siad go trasnánach thar dhá chearnóg iomlán. Fíor, toisc go bhfuil siad ar imeall an bhoird, laghdaítear a luach beagán. Ach is féidir leo dul i gcruth ar bith freisin.
  Is cinnte gur tharraing fichille Garry Kasparov aird na ndaoine agus na n-iriseoirí.
  Gheall Navalny go mbeadh Kasparov cinnte ina aire.
  Vótáil Anatoly Karpov freisin. Ach is iar-churadh d'aois é cheana féin, agus mar sin níor gheall sé ach comhairle a thabhairt. Agus dúirt sé go raibh, is dócha, athruithe móra ag teacht. Agus cad a bheidh níos fearr amárach ná inné!
  Cheana féin ar lá an toghcháin, d'fhógair Medvedev go raibh fad na saoire íosta sa Rúis ag méadú go dtí tríocha lá oibre, agus go bhfaigheadh gach bean a rugadh deichniúr leanaí nó níos mó luach saothair uaidh: réalta Laoch na Rúise Cónaidhm.
  Gluaiseacht nua populist, agus ní mór dom a rá sách láidir. Ach tá sé ró-dhéanach. Go háirithe ar lá an toghcháin, is léir nach bhfuil anseo ach obair don phobal.
  Is léir go raibh Medvedev ag cailleadh talún... Bhí a chumhacht bhuan an-tuirseach de gach rud.
  Bhí na daoine ag iarraidh léim ó rut Putin, agus bhí an tart chun athrú aibí. Ina theannta sin, ba léir go raibh míchumas soiléir Medvedev chun bheith ina phearsantacht láidir.
  Zelensky, pointí a fháil agus ag gníomhú di gan choinníonn gan ghá agus gealltanais, ar aghaidh go muiníneach.
  Dúirt na pobalbhreitheanna seo ag an slí amach gurbh é an ceann is fearr leo. Ach tá ceist fós cé acu an ndéanfaidh Medvedev é go dtí an dara babhta! Go dtí seo , d'fhéadfadh Vladimir Klitschko agus Sergey Kovalev , chomh maith le Grudinin , dúshlán a thabhairt dó don áit seo.
  Vótáil Zyuganov go deireanach. Thrasnaigh an sean-tinn, iar-chathaoirleach an Pháirtí Cumannach de Chónaidhm na Rúise an t-ainm Grudin agus sighed. Sea, ní ualach éasca é a bheith mar chéad leas-phríomh-aire na Rúise ag beagnach ochtó bliain. An bhfuil gá aige leis?
  Agus Zyuganov, ag análú go trom, croaked:
  Rachaimid isteach sa chath arís
  Ar son chumhacht na Sóivéide...
  Agus mar aon ní amháin gheobhaidh muid bás -
  Sa troid ar a son!
  Agus d'imthigh sé amach as an gcábán. Ní hea, éireoidh sé go luath.
  Bhí an t-am ag druidim, agus bhí na chéad sonraí ar na toghcháin uachtaránachta ar tí tosú. Bhí an Rúis ar tí athruithe ollmhóra. Tharla slógaí agus éilimh ar chomhghuaillíocht leis an Rúis sa Bhealarúis freisin. Bhí gach rud níos mó agus níos mó buile agus spreagúil.
  Shroich an líon tinrimh i dtoghcháin uachtaránachta na Rúise an leibhéal is airde riamh i stair na dtoghchán malartach, beagnach nócha faoin gcéad.
  Agus d"fhógair siad go bhfuil na boscaí ballóide oscailte, agus go bhfuil tús curtha le comhaireamh na vótaí ón gCianoirthear.
  . CAIBIDIL Uimh. 3 .
  Thosaigh torthaí an chéad bhabhta ag sreabhadh ón gCianoirthear. Mar a dúirt gach pobalbhreith, bhí Zelensky chun tosaigh go muiníneach. Ní raibh Medvedev sa dara háit fós. Throid Grudinin agus Vladimir Klitschko don dara háit . Bhí thart ar dhá chéad iarrthóir eile ar an liosta, mar sin scaip siad a vótaí. Mar sin féin, fuair Zelensky beagnach caoga faoin gcéad sa tSibéir agus d'fhéadfadh sé brath fiú ar an bua sa chéad bhabhta.
  Dúirt Medvedev ina chroí:
  - Theastaigh uainn an chuid is fearr, ach vótáil ar son spraoi!
  Bhí Zelensky laconic:
  - Bhuaigh an fhírinne!
  Bhí na sonraí toghcháin ag athrú de shíor, ach níor tháinig aon athrú ar an gcéad áit ag Zelensky ar chorrlach mór. Rud eile is ea gur saigh Grudinin agus Klitschko beagán. Agus thosaigh Medvedev ag teacht sa dara háit, cé go raibh níos mó ná bearna faoi thrí ón gceannaire. Is é an t-uachtarán gníomhach a fuair an chuid is mó sa tSeisnia, san arm, in ionad coinneála réamhthrialach. Bhuel tá sé soiléir. Go háirithe in ionad coinneála réamhthrialach. Tá sé níos deacra monatóireacht a dhéanamh ar chomhaireamh na vótaí ansin.
  Scaoil Medvedev, áfach, go leor príosúnach agus ní raibh an méadú chomh suntasach agus a bhí sé ag súil leis.
  Ach le deacracht mhór, d"éirigh linn dul ar aghaidh go dtí an dara babhta. Cé gur thóg Zelensky beagnach daichead faoin gcéad san iomlán, is ar éigean a bhailigh Medvedev trí cinn déag. Thairis sin, le breabaireacht na vótálaithe agus sáruithe. Sea, d'éirigh Dmitry Anatolyevich amach a bheith sách lag. Ba é an tríú Vladimir Klitschko. Rud beag ceint, is é an ceathrú cuid Grúdinin . Tháinig Dima Bilan sa chúigiú háit freisin gan choinne. Tháinig Sergey Kovalev sa séú háit, cé go raibh a rátáil ard. Ní raibh Zhirinovsky fiú sa deich is fearr an uair seo. Fíor, bhronn Medvedev céim an Choirnéil Ghinearálta air as seirbhís dhílis agus réalta Laoch na Rúise.
  A leithéid de dhuais sólás do do sheirbhíseach dílis. Ina theannta sin, fuair Dima Bilan réalta Laoch na Rúise agus an tOrdú um Sheirbhísí don athar, an chéad chéim.
  Ach dúirt Dima nach dtacódh sé le Medvedev fós. Mar sin féin, tá an seasamh maidir le Zelensky doiléir freisin. Níor iarr ach Vladimir Klitschko vótaí go hoscailte i bhfabhar Zelenskaya. Thairis sin, d'fhógair an dornálaí seo go mbeadh sé ag troid i Moscó le curadh Oilimpeach 2020. Agus nach gcuireann an difríocht aoise isteach air. Tá an Vladimir sin níos láidre agus níos spreagtha ná riamh.
  Bhronn Medvedev, áfach, laoch réalta na Rúise ar Vladimir Klitschko agus Vitali Klitschko araon. Cosúil, is fear cóir é. Tá go leor déanta ag tú deartháireacha don dornálaíocht, go háirithe Vladimir.
  Dúirt Vitaly gurb é an rud is disgustant faoin Maidan mar gheall air nár bhris sé taifead Holmes. Ach bhí gach seans aige!
  Agus go tobann theastaigh Vitaly bualadh le Gassiev i Kiev. A ba chúis le corraigh áirithe. Cén fáth nach iarracht é?
  Bhí Sergey Kovalev ag iarraidh leanúint ar aghaidh lena ghairm bheatha, ag meabhrú dó go ndearna Hoppins , fiú ag aois níos sine , defeated Seaimpíní an domhain agus teidil aontaithe . Agus nach bhfuil sé beartaithe ag Zelesky ná Medvedev oibriú sa rialtas faoi láthair. Agus ba mhaith leis a throid.
  Bhí go leor spreagadh ag na guys i ndáiríre. As na dornálaithe eile, léirigh Dima Bivol fonn dul i ngleic le Kovalev.
  Rinne Medvedev idirbheartaíocht le Grudin . Gheall sé sléibhte óir dó. Ní raibh aon rud níos lú ag teastáil ó Grudinin ná post an phríomh-aire. Gan choinne, thug Zyuganov scothaosta tacaíocht do Medvedev agus d'iarr siad ar Grudinin a bheith páirteach i bhfoireann an uachtarán gníomhach. Ach ansin tháinig fadhbanna agus scoilt chun cinn i gcéimeanna na gcumannach. Rud nár thaitin leis an mbeirt iarrthóir.
  Ach labhair Sergei Udaltsov amach i bhfabhar Zelenky . Deir siad nach mór dúinn a roghnú idir dhá olc nach raibh a fhios againn go fóill!
  Mhol Nikolai Valuev comhghuaillíocht idir Zelensky agus Medvedev: Uachtarán Zelensky - Príomh-Aire Medvedev. Cad a thaitin leis na oligarchs! Ina theannta sin, mheabhraigh siad go bhfuil pointe aontachtaithe gan focal ann: go mbeidh príomh-airí agus uachtaráin as a gcuid féin ag tíortha éagsúla.
  Agus ós rud é go bhfuil an toghchán uachtaránachta buaite ag Zelensky, ansin ba chóir go mbeadh ionadaí de chuid na Rúise ina phríomh-aire. Ach tá Medvedev fós sa dara babhta.
  Zelensky, áfach, dúirt go bhfuil, beidh an príomh-aire a bheith ón Rúis, ach ní Medvedev! Toisc go bhfuil na Rúiseach bréan lena bhainistíocht. Agus is é an rud atá ag teastáil ná duine níos cumasaí san eacnamaíocht agus a bhfuil taithí rathúil aige, ní teip cosúil le Medvedev!
  Léirigh sonraí suirbhé sóisialta nach raibh formhór na Rúiseach ag iarraidh Medvedev a fheiceáil mar phríomh-aire. Níos cruinne, bhí beagnach nócha faoin gcéad ina choinne.
  D'fhill Rogozin ó oblivion polaitiúil gan choinne agus thosaigh sé á mheas mar phríomh-aire féideartha. Chomh maith leis sin, bhí go leor Rúiseach ag iarraidh Andrei Navalny a fheiceáil mar phríomh-aire orthu.
  Mar sin bhí roth na staire ag sníomh níos tapúla agus níos tapúla.
  Ar fud an domhain, ar ndóigh, thacaigh an Iarthar le Zelensky, d'fhan an tSín neodrach. Baineann formhór na dtíortha le Zelensky freisin, a measadh a bheith ina Dhaonlathach agus ina Iarthar. Ach bhí Medvedev ina chomhpháirtí ag Putin le fada. Labhair siad fiú faoi ghrúpa de dhá cheannairí. Agus tá sé soiléir nach bhfuil Medvedev ar chor ar bith chomh bán agus clúmhach agus ba mhaith leis a bheith cosúil. Bíonn toghcháin i SAM freisin. Comórtas idir Poblachtach óg agus bean óg Dhaonlathach. Agus seans caoga caoga atá ann. Is féidir athruithe a dhéanamh sa tSín freisin; tá fadhbanna sláinte ag ceannaire Xi. Agus is cosúil go bhfuil seans ann go dtiocfaidh ceannaire níos daonlathaí i gcomharbacht air.
  Go ginearálta, tá níos mó saoirse agus daonlathais ag teastáil ó oligarchy na Síne, ach níl go leor spraoi ag na daoine. Cén cineál toghcháin iad nuair a bhíonn a dtoradh ar eolas roimh ré?
  Thosaigh an faisean don deachtóireacht ag imeacht. Theastaigh ó gach duine rud níos mó ná a bheith ina cogs.
  Rinne Zelensky pearsanú ar rudaí agus athruithe nua, agus cinn rathúla ag an bpointe sin. Agus sa Rúis bhí sé seo le brath go dearfach. Ní raibh daoine ag iarraidh príosúin, campaí, nó eagla ginearálta.
  Tá glúin athraithe, agus tá gach duine ag iarraidh athrú. Fiú i gCúba, áit a raibh réimeas Castro, ar fuath leis na daoine, ag dul i léig. Fiú dá mbeadh an chumhacht faoi ainm eile. Sa Chóiré Thuaidh, tá tart ar athrú freisin. Thairis sin, dúirt Koreans go minic: nach bhfuil monarcacht don chumannachas! Agus go gcaithfidh an deachtóir saille dul!
  Bhí an fonn ar athrú ar fud an domhain ag fás, agus bhí Zelensky sa tonn seo. Agus ar aghaidh go rathúil!
  Agus sa Chóiré Thuaidh bhí léirsiú agóide. A lámhaigh an réimeas deachtóireachta le gunnaí meaisín. A tháinig chun bheith ina tháscaire eile ar an barbarism reign ar an mór-roinn.
  Dúirt Trump gur féidir leis na Stáit Aontaithe fadhb na deachtóireachta seo a réiteach trí fhórsa. Agus nach mbeidh buama núicléach scanradh orthu. Dúirt Trump freisin go bhfuil na Stáit Aontaithe ag tástáil airm den sórt sin cheana féin nach mbeidh aon mhuirir teirmeanúicléacha contúirteach.
  Ach bhí am Trump ag rith amach. Agus mar sin tá sé ar an duine is sine de na huachtaráin. Ina theannta sin, tar éis bhás Carter, bhí sé fiú ar an duine is sine i measc iar-uachtarán. WOW! Agus is breá leis an ádh óige! Dá mbeadh bean níos óige ag Trump mar a chéile comhraic, ní dócha go mbeadh an bua aige uirthi ar chor ar bith!
  De réir dealraimh deir dlí na karma: ádh mór ar an aos óg! Fiú dá mba rud é gur eisceacht ón riail a bhí i Ronald Reagan!
  Agus theip ar an Gorbachev sách óg. Fiú más féidir le duine a rá go raibh Mikhail Sergeevich mícheart? An chéad rialtóir ar an APSS a labhair teanga dhaonna. Agus níor thuig na daoine é! Nó b'fhéidir nach fiú na daoine, ach an mionlach!
  Ó, ádh mór! Cé mhéad ádh a bhí ag Vladimir Vladimirovich Putin, agus cé mhéad a bhain sé amach?
  Agus dá mbeadh beagán níos mó ádh ag Nicholas II - mar shampla, dá mbeadh an t-Aimiréal Makarov fós beo, cé chomh mór agus chomh cumhachtach is a bheadh an Rúis an uair sin. Dhéanfadh an tSín Buí an Rúis agus bheadh an domhan ar fad lúbtha!
  Agus mar sin ghlac siad Crimea ina n-aonar agus tarraingíodh achrann leis an domhan ar fad!
  Agus d"éirigh le Nicholas II, mar thaidhleoir subtle, dul i mbun caibidlíochta Constantinople agus Asia Minor óna chomhghuaillithe.
  Bhuel, ceart go leor, anois tá an Zelensky phenomenal ag éirí níos gníomhaí. Agus tá an dara toghchán ag druidim.
  Tá níos mó agus níos mó jubilation agus dóchas san Úcráin. Mhol Medvedev go nádúrtha díospóireacht teilifíse. Cé nach ndéanann sé seo mórán ciall. Níl seasamh uachtarán gníomhach na Rúise an-láidir. Agus níl aon rud le brag faoi. Ní san eacnamaíocht, ná sa pholaitíocht agus sa chogadh. Tá an staid sa Chugais níos measa fós. Agus ní féidir aon rud a dhéanamh. Ní bhuaigh fórsa ná taidhleoireacht. Tá an caidreamh ag éirí níos naimhdeasaí le comhluadar Medvedev. Ní ghlacann aon duine anseo an Tsar i ndáiríre a thuilleadh. Cé go bhfuil an rí fós ar an ríchathaoir.
  Níl Oligarchs, go ginearálta, i gcoinne Zelensky. Níl ach na fórsaí slándála, nó in áit cuid acu, míshásta!
  Go rúnda, chuir Medvedev comhairle slándála le chéile. Bhain an comhrá le cé acu an gcuirfí an dara babhta ar ceal. Mar shampla, an raibh aon sáruithe ann? Ar ndóigh bhí siad! Agus is féidir leat locht a fháil air seo agus torthaí an toghcháin a chealú. Cén fáth a ndeimhneofaí a leithéid tríd an gCúirt Uachtarach? Bhí cuma réasúnta ar an smaoineamh.
  Mheabhraigh Dmitry Anatolyevich Medvedev gur phléigh Yeltsin ag am amháin i mBealtaine 1999 plean le haghaidh coup míleata agus scaipeadh an Duma Stáit!
  Agus tharla sé beagnach. Fíor, fiú ansin ní raibh aontacht i measc na bhfórsaí slándála. Dúirt roinnt go bhfuil rogha bog níos fearr: diúltaíonn an Chúirt Uachtarach an nós imeachta impeachment mar gheall ar an easpa dlí maidir le cur as oifig an uachtarán na Rúise. Agus go dtí go nglacfar leis an dlí seo, agus gur dlí bunreachtúil é seo, is gá dhá thrian den pharlaimint agus trí cheathrú de Chomhairle na Cónaidhme a chur le chéile. Agus rachaidh cumhachtaí an Duma in éag, agus mar sin beidh an t-uachtarán.
  Gheall na fórsaí slándála ansin i ndáiríre oibriú leis an gCúirt Uachtarach agus an fhadhb a réiteach go síochánta. Ní raibh Yeltsin i ndáiríre ag iarraidh dul i gcomhair coup míleata le rátáil dhá faoin gcéad agus cúig taom croí. Agus nach bhfuil an neart mar an gcéanna, agus nach bhfuil an tacaíocht mar an gcéanna. Thairis sin, i 1993, bhí tacaíocht fós ag na daoine don chúrsa sin. Agus i 1999 ní raibh sí ann a thuilleadh. Agus ní fhéadfadh sé a bheith tarlaithe le torthaí den sórt sin.
  Mar sin, dá mbeadh an próiseas impeachment imithe tríd, is dócha go dtiocfadh deireadh leis gan lámhach.
  Rinne Medvedev achomharc chuig an gCúirt Uachtarach chun na toghcháin a neamhbhailiú.
  Ach ansin, ar ndóigh, thosaigh na breithiúna agóid. Sin, a deir siad, fiú má chuirtear na toghcháin ar neamhní, beidh sé fós le déanamh arís. Agus ní bheidh seans níos lú ag Medvedev. Agus cuirfear tús le corraíl choitianta.
  Mar sin, deir siad, Dmitry glacadh níos fearr go mbeidh Zelensky bheith ina uachtarán na Rúise. Agus déan iarracht teacht ar d'áit.
  Thairis sin, dúirt go leor nach n-éireodh leis an clown seo san Úcráin. Ach caithfidh gur oibrigh sé! Agus níor cheart duit tragóid a dhéanamh as cnoc chaocha.
  Rinne Medvedev, tar éis dó labhairt le breithiúna agus le hoifigigh slándála, cinneadh: dul chuig na toghcháin tar éis an tsaoil. Agus coinnigh an dara babhta. Agus sin i ndáiríre conas a oibreoidh sé amach. B'fhéidir go dtarlóidh míorúilt tar éis an tsaoil. Ach níl? Mar sin ní chuirfidh siad i bpríosún é.
  Chuir cruinniú na mbilliúinéirí in iúl freisin nach bhfuil siad i gcoinne an daonlathais. Agus nach bhfuil Zelensky a leftist agus a oireann dóibh. Agus anuas air sin, go n-ardófar smachtbhannaí uile an Iarthair ar deireadh agus go bhfillfidh an Rúis ar phobal an domhain faoi dheireadh.
  Anois níl ach rud amháin fágtha le déanamh: díospóireacht teilifíse a chur ar siúl. Zelensky aontaithe, ach amháin ag an staidiam Luzhniki. Ar ndóigh glacadh leis seo. Bhí sé an-i gcuimhne ar an gcéim a ritheadh cheana féin le Poroshenko. Thairis sin, bhí an difríocht sa chéad bhabhta níos mó fós. Agus tá frithrátáil Medvedev iontach.
  Ach tá díospóireachtaí teilifíse cosúil le fear báite ag bualadh sopanna. Tá an cruinniú deireanach ar an Aoine, agus na toghcháin ar an Domhnach.
  Medvedev, go ginearálta, a bhí ag ullmhú. Ach níl na fíricí ar a thaobh. Agus léirigh taithí Poroshenko nach féidir leat fíricí a athrú le reitric amháin. Díreach mar nach bhféadfadh siad an Méara Luzhkov a shárú, an t-aon uair i stair iomlán Moscó nuair a d'oibrigh na bealaí teilifíse lárnacha i gcoinne ceann reatha na cathrach.
  Ach ní fhéadfadh bolscaireacht a bheith níos tábhachtaí ná éachtaí eacnamaíocha méara Moscó. Agus ná vótáil ar son Kiriyenko, údar an réamhshocraithe! Ach ba é an té a fuair ardú céime go mór mór . Is dócha gur cuireadh an t-iarrthóir ba mhó nár éirigh leis in aghaidh an fheidhmeannaigh ghnó.
  Mar sin féin, rinne meáin na Rúise tuilleadh feachtais ar son Zelensky. Níor chreid aon duine i Medvedev. Bhí drogall ar an gCúirt Uachtarach fiú an cás cealaithe toghcháin a éisteacht.
  Go dtí seo is é an pointe, tá an staidiam pacáilte go barr. Go litriúil ag cur thar maoil.
  Agus ba léir go raibh conspóid thromchúiseach ag teacht. Mar sin féin, ba léir ó aghaidh Medvedev go raibh sé beagnach ag déileáil leis an mbua. Ach ní mór an t-aistriú deireanach a dhéanamh.
  Ar an oíche roimh an díospóireacht, cheap Medvedev Vladimir Zhirinovsky mar Aire Gnóthaí Inmheánacha. Is é seo an comhartha deireanach éadóchais. Ach Zhirinovsky, a fhios agam go raibh níos mó ná ochtó faoin gcéad de na vótálaithe a bhí réidh chun vótáil ar son Zelensky, ní raibh fonn ar chor ar bith quarrel leis an todhchaí ceannaire stáit. Cé gur thuig sé, ar ndóigh, nach dócha go bhfaighidh sé áit ar fhoireann Zelensky.
  Sea, tá Vladimir Volfovich sean. Mar sin féin, tá Anatoly Kashpirovsky ina Aire Sláinte níos sine agus ina Leas-Phríomh-Aire. Ach níl fonn ar leith air dul i mbun feachtais ar son Medvedev freisin. Mar sin féin, tá seans aige fanacht ar an bhfoireann. Tá aois mór agus ciallaíonn sé sin taithí. Agus tá mo chruth fisiciúil díreach an-mhaith.
  Ní haon ionadh an feiniméan Kashpirov.
  Cuireadh tús leis an díospóireacht sa staidiam le malartú beannachtaí. Agus nótaí grinn. Ach d'fhéach Zelensky níos úire, níos muiníní, níos diongbháilte, agus níos gairmiúla.
  Bhí Medvedev an-neirbhíseach agus thosaigh sé ag screadaíl. Ní fhéadfadh sé a bheith diongbháilte. Agus tá rudaí go dona sa tír. Tacaíonn na daoine go soiléir le Zelensky. Tá gach rud chomh aimsir anseo.
  Tá bualadh bos ag gabháil le gach focal Zelensky, agus tá Medvedev ag magadh. Is é sin le rá go bhfuil teip cheart ar an díospóireacht.
  Casann Medvedev agus deir:
  - Tá taithí agam!
  Freagraíonn Zelensky le gáire:
  - Le taithí den sórt sin, ach dul go dtí an janitors!
  D'fhreagair Medvedev:
  - Putin agus ghlac mé Crimea!
  D'fhreagair Zelensky go fonnmhar:
  - Greim a gadaí agus lámha gearra!
  Agus mar sin de chuaigh an díospóireacht ar, ach Zelensky bhuaigh go soiléir. Bhí sé i bhfad níos cliste agus níos diongbháilte ná Medvedev agus bhí áthas ar an lucht féachana.
  Díreach tar éis na díospóireachta ar an teilifís, d'eisigh Uachtarán gníomhach na Rúise foraithne chun tuarastail a ardú cúig huaire agus pinsin seacht n-uaire! Ach d'fhéach sé cosúil le joke cheana féin.
  Ní raibh ach gáire ag muintir Medvedev. Cé go raibh sé soiléir ar an oíche roimh na toghcháin go raibh siad ag déanamh rud éigin eile!
  Chinn Medvedev freisin Ord San Aindriú an Chéad Ghlao a bhronnadh ar Stalin agus Lenin araon. Ní mór a rá go bhfuil an cinneadh seo ciallmhar go leor, ach go déanach. Ba léir go raibh Dmitry Medvedev ag iarraidh an bua a fháil ar na Cumannaigh. Agus go háirithe na Stalinists. Ach ag an am céanna, ghlac sé agus bhronn sé an réalta ar an laoch Tukhachevsky. Is beart neamhghnách é seo freisin agus iarracht ar na Liobrálaithe suirí a dhéanamh.
  De ghnáth rinne Medvedev iarracht ár gceann féin agus mise a shásamh. Bhronn sé an Patriarch, an Pápa agus ceannairí na n-ainmníochtaí Críostaí. Protastúnaigh go príomha. Agus tugadh cearta Finnéithe Iehova ar ais fiú, ach is beag an úsáid a baineadh as sin. Mar an gcéanna, tá cosc orthu vótáil, agus go ginearálta tá an eagraíocht seo ag fáil bháis!
  Bhronn Medvedev muftis agus lamas araon. Rinne sé iarracht gach duine a bhuachan thar a thaobh. Bhí cith na mbonn agus na n-orduithe neamhghnách. Ag an am céanna, bhronn an t-uachtarán gníomhach bónas milliún dollar an ceann ar gach teachtaí den Duma Stáit. Mar sin féin, chuir sé seo in áit eagla ar shiúl ná daoine a mhealladh chuige.
  Ina dhiaidh sin, rinne Medvedev iarracht roinnt orduithe nua a bhunú: Ord Pheadair Mhór, Ord Iúván an Uafásach, Ord Alastair an Fuascailteoir, Ord Nicholas II agus Ord Brusilov. Athchóiríodh Ord Lenin agus Stalin freisin.
  Rinne Medvedev iarracht toghthóirí éagsúla a mhealladh ar an mbealach seo. Agus gníomhú ar an bprionsabal: mise agus sinne! Ach sa chás seo, omnivorousness ba chúis le distrust de na daoine - a deir siad, striapach polaitiúil. Is cosúil go bhfuil dearmad déanta ag daoine go ndearna Putin flirted freisin leis an taobh clé agus ar dheis. Agus rinne mé iarracht freisin a bheith ina omnivore.
  Mar sin féin, ní cheadaítear an méid a cheadaítear do Iúpatar don tarbh! Tháinig Putin ar bhealach éigin ón tús, in ainneoin rian comharba Yeltsin, ar fuath leis na daoine, comhbhrón na ndaoine agus na mionlach araon. Bhí eagla ar na cumannaithe fiú labhairt amach ina choinne, agus vótáil siad chun é a dheimhniú mar phríomh-aire gan troid ná margáil.
  Ach ní raibh grá ar leith ag Medvedev riamh. De réir dealraimh bhí sé ró-chliste agus faoi scáth Putin. Níor bhraith aon duine air mar fhíor-Throdaire agus rialóir. Go ginearálta, tar éis Putin, ar bhealach ba chosúil go raibh comharba ar bith cosúil le dwarf polaitiúil agus bhí rud éigin mícheart. Agus breathnaíodh ar Zelensky mar rud fuinniúil, cosúil le Prionsa fairy-scéal. Agus ní cat i bpóca é a thuilleadh, ach rialóir rathúil a tharraing an Úcráin amach as an swamp, nó in áit as an bpoll.
  Ar ndóigh, d'fhulaing an Úcráin ar an gcéad dul síos mar gheall ar scaradh na gcaidreamh leis an Rúis. Agus anseo ní fhéadfaidh Poroshenko a bheith chomh ciontach. Dá dtarlódh rud mar seo sa Bhealarúis, bheadh teip iomlán air. Ó thaobh na gairmiúlachta de, tá rialtas na hÚcráine láidir! Sa Bhealarúis, ar a mhalairt, níl ach sycophants agus dishevelerers. Uaireanta bhí pearsantachtaí láidre ag Putin ar a fhoireann, cosúil le Rogozin nó Tkachev, ach baineadh go tapa iad.
  Bhí Medvedev, in aon chás, ina fhear nach raibh an chuma air gur rialóir a rugadh é, agus dá bhrí sin ní raibh an tsar seo go hiomlán fíor agus sa chúirt.
  Ar bhealaí áirithe bhí sé cosúil le Gorbachev, a raibh grá ag gnáthdhaoine san Iarthar air, ach nár thaitin leis ina measc féin. Go páirteach, ar ndóigh, thosaigh siad ag teacht salach ar Gorbachev mar gheall ar a streachailt leis an meisce. Ar ndóigh, níl alcólaigh agus óltóirí maithiúnas don ghanntanas vodca. Bhí círéibeacha fíona. Agus ansin imithe na toitíní.
  Ní hea, tá Gorbachev soiléir nár thaitin sé leo ach mar gheall ar a mhaol. Léirigh Medvedev, mar phríomh-aire, gur eacnamaí an-lag é. Agus fiú gan Zelensky, bheadh fadhbanna aige maidir le bheith tofa ar théarma nua.
  Nuair a tharraing Putin Medvedev ag na cluasa.
  Ach anois tá Putin tite amach as an gcluiche - bhain sé an bonn dá shláinte, ag tiomáint de láimh agus á bhrú féin le haca. An raibh gá le dreapadh ar an oighear ag aois chomh measúil sin? Go háirithe gan aon scileanna a bheith agat nuair a bhí tú óg?
  Putin dóite amach, fuair overextended. Agus gan é, níl aon duine chun stop a chur le Zelensky. Ina theannta sin, rinne Putin féin beartas pearsanra ar bhealach nach raibh comharba fiúntach aige. Cosúil le Stalin, a rinne é ionas gur tháinig Khrushchev i gcomharbacht air, agus chuaigh sé féimheach. Agus anseo nach bhfuil Medvedev ar chor ar bith ina cheannaire leordhóthanach ar an Impireacht na Rúise.
  Ar an Satharn roimh na toghcháin, chraol gach cainéal teilifíse na Rúise scannán faoi Zelensky. Ar ndóigh, agus é mar aidhm clúmhilleadh. Ach níor cuireadh mórán fíricí i láthair. Agus léirigh bolscaireacht a helplessness. Agus rinne go leor bealaí trácht ar an scannán.
  Bhronn Medvedev orduithe ar go leor ginearálta. Ag titim réalta arís.
  Gan choinne, bhunaigh sé freisin Ordú nua Botvinnik, trí chéim: cré-umha, airgead, agus ór. Agus freisin Ordú Alehine. Agus freisin cré-umha, airgead agus ór.
  D"fhógair Medvedev tuilleadh le foraithne go n-aistreofaí an Rúis chuig arm gairmiúil laistigh de cheithre bliana. Agus laghdaítear an saol seirbhíse go sé mhí.
  Ina dhiaidh sin, d'fhógair an t-uachtarán gníomhach go mbronnfaí réalta Laoch Chónaidhm na Rúise ar veterans cogaidh agus orthu siúd a bhí ag fónamh i spotaí te. Cad a tháinig chun bheith ina chéim nach bhfuil aon analógach.
  Is léir go raibh Medvedev ag lorg áit sa stair. Ina dhiaidh sin, bhronn an t-uachtarán gníomhach ar Vladimir Vladimirovich Putin Ordú na Bua agus Ord Naomh Aindriú an Chéad Ghlaoigh ar Vladimir Vladimirovich Putin tar éis a bháis agus an réalta mhór diamanta nuabhunaithe de Laoch Chónaidhm na Rúise.
  Bhí sé seo cheana féin ar an iarracht dheireanach a imirt ar an rátáil an iar-idol Rúise. Cosúil, tá mé Medvedev le blianta fada mar aon le Putin - grá dom le do chroí agus anam!
  Ach de réir dealraimh ní bhíonn fonn ró-mhór ar dhaoine grá a bheith acu don deachtóir seo.
  Agus san oíche ó Dé Sathairn go Dé Domhnaigh, d'fhógair Dmitry Anatolyevich Medvedev fiú sannadh iarbháis an teideal Generalissimo do Vladimir Vladimirovich Putin!
  Bhí sé seo fíor-fhionnuar! Cosúil, tugaim an teideal ar an idol na mblianta roimhe seo!
  Mar sin féin, an gcuideoidh sé seo le Medvedev? Is deacair a chur ina luí ar dhaoine vótáil ar a son féin ach trí na h-íollacha a bhí acu roimhe seo a mholadh agus orduithe a bhronnadh orthu. Is cuma cé mhéad cithfholcadh a dhéanann tú le dámhachtainí, ní thabharfaidh tú Putin ar ais. Agus is léir go bhfuil an sean-rí fágtha agus tagann rí nua ó Kyiv.
  Mar sin féin, ní raibh Zelensky ina chodladh, agus bronnadh an Pápa air freisin. Bheannaigh na daoine scothaosta Francis an Chéad Uachtarán na hÚcráine as éachtaí nua.
  Agus sa Bhealarúis, tá an comhrialtas pro-Rúise páirtithe i gcrích cheana féin a bhailiú sínithe chun reifreann ar aontú leis an Rúis a reáchtáil. Táthar ag súil le vóta ar an ábhar seo. Mar sin féin, níl Medvedev chun sochair as seo. Agus anseo tháinig an príomhthionscnamh ó Zelensky, an idol seo de na milliúin.
  Mar sin anois bhí Vladimir Zelensky ag dul isteach sa chríochlíne ...
  Tá tús curtha leis an vótáil sa tSibéir. Bhí an tinreamh ard ón tús. Chuaigh daoine go dtí an pobalbhreith agus rinne siad aoibh gháire. Ba léir go raibh siad ag teacht ar mhaithe leis an athrú. Agus is nua an rud atá uathu. Tá gach duine tuirseach tuirseach den sean.
  Tháinig an t-amhrán fiú ar maidin:
  Éilíonn ár gcroí athrú
  Tá athrú de dhíth ar ár súile...
  Inár gáire is inár ndeora,
  Agus i pulsations na féitheacha!
  Athrú, táimid ag fanacht le hathrú!
  Reáchtáladh na toghcháin go socair, ach bhí slua mór i láthair. Tháinig daoine chuig na toghcháin ina sluaite. Bhí Nikolai Valuev ar dhuine den chéad dream a vótáil. Chaith sé an bhallóid isteach sa bhosca ballóide agus dúirt:
  - Déanaimis vótáil ar son rud éigin nua!
  Alexander Povetkin le feiceáil seo chugainn. Vótáil mé freisin agus thug mé mo thuairim:
  - Chun na Déithe Rúise!
  Ansin tháinig an vótáil. Chaith siad ballóidí isteach i mboscaí ballóide. Agus Dima Bilan agus Alla Pugacheva. Tháinig Lev Leshchenko i láthair agus d"fhógair sé:
  - Déanaimis vótáil ar son rud éigin nua!
  Chan Nikolai Baskov:
  - válsa na Rúise, ardaíonn na cliatháin! Tá an earraigh ag teacht!
  Agus chuir sé an duilleog sa bhruscar freisin.
  Ansin tháinig guys eile le feiceáil... Tháinig Zelensky chun vóta a chaitheamh ar scútar agus rinne sé corrshamhail - ag tarraingt bualadh bos. Vótáil siad agus fiú ag aithris:
  Bíodh a fhios agat an pulsation an croí agus féitheacha,
  Deora ár bpáistí, a mháithreacha...
  Deir siad go dteastaíonn athrú uainn
  Caith amach cuing na slabhraí troma!
  Agus bualadh bos thunderous! Cé nach bhfuil na dánta aige, ach ag an bhfile cáiliúil agus scríbhneoir Oleg Rybachenko. Ach d'iompaigh Oleg Rybachenko féin ina bhuachaill, agus anois tá sé ag taisteal i saol eile.
  Ansin vótáil dhornálaithe eile: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Rinne an ceann deireanach iarracht teacht ar ais tar éis an tsosa. Ach bhí sé buailte agus ar deireadh d'fhág.
  Vótáil Sóifia Rotaru i gCív. Agus aoibh sí go mór ...
  Tháinig Vladimir Zhirinovsky freisin. a scairt sé:
  - Chun cosán nua!
  Agus flashed sé an epaulets de cornal ginearálta. Tháinig Zyuganov chuig na toghcháin i gcathaoir rothaí. Agus bhí sé ina thost an t-am ar fad.
  Vótáil Grudinin miongháire ...
  Thug Garry Kasparov cluiche comhuaineach agus chaith sé a vóta freisin. Ina theannta sin, dúirt sé go mbeadh sé ag imirt cluiche le Carleson. Mar sin thug Anatoly Karpov seisiún cluiche comhuaineach.
  Dála an scéil, tá Ordú Órga Mikhail Botvinnik bronnta ar Karpov cheana féin.
  Ceist eile mar sin ná cé hé an príomh-chraobh domhanda agus an curadh is fearr anseo.
  Cinnte tá go leor athraithe...
  Agus chuir Dmitry Anatolyevich Medvedev iontas ar gach duine arís. D'fhógair an institiúid, an t-ordú ainmnithe i ndiaidh "Oleg Rybachenko". Thairis sin, tá ceithre chéim ag an am céanna: is é an ceathrú céim cré-umha, is é an tríú céim airgead, is é an dara céim óir, agus is é an chéad chéim óir le diamaint!
  D'éirigh sé seo amach iontach!
  Tá "Lucifer's Armageddon" eisithe cheana féin i bpictiúrlanna, agus tá na taifid "Avatar" agus "Star Wars" briste cheana féin. Oleg Rybachenko ag éirí ina sár-réalta liteartha!
  Bhunaigh Medvedev duais litríochta freisin a ainmníodh i ndiaidh Oleg Rybachenko - le duaischiste deich n-uaire níos mó ná an Duais Nobel.
  Agus tá sé seo go ginearálta an-fionnuar!
  Ansin, d'oibrigh Medvedev níos mó agus níos mó ar an Domhnach. Bhronn sé Ord Naomh Aindriú ar Oleg Rybachenko an Chéad Ghlao, agus réalta Laoch na Rúise, agus an réalta mhór diamaint Laoch na Rúise, Ord na Bua. Iarracht a bhí anseo le cúrsa na staire a athrú.
  Cosúil, déileálfaidh mé go cineálta le Oleg Rybachenko, agus beidh gach rud go hiontach! Ag an am céanna, bronnfaidh mé teideal Chónaidhm na Rúise air féin agus ar an marascail!
  ó na pobalbhreitheanna feidhmiúcháin ar eolas cheana féin , a deir go bhfuil níos mó ná ochtó faoin gcéad Zelensky .
  Agus ní stopfaidh an sreabhadh faisnéise ...
  Níl Medvedev chun vótáil fós. Oibríonn. Eisíonn sé ordú anseo ag bronnadh céim Ghinearálta airm ar Vladimir Volfovich. Cosúil, a bheith dílis dom.
  Cé go bhfuil Zhirinovsky, is cosúil, thrasnaigh cheana féin go dtí an taobh eile.
  Tháinig Lev Leshchenko mar aire gan phunann. Ach ní hionann sin is a thuilleadh.
  Tá corraíl sa tSín. Tá na daoine ag iarraidh an daonlathais - tá siad tuirseach den despotism! Ní arán amháin a chónaíonn fear!
  Ba mhaith liom gan a rá le mo boss! Cá fhad is féidir leat smacht a choinneáil le bata san aonú haois is fiche?
  Níl rudaí imithe go han-mhaith sa tSín. Ní féidir ráillí an chumannachais a leanúint agus caipitleachas a thógáil ar feadh tréimhse éiginnte. Tá gá le roinnt athruithe. Agus tá an cheannaireacht ró-choimeádach.
  Ina theannta sin, tá an bourgeoisie nua ag iarraidh daonlathas agus deireadh a chur le brúidiúlacht na bpóilíní.
  Bhí éifeacht ag an ídiú ar bhealaí oibre ar an sean-nós freisin! Níl fonn ar bith a bheith ina cogs sa chóras. Sea, sa tSín ar an Domhnach, croith círéibeacha suntasacha an córas.
  Agus sna Stáit Aontaithe, tá an seans is mó ag bean a bheith ina huachtarán. Mar sin féin, thosaigh tóir Floyd ag fás go tobann Mayweather . Tá an dornálaí invincible seo tar éis dul suas go barr na rátálacha cheana féin.
  De réir dealraimh, chaill na Stáit Aontaithe buanna nua agus ní raibh siad ag iarraidh Poblachtach ná Daonlathach ar an ríchathaoir. Agus tá Floyd fionnuar freisin!
  Agus ansin beidh díospóireacht teilifíse eile ann.
  Tá sé tráthnóna Dé Domhnaigh cheana féin. Dúnfar na stáisiúin vótaíochta go luath.
  Ag an nóiméad deireanach, tháinig Medvedev ar deireadh. Chaith sé an bhallóid go pras isteach sa bhosca ballóide agus d"imigh gan focal a rá. Tá an clog buailte agus tá an vótáil thart.
  Go dtí seo, d'fhág an tUachtarán Medvedev an Kremlin agus chuaigh sé go dtí a áit chónaithe in aice le Moscó.
  Tá beirt chailíní sa chábán leis. Ar a laghad roinnt siamsaíochta.
  Ina shuí ar dheis, d"fhiafraigh Natasha:
  - Bhuel, cad faoi Dima? Anois fógróidh siad do theip deiridh!
  Thug Medvedev faoi deara:
  - Tá dhá mhí fós roimh an insealbhú. Mar sin faoi láthair tá mé fós gach rud, agus Zelensky ach Uachtarán na hÚcráine!
  Dúirt Alenka, ina shuí ar dheis,:
  - Agus is féidir leis an insealbhú a luathú! Tá do chumhacht, Dmitry Anatolyevich, thart!
  D'iarr Medvedev go impiriúil:
  - Ach is féidir leat a chailíní é a dhéanamh!
  Chuaigh Natasha i ngreim agus d"fhiafraigh sí:
  - Cad is féidir linn?
  Dúirt Medvedev go muiníneach:
  - Cur isteach ar an insealbhú!
  Rinne Natasha gáire agus d'fhreagair:
  - Agus Conas?
  D"fhreagair an tUachtarán gníomhach go cinntitheach:
  - Mar mura bhfuil aithne agat ort féin!
  D'fhreagair Natasha go feargach:
  - Ní bheidh muid a mharú Zelensky!
  Chuir Medvedev in aghaidh láithreach:
  - Bhuel, cén fáth é a mharú! Just a dhéanamh cinnte go dtugann sé suas an choróin é féin!
  . CAIBIDIL Uimh. 4 .
  Bhí na cailíní ag gáire in éineacht...
  D'fhiafraigh Alenka le gréin:
  - Cad é a mholann tú úsáid a bhaint as hypnosis?
  Chlaon Dmitry Anatolyevich:
  - Sin é! Is féidir leat é a dhéanamh!
  D'fhreagair Natasha ar son a cara:
  - Is féidir linn, ach nílimid ag iarraidh!
  Bhí ionadh ar Medvedev:
  - Cén fáth é seo?
  D'fhreagair Natasha go macánta:
  - Is é Zelensky an ceann roghnaithe! Agus níl tusa, Dmitry Anatolyevich, in ann an tír a rialú!
  Chuir Alenka leis le mailís:
  - Agus tá sé seo soiléir go leor dúinn go léir!
  Thug Medvedev faoi deara le rage:
  - Nach dtuigeann tú go mbeidh muid mar choilíneacht san Iarthar?
  D'fhreagair Alenka go muiníneach:
  - Ina ionad sin, beidh an Iarthair ár choilíneacht!
  Chuir Natasha go searbh leis:
  - Agus leatsa, Misha, ní bheidh an Rúis ar fheabhas ar aon nós!
  Dúirt Medvedev:
  - Tabharfaidh mé duit Ord na Bua, Ord San Aindriú an Chéad Ghlaoigh, Ord Niocláis II, agus réalta óir i diamaint...
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Nó b'fhéidir gur féidir linn féin a bheith ina n-uachtaráin agus trí chéad ordú a thabhairt dúinn féin?
  Thug Alenka faoi deara:
  - Is féidir linn tú a hypnotize agus a bheith generalissimos.
  Rinne Natasha gáire agus thug sí faoi deara:
  - Nó b'fhéidir supergeneralissimos !
  Phléasc na cailíní amach ag gáire...
  Sheinn Alenka:
  - Agus uaireanta fiú an namhaid scairt,
  An eagla a cheilt - gur rí mé!
  Scaoil Natasha a cuid fiacla agus chrom sí:
  - Ní maith liom amharclanna agus láithreacha,
  Ansin, déantar milliún a mhalartú ar rúbal...
  Cé go bhfuil athruithe móra romhainn -
  Is breá liom Belobog agus Stalin!
  Agus d"úsáid an cailín a méara loma chun srón an uachtaráin a bhí ag dul amú a bhrú.
  Tá na huimhreacha fógartha cheana féin ón gCianoirthear. 91 faoin gcéad do Zelensky, 7.5 faoin gcéad do Medvedev, ceannaireacht mhuiníneach uachtarán na hÚcráine.
  Tharraing Alenka cluas Mhedvedev freisin lena bharraicíní loma agus rinne sé scian:
  - Bhuel, cad mar gheall ar an iar-uachtarán, ar chabhraigh do chuid dámhachtainí leat?
  Dúirt Medvedev go dian:
  - Níl mé ex fós! Roimh an insealbhú, an ceann fíor!
  Scairt an cailín:
  - Glóir don rí nua!
  Dhiúltaigh na cailíní cailleach cuidiú le Medvedev mar a gcárta trump deiridh. Agus anois, cé go raibh an t-uachtarán gníomhach fós ag iarraidh a fháil ar bhealach amach as staid hopeless.
  B'fhéidir tionchar a imirt ar an gCúirt Uachtarach a neamhniú torthaí an toghcháin uachtaránachta na Rúise? Dhealraigh sé seo cosúil le temptation mór. Ach i ndáiríre bhí cuma caol ar an odds.
  Cad a tharlaíonn má eiseoimid foraithne agus a thairiscint do gach breitheamh billiún dollar? Tar éis an tsaoil, is é an t-uachtarán é agus tá cumhacht aige nár shamhlaigh fiú tsars riamh é! Níos cruinne, an t-uachtarán ag gníomhú di. Agus go deimhin, má thairgeann tú billiún dollar iomlán, ní bheidh na breithiúna i gcoinne.
  Cén fáth am a chur amú ar trifles?
  Tarchuireadh sonraí thar an raidió. Cé go raibh nócha faoin gcéad ag Zelensky, móide san Úcráin bhíothas ag súil go bhfaigheadh sé beagnach céad faoin gcéad. B'fhéidir i limistéar an chreasa dhearg, mar gheall ar flirting Medvedev leis na cumannaithe, beidh beagán níos mó ann, bhí roinnt seansanna sa Chugais. Fíor, is cosúil go bhfuil cinneadh déanta ag Ramzan Kadyrov an taobh buaiteach a ghlacadh. Is féidir leat airgead a dhéanamh fós san arm, cé nach bhfuil aon mhian ar leith ag an míleata fónamh, níl aon mhian ag an uachtarán atá ag titim.
  Go ginearálta, tar éis an chéad bhabhta, lagaigh cumhacht Medvedev. Agus dá bhféadfadh sé dámhachtainí a bhronnadh fós, níor tugadh aird níos mó air ar shlí eile.
  Tháinig Dmitry Medvedev ar a oifig agus rinne sé iarracht teagmháil a dhéanamh leis an mbanc ceannais. Cheangail an comhghafach leis go drogallach.
  D"éiligh an t-uachtarán gníomhach go leithroinnfí airgead air le haghaidh riachtanas práinneach.
  D"fhreagair ceannaire an Bhainc Ceannais:
  - Ní dhéanfaidh mé rud ar bith go dtí go bhfaighidh mé deimhniú ón Uachtarán nua Zelensky.
  Roar Medvedev:
  -An bhfuil tú craiceáilte? Tá mé fós ina uachtarán ar insealbhú an nua! Más ea, caithfidh tú cloí liom!
  Thug ceann an bhainc cheannais faoi deara:
  - De réir an bhunreachta, ní ghéillim duit! Agus mar sin féin, cén fáth a bhfuil airgead uait?
  D'fhreagair Medvedev le gáire:
  - An bhfuil gá agat le tíortha le haghaidh éigeandálaí?
  D'fhreagair ceann an bhainc cheannais go géar:
  - Ar mhaith leat éalú?
  Medvedev ag tafann:
  - Gabhfaidh mé anois thú! Cloíonn an t-arm liom! Tá Zhirinovsky dílis liom!
  Thug ceannaire an Bhainc Ceannais faoi deara:
  - Glacann an ceann seo an císte i gcónaí! Agus i Moscó tá níos mó ná nócha faoin gcéad do Zelensky. Tá do chumhacht thar Misha!
  Roar Medvedev:
  - Ach níor thosaigh do cheannsa!
  Agus chroch sé suas. Anois bhí an scéal ag éirí deacair. Tá na fórsaí slándála ar tí diúltú géilleadh. Sea, is sionnach é Zhirinovsky. Arbh fhiú é a cheapadh ina Aire Gnóthaí Inmheánacha? Tabhair an t-ordú do na fórsaí speisialta. Nó ar cheart dúinn iarracht a dhéanamh fós an Duma Stáit a úsáid?
  Is léir go mbeidh toghcháin nua ar siúl ag Zelensky, agus ní bhfaighidh go leor teachtaí a sainorduithe. Níos cruinne, beagnach gach rud.
  Tá rud éigin difriúil ag teastáil anseo. Ach ní dócha go rachaidh an Duma Stáit i gcoinne na ndaoine. Agus ní thacóidh an t-arm le coup míleata iomlán. Níl na ginearáil sa Rúis den chineál chun dul chuig cogadh cathartha.
  Níl ach rud amháin fágtha - an toghchán uachtaránachta sa chúirt a chur ar ceal. Seo an t-aon seans dlisteanach chun do phian a shíneadh. Ach is dócha go mbeidh sé a leathnú ach amháin. Ní dócha go bhfuil seans ceart ag Medvedev a bheith atoghadh. Go deimhin, tá a rátáil frith- ollmhór, níos measa fós ná é atá ag Petro Poroshenko.
  Shíl Medvedev freisin ar rogha eile. Mar shampla, deireadh a chur go fisiciúil Zelensky? Ach is coiriúlacht iomlán é seo. Stoop mar sin? Thairis sin, beidh sé spoil Medvedev. Agus sa chás is fearr beidh sé a thabhairt reprieve. Toisc nach mbeidh na daoine logh Medvedev as teip den sórt sin ollmhór sna toghcháin.
  Ní bheidh, Dmitry Anatolyevich éireoidh. Gan fiú deich faoin gcéad de na vótaí a bhailiú sna toghcháin, is cinnte nach bhfanfaidh sé i gcumhacht.
  Chuaigh Medvedev i dteagmháil leis an mbarra. D'oscail sé é, thóg amach buidéal, agus poured é féin roinnt coinneac.
  Daor - "Napoleon", dhá chéad bliain d'aois!
  D'ól an t-uachtarán gníomhach gloine. Ansin snacked mé ar an dara ceann le líomóid.
  Mhothaigh mo bholg níos teo agus rith mo smaointe níos tapúla. Tar éis an tríú gloine, aoibh Medvedev agus shuigh síos i gcathaoir. Cheered suas le beagán. Go deimhin, cén fáth a bhfuil an chumhacht seo ag teastáil uaidh? Freagracht iomlán. Ní nóiméad d"am saor, ní soicind síochána. I gcónaí ag gluaiseacht, faoi fhaireachas ceamaraí físe. Tá eagla ort an iomarca a rá.
  Tá go leor oibre ann, ach níl aon sásamh ann.
  Agus ba mhaith liom a luí sa leaba le cailín. Seinn cogadh ar an ríomhaire.
  Go deimhin, anseo tá tú an t-uachtarán, ach chun tús a chur le cogadh fíor beidh tú ag smaoineamh faoi dhó. Seo é an chaoi nár leomh an Trump formidable ionsaí a dhéanamh ar an Iaráin.
  Is féidir leat a lán cainte a dhéanamh faoi chogadh, ach níl sé éasca cinneadh a dhéanamh faoi!
  Ach troid an cluiche, troid tú féin!
  Shuigh Medvedev síos ag an ríomhaire. Chas mé ar an Dara Cogadh Domhanda is fearr liom. Ní raibh sé in ann é a imirt le fada. Anseo, ionas nach gcuirfear brú rómhór ort, úsáideann tú cód an scamálaí. Mar seo...
  Agus ansin ritheann tú tríd an teicneolaíocht ar luas hairicín. Agus tá IS-7s agat cheana féin, a sheolann tú i reisimintí, agus gan ach T-1anna i gcoinne na nGearmánach. Tá difríocht shuntasach i neart agus acmhainn.
  Medvedev, a d'ól beagnach riamh, freisin mar gheall ar drochshláinte, go suntasach cheered suas.
  Seo mar a chaitheann tú an umar is costasaí agus is troime den Dara Cogadh Domhanda, an IS-7, ar an namhaid. Agus briseann tú é gan mórán deacrachta. Tá an cogadh ag dul ar aghaidh go héasca agus go buacach. Glacann tú ceannas ar chathair i ndiaidh cathrach.
  Go ginearálta, ar ndóigh, bhí Stalin i gceannas ar an tír go maith, agus d'éirigh leis an Tríú Reich a shárú i níos lú ná ceithre bliana. Throid Putin le ISIS níos faide. Ach tá teicneolaíocht an-fhionnuar ag na Gearmánaigh.
  Sa chluiche, mar shampla, umar E-75 na Gearmáine, ní féidir ach leis an Sóivéadach IS-7 troid ina choinne ar chomhchéim, tugann gach umar eile isteach. Tá armúr an-láidir ag E-75. Tá fiú an gunna níos fearr ná an IS-7 Sóivéadach agus tá sé gar i gcumhacht millteach.
  Agus bhí sé beartaithe ag na Gearmánaigh an umar seo a dhéanamh mar a bpríomhcheann i 1945. Cad mar gheall orainne?
  Chlaon Medvedev... Ní raibh siad in ann an IS-7 a chur i olltáirgeadh sa tréimhse iarchogaidh. Mar sin mhair an cogadh níos faide, níl a fhios ag aon duine cé eile a bhuaigh.
  Dmitry Anatolyevich, ar meisce, ag canadh:
  - Is breá liom é, a dheartháireacha, is breá liom é! Is breá le maireachtáil, a dheartháireacha! Agus ní chaithfidh ár n-ataman bac a chur air.
  Thit Medvedev ina chodladh agus é ag imirt. Tá sé suaimhneach...
  Agus an lá dár gcionn tháinig torthaí deiridh an toghcháin uachtaránachta ar eolas.
  Vótáil beagnach 92 faoin gcéad de na vótálaithe ar son Zelensky mar aon leis an Úcráin, agus 6.7 faoin gcéad do Medvedev. Mar sin, tharla bua iontach Zelensky.
  Thosaigh ceiliúrtha agus lúcháir sa tír. Ar deireadh, bhí saol geal nua, mar a bhí ag go leor, ag teacht.
  Go dtí seo, tá Dmitry Anatolyevich Medvedev ag feidhmiú mar uachtarán le linn an insealbhaithe.
  Agus rinne sé comhghairdeas, ar ndóigh, leis an buaiteoir. Cá háit is féidir leat dul? Agus níl aon rud le sé faoin gcéad a chomhaireamh.
  Thug an tAire Gnóthaí Inmheánacha Vladimir Zhirinovsky cuairt ar Medvedev, áfach, agus rinne sé comhbhá leis:
  - vótáil mé ar do shon Dmitry Anatolyevich!
  D'fhreagair an t-uachtarán gníomhach go ciúin:
  - Go raibh maith agat!
  Mhol Zhirinovsky:
  - B'fhéidir gur chóir dúinn tú a chur sa chéad taibhiú?
  Chroith Medvedev a cheann péinteáilte:
  - Ní dóigh liom, tar éis a leithéid de bhua sa dara babhta, go dtabharfaidh siad an Príomh-aire dom. Ní bheidh sé seo ceart go polaitiúil a thuilleadh.
  Thug Zhirinovsky faoi deara go loighciúil:
  - Ar aon nós, ba chóir go mbeadh duine ón Rúis i d'áit. Mar sin, cé hé mura bhfuil tú?
  Mhol Medvedev:
  - Is dócha, Andrei Navalny!
  Scaoil Zhirinovsky a fhiacla agus d"fhás sé:
  - Andrei Navalny? Lig nach dtarlóidh sé seo!
  Shrug Medvedev a ghualainn agus dúirt sé le mearbhall:
  -Cá bhfuil tú ag dul?
  a scairt Zhirinovsky:
  - Sea, gabhfaidh mé iad go léir!
  Shín Medvedev a lámh:
  - Go Leor! Is cosúil go bhfuil ár gcuid ama thart! Tá mé ag dul ar saoire go dtí na hOileáin Chanáracha. Céard a dhéanfas tú?
  D'fhreagair Zhirinovsky, agus é ag casadh a shúile go glic:
  - Déan stocaireacht ar son leasanna do chairde! Go dtí gur chuaigh Zelensky i mbun a dhualgas mar uachtarán na Rúise agus na hÚcráine!
  Dúirt Medvedev go brónach:
  - Ar an drochuair, nach bhfuil sé seo chomh simplí ... Ansin beidh siad stiall tú de thrí craicne!
  D'fhiafraigh Zhirinovsky, ag caolú a shúile go glic:
  - Déan marshal de Chónaidhm na Rúise dom le do thoil! Bhuel, cad is fiú duit!
  Shíl Medvedev ar feadh cúpla soicind, agus ansin d'fhógair sé:
  - Go breá! Ní hamháin go ndéanfaidh mé marascail thú, ach tabharfaidh mé Beria ar ais go céim mharascail freisin! Beidh sé cothrom!
  Chlaon Zhirinovsky comhaontú:
  - Maidir le Beria, tá!
  Chaol Medvedev a shúile agus d'fhiafraigh sé:
  - Agus i ndáil leat?
  D'fhreagair Zhirinovsky go macánta:
  - Agus caith liom mar rí! Tugaim luach saothair do cibé duine a theastaíonn uaim!
  Chlaon Medvedev comhaontú:
  - Sea, mar sin a bheith!
  Agus d'ordaigh sé an dá fhoraithne a ullmhú ar na céimeanna marascail a thabhairt.
  Bhí an-áthas ar uachtarán gníomhach na Rúise. Ag smaoineamh anois gur féidir leis taitneamh a bhaint as cluichí ríomhaireachta go hiomlán.
  Agus is iontach an spraoi iad a imirt...
  Ach i ndáiríre, cén fáth go ndéanfadh an t-uachtarán aon rud eile? Anois tá an teicneolaíocht forbartha an oiread sin gur féidir leat a bheith duine ar bith. Fiú ag an Tiarna Dia. Agus go sonrach sa chluiche a chruthú universes.
  Mar shampla, in oifig an uachtarán gníomhúcháin tá líon mór cluichí éagsúla, lena n-áirítear na cinn is nua-aimseartha.
  Socraíonn Medvedev cluiche straitéise fíor-ama a imirt. an Ghearmáin sa bhliain 1939. Bhuel, cén fáth a bhfuil cód scamálaí á úsáid agat? Cuireann tú leat féin cúig mhíle Panther, trí mhíle Tíogair agus deich míle Focke-Wulfs. Agus imscarann tú na fórsaí seo i gcoinne an namhaid. Agus ionsaíonn tú an Pholainn, nach bhfuil fiú an deichiú cuid de na fórsaí sin aici.
  Agus leanann an cogadh ar aghaidh mar is mian leat, le sprioc amháin agus bua. Tá Medvedev, a bheith macánta, ina conqueror ollmhór anseo. Crues sé an namhaid amhail is dá bhrú plumaí le preas.
  Bhí an Pholainn leacaithe go héasca agus níos tapúla ná mar a bhí i bhfíor-stair. Ionsaíonn tú an Fhrainc. Seolann tú deich míle umar E-75 chuici ag baint úsáide as cód bradacha. A ligean ar aghaidh é, gluaisteáin iontach. A bhfuil go hiomlán dosháraithe ag gunnaí na Fraince, ach marfach ar achair fhada. Lámhaigh siad síos gluaisteáin namhaid.
  Léim Medvedev fiú le haghaidh áthas. Mar atá sa chluiche, bogann sé go tapa, agus tá sé ag tabhairt faoi Páras cheana féin ... Agus ansin cad faoi trifles? Tógfaimid an Spáinn ar láimh ag an am céanna, ionas nach n-éireoidh Franco ró- trína chéile .
  Agus don ionsaí ar Ghiobráltar úsáidfimid scaird-aerárthaí. Cá rachaidh na Breataine?
  Ar ndóigh, ag an am céanna úsáidimid cistí chun longa cogaidh agus iompróirí aerárthaí a thógáil. Beidh sé deacair don Bhreatain ansin. Seo céad iompróir aerárthach agus dhá chéad long catha. Beidh sé seo ina fhórsa ollmhór.
  Agus ansin tá na longa tuirlingthe. Déanann tú umair den tsraith "E"-U freisin, éabhlóid bhreise ar an "E". Anseo caitheann tú umar "E"-50-U, meaisín den sórt sin nach féidir leat dul isteach air ó aon uillinn.
  Agus lig di crá na Breataine. Seo beirt chailíní álainn taobh istigh d'umar den sórt sin ag buaileadh ag uachtarán gníomhach na Rúise.
  Séideann Medvedev póg dóibh mar fhreagra.
  Seo mar a imreoidh muid...
  Agus tá na tancanna is déanaí ag druidim le Londain. Agus gan searmanas tógann siad príomhchathair Shasana.
  Sheinn Medvedev:
  - Tá an domhan leadránach! Beidh muid ar fad ag ithe an cat!
  Ar ndóigh, tá sé suimiúil agus éasca a imirt. Ghlac mé an cód scam agus stampa is cuma cad ba mhaith leat. Mar sin ghabháil leat na Balcáin agus téigh go dtí an Afraic. Stampa tú freisin, agus coisithe freisin. Déanann tú trúpaí, mura raibh ach airgead agat. Agus tugann an chríoch a gabhadh airgead freisin. Bhuel, bain triail as, siúl timpeall na hAfraice.
  Tá an APSS fós ag oscailt an tosaigh. Tríocha a ceathair in aghaidh na sraithe E-50-U, a stampáladh deich míle eile. Más feithicil é an E-50 a bhfuil thart ar an armúr céanna leis an Tíogair-2, níl ach an fána réasúnach níos mó, agus tá an t-armán beagán níos láidre, agus tá an t-inneall níos cumhachtaí. Tá an E-50-U, le meáchan comhionann, inchomparáide leis an T-64 Sóivéadach, agus tá inneall tuirbín gáis níos cumhachtaí aige fiú.
  Sea, níl na fórsaí comhionann. Anseo troideann glúnta éagsúla umar.
  Agus Medvedev, ar ndóigh, tá dashing ar chapall dubh.
  Níl na fórsaí, ar ndóigh, inchomparáide. Is féidir leat an E-75-U a chur leis freisin, is meaisín marú squat é seo, do-sheachanta fiú le gunnaí long.
  Agus conas a bheidh sé satailt air féin. Ní féidir aon rud stop a chur leis.
  Imríonn Medvedev cosúil le buachaill beag. Eh, ceart go leor, ansin conas. Agus níl fonn ar éinne é a fheiceáil. Chaill sé agus rinneadh dearmad ar an uachtarán gníomhach.
  Is breá le gach duine ach buaiteoirí.
  Chan Dmitry Anatolyevich:
  Agus tá muid ag dúshlán na stoirmeacha,
  Ó cad agus cén fáth ...
  Beo ar domhan gan iontas saor in aisce,.
  Tá sé dodhéanta do dhuine ar bith
  Ádh mór, teip,
  Gach léim suas agus síos,
  Ar an mbealach seo amháin, agus ní ar shlí eile,
  Ach ar an mbealach seo, agus ní ar shlí eile!
  Iontas beo fada!
  Iontas! Iontas!
  Iontas beo fada!
  Iontas! Iontas!
  Iontas beo fada!
  Agus d'éirigh Medvedev níos aoibhne. Anois tá a chuid trúpaí i seilbh na hÚcráine, na Bealarúise, agus tá siad ag druidim le Moscó gan stró!
  Deir iar-uachtarán na Rúise:
  - Go bhfuil ár saol cluiche!
  Agus tógann sé príomhchathair an APSS ag stoirme. Ar ndóigh, i gcoinne arm na bliana 1941, tá umair aige le tréithe ó na seascaidí agus fiú na seachtóidí, agus is é an rud is mó ná go bhfuil go leor acu.
  Buaileann Medvedev air féin... Tá an phríomhchathair Moscó tógtha. Agus anois is féidir leat an Chugais a ghlacadh ar láimh... Agus ag an am céanna, gabh ar láimh dheisceart na hAfraice duit féin. Agus beidh tras go dtí an Airgintín.
  Agus as sin ionsaí na Stáit Aontaithe Mheiriceá. Is ceannasaí fionnuar é. Tá an namhaid taobh thiar de i méid agus cáilíocht na trúpaí.
  Medvedev ag canadh go díograiseach:
  - Rachaimid go dána i gcath! Chun cumhacht na Sóivéide! Agus beidh muid ag cuimilt gach duine i cac sa troid ar son seo!
  Tógadh Medvedev go sealadach as an gcluiche. D'iarr Aire Cosanta na Rúise, a tháinig in ionad Shoigu Trubetskoy. D'iarr sé ar an uachtarán fós ag gníomhú:
  - Cathain a thabharfaimid an mionn oifige don cheannaire nua?
  D'fhreagair Medvedev go gonta:
  - Nuair ba chóir é a bheith, ag an Insealbhú!
  Thug Trubetskoy faoi deara:
  - Tá uachtarán nua na tíre aontaithe ag iarraidh a bheith insealbhaithe an tseachtain seo chugainn. Ionas nach mbíonn am acu le goid!
  Medvedev ag tafann:
  - Níl sé seo de réir ár bunreacht agus dlíthe!
  Thug Trubetskoy faoi deara:
  - Agus ghlac Yeltsin bunreacht seo ní de réir an dlí agus an bunreacht d'aois. Go deimhin, shíl go leor go mbeadh Putin ag moladh bunreacht nua, ach ar bhealach éigin níor tharla sé!
  Thug Medvedev faoi deara:
  - Ní hé an smaoineamh is fearr do gach uachtarán nua bunreacht nua a ghlacadh!
  Chuir Trubetskoy in aghaidh:
  - Ach d'fhéadfadh Putin! Bhí sé níos fuaire ná Yeltsin, agus tusa, Dmitry Anatolyevich!
  Chlaon Medvedev agus d'aontaigh:
  - Níos fuaire agus níos tábhachtaí fós ádh! Gan Putin, chuaigh gach rud mícheart, agus ghlac Zelensky cumhacht sa Rúis.
  Thug Trubetskoy faoi deara:
  - Agus bhí deis ag Lukashenko, ach chaill sé a chuid ama. Ba chóir go mbeadh muid tar éis bogadh níos tapúla!
  Thug Medvedev faoi deara go loighciúil:
  - Bhí eagla ar Lukashenko roimh thoghcháin iomaíocha sa Rúis. Agus ní bheadh Zelensky i mbaol mura bhféadfadh croí Putin é a sheasamh. Tá bainistiú na tíre chomh mór sin de láimh dóite amach! Putin dóite cinnte amach ag an obair!
  Mhol Trubetskoy:
  - Bhuel, mar sin ba chóir dúinn glacadh leis an insealbhú ag dáta níos tapúla nó nach bhfuil?
  D"fhreagair Medvedev go dána:
  - Déan mar is mian leat! Is cuma liom a thuilleadh! Rachaidh mé ar scor ar scor onórach agus beidh mé ag maireachtáil ar mhaithe le mo thoil féin. B'fhéidir go mbeidh mé ag taisteal ar fud an domhain! Bhí mé ina uachtarán agus ina phríomh-aire araon cheana féin ar feadh tréimhse thar na bearta don Rúis! Cá fhad is féidir leat cloí leis an ríchathaoir?
  D"aontaigh Trubetskoy:
  - Bhuel, más ea, ansin lig athruithe teacht! Cad atá le déanamh le Shoigu?
  D'fhreagair Medvedev go fuar:
  - Lig dó scíth! Tá pinsean an mharascail mór. Lig dó taisteal ar fud an domhain. Thug mé cead duit maoin a bheith agat thar lear!
  Chlaon Trubetskoy agus dúirt:
  - scoite Putin an Rúis ón domhan! Cé go raibh brón orainn i bhfocail i ndoimhneacht ár n-anam, rinne muid lúcháir ar a bhás! Maidir le Zelensky, feicfimid! Bhí go leor againn ag iarraidh orduithe mar san Iarthar. Faigh rudaí mar atá sna Stáit Aontaithe, ach oibrigh... Cosúil leis an APSS!
  Thug Medvedev faoi deara:
  - Bhuel, faoi Stalin, d'oibrigh oifigigh go dian! Ná ceap go raibh siad lán le mil!
  D'iarr Trubetskoy:
  - Cad a dhéanfaidh tú?
  Mheabhraigh Medvedev:
  - Bhí mé uachtarán, agus beidh mé ar scor mar uachtarán. Tá sí mór... Agus bainfidh mé sult as an saol! Cén fáth eile ba chóir dom a bheith ag obair!
  Mheabhraigh Trubetskoy:
  - Is féidir le Zelensky an post mar chomhairleoir a thabhairt duit leis!
  Chuir Medvedev amach é:
  - Ay! Tá sé cliste go leor gan mo chomhairle! I mbeagán focal - a chur i gcrích an insealbhú! Chuir Dmitry Anatolyevich a!
  D"aontaigh Trubetskoy:
  - Insealbhú sea!
  Medvedev crochadh suas. Chinn mé an cluiche a chríochnú. Rud nach raibh am agam riamh roimhe. Agus ar a laghad meabhrach crush na Stáit Aontaithe.
  Nó níos cruinne sa chluiche. Mar sin féin, tá an Sherman Meiriceánach lag i gcoinne an E-75-U. Ach tá go leor aerárthach ag na Stáit Aontaithe, fiú mura bhfuil siad chomh cumhachtach le scairdeanna Gearmánacha.
  Ach níl an caighdeán, ar ndóigh, mar an gcéanna! Tá na Krauts ag ardú scóir diana. Go háirithe na píolótaí: Albina agus Alvina! Agus is cailíní iad seo a ndéantar idirdhealú orthu ag a bhfonn ollmhór.
  Tá Medvedev ag dul ar aghaidh go Meiriceá ó dheas. Agus ag an am céanna tá a chuid umair ag bogadh trasna na Sibéire. Tá spraoi aige. Dála an scéil, cén fáth nach conquer an tSeapáin fós? Sa chluiche seo is féidir leat a mharú freisin do allies. Straitéis chun cinn. Cuir cód an cheater i bhfeidhm agus beidh tú níos láidre ná do chéile comhraic i gcainníocht agus cáilíocht. Ní cogadh, ach pléisiúir íon. Seo iad na meaisíní scaird gan earr, ní féidir leis na Meiriceánaigh fiú teacht suas.
  Níos cruinne, a fháil ann. Agus bain úsáid as diúracáin raidió-rialaithe! Agus bulaíocht a dhéanamh ar Meiriceánaigh. Is maith le Medvedev an cluiche seo go mór. Agus bogadh na trúpaí. Tá Meicsiceo tógtha. Tá cathracha Mheiriceá ag titim ceann i ndiaidh a chéile. A leithéid de phléisiúr.
  Agus san oirthear, téann umair na sraithe "E"-U isteach san India. Ach cad is féidir leis na Breataine cur ina gcoinne? Thairis sin, tá acmhainní carntha ag an Tríú Reich cheana féin agus tá an teicneolaíocht is nua-aimseartha á tháirgeadh aige gan cód bradacha.
  Ach chinn Medvedev an Panther a uasghrádú beagán. Seo é an chéad "Panther" rialta - armúr tosaigh 80 - 110 mm, armúr taobh 50 mm, gunna 75 mm, fad bairille 70 EL, inneall 650 horsepower. Seo é an "Panther"-2 le armúr tosaigh ó 120 go 150 milliméadar, taobhanna 60-mm, gunna 88-mm le fad bairille 71 EL, agus inneall 850-horsepower. Sea, carr tromchúiseach. Agus tá sé níos troime ní ag daichead a cúig, ach caoga tonna agus tá scáthchruth níos giorra.
  Ach "Panther"-3. Armúr tosaigh ó 150 go 200 milliméadar, taobhanna 82 milliméadar, gunna 88 milliméadar le fad bairille de 100 EL agus inneall 1200 horsepower - meáchan 55 tonna. Aontaigh, tá carr den sórt sin go ginearálta super i gcoinne an Shermans.
  Ach tá "Panther" ann-4. Tá armúr tosaigh aige ó 200 go 250 mm ag fánaí, agus armúr taoibh 160 mm. gunna 105 mm le fad bairille 100 EL. Is ollphéist é seo cheana féin a mheá 65 tonna agus le scáthchruth íseal. Inneall tuirbín gáis de 1500 horsepower. Ar ndóigh, forbairt sraitheach den scoth, in ann troid fiú leis an IS-7 Sóivéadach. Ina theannta sin, ní raibh an IS-7 olltáirgthe.
  Ach tá meaisíní níos láidre. Rith "Panther"-5, armúr tosaigh 250 cabhail ag uillinn 45 céim, forehead turret 300 mm ar uillinn, taobh 210 ar uillinn, gunna 128 mm ag 100 EL, meáchan umar níos airde 75 tonna, 2000 horsepower cumhacht inneall tuirbín gáis . Meaisín níos fearr ná na samhlacha Sóivéadacha agus Mheiriceá go léir. In ann dul isteach sa IS-7 ó achar comhraic agus in ainneoin amas ceann ar aghaidh. Is teicneolaíocht den scoth é "Panther"-5 go ginearálta. Níl aon rud níos láidre ag an APSS ná an IS-7. Agus tá cúig chineál Tigers ag na Gearmánaigh freisin.
  Tar éis dó an chuid is mó de chríoch na SA a ghabháil, chinn Medvedev an Tíogair a thiomáint ar shiúl freisin. Bhuel, is é "Tíogair" an chéad cheann atá ar eolas ag gach duine. Tá an armúr tosaigh 100-110 milliméadar gan fána beagnach, agus tá an armúr taobh 82 milliméadar gan fána. Agus tá an gunna 88-mm, fad bairille 56 EL, umar i ndáiríre howling. Murab ionann agus na "Panthers", áit nár throid ach an chéad sraith i ndáiríre agus bhí samplaí den dara sraith. Umar "Tíogair"-2 ar a dtugtar níos fearr an "Tíogair Ríoga".
  Armúr tosaigh: 120-150 mm ar thaobh tosaigh an chabhail ag uillinn 50 céim, 185 mm ar thaobh tosaigh an turret ag uillinn bheag, agus 82 mm ar an taobh ag uillinn 60 céim. Tá sé cosanta go maith sa mhullach, beagán níos fearr ná an Tíogair sa taobh, agus tá gunna 88-mm aige le fad bairille 71 EL. As na umair táirgthe an Dara Cogadh Domhanda, an chuid is fearr i dtéarmaí armála agus cosaint tosaigh, meáchan 68 tonna, inneall 700 horsepower - sách lag i bhfeidhmíocht tiomána.
  Is feithicil deartha é "Tiger"-3. Tá armúr tosaigh 150-200 milliméadar ar uillinn 45 céim, tá tosaigh an turret 240 milliméadar ar uillinn. Taobhanna 160 milliméadar le sciatha claonta. Trí chineál arm éagsúil: gunna 88 mm 100 EL, gunna 105 mm 70 EL, agus gunna 105 mm 100 EL le hinneall de 1000 1200 horsepower. Le leagan amach níos dlúithe agus meáchan 75 tonna. Sea, tá an carr tromchúiseach agus an-chontúirteach. Agus "Tíogair" níos cumhachtaí fós -4 armúr tosaigh 250 - cabhail claonta ag 45 céim, forehead 300 milliméadar claonta, taobhanna 210 milliméadar, gunna 128 milliméadar 100 EL fad bairille, nó fad bairille 150 milliméadar 56 EL , meáchan 15 ton inneall tuirbín gáis horsepower. Umar an-chumhachtach.
  Ach tá níos fuaire fós "Tíogair"-5. Armúr tosaigh: forehead cabhlach 350 mm ar uillinn 45 céim, forehead turret 400 mm ar uillinn 50 mm. Tá na taobhanna claonta 300 mm. Gunna 150 mm 100 EL, nó gunna 174 mm 70 EL, nó gunna 210 mm 38 EL. Meáchan é 100 tonna, tá inneall tuirbín gáis 2500 horsepower. Ní sháróidh an meaisín is cumhachtaí fiú an IS-7 agus wort Naomh Eoin. D"fhéadfaí an ceann seo a úsáid i gcoinne Mheiriceá. Cé go gcaithfear a rá nach raibh "Tiger"-5 fiú sna tionscadail i bhfíor-stair. Ach níl aon locht ar éinne gur tháinig deireadh leis an gcogadh chomh tapaidh sin.
  Ach is féidir an cluiche umar fíorúil a fheabhsú.
  Thosaigh Medvedev ag stoirme ar phríomhchathair SAM Washington agus ar an gcathair is mó i Nua-Eabhrac. Anseo is féidir leat a bheith ag obair i ndáiríre agus buaigh.
  Cé gur beagnach. Anseo tá Washington ar lasadh agus tá umair Ghearmánacha ag tiomáint chomh fada leis. Agus ní féidir le duine ar bith stop a chur le Tigers-5.
  Tá ionsaí géarchúiseach á déanamh ag Medvedev ar na príomhchathracha SAM agus is cosúil gur bua é. Ach tá an tSeapáin amach romhainn freisin.
  . CAIBIDIL Uimh. 5 .
  Cad eile a d'fhéadfainn a dhéanamh sa chluiche? Ach ní dheachaigh an teaghlach umar Lev isteach i dtáirgeadh. Is fíor-arrachtaigh iad seo anseo. Ach sa Dara Cogadh Domhanda, bhí na meaisíní seo de shraith níos déanaí fiú iomarcach. Agus níos mó ná sin fós i gcoinne na Seapáine lena umair bheaga agus mheánmhéide.
  Ach chinn Dmitry Medvedev iad a thiomáint ar shiúl beagán.
  Seo é an chéad umar Lev, atá ann cheana féin i dtionscadail, agus gan ach go páirteach chorprófar i miotail. Tá armúr tosaigh an chabhail 120 milliméadar ar uillinn 45 céim, tá armúr tosaigh an turret 240 milliméadar ar uillinn, tá na taobhanna 82 milliméadar, is é 105 milliméadar an gunna, is é fad an bairille 70 EL, an t-iomlán. 80 tonna, is é an t-inneall 800 horsepower. Go ginearálta, carr a d'fhéadfadh a bheith le feiceáil mar aon leis an Tigers agus Panthers ar an Kursk Bulge. Le arm an-chumhachtach le haghaidh a chuid ama agus cosaint forehead turret den scoth. Ach ar an dea-uair níor léirigh sí suas. "Lev"-2 feithicil tionscadail. Tá forehead an chabhail 250 milliméadar claonta, tá forehead an turret claonta 300 milliméadar. Tá na taobhanna claonta 200 milliméadar. Gunna nó 128 mm 100 EL nó 210 mm 38 EL. Meáchan 100 tonna, inneall 1800 horsepower. Níl aon chomhionann ina chumhacht. Níos fearr leis an IS-7, nach féidir a bhuail ach é ar an taobh. Ach ansin tiomáinteann tú níos faide, agus tá an chuma ar "Lion"-3, agus tú ar thóir ollphéist freisin. Tá armúr tosaigh an chabhail 350 mm, tá túiríní 450 mm, le fána taobh 300 mm ag fánaí, gunna 150 mm ag 100 EL, nó 175 mm ag 70 EL, nó 210 ag 56 EL, nó tosaitheoir roicéad. ag 400 -mm. Meáchan é 120 tonna, tá inneall 2500 horsepower.
  Sea, is fórsa iontach é seo.
  ollphéist Super eile é umar " Lion " -4 . Is é 450 mm armúr tosaigh an chabhail, is é 500 mm armúr tosaigh an turret. Tá taobhanna an chabhail agus an tuiréid claonta 400 mm. Gunna 175-mm i 100 EL, gunna 210-mm i 70 EL, tosaitheoir roicéad 500-mm. Is é meáchan an ghluaisteáin 150 tonna, is é an t-inneall 3500 tuirbín gáis horsepower. Ó achar fada téann sé isteach i ngach umar, lena n-áirítear an IS-7 agus an Meiriceánach T-93. Agus ní féidir le gunnaí cabhlaigh fiú dul isteach ann. Is meaisín cumhachtach é seo, agus le gunna breise.
  Ach tá an Lev-5 níos cumhachtaí fós ina rí na n-umair. Tá armúr tosaigh an chabhail 600 mm ar uillinn 45 céim, tá an turret 800 mm tiubh, tá na taobhanna 550 mm ar uillinn. Gunna 210 mm i 100 EL, gunna 300 mm i 70 EL, tosaitheoir roicéad 600 mm. Is é meáchan an mheaisín ná 200 tonna, táirgeann an t-inneall tuirbín gáis 5000 horsepower. Dochreidte le beagnach gach cineál na n-arm , ach amháin i gcás diúracáin ard-chumhachta , go háirithe gunnaí móra-chaighdeán agus buamaí . Tá ar a gcumas longa cogaidh agus iompróirí aerárthach a lámhaigh. I ndáiríre umar Super.
  Bhuel, i mbeagán focal, tá rud éigin le himirt. Tá Medvedev ag cur brú ar an tSeapáin.
  Ach cuirtear isteach air arís.
  Glaonn agus deir stiúrthóir an FSB:
  - Dmitry Anatolyevich, an dtabharfaidh tú comhdháil d'iriseoirí?
  Dúirt Medvedev go cinntitheach:
  - Fós!
  - Cén fáth?
  D'fhreagair an tUachtarán gníomhach:
  - Tá sé de cheart agam agallaimh a thabhairt nó ná bíodh! Mar sin shocraigh mé gan é a thabhairt go fóill!
  Chlaon stiúrthóir an FSB:
  - Is féidir leat a bheith socair faoi láthair! Ní bheidh an t-agallamh imithe! Ach beimid ag lorg áit eile!
  Thug Medvedev faoi deara:
  - Gach duine, socraigh síos! Más rud ar bith, tá do phinsean ginearálta mór! Is féidir leat maireachtáil gan oibriú!
  D"fhiafraigh stiúrthóir an FSB le hiontas:
  - Nach mór an trua é scaradh le cumhacht chomh mór sin?
  D'fhreagair Medvedev go macánta:
  - Is mór an trua, ar ndóigh, ach géilleann duine don dosheachanta!
  Medvedev ar ais go dtí an cluiche arís. Fuair iar-uachtarán na tíre is mó agus is saibhre acmhainní ar domhan an lámh in uachtar air ar deireadh. Agus cén fáth nach imirt más féidir leo a dhéanamh gan é anois. Cé go bhfuil sé ina cheannaire stáit gníomhach.
  Ach conas is féidir leat an temptation a sheachaint chun tú féin a ghearradh i gcluiche den sórt sin? Bhuel, shroich trúpaí Gearmánacha Chukotka. Go fortunately, tá sé i bhfad níos éasca trealamh a bhogadh sa chluiche ná mar atá i ndáiríre. Agus téann siad go dtí an tSín. Agus chuaigh siad i gcath leis na Seapánaigh ansin. Ar ndóigh, ag baint úsáide as an gcód scam, chuir Medvedev amach umair Lev-5 agus chaith sé iad i gcoinne an samurai. Agus is gluaisteáin den scoth iad seo i ndáiríre.
  Conas a brúitear samurai. Ach fós ní teorainn na foirfeachta.
  Ach cén fáth, go dtí go mbeidh an Dara Cogadh Domhanda thart, nach féidir an umar Gearmánach is troime "Luch" a rith tríd na leibhéil?
  Is fíor-athdháileadh é seo na foirfeachta agus coróin na háilleachta. Níos cruinne, cad is féidir a tharlóidh má thagann athrú ar gigantomania.
  Thosaigh Medvedev ag tiomáint ar shiúl na Luiche.
  Thiomáin agus fiú throid an umar Luiche, umar atá i miotail i ndáiríre, an ceann is troime díobh siúd a bhí corpraithe i miotail. Tá armúr tosaigh an "Luch" 150 mm ar bhun an chabhail, 200 mm ar bharr an chabhail, 250 mm ar thaobh tosaigh an turret, agus 210 mm ar na taobhanna. Mar is féidir linn a fheiceáil, tá an umar, fiú sa chéad leagan, do-sheachanta do gach umar sraitheach Sóivéadach sa mhullach agus fiú ar an taobh. Níorbh fhéidir leis an IS-2 agus SU-100 dul isteach sa umar seo ó aon uillinn. Ní fhéadfadh ach an IS-7 fadhbanna a chruthú don Maus agus an umar seo a chomhrac. Ach bhí an chuma ar an IS-7 ach amháin tar éis an chogaidh, agus níor chuaigh sé i dtáirgeadh riamh. Agus d'fhéadfadh na "Luchacha" troid cheana féin ag an tosaigh i 1943. Tá dhá ghunna ag an umar seo: bairille gearr 75 mm agus 128 mm 55 EL, atá in ann dul isteach i ngach umar Sóivéadach ach amháin an IS-7 ceann-ar. Thairis sin, an IS-2 ó achar fada. Bhí gunna 150 mm ann freisin.
  "Luch" mheá 188 tonna agus bhí inneall 1250 horsepower, nach bhfuil fós go leor. Ar an iomlán, is é an carr an ceann is láidre dá chuid ama, agus níl aon chothrom aige.
  Is feithicil deartha é "Luch"-2. Níos foirfe. Sa scéal fíor, bhí an carr ceaptha a bheith níos ísle i scáthchruth agus níos éadroime. Ach sa chluiche, ar ndóigh, d'éirigh an carr níos foirfe, níos ísle i scáthchruth, níos dlúithe i leagan amach, ach fiú níos troime. Is é 2 350 mm armúr tosaigh chabhail na Luiche. Tá armúr tosaigh an turret 450 milliméadar. Taobhanna 300 mm. Tá gunnaí móra 75 mm ar fhad agus 150 mm 70 EL, nó howitzer 210 mm, nó tosaitheoir roicéad 400 mm. Meáchan 200 tonna. Inneall tuirbín gáis 2000 horsepower.
  "Luch" - 3 meaisín cearrbhachais. Foirfe freisin. Is é 600 mm armúr tosaigh an chabhail, is é 800 mm an turret, tá na taobhanna 550 mm. Gunnaí 88 mm 100 EL, le haghaidh umair namhaid a throid, agus 210 mm 70 EL. Nó tosaitheoir roicéad 550-mm. Is é meáchan an umar 250 tonna, is é an t-inneall tuirbín gáis ná 4000 horsepower. Tá an umar beagnach dodhéanta le beagnach gach arm, ach amháin na cinn is cumhachtaí.
  "Luch" -4 Is éabhlóid nua gigantomania agus níos forbartha. Tá armúr tosaigh an chabhail 1000 mm ar uillinn 45 céim, tá armúr tosaigh an turret 1200 mm ar uillinn. Tá na taobhanna claonta 850 mm. Armáil: gunna 105 mm 10EL chun umair namhaid a throid agus go leor leor i gcoinne beagnach gach cineál feithicle. Arm 300mm ag 70 EL, chun daingnithe a scriosadh agus iomarcach le haghaidh umair. Nó ina ionad sin, tosaitheoir roicéad 750-mm.
  Is é meáchan na feithicle 350 tonna, rud nach bhfuil an oiread sin le haghaidh armúr agus airm den sórt sin. Ní féidir le gunnaí longa cogaidh fiú dul isteach i bhfeithicil den sórt sin ceann ar aghaidh. Ní féidir ach buille díreach ó dhiúracán cúrsála cumhachtach nó buama an-mhór a leithéid de mheaisín a mhilleadh. Ó gach uillinn tá sé do-sheachanta ag gach umar agus gunnaí féin-ghluaiste an Dara Cogadh Domhanda. Is é an t-inneall 6000 tuirbín gáis horsepower.
  Bhuel, is é "Luch"-5 an leibhéal is airde sa tsraith seo. Is é armúr tosaigh an mhullach chabhail 1600 mm ar uillinn, is é 2000 mm an forehead turret, tá na taobhanna 1500 mm ar uillinn.
  Gunna 128-mm le 100 EL chun gach umar a chomhrac, sách leordhóthanach i gcoinne gach branda lena n-áirítear an IS-7 agus tosaitheoir roicéad 900-mm. Tá gunnaí eile praiticiúil. Tá dosaen meaisínghunna ann. Is é meáchan an umair 500 tonna. Inneall tuirbín gáis de 10,000 horsepower. Is é an carr, a ligean le rá, foirfeacht féin. Is féidir le beagnach aon rud bualadh leat sa mhullach. Super umar...
  Mar sin féin, má cheapann duine ar bith go bhfuil sé dodhéanta teacht suas le rud ar bith níos fuaire ná "Luch"-5, ansin níl sé seo fíor ar chor ar bith. Tá samhlaíocht údair cluiche maith faoin Dara Cogadh Domhanda gan teorainn.
  Mar shampla, tá "Rat" ann freisin. I bhfíor-stair, tá an taifead ar mhéid ag an umar seo i measc na bhfeithiclí tionscadail go léir, agus bhí sé corpraithe go páirteach fiú i miotail.
  Tá armúr tosaigh 400 mm ag an umar "Rat", agus tá an taobh-armúr beagán claonta freisin. Armáil: ceithre ghunna 210 mm, nó gunna 800 mm amháin agus dhá ghunna 150 mm, aon ghunna déag frith-aerárthach. Meáchan é 2000 tonna, tá cumhacht iomlán de 10,000 horsepower ag innill díosail.
  Is éard atá i umar "Rat"-2 éabhlóid na feithicle dearaidh le leagan amach níos forbartha. Armúr tosaigh agus aon armúr 800 mm, le uillinn mór claonta réasúnach. Is éard atá san armáil gunnaí móra 1000 mm agus ceithre ghunna ciarsúr 150 mm, sé ghunna déag frith-aerárthaigh atá in ann lámhaigh ar spriocanna talún agus aeir. Meáchan é 3000 tonna, innill tuirbín gáis, tá cumhacht iomlán 20,000 horsepower.
  Is meaisín níos cumhachtaí agus níos airde é "Rat" -3. Armúr 1200 - milliméadar ar uillinn. Armáil: gunna 1250 mm amháin agus sé cinn 150 mm ciarsúir. Fiche gunna frith-aerárthach atá in ann lámhach ar spriocanna aeir agus talún araon. Meáchan é 4000 tonna, innill tuirbín gáis, tá cumhacht iomlán 35,000 horsepower.
  Is meaisín níos cumhachtaí fós é "Rat"-4. Armúr 1600 mm ar uillinn. Armáil - gunna 1600-mm amháin agus naoi ngéibheann 150-mm, cúig ghunna frith-aerárthach is fiche atá in ann spriocanna aeir agus talún a lámhach. Meáchan é 5000 tonna, innill tuirbín gáis, feabhsaithe, cumhacht iomlán de 50,000 horsepower.
  Is é "Rat"-5 an umar is fuaire. Armúr de 2500 milliméadar ar gach taobh. Armáil: ceann gunna 2500 mm. Agus cúig cinn déag howitzers 150-mm. Daichead gunna frith-aerárthach atá in ann spriocanna aeir agus talún a lámhach. Meáchan 10,000 tonna. Imoibreoir núicléach mar inneall, cumhacht níos mó ná 100,000 horsepower.
  Is é an umar an ceann is fuaire sa chluiche i ndáiríre. Agus i dtéarmaí meáchain agus tréithe eile.
  Bhuel, is féidir leat stoirmiú Tóiceo a chur ar iontaoibh "Rat"-5. Fíor, tá sé chomh costasach go gcaithfidh tú an cód scam a reáchtáil arís agus arís eile.
  Ach ar an iomlán, is féidir Medvedev a bheith sásta. D'imir sé go maith.
  Agus ar deireadh bhreathnaigh mé ar "Rat"-5 i réaltacht fhíorúil. Conas a imirt mímhacánta go maith.
  Ach ansin glaoch siad Medvedev arís.
  An uair seo is é an chéad leas-phríomh-aire agus príomh-aire ag gníomhú Siluanov .
  Dúirt sé le ton brónach:
  - Chaill muid Dmitry Anatolyevich! Tá beagnach gach ballóid curtha san áireamh cheana féin!
  Dúirt Medvedev go fonnmhar:
  - Is fearr a chailleadh go maith ná a bhuachan go dona!
  Bhí ionadh Siluanov :
  - Conas is féidir é seo?
  Mhínigh Medvedev:
  - Dá dtoghfaí Vitaliy Klitschko mar mhéara ar Kyiv den chéad uair, ní bheadh sé tar éis filleadh ar an bhfáinne. In ionad curadh iontach, bheadh an méara ina stoc gáire!
  Siluanov leis seo:
  - Sea, tá an ceart agat, Dmitry Anatolyevich! Bhí buntáiste ag Klitschko a chailleadh... Ach ar an drochuair ní raibh aon rian den bhuntáiste sin agat!
  Chan Medvedev mar fhreagra:
  - Táim saor, mar éan sa spéir,
  Tá mé saor, tar éis dearmad a dhéanamh ar cad a chiallaíonn eagla ...
  Tá mé chomh saor in aisce leis an gaoithe lúide
  Tá mé saor i ndáiríre, ní i aisling!
  Siluanov :
  - Sea, níl ionat ach file Dmitry Anatolyevich! Is féidir véarsaí a scríobh fút!
  D'fhreagair Medvedev go dáiríre:
  - In aon chás, anois is féidir liom a dhéanamh go socair mo rud is fearr leat - ag imirt cluichí ríomhaire! Agus roimhe sin, le fiche bliain anois ní raibh mé in ann acmhainn a thabhairt dó seo ach i bhfeisteas agus i dtosaithe!
  Siluanov go cuí:
  - I gcluichí?
  Dheimhnigh Medvedev:
  - Go díreach cluichí! Agus bheadh sé úsáideach duit staidéar a dhéanamh ar roinnt straitéis mhíleata-eacnamaíoch!
  Dúirt an Chéad Leas-Phríomh-Aire go drogallach:
  - Is fearr liom cleachtadh!
  Rinne Medvedev hist mar fhreagra:
  - Tá an réaltacht olc damanta, is féidir é a thiomáint dÚsachtach tú!
  Siluanov go fuar:
  - Ar mhaith leat éalú ón réaltacht le saol na gcluichí? Inmholta!
  Bhí íoróin i bhfocail an phríomh-aire gníomhach.
  Dúirt Medvedev:
  - Lig dom réalta laoch na Rúise a chrochadh duitse freisin!
  Siluanov :
  - Croch tú féin, an tUasal Uachtarán!
  Rinne Medvedev gáire agus d'fhreagair sé:
  - B'fhéidir gur smaoineamh maith é seo! Seachas sin, níor bronnadh Putin ach i ndiaidh a bháis!
  D'fhreagair an Príomh-Aire gníomhach:
  - Go raibh maith agat, an tUasal Uachtarán!
  Lean Medvedev ar aghaidh go fonnmhar:
  - Do shúile dúr folamh ...
  Sheinn Siluanov :
  - Ar an bhfíric go bhfuil gach rud is féidir ...
  Chríochnaigh Medvedev:
  - Ach ní féidir leat maireachtáil!
  D'fhreagair an Príomh-Aire gníomhach:
  - Go dáiríre, áfach, is dóichí go mbainfidh siad as dom! Is cosúil go mbeidh orainn scramble!
  D'fhreagair Medvedev go fuar:
  - Tá go leor áiteanna ar an Domhan!
  Siluanov agus ghuil sé:
  - I mbeagán focal, an tUasal Uachtarán, gheall tú dom réalta laoch!
  Scairt Medvedev ar bharr a scamhóga:
  - Ullmhaigh foraithne!
  Thug siad páipéar dámhachtana eile leis. Cosúil, scríobh an t-uachtarán ag gníomhú di.
  Ag an am céanna, bhronn Medvedev í ar a bunch daoine. Bíodh a fhios againne!
  Eh, tá sé an-déanach cheana féin, agus tá uachtarán gníomhach na Rúise tar éis titim ina chodladh.
  Shamhlaigh sé stair mhalartach eile. Tá arm na Tsarist, faoi stiúir Kuropatkin, ag troid chun Port Arthur a scaoileadh saor. Ach bhí Medvedev é féin le feiceáil ar róbat comhraic, le léasair agus sliogáin teirmeacabhacha ar mhéid síol poipín, ach chomh marfach is a thit na buamaí ar Hiroshima.
  Agus conas is féidir le Medvedev dul i ngleic leis na Seapánaigh lena róbat comhraic? Mar a bhí samurai stróicthe óna chéile, ag na mílte. Agus conas a tháinig léasair agus blasters in úsáid.
  Agus mharaigh siad na Seapánaigh, go sonrach mharaigh siad iad. Agus sawed sé ina phíosaí. Agus scrios sé a gcuid céimeanna.
  Bhí Medvedev, a chaill a ríchathaoir, áthas ar an gcath. Gearrann sé síos ar na samúraí sin a raibh fonn orthu an ríchathaoir naofa ríoga a chroitheadh.
  Ach an bhfuil sé fíor-olc, a ligean ar a rá go macánta, le gach macántacht, bhí sé faoin Tsar?
  Go dtuga Dia tsar mar Nioclás II do gach tír. Is sampla fíor é seo de rialóir cliste, agus ag an am céanna intleachtúil.
  Is mór an trua gur lig a leithéid de neamhchiontacht le Kuropatkin síos é. Agus anois tá Medvedev i mbun na Seapáine. Agus caithfimid iad. Agus é seo a dhéanamh an-dash.
  Agus gearrann léasacha léasair samurai na mílte. Cúpla nóiméad eile de cath, agus
  Níl aon arm Seapánach ann.
  Cad a d'ith na huaisle samurai? Agus anois b'fhéidir gur féidir linn dul ag obair ar do longa.
  Thóg Medvedev an róbat comhraic isteach san aer agus theith sé go dtí seasaimh chabhlach Togolese. Cad a cheapann sé is féidir leis a dhéanamh leis an ridire Rúiseach?
  Agus is é seo cé chomh tapa agus a luachra robot thermoquark. Anois tá sé os cionn na farraige cheana féin. Ocus do cuiredh cabhlach Togha. Gearr armadillos, cruisers, agus créatúir bheo eile.
  Mar seo... Cad a tharlóidh má scaoilimid buama mion- thermoquark freisin ?
  Agus tréigeann an laoch nua í. Éiríonn tonn agus téann sí faoi longa thír na gréine ag éirí.
  Medvedev yells ag barr a scamhóga:
  - Don Rúis Nicholas,
  Stróicfidh mé na Seapánaigh go léir ina bpíosaí!
  Agus arís, téann an t-uachtarán gníomhach na Rúise i eacstais.
  Tá sé iontach dul i ngleic le robot den sórt sin.
  Báthfaimid do samurai féin... Agus ní bheidh aon Tsushima ann, ní bheidh faic le troid ag na Seapánaigh.
  Tá na longa samurai deiridh ag dul faoi uisce cheana féin. Cén bua é seo!
  Ach fós tá codanna de thalamh na gréine ag éirí a chuireann bac ar Port Arthur. Ní mór dúinn dul i ngleic leo i ndáiríre. Gach opponents de chuid Impireacht na Tsar Nicholas a réiteach.
  Medvedev ag canadh go díograiseach:
  - Agus d'eitil an samurai go talamh,
  Faoi bhrú cruach agus tine!
  Agus scriosaimis na trúpaí a chuir faoi léigear Port Arthur. Tharla sé i ndáiríre gur thit fortress cumhachtach. Agus fuair an Rúis slap san aghaidh. Agus is tábhachtaí fós, bhí sé níos measa ná an Cogadh Criméaigh. Chaill impireacht an Tsar Niocláis II ansin de bharr comhrialtas Shasana, na Fraince, na Tuirce agus Ríocht na Sairdíne. Agus chaill sí le dínit. Agus seo roinnt tSeapáin, a mheas aon duine a rival tromchúiseach.
  Nár fhulaing an Rúis náiriú. B"fhéidir gurb é sin an fáth gur oscail Stalin, a bhí chomh aireach agus chomh sriantach sin i mbeartas eachtrach, an dara tosach sa Chianoirthear i gcoinne na Seapáine. Go deimhin, rinne na samurai uirísliú ar Tsarist an Rúis i bhfad ró.
  Chun seo, scrios iad le buamaí beag bídeach teirmeogach agus sruthán iad le léasair.
  Ionas nach leomh liom an Rúis a ruaigeadh! Ó, deonaigh Dia go mbeadh Zelensky ina rí rathúil.
  Arís, tá Rúiseach agus Ukrainians aontaithe, agus go luath beidh Belarusians isteach leo.
  Agus beidh na Tríonóide de Slavs!
  Chríochnaigh Medvedev na Seapánaigh in aice le Port Arthur, agus theith air... Bhuaigh an Rúis an tSeapáin. Thóg sí an Chóiré, Manchuria, na hOileáin Kuril agus Taiwan. Chuir sí iachall ar na Seapánaigh freisin slánaíocht mhór a íoc.
  Neartaigh an Tsar Nicholas II a sheasamh; níor tháinig réabhlóid agus machnamh gan ghá.
  Lean an Rúis Tsarist ar aghaidh ag bogadh trasna na Síne. Agus a leathnú san oirthear.
  Ach bhí an Ghearmáin Kaiser, in ainneoin go raibh an Ghearmáin Tsarist ag éirí ina cumhacht mhór agus ag fás níos tapúla agus níos mó ná mar a bhí i stair fíor, fós ar aghaidh agus isteach sa Chéad Chogadh Domhanda.
  Sea, ar dhá thaobh.
  Bhuel, anois tá Medvedev tar éis dul i mbun an tasc chun na Gearmánaigh a scriosadh. Níl aon chúis acu an Tsar-Athair a chiontú.
  Agus conas a bhuaileann sé naimhde le léasair. Agus buaileadh iad sa Phrúise Thoir mar hairicín. Buaileann Medvedev trúpaí Gearmánacha ag úsáid léasair agus léasacha fuinnimh imtharraingthe.
  Ag an am céanna, bhí an chuma ar na cailíní. Ar ndóigh i bikini. Alenka agus Natasha. Agus lig do na Krauts chop le spártha solais.
  Sea, Tsar Nioclás Mór, níor shamhlaigh na Naitsithe a leithéid riamh. Cad atá beartaithe acu i do choinne, a aithreacha?
  Medvedev ag canadh go suairc:
  - Mealbhacáin, watermelons, borróga cruithneachta,
  Talamh fhlaithiúil, rachmasach...
  Agus suíonn sé ar an ríchathaoir i St Petersburg,
  Athair Nioclás!
  Cuireadh dáta an insealbhaithe siar go luath. Agus fágadh Medvedev go hiomlán ar a ghléasanna féin. Cosúil, agus tú ag déanamh amach leis an leanbh.
  Bhronn Medvedev réalta Laoch na Rúise ar Andropov freisin tar éis a bháis. Cé acu ba chóir a bheith déanta níos luaithe is dócha. Agus d'eisigh sé foraithne ar thógáil séadchomhartha do Andropov.
  Ag an am céanna, d'athbhunaigh an t-uachtarán gníomhach Yezhov agus Yagoda freisin. Cén fáth seasamh ar an searmanas anseo?
  Ansin bhunaigh sé ordú nua ainmnithe i ndiaidh Bobby Fischer. Ach ní féidir leat a rá gur imreoir iontach fichille é. Agus ní hamháin go hiontach, ach freisin scannalach. Bhí sé ag iarraidh a bheith os cionn gach duine, ní hamháin i fichille.
  Agus freisin trí chéim: cré-umha, airgead agus ór!
  Agus ar ndóigh, ar an gcéad dul síos, bhronn Dmitry Medvedev an t-ordú seo ar: Garry Kasparov, Anatoly Karpov agus... na deartháireacha Klitschko!
  Agus ag an am céanna, bhunaigh Dmitry Medvedev Ordú Vladimir Klitschko. Chomh maith leis sin bogadh suimiúil. Trí leibhéal: cré-umha, airgead, ór.
  Agus ansin tá an tOrdú Svyatogor, réiteach iontach.
  Medvedev stiúrtha agus pedals . Agus invent sé seo arís. Is béar é seo. Béar do gach béar.
  Agus tá smaointe nua aige. Mar shampla, a thabhairt do gach Rúisis carr nua.
  Idir an dá linn, téigh agus imirt ar an ríomhaire. An rud is mó a theastaigh ó Medvedev. Mar sin tá straitéis nua iompaithe aige anois. Cogadh na leibhéil éagsúla. Is é seo a raibh an t-uachtarán, fiú an iar-cheann, ag iarraidh a imirt faoi.
  Tosaíonn tú le cúig oibrí agus míle aonad an ceann: gual, iarann, clocha, ola, bia, ór.
  Agus déanaimis ionad pobail a thógáil ar dtús chun oibrithe nua a tháirgeadh. Ansin, tosaíonn tú ag forbairt mianaigh agus talmhaíocht.
  Ar an gcéad dul síos, ar ndóigh, bia a fháil d'fhonn na hoibrithe a shaincheapadh níos fearr.
  Tá an ríomhaire is cumhachtaí, is nua-aimseartha ag Medvedev. Agus is féidir leat a churn amach a lán de na haonaid.
  Tógann tú cathair agus ionaid trádála nua duit féin. Airgead, ar ndóigh, tá fadhb ar dtús. Go dtí go dtógfaidh tú miontas, margadh, acadamh eolaíochtaí, agus mar sin de.
  Ach tá a fhios ag Medvedev bealach uilíoch chun saibhir a fháil. Breis oibrithe talmhaíochta a fhostú agus acmhainní a cheannach le haghaidh aráin. Tá an margadh an-saor le tógáil. Agus ansin shábháil tú suas, cheannaigh tú acadamh, thóg muileann sábhadóireachta, agus rinne mianaigh nua. Agus ansin níos mó ... Agus flowed ór - an táirge is daoire. Go háirithe nuair a rinne an mint. Agus ansin beidh sé indéanta na toibreacha a fheabhsú. Seo mar a shreabhann airgead i bhfad níos mó spraoi. Is féidir é a úsáid le haghaidh feabhsúcháin. Sábha nua, uirlisí talmhaíochta nua, míntíriú talún, taighde leasacháin. Cineál nua céachta...
  Ar aghaidh, na toibreacha a dhoimhniú agus oibrithe nua a phumpáil. Feirmeacha nua. Táirgeadh feola. Tógáil tithe. Go dtí tithe na ndochtúirí, na bpóilíní, na toibreacha, na margaí, na n-ailtirí, na gcomhraiceoirí dóiteáin. Agus mar sin de... Bailiú cánach. Feabhsuithe nua i mianadóireacht óir. Agus forbairt spáis nua agus foirgnimh oibre.
  Agus tá níos mó agus níos mó airgid ann cheana féin ... Tá barrachais ann agus is féidir leat tosú ag tógáil beairicí.
  Tá an cluiche suimiúil agus dúshlánach. Tá an chathair ag fás. Gan cogadh go fóill. Anseo is féidir leat aimsir na síochána a bhunú, agus namhaid níos laige a roghnú ... Go deimhin, tá Medvedev fós ag carnadh neart i straitéis mhíleata-eacnamaíoch.
  Tá an acadamh míleata tógtha. Agus tosaíonn tú chun trúpaí a fhoirmiú. Marcra, coisithe, lasracha , moirtéal, agus fórsaí eile. Ar ndóigh , airtléire . Nó fiú arís, trí fheabhas a chur ar thoibreacha an ghléasra umar. Tá na chéad ghluaisteáin, ar ndóigh, éadrom agus primitive, ach is féidir iad a thiomáint.
  Iompraíodh Medvedev.
  D'ith an cluiche an t-uachtarán. Tógann tú níos mó agus níos mó tithe nua duit féin. Ina measc tá scoil scríobhaithe, leabharlann, agus siamsaíocht ar leibhéil éagsúla. Bíodh sé ceoltóirí, rinceoirí, jugglers, senet imreoirí , zúnna. Nó casino eile.
  Agus, ar ndóigh, temples chun déithe éagsúla.
  Sea, tá go leor reiligiúin éagsúla san Impireacht. Is fearr temples éagsúla a thógáil.
  Agus anseo tá gach rud difriúil. Agus mosques, séipéil, tithe adhartha, temples Buddhist, stupas, déithe págánacha.
  Sea, misean saibhir. Tógann tú droichid freisin agus tú ag trasnú na habhann.
  Tá a lán oibre ann. Chomh maith leis sin a eagrú féilte do reiligiúin éagsúla ionas nach bhfuil na déithe a chiontaíonn.
  Agus mar sin de gan bhriseadh. Agus leanann an obair san Acadamh Eolaíochta ar aghaidh, anois feabhsú amháin, ansin feabhas eile. Ceachtar leigheas i gcoinne creimirí nó in aghaidh feithidí - is cuma cad a fheabhsaíonn talmhaíocht, tarracóirí le feiceáil.
  Agus cuireann fiú na Déithe fómhar maith. Mar sin is féidir leat umair agus monarchana aerárthach a thiomáint ar shiúl. Ag tosú le heitleáin éadroma, is féidir leat buamaí adamhach a bhaint amach. Agus tá líon na n-aonad ag fás i gcónaí. Tá céad míle bainte amach aige cheana féin.
  Imríonn Medvedev agus cuireann sé teicneolaíochtaí nua chun cinn. Gan eagla go fóill. Ní gá duit dul i ngleic, is féidir leat innéacs an rathúnais agus an chultúir a ardú do do mhuintir. Agus tá sé seo tábhachtach freisin. Ach tá go leor airgid agus acmhainní ann anois.
  Rud atá níos fearr fós faoin gcluiche ná nach n-ídíonn na toibreacha. Is féidir leat acmhainní a bhaint go deo.
  Agus cathracha nua a thógáil ar an léarscáil... Nó fiú sult a bhaint as pirimid nó ionadh eile den domhan.
  Tá beairicí nua á maistreadh amach ag Medvedev freisin. Fíor, laghdaíonn raidhse na trúpaí an t-innéacs rathúnas. Seo, ar ndóigh, nuair a thagann an fhadhb chun cinn. Ach faoi láthair níl aon duine chun troid leis... Ach is féidir teicneolaíochtaí nua a thabhairt isteach chun umair agus eitleáin a dhéanamh níos tapúla. Agus tabhair suas na buamadóirí troma.
  Mar sin féin, cén fáth nach bhfuil, a bhfuil umair mheánacha cheana féin, a ghabháil leis an namhaid ag leibhéal na Meánaoiseanna?
  Agus Medvedev, tar éis a tháirgtear níos mó umar agus ag an am céanna feabhas a chur ar a gcuid paraiméadair, go tapa invades an tír in aice láimhe.
  Agus freisin eitleáin ó thuas. Agus buamaímid an namhaid lenár n-neart go léir. Báisteann tú napalm air.
  Agus ní cluiche de réir na rialacha é.
  Bhain Medvedev taitneamh as scrios na cathrach meánaoise. Agus ansin an tír ar fad lena arm primitive. Bhain sé taitneamh as agus bhuaigh sé, cé go ndearnadh damáiste beag dá chuid eitleán agus umair. Seo mar a d'éirigh an greim sách éasca. Agus ansin arís tógann tú cathair ar an gcríoch conquered...
  Agus tá do umair cheana féin trom. Is féidir an dá chosaint frith-núicléach agus armúr gníomhach a cheangal.
  Bhí Medvedev ag súgradh cheana féin ar feadh deich n-uaire an chloig agus bhí a shúile tuirseach agus thosaigh sé ag cloí le chéile. Thit an t-uachtarán gníomhach ina chodladh.
  Ar dtús, bhí Medvedev ag casadh timpeall i rud éigin doiléir. Ach níor mhair sé i bhfad. Agus ansin d'eitil an umar T-95 ultra-nua-aimseartha suas an cnoc. Bhí sé déanach san fhómhar cheana féin, agus bhí breacanna báistí ag bualadh ar an armúr.
  Dúirt Medvedev:
  - Lá cinntitheach an chatha do Shliabh Vysokaya! Is é an sliabh sin an eochair do chosaint iomlán Port Arthur. Is é inniu go díreach 21 Samhain, nó 4 Nollaig de réir an stíl nua. - Bhuail an tOllamh go buile a armúr lena dhorn agus d'éiligh sé. - Ach ní bheidh aon ghabháil de Vysokaya Mountain! Beidh scuadrún an Aigéin Chiúin beo!
  Tá na Seapánaigh beagnach gafa Sliabh Vysokaya. Chuadar isteach ar nós seangáin, i sruthanna tiubh ó gach taobh. D'oscail an T-95 tine le gunna mear-dóiteáin 152-mm.
  Bhrúigh Alenka an cnaipe luamhán stiúrtha, agus bhuail an gunna uathoibríoch na Seapáine cosúil le gunna frith-aerárthach. Bhuail sliogáin ilroinnte ardphléascacha cumhachtacha na céadta Seapánach le lámhaigh amháin.
  Scaoil Natasha, ar a seal, as ocht ngunna meaisín troma. Agus b'fhearr liom luamhán stiúrtha a úsáid freisin.
  Thiomáin Medvedev an umar, dhreap an t-ollmheaisín go muiníneach na fánaí géara, agus bhrúigh na rianta laochra Land of the Rising Sun.
  Rinne Margarita feadóg agus dúirt:
  - Táimid ag déanamh staire!
  Dhearbhaigh an tUachtarán gníomhach go feargach:
  - Cinnte! Ní ligfimid do Port Arthur a thabhairt suas in imthosca ar bith!
  Scaoil Alenka le gunna, fiche babhta in aghaidh an nóiméid, ag spochadh as diúracán le cumhacht millteach méadaithe caoga cileagram. I gceann nóiméad, brúcht tonna miotail agus pléascáin go beacht.
  Agus bhuail an cailín go han-chruinn.
  Agus gunnaí meaisín, gach ceann acu lámhaigh cúig mhíle babhta sa nóiméad. Nó daichead míle urchar mór, thar thréimhse ghearr ama. Agus conas a ghlac siad ar an samurai? Conas a thosaigh siad ag brú orthu.
  Chan Alenka fiú:
  - Agus d'eitil an tréad namhaid go talamh, faoi bhrú cruach agus luaidhe!
  D'oibrigh umar na Rúise go ionsaitheach. Anseo ghearr sé síos míle Seapánach, anseo an dara ceann. Iad a bhaint i sraitheanna.
  Bhí Natasha ag gáire agus ag canadh:
  - Chun an ghlóir Rus '! Ná déanaimis dearmad choíche ar an athar!
  Agus arís scaoileann sé as gunnaí meaisín den scoth. Agus tá na mílte Seapánach ina luí marbh.
  Thóg Medvedev é agus rinne sé hiss ar:
  - Tsar Nioclás! Beidh tú ar fheabhas.
  Agus déanaimis an samurai neamhchríochnaithe a bhrú faoi na boilb.
  Thug Margarita faoi deara go loighciúil:
  - D'fhéadfadh Nicholas II a bheith ar an duine is mó de na tsars. Bhí gach seans aige an tSín a dhéanamh ina cúige Rúiseach - An Rúis Bhuí !
  Bhuail Medvedev an samurai, rushed anuas orthu mar boilb, agus dúirt:
  - Lig sé a bheith amhlaidh!
  Shell tar éis an bhlaosc eitil amach. Iolrú siad cosúil le gar-ábhar , a éilíonn i bhfad níos lú fuinnimh ná an méadú iarbhír ar adaimh agus móilíní.
  Alenka, ag brú na cnaipí luamhán stiúrtha lena méar galánta, exclaimed fiú:
  - In ainm an tsars Rúise!
  . CAIBIDIL Uimh. 6 .
  An gunna roared agus roared. Cé nach raibh sé chomh glórach sin, ach chomh muffled, bhíothas in ann labhairt.
  D"fhiafraigh Margarita den uachtarán gníomhach:
  - Cad é, tá líon na sliogáin gan teorainn?
  D'fhreagair Medvedev:
  - Ní gá mórán fuinnimh a chruthú ar shamhail-ábhar . Agus tá sé chomh héasca imoibreoir thermonuclear a líonadh le huisce agus piorraí a bhlaosc!
  Feadóg Margarita:
  - Sea, tá sé seo thar cionn! Is féidir leat uachtar reoite seacláide a dhéanamh ar an mbealach seo freisin!
  Rinne Medvedev agóid le osna:
  - Níl go fóill, ach go han-luath, tá! Is mór an trua nach bhfaightear ach quasi-ábhar go dtí seo !
  Dúirt Alenka, agus í ag brú na gcnaipí luamhán stiúrtha lena méar loma, agus í ag miongháire agus í ag cur fiacla móra tigress:
  - Tá an cumas seo chun ábhar a chruthú gar-dhiaga freisin!
  Medvedev gáire. Bhí níos lú agus níos lú Seapánach timpeall an tsléibhe, agus níos mó agus níos mó corp. An samurai iarracht a shoot ag an umar, ach in vain. Phreab na sliogáin as an armúr cosúil le braon báistí.
  Dúirt an tUachtarán gníomhach:
  - Agus cruthaítear fear ar íomhá agus ar chosúlacht Dé.
  Dúirt Alenka, ag lámhaigh sliogán marfach:
  - Má tá sé cruthaithe fós. B"fhéidir gur daoine muid an duine is cliste, is láidre agus is cumhachtaí ar domhan!
  Mhol Medvedev go loighciúil:
  - Níos mó is gá ná comhdhlúthú na daonnachta! Ba cheart dúinn aontú! Ansin ní bheidh a fhios againn grief agus defeat!
  Dúirt Natasha go muiníneach:
  - Tá Impireacht na Tsarist in ann gach duine a aontú! Agus aonaigh gach duine, gan eisceacht, isteach i monolith!
  Agus scaoil an cailín gunnaí meaisín arís. Ró-mhór na Seapánaigh ag iarraidh dul isteach ón taobh clé. Ní dhearna na grenades dochar don umar T-95. Agus na gunnaí, freisin ó fad, ceachtar caillte, nó a n-sliogáin a bhí neamhéifeachtach. Ina theannta sin, níl aon airm pollta armúr in aon tír ar domhan. Agus ní féidir leat dul isteach i umar den sórt sin chomh héasca. Tá a chosaint den scoth.
  Agus gearrann na meaisínghunnaí síos agus scuabtar na sliogáin as. Agus déanann siad gach rud go sonrach, agus an-marbhtach.
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  - Beidh go leor Seapánach ar iarraidh!
  D"aontaigh Alenka leis seo:
  - Go leor!
  Agus d"fháisc sí a súile sapphire. Agus tá an oiread sin rudaí éagsúla faoin gcailín seo, Críochnaitheoir fíor.
  Tá na laochra ag lámhaigh. Agus fuil samurai. Daichead míle urchar agus tonna sliogáin in aghaidh an nóiméid, is fórsa millteach an-mhór é seo.
  Nótaí Natasha:
  - Is laochra sinn a fhulaingíonn bás tromchúiseach!
  D"aontaigh Alenka leis seo:
  - Agus ní hamháin bás, ach an fhoinse cumhachta i na cruinne ar fad!
  Dúirt Margarita go tuisceanach:
  - Má tá an Rúis Tsarist conquers an domhan ar fad, ansin beidh gach cogaí i stair an chine daonna a bheith críochnaithe uair amháin agus do gach duine!
  D"aontaigh Medvedev:
  - Ar ndóigh leanbh! Níl cogaí ag teastáil ó éinne! Ach caithfidh an daonnacht a bheith aontaithe!
  Rinne Natasha hist le áthas panther ag marú tarbh:
  - Nuair a bhíonn muid aontaithe, táimid invincible!
  Agus scaoil sí spréacha óna súile! Seo í an cailín! Tá lasracha na tine, agus oighear agus cruach ann.
  Ach anois tá na Seapáine seo caite ag fáil bháis. Agus níl aon duine eile chun stoirm a chur ar an sliabh. D"fhan breis agus caoga míle laoch maraithe de chuid Land of the Rising Sun faoi Shliabh Vysokaya.
  Tá an cath thart.
  Ghlac an ceathrar áit ar chnoc, agus dúirt Medvedev:
  "B"fhearr gan labhairt leis an gharastún faoi láthair." Go ginearálta, cad atá le déanamh againn?
  Mhol Alenka:
  - Tá go leor Seapáinis fós. Scriosaimis arm iomlán Nogi.
  D"aontaigh Margarita leis seo go héasca:
  - Sin é! Bainfimid amach an samurai ar fad! Agus beidh sé ar fheabhas!
  Rinne Medvedev gáire agus dúirt:
  - Agus is féidir lenár n-umar a bheith ag snámh faoi uisce agus sliogáin dóiteáin freisin. Déanaimis cabhlach na Seapáine a chur faoi uisce!
  Bhí Natasha squealed le gliondar:
  - Sin é! Sin ceart, a ligean ar ghlacadh agus a wipe amach na samurai ar muir.
  Bhí scuadrún na Seapáine díreach tosaithe ar a chéad ruathar buamála eile. D'eitil sliogáin, lena n-áirítear ó aon ghunna déag agus dhá orlach déag. Agus tá sé seo, a fheiceann tú, tromchúiseach.
  Theith an umar i dtreo an chósta. Dúirt Alenka, ag cnagadh a méar ar chorp an chairr:
  - Ceart go leor, go dtí an fharraige. Ach conas a d'fhéadfaimis an tionscnamh a thabhairt do na Seapáine ar thalamh?
  Mheabhraigh Margarita, a raibh roinnt eolais aici faoin gcogadh:
  - Bhí gunnaí meaisín againn, agus bhí an raidhfil Mosin i bhfad níos iontaofa agus níos éifeachtaí ná an raidhfil Seapánach. Agus murar oibrigh gach rud amach ar muir, ansin ar tír ní raibh aon seans ag na samurai!
  Bhog Alenka go feargach a cos lom ar an urlár agus ghlaoigh:
  - Feall! Feall fánach!
  Mhol Natasha:
  - Crochfaimid gach duine!
  Chuaigh an umar isteach san uisce. Ó thaobh an chuma liáin a rialaíonn an meaisín. Seo é an chéad sprioc: scriostóir Seapánach. Bhrúigh Natasha na cnaipí luamhán stiúrtha lena méar tanaí.
  Agus bhuail an bhlaosc bun na loinge le fórsa marfach. Chas sé an armúr thart.
  Fuair an scriostóir sliogán eile. Bhrúigh Natasha a ladhar arís.
  Agus ansin na Seapáine drowns.
  Rinne Alenka gáire:
  - Déanaimis seal ag báthadh! Níl gunnaí meaisín an-éifeachtach faoi uisce!
  Agus bhrúigh an cailín an luamhán stiúrtha, an uair seo ag seoladh blaosc isteach go bun an scriostóra.
  D'fhreagair Margarita le gáire:
  - Bhuel, tá na mban againn!
  Sheol Natasha sliogán arís agus scairt:
  - In ainm Rus ', bíodh bua ann!
  Scairt Alenka na sliogáin amach. Ghearr sí bun na loinge ar oscailt Land of the Rising Sun agus thug sí faoi deara:
  - Fós féin, ní raibh an chumhacht tsarist sa Rúis chomh dona leis an bolscaireacht a mhaígh.
  D"aontaigh Margarita leis seo agus labhair sí go toilteanach, go háirithe ós rud é nach raibh aon rud le déanamh aige ar aon nós.
  - Faoi Tsar Nicholas II, choinnigh an Rúis an caighdeán óir airgid. Tháinig airgeadra na himpireachta ar an gceann is soladach agus is cobhsaí ar domhan. Níor tháinig aon athrú ar na praghsanna freisin. Agus faoi Tsar Nicholas, shroich an íocaíocht tríocha is seacht rúbal in aghaidh na míosa. Go deimhin, tá an Rúis anois ar cheann de na tíortha is mó le rá ar domhan i dtéarmaí caighdeáin mhaireachtála. Tháinig táirgeadh tionsclaíoch sa cheathrú háit ar domhan.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev tar éis codlata, thosaigh sé ag imirt ar an ríomhaire. Sa chás seo, bhí sé ag gearradh air féin chun leanúint leis an straitéis. Rinne an chumhacht neartaithe urghabhálacha. Chaith uachtarán gníomhach na Rúise umair isteach sa chath.
  Agus trom.
  Is cluiche maith é fós. Thiomáin mé beagán é agus fuair mé umair níos troime ná céad tonna. Nuair a bhí sé ina uachtarán, bhí Medvedev ag iarraidh umair a fhorbairt níos troime ná céad tonna. Ach níor thug Putin é an uair sin. Ach d'fhéach an smaoineamh tempting. Feithiclí troma Super. Agus sé chineál na ngluaisteán. Níos mó ná cúig agus céad tonna.
  Ach anois tá Medvedev ag caitheamh umair le hinnill núicléacha isteach sa chath. Agus briseann sé cosaintí na dtíortha meánleibhéil. Agus arís na gabhálacha. Sea, iontach... Chun é a dhéanamh beagán níos éasca, ceangail comhairleoir míleata. Agus mar aon leis tú i gceannas ar an scrios an namhaid. Agus a ghabháil.
  Anseo tá tú ag conquering impireacht eile... Anseo tá an cogadh níos tromchúisí, ach tá sé faoi stiúir comhairleoir míleata leibhéal Napoleon. Mar sin ní féidir leat ach féachaint, agus do Impireacht a bhunú le eacnamaí ar leibhéal Stolypin.
  Agus Medvedev, tar éis suí ag ríomhaire le scáileán ollmhór ar feadh roinnt uaireanta, thosaigh sé ag snore.
  Tá sé tar éis a bheith gan chodladh ró-fhada.
  Scaoil Alenka leis na Seapánaigh. Tar éis di an cruiser a chur faoi an am seo, chan sí:
  - Is sinne an dream is láidre ar domhan,
  Is sa leithreas a sáithfimid ár naimhde go léir.
  Ní chreideann an mháthairthír sna deora,
  Agus beidh muid a thabhairt ar an oligarchs olc a brains!
  Agus gáire an cailín. Agus a fiacla sparkled le péarlaí!
  Mhol Medvedev:
  - Ó tháinig deireadh leis an gcogadh leis an tSeapáin le bua, beidh fás eacnamaíoch na Rúise níos mó fós! Agus beidh Impireacht na tsarist ar an tír is saibhre!
  Chuaigh Alenka go tóin poill scriostóir eile agus hiss:
  - Tá muid i gcónaí saibhir! Ní raibh go leor ordú!
  Bhuail Natasha long chogaidh Land of the Rising Sun agus dúirt:
  - Ní raibh muid ar aon bhealach níos ísle ná na Gearmánaigh sa Chéad Chogadh Domhanda. Ach mar gheall ar an gcúigiú colún, chailleamar an bua!
  Sheol Alenka blaosc eile isteach i bolg an armadillo freisin agus dhearbhaigh sé:
  - Cinnte! Is é an cúigiú colún atá an milleán ar gach rud. Le linn an Chéad Chogaidh Dhomhanda, ní raibh na Gearmánaigh in ann teacht go Minsc fiú agus buaileadh iad sa Ghailís. Agus faoi Stalin, chonaic siad an Kremlin cheana féin trí dhéshúiligh. Cad a chiallaíonn sé seo?
  Bhris Natasha sliogán eile ag bun an long chogaidh agus mhaolaigh sí:
  - Treas! Chaill muid a leithéid de bhua!
  Mheas Margarita freisin go raibh sé riachtanach meabhrú:
  - Mura ndéantar é sin le feall, bheadh seilbh againn ar Constantinople agus ar an Áise Mion, chomh maith le rochtain ar an Meánmhuir. Agus tá an oiread sin caillte againn de bharr feall agus an cúigiú colún!
  Sheol Alenka teilgean eile:
  - Sea, is é seo an cúigiú colún! Cé mhéad trioblóidí is cúis léi! Is eintiteas uathúil é Impireacht na Rúise a d'fhéadfadh leathnú go dtí an domhan ar fad agus an daonnacht a dhéanamh aontaithe!
  Labhair Natasha go ionsaitheach:
  - Cinnte! D'fhéadfainn agus dhéanfainn rud ar bith cinnte! Agus don chine daonna a bheith aontaithe agus invincible!
  Sheol an cailín sliogán eile, agus scoilt an long chogaidh ina dhiaidh sin. Agus báthadh na Seapánaigh.
  Dúirt Margarita le faitíos ina guth:
  - Féach cad atá ag tarlú ar fud an domhain anois? Tá an Rúis agus na Stáit Aontaithe ar tí cogaidh. Agus tá an tSín ródhaonra agus totalitarian. Níl aon ord agus rathúnas ar domhan!
  Sheol Natasha sliogán nua, an uair seo go dtí an cruiser, agus d"aontaigh:
  - Níl aon ordú ar fud an domhain! Tá bainistíocht aontaithe ag teastáil uainn!
  Bhris Alenka an bhlaosc agus chrom sé ar chomhaontú:
  - Agus d'fhéadfadh a leithéid de rialtas a bheith ina Impireacht tsarist! Is é uathlathas na Rúise an ráthóir ar chobhsaíocht agus ar rathúnas domhanda!
  Agus chuir an cailín sliogán eile, a scoilt ar deireadh an cruiser.
  Is léir go raibh na Seapánaigh ag éirí as. Bhris siad go neamh-idirdhealaitheach, gan a thuiscint cé a bhí á mbá.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara nach raibh mórán buntáiste ag an tSeapáin ó thaobh uimhreacha de. Agus fiú sa stair fíor, chaill sé i bhfad níos mó i maraithe agus wounded ná an Rúis.
  Ach ar muir, bhí longa Land of the Rising Sun, a mhonaraítear sa Bhreatain agus i SAM, beagán níos fearr ná na cinn Rúiseacha, a tháirgtear sa bhaile go príomha.
  Ach fiú anseo tá barr feabhais cáilíochtúil na Seapáine sách neamhshuntasach. Agus shoot na Rúiseach, b'fhéidir, níos cruinne.
  Dúirt Natasha, agus í ag lámhaigh agus ag dul go tóin poill scriostóir eile, le crá:
  - Go deimhin, tá an Rúis defeated opponents níos láidre. Mar shampla, Napoleon!
  Dúirt Alenka, tar éis dó sliogán a sheoladh chuig an mbástóir armúrtha:
  - Ó sea! Bhí Napoleon ina genius! Agus bhí sé níos láidre, ach defeated againn air!
  Rinne Margarita sigh go trom agus grumble:
  - Caill do na Seapáine. Tá sé seo chomh annoying agus maslach!
  D"aontaigh Alenka leis seo:
  - An-annoying! Faraoir, mar gheall air seo, tháinig deireadh le ré dynasty Romanov. Tá an ré glórmhar, laochúil, le conquests agus bua. Agus cé nach raibh ár Genghis Khan féin againn, tá muid ag ardú ó aimsir Ivan Kalita.
  Agus chuir an cailín teilgeán eile, an-mharfach. Agus scoilt an cruiser armúrtha ina dhá chuid.
  Lean Natasha ar aghaidh, agus le blaosc amháin chuaigh sí go tóin poill scriostóir eile. Agus tá a lán scriostóirí ag na samurai.
  D'fhiafraigh an laoch de na buachaillí:
  - Ach n'fheadar cén fáth i stair an domhain, nach bhfuil ceann de na Impireachtaí a bhaint amach cumhacht iomlán?
  Chuir Alenka blaosc isteach i bolg scriostóra eile arís agus dhearbhaigh sé:
  - Sea, i ndáiríre, cén fáth? Thit gach duine. Agus Impireacht na Peirse, agus Alastar Mór, agus Impireacht na Róimhe. Cén fáth nach bhfuil aon duine aontaithe daonnachta?
  Stampáil Natasha a cos i frustrachas. Chuaigh long eile go tóin poill agus dúirt:
  - Sin é! Chruthaigh Genghis Khan impireacht a d'fhéadfadh an domhan ar fad a mhilleadh. Ach tar éis a bháis, chuir a chlann mhac agus a gharmhac aníos ar stáitse agus scar siad an Impireacht. Ní raibh ach an Rúis Tsarist, lena córas aonadach, ina tír den sórt sin go bhféadfadh sí a bheith ann ar feadh na gcéadta bliain agus leathnú go dtí gur shlog sé an cruinne ar fad!
  Phléasc Alenka a súile agus d"fhógair sí, go tóin poill scriostóir eile:
  - Glóir d'impireacht mhór an Tsar Nicholas! Ní thabharfaimid cumhacht do na Bolsheviks neamhdhlisteanach agus don rialtas sealadach!
  Chuir Natasha sliogán isteach sa long freisin. Chuaigh sí go tóin poill na Seapáine agus chan:
  - Dia shábháil an rí,
  Ceannasach láidir
  Rí ar ghlóir,
  ar son ár nglóir!
  Bí i gceannas ar eagla do naimhde -
  Tsar Orthodox!
  Rígh le glóir
  Chun ár glóire!
  Is cosúil go bhfuil na cailíní iompú i ndáiríre. Seo mar a scrios siad an samurai, beidh tú admire é. Agus Medvedev thiomáin a killer umar faoi uisce. Go ginearálta, is arm fionnuar é seo. Tá cabhlach iomlán na Seapáine ag dul faoi uisce aige. Ach is cumhacht iontach é seo.
  Dhá cheann déag, longa armúrtha móra amháin, mórán de na cinn níos lú, lena n-áirítear báid. Tá níos mó ná seasca scriosán ina n-aonar. Tógann sé am é seo go léir a mhilleadh.
  Agus í ag críochnú long eile, d"fhiafraigh Natasha de Medvedev:
  - Cad a cheapann tú, an bhfuil Dia ann?
  Rinne an t-oifigeach gníomhach gáire agus d'fhreagair sé:
  - Cén chiall?
  Sheol Natasha sliogán nua, ag críochnú an scriostóra, agus dúirt:
  - Sea, tá go leor leaganacha ag reiligiúin! Tá idir págánach agus monotheistic! Uaireanta tosaíonn tú ag smaoineamh air. Agus tá amhras ort an bhfuil Dia ann nuair a bhíonn a leithéid de praiseach sna teagasc!
  Scoilt Alenka scriostóir eile agus, ag gáire, dúirt:
  - Sea, i dtaca leis seo tá sé deacair a chreidiúint sa Bhíobla. Chun Dia amháin a iompar ar an mbealach seo. Agus bhí Favorites aige fiú!
  Chlaon Natasha le comhaontú:
  - Sin é. Creid go bhfuil daoine amháin na daoine Dé? Is léir nach fiú faisnéis níos airde é seo!
  Ina dhiaidh sin, thosaigh an cailín ar long catha mór-tonnáiste a chur faoi uisce. Bhí an trodaí ag obair.
  Ach chuir Margarita a tuairim in iúl:
  - Ní léir fós conas is féidir go ndéanann Dia grámhar mná mar seo a dhíchumadh!
  Bhí ionadh ar Natasha:
  - Cén chaoi a bhfuil sé seo gránna?
  D'fhreagair Margarita go macánta:
  - Sea, casann sé ina sean-mhná iad! Agus cad a d'fhéadfadh a bheith níos disgusting ná seanbhean!
  Scaoil Alenka sliogán isteach i bolg an chúrsálaí agus dhearbhaigh:
  - Ar chúis éigin, tá seanmhná an-dána ag siúl timpeall ar domhan, atá idir dúr agus uafásach gránna!
  Chroith Natasha a ceann agus thacaigh sí le:
  - Agus unsympathetic! Agus ní taitneamhach ó thaobh aeistéitiúil!
  Rinne an laoch gáire agus winked ar a páirtí. Cosúil, tá sí chomh fionnuar agus ionsaitheach.
  Dúirt Medvedev go dáiríre:
  - Go deimhin, tá seanaois an-dona. Déanann sé daoine gránna, lag, leochaileach. Ach ó thaobh éabhlóideach de, tá roinnt buntáistí aige!
  Bhí ionadh ar Alenka. Tar éis di scriostóir eile a bhualadh, d'fhiafraigh sí:
  - Cad iad na buntáistí a d'fhéadfadh a bheith sa riocht náireach seo?
  D'fhreagair Medvedev go dáiríre:
  - Spreagann sé seo forbairt na heolaíochta agus na hintleachta. Mura mbraithfeadh duine tuirseach, ní bheadh aon ghá leis carr a chumadh. Mar an gcéanna , ba chúis le laige na crúba agus na fangs an scian a aireagán. Mhúin aimsir fhuar agus aimsir oighreach dúinn tine a lasadh. Galair spreag forbairt na míochaine. - Bhreathnaigh an t-uachtarán gníomhach ar cé chomh cliste is a sheol Alenka long Seapánach eile go dtí an bun, agus lean sé ar aghaidh. - Ar go leor bealaí, spreag laigí daonna an eolaíocht. Ní raibh a fhios againn conas eitilt, ach chruthaigh muid eitleáin. Agus is dul chun cinn é seo!
  Sheol Natasha teilgeán eile agus dúirt:
  - Dul chun cinn. Ach fós, nuair a fhéachann tú ar an tseanbhean, éiríonn sé chomh disgusting. An bhfuil sé dodhéanta i ndáiríre a dhéanamh gan ghránna daonna?
  D"aontaigh Alenka leis seo:
  - Is féidir le daoine óga fiú eitleán a chumadh. Cén fáth a líonadh an aois damanta? Tá sé seo uafásach agus disgusting!
  Sheinn Margarita as áit:
  - Ní bheidh mé páirteach leis an Komsomol! Beidh mé óg go deo!
  Agus bhog an cailín a dhorn ar an miotal.
  Idir an dá linn, bhí long chogaidh eile ag dul faoi.
  Lean an t-umar fomhuirí ag dul faoi uisce cabhlach na Seapáine. Fuair an t-Aimiréal Togo é féin san uisce agus b"éigean dó éalú ar bhád. Bhí cabhlach mór ag an tSeapáin, ach bhí arm bunúsach nua os a comhair. Agus anois bhí sí defeated go hiomlán.
  Lean Alenka uirthi ag dul faoi longa Seapánacha, nocht sí a fiacla, a bhí an-mhór agus géar, agus mhol sí:
  - Sin an rud atá mé ag smaoineamh. Ar ndóigh, ní mór go mbeadh aeistéitic comhlachtaí ann. Agus tá sé dodhéanta do mhná a bheith gránna, le craiceann flabby agus comhlachtaí lúbtha.
  Tar éis do Natasha scriostóir eile a sheoladh chuig an mbun, d"aontaigh sé go han-éasca leis seo:
  - Ar ndóigh! Is é seo a bhfuil an eolaíocht ag obair ar!
  Bhí an dá ghaiscíoch i giúmar an-ghéar. Doirteal siad go rathúil an cabhlach namhaid.
  Tá cailíní ionsaitheach in ann feats iontach.
  Idir an dá linn, chuir Margarita a smaoineamh in iúl:
  - D'eascair reiligiúin freisin mar gheall ar laige an duine. Dá mbeadh fear níos láidre, ní bheadh aon reiligiúin ann. Agus ar ndóigh, mar thoradh ar bhás agus eagla an bháis go lorgaíonn duine sólás dó féin!
  Mheabhraigh Alenka:
  - Ghlac mé páirt i seance, agus chonaic mé rud éigin iontach. Mar sin tá cumhrán!
  Thug Natasha faoi deara, agus í cuasach ina glór:
  - Níl aon rud iontas i biotáillí a bheith ann! Tar éis an tsaoil, táimid ag eitilt inár aisling. Ciallaíonn sé seo go bhfuil anam, agus cosúil le cuimhne ar eitiltí!
  Chlaon Medvedev comhaontú:
  - Sea, tá anam! Maidir leis seo, tá an duine uathúil! Anois b'fhéidir gur féidir linn roinnt spraoi a bheith againn!
  Bhí cabhlach na Seapáine ag leá. Bhí ról marfach ag an umar faoi uisce. Bhí Margarita beagán brónach. Ar an gcéad dul síos, fuair sí í féin i ról an duine breise. Agus ar an dara dul síos, rud atá annoying, ní fheiceann tú gach rud go han-mhaith agus tú faoi uisce. Go ginearálta, bhí amhras láidir ar Pheadar faoi Dhia. Déanta na fírinne, cén fáth tar éis do na Rúisigh glacadh leis an gCríostaíocht, gur thit trioblóidí éagsúla orthu. Agus an ionradh Mongol-Tatarais, agus roimhe sin, an ilroinnt feudal na prionsaí. Cogaí idir an Rúis.
  Sin an uair, ar deireadh, ó aimsir Ivan Kalita, a thosaigh athbheochan na Rúise,
  Muscovy fhás níos láidre. Go dtí, mar shampla, faoi Ivan the Third rinneadh stát aonair láraithe de ar deireadh. Agus do chaith an cuing Tatairis amach.
  Sea, ar ndóigh, bhí an Rúis ag ardú. Go dtí gur thit mé sa tSeapáin.
  Ba é seo deireadh stair na monarcachta agus ríshliocht Romanov.
  Mar sin féin, d'fhág an monarcacht, ach d'fhan authoritarianism.
  Stróic Margarita Alenka go cúramach ar a chúl. Ghlan an cailín go sásta. Ba chuma léi taitneamh a bhaint as.
  Thug Medvedev faoi deara go loighciúil:
  - Níl aon rud cearr le fear grámhara cailín agus cailín grá a fear. Tá sé seo nádúrtha go leor. Ach ag an am céanna, ní mór do dhaoine cuibheas a choinneáil.
  Chuir Margarita ina aghaidh go míshásta:
  - Ná léigh an mhoráltacht. Ní maith liom é seo!
  Dúirt an tUachtarán gníomhach:
  - Agus a loves! Ach caithfimid aghaidh a thabhairt ar an fhírinne. Tá daoine, maidir leis seo, difriúil go suntasach ó ainmhithe!
  Chlaon Margarita le comhaontú:
  - Sea, tá bearna mhór eadrainn!
  D'fhreagair Alenka go suarach:
  - Agus tá a fhios agat, idir tú féin agus an moncaí, ní thugaim mórán difríochta faoi deara!
  Rinne Margarita gáire. Idir an dá linn, chuaigh Alenka go tóin poill an ceann deireanach de dhá long armúrtha déag na Seapáine. Ina dhiaidh sin, dúirt an cailín:
  - Táimid beagnach críochnaithe leis an gcabhlach namhaid!
  Rinne Medvedev gáire go suairc:
  - Sea, is oibrithe maithe tú! Agus go deimhin, tá siad in ann go leor! Go ginearálta, is breá liom cailíní laochra - tá siad chomh sexy!
  Casadh Margarita a corp agus chan sí:
  - Is cosúil go bhfuil mé sexy, tá mé cosúil le próiseálaí! Agus bogaim mar róbat - ionsaitheoir fuaime!
  Ina dhiaidh sin stróic an mac léinn Alenka beagán níos dána. Bhrúigh an cailín na cnaipí luamhán stiúrtha lena méar fada agus bhí cuma álainn uirthi.
  Cé chomh galánta is atá a cuid gluaiseachtaí.
  Léirigh samhlaíocht Margarita banphrionsa ag siúl cosnochta chuig an scafall. Tá sé seo chomh rómánsúil. Agus tá an banphrionsa chomh dearg. Baineadh a cuid jewelry go léir agus a gúna costasach di. Ní raibh fágtha ach an saicéadach. Ach cuireann éide an phríosúin níos mó de dhraíocht a aghaidh milis, taitneamhach, úr, cosúil le rós. Agus gruaige tine. Cé chomh álainn atá an banphrionsa ag dul a fhorghníomhú.
  Agus tá na mílte daoine báite suas ann. Tá longa ag briseadh óna chéile, tá na heilimintí raging.
  Agus an tSeapáin ag fulaingt defeat ollmhór, uathúil. Mar sin is cosúil go gcaithfidh na samúraí aithrí a dhéanamh dá bpeacaí.
  Shíl Margarita, cad a chreideann na Seapánaigh? Cad é an creideamh atá acu? Is págánaigh iad tar éis an tsaoil. Ach bhuaigh siad Orthodox Rúis. Tar éis seo, smaoinigh ar cé acu a bhfuil Dia níos láidre!
  Agus bhí na Mongols págánacha, ach cé mhéad críocha a ghabh siad.
  D"fhiafraigh Margarita d"Alenka:
  - Inis dom, a áilleacht, conas a thaitníonn Rodnoverie leat?
  Rinne an cailín aoibh leathan agus, tar éis di scriostóir eile a chur faoi, d'fhreagair:
  - Creideamh an-mhaith! Tá scéalta fairy den sórt sin álainn!
  D"fhiafraigh Margarita go géarchúiseach:
  - An síleann tú scéalta? Nó b'fhéidir go bhfuil na Déithe Rúiseacha seo ann i ndáiríre?
  Shrug Alenka agus d'fhreagair:
  - B'fhéidir go bhfuil an dá elves agus gnomes ann! Is féidir le rud ar bith tarlú inár saol. Agus tá sé deacair a rá cad atá ann i ndáiríre agus cad nach bhfuil!
  Thug Medvedev faoi deara go loighciúil:
  - Go pointe áirithe, tá gach rud inár saol ann. Is iad ár smaointe, ár n-aislingí, ár mianta uile na rudaí a fhágann muid inár ndiaidh. Tá teoiric an-suimiúil agam ar an Hypernoosphere, ina bhfuil go hiomlán gach rud a bhí invented riamh ag daoine. Is é sin, tá smaoineamh ann go deo. Agus fanann sí i saol comhthreomhar éigin eile.
  Dúisigh Dmitry Medvedev as a chodladh. Agus arís chuaigh sé i mbun a chuid oibre bunúsacha, níos cruinne a thógáil Impireacht.
  Agus arís conquests ...
  Gcéad dul síos, le chéile umar nua a mheá míle tonna agus é a sheoladh ag seasaimh namhaid. Ní hea, ar ndóigh, ní hamháin ceann amháin, ach go leor.
  Agus tá siad ag bogadh trí chríoch eachtrach. Agus ar a bharr tá eitleáin le buamaí adamhacha freisin. Agus cad a tharlóidh má thiomáineann muid na buamaí freisin? Agus cinn díothú a dhéanamh?
  Tá Dmitry Medvedev cosúil le gach duine eile san obair oscailte.
  Agus anois titeann tír eile isteach i buataisí an deachtóra. Agus tá na conquests ag teacht. Ach seo namhaid eile. Tá an tír mór freisin ... Is féidir leat é a ríomhchlárú fiú. Seo é an USSR i 1941... Tá ionradh. Tá aonaid i Medvedev méadaithe go huathoibríoch thar go leor uaireanta súgartha, agus tá a dhaonra níos mó ná billiún cheana féin. In aghaidh 196 milliún. Agus teicneolaíocht níos nua-aimseartha. Agus is féidir saighdiúirí a chur as beairic ad infinitum.
  Ar ámharaí an tsaoil, tá acmhainní leictreonacha doshéanta. Agus brú a chur ar an namhaid, brú a chur air.
  Agus seoltar umair ar mheá míle tonna chuig imoibreoirí núicléacha ar fud na Rúise díreach go Moscó.
  Agus tá sé dodhéanta go praiticiúil iad a fhágáil - ní thógann aon rud!
  Treoraíonn Medvedev an straitéis agus cromann sé chuige féin... Ansin, stopann sé na humair faoi thiomáint núicléach. Agus caitheann "Panther"-2 isteach sa chath. Carr atá fós in ann, áfach, tríocha a ceathair a bhualadh.
  Imríonn Medvedev leis féin trí pharaiméadair éagsúla na ngluaisteán a luchtú... "Panther"-2... Cosúil le bualadh ó chian. Agus beidh sé penetrate umar Sóivéadach.
  Ní mar sin a bhrisfidh tú tríd! Go háirithe sa mhullach, ach ar bord is féidir leat. Tá an lámhach faoi lán seoil. Agus ritheann na ceithre cinn is tríocha amach... Agus faigheann siad bás faoi bhuille na ngunnaí...
  Tá an t-arm ag bogadh arís ... Agus tá robots comhraic le feiceáil. luas siad iad féin. Agus tá na sliogáin lámhaigh síos ag léasair. Agus a dhéanann siad é an-cleverly.
  Agus ionsaíonn na cailíní fíorúla.
  Tá súil ghéar ag Medvedev ar an straitéis. Cath spreagúil. Arís imríonn tú é féin, nó tugann tú do chomhairleoir míleata é. Agus tú ag féachaint ar an dul chun cinn an cath.
  Siad i gceannas ar a n-umair ar an ionsaitheacha.
  Anseo is féidir leat umair pirimideacha a chur ar aghaidh nach bhfuil chomh leochaileach agus nach féidir a shárú ó gach uillinn. Bogann siad mar rinc scátála.
  Agus ritheann na cailíní cosnochta ... Agus shoot ar a mbealach.
  Cogadh eile. Bréagán fíor. Agus tagann airgead ó thoibreacha óir gan a thriomú suas. Tá sé cosúil le cluiche, tá gach rud de réir an phlean, gan teipeanna, agus gan laghdú ar nádúr.
  Ní ritheann gach rud amach, agus ní laghdaíonn acmhainní. Cé nach cosúil go bhfuil sé seo an-dóchúil.
  Cuireadh isteach Medvedev ag glaoch. Phioc an t-uachtarán gníomhach an fón:
  - Dia dhuit!
  Dúirt ceannasaí an riaracháin uachtaránachta:
  - An bhfuil tú fós san oifig, Dmitry Anatolyevich?
  D'fhreagair Medvedev go géar:
  - Tá! Tá mé fós an t-uachtarán!
  Dúirt an ceannaire riaracháin:
  - Éilíonn Zelensky go bhfágann tú an áit chónaithe tar éis an insealbhaithe.
  D'iarr Medvedev, shuddering:
  - Agus cá mbeidh mé i mo chónaí?
  D"fhreagair an ceann riaracháin:
  - I mo árasán! Tá deireadh tagtha le do chumhacht agus ní mór duit gach áitreabh a fhágáil!
  Rinne Medvedev gorgled i gcogar:
  - Tá iarratas agam chuig an uachtarán nua - lig dó an ríomhaire a fhágáil dom!
  D"fhiafraigh an ceannaire riaracháin:
  - Tabhair dom Ordú Naomh Aindriú an Chéad Ghlaoigh agus iarrfaidh mé ar Zelensky ríomhaire a bheith agat duit!
  Chlaon Medvedev comhaontú:
  - Bhuel, is féidir!
  . CAIBIDIL Uimh. 7
  Agus d'iarr sé ar a chúntóir foraithne a ullmhú. Ar Ord Naomh Aindriú a thabhairt don Cheannaire Riaracháin. Tá an teimpléad réidh agus go dtí seo tá an fhreagracht sínithe agam.
  Ansin thosaigh Medvedev ag imirt arís.
  Anois tá a chuid umair fhíorúla ag druidim le Moscó agus ag tosú ar an ionsaí. Tá an chathair seo á ionsaí ag meaisíní a bhfuil meáchan dhá mhíle tonna acu.
  Mar sin féin, caitheann Medvedev "Rat"-5 isteach san ionsaí freisin, is ollphéist é seo, ní umar. Deich míle tonna meáchain!
  Tá na trúpaí ag druidim leis an Kremlin... Mar sin tá Stalin ag teitheadh. Agus tá sé gafa ag cailíní cosnochta i bikinis. Gabhann siad an tsrón lena bharraicíní loma. Agus cuireann siad iallach ar Stalin a shála lom a phógadh.
  Seo iad trúpaí na himpireachta fíorúil ag dul thar Moscó agus ag dul go dtí an Urals ...
  Gabhann siad é freisin ...
  Tosaíonn Medvedev ag sméideadh arís agus tosaíonn ag brionglóid.
  D'fhiafraigh Margarita go suarach:
  - Cad faoi, mar shampla, deighilt níos clasaiceach: neamh agus ifreann?
  Dúirt Medvedev go gruama:
  - Is dócha gurb é seo an smaoineamh primitive de na ancients faoi retribution tar éis bháis. I ndáiríre, is dócha, tá gach rud beagán níos casta!
  Bhí gliondar ar Natasha agus í ag dul go tóin poill ar cheann de na longa Seapánacha deiridh:
  - An sean agus an mionn,
  Mionnaíonn an namhaid arís
  Cuimil mé
  Meileann i púdar.
  Ach ní chodail an t-aingeal,
  Agus oibreoidh gach rud amach. Agus beidh gach rud deireadh go maith!
  Chríochnaigh na cailíní as an gcabhlach namhaid. Luathaigh Medvedev an umar, ag leanúint leis an samurai. Sea, rinne siad jab maith anseo. Tá sé suimiúil conas is féidir stair a cheartú. Tsarist Bhí an Rúis ina tír chumhachtach a bhí ag ardú in airde. Cé nach raibh cónaí ar gach duine go maith.
  Ach bhí an tír ag ardú. Giorraíodh an lá oibre. Tháinig laethanta saoire nua le feiceáil. Cruthaíodh féinrialtas áitiúil. D'fhás an pá le praghsanna cobhsaí. D"oscail scoileanna. Faoin Tsar Nicholas II, mhéadaigh caiteachas ar oideachas níos mó ná sé huaire. Bhí bunoideachas éigeantach.
  Sea, níor athraigh gach rud chun feabhais tapa go leor, ach cé mhéad a chaill an tír mar gheall ar an réabhlóid agus cogadh cathartha. Cé mhéad duine cliste a fuair bás agus a d'fhág a dtír dhúchais? Agus anois, sa chuid seo den chruinne tá seans ann é seo a chosc.
  Shnámh an umar sruthlínithe go tapa agus go ciúin faoi uisce. Agus anois tá an scriostóir deireanach de Land of the Rising Sun curtha faoi.
  Dúirt Natasha le háthas:
  - Sin mar atá mé óg!
  Ceartaigh Alenka an cailín, ag soiléiriú:
  - Cé chomh iontach agus atá muid go léir anseo! Throid siad cosúil le lionesses!
  Dúirt Margarita le brón:
  - Ní dhéanfaidh aon ní speisialta! Go simplí bhí teicneolaíocht níos fearr againn!
  Rinne Alenka gáire agus d'fhreagair sé:
  - Ach scaoileamar féin na gunnaí móra!
  Thacaigh Natasha lena cara:
  - Agus rinne muid féin é freisin! Agus seo súil ghéar...
  Roghnaigh Margarita:
  - Lámha slanty!
  Rinne Natasha gáire agus d'fhreagair sí:
  - Agus is cailín a fheictear thú!
  Dúirt Margarita go macánta:
  - Is dóigh liom leithscéal as na Seapáine. Tarraingíonn siad cartún iontach. Is maith liom hentai go háirithe !
  Rinne Alenka gáire agus chaith sí a cos san aer:
  - Hentai , tá sé fionnuar! Fiú an-fionnuar!
  Mhol Natasha, le gáire cailín a bhlais an subh,:
  - Agus b"fhéidir go gcuirfimis ciceáil ar asal na bhfaisceoirí freisin!
  Chlaon Medvedev le gáire:
  - Smaoineamh maith. Ach cuirimis críoch le fórsaí talún na Seapáine ar dtús. Agus cabhróimid le deireadh a chur leis an gcogadh níos tapúla. Ionas nach bhfeictear faisisteachas sa chruinne seo.
  D'fhreagair na cailíní i gcomhluadar:
  -Agus ní bheidh sé le feiceáil, agus beidh an tSín linne!
  Tar éis do loingeas na Seapáine dul faoi, rinne an t-umar T-95 an dromchla a bhaint amach.
  Ansin thosaigh Medvedev ag aisling faoi gach cineál nonsense.
  Sheas Trodaí Alenka suas chun Ryazan a chosaint. Bhí Natasha léi.
  Tá an dá chailín i armúr éadrom, le sabre i ngach lámh. Agus faoi do chosa tá dioscaí speisialta, tanaí.
  Chuir arm ollmhór de Mhongóil-Tatarais isteach ar ionsaí.
  Chlúdaigh go leor staighre fada na ballaí ag an am céanna. Bhí siad difriúil: cniotáilte ó logaí fréimhe, leagadh síos coillte péine le crosbarraí. Baineadh úsáid freisin as dréimirí troma le sraitheanna lomán. Mar gheall ar luas tapa na tógála, bhí na rampaí níos airde ná mar a bhíothas ag súil leis na Tatars; níor shroich go leor staighre an barr. Chun tosaigh, thiomáin na Mongóil ar shiúl an cúpla Urús a gabhadh. B'fhearr le muintir na Rúise bás ná náire na mbraighdeanas.
  Ach bhí na Mongols gan staonadh.
  Ag brú go neamhthrócaireach le sleánna géaraithe, cuireadh na daoine traochta suas, ag súil go ngéillfeadh muintir na Rúise, gan iad ag iarraidh a gcuid féin a mharú. Nó, faoi chlúdach na bpríosúnach, insíothlú an rampair oighir. Theith cuid de na príosúnaigh síos ag screadaíl, ag sleamhnú síos an t-oighear reoite, ag leagadh síos na núicéirí a raibh fuath acu orthu, ag cuimilt claíomh as a lámha agus ag titim láithreach bonn hacked. Bhí daoine ag dreapadh an staighre go tapa, ní thuigeann tú cén cineál agus an treibh?
  Leath naked, i ceirteacha, le club ina lámha, a ndroim stabbed agus bleeding. Bhí tua mór ardaithe cheana féin ag an bhfear Vaul , agus é cumhdaithe le armúr , nuair a bhí siad ag screadaíl go géar thíos:
  -Ná scrios sinn, a ridire, is sinne na Rúisigh!
  Léim Voivode Dikoros suas go dtí an balla agus dúirt:
  - Is dóigh liom gur linne é!
  Dheimhnigh caoineadh éadóchasach é seo:
  -Fan a chop, mise! Níl Mughlans inár measc!
  scairt Alenka an-chliste:
  -An té a thrasnaíonn é féin i gceart is duine dá chuid féin é!
  - Bí baptized, daoine Orthodox!
  I nguth uafásach, na capaill bolted míle ar shiúl, roared an fathach Vaula-Morovin .
  Cheadaigh cosantóirí Ryazan:
  -Ceart! Go fírinneach!
  Rinne siad macalla d"aon ghuth ar na ballaí go léir:
  -Come on, deartháireacha, a dhéanamh ar an comhartha na croise!
  Dhreap na céadta príosúnach gioblach, gorm ón bhfuacht, thar an rampair agus thit siad, ag leanúint orthu ag trasnú iad féin go meicniúil. Phioc cuid acu clocha réamhleagtha láithreach agus chaith siad go buile ar na Mongóil iad. Chonaic go leor cónaitheoirí Ryazan na Tatars den chéad uair, d'athraigh fiú go leor comhraic traidisiúnta, na Kipchaks céanna, i éadaí Mongóilis.
  Bhí cótaí fada fionnaidh á gcaitheamh ag na naimhde, chomh fada sin go ndeachaigh siad i bhfostú sna hems. Bhí plátaí copair agus iarainn ar crochadh ar a gcófra agus a ndroim oscailte. Chun imeaglú a dhéanamh ar na hUrúis, phéinteáil go leor a n-aghaidheanna olc, effeminate le fuil.
  Ach ní raibh na hUrúis ag screadaíl, ag bualadh leis an namhaid le claimhte agus le tua. Maraíodh cúigear Mongol ag an am céanna, an dara buille, agus triúr eile mar thoradh ar bhuille scuabtha cumhachtach Vaula ! Níor throid laochra eile níos measa. Dhreap na Tatars suas an seafta sleamhain go clumsive, níorbh fhéidir leo iad féin a chlúdach i gceart le sciatha nó gearrtha le sabres. Nuair a shroich arm na Mongóil an barr ar chostas caillteanais ollmhóra, doirteadh uisce fiuchphointe agus arm uafásach orthu: tarra a dhó.
  Doirt fiú mná agus leanaí beaga uisce scalladh agus chaith siad clocha agus bloic. Bhí slingshots beaga le saigheada nimhithe go háirithe éifeachtach; d"fhéadfadh fiú leanbh cúig bliana d"aois, nach raibh fós in ann sreangán daingean a tharraingt lena lámha beaga, lámhach astu. Agus tá sé i bhfad níos deacra a bheith caillte nuair a lámhaigh isteach i mais tiubh den sórt sin ná a bhuail. Ba léir go raibh an t-ionsaí ag tachtadh, corpáin lofa á rolladh síos i gcainníochtaí móra.
  Trí teileascóp a rinne na Sínigh go sciliúil, d'fhéach Guyuk Khan go géar ar an gcath. Ligh sé a bheola agus bhuail sé a bheola, anois is arís, ag díriú a chlogad órga le líneáil fionnaidh, a dhreap go stubbornly agus annoyingly isteach ar a forehead. Ansin chaith sé an píopa ar shiúl i fearg.
  -Tá ár laochra ag fáil bháis! Tagann Burundai agus an Nathair Buí chugam!
   Theith na Turgaigh go pras chun ord an choróin kagan a chur i gcrích. Bhí Guyuk ar tí suí síos i gcathaoir eabhair snoite nuair a luigh lámh go bog ar a ghualainn:
  -Ná bí buartha, ceann iontach! Socair do radharc fiáin!
  Tá séis slaodach íonaithe, go leor i gcuimhne do ghuth mná.
   Bhraith Guyuk Khan codladh orm agus ar éigean go bhféadfadh sé fanacht ar a chosa. Sea, sin é. Arís, cosúil le taibhse, bhí an nathair Buí le feiceáil os a chomhair - an duine is uafásach ina arm, deamhan ifreann ón tSeapáin i bhfad i gcéin agus dorochtana.
  -Tú!
  Léirigh oidhre an Uachtarach Khagan méar dúr! Lean an nathair buí ag scaipeadh, uaireanta ag méadú, uaireanta ag laghdú:
  -mé! Agus féach mé díreach trí tú! Tá sé in am do chuid feirge a mhaolú! Bhuel, níos cruinne, tabhair do chúlchistí go léir isteach sa chath a luaithe is féidir! Agus cabhróidh mé leat, a bhráithre, agus tabharfaidh mé iontas den sórt sin don namhaid! Beidh an t-aistriú sínithe, creidim dom, ceart!
  - Dze , dze , dze ! Caithfidh mé tumen roghnaithe i gcath faoi cheannas na Burundai ! Le chéile beidh tú i gceannas ar an ionsaí!
  Phléasc na Seapánaigh a shúile, ag bac a fhiacla móra buí:
  -Níl aon deamhain bán, ba mhaith liom a mharú mo comhionann! Cosúil le ninja fíor!
  Ghlan an nathair bhuí a talisman, bhí feadóg le feiceáil go do-airithe ina bhéal, agus bhí séis glioscarnach le cloisteáil.
   Shíl Guyuk go raibh siad ag magadh faoi, ach ní raibh an neart ná an fonn aige argóint a dhéanamh leis an sorcerer ninja . Ag an nóiméad seo, bhrúigh na Turgauds go rudely Burundai , ní raibh Guyuk Khan mhaith seo obedient protege Subudai -Baghatur.
  -Tá tú ag sceitheadh craiceann fíona! Nach bhfeiceann tú go bhfuil na laochra is fearr ag fáil bháis faoi bhallaí phríomhchathair Urus ? Tóg na "Berkuts" láithreach agus, tar éis an abhainn a rith, gearr síos na hUrúis le buille faoin mballa ceart.
  na Burundai a bhfuil taithí acu cur i gcoinne:
  -Níl an t-oighear láidir go fóill, faoi shéideadh na mílte crúba beidh sé pléasctha go simplí.
  d'fhreagair na Seapáine formidable do Guyuk .
  -Tá do imní le moladh. Ach tá do chuid iarrachtaí i vain! Tá an púdar draíochta tar éis oighear a cheangal ar an abhainn níos láidre ná cruach mhíleata! Bhuel, léim ar aghaidh, d'ordaigh muid duit!
  -Tá a fhios ag an batyr ninja iontach cad atá á rá aige! Taisteal níos tapúla, má mháistir tú an clocha sneachta, beidh mé a thabhairt ar scoil na capaill mar luach saothair!
  A scairt Guyuk Khan, chroitheadh a mhéara. Ní raibh leomh ag Burundai a bhréagnú níos mó - bhí sé fraught leis an mbás. D'imigh an Mongól agus tréad de mharcaigh shaggy as radharc. Go tobann tháinig scáth, bhí torann os a chionn, agus aer-thonn láidir ba chúis le clogad an choróin kagan eitilt as:
  - Harakiri! Mar sin fluttered an Féileacán! Anois beidh " poultice " ag na hUrúis .
  Bhí dragan ollmhór ag foluain os cionn an dromchla, a sciatháin órga ag séideadh na sruthanna sneachta, agus teangacha fiery ag doirteadh as a thrí bhéal creiche.
  Mongús iontach !
   Ní raibh am ag Guyuk fiú a bheith scanraithe:
  -Tá sé in ann Ryazan ar fad a dhó.
  -Ní hea go léir, ach cuirfidh sé an balla trí thine. Téigh ar aghaidh, mo Godzilla beag!
  Lean aisling iontach Medvedev ar aghaidh. Bhí samhlaíocht ollmhór ag an uachtarán gníomhach.
  D'ardaigh dragan cumhachtach, le leithead sciatháin caoga méadar, isteach san aer. Na Mongols agus na shamans a bhí in éineacht leo caoineadh go feargach. D'eitil Tumen , faoi cheannas na Burundai , go luascach ar an oighear, tháinig roinnt capall ar thuisleadh, agus rinneadh iad féin agus a gcuid marcach a shatailt láithreach le mais iarainn frantic. Idir an dá linn, chuaigh an ollphéist trí-cheann go réidh ar an mballa. Thuig Wilderness an baol ionsaí aeir roimh na cinn eile. Bhuel, ar ndóigh, ní raibh mé ag iarraidh mo chártaí trump a nochtadh roimh an am, ach chun an chathair a shábháil, bheadh orm arm anaithnid a úsáid go dtí an lá sin. Bhí ollphéist meicniúil ina choinne ag an ollphéist sciathánach a d'fhéach go doiléir mar mheascán de dhamhán alla agus céadchosach cruach. Bhí deataigh ag éirí as an gcoire gaile cheana féin. Maith sibh a bhuachaillí as gual a chaitheamh isteach roimh ré.
  Is meascán sármhaith é an catapult gaile de theicneolaíochtaí innill ghluaiste gaile, winch, ballistae ilchosach agus fiú... bosca ceoil snaois. Agus d'fhéadfadh an beithíoch seo, atá brionnaithe as cruach cruaite, aon rud díobhálach a chaitheamh beagnach ag luas gunna meaisín ar fad suas le dhá mhíle. Ba iad cailíní laochra an chéad duine ar domhan a smaoinigh ar inneall loine a oiriúnú le haghaidh muirir a chaitheamh. D'iompaigh Dikoros an luamhán go pearsanta, thosaigh ribín brionnaithe go sciliúil ó slabhraí ag bogadh, ag cur clocha isteach sna lanna a bhí ag rothlú go tapa.
  Ós rud é go raibh na Tatars ag luascadh i gcarn dlúth, ní raibh aon chaillteanais beagnach ann; a mhalairt ar fad, leag gach cloch dhubh ualaithe, ag preabadh, síos ar roinnt marcach práinneach. Tá rud amháin dona, tá an scála arb é is aidhm sách lag, is féidir leat a bhuail fós ar an Mongols, ach déan iarracht, buail dragan ag eitilt! D'iompaigh an ollphéist trí-cheann a cheann agus d'oscail sé a ghialla leathan, fanged, lonracha diamaint.
  D'eitil an lasair a bhí ag éalú thar an rampair agus bhuail sé na tithe. Éisteadh screadaíl agus screadaíl, rith roinnt mná leathdhall síos an tsráid, agus chuaigh tithe trí thine le luas mínádúrtha. Ar ámharaí an tsaoil, bhí gaineamh agus bairillí troma uisce, chomh maith le briogáidí dóiteáin, ar an airdeall. Clúdaíodh cuid de na botháin, go háirithe iad siúd atá gar don bhalla, le aispeist tinedhíonach. Faoin brú cairdiúil, d'éirigh an bolcán creiche pale agus, tar éis dó a neart a chailleadh, d'iompaigh sé ina shruthanna deatach geal.
  Ach is léir nach raibh an dragan ag iarraidh a thabhairt suas, ag teacht amach as an tumadóireacht, chas sé timpeall le grásta trooper ró-ualach agus arís thug anuas sruthanna de tornado fiery. D'éirigh leis na Tatars an balla a shroicheadh cheana féin, agus mar sin bhuail na lasracha raging iad freisin. I measc na n-íospartach bhí an Burundai iontach , chuaigh tine ar a chuid éadaí luxurious, agus theith sé ar ais le roar an torc créachtaithe. D'fhulaing na saighdiúirí Rúiseacha freisin, agus leáigh cuid den oighear go suntasach, ag nochtadh an domhain agus na lomáin. Bhí na héadaí ar Dikoros ag smoldering, ach d'éirigh leis an trodaire Antonov, a bhí ina sheasamh ar an mballa, buicéad uisce a dhoirteadh air, agus d'ardaigh gal ón phoist slabhra te.
  -Cad é obsession diabhal, is mór an trua nach bhfeiceann Alenka iontach sinn!
  Chas an dragan timpeall arís agus rinne sé iarracht dul isteach sa tríú ciorcal. Bhuail an sorcerer Savely a mhéara, d'éirigh leis liathróid dóiteáin beag a sheoladh, bhuail an buille ceann lár an dragan. Níor chuir an pléascadh beag faoi deara aon chaillteanais ar leith don ollphéist trí-i gceannas, ach bhuail sé beagán as a ruthag, agus mar thoradh air sin scaoil an dragan roimh an am, guairneán fiery ag bualadh na céimeanna carn suas de nukers . Agus arís caoineadh frantic, bhog cuid de na Tatars ar ais. Is ansin a thug Dikoros faoi deara cailín ard óg, agus í ag croitheadh dhá chlaíomh dhá-imeall. Le luas mídhaonna, chrom sí a comhraic isteach i cabáiste, sheachaid sí buille uafásach lena cosa, a uilleann, agus fiú a ceann, ag sileadh mar a bheadh féileacán.
  Ní fhéadfadh ach duine amháin, nó beirt, a bheith ina chúis le scrios den sórt sin:
  - Juliana! Aingeal dearg, an é sin tú?!
  - Boladh bláthanna le do shrón! Ó airde trí mhéadar!
  D'fhreagair Alenka le gáire. D'eitil an cailín trodaí, faoi luas an cheetah crazed, suas ar an rampart, ag fágáil ar éigean marcanna fuilteacha faoi deara ar an mballa.
  - Ná labhair, tá gach rud soiléir! Caithfimid an tóirse sciathánach a mhúchadh!
  Feadóg Alenka go fiáin, an dragan, tar éis leibhéalta a eitilt, isteach sa cheathrú ciorcal. Dúirt laoch a bhí ina seasamh in aice léi:
  -Úsáid an catapult, Alenka, cnag síos é le bolláin.
  Chuaigh an cailín cogaidh go bagarthach.
  -Tá a fhios agam féin níos fearr cad atá le húsáid!
  Phioc Alenka trí slabhraí brionnaithe go sciliúil le luas tintreach. Ba é seo freisin smaoineamh a gcailíní cogaidh: ceangail dhá nó trí chloch bheaga, scaoil dhá bhallistas nó níos mó agus bain anuas, scrios líne iomlán. Tar éis dó an catapult gaile a imscaradh, léim Alenka ar an lann agus chiceáil sé an luamhán. Caitheadh go hard í, agus cheana féin le linn eitilte, chrom an cailín trodaí ar a cuid arm, ag rothlú a claimhte go maistiúil, ag stiúradh na gluaiseachta gasta, agus d"éirigh léi tuirlingt ar chúl an dragain, sáite le spikes. An ollphéist shuddered agus iarracht a dhéanamh an cailín-marcach dána a chaitheamh amach, ach na slabhraí twisted skillfully sháraigh na béal mór - bhí an ollphéist iontach saddled go hiomlán.
  -Cén fáth a bhfuil trí chloigeann ag teastáil uait? An bhfuil ceann ar iarraidh? Tá siad lán de phoill, mar sin slabhraigh mé le chéile iad ionas nach n-eitilt na brains deiridh amach!
  Rinne an cailín trodaí gáire faoina magadh clumsy. Tháinig ardú géar ar an dragan, ansin d"atáirgeadh lúb Nesterov, chroith na matáin faoin gcraiceann, rinne an t-ollphéist iarrachtaí éadóchasach an marcach gan chuireadh a chaitheamh amach. Shéid sruthanna te an aeir ar fud an choirp ollmhór, theith an eitleog mar a bheadh cloch á scaoileadh as catapult, nó, is dócha, meteor. Chuir tonn an atmaisféir deireadh leis na Tatars.
  Alenka coed:
  -Ní go hiontach!
  Lean codladh an uachtarán gníomhach fós. Thit an tUasal Medvedev as a chéile beagán, b'fhéidir fiú ó bhrón.
  Go deimhin, ba mhór an dragún a bhí ann don chailín Críochnaitheach nuair a chuaigh sí trí ualaí foircneacha in dhá cheann déag d'eitleáin athraitheacha, ag luasghéarú go céad caoga domhantarraingthe agus ag tumadh láithreach i ganntanas meáchain, agus ansin arís ag baint amach an teorainn ualaigh sublethal. Is péist é aon ionadaí flóra agus fána os comhair an táirge seo den innealtóireacht ghéiniteach.
  Rinne an ollphéist iarracht a chinn a chasadh, ag bualadh go uafásach lena bhéal ollmhór. Bhris an cailín trodaí lena claíomh legendary lena neart go léir, ag díriú ar an áit is íogaire - an nostril. An chéad bhuille a bhí cothrom, coirníní airgid ag eitilt as an nostril, mar péarlaí spléach siad sa ghrian:
  "Tá do snot go hálainn, ceart, deir siad gur féidir le dragan ór a chalcadh."
  Bhuail an nathair le solas. Mar fhreagra, slashed an Alenka álainn agus lúfar leis an barr, bhí an buille géar agus cruinn, d'iompaigh an lann beagán dearg, agus bhí an chuma drúchtíní silíní-ruby óna srón ollmhór. Reoite siad ceart ar an eitilt, fite fuaite ina ornáid outlandish.
  Rinne an cailín gáire:
  - Cool, teacht ar, arís an cleas!
  Bhí an ollphéist ag twitching cheana féin, ach lean sé ag ardú airde, tháinig príomhchathair Ryazan níos lú agus níos lú. Anseo tá sé i roth cart, anois i saucer, agus anseo tá sé an méid síolta poppy, ar deireadh ag imeacht taobh thiar de na scamaill. Phléasc an spéir dubh, líonadh le réaltaí geala, dhreap siad isteach sa strataisféar, d'éirigh sé deacair a breathe, shéid folús fuar isteach. Cé nach gnáthdhuine í an seanscéal Alenka, ní féidir léi déanamh gan aer ar chor ar bith. Ach, is cosúil, tá an dragan itching freisin, tá trithí ag an reiptín, as anáil, mar sin ní mór dúinn an airde a ísliú. Is léir nach bhfuil fonn ar bith éacht Ruslan a dhéanamh arís, a choinnigh féasóg Chernomorets ar feadh trí lá agus trí oíche. Flashes frása ó shuíomh Gréasáin leanaí ina ceann, agus ar chúis éigin ba mhaith léi a dhéanamh arís.
  Agus adeir an cailín cogaidh:
  -Táimid den fhuil chéanna, tú féin agus mé!
  Ba chosúil gur thuig an dragan an bhrí, shuddered agus chuir sé a eitilt ar sos. Ansin thosaigh sé ag meath go mall.
  Dúirt an laoch álainn matáin:
  -Smaoineann tú i gceart, a dheartháir sciathánach! Beidh torthaí againn leat!
  Bhí ollmhargadh faoi lán seoil thíos, bhí na Mongóil ag imeacht ó na ballaí cheana féin, agus chinn Natasha iontach go raibh an nóiméad is fearr tagtha chun dul ar stailc. Maith thú, a chailín cróga, is féidir leat í a fheiceáil ar an bpointe boise, áit a ndeachaigh sí thart, tá cosán fuilteach fós le pár go tiubh le corpáin. Ní hamháin a cosa agus a lámha, tá an dá bréid fhadaithe ag Natasha de bhiodóga fite fuaite i slabhraí déanta as cruach chruaite.
  Dúirt Alenka léi féin, ag stampáil a coise:
  -Is cinnte go ndéanfaidh mé a leithéid d"earraí pearsanta dom féin! Anois, téimis suas na Mughlans!
  Phléasc lasair fhiáin amach cosúil le bolcán triarach as na scornacha stánaithe, cuachta na Tatars ró-dhaingean, agus bhí siad friochta go simplí sna céadta, ag stealladh amach as béal tine hellish. Bhí eagla ar leith ar na capaill, áfach, bhí an chuid is mó de na capaill bainte amach cheana féin ag buille tobann ar a chúl, níor fhan ach míle garda pearsanta Guyuk Khan faoin diallait. Lean an brúchtadh ar aghaidh, ag scuabadh na céadta agus na céadta trodaithe in aon salvo amháin i hairicín tine. D'amharc an nathair bhuí agus a súile cúngaithe ag filleadh a dragan bhig.
  Rug an trodaire soir:
  -Fealltóir! Tá tú go léir ionadaithe an teaghlaigh dragan, tú i gcónaí feall agus freastal ar an té atá níos láidre!
  Fearg, rinne an sorcerer ninja iarracht an marcach dána a ruaigeadh, ag caitheamh bíogaí ar luas gunna meaisín. Rinne an laoch óg Alena gáire agus chan sé os ard:
  - Le huisce dóiteáin - cnag thar an ghloine! Is strainséir fionnuar thú - caitheann tú tine!
  Seo cailín - cheerful, le greann. Agus ní bhíonn pulsars déanta as tine eagla uirthi.
  Lámhaigh Alena go héasca iad, ag baint úsáide as airm legendary agus, ó am go ham, ag stiúradh an Beast i dtreo aonaid namhaid. Tá an lasair-lasrach ath-inúsáidte seo le sciatháin níos fearr ná céad cinn meicniúil capall-tharraingthe.
  B'fhéidir go bhfuil sé seo níos fuaire ná aerárthach ionsaithe, agus cén chaoi a bhfuil an oiread sin breosla ann, agus nach n-ídíonn an fiús? Beidh ort staidéar a dhéanamh ar an ollphéist ar do chuid fóillíochta agus arm nua nach bhfacthas riamh roimhe a chruthú! Preabann na saigheada as an gcraiceann tiubh armúrtha éiritheach, ag glioscarnach le dathanna uile an bhogha báistí, cosúil le muiléad. Ní athraíonn na amas ach an dathú go nóiméadach: éiríonn ruby dearg lilac-violet. Lilac-sapphire, ar a mhalairt, casadh i scarlet-oráiste, buí órga, agus emerald glas. Tá sé seo an-álainn, is mór an trua nach bhfuil am ar bith ann chun taitneamh a bhaint as an seónna iontach agus tú ag cath fuilteach.
  Bhí laochra na Rúise agus saighdiúirí an Léigiún Bán, a bhí déanta ag cailíní, tar éis an chuid is mó d'arm na Mongóil a ghearradh síos cheana féin. D"éirigh sé thar a bheith scanrúil nuair a tháinig lasracha meicniúla i bhfeidhm; ní raibh arm ar bith in ann buille dúbailte den sórt sin a sheasamh. Nóiméad eile, agus cuirfear tús le heitilt mhí-ordúil. An nathair buí hesitated ar feadh nóiméad.
  Tá ordú Batu soiléir, an choróin kagan a mharú ar an ciúin, ach tá an íocaíocht ró-íseal. Ní hea, maróidh sé níos déanaí é, ach faoi láthair bainfidh sé amach as faoi chlaíomh na Rúise é:
  -A ligean ar bogadh ar shiúl, Kagan, beidh mé ag clúdach tú!
  mangus trí-cheann ? Ní ligfidh mé dó m'arm a chéasadh!
  Ghearr an ninja a mhéar agus thosaigh spréacha ag titim:
  "Is féidir liom seal casta a chaitheamh agus fillfidh sé ar a shaol, ach ansin ní bheidh mé in ann é a ghairm go ceann seacht mbliana!" Tá rogha ann áfach! A seal leibhéal Hale!
  -Conas é sin?
  Guyuk , ramhar agus puffy i ndiaidh a bhlianta, sínte amach. Mhínigh Ninja Killer:
  -Agus mar sin! Má mharaíonn mé a mongoose bán , ansin beidh an dragan liomsa, má mharaíonn sé mé, ansin beidh sé aige!
  An sorcerer Seapánach whispered mantra fada, sparkled an talisman níos gile ná an ghrian. Ar shiúl ag sceitimíní an díothaithe, mhothaigh Alenka cosnochta go tobann cúl solúbtha, snasta ollphéist chumhachtach a bhí géilliúil cheana féin imithe faoina bráid. Fuair sí í féin san aer, ag eitilt síos le luas na cloiche. Ní raibh an titim taitneamhach, ach ní marfach. Tar éis dó briseadh trí shneachta méadar ar fhad, d'ionsaigh an laoch deiridh na Mongóil le fearg an torc créachtaithe. Thit an fhriotaíocht eagraithe dheireanach, chuaigh iarsmaí trua den arm ollmhór isteach san olleitilt.
  Bhí na cailíní is áille, Alenka cosnochta agus Natasha, san iomaíocht go litriúil chun núicéirí míshuaimhnis a dhíbirt. Idir an dá linn, tháinig Guyuk Khan beagnach dofheicthe, bhí a chapall con ag briseadh gach taifead hippodrome, níor smaoinigh an kagan oidhreachtúil ach ar a chraiceann féin.
  -Ní hea, ní samurai é seo! Coward pathetic. Nach mór an náire a leithéid de mikado a sheirbheáil!
  Chuaigh an ninja ag tafann.
  Thóg an nathair buí amach dhá katanas cumhachtach, thrasnaigh iad agus jerked go géar, liathróid bándearg súilíneach scartha ó na lanna. Chuaigh pulsar homing draíochta amach go tapa i dtreo an Alenka álainn, leath-nocht.
  D'éirigh leis an laoch Críochnaithe an ghluaiseacht a thabhairt faoi deara, gearradh síos an clot fiery ar an eitilt, pléascadh beag scaipthe cosúil le tintreach, ag scaipeadh dosaen nó dhó Mongol:
  -Is é an diabhal é! Samurai an Domhain Thíos!
  a scairt an Nathair Bhuí. Bhí an ninja ag ullmhú cheana féin le Rush chun bualadh leis an Alenka fuilteach cosnochta , nuair a tháinig smaoineamh bunúsach isteach ina cheann. "Más rud é nach maraíonn sé láithreach an cailín trodaire is láidre seo, ansin beidh an Críochnaitheoir blonde Natasha isteach léi, agus ansin beidh na hiarmhairtí tubaisteach. Ina theannta sin, ceannasaigh sí an dragan, agus ní féidir ach le laoch an-chumhachtach an nathair mhór a cheannasú. "
  D'éirigh an ninja:
  -Tá mé ag éirí as éin! Tá mé ag fágáil chun teacht ar ais!
  An nathair buí, unfolding a clóca bán, adhlactha féin sa sneachta. Ansin, ag tachtadh, thosaigh sé ag cogar faoi gheasa gluaiseachta.
  Lean Alenka cos lom ar aghaidh lena thóir ar buile, ní raibh Natasha righin chun deiridh. In ainneoin uile an chatha, níor lig siad puball ríoga an choróin kagan as radharc ar feadh nóiméad.
  -Beidh sé ag rith ar shiúl, a ligean ar teacht suas leis an gceannaire!
  Mhol an Alenka cosnochta. Agus í ag caitheamh diosca lena cos lom, d'fhreagair Natasha go hócáideach, ag leanúint uirthi ag leibhéalú na Mongols a bhí ag teitheadh le strócanna sciobtha.
  -Cad chuige! Tabharfaimid áthas breise do Batyga , agus tá sé seo ró-dhaonna. Maraíonn an claíomh go héasca, agus beidh an jihangir sracadh go simplí as a chraiceann.
  Tar éis do Alenka ceithre cinn a ghearradh amach le buille amháin, phléasc sé amach ag gáire.
  -Mura mbrisfidh sé adharca Bhatú féin! An bhfuil muid chun iad a thiomáint an bealach ar fad go dtí an campa, nó cad é?
  Rinne Natasha gáire agus dúirt:
  -Cailleann Batu a chuid pants crua go leor, agus dá lú Mooglans a mhaireann, is amhlaidh is fearr!
  Chuir na cailíní Críochnaitheoir a luas níos tapúla, bhí sé ag meabhrú ar chluiche ghabháil suas, bhuail na nukers a gcuid capall go dian, ag cuimilt a gcuid taobhanna go fuilteach. Le hiarrachtaí éadóchasach, d'éirigh leo scaradh beagán ó na marcaigh Urú, ach ní féidir leo éalú uathu siúd a dearadh níos tapúla ná an cheetah!
  Ag dúiseacht, rinne Dmitry, Anatolyevich Medvedev cleachtaí agus chas sé ar an teilifís. Ar ócáid bua Zelensky, bhí ceiliúradh agus ceiliúradh ar fud na tíre. Bhí áthas ó chroí ar na daoine leis na hathruithe.
  Bhí gach duine ag iarraidh maireachtáil ar bhealach nua, agus níos mó faoi shaoirse. Bhí an insealbhú ag druidim, agus Zelensky ag baint lánchumhachtach amach. Agus ba chúis leis seo freisin díograis agus inspioráid. Cosúil, beidh gach rud a athrú agus beidh sé níos fearr ná inné. Agus gheobhaidh na Slavs aontacht agus cuirfear deireadh leis an gCogadh Fuar. Cosúil le tromluí údarásach na tréimhse Putin.
  Agus bhí amhráin álainn á chanadh cheana féin faoi Zelensky... Bhí rud éigin nua agus álainn ag gach duine.
  D"fhógair Zelensky féin go gcuirfeadh sé díolúine parlaiminte ar ceal lena chéad fhoraithne, agus go nglanfadh sé cleití an oligarch freisin. Zelensky geallta freisin go suntasach cánacha a ardú ar an saibhir. Cosúil, níl aon chúis acu saille a fháil!
  Go ginearálta, bhí go leor rudaí beartaithe a dhéanamh. Lena n-áirítear tógáil grandiose an iarnróid: Arkhangelsk - Chukotka, agus ansin tollán faoi thalamh go Alasca.
  Cén fáth nach bhfuil Zelensky ina rí? Tá a chuid tionscadal grandiose. Agus i SAM beidh an rialtas ag athrú go luath agus beidh glúin eile polaiteoirí ann. Cé atá ag iarraidh athrú freisin.
  Agus anois tá Zelensky ag scaoileadh saor ...
  Sular tógadh an ríomhaire, chuaigh Medvedev isteach sa chluiche ...
  Tar éis an conquest an USSR, is féidir a bheith páirteach leis na Stáit Aontaithe Mheiriceá. Ach ar dtús, déanaimis an córas cosanta diúracán léasair a reáchtáil; tá cumais den sórt sin ag an Impireacht anseo. Cogadh in aghaidh na SA - 2008! Tosaíonn an ionradh ó Chukotka go Alasca.
  Tá streachailt fíor ar siúl.
  na Abrams ag troid i gcoinne umar Panther-7. Níl an carr nua chomh trom a thuilleadh mar go bhfuil sé foirfe. Agus léiríonn a rang iomlán.
  Agus scriosann sé na Yankees... D'éirigh Medvedev beagán leamh leis an gcogadh, agus thug sé smacht do Chomhairleoir míleata den rang Rokossovsky. Agus thosaigh sé ag bainistiú ...
  Mar shampla, tóg rud éigin... Teampall nua gach ceann acu le seacht reiligiún. Nó fiú túir teilifíse nua. Agus bheadh sé fionnuar pirimid a thógáil. Ciliméadar go leith ar airde. Sea, bheadh sé sin iontach!
  Ag an am céanna, tá Medvedev ag ardú leibhéal na folláine. Ní bhaineann sé ach le monarchana míleata a chur i gcrích.
  Is féidir leat teilifíseáin, cuisneoirí, ríomhairí, ríomhairí glúine a tháirgeadh freisin. Agus táirgeadh a thógáil, agus matáin troid a phumpáil suas. Ach tá na Stáit Aontaithe Mheiriceá ró-chumhachtach cheana féin... Tá daonra de níos mó ná dhá bhilliún go leith ag an Impireacht cheana féin agus tá sí réidh go leor le cogadh a throid in aghaidh SAM. Bogann Medvedev a chuid fiacla agus canann:
  - Tá mé hairicín fíor ar feadh na gcéadta bliain! An té a thabharfaidh go leor bás!
  Agus arís cuireann sé brú ar Mheiriceá. Tá stailceanna núicléacha á malartú cheana féin. Tá cath den sórt sin ag fás.
  . CAIBIDIL Uimh. 8
  Eh, déanaimis na haonaid a bhrú arís. Agus conas a bhuailfimid! Seo iad na cailíní coisithe ag bogadh. Gach cosnochta agus i bikinis. Agus conas a staonann na Yankees le beaignití, agus mar a chaitheann siad grenades lena gcosa lom. Tá fíorfhuinneamh iontu. Agus shimmers gach rud, cosúil le liathróidí mearcair ag rith faoi chraiceann coirtithe. Is breá le cailíní a mharú - is cailíní iad seo!
  Agus canann siad leo féin:
  Tá muid ag rith a chailíní Komsomol,
  Is Tsar Medvedev muid, Tsar an-ciallmhar...
  Agus ar ndóigh tá guth soiléir againn,
  Rud ar bith le argóint - dul chun é!
  Agus arís chaith sé grenades lena bharraicíní loma. Tá na cailíní seo go litriúil super. Agus an Yankees crush, a ghabháil Alasca. Agus canann siad leo féin freisin:
  - Flock wolves olc le chéile! Is ansin a mhairfidh an rás! An bás lag, maraítear iad - ag íonú na fola naofa!
  Agus réabann na cailíní isteach san ionsaí agus iad ag tafann a gcuid fiacla. Ach i gcoinne na Meiriceánaigh tá freisin "Tigers"-7, cén chumhacht iontach. Agus ní féidir stop a chur le arrachtaigh den sórt sin!
  Is gunna ardbhrú speisialta é "Tiger"-7 le luas teilgean tosaigh de 2500 méadar in aghaidh an tsoicind. Agus chomh luath agus a bhuaileann sí í, ní shábhálfaidh aon rud í. Agus tá na hAmbrams ag rith i ngach treo . Agus deora síos an túr uathu.
  Agus cuireann an cailín iallach ar na saighdiúirí dul ar a nglúine agus a gcosa lom a phógadh.
  Géilleadh na Meiriceánaigh arís. Agus tá trúpaí arm Medvedev ag druidim le Nua-Eabhrac. Agus tá an chathair faoi ionsaí cheana féin. Gabhtar é gan aon searmanas.
  Measann Medvedev é féin ina cheannasaí mór: ghlac sé Nua-Eabhrac ar deireadh.
  Agus d'fhéadfadh duine a rá go bhfuil sé ar an duine is mó de na ionróirí. Agus ansin Washington.
  Agus na Meiriceánaigh ag géilleadh. Thit Uachtarán SAM ar a aghaidh agus thosaigh sé ag pógadh cosa lom na gcailíní. An chéad cheann, ansin an dara ceann, ar a seal.
  Mar sin phóg sé cathlán iomlán de chailíní cosnochta. Is cath iontach é seo!
  Medvedev ag gáire... Mar sin ghabh sé Meiriceá. Ach ní raibh Putin in ann é seo a dhéanamh!
  Is cath fíor é seo - sár-chath! Agus ansin go Meicsiceo.
  Agus arís an grabs... Agus cuireann na cailíní Meicsiceo ar na Meicsicigh glúine, agus póg siad a gcuid sála nochta. Agus roar siad:
  - Glóir do na háille!
  Sea, is féidir leis an ríomhaire íomhánna dathanna móra a thaispeáint de chailíní, le sála lom, a phóg príosúnaigh. Agus tá sé den sórt sin a thrill.
  Anseo tá siad arís príosúnaigh tosaigh - an uair seo blacks. Agus pógann siad cosa lom na gcailíní freisin.
  Agus chomh maith leis sin tá na tancanna ag crawling pirimideach ...
  Tá cailíní ag bogadh agus tá go leor acu... Tar éis an tsaoil, is féidir leat daoine óga a chur as acmhainní. Agus roghnaigh go bhfuil gach aonad cailíní i bikinis. Agus tá sé seo chomh álainn.
  Is cinn dearg agus blondes iad den chuid is mó.
  Agus glacann siad ceannas ar thír i ndiaidh a chéile. Laochra fionnuar den sórt sin. Titeann Impireachtaí faoina gcosa lom.
  Imríonn Medvedev le pléisiúr ... Agus fiú feadaíl rud éigin faoina anáil.
  Conas a phléascann buama hidrigine? Barbaracht ionraic! Agus an chathair go léir, amhail is dá ligh bó í lena teanga. Cé mhéad níos mó radaíochta? Agus ritheann cailíní cosnochta tríd an deannach radaighníomhach. Agus a sála lom a fháil dóite.
  Imríonn Medvedev amhail is dá mba python a shlogtar críoch eile.
  Anseo tá cumhacht eile conquered sa domhan fíorúil, agus tá an bhratach thit.
  Tá umair nua anois le armúr gníomhach agus criadóireacht. Il-layered agus éifeachtach.
  Agus tá na hiompróirí aerárthach nua-aimseartha, agus freisin go leor oiriúnach. Agus conas a thosaíonn eitleáin ag lámhach uathu.
  Is uachtarán gníomhach an-chliste é Medvedev, mar a fheicimid.
  Mar sin , anois forbairt na drones . Agus sin fionnuar. Agus freisin, aerárthaí diosca-chruthach. Anseo tá siad ag dul i cath cheana féin mar UFOs. Agus ansin, umair pyramidal.
  D"ordaigh Uachtarán na Stát Aontaithe Trump, aigne gheal, an carr a dhéanamh dosháraithe agus do-sheachanta ó gach taobh. Seo mar a bhí an mastodon le feiceáil i bhfoirm pirimid íseal. Agus léirigh carr den sórt sin cosaint den scoth. Go háirithe i gcoinne teilgeáin cinéiteach.
  Agus anois, d'éirigh chomh maith sin leis an umar seo nach bhféadfaí dul i bhfód air, agus tá sé fós i seirbhís leis na Stáit Aontaithe. Thug siad fiú é sin: umar Trump.
  Agus uaireanta cuireann an buile daoine ar dhaoine nuair a fheiceann siad go bhfuil an carr do-sheachanta.
  Tá cath mhíchothrom ar siúl ag Medvedev, agus tá caipiteal fíorúil eile glactha ag a chuid meaisíní cheana féin, rud a fhágann gur carn fothracha agus cráitéir fiuchta é.
  Ach ní leor é seo don chailín robot. Tosaíonn sí ag forbairt glúin nua arm: an buama díothaithe. Agus tá an buama seo ceithre chéad uair níos cumhachtaí ná ceann hidrigine. Mar sin, má bhuaileann sé, ní bheidh tú in ann an luaithreach a bhailiú fiú!
  Agus tá an cogadh ag bogadh isteach sa spás cheana féin.
  Tá Medvedev ag baint úsáide as longa atá déanta as cóimhiotal nua níos láidre agus níos éadroime ná tíotáiniam. Agus starships eitilt isteach sa spás, agus robots chomhrac troid. Tá go leor samhlacha éagsúla ann cheana féin i monarchana faoi thalamh.
  Agus anois titeann an Impireacht dheireanach ar an phláinéid. Agus cad? Anois isteach i spás domhain!
  Tosaíonn ré na Star Wars.
  Tuigeann Medvedev é seo agus brúnn sé an méarchlár go bríomhar. Nó is féidir leat do mhéara a bhogadh nó do chuid smaointe a rialú.
  Gníomhaíonn an t-uachtarán gníomhach go ciallmhar agus tógann sé cabhlach spáis dó féin. Agus leanann an troid.
  Tá forbairt ar bun ar bhuama teirmeogach níos cumhachtaí fós, go háirithe díothú. Agus tá sé céad míle uair níos cumhachtaí ná an díothú.
  Agus ansin ardaíonn na longa isteach sa spéir. Agus gabhann siad satailítí an phláinéid. Agus ansin na córais in aice láimhe. Déanann siad é seo thar a bheith tapa.
  Agus táirgeann an t-uachtarán gníomhach Críochnaitheoirí sa chluiche. Seo é an laoch terminator. Taisteal ama é seo, fiú má tá sé teoranta.
  Medvedev squeaked:
  - Casann daoine a gcosa ar an talamh, cad faoi bhuataisí! Cé acu atá idir dúr agus uafásach gránna!
  Agus d'éirigh Medvedev i bhfad níos aoibhne. Eh, a pháistí, cé chomh maith is atá sibh. Go háirithe má tháinig siad ina laochra spáis.
  Tá cath réalta ag teacht chun cinn. Agus malartuithe tromchúiseacha blows, nuair a punches fánach sa gut. Níos cruinne, is smaoineamh samhlaíoch é.
  Leanann Medvedev ag ionsaí:
  - Tá mo longa réalta dúnmharaithe!
  Agus ceapann sé ceannasaithe spáis nua ina áit. Agus cad is troid ann, is troid é.
  Anseo tá Medvedev i gceannas lena cheannasaithe. Anseo tá an comhrialtas namhaid ag ardú ina choinne. Nuair a thagann armada gan líon isteach, bíonn sé scanrúil; ó chian, ba chosúil go raibh réaltnéal ildaite, súilíneach ag sníomh. Ina theannta sin, is deamhan é gach spréach de bharr draíocht an asarlaí necromancer. Níos mó ná dhá mhilliún go leith de long spás míleata de na príomh-aicmí, agus "teach sóláis" beag gan teorainn, ag cur san áireamh na hathneartaithe a bhí ag teacht i gcónaí, bhí a líon ag druidim le dhá chéad milliún. Shín an tosach ar feadh cúpla parsecs; ar scála den sórt sin, is cosúil le gráinní gainimh sa Sahára fiú na longa móra príomhthionscadal.
  Tá an Cath Ginearálta ag druidim: Impireacht spáis Arm Medvedev i gcoinne an "Coalition of Total Salvation" ilghnéitheach, a chinn, in ionad tactics leanúnach na cosanta a bhí déanach riamh, cabhlach an ionsaitheora éadrócaireach féin a bhualadh.
  Tá an oiread sin long anseo, le héagsúlacht iontach, cé nach gcuireann sé bac ar chomhrac éifeachtach ach i bhformhór na gcásanna. Bhuel, mar shampla, long réalta i bhfoirm cruite, nó, le muzzles fada in ionad teaghráin, cláirseach, nó fiú dord dúbailte le turret umar ón Dara Cogadh Domhanda. D'fhéadfadh sé seo cur isteach ar an lag croí, ach is dóichí go mbeidh sé ina chúis le gáire ná eagla.
  Is Impireacht í a gcéile comhraic a mhaíonn gur cumhacht uilíoch í. Emirate spáis iontach Medvedev, áit a gcuirtear gach rud chun seirbhís cogaidh, is é éifeachtacht agus áisiúlacht an príomh-mana.
  Murab ionann agus an comhrialtas, ní bhíonn difríocht mhór idir starships an uachtaráin ghníomhaigh ach i méid. Agus tá an cruth beagnach mar an gcéanna, iasc domhainfharraige an-chreiche-lorg. B'fhéidir leis an eisceacht amháin, go bhfuil cuma orthu cosúil le miodóga tiubh glioscarnach le cruach - grabs.
  Níl na réaltaí sa chuid seo den spás scaipthe freisin go dlúth ar fud an spéir, ach tá siad ildaite agus uathúil ina speictream solais.
  Ar chúis éigin, ag féachaint ar na luminaries seo, bíonn brón ort amhail is go bhfuil tú ag féachaint isteach i súile na n-aingeal, a cháineann neacha beo na cruinne as a n-iompar fíor-ghránna, fial.
  Ní raibh deifir ar bith ar arm an uachtaráin ghníomhaigh dul chuig an gcruinniú; ní raibh ach aonaid shoghluaiste aonair, go tapa, ag baint leasa as a n-luas níos fearr, a d'ionsaigh an namhaid, rinne siad damáiste agus d'éirigh siad ar ais. Mar fhreagra, rinne siad iarracht chun bualadh leo le tine barrage, ach a bheith níos nimble agus le cosaint foirfe, bhí siad i bhfad níos éifeachtaí.
  Bhí mianaigh, a bhí beag cosúil ar scála cosmach, stróicthe amhail is dá mba trí mhadhmadh, mar a bhí na báid chúrsála agus na scriosaithe. Ach d"éirigh linn cluiche mór a thabhairt anuas. Bhí buailte ar cheann de na longa cogaidh ollmhór an comhrialtas, deataithe sé go tiubh, warped, agus scaoll flared ar bord an starship gigantic, cosúil le tine i foraoise tirim.
  Ritheann na heachtrannaigh, cosúil le jerboas ach le crúba in ionad eireaball, ar shiúl faoi eagla, agus iad ag screadaíl agus ag léim suas agus síos. Eatarthu tá cineálacha níos lú atá cosúil le hibridí bears agus lachain. Bíonn uafás fiáin ar na gob, cloistear cuacha, eitlíonn siad óna chéile, agus téann cleití trí thine. Anseo chas ceann de na lachain béar bun os cionn, ag iompú a cheann ina phíobán dóiteáin. Rith an cúr díreach isteach ina scornach, bhain a boilg amach láithreach a bróga, agus phléasc conablach an éin, ag splancadh fola le hiarsmaí na feola ag eascairt ón leanbh.
  Faigheann na jerboas dóite agus téann siad chuig na modúil tarrthála, ach is cosúil go ndéantar dochar gan dóchas don chóras a thugann dóchas taibhseach do mharthanas. Ligeann a nginearál, an Tail Cockroach, squeak hysterical amach:
  - A dhéithe scuaire an chiorcail uilíoch, trí...
  Níorbh fhéidir a chríochnú, chlúdaigh na lasracha a Shoilse hapless. Chrom feoil an chreimire éirimiúil isteach i gcáithníní bunúsacha.
  An long chogaidh dóite amach, ag díbirt boilgeoga aeir isteach sa bhfolús, agus ansin phléasc, scaipthe i go leor blúirí.
  Rinne Medvedev, tar éis dó go leor a imirt, cúpla ordú eile. Bhronn sé Novodvorskaya freisin tar éis a bháis le réalta Laoch na Rúise. D"ordaigh sé go mbronnfaí na horduithe agus na boinn go léir a bhí ag an Rúis ar Oleg Rybachenko. Agus thíolaic sé Ord San Aindriú an Chéad Ghlao ar Donald Trump. Ina dhiaidh sin thit Medvedev ina chodladh arís... Níor chuir aon duine bac air go fóill.
  Tar éis a leithéid d"éacht, cheered Alenka go suntasach suas. Mar sin tá a foireann.
  Ba í Margarita an chéad duine a thóg an t-urlár:
  - Críochnóimid an tSeapáin ar muir agus críochnóimid iad ar tír!
  Thacaigh Alenka go mór leis an smaoineamh seo:
  - Cinnte! Cén fáth a cheadú bás saighdiúirí nua na Rúise!
  Labhair Natasha amach freisin:
  - Is ceannasaí ró-neamhchinnte é Kuropatkin. Ní fíor mar sin go mbeidh sé in ann an bua a fháil, fiú ag cur san áireamh lagú na Seapáine le linn an ionsaí ar Port Arthur!
  Rinne Medvedev achoimre cinntitheach air:
  - A ligean ar ionsaí! Seo ár seans, agus seans na Rúise!
  Ina dhiaidh sin, thosaigh an umar cumhachtach agus ultra-nua-aimseartha ag bogadh. Sea, tá drochlá ag an tSeapáin. Agus déanfaidh siad mallacht níos mó ná uair amháin ar an nóiméad a tharla dóibh dul i ngleic leis an Rúis.
  Bhí an umar ag bogadh i dtreo trúpaí na Seapáine. Dúirt Alenka le háthas:
  - Bhí aisling chomh iontach sin agam. Tá sé mar go bhfuil Natasha agus mé féin ag cosaint Ryazan ó thaibhsí Batu Khan.
  Dúirt Margarita:
  - An raibh mé i mbrionglóid?
  Chroith Alenka a ceann go diúltach:
  - Ní hea! Ní raibh tú ann!
  Do chrom an cailín le crá:
  - Is mór an trua é!
  Rinne Alenka cosnochta gáire agus dúirt:
  - Ní fhéadfá ach bac a chur orainn! Ach bhí Natasha agus mé féin iontach!
  D'fhiafraigh an cailín blonde le iontas:
  - An raibh tú fionnuar?
  Dhearbhaigh Barefoot Alenka go héasca:
  - Sea, an-fionnuar! Agus mharcaigh mé dragan fiú!
  Rinne Natasha gáire agus d'fhreagair sí:
  - Bhí tú an-álainn ar an dragan!
  Dheimhnigh Alenka go héasca:
  - Tá sé cosúil le scéal fairy! I gcás ina bhfuil dragain, agus elves, agus gach rud glamorous!
  D'fhreagair Margarita le mothú ó chroí:
  - Tá tú an-álainn fiú gan dragan! Just a sióg, agus míorúiltí míorúiltí!
  Dúirt Alenka go muiníneach:
  - Buailfidh mé gach duine! Le agus gan dragain!
  Agus thaispeáin an laoch a dhorn.
  Rinne an chéad umar Rúiseach ionsaí ar na Seapánaigh, a bhí ina seasamh in aice le ballaí Port Arthur. Bhí go leor leor acu fós. Thosaigh an airtléire ag obair. Mar fhreagra, scaoil an gunna 152-mm den umar formidable, chomh maith le hocht gunna meaisín marfach. Agus arís thosaigh na samúraí a ghearradh síos sna céadta.
  Gunnaí meaisín - "Dragons", rud an-mharfach. Níl i gcúig mhíle urchair in aghaidh an nóiméid ach beithíoch de chineál éigin.
  Thit na Seapánaigh, pollta, stróicthe go stiallacha, agus a gcuid skulls brúite. Phléasc a gcloig agus léim a gcorp, agus iad caite suas ag builleanna millte na tine.
  Phléasc sliogáin ilroinnte le líonadh carnach freisin. Bhí siad ar fheabhas maidir le lámhach coisithe agus le dul isteach in íochtair long.
  Is cailíní Terminator iad seo, agus is fíor-ghiní an t-ollamh. Mar sin thosaigh siad ag bualadh na samúraí.
  a dúirt Alenka cosnochta:
  - Lig spiorad na Rúise a ghlóir!
  Nuair a bhrúigh Natasha an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, sheol sí cith urchair, agus lean sí:
  - Agus ár Tsar, Nicholas II!
  Lean Alenka cosnochta ar aghaidh ag seoladh blaosc i ndiaidh blaosc. Gach trí soicind d'eitil arm marfach amach. Agus thit cadhnraí na Seapáine ciúin. Agus fuair saighdiúirí craiceann buí bás i líon mór.
  Tar éis do Natasha roinnt céimeanna samurai a bhaint anuas, thacaigh sí le:
  - Tá amhrán an Motherland ag canadh inár gcroí.
  Lean Alenka cosnochta ar aghaidh ag spochadh sliogáin le líonadh marfach, agus iad i bhfad níos cumhachtaí ná plastid, ar lean:
  "Níl éinne níos áille ná é sa chruinne ar fad."
  Dúirt Natasha, agus í ag lámhach go trócaireach ar na Seapánaigh lena barraicíní loma:
  - Squeeze gunna meaisín an ridire níos déine.
  Chríochnaigh Alenka cosnochta, raic an samurai:
  - Bás ar son na Rúise a thug Dia duit!
  Tá na cailíní i ndáiríre mar sin, super! Háilleacha iontacha. Féachann tú orthu agus admire iad. Ach do na Seapáine, is é seo an bás íon. Shiúil an umar tríd na cadhnraí. Knocked amach na foirne gunna. Rinne sé é go han-tapa, go han-tapa. Ansin shiúil mé tríd na trinsí. Ghearr sé síos go leor freisin. Níos cruinne, níl go leor, ach beagnach go léir. An díothú iompaigh amach a bheith iomlán. Anseo, ar ndóigh, d'oibrigh gach rud amach go huathoibríoch. Seo mar a scriosadh na Seapánaigh.
  Thug Alenka faoi deara le gáire, agus í ag brú na gcnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma dá cosa coirtithe:
  - Tá muid níos executers ná laochra!
  Rinne Natasha gáire agus d"aontaigh sí:
  - Forghníomhaithe saoirse, genius agus glóir!
  Agus arís shoots sé i sruthanna. Agus bhuaileann sé an samurai le fórsa fiáin.
  Dúirt Margarita, a lámhaigh go cruinn lena cosa lom, go réasúnach:
  - Beidh níos lú fir aeracha, agus beidh ganntanas fear sa tSeapáin!
  Phléasc Alenka cosnochta amach ag gáire agus scaoil sé arís:
  - Seachain na mná! Mná, bígí ar an airdeall!
  Is é seo, go deimhin, an cineál cailín a preabann sliogáin, shrapnel, agus aon urchair amach di. In aon chás, is Críochnaitheoir fíor é an cailín.
  Ghlac Natasha é agus chan sí:
  - Legions ag máirseáil,
  Shineann a gcuid beaignití.
  Tá na milliúin taobh thiar dúinn
  O reisimintí na Rúise!
  Ní stopfaidh éinne
  Ní chuirfidh aon duine isteach...
  Osclaíonn an t-aistriú cinn nua,
  A ligean ar eitilt go tapa!
  Agus arís beidh sé ag cur báistí síos ar an namhaid. Agus ní ligeann sé dóibh dul síos go dtí an céadú d'aimpéar.
  Alenka cosnochta, ag caitheamh sliogán amach le haonbhrón an chnocáin, hissed, tar éis é a chanadh go magadh:
  - Amháin , bhuailteoir , dhá bhuailteoir , tá sé staggering .
  Dhearbhaigh Natasha, ag lámhaigh, an t-amhrán:
  - Buailteoir amháin , beirt bhuailteoir , tá sé ina luí!
  Thacaigh Cool Alenka go fuinniúil:
  - Nuair a planc, dhá pleancanna - tá cónra tógtha.
  Natasha cosnochta, ag leanúint ar aghaidh ag tine agus ag leagadh amach an namhaid le pléasctha gunna meaisín, hissed:
  - Sluasaid amháin, dhá shluasaid - tá poll á thochailt!
  Agus winked an laoch lena súile sapphire. Tá sí i ndáiríre a leithéid de sweetheart.
  D'fhéach Alenka cosnochta go géar ar na seasaimh. D'oibrigh an umar go tapa, agus ní raibh mórán fágtha d'arm an Ghinearáil Nogi. Tá an chuma ar an scéal gur maraíodh an ceannasaí féin. Críochnóimid na Seapánaigh dheireanacha ón arm léigear.
  Thug Medvedev faoi deara go loighciúil:
  - Seo é chomh fada agus a tháinig an teicneolaíocht! Mharaigh ceathrar fear níos mó ná ochtó is cúig mhíle Seapánach i gceann cúpla uair an chloig.
  Dúirt Alenka leath-nocht, agus é ag gáire go holc:
  - Caithfimid an chuid eile a scrios freisin! Ná fág éinne i do dhiaidh!
  Sheinn Natasha agus í ag lasadh ag an míle samurai deiridh:
  - Ní hea, ní bheidh na sléibhte órga, maróidh muid naimhde uile na Rúise go luath!
  Chuir Cool Margarita leis:
  - Níl, ní hemorrhoids, beidh tú a bheith go luath adversary marbh!
  Tar éis dóibh arm an Ghinearáil Nogi a ghearradh síos, dhreap na cailíní Terminator amach as an umar go sealadach agus rith siad cosnochta tríd an sneachta. Bhuel, tá an geimhreadh ann cheana féin.
  Cheana féin scrios siad breis agus céad caoga míle coisithe. Agus móide cabhlach na Seapáine. Mar sin féin, seasann os cionn dhá chéad caoga míle Seapánach eile in aghaidh arm an Ghinearáil Kuropatkin.
  Tháinig Medvedev amach as a chodladh le ceann darach. Shiúil timpeall le beagán. Ansin bhí mé ag imirt ar an ríomhaire arís... Tá Star Wars ar fheabhas... Ach níor oibrigh rud éigin amach...
  Thosaigh Medvedev ag athimirt na straitéise nua. Chas mé ar an gcluiche stairiúil: an Rúis le linn aimsir Nicholas II. Agus an cogadh leis an Tseapáin. Is cogadh éadrócaireach é seo. Is féidir leat straitéis a imscaradh agus fórsaí a chur ar an ríomhaire.
  D'imir Medvedev ar leibhéal éasca, ach chaill sé instealladh ó na Seapánaigh agus d'fhulaing sé caillteanais mhóra. Sea, tá sé riachtanach a thógáil nach bhfuil ró-ghníomhach. A ligean ar Atosaigh.
  Agus arís imríonn tú leat féin ... Mar a tharla, in áit Kuropatkin, ní shineann an t-uachtarán gníomhach i bhfad ró-... An t-am ar fad tá roinnt glitches, botúin.
  Ansin chas Medvedev ar an gcomhairleoir míleata, agus d'éirigh go maith leis na rudaí... Agus ghlac sé féin an staighre agus d'éirigh sé as a chathaoir.
  Alenka álainn , agus í ag spalpadh a cosa lom, ar Natasha:
  - Conas a mhothaíonn tú, an oiread sin daoine á marú?
  D'fhreagair an cailín blonde go macánta:
  - Níl a fhios agam! Mothaíonn sé cosúil gur cluiche ríomhaire é! Ní bhraitheann tú aon fhearg, fearg, ná lúcháir!
  Bhí Alenka cosnochta ag magadh faoi bhrón:
  - Seo cogadh!
  Chuaigh Natasha isteach i gcuibhreann. Bhí a sála cruinn dearg ar lasadh. Go ginearálta, is cailín iontach í, atá in ann go leor a bhaint amach gan iarracht i bhfad. Agus mura nighimid é, ní dhéanaimid ach é a thiomána.
  Rith na cailíní tríd an sneachta. Tá a gcorp an-léiritheach. Tá an cófra mór, tá na cromáin luxurious, cosúil le croup capall, tá na matáin feiceálach. Is iad seo na háille-laochra. Tá an chumhacht baininscneach is fíor acu. An oiread sin grásta. Agus na cosa - liathróidí matáin ag rolladh faoin gcraiceann coirtithe.
  Tháinig triúr gasóga Seapánacha trasna orthu.
  Rinne na cailíní corraíola. Agus conas a bhuailfidh siad samúrais sa smig lena sála lom. Agus i ndáiríre bhris siad a ngiail. Agus bhain siad amach a gcuid fiacla go léir. Ina dhiaidh sin, chan na cailíní:
  - Aithnigh na pláinéid mórthaibhseacht na Rúiseach,
  Táimid ag luascadh go muiníneach aníos.
  Tá grá agus meas ag náisiúin uile an domhain orainn,
  Tá muintir na tíre ar fad ag máirseáil i dtreo an chumannachais!
  Agus arís winked na háille leis na súile emerald. Breathnaíonn siad chomh troid. Tá na laochra gníomhach. Agus arís jogging.
  Léim Alenka cosnochta. Chaith sí an roth pinn san aer agus thug sí faoi deara:
  - Tá muid chomh cool. Is féidir linn an domhan ar fad a conquer!
  Rinne Natasha gáire agus d"fhreagair sí:
  - Empress of Planet Earth -
  Tá sé seo an-fionnuar!
  Agus winked an dá cailíní ar a chéile. Tar éis a rushed muid ar ais. Go deimhin, cosnaíonn gach lá cogaidh an iomarca ar chiste na Rúise Tsarist. Agus tá sé in am críochnú leis na Seapáine go tapa.
  Beannaigh Medvedev do na cailíní le gáire radanta:
  - Bhuel, ar rith tú thart?
  Dúirt Alenka cosnochta le gréin:
  - Táimid ag rith agus réidh le troid!
  Dúirt Natasha go ionsaitheach:
  - Maróidh muid gach duine!
  Chroith Medvedev a lámh agus d'ordaigh:
  - Ansin, a ligean ar dul!
  Rinne Alenka cosnochta gáire agus d'fhreagair:
  - Is iad ár gceathrar na cinn is marbh ar domhan!
  Chuir Natasha ina aghaidh seo, ag stampáil a cos lom:
  - Ní ar fud an domhain, ach i na Cruinne!
  Agus thiomáin an umar cumhachtach, ionsaitheach agus marfach ar gach luas. Tá breis agus dhá chéad caoga míle Seapánach chun tosaigh. Ach tá go leor sliogáin ann do billiún saighdiúir!
  Cailíní, ollamh agus mac léinn - is foireann í seo a dhéanfaidh gach duine a bhrú agus a chastar isteach in adharc reithe iad. Agus cuileoga an umar i dtreo na trúpaí Seapánacha. Ritheann sé leis féin go bagrach. Tá sé ag iarraidh gach duine a bhriseadh.
  Sheinn Alenka cosnochta le gliondar:
  Fairsinge na Rúise - álainn, daor,
  Cá bhfuil péarlaí an tsneachta, aibhneacha gan teorainn na criostail,
  Agus is é an saighdiúir Rúise agus an ginearálta amháin.
  Is é Naofa siombail an stáit - an t-iolar Cheartchreidmheach, ár rí!
  Agus anois d'éirigh an umar tapa as. D'eitil sé mar scaird trodaire. Agus fuair sé é féin os comhair na Seapáine. Thosaigh na gunnaí móra gunna agus dragan ag obair arís. Chuaigh na cailíní i mbun gnó go han-fonn. Gan a thuilleadh moille.
  Scaoil Alenka an gunna lena bharraicíní loma, bhuail sí na Seapánaigh agus sheinn sí:
  - Glóir do mo Rus', Stalin agus Lenin, teaghlach amháin!
  Agus geallann an diabhal dearg leis na súile emerald. Agus conas a fucks sé suas an samurai. Titfidh tú i ngrá.
  Agus níl Natasha níos ísle ach an oiread. Thrashes na Seapáine.
  Agus canann:
  - Ná mall síos ar sealanna. Is é ár gcinniúint an bua, a chailíní!
  Bhí an laoch faoi bhláth. Agus mar sin go tapa, ag stealladh tine ar an namhaid.
  Agus toes lom brúigh an cnaipe luamhán stiúrtha.
  Alenka leath-nocht, lámhaigh, dúirt:
  - Tá dhá thrioblóid sa Rúis ...
  Chuir Margarita isteach uirthi anseo:
  - Mura raibh ann ach beirt!
  D"aontaigh Alenka cos lom, lámhaigh, le pléisiúr:
  - Sea, más rud é ach dhá!
  Ghlac Natasha, ag lámhach, ag leagan síos na céadta Seapánach, é agus chan sí:
  - In dhá, in two winters. Ina dhá cheann, in dhá spriongaí!
  Chuir Alenka cosnochta leis an méid seo a leanas, ag lámhaigh:
  - Maróidh mé na Seapánaigh agus tiocfaidh mé ar ais!
  Rinne Natasha gáire agus d"fhreagair sí:
  - Is linne Port Arthur! Agus ní ligfimid d'aon duine ár Manchuria a ghlacadh!
  Agus bhuail an laoch arís an samurai. Ní chaillfidh na Rúisigh leis na Seapánaigh. Cruthaíonn sé seo arís cé chomh dobhraite is atá an Rúis!
  Bhris Alenka cosnochta an cadhnra agus chrom:
  - Beidh cáil ar Rus 'sna tíortha agus na cianta is faide i gcéin!
  Rinne Natasha croak freisin:
  - Agus ní chuirfidh aon fhórsa stop linn!
  Agus scrios sí cúpla míle samurai eile. Ansin bhog an umar ar aghaidh agus lean an fómhar.
  Ag féachaint air seo, léirigh Margarita a tuairim:
  - Má bhuannaítear an cogadh chomh hiontach sin, cad a dhéanfaidh an Rúis ina dhiaidh sin?
  D"amharc Medvedev ar na cailíní ag caitheamh anuas ar na Seapánaigh agus mhol sé:
  - Beidh cogadh, bíodh sé leis na Gearmánaigh nó leis na Breataine! Ach pé scéal é, ní hé an cath le Land of the Rising Sun an ceann deireanach!
  Nuair a bhris Alena cadhnra eile, dúirt:
  - Mar sin tabharfaimid do na Gearmánaigh é, bhuel, tabharfaimid dóibh an oiread sin é nach leor é!
  Dúirt Natasha, scriostóir samurai:
  - Agus ní bheidh aon duine ag Hitler le hearcú isteach sa Wehrmacht!
  D"fhógair Alenka, agus í ag brú na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma:
  - Ach is dóigh liom leithscéal as an Aryans. Fuair an oiread sin guys bán álainn bás!
  D"aontaigh Natasha leis seo, ag sméideadh go brónach:
  - Sea, fuair bás an oiread sin daoine maithe! Agus cad chuige?
  Bhuail an cailín na Seapáine agus thug sé faoi deara.
  - Agus is náisiún maith iad na Seapáine, ach tá iallach orainn troid leo! Cé nach bhfuil sé seo ró-mhaith ach an oiread!
  Thug Margarita faoi deara go loighciúil:
  - Agus na hainmhithe? Ná maraíonn siad a chéile? Ach is ainmhí den ord is airde é an fear!
  Rinne Medvedev gáire agus rinne sé agóid:
  - Fear, murab ionann agus ainmhithe, tá anam! Agus tá a anam fíor uathúil agus bás a fháil! Mar sin, is abyss iomlán sinn féin agus na hainmhithe!
  Chuir Margarita in aghaidh seo:
  - Agus na mhoncaí? Tá ardleibhéal faisnéise acu freisin. Tá trí mhíle go leith focal ar eolas ag duine acu!
  D'fhreagair an tUachtarán gníomhach:
  - Ach tá siad ár ngaolta!
  Bhris Alenka cos lom ar na Seapánaigh agus chan sé:
  - Is moncaí mé! Chomh maith leis sin fear!
  Natasha, ag baint an samurai síos, choed:
  - Ná siúil thart ag caitheamh mhoncaí ar feadh céad bliain!
  Lean an ollumar ar aghaidh ag gearradh na Seapáine síos. Cén fáth nach bhfuil? Is Beast dÚsachtach é i ndáiríre
  a scaoileann daichead míle urchair in aghaidh an nóiméid. Agus tá a armúr impenetrable le beagnach aon diúracán. Agus ní hamháin tús an fichiú haois.
  Alenka cos lom, lámhach, fógartha go ionsaitheach:
  - Rinne Tsar Nicholas go leor ar son na Rúise, ach d'fhan sé gan meas agus gan mheas!
  D"aontaigh Natasha, ag cur tine ar na Seapánaigh:
  - Tá sé ceart! Maraíodh an rí. Chuir siad iachall ar an sagart éirí as an ríchathaoir! Agus cad atá tar éis éirí níos fearr?
  Bhris Alenka cos lom as gunna agus dúirt leis:
  - D'éirigh sé níos measa fós! Agus tháinig níos mó daoine graosta i gcumhacht!
  Rinne Natasha gáire, bhuail sí na Seapánaigh agus dúirt:
  - Mar sin déanaimis troid ar son todhchaí níos fearr! Agus ar son saoirse na Rúise!
  Alenka leath-nocht, lámhaigh, dúirt:
  - Chun athrú agus bua!
  Ansin thaispeáin sí a dhorn. Is cailín í atá in ann é seo a dhéanamh. Ansin ní bheidh fiú na samurai in ann fáil réidh leis. Agus oibríonn na gunnaí meaisín. Tá gach duine ag baint agus ag baint.
  Bíonn siad ag treabhadh trí shraith iomlán de chorpáin. Agus glanann siad an spás go dúnmharfach.
  Cuireadh in iúl don Ghinearál Kuropatkin go raibh rud éigin aisteach ar siúl i measc na Seapánach. Lámhach, pléascanna, d'ionsaigh duine éigin iad.
  . CAIBIDIL Uimh. 9 .
  Nuair a chodail Medvedev beag, chuaigh sé i mbun an ríomhaire arís. Níor shave sé fiú. Agus arís thosaigh sé ag imirt ina bhealach féin.
  An ionsaí ar an tSeapáin tar éis an cód bradacha le umair agus eitleáin. Lena n-áirítear an buamadóir is fearr den Chéad Chogadh Domhanda, Ilya Muromets. A dhearbhaigh é féin go han-ghlórach. Agus bhuail sé na Seapáine cosúil le smack rubair i gcoinne cuileoga.
  Agus ar aghaidh go dtí Tóiceo ...
  D'iarr Dmitry Medvedev, tar éis dó an tSeapáin a shárú, an t-impire Mikado a thabhairt air féin.
  Agus ansin cogaí nua...
  Mar shampla, is féidir leat stair malartach a imirt. Dúirt Alastar II le Bismarck i 1875 go raibh a chuid difríochtaí leis an bhFrainc ina ábhar inmheánach idir an Ghearmáin agus na Francaigh. Ghlac Bismarck seilbh ar an bhFrainc agus d"ionsaigh sé sa bhliain 1876 . Ar dtús, bhí an t-ádh ar na Prúcaigh agus shroich siad Páras. Ach ansin mhoilligh siad síos. Agus chuaigh an Bhreatain isteach sa chogadh... Bheadh gach rud go breá, ach thug na Breataine cath don Ghearmáin agus buaileadh iad. Ansin tharraing na Prúiseach suas a gcuid fórsaí.
  Tháinig an cogadh san Iarthar ar aghaidh. Chosain na Francaigh iad féin go éadóchasach. D'aistrigh Sasana níos mó fórsaí ...
  Idir an dá linn, conquered an Rúis Tuirc agus Iostanbúl. Bhí an Bhreatain agus an Fhrainc agus an Ghearmáin ceangailte le cogadh. Agus chuir Impireacht na Tsar Alastair go leor tailte i gceangal leis, lena n-áirítear an Iaráic, ag teacht ar an Aigéan Indiach. Agus an Phalaistín, agus tailte an bealach ar fad go dtí an Éigipt. Agus mar sin bhain trúpaí na Rúise, faoi cheannas Skobelev, Mecca, Medina, agus cathracha eile san Araib Shádach.
  Agus bunaíodh an chuid theas den Impireacht na Rúise. Agus tháinig Alastar II ina rí mór. Agus mhair an cogadh idir an Ghearmáin i gcoinne na Fraince agus na Breataine deich mbliana.
  Agus chríochnaigh sé le tarraingt phraiticiúil.
  Rialaigh Alastar II go dtí 1887 agus d"fhulaing sé iarracht feallmharaithe a rinneadh faoi cheannas Alexander Ulyanov, deartháir Lenin. Tháinig deireadh lena réimeas glórmhar, faoinar thóg an Rúis go leor bóithre, a bhain go leor tailte amach, agus a scaoil na tuathánaigh amach.
  Ba é an rogha eile seo conas a imríodh an cluiche. Bhuaigh Alastar an Tríú agus an ceannasaí Skobelev an Iaráin agus an Phacastáin araon. Ach fuair sé bás freisin - ceann beag geal. Faoi Nioclás II, rinne an Rúis cogadh agus bhí cabhlach ag an tSeapáin cheana féin san Aigéan Indiach, rud a chuaigh i gcabhair ar an Aigéan Ciúin go measartha tapa. Bhuaigh na Rúisigh na samurai sách tapa, agus bhí neart i bhfad níos mó acu ar thalamh agus ar uisce.
  Ina theannta sin, bhí arm na Rúise i gceannas ar an iontach Aire Cosanta Skobelev. Agus bhuaigh an Rúis ní hamháin, ach freisin d'éirigh leis an tSeapáin a conquer. Thairis sin, ní raibh na Stáit Aontaithe tar éis dul níos faide ná an Leathsféar Thiar go fóill, agus ní raibh an Bhreatain chomh láidir sin. Ina theannta sin, bhí an Rúis i gcomhghuaillíocht leis an nGearmáin. Bhí an dara ceann chun deiridh ar an mBreatain agus ar an bhFrainc sa streachailt ar son na hAfraice. Tháinig an Rúis Tsarist, tar éis an tSeapáin agus codanna den tSín a chur i gceangal, níos láidre fós. Bhí bóthar Deilí-Moscó á thógáil.
  Mar a fheictear uaidh seo, cuireadh pleananna na Rúise Tsarist maidir le leathnú isteach san India agus sa tSín i bhfeidhm go rathúil. Roghnaigh an Tsar Nicholas II taobh na Gearmáine le linn an Chéad Chogadh Domhanda. Chaill na Gearmánaigh an Fhrainc agus ghabh siad seilbh ar an mBeilg, an Ísiltír, an Danmhairg agus an Iorua. Ghabh an Rúis an Éigipt, an chuid is mó den Afraic agus Indochina. Agus freisin sealúchais an Aigéin Chiúin na Breataine. Agus fiú i dtír san Astráil. Agus gabhadh a Astráil.
  Ina dhiaidh sin tháinig deireadh leis an gcogadh le teacht i dtír agus forghabháil na Breataine Bige. Tá an Chéad Chogadh Domhanda thart. Ach ba chosúil do Kaiser Wilhelm go raibh an iomarca talún bainte amach ag an Rúis cheana féin, agus gan iarracht a dhéanamh i ndáiríre. Agus shamhlaigh sé díoltas. Bhuaigh an Rúis limistéir mhóra i ndáiríre - an Astráil, an Áise ar fad, an chuid is mó den Afraic, níor bhain na Gearmánaigh an oiread sin as, agus níos mó fós ón bPortaingéil agus ón Spáinn a raibh áitithe acu. Fuair an Ostair-Ungáir smacht ar an Iodáil agus ar an Libia. Thóg an Rúis thart ar thrí cheathrú den Afraic, agus ansin áitiú an Aetóip beagán níos déanaí. D'éirigh leis na Gearmánaigh Maracó a ghearradh amach.
  Ar ndóigh, níor leor é seo don Ghearmáin. Cé gur ghlac sí an Fhrainc, an Bheilg, an Ísiltír, agus an Iorua, agus an Rúis subjugated tSualainn.
  Thosaigh ullmhúcháin Wilhelm do chogadh nua leis an Rúis. Chuir géarchéim 1929 go mór leis an scéal. An Ostair-Ungáir agus an Ghearmáin a rialú beagnach gach ceann de na hEorpa. Agus cuid den Afraic... agus an Bhreatain. Ach bhí SAM agus Ceanada fós. Ní raibh cinneadh déanta fós ag Wilhelm agus Nicholas II dul chun cogaidh lena chéile. Ina theannta sin, ba lú ar fad an Rúis a bhí ag iarraidh dul i ngleic, ag díleadh críocha ollmhóra. Chun a gcomhshamhlú a bhrostú, thug an Tsar Nioclás II cead fiú do na Rúisigh ceathrar mná céile a bheith acu. Rud a bhí cumhdaithe ag an Ochtú Comhairle Éacúiméineach.
  Rinneadh cinneadh den chineál céanna i 1925. Agus i 1926, ghlac Nicholas II bean chéile eile. Mar a tharla sé, ní raibh an cinneadh dúr. I 1929, bhí iníon eile ag an impire. Agus ar 25 Samhain, 1932, rugadh mac sláintiúil ar deireadh. Thug Nioclás Peadar mar ainm air. In ómós do Pheadar Mór.
  Agus i 1933, ar 15 Bealtaine, thosaigh cogadh nua. D'fhógair an Ghearmáin cogadh ar Cheanada. Mar tiarnas ar an mBreatain. Dhá mhí ina dhiaidh sin, chuaigh na Stáit Aontaithe, faoi stiúir Roosevelt, in ainneoin na géarchéime eacnamaíche, isteach sa chogadh leis an nGearmáin. Ní raibh siad ag iarraidh a thabhairt suas Ceanada.
  Cheana féin meánaosta, ach ionsaitheach, rinne Wilhelm iarracht troid ina aonar ar dtús, gan cúnamh na Rúise a éileamh. Bhí sé ag súil go ndéanfadh sé gach rud é féin. Ach níl sé chomh héasca sin críoch atá scartha le haigéan a shárú. Thairis sin, thóg na Stáit Aontaithe umair agus arm go tapa. Agus bhunaigh siad reisimintí... Mhair an cogadh ar feadh bliana ar fad gan mórán ratha ar na Gearmánaigh. A bhainistiú ach a ghabháil Íoslainn agus Ghraonlainn. Ach i gCeanada ní raibh siad in ann greim a fháil air.
  Thiontaigh Wilhelm chuig an Tsar Nicholas II: "cuidigh liom, a chomhghleacaí." Is tú mo chol ceathrair agus mo dheartháir. Bhí pleananna ag Nicholas II féin d"Alasga agus do Cheanada. Bhuel, chinn mé nach iad na déithe a dhealbhaigh potaí. Agus ghlac sé é, agus ar 25 Meitheamh, 1934, fógraíodh cogadh ar na Stáit Aontaithe agus Ceanada. Bhog a chuid trúpaí trí Alasca, trasna chríoch SAM.
  Faoin am seo, bhí an t-iarnród go Chukotka tógtha cheana féin, agus bhí trúpaí na Rúise ag dul ar aghaidh go rathúil. Ar a thaobh bhí barr uimhriúil agus na humair is fearr ar domhan, idir éadrom, throm agus mheánach.
  Mar sin bhí ar Mheiriceá déileáil le fórsaí neamhchothroma.
  Agus tá Nicholas II, mar a fheicimid, i ndáiríre ar chapall bán. Agus bua amháin i ndiaidh a chéile. Tá trúpaí na Rúise ag máirseáil trasna Alasca. Agus glacann siad cathair i ndiaidh cathrach, sráidbhaile i ndiaidh sráidbhaile.
  Tá na Gearmánaigh ag iarraidh teacht i dtír i gCúba. Tá an cogadh ag fás. Scríobhann Kaiser Wilhelm chuig Nicholas II:
  - An Rúiseach agus mé a bhí agus beidh a bheith aontaithe i gcónaí. Agus ní bheidh muid quarrel. Mar sin lig do Mheiriceá a bheith críochnaithe.
  Mar gheall ar an gcumarsáid leathnaithe, bhí an dul chun cinn beagán níos moille ná mar a bhí beartaithe. Ach mar sin féin ghabh trúpaí tsarist na Rúise Alasca ar fad i gceann cúig mhí de throid agus chuaigh siad isteach i gCeanada.
  Thairg Roosevelt fiú síocháin don Rúis, ag gealladh go n-éireodh sé Alasca, ach bhí sé ró-dhéanach. Lean an cogadh ar aghaidh le tréigean fiáin.
  I ngeimhreadh na bliana 1935, in ainneoin coinníollacha aimsire deacra, shroich trúpaí na Rúise teorainneacha SAM sa tuaisceart. Lean an troid ar aghaidh san earrach... Rinne trúpaí Rúiseacha oibríocht amháin i ndiaidh a chéile, agus faoi dheireadh mhí Iúil ghabh siad Ceanada ar fad beagnach. Agus i mí Lúnasa timpeallaigh siad Philadelphia.
  Tá staid an-deacair ag SAM. Ach throid siad ar ais go dian... Faoi dheireadh na bliana 1935, áfach, bhí níos mó ná an tríú cuid de chríoch SAM gafa cheana féin. Agus sa gheimhreadh, bhí rath an tsarist níos mó fós... Faoi thús Mhárta 1936, chuaigh siad i dteagmháil le Washington agus Nua-Eabhrac.
  Agus i mí Aibreáin, tógadh an dá chathair... Lean an cogadh ar aghaidh go dtí Lúnasa go dtí gur áitíodh críoch iomlán na Stát Aontaithe.
  Ansin tháinig an ionsaitheacha i Meicsiceo, agus mar sin de, ar fud na críche.
  Mhol Wilhelm do Nicholas II deighilt an domhain ar fad a chríochnú. D'aontaigh Nicholas II.
  I rith 1937, gabhadh Meiriceá Laidineach ar fad ag trúpaí na Rúise. Mar sin, chríochnaigh Nicholas II deighilt an domhain leis na Gearmánaigh. Agus níl ach trí impireachtaí fágtha: an ceann is mó: Rúisis, ansin Gearmáinis, agus níos faide fós Ostair-Ungáir.
  Mar sin rinneadh hegemon an domhain ar an Rúis, ach... Is tsar iontach é Nicholas II fós, ach duine marfach. Fuair sé bás i Lúnasa 1939. Agus d"ionsaigh na seanóirí Wilhelm an Rúis ar 1 Meán Fómhair 1939 . Chinn sé leas a bhaint as an bhfíric go raibh Peter the Fourth fós ina bhuachaill, gan fiú seacht mbliana d'aois. Agus chinn sé, cé go raibh na Regents i gceannas ar an Rúis, b'fhearr dul ar stailc. Dhá lá ina dhiaidh sin, chuaigh an Ostair-Ungáir isteach sa chogadh freisin. Tarraingíodh achrann ar gach tír ar fud an domhain. Tá tús curtha leis an gcogadh deireanach i stair na cruinne phláinéid.
  Ní raibh aon chothrom ag an arm tsarist i dtéarmaí líon agus cáilíocht na n-arm. Tá umair agus eitleáin na Rúise fós ar na cinn is fearr ar domhan.
  Agus léirigh na cathanna seo. Mar sin tá ceannasaithe cumasacha nua.
  Ach iompaigh an Ostair-Ungáir amach a bheith ar an nasc lag ón tús. Agus chaill sí beagnach ó na chéad laethanta. Bhuaigh arm na tsarist na hOstairigh, ghlac Lvov, agus ansin Peremyl. Is trí chuid dá bhfórsaí a bhaint den Pholainn amháin a shábháil na Gearmánaigh na hOstairigh ó bhua iomlán. Ach ní raibh mórán úsáide ag baint leis seo fiú. Theip ar an iarracht chun Vársá a ghlacadh ag arm an Kaiser ina náire. Agus bhrúigh trúpaí na Rúise ar ais go láidir iad níos mó ná dhá chéad ciliméadar.
  Stop na Gearmánaigh na trúpaí Rúiseacha le deacracht mhór. Chuaigh an geimhreadh ar fad i gcathanna. San earrach bhí cathanna faoi lán seoil freisin. Ghlac trúpaí na Rúise an tionscnamh de réir a chéile. Bhí cúpla uair níos mó saighdiúir acu, agus mar sin faoin samhradh bhí siad in ann na Gearmánaigh a chaitheamh an oiread sin i spré chéile gur thosaigh siad ag géilleadh. Ag an am céanna, cuireadh tús le maslach i gcoinne na hOstaire-Ungáir. San fhómhar bhí Búdaipeist timpeallaithe. Ina theannta sin, ghabh arm an tsarist sealúchais na Gearmáine i gCeanada. Agus sa gheimhreadh 1940-1941, an tsarist arm gearrtha amach Oirthear na Prúise. Agus faoi Aibreán 1941 shroich sí an tOder.
  D"éirigh seasamh na nGearmánach thar a bheith deacair. I mí na Bealtaine 1941, thit Vín. Agus i rith an tsamhraidh, shroich na Rúiseach na hAlpa agus shaor siad an Veinéis. Chuamar isteach i réigiúin theas na Gearmáine.
  Agus sa titim ghabh siad ar deireadh an Iodáil. Tháinig deireadh le hionsaí an gheimhridh in aghaidh Bheirlín nuair a gabhadh é ar 30 Eanáir 1942 . Ina dhiaidh sin tháinig lagú ar fhriotaíocht na nGearmánach, a chaill a gcuid sealúchais go léir san Afraic cheana féin. Shroich na Rúisigh an Réine faoi Aibreán. Ina dhiaidh sin, ar 22 Aibreán, tháinig iarsmaí de fhórsaí na Gearmáine i gcaipitliú.
  Mar sin chuir deireadh leis an gcogadh deireanach ar an Domhan phláinéid. Chríochnaigh sé le bua agus rath na Rúise Tsarist.
  Ansin tháinig conquest an spáis lasmuigh. Ar ais i 1936, d'eitil an chéad fhear Rúiseach isteach sa spás. Eitil timpeall an domhain phláinéid. Agus i 1945, ar 9 Bealtaine, thuirling na Rúiseach ar an ngealach.
  D"eitil siad go Mars i 1967. Go Véineas i 1969. Go Mearcair i 1972. Agus ar na satailítí de Iúpatar i 1973. Fear i dtír ar an bpláinéad faide Plútón cheana féin i 1980. Agus i 2003, tharla an chéad eitilt lasmuigh den ghrianchóras i stair an duine. D"eitil an long Rúiseach go Alaf Centauri agus d"fhill ar ais in 2018.
  Ó 2020, tá an Rúis fós á rialú ag Peter the Fourth, nach bhfuil, a bhuíochas le héachtaí na míochaine nua-aimseartha, ina sheanfhear ar chor ar bith. Tá Peadar an Ceathrú i gceannas le hochtó a haon bliain agus is é a réimeas an ceann is faide i stair an domhain. I gcás go bhfuil na dátaí cruinne ar an réimeas ar eolas, ar ndóigh.
  Bhuel, faoi láthair, tá gach rud socair ar fud an domhain, mar i gcónaí. Agus fiú rud beag leadránach... Tá saol maith ag daoine. Fíor, tá fadhbanna le ródhaonra. Ach tá srianta breithe á dtabhairt isteach anseo cheana féin.
  Orthodoxy Tá nuachóiriú. Bhí na sagairt bearrtha agus gléasta in éidí le strapaí gualainn.
  Tá dífhostaíocht ollmhór cruthaithe ag forbairt na teicneolaíochta. Ach réitítear an fhadhb seo freisin. Tá an Hypernet forbartha.
  Tá taighde ar siúl, agus tá spásárthaí atá in ann gluaiseacht níos tapúla ná luas an tsolais cruthaithe cheana féin. Sea, go maith don Rúis Tsarist agus don domhan ar fad faoi riail na Romanovs. An dynasty is glórmhar i stair an chine daonna.
  Athair Tsar Niocláis. Tóg Paradise ar an Domhan phláinéid!
  Dhiúltaigh Dmitry Medvedev an straitéis. Bhuaigh sé an domhan ar fad do na tsars Rúise. Léirigh a smaointeoireacht straitéiseach. D"éirigh thar barr leis agus thit a chodladh arís, é gléasta agus brionglóideach mar a bhí roimhe.
  Dúirt Kuropatkin:
  - Calma! Níl ann ach síocháin!
  Thug an Ginearál Linevich faoi deara le haláram:
  - A Shoilse, b'fhéidir gur féidir linn dul ar stailc anois?
  Dúirt an tAidiúnach Ginearálta Kuropatkin:
  - Ní hea! Ar ndóigh ní! D'fhéadfadh sé a bheith ina gaiste Seapánach!
  Dúirt an Ginearál Linevich go suaimhneach:
  - Seo é ár seans an cogadh seo a bhuachan ar deireadh!
  Dhearbhaigh Kuropatkin i nguth crith:
  - Foighne, foighne agus níos mó foighne!
  Rinne Linevich agóid níos feirge:
  - Ach dúirt Alexander Suvorov: Tugann nóiméad bua!
  Ghluais Kuropatkin go tirim:
  - Tá mé i gceannas anseo! Agus ar dtús ní mór dúinn an t-arm a chaomhnú. Agus go ginearálta, beidh an tSeapáin ag rith amach as gaile go luath!
  Mhol Linevich:
  - B'fhéidir gur chóir dúinn ar a laghad a dhéanamh ar roinnt taiscéalaíochta?
  D"aontaigh Kuropatkin go drogallach:
  - Tá sé seo indéanta, ach a bheith cúramach!
  Chuaigh Linevich go ionsaitheach:
  - In ainm an Tsar agus an athar!
  Idir an dá linn, bhí an ollumar ag glanadh na Seapáine amach. Knocked amach iad, lámhaigh iad ar bhealaí éagsúla.
  D"fhiafraigh Alenka cosnochta, ag lámhach gan trócaire, ar an uachtarán gníomhach:
  - An é seo ár n-oibríocht dheireanach?
  D'iarr Medvedev le gáire:
  - Cén fáth a gceapann tú é sin?
  Dúirt an beithíoch rua:
  - Níl aon fhoirmíochtaí móra ag na Seapánaigh níos mó!
  Ag tairneáil agus ag lámhach an samurai, d'aontaigh Natasha freisin:
  - Ach, i ndáiríre, tá an tSeapáin aon rud eile chun troid leis!
  D"fhreagair Medvedev le cuma éiginnte:
  - Is féidir leis an tSeapáin tuilleadh trúpaí nua a bhailiú agus longa nua a cheannach ó Mheiriceá agus ón mBreatain. Mar sin, tugaimid aghaidh air, níl deireadh leis an gcogadh go fóill!
  Dúirt Alenka leath-nocht, ag lámhaigh ar an samurai:
  - Cad a tharlóidh má thairgeann an Rúis síocháin don tSeapáin ar théarmaí measartha? Ní ghlacfaimid ach an iomaire Kuril, agus fanfaidh gach rud eile mar a bhí sé roimh an gcogadh?
  D"aontaigh an tUachtarán gníomhach:
  - Sa chás seo, is dócha go mbeidh síocháin!
  Dúirt Margarita go feargach:
  - Más rud é nach le haghaidh an réabhlóid, bheadh na Seapáine a bheith fós defeated. Ní rachadh siad áit ar bith!
  D"aontaigh Natasha cosnochta, agus í ag doirteadh tine ar an samurai:
  - Cinnte! Ní rachadh siad áit ar bith!
  Mhol Cool Alenka, ag cuimilt na Seapánach as a chéile le sliogáin,:
  - Gabhaimis an Mikado!
  Léim Natasha suas go ionsaitheach:
  - An Mikado a ghabháil? Bhuel, suimiúil!
  Dúirt Margarita le gáire:
  - Nach mbeadh sé sin i bhfad ró-?
  Léirigh Medvedev amhras freisin:
  - Nach iomarca é seo? Tar éis an tsaoil, is rud amháin é do chuid féin a chosaint, agus rud eile cur isteach ar an tSeapáin, rud nach bhfuil, a ligean orainn, ag troid ar thailte bunaidh na Rúise freisin!
  Hissed Alenka cos lom, arís ag smideadh na Seapánach le sliogáin:
  - An fiú an trócaire sin a thaispeáint?
  Chlaon Natasha, agus í ag brú na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma:
  - Go deimhin, cén fáth a bhfuil gá againn leis seo? Is féidir linn an Mikado a ghabháil freisin!
  gáire Margarita:
  - Tá mé ar tú mar tá mé ag cogadh! Agus i gcogadh, mar atá ar tú!
  D'fhreagair Medvedev go géar:
  - Ní mór duit fios a bheith agat nuair a stopadh! Ní daoine randamacha muid! Is sinne na cinn a athraíonn stair go dáiríre agus go comhfhiosach! Mar sin ní mór duit mothú a thaispeáint, lena n-áirítear bearta!
  Lámhaigh agus chan Alenka cosnochta:
  - Eh, tomhas, tomhas! Cé mhéad calar atá ann!
  Bhí an ollumar ag obair go gníomhach. Tá níos mó ná céad fiche cúig míle Seapánach scriosta cheana féin. Leath ar chlé.
  Chan Natasha le gáire:
  - Scriosfaimid an domhan ar fad den fhoréigean,
  Síos go talamh agus ansin
  Tógfaimid domhan nua fionnuar,
  Ionas nach mbíonn trioblóidí agus fadhbanna ann!
  Alenka cosnochta, ag lasadh tine an-mharfach, hiss:
  - A rí maith agus cóir!
  Mhol Margarita:
  - Nó b'fhéidir go bhfaighidh muid cúpla bairille trófaí ar mhaithe?
  Ghreann Alenka cosnochta go nimhneach:
  - Cad é, ba mhaith leat a ól?
  Chroith Margarita a ceann go diúltach:
  - Ní ólann lúthchleasaithe!
  Tar éis do Alenka cos lom, cadhnra eile a shéideadh suas, rinne sé gáire:
  - Ó miasa beaga!
  Mhol Natasha:
  - A ligean ar ól beoir pailme. Tá sé níos sláintiúla!
  Agus lámhaigh sí síos níos mó Seapáinis.
  D'fhreagair Medvedev:
  - Gnó ar dtús, spraoi níos déanaí!
  Nár cheart go mbeadh a fhios seo ag an uachtarán gníomhach? Nach raibh sé i gcónaí gnóthach agus gnóthach?
  Sea, ba é ceann de chéad fhoraitheanta an Uachtaráin ghníomhaigh Medvedev tuarastail teachtaí an Duma Stáit a mhéadú trí huaire. Agus cad faoi na teachtaí? Chuir siad na toghcháin uachtaránachta ar athló. Mar sin, bhí Medvedev ina uachtarán gníomhach sa Rúis ar feadh i bhfad.
  Agus tháinig sé seo fiú staid uathúil. Nuair a chomhlíonann an ceann stáit a chuid dualgas chomh fada sin. Ach ní thagann athrú. Níos cruinne, d'athraigh gach rud faoi Medvedev chun níos measa. Amhail is dá mba chinn an fhortún, a raibh an oiread sin grá aige do Putin, díoltas a ghlacadh ar a chomharba. Cad atá cearr leis!
  Lean an t-umar T-95 nuachóirithe ar aghaidh ag cur as don samurai i ndul chun cinn geoiméadrach. Léirigh an meaisín seo a éifeachtacht. Agus an fórsa diúltach ar an buile a iolrú quasi-ábhar.
  Dúirt Alenka leath-nocht, ag lámhach na Seapáine, go loighciúil:
  - Fós féin, níl sé seo go hiomlán ceart. Tarlaíonn sé nach féidir linn aon rud a dhéanamh gan sár-airm!
  D'fhreagair Natasha cosnochta go feargach:
  - Chuir roinnt cumhachtaí níos airde cosc ar an Rúis an cogadh a bhuachan leis an tSeapáin. Ach beartaíodh rud maith, an evangelization na Síne. Agus ní raibh sé ró-álainn!
  Chuir Margarita an cheist shoiléir:
  - Cad mar gheall ar Dhia ansin? Cén fáth nár chabhraigh sé le Orthodoxy?
  Thug Alenka beagnach nocht, ag seoladh sliogán tar éis an bhlaosc, faoi deara:
  - Sin é! Go deimhin, ar chumas na Seapáine a bhuachan thar an tír Orthodox. Is é seo go deimhin a leithéid de betraying an chreidimh Rúise!
  Dúirt Natasha, ag cur tine ar na Seapánaigh, go feargach:
  - Níor cheart go mbeadh an reiligiún impiriúil síochánta. An féidir a bheith i do thír mhór má tá cónaí ort de réir na haitheanta: má bhuaileann siad thú ar do leiceann dheis, cas ar chlé!
  D"aontaigh Cool Alenka leis seo go héasca, ag brú na Seapánach:
  - Cinnte! Níl aon ghá againn le pacifism! Grá do namhaid! Ar ordú é seo?
  Sheinn Margarita le díograis:
  Beirtear laoch ar aon duine atá daonna,
  Mar sin a tharla sé - ghlac an gorilla an chloch.
  Nuair a bhíonn an beo doomed chun troid,
  Agus tá an tine ar lasadh te sa chroí!
  
  Feiceann an buachaill gunna meaisín ina aisling,
  Is fearr leis umar ná limisín.
  Cé atá ag iarraidh pingin a iompú ina nicil -
  Ó bhreith tuigeann sé go bhfuil rialacha cumhachta!
  Exclaimed Natasha, ag doirteadh tine ar na Seapáine le fearg an bolcáin boilgeoga:
  - Sea, uathoibríoch! Agus is é neart an rud is mó! Ní mór dúinn a bhuachan!
  Bhí Alenka cosnochta ag sciobadh i bhfuadar agus i buile, ag cur na Seapánach amach:
  - Tá mé cad a rugadh a bhuachan! Agus rud ar bith níos lú. Beidh ár bua linn!
  D"aontaigh Natasha, ag brú bharraicíní loma a cosa matáin ar na cnaipí luamhán stiúrtha:
  - Beidh sé is fearr ar an mbealach seo! Táimid tar éis rialú agus beidh rialú i gcónaí! Ciallaíonn mé, an Rúis!
  Alenka cosnochta, ag leagadh na Seapánach amach, agus é ag sciobadh:
  - Ní bheidh mé bréag, ba mhaith liom a rialú! Ach ní hamháin meaisín meirgeach, ach Impireacht iomlán!
  Agus tá an ceallraí deiridh de Land of the Rising Sun scuabtha ag an gcailín cheana féin. Tá sí chomh háilleacht gur chóir di a bheith ina curadh domhanda. Agus ná lig riamh isteach i laige agus timidity.
  Natasha, ag lámhach, muttered:
  - Beidh mé a bheith ina banríon! Nó, níos fearr fós, an Empress!
  Lean Alenka cos lom:
  - Cad faoin gcogadh, cad faoi chogadh, is drochbhean í agus soith! Ach táirgeann sé guys dathúil, a deir sé - maraigh an Coward i duit!
  Chlaon Margarita le comhaontú:
  - Sin ceart, maraigh an bótach ionat féin! I mo thuairimse, má tá Nicholas II abdicate an ríchathaoir, ní raibh sé ar chor ar bith mar gheall ar cowardice!
  Dúirt Alenka leath-nocht go cinntitheach:
  - Anois, ní bheidh sé ag diúltú! Déanfaimid an ríchathaoir ríoga a neartú ionas go seasfaidh sé ar feadh na gcéadta bliain!
  exclaimed Natasha:
  - Bí i do Tsar Nicholas II iontach! Tacaímid leat! Ní bheidh aon réabhlóid ann - beidh an Rúis Mhór ann!
  Ar deireadh, chríochnaigh na laochra le díothú arm Land of the Rising Sun. Maraíodh breis agus dhá chéad caoga míle saighdiúir agus oifigeach. Mar sin, scriosadh beagnach gach ceann de na fórsaí talún na Seapáine. Díreach mar a scoir an cabhlach de bheith ann.
  Dúirt Alenka cosnochta le gréin:
  - Arbh fhiú an trioblóid é? Mar sin, bhí i gceist agam a rá anchúinse amach? Gan seasamh rófhada, d"éirigh leis an arm an Rúis a ruaigeadh!
  Dúirt Natasha go muiníneach:
  - Chaill an Rúis ach amháin mar gheall ar an gcúigiú colún. Seachas sin, bheadh an bua againn ar aon nós!
  D"fhiafraigh Margarita den uachtarán gníomhach:
  - Cad a bhfuil muid ag dul a dhéanamh? An dtiocfaidh muid ar ais nó an leanfaimid ar aghaidh?
  Chas Medvedev, a bhí ag cailleadh cumhachta, ar an ríomhaire agus dúirt:
  - Anois tabharfar réamhaisnéis dúinn maidir le forbairt bhreise na Rúise Tsarist. Má théann gach rud go maith, beidh muid ar ais.
  Éisteadh guth baineann taitneamhach;
  Tar éis scrios iomlán fórsaí talún agus cabhlach na Seapáine, thairg an Mikado síocháin. D"aontaigh SAM agus an Bhreatain gníomhú mar idirghabhálaithe.
  Bhí na coinníollacha fabhrach don Rúis. Fuair an tír an iomaire Kuril agus Taiwan.
  Chomh maith le smacht ar Manchuria, an Chóiré, an Mhongóil. Ina theannta sin, d'íoc an tSeapáin freisin slánaíocht de dhá chéad caoga milliún Rúbal Rúisis óir.
  Tháinig méadú ar údarás an Tsar Nicholas II, agus tháinig meath ar mheon na réabhlóide. Chuir an tír tús le téarnamh geilleagrach gasta. Zheltorossiya eascair. Tháinig cuid den tSín go deonach mar chuid den Rúis, chomh maith leis an gCóiré agus sa Mhongóil. Tháinig Impireacht na Tsarist níos mó agus d'fhás a daonra. Thosaigh fás geilleagrach níos luaithe ná mar a bhí i bhfíor-stair agus bhí sé níos láidre.
  Ní raibh aon Duma Stáit ann, agus d'fhéadfadh an rialtas tsarist ullmhú níos fearr don Chéad Chogadh Domhanda. Bhí an chéad umair solais ar domhan "Luna"-2 i dtáirgeadh mais agus buamadóirí ceithre-inneall "Ilya Muromets" agus "Svyatogor" le feiceáil sa Rúis. Thosaigh an Chéad Chogadh Domhanda ar aon nós, ach d"éirigh níos fearr leis don Rúis.
  Ós rud é go raibh daonra, geilleagar agus arm níos mó ag an rí. Agus tá an seasamh inmheánach níos láidre. Níl aon Duma Stáit - a hotbed de éirí amach agus coup míleata.
  Le rathúlacht éagsúil, ach, go ginearálta, ar thionscnamh na Rúise agus bua an chuid is mó de na cathanna, tháinig deireadh leis an gcogadh ar 7 Samhain, 1915 nuair a ghéill an Ghearmáin. Thit an Ostair-Ungáir agus roinneadh í. Rinneadh cúigí Rúiseacha de Galicia agus Bukovina . Chuaigh Krakow agus na tailte máguaird isteach i Ríocht na Polainne, mar a rinne Poznan, Danzig, agus cuid den Phrúis Thoir. Agus chuaigh Klaipeda isteach sa chúige Baltach. Tháinig an tSeicslóvaic chun cinn - ríocht laistigh den Rúis.
  An Rómáin i gceangal Transylvania. Tháinig an Ungáir ina ríocht neamhspleách, ach faoi phátrúnacht na Rúise, agus Tsar Nicholas ina chomhrialóir. Is tír an-bheag í an Ostair. D'eascair an Iúgslaiv, faoi chlúdach freisin ag rialtas na Rúise agus faoin gcomhrialóir Nicholas II.
  Tá Türkiye imithe ó léarscáil pholaitiúil an domhain. Tháinig an Iaráic agus an Phalaistín mar chuid den Bhreatain, tháinig an tSiria mar chuid den Fhrainc, rinneadh an Áise Mionaoiseach de Iostanbúl agus rinneadh cúigí Rúiseacha de Iostanbúl. Mar sin, mhéadaigh an Rúis a chríoch arís. Ach níor chríochnaigh sé ansin. Ansin conquered Leithinis na hAraibe mar aon leis na Francaigh agus na Breataine. Agus ansin roinn an Rúis agus an Bhreatain an Iaráin agus an Afganastáin. Rinneadh cúigí Rúiseacha den tuaisceart agus sa lár, agus an deisceart ina choilíneacht Briotanach.
  Bhí an chuma ar an domhan a bheith cobhsaí. Lean an cogadh ar aghaidh ach amháin sa tSín. Ach i 1929, tháinig géarchéim thromchúiseach eacnamaíoch amach, as ar tháinig an Spealadh Mór.
  Bhí mothúcháin réabhlóideacha ag fás arís sa Rúis. Thosaigh stailceanna agus agóidí. Ach níor tharla an ghéarchéim ró-dhian. Ina theannta sin, i 1931, thosaigh cogadh leis an tSeapáin amach arís.
  Bhí díoltas ag teastáil ón samurai. Ach an uair seo bhí arm na Rúise níos láidre i ngach slí. Agus is ceannasaí iontach cabhlaigh é Aimiréil Kolchak.
  Ní hamháin gur buaileadh an tSeapáin, ach gabhadh freisin. Coróiníodh an Tsar Nicholas II go hoifigiúil mar Impire Mikado na Seapáine i mí Feabhra 1932. Mar sin, mhéadaigh an Rúis níos mó fós. Agus cuireadh beagnach gach ceann de na Síne i gceangal leis.
  I dtéarmaí daonra agus críche, ní raibh an Rúis comhionann. Thairis sin, bhí Impireacht na Breataine ag lagú. Tháinig Hitler i gcumhacht sa Ghearmáin i 1933, ach cad a d'fhéadfadh sé a dhéanamh i gcoinne na Rúise? Ná bac leis. Fuair an Tsar Nioclás II bás i 1937, tar éis dó réimeas an-rathúil a bhaint amach, an dara ceann is faide i ndiaidh Ivan an Uafásach. Agus le conquests taifead i dtéarmaí ceantair agus daonra.
  Mar sin féin, níor oibrigh gach rud amach don rí ina shaol pearsanta. Fuair an t-oidhre Alexei bás óg. Mar gheall ar phósadh éagothrom, baineadh an ceart chun ríchathaoir na Rúise ar an deartháir níos óige Mikhail.
  Fuair Kirill Romanov an choróin le hoidhreacht, a fuair bás i 1938 gan maireachtáil fiú bliain. Agus tháinig a mhac Vladimir an Tríú an rí nua. Coróiníodh é, agus bhí an monarc i gceannas go sona sásta go dtí 1992. Agus thóg an Rúis na coilíneachtaí ar dtús ón bhFrainc agus ón mBreatain, in éineacht leis an nGearmáin. Ansin conquered sí an Ghearmáin. Agus ansin an domhan ar fad. I mbeagán focal, tháinig an Tsar George the First nua chun bheith ina impire domhanda i 1992.
  Chríochnaigh Medvedev an t-athbhreithniú agus dúirt:
  - Réir dealraimh, go leor le haghaidh na cruinne! Táimid ag teacht ar ais!
  Agus adeir an ceathrar go léir:
  - Glóir don Tsar Nicholas II!
  . EPILOGUE INTERMEDIATE
  D"éirigh Medvedev as glao... Cuireadh in iúl dó go raibh insealbhú Zelensky mar uachtarán na Rúise agus na hÚcráine ar siúl cheana féin. Agus sin, a deir siad, tá sé in am ag Dmitry Anatolyevich an oifig a fhágáil.
  Chomhlíon Medvedev go drogallach. Sular fhág mé, shaved mé agus ghlac folctha.
  Ansin d"fhág sé an oifig. Tógadh i bhfeithicil speisialta é. Ar an mbealach, dúirt siad go mbeadh sé níos fearr do Medvedev eitilt go dtí na hOileáin Chanáracha chun a gcuid eile ann.
  Agus rinne Zelensky seó eile dá insealbhú. Mar is gnách, ildaite le tinte ealaíne agus jumps. Ar lá an insealbhaithe, throid Vitali Klitschko le Michael Tyson ag an staidiam i Kyiv. D'aontaigh an dornálaí cáiliúil Meiriceánach leis an troid mar gheall ar fhadhbanna móra airgid. Bhí ceannas ag Klitschko ar an dá bhabhta déag ar fad, ach ní dhearna sé Tyson a bhualadh go taidhleoireachta.
  Go foirmiúil, imríodh amach ceann de na mionleaganacha de chraobh an domhain.
  Ina dhiaidh sin bronnadh crios diamanta ar Vitali Klitschko.
  Fuair Vladimir Zelensky comhghairdeas ó gach tír ar domhan - an tSín san áireamh. Ina theannta sin, san Impireacht Celestial, mhéadaigh corraíl an phobail. Ní arán amháin a mhaireann an duine. Bhí daonlathas agus saoirse ag teastáil ó dhaoine. Bhí díspeagachas Pháirtí Cumannach na Síne bréan de, bhí saoirse ag teastáil ó gach duine.
  Zelensky anois díreach den sórt sin siombail. Siombail den neart daonlathach, tar éis titim dheachtóireacht na seirbhísí rúnda faoi Putin.
  Labhair Zelensky go leor faoi athruithe, an geilleagar agus éachtaí nua. Tá comórtas ar siúl cheana féin do phost an phríomh-aire sa Rúis. Bhí roinnt mílte iarratasóir ann. Bhí an próiseas roghnúcháin an-dian. Agus d'fhéach sé go hiontach.
  Go dtí seo bhí gach rud ag dul go réidh. Rinne Zelensky fiú suirí ar a insealbhú. Fuair bualadh bos. Ansin léirigh sé a chuid eolais ar theangacha iasachta. Ghníomhaigh sé an-ghníomhach agus briskly.
  Ar deireadh, ghlac Zelensky é agus rinne sé cúpla óráidí eile.
  Ina theannta sin, tar éis an insealbhaithe, rinneadh cinntí pearsanra ina dhiaidh sin. Go leor athruithe agus aghaidheanna nua sa rialtas.
  Bhí fíor-rogha "commissars iarainn". Bhí réabhlóid pearsanra ar siúl sa Rúis.
  D'eisigh Zelensky go leor foraitheanta sna laethanta tosaigh. Ceadaíodh alcól a dhíol san oíche agus ag pointí taistil. Tugadh isteach cánacha nua ar an saibhir. Thóg sé díolúine ó teachtaí agus breithiúna. Aschur táirgeachta méadaithe. Tugadh isteach taraifí ar thrádáil leis an tSín.
  Reáchtáladh reifreann ar aontú leis an Rúis sa Bhealarúis. Agus chuaigh sé seo chun creidiúna Zelensky freisin. Thacaigh tromlach na Bealarúise le haontú leis an Rúis.
  Rinne Zelensky gearán gur ardaigh Medvedev na paistí an iomarca, ach gheall sé go gcuirfeadh an boilsciú síos. Agus nach dtarlóidh aon rud dona.
  Go deimhin, stop fás praghsanna go luath. Agus thosaigh geilleagar na Rúise ag fás. Agus sa Chugais, tháinig bás ar ghníomhartha cathach ar bhealach éigin. D"éirigh sé i bhfad níos ciúine.
  Ar deireadh mhol Zelensky iarrthóireacht do phost Phríomh-Aire na Rúise. Rinneadh Dochtúir Eolaíochtaí Alexey Bolshakov, tríocha dó bliain d'aois, di. Bhuaigh sé an comórtas go han-mhuiníneach. Agus rinneadh Príomh-aire air, an duine is óige i stair na Rúise.
  D'eitil Medvedev go dtí na hOileáin Chanáracha ar saoire, agus fuair sé pinsean an iar-uachtarán, gan ach spraoi aige. Go dtí seo ní raibh aon fadhbanna aige. Ach gabhadh Shoigu agus cúisíodh é as iarracht a dhéanamh coup. Cad a bhí uaidh?
  Bhí neart réitigh eile ann freisin... I Meiriceá, bhuaigh bean Dhaonlathach daichead a haon. Dá bhrí sin, d'athraigh an rialtas. Agus tháinig bean agus an t-iarrthóir is óige i stair SAM i gcumhacht. Tá ré Trump thart . Ach tá cairdeas leis an Rúis díreach tar éis tosú ag bláth. Ar ndóigh, i gcoinne na Síne deachtóireachta, bhí na Stáit Aontaithe agus an Impireacht nua na Rúise cairde anois.
  Reáchtáil Zelensky reifreann fiú agus thug sé ainm difriúil isteach: ina ionad sin, an Rúis - Kievan Rus. A labhair freisin imleabhar. Chuaigh an Bhealarúis isteach sa chónaidhm. Agus thosaigh athbheochan na himpireachta... Ar bhonn daonlathach.
  Fuair bean-uachtarán nua na Stát Aontaithe naimhdeas Trump i leith na Síne le hoidhreacht agus chaith sí í féin i mbun comhrialtas a chruthú. D'fhorbair Kievan Rus go heacnamaíoch faoi Zelensky go rathúil. Chuir an Rúis srian éigin ar an tSín. Ansin, chuaigh sí isteach i NATO. Go gairid tháinig rialtas ar son na Rúise i gcumhacht sa Chasacstáin agus bunaíodh stát aontas. Bhí na Rúisigh ag brú na hÁise Láir ar shiúl ón tSín. Lean an t-achrann ag fás.
  Rinne Zelensky feachtas frith-Stalin agus frith-Putin . Bhain sé Stalin agus Putin as na gradaim go léir a thug Medvedev dóibh.
  Ach d'éirigh gach rud amach go síochánta. Cé gur agóid na cumannaithe. Chuamar go slógaí.
  Agus ar deireadh tugadh Lenin as an Mausoleum. Cineál áthas do go leor. Agus rinne an Eaglais Cheartchreidmheach canonized Alexander II agus Ivan an uafásach, tsars Rúise. Tá méadú tagtha freisin ar líon na séadchomharthaí chuig Nicholas II.
  Tháinig an Tsarachas agus an tIartharachas ar bhealach faiseanta. Tháinig siad níos gaire don Eoraip, agus eachtrannach thosaigh a fháil go leor post. Tá an Rúis ina cuid den domhan Thiar, agus tar éis do Trump imeacht, tháinig dlús leis an bpróiseas domhandaithe. Agus thit an tSín ina haonar agus bhí suaitheadh inmheánach os a gcomhair.
  Ag an am céanna, mhéadaigh Zelensky an ráta breithe san Impireacht Slavach. Tharla an eitilt fada geallta go dtí an ghealach ar deireadh. Agus d'oibrigh gach rud amach ar bhealach iontach.
  Bunaíodh caidreamh comhghuaillithe idir an Rúis agus na Stáit Aontaithe, nó níos cruinne idir Kievan Rus agus Meiriceá.
  Agus is rud den am atá thart é achrann. Tá an domhan tar éis éirí níos domhanda agus sábháilte. Cé go raibh cogaí. Rinne Kievan Rus, in éineacht leis na Stáit Aontaithe, oibríocht sa Libia, áit ar chuir siad deireadh leis na hIoslamaigh. Ansin dhéileálamar leis an Meánoirthear, ag cruthú bunanna ann mar aon le Meiriceá. Thosaigh Kievan Rus agus na Stáit Aontaithe le chéile ag tilt an domhain agus ag brú na Síne amach as an Afraic. Agus anseo ní féidir linn a dhéanamh gan cogaí. Agus oibríochtaí talún freisin.
  Rinne Kievan Rus agus na Stáit Aontaithe araon airstrikes i gcomhpháirt.
  De réir a chéile, cuireadh na Sínigh amach ó gach cearn den domhan. Agus thit géarchéim dhomhain eacnamaíoch agus pholaitiúil ar an Impireacht neamhaí.
  Agus d'éirigh níos mó agus níos mó Kievan Rus.
  Ní raibh a leithéid de rátaí fáis eacnamaíoch ar eolas ag an Rúis riamh. Agus gur thit an tSín - d'ardaigh Kievan Rus. Agus d'fhás sé go tapa.
  Tógadh an t-iarnród go Chukotka in am riamh. Cé acu ann féin an-fionnuar.
  Agus bhí siad ag tochailt tollán faoi Alasca. Thosaigh na Meiriceánaigh freisin ag tógáil iarnróid chun nascadh leis an Rúis. Bhí iarnród go Deilí á thógáil freisin... Ag an am céanna, bhí canálacha á dtógáil ón tSibéir chun uisciú a dhéanamh ar Lár na hÁise.
  Rinne na Stáit Aontaithe agus Kievan Rus comhoibríocht i gcoinne na hIaráine. Agus suiteáladh córas tuata sábháilte. Ina dhiaidh sin thosaigh siad ar chanáil a thochailt ón Muir Chaisp go Murascaill na Peirse.
  Leathnaigh NATO chun tíortha Arabacha a chuimsiú. Sa Araib Shádach, d'eascair parlaimint. Thosaigh na mná ag éirí as a gcuid burqas. Cuireadh tús le tógáil stáit tuata.
  Sna meáin Rúiseacha, rinne gach duine scolded Putin as extremism agus chaith láib air as a dhéanamh beagnach an Rúis coilíneacht na Síne, ach buíochas le Dia fuair sé bás in am. Labhair siad focail níos géire freisin. Ach osclaíodh cás coiriúil i gcoinne Medvedev. Agus ní amháin.
  Rinneadh Stalin as balla an Kremlin. Lenin i bhfad níos luaithe ón mausoleum.
  Tá go leor athraithe i siombailí stáit. Tá roinnt cineálacha nua bratacha le feiceáil. Cuireadh buí le bratach na Rúise, agus cuireadh gorm in ionad gorm éadrom.
  Bhí sé seo suimiúil freisin. Tá an t-armas athraithe... Bhí athchóiriú airgeadaíochta ann freisin. Mhalartaigh siad airgead de réir an chóimheas: 1-1. Bhí an chuma ar chaighdeán óir rúbal Kievan Rus. Ag an am céanna, d'eascair airgead nua agus sean - pingin - leath kopeck, go leith - ceathrú pingin.
  Tá gach rud ordúil ...
  Thosaigh teidil ag athbheochan freisin... Bhí prionsaí, barúin, comhaireamh, marquises, agus fiú diúc le feiceáil. Go háirithe, tháinig Zelensky ina Diúc. Tháinig an Mholdóiv mar chuid de Kievan Rus freisin. Tá caint cheana féin ar thoghadh an rí.
  Ach dúirt Zelensky go mbeidh an t-uachtarán na Kievan Rus a thoghadh ach amháin ag na daoine. Agus gan níos mó ná dhá théarma.
  Thairis sin, laghdaigh Zelensky téarma oifige uachtarán na Rúise ó shé bliana go cúig bliana. Fíor, sheirbheáil Zelensky a chéad téarma ar feadh sé bliana.
  Faoin am seo, bhí iarscríbhinn na hÁise Láir isteach sa Rúis curtha i gcrích aige. Agus d'athchóirigh teorainneacha an USSR. Níor fhan ach na stáit Bhaltacha gan áitiú.
  Ach ní raibh na Meiriceánaigh ag iarraidh é a thabhairt suas go fóill. Agus mar sin thug siad ar shiúl Lár na hÁise agus an Chugais.
  Thosaigh cogadh nua sa Chugais, idir an Airméin agus an Asarbaiseáin. Agus shiúil sí an-éadrócaireach. Mar sin bhí an Rúis in ann na poblacht sin a áitiú agus reifrinn a reáchtáil ar a gceangal.
  Dá bhrí sin, fuair Zelensky an Chugais ar ais, ag leathnú Kievan Rus. A ligean ar aghaidh é, tá sé ina conqueror. Ina theannta sin, is daonlathach é freisin... Tháinig méadú breise ar a Impireacht...
  Mar sin bhí an Afganastáin cheana féin le linn an dara téarma an rialtais, agus cuid den Iaráin codanna den Rúis.
  Sna Stáit Aontaithe, bhuaigh uachtarán baineann an dara téarma. Go dtí seo d'éirigh leis sa gheilleagar, agus níos tábhachtaí fós, d'éirigh leis an tSín a bhaint amach. Cad bua mór. Agus is comhghuaillíocht é Kievan Rus anois faoi stiúir Zelensky.
  Ach, ar ndóigh, tá cumhacht na Rúise ag fás ró-thapa. Tá tuaisceart na hIaráice i gceangal léi cheana féin.
  Iompraíonn Borzo. Is é Kievan Rus an chéad tír ar domhan i dtéarmaí rátaí fáis ! Agus tá sé overtaken na Stáit Aontaithe i ndaonra. Agus cheana féin i Meiriceá tá siad ag féachaint le haláram - an bhfuil an Rúis tar éis éirí ró-láidir?
  Thairis sin, tá an Impireacht na Kievan Rus ag leathnú. Anois tá na Stáit Bhaltacha faoina smacht cheana féin. Sea, is fadhb mhór í seo do na Meiriceánaigh. Tá iar-chríocha uile an APSS bailithe cheana féin ag Zelensky.
  Agus, cosúil le Tsar na Rúise, leanann sé ar aghaidh ag leathnú ó dheas. Anois tá an Iaráin agus an Iaráic ina gcuid iomlán de Kievan Rus. Agus toghadh Zelensky go héasca don dara téarma sa chéad bhabhta.
  Cé go raibh go leor iarrthóirí uachtaránachta ann, bhí na toghcháin daonlathach.
  Dúirt Zelensky nach bhfuil sé chun sampla agus riail an tsaoil Lukashenko a leanúint. Ina theannta sin, ní raibh na himthosca a bhain le himeacht Lukashenko soiléir fós. B'fhéidir nach raibh an Rúis agus an tIarthar ag teastáil uaidh a thuilleadh. Agus d'imigh sé ... Ach níl ach neart ag Zelensky. Agus go deimhin, tá a réimeas i dtéarmaí rathúlachta eclipses a réamhtheachtaithe, lena n-áirítear Peadar Mór.
  Go deimhin, níl gach duine in ann críoch an APSS, chomh maith leis an Afganastáin, an Iaráin agus an Iaráic a athchóiriú.
  Ach ní stopann Zelensky ann. Anois tá an Pholainn agus an Fhionlainn araon faoi ionsaí - bhí siad tráth freisin mar chuid den Impireacht tsarist. Agus go deimhin reifreann ar siúl sna tíortha seo, agus tá siad páirteach go deonach Kievan Rus.
  Tá rath ar chúrsaí eolaíochta freisin. Tá an eitilt súil leis le fada go Mars ar siúl. Tháinig cosmonauts na Rúise i dtír ann. Thóg siad an ithir agus d'fhág siad an bhratach, a bhí bua iontach.
  Ag an am céanna, ghlac Kievan Rus an Port Arthur bunaidh ón tSín. Agus leas á bhaint acu as go raibh tús curtha le cogadh cathartha sa tSín, thug siad Manchuria faoina gcosaint.
  Ag an am céanna, chuir Kievan Rus cuid den Tuirc i gceangal leis. Na tailte sin a ghéill don Rúis faoi Chonradh Versailles. A bhí chomh maith le gluaiseacht an-láidir. Rinne Zelensky méadú breise ar Kievan Rus mar Impireacht. Agus ó thaobh na heacnamaíochta de, tháinig sé amach ar an mbarr, ag dul thar na Stáit Aontaithe.
  Bhuel, tá an tSín plunged isteach an tromluí de cogadh cathartha, agus tá sé tosaithe cheana féin a roinnt.
  Tháinig Kievan Rus tír chumhachtach. Agus mhéadaigh an t-éileamh a bhí ar Zelensky laistigh den tír chomh mór sin gur thosaigh daoine ag impí ar Vladimir ar a nglúine ionas nach bhfágfadh sé. Bhailigh na céadta míle duine.
  Reáchtáil Zelensky, mar eisceacht, reifreann a cheadaigh dó rith ar feadh tríú téarma eile mar cheannaire Kievan Rus.
  Tá an ceannaire athraithe i SAM. Tá sé ina Phoblachtánach cheana féin. Agus nach bhfuil chomh óg níos mó - níos sine ná Zelensky. Mar sin thosaigh an caidreamh idir Kievan Rus agus na Stáit Aontaithe ag dul in olcas arís. Tá an Rúis tar éis éirí go pianmhar níos láidre cheana féin faoi Zelensky. Chuimhnigh siad, mar aon le riail na hÚcráine, gurb é seo an ceathrú téarma de chuid Zelensky cheana féin.
  Sin, a deir siad, níor laghdaíodh cumhachtaí Uachtarán na Rúise. Ba é an t-aon rud a rinne Zelensky ná leasú a thabhairt isteach ar an mbunreacht a bhfuil sé de cheart ag an Duma Stáit airí aonair le vóta dhá thrian a bhriseadh dá réir, nó trí thromlach simplí vóta neamhmhuiníne a rith faoi dhó.
  Agus níl an leasú seo chomh suntasach, ó choinnigh an t-uachtarán an ceart chun gach aire a cheapadh agus struchtúr an rialtais a chinneadh. Agus sa Duma Stáit, tá tromlach bunreachtúil ag lucht tacaíochta Zelensky.
  Níos suntasaí ba ea toghcháin dhíreacha a thabhairt isteach don Chomhairle Cónaidhme, chomh maith le cead a thabhairt do phríosúnaigh vótáil.
  Ach, go ginearálta, is é seo an áit a tháinig deireadh le teorannú chumhachtaí an uachtaráin. Coinníodh an ceart chun gobharnóirí a chur as oifig. Agus i réimse na reachtaíochta tá sé méadaithe fiú.
  Sna Stáit Aontaithe, thosaigh Zelensky a bheith cúisithe as Údarachas, agus go rialaíonn an páirtí, "Seirbhiseach na nDaoine," beagnach gach post sa stát. Scoir an LDPR agus an Páirtí Cumannach de Chónaidhm na Rúise de bheith ann. Tháinig cóisir chun cinn - "A Just World" ón taobh clé. In ionad an LDPR, bhí Patriots na Rúise le feiceáil. Ach bhí forlámhas iomlán ag páirtí Seirbhíseach na nDaoine.
  Chuir leasuithe áirithe isteach ar an eaglais freisin. Orthodoxy dleathach an ceart chun ceithre mná céile, ag tarraingt níos gaire don Ioslam. Tá an cur chuige i leith deilbhíní athraithe beagán, agus tá rapprochement le Protastúnachas. Thosaigh siad ag rá níos mó: go bhfuil Dia a hAon, agus nach bhfuil ach mortals fiú adhradh Dé.
  Ag an am céanna, cuireadh deireadh leis an Tríonóid mar ní siombail Bhíobla agus dothuigthe do mortals.
  Agus thug siad isteach: go bhfuil Dia a hAon, Dia an tAthair. Ach níl an téarma Dia an Mac sa Bhíobla. Thairis sin, níl aon téarma: Is é Dia an Spiorad Naomh. Mar sin, cén fáth nach simpliú reiligiún.
  Ina theannta sin, ní spreagann Dia atá ar crochadh ar chros muinín. Mura bhféadfadh Sé é féin a chosaint, conas a chosnóidh Sé daoine? I mbeagán focal, d'aistrigh muid chuig aondiachas. Agus bhí an Bíobla féin measctha le miotais ársa Slavacha. D'eascair Soiscéal Veles.
  Tá géarú tagtha ar an aindiachas freisin - deir siad, stop a bheith ag gabháil le scéalta fairy daonna. Tá pláinéad amháin againn, agus ní gá go gcreidfeadh daoine i míorúiltí agus go háirithe i ndeireadh an domhain.
  Ní bheidh deireadh an domhain ann agus níor cheart go mbeadh. Agus ba chóir go mbeadh an chine daonna ina Impireacht spáis agus go sroichfeadh sí imeall an réaltra. Cad faoi réaltraí? Níos mó cosúil leis na cruinne. Agus tar éis imeall na cruinne a bhaint amach, téigh go dtí cuid eile de na cruinne. Tar éis an tsaoil, tá líon neamhiomlán de na Cruinne. Agus mar sin is féidir leat eitilt ó Cruinne amháin go ceann eile. Agus le himeacht ama, foghlaim a chruthú duit féin! Agus beidh cruinneanna nua do-tomhaiste ar fud an spáis ar fad beagnach.
  Agus níl sa phláinéid Domhan ach cradle na daonnachta. Agus sa todhchaí beidh Impireacht na sextillion go dtí céimeanna sextillion de universes, agus gan scor a leathnú a thuilleadh agus conquer spás.
  Agus an ceann agus uachtarán na Kievan Rus Vladimir Zelensky, cosúil le gréine geal de dhóchas arduithe ar fud an phláinéid!
  Agus a thodhchaí agus todhchaí na Kievan Rus - b'fhéidir go mbeadh sé geal!
  
  Fórsaí MAJEURE NUAIR A THROÍODH AN APSS GAN CHOMHPHÁIRTITHE
  Agus mar sin tháinig tionchar dhochoiscthe ag baint leis, ag múchadh fórsaí na gComhghuaillithe ar 1 Eanáir, 1943. Stop cór buailte Rommel ar an teorainn leis an Libia. Agus stop gach buamáil ar an nGearmáin Naitsíoch. Theip ar iarrachtaí eitilt i dtreo Londain freisin. Ní raibh na heitleáin Gearmánacha tuairteála, ach tiomáinte ar ais. Tharla míorúilt nach bhfacthas riamh roimhe seo, scoilt an domhain ag cumhacht theomagiceach.
  Mar sin féin, ar dtús níor chabhraigh sé seo mórán leis na Gearmánaigh. Ní fhéadfaí Stalingrad, nó an grúpa Paulus ann, a shábháil a thuilleadh. Agus bhog na trúpaí Sóivéadacha ar aghaidh go muiníneach. D'éirigh leis an ionsaí i Voronezh agus i dtreonna eile. Beagnach amhail is dá mba i bhfíor-am, shaor an tArm Dearg Kursk, Belgorod, agus Kharkov.
  Mar sin féin, tar éis rannáin shéasúracha Rommel a aistriú ón Afraic agus na fórsaí sin a caitheadh i bhfásach na hAilgéire agus na Túinéise freisin i bhfásach na hAilgéire agus na Túinéise gan tairbhe ar bith, tháinig neart in aghaidh frith-ionsaí cáiliúil Mainstein go suntasach. Ó ghlac fórsaí Gearmánacha i bhfad níos mó páirt ann, go háirithe eitlíocht.
  Agus ní raibh na tríocha "Tíogair" úrnua a bhí i bhfostú sa Sahára gan tairbhe ar bith gan iomarca.
  Seo nuair a tharla an chéad neamhréiteach suntasach leis an bhfíor-stair. Sheol Mainstein frithionsaí ceithre lá roimhe sin agus, tar éis i bhfad níos mó fórsaí a bheith aige, tháinig sé chun cinn níos tapúla. Athghabhadh Kharkov naoi lá roimhe sin, Belgorod dhá cheann déag, agus ar an aistriú, agus is tábhachtaí, tógadh Kursk, nach raibh i stair fíor géilleadh don Fritz.
  Bhí líon suntasach fórsaí Gearmánacha i gceist. Bhain na Gearmánaigh úsáid as cúlchistí aistrithe ón bhFrainc, beagnach gach aonad umar réidh le haghaidh comhraic, agus príomh-eitlíocht. Cibé rud a déarfadh duine, chuir an Fronta Thiar beagnach leath de na Luftwaffe ar seachrán, ionas gur cuireadh fórsaí suntasacha in aer an namhad. Agus dúirt sé é seo le linn frith-ionsaithe na Gearmáine, a bhí cosúil le stailc chorrán.
  Sea, agus Mainstein i stair fíor níos mó ná an Ard-Sóivéadach, ach anseo tá sé fiche rannáin fórsaí talún níos mó agus, ag cur san áireamh an tiúchan acmhainní, trí huaire níos mó aerárthach. Agus níl an Focke-Wulf dona ar chor ar bith má úsáidtear é i gceart: tá an luas ard, tá na hairm cumhachtacha. Is é an rud atá suntasach ná go bhfuil an F-190 níos éifeachtaí le barraíocht uimhriúil. Ós rud é go gceadaíonn a chuid arm cumhachtach é a shoot síos eitleán in aon dul, agus is féidir leis éalú mar gheall ar a luas tumadóireachta ard.
  D'fhulaing trúpaí Sóivéadacha defeat oirbheartaíochta agus d'fhág siad Kursk, bhí go leor saighdiúirí agus oifigeach timpeallaithe. Go páirteach, fuair cuid acu bás, cuid eile, cé gur gabhadh mionlach díobh seo, d"éalaigh go leor acu, cé gur chaill siad a gcuid trealaimh.
  D"fhulaing na trúpaí Sóivéadacha damáiste ollmhór agus cuireadh stop lena n-ionsaithe. Ach ní raibh na tancanna Gearmánacha in ann tógáil ar a rath mar gheall ar leá an earraigh.
  Tháinig cothromaíocht sealadach cumhachta chun cinn.
  Mar sin féin, d'fhéadfadh cumhacht nua dul isteach sa chogadh freisin: an tSeapáin. Bhí a lámha gan cheangal ag na samúraí freisin. Níl Meiriceá inrochtana, ach níl sé ag ionsaí ach an oiread. Is fíor go bhfuil arm láidir talún na Seapáine ag cur brú ar an tSín. Anseo bhí cás an-deacair ag Chiang Kai-shek. Déan iarracht teacht ar chomhaontú leis na Seapánaigh, nó troid, ach ní fhaigheann siad tacaíocht le hairgead agus le hairm a thuilleadh ó SAM, ón mBreatain agus ó thíortha eile.
  Ar ndóigh, bhí na Gearmánaigh ag iarraidh go n-osclófaí an dara tosaigh chun cuid de fhórsaí an namhaid a atreorú ón oirthear. Mar sin féin, d"fhulaing siad caillteanais shuntasacha. Ghlac Stalingrad go háirithe go leor fuinnimh. Chaill na trúpaí Sóivéadacha go leor freisin, agus chríochnaigh cuid de na trúpaí i gcoire Kharkov agus Kursk.
  Mhéadaigh na Naitsithe a dtáirgeadh arm. A bhuíochas leis an easpa buamála, bhí na Krauts in ann táirgeadh umar a mhéadú le figiúr níos suntasaí, chomh maith le heitlíocht. Chuir an bhuamáil bac níos mó ar na Naitsithe ná mar a chreidtear go coitianta. Ina theannta sin, sa stair fíor, mhéadaigh an Ghearmáin táirgeadh trealaimh den chuid is mó mar gheall ar athstruchtúrú an gheilleagair ar bhonn cogaidh agus úsáid níos gníomhaí de shaothair sclábhaithe, agus ní toisc gur buamáil lag iad.
  Go dtí seo, d'fhan na Gearmánaigh agus thóg siad umair nua, criúnna oilte, ag brath ar an teicneolaíocht nua-aimseartha. Ag an am céanna, d'fhan an cheist oscailte: cá háit le tosú an ionsaitheacha? Níl an leac Kursk ann a thuilleadh. Agus is clue nádúrtha é seo. Agus mar sin bhí leisce ar na Gearmánaigh iad féin agus Hitler. Bhí smaoineamh ann Leningrad a chur faoi stoirm. Cé gur sa chás seo go mbeadh sé riachtanach a bhriseadh trí fortifications cumhachtach.
  Ní raibh na Gearmánaigh ginearálta ag iarraidh dul go Stalingrad arís. Ach ag labhairt frankly, nach bhfuil an rogha leathan. An féidir ionsaí a dhéanamh ar Moscó féin? Tháinig easaontais thromchúiseacha chun cinn i measc na gceannairí faisisteacha. Labhair Mainstein, Guderian agus Rommel fiú sa chiall gurbh fhearr gan ionsaí a dhéanamh ar chor ar bith, ach ligint do na Rúisigh a srón a bhualadh isteach agus iad a mhealladh isteach i ngaiste.
  Foráladh plean eile chun ionsaí a sheoladh ó Leithinis Taman agus Rostov-on-Don; bhí na Fritz in ann an chathair dea-dhaingean seo a chosaint trí atreisithe a aistriú ó ghrúpa na mBalcán, ag cur trúpaí na Bulgáire agus na hIodáile in ionad a gcuid trúpaí slí bheatha.
  Bhí an Fuhrer, a thaitin le hoibríochtaí ina bhriseann trúpaí isteach i dtreonna coinbhéirseacha, níos mó agus níos mó ag baint leis an bplean seo, ach bhí sé mall chun é a chur i bhfeidhm. Go háirithe, d'éirigh an umar Panther amach a bheith capricious agus go minic bhris síos, mar sin de dhíth air modhnuithe. Lig oiliúint foirne breise. Agus bhí an Fuhrer ag iarraidh níos mó "Tigers" a stampáil.
  Sa deireadh d"éirigh Stalin tuirseach de. Ar eagla go n-osclódh an tSeapáin an dara tosaigh, a raibh rath mór bainte amach aici i ndeisceart na Síne, a raibh a arm talún sáraithe cheana féin seacht milliún saighdiúir agus sonraí ar acmhainn mhíleata méadaitheach an Tríú Reich, d'ordaigh sé é féin ionsaí a sheoladh i na treoracha Kursk agus Donbass. Mar thoradh ar leisce Hitler agus fonn an Fhuhrer deighiltí a dhéanamh leis na céadta Tíogair agus Panthers tháinig preemption.
  Mar sin féin, ní raibh buntáiste cinntitheach ag na trúpaí Sóivéadacha, tar éis dóibh an ionsaithe a sheoladh ar 7 Iúil, 1943, i neart. Ghníomhaigh 5.56 milliún trúpaí Gearmánacha, timpeall milliún dhá chéad caoga míle saighdiúir satailíte, i gcoinne 6.6 milliún saighdiúirí agus oifigeach Sóivéadach. Mussolini, tar éis an cealú an bhagairt ionsaí ón iarthar agus ó dheas, méadú suntasach ar líon na trúpaí na hIodáile san oirthear. Tháinig méadú freisin ar líon na n-aonad Spáinneach. Sheol Salazar rannán "saorálaithe" freisin. Throid na Léigiún Francacha, na Rómhánaigh, na hUngáraigh níos gníomhaí, na hAlbánaigh, agus na rannáin eachtracha sa SS ó gach cearn den Eoraip freisin.
  Mar sin, ní raibh an t-arm Sóivéadach in uachtar i líon na n-arm, ach laghdaigh ilchineálacht an chomhrialtais caighdeán na bhfórsaí namhaid. Tá barraíocht uimhriúil éigin ag an Arm Dearg in umair agus airtléire. Ach faoi láthair, b"fhéidir, níl aon chomhionann ag na "Tigers" agus "Panthers" i dtéarmaí firepower agus armúr an chéile comhraic. Agus fuair an T-4 barraíocht i gcumhacht tine gunna thar an T-34-76. Ach tá airtléire roicéad ag an APSS, agus d'fhorbair na Gearmánaigh, in ainneoin forbairt a dhéanamh ar lainseálaithe gáis go háirithe, seo sách lag.
  Tá paireacht uimhriúil thart ar an eitlíocht. Tá trodaithe Gearmánacha ME-109 "G", Focke-Wulf níos láidre, áfach, ná aerárthaí Sóivéadacha i armáil agus luas, ach beagán níos laige i maneuverability. Ach, faraor, tá níos mó taithí agus níos táirgiúla ag an nGearmáin. B'fhéidir go bhfuil buamadóir Yu-188 níos fearr i saintréithe eitilte ná an PE-2 agus TU-3. Agus thosaigh an Yu-288 ag dul isteach sa tseirbhís. Fíor, níl sé ach díreach tosaithe ar a thabhairt isteach, cosúil leis an ME-309.
  Ach in aon chás, gan buntáiste a bheith aige i neart, sheol an tArm Dearg ionsaitheacht i gcoinne cosaintí ullmhaithe an namhaid roimhe seo. Agus thug sí aghaidh ar fhriotaíocht stubborn. Ach bhí na trúpaí Sóivéadacha teanntásaí ina gcuid maslach, beag beann ar chaillteanais, bhrúigh siad ar aghaidh. Cé go raibh an meánluas dul chun cinn íseal, ciliméadar nó dhó in aghaidh an lae. Thit an namhaid agus d'éirigh leis tochailt isteach arís. Leanadh ar aghaidh le luas an dul chun cinn laochúil. Faoi lár mhí Lúnasa, ar chostas na gcaillteanas trom, chuaigh trúpaí Sóivéadacha suas le céad ciliméadar chun cinn, chuaigh siad i dteagmháil le Kursk agus sheol siad cathanna stubborn don chathair féin, ag druidim le Belgorod freisin.
  Ar 19 Lúnasa, 1943, d'oscail an tSeapáin tosaigh sa Chianoirthear, ag sárú leisce. Faoin am seo, tar éis sraith buaite a fhulaingt, d"aontaigh réimeas Chiang Kai-shek le síocháin a bheadh fabhrach don samurai. Fuair na Seapánaigh smacht ar chumarsáid thábhachtach, agus bhí siad saor ón ngá le cogadh cogaidh deacair a chaitheamh le trúpaí Síneacha nach raibh eagraithe ach an-iomadúil. Ach gealladh tacaíocht do Chiang Kai-shek sa chogadh le Arm Dearg Mao Zedong. Tá gach acmhainn ag an tSeapáin cheana féin chun cogadh a dhéanamh leis an APSS. Agus chinn siad gan fanacht le haghaidh an fhómhair na coise tinne agus an gheimhridh crua Siberian. Gan trácht ar an bhfíric gur dhearbhaigh Hitler cogadh ar na Stáit Aontaithe siar i 1941, ach níor thacaigh na samurai leis. D"fhéadfadh oscailt an dara tosach i 1942 na Naitsithe a shábháil ó bhua mór i Stalingrad.
  Bhíothas ag súil go leor le cinneadh na Seapáine. Mar sin féin, san ionsaí ar Vladivostok bhain na samurai iontas oirbheartaíochta amach agus rinne siad damáiste tromchúiseach do Chabhlach Sóivéadach an Aigéin Chiúin.
  Ag deireadh mhí Lúnasa, rinne na Gearmánaigh iarracht frith-ionsaí ag baint úsáide as mais na n-umar is déanaí. Ach ní raibh a gcumhacht ó dheas in ann ach rath coibhneasta a bhaint amach. Bhí an fhéidearthacht sin tuartha cheana féin ag ceannas na Sóivéide agus tharraing siad a cuid trúpaí siar go dtí a mbunlínte. Níor thit ach na hairm chomhcheangailte 31ú Arm isteach sa choire agus scriosadh den chuid is mó é.
  Mar sin féin, níor bhain na trúpaí Sóivéadacha a sprioc amach, agus d'fhulaing siad caillteanais an-suntasach, ag teip ar an gcríoch a athghabháil. Go háirithe, cailleadh níos mó ná sé mhíle go leith umar, i gcoinne timpeall ocht gcéad Gearmánach. Sa pháirc umar, chuaigh an buntáiste uimhriúil ar aghaidh chuig na Naitsithe. I mí Mheán Fómhair, bhí na Gearmánaigh in ann teacht suas leis an USSR i dtáirgeadh na céadta aerárthach in aghaidh an lae, agus i mí na Samhna, thart ar i gcarranna, ag méadú táirgeadh Panthers go 650-700 umar in aghaidh na míosa. Anseo, bhí ról mór ag úsáid acmhainní ó na tíortha áitithe, go príomha an Fhrainc, chomh maith leis an mBeilg agus an Ísiltír, áit ar tugadh coinscríobh saothair isteach.
  I mí Mheán Fómhair sheol na Gearmánaigh, le roinnt moille, ionsaitheacht a bhí beartaithe le fada ó Rostov-on-Don agus Leithinis Taman. Agus rith siad isteach i gcosaintí stubborn Sóivéadach. Agus sheol an tSeapáin maslach i gcoinne Mhongóil, ag gabháil Ulaanbaatar agus Primorye. Ach is beag dul chun cinn atá déanta ansin.
  D"aistrigh sé seo cúltaiscí suntasacha agus tar éis míosa go leith de throid fíochmhar , tháinig na grúpaí Gearmánacha le chéile. Ach d"éirigh le caillteanais Fritz an-suntasach freisin, agus b"éigean dóibh stopadh. Ach spreag an rath oirbheartaíochta seo iontráil na Tuirce sa chogadh agus osclaíodh an tríú tosach sa Transcaucasia.
  Anois bhí orainn troid ar ais sa treo seo freisin.
  Faoin gheimhreadh, déanfar an líne tosaigh sa Chianoirthear a chobhsú. Chuaigh na Seapánaigh chun cinn i réigiún Primorye ó chaoga go céad fiche ciliméadar, ghabh siad níos mó ná leath na Mongóil in éineacht le Ulaanbaatar, ach tháinig deireadh lena n-ionsaithe. Chuaigh na Turcaigh i dteagmháil le Yerevan agus d'ionsaigh siad Batumi, d'éirigh leo dhá thrian den chathair dheireanach a ghabháil. Ní rachaidh na Gearmánaigh féin chun cinn go mór sa titim. Agus níor ghabh siad an tionscnamh go fóill.
  D'éirigh an cogadh níos seasmhaí agus níos faide. Chun ídithe, agus chun barr feabhais teicneolaíochta. I rith 1943, mhéadaigh an USSR táirgeadh aerárthach uair go leith ó 25 míle go 37 míle. An Ghearmáin Naitsíoch ó níos mó ná 15,000 go 32,000, níos mó ná dúbailte. Sna míonna deiridh den bhliain, mheaitseáil na Gearmánaigh a gcuid torthaí táirgthe Sóivéadach in aerárthaí. Agus in umair agus gunnaí féin-ghluaiste freisin - le cáilíochtúil barr. Ach ní mór don APSS dul i ngleic leis an tSeapáin freisin. Ina theannta sin, táirgtear roinnt aerárthach agus umar san Iodáil agus i dtíortha satailíte eile den Tríú Reich. Fiú mura bhfuil an iomarca. Ina theannta sin, thosaigh na Gearmánaigh, ag baint leasa as an easpa cogaidh, ag baint agus ag soláthar ola ón Libia dá gcuid riachtanas.
  Mar sin de réir a chéile tháinig laige ar an nganntanas fuinnimh sa Tríú Reich. Ina theannta sin, gheall sealúchais na Fraince hAfraice a bheith ina fhoinse maith amhábhar.
  Ionas go bhféadfadh na Naitsithe iad féin a sholáthar go maith. Mar fhreagra, d'ullmhaigh na dearthóirí dearg cineálacha nua umar do Stalin le gunnaí 85 mm agus 122 mm. Chuir na Gearmánaigh moill éigin ar an obair ar Panther 2 . Níl sé éasca umar a fháil le hairm chumhachtacha, armúr láidir, agus soghluaisteacht réasúnta. Agus d'éirigh an "Ríoga Tíogair" amach a bheith ró-throm ag 68 tonna. Is le nuachóiriú an Panther amháin a gealladh a bheith sách rathúil. Agus tá an umar T-4, is cosúil, ídithe a chumais. De réir a chéile, ag tosú i 1944, thosaigh táirgeadh an mheaisín seo ag meath. Chun stop a chur go hiomlán i mí Aibreáin.
  Sheol an t-ordú Sóivéadach roinnt oibríochtaí maslacha sa gheimhreadh. Agus Leithinis Taman, agus sa lár, agus sa treo Leningrad, agus in aice le Kursk. Ach níor baineadh amach aon rath suntasach in áit ar bith . Bhí barr uimhriúil ag an namhaid cheana féin sa daonchumhachta in umair agus in aerárthaí. Is é eagla na haimsire amháin a chuir iallach ar Fritz cloí le tactics cosanta.
  Bhí ról diúltach freisin ag líon méadaithe na dtréigthe agus na bhfealltóirí, chomh maith leis an bhfíric gur fhorbair na Gearmánaigh eitlíocht ard-airde, a bhí níos éifeachtaí i dtaiscéalaíocht ón aer.
  Ina theannta sin, chuaigh an t-ordú Sóivéadach i dteagmháil le próiseas comhchruinnithe fórsaí beagán mícheart. Go háirithe, bhí ciall leis an tactic féin maidir leis an gcéad oibríocht eile a thosú i réimse difriúil fiú sular críochnaíodh an ceann roimhe sin agus aird ar an bhfeabhas uimhriúil. Cosúil sa Chéad Chogadh Domhanda, ag tarraingt na nGearmánach as a chéile. Ach má tá an namhaid níos mó ná tú, rinne sé seo deacair ceannasacht a bhaint amach i bhfórsaí i réimse áirithe.
  Dá mba rud é gur éirigh le Stalin barr feabhais a bhaint amach ar chuid ar leith den tosach ag thart ar chóimheas triúr le haon, b"fhéidir go mbeadh rath oirbheartaíochta bainte amach.
  Agus mar sin in earnáil amháin tá maslach, in earnáil eile atá siad ag ullmhú, ach i ndáiríre tá sé níos éasca do na Gearmánaigh agus a gcomhghuaillithe a repel. Ina theannta sin, bhí aerárthaí taiscéalaíochta ard-airde, ardluais ag an Fritz cheana féin le optaic den scoth, rud a thug deis dóibh gluaiseacht na trúpaí a rianú. Agus sa gheimhreadh tá sé níos deacra duaithníocht a dhéanamh, agus ní uile-íoc í an oíche, agus mar sin fuair oifigigh faisnéise na Gearmáine feistí fís oíche maith.
  Cuireadh moill ar an "Tíogair Ríoga" mar umar cinn pleanáilte i dtáirgeadh sraitheach agus níor éirigh go hiomlán leis. "Panther" -2, a d'ordaigh Hitler a threisiú le armúr chun an IS-2 a dhéanamh do-chorraithe, agus inneall 900 horsepower a shuiteáil, a mheá 51 tonna, fiú ag cur san áireamh suiteáil chásáil cóimhiotail, rud a shábháil 800 cileagram. . Ach bhí sé indéanta an armúr taobh a neartú suas le 82 milliméadar ar uillinn réasúnach. Mar gheall air seo ní raibh umar na Gearmáine chomh leochaileach ó na taobhanna le samhlacha roimhe seo. Ach arís, níl "Panther"-2 agus "Lion"-2 i scéim leagan amach níos forbartha fós ach i mbun forbartha.
  Ach i rith an gheimhridh, ghlac na Gearmánaigh go hiomlán seilbh na Fraince san Afraic, lena n-áirítear an Lúb Nígir. Agus tá ola, gás agus Báicsít, agus fiú níos mó cúlchistí úráiniam, go háirithe sa Chongó. Bhí De Gaulle gafa - gan cabhair ó na comhghuaillithe bhí sé gan luach, agus d'oibrigh Scorrel go glan agus go sciliúil.
  Mar sin, faoi Bhealtaine 1944, bhí na fadhbanna ola réitithe den chuid is mó. Bhí na soláthairtí go léir ag teacht ón Libia cheana féin, agus ní raibh fágtha ach níos mó toibreacha a dhruileáil.
  Ach i mBealtaine ní raibh na Gearmánaigh réidh chun ionsaí fós. Seachas an Tíogair, a bhí as dáta i ndearadh, ní raibh umar cinn tromchúiseach acu. Fíor, bhí an "Tíogair" i dtáirgeadh mais cheana féin agus, a bhuíochas le caighdeán ard na n-armúr agus tiús na taobhanna, chomh maith leis an gunna cruinn, tapa, d'fhéadfadh sé ról a bheith aige, más rud é nach idéalach é. , ach umar inghlactha níos mó nó níos lú, ag briseadh láimhdeachas trúpaí an APSS .
  D'fhill ceannas na Gearmáine, tar éis sraith díospóidí, ar phlean 1942 roimhe seo. Eadhon, maslach a sheoladh ar an gcliathán. Tóg Leningrad isteach i fáinne dúbailte agus briseadh tríd go Stalingrad. Ina theannta sin, tar éis don Wehrmacht an t-ainm Rzhev-Vyazemsky a thréigean, cailleadh ceann droichid áisiúil le haghaidh ionsaí ar Moscó. Mar sin tá sé sách fada ón bpríomhchathair.
  Níl plean na Naitsithe optamach ach oiread, ach... Reáchtáladh toghcháin pharlaiminteacha go luath sa tSualainn, áit ar bhain na Naitsithe bua suntasach amach. Bhí tír le daonra ocht milliún duine agus geilleagar forbartha réidh le dul chun cogaidh in aghaidh an APSS. Ba é an figiúr ba choitianta ná Séarlas an Déag. Ba mhian leis na Sualainnigh díoltas a fháil ar bhua agus náiriú roimhe sin le linn na gcogaí a cailleadh ar Pheadar Mór agus ar Alastar Céad. Mar sin, bhí an Eoraip ar fad tar éis troid i gcoinne an APSS cheana féin. Ina theannta sin, chinn Franco agus Salazar dul isteach sa chogadh go hoifigiúil chun a sciar den chreach a éileamh. Níor fhan ach an Eilvéis neodrach go foirmiúil, ach sheol sí roinnt oibrithe deonacha freisin.
  Bhí barraíocht uimhriúil ar thaobh an chomhrialtais Naitsíoch. Ina theannta sin, faoi lár mhí na Bealtaine 1944, bhí thart ar mhíle aerárthach scaird ME-262 i mbun seirbhíse ag na Gearmánaigh cheana féin. Tá an carr féin rathúil go leor, ach le hinnill neamhchríochnaithe. Ach de réir a chéile tháinig feabhas ar na hinnill, tháinig siad níos cumhachtaí, níos iontaofa agus tháinig laghdú ar ídiú breosla.
  Thosaigh an ionsaithe sa deisceart. Rinne an Fritz iarracht an plean a d'fhorbair an OKW d'Oibríocht Blau a athdhéanamh i mí Eanáir 1942, ach ansin d'athraigh Hitler go treallach. Nuair a bhíonn tú ag ionsaí Stalingrad ó dheas agus ó thuaidh, feadh treoracha inréimneach. Ach ar dtús, bhí ar na Gearmánaigh briseadh tríd go dtí an Don. An Faisisteach Tigers chuaigh ar an ionsaí, ach bhí os comhair líne láidir cosanta. D'éirigh le dul chun cinn na Krauts a bheith mall, bhí siad bogtha síos sa chosaint i doimhneacht na trúpaí Sóivéadach. Tar éis clúdaithe ach 35-40 ciliméadar i dtreo Voronezh sa chéad deich lá.
  Ansin, i gceann coicíse de throid stubborn, níor tháinig na Naitsithe chun cinn ach deich gciliméadar agus, mar gheall ar chaillteanais throma, b"éigean dóibh stopadh.
  D'fhorbair an ionsaitheacht sa deisceart níos fearr. Tá níos lú trúpaí Sóivéadacha ann, agus tá sé níos deacra é a chosaint. Go leor "Panthers", "Tigers", "Ferdinands" (d'éirigh an gunna féinghluaiste seo níos forleithne mar gheall ar an easpa buamála straitéiseach!) agus na chéad mhúnlaí den "Jagdtiger" agus an "Sturmtiger" go háirithe éifeachtach. D'éirigh leis na Gearmánaigh na chéad línte cosanta a bhriseadh agus spás oibríochta a fháil.
  Ag an am céanna, chuaigh arm na Seapáine ar an ionsaitheach freisin. Mhéadaigh na samurai méid a gcabhlach umar agus níor bheag go raibh a gcuid feithiclí meánmheáchan nua níos lú ná an T-34-76 i bhfeidhmíocht armála agus tiomána, agus bhí siad níos fearr fós ó thaobh armúr tosaigh, cé go raibh siad níos ísle i gcosaint ó na taobhanna.
  Bhí an tSeapáin i gceannas ar an ionsaí sa Mhongóil, áit a raibh sé i bhfad níos deacra cosaint a choinneáil. Bhí ganntanas cúlchistí in éadan an cheannais Shóivéadaigh, ag troid ar ais ar gach ceann de na trí cinn. Agus ba mhór an caillteanas pearsanra le linn ionsaithe an gheimhridh.
  Rinneadh ionsaí na nGearmánach ar Tikhvin, agus na Fionlannaigh agus na Sualainnigh ó Chanáil na Mara Báine a aisiompú le deacracht. Chuaigh na Naitsithe chun cinn go mall, ach beagnach go leanúnach. I lár mhí an Mheithimh, sa deisceart, bhris trúpaí Mainstein isteach i Stalingrad. Cuireadh tús leis an dara Cath Stalingrad. Agus faoi thús mhí Iúil, tar éis titim Tikhvin agus Volkhov, tháinig na Fionlannaigh, na Sualainnigh agus na Gearmánaigh le chéile - ag cruthú an dara fáinne timpeall chathair Lenin.
  Mar sin, tháinig staid an-deacair chun cinn do fhórsaí míleata na Sóivéide.
  Ach níor ghéill Stalingrad do Mainstein. Agus chuir sé seo cosc ar na Gearmánaigh ionsaitheacht a fhorbairt i dtreonna eile. Sa deisceart, mar a tharla i 1942, níor shroich siad ach Geata Terek: ag dul i bhfostú in aice le Grozny agus Ordzhonikidze. Lean troid throm ar aghaidh i dtreo Voronezh. Faoi Mheán Fómhair, b'éigean do thrúpaí Sóivéadacha cúlú thar an Don. Is íoróin an chinniúint é gur tháinig an líne tosaigh sa deisceart arís agus arís eile faoi dheireadh mhí Dheireadh Fómhair 1942 nuair a tháinig na Naitsithe chun cinn ba mhó.
  Bhí sé níos measa sa tuaisceart, nuair a fuair Leningrad é féin i léigear iomlán. Ina theannta sin, bhí na Gearmánaigh, na Fionlannaigh agus na Sualainnigh in ann gearradh trí chosaintí an Airm Dhearg ar Leithinis na Karelian, ag gearradh amach Murmansk de thalamh ó phríomhchuid an USSR.
  Bhí thart ar daichead rannán Sóivéadach scoite amach. Mar sin féin, bhí a n-uimhreacha i bhfad ó ghnáth. Chuir an tSualainn thart ar fiche cúig rannán dea-fheistithe ar aghaidh. In éineacht leis na Fionlannaigh agus trúpaí Gearmánacha a raibh taithí acu orthu, bhain siad barr feabhais uimhriúil amach. Agus tá sé thar a bheith deacair cúlchistí a aistriú chuig Leithinis Karelian.
  Go ginearálta, níorbh fhéidir leis an Arm Dearg na hathneartaithe riachtanacha a fháil, agus mar sin d'éirigh na Seapáine amach a bheith láidir gan choinne, sháraigh a líon, mar aon le trúpaí puipéad, cúig mhilliún, agus is é seo an dara tosaigh lán-chuimsitheach i ndáiríre. Mar sin ní raibh le déanamh againn ach troid ar ais i gcoinne na nGearmánach agus a gcomhghuaillithe.
  De réir a chéile, laghdaíodh crios rialaithe na trúpaí Sóivéadacha sa Karelia, agus cuireadh bac iomlán ar Murmansk agus beagnach doomed. Mar sin bhí an cabhlach namhaid agus go háirithe fomhuireáin i gceannas ar an bhfarraige, agus mar sin ní raibh aon rud ann le soláthairtí a bhunú.
  Faraoir, i mí na Samhna 1944 ní raibh na cúlchistí ag an USSR chun casadh 1942 a dhéanamh arís. Caitheadh beagnach gach rud chun cosc a chur ar chailliúint an Chugais. Ina theannta sin, rinne na Gearmánaigh an t-ionsaí ar Stalingrad ar bhealach níos proifisiúnta, agus b'éigean cúlchistí a aistriú go seasta ansin, amhail is dá mba isteach i crater Tartarus. Stalin ordaigh a shealbhú ar an chathair ar an Volga ar aon chostas. Ach mar gheall ar cheannas na n-aerárthaí namhaid san aer, d'éirigh an praghas amach a bheith thar a bheith ard.
  Ina theannta sin, ní raibh Mainstein, murab ionann agus Paulus, in aon deifir agus thug sé aire do na saighdiúirí. Mar thoradh air sin, ní raibh cóimheas na gcaillteanas i bhfabhar an Airm Dearg.
  Rinne Hitler deifir ar Meinstein, ach bhí a fhios ag an maoirseach páirce cunning conas brú a sheachaint agus a sheasamh.
  Bhí na Sturmtigers ar cheann de na cineálacha arm is cumhachtaí. Bhí lainseálaithe buama thar a bheith cumhachtach acu a sheol teilgeáin a raibh meáchan trí chéad fiche cileagram orthu. Ina theannta sin, tá na sliogáin roicéad-ghluaiste agus i bhfad níos cumhachtaí ná sliogáin howitzer. Is féidir leat freagra fiúntach a thabhairt dóibh ar an Katyusha, cé gur ar rianta. Ina theannta sin, suiteáladh roinnt lainseálaithe buama ar leoraithe freisin, le raon lámhaigh níos faide.
  Bhain na Gearmánaigh úsáid as lainseálaithe gáis freisin. Agus ar ndóigh buamadóirí scaird.
  I mí na Nollag, ghabh na Seapánaigh nach mór an Mhongóil ar fad agus tháinig siad gar do Vladivostok, ag gabháil cuid de Primorye agus Khabarovsk. Ach chuir an Ginearál Frost iachall orthu stopadh.
  Ag baint leasa as seo, d'eagraigh an tArm Dearg sraith frith-ionsaithe ar chliatháin na Gearmáine a rinne iarracht an méid a bhí fágtha de Stalingrad a ghabháil. Cad, bhí fiú cuid bheag den chathair ar siúl ag tús na bliana 1945. Bhain na Gearmánaigh rath áirithe amach i 1944, ach ní raibh siad in ann fiú an Chugais a shárú agus ola Baku a fháil. Fíor, as a gcuid riachtanas féin go dtí seo bhí go leor acu ón Rómáin, an Ungáir, an Libia, Camarún agus an Nigéir.
  Bhí Leningrad fós faoi léigear. Cruthaíodh cúlchistí móra bia agus lón lámhaigh roimh ré, ionas go bhféadfadh an chathair maireachtáil an geimhreadh seo, ag leanúint le fórsaí suntasacha an Wehrmacht agus a comhghuaillithe a bhrú síos.
  D'éirigh le ceannaireacht na Sóivéide freisin cúlchistí straitéiseacha amhábhar a dhéanamh i gcathair Lenin le haghaidh táirgeadh arm. Go dtí seo níor thug sé seo an iomarca do na faisisteach.
  Ach cuireadh bac iomlán ar Murmansk. As na deich n-iompar a chuaigh go dtí an chathair, chríochnaigh na Krauts naoi gcinn.
  I mí Eanáir, rinne an t-ordú Sóivéadach iarracht neart na nGearmánach sa lár a thástáil. Mar sin féin, níorbh fhéidir an chosaint a bhí thar a bheith cumhachtach agus ardteicneolaíoch a shárú. Cúig nó sé cinn a bhí sa réamhíocaíocht uasta, ocht gciliméadar ar a mhéad. Agus bhí caillteanais na rannáin Sóivéadacha an-suntasach. I bhformhór na gcodanna suas le leath an chomhdhéanamh.
  Ach bhí cuid de na fórsaí Gearmánacha seachrán, rud a ligeann dóibh Stalingrad a shealbhú... I mí an Mhárta, sheol na Gearmánaigh féin maslach ag Geata Terek. D'éirigh leo briseadh tríd an líne chosanta Sóivéadach agus timpeall Grozny agus Ordzhonikidze, ach bhí na Fritz bhfostú i líne na Vedeno, Shali agus níos faide tríd na cathracha.
  D"fhan cathair Grozny féin faoi léigear iomlán go dtí mí na Bealtaine. I mí na Bealtaine, thit Stalingrad ar deireadh. Níl mórán fothracha fágtha den chathair agus dá bruachbhailte, chomh maith leis an monarcha umar.
  Bhí an comhrialtas Gearmánach ag rith as gaile freisin, ach bhí an Fuhrer ag iarraidh bua. I mí Eanáir, rinneadh na chéad thástálacha rathúla ar an diosca, ag teacht ar luas suas le dhá luas fuaime agus ag ardú go 18 ciliméadar ar airde. I mí na Bealtaine, bhí ceithre luas fuaime bainte amach ag an diosca cheana féin agus léim sé go dtí airde 30 ciliméadar.
  Ach d'éirigh leis an meaisín nua, mar gheall ar a saintréithe eitilte láidir agus fiú uathúla, a bheith i mbaol dóiteáin beag agus costasach. Réitíodh an fhadhb leochaileachta go luath trí céachta laminar a sheoladh, ach mhéadaigh sé seo ídiú breosla agus laghdaigh sé am eitilte an aerárthaigh. Agus níorbh fhéidir an t-eitleán diosca féin, ina "chóta" laminar, tine éifeachtach a dhéanamh.
  Ach bhí tús curtha le ré na "sucers ag eitilt". Ina theannta sin, fuair na Gearmánaigh cárta trump láidir: umair ghlúin nua den rang "E". Bhí difríocht idir iad agus an "Ríoga Tíogair" agus "Panther", leagan amach i bhfad níos dlúithe agus níos forbartha, scáthchruth íseal agus armúr tiubh.
  I olltáirgeadh agus ar an gcatha, d'fheidhmigh an Panther-2 agus Tiger-2, agus ansin an Tíogair-3, go maith. Bhí armúr láidir agus inneall 1080 each-chumhacht ar an bhfeithicil deiridh sin, le leagan amach níos dlúithe agus turret beag. "Luch" riamh gafa ar. Ach d"fheidhmigh an modhnú "Panther", "F," go maith.
  Mar gheall ar an easpa eilimintí cóimhiotalaithe, ní raibh armúr an-ardchaighdeáin ag umair Shóivéadaigh, agus go dtí seo dhéileáil an "Panther" lena ról sách maith fiú le gunna 75-mm. Agus chosain an armúr tosaigh fána 120 mm in aghaidh an ghunna 85 mm Sóivéadach T-34-85 go hiontaofa. Ach, b"fhéidir, bhí an gunna féinghluaiste Sóivéadach SU-100 ina chéile comhraic fiúntach in aghaidh armúr feabhsaithe an Panther. Bhí an T-4 as táirgeadh cheana féin. Agus as na humair táirgthe, d'éirigh an Panther amach a bheith ar an duine is éadroime.
  Ba é an umar sraitheach "Lion" an chéad umar chun cinn i dtéarmaí a leagan amach. Aistríodh turret an umair seo ar ais, agus bhí an tarchur, an t-inneall agus an giarbhosca suite in aonad amháin ag an tosach. Mar thoradh air sin, bhí scáthchruth na feithicle íseal, agus bhí an armúr le gunna cumhachtach 105 mm inchomparáide leis an "Tíogair Ríoga", agus bhí tosach an turret níos cumhachtaí fós.
  Ag bogadh an turret ar ais thug an Leon an buntáiste freisin nach raibh muzzle a ghunna fada bairille ag cloí chomh mór céanna le stocaí crann agus é ag bogadh tríd an bhforaois.
  Bhain na Naitsithe triail as scéimeanna eile freisin, agus rinne siad bombarded freisin ar sheasaimh Shóivéadaigh le haerárthaí láidre.
  Rinne an tSeapáin iarracht freisin Vladivostok ón mórthír a chur chun cinn agus ar deireadh a ghearradh amach.
  Rinne na Gearmánaigh iarracht briseadh isteach go Moscó i Meitheamh agus Iúil. Ach d'éirigh le líne cosanta na Sóivéide a bheith an-láidir, agus d'fhulaing na Naitsithe caillteanais ollmhóra. Níl fiú an umar Lev iomlán leordhóthanach sa ionsaitheach, go príomha toisc nach bhfuil dóthain clúdach taobh.
  Bhain an t-ordú Sóivéadach úsáid níos mó agus níos gníomhaí as an gcaighdeán gunna 100 mm. Is léir nach bhfuil na hacmhainní ag an USSR chun umair namhaid a ruaigeadh leis na tancanna céanna, ach is féidir airtléire frith-umar a úsáid go mór.
  D'éirigh leis an E-100 sa mhúnla bunaidh a bheith ró-throm ag 140 tonna, agus bhí an armúr taobh 120 milliméadar (toisí 240 milliméadar!), Fiú amháin ar uillinn. Níor leor é seo a thuilleadh. Gan trácht ar an bhfíric go bhfuil na Luiche ar gcúl gan dóchas ina leagan amach.
  I ndáiríre, ba feithiclí Gearmánacha chun cinn iad umar Lion agus gunnaí féinghluaiste - E-10, E-25, áit ar cuireadh suíomh an innill, an tarchur agus an giarbhosca le chéile. Mar sin féin, tháirg na Gearmánaigh go leor trealamh lagaithe. Mar shampla, "Panthers", "Tigers", "Jagdtigers", "Jagdpanthers" le scáthchruth sách ard atá tite ar gcúl i bhforbairt.
  Níor éirigh go hiomlán le "E"-70 ach an oiread. Bhí an fheithicil feistithe le gunna cumhachtach 128-mm agus leagan amach chun cinn, ach mar gheall ar an fonn a choimeád ar bun ualach chomhrac ar a laghad 80 babhtaí agus gan dul níos faide ná 70 tonna, d'éirigh a chosaint armúr amach a bheith inchomparáide leis an "Ríoga. Tíogair" - samhail 1944 agus neamhleor le haghaidh cinn. Tá cosaint níos fearr fós ag "Tíogair" -3. Ach ar an E-70 , rinneadh tástáil rathúil ar inneall le turbocharger le cumhacht 1200 horsepower , rud a chuir ar chumas an umar luas 60 ciliméadar in aghaidh na huaire a bhaint amach ar an mhórbhealaigh.
  Ar aon nós, d'fhulaing umair Ghearmánacha caillteanais mhóra, mar a rinne na coisithe. Chaill an dá rannán eachtrach agus satailítí an Tríú Reich go leor.
  Faoi lár mhí Lúnasa, ní raibh ach 40-50 ciliméadar chun cinn sa lár ag na Gearmánaigh agus ní raibh siad in ann spás oibríochta a fháil. Agus iompaigh na caillteanais amach a bheith ollmhór. I mí Mheán Fómhair, sheol na Naitsithe ionsaí nua sa deisceart... I gceann míosa go leith de throid trom, bhris an namhaid anonn go dtí an Mhuir Chaisp, ag gearradh an Chugais de thalamh.
  Ach d'éirigh leis an gceannas Sóivéadach soláthairtí a bhunú ar muir, cé go ndearna sé damáiste mór. I mí na Samhna, shroich an Fritz, ar chostas iarracht ollmhór agus damáiste mór, an deilt Volga. I mí na Nollag chobhsaigh an líne tosaigh. D'fhás an bhearna idir aghaidheanna an Chugais agus an phríomhchríoch Sóivéadach. Ina theannta sin, d'éirigh leis na Seapánaigh Vladivostok a ghearradh amach, rud a chuir an chathair Sóivéadach faoi léigear.
  In ainneoin an imshuí, d"éirigh le Murmansk fanacht go hóg go dtí Nollaig 1945. Ach thit sé fós ...
  I 1946, lean an chogaíocht ar aghaidh... Bhí seasamh ghrúpa arm na Sóivéide sa Chugais thar a bheith deacair. Tá siad scoite amach le talamh, agus tá bagairt an chaillteanais deiridh de Baku.
  Mhothaigh Stalin an-néaróg agus ídiú fisiceach. Tháinig troid fíochmhar i dtreo Tikhvin. Rinneadh iarracht Leningrad timpeallaithe a shábháil. Sa chathair féin, fágadh soláthairtí bia ar feadh níos lú ná sé mhí agus gearradh cártaí bia arís.
  Ar dtús, bhris trúpaí Sóivéadacha tríd an líne tosaigh, ach ansin d'éirigh leis an namhaid, le líon níos fearr umar, frith-ionsaí a dhéanamh agus fiú cuid de na trúpaí Sóivéadacha a ghearradh amach. Rith Feabhra i gcathanna fíochmhara sa tuaisceart agus sa deisceart, áit a ndearna trúpaí Sóivéadacha tástáil ar an namhaid agus rinne siad iarracht Stalingrad a athghabháil. Agus d'éirigh go páirteach leis an dara ceann. Phléasc umair Sóivéadacha isteach sa chathair, ach, ar an drochuair, níorbh fhéidir leo na Naitsithe a thiomáint as sin.
  Ach bhris an tríú Cath Stalingrad amach. Bhain trúpaí Sóivéadacha rath réasúnta mór amach in aice le Voronezh freisin. Ach fiú ann, bhí an Fritz, ag baint úsáide as líon mór aonad umar agus a n-airde teicneolaíochta, in ann an cás a athchóiriú. I mí an Mhárta, thosaigh héileacaptair diosca-chruthach agus dioscaí ag glacadh páirte i gcogaíocht ar scála mór. Rinne na Gearmánaigh roinnt feabhsuithe ar shársáil eitilte agus bhí siad in ann ionsaithe diúracáin ar shuíomhanna Sóivéadacha a sheoladh leo. Ach go praiticiúil, níor chomhlíon an t-eitleán diosca leis na hionchais mar arm míorúilteach.
  Díreach mar a d'éirigh le diúracán ballistic von Braun a bheith ró-chostasach agus le cruinneas íseal chun é a úsáid go gníomhach sa chomhrac chun é féin a chosaint.
  Ach fuair na Gearmánaigh scaird-bhuamairí a bhí in ann suas le deich tonna lasta a iompar agus achar suas le 16 míle ciliméadar (!) a eitilt.
  Ar an drochuair, bhí eitlíocht scaird Shóivéadaigh fós tite ar gcúl, agus bhí an namhaid i gceannas ar an aer beagnach go hiomlán. Ar aon chuma, i bprionsabal, ní féidir le haerárthaí faoi thiomáint lián dul thar scaird-aerárthaí i saintréithe eitilte. Agus bhí ár bhforbairtí féin ró-dhéanach. Agus is ró-phianmhar an t-aistriú ó aerárthach faoi thiomáint lián chuig aerárthaí scaird.
  Agus is gá na píolótaí a athoiliúint, is gá na rúidbhealaí a leathnú, agus is gá cineál speisialta breosla a ullmhú. Bhuel, tá na hinnill féin fós á dtástáil agus á ndífhabhtú!
  Bhí na Gearmánaigh faoi seach ag Stalingrad... Is aisteach go leor, bhí an Tríú Reich agus an comhrialtas ar fad ag imeacht as gal, agus bhí an tArm Dearg cosúil le héan Fhionnuisce. Ritheadh Aibreán agus Bealtaine araon i gcathanna fíochmhara in aice le Stalingrad. Agus fiú i mí an Mheithimh, bhí an tArm Dearg fós ag iarraidh dul chun cinn, ag brú síos an namhaid. Ach i mí Iúil, in ainneoin an teas, bhog na Naitsithe fós feadh chósta an Mhuir Chaisp i dtreo Baku. Bhí an dul chun cinn thar a bheith mall. Ar an meán 1.5 ciliméadar in aghaidh an lae. Thit an Dagestan siar... Bhris trúpaí Sóivéadacha an Fritz agus a gcomhghuaillithe i ngach Azimuth.
  Bhuail siad an namhaid sa lár agus sa tuaisceart. Ní raibh cead acu dul i dteagmháil le Arkhangelsk... Ach i mí Mheán Fómhair tháinig luas chun cinn na Gearmáine sa Chugais. Bhí fórsaí an ghrúpa Caucasian laghdaithe go mór, agus sheol farraige de dheich n-iompar faoi choinníollacha ardcheannas aeir an namhaid san aer de dhá nó trí cinn ar a mhéad. Ag deireadh mhí Dheireadh Fómhair, chuaigh na faisisteacha isteach san Asarbaiseáin mar sin féin. Agus i mí na Samhna chuaigh siad ar aghaidh go Baku. Agus ag tús mhí na Nollag, d'aontaigh na Krauts leis na dTurcach sa tSeoirsia...
  Fiú roimh Mhárta bhí cathanna sa Chugais, agus bhí Yerevan amach go ginearálta go dtí Meitheamh 1947.
  Gach geimhreadh rinne an tArm Dearg iarracht gan staonadh chun dul ar aghaidh. Bhuaileadar go dona an comhrialtas. Cé gur ghlac na Seapánaigh le Vladivostok ar deireadh thiar i mí Aibreáin, níor lig sé sin don APSS socrú níos daingne ar fud an Amur.
  Cé nár bhain an tArm Dearg aon rath inláimhsithe amach lena n-ionsaithe sa gheimhreadh agus i mí an Mhárta, mhúin sé ceacht cothrom don chomhrialtas. Laistigh de na tíortha satailíte Gearmánacha, d'éirigh an scéal níos measa. Laghdaíodh acmhainní daonna agus bhí caillteanais ollmhóra. Bhí an t-ualach eacnamaíoch ag éirí go hiomlán dofhulaingthe. Fiú amháin go raibh rath ar an tosach sásta leis an bhfear Eorpach ar an tsráid níos lú agus níos lú. D'fhás an dúil don tsíocháin níos láidre agus níos láidre.
  Ach bhí Hitler go stubbornly ag iarraidh deireadh a chur leis an APSS. Cé nach raibh na ríomhanna go gcaillfeadh an tArm Dearg a éifeachtúlacht chomhrac tar éis cailleadh Baku teacht fíor. I 1946, tháirg an APSS líon na n-arm is airde riamh: thart ar 60 míle aerárthach agus 40 míle umar agus gunnaí féinghluaiste, 250 míle gunnaí agus moirtéal. Sea, is é eitlíocht Shóivéadaigh an trodaire Yak-9 go príomha, an t-aerárthach ionsaithe IL-2, atá fós i dtáirgeadh. Táirgeadh Yak-3 agus LA-7 i gcainníochtaí beaga. Fós i dtáirgeadh tá PE-2 agus TU-3. Sea, is féidir eitlíocht a mheas i léig i gcoinne arrachtaigh scaird namhaid, ach níl sé. Cosúil leis an T-34-85, IS-3 agus SU-100, tá an chuid eile de na feithiclí i gcainníochtaí beaga.
  Agus i 1947, thosaigh an T-54 ag dul isteach sa tseirbhís, rud ba cheart go gcuirfí deireadh le feabhas cáilíochtúil theicneolaíocht na Gearmáine. Ar ndóigh, ní fhéadfadh an T-54, a mheá 36 tonna, a bheith níos láidre ná na umair namhaid go léir, ach d'fhéadfadh sé dul san iomaíocht go héasca leis na Panthers and Tigers.
  Ba é an príomh-umar Gearmánach an E-50, ar a dtugtar an Lion-3. Tá an fheithicil cosúil leis an Lion, ach le hinneall níos cumhachtaí de 1200 horsepower agus armúr tiubh. Ag meáchan 75 tonna, mhéadaigh tiús armúr taobh umar na Gearmáine go 140 mm, agus bhí an tosaigh 240 mm le gunna 105 mm agus fad bairille 100 el. Ba chóir go mbeadh an carr Gearmánach nua ar an bpríomhcheann. Tá sé níos fearr ná an ceann Sóivéadach i armáil agus armúr, ach tá níos mó ná dhá uair chomh trom.
  Mar sin féin, níl an T-54 ach ag tosú ar tháirgeadh.
  Ach bhí samhradh 1947 níos teo fós. Tá na Gearmánaigh ag iarraidh Moscó a ionsaí arís. Briseann siad tríd go Saratov freisin. Téann an troid ar aghaidh go dtí deireadh an fhómhair. An Fritz bhainistiú fós a ghlacadh Saratov. Ach i gceantar Moscó, d'éirigh leo uasmhéid de seasca go seachtó ciliméadar a chur chun cinn. D'fhan an dá Rzhev agus Vyazma, cé go raibh an dara ceann timpeallaithe go leith, leis an APSS.
  Níl Moscó faoi chois, agus caithfidh na Naitsithe agus a gcomhrialtas brúidiúil aghaidh a thabhairt ar an gheimhreadh sna trinsí. An uair seo, tá an t-ordú Sóivéadach ag sábháil daoine agus ag carnadh neart. Go háirithe, an umar T-54. Agus ar 31 Nollaig, 1947, rinneadh tástáil rathúil ar an MIG-15, rud ba cheart go gcuirfí deireadh le monaplacht na Gearmáine ar aerárthaí scaird san aer.
  Fíor, i mí Feabhra 1948, thit Leningrad tar éis blianta fada de léigear. Buille an-trom do ghradam na cumhachta Sóivéadach.
  D"éirigh seasamh an USSR i mBealtaine 1948 gan dóchas. Rialaíonn na Gearmánaigh agus a gcomhrialtas an Chugais, ansin an Volga go Saratov, agus Tambov le Voronezh. Ansin soir ó Orel, beagnach in aice le Tula, ansin i Vyazma agus in aice le Rzhev féin, an bealach ar fad go Arkhangelsk.
  Bhuel, cad eile is féidir a dhéanamh i gcás den sórt sin? Ina theannta sin, rialaíonn na Seapánaigh Primorye ar fad feadh Abhainn Amur agus ghabh siad a gcomhghuaillí amháin: an Mhongóil.
  Agus le linn na seacht mbliana cogaidh, cailleadh tailte ar a raibh ar a laghad leath de dhaonra an USSR ina gcónaí roimh an slí bheatha, agus b'fhéidir níos mó. Le linn na seacht mbliana cogaidh, chaill an tArm Dearg ar a laghad fiche milliún saighdiúir agus oifigeach. Gan iad siúd a bhí wounded nó crippled a chomhaireamh. Gan na caillteanais ollmhóra ó bhuamáil ollmhór, sliogáil agus ocras a chomhaireamh.
  Fiú ag cur san áireamh na teaghlaigh aslonnaithe, ní raibh níos mó ná céad milliún daonchumhachta fágtha ag Stalin faoina smacht, b'fhéidir níos lú b'fhéidir. Díobh seo, dréachtaítear gach cúigiú isteach san arm. Timpeall fiche milliún trúpaí éagsúla. Bhí cead ag leanaí ó cúig bliana d'aois, pinsinéirí, agus daoine faoi mhíchumas den chéad ghrúpa agus den dara grúpa úsáid a bhaint as na meaisíní.
  Tá an tír thar a bheith slógtha. Níor tháinig laghdú ach beagán ar tháirgeadh na n-arm i 1947... Mar sin tá sé ró-luath deireadh a chur le tír na Sóivéide!
  Níor shíl Stalin féin, ar aon nós. Agus bhí Hitler ag iarraidh an brú a chur ar an Rúis freisin - gach rud a fháil láithreach! Mar sin ní raibh aon chomhréiteach ann ar chor ar bith.
  Sa samhradh, sheol na Gearmánaigh ionsaí nua ar Moscó. Bhí súil acu go fóill go bhféadfaidís an príomhchathair a bhriseadh agus deireadh a chur leis an APSS. Ón Arm Dearg, bhí Moscó clúdaithe ag níos mó ná trí mhilliún saighdiúirí agus mílíste. Bhí dhá mhíle dhéag umar agus gunnaí féinghluaiste acu armtha. Fíor, níl ach thart ar cúig chéad T-54s, go príomha T-34-85s agus SU-100s throid. Bhí an IS-3 scortha cheana féin faoin tráth seo. Is beag umar IS-4 a táirgeadh mar gheall ar neamhiontaofacht theicneolaíoch an chrannchuir seo. Táirgeadh sé umar IS-7, ach níor chuaigh an fheithicil seo isteach i dtáirgeadh mais. Cé, is dócha i vain. D'fhéadfadh sé dul isteach sa armúr 240 mm den Lev-3 75 tonna lena ghunna 130 mm. Fíor, bhí umar níos forbartha ag na Gearmánaigh, an Leon Ríoga, a mheá 100 tonna le hinneall de 1800 each-chumhacht, agus gunna 128 mm le bairille an-fhada le luas teilgeáin tosaigh de 1260 méadar in aghaidh an tsoicind.
  Ach chaill Stalin suim i dtrealamh trom ar bhealach éigin, agus b'fhearr leis: b'fhearr beag, ach iargúlta.
  Ach níor cheap na ceithre laochra: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda amhlaidh. Agus ní bhfuair siad ach an umar IS-7 faoina smacht. Thairis sin, agus ag uimhir a seacht. Mar sin rinne an ceathrar an carr seo ar a gcostas féin. D"aimsigh na cailíní barraí óir sa tSibéir agus bhronn siad ar chiste na hAireachta Cosanta iad. Agus anois bhí siad ag iarraidh a shoot as an meaisín iontach iad féin.
  Agus bhí an lá mórthaibhseach 22 Meitheamh, 1948 díreach ag druidim. Bhí trúpaí Hitler díreach i gceannas ar an daonra, ag iarraidh an chathair Sóivéadach Rzhev a sheachbhóthar agus a timpeallú.
  Agus chinn ceathrar iníonacha déithe demiurge na Rúise, mar i gcónaí, idirghabháil a dhéanamh ag am ríthábhachtach don Rúis! Sábhálann siad i gcónaí a Motherland - Rus' - ag an am ceart agus san áit cheart!
  
  
  
  
  MURA RAIBH AON STAIPÉAL CRUACH
  Go ginearálta, rud aisteach go leor, i bhformhór na gcruinne comhthreomhara bhí cúrsa an Dara Cogadh Domhanda agus an Chogadh Mór Patriotic níos measa fós don Rúis ná an réaltacht. B"fhéidir toisc go raibh i bhfad níos mó acmhainneacht ag an réimeas faisisteach a ghlac smacht ar an Eoraip ná mar a bhí sé in ann a bhaint amach. Tá an teaglaim de totalitarianism brúidiúil agus gnéithe margaidh den gheilleagar níos éifeachtaí ná an caipitleachas liobrálach an Iarthair agus an múnla láraithe, maorlathach Stalin. Ar ámharaí an tsaoil, ar roinnt cúiseanna, idir oibiachtúil agus suibiachtúil. Mar gheall ar an ádh mór, ní raibh na Naitsithe in ann a gcártaí trump a úsáid.
  Cé mhéad spiaire Gearmánach ar theip orthu díreach toisc gur úsáid na Gearmánaigh scraper cruach dhosmálta i ndoiciméid, agus gur úsáid na Rúiseach iarann simplí? Agus conas a chuaigh a leithéid de rud i bhfeidhm go cinntitheach ar chúrsa an chogaidh?
  Ar aon chuma, bhí cruinne comhthreomhar ann, áit ar tháinig oifigeach faisnéise an-mhionchúiseach amháin i mí Dheireadh Fómhair 1941 amach trí thimpiste. Tá fíordhoiciméid Shóivéadacha agus cinn Ghearmánacha bhréige fliuch agus... Ar dhoiciméid Shóivéadaigh, tá an ghearrthóg páipéir meirgeach agus tá sé seo le feiceáil, ach ar na cinn Ghearmánacha níl sé.
  Is rud beag é seo, ach ba mhór an tionchar a bhí aige ar chúrsa an Chogaidh Mhóir Patriotic.
  Tar éis dóibh teipeanna a sheachaint agus d"oibrigh siad faoi smacht gníomhairí Gearmánacha, d"aimsigh siad fianaise shuntasach go raibh trúpaí Sóivéadacha ag ullmhú ionsaithe in aice le Stalingrad. Bhí sé chomh diongbháilte sin gur aontaigh an righin Adolf Hitler leis seo agus d"ordaigh sé na trúpaí Naitsíoch a bhí lonnaithe ar an Volga a athghrúpáil. Agus bhí sé sin tábhachtach.
  Más rud é le linn oibríocht Rzhev- Sychov , nach raibh an tArm Dearg, a raibh níos mó ná dhá oiread fórsaí aige ná an Wehrmacht, in ann briseadh trí chosaint na Gearmáine, ansin ag Stalingrad bhí cothromaíocht na bhfórsaí níos fabhraí do na Naitsithe.
  Agus ní raibh an aimsir ar 19 Samhain, 1942 fabhrach d'oibríochtaí ionsaitheacha. Níorbh fhéidir leis an eitlíocht, go háirithe aerárthaí ionsaithe, éirí de thalamh, agus ní raibh ach tionchar an-teoranta ag buamáil airtléire ar chosaintí forbartha an namhaid. Tar éis do na trúpaí Sóivéadacha dul ar an ionsaithe, chuaigh siad in olcas. Ní fhéadfadh fiú imscaradh an chór umar poll a bhriseadh i gcosaint Hitler.
  Thosaigh troid fíochmhar freisin i dtreo Rzhev-Sychov. Lean siad ar aghaidh ar Lá Caille. Go dtí sin, tar éis caillteanais mhóra a fhulaingt, a chuir trúpaí Sóivéadacha sa dá threo a n-ionsaithe ar fionraí. Choinnigh Hitler amach ar an Volga, ach thosaigh na Gearmánaigh a bhualadh san Afraic. Thug Churchill ciondáil Montgomery san Éigipt: deireadh an tús. Dúirt sé freisin nach mbeidh ach bua ag na comhghuaillithe anois.
  Go deimhin, bhí Rommel, in ainneoin aistriú leanúnach na bhfórsaí móra go dtí an Afraic, mí-ádh agus d"fhulaing a arm an ruaig tar éis bua a fháil. I bhFeabhra 1943, b'éigean don Tríú Reich slógadh iomlán a fhógairt lena chinntiú go ndéanfaí cogadh ar dhá thaobh.
  Ina theannta sin, níor baineadh amach príomhspriocanna Oibríocht Blau. Mar sin féin, i ngeimhreadh 1942-1943, d'éirigh leis an Wehrmacht, murab ionann agus fíor-stair, defeat tromchúiseach a sheachaint san oirthear. Ag deireadh mhí Eanáir, d'athchrom trúpaí Sóivéadacha a n-ionsaithe sa lár: an tríú oibríocht Rzhev-Sykov agus in aice le Stalingrad. Ach níl sé dána briseadh trí namhaid ina shuí faoi chosaint láidir. Bhí na cathanna anois i gcuimhne ar an gCéad Chogadh Domhanda. Lining, suíomh. Nuair a chaill an té a d"ionsaigh níos mó ná an té a chosain.
  Cuireadh Oibríocht Iskra chun Leningrad a shaoradh ar athló. Theastaigh ó Stalin leac an Rzhev a ghearradh amach chomh tapa agus ab fhéidir agus an namhaid ag Stalingrad a ruaigeadh. Chosain na Gearmánaigh, ag cuimhneamh ar cheachtanna an gheimhridh seo caite, iad féin go gníomhach. Agus go dtí seo tá siad a bhainistiú a repel an ionsaí na trúpaí Sóivéadach. Mar a tharla sé, nuair a bhíonn na Krauts réidh, nach bhfuil sé éasca a bhriseadh trína gcosaintí. Agus tá cáilíocht fhórsaí armtha na Gearmáine fós ar a ndícheall.
  Mhair an ionsaí Sóivéadach go dtí deireadh mhí Feabhra, ach níor éirigh leis riamh.
  I dtús mhí an Mhárta, rinne an t-ordú Sóivéadach iarracht ionsaithe a dhéanamh i dtreo Voronezh. Tar éis éachtaí tosaigh, tháinig an tArm Dearg faoi fhrith-ionsaí Mainstein . Bhí fórsaí móra Sóivéadacha timpeallaithe agus cuireadh iallach orthu troid ar a mbealach ar ais. D'éirigh go hiontach leis na caillteanais, go háirithe sa teicneolaíocht, agus bhí na Gearmánaigh agus a gcomhghuaillithe in ann cos a fháil sa treo seo agus ghabh siad Voronezh agus a bruachbhailte go hiomlán.
  Le linn frith-ionsaí Mainstein, ghlac "Panthers" agus "Tigers" páirt sa chath den chéad uair. Mhair na tancanna nua go páirteach leis na hionchais a bhí acu. Nuair a úsáidtear iad i gceart, bhí siad níos fearr ná feithiclí Sóivéadacha sa chomhrac atá ag teacht.
  Tháinig leá an earraigh isteach agus tháinig socair ar an bhfronta thoir. Bhí troid fíochmhar ar siúl sa Túinéis.
  Rinne an Fuhrer iarracht ceann droichid a choinneáil san Afraic ar aon chostas. Chun é seo a bhaint amach, chinn na Naitsithe fiú céim nach bhfacthas riamh roimhe a ghlacadh. Thug siad ultimatum do Franco: ligeann sé trúpaí Gearmánacha tríd go Giobráltar, nó scriostar é, cosúil le rialtas Vichy. Fuair an Generalissimo cosa fuar agus d'aontaigh sé. Ag an am céanna, d'iompaigh sé chuig rialtais na Breataine agus na Stát Aontaithe le pléadáil deimhneach: gan cogadh a fhógairt ar an Spáinn, mar níor tharla sé seo de réir a thoil!
  Ar an 15 Aibreán, 1943, chuir na Gearmánaigh tús leis an ionsaí ar Ghiobráltar, ag caitheamh isteach na Tigers and Panthers is déanaí. Thit an fortress faoi ionsaithe na gcéadta umar i dhá lá. Ba é Paulus a d"ordaigh an t-ionsaí, agus é á mheabhrú ón bhfronta thoir. Go híorónta, ní raibh na Gearmánaigh in ann an cheathrú dheireanach, tithe Stalingrad agus monarchana Stalingrad a ghabháil ach faoin 1 Aibreán, 1943. Mar sin, rinne Paulus é féin a athshlánú go páirteach agus fuair sé an teideal marshal páirce agus claimhte ar dhuilleoga darach chros an ridire chun tosaithe.
  Chuir gabháil Ghiobráltar bac ar rochtain na Breataine agus na Meiriceánach ón iarthar go dtí an Mheánmhuir. Ina theannta sin, bhí na Naitsithe féin in ann ionradh a dhéanamh ar Mharacó ag an achar ba ghiorra dóibh, ag atreorú cuid d"fhórsaí na gComhghuaillithe ón Túinéis.
  Laghdaigh an brú ar cheann droichid na Túinéise, agus ansin aistríodh Rommel arís. Chinn Hitler oibríochtaí míleata san Oirthear a reoiteáil go ceann tamaill agus iarracht a dhéanamh smacht a fháil ar an Meánmhuir.
  Thosaigh an t-ordú Sóivéadach freisin ag cloí le tactics fanacht-agus-féach. Is é seo a rinne Stalin sa stair fíor, agus is é seo an méid a chinn sé a dhéanamh anois. Lig do na caipitlithe na hamadáin a fhuiliú féin. Lig dóibh casúr a chéile, agus cruinneoidh muid ár neart agus buailfimid nuair a bheidh siad go hiomlán ídithe.
  Bhí na Gearmánaigh fós i seilbh tuaisceart na Túinéise, agus bhí trúpaí faoi cheannas an Mharascail nua Allamuigh Paulus ag dul ar aghaidh go Casablanca. Thug na Meiriceánaigh aghaidh ar Tigers agus Panthers. Iompaigh sé amach go raibh a n-Sherman lag i gcoinne umair den sórt sin, chomh maith leis an nua-aimseartha T-4.
  Agus mar sin féin d'fhógair Churchill, tar éis trí mhí de leisce, Cogadh ar an Spáinn. Mar sin féin, faoin am seo bhí na Gearmánaigh i seilbh Maracó ar fad cheana féin agus ionradh ar an Ailgéir. Mar sin, níor chuir sé seo isteach ar Franco. Ar an 25 Iúil, ghabh trúpaí Gearmánacha príomhchathair na hAilgéire agus chuir siad ruaig ollmhór ar na Breataine. Éascaíodh an rath le frith-ionsaí ó Rommel, agus bua tobann agus tuirlingt Kissilring i Málta.
  Bhí an Fronta Thoir cobhsaí agus socair. D'athlíon Stalin an tArm Dearg, ar fhulaing a trúpaí caillteanais mhóra i gcathanna roimhe seo. Chruthaigh na Gearmánaigh rannáin nua freisin agus d'aistrigh siad trasna Chaolas Ghiobráltar go dtí an Mheánmhuir iad.
  Mar thoradh ar ghníomhaíocht na bhfomhuireán Gearmánach, thosaigh tonnáiste cabhlaigh Mheiriceá agus na Breataine ag meath. Agus níor chuir sé seo freisin le rathúlacht na gcathanna don fharraige theas is mó san Eoraip.
  Mar gheall ar an staid bhagrach sa Mheánmhuir, ar an 6 Lúnasa, chinn Churchill teacht i dtír sa Fhrainc. Ach tharla an oibríocht faoi choinníollacha aimsire neamhfhabhrach agus níor ullmhaíodh go dona é.
  Ar 10 Lúnasa, tháinig Rommel agus Paulus le chéile, ag cruthú coire mór in oirthear na hAilgéire. Agus ar 19 Lúnasa, ghearr Mainstein, máistir insidious na gaistí, trúpaí na gComhghuaillithe ón gcósta.
  Éascaíodh rath an Fritz ag neamhchinntitheacht na Meiriceánaigh, a mheas an tuirlingt sa Fhrainc i 1943 roimh am, agus ganntanas géar soithí tuirlingthe. Suaimhneas síoraí ar an bhFronta Thoir. Ina theannta sin, mhéadaigh táirgeadh eitlíochta sa Ghearmáin níos mó ná dúbailt i 1943, níos mó ná tríocha dó míle aerárthach in aghaidh na bliana - go fortunately, bhí níos mó daonchumhachta agus críoch ag na Gearmánaigh faoina rialú ná mar a bhí i ndáiríre. Agus rinne feithiclí nua Focke-Wulf le armúr láidir agus airm, chomh maith le gunnaí móra 30-milliméadar, an iomarca damáiste d'eitlíocht chomhghuaillithe.
  Rinne an tubaiste san Ailgéir agus sa Fhrainc Lúnasa 1943 fíor-dhubh do na Comhghuaillithe.
  Bhí Stalin sásta fiú le rath dá leithéid. Ach rith foighne Churchill amach. San Oirthear, tháinig deireadh le fiú cathanna aeir go praiticiúil, agus tháinig laghdú ar ghníomhaíocht páirtíneach. Bhunaigh na Gearmánaigh níos mó agus níos mó cór nua ó iar-shaoránaigh Shóivéadaigh agus chruthaigh siad fiú rud éigin cosúil le rialtais áitiúla puipéad. Mar sin, bhí briogáidí ar leith de náisiúnaithe áitiúla ón oirthear ag troid san Afraic cheana féin.
  Chuir an Tsar Boris Bulgáiris trí cinn de na rannáin is fearr aige go dtí an Túinéis freisin, agus é ag súil le roinnt coilíneachtaí a fháil dó féin ar an mór-roinn dorcha de réir dealraimh.
  I mí Mheán Fómhair, sheol Rommel mórchion san Éigipt. D'éirigh leis, ag baint úsáide as barr cainníochtúil agus cáilíochtúil na bhfórsaí, chun Tripilí a ghabháil seachtain tar éis an comhartha don ionsaí.
  D"fhulaing na Breataine agus na Meiriceánaigh an ruaig tar éis bua a fháil sa Libia. Faoi na coinníollacha seo, d'fhógair Churchill go gcuirfí aon soláthairtí cúnaimh don USSR Bolshevik ar fionraí agus d'éiligh sé go gcuirfí dlús leis an gcogaíocht láithreach. Leig Stalin air neamhaird a dhéanamh de na ultimatums. Cé, ar ndóigh, rinneadh ullmhúcháin do ghníomhartha maslacha. Ach bhí Koba cunning agus fiú iarracht a thástáil na huiscí ar son na síochána ar leith. Ar cheann amháin, faoi dheireadh mhí Mheán Fómhair, ghabh na Gearmánaigh an Libia ar fad, Tolbuk san áireamh, agus fiú bhris siad isteach san Éigipt go Alexandria.
  D"éirigh le Paulus an pointe daingne Sasanach is tábhachtaí a sheachbhóthar agus dul ó dheas go dtí an Níle. Go deimhin, chuir an tubaiste seo faoi deara don Bhreatain san Éigipt. Ansin d'fhéadfadh na Gearmánaigh dul go dtí an Chanáil Suez agus dul go dtí an Iaráic, agus ansin ní fada ó Baku.
  Bhí moill contúirteach, agus thug Stalin an t-ordú chun an t-ionsaí ar Rzhev a atosú, chomh maith le Stalingrad a athghabháil, agus ag an am céanna an namhaid a threascairt sa Chugais Thuaidh.
  Is é sin, i mí Dheireadh Fómhair, thosaigh an chogaíocht arís láithreach i dtrí threo. Agus i mí na Samhna freisin ar Leningradsky.
  Mar sin féin, ní raibh sé éasca a bhriseadh trí namhaid a bhí go maith tochailte i agus a bhí cumhachtach umar Panther agus Tíogair. Thug trúpaí Sóivéadacha aghaidh ar chosaintí suímh dhomhain. Agus mar chosaint, d'éirigh go maith leis na tancanna Gearmánacha nua agus na gunnaí féinghluaiste.
  Mar sin ní raibh aon dul chun cinn suntasach i mí Dheireadh Fómhair agus i mí na Samhna. Mura gcuirfí stop le hionsaí na Gearmáine ag Canáil Suez. Agus ansin go sealadach amháin... Mar sin féin, d'iompaigh Paulus agus Rommel a gcuid trúpaí go dtí an tSúdáin. Agus thosaigh siad a conquer Afraic.
  Níl an Wehrmacht fós réidh le ionsaí sa gheimhreadh.
  Ina theannta sin, pinned na Krauts dóchas mór ar an Panther-2 mar mheaisín níos airde agus an Tiger-2 agus Lion.
  Chuaigh an geimhreadh thart in iarrachtaí an Airm Dhearg briseadh trí chosaintí na Krauts. Ach ní raibh aon áit in ann éachtaí móra a bhaint amach. Fiú má tharla dul chun cinn, d'athchóirigh an namhaid an cás le frithionsaí.
  Agus lean an scéal ag dul in olcas. Sa Bhreatain, i gcomhthéacs na mbuanna míleata, tháinig géarchéim pholaitiúil chun cinn. Ritheadh vóta gan muinín i gcoinne comh-aireachta Churchill. Conas a d"fhéadfadh sé a bheith ar shlí eile dá mba rud é gur bhuail an Paulus ba chríonna Sasana as an tSúdáin agus as an Aetóip.
  Thairg an rialtas nua síocháin ar leith don Ghearmáin. I bhfianaise na gcaillteanas ba mhó ó SAM ó chabhlach fomhuirí na Gearmáine, níor chuir Roosevelt i gcoinne. Thairis sin, tá a phost i Meiriceá croith. Agus d'éirigh leis na Seapánaigh cúpla bua beag a bhuachan, rud a chuir moill ar dhul chun cinn Mheiriceá. Mar sin, an dearcadh - tá bua ag ár bothán ar an imeall.
  Chuir Hitler, áfach, coinníollacha iomarcacha chun cinn ar dtús. Ansin bhí an comhréiteach Tailte na Fraince agus an Éigipt, chomh maith leis an méid a bhain leis an Iodáil roimhe sin ar ais. Titeann an tSúdáin i seilbh an Tríú Reich freisin, ach déantar Canáil Suez a oibriú i gcomhpháirt.
  Mar sin, tar éis dó lámh shaor a thabhairt dó féin san Iarthar, chaith an Fuhrer a neart go léir isteach san Oirthear. Chuir na Naitsithe tús lena n-ionsaithe i gcoinne Moscó i mí Bealtaine. A bhuí le coilíneachtaí na Fraince agus Shasana, bhí go leor ola ag Libia cheana féin, agus bhí Hitler ag iarraidh a bhuachan chomh tapa agus is féidir.
  Ina theannta sin, d'oscail Türkiye an dara tosaigh freisin.
  Mar sin féin, léirigh an tArm Dearg daingne agus heroism dochreidte cheana féin sna cathanna don phríomhchathair Shóivéadaigh. Ar an meán, níor sháraigh luas dul chun cinn na Gearmáine aon chiliméadar in aghaidh an lae. Faoi dheireadh mhí Lúnasa, bhí na Naitsithe in ann céad ciliméadar ar a mhéad a chur chun cinn le leithead ceannródaíoch díreach os cionn trí chéad.
  Chuaigh siad i dteagmháil le Moscó, ach rith siad isteach i líne cosanta Mozhaisk. Ba thorthaí measartha iad seo. Ina theannta sin, rinne trúpaí Sóivéadacha frith-ionsaí i gcónaí ar an namhaid. Ghlac umair nua Sóivéadacha T-34-85 agus IS-2 páirt sna cathanna. Ní féidir a rá gur chaill na Gearmánaigh a mbuntáistí go hiomlán, ach níor sheas an tArm Dearg gan staonadh, ná níor sheas an eolaíocht!
  Bhí trodaithe nua Sóivéadacha Yak-3 agus LA-7 le feiceáil, a bhí in ann dul san iomaíocht le haerárthaí Gearmánacha faoi thiomáint lián. Fíor, tá cártaí trump imoibríocha an-láidir ag an namhaid mar chúiteamh. Ní raibh aon analógacha ag ME-262 agus HE-162 ar domhan. Chinn Hitler freisin cosc a chur ar tháirgeadh agus ar fhorbairt umair níos éadroime ná caoga tonna. Mar thoradh air sin, tugadh suas an T-4 agus an Panther. "Panther" -2 iompaigh amach a mheá 50.2 tonna agus tá gunna cumhachtach le hinneall de 900 horsepower. Sháraigh "Tíogair Ríoga" agus "Leon" fiú meáchan na n-arrachtach 70 tonna. De réir rún páirtí, níor sháraigh gluaisteáin Sóivéadacha 47 tonna i meáchan.
  Ar theip orthu Moscó a ghlacadh, d"iompaigh na Naitsithe a n-aird ar Leningrad. Bhí siad an-tinn sa chathair seo. Thosaigh sliogáil ollmhór i mí Mheán Fómhair. Áiríodh orthu freisin gunnaí den scoth 1000mm agus teilgeáin róbatacha sciathánacha.
  D'ordaigh Hitler Leningrad a ghlacadh ar aon chostas.
  D"éirigh leis an gcathair trí ionsaí a athchur i mí Mheán Fómhair agus i mí Dheireadh Fómhair. Bhí na Gearmánaigh in ann idir deich agus fiche ciliméadar a thabhairt chun cinn, áfach, agus ghabh siad ceann droichid Peterhof freisin. I roinnt áiteanna, chuaigh a n-aonad isteach sa chathair, rud a chuaigh in olcas ar staid oibriúcháin an ghrúpa. I mí na Samhna 1944, tar éis do na Naitsithe na toghcháin pharlaiminteacha a bhuachan, chuaigh an tSualainn isteach sa chogadh in aghaidh an USSR freisin.
  D"fhógair sé an mana go gníomhach: díoltas ar bhua Pheadair Mhór agus Alastair. Tháinig rannáin nua na Sualainne chun tosaigh agus, in éineacht leis na Fionlannaigh, thosaigh ionsaí ar an gcathair ó thuaidh. Agus thosaigh na Naitsithe ar ionsaithe ag baint úsáide as, i measc rudaí eile, an Sturmtiger agus an Sturmaus níos cumhachtaí fós , chomh maith leis an umar E-100, an chéad ollphéist sraitheach ar domhan a bhfuil níos mó ná céad tonna meáchain ann.
  In ainneoin laochra agus athléimneacht ollmhór na saighdiúirí Sóivéadacha agus na mílíste, chomh maith le frith-ionsaí atreoraithe éadóchasach ar Novgorod, níorbh fhéidir an chathair a shábháil. Níor thit an ráithe dheireanach, áfach, go dtí an 27 Eanáir, 1945, rud a léiríonn sampla de athléimneacht gan teorainn. Agus mhair an chathair féin bloc iomlán: 1270 lá! Is dócha gurb é an imshuí is faide ar chathair i gcogaí nua-aimseartha.
  Cé gur fhulaing na Gearmánaigh agus a gcomhghuaillithe caillteanais ollmhóra, baineadh an sprioc amach go páirteach. Thit an dara cathair Shóivéadaigh is mó agus is tábhachtaí, agus saoradh lámha an ghrúpa namhaid is cumhachtaí.
  Sa gheimhreadh bhí an troid fíochmhar. Bhain na Gearmánaigh úsáid as aerárthach srathach scaird agus a neart go léir. Ní raibh paireacht cumhachta ag an USSR ina gcoinne. Rinne sé seo deacair buntáiste a bhaint amach san aer. A mhalairt ar fad, bhí an namhaid i gceannas ann. Cosúil le cé gur choinnigh umair na Gearmáine a gcuid buntáistí. Agus mhéadaigh siad fiú iad le teacht na sraithe "E".
  I gcomparáid leis na Tigers and Panthers, bhí leagan amach níos dlúithe ag umair E-sraith, scáthchruth íseal, agus mar thoradh air sin, armúr i bhfad níos tiús ar uillinn.
  Ba é freagra na heolaíochta Sóivéadach go dtí seo ach an IS-3, cosaint forehead turret níos láidre. Bhí an T-54 fós á fhorbairt, agus ní raibh an T-44 níos rathúla.
  D"athraigh Hitler a phleananna i mBealtaine 1945, áfach. Agus é féin a theorannú d'ionsaithe aonair, rinne sé an príomh-ionsaithe sa Chugais. Bhí sé níos áisiúla troid ann. Mar sin, tar éis an ghabháil de Stalingrad, soláthar an ghrúpa Sóivéadach iompaigh amach a bheith deacair. Ina theannta sin, i mí Feabhra, chuir trúpaí Sóivéadacha an bua láidir ar na hOtamánaigh sa Transcaucasia, rud a chuir iallach ar na Turcaigh teitheadh ó Yerevan agus an réigiún Kars a shaoradh.
  Bhris na Gearmánaigh trí na cosaintí agus, ag dul thar an Volga, shroich siad an Mhuir Chaisp. Thit Grozny ar 15 Meitheamh, tar éis troid stubborn, Sukhumi ar 23 Meitheamh, Zugdidi ar an 29ú den mhí chéanna. Tógadh Tbilisi ag deireadh mhí Iúil in éineacht le Kutaisi. I mí Lúnasa, ghabh na vultures faisisteach Dagestan ar deireadh, chomh maith le Poti, agus shroich siad Airméin ó thuaidh. I mí Mheán Fómhair d'aontaigh siad leis na Turcaigh, agus thosaigh an t-ionsaí ar Baku. Mhair an phríomhchathair amach go dtí an 6 Samhain, 1945. Mhair roinnt cathanna sna sléibhte, go háirithe in Yerevan, go dtí deireadh mhí na Nollag.
  Tharla cathanna fíochmhara san ionad freisin. Bhí na Gearmánaigh in ann teacht gar do Tula agus fiú Kalinin a ghlacadh, ach ansin cuireadh stop leo. Mar sin féin, tá an líne tosaigh druidim, agus cheana féin níl níos mó ná ochtó ciliméadar fágtha ón bpríomhchathair.
  Thosaigh an bhliain 1946 le geimhreadh te. Theith ordú na Sóivéide, ag iarraidh ionsaithe na Gearmáine a chosc, go géar ar an namhaid.
  Faraoir, níor mhéadaigh buntáiste an namhad san aer ach. Ar an drochuair, bhí aerárthaí scaird Luftwaffe á bhfeabhsú i gcónaí. Tá modhnuithe nua ar an ME-262 le feiceáil, lena n-áirítear ceann ultra-ard-luas. Chomh maith leis sin trodaire scaird láidir TA-183, níos mó chun cinn le sciatháin scuabtha HE-262, agus sárshaothar innealtóireachta aerárthaigh ME-1010 le sciatháin scuabtha rialaithe.
  Agus d'fhan príomh-trodaire an APSS an Yak-9. Bhí an carr nua tráth, ach is léir go bhfuil sé imithe i léig anois.
  Ach tá an Yu-287 ag an Luftwaffe freisin, agus tá an scaird-bhuamadóir Yu-387, TA-400, TA-500 le feiceáil. Agus tá aerárthaí ionsaí scaird. Agus tá an HE-377 imoibríoch agus tá an HE-477 imoibríoch agus ilchuspóireach freisin.
  Agus an tsraith E-70 le umair a mheá an oiread agus an "Ríoga Tíogair", ach le cosaint i bhfad níos láidre.
  Agus ba é an sárshaothar fíor an umar pirimideach a thaispeántar i miotail do lá breithe an Fuhrer ar 20 Aibreán, 1946. Thug Hitler an t-ainm "Imperial Lion" dó go pearsanta.
  Múnlaíodh an fheithicil cosúil le pirimid fadaithe, leacaithe, le rollóirí beaga ag clúdach bun iomlán an umair. Mar sin, ní raibh tráidire aige, rud a mhéadaigh cumas tras-tíre go suntasach. Ina theannta sin, ní raibh díon ar an umar, agus bhí uillinn ard claonta réasúnach ag a armúr ó gach uillinn. Ar mheá 99 tonna, bhí an fheithicil armtha le gunna frith-aerárthach 128 mm le fad bairille de 100 EL, bhí inneall 1800 each-chumhacht, agus armúr tosaigh 300 mm. Thairis sin, tá na leaca ag uillinneacha móra claonta réasúnach, sa chéad leath tosaigh agus 250 milliméadar sa dara leath claonta. Mar sin, d'éirigh sé amach a bheith ar an umar is cumhachtaí ar domhan, dosheachanta ó gach pointe lámhaigh agus nuair a ionsaí le buamaí ó thuas.
  D'ordaigh an Fuhrer láithreach é a chur i dtáirgeadh chomh tapa agus is féidir agus ag an am céanna modhnú ionsaithe a chruthú le howitzer agus thrower buama.
  Mar sin d"fhás na Naitsithe suas, b"éigean iad a bhriseadh. Ach, ar an drochuair, gabhadh namhaid an-stubborn agus láidir go teicniúil. Agus ag deireadh mhí na Bealtaine, de réir an traidisiúin, nuair a thriomaigh na bóithre, thosaigh an ionsaithe.
  Rinne an Fritz iarracht Moscó agus Tula a sheachaint. Na cathanna raged le déine gan fasach agus scóip. Ach bhí na trúpaí Sóivéadacha fiú a bheith ar a dtugtar invincible. I dtrí mhí de chathanna leanúnacha, ní raibh na Naitsithe in ann ach Tula a timpeallú agus Kashina a bhaint amach agus dul i dtreo Moscó ó thuaidh, rud a chuir deireadh le cumarsáid i bpáirt. Bhí an troid ar siúl cheana féin ar shráideanna na cathrach féin.
  Stalin fhág an phríomhchathair agus aslonnú go Kuibyshev. Ach chuir na Naitsithe tús le hionsaí ar Saratov i mí Iúil. Thit an chathair seo ar 8 Lúnasa. Ós rud é go raibh Kuibyshev anois contúirteach gar don tosaigh, bhog an Ceannasaí Uachtarach sin a cheanncheathrú go Sverdlovsk. Lean an troid i Moscó i mí Mheán Fómhair. Ar an 18ú, thit Kashira. Ag tús mhí Dheireadh Fómhair, bhí caipiteal an USSR beagnach timpeallaithe, agus ar 29, tar éis troid stubborn, thit Kuibyshev freisin. Ina theannta sin, ghabh na Gearmánaigh Guryev agus Uralsk.
  Bhí Samhain lán le troid uafásach. Ar an 7 Samhain, bhris na Krauts tríd go dtí an Kremlin, ach cuireadh ar ais iad ag frith-ionsaí éadóchasach. Agus le linn an chatha seo, fuair ceannasaí gníomhach Moscó, Marshal Rokossovsky, bás!
  Agus scaoil an píolótach cáiliúil Sóivéadach Kozhedub síos an céadú eitleán Gearmánach, agus é ar an gcéad duine Sóivéadach ar bronnadh teideal Laoch ceithre huaire ar an APSS air. Agus freisin ar 7 Samhain, 1946.
  Ar 4 Nollaig, dúnadh an fáinne imshuí timpeall Moscó ar deireadh. Ach throid an phríomhchathair agus iarsmaí a garastúin ghaisce go dtí Nollaig Orthodox ar 7 Eanáir 1947 .
  Ba é Mainstein a bhí i gceannas ar an ionsaí ar an bpríomhchathair. Mar sin bronnadh an dara hOrd de Mhór-Chrois na Croise Iarainn air tar éis Hermann Goering.
  Ach níl deireadh leis an gcogadh fós. Gheall Stalin ó Sverdlovsk go leanfadh sé leis an troid. Bhí na Gearmánaigh traochta go leor freisin. Sa deisceart, chuaigh a gcuid trúpaí i dteagmháil le Penza agus Ulyanovsk agus stop siad. I mí an Mhárta, sheol na Sóivéadaigh frithbhearta. Ach i mí Aibreáin cuireadh iallach orthu fós Ryazan a fhágáil. Agus i mí na Bealtaine, thimpeallaigh na Naitsithe cathair Gorky, agus bhris siad tríd go Kazan ó dheas. I mí an Mheithimh, ghabh na Krauts Orenburg agus chuaigh siad i dteagmháil le Ufa. Laghdaigh an frithsheasmhacht in aghaidh an Airm Dearg, thit meanma agus thosaigh oll-thréigean. Mar sin féin, bhí siad ann i gcónaí, ach tar éis titim an chaipitil mhéadaigh siad go mór arís. Ní raibh fonn ar éinne bás a fháil ar son Stalin. Ach throid daoine i gcoinne an fhaisisteachais dá dTír Mháithreachais.
  Thit údarás an rialtais Shóivéadaigh freisin. I mí Iúil, bhris na Gearmánaigh isteach i Sverdlovsk. Bhog Stalin agus a reitine go Novosibirsk. Sna hUrals, bhí an troid ag dul ar aghaidh go dtí Lúnasa... Chuir an stráice cumarsáide agus gníomhaíochtaí gníomhacha na bpáirtithe bac ar na Gearmánaigh. Ach tá tuilleadh cogaidh caillte cheana féin a bhrí.
  Stalin, áfach, fós ag súil le rud éigin. Bhris na Gearmánaigh isteach i Tobolsk i mí Mheán Fómhair. Ach cuireadh moill orthu ag báisteach throm an fhómhair. Chuir cur chuige an gheimhridh stop leis an ionsaithe sa tSibéir, ach d'éirigh leis na Naitsithe an Áise Láir ar fad a ghabháil. Sa gheimhreadh níor leomh siad dul go Novosibirsk. Ach bhí Stalin tinn freisin, agus bhog sé go Vladivostok níos teo.
  Tháinig an bhliain 1948. Bhí na Naitsithe armtha cheana féin le dioscaí. Ina theannta sin, bhí an chuma ar umair níos dlúithe le hinnill turbojet. Go deimhin, tar éis dó a bheith níos teo, níl fágtha ach dóibh máirseáil go buacach agus áitiú sna cathracha.
  Ach rinne Beria nimhiú ar Stalin a bhí tinn go dona cheana féin agus thairg sí géilleadh don Tríú Reich, faoi réir chaomhnú na cumhachta Sóivéadach sa tSibéir.
  D'aontaigh Hitler, a bhí diabhal tuirseach den chogadh é féin, beagnach, ach ar dtús, ghabh sé Novosibirsk i mBealtaine 1948. Agus síníodh an tabhairt suas ar 22 Meitheamh, 1948, ar dháta siombalach - díreach seacht mbliana ó nóiméad an ionsaí ar an USSR. Seo mar a tháinig deireadh leis an Dara Cogadh Domhanda. Bhuaigh na Stáit Aontaithe an tSeapáin siar i 1945 agus thástáil siad buama adamhach. Mar sin níl aon ghnó ag an Fuhrer ag dul thar lear.
  Níor rialaigh Beria, áfach, ar feadh i bhfad. Beidh an Ace Sóivéadach is cáiliúla, aer-mharascail agus laoch seacht n-uaire an APSS Kozhedub, in ann coup míleata a dhéanamh agus cathaoirleach neamh-tóir ar Choiste Cosanta an Stáit a threascairt. Lámhachadh Beria agus roinnt dá comhghleacaithe. Sa Tríú Reich féin, i Márta 1953, chríochnaigh tírghrá ar Hitler. Agus fuair Goering bás beagán níos luaithe ó mhí-úsáid drugaí, agus lámhaigh Himmler mar gheall ar amhras comhcheilg.
  Bhí streachailt fíochmhar ina dhiaidh sin idir an SS, faoi cheannas Schellenberg, agus na fórsaí armtha, faoi cheannas Generalissimo Mainstein. Bhí cogadh cathartha mar thoradh air seo ar fad. Mar thoradh air sin, thit an Tríú Reich. Agus thosaigh an APSS laghdaithe ag cur a thionchar ar ais de réir a chéile. Chuaigh an stair isteach i bíseach arís. An t-ardú iontach na Gearmáine, ata níos mó ná an Impireacht na Genghis Khan, ansin bás an ceannaire is mó - chaos agus extinction.
  Agus bailiú na n-uaisle de réir a chéile, níor tháinig ach cathair Baikalsk chun tosaigh. Bhí an APSS, roinnte ina lán cúigí agus cúigí puipéad ar bun ag na Gearmánaigh, aontaithe arís. Ba é an bua is mó a bhí i gceangal Moscó, a chaith cuing na Naitsithe amach. Go deimhin, choinnigh an Úcráin, an Bhealarúis agus na stáit Bhaltacha, chomh maith leis an tSeoirsia, an Airméin, agus an Asarbaiseáin a gceannasacht. Tar éis thit an Tríú Reich, tháinig na Stáit Aontaithe hegemon an domhain. Bunaíodh rialtas pro-Mheiriceánach sa tSín freisin.
  Ach de réir a chéile d"éirigh an Impireacht neamhaí níos neamhspleáiche. Sa USSR, tar éis dheachtóireacht de facto Kozhedub, bunaíodh bunreacht uachtaránachta go bunúsach, ach le teorainn dhá théarma i gcumhacht. Reáchtáladh na toghcháin ar bhonn eile, agus bhí ainm eile ar phost an uachtaráin: cathaoirleach na ndaoine.
  Bhí geilleagar measctha ag an tír a bhí ag forbairt go tapa.
  Ach seo mar a d"athraigh an stair ó ghearrthóg páipéir amháin. Chaill siad an Dara Cogadh Domhanda, cé gur throid siad go cróga. Agus bhí an toradh tubaisteach. Thairis sin, ní raibh an Ghearmáin in ann móruaisleacht a fháil ach ar feadh tamaill.
  Agus na Stáit Aontaithe ag cailleadh tionchair de réir a chéile, bhí an domhan ag éirí ilpholach, rud a chiallaíonn go raibh níos mó agus níos mó caos ann. Ar a mhalairt, tá níos lú ordú. Agus thart ar an gcéanna leis an aonú haois is fiche.
  Bhuel, cén fáth a bhfuil an daonnacht chomh tarraingthe sin don ilroinnt agus don chaos?
  
  
  TROTSKY IN IONAD Stailín
  Níor éirigh le feachtas Tukhachevsky i gcoinne Vársá go príomha mar gheall ar an locht a bhí ar Stalin - a bhí, in ionad an taobh theas de na trúpaí Dearga a bhí ag dul ar aghaidh go Vársá a chlúdach. d'iompaigh an Chéad Marcra Arm i dtreo na Galicia. Thairis sin, in ainneoin na bhfórsaí móra a bhí faoi cheannas Iósaef, d"éirigh leis a bheith buaite ag na Polannaigh. Chaill an tArm Dearg cath Vársá. Sheol na Polannaigh críoch fhrith-ionsaitheach, áitithe lena n-áirítear Slutsk agus fiú i Minsc ar feadh roinnt laethanta.
  Mar sin féin, ní raibh an tIarthar leomh ag an am sin tuilleadh cogaidh fuilteach a mhaoiniú leis na Bolsheviks. Rinne Vársá síocháin, agus tháinig deireadh go tapa leis an gcogadh cathartha.
  Ach tá cúrsa malartach staire ann agus ceann de na cruinneanna comhthreomhara iomadúla. Ansin, d'ordaigh Lenin Stalin, nach raibh an-chumasach i gcúrsaí míleata agus an ceann capricious, a bhaint de cheannas an taobh theas, agus bhunaigh sé aontacht cheannasaíochta Tukhachevsky, agus Budyonny á chothabháil ag an gCéad Marcra.
  Sa chás seo, theip ar iarracht frith-ionsaí ó dheisceart Vársá, agus bhí an bua ag an Arm Dearg spreagtha i gcath fíochmhar. Thit príomhchathair na Polainne. Tar éis dó seasamh ann ar feadh tamaill agus treisithe breise a fháil, bhog Tukhachevsky ar aghaidh go Lvov agus Krakow.
  Ar feadh tamaill lean an troid i gcoinne Wrangel, agus le ionsaí eile ar an Crimea. Ansin ghabh an tArm Dearg seilbh ar na stáit Bhaltacha sa tuaisceart, agus shaor siad an Asarbaiseáin, an Airméin, agus an tSeoirsia sa deisceart. Bhí lull sealadach ann. Bhí scíth agus faoisimh sealadach de dhíth ar an Rúis Shóivéadach, agus is é sin le rá an NEP. Ach d'áitigh Trotsky fós ar thailte uile na Rúise Tsarist a thabhairt ar ais. Mar thoradh air sin, i samhradh na bliana 1921, ghabh an tArm Dearg seilbh ar an bhFionlainn, le cúlcheadú an Iarthair.
  I 1922, conquered Primorye, ansin thuaidh Sakhalin. D'éirigh le Trotsky, a raibh a údarás mar Chathaoirleach na Comhairle Réabhlóideach Míleata neartaithe go suntasach aige, áit Lenin a ghlacadh agus Stalin a dhíláithriú, a bhí tar éis éirí as ról tánaisteach.
  Rud aisteach go leor, de réir mar a neartaíodh an chumhacht phearsanta, d'éirigh gnéithe den chaipitleachas níos láidre sa gheilleagar.
  D'éirigh Trotsky féin ina chléireach go mór mór mar gheall ar an dúil a bhí ann éirí níos cruinne ná an Pápa nó níos radacaí ná Stalin. Tar éis dó cumhacht a fháil, áfach, lean an Giúdach thar a bheith cumasach lena bheartas eachtrach cothromaithe. Gan smaointe cumannacha a thréigean, rinne sé iarracht ag an am céanna gnéithe den mhargadh a chothú agus dea-chaidreamh a chinntiú le tíortha caipitlíocha eile an domhain.
  Níor tháinig athruithe bunúsacha ar pholaitíocht an domhain mar gheall ar ardú Hitler i gcumhacht sa Ghearmáin. Cuireadh an Fuhrer ina áit go tapa - cosc ar aon ardú ar shrianta Versailles nó athchóiriú coinscríofa uilíoch agus cumhacht mhíleata. Díreach mar a cuireadh cosc ar na Naitsithe dlíthe frith-Sheimíteacha a thabhairt isteach agus go leor eile.
  Is é an t-aon rud amháin ná gur tháinig geilleagar na Gearmáine as an ngéarchéim faoi Hitler, ach níor tharla an fhaisisteachas riamh i bhfoirm radacach, d"fhan an náisiúnachas measartha le gnéithe údarásacha áirithe agus eagraíochtaí ginearálta óige ar nós an Hitler Jugent.
  Tháinig an APSS faoi cheannaireacht Leon Trotsky chun bheith ina chumhacht shaibhir eacnamaíoch le tionscal trom forbartha.
  Bhí geilleagar APSS níos bunaithe ar an margadh ná geilleagar Stalin, ach bhí gnéithe pleanála ann freisin i bhfoirm pleananna cúig bliana. Tá an ráta breithe ard, go háirithe ós rud é gur chuir Trotsky cosc ar ghinmhilleadh freisin - deir siad go bhfuil an oiread sin tailte folamh sa Rúis agus nach bhfuil aon chúis acu bearnaí cosúil le poill.
  Ós rud é gur fhan méid arm na Gearmáine teoranta do 100 míle, agus an Pholainn tar éis iompú ina poblacht Shóivéadach, shóisialach cheana féin, ní bheadh aon duine ann chun troid leis. Tugadh an Mholdóiv ar ais go dtí an Rúis ar ais sa bhliain 1921 - ag bailiú na dtailte ríoga ar ais.
  Thacaigh Trotsky féin beagán leis an saol idirnáisiúnta, ach thosaigh sprioc na réabhlóide domhanda ag dul i laghad. Go páirteach, mar atá faoi Stalin.
  Ach fós tháinig an cogadh ón Oirthear. Chuir an tSeapáin tús le caingean míleata i gcoinne na Mongóile. Tháinig Land of the Rising Sun, mar aon leis an Iodáil, ar na príomh-ionróirí ar domhan. Fíor, b"éigean do Mussolini a uaillmhianta a theorannú do ghabháil na hAetóipe - an t-aon tír san Afraic nach raibh ina choilíneacht ag duine eile. Ní raibh an tSeapáin dána dul i ngleic leis an mBreatain agus na Stáit Aontaithe ach go háirithe, sa tSín. Agus fuair sí isteach níos mó agus níos mó anseo.
  Tá go leor Sínigh ann agus, in ainneoin a n-ilroinnte go léir, is aimhréidh thromchúiseach iad. Agus ansin chuaigh na samurai isteach sa Mhongóil... Thosaigh cathanna tromchúiseacha ansin in earrach na bliana 1941.
  Chinn Trotsky go raibh an USSR láidir go leor cheana féin chun cogadh iomlán a dhéanamh leis na samurai. Ina theannta sin, bhí an deachtóir Sóivéadach ag iarraidh díoltas a bhaint as bua na 1904-1905. Ar thalamh, is léir go bhfuil an tArm Dearg níos láidre ná na Seapánaigh, go háirithe in umair. Ach ar muir, níl an phaireacht bainte amach ag Flít an Aigéin Chiúin fós. Ach ní raibh Lev Davydovich in ann an Mhongóil a thabhairt suas.
  Ar dtús chuir an tArm Dearg stop le dul chun cinn na samúraí. Ar 20 Lúnasa, 1941, tharla ionsaithe ar Khalkhin Gol, a chríochnaigh le bua don Arm Dearg. Ina dhiaidh sin d'éiligh Trotsky go dtabharfadh an tSeapáin ar ais Sakhalin Theas agus na hOileáin Kuril.
  Ar ndóigh, dhiúltaigh sé, agus thosaigh cogadh ar scála mór. Ach amháin, murab ionann agus an Cogadh Mór Patriotic, bhí sé troid ar chríoch eachtrach. Cé nach féidir a rá gur beag doirteadh fola a bhí ann.
  Bhí na cathanna lánscála, agus sheas na Seapánaigh go fíochmhar agus níor ghéill siad. Ach d'éirigh le beagnach gach oibríocht de chuid na trúpaí Sóivéadacha. Briseadh an chosaint, tar éis barráiste airtléire cumhachtach, agus sháraigh umair, lena n-áirítear an T-34 cumhachtach is déanaí, LT (Leon Trotsky!), díog fíochmhar na gcorp agus an mhiotail.
  Ar dtús, tiomáineadh laochra Land of the Rising Sun amach as Manchuria. Rinneadh roinnt oibríochtaí i ndiaidh a chéile, a thóg naoi mí ó Shamhain 1941 go Lúnasa 1942. Chuaigh trúpaí Sóivéadacha isteach sa Chóiré Thuaidh... Bhí cathanna ar Sakhalin freisin. Rinne na Seapánaigh iarracht fiú dul chun cinn - chuaigh siad tríocha ciliméadar chun cinn, ach stadadh iad agus cuireadh fuil orthu.
  I Meán Fómhair 1942 rinneadh ionsaí ar Port Arthur. Rinne na Seapánaigh, ag baint úsáide as tacaíocht ón bhfarraige, iarracht an líne a shealbhú. Bhris trúpaí Sóivéadacha tríd an tosach, ach d'éirigh leis an namhaid stop a chur leis an dul chun cinn trí trúpaí a scaoileadh.
  Ach ní raibh na samurai in ann a gcuid frithsheasmhachta a choinneáil amach ar feadh i bhfad. Ghlac eitlíocht Shóivéadach seilbh ar longa agus bhuamáil siad. Ina theannta sin, tá na Seapánaigh ró-dhiúltach dá saol - níor ghlac siad fiú paraisiúit chun catha. Mar gheall air seo, tar éis bhás na bpríomh-scáileáin aeir, tháinig lagú suntasach ar fhriotaíocht na samurai sa spéir. Agus thosaigh eitlíocht Shóivéadaigh a bhuachan i bhfad níos muiníneach.
  Ina theannta sin, rinne forbairtí nua dearthóirí Sóivéadacha faillí de réir a chéile ar fheabhas na trodaithe Seapánacha ó thaobh inaistritheachta. I mí na Nollag 1942, tar éis ionsaí fíochmhar eile, tógadh Port Arthur, agus thit Seoul sa mhí chéanna.
  Cuireadh tús leis an gcéad mhí eile de 1943 le ionsaí mhí Eanáir sa Chóiré Theas agus le gabháil calafort Busan.
  Bhí cathanna talún á gcailliúint ag an tSeapáin agus bhí níos mó damáiste á déanamh aici sna spéartha agus ar muir. I mí Feabhra 1943, ghabh trúpaí Sóivéadacha Beijing. Agus i mí an Mhárta, tar éis troid fíochmhar, saoradh Sakhalin Theas. Bhí bua nua ag airm Shóivéadaigh ar muir i mí Aibreáin agus mí na Bealtaine... Bhí an cabhlach méadaithe fomhuirí, an eitlíocht agus na longa a tháinig ón Muir Bhailt thar a bheith éifeachtach.
  I mí an Mheithimh 1943, thiomáin trúpaí Sóivéadacha na Seapáine amach as Shanghai. Dá bhrí sin foirmiú a gcrios slí bheatha féin.
  I mí Iúil agus Lúnasa, shaor paratroopers agus mairnéalach an iomaire Kuril ón namhaid. Bhí an tSeapáin i gcúinsí fíordheacair. Mhéadaigh eitlíocht Shóivéadach a cumhacht buailte agus bhuamáil níos deacra agus níos deacra, agus leáigh cabhlach cabhlaigh Land of the Rising Sun. I mí Dheireadh Fómhair 1943, rinne Trotsky cinneadh: ionsaí a dhéanamh ar Okinawa - cleachtadh gúna roimh an gcath do Chathair na Seapáine féin. Bhí na cathanna fíochmhar, agus d'úsáid na samurai airm en masse: píolótaí kamikaze.
  Mhair an cath eipiciúil dhá mhí agus seachtain, a chríochnaigh ar deireadh le titim Okinawa. Agus i mí Eanáir 1944, saoradh Taiwan.
  Bhí an tSeapáin anois ar tí tubaiste mhíleata iomlán. Ní fhéadfadh Hirohito brath ach ar na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain ag dul isteach sa chogadh ar a thaobh; bhí an Ghearmáin faisisteach ag an am sin fós ró-lag go míleata, agus ní raibh Mussolini in ann Trotsky a bhaint amach go héasca san Aigéan Ciúin.
  Ach rinne SAM agus an Bhreatain leideanna, ach ní raibh aon deifir orthu dul isteach sa chogadh. Ina theannta sin, thosaigh éirí amach ollmhór frith-Bhreataineach san India. Chuir náisiúnaithe agus lucht clé níos radacaí an Gandhi measartha ar leataobh. Mar thoradh air sin, thosaigh cogadh fíor ann. Léirigh Churchill, a tháinig in ionad Chamberlain, doiléire agus rinne sé iarracht an Phacastáin agus an India a choinneáil faoina smacht ar aon chostas. Ba é an toradh a bhí ar chogadh fada searbh a cheangail fórsaí na Breataine.
  Ghníomhaigh na Meiriceánaigh go hiomlán éighníomhach i mbeartas eachtrach: tá mo bhothán ar an imeall!
  I mí an Mhárta 1944, tháinig trúpaí Sóivéadacha, in ainneoin nach raibh an aimsir an-fhabhrach fós, i dtír i Hokkaido. Mhair an troid trí seachtaine agus tháinig deireadh leis nuair a bhain na Seapánaigh amach. Chuir an rath seo isteach ar mhuinín an impire as neamh-inrochtaineacht an chathair.
  Lean an comhrac ar thalamh agus ar muir go dtí an 11 Bealtaine, 1944, nuair a bhí an tSeapáin ídithe faoi dheireadh.
  Mhair an troid le rannpháirtíocht trúpaí Sóivéadacha ó 10 Aibreán, 1941 go 11 Bealtaine, 1944 agus ghlac sé trí bliana agus beagán níos mó ná mí. B'ionann caillteanais arm na Sóivéide i maraíodh agus a fuair bás de bharr créachta ná 960 míle saighdiúir agus oifigeach. Fuair beagán níos mó ná seasca míle saoránach Sóivéadach sibhialta bás freisin. Ó bhuamáil, sliogáil airtléire, troid ar Sakhalin agus ar an teorainn i Primorye. Agus gortaíodh thart ar thrí mhilliún duine, a raibh ceithre chéad míle faoi mhíchumas.
  Go ginearálta, bhuaigh an APSS bua mór agus d'éirigh leis réimis pro-Sóivéadacha a shuiteáil sa tSín agus sa Chóiré agus ghabh sé lena chuid trúpaí sealúchais uile Land of the Rising Sun.
  Neartaíodh an t-údarás atá ag Comrade Trotsky a thuilleadh laistigh den tír agus sa saol idirnáisiúnta.
  I 1946, tharla an chéad seoladh satailíte saorga sa USSR. Agus i 1950, cuireadh an chéad cosmonaut Sóivéadach ar fud na cruinne. Sa Rómáin, d'aontaigh an Rí Mhicaiah comhghuaillíocht mhíleata agus eacnamaíoch a thabhairt chun críche leis an USSR. Go gairid d'athraigh an chumhacht san Ungáir. Agus sa tSeicslóvaic, tá sé á rialú le fada an lá, cé nach go díreach ag cumannaithe, ach ag fórsaí eite chlé pro-Shóivéadacha.
  I 1951, thosaigh cogadh idir an Tuirc agus an USSR. Ag an bpointe seo, ní raibh buama adamhach ag na Stáit Aontaithe ná ag an mBreatain, agus féinmharú don Iarthar ab ea tús a chur le masmas fíor le namhaid chomh cumhachtach leis an APSS agus a chomhghuaillithe.
  Bhuaigh arm na Sóivéide an Tuirc i níos lú ná mí. Breathnú go bhfuil imoibriú an Iarthair thar a bheith mall ... Tá géarchéim eacnamaíoch i SAM agus tá círéibeacha ag daoine dubha.
  Déanann Trotsky cinneadh: agus laistigh de dhá mhí glacann an tArm Dearg smacht ar an Meán-Oirthear agus ar an Iaráin ar fad, agus tagann rialtas ar son na Sóivéide i gcumhacht san Éigipt. Faigheann na Breataine agus na Francaigh pollta sna fiacla. Agus tógann Hitler taobh an APSS agus dá bharr sin faigheann sé an deis chun Anschluss Ostair.
  Tagann De Gaulle i gcumhacht sa Fhrainc. Tá sé an-mhíshásta le leathnú na Sóivéide agus labhraíonn sé faoi chrúsáid san Oirthear, i gcoinne na Bolshevism. Aislingíonn Trotsky, ar a mhalairt, leathnú isteach san Eoraip, tá an scéal ag teasú.
  Adolf Hitler, ag baint leasa as an bhfíric go bhfuil an APSS anois san aontas, cuireann sé tús le míleataíocht na Gearmáine. Agus san Ailgéir agus Maracó tagann éirí amach mór i gcoinne na Fraince.
  Tá buile ar De Gaulle agus éilíonn sé go stopfaidh an Ghearmáin ullmhúcháin mhíleata. Mar fhreagra air sin, éilíonn an Fuhrer go ndéanfaí teorainneacha 1914 a athchóiriú agus bagairt air mílíste na ndaoine a chur i gcoinne an namhad.
  Tá bagairtí ag géarú ar an dá thaobh agus trúpaí á gcur chuig na teorainneacha. Ní théann an Trotsky cunning isteach sa chogadh, ach díolann umair agus aerárthaí leis an nGearmáin ar cairde. Tarlaíonn cath idir na Naitsithe agus na Francaigh. Téann an Bheilg isteach sa chogadh, ach ní dhéanann sé seo ach seasamh na Fraince níos measa, atá srianta ag éirí amach sna coilíneachtaí agus gníomhaíocht chumannach ar réimsí éagsúla. Ní bhaineann na Gearmánaigh, áfach, bua tapa amach, ach téann siad i bhfostú ar Líne Mangio , ach áitíonn siad an Bheilg. Tar éis bliain go leith cogaidh, tháinig na Naitsithe gar do Pháras.
  Téann De Gaulle chun síocháin a shíniú agus tugann sé Elsarz agus Lorraine ar ais do na Gearmánaigh. Tá an Bheilg ag scaradh le cuid dá críoch freisin. Tá an Fuhrer ag neartú a thionchar. I 1955, tástáladh an USSR buama núicléach. Áiríonn Trotsky an tSeicslóvaic laistigh den APSS. Fíor, téann cuid den Sudetenland chuig na Gearmánaigh, ach teorainneacha eitneacha i bhfad níos lú. Ach níl aon chúis acu an bád a bhualadh...
  Cuirtear iallach ar Hitler a uaillmhianta a ísliú agus a bheith lúcháireach gur éirigh leis leathnú amach san Iarthar agus ar chostas na hOstaire. Ionsaíonn na Naitsithe an Danmhairg freisin agus déanann siad teorainneacha 1914 agus tuaisceart a n-impireacht a athchóiriú.
  Fuair Trotsky bás i 1960, tar éis dó a ochtó lá breithe a cheiliúradh. Gan droch-nósanna agus folláine fhisiceach a chothabháil, choinnigh Cathaoirleach an USSR smaoineamh soiléir go dtí a ghníomhartha deiridh.
  Thug sé an post mar chathaoirleach ar a mhac David, agus mar sin bhunaigh sé an chéad dynasty cumannach ar domhan. Faoin am seo, bhí lárnú méadaithe agus leasuithe ar an mbunreacht ag an APSS ag cosc ar tharraingt siar uaidh. D'aistrigh Hitler cumhacht freisin chuig duine dá mhac a fuarthas mar thoradh ar inseamhnú saorga, ach ar bhonn iomaíoch.
  Mar sin féin, tá an mac fós ró-óg, agus tar éis bhás Hitler, scoilt na Naitsithe, agus go luath tháinig an eite chlé i gcumhacht. Tá an domhan éirithe níos sábháilte, ach tá cogadh éagobhsaíochta nua mar thoradh ar thitim an chórais choilíneach. Ba é an réiteach ná comhrialtas cumannach a chruthú. Thug sé cúnamh frithpháirteach agus rinne sé iarracht sóisialachas a thógáil i gcoinníollacha na mór-roinne dorcha.
  Ach rinneadh idirdhealú ar chumannachas domhanda le líon mór eilimintí margaidh agus ba chóras comhcheangailte é.
  Idir an dá linn, d'fhás contrárthachtaí laistigh den USSR. Ní raibh ceannas polaitiúil páirtí amháin oiriúnach don oligarchy atá ag fás a thuilleadh. Bhí athrú agus cumhacht pholaitiúil ag teastáil ó lucht gnó na tonnta dearga. Go dtí seo, rinne rath an gheilleagair phleanáilte agus gnóthachain pholaitiúla cúiteamh i bpáirt do ghiúmar an fhreasúra. Ach tá athruithe tar éis tarlú sna Stáit Aontaithe. Tháinig ceannaire nua chun cinn, a chruthaigh monaplacht dhá pháirtí a bhriseadh: Daonlathach agus Poblachtach, an tríú tír - tírghrá.
  Agus tar éis dó teacht i gcumhacht, bhunaigh sé uathlathas. Ag an am céanna, ag tosú crusade i gcoinne cumannachas. Fuair David bás, agus ina dhiaidh sin cuireadh tús le sraith iomlán comhcheilg agus streachailtí faicsineacha. Mar thoradh air sin, bhí crith an tír. Ach tháinig deireadh leis an streachailt idir na faicsin nuair a urghabhadh post mar chathaoirleach ar an APSS, agus tháinig maolú ar na daoine.
  Bhí leathnú spás gníomhach. In 2015, ba é Plútón an pláinéad deireanach a chuir spásaire daonna ina chos. Ar feadh tréimhse ghearr, bhí daoine in ann cuairt a thabhairt ar dhromchla Iúpatar. Fíor, bhí orthu luí i folcthaí aramatacha speisialta.
  Laistigh den USSR, neartaigh gnéithe caipitlíocha níos mó fós. Bhí srathú idir na boicht agus na saibhir. Bhí an chuma ar billionaires Real, agus ag an am céanna baill den Politburo. Mhair an Cumannachas níos mó agus níos mó le holagaracht an airgeadais agus ní raibh sé chomh difriúil agus níos lú ón gcaipitleachas. Tháinig fiú an cháin ioncaim líneach sa USSR agus tugadh isteach céatadán amháin. Ar ndóigh ba chúis leis seo, ar ndóigh, míshástacht doiléir agus ba chúis le mionchíréibeacha.
  Ach go dtí seo níl an scéal imithe ó smacht. Ach i ndáiríre, le tréithe seachtracha an chumannachais, bhí níos mó ciorrú ar ráthaíochtaí sóisialta. Go háirithe, tháinig íoc as leigheas agus oideachas go páirteach, agus bhí an chuma ar dhaoine dífhostaithe agus malartuithe saothair.
  Shroich Victoria Vilna agus stop sí ag cuimhneamh ar an domhan comhthreomhar. Bhí uirthi anois leanúint ar aghaidh i gceannas ar arm na Rúise.
  Thit príomhchathair Ard-Diúcacht na Liotuáine, Vilna, ach bhí máirseáil níos faide amach romhainn go Grodno agus Brest.
  Chuaigh na Bealarúisigh isteach go toilteanach in arm na Rúise. Thit siad, áfach, sneachta agus d'éirigh sé níos deacra don arm meánaoiseach bogadh. Mar sin féin, d'ordaigh an Ard-Diúc Vasily Grodno a áitiú agus an geimhreadh ann. Rith Victoria timpeall na gcaisleán mórthimpeall ar thóir duine éigin eile le giorrú nó le díothú.
  Tháinig tart fiáin chun díothaithe laistigh di, ach níos minice agus níos minice ghéill a comhraic gan troid.
  
  
  ORACLES Ó ifreann dorcha
  Tá, ar ndóigh, tuaróirí éagsúla, úsáideach agus contúirteach.
  Ach i gceann de na réaltachtaí malartacha bhí asarlaí a d'inis uimhir do na Naitsithe faoi conas an chumhacht a thabhairt ar ais chun scáthán an Diabhail a athinsint. Thit braoiníní fola scarlet linbh neamhchiontach ar an dromchla frithchaiteach. Agus bhí siad absorbed láithreach, agus an scáthán féin thosaigh a glow, faigh ar ais a bronntanais. Agus d"fhoghlaim an Fuhrer go leor ansin.
  Ach fiú a fhios agam an todhchaí, ní féidir i gcónaí é a cheartú. San Afraic, áfach, d"athghrúpáil na Gearmánaigh a gcuid trúpaí agus d"éirigh leo an ionsaithe a sheol Montgomery an 23 Deireadh Fómhair a chealú.
  Cé go raibh deacracht mhór acu, chuir trúpaí a raibh líon níos airde daonchumhachta agus trealaimh stop leo. Mar sin féin, chabhraigh sé le Rommel a chúpla aonad a dháileadh go réasúnach agus an t-ionsaí a aisiompú toisc go raibh a fhios aige áit agus am an ionsaí. D'fhulaing na Breataine caillteanais shuntasacha agus tar éis dhá sheachtain troid b'éigean dóibh stopadh.
  Agus bhí cabhlach fomhuirí na Gearmáine in ann damáiste mór a dhéanamh, nuair a chuaigh dosaen long faoi uisce le fórsaí tuirlingthe a bheartaigh teacht i dtír i Casablanca agus ar chósta Mharacó. Na Meiriceánaigh, tar éis féachaint ar an easpa ratha san Éigipt agus ar ghníomhaíocht na "pacáistí mac tíre na Gearmáine", thréig Operation Torch.
  Rinne na Gearmánaigh, ina dhiaidh sin, iarracht a gcuid trúpaí a athghrúpáil ag Stalingrad chun ionsaithe cliathánach na trúpaí Sóivéadacha a chosc, agus d'ullmhaigh siad iad féin a adhlacadh i gcosaintí sa lár.
  De bharr drochaimsire an 19 Samhain, 1942, ní raibh trúpaí Sóivéadacha in ann eitlíocht a úsáid go héifeachtach, lena n-áirítear aerárthaí ionsaithe, agus d'éirigh thar cionn le hullmhú airtléire amach. Mar sin, trí a gcuid fórsaí a athghrúpáil, bhí na Gearmánaigh agus a gcomhghuaillithe in ann dul chun cinn na trúpaí Sóivéadacha a chosc. Is fíor gur tharraing sé seo aird na Naitsithe ar Stalingrad féin, rud a thug faoisimh do na saighdiúirí Sóivéadacha a bhí ina laochra sa chathair. Cé gur fíorbheagán tithe atá fágtha faoi smacht an Airm Dheirg.
  D'fhan an Fritz amach sa lár freisin... Lean an cath ag Stalingrad ar aghaidh go dtí deireadh mhí na Nollag. Tar éis gur theip air dul chun cinn a bhaint amach chun tosaigh, stop an tArm Dearg. Ach ní raibh sé éasca do na Gearmánaigh ach an oiread. Chaill siad an iomarca le linn an ionsaithe ar an gcathair, agus cé gur cosúil go bhfuil an cóimheas caillteanais ina bhfabhar mar chosaint, tá na trúpaí fós ídithe.
  I mí Eanáir, in ainneoin tuar an oracle, ní raibh na Gearmánaigh in ann seasamh amach sa tuaisceart le linn Operation Spark. Fíor, mhair an troid ar feadh níos mó ná trí seachtaine agus chosain sé an tArm Dearg taismeach mór, ach d'éirigh leo a fháil tríd an talamh go Stalingrad.
  Mar sin féin, rabhadh ó scáthán Iblis, bhí na Gearmánaigh in ann a repel an ionsaitheacha in aice le Voronezh, ag neartú a gcomhghuaillithe lag: na hIodálaigh agus Rómánaigh. Seachas sin, bheadh an chosaint ann briste.
  Agus níor éirigh leis an tríú oibríocht Rzhev-Sychov. Rinne na Gearmánaigh arís, cé nach raibh siad gan deacracht, ionsaithe na Sóivéide a chosc. I Stalingrad féin bhí sé te, bhí cathanna i mí Eanáir. Tháinig Mainstein in ionad Paulus agus d"éirigh leis an mharascail pháirce seo a bhfuil níos mó taithí acu an cathair dhaingean a ghabháil faoin 12 Feabhra. Ach arís d"íoc na Gearmánaigh praghas ollmhór as seo. I mí Feabhra 1943, b"éigean an Reichstag a chur le chéile agus cogadh iomlán a fhógairt. Leathnaigh an lá oibre agus bain úsáid as saothair sclábhaithe ar bhealach níos gníomhaí ná mar a bhí roimhe.
  Mar gheall ar dhearbhú an chogaidh iomláin bhíothas in ann táirgeadh na n-arm a mhéadú agus rannáin nua a fhoirmiú. Eachtrannaigh agus Hiwis san áireamh.
  Agus a fhios acu cathain a bheartaigh na Breataine agus na Meiriceánaigh dul isteach i Maracó, rinne na Gearmánaigh, ag baint úsáide as a gcabhlach mór fomhuirí, déileáil le builleanna pianmhara do na longa tuirlingthe - ag cur isteach ar thuirlingt amháin i ndiaidh a chéile. Cheadaigh sé seo do na Naitsithe oibríochtaí míleata i gcoinne an Iarthair a logánú agus a bpríomhfhórsaí go léir a dhíriú san oirthear.
  Bhí seasamh chór Rommel fós deacair, ach a bhuíochas leis an scáthán, thosaigh eitlíocht fhaisisteach ag feidhmiú ar bhealach níos éifeachtaí, agus chuir conbhaigh feabhas ar sholáthar an ghrúpa Afracach.
  Theip ar ionsaithe nua Montgomery i Márta 1943. An uair seo, tar éis do Rommel sonraí cruinne a fháil le cabhair ó dhraíocht diabolical, mheall sé na Briotanaigh isteach i ngaiste agus d"éirigh leo bua millteach a chur orthu! Is fíor, mar gheall ar fheabhas uimhriúil an namhaid agus ardcheannas aeir, níorbh fhéidir Montgomery a ruaigeadh go hiomlán, ach bhí an bua ar an mBreatain suntasach. Go háirithe cailleadh go leor umair, agus gabhadh líon suntasach feithiclí mar trófaithe.
  Tharraing na Breataine cúpla líne chosanta siar agus tháinig siad níos gaire d"Alexandria. Bhí cúltaiscí nua ag teastáil ó Rommel, agus bhí sé beartaithe ag na Naitsithe leanúint ar aghaidh leis an gcion sa treo theas. Thit Stalingrad agus ansin bhíothas in ann dul chun cinn feadh an Volga.
  I mBealtaine 1943, d"aistrigh na Krauts go Oibríocht Dolphin. Bhí a gcuid trúpaí, in ainneoin cúnamh an oracle, in éadan an-láidir ón Arm Dearg. Bhí an dul chun cinn mall ag costas na gcaillteanas trom. Fíor, bhí tionchar ag cabhair ó fortuneteller ar chúrsa an chogaidh. Bhí an Wehrmacht ag súil le frithionsaí agus sheol siad níos mó agus níos mó ionsaithe. I lár mhí an Mheithimh, bhí na Naitsithe i dteagmháil le deilt Volga cheana féin agus an Mhuir Chaisp bainte amach acu.
  Chuir an Tuirc isteach sa chogadh ar an 22 Meitheamh 1943 le seasamh na dtrúpaí Sóivéadacha sa Chugais. Agus chinn sé seo i ndáiríre toradh an chatha ar ola Baku.
  Ní raibh na Comhghuaillithe cinntitheach. D"aistrigh Montgomery go cosaint ghníomhach agus níor smaoinigh sé ar an ionsaitheach a thuilleadh, agus níorbh fhiú dul i dtír i Maracó.
  Ar an 10 Iúil, 1943, rinne Churchill, chun cuid d"fhórsaí na Gearmáine a atreorú ón oirthear, iarracht teacht i dtír sa Fhrainc. Mar sin féin, mar gheall ar an tuirlingt droch-ullmhaithe, chomh maith le neamhchinntitheacht Mheiriceá agus an bhfíric go raibh a bhuíochas le oracle, bhí a fhios ag na Gearmánaigh na sonraí go léir, níor tharla ach an defeat is mó de na Breataine agus na Meiriceánaigh ar thalamh sa stair.
  Gabhadh breis is sé chéad caoga míle duine agus a lán trealaimh leo féin. Ach níor chuir sé seo, ar an drochuair, bac ar dhul chun cinn na Naitsithe sa deisceart. I mí Lúnasa, ghabh na Gearmánaigh an Dagestan ar fad, ghabh na Turcaigh beagnach an Airméin go léir in éineacht le Yerevan, agus ar an 27ú tháinig na Naitsithe agus na hOtamánaigh le chéile, ag cuimilt an fhronta Transcaucasian ina dhá chuid.
  Agus arís, tháinig teip ar iarrachtaí maslacha ó fhórsaí na Sóivéide ar earnálacha eile den tosach. Bhí an namhaid ró-eolach ar phleananna an cheannais Shóivéadaigh.
  Bhí an roinn speisialta san Arm Dearg rampant, faoi chois agus rinneadh purges mais. Lámhachadh fiú cúpla dosaen ginearál agus mharascail airtléire Kulik.
  Ach fad is a bhí arm diabolical ag an namhaid, ní chabhródh aon rud ina choinne.
  Mí Mheán Fómhair a rith i gcathanna troma, tháinig na Naitsithe agus Ottomans gar do Baku. Agus i mí Dheireadh Fómhair, thosaigh troid amach sa chathair féin.
  Bhí an chathair cois cósta á soláthar trasna na farraige, agus bhí siad ag iarraidh go dian a choinneáil. Tháinig an troid ar aghaidh agus faoin 7 Samhain, mar a bhí beartaithe, theip ar na Krauts é a ghlacadh. Ach bhí na cathracha eile go léir sa Chugais caillte cheana féin faoin am seo. Agus i mí na Nollag, ar chostas na gcaillteanas ollmhór, thit an chathair legendary.
  Cailleadh an Chugais go hiomlán, mar a bhí an réimse ola is mó a forbraíodh ag an am sin sa USSR. Fíor, ós rud é go raibh na toibreacha ola go léir séidte agus scriosta, ní raibh na Naitsithe féin in ann leas a bhaint as an mbuntáiste seo go luath.
  Bhí lull ar an bhfronta thoir. Bhog fórsaí móra talún Gearmánacha isteach san Iaráic agus níos faide go dtí an Phalaistín agus Canáil Suez chun cabhrú le Rommel. Chinn ceannaireacht na Sóivéide, áfach, leas a bhaint as an sos. Forbraíodh réimsí ola cheana féin in áiteanna eile, lena n-áirítear an tSibéir. Agus d'oibrigh dearthóirí Sóivéadacha ar umair nua. Bhí an IS-2 agus T-34-85 ceaptha a bheith mar fhreagra ar na Panthers Gearmánacha agus Tigers.
  Bhí táirgeadh arm sa Ghearmáin Naitsíoch níos airde ná mar a bhí i bhfíor-stair. Is léir go bhfuil níos mó acmhainní ag na Naitsithe agus ag na sclábhaithe, agus tá an bhuamáil ó na comhghuaillithe lagaithe níos laige. Ciallaíonn sé seo go bhféadfadh siad níos mó iarainn agus miotail ar chaighdeán níos fearr a tháirgeadh ná mar atá i ndáiríre. Dá bhrí sin, baineadh amach an plean táirgthe do 600 Panthers in aghaidh na míosa agus fiú sáraíodh é. Ach bhí srianta eile ann: am oiliúna do chriúnna nua. Ina theannta sin, tá an "Panther," mar gheall ar a chuid buntáistí uile gan dabht: bhí cosaint taobh lag agus socrú céimnithe ag gunna le hard-thoil agus ráta dóiteáin, infheictheacht den scoth agus optaic, chomh maith le cosaint tosaigh maith, agus dea-fheidhmíocht tiomána. de rollóirí.
  An Panther-2 iompaigh amach a bheith níos forbartha chun cinn agus tuar dóchais inti. A bhuíochas le leagan amach i bhfad níos dlúithe le meáchan beagán níos airde de 47 tonna, bhí gunna láidir 88-mm ag an Panther-2 le fad bairille 71 EL agus armúr de 120 mm ar thaobh tosaigh an chabhail, taobhanna 60-céim ag an uillinn, agus 150 ar thaobh tosaigh an turret, le 900 inneall horsepower i gcásáil duralumin.
  Thosaigh meaisín den sórt sin a tháirgeadh i mí na Samhna 1943, mar aon leis an Tiger-2. Mar sin féin, ní raibh na Gearmánaigh ach ag forbairt a ngluaisteán. Agus chuaigh siad chun cinn ar an Meánoirthear.
  I mí an Mhárta 1944, ghabh na Gearmánaigh Cuáit agus shroich siad Canáil Suez.
  B"éigean an t-oracle a bhriseadh ionas nach mbeadh aon bhuntáiste ag na Naitsithe. Sa chás seo, bhí fonn ar na cailíní é a dhéanamh níos luaithe, ach chuir teorainneacha tionchair isteach orthu.
  Mar shampla, anois, in ionad cailíní lán le draíocht, ar 1 Aibreán, 1944, bhí dhá áilleacht deas ag gluaiseacht feadh an tosaigh. Ar an drochuair, le cumais an-mheánacha, bhí tionchar ag an teorannóir léim. Bhí sé rud beag fuar fiú do chosa lom siúl ar thalamh an earraigh ar éigean faoi lé sneachta. Ar thaobh na láimhe clé de na cailíní tá an Volga domhain, ó thuaidh de Kamyshin, agus má théann tú níos faide, sroichfidh tú poist na Gearmáine in aice le Stalingrad. Agus is é tasc na laochra a bheith beagnach gnáth-chailíní agus a gcumas superhuman a chailleadh chun an oracle fuath a neodrú ... Mar sin féin, b'fhéidir nach leor é seo anois. Tar éis an tsaoil, chaill an USSR an chríoch ar a raibh cónaí ar leath den daonra roimh an gcogadh, agus cuid shuntasach dá acmhainneacht thionsclaíoch, lena n-áirítear, ar an gcéad dul síos, ola áisiúil le haghaidh eastóscadh.
  Tá go leor taiscí eile ann, ar ndóigh, ach chun go n-oibreoidh siad ag a lánacmhainneacht, is gá am agus airgead araon. Is é sin le rá go bhfuil an scéal amhlaidh go fiú má bhaintear cumhacht scátháin Iblis do Hitler, b"fhéidir nach leor é seo go pianmhar. Ina theannta sin, mhéadaigh mothúcháin scarúna i measc na gcomhghuaillithe. Go háirithe na Meiriceánaigh. Tá Roosevelt tinn, is léir go bhfuil claonadh ag Gallen an tsíochánaíocht chlé, agus níl na hionchais do thoghcháin nua an-gheallta.
  Níl ag éirí go maith le cogaíocht fomhuirí do na Comhghuaillithe. Tá líon na bhfomhuireán Gearmánach ag méadú i gcónaí, agus tá a gcáilíochtaí comhraic ag feabhsú. Tá toirpéid teas-threoraithe agus fomhuireáin faoi thiomáint sárocsaíd hidrigine le feiceáil cheana féin . Agus tá cabhlach na gComhghuaillithe ag tanú agus ag lagú, go háirithe ós rud é go bhfuil sé foghlamtha ag siorcanna technotronic na Krauts gan dromchla a dhéanamh agus gan iad féin a nochtadh.
  Ina theannta sin, tá gníomhaíocht cabhlach fomhuirí na Naitsithe níos airde ná mar a bhí i bhfíorshaol: tá soláthar breosla éirithe níos éasca, tá tancaeir ag teacht ó réimsí na Libia fiú. Ina theannta sin, tá buamáil na Rómáine i bhfad níos laige. Agus tá táirgeadh breosla sintéiseach níos airde.
  Tá na comhghuaillithe i turraing, agus tá a gcás neamhfhabhrach. Go háirithe cinn pholaitiúla inmheánacha.
  Comhardú na bhfórsaí ar an bhFronta Thoir an 1 Aibreán, 1944: USSR 6.3 milliún saighdiúirí agus oifigeach, agus thart ar 5.3 míle umar agus gunnaí féin-ghluaiste, 95 míle gunnaí agus moirtéal, 7.7 míle aerárthach. Caillteanais throma i gcathanna geimhridh agus iad ag iarraidh an namhaid a ruaigeadh. Na Gearmánaigh, ag cur san áireamh satailítí, rannáin eachtracha, Hiwi coisithe, tá carntha níos mó ná 7.2 milliún, umair agus gunnaí féin-ghluaiste cheana féin 8.8 míle, gunnaí agus moirtéal thart ar 100 míle, eitlíochta 16,500 feithicil. Ag cur san áireamh go bhfuil na tancanna nua IS-2 agus T-34-85 díreach tar éis dul i mbun seirbhíse leis an Arm Dearg, tá barr feabhais an namhaid i gcáilíocht an trealaimh suntasach. Mar sin, tá táirgeadh "Panthers" agus "Tigers" curtha chun cinn cheana féin, agus is ionann iad agus níos mó ná leath de chabhlach umar na Gearmáine.
  I gcás eitlíochta, níl measúnuithe cáilíochtúla chomh soiléir sin. Tá feithiclí Gearmánacha níos fearr ná na cinn Sóivéadacha maidir le luas agus armáil, ach níos lú ná inaistritheacht chothrománach, agus ag an am céanna níos fearr i maneuverability ingearach. Ach is tábhachtaí fós, bhí scaird-aerárthaí le feiceáil sa Fritz, go príomha ME-262. As na trodaithe lián-tiomáinte, ba iad ME-309 agus TA-152 na cinn is cumhachtaí i dtéarmaí armála agus luais. Chuaigh an Yu-488 agus fiú níos luaithe an Yu-288 isteach i dtáirgeadh sraitheach. Ní raibh na buamadóirí seo comhionann i dtréithe eitilte faoi ualach ard.
  In aon chás, má chuirimid san áireamh cothromaíocht na bhfórsaí, ansin ní mór an namhaid a aithint mar níos cumhachtaí. Ina theannta sin, má chuirtear an oibríocht sa Mheánoirthear i gcrích, beidh na fascists níos láidre fós. Agus níl níos mó ná mí fágtha roimh a mbua deiridh ann. Mar sin...
  Bhí Elena éirimiúil go teicniúil ag osna agus ag canadh:
  - Gan chumhacht, gan neart... Is léir go raibh an iomarca le hól ag an goblin! Shábhálann sé an choirt agus scread sé gáirsiúlacht!
  Chroith Zoya, a bhí tar éis a cultúr a chaomhnú fiú i ngúna measartha tuathánach, a méar ar a cara:
  - Seachnaímis vulgarities... Is fearr dúinn plean gníomhaíochta a dhréachtú!
  Elena shrugged. Bhí sí níos tanaí ná mar a bhí sí agus ní raibh sí chomh lúthchleasach. Cé go mb'fhéidir go mbeadh go leor fear níos tarraingtí ná riamh. Tá gúna an chailín simplí, línéadach, bán agus glan. Beagán níos giorra ná mar is gnách do mhná tuathánach, ag nochtadh a gcosa coirtithe os cionn na glúine. Ní raibh aon airm nó jewelry fágtha ag na cailíní. Níl fiú clog ann.
  Tá siad chomh rustic anois, ró-thonnta do mhí Aibreáin, ach níl siad chomh tapa agus chomh láidir. Cosa ag siúl feadh bóthar cré atá scaipthe le púróga. Bíonn boinn lom, cosúil le cinn na mban tuathánach, garbh agus mothaíonn siad compordach agus iad ag céim ar dhromchla deilgneach. Nuair a shiúlann tú, ní shéideann sé fuar mar sin. Leáigh sioc na maidine tar éis sioc, agus níl na cosa chomh nimhneach agus tinn.
  Ina corp roimhe seo, bhí sí ina laoch i gcoitinne, fiú san Antartaice gan aon fhadhbanna. Agus anois tá mo chosa dearg ón bhfuacht, agus ag téamh suas i ngrian na maidine, bíonn siad pianmhar go náireach.
  Dúirt Elena, a raibh dearmad déanta aici cheana féin go bhféadfadh mothúcháin mhíthaitneamhacha a bheith ag an gcorp daonna ó fhuar agus ó thuirse, le crá:
  - Le bheith macánta, ní fheicim an pointe ag a leithéid de thuras. Caitheadh muid isteach sa ifreann seo, a bhaint de dhraíocht láidir ... D'fhág cosnochta agus i gúna tuathánach simplí, agus ag an am céanna, iallach a shábháil daonnachta ó fhaisisteachais!
  D"fhreagair Zoya go loighciúil sliocht cosúil leis:
  "Ach sin í an áilleacht atá ann!" Ionas nach mbeadh sé ró-éasca nuair a thógamar Vilna agus cathracha eile na Liotuáine, ag baint úsáide as ár gcumas míorúilteach. Tá sé i bhfad níos suimiúla agus is tábhachtaí tá gá le samhlaíocht chun an namhaid a shárú i gcomhlachtaí simplí agus gan sárchumhachtaí!
  Ba ghnách le Elena a cos lom a chiceáil isteach i gcloch mhór dhumhach ag gobadh amach as an gcré i lár an bhóthair. Ach in ionad eitilt amach as an buille, d'fhan an chloch ina áit, agus an Cailín Wise screamed mar gheall ar an bpian. D'éirigh na méara fada galánta ata láithreach agus d'iompaigh siad gorm. Agus bhí ar Zoya fiú cúpla ceann acu a dhíreachú. Thit na falangaí corcra ina n-áit, agus chroith Elena as an cuimilt a bhí déanta ar a leiceann. Caithfidh tú rud éigin chomh dúr a dhéanamh.
  Mhothaigh iníon Belobog ardú comhbhrón laistigh di féin, bhí sí faoi léigear ag tonn na comhbhá. Agus ag an am céanna, tháinig mothú ar laige agus ar leochaileacht féin. Tháinig briseadh ar an tairne faoi fheoil ghorm Elena, agus d"éirigh a cos an-dochar agus leochaileach freisin.
  Dúirt an té ciallmhar, le comhbhrón di féin:
  - Is é seo a chiallaíonn flesh gan superpowers ... Ní bheidh tú ach aon duine!
  Dúirt Zoya le brón:
  - leighisfidh do chosa... Mairfidh tú ar bhealach éigin!
  Chuaigh na cailíní ar aghaidh ar an mbóthar arís. Ní raibh an gaiety meargánta céanna acu a thuilleadh. Ina theannta sin, dá fhad a shiúil siad, is amhlaidh is mó an t-ocras a bhraith é féin. Anseo bhí na páirceanna feirme comhchoiteann le feiceáil ... Bhí obair faoi lán seoil cheana féin orthu.
  Ní raibh na fir le feiceáil, áfach, níor baineadh ach mná agus leanaí, cuid acu go dtí an céachta, cuid eile go dtí an cró. Tá na daoine anseo thar a bheith tanaí, le aghaidheanna traochta. Fíor, rinne na buachaillí, ag féachaint ar na cailíní álainn, aoibh gháire agus wavered orthu, ag beannú dóibh le lámha sínte calloused.
  Thairg Zoya cabhrú le Elena le saothar tuathánach. D'aontaigh iníon Svarog go drogallach. Theastaigh uaithi go pearsanta cleasa arm, agus ní hamhlaidh chrua na feirme comhchoiteann. Ach tar éis di a cos a ghortú ar chloch dhumhach, d"imigh a meon géarchúiseach as radharc láithreach. Ina theannta sin, ba cheart duit smaoineamh ar do dhlisteanú féin. Cibé rud a d'fhéadfadh duine a rá, chríochnaigh siad i gúnaí amháin agus gan pastors.
  Sea, is féidir leis an NKVD spiairí a dhearbhú tráth ar bith agus iad a chur amú. Seachas sin ní bheidh iontu ach dídeanaithe a chaill gach rud, lena n-áirítear a gcuid doiciméad. Níl a gcuid gúnaí an-nua, agus tá an stíl le sciorta níos giorra tipiciúil don sráidbhaile Bolshevik. Is féidir leat a dhóthain a ithe go gcreidfidh siad é!
  Rugadh Zoya sa sráidbhaile agus tá a lámha agus a corp an-deas ag fulaingt. Is bean chathrach í Elena, ní Muscovite amháin. Fíor, tá taithí aici ar obair arúil i bpobal Rodnover. Ach fós féin níl na gluaiseachtaí chomh héasca agus chomh eolach ar ghluaiseachtaí Zoya. Sea, agus méara briste ar an talamh fuar pianmhar disgustingly.
  Mar sin féin, tá na mná óga, na buachaillí agus na cailíní go léir cosnochta, fiú má bhí sé reo san oíche agus tá an baol ann go n-éireoidh tú fuar beagnach. Mná scothaosta amháin agus mná d'aois i bróga bast. Níl aon fhear i radharc, agus an duine is sine os cionn gach duine ina dhéagóir chatach, rua, gan breathnú níos sine ná cúig bliana déag, i bríste ard-ord, ach le cuma an-léiritheach agus smig misniúil. Is é an kid seo le suaitheantas Komsomol an duine is sine i measc na buachaillí agus tugann sé orduithe do gach duine.
  Ní dhearna an ceannasaí óg trácht ar an bhfíric go ndeachaigh an dá áilleacht isteach leo. Amhail is dá mba amhlaidh, ní gá a rá. Tá aeráid éadrom i réigiún Volga agus tá an aeráid faoi lán seoil, mar sin ní ghortóidh péire breise lámha.
  Is gearr gur thosaigh cúl Elena ag dul in olcas, agus d"iarr sí dul go dtí an céachta. Mar sin tá sé níos éasca do chorp cailín sách láidir, ach ní mór duit ach do shála a thochailt go cúramach san ithir scaoilte ionas nach mbeidh greannú ar do bharraicíní chomh mór sin. Ach tagann an brú ar an cófra ag uillinn dhifriúil, agus ní bhraitheann an cúl, tar éis é a dhíluchtú, pian.
  Cheap an cailín ansin, cén aois í i ndáiríre? Is fada ó chuaigh sé céad! Greannmhar! Tá sí ar cheann de na mná is sine sa Rúis nua-aimseartha agus ag an am céanna, atá lán de neart agus sláinte. Ach tar éis a gcumas draíochta a bhaint de, d'fhéadfadh siad a bheith ina monstrosities den sórt sin!
  Cuireann an smaoineamh seo fuarú ar Elena...
  D"oibrigh gach duine le díograis agus gan sos lóin. Nó go dtí go raibh sé dorcha go hiomlán, chuaigh siad i dtreo na tine chun iad féin a athnuachan. Bhí an Volga in aice láimhe agus bhí iasc sa phota. Ach níl ann ach an oiread sin aráin, agus níl sé go hiomlán glan ar bhealach éigin, le neamhíonachtaí. Blas eile den oinniún.
  Tá an bia simplí agus níl an iomarca ann; is cosúil go bhfuil sé mar íogaireacht do goilí ocrach. Ní raibh na Ranger Girls tar éis é seo a mhothú tuirseach le blianta fada. Ní féidir, tá sé an-phianmhar fós a bheith daonna gan sárchumhachtaí. Agus éiríonn tú tuirseach mar... asal!
  Ach is maith freisin go bhfuil na horgánaigh óg agus sláintiúil. Thit na cailíní ina gcodladh le mná eile sa scioból orthu féin. Shuigh duine de na buachaillí a cheann ar chliabhrach ard Zoe. Strac an cailín saoiste a gcuacha fionn... agus mhothaigh sí lionn dubh láidir. Fuair siad gach rud ón saol agus óna bpátrúin, na Déithe Demiurge: an óige shíoraí, cumhacht, an deis saibhreas, cumhacht, onóir agus meas a bheith acu, ach... Chun a cheapadh, ní mór dóibh codladh le fear atá comhionann i gcumas leo. Agus níl sé seo éasca ar chor ar bith a fháil.
  Agus má tá guys den sórt sin, ansin tá siad ar leibhéal difriúil agus i Cruinne éagsúla. Chuimhnigh Elena ar amhrán faoi Gagarin agus chuir sé seo níos mó brón uirthi;
  An bhfuil a fhios agat cén sórt fear a bhí ann...
  D'iompair an domhan ar fad ina arm é!
  Sábhálann CINNEADH DEATHAR AN TSING AN Impireacht
  Deartháir Tsar Nicholas II, Mikhail, murab ionann agus stair fíor, ghníomhaigh go cinntitheach. Chuir an Garda Impiriúil tine ar na reibiliúnaigh a bhí ag iarraidh stoirm a chur ar an bPálás Geimhridh. Ansin chuaigh na Cossacks, a raibh an ceannasach orthu, agus na reisimintí uasal isteach sa chath.
  Maraíodh na céadta reibiliúnach agus theith daoine eile. Ghlac na póilíní go gníomhach leis na reibiliúnaithe agus a gceannairí. Thapaigh ionadaithe an Duma Stáit, teaghlaigh na prionsaí, ceannaithe agus baill den scothaicme airgeadais dílseacht don Tsar Nioclás, agus mhionnaigh siad dílseacht. Le linn an chatha, maraíodh níos mó ná sé chéad reibiliúnach agus gortaíodh míle go leith. Chaill na gardaí timpeall fiche duine marbh, na Cossacks caoga eile.
  Clash tromchúiseach, ach tháinig an t-uathlathas slán. Ní raibh tuairim amháin ná ceannaire amháin ag na comhcheilgeoirí ar an mbarr. Agus go ginearálta, chreid go leor acu go raibh sé dodhéanta foirm an rialtais a athrú le linn cogaidh.
  Tá go leor míshásta leis an Tsar Nicholas II, ach tá sé deacair rogha eile a thairiscint don réimeas impiriúil. Ina theannta sin, tá faitíos ar na saibhre go n-éireoidh le foirm an rialtais phoblachtach a bheith ró-lag agus scaoilte chun na caipitlithe a chosaint ón bprótacal ocrach agus reibiliúnach, agus na húinéirí talún ó na tuathánaigh.
  Ach ní eagróidh na daoine iad féin réabhlóid thromchúiseach. Tá na Bolsheviks fós ró-lag agus is beag an líon, creideann na Réabhlóidithe Sóisialacha don chuid is mó go bhfuil an réabhlóid go maith, ach is fearr an cogadh domhanda a bhuachan ar dtús.
  I mbeagán focal, bhí círéib ann agus tháinig gach duine amach! Rud éigin cosúil le aiséirí fuilteacha arís agus arís eile é féin ... Agus ciúnas!
  Bhronn Nioclás II ar a dheartháir mar gheall ar a chinntitheacht le hOrd Sheoirse, an chéad chéim, agus thug sé ardú céime dó go céim an Ghinearáil, ag ceapadh Mikhail chun ceannasaíocht a dhéanamh ar fhronta an iarthair. Agus bhí aghaidheanna an deiscirt agus na Rómáine faoi réir Brusilov.
  Mhéadaigh méid arm na Rúise go beagnach deich milliún duine, agus chuir a chothabháil ualach trom ar an Impireacht. Bhí sé riachtanach chun cinn.
  Chomh luath agus a thriomaigh na bóithre, bhuail arm tsarist sa Ghailís. Bhí barraíocht uimhriúil ar thaobh trúpaí na Rúise. Tháinig lagú meanma ar na hOstairigh, agus thréig reisimintí ar a raibh na Slavaigh go mór mór nó ghéill. Ní raibh go leor aonad Gearmánach ann chun an namhaid a choinneáil.
  Chun é a shárú, chuaigh na Stáit Aontaithe isteach sa chogadh in aghaidh na bPríomhchumhachtaí i mí Aibreáin. Agus mar sin bhí toradh na coinbhleachta réamhchinnte cheana féin. Rinne na Gearmánaigh iarracht a gcuid fórsaí a mhéadú san Iarthar chun na Comhghuaillithe a ruaigeadh agus ní raibh siad in ann cúnamh suntasach a thabhairt don Ostair-Ungáir.
  Bhí trúpaí Rúiseacha i seilbh Lviv agus roinnt cathracha sa Ghailís. Fiú roinnt coirí beaga déanta. Bhí aghaidh briste na hOstaire ag titim amach ró-ghasta, agus mar sin b'éigean do na Gearmánaigh bogadh chuig cosaint dall san iarthar agus trúpaí a chaitheamh isteach sna bearnaí a bhí déanta.
  Ag forbairt a rath, chuaigh na Rúiseach i dteagmháil le Przemysl agus fiú timpeallaithe na cathrach. Ach chuir fadhbanna soláthair agus tabhairt isteach níos mó aonad Gearmánach a bhí réidh le haghaidh comhraic isteach sa chath moill ar an dul chun cinn. Ach chuaigh an Fronta Rómáinis ar an maslach, agus tar éis roinnt ama ar an bhFronta Thiar freisin. Bhí tasc deacair ag an dara ceann: briseadh trí chosaint chumhachtach, dhomhain-echeloned na Gearmáine.
  Níor mheas deartháir an Tsar Mikhail é a bheith náireach, d'fhoghlaim sé ó Brusilov agus chuir sé tactics den chineál céanna i bhfeidhm. Thosaigh sé ag ullmhú ionsaithe in dhá áit déag ag an am céanna, ionas nach bhféadfadh na Gearmánaigh treo an phríomhionsaí a chinneadh. Ina theannta sin, d'úsáid siad go gníomhach imbhalla deataigh agus ionsaitheach san oíche.
  Shaor trúpaí Rúiseacha sa deisceart Búcairist, agus mar thoradh ar an ionsaí sa lár bhí dul chun cinn ó dheas de Vilno.
  Bhí ar na Gearmánaigh a gclais theas a neartú arís. Bhí trúpaí na Gearmáine a bhí ag cur bac ar Ríge faoi bhagairt imchiorcail. Faoi na coinníollacha seo, rinne an Kaiser an cinneadh deacair na Stáit Bhaltacha a fhágáil agus trúpaí a tharraingt siar go líne chosanta na Prúise.
  Níor oibrigh rudaí amach don aontas agus don Tuirc. Bhí na Rúiseach agus na Breataine ag dul chun cinn san Áise Mion, bhí na Francaigh ag cur brú ar an bPalaistín sa tSiria. Bhí na hOtamánaigh ag lagú agus ní raibh a dtitim i bhfad amach. Ina theannta sin, d'athraigh na Bulgáraigh. Ag tuiscint go raibh an cogadh caillte cheana féin ag na Prúcaigh, agus trúpaí na Rúise, tar éis dóibh an chuid is mó den Rómáin a shaoradh, tar éis an teorainn a bhaint amach, d'fhógair an rí Slavach cogadh ar an Ostair, an Tuirc agus an Ghearmáin.
  Ar ndóigh, thug sé seo níos mó tinneas cinn do na Gearmánaigh. Ní raibh siad in ann an líne tosaigh a choinneáil san Oirthear a thuilleadh agus b'éigean dóibh cúlú go dtí an Vistula. Súil go gcuirfeadh bacainn nádúrtha uisce moill ar thrúpaí na Rúise.
  Níor éirigh leis an gcomhghuaillí san iarthar ach cuid de rath a bhaint amach, cé go raibh siad ag baint úsáide as umair ar bhealach níos gníomhaí cheana féin. Ach faoi láthair bhí an Ghearmáin chun tosaigh, cé go raibh iallach uirthi bogadh ar ais beagán. Thóg an chuid theas an-iarracht.
  Bhuel, d'aistrigh an Rúis tsarist sa titim agus sa gheimhreadh brú na troda chuig an Impireacht Ottomanach.
  Tháinig deireadh leis an ionsaí ar Chonstantinople, idir thalamh agus farraige, le bua na n-arm Rúiseach. Thit an Tuirc, agus leis an Rúis fuair críocha móra, Constantinople agus caolas le rochtain ar an Mheánmhuir.
  Fíor, níorbh fhéidir deireadh a chur leis an gcogadh i 1917, ach bhraith gach duine anáil an bua cheana féin, i bhfad níos mó ná mar a bhí i 1916.
  Rith an geimhreadh sa Rúis le stailceanna agus taispeántais bheaga, ach ní raibh aon troideanna tromchúiseacha ann, in ainneoin deacrachtaí míleata. B"fhéidir go bhfuil an iomarca dímheasa déanta ar an Rúbal, ach tá sé roimh am labhairt faoin ngorta.
  Mar sin féin, bhí sé in am deireadh a chur leis an gcogadh, agus thuig gach duine é seo. Arna ardú go marshal páirce, mhol Brusilov an príomhbhuille a sheachadadh sa deisceart, áit a raibh an namhaid níos laige, agus ansin casadh ó thuaidh.
  Bhí a gcéad umair ag na Gearmánaigh cheana féin. Ach tá a líon róbheag chun tionchar suntasach a imirt ar chúrsa an chogaidh. Tá a feithiclí féin ag an Rúis freisin, go háirithe umair Mendeleev. Ach arís, ní féidir leis an tionscal tsarist olltáirgeadh a dhéanamh go fóill.
  Ach bhunaigh na Breataine, na Meiriceánaigh agus na Fraince táirgeadh mais umar. Ciallaíonn sé seo go bhfuil an chuma ar bhealach nua, cumhachtach chun briseadh tríd an gcosaint, ba chóir a bhriseadh trí na seasaimh na Gearmáine.
  Ba mhaith leis na Comhghuaillithe freisin deireadh a chur leis an gcogadh tubaisteach chomh tapa agus is féidir. Agus ó dheireadh mhí an Mhárta, thosaigh siad ag iarraidh briseadh trí chosaint dhomhain-echeloned na Gearmáine.
  Thosaigh ionsaithe trúpaí na Rúise chomh luath agus a thriomaigh na bóithre sa deisceart. Tháinig trúpaí na Rúise, tar éis buanna roimhe seo, suas, ach is ar éigean a choinnigh na hOstairigh orthu. Bhí Búdaipeist timpeallaithe cheana féin ag tús mhí na Bealtaine. Ansin thosaigh an ghluaiseacht i dtreo Vín agus seachaint an Abhainn Vistula.
  Chuaigh na hIodálaigh ar an gcion freisin. Chuir fiú an tSeapáin fórsa turais chuig an Eoraip. Bhrúigh na Gearmánaigh ó gach taobh.
  Nuair a bhí trúpaí Rúiseacha i dteagmháil le Vín cheana féin, tháinig an Ostair-Ungáir i gceannas. Thit comhghuaillíocht dheireanach na Gearmáine sa deireadh. San Iarthar, ag baint úsáide as tactics stailce ar chodanna éagsúla den tosaigh, na Comhghuaillithe go mall ach surely chun cinn. Agus chuaigh trúpaí Rúiseacha isteach ón taobh ó dheas ar chúl tosaigh na Gearmáine a chlúdaigh an Vistula.
  Faoi na coinníollacha seo, ar 22 Meitheamh 1918, d'fhógair an Seansailéir Wilhelm seasamh iomlán, gan dóchas na Gearmáine, go gcuirfí deireadh leis an gcogaíocht go léir. Go deimhin, na Gearmánaigh capitulated.
  Scoir an Ostair-Ungáir de bheith ann. Fuair an Rúis Galicia, réigiún Krakow, Bukovina, cuid d'oirthear na Slóivéine agus an Ungáir. An Rómáin Transylvania. Ní raibh fágtha den Ostair-Ungáir ach an Ostair bheag agus an Ungáir laghdaithe go mór. Tháinig an tSeicslóvaic chun cinn faoi choimirce na Rúise.
  An Impireacht Tsarist a fuarthas ón nGearmáin Klaipeda, Poznan agus rochtain ar na farraigí, a ghearradh amach Oirthear na Prúise as an cathair féin trí Danzig.
  Bhí ar an nGearmáin an méid a bhain sí roimhe sin sa 19ú haois a thabhairt suas don Danmhairg agus don Fhrainc. Cuireadh pianbhreith uirthi cúiteamh ollmhór a íoc gach bliain, agus chuir sí teorainn leis an bpoitéinseal míleata go céad míle duine.
  Agus ar ndóigh, cosúil le i stair fíor, crios dímhíleataithe.
  Leathnaigh an Rúis Tsarist a sealúchais sa deisceart. Tháinig deireadh leis an Impireacht Ottomanach, cosúil le Impireacht na hOstaire. Ghlac an Bhreatain an Iaráic, an Fhrainc, an tSiria agus, in éineacht leis na Breataine, an Phalaistín. Fuair an Rúis an Airméin, an Áise Mion, agus Constantinople.
  Roinneadh an Meánoirthear agus an Iaráin i réimsí tionchair freisin. Mar sin, bhain an Rúis Tsarist éadálacha suntasacha amach.
  Ach chosain an cogadh saol níos mó ná dhá mhilliún go leith saighdiúir, gan na sibhialtaigh marbh a chomhaireamh, costais ollmhóra. Thit airgead as a riocht agus thit an tír i bhfiacha.
  Fíor, d'aontaigh na comhghuaillithe go trócaireach ús ar iasachtaí a dhíscríobh, ach fós féin d'éirigh leis an bhfiachas a bheith sách mór - thart ar deich billiún Rúbal óir.
  Ach bhíothas in ann fiontair a bhí faoi úinéireacht na nGearmánach roimhe seo a náisiúnú.
  Chobhsaigh an staid pholaitiúil sa Rúis Tsarist, agus tháinig méadú ar údarás an impire.
  Bhain Nioclás II leas as seo trína fhorógra féin ar an Duma Stáit a chur ar ceal. Athchóiríodh an t-uathlathas arís, agus cuireadh cumhacht reachtaíochta ina hiomláine ar aghaidh chuig an tsar.
  Níor tharla sé seo ach le hiarrachtaí eaglacha ar agóid. Bhí an tír ró-thuirseach leis an gcogadh agus ní raibh sí ag iarraidh turraingí nua.
  Agus chuir an geilleagar tús le téarnamh tapa iarchogaidh! Tháinig an meánfhás thart ar naoi faoin gcéad in aghaidh na bliana agus bhí sé níos airde ná sna Stáit Aontaithe.
  Cruthaíodh ardtionscail nua agus forbraíodh innealtóireacht mheicniúil. D'fhás tuarastail.
  Laghdaíodh fad an lae oibre de réir dlí an Tsar ó 11.5 uair go 10.5 uair an chloig. Agus ar laethanta saoire agus roimh an deireadh seachtaine go dtí 9 a chlog. Chomh maith leis sin, laghdaíodh an lá oibre go naoi n-uaire an chloig, má bhí cuid de ar a laghad san oíche.
  Tar éis airgead a mhalartú, athchóiríodh cothromaíocht óir soladach an rúbal. Faoi 1929, shroich pá oibrí 50 rúbal in aghaidh na míosa, agus ba é an praghas ar vodca ná 25 kopecks an bhuidéil. Is é sin, 200 buidéil in aghaidh na míosa. Agus má thógaimid é i gcoibhéis óir, tá sé seo chomh mór le 37 gram d'ór íon.
  Tá an tír tar éis an dara háit a bhaint amach, sa dara háit sna Stáit Aontaithe amháin maidir le táirgeadh tionsclaíoch. Bhí cuma an-rósúil ar na hionchais don Impireacht, ach... bhuail dúlagar mór.
  Chuir an titim isteach ar an domhan ar fad, an Rúis san áireamh. Is í an fhírinne is mó a rinne damáiste don Ghearmáin agus do SAM. Ach bhí an Rúis tsarist ró-spleách ar iasachtaí seachtracha agus dá bhrí sin ní raibh sí in ann suaitheadh agus cúlú a sheachaint.
  Bhí géarchéim ag an bPáirtí Bolshevik sna fichidí. D'éirigh Lenin siar ón streachailt phraiticiúil, réabhlóideach trí é féin a thumadh go teoiriciúil...agus ficsean eolaíochta a scríobh.
  Bhuail Vladimir Ilyich le Herbert Wales sa Bhreatain agus bhraith blas ar fhicsean eolaíochta. Go háirithe, ó pheann Vladimir Ilyich tháinig úrscéal mór futuristic: "Is é an Cumannachas cosán an tsonais"! Agus roinnt saothar eile. Bhí Lenin ag déanamh airgead maith cheana féin as saothair ficsin eolaíochta.
  Scoilt na Bolsheviks i dTrótskyists agus Stalinists. Chinn Stalin filleadh ar bheartaíocht na n-uafás aonair ar saintréith de chuid an Narodnaya Volya. Ghlac Trotsky seasamh níos measartha.
  Tá na Réabhlóidithe Sóisialacha fós gníomhach, cé nach raibh aon dúnmharuithe polaitiúla ard-phróifíle ann a thuilleadh sna fichidí. Neartaíodh seasamh na bPoblachtánach agus na nDaltaí de réir a chéile. Go deimhin, bhí an chuma ar an scéal gur iarsma as dáta do gach duine. Mar sin thosaigh corraíl, stailceanna, taispeántais arís agus thosaigh an ríchathaoir ríoga ag crith.
  D'fhéadfadh an monarc cuimhneamh ar go leor ...
  Fuair rialtas Nioclás II réiteach...i gcogadh! Ina theannta sin, ba mhian leis na ginearáil díoltas a fháil mar gheall ar bhua na Seapáine. Agus tá sé seo intuigthe ...
  Tar éis an Chéad Chogadh Domhanda, rinne an Rúis Tsarist roinnt feachtais mhíleata beaga. Sa Mheánoirthear, áit ar chríochnaigh siad féin agus a gcomhghuaillithe an domhan Arabach. San Afganastáin.... Is ansin a tharla an cogadh in éineacht leis an mBreatain. Ghlac an Rúis seilbh ar réigiúin thuaidh na hAfganastáine, ina raibh na hÚisbéicigh agus na Táidsícigh den chuid is mó, chomh maith le Herat. Mar sin féin , chuir na Breataine, tar éis cogaí brúidiúla, an deisceart faoi chois. D"fhan féinrialtas i lár na hAfganastáine.
  Bhí cuma na ceannasacht fós ar an Iaráin, ach ní raibh a deighilt i bhfad ar shiúl freisin.
  Ach tharla an príomh-chlash leasanna sa tSeapáin. Thairis sin, i 1931, chruthaigh na Seapánaigh rialtas puipéad i Manchuria agus sheol siad ionsaí sa tSín.
  A tháinig chun bheith ina chúis le cogadh nua.
  Faoin am seo, d'éirigh le arm na Rúise a gcabhlach umar a nuashonrú agus eitlíocht an-láidir a chruthú. San aer, bhí an tSeapáin go suntasach níos ísle, agus bhí arm talún na Rúise i bhfad níos líonmhaire agus, b'fhéidir, níos réidh le haghaidh comhraic.
  Bhí an tAimiréal Kolchak legendary i gceannas ar Chabhlach an Aigéin Chiúin. Bhí an Ridire d"Ord San Aindriú an Chéad Ghlaoigh, Brusilov, tar éis bás a fháil faoin am seo cheana féin, ach d"fhan a scoláirí cumasacha.
  Níor éirigh leis an gcogadh don tSeapáin ón tús. Ghin Ginearálta na Rúise: Denikin, Wrangel, Kaleidin, faoi cheannas iomlán deartháir an Tsar, Mikhail Romanov, ag gníomhú go fuinniúil agus go sciliúil. Bhí tionchar ag taithí an Chéad Chogaidh Dhomhanda, agus cuireadh botúin i gcoimhlint 1904-1905 san áireamh.
  Bhí umair éadrom Prokhorov, nach féidir a athsholáthar go simplí i gcogaíocht inlíochta, sách maith freisin. In aon chás, bhí sé ina arm na Rúise éagsúla cheana féin, agus cogadh go hiomlán difriúil.
  Mar sin féin, le linn an chéad cath leis na samurai, dá gcuirfí ceannasaí níos cumasaí agus níos cinntitheach in ionad Kuropatkin, bheadh toradh an chogaidh go hiomlán difriúil ar ndóigh.
  Ar aon nós, laistigh de dhá mhí bhí trúpaí na Rúise faoi léigear ag Port Arthur, agus buaileadh na Seapánaigh. Dhá mhí ina dhiaidh sin, saoradh an Chóiré ar fad, agus tógadh an chathair citadel ag stoirme.
  Ar an bhfarraige, bhí cathanna ar siúl chomh maith le céimeanna éagsúla ratha. Go dtí gur tháinig na scuadrúin ón Muir Bhailt agus ón Mhuir Dhubh. Buaileadh Tír an Éirí Amach go hiomlán, agus thug siad trúpaí i dtír ar Hokkaido fiú. Cuireadh iallach ar an tSeapáin síocháin náireach a shíniú. Tabhair ar ais Manchuria, Port Arthur, roinnt sealúchais conquered ó na Gearmánaigh, theas Sakhalin agus an iomaire Kuril. Agus ag an am céanna slánaíocht a íoc, suim slachtmhar - billiún Rúbal óir.
  Neartaigh an bua go sealadach suíomh an Útlathas, agus ansin d'éirigh leis an Spealadh Mór dul chun cinn tapaigh eacnamaíoch.
  Sa Ghearmáin, mar atá i stair fíor, tháinig Hitler i gcumhacht, ach ní raibh sé cead a reáchtáil fiáin. Go háirithe, bhí an Rúis agus an Fhrainc in aghaidh an-fhrithsheasmhachta in iarracht coinscríobh uilíoch a athbhunú. Cé go ndearnadh lamháltais bheaga i dtéarmaí acmhainn mhíleata. Ceadaíodh méid an airm a mhéadú ó chéad míle go dhá chéad caoga. Ina theannta sin, thug Hitler smacht an chrios dímhíleataithe ar ais go dtí an Ghearmáin.
  Agus bhí fadhbanna dynastach brewing sa Rúis Tsarist. Fuair oidhre na ríchathaoireach, Tsarevich Alexei, bás... Baineadh cearta oidhreachta de dheartháir an Tsar Mikhail Romanov. Agus tháinig Kirill Vladimirovich Romanov i ndáiríre an t-oidhre. Ach tá an fear seo báite i meisce agus i debauchery. Díghrádaithe go hiomlán ...
  Mar sin cé a thiocfaidh i gcomharbacht ar Tsar Nicholas II? Fuair deartháir an Tsar, Mikhail, tar éis an bua ar an tSeapáin, céim generalissimo agus bhain sé an-tóir air. Bhí sé ar an gcéad bhall den teaghlach ríoga i stair na Rúise Impiriúil a fuair céim chomh hard. Agus bhí go leor ag iarraidh é a fheiceáil ar an ríchathaoir ríoga.
  Fíor, bhí Nicholas II féin - neamh-óltóir, gan droch-nósanna, a rinne gleacaíocht go rialta - fós sách láidir agus ba chosúil gurb é a réimeas an ceann is faide i stair na Rúise. Ach ba é Stalin an iarracht feallmharaithe is uaillmhianaí ó aimsir Alastar II. Cé go raibh an chuma air, cad é an pointe?
  Ar aon nós, ba bhliain uafásach í 1937. Maraíodh an Tsar Nicholas II, agus in éineacht leis, fuair beirt aire bás freisin, chomh maith le trí dhosaen cúirtéirí, agus thit cuid den Pálás Geimhridh.
  Bhain na sceimhlitheoirí úsáid as an gcóras séarachais chun mianach a dhéanamh agus chuir siad níos mó ná tonna aimínóin.
  Mar sin, rinne eachtra ionsaitheach idirghabháil i gcúrsa na staire. Seo mar a tháinig deireadh le réimeas an Tsar Nicholas II. Níor thosaigh an monarc ar a dtugtar mór nó formidable. Iad siúd nach raibh grá acu don impire, ghlaoigh siad fuil air, mar do doirteadh go leor fola isteach ina ríocht. Is Conqueror é a gcaitear le meas. Mar sin tháinig méadú ar líon na dtailte faoina bhun i Rus. Fiú cúige mór le feiceáil sa tSín: Zheltorossiya.
  San iomlán, mhair an ríocht 43 bliain. Níor rialaigh ach Ivan an uafásach níos faide, agus go ainmniúil. Ach ós rud é gur ghlac sé an ríchathaoir ar feadh trí bliana, d'éirigh an tréimhse rialaithe iarbhír amach a bheith níos giorra.
  Ach d'ardaigh an t-oidhre dlisteanach, Kirill Vladimirovich Romanov, an ríchathaoir mar sin féin. Níor rialaigh sé ar feadh i bhfad - thart ar bhliain, ach d'éirigh leis tionchar éigin a imirt ar chúrsa na staire. Go háirithe, cheadaigh sé Adolf Hitler chun Anschluss na hOstaire a dhéanamh. Líomhnaítear a thagraíonn do cheart na ndaoine chun féin-chinneadh agus, supposedly, ar an mbealach seo beidh níos mó ord. Comhaontaithe le hAnschluss na hOstaire agus Mussolini.
  Mar sin mhéadaigh an Ghearmáin agus sháraigh a daonra ochtó milliún. Gan trácht ar gur spreag Hitler breitheanna. Faoi Adolf the Demoniac, d'fhás sé uair go leith.
  Thosaigh cogadh cathartha sa Spáinn, ach tháinig deireadh leis i bhfad níos tapúla, ós rud é nach raibh aon Aontas Sóivéadach ann, rud a chuir cúnamh ar fáil do chomhrialtas na heite clé i Maidrid.
  Ach tháinig Franco ina chomhghuaillíocht leis an bhFuhrer. Agus imbhuail an Tsar Vladimir III nua leis an mBreatain.
  Tá an scéal casta go deimhin. Puzal lán leis an Dara Cogadh Domhanda. Agus babhta nua achrann. Níl an Iaráin roinnte, agus is é seo an tír Ioslamach dheireanach atá neamhspleách go foirmiúil. Tá pleananna ag an Rúis agus ag an mBreatain dó. Tá rudaí an-mearbhall sa Mheánoirthear. Tá críocha na Rúise, na Fraince agus na Breataine measctha agus deacair a bhainistiú.
  Tá Sasana ag titim níos faide siar ó thaobh na heacnamaíochta de agus an Rúis agus an Ghearmáin atá ag éirí níos cumhachtaí. Ach is iad na coilíneachtaí is mó fós na Breataine. Ach tá cumhacht an choróin leon ag lagú, tá Ceanada beagnach neamhspleách. Is tiarnas í an Afraic Theas freisin, cosúil leis an Astráil. San India, tá seasamh na Breataine ag lagú. Ar ndóigh, tá fonn ar an leon a bhrú.
  Tá Hitler ag iarraidh imirt ar dhá thaobh. Nó liostóidh sé tacaíocht na Fraince, na Breataine, na hIodáile agus na Seapáine. Chun go léir carn le chéile ar an Rúis Tsarist agus roinnt a sealúchais ollmhór.
  Nó lorg éadálacha críocha san Iarthar, ach i gcomhghuaillíocht leis an Rúis.
  Fear borb neamhphrionsabal é Hitler, agus, go ginearálta, is cuma leis cé leis a dtéann sé i gcomhrialtas chomh fada agus a théann sé chun tairbhe dó.
  Is mian leis an Tsar Vladimir óg nua freisin dul síos sa stair mar chonsaitheoir mór agus tá sé ag iarraidh coilíneachtaí a bhaint ón mBreatain agus ón bhFrainc. Go docht, níl aon rud fágtha le tógáil ó na Gearmánaigh. Mar sin tá comhrialtas leis an nGearmáin sách loighciúil.
  Tá an Aetóip gafa ag an Iodáil agus tá dúshaothrú nua aici freisin. Tá Mussolini thar a bheith uaillmhianach. Is cuma leis cé acu a théann sé soir nó siar. Ach sa Fhrainc níl aon dúil mhór i measc na ndaoine troid. Rialaíonn an pacifism ansin, agus toghtar an rialtas. Níl aon bhealach ann comhghuaillíocht chomh láidir sin a fháil. Agus tá an Rúis Tsarist, a bhfuil a ráta breithe ard go traidisiúnta agus a ráta mortlaíochta ag laghdú i gcónaí, ina comhraic an-láidir. Tá daonra na Rúise Tsarist ag fás cheana féin ag thart ar thrí faoin gcéad in aghaidh na bliana. Tá laghdú tagtha ar bhásmhaireacht naíonán, ach níl an faisean do theaghlaigh mhóra imithe go fóill, agus tá fiú teaghlaigh oibre torthúil. Agus éadálacha críochach á gcur san áireamh, lena n-áirítear sa tSín dlúthdhaonra, agus sa Mhongóil faoi líon beag daoine, agus san Eoraip agus sa Tuirc, sháraigh daonra na Rúise Tsarist i 1940 400 milliún i gcomparáid le 1913, nuair a bhí sé 180 milliún. Agus is cumhacht ilchríochach í seo... Tá níos lú ná 50 milliún ag an mBreatain agus ag an bhFrainc ina gcathair, chomh maith le coilíneachtaí. Ach tá na trúpaí coilíneach lag i meanma agus is beag cumas comhraic atá acu. Mar sin tá fórsaí talún an Iarthair i bhfad níos laige.
  Roghnaíonn an Fuhrer comhghuaillíocht leis an Rúis i gcoinne an Iarthair.
  I 1939, críochnaíodh an tSeicslóvaic. Áiríodh an Sudetenland sa Ghearmáin freisin. Neartaigh na Gearmánaigh an t-arm agus bhunaigh siad colúin umar. Níor sheas an Rúis Tsarist ach an oiread, agus arm síochána de chúig mhilliún agus cúig chéad rannán pearsanra aici.
  Sa Rúis Tsarist, tá umair throma agus aerárthaí straitéiseacha, lena n-áirítear aerárthaí a bhfuil ocht n-inneall, á dtáirgeadh le fada an lá. Níl ach thart ar tríocha umar trom ag an bhFrainc, agus tá siad as dáta. Níl feithiclí troma ag an mBreatain. Bhuel, an Ghearmáin freisin, ní haon cheann amháin níos troime ná fiche tonna. Tá beagán níos mó ná ceithre chéad umar ag SAM.
  Chinn Hitler nár mhiste moill a chur air agus bhuail sé é ar 15 Bealtaine 1940 . Níl an aimsir ach fabhrach agus tá gach rud réidh. Nó níos mó nó níos lú réidh.
  Thosaigh an Rúis Tsarist ionsaí ar an India agus sealúchais choilíneacha eile. D"ionsaigh arm na Rúise seasaimh a raibh drochchosaint orthu. Is beag trúpaí atá comhdhéanta de na Briotanaigh eitneacha agus na Francaigh féin, agus ní mian leis na haonaid choilíneacha i ndáiríre bás a fháil ar son smaoineamh nó impireacht atá coimhthíoch dóibh. Déanta na fírinne, cé hiad na Sasanaigh dóibh? Saothraithe, sclábhaithe, robálaithe nó infidels. Ní dócha go bhfuil na Rúisigh i bhfad níos measa ná iad, ionas go bhfaighidís bás ar mhaithe le impireacht na Leoin nó na Rooster.
  Mar sin téann na trúpaí tsarist chun cinn, ag sárú friotaíocht sluggish, fócasach. Ach bhí na Gearmánaigh in ann trúpaí na Fraince, Shasana, na Beilge agus na hÍsiltíre a ruaigeadh freisin i gceann míosa go leith.
  Mar sin, chaill Churchill tacaíocht a phríomhchomhghuaillithe. Níor éirigh leis an ionchas go rachadh na Stáit Aontaithe isteach sa chogadh. Ní raibh Roosevelt idirdhealú ar chor ar bith ag cinneadh Stenka Razin. Agus ansin rachadh fórsaí den sórt sin i gcoinne Mheiriceá.
  Chuaigh trúpaí na Rúise chun cinn ar fud na hAfraice agus na hÁise i máirseálacha; tháinig níos mó fadhbanna ón tír-raon agus ón bpíosa cumarsáide ná ó trúpaí namhaid. Bhí éifeacht ag easpa bóithre, go háirithe san Afraic, freisin. Ach sáraíonn an saighdiúir Rúiseach gan pretentious na deacrachtaí go léir go heroically agus go stoic.
  Ní féidir leis na Gearmánaigh trúpaí a aistriú go dtí an Afraic ach le deacracht. Cuireadh moill ar an dul chun cinn ar Ghiobráltar mar gheall ar fhriotaíocht stubborn Franco. Agus bhí orainn fórsaí a aistriú ar muir. Bhris na Rúiseach go dtí an Afraic, tríd an Éigipt, agus tá sé i bhfad níos éasca dóibh. Faigheann an Iodáil gach rud is féidir léi a thapú freisin, agus san ábhar seo tá greim boa constrictor ar Mussolini.
  Níor tharla tuirlingt ar an gcathair féin i 1940. Sa chath aeir, go príomha mar gheall ar éighníomhacht na Rúise, tháinig an Bhreatain slán. Ach ní mór a rá nach raibh an Tsar críonna Vladimir Kirillovich ag iarraidh go mbeadh an Bhreatain i gceannas roimh an am, ach go raibh sé beartaithe go réasúnach a coilíneachtaí Áise agus hAfraice go léir a urghabháil.
  Cá rachaidh an Bhreatain? Tar éis an tsaoil, níl aon chúlchistí aige, gan coilíneachtaí agus amhábhair - is ceist ama é a titim.
  Sa gheimhreadh agus i mí an Mhárta 1941, shroich trúpaí na Rúise an Afraic Theas faoi dheireadh agus bhuaigh siad an Tiarna Afracach deireanach. Theip freisin ar iarracht na Breataine chun suí amach i Madagascar, agus i mí na Bealtaine 1941, rinneadh tuirlingt le bua ina dhiaidh sin.
  Throid an tSeapáin ar thaobh na Rúise sa chogadh, agus d'éirigh léi greim a fháil ar rud éigin san Aigéan Ciúin. Ba é samhradh na bliana 1941 an tréimhse ina raibh mórionsaí aeir i gcoinne cathair na Breataine.
  Rinne eitlíocht na Rúise agus na Gearmáine ionsaí ar Londain agus ar chathracha eile Impireacht Shasana. Agus ar 8 Samhain, comóradh putsch München, tharla an tuirlingthe ar deireadh.
  Mhair an troid sé lá déag agus chríochnaigh sé le bua do na trúpaí Rúiseacha agus Gearmánacha.
  Chuir sé seo, i ndáiríre, deireadh leis an Dara Cogadh Domhanda. D'éirigh sé amach a bheith níos lú fuilteacha agus fada ná mar a bhí sa scéal fíor. Agus neartaigh agus leathnaigh sé sealúchais na Rúise go suntasach. Go háirithe san Afraic agus san Áise.
  Tháinig tréimhse sách síochánta ina dhiaidh sin. Bhí an Rúis agus an Ghearmáin ag díolama a ngnóthachan críochach féin. Áiríodh sa Tríú Reich: an Bheilg, an Ísiltír, beagnach leath na Fraince, chomh maith le Maracó, cuid den Ailgéir agus na sealúchais lárnacha. Is fíor, mar gheall ar sheasamh Franco agus éiginnteacht Hitler, ní raibh am ag na Gearmánaigh dul ar aghaidh i sealúchais Mheánchriosach na Fraince, agus thit siad ar thrúpaí na Rúise.
  Mar sin féin, fuair an Ghearmáin píosa maith talún san Afraic fós, a sháraigh a críoch féin sa limistéar. Tháinig méadú faoi thrí ar limistéar thailte an Tríú Reich, agus éadálacha Eorpacha á gcur san áireamh. Agus má dhéanaimid comhaireamh ó na teorainneacha ó 1937, ag cur san áireamh an Ostair, an Sudetenland, agus Poblacht na Seice mar cosantóir, ansin ceithre huaire.
  Mar sin bhí go leor ag na Gearmánaigh ina n-iomláine le díolama, le máistir agus le comhshamhlú. Ina theannta sin, mhéadaigh an Rúis a sealúchais choilíneacha, agus is ar éigean a d'fhéadfadh sé seo go léir a rialú.
  Agus fuair an Iodáil go leor: mar shampla, an chuid is mó den tSúdáin, an tSomáil, Uganda agus roinnt éadálacha eile, go háirithe an Túinéis.
  Mar sin, críochnaíodh atheagrú an domhain le tamall anois. Ach mar a deir siad, le himeacht ama, tosaíonn uaillmhianta a léiriú.
  Níor thosaigh na Stáit Aontaithe ag obair go dáiríre ar an tionscadal adamhach. Sa Ghearmáin faisisteach agus sa Rúis, d'éirigh an dearcadh freisin a bheith fionnuar. Níl an tSeapáin forbartha go leor fós chun í a bhaint, agus tá an Bhreatain agus an Fhrainc tar éis éirí mar thíortha vassal an Tríú Reich agus an Rúis.
  Mar sin cuireadh moill ar chuma na n-arm núicléach ar feadh tamaill.
  Ach tá dul chun cinn, ar ndóigh, dosheachanta. Tá fisiceoirí ag obair, tá an teoiric ag forbairt, mar atá turgnaimh saotharlainne. Ach tá toil an stáit ag teastáil ó thionscadal núicléach. Bhí an iomarca imní agus caiteachais ag an Rúis Tsarist cheana féin maidir le leathnú a críocha. Ach ar chúis éigin bhí fearg ag Hitler i gcoinne smaointe dá leithéid maidir le clár núicléach agus chreid sé nach gcuirfeadh an tionscadal adamhach ach go leor airgid amú.
  Ina theannta sin, bhí arm talún agus eitlíocht na Rúise ar na cinn is láidre agus is iomadúla ar domhan, agus bhí an cabhlach ag fás freisin, go háirithe mar gheall ar fhás eacnamaíoch.
  B"fhearr leis na ginearáil agus na marascail Tsarist tógáil umar a fhorbairt, eitleáin a thógáil, iompróirí aerárthach agus longa cogaidh. Cén fáth a dteastaíonn aon scéalta fairy uathu faoi bhuamaí núicléacha? Is é sin, bhí na Gearmánaigh agus na Rúiseach araon indifferent maidir leis an bhfadhb seo.
  Ina theannta sin, bhí go leor amhábhar ann chun nach mbeadh ort a bheith buartha faoi acmhainní fuinnimh, go luath amach anseo ar a laghad.
  Mar sin, in ainneoin an fhuachta go léir a bhí sa Phentagon agus sa Teach Bán, cuireadh an tionscnamh ar aghaidh go neamhdheonach chuig na Stáit Aontaithe. Ina theannta sin, ní hamháin gur ábhar imní é seo go rachaidh na Rúiseach nó na Gearmánaigh níos faide agus go gcuirfidh siad brú ar an Domhan Nua, ach ar an ngeilleagar freisin.
  Tar éis dóibh an deis ola a fháil ón Áise, ón Afraic, agus ón Meánoirthear a chailleadh, bhí a toibreacha féin ag na Stáit Aontaithe go dtí seo i Texas, Florida, agus thosaigh siad ag forbairt in Alasca.
  Ach bhí an daonra SAM ag fás. Níor díspreagadh inimirce sa Rúis, agus lean an daonra ag fás go tapa. Bhí cead go háirithe ag Blacks agus hArabaigh imeacht go dtí na Stáit Aontaithe.
  Bhí geilleagar Mheiriceá ag fás freisin, agus bhí níos mó agus níos mó carranna ann.
  Agus thosaigh an cuardach le haghaidh breosla núicléach agus imoibriú adamhach a d'fhéadfadh fuinneamh ollmhór a sholáthar.
  Tá deich mbliana caite ó dheireadh an Dara Cogadh Domhanda. Bhí arm nua ag Hitler sa Ghearmáin: eitleáin dioscaí a bhí in ann ní hamháin eitilt ar luas ollmhór, ach a d'fhan beagnach dosháraithe ó dhóiteán arm beag.
  Ina theannta sin, d'éirigh leis na Gearmánaigh satailít shaorga a sheoladh os cionn bhfithis, agus níos tábhachtaí fós, i mí an Mheithimh 1951, an chéad fhear isteach sa spás.
  Bhí an Rúis Tsarist beagán déanach, agus ní dhearna sí dul chun cinn iomlán ach i mí Lúnasa na bliana seo. San Iodáil fhaisisteach, tharla athruithe sa bhliain chéanna. Tá Benedito Mussolini, an t-iarrthóir faoin teideal Julius Caesar, tar éis bháis. Go ginearálta, d'éirigh leis an deachtóir Iodálach a rialú. Ag cur san áireamh na conquests san Afraic, lena n-áirítear an Aetóip, d'fhás an chríoch faoi rialú na hIodáile beagnach trí huaire go leith le linn a réimeas. Ina theannta sin, d'éirigh le Benedito san Eoraip cuid den Fhrainc a ghearradh amach in éineacht le Toulon.
  Ach níor lig siad dó dul go dtí an Albáin agus an Ghréig - is críocha iad seo laistigh de raon tionchair Impireacht na Rúise.
  D'fhéadfaí Benedito, ar ndóigh, a ghairm iontach agus conqueror, cé nach raibh an t-arm na hIodáile Shine ró-mhór lena exploits. Ach ní mheasa a mhac ná a oidhre é féin níos measa ná a athair.
  Agus ghlac sé le titim na bliana 1951 agus thug sé ionradh ar an Albáin agus an Ghréig ... Ní haon ionadh a deir siad go dtosaíonn gach cogaí móra amhail is dá mba tobann.
  Bhí Vladimir the Third fiú sásta faoi seo. Tá sealúchais na hIodáile san Afraic mór, fiú níos mó ná sealúchais na Gearmáine. Mar sin cén fáth nach dtógfá suas iad má tá cúis mhór ann?
  Chuir trúpaí na Rúise tús le cogaíocht ar 7 Samhain, 1951, ag ionsaí na hAetóipe, na Libia agus an tSúdáin. Tá aonaid na Rúise níos láidre, níos iomadúla agus níos réidh le haghaidh comhraic ná na cinn Iodálacha.
  Mar sin, thosaigh siad go tapa a scrios an arm pasta... Ach ní raibh aon duine ag súil go, gan aon rabhadh, go dtiocfadh Adolf Hitler amach ar thaobh Mussolini Jr.
  Cé má fhéachann tú isteach é, ní raibh aon rud níos mó gan choinne.
  Chaill an Ghearmáin an Chéad Chogadh Domhanda go dtí an Rúis agus chaill an chríoch is mó sa Rúis. Agus má d"éirigh leis na Gearmánaigh an méid a bhí caillte acu san Iarthar a fháil ar ais le spéis, ansin san Oirthear, le fírinne, fágadh gan tada iad.
  Mar sin chuir Hitler san áireamh a chuid airm nua i ndáiríre, go háirithe dioscónna agus soicéid eitilte. Ina theannta sin, chreid an Fuhrer go mbeadh sé níos éasca an uair seo troid leis an Rúis ná sa Chéad Chogadh Domhanda, ós rud é go mbeadh an Ghearmáin agus an Iodáil i gceannas ar an gcuideachta gan an dara tosaigh a bheith acu.
  Rinneadh an ríomh freisin go rachadh an tSeapáin, a ndearna na Rúisigh olc uirthi, dul isteach sa chogadh sa Chianoirthear freisin agus an namhaid a cheangal ann. B'fhéidir go mbeidh an Phortaingéil agus an Spáinn isteach sa chomhrialtas, cosúil leis an mBreatain agus an Fhrainc? Tá siad i bhfad níos gaire don Ghearmáin ná don Rúis. Agus bhí roinnt dóchas pinned ar na Stáit Aontaithe Mheiriceá!
  Ina theannta sin, thóg Meiriceá cabhlach mórthaibhseach, go leor iompróirí aerárthach agus rinne sé a cabhlach umar a nuachóiriú - cé go raibh sé fós níos lú ná feithiclí airm an tSean-Domhain ó thaobh cainníochta agus cáilíochta de.
  D'fhan an córas sóisialta sa Rúis Tsarist uathlathach agus monarcacht iomlán. Bhí cumhacht iomlán ag an Tsar agus ag an Impire All Rus: feidhmeannach, reachtach agus breithiúnach. Bhí an Pharlaimint as láthair. Bhí Comhairle Stáit ann de dhaoine a cheap an t-impire, ach ní raibh aici ach cearta comhairleacha. D'eisigh an rí féin dlíthe, chomh maith le foraitheanta. Bhí sé de cheart aige freisin forghníomhú agus pardún a dhéanamh, cé, ar ndóigh, bhí triail ann freisin. Cuireadh deireadh le trialacha giúiré tar éis dhúnmharú Nicholas II, ionas gur cheap an tsar nó na hoifigigh a cheap an t-impire na breithiúna agus go gcuirfí as oifig iad.
  Bhí buntáistí agus míbhuntáistí ag baint leis an gcóras seo. Ar thaobh amháin, d'fhéadfadh an impire an fhadhb seo nó an fhadhb sin a réiteach go tapa gan aon díospóidí nó comhaontuithe, ach ar an láimh eile, chuir an tiúchan iomarcach cumhachta i lámh amháin tionscnamh faoi chois agus thug sé deiseanna níos mó don mhaorlathas. Thug sé breith do cheanáin agus do cheanáin éagsúla. Ní raibh Vladimir idirdhealú ag hypocrisy iomarcach agus fidelity pósta. Cé nach raibh mórán tionchair ag mná ar a chuid polasaithe.
  I réimse na tógála umar, bhí go leor feithiclí cumhachtacha agus troma ag an Rúis Tsarist. Mar sin féin, léirigh taithí na n-oibríochtaí comhraic san Afraic go bhfuil feidhmíocht tiomána umar thar a bheith tábhachtach. Mar thoradh air sin, níor chuaigh príomh-umar na Rúise thar 45 tonna. Ós rud é gur chruthaigh níos mó meáchain fadhbanna le cumas tras-tíre, fiú le rianta leathan.
  Bhí an-ghrá ag an tsar ar umair throma, ach chuir a chomhairleoirí bac ar an impire iad a chur san olltáirgeadh. Ach bhí an meaisín seasca tonna ar fáil i dhá mhíle cóip. Agus tháirgtear an umar is coitianta, "Nikolai" - 3, i seasca trí mhíle.
  Agus meáchan an meaisín daichead a cúig tonna, agus tá caighdeán an gunna 122 milliméadar. Tá an armúr tosaigh dhá chéad milliméadar, tá an chúl agus na taobhanna 120 milliméadar, is é an leagan amach clasaiceach.
  Bhí suim mhór ag Hitler i meaisíní troma. Agus bhí mé ag iarraidh go mbeadh barraíocht thar an Nikolai in umar táirgthe. Mhéadaigh an carr Gearmánach i meáchan go 75 tonna agus, ba é seo an teorainn cheana féin, mar gheall ar an bhfíric go raibh an mais mór thar a bheith deacair a iompar ar feadh línte iarnróid.
  Bhí arm 128-mm ag an bhfeithicil Ghearmánach, bhí armúr tosaigh 250 mm aici, agus armúr taobh agus cúil 180. Tá an leagan amach gar don cheann chlasaiceach freisin.
  Go huimhriúil, bhí umar na Gearmáine trí huaire níos lú ná an ceann Sóivéadach. Gan trácht ar na deacrachtaí a bhaineann le meaisíní ró-throma a úsáid.
  Mar sin féin, tá trealamh na Rúise scaipthe thar réimsí leathan, agus ar an earnáil Eorpach ar an tosaigh tá comhionannas thart ar líon na bhfeithiclí agus coisithe. Cé go ginearálta tá arm na Rúise i bhfad níos líonmhaire ná arm na Gearmáine. Agus tá daonra mór sa Rúis: folaíonn sé an India, an tSín, an chuid is mó den Afraic, an Meánoirthear, Persia, Indochina agus go leor eile.
  Ar ndóigh, is cearrbhach iontach é cinneadh Hitler ionsaí a dhéanamh ar an Rúis Tsar, fiú ag cur san áireamh go bhfuil an tSeapáin agus an Iodáil ar a thaobh, agus b'fhéidir an Fhrainc agus an Bhreatain. Ach is eachtránaí ollmhór é an Fuhrer.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara nach bhfuil na plánaí diosca lenar chuir an Tríú Reich a leithéid de dhóchas arda an-éifeachtach go praiticiúil. Tháinig ídiú breosla ollmhór as cruthú scaird laminar láidir, agus d'éirigh le ham eitilte na n-iascairí eitilte a bheith sách gearr. Mar sin d'fhéadfadh siad gníomhú, fiú ag cur san áireamh an luas ollmhór ar achair nach bhfuil an-suntasach. Ina theannta sin, chosain an sreabhadh laminar an diosca ó airm bheaga, ach chuir sé cosc ar dhó ó shár eitilte.
  Mar sin ní fhéadfadh na Gearmánaigh ach diúracáin raidió-rialaithe a scaoileadh óna dioscaí, agus ansin ar uillinn chúng, nó tríd an sreabhadh laminar a mhúchadh, ach ag an am céanna a bheith leochaileach.
  Ach, ar aon nós, chinn Hitler ionsaí a dhéanamh ar an Rúis agus chaith sé a chártaí san imirt. Ina theannta sin, bhí faitíos ar na faisisteacha dá mbuailfí an Iodáil go n-ionsódh siad é freisin. Bhí mustache aige agus ní raibh muinín aige as aon duine.
  Ar dtús, d'éirigh leis na Naitsithe a bhaint amach mar gheall ar iontas an ionsaithe agus eagrú níos fearr a gcuid trúpaí. Ach roghnaíodh uainiú an ionsaithe go dona. Thosaigh an sneachta ag titim agus na humair ag sciorradh. D"fhéadfadh an Fritz cuid den Pholainn a ghabháil, Krakow san áireamh, ach chuaigh sé i bhfostú in aice le Vársá.
  Bhí inneall míleata na Rúise ag sníomh suas... Chuaigh an tSeapáin, mar a bhí an Fuhrer ag súil leis, isteach sa chogadh, ach ní raibh barraíocht ag a cabhlach ar Chabhlach na Rúise san Aigéan Ciúin, agus bhí na cathanna beagnach comhionann. Agus ní raibh an tSeapáin tar éis a cuid fórsaí talún a bhaint ó amharclann oibríochtaí an Iarthair. Ina theannta sin, bhí na samurai níos lú ná na Rúiseach san aer, i líon agus i gcáilíocht. Agus ní raibh Land of the Rising Sun in ann ach cúpla oileán beag a ghabháil.
  Ní raibh deifir ar bith ar na Franco ná ar Salazar dul isteach sa chogadh. Is namhaid an-láidir í an Rúis. Ní mór dúinn féachaint agus fanacht. Sa fhíor-stair, chuir Franco teorainn le linn an Dara Cogadh Domhanda chun rannán gorm d'oibrithe deonacha faisisteach a sheoladh.
  Anois bhí cuma an-mhíchothrom ar chothromaíocht na cumhachta san Afraic.
  Chaill an Iodáil a sealúchais go tapa ar an mór-roinn dhorcha.
  In earrach na bliana 1952, sheol arm an tsarist ionsaí san Prúise Thoir agus bhí sé in ann briseadh trí chosaintí an namhad go domhain. Bhí deacracht ag na Naitsithe dul chun cinn an airm tsarist ag Konigsberg a thréigean, ach thosaigh na trúpaí impiriúla ag dul ar aghaidh ar an Sudetenland agus Krakow.
  Tharla sé go raibh na humair Rúiseacha a bhí níos nimble go leor in ann troid i gcoinne namhaid trom, ach ní lú lúfar. D'fheidhmigh rannáin na Síne faoi cheannas na n-ard Rúiseach go maith freisin.
  B'éigean do na Gearmánaigh Krakow a fhágáil... Agus ansin, mar gheall ar bhagairt na timpeallaithe, thosaigh siad ag cúlú ón Vistula go dtí an Oder.
  Ní hea, níorbh é seo cúrsa an chogaidh a raibh an Fuhrer ina sheilbh ag súil leis. Ach is ormsa féin atá an locht. Ina theannta sin, ní dhearna na Francaigh agus na Briotanaigh, tar éis dóibh an ghairm fhaisisteach a bholadh, aon iarracht bás a fháil don Fhuhrer. Mar sin cuireadh isteach ar an athlánú, agus bhí na tíortha vassal ag iarraidh suí amach go fánach.
  Agus chuaigh na rudaí níos measa do na Gearmánaigh chun tosaigh.
  Faoin gheimhreadh, bhí a gcuid sealúchais go léir caillte ag na Gearmánaigh san Afraic. Agus i rith an gheimhridh, faoin earrach, d'éirigh siad go hiomlán ar an Oder. Shaor trúpaí na Rúise Prág agus an Sudetenland agus chuaigh siad i dteagmháil le Vín. Ina theannta sin, thug siad an ruaig ar an Iodáil agus ghabh siad seilbh ar an Róimh, Napoli agus an tSicil. Mar sin níor gheall earrach na bliana 1953 aon mhaith do na Naitsithe. Mar sin féin, ar 8 Aibreán, 1953, fuair Hitler bás go tobann. Tá ceannaireacht nua na Gearmáine ag iarraidh síocháin go géar.
  D'aontaigh Vladimir Kirillovich Romanov go fial. Ach d"íoc na Gearmánaigh go daor as. Tá an teorainn nua ag dul trasna na hOder anois: fuair an Bheilg, an Ísiltír agus an Danmhairg ceannasacht, ach faoi chuimsiú stát vasal Impireacht na Rúise. Fuair an Fhrainc a sealúchais a cailleadh roimhe seo ar ais, ach d'éirigh sí níos mó fós ag brath ar an Rúis.
  Chaill an Iodáil agus an Ghearmáin a gcuid coilíneachtaí go léir, a bhí anois ina maoin den choróin ríoga. Fuair an Iodáil féin stádas mar vassal Rúiseach freisin, agus tháinig an tSicil agus an tSairdín go díreach mar chuid d'impireacht Vladimir III.
  Chaill an Ghearmáin cuid mhór dá neamhspleáchas freisin agus d'íoc sí cúiteamh mór.
  Chaill an tSeapáin a sealúchais go léir freisin ach amháin a críoch féin agus b'éigean di a bheith ina stát vasal. Agus fuair Tsar Vladimir Kirillovich Romanov an teideal Impire na Seapáine freisin.
  Ar ndóigh, tháinig an chuid sin den Astráil a bhain le Land of the Rising Sun roimhe seo faoi smacht na Rúise freisin.
  I mí Lúnasa 1953, rinne na Stáit Aontaithe tástáil ar bhuama adamhach ar deireadh. Ocht mbliana ina dhiaidh sin, bhí an genie núicléach amach as an buidéal. In aon chás, ní féidir stop a chur le dul chun cinn. Agus tá an chuma ar an buama adamhach dosheachanta. Sa chás is measa, d'fhéadfadh airm núicléacha a bheith le feiceáil fiche bliain ar a mhéad níos déanaí ná mar a bhíonn i ndáiríre.
  Le roinnt moille, thosaigh an rialtas tsarist a fhorbairt a fhreagairt.
  Go dtí seo, níorbh fhéidir leis na Stáit Aontaithe cinneadh a dhéanamh dul chun cogaidh le Impireacht chomh cumhachtach. Ina theannta sin, níl sé chomh héasca sin teacht ar phríomhionaid thionsclaíocha agus eacnamaíocha na Rúise ó thar lear.
  Agus bhí am agus airgead ag teastáil chun táillí núicléacha a tháirgeadh! Bhí na cistí ag na Stáit Aontaithe, ach bhí am ag rith amach. Rinne an Rúis Tsarist, lena acmhainní agus a cumas intleachtúil cumhachtach, suas go han-tapa an bhearna sa réimse seo. Agus i 1956, bhí buama adamhach le feiceáil freisin i Vladimir III.
  Go suntasach níos lú ná an Rúis ó thaobh daonra agus acmhainní de, chaill SAM caipitleach agus dhaonlathach a gcártaí trump de réir a chéile.
  Ba é an t-aon rud a d"fhéadfaidís a dhéanamh ná airm núicléacha a úsáid mar chosc agus iarracht a dhéanamh an bonn a bhaint den Rúis ón Tsar ón taobh istigh. Ach níor éirigh leo go dtí seo.
  Vladimir Kirillovich raibh aon sliocht fireann fágtha as a chéad bhean chéile , agus phós sé arís . Agus a atáirgeadh sé oidhre, ag glaoch air George.
  Rinne an Rúis Tsarist leathnú spáis. I 1959, tharla eitilt le foireann go dtí an Ghealach thart ar bhliain níos luaithe ná na Meiriceánaigh. Ansin i 1971 go Mars. Tá an domhan malartach tar éis éirí níos sábháilte ná an réaltacht.
  I 1975, thuirling fear ar Véineas. Sa bhliain 1980 ar Mhearcair. I 1981 ar cheann de na satailítí de Iúpatar. Agus i 1992, díreach sa bhliain ar bhásaigh Vladimir Kirillovich Romanov, chuir cosmonaut na Rúise cos ar Plútón go bródúil.
  Fuair Seoirse an chéad duine an choróin le hoidhreacht ag ocht mbliana déag d"aois. Agus go ginearálta, is féidir linn a rá gur chaith Vladimir the Third, the Great, a réimeas 54 bliain go rathúil. Agus ansin lean an dynasty Romanov.
  
  
  
  NICHOLAS AN DARA AN DARA AN CEISTEANNA IS GLÓRA!
  Ligean le rá go bhfuair Tsar Alexander the Third, a mhalairt ar fad, bás níos luaithe: i 1987 de bharr iarracht feallmharaithe a d'eagraigh deartháir níos sine Lenin: Alexander.
  Bheadh sé cosúil níos measa fós. Ach ní i ndáiríre. Tháinig Nicholas II tsar níos luaithe, agus phós sé níos luaithe: d'fhonn a mhac a chur ar an ríchathaoir má tharla rud éigin. Ach tá a bhean chéile difriúil, agus tá an t-oidhre folláin, agus is cinnte nach bhfuil Rasputin ann. Agus mar sin ar dtús, go ginearálta, mar atá i bhfíor-stair: tá TRANSIB á thógáil, tá an geilleagar ag borradh - leathnú go dtí an tSín. Fíor, tá longa á dtógáil sa Mhuir Bhailt bliain roimhe sin. Agus ardú beag níos mó, mar gheall ar an ardú níos luaithe ar an genius airgeadais Witte.
  Níor thosaigh an cogadh leis an tSeapáin go han-mhaith, ach d'éirigh leis an Varyag éalú, agus ní bhfuair an tAimiréal Makarov bás. Tá athrú beag tagtha ar an scéal, agus tá gach rud ag dul beagán difriúil. Ach sa fhíor-stair, i ndáiríre, ní raibh ach beagán ama fágtha ag an Varyag chun éalú, agus go ginearálta bhí bás an Aimiréil Makarov tionóisceach agus ní dócha.
  D'fheidhmigh cabhlach na Rúise, faoi cheannas an Aimiréil Makarov, go sciliúil agus chuaigh siad go tóin poill i longa Seapánacha. Agus ansin, nuair a séideadh dhá long chogaidh Seapánacha ar an mir, d"ionsaigh Makarov an samurai agus chuaigh go tóin poill dosaen long go leith eile.
  Is é sin, chuaigh gach rud go maith. Agus chaill an tSeapáin barr feabhais ar muir.
  Ach ar an talamh, d'éirigh an samurai amach a bheith níos laige. Chuir Kuropatkin gach iarracht Seapánach chun cinn agus rinne sé damáiste mór dóibh. Mar sin féin, níor ghníomhaigh sé ró-chinntitheach. Ach ní fada gur tháinig longa na Rúise ón Muir Bhailt, agus ar deireadh ghlac Makarov smacht ar na huiscí go léir.
  Thosaigh na Rúiseach fiú ag trúpaí i dtír i Taiwan, agus ansin ar an iomaire Kuril.
  Go dtí go ndearna Theodore Roosevelt idirghabháil agus thairg sé idirghabháil. Fuair an Rúis Manchuria, an Chóiré, an Mhongóil, an slabhra Kuril, agus Taiwan.
  Zheltorossiya feiceáil freisin. Mar sin bunaíodh Impireacht nua.
  Mar sin féin, níl an rí éirithe ró-intuigthe fós. I 1914, bhris an Dara Cogadh Domhanda amach. Tá an Rúis ullmhaithe níos fearr don chogadh seo: tá an geilleagar níos láidre, tá an chríoch agus an daonra níos mó, agus níl aon smaoineamh ar an mbealach. Thairis sin, ní raibh aon cúlú de bharr círéibeacha agus an réabhlóid mar a thugtar air.
  Chuaigh an Chéad Chogadh Domhanda ar aghaidh le céimeanna éagsúla ratha. Bhí botúin agus rath ginearálta na Rúise. Ach i 1915, d'éirigh leis na Gearmánaigh níos lú ratha a bhaint amach, ós rud é go raibh arm an tsarist níos mó agus go raibh soláthar níos fearr aige. Ach fós féin, chaill an Rúis leath na Polainne agus na Galicia. Ach ní raibh na Gearmánaigh in ann dul isteach sa Bhealarúis agus sna Stáit Bhaltacha - chuaigh an líne tosaigh ar feadh an Vistula.
  Agus sa séú bliain déag, d'éirigh thar barr leis an arm tsarist cheana féin i gcoinne na hOstaire agus na Tuirce. Bhí na hOtamánaigh beagnach go hiomlán buaite. Díreach mar a ghabh na hOstairigh Przemysl agus Krakow. Tháinig faitíos ar an nGearmáin. In earrach na '17, ghlac na Rúiseach Iostanbúl. D'éirigh go hiontach leis an Rúis Tsarist freisin le linn ionsaithe an tsamhraidh i gcoinne na hOstaire agus na Gearmáine. Agus an titim, nuair a bhí na trúpaí tsarist bainte amach cheana féin ar an Oder, an Ghearmáin capitulated. Roinn an Ostair-Ungáir agus an Tuirc ina dhiaidh sin. Fuair an Rúis Áise Mion, tuaisceart na hIaráice, agus Iostanbúl. ríochtaí Galicia, Bukovina, Seicslóvaice agus Ungáiris agus Krakow. Plus Danzig, cuid de Oirthear na Prúise, réigiún Klaipeda . Mar sin, neartaigh an Rúis go leor uaireanta. Agus d'íoc an Ghearmáin cúiteamh ollmhór freisin.
  Ní raibh Tsar Nicholas II in aon deifir gach rud agus gach duine a ghlacadh. Ach roinneadh na Rúiseach, na Breataine agus na Fraince Leithinis na hAraibe. Ansin roinn na Breataine agus na Rúiseach idir an Iaráin agus an Afganastáin. Críochnaíodh atheagrú an domhain.
  Go dtí 1929, bhí an domhan ar fad ag méadú, go dtí gur thosaigh an Spealadh Mór. I 1931, chuir an tSeapáin tús le cogadh i gcoinne na Rúise. Agus bhí sé defeated go tapa agus, mar aon le gach sealúchais an Aigéin Chiúin, áitiú. Agus ansin tháinig an reifreann agus cuimsiú sa Rúis.
  Ag baint leasa as lagú na Breataine, na Fraince, agus na Stát Aontaithe, agus an Spealadh Mór i bhfeidhm orthu, threoraigh an Tsar Nioclás II cogadh chun an tSín a shárú. Agus tháinig sé seo a conquest mór.
  D'fhonn an Russification a bhrostú beagán, rinne Nioclás II cinneadh unpretentious - thug sé isteach go hoifigiúil polygamy sa Rúis - athrú ar an diagacht agus dogmas na hEaglaise Cheartchreidmheach. Seo mar a glacadh leis an athchóiriú.
  Agus do ghabh an rí an dara bean dó féin. Spreagadh na Rúiseach chun eachtrannaigh a phósadh agus go leor leanaí a bheith acu. Bhí ar an tSín ollmhór a Russified freisin. Cad é an bealach is fearr chun é seo a dhéanamh? Pós mná Síneacha!
  Sa Ghearmáin, níor tháinig Hitler i gcumhacht. Sa scéal seo, bhí beagán in easnamh air. Ró-antoisceach. Ba é an faisisteach Mussolini, a ghabh an Aetóip, an greannóir is mó. Agus ag brionglóideach a bheith ina Caesar agus Traí nua rolladh isteach i gceann.
  I mí na Bealtaine 1937, thosaigh cogadh idir an Rúis agus an Iodáil. Mar a tharla sé, d'éirigh Mussolini amach a bheith ina fhéinmharú. Ghabh trúpaí na Rúise an Iodáil ar fad i gceann dhá mhí, agus i dtrí cinn eile coilíneachtaí an stáit ar fad. Áiríodh leis an Rúis Tsarist ar deireadh freisin an Rómáin agus an Iúgslaiv, agus an Bhulgáir beagán níos déanaí. Tar éis iarscríbhinn na gcríoch a chur i gcrích. I titim na bliana 1939, fuair Nicholas II bás. Agus tháinig a oidhre, an Alexei II go hiomlán sláintiúil, ina tsar nua.
  Sa chás seo, bhí Nicholas II reign ar feadh caoga agus a dó bliana - surpassing an toradh Ivan an uafásach. Agus d'éirigh lena réimeas a bheith ar an gceann is rathúla i stair na Rúise, agus ní raibh ach a chuid conquests sáraithe. Níor ghabh aon rí an oiread sin riamh. Tá an Rúis socraithe sa tSín ar deireadh, agus neartaigh sé i ngach treo.
  Mar sin féin, ansin, faoi Alexei an Dara, cuireadh tús le tréimhse fada síochána. Ní raibh an Fhrainc, an Bhreatain, agus SAM ag iarraidh cogadh. Ach bhí an Ghearmáin dí-armáilte agus ní raibh aon neart aici. Mar sin tháinig staid a tháinig chun bheith socair.
  Lean impireachtaí coilíneacha de bheith ann. Bhí an Rúis fós ar an tír is mó, ach bhí an Bhreatain an dara cumhacht go foirmiúil agus bhí beagán níos lú ná an Impireacht Tsarist ó thaobh achair de. Bhí an Astráil, an Afraic Theas agus Ceanada beagnach neamhspleách, áfach. Agus san India... I 1968, thosaigh éirí amach mór san India agus tar éis dhá bhliain cogaidh díbríodh na Breataine. Ach chuaigh arm an tsarist isteach i gcríoch na hIndia agus chuir siad na hagóidí faoi chois. Ina dhiaidh sin chaill an Bhreatain an choilíneacht seo agus fuair an Rúis í. Go gairid ghlac an Rúis deisceart na hIaráine freisin.
  Tar éis Alexei an Dara sa bhliain 1969, fuair Nicholas the Third an ríchathaoir le hoidhreacht. Bhí Impireacht na Tsar ag méadú. Mar sin chaill an Fhrainc smacht ar Indochina agus ar an Téalainn i 1979. Agus tháinig na trúpaí ríoga ann freisin.
  Agus sna hochtóidí agus nóchaidí, tháinig an Afraic faoi smacht na Rúise Tsarist. Tar éis 2001, chuaigh Peter, an ceathrú mac Alexei II, suas ar ríchathaoir na Rúise.
  Faoin am seo bhí an Rúis Tsarist glactha beagnach gach ceann den Afraic, san Áise, agus phioc suas coilíneachtaí de thíortha eile, lena n-áirítear an Indinéis. Ach ar ndóigh ní i gcoinne na hAstráile a chuaigh sé.
  Tá tréimhse síochána tagtha. Bhí airm núicléacha ag SAM, an Bhreatain agus an Fhrainc, bhí cumhacht eacnamaíoch ag an nGearmáin. Tá cumhacht eacnamaíoch ag an Rúis, airm núicléacha, an t-arm is mó ar domhan agus an daonra. Agus fós ina monarcacht uathlathach iomlán gan pharlaimint. Na Meiriceánaigh, a bheith ina dara cumhacht, nó fiú superpower, rinne sé seo éileamh ar an Rúis.
  Mar sin féin, níor chuir an easpa daonlathais bac ar bith ar fhorbairt an dul chun cinn. Go háirithe, ar ais i 1943, sa Rúis Tsarist, d'eitil an chéad fhear isteach sa spás. Agus i 1961 go dtí an ghealach. Tharla an eitilt go Mars i 1974. Agus faoin mbliain 2000, bhí cuairt tugtha ar bheagnach gach pláinéad den Chóras Gréine. Bhí turas mór chuig na réaltaí á ullmhú. Sheol sí in 2018, agus d"aisghabh sí go Alpha Centauri.
  Mar sin níor chuir an tsarachas cosc ar an eolaíocht bogadh ar chor ar bith. Dhearbhaigh Peadar an Ceathrú de dynasty Romanov fiú go raibh absolutism enlightened níos fearr.
  Go háirithe i gcomhthéacs na scannail a bhí de shíor ag cur isteach ar riarachán Donald Trump.
  Measadh go raibh Nioclás II fós ar an rí ba mhó riamh agus ar phobail. Tsarist Rúis ar muinchille agus an domhan hegemon. Tá an imeall agus na coilíneachtaí ag éirí Russified de réir a chéile. Tá an Impireacht ag fáil móiminteam. Agus tháinig an domhan ar fad áit níos fearr.
  Agus cén fáth? Buíochas le Alexander Ulyanov, deartháir Lenin, a cuireadh chun báis mar gheall ar regicide. D'fhan Lenin féin thar lear. Bhuail sé leis an mBreatain Bheag agus chuir sé spéis freisin i bhficsean eolaíochta a scríobh, as a d"éirigh sé an-saibhir agus a rinne ainm. Agus mar sin d'éirigh sé cáiliúil, ag éirí cáiliúil agus cáiliúil, agus aistríodh go leor teangacha é. Fuair Stalin bás sa phríosún mar gheall ar an eitinn agus, go ginearálta, níorbh eol ach do speisialtóirí é. Is gearr go raibh baint ag Trotsky le gníomhaíochtaí réabhlóideacha agus rinne sé slí bheatha mhaith mar oifigeach, ag ardú go céim an Phríomh-Chomhairleora agus an Leas-Aire. Tháinig Voznesensky ina aire faoin tsar agus bhain sé go leor amach. D'fhan Khrushchev ina siopadóir beag agus níor bhain sé clú amach. D'ardaigh Brezhnev céim an choirnéil. D'fhóin Andropov sna póilíní agus tháinig sé ina chornail freisin. Tháinig Gorbachev chun bheith ina fhear gnó agus ina fhear taispeántais mór. D'fhan Yeltsin ina siopadóir. D'ardaigh Putin go céim an choirnéil sna póilíní rúnda agus d'éirigh sé as le honóir. Is mionoifigeach é Medvedev. Zhirinovsky, bunaitheoir an nuachtáin, agus fear seó. Rinne Zyuganov iarracht oibriú faoi thalamh i gcoinne an Tsar. Gearradh pianbhreith príosúin air, agus ansin rinneadh faisnéiseoir de do na póilíní rúnda. Chuaigh sé ar scor le céim chaptaen. Zhukov ardaigh ach amháin go dtí an chéim mhór. Tháinig Vasilevsky leifteanant ginearálta, tháinig Shaposhnikov leifteanant ginearálta. Aimiréil mhór Kolchak agus sealbhóir go leor orduithe. Tháinig Makarov chun bheith ina ard-aimiréal freisin, tar éis dó a bheith ag troid sa Chéad Chogadh Domhanda. Mar sin féin, ní sa chéad, ach an cogadh domhanda amháin, ós rud é nach raibh aon dara cogadh domhanda. Bhain sé clú amach... Bhí Brusilov ina mharascail pháirce agus ina shealbhóir ar Ord San Aindriú an Chéad Ghlaoigh. Tháinig Denikin, Wrangel, Kornilov, agus Kuropatkin mar mharascail pháirce.
  Agus bhí an saol go maith faoi na ríthe. Agus nach bhfuil praghsanna méadaithe ar feadh níos mó ná céad bliain. Agus bhí tacaíocht óir cobhsaí de 0.77 gram ag an rúbal. Agus mhair mórán daoine go maith faoin rí.
  Bhí cearta comhionanna ag gach duine agus thug go leor acu Rúiseach orthu féin, fiú Afracach. Bhí rudaí ag dul go maith do gach duine faoin Tsar. Níor fhan an riachtanas cónaitheachta ach amháin i gcás Giúdaigh neamh- Chheartchreidmheacha. Ach d'éirigh siad seo níos lú agus níos lú.
  Faoin tsar, áfach, bhí roinnt fadhbanna ann. Ar cheann acu, rátaí breithe arda agus básanna ísle ba chúis le ródhaonra. Ach bhí sé seo ag dul a réiteach trí leathnú spáis. Ina theannta sin, d'éirigh le forbairt na heolaíochta agus na talmhaíochta fadhb an ocrais a réiteach. Bhí go leor bia ann do gach duine. Ach tá an fás daonra san Impireacht níos mó ná trí faoin gcéad in aghaidh na bliana. Agus bhagair sé seo trioblóid sa todhchaí.
  D'aimsigh an rialtas tsarist bealach amach i leathnú spáis. Agus dhealraigh sé réasúnta. Agus tógadh longa réalta nua agus rinneadh taighde ar luasanna sár-luminal.
  
  
  
  CAoga BLIAIN DE CHUID ALEXANDER NA TRÍ - AN BHÍ MÓR!
  D"éirigh leis an iarracht dúnmharaithe ar Alastar II i 1866. Mar thoradh air sin, fuair an liberator rí bás. Agus chuaigh Alastar an Tríú suas ar an ríchathaoir. Ba é an buntáiste nach raibh am acu Alasca a dhíol, agus ní raibh fonn ar impire nua na Rúise aon tailte a thabhairt suas. Fiú má tá siad i bhfad i gcéin agus nach bhfuil fós an-luachmhar.
  Thairis sin, cuireadh tús le tógáil an bhóthair go dtí an tSibéir go Vladivostok fiú níos luaithe. Agus ba chóir go mbeadh Chukotka bainte amach aige!
  Bhí Tsar Alexander the Third láidir, cinntitheach, láidir-willed, sláintiúil, agus fisiciúil an-láidir. Rialaigh sé le lámh daingean, agus faoi dó chuaigh an Rúis isteach sa tréimhse rathúnas is mó agus éachtaí!
  Is maith mar sin gur thosaigh an t-impire mór ag rialú cúig bliana déag níos luaithe ná mar a bhí i bhfíor-stair!
  Ar an gcéad dul síos, chuir sé faoi chois go géar gach agóid a rinne réabhlóidithe agus Narodnaya Volya. Ansin thosaigh sé ag athchóiriú an arm agus an cabhlach. Le rudaí a chur in ord.
  Bhain an rí go leor amach. Tógadh bóithre, droichid, monarchana, agus d'fhorbair an tír caipitleachas go tapa. Cé a chothabháil uathlathas. Rinne rialtas na tsarist cogaí beaga, ag bogadh trasna na hÁise Láir agus ag leathnú a thionchar ann.
  Thosaigh cogadh mór leis an Tuirc i 1977. Chuaigh sé níos fearr fós, níos tapúla, le níos mó buaite le níos lú caillteanais ná mar a bhí i bhfíor-stair. Scairt genius Skobelev ann faoi lánseol!
  Chaill trúpaí na Rúise na Turcach le níos lú damáiste. Agus d"éirigh leo Iostanbúl a thógáil ar an bpointe boise. Ó tháinig siad ann roimh scuadrún Shasana. D"éirigh chomh maith sin leis an gcogadh seo gur tugadh Alastar buaiteach ar an rí-shagart! Agus tháinig Skobelev ar an mharascail páirce is óige i stair na Rúise.
  Roinneadh Türkiye. Ghabh na Breataine seilbh ar an Éigipt agus ar an tSúdáin. Ghlac an Rúis leis an Iaráic, an Phalaistín, an tSiria, agus cuid den Araib Shádach, den Áise Mion, an Airméin go léir, agus na Balcáin!
  Mar sin, go tapa agus go réasúnta éasca, ghabh Alastar an Tríú críoch mhór. Agus lean sé dá leathnú ó dheas. Ag bogadh tríd an Iaráin, an Tuircméanastáin, agus níos faide go dtí an Afganastáin!
  Chuir arm an Tsar a radharc ar an India freisin! Bhí na Breataine réidh le troid. Tháinig comhghuaillíocht idir an Rúis, an Ghearmáin, an Ostair-Ungáir i gcoinne na Fraince agus na Breataine chun cinn.
  Chuaigh an Ghearmáin ar an ionsaí i gcoinne Phoblacht na Rooster i 1992 . D"fhógair an Bhreatain cogadh ar an nGearmáin agus ar an Rúis. Ghnóthaigh an Ostair-Ungáir an Bhoisnia agus an Heirseagaivéin, agus d'ionsaigh an Iodáil.
  Thosaigh an Rúis feachtas i gcoinne an India, agus sealúchais na Fraince agus Indochina. Seo mar a thosaigh an Chéad Chogadh Domhanda i ndáiríre. Ach tá an Rúis agus na Gearmánaigh le chéile cheana féin!
  Rinne an Rúis ionsaí ar an Éigipt freisin.
  Na trúpaí tsarist, le tacaíocht an daonra áitiúil, áitiú an India agus an Iaráin. Téann siad isteach in Indochina tuilleadh. Agus ruaig na Prúiseach arís ar na Francaigh agus timpeallaíonn siad Páras.
  Thairis sin, diúltaíonn Poblachtánaigh a thabhairt suas. Agus tá Páras ionsaí, scriosta go mór. Gabhann na Gearmánaigh an Bheilg agus an Ísiltír araon freisin.
  Tá an Bhreatain i mbun cogaidh le tamall anuas. Áitíonn trúpaí na Rúise an Éigipt agus an tSúdáin. Tá cogadh ar muir. Tá arm na Rúise ag bogadh trasna na hAfraice. An bealach ar fad go dtí an Afraic Theas. Agus bailíonn coilíneachtaí dó féin. Na Gearmánaigh grab freisin roinnt rudaí.
  Ach tá an Ostair-Ungáir bogtha síos i gcogadh leis an Iodáil. Is fíor, sa bhliain 1894, tháinig na Gearmánaigh i gcabhair ar na hOstairigh. Agus críochnaíonn siad conquest na hIodáile.
  Ina dhiaidh sin roinntear tír na n-oráistí eatarthu féin.
  Gluaiseann an cogadh go dtí an fharraige. Agus is anseo a léiríonn genius an cheannasaí cabhlaigh Aimiréil Makarov é féin. A bhaineann roinnt bua iontach amach. Iallach a chur ar an máistreás na bhfarraigí capitulate.
  Ghlac an Rúis smacht ar an India, ar an Indochina, ar an gcuid is mó den Afraic, agus ar an Astráil freisin, ag leagadh na Breataine amach as sin. D'fhág trúpaí Rúiseacha an Bhreatain agus Ceanada. Chomh maith leis sin bhunaigh coilíneacht ann. Mar sin, chaill an Bhreatain beagnach gach ceann dá coilíneachtaí, agus fuair an Rúis iad. D'éascaigh an Rúis gabháil Cheanada ag rialú Alasca. Agus láithreacht cabhlach an-chumhachtach. Agus an genius Aimiréil Makarov agus Rozhdestvensky.
  Bhuel, ní hé sin go léir. Bhog an Rúis i dtreo na Síne. Chomh maith leis sin an-rathúil. Agus i 1904, thosaigh an cogadh leis an tSeapáin.
  Ach murab ionann agus an stair fíor, d'éirigh an cogadh seo amach a bheith deacair, ach go tapa. Ina theannta sin, bhí cabhlach na Seapáine sách lag, agus bhí cabhlach na Rúise, ar a mhalairt, an-láidir. Tar éis dóibh na Seapánaigh a shárú, ghabh trúpaí na Rúise Tóiceo. Agus ansin reáchtáladh reifreann, agus vótáil tromlach mór na Seapáine dul isteach sa Rúis.
  Bhuaigh Tsar Alexander III bua nua. Ansin tháinig an iarscríbhinn deonach-éigeantach na Síne. Mar sin réigiún i ndiaidh réigiúin, cúige i ndiaidh cúige. Shroich an Impireacht ríoga comhréireanna ollmhóra. Ó SAM, Ceanada ar fad agus Alasca, an Áise ar fad, an Ostair, réigiún an Aigéin Chiúin. Go dtí an Afraic Theas agus seilbh na Gearmáine san Afraic Thiar.
  Chomh maith leis an Ostair-Ungáir. A leithéid de chumhacht ollmhór.
  Ach, ar ndóigh, bhí na Gearmánaigh agus na hOstairigh ag iarraidh níos mó. Tá an Fhrainc fós i seilbh na Gearmáine. Tá cogadh ag teastáil ón mBreatain, a ndearna an Rúis chiontaigh uirthi, freisin.
  D'éirigh leis an Kaiser comhrialtas a chur le chéile: an Spáinn, an Phortaingéil, an Ghearmáin, an Ostair-Ungáir agus an tSualainn i gcoinne ollmhór na Rúise. D'éirigh leis na Gearmánaigh freisin an Danmhairg agus an Iorua a ghabháil le linn an chogaidh leis an mBreatain. Bunaíodh comhrialtas cumhachtach.
  Agus thosaigh an cogadh ar 1 Lúnasa, 1917. Díreach i láthair na huaire nuair a fuair Alastar an Tríú bás agus Nicholas II suas an ríchathaoir. Rinneadh an ríomh, gan monarc chomh mór le Alastar an Tríú, a bhí tar éis caoga bliain a ghnóthú, go gcaillfeadh an Rúis go cinnte.
  Ach bhí cumhacht marthanach láidir ag Nicholas II. Sin Rasputin agus an t-oidhre tinn. Mar sin d'fhéadfadh sé troid leis an comhrialtas.
  Agus thosaigh an cogadh... Thrácht na Gearmánaigh ar nós tíofún. Bhuail trúpaí na Rúise leo le frithionsaí cumhachtacha. Thosaigh troid mhór agus fíochmhar.
  Nicholas II, go ginearálta, ag brath ar slabhra de fortresses, ídithe go críochnúil na haonaid na Gearmáine agus na hOstaire. Agus ansin sheol sé counteroffensive. Agus san Afraic, rinne trúpaí na Rúise, ag baint úsáide as na chéad umair uile-tír-raon éadroma an domhain, defeat iomlán ar na hOstairigh agus na Gearmánaigh. Agus ghlan siad an Mór-Roinn Dorcha.
  Bhí an tSualainn agus an Iorua conquered go tapa go leor.
  Mhair an cogadh bliain go leith agus chríochnaigh sé le arm na Rúise, a bhí níos líonmhaire agus a raibh umair níos láidre, ag gabháil na hEorpa ar fad. Ansin thit an Bhreatain. Bhunaigh an Rúis ceannas ar an leathsféar thoir ar deireadh.
  Agus tháinig Tsar Nicholas II ina conqueror mór freisin. Mhair an tsíocháin go dtí 1929, nuair a thosaigh an Spealadh Mór. Ba é ba chúis leis an ngéarchéim eacnamaíoch ghinearálta ná gur thosaigh cogadh idir an Rúis agus an sárchumhacht dheireanach, SAM, i 1931, díreach ar an 1 Bealtaine!
  Chuaigh arm Nicholas II an Tsar isteach ar theorainneacha Mheiriceá. Bhí na fórsaí neamhionann. Ní raibh aon umair ag an Meiriceánach agus bhí sé oilte go dona. Agus bhí an Rúis níos mó ná na Stáit Aontaithe go minic. Bhí ceannasaithe an Impireacht tsarist níos fearr freisin. Mar sin chuaigh an cogadh bealach amháin ón tús. Bhí an Rúis ag buachan agus ag dul chun cinn. Agus ar 30 Meán Fómhair, tar éis ghabháil Nua-Eabhrac agus Washington, capitulated na Stáit Aontaithe. Mar sin, iompaíodh leathanach eile sa stair. Sa bhliain 1934, sheol Nicholas II ionradh ar Mheicsiceo agus ansin aníos go Meiriceá Laidineach, conquering na stáit Laidineach. Go dtí gur thit an phoblacht neamhspleách dheireanach den tSile i mí na Nollag 1936 .
  Mar sin, chríochnaigh Nicholas II an scéal ar deireadh. D'aontaigh an Rúis Tsarist gach tír agus pobal ar domhan phláinéid.
  Ar an 7 Samhain, 1937, bhuail Impire na cruinne Nioclás Mór ar fad in eitleán. Agus tháinig deireadh lena réimeas freisin. Tháinig Alesey II ina rí. Oidhre sláintiúil, óg - timpeall tríocha is trí. Faoi dó, thosaigh leathnú spáis. Teorainneacha nua agus eitiltí nua. Ní raibh an monarcacht do-shaothraithe. Tá an daonnacht aontaithe agus conquers spás.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  An ceannasaí de Port Arthur fuair bás, i ndáiríre, i stair fíor, bhí sé wounded sa cheann, ach blúire de cúpla milliméadar a rith níos gaire don inchinn. I mbeagán focal, fuair an fealltóir a ghéill an citadel bás agus ghlac laoch cosanta Port Arthur, Kondratenko, a áit.
  Chun cosaint an dúnfort a neartú, dhíscríobh an ceannasaí nua na mairnéalaigh agus na airtléire cabhlaigh go léir i dtír, agus dhí-armáil sé an scuadrún, ach neartaigh sé Port Arthur.
  Mar thoradh air sin, bhí an citadel cosanta go críochnúil, chomh maith le gníomhartha sciliúla an Cheannasaí Kondratenko. D'éirigh leis an gcosaint. Neartaigh Kondratenko cosaint an dúnfort Vysokaya in am agus ní raibh na Seapánaigh in ann é a ghlacadh.
  Faoi dheireadh mhí na Nollag, bhí na samurai ídithe as na hionsaithe. I mí Eanáir bhí lull ann mar gheall ar iarracht Kuropatkin é a dhíbhlocáil, ach níor éirigh go han-mhaith leis.
  I mí Feabhra bhí ionsaí eile, agus arís repulsed é le caillteanais trom do na Seapáine.
  Le linn na cosanta, iompar an buachaill Oleg Rybachenko heroically. Ag am an léigear, ní raibh an buachaill cábáin seo ach deich mbliana d'aois. Throid an leanbh in éineacht le daoine fásta agus chuaigh sé ar mhisin taiscéalaíochta.
  Léirigh sé é féin a bheith an-cróga agus comhraic. Agus bhí an chosaint ar siúl. Anois tá Márta tagtha cheana féin... Tá na Seapánaigh tar éis cúlú arís. Níor tharla Domhnach na Fola sa Rúis, toisc go ndeachaigh Tsar Nicholas, ós rud é go raibh Port Arthur i giúmar maith, amach chuig na daoine. Athlánaíodh arm na Rúise agus tháinig sé níos mó agus níos mó. Ag deireadh mhí an Mhárta, rinne na Seapánaigh iarracht dul chun cinn, ach bhí barraíocht uimhriúil ró-mhór ag fórsaí Kuropatkin agus chuir siad deireadh le gach ionsaí.
  Agus níos fearr fós, chuir léigear Port Arthur isteach ar aonaid General Legs. Tar éis caillteanais throma a fhulaingt, d'éirigh na Seapánaigh ar ais. Ach arís Kuropatkin hesitated.
  Ag deireadh mhí Aibreáin, lean ionsaí nua, a repulsed freisin, áfach.
  Agus Oleg Rybachenko, ghabh an buachaill cróga seo fiú cornal Seapánach, ag baint úsáide as gaiste, ar ndóigh.
  I dtús mhí na Bealtaine, níor tharla ach mion-skrmishes, agus ar an 25ú scuadrún Rozhdestvensky chuaigh isteach Port Arthur ar deireadh. Thug an t-aimiréal cáiliúil caoga a haon long, ag trasnú trí aigéan ag an am céanna!
  Ina dhiaidh sin fuair an chosaint treisithe. Agus ag tús mhí an Mheithimh lean an t-ionsaí deiridh ar Port Arthur. Tá an t-ionsaí éadóchasach agus fíochmhar. Arís eile repulsed é le caillteanais ollmhór do na Seapáine. Bhain an Tsar Kuropatkin amach ar deireadh agus cheap sé Linevich . I lár mhí Iúil 1905, buaileadh na Seapánaigh ar deireadh. Agus tháinig deireadh le cosaint laochúil Port Arthur, a mhair níos mó ná bliain.
  Bronnadh Ordú Naomh Aindrias ar Kondratenko mar an Chéad Ghlao. Agus fuair céim marshal páirce. Ansin rinne scuadrún Rozhdestvensky, mar aon le Port Arthur, na Seapánaigh ar muir. Thairis sin, fuair an t-Aimiréal Tóga é féin bás sa chath.
  Cuireadh iallach ar an tSeapáin síocháin a dhéanamh leis an Rúis, trí idirghabháil na Stát Aontaithe.
  Bhí orainn na hOileáin Kuril agus Taiwan a ghéilleadh. Fuair an Rúis cosantóir ar an gCóiré, Manchuria, agus smacht ar Port Arthur. Ina theannta sin, d'íoc an tSeapáin slánaíocht ollmhór de billiún yen óir don Rúis Tsarist.
  Neartaigh an bua seasamh an Tsar Nicholas II. Leathnaigh an Rúis a críocha, agus thosaigh Zheltorossiya ag foirmiú mar gheall ar iarcheangal deonach réigiúin na Síne. Uimh Duma Stáit - d'fhan an Rúis ina monarcacht iomlán, gan pharlaimint.
  Ar ndóigh, mar gheall ar bhua agus cobhsaíocht pholaitiúil, lean an fás eacnamaíoch níos luaithe ná mar a bhí sé i bhfíor-stair agus bhí sé níos láidre.
  Thosaigh an Chéad Chogadh Domhanda mar a tharla i bhfíor-stair. Ach bhí sé níos rathúla don Rúis. Cén arm a bhí níos mó agus níos fearr, lena n-áirítear a bhuíochas leis na leasuithe ar Field Marshal Kondratenko, agus an geilleagar a bhí níos láidre, agus an t-údarás an tsar níos airde.
  Mhair an cogadh díreach os cionn bliana agus chríochnaigh sé nuair a thit an Ostair-Ungáir, agus ghéilleadh an Impireacht Ottoman agus an Ghearmáin. Agus nuair a chonaic an Bhulgáir an boladh a bhí uirthi, ghlac sí taobh na Seirbia agus na Rúise, mar a rinne an Iodáil agus an tSeapáin, dála an scéil.
  Field Marshal Kondratenko fuair an chéim is airde - generalissimo. Agus tháinig sé ina shealbhóir beagnach gach ordú, cosúil le Suvorov. Tháinig Brusilov mar mharascail páirce. Rinne Aimiréil Kolchak, Kornilov, agus Denikin gairmeacha. Tsarist Rúis i gceangal léi féin: Galicia, Bukovina , Krakow Voivodeship, Poznan réigiún, Klaipeda. Tháinig an tSeicslóvaic mar chuid d'Impireacht na Rúise freisin. Agus an Áise Mion le Constantinople. Agus tuaisceart na hIaráice.
  Gach rud, go ginearálta, iompaigh amach a bheith go maith. Roinn na Seapánaigh na coilíneachtaí Gearmánacha leis an Rúis san Aigéan Ciúin.
  Ansin roinneadh an Araib Shádach idir an Rúis, an Fhrainc agus an Bhreatain. Ansin, tar éis cogadh gairid, roinn an Rúis agus an Bhreatain an Iaráin.
  Agus ansin Afganastáin. Fíor, bhí beagán troda ann. Agus ní raibh an t-ádh ar na Breataine ar dtús.
  Tá cobhsaíocht agus rathúnas faighte ag an domhan. Go dtí gur bhuail an Spealadh Mór i 1929 . Thit an Rúis, tar éis fás tapa, i ngéarchéim freisin.
  Sa bhliain 1931, rinne an tSeapáin ionsaí ar an Rúis, ag lorg díoltais ar na buaiteanna roimhe seo.
  Ach an uair seo, féinmharú a bhí ann. Rinne na trúpaí tsarist an bua ar na Seapánaigh. Níl an t-Aimiréal Kolchak sean ar chor ar bith; léirigh sé a genius, inchomparáide le Ushakov. Scriosadh an Land of the Rising Sun go hiomlán ar muir agus ansin áitíodh é. Ina dhiaidh sin bhí reifreann inar vótáil tromlach na Seapáine i bhfabhar dul isteach sa Rúis.
  Mar sin, neartaigh an Tsar Nicholas II a chumhacht san Aigéan Ciúin. Lean an Rúis ar aghaidh ag bogadh isteach sa tSín. Laigí ag an ngéarchéim, níor chuir an Bhreatain, an Fhrainc, agus na Stáit Aontaithe isteach ar smacht a ghlacadh ar an Impireacht Celestial.
  Sa bhliain 1933, tháinig Hitler i gcumhacht sa Ghearmáin. Thosaigh sé a chur ar ais ar an iar-chumhacht an Impireacht iar. Agus ar ndóigh rinne sé iarracht gan quarrel leis an Rúis.
  Bhí cairdeas ag Mussolini san Iodáil leis an Rúis. Agus ghabh sé go ciúin na hAetóipe, ag leathnú a coilíneachtaí. Bhí caint ar chruthú na Comhghuaillíochta Triple.
  Bhí an Rúis Tsarist ag iarraidh na coilíneachtaí uile a bhí ag lagú Shasana agus na Fraince a chur i gceangal. Bhuel, tá na Gearmánaigh agus na hIodálaigh intuigthe freisin. Bhí a bpleananna féin ag SAM.
  I 1937, d'aontaigh an Ghearmáin leis an Ostair, ag táirgeadh an Anschluss. Agus i mí na Samhna 1937, thuairteáil an dara eitleán ó Nikolaev. Cuireadh isteach go han-rathúil ar an ríocht. Bhain Nicholas II gnóthachain ollmhóra amach le linn a thrí bliana is daichead i réimeas.
  Thug siad Nikolaev Mór air! Agus fiú an duine is mó, d'éirigh siad níos airde ná Peadar Mór.
  Faoi Nicholas II, laghdaíodh an lá oibre go deich n-uaire an chloig, agus tháinig seacht mbliana d'oideachas éigeantach agus saor in aisce. Shroich an meántuarastal náisiúnta 75 rúbal in aghaidh na míosa le boilsciú nialasach agus tacaíocht ór don Rúbal. Ba é an t-airgeadra ríoga an ceann is deacra agus is inchomhshóite ar domhan.
  Bhí an arm talún is mó ar domhan ag an Rúis, agus sháraigh sé an Bhreatain agus na Stáit Aontaithe i dtéarmaí méid an chabhlaigh.
  Bhí umair Rúiseacha na cinn is fearr ar domhan, mar a bhí na heitleáin. Agus bhí héileacaptair ag an am sin beagnach na cinn amháin ar an Domhan phláinéid. An cabhlach fomhuirí is líonmhaire agus is airde cáilíochta. An airtléire is fearr. Ardteicneolaíochtaí sa teilifís agus físeáin. Cuireadh tús freisin leis an gcéad phictiúrlann dhaite ar domhan a scannánú sa Rúis Tsarist. Lena n-áirítear buíochas le paisean an Tsar Nicholas II don ghrianghrafadóireacht.
  Tar éis an tSín a chur i gceangal, ghlac an Rúis an chéad áit ar domhan ó thaobh daonra de, ag scoitheadh na Breataine lena coilíneachtaí go léir.
  Rinne an Tsar Nioclás II Ortadocsa a athchóiriú agus polygamy dleathach. D'éirigh leis an gceannasach ciallmhar seo a lán rudaí a dhéanamh. Agus d'éag sé gan smál ar, ní géarleanúint, nach bhfuil caillte Rúis, ach fear iontach. Agus gan ach cúpla milliméadar de ghluaiseacht an blúire bhí tionchar den sórt sin ar stair na Rúise. Agus deir siad freisin nach bhfuil aon chomhtharlúint sa stair! Sin mar a tharlaíonn sé. Léirigh Nicholas II agus feiniméan Generalissimo Kondratenko é seo.
  Ach tar éis bhás an Tsar Nioclás, tháinig léim sealadach chun cinn. Ar dtús, fuair an monarc Alexei II bás sula bhféadfaí é a choróin. Ansin fuair oidhre eile, Kirill Vladimirovich Romanov, bás freisin. Agus d'ardaigh Vladimir III an ríchathaoir i 1938. Tá an tsar óg, ach go ginearálta níl sé dúr agus sách láidir agus uaillmhianach.
  Bhuel, fuair sé síos go dtí gnó! An Rúis, an Iodáil, an Ghearmáin, an Bhreatain, an Fhrainc agus b'fhéidir na SA amach anseo. Anseo, ar ndóigh, tá an Comhaontas Triple i bhfad níos láidre.
  I mí na Bealtaine 1940, d'ionsaigh an Ghearmáin an Fhrainc, an Bheilg, an Ísiltír agus an Bhreatain. D'ionsaigh an Rúis coilíneachtaí Francacha, Sasanacha agus Ollannacha. Cuireadh tús leis an urghabháil unceremonious na gcríoch.
  Ní raibh na Breataine agus na Fraince in ann seasamh in aghaidh arm na Rúise. Agus i gceann míosa go leith, bhain na Gearmánaigh an ruaig agus chuir siad iallach ar an bhFrainc, ar an mBeilg agus ar an Ísiltír caipitliú a dhéanamh.
  Ansin ghabh na Fuhrer seilbh ar an Spáinn agus ar an bPortaingéil, agus ghabh siad an Danmhairg agus an Iorua. Ghabh an Rúis seilbh ar an tSualainn.
  Bhí an cogadh beagnach aon-thaobh. Le tacaíocht ón daonra áitiúil, ghabh an Rúis an India, Indochina, deisceart na hAfganastáine, deisceart na hIaráine, an Meánoirthear agus chuaigh sí isteach san Éigipt.
  Ar ndóigh, níorbh fhéidir leis na trúpaí coilíneacha seasamh in aghaidh an airm tsarist, agus ní raibh siad ag iarraidh i ndáiríre. Cuireadh moill ar choncas na hAfraice de bharr easpa bóithre agus cumarsáide sínte. Ghluais na Gearmánaigh trasna na hAfraice trí Ghiobráltar agus Maracó, na Rúisigh tríd an Éigipt, agus ansin an tSúdáin.
  Mar sin féin, bhí an tír-raon níos mó de bhac ná friotaíocht trúpaí na Breataine nó na Fraince. Ní raibh mórán acu, agus bhí siad armtha go dona, agus a bhformhór ó aborigines áitiúla. Cé nach raibh a fhios conas ná ag iarraidh a throid.
  I 1940, níor leomh Hitler teacht i dtír sa Bhreatain. Sheol sé ionsaithe aer, nach raibh an-rathúil ar dtús. Ach in earrach na bliana 1941, chuaigh eitleáin na Rúise isteach sa chath, agus thosaigh an Bhreatain á cur faoi bhrú marfach.
  Agus i mí Lúnasa, tháinig comh-thrúpaí Gearmánach-Rúiseacha i dtír ina dhiaidh sin, agus tar éis dhá sheachtain de throid stubborn, gabhadh Londain.
  Ina dhiaidh sin rinneadh Rúiseach, Gearmánach agus Iodálach as an leathsféar thoir ar fad, lena n-áirítear an Astráil agus an Nua-Shéalainn.
  Ach bhí SAM ann fós.
  Chinn Tsar Vladimir ionsaí a dhéanamh ar Mheiriceá. Thacaigh Hitler agus Mussolini leis sa chinneadh seo. Bhog an Tríú Reich trúpaí go dtí an Íoslainn, agus ansin go dtí an Ghraonlainn agus Ceanada, agus bhog an Rúis Tsarist go Alasca. Tá na fórsaí, ar ndóigh, neamhionann. Tá cabhlach umar sách lag sna Stáit Aontaithe, agus daonra i bhfad níos lú ná an Rúis mar aon lena coilíneachtaí go léir. Cé go bhfuil an geilleagar a fhorbairt. Ach ní féidir cur i gcoinne a leithéid de ollphéist.
  Tar éis an ionsaithe a sheoladh i 1943, tháinig arm na Rúise i seilbh Alasca go tapa i dhá mhí an gheimhridh. Agus san earrach, mar aon leis na Gearmánaigh, ghabh siad beagnach gach ceann de Cheanada.
  D'fhógair an Bhrasaíl, Veiniséala, Meicsiceo agus tíortha eile cogadh ar na Stáit Aontaithe.
  Cuireadh tús le gluaiseacht trúpaí na Rúise ar fud stáit thuaisceart Mheiriceá. Tá na fórsaí, ar ndóigh, neamhionann. Tá an Rúis agus an Ghearmáin níos fearr i gcáilíocht agus i gcainníocht araon.
  Tá na cailíní Natasha, Zoya, Aurora agus Svetlana ag troid ar an umar Kondratenko-3 is fearr ar domhan, feithicil soghluaiste le gunna fada bairille agus tine mear. An-nimble, le scáthchruth íseal.
  Tá meáchan umar Kondratenko-3 thart ar daichead tonna, agus tá sé cosanta go maith. Agus tá an gunna, in ainneoin a chaighdeán beag de 76 mm, ard-treoluas teilgean tosaigh.
  Shermans, ní féidir an umar seo a threá ó aon uillinn. Mar sin...
  Na cailíní, ag troid cosnochta agus i bikinis, scriosann na Meiriceánaigh go simplí agus gáire go leor.
  Natasha go háirithe... Agus lena méar loma brúnn sí an luamhán stiúrtha, ag rá:
  - Glóir do mo Rus'!
  Shoots Zoya freisin. Déanann sé é seo lena bharraicíní loma, ag brú na gcnaipí luamhán stiúrtha agus ag béicíl:
  - Agus ár dtír dhúchais go léir!
  Next, tinte Aurora. Buaileann sí an namhaid, agus deir sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Agus tá cumhachtaí níos airde taobh thiar dúinn!
  Agus buaileann an cailín go fieryly freisin! Brúnn sé a bharraicíní loma cosúil le cnaipí luamhán stiúrtha.
  Agus ansin tinte Svetlana. A leithéid de chailín géar agus súilíneach. Scaoileann lus na gréine as a bhéal. Agus canann sé freisin:
  - Is réalta domhanda mé! Ritheann mé níos tapúla ná fiú Satan!
  Le cailíní mar seo, níl an diabhal féin scanrúil. Tá siad ag brú na Meiriceánaigh, timpeall Chicago go docht.
  Agus gan éinne a ligean amach as sin amach. Is fánach an scrios, a ligean le rá. Seo iad na cailíní.
  Agus mar sin tá garastún Chicago i gceannas. Bíodh a fhios againne!
  Agus tá umair Rúiseacha ag druidim le Nua-Eabhrac cheana féin. Cuimil Tsar Vladimir a lámha go sásta. An ndeachaigh na Rúisigh chomh fada sin riamh?
  Bíonn na cailíní ag troid go cróga san aer freisin. Mar shampla, lánúin gleoite: Maria agus Mirabela.
  Tá áilleacht cosnochta agus bikini-clad ag bailiú billí. Go litriúil níl aon rud le cur ina gcoinne. Tá na cailíní anseo chomh álainn agus dazzlingly ionsaitheach agus cruinn.
  Scaoil Maria urchar, scaoil sí síos dosaen eitleán, i bpléasc amháin agus sheinn sí:
  - Glóir dár dtír dhúchais! In ainm na Rúise!
  Scaoil Mirabela freisin agus roar:
  - Ach tá ceannaire i gcumhacht mhór,
  Cuirfidh sé glaoch ar na Slavs chun catha ...
  Ní féidir leo dul i ngleic leis an Rúis -
  Nuair a rialaíonn Vladimir mar rí!
  
  Ó chrua, láidir, le huacht iarainn,
  Agus tá an cuma cosúil le gearradh miotail ...
  Níl saol níos fearr ag teastáil ó na Rúisigh -
  Níl anseo ach an rud a shamhlaigh daoine!
  Sea, tá na cailíní seo ina máistrí ar throid agus ar amhránaíocht ...
  Dála an scéil, i lár an ionsaí ar Nua-Eabhrac, d'eitil an chéad cosmonaut Rúise isteach sa spás agus eitil timpeall an Domhain phláinéid. Agus is é seo éacht eile na Rúise Tsarist ag an dynasty Romanov.
  Agus ansin tháinig garastún Nua-Eabhrac i gceannas, agus thit Washington go luath. Agus ar 3 Meán Fómhair, 1943, na Stáit Aontaithe caipitlithe go hiomlán. Chuir sin deireadh leis an Dara Cogadh Domhanda , a thosaigh ar 15 Bealtaine 1940 . Tá an cogadh glórmhar agus buadhach don Rúis.
  Ar ndóigh, bhain Hitler agus Mussolini go leor amach as an gcogadh seo. Ghnóthaigh an bheirt deachtóirí sealúchais san Afraic, cuid acu san Eoraip agus i SAM. Ar deireadh roinneadh an Eoraip idir tíortha. Agus tar éis an reifrinn, rinneadh an Bhulgáir mar ríocht na Bulgáire laistigh den Rúis.
  Dhealródh sé go bhfuil an domhan athdháileadh arís agus is féidir na coilíneachtaí a díolama. Ach ní bheadh Hitler, ar ndóigh, ina Hitler mura raibh sé ag iarraidh níos mó. Go háirithe, defeat an Rúis. Agus urghabháil a chríoch.
  Agus ar ndóigh bhí na Gearmánaigh ag brath go mór ar airm nua níos cumhachtaí. Umair den tsraith "E" agus diúracáin ballistic, go háirithe saucers ag eitilt.
  Mar sin féin, bhí an Rúis Tsarist go mór chun tosaigh ar an Tríú Reich i diúracáin ballistic agus i 1951, ar 12 Aibreán, fiú eitilt go dtí an ghealach.
  Agus ní raibh barraíocht cháilíochtúil ag umair an tsraith "E" thar na cinn Rúiseacha.
  Agus ní raibh ach soicéid eitilte ina rúndiamhair. A bhuíochas leis an sreabhadh laminar, d'éirigh leo a bheith go hiomlán do-leochaileach d'aon chineál arm beag. Ach ag an am céanna ní raibh siad féin in ann dóiteáin.
  Fuair Mussolini bás agus tháinig a mhac i gcomharbacht ar an ríchathaoir. Chuir Hitler brú air agus d"aontaigh an fear óg troid leis an Rúis. Ar 20 Aibreán, 1955, cuireadh tús le tríú cogadh domhanda nua. Ar thaobh Hitler bhí: an Iodáil, an Bhrasaíl, an Airgintín, an tSile, Meicsiceo, i mbeagán focal, Meiriceá Laidineach ar fad, ach amháin Cúba, a thacaigh leis an Rúis. Agus ní raibh níos mó tíortha eile ar domhan! Thosaigh an tríú cogadh domhanda ar 20 Aibreán, 1955. Agus thug Tsar Vladimir aghaidh ar an dúshlán is tromchúisí dá réimeas.
  Is é an t-aon rud a d'fhéadfadh consól a dhéanamh air ná go mbeidh an cogadh seo ar an gceann deireanach i stair na gcogaí ar an Domhan phláinéid. Ós rud é go bhfuil gach tír ar domhan rannpháirteach ann!
  Bhuel, nuair a bheidh an cogadh tosaithe, ní mór é a chaitheamh! Ní raibh ionsaí Hitler go háirithe gan choinne. An Ungáir, an Iúgslaiv, cuid den Rúis le neamhspleáchas teoranta, a rí Vladimir III. Tá an Albáin gafa ag an Iodáil. Tá gach rud ordúil. Tá na Gearmánaigh ag iarraidh dul ar aghaidh ón bPrúis Thoir, san Ostair, ón Iodáil ó dheas. Agus tá an troid ar siúl san Afraic. Agus comhrialtas na dtíortha Laidine i gcoinne na SA. Ach níl siad an-ghníomhach ann. Ach anois tá cogadh dearbhaithe.
  Idir an dá linn, bhog Hitler a phríomhfhórsaí san Eoraip.
  Agus bhris cogadh ifreann amach. An cogadh deireanach ar scála mór i stair an duine.
  Sheachaid na Gearmánaigh an príomhbhuille san Ungáir i dtreo Búdaipeist. Throid Oleg Rybachenko ann. D'fhan sé fós ina bhuachaill timpeall deich mbliana d'aois. Fíor, an-láidir go fisiciúil, matáin, tapa, agus is tábhachtaí, cosúil le Highlander, bás a fháil. Sea, fuair an scríbhneoir agus file Oleg Rybachenko neamhbhásmhaireacht, ach ar an gcoinníoll go mbeidh sé ina bhuachaill de thart ar deich mbliana d'aois, agus go bhfreastalaíonn sé ar an Rúis i gcomhlacht childish, ach an-láidir agus tapa. Agus tá sé ina leanbh ó 1 Eanáir, 1904. Nuair a chuaigh mé isteach i Port Arthur mar bhuachaill cábáin. Bhuel, ní hé an buachaill is lú é, ach ón tús bhí sé láidir agus tapa agus tógadh ar an long é.
  Ina theannta sin, nuair a bhí amhras orthu an raibh sé ró-bheag, chrom Oleg Rybachenko bonn copair lena mhéara le haghaidh geall. Ina dhiaidh sin, gan labhairt, tugadh ar an long é.
  Ghnóthaigh an buachaill go leor duaiseanna, ag glacadh páirte i ngach cogaí. Tháinig sé ina oifigeach. Ach fós d'fhéach sé cosúil le leanbh. Dá bhrí sin, cé gur tugadh dámhachtainí dó le haghaidh exploits iomadúla, níor tugadh an buachaill síoraí rud ar bith níos airde ná captaen. Agus anois tá Oleg Rybachenko san arm le breis agus leathchéad bliain. Tá pinsean oifigigh tuillte agat le fada ó shin, ach má tá do shláinte íorónta, cén fáth a fhágann tú an tseirbhís?
  Thairis sin, gan ríomhairí, consóil cluiche, teilifís, tá sé leadránach ar bhealach éigin. Agus san arm, is captaen tú, ar a laghad tá tú ag tiomáint saighdiúirí. Sea, tá am fós ag eitilt.
  Fuair Generalissimo Kondratenko bás. Fuair an tArd-Aimiréal Kolchak, a sháraigh Ushakov, bás freisin. Níl go leor de na daoine ar thosaigh Oleg Rybachenko leo sa tseirbhís a thuilleadh.
  Níos cruinne, ó tháinig an léigear ar Port Arthur, tá beagnach gach veterans bás. Níor fhan ach Vovka. Bhí sé, freisin, ina bhuachaill cábáin an uair sin, agus anois tá sé cheana féin seanathair liath-haired. Feidhmíonn an fhírinne fós. Agus tá iontas air go bhfanann Oleg mar an buachaill céanna, nach bhfuil scar amháin ar a chorp. Is feiniméan é seo ar a dtugtar ar fud an arm na Rúise, Tsarist. Is í an fhírinne go troideann sé go han-mhaith.
  Tá an buachaill Oleg cosnochta, tá sé níos taitneamhaí agus níos aclaí dó. Tá sé mar aidhm aige gunna tar éis gunnaí agus tinte ag umair sraith E na Gearmáine. Tá na gluaisteáin Naitsíoch ach ollmhór. Agus is cosúil aon rud chun stop a chur leo.
  Ach buaileann an buachaill síoraí chomh cruinn sin go pollann sé an miotal. Péinteálann sé na Krauts, deora síos túir agus canann.
  - Tsar Vladimir, Tsar na Rúise ...
  Orthodox ceannasach!
  Beidh muid ag conquer an domhain go luath,
  Tar éis an tsaoil, tá cherubs os cionn linn!
  Beidh deireadh le Hitler
  Agus cibé duine a d'éist - maith sibh!
  Agus caitheann an buachaill grenade cosnochta le cos a linbh. Croith Greybard Vovka a cheann.
  Chaith an scríbhneoir agus file Oleg Rybachenko breis is caoga bliain fós ina leanbh san fhichiú haois. Agus caithfidh mé a admháil go bhfaca mé go leor. Agus é básaithe, bhí gach mothú eagla caillte aige le fada ó shin. Agus chuir an cogadh cluiche straitéise ríomhaireachta i gcuimhne dó.
  Bhí sé éasca agus spraoi a imirt. Agus ba mhór an pléisiúr é troid freisin . Is maith an rud é nuair a bhíonn drúcht na maidine faoi do chosa lom, agus buachaill síoraí á snámha agat, agus gan tú gléasta de réir na rialacha i shorts!
  Oleg Rybachenko tá cead ag rith timpeall i shorts agus cosnochta. D'fhoghlaim an buachaill siúl gan bróga fiú sa fuar i Port Arthur. Tar éis an tsaoil, ní féidir le corp bás a ghabháil le slaghdán nó a fháil tinn, agus téann tú i dtaithí go tapa ar an slaghdán, rud nach ndéanann dochar. Cosúil le Peter Pan. Agus tá sé beagnach taitneamhach siúl cosnochta sa sneachta. Nuair a bhíonn tú ag bogadh, ní bhraitheann an fuar go praiticiúil, ach amháin nuair a shuíonn tú gan gluaiseacht, mothaíonn do chosa lom beagán righin! Ach do bhuachaill is rud beag é seo.
  Ach tá cailíní cailleach Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! Glacann siad páirt sa chogadh freisin. Ach ní i gcónaí, ach i eipeasóid. Chuidigh sé linn Sliabh Vysokaya a shealbhú nuair a bhí sé an-deacair. Háille cosnochta throid ann, agus i bikinis. Chaith siad dioscaí géara géara lena bharraicíní loma.
  Agus ghearr siad le claimhte. Agus ansin scaoil Oleg Rybachenko gunna meaisín - mharaigh siad a chomrádaithe sinsearacha. Agus mar thoradh air sin, tháinig deireadh le hionsaí na samurai, agus níorbh fhéidir Sliabh Vysokaya a chroitheadh!
  Agus léirigh na cailíní a n-aicme is airde agus Valkyrie aerobatics.
  Agus anois tá na Gearmánaigh ar an gcosaint. Tá arm an tsarist réidh le haghaidh cogaidh. Theip ar an Fuhrer iontas oirbheartaíochta a bhaint amach.
  Agus tá trúpaí na Rúise ag troid go misniúil. Dealraíonn sé go mallachtóidh Hitler é féin níos mó ná uair amháin as a leithéid de chogadh a thosú. Thairis sin, in ainneoin go bhfuil dhá thrian den Eoraip agus an tríú cuid den Afraic faoi airm ag an bhFuhrer, ach fós
  níl sé ina chomhraic leis an Rúis.
  Agus líon na saighdiúirí freisin. Agus tá trúpaí na hIodáile lag. Tá tíortha Mheiriceá Laidineach ag glacadh páirte sa chogadh go sluggishly. Agus níl a n-arm, go teicniúil agus go heagraíochtúil, an-mhaith.
  Mar sin tá an Rúis fós ag coimeád an namhaid faoi chosaint go domhain.
  Tá umar Kondratenko-6 go leor in ann an tsraith seo a throid. Agus tá "Nikolai"-4 níos troime agus taispeánann sé gur meaisín an-láidir é.
  Is féidir leis na Rúiseach troid leis na arrachtaigh Gearmánacha is troime .
  Go háirithe ar "Nikolai"-4 áit a bhfuil foireann Alenka, an cailín an-álainn agus i bicíní.
  Gunna den scoth 130mm. Conas a bhuaileann sé na faisisteach. Bhí sé in vain gur ionsaigh Hitler Rúis Tsarist. Ní turas éasca é seo dó, ach buille.
  Bhrúigh Anyuta an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus chan sí:
  - Don Rúis agus saoirse go dtí an deireadh!
  Agus conas a dhéanfaidh an áilleacht gáire!
  Agus ansin seolfaidh Augustine diúracán ag an namhaid. Scoiltfidh sé an miotal agus canfaidh sé:
  - Déanaimis ár gcroíthe a bhualadh in éineacht!
  Agus brúfaidh sé freisin na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma. Is cailín iontach í seo!
  Agus anseo tá Maria ag puntáil. Agus scoiltfidh sé na fascists. Agus scrios an namhaid.
  Ag an am céanna ag baint úsáide as bharraicíní lom. Agus beidh sé ag canadh freisin:
  - In ainm ár Motherland, a Naomh! Lig don Trodaire a bheith simplí fionnuar!
  Agus pléascfaidh sé amach ag gáire agus taispeánfaidh sé a chuid fiacla!
  Agus ansin beidh na Cluichí Oilimpeacha bhuail tú le diúracán trom. Tá sí díreach cad atá uait, a chailíní - an sú úll juiciest!
  Agus arís bhris na cailíní tríd an E-50, leag amach an túr agus gáire.
  Sheol Alenka diúracán, ag brú an E-100, ag polladh tríd. Agus ag baint úsáide as do bharraicíní lom. Cén fáth ar chanadh an cailín:
  - Briseadh an namhaid!
  Agus téann Anyuta timpeall ag baint úsáide as a cosa lom agus squeaks:
  - Tá na Fritz kaput!
  Agus ansin buailfidh Augustine. Chomh maith leis sin go han-chruinn agus ag baint úsáide as bharraicíní lom, cooing :
  - Hitler críochnaithe!
  Agus ansin cuirfidh Maria an-ionsaitheach. Déanfaidh sé na fascists a bhrú agus a squeak::
  - Agus an té a d'éist, maith sibh!
  Agus taispeánfaidh sé a theanga!
  Agus ansin cuireann na Cluichí Oilimpeacha diúracán, marú opponents.
  Agus úsáid á baint as cosa lom agus ag canadh freisin:
  - Iomlán díolta amach!
  Agus arís tógfaidh an cailín a teanga agus taispeánfaidh sé é.
  Mar sin chrom siad...
  Na Gearmánaigh, tar éis míosa de troid ó thús an ionsaithe, chun cinn ó caoga go céad ciliméadar, agus d'fhulaing caillteanas mór, fiú ollmhór. Agus fuair na hIodálaigh san Afraic iad féin go hiomlán i gcoire agus timpeallaithe. Tá a gcuid trúpaí buaite go fánach.
  Ar an 21 Bealtaine, d'ordaigh Adolf Hitler go ndéanfaí gach duine a bhí in ann airm a iompar ó chúig bliana déag go seasca a cúig a dhréachtú isteach san arm. Bhí an tsarist arm ag tarraingt suas cúlchiste.
  Mar a tharla sé, níl eitleáin diosca Gearmánacha chomh scanrúil i gcleachtas. Fíor, is féidir le heitleáin na Rúise ionsaí le reithí. Ach is féidir é seo a sheachaint, a bhuíochas leis an maneuverability ard de na feithiclí an arm tsarist.
  Agus níor tháinig dóchas Hitler d"arm míorúilteach dosháraithe ar aon chor.
  Bhí arm an tsarist fós á chosaint féin. Línte cosanta cumhachtacha, dug roimh ré, cosaint láidir. Lig Hitler rith amach as gaile. Ach san Afraic is féidir leat brú a chur ar chomhghuaillíocht Iodálach níos laige.
  Mura mbeadh cinneadh déanta ag an bhFuhrer dul chun cogaidh leis an Rúis Tsar, is cinnte go mbeadh sé imithe síos sa stair mar cheannaire mór, agus fiú an ceannaire is mó, ar an nGearmáin. Agus mar sin bhí an diabhal ag iarraidh an domhan a rialú, agus cad a tháinig de?
  Is iad cailíní na Rúise na cailíní is fuaire ar domhan tar éis an tsaoil.
  Oleg Rybachenko, mar i gcónaí, ar thús cadhnaíochta an cath. Ní fhéadfaidh piléar ná shrapnel teagmháil a dhéanamh leis. Is fear crua agus fear fionnuar é.
  Buachaill i shorts agus cosnochta, i gcoinne na Naitsithe. Agus caith grenades orthu, agus ritheann sa bháisteach luaidhe.
  Sea, is mór an trua nach bhfuil an Kondratenko iontach ann, ach tá ceannasaithe óga cumasacha ann. Go háirithe, Field Marshal Vasilevsky, a sheas cheana féin amach le linn an Chéad Chogadh Domhanda. Agus orduithe sé go fuinniúil agus skillfully.
  Agus an Fritz, ag teacht trasna ar cosaint dian, a bheith bogtha hopelessly síos ann. Ach déanann siad iarracht fós briseadh tríd.
  Oleg Rybachenko, an buachaill síoraí seo ag gáire, lomann a fhiacla agus canann:
  - Mo thír dhúchais! Mo thír Naofa!
  Agus freisin cosúil le caitheamh grenade lena chosa lom.
  Agus anseo chuaigh Natasha, Zoya, Aurora agus Svetlana isteach sa chath. Is cailíní cailleach síoraí iad, seirbhísigh do Dhia naofa an Teaghlaigh. Ní bhíonn siad ag troid i gcónaí, nó bheadh an Rúis tar éis an domhan ar fad a shárú. Ach tá sé i gcónaí éifeachtach agus buailte.
  Is breá le cailíní a mharú: is cailíní iad seo!
  Agus conas a shiúlfaidh siad tríd na faisisteach, agus conas a bhuailfidh siad iad ...
  Agus lena bharraicíní loma caitheann siad dioscaí, ag marú na Krauts.
  Tá na Naitsithe ag dul in olcas agus ag fulaingt níos mó agus níos mó caillteanais. Tá sé beartaithe ag an strategóir mór Vasilevsky an ruaig a chur ar na Naitsithe agus na hIodálaigh san Afraic. Mar sin beidh buntáiste ag umair na Rúise, atá níos nimble agus a bhfuil inaistritheacht níos fearr acu. Agus san Eoraip , lig do na faisisteach a fháil amach leis . Ionas go n-ídódh siad a gcuid acmhainní go hiomlán.
  Ghlac Tsar Vladimir leis an bplean seo. Agus aistríodh fórsaí nua go dtí an Afraic.
  Throid Elizabeth agus a criú sa Libia, ag gearradh amach aonaid Iodálacha. Tá sé te ann agus tá cuma mhaith ar an gcailín i bicíní. Tá an umar Kondratenko-6 is nua acu, ina seachnaíonn na laochra seasaimh na nIodálach agus na Fritzes agus ina mbuaileann siad iad go muiníneach.
  Scaoil Elizabeth ag umar ó impireacht Mussolini Jr. agus deir:
  - Cóta fionnaidh agus caifín ag siúl trasna na bhfarraigí, trasna na dtonn!
  Agus ar ndóigh úsáideann sé a bharraicíní lom.
  Ansin, shoots Ekaterina. Punches trí charr Gearmánach agus roars:
  - Sa Rúis, is laoch é Tsar Vladimir!
  Tá Elena taobh thiar di, ag bualadh gunna féinghluaiste an Fritz agus ag caoineadh:
  - Hooray do Hitler do do Motherland!
  Agus ar deireadh, beidh na Cluichí Oilimpeacha scaoileadh an projectile. Déanfaidh sé na Krauts a bhrú, iad a bhrú agus a squeak:
  - Beidh an toradh ar fheabhas!
  Agus úsáideann sé bharraicíní lom chosa leanaí freisin.
  San Afraic, ag deireadh mhí na Bealtaine agus tús mhí an Mheithimh, d'éirigh go hiontach le trúpaí na Rúise. Leathnaigh an troid go críoch na Libia agus na hAetóipe. Ar 12 Meitheamh, thit Tripilí. Agus an 15 Meitheamh, tógadh príomhchathair na hAetóipe ar an aistriú. Mar sin thosaigh saighdiúirí Mussolini Jr. ag stealladh amach. Faraoir, ní raibh sé in ann tacú lena athair.
  Agus a ghlóir mar conqueror freisin. Ach rinne Mussolini cuid de na coilíneachtaí Sasanacha agus Francacha a urghabháil, mheas sé gur Caesar é féin. Ach is cosúil go bhfuil sé dodhéanta dul thar Caesar.
  Throid Oleg Rybachenko agus é i gceannas ar an gceallraí. Agus chomh cróga sin gur chaill na Gearmánaigh an iliomad umar óna thine gach lá. Bronnadh cros órga eile ar a bhuachaill fiú. Agus bhronn siad fiú ar deireadh céim tuillte go mór air.
  Roimhe seo, níor sannadh é toisc go bhfuil cuma leanbh air. Ach léirigh an buachaill heroism den scoth. Agus an cumas chun troid.
  Ar an 22 Meitheamh, 1955, ghabh trúpaí na Rúise san Afraic an tSomáil Iodáilis ar deireadh. Agus ar an 25 Meitheamh, 1955, bhí iarsmaí na trúpaí Iodálach san Aetóip capitil.
  Bhuaigh Arm an Tsar go muiníneach. Scríobh Mainstein, a measadh mar an ceannasaí ab fhearr ar an Tríú Reich, ina dhialann:
  - Dhúisigh muid suas an béar hellish! Anois táimid á stróiceadh as a chéile!
  Faoi dheireadh mhí an Mheithimh, bhí an oiread sin caillte ag na Gearmánaigh go raibh iallach orthu a gcion a chur ar fionraí san Eoraip.
  D'ordaigh Tsar Vladimir brú méadaithe san Afraic. Ar dtús an Mhór-Roinn Dorcha, ansin gach rud eile - dúirt an monarc gan íoc! Ar 1 Iúil, 1955, rinne na Gearmánaigh iarracht dul chun cinn i gCríoch Lochlann. Agus theith siad i dtreo Stócólm, ach rith isteach i gcosaint an-dlúth. Agus d"fhulaing siad damáiste ollmhór.
  Ag tús mhí Iúil 1955, chuaigh trúpaí Rúiseacha isteach san Ailgéir Gearmánach.
  Bhí an Libia faoi smacht na Rúise Tsarist cheana féin. Bhí ionsaithe agus lúba na Nígire ar siúl.
  Téann foireann umar Elizabeth i ngleic leis na Naitsithe. Tá sé an-te agus bhain na cailíní fiú a gcuid bras agus níl siad ag caitheamh ach mionbhrístíní san umar Kondratenko-6 anois. Lámhaigh siad go cruinn ar na faisisteacha.
  Agus ba mhaith leo feats iontach.
  Tsarist Tá an Rúis fós ina tír uathlathach. Agus níl parlaimint aige go fóill. Agus nár tharla an réabhlóid, agus níor bunaíodh an Duma. Níl na ríthe féin ag iarraidh a gcumhacht a theorannú. Ach is deachtóirí iad an Fuhrer agus an Duce. Is é sin, tá cogadh idir dhá chóras a bhfuil réimis údarásacha acu.
  Ach don Rúis Tsarist tá sé seo níos nádúrtha. Agus tarlaíonn cath stubborn agus leanúnach.
  Brúann Elizaveta an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus scaoileann diúracán. Slán leis féin:
  - Bainimis na Naitsithe ina bpíosaí!
  Bhrúigh Ekaterina, freisin, an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma agus scaoil sí an marfóir, ag glanadh:
  - A ligean ar a thabhairt síos Hitler!
  buaileann Elena freisin , buaileann sí na faisisteacha agus squeaks:
  - Stróicfimid as a chéile thú!
  Agus freisin conas a lomann sé a chuid fiacla! Agus brúnn sé na cnaipí luamhán stiúrtha lena chosa lom.
  Agus ansin beidh na Cluichí Oilimpeacha cas tú bun os cionn, agus cé chomh dúr a bheidh sé . Scriosfaidh sé gach duine agus gorgle:
  - Ifreann sliocht agus criú!
  Ná déan dearmad na cnaipí luamhán stiúrtha a bhrú le do bharraicíní loma. Agus defeat an namhaid.
  Tá na laochra go deimhin an-cróga agus súilíneach ina gcarachtar.
  Idir an dá linn, d'éirigh le Oleg Rybachenko ionsaí eile a rinne na Fritzes agus chan sé:
  - Don Motherland agus Tsar Vladimir - Hurray!
  Sea, i stair fíor bhí a leithéid de féin-proclaimed Impire na Rúise Vladimir III, ceann an Teach na Romanov. Agus i ndáiríre thosaigh sé ag rialú go foirmiúil i 1938. Agus ansin d'iompaigh Vladimir amach a bheith ina rí fíor agus ceann iontach ag an! Is tsar é Vladimir Kirillovich Romanov a bhfuil gach seans aige a bheith ina impire ar an Domhan ar fad!
  Tar éis an bua, nó in áit repelling an ionsaí, thosaigh Oleg Rybachenko ag imirt cártaí lena subordinates. Bhí buachaill i shorts, gruaig chothrom, an-matánach, agus sracadh, ag imirt leis na trodaithe liath-haired. Ionadh, tá Oleg níos sine ná iad go léir. Ach gearrann an buachaill seo é féin.
  Ag cuimhneamh ar Port Arthur, an chosaint laochúil as ar tháinig glóir na Rúise. Glóir mhór as seo...
  Dúirt an buachaill marbh:
  - Seo é mar a réiteoimid ár gcuid fadhbanna go léir! Go gairid beidh nóiméad ann nuair nach maróidh daoine a chéile choíche!
  D"aontaigh na saighdiúirí agus na hoifigigh:
  - Ar ndóigh, a Mháistir Mhór! Ní mharóidh siad!
  Bhreathnaigh Oleg ar an ribín agus a chuid boinn go leor. Sea, tá an oiread sin orduithe ann cheana féin, is beag duine ginearálta iad. Agus bheadh sé go deas teideal a fháil freisin. Prionsa, comhaireamh, diúc!
  Diúc Rybachenko - fuaimeanna álainn!
  Agus léim an buachaill níos airde agus sníomh sa turntable.
  Rinne na Gearmánaigh iarracht ionsaí a dhéanamh, ach athchuireadh iad arís agus rinneadh damáiste ollmhór do-athchóirithe dóibh.
  I rith mhí Iúil, bhain arm na Rúise mór-éachtanna nua amach san Afraic. Cé go raibh meáchan ionsaitheacha an airm tsarist ann. Tá go leor de na hairm Rúiseacha is fearr ag an Ailgéir. Agus faoi dheireadh na míosa tá na Gearmánaigh timpeallaithe agus scriosta sa choire.
  I mí Lúnasa, chuaigh trúpaí na Rúise isteach i Maracó. Throid na cailíní go dian ar umar Kondratenko-6, ag briseadh isteach sa tiubh.
  Ó am go chéile bhí tuairiscí ann go raibh Gearmánaigh ag géilleadh agus cathracha á dtógáil.
  Tharla troid sa Nigéir agus in áiteanna éagsúla. Ghlac na Rúisigh le huimhreacha, níos mó teicneoirí soghluaiste, agus tacaíocht an daonra áitiúil, rud a d'iompaigh na fascists ciníocha ina gcoinne féin.
  Go deimhin d'iompaigh an Afraic amach mar nasc lag i straitéis Hitler agus Mussolini Jr.
  Bhí an Rúis i réim ann... Agus i mí Mheán Fómhair, ag tarraingt fórsaí suas go mall, bhog siad go dtí an Iorua. D"fhulaing na Naitsithe caillteanais ollmhóra. Agus bhí Alenka agus a fhoireann ag marcaíocht ar an umar. Tá an umar is nuaí "Nikolai"-5 trom agus léirigh sé go raibh sé níos forbartha ná an tsraith E.
  Treáitear fiú umar chomh cumhachtach leis an E-200 le gunna an mheaisín tsarist.
  Agus Alenka ag brú na gcnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma, chuimil sí a lámha go sásta:
  - Tá mé cad is féidir a bhriseadh an Wehrmacht!
  Bhrúigh Anyuta an cnaipe lena bharraicíní loma freisin, bhuail sí an carr Gearmánach agus dheimhnigh:
  - Déanfaimid an Wehrmacht a ghlanadh isteach sa deannach! Chun cumhacht an tsarism!
  Bhris Augustine Cool agus squealed:
  - Agus beidh muid ag maireachtáil faoi communism!
  D"aontaigh Maria leis seo go héasca:
  - Sea, faoi chumannachas tsarist!
  Agus lena bharraicíní loma, bhrúigh sí na cnaipí luamhán stiúrtha. Agus ag an am céanna beidh sé ag bualadh agus crush an namhaid.
  Agus ansin squeaks Marusya:
  - Ag céim iomlán!
  Agus brúnn sé an cnaipe luamhán stiúrtha freisin lena bharraicíní loma.
  Tá trúpaí na Rúise timpeallaithe cheana féin ar Osló. Tá cathanna ann do gach tor agus teach.
  Sa lár, repels arm an tsarist ionsaí na Gearmáine arís. Oleg Rybachenko, mar i gcónaí, ar an líne tosaigh agus troideanna go muiníneach. Oibríonn airtléire na Rúise mar obair clog.
  Tá gach rud cruinn agus fíor ...
  I mí Dheireadh Fómhair, ghearr trúpaí na Rúise deireadh leis an Afraic ó sholáthairtí talún, ag scaoileadh Maracó. Fuair na Naitsithe iad féin i gcoire de chineál.
  Fiú ar an mór-roinn dorcha. Bhí Hitler ar crith le rage, ach ní raibh sé in ann aon rud a ithe don lón.
  Sea, tháinig sé go Rus'... Bhí an geimhreadh ag druidim. Oleg Rybachenko, in ainneoin go bhfuil sé ag cur sneachta, tá sé fós ag rith cosnochta agus i shorts. Bhuel, buachaill - is cuma cad a ghlacann tú! Agus fear go hiomlán gan eagla.
  Agus caitheann sé grenades lena bharraicíní loma.
  Agus canann:
  - Bígí ag rith go clumsily,
  Umair armúrtha trí locháin...
  Agus tá gunna meaisín ar an díon -
  Gunnadóir Cheburashka,
  Gunnadóir meaisín crogall!
  Shakoklyak ar an ionsaí!
  Chaith an buachaill críochnaitheach grenade lena bharraicíní loma, ag cuimilt na Naitsithe as a chéile agus ag canadh:
  - Agus tá mé ag imirt le dynamite,
  I radharc soiléir do dhaoine atá ag dul thart!
  Conas a sheachain na Krauts na sciatháin leathair!
  Tá gach duine ina luí, agus tá mé ag dul!
  Agus tá an buachaill i ndáiríre chomh greannmhar! Ach tá sé san arm cheana féin le breis agus caoga bliain. Agus gan ach diabhal beag! Fiú má tá sé fionn!
  Caitheann Oleg Rybachenko grenade arís lena chos lom agus roars:
  - Glóir don Tsar agus Nicholas agus Vladimir an Tríú!
  Agus shíl mé nár cheart dóibh Vladimir Kirillovich Romanov a chur amú le Vladimir Putin! Is teaghlach iontach iad na tsars móra Romanov! Iad siúd a rinne an Rúis an Impireacht is mó!
  Agus nach bhfuil chomh millte ag ádh mar Putin!
  Ach tá trúpaí na Rúise ag repelling ionsaí eile.
  Samhain ag teacht. Tá na Naitsithe ag rith as gal. Ach tá siad ag caitheamh cúlchistí nua isteach sa chath. Tá siad á gcríochnú cheana féin san Afraic. Tá sé deacair ar na fascists.
  Mar sin cuireann siad fearg ar na príosúnaigh. Tháinig siad trasna ar an Nicoletta álainn. Bhain siad síos chuig a cuid fobhrísí í agus threoraigh siad trí shneachta úr na Samhna í.
  Siúlann cailín a bhfuil a lámha ceangailte, beagnach nocht, tríd an snowdrifts, ag fágáil lorg cosnochta, galánta. Tá sí chomh álainn. Agus leanann na Gearmánaigh í agus fuipeann sí í. Agus buille siad iad féin le áilleacht, buille siad iad. Sreabhann fola óna dhroim stríocach.
  Nicoletta ach clenched a fiacla níos déine. Agus coinníonn sé a cheann suas go bródúil. Agus flutters a cuid gruaige copar-dearg cosúil le bratach proletarian.
  Agus d"iompaigh a cosa lom scarlet freisin, ach ní fiú go n-ardaíonn an cailín mala.
  Sin an misneach iontach atá aici.
  Cé go bhfuil na Naitsithe tógtha cheana féin agus greamaithe ina cófra lom le tóirse. Ach fiú amháin ansin shuddered an cailín amháin, ach ní scream.
  Tá creideamh iontach aici...
  Tarraingítear an cailín suas ar an raca agus castar a hailt. Ansin lasann siad tine faoina gcosa lom. Luíonn sé cosa lom na háilleachta. Agus le slabhraí te fuip siad an corp nocht na háilleachta.
  Sheinn Nicoletta mar fhreagra;
  Is mise Chernobog, iníon an Dé uilc,
  Cruthaím anord, cuirim scrios...
  Ní féidir mo mhórsa a shárú,
  Ní dhóitear ach an bhfeice buile i m'anam!
  
  Mar leanbh, bhí cailín ag iarraidh rudaí maithe,
  Scríobh sí dánta agus bheathaigh sí cait...
  D"éirigh go moch ar maidin
  An sciatháin de cherubs fluttered os a chionn!
  
  Ach d'fhoghlaim mé cad é an t-olc,
  Cad é an saol seo a chuireann míshásta ort...
  Cad atá i gceist agat, abair go maith?
  Thit mé i ngrá le scrios go paiseanta!
  
  Agus thaisbeáin sí a n-éirim cailíneach,
  Ba iníon súilíneach Dé í...
  Beidh muid conquering an fairsinge na cruinne,
  Léirímid neart, an-chumhachtach!
  
  Athair Mór an Chernobog seo,
  Tugann sé caos, cogaí isteach sa Cruinne ...
  Guíonn tú go Svarog chun cabhrú leat,
  Go deimhin, gheobhaidh tú luach saothair!
  
  Mar sin dúirt mé, Dia duit,
  Lig don fhearg boilgeoga suas i do chroí ...
  Déanaimis sonas, creidim, ar fhuil,
  Go líonfaí an bhroinn go barr!
  
  Is breá liom ainnise, meon agus meabhlaireacht,
  Conas a mheabhlaireachta Stalin an anfhlaith. .
  Ní bheidh sé indéanta é a chur ar taispeáint,
  Agus cé mhéad ceo atá ar domhan!
  
  Mar sin mhol sí bogadh láidir a dhéanamh,
  Scrios na cinn olc le buille amháin ...
  Ach thit mé i ngrá le Dia an-dubh,
  I ngach ábhar, iad seo agus iad siúd lasmuigh den uaigh!
  
  Conas a chuaigh mé i dtaithí ar an olc?
  Agus i mo chroí bhí rage, maddening ...
  Tá an t-áthas, an mhaitheas imithe,
  Chomh luath agus a threáitear fearg as an pedestal!
  
  Ach cad faoi Stalin - tá sé olc freisin,
  Níl aon chaint ar Hitler anseo...
  Bhí Genghis Khan iontach meirleach,
  Agus cé mhéad anam a d'éirigh leis cripple!
  
  Mar sin deirim cén fáth coinnigh rudaí maithe,
  Mura bhfuil féinspéis dá laghad ann...
  Nuair is cnocadóir thú, is siséal í d"intinn,
  Agus nuair a bhí mé dúr, d"imigh mo smaointe as!
  
  Is é seo a deirim liom féin agus le daoine eile,
  Freastal ar an chumhacht cosúil le dúch dubh...
  Ansin beidh muid ag conquer ollmhór na cruinne,
  Scaipfidh tonnta ar fud na cruinne!
  
  Déanfaimid olc chomh láidir
  Tabharfaidh sé rage neamhbhásmhaireachta,
  Tá siad siúd atá lag ina spiorad sáite cheana féin,
  Agus creidimidne, na daoine is láidre, i seo!
  
  I mbeagán focal, beidh muid a bheith níos láidre ná gach duine i ngach áit,
  Ardaimis claíomh na fola os cionn na cruinne...
  Agus beidh ár buile léi freisin,
  Faighimid glaoch lán de chinniúint!
  
  Go hachomair, táim dílis do Chernobog,
  Déanaim freastal ar an bhfórsa dorcha seo le mo chroí go léir ...
  Tá m'anam mar sciatháin iolair,
  Tá iad siúd atá leis an Dia Dubh invincible!
  Lean an cogadh idir an Rúis agus comhrialtas Hitler. Faoi mhí na Nollag, bhí trúpaí na Rúise tar éis deireadh a chur leis na hIodálaigh, rud a chuir iallach orthu dul i dtír san Afraic, agus beagnach críochnaithe ag na Gearmánaigh ansin. Glanadh na Krauts san Iorua freisin.
  Anois chuaigh arm an tsarist ar an ionsaithe ar 25 Nollaig. Thosaigh troid fíochmhar. Sa gheimhreadh, bhí umair na Rúise go soiléir níos láidre. Agus threáitear é trí chosaint an namhad.
  Oleg Rybachenko, rith an buachaill síoraí seo cosnochta agus i shorts tríd an sneachta, ag canadh:
  - Is é seo ár cath deiridh agus cinntitheach! Gheobhaidh muid bás ar son an athar - tá na saighdiúirí i mo dhiaidh!
  Tá umair na Rúise an-tapa le hinnill tuirbíní gáis. Agus ní féidir leis na faisisteach stop a chur leo chomh héasca sin.
  Anseo tá "Nikolai"-5 ag luascadh chun tosaigh. Tá cúigear cailíní air a chanann go suairc:
  - Ní chuirfidh aon duine stop linn, ní féidir domhan na Rúise a shárú!
  Agus beidh sé pléasctha as gunna! Tharlaíonn sé seo i ndáiríre amach iontach! Tá na cailíní, in ainneoin an fuar, i bicíní agus cosnochta. Agus scaoil siad iad féin agus ní smaoiníonn siad ar stopadh.
  Níl acu ach cumhacht fiáin, frenzied.
  Is breá le Alyonushka ní hamháin lámhach, cé gur bhrúigh sí an cnaipe luamhán stiúrtha lena bharraicíní lom agus bhuail sé Gearmáinis, ach freisin chun scéalta a scríobh.
  Mar shampla, scríobh sí mar a chuaigh cailín i bhfad ar shiúl chun piscín a shábháil. Ar feadh trí lá is tríocha shiúil mé cosnochta ar an mbóthar creagach, ag déanamh fola ar mo chosa tairisceana.
  Agus fós bhí sí in ann teacht ar an ainmhí. Chun seo, chomhlíon an sióg a mian agus phós an cailín an Prionsa.
  Shíl Alyonushka, áfach, cén fáth a bhfuil fear céile ag teastáil uaithi in arm na Rúise? Tá sé níos fearr a bunch de lovers. Agus níos mó airgid agus pléisiúir. Tar éis an tsaoil, tá fir chomh difriúil. Agus leo, ar ndóigh, taithííonn tú pléisiúir ar bhealaí éagsúla. Cad mar gheall ar an fear céile? Gheobhaidh tú leamh go tapa agus leamh leis!
  Ach tá an fear óg atá díreach ag tosú amach ar an domhan fásta i bhfad níos suimiúla.
  Agus shoots Alenka arís, ag bualadh an E-100 Gearmánach.
  Agus bogann sí a cosa an-álainn, cosúil le cinn bandia na Sean-Ghréige.
  Agus ansin shoots Anyuta. Chomh maith leis sin le toes lom. Agus smashes gunna Gearmánach.
  Ina dhiaidh sin deir an cailín:
  - Tá go leor daoine cliste sa Rúis, ach is é Tsar Vladimir an ceann is fearr ar tsars!
  Thug Augustine faoi deara:
  - Agus ní raibh Nicholas II olc! Ó, ní raibh a fhios againn conas a bheith buíoch as ríthe!
  Sheinn Maria, agus í ag lámhach na Naitsithe lena bharraicíní loma agus ag gáire:
  - Ní mór duit déanamh de réir na Rúiseach, le croí glan agus le croí níos críonna! Agus chun glóir Nicholas, tá sé an rí mór na ríthe!
  Agus chan Marusya rud éigin... Agus d'imir sí lena cosa lom freisin...
  Tá trúpaí na Rúise ag dul chun cinn. Tá Oleg Rybachenko ag troid freisin. Is buachaill deich mbliana d"aois fós é. Is é sin an praghas le haghaidh neamhbhásmhaireachta. Sea, ach cé chomh maith agus cheerful mothaíonn sé! Tá an oiread sin fuinnimh aige agus sreabhadh iontach cumhachta.
  Caitheann an buachaill grenade lena chos lom agus squeaks:
  - Tíogair mé, ní cat, tá cónaí orm anois, ní Leopold, ach Liopard!
  Tá an buachaill-mór, mar i gcónaí, trí thine. Ní féidir leis na Naitsithe stop a chur leis.
  Ar an 1 Eanáir, bhí trúpaí na Rúise glanta go hiomlán cheana féin a gcríoch na trúpaí Gearmánach agus Iodálach agus chuaigh i seilbh an Tríú Reich.
  Ag an am céanna, chuaigh aonaid na Rúise isteach i Meicsiceo. Tá an bhliain nua 1956 tagtha.
  Do na Rúiseach thosaigh sé le bua nua. Ar an 7 Eanáir, tháinig iarsmaí na dtrúpaí Gearmánacha san Afraic i gcaipitliú. Agus rinneadh Rúisis ar an Mór-Roinn Dhubh ar fad.
  Anois thuig an Fuhrer seilbhe go raibh sé screwed go hiomlán. Agus mhol sé caibidlíocht don Rúis.
  Ar fhreagair Tsar Vladimir:
  - Ní bheidh muid ag caint ach faoi ghéilleadh neamhchoinníollach an Tríú Reich agus an Iodáil!
  Cad focail ciallmhar! Agus leanann an cogadh ar aghaidh. Ar ndóigh, tá Oleg Rybachenko chun tosaigh san ionsaí. Chuaigh trúpaí Rúiseacha isteach sa Phrúis Thoir. Tá na línte cosanta anseo láidir. Caithfidh tú troid chun briseadh tríd, agus ní rachaidh tú chun cinn go tapa.
  Ar cheann de na bealaí chun cinn a bhí an gunna féinghluaiste le lainseálaí buama Alexander-4. Uirlis an-chumhachtach agus marfach.
  Agus ceiliúrann cailíní álainn anseo freisin. Seolann siad teilgeáin ag baint úsáide as a bharraicíní loma trí na cnaipí luamhán stiúrtha a bhrú. Agus scriosann siad Umair namhaid agus pillboxes.
  Ritheann cailíní go dána sa sneachta - sin an cuspóir atá ag mná na Rúise. Agus cuirtear na hIndiaigh agus na Sínigh isteach i gcath. Tá siad seo ag líonadh suas na bealaí isteach chuig na trinsí lena gcorpáin cheana féin. Ach fós bainistíonn siad é a ghlacadh.
  Tá arm na Rúise ag brú isteach.
  Mar sin féin, aistríonn strategist Vasilevsky an buille is mó go dtí an Iodáil - atá i bhfad níos laige. Agus mar sin faigheann saighdiúirí na Rúise bua amháin i ndiaidh a chéile.
  D'éirigh thar barr i mí Eanáir. Thréig trúpaí na Rúise na hIodálaigh agus chuir siad na hAlpa sa diallait. Agus i mí Feabhra áitiú siad na Veinéise. Agus chuaigh siad isteach i Lorbandinia . Thóg siad Poznan freisin. Bhí na Gearmánaigh ag cúlú. Ar 2 Márta, thit Klaipeda. Chuaigh trúpaí na Rúise chun cinn tríd an bPrúis Thoir go mall, bhí an chosaint ró-dhian. Bhí orainn an cosán a dhó go litriúil le sliogáin.
  Ach san Iodáil, thit an tosaigh pasta. Agus theith trúpaí na Rúise go dtí an Róimh. Ar 30 Márta, 1956, thosaigh an t-ionsaí ar phríomhchathair na hIodáile. Seo mar a d"íoc na daoine as uaillmhianta an teaghlaigh Mussolini.
  Tá príomhchathair na hIodáile, an Róimh, faoi ionsaí. Tá an troid fíochmhar. Cé go bhfuil na hIodálaigh níos mó a thabhairt suas. Anseo tá na cailíní ag troid an-álainn, i bikinis agus cosnochta. Caitheann na laochra grenades lena gcosa agus cuireann siad amach saighdiúirí Mussolini.
  Tá na cailíní anseo álainn, agus ar ndóigh an-sexy. Agus le matáin an titans. Agus is iontach an bealach a chaitheann siad grenades lena gcosa lom.
  Téann Natasha ar aghaidh agus shoots, agus í ag caoineadh:
  - Don athar álainn i mo chroí, dóitear mo tine radanta!
  Zoya, lámhaigh, ag canadh le chéile:
  - Osclaímid an doras d'éachtaí! Is monolith ár gcreideamh agus an rí!
  Agus ansin scaoilfidh Aurora, lena bharraicíní loma, na dioscaí. Agus titeann na hIodálaigh gearrtha suas.
  Agus ansin canann Svetlana go ionsaitheach, ag stealladh a cuid fiacla:
  - Maróidh muid gach duine! Beidh muid crush gach duine!
  Caitheann siad dioscaí lena gcosa nochta agus meileann siad na faisisteacha. Seo mar a chríochnaigh Mussolini i lámha na gcailíní. Bhí ionsaí Aibreán na bliana 1956 fíochmhar, agus an-fhíorúil.
  Agus anseo tá na humair ag tiomáint, piléir ifrinn na tine ag brúchtadh as a gcuid truflais.
  Tá na cailíní ag dul chun cinn agus ag caitheamh grenades lena gcosa lom. Agus conas a spitfidh siad rud éigin fuilteach.
  Agus beidh siad ag gáire ...
  Sheinn Natasha go fonnmhar:
  - Tsar Vladimir, punch Hitler in aghaidh!
  Agus beidh sé wink lena súile sapphire. A leithéid de cailín iontach.
  Ritheann na cailíní le fearg fiáin. Bhuail siad le gunnaí meaisín. Gearrann siad síos ar an namhaid agus scaipeann siad na faisisteacha. Agus ansin tá na Cluichí Oilimpeacha ar siúl. Agus i lámha an chumhachtach, tá an laoch baineann i seilbh lasair. Agus tógfaidh sé agus buailfidh sé thú, ach ansin buailfidh sé thú.
  Ó na fascists tá sceallóga ag eitilt i ngach treo. Agus is féidir leis na laochra gáire a oiread agus is mian leo.
  Ansin canfaidh sé:
  "Buailfear Mussolini!" Is é ár gcairdeas monolithic!
  Agus arís, cosúil le wink le súile sapphire! Agus buailfidh sé na fascists.
  Cad a bhí uait? Ghlac na Slavs an Róimh ag aon am amháin faoi cheannas Attila. Agus anois tá na Rúiseach ag tógáil air.
  Sheinn Olympias, ag friochadh a comhraic beo le caitheoir bíoma:
  - Grian geal an dóchais,
  Ardaíonn sé arís ar fud na tíre...
  Bhuaigh Rus mar a bhí roimhe -
  Tá laochra an Wehrmacht á mbrú!
  
  Iolar na rúise thar an phláinéid,
  Ag scaipeadh a sciatháin, éireoidh sé as...
  Cuirfear an namhaid chun cuntais -
  Beidh sé a defeated - briste!
  Tar éis titim na Róimhe, thosaigh trúpaí na hIodáile ag géilleadh en masse. Bhí impireacht Mussolini, an comhpháirtí míleata sóisearach seo den Tríú Reich, ar lasadh.
  Thóg trúpaí na Rúise Napoli beagnach gan frithsheasmhacht agus tháinig siad i dtír sa tSicil. Tá, freisin, tháinig siad beagnach aon fhriotaíocht. Agus bhí Hitler hysterical.
  Faoi dheireadh mhí na Bealtaine, bhí an Iodáil críochnaithe. Tógadh na céadta míle príosúnach.
  Chuir cailíní na Rúise ar a nglúin iad agus chuir iallach orthu a gcosa lom a phógadh. Smacked siad a liopaí obediently. Rinne cuid acu, go háirithe fir óga, é le díograis.
  Ghlan na cailíní go sásta.
  Chuir an buachaill síoraí Oleg Rybachenko iachall ar a bhraighdean a chosa lom, leanbhaí a phógadh.
  Rinne siad é seo go toilteanach. Bhí na buachaillí an-dathúil, matáin agus fionn. Fíor, tá sé fós ró-bheag, agus ní raibh sé ag iarraidh rud éigin níos tromchúisí a dhéanamh leis na mban. Ach nuair a bhíonn teanga garbh ar na sála garbha - tá sé go deas!
  Ghabh Oleg Rybachenko an ginearál agus fuair sé ordú eile. Rud a raibh mé sách bródúil as.
  Bhí Mussolini Jr. feall ar a lucht coimhdeachta féin, agus fuair an Rúis Tsarist bua eile. Ach ní raibh Benedito Mussolini Sr. beo chun a náire a fheiceáil agus titim an fhaisisteachais san Iodáil. Mar sin féin, bhí an chinniúint chéanna ag fanacht leis na Naitsithe sa Ghearmáin. Chuaigh trúpaí na Rúise ar an ionsaí go luath i mí an Mheithimh 1956. Ba í an Ostair príomhthreo an ionsaithe.
  Ghluais Elizaveta agus a criú ar Nikolai-5 i gcoinne na nGearmánach. Bhí trúpaí na Rúise ag iarraidh timpeallú Vín.
  Ar ndóigh, fuair an Fuhrer é féin i staid dheacair. Cailleadh sealúchais na nGearmánach san Afraic, sa Chríoch Lochlann, agus sa chuid ba mhó de SAM. Agus anois tá na cathanna ar siúl go heisiach ar chríoch an Tríú Reich. Cé acu, ar ndóigh, tá níos mó míthaitneamhach do na Gearmánaigh. Chuaigh trúpaí na Rúise isteach i Meicsiceo freisin. Tá an Bhantiarna Gray de Monka i gceannas ar chriú umar sa tír seo.
  Agus treoraíonn Elizaveta "Nikolai"-5 timpeall Vín. Is é an E-50 a phríomh chéile comhraic, a théann meaisín an Tsar isteach ar nós blotter.
  Bhris Elizabeth, ag baint úsáide as a barraicíní loma chun na cnaipí luamhán stiúrtha a bhrú.
  Bhuail sí umar Gearmánach agus chirped:
  - Tabharfaimid ár gcroíthe do Naomh Nioclás Rus '!
  Bhris Ekaterina lena toes loma freisin agus cheartaigh sí a páirtí:
  - Is dócha go bhfuil sé níos ceart Vladimir a rá!
  Lámhaigh Elizabeth arís agus í ag úsáid a barraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Ach fós féin, ba é an tImpire Nicholas, a thug dúinn daonra na Síne, a rinne an Rúis invincible!
  Go deimhin, sna coisithe a cuireadh chun stoirme a dhéanamh ar sheasamh na nGearmánach, bhí an tosach go hiomlán Síneach. Chaith siad corpáin orainn go litriúil. Ach bhris siad tríd.
  De ghnáth throid na Rúiseach in aerárthaí agus umair. Coisithe comhdhéanta de Shíneacha, Indiacha, Asians. Tá go leor Síneach ann. Ina theannta sin, thug an Nioclás II ceanngheal isteach polygamy agus athchóiriú Orthodoxy, agus cuireadh fir Síneach breise chun catha. Agus glacann na Rúisigh baintreacha agus mná Síneacha neamhphósta mar mhná céile.
  Straitéis aisteach.
  Agus ionsaí na Síne, bás, agus briseadh trí chosaintí na Gearmáine.
  Úsáideann Elena a ladhar loma chun na cnaipí luamhán stiúrtha a bhrú agus buaileann sí na Krauts arís.
  Agus canann sé:
  - Do Rus naofa ', beidh muid ag troid go cróga!
  Ina dhiaidh sin beidh an cailín a ghlacadh agus wink. Agus lom a fhiacla bána! Agus tá sí chomh ionsaitheach.
  Agus ansin beidh na Cluichí Oilimpeacha Léim ar ais. Agus buailfidh sé thú freisin lena bharraicíní loma agus déanfaidh sé thú a threascairt.
  Ansin beidh sé ag béicíl:
  - Is cobra marfach mé!
  Ba chóir a thabhairt faoi deara gur féidir leis an umar E-50 a bheith contúirteach. Tá a gunna 88-milliméadar le fad bairille de 100 EL tapa-tine, dhá bhabhta déag in aghaidh an nóiméid, agus an-chruinn. Is minic a bhuaileann armúr agus is féidir leis damáiste a dhéanamh.
  Dá bhrí sin, déanann na cailíní iarracht gan ligean do phríomh-umar na Gearmáine cur chuige. Go háirithe gar suas, méadaíonn a chumas treá go géar. Agus is é úráiniam nó tungstain croí na diúracán Gearmánach. Fíor, tar éis an Afraic agus taiscí úráiniam a chailleadh sa Chongó, thosaigh neart trúpaí na Gearmáine ag triomú.
  Agus tá na cailíní chomh álainn agus cosnochta agus fionnuar.
  Canann siad leo féin le díograis:
  - Shines cosúil le réalta ar fud an domhain ar fad,
  Tríd an dorchadas gan dóchas...
  An laoch mór Tsar Vladimir saor in aisce,.
  Ní fios pian ná eagla!
  
  Tá na naimhde ag cúlú romhat,
  Tá áthas ar an slua daoine...
  Glacann an Rúis leat -
  A rialacha lámh mighty!
  A chailíní ag troid, ní féidir leat aon rud a rá ina gcoinne. Agus tá a chosa chomh lom agus chiseled. Nuair a phóg Gearmánaigh iad, is léir gur maith le cailíní agus fir é. Agus squeal na laochra sásta.
  Agus rug siad a bhfiacla pearly.
  Is cailíní fionnuar den sórt sin iad seo. Agus a bharraicíní lom, buaileann Elizabeth faisisteach eile amach.
  Ina dhiaidh sin adeir sé:
  - Glóir don Athair Mór!
  Agus mar sin beidh Catherine shoot. Rachaidh sé umar namhaid, marú na Fritzes agus squeak:
  - Bás do na naimhde!
  Agus ansin tosaíonn Elena freisin, ag baint úsáide as a barraicíní loma, ag brú na gcnaipí luamhán stiúrtha leo. Agus chirps sé:
  - Don Motherland i greatness!
  Agus ansin seolfaidh an Oilimpiad den scoth, blonde freisin, an teilgeán. Agus mar a chirps:
  - Don Rúis iontach!
  Agus tá na cailíní lán le díograis iomlán.
  Anseo a thagann an umar E-75. Tá a gunna níos cumhachtaí: 128mm, agus is féidir leis níos mó damáiste a dhéanamh. Ina theannta sin, tá cosaint níos fearr agus armúr tiubh ag an umar seo.
  Ach tá Elizabeth cosúil le mire. Agus beidh sé scaoileadh rud éigin marfach, penetrating ó fad. Agus níl fágtha ón nGearmáinis ná píosaí miotail stróicthe.
  Agus beidh an cailín ag canadh:
  - Áilleacht naofa agus aisling mhór!
  Tar éis a léireoidh an teanga.
  Tá umair E-75 Gearmánacha tar éis éirí níos forleithne le déanaí. Tá gunna bairille níos faide acu anois, rud a ligeann dóibh umair na Rúise a throid, go háirithe na cinn is éadroime. Agus déanann sé seo na Krauts níos contúirtí.
  Ach níl náire ar chailíní Sóivéadacha faoi seo. Agus briseann siad na Krauts.
  Agus tá na laochra féin, go háirithe sa teas, i bicíní agus cosnochta. Agus troideann siad go han-mhuiníneach.
  Bhuaigh siad gan eisceacht.
  Lámhaigh Catherine ar na Naitsithe agus sheinn sí:
  - Ach le bheith macánta! Scrios mé na Krauts go léir gan eisceacht!
  Chomh maith leis sin scaoil Elena lena bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Déanfaimid defeat gach duine agus, ar ndóigh!
  Bhuaigh na Cluichí Oilimpeacha na Naitsithe gan trua freisin. Tá sí den sórt sin soith invincible.
  Agus freisin le cabhair ó bharraicíní lom.
  Tá Natasha agus a foireann ag troid ar an umar Kondratenko-6. Tá an carr seo beagán níos éadroime, ach níos soghluaiste ná an Nikolai. Ar ndóigh, le níos lú meáchain, tá an caliber níos lú agus tá an armúr beagán níos tanaí. Ciallaíonn sé seo go bhfuil an baol bás i bhfad níos mó.
  Ach ní bhíonn náire ar na cailíní, caithfidh mé a rá. Agus troideann siad cosúil le fathaigh cath.
  Seinneann Natasha, ag lámhach go gníomhach:
  - Beidh sé ár bua!
  Agus brúigh sé na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní loma.
  Shoots Zoya freisin, ag baint úsáide as a cosa lom agus squeaks:
  - Tsar Vladimir ar aghaidh!
  Agus chroch na cailíní go léir sa churfá:
  - Glóir do na laochra tite!
  Ina dhiaidh sin scaoil Aurora, chas umar na Gearmáine anonn agus dúirt:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn! Ní dhéanfaidh aon duine an ruaig orainn!
  Agus chroith sí a cosa lom freisin.
  Agus ansin thug Svetlana isteach, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, agus d"fhás sí ag barr a scamhóga:
  - Tá na Rúisigh ag troid go buile!
  Agus exclaimed na cailíní go léir i unison:
  - Tá dorn an tsaighdiúra láidir!
  Agus arís ruaig na háille isteach sa chath. Lámhaigh siad iad féin go cruinn agus go cruinn!
  Ach cuireann foirne Jane iontas ar na Meicsicigh. Tá an bhean an-chliste agus álainn freisin.
  Agus tá na cailíní ina criú cosnochta agus i bicíní. Troid siad le fury fiáin agus calma.
  Ansin fired Gertrude, ag baint úsáide as a bharraicíní loma, agus chirped:
  - Is cailín mé a scriosfaidh gach duine i soicind scoilte!
  Agus ansin pléascann Malanya gníomh. Agus brisfidh sé umar na Laidine ó chian.
  Agus ansin ciceáil Matilda a cosa lena bharraicíní loma.
  Agus beidh sé ag gáire:
  - Is cailín iontach mé!
  Agus laochra den ord is airde agus is buile. Ní mhothaíonn siad laige nó fearg.
  Feicfidh siad fuck tú suas ar an mbealach céanna.
  Agus troideann Alenka freisin go muiníneach.
  Faoi dheireadh mhí an Mheithimh, tá Vín timpeallaithe. Baineadh buille millteach don Ghearmáin agus dá gradam. Ag an am céanna, tá trúpaí na Rúise ag dul ar aghaidh i dtreo an Oder. Caitheann siad na Sínigh, na hIndiaigh agus na hArabaigh chun catha. Agus briseann siad trí chosaintí na Krauts.
  Hitler, ar ndóigh, cheana féin i scaoll. Mar a bhrúigh na cailíní isteach in umair agus in eitleáin é.
  Seo iad Albina agus Alvina, beirt phíolótaí Rúiseacha. Chomh maith leis sin cosnochta agus i bicíní, cuireann siad síos ar na faisisteacha cosúil le piorraí le bata as brainse. Agus ar feadh cúpla oibríonn siad go litriúil míorúiltí den sórt sin.
  Lámhaigh Albina cúig eitleán le pléasctha amháin óna trodaí Peter the Great agus chan sí:
  - Is béir na spéire sinn!
  Lámhaigh Alvina sé eitleán le pléasctha amháin óna hiolair cogaidh, agus rinne sí gáire:
  - Agus bainfimid gach duine!
  Sa spéir, bhí an lánúin seo legendary cheana féin!
  Bronnadh seacht gcéim de Chros San Seoirse ar na cailíní: cros airgid, cros airgid le bogha, cros óir, cros óir le banc. Agus freisin cros óir le diamaint, agus cros óir le diamaint agus bogha. Agus an réalta céim is airde de chros órga, le bogha Diamond. Bunaíodh dámhachtain níos airde - réalta mhór de chros órga, le diamaint agus bogha, go leor le déanaí.
  Mar sin d"fhéadfadh na cailíní a bheith bródúil as a gcuid éachtaí. Agus i gcónaí, fiú amháin sa fuar, throid siad ach amháin i bikinis agus go heisiach cosnochta.
  Cailíní iontach den sórt sin.
  Bhris Albina agus sheinn:
  - Chun ár mbuanna is fearr!
  Lean Alvina:
  - Bíodh ár garpháistí agus ár seanaithreacha bródúil asainn!
  Is fíor-chailíní den scoth iad na laochra!
  Bhuail siad suas na faisisteach sa spéir agus canann:
  - Glóir don Rúis, Glóir! Is laoch é ár Tsar Vladimir! Beidh cumhacht ag breacadh an lae! Cuir Hitler sa talamh!
  Ar ndóigh, is féidir Vladimir Kirillovich Romanov a bheith an-sásta lena laochra.
  Fiú má throideann siad, tá sé ar bhealach nach féidir leat spear a ardú ina gcoinne!
  Is tsar é Vladimir Kirillovich Romanov a bhfuil gach seans aige deireadh a chur le cogaí uair amháin agus do gach duine!
  Agus na faisisteach ag screadaíl faoi bhuille arm an tsarist...
  Thit an Vín timpeallaithe go tapa. Faoi lár mhí Iúil, shroich trúpaí an Impireacht tsarist an Oder ar aghaidh leathan. Agus bhí bac iomlán ar Koenigsberg.
  Agus d'éirigh na Gearmánaigh thar an Oder. Agus rinne siad iarracht líne cosanta a chruthú ann. Go críochnúil tú féin a chosaint. Ach sa dara leath de mhí Iúil, thosaigh trúpaí na Rúise ar ionsaí ar Hamburg... D'éirigh na Naitsithe go mall ach is cinnte.
  Bhí an troid an-dian. D'athraigh roinnt sráidbhailte lámha arís agus arís eile. Ghlac umair Gearmánacha nua den tsraith AG níos airde - pirimidiúil - páirt sna cathanna freisin. Bhí cosaint mhaith acu ó gach taobh. Ach bhí arm na tsarist níos fearr i líon.
  Agus fuair líon mór de na coisithe na hÁise bás ar an bhfronta. Ach lig siad dom bogadh.
  Bhí acmhainní daonna na nGearmánach laghdaithe freisin. Faoi dheireadh Lúnasa, bhí Hamburg timpeallaithe agus bhí bac ar München freisin.
  Chaill na Gearmánaigh críoch shuntasach. Agus ní raibh aon rud acu chun a bpoist a choinneáil leis.
  Throid Oleg Rybachenko sna céimeanna tosaigh ar chríoch na Gearmáine féin. Agus rinne an buachaill síoraí aoibh gháire de shíor agus thaispeáin sé a fhiacla péaracha.
  Agus chaith sé grenades ansin lena chosa léana, linbh. Is maith a bheith ina leanbh - cé chomh nádúrtha is atá sé a bheith sa teas i shorts amháin. Agus ós rud é go bhfuil tú bás a fháil, is féidir leat a bheith leath naked sa gheimhreadh gan riosca a ghlacadh slaghdán.
  Mar sin chan an buachaill:
  - cosnochta, díreach cosnochta,
  Faoi toirneach Iúil agus fuaim na surf!
  cosnochta, díreach cosnochta,
  Tá sé éasca le buachaill a bheith ina bhuachaill bó fionnuar!
  Agus leanann an leanbh mór ag scrios na faisisteacha dó féin. Agus counterattack siad desperately.
  Meán Fómhair atá ann cheana féin... Tá an bháisteach ag titim amach... Ghlac na trúpaí tsarist, ag líonadh corpáin na Síne, München agus Hamburg, agus tá siad ag bogadh i dtreo réigiún an Ruhr. An rud is tábhachtaí i dtionscal na Gearmáine.
  Agus tá na Gearmánaigh ag troid ar ais go dian.
  Bíonn Natasha ag troid ar a umar agus ag caoineadh:
  - Beidh sé thar a bheith deacair do na Naitsithe!
  Agus brúigh na cnaipí luamhán stiúrtha le do bharraicíní loma. Agus chuirfeadh sé sliogáin ar na Naitsithe.
  Agus ansin beidh Zoya slap tú. Agus freisin le cabhair ó bharraicíní lom.
  Agus beidh sé ag canadh freisin:
  - Is é Rus 'a bhfuil i gcoinne Hitler!
  Agus ansin déanfaidh Aurora bogadh ionsaitheach. Agus freisin le cabhair ó bharraicíní lom:
  - Chun cosán na Rúise!
  Agus taobh thiar dóibh beidh Svetlana dóiteáin freisin diúracán killer. Rachaidh sé trí umar Gearmánach agus squeak:
  - Don Tsar Vladimir Kirillovich!
  Agus taispeánfaidh sé a theanga freisin.
  Chuaigh na cailíní fiáin anseo.
  Alenka ar umar trom crushes freisin na Naitsithe. Agus buaileann sé iad ó achar fada.
  Sheinn an laoch:
  - Chuir mé leath an domhain faoi mo bhrollach!
  Agus cíoch Alenka le siní scarlet.
  Agus ansin ciceáil Anyuta tú lena bharraicíní loma. Rachaidh sé umar faisisteach agus blather:
  - Is cailín sárréalta mé! Sna leabhair staire!
  Agus beidh sé a fhiacla lom...
  Agus ansin cuirfidh Agaistín tine ar diúracán marfach. Scriosfaidh sé na Naitsithe agus sciobfaidh sé:
  - Go mbeadh ár n-arm ar an gceann is láidre!
  Agus bogfaidh sé a chosa freisin ...
  Agus leanfaidh Maria iad agus buailfidh sí na Naitsithe. Casfaidh sé é féin, ag spochadh go láidir:
  - Is cailíní móra ionsaitheach muid!
  Agus ansin scaoilfidh Marusya rud atá thar a bheith dúnmharaithe agus millteach ar na Naitsithe. Agus le cabhair ó chosa lom, girlish.
  Agus ansin canann sé:
  - Tá muid defeat iomlán de na naimhde!
  Chuaigh Meán Fómhair i gcathanna an-dian. Chuaigh na Gearmánaigh in aghaidh go dian. Ach i mí Dheireadh Fómhair, nuair a tháinig an bháisteach níos troime, fuair an tsarist arm arís an buntáiste. Agus thosaigh sí ag dul ar aghaidh i dtreo an Ruhr. Tar éis ionsaí fíochmhar, thit Koenigsberg. Fuair na Naitsithe slap eile ina n-aghaidh.
  Agus i ndeisceart na Fraince, timpeallaithe trúpaí tsarist Toulon. Mar sin bhí an-droch-am ag na Naitsithe.
  Hitler a bhí raging, ach fad a bhí sé i mBeirlín. A seasamh iompaigh amach a bheith lag.
  Is léir nach raibh éinne ag iarraidh éisteacht leis an idirbheartaíocht. Ach chuaigh na Naitsithe i bhfostú cosúil le cuileoga.
  I mí na Samhna, throid trúpaí an airm tsarist chun an chuid is mó de réigiún an Ruhr a áitiú, rud a bhain go héifeachtach as an nGearmáin dá príomhbhonn táirgthe.
  I mí na Nollag, tháinig arm an tsarist i seilbh dheisceart na Fraince ar fad agus chuaigh siad isteach sa Spáinn. Agus ar thaobh na Gearmáine, ghabh sí an Ruhr ar deireadh. Ina theannta sin, gabhadh tailte Gearmánacha eile freisin. Agus thuirling arm an tsarist sa Danmhairg freisin.
  Hitler a bhí raging cosúil le diabhal i cage, ach ní raibh sé in ann faic a dhéanamh.
  Ar Nollaig na gCaitliceach, bhog na trúpaí ríoga i dtreo Pháras. In ainneoin an tsneachta agus na sioc, bhí criú Natasha cosnochta agus i bicíní.
  Ghéill na Gearmánaigh níos mó agus níos minice. Agus ní raibh na Francaigh ag iarraidh dul i ngleic leis na Rúisigh ar chor ar bith.
  Agus cadhnra Gearmánach á baint aici, dúirt Natasha:
  - Mar sin, i ndáiríre, cad a bhí ar an seilbh Adolf ag áireamh nuair a thosaigh sé cogadh linn?
  Dúirt Zoya le gruaig órga go loighciúil:
  - Is dócha mar, nuair a thagann muid faoi bhrú, go dtitfimid mar bhoinn as póca poll!
  Bhrú Aurora gallchnó lena bharraicíní loma. Ansin chaith sí isteach ina béal é agus dúirt go réasúnach:
  - Múineann an stair nach múineann sé faic!
  Bhrúigh Svetlana a toes loma ar an gcnaipe luamhán stiúrtha. Chaog sí gunna Gearmánach eile agus d"fhreagair:
  - Go ndéanaimis trodaithe iontach!
  Tá na laochra, mar a fheiceann tú, fíor-chinnte troid agus buachan.
  Tá buachaill cosnochta ag Oleg Rybachenko, luachra i shorts agus le torso matánach lom. Bíonn luascadh agus roars fiú:
  - Buailfimid na Krauts! Buailfimid na Krauts! Agus ciceáil do thóin!
  Agus tá fiacla bán, pearly den sórt sin ag an mbuachaill! Ach Críochnaitheoir óg gan lúbadh.
  Lámhaigh Oleg Rybachenko agus é ag rith. Maraíonn sé faisisteach agus canann:
  - Is é spiorad na Rúise cumhacht na ríthe, defeat na Krauts!
  Chaith an buachaill grenade lena chos nocht agus chan sé:
  - válsa na Rúise, ardaíonn an breacadh an lae - i nglóir an rí!
  I ndáiríre bhí sé ina fhear an-chomhraiceach. Agus buaileann sé na faisisteach go dtí an chéad lá.
  Agus troideann na cailíní go gníomhach. Seo é Mirabela... Píolótach den scoth freisin. Ní féidir le duine ar bith stop a chur léi. Buaileann sí síos na Krauts agus canann sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Cailín craiceáilte! Seo chugaibh a marc!
  Agus beidh sé a ghlacadh agus a sheoladh roicéad!
  Sea, sin mar atá mná anseo! Nuair a throideann cailíní na Rúise, ní féidir le fórsa ar bith cur ina gcoinne.
  Lámhaigh Mirabela seacht n-eitleán Gearmánach le pléasctha amháin de chúig gunnaí móra aeir, agus chrom sí:
  - Is é Tsar Vladimir Kirillovich ár nDia!
  Agus slapann an cailín a cosa lom ar an ghloine.
  Agus tá Albina agus Alvina ag troid sa spéir freisin.
  Bhí siad stealers iontach den sórt sin. Tá níos mó agus níos mó cuntas nua á mbailiú. Agus ag an am céanna siad ag canadh:
  - Sa spéir táimid foirfeachta! Táimid iontach foirfe! Ó aoibh gháire go comhartha - thar gach moladh!
  Lámhaigh Albina ceithre eitleán Gearmánacha le pléasctha amháin agus chlis uirthi:
  - Ó, cad áthas! Cén foirfeacht i cath!
  Ghearr Alvina síos cúig eitleán Gearmánacha agus lean:
  - Know foirfeachta i cath! Agus iontach fionnuar!
  Bhí na laochra ag canadh le curfá, ag gearradh síos na faisisteacha:
  - Cailíní! Cailíní níos fuaire! Cailíní! Cailíní níos fuaire!
  Léirigh siad a ndíograis ionsaitheach. Déanta na fírinne, níor cuireadh iallach ar aon duine de lucht Hitler teacht síos.
  Ach tá na fascists, ar ndóigh, faoi bhrú fiáin.
  Tá Hitler i buncair i mBeirlín agus tá sé á bhuamáil ann mar a bheadh cuachóg. Cad a bhí uaidh? Tá uimhir a haon faisisteach críochnaithe! Chuaigh sé i gcoinne an Rúis Tsarist, agus anois tá sé féin á bhrú mar cockroach.
  Tá an Tsar Vladimir Kirillovich ag glacadh sos ón gheimhreadh ar chladach an Aigéin Indiaigh faoi láthair. Cailíní álainn de rásaí agus náisiúntachtaí éagsúla ag rince os a chomhair.
  Mar sin féin, ní miste leis an rí féachaint ar troideanna gladiator. Mar shampla, beirt chailíní i gcoinne dhá áilleacht.
  Bíonn siad ag troid le claimhte plaisteacha ionas nach gortaítear a chéile. Mar sin féin, troideann siad go éadóchasach.
  Seo iad na laochra. Tá malartú buile ann. Dhá fionn agus dhá cheann dearg...
  D'iarr Tsar Vladimir Field Marshal Vasilevsky:
  - Cad é an rud is deacra sa chogadh leis na Gearmánaigh?
  D'fhreagair an marascail páirce go macánta:
  - Faigh muinín! Ní raibh mé míchompordach ach ag an tús, nuair a thosaigh an namhaid ag dul chun cinn. Agus anois tá tús curtha againn a bhuachan agus tá gach rud soiléir faoi ár naimhde! - D'ól an Maor-Pháirc Vasilevich, an mórstraitéisí seo, fíon.
  Thug Vladimir Kirillovich faoi deara go loighciúil:
  - Tá sé thar a bheith deacair a bhuachan an t-am ar fad! Ach léirigh muid féin in ann i bhfad! Agus anois beidh am, agus beidh an domhan ar fad a bheith síochánta!
  Dhearbhaigh Marshal Field Vasilevsky:
  - Creidim ann!
  Bhí bruises ar na cailíní ar a gcorp nocht agus bhí cuma an-neirbhíseach orthu.
  Throid siad, ar ndóigh, ní mar a bhí in aimsir na Sean-Róimh - rinne siad iarracht gan mórán dochar a dhéanamh dóibh féin. Ach ghníomhaigh siad go gníomhach.
  Idir an dá linn, lean an troid. I mí Eanáir, ghabh trúpaí tsarist Páras agus iad ag bogadh. Tógadh príomhchathair na Danmhairge, Cóbanhávan, freisin. Bhí trúpaí na Gearmáine ag dul i laige. Lean na Rúisigh orthu ag dul ar aghaidh isteach sa Ghearmáin féin. Throid an Fritz go dian, ach bhí a neart briste.
  Oleg Rybachenko, léim an buachaill bás a fháil cosnochta sa sneachta agus rushed chuig an ionsaí roimh gach duine, go hiomlán gan eagla na tine. Agus agus tú ag feadaíl:
  - Cé atá cleachta le troid ar son bua,
  Is cinnte go mbuafaidh sé a naimhde...
  Gáire sé go suairc agus bainfidh sé go leor amach,
  Agus buailfear Hitler go dian!
  Agus caitheann cos lom an ghasúir grenade! Agus lomann sé a fhiacla móra, péarla thar a bhlianta. Sea, tá béal cosúil le mac tíre aige cheana féin. Beidh sé gnaw trí aon scornach.
  Agus tá cailíní ar umair ag bogadh ó dheisceart go tuaisceart na Gearmáine. Tá siad ar tí dul amach ar an bhfarraige. Agus ní fhanfaidh ach na tailte in aice le Beirlín agus Pomerania leis na Krauts.
  Dúirt Natasha, agus í ag leagan amach umair fhaisisteacha:
  - Agus is spraoi é cogadh ina bhealach féin!
  Tar éis do Zoya na Naitsithe a ruaigeadh, d"aontaigh:
  - Chomh maith agus a fhaigheann sé! Go háirithe nuair a bhíonn an bua againn!
  Dúirt Aurora, agus í ag lasadh lena bharraicíní loma:
  - Tá gach rud dodhéanta indéanta sa Cruinne, ní gá ach beagán ...
  Agus beidh an cailín rua ag gáire chomh dian sin!
  Casann na laochra le lúcháir agus le buile. Agus tá siad crush na Gearmánaigh.
  Ag an am céanna, tá na trúpaí tsarist ag dul chun cinn ar fud na Spáinne agus tá siad ag druidim le Sevilla cheana féin.
  Tinte Olga i iompróir pearsanra armúrtha ag na Gearmánaigh agus trúpaí póilíní.
  Níl beagnach aon fhriotaíocht ag na Spáinnigh áitiúla. Tá tír eile ag titim faoi thua na Rúise.
  Oleg lámhaigh agus ag canadh:
  - Aerobatics, beidh sé bash ar bash!
  Agus rinne a páirtí Alice tweet:
  - D'aithin an phláinéid mórthaibhseacht na Rúiseach,
  Bhí an fhaisisteachas brúite le buille an chlaímh...
  Tá grá agus meas ag náisiúin uile an domhain orainn,
  Seasaimis an tsarachas mór naofa!
  Agus beidh na cailíní slap agus brú a n-toes loma ar an luamhán stiúrtha.
  Leanann an cogadh idir an Impireacht tsarist Vladimir Kirillovich Romanov agus an Ghearmáin faisisteach.
  Tá trúpaí na Rúise tar éis an Fhrainc a shaoradh beagnach go hiomlán ó thaibhsí Naitsíoch. Feabhra 1957... Saorann arm na Tsariseach an Phortaingéil.
  Ar 23 Feabhra, tháinig aonaid na Rúise ón Danmhairg agus ón nGearmáin féin le chéile.
  Tá Oleg Rybachenko, an buachaill síoraí seo, ag splancadh sa láib lena chosa loma. Glaonn an páiste mór air féin ag barr a scamhóga:
  - Glóir don Tsar Rúiseach Vladimir an Tríú! Gearrfaidh mé síos Hitler, tomhaisfidh mé é le fuip!
  Agus screadann an buachaill arís agus caitheann sé diosca géarmhar lena mhéara loma. Agus buailfidh sé an faisisteach sa scornach. Agus ansin caitheann sé búmarang lena chos lom, leanbaí, agus gearrann sé scornach cúig Kraut láithreach.
  Sea, droch-smaoineamh Hitler ionsaí a dhéanamh ar a leithéid de impireacht.
  Críochnaíonn Natasha agus a foireann na Gearmánaigh dheireanacha sa Phortaingéil. Tá a n-umar do-exorable i scrios.
  Agus brúnn siad na cnaipí luamhán stiúrtha freisin lena bharraicíní loma, ag déanamh scrios buile.
  Loisg Zoya, bhris an gunna Gearmánach agus chan sí:
  - Don Rúis agus saoirse go dtí an deireadh!
  Agus í ag úsáid a bharraicíní loma in úsáid ag Aurora, chiceáil sé na Naitsithe agus í ag gáire:
  - Dia shábháil an rí!
  Rinne Svetlana fucked freisin, ag brú na cnaipí luamhán stiúrtha lena bharraicíní lom agus squeaked:
  - Ceannasach láidir!
  Buaileann cailíní na faisisteacha. Ach ansin tháinig umar Hitler nua "Luch"-4 le feiceáil. Múnla an-chumhachtach - trí chéad tonna a mheá, agus gunna 310- mm. Is féidir leis dul isteach ar achar fada, ach tá armúr chomh tiubh aige féin nach dtógfaidh umar Kondratenko-6 ó aon uillinn é.
  Ordaíonn Natasha:
  - A chailíní, ní mór dúinn teacht gar agus é a ghreamú isteach sa chuid íochtarach den taobh, idir na rollóirí - is é seo an t-aon seans atá againn!
  Bhuail Zoya gunna na Gearmáine lena bharraicíní loma agus chan sí:
  - Tugann cinniúint an seans deireanach duit, ach déan deifir! Sa bháisteach, clocha sneachta agus sneachta!
  Rinne Augustine tapáil agus chirped freisin:
  - Seans go deireanach, tugann cinniúint duit! Siúl fada beo agus rith laethúil!
  Agus freisin le toes lom, agus conas a casadh sé. Agus bainfidh sé na fascists.
  Roar Svetlana:
  - Le haghaidh teorainneacha nua agus bua iontach!
  An umar Rúise rushed, ag piocadh suas luas. Agus glacfaidh na cailíní é agus canfaidh siad:
  - Ceannasach laidir, aois is glórmhar, Tsar Ort, ríoghacht chun glóire, dár glóir!
  Agus luasghéaraigh siad arís, ag bogadh ar shiúl ó theilgeán trom a seoladh ón ngunna a bhí ag an nGearmánach "Maus"-4. Rinne na cailíní sceal:
  - Ná lúbaimis thar adharc an reithe! Ionas go mbeidh tú Hitler - bás!
  Agus tá a n-umar ag luasghéarú. Tá sé cosúil le dornálaí beag ag ionsaí ceann mór. Ach ar ndóigh tá na seansanna caoga caoga.
  Chuimhnigh Natasha, ag féachaint ar ghluaiseacht an umair, mar a rinne sí bosca le fear san fháinne. Chaill sí punches agus bhuaileadh í, ach lean sí uirthi. Agus ansin thiomsóidh sí go muiníneach. Agus rug sí ar ghluaiseacht an namhaid, agus bhuail ar an smig é. Leagadh amach!
  Fuair sí míle rúbal óir. A leithéid de chailín ag troid. Má thugann sé, tabharfaidh sé é!
  Chroith Natasha a cos lom agus chan sí:
  - Ní hé seo an cath deiridh, ach tá sé cinntitheach! Chun glóir an athar, don Motherland agus onóir!
  Agus ansin sleamhnaíonn a n-umar thar an taobh agus cuireann sí blaosc... Bhain Zoya úsáid as a barraicíní loma freisin, cailín le gruaig órga, agus chomh lúfar le moncaí. Agus thosaigh "Luch"-4 ag pléascadh. Ba léir go raibh maidhm ag a sliogáin. Agus ansin beidh na túir a stróicthe, agus beidh sí ag eitilt ard san aer!
  Glaonn na cailíní in éineacht:
  - Bua! Cool bua!
  Agus umar eile ar a liosta!
  Ar 1 Márta, 1957, thosaigh trúpaí Rúiseacha ag trasnú an Elbe. Tá an chuma ar an scéal go raibh Hitler ag dul ar aghaidh.
  Chaith an buachaill Oleg Rybachenko, cosnochta, le cos a linbh, grenade, chuaigh go tóin poill umar faisisteach agus scairt:
  - I gcás teorainneacha nua gan lúbadh!
  Casann criú umar Alenka soir. Tá an Ghearmáin Thiar agus an Fhrainc saortha cheana féin. Níor fhan ach na tailte idir an Oder agus an Elbe faoi smacht na Naitsithe. Bhuel, an Bhreatain agus Éire freisin. Tá fórsaí deireanacha na Naitsithe ann.
  Arsa Alenka, agus é ag lámhaigh ar na cadhnraí faisisteach:
  - Nikolai Tsarevich,
  Más gá duit a bheith i gceannas ...
  Ná déan dearmad -
  Troideanna an arm go valiantly!
  Agus anois seoltar sliogán eile le cosa lom. Agus thit sé isteach i gunna Fritz.
  Shoots Anyuta freisin le toes lom. Buaileann sé an faisisteach agus roars ar bharr a scamhóga:
  - Is mise an cineál cailín a dhéanann Hitler urlacan!
  Ansin, na tairní Agaistín fiery. Is diabhal beag géar-lámhach í freisin, agus roars:
  - Go geataí ifreann!
  Agus úsáideann cosa lom.
  Shoots Maria taobh thiar di. Ar an mbealach céanna a thógann sé é agus buaileann sé é, agus squeals:
  - Ní stopfaidh aon duine mé, a thíogair, ní bhuafaidh éinne an cailín cosnochta, agus buailfear áit ar bith mé!
  Agus ansin beidh na Cluichí Oilimpeacha séideadh suas. Agus leagfaidh sé umar Gearmánach amach, agus scriosfaidh sé a thuiréad mar a bheadh caipín beacán.
  Agus cailcíní:
  - Le haghaidh teorainneacha nua, fionnuar!
  Agus taispeánfaidh sé a theanga arís!
  Níl na cailíní ach ag brú orthu féin agus ag dul chun cinn go dian. Agus tá na fascists báite faoina buille.
  Ar 2 Márta, 1957, tháinig na fórsaí Naitsíoch deiridh sa Phortaingéil i gceannas. Ba léir go raibh tús an fhaisisteachais ag titim amach. Níos cruinne, an breacadh an lae é? Luí na gréine nightmare!
  Agus tá trúpaí na Rúise ag dul chun cinn. Tá na Gearmánaigh níos mó ag caitheamh anuas a n-arm agus ag géilleadh.
  Titeann siad ar a nglúine. Pógann cailíní na Rúise agus na Síne a gcosa lom.
  Breathnaíonn sé chomh fionnuar agus fionnuar. Agus tá na fascists á mionghearradh agus á mionghearradh.
  Tá criú Natasha ar an traein cheana féin chun troid ó thuaidh, leis na Krauts.
  Tá na cailíní ina suí ina gcuid urrann. Imríonn siad cártaí agus iad á gcoinneáil lena bharraicíní loma.
  Thug Natasha faoi deara:
  - Tá sé suimiúil, nuair a thógaimid Beirlín, cad atá le teacht?
  D'fhreagair Zoya go muiníneach:
  - Beidh Next Londain!
  Rinne Fire Aurora giggled agus d'iarr arís:
  - Agus ansin?
  Dúirt Zoya go cinntitheach:
  - Beidh Meiriceá Laidineach linne! Ní sheasfaimid ar shearmanas leis na Naitsithe!
  D"aontaigh Svetlana leis seo:
  - Ar ndóigh ní bheidh! A ligean ar conquer an domhan ar fad!
  Dheimhnigh Natasha go díograiseach:
  - Agus ansin beidh síocháin, ar fud an domhain!
  Bhí na cailíní ag canadh le curfá, ag cumadh mar a chuaigh siad;
  Glóir don Rúis Mhór na Tsarism,
  Nuair a shuíonn Vladimir ar an ríchathaoir...
  Déanfaimid brú ar thaibhsí an fhaisisteachais olc -
  Glóir don arm agus monolith dúinn!
  
  Bhí croíthe cráite le creideamh mór,
  Ár Máthair Domhan lenár gcroíthe go léir...
  Is sinne clann mhac Tsar Niocláis,
  Agus ní bhfuair siad bás ar a shon!
  
  Ár dtír dhúchais is daor thú ná rud ar bith eile,
  Caithfimid tinte ealaíne neamhaí sciathánacha ...
  Tá tú ag troid leis an Athartha freisin,
  Bhuel, lig do na Naitsithe go léir bás!
  
  Bhí Hitler ag iarraidh ár dTailte a fháil,
  Agus rinne an madra olc iarracht an rí a fheallmharú ...
  Ach táimid ag rith, ní ghlacaimid leis sin ,
  Mar sin d"ionsaigh faisisteachas sinn go neamhbhalbh!
  
  Is rialtóir cineálta críonna an rí,
  Éiríonn iolar sléibhe os cionn an phláinéid...
  Beidh Vladimir ina rialóir ar an hord,
  Tá ár gcairdeas cosúil le monolith cruach!
  
  Bainimis an tacaíocht as cosa Fritz,
  ligimis do Hitler plúchadh i srón...
  Déanfaimid bás éadrócaireach a thabhairt ar láimh chun náire,
  Cé a ghníomhaíonn mar olc ar an Domhan!
  
  Neart ríoga agus eagna ríoga,
  Scriosfaidh sé na faisisteach gan beart ...
  Creid mé, rinne Hitler rud éigin fíor-dhúr,
  Agus anois tá a shaol cosúil le snáithe!
  
  Mar sin meas ar na ríthe móra,
  Níl aon Romanovs níos fuaire ar domhan ...
  I gcath na Naitsithe, buail na croíthe,
  Chun an bealach a oscailt chun éachtaí agus aislingí!
  
  
  Thóg Peadar Mór chun na farraige sinn,
  Bhuaigh Alastar Páras...
  Sea, uaireanta tharla brón,
  Ach bhí an Rúis cosanta ag cherub!
  
  Tá gach rud go hálainn linn,
  A chailíní agus a bhuachaillí, creidim...
  Rialaíonn an rí, tá a fhios agat go cóir -
  Fiú má fhásann beithíoch olc ag an tairseach!
  
  Níl aon teorainneacha, creidim i foirfeachta,
  Go luath beidh ríthe cumannachas ann...
  Lig dúinn na doirse a oscailt chun sonas,
  Diabhal fascism scriosta!
  
  Don Rúis, níl an chloch mhíle socraithe,
  Creid dom, buailfimid an namhaid...
  Tá na cailíní cosnochta, amhail is dá mba i Sparta,
  Bhuel, tá ár Tsar Vladimir ina n-aonar!
  
  Creidimid i Rod - an Dia Mór,
  Cad a chruthaigh na Slavs foirfe ...
  Táimid ag troid ar son onóir agus saoirse,
  Táimid ar stailc ag Nazism!
  
  Is tú an teaghlach Romanov is fearr,
  Rialóidh an Rúis i gcónaí ...
  Rí mór, an eitilt is airde,
  Ní bhrisfidh Satan an t-iolar!
  
  Ar son grá don Rúis mhór,
  Cuirimid saighdiúirí chun catha...
  Molaimid aghaidheanna na naomh ó na deilbhíní,
  Tar éis an tsaoil, is rí é aon laoch freisin!
  
  Tá ár gcroí ar lasadh ar son an Athartha,
  Tá cath dian orainn a chailíní...
  Osclóidh muid an doras don spás, tá a fhios
  Agus maróidh mé Adolf cosúil le soith!
  
  Níl ach beagán ama fágtha go Beirlín,
  Rachaimid isteach, ag iompar glóir na ríthe ...
  Ní bagairt orainn seanaois a chailíní,
  Creid dom, ní bheidh muid a dhoirteadh le huisce!
  
  Déanaimis iad siúd atá olc agus olc a adhlacadh,
  Buailfear an dragan go géar...
  Agus tá deilbhíní órga againn,
  Is dlí síoraí é Rodnoveria!
  
  
  
  
  Chuaigh Türkiye isteach sa DARA COGADH DOMHANDA
  Ar 1 Meán Fómhair, 1942, chuaigh Türkiye isteach sa chogadh in aghaidh an USSR. Is é an chúis soiléir - an tart chun díoltas le haghaidh defeats roimhe seo, agus an fonn a ghabháil Baku. Ina theannta sin, bhí ról ag taidhleoireacht na Gearmáine freisin, rud a gheall sléibhte óir do na hOttomans. In aon chás, chinn na dTurcach nach raibh aon phointe ag fanacht a thuilleadh, agus nach raibh siad scavengers, ach d'fhéadfadh go mbeadh am chun troid freisin.
  Mar thoradh air sin, rinne tríocha rannán Tuircis ionsaí ar Transcaucasia Sóivéadach.
  Laistigh de chúpla lá ghlac siad Batumi agus bhí siad in ann timpeallú Yerevan.
  Mar fhreagra air sin, cuireadh iallach ar Stalin cuid de na cúlchistí a bhí ag teacht chun cinn a tharraingt siar agus iad a aistriú chuig Transcaucasia.
  Cuireadh iallach ar ordú na Sóivéide an ionsaí ag Stalingrad a chur siar. Bhí na Gearmánaigh, ina dhiaidh sin, in ann níos mó a bhaint amach sa treo Caucasian agus Ordzhonikidze agus Grozny a ghlacadh. Agus is trí chúlú isteach sna sléibhte amháin a bhí na trúpaí Sóivéadacha in ann stop a chur leis na Naitsithe.
  Ag an am céanna, chuir na Breataine Oibríocht Tóirse ar athló, ar eagla go mbeadh an Tuirc páirteach i gcogaíocht i gcoinne na Breataine.
  Faoi dheireadh mhí na Nollag 1942, ghabh na Naitsithe Stalingrad mar sin féin. Shocraigh siad ann. Chuaigh trúpaí Sóivéadacha chun cinn, ach níor éirigh leo sa lár - bhí oibríocht Rzhev-Sykov ró-chostasach. Mar sin féin, dhearbhaigh an Fuhrer cogadh iomlán fós, ós rud é nach raibh go leor acmhainní ag an Tríú Reich.
  I mí Feabhra, chruinnigh an tArm Dearg a chuid fórsaí agus rinne siad iarracht na Gearmánaigh a ionsaí ó chliatháin Stalingrad. Ach d'éirigh leis na Naitsithe a gcuid fórsaí a athghrúpáil cheana féin agus bhí siad réidh leis na builleanna a ruaigeadh.
  Thosaigh Oibríocht Tóirse i mí Feabhra freisin. Bhí na Gearmánaigh réidh freisin, agus tar éis coicíse de throid fíochmhar, chuir siad stop leis na Briotanaigh.
  Níl na Meiriceánaigh tar éis teacht i dtír fós i Casablanca agus sa Túinéis. Tá an troid san Afraic stop arís.
  Bhí Hitler fós ag carnadh neart... I mí an Mhárta, rinne an tArm Dearg oibríocht Rzhev-Sykov don tríú huair, mhair na cathanna ar feadh míosa, gan mórán ratha.
  I mí an Mheithimh, bhailigh na Naitsithe neart agus bhog siad feadh an Volga, ag iarraidh fórsaí Sóivéadacha a ghearradh amach sa Chugais agus an Mhuir Chaisp a bhaint amach.
  Ghlac umair nua Gearmánacha páirt sna cathanna: "Tiger", "Panther", "Lion".
  Chomh maith leis an gunna féin-ghluaiste "Ferdinand".
  Bhí na Gearmánaigh níos láidre ná mar a bhí siad i bhfíor-stair, gan a bheith buailte, agus le trúpaí úra.
  Go praiticiúil níor bhuamáil na Stáit Aontaithe an Tríú Reich, rud a d'fhág gur féidir táirgeadh umar agus gunnaí féinghluaiste a mhéadú. Agus seol an tsraith "Lion" freisin. Mar sin féin, bhí an t-umar ró-chostasach agus ró-throm; is minic a bhris sé síos agus chuaigh sé i bhfostú. Ach bhí an fheithicil ina fheithicil cheannródaíoch go maith mar gheall ar a armúr taobh le fána 100-mm tiubh. Ba é an buntáiste a bhaineann leis an umar Lev a gunna cumhachtach, ach ba é an míbhuntáiste an meáchan nócha. Rud a laghdaigh soghluaisteacht an chairr.
  Léirigh na cathanna gur féidir leis an umar seo rud éigin a dhéanamh fós ar thalamh cothrom.
  D'iompaigh armúr taobh an Panther amach a bheith lag, rud a mhéadaigh caillteanais. Ba é an Tíogair an umar cinn is éifeachtaí. Clúdaíodh a thaobh le armúr 82 mm, rud a fhágann nach raibh cumhacht ag an daichead a cúig.
  Chuaigh na Gearmánaigh chun cinn measartha mall. Bhí ceannaireacht na Sóivéide ar an iomlán ag súil le rogha den sórt sin, agus d'ullmhaigh siad, trúpaí a thabhairt suas.
  Fíor, murab ionann agus an Kursk Bulge, tá na fascists i bhfad níos láidre agus níos mó muiníne.
  Agus tá an tír-raon níos áisiúla le haghaidh ionsaí ná cosaint. Agus tá níos mó aerárthach, umair agus coisithe ag na Krauts freisin. Agus níl sé éasca trúpaí Sóivéadacha a sholáthar ar fud an Volga.
  Mar sin chuaigh na Naitsithe chun cinn, ag briseadh tríd na línte cosanta. Bhaineamar rath amach tar éis rath.
  Tar éis trí mhí de throid stubborn, shroicheamar an Mhuir Chaisp.
  Bhí Stalin, agus é i gcruachás deacair, ag iarraidh tús a chur le caibidlíocht síochána. Ós rud é go bhfuil sé soiléir nach féidir an Chugais a choinneáil. Ach tá sé thar a bheith deacair teacht ar chomhaontú le Hitler. Éilíonn na fascists an iomarca. Agus má thugann tú isteach dóibh, beidh siad a ithe suas tú. Cad mar gheall ar an sos cogaidh? Níl Hitler ag iarraidh é anseo. Agus ar ndóigh tá allies éighníomhach. Tá eagla orthu moill a chur ar an rannán breise.
  Bhí na Fritzes ag bogadh feadh chósta Mhuir Chaisp. Agus ansin, ar deireadh, d'aontaigh siad leis na Turcaigh. Cén lúcháir a bhí ann!
  Chuir cailíní áille Gearmánacha iachall ar phríosúnaigh Shóivéadaigh a gcosa lom a phógadh. Rinne siad é go géilliúil. Agus bhain siad a sála lom.
  Seo mar a rinneadh an ghabháil. Agus dhí-armáil na Gearmánaigh na haonaid Sóivéadacha.
  Ansin thairg Stalin síocháin don Fuhrer - d'aontaigh sé an Chugais ar fad a thabhairt suas, agus fiú Leningrad agus Karelia. Plus íoc céad bliain de chúitimh.
  Ghlac an Fuhrer, tar éis dó smaoineamh beagán, leis an tairiscint agus tugadh an tsíocháin chun críche ar 7 Nollaig, 1943.
  Ghlac na Comhghuaillithe seo mar bhrath! Agus chuir siad smachtbhannaí i gcoinne Stalin agus an APSS!
  Agus chuir bolscaireacht Shóivéadaigh i láthair an ghéilleadh iarbhír mar bhua iontach. Deir siad, tar éis dóibh a bheith tréigthe ag na comhghuaillithe, gur chaomhnaigh siad an stát Sóivéadach agus níor tógadh Moscó riamh.
  Agus sheol na Naitsithe, ar ndóigh, ionsaithe ón gCaucas go dtí an Meánoirthear agus neartaigh siad grúpa Rommel. Faoi dheireadh mhí an Mhárta 1943, bhí an Meánoirthear agus an Éigipt ar fad gafa ag fórsaí faisisteacha uachtaracha. Ina theannta sin, léirigh na cathanna go n-éiríonn leis an Panther troid i gcoinne na Sasanach Churchills agus Cromwells, ach ní féidir leis an dara ceann dul isteach air go díreach.
  Ina theannta sin, bhí na Gearmánaigh cruaite i gcathanna leis na Rúiseach, agus go héasca buille na trúpaí na Breataine coilíneach.
  I mí Aibreáin, bhog na Naitsithe go dtí an tSúdáin. Agus ar deireadh ghlac siad Giobráltar, ag tosú ar an slí bheatha na Maracó. Rinne Churchill iarracht freisin na huiscí a thástáil ar son na síochána. Ach tar éis do Hitler lámh shaor a thabhairt dó féin san oirthear, dúirt nach raibh!
  Agus bhog na Naitsithe trasna na hAfraice. Cuireadh moill níos mó orthu mar gheall ar chumarsáid leathnaithe, droch-bhóithre nó a n-éagmais iomlán, aeráid dheacair agus achair ollmhóra.
  Mar sin féin, chuaigh na Gearmánaigh chun cinn. Agus bhog siad feadh na Mór-Roinne Dorcha. Cé, ar ndóigh, bhí a n-umair, go háirithe an Tíogair-2 agus an Leon, sách sluggish sa dufair. Dála an scéil, thug na Gearmánaigh isteach freisin "Panther" éadrom ina sraith, a mheá sé tonna fiche, a bhí an-riachtanach don chogadh san Afraic.
  Mar a léirigh oibríochtaí comhraic, ní raibh aon bhuntáistí bunúsacha ag umar den sórt sin thar an T-4, áfach, ach amháin le haghaidh inneall níos cumhachtaí, ach freisin plátaí armúr claonta.
  Ag druidim le deireadh na bliana 1944, fuair na Gearmánaigh an gunna féinghluaiste E-10, a mheáchan dhá thonna déag, agus bhí scáthchruth an-íseal aige, agus armúr an-sleamhain. Tá meaisín den sórt sin fíor-riachtanach don Afraic.
  Go háirithe má tá cailíní ag troid air. Agus tá na cailíní go ginearálta super agus classy.
  Téann Gerda agus Charlotte tríd an dufair agus scriosann siad na Breataine agus na Meiriceánaigh. Is iad seo i ndáiríre na cailíní atá uait! Ní féidir leat teacht ar cinn níos fuaire fiú sa chéad céad míle eile de chríoch. Is breá le cailíní a mharú - is cailíní fionnuar iad seo!
  Mar sin rug siad ar na trodaithe dubha agus chuir siad iallach orthu cosa lom na háille a phógadh. Tá sé soiléir láithreach freisin - goid tromchúiseach! Agus troideann siad ar a son féin, ag piocadh carranna Sasanacha ó achar fada.
  Tá a ngunna féinghluaiste ag druidim le Pretoria, príomhchathair na hAfraice Theas cheana féin. Shoot na cailíní iad féin, poll an Churchill le croí tungstain agus canadh:
  - San Afraic tá siorcanna, san Afraic tá gorillas, san Afraic tá níos mó crogaill! Beidh siad bite, buille agus chiontaíonn tú! Ní théann leanaí ag siúl san Afraic! San Afraic tá robálaí, san Afraic tá villain, san Afraic tá an Barmaley uafásach! Beidh sé greim, buille agus chiontaíonn tú! Agus ní mór a chailíní a stróicthe as a chéile!
  I mí Feabhra 1945, thit an daingean deireanach de na Breataine san Afraic ar oileán na Madagascar.
  Mar sin anois tá a bonn caillte ag an mBreatain ansin freisin. Ag an am céanna, ghabh na Gearmánaigh an Iaráin agus an India araon. Léirigh siad a neart iontach.
  Agus i mBealtaine 1945, rinne na Naitsithe tuirlingt sa Bhreatain. Tar éis trí seachtaine de throid stubborn, thit Londain. Mí ina dhiaidh sin, gabhadh Éire.
  Bhí lull sealadach ar tír, ach lean an cogadh ar muir. Fágadh na Stáit Aontaithe leo féin i gcoinne an Tríú Reich, a comhghuaillithe, agus an tSeapáin. Ach faoi láthair, tá Meiriceá thar lear, agus ní féidir leat é a ghlacadh chomh héasca.
  Sa Tríú Reich, tugadh isteach coinscríobh saothair uilíoch, agus thosaigh táirgeadh aerárthaí agus long ag méadú.
  Tógadh longa cogaidh agus iompróirí aerárthach araon. Agus ar ndóigh bhí an cogadh fomhuirí faoi lán seoil. Agus ansin ní raibh aon trócaire ar aon duine ó na longa Mheiriceá.
  Sa titim, nó níos cruinne, i mí na Samhna 1945, ghabh na Gearmánaigh go dána an Íoslainn agus ansin chruthaigh siad cinn droichid san Airgintín. Mar sin féin, chuaigh an cogadh ar muir ar aghaidh ar feadh i bhfad. Thóg sé go leor ceardaíochta tuirlingthe chun Meiriceá a bhaint amach. Agus ní thógtar long chomh tapa sin. Ach bíodh sin mar a bhí, bhí an Tríú Reich ag dul i neart. Chuaigh an séú bliain is daichead thart i malartú buille ar muir. Agus i 1947, bhí oibríochtaí míleata aistrithe go dtí an Ghraonlainn cheana féin ag na Gearmánaigh agus ghabh siad é. Agus uaidh sin níl sé i bhfad go Ceanada!
  Phleanáil na Naitsithe conquests ollmhóra. Agus i 1948, thosaigh ionsaí i gcoinne Cheanada, agus ón mBrasaíl go Veiniséala in éineacht leis na Seapánaigh. Tháinig an troid an-dian.
  Chuaigh na Gearmánaigh chun cinn go mall ach go cinnte. Bhí a n-umair sraith E níos airde ná na cinn Mheiriceá agus léirigh siad a mbuntáiste ar an gcatha. Ach dála an scéil, nach bhfuil na Yankees chomh simplí, agus sheas siad an-stubbornly. Agus ní dhearna siad iarracht a thabhairt suas.
  Cé, ar ndóigh, bhí coirí. Chuaigh na Meiriceánaigh isteach iontu. Ansin thug siad suas. Agus phóg na príosúnaigh cosa lom, dusta na gcailíní Aryan.
  Go gairid thit Québec agus Toronto, ansin cathracha eile. Ó Bhealtaine go Nollaig 1948, ghabh na Gearmánaigh beagnach gach ceann de Cheanada, chomh maith le Veiniséala, Nicearagua, agus an chuid is mó de Meicsiceo. Is cás thar a bheith deacair é seo. Faoi thús na bliana 1949, bhí na Stáit Aontaithe ag na Gearmánaigh i bpincéir cruach. Ansin, an 11 Eanáir, rinne na Meiriceánaigh iarracht airm núicléacha a úsáid den chéad uair sa stair. Agus níor éirigh go maith leo. As na cúig bhuamaí, fuair ceathrar bás in eitleáin a scaoil aerárthaí Gearmánacha, agus nuair a phléasc sé, níor dhearnadh damáiste tromchúiseach do thrúpaí na Gearmáine.
  Mar fhreagra air sin, chuir na Krauts dlús lena mbuamáil ar chathracha Mheiriceá agus ar shuiteálacha míleata.
  Mar sin chuaigh an cath ar aghaidh le rath leanúnach i bhfabhar an Wehrmacht. A raibh trealamh níos fearr agus oiliúint trúpaí. Sea, agus líon mór. Bhí an troid an-dian. Go luath i 1949, bhí ranna Gearmánacha, eachtrannacha agus Seapánacha i seilbh an méid a bhí fágtha de Mheicsiceo agus chuaigh siad isteach sna Stáit Aontaithe ó thuaidh. Meiriceá curtha brú go hiomlán. Agus ba léir go raibh rudaí go dona do na Stáit Aontaithe. Agus faoi dheireadh an tsamhraidh, bhí leath de chríoch Impireacht na n-iolar, agus Alasca, gafa cheana féin.
  Ghabh na Gearmánaigh Washington agus Nua-Eabhrac ar 8 Samhain 1949 . Agus ar 7 Nollaig, 1949, ghéill iarsmaí Arm na SA. Seo mar a tháinig deireadh leis an Dara Cogadh Domhanda. An cogaí is fuiltí ar fad agus mhair sé níos mó ná deich mbliana!
  Ba chosúil go raibh an tsíocháin a rabhthas ag súil leis le fada tagtha. Ach ní raibh Hitler ag iarraidh glacadh leis go gcaithfí hegemony a roinnt leis an tSeapáin. Agus ar an 20 Aibreán, 1953, rinne an Tríú Reich ionsaí ar Land of the Rising Sun. Thosaigh cogadh nua. Le haghaidh hegemony domhan.
  Tá barraíocht chainníochtúil ar thaobh an Tríú Reich, agus cáilíochtúil freisin. Ach tá na Seapánaigh ag troid le ferocity mór agus oll-laochra.
  Mar sin féin, tá na Naitsithe fós i réim. Mar sin féin, mhair an cogadh beagnach bliain. Tá an APSS neodrach i gcónaí. Fuair Stalin bás ansin agus tá streachailt mhór ar son cumhachta.
  Sa deireadh tá an Wehrmacht i seilbh na Seapáine. Cúpla mí ina dhiaidh sin, ghabh na Naitsithe tíortha Mheiriceá Laidineach freisin. Bunaíonn siad hegemony ar fud an domhain.
  Tá leasuithe ar siúl sa Tríú Reich féin. Tugtar reiligiún nua isteach in ionad na Críostaíochta. Níl aon Tríonóid inti, ach ard-Dhia amháin agus a theachtaire - Adolf Hitler. Marc airgeadra aonair, oideachas aonair. Agus freisin polygamy beannaithe ag reiligiún. Agus tá roghnú géiniteach fós ar siúl go gníomhach. Tá an cine daonna á fheabhsú.
  Tá an APSS fós i bhfoirm teasctha agus tugann sé ómós do na Naitsithe. Rialaíonn Nikita Khrushchev ansin agus déanann sí iarracht gan bulaíocht a dhéanamh ar an ainmhí. Mar sin féin, tá Hitler tar éis an domhan ar fad a chur faoi chois dó féin cheana féin. Agus féachann sé ar an Rúis mar láthair dearg. Ach glacann an fear leis, agus cuireann Dia de láimh.Ar 20 Aibreán, 1957, d'fhulaing an Fuhrer iarracht feallmharaithe díreach ar a lá breithe. Agus go díreach ocht mbliana is seasca cuireadh isteach ar réimeas an tíoránaigh fhiáine. Cé a conquered beagnach an domhan ar fad, agus theastaigh chun ionsaí ar an USSR arís ar 22 Meitheamh.
  Ach mar a fheicimid leis, níor oibrigh sé amach ...
  Tháinig Schellenberg i gcomharbacht ar Hitler. Fuair Hermann Goering bás de bharr mí-úsáide drugaí agus gluttony. Thit Himmler faoi náire, agus stop Hitler ag muinín ann, agus ansin chuir sé as oifig é. Tháinig Schellenberg i gcomharbacht ar Himmler agus fuair sé post comharba. Ina theannta sin, bhí leanaí ag Hitler a fuarthas trí inseamhnú saorga. Ach ní raibh an duine ba shine acu ceithre bliana déag fós.
  Mar sin ní raibh an t-am ag sliocht an Fhúdair le hoidhreacht a dhéanamh. Tháinig Hitler mar impire mar sin, ach gan dynasty. Níor leomh Schellenberg clann an Fhuhrer a mharú, ach chuir sé as cumhacht iad. Agus rinneadh Fuhrer agus deachtóir de féin air.
  Mhair an streachailt ar son cumhachta ar feadh roinnt blianta.
  Agus an 1 Bealtaine, 1961, d'ionsaigh an Ghearmáin Naitsíoch an USSR mar sin féin. Bhí iarracht a bhaint amach: pláinéad amháin - Impireacht amháin!
  Agus bhí trúpaí Schellenberg fós in ann Moscó a ghabháil. Bhí an t-arm Sóivéadach ró-íseal i gcainníocht agus i gcáilíocht trealaimh mhíleata. Tháinig gabháil chathracha móra an USSR ar aghaidh ar feadh sé mhí mar gheall ar achair mhóra. Agus ansin mhair an cogadh páirtíneach ar feadh deich mbliana eile.
  Mar sin féin, tháinig maolú ar rudaí go luath. Lean Schellenberg beartas measartha liobrálach, agus sa bhliain 1981 fuair gach Rúiseach saoránacht den Tríú Reich. Chuaigh an léirscaoileadh ar aghaidh de réir a chéile. Fuair Schellenberg bás go luath ina dhiaidh sin. Agus thosaigh streachailt thromchúiseach ar son cumhachta. Ansin, mar chomhréiteach, athchóiríodh an mhonarcacht agus chuaigh sliocht díreach an Kaiser, Frederick IV, suas ar an ríchathaoir. In 2001, reáchtáladh reifreann inar fuair gach áitritheoir ar phláinéid an Domhain saoránacht agus cearta comhionanna go foirmiúil. Agus in 2017, baineadh na srianta deireanacha do Ghiúdaigh agus Romaigh.
  Tá ré an tSóisialachais Náisiúnta tagtha chun deiridh. Mar sin féin, tá an daonnacht in aon Impireacht amháin, cónaidhme, agus monarcúil. Scrúdaíonn an spás amuigh.
  Inti, tá gach duine comhionann go foirmiúil, agus tá Seanad agus Bundestag, áit a dtoghtar teachtaí ag daonra iomlán an Tríú Reich. Agus os a gcionn tá an Kaiser, impire na cruinne ar fad.
  Níl an saol, go ginearálta, dona i dtéarmaí ábhartha. Bhain smacht docht, forbairt na heolaíochta agus na teicneolaíochta le sár-eagraíocht na Gearmáine torthaí amach. Tá an talmhaíocht den scoth, níl aon ocras ann, agus tá raidhse bia fiú i réigiúin bhochta na hAfraice. Tá post ag gach duine, faigheann gach duine tuarastal agus pinsin. Tá oideachas agus leigheas saor in aisce. Mar an gcéanna, naíolanna agus naíolanna saor in aisce. Cosnaíonn bia pinginí, agus tá praghsanna do gach táirge reoite le blianta fada. I ngach áit, fiú san Afraic, tá bóithre ann; tá árasán nó teach ar leith ag beagnach gach duine. Tugtar trí sheomra ar a laghad láithreach do gach nuaphósta in árasán le gach taitneamhachtaí. Is féidir leat carr nó rud ar bith ar cairde a thógáil amach. Tá héileacaptair pearsanta ag go leor acu fiú.
  Tá an Idirlíon gníomhach, tá teilifíseáin agus ríomhairí ag gach duine, níl an lá oibre ach ceithre huaire an chloig. Tá gach rannóg spóirt saor in aisce, agus íocann tú fiú as freastal orthu.
  Tugann siad liúntas suntasach do gach leanbh. Tá fóntais agus iompar poiblí saor in aisce. D'éirigh gach rud chomh néata agus dea-groomed. Tá na sráideanna glan, tá go leor robots agus uathoibriú le feiceáil. Ordú eiseamláireach. Toirmisctear toitíní, cé go ndíoltar alcól fós, agus tá beoir de chineálacha éagsúla beagnach saor in aisce. Cuirtear leanaí i lónadóireacht phoiblí saor in aisce freisin.
  Go leor nithe saor in aisce agus seomraí ríomhaireachta.
  Tá lonnaíochtaí daonna ann cheana féin ar an nGealach, ar Mhars, ar Véineas, ar Mhearcair, agus ar ghealacha Iúpatar.
  Tá daoine ag ullmhú chun léim go dtí na réaltaí. Tá a lán rudaí invented cheana féin.
  I mbeagán focal, d'éirigh sé amach go maith ar an iomlán. Agus ní raibh aon ghá a bheith chomh oibrithe suas.
  MÁ thaispeánfadh ZYUGANOV NÍOS MÓ Misneach AGUS RÉADMHAIS
  I mí na Bealtaine 1999, chinn Zyuganov gan iarrthóireacht Stepashin a cheadú, ach dul chuig toghcháin luatha don Duma. Rinne na cumannaithe agus a gcomhghuaillithe cinneadh comhdhlúite vótáil i gcoinne Stepashin. Thairis sin, bhí siad offended agus a bhaint as a seasaimh sa rialtas. Bheadh a leithéid de chinneadh ar an scéal is dóichí sa stair mura raibh Zyuganov ina chapall Trojan sa champa cumannach, a bhain an bonn de agus a chuir i gcontúirt smaointe na heite clé.
  Gheall toghcháin parlaiminte go luath go leor buntáistí do na Cumannaigh, lena n-áirítear mar gheall ar níos lú iomaitheoirí agus íomhá na martyrs.
  Agus léirigh sé seo nach gcloíonn na Cumannaigh lena suíocháin ar chor ar bith, ach go bhfuil siad níos prionsabail.
  An dara huair thug Yeltsin isteach Stepashin arís, agus ansin thóg Aksenenko don tríú huair. Níor cheadaigh an Duma arís, agus tógadh é agus díscaoileadh é. Bhí toghcháin nua sceidealta do Mheán Fómhair.
  D'athraigh stubbornness na parlaiminte cúrsa na staire. Mhair buamáil na hIúgslaive níos faide - mar a bhí Milosevic ag súil le cabhair ón Rúis. Agus thug lánscor na parlaiminte deis don fhreasúra buachan.
  D"éirigh leis na cumannaithe impeachment Yeltsin a chur chun vóta arís.
  Agus arís ní raibh sé ach rud beag gearr, an uair seo gan ach dhá vóta. Bhí na teachtaí buartha faoi chóngaracht na dtoghchán parlaiminte, agus an chontúirt nach n-imeodh siad iontu.
  Díscaoileadh an Duma, agus cheap Yeltsin Aksenenko ar bheagán eolais mar phríomh-aire trí fhoraithne.
  Go ginearálta, bhí údar le súil Zyuganov go reáchtálfar na toghcháin. Níor chuaigh an t-uachtarán tinn agus lag i gcoinne an bhunreachta. Agus ní raibh an baol ann go sáródh sé a údarás le rátáil dhá faoin gcéad. Nuair a chonaic Primakov nach raibh am ag a chomhrialtas foirmiú agus clárú, chuaigh sé isteach i gcomhghuaillíocht leis na Cumannaigh. Chuaigh Yabloko agus an Páirtí Daonlathach Liobrálach go dtí na toghcháin. Ní raibh am ag bloc Unity foirmiú, agus lagaigh an NDR.
  Tá ionradh na militants sa Dagestan freisin, agus neamhchinntitheacht na bhfórsaí slándála le linn na dtoghchán.
  Bhain na cumannaithe, mar aon le Primakov agus Luzhkov, bua iontach amach. Fuair siad níos mó ná caoga a cúig faoin gcéad de na vótaí. Ba é bloc Yabloko an dara ceann, a d'fheidhmigh go maith freisin, ag baint amach cúig déag faoin gcéad. Gan choinne, d'fheidhmigh an LDPR go maith, ag bailiú níos mó ná dhá cheann déag faoin gcéad. Níor chomhlíon an NDR an bacainn cúig faoin gcéad - defeat iomlán! Ba é Zhirinovsky an t-aon cheannaire pro-Kremlin sa Duma. Fíor, bhí an comórtas lag. De réir an dlí nua, ní mór do pháirtithe athchlárú tráth nach déanaí ná bliain roimh na toghcháin, agus ní raibh am ag go leor.
  Bhí an freasúra clé i gceannas ar an bparlaimint arís, Yabloko le suíocháin aon-shainordaithe agus an LDPR sa mhionlach.
  Agus ar ndóigh tháinig coinbhleacht chun cinn... Tar éis toghchán cainteoir an Duma Stáit, ritheadh vóta gan muinín sa rialtas. Agus arís bhí caint faoi impeachment. An uair seo dhá thrian, bheadh sé éasca a bhailiú!
  Maslyukov a chur ar ais chuig an gcathaoir .
  D"aontaigh an comhrialtas clé leis seo, ach cuireadh srian sealadach ar chumhachtaí an uachtaráin. Agus níl aon rud beagnach go dtí na toghcháin nua. Tar éis caibidlíochta laistigh den chomhrialtas, socraíodh Primakov a ainmniú mar uachtarán. Tháinig Luzhkov mar phríomh-aire. Agus fuair Zyuganov post mar cheann an bhrainse reachtaíochta! Is é sin, Sár-Scipéir ! Maidir leis an gceann nua, ba cheart go mbeadh leasuithe ar an mbunreacht glactha fiú.
  Bhí tiomáinte na militants amach as Dagestan. Ach níor chuaigh siad go dtí an tSeisnia. Thosaigh cogadh cathartha ann. Thacaigh an Rúis le Maskhadov agus Kadyrov , i gcoinne Basayev agus Raduev .
  D'éirigh le Primakov toghchán uachtaránachta na Rúise a bhuachan sa chéad bhabhta. Fuair an rialtas cumhachtaí breise, áfach. Mar atá an brainse reachtaíochta faoi rialú cumannach.
  Lean an fás eacnamaíoch sa Rúis, d'ardaigh praghsanna ola agus gáis, agus athbheochan an tionscal.
  Na Meiriceánaigh, go ginearálta mar atá i ndáiríre, tar éis an 11 Meán Fómhair ionsaí sceimhlitheoireachta a bheith páirteach san Afganastáin agus fuair bogged síos san Iaráic. Toghadh Primakov go héasca don dara téarma. Ach i 2008, chaill sé a shuíochán don Phríomh-Aire an-rathúil Yuri Luzhkov.
  Lean an t-uachtarán nua ar aghaidh leis an mbeartas comhghuaillíochta a bhí ann roimhe seo leis na Cumannaigh. Tháinig Zyuganov ina phríomh-aire.
  Le tamall anuas, bhain beartas eachtrach le comhpháirtíocht leis an Iarthar agus cairdeas leis an tSín. Tá réimeas Yanukovych neartaithe san Úcráin. Mar sin lean Luzhkov, murab ionann agus Putin, le beartas níos pro-Úcránach agus bhí meas aige ar aontas na stát Slavacha. Tháinig an Úcráin mar chuid den Aontas Eora-Áise in 2016 fiú. Dhá théarma a sheirbheáil Luzhkov agus d'éirigh sé as. Tháinig Zyuganov ina uachtarán ar deireadh, agus bhuaigh sé an toghchán go héasca freisin. Ghlac Zhirinovsky páirt don seachtú huair, ar fad ó 1991, agus chaill sé arís.
  I titim 2015, ghlac an Rúis páirt sa chogadh sa tSiria agus bhuamáil ansin. Tháinig Trump i gcumhacht sna Stáit Aontaithe. In ainneoin an chumannachais fhoirmiúil, lean Zyuganov ar aghaidh lena chúrsa san eacnamaíocht roimhe seo. D"fhan an Rúis, ainneoin ceannas foirmiúil Pháirtí Cumannach Chónaidhm na Rúise, ina tír mhargaidh, dhaonlathach agus measartha údarásach.
  Comhpháirtíocht leis an Iarthar agus iomaíocht mheasartha. Tá comhaontas ann leis an Úcráin agus an Bhealarúis, agus an Chasacstáin, ach freisin nach bhfuil ró-ghar. In 2020, toghadh Zyuganov chuig an dara téarma. Go ginearálta, an toradh a ísliú beagán ar imeall an dara babhta. Agus san Úcráin, tar éis d'fhág Yanukovych, bhuaigh an Zelensky neamhchórasach gan choinne. D'fhág Nazarbayev freisin.
  Dúirt Zyuganov nach n-athróidh sé an bunreacht agus go bhfágfaidh sé tar éis a dhara téarma.
  Mar sin, d'éirigh le ceannaire Pháirtí Cumannach Chónaidhm na Rúise fós rialú a dhéanamh ar an Rúis, rud a léirigh misneach beagán níos mó. Agus bhí an domhan níos sábháilte agus níos ciúine ná mar a bhí i ndáiríre.
  Cé hé Putin? Conas a tháinig a ghairm bheatha amach? Tar éis do Primakov a bheith ina phríomh-aire, dífhostaíodh Putin mar rud a bhí ró-ghar do Yeltsin. Cúisí, go háirithe, go screwed an FSB suas an ionradh na militants i Dagestan. D"fhan Putin páirteach sa pholaitíocht ar feadh tamaill. Rith sé le haghaidh an Duma Stáit nár éirigh leis. Ansin bhí sé ina mhéara ar St Petersburg.
  Ach ansin d"fhág sé an pholaitíocht agus fuair sé post i seirbhís slándála cuideachta phríobháideach. Is beag duine a chuimhnigh air níos mó.
  Chuaigh Zhirinovsky sa bhliain 2020 chuig na toghcháin uachtaránachta don ochtú huair agus chaill sé arís le toradh measartha. Ach tá dhruid aige fós sa Duma Stáit. Agus bhronn Zyuganov fiú céim an mhórghinearáil air tar éis thoghcháin 2020. Chaill Donald Trump an toghchán d"iomaitheoir óg Daonlathach gan choinne. D'éirigh Merkel as go luath. Agus tá sláinte Lukashenko imithe in olcas go mór.
  In 2021, d'eitil cosmonauts na Rúise go dtí an Ghealach ar deireadh. Agus chuir siad brat dearg ann! D'fhógair Zyuganov Afonin mar chomharba oifigiúil air . Bhuel, go ginearálta, d'iompaigh an saol timpeall i gciorcal arís.
  Mar a fheicimid, níor tharla titim na Rúise fiú gan Putin. Agus níor iompaigh an solas.
  
  
  
  
  
  
  DHÁ BHÍONN MENSHIKOV NIKOLAI
  . inar bhuaigh an Rúis Tsarist an Cogadh Criméaigh. Maraíodh Menshikov le piléar strae, agus ghlac ceannasaí níos cumasaí a áit. Is é sin, tharla timpiste agus d'athraigh sé cúrsa na staire.
  A mhalairt ar an gceann le Makarov. Caitheadh na Francaigh agus na Briotanaigh de réir a chéile. Agus ghabh an Rúis, tar éis líon mór príosúnach agus trófaithe a ghabháil, an Chrimé a athghabháil.
  Buaileadh Türkiye sa Transcaucasia. Thug sí Kars, Erzurum, agus beagnach an Airméin ar fad go dtí an Rúis. Ghabh trúpaí na Rúise seilbh ar an Rómáin. Mar sin féin, ní raibh aon ghá le leanúint leis an ionsaitheacha. D'iarr an Sultan síocháin. Ag an am céanna, bhí an Bhoisnia agus an Heirseagaivéin i seilbh na hOstaire.
  D'aontaigh na Turcaigh neamhspleáchas a thabhairt don tSeirbia, don Bhulgáir, do Mhontainéagró, agus rinneadh vassal de chuid na Rúise den Rómáin. Ag an am céanna, ghlac an Rúis seilbh ar an Airméin freisin: Kars, Erzerum, Tanrog, ag leathnú a sealúchais sa deisceart.
  Thosaigh círéibeacha sa Fhrainc agus thosaigh cogadh cathartha, agus ní raibh sí in ann trúpaí a sheoladh a thuilleadh. D"fhág an Bhreatain an choimhlint freisin. Laghdaigh ríocht na Sairdíne freisin. Tá an Ostair neartaithe. Bhuaigh na hOstairigh Ríocht na Sairdíne go luath, ag comhdhlúthú a gceannasacht ar an Iodáil.
  Go gairid bhí gafa Shamil, chuir deireadh leis an gcogadh sa Chugais. Rinne an Rúis síocháin bhrabúsach leis an tSín, ag cur níos mó críoch ar shiúl ná mar a bhí i bhfíor-stair, agus mar sin bhí údarás arm na Rúise níos airde.
  Níor thacaigh Nicholas the First leis an tuaisceart sa chogadh in aghaidh an deiscirt. A mhalairt ar fad, chinn sé cuidiú leis na daoine ó dheas mar aon leis an mBreatain chun a seasaimh in Alasca a neartú.
  Thosaigh an Rúis ag tógáil cathracha agus fortresses ar chríoch Mheiriceá. Bhí fiú tionscadail iarnróid go Chukotka. Rinne Tsar Nicholas cur síos ar go leor. Bhuaigh trúpaí na Rúise Lár na hÁise. Fuair an monarc seo bás sa bhliain 1867. Ag fágáil an Rúis cumhachtach agus rathúla. Níor chuir a mhac Alastar deireadh le serfdom, ach lean sé ag bogadh ó dheas. Go háirithe, rinne sé cogadh buaiteach leis an Tuirc agus chuir sé Constantinople i gceangal leis an Rúis. Ansin Mesopotamia.
  Arís an cogadh leis an mBreatain agus an ruaig ar na Breataine san Áise. Alexander an Dara Rialaigh beagán níos faide , gan leasuithe suntasacha a dhéanamh , ach amháin i gcás na breithiúna , agus beagán feabhas a chur ar an gcóras bainistíochta .
  Níor lean díothú na serfdom riamh. Ach chuir an Rúis i gceangal leis an Iaráin. Fuair an Tsar bás díreach fiche bliain tar éis Nicholas the First i 1887. Níor rialaigh Alastar an Tríú ach ar feadh tamaill ghairid, go dtí 1894, ach d"éirigh leis beagnach an India ar fad a chur i gceangal leis an Rúis. Agus lean Nioclás II dá ghluaiseacht go hIndochina, agus go dtí an tSín féin.
  Bhí cogadh leis an tSeapáin. Ar an iomlán an bua. Agus conquest iomlán na Síne agus Indochina. Agus treá an bealach ar fad go dtí an Astráil. Ach san Eoraip bhí an scéal beagán difriúil.
  Chuaigh Impireacht na hOstaire i gceangal deisceart na Fraince. Agus ansin bhuail sí an Phrúis, ag gabháil deisceart na Gearmáine. Ba í an Ostair a tháinig chun bheith ina hegemon domhanda. Bhí an Fhrainc lagaithe go mór ag an gcogadh cathartha. Níorbh fhéidir leis an bPrúis aontú. Sa deireadh ghlac agus ghabh na hOstairigh an Phrúis ar fad, chomh maith le codanna d'oirthear na Fraince. Bunaíodh Impireacht mór a leathnaigh isteach san Afraic. Ba ghearr go bhfuair na hOstairigh an Bheilg, an Ísiltír, agus go leor talún san Afraic chomh maith. Ansin bhí cogadh idir an Ostair agus an Rúis i gcoinne na Breataine. Chríochnaigh sé le deighilt na hAfraice idir na hOstairigh agus na Rúisigh.
  Tháinig an Impire Franz go fírinneach ar an monarc is mó, ag dul thar Napoleon Bonaparte trí beagnach leath na hAfraice agus an chuid is mó den Eoraip a conquering. Gabhadh an Fhrainc, freisin, go hiomlán, mar aon leis an Spáinn agus an Phortaingéil. Sea, chuaigh gach rud go maith, ach ...
  Bhí oidhre an Impire Franz ag iarraidh an tSeirbia a chur i gceangal leis féin! Agus i 1920 thosaigh cogadh mór idir an Rúis Nicholas II agus Impireacht na hOstaire Mhór.
  Tá an Eoraip ar fad ar thaobh na hOstaire. Seachas an Bhreatain, nach bhfuil chomh láidir i stair fíor, agus beagnach leath na hAfraice. Ina theannta sin, chuir an tSualainn i gcoinne an Rúis. Agus do gabhadh an Iorua agus an Danmhairg faoin Impire Franz.
  Ba é sin leath na trioblóide. D'fhan na SA roinnte agus cumhacht beag. Ach bhí an Bhreatain fós ag rialú Ceanada agus an Ostair. Agus tar éis an chéad dá mhí leisce, chuaigh sí freisin i gcath ar thaobh na hOstaire.
  Mar sin bhris cogadh mór amach. An Ostair agus Sasana i gcoinne na Rúise.
  Ar ndóigh, tá Oleg Rybachenko ceart ann. Agus troideann sé mar laoch fíor gan lúbadh.
  Shoots an buachaill ag an arm eachtrannach le gunna meaisín agus canann:
  - Tá amhrán an Motherland ag canadh inár gcroíthe,
  Níl éinne níos áille ná í sa chruinne ar fad...
  Squeeze thrower bhíoma an ridire níos déine -
  Bás ar son na Rúise tugtha ag Dia!
  Agus buaileann sé é féin, scriosann sé le gunna meaisín arm ó gach cearn den Eoraip agus go páirteach ón Afraic.
  Agus ní thugann an buachaill isteach dó féin. Anseo caitheann sé grenade lena bharraicíní loma agus squeaks:
  - Ní thabharfaimid isteach agus ní thabharfaimid suas!
  Agus arís scaoileann an buachaill pléasctha marfach agus tubaisteach. Níl sé ag iarraidh géilleadh dá namhaid.
  Agus canann sé leis féin:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn! Ní féidir le leon fiú an bua!
  Is laoch fíor é an buachaill. Gan lúbadh agus invincible. A Ridire an Chreidimh! Fiú más rud é nach Críostaí!
  Agus mar sin repulsed ionsaí na hOstaire.
  Tá umair ag na hOstairigh agus na Breataine, ach tá mastodons ag an Rúis freisin.
  Tá daonra i bhfad níos mó fós ag Nicholas II, agus na coilíneachtaí á gcur san áireamh. Smaoinigh ar an Áis ar fad, oirthear na hEorpa, cuid de na Balcáin, níos mó ná leath na hAfraice.
  Mar sin tá an Rúis níos fearr i líon na gcoisithe. Agus troideann na saighdiúirí go cróga...
  Agus níorbh fhéidir leis na hOstairigh cur ina gcoinne agus cuireadh ar ais ó Vársá iad. Ansin chuaigh trúpaí Rúiseacha ar aghaidh go dtí an Oder agus ghabh siad Oirthear na Prúise. Thit Galicia freisin, in éineacht le Lvov. Cuireadh faoi léigear Przemysl. Bhí Krakow saor in aisce,.
  Ansin d'éirigh sé amach nach raibh na Slavs ag iarraidh dul i ngleic leis na Rúiseach agus go raibh siad ag géilleadh en masse.
  Léirigh na cathanna freisin go raibh na humair Rúiseacha níos éadroime, nimble níos éifeachtaí ná na humair Gearmánacha níos troime agus níos clumsier. Agus san eitlíocht, tá an Rúis Tsarist go ginearálta ord méide níos láidre ná cáilíocht na Breataine agus na hOstaire.
  Thosaigh trúpaí na Rúise ar a n-ionsaithe arís tar éis sos. Thóg siad idir uimhreacha agus scil.
  Bhí Búdaipeist timpeallaithe agus tógtha. Ar an bhfarraige, bhuaigh an tAimiréal Kolchak na Breataine agus ghabh an Astráil. Ar talamh, timpeallaithe trúpaí na Rúise agus ghlac Beirlín. Agus ansin Vín.
  Bhí Impireacht na hOstaire ag cailleadh an chatha san Afraic freisin. Buaileadh an cór Sasanach freisin. Sea, bhí rudaí míthaitneamhach don Impire Adolf.
  bhfostú sé a cheann san áit mícheart agus thosaigh a chailleadh go hiomlán. Conas is féidir leis cur i gcoinne cumhacht den sórt sin?
  Tar éis titim Vín, tháinig friotaíocht na hOstaire chun bheith fócasach. Agus go luath i seilbh na Rúiseach ar fad na hEorpa agus na hAfraice. Ag an am céanna, thosaigh ionsaí ar Cheanada ó Alasca. Chaill na Breataine freisin.
  Bhí an Bhreatain scoite amach agus rinne sí iarracht suí amach ar an oileán.
  Ach is léir go mbeidh an Rúis i réim trí aerionsaithe a sheoladh.
  Agus bhuamáil sí beagnach gach rud a bhí ar an dromchla. Agus ansin tháinig fórsa tuirlingthe i dtír, rud a thug an Bhreatain faoi réir.
  Mar sin, tháinig an leathsféar thoir ar fad, chomh maith le Alasca agus Ceanada, Rúisis.
  Tríd is tríd tá sé seo iontach! Nikolai ghlac an dara sos sealadach, díolama na sealúchais. Tá na Stáit Aontaithe fós roinnte agus níl siad an-láidir, cosúil le stáit eile atá ag brath ar an Rúis.
  I 1937, bhuail an Tsar Nioclás II in eitleán. Fuair Alexei II an ríchathaoir le hoidhreacht. Murab ionann agus an scéal fíor, bhí an t-oidhre sláintiúil go leor agus cheerful. Agus i 1941, chinn sé a conquer gach rud nach raibh a sinsear bhainistiú a ghabháil.
  Ag ligean ar cíos ar an phláinéid, beidh an Domhan a bheith cheana féin Impireacht amháin. Agus bhog arm na Rúise ar dtús go dtí stáit thuaisceart Mheiriceá, agus ansin go dtí na cinn theas. Ní raibh na Stáit Aontaithe láidir agus gabhadh go tapa é. Ach iompaigh Meicsiceo amach a bheith níos éasca a conquer. Ansin bogadh suas. Ceann ar cheann, tír amháin i ndiaidh a chéile a ghabháil. An Bhrasaíl is mó agus is láidre. Ach mhair sí níos lú ná mí.
  Agus mar sin conquered siad Meiriceá Laidineach agus an Nua-Shéalainn. Chuaigh Alesei the Second síos sa stair mar thomhaltóir gach conquest na Rúise. Agus cheana féin i 1947, leag cosmonauts na Rúise cos ar an nGealach. Agus i 1958 go Mars! I 1961 go Véineas. I 1972 go Mearcair, agus i 1973 go dtí na Gealacha Iúpatar. I 1975, ag aois 71, fuair Alexy II bás. Leasainm an Críochnaitheoir. Agus tháinig a mhac Nicholas III ina rí. I 1980, chuaigh fear isteach ar an bpláinéad deireanach, is faide i gcéin den Ghrianchóras - Plútón. Níor rialaigh Nicholas III ró-fhada. Fuair sé bás i 1985. Agus chuaigh a mhac Alastar an ceathrú suas an ríchathaoir. Rí óg timpeall seacht mbliana is fiche d'aois. Agus d'ordaigh an rí ullmhú chun léim thar an gCóras Gréine. Agus thosaigh siad ag tógáil longa réalta agus roicéad fótóin . Agus ar deireadh, i 2017, sheol an chéad turas idir-réaltach.
  
  TAR ÉIS AN UACHTARÁN UACHTARÁIN AN UACHTARÁIN A DHÉANAMH ádh mór ar TSAR NICHOLAS II
  Bhraith an scríbhneoir agus file cáiliúil Oleg Rybachenko go raibh rud éigin mícheart ar fud an domhain. Fanann an chine daonna ilroinnte mar a bhí. Níl ach méadú ar líon na dtíortha ar an Domhan phláinéid. Agus má ghnóthachain aon duine tionchar, tá sé ach totalitarian, an tSín deachtóireach. Agus chuaigh an Rúis, tar éis deireadh le riail Vladimir Putin, i ngéarchéim dhomhain. Tá an cogadh sa Chugais ar buile arís, lucht clé agus náisiúnaithe ag éirí amach. Tá meath ag teacht ar an ngeilleagar arís agus tá an choireacht ag dul i méid. Agus tosaíonn an Rúis ag scor.
  In ainneoin an ádh mór a bhí air, ní raibh Vladimir Putin riamh in ann córas polaitiúil láidir, cobhsaí a chruthú, nó geilleagar cobhsaí a bhí ag fás go tapa. Níor réitíodh go leor fadhbanna sóisialta agus idir-eitneach. Is annamh a thug ádh do Putin cuma an rathúnais a choinneáil. Ach chomh luath agus a d'imigh sé, d'oscail gach abscesses unhealed suas láithreach.
  Thairis sin, looms an bhagairt cogaidh núicléach! Tá an domhan i chaos, tá an Rúis ag dul isteach i gcogadh cathartha ar scála mór! Ní mór é seo a shocrú go práinneach.
  Léigh an buachaill i leabhar gur féidir leat a athrú ar an cinniúint na ndaoine, agus a áiteanna a athrú! Agus tá giofógach cumhachtach amháin ann ar féidir leo é seo a dhéanamh do dhuine ar bith.
  Mar sin cén fáth nach n-iompófá ádh agus ádh Putin agus Nicholas II?
  Ina theannta sin, má bhíonn Nicholas II chomh rathúil céanna le Putin, athróidh cúrsa na staire. Agus san aonú haois is fiche, rialóidh na Romanovs sa Rúis. Ciallaíonn sé seo nach mbeidh an t-ádh ag teastáil ó Putin. Nó ar a laghad tá an t-ádh ar Putin sa Rúis.
  Agus san fhichiú haois, tá géarghá le ádh na Rúise Tsarist.
  Chinn an scríbhneoir cáiliúil dul go dtí an bhean gypsy. Ar ámharaí an tsaoil, bhí a haitheasc ar an Idirlíon, agus d"inis sí don scríbhneoir agus don fhile nach raibh sí ina charlatan ar chor ar bith.
  Go deimhin, níl an giofógach simplí. Tá sé ina chónaí i dteach mór i Moscó, agus tá sé thart ar fiche bliain d'aois, cé go bhfuil sé ag insint rath ó aimsir na Sóivéide. Is féidir leat an cailín síoraí a fheiceáil láithreach le gruaig chatach dhubh - tá sí neamhghnách!
  D"fhiafraigh Oleg Rybachenko di:
  - Déan gníomhas maith! Athraigh an t-ádh ar Vladimir Putin agus Nicholas II!
  D"fhéach an cailín giofógach óg go deo ar Oleg Rybachenko agus d"fhreagair:
  - Is maith nach egoist tú agus go dtabharfaidh tú suas ní duit féin, ach do thír na Rúise! Agus tá sé níos fearr fós go bhfuil fuinneamh saibhir agat agus samhlaíocht shárdhaonna gan fasach, dochreidte!
  Chuaigh an giofógach agus lean:
  - Níl sé éasca domsa an oiread sin staire a athrú! Ach is féidir leatsa, úinéir na fantaisíochta is láidre agus is saibhre ar domhan, cabhrú liom!
  Chlaon Oleg Rybachenko comhaontú:
  - Tá mé réidh le haghaidh rud ar bith! Agus comhlíonfaidh mé aon iarratas!
  Chlaon an giofógach óg agus dúirt:
  -Déanfaidh mé buachaill timpeall dhá bhliain déag duit, agus fásfaidh tú go han-mhall agus ní éireoidh tú níos sine ná ceithre bliana déag i gcorp. Cuirfidh mé chuig domhan comhthreomhar tú, áit a mbeidh tú i do sclábhaí ar dtús!
  Dúirt Oleg Rybachenko le comhaontú:
  - Táim réidh!
  Chlaon an giofógach agus lean:
  - Beidh ort naoi gcloch déantán a fháil dom: dubh, bán, dearg, oráiste, buí, glas, gorm, indigo, corcra. Agus ina theannta sin, is é an deichiú déantán ná coróin Koshchei!
  Tá sé deacair, ach beidh an comhlacht óg, tapa, láidir, athléimneach de bhuachaill laochra agat go deo. Agus chomh maith le intleacht urghnách agus bronntanas iontach samhlaíochta. Luath nó mall, baileoidh tú déantáin agus fillfidh tú ar do shaol. Agus go deo beidh tú i gcorp buachaill thar a bheith láidir agus tapa de thart ar cheithre bliana déag, agus beidh sé dodhéanta tú a mharú. Is é sin, gheobhaidh tú neamhbhásmhaireacht mar luach saothair freisin!
  Chlaon Oleg Rybachenko comhaontú:
  - Ní féidir le duine a aisling ach faoi seo!
  Dúirt an cailleach óg go deo:
  - Ach tá deich artifacts mianach, agus gan ach mo! Tabharfaidh siad a leithéid de neart dom go mbeidh níos mó ná neamhbhásmhaireacht tuillte agat! Idir an dá linn, cuirfidh mé a chodladh thú, agus dúiseoidh tú mar bhuachaill sclábhaithe sa chairéil. Agus ansin beidh do ingenuity insint duit conas a fháil amach as seo!
  Nuair a bhogann tú, beidh mé in ann cinniúint, ádh, agus fortún an Uachtaráin Putin agus an Tsar Nicholas II a athrú. Baileoidh tú déantáin ó shaolanna éagsúla domsa, agus idir an dá linn, ó thús an fichiú haois, beidh stair na Rúise ag dul ar bhealach difriúil. Is é sin, fiú mura mbailíonn tú na déantáin - naoi gcloch agus coróin Koshchei, gheobhaidh Tsar na Rúise Nicholas II ádh, cinniúint agus ádh Uachtarán na Rúise Vladimir Vladimirovich Putin fós!
  Oleg Rybachenko aoibh leathan agus d'fhreagair:
  -Tá sé seo go maith! Sa domhan nua, beidh mé socair go bhfuil cúrsa na staire athraithe ar deireadh chun feabhais! Agus go mbeidh an Rúis in ann ord a athbhunú ar fud an domhain agus a bheith ina tír hegemonach! Agus hegemon iomlán!
  D'ordaigh an giofógach óg go deo:
  - Luigh síos ar an tolg!
  Oleg Rybachenko leagan síos.
  Ghlaoigh an cailín sorceress:
  - Codladh anois! Dúiseoidh tú i saol eile.
  Dúnadh súile Oleg Rybachenko, agus thit sé ina chodladh beagnach láithreach.
  Thóg an giofógach amach na comhábhair a bhí stóráilte roimh ré ó na coimeádáin agus thosaigh sé ag ullmhú an potion. Chas sí ar an ngás faoin choire réamhullmhaithe le haghaidh draíochta. Agus thosaigh sí ag caitheamh rudaí éagsúla ann, ag caitheamh geasa. Ag an am céanna, tharraing an cailín síoraí amach deic cártaí as a póca agus chan sí:
  - Ó, cinniúint, cinniúint, cabhrú Nikolai! Ádh mór ó Putin, tar chuig Tsar Romanov!
  Lig Romanov bhuachan
  Rialacha cosúil le Genghis Khan saor in aisce,. .
  Go n-éirí an t-ádh leat,
  Putin ag goid bronntanas!
  
  Tá sé níos fearr don Rúis
  Nicholas an Tsar Mór...
  Beidh Genghis Khan níos fuaire
  Bí cosúil le Vladimir Putin!
  Thosaigh an coire ag fiuchadh, agus thosaigh an potion ag stealladh ann. Leag an giofógach amach na cártaí, chaith seal agus chaith sé an deic isteach sa Clear fiuchta... Tháinig splanc thar a bheith geal, amhail is dá mba ó mhíle blitz grianghraf . D'imigh an codladh Oleg Rybachenko... Agus ansin, tar éis é a lasadh, d'imigh an coire freisin.
  D"éirigh an halla mór inar chaith an ban-draoidheacht mór a seal folamh agus ciúin!
  Dúirt an cailleach óg go deo:
  - Bhuel! D"athraigh mé cúrsa na staire agus tá sé iontach! Agus má bhíonn an t-ádh ar an idéalaí seo agus go mbailíonn sé déantáin, ansin éireoidh mé chomh cumhachtach sin go mbeidh éad ag Sátan Féin orm!
  Agus an sorceress gypsy sparkled leis na súile emerald!
  Agus tharla míorúilt!
  Cad a bhí ag fanacht go mór ar Nicholas II... Go deimhin, tá go leor athraithe. Ní raibh aon brawl fuilteach le linn an chorónú. Agus d'éirigh leis an leathnú isteach sa tSín. An cogadh leis an tSeapáin, ar ndóigh, a tharla. Go ginearálta bhí sé seo dosheachanta go stairiúil. Tá sé soiléir gur chóir go mbeadh an ollphéist in aghaidh an samurai dí-armáilte agus scriosta. Agus níl aon éalú uaidh seo. Ní féidir leat an chontúirt a fhágáil ar do theorainneacha.
  Ba í an tSeapáin an chéad duine a chuir tús leis an gcogadh, ach níor éirigh lena hiarracht ionsaí a dhéanamh ar longa na Rúise. Ní dhearna na Rúiseach damáiste suntasach, agus chuaigh dosaen scriostóirí de chuid Land of the Rising Sun.
  "Varyag" bhainistiú freisin chun éalú as an encirclement. A d'éirigh go hiontach. Agus tháinig an tAimiréal Makarov ar muir go tapa agus scriosfaimid na Seapánaigh. Agus bhain an Ginearál Kuropatkin an ruaig ar an samurai ar an talamh agus áitigh sé Leithinis na Cóiré ar fad.
  Agus rinne fiú Tsar Nicholas II cinneadh: b'éigean dó fanacht slán ón tSeapáin go deo! Ach mar? Sea, trúpaí a thabhairt i dtír agus iad a chur i gceangal go hiomlán leis an Rúis mar chúige.
  Agus ansin tharla cath cinntitheach ar muir, áit ar chríochnaigh an tAimiréil Makarov cabhlach na Seapáine.
  Ghlac ceathrar cailíní páirt sa chath freisin! Bare-legged agus i bicíní!
  Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana. Ceithre áilleacht a théann ar bord na loinge samurai is mó, agus iad ag sileadh sabre.
  Ghearr Natasha na Seapánaigh agus scairteann sí:
  - Beidh tú smeartha, caol-eyed!
  Ghearr Zoya síos samurai eile agus dúirt:
  - Agus tá do shúile sapphire!
  Tar éis di an muileann a rith, dheimhnigh Natasha:
  - Ar ndóigh tá! Ar ndóigh tá!
  Agus ansin thóg Aurora arís é agus chiceáil na Seapánaigh sa smig lena sála lom. Bhris sí a ghiall agus roared:
  - Déan deifir don Motherland!
  Thóg Svetlana é, ghearr amach ceann an samurai agus ghuil sí:
  - Don Tsar Nicholas II!
  Sea, ar ndóigh, braitheann go leor ar luck. Go háirithe, d'fhan an Aimiréil Makarov beo. Agus d'éirigh sé amach a bheith ar an dara Ushakov. Cé chomh deftly orduithe sé. Tá sé féin ar chúrsóir soghluaiste, is féidir leis coinneáil suas le gach rud. Agus na Seapáine, a bhfuil, dála an scéil, ní raibh buntáiste mór i gunnaí, bhí buailte i rannóga agus tactically.
  Buntáiste beag uimhriúil atá i gceist le scil ceannasaí ginearálta nó cabhlaigh.
  Thairis sin, faoin am seo bhí na Seapánaigh níos laige i líon. Mar sin, briseann Makarov iad. Fórsaí sé dlúth-chomhrac, áit a bhfuil longa na Rúise le sliogáin pollta armúr i bhfad níos láidre.
  Agus tá na Seapáine defeated. Agus gabhann na cailíní long samurai eile. Agus ar sé tá bratach an Impireacht tsarist ar foluain!
  Cad iad na Seapánaigh? Nach bhfuil tú an-mhaith ag ádh? Fuair Nicholas II an t-ádh ar Vladimir Putin agus chuaigh gach rud go maith dó!
  Cad faoi na cailíní? Is witches dúchasacha iad na ceithre áilleacht i bikinis a chinn troid ar son an rí, cé nach mbíonn baint ar bith acu leis an saol seo de ghnáth.
  Ach sa chás seo, is gá cabhrú le muintir na Rúise. Agus tá sé seo mar gheall ar ádh Putin. Ní bheadh sé gafa Crimea gan lámhaigh lámhaigh, más rud é nach do na cailíní céanna cailleach ceithre. Chuidigh siad le míorúilt a dhéanamh. Ach is ceist í fós an raibh ar an Rúis an Chrimé a bhaint de na daoine bráithreacha. Ach is smaoineamh iontach é an tSín a chur i gceangal le Impireacht na Rúise! Samhlaigh cé mhéad ábhar a bheidh ag Tsar na Rúise - d'fhéadfadh sé an domhan ar fad a mhilleadh!
  I mbeagán focal, níl na cailíní anseo ag cur a gcuid ama amú. Agus cheana féin tá an long chogaidh nua á stoirme.
  Agus arís tá sé gafa. Agus na sabers i lámha na háille ach flash, agus tá siad chomh géar. Agus bhí an oiread sin Seapáine measctha.
  Tháinig deireadh leis an gcath ar muir nuair a chuaidh an scuadrún Seapánach faoi dheireadh agus gabhadh an tAimiréal Tóga.
  Agus thosaigh an tuirlingthe. Ní raibh go leor gaile agus iompar. Agus d"úsáid siad báid fhada, d"iompair siad ar chúrsáil agus ar longa catha iad, agus rinne siad a lán rudaí eile. D'ordaigh an Tsar go n-úsáidfí an cabhlach ceannaíochta le linn an tuirlingthe.
  Bhain trúpaí na Rúise an ruaig ar mharú samurai a rinne iarracht iad a chaitheamh amach ó cheann an droichid. Ach sheas arm an tsarist amach go misniúil. Agus repulsed an ionsaí ollmhór le caillteanais trom.
  Le linn an ionsaí, ghearr na cailíní cailleach le sabres agus chaith grenades ar an namhaid lena chosa lom.
  Ar ndóigh tá siad sna háiteanna is contúirtí. Agus conas a thosaigh siad ag lámhach gunnaí meaisín. Tá gach piléar de réir sprice.
  Bhris Natasha, chaith sí grenade lena bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Níl éinne níos fuaire ná mise!
  Chaith Zoya, agus gunna meaisín á lámhach, bronntanas an bháis lena bharraicíní nochta agus squeaked:
  - Don Tsar Nicholas II!
  Rith Aurora, ag leanúint ar aghaidh ag tine ó mheaisínghunnaí agus ag léim suas, agus dúirt:
  - Do Mhór-Rus'!
  Dúirt Svetlana, agus í ag leanúint ar aghaidh leis an namhaid a mhaslú, agus dúirt sí go ionsaitheach, ag stealladh a cuid fiacla, ag caitheamh grenade lena sÚil lom:
  - Don Impireacht ríoga!
  Lean na laochra ag bualadh agus ag bualadh. Tá a leithéid de pléasctha fuinnimh acu. Lámhaigh siad iad féin agus scriosann siad na samurai atá ag teacht chun cinn.
  Tá na mílte, na mílte Seapánach maraithe aige cheana féin.
  Agus teitheadh na samurai buailte... Bíonn na cailíní an-mharfach ina gcoinne.
  Agus tá na Rúiseach ag gearradh suas samurai le bayonets ...
  Tá an ionsaí repulsed. Agus tuirlingíonn trúpaí nua na Rúise ar an gcósta. Tá ceann an droichid ag leathnú. Ní dona, ar ndóigh, don Impireacht Tsar. Bua amháin i ndiaidh a chéile. Agus cabhróidh an tAimiréal Makarov lena chuid gunnaí freisin. Na Seapáine a scuabadh.
  Agus anois tá trúpaí na Rúise ag bogadh ar fud na Seapáine cheana féin. Agus ní féidir stop a chur lena n-avalanche. Ghearr siad an namhaid ina phíosaí agus stab siad le beaignití.
  Déanann Natasha, ionsaí ar na samurai agus iad a ghearradh le sabres, canadh:
  - Tá wolves bán flocking! Is ansin a mhairfidh an rás!
  Agus conas a chaitheann sé grenade lena bharraicíní loma!
  Canann Zoya in éineacht le hionsaí fíochmhar. Agus freisin ag caitheamh lena chosa lom, rud uathúil, marfach:
  -An bás lag, maraítear iad! Feoil naofa a chosaint!
  Augustine, ag lámhach ar an namhaid, agus ag slashing le sabres, agus ag caitheamh grenades lena bharraicíní lom, squeals:
  - Tá cogadh ar siúl san fhoraois lush, tá bagairtí ag teacht ó gach áit!
  Svetlana, ag lámhaigh agus ag caitheamh bronntanais an bháis lena cosa nocht, ghlac sí agus squealed:
  - Ach táimid i gcónaí defeat an namhaid! Beannachtaí mac tíre bán ar laochra!
  Agus na cailíní i gcurfá, ag milleadh an namhaid, ag canadh, ag caitheamh arm marfach lena gcosa lom:
  - I gcogadh naofa! Beidh sé ár bua! Bratach Imperial ar aghaidh! Glóir don laoch tar éis titim!
  Agus arís na cailíní ag lámhach agus ag canadh le caoineadh bodhar:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn! Ní dhéanfaidh aon duine an ruaig orainn! wolves bán crush an namhaid! wolves bán - beannú do laochra!
  Siúil agus ritheann na cailíní... Agus tá arm na Rúise ag bogadh i dtreo Tóiceo. Agus tá na Seapánaigh ag marú iad féin, agus tá siad á ghearradh síos. Tá arm na Rúise ag bogadh. Agus bua amháin i ndiaidh a chéile.
  Tharraing Tsar Nicholas ticéad ádh i ndáiríre. Tá trúpaí na Rúise ag cur stoirme ar chaipiteal na Seapáine cheana féin. Agus tá sé ar fad chomh iontach.
  Tá na cailíní anseo, ar ndóigh, chun tosaigh ar gach duine agus tá a mbrú agus a n-éachtanna ag airde go mór.
  Go háirithe nuair a chaitheann siad grenades le cosa lom. Go ginearálta bíonn sé seo ina chúis le turraing agus le hiontas i measc na samurai.
  Ach anseo tá siad ag dreapadh balla phríomhchathair na Seapáine. Agus gearrann siad daoine agus capaill ina cabáiste. Bhris siad a gcéilí comhraic ina bpíosaí. Tá na cailíní ag teacht, ag screadaíl agus ag gáire! Agus lena sála lom ciceáil siad tú sa smig. Tá na Seapánaigh ag eitilt bun os cionn. Agus titeann siad ar a ngeallta féin.
  Agus déanann na laochra a gcuid sabre a thonnadh níos cumhachtaí fós.
  Agus an samurai ag fulaingt defeat tar éis defeat. Mar sin ghlac trúpaí na Rúise Tóiceo.
  Tá eagla ar Mikado, ach ní féidir leis dul i bhfolach in áit ar bith. Agus mar sin tógann na cailíní príosúnach air agus ceangail suas é!
  Bua iontach! Síníonn Impire na Seapáine abdication i bhfabhar Nicholas II. Tá fadú suntasach ar theideal Tsar na Rúise. Is cúigí Rúiseacha iad an Chóiré, an Mhongóil, Manchuria, na hOileáin Kuril, an Téaváin agus an tSeapáin féin. Cé go bhfuil neamhspleáchas beag, teoranta ag an tSeapáin. Ach is Rúiseach í a hImpire, tsar uathlathach!
  Fanann Nicholas II ina monarc iomlán, gan srian le rud ar bith. Is é an Tsar Uathlathach é!
  Agus anois freisin Impire na Seapáine, an Rúis Bhuí, Bogdykhan, Khan, Kagan, agus mar sin de, mar sin de, mar sin de ...
  Sea, níos mó ádh. Fógra gur thug an t-ádh deis do Putin an oiread sin a shárú! Níl an aonú haois is fiche, faraor, an-oiriúnach le haghaidh gabhálacha!
  Cén tairbhe atá ag an Rúis as an bhfíric go bhfuair McCain, namhaid Putin bás de bharr ailse inchinne? Is mór an t-ádh, ar ndóigh, ní féidir leat a shamhlú fiú d"aon ghnó - go bhfaigheadh do namhaid bás chomh holc agus chomh míthaitneamhach!
  Ach is é an toradh sonrach don Rúis ná nialas.
  Ach do Nicholas II, d'iompaigh an t-ádh agus an t-ádh a bhí ag Putin ina ghnóthachain chríochacha iontacha. Ach i ndáiríre, cén fáth ar chóir an fhortún bronntanais a thabhairt do Putin? Bhuel, ón bhfíric go bhfuair Sobchak bás ag an am sin agus nár ghá an post mar cheannaire na cúirte bunreachtúla a thabhairt dó, conas atá sé go maith don Rúis?
  Agus is duine urghnách é Tsar Nicholas II de All Rus. Ar ndóigh, tar éis bua chomh mór sin, neartaigh a chumhacht agus a údarás. Ciallaíonn sé seo gur féidir roinnt leasuithe a dhéanamh. Go háirithe i Orthodoxy! Lig d"uaisle ceathrar mná céile a bheith acu, mar atá in Ioslam. Agus freisin an ceart a thabhairt don dara bean chéile do shaighdiúirí mar luach saothair as a n-éacht agus a seirbhís dhílis.
  Athchóiriú maith! Ós rud é go bhfuil méadú tagtha ar líon na ndaoine de chreidimh eile agus eachtrannach san Impireacht, ansin ní mór líon na Rúise a mhéadú. Agus conas é a dhéanamh? Ar chostas na mban de náisiúin eile. Tar éis an tsaoil, má ghlacann Rúiseach triúr ban Síneach mar mhná céile, ansin beidh leanaí aige uathu, agus cé a bheidh na leanaí seo de réir náisiúntachta?
  Ar ndóigh Rúisis ar thaobh m"athar! Agus is iontach sin! Bhí aigne fhorásach ag Nicholas II, agus bhí cuma níos reiligiúnaí air ná mar a bhí ina anam. Agus ar ndóigh, chuir sé creideamh i seirbhís an stáit, agus ní vice versa!
  Neartaigh Nioclás II a údarás i measc na mionlach mar sin. Bhí sé seo ag teastáil ó fhir le fada an lá. Agus luathaigh sé an Russification an imeall.
  Bhuel, níor mhiste leis na sagairt ach oiread. Thairis sin, lagaigh an creideamh san fhichiú haois. Agus rinne reiligiún freastal ar an rí, gan a chreidiúint i ndáiríre i nDia!
  Agus rinne bua míleata Nicholas tóir i measc na ndaoine, agus sé, i dtaithí ar authoritarianism, ní raibh ag iarraidh go háirithe athruithe. Ní raibh a fhios ag na Rúisigh aon chumhacht eile riamh!
  Agus an geilleagar ag borradh, tá pá ag ardú. Gach bliain tá méadú deich faoin gcéad. I ndáiríre, cén fáth a athrú?
  I 1913, laghdaigh Tsar Nicholas, ar chomóradh céad bliain na Romanovs, an lá oibre arís go 10.5 uair an chloig, agus ar an Satharn agus ar laethanta saoire, fiú go dtí 8 n-uaire. Tá méadú tagtha freisin ar líon na ndeireadh seachtaine agus laethanta saoire. Thosaigh sé a cheiliúradh mar lá saor agus an dáta ar thabhairt suas na Seapáine. Agus lá breithe an rí, agus lá breithe na banríona, agus lá na corónach.
  Tar éis a tharla sé go raibh hemophilia ag oidhre an ríchathaoir, ghlac Tsar Nicholas an dara bean chéile dó féin. Mar sin, réitíodh ceist an chomharbais don ríchathaoir.
  Ach bhí cogadh mór ag druidim. Shamhlaigh an Ghearmáin an domhan a athmhúnlú. Mar sin féin, bhí an Rúis tsarist réidh le haghaidh cogaidh.
  Sa bhliain 1910, chuir na Rúisigh Béising i gceangal leis agus mhéadaigh siad a n-impireacht. D'aontaigh an Bhreatain leis seo mar mhalairt ar chomhghuaillíocht in aghaidh na Gearmáine.
  Ba é an t-arm ríoga an ceann is líonmhaire agus ba chumhachtaí. Shroich a líon in aimsir na síochána trí mhilliún agus míle reisimint. Ní raibh ach sé chéad míle ag an nGearmáin in aimsir na síochána. Chomh maith leis an Ostair-Ungáir, ach níl a cuid trúpaí réidh le haghaidh chomhrac!
  Ach tá na Gearmánaigh fós ag beartú troid leis an bhFrainc agus leis an mBreatain. Agus cén áit ar féidir leo dhá aghaidh a tharraingt?
  Tá an chéad umair solais ar domhan "Luna" -2 i dtáirgeadh mais ag na Rúiseach. Agus buamadóirí ceithre inneall "Ilya Muromets" agus trodaithe le gunnaí meaisín "Alexander" agus go leor eile. Agus ar ndóigh cabhlach cumhachtach.
  Níl fórsaí comhionanna ag an nGearmáin.
  Agus chinn na Gearmánaigh fós ionsaí a dhéanamh ar an mBeilg agus Páras a sheachbhóthar. Ní raibh aon rud anseo dóibh ar chor ar bith.
  Ach thosaigh an cogadh ar aon nós. Rinne an Ghearmáin a bogadh marfach. Agus bhog a trúpaí go dtí an Bheilg. Níl ach na fórsaí neamhionann. Tá trúpaí na Rúise ag bogadh trasna na Prúise agus na hOstaire-Ungáir cheana féin. Agus is fórsa ollmhór é umar Luna-2 le luas 40 ciliméadar cheana féin.
  Thairis sin, tabhair faoi deara go raibh an t-ádh ag Tsar Nicholas gur thosaigh an cogadh. Ní dhéanfadh an Tsar féin ionsaí ar an nGearmáin. Agus mar sin ar thaobh na Rúise tá barraíocht mhór, ró-mhór i bhfórsaí, umair, barr feabhais in airtléire, agus an eitlíocht is fearr i gcainníocht agus i gcáilíocht. Agus geilleagar níos láidre, mar a bhí indéanta a sheachaint ar an cúlú a ba chúis leis an réabhlóid agus defeat sa chogadh. Agus mar sin an t-am ar fad tá borradh agus rath tar éis rath.
  Is léir go raibh na Gearmánaigh faoi ionsaí. Agus ansin dhreap siad iad féin leis na príomhfhórsaí, i gcoinne na Fraince agus na Breataine. Cá háit ar cheart dóibh dul?
  Tóg an Iodáil agus dearbhaigh cogadh ar an Ostair-Ungáir! Is é an buntáiste amháin atá ann ná go ndeachaigh Türkiye isteach sa chogadh in aghaidh na Rúise. Ach tá sé seo níos fearr fós don rí; is féidir leis Constantinople agus an caolas a ghlacadh dó féin ar deireadh! Mar sin...
  Agus freisin ceithre witches, síoraí creidimh óga dúchais Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana i cath! Agus buailfidh siad thú cheana féin! Mar sin buailfidh siad na Gearmánaigh agus na Turcaigh araon!
  Dúisigh an scríbhneoir agus file Oleg Rybachenko. Go deo, chomhlíon an cailleach óg a gealltanas, rud a thug ádh do Nicholas II do Vladimir Putin agus anois caithfidh Oleg Rybachenko a chuid gealltanas a chomhlíonadh. Ní raibh sé éasca dúiseacht. Bhuail fuip chrua corp an ghasúir. Léim an buachaill suas. Sea, is buachaill matánach é Oleg Rybachenko anois, slabhraithe ag a lámha agus a chosa. Is féidir leat corp dubh-coirtithe, tirim agus sinewy a fheiceáil, le matáin feiceálach. Sclábhaí fíor-láidir agus crua, le craiceann láidir atá chomh crua sin nach féidir le buille an fheitheoir é a ghearradh. Ritheann tú chuig bricfeasta leis na buachaillí eile, ag éirí as an gairbhéal áit a gcodlaíonn na sclábhaithe óga go hiomlán nocht agus gan blaincéid. Fíor, tá sé te anseo, tá an aeráid cosúil leis an Éigipt. Agus tá an buachaill ar fad naked, slabhraí amháin. Mar sin féin, tá siad sách fada agus go praiticiúil ní chuireann siad isteach ar siúl nó ag obair. Ach ní féidir leat céim mhór a ghlacadh iontu.
  Sula n-itheann tú, sruthlaigh tú do lámha sa sruth. Faigheann tú chandam: rís brúite, agus píosaí éisc lofa. Mar sin féin, do bhuachaill sclábhaithe ocrach, is cosúil go bhfuil sé seo mar íogaireacht. Agus ansin a théann tú go dtí an mianach. Níl an ghrian éirithe fós ar maidin agus tá sé taitneamhach go leor.
  Tá cosa lom an ghasúir tar éis éirí garbh agus adharcach an oiread sin nach gortaítear na púróga géara ar chor ar bith, go n-imríonn siad go breá fiú.
  Cairéil ina n-oibríonn leanaí faoi bhun sé bliana déag. Ar ndóigh tá gluaisteáin agus uirlisí níos lú acu. Ach caithfidh tú cúig huaire déag, sé huaire déag a oibriú, díreach cosúil le daoine fásta.
  Stinks sé, mar sin siad iad féin a mhaolú ceart ag an aghaidh guail. Tá an obair simplí: gearr na clocha le picacsanna, ansin iad a iompar i gciseáin nó ar shínteáin. Uaireanta caithfidh tú an tralaí a bhrú freisin. De ghnáth cuireann na buachaillí brú uirthi ina mbeirteanna agus ina dtriúir. Ach roghnaítear Oleg Rybachenko leis féin toisc go bhfuil sé an-láidir. Agus coinníonn sé an pickaxe ina lámha mar dhuine fásta. Caithfidh sé tasc i bhfad níos mó a chur i gcrích ná an chuid eile.
  Is fíor go dtugann siad duit níos mó agus níos minice. Trí huaire sa lá, ní faoi dhó.
  Tá an buachaill sclábhaí a bhfuil cónaí ar a chorp Oleg Rybachenko ina chónaí anseo le roinnt blianta anuas. Uallach, dícheallach, cleachtaítear gach gluaiseacht go dtí an pointe uathúlacht. I ndáiríre diabhal láidir, athléimneach agus go praiticiúil a fhios aon tuirse. Ach ag an am céanna, is ar éigean a fhásann an buachaill, agus níl sé ag breathnú níos mó ná dhá cheann déag anois, le meán-airde don aois seo.
  Ach neart ... Do dhaoine fásta go leor. Laoch óg. Cé acu, áfach, ní bheidh cosúil le bheith ina dhuine fásta, agus ní bheidh sé ag fás féasóg.
  Agus buíochas le Dia! Mar scríbhneoir agus file, níor thaitin le Oleg Rybachenko bearradh. Oibríonn tú duit féin agus briseann tú clocha, mionbhruar iad. Agus go dtí an cart. Ansin iompraíonn tú chuig an tralaí é. Bíonn sé deacair í a bhrú agus glacann na páistí sealanna á ndéanamh seo.
  Tá na buachaillí anseo beagnach dubh, ach tá a ngnéithe aghaidhe Eorpacha, Hindu nó Arabach. Ina theannta sin, tá i bhfad níos mó Eorpacha ann.
  Féachann Oleg orthu. Níl cead ag sclábhaithe labhairt, buaileann siad iad le fuip.
  Tá Oleg Rybachenko ina thost freisin. Agus déanann sé staidéar. Anseo, i dteannta le maoirseoirí fireann, tá mná ann freisin. Tá siad éadrócaireach freisin agus buille le fuip.
  Ina theannta sin, níl craiceann chomh láidir ag gach buachaill le craiceann Oleg. Pléascann go leor daoine agus fuil siad. Agus is féidir leis na gardaí tú a bhualadh chun báis. Tá an obair an-chrua, agus na buachaillí, go háirithe nuair a ardaíonn an ghrian, tús a sweat go leor.
  Agus anseo níl aon ghrian amháin, ach dhá cheann. Agus déanann sé seo an lá an-fhada. Agus tá a lán oibre. Ní bhíonn am ag na buachaillí codladh agus scíth a ligean. Is mór an crá é seo dóibh.
  D'oibrigh Oleg Rybachenko dó féin, ag gearradh agus ag luchtú go meicniúil. Spreagtha dom féin...
  Agus shamhlú sé pictiúr de cad a bhí ag tarlú tar éis Nicholas II rath a fháil Uachtarán na Rúise Vladimir Putin.
  Ionsaíonn Natasha, Zoya, Aurora, agus Svetlana na hOstairigh i Przemysl. Ghlac trúpaí na Rúise Lvov láithreach. Agus ionsaí siad an fortress is láidre.
  Tá cailíní cos-lom agus i bicíní, ag luascadh go tapa trí shráideanna na cathrach.
  Chrom siad síos ar na hOstairigh agus caitheann siad dioscaí beaga lena gcosa lom.
  Ag an am céanna canann na cailíní:
  - Is é Tsar Nicholas ár messiah,
  Ceannaire cumhachtach na Rúise saor in aisce,. .
  Tá an domhan ar fad ar crith - cá rachaidh sé -
  Do Nikolai le amhrán ar aghaidh!
  Chrom Natasha síos ar na hOstairigh, caitheann sí grenade lena bharraicíní loma agus tosaíonn ag canadh:
  - Do Rus'!
  Brúann Zoya a naimhde freisin, agus canann sí in éineacht le aplomb:
  - Don Impireacht ríoga!
  Agus cuileoga grenade caite ag a cos lom! Seo cailín killer. An féidir leat do ghiall a bhrú agus an fharraige a ól!
  Agus caitheann Aurora, freisin, diosca lena bharraicíní loma, scaipeann na hOstairigh agus squeaks:
  - Ar mhaithe le mór-roinn na Rúise!
  Agus beidh sé a fhiacla an-ghéar lom! Cén sparkle cosúil le fangs.
  Ní dhéanann Svetlana dearmad freisin a thabhairt isteach, agus roars:
  - Rus 'na Naofa agus Invincible Nicholas II!
  Léiríonn an cailín paisean iontach. Agus le cosa lom caitheann sé gach rud agus caitheann sé bronntanais!
  Natasha, ag lámhaigh agus ag gearradh, agus ag caitheamh airm mharfacha lena cosa lom, squeaks:
  - Is breá liom mo Rus'! Is breá liom mo Rus'! Agus gearrfaidh mé suas sibh go léir!
  Agus bíonn Zoya ag caoineadh agus ag caoineadh freisin, ag caitheamh rud éigin pléascach lena bharraicíní loma:
  - Tsar Nioclás iontach! Go mba leis na sléibhte agus na farraigí araon é!
  Aurora, ag screadaíl le rage fiáin, frenzied, agus ag caitheamh bronntanais lena bharraicíní lom, caoineadh:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn! Ní dhéanfaidh aon duine an ruaig orainn! Déanann cailíní géara naimhde a bhrú le cosa lom agus sála lom!
  Agus arís tá na cailíní i rush fiáin. Gabhann siad Przemysl agus iad ag gluaiseacht agus ag canadh, ag cumadh mar a théann siad;
  Tá glóir ag ár Rus naofa,
  Is iomaí bua a bheidh ann amach anseo...
  Ritheann an cailín cosnochta
  Agus níl sí níos áille ar domhan!
  
  Is muid an rodnoverki meargánta ,
  Bíonn witches cosnochta i gcónaí...
  Is breá le cailíní buachaillí go mór
  A áilleacht fíochmhar!
  
  Ní thabharfaimid isteach go deo
  Ná cuirimis isteach ar ár naimhde...
  Cé go bhfuil ár gcosa lom,
  Beidh go leor bruises!
  
  Tá sé níos deise do chailíní Rush
  Cosnochta sa fuar...
  Is clanna mac tíre muid i ndáiríre
  Is féidir linn punch é!
  
  Ní féidir linn a stopadh
  Sraith iontach de Fritz. .
  Agus ní dhéanaimid bróga a chaitheamh
  Tá eagla ar Satan orainn!
  
  Déanann na cailíní freastal ar Dhia Rod,
  Ar ndóigh, atá iontach ...
  Tá muid ar son na glóire agus na saoirse,
  Beidh an Kaiser rud beag dána!
  
  Don Rúis atá níos áille ná go léir,
  Tá na trodaithe ag ardú...
  D"itheamar leite sailleacha
  Ní lúbann trodaithe!
  
  Ní féidir le duine ar bith stop a chur linn
  Tá cumhacht na gcailíní ollmhór...
  'S ní chaillfidh sé deoir,
  Toisc go bhfuil muid tallainne!
  
  Ní féidir le cailíní lúbadh,
  Bíonn siad láidir i gcónaí ...
  Troid siad go dian ar son an athar,
  Lig do bhrionglóid a thabhairt fíor!
  
  Beidh sonas i na cruinne
  Beidh an ghrian os cionn an domhain saor in aisce,. .
  Le d'eagna do-thruaillithe,
  Bayonet an Kaiser!
  
  Bíonn an ghrian ag taitneamh i gcónaí ar dhaoine,
  Ar an tír is fairsinge,
  A dhaoine fásta agus leanaí sona,
  Agus is laoch é gach trodaire!
  
  Ní bhíonn an iomarca sonas ann riamh
  Tá muinín agam go mbeidh an t-ádh linn...
  Lig don drochaimsir scaipeadh -
  Agus náire ar na naimhde!
  
  Is ard ár gcine Dia,
  Níl aon duine níos áille ná Eisean ...
  Beidh muid ag éirí níos airde i anam,
  Ionas go n-urlacann an t-olc gach duine!
  
  Buailfimid ár naimhde, creidim
  Tá Dia bán na Rúise linn...
  Beidh áthas ar an smaoineamh,
  Ná lig don olc dul isteach ar do leac an dorais!
  
  Bhuel, i mbeagán focal, a Íosa,
  Beidh muid dílis i gcónaí...
  Is Dia na Rúise é, éist,
  Luíonn sé go bhfuil sé ina Giúdach Satan!
  
  Níl, go deimhin, a Dhia Uilechumhachtaigh,
  Ár bPríomhtheaghlach is Naofa...
  Cé chomh iontaofa atá sé an díon,
  Agus a Mhac-Dia Svarog!
  
  Bhuel, i mbeagán focal, don Rúis,
  Níl aon náire ag fáil bháis...
  Agus is iad na cailíní is áille ar fad,
  Tá neart béar ag bean!
  
  
  NÍ ATHRUITHE PLEANANNA
  Níor athraigh Hitler plean OKW, agus rinne Grúpaí Airm A agus B an t-ionsaí ar Stalingrad ó thuaidh agus ó dheas. Agus cuireadh an t-ionsaí faoi chúram Mainstein . Mar thoradh air sin, thit Stalingrad laistigh de dheich lá ó ionsaí ó gach taobh. Agus fuair na trúpaí Sóivéadacha iad féin timpeallaithe go hiomlán. Ina dhiaidh sin bhog an Wehrmacht feadh chósta Volga go dtí an Mhuir Chaisp. Conas a d'fhreagair an tArm Dearg? Níor éirigh thar barr leis an ionsaitheacht san ionad.
  Ina theannta sin, bhuaigh an tSeapáin Cath Midway, cé nár oscail sé an dara tosaigh, ach ghlac sé na hOileáin Haváís. Agus ag an am céanna, bhog aonaid talún na samurai i dtreo na hIndia. Chun an choilíneacht seo a choinneáil, bhí ar an mBreatain roinnt trúpaí a tharraingt siar ón Éigipt, ag tréigean Oibríocht Tóirse.
  Bhí an tionscnamh ar siúl ag na Gearmánaigh ar an bhfronta thoir. Thit an taobh theas de bharr ghabháil tapa Stalingrad. Shleamhnaigh an Fritz go dtí an Mhuir Chaisp agus ghearr sé an Chugais de thalamh. Agus ansin chuaigh Türkiye isteach sa chogadh. Tá a arm, cé nach bhfuil sé an-láidir, sách iomadúla agus in ann troid go cróga.
  Cheana féin sna laethanta tosaigh, ghlac na Turcaigh Batumi agus timpeallaithe Yerevan. Sea, tá a n-éachtaí go maith, ós rud é go bhfuil an tArm Dearg brúite síos ag tosaigh na Gearmáine.
  Ba chóir a thabhairt faoi deara gur bhain na Naitsithe leas as an bhfíric go ndeachaigh trúpaí Sóivéadacha isteach sa chath go díreach ó na traenacha agus bhuail siad iad i gcodanna. Ar ndóigh, bhí tionchar diúltach aige seo ar chúrsa an chogaidh.
  Bhí Stalin neirbhíseach agus an-chúng freisin - d'éiligh sé an Chugais a shealbhú ar aon chostas.
  I mbeagán focal, níor oibrigh cosaint laochúil Stalingrad amach agus thit gach rud as a chéile. Agus níor chabhraigh fiú an easpa rannáin Seapáine sa Chianoirthear.
  Bhog na Gearmánaigh feadh chósta an Mhuir Chaisp, go dtí an Dagestan. Chun stop a chur leo deannaigh a bhailiú - ach tá na fórsaí neamhionann, ina theannta sin, bhí deacrachtaí móra ag an Arm Dearg le soláthairtí. Agus chuaidh sí isteach. Agus bhuamáil na Krauts go gníomhach.
  Ní raibh na Stáit Aontaithe beagnach i dteagmháil leis an Tríú Reich, distracted ag bua na Seapáine. An Bhreatain lagú beagán, agus freisin ní raibh dul i dtrioblóid! Anois bhí an iomarca aerárthach ag na Gearmánaigh agus d"fhéadfaidís brú a chur orthu i ndáiríre.
  Thaispeáin Stalin na tréithe ba mheasa a bhí aige agus ba rómhinic a chaill sé a mheon agus d"éiligh sé, ach ní dhearna sé na cinntí ab fhearr.
  Mar sin bhí cailliúint an Chugais dosheachanta.
  Tá cath ar siúl cheana féin ar an teorainn leis an Asarbaiseáin.
  Bíonn cailíní Sóivéadacha ag troid go dian. Anseo tá na háille ag troid go dian.
  Agus ní chúlaíonn siad agus ní ghéilleann siad. Agus crawl siad thart ar a cúil.
  Tharraing Natasha, Zoya, Augustina agus Svetlana an ginearál Gearmánach ó chúl. Tá sé seo fionnuar. Chuir na cailíní ar a ghlúine é agus chuir siad iallach air a chosa lom a phógadh. Bhuail sé iad le díograis mhór! Agus ligh sé sála na gcailíní.
  Go ginearálta bíonn cailíní laochra chomh sexy agus a fheictear. Ansin thug siad an cath Fritz.
  Bhuail Natasha le pléasctha, ag gearradh siar ar na Naitsithe. Chaith sí grenade lena cos lom agus chirped:
  - Chun an ghlóir mhór!
  Bhris Zoya agus squeaked freisin:
  - Don Motherland agus Stalin!
  Thóg sí é agus chaith sí an grenade lena bharraicíní loma. Scaip sí na Naitsithe agus squealed:
  - Don USSR!
  Tá na cailíní chomh álainn agus iontach.
  Agus do chaith Augustín grenád dá chois nocht, agus ar n-a cuid fiacla do bhualadh, do thóg sí é agus do sgrúdaigh:
  - Tá mé ag troid mar sin! Cosúil le Críochnaitheoir!
  Agus seolfaidh Svetlana freisin rud chomh marfach agus millteach lena bharraicíní loma. Agus beidh sé ag canadh arís:
  - Tá ár gcairdeas monolithic, agus sin cad a sheasann sé dó!
  Ceathrar, troideann siad mar sin - is cailíní iad seo! Léiríonn áilleacht greannmhar a dteangacha fada mar fhreagra.
  Laochra den chatagóir is airde. Agus conas a bhuailfidh siad thú, agus mar a dhéanfaidh siad gáire ort.
  Cruann siad na Gearmánaigh cosúil le caora le preas.
  Bhris Natasha, chaith sí grenade lena cos nocht agus sheinn sí:
  - Is laochra an tsolais sinn agus an bhratach dhearg!
  Sheol Zoya an dúnmharfóir freisin lena bharraicíní loma agus blathered:
  - Agus beidh muid ag troid ar son Lenin!
  Agus ansin rinne sí slashed ar Agaistín, ag baint a fiacla:
  - In ainm an-áthas!
  Agus ansin scaoil Svetlana agus sheol grenades lena cosa lom, roaring:
  - Glacfaimid air seo agus casfaimid timpeall é!
  Tá an ceathrar ag obair go gníomhach agus ag lámhach. Bhuel, is iad seo, tar éis an tsaoil, cailíní a bhfuil a lán eolas acu ar dhíbirt. Agus ní bhíonn siad ag troid mar sin.
  Agus mar ba chóir go mbeadh sé do Críochnaitheoirí fíor... Laochra ard-eitilte. Agus tá paisean acu don scrios.
  Chaith Natasha grenade arís lena cos nocht agus rinne sí hiss ar:
  - Tuigim an saol seo go foirfe mar ghéarú ar an streachailt ranga!
  Rinne Zoya hist freisin, agus í ag caitheamh grenade marfach a bhí ag cuimilt feola agus a héadaí loma:
  - Cén teach a mbeidh bratach dhearg air!
  Agus ansin thug Augustine a seal. Ghearr sí síos na Naitsithe agus chaith sí grenade lena cos lom - hiss:
  - Spás iontach, seo ár dtalamh agus sinn go léir!
  Tá laochra fíor in ann fiú eochaircheap teasa a stróiceadh.
  Agus ansin scaoil Svetlana grenade lena cos lom, lasann sí pléasctha agus deir le fearg:
  - Tá an tine agus an capall bucking ar buile!
  Beidh na cailíní, ar ndóigh, a iompú ar. Agus Butt siad cinnirí.
  Agus ar thaobh na Gearmáine, tá criú Gerd ag troid ar an T-4. Arís, nuair a thosaíonn sé, ní bheidh tú ag téamh suas agus ní bheidh tú in ann brú den sórt sin a chosc. Tá tine ifreann den sórt sin ag na cailíní ina súile.
  Lámhaigh siad iad féin agus ní thugann siad aon seans slánaithe. Agus ní féidir leat cur i gcoinne a gcuid fiacla bán, pearly.
  Tá na laochra ionsaitheach agus caoineadh:
  - Aroma fiáin! Cuirfimid naimhde go léir go hifreann!
  Lasfaidh Gerda, buailfidh sé na ceithre cinn is tríocha agus sciorróidh sé:
  - Bua sa todhchaí!
  Brúann Charlotte an truicear lena cosa nocht agus í ag caoineadh:
  - Stróicfimid as a chéile thú!
  Scaoil Magda freisin, scrios sé an T-26 agus dúirt:
  - Nochtfaimid é.
  Agus chroith sí a bharraicíní loma.
  Agus brúnn Christina, freisin, a cosa lom ar na pedals agus na hiseanna:
  - Comhghairdeas lenár gcóisir!
  Tá na cailíní, ar ndóigh, beagnach naked i bikinis agus cosnochta. Agus ag an am céanna thar a bheith sexy.
  Agus déanann siad ionsaithe lena T-4 nach bhfuil foirfe, ach éifeachtach. Agus shoot siad ag an namhaid. Ná géill do chailíní den sórt sin in aon rud! Agus conas a lom siad a gcuid fiacla. Agus conas a dhéanann siad aghaidh!
  Roars Gerda léi féin, ag lámhach lena bharraicíní lom:
  - Is breá le Gerda a mharú, an Gerda seo!
  Agus tinte arís sliogáin.
  Agus ansin shoots Charlotte ar a seal agus roars, knocking amach na ceithre cinn is tríocha:
  - Sracadh mé a gcuid goilí ar oscailt!
  Agus le cosa lom tosóidh sé arís.
  Agus ansin cuirfidh Christina an killer. Chomh maith leis sin ag baint úsáide as bharraicíní lom.
  Agus beidh sé roar:
  - Tá mé an embodiment aggressiveness!
  Cad a waist tá sí, agus ABS sculpted!
  Agus ansin glacfaidh Magda é agus slapfaidh é agus roar:
  - Banzai!
  Agus tá a cosa lom agus chiseled freisin!
  An ceathrar ban Gearmánach bhrú iad féin agus i ndáiríre buaigh. Tá an oiread sin ionsaitheachta agus beogachta aici.
  Úsáideann na laochra an tslat agus an shoot. Ní ligeann siad don Arm Dearg imeacht.
  Agus bíonn píolótaí baineann ag troid sa spéir freisin, agus léiríonn siad é seo. Go bhfuil a n-spiorad immeasurable.
  Seo é an Focke-Wulf Gearmánach is nuaí. Tá Gertrude air. Agus léiríonn an cailín seo go bhfuil sí níos fuaire ná fir. Seo é an chaoi a ndéanann sé na faisisteacha a thrashes. Ní thugann sé an trócaire is lú orthu. Gertrude thosaigh an troid fíor.
  Agus scaoil sé síos Yak Sóivéadach agus screams:
  - Is sár-chailín mé!
  Ansin glacfaidh sé é agus taispeánfaidh sé a theanga. Agus arís rachaidh sé i mbun díothaithe iomlán. Seo í an cailín. Agus freisin cosnochta agus i bikini. Agus ansin scaoil LAGG síos agus roared arís:
  - Gunnadóir píolótach!
  Agus beidh sé ag gáire ar bharr a scamhóga. Agus ansin bainfidh sé síos an PE-2. Cailín den sórt sin, den raon feidhme agus den rang is fuaire. Ansin rinne sí ainliú arís agus scrios sí an Yak le gunnaí móra aeir. Agus déanfaidh sé iarracht .
  - Is mise mac tíre na spéire!
  Agus conas a lomann sé a fhiacla! Agus conas a fháil fiáin! Cad a grandma! Baba do na mná go léir!
  Ach, ar ndóigh, tá na faisisteach ag iarraidh ionsaí ó dheas freisin.
  Tá, go háirithe, an píolótach Helga ag troid ar an ME-109. Agus chomh rathúil sin go bhfuil blúirí ag eitilt amach ó na Breataine.
  Bhuail cailín Mustang agus sheinn sí:
  - Tá ceo lilac ar snámh os ár gcionn!
  Go ginearálta, cé chomh maith is atá sé dul i ngleic cosnochta agus i bikini. Cé chomh praiticiúil é seo! Agus tá sé an-áisiúil.
  Is píolótach é Helga. Bhí an Fuhrer cliste go leor chun éisteacht le comhairle agus ligean do chailíní ar umair, eitleáin, agus san arm. Agus cé mhéad níos fearr a chuaigh rudaí do na Krauts.
  Ní raibh siad féin ag súil go raibh comhlachtaí na mban chomh héifeachtach sin. Anseo tá Helga ag baint móiminteam agus cuntais amach.
  Brúnn an cailín na pedals lena cosa lom agus roars:
  - Is bó bheag aoibhinn mé!
  Scaoil Helga dhá eitleán Sasanacha eile agus squeaks:
  - Taobh thiar dom tá saighdiúirí Gearmánacha i ndiaidh a chéile!
  Agus scaoil sí síos buamadóir freisin! Cad cailín! Do na cailíní go léir, laoch mór fionnuar. Má scriosann sé, déanann sé amhlaidh freisin gan aon searmanas nó trua.
  Tá na cailíní anseo chomh sexy!
  Agus tá trúpaí Rommel ag cuimilt tríd an bhfásach, gan fanacht le fórsaí breise a shroicheadh. Caithfimid buachan, mar sin caithfimid. Bhí an ceannasaí legendary "Desert Fox" i dtaithí cheana féin ar throid le fórsaí uachtaracha. Agus tá a shaighdiúirí mar sin freisin. Anseo, mar shampla, tá cuideachta roghnaithe de laochra SS baineann. Aistríodh iad go luath i mí na Nollag, nuair a bhí an tosaigh ag scoilteadh, bhí na Gearmánaigh ag cúlú, agus na Breataine, ar a mhalairt, ag briseadh tríd, ag scaoileadh Tolbuk, agus ag bagairt an Wehrmacht a chaitheamh as ithir na hAfraice.
  Ansin mhol an Fuhrer a raibh seilbh aige: cathlán mná tíogar a aistriú. Ní mar gheall go n-athróidh na mban cothromaíocht na cumhachta, ach ionas go mbraitheann fir, go háirithe fir Iodálach, náire agus go mbeidh siad ag troid i bhfad níos ionsaithí agus níos sciliúla. Tar éis an tsaoil, má tá na cailíní mionlach, cruaite ag oiliúint gharbh, chun tosaigh, ansin beidh an-náire ar na fir.
  Throid na laochra i bicíní díreach, ag baint úsáide as uachtair speisialta le haghaidh cosanta. Ar feadh sé mhí, d'éirigh a gcosa lom, cailíneach chomh adharcach nach raibh eagla orthu roimh an gaineamh te mar friochadh, agus ón tan fuair a gcraiceann dath dorcha seacláide. Agus tá an iliomad corp taobh thiar díobh cheana féin ag go leor.
  Beirt Aryans an-óg iad Margot agus Shella, ach cheana féin a bhfuil cath-chrua orthu. Tá siad ar an duine is óige sa chuideachta, ach i sé mhí tá siad tuillte cheana féin Crois Iarainn, Rang a hAon (an dara rang, gach duine sa chathlán cheana féin), tá siad neamhthrócaireach agus cineálta.
  Bhí dath na tine ar ghruaig Margot, agus blonde bán sneachta ar Shella le lámh na meala. Anseo tá siad ag troid, ag éirí as an ionsaí ar umair na Breataine. Tá na Matildas, lena n-armúr cumhachtach, ag bogadh ar aghaidh. Ina dhiaidh sin tá Cromail inaistrithe le sliogáin ardphléascacha agus feithiclí níos éadroime. Chuir na cailíní iad féin sa ghaineamh. Tá sé useless a lámhach umar den sórt sin ceann ar aghaidh. Ní mór dúinn iad a sheachaint, agus ansin ...
  Meáigh "Matilda" agus "Cromwell" tuairim is tríocha tonna, agus nuair a théann siad thar trinsí a thochailt sa ghaineamh cré, bíonn sé scanrúil. Doirteann sé síos ar do necks lom, coirtithe, agus mothaíonn tú an meáchan uafásach na meaisíní bastard ar tú. Seo é an "Cromwell" céanna, iarann tipiciúil le armúr claonta 70 mm, nach féidir fiú gunna 88 mm a ghlacadh i gcónaí. Boladh sé cosúil le gásailín na Breataine, an-puntent agus ola mótair. Tá a n-iontas féin ag na cailíní, trioblóidí éasca. Na samhlacha den chéad uair de Faustpatrons. Ós rud é go bhfuil fir, mar is gnách, lig do na mná dul ar dtús, mar sin déanann siad tástáil ar na hairm is déanaí agus, mar a bheifí ag súil leo, gealltanais.
  Ach chuir siad na cailíní freisin, contrártha le mana hypocritical an Naitsíochais: "Is gnó fir é an cogadh, síocháin do mhná!", isteach i ndlúth rudaí.
  Mar sin féin, thit na coisithe taobh thiar, rud a chiallaíonn go bhfuil seans ann suí sna trinsí agus buachan.
  Arsa Shella le cogar, eagla uirthi sraothartach ón ngaineamh a thiteann as an trinse agus í ag cnagáil a cuinne:
  - Is é aosú ar an gcatha amháin a ligfidh duit coipeadh de sheaimpín an bua atá lofa mar gheall ar spriocdhátaí caillte a sheachaint!
  D"aontaigh Margo:
  - An té nach bhfuil seasmhacht aige, gheobhaidh sé taithí ar fhíon géar an chaillteanais agus ar dheoch searbh an chaillteanais!
  Ach tá na Matildas, Cromwells, agus dosaen Mongooses éadrom taobh thiar dóibh cheana féin. Anois tá uair an fhómhair tagtha.
  Shella, a bhfuil a cuid gruaige péarlach liath iompaithe ón deannach, agus a luíonn a sála lom ar an ngaineamh te, casann sí go meabhrach ar an Maighdine Muire agus na naoimh eile, ag rá, ná lig dom síos. Brúigh an mhéar an pawl go réidh ionas go dtéann an muirear carnach go díreach isteach san umar gáis.
  Tarraingíonn Margo an truicear léi, go mall freisin. Ina dhiaidh sin spank an dá chailíní a chéile lena lámha. Buaileann na muirir go díreach sa deireadh, agus pléascann na umair gháis ina dhiaidh sin. Bíonn lasracha oráiste ag splancadh mar chúr na dtonn tríd an aer, agus bíonn mallachtaí duine le cloisteáil.
  Ansin cuirtear cuacha gearra umair na Breataine i bhfeadáin aisteacha ag na suaiteanna.
  Agus cailíní tigress caith cróga grenades ag naimhde. Agus tá blúirí ag eitilt i ngach treo, ag cuimilt tríd an armúr cosúil le lapa cat fiery, sruth millteach de cháithníní carnach.
  Seo rage baineann, ag rá nach bhfuil mná Gearmánacha ar aon bhealach mar thréith ag composure. Agus tá a fhios acu conas troid ... Agus lig an ionsaí choke.
  Tá sé i bhfad níos éasca ionsaí coisithe, arb é atá ann, mar riail, na hArabaigh agus na daoine dubha a earcaíodh trí ruathair nó geallúintí éagsúla a chosc. Nuair a chonaic siad gur leagadh amach na humair agus go raibh an-fhriotaíocht rompu, d"éirigh siad siar nuair a chaill siad an chéad uair.
  Bhuel, agus ansin téann siad go hiomlán chuig eitilt ghinearálta. Ós rud é seo an stíl - chiontaíonn an lag, mar sin go mbeadh sé do na arrachtaigh!
  Nuair a tháinig deireadh leis an ionsaí agus lean na cailíní ar aghaidh ag rith tríd an bhfásach tráthnóna, bhí comhrá acu agus iad ag siúl. D"fhiafraigh Shella de Margot:
  - An dóigh leat go mbeimid fós in Alexandria?
  D'fhreagair an laoch dóiteáin go muiníneach:
  - Sílim go tráth nach déanaí ná mí na Samhna, nó b'fhéidir i mí Dheireadh Fómhair, beidh muid ag áitiú an Éigipt ar deireadh.
  Mhol Shella go loighciúil agus gan aird a thabhairt ar an tochas ina boinn calloused ón ngaineamh te:
  - Nuair a bheidh an ingne seo inár underbelly , an bonn i Málta , scriosta , éiríonn an soláthar níos fearr , de réir mar a thagann aonaid nua , ní bheidh seans ag an namhaid a thuilleadh .
  Bhreathnaigh Margot thart féachaint cá mhéad ama a bhí fágtha ag an ghrian sular thit sí. Chun luí síos ar deireadh agus oíche mhaith codlata a fháil. Mar gheall ar a ghaireacht a bhí an réalta dearg don spéire, tháinig maolú ar an laoch. Dúirt sí go leisciúil:
  - Sílim nach gcaillfidh an Fuhrer an tuirlingt iontach sa Chréit tar éis Peiriú - Habor agus Midway . An uair seo amháin a scarfaidh siad Málta.
  Scairt Shella isteach sa spéir le mallacht:
  - Go n-iompódh an tUilechumhachtach bunáiteanna uile na Breataine go hifreann.
  Chuaigh an ghrian i bhfolach faoi dheireadh na spéire, tháinig an lá is fuaire den bhliain, 21 Deireadh Fómhair, chun críche. Agus leis, thosaigh Oibríocht Polar Bear. Cén fáth bán? Eolas mícheart a chuirfeadh ar dhaoine smaoineamh go bhfuil muid ag caint faoin tuaisceart, ach i ndáiríre tá luascadh brúite an dornálaí sa deisceart.
  Bhí cuma ifreann ar an mbonn is mó sa Bhreatain. D'ionsaigh níos mó ná míle buamadóir é a bailíodh ón bhfronta thoir ar fad agus a fuair taithí mhaith chomhrac, mar aon le trodaithe coimhdeachta. Tá na Breataine, ar ndóigh, ag troid le fada an lá, ach ní raibh siad ag súil le ionsaí ollmhór chomh cumhachtach. Go deimhin, cé a chreidfeadh go gcinnfeadh na Krauts an tosaigh a nochtadh, fiú dá mbeadh an namhaid ciúin go sealadach. Ach tá saighdiúirí na Breataine á mbrú go trócaireach anois. Mar shampla, déanann an Yu-87, an "rud" cáiliúil ionsaí ar a longa. Gan a bheith an-tapa, ach ag a bhfuil an cruinneas buamála is airde (dá gcuid ama), crá siad cabhlach na Breataine i bhfolach sna bánna. Níl Focke-Wulfs níos nua-aimseartha i bhfad taobh thiar, lena n-áirítear fiú an legendary von Rudel féin, an rí na n-aerárthaí ionsaithe. Aithníodh go ndeachaigh an long catha is cumhachtaí de chuid na Sóivéide, an long chogaidh Marat, go tóin poill.
  Mar shampla, feiceann Corporal Richard vultures ag rolladh síos cnoc mar sled. Éiríonn go leor buamadóirí Gearmánacha as poll oighir mar iasc creiche. Crochadh an Sasanach aibí cheana féin an guthán ar eagla na heagla. Ní fhaca sé radharc chomh uafásach riamh. Fuaimeann na sirens an-déanach, tar éis do na buamaí pléascadh. Caitheann an tonn soinneáin suas saighdiúirí Briotanacha, eitlíonn lámha agus cosa briste i dtreonna difriúla. Tháinig dearg-the ar cheann de na clogaid iarainn agus bhuail sé an t-oifigeach ina aghaidh. Agus conas a screams sé:
  - Tá Churchill kaput! Tá Hitler fionnuar!
  Níor thosaigh gunnaí frith-aerárthach na Breataine ag lámhach láithreach, ach amháin nuair a thit na mílte buamaí ag an am céanna. Ríomh an namhaid gach rud i gceart: níor cheart go rachadh buama amháin amú. Mar sin crush an namhaid agus buail. Tá gach earnáil réamh-mharcáilte ar an léarscáil. Ina theannta sin, ní raibh na Breataine insolent fiú iad féin a cheilt i gceart. Seasann go leor dá gcuid gunnaí frith-aerárthach i radharc soiléir agus is iad na chéad duine a scuabtar uaidh.
  Anseo caitheadh bairille gunna frith-aerárthaigh 85-mm, tríocha dó troigh ar fad, suas agus lúbadh san aer mar a bheadh roth stiúrtha. Tar éis a thuairteáladh sé, crushing cúigear Sasanach. Bhí bolg ceann de na blacks stróicthe oscailte agus thit a stéig amach.
  Agus thit buamaí, agus bhí gach rud trí thine, rumble stóras breosla, thosaigh siad ag pléascadh, sliogáin scaipthe beagnach thar an creatlach ar fad, ansin bhuail stóras eile. Chun é sin a bhaint amach, bhí na bonnáin a suiteáladh i fairings an Yu-87 agus Focke-Wulf ag caoineadh go feargach, ag cruthú uafás fiáin i measc na ndaoine dubha agus na hArabaigh as measc na trúpaí coilíneachta. Ach is cosúil go bhfuil whites díreach chomh scanraithe.
  Mar shampla, imbhuail dhá fhrigéad Briotanacha, an oiread sin ionas gur thit na coirí. Agus phléasc fiú smionagar na bhfrigéid a bhí tar éis éirí as san aer cosúil le páirceanna mianadóireachta, agus chuaigh an cúrsóir go tóin poill go dtí an bun.
  Ghéaraigh umar Shasana "Cromwell" le muzzle gearr, ach le luas réasúnta agus armúr tosaigh sách cumhachtach, i scaoll agus ramed a stóras féin, fiú bhrú dosaen dá shaighdiúirí suaite féin feadh na slí. D'fhás anord. Thosaigh an t-iompróir aerárthach Sasanach ag sag, agus d'oscail an dreadnought cumhachtach tine... ar an gcósta, áit a raibh a chuid saighdiúirí féin ag swarming.
  Agus sa domhan thíos, d'fhan beirt go hiomlán unperturbed. Indiach a bhí i gceann acu, ag lasadh píobán go mall, agus an ceann eile ina bean, go soiléir de bhunadh Arabach, ach in éide mhíleata. Ní thugann an bheirt aird ar bith ar an mbás rushing. Nó in áit sin, bhí slua iomlán de marcach díothaithe ag imirt cluiche cártaí neamhghnách. Cluiche de chártaí caoga a dó a bhí ann le jokers, agus fiú de réir na rialacha a chum an craiceann dearg féin.
  Dúirt bean Arabach:
  - Mar sin féin, tá a lán de torann! Agus cén fáth a leithéid de scaoll a chruthú?
  Ceann de na saighdiúirí, agus a dhroim gearrtha ag shrapnel, rith beagnach isteach sa Indiach, ach bhí sé thrown go míchúramach ar shiúl mar kitten. Thit braoiníní fola ar an aghaidh dearg-craiceann agus ligh sé as iad, ag gáire. Ansin thug sé faoi deara:
  - Is do dhaoine laga, éadroma a dhéantar torann. Is dóigh linn Apaches ar an mbealach seo - mura bhfuil aon namhaid, ansin is cosúil namhaid - níos fearr fós!
  Dúirt an bhean dorcha:
  - Is laige tipiciúil í seo dóibh siúd a ollamhaíonn creideamh Chríost. Is maith leo labhairt faoi íobairt, ach ní íobairt iad féin.
  Chlaon an Indiach go tapa:
  - Tá Ordú tógtha ar dúshraith ina bhfuil an stroighin creideamh agus is é an gaineamh toil! Is croí óir é creideamh, agus is dorn iarainn é toil! Ní bhíonn ach duine amháin nó an ceann eile ag daoine a bhfuil aghaidh ghalla orthu.
  . CAIBIDIL Uimh. 5
  Agus tá cailín ar an buamadóir Gearmánach freisin. Sa chás seo Viola. Blonde an-álainn, agus Nicoletta a páirtí. Agus tá an dá chailín an-sexy. Titeann buama ó airde. Agus freisin tá na laochra cosnochta agus i bikinis.
  Bíonn na cailíní ag gáire leo féin:
  - Tá muid stealers den sórt sin go bhfuil muid supermen!
  Caitheann Nicoletta buamaí amach as an bhfiúsáil freisin. Agus scriosann an namhaid. Faigheann na Breataine é mar sin.
  Seolfaidh Viola buama killer ó thuas freisin. Agus maróidh sé trodaithe Impireacht Leo.
  Agus freisin conas a éiríonn leis:
  - Instill eagla orm sa Bhreatain!
  Agus chroith sé a chos lom. Agus canadh:
  - Stróicfimid Churchill as a chéile!
  Tá na cailíní ó Yu-188 an-mhaith ag buamaí a chaitheamh. Tá a ngluaisteán nua agus níos forbartha. Tá dearadh a ghunna an-ghasta.
  Mar sin leagadh síos na cailíní agus trodaire Sasanach.
  Tá a n-eitleán tapa go leor. Úsáideann na laochra arís a gcosa lom chun an scrios a scaoileadh.
  Roars viola:
  - Táim ag tiomáint mo naimhde go léir isteach sa chónra!
  Nicoletta ag caoineadh:
  - Agus caithim an namhaid!
  Agus conas is féidir leis a chosa lom a ghlacadh agus a chroitheadh!
  Seo iad na cailíní agus conas a thrash siad naimhde. Agus ná stop. Aryans fíor.
  Agus nuair a casadh agus croith siad a gcuid tits lom.
  Agus scaoil siad buamaí arís.
  Agus tá cailíní anseo, ar eitleáin eile. Seo chugat Eva buamaí a scaoileadh. Scriosann sé na Sasanaigh agus canann:
  - Tá mé iontach!
  Agus pedals freisin Eva lena cosa lom.
  Ach scaoilfidh Viola an buama arís agus roar:
  - Is cailín fiáin mé, ba mhaith liom deichniúr fear in uair an chloig, rud atá an-fhionnuar agus iontach!
  Chuaigh roinnt saighdiúirí Briotanacha ar lasadh isteach san uisce chun na lasracha a ní. Bhí sé fiuchphointe fiú ó dhul isteach san uisce, bhí screams agus moans fiáin le cloisteáil. Agus ciorcail fuilteacha crawled ar fud an cúr farraige, tiubh ar dtús, ansin leathadh amach de réir a chéile agus ag casadh pale. Agus bhí a gcuma daonna á gcailliúint ag laochra na himpireachta ba mhó agus is fairsinge ar an Domhan tráth. An bhean Arabach snortously contemptuously:
  - Agus cuireann na fir seo iallach orainn burqa a chaitheamh!
  Dúirt an fear dearg agus é ag casadh go glic:
  - Is cosúil go gcuireann do radharc bagarthach eagla orthu!
  Chroch an bhean Arabach a cuid fiacla go suairc agus dúirt:
  - Tá bog na mná cosúil le déine na armúr, ach i bhfad níos marfach agus versatile i gcosaint!
  B"fhearr leis na Gearmánaigh ionsaí a dhéanamh láithreach lena n-uile nirt, tactics dornálaí a dhéanann, ag brath ar neamhullmhacht an namhad, luachra láithreach lena lán díograis i dtreo an namhad. Nuair a bhíonn mórán de na heitleáin namhaid ar lasadh ag aerpháirceanna, in ann éirí de thalamh. Nuair a phléascann a gcuid buamaí féin taobh istigh de na Lancasters, ag scriosadh gach rud timpeall orthu. Tactics diana ach éifeachtach. Mar sin shroich shiansach an domhain thíos buaic a cumhachta, agus ansin thosaigh sé ag subside.
  Ach, ar ndóigh, níor tháinig deireadh leis seo ansin; tháinig an rannán aerbheirthe i ngníomh. Cé go bhfuil na Breataine tar éis cóireála den sórt sin, is féidir iad a ghlacadh lukewarm ar chor ar bith. Ar ámharaí an tsaoil, rinneadh na faoileoirí tuirlingthe cheana féin sna méideanna riachtanacha agus rinneadh mionchoigeartú ar na modhanna chun iad a tharraingt. B'fhéidir an chuid is fearr sa domhan inniu.
  Mar sin eitilt siad, ní cosúil le kites - níos moille, ach go tapa go leor, agus fiú ag gabháil leis an ceol Wagner - masterpiece is fearr leat Hitler. Is cuimhin le daoine eile beo an scannán "Apocalypse", áit ar bhain na Meiriceánaigh úsáid as an gceol áirithe seo agus iad ag ionsaí na Vítneamaigh. Conas a chuir sé eagla orthu. Mar sin anseo tá Wagner, agus móitífeanna thundering, trí aimplitheoirí. Smearaigh na paratroopers fosfar ar a n-aghaidh agus phéinteáil siad iad féin suas, tá cuma ionraic orthu, cosúil le deamhain a gcuid domhan thíos. Chomh maith leis sin bunaithe ar éifeacht síceolaíoch. Ina theannta sin, cuireadh roinnt imoibrithe agus roinnt sliseanna maignéisiam leis an bhfosfar chun glow a chur faoi deara ar feadh tréimhse ghearr ar a laghad. Mar sin creepy, go háirithe i gcomhthéacs an glow toiteach agus tinte iomadúla. Tá siad fiú gunnaí meaisín, camouflaged freisin i gcruth béal dragan. Ansin tá na gunnaí submachine Gearmánacha binn agus a gabhadh ag bualadh. Agus baineann na céimeanna stróicthe le buataisí na mbuaiteoirí. Agus is fearr le go leor go simplí a thabhairt suas, in ainneoin go bhfuil i bhfad níos mó Briotanach ná Gearmánaigh.
  Chuaigh bean Indiach agus bean Arabach i bhfolach i bpoll beag a raibh duaithníocht air go cúramach. Thug Redskin faoi deara:
  - Bhuel, rinneamar iad a threabhadh!
  Bhí ionadh ar an mbean dhubh:
  - An bhfuil tú ag rá linn? B'fhéidir go gciallódh tú sinn?
  Chroith an t-Indiach a cheann go diúltach:
  - Ní hea! Tá Palefaces ag bualadh na Breataine agus is comhartha maith é seo! Agus nuair a thagann an t-am, beidh ár saoire ag teacht! Cathain a shaorfaidh na hIndiaigh a mór-roinn!
  An bhean Arabach snortously contemptuously:
  - An bhfuil tú, seans ar bith, éileamh ar chumhacht ar fud an domhain?
  An Indiach affectionately, amhail is dá mba ag míniú do leanbh meabhrach mhoillithe, gáire:
  - De ghnáth fágtar iad siúd ar mian leo an iomarca a fháil gan rud ar bith! Mar sin tá an spúnóg mhór béil!
  Ar ndóigh, ní fhaca an Fuhrer cad a bhí á dhéanamh ag a chuid fabhcún agus a chuid seabhac, ach i bprionsabal rinne sé buille faoi thuairim go n-oibreodh meaisín míleata na Gearmáine gach rud go cruinn. Go ginearálta, rinneadh oibríochtaí ionsaitheacha míleata Gearmánacha suas go dtí an Kursk Bulge ar ardleibhéal gairmiúil. Roinnt glaoch orthu fiú caighdeánach. Tá sé aisteach fiú gur sleamhnaigh meaisín den sórt sin agus ansin thit as a chéile go hiomlán.
  Agus feiceann na cailíní aisling den chineál céanna, cineál fís prophetic, cur isteach ar ordú diana - ardú!
  
  
  TSAR MICHAEL AN DARA
  Bhí Nicholas II ina íospartach ar iarracht dúnmharaithe sa tSeapáin. Fiú ansin fuair sé bás nuair a bhí sé ina oidhre ar an ríchathaoir. Iarracht dúnmharaithe cáiliúil a tharla i bhfíor-stair. Bhí Tsarevich Nicholas wounded, ach miraculously mhair.
  Ach níor tharla míorúilt ar bith. An t-ádh seo, don tsar is mí-ádh i stair uile na Rúise. Fuair Nioclás bás ... Agus in éineacht leis fuair bás an fear caillte na himeartha mór, a, ar ndóigh, i ngan fhios dóibh, ach fós scriosta an Impireacht ríoga agus dynasty.
  Agus i 1894, ag aois a cúig bliana déag, d'ardaigh Michael II an ríchathaoir. Deartháir Tsar Nicholas. De ghnáth ní bhíonn an duine dúr, sách dian agus cróga. Mikhail Aleksandrovich Romanov gceannas ar rannán fiáin le linn an Chéad Chogadh Domhanda agus idirdhealú a dhéanamh idir é féin i cath. Go ginearálta, bhí sé ina fhear níos déine ná Nikolai, níos airde, le aghaidh níos expressive. An raibh sé níos cliste? Ní duine dúr, cumasach é Nicholas II. Ach fós ní diana go leor, láidir-wiled, agus rugadh a bheith ina rí. Ina theannta sin, ar ndóigh, fadhbanna Nicholas II, go háirithe lena bhean chéile.
  Níl Michael ar bith níos dúr ná a dheartháir, agus níos tábhachtaí fós, tá an t-ádh air. Agus ba é Nikolai an chéad duine a theip. Ón tús an-, an éirí amach Decembrist. Ansin níor éirigh leis an gcogadh leis an Iaráin a thosú. Bhí an bua buaite, ach ní raibh go leor conquests. Agus nach bhfuil an Iaráin a priori rival leis an Rúis. An cogadh leis an Tuirc. Chomh maith leis sin nach bhfuil an-rathúil ar dtús. Agus cosnaíonn na bua go leor fola. Agus is beag conquests.
  Agus ansin an cogadh sa Chugais ar feadh beagnach daichead bliain le Shamil. Agus tá sé seo olc, tá leathnú reoite. Agus ar deireadh, defeat sa Chogadh Criméaigh. Agus de réir ráflaí, ba é Tsar Nicholas an chéad duine a rinne féinmharú.
  Sea, bhí an rí sin gan ádh. Michael an Chéad... Rialaigh sé in aimsir na dTrioblóidí. Shábháil sé an Rúis. Bhuaigh sé cúpla cathracha ón bPolainn. Rinneadh roinnt dul chun cinn sa tSibéir. Níor mhair sé i bhfad, áfach. Ach bhí an rí, go ginearálta, gnáth. Agus gan punctures tromchúiseacha.
  Bhí polasaí Mikhail Romanov mar an gcéanna le polasaí Nicholas II: leathnú isteach sa tSín agus san Oirthear. Tógáil Port Arthur. Taidhleoireacht leis an nGearmáin, ullmhúchán don chogadh leis an tSeapáin. Ar ndóigh, ba léir nach bhféadfaimis a dhéanamh gan cogadh le Land of the Rising Sun. Ró-olc a bhí sí arming go gníomhach í féin. Agus bhí an tsar óg ag iarraidh ghlóir, ag iarraidh conquest, ag iarraidh an Rúis Buí a chruthú. Ina theannta sin, ba léir gur gheall an tSín a bheith ina chumhacht ollmhór sa todhchaí, agus b'fhearr é a roinnt anois. Cé go bhfuil sé ilroinnte.
  D'ionsaigh an tSeapáin scuadrún na Rúise i bPort Arthur.
  Ansin cuireadh Aimiréil Makarov. An uair seo ní raibh aon bás. Go páirteach toisc nár cheadaigh Mikhail Tsarevich Kirill cur isteach ar Makarov agus ní raibh sé ar an long. Agus d'athraigh sé seo an bealach beagán.
  Chuir an tAimiréal Makarov oiliúint ar an scuadrún. Ansin, nuair a bhí na Seapánaigh gafa i mianaigh, bhí sé in ann an cabhlach Togolese a ionsaí.
  Chríochnaigh an cath cabhlaigh le bua diongbháilte do chabhlach na Rúise. Níos déanaí, áfach, chuir na Seapánaigh léigear ar Phort Arthur. Ach ní le fada. Bhain Mikhail Kuropatkin amach, ag ceapadh ceannasaí níos óige agus níos cumasaí. Agus arís bhí bua ar an talamh.
  An tSeapáin, go ginearálta, bhí defeated ar muir. Agus ansin thuirling na trúpaí.
  Ghéill an samurai. Fuair an Rúis na hOileáin Kuril ar ais, ghabh Taiwan, agus an Chóiré.
  Ina dhiaidh sin, tháinig roinnt cúigí Síneacha chun bheith ina gcuid den Impireacht go deonach, ag bunú Zheltorossiya. Tháinig méadú agus bláth ar an Impireacht ríoga.
  Uimh Duma, aon daonlathas neamhriachtanach. Ní saol, ach grásta! Forbairt tapa na tíre. Ach go nádúrtha bhí an Chéad Chogadh Domhanda dosheachanta. Agus anois tá uair an dragan tagtha.
  Ach faoin am seo bhí umair éadroma "Luna"-2 ag an Rúis cheana féin, umair throma "Peadar Mór", deartha ag mac Mendeleev, agus na buamadóirí is cumhachtaí ar domhan: "Svyatogor" agus "Ilya Muromets". Bhí a leithéid de chumhacht cheana féin!
  Agus thosaigh arm na Rúise ag buachan ó na chéad laethanta. Agus bhí líon na trúpaí tsarist, mar gheall ar an bhfíric go raibh an tSín leath i gceangal cheana féin, mór.
  Chaill trúpaí Rúiseacha na Gearmánaigh in oirthear na Prúise agus chuir siad timpeall Königsberg. Thóg siad Lviv agus Przemysl araon láithreach. Bhí an iomarca saighdiúirí sa Rúis, agus líon mór umar éadrom, soghluaiste. A raibh aon comhionann agus léirigh neart formidable. Thit arm amháin i ndiaidh a chéile.
  Tá arm na Rúise tar éis Búdaipeist a ghabháil cheana féin.
  Bhí an Ghearmáin i riocht deacair. Bhí trúpaí Rúiseacha ag druidim leis an Oder cheana féin. D'fhógair an Iodáil cogadh ar an Ostair freisin. Fíor, chuaigh an Impireacht Ottomanach isteach sa chogadh i gcoinne na Rúise. Ach níor iompaigh sé seo ach i gcruachás agus in ruaig ar gach taobh.
  Tá trúpaí na Rúise tar éis an Oder a thrasnú cheana féin. Agus sa gheimhreadh thosaigh siad ag stoirme Beirlín. Ní raibh aon rud a shealbhú na cathrach. Mar sin tá neart neart fós ag na Gearmánaigh san Iarthar.
  Agus d'fhógair Wilhelm agus a cheanncheathrú go tapa síocháin, nó géilleadh.
  Níor mhair an cogadh ach sé mhí. Ghlac trúpaí na Rúise Iostanbúl. Agus bhí Türkiye ar áitiú ag arm an Tsar Michael II.
  Ina dhiaidh sin tugadh an tsíocháin chun críche i Peterhof. Scar an Ostair-Ungáir agus scoir sí de bheith ann. Rinneadh cúigí Rúiseacha de Galicia agus Bukovina . Rinneadh ríochtaí de Phoblacht na Seice agus an tSlóvaic faoi cheannas an Tsar Mhichíl II. D'aithin an Ungáir freisin Tsar na Rúise mar a monarc.
  Tháinig Krakow agus tailte eile isteach i Ríocht na Polainne. Gearradh Prúise Thoir amach, rinneadh Danzig ina chathair Rúiseach. Áise Mion, agus rinneadh Rúisis don chuid is mó den Iaráic le Bagdad. Ní bhfuair na Breataine ach cúige Basra agus an Phalaistín, agus fuair an Fhrainc deisceart na Siria.
  Bunaíodh ríocht na hIúgslaive freisin, inar tháinig Mícheál II ina chomhrialóir. sciob mé beagán dom féin agus don Iodáil. Dá bhrí sin, bhí an Rúis in ann a bheith ina conqueror mór. Agus d'fhulaing caillteanais bheaga ag mionchostais. Ach bhí ar an nGearmáin fós an chuid is mó de na cúiteamh a íoc leis an Rúis. Bua iontach!
  . CAIBIDIL Uimh. 2 .
  Ina dhiaidh seo bhí roinnt cogaí beaga eile. Ghabh an Rúis an chuid is mó den Afganastáin - chuaigh an taobh ó dheas go dtí an Bhreatain, agus dhá thrian na hIaráine - bhí an deisceart na Breataine freisin. Ansin roinn an tsarist, trúpaí na Fraince agus na Breataine an Leithinis Araib. D'eascair hegemony. D"éirigh leis an tSeapáin roinnt sealúchais Gearmánacha a shealbhú di féin freisin.
  Go dtí 1929, breathnaíodh fás eacnamaíoch ar fud an domhain - an ceann is láidre sa Rúis. Ach lean an Spealadh Mór. Seo a thug Hitler i gcumhacht sa Ghearmáin.
  Sa Rúis, freisin, bhí méadú ar mothúcháin réabhlóideach agus stailc. Ach i 1931 thosaigh cogadh nua leis an tSeapáin thar an tSín. Bhí an Rúis níos láidre, agus bhí an cabhlach i gceannas ar chomharba fiúntach an Aimiréil Makarov - Aimiréil Kolchak.
  Tháinig bua, tuirlingt, agus an tSeapáin lena sealúchais uile san Aigéan Ciúin ina chúige sa Rúis. Agus Tsar Michael II agus freisin an Impire na Seapáine. Sea, d'oibrigh sé amach chomh maith. Ach níor tháinig deireadh leis an streachailt ar son forlámhas an domhain.
  Bhí Hitler ag cur lena neart. Agus d'eascair comhrialtas: an Ghearmáin, an Iodáil, an Rúis, i gcoinne na Breataine, na Fraince, na hÍsiltíre, na Beilge agus SAM.
  I 1940, chríochnaigh arm an tsarist conquest na Síne agus rith sé isteach i sealúchais na Fraince, na hÍsiltíre agus Shasana.
  Thosaigh Hitler an cogadh ar 22 Meitheamh, 1941 trí ionradh a dhéanamh ar an bhFrainc. Bhí plean iontach ag an Fuhrer agus an genius Mainstein. Sheol an Rúis ionsaí i gcoinne coilíneachtaí na Breataine agus na Fraince san Áise agus san Afraic. Is cogadh éadrócaireach é seo.
  An Rúis áitiú cheana féin an chéad áit sa domhan i dtéarmaí daonra, bhí feistithe a arm leis na umair is fearr agus is úire agus aerárthach. Tá héileacaptair, trodaithe, aerárthaí ionsaithe, buamadóirí, lena n-áirítear scairdeanna, i dtáirgeadh mais cheana féin! Go ginearálta, ar bhealach tá gach rud ag dul go hiontach.
  Chuaigh Hitler i seilbh na Fraince, na Beilge, na hÍsiltíre agus na Danmhairge i gceann míosa go leith! Tsarist Rúis áitiú an Iorua agus an tSualainn. Chomh maith leis an India, Indochina, deisceart na hIaráine, Leithinis na hAraibe agus isteach san Éigipt.
  Bhí na trúpaí coilíneach Béarla agus Francach idirdhealú ag a gcumas comhraic íseal agus bhí spiorad míleata an-íseal - ag géilleadh go praiticiúil gan frithsheasmhacht.
  Bhí Hitler ag iarraidh bogadh go dtí an Afraic é féin, ach chuir an Spáinn i gcoinne na Gearmáine. Ansin d"ionsaigh na faisisteach réimeas Franco agus ruaig siad é. Agus ansin an Phortaingéil. Tar éis ionsaí fíochmhar, tógadh Giobráltar!
  Ansin, conquered an Rúis agus an Ghearmáin Afraic. Anseo, bhí spásanna móra, dufairs, fásaigh, agus easpa bóithre níos mó de bhac ná an fhriotaíocht na lag agus mearbhall trúpaí coilíneach na Breataine, na Fraince, agus na Portaingéile.
  Bhí urghabháil críocha. Cathanna eipeasóideach, friotaíocht fócasach. Tá umair na Rúise fós ar na cinn is fearr agus le maneuverability maith, go háirithe an ceann meánach: "Nikolai", a ainmníodh i ndiaidh Tsarevich Nicholas, a mharaigh na Seapáine.
  a shábháil an Tsuda samurai Sanzo , sa Rúis scartáil siad séadchomhartha dó leis an Túr Eiffel i St Petersburg . Nó b'fhéidir gur ainmnigh tú an umar ina dhiaidh.
  In aon chás, bhí "Nikolai"-3 umar sách éadrom - faoi bhun tríocha tonna, soghluaiste le inneall díosail. Bhí a luas ní b'airde ná an luas a bhí ag an bhfinscéalta tríocha ceathair, bhí a armúr tosaigh níos tibhe agus níos fánaí, bhí a scáthchruth níos ísle, agus bhí gunna bairille níos faide aige, cé go raibh sé den chaighdeán céanna 76-mm.
  Cibé rud a deir tú, ghabh an Rúis níos mó ná dhá thrian den Afraic, chuaigh an chuid eile go dtí an Ghearmáin agus an Iodáil. Agus tar éis buamáil ollmhór i mBealtaine 1942, tháinig comh-thuirlingt na Rúise agus na Gearmáine sa Bhreatain. Níor mhair an troid ach coicís agus bhí Sasana agus Éire i seilbh.
  Agus mí ina dhiaidh sin ghabhadar seilbh ar Éirinn.
  D'iompair Meiriceá sách éighníomhach, eagla orthu dul i mbun a leithéid de chogadh contúirteach, ach fós chabhraigh sé leis an mBreatain le hacmhainní. Mar sin chinn Hitler, Mussolini agus Michael II deireadh a chur leis an gcumhacht is cumhachtaí go heacnamaíoch.
  Thairis sin, tá teorainn choiteann ag an Rúis le Meiriceá cois Alasca. Agus tá iarnród go Chukotka tógtha acu cheana féin - rud atá an-úsáideach don chogadh!
  Agus anois bogfaidh arm na Rúise, tsarist... Agus cuir isteach Alasca. Ach ní théann umair Mheiriceá i gcoinne na Rúiseach fiú. Seo mar a tharla.
  Thosaigh trúpaí Rúiseacha ag tuirlingt in Alasca ar 1 Meán Fómhair, 1942... Agus chuaigh siad chun cinn go han-rathúil.
  Ag leathnú go tapa ar an droichead. Agus mar i gcónaí, glacann cailíní álainn na Rúise páirt sna cathanna.
  Tá siad ar an umar Nikolai-4 is nua. Tá na laochra cosnochta, ag caitheamh ach bicíní. Agus tá gunna bairille fada 85mm níos cumhachtaí acu: toirneach an Sherman.
  Tá sé mí na Samhna cheana féin, tá sneachta tar éis titim, ach ní aithníonn na cailíní álainn: Natasha, Maria, Aurora agus Svetlana, aon éadaí agus troideann siad beagnach nocht.
  Anseo shoot na laochra agus bain le buille beacht ó bhlaosc Sherman. lom siad a gcuid fiacla. Bhris Natasha agus roar:
  - Buailim gach duine ar son an rí!
  Agus conas a lasann sé fós!
  Ansin scaoilfidh Maria, agus chomh cruinn sin go scriosfaidh sí turret an Sherman.
  Thóg sí é agus tweeted:
  - Is mise an cailín a ghearrann miotail!
  Agus ansin seolfaidh Aurora diúracán. Agus freisin beacht agus soiléir.
  Squeaks an laoch:
  - An aerobatics is airde!
  Agus ansin beidh Svetlana ciceáil tú lena neart buile. Insamhlóir cailín blonde. Agus scata:
  - Is deamhan ifreann mé!
  Agus déanfaidh na ceithre cinn ar fad a gcúrsa, ag bogadh trí dheisceart Alasca.
  Agus anseo tá an umar Alexander-4, freisin an tsamhail is nua le cailíní álainn. Gunna cumhachtach 130-mm fad-bairille, oiread agus ocht ngunna meaisín agus criú de chúigear cailíní álainn i bicíní.
  Téann siad freisin agus lámhaigh, cnag amach Meiriceánaigh, penetrate Shermans.
  D"eisigh Alenka diúracán lena bharraicíní loma agus sheinn sí:
  - Chun glóir an Tsar Michael!
  Le linn dó a bheith ag lámhaigh, thacaigh Anyuta leis, ag gearradh siar ar na Meiriceánaigh:
  - Rí iontach!
  Bhuail Augustine freisin, bhris an Sherman, hiss:
  - Ar son na síochána, saothair, Impireacht!
  D'oscail Mirabela tine seo chugainn. Bhris sí armúr an namhad freisin agus rinne sí sciota:
  - Chun an t-ordú nua na Rúise!
  Agus ansin scaoil an Oilimpiad an diúracán, agus é ag bualadh agus ag roar:
  - Tá mé den sórt sin cumhacht agus pian don namhaid!
  Iompraíonn na cailíní go maith agus tine. Ina súile emerald agus sapphire lasracha an domhain thíos.
  Agus téann an umar Alexander-4 is nuaí, nach féidir a shárú ó gach uillinn, ar aghaidh agus buailteann na Meiriceánaigh. Sin é an cur i láthair agus an scrios neamhchoinníollach.
  Agus na cailíní, tá sé reo, agus níl iontu ach bicíní agus beagnach nocht - álainn! Tá cat á thabhairt linn!
  Scaoilfidh Alenka sliogán i gcarr Meiriceánach. Conas a reáchtálann sé é agus canann:
  - Is réalta domhanda mé!
  Agus ansin glacfaidh Anyuta é agus scaoilfidh sé é, gearrfaidh sé as an namhaid, agus scisfidh sé:
  - Agus glóir don Impireacht!
  Agus ansin beidh Agaistín buailte le blaosc, bain anuas an namhaid, briseadh armúr an namhaid agus squeak:
  - Is cailín dearg gan náire mé!
  Agus ansin beidh Mirabela a sandaled . Agus beidh sé tine a projectile marfach ag an namhaid. Stróic sé an túr agus scread as:
  - Ram ó reithe!
  Agus ansin beidh na Cluichí Oilimpeacha álainn laoch ar siúl. Beidh sé dóiteáin na sliogáin is marfach. Beidh sé crush an umar namhaid agus yell:
  - Scuabfaidh mé gach duine ar shiúl!
  Anseo a thagann umar a mheá seachtó tonna agus scriosann amhras namhaid. Agus bogann sé go héasca sa sneachta - is é an t-inneall an ceann is déanaí - tuirbín gáis! Ní féidir leat carr mar sin a stopadh chomh héasca sin.
  Alenka ag canadh:
  - Ní stopfaidh aon duine sinn! Ní dhéanfaidh aon duine an ruaig orainn! Tá wolves na Rúise ag stróiceadh as a chéile an namhaid! wolves Rúisis - beannú do laochra!
  Agus arís, ag baint úsáide as a bharraicíní lom, ag brú ar an truicir, buaileann sé an namhaid. Cad cailín!
  Thit Anyuta síos freisin ag baint úsáide as a cosa lom agus squealed:
  - Agus tá mé ar fheabhas!
  Agus ansin seolann Agaistín teilgeán agus caoineadh:
  - Is cailín fiáin mé!
  Agus scaoilfidh Mirabela rud go hiomlán marfach agus roar:
  - Go teorainneacha nua gan lúbadh!
  Agus léireoidh sé a theanga chomh bándearg agus fada.
  Agus ansin beidh na Cluichí Oilimpeacha trash agus bain na Meiriceánaigh, agus beidh sé a dhéanamh go han-mhaith.
  Bhuel, go ginearálta, tá bua soiléir le feiceáil. Tá an cath seo buaite agus tá na trúpaí Rúiseacha agus tsarist ag bogadh ar aghaidh.
  Faoi dheireadh mhí na Nollag 1942, bhí Alasca ar fad gafa cheana féin ag an arm tsarist, agus troid ar siúl i gCeanada.
  Chomh maith le tancanna, bíonn píolótaí baineanna ag troid in aerárthaí scaird freisin. Tá go leor eitlíochta ag SAM, ach tá a cháilíocht an-lag. Ní féidir comparáid a dhéanamh le scairdeanna na Rúise. A crush an namhaid leis an déine na terminators.
  Agus na cailíní Anastasia agus Margarita ar a n-eitleáin "Ekaterina"-6 cé chomh héifeachtach agus a bhailíonn siad cuntais.
  Scaoil Anastasia ocht n-eitleán Meiriceánacha le pléasctha amháin de chúig gunnaí móra aerárthaigh agus screeches:
  - Níl ionam ach laoch den scoth!
  Agus le cosa lom brúite sé ar an pedals.
  Scaoil Margarita deich eitleán Meiriceánacha i bpléasc amháin agus sciorrann sí:
  - Agus is rang níos airde mé fiú!
  Brúnn Anastasia na truicear lena bharraicíní loma agus lasann sí an namhaid. Buailfidh sé seacht bhfeithicil de chuid Arm na SA agus squeak:
  - Tá mé a leithéid de ghaiscíoch go bhfuil an rí sásta!
  Scaoilfidh Margarita an marfóir agus sciobfaidh sí:
  - Agus ní amháin an rí! Tá muid an-álainn!
  Troideann na cailíní agus buaileann siad gluaisteáin éagsúla. Caitheann siad an namhaid amach mar lucha marbh isteach i gcanna truflais. Agus scriosann siad aerárthaí SAM.
  Lámhaigh Anastasia roinnt eitleáin eile agus d'éirigh sí:
  - Don iolar ríoga ceann dúbailte!
  Margarita, ag tafann a fiacla fanged, chirped:
  - Chun a leithéid de rud fionnuar!
  Agus bhuail sí freisin dosaen gluaisteáin Mheiriceá eile. Seo iad na cailíní. Is breá le cailíní a mharú. Agus stróic as a chéile é!
  Agus oibríonn an lánúin seo ...
  Bogtar chuig spriocanna talún. Agus dul leis na Shermans, pollta ceart trí iad. Cosúil le snáthaid miotail. Agus scoilteadh an t-iarann agus an cruach is láidre. Seo mar a tharla a dtitim.
  Buaileann Anastasia roinnt Shermans agus screadaíl di féin:
  - Is cailín mé atá in ann go leor!
  Cuireann Margarita an ruaig ar na Meiriceánaigh ar an talamh freisin agus squeaks:
  - Ach ní chuirfidh aon rud stad orm, agus níor stop mé riamh!
  Brúann Anastasia an namhaid, scaoileann sé umair agus screadaíl:
  - Ar son an rí, nach bhfuil aon duine níos críonna nó níos fuaire!
  Tá na cailíní go hiontach ar ndóigh! Agus is tábhachtaí fós, i bikini amháin! Agus dothuigthe!
  Ní féidir le duine ar bith na cailíní a ruaigeadh nó a stopadh!
  Déanann Anastasia, ag lámhach, screams ag barr a scamhóga:
  - Is mise an cailín a bhriseann cruach!
  Deir Margarita, ag leanúint den lámhach:
  - Agus aon miotail!
  Bíonn na cailíní ag eitilt agus ag lámhach... Cé go bhfuil sé fuar agus geimhreadh, ní chuireann sé sin bac orthu. Tá an troid ar bun i gCeanada.
  Lasann Anastasia arís agus roars:
  - Tá mé cosúil le buachaill!
  Deimhníonn Margarit go gníomhach agus casfaidh sí le fearg an panther:
  - Is mise an duine atá níos greannmhaire agus níos fuaire ná gach duine eile!
  Tá na cailíní, mar a fheiceann tú, ag brath go mór ar a lán agus tá ádh do-scríofa acu!
  Tá siad ag éirí as billí leath-nocht! Agus níl a fhios acu aon bhrón, gan amhras! Tá go leor tuairimí éagsúla acu!
  Ach, i mbeagán focal, bhí na háilleacha ádh. Ghabh siad agus d'ionsaigh siad ginearál ceithre réalta le stailc aeir. Háilleacha iontacha. Beidh siad fuck tú suas ar an mbealach céanna!
  Agus arís tá umair na Rúise agus na Gearmáine ag bogadh ar fud Cheanada.
  Seo chugaibh criú Gerda, ar T-4 Gearmánach. Is é an carr sách lag i gcomparáid le gluaisteáin Sóivéadach. Ach níl na cailíní éasca - troideann siad cosnochta agus i bikinis sa fuar. Agus deir sin rud!
  Déanaimis aghaidh air, tá laochra den sórt sin iontach! Níl a fhios acu amhras agus laigí! Tá sapphires agus diamaint ar lasadh ina súile! Ní thabharfaidh áilleacht den sórt sin orlach talún don namhaid! Tá siad naofa agus fí ag an am céanna.
  Bogann siad iad féin le fuinneamh ollmhór.
  Agus is é seo an chaoi a crush siad na Meiriceánaigh.
  Bhain Gerda úsáid as a bharraicíní loma agus rinne sí gáire:
  - Is cailín fiáin mé! Agus ní maighdean ar chor ar bith!
  Agus ina dhiaidh sin pléascann sé i gáire.
  Charlotte fired freisin as an gunna. B'fhéidir nach bhfuil sé ró-chumhachtach, ach tá sé ag éirí go tapa:
  - Tá mé cosúil le beach te agus biting!
  Tar éis a ghlacfaidh an áilleacht agus a theanga fada a thaispeáint!
  Agus ansin slapann Christina agus squeaks:
  - Agus mo ghuth! Buille Klykov!
  Agus beidh sé freisin a fhiacla mac tíre a iompar agus a roar:
  - Beidh bua nua ann!
  Tá na laochra i ndáiríre chomh dian agus ionsaitheach. Agus tá neart muscle an oiread sin agus rage frantic acu.
  Agus buailfidh Magda an namhaid freisin. Bainfidh sé Sherman i bhfad uait, ag bualadh go beacht ó cheann ceann go ceann agus roar:
  - Is Gearmánach iontach mé!
  Na ceithre, in ainneoin nach bhfuil an carr is fearr, troid go rathúil.
  Agus cén fáth? Toisc nach bhfuil beagnach aon éadaí acu! Agus scriosann na laochra an namhaid go han-álainn.
  Tugann Gerda faoi deara go bródúil:
  - Tá muid chomh fiú leis an Fuhrer!
  Tar éis a mbeidh an áilleacht shoot arís agus lom a aghaidh beag gleoite.
  Tá spiorad Aryan ag na laochra anseo. Agus nach bhfuil siad eagla ar an fuar. Cé go bhfuil an gheimhridh in Iarthar Cheanada fós an-fhuar.
  Ach rud ar bith - ach cosnochta agus beagnach naked. Ansin beidh dea-ádh agus bua!
  Is laochra iad seo atá lán de mheon bródúil.
  Fiú amháin anois níl aon chothrom ag na hAirgnigh ó thaobh buanseasmhacht de. Ach amháin cailíní na rúise.
  Ach lámhaigh Natasha ar "Nikolai"-3, freisin i bicíní agus cosnochta, amach agus shiúil sí timpeall. Tá a umar, áfach, níos fearr ná an T-4 Gearmánach. Tá an troid anseo dian agus an-ionsaitheach.
  Tá na Yankees ag iarraidh dul siar. Ach leag Natasha síos an "Witch" agus hissed le grin fiacla péarla:
  - Is cailín mé nach dtiocfaidh aon duine in aice liom!
  Agus fired Maria go cruinn ag an umair Mheiriceá. Prósfaidh sé iad agus scairfidh sé le fiacla nochta:
  - Ní féidir le fórsaí ar bith sinn!
  Agus ansin beidh Aurora shoot freisin ar a seal. Scriosadh an Sherman. Sea cailín sin an méid atá uait.
  Agus ansin déanfaidh Svetlana a ranníocaíocht... Conas a ghortóidh sé na Meiriceánaigh.
  Bíonn cathanna ar muir freisin. Gabhann cabhlach na Rúise na hOileáin Fhilipíneacha.
  Agus anseo, freisin, tá an fhoireann: cailíní mairnéalach cosnochta. Chomh maith leis sin áilleacht beagnach naked, i bikinis. Is fíor go bhfuil an aimsir sna hOileáin Fhilipíneacha iontach fiú sa gheimhreadh - te, toisc go bhfuil sé beagnach an meánchiorcal.
  Agus baineann cailíní taitneamh as troid agus lámhach. Agus rith timpeall ag splancadh cosnochta, sála cruinn. Tá na cailíní anseo go simplí álainn. An chuid is fearr - super!
  Dála an scéil, is breá leo príosúnaigh a éigniú! Ceanglaíonn siad iad féin agus ansin marcaíocht orthu. Agus an oiread sin go gcaillfidh na príosúnaigh Chonaic! Agus socraíonn siad díothú iomlán dóibh féin - nó in áit, ní dóibh féin, ach dá naimhde.
  Criúnna fionnuar den sórt sin de chailíní leath-naked. Agus ní féidir le haon rud stop a chur leo nó iad a bhrú!
  Téann na laochra ar bord cúrsála Mheiriceá. Léimeann siad isteach beagnach nocht, cosnochta, le matáin a rollaíonn faoina gcraiceann coirtithe. Agus chrom siad go buile ar na Meiriceánaigh. Agus ní thugann siad an deis marthanais is lú.
  Agus anois tá an álainn Stella agus a páirtí Masha le feiceáil. Tá an bheirt chailíní blondes ard, matáin a ghearrann gach duine suas. Rud nach buille atá ann, tá corpáin á ngearradh agus á sracadh as a chéile !
  Siúlann na cailíní ar an long Meiriceánach. Má thonnann siad ar dheis, is sráid í; má thonnann siad ar chlé, is cosán é!
  Agus ní stopfaidh na cailíní ! Ní fhágann siad an deis a chéile comhraic! Agus cad má roar siad agus tús a chroitheadh a gcuid matáin!
  Agus arís tá siad ag tonnadh a claimhte agus ag caoineadh:
  - Is cailíní muid don Tsar, don athardai agus do Mikhail Romanov!
  Agus gearrann siad é cosúil le cabáiste samurai. Mar sin ghlac Stella é agus chiceáil oifigeach SAM sa groin lena cos lom. Beidh sé ag eitilt níos airde agus léim thar bord.
  Tabharfaidh an Críochnaitheoir blonde:
  - Do mo bhuille, íocann siad táillí!
  Agus arís scaoilfidh sé a fhiacla agus lasfaidh sé a fhiacla péaracha! Cad cailín! An sú is mó agus aroma!
  Agus Rush na cailíní chun iad féin. Agus téann siad mar an taoide de tornado. Ní thugann siad seans don namhaid. Tá cumhacht ollmhór acu. Dorchadas diabhal agus na mílte mílte aingeal.
  Agus seo a thagann Masha, a ghearrann trí cloigeann ag an am céanna le dhá sabers! Seo cailín - cailín do gach cailín!
  Gearrtar an dá áilleacht amhail is dá mba rud é go raibh siad ag casúr tairní le claimhte. Agus níl aon laige nó amhras ina ngníomhartha. Bog duit féin, gan cúlú nó a thabhairt suas. Éilíonn an ceartas an daonnacht a aontú. Impireacht amháin, coróin amháin, sprioc amháin agus leathnú isteach sa spás.
  Díreach ag an am seo, tá an chéad satailíte Cruinne saorga á seoladh i bhfithis. Anseo tá sé ag eitilt ar fud na cruinne.
  Agus troideann cailíní na Rúise i bikinis ar a son féin. Agus nach bhfuil siad níos lú ná an namhaid. Agus na Meiriceánaigh, gearrtha go píosaí ag na háille, titim. Fós féin, cailíní den scoth agus scil.
  Ag am amháin d'éirigh leo troid sa tSeapáin. Throid siad ar airde freisin. Gabhadh an t-impire féin. Thaispeáin siad a scileanna ollmhóra. Tá paisean den sórt sin acu agus an oiread sin neart muscle. Ar ndóigh, is míorúiltí míorúiltí iad cailíní den sórt sin!
  Ghearr siad síos samurai sa phálás. Agus bhí siad beagnach nocht agus cosnochta freisin. Cailíní a d'fhéadfadh rudaí a dhéanamh a chuir iontas ar a gcuid naimhde.
  Agus ghearr siad feoil ar bith agus léirigh siad a gcuid ealaíne. Na laochra, gan amhras, chun cinn.
  Gearradh ceann aimiréal Meiriceánach amach le sabre. Agus conas a bheidh na háille ag gáire, ag cur bac ar a gcuid fangs.
  Agus arís téann siad ar an ionsaitheacha agus iad féin a ghearradh. Is fíor-arrachtaigh iad laochra den sórt sin. Agus ar an ríchathaoir tá Tsar Michael. Mac Alastair an Tríú, ach ní hé sin. A luckier, níos cinntitheach, níos láidre-willed, agus freisin rialóir cumasach .
  Ach, ar ndóigh, cúrsaí an t-ádh, chomh maith le déine níos mó - Mikhail i gceannas ar troid implacable i gcoinne éilliú, a raibh tionchar dearfach ar an arm. Ach is é an fios gnó is éifeachtaí ná cailíní a úsáid i bikinis chun críocha míleata. Agus tá cailíní an-álainn nuair a bhíonn siad beagnach naked agus cosnochta.
  Mar sin tarlaíonn na cathanna le céimeanna éagsúla ratha. Agus shoot laochra álainn go han-chruinn, níos fearr ná fir. Agus is tábhachtaí fós, nuair a bhíonn na cailíní beagnach naked, tá siad go praiticiúil dosháraithe. Níl tionchar ag urchair agus sliogáin orthu. Arm an-láidir de laochra. Tá sin iontach. Ba é smaoineamh Tsar Michael cailíní beagnach nocht agus cosnochta a úsáid, agus thug sé seo an bua.
  Agus chaith cailíní i gcathanna freisin grenades agus miodóga lena mbarra lom. Agus thaispeáin siad a rage fiáin.
  Tá na cailíní go leor dashing. Agus an-álainn, spraíúil, agus cabhlaigh-chos. Ní fhéadfadh aon duine iad a shealbhú.
  Is iad na laochra an-chon... Is arm an-éifeachtach iad cosa lom cailín. Ach cad is féidir leo a dhéanamh? A lán rudaí. Fuair na boinn loma iad féin fuinneamh ón domhan agus bhí na laochra áille spraíúla.
  Caithfidh mé a rá go bhfuil na cailíní ar na cailíní is áille ar domhan, go bhfuil siad iontach agus le fearg na cobras!
  Gabhtar an cruiser Meiriceánach. Thit na fir a gabhadh ar a n-aghaidh. Ina dhiaidh sin chroith na laochra a gcosa ina n-aghaidh. Agus chuir siad iachall orm póg. Agus chonnaic na cailíní, agus a mbonn lom, nuair a ligh siad a dteanga, go raibh siad taitneamhach agus ticklish.
  Ach bhain na háilleacha taitneamh as a gcosa lom a bheith sáite le póga agus a gcuid sála á bpóg.
  Ina dhiaidh sin beidh na cailíní ag gáire. Agus lom siad a gcuid fiacla!
  Ach d'éirigh sé níos fearr, chuaigh na cailíní ar an ghrian naked beagán agus chuaigh siad ag snámh. Is laochra áille den sórt sin iad seo. Conas is féidir leat cos den sórt sin a ghlacadh agus é a phóg? Agus lick gach méar.
  Tá na cailíní go hiontach.
  Seo é umar Alexander-4 i gcath arís. Tá deifir ann agus tá Feabhra ag teacht cheana féin. Bogann na trúpaí ar aghaidh. Ag éirí níos gaire agus níos gaire do chríoch SAM. Tá na cailíní chomh cool.
  Anseo lámhaigh Natasha go cruinn. Agus buaileann sé go han-chruinn.
  Shoots an cailín thar a bheith cruinn agus shouts:
  - Déanfaimid an namhaid a bhrú!
  Shoots Maria seo chugainn. Ghlac agus bhuail an namhaid:
  - Tá mé thar barr!
  Is cailín an-álainn í Maria, agus an-ghníomhach.
  Agus tá a cosa lom an-álainn agus galánta ina n-eroticism:
  - Scriosfaimid an namhaid!
  Agus is cailín den sórt sin í Aurora, agus tá sí thar barr, le bolg agus cíoch lom, agus siní scarlet puffy den sórt sin:
  - Brisfidh mé trí na naimhde agus déanfaidh mé sármhaith é!
  Agus conas a chroith sé a chuid gruaige rua!
  Agus arís cuirfidh sé ciceáil ort lena chosa lom chiseled. Tá laochra den sórt sin an-fhionnuar!
  Agus ansin glacfaidh agus buailfidh Svetlana an namhaid:
  "Is breá liom an Tsar agus crochfaidh mé nóin thart ar mhuineál mo naimhde!"
  Beidh na cailíní ag gáire. Conas a tháinig siad ina gcon agus fionnuar.
  Tá Meiriceánaigh ag teitheadh ó chailíní. Nó tugann siad suas. Nó faigheann siad bás. Tá na laochra chomh álainn, agus an-cosnochta, agus tá na cailíní chomh iontach. Agus tá troid i bicíní díreach taitneamhach agus éifeachtach. Tá cailíní laochra chomh iontach.
  Buaileann Natasha leis na Meiriceánaigh arís agus scaireann sí:
  - Is tusa mo dheartháir agus is mise do dheartháir! Nó in áit mo dheirfiúr!
  Agus arís bogann sé a theanga fhada. Ionsaitheach a ligean ar a rá laochra agus áilleacht!
  Agus ansin croith Anyuta a cíoch nocht. Agus beidh sé screadaíl agus lom a fhiacla. Agus seolfaidh sé sliogán ag na Meiriceánaigh. Agus beidh sé a ghlacadh agus fuck é.
  - Scrios an áilleacht é! Agus squeaks sé:
  - Is cailín iontach mé!
  Cailín álainn agus is breá léi gnéas. Agus tá sé seo go deas!
  Agus thóg an cailín é agus bhuail sí í - d'fhás sí:
  - Buafaimid agus scriosfaimid an namhaid!
  Agus anseo ciceáil agus buailfidh Aurora:
  - Is rí agus cailín fionnuar mé!
  Is féidir leis an laoch a bheith sách cú.
  Déanann na cailíní gáire leo féin.
  Ach ghlac Svetlana an-cool é. Agus thug sí a leithéid seo de tháillí chun an namhaid a scrios, agus phóg sí na diabhal:
  - Tá sé seo den sórt sin aerobatics totalitarian!
  Tá an umar an-lúfar agus marfach. Buaileann sé an Sherman lag agus ard. Mar sin tá na cathanna anseo i bhfabhar an Rúis Tsarist.
  Tá Natasha cosúil le lámhaigh gunna arís. Agus coos sé:
  - Chun do idol!
  Thosaigh Maria ag lámhach. Tá an cailín an-álainn agus tá gruaig órga uirthi. De réir cuma.
  An cailín fucked, agus dírithe ar a bharraicíní lom agus squeaked:
  - Seo dúnmharú don rí!
  Agus anseo Aurora fucked an Meiriceánach. Agus bhí an cailín, a ligean le rá, thar a bheith ionsaitheach agus squeaked:
  - Chun dul ar bord fíor!
  Agus anois léirigh an cailín í féin a bheith i ndáiríre láidir.
  Agus tá Svetlana ionsaitheach agus comhraic. Chiceáil sí lena cos lom agus stróic sí an namhaid ina phíosaí.
  Agus chrom sí, ag baint a cuid fiacla:
  - Is bean mé a eitlíonn mar iolair!
  Mar sin thosaigh na cailíní ag fuck le fórsa fiáin. Agus ní féidir stop a chur le ionsaí den sórt sin ar áilleacht. Gan cúlú nó lúbadh.
  Lámhaigh Natasha arís agus rinne sí hiss ar:
  - Go dtí an scrios iomlán!
  Agus d'éirigh le Muire, gan aon tairne, i bhfad ní ba mhó a naimhde a mhilleadh, agus thosaigh sí ar a comhraic a bhriseadh.
  Agus ansin ghlac Aurora é agus bhuail sé an namhaid le gunna. Agus go han-rathúil, le aplomb ollmhór. Agus crush, crush an namhaid. Agus tá smionagar leáite ag eitilt ón Sherman i ngach treo.
  Agus beidh Svetlana ag lámhach agus ag canadh freisin:
  - Is cailín aisling iontach agus áilleacht iontach mé!
  Léiríonn na laochra, i ndáiríre, uacht iontach chun an bua a fháil.
  Ní hamhlaidh a d"éirigh an Impireacht iontach agus iontach. D"fhéadfadh sé dul thar éachtaí Genghis Khan.
  Gluaiseann na laochra i dtreo iad féin ... Agus shoot siad, shoot, agus cuimilt trí seasaimh namhaid, amhail is dá sracadh oscailte le scian. Nó in áit, miodóg an-ghéar agus cruaite. Agus anois tá trúpaí na Rúise fíor-dochreidte. Agus an ríocht ar impireacht mhór.
  Má fhéachann tú air, bhí go leor cogaí agus tréimhsí deacra i stair na Rúise. Ach bhí Nicholas II mí-ádh don chuid is mó! Iompaigh sé amach a bheith ina teip. Ach tá tábhacht mhór ag baint le tactics. An rud a léirigh imreoir fichille mór na Rúise Alekhine. Nuair a thosaigh sé ag imirt in ionad a chéile comhraic, ag casadh thar an mbord agus a bhuaigh. Is genius é genius.
  Le fadhbanna uile na Rúise Tsarist, réitigh an fachtóir cailíní naked ina n-aonar go leor.
  Glacann héileacaptair páirt sna cathanna freisin. Feithiclí do chomhrac, agus freisin criúnna le cailíní i bicíní agus cosnochta. Cad é cáilíocht arm comhdhéanta de chailíní? An chuid is mó den scoth. Ní féidir le haon rud arm den sórt sin a stopadh nó a ruaigeadh.
  Mar sin, san arm seo tá cailíní cosnochta agus beagnach naked. An fhoireann ar héileacaptar Captaen Varvara. Nach iontach é seo? Beidh an fharraige at foréigneach! Agus conas a bhuailfidh na gunnaí móra aerárthaigh. Agus ansin tá roicéid. Is fíor- hairicín iad na cailíní seo cosúil le tornadoes.
  Níl siad níos lú ná an namhaid in aon rud. Tá arm na Rúise réidh le haghaidh cathanna agus éachtaí móra.
  Is cailín álainn í Varvara le gruaig donn agus beagnach nocht. Agus é ag roars ag barr a scamhóga:
  - Ní bheidh na naimhde pas a fháil! Agus ní bheidh siad ag rith amach!
  Agus glacfaidh sé é agus scaoilfidh sé urscaoileadh marfach as scairdeanna uile a mheaisín is fuaire . Agus beidh sé ag eitilt thar an namhaid. Agus tógann sé é agus gearrann sé síos é le lúb millteach.
  Ach thóg Olga measartha beag agus scaoil sí roicéad ag seasaimh Mheiriceá agus rinne sí hiss ar:
  - Throid mé, ní le bróg bast, ach cosnochta!
  Agus beidh sé wink lena súile sapphire. Sea, is cailíní iad seo - aerobatics thar a bheith iontach. Leis is féidir leat deoch suas sliabh agus dragain nocht a iompar.
  Agus tá na cosa chomh galánta agus uathúil! Agus tá na waists tanaí, agus tá na comhlachtaí an-mhatánach.
  Tosaíonn Varvara asal agus caoineadh:
  - Is féidir liom poll a dhéanamh sa chruinne don rí!
  Agus beidh sé ag grin a aghaidh beag agus wink lena súile.
  Tá na laochra ar a ndícheall anseo. Anseo tógfaidh Tatyana, freisin cailín i bicíní, é agus squeal:
  - Bíodh rí os cionn an domhain go léir!
  Agus beidh sí sparkle lena fiacla pearly. Agus ó héileacaptar tá sé chomh marfach le tairní . Agus beidh sé marfach. Agus beidh sé Fry i ndáiríre an miotail. Agus beidh a chur faoi deara an scrios an bunker.
  Is cailíní iad seo - is cailíní iad na cailíní go léir! Agus ansin nuair a thugtar na príosúnaigh isteach, pógann na cailíní sin agus líonn siad a gcosa lom. Go ginearálta is é seo an bealach is sofaisticiúla chun náiriú agus spreagadh a thabhairt.
  
  ROMMEL do-fheicthe
  Inti, bhí arm Rommel i mí na Samhna agus mí na Nollag 1941 in ann bua a fháil san Afraic. Tharla sé seo freisin toisc nach ndearna comhpháirtí an iontach Rommel na botúin mhóra sin a tharla i bhfíor-stair.
  Mar thoradh air sin, chaill na Gearmánaigh na Briotanaigh a bhí ag dul chun cinn agus choinnigh siad a gcríoch. Ar dtús, níor chuir sé seo isteach ar chúrsa na gcathanna; ar an bhfronta thoir, buaileadh na Gearmánaigh in aice le Moscó.
  Mar sin féin, d'athraigh pleananna an Fuhrer níos déanaí. Faoin am seo bhí Rommel in ann Tolbuk a ghlacadh, agus bhog sé i dtreo na hÉigipte. Chinn Hitler aistriú chuig cosaint shealadach ar an bhfronta thoir, agus faoi láthair a chuid iarrachtaí a dhíriú ar an Afraic agus sa Mheánoirthear.
  Mar sin féin, toisc go raibh níos lú fórsaí ag teastáil ón ionsaí san Afraic, rinne na Naitsithe roinnt oibríochtaí san oirthear. Bhuaigh trúpaí Sóivéadacha i Kerch. Timpeallaithe siad dúinn in aice le Kharkov. Tharraing siad amach splinter freisin i dtreo Smolensk. Chríochnaigh ionsaitheacht an dara arm turrainge ag an nGinearál Vlasov in aice le Leningrad sa bhua freisin.
  Thit Sevastopol i ndiaidh an léigear agus an ionsaithe. Agus neartaigh na Krauts. Tharla an troid ar leac an Rzhev. Anseo d'éirigh leis na Naitsithe seasamh amach.
  Ach san Éigipt, bhuaigh Rommel, tar éis treisithe a fháil, bua diongbháilte. Ag tógáil ar a rathúlacht, thrasnaigh na Gearmánaigh an Phalaistín agus ghabh siad an Iaráic agus Cuáit. Agus ansin an Meán-Oirthear ar fad - tar éis rochtain a fháil ar ola.
  Ina dhiaidh sin d'iompaigh na faisisteacha go dtí an tSúdáin agus rinne siad iarracht an Afraic ar fad a ghabháil.
  Ag an am céanna, lean an t-ionsaí ar Ghiobráltar, agus chuaigh trúpaí Gearmánacha isteach i Maracó agus níos faide isteach i fairsinge na hAfraice.
  Ach d"éirigh leis na Gearmánaigh a éascú trí obair fhuinniúil sa chúl. Cá bhfuil Hitler, freisin, an méid a rinne sé ar bhealach níos sciliúla ná mar a rinne sé i bhfíor-stair.
  Tar éis dó a dhúiseacht, ghlac Hitler an Terminator folcadh leis na cailíní, rinne sé bricfeasta le sailéad, leite cóilis agus roinnt glasraí eile, ag cur cáis ghabhair ilchiseal beagmhéathrais agus caviar leis. Ina dhiaidh sin ghlaoigh sé ar Speer, ag cur doiciméad sínithe ag an dlí ar chumhachtaí éigeandála i láthair go hoifigiúil don aire impiriúil nua. Bhí seilbh ar Adolf agus bhí sé an-chreimneach:
  - Tá táirgeadh arm sa Tríú Reich thar a bheith íseal! Táimid tite ar gcúl, ní hamháin ar an mBreatain chogaíoch, ach ar an USSR iomlánaíoch freisin. Ach ní mór dúinn ardcheannas aeir, agus ag an am céanna méadú ar tháirgeadh na n-arm d'aois, agus ag aistriú chuig cinn nua. Buamadóirí scaird tuar dóchais inti go háirithe. Tar éis an tsaoil, cuireann a luas ollmhór agus a n-uasteorainn ard ar a gcumas cathracha na Breataine a scrios le beagnach saoirse ó phionós!
  Dóchas radaithe spear:
  - Sa Ghearmáin agus sa Pholainn tá farasbarr de ghual, sa Fhrainc tá amhiarainn, agus tá go leor trealamh a tháirgeadh gluaisteáin go leor. Tar éis an tsaoil, táirgeann muid níos mó alúmanam agus duralumin ná na tíortha go léir ar domhan le chéile!
  Chlaon Adolf ina sheilbh:
  - Faoi láthair! Tá an Bhreatain agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá ag cur táirgeadh chun cinn freisin, agus ní mór dúinn gach gram de mhiotal a chosaint. Lig do leanaí scoile agus leanaí eile ó cúig bliana d'aois miotail a bhailiú freisin. Thairis sin, cén fáth a dhéanamh ar na sciatháin agus fuselage go hiomlán ó duralumin. Is féidir leat adhmad agus chanbhás araon a úsáid. Mar shampla, sciatháin monoblock a tháirgeadh. Agus cad? Tá gá againn le scaird-trodaire nua nach bhfuil níos mó ná dhá thona aige, éasca le heitilt, éasca le monarú agus saor! Ba cheart líon na gcodanna cóimeála a laghdú go dtí an t-íosmhéid, agus ba cheart deiseanna a aimsiú freisin meáchan an aerárthaigh a laghdú a oiread agus is féidir agus a chuid maoine aerdinimiciúil a fheabhsú. Anois, dála an scéil, beidh dearthóirí aerárthach ag teacht, déanfaimid oiliúint orthu.
  aoibh Speer:
  - Ar ndóigh, mo Fuhrer. Chomh fada agus a thuigim, tá tú chun gach oibrí ardcháilithe a thabhairt ar ais ón arm?
  Dheimhnigh Adolf ina sheilbh:
  - Ní earcóimid ach oibrithe ardcháilithe, gnáth-oibrithe as eachtrannaigh. Mar sin tá sé níos fearr a bheith ann níos lú díomhaoin, agus dá bhrí sin páirtíneach. Laghdóimid, ar ndóigh, líon na bhfórsaí talún; mura bhfuil aon chogadh ann leis an APSS, ní gá dúinn an oiread sin coisithe, ach... Ní go radacach, agus mar sin tá sé beartaithe agam Giobráltar agus Málta a ruaigeadh amach anseo. mhí agus áitíonn siad tuaisceart iomlán na hAfraice agus níos faide go dtí an Meánoirthear. Beidh aonaid talún fós ag teastáil uainn. Ina theannta sin, is gá longchlós breise a thógáil sa Ghearmáin féin agus sa Fhrainc, sa Bheilg, san Ísiltír agus san Iorua. Teastaíonn iompróirí aerárthach, longa cogaidh agus iompróirí uainn. Agus déanfaidh an Mheánmhuir, mar a bhí, loch laistigh den Ghearmáin. An dtuigeann tú?
  Speer bowed:
  - Sea, mo Fuhrer! D'ordaigh mé cheana féin clár tógála a fhorbairt...
  Chuir Cunning Adolf leis:
  - Féadfar an lá oibre a shíneadh go 16 uair an chloig má éilíonn ár bpleananna éigeandála é. Ní mór táirgeadh aerárthach a mhéadú go céad aerárthach in aghaidh an lae i díreach naoi mí... Níos mó ná trí huaire i gcomparáid leis an gceann atá ann faoi láthair, agus ní fíor ar bith gur leor é sin!
  Rinne Speer deifir chun an Fuhrer a spreagadh:
  - Tá ár gcuid píolótaí d'aicme níos airde ná na cinn na Breataine, mar sin ní cainníocht gach rud. Agus tiocfaimid ar bhealaí nua chun scairteanna céachta a chruthú ina claimhte. Chomh fada agus a thuigim, is é an eitlíocht an tosaíocht dúinn?
  Ghlan an Fuhrer a dhorn níos déine:
  - Is é an tosaíocht atá againn ná scaird, aerárthach buamadóir, agus ansin aerárthach trodaire, chomh maith le scaoileadh trealaimh nua, agus forbairt arm miracle! Mar sin féin, ní hamháin i réimse na heitlíochta, ach freisin umair, airtléire, scaird airtléire go príomha... Labhróimid faoi seo go mion.
  Chualathas cloigín agus chuaigh príomh-dhearthóirí aerárthaigh an Tríú Reich isteach sa seomra.
  Messerschmitt, sách óg le forehead ard, Heinkel, cheana féin scothaosta, ach an-lúfar, tógtha athletically Tank, Lippisch, agus cúpla cinn níos lú ar a dtugtar.
  Luaigh Adolf iad chuig na cathaoireacha agus d'ordaigh dóibh na líníochtaí a leagan amach ar an mbord:
  - Is é an tasc atá agat ná arm nua, an-chumhachtach agus nua-aimseartha a chruthú. Tá níos mó tolláin gaoithe ag an nGearmáin ná aon tír eile ar domhan, agus tá teicneolaíocht go leor aerárthach an-chúng. Ach amháin sa Yu-88, is féidir leat an luas a mhéadú go suntasach trí chruth níos sruthlínithe a thabhairt don charr. Go háirithe, tabharfar cruth dronnach teardrop-chruthach don cockpit, rud a fheabhsóidh infheictheacht agus go mbeidh an píolótach níos fairsinge, agus cuirfidh sé luas freisin trí fheabhas a chur ar aeraidinimic cúig chiliméadar maith. Ina theannta sin, is gá cruth sruthlínithe a thabhairt do phointí lámhaigh an dá bhuamadóirí agus na trodaithe, na racaí buama, agus na coscáin aeir sa suíomh neamhoibríoch.
  Scríobhann tú síos an méid a deirim leat!
  Chlaon na dearthóirí i unison:
  - Mar sin cinnte Fuhrer iontach!
  Lean Adolf ar aghaidh:
  - XE-129 - ba cheart é a athdhearadh ionas go dtabharfar cruth sruthlínithe don bhosca airm féin agus go bhfuil gunna aerárthaigh shochorraithe suiteáilte chun cosaint a dhéanamh ar ionsaithe ón leathsféar cúil agus íochtair. Ina theannta sin, ba cheart go mbeadh córas treisithe inneall feistithe ag an aerárthach ionsaithe seo. Ag an am céanna le perestroika, is gá táirgeadh aerárthach ionsaí den sórt sin a mhéadú. Cuireann a stailceanna uafásacha aeir pairilis ar ghníomhaíocht na Breataine. Ina theannta sin, ba cheart an buamadóir tumadóireachta Ju-87 a úsáid sa Bhreatain. Cuirfimid carranna as dáta i seirbhís...
  Adolf ar sos. Bhí na dearthóirí ciúin. Dúirt an Fuhrer:
  Tá amhras mór orm faoin F -190. Bhí an fheithicil trom agus gan a bheith inaistrithe go leor; ina theannta sin, níl córas inti chun umair a líonadh le gáis támha, a chuirtear in ionad breosla úsáidte. Mar gheall air seo, is féidir an carr seo a bhualadh amach fiú le piléar loiscneach amháin. Cad a déarfaidh Tank faoi seo?
  Dúirt an dearthóir cáiliúil SS, ag seasamh ar aird:
  - Is é seo ár n-easnamh, Fuhrer mór. Cé go gcaithfear socrú na n-umar a mheas go rathúil go leor, níl siad chomh i mbaol dóiteáin namhaid agus ag an am céanna cosnaíonn siad an píolótach. Maidir le maneuverability, mar sin... Tá armúr amháin 120 cileagram meáchain, agus níl sé chomh furasta dúinn é a éadromú...
  Mhol Adolf ina sheilbh:
  - Déan iarracht cáilíochtaí aerdinimiciúla an Fokken-Wulf a fheabhsú. Go príomha mar gheall ar laghdú meáchain, is gá na leideanna sciatháin a lúbadh chun inrialaitheacht agus maneuverability na feithicle a mhéadú. Ina theannta sin, déanfaidh sé cosaint a shuiteáil don leathsféar cúil ... Maidir le suíomh an innill os comhair cábáin an phíolóta, cosnaíonn sé seo an píolótach, ach éilíonn sé go bhfuil an fheithicil feistithe le feiste díshealbhaithe. Dála an scéil, is féidir cruth an-mhótair a dhéanamh níos sruthlínithe, rud ar cheart dár dtionsclóirí a chur san áireamh go cinnte. Dála an scéil, cad faoi obair ar an ME-309?
  ionadh éigin ar Messerschmitt :
  - Táimid ag obair ar seo, Fuhrer iontach. Geallúintíonn na tréithe ríofa luas na feithicle a mhéadú, suas le 740 ciliméadar in aghaidh na huaire, nuair a bheidh sé armtha le seacht bpointe lámhaigh! Beidh sé seo ar an mbás is cumhachtaí do na Breataine...
  Chuir Adolf isteach:
  - Ba chóir críochnú a dhéanamh níos tapúla. Agus tusa, Speer, chun dlús a chur le forbairt an ghunna nua aerárthaigh 30 milliméadar mear-dhó. Is féidir é a úsáid go han-rathúil freisin le lámhach ar spriocanna talún agus in aghaidh aerárthaí namhaid! Ba cheart go gcuirfí an ME-309 nua in ionad an ME-109 roimhe seo. Maidir le do mheaisín scaird ME-262, faraor, tá go leor míbhuntáistí aige: meáchan trom, iontaofacht oibriúcháin íseal, ráta timpiste iomarcach ... Déanfaidh mé sceitse den scaird atá de dhíth orainn féin.
  Thosaigh Adolf Hitler ag tarraingt carr, ag baint úsáide as a chuid eolais ar scaird-throdaithe nua-aimseartha. Mar sin féin, ní na cinn is nua-aimseartha, ach ó thart ar na caogaidí, d'fhonn iad a chur in oiriúint do leibhéal reatha na táirgeachta agus na teicneolaíochta. Thug sé aird ar leith ar theicneolaíocht an scuab sciatháin a athrú. Ag míniú na buntáistí go léir a bhaineann le dearadh den sórt sin:
  - Le linn tuirlingthe agus éirí de thalamh, laghdóidh an scuab, agus le linn eitilte méadóidh sé. Mar gheall air seo amháin, beidh trodaire le hinneall ME-262 nua-aimseartha in ann luasghéarú go 1,100 ciliméadar in aghaidh na huaire. Agus beidh a meáchan i bhfad níos lú.
  D'fhéach Messerschmitt ar an léaráid, roc a mhaol ard agus brú amach:
  - Brilliant! Ach a Fhuhrer, cá bhfuair tú eolas domhain ar aeraidinimic?
  Chúngaigh an Adolf seilbh a shúile go glic:
  - Cad mar gheall ar aerodynamics? De ghnáth bíonn duine cumasach cumasach i ngach rud! Agus is mediocrity mediocrity san Afraic freisin! Cad atá cearr leis an buamadóir Arado? Taispeáin dom an léaráid?
  Bhreathnaigh an hit-and-miss Fuhrer go tapa agus chroith sé a cheann go diúltach:
  - Ní hea, ní dhéanfaidh sin! Ní haon mhaith an smaoineamh leis an tralaí, mar gheall air ní bheidh an t-eitleán ag casadh timpeall agus beidh sé tuairteála. Teastaíonn gnáthfhearas tuirlingthe inghnóthaithe. Smaoinigh ar roinnt athruithe dearaidh le haghaidh aeraidinimic níos fearr. Gan aireagán gan ghá, ach le hintleacht.
  Chuaigh Adolf ar mire agus rinne sé cúpla trácht eile:
  - Tá gléasra cumhachta thar a bheith neamhiontaofa ag aerárthach Gryphon Xe-177. Ní mór é a athsholáthar láithreach, leis na hinnill loine is déanaí, ceithre cinn ina seasamh ar leithligh ar dtús. Ansin chuig na hinnill is nua-aimseartha le cumhacht de 2950 horsepower. Maidir leis an gcumas dul ar stailc ó airde ard agus i Léim, ansin ... Tosaigh a fhorbairt ar an Xe-277, beidh an meaisín a bheith chomh maith arm nemesis. Ach is é an rud is mó ná scaird-bhuamadóirí. Is tasc tosaíochta é seo. Mar shampla, seo mar ba cheart don Yu-287 a bheith.
  Rinne an Fuhrer sceitse arís le sciatháin scuabtha chun tosaigh, ag míniú nuances áirithe do na dearthóirí. Iompraíodh Adolf go dáiríre, ag taispeáint léaráidí áirithe. Go háirithe an buamadóir tailless . Agus go bhfuil dearadh meaisín scaird sciathán eitilte níos mó ná gealltanais. Agus ag an am céanna, tá an fheithicil in ann fiú chríoch na Stát Aontaithe a bhuamáil. Thug sé le fios go díreach gur chóir go mbeadh dearthóirí ó gach cearn den Eoraip agus fiú Giúdaigh páirteach san obair. Ar deireadh ag tuiscint go raibh na dearthóirí gnóthach go leor cheana féin, lig sé go trócaireach iad, ag fágáil Lippisha amháin. a scairt an Fuhrer:
  - Agus iarraim ort, a Alastar, fanacht! Beidh sé de chúram ort airm nua thar a bheith éifeachtach a chruthú.
  Bhí ionadh ar Lippisch:
  - Beidh mé buíoch díot, Fuhrer!
  Thosaigh Hitler an Terminator ag míniú:
  - Tá a fhios agat, ar ndóigh, ar theoiric Wieselsberger , a bhí tráth ina chúntóir don Ollamh Prandtl in Göttingen. Bhí sé ar an gcéad duine a d'fhorbair teoiric faoi thionchar an scáileáin ar an dromchla bunúsach ...
  Chlaon Lippisch, ag gáire:
  - Tá a fhios agat go maith, mo Fuhrer! Sea, tá a fhios agam an teoiric seo!
  Lean Adolf ina sheilbh:
  - Ní mór dúinn ekranoplan a chruthú - cineál hibrideach de bhád torpedo agus eitleán farraige. Eitlíonn sé i ndáiríre i bhfad níos ísle, thart ar 20-40 ceintiméadar ón uisce. Sa chás seo, tá dhá chuid i mais an aeir a thacaíonn leis an mbád ekranoplan . Is sruthán reoite amháin é faoin sciathán; tagann an ceann eile - sách neamhshuntasach - amach ón sciathán i limistéar an chiumhais rian agus déantar é a athlánú i gcónaí le haer ag teacht ó thuas, ó bharr an tsciatháin.
  Dheimhnigh Lippisch go héasca:
  - Go deimhin, mo Fuhrer!
  Lean Adolf ina sheilbh:
  - Mar sin féin, fanann príomhmhais an aeir faoin dromchla imthacaí agus cruthaíonn sé brú ann atá beagnach comhionann leis an mbrú treoluas. Imríonn sé an ról atá ag cineál rinc scátála aeir a "rolladh" an bád ekranoplan mar obair clog! Ba é an t-innealtóir Fionlannach Kaario an chéad duine a d'úsáid é seo go praiticiúil , d'fhorbair sé sleamhnán sciatháin dronuilleogach simplí ag fánaíocht thar an sneachta ag baint úsáide as scáileán agus fuair sé paitinn air fiú. Ar an drochuair, ní raibh an míleata buíoch as fionnachtain den sórt sin in am. Deir siad go ndearna an tOllamh Rúiseach Levkov turgnaimh chomhchosúla... Is é sin, d'fhéadfadh sé seo a bheith ina arm nua miracle, in ann buamaí, toirpéid, agus trúpaí tuirlingthe a sheachadadh go cósta na Breataine, ag luas eitleáin, agus ag an am céanna dofheicthe do radar. Chomh maith le hionsaithe níos scriosta ar longa Sasanacha! Aontaigh?
  Chas Lippisch lena lámh, dhoirt na freastalaithe cabhracha sú dó... Tar éis dó beagán a ól, dúirt an dearthóir:
  - Sea, is smaoineamh saibhir é seo, cé go mbeidh roinnt fadhbanna teicniúla ann. Mar shampla, inbhuanaitheacht...
  Chlaon an Adolf seilbh go cairdiúil:
  - Déanfaidh mé léaráid gharbh a sceitseáil duit, is fearr é a dhéanamh, agus snasóidh tú na sonraí teicniúla beaga tú féin. Ba chóir go mbeadh an corp fada, i gcuimhne do fuselage aerlínéar, ag sileadh isteach i srón cockpit deilf, windshields dronnach agus innill turbojet.... Cé go bhfuil sé indéanta go n-oibreoidh innill loine sna chéad mhúnlaí freisin. Agus nuair a tharraingítear an colossus seo isteach san uisce oscailte, roarfaidh na hinnill go bodhraigh agus pléascfaidh an corp cúng creiche ar nós míol mór, ag cur suas scamall de spraeála. Cuimhnigh ort, tá an colossus seo in ann rushing cosúil le trodaire cúpla méadar ó dhromchla an uisce.
  Rinne Lippisch feadóg i bhfíor-mheas:
  - Tá samhlaíocht shaibhir agat, a Fhuhrer!
  Tháinig níos mó spreagtha fós ar Dashing Adolf:
  - Ar ndóigh bheadh sé ina arm miracle. Tar éis an tsaoil, níl eagla ar ekranoplans roimh aon stoirmeacha. Níl eagla orthu roimh oighear - eitilt siad thairis air. Níl siad faoi bhagairt ag béal abhann swampy agus carraigeacha cósta, ar féidir le gnáth longa briseadh, agus is gnách go mbíonn na héadomhain cosúil le lochán leanaí. Tá siad in ann trúpaí a thabhairt i dtír i ngach áit: ó chósta na hAfraice de Chnámharlaigh lena sceireacha diabhalacha, go dtí an dá chósta de chuid na Stát Aontaithe, tailte Artach Cheanada agus Alasca. Bheadh na céadta de na meaisíní sin ann, agus thitfeadh an Bhreatain i gceann dhá mhí.
  Dúirt Lippisch go suaimhneach:
  - Agus na mianaigh?
  Rinne an Fuhrer gáire:
  - Sin é go díreach na mianaigh! Ní bhagairt siad faoi dhromchla na n-uiscí nó sna héadomhain! Chomh maith le toirpéid ó fhomhuireáin. Agus is arm idéalach é féin chun na fomhuirí is úire a throid, agus iad á bhualadh le muirir doimhneachta. Ina theannta sin, is féidir le ríomheitleáin diúracáin agus mianaigh a dhóiteáil ag longa namhaid. Sea, ar ndóigh, cuirfidh mé dearadh buamaí treoraithe in aithne duit. Agus ar ndóigh, tuirlingtí... Slí iontach chun fórsaí tuirlingthe a sheachadadh, ní hamháin le coisithe, ach le umair freisin! Ansin athróidh nádúr iomlán an chogaidh láithreach! An dtuigeann tú Lippisch, cén gnó a bhfuil muinín ag an bhFuhrer asat?
  D'iarr an dearthóir ar bhealach níos mercantilely:
  - Cad mar gheall ar na dámhachtainí?
  Dheimhnigh Serious Adolf:
  - Ar ndóigh, na cinn is flaithiúla, crois iarainn le diamaint, tailte, coilíneachtaí, ábhair! Má cheannaíonn muid an Afraic ar fad, beidh go leor talún ann do gach duine!
  Dúirt Lippisch:
  - Má thugtar airgead agus cistí, beidh an ekranoplan réidh, ach ... tá tionscadail agam freisin le haghaidh trodaire gan staonadh.
  Thapaigh an Terminator Fuhrer an t-aireagóir a chur ar a suaimhneas:
  - Scaird-bhuamadóir , tá sceitse déanta agam cheana féin, tabharfaidh daoine eile aire dó. Cé chomh áisiúil agus Trodaire! Tá ekranoplanes níos tábhachtaí mar go bhfuil siad arm bunúsach nua... Ina theannta sin, tá an chuideachta Gotha dearthóirí an-cumasach a dhéanamh. Idir an dá linn, obair ar ekranoplanes. Go ginearálta, anois tá go leor ceisteanna práinneacha agam, ní mór dom fós labhairt leis na ginearálaithe umar ... Tabharfar an t-ordú duit ...
  D'fhág Lippisch an Fuhrer an-spreagtha. Shíl Adolf go mb"fhéidir go mbeadh sé níos fearr labhairt ar dtús le fisiceoirí núicléacha faoi adamh a chruthú agus, sa todhchaí, buama hidrigine, ach chinn sé gan an iomarca a dhéanamh, é féin agus daoine eile a luchtú ag an am céanna.
  Bhí roinnt dearthóirí ann, lena n-áirítear na cinn is cáiliúla: Porsche agus Aders. Go ginearálta, dá mbeadh barraíocht cháilíochtúil ag na Gearmánaigh ar na Sóivéadaigh san eitlíocht agus ar an gcabhlach fomhuirí (cé nach n-admhaíonn gach duine é seo!), ansin bhí cabhlach umar an Panzervale ar gcúl go suntasach. Go háirithe, bhí na feithiclí Sóivéadach KV, T-28, T-34, níos fearr ná na cinn na Gearmáine i armúr agus armáil, agus an T-34 freisin i bhfeidhmíocht tiomána. Mar sin féin, níl gunnaí na n-umar Gearmánach láidir go leor do na Sasanaigh Matildas agus Cromwells, i bhfad níos lú iad siúd atá á bhforbairt cheana féin ag dearthóirí na Churchills agus Challengers. Gan trácht ar laige armúr na ndearaí Gearmánacha...
  Tar éis dó cuireadh a thabhairt do na haíonna suí síos, thosaigh an Fuhrer ag léamh an mhoráltachta:
  - Ar an drochuair, níl gunna frith-umar iontaofa ag an nGearmáin faoi láthair... Feistithe le gunna T-3 50-mm, ní féidir leo ach armúr an Matilda nó an KV a stróc... Ach chuaigh an Matilda i seirbhís leis an mBreatain fiú roimh thús an Dara Cogadh Domhanda. Táimid tar éis Matildas a ghabháil, nach féidir a armúr tosaigh a threá. Bhuel, ní féidir leis na KVanna Sóivéadacha dul isteach sa taobh ná den chabhail fiú. Is é an t-uasmhéid is féidir lenár gcarr a dhéanamh ná an rian a bhriseadh! Is é sin le rá go bhfuil na dearthóirí agat tar éis sinn a chur sa riocht go bhfuil umair an namhad i bhfad níos láidre ná mar atá againn ó thaobh armúr de, agus tá na "Deontais" Meiriceánacha nua agus na "Shermans" atá réidh le haghaidh olltáirgeadh níos fearr san armáil. Gan trácht ar fheithiclí na Rúise le gunna 76mm. Agus conas a dhéanann tú an tasc chun umair nua a chruthú, go háirithe le gunna 88 mm.
  D'fhreagair Porsche le mearbhall:
  - Ar ndóigh, táimid ag déanamh forbairtí den chineál céanna, Fuhrer iontach. An 26 Bealtaine, thug an Stiúrthóireacht Armála ordú dúinn le haghaidh umar 45 tonna ViK -4501. Ba chóir go mbeadh sé díreach mar seo, le gunna frith-aerárthach 88 mm a thiontú ina turret umar. Tá réamhlíníochtaí againn cheana féin. Is féidir leat eolas a chur orthu, ceann iontach.
  D'iarr an Fuhrer:
  - An bhfuil tú Aders?
  Chlaon Erwin:
  - Ar ais sna daichidí, rinneadh tástáil rathúil ar an vk -3001. Feithicil throm nua, le gunna 75 mm. Tá arm den chineál céanna againn sa mhúnla frith-umar, ach níor cuireadh i dtáirgeadh mais é fós. Ina theannta sin, rinneadh obair chun an T-6 a chruthú, ag meáchan suas le 65 tonna. Agus múnla níos éadroime de 36 tonna. Táimid ag déanamh iarracht iontach Fuhrer.
  Thosaigh Adolf ag scrúdú na líníochtaí go tapa, ag samhlú gur duine eolach é féin. Seo iad na chéad sceitsí den "Tíogair", an umar is cáiliúla sa Ghearmáin sa Dara Cogadh Domhanda. Tháinig cáil ar an gcarr seo le linn an Kursk Bulge. I aimsir na Sóivéide, bhí na "Tigers" i gcoitinne ag magadh, ach ansin d'éirigh an dearcadh i leith an ghluaisteáin seo níos oibiachtúla. Ar feadh a chuid ama, ní raibh an umar seo, ar ndóigh, go dona. Le linn na chéad mhórsceimhlitheora lenár KVanna, leag triúr Tíogair amach deich bhfeithicil Sóivéadacha, agus d'éalaigh siad féin gan damáiste. Ba é príomhbhuntáiste na feithicle seo a gunna cumhachtach 88-mm, nach raibh comhraic fiúntach aige ar feadh i bhfad. Mar sin féin, ar an Kursk Bulge, in ainneoin barr cáilíochtúil sa teicneolaíocht, bhí na Naitsithe fós in aghaidh... Léiríonn staitisticí ar úsáid chomhrac na feithicle seo, chomh maith le cóimheas na gcaillteanas, go ginearálta í mar cheann de na feithiclí is fearr de an Dara Cogadh Domhanda. Ach tá na heasnaimh le feiceáil freisin don tsúil naked. Meáchan trom de 56 tonna, le armúr de ach 100 milliméadar (ach 80 taobh!), Ard-airde, easpa uillinneacha fána armúr réasúnach agus droch-fheidhmíocht tiomána. Go ginearálta, bhí an umar IS-2, a mheáchan deich dtonna níos lú, níos fearr ná an tíogair san armúr agus san armáil... Ach níor tháinig an umar seo ach i bhFeabhra 1944. Ba é an "Tíogair Ríoga" a mheá go ginearálta 68 tonna, le armúr tosaigh 180 milliméadar ... Ar ndóigh, ní raibh a leithéid de umar oiriúnach le haghaidh cogaidh san Afraic, san fhásach, le haghaidh tuirlingthe, níl ann ach meaisín cosúil le cluas cré le cosa cré. Ní hea, ar ndóigh, dá chuid ama, bhí an "Ríoga Tíogair" an-éifeachtach, d"fhéadfadh sé roinnt umar namhaid a scrios i gcath, agus aon uair amháin leagadh amach cúig Shermans is fiche laistigh d"uair an chloig. Ba chosúil go raibh faisnéis faoi thrí umar T-34 is fiche scriosta ag an Tíogair le linn cath amháin. Ach in aon chás, is é an umar seo ach an embodiment úsáid neamhréasúnach cumhachta agus meáchain. Ach, mar shampla, umar T-54 na Sóivéide... Ar chineál an embodiment d'úsáid réasúnach rathúil na dteicneolaíochtaí iarbhír roimhe seo den Dara Cogadh Domhanda.
  Dúirt an Fuhrer go cinntitheach:
  - Ní hea, a dhaoine uaisle! Níl an tionscadal seo oiriúnach! Ag déanamh feithicil a bhfuil caoga sé tonna aici agus nach bhfuil ach 100 milliméadar armúr inti... Cá bhfuil ár n-éifeachtúlacht agus an réasúntacht Ghearmánach vaunted?
  Dúirt Aders go suaimhneach:
  - Bhí armúr 45 milliméadar ag an bhFrancach S-2, a raibh meáchan 70 tonna aige ...
  Chuir an Fuhrer-Terminator isteach go feargach:
  - Seo umar ó aimsir an Chéad Chogadh Domhanda. Ach bhí howitzer 152-milliméadar ag an KV-2 Rúiseach agus 52 tonna a mheá. Ach is é seo 152 milliméadar, ní 88.
  Mar sin, tugaim duit an tasc a bhaineann le gunna 88-mm de chaighdeán 71, le haghaidh umar le meáchan nach mó ná daichead tonna agus armúr tosaigh de 180 milliméadar ar a laghad, taobhanna agus cabhlach 150 milliméadar, inneall sé chéad. , seacht gcéad each-chumhacht. Agus ba cheart an umar seo a chur i dtáirgeadh mais ar a dhéanaí, i sé mhí.
  D'iompaigh dearthóirí na Gearmáine pale agus chroith a lámha. Bhreathnaigh Alastar orthu go magadh. Ba é an tasc go deimhin an-deacair; armúr agus armúr atá tipiciúil don tsamhail "Tíogair Ríoga" 1944, ach ní mór duit an meáchan a choinneáil síos 28 tonna! Mar sin féin, mheas Adolf seo fíor go leor, agus fiú thug Porsche slap cairdiúil ar an ghualainn:
  - Ná bí trína chéile, tarraingeoidh mé féin duit scéim optamach inar féidir leat dul i ngleic le meáchan chomh beag sin. Ní anfhlaith mé, ach réasúnaí. Níl le déanamh agat ach go leor a atógáil. Go háirithe, an tarchur agus an t-inneall a chur le chéile.
  Dúirt Aders go brónach:
  - Cruthóidh sé seo fadhbanna áirithe dúinn. Go háirithe, beidh na míbhuntáistí seo a leanas ag baint le socrú den sórt sin....
  Chuir Adolf diana isteach:
  - Ar ndóigh, beidh roinnt fadhbanna ann, ach i bprionsabal is féidir iad a dhíchur go héasca. Go háirithe i dtéarmaí teicniúla. Ach is féidir leat an t-inneall a shuíomh i bhfad níos dlúithe, an fionraí a bhogadh agus... Ní mór airde an umair a ísliú go dhá mhéadar, agus ba chóir an criú a chur ag luí, ansin beidh gach rud i bhfad níos réasúnach.
  Thosaigh an Fuhrer ag déanamh sceitse, cineál líníochta, den chineál umar Sóivéadach ba choitianta sa tréimhse iarchogaidh, an T-54. D"éirigh chomh maith sin leis an bhfeithicil seo gur seoladh sa bhliain 1947 í agus úsáideadh í le linn na gcathanna san Afganastáin leis an Taliban; throid trúpaí na hIaráice le hArm na SA le linn Desert Storm agus Operation Shock and Awe or Iraqi Freedom. " San iomlán, táirgeadh níos mó ná 70 míle de na umair. Agus go raibh an carr an-rathúil. Le meáchan 36 tonna, armúr tosaigh de 200 milliméadar, agus gunna de chaighdeán 100 milliméadar. Throid an cineál seo go rathúil le Patons Mheiriceá agus Pershings le linn Chogadh na Cóiré. Mar sin don leibhéal teicneolaíochta seo tá an tsamhail an-oiriúnach agus réalaíoch le cur i bhfeidhm. Agus éasca go leor a mhonarú - saor... Maidir leis an 88-mm Gearmánach 71 El gunna, bhí sé treáiteach go leor do gach umar an Dara Cogadh Domhanda (seachas armúr tosaigh an IS-3, a chuaigh isteach sa tseirbhís. i mBealtaine 1945!). Cad mar gheall ar an IS-3? Tá an umar den scoth i dtéarmaí armúr, agus an turret, a tugadh cruth liús. Fíor, bhí an fheidhmíocht tiomána bocht, agus go luath scoireadh é. Ansin bhí roinnt samhlacha eile, an IS-4, agus mar sin de go dtí gur shocraigh siad ar an IS-10, a athainmníodh T-10 tar éis bhás Stalin. Agus iompaigh sé seo amach a bheith ar an umar trom deireanach Sóivéadach. Chuir Khrushchev cosc ar gach forbairt ar fheithiclí troma, agus níor athraigh a chomharbaí é seo!
  Go ginearálta, an bhfuil gá ag na Gearmánaigh umar níos troime ná daichead tonna, más rud é fiú ar umar meánach is féidir leo gunna a shuiteáil ar féidir leo dul isteach i 193 milliméadar armúr ar fad 1000 méadar?
  Na Meiriceánaigh tréigthe go tapa umair trom, agus ní raibh an meáchan ar an Pershing níos mó ná 42 tonna, agus an Sherman go ginearálta 32. Ach tar éis ba léir go raibh cogadh leis an APSS ar tí briseadh amach, bhí an chuma ar ollphéist le 120-mm. gunna scoth agus luas teilgeáin tosaigh de bheagnach 1000 méadar in aghaidh an tsoicind. Mar sin féin, bhí na Meiriceánaigh disillusioned go luath leis an umar. Roimh chuma an IS-10, ba é an t-umar iar-chogaidh ba mhó a raibh tóir air ná an IS-4, le armúr tosaigh 250 milliméadar agus taobh-armúr de 170... Feithicil iontaofa, cé gur mheáchan níos mó ná 60 tonna é. In aon chás, ní mór duit cruthú umar trom a choimisiúnú don Ghearmáin, ach nach mó ná 50 tonna. Mar shampla, níor éirigh leis an IS-10 ach 50 tonna a mheá le armúr tosaigh 290 milliméadar agus gunna 125 milliméadar... Dála an scéil, cén caighdeán is rathúla? Le linn an chogaidh, bhí armúr de 100 agus 152 milliméadar (tosaigh) ag na samhlacha Sherman agus Churchill is coitianta. Bhuel, dhéileáil na "Royal Tigers" leis go maith... Ach thosaigh an "Panther" beagán taobh thiar den chaighdeán 75-mm, fiú murar leor treoluas tosaigh ard an diúracáin. Dá bhrí sin, bhí an chuma "Panthers" le gunnaí 88-milliméadar, cé nach raibh ach ag deireadh an chogaidh, agus ní raibh ach roinnt acu. Ach toisc nach raibh aon phlean ag an Wehrmacht umair agus gunnaí frith-umar a athchóiriú ar chaighdeán níos mó, tugtar le tuiscint go bhfuil an staid seo oiriúnach do chách. Go deimhin bhí gunna féinghluaiste Jagdtiger le gunna 128-mm agus armúr tosaigh 250-mm, ach níor táirgeadh ach 71 acu agus i méid chomh beag ní raibh siad in ann tionchar a imirt ar chúrsa an chogaidh. Dála an scéil, is é an rud atá suimiúil ná go raibh 43 duine eile fós i mbun seirbhíse faoin am a ghéill na Jagdtigers , rud a thugann le fios a bhfíor-inmharthanacht a bhaineann le meaisín den sórt sin.
  Dála an scéil, d'ordaigh Stalin go mbeadh an IS-2 armtha láithreach le gunna 122 mm, cé go raibh a chumhacht treáite iomarcach d'umair na Gearmáine (seachas an "Tíogair Ríoga", ach níor táirgeadh ach 458 umar den sórt sin). Mhol go leor don deachtóir é féin a theorannú go bairille 100-mm. Agus go deimhin d'éirigh leis an gunna féinghluaiste T-100 a bheith ar an gceann is fearr i dtéarmaí a shaintréithe comhraic foriomlána. Tar éis an tsaoil, dá mhéad an caighdeán, dá lú an soláthar sliogáin, dá ísle an ráta dóiteáin, treoluas tosaigh an diúracáin, raon agus cruinneas na tine... Ach bhí an umar is mó ag na Gearmánaigh, an T- 4, agus na gunnaí féin-ghluaiste bunaithe air, ní raibh ach 22-24 tonna ag meáchan. Bhí an gunna féinghluaiste Panzer an-rathúil, áfach: bhí armáil agus armúr tosaigh an Panther beagnach comhionann lena chuid féin, le meáchan agus airde chomh híseal sin. Beidh sé riachtanach Panzers níos simplí agus níos saoire a chur i dtáirgeadh a ordú .
  Agus cad faoi chaighdeán an ghunna? I gcás gunnaí frith-umar, tá caliber 128 milliméadar ró-mhór; is fearr é a úsáid mar arm ionsaí, agus ceann idirmheánach de 105 milliméadar a roghnú.
  Thaispeáin Adolf an léaráid do na dearthóirí Gearmánacha:
  - Seo é ár n-arm rúnda nua! Ba cheart go ndéanfaí tástáil ar an umar sna míonna amach romhainn. Bainfear úsáid as comhraic i 1943. Idir an dá linn, tá tionscadal agat freisin chun umar trom a chruthú le gunnaí 105 mm. Chomh maith le gunnaí éadrom féinghluaiste. Mar sin a fháil ar obair uaisle.
  Rinne Aders agóid go suaimhneach:
  - Breathnaíonn an dearadh a mhol tú tarraingteach, ach is í an fhadhb atá ann ná nach bhfuil an umar seo i spiorad ár dtraidisiún ... Agus beidh an fhoireann míchompordach ...
  In ionad a fhreagairt, d'ól Adolf roinnt sú agus mhol sé:
  - B'fhéidir gur féidir linn lón a bheith againn, a gcomrádaithe. Go ginearálta, is féidir an umar seo a tháirgeadh i gcainníochtaí móra, agus ní dóigh liom go ndéanfaidh na Meiriceánaigh agus na Breataine rud éigin níos fearr a tháirgeadh roimh dheireadh an chogaidh. Agus inniu is féidir leat beagán feola a ithe ...
  Shocraigh na cailíní an tábla go tapa. Thuig Alastar go bhféadfadh boilg an Fhuhrer, scoite ó fheoil, éirí tinn, roghnaigh sé fanacht dílis dó féin, agus níor ith sé ach beagán sturgeon, agus é ag cuimhneamh ar Sobakevich óna "Dead Souls". Hmm , go dtí seo is cosúil go bhfuil sé ag déanamh gach rud i gceart. Cuireann sé bonn cogaidh ar an ngeilleagar, dearbhaíonn sé cogadh iomlán, ritheann sé dlíthe ba cheart a ghlacadh ar ais i 1939... Mar gheall ar mhoille Hitler le míleataíocht bhí ganntanas arm, agus go beacht i dtéarmaí cainníochtúla... Thairis sin, an MP-cháiliúil 44 raidhfil ionsaí... Sármhaith ina shaintréithe comhraic rud atá ar bhealaí áirithe níos fearr fós ná na chéad mhúnlaí Kalashnikov. Níl sé ach beagán trom... B'fhéidir go bhféadfaimis an raidhfil ionsaithe AKM a úsáid i ndáiríre mar bhunús? Eh, bheadh sé go deas arm a chruthú a chomhcheanglaíonn cruinneas an M-16 Meiriceánach le ráta dóiteáin agus iontaofacht an AKM. Go ginearálta, tá an dul chun cinn ag forbairt go míchothrom. Mar shampla, níor chuir innill in umair mórán cumhachta leis, ach d'éirigh an ríomhaire go hiomlán dorochtana. Ach tá eolas aige ar an todhchaí, ach cad is féidir leis a thairiscint i dtéarmaí, mar shampla, ionadach ola. Go dtí seo, fiú amháin i Meiriceá níor fhoghlaim siad conas gásailín a tháirgeadh go héifeachtach ó ghual! In ainneoin praghsanna ola ag ardú. Bhuel, cad eile is féidir leis a thairiscint. Cosaint dinimiciúil, innill turbogenerator ... Agus beidh sé seo tarlú, ach beagán níos déanaí, ionas nach Rush a leagan amach cártaí trump. I seachtó bliain, tá dul chun cinn imithe i bhfad ar aghaidh, ach go dtí go bhfuil defeated seanaoise, tinneas freisin, agus nach bhfuil an fear Dia! Thairis sin, i roinnt bealaí tá fiú aischéimniú ... Mar shampla, méadú ar religiosity, go háirithe sa Rúis agus an spás iar-Shóivéadacha, chomh maith le i dtíortha Ioslamacha. Ach thuar smaointeoirí móra na hAthbheochana agus na linne seo go n-imeodh an creideamh amach de réir a chéile!
  Ach ní aisteach go leor, tá antoisceachas reiligiúnach ag fás... Agus tá sagairt ag cur isteach níos mó agus níos mó ar pholaitíocht an stáit. Agus sa chás seo, tá polasaí na n-údarás dothuigthe; an gcreideann siad i ndáiríre go bhfuil an fhírinne i Orthodoxy nó Ioslam? Na daoine oilte agus cliste seo go léir? Mura bhfuil, cad é an pointe a bhaineann le múnla tuata na státseirbhíse a thréigean? Ar mhaithe le héifeachtacht i mbainistiú na maiseanna? Ach is é Ortadocsa go beacht a chruthaigh a neamhéifeachtúlacht mar reiligiún stáit... Is é fírinne an scéil, a bhfuil bunús foirmiúil aige leis an gCríostaíocht agus, ar an gcéad dul síos, an Tiomna Nua, go bhfuil teagasc síochánta mar bhunús ag Ortadocsa: ná cuir i gcoinne olc agus grá do namhaid! Ach ag an am céanna, tá polasaí iarbhír na himpireachta ionsaitheach agus éilíonn sé foréigean agus concas. Is é seo is cúis leis an contrárthacht idir foirm agus bunúsach. Fiú mura dtuigeann go leor daoine é seo go comhfhiosach, mothaíonn siad go fo-chomhfhiosach é!
  Mar gheall air seo, tá an teagasc Orthodox neamhéifeachtach, gan aon loighic, ag iarraidh a bheith impiriúil agus Críostaí ag an am céanna. Agus ciallaíonn Críostaí Giúdach agus pacifist! Tar éis an tsaoil, bhí an Bíobla scríofa beagnach go hiomlán ag Giúdaigh, agus b'fhéidir fiú go hiomlán, mar a deir an Apostle Paul go bhfuil an buntáiste a bhaint as na Giúdaigh mór mar go bhfuil siad curtha de chúram ar an briathar Dé! Ciallaíonn sé seo nár cheart go gcreideann Rúisis an Bíobla! Ciallaíonn sé seo go bhfuil creideamh eile ag teastáil, ach nach bhfuil bunaithe a thuilleadh ar na Scrioptúir Ghiúdacha... Cé acu ceann? Ba cheart go ndéanfadh gairmithe agus síceolaithe a bhfuil taithí acu é a fhorbairt faoi threoir an FSB! Ansin réiteofar go leor contrárthachtaí go rathúil ...
  Ní mór a rá nach mbeidh páiste a léann an Soiscéal go deo ina ghaiscíoch láidir, cróga, éadrócaireach a bhfuil grá aige don Rúis! Agus cén tír a bhfuil cáil air sa Bhíobla? Iosrael!
  Is fíor go bhfuil seilbh ag Adolf air féin, ní dhéanfaidh an t-imreoir seo, tar éis dó é féin a aimsiú in áit Hitler, géarleanúint na nGiúdach a dhéanamh níos doichte. Os a choinne sin, bainfidh Giúdaigh úsáideacha tairbhe as sochair agus oibreoidh siad don Tríú Reich. Ní bheidh aon nonsense mar lámhach eolaithe Giúdacha nó ealaíontóirí! Ach tá sé ró-luath dlíthe frith-Sheimíteacha a aisghairm. Ar an gcéad dul síos, b'fhéidir go mbeadh míthuiscint ag daoine, agus ar an dara dul síos, is foinse saibhris agus foinse an-láidir é seo! Ach is féidir, ar ndóigh, polasaithe frith-Sheimíteacha a mhaolú mar mhalairt ar thacaíocht na nGiúdach.
  Cad atá le déanamh leis an bPápa? Tá caidreamh leis an Vatacáin i bhfad ó idéalach, ach ní dhéanfaidh cogadh oscailte ach dochar ag an gcéim seo. Ciallaíonn sé seo go gcaithfidh tú tacaíocht na Vatacáine a lorg, ach ag an am céanna seasann do leasanna... Go hidéalach, cuir do phuipéad ar ríchathaoir Pheadair agus déan athchóiriú de réir a chéile ar an reiligiún...
  Chuir Porsche isteach ar smaointe Adolf:
  - Táimid thar a bheith sásta le do dhinnéar, a Fhuhrer!
  Rinne an Adolf aoibh gháire go caoin:
  - Bhuel, buailfidh mé le Himmler anois, agus ansin ligfidh mé do Heinseberg teacht. Agus féach, guys: tá spriocdhátaí an-dian tugtha duit!
  Bhí arm an Fuhrer ag bogadh trasna na hAfraice. Agus bhí an chosaint i gcoinne an USSR.
  Sa gheimhreadh, sheol an tArm Dearg ionsaí ar leac an Rzhev, ach bhí na Naitsithe ag fanacht ann agus bhí siad in ann an buille a aistarraingt. Sa deisceart, d'fhan na Gearmánaigh amach freisin, ag cloí leis na treoracha Oryol agus Kharkov. Agus gan ach in aice le Leningrad, bhí trúpaí Sóivéadacha in ann Oibríocht Iskra a dhéanamh, ach mhair na cathanna beagnach mí agus ceannaíodh an bua ar phraghas an-ard.
  Mhair na Krauts ar bhealach éigin geimhreadh '42 - '43.
  Ach san earrach, tá an chuid is mó den Afraic conquered acu cheana féin. Agus tá an Fuhrer ag tástáil uiscí na síochána leis an mBreatain.
  Tá Churchill beagáinín fuar faoi seo. Cé go bhfuil an Bhreatain ag fulaingt defeat tar éis defeat.
  Níl sé soiléir ach an oiread leis an tSeapáin - chaill Meiriceá Cath Midway, agus cé go bhfuil na samurai ag dul i ngleic le cabhlach mór Yankee píosa i ndiaidh a chéile. Agus ní féidir le Meiriceá leas a bhaint as a fheabhas uimhriúil ar muir agus san aer.
  Tá Hitler ag iarraidh ionsaí a dhéanamh i gcoinne an APSS, ach fiú tar éis slógadh ginearálta, iomlán a fhógairt, níl neart ró-bheag aige chuige seo. Ós rud é go bhfuil na Krauts scaipthe ar fud na hAfraice.
  Sa samhradh tá an tArm Dearg féin réidh le dul ar aghaidh. Mar sin féin, tar éis do na Naitsithe an Afraic a ghabháil, cruthaíonn siad trúpaí coilíneacha. Agus faigheann siad acmhainní breise.
  Úsáidtear iad chun umair Lion, Tiger, agus Panther a tháirgeadh. Mar sin féin, níor éirigh go hiomlán leis na sonraí a tugadh don ollphéist. Ró-chostasach, ró-throm. Fíor, ar mhaithe le cosaint is scriostóir umar maith é an Panther, le gunna mear-dóiteáin.
  Ach ba é an ceann is mó nár éirigh leo ná "Leon", trom, costasach, ach ní raibh sé an-éifeachtach. Tá an gunna ró-chumhachtach i gcoinne tríocha ceathair agus umar solais na Sóivéide, agus tá an ráta dóiteáin i bhfad níos ísle ná an Panther agus an Tíogair. Agus tá an armúr, áfach, níos fearr ná an "Tíogair", agus freisin ar fhánaí réasúnach. Bhí an "Leon" cosúil le "Panther" mór a mheáchan nócha tonna agus inneall ocht gcéad each-chumhacht. Mar sin féin, beagán níos tapúla ná mar a bhí sa stair fíor, chuaigh an "Tiger"-2, fiche dó tonna níos éadroime, isteach sa táirgeadh. Dún i leibhéal na cosanta don "Leon", ach níos soghluaiste, éadrom. Tá an gunna, áfach, ar chaighdeán 88 mm - i gcomparáid le 105, ach is leor go leor chun gach umar Sóivéadach a scriosadh. Agus is é an rud atá suntasach ná ráta tine níos tapúla - ocht n-urchar in aghaidh cúig.
  Mar sin is leanbh le genius gruama Gearmánach é an "Leon" nár ghlac fréamhacha.
  Ghabh na Gearmánaigh an Afraic ar fad, Madagascar san áireamh, i rith an tsamhraidh. Stalin fhan ró-fhada.
  B"fhéidir go raibh sé féin ag comhaireamh ar na Gearmánaigh ionsaithe a sheoladh. Go háirithe féachaint conas a shroicheann umair Lion, Tiger, agus Panther. Ach bhí na Krauts fós ag réiteach fadhbanna ar an mór-roinn dhorcha.
  Chaill Stalin an nóiméad. Thosaigh ionsaithe na dtrúpaí Sóivéadacha i dtreo Orel agus Kharkov. Díreach nuair a bhí na Gearmánaigh ullmhaithe go maith. Agus níorbh fhéidir iontas oirbheartaíochta a bhaint amach. Léirigh na chéad cathanna go n-oibríonn "Panther" go sármhaith mar chosaint. Ní dona agus "Ferdinands". Tá siad go maith freisin.
  Agus is umar táirgiúil é an Tíogair. Agus scórálann sé go maith. Tá na Gearmánaigh ag cosaint go gníomhach. Agus withstand an namhaid blows. I dtrí mhí de throid an-stubborn, níor tháinig an tArm Dearg chun cinn ach cúig chiliméadar déag. Agus bhí a caillteanais suntasach.
  D"eitil dhá dhosaen eitleán Béarla thar na cailíní duaithníochta; is dócha nár thug siad aon rud faoi deara, agus bhí siad ag tosú ag imeacht cheana féin thar na spéire, nuair a chualathas fuaimeanna amhrasacha nua go tobann. D'ordaigh Madeleine:
  - Luigh gach duine síos agus ná bog!
  Na cailíní froze, bhí siad ag fanacht le rud éigin. Agus ansin tháinig iompróirí éadroma agus trucailí le feiceáil ó chúl na dumhcha. Ag breith ar an dearadh, déantar é i Sasana agus i Meiriceá. Bhog siad go mall i dtreo phríomhchathair na Túinéise. Bhí Madeleine beagán mearbhall. Chreid sí go raibh an líne tosaigh fós i bhfad ar shiúl, rud a chiallaigh nach mbeadh am ag na Breataine láithriú fós. Nó in áit, níor chóir go mbeadh siad le feiceáil. Agus anseo tá colún iomlán rushing. Cé go bhfuil, b'fhéidir, níos lú ná cathlán... Cé hiad féin, tá grúpa comhraic éigin, tar éis dóibh dul thar na fásaigh ar aghaidh leanúnach nach bhfuil ar chor ar bith, ag iarraidh rummage timpeall sa chúl. Dealraíonn sé go bhfuil sé loighciúil, cé gur furasta iad a fheiceáil sa bhfásach leis an teicneolaíocht. In aon chás, is gá duit a raidió le do chairde, ach ní tine a oscailt. Thairis sin, níl ach céad acu, agus tá níos mó ná trí chéad Briotanach!
  Dúirt Gerda le Charlotte:
  - Seo iad na Sasanaigh! Seo an chéad uair dom iad a fheiceáil chomh gar!
  D'fhreagair an cara rua, agus é sách neirbhíseach freisin:
  - Ní dhéanfaidh aon ní speisialta! Agus ina measc tá an oiread sin blacks!
  Go deimhin, bhí ar a laghad leath de na Sasanaigh dubh. Agus bhog an colún go mall, agus bhí na blacks fós ag caoineadh ... Bhí siad ag éirí níos dlúithe agus níos dlúithe ...
  Anseo ní raibh an nerves de cheann de na cailíní in ann é a sheasamh, agus fired sí gunna submachine. Ag an dara ceann céanna, d'oscail an chuid eile de na laochra tine, agus Madeleine coirt belatedly:
  - Dóiteáin!
  Gearradh an dosaen Sasanach anuas láithreach, agus pléascadh ceann de na trucailí ina lasracha. D'oscail an chuid eile de na Breataine tine gan idirdhealú. Madeleine, ag urghabháil an nóiméad, yelled:
  - Caith grenades maslacha le chéile!
  Caitheann cailíní ó chathlán SS mionlach "She-Wolf" grenades i bhfad agus go cruinn. Agus go bhfuil siad oilte ó óige , agus go ndearnadh freisin teicnící speisialta . Seo nuair a bhíonn tú ag traenáil le turraing leictreach, bíonn tú beagán mall le caitheamh agus bíonn ionadh ort. Chaith Gerda agus Charlotte a gcuid bronntanais freisin. Agus tá na Breatnaigh thar a gceann agus bun os cionn... Tá sé chomh greannmhar. Lámhaigh siad go randamach, agus tá na blacks fós ag screadaíl i dteanga dothuigthe. Is scumbags iad sin gan dabht...
  Agus caitheann Gerda agus caitheann, agus é ag canadh freisin:
  - Tá tromluí i ndaltaí an SS! Léim amháin - buille amháin! Tá muid sí-wolves - is é ár modh simplí! Ní maith linn eireaball an chait a tharraingt!
  Fásann Charlotte freisin mar fhreagra. Briseann na piléir a scaoileann sí an cloigeann ina blúirí. Agus ansin gouge siad amach a súile. Seo fear dubh amháin scanraithe ag sá a pháirtí fionn sa taobh le bayonet. Spitfidh sé fuil mar fhreagra. Charlotte ag canadh in éineacht:
  - Aingil an ifreann réaltach dorcha! Dealraíonn sé go scriosfar gach rud sa chruinne! Ní mór duit eitilt isteach sa spéir cosúil le fabhcún tapa! Chun anamacha a chosaint ó scrios!
  An gníomh na Breataine neamheagraithe, tá an chuid is mó acu saighdiúirí coilíneach: blacks agus Indians, hArabaigh. Titeann siad, ag reo, nó, ar a mhalairt, léimeann siad suas go géar agus tosaíonn siad ag rith timpeall cosúil le giorriacha craiceáilte. Shoot na cailíní go cruinn, áfach, agus cé nach bhfuil na grenades ag eitilt i bhfad, tá na blúirí tiubh! Níl mórán naimhde fágtha cheana féin. Bíonn Madeleine ag screadaíl as Béarla, tá a guth chomh bodhra glórach sin nach fiú meigeafón a bheith uait:
  - Géilleadh agus déanfaimid do shaol a shábháil! I mbraighdeanas beidh bia maith, fíon agus gnéas agat!
  D'oibrigh sé láithreach agus nuair a éiríonn siad as... Lámha suas agus...
  Bhailigh siad caoga príosúnach, leath acu wounded. D'ordaigh Madeleine:
  - Críochnaigh as an lucht créachtaithe!
  Loisg na "wolves sí" urchair go neamhshearmasach isteach i temples na ndaoine nach raibh in ann seasamh ar a gcosa, agus rinneadh an chuid eile a luchtú isteach i gcarranna agus iad a thiomáint chuig an mbonn is gaire.
  Tar éis gaineamh te an fhásaigh, tá cosa lom Gerda an-sásta an rubar bog a mhothú. Moans sí fiú go sona sásta ... Tá trucailí Mheiriceá an-chompordach agus ní chroith le linn an turais. Tar éis dóibh an bua a fháil, bíonn áthas ar na cailíní. D'iarr Charlotte ar Gerda:
  - Cé mhéad a mharaigh tú?
  Shrug an cailín a gualainn le hiontas:
  - Níl a fhios agam? Níorbh mise an t-aon duine a lámhaigh... ach is dóigh liom go raibh go leor ann!
  Ríomh Charlotte:
  - Tá céad againn, mharaigh sé thart ar thrí chéad, rud a chiallaíonn trí in aghaidh an deartháir, is é sin, in aghaidh an deirfiúr! Tús iontach leis an gcogadh!
  Chroith Gerda a lámh go neamhshuimiúil:
  - Níl sé seo tábhachtach domsa! Is é an rud is mó nach bhfuair cara amháin bás. Cé gur staitisticí é seo, ar ndóigh, scriosadh trí chéad namhaid, agus ar ár taobh féin ní raibh ach dhá ghaiscíoch mac tíre beagán créachtaithe. Is ábhar iontais dom fiú nár bhaineamar an Afraic go hiomlán amach, le laochra den sórt sin.
  Scrios Charlotte an giúmar láithreach:
  - Bhuel, chailleamar na laochra trua seo san ochtú bliain déag!
  Chroith Gerda a cloigeann go feargach, amhail is dá mbeadh sí clúdaithe le sneachta na hAthbhliana:
  - Tá sé seo mar gheall ar betrayal! Ach i ndáiríre, bhíomar níos gaire ná riamh do bhua agus bhí sé seo soiléir do gach duine nach bhfuil dall! Faraoir, cuireadh isteach orainn!
  D"aontaigh Charlotte, agus í ag scríobadh go deas taobh thiar dá cluas chlé agus a héadaí loma:
  - Sea, betrayal, sabotage, mediocrity an míleata ... Ach fós bhris muid na Rúisigh, ag cur iallach orthu géilleadh i 1918! Ó, bheadh sé go deas siúl trí fhairsinge na Rúise, tá sé iontach ann, ach anseo tá sé te!
  Rinne Gerda gáire go suairc:
  - Ach sa Rúis tá a leithéid de frosts dian... Ach nuair a rith mé cosnochta tríd an sneachta sna sléibhte, tá a fhios agam cén chéasadh atá ann.
  Scaoil Charlotte a fiacla:
  - Ritheann Gerda Beag cosnochta tríd an sneachta ar lasadh... Tá sé seo siombalach, amhail is dá mba i scéal fairy.
  Chuaigh Gerda go suairc ar a cara:
  - Tá sé cosúil go gcaithfidh muid dul go dtí an Fuhrer?
  Dhearbhaigh Charlotte:
  - Beagnach! Nílimid ach ag tiomáint, gan a bheith ag rith cosnochta trasna gaineamh te an fhásaigh. Agus fiú tar éis an bua.
  Labhair an fear dubh ceangailte i nGearmáinis:
  - Aingil uafásacha, táim réidh chun freastal ort! Is bandia thú, is mise do sclábhaí!
  Stróic Charlotte gruaig chatach dhonn an chuing dhubh lena cos beagán garbh:
  - Is sclábhaithe de réir nádúr tú na daoine dubha cheana féin! Tá sé seo go maith, ar ndóigh, ar thaobh amháin, bíonn ar dhuine oibriú go dian ó dhubh go dubh, obair fhíochmhar a dhéanamh... Ach is fealltóir é sclábhaí de réir a nádúir, óna nádúir ghalánta, agus ní féidir muinín a bheith aige le arm . Is muidne Gearmánaigh, ar a seal, an náisiún is cultúrtha agus is eagraithe ar domhan. Náisiún mór laochra, agus níl sé gan chúis gur sheirbheáil amhais na Gearmáine i ngach arm Eorpach agus fiú sa Rúis, i bpoist cheannais go minic!
  Dúirt Gerda go fíochmhar:
  - Sea, beidh tú ag fónamh dúinn mar sclábhaí. Tá biachláir speisialta againn do dhubh. Agus faoi láthair níl le déanamh agat ach ...
  Mhol Charlotte:
  - Lig sé póg ár gcos. Tar éis an tsaoil, beidh sé taitneamhach dúinn, agus humiliate Nígir é féin.
  Chroith Gerda a ceann go bríomhar:
  "Níl a fhios agam conas atá tú, ach tá sé náireach má théann craiceann íon an Aryan i dteagmháil le liopaí an Nígir boladh." Mar sin...
  D'easaontaigh Charlotte:
  - Níl i ndáiríre! A mhalairt ar fad, ba mhaith liom é. Bhuel breathnú...
  Chuir áilleacht na fianaí rua a cos beag ar an bhfear dubh. Thosaigh sé go fonnmhar ar mhéara fada, mín, chiseled na bandia a phógadh. Agus ní raibh ach aoibh an gháire ar an gcailín mar fhreagra, liopaí tiubh an fhir dhubh ag tic ar a chraiceann coirtithe. Rith teanga an phríosúnaigh thar chos leaisteacha, beagán dusty an chailín. Tá sé fós go deas nuair a dhéanann tú náiriú ar fhear láidir, beagnach dhá mhéadar.
  Bhí ionadh ar Gerda:
  - Tá sé aisteach, ach nach mbraitheann tú disgusted?
  Aoibh Charlotte:
  - Níl i ndáiríre! Cén fáth ar chóir dom a bheith disgusted?
  Roghnaigh Gerda fanacht ina thost: cén fáth ar cheart di cur isteach ar chúrsaí a cara? Go deimhin, tugadh suas dóibh gur chóir go mbeadh bean Gearmánach ní hamháin ina laoch, ach freisin ina bean chéile grámhar, uasal agus máthair shláintiúil. Ach níor smaoinigh sí í féin ar bhuachaillí go fóill, b'fhéidir mar gheall ar an-obair choirp, nó go simplí níor aimsigh sí a mheaitseáil go fóill. Mar sin féin, is cosúil go bhfuil Charlotte tuirseach de freisin. Bhuail sí an fear dubh sa tsrón lena rúitín, chomh mór sin gur thosaigh a shrón ag sileadh agus mhol sí do Gerda:
  - B'fhéidir gur féidir linn a chanadh?
  Chlaon Gerda:
  - Ar ndóigh, beidh muid ag canadh! Seachas sin bíonn sé brónach!
  Thosaigh na cailíní ag canadh, agus tháinig a gcairde isteach, ionas go raibh an t-amhrán ag sileadh mar eas:
  A chara is mé ag dul amach as an tiubh,
  I bhfolach brón unearthly!
  Agus an fuar, ar lasadh, fuarú,
  An ghluaiste briste pollta!
  
  Cosa lom sa sneachta,
  Tá na cailíní ag dul bán!
  Bíonn stoirmeacha sneachta olc ar nós mac tíre,
  Ag cur isteach ar ealtaí éan!
  
  Ach níl a fhios ag an gcailín aon eagla
  Is trodaire cumhachtach í!
  Is ar éigean a chlúdaigh an léine an fheoil,
  Beidh an bua againn cinnte!
  
  Is é ár laoch an té is úire,
  Ní féidir leat é a lúbadh le sledgehammer!
  Anseo tá na maples ag gluaiseacht go réidh,
  Tá calóga sneachta ag titim ar do bhrollach!
  
  Níl sé de nós againn eagla a bheith ort,
  Ná leomh tú crith ón bhfuacht!
  Tá an chéile comhraic saill le muineál tairbh,
  Tá sé greamaitheach agus disgusting cosúil le gliú!
  
  Tá an neart sin ag na daoine
  Cad a rinne an ghnás naofa i gcrích!
  Ar ár son creideamh agus nádúr,
  Beidh an bua ag an toradh!
  
  Spreagann Críost an tAthair,
  Insíonn dúinn troid go dtí an deireadh!
  Ionas go mbeidh an phláinéid ina Paradise,
  Beidh gach croí cróga!
  
  Beidh daoine sásta go luath
  Bíodh an saol ina chros throm uaireanta!
  Tá urchair brúidiúil marfach
  Ach tá méadú tagtha ar an té a thit cheana féin!
  
  Tugann an eolaíocht neamhbhásmhaireacht dúinn,
  Agus beidh aigne na tite ar ais i mbun dualgas!
  Ach má théimid amach, creid mé,
  Beidh an namhaid scriú suas láithreach an scór!
  
  Mar sin, ar a laghad, guí chun Dé,
  Ní gá botúin a dhéanamh, bí leisciúil!
  Tá an Breitheamh Almighty an-dian,
  Ar a laghad is féidir leis cabhrú uaireanta!
  
  Is breá liom an Motherland saor in aisce,.
  Tír naofa, ciallmhar!
  Ár gceannaire, coinnigh an t-aisrian níos déine,
  Tá an athartha a rugadh faoi bhláth!
  Sheinn na cailíní ó chathlán mionlach an SS "She-Wolf" go hálainn, agus bhí na focail an-an-anama. Go ginearálta, tá steiréitíopa ann go gciallaíonn fear SS seiceadóir! Ach níl sé sin fíor. Ar ndóigh, bhí aonaid phionósacha speisialta ann, go minic mar chuid de rannáin slándála a rinne oibríochtaí speisialta, ach ní raibh i bhformhór na rannáin SS ach gardaí mionlach an Wehrmacht. Go ginearálta, ní mór a rá nach í an bholscaireacht dhearg iomlánaíoch an fhoinse faisnéise is iontaofa faoin Dara Cogadh Domhanda. Tar éis an tsaoil, is léir nach bhféadfadh ceannairí cumannacha Agitprop cabhrú ach a bheith neamhchlaonta agus go gcumhdódh siad go hoibiachtúil imeachtaí. Mar sin, tá sé deacair go hiontaofa a mheas cá raibh fíorfhírinne faoi uaigneas na Naitsithe, agus cá raibh ficsean. In aon chás, iad siúd atá ag gabháil go dáiríre le taighde stairiúil tá iallach a admháil nach bhfuil gach laoch SS ina executioner agus ollphéist. Ina theannta sin, roimh an ionsaí ar an USSR; Go hiondúil d"iompair na Naitsithe go fulangach sna críocha faoi áitiú; ní léiríonn foinsí an Iarthair aon oll-aimhleas ná díoltas.
  Agus anois chabhraigh na cailíní leis na príosúnaigh a fháil amach as na gluaisteáin; patted siad guaillí leathan na bhfear timid ar bhealach cairdiúil. Ina dhiaidh sin tugadh cuireadh do na cailíní iad féin a athnuachan...
  Bhí an lón measartha, ach lámhachadh séabra sa bhfásach agus fuair gach cailín kebab cócaráilte i stíl Araibis. Go ginearálta, bhí na hArabaigh, go seachtrach ar a laghad, cairdiúil agus rinne na daoine a raibh eolas acu ar an nGearmáinis fiú iarracht cosa na gcailíní a magadh nó a strócadh go cúramach.
  Bhrúigh Gerda an Arabach greamaitheach uaidh agus dúirt:
  - Níl mé ar do shon!
  Lean Charlotte a culaith:
  - Faigh harem duit féin!
  Rinne Gerda aoibh agus mhol:
  - Ach inis dom, a Charlotte, cad a dhéanfá dá mbeadh tú i do bhean chéile ag an Sultán?
  Dúirt an cara rua go amhrasach:
  - Is sonas díospóireachta é seo i ndáiríre... Cé go mbraitheann sé ar a bhean chéile Sultan. Dá mbeadh an Impireacht Ottomanach mór ina lá, ansin... Bheadh sé an-deas fiú... dhéanfainn arm na Tuirce a athchóiriú, d'fheabhsódh airm... Agus is dócha ar dtús go gcuirfinn mo radharc soir.
  D"aontaigh Gerda:
  - Ceart! Ach is mór an náire don Tuirc nach bhféadfadh sí an Iaráin a shárú fiú agus í ag dul i gceann a ré. Bhí sé seo réalaíoch go leor, go háirithe ó bhí arm na Peirse ar gcúl. N"fheadar, a Fhuhre Mhór, cén cinneadh a dhéanfaidh sé: an Tuirc a shárú, nó é a áireamh ina chomhrialtas, cnámh a chaitheamh ar na hOtamánaigh, lena n-áirítear cuid de thailte nach bhfuil an-luachmhar na hIaráine?
  Charlotte shrugged a guaillí i mearbhall.
  - Níl a fhios agam! Go deimhin, le déanaí bhí ráflaí ann go n-ionsóimid an APSS... Deir siad nach bhfuil géarghá le saibhreas na Rúise agus tailte saibhir na hÚcráine!
  Phioc Gerda suas an muga tae le bharraicíní a cosa lom agus, go deas sciobtha, d'ardaigh go dtí a smig é, ag doirteadh an leacht donn isteach í féin. Ag an am céanna, d'éirigh leis an gcailín labhairt:
  - Tá tailte saibhir an-saibhir ag an Úcráin. Faoi cheannaireacht ciallmhar na Gearmáine, agus lenár gcultúr ard feirmeoireachta, déanfaidh siad fómhar níos mó ná riamh. Agus ansin beidh ár n-arán níos saoire ná uisce. Agus beidh sé seo chun leasa na nÚcránach féin, toisc go bhfuil an rialtas Sóivéadach ag robáil go simplí orthu, ag cur iallach orthu ocras!
  Chlaon Charlotte.
  - Déanfaimid ár gcultúr Gearmánach iontach a mhúineadh do na Slavs seo! Cuirimis in iúl dóibh!
  Anseo bhí an comhrá isteach ag shouts rude, bhí an t-am scíthe thart.
  Ach tar éis am lóin bhí na cailíní sa líne arís agus cuireadh iallach orthu máirseáil tríd an bhfásach. Tar éis ithe bhí sé deacair a reáchtáil agus na cailíní fiú moaned beagán go dtí, áfach, a n-chomhlachtaí théamh suas. Agus mar sin theith siad amach mar jerboas.
  Is cath fíorúil é seo ... Agus déantar Gearmánaigh san Afraic ... Agus an tosaigh Sóivéadach-Gearmáinis ...
  Sa gheimhreadh, chuaigh an tArm Dearg arís ar an maslach. Tá cathanna stubborn ar siúl.
  Bíonn Christina, Magda, Margaret agus Shella ag troid sa Panther. Cé nach bhfuil an fheithicil idéalach, tá gunna gasta, fadraoin aici, tá sí measartha lúfar, agus tá armúr tosaigh maith aici.
  Tá cailíní na Gearmáine cosnochta agus i bikinis, in ainneoin an fuar. Agus seolann siad cath maneuverable.
  Anseo scaoileann Christina urchar... Buaileann an bhlaosc an turret T-34-76 agus pollann sí é. Stopann umar Sóivéadach, lámhaigh síos.
  Tá na cailíní ag screadaíl ar bharr a scámhóga:
  - Thóg linne é!
  Ansin shoots Magda. Bhuail an áilleacht le gruaig órga freisin.
  Sea, mar sin bhí turret na gceithre cinn is tríocha stróicthe.
  Glacann na cailíní tigress sealaíocht ag lámhach. Agus go han-chruinn. Mar sin bhuail siad umar Sóivéadach eile.
  Margaret bhuail seo chugainn. Agus bhuail sé an gunna féin-ghluaiste SU-76. Deftly banged. Agus chan sí:
  - Tá ár nGearmáin hellish láidir, cosnaíonn sé an domhan!
  Agus conas a thaispeánfaidh an teanga!
  Ansin bhuail sí Shell le gunna. Buail an umar Sóivéadach KV-1S. Rinne an cailín jab maith freisin.
  Sea, tá ceithre laochra i bicíní ag troid agus níl eagla orthu roimh an bhfuacht. Nuair a thosaigh mná ag troid, chuaigh rudaí i bhfad níos fearr don Tríú Reich.
  Seo iad na píolótaí Albina agus Alvina sa spéir. Tá an dá áilleacht i bikinis agus cosnochta. Bíonn siad ag troid ar Focke-Wulfs. Agus is carr an-tromchúiseach é seo.
  Deir Albina, ag lámhaigh as gunnaí móra aeir:
  - Croquet gníomhach! Ná aiféala na focail!
  Agus conas a bheidh sé sparkle le aoibh gháire dazzling! Agus beidh sé shoot síos dhá eitleán Sóivéadach ag an am céanna.
  Ghearr Alvina síos chomh maith trí cinn le gunnaí móra aeir agus chirped:
  - Beidh mo iontráil deadly agus Neamhlonrach!
  Ina dhiaidh sin scaoil an cailín a cuid fiacla agus thaispeáin sí a cuid fiacla! Tá sí go léir charm, agus iomlán de charm phenomenal.
  Gearrann Albina eitleán Yak-9 eile agus sciorrann sí:
  - Cén fáth a bhfuil gá le píolótaí Sóivéadacha?
  Scaoil Alvina síos LAGG-5 agus deir sí go muiníneach:
  - Ionas gur féidir linn Gearmánaigh billí a bhailiú!
  Cúpla cailín iontach. Conas a chuaigh siad i mbun dámhachtainí a bhailiú dóibh féin. Ní féidir leat argóint a dhéanamh i gcoinne áilleacht den sórt sin. Scaoileann siad eitleáin agus scaoil siad a gcuid fiacla.
  Agus is é an príomh-rún atá sa fuar, go gcaithfidh cailíní a bheith cosnochta agus i bicíní. Ansin tiocfaidh na billí leo féin.
  Agus ní fháil cóirithe. Croith do bhrollach lom, agus beidh ardmheas ort i gcónaí!
  Ghearr Albina eitleán eile ón Arm Dearg síos agus sheinn sí:
  - In airde mór agus íonacht réaltach!
  Agus chuaigh sí ag léimneach, ag léim suas agus ag casadh a cosa lom, ag roarcadh:
  - Sa tonn farraige agus tine buile! Agus i dtine buile agus buile!
  Agus arís shoots an cailín síos ar an eitleán le cur chuige fuinniúil.
  Agus ansin ionsaíonn Alvina an namhaid. Déanann sé timpeall an choirnéil é, lomann sé a fhiacla agus squeaks:
  - Beidh mé i mo super curadh domhanda!
  Agus arís titeann an carr a bhuaileann an cailín. Sea, cuireann an tArm Dearg go dona é.
  Agus roars Albina le eacstais fiáin:
  - Is executioner mé anois, ní píolótach!
  Lámhaigh síos eitleán Sóivéadach eile agus hisses:
  - Lúbaim thar an radharc agus tá na diúracáin ag luascadh i dtreo na sprice, tá cur chuige amháin eile romhainn!
  Gníomhaíonn an laoch thar a bheith ionsaitheach.
  Anseo tá an bheirt chailíní ag ionsaí spriocanna talún. Buaileann Albina na ceithre cinn is tríocha agus squeals:
  - Beidh sé seo an deireadh!
  Buaileann Alvina an SU-76 agus déanann sí cogar:
  - Go dtí an scrios iomlán!
  Agus conas a chroith sé a chos lom!
  Sa gheimhreadh, ní raibh an tArm Dearg in ann rath suntasach a bhaint amach. Is i gceantar Rzhev amháin a d"éirigh leo ding bheag a dhéanamh, ach trí chúlchistí a thabhairt isteach, d"athchóirigh na Gearmánaigh an scéal. Tá na Krauts i ndáiríre láidir.
  Agus i mBealtaine 1944, tar éis dóibh a gcuid trúpaí a athlánú le umair nua, lena n-áirítear an Panther-2 a bhí níos forbartha agus níos fearr a chosaint, chuaigh siad ar an ionsaitheach i gceantar Kursk agus Rostov-on-Don.
  Ní bheadh gach rud chomh dona mura mbeadh líon mór Arabach agus daoine dubha tar éis páirt a ghlacadh sa ionsaithe. Agus níos tábhachtaí fós, chuaigh Türkiye isteach sa chogadh freisin. Mar sin tá an scéal tar éis éirí thar a bheith scanrúil.
  Agus d'fhulaing an tArm Dearg, ag fulaingt caillteanas trom, cúlú roimh fhórsaí uachtaracha an Wehrmacht.
  Ach throid na seisear cailíní cróga, faoi cheannas Alenka, go dian leis na Krauts. Agus is léir go raibh na fórsaí neamhionann.
  Throid Alenka ar son Kursk, a chuir na Naitsithe stoirme air. Chaith an áilleacht éadóchasach grenade lena bharraicíní loma agus chirped:
  - Glóir do Rus agus ár gcóisir daor!
  Ansin sheol Natasha grenade lena bharraicíní loma agus hissed:
  - Tugaimid aire don chailín cosnochta!
  Ina dhiaidh sin, chuir Anyuta bronntanas báis le toes a cosa nochta, agus d'éirigh sí :
  - Beidh sé ina buille iontach!
  Ghlac Agaistín rua agus chuir sí bronntanas díothaithe lena géag íochtair lom agus d"fháisc sí:
  - Ag díriú ar an radar sa spéir!
  Agus ansin thug Maria donn órga na Naitsithe bás do na Naitsithe lena cosa lom.
  Agus chan sí:
  - I Madagascar, sa bhfásach agus sa Sahára! Le feiceáil i ngach áit, le feiceáil ar fud an domhain!
  Agus ansin caitheann Marusya braon iomlán boinn loma dá cosa agus canann:
  - San Fhionlainn, sa Ghréig, agus san Astráil, sa tSualainn, inseoidh siad duit nach bhfuil cailíní níos áille ná iad seo!
  Sea, throid an seisear cailíní go han-mhaith. Ach ghlac na Krauts Kursk fós ...
  Ní féidir, ní féidir leat cur i gcoinne fórsaí uachtaracha den sórt sin. Tá na faisisteacha á gcruachás.
  Agus cad a chiallaíonn ullmhú na arrachtaigh?
  Bhí Adolf Hitler ar mire: mothaíonn sé mar thaisce fíor, a gcloíonn gach duine agus a mbíonn crith air. Sea, más mian leat rath Stalin, ansin caithfidh tú a bheith cosúil le Stalin, gan trua agus éileamh ar dhaoine eile agus ort féin (sin é go díreach a cheap Joseph Vissarionovich san ord seo!). Anois tá an rustling réasúnta agus tosóidh an carr ag bogadh. Go ginearálta, tá buntáiste ollmhór ag an nGearmáin, ag cur a satailítí san áireamh, thar an APSS i méid an trealaimh thionsclaíoch, sa lucht saothair cáilithe agus i líon na n-innealtóirí ar gach leibhéal. Is fíric, ach níl an táirgeadh na n-arm suas go dtí par! Bhí an Ghearmáin taobh thiar den APSS i rith an chogaidh, in ainneoin an scrios ar fad sa Rúis. Agus cad as? Ar ndóigh, mar gheall ar chaos áirithe a reigned i ranna éagsúla agus, go háirithe sa tionscal míleata. Ina theannta sin, bhí ról diúltach ag easpa amhábhar, chomh maith le fomheastachán ar acmhainneacht an namhaid. Go háirithe, i 1940, bhí táirgeadh na n-arm sa Ghearmáin níos ísle ná i 1939 (má mheasann muid an t-iomlán lena n-áirítear lón lámhaigh), agus tá sé seo in ainneoin go raibh an cogadh ar siúl cheana féin, agus ghlac an Tríú Reich rialú ar chríocha móra le ollmhór. cúlchistí acmhainne táirgthe. Bhuel, cad is féidir linn a rá faoi chumas eagrúcháin Hitler? Gan i bhfad ró-, Scairt sé sa tionscal míleata.
  Dhearbhaigh an Fuhrer in óráid fhada:
  - Maidir le maoirsiú eitlíochta, deonaítear cumhachtaí éigeandála do Sauer. Déanfaidh sé dlúthmhonatóireacht ar chainníocht an trealaimh a tháirgtear, agus, nach lú tábhacht, ar cháilíocht. Ina theannta sin, go leor de do chairde Goering, cé go raibh siad uair amháin go maith aces, nach bhfuil in ann obair cheannaireachta. Ní ginearál den scoth é gach saighdiúir maith freisin , mar sin in ionad Eric ar crochadh, beidh an réimse teicniúil faoi stiúir duine as measc fiontraithe gairmiúla atá in ann na fórsaí eitlíochta a athchóiriú agus a athfheistiú. Tar éis an tsaoil, níl an Bhreatain ina codladh, tá sí ag méadú idir chainníocht agus cháilíocht a fórsaí armtha, agus go háirithe a cuid eitlíochta. Ní mór dúinn a bheith dhá cheann chun tosaigh ar an namhaid, dosaen céimeanna, ar shlí eile caillfidh muid go hiomlán ár superiority thar an namhaid. Dá bhrí sin, tá gá le céimeanna cáilíochtúla.
  D'fhreagair Goering go timid:
  - Mo chairde, daoine cruthaithe a bhfuil a n-éifeachtacht chomhrac agus gairmiúlacht cruthaithe.
  Tháinig buile ar an deachtóir i seilbh:
  - Nó b'fhéidir go ndearna mé dearmad, i do thuairim, cé a chaill Cath na Breataine? Nó cé a theip ar an bplean ceithre bliana d"fhorbairt an gheilleagair náisiúnta. Nó ar mhaith leat freisin a bheith buailte le slata, agus fiú go poiblí. Dún do bhéal mar sin agus bí i do thost sula gcuirfidh tú bac ort!
  Goering fiú cuachta síos i eagla. Faraoir, níl an Fuhrer le cur i gcéill leis. Ansin chualathas an torann arís, agus chuaigh scaird ME-262 eile isteach sa spéir. Bhí an carr ollmhór agus bhí dhá inneall ann. Tá na sciatháin beagán scuabtha, tá cuma sách bagairt ar an trodaire féin. Tá a saintréithe luais, le haghaidh 1941, réasúnta go ginearálta, agus fiú de réir caighdeáin dhomhanda tá siad ag sárú taifead. Fíor, níl an meaisín féin iontaofa go hiomlán agus éilíonn sé dífhabhtú. Thug an deachtóir faisisteach, áfach, tréithe na trodaithe nua, níos forbartha... Tá níos mó ná sé thonna ag an ME-262, rud a chiallaíonn go bhfuil roinnt ró-ualaithe ann. Caithfidh scaird trodaire a bheith beag, saor agus nimble. Maidir leis seo, d'fhéadfadh an ME-163 a bheith sách maith, ach tá a inneall roicéad ró-éigean agus ní oibríonn sé ach ar feadh sé nóiméad (nó in áit, oibreoidh sé fós!), rud a chiallaíonn nach bhfuil an raon ach laistigh de gha céad ciliméadar. . Mar bhuamadóir ar stíl Blitz nó mar trodaire clúdaigh le haghaidh ionsaithe armada ar Shasana, níl sé oiriúnach, ar ndóigh.
  Ach is féidir leis an ME-262 tonna buamaí a iompar, is é sin, an oiread leis an Pe-2, aerárthach tosaigh Sóivéadach. Is é sin, réiteach den scoth le haghaidh scuabadh trodaire agus le haghaidh trúpaí tacaíochta. Mar sin féin, cén fáth nach gcruthaítear trodaire i stíl an Comet ME-163, ach gan inneall roicéad, ach le hinneall turbojet? Rinne siad iarracht an "Cóiméad" a fheabhsú agus ba chosúil gur mhéadaigh siad an t-am eitilte go 15 nóiméad (réimse suas le 300 ciliméadar é seo), rud atá inghlactha go ginearálta do Chath na Breataine. Is féidir Londain a bhaint amach go fóill ón Normainn... Cé nach bhfuil gach rud chomh soiléir, ní mór duit freisin é a bhuamáil agus filleadh ar ais, agus ní raibh cúig nóiméad déag chomh tapaidh. Sa todhchaí, aithníodh trodaithe roicéad agus scaird mar chríoch marbh san eitlíocht. Ach tá an dearadh ar an "Cóiméad" an-suimiúil, lena méid beag agus Gile, rud a chiallaíonn go bhfuil sé saor agus maneuverable.
  Ina theannta sin, tá trodaithe an-geallta a mheá go ginearálta 800 cileagram, faoileoirí den sórt sin gur féidir iad a úsáid i cathanna aeir. Fíor, mar gheall ar a raon gearr, ní féidir eitiltí orthu a dhéanamh ach amháin i gcathanna cosanta, nó a sheachadadh go Londain ar... Iompar, agus ansin na píolótaí a ghabháil ar ais. Beidh ort smaoineamh air anseo. I bhfíor-stair, ní raibh am ag na faoileoirí troid, agus ar chúis éigin sa Chóiré, níor leomh Ard-Sóivéadacha eitlíochta triail a bhaint as an smaoineamh seo. Go ginearálta, níl sé brónach, ach le linn Chogadh na Cóiré, ba é an píolótach Meiriceánach an chéad duine a scóráil bua. Mar sin níor cheart na Yankees a mheas faoina luach.
  Nuair a tháinig deireadh leis an eitilt, léim cailín óg geal amach as an bpoll agus rith suas go dtí an Fuhrer ar luas iomlán.
  Shín uimhir a haon Naitsíoch a bhí aige a lámh chuici le haghaidh póg. Is é an rud atá go deas nuair a bhíonn grá ag cailíní duit, agus go bhfuil an Fuhrer, is cosúil, á idol ó chroí ag na Gearmánaigh go léir, nó ina áit sin, beagnach gach príosúnach seachas cúpla príosúnach comhchruinnithe. Dúirt an píolótach le díograis:
  - Is eitleán iontach é seo, tá luas agus cumhacht den sórt sin aige. Stróicfimid na coileáin go léir as a chéile mar bhuidéal uisce te ó ionadaí!
  Cheadaigh an Fuhrer impulse an chailín:
  - Ar ndóigh, beidh muid ag cuimilt suas é, ach... Ba chóir dífhabhtaithe an meaisín a dhéanamh ar luas níos tapúla, agus baineann sé seo go háirithe le mótair. Anseo, ar ndóigh, beidh gá le bearta radacacha chun iad a fheabhsú, ach más rud ar bith cabhróidh an ceannaire-dearthóir!
  Bhí gach duine ag tafann in éineacht:
  - Glóir don Fuhrer iontach! Go gcuideoidh Providence linn!
  Thosaigh amhrán an Tríú Reich ag seinm agus bhog colún de trodaithe óga ón Hitler Jugent ar aghaidh. Mháirseáil buachaillí ó cheithre bliana déag go seacht mbliana déag chuig an druma i bhfoirmiú speisialta. Agus ansin tharla an rud is suimiúla: mháirseáil cailíní sna déaga ó Aontas na mBan Gearmánach. Bhí siad i sciortaí gearr, na cosa nocht, na háille mheall an gaze na bhfear. Rinne na cailíní iarracht a chosa a ardú níos airde, ach ag an am céanna tharraing siad a mbarraicíní ar ais agus chuir siad a gcuid sála go cúramach. Radharc siamsúil ar áilleachta le figiúirí impeccable ... Bhí na aghaidheanna an-difriúil agus bhí cuid de na faisisteacha óga beagán míbhéasach, beagnach firinscneach, agus chuir siad as a riocht iad freisin. Go háirithe nuair a thug siad a gcuid súl le chéile.
  Thug Esthete Adolf faoi deara:
  - Is gá go gcuirfí oiliúint fhisiciúil ar scála níos mó ar bhuachaillí agus ar chailíní. Agus tá a fhios agam go bhfuil go leor á dhéanamh ar an ábhar seo, go háirithe sna Jungfolk, ach is gá cuimsitheacht agus modhanna Spartan a ghlacadh. Ar ndóigh, chomh maith le goid a spreagadh... Caithfidh ár mbuachaillí agus ár gcailíní fás suas le bheith ina ndaoine réasúnta agus neamhthrócaireach ag an am céanna.
  Chuir an tArdcheannasaí sos. Bhí na Ginearálta tostach, is dócha eagla a chur i gcoinne, ach ní raibh ag iarraidh a dhearbhú an soiléir. Lean an Fuhrer ar aghaidh:
  - Ní feall é cogadh, ach ní mór neamhthrócaireacht i leith naimhde a chomhcheangal le cúnamh frithpháirteach agus bráithreachas i leith gcomrádaithe. Is é seo a chaithfimid a chur ina luí i ngach duine... Tá an sárfhear nua neamhthrócaireach le daoine eile, ach níos mó ná sin fós caithfidh sé a bheith neamhthrócaireach ina leith féin. Mar ní mór an inferiority a dhíothú ar dtús i d'anam, agus ansin beidh an corp daonna lag ardú!
  Sos eile... Thuig na ginearáil agus na dearthóirí go tobann agus thosaigh siad ag moladh go bríomhar. Bhí an chuma ar an Fuhrer sásta:
  - Tá sé seo níos fearr, ach anois ba mhaith liom a fheiceáil aithris ar chomhrac aer. Chomh uafásach agus uile-millteach ...
  D'fhiafraigh Heinkel go fonnmhar:
  - Le lón lámhaigh beo nó sliogáin, mo Fuhrer?
  Chlaon uimhir a haon Naitsíoch:
  - Ar ndóigh, leis na cinn a chomhrac. Ina theannta sin, ba mhaith liom éifeacht an fheiste ejection a mheas. Tar éis an tsaoil, tá tú ag obair air... - Chroith an Fuhrer a dhorn. - Nuair a bheidh, ar deireadh, a bheith réidh agus a chur i olltáirgeadh. Tar éis an tsaoil, is píolótach taithí é píolótach taithí a chaithfear a chosaint le haghaidh cathanna amach anseo!
  Mar sin féin, chinn an Fuhrer-Terminator dearadh níos nua-aimseartha den fheiste ejection a thaispeáint do na dearthóirí. Ba chóir go mbeadh an córas seo níos lú achrannach, níos simplí agus níos éadroime. Bhuel, tá an squib saor, atá máistreacht cheana féin ag tionscal na Gearmáine, oiriúnach go leor chun na críche seo.
  B"éigean an léaráid a tharraingt agus tú ag dul, ach b"ealaíontóir an-mhaith Hitler, agus tharraing sé go soiléir, go gasta, línte na léaráidí agus na gcasadh cothrom agus soiléir gan aon rialóirí ná compáis. Shíl an Terminator buailte agus caillte go raibh sé aisteach, ar ndóigh, gur lig na Gearmánaigh, go ginearálta, idé-eolaíocht chomh láidir agus go pointe áirithe chun cinn mar an Sóisialachas Náisiúnta agus an córas iomlánaíoch, an cogadh do na Rúisigh. B'fhéidir go bhfuil sé seo mar gheall ar an bhfíric go raibh saighdiúirí na Rúise níos láidre agus níos athléimní ná na Gearmánaigh agus d'fhoghlaim chun troid níos tapúla.
  Go ginearálta, má fhéachann tú ar chúrsa an chogaidh ina iomláine, ansin d'fhoghlaim na Rúiseach, nó míleata na Sóivéide, troid, ach ba chosúil go raibh dearmad déanta ag na Gearmánaigh ar an gcaoi... Rinne a n-ordú cinntí ag leibhéal an chéad. -graders, agus b'fhéidir níos ísle fiú má tá taithí ag an gcéad ghrádóir ar oibríochtaí míleata a dhéanamh i straitéisí fíor-ama . Agus uaireanta is féidir le leanaí sé bliana d'aois cheana féin a bheith i gceannas ar airm fhíorúla chomh sciobtha sin agus ar féidir leo féin agus Zhukov agus Mainstein foghlaim uaidh. Mar sin féin, measann roinnt taighdeoirí gur mediocrities iad Zhukov agus Mainstein araon. Tá contrárthachtaí ann freisin maidir le líon an trealaimh, go háirithe trealamh Francach a gabhadh. Thug cuimhne Hitler (cuimhne mhaith, go háirithe nuair a bhí sé fós sláintiúil!) le fios go raibh 3600 umar gafa gafa ó na Francaigh, figiúr an-suntasach... Bhí samhlacha áirithe, mar an SiS -35 , níos fearr ina n- armúr ná an T-34 san armúr tosaigh amháin. Mar sin is féidir an umar seo a tháirgeadh go héasca i monarchana na Fraince, ach amháin b'fhéidir trí ghunna 75 mm fad-bairille a chur in ionad an airm 47 mm. Go deimhin, fiú b'fhéidir nach leor é seo. Bhí an-mheas i gcónaí ag an mBreatain agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá ar armúr ina gcuid umair. Mar shampla, bhí armúr 152 milliméadar in aghaidh 120 milliméadar ag an daichead tonna Churchill don umar trom IS-2.
  Dúirt an Fuhrer rud eile leis na dearthóirí:
  - Tá ár ndóthain tolláin gaoithe againn, mar sin lorg samhail níos fearr den aerárthach agus cruthaigh cruthanna sruthlínithe, gan an t-ábhar a thabhairt chuig tástálacha costasacha, áit a bhfaigheann ár n-aces is fearr bás freisin. Mar shampla, tá múnla sciathán eitilte d'eitleán an-éifeachtach, go háirithe má d'fhéadfaí an tiús agus an uillinn claonta a athrú. Thug mé an líníocht duit cheana féin, mar sin ba chóir go mbeadh an tailless réidh. Beidh a luas measta suas le 1100 ciliméadar in aghaidh na huaire fiú le hinneall Yumo. Mar sin téigh ar aghaidh, ach ná bí insolent!
  Thug Adolf an misfit comhairle freisin ar conas an luas séideadh píopa a mhéadú. Ghlac sé an íoróin a bhí folaithe go dona i ndearcaí na ndearthóirí: conas a bhí an oiread sin eolais ag corpas simplí? Nach gcreideann siad i genius an Fuhrer? Bhuel, déanfaimid é a dhéanamh amach ... nó nach bhfuil, ní bheidh muid a dhéanamh amach é, ach beidh muid a chruthú dóibh go bhfuil muid oideachas.
  Ina dhiaidh sin bhí lón san aer úr, shocraigh na cailíní seirbhíseach boird agus cathaoireacha. Álainn... Ach cad iad na leasuithe ba cheart a dhéanamh ar an Sóisialachas Náisiúnta? Sórt sin mar a laghdú ar líon na naimhde oiread agus is féidir agus cairde a dhéanamh. Mar shampla, ná ardaigí cine na nGearmánach ar gach seal agus b"fhéidir fiú stop a chur le daoine a roinnt ina ranganna. Mar sin féin, níl an deighilt idir náisiúin ina náisiúin inferior agus Aryan dleathach go foirmiúil fós. Déanann sé seo rudaí a shimpliú. Go ginearálta, chuir Hitler tús le díothú ollmhór na nGiúdach go beacht tar éis an ionsaí ar an APSS. Cén fáth go mbeadh a leithéid de kinks aige? B"fhéidir go raibh sé ag súil go mbeannódh Zionachas an domhain é as an gcogadh leis an mBolshevism, agus go dtacódh an tIarthar leis. Agus ansin, nuair a dúirt an Bhreatain agus SAM go cinntitheach, ní hea don Wehrmacht, d"éirigh an Fuhrer ar buile? Ar thosaigh sé ar dhíoltas a dhéanamh ar na Giúdaigh sin a bhféadfadh sé a bhaint amach? Is leathcheann é Hitler, ar ndóigh, as an Uileloscadh a dhéanamh agus ar an mbealach sin ag déanamh drochmheas ar smaoineamh an tSóisialachais Náisiúnta. Anois tá na focail Naitsíoch agus seiceadóir comhchiallach. Cuireann go leor daoine mearbhall ar náisiúnachas agus ar fhaisisteachas freisin, b"fhéidir mar gheall ar chomhchiall an fhocail Naitsíoch. Ach níl sé seo fíor ar chor ar bith. I bprionsabal, níl aon bhaint dhíreach ag an bhFaisisteachas leis an Sóisialachas Náisiúnta. Ina chroílár, tháinig coincheap an fhaisisteachais chun cinn sa Fhrainc sa naoú haois déag agus bhí brí iomlán difriúil leis.
  Ba é bunús theagasc an fhaisisteachais ina bhunleagan ba chúis le bunú meon corparáideach, mothú cairdeas i measc lucht caipitil. Chuir Mussolini teagasc an fhaisisteachais isteach ina Léinte Dubha ansin. Bhuel, bhí na Naitsithe ar a dtugtar faisisteach ar dtús ag a gcuid naimhde agus iomaitheoirí polaitiúla. Le bheith macánta, ghníomhaigh na Naitsithe go cruálach, ionas go bhfuair faisisteach brí maslach, diúltach. Sa Rúis, ag aon am amháin, tháinig méadú áirithe ar náisiúnaithe, go háirithe go luath sna nóchaidí, ag baint amach uasmhéid i 93-94. Ansin mar thoradh ar an gcogadh sa tSeisnia tháinig méadú ar mheon an tsíochánta sa tsochaí agus meath sealadach ar an náisiúnachas. Tháinig borradh sealadach sa tírghrá mar gheall ar an gcogadh san Iúgslaiv agus ar bhuamáil na Seirbia, ach ansin tharla scoilt sa ghluaiseacht náisiúnta. Sa Rúis, bhí fadhb ag na náisiúnaithe le ceannairí... Ní raibh a bhFuhrer féin acu... Go deimhin, cuireadh Zhirinovsky i gcomparáid le Hitler, agus sháraigh sé Adolf ar bhealaí áirithe fiú. Mar shampla, i luas éirí de thalamh polaitíochta, laistigh de cheithre bliana tar éis bhunú an pháirtí, a ghlacadh an chéad áit i dtoghcháin pharlaiminteacha. Ach d'iompar Zhirinovsky go míréasúnta agus theip air ní hamháin rath a fhorbairt, ach fiú an méid a bhí bainte amach aige a choinneáil. Anseo caithfidh mé a rá, ar an gcéad dul síos, ba é a locht pearsanta. Ní leor smacht sa chóisir, scannail inar ghlac sé páirt. Ach níor shuigh an fíor-Hitler sa Reichstag agus níor léirigh aon duine a chuid stríoca scannáin ar an teilifís. Agus ní raibh aon teilifís ann féin. Cé go raibh rath Zhirinovsky i dtoghcháin 1993 ina fhiúntas dá shaothar rathúil leis an lucht féachana teilifíse.
  Shuigh cailín álainn as measc na seirbhíseach síos in aice leis an bhFuhrer agus chuir a lámh ar a glúine lom. Coed:
  - An bhfuil tú ag smaoineamh ar rud éigin, a Fhuhrer?
  An deachtóir Naitsíoch agus ag an am céanna imreoir fíorúil perked suas. Thug sé faoi deara nach raibh a anraith glasraí agus sailéad torthaí críochnaithe aige fós. Phóg an Fuhrer an cailín ar na liopaí, ag mothú a óige, cumhra milis agus dúirt:
  - Rachaidh tú sa charr liom. Agus tú go léir a fháil a bheith ag obair, tá an t-am le haghaidh itheacháin thart.
  Agus arís, thosaigh giaranna an stáit, cé nach raibh meicníocht ola sách maith, ag casadh. Ar an mbealach ar ais, rinne an Fuhrer grá don áilleacht, agus bhí iontas air fiú nuair a fuair sé an oiread sin fuinnimh agus neart. Tar éis an tsaoil, dúirt siad go raibh an Fuhrer impotent agus go ginearálta faoi mhíchumas, tar éis dó sifilis (bréag) a bheith aige agus é a choilleadh (ficsean iomlán!). Is fíor nár éirigh le Hitler sliocht a bheith aige... Bhuel, amárach, tabharfaidh sé aire don ábhar seo é féin... Nó ní hea, beidh air cuireadh a thabhairt do Himmler fós. Go ginearálta, sa stair fíor, neartaigh an Fuhrer go mór ról an SS. De réir dealraimh beidh air freisin dul ar an mbealach seo sa rogha eile seo. Agus go bhfuil fo-ordú na bpóilíní coiriúla do struchtúr an SS ina iomláine réasúnta; anois déanfar na sonraí agus na comhaid go léir a chumasc in aon fhoinse amháin. Ina theannta sin, méadóidh an ráta braite go mór trí chéastóireacht i gcoinne coirpeach agus na modhanna ardcheistithe sin ar saintréith de chuid an Gestapo agus struchtúir eile de chuid póilíneachta rúnda iad.
  Féadfaidh an fhírinne a mhéadú agus d'fhéadfadh méadú ar líon na n-íospartach neamhchiontach, ach... Is daoine réasúnta iad formhór mór na bhfear SS, agus feiceann imscrúdaitheoir a bhfuil taithí acu, mar riail, láithreach an bhfuil duine ina luí nó ag insint na fírinne, agus tá sé is annamh a dhéanann botúin. Is féidir é seo a mheas ó go leor chronicles coireachta.
  Tar éis dó cúpla cúrsaí reatha eile a chinneadh agus cuireadh a thabhairt do bheirt chailíní nua an leaba a théamh, thit an Fuhrer ina chodladh agus é ag cur a chinn ar bhrollach nocht na háilleachta.
  An uair seo, d'fhill sé ar an aisling a chuir sé isteach níos luaithe, faoi chath spáis mhór. Arís ina Trodaire trédhearcach, agus tá an namhaid ag iarraidh a ionsaí na céimeanna an arm na Rúise Mhór. Agus an Fuhrer an cluiche Hypernet, agus a pháirtí, plump, ach ag an am céanna blonde matáin, iarracht a bheith ag gníomhú, ag an am céanna ag cabhrú lena chéile. Tá trodaithe namhaid gránna ag iarraidh na huimhreacha a ghlacadh, ag baint úsáide as a fheabhas uimhriúil. Tá easaontas armáidí míleata Dermostan ag éirí níos suntasaí. Tá cuma níos mó agus níos mó scanrúil ar a gcuid long. Rinne an Captaen Vladislav, ag baint úsáide as an teicníc "buicéad", an carr a ghearradh go rathúil i bhfoirm bróg cam agus dúirt:
  - Ní haon rud é go raibh athair ina ghréasaí ag Hitler agus Stalin araon!
  Mar fhreagra air sin, las a pháirtí fionn a sála lom bándearg:
  - Níl buataisí ná bróga eile de dhíth orm. Le cosa lom mothaím go bhfuil cuaire an fholús is lú nó na creathadh spáis i bhfad níos fearr! Ó mo Fuhrer, ar mhaith leat a bheith i do chailín?
  Rinne Vladislav gáire mar fhreagra:
  - Bheadh sé suimiúil ar feadh tamaill ghearr. Deir gach duine go bhfuil orgasms i bhfad níos láidre agus níos faide ag mná ná fir, agus mar sin bhí mé ag iarraidh a sheiceáil an bhfuil sé seo fíor i ndáiríre?
  An blonde giggled:
  - D'fhéadfadh dul chun cinn deis a thabhairt duit taithí a fháil air seo freisin... Mura rud é, ar ndóigh, go gcaillfimid an cath spáis mhór. Tá an iomarca naimhde ann. Féadfaidh an tImpire Almaztiger 13, nár rugadh go fóill ach atá ina cheannasaí againn cheana féin, bás a fháil freisin.
  Dúirt an duine a bhuail an Fuhrer:
  - Ceannasaí mór, cosúil le ceann i gcogadh, dá mó an méid, is ea is déine an caillteanas!
  In ionad freagra a thabhairt, thosaigh an blonde ag casadh a trodaire timpeall. Rinne sé pretzel, ar éigean a sheachain an reithe, agus ansin go han-chruinn fired ar ais. Phléasc feithicil an namhad ina lasracha agus thosaigh sé ag scoilteadh ina phíosaí beaga lasracha, cosúil le síolta poipín. An cailín, ag piocadh suas an guma coganta lena bharraicíní loma agus á chaitheamh chomh sciobtha sin gur tháinig sé i dtír ar a teanga brothallach:
  - Alainn! Nuair a chew tú, ansin ithe!
  Ach ní raibh an t-ádh dearg ar an laoch tréan; buaileadh arís é, fiú dá mba rud é go raibh sé tadhlaíoch agus go raibh an captaen laochra ag caoineadh:
  - Cé chomh tinn do bhuail na mná seo mé!
  Spléach súile an bhlonde:
  -Nach bhfuil tú sásta le stróc? Ar mhaith leat is dócha rud éigin níos tromchúisí? Sin chomh mífhoighneach atá sibh go léir, seans maith go tréas!
  Rinne Vladislav gáire agus beagnach shlogtar freagra crua as measc trodaithe Dermostan. Tá athrú éigin tagtha ar phictiúr an chatha. Bhí an chuma ar an namhaid doiléir, rud a thug níos mó agus níos mó fórsaí nua isteach sa chath. Bhí na longa cogaidh ultra-chontúirteach go háirithe; ollmhór, cosúil le asteroids, tháinig siad chun cinn go mall as an bhfolús, amhail is dá mba tarraingíodh iad le dúch báúil (a bhí le feiceáil nuair a lasann tú lampa orthu). Rinne Shit-stan iarracht ar dtús na cliatháin a lúbadh, chun ainliú clúdaigh a dhéanamh, coire a chruthú sa spás is dócha.
  Throid trúpaí na Rúise Mór go misniúil, agus ag an am céanna ní raibh siad cúthail freisin as ainlithe. Seo mar a úsáideadh an modh cosanta soghluaiste, chomh maith le ainlithe agus tumthaí dána. Mar shampla, d'imigh na báid chatha agus grabs arm spáis na Rúise Móire nó, ar a mhalairt, le feiceáil ar chúl an naimhde tromluí. Bhí sé i gcuimhne do sheilg iasc i bpoll oighir - tháinig siad chun cinn, rug siad ar an gcreach (feithidí geimhridh de chineál éigin, agus má bhí an sealgair ina cat, ansin éan!) Agus chuaigh sé ar ais isteach sa pholl. Sa chás seo, chuaigh longa Dermostan amú láithreach, thosaigh siad ag dul i ngleic le chéile, nó fiú d'oscail siad tine ar a chéile. Brúchtadh plasma greannmhar le loing réalta a loscadh. Mar shampla, fiú ultra-cath, tar éis roinnt amas a fháil ó dhiúracáin preon teirmeach, pléasctha i lasracha gorm agus glas. Ansin chonaic an laoch mór (ag leanúint ar aghaidh ag scrios an cacamas-stants a bhí greamaithe cosúil le duille folctha !) cara pictiúr taobh istigh ultra-cath blazing. Agus iontach iontach, criú suas le dhá mhilliún saighdiúir agus caoga milliún robot!
  Is cineálacha éagsúla scumbags iad na militants taobh istigh den long: trolls, goblins agus roinnt cineálacha hibrideacha, mar shampla an ceann is forleithne: meascán de sceartáin agus toitíní, nó fiú bunanna toitíní! Bhuel, créatúir scary, amhail is dá mba ó scannán uafáis a tharraing andúileach drugaí.
  Tá na créatúir ag iarraidh éalú go dian, ach ag an am céanna imbhuaileann siad lena chéile, stab, gearrtha, bite. Anseo a thagann meaisín fál, a cruthaíodh go speisialta le haghaidh dul ar bord a chomhrac. Agus tá sí armtha le claimhte quasi-plasma, ní díreach, ach cuartha le haghaidh ainlithe éagsúla. Chuaigh an chéad mheaisín fálaithe isteach i praiseach beo na ndaoine a bhí ag sileadh as long ollmhór ag lasadh le tine. Láithreach, d'eitil stiallacha feola mionghearrtha agus coirp dóite i ngach treo. Bhí cara le feiceáil taobh thiar di, d'fhéach sí cosúil le damhán alla, ach bhí tríocha géaga ar a laghad, agus bhí siad i bhfoirm sruthanna díothaithe, in ann fiú dineasáir a ghearradh ina dhá leath.
  Dúirt duine de na hoifigigh Dermostan:
  - Ó, ná gearr mé! D"ith an págánach an bhanríon!
  Ach ní raibh an t-ádh air, bhuail an toitín agus na lapaí tic air, ach ní raibh sé ach níos measa fós, bhuail sé isteach san aeróg agus crochadh pollta air. Mar sin féin, níorbh fhéidir an bealach a scread sé a chloisteáil a thuilleadh sa cacophony is fiáine sin atá ag méadú i gcónaí. Rug teangacha lasracha prionsaí-plasma, gorm agus oráiste den chuid is mó, ar na trodaithe scanrúla Shitmostan, rud a chuir friochadh orthu. Agus bhí na meaisíní fál rampant taobh istigh den ultra-cath. De réir dealraimh bhí sé curtha i gcló go soiléir ina gclár: maraigh, maraigh, agus maraigh arís! Agus is cuma leo i ndáiríre cé. Agus sna conairí bhí torann an hyperroom is uafásach .
  Mar sin féin, tá na meaisíní fál bainte amach ag an ultra-lasair cheana féin, chomh maith le go leor goblins agus bunanna claw-toitíní tar éis titim i bhfótóin cheana féin. Mar sin, thosaigh an ultra-cath ag díscaoileadh de réir a chéile i gcodanna éagsúla. Cé gur tharla an scoilt go mall, níor chosúil go raibh sé níos lú ominous. Go háirithe i gcomhthéacs go leor eile, bíodh sé ag lasadh suas mar ollnóva mionsamhla, nó, os a choinne sin, mar longa réalta ag crapadh. Ar an drochuair, ní hamháin ar Dermostan, ach ar an Rúis Mhór.
  Mar shampla, chaill cruiser leis an casúr agus an feathal corrán smacht agus chuaigh sé isteach i dreadnought namhaid. Nuair a imbhuaileann dhá mhais ag luasanna fo-sholais, tá sé comhionann le bheith ramaithe ag roicéad díothaithe. vomits sé le cumhacht ró-mhór (más féidir le duine é a chur ar an mbealach sin, ar ndóigh). D'fhás an pléascadh mar thiúilip le peitil ildaite, ag ithe go tobann gach rud a bhí ann timpeall dosaen ciliméadar. Dúirt Vladislav-Adolf é:
  - Agus is cosúil ár guys a bheith ar neamh cheana féin!
  Dúirt an blonde go fealsúnach:
  - Is é neamh an t-aon áit mhaith nach bhfuil aon duine i deifir a fháil, fiú má tá siad sa teas!
  D'aontaigh an hit Hitler:
  - Is iad seo paradoxes na cruinne. Nílimid ag iarraidh a bheith in áit mhaith, ach tarraingíonn an drochcheann sinn! Mar sin níl sé soiléir fiú cé acu is fearr, an saol nó an bás.
  Dúirt an cailín go fealsúnach:
  - Tá an saol i gcónaí níos fearr ná bás. Ní ar rud ar bith a cheapann beagnach gach duine amhlaidh. Mar sin féin, tá tuairimí daoine, cosúil le gach rud ar domhan, coibhneasta.
  Rinne an Fuhrer casadh eile a bhí sách casta, rud a thug deis dó trodaire dhá shuíochán, a bhí i bhfad níos costasaí agus níos saibhre armtha dá bharr (cé chomh álainn is a phléasc sé, amhail is dá mbeadh tinte ealaíne ó chomhcheangail chasta d"ábhair phiriteicniúla ardaithe), péarlaí de ábhar shattered scaipthe ar fud an bhfolús. Dúirt Vladislav-Adolf:
  - Tá smaointe daoine faoin dúlra agus faoi Dhia araon an-phraiticiúil. Go ginearálta, tá fiú coincheap imoibríoch, is é sin, fiú meon millteach, a chuireann iallach ar dhuine é féin a iompar ar bhealach nach bhfuil ar chor ar bith cad ba cheart a ordú d'instincts pragmatach agus do chúinsí oiriúnachta.
  Dúirt an blonde, a bhfuil deacracht aige teacht chugat tar éis tumadh brúidiúil (cad eile is féidir leat a dhéanamh nuair a bhíonn seachtar trodaithe ag magadh fút láithreach), dúirt:
  - Stop pragmataic - cuir an mhatamaitic ar siúl!
  - Nach greannmhar! - Vladislav retorted.
  Go tobann, os comhair captaen na heitlíochta cabhlaigh, bhí íomhá de phost ceannais arm na Rúise Mhór le feiceáil . Go deimhin, tá sé seo, ar ndóigh, bronntanas - an cumas chun penetrate an naofa de holies agus fiú a aithint, fiú amháin más rud é nach bhfuil na pleananna duine eile, ach an duine féin ordú.
  Seo é, an príomhlong long chogaidh, príomhthionscadal mórthaibhseach arm spáis na Rúise Móire le trastomhas céad ciliméadar. Agus go nádúrtha troideann an long seo freisin, toisc nach féidir na mílte bairillí airtléire cumhachtacha a chur i gcion ar easpa gnímh. Mar sin féin, déanann an ultra-cath long suaitheanta iarracht gníomhú i gcomhar le longa móra eile. Ní féidir an deis is lú a thabhairt don namhaid an príomhthionscadal a scrios, áit a bhfuil príomhcheannas scuadrún arm spáis na Rúise Mhór suite.
  Is ionadh é nach bhfuil sa cheannasaí ginearálta agus an monarc ach suth atá suite sa bhroinn. Tá an mháthair í féin tumtha i stát de bheochan ar fionraí, ós rud é ar shlí eile bheadh comhlíonadh a cuid dualgas ró-phianmhar. Agus tá feidhmiú an mhonarc suthach atá forbartha go leordhóthanach cheana féin, a bhfuil géaga aige agus, níos tábhachtaí fós, inchinn sách mór, á áirithiú ag go leor aonad cibearnetach. Mothaíonn an suth féin, atá i gceannas ar Impireacht Mhór na Rúise, compordach go leor.
  Sea, ar ndóigh, agus é faoi ualach an ghátair, tá sé istigh ina mháthair le roinnt blianta anois. Ní féidir le duine ach brionglóid a dhéanamh ar rith nó ar rud éigin a bhogadh. Agus is aislingí pianmhar iad seo, toisc go gciallaíonn breith imithe láithreach. Déanann an suth cumarsáid leis an domhan lasmuigh ag baint úsáide as scanóirí. Ar ndóigh, ní léiríonn siad cuma fíor an cheannasaí suthach, ach íomhá atá níos cumasaí chun muinín a spreagadh. Go háirithe, tá fear óg dathúil le feiceáil i bhfoirm rí gan bhreith. Tugann sé orduithe do na trúpaí i nguth soiléir ceannasach:
  - Bain úsáid as prionsabal na cosanta leaisteacha. Mar na mílte bliain ó shin, d'úsáid fórsaí níos laige, níos lú i líon, an fhíric gan amhras go bhfuil mais níos lú i bhfad níos soghluaiste ná ceann mór. Ós rud é go bhfuil mais gann tréithrithe ag táimhe neamhshuntasach!
  Dhearbhaigh an cailín marshal:
  - Ar ndóigh... Is é cumas an airm ainliú an eochair chun bua. Ar ndóigh, ní mór foircneacha a sheachaint. Tar éis an tsaoil, ní hé an seangÚn rí na n-ainmhithe!
  Rinne an ceannasaí suthach grinn:
  - Is baictéir iad na créatúir is marbh. Cé nach bhfuil, b'fhéidir nach fiú víris! Cé gur orgánach primitive é, tá sé éifeachtach! Anseo bhailigh an namhaid fórsaí ollmhóra, ó beagnach na cruinne ar fad, rud a chiallaíonn sé faoi lé na réimsí atá fágtha.
  Dúirt Elf Marshal Fego le míolta móra corcra agus oráiste:
  - Uaireanta is leor buntáiste a bhaint as cuid teoranta den tosach ar chuma nach bhfuil mórán tábhachta leis. Is aicsiom aisteach é seo ina bhfuil go leor cathanna, sibhialtachtaí éagsúla!
  Chuaigh an tImpire Féatais tríd na scanóirí:
  - Sa chás seo, tá tú ag féachaint ar an fhréamh.
  Idir an dá linn, rinne armáidí Dermostan iarracht atheagrú a dhéanamh agus iad ag bogadh. Tháinig cúlchiste an-suntasach chucu ón gcúl. Chuaigh na mílte long mór réalta agus na milliúin long níos lú amach ag baint úsáide as foirmiú na gcloch. Mar thoradh air sin, tháinig méadú suntasach ar chumhacht fiery na paraisítí. Dúirt an cailín Marshal le sceitimíní:
  - Seo cárta trump eile a chaith an comhraic bastaird. Mar sin féin, ní raibh ár dtaiscéalaíocht sách cothrom; níor foráladh don fhéidearthacht líon chomh mór fórsaí a thabhairt isteach.
  An holagram an impire i bhfoirm buachaill chiceáil an claíomh. Bhuail an tiomántán an geata. Phléasc sé beagnach láithreach. Ar dtús, tá splanc ann a itheann na súile amach, agus ansin fás beacán corcra a scriosann gach rud laistigh de raon gunna na long chogaidh. Dúirt an buachaill holagram:
  - Tá sé seo iontach scór sprioc! Bhuel, lig do na opponents a gcuid uile a thabhairt dó. Tá iontas orm ullmhaithe dó.
  Elf Fego pictiúr an chatha le roinnt amhras. Bhí cuma phianmhar ar armáid Dermostan. Go háirithe ultra-longa cogaidh, a bhfuil trastomhais shroich dhá chéad caoga ciliméadar. Chuimhnigh an ELF go tobann ar a phláinéid bhaile... Tá an nádúr idyllic, níl fiú feithidí fola ann. Agus leoin... Bhuel, ní leoin go díreach, ach hibridí le cornflowers. Go ginearálta, is ainmhí álainn é seo: is bláth cornflower é an comhlacht, agus forbraíonn an mane órga sa ghaoth. Thairis sin, athraíonn na cornflowers scáth ... Tá ugliness iomlán anseo, dírithe ar dhaoine agus elves.
  Dúirt an marascail fionn:
  "Níl a fhios againn cé mhéad cúlchiste atá ag an namhaid, ach feictear dom go bhfuil sé in am ár reisimint luíocháin a bhogadh."
  Rinne an t-impire suthach agóid:
  - Ní Anois an t-am a thaispeáint do cártaí!
  Rinne an cailín marascail iarracht argóint a dhéanamh:
  "Má fhaigheann ár muintir bás, ní bheidh aon duine fágtha le troid!"
  Agus ansin fuarthas an ceannasaí embryonic:
  "Ní féidir leat cogadh a bhuachan gan taismigh." I fichille is féidir leat, ach i cath fíor ní féidir leat! Is é dlí neamhthrócaireach an chogaidh go bhfuil caillteanais cosúil le báisteach ag uisciú shoots an bua, ní gá duit ach a chinntiú nach bhforbróidh caillteanais isteach i doirteadh a níochán na shoots! - Ansin d'éirigh an holagram a seoladh ón bhroinn go tobann níos cineálta ina aghaidh. - Ach ná bí ag smaoineamh, d'fhonn caillteanais a laghdú go háirithe ó thine na long-cath longa ultra, lig do longa réalta na Rúise Móire cúlú i bíseach.
  Thacaigh an mharascail elf le ceannasaí an suth:
  - Sin é, sin é an t-aon bhealach. Ní fios fós cé mhéad fórsaí a bheidh an namhaid in ann a chaitheamh amach as an domhan thíos.
  Go deimhin, rinne longa réalta Shitmostan iarracht bogadh i dtréad dlúth. Ag an am céanna, níor shábháil siad lón lámhaigh ar chor ar bith, ag caitheamh diúracáin ar na milliúin, gan fiú a bheith cúramach faoi chruinneas an bhuail. Bhí an chuma ar an scéal go raibh na billiúin lasáin á bhualadh trasna an fholús chun dul isteach sa hipearplasma, gach rud beo agus ag gluaiseacht a dhó, agus ansin dul amach. Shoot laochra na Rúise i bhfad níos cruinne, ach thundernought ollmhór an namhaid, cosúil le firecracker, ag scaipeadh blúirí mar confetti. Confetti marfach a scaoil síos roinnt bád de Dirmostan. Agus tá líon na frigéid scriosta na sibhialtachta bastard go hiomlán do-ríomh. Is fíor go bhfuil longa na Rúise ag fáil bháis. Anseo chuaigh an cúrsálaí damáiste, in éadóchas, ar nós umar Rúiseach ar an Kursk Bulge agus ramhra sé long-chath an namhad. Cuireadh isteach ar na céadta míle saol ag an am céanna, agus dódh an tine, amhail is dá mbeadh píopa gáis ollmhór séidte suas.
  Dúirt an marascail dwarven go gruama:
  - Lúbfaidh siad sinn, ach ní ghéilleann muid! - Thug an ceannasaí cearnach faoi deara (nó in áit a íomhá holografach, bhí an dwarf é féin ar long eile den rang Gross-Dreadnought!). - Bheadh sé riachtanach ar a laghad roinnt frithionsaithe a sheoladh ar chumarsáid namhaid agus línte soláthair.
  An Impire Féatais grinned trína holagram boyish.
  - Cad é, i do thuairim, mé fear caillte na himeartha!
  Do ghríosaigh an maarla corrach agus sgaoil sé a lapaí:
  "Ach ní shábhálann siad lón lámhaigh ar chor ar bith." Ciallaíonn sé seo go bhfuil go leor acu. Nach amhlaidh atá, a thiarna?
  Chuir an tImpire Embryo in aghaidh:
  - Uimh ní mar seo! Tá ceannasaí mór níos luachmhaire ná a cheann, mar sin ní dhéanfaidh clogad rabhadh agus duaithníocht cunning díobháil dó! I mbeagán focal, tá an namhaid fós sa illusion milis go bhfuil gach rud go breá leis, ach i ndáiríre tá ár bua gar cheana féin! Is ionann bualadh gan choinne agus claíomh cruach cóimhiotail a chur in ionad dorn!
  
  
  TÁ AN WITTMAN BEO
  Athrú beag sa stair a bhain le mór-rath na Naitsithe le linn na hionsaithe ag na hArdna. Chuaigh na Naitsithe chun cinn níos tapúla, bhí siad in ann droichid a thrasnú agus trádstórais a ghabháil le hairm, lón lámhaigh agus breosla. Éascaíodh an rath freisin trí rannpháirtíocht Wittmann sa stailc, nach bhfuair bás, murab ionann agus an scéal fíor! Agus cad? Ní fhaigheann fíorlaochra bás agus bíonn siad bás a fháil! Lean Wittman ar aghaidh ag troid agus raca suas na scóir. Tar éis scrios an dá chéadú umar, ba é an chéad tancaer agus go dtí seo an t-aon tancaer ar bronnadh Crois Ridire na Croise Iarainn air le duilleoga darach, claimhte agus diamaint.
  D'aistrigh genius Wittmann cúrsa na staire beagán. Agus iompaigh na Gearmánaigh amach a bheith beagán níos luckier, níos tapúla, níos éifeachtaí. Agus d'éirigh leo cad a tharla beagnach sa scéal fíor, ach ní raibh ach cúpla uair an chloig ar iarraidh. Agus mar sin gabhadh na stórais, agus fuair arm na Gearmáine cumhacht bhrúite. Mar thoradh air sin, gabhadh an Bhruiséil, agus gabhadh na céadta mílte saighdiúirí na Breataine agus Mheiriceá.
  Ní raibh aon deifir ar Stalin ionsaí a dhéanamh go fóill, agus é ag iarraidh na Comhghuaillithe a ruaigeadh ar bhealach níos cumhachtaí san Iarthar.
  Léirigh na cathanna gur arm an-éifeachtach é an Tíogair-2 i dtéarmaí armála agus armúr tosaigh. Nuair a chonaic na Gearmánaigh go raibh an tArm Dearg éighníomhach san oirthear , chuir siad aonaid bhreise isteach sa chath agus thosaigh siad ag tógáil ar a rathúlacht. Fuair an Fritz an gunna féinghluaiste E-25 is nuaí freisin, a bhí beag ó thaobh méide agus meáchain, ach bhí airm láidre agus dea-armúr aige, agus níos tábhachtaí fós soghluaisteacht.
  Mar thoradh air sin, buanna nua ... Anois tá na Krauts i bPáras. Tá siad ag tógáil príomhchathair na Fraince arís.
  Agus is é seo a theastaíonn ó Stalin - chun na comhghuaillithe a mharú, agus ansin gheobhaidh an APSS an Eoraip ar fad.
  Is sionnach glic é Stalin... Ach ní leathcheann é Churchill ach an oiread. Nuair a fuair Roosevelt bás, shínigh sé féin agus Truman sos cogaidh leis an Tríú Reich. Ag an am céanna, iarsmaí na trúpaí defeated a tharraingt siar ón bhFrainc. Agus ar ndóigh le malartú iomlán de phríosúnaigh chogaidh, agus fiú le soláthar breosla agus soláthairtí don Tríú Reich.
  D'fhreagair an Ghearmáin trí dhlíthe frith-Sheimíteacha a aisghairm. D"fhan na Giúdaigh sna campaí áfach, ach níor dódh iad, níor cuireadh iallach orthu ach dul ag obair, agus sheol na Meiriceánaigh bia stánaithe agus gránach chuig na campaí.
  Bhí lámh shaor ag na Gearmánaigh sa Fhrainc agus san Iodáil. Anois rinne Stalin moladh do shíocháin ar leith. Ach dhiúltaigh Hitler é. I mí an Mheithimh, thosaigh ionsaithe Fritz. Chuaigh na chéad umair E-50 isteach sa tsraith. Ach mar a tharla sé, níor éirigh go hiomlán leis an gcarr. D'fhan a mheáchan ard, beagnach 65 tonna, le scáthchruth níos ísle ná an Tíogair-2, ach bhí an armúr den tiús céanna, is léir nach leor é, go háirithe ar na taobhanna. Bhí an gunna 88 mm le fad bairille 100 EL beagán níos fearr. Scaoil sí dhá cheann déag de shots sa nóiméad.
  Chuir inneall níos cumhachtaí leis an bhfeidhmíocht tiomána, ag luasghéarú suas le 1200 eachchumhacht. Go ginearálta, d'fheabhsaigh an umar, ar ndóigh, i gcomparáid leis an Tíogair-2 agus bhí fána beagán níos réasúnach aige ar an armúr, ach d'fhan sé leochaileach ó na taobhanna.
  Bhí cosaint níos fearr ag an E-100, ach bhí sé deacair iompar agus úsáid chomhrac a bhaint as a mheáchan trom. Ba é an gunna féinghluaiste E-25 an ceann is rathúla, le scáthchruth an-íseal de armúr tosaigh de 120 mm, fána mór, agus armúr taobh de 82, agus gunna le haghaidh an Tíogair-2, ba é an ceann is fearr féin-. gunna tiomáinte an Wehrmacht agus an Dara Cogadh Domhanda. Luathaigh sé go dtí seachtó ciliméadar in aghaidh na huaire - inneall 700 horsepower, agus fiú ricocheted IS-2 sliogáin isteach sa mhullach.
  Bhuail na Gearmánaigh an príomhbhuille ón Ungáir, ag iarraidh Búdaipeist, a bhí fós timpeallaithe, a shábháil. Bhí an troid thar a bheith fíochmhar.
  Thosaigh an ionsaithe ar 22 Meitheamh, agus thóg an tArm Dearg cosaint an-chumhachtach. Is beag umar E-sraith atá ag na Gearmánaigh go fóill, gan ach na gunnaí féinghluaiste E-25 i gcainníochtaí measartha mór - is furasta go leor iad a mhonarú agus saor. Seo beirt chailíní i bicíní ina luí ann. Tá an fheithicil níos ísle ná méadar go leith agus a bhuíochas leis seo, tá sé cosanta chomh maith agus armtha le meáchan réasúnta íseal.
  Beirt chailíní, Charlotte agus Gerda, ina luí, fired ag gunnaí Sóivéadach. Os a gcomhair, bhog gluaisteáin bídeacha, arna rialú ag raidió, ag glanadh páirceanna mianach.
  Scaoil Red Charlotte an gunna. Leag sí síos an gunna Sóivéadach agus chroith sí a cófra, ar éigean clúdaithe le stiall tanaí fabraice. Agus chonnaic sí:
  - Tine raging hyperplasma!
  Agus ansin déanfaidh Gerda slap uirthi, ag baint úsáide as a bharraicíní loma. Agus chirps sé:
  - Is cailín iontach mé agus níl sé go dona ...
  Bogann an gunna féinghluaiste é féin. Agus ó am go ham stopann sé. Tá fána mhór ar a armúr tosaigh, agus tugann sé seo cosaint mhaith. Tá sliogán gunnaí Sóivéadacha íogair do ricochet. Agus ní bagairt aon rud a leithéid de ghunna féinghluaiste ceann ar aghaidh. Is féidir leo a bhuail fós ar an taobh. Ach tá na cailíní in aon deifir. Tá an gunna éifeachtach féin-ghluaiste níos fearr ná an SU-100 i dtréscaoilteacht armúr, agus tá sé cosanta níos fearr freisin, níos soghluaiste agus ag an am céanna níos éadroime.
  Agus níl a dhóthain earraí tirime ag an Arm Dearg. Go príomha umar T-34-85, nach bhfuil cumhachtach go leor lena gunna agus tá armúr lag. Agus tá an gunna féinghluaiste Gearmánach E-25, dála an scéil, níos éadroime, i bhfad níos láidre i armúr agus gunnaí.
  Tá na cailíní ag troid... An-álainn agus óg. Agus buama agus caith a gcuid gunnaí féinghluaiste...
  Ar deireadh d"éirigh leis an Fritz briseadh tríd go Búdaipeist. Bua diongbháilte, timpeallaithe ag aonaid Shóivéadaigh. Gabhadh agus maraíodh go leor.
  Is fíor gur fhulaing na Naitsithe caillteanais shuntasacha. Agus níl an oiread sin neart ann. Bhuel, má tá trealamh fós á dtáirgeadh, ansin ní leor acmhainní daonna.
  Agus coinnítear leanaí agus mná isteach san arm. Nó eachtrannach, ach níl siad iontaofa go leor.
  Leanann an troid ar aghaidh, áfach... Tá an tArm Dearg ag cur in aghaidh an-sturdy, le go leor línte cosanta. Téann na Gearmánaigh céad ciliméadar eile chun cinn agus stopann siad. Níl go leor neart agam. Agus téann an tArm Dearg féin ar an maslach. Ach níl an-rath air ach oiread agus cuireann sé na Gearmánaigh ar leataobh beagán.
  Go dtí go dtagann an geimhreadh... Cobhsaíonn an líne tosaigh. I mí Eanáir 1946, rachadh an tArm Dearg chun cinn san Prúise Thoir agus sa Pholainn, ach is beag dul chun cinn a rinne sé.
  Ní racaíonn na Gearmánaigh an bád sa gheimhreadh. Tá na cathanna fuilteach. Ach tá an líne tosaigh mall...
  Agus cuirtear tús le tréimhse ar saintréith de chuid an Chéad Chogadh Domhanda. Éiríonn an líne tosaigh neamhghníomhach. Téann na Gearmánaigh agus na rannáin eachtracha chun cinn sa samhradh, agus an tArm Dearg sa gheimhreadh. Agus ní féidir le duine ar bith rath suntasach a bhaint amach.
  Bliain i ndiaidh bliana téann cogadh ar aghaidh. Tá na Gearmánaigh rud éigin chun tosaigh ar an APSS maidir le forbairt scaird-aerárthaí. Níor thug an USSR isteach an MIG-15 i dtáirgeadh mais ach amháin i 1949. Ach faoin am seo bhí ME-462 agus XE-362 ag na Gearmánaigh. Agus is tábhachtaí fós, eitleáin diosca, nach féidir a shoot síos ó scaird chumhachtach laminar le arm beag.
  Tá an tsraith Gearmánach "E" ag na tancanna ... I gcodarsnacht leis sin, bhí an T-54 agus IS-7 le feiceáil. Ach sheol na Gearmánaigh an tsraith AG ansin - ceann pirimideach níos forbartha.
  Ach ní raibh buntáiste ag éinne. Tá an líne tosaigh fós i bhfeidhm.
  Go dtí go bhfuair Stalin bás i Márta 1953...
  Agus anseo, ag baint leasa as roinnt mearbhaill i gceannaireacht an pháirtí agus sa streachailt ar son cumhachta, bhí na Gearmánaigh in ann rath a bhaint amach. Ach ansin tar éis Beria a ghabháil agus a fhorghníomhú, ceapadh Vasilevsky, an strategist iontach, mar Cheannasaí Uachtarach, agus neartú Cheann an Choiste Cosanta Stáit Malenkov. Tá an líne tosaigh cobhsaithe laistigh de theorainneacha na hEorpa.
  Cé go raibh tréimhse streachailt ar son cumhachta sa USSR, bhí na Gearmánaigh in ann an Neman a bhaint amach, agus na Balcáin, an Rómáin, an Bhulgáir, an tSlóvaic, an Ghréig, an Albáin a athghabháil agus smacht iomlán a fháil ar an Eoraip arís.
  Ach chobhsaigh an líne tosaigh arís ar theorainneacha an APSS i 1941...
  Agus ansin Nollaig 1955... Téann an tArm Dearg, de réir an tseanchais, chun cinn arís sa gheimhreadh. Cé mhéad bliain a mhair an cogadh? Uafás ceithre bliana déag go leith! Agus níl aon deireadh i radharc!
  Chomh fada agus a bheidh Hitler beo, ní bheidh deireadh leis an gcogadh. Tá Malenkov claonta i dtreo na síochána laistigh de na teorainneacha céanna go dtí an 22 Meitheamh, 1941. Ach tá Hitler stubborn agus ba mhaith leis a bhuachan ar aon chostas!
  Tá an tArm Dearg ag dul chun cinn. Tá an umar IS-12 is nuaí ag dul chun catha. Feithicil le gunna caliber 203-mm. Is ceann mór é, le deich meaisínghunna. Agus seisear cailíní - baill foirne. Déanann siad iarracht an chéad mhúnla den umar. Nach bhfuil sé ró-mhór agus ró-throm? An bhfuil an meaisín éifeachtach? Tá na cailíní, in ainneoin na Nollag ar 25 Nollaig agus an sioc, i bicíní amháin. Fíor, tá an t-inneall tuirbín gáis is déanaí ag an umar, agus tá sé te. Ina theannta sin, níl na seisear cailíní iad féin simplí.
  Tá siad ag troid ó daichead a haon. Agus chuaigh muid i dtaithí ar a bheith beagnach nocht in aon aimsir. Go deimhin, nuair a bhíonn tú i bicíní an t-am ar fad, stopann tú ag mothú fuar. Agus éiríonn an craiceann leaisteach agus durable.
  Tiomáineann cailíní meaisín marú le cosa lom. Tá siad i ndáiríre gleoite agus álainn.
  Is é Alenka an boss anseo agus ceannasaí an chriú. Cad nach bhfuil feicthe ag an gcailín i gceithre bliana go leith cogaidh? Cá raibh sí? Tá an tosaigh tar éis dul ó Brest go Stalingrad, ó Stalingrad go dtí an Vistula, agus anois tá siad ag dul chun cinn i gceantar Bialystok. Tá Bialystok féin fós i seilbh na nGearmánach. Tháinig an líne tosaigh cobhsaí. Agus thochail siad méid réasúnta trinsí.
  Mar sin, i ndáiríre, tá an cogadh gan teorainn... Agus d'fhéadfadh sé dul ar aghaidh ar feadh níos mó ná bliain amháin. Agus cad a theastaíonn ón Hitler stubborn seo?
  Anseo, freisin, níl na Stáit Aontaithe agus an Bhreatain ag iarraidh síocháin idir an APSS agus an Tríú Reich. Tá siad ag iarraidh ar an dá thaobh a chéile a dhíbirt go hiomlán.
  Tá na cailíní ar an IS-12 ag bogadh ar aghaidh. Tá armúr tosaigh an umar 450 mm ar uillinn. Preabann na teilgeáin as. Agus na cailíní tine ar ais.
  Ach níl ach umar amháin den sórt sin sa USSR go dtí seo. Tá an IS-10 i dtáirgeadh cheana féin, ach meáchan caoga tonna. Táirgtear an IS-7 fós mar an T-54. Tá an T-55 le feiceáil freisin i measc na maiseanna, ach go dtí seo níl sé ach ag dul isteach i dtáirgeadh. Tá umair pirimideacha ag na Gearmánaigh. Chomh maith leis sin an-láidir agus foirfe. Agus gunnaí ardbhrú le bairillí gearra.
  Mar sin is é an troid atá romhainn an ceann is tromchúisí. Shoot Natasha agus Anyuta ó ghunna chumhachtach long agus squeal:
  - Beidh ár bratach os cionn Bheirlín!
  Agus rug siad a bhfiacla bána, pearly. Agus ní féidir leat stop a chur leis na cailíní le mianaigh.
  Bhuail dhá shliogán an armúr tosaigh... Ritheann siad. Ní féidir, is carr tromchúiseach é an IS-12 agus ní féidir leat é a thógáil chomh héasca sin.
  Ach is cosúil go bhfuair an IS-7, atá ag bogadh ar dheis na gcailíní, buille ó ghunna ardbhrú agus stop sé. Damáiste an fear dathúil.
  Alenka, ag flexing a matáin bhoilg, canann:
  - Tá gach rud dodhéanta in ár ndomhan, fuair Newton amach go ndéanann beirt agus beirt ceithre cinn!
  Tá an troid fós ag dul ar aghaidh gan laghdú. Buaileann gunna Sóivéadach na Gearmánaigh. Cuireann Marusya mór sliogáin isteach sa phór. Seo é saol agus cinniúint na gcailíní. Agus canann siad:
  - Ní stopfaidh éinne sinn, ní bhuafaidh éinne sinn! Milleann wolves na Rúise an namhaid, wolves Rúiseach - cúirtéis do na laochra!
  Deir Augustine, ag lámhach gunnaí:
  - I gcogadh naofa! Beidh sé ár bua! Bratach na Rúise ar aghaidh, glóir do na laochra tite!
  Agus arís roars an gunna killer agus fuaimeanna:
  - Ní stopfaidh éinne sinn, ní bhuafaidh éinne sinn! Tá wolves na Rúise ag brú ar an namhaid, tá lámh chrua acu!
  Maria, stiúrann an cailín seo le gruaig órga an umar agus squeaks:
  - Déanaimis na fascists a threascairt go dian!
  Tá am crua ag na Gearmánaigh; tá an troid ag goilliúint sa spéir freisin. Ach go dtí seo tá an MIG-15 níos lú ná brandaí na Gearmáine i luas agus armáil. Tá an cath ag dul ar aghaidh go míchothrom.
  Rinne Huffman, an píolótach ace iontach seo, gairm bheatha mhaith le linn bhlianta an chogaidh. Níos cruinne, iontach agus iontach. Tar éis dó trí chéad aerárthach a bhaint amach fuair sé Crosaire Ridire na Croise Iarainn le claimhte duille darach airgid agus diamaint. Nuair a shroich sé ceithre chéad aerárthach thíos, fuair sé Crosaire Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint. Ar feadh cúig chéad eitleán fuair sé Ord an Iolair Ghearmánaigh le diamaint, agus tar éis míle Cros Ridire na Croise Iarainn le darach platanam fágann claimhte agus diamaint. Agus dhá mhíle aerárthach bainte amach aige, fuair sé Ard-Chrois Chrois an Ridire.
  Bhí an píolótach uathúil in ann go leor bua ón aer a bhaint amach. Agus bhí sé fós beo. Tugadh ardú céime do Huffman go céim an Ghinearálta le déanaí. Ach d"eitil sé fós mar phíolóta príobháideach.
  Mar a deir siad, ní dhóitear sa tine é agus ní báthann sé in uisce. Thar na blianta fada cogaidh, fuair Huffman instinct sealgaire. Bhí sé ina phíolóta sár-scéalaí agus bhí an-tóir air. Ach bhí iomaitheoir láidir aige - Agave, a sháraigh freisin an figiúr de dhá mhíle gluaisteáin downed. Agus bhí sí ag teacht suas le Huffman. Ach tá sí fós an-óg, agus nach bhfuil fós caillte Trodaire amháin.
  Bhrúigh an cailín na pedals lena cosa lom, chiseled agus scaoil sí pléasctha gunnaí móra aeir. Agus anois bhí lámhaigh síos ceithre Sóivéadach MIG-15 feithiclí.
  Giggles Agave agus deir:
  - Go pointe áirithe, táimid go léir soithí! Ach tá nerves cruach agam!
  Agus arís casadh an cailín ar shiúl. Scaoileann sé seacht aerárthach USSR i bpléasc amháin - sé MiG agus TU-4 amháin, agus squeaks:
  - Go ginearálta, mura bhfuil mé thar barr, tá mé hyper !
  Agave, ar ndóigh, is soith. Píolótach ó Lucifer. An-álainn blonde mil.
  Anseo scaoileann sé pléasctha eile agus scaoileann sé ocht n-aerárthach Sóivéadach MIG-15 láithreach agus bíp:
  - Tá mé an chuid is mó cruthaitheach agus imoibríoch!
  Níl an cailín i ndáiríre dúr. Is féidir leis gach rud a dhéanamh agus is féidir leis gach rud a dhéanamh. Ní féidir leat glaoch príobháideach uirthi.
  Agus tá a cosa chomh súdáilte, chomh galánta ...
  Ach tá Mirabela ag troid ina coinne... Le fada an lá, bhí Kozhedub ar an ace Sóivéadach is fearr. Bhailigh sé réalta óir de laoch an USSR, tar éis dó céad seasca a seacht aerárthach a lámhach. Ach ansin fuair sé bás. Ansin ní fhéadfadh aon duine a thaifead a bhriseadh. Agus le déanaí tháinig Mirabela thar Kozhedub. Agus tar éis dó breis agus céad agus ochtó aerárthach a scaoileadh, rinneadh laoch seacht n-uaire den APSS í.
  Seo cailín Terminator! Stopfaidh duine éigin cosúil léi capall galloping agus rachaidh sé isteach i bothán dó.
  Agus fiú níos fuaire.
  Bhí cinniúint deacair ag Mirabela. Chríochnaigh mé i gcoilíneacht saothair leanaí. Cosnochta agus gúna liath á chaitheamh aici, chrom sí síos an fhoraois agus shábhaigh sí truflais. Bhí sí chomh láidir agus sláintiúil. I gcruachás dian shiúil sí cosnochta agus i bpíjamas príosúin. Agus uair amháin ar a laghad bheinn ag sraothartach.
  Ar ndóigh, tugadh faoi deara an bhfeiniméan seo ar an tosach freisin. Ar feadh i bhfad, throid Mirabela sna coisithe, agus ansin tháinig sé ina phíolóta. Fuair Mirabela a céad bhaisteadh dóiteáin i gcath Moscó, áit a ndeachaigh sí díreach tar éis na coilíneachta. Agus do thaisbeáin sé é féin do bheith fionnuar.
  Throid sí cosnochta agus beagnach nocht sa sioc dian a pairilis go litriúil ar an Wehrmacht. Bhí sí den sórt sin diabhal, cailín dovincible. Agus d'éirigh sí go críochnúil.
  Chreid Mirabela i mbua an APSS a bhí le teacht. Ach téann am thart. Tá níos mó agus níos mó íospartaigh ann, ach ní thagann bua. Agus faigheann sé i ndáiríre scary.
  Aislingíonn Mirabela bua agus éachtaí. Tá seacht réalta an USSR aici - tá sé seo níos mó ná aon duine eile! Agus diabhal, tá a gradaim tuillte aici! Agus leanfaidh sé ar aghaidh ag iompar na croise míleata. Fiú má fuair Stalin bás, maireann a chuid oibre!
  Tagann cailín isteach agus crochann sí... Scaoileann sí síos XE-362 Gearmánach agus squeaks:
  - Aerbatics! Agus criú nua diabhal!
  Cailín fíor fionnuar. Tá cobra fíor in ann go leor.
  Is réalta nua í Mirabela ...
  Leanann an troid ar aghaidh ar feadh roinnt laethanta go dtí go dtiocfaidh an bhliain nua... Rinne an Sóivéadach IS-12 damáiste do na rollóirí agus na rianta - tá sé á dheisiú. Sea, a leithéid de chogadh cruálach gan trócaire. Agus cá fhad a mhairfidh sé?
  Agus go léir mar gheall ar mhair Wittman na cathanna san Iarthar.
  Throid Wittmann é féin i gcriú umar ar feadh tamaill. Tar éis dó an comhaireamh a thabhairt go dtí trí chéad feithicil, gan gunnaí, moirtéal, trucailí, gluaisrothair agus rudaí eile a chomhaireamh, bronnadh é: Crois Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach órga, claimhte agus diamaint, agus tugadh ardú céime dó go ginearál.
  Ina dhiaidh sin níor throid sé a thuilleadh. Ach d'ordaigh sé an séú, arm umar SS.
  Kurt Knipsel ar an ace umar is rathúla den Wehrmacht. Ach tar éis cúig chéad umar scriosta fuair sé Crois Ridire na Croise Iarainn.
  Ar bhealach éigin baineadh dámhachtainí as. Fíor, tar éis míle umar a bhaint amach, fuair sé ar deireadh: cros ridire na croise iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Is meaisín troda an-éifeachtach é Kurt Knipsel . Throid in umair éagsúla. Gunnadóir agus ceannasaí a bhí ann. Ar feadh i bhfad shiúil mé chun tosaigh ar gach duine gan iomaíocht.
  Ach bhí an Gerda álainn cheana féin in ann teacht suas leis. Throid na cailíní go maith. Ach ansin bhí sos acu. D'éirigh na ceithre áilleacht go léir ag iompar clainne agus rugadh péire: mac agus iníon. Ach tar éis an tsosa rinne siad suas go tapa é.
  Agus anois tá Gerda tar éis dul thar Knisel .
  Conas is féidir leo dul timpeall a sheachaint? Bíonn siad ag troid cosnochta agus i bicíní amháin. Ghlac na cailíní sos eile, ag tabhairt breithe do leanaí arís. Agus anois bhí muid ag druidim le líon na dhá mhíle umar scriosta. Agus d"fhéadfaidís brath ar luach saothair nach bhfacthas riamh roimhe: réalta Ridire na Croise Iarainn le duilleoga darach airgid, claimhte agus diamaint.
  Seo iad na cailíní!
  Buaileann Gerda sa charr Sóivéadach. Deora sé as an túr agus screams:
  - Is diabhalta mé!
  Agus shoots sé arís. Penetrates T-54. Agus squeaks:
  - Homeland An Ghearmáin!
  Tá an cailín ag casadh. Agus tá sí an-ghníomhach... Sea, tá stríoc straitéiseach den sórt sin aici. Is é 1956 cheana féin... Téann an cogadh ar aghaidh agus ar aghaidh... Gan iarraidh stop a chur. Tá an tArm Dearg ag iarraidh dul chun cinn in áiteanna éagsúla. Ach bí cúramach, is beag acmhainní daonna atá fágtha.
  Agus tá an Rúis ag cur fola.
  Tá an tArm Dearg ag iarraidh dul ar aghaidh i dtreo na Rómáine. Agus ansin bhí barrage airtléire cumhachtach, lámhach, agus marú.
  Ach tá an namhaid ag fanacht. Tá an umar is mó tóir ag na Gearmánaigh, an AG-50. Tá sé níos fearr ná an T-54 i gcosaint, go háirithe ar na taobhanna agus, b'fhéidir, i gcumhacht pollta armúr an ghunna, ach tá sé níos troime. Fíor, tá luas na Gearmáine níos airde mar gheall ar an inneall tuirbín gáis.
  Tinte umar na Gearmáine agus scóir.
  Tá criú Margaret ag troid. Troideanna i fola fuar. Scaoil cailíní Gearmánacha síos umar Sóivéadach. Agus squeak siad le pléisiúir.
  Sea, agus ní féidir leat dul tríd anseo ...
  Tá dioscúrsa a rinne Albina agus Alvina píolótach ag dul timpeall sa spéir . Beirt chailíní blonde buailte ag gluaisteáin Sóivéadach. Agus a dhéanann siad é masterfully. Na reithí discus atá go hiomlán do-leochaileacha Migi agus Tu. Carr killer. Agus brúigh na laochra a bharraicíní lom. Agus ní thugann siad seans don Arm Dearg sa spéir.
  Is rud é an t-eitleán diosca nach féidir le heolaithe an USSR a chóipeáil. Is rud é seo nach bhfuarthas aon antidote dó. Agus mothaíonn na Gearmánaigh an-mhuiníneach san aer. Agus troideann siad cosúil le sorcerers le wand draíochta.
  Agus Albina ag tagairt di dioscúrsa ar an namhaid, squeaked:
  - Má tá Dia, ansin tá sé Gearmáinis!
  Dhearbhaigh Alvina, ag brú an namhaid:
  - Cinnte Gearmánach!
  Agus gáire an cailín... Go ginearálta, bhí sí tuirseach freisin ar an cogadh endless. Bhuel, maraíonn Gearmánaigh agus Rúiseach a chéile. Níos cruinne, an tArm Dearg agus an Wehrmacht. Ach tá an líne tosaigh fós gan gluaiseacht... Agus níl deireadh ná imeall sa radharc.
  Cogadh... Tá sé seo ina réaltacht cheana féin. Tá laochra a rugadh tar éis thús an chogaidh ag troid sa spéir agus ar an talamh.
  Mar shampla, Hans Feuer. An faighteoir is óige d"Ord na Croise Iarainn, Rang a hAon. Agus ansin bhí sé ar an duine ab óige faighteoir Ord Ridire na Croise Iarainn do ghabháil ginearál Sóivéadach.
  Sea, tá sé seo i ndáiríre an-fionnuar.
  Is Trodaire éadóchasach é Hans Feuer. Bíonn an buachaill ag troid mar fathach, agus tá sé fuar sa gheimhreadh, gan ach shorts air.
  Tá sé seo i ndáiríre an-fionnuar!
  Bhain Hans clú amach ar feadh na gcéadta bliain!
  Agus go ginearálta, tá a leithéid de chogadh dochreidte agus dian ar siúl anseo... Imíonn aon AI.
  Agus sa Rómáin, ní féidir leis an Arm Dearg dul isteach i gcosaintí na Gearmáine. D"fhulaing an dá thaobh caillteanais. Tá Eanáir ag teannadh le ... Agus maraítear agus gortaítear níos mó daoine gach lá.
  Níl aon tús ná deireadh le gealtachta.
  Agave sa spéir arís agus shoots síos feithiclí Sóivéadach. Is sealgaire agus creachadóir í. Buaileann sé an namhaid.
  Na gluaisteáin a bhuail sí titim síos. Agus ansin tinte an cailín ag na fórsaí talún. Bainfidh sé amach an IS-7. Agus gáire sé:
  - Tá mé an chuid is fearr! Is mise an cailín a mharaíonn naimhde!
  Agus arís aistrítear é chuig spriocanna aeir. Is é seo an destroyer na n-umar agus gach feithicil a eitilt agus shoot.
  Bhuel, is é seo a bhfuil fiuchphointe ag an tosaigh. Agus sa bhaile, tá eolaithe ag iarraidh rud éigin marfach a chruthú. Cé nach n-oibríonn sé amach is fearr.
  Ach anseo umar beag AG-5. Meaisín a mheáchan seacht dtonna. Tástálacha troid a rith. Agus gnaws agus gnaws an namhaid.
  Agus nuair a thagann sé in am a bheith ag canadh, ní stopfaidh éinne sinn ná ní bhuafaidh éinne sinn!
  An AG-5 luachra chomh maith agus shoots mar a théann sé. Agus ní féidir umar den sórt sin a stopadh. Agus na sliogáin ricochet.
  Agus taobh istigh den charr suíonn buachaill deich mbliana d'aois, Friedrich, agus squeaks:
  - Agus beidh mé i ndáiríre a bheith ina Trodaire Super!
  Agus arís scaoil sé... Agus buaileann sé lár an túir. Agus tá a chumhacht millteach, cé go bhfuil sé beag i gcaighdeán, ollmhór.
  Agus sa spéir troideann Helga. Tá cailín cosnochta i bicíní ag clóscríobh suas na billí. Agus an-áthas ar a rath iontach.
  Agus faigheann Agave chun tosaigh ... Agus troideann sé freisin.
  Mí Feabhra 1956 atá ann cheana féin... Ní raibh an tArm Dearg in ann aon rath a bhaint amach. Ach ní féidir leis na Gearmánaigh dul chun cinn ach an oiread. Tá umair faoi thalamh uafásach ag dul chun catha. Ach tá siad amháin oirbheartaíochta.
  Theith na cailíní faoin talamh, scrios siad ceallraí de ghunnaí Sóivéadacha agus d'fhill siad ar ais.
  Ag an am céanna, gabhadh cúpla ceannródaí. Bhain na cailíní amach na buachaillí a gabhadh agus thosaigh siad ar iad a chéasadh. Bhuail siad na ceannródaithe le sreang, ansin rósta siad a sála lom le tine. Ansin thosaigh siad ag briseadh mo bharraicíní le tlúnna te. Na buachaillí ag caoineadh i bpian fiáin. Sa deireadh, dóite na cailíní réaltaí ar a cófra le iarann te agus brúite a foirfeachta fireann lena buataisí. Chríochnaigh na ceannródaithe an rud deireanach agus thit siad as turraing phianmhar.
  I mbeagán focal, léirigh na cailíní feidhmíocht den scoth. Ach arís níor bhain na Gearmánaigh aon rud suntasach amach.
  Gunnaí cumhachtacha féinghluaiste: "Sturmmaus", fired ag poist Sóivéadacha. Rinne siad go leor scrios agus scrios. Ach leag aerárthach ionsaithe Sóivéadach ceann de na feithiclí amach, agus d'fhill na Krauts.
  Rinne na Naitsithe iarracht dioscaí a úsáid chun cadhnraí Sóivéadacha a bhrú chun cinn. Baineadh úsáid as gráinneoga agus pléascáin ina gcoinne. Bhí malartú buille iomlán ann.
  Seo chugaibh Albina agus Alvina arís ar a sásar eitilte. Tugann siad le fios agus iad ag úsáid a mbarraicíní loma agus iad ag brú na gcnaipí luamhán stiúrtha agus é a dhéanamh thar a bheith deas.
  Léiríonn na cailíní, ar ndóigh, na haerbatics is airde. Tharraing siad a gcuid dioscúrsa, agus lámhachadh dosaen meaisín eitilte Sóivéadach anuas.
  Albina chirps:
  - Scuad tógála buile! Beidh starfall ann!
  Agus casann sé a charr timpeall arís. Agus scriosann na cailíní an tArm Dearg. Thairis sin, go críochnúil ...
  Scaoil Alvina freisin dosaen eitleán Sóivéadach agus squeaks:
  - A chailíní craiceáilte, agus ní hóga ar chor ar bith!
  Tá an dara ceann fíor. Bhí an-spraoi ag an lánúin leis na fir. Agus rinne sí gach sórt rudaí. Bhí grá ag cailíní ar na fir - chuir sé áthas orthu! Agus go háirithe má oibríonn tú le do theanga.
  Cailín den chéim is airde... Chéasadh siad an ceannródaí... Ar dtús bhain siad amach é agus dhoirt siad cúpla buicéad uisce síos a scornach. Ansin thug siad iarann te go dtí an bolg ata. Agus conas a dóite siad! An ceannródaí screadaíl i bpian fiáin... Bhí boladh ar lasadh.
  Bhuail Alvina é ar an taobh le sreang te. Agus conas ba mhaith leis a bheith ag gáire... Tá sé an-ghreannmhar.
  Ansin chan sí:
  - Tá mé tuirseach traochta ar chúl - Ba mhaith liom mo sonas a spochadh!
  Agus conas a bheidh sé ag gáire! Agus beidh sé a chuid fiacla pearly! Is breá an cailín a mharú, a cailín!
  Agus tá cosa an chailín ar fad lom agus galánta. Is breá léi siúl cosnochta ar na gual. Agus freisin chun ceannródaithe gafa a thiomáint ar shiúl. Squeal siad an oiread sin nuair a bhíonn a gcuid sála friochta. Bíonn Alvina an-ghreannmhar fiú. Agus is cailín í Albina freisin, tugaimid aghaidh uirthi - thar barr! Conas a elbow chéile comhraic sa smig. Agus squeaks sé:
  - Is cailín den rang is airde mé!
  Agus lomnocht a fhiacla pearly. Cén sparkle amhail is dá snasta. Agus tá an laoch go hiontach! Is féidir gur rud é seo nach féidir a rá i scéal fairy nó cur síos a dhéanamh le peann!
  Leagann an dá ghaiscíoch MiGanna Sóivéadacha sa spéir. Tá na háilleacha gníomhach. Níl an t-amhras is lú iontu. Agus áilleacht fiáin agus ecstatic den sórt sin.
  Rialaíonn na laochra an luamhán stiúrtha lena gcosa lom agus ionsaíonn siad gluaisteáin na Rúise. Agus iad ag brú , beidh siad ag crush an trodaithe , amhail is dá mba ag bualadh criostail le club . Tá na cailíní neamhthrócaireach agus neamhthrócaireach. Tá cumhacht na feirge agus lasair na paisean iontu. Agus muinín i bua. Fiú má tá an cogadh ar siúl le cúig bliana déag. Ach níl sé ag iarraidh deireadh a chur leis ach an oiread. Tá Albina agus Alvina ag buaic a gcuid tóir. Agus níl siad ag iarraidh cúlú nó stopadh ar feadh nóiméad. Agus bogann siad i dtreo iad féin agus reithe an namhaid.
  Albina, ag leagadh eitleáin Sóivéadacha, screams:
  - Tá an cailín tuirseach ag gol, b'fhearr liom an bhróg chaol a bháthadh!
  Agus mar a dhéanann sé gríosadh agus a fhiacla péarlach. Agus conas is mian léi anois fear. Is breá léi fir a éigniú. Tá sí an-sásta leis seo. Tógfaidh sé tú agus éigniú tú.
  Tá Albina ag caoineadh:
  Tá gnéas ag cailíní
  Seo chugaibh dul chun cinn iontach!
  Agus pléascfaidh an laoch ag gáire ... Agus maróidh muid ár naimhde go léir arís. Tá a lán fuinnimh aici. Agus lán de neart muscle.
  Agus roar Alvina:
  - Bainimis an namhaid go giotán!
  Agus tosóidh an laoch ag gáire go gníomhach! Agus shamhlú mé conas a bhí a guys sábhadh. Ach a ligean ar a rá go bhfuil sé go deas.
  Tá Márta buailte linn cheana féin... Tá an ghrian ag taitneamh níos mó agus níos mó. Ar an gcéad lá den earrach, ritheann buachaillí na Rúise cosnochta tríd an sneachta leáite . Gáire siad orthu féin, gáire orthu féin, agus taispeánann siad a gcuid figí do na Gearmánaigh.
  Ceannródaithe le ceangail dearga, gearrthacha gearra, cuid acu níos giorra fiú. Ritheann siad agus léim. Is ar éigean a éiríonn a gcosa lom fuar. Tá siad tar éis éirí an-gharbh. Tá cailíní ag rith freisin, gan bróga freisin. Tá na sála cruinn bándearg ag gealadh sa ghrian. Cailíní álainn Sóivéadach. Caol, Lúthchleas Gael, i dtaithí ar a dhéanamh a dhéanamh le beagán.
  Agus bíonn gach duine ag gríosadh agus ag gríosadh ar a gcuid fiacla... Is fíor-áthas agus tart chun solais agus cruthú é an chéad lá den earrach!
  Agus tá cath aeir sa spéir. Mirabela, is é seo an príomh-phíolóta Sóivéadach a scaoileann eitleán Gearmánach eile. Agus mar i gcónaí, níl an cailín ag caitheamh ach bicíní. Go deo óg agus ní fading. Sin é an neart spioradálta i bhfolach inti.
  Is breá le Mirabela, áfach, nuair a dhéanann fir teagmháil léi. Taitníonn sé go mór léi. Sin an fáth gur píolóta í... Nuair a bhíonn corp mhatánach, nocht cailín á glúthú ag lámha na bhfear, is mór an pléisiúr é. Agus spraoi iontach!
  Buaileann Mirabela carr eile de chuid na Naitsithe agus sciobann sí:
  - Is soith armúrtha mé!
  Buaileann an cailín an painéal rialaithe fiú lena sála lom, cruinne. Tá sí go hiontach. Agus inimitable.
  Faigheann Mirabela amach é. Agus cuileoga Agave i dtreo di. Ar deireadh, tháinig an dá laochra-phíolótaí ban is rathúla le chéile. Lámhaigh siad ar a chéile ó theach cruinn. Déanann siad iarracht é a fháil ó fad. Ach ní oibríonn sé amach go han-mhaith. Eitilt an dá áilleacht as an líne lámhach. Agus lom siad a gcuid fiacla go ionsaitheach. Bhuel, tá mná bitches. Breathnaíonn siad go dian isteach i súile a chéile. Níos cruinne, ceann ar aghaidh agus shoot siad arís. Tá an Gearmáinis ME-562 armtha níos fearr fós ná an MIG-15, agus lámhachadh an fheithicil Sóivéadach síos ...
  Ach éiríonn le Mirabela dul as oifig, ag cailleadh a heitleáin don chéad uair ina gairm bheatha eitilte. Is é an rud is measa ná gur chríochnaigh sí ar chríoch namhaid. Agus tá sé seo go dona. Sea, cineálacha uathúla den sórt sin de chinniúint. Agus ar 1 Márta, 1956, athraíonn an domhan, ach fanann riail an Fuhrer sa chluiche cibearshlándála.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"