Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Jung Boy Ve Gİzlİ GÖrev

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Yine sıradan bir hizmetçi çocuk rolündeki kurnaz Eduard Osetrov, valinin kendi ininde bulunduğu şehre girer. Bunun sonucunda korsanların sinsi ve cüretkar bir saldırısı meydana gelir ve ciddi bir kavga çıkar.

  JUNG BOY VE GİZLİ GÖREV
  DİPNOT
  Yine sıradan bir hizmetçi çocuk rolündeki kurnaz Eduard Osetrov, valinin kendi ininde bulunduğu şehre girer. Bunun sonucunda korsanların sinsi ve cüretkar bir saldırısı meydana gelir ve ciddi bir kavga çıkar.
  . 1. BÖLÜM
  Çok sayıda kız çıplak, kaslı ayaklarıyla korsan gemisinin parlak güvertesine sıçradı. Teknolojik ve büyüsel olarak pek gelişmemiş olan bu gezegende mürettebatın çoğunluğunu korsan savaşçılar oluşturuyordu.
  Ancak gemi üzerindeki güç çoğunlukla erkeklere aitti.
  Ravarnava ve aralarında siyah savaşçı Oblomova'nın da bulunduğu diğer üç kişi bir toplantı için ayrıldılar; kısa süre sonra onlara Kaptan Monitor ve ikisinin insan ırkıyla hiçbir ilgisi olmayan altı yandaşları da katıldı. Çıplak ayaklı bir çocuk olan Eduard Osetrov, alt uzuvlarıyla hızla şehrin bir haritasını çizdi.
  - Ana servet zaten gemilere yüklendi ve yola çıkmak üzere. - Cesur izci başladı. Evet, onlara giderken şunu kesin olarak biliyorum ki, tonajı ve silahları bizim gemimizden daha aşağı olmayan üç gemi onlara katılacak. Sabahleyin bu kirpiye silahlarla saldırmak için acele etmeliyiz, diye bitirdi erkek fatma Edward. Ve çok kaslı bir çocuk olan karın kasları hareket etmeye başladı. Baş Kayıkçı rolünü oynayan siyahi kadın kahraman, bu şaşırtıcı derecede yakışıklı çocuğa bakarken hayranlıkla inledi. Genç, güçlü, maymun gibi çevik olan Eduard hemen başka bir seçenek önerdi. - Rakiplerin kostümleri gibi kılık değiştirerek.
  Monitör rahat bir sesle şunları söyledi:
  - Bu çocuğa katılıyorum. Şafakta saldırmalıyız; umarım geminizi iyi tanırlar ve ateş açmazlar.
  - Bu kötü bir fikir değil ama aklıma başka bir fikir geldi. - dedi sadece bir ahmak gibi görünen Ravarnava.
  Siyah tenli, büyük, hiç de kadınsı olmayan kasları ve boğa boynu olan, ancak kendi tarzında güzel, ince belli, güçlü kalçaları ve yüksek göğüsleri olan Oblomova, haykırdı:
  - Evet! Serin...
  Monitör ironik bir gülümsemeyle (peki, bu haydutun kafası büyük de olsa ama eğimli alnı ile ne olabilir!) Şunu soruyor:
  - Hangisi?
  Ephisus Frist sayesinde bu dünyada ve ötesinde efsaneleşen ismin sahibi, sinsice şöyle demiştir:
  - Eğer şehrin tüm zenginliği alınırsa, o zaman neden şehre saldırarak kendinizi riske atıyorsunuz? Bunu çok daha basit bir şekilde yapabilirsiniz.
  Monitör kadehten birkaç sarsıcı yudum aldı, ardından yumruğuyla kendini dürterek çenesinin gücünü test etti. Deniz soyguncularının lideri, kaptan ile ikinci kaptanının arasını açmak gibi kurnazca bir fikirle (ki bu çocuğun sadece bir kabin görevlisi olmadığını düşünürdü!) şunları söyledi:
  - Çocuğun önerdiği planın basit ve etkili olduğundan şüpheliyim.
  Oblomov, ince bir işlemeli kumaş şeridiyle zar zor kaplanmış olan yüksek göğüslerini salladı ve yanıt olarak duyulmayan bir şeyler mırıldandı.
  Ravarnava buna bir kez daha itiraz etti. Dahası, tembel ve yavaş bir şekilde vurgulayarak konuştu:
  - Ama hayır, başka bir fikrim var. Altın çocuğumuz beraberindeki ana gemiyi batırdığına göre bizim için en iyisi onun işlevlerini devralmamız olacaktır.
  Monitör canlandı ve eğilerek sordu:
  - Ne demek istiyorsun yani?
  Ve kadın korsanların çıplak, bronzlaşmış, kaslı bacaklarının neredeyse sessizce yürüdüğü güverteye baktı. Ancak meleksi görünümleri kimseyi yanıltmamalı - onları tamamen parçalayacaklar. Ve mahkumlar ayaklarını öpücüklerle örtmeye ve savaşçıların baştan çıkarıcı ve tehlikeli çıplak, sert topuklarını yalamaya zorlanacak.
  Ravarnava sinsice göz kırptı ve yaşlı bir baykuş gibi öttü:
  - Yüklü nakliye araçlarına eşlik ederek onları metropole değil korsan yuvamıza getirebiliriz.
  Monitör hüsranla yumruğunu masaya vurdu ve şöyle dedi:
  - Çok basit ama ya bu işi bize emanet etmeden önce Papyrus don Grabber ile şahsen görüşmek isterlerse?
  Siyah tenli Oblomova, boğa boynunun üzerinde başını büktü ve öyle pazı yaptı ki, en güçlü ve en heyecanlı adam onu kıskanabilirdi.
  Ravarnava kendini şişirdi ve göğsünü bir kale duvarı kadar geniş bir şekilde dışarı çıkardı:
  - Ne olmuş? Bu rolü oynamaktan keyif alacağımı düşünüyorum. - Haydutların şefi başparmağını kaldırdı. - Sonuçta beş yıl boyunca Kontrbas bayrağı altında yelken açtım ve onların aksanını mükemmel bir şekilde taklit ettim.
  O da pencereye baktı. Korsan kızlardan biri, partneri omuzlarında çömelmişti. Baştan çıkarıcı, kadınsı, atletik bacak kaslarının gerginlikten nasıl top gibi döndüğünü görebiliyordunuz.
  Bu fikri bizzat ortaya atan kişinin kendisi olmamasından son derece rahatsız olan monitör, kasıtlı olarak sesinin tınısını alçaltarak mırıldandı:
  - Peki ya bu amirali şahsen tanıyan biri sizi karşılarsa?
  Siyah tenli genç kadın kahraman Oblomov, bir kaplanın dişlerini ortaya çıkaran bir gülümsemeyle haykırdı:
  - Kedi kapanı!
  Ravarnava yapmacık bir esnemeyle derin ağzını açtı ve cıvıldadı:
  - Ve bu ölümcül değil, o zaman denizcilerimiz önceden hazırlanmış bir saldırı yapacak.
  Monitör şüpheyle kaşlarını çattı ve zaten kaprisli olan ağzını büktü:
  - Gidebileceğini mi sanıyorsun?
  Edward mütevazı bir şekilde sessizdi. Ve Oblomov çıplak, kaslı, bronzlaşmış bacağını okşamaya çalıştı. Ancak çocuk, gerçek bir goril kadının büyük pençesinin ayağını örtmesine izin vermeden ayağını hareket ettirdi.
  Barnabas kendinden çok emin görünüyordu:
  "Kılıç kullanma sanatında eşi benzeri olmayan bir savaşçı olan asistanım benimle olacak. Mucizeler yaratabilen savaşçı Eduard. - Ravarnava göğsünü daha da dışarı çıkardı. - Umarım bana yardım edebilir.
  Monitör geniş pençeleriyle onu salladı:
  - Peki, seninle gelmeyeceğim ve başımı aslanın ağzına sokmayacağım. Bir yudumda yok edemeyeceğiniz silahları korumak için adamlarımın kıyı boyunca yoğunlaşmasına izin vermek daha iyi.
  Oblomova mırıldandı:
  - Ve kızlar da!
  Ravarnava sırıttı ve yoldaşına güvence verdi:
  - Tamam, şimdilik kan dökmeden zafere ulaşmaya çalışacağım. Uygun bir takım elbise seçmeniz gerekiyor, kontrbasçılar lüks giyiniyor.
  - Ayrıca hediye olarak bir çanta veya daha iyisi bir sandık dolusu altın alın. - Çıplak ayaklı, zarif, yontulmuş ayağıyla, bir kızınki gibi ayı kadına alay eden Eduard Osetrov bu yorumu yaptı. Çocuk ayrıca, ustaca bir aldatma fikrinin kişisel olarak kendisine değil, kendisinin ve muhtemelen diğerlerinin aptal bir martinet olarak gördüğü birinin aklına gelmesinden de rahatsızdır.
  Bu sefer Monitör çılgına döndü:
  - Neden bu kadar savurganlık?
  Savaşçı çocuk sessizce şöyle dedi:
  - Altın onların gözlerini sis perdesinden daha iyi bulanıklaştırır. Onun yardımıyla düşmanın uyanıklığını körelteceğiz.
  Monitörün kafası karıştı ve mırıldandı:
  - Korsanlar genellikle altını hediye olarak vermez, alır.
  Kocaman kadının siyah pençesini bir kez daha ıskalayan erkek fatma Edward kıkırdadı ve açıkladı:
  - Aynen bu şekilde bizim haydut olduğumuz kimsenin aklına bile gelmez. - Ve tamamen apaçık bir gerçeği çok güzel ekledi. - Bazen almak için vermek gerekir.
  - Altınını kullan, sana bir kuruş bile vermeyeceğim. - Monitör koptu.
  - Bizim elimizde yeterince var. - Ravarnava küçümseyerek yanıtladı.
  Korsan dişlerinin arasından hırladı:
  - Zengin olmak güzel.
  Burada gözlemci Edward, görünüşte gösterişli ve aristokrat korsanın açgözlü bakışını yakaladı. Oblomov, anlık dikkat dağınıklığından yararlanarak çocuğu bacağından yakaladı. Ama genç savaşçı sarsıldı ve çıplak ayağı dışarı kaydı.
  Edward tehdit etti:
  - Yetişkin bir teyzenin oğlanları patilemesi iyi değil!
  Oblomov utanarak mırıldandı:
  - Sadece oynuyorum! Ve bu yüzden sana gerçekten ihtiyacım var! Gemide yeterince olgun ve saygın adam var! "Güçlü kadın çıplak ayağını yere vurup hırladı. - Peki neden senin gibi bir velete ihtiyacım olsun ki?
  Ravarnava, amiralin zengin gardırobuna doğru uzanmış bir yürüyüşle yürüdü.
  Yol boyunca pek çok güzel haydut kız görüldü. Dişlerini gösterip gözlerini açtılar. Ellerinde ise kabzaları değerli taşlarla süslenmiş kılıçlar ve hançerler var.
  Ayrıca sevimli kızlar ellerine ve çıplak ayak parmaklarına değerli taşlı yüzükler takarlardı. Ve son derece güzel görünüyordu.
  Ve kızlar ne kadar da lezzetli kokuyordu. Sadece bir mucize, çeşitli pahalı tütsülerin aromaları, lezzetli parfümler.
  Ancak Ravarnava onların harika cazibesinden rahatsız olmamaya çalıştı. Gardıroba girip kılık değiştirmen gerekiyor. Ve kızlar onu bırakmayacak.
  Orada Kontrbas büyüklerinin kıyafetlerini denemeye başladı. Bu yarım küredeki hiçbir ülke onlar kadar zarif ve büyük ölçekte giyinmemişti. Ancak imparatorluğun zenginliği göz önüne alındığında bu şaşırtıcı değil. Rütbe ne kadar yüksekse takım elbise de o kadar lüks olur. Ravarnava'nın çok büyük olduğu ortaya çıktı ve uygun kıyafet bulamadı. Zaten çaresizdi, ancak uzun bir aramanın ardından şanslıydı; yaldızlı bir sandıkta yine çok ağır bir konu olan Kont Kolochychov için tasarlanmış bir takım elbise buldu. Yeni kostümün içinde esmer ve sakallı korsan Ravarnava çok etkileyici görünüyordu.
  - Neden dük değilim? - Oldukça iyi cilalanmış bir aynaya bakarken, şimdi gözlerini kısarak, şimdi kırışıklıkları düzelterek dedi. - Ben en asil büyükbabayım!
  Hatta korsan lideri zevkle ayaklarını yere vuruyordu, sadece büyük siyah ve hafif özensiz sakalı bu izlenimi bozuyordu.
  - Kan Emici'yi ara, beni biraz düzeltsin.
  Ancak Ravarnava önce bir kadını aramak istedi ancak bir erkeğin elinin daha güvenilir olacağına karar verdi.
  Tehditkar ismine rağmen Kan Emici yeterince zararsız görünüyordu. Bu adam ağır çalışmaya başlamadan önce kuaför olarak çalışıyordu. Gururla gülümsedi , sonra aksesuarları çıkararak saçını dikkatlice kesti ve haydutun kaba yüzünü hafifçe tıraş etti. Sakalın tamamen kesilmesi yönündeki ürkek teklifin ardından bir kükreme geldi.
  - Onurumdan vazgeçecek kadın mıyım, çocuk muyum? - Ravarnava öfkeli görünüyordu ve enerjik bir şekilde yumruklarını salladı. "Sizler berbersiniz, vahşisiniz, bok böceğisiniz ve yalnızca yüzlerinizin şeklini bozuyorsunuz."
  Kan emici geri çekildi, kim bilir kıdemli yüzbaşıyı bıçaklayabilirdi. Hayatı boyunca bu tür tipleri görmüştü. Biri önemsiz bir şey için öbür dünyaya gittiğinde, diğeri ağır çalışmaya gider.
  - Peki neden titriyorsun, nesin sen, korsan mı yoksa pislik mi ? - Ravarnava kendine bir büyüklük imajı vermeye çalıştı ve bunu da oldukça başardı. - Şimdi dinle, aykırı bir amiral gibi mi görünüyorum ?
  Kan emici, müthiş şefi pohpohlamaya çalıştı:
  - Evet! Her hareketiniz aristokrat kökeninizi gösteriyor.
  Girişte duran, kaslı, ince vücutlu, göğüsleri ve kalçaları zar zor örtülü, ancak ayak bileklerinde ve bileklerinde altın bilezikler bulunan iki kız şöyle seslendi:
  - Bir kral gibisiniz efendim, çok güzelsiniz.
  Işık bu kadar netti!
  Ravarnava somurttu ve aynı fikirde olarak şunları söyledi:
  - Katılıyorum, ben komuta etmeye alışkın olanlardanım. Artık dalkavuk oldun. - Ve omuzda geniş bir avuç içi ile güçlü bir itme. - Tamam git, işini iyi yaptın.
  Barnabas merhametli bir şekilde Kan Emici'yi bıraktı, sonra esnedi, şafağa çok az kalmıştı, en azından biraz uyumaya ihtiyacı vardı. Her ne kadar geceleri ışıklandırmanın sürekli dalgalandığı ve dört kat dolunay olduğunda havanın Dünya'daki açık bir günde olduğu kadar hafif olduğu bir dünyada doğmuş olmasına rağmen yine de döngüler döngüdür. Gece gündüz ritimler.
  Girişteki safir ve zümrüt gözleriyle göz kırpıp kol ve bacak kaslarıyla oynayan güzel kızlar bile heyecan yaratmadı.
  Her ne kadar, güzelliğin karın kaslarının kiremitlerine, ince bir kumaş şeridinin sadece kırmızı meme ucunu kapladığı göğüslerinin olgun kavunlarına bakarsanız, o zaman böyle bir savaşçı ölüleri diriltecektir. Bir de güzellerin yüzlerine bakarsanız. Onlar da genç. Kızların yaşlanmasını yavaşlatan özel şifalı bitkiler vardır, böylece elli veya altmış yaşlarında bile genç, taze, kırışıksız ve çürük dişsiz görünebilirler. Doğru, tentürler kraliçeyi ölümsüz yapmaz ama yaşlanmayı yavaşlatabilir.
  Edward onların bunu bile yapamayacaklarını düşünüyordu. Bunun dışında kadınlara ve erkeklere estetik ameliyatlar yapılıyordu, hem de daha fazla para karşılığında. Çocuk sonsuz gençliğin iyi bir şey olduğunu düşünüyordu. Ancak çocuksu olmamalısınız.
  Görkemli gemi körfeze doğru yelken açtı, batık geminin enkazı hala üzerinde yüzüyordu ve silahların çoğu zaten dipteydi ve dalgıçlar ya da daha doğrusu, böyle bir rolü üstlenen çeşitli ırklardan bireyler başarısızlıkla denedi. Hasarlı silahları almak için. Ve daha da büyük bir coşkuyla, hazine ve diğer değerli eşyalar gemide bulunuyordu.
  Tüm bunlara, minimum düzeyde giysiye sahip, ancak gür, sarı ve çok parlak saçlara sahip çok sayıda köle kız yardımcı oldu. Ve hepsi kusursuz rakamlarla. Yerel şifalı bitkiler sadece adil cinsiyetin yerel temsilcilerini şimdilik gençleştirmekle kalmadı, aynı zamanda figürlerini kusursuz hale getirdi.
  Tabii ki ayakkabılar sadece köleleri rahatsız ediyor, tıpkı mayolu köle çocuklar gibi, onlar da bronzlaşmış, zayıf ve burada çalışıyorlar.
  Vali Frady baş ağrısından acı çekiyordu. Gece gerçekten de bir kabusa dönüştü; Kontrbas imparatorluğunun filosunun güzelliği ve gururu, "Yakma" zırhlısı havaya uçtu. Artık kargo muhtemelen en azından diğer eskort gemileri gelene kadar limanda gecikecek. Bu o kadar da kötü değil ama şehrinde böyle bir geminin kaybolması gerçeği, tüm Kontrbasların kralı ve imparatoru bu durumda ne düşünecek? Dalkavuk soyluların da ortaya koyacağı gibi, bu durumda tek başınıza istifa etmekten kurtulamazsınız.
  Çok sayıda köle kızın ve güzel gece perisinin hayatta kalması iyi bir şey, bu da böyle bir kaybın tesellisi oldu.
  Ama erkek köleler sinek gibi ölüyor. Ve zaten çok fazla köle var. Bu dünyadaki akut erkek kıtlığıdır. Ve bu huysuz güzellikler ona çoktan eziyet etmiş, yıpratmış, sanki bir mamut sürüsü üzerinizi çiğnemiş gibi hissediyorsunuz.
  Pembe mermerden yapılmış sarayından çıktığında neredeyse bayılacaktı. Papyrus don Grabber'ın arpçılardan intikam almak için gittiği gemiyi çok anımsatan güzel bir gemi yelkenlerini açtı. Doğru, yavaş hareket ediyordu, ancak bu körfezde hüküm süren inanılmaz düzensizlikle açıklandı.
  Çok sayıda köle kız, iskelenin mermerinde farklı renklerde çıplak ayak izlerinin çoğunu bıraktı. Güzellerin vücutları sanki adil cinsiyetin temsilcileri dökme bronzdan yapılmış gibi terden parlıyordu. Karakteristik dar belleri, geniş kalçaları, sıkı göğüsleri, melek yüzleri ve diş dolu ağızlarıyla. Evet, kızların kırılan dişleri özel bir merhemle onarılabilir mi? Peki ya erkekler? Eklentilerden memnunlar. Ve burada, muhtemelen, özellikle yaşlılar, bu kadar aşağılık oldukları için gerçekten kıskanıyorlar.
  - Yüce Allah dualarımızı duydu. "Vali kalın kaşlarını kaldırarak seslendi. - Böyle zor bir saatte yardım geldi. " Savaşçı kaba bir hareketle zengin bir şekilde dekore edilmiş orta yaşlı bir adamı çağırdı. - Hey Foshange , asil bir sofra hazırla, amirali saraya davet edeceğim.
  Kıdemli uşak eğildi ve hizmetçilere, kölelere ve ara sıra oğlanlara bağırmaya başladı ve onları aceleyle asil bir kahvaltı hazırlamaya zorladı.
  Kızlar çıplak bacaklarını gösterip şarkı söylediler:
  Deniz susuz kötüdür
  Ve yemeksiz mide...
  Haydi pasta yapalım
  Ve altın boynuzdan şarap!
  kontrbas bayrağı herkes tarafından görülebiliyordu . Sahte kontrbasçılar , katı bir disiplin görünümü sergileyerek , gerçekte korsanlar, geçit töreni alanında sıraya girmiş, parlak, dikkatlice yırtılmış zırhlarla parlıyorlar. Bu vesileyle kızlar bile isteksizce bu kadar beceriksiz çizmeler ve tropik sıcakta giymesi hoş olmayan kasklı zırhlar giydiler. Sonra muhteşem giyimli Ravarnava aşağı indi. Ona, bıçak fırlatma yeteneğiyle öne çıkan Polonya sekreteri ve doğal olarak hizmetçi çocuk rolünü üstlenen savaşçı Eduard Sturgeon eşlik ediyordu . En rahatsız edici şey ise hala rugan ayakkabı giymek zorunda olmamdı. Durum ciddi olduğundan, limana giriyor ve o, bardak servisi yapan basit bir hizmetçi değil, daha ziyade kişisel bir hizmetçi. İki uzun boylu , dört kollu savaşçı, arkalarında altın dolu bir sandık taşıyordu.
  Bir orkestra aceleyle limanda toplandı ve histerik bir şekilde çalmaya başladı. Sonra yavaş yavaş melodi düzeldi ve sesler daha uyumlu hale geldi.
  Bir görevli apoletlere dikkat ederek toplantıya koşarak selam verdi ve şöyle dedi:
  - Hepinize cennet bereketi diliyorum, Bay Amiral. Vali zaten sizi bekliyor.
  Ravarnava küçümseyici bir şekilde kepçe pençesini salladı:
  - Rahat olun, Ekselanslarına yola çıktığımı bildirin.
  Yerel hükümdarın sarayı lüks bir bahçenin derinliklerinde bulunuyordu. Girişte sırtlarında silahlar olan iki büyük kertenkele duruyordu ve uzakta bir kaktüs fili otluyordu. Sarayın hemen girişinde, sadece ince erkeksi Edward'ın değil, aynı zamanda yetişkin bir adamın da kolayca saklanabileceği tomurcuklu, on metre yüksekliğinde iki karanfil büyüdü.
  El ve ayak bileklerindeki bileziklerle, kumaş ve tuniklerdeki değerli işlemelerle kölelerden ayrılan pek çok güzel hizmetçi vardı. Ve yalnızca çok yüksek statüdeki hizmetçiler değerli taşlarla süslenmiş sandaletler giyerdi.
  Girişteki mızraklı ve tatar yaylı muhafızlar ayrıldı. Tüfeklerin henüz o kadar moda olmadığı açıktı. Sarayın kendisi olumlu bir izlenim bıraktı; geniş pencereler ona neşeli bir görünüm kazandırdı. Duvarlarda çok sayıda tablo, silah ve çeşitli armaların bulunduğu kalkanlar asılı . Çocuk Edward Ravarnava'nın peşinden yürüdü ve yeni uşağının ayakkabıları onu acımasızca sıkıştırınca hafifçe irkildi. Zaten çıplak topuklarını göstermeye o kadar alışmıştı ki, bu iğrenç, mahkum stokların var olduğunu, ebedi bir çocuğun çocuklarının ayakları için acı verici olduğunu unuttu.
  Tek teselli, hizmetçilerin ona, her zamanki gibi yalınayak, şortlu veya mayolu olsaydı, küçümseyerek değil, hayranlıkla bakmalarıdır. Ve üniforma hoş değil, kaslı gövde terliyor ve kambrik gömlek hareketi kısıtlıyor. Evet, zaten bir çeşit statünüz var. Bu yüzden onlarla gurur duymak daha iyi.
  Hatta dört kız saygı göstergesi olarak tek dizinin üstüne çöktü. Elbette onun için değil, Ravarnava için ama yine de güzel.
  Ancak valinin kendisini hatırlamak kolaydır. Oldukça kalın ama dik durmaya çalışıyor. Çevredekilerin hükümdarı çok yumuşak bir sesle şöyle dedi:
  - Böylesine seçkin bir konuğu ağırlamaktan mutluluk duyuyorum.
  Ravarnava bu nezakete törenle karşılık verdi:
  "Beni böylesine misafirperver bir yuvayla tanışmaya gönderdiği için kadere de teşekkür ediyorum."
  Vali, ses tonunu daha da gurur verici hale getirmeye çalışarak şunları söyledi:
  "Geçen sefer, ey çok saygıdeğer Don Papyrus, acil meseleleri gerekçe göstererek sarayımı ziyaret etmeyi reddetmiştin. Şimdi bize bir şeref verdin.
  Yüksek rütbeli hizmetçiler, çakıl taşları ve yüksek topuklularla işlenmiş sandaletlerinden de anlaşılacağı üzere haykırıyorlardı:
  - Yaşasın büyük Amirale!
  Sonra Ravarnava başının neredeyse belaya girdiğini, vali bu amirali daha önce görmüş olsaydı ne olacağını fark etti. En iyi ihtimalle, darağacında ya da daha acımasız bir şeyde, örneğin ellerinin ve ayaklarının çivileneceği bir direğe ya da yavaş yavaş ateşe atılmayı beklerdi.
  Ancak cevap soğuk:
  - Evet, iş meseleleriyle meşguldüm. - Ve beklenmedik tutkulu bir ifade. - Ama misafirperverliği ne kadar ihmal edebilirsiniz!
  Vali sessizce sordu:
  - Harp'ın pagan gücünün kıyılarına yaptığınız sefer nasıl geçti?
  Ravarnava içtenlikle cevap verdi:
  - Muhteşem! Çok zengin bir arp kasabasını büyük kayıplar vermeden yağmalamak mümkündü .
  Valinin gözleri büyüdü.
  - Umarım adınız açığa çıkmamıştır çünkü şu ana kadar resmi olarak Harp'la savaşta değiliz.
  Bu sözler üzerine, mücevherlerle asılan güzel ve zarif hizmetçiler işaret parmaklarını dolgun, kırmızı dudaklarına götürdüler:
  Ravarnava yine yalan söylemeden cevap verdi:
  - Her şey yolunda gitti, ben bile şaşırdım.
  - Ganimet zengin mi? "Valinin sesinde kıskançlık vardı.
  - Fakir değil, Tanrı bize yardım etti. - Burada liderin biraz kendini aşması gerekiyordu. - Derin minnettarlığımızın ve güvenimizin bir göstergesi olarak size bir sandık altın veriyoruz. - Ravarnava cömertliğini göstererek ellerini bile açtı.
  Hizmetçiler muhteşem yüksek topuklu sandaletlerini yere vurup hep bir ağızdan haykırdılar:
  - Bravo! Amiralin şerefine!
  Vali açgözlülüğe yenik düştü. Onurunu yitirerek sandığa koştu ve kapağı açtı:
  - Burada bir servet var. Bu mokasenlerin onu bu kadar zorlukla sürüklemesine şaşmamalı. Ey Papyrus don Grabber. - Asilzade eğildi. - Ben senin borçlunum, benden her şeyi talep et.
  Korsan lideri açıkça cevap verdi:
  "Bence en iyi ödül, krallığa adanmış hizmet olacaktır." Dün gece, adını en büyük hükümdarımızın şeytani yeğeninin isminden alan Incinerator zırhlısını kaybettiğinizi duydum. Sermayenin finansmana ihtiyaç duyduğu bir dönemde bunun çok hassas bir darbe olduğuna inanıyorum.
  Vali mırıldandı:
  - Kesinlikle haklısın.
  Güzel hizmetçiler başlarını eğdiler. Saçlarında zümrüt, yakut ve elmastan yapılmış broşlar parlıyordu.
  Ravarnava gururla şunları söyledi:
  - Bu nedenle, bu kadar değerli bir kargonun komuta ve eskortluğunu bana devretmeyi öneriyorum. Benim de onu herhangi bir korsan saldırısından uzak tutacak kadar silahım var.
  Vali, amiralin herhangi bir isteğini yerine getirmekten mutluluk duyuyordu:
  - Elbette sana gerekli tüm yetkileri vereceğim. Böyle yiğit bir savaşçıyla yükümüzün sanki Tanrı'nın sağ elinde olacağını düşünüyorum.
  Güzel kızlar enerjik bir şekilde başlarını salladılar. Broşlar ve elmas küpeler parlıyordu. Edward, özel hizmetçileri prensesler gibi giyinmişse ve gözlerinizi onlardan alamayacak kadar güzelse, valinin zengin olması gerektiğini düşündü.
  Ravarnava parmaklarını çıtlattı:
  "O halde hemen yelken açacağız."
  yine gevezelik etti :
  - En azından kahvaltı yapın Amiral. Bize bu şerefi verin, üstelik gemilerin toplanması için de zamana ihtiyaç var.
  Hizmetçiler eğilip cıvıldadılar:
  - Hoş geldin, ah harika insan!
  Haydutların lideri küçümseyici bir şekilde şunları söyledi:
  - Tamam, biraz tazelenmenin zararı olmaz.
  Ravarnava çok aceleci davranarak şüphe uyandırmak istemedi ve büyük olasılıkla valinin tatil masası mükemmel olacaktı.
  Yakışıklı ve akıllı erkek fatma Edward bir hizmetçi gibi kapının dışında bırakıldı ve sahte amirale kral muamelesi yapıldı. Kızlar da çok güzel ve elbiseler içinde göründüler, ancak renkli mermer fayanslara vurulduğunda daha az gürültü olması için yalınayaklardı. Vali bir jest yaptı. Seçkin hizmetçiler de dikkatlice ayakkabılarını çıkarıp özel bir kristal kutuya koyup yalınayak hizmet etmeye başladılar. Çıplak tabanlarla hareketleri çok daha yumuşak, pürüzsüz ve zarif hale geldi. Bu tür yemekler, hatta yelkenli gemi ve kraliyet sarayı şeklinde pişirilen ekmek ve kekler bile servis ediliyordu. Kıyılmış balık parçaları, et, sebzeler, meyveler ve çeşitli baharatlar süslü bir desenle güzelce dizilmiş. Ve şaraplar kesinlikle muhteşem, soyguncuların efendisini memnun ediyor. Evet, bir süre daha kalmak için yeterince cazip şeyler vardı.
  Ravarnava, görgü kurallarına aşina olmayan son hödük gibi yemeği kaba bir şekilde yedi. Ona dikkat etmeye başladılar ama valinin kendisi her şeyin olması gerektiği gibi gittiğini iddia etti.
  Birkaç şişe pahalı şarabın ardından Ravarnava kafasını kaybetmedi, vücudu hâlâ kahramancaydı, ancak dili aşırı derecede hareketli hale geldi ve çalışma gerektirdi.
  Korsan hiç düşünmeden şarkı söylemeye başladı, derin bas sesi kulağa hoş geliyordu, orada bulunan bazı subaylar şarkıya eşlik etmeye başladı ve çok sayıda hizmetçi kız çıplak, baştan çıkarıcı bacaklarıyla dans etmeye başladı;
  Beni takip etmeye hazır mısın?
  Çantanızla birlikte paçavralar içinde kalmayın!
  Avın bal gibi akması için,
  Böylece nehir altınla aksın!
  
  Bunu yapmak için şunu yapmanız gerekir
  Böylece bir nikelin değersiz olduğu ortaya çıktı!
  Böylece her birimiz yapabiliriz
  Yolu cesetlerden oluşan bir halıyla örtün!
  
  Ah, siz korsansınız çocuklarım,
  Bazı çarpılar değil - sıfırlar!
  Her biriniz birer kahramansınız,
  Acele et, bu boku çalacağım!
  
  Biniş erkekler içindir
  Yenilgiye sebep aramayın!
  Sadece dans etmek daha iyi
  Ruhunuzun solmadığına inanıyorum!
  
  Saldırıda size liderlik edeceğim arkadaşlar,
  Biz korsanız - bir aileyiz!
  Şeytanlar gibi savaşacağız
  Ve başka fikir yok!
  
  Bir fikir var ama tek bir gerçek var;
  Tüccarların cüzdanlarını boşaltmak için...
  Korsanlar bir sürünün saldırısına uğradı,
  Soylulara biz karar verebileceğiz!
  Bu şarkı çok gürültü yarattı.
  Ancak hizmetçi kızlar güldüler ve şeytanlar gibi ayağa fırladılar.
  Kont Noel Baba Don Paradny odaya girdi, valinin davetine geç kaldı ve bu nedenle çok kızdı. İri bir adamın müstehcen şarkılar söylediğini görünce heyecanla sordu:
  - Bu nasıl bir şaka?
  Vali cevap verdi:
  - En büyük amiral Papyrus don Grabber'ı görüyorsunuz!
  - Bu nasıl bir Don Grapper? - Kont öfkelendi ve botlarını mermere vurdu. - Bu sadece bir fasulye soytarı.
  - Olamaz, apoletleri var. - Vali başını eğerek ve kızararak mırıldandı.
  Masada hizmet veren ve tango yapan, güzel, çıplak, kaslı, bronz bacaklı ve çok orantılı, orantılı, atletik vücutlu kızlar uludu:
  - Ah, ah, ah! Aşağı gidiyoruz!
  Kont yürek parçalayıcı bir şekilde bağırdı:
  - Yani bu şişko piç bir sahtekar, amiralle birkaç kez tanıştım, o bu kostümlü gorilden tamamen farklı.
  - Onu tutuklayın! - Vali utancını gizlemeye çalışarak bağırdı.
  Çok sayıda hizmetçi kız çıplak, çok baştan çıkarıcı ayaklarını yere vuruyor, kalçalarını döndürüyor, göğüslerini sallıyor ve homurdanıyor:
  - Ve o da! Ve o!
  Tecrübeli ebedi çocuk Edward, işlerin kötü olduğunu birden fazla kez fark etti, bir kibrit çaktı ve önceden hazırlanmış fitili ateşe verdi. Sandık sadece üst kısmı ince bir altın tabakasıyla kaplıydı, daha doğrusu sarı metal, madeni paralarla tozlanmıştı ve altta ve ortada barut vardı. Genç ama son derece deneyimli savaşçı her ihtimale karşı bir kaçış yolu sağladı. Ayrıca, elbette, işi zevkle birleştirdiğinizde değerli metalden tasarruf edersiniz. Daha doğrusu, iki işlevi yerine getirir ve başarıyla gerçekleştirirsiniz. Patlama korsanların genel saldırısının sinyali olmalı. Zırhlı, kıllı muhafızlardan oluşan bir ekip, hem insan hem de okrov çoktan kapıya doğru koşuyordu ve Eduard Osetrov sandığı onlara fırlattı. Tüm umutsuzluğunu ve öfkesini fırlatmaya koydu, böylece oldukça ağır olan nesne oldukça uzağa uçtu.
  Ayrıca tabii ki çok güzel, yarı çıplak, kaslı, hoş kokulu kızların incinmesini istemezdim. Zaten zıplayıp uluyorlar, hatta zevkten ciyaklamaya başlıyorlardı. Evet, son derece ender görülen bir manzara ortaya çıkıyordu.
  İçlerinden biri ciyakladı:
  Bir sahtekar bize saldırıyor
  Elinde uğursuz bir sırt çantası var...
  Ve eğer biri onu alırsa -
  Şan ve şeref alacak!
  Patlama korkunçtu, birkaç sütun çöktü, otuzdan fazla kişi öldü ve patlama dalgası Eduard Sturgeon'u bir hava sopasıyla duvara fırlatarak genç ve çevik savaşçıyı neredeyse yerle bir etti.
  Güçlü kemikler çatırdadı, ancak bu yalnızca Edward'ı kızdırdı, kılıcını sallayarak hayatta kalan düşmanların işini bitirmek için koştu. Ravarnava da vakit kaybetmeden masayı fırlatıp valiyi ezdi, bir kılıç çıkardı ve sayıma doğru uçtu.
  Aralarında hararetli bir düello çıktı.
  Çıplak bacaklı köle hizmetçiler, haklı olarak savaşın bir kadının işi olmadığına karar vererek ayrıldılar. Evet ve yanlışlıkla size zarar verebilirler. Ve böylece kim kazanırsa o efendi olur.
  Bunlardan en önemlisi, topuklu ayakkabıyla ayakta kalan tek kişi şunları söyledi:
  Aslında kralın kim olduğu bizim için önemli değil.
  O halde cesurca savaşın beyler!
  Noel Baba kırık bir gramofon gibi hırıldayarak bağırdı:
  - Seni pejmürde goril, kılıcımla seni delip geçeceğim.
  Ravarnava yanıt olarak bağırdı:
  - Horoz, kafanı keseceğim.
  Korsan kaptanın boy ve ağırlık bakımından üstünlüğü, devasa bir kılıcın güçlü darbesine yansıdı, kılıcı kesti ve ardından rakibini neredeyse ikiye böldü.
  Doğru, sayım ölürken kılıcının kütüğüyle karnını hafifçe kaşıdı ve kan görünmeye başladı.
  Ancak bu Ravarnava'yı durduramadı; sağa sola sallanmaya devam etti. Gardiyanlar ona koştu ve iyi bir darbe aldıktan sonra yerine yerleşti. Patlama kapıları çaldı ve çocuğun şiddetli bir şekilde kavga ettiğini gören kaptan ona doğru hızlandı.
  Genç savaşçı, muhafızın kasıklarına öyle bir tekme attı ki, üzerinden uçtu ve boynuzlu miğferiyle iki tanesini aynı anda bıçakladı.
  Hizmetçi kızlar defalarca ellerini çırpıp cıvıldadılar:
  Bravo, bravo, bravo!
  Görkem! Oğlan - zafer!
  Erkek fatma Edward yüksek sesle bağırdı:
  - Ataman, buradan kaçın, onları gözaltına alacağım.
  Başka bir düşmanı kesen Ravarnava mırıldandı:
  - Arkadaşlarımız yakında gelecek ama yine de dayanacağız.
  Sonlandırıcı çocuk Eduard, çift vida tekniğini kullanarak üçünü birden kesti ve kaptanın yanında durdu. Çocuk fısıldadı:
  - Önemli olan tüfek kullanmamak.
  Dışarıdan geminin salvo attığını, ardından dönüp tekrar ateş ettiğini duyabiliyordunuz.
  Hizmetçi kızlar sevinçle çığlık atıp ciyaklıyor, ayaklarını yere vuruyor, sesi daha da yükseltmek için yüksek topuklu ayakkabılar ve sandaletler giymeye başlıyorlardı.
  Erkek fatma Edward ise tam tersini yaptı ve nefret ettiği ayakkabılarını çıkardı. İçeri girmeye çalışan memurlardan birinin gözüne topuğuyla saldırdı. Şans eseri, topuk gümüş rengindeydi ve sert vuruyordu, gözü sinir sapına takılarak dışarı uçtu.
  Hizmetçi kızlar bağırdılar:
  -Bravo! Bis! Bravo! Bis!
  Ve bunların en önemlileri yayınlandı:
  - Benim sevgili oğlum,
  Bu saatte yanınızdayız!
  Sen çok havalı bir çocuksun
  Çıplak ayağınla herkesi tekmeliyorsun!
  Ve gerçekten de terminatör çocuğun çıplak topuğu bir çenesini daha kırdı.
  Korsanların inandığı gibi, sürpriz, düşman toplarını kısmen ele geçirmelerine ve kısmen yok etmelerine izin verdi. Kalenin garnizonu değirmen taşının altına düştü, birçok asker hemen öldürüldü, tehlikenin farkına bile varmadan düştüler. Savaşta tecrübeli neredeyse üç yüz deniz soyguncusu şehre akın etti. Yüzlerce kontrbas askeri öldü, sadece birkaçı karşılık verdi veya savaşmaya çalıştı.
  Sert savaşçı Edward ve Ravarnava ile diğer iki korsan yerinde durmadılar, saldırıya geçtiler, saray muhafızları hızla paniğe kapıldı. Geri çekilip geri çekildiler ve cesetlerini mermer merdivenlerin üzerinden attılar. Kızlar korsanlara yardım etmeye başladı. Muhafızlara ayakkabı, sandalet, tepsi, oldukça ağır altın fincanlar, çatal ve bıçaklar fırlattılar.
  Genç savaşçı sanki fırtınalı bir gece geçirmemiş gibi çılgına döndü ve birkaç odayı temizledikten sonra, duvarlardan bile tehdit yayıyormuş gibi görünen renkli binadan kaçtılar.
  Üçünü kestikten sonra erkek fatma Edward etrafa kartal bakışıyla baktı. Şehre en yakın olan tüm yerler yangınlarla kaplandı; karıncalar gibi kaynaşan ve birbirleriyle çarpışan çok sayıda figür görülebiliyordu.
  - Bizimki kazanıyor! Şimdi asıl mesele şu ki elimizden tek bir altın para bile çıkmıyor. - Beklenmedik bir şekilde, dövüşen erkek fatma, çıplak, kanla kaplı, çok belirgin, kaslı bir gövdeye sahip (elbette müdahale etmemek için hizmetçisinin kostümünü yırttı ve genç bir korsanın üniforma giymesi aşağılayıcı olurdu! ), para toplayıcısının belirtilerini gösterdi. Ravarnava'nın şaşkın bakışını yakalayan terminatör çocuk ekledi:
  - Sadece korsan olmak istemiyorum, aynı zamanda kendi haydut cumhuriyetimi kurmayı düşünüyorum ve bunun için finansmana ihtiyacımız olacak.
  - Kendi cumhuriyetin mi? - Ravarnava bu sefer gerçekten esnedi ve geniş burun deliklerinden ıslık çaldı. - Neden bu kadar zor bebeğim? Ülke yönetmek dünyanın en sıkıcı işidir.
  Edward buna itiraz etti:
  - Sanmıyorum, askeri-ekonomik yönetimle strateji oynamayı gerçekten sevdim. Bir kral veya imparator gibi hissetmek çok hoş.
  Çocuk güçlü ama neredeyse çocuksu bacağının bıraktığı kanlı ize baktı. Düşünce parladı - denekler, çelik tel gibi kaslarla bile sonsuza kadar çocuk gibi görünmeye mahkum olan kişiye itaat edecek mi?
  Ravarnava aptalca gözlerini kırpıştırdı:
  - Bahsettiğiniz şey hakkında hiçbir şey anlamıyorum. Genel olarak haklı olsanız da, güç tatlıdır ve bu içkiyi durmadan boğazınıza dökmek istersiniz. Ancak kişinin eylemlerinin sorumluluğu da artar.
  Genç savaşçı Edward yanıt olarak biraz yapmacık bir şekilde kıkırdadı:
  - Beni korkutmuyor. Daha çevik olalım, yoksa savaş biz olmadan gerçekleşecek.
  Görünüşte acemi ama iş konusunda deneyimli olan korsan ileri doğru koştu. Garnizonun kalıntıları çaresizce savaştı, herkes genellikle esir almayan korsanların zulmünü biliyordu ve eğer alırlarsa onları acımasız köleliğe satıyorlardı ve bazen onları biblolar, deniz kabukları ve bazen de altı altınla takas ediyorlardı. insan etini korkunç bir incelik olarak gören silahlı yamyam vahşiler . Ancak korsanlar göğüs göğüse çarpışmada daha güçlü oldukları için bu yalnızca ıstırabı uzatabilirdi. Buna ek olarak, garnizon başkanı General Kosalapenko savaşın en başında öldürüldü ve ilk yardımcısı Albay Varatt , Monitor tarafından kafasından doğru bir şekilde ezildiğinden beri onun yerini alacak kimse yoktu. tüfekle vuruldu.
  Ve sonra köleler, özellikle kız ve erkek çocuklar, korsanlara yardım etmeye ve nefret ettikleri sahiplerine parke taşları, fayanslar ve cam kırıkları atmaya başladılar.
  Silahlı bir düzine kertenkele karşı saldırıya geçmeye karar verdi. Yanlara keskin metal şeritler yerleştirdiler ve üstlerine top ateşlediler. Bu korsanlara bir miktar zarar verdi. Kertenkeleye ilk koşan Edward oldu, dövüş sırasında çocuk çok etkileyiciydi, öyle ki ikinci topuğuyla düşmanı çatıdan düşürdü, ayaklarını kesen ayakkabılarını tekmeledi ve bu nedenle şahin gibi uçtu. Sırt üstü atlayarak iki atıcıyı da tek hamlede öldürdü, sonra hedefini değiştirerek ikinci kertenkeleye doğru koştu. Çocuk aceleyle çıplak ayağını kesti ve metale takıldı. Ancak yara yüzeyseldi ve savaşın sıcağında buna aldırış etmedi.
  Geri kalanlar bu "ninjayı" görünce peşlerine koştu.
  - Gitmene izin vermeyeceğim! - Bağırdı, daha yükseğe sıçradı, çok çevik ve şakacı Edward. Ancak kertenkelelerin son derece çevik olduğu ortaya çıktı, pençelerini aktif olarak hareket ettirdiler ve hızla ormana doğru koştular. Çılgın genç adam ne kadar hızlı olursa olsun, yalnızca bir canavarı yakalamayı başardı ve binicilerin işini bitirdi. Geri kalanlar "atlarını" tüm güçleriyle kırbaçladılar. Sonra zorba Edward kılıcını fırlattı, kılıcı katlanmış kıçı deldi ve sıkıştı. Hayvan sadece hızını arttırdı.
  - Tamam, sprint'i hatırla ve öl, ama yetiş.
  Dışarıdan bakıldığında böyle bir leşin on üç yaşından büyük görünmeyen bir adamdan, aslında pürüzsüz yüzlü bir çocuktan kaçmasını izlemek komikti. Öfkelenen Edward, tüm vücudu dalgalanan kaslarla denizdeki sörf gibi hareket ediyordu, hızlanmaya devam etti, şans eseri onun için orman başladı ve devasa sürüngenler yavaşladı. Düşmanı geride bırakan genç savaşçı kılıcını çıkardı ve ardından kuyruğa atladı.
  Canavar bir palmiye ağacına çarptı ve ısıran erkek fatma Edward'ı fırlattı. Terminatör çocuğu dikenli sarmaşıklardan oluşan bir kümeye acı bir şekilde çarptı. Keskin dikenler vücuda saplanıp deriyi deliyordu. Ama bu sadece adamı kızdırdı. Yırtık, kanlı elbiselerinin kalıntılarını atmış olmasına rağmen hâlâ şeffaf bir tişört ve pantolon giyiyordu, geriye sadece mayo kalmıştı. Çocuk gücünü topladı ve ip benzeri bir dalı yakalayarak tıpkı Tarzan gibi vahşi bir çığlık atarak dev bir sıçrayış yaptı, ardından ikinci bir dalı daha yakalayıp "çatlak değirmen taşı" tekniğini kullanarak ağaçların başlarını kesti. kılıçlarını başarısız bir şekilde sallayan iki savaşçı.
  - Peki, kaçakların geri kalanı! Saklanmayı umuyorsan işe yaramaz. - dedi yenilmez holigan Eduard göz kırparak ve adımlarını hızlandırdı. Yeni bir ulaşım yöntemi keşfettikten sonra kertenkelelere yetişmek çocuk oyuncağı oldu.
  - Ben bir maymunum! - Bağırdı. - Hyperraus ! - Filmin kahramanı, modası geçmiş Tarzan rekorlarını kıran vahşinin adıydı bu.
  Sonra hızlandı ve her maymunun imreneceği vahşi atlayışlar yaptı. Savaşçılar birkaç kez körü körüne ateş ettiler ama aynı zamanda ıskaladılar. Bir çita kadar hızlı olan erkek fatma Edward onların yüzlerine güldü. Son rakipler nihayet öldürüldüğünde, genç savaşçı kertenkelenin omuzlarına oturdu ve onu doğrudan şehre doğru işaret ederek ormandan hızla çıkmaya çalıştı. Zaman zaman dallarda dört kollu gorillerin sırıtışları parlıyordu ama silahlı bir savaşçıya, küçük bile olsa saldırmaya cesaret edemiyorlardı. Buna ek olarak, bu hayvanlar tamamen aptal değiller ve Edward'ın kendisinden daha büyük askerlerle ne kadar meşhur olduğunu gördüler.
  -Makaklar neden sırıtıyor, buraya burnunuzu sokmanız çok zor. "Genç savaşçı kılıcını salladı ama primatlar provokasyona boyun eğmedi.
  Şehre vardığında savaş neredeyse bitmişti. Alınmayan son nokta, garnizondan geriye kalanların yüksek kapıların arkasına sıkıştırıldığı yerel hapishane ve çoğunlukla uzaylılardan oluşan yerel sert muhafızlardı . Mahkumlarla, özellikle de kadınlarla alay etmeyi seviyorlardı ve bu nedenle onlara merhamet etmeyeceklerini anladılar.
  Savaşçı Edward, hızlı bir kobra gibi, bir kertenkelenin üzerine atladı ve kapının karşısında durdu, ardından tam merkeze bir gülle gönderdi.
  Darbe sarsıldı ve demirde bir göçük bıraktı ama güçlü kapı hayatta kaldı. Çıplak topuğunu sağdan sürünen topçunun burnuna sokan, kanla kaplandı ve sustu, savaşçı holigan Edward dişlerinin arasından tükürdü ve itaatsiz topu yeniden doldurmaya başladı. Çok zaman aldı. Cevap olarak adama oklar uçtu. Edward patlamalardan ustalıkla kaçtı ve hatta üç oku anında kesti.
  - Peki böcekleri aldın mı?
  Kertenkelenin kalın derisine birkaç isabet olmasına rağmen tüfek atışları da ıskaladı. Acıyla sarsılmaya başladı ama atılgan adam tarafından durduruldu.
  - Korkmayın, cildiniz için bunlar ay çekirdeği gibidir. - Çocuk kıkırdadı.
  Topu yeniden dolduran genç savaşçı daha hassas nişan aldı ve kale direğine tekrar vurdu. Top güllesi tekrar sekti.
  - Kahretsin! Bu silah çok zayıf! - Erkek fatma Edward küfretti ve aniden aklına ilginç bir düşünce geldi.
  - Onları içeriden açmaya çalışacağım.
  Dışarıdan hapishane duvarı aşılmaz görünse de, bazı yerlerde duvarların çürümüş olduğu ve tuğlaların sertleştiği açıktı, bu nedenle belli bir el becerisiyle üzerlerine tırmanmak mümkündü. Ama çok fazla gardiyan var, bu yüzden kazara onu yere seremezler. Ancak Ravarnava'nın savaş deneyimine sahip olması boşuna değildi, diye emretti:
  - Bankları, kütükleri alın, kuru çalıları taşıyın, düşmanları ateşe vereceğiz. Ve sen, "kraliçeyi" daha hızlı yuvarla
  Oklara ve zaman zaman tüfek atışlarına aldırış etmeyen korsanlar, kapıları ateşe vererek " duman dumanı " oluşturdu.
  Diğerleri yakacak odunla kaplı bir arabayı bir varil barutla sürüklediler - buna "kraliçe" deniyordu. Yakacak odun, tüfekle ateş etmeyi imkansız hale getiriyordu. Haydutların yanı sıra, omuzlarında ve göğüslerinde marka bulunan mayolar içindeki yerel köle kızlar ve oğlan çocukları da kurtarıcılarına yardım etmeye çalıştı. Görünüşe göre kölelikten acı çekiyorlardı ve korsanlardan korkmuyorlardı. Korsanlar, "kraliçeyi" kapının önüne yerleştirdikten sonra fitili yakıp geri atladılar.
  Bunu çok hızlı bir şekilde, uluyarak yaptılar:
  Şeytan, Şeytan, Şeytan kurtar,
  Darbeyi kıracağız, vuracağız...
  Ver bize, ellerimize kılıçlar ver,
  Yeraltı dünyasından bir hediye alacağız!
  
  Yaradan yaralı bir cehennemdir,
  Boynuzlu şeytanla savaşacağız...
  Keşke kılıçla yapılan savaşın bir sonucu olsaydı,
  Burada kambur kölem olmayasın diye!
  
  Şaka Oğlan VS SYKLOV
  DİPNOT
  Pek çok macera yaşayan çocuk artık bir çocuk özel kuvvetler müfrezesine komuta ediyor. Ve döngü medeniyetiyle savaşmak zorunda. Çok ilginç olan burada uzay teknolojisinin olması.
  . 1. BÖLÜM
  Soytarı çocuk, bir uzay subayının apoletlerini taşıyan bir savaş kıyafeti giymişti. Yanında yine uzay giysisi giymiş, çan ve ıslık çalan bir kız vardı. Ve her tarafı açık, şeffaf bir kask takıyor. Kız elinde bir patlayıcı tuttu ve cıvıldadı:
  - Edik, belki takımın geri kalanını bekleyebiliriz? En az yüz tane varken döngülerle birlikte mücadele etmek çok büyük bir risk!
  Çocuk bir savaşçı, her ne kadar on iki ya da on üçten fazla görünmese de, savaş kıyafeti içinde hiçbir kas görülmüyor ama gerçek bir prens görünümüne sahipti. Ve kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - HAYIR! Birlikte savaşa girelim! Düşmanlara gelince korkmayın. Sana küçük bir "zırh" eseri taşı verdim, bu yüzlerce kez vurulma şansını azaltıyor!
  Kız şunları kaydetti:
  - Ve yüzlerce kez!
  Çocuk öfkelendi:
  - Senin bu kadar korkak olduğunu bilmiyordum Adala!
  Turuncu saçlı kız dedi ki:
  - Ben korkak değilim! Peki, kararlı bir atılım yapalım!
  Ve böylece çocuk savaşçılar savaşa girdiler. Her tarafta mor, zümrüt, leylak ve pembe benekli taşlarla ışıldayan kayalar vardı ve yerden sarkıtlar çıkıyordu. Ve son derece gizemli bir manzara.
  Ve ileride kale var. Şövalyelere yakışan bir Orta Çağ'a benziyor ama kulelerinde füzeler ve ışın silahları var. Yerel güneş altıgen bile olsa yukarıdan parlıyor ve ışık sürekli olarak renk ve desen değiştiriyor. Ve bu aynı zamanda tüm manzaraya çok gizemli ve aynı zamanda kendi tarzında büyüleyici bir görünüm kazandırıyor.
  Bir erkek ve bir kız, titreşimli taşlarla değişen yol boyunca yarışıyordu. Genç savaşçı çıplak ayakla kürek çekmeye daha alışkın olabilirdi ama ne yazık ki bu savaş kıyafeti sökülemiyor. Kalede kaç tane bisiklet var? Bu aynı zamanda bir gizemdir. Ve eğer bunlardan sadece yüz tane varsa, o zaman bu o kadar da kötü değil.
  Bu çok agresif ırktan bir tank ortaya çıktığında oğlan ve kız hemen bir taşın arkasına saklandılar. Uzundu, üçgen şeklindeydi ve her üç tarafında da ağızlık vardı. Zırh da çelik gibi bir his veriyor ama hava yastığının olduğu yüzeye değmiyor.
  Savaşçı çocuk Edward çocuksu da olsa çok tatlı gülümsemesiyle gülümsedi. Ve uzay saldırganlarının arabasına küçük bir bezelye attı.
  Uçtu ve doğrudan silahın oldukça geniş namlusuna atladı. Ve birkaç saniye sonra üçgen şeklindeki güçlü tank patlıyor. Sanki bir mühimmat deposuna yıldırım düşüp küçük parçalara ayrılmış gibiydi.
  Bunun aslında oldukça hoş bir pasaj olduğu ortaya çıktı.
  Adala adlı kız şu tweeti attı:
  - Bu çok akıllıca! Sen gerçekten bir Jedi'sın !
  Çocuk Edik başını salladı:
  padawan olmam gerekiyordu ! Ama bu başka bir hikaye!
  Bundan sonra cesur çocuklar kaleye doğru koştu. Kapı açıldı ve üç tank daha dışarı fırladı. İkisi aynı üçgendir ve üçüncüsü daha büyük ve altıgendir; her iki yanında toplar ve yedincisi üsttedir.
  Kız savaşçı ıslık çaldı:
  - Vay! Aramıza yeni oyuncular katılıyor!
  Savaşçı çocuk başını salladı:
  - Her şeyi bozabilirsin!
  Ve genç savaşçı kibrit kutusu büyüklüğünde küçük bir cihaz çıkardı. Ve işaret parmağını çevirerek içindeki birçok programı açtı. Daha sonra bu savaş bölümünde kızın Edward adını verdiği çocuk bu kutuyu fırlattı. En büyük tanka doğru sorunsuzca uçtu. Ve neredeyse görünmez.
  Kız oğlana sordu:
  - Nedir?
  Edik gülümsedi ve cevap verdi:
  - Sürpriz! Şimdi nasıl çalıştığını göreceksiniz!
  Gerçekten de kutu büyük bir tankın namlusuna uçtu. Ancak bu sefer patlama olmadı. Üçlü yönetim hareket etmeye devam etti. Üstelik iki araba daha ortaya çıktı.
  Adala adlı kız fısıldadı:
  - Ne işe yaramadı?
  Savaşçı çocuk göz kırptı:
  - Şimdi göreceksin!
  Ve gerçekten de büyük tankın en büyük topu, üçgen şeklindeki rakibini alıp geri döndü ve ona çarptı. Ve ona zırh delici bir mermiyle vuracak. Alevlendi ve savaş kiti patlamaya başladı. Daha sonra namlu daha küçük olan başka bir tanka aktarıldı ve ona çarptı.
  Adala gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Sınıf!
  Edik şu tweeti attı:
  Eğer kale yoldaysa,
  Düşman inşa etti...
  Arkadan dolaşmalıyız -
  Ateş etmeden onu alın!
  Kız genç meslektaşına göz kırptı. Cesur ve akıllı çocuklar koca bir orduya karşıydı. Ancak kurnazlık ve teknoloji canavarlara karşı oldukça işe yaradı.
  Üçüncü tank alev aldı, ardından dördüncüsü. Ve yine patlama ve kopmalar. Bu, bugüne kadar tek hedefle ölüm ve yok oluş düzenidir.
  Savaşçı çocuk oldukça mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Neden bir ekibe ihtiyacımız var? Onlar da bizim gibi çocuk. Yüzyılların deneyimine ve bilgisine yalnızca bende sahibim ve onlar da acemi gençler. Ve onları uranyum çubuklu kabuklara maruz bırakmaya değmez.
  Kız cıvıldadı:
  - Ana gezegenimizdeki tüm insanlar,
  Her zaman arkadaş olmalıyız...
  Çocuklar gülmeli
  Ve barışçıl bir dünyada yaşayın!
  Savaşçı çocuk onu aldı ve şarkı söyledi:
  Çocuklar gülmeli
  Çocuklar gülmeli
  Çocuklar gülmeli
  Ve barışçıl bir dünyada yaşayın!
  Kalenin duvarlarındaki silahlar öfkeli tanka ateş etmeye başladı. Arabanın etrafında ateş, yıkım ve yanan kum çeşmeleri parladı. Ve zırha yapılan birkaç darbe çatlaklara bölündü.
  Adala adlı kız şunları söyledi:
  - Düşman pek isabetli değil.
  Ancak tanka birkaç mermi daha çarptı. Ve patladı ve patladı. Patlama anında küçücük bir nokta ondan ayrıldı. Ve Adala elini uzattı. Zeki çocuğun kullandığı cihaz kızın avucuna uçtu. Veya her durumda, çocuğa benzeyen deneyimli bir kahraman ve tasarımcı.
  Edik onaylayarak kızın omzunu okşadı:
  - Aferin, yakaladım!
  O güldü:
  - Yakalayın, fazla avlamayın!
  Ve cihaz çocuğun çevik avucuna makak avucununki gibi kaydı.
  Artık çocuklar mutluydu. Rulette bankaya giren ve altın fiş alan oyuncular gibi. Ancak şanslı olduğunuzda durmanın zor olduğu açıktır. Mükemmel bir hafızaya sahip olan Edik, yirminci yüzyılda sınırlarını bilmeyen bıyıklı bir adam olduğunu ve ilk başta şanslı olmasına rağmen bunun bedelini ödediğini hatırladı. Yani elbette bir kumarhanede oyundan zamanında çıkabilmeniz gerekiyor.
  Ancak Edik bunun aslında bir oyun olmadığını anlamıştı. Ve bu gerçek savaş bir RPG değil.
  Mesela kalenin üzerinde iki helikopter belirdi. Ve bölgeyi keşfetmeye hazır görünüyorlar.
  Kızlar korkuyla bağırdılar:
  - Korkmuş! Onları alabiliriz!
  Edik güldü ve cevap verdi:
  - Daha soğuk hedefler vardı. Yeniden kullanılabilir sibernetik hatamın nasıl çalıştığına bakın.
  Ve çocuk yeniden başlattı. Helikopter sayısı da altıya çıktı. Ve aerodinamik ve büyüktüler.
  Adala şu tweeti attı:
  Beceriksizce koşmasına izin ver,
  Su birikintilerinden zırhlı tanklar...
  Ve yaban arısına benzeyen helikopter cıvıltıları!
  Edik ayağa kalktı:
  Cheburashka topçusu,
  Shapoklyak, bir pilot gibi,
  Timsah makineli tüfeği doldurdu!
  Ve böylece bir hata alan helikopter, muadilini hava toplarıyla vurdu. Hasar gördü ve duman çıkmaya başladı. Ve diğer helikopterler dönmeye başladı. Onlara da ateş vardır, onlar da karşılık verirler. İşte eğlence geliyor. Pikaplardan biri çoktan düşmeye başladı ve arkasında dumanlı bir kuyruk bıraktı.
  Ve onun arkasından bir başkası geliyor. Bu gerçekten eğlenceli ve internecine bir savaş.
  Çocuk arkadaşına başını salladı:
  - Sökme işlemi nasıl?
  Adala mırıldandı:
  - Şanslı!
  Edik gücendi ve pembe yanaklarını şişirdi:
  - Belki başka bir şey söyleyebilirsin, bedava?
  Kız şeffaf miğferine hafifçe vurdu ama sessiz kaldı. Bu sırada iki helikopter aynı anda düştü. Ve biri kaleye çarptı ve aynı anda üç topa da hasar verdi.
  Dahi çocuk cıvıldadı:
  - Katılıyorum, zekice!
  Kız cevap verdi:
  - Zekice olması mümkündür ve onu nasıl desteklemezsiniz!
  Son iki helikopter kuvvetle çarpıştı ve aynı anda patladı. Ve yine bir flaş yaşandı. Bu harika!
  Edik şarkı söyledi:
  Büyük deha, talihin sevgilisi,
  Ve aynı zamanda dostum...
  Şiir lirik dizeleri,
  Kalbe layık bir yüzyıla sahip olmak!
  Böylece ikinci tur cesur çocukların lehine sonuçlandı. Ve çipli kontrol süper mikrobu çocuğun avucuna geri döndü.
  Kız şunları kaydetti:
  - Evet, iyi gidiyoruz. Ancak düşmanın cebinde bir şakacı bile olabilir!
  Edik sırıtarak cevap verdi:
  - Bir şakacı tanıyordum. Daha doğrusu sadece bir tane değil. Oyunlarda ve filmlerde buna benzer çekimler vardı!
  Kale kapıları yeniden açıldı. Bu sefer içlerinden daha büyük canavarlar çıkıyor. Hatta sürünerek çıkmak için eğildiler.
  Bu durumda yürüyen robotlar!
  Dahi çocuk haykırdı:
  - Evangelion !
  Kız şaşkınlıkla sordu:
  - Ne?
  Edik gülümseyerek açıkladı:
  - Bu animasyon dizisi benim geldiğim gezegende çekildi. Ve orada da o kadar büyük robotlar vardı ki!
  Adala şunları kaydetti:
  - Gezegeniniz muhteşem. Bir keresinde iki yüzden fazla ülkeniz olduğunu söylemiştiniz.
  Çocuk derin bir nefes alarak cevap verdi:
  - Evet maalesef böyle.
  Kız inanamayarak sordu:
  - Neden ne yazık ki? Belki de sadece şans eseri. Çünkü tek bir gezegende bu kadar çok ülkenin ve kültürün olması harika!
  Edik itiraz etti:
  - HAYIR! Çok iyi değil. İnsanlar çok sık kavga eder ve yumruklarını kullanırlar. Yani farklı ülkelerin sıklıkla çatıştığını ve birbirlerine füze fırlattığını söylemek istedim.
  Adala iç çekerek şunları söyledi:
  - Evet...
  Savaşçı çocuk kararlı bir şekilde sözlerini tamamladı:
  - Rezalet! Bu arada robotlara geçelim!
  Ve aslında bir düzine elektronik canavar ortaya çıktı. Ve o kadar çok silahları var ki, bütün bir şehri yok edebilirler.
  Edik şunları kaydetti:
  - Bunlara karşı farklı bir yaklaşıma ihtiyaç var.
  Ve çocuk cebinden antenli küçük bir cihaz çıkardı.
  Kız şaşkınlıkla sordu:
  - Ne olduğunu?
  Edik gülümseyerek cevap verdi:
  - Hızlı ama yıkıcı virüslerin taşıyıcısı!
  Adala yanıt olarak şu tweeti attı:
  - Ah, ne virüsler, virüsler, zararlı virüsler !
  Çocuk düzeltti:
  - HAYIR! Amacımız iyiliği korumak, insanlara, sayiklara ve hatta robotlarına zarar vermemek!
  Ve dahi çocuk, sonlandırıcılara doğru görünmez bir ışın ateşledi.
  Robotlar ve diğerleri hakkındaki filmleri hatırladım. Ve burada bunun gelişmiş bir ışın olduğunu iddia edemezsiniz.
  dokuz katlı bir bina büyüklüğündeki büyük robotlara bir ışın gönderdi . Ve başardı. Sonlandırıcılardan biri aniden dondu ve alçalmaya başladı. Ve onun arkasında bir tane daha.
  Çocuk bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  Şans saati -
  Oyun zamanı!
  Şans saati -
  Bu saati boşa harcamamaya çalışın!
  Robotların donup düşmesini, plakalara çarptığında toz kaldırmasını ve kırık parçaları etrafa saçmasını izleyen kız şunları kaydetti:
  - Evet, teknik bir konu!
  Edik gülümseyerek başını salladı:
  - Evet, yeniden yapılanma döneminde her şeye teknoloji karar veriyor!
  Adala'nın cevabı şöyle oldu:
  - HAYIR! Her şeye insanlar ve personel karar veriyor! Ve aynı zamanda hepsi değil!
  Kız da cebinden Rubik küpüne benzer bir şey çıkarıp döndürmeye başladı.
  Terminatör robotları yeniden çarpıştı ve parıldayan ve titreşen, parlak bir ağ tarafından kuşatıldılar. Ve sonra savaş araçları parçalanmaya ve küçük parçalara ayrılmaya başladı. Bu da patladı ve parçalar, bir hokey yıldızının sopasının ezici darbesine maruz kalan bir buz kütlesi gibi uçuştu.
  Adala ayarlamayı yaptı ve şunları kaydetti:
  - Artık birkaç dakikalığına görünmez olabiliriz!
  Dahi çocuk cevap verdi:
  - En gelişmiş cihaz değil, kızılötesi ışıkta görülebileceğiz. Hadi, kurulumu yapsam iyi olur.
  Bu sırada çiftin arkasından bir ses duyuldu. Erkekler ve kızlar savaş kostümleriyle göründüler. Sadece bir düzine kişi vardı ve en azından görünüş olarak bir çiftten daha yaşlı değillerdi. Ama aynı zamanda çocukların oldukça iyi silahları var. Lazer makineli tüfekler, patlayıcılar, bezelye şeklindeki küçük imha bombaları. Evet, buradaki adamlar açıkça sıradan değil. Ve hatta sanal dünyadaki savaşlarda eğitilmiş !
  Edik haykırdı:
  - Çocuklar, dikkatli olun, aksi takdirde vurulacaksınız! Burada savaş kıyafetlerinizi delebilecek silahlar var.
  Savaşçı çocuklar uzandılar. Havada ışık huzmeleri parladı ve lazer topları ateşlenmeye başladı.
  Hareket eden her şeye vurmaya başladılar. Tozun içinde bile.
  Adala şu tweeti attı:
  - Bunun gibi. Burada yoğun bir yangın var.
  Hayatta kalan birkaç Terminatör robotu kendi silahlarıyla vuruldu. Ve alevler içinde kaldılar ve patlamaya başladılar. Birinin kafası koptu, yükseğe uçtu ve topaç gibi döndü.
  Lazer silahı taşıyan çocuklar kıkırdadı. Görünüşe göre çok eğlenceli görünüyordu. Bir kız şarapnel parçasına yakalanmasına rağmen, şeffaf bir miğfer takarak dikkatsizce başını kaldırdı ve pembe, çocuksu yanağı yandı.
  Savaşçı haykırdı:
  - Antika !
  Adala kabul etti:
  - Basitçe Çernodyrno!
  Savaşçı çocuk, kızın yanmış ve kesilmiş yanağına bir tüp yenileyici macun sıktı. Ve hasar neredeyse anında iyileşti ve ardından genç savaşçının pürüzsüz cildi hiçbir iz bırakmadan düzeldi.
  Kız gülümseyerek seslendi:
  - Ancak bilim!
  Edik, yüzyılların anılarının ve deneyimlerinin yer aldığı pürüzsüz alnını kaşlarını çatarak belirtti:
  - Döngüler o kadar basit değil. Sorunlarımız olabilir.
  Adala yanıt olarak şu tweeti attı:
  - Bütün sorunlarımızı çözemesek de,
  Bütün sorunları çözmüyor...
  Ama herkes daha mutlu olacak
  Herkes daha çok eğlenecek!
  Ve bir kez daha ortaçağ kalesinin kapıları açıldı. Ve oradan başka bir sürpriz geldi. Bu durumda devasa tiranozorlar olduğu ortaya çıktı. Ve üzerlerine savaş giysili savaşçılar oturdu.
  Adala ciyakladı:
  - Döngüler!
  Edik onaylayarak başını salladı:
  - Buna çok benziyor. Dinozorlar tehlikelidir.
  Savaşçı çocuklar koro halinde şarkı söylediler:
  Dinozorlar, dinozorlar,
  Belki Afrika'da yaşıyorsunuz!
  Kahvaltıda portakal çiğniyorsun,
  Dinozorlar, dinozorlar!
  Döngüler şekil olarak insanlara benziyordu ancak daha büyük ve daha uzundu. Ve her iki elde de altıya kadar parmak vardı ve en büyük kalın falankslar birbirinin karşısında bulunuyordu.
  Çok zalim yaratıklar.
  Adala şu tweeti attı:
  - Onlardan biraz korkuyorum!
  Yanıt olarak Edik şarkı söyledi:
  Ne kadar korkak olunacağını anlamıyorum
  Güçlü bir savaşçı savaşmak için doğar...
  Korku zayıflıktır ve bu nedenle -
  Korkanlar zaten mağlup olmuşlardır!
  Çocuk savaşçılar cıvıldadı:
  Canavarlardan korkmayacağız
  Ellerinde ışın silahıyla doğmuşlar ...
  Şövalyeler her zaman nasıl savaşılacağını biliyordu
  Düşmanın sonsuza kadar aptal olmasına izin ver!
  Muazzam büyüklükte dinozorlar yaklaşıyordu. Ve bu tehditkar sürüngenler bile ayağa fırladı.
  Çocuk komutan Adala'ya başını salladı :
  Bana Rubik küpünü ver !
  Kızlar tweet attı:
  - Bu ne için?
  Edward yanıt olarak şarkı söyledi:
  Mutluluğumuz için, bizim için,
  Eğer istersek...
  Bana hiçbir şey sorma
  Sormayın, hiçbir şey öğrenmeyin!
  Savaşçı çocuklar sanki eğlenceli bir oyun oynanıyormuş gibi yeniden güldüler.
  Yanında savaş kıyafeti giymiş olan savaşçı çocuk, çocuksu ama cesur ve sevimli yüzünde kaşlarını çatarak turuncu bir benekle şunları kaydetti:
  - Özellikle savaş sırasında hepimiz komutanların emirlerini tartışırsak disiplin tamamen ortadan kalkacaktır.
  Rubik küpünü uzattı . Edik onu aldı ve şarkı söyledi:
  Düşmanı tek darbeyle yok edeceğiz,
  Zaferimizi havalı bir kılıçla pekiştireceğiz...
  Döngüleri boşuna yenmedik -
  Dinozorları parçalara ayıralım!
  Ve dahi çocuk çevik elleriyle bu tuhaf küpün düğmelerine basmaya başladı. Ve devasa ve kötü tiranozorlar, çocuk savaşçıların müfrezesine giderek daha da yaklaştı. Ve iki buçuk metre boyundaki büyük bisikletler, son derece gelişmiş lazer makineli tüfekleriyle çoktan ateş etmeye başladı.
  Adala şu tweeti attı:
  Kaderin dengede,
  Canavarlar bize saldırıyor!
  Ama şükürler olsun ki arkadaşlarım var
  Ama Tanrıya şükür arkadaşlarım var!
  Ve öyle bir darbe vuracaklar ki,
  Çok geç olmayana kadar!
  Ve sonra önde yürüyen üç tiranozor aniden dönüp birbirlerine saldırdılar. Ve güçlü, gri, kahverengi benekli deriyi pençeleriyle parçalamaya başladılar. Döngüler canavarların üzerinden uçtu ve bir anda çarpmaya başladı. Diğer tiranozorlar onlara saldırmaya başladı ve mağlup uzaylıların kemiklerini kırıp etlerini öğüterek gerçekten teslim oldular.
  Adala iç geçirerek şunları kaydetti:
  - Bu korkunç!
  Kızıl saçlı bir savaşçı çocuk şarkı söyledi:
  - Savaş hayatı berbat hale getirir,
  Ve ölüm değerli ve güzeldir!
  Burada Edik yine Rubik küpündeki bir şeyi döndürdü . Ve yine diğer tiranozorlar birbirlerine koşup ısırdılar. Aynı zamanda bisikletleri de düşürdüler. Karşıdan ateş etmeye çalıştılar. Ancak ateşleri bu tür canavarlara karşı pek etkili değildi.
  Çocuklar sevinçle şarkı söyledi:
  Düşman boşuna inanıyor
  Bizi cesaretten ne kırabilir?
  Savaşta cesurca saldıran kişi -
  Düşmanlarımızı öfkeyle yeneceğiz!
  Ancak bu durumda döngülerin düşmanları yok edildi ve birbirlerine ateş edildi. Ve tiranozorlar tarafından ezildiler. Ve böyle bir kaos ortaya çıktı. Ve dinozorların kanı yeşil ve maviydi, döngülerin kanı ise turuncuydu. İçlerinden biri kaskını kaybetti. Ve belli belirsiz bir insanı anımsatsa da, çok iğrenç bir yüz görünür hale geldi. Ama dövmeleri ve tüyler ürpertici yaratıkları var.
  Adala ciyakladı:
  - Evet, bu yaratıklar pek hoş değiller ve o kadar büyümüşler ki!
  Edik kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  "Umarım asla yetişkin olmayacağım, hele yaşlı bir adam olmayacağım!" Ekibimizin en azından bedenen büyümemesinin bir yolu var!
  Çocuklar koro halinde şarkı söylediler:
  Yetişkinler elbette aptaldır
  Sakal uzatmaya gerek yok...
  Biz çocuklar tıraş olmaya paramız yetmiyor,
  Ölümsüz olmak sonsuz bir ödüldür!
  Artık kalenin topçusu kendi birliklerini vurmaya başladı ve bunu muazzam bir öfkeyle yaptı.
  Aniden duvarlarda daha ağır silahlar belirdi ve minyatür atom bombaları gibi patlayan hediyeler atılmaya başlandı ve karakteristik mantarlar bile yükseldi!
  Adala telaşla şarkı söyledi:
  Nükleer savaş, nükleer savaş,
  Sen Cehennemin gücüsün, öylesine korkunç ki,
  İnan bana, insanların buna ihtiyacı yok!
  Edik başını salladı; modaya uygun, hafif, hafif altın rengi bir saç kesimi vardı. Melek gibi güzel yüzüyle reklamlarda rol alabilecek çok tatlı bir çocuk. Bu arada, başka koşullar ve maceralar altında çekildi.
  Ve etraftaki her şey duman içindeydi ve duman akıntıları yukarı doğru yükseliyordu.
  Savaşçı kız Edik'e sordu:
  - Bu kaleyi nasıl ele geçireceğiz? Sessizce mi yoksa ne?
  Dahi çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  - Tam olarak değil! Aksine, sesle!
  Yanağına kartal oyulmuş bir savaşçı çocuk şaşırmıştı:
  - Ne sesi? Belki ultrason?
  Edik itiraz etti:
  - HAYIR! Hipersound kullanacağız! Bu hoşunuza gideceğini düşünüyorum.
  Genç savaşçılar güldüler ve şöyle dediler:
  Bisikleti suistimal ederek ıslatın ,
  Ve gulyabaniyi öldür...
  Somunları iyice sıkın
  Ve köpek havladı!
  Ama sonra kalenin kapıları defalarca açıldı. Ve bunların arasından devasa boyutlarda mekanik bir boa yılanı sürünerek çıktı. Ve ağzı ispermeçet balinasınınkinden daha büyüktür. Ve dişler devasa matkaplar gibi dönüyor, vızıldayıp havada parlıyor.
  Bu da sibernetiğin başka bir canavarı.
  Adala kırmızı dudaklarını diliyle yalayarak şunları kaydetti:
  - Bunu beklemiyordum, ne sürpriz!
  Savaşçı çocuklar çok sevindiler ve hatta coşkuyla şarkı söylediler:
  Durumun ne olduğunu hayal edebiliyor musunuz?
  Gerçekleşecek her şey bizim tarafımızdan önceden bilinmektedir...
  Ve neden o zaman şüpheler, endişeler,
  Dünyadaki her şey planlıdır!
  Ve fırtınalara meydan okuyoruz
  Neyden ve neden...
  Dünyada sürprizler olmadan yaşa,
  Herkes için imkansız!
  İyi şanslar, kötü şanslar.
  Haydi hızlı bir şekilde zıplayalım - yukarı ve aşağı!
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil,
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil,
  Yaşasın sürpriz!
  Sürpriz sürpriz!
  Yaşasın sürpriz!
  Sürpriz sürpriz
  Yaşasın sürpriz!
  
  Cömert CANAVARA KARŞI NİNJA KIZLARI
  DİPNOT
  Muhteşem dört ninja kızın ve birlikte mutantların, bir canavar çetesine, en tehlikeli uzay askerlerine ve diğer rakiplere karşı maceraları.
  . 1. BÖLÜM
  Özellikle canavar Generous ve onun dövüşen mutant çiftiyle savaşmaya karar verdiler.
  Aslında yerçekimiyle pompalanan lazer silahlarını kullanarak bütün bir şehri yakmayı planladılar.
  Bu aynı zamanda ilginç bir macera. Üstelik canavar Generous, sıfır boyuttan çelik askerleri de çağırdı.
  Elizabeth ayağa fırladı ve çıplak topuğuyla çelik askerin karnına vurdu. Çarpma demiri sarstı.
  Canavar eğildi ama hemen doğruldu ve güldü:
  - Önemsiz, dünyevi kadın!
  Elena kaval kemiğini meslektaşının kasıklarına doğru hareket ettirdi. Ama çınlayan sağlam, alaşımlı metalle karşılaştım. Hatta biraz acı bile hissetti.
  Kızıl saçlı kraliçe cıvıldadı:
  - Bu çelikten topları olan bir adam!
  Catherine ayrıca çıplak ayağıyla zırhlı canavarın kafasına tekme attı. Ve onu indiremedi, uçup gitti, ciyakladı:
  - İnsan kayadan daha serttir!
  Euphrosyne aynı zamanda çelik savaşçıyı da hareket ettirerek bu sefer bir tarama gerçekleştirdi. Canavar bir çarpma sesiyle yere yığıldı ama sonra hemen ayağa fırladı. Ve savaş yeni, çılgın bir kasırga gücüyle devam etti.
  Kız onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Evet, nasıl dövüşüleceğini biliyoruz.
  Ama bunun bir daha olmasını istemiyoruz...
  Kızlar savaşta düştü,
  Ve boşluğu doldurdular!
  Elizabeth ustaca atlayarak karşılık verdi ve iki çelik savaşçı kafa kafaya çarpıştı, öyle ki kıvılcımlar her yöne uçtu.
  Mavi saçlı kız cıvıldadı:
  - Metal ayrıca elektriğe de maruz kalabilir.
  Ve onu aldı ve sağ eliyle hançeri tellere sapladı... Elena da aynısını yaptı. Ve sonra elektrik devreleri çelik savaşçıların üzerine düştü ve agresif bir şok deşarjı içlerinden geçti. Ve çelik canavarlar kıpkırmızı parlamaya başladı.
  Sonra çatlaklardan geçip toz gibi dondular.
  Catherine bumerangını kablolara fırlatırken bunu fark etti. Düşmelerine ve canavarları kızartmalarına neden oluyor:
  - Tehlikeli savaşçıları etkisiz hale getiriyoruz!
  Euphrosyne soğudu:
  - Uzay savaşındaki olağanüstü başarılar için!
  Ve aynı zamanda hediyesini düşmanlarına da fırlatacak.
  Her durumda, çelikten savaşçıların işi bitmişti. Ve savaşçılar dünyayı yeniden kurtarıyor.
  Ana düşman, Dünya'dan ve diğer gezegenlerden gravitonları emerek çalışan özel bir jeneratörle ölümcül bir bataryayı ateşlemeye çoktan hazırlanmıştı.
  Ve öldürücü akıntının nasıl başlayacağı. Ve atmosfer salınmaya başladı ve hava çok daha sıcak hale geldi. Ve sanki içinden parlak ışıkla dolu çatlaklar geçiyormuş gibiydi.
  Elizabeth soğukkanlılıkla konuştu:
  - Bunun gibi! Hadi savaşalım arkadaşlar!
  Önünde, sivri uçlu bir yüze sahip, gorile benzeyen büyük bir mutant belirdi. Kıza çok hızlı ve ustaca koştu. Elizabeth geri sıçrayarak ona çelme taktı. Ve goril çöktü, yüzeye yayıldı.
  Mavi saçlı kız tükürdü ve mutant tükürüğü, ayağa kalkan gorilin tekrar yere düşmesine neden oldu. Üstelik kafası çöp kutusuna düştü .
  Başka bir mutant canavar, daha doğrusu insan ve hayvan karışımı, kurt kafasına sahipti. Ve Elena'ya saldırmaya çalıştı. Kızıl saçlı kız sırt üstü düştü ve canavarı kendi üzerine fırlattı. Uçtu ve bir elektrik direğine çarptı. Ve dövülmüş bir köpek gibi uludu.
  Euphrosyne mutant kurdun kafasına bir tuğlayla vurdu. Bölündü.
  Kız cıvıldadı:
  - Tuğlalar, tuğlalar! Sen
  bir kurdun uluması değilsin ; sussan iyi olur!
  Catherine, mutant gorilin ayağa kalkmaya çalıştığını sırıtarak fark etti. Bacaklarının arasında hareket ederek zıplamasını sağladı. Daha sonra rakibini alt üst etti.
  Daha sonra Elizabeth ile birlikte mutant hayvanın topuklarını hançerlerle gıdıkladılar.
  Ve hayvan gülecek ve gülecek. Ve kelimenin tam anlamıyla çöp kutusunun içine yapıştırılmıştı .
  Kızlar kurdu ensesinden yakalayıp gorile fırlattılar. Yine çarpışıp ters döndüler. Dört güzelin hepsi çıplak topuklu ayakkabılar ekledi. Ve birkaç mutant yüksek hızda yuvarlanıp nehre düştü.
  Elena şarkı söyledi:
  - Alnına vurduğum anda dibe gideceksin!
  Ve kızlar koşmaya başladı. Ve işte burada, baş kötü adam Shchedry. Elinde ağır bir patlayıcı tutuyor. Ve sanki bir enerji akışıyla patlatılmış gibi. Üstelik Shchedry'nin kendisi de zırhlı zırhın yanı sıra maske ve zırh içinde.
  kaçan kızlar öldürücü ışınlardan kaçarlar. Ve çıplak, yuvarlak, pembe topukları o kadar parlıyor ki.
  Elizabeth düşmana bumerang fırlattı. Ona ateş etti. Ancak silah yana doğru gitti ve trafik ışığına çarptı. Direk kesildi ve yol trafiğini gösteren üç gözlü cihaz, Cömert'in kaskla kaplı kafasına çarptı.
  Düşmanın şaşkına döndüğünü gören Elena, bükülmüş ipi bir kemente attı ve patlayıcıyı yakaladı. Keskin bir şekilde çekip pençesinden kopardı.
  Bundan sonra şarkı söyledi:
  - Kızların patilerinden,
  Zalim pençeler...
  Ayrılmak imkansız inan bana
  Nikeli vur
  Nikeli vur!
  Bir erkeği yatağa yatırmak zor değil!
  Cömert olan silahsızlandı. Ninja kızlar onu alıp çıplak ayak parmaklarıyla vurdular. Ve dörtlüleriyle tam anlamıyla suçluyu alt ettiler. Daha sonra jeneratörün yanına atladık. Elizabeth akım ona çarptığında onu kapatmaya çalıştı. Ve mutant kız geri sıçradı ve cıvıldadı:
  - Ninja kızlarına şeref,
  Savaş kahramanlarına zafer!
  Elena jeneratöre bir İngiliz anahtarı fırlatıp onu asfalttan aldı. Uçtu, çarptı ve kısa devreye neden oldu.
  Kızıl saçlı kız cıvıldadı:
  - Sorunu basit değil, çok basit bir şekilde çözüyorum!
  Hava sıcaklığı artık o kadar sıcak değildi. Bu arada kızlar yeniden oynamaya başladı.
  İşte başka bir görev. Bir robot canavarın karşısında ciddi bir rakip ortaya çıktı. Ve bu canavar çok tehlikelidir. Bir jet avcı uçağının görüntüsünü aldı ve büyük, sanal şehirlerden birine vurarak gökdelenleri yıkmak için lazer ışınlarını kullanalım.
  Burada bir enerji akışı büyük, çok katlı bir binayı yok ederek hem betonu hem de metali yıkıyor.
  Elena buna hayranlıkla bakarak şunları kaydetti:
  - Ne kadar enerjisi var!
  Elizabeth içini çekerek cevap verdi:
  - Şimdi bizim de ona karşı bir şeyler elde etmemiz gerekiyor!
  Catherine kıkırdadı ve yoktan çok ciddi bir askeri silah çıkardı:
  - Bu bir hiperlazer makinesi! Kuark füzyonunun enerjisini kullanarak düşmanı vurun!
  Euphrosyne başını salladı:
  - Bu çok doğru! Haydi, düşmanı alıp onu dövelim!
  Elizabeth başını salladı ve elinde son derece gelişmiş bir silah belirdi. Mutant kız cıvıldadı:
  - Bu hipernükleer pompalama özelliğine sahip bir ışın topu!
  Diğer iki kız da sandık aldı. Ve şehri yok eden robotu aldıklarında seni dövecekler.
  Elbette yaptılar. Fakat beklenmedik bir şey oldu. Savaş radyasyonu robota çarptı, ancak çok güçlü bir koruyucu bariyer tarafından anında yansıtıldı .
  Ve kızlar yoğun sıcaktan bunaldıklarını hissettiler.
  Elena şarkı söyledi:
  - Bu gelen korumadır.
  Parazit nasıl yenilir?!
  Elizabeth gülümseyerek cevap verdi:
  - Sanırım bu robotun kendini nasıl savunduğunu biliyorum. Bu durumda bu, o kadar kolay nüfuz edilemeyecek bir buçuk boyutlu bir boyuttur!
  Ekaterina şunları önerdi:
  termopreonla pompalanan bir hiperblaster kullanırsak ?
  Euphrosyne başını salladı:
  - Ölümcül bir güç olacak!
  Elizabeth itiraz etti:
  - HAYIR! Buraya kolayca enerji ekleyemezsiniz. Bu ölçümün özü, tüm enerji ve parçacıkların akışının aynı yönde gitmesidir!
  bir hiperlazer ışını onlara çarptı . Kızların yanlara atlayacak zamanları yoktu. Hatta topuğun zarif bir kıvrımıyla yalınayak hissettiler.
  Dördü de anında çıplak, nasırlı tabanları aşırı ateşle yalandı .
  Hatta kızlar var gücüyle çığlık attılar ve cıvıldadılar:
  - Kutsal topraklarım yücedir,
  Zaferlerin alevlerinde bir fırtına fırtınası...
  Bütün dünyada böyle olan tek kişi sensin,
  Ve dünyada senden daha değerli kimse yok!
  Bundan sonra güzellikler onu aldı ve tüm öfkeleriyle robota tükürdü. Ve mutant kızların tükürüğü zehirli bir ultra asittir . Acele edecek ve alanı yarıp geçecek. Ve savaş robotu dört ağır yara aldı. Zırhı aşınmış, duman çıkaran etkileyici ezikler oluşmuştu.
  Ve savaş aracı hız kaybetmeye başladı.
  Elena alaycı bir şekilde şarkı söyledi:
  Dünya gürültüyle yaklaşıyor.
  Fotonum direksiyonu dinlemiyor...
  Manzaranın üzerine eğiliyorum,
  Ve füzeler hedefe doğru koşuyor...
  Mücadeleye sıfırdan başlamayacağız!
  hiperplazmik bir leke yardımıyla kızlara vurdu . Savaş silahlarından uçtu ve mutant kızların peşinden koştu.
  Elizabeth göğüslerinin kırmızı meme uçlarını alıp ortaya çıkardı. Takım arkadaşları da onu takip etti.
  Kırmızı harpi şarkı söyledi:
  Rusya göğüsleriyle bir küredir,
  İnsanları örttü ve sıkıntılardan kurtardı...
  Ama cehennem kırmızı tortularıyla yükseldi,
  Birisi zafer kükrememizden rahatsız oldu!
  Ve savaşçılar, olgunlaşmış çilek rengindeki meme uçlarından hipersonik dalgaları alıp eşzamanlı olarak serbest bıraktılar.
  Tsunami gibi uçup gittiler. Ve hiperplazmik bloğa çarptılar . Ezici bir darbe alan o titredi ve ters yöne koştu. Daha sonra zaten yanan ve duman çıkaran robotu alıp üzerini örttü. Ve böylece mekanik canavar ateşli bir ağa dolandı ve bir mum gibi yanmaya başladı.
  Elizabeth gülerek şarkı söyledi:
  Kızlar evreni yönetecek
  Gökten napalm yağsa da...
  Anavatan'a hizmet etmek bizim değişmez görevimizdir,
  Kutsal ateş kalbimde yandı!
  Ve savaşçılar onu yine yakut meme uçlarından alıp yıldırımla dövecekler.
  Bunlar gerçekten yazılı güzellikler. Ve vücutları çok kaslı, güçlü, biçimli ve enerjik.
  Katil robot sonunda uzay tozuna dönüştü. Ve bu kadar muhteşem güzelliklerin göğüslerinden gerçekten ölümcül bir etki olduğu ortaya çıktı.
  Elena şarkı söyledi:
  İnanın tüm dünyaya ışık tutacağız.
  Haydi ölelim ve gezegeni kurtaralım...
  Kader korkunç olmasına rağmen kötü ölüm geldi,
  Boşuna ölmeyin çünkü Anavatanımız yaşıyor!
  Elizabeth itiraz etti:
  - Hayır, hayatta kalmak ve kazanmak daha iyi!
  Kızlar genel olarak kayda değer dövüş seviyelerini gösterdiler. Ama sonra Cömert Olan tekrar ortaya çıktı. Bu, maskeli ve zırhlı, şişkin, kaslı bir adam, bu durumda, diğer iki ortağıyla birlikte, taşların savaşta aşınmasına neden olan bir silah taşıyordu. Ve onunla evleri vurdu. Kum gibi gevşediler ve ufalandılar. Ve içlerinde yaşayan güzel kızlar savaşlardan kaçtı.
  Ekaterina şunları kaydetti:
  - Yıkım bir tutkudur,
  Kötü güç tünekleri yönetir...
  Başkalarının kanını cömertçe içen,
  Sevgi vererek kozumuzu atalım!
  Kızlar ıslık çalar çalmaz hemen aldılar. Ve birkaç ağır akbaba çatılardan uçtu. Mutantların başlarına düştüler - insan, yaban domuzu ve başka bir gergedan karışımı. Akbabaların gagaları kafataslarını ağır darbelerle doldurarak bayılmalarına neden oldu.
  Ve başka bir gaga Cömert'in kasıktaki bacaklarının arasına çarpacak.
  Ve ayağa fırlayacak ve ince bir sesle şarkı söyleyecek:
  Sahneye atlıyorum, sahneye atlıyorum
  Haremde hadım olacağım!
  Haremde hadım olacağım!
  Ve ses o kadar zayıfladı ki sanki küçük bir çocuğunki gibi.
  Ve topun kendisi daha yükseğe sıçradı ve ters döndü. Elizabeth atladı. Çıplak ayak parmaklarıyla yakaladı ve hızlı hareketlerle yönlendirdi .
  Ve yıkılan evler restore edilmeye başlandı. Katil robot tarafından yakılanlar da dahil.
  Elena ve Ekaterina, aklı başına gelmeye başlayan mutant canavarların yanına atladılar. Kızlar sırt üstü düştüler ve güçlü bacaklarıyla iki canavarı da yukarı fırlattılar.
  Aylak aylak dolaşırken uçtular ve ters döndüler. Ve kafaları farklı sigara izmaritleriyle dolu çöp kutularına atıldı .
  Ve onu nasıl alıp acı içinde uludular.
  Elena dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - İzin ver Himalayalara gideyim.
  Tamamen gitmeme izin ver...
  Aksi halde uluyacağım ya da havlayacağım,
  Yoksa birini yerim!
  Ve Lenin'in bayrağının rengindeki kırmızı saçlı savaşçı, onu aldı ve çöp kutusuna sıkışan mutantın kıçına tükürdü . Acımasız, yanan aşırı zehirli bir meyve suyu akıntısı alan o , vahşi bir ulumayla atlayacak, yuvarlanacak, kükreyecek ve tıslayacak.
  Efrosinya ve Ekaterina, düşmanı çıplak ayaklarıyla tekmeleyerek onu cehennem gibi bir noktaya fırlattılar.
  Güdümsüz bir roket gibi hızla fırlayacak. Ve Cömert'in kabuğunu kırarak vuracak.
  Ve sonra gergedan adam oraya uçarak sahibiyle çarpıştı.
  Elena onu aldı ve zevkle şarkı söyledi:
  - Mütevazı bir köyden gelmeme rağmen,
  Bize İlyiç'e göre yaşamanın öğretildiği yer...
  Sorunsuz bir piliç olmak istemiyorum
  Ve süt ineği olmak istemiyorum!
  Ve dört kız da onu aldı ve çıplak, kaslı bacaklarıyla mutantları sahipleriyle birlikte fırlatmaya başladılar, kelimenin tam anlamıyla dönmelerini sağladılar.
  Aynı zamanda güzellikler şarkı söyledi:
  Ben sen O,
  Bütün ülke bir arada
  Birlikte dost canlısı bir aile
  Kelimenin tam anlamıyla yüz biniz ben!
  Ve savaşçılar, tıpkı birinci ligdeki futbolcular gibi, üç kötü adamı alıp doğrudan büyük bir beton mikserine attılar. Bundan sonra Elena motoru tam güçte açtı.
  Ve bu canavarlar dönmeye başladı.
  Elizabeth, özel tasarımlı topu tekrar eline alarak yıkılan binaları restore ettiğini kaydetti:
  - Her zamanki gibi biz kazandık...
  Elena korkutucu görünen bir sırıtışla cıvıldadı:
  Ama dürüst olmak gerekirse,
  Her şeyi kazanıyorum!
  Avcı oyuna dönüştü
  O halde elbette bir hesap açın!
  Rakiplerini iyice karıştıran kızlar onu aldılar ve daha fazla uzatmadan fırlatıldılar. Ve sonra devasa bir beton küp uçtu, yere düştü ve parlak sanal güneşte dondu!
  Ekaterina şunları kaydetti:
  - Lehimize bir hesaplaşma daha!
  Elena açıkladı:
  -Sanal hesaplaşma!
  Ve çıplak ayak parmaklarını şaklattı. Ateşli, yanardöner bir balonun ortaya çıkmasına neden olan şey. Havada daha yükseğe uçtu, ilerledikçe genişledi ve gökkuşağının tüm renkleriyle parıldadı. Bu bir sanat eseriydi.
  Kızıl saçlı kız cıvıldadı:
  - Evren muhteşem sürprizlerle dolu,
  Ve savaşta çok değerli olan kız...
  Çıplak ayağımla şeytanın kasıklarına tekme atabilir miyim?
  Ancak kendim olmayı tercih ederim!
  Kendin ol! Kendin ol!
  Ne kadar da vahşi, harika bir kız!
  Elizabeth gülümseyerek şöyle dedi:
  - Aynen böyle devam!
  Canavarı ezen Elena anlaşılmaz bir şeyler mırıldandı.
  Euphrosyne sutyenini çıkarıp çıkardı ve aniden önünde pulsar gibi beliren kristal rakibe çarptı. Uçarak geçtiler ve parlak yüzeye düştüler. Ve büyük, ölümcül bir darbe indirdiler.
  Saçları kar gibi beyaz bir kız cıvıldadı:
  - Kız dünyayı göğüsleriyle doldurur,
  Bütün dünyayı sardı ve belalardan kurtardı...
  Bunu çözemedik, görünüşe göre kızların haklı olduğu bir nokta var.
  Bir komşu oynamak için her şeyi yaptığında!
  Altın saçlı bir kız olan Ekaterina onu aldı ve çıplak topuğuyla yüzeye tekmeledi. Sarsıntı nedeniyle çıkıntılı borulardan biri patladı ve ilerleyen düşman askerleri aslında bir buhar akışıyla ıslatıldı.
  Karahindibaya benzeyen ama daha hacimli saçları olan bir kız onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Banyo, banyo, banyo, banyo,
  Meşe ve huş ağacı infüzyonu...
  Banyo, banyo, banyo, banyo,
  Çıplak ayaklı kızdan müthiş tekme!
  Ve inci gibi dişleri ayna gibi parlayacak. Bunlar Terminatör kızları.
  Gerçekten hiçbir sanal yaratık ordusu onlar gibi insanlara karşı duramaz. Ve denemeyin bile.
  Elena aniden şehrin üzerinde devasa karlı bir dağ gördü. Ve Viking kostümleri giymiş bazı insanlar yakınlarda dolaşıyordu. Uzun boyluydular ve insanlığın sıradan temsilcilerinden çok daha büyüktüler.
  Kızıl saçlı kız bağırdı:
  - Merhamet yok, merhamet yok, düşmana merhamet yok,
  Bil, kötü Viking, bil, kötü Viking senin güvecini yiyecek!
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla bozuk para attı. Döndü ve havada uçan kargaya çarptı. Üstelik bu gri yaratık büyük bir albatros büyüklüğündeydi. Ve tam tacına çarptı. Karga bilincini kaybetti ve bir göktaşı gibi aşağıya doğru koştu. Ve arkasında dumanlı bir kuyruk bıraktı.
  Mavi saçlı kız şarkı söyledi:
  - Aşk bir dağ deresine benzer,
  Dolu gibi yere düşen şey...
  Ve onu açarak düşmana elektrik şoku veriyoruz.
  Kız makineli tüfeği dolduruyor!
  Karga, vahşi düşüşü sırasında savaş robotuna gagasıyla çarptı. Kısa devre meydana geldi. Ve devasa cyborg patlıyor. Bundan sonra dağ sarsıldı.
  Ve cesur dört kızın üzerine kar yağdı.
  Catherine şarkı söylerken şunları kaydetti:
  Kar yağışı, kar yağışı,
  Saçıma işaret etme...
  Sonuç, sonuç -
  Kızlar her zaman yalınayaktır!
  Ve savaşçı onu aldı ve altın rengi saçlarını sanki bir topuzmuş gibi döndürdü. Ve hemen parlak bir parlaklık yükseldi ve ateşli ışın akıntıları döküldü. Ve kar yerine yağmur yağmaya başladı. Her şey çok güzeldi ve damlacıklar sanal güneşte elmaslar gibi parlıyordu.
  Elizabeth kıkırdayarak şunları kaydetti:
  -İş hayatında yeteneklerimizi göstermeliyiz,
  Bir kızın en iyi arkadaşı elmaslardır!
  Euphrosyne kıkırdadı ve İskandinav savaşçılarının karda toplandığı dağı işaret ederek şunları kaydetti:
  - Bu adamlar kötü bir şeyin peşinde!
  Elena şunu önerdi:
  - Kızıl meme uçlarımızdan öldürücü ölüm ışınlarını salalım.
  Ve kızıl saçlı cadı inci dişlerini göstererek güldü.
  Elizabeth şunu önerdi:
  - Haydi kızlar, önce birlikleri çıkaralım!
  Catherine zevkle şarkı söyledi:
  - Kalplerinin sıcaklığının çıkarma birliklerine nasıl yardım ettiği,
  Kalplerinin sıcaklığı paraşütçülere nasıl yardım ediyor,
  Rüzgârlı birlikler!
  Ve savaşçılar sanki onu alıp atlayacaklarmış gibi hızlanarak ve tüm güçleriyle onu aldılar.
  Ve dövüşen, saldırgan dört güzel, doğrudan savaşa uçacak. Ve bir anda dağları yerinden oynatmaya hazır oldukları da açık.
  Elena bunu zevkle aldı ve şarkı söyledi:
  Mutlak dünya şampiyonu olacağım
  Ve parlak bir kasırga gibi geçip gideceğim...
  Cooler, bunların hepsi Shakespeare'in eserleri.
  Pasifik Okyanusu'na atlayacağım!
  Elizabeth şarkı söyleyerek ayağa kalktı:
  - Atılgan sporcular mücadeleye isteklidir,
  Herkes hararetle zafere inanıyor!
  Euphrosyne dişlerini göstererek ekledi:
  - Sonuçta her türlü denize sahip olabiliriz, deniz diz boyu,
  Sonuçta, tüm dağlar bize bağlı!
  Ve böylece kızlar aslında sanal bir oyunda dağa tırmandılar. Vikinglere karşı savaşmaya kararlılar. İnsan boyunun üç katı dev olsalar bile.
  Elena savaşa girdi. Değirmeni kılıçlarıyla yönetiyordu. Ve şarkı söyleyerek Viking'in kafasını kesti:
  Kafanı kaybetmene gerek yok
  Acele etmeyin...
  Kafanı kaybetmene gerek yok
  Peki ya işe yararsa?
  Not defterinize yazın,
  Her sayfada!
  Kafanı kaybetme!
  Kafanı kaybetme!
  Çabuk kaçmak daha iyi!
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla birkaç iğne attı. Uçup Vikinglerin üzerinde uçan akbabalara çarptılar. Yönlerini kaybeden büyük yırtıcı kuşlar uçtu ve gagalarını Viking savaşçılarının kafataslarına çarptı. Onları deldiler ve kan pınarları akıtmaya zorladılar.
  Catherine en yakındaki Viking'in çıplak, bronzlaşmış ayağını kasıklarına tekmeledi. Darbenin etkisiyle zıplayıp yuvarlanmasına neden oldu.
  Bundan sonra kız şöyle dedi:
  - Gökyüzünde bir tutulma görüyorsunuz,
  Bu bir düşman ordusudur.
  Cehennemin bir işareti gelecek,
  Daha fazla söze gerek yok!
  Ve kız onu aldı ve inci gözleri parladı. Bu gerçekten bir çalmak, gerçekten çalmak!
  Euphrosyne onu aldı ve ıslık çaldı. Birkaç çam ağacı düdük sesiyle sanki üzerlerine bambu çubukları düşmüş gibi sallandı. Ve ağır koniler uçtu. Vikinglerin kafalarına vurarak miğferleriyle birlikte onları kırdılar.
  Sarışın kız şunları kaydetti:
  - Düşmanlarımın boşa gitmesine izin verdim,
  İlk hamlem, son hamlem!
  Ve şimdi geriye yalnızca altın zırhlı en büyük, geniş omuzlu Viking lideri kaldı.
  Ve ciğerlerinin zirvesinde kükredi:
  - Şansın yok! Thor'un baltası bende!
  Viking hayvanı baltasını savurarak bir tsunami dalgası gönderdi.
  Kızlar hafifçe karla kaplıydı.
  Ama hızla ayağa kalktılar.
  Elena dev savaşçının düşürdüğü sepeti anladı ve bağırdı:
  - Peki, rakibinizi cüzdanınıza sokun!
  Ve onu alıp salladı.
  Elizabeth tatlı bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  - Oğlum, bebeğim.
  Bu saatte uyumuyorsun
  Ve hangi bilinmeyen ülkede,
  Düşüncelerin benim hakkımda olacak!
  Viking devi tekrar sallandı. Ve tam o anda uzayda bir çarpıklık hissetti. Ve o, bir kuğu tüyü gibi, güçlü bir elektrikli süpürge tarafından emildi.
  Ve dev sepetin içinde yassılaşarak haşhaş tohumu büyüklüğüne ulaştı.
  Elena sırıttı ve şunları kaydetti:
  - Bu gerçekten bir dönüşüm!
  Catherine bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  - Zorunlu muamele ve komik dönüşümler olacak!
  Elizabeth endişeyle dağa baktı ve şunları söyledi:
  - Karın altına gizlenmiş bir bomba var!
  Elena ciyakladı:
  - Nükleer mi?
  Mavi saçlı kız mırıldandı:
  - Kız kardeşini daha yükseğe çıkar - termopreon !
  Kızıl saçlı savaşçı gözlerini genişletti ve sordu:
  - Peki onu nasıl etkisiz hale getireceğiz?
  Euphrosyne kıkırdadı ve cıvıldadı:
  - Bunu yapmak için kırmızı meme uçlarımızdan infrases yaymamız gerekiyor. Haydi kızlar, dördümüz de bunu hep birlikte yapalım!
  Ve savaşçılar yakut meme uçlarından muazzam enerji akışlarını alıp becerdiler.
  Thermopreon bombası homurdandı ve kapandı. Bundan sonra ciddi bir yürüyüş çalmaya başladı.
  Elena tweet attı:
  - Kim bomba isterse alnından alacak!
  
  BİR KIZ ELFLERİN MEDENİYETİNİ KURTARIR
  DİPNOT
  Güzel elf kızı Erimiada, elf uygarlığını yok olmaktan kurtarmak için kızıl ejderhayı bulmalıdır. Ancak yol boyunca her türden savaşçıyla savaşması ve zor bilmeceleri çözmesi, inanılmaz maceralar yaşaması gerekiyor.
  . BÖLÜM NO: 1.
  Bu yüzden kırmızı tuğlalı bir yolda yürümek gibi bir görevi vardı. Ve arkasında bir sadak, yay ve oklar var. Çıplak tabanlar, üç güneşin ısıttığı yüzeyin sıcaklığını hisseder.
  Erimias kısa bir etek giyiyor ve göğsü yalnızca dar bir kumaş şeritle örtülüyor.
  Bazı önemli görevleri yerine getiriyor.
  Hangisini özellikle kendisi bilmiyor. Ama açıkça özel bir şey, elflerin uygarlığını kurtarmak gibi.
  Ve bir yaratık onunla buluşmak için dışarı çıkıyor. İyi bir tank büyüklüğünde ve elmaslarla parıldayan bir kabuğu var.
  Elf ona doğru eğildi ve cıvıldadı:
  - Tanıştığıma memnun oldum!
  Devasa boynuzlu kaplumbağa vırakladı:
  - Erken sevinmeyin! Ne arıyorsun?
  Erimiada omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Bilmiyorum. Ama tek bildiğim bunun elflerin uygarlığını kurtarmak için çok önemli olduğu.
  Bruiser şunları kaydetti:
  - İşte bu, kendini bilmiyor musun? Kafanda bir kral yok mu?
  Elf onu aldı ve şarkı söyledi:
  Hayatta net sınırlar yoktur,
  Hayatta net sınırlar yoktur...
  Ve bir sürü gereksiz, sıkıcı yaygara...
  Ve her zaman bir şeyleri özlüyorum
  Ve her zaman bir şeyleri özlüyorum
  Yazın kışı, yazın kışı, ilkbaharın sonbaharı!
  Kaplumbağa sırıttı ve elmas kabuğunu göstererek şunları kaydetti:
  - Görüyorum ki, tuğlanın üzerinde çıplak pembe topuklu ayakkabılarla parıldayan anlamsız bir insansın. Bu nedenle, eğer geçişe izin vermek istiyorsanız bu soruyu cevaplayın...
  Erimiada başını salladı:
  - Her türlü soruyu cevaplamaya hazırım!
  Goon cıvıldadı:
  - Havalı gibi görünen ama gerçekte kötü olan biri kimdir?
  Elf kıkırdadı ve mırıldandı:
  - Trol!
  Kaplumbağa güldü ve kabuğu, üç güneşin üzerinde parıldayan elmaslarla daha da parıldadı. Ve şunu yayınladı:
  - HAYIR! Tahmin etmedim! Bunun cezasını çekeceksin!
  Elf yanıt olarak ayağa fırlayacak ve koşmaya başlayacak. Kelimenin tam anlamıyla pembe topuklu ayakkabılar parlıyordu ve çıplak, bronzlaşmış bacakları pervane kanatları gibi parlıyordu.
  Kız kükredi:
  - Elf acele ediyor, fırtınalı atlar,
  İtiraf etmeliyim ki şeytan öldü !
  Bize yetişemeyecekler, bize yetişemeyecekler!
  Yanıt olarak keçi kafalı iki uzun kahraman hemen ortaya çıktı. Elfin peşinden koşmak için koştular. Ve toynaklarını damgaladılar. Çok şişirilmiş konular.
  Erymiada onu yuttu, aldı ve şarkı söyledi:
  - Kaydı, kaydı, beni kaydırdı!
  Ceza büyüdü, büyüdü, büyüdü!
  Ve arkasında geniş omuzlu, kalın kol ve bacaklı boynuzlu goriller koşuyordu.
  Bu, dedikleri gibi, ya lider için bir yarış ya da eleştiri için bir zulümdür.
  Elfin çıplak ayakları hafif ve çeviktir. İki haydut mesafeyi kapatamamış ve boğulmaya başlamışlardı.
  Ama sonra Erimiada'nın önünde siyah atlı ve siyah zırhlı bir binici belirdi. Sanki yıldızlardan yapılmış gibi parıldayan uzun kılıcını salladı.
  Bu siyah savaşçı gürledi:
  -Nereye koşuyorsun kızım?
  Erimiada korkmuş bir sesle cevap verdi:
  - Peşimde bir kovalamaca var, eğer gerçek bir şövalyeysen yardım et!
  Mürekkep rengi zırhlı atlı elini salladı. Keçi kafalı iki devasa savaşçı havada dondu. Elf de dondu. Sanki kalın buzun içinde donmuşlardı ve hareket edemiyorlardı.
  Siyah savaşçı gülümseyerek sordu:
  - Peki bor peyniriniz neyle ilgili?
  İki keçi başlı savaşçı hep bir ağızdan kükredi:
  - Soruyu yanlış cevapladı ve bunun bedelini hostesimiz ödemeli!
  Şövalye sordu:
  - Metresin kim?
  Keçi savaşçıları hep bir ağızdan cevap verdi:
  - Kaplumbağa Fortila !
  Siyah zırhlı savaşçı başını salladı:
  - Onu biliyorum! O bilge ve adildir. Peki bunun için kızdan ne almak istiyorsun?
  Keçi savaşçıları hep bir ağızdan cevap verdi:
  - Çıplak topuklara sopalarla dokuz darbe, hepsi bu!
  Siyah zırhlı savaşçı şunu doğruladı:
  - Tamam, ölümcül değil ama adalet gözetilecek!
  Erimiada kaprisli bir şekilde sordu:
  - Peki sen bir kızın benim zarif, güzel ayağımın çıplak tabanına sopalarla vurmasına izin mi vereceksin?
  Savaşçı gülümsedi ve şunu önerdi:
  - Belki de ödeşmene izin vermeliyim? Beğendiniz mi!
  Keçi savaşçıları hep birlikte başlarını salladılar:
  - Mümkün! Ama yalnızca bir kez! Ve eğer kaybederse, çıplak topuklarına yirmi darbe indirilecek.
  Siyah zırhlı şövalye başını salladı:
  - Çok daha iyi! Haydi!
  Keçi kafalı goriller guruldadı:
  -Haşhaş tohumundan küçük, evrenden büyük olan şey nedir?
  Erimiada omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Bunu düşünebilir misin?
  Keçi savaşçıları kükredi:
  - Düşünmeye vaktim yok!
  Kız kaşlarını çattı ve cevap verdi:
  - Muhtemelen trollerin kibri. Haşhaş tohumundan önemsiz ama aynı zamanda evrenden daha şişkin!
  Keçi kafalı goriller kıkırdadı.
  - Tahmin etmedim! Şimdi de bir sopayla topuklarına vuruyorsun!
  Siyah zırhlı bir savaşçı sordu:
  - Cevabını kendin biliyor musun?
  Keçi savaşçıları başlarını salladılar:
  - Evet! Bunlar evrenin kanunlarıdır. Haşhaş tohumundan daha küçük bir kaba sığabilirler ama aynı zamanda evrende onlara yeterince yer yoktur!
  Kara şövalye başını salladı:
  - Harika! Bu nedenle görevinize devam edin.
  Keçi savaşçıları kendilerini kurtarıp Erimiada'ya yaklaştılar. Başarısız bir şekilde hareket etmeye çalıştı.
  Kız dirseklerinden tutulup sırt üstü yatırıldı. Daha sonra sırt çantalarından özel bir cihaz çıkardılar.
  Elfin çıplak ayaklarını oraya koyup sıkıca sabitlediler. Bundan sonra keçilerden biri bambu sopayı kırdı. Ve onu havada salladı. Ve ıslık çaldı.
  Erymiad sırtüstü yatıyordu. Çakıl taşları keskin kürek kemiklerini deldi. Çıplak, bronzlaşmış bacaklar birbirine sıkı sıkıya bağlıydı. Ve onları çekemezsin.
  Ve sonra bambu çubuğu, yalınayak pembe topuğunun zarif kıvrımıyla kızın tabanına bir ıslık sesiyle düştü.
  Elf ayaklarından başının arkasına doğru yayılan keskin bir acı hissetti.
  İkinci keçi cihazı tuttu ve aynı zamanda saydı:
  - Bir kere!
  Sopanın darbesi yine kızın çıplak topuklarına indi.
  - İki!
  Erymyada acıyla çığlık attı. Ne kadar acımasız ve tatsızdı. Ve sopa, güzelliğin çıplak, pembe, zarif tabanına var gücüyle ıslık çalarak vuruyordu.
  Önce birincisi, sonra ikincisi. Erymiada bunun ne kadar acı verici ve acı verici olduğunu söyleyerek yüksek sesle inledi ve çığlık attı.
  Siyah savaşçı şunları söyledi:
  - Umarım ona zarar vermezsin?
  Büyük keçi kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Bu konuda çok tecrübemiz var!
  Başka bir boynuzlu şöyle dedi:
  - Elfler genel olarak çok güçlü ve inatçı bir vücuda sahiptir.
  Darbeler durduğunda. Keçi savaşçıları falaka aletini kızın çıplak ayaklarından çıkardılar ve eğilerek oradan ayrıldılar. Ancak yüksek sesle durmayı bıraktılar.
  Erimiada inlemeyi bıraktı ve ayağa kalkmaya çalıştı. Ama morarmış, dövülmüş bacakları o kadar acı çekiyordu ki çığlık attı. Ve bir köpek gibi dört ayak üzerine çöktü.
  Kız mırıldandı:
  - Topuklarım kırıldı, şimdi nasıl yürüyeceğim?
  Siyah savaşçı şunları söyledi:
  - Parmak uçlarında dene! Bu şekilde daha kolay olacak!
  Erimiada dikkatlice parmak uçlarının üzerinde duruyordu ama yine de çok acı veriyordu. Kız sızlandı:
  - Oh, topuklarının üzerinde durmak çok acı verici,
  Dünyada kimse anlayamaz...
  Ben bir kızım, sadece bir orospu değil
  Ve inanın bana, karşı koyabilirim!
  Siyah savaşçı kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Yakında iyileşecek, korkma! Bu arada muhtemelen elf halkını ölümden kurtarmak mı istiyorsun?
  Kız şaşırdı:
  - Neden böyle düşünüyorsun?
  Siyahlı şövalye cevap verdi:
  - Kırmızı tuğlalı yolda yürüyen herkes mutlaka birini kurtarmaya çalışacaktır!
  Elf başını salladı ve onayladı:
  - Evet bu doğrudur! Peki bana ne önerebilirsin?
  Siyah savaşçı cevap verdi:
  - Özel birşey yok. Ne aradığınızı kendiniz bilmiyorsunuz. Ama biliyorum!
  Erimiada sırıttı ve sordu:
  - Peki ne biliyorsun?
  Kara şövalye cevap verdi:
  - Bir kırmızı ejderha heykeli arıyorsunuz. Halkınızı gerçek yedi başlı ejderhadan korumalıdır.
  Elf iç geçirerek cevap verdi:
  - Doğru, savaşlar. Ama bana gerçekten yardım edebilir misin?
  - Bir vampirle kılıçlarla dövüşürsen ve onu yenmeyi başarırsan yapabilirim!
  Erimiada şunları söyledi:
  - Vampirler çok güçlüdür. Ve bunlara direnmek son derece zordur. Belki bana daha kolay bir rakip sağlayabilirsin?
  Siyah başını salladı:
  - Evet? Örneğin bir kişiyle kavga etmek ister misiniz?
  Elf gülümseyerek başını salladı:
  - Büyük bir zevk olurdu!
  Şövalye şunu önerdi:
  - Bilmecelere cevap verecek misin?
  Kız morarmış bacaklarına baktı ve içini çekerek cevap verdi:
  - İstemezdim! Ve böylece oldukça iyi bir şekilde yendiler. Belki bana farklı bir şey teklif edersin?
  Kara şövalye başını salladı:
  - Tamam, eğer öyleyse... Bir şeyler söyle o zaman!
  Erimiada başını salladı ve cıvıldadı:
  - Mümkün!
  Elf boğazını temizledi ve şarkı söyledi:
  En keskin kılıç elimde
  Kafaları kolayca, büyük bir şekilde kesiyorum...
  Herkesi kesebilirim, inan bana,
  Ne utanmayı ne de korkuyu bilerek!
  
  Acımasız bir savaşta korkunç haberler,
  Sonsuza kadar sevdiğim kız!
  Canavar Şeytan'ın ağzına atıldı,
  Adalet ve merhamet nerede ya Rabbi?
  
  Elf Kızı yalınayak gitti,
  Tozlu yollarda ayaklar dövüldü!
  Sonuçta pınarların aktığı günahlar için,
  Yurt dışına yürüme şansı buldu!
  
  İlkbaharın başlarında yola çıktım,
  Ayaklarım soğuktan morarmış!
  Bir et parçasını bile ısıramazsın,
  Ladin ağaçlarının donuna selam veriyorlar!
  
  Yani taşlarla dolu bir yolda,
  Kızın ayakları kanıyordu!
  Ve kötü adam Elfia'nın yanından geçiyor,
  Kudüs krallarının şehrinin tarafı!
  
  Favkaz Dağları , karla kaplı sırtlar,
  Keskin taşlar tabanlarınıza batıyor!
  Ama sen dünyanın gücünden beslendin,
  Allah'ın şehrine zorlu bir hac yapmayı seçiyorum!
  
  Yaz, çöl, kızgın güneş,
  Kızartma tavasındaki bir kızın bacakları gibi!
  Kutsal şehir çok uzakta değil,
  Herkes sonsuz bir yük taşır!
  
  -Frist'in mezarında ,
  Bakire dua ederken dizlerini eğdi!
  Nerede, büyük olan, günahın ölçüsü,
  Doğruluktan nereden güç alabilirim?
  
  Tanrı ona kaşlarını çatarak şöyle dedi:
  Tek başına dua bu dünyayı değiştiremez!
  Elfia'nın kaderinde yüzyıllarca hüküm sürmek var.
  Para istemeden ona sadakatle hizmet et!
  
  Bakire başını salladı: Frist'e inanıyorum,
  Elf'i dünyanın kurtarıcısı olarak seçtiniz!
  Bu konudaki gerçeği herkese yayacağım.
  İdol tanrı Phijesus'un mesajı !
  
  Dönüş yolu kolay ve hızlıydı
  Çıplak ayaklar güçlendi!
  Tanrı elini lütufla uzattı,
  Kaslar ve irade, sanki çelikten yapılmış gibi!
  
  Ve orduya katıldın,
  Pilot oldu, Trollwaffe'yi uçurdu !
  Orada güzelliğin doruğunu gösterdi,
  Trol destroyeri mayın üzerinde patladı!
  
  Savaşçı, atılgan, cesur savaşçı,
  Kendimi partiye, Sovyetlerin davasına adadım!
  Pisliğe karşı muzaffer bir sona inanıyorum,
  Şeytani sürüyü duvara, cevaba süreceğim!
  
  Peki neden, savaşçı vuruldu,
  Kayışları serbest bırakacak vaktiniz olmadı!
  Ve kalkanın arızalı olduğu ortaya çıktı.
  Ve kötü trol piç dadıyla dostluk kurdu!
  
  Savaş eşitsiz ve acımasız hale geldi,
  Kız olmama rağmen kükrüyorum ve acı bir şekilde ağlıyorum!
  Sanki başımız dertteymiş gibi dibe dalabiliriz,
  Sonuçta, Anavatan'da şans kayboldu!
  
  Allah'a yakarışım: Yüce, ne için?
  Beni sevgili erkek arkadaşımdan ayırdın!
  Soğukta bile palto giymedim,
  Ve üç rakibini yendi!
  
  O bunu hak etmiyor mu?
  Zafer için benimle çiçeklerle buluş!
  Tatil için cömert turtalar pişirin,
  Ve geçit törenine umutla geleceğim!
  
  Sert Lord kasvetli bir şekilde cevap verdi:
  Dünyada kim mutlu, kim iyi durumda?
  Beden acı çekecek ve acıyla inleyecek,
  Sonuçta elf topluluğu aşağılık ve günahkârdır!
  
  Peki, o zaman zaferle geldiğimde,
  hak etmeyenleri Cehenneme atacağım !
  Ben de hayallerimin erkeğini dirilteceğim
  O zaman en iyisi pay istemeyecek!
  Şarkı söylerken gökyüzünde bir düzine güzel, göksel melek belirdi. Güzelin şarkı söylemesini gerçekten sevdiklerini doğrulayarak büyük bir coşkuyla ellerini çırptılar.
  Siyah savaşçı onaylayarak başını salladı ve kükredi:
  - Harika, mükemmel ses yeteneklerin var! Ancak kırmızı ejderha heykelciğini elde etmek için kılıç kullanma konusunda da mükemmel olmanız gerekir.
  Erimiada eğildi ve yüzünü buruşturarak şunları söyledi:
  - Bu kadar dolgulu bacaklarla, insan gibi önemsiz bir rakiple bile savaşmak neredeyse imkansızdır!
  Siyah zırhlı şövalye kılıcını yıldızların arasında parıldayarak salladı. Ve ondan çimenlerin yansımasına benzeyen yeşilimsi bir dalga geçti. Ve kızın biçimli, biçimli, zarif bacakları yeniden bütünleşti.
  Elf eğildi, büyük bir özgüvenle çıplak ayağını yere vurdu ve şöyle dedi:
  - Şimdi bana bir adam ver! Kahramanlar kadar uzun boylu olsalar bile onu parçalayıp kanlı ete çevireceğim!
  Siyah onayladı:
  - İhtiyacınız olan rakibe sahip olacaksınız!
  Ve kılıcıyla sekiz rakamı yaptı. Elf ailesinden bir kızın önünde aniden bir oğlan belirdi. Üzerinde sadece mayo vardı, on bir ya da on iki yaşlarında bir çocuktu. İnce, bronzlaşmış ama sırım gibi. Kürek kemikleri keskindi, bronzlaşmış derisinin altından kaburgaları görünüyordu ve sırtı ve yanları zaten iyileşmiş kirpik ve kırbaç izleriyle tamamen çizgiliydi.
  Her ne kadar bebek yüzlü bir çocuk olsa da gururla görünüyordu. Kölenin çikolata rengi ve ten rengi sarı saçları özenle kesilmiş gibiydi ve çenesi yüzüne cesur bir ifade veriyordu.
  Erimiada şaşkınlıkla mırıldandı:
  - Çocukla kavga etmeyeceğim. Üstelik bana öyle geliyor ki bu bir köle çocuk.
  Siyah savaşçı şunu doğruladı:
  - Evet, bu, taş ocaklarında çıplak ayakla ve sadece mayo giyerek çalışan, günün üçte ikisinden fazlasını çalışarak en zor işleri yapan bir köle çocuk. Ama öte yandan o bir prens olarak doğdu. Ve onu güçlendiren ama kırmayan köleliğe düştü.
  Köle, öfkeyle çıplak ayağını yere vurdu, nasırlı topuğuyla bir çakıl taşını ezdi ve bağırdı:
  - Seninle savaşmaya hazırım asil hanımefendi! Umarım iyi bir ailen vardır, çünkü halktan biriyle dövüşmek benim için bir piç!
  Siyah savaşçı başını salladı:
  - Tehlikedesiniz, bir tarafta kırmızı bir ejderha heykelciği, diğer tarafta ise özgürlük çocuğunuz olacak!
  Genç savaşçı çok uzun olmayan ama keskin kılıcını salladı ve şöyle dedi:
  Anavatan ve sonuna kadar özgürlük için,
  Kalplerin birlikte atmasını sağlıyor!
  . 2. BÖLÜM
  
  Vikontes kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Bu eşitsiz bir savaş olacak!
  Ve çok daha uzun ve daha ağır kılıcını salladı. Her iki savaşçı da hareket halinde birleşti. Ortak noktaları yalınayak olmalarıydı. Ancak çocuğun ayakları, küçük de olsa, taş ocaklarının keskin taşlarının üzerinde sürekli çıplak tabanla yürümekten dolayı zaten keratinize olmuş durumda. Elf kızı ise tam tersine, çıplak topuğun zarif bir kıvrımına sahip daha narin, pembe tabanlara sahiptir.
  Kılıçlar çarpıştı ve kıvılcımlar uçuştu. Vikontes elbette asil bir kişi olarak eskrimle uğraşıyordu. Uzay çağında bile bu en önemli öncelik olarak görülmeyebilir. Bir elf için uzun boylu, iri ve kaslıydı ve taş ocaklarındaki yarı çıplak, sıska bir çocuğu kolayca ve basit bir şekilde yenebileceğini umuyordu.
  Ama erken çocukluk döneminde eskrim dersleri öğrenen ve bunları madenlerde unutmayan, levye ile taşları kıran, arabaları iten inatçı ve hünerli bir çocukla karşılaştım.
  Erimiada ilk başta çocuğa üzüldü ve ona çok kararlı bir şekilde saldırmadı. Aslında çok küçük bir şey ve görünüşe göre taş ocaklarında zor zamanlar geçirmiş. Bakın kaburgalar nasıl görünüyor, ciltte sıyrıklar ve morluklar var.
  Ancak oğlan hızlıydı ve kılıcıyla kızın dizini çizdi. Kan çıktı.
  Erimiada yanıt olarak çocuğa vurdu ve bağırdı:
  - Küçük bit!
  Köle çocuk savuşturmasına rağmen yere serildi. Ama hemen ayağa fırladı. Ve elfe bir şeytan gibi saldırdı. Ve ince ama güçlü ve çevik ellerinde kılıç bir sivrisineğin kanatları gibi parladı.
  Ve böylece hızlı ve zayıf çocuk Erimiada'yı bir kez daha kaşıdı.
  Bacağından yaralanan kız cıvıldadı:
  Kızlar asla pes etmeyecek
  Ve biliyorsun, onlarınki muhteşem bir zafer olacak...
  Oğlan galip gelmeyecek, Şeytan,
  Görünüşe göre uzun zamandır öğle yemeği yememiş olan!
  Çocuk saldırmaya devam ederek karşılık verdi. Bir çekirge kadar hızlıydı. Ve kılıcı çok hızlıdır. Daha küçük görünüyor ama hafif. Oğlan, taş ocağındaki yiyeceğin az olması nedeniyle ağır kayalar taşımasına ve balyozla dövmesine rağmen kilo alamıyordu ve çok sırım gibi ve hareketli kalıyordu.
  Erymiad, belirgin kaslara sahip ince, çevik vücuduna giremiyordu. Birkaç kez yatırım yapmayı denedi ama olmadı.
  Vikontes kızı terlemeye başladı. Bikinili bronzlaşmış, güçlü vücudu terle kaplıydı ve cilalı bronz gibi görünüyordu. Ve nefesim ağırlaştı.
  Burada Erimiada tüm gücüyle vurdu ama çocuk ustaca atladı ve hatta bir an çıplak ayaklarıyla bıçağın üzerinde durdu. Ve Erimiada'nın göğsüne vurdu. Ve elfin kanı daha yoğun aktı. Kız acı içinde çığlık attı. Ve yine saldırmaya çalıştı.
  Ancak hedef küçük ve altınızda ve aynı zamanda hareketli olduğunda vurmak zordur.
  Köle çocuk da dövüşürken küçük ter damlacıklarıyla kaplanmaya ve parlamaya başladı. Aynı zamanda şarkı söyledi:
  Spartak büyük, yiğit bir savaşçıdır,
  Kötü boyunduruğa karşı düşmanları yetiştirdi...
  Ancak ayaklanma sona erdi.
  Özgürlük sadece bir an sürdü!
  
  Ama şimdi başka zamanlardan bir çocuk,
  Doğru amaç için savaşmaya karar verdim...
  Küçük görünüyor ve güçlü görünmüyor.
  Ama çok akıllıca dövüşmeyi biliyor!
  Siyah zırhlı şövalye başını salladı:
  - Evet, bu prens o kadar basit değil! Taş ocakları onu yalnızca sertleştirdi ama hiç kırmadı. Ve eğer onu yenmek istiyorsan denemelisin.
  Köle çocuk haykırdı:
  - Ya kazanırım ya da ölürüm! Özgürlük olmadan yaşamaya değmez!
  Erymiada tısladı:
  - Ve milletimin geleceği için savaşıyorum.
  Kız tekrar sallandı ve genç meslektaşına vurmaya çalıştı.
  Ancak grevi başarısızlıkla sonuçlandı. Üstelik çevik küçük şeytan, elf ailesinden kızı alıp karnından bıçakladı ve başka bir kanlı delik bıraktı.
  Erimiada daha dikkatli olmaya başladı. Gerçekten de bir insan çocuğuyla kavga etmek ne kadar aşağılayıcı bir şey. Ve yine de kaybediyorum. Henüz ona hiç asılmadı.
  Çok çevik, yalınayak, sırım gibi bir köle çocuk. Ve bir çekirge gibi atlıyor.
  Emir şarkı söyledi:
  Çekirge çimlere oturdu,
  Çekirge çimlere oturdu,
  Tıpkı salatalık gibi
  O yeşildi!
  Ama sonra elf geldi,
  Herkesi yenen...
  Onu zengin etti
  Ve demirciyi yedi!
  Bu onu daha eğlenceli hale getirdi, ancak gücü artırmadı. Çocuk zaman zaman elfe sığ ama çok sayıda ve hassas yaralar açtı. Kan kaybından dolayı Erimiad zayıflamaya ve yavaşlamaya başladı.
  Ve rakibi fazlasıyla dirençliydi. Aslında günde on altı ila on yedi saat çalışırsanız istediğiniz herkes ya öldürülecek ya da sertleştirilecektir. Ve çocuğun vücudu son derece güçlüydü ve her türlü yüke dayanabiliyordu.
  Aynı zamanda ağır kayaları günlerce taşımak kasları güçlendirmedi, aksine onları daha güçlü ve çevik hale getirdi.
  Böylece erkek prens bir kılıçla onun dizinin altına vurdu ve Erimiada eğildi ve artık düzgün bir şekilde dönemeyecek kadar bükülmüştü.
  Ve köle çocuk neşeyle ve neşeli bir şekilde mırıldanarak devam etti ve kızın karnına bir kez daha enjekte etti. Ve bu sefer çok daha derinden.
  Erimiada boğulmaya başladı. Ayağını salladı ama kılıcın ucu kızın çıplak topuğuna çarptı ve onu gözle görülür şekilde deldi. Ve bu sadece acı vermekle kalmıyor, aynı zamanda ayakta durmayı da zorlaştırıyor.
  Elf onun yanına düştü ve seslendi:
  - Şeytanın düşmanlarına, cellatlara teslim olmayacağım,
  İşkence altında cesaret göstereceğim...
  Ateş yansa ve kırbaç omuzlarınıza çarpsa da,
  Elfimi ateşli bir tutkuyla seviyorum!
  Köle çocuk sırıttı ve çıplak topuğuyla kızın burnuna iterek karşılık verdi. Ve nefes alma cihazını kırarak onu sıkıca verdi ve şarkı söyledi:
  - Özgürlük cennettir,
  Zincirlerde mutluluk yoktur...
  Dövüş ve cesaret
  Küçük korkuyu reddet!
  Ve çocuk kılıcıyla daha da güçlü bir darbe indirdi, öyle ki kılıcı Erimiada'nın zayıflamış ellerinden düşürdü. Kız onu kaldırmak için uzandı. Ancak bıçağın ucu onu hemen kürek kemiklerinin arasından deldi. Ve tekrar kan çıktı.
  Kız düştü ve kılıcı kabzasından yakaladı. Ancak yarı çıplak çocuğun elinin üzerinden geçirerek damarını kestiği bir bıçak ona çarptı. Kılıç düştü ve Erimiada silahsız kaldı.
  Köle çocuk sevinç çığlığı attı ve elfin sapıyla şakağına vurdu. Çıplak, uzun süredir acı çeken bacaklarını salladı ve derin bir baygınlık geçirdi.
  Prens, birkaç yıldır ayakkabı görmeyen çıplak ayağını kızların inip kalkan göğsüne koydu.
  Ve zafer çığlığı atarak şöyle dedi:
  - Yaşasın ışık ve özgürlük!
  Sonra siyah savaşçıya döndü:
  - İşini mi bitireceksin?
  Siyah zırhlı şövalye kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - HAYIR! Onu zaten yendin! Artık özgürsün ve köleliğin zincirlerinden kurtuldun!
  Artık eski bir köle olan çocuk sordu:
  - Artık eski prens rütbeme geri dönebilir miyim?
  Siyah zırhlı savaşçı kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - HAYIR! Ülkeniz fethedildi. Ama mükemmel bir dövüşçü olduğunu kanıtladın. Orada orduya katılıp izci olacaksın. Tıpkı kendin gibi bir grup çocuğa komuta edeceksin. Ve bu da Vikontes'i yenmenin ödülü olacak.
  Genç prens eğildi ve gülümseyerek şöyle dedi:
  - Teşekkür ederim! Bu kokuşmuş taş ocaklarına geri dönmeyeceğim.
  Siyah zırhlı şövalye kılıcını salladı ve muzaffer çocuk ortadan kayboldu.
  Erymiada gözlerini zar zor açtı. Başı ağrıyordu. Titreyerek ayağa kalktı ve kekeleyerek sordu:
  - Bana ne oldu?
  Siyah savaşçı sesinde üzüntüyle cevap verdi:
  - Kaybettin! Çocuk kazandı ve özgürlüğünü aldı.
  Elf içini çekerek şunları söyledi:
  - Peki şimdi ne olacak, halkım ölecek mi?
  Siyah zırhlı şövalye kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Tabii ki değil! Eğer bir şey olursa, yeni bir dövüş alma şansınız var. Ancak bu sefer ilk kez reddettiğiniz kişiyle savaşmak zorunda kalacaksınız. Bir insanla değil, bir vampirle!
  Erimiada içini çekerek cevap verdi:
  - Vampire katılıyorum. Ama yaralıyım ve gücüm yok. Savaşmaya hazır olmamı sağlayacak yaralarımı iyileştirmenin bir yolu var mı?
  Siyah zırhlı şövalye şunları söyledi:
  - Sadece bir yol var. Bilmeceyi tahmin etmeniz gerekiyor. Doğru cevap verirseniz tüm yaralarınız bir anda iyileşecektir.
  Elf yalvardı:
  - Bilmeceleriniz o kadar karmaşık ki cevaplamak imkansız. Belki başka bir yolu vardır? Eğer istersen senin için şarkı söylerim!
  Siyahlı savaşçı cevap verdi:
  - Elbette yine de bana şarkı söyleyeceksin! Ama yaralarınızın iyileşmesi için soruma cevap verilmesi gerekiyor. Her şeyin bedelini ödemek zorundasın!
  Şövalyenin başının üzerinden uçan melekler, küçük seslerini hep birlikte çınlayarak hemen onayladılar:
  - Her şeyin bedelini ödemek zorundasın!
  Siyah zırhlı şövalye şunları söyledi:
  - Ama sana merhamet edeceğim ve bu soru üzerinde düşünmene izin vereceğim. Ve sen akıllı bir kızsın ve doğru cevabın ne olacağını kesinlikle tahmin edeceğine inanıyorum.
  Erimiada şunları kaydetti:
  - Dünyadaki her şeyi bilmek imkansız!
  Parlayan kılıcı olan savaşçı başını salladı:
  - Sağ! Ancak herhangi bir sorunun cevabını mantıksal olarak hesaplayabilirsiniz.
  Elf iç geçirerek cevap verdi:
  - Tamam ozaman. Ben hazırım.
  Siyah zırhlı şövalye şunları söyledi:
  - Gelmeden gelen, gitmeden giden!
  Erimiada safir gözlerini devirerek ıslık çaldı:
  - Vay! Vay soru.
  Siyahlı savaşçı başını salladı:
  - Düşünmek! Mantıksal olarak anlamaya çalışın!
  Vikontes alnını gerdi ve yüksek sesle mantık yürütmeye başladı;
  Belki paradır? Gerçekten geliyorlarmış gibi görünüyorlar, ama her zaman sayıları azdır, dolayısıyla olması gerektiği kadar gelmeden geldikleri söylenebilir. Bir yandan da sanki gitmiyormuş gibi, sanki orada değilmiş gibi gidiyorlar.
  Erimiada işaret parmağıyla yaralı topuğuna dokundu ve muhakemesine devam etti;
  Ya da belki bunlar sorundur. Geliyor gibiler ama hep böyle oldukları için gelmeden geliyorlar. Görünüşe göre sorunlar ortadan kalktı ama aslında hala devam ediyor.
  Erimiada yine kafasını kaşıdı ve verilen konu üzerinde mantık yürütmeye devam etti.
  Mesela belki hayat budur. Hayatın geldiğini söylüyorlar ama daha önce de vardı. Öte yandan hayatın gittiğini söylüyorlar. Ama aynı zamanda ölümsüz olan ruhu da dahil olmak üzere kaldı.
  Evet, sunulabilecek daha birçok seçenek var. Çeşitli olası yanıtlar karşısında gözlerim sonuna kadar açık. Burada ona zaman verdiler. Ama aslında ne kadar çok düşünürseniz, kafanız o kadar karışır ve çeşitli olası cevaplar ortaya çıkar. Ve zaman yardımcı olmuyor...
  Sonra Erimiada'da şafak vakti geldi ve şöyle dedi:
  - Bir cevap vermeye hazırım!
  Siyahlı savaşçı abanoz gibi parlayarak başını salladı:
  - Peki, konuş!
  Erimiada kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Zaman gelmeden gelir! Zamanının geldiğini söylüyorlar ama çoktan oldu! O da ayrılmadan gidiyor. Zaman geçti diyorlar ama hala duruyor!
  Siyah zırhlı şövalye kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Cevap genel olarak doğrudur ve sayılabilir! Ancak standart cevap anılardır! Ancak zaman da tamamen olası bir seçenektir.
  Siyah cübbeli savaşçı parlak kılıcıyla sekiz rakamı oluşturdu. Ve birkaç saniye sonra Erymyad'ın tüm yaraları ve hasarları sanki hiç var olmamış gibi iz bırakmadan ortadan kayboldu.
  Elf kızı gülümsedi ve şöyle dedi:
  - Teşekkür ederim! Şimdi ikinci şansımı deneyebilir miyim?
  Siyah zırhlı şövalye gürleyen bir sesle cevap verdi:
  - Olabilmek! Ama bu sefer bir vampirle savaşmak zorunda kalacaksın. Böyle bir teste hazır mısınız?
  Erimiada kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - Başka seçeneğim yoksa evet! Hazır!
  Savaşçı kılıcını kaldırmak üzereydi ama sonra siyah miğferinin üzerinde kanat çırpan melekler hep bir ağızdan bağırdılar:
  - Bırakın bize şarkı söylesin! O kadar harika bir sesi var ki!
  Siyah zırhlı şövalye başını salladı:
  - Şarkı söyle güzelim! Maiyetim bunu talep ediyor!
  Erimiada isteksizce başını salladı ve şunları söyledi:
  - Evet, seste değilim!
  Melekler gülerek bağırdılar:
  - Gerek yok! Harikasın! Haydi, utanma!
  Elf derin bir nefes aldı ve keyifle şarkı söyledi;
  Yukarıda çiçek açan ülkeye şan,
  Yüce, kutsal Elf'e şeref...
  Hayır, sonsuzlukta sessizlik olmayacak -
  Sahanın yıldızları incilerle serpildi!
  
  Yüce Yüce Svarog bizimle birlikte,
  Yüce Muhteşem Ailenin Oğlu...
  Bu savaşçının savaşta yardımcı olabilmesi için,
  Elfleri Tanrı'nın ışığıyla yüceltmeliyiz!
  
  Kızların hiç şüphesi yok, inanın bana,
  Kızlar öfkeyle kalabalığa saldırıyor...
  Parçalanacak, kuduz canavar,
  Ve düşman burnuna bir darbe alacak!
  
  Hayır, elfleri kırmaya çalışmayın.
  Düşman bize diz çöktürmeyecek...
  Seni yeneceğiz kötü hırsız,
  Büyük büyükbaba Elin bizimle birlikte !
  
  Hayır, asla, asla düşmanlara teslim olmayın,
  Elf'in altında savaştı ...
  Zayıflık ve utanç göstermeyeceğiz,
  Hadi büyük Şeytan'la ilgilenelim!
  
  Tanrı savaşlarımızı bitirmemize izin verdi,
  Ve Wehrmacht sürülerini defedelim...
  Sonları sıfır olmasın diye,
  Mezarlıkta sessiz kalmasın diye!
  
  Kızlara dizginleri verin, savaşçılar,
  Yani bu Orkishistler için ayarlanacak...
  Babalarımız bizimle gurur duyacak
  Düşman bizi inek gibi sağmayacak!
  
  Baharın yakında geleceği doğrudur.
  Tarlalardaki mısır başakları altın rengine dönecek...
  Hayalimizin gerçekleşeceğine inanıyorum
  Eğer gerçek için savaşmak zorundaysan!
  
  Tanrım, bu demek oluyor ki bütün insanlar sevgidir,
  Sadık, güçlü, neşe içinde sonsuz...
  Şiddetli kan dökülse de,
  Kız genellikle dikkatsizdir!
  
  Düşmanı savaşta ezeriz,
  Bu kadar havalı bir şey yapmak...
  Dünyaları kasıp kavuran bir fırtına olsa da,
  Ve havasız bir tutulma geliyor!
  
  Hayır, insanlar mezarlarına kadar ayakta kalacaklar.
  Erkşistlere zerre kadar boyun eğmeyecekler ...
  Siz çocuklar bunu not defterinize yazın.
  Ve savaş için tüm kılıçlarınızı keskinleştirin!
  
  Evet, sınırları olmayan bir şafak olacağı doğru.
  İnanın herkes sevinecek...
  Bir başkasını açıyoruz, inan bana, ışık -
  Havada kızın eli uzanıyor!
  
  Yapabiliriz , bunu yapabiliriz, inanın bana,
  Hayal etmeye bile cesaret edemediğimiz bir şey...
  En parlak hedefi açıkça görüyoruz,
  Hayır, saçma sapan konuşmayın savaşçılar!
  
  Peki, şaka yollu Mars'a uçalım,
  Orada tarlalar açalım, sayalım, yakutlar...
  çevrecilerin gözünün içine bakacağız ,
  Melek sürüsü üzerimizde uçuyor!
  
  Evet, Sovyet ülkesi ünlüdür.
  Komünizmin halklara neler kazandırdığı...
  O bize sonsuza kadar doğuştan verildi -
  Anavatan için, mutluluk için, özgürlük için!
  
  Elfia'da her savaşçı yemlikten gelir,
  Bebek silaha uzanıyor...
  Bu yüzden titriyorsun hain,
  Canavardan hesap soracağız!
  
  Evet, bizimki arkadaş canlısı bir aile olacak.
  Elfinizm evrende neler inşa edecek?
  Gerçek dost olacağız, biliyorsun.
  Ve işimiz yaratım olacak!
  
  Sonuçta elfinizm sonsuza dek doğuştan verilir,
  Yetişkinler ve çocuklar mutlu olsun diye...
  Çocuk aynı zamanda heceleri de okuyor.
  Ama tanrının alevi gözlerinde parlıyor!
  
  Evet, insanlar için sonsuza kadar sevinç olacak,
  Svarog'un işleri için birlikte savaştıklarını...
  Yakında Folgi kıyılarını göreceğiz.
  Ve biz Tanrı'nın şerefli yerinde olacağız!
  
  Evet, Elf Anavatan'ın düşmanları tarafından kırılamaz.
  Çelikten bile daha güçlü olacak...
  Elfiya, sen çocukların çok sevdiği bir annesin,
  Ve babamız, inanın bana, bilge Ftalin'dir !
  
  Anavatan için hiçbir engel yok, inanın bana,
  Durmadan ilerliyor...
  Cehennemin kralı yakında şah mat olacak,
  En azından elinde dövmeler var!
  
  Anavatanımız için kalbimizi vereceğiz,
  Bütün dağlara tırmanalım, inanın, daha yükseğe...
  Biz kızlar çok güçlüyüz
  Bazen çatıyı bile havaya uçuruyor!
  
  Çocuk ayrıca Elf'e de abonelik verdi.
  Şiddetle mücadele edeceğini söyledi...
  Gözlerinde parıldayan metal var.
  Ve RPG sırt çantasında sıkıca gizlenmiş!
  
  O halde aptalı oynamayalım,
  Daha da iyisi hep birlikte duvar gibi duralım...
  Sınavları geçmek, sadece beş,
  Kötü Kabil değil, Habil'in yönetmesine izin verin!
  
  Kısacası insanlara mutluluk olacak,
  Ve Svarog'un kutsal dünya üzerindeki gücü...
  Orkşistleri şakacı bir şekilde parçalayın,
  Lada'nın mutluluk ve bir idol olmasına izin verin!
  Elf kızı büyük bir coşkuyla şarkı söylemeyi bitirdi. Ve eğildi, çıplak ayağını yere vurdu ve şöyle dedi:
  - Merhamet!
  Siyah zırhlı şövalye şunu doğruladı:
  - Bu değerli bir şarkı! Kalbi ve ruhu ısıtır. Bu nedenle size tavsiyede bulunacağım: bacaklarınızla sekiz rakamı yapın, daha fazla güç kazanacaksınız. Ve vampir gibi bir canavarla bile başa çıkabilirsin!
  Erimiada eğildi ve cevap verdi:
  - Dünyanın bize saygı duyması ve bizden korkması gerekiyor.
  Askerlerin kahramanlıkları saymakla bitmiyor...
  Elfler her zaman savaşmayı başarmıştır.
  Orkları yerle bir edeceğiz!
  Siyah zırhlı bir savaşçı kılıcıyla bir daire çizdi ve buz sarkıtlarının oyununa benzeyen bir müzik duyuldu.
  Ve gökyüzünde bir siluet belirdi. Silindir şapkalı ve deri takım elbiseli, yakışıklı ama solgun bir gençti. Elleri deriydi, siyah eldivenliydi, çizmeleri ise tam tersine kırmızıydı. Ve bir kılıç tutuyordu. Genç adamın ağzından dişler çıkıyordu.
  Erymiada dişlerini göstererek bağırdı:
  - Bu bir vampir! Oldukça sevimli görünüyor.
  Genç adam başını salladı, silindir şapkasını düzeltti ve sonra sağlam bir şekilde yere indi.
  Kızın önünde eğildi ve şunları söyledi:
  - Bir köle gibi neredeyse çıplak ve yalınayak!
  Siyah savaşçı cevap verdi:
  - Bu çok asil bir aileden gelen bir vizkontes. Ve halkını ölümden kurtarmak için kızıl ejderha heykelini almak istiyor.
  Vampir çocuk cevap verdi:
  - Ne olursa olsun onu yenmeliyim! Mümkünse onu hayatta tutmaya çalışacağım!
  Erimiada gülümseyerek cevap verdi:
  - Ben de seni öldürmek istemiyorum! Ama mecbur kalırsam tüm gücümle savaşırım!
  Siyah savaşçı başını salladı:
  - Kılıçlarla dövüşeceksin. Silahlar eşit ve her şey adil.
  Vampir eğildi ve cevap verdi:
  "Böyle bir kızla kılıç kırmak benim için büyük bir onur!"
  Erimiada göz kırptı ve cıvıldadı:
  - Cesurca savaşa gireceğiz,
  Elflerin davası adına...
  Bütün orkları yeneceğiz,
  Savaşın, sürüklenmeyin!
  Kız ve oğlan ellerine parlak, ışıltılı kılıçlar alıp dövüşmeye hazırlandılar. Ruh halleri tam bir yıkım yönündeydi.
  Bir sinyal duyuldu. Vampir gençliği vahşi bir öfkeyle Erymiada'ya doğru koştu. Ona kılıcının bir darbesiyle karşılık vererek saldırıyı savuşturdu. Kız kendinden çok daha emin hissetti ve bu girişimi namlu rulosu ile bir kez daha püskürttü.
  Daha sonra Erimiada çıplak ayağıyla rakibini bacaklarının arasına aldı. Vampir darbeyi engellemeyi başardı ama hâlâ sarsılıyordu.
  Elf cıvıldadı:
  - Düşman henüz gücümüzü bilmiyor,
  Güçlerini tam olarak kullanamadılar...
  Bebeklere ve kadınlara saldırılıyor
  Yine de vampir, seni öldüreceğim!
  Buna karşılık genç adam kendini yüzeyden hafifçe kaldırdı ve bir fırtına askeri gibi Erymyad'a yaklaşmaya çalıştı.
  Kız da onu alıp kılıcının ucuyla düşmanın karnına sapladı. Acı verici bir enjeksiyon yapıldı ve kan çıktı. Elf bir kelebek manevrası yaptı ve vampirin çizmesini taktı, ardından cıvıldadı:
  Düşmanı tek vuruşta ezeceğim,
  Ben elf, iyi bir sebepten dolayı cesurum!
  Bu arada savaş devam etti. Vampir uçmaya çalıştı ama Erimiada atlayıp onu yakalamaya devam etti. Ve kırmızı kan damlacıkları etrafa saçıldı.
  Genç kan emici şunları kaydetti:
  - Çok şey öğrendin! Ama çocukla başa çıkamadı!
  Elf bir gülümsemeyle dişlerini göstererek şunu söyledi:
  - Bir yerden başlamalısın! Hepimiz biraz öğrendik ve günah işlemeyin, siz Tanrı'nın vampirisiniz!
  Vampir aniden hızlandı ama kılıcı hedefi ıskaladı ve Erimiada kan emicinin bileğine çarptı. Yine yakut renkli sıçramalar ve inlemeler.
  Vampir şunları kaydetti:
  - Seni şeytan!
  Elf itiraz etti:
  - İyiliğin güçlerine hizmet ediyorum!
  Genç kan emici şunları söyledi:
  - İyiyle kötü arasındaki fark nedir? Işığın tanrıları bile düşmanlarını öldürür ve bağışlamaz!
  Erimiada omuzlarını silkti ve cıvıldadı:
  Bir çiçeğin yaprağı kırılgandır,
  Eğer uzun zaman önce yırtılmışsa...
  Etraftaki dünya acımasız olmasına rağmen,
  İyilik yapmak istiyorum!
  Vampir tekrar hızlanmaya çalıştı ve hızla kıza saldırdı. Dirgen manevrasını yaptı ama beklenmedik bir şekilde elf kızının bıçağı boğazını deldi. Bir kan akışı fışkırdı. Vampir kırmızı damlacıkları silkeleyerek geri sıçradı ve şunu fark etti:
  - Gerçekten dişi şeytan!
  Erymiada tüm gücüyle atlayarak kendini darbenin içine attı. Çıplak, yuvarlak topuğu vampirin tam çenesine çarptı. Yere çöktü ve kollarını farklı yönlere açtı. Kan emicinin ağzından birkaç kırık diş fırladı.
  Erimiada çıplak ayağını onun göğsüne koydu, ellerini kaldırdı ve haykırdı:
  - Zafer!
  Siyah savaşçı ona sordu:
  - Bitirecek misin?
  Erimiada kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - HAYIR!
  Siyah zırhlı şövalye başını salladı:
  - Kızıl ejderha heykelciği senindir!
  Ve parlak bir kılıçla bir üçgen yaptı. Hemen havada bir parıltı oluştu ve renkli, güçlü bir ejderhanın görüntüsü ortaya çıktı. Bu da Erimiad'a uçtu. Kız istemsizce küçüldü.
  Sonra küçük bir parıltı oldu ve ejderha, elf kızının ellerine doğru süzülen küçük bir heykelciğe dönüştü. Onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Elfler, elfler, elfler,
  Gençliğimiz ölümsüz olacak...
  Elfler, elfler, elfler,
  Sonsuz mutluluk içinde olacağız!
  
  GULLIVER'İN BEŞİNCİ YOLCULUĞU
  DİPNOT
  Ünlü gezgin Gulliver, büyük bir geminin başında yeniden bir yolculuğa çıkar. Fırtınaya yakalanır ve gemisi karaya atılır. Ve deneyimli Gulliver o kadar tuhaf bir dünyayla karşı karşıya kalır ki, efsanevi denizcinin önceki tüm maceraları onun arka planında sönük kalır.
  . 1. BÖLÜM
  Gulliver artık genç değildi. Yine de başka bir yolculuğa yeniden çıktım. Aslında onun macera tasvirleri fantezilerden ve peri masallarından başka bir şey değildi.
  Yıllar geçtikçe kafası grileşiyor ve içinde oldukça fazla kellik oluşuyor. On sekizinci yüzyılın standartlarına göre ellinin üzerinde olduğunuzda bu çok fazla bir rakamdır. Yine de Gulliver tekrar yola çıkmaya karar verdi. Üstelik falcı ona bu sefer mutluluğunu bulacağını ve artık geri dönmek istemeyeceğini kehanet etmişti.
  Büyük bir kalyon yelkenlerini açarak Pasifik Okyanusu'na doğru yola çıktı. Gulliver zaten oldukça zengindi ve Liputia'dan alınan küçük koyunların ince yünü ona özel bir gelir sağlıyordu . Ama hepsi öldü. Ve bu adayı tekrar ziyaret etme fikri ortaya çıktı.
  Otuz yıldan fazla zaman geçti. Ve Lilliputlular insanlardan daha az yaşıyor. Yani Gulliver'i tanıyan herkesin nesli tükendi.
  Neden avını ele geçirerek orada geçimini sağlamayasın? Lilliputluların ne topları ne de tüfekleri var ve okları devlere karşı hiçbir işe yaramıyor. Ve Lilliput'ta birçok değerli şeyi yakalayabilirsiniz.
  Küçük hayvanlar tek başına muazzam bir gelir elde edebilir ve çok yüksek fiyatlara satılabilir.
  Devleri yakalamak çok riskli. Hiç kimse, bir adamın on iki katı büyüklüğündeki bir hayvanı, hatta silahı bile kabul etmez. Üstelik güçlü bir orduya sahip bir kralları var. Doğru, devlerin henüz barutları yok.
  Her halükarda Gulliver, minik insanlardan oluşan iki gücün olduğu ilk ülkesini ziyaret etmek istiyordu. Belki orada onu inanılmaz derecede zengin yapacak bir şey bulabilirdi.
  Yahoo ve akıllı atların dünyasıyla tanışan Gulliver, daha acımasız ve alaycı hale geldi. Yıllar geçiyor ve zengin olmanız gerekiyor. Daha ne kadar ömrü kaldığı bilinmiyor. Ve insanlar size gülüyor ve çeşitli gazeteler Gulliver'in sadece bir hayalperest değil aynı zamanda deli bir adam olduğuna dair kaba ipuçları veriyor. Ve dahası, adını verdiği ülkelerin var olduğuna dair kanıt sağlamak, motivasyondu.
  Lilliput'un ve Blefuscu adasının nerede olduğunu yaklaşık olarak biliyordu . Ve gemisi çoktan bu yere ulaştı.
  Ama tam olarak nerede? Adalar küçüktür ve onları on sekizinci yüzyılın başlarındaki ilkel navigasyonu kullanarak körü körüne bulmaya çalışırlar.
  Daha sonra gemi devraldı ve fırtınaya yakalandı...
  Yedi gün yedi gece boyunca dalgaların arasında savrulup durdu. Neyse ki, silahlı büyük ve güçlü geminin tasarımının oldukça dayanıklı olduğu ortaya çıktı. Ve dağılmadı.
  Ve sonra aniden bir dalga yükseldi ve İngiliz kalyonunu ıssız kıyıya sürükledi. Fırtına ve vahşi doğa koşullarıyla uzun süren mücadeleden bitkin düşen iki yüzden fazla denizciden oluşan mürettebat ve Gulliver derin bir uykuya daldı.
  Nasıl dinleneceklerini veya iyileşeceklerini düşünmediler.
  Gulliver sürekli kabuslar görüyordu. Ve uyandığında kabus gerçekte devam etti. İlk olarak kendini bağlanmış halde buldu ve yanında on iki ya da on üç yaşlarında görünen oğlanlar duruyordu. Boyalarla boyanmışlardı, başlarında Kızılderililer gibi tüyler vardı, ayakları çıplaktı, gövdeleri yarı çıplaktı. Ancak burası oldukça sıcak ve bu anlaşılabilir bir durum.
  Gulliver etrafına baktı. Yakınlarda bağlı birkaç denizci gördüm. Sadece onlar da değişti. Küçüldüler, sakalları ve kirli sakalları kayboldu, elbiseler çanta gibi sarktı.
  Gulliver kendine baktı. Ve şaşırdım. Vücudu küçüldü, midesi yok oldu ve sırtındaki donuk ağrı da. Ve takım elbise bir bez gibi sarktı. Ve botların aniden bedava olduğu ortaya çıktı. Ve sarsıldı ve ipler hafifçe sarktı.
  Kızılderiliye benzeyen, dövmelerle kaplı bir çocuk bağırdı:
  - Bizim gibi oluyorlar! Haydi, ipleri sıkın!
  Denizcilerin aslında zaten çocuk yüzleri vardı ve boyutları gözümüzün önünde küçülmüştü.
  Tüylü ve boyalı çocuklar ipleri çekmeye koştu. Gulliver küçülmeye devam ettiğini hissetti. Aynı zamanda vücut hafif ve enerjik hisseder. Ve dişlerin ağrımayı bıraktı ve genel olarak sanki yeniden doğmuş gibiydin.
  Bu arada gemiye daha fazla yerel savaşçı bindi. Zaten daha düzgün üniformalar giymişlerdi, zırh giyiyorlardı ve kılıç taşıyorlardı. Ayağında sandaletler ve yanlarında birkaç kız var. Ama aynı zamanda on iki, en fazla on üç yaşlarında çocuklara da benziyorlardı. Kızlar küpe ve takı takıyordu.
  Sarı saçlı biri güldü ve şunları kaydetti:
  - Çok yazık! Onları yetişkin olarak göremedim! Artık onlar da bizimle aynı küçükler!
  Dövmeli çocuk şunları söyledi:
  - Burada iki yüzden fazla var! Köle olarak taş ocaklarına gönderilmeli!
  Kız itiraz etti:
  - HAYIR! Onları sadece satacağız! Bazıları madene gidecek kadar şanssız, geri kalanı ise yeni sahipler!
  Zırhlı ve altın miğferli bir çocuk sert bir şekilde sordu:
  -Patronun kim? Sana söylüyorum! Ve dilimizi bilmiyormuş gibi davranma! İmparatorluğumuza katılan herkes anında dilimizi anlamaya başlar ve biz de onu anlarız!
  Çocuk olan denizcilerden biri mırıldandı:
  - Bu Kaptan Gulliver! Onu bir erkek çocuğunun vücudunda hemen tanıyamazsınız!
  Altın miğferli savaşçı emretti:
  - Onları dışarı sürükleyin. Sonunda bizim gibi olduklarında belki de serbest kalacaklar. Aynı zamanda geçişe de hazırlık yapacaklar.
  Savaşçı çocuklar Gulliver ve diğer adamları ikişer ikişer omuzlarına alıp dışarı taşıdılar.
  Gulliver bunun saçmalık olabileceğini düşündü. Ama sonra Lilliputluları hatırladım. Boyları daha küçüktü. Sadece çoğunlukla yetişkinler, çocuklar değil. Belki de şaşırmaması gerekir?
  Farklı dünyaları ziyaret etti ve muhteşem ülkeler gördü. Peki neden çocukların dünyası da bunların arasında olmasın? Duygu koleksiyonunda eksik olan tek şey buydu.
  Gulliver kıyının artık ıssız olmadığını gördü. Orada çok sayıda zırhlı asker vardı. Hint tarzı tüylü ve fiyonklu oğlanlar ve hafif metal zırhlı savaşçılar vardı. Bu arada, değerli mücevherleri ve incilerle kaplı sandaletleri olan komutanlar dışında fiyonklu kızlar da yalınayaktı.
  Okçu kızlar sıraya dizilmişti. Başka bir rütbenin elinde ölümcül oklar atan daha güçlü tatar yayları vardı. Sağ tarafta mancınıklar vardı. Yanlarında kız ve erkek çocuklar da var. Altın miğferli ana savaşçı şu emri verdi:
  - Mahkumların kıyafetlerini alın! Artık köleler ve rütbelerine göre giyinmeleri gerekiyor.
  Kıyafetler zaten üzerime uymuyordu ve zorlukla tutunuyordu. Çocuk olan mahkumlar çözüldü ve artık güzel kokan paçavralar ayakkabılarıyla birlikte bir yığına atıldı. Daha sonra üzerine yağ ve kükürt karışımı döküp ateşe verdiler.
  Artık denizciler on üç yaşından büyük oğlan çocuklarıydı ve on sekizinci yüzyılda, hızlanmadan önce o yaştaki çocuklar yirmi birinci yüzyıldaki on yaşındaki çocuklara benziyordu. Evet, gözle görülür şekilde azaldılar.
  Ve şimdi çıplaktılar, bazıları utangaç bir şekilde utançlarını elleriyle kapattılar.
  Okçu ve arbalet kızları silah zoruyla tutuldu.
  Altın miğferli çocuk emretti:
  - Peki, onları denizde yıkasınlar! Sonra da görünüşlerini bozmasınlar diye onlara köle kıyafetleri vereceğiz.
  Ve yakalanan çocuklar denize sürüldü. Su ılıktı ve tropikal güneş tarafından ısıtılıyordu. Burada iyi bir iklim vardı. Palmiye ağaçlarını ve hindistancevizlerini görebiliyordunuz.
  En azından donmazsın.
  Gulliver hem utanmıştı hem de mutluydu. Kırk yılı aşkın bir süreyi geride bırakarak artık tamamen sağlıklı, enerjik ve neşeli bir hale geldi. Ve ruh hali neşeli hale geldi, ancak ileride onu kölelik ve aşağılamanın yanı sıra muhtemelen taş ocaklarında sıkı çalışma bekliyordu. Gulliver bunun zor yolunu bilmiyordu ama ne kadar harika olmadığına dair hikayeler duymuştu! Ama şimdi ne kadar genç ve sağlıklı.
  Kum sıcaktı ve çıplak, çocuksu tabanları yakıyordu. Uzun süre ayakkabısız yürüdüğünüzde olduğu gibi, henüz kabalaşacak ve nasırlarla kaplanacak zamanları olmadı. Britanya'da çıplak ayakla yürümenin büyük bir yoksulluğun işareti olarak kabul edildiği ve çocuklar çıplak topuklarını gösterseler bile, bunun yalnızca sıcakta ve genellikle yoksullar arasında olduğu unutulmamalıdır. Ve böylece, yeryüzünü hissetmenin tüm zevkine rağmen çocuksu, hassas tabanlarla ayakkabılarını giymeye çalıştılar.
  Ama aynı zamanda ayakkabısız olmak biraz acı verici . Öğle vakti tropik güneşin altında kumlar sıcak bir şekilde yanıyor. Yerel erkek ve kızların çok güçlü ve sert tabanları olduğu açıktır.
  Bu arada Gulliver düşündü: Kaç yaşındalar? Ya buradaki herkes ölümsüzse? Ve Gulliver'in ziyaret ettiği dünyalardan biri gibi değil, insanlar ölmese de yine de yaşlanıyorlardı ve ölümsüzlük genç, neşeli ve enerjikti!
  Çocuk olmak kendi çapında harikadır! Ve belki de bir milenyumdan fazla bir süre bu şekilde yaşayacaksınız.
  Doğru, o zaman Gulliver üzüldü. Ya taş ocaklarında çıplak ayaklı bir köle olarak yüzlerce yıl çalışmak zorunda kalsaydı? Ve bu çok az neşe getirir.
  Bu adamlar cehennem gibi. Örneğin bir rahip, sonsuz alevin bir metafor olduğu ve günahkarların sonsuz ağır işlerde köleler gibi çalıştıkları görüşünü dile getirdi!
  Gulliver'i şaşırtan bir diğer şey de erkek savaşçıların tüm silahlarını ayrı bir yığına koyup tabanca ve tüfekleri demir kutulara koymalarıydı.
  Gulliver bunun pek akıllıca olmadığını düşündü. Çünkü ateşli silahlar kötü bir şey değil. Üstelik o dönemde dünyanın en gelişmiş ülkesi olan İngiltere'de üretilen bazı silahlar oldukça isabetli atış yapıyor. Ve işte sanki Orta Çağ'ın başlarındaymış gibi yaylar ve tatar yayları. Ve Britanya'da sanayi devrimi zaten geliyor. Ve yakında İngiltere o kadar güçlenecek ki devler bile çatışabilecek. Her ne kadar bu çok büyük bir risk olsa da.
  Çıplak köle çocuklar deniz suyuna sıçradı. Ve bu kendi açısından harikaydı. Gulliver ve birkaç eski denizci birdenbire birbirlerinin etrafında su sıçratmaya başladılar. Kendilerini bir su sıçraması bulutuna buladılar ve dillerini dışarı çıkararak neşeyle güldüler.
  Görünüşe göre zihinlerinde yetişkindiler ve aynı anıyı koruyorlardı, ancak davranışlarında birdenbire gerçek çocuklara dönüştüler. Ve sırıtmayı, gülümsemeyi ve şaka yapmayı çok istiyorlar.
  Gulliver denizcilerine su sıçrattı, onlar da ona. Çocuklar çok neşeliydi ve dişlerini gösterdiler. Artık kendilerine ait ve beyaz olanları var. Bu, çocukluğa muhteşem bir dönüşün olduğu yeni ve keyifli bir dünya.
  Gulliver fiziksel olarak kendini iyi hissediyordu ve genel olarak oldukça memnun olabilirdi. Ve aslında gençliği ona geri döndü ve bunun en önemli şey olduğu söylenebilir.
  Ve daha ne isteyebilirsin? Doğru, öte yandan sen sadece çıplak bir kölesin ve bu daha da sinir bozucu. Ve köle olmak pek iyi değil. Ancak köle çocuk olmak çok daha iyidir.
  Aslında çocukluk tüm sorunlara rağmen oldukça mutlu bir dönemdir. Bazen akranlarınızla çatışmalar olsa da, okula gitmeniz, hatta çalışmanız gereksin.
  Gerçi... Tabii Gulliver'in çocukluğu olan on yedinci yüzyılın sonu, pek de sağlıklı olmayan bir dönemdi. Ve yirmi birinci yüzyıldaki çocukların sahip olduğu sevinçlerin hiçbiri yok. Evet, tam olarak bu.
  Ama yine de çocuklar birbirleriyle iletişim kurar ve oynarlar. Ve oyun konsollarının ve akıllı telefonların varlığından haberiniz olmasa bile bunun bir eğlence olduğu söylenebilir.
  Ancak çocukların su sıçramasına uzun süre izin verilmedi ve mızraklarla sudan çıkarıldılar. Ve sıcak kum gerçekten topuklarınızı yakıyor. Doğru, tabanlar ıslandığında bunu gerçekten hissetmiyorsunuz. Daha sonra gerçekten ısınmaya başlıyor.
  Gulliver haykırdı:
  - Bacaklarım çok yanıyor! Bana birkaç ayakkabı ver!
  Buna karşılık savaşçı çocuk ona kırbaçla vurarak bağırdı:
  - Kapa çeneni! Kölelerin rütbelerine göre ayakkabı alma hakkı yoktur!
  Ancak savaşçı kızlar mayolarını taşımaya başladılar. Kölelerin giyebileceği tek kıyafet bu. Bir çeşit Mısır'da olduğu gibi.
  Yakalanan çocuklar utançlarını gizlemek için en azından bunu giymeye başladılar.
  Gulliver sormaya çalıştı:
  - Yabancıları böyle mi selamlıyorlar!?
  Ve sonra kırbacı tekrar aldı. Ancak elmas küpeli zarif bir kız haykırdı:
  - Boşver! Sonuçta o onların lideri! Belki ona açıklayabilirim?
  Altın miğferli savaşçı başını salladı:
  - Haydi!
  Değerli sandaletleriyle ayaklarını yere vuran kız, oğlan çocuğu olan Gulliver'e yaklaştı ve cıvıldadı:
  - Denizden gelen tüm yabancılar geleneklere göre köle haline getirilir ve açık artırmada satılır. Bunlar bizim kurallarımız. Ancak bir şeyi nasıl yapacağınızı biliyorsanız ve faydalı olabileceğinizi kanıtlarsanız, o zaman kölelik hayatınız o kadar da zor olmayacaktır. Ve zamanla, değerleriniz için özgürlüğe kavuşabilirsiniz. Ayrıca silah konusunda uzmansanız sizi sirke, gladyatör olarak dövüşmeniz için gönderebiliriz. Ve eğer orada kendini iyi gösterirsen orduya alınırsın ve bu bir kariyer şansıdır. Yani kölelerimiz bile iyi yaşayıp asil insanlar olabilirler.
  Gulliver eğildi ve cevap verdi:
  - Ben bir cerrahım, faydalı olabilirim!
  Kız başını salladı:
  - Ülkenizde tıp yeterince gelişmemiştir. Herhangi bir işe yaramanız pek mümkün değil!
  Gulliver gülümseyerek sordu:
  - Peki ya İngilizler?
  Elmas küpeli kız başını salladı:
  - Kesinlikle! Ve sadece onlar değil! Elbette hepsini kölelik bekliyordu. Ve kim savaşa gönderildi!
  Güliver sordu:
  - Toplara, tabancalara, tüfeklere ihtiyacınız yok mu?
  Kız kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - HAYIR! Sadece keskin silahlarla savaşırız! Barut hem burada hem de Buffalo İmparatorluğu'nda yasaklandı.
  Gulliver şaşırmıştı:
  - Başka bir imparatorluk var mı?
  Kız başını salladı:
  - Evet, aramızda bir savaş var! Sadece oraya gidersen daha iyi olacağını düşünme. Sen de köleleştirilip satışa çıkarılırsın!
  Gulliver içini çekerek şunları söyledi:
  - Ne yazık ki! Görünüşe göre bu bizim kaderimiz! Her zaman köle ya da mahkum ol!
  Altın miğferli çocuk başını salladı:
  - Sana her şeyi anlattı! Şimdi şehre götürüleceksiniz. Orada satışa hazırlayacaklar. Koşmaya zahmet etme. Kaçmaya kalkıştığımız için hemen çarmıha geriliriz. Orada şehirde markalanacaksınız ve adet olduğu üzere saçlarınız kel olacak. Ve seni satmaya çıkaracaklar. Kendinizi madenlerde bulursanız iyi davranın. Daha sonra yüzey çalışması ile yeraltı çalışması arasında geçiş yapacaksınız. Yani yeterli beslenmeyle yüzyıllarca dayanabilirsiniz!
  Gulliver ıslık çaldı:
  - Bir asırdan fazla, taş ocaklarında köle!?
  Çocuk başını salladı:
  - Bu kadar! Bizim yaşlılığımız yok! Sonsuza kadar genç olmanın tadını çıkarın. Öldürülmezsen bin yıl sonra ruhun hâlâ bedeninden ayrılacak. Ama hâlâ önünüzde binlerce yıl var. Yaşa ve mutlu ol!
  Ve Gulliver yine kırbaçlandı. Bundan bin yıl sonra yaşama ihtimali pek cesaret verici değildi.
  Ama öte yandan harika değil mi? Ama acaba kaçarsa ne olacak? Tekrar yetişkin olacak mı, yoksa çocuk olarak mı kalacak? Her ne kadar bunu düşünmek için muhtemelen çok erken olsa da.
  Yakın zamanda denizci olan çocuklar bir sütuna toplanmıştı. Ve bunlar iki yüz oğlan. Hepsi siyah köle sandıklarında yarı çıplak. İyi çocuklar, zayıflar ama kimin zayıf olduğunu söylemeye gerek yok. Bunlar oldukça kaslı ve güçlü bir görünüme sahiptirler ve yağsızdırlar. Cilt bronzlaşmıştır ve dişlerin tümü sağlam ve beyazdır. Ve görünüşe göre tamamen sağlıklı.
  Çıplak tabanları henüz tam anlamıyla pürüzlü olmasa da ayakkabısız da katlanılabilir durumdalar.
  Birkaç atlı uçtu. Oğlanlar da ellerinde kamçılarla. Tek boynuzlu atlarda kızlar da göründü.
  Böylece süvariler geldi. Ve yanında beş eğitimli leopar var.
  Atlı ve gümüş miğferli bir çocuk uyardı:
  - Bu hayvanlar seni koruyacak! Eğer biri kaçmaya çalışırsa onu parçalara ayıracaklar. Şimdilik size yiyecek ve su vermeyeceğiz; sabırlı olun köleler. Daha sonra yiyecek ve su olacak. Tabii burada hepiniz erkek olduğunuz için müzayedeye çıkarılana kadar ayrı bir kışlaya yerleştirileceksiniz. İsyan etmeye cesaret etme. Öldürüleceksiniz ve her kim yakalanırsa bir haç veya yıldız üzerinde çarmıha gerilecek. Geçiş sırasında konuşmak yasaktır. İhlal edenleri acımasızca kırbaçlayacağız. Ve en inatçıları kazığa oturtacağız.
  Ve bir şey söylemek istiyorsanız şunu söylemelisiniz: Bay veya Bayan, size hitap etmeme izin verin. Ve eğilmeyi unutmayın!
  Gulliver korkusunu bastırarak guruldadı:
  - Lütfen size hitap etmeme izin verin!
  Altın miğferli genç adam homurdandı:
  - Peki, konuş!
  Çocuk olan Gulliver sordu:
  - Bizi bağlamana gerek yok! Sessiz ve sakin davranacağımıza ve kaçmayacağımıza dair şeref sözü vereceğiz!
  Altın miğferli genç gülümsedi ve cevap verdi:
  - İngiltere'de özellikle yabancılara verilen sözü tutmak gelenek midir?! Ancak en az bir saat sessiz olmanız ve gürültü yapmamanız durumunda size zincir takmayacağız. Aksi takdirde hepinizi mahkumlar gibi zincirleyeceğiz!
  Elmas küpeli kız şunları söyledi:
  "Belki de bu genç adamı alıp yanımdaki bir midilliye bindiririm?"
  Altın miğferli genç adam başını salladı:
  - Çıplak ve pis bir köle için çok fazla onur. Onu bir köpek gibi tasmaya bağlayabilir ve sizi takip etmesini sağlayabilirsiniz.
  Kız gülümseyerek başını salladı ve:
  - Gümüş zincirinde! Ne tatlı bir çocuk oldu artık.
  Genç Gulliver başka bir aşağılanma yaşadı. Üzerine köpek yavrusu gibi bir tasma takıldı ve gümüş bir zincirle zincirlendi.
  Diğer çocuk denizciler bir ipe asılmıştı. Artık köle çocuklar gibiydiler. Atlılar etrafı sardı ve muhafızların bir kısmı yaya olarak hareket etti.
  Ve böylece tüm bu yalınayak takım yola çıktı. Köle oğlanlar çocuk olduklarında gülümsediler ama konuşmaya çalıştıklarında kırbaç yediler. Uyumsuz bir şekilde, önce kumun üzerinde çıplak topuklarıyla yürüyorlardı. Ve sonra kaba çakıllı yol boyunca.
  Çocuk Gulliver tasmalı olarak çekiliyordu. Doğru, bir çocuğun bedeninde yürümek kolaydı. Ve mücevherli kızın midilliye binmek için acelesi yoktu. Tam tersine, meslektaşının yeni arkadaşını bile merak ediyordu. Yakın zamanda yetişkin olan kişi.
  Gülümseyerek sordu:
  - Aralarında en önemlisi sen miydin?
  Çocuk Gulliver başını salladı:
  - Evet ben!
  Ve keskin bir çakıl taşının üzerine çocuk tabanıyla yalınayak bastı ve ardından çığlık attı.
  Kız sırıttı ve tekrar sordu:
  -İlginç ülkelere seyahat ettiniz mi?
  Köle çocuk kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Kesinlikle!
  Mücevher güzeli sordu:
  - Söylemek! İlk ve en ilginç deneyiminiz neydi?
  Gençleşen Gulliver hemen cevap verdi:
  Lilliput ülkesine gitmek . Orada biz insanlar gibi küçük insanlar yaşıyordu, sadece on iki kat daha küçüktü!
  Kız merakla sordu:
  - Onlar bizim gibi çocuklar mıydı, yoksa siz yetişkinler gibi miydi?
  Köle çocuk heyecanla cevap verdi:
  - Onlar da bizim türümüz gibiydi; yetişkinler ve çocuklar, yalnızca on iki kat daha küçüklerdi.
  Henüz ateşli silahları yoktu - sadece soğuk silahlar!
  Kız sevimli, çocuksu yüzünü çevirdi ve şunları kaydetti:
  - Savaşımıza ve ateşli silahlarımıza bile! Böyle bir mutluluk eksikti!
  Gulliver şunları kaydetti:
  - Ama onunla tüm kıtanı fethedebilirsin!
  Güzel mırıldandı ve şarkı söyledi:
  Ne pahasına olursa olsun zafer istemiyorum
  Ayağımı göğsüme koymak istemiyorum...
  Şeytanla birlik olmayacağız,
  Doğru, yoldan asla dönemeyiz!
  Yollardaki kaba çakıllardan kaşınmaya başlayan çıplak ayaklarını yere vuran bir köle şunları kaydetti:
  - Büyük bir hedef uğruna kurallara uymak her zaman gerekli değildir!
  Kız başını salladı:
  - Evet, örneğin ben seni rafa asacağım!
  Bir süre sessizce yürüdüler. Gulliver denizci olan oğlanlardan oluşan kafileye baktı. Bunlar on üç yaşından büyük olmayan erkeklerdir. Çocuklar neredeyse çıplak olmalarına, yalınayak olmalarına ve köle gibi görünmelerine rağmen oldukça hoş görünüyorlar. Evet onlar köle. Tamamen kıskanılacak bir kader onu bekliyordu.
  Kız sordu:
  -Peki cüceler seni bu kadar büyük görünce ne yaptılar?
  Gulliver adlı çocuk tatlı bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Beni bağladılar!
  Güzel güldü ve ciyakladı:
  - Peki sen onlara bu kadar mı teslim oldun?
  Köle çocuk şunları söyledi:
  - Ben uyurken yaptılar! Senin kadar iyi! Eğer zamanında keşfedilmiş olsaydınız, bu sizin için bu kadar kolay olmayacaktı!
  Kız başını salladı:
  - Şüphesiz! Ancak genellikle yetişkinlerin bulunduğu gemiler kıyılarımıza atılırsa sakinleri uykuya dalar. Sonra onlar da bizim gibi çocuk oluyorlar!
  Boy Gulliver şunları kaydetti:
  - Ebedi çocukluk... Geçici yaşlılıktan daha iyi ne olabilir!
  . 2. BÖLÜM
  Biri güzel ve beyaz bir tek boynuzlu at üzerinde, diğeri sadece mayo giymiş bir köle çocuk olan çocuklar konuşmaya devam etti.
  Kız şunu belirtti:
  - Diğer dünyalarda insanlar çok kusurludur. Yaşlanıyorlar ve özellikle kadınlar yaşlandıkça çok iğrenç ve çirkin oluyorlar. Yaşlı kadınlar buruşuk, kambur, dişsiz, pis kokuludur. Bu sadece bir çeşit iğrençlik!
  Tasmalı yürüyen Gulliver adlı çocuk ellerini iki yana açarak cevap verdi:
  - Bu Tanrı'nın takdiridir! Ben de kadınların ve erkeklerin yaşlanmamasını isterim ama...
  Kız güldü ve sordu:
  - Tanrı'nın takdiri mi diyorsun? Ancak zaten farklı zamanlardan birkaç ekibimiz vardı. Ve hepsi Tanrı'yı farklı şekillerde temsil ediyor. Özellikle rahip, doğru inancın Katolik olduğunu ve tüm Hıristiyanların başının Papa olduğunu söyledi!
  Çocuk Gulliver başını salladı:
  - Biraz farklı bir inancımız var! Ve kilisenin başı kraldır! Ancak tüm İngilizler buna bağlı kalmıyor. Farklı yönlerden Protestanlar var, birçok Katolik var ve dünyanın diğer ülkelerinde tamamen farklı dinler var.
  Kız gülümsedi ve sordu:
  - Evet, birçok dininiz var. Ama sen kendi dinini bile çözemiyorsun. İncil'i okuyordum. Orada İsa açıkça ve doğrudan cennette tek bir Tanrı'nın olduğunu söylüyor. Yine de Havari Thomas diz çöktü ve Mesih'e şöyle dedi: Rabbim ve Tanrım mı? Peki Hıristiyanların iki Tanrısı mı var?
  Gulliver adlı çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  - HAYIR! Bu taraftan değil!
  Kız hırladı:
  - Ne kadar yanlış! Aynı anda iki Tanrı ve bir Tanrı olamaz. Hatta rahip Kutsal Ruh'un da Tanrı olduğunu, yani üç tanrının olduğunu söyledi! Ama açıkça söyleniyor: Dinle beni İsrail, senin Tanrın Birdir!
  Köle çocuk içini çekerek cevap verdi:
  - Bu, Üçlü Birliğin anlaşılmaz gizemidir!
  Kız gülümsedi ve şunu söyledi:
  - Ve kafamı karıştıran başka bir şey. Eğer İsa Her Şeye Gücü Yeten Tanrı ise, neden Golgota'da çarmıhı taşıyacak kadar bile gücü yoktu? Bu kadar basit bir şeyi bile yapamıyorsa, nasıl her şeye kadir bir Tanrıdır?
  Gulliver adlı çocuk şaşkın bir bakışla cevap verdi:
  - Büyük gizem: Tanrı bedende göründü, kendisini meleklere gösterdi, ruhen aklandı, görkemle yükseldi!
  Kız öfkeyle şunları söyledi:
  - Yani bu sözlerle bu bir gizem, dünyadaki her şeyi açıklayabilirsiniz. Bu bir açıklamadır, açıklamasız!
  Köle çocuk başını salladı:
  - Sağ! Ama daha iyisi yok! Ve İncil, meleklerin bile nüfuz etmeye çalıştığı sırlar olduğunu söylüyor!
  Güzel, çantasından bir kırbaç çıkardı ve iz, çocuğun pürüzsüz, tüysüz sırtına tokat attı.
  Gulliver aşağılanmış kadar acı verici değildi.
  Ve kız şöyle dedi:
  - Herhangi bir saçmalık ve saçmalık tek kelimeyle gizemle açıklanabilir!
  Ve bir duraklama daha oldu. Çocuklar yolun keskin, sıcak çakıl taşlarına sıçradılar. Henüz yeterince sertleşmeyen ayaklarının acı ve ıstırap çektiği açıktı. Çocukların tabanlarında kabarcıklar, sıyrıklar ve morluklar görülür. Ancak nöbet tutan erkek ve kızlardan bazıları cesurca yalınayak yürüyorlar ve uzun yaşamları boyunca ayakları çok nasırlaşmış, çizmelerin derisinden daha güçlü hale gelmiş ve rahatsızlık hissetmiyorlar. Böylece köle çocuklar inledi, topalladı ve acı çekti.
  Britanya'da çıplak ayakla yürümek prestijli değildi; aşırı yoksulluğun bir işareti olarak görülüyordu. Çocuklar bile çıplak, yuvarlak topuklarını göstermekten hoşlanmazlardı. Ve Britanya'da yazlar o kadar da sıcak değil. Yani buradaki çocuklar henüz o kadar tecrübeli değiller.
  Gulliver adlı çocuk da acı çekti. Çıplak, çocuksu ayakları yanıyordu, tabanları çoktan kesilmişti ve taşların sıcaklığından acı çekiyordu. Sadece cesaret ve inatla tutunabildi. Bir erkek, erkek çocuğu da olsa, cesaret örneği göstererek katlanmak zorundadır.
  Gulliver, çektiği acıdan bir şekilde kurtulmak için sordu:
  - Senin bir Tanrın var mı?
  Kız gülümsedi ve sordu:
  - Tanrına inanıyor musun?
  Gulliver adlı çocuk pek de kendinden emin olmayan bir şekilde cevap verdi:
  - Evet sana inanıyorum!
  Güzel başını salladı ve şunları söyledi:
  - Neden şimdi kölesin? Çocuklarınızın ayakları keskin ve sıcak taşlardan mı şikayetçi?
  Köle çocuk içini çekerek cevap verdi:
  - Herkesin günahları vardır! Ve bu benim günahlarımın cezasıdır! Üstelik zaten ödül denebilecek gençliğimi yeniden kazandım!
  Kız gülümsedi ve cevap verdi:
  - Evet mümkün! Bin yıl yaşasan da hâlâ bütün dişlerin var olabilir. Diş çekilse bile yeniden çıkar. Ve kel bir noktanız, sakalınız ya da kamburunuz olmayacak. Evet, kısa sürede çıplak ayaklarınız kabalaşacak, keskin ve sıcak taşların üzerinde yürümek bile keyifli hale gelecek!
  Çocuk Gulliver başını salladı:
  - Özellikle! Neredeyse cennet! Sonsuz parlak gençlikte!
  Mücevherli kız şarkı söyledi:
  Genç olmak ne güzel,
  Müthiş bir canlılık ve enerji...
  Avcı oyuna dönüşsün,
  Ve gezegen sonsuz bir cennete dönüşecek!
  Daha sonra kız, çocuksu da olsa güzel ayaklarından değerli taşlı sandaletlerini çıkarıp çıkardı. Tek boynuzlu attan indi ve Gulliver adlı çocukla birlikte yalınayak yürüdü.
  Yüzü gülümsedi ve kız şunları kaydetti:
  -Çakıl taşlarının üzerinde çıplak topuklarınızla yürümek bile güzel!
  Boy Gulliver de aynı fikirde:
  - Evet! Aslında bundan keyif alabilirsiniz! Ama gerçekten acıyor!
  Kız bir soru sordu:
  - Neye inanıyorsun? Rahip şöyle dedi: Doğrular doğrudan cennete gidecek, büyük günahkarlar cehenneme gidecek, ama daha az günah işleyenler Araf'a gidecek. Senden ne haber?
  Köle çocuk içini çekerek cevap verdi:
  - Araf'a inanmıyoruz! Ya cennetteyiz ya da cehennemdeyiz!
  Kız güldü ve çıplak, çok güzel, yontulmuş ayaklarıyla çakıl taşlarına su sıçratırken şunları söyledi:
  - Ama bu durumda herkesin cehenneme gönderilmesi gerekecek! Çünkü günahsız insan yoktur. Herkes eylemde olmasa da düşüncelerinde günah işler. Peki Tanrınız neden onları ateşe atıyor?
  Gulliver denen çocuk çocuksulaşmış omuzlarını silkti ve gülümseyerek cevap verdi:
  - İnsanları cehennemden kurtaran Allah'ın bir lütfu olduğuna inanıyoruz. Ve özellikle Yüce Tanrı İsa Mesih bu nedenle, insanın tüm günahlarını örtmek için çarmıha gerildi! Ve onun kefaret niteliğindeki fedakarlığı bize kurtuluş şansı veriyor!
  Kız sırıttı ve çıplak tabanlarını gıdıklayan ve masaj yapan keskin taşların sıcaklığının tadını çıkarmaya devam ederek şunları söyledi:
  - İşte tam olarak anlamadığım şey bu! Tanrı'nın Oğlu'nu öldüren insanlar sadece daha iyi olmakla kalmadı, aynı zamanda günahlarının ve suçlarının sayısını da artırdı. Ve Baba Tanrı onları sırf bu yüzden mi affetti? Teorik olarak böyle bir eylem için tamamen lanetlenmiş olmaları gerekirdi?
  Çocuk Gulliver içini çekti ve cevap verdi:
  - Bu aynı zamanda büyük bir sırdır. Kurtuluşun nasıl gerçekleştiğinin gizemi! Her durumda, En Yüce Tanrı İsa tüm dünyanın suçunu ve günahlarını kendi üzerine aldı. Ve kan dökülmeden bağışlanma olmaz!
  Çıplak ayaklarını sıçratan kız mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ama bunu yapamazsın! Bu durum hukuk ilkelerine aykırıdır. Bir kişi yine de bir başkası adına para cezası ödeyebilir ancak cezaevinde hizmet etme hakkına sahip değildir. Bırakın başkası için ölüme gitmeyi. Bu aynı zamanda İngiliz yasalarınızla da çelişiyor!
  Gulliver adlı çocuk onaylayarak başını salladı:
  - Evet, insan kanunlarına aykırı! Ama Yüce Rab Tanrı, hem Dünya'da hem de Cennet'te yasaları kendisi koyar! Ve buna karşı çıkamazsınız!
  Kız bir soru sordu:
  - Peki Tanrı'nın kanunları masum bir insanı ölüme mahkum etti? Ve hatta En Yüce Tanrı Yaratıcı?
  Köle çocuk cevap verdi:
  - En Yüce Tanrı İsa suçu kendi üzerine aldı! Allah'ın gazabını üzerine aldı. Ve bunu asilce yaptı. Ve diğer her şey... Birinin günahların hesabını vermesi gerekiyordu ve bunu bizzat Tanrı, Oğlunun şahsında yaptı!
  Kız mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ama Tanrı'nın Oğlu'nun çarmıhta ölmesi insanlığı daha iyi hale getirmedi. Ve bu sadece suçlarını artırdı. Affedilmek için insanlığın daha da suçlu hale gelmesi gerektiği ortaya çıktı. Bu tamamen saçma!
  Gulliver adlı çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  - Tanrı'nın planları anlaşılmazdır. Biz insanların sahip olduğu birçok şeyin karıncalar için bile anlaşılmaz olduğunu kabul edin!
  Kız güldü ve cevap verdi:
  - Evrensel cevap anlaşılmaz! Bu şekilde hiçbir şeyi açıklamadan her şeyi açıklayabilirsiniz. Aslında Allah'ı anlamak mümkün değildir, düşünmeye de gerek yoktur!
  Gulliver adlı çocuk iç geçirerek şunları söyledi:
  - Ve dünyamızda anlaşılması imkansız pek çok şey var! Örneğin, Dünya neden nesneleri çekiyor? Bunun için bir açıklama yapabilir misiniz?
  Kız gülümsedi ve cevap verdi:
  - Evet, her şeye mantıklı ve makul bir cevap verilemez! Ama soru şu: Neden Tanrı'ya inanmalıyız? Sonuçta onu hiç kimse görmedi. Ve aynı zamanda buna inanıyor musun?
  Köle çocuk tekrar omuz silkti ve cevap verdi:
  - Aksi takdirde dünyamızın ve çeşitli yıldızların varlığını açıklamak zordur. Bunu nasıl anlamalı? Biri onları yarattı!
  Çıplak ayaklı güzel şunları söyledi:
  - Yaratıcının varlığı nasıl açıklanır? Onu da mı biri yarattı?
  Gulliver adlı çocuk çıplak ayağıyla keskin bir taşa basıp inledi ve şöyle dedi:
  - Tanrı'nın her zaman olduğuna inanıyoruz!
  Kız güldü ve şunu söyledi:
  - Tanrı nedensiz nasıl ortaya çıkabilir! Her şeyin bir temel nedeni olmalı!
  Köle çocuk cevap verdi:
  - Tanrı'nın var olduğunu bir aksiyom olarak kabul etmeliyiz. Ve buna inanın. Ve uzun süre düşünür ve çözerseniz kesinlikle delireceksiniz!
  Güzellik güldü ve şarkı söyledi:
  - Bunlar çocuklar için masallar,
  Elbette Allah'a inanıyorsunuz...
  Parayı rahiplere ver,
  Ve sonra cenneti alacaksın!
  Çocuk Gulliver başını salladı:
  - Ne yazık ki her şeyi bilmek imkansız!
  Kız sordu:
  - İnsanlar neden Yüce Allah'ın emrinde yaşlanıp ölüyorlar?
  Köle çocuk cevap verdi:
  - Günahın cezası!
  Güzel şunları kaydetti:
  - Ama biz de günah işliyoruz ve yaşlanmıyoruz!
  Çocuk Gulliver omuz silkti:
  - Neden ebedi çocuklar olduğunuzu bilmiyorum! Ve sen de bilmiyorsun! Tıpkı bir ineğin neden boynuzlu olduğu bilinmese de domuzun boynuzunun olmadığı gibi!
  Kız tutsak çocuğa göz kırptı ve şunu önerdi:
  - Belki kırbaç istersin? Yoksa çıplak topuklarını mı kızartmalısın?
  Çocuk Gulliver sordu:
  - Bu neyi kanıtlayacak?
  Güzellik yüksek sesle cevap verdi:
  - Senin için ben Rab Tanrıyım!
  Köle çocuk cesurca cevap verdi:
  - Yine de ruhumu öldüremezsin!
  Kız şunu belirtti:
  - Gerçek cehennem olan taş ocaklarına gönderilebilirsiniz. Ya da belki daha iyi bir yere. Mesela seni yaverim yapabilirim!
  Çocuk Gulliver başını salladı:
  - Teşekkür ederim!
  Kız sordu:
  - Bana daha iyi söyle, Lilliput'lularla ne tür maceralar yaşadın?
  Köle çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  - Uyurken beni bağladılar. Ancak daha sonra bana yiyecek bir şeyler verdiler. Bize ok attılar. Sonrası daha ilginçti. Beni çözdüler, hatta biraz özgürlük bile verdiler. Karşılığında ben de onlara bazı hizmetler sağladım.
  Çıplak ayaklı güzel, çıplak, çocuksu ama çok zarif ayaklarıyla keskin, ısıtılmış çakıl taşlarının üzerinde tepinerek ve gülümseyerek sordu:
  - Onlara hangi hizmetleri sağladınız? Sizin boyunuz göz önüne alındığında, hanımların böyle bir devle uğraşması muhtemelen pek uygun değil!
  Gulliver adlı çocuk sırıttı ve cevap verdi:
  - Çok büyük bir hizmet gerçekleştirdim. Lilliput muhaliflerinin çıkarma için hazırladığı elli gemiyi elinden aldı . Ve böylece devletlerini güçlü bir ordunun inişinden kurtardılar!
  Kız, avucuyla oğlanın taze ten renginden kızarmış çıplak sırtına tokat attı ve cıvıldadı:
  - Bu gerçekten harika! Bunun iyilik için kullanılabilecek devasa bir büyüme olduğu ortaya çıktı!
  Gulliver adlı çocuk yanıt olarak şarkı söyledi:
  Sadece parlamak için değil, aynı zamanda sigara içmek için de
  Belki bir volkan, belki bir volkan...
  Belki kalbimde bir cüce olabilirim,
  Ve bir dev ve bir dev!
  Ve çocuk, çocuksu, morarmış, çizilmiş ayaklarıyla keskin, sıcak taşların üzerinde tepinmeye devam etti. Ve acı verici ve tatsızdı. Ama cesur çocuk direndi.
  Ve dikkatini dağıtmak için sordu:
  - Peki nasıl bir inancınız var?
  Kız gülümseyerek sordu:
  - Sizce iman sahibi olmak için neler gereklidir?
  Çocuk Gulliver başını salladı:
  - Bütün halkların en azından bir tür inancı vardır. Vahşiler bile!
  Kız ciyakladı:
  - Biz vahşi değiliz! Ve biz masallara inanmıyoruz!
  Köle çocuk şunları söyledi:
  - Ama ruhunu kaybetme riskiyle karşı karşıyasın!
  Cevap olarak kız ironik bir şekilde şarkı söylemeye başladı;
  Rab ne demek istedi?
  O, korkunç bir mesafede yaşıyor...
  Çalışma emri verildiğinde
  Bir rüyada kalmayalım diye.
  
  Kraliyet kıyafetleri muhteşem olsa da,
  Ama bundan daha cimri insan yoktur...
  Yoksulluk boş yere vuruyor -
  Acı dolu dünyamız destansı!
  
  Ve bunun için Adem suçlanacak değil -
  Basit bir Sovyet, Rus adam...
  Utancımı gizlemeden çıplak yürüdüm,
  Çarlık dönemindeki bir proleter gibi!
  
  Tanrı ona yiyecek verdi - sınır,
  Çatalları bilmeden otlak...
  Daha fazlasını istersen yenilirsin!
  Ve şişeler olmadan avucunuzun içiyle için.
  
  Adem böyle bir kadere maruz kaldı,
  Tüyler ürpertici, sıkıcı bir cennette!
  Ama yılan kanatlarla uçtu,
  Anladı: Bir kişi acı çekiyor...
  
  Çalılıktan çıkmanın bir yolu var,
  Bir şehir inşa et, doğur!
  Koruda uzun süre dolaşmamak için,
  Bazen ihanet gereklidir!
  
  Cennetin sihirli anahtarını çaldım
  Rutin cennetten çıkmak için...
  Orada hayallerinin bakiresini bulacaksın.
  En azından yeraltı dünyasında yok olabilirsin!
  
  Evet elbette bir risk var oğlum
  Bu gezegen bir hediye değil...
  Ama vicdanı, onuru tanıyacaksın,
  Ve mükemmel eşinizi bulacaksınız!
  
  Adam bu anahtarı aldı -
  Kapıları açtı ve cenneti terk etti.
  Günahkar çok fazla enerji harcadı,
  Büyük dağların taşları üzerinde yürümek...
  
  Burada kapıyı tekrar görüyor -
  Ve yine kanatlı yılan ortaya çıktı...
  Dedi ki: Ben iyi bir şeytanım.
  Sürgü kendiliğinden açıldı...
  
  Adem içeri girdi ve gördü:
  Ne kadar boyalı bir mucize...
  Tepenin arkasında çıplak kız,
  Porselen altın bir tabağı ovalar.
  
  Ama ne kadar iyi?
  Çocuk Adem dayanamadı!
  Ve dudaklarını öp
  Baldan daha tatlı olduğu ortaya çıktı!
  
  Ona cevap verdi:
  Cesetler fırtınalı bir coşku içinde birleşti...
  Hayır, Şeytan'a lanet etme -
  Adamlar günah işleyerek ortaya çıktı!
  
  Allah onları cennetten kovdu ama...
  Gezegen onların evi oldu.
  İnsanların tek bir güneşi olsa da,
  Ama binlerce yavru var!
  
  Evet çok zordu -
  Seller, kuraklıklar ve kışlar.
  Ama zihin güçlü bir kürektir,
  İnsan güçlü bir yaratık haline geldi!
  
  Bir melek gibi uçabiliyor,
  Dağların şeytanı kabartmayı nasıl yok ediyor!
  Gidebileceğiniz bir yol yaratın -
  Karadaki herhangi bir noktaya ulaşın.
  
  Ve alana ihtiyacımız var -
  Biz de fethetmeyi başaracağız.
  Yani günahımız bir cümle değil,
  Hayır, saçma sapan konuşma!
  
  Günah olmadan ilerleme olmaz,
  Düşünceler hareketi doğurur!
  Vaazın tek cevabı var:
  Başkasının cennetine ihtiyacımız yok!
  Ve kız öfkeyle çıplak ayağını yere vurarak taşların sallanmasına ve zıplamasına neden oldu. Ve bunu kararlılıkla yaptı.
  Bu gerçekten sonsuza kadar genç bir ülkeden bir kız.
  Boy Gulliver şunları söyledi:
  - Peki, sonsuz cehennem azabından gerçekten korkmuyor musun?
  Kız gülümsedi ve sordu:
  - Cehennemi kendin gördün mü?
  Gulliver adlı çocuk çocuksu omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Dürüst olmak gerekirse hayır!
  Kız gülümsedi ve ekledi:
  -Ülkenizdeki insanlardan cehennemi gören var mı?
  Köle çocuk ellerini iki yana açtı:
  - Bilmiyorum! İçlerinden biri, sarhoş olmasına rağmen, hezeyana kapıldı ve cehennemi ve şeytanları gördü. Ancak bunu kimse kesin olarak bilmiyor ve bilemez!
  Güzellik ironiyle not edildi:
  - Çocuk masallarına böyle inanırsın. Ve rahipler masallar için senden para alıyor!
  Gulliver adlı çocuk omuz silkti ve cevap verdi:
  - Mesele sadece cehennem korkusu değil. Baskı altında Allah'a itaat etmek, Yüce Allah'ın hiç de ihtiyaç duyduğu şey değildir. İsteseydi muhtemelen hem Cenneti hem de Cehennemi tüm ihtişamıyla gösterirdi. Ve kimse itiraz etmeye cesaret edemez!
  Kız başını salladı ve sordu:
  - Peki sorunun özü nedir?
  Boy Gulliver cevap verdi:
  - Sadece Tanrı'dan korkmadığımız, aynı zamanda O'nu sevdiğimiz gerçeği!
  Yalınayak güzel başını salladı:
  - Onu sevmen çok güzel! Seni neden sevmiyor?
  Köle çocuk kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Ve Rab Tanrı bizi seviyor!
  Kız kıkırdadı:
  - Ve dolayısıyla genç, güzel kadınları yaşlı kadınlara dönüştürür. Ve ayrıca her türlü doğal afet mi gönderiyor?
  Boy Gulliver şunları söyledi:
  - Kim onu severse onu sever !
  Çıplak ayaklı güzel kıkırdadı ve cıvıldayarak köle çocuk Gulliver'e bir kırbaç darbesiyle vurdu:
  - Seni seviyorum! İşte bu yüzden vurdum!
  Daha sonra çıplak ayak parmaklarıyla bir çakıl taşı aldı. Onu attı. Yol kenarında büyüyen bir palmiye ağacının yaprağını kırdı. Ve gülümseyerek sordu:
  - Hadi, belki şarkı söyleyebilirsin! Mesela Yüce Allah'ı ne kadar sevdiğin hakkında?!
  Köle çocuk Gulliver başını salladı:
  - Memnuniyetle!
  Kız tehditkar bir şekilde uyardı:
  - Ama eğer bundan hoşlanmazsam, o zaman çocuk senin çıplak, çocukça topuklarını kızartır!
  Köle çocuk, net ve çok hoş sesiyle karşılık olarak şarkı söylemeye başladı;
  Altın karanlığın içinden bir güneş ışını parlıyor,
  Bir melek tarafından gönderildi, Tanrı'dan bana selamlar!
  Kötü ruhlar saldırıyor - uyanmış bir sürü,
  Yeraltı dünyası pek çok sıkıntıyı beraberinde getiriyor!
  
  Bir sürü kirli numara yapıyoruz - aşağılık işler,
  İyi dilersen yalnız kalırsın!
  Prangaları parçalamak istedim
  Ama hükümdarın verdiği tasma sağlam!
  
  Sevgilimin kadınsı yüzünü hatırladım.
  Savaşların ve fırtınaların alevlerinin içinden geleceğim!
  Ve kutsal ruh kalbime nüfuz etti,
  Benim için zor, inliyorum, hezeyan içinde boğuluyorum!
  
  Altımızda bir ova, ağaçlardan oluşan bir halı var.
  Sayısız düşman karanlığı bir duvar oluşturdu!
  Ama Rabbin meleği sağ elini uzattı:
  Kazanma ve melankoliye veda etme zamanı!
  
  Mesih'i övüyorum - o ilahidir,
  Günahkar ruhumda: Yüce şarkı söylüyor!
  Mezmurlarda tekrarlanan bu motif herkese tanıdık geliyor.
  Mızrak keskin - yürüyüşe çıkın!
  
  Barış Tanrısı en koyu kaşla buluşuyor,
  Kutsal Anavatan sizin tarafınızdan ihanete uğradı!
  Savaşta korktun ve kılıcınla ayrıldın,
  Düşmanınız Şeytan tarafından fethedildiniz!
  
  Yere eğilerek Tanrıya cevap verdim:
  Evet insan zayıftır, eti su gibidir!
  Zor olduğunda sana seslendim,
  Cevap gelmedi, savaştan zar zor kurtuldu!
  
  Yüce Allah'tan rica ediyorum, bana bir şans ver,
  İradenizi zorlamak ve cehennemin ordusunu yenmek için!
  Mesih cevap verdi: yıkım saatini gördü,
  Ama inancınızı sınamak istedim!
  
  Peki, git ve dua et - seni affedeceğim
  Ne yazık ki insanların acılarını anlıyorum!
  Davut'u hatırla, taşı askıya koy,
  Dünyanın bütün günahkarları Mesih'in oğullarıdır!
  
  Ve böylece Mesih'in yüceliği için savaşıyorum.
  Ve kaynayan bir kan akışı akıyor!
  Ve ölü dağları, kurbanların sayısı sayılamaz,
  Ama Yüce Tanrı sevgisine inanıyorum!
  Kız önce köle çocuk Gulliver'e kırbaçla vurdu. Çıplak çocuk inledi.
  Sonra onaylayarak omzuna vurdu ve şunları kaydetti:
  - İyi şarkı söyledin! Bir yeteneğin var!
  Çocuk Gulliver başını salladı ve şunları kaydetti:
  - Ve ne için?
  Kız kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Böylece yerini biliyorsun!
  Köle çocuk başını salladı:
  - Evet, bilmeye hazırım! Ama Lilliput'lular arasında Dük unvanını taşıyordum. Ve çok güzeldi!
  Kız kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Dük müydün? Bu çok ilginç! Ve ben bir Vikontes'im!
  Köle çocuk başını salladı:
  - Vikontes misin? Bu harika!
  Kız şunları kaydetti:
  - Canlı canlı derinizin yüzülmesini ve üzerine tuz serpilmesini emredebilirim! O zaman benimle rekabet etmenin ne demek olduğunu anlayacaksın!
  Gulliver adlı çocuk eğildi ve cevap verdi:
  - Ben alçakgönüllülükle doluyum!
  Kız güldü ve şunları kaydetti:
  - Çıplak topukların açıkça sopa istiyor. Daha da iyisi onları sıcak bir levyeyle yakın. O zaman neye değer verdiğini anlayacaksın!
  Köle çocuk cevap verdi:
  - Senden gelecek her türlü cezayı kabul edeceğim!
  Güzel gülümsedi ve cevap verdi:
  - Ama bugün nazik biriyim ve seni affedeceğim. Bana tekrar şarkı söylemen şartıyla!
  Köle çocuk Gulliver başını salladı:
  - Bütün gün senin için şarkı söylemeye hazırım!
  Kız ona tekrar kırbaçla vurdu ve havladı:
  - Hadi şarkı söyleyelim!
  Ve talihsiz çocuk bir romantizm oynamaya başladı;
   Hakkında konuşan aşağılık yalancı
  Sanki Anavatan sadece tozdan ibaretmiş gibi!
  Her şeyde asıl mesele ruble arayışıdır,
  Ve kaderin akışına bırakmalısın!
  
  Ama öyle bir asker değil, kutsal hüzünlerin ülkesi,
  Sonuçta onun için savaş onun birincil mesleğidir!
  Kralın emri basit: Savaşın ve korkmayın.
  Buzlu nefes ölümü korkutmayacak!
  
  Ve uzay insanın bildiği şeydir,
  Uçması ve uzayı fethetmesi ona verildi!
  Önce ürkek bir başlangıç, ardından dik bir koşu,
  Milyonlarca galakside bir krallık olacak!
  
  Kan nehir gibi aksa da durmak imkansız.
  İnsanlar arasında kötü bir çılgınlıkla savaş!
  Rahatlamak, etli turta yemek istiyorum.
  Ve tatlı bir arı kovanının altındaki çimlere uzanın!
  
  Ama mutluluğu nerede bulursan bul, orası cennette ya da cehennemde değil.
  Her zaman yanınızda ama bir o kadar da uzakta!
  Seçtiğiniz yıldızı gökyüzünde arıyorsunuz,
  Kalbi kutsal bölümde tutmak için!
  
  Ama Anavatan orada, güneş ve ay,
  O harika bir göz gibidir - patronunuz!
  Ve gerekirse göbeğe kadar yırtın,
  Ah, hayatın ipleri ne kadar ince ve yırtık!
  
  Sonsuza kadar Anavatan, tüm halklar için,
  Mutluluğun sıçradığı bir okyanus gibi!
  Güzelliğin büyüklüğü, cesaret ve hayaller,
  Ve o sönmeyecek aşk ateşi!
  Köle çocuk şarkı söyledi ve eğildi. Kız başını salladı ve kırbaçla ona vurdu, ama bu sefer hafifçe ve cıvıldadı:
  - Bunu iyi bestelemişsin! Bence rafta işkenceyi hak ediyorsun!
  Köle çocuk Gulliver sızlandı:
  - Beni rafa kaldırma!
  Kız itiraz etti:
  - HAYIR! En azından bir çocuğun sıcak demir çıplak topuğunu yaktığında neler yaşadığını bileceksin. Aynı zamanda eklemlerinizi bükecekler. Ve böylece damarları bile bir araya getirecek ve tamamen tersyüz edecektir.
  Köle çocuk Gulliver başını salladı:
  - Senin iraden! Her şeye katılıyorum!
  Kız kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Çok itaatkarsın! Tamam, seni sakatlamamak için sana dikkatlice işkence edeceğiz. Söyle bana, çocukken hiç dayak yedin mi?
  Gulliver dürüstçe cevap verdi:
  - Evet, pek değil!
  Kız başını salladı:
  - Çok fena kırbaçlanmak mı istiyorsun?!
  Köle çocuk dürüstçe cevap verdi:
  - Tabii ki değil! Zihinsel olarak normalim ve elbette incinmekten hoşlanmıyorum!
  Vikontes bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  Dünya siz günahkarlara karşı cömerttir,
  Ve gökyüzü tehlikelerle dolu...
  Bir aile olarak birlikte olacağız
  Güller fırtına öncesi böyle kokar!
  Gulliver adlı çocuk haykırdı:
  Dünyadaki her şey bağlıdır
  Cennetin yükseklerinden...
  Ama onurumuz, ama onurumuz,
  Bu sadece bize bağlı!
  
  
  
  KAÇAK YALNIZ AYAKLI PRENSESİN MACERASI
  DİPNOT
  Güzel bir İskandinav prensesi, eski bir Fransız kralıyla evlenmeye zorlanır. Çaresizlik içinde, kötü bir elbiseyle kaçar ve Fransa'da yalınayak, tehlikeler ve maceralarla dolu yolculuğu başlar.
  . 1. BÖLÜM
  İskandinavya'da gelişen bir krallıkta muhteşem güzellikte bir prenses yaşardı. Kuzu yünü gibi kıvrılmış, üzerine hafifçe altın tozu serpilmiş, kar renginde saçları vardı. Ve böylece Fransa kralı onu karısı olarak almak istedi. Ve ona pahalı hediyelerle birlikte beş kadar gemi gönderdi.
  İsveç Kralı hediyeleri ve elçileri onurla kabul etti. Ve kızından vazgeçmeyi kabul etti. Ama birdenbire inatçı oldu. Onun gizli bir sevgilisi vardı; güzel, sarışın bir genç adam. Ancak Fransa kralı artık genç değildi ve güzelliğiyle parlamıyordu.
  Ve prensesin adı olan güzel Augustine gitmeyi reddetti. Ancak İsveç kralı, Çarlık Rusya'sına karşı koymak için o zamanlar çok güçlü olan Fransa ile ittifak kurmanın hayalini kurdu.
  Ve sonra bir numaraya başvurdu. Kızımı yemeğe davet ettim. Onu olabildiğince sıcak bir şekilde karşılamaya çalıştım. Ve kendisi de sessizce güçlü bir uyku hapı ekledi ve bu onu üç gün üç gece bayılttı.
  Prenses babasının ihanetinden şüphelenmedi ve daha fazla uzatmadan kırmızı, tatlı şarabı içti.
  Ve derin bir uykuya daldım. Kadife ve ipeklerle kaplı altın bir sedye üzerinde Fransız kraliyet filosunun amiral gemisine taşındı.
  Beni altın folyoyla kaplı bir kabine koydular ve hizmetçilere fahri muhafızlar tahsis ettiler.
  Bundan sonra Büyük Fransa'nın beş büyük gemisi toplarla yola çıktı.
  İsveç krallığının topları onları selamladı.
  Ve kız huzur içinde uyuyordu. Rüyaları hafif, havadar ve hoştu. Onlarda melekleri, ışık saçan melekleri, güneş kadar güzel Tanrı'nın Annesini ve çok daha fazlasını gördü. Kız arka arkaya üç gün uyudu ve belki de hiç bu kadar parlak, güzel ve hoş rüyalar görmemişti. Ama sonra uyanış geldi. Ve o kadar da komik olmadığı ortaya çıktı. Ancak prenses akıllıydı. Ve histerik hale gelmedi. Ve aynı zamanda gerekirse kesinlikle kaçmaya karar verdi.
  Ancak bunu yapmak kolay değil. Sürekli izleniyordu. Gemiler yiyecek ve suyla doluydu ve limanlara girmiyordu.
  Ama sonunda Port de Calais'e vardılar. Ve prenses onurla karşılandı. Tam anlamıyla bir kuyumcu dükkanı gibi mücevherlerle doluydu.
  Ve onu elmaslarla süslenmiş altın bir arabaya bindirerek büyük bir güvenlikle Paris'e götürdüler.
  Augustine elbette Karlar Kraliçesi'nden Gerda hakkındaki peri masalını hala okuyamıyordu ama kendini tam olarak rahat hissetmiyordu. Kendisine büyük bir konvoy ve fahri bir refakatçi eşlik etti. Yani soyguncular tehdit etmedi.
  Prenses nasıl kaçacağını düşünüyordu. Pek çok fikir vardı ama hiçbiri uygun değildi.
  Ve Paris'e yaklaşırken yolda bir kız gördüler. Yırtık bir elbise giymişti, kirliydi ve yalınayaktı. Ama aynı zamanda güzel ve aynı zamanda sarışın. Ve eğer yıkanıp giyinirse, gerçekten bir prenses için yoldan geçen biri haline geldi.
  Augustine onu arabaya davet etti ve yol boyunca biraz yıkanmasını istedi. Üstelik yaz geldi, hava sıcak ve tabii ki lüks kıyafetler, mücevherler ve altın bir arabanın içinde terliyorsun.
  Orada kıza kim olduğunu sordu.
  Cevap verdi:
  - Ben Gertrude'um! Babam bir düktü ve annem basit bir köylü kadındı. O öldü ve ben artık gezgin bir yetim oldum.
  Augustine ona şunları önerdi:
  - Hadi değiştirelim! Sen bir prenses olacaksın ve ben de senin paçavralarını giyeceğim. Ondan sonra beni dışarı atarsın, ben de giderim. Ama sen Gertrude, Fransız kralının karısı olacaksın!
  Tozdan arındırılmış, çok güzel ve çekici, muhteşem bir sarışın olan prenses benzeri kız başını salladı:
  - İyi! Kabul ediyorum. İçimde De Guise'nin kanı akıyor. Annem bana Latince öğretti ve ben saray adabından anlarım.
  Augustine şunları kaydetti:
  - Sen bir yabancısın. Aksine, şaraptaki güçlü uyku hapından dolayı hafıza kaybı konusunda anlaşmışlardı!
  Gertrude başını salladı:
  - Deneyeceğim! Ve sen?
  Prenses kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve ben, bir aziz gibi, mutluluğu aramak için dünyayı yalınayak dolaşacağım!
  Kız şunu belirtti:
  - Yazın yalınayak yürümek bir zevktir. Ama kışın çıplak ayaklarım o kadar acı veriyor ki!
  Augustine şunları kaydetti:
  - Kış hâlâ çok uzakta. Ve bana Fransa'da yazın uzun olduğu söylendi. Yani umarım bir şekilde uyum sağlayabilirim. Ya da belki memleketlerine dönebilirler.
  Gertrude başını salladı:
  - İyi şanlar!
  Prenses, yıkandıktan sonra hala ıslak olan paçavralarını giymeyi küçümsedi. Basit ama temiz bir hizmetçi elbisesi aldı. Ve yalınayak gitmeye karar verdi çünkü hep bunu istiyordu. Ama birincisi, İsveç'te yazlar Fransa'daki kadar sıcak değil ve ikincisi, kralın kızının çıplak ayakla yürümesine kim izin verir?
  Ve bunu halının ve pürüzsüz fayansların üzerinde yapmak, bunu bir kızın, neredeyse bir kızın çıplak tabanıyla hissetmek çok güzel.
  Ama tüm mücevherlerin ve bol elbisenin senden çıkarılması ne kadar kolay. Üzerinde yalnızca neredeyse beyaz, çoktan yıkanmış ve oldukça kısa, çıplak ayaklarınızı çıplak bırakan bir elbise var. Hizmetçilerden daha zengin bir elbise seçmek mümkündü ama Augustine fazla dikkat çekmemeye karar verdi. Ve çıplak bir vücuda bornoz giymek daha da rahat.
  Ayrılırken iki arkadaş el sıkıştı. Gertrude ise tam tersine, mücevherlerin, özellikle de taç ve boncukların ağırlığına rağmen çok memnundu ve genellikle kulak memelerini dikmemek için bir şekilde küpelerini takıyordu.
  Değerli yüksek topuklu ayakkabılarla ayaklar da rahatsız oluyordu. Ama artık o bir kraliyet insanıdır.
  Ve kralın kendisi de onun kocası olacak.
  Ve Augustine hamamdan ayrıldı. Ve mümkün olduğu kadar çabuk çıplak, yontulmuş ayaklarıyla koşmaya başladı.
  Çimenlerin üzerinde yürürken hafif bir karıncalanma hissetti. Ama sonra çakılların üzerine bastım. Sıcak taşlar kızın şımarık ayak tabanlarını acı bir şekilde yaktı. Küçük bir çocuğunkine benzerler. Acıdı ve Augustine inledi.
  Ve hızla çimlere indi. Burada daha kolaydı ama yine de çimler onun narin, gerçekten yüce ayaklarına batıyordu.
  Augustine gerçekten geri dönmek istedi ama dişlerini gıcırdattı ve yoluna devam etti.
  Kendisinin bir aziz olduğunu hayal etmeye çalıştı. Ancak azizler işkenceye katlandılar.
  Burada Gertrude ısıtılmış çakılların üzerinde yalınayak, kolaylıkla ve gülümseyerek yürüyordu. Tabanındaki derinin deve toynaklarına benzediğini görebilirsiniz.
  Ve Augustine'e alışacak.
  Ama alışana kadar... Prenses yürüdükçe dikenli, çıplak tabanları daha çok acıyor. Köylü bir kadın için bu, kuzey ülkesinden gelen bir prenses için başka bir şey değil mi?
  Yine de Augustine inatla ilerledi. Paris'ten çok uzak değil. Ve orada bir şeyler bulacağını düşündü. Ama sonra Paris yakınlarındaki bir köyün eteklerine geldi. Kumda yürümek zorunda kaldım. Bu aynı zamanda çim bıçaklarının deldiği bacaklar için de çok acı vericidir. Kız iki bacağının üzerinde topallıyordu ve inliyordu. Titriyordu.
  Baldırları da ağrıyordu; çıplak ayakla uzaklara yürümeye alışkın değildi.
  Üstelik açtı. Sadece öğle yemeği zamanı. Temiz havada yürümek iştahınızı açar.
  Kız en yakın evin kapısını çaldı. Kapıyı sahibi açtı; otuz yaşlarında bir kadın. Neredeyse paçavralar giymiş, ayakları yere düşmüş, çıplak ayakları olan serseriye baktı ve şunları söyledi:
  - Ne istiyorsun! Ben hizmet etmiyorum.
  Augustine ağzından kaçırdı:
  - En azından bana bir çeşit iş ver.
  Köylü kadın ona daha yakından baktı. Augustine'in yüzü solgundu ama bacakları gibi güneşten çoktan kızarmıştı. Ve tabanlarının yumuşak ve örülmüş olduğunu, ellerinin ise uzun tırnaklı bir aristokrat olduğunu görebilirsiniz.
  Köylü kadın sordu:
  - Asil bir kişinin hizmetçisi miydin?
  Prenses başını salladı:
  -Evet öyleydi!
  Kadın başını salladı:
  - Görünüşe göre dışarı atılmışsın. TAMAM. İşçiye ihtiyacım yok, çocuklarım var. Ama yine de seni doyurmak için çalışmana izin vereceğim. Sepet örebilir misin?
  Prenses içini çekti ve cevap verdi:
  - Denemedim.
  Kadın çıplak, bronzlaşmış ayağını öfkeyle yere vurdu:
  - Çok kolay, öğreneceksin! Beş sepet ör ve öğle yemeğini al.
  Augustine başını salladı. Ve eve girdi. Fakirdi. Çocuklar da zayıf, bronz tenli ve yalınayaktı. Üç kız ve bir erkek çocuk sepet örüyordu. Augustine onlarla oturdu. Kız ona sopayı verdi ve nasıl yapıldığını gösterdi.
  Prenses örgü örmeye başladı. Parmakları doğal olarak hünerli ve güçlüydü ve çabuk öğreniyordu.
  Augustine bile ilgilenmeye başladı ve coşkuyla dokudu. Biraz sonra kadının kocası olan sakallı bir adam ortaya çıktı ve sepetleri aldı. Ancak yenisini farkettim:
  - Çok güzelsin. Sepetlerden daha karlı bir şeyle para kazanabilirim!
  Köylü kadın elini salladı:
  - O düzgün bir kız. Ona uygunsuz tekliflerde bulunmayın.
  Köylü kulübeden ayrıldı; ailede çizme giyen tek kişi oydu. Ancak haziran ayında Fransa'da bot giymek pek hoş değil. Ancak yalınayak olmanın yalnızca çocukların ve belki kadınların da uygun olduğuna, ancak yetişkin bir erkeğin uygun olmadığına inanılıyordu.
  Augustine ve çocuklar bütün pisliği tükürürler. Bundan sonra nihayet yulaf lapası ve süt aldık. Prenses de yedi. Fiziksel çalışma ve geçişten sonra basit yiyecekler ona çok lezzetli göründü.
  Köylü kadın şunları söyledi:
  - Bizimle kalabilirsin.
  Augustine olumsuz anlamda başını salladı.
  - Memleketime dönmek istiyorum.
  Kadın sordu:
  -Memleketin neresi?
  Prenses dürüstçe cevap verdi:
  - İsveçte!
  Köylü kadın şunları söyledi:
  - Uzak. Limana gitmemiz gerekiyor. Ama ayakların çok hassas. Onları daha kaba hale getirmeniz veya ayakkabı giymeniz gerekiyor.
  Augustine mırıldandı:
  - Bunu ben halledebilirim.
  Kadın sordu:
  - Dikiş yapabilir misin?
  Prenses başını salladı:
  - Biraz dikişle uğraştım ama ne?
  Köylü kadın şunları kaydetti:
  - Git Marco'yu gör. Köyün en zengin evine sahip. Halı satıyor. Ayakkabı ve düzgün bir elbise için ondan para kazanabilirsin.
  Augustine başını salladı.
  - Bunu dikkate alacağım.
  Yüce kanlı kız kendini yorgun hissetti ve artık çok geçti. Ve dedi ki:
  - Belki uyumama izin verirsin?
  Köylü kadın başını salladı:
  - Çocuklarla samanlıkta uyuyabilirsiniz. Onlar da gündüzleri yorgun ve itaatkarlardı.
  Yaşları beş ila on üç arasında değişen sekiz çocuk vardı. Gerçekten sessizdiler. Prenses ilk kez samanların üzerinde uyudu. Ancak güçlü ve sağlıklı bir vücut için bu normaldi. Ve onu aldı ve uykuya daldı. Ve çocuklar burnunu çekti.
  Bu arada Gertrude Paris'e yeni geldi. Saatin geç olmasına rağmen kral onu bizzat karşılamak için dışarı çıktı.
  Eski bir köylü ve bir dükün gayri meşru kızı, gerçekten çok güzel ve prenseslere benziyor. Sadece elbette yüzü bronzlaşmaktan dolayı kararmış, bacakları ve vücudunun önemli bir kısmı. Ama Gertrude pudraladı ve bronzluğunu gizledi.
  Ama yine de kendini rahatsız hissediyordu. Hala arabada oturuyorum, hiçbir şey yok. Ama yere bırakıp yürüdüğünüzde alışkın olmadığınız için ayakkabılar ayaklarınızı sürtüyor, yüksek topuklu ayakkabılar ise düşeceğiniz anlamına geliyor.
  Ama kralın kendisi onunla tanıştı. Elli yaşın üzerinde görünüyor. Çok sevimli ve buruşuk değil. Ama lüks giyinmiş. Ve Gertrude'un kolundan tuttu.
  Ve kibarca ona sağlığı hakkında sorular sormaya başladı.
  Köylü kızı annesinden bahçeyle ilgili bilgi aldı ve oldukça akıllıca cevap verdi. Ve genel olarak şikayet etmedim.
  Kral ona bir içki verdi ve yiyecek bir şeyler ikram etti. Onu yatağa sürüklemedim - düğünden önce bu imkansız. Gertrude, kabalık göstermemek için kendini zor tutarak yemeği mutlu bir şekilde yuttu.
  Yemek yedikten sonra genellikle yarı aç olan köylü kadın ağırlaştı. Kral onun yıkanmasını ve yatağına yatırılmasını emretti.
  Gertrude banyoya uzandı. Kızlar onu ovalayıp yıkamaya başladılar. İçlerinden biri şunları kaydetti:
  - Ne kadar nasırlı ayakların var.
  Gertrude'un cevabı şu oldu:
  - Güçlü ve çevik olmak için çok fazla yalınayak koştum.
  Hizmetçi sordu:
  - Prensesleriniz arasında bu bir gelenek mi?
  Gertrude homurdandı:
  - Ve bu artık senin işin değil!
  Kız gerçekten yalınayak yürümeye alışkındı. Yetim kaldığı için kışın bile soğuğa dayandı. Karda yürürken nasıl da hastalanmadı. Yine de genellikle kış için Fransa'nın güneyine gittim.
  En azından hırsızlıkla damgalanmaması iyi. Bunun yerine yargıç merhametli bir şekilde ona çıplak topuklarına sopalarla vurmasını emretti. Ağrılı ve ağrılıdır ancak ciltte iz bırakmaz. Bundan sonra Gertrude hırsızlığı bıraktı ve köylerde ekstra para kazanmaya başladı.
  Ama düzgün bir şekilde kırbaçlanmış olsaydı, banyoda fark edilirdi. Ama hâlâ çok bronzlaşmış. Ve ne kadar şüphe uyandırırsa uyandırsın.
  Kızın bacakları şekil olarak çok zariftir. Ama ayaklar gerçekten çok sert, çizmelerin derisinden daha güçlü.
  Ancak hizmetçi sessiz kaldı ve başka soru sormadı.
  Kendini prenses ilan eden kız yıkandıktan sonra yatağına yatırıldı. Kuş tüyü yataklarda boğulmanız alışılmadık bir durumdur. Ancak Gertrude uykuya daldı ve rüyalara daldı.
  Ertesi gün Augustine uyandı. Kahvaltıda kendisine ekmek ve ekşi süt verildi. Ve köylü kadın iki sepet daha örmeyi teklif etti.
  Ve sonra prenses yoluna devam etti.
  Yaralı ayakları bir gecede iyileşti ve yürümesi biraz daha kolaylaştı. Ama hâlâ acıyor. Özellikle çakıllı yola adım attığında. Tekrar çime geçmek zorunda kaldım. Kız yoluna devam etti. Dişlerini sıktı ve gerildi. Bacakları biraz ısındı ve daha kolay hale geldi.
  Nihayet karşımızda Paris'in surları belirdi. Şehir çok büyük, Orta Çağ'ın bitip yeni zamanların başladığı dönemler. Ve sanayileşme zaten devam ediyor.
  Ancak keskin silahlar henüz ortadan kaybolmadı. On yedinci yüzyıl özel bir dönemdi.
  Augustine dikenli bir şekilde çimenlerin üzerinde yürüyor, bazen topuklarındaki dikenleri çıkarmak zorunda kalıyor.
  Sonunda prenses tekrar yola çıkmak zorunda kalır. Acı verici ve sıcak. Neyse ki güneş bulutların arkasına saklandı ve çok fazla yanmadı. Ama acıtıyor.
  Augustine büyük zorluklarla yürüyor. Yine her iki bacağı topallıyor ve şiddetli ağrı çekiyor. Ama metanet gösteriyor ve gidiyor.
  Kapı giderek yaklaşıyor. Gardiyanlar var... Çıplak ayaklı dilenci bir kadına daha aldırış etmiyorlar. İnsanlar gelir ve gider. Birçok kadın ve çocukların çoğu da yalınayak. Ama yoldaki taşlardan pek korkmuyorlar. Ve Augustine acı çekiyor.
  Ama burada, Paris'te. Burada kaldırımlar taş ve biraz daha düzgün. Artık o kadar acımıyor. Ama yine de kızın kırık bacakları çok acı çekiyor. Ve hatta hafifçe sızan kanın izleri bile görülebilir.
  Augustine kendine gelir ve buna katlanır. Şehir büyük ve oldukça kirli. Dilenci çocuklar her yerde koşuşuyor.
  Augustine yürüyor. Ve ne yapması gerektiğini düşünüyor? Elbette hiçbir durumda kralla iletişime geçemezsiniz. Ve eğer düklerden ve kontlardan birine. Peki cübbeli yalınayak kızın İsveç kralının kızı olduğuna inanacaklar mı?
  Bu şekilde cellata ulaşabilirsiniz.
  Peki ne yapmalı? Augustine'i tanımıyordum. Baldırları yeniden ağrımaya başladı ve kendini yorgun hissetti.
  Kız basamaklara oturup dinlenmeye başladı. Nefesini tuttu ve fena halde kaşınan tıkanmış tabanlarını ovuşturdu.
  Bir çocuk ona yaklaştı. Oldukça düzgün giyinmiş görünüyor ve ayakkabıları var.
  Üstelik yeni ve vernikli.
  Augustine'e bakarak şunları söyledi:
  - Çok güzel ve çok fakir mi?
  Prenses başını kaldırdı ve cevap verdi:
  - Cennetteki hazineleri arayın!
  Çocuk başını salladı:
  - Ve sen akıllısın! Biliyor musun, senin gibi biri çok daha iyi bir hayat yaşayabilir.
  Zeki Augustine şöyle dedi:
  - Kendimi satmayacağım.
  Çocuk başını salladı:
  - Ve bundan da para kazanabilirsin. Ama başka bir yol daha var!
  Prenses şaşkınlıkla sordu:
  - Ve hangisi?
  Genç haydut şunları kaydetti:
  - Seni giydirebilir, ayakkabı verebilir ve zengin bir eve hizmetçi olarak yerleştirebiliriz.
  Augustine sordu:
  - Peki karşılığında ne olacak?
  Kuyruklu çocuk cevap verdi:
  - Evin sahipleri evde olmadığında kapıları doğru adamlara açacaksınız.
  Prenses küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Bunu kabul edeceğimi mi sanıyorsun?
  Genç haydut şunları söyledi:
  - Ve ne istiyorsun?
  Augustine içini çekerek cevap verdi:
  - Dürüst çalışın!
  Çocuk omuz silkti:
  - Mümkün. Ama bir servete sahip olabilecekken, bir kuruş için çok çalışmak aptallıktır.
  Kız omuz silkti ve cevap verdi:
  - Paris'te uzun süre kalmayacağım.
  Genç haydut gülümseyerek şunları söyledi:
  - Anladim!
  Ve kızdan uzaklaştı. Augustine dinlendikten ve acıktıktan sonra yoluna devam etti. Bacakları ilk dakikalarda çok ağrıyordu ama ısındılar ve ağrı azaldı.
  Augustine artık daha enerjik hareket ediyordu. Ve giderek daha çok acıktım. Ancak hırsızlık tehlikeliydi; cezalandırılıyorlardı. Zaman liberal değil. Seni damgalayabilirler, acı verici bir şekilde kırbaçlayabilirler ya da ağır işlere gönderebilirler. Bazen hırsızları da asarlar. Her zaman olmasa bile.
  Augustine giderek daha enerjik hareket ediyordu. Ve kırık, çizik topukları parladı.
  Sonra bir beyefendi onu arabadan fark etti ve bağırdı:
  - Buraya gel!
  Augustine ona doğru koştu:
  - Ben hazırım!
  Silindir şapkalı adam şöyle dedi:
  - Ekmeğini kazanmak ister misin dilenci?
  Açlıktan giderek daha fazla acı çeken prenses başını salladı:
  - Kesinlikle!
  Beyefendi başını salladı:
  - Bu mektubu Louvre'a götürün!
  Augustine başını salladı:
  - Ben hazırım! Louvre nerede?
  Senyor cevap verdi:
  - Bunu herkes biliyor, sormanız yeterli! Ve bunu Bayan Dogville'e ileteceksin .
  Prenses mektubu aldı ve onunla koşmaya koştu. İlham aldığını hissetti. Arada sırada Louvre'un nerede olduğunu soruyordum. Bunu ona gösterdiler.
  Augustine saraya koştu. Burada girişte korkuyla durduruldu. Prenses şunları söyledi:
  Dogville'e bir mektupla gidiyorum !
  Gardiyanlar teğmeni çağırdı. Mektubu eline aldı. Armasına baktı ve cevap verdi:
  - Onu kendim teslim edeceğim! Ve Chatelet'teki bu dilenci !
  Gardiyanlar Augustine'in yanına koştular ve ellerini büktüler. Kızın nefesi kesildi.
  Teğmen ona daha dikkatli baktı ve şunları kaydetti:
  - Ne harika buklelerin var, çok paraya satılabilirler!
  Gardiyan şunları kaydetti:
  - Kendisi harika!
  Teğmen başını salladı:
  - Hadi beni takip et güzelim. Belki hapisten kurtulursun.
  Gardiyanlar Augustine'i serbest bıraktı. Teğmeni takip etti. İleriye gitti.
  Ve sonra Augustine patlıyor. Prensesin çıplak ayakları hafiftir, üstelik korku da vardır. Ve bir geyik gibi koştu.
  Zırhlı muhafızlar yavaş yavaş ona yetişmeye çalıştı ama geride kaldılar. Augustine son hızla koştu. Uzun bir süre yarıştım ama sonra yoruldum ve bitkin düştüm.
  Dinlenmek için oturdu... On iki yaşlarında bir çocuk ona doğru koştu. Çıplak ayaklıydı ve paçavralar içindeydi. Augustine'e bir elma uzatıp şunları söyledi:
  -Ye tatlım!
  Prenses onu aldı ve yedi. Büyük bir zevkle çiğnedi ve gülümsedi.
  Çocuk ona başını salladı:
  - Bir iş bulabilirsin. Ağır ama açlıktan ölmeyeceksin.
  Augustine sordu:
  - Ne yapmalıyım?
  Oğlan cevap verdi:
  - Pompayı çevirin. Genellikle bunu erkekler yapar. Ancak evin sahibi polisten bir kızı işe alması yönünde emir aldı. Henüz gelmedin, kalkabilirsin.
  Augusta içini çekerek cevap verdi:
  - Ben hazırım.
  Kız oğlanla birlikte sahibine gitti.
  Ve sonra hayal kırıklığına uğradım. Zaten bir düzine kız girişte duruyordu ve çalışmaya hazırdı.
  Prenses ürperdi... Ama dertleri bununla bitmedi. Aniden arkasında bir yaygara duyuldu ve kocaman bir köpek ortaya çıktı. Kızın üzerine koştu. Kaçmaya çalıştı ve hemen yakalandı.
  Köpeğin arkasında takım elbiseli bir asilzade, gardiyanlar ve zaten tanıdık bir teğmen belirdi.
  Gülümsedi ve şunları kaydetti:
  - Chatelet'te bu güzellik!
  Augustine'in elleri arkadan bağlandı ve hapse atıldı. Gardiyanlar kızın dirseklerini bir araya getirip omuzlarını büktüler, bu çok acı vericiydi. Ve onu eskort altına aldılar.
  Genç kız başı öne eğik yürüyordu. Harika bukleleri omuzlarının altına düşüyordu. Kanayan çıplak ayaklar Paris'in taş kaldırımında yürüyordu.
  Çok kısa paçavralar olmasa da masum ve dokunaklı görünüyordu.
  Bu, hatırı sayılır bir devletin varisi, kızı ve varisi olan, artık yalınayak ve kötü bir kıyafetle hapse atılmasının nedenidir. Ve Chatelet, örneğin zenginlerin hapsedildiği Bastille'den farklı olarak sıradan insanlar için bir hapishanedir.
  Augustine onu aldı ve şarkı söyledi:
  Başlangıç zamanı neredeyse geldi,
  Kraliçe çıplak ayakla iskeleye götürülüyor!
  Teğmen sırıttı:
  - Bunun gibi! Ayrıca Majesteleri Kraliçe'ye de hakaret! Chatelet'te sizi bir sürü çubuk ve topuklarınızı kızartmak için bir mangal bekliyor .
  Augustine çekingen bir tavırla şunları söyledi:
  - Neden hâlâ bana işkence edecekler?
  Kraliyet muhafızlarının teğmeni başını salladı:
  - Evet! Serserilik, gözaltından kaçış, lese majeste, aşk mektuplarının teslimi, olası komplolar. Ah bebeğim, cellat ve idam seni bekliyor.
  Prensesin rengi soldu ve tereddüt etti. Böylece onu kasvetli Chatelet kalesine getirdiler .
  Pis kokulu bir hapishaneydi ve hücreler sıradan insanlarla tıka basa doluydu. Her mahkumun ayrı, iyi bir hücreye sahip olduğu Bastille'deki gibi değil.
  Augustine kadınlar bölümüne götürüldü. Her tarafta duvarlar ve parmaklıklar vardı. Bitirirken ilk önce bir arama yapılır. Augustine'de paçavralardan başka hiçbir şey yoktu. İki güçlü, güçlü, erkeksi muhafız tarafından yıkıldı. Aramadan önce eldiven taktılar. Ve prensesin çıplak vücuduna kabaca dokunmaya başladılar. Kız neredeyse utanç ve korkudan bilincini kaybediyordu.
  Ağzının içine baktı ve burun deliklerine ve kulaklarına yakından baktı. Görmeyi kolaylaştırmak için bir gaz jeti bile yaktılar. En aşağılayıcı şey ise beni bacaklarımı ayırmaya zorlamalarıydı.
  Augustine kontrol etti:
  - Bakireyim, dikkatli ol!
  Tecrübeli teyzeler artık onu yumuşak ve dikkatli bir şekilde el yordamıyla okşuyordu. İçlerinden biri şunları kaydetti:
  - Çok güzel ve bütün!
  Kıdemli başhemşire şunları kaydetti:
  - Evet, bu kuş önemli miktarda kar getirebilir!
  Sonra eldivenli parmaklar kalçasını derinden ve kabaca işgal ederken Augustine yeniden acıyla çığlık attı.
  Müdür sırıttı:
  - Sabırlı ol canım! Değerli taşları ve yüzükleri sık sık orada saklıyorsunuz.
  Augustine kelimenin tam anlamıyla utanç ve acıyla yandı. Sanki seni kazığa oturtuyorlarmış gibi.
  Sonra bacaklarını hissettiler.
  Müdür şunları kaydetti:
  - Tabanları yumuşak ve örülmüş. Açıkça sıradan biri değil.
  Augustine ağzından kaçırdı:
  - Ben bir prensesim!
  Kıdemli başhemşire bağırdı:
  - Kapa çeneni, yoksa seni delilerin olduğu bir hücreye gönderirim.
  Arama tamamlandı. Bundan sonra Augustine'e güneşte ısıtılan bir kova ılık su döküldü. Ve büyüklerin emriyle bana çizgili bir elbise verdiler.
  Şunu belirtti:
  - Kurallara göre saçınızı kestirip genel hücreye göndermeniz gerekiyor. Ama o kadar güzel ve bakiresin ki harika saçlarınla daha değerli olacaksın! Bir prenses olarak size parmaklıklı ayrı bir oda verilecek ve orada Chatelet'in komutanı kaderinize karar verecek .
  Müdür şunları kaydetti:
  - Bekareti çekiçle satılabilir.
  En büyüğü kabul etti:
  - Komutan karar verecek. O olmadan hiçbir hakkımız yok. Şimdi onu ayrıcalıklı sektöre götüreceğiz.
  Üzerinde bir numara ve çizgili bir elbise olmasına rağmen hâlâ yalınayak olan prenses, ayakların yıprattığı tozlu koridorlarda götürülüyordu.
  Genellikle Chatelet'te hücrelerde çok sayıda mahkum bulunur. Ancak suç ortaklarından ayrı tutmaya çalıştıkları özellikle tehlikeli soyguncular da var. Ve özel güzellikleri nedeniyle zengin müşterileri memnun etmek için kullanılan kızlar.
  Augustine de ayrı bir hücreye götürüldü. Samanla dolu şiltesi ve hatta aynası olan bir karyolanın yanı sıra tuvaletini yapıp sifonu çekebileceği bir yer de vardı. Korkunç bir kokunun olduğu ve kızların kelimenin tam anlamıyla birbirlerinin üzerine oturduğu ortak hücrelerle karşılaştırıldığında burası gerçekten neredeyse bir çare. Kışın duvarın arkasında bir şömine bile var.
  Augustine'e ekmek ve bir sürahi su getirdiler. Şu ana kadar, müşteriye hizmet eden kızların zayıf olmaması için kendisine daha fazla beslenme içeren bir pay verilmedi.
  Aç ve yorgun olan prenses isteyerek siyah ekmek yedi ve su içti.
  Bundan sonra midesi doldu, ağırlaştı ve uykuya daldı. Bir Fransız hapishanesindeki ilk gecesi böyle geçti.
  . 2. BÖLÜM
  Hapishane hücresinde hasır şilte üzerinde tutsak bir prenses, rüyasında bir melek alayına komuta ettiğini gördü. Ve Lucifer'in ordusuyla savaşırlar.
  Kanatlı melekler ve kanatlı şeytanlar buluştu. Ve kılıçlarla kesmeye başladılar. Meleklerin mavi kılıçları, şeytanların ise kırmızı kılıçları vardır. Rüyasında savaşçıya dönüşen muhteşem prenses, Lucifer ile savaşır. Ve savaş çok şiddetli.
  Lucifer, atletik yapıya ve belirgin kaslara sahip, çok yakışıklı, sarı saçlı bir genç adamdır. Adı çocukları korkutmak için kullanılan Şeytandır diyemezsiniz.
  Tam tersine en güzel ve en mükemmel melektir. Augustine hiç bu kadar yakışıklı bir genç görmemişti.
  Yine de kılıçlarla kesiyorlar ve bıçaklardan kıvılcımlar çıkıyor.
  Lucifer ona sordu:
  - Sen kimsin?
  Augustine kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Prenses Melek!
  Işık Getiren cevap verdi:
  - Neden kavga edelim?
  Prenses kız iç geçirerek cevap verdi:
  - Bilmiyorum. Ama mecburuz!
  Lucifer onu aldı ve şarkı söyledi:
  Savaş alanına kan dök,
  Bu sizin için ilk değil kızlar...
  Ama onu pislik gibi düşün,
  Paris kaldırımında!
  Augustine coşkuyla tekrarladı:
  Allah bize kılıç vermiş
  Duramıyorum...
  Metal göğsüne uçuyor,
  Kan döküldü, kan döküldü!
  Ve kılıçlar tekrar çarpıştı ve kıvılcım demetleri ortaya çıktı.
  Lucifer kıza bir soru sordu:
  -İyi ile kötü arasındaki fark nedir?
  Augustine utandı ve soğukkanlılıkla konuştu:
  - Peki... gündüzün geceden ne farkı var...
  Işık getiren melek cevap verdi:
  - Bir gün elbette güzeldir! Ama gece de fena değil. Karanlık gökyüzünde öyle güzel yıldızlar var ki.
  Melek prenses kabul etti:
  - Evet bu doğru. Yıldızlara bakmayı seviyorum, özellikle de teleskopla.
  Lucifer gülümseyerek başını salladı.
  - Evet, yıldızlar da ay gibi güzeldir.
  Augustine zevkle şarkı söyledi:
  Ay, ay, çiçekler, çiçekler,
  Hayatta ne sıklıkla yeterli değil,
  İnsanlar ve nezaket ve nezaket!
  Işık getiren melek şunu ekledi:
  - Bütün aşıklara güveniriz,
  Umutlar, hayaller ve hayaller!
  Prenses, Prometheus gibi ışık getiren ve aynı zamanda karanlığın prensi olarak kabul edilen meleğe başını salladı.
  Ama gerçekte Lucifer kimdir? Hıristiyanlar şunu öğretir: - Tanrı mutlak iyidir, Şeytan mutlak kötüdür. Ancak İncil'e göre Tanrı milyonlarca insanı öldürdü, Şeytan ise yalnızca on kişiyi. Burada iyi ve kötü o kadar tuhaf ki.
  Tanrı aşktır? Ama bu garip bir aşk.
  Çoğunluk ateş ve kükürt gölünde sonsuz azapla karşı karşıya kalırken azınlık, tropik bölgelerdeki bir hapishane gibi sonsuz kışlalarla karşı karşıya kaldığında. Bu şekilde mi çalışıyor?
  Augustine akıllı bir kızdı ve çoğu insanın sonsuz, cehennem azabına mahkum olması da ona tuhaf geliyordu. Ama öte yandan gerçek nedir?
  Peki Mesih Tanrı mı?
  Sonuçta gerçekten de Nuh'un zamanında neredeyse tüm insanlığı yok eden ve milyonlarca insandan sadece sekizini bırakan Tanrı, kendisini böyle küçük düşürüp çarmıhta acı çekerek ölür müydü?
  Ayrıca cellatlar için de dua edin. Bu doğru görünüyor mu?
  Augustine, Tanrı İsa'nın Eski Ahit'teki Korkunç Tanrı'dan ne kadar farklı olduğuna şaşırmıştı!
  Lucifer onun düşüncelerini tahmin etti ve sordu:
  - Belki kavga etmeyi bırakırsın?
  Prenses yanıt olarak şarkı söyledi:
  Bütün insanlar tek bir gezegende
  Her zaman arkadaş olmalıyız...
  Çocuklar her zaman gülmeli
  Ve barış dolu bir dünyada yaşayın...
  Çocuklar gülmeli
  Çocuklar gülmeli!
  Çocuklar gülmeli!
  Ve barışçıl bir dünyada yaşayın!
  Bu sözlerin ardından kılıç Augustine'in eline alındı ve hemen yemyeşil bir gül buketine dönüştü. Ve onlardan aroma yayılıyordu.
  Prenses kız öfkeyle şarkı söyledi:
  Sevinç ve talihsizliğin yakınında,
  Kesin bir cevap vermeliyiz, vermeliyiz!
  Güneşli dünyaya, evet, evet, evet!
  Ve insanları birbirinden ayırmak için - hayır, hayır, hayır!
  Lucifer yanıt olarak şarkı söyledi:
  Millet lütfen sessiz olun, sessiz olun.
  Savaşlar karanlıkta kaybolsun...
  Çatıda leylek, çatının altında mutluluk,
  Dünyada barış!
  Ve kılıcı da yemyeşil, hoş kokulu bir papatya çalısına dönüştü.
  Hem melekler hem de şeytanlar kavgayı bıraktı. Ellerinde silahlar muhteşem bitki örtüsü eserlerine dönüştü.
  Ve herkes koro halinde şarkı söyledi:
  Çocuklar gülmeli
  Çocuklar gülmeli!
  Çocuklar gülmeli!
  Ve barışçıl bir dünyada yaşayın!
  Mahkum prenses uyandı. Yükselme sinyali geldi. Chatelet mahkumları kahvaltıya ve ardından işe götürülecekti.
  Augustine yatağından kaldırıldı ve kendisine yıkanması ve dişlerini fırçalaması için bir kova su verildi. Sonra yulaf ezmesi, ekmek ve biraz süt getirdiler.
  Prenses yedi... Zaten tamamen iddiasız bir kız oldu. Gerçekten, daha ne isteyebilirdi ki?
  Daha sonra Augustine işe alındı. Dikiş dikmeyi bilmediği ve yeterli sipariş olmadığı için prenses değirmen taşını çevirmeye gönderildi. Tahıl bu şekilde un haline getirildi.
  İş zor ve sıkıcıydı. Augustine avludaki taşların üzerinde yürürken morarmış bacaklarında ağrı hissetti. Çıplak tabanlar kaşınmaya başladı ve sağlam ayaklarda yeni nasırlar oluştu. Ve dayanılmaz derecede acı verici.
  Augustine ve diğer üç kız çarkı çevirdi. Ve tahıl yukarıdan düştü. Ve durup nefes almayın. Çok zor iş. Ama kızlar çoktan işin içine girmeye başlamışlardı ve çıplak ayakları kelimenin tam anlamıyla azgındı. Deve toynakları gibi nasırlıdırlar. Ve Augustine daha yeni yalınayak olmaya başladı ve çalışmaya pek alışkın değil. Ve çok geçmeden baldırları, dizleri ve sırtı ağrımaya başladı. Bu sadece işkence, iş değil.
  Ve gözetmen onların üzerinde duruyor ve tekerlek sanki bir kırbaçla vurulmuş gibi biraz daha yavaş dönüyor.
  Sanki eski Roma'daki kölelermiş gibi. Evet, yakın zamanda veliaht prensestiniz, o zamanlar gezegendeki en büyük güç olan Fransa kralının karısı olabilirsiniz. Ve şimdi üzerinde numara olan yırtık çizgili bir elbise içinde yalınayak bir mahkumsun. Omuzlarınız çıplak ve bacaklarınız neredeyse kalçalarınıza kadar çıplak. Ve acı çekiyorsun. Ah, çıplak ayak altındaki taşlardan, fiziksel stresten, kırbaçlardan ve aşağılanmadan.
  Augustine de susuzluk çekiyordu. Hala yaz ve havasız. Tekerleği çevirmek çok zordur. Ama vücudu genç ve doğal olarak sağlıklı. Artık ikinci rüzgar açılıyor ve işler kolaylaşıyor.
  Kız çıplak ayaklarının sertleştiğini ve neredeyse hiçbir şey hissetmediğini hissediyor.
  Kız kendini acıdan ve yorgunluktan uzaklaştırmak için bir şeyler hayal etmeye çalışır.
  Örneğin kraliçe kötü imparator tarafından ele geçirildi. Ve ustanın yanına götürüldü.
  Ona şunu emretti:
  - Beni sev!
  Ancak cevap gurur vericiydi:
  - HAYIR!
  Ve diktatörün emriyle kraliçe rafa asıldı! Beni yukarı çektiler, önce tüm kıyafetlerimi derime kadar yırttılar. Sonra gururlu hükümdar tavana kaldırıldı. Kasalara. Daha sonra ip serbest bırakıldı. Kraliçe yere düştü. Halat yere yakın bir şekilde uzanıyordu. Ve genç kadın acının şokundan çığlık atarak bayıldı.
  Üzerine bir kova soğuk su döküldü. Genç kadının aklı başına geldi.
  Kıdemli cellat başını salladı ve şöyle dedi:
  - Diktatörü sevecek misin?
  Kraliçe acı çekiyordu ve korkuyordu, yüzlerini alaycı bir şekilde sırıtan cellatların önünde çıplak asılmaktan çok utanıyordu.
  Kıdemli işkenceci başını salladı. Çıplak kadını tekrar kaldırmaya başladılar. Halat bir kez daha gerildi. Ve kraliçe bir raf üzerinde tavana kadar kaldırıldı.
  Sonra dondu. Aziz kişinin soluk teni parlıyordu.
  Daha sonra ip tekrar serbest bırakıldı. Kızın cesedi yere düştü. Ve ilk başta şoktan ürperdi. Ve sonra halat gerildiğinde vahşi alandan çığlık attı.
  Ve yine bilincimi kaybettim.
  Kıdemli cellat başını salladı... Kraliçe yine çok derinlerden alınan buzlu suyla ıslatıldı.
  Genç kadının aklı başına geldi.
  Kıdemli işkenceci sordu:
  - İmparatoru seveceksin!
  Kraliçe umutsuzca kükredi:
  - HAYIR!
  Kıdemli cellat şu emri verdi:
  - Onu üçüncü kez asın!
  Ve işkenceciler yine kraliçeyi yukarı kaldırmaya başladılar. Gerdirme işkencesi genellikle çok etkilidir. Ve bu işkencenin sonucunda birçok güçlü adam yıkıldı ve her şeyi yapmaya hazırdı.
  Ama ağustos kanının güzel kadını sessiz kalmaya devam etti. Ve yine tavana kaldırıldı. Eğriydi ve taşlar nemli ve griydi.
  Ve böylece cellatlar kızı havada dondurdular. Sonra onu aldılar ve aniden zevkle ipi indirdiler.
  Çıplak kraliçe yere düştü ve ip yere yakın bir yerde tekrar gerildi. Ve genç kadın yine çığlık atarak bilincini kaybeder.
  Ve yüzü acı veren şoktan dolayı çok solgun ve mavi. Ve cellatlar yine üzerine su döküyorlar. Çıplak ve bitkin kraliçenin aklı hemen başına gelmez. Yine de yanaklarına vurman gerekiyor.
  Sonunda gözlerim açıldı.
  Kıdemli cellat sordu:
  -Konuşacak mısın? Yani imparatorun cariyesi olmayı kabul ediyor musun?
  Kraliçe dilini geveleyerek tısladı:
  - HAYIR! Ölmek daha iyi!
  Baş işkenceci yorgun bir ses tonuyla şunları söyledi:
  - Yarı güçte on kırbaç darbesi!
  Kraliçe rafın üzerinde hafifçe kaldırıldı. Ve cellat onu salladı ve hafifçe sırtına vurdu. Genç kadın derin bir iç çekti. Ve işkenceci dövmeye devam etti.
  Darbeleri ölçülü ve isabetliydi. Kızın beyaz sırtında kırmızı çizgiler şişmişti.
  Dayaklamayı bitiren işkenceci, kıdemli cellata sorgulayıcı bir şekilde baktı.
  O sordu:
  - İmparatorun cariyesi olmayı kabul ediyor musun?
  Kraliçe bağırdı:
  - Beni dürtme!
  Kıdemli cellat şu emri verdi:
  - Tam güçle beş kırbaç darbesi!
  Cellat salladı ve vurdu. Kraliçenin beyaz derisi patladı. Ve kan aktı.
  Genç kadın çığlık attı. Ama hemen dudağını ısırdı ve dişlerini sıktı. Cellat tüm gücüyle ona bir kez daha vurdu.
  Kraliçe sessizdi ama daha da solgunlaştı. Nefesi ağırlaşıyor, yakut meme uçlarının parıldadığı çıplak göğsünden ter damlacıkları düşüyor.
  Cellat dövdü, derisi patladı ve bir damla kan aşağı aktı.
  Dövmeyi bitirdikten sonra tekrar lidere baktı.
  Kıdemli işkenceci başını salladı:
  - Ve şimdi üzerinde kancalar olan bir blok!
  Cellatlar kraliçenin çıplak ayaklarına meşeden dövme demir bir blok taktılar. Ve kenarlardan dışarı çıkan kancalar vardı. Güvenli.
  Baş işkenceci emretti:
  - Uzat şunu!
  Ve cellatlar kancalara bir kiloluk ağırlık astılar. Hem sağ hem de sol. Ağırlıklar elbette önceden hazırlandı. Ve genel olarak işkence bodrumunun zengin bir cephaneliği var.
  Kıdemli cellat kraliçeye sordu:
  -Konuşacak mısın?
  Acıdan hırıldayarak kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - HAYIR!
  Baş işkenceci şunları söyledi:
  - Sana ölene kadar işkence edebiliriz.
  Kraliçe kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - İhanet etmektense ölmek daha iyidir.
  Kıdemli cellat şu emri verdi:
  - Her iki tarafta da bir ağırlık daha!
  Cellatlar her ağırlığı şişirip astılar. Kraliçenin çıplak vücudu daha da uzadı. Ve üzerinden ter ve kan karışımı damlıyordu, damarları daha da gerginleşip belirginleşti.
  Kraliçe dişlerinin arasından sessizce inlemeye başladı. Çok acı çekiyordu.
  Kıdemli işkenceci sordu:
  - Konuşacak mısın? İmparatorun cariyesi mi olacaksın?
  Genç kadın sıkıldı:
  - HAYIR!
  Baş cellat şunları önerdi:
  - Şimdi topuklarınızı kızartacağız.
  Kraliçe ağzından kaçırdı:
  - Hala onun kölesi olmayacağım.
  Cellatlar dolaptan bir şişe zeytinyağı aldılar. Mantarın mantarını açıp avuçlarına döktüler . Bundan sonra tabanlarını kuvvetli bir şekilde yağlamaya başladılar.
  Çaresizce seğiren ve inleyen Kraliçe şunları söyledi:
  - Hala hiçbir şey söylemeyeceğim! Ve bir gulyabani ile evlenmeyeceğim!
  Cellatlar tabanları yağlamayı bitirdi. Daha sonra kraliçenin çıplak ayaklarının altına ince kütükler ve saman yerleştirdiler. Kükürt damlatıp bir meşale getirdiler.
  Alev ateşlendi. Dili, çıplak, kızlara özgü işkenceyi yırtıcı bir şekilde yaladı.
  Pembe taban gerildi. Ve kraliçe ağır nefes almaya başladı. Ve sonra kızın ayakları sıcakla kaplanınca çığlık attı.
  Kıdemli cellat alaycı bir tavırla sordu:
  - Peki imparatorun yanına cariye olarak mı gideceksin?
  Kraliçe tekrar bağırdı:
  - HAYIR!
  Cellat dişlerini gösterdi. Asistanlar onun işareti üzerine yakacak odun eklediler. Ve alev daha da yüksek ve sıcak hale geldi.
  Kraliçe var gücüyle çığlık atmaya başladı. Çok acı çekiyordu. Ve işkenceciler sırıttı.
  Baş cellat sordu:
  - Peki fikrini değiştirdin mi?
  Kraliçe kükredi:
  - HAYIR!
  Kıdemli işkenceci kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  "O zaman onun göğüslerini de kızartacağız!"
  Cellatlar yine ellerine yağ döktüler. Ve dolgun göğüslerini yağlamak için genç kadının yanına koştular.
  Kraliçenin kırmızı renkli meme uçlarını kabaca pençelediler ve göğsünü çimdiklediler.
  İşkencecilerin dokunuşlarıyla yüce şahsın göğüsleri şişip sertleşti.
  Kraliçe onu aldı ve kükredi:
  - Pislik!
  Yağlamayı bitirdikten sonra cellatlardan biri bir meşale alıp yaktı. İşkenceciler ateşi kadının çıplak göğsüne kadar taşıdı. Ve onu törensiz vurmaya başladılar.
  Kraliçe daha çok inledi. Ne kadar acı verici ve acı vericiydi.
  Cellatlar kıkırdayıp dişlerini gösterdiler. Birçoğunun demir olanları vardı ama kıdemli celladın altın olanları vardı!
  Bu gerçekten kanlı bir takım. Ve dişleri de ruhları gibidir!
  Çıplak topuklarını ve çıplak göğsünü aynı anda yaktılar.
  Cellat aynı anda sırıttı ve göz kırptı...
  Kraliçe rafın üzerinde kıvranıyordu. Ve bu onu çok acıtıyor.
  Kıdemli işkenceci sordu:
  -İmparatorla evlenecek misin?
  Genç, bitkin bir kadın bağırdı:
  - HAYIR!
  Baş işkenceci soğukkanlılıkla konuştu:
  - Artık onun da rahmini yağlama zamanı geldi...
  Burada prensesin işi bitti. Ve biraz atıştırmalık yemeye gönderildi. Çok güzel olduğu için ona lapası olarak süt ve balık verdiler. Prenses yemek yedi ve uyumak istediğini hissetti.
  Ama tekrar gidip direksiyonun arkasında durup zaten tiksinmiş olan değirmen taşını çevirmem gerekiyordu.
  Ve bu çok zor ve kaslar kelimenin tam anlamıyla acıdan bükülüyor. Augustine dikkatini dağıtmak için yeniden beste yapmaya başladı.
  Cellatlar rahmi yağlamaya başlayacaklardı ama bir çocuk koşarak içeri girdi ve imparatorun işkencenin durdurulması emrini iletti.
  Cellatlar, genç kadının çıplak ayakları altındaki yangını söndürdüler ve önce ağırlıkları bloktan çok dikkatli bir şekilde çıkardılar. Sonra bloğun kendisi ve ardından raftaki kraliçe.
  Onu alkolle silip, dinlenmesi ve acısının geçmesi için üst kattaki odalara çıkardılar.
  Bu arada imparator salonda gladyatör dövüşlerini izledi. Bu aynı zamanda çok acımasız ama kuşkusuz eğlenceli bir gösteri.
  İki kız kavga ediyordu. Biri kızıl saçlı, diğeri beyaz saçlı.
  Her ikisi de çok güzel, kaslı ve eğitimli.
  Yüzüğe sadece külotla girdiler ve gövdelerini çıplak bıraktılar.
  Sadrazam imparatora fısıldayarak şunları söyledi:
  - Muhteşem güzellikler ve eşit güç.
  Diktatör başını salladı:
  - Evet, harika ve bu çok klas bir şey!
  Sarışın bir kılıç ve kalkanla, kızıl saçlı ise bir trident ve hançerle silahlanmıştı.
  Çıplak ayaklarıyla dikkatlice yürüdüler, yaklaştılar.
  Daha sonra birbirlerine doğru koştular.
  Kızıl saçlı, üç çatallı mızraklarıyla sarışının bacağına vurdu, ancak kız omzuna bir kılıçla vuruldu ve atladı.
  Her iki kız da yaralandı. Seyirci yuhaladı. Sonra kızıl saçlı yine sarışının çıplak ayaklarına şaplak atmaya çalıştı. Ama o bunu kolayca atlattı. Savaş giderek daha da yoğunlaştı.
  Kızıl saçlı kükreyerek hançerlerini sarışının göğsüne doğru savurdu ama o bir kalkan kaldırdı.
  Ve bıçak sekti.
  Her iki kadın da öfkelendi ve birbirlerine yaklaşmaya başladı. İşte yine darbeler ve darbeler. Ve birbirine dolanmış iki neredeyse çıplak vücut.
  Kızlar perçinlemede kavga etmeye başladı. Diktatör bir işaret yaptı. Moors ayağa fırladı ve yanan meşaleleri kızların çıplak, hafif tozlu topuklarına doğru tuttu. Onu alacaklar ve kükreyecekler.
  Mola vermeye gittiler. Ancak kızıl saçlı, sarışına bir hançerle yandan vurdu ve kendisi de boynundan bir kılıç aldı.
  Her iki kız da acının şokundan bayıldı ve dondu, kanlar içinde ve çıplaktı.
  Mağribiler çıplak, kız gibi, çok baştan çıkarıcı topuklarını kızgın demirle yaktılar.
  Ama kızlar hareket bile etmedi.
  İmparator şunları kaydetti:
  - Kadınların ölmesi çok yazık! Çocukları savaşa atmak daha iyi olmaz mıydı?
  Sadrazam başını salladı:
  - Her zamanki gibi haklısınız efendim!
  Arenaya ilk girenler yaklaşık on dört yaşlarında iki genç oldu. Bunlar kaslı, yakışıklı, bronz tenli, kırmızı mayolu oğlanlardı. Ellerinde kılıç tutuyorlardı.
  Aynı yaş ve boydaki oğlanlar da onlarla tanışmak için dışarı çıktılar. Ve ayrıca kaslı, güzel, bronzlaşmış, kılıç yerine sadece yeşil mayolar ve kılıçlar.
  İmparatorun ve maiyetinin önünde eğildiler. Çıplak, kaba, çocuksu ayaklarını yere vurup bağırdılar:
  - Ölüme gidenler sana selam olsun!
  İmparator mırıldandı:
  - Başlangıç!
  Oğlanlar kavga etmeye başladı. Hemen kan döküldü ve bronzlaşmış, kaslı vücutlarda yaralar belirdi. Oğlanların kalkanları yoktu ve kendileri acemi savaşçılardı, bu yüzden savaş kısa sürdü. Yeşil mayolu bir çocuk düştü. Moors, çıplak ayak tabanlarını bir meşaleyle yaktı. Ayağa fırladı ama tekrar düştü ve vuruldu. Başka bir çocuk kırmızı mayoyla düştü. Ama neredeyse hemen yeşil renkte. Üç oğlan sustu. Biri ayakta kaldı. Ve çıplak tabanları kanlı ayak izleri bırakıyordu.
  Moors, oğlanların çıplak, nasırlı topuklarını yaktı. Yanmış et gibi kokuyordu. Ve kancalara asılarak sürüklendiler.
  Çocuk birkaç çizik aldı...
  İmparator başını salladı:
  - Savaşmaya devam edeceksiniz! Güle güle, sana yarına kadar hayat veriyorum!
  Çocuk götürüldü...
  Sonra on iki ya da on üç yaşlarında beş erkek çocuk daha, sarı mayolarla ve zıpkınlarla çıktılar. Ve aynı yaş ve boyda, siyah mayolu ve meçli beş erkek çocuk.
  Önce tiranın maiyeti bahis oynadı. Ve sonra savaş başladı.
  Çocuklar birbiri ardına öldü. Sadece bir dövüşçü ayakta kalmıştı; sarı mayo giymiş on iki yaşlarında bir çocuk. Geri kalanların hepsi delinmişti. Çıplak topuklarını kızgın demirle yakmak bile ayağa kalkmalarına yardımcı olmadı.
  İmparator şu emri verdi:
  - Bu çocuğun bir sonraki dövüşe kadar yaşaması gerekiyor. Geri kalanını aslanlara ve timsahlara atın.
  Bir sonraki savaş için, gergedanlara karşı mızraklı bir düzine çocuk zaten getirilmişti. Adamlar gençti, on dört ya da on iki yaşlarındaydılar. Ve onların karşısında kocaman bir gergedan var.
  Aslında hayatta kalma şansı yoktu. Doğru, çocuklar zeki ve savaş uzadı.
  Üstelik Moors, tiranın emriyle çocukların çıplak ayaklarının altına sıcak kömür atmaya bile başladı.
  Ve oldukça acı vericiydi.
  İmparator çok memnun oldu. Yavaş yavaş tatlı, kırmızı şarap içti ve hindiyi sosla yuttu.
  Çocuklar birbiri ardına öldü. Doğru, mavi mayolu çocuk gergedanın gözüne mızrakla vurmayı başardı ve hayvanın çılgınca öfkelenmesine neden oldu. Ve sonra bir süre büyük borunun darbelerinden ustaca kaçtı.
  Ama sonunda canavar onun da işini bitirdi.
  Sakat cesetler kancalarla kaldırılarak kafeslere doğru sürüklendi.
  Sonra başka bir kavga: Mayolu ve kılıçlı yedi oğlan, büyük bir Afrika aslanına karşı.
  Çocuklar genellikle on veya on bir yaşlarındaydı ve gladyatör olma hevesindeydiler.
  Ancak tiranın maiyeti halinden memnundu. Ve aslında savaşın kanlı ve oldukça geçici olduğu ortaya çıktı.
  Hatta Sadrazam şunu da ifade etti:
  - Yaşça büyük çocukları sahaya sürmek daha iyi olur!
  İmparator itiraz etti:
  - HAYIR! Bu doğru.
  Aslan çocukları parçaladı ama kendisi neredeyse hiç zarar görmemişti. Savaş bu şekilde sonuçlandı.
  Sonra bir kavga daha. Bu sefer oldukça uzun boylu ve atletik yapılı bir kız çıktı. Ayrıca sadece mayo giyiyordu. Ve saçları üç renge boyanmış: sarı, kırmızı, yeşil. Bir kılıcı ve bir hançeri vardı.
  Bu durumda, bu zaten deneyimli bir gladyatör ve ünlü bir güzelliktir.
  Oldukça iri ve tecrübeli bir kurt ona karşı savaştı.
  Savaş heyecanlı olacaktı. Ancak canavarın artık genç olmadığı ve hızlı olmadığı açıktı.
  Her şeye rağmen mücadele çok güzel. Güçlü kızın acelesi yoktu. Kılıcı ve hançeriyle kurdu kaşımaya devam etti, ara sıra kaçıyordu. Daha sonra çıplak topuğuyla çenesine tekme atıyor.
  Çarpmanın etkisiyle kurdun bir çift dişi kırıldı. Ve tamamen yavaşlayınca kahraman kız kafasını kesti.
  Mücadele bu şekilde sonuçlandı.
  Kız çıplak ayakla, kanlı ayak izleri bırakarak stadyumdan ayrıldı.
  Sonra bir başkası çıktı, bu sefer esmerdi. Bronzlaşmış, yalınayak ve aynı zamanda sadece mayo giyiyor.
  Kılıçlı üç çocuk ona karşı çıktı. Gençlerdi, on iki yaşlarındaydılar, zayıftılar ama sırım gibilerdi. Bunların köle olduğu açık olup, sırtları ve yanları kirpik izleriyle kaplıdır. Oğlanların kafaları kel, ve mayoların içinde, keskin kürek kemikleri dışarı çıkmış, iri ve güçlü bir kıza karşı duruyorlar. Elinde iki kılıç olan.
  Oğlanların deneyimsiz olduğu ve ölüme mahkum olduğu açıktı.
  İmparator şunları kaydetti:
  - Savaş çok eşitsiz değil mi?
  Sadrazam şunları kaydetti:
  - Adil seksin ölmesi hoşunuza gitmiyor.
  Zalim başını salladı:
  - Evet kadınlar ölmemeli! Ve erkek çocuklar erkektir ve en az değerli mallardır.
  Savaş gong'un işaretiyle başladı. Siyah saçlı kadının acelesi yoktu. Oğlanlara bir şans vermek ve güzel bir dövüş sergilemek istiyordu. Oğlanlar çevik, dayanıklı ama açıkça eğitimsizler.
  Ama büyük bir öfkeyle savaşıyorlar. Ve bronzlaşmış oğlanların kemikli vücutlarının terden nasıl parıldadığını şimdiden görebilirsiniz.
  İmparator başını salladı:
  - Müthiş!
  Burada esmer oğlanlardan birinin kaslı, esmer göğsünü kaşıdı. Yaralandı ve çığlık attı.
  Yeniden dövüş...
  Kız çıplak ayağıyla oğlanın kasıklarına tekme attı. Acının şokunu atlatıp bayıldı.
  İmparator şu emri verdi:
  - Kaldır şunu!
  Ve Moor ayağa fırlayarak çocuğun çıplak, nasırlı topuğunu kızgın demirle yaktı. Ayağa fırladı.
  Esmer, değirmeni iki kılıçla tuttu ve bıçağın düz tarafıyla başın arkasına vurdu. Ölümcül değil ama bilinci tamamen devre dışı bırakır.
  Moor yine çocuğun çıplak topuğunu yakar. Taş ocaklarında köle çocuklar genellikle tüm yıl boyunca ayakkabısız çalışırlar ve tabanları çizmelerinin derisinden daha serttir. Ama kızgın demir hâlâ onları yakıyor ve çığlık atmalarına neden oluyor.
  Ve tekrar ayağa fırlıyor. Siyah saçlı kadın çocuğun çenesine dirsek attı ve çocuk düştü. Ve yine çocuğun uzun süredir acı çeken çıplak topukları sıcak demirden acı çekiyor.
  Gladyatör bir kız erkekleri öldürmeye isteksizdir. Ama nereye gidebilirsin? Kabzasıyla şakağına vuruyor. Fakat Moor yine topuğu dağlıyor. Ve çocuk çığlık atıyor.
  eklememiz gerekecek .
  Ve çocuklardan birinin kafası bir kadın tarafından kesiliyor.
  Kız daha sonra bir tane daha devirir ve bir diğerini devirir. İmparatora bakar.
  Bağırıyor:
  - Bitir şunu!
  Esmer kız içini çekerek oğlanı bıçakladı. Despot merhamet bilmez. Ve diğerini de bitirmek zorunda kaldım. Daha sonra üçüncüyü bitirin.
  Daha sonra kız gözyaşlarına boğuldu ve üzgün bir yüzle stadyumu veya listeleri terk etti.
  Çıplak, zarif ayakları kanlı, yontulmuş ayak izleri bırakıyordu.
  Bir sonraki savaş daha da acımasızdı.
  Çıplak gövdeli iki iri erkek gladyatör çıktı. On ya da on bir yaşlarında yedi erkek çocuk onlara karşı savaştı. Erkeklerin büyük kılıçları, oğlanların ise küçük kılıçları vardı.
  Ve bu elbette acımasız bir mücadele. Ve kabul edelim ki acımasız bir dayak atıyor.
  Çocuklar düşüp öldüler, kan akıttılar.
  Ancak bazen erkek gladyatörleri de kaşımayı başardılar. Ve gövdeye yaralar verin.
  İmparator şunları kaydetti:
  - Rekabetçi mücadele!
  Sadrazam şunları kaydetti:
  - Evet majesteleri. Erkek çocuklar değerli bir eşya olmasa da, onlara da biraz üzülürsünüz!
  Despot başını salladı:
  - Evet, acımak bir erkeğe göre değil! Bu savaşçıların bunu başarması iyi bir şey ama bir dahaki sefere üzerlerine bir aslanı salacağım!
  Sonunda, üç çatallı mızrak ve ağlarla iki oğlan çıktı. Ayrıca genç, on üç yaşlarında, tecrübesiz ve saçları kel. Erkeklerin daha sonra gelir elde edebilmeleri için, kavgadan önce genellikle saçlarını peruk şeklinde tıraş ettirdikleri görülür.
  Ve çocukların üzerine bir kaplan saldılar.
  Çocuklar ağı atmaya çalıştı ama kaplan ağı yırttı ve çocukları parçalara ayırmak için koştu.
  İmparator şarkı söyledi:
  - Ben bir kaplanım, kedi değil.
  Artık içimde yaşıyorsun...
  Leopold değil, Leopar!
  Sonunda iş tamamlandı ve Augustine'in düşünceleri kesintiye uğradı. Akşam yemeğine gitti. Kız mahkumlara kıyafetlerini çıkarmaları emredildi. Çıplaklardı ve üzerlerine kovalardan sıcak, güneşte ısıtılmış su dökülüyordu. Daha sonra kızlar yemeğe götürüldü. Augustine'e yine süt ve tavuk budu verildi.
  Daha sonra beni bir hücreye götürdüler. Yatmadan önce kız elbette bir dua okudu, yatağın üzerine çöktü ve hemen uykuya daldı.
  
  
  RUSYA BAŞKANI VLADİMİR ZELENSKİY
  Açılışın ardından Vladimir Zelensky, Rada'nın kapatıldığını ve erken parlamento seçimlerinin yapılacağını duyurdu. Bu genel olarak beklenen bir şeydi. Ancak Rusya ile ilişkiler gergin kaldı. Vladimir Putin, Zelensky'yi zaferinden dolayı tebrik etmedi ve Ukrayna'daki başkanlık seçimlerini tanımadı. Ancak bu, yeni genç lidere bile fayda sağladı. Ona şüpheyle bakan milliyetçiler onu kendilerinden biri olarak tanıdılar. Ve Batı, Putin'in gerçekten saldırgan olduğunu fark etti. Ve Ukrayna'ya olan desteği güçlendirdi. Yani sağlık için başladı ve barış için bitti. Zelensky bunu aldı ve yeni Rada seçimlerinde son derece güçlü bir performans sergiledi. Parlamento çoğunluğunu almayı başardı. Daha sonra birkaç referandum düzenledi. Anayasal reform da dahil.
  Başkanın yetkileri önemli ölçüde genişletildi. Aksine Rada sınırlıdır. Bundan sonra Zelensky kararlı bir şekilde reformları ve modernleşmeyi gerçekleştirmeye başladı.
  Aynı zamanda Donbass'ta kurnaz bir hareket icat edildi. Savaşçı Anastasia Orlova'ya ilginç bir seçenek sunuldu. Ukrayna ve Batılı istihbarat servislerinin desteğiyle Lugansk ve Donetsk bölgelerinin valisi olacak. Daha sonra Ukrayna'da resmi üyeliğe sahip olacak, restorasyon için paraya ve daha fazla kişisel güce sahip olacak. Ve hatta kendi ordunuz. Yani Kadırov seçeneği. Rusya Çeçenya'ya fiilen bağımsızlık verdiğinde, yalnızca resmi olarak onun üzerindeki kontrolünü elinde tutuyordu.
  Saha komutanları arasında nüfuz sahibi olan Anastasia Orlova bu seçeneği kabul etti. Bu kadının çok güzel, sarışın olduğunu ve genellikle soğuk kış aylarında bile çıplak ayakla koştuğunu söylemeliyim.
  Anastasia, Yeni Rusya'nın "çalan" liderliğine savaş ilan etti. Oldukça militan ve otoriter bir kızdır. Ve ikametgahını Novoazovsk'ta kurdu. Halkın ve milislerin bir kısmı onu destekledi.
  Anastasia, yalınayak kızlardan oluşan bir taburla birlikte birçok baskın düzenledi ve birçok şehri ele geçirdi. Yerel çatışmalar çıktı. Bir çekişme yaşandı.
  Anastasia oldukça ustaca davrandı ve yurt dışından para aldı. Ayrıca Rusya'da da desteği vardı. Kadınlardan da dahil. Putin'in hasta olması da başarıya katkıda bulundu. Görünüşe göre Rusya'nın hırslı başkanı kendini aşırı zorlamış. Ve bu koşullar altında Rusya'daki liderlik bölündü. Anastasia bundan yararlandı ve Donetsk'i ele geçirdi. Ciddi destek aldık.
  Savaş Lugansk'la da başladı. Ama çok enerjik değil. Milisler aslında birbirlerini öldürmek istemediler.
  Nihayetinde Novorossiya Devlet Başkanı seçimleri yapıldı ve Anastasia kazandı. Amerika Birleşik Devletleri ve Kiev tarafından hemen tanındı. Sonra diğer Batılı ülkeler ve tüm dünya!
  Zelensky, Novorossia'ya Ukrayna içinde özel bir statü vererek sözünü tuttu. Ve Donetsk'te sarı-mavi bayrak yeniden dalgalandı.
  Uzun zamandır beklenen barış geldi.
  Zelensky aktif olarak yolsuzlukla mücadele etti ve hatta ekonomik suçlar için ölüm cezasını uygulamaya koydu. Vladimir Zelensky, profesyonel bir ekibi sıkı ve ustaca yönetip oluşturarak Ukrayna'ya yüksek büyüme oranları sağladı. Ülke yükseliyordu ve yeni liderin gücü güçleniyordu. Rusya ile ilişkiler gelişiyordu. Putin'in felç geçirmesine ve onu daha az hırslı ve saldırgan yapmasına ne katkıda bulundu?
  Rusya'da Zelensky'nin popülaritesi artıyordu. Güçlü bir konuşmacıydı, büyüleyici bir insandı, popülistti. Ve komünist değil ama anti-komünist de değil. Hem sol hem de Rus oligarklar arasında popüler. Rus gençleri arasında çok popüler. Bir entelektüel ve bir adam. Zeki gibi görünüyor ama kalıcı bir gücü ele geçirdi. Evet, kesinlikle bir lider ama aynı zamanda bir beyefendi! Yüksek kültür, ancak anlaşılır ve halk tarafından sevilir. Yönetimde gerçek bir yetenek. Ve harika bir organizatör.
  Ve böylece, Ukrayna'nın beş yıllık refahı ve yükselişi geçip Zelensky'nin gücü nihayet güçlendiğinde, bunu sansasyonel bir teklif izledi.
  Yani Rusya ile birleşmek. Büyük güce sahip ortak bir başkanın olduğu tek bir birlik devleti yaratın. Elbette halk tarafından seçilmiş.
  Ve Rusya'da seçkinler şoktaydı. Ne hareket! Bu zamana kadar Putin ciddi bir hastalıktan zayıflamış ve popülerliğini kaybetmişti. Bu, en azından tam anlamıyla savaşamayacağı anlamına geliyor. Ve Medvedev'in kendisi de genel olarak bir savaşçı değil ve halk tarafından sevilmiyor.
  Ve burada Zelensky açıkça bir sendika devletinin başkanı olmayı istiyor ve... Şansı gerçek! Batı öncelikle Vladimir Zelensky'yi Rusya ve Ukrayna'nın başkanı olarak görmek istiyor! Tamamen Batı yanlısı ve Avrupalı bir politikacı olduğunu gösterdi. İkincisi, Zelensky Rusya'da ve özellikle Ukrayna'da popüler. Üçüncüsü, görünürde rakip yok. Putin ciddi şekilde hasta, Medvedev zayıf ve sevilmiyor, Zyuganov ve Zhirinovsky çok yaşlı. Görünürde başka lider yok. Üstelik dördüncüsü Rusya oligarklarının ve Zelensky'nin desteği var.
  Evet, bunun Rusya başkanlığı için çok ciddi bir aday olduğu açık. Gücü, karizması ve olağanüstü bir hitabet yeteneği var. Ve ayrıca hem Batı hem de Rus medyasının desteği. Ayrıca eski ve sıkıcı liderlerin yönetimi altında Rus siyasetinde yeninin popülaritesi.
  Kısacası teklifi reddetmek hem sakıncalıdır, hem de teklifi kabul etmek korkutucudur. Putin ikinci felç geçirdi. Medvedev Rusya'nın cumhurbaşkanı vekili oldu.
  Elbette Zelensky'nin kesinlikle kazanacağı bir gerçek değil. Ve gerçekten Ukrayna'yı ilhak etmek istiyorum. Medvedev'in Putin'i geçme arzusu var! Peki Zelensky ile seçim yapmak gibi bir riski almaya değer mi?
  Ancak Rusya halkı Ukrayna ile birleşme fikrini destekledi. Yüzbinlerce insan sokaklara dökülerek Slav kardeşlerin birliğini talep etti. Moskova'da göstericiler polisle çatıştı. Çok sayıda kişi yaralandı. Bir protesto dalgası yükselmeye başladı.
  Komünistler sonunda Zyuganov'u ele geçirdi, daha doğrusu çürüttü ve genç liderlik insanları sokağa çıkarmaya başladı. Rejim değişikliği talep ediyoruz.
  Milliyetçiler de öne çıktılar ve kendi güçlü ve hırslı liderlerine sahip oldular. Maidan giderek daha moda hale geldi. Polise taş ve molotof kokteyli atıldı. Halkın uzun zamandır biriken hoşnutsuzluğu giderek daha fazla kendini göstermeye başladı.
  Medvedev bir güvenlik konseyi topladı.
  Üyelerin çoğu, şeytanın resmedildiği kadar korkunç olmadığı gerçeğini öne sürerek birleşmeden yanaydı. İdari kaynaklar ve propaganda da büyük bir güçtür! Ve insanların beyinleri tamamen yıkanabilir ve genellikle iktidardaki partiye oy verirler.
  Rus milyarderler de öngörülebilir, uzun süredir iktidarda olan ve az çok herkesi memnun eden Medvedev'e bağlılık yemini ettiler.
  Milyarder Deribasco mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Şu tarzda bir seçim kampanyası yürütmeliyiz: Medvedev bugün Putin'dir ve hiçbir Zelensky bizim için tehlikeli değildir!
  Roman Abramovich otoriter bir şekilde şunları söyledi:
  "Yüzde 4'lük bir oy oranıyla Yeltsin'i seçim çukurundan çektik ve sizi daha da çok çıkaracağız!" Paramız ve medyamız garantimizdir!
  Prohorov şunu doğruladı:
  - Zenginlerden Ukrayna'daki gibi yüksek vergiler istemiyoruz ve hepinizin yanında olacağız!
  Dmitry Medvedev yumruğunu masaya vurdu ve şunu duyurdu:
  - O halde bütünleşme ve birleşme teklifini kabul ediyoruz!
  Ukrayna ile Rusya arasında birleşme anlaşması imzalandı. Bir anda güç dengesi değişti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin üç ay içinde yapılması planlanıyor.
  Cumhurbaşkanlığına kaydolmak için ya yüz bin imza toplamak ya da ikinci tura çıkmanız durumunda iade edilecek olan doksan bin dolar depozito yatırmak yeterli. Bunlar gerçekten komik kurallar. Kısmen Rusya'dan ve kısmen Ukrayna mevzuatından alınmıştır.
  Doğal olarak çok sayıda başkan adayı olacak; Medvedev'in ekibi görünüşe göre bunun kendileri için daha da karlı olacağını düşündü! Seçmen hareketliliğinin ilk turda yetkililere avantaj sağlayacağını söylüyorlar. İkincisinde ise herkes Medvedev'i destekleyecek. Her durumda, başkan vekili buna güveniyordu. Ve başladı...
  Anastasia Orlova, bu yalınayak Kleopatra, yüzlerce kişiye karşı Zelensky'nin olacağını söyledi. Ve o, ejderha Putin ve Medvedev'e karşı Lancelot'tur.
  Basında şiddetli saldırılar yaşandı. Bazıları Zelensky'nin tarafındaydı, bazıları ise Medvedev'in tarafındaydı.
  Aday kayıt dönemi başlamıştır. Rusya'da karışıklıklar vardı. Dzhokhar Dudayev'in oğlu Kafkasya'da ortaya çıktı ve cihat ilan etti. Ve İslami bölgelerde yaygın destek gördü. Pek çok uzman burada CIA'in kulaklarından şüpheleniyordu. Üstelik Trump"ın başkanlığı da sona erdi ve en azından bazı zaferler kazanmamız gerekiyor. Ve Zelensky'nin Rus tahtına çıkması büyük bir zafer! Ancak Zelensky'nin Rusya'yı, özellikle ekonomik açıdan, Putin yönetimindekinden çok daha güçlü, büyük bir ülke haline getirebileceğini iddia eden şüpheciler de var.
  Dolayısıyla Batı'da da görüşler bölünmüş durumda. Birleşik Ukrayna-Rusya devleti elbette güçlü bir birliktir ve hiç de şaka değildir. Bu gerçekten bir canavar olabilir. Doğal olarak Rus güvenlik güçleri de birleşmeyi destekledi. Üstelik Anastasia havalı bir kadın. O, bir tabur kızla birlikte, hepsi güzel, yalınayak ve bikinili, Rus özel kuvvetlerini devirdi ve yendi. Zelensky'nin ateşli hayranını devirmek için toz topladıklarında.
  Kızlar, çıplak ayakla ve bikinilerle muhteşem bir şekilde dövüştüklerini gösterdiler! Ve özel grup "Vympel" ateşli kadınlara yenildi. Sonuç olarak müdahale etmeme kararı alındı ve Ukrayna yanlısı liderlik Novorossiya'da iktidara geldi.
  Anastasia Zelenky adına kampanya yürüttü . Savaşta kız, çıplak ayaklarıyla keskin, ince diskler, bumeranglar ve el bombaları atmayı biliyordu. Bikini giymiş savaşçılar efsane haline geldi. Kızlardan oluşan bir alay, her biri bir tümen değerinde. Bu çok büyük bir güç!
  Anastasia karda koşturdu, kırmızı, çıplak topukları parlıyordu. Kız şarkı söyledi:
  İnanın uzayın enginliğinde bir rüya var.
  O, gökyüzündeki güneş ışığı gibidir...
  Svarog'un gözünde barış ve saflık var,
  İsa yeniden dirileceği için O bizim içindir!
  
  Işıldayan bir kader doğuracağız,
  Mayıs ayında güneş gibi parlayacak...
  Ama ölümsüzlerin ne kadar sürebileceğini anlamıyorum.
  Kader bizimle ne kadar kötü oynuyor!
  
  Anavatanını koru şövalye,
  Cennetin yıldızı parlasın...
  Anavatanımız olan Dünya'nın genişliğini koruyoruz,
  Gezegenin sonsuz bir cennet olmasına izin verin!
  
  Peki ama korkunç komünizm ne yapabilir?
  Vatan bayrağını her şeye kadir kılacak...
  Ve öfkeli faşizm cehennemde yok olacak,
  Düşmanı çok güçlü bir darbeyle deleceğiz!
  
  Kalplerinizi Anavatanımıza verin,
  Çok parlak bir ısıyla parlamak için...
  Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz
  Ve Führer'i tek darbeyle yok edeceğiz!
  
  Yoldaş Stalin babasının yerini aldı,
  Farklı nesillerin çocuklarıyız...
  Sürü cehennemde çılgınca yok olacak,
  Ve dahi Lenin Cennete giden yolu gösterecek!
  
  Rusya'da her oğlan bir devdir,
  Ve kızlar dövüşmek için eğitilirler...
  Yüce Rab Ailesi bizim için birdir,
  Biz Ruslar her zaman savaşmayı başardık!
  
  Başaracağız, yakında inanıyorum, her şeyi başaracağız,
  Evrende daha yüksek bir şey yok...
  Komsomol üyesi küreği kaldırdı,
  Ve Führer'i çatıya vurun!
  
  Artık komünizm yok, fikir yok,
  Çok güzeller ve mutluluk getirecekler!
  Ve Führer tam anlamıyla bir kötü adam,
  Çok sinsi, çok siyah!
  
  Ben bir kızım - bir dövüşçünün büyüklüğü,
  Yalınayak, soğukta cesurca koştu...
  Kalın örgüm altından yapılmış,
  Hızlı bir gül yaptım!
  
  Bir milyar fikir ortaya çıkabilir
  Komünizmde bir vatan nasıl düzenlenir?
  Bir Fritz görürseniz ona sert bir şekilde vurun.
  Böylece kahrolası Adolf tahta oturmaz!
  
  Faşistleri yumruğunla vur,
  Daha da iyisi, onlara balyozla vurun...
  Rüzgarın eşliğinde Volga boyunca ilerleyelim,
  Keçileri ezmekten çekinmeyiz!
  
  Anavatan için asker yetiştireceğiz,
  Kızlar saldırmak için acele ediyor...
  Güzellik makineli tüfeği hedef aldı,
  Hitler'in intikamı acı verici olacak!
  
  Rusları kimse yenemez
  Faşizmin kurdu tecrübeli bir şeytan olsa da...
  Ama yine de onun ayısı daha güçlü,
  Hangi düzen yenisini inşa ediyor!
  
  Anavatan için, Stalin için koşun,
  Komsomol üyeleri çıplak ayakla koşuyor...
  Naziler kaynar suyla öldürüldü
  Çünkü Büyük Ruslar en havalılardır!
  
  Gururlu kızlar Berlin'e girecek,
  Çıplak ayak izi bırakacaklar...
  Üstlerinde altın kanatlı bir melek var,
  Ve eşek arısının incileri gibi gümüşe dönüyorlar!
  Kız şarkı söylüyor ama nasıl da dövüşüyor! Sonuçta, bir zamanlar milisleri Iolaisk'te tam bir yenilgiden kurtaranlar o ve dört ortağıydı .
  Daha sonra bikinili ve yalınayak beş kız, bütün bir orduyla birlikte içeri girdi.
  Evet, tam bir gösteriydi.
  Anastasia makineli tüfekle çok fazla ateş ederek düşmanın hattını kesti ve ardından çıplak ayak parmaklarıyla aynı anda birkaç ince disk fırlattı. O kafalar kesildi.
  Ve Anastasia şarkı söyleyecek:
  - Kutsal Rusya adına!
  Natasha ayrıca ateş etti, düşmanları doğradı ve ciyaklayarak çıplak ayağıyla bir el bombası atarak bir tankı devirdi:
  - Svarog'a!
  Ve sonra sıra altın saçlı Zoya'ya geliyor. Ve aynı zamanda ölüm hediyesini çıplak ayağıyla fırlatıp şöyle bağırır:
  - Rodnoverie'nin geleceği için!
  Ve Aurora en kısa sürede onları takip edecek. Ve çıplak topuğuyla ölüm armağanını salıverecek ve şöyle bağıracak:
  - Harika sınırlar için!
  Ve sonra Svetlana devreye girecek. Bir patlama yapacak ve ardından makineli tüfekle çıplak ayak parmaklarıyla yıkım gönderecek...
  Ve çıplak bacaklı güzel bağırıyor:
  - Romanovların dönüşü için!
  Evet, Anastasia kraliyet imparatorluğunun restorasyonunun hayranıydı. Aslında Rusya'da aslında bir çar iktidarda zaten. Öyleyse neden meşru bir monarşi yaratmıyorsunuz? Üstelik Romanovların damarlarında birçok nesil Avrupalı kralların kanı akıyor. Bu onların soyağacı mı? Putin ve özellikle Lukashenko nasıl bir aile? Kim bunlar kral olacak? Ama Romanovlar Tanrı'nın meshettiği kişilerdir!
  Anastasia ve bikinili arkadaşları birçok mucizeye imza attı. Şeytan gibi savaştı. Ancak daha sonra Putin'le tartıştı ve Zelensky'nin yanında yer aldı. Genel olarak Anastasia, Ukrayna'nın haksızlığa uğradığını gördü ve yüksek bir adalet duygusuna sahip olarak zayıfların yanında yer aldı!
  Anastasia ve beşi, onu isyancı olarak tutuklamaya çalışırken Novoazovsk'a yapılan saldırıyı püskürttü. Hükümet güçlerinden oluşan bir kolun tamamı kesildi ve silahsızlandırıldı.
  Bundan sonra tutsaklar yüzüstü yere kapanıp Anastasya ile diğer kızın çıplak, tozlu ayaklarını öptüler.
  Kız, Novorossiya'nın yakalanan askerlerine felsefi bir şekilde şunları söyledi:
  - Seni öldürmek istemiyorum! Siz benim kardeşlerimsiniz! Ve senin kraliçen olacağım!
  Genel olarak Novorossiya, Anastasia'yı çok fazla hasar veya ağır kayıp olmadan kabul etti. Doğru, sarışın terminatör Donetsk Cumhuriyeti valisinin kafasını kesti ve çoğunluğu Kafkasyalılardan oluşan gardiyanlarını öldürdü.
  Anastasia uzun zamandır bir efsaneydi. Kırım'da öyle mucizeler gerçekleştirdi ki, Rusya Federasyonu Kahramanı'nın yıldızını aldı. O olmasaydı bikinili partnerleriyle işler bu kadar sorunsuz yürümezdi. Ancak daha sonra Anastasia alındı \u200b\u200bve tüm Rus ödüllerinden mahrum bırakıldı. Onu ortadan kaldırmaya çalıştıklarında Rus özel kuvvetlerinin savaşta öldürülmesi de dahil. Hatta ceza davası bile açıldı.
  Ancak neredeyse bağımsız olan Novorossiya ile büyük bir savaş başlatmaya cesaret edemediler. Üstelik Putin hastalandı ve o olmadan kimse sorumluluk almak istemedi.
  Özellikle de genel olarak içgüdüsü ve ruhu itibarıyla bir lider olmayan Medvedev. Ancak Ayılar'ın Rus oligarklarına ve Putin'in çevresine yakışan şey tam da budur - kolaylıkla manipüle edilebilirler.
  Öyle de olsa Zelenskiy'e karşı dev bir propaganda makinesi ayağa kalktı. Her şey için herkesi suçlamaya başladılar. İddiaya göre bir uyuşturucu bağımlısı, bir hırsızdı ve offshore şirketler aracılığıyla milyarlarca dolar çalmıştı ve genel olarak eşcinseldi.
  İl yazmaya gitti. Ve tabii ki çeşitli tanıklar ve güvenceler vardı. Eşcinsellik suçlamaları da dahil. Adayların kayıtları daha yeni başladı ve şimdiden çamur akmaya başladı.
  Seçimlere katılmak isteyen hem Ukraynalılar hem de özellikle Rusların sayısının muazzam olduğu ortaya çıktı. Hem komünistler hem de milliyetçiler içeri girdi. Aniden yaşlı ve hasta Zyuganov bile oy vermeye geldi. Her ne kadar Rusya Federasyonu Komünist Partisi başkanlığı görevinden ayrılmış olsa da. Afonin , Udaltsov ve Grudinin de sandık başına gitti . Ve genel olarak hala az bilinen ama tazı olan bir grup sol aday var. Ve pek çok insan başkanlığa aday olmak istiyor! Peki ya doksan bin dolar? Bu gerçekten Rus standartlarına göre bu kadar büyük bir miktar mı?
  Sanki tanklar tırmanmaya hazırmış gibiydi. Ve işadamları, sanatçılar, pop figürleri ve yazarlar. Evet, yazarlar da aktif. Kendinize bir reklam yapın. Ve doksan bin dolar o kadar da fazla değil. Böylece CEC yüzlerce başvuru aldı.
  Peki, seçimler! Peki, nasıl bir gösteri olduğu ortaya çıktı! Alla Pugachev bile başkanlığa aday oldu. Neden? Alka unutmaya başladı , belki kendine hatırlatır! Yaşlılardan Yuri Luzhkov başkanlığa yükseldi. Görünüşe göre ben de kendime hatırlatmak istedim.
  Elbette böyle bir gösteri Vladimir Volfovich olmadan yapamazdı. Ancak bu kez seçimlere hem oğlu Igor Lebedev hem de sağ kolu Degtyarev katıldı. Ayrıca seçimlere üç sütun halinde gittiler.
  Milliyetçiler de harekete geçti. Tabii ki, hapiste yatmış efsanevi Demushkin ve ilginç bir şekilde, "Metal Korozyon" un lideri ve "Kolovrat" rock grubunun başkanı "Spider" ve daha birçokları başkanlığa aday oldu.
  Tabii pop şarkıcıları da bir kampanya başlattı. İşte Philip Kirkorov ve Nikolai Baskov. Ayrıca kaybedecekleri hiçbir şey yok. Böyle bir askeri muhafız görevlendirildi.
  Timothy ve Vitas ve genel olarak birçok kişi kampanyaya katıldı.
  Elbette tesadüf değil! Medvedev'in planı, ikinci turda kendisine oy aktaracak çok sayıda adayı aday göstermekti. Genel olarak plan ilginç. Medvedev'in notu başlangıçta Zelensky'ninkinden daha düşük. Ve kurnazlık yapmadan kazanmak imkansızdır!
  Ancak Yeltsin'in de reytingi sıfırdı ancak Zyuganov'a karşı kazanmayı başardı. Doğru, ikincisi seçimleri geçersiz gibi yönetti: bilerek kaybetmek!
  Ve bu durumda Medvedev, olağanüstü ve çok yetenekli bir kişiye karşı çıkıyor.
  Yani burada çok şey oluyor. Solovyov'un gösterisinde Zelensky ona sürekli çamur atıldı. Doğru, o zaman bir kız çıplak ayak parmaklarıyla Solovyov'un yüzüne dondurma fırlattı. Ve bir gözünü çıkardı. Bundan sonra Zelensky'ye çamur atmanın güvenli olmadığı ortaya çıktı! Mesela bu adam Ukraynalı bir kartal!
  Genel olarak Rus toplumunda birlik yoktu. Pek çok kişi Zelensky'yi destekledi. Gerçekten genç kan ve Ukrayna'yı yüksek petrol ve gaz fiyatları olmadan yükseltmeyi başardı! Peki ya Medvedev? Ülke tam anlamıyla petrol ve gaz dolarları içinde boğuluyor ve ekonomi tam bir durgunluk içinde. Büyüme yok, sadece işsizlik artıyor.
  Medvedev genel olarak tüm politikacılar arasında en yüksek anti-reytinge sahip olan ülke . Gerçi tam da bu nedenle oligarkların yararınadır. Onlara ne kadar bağımlı olursak, o kadar kontrol ederiz. Rus hükümeti aceleyle herkesin maaşlarını ve emekli maaşlarını artırmaya başladı. Ve bazen...
  Üstelik Medvedev emeklilik yaşının iki yıl düşürülmesini bile önerdi. Yani her şey insanların iyiliği için. Emekli maaşlarının artırılması ve emeklilik sonrası çalışmanın hizmet süresi olarak sayılmasına yönelik değişiklikler yapıldı.
  Medvedev ve yetkililer unutmadı. Böylece ayakta durup ona oy veriyorlar. Özellikle gelir beyanları iptal edildi ve bin dolara kadar hediyelere izin verildi. Elbette ki yetkili bunu beğendi. Yurt dışında gayrimenkul sahibi olma izni ve hesap sahibi olma izni de öyle.
  Sigara içenleri kazanmak amacıyla tütün karşıtı yasa önemli ölçüde gevşetildi. Geceleri alkol satışına izin verildi ve kumar bile yasallaştırıldı. İkincisi oligarklar tarafından memnuniyetle karşılandı; aslında neden bu kadar gelir kaybedip yeraltına alıyorsunuz?
  "Bebekler" programı geri döndü. Televizyonda daha fazla erotik göstermeye başladılar.
  Medvedev ayrıca af ilan etti ve hatta mahkumlara yardım parası ödenmesini emretti. Ve bu aynı zamanda önemli bir oy yüzdesidir. Ve mahkumların kendileri ve aileleri.
  Medvedev genel olarak şu sloganı ortaya attı: daha fazla özgürlük! Aslında Rusya, Putin'in despotizminden bıktı. Televizyonda çıplak bir kadın bile göremeyecekken!
  Ve elbette şunu gösterme girişimi de vardı: hayat daha özgür hale geldi, hayat daha eğlenceli hale geldi!
  Medvedev ayrıca alkol fiyatlarını düşürdü ve televizyonda bira reklamlarına izin verdi. Aslında neden bu kadar ileri gidelim?
  Ancak Kafkasya'da savaş çıkıyordu. Putin gittikten sonra dağcılar daha fazla ayrıcalık ve hak talep etmeye başladı. Ve hırsları daha da arttı. Üstelik Türkiye, Kafkasya'ya daha aktif baskı uygulamaya başladı, özellikle Erdoğan'ın Suriye'de çok az şey aldığı için hırsları arttı. Petrol fiyatlarının ve dolayısıyla gaz fiyatlarının düşmesiyle durum daha da kötüleşti. Maduro rejiminin devrilmesinden sonra üretimi artıran Venezuela oldu . ABD ve İran nihayet uzlaştı ve Libya'da birleşik bir hükümet kuruldu.
  Düşen petrol fiyatları Rus rublesini düşürdü, enflasyonu artırdı, ücret ve emekli maaşlarındaki artışların değerini düşürdü.
  Ve Kafkasya'daki militanların artan faaliyetleri Medvedev'e karşı oynadı.
  Putin'in mirasını koruyamayacağını söylediler. Ve genel olarak, çoğu zaman olduğu gibi: süperstar, kendisini zayıf bir halef olarak atadı.
  Kafkasya'da hem ABD, hem Arap ülkeleri, hatta İran ayrılıkçılığı körükledi. Ancak güvenlik güçleri arasında anlaşmazlıklar çıktı. Bazıları hâlâ Putin'in uzun süredir ortağı olan Medvedev'i başkan olarak görmek istiyordu! Ve diğerleri çok daha popüler olan Sergei Shoigu'yu katacaktı.
  Ancak ikincisi oligarklar ve sanayiciler tarafından desteklenmedi. Onun çok solcu olduğunu düşünüyorlardı ve milyarderler tek kişinin diktatörlüğünden bıkmıştı. Herkes bir liberalin tahta çıkmasını ve Batı ile uzlaşmayı istiyordu. Cumhurbaşkanı adaylarının kayıt süresinin bitmesini bekleyen Medvedev, Shoigu'yu kovdu. Orduda huzursuzluğa ne sebep oldu?
  . 2. BÖLÜM
  Daha sonra Medvedev, Shoigu'ya uzun zamandır vaat edilen mareşal rütbesini verdi ve ona fahri başbakan yardımcılığı görevini verdi. Ayrıca popülist bir hareket. Ancak her halükarda seçim öncesi durum başkan vekilinin lehine değildi.
  Zelensky daha genç, daha başarılı, daha etkili ve puan toplayan biri. Kayıt altına alındığında bile iki yüzden fazla başkan adayı tartışmasız liderliğini korudu. Ancak Medvedev'in hâlâ ikinci sırayı almak için mücadele etmesi gerekiyordu. Beklenmedik bir şekilde Alla Pugacheva ikinci tura çıkmadaki rakibi oldu. Uzun süredir performans sergilemeyen ve halkla ilişkilere pek meraklı olmayan yaşlanan diva, aniden sıralamada yükseldi.
  Belki de can sıkıcı politikacılara bir tepkiydi. Aksine, Zhirinovsky ve Zyuganov'un reytingleri keskin bir şekilde düştü. Halk bu iki siyasetçiden de fena halde bıktı. Üstelik seçim alanlarında daha genç ve daha özgün liderler ortaya çıktı.
  Özellikle hapishanede şehit resmi alan Demushkin'i ekledi. Suraikin hâlâ reyting alamadı ancak partisinin bir diğer üyesi, en iyi Rus profesyonel boksör Sergei Kovalev de puan kazanmaya başladı.
  Genel olarak Sergei Kovalev'in ilginç bir adam olduğu ortaya çıktı. Moskova belediye başkanlığı görevine aday oldu ve herkes için beklenmedik bir şekilde ikinci oldu. Rusya Komünist Partisi'ne katıldı. Ayrıca reytingini de yükseltmeye başladı.
  Sergey Kovalev'in çok iyi bir boksör olduğunu belirtmekte fayda var - Ruslar arasında en iyisi, hatta Kostya Tszyu'yu geride bırakıyor.
  Dolayısıyla Sergei Kovalev bir sonlandırıcıdır ve tehlikeli derecede Medvedev'e yakındır.
  Doğru, çoğu Rus anket hizmetinin derecelendirmeleri var ve... Ö. Başkan abartıldı. Ancak tanıtım kapsamlıydı. Ancak Medvedev pek şanslı değildi. Putin'den sonra şans bir şekilde daha da cimrileşti. Petrol fiyatları düşmeye devam etti, ruble kuru da düştü ve fiyatlar hızla yükseldi. Kafkasya giderek daha aktif yanıyordu. Hatta Kadırov'un adamları bile militanların safında savaşmaya başladı. Durum bu. Daha sonra Taliban, Tacikistan sınırındaki Rus birliklerine saldırdı.
  Ve ortaya çıktığı üzere Rus birlikleri hazır değildi. Medvedev yeniden ayağa kalktı. Ayrıca Savunma Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı'ndaki hırsızlık skandalı da ortaya çıktı . Medvedev'in uzun süredir dostlarının üzerine bir gölge düştü. Rusya'dan yüz milyarlarca doları kimin çaldığı konusunda da şüpheler ortaya çıktı. Ayrıca şüpheler. Ve medya küstahlaştı...
  Zelensky seçim kampanyasını sakin bir şekilde, profesyonelce, adeta bir gösteri gibi yürüttü. Zhirinovsky her zaman olduğu gibi kendisinden çok yetkililer için çalıştı. Zyuganov yuhalandı ve çürük yumurta yağmuruna tutuldu. Sonra yine olaylar...
  Elbette Ksenia Sobchak seçimlere katıldı ve koniği atmaktan kendini alamadı. Onu aldı ve Jirinovski'nin yüzüne bir pasta fırlattı. Ve dikkatleri üzerine çekti. Aynı zamanda oldukça epik bir şekilde oldu.
  Alexander Povetkin de seçimlere katıldı. Rus boksör Joshua'ya yenildikten sonra uzun süre geri dönemedi, ardından fena rakiplerle birkaç kavga etti ve daha ciddi bir kavgada bozuldu. Kariyerini tamamladıktan sonra siyasete atıldı ve milliyetçi bir parti kurmaya başladı.
  Şu ana kadar pek başarılı olamadık.
  Ancak Povetkin, televizyonda yayınlanan bir tartışma sırasında rakibinin suratına yumruk attı. Kendini öne çıkardı ve bu da notunu biraz yükseltti.
  Genel olarak seçimler histerikti.
  Televizyonda yayınlanan tartışmalar düzenlediler: Cevaplamak için otuz saniye verdiler ve bir tartışma çıktı. Partiler, kavgalar, skandallar. Tam bir saçmalık.
  Medvedev utanmadan terfi ettirildi , ancak notu pratikte artmadı. İkinci tura çıkış hâlâ şüpheli.
  Zelensky açık farkla öndeydi. Ve şaşılacak bir şey yok! Beş yıl içinde Vladimir işsizliği sona erdirmeyi, tüm fabrikaları ve fabrikaları restore etmeyi ve yenilerini inşa etmeyi başardı.
  Zelensky'nin başarılarından biri tarımın ve alternatif enerji kaynaklarının geliştirilmesiydi.
  Özellikle Ukrayna'da atmosferik basınç farklılıklarından çalışan ve şarj eden enerji santralleri ortaya çıktı. Jeotermal enerji santrallerinin yanı sıra . Ve daha fazlası. İyonosferin enerjisinin kullanılması dahil . Öyle oldu ki bilim petrol ve gaza karşı çıktı.
  Sentetik gıda üreten ve bunu Çin'e tedarik eden bir tesisin Ukrayna'da ortaya çıkması gerçek bir sansasyondu. Ve Rusya gıda ihracatını azalttı.
  Ukraynalılar arasında da adaylar vardı. Özellikle Vladimir Klitschko. Ünlü boksörün zorlu bir kariyeri vardı. Ringe geri döndü: Charr ve Tyson'ı yendi Öfke . Ancak Joshua'ya karşı üçüncü rövanş maçında yine kaybetti ama çok para kazandı. Ve bokstan son emekliliğini açıkladı.
  Ama sonra tekrar geri geldi. Kiev'de Gassiev'le savaştı ve kazandı. Daha sonra bir dövüş daha yaptı ve normal dünya şampiyonu unvanını kazandı; sonunda hem Foreman'ın hem de Joe Louis'in rekorunu kırdı. Daha sonra birleşik Rusya ve Ukrayna'nın başkanlığına adaylığını açıkladı. Ve Ukraynalılar arasında Vladimir Klitschko'nun Zelensky'den sonra ikinci sırada olduğu söylenmelidir. Ve bokstaki hatırı sayılır yaşına rağmen Vladimir Klitschko, seçim kampanyası sırasında kendisinden yirmi yaş küçük bir boksöre karşı zorunlu savunmayı gerçekleştirdi. Ve yine nakavtla kazandı.
  Bundan sonra Vladimir Klitschko'nun reytingi yükseldi ve Medvedev'e yaklaşarak ikinci tur şansını yakaladı.
  Genel olarak bu seçimlerin tartışmasız bir favorisi vardı: Zelensky ve ikincilik için çok yakın bir mücadele vardı. İkincilik mücadelesinde Medvedev'i kısa süreliğine geride bırakan Alla Pugacheva kenara çekilmeye başladı. Prensip olarak parlak bir şey tarafından aydınlatılmadı. Vladimir Klitschko ise ikinci sırada yer aldı. Ancak seçmen kitlesi pek istikrarlı değil. Üç yenilginin ardından gitmeyi başaran ve dört hafif ağır sıklet kemerini de toplamayı başaran Sergey Kovalev, ringde de mücadele ederek yine şampiyonluk unvanını kazandı.
  Ve reytingi yeniden yükseldi. İkinci tura da çıkabilir. Diğer Ukraynalı boksörler: Usik ve Lomachenko Zelensky'yi desteklediler ve başkanlar müdahale etmedi. Her ne kadar ikisi de kariyerlerini henüz tamamlamamış olsalar da. Neden bitirmeliler? Usik, Joshua'yı sayılarla yenerek tartışmasız ağır sıklet dünya şampiyonu oldu. Lomachenko bir sıklet kategorisinden diğerine dolaşıyor ve kendisine o kadar yüksek ücretler ödeniyor ki, kariyerini bitirmek konusunda isteksiz.
  ABD'de de bir seçim kampanyası var. Donald iki dönem sonra ayrılıyor ve üçüncü dönem için aday olacak kadar sağlıklı değil. Gençler başkanlığa aday. Demokratlardan otuz dokuz yaşlarında çok güzel bir kadın vali, muhtemelen başkan adayları arasındaki en genç kadın. Cumhuriyetçilerden de İran'a karşı savaşın kahramanları olan genç generallerden.
  Amerika Birleşik Devletleri'ndeki politikacıların nesli değişti.
  Rusya'da Putin, Zelensky'yi yenmeyi başarabilirdi ama iş yerinde açıkça tükenmiş durumdaydı. Aşırı gerilim zarar verdi! İstediği, gücünü abartmak ve çevresine güvenmemekti. Ya da belki onu da zehirlediler. Nazarbayev'in ayrılmasının ardından BDT'de yeni bir demokratikleşme dalgası başladı. Kazakistan parlamenter bir cumhuriyet haline geldi. Belarus'ta Lukashenko bir şekilde şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu. Ve başkan da kukla haline geldi.
  Bir dalga daha geldi. Türkiye'de parlamento zaten Erdoğan'a karşı ayaklandı . Sarkaç diğer yöne doğru sallandı.
  Zelensky gerçekten de daha fazla otokrasi lehine anayasayı değiştirdi ama Batı'da kendilerinden biri olarak algılanıyor! Evet, referandumlar her zaman yapılır. Ve gerçek bir ifade özgürlüğü var.
  Her halükarda Zelensky'nin ikinci turda kazanma konusunda özel bir sorunu yok. Büyük olasılıkla, ikinci tura çıkacak olan Medvedev olacak - idari kaynaklar, düşük popülerlik ve çok başarılı bir saltanat nedeniyle aşılabilir. Pek çok kişi Ukrayna'daki seçimlerle benzerliklere dikkat çekti; pek çok cumhurbaşkanı adayı, Zelensky'nin liderliği, düşük hükümet notları ve yüksek anti-reytingler .
  Zelensky'nin Putin'i yenip yenemeyeceği hala bir soru, ancak Medvedev'in ulusun lideri rolüne uygun olmadığı açık. Ve demokrasi burada yetkililere karşı oynadı.
  Medvedev kendisini dövüşe tam anlamıyla hazırlayamadı. Onun karakteri aynı değil. Gerçek bir savaşçı değil!
  Ancak tüm otokrasilerin sorunu, haleflerin pek iyi olmamasıdır! Genellikle bir diktatör onu devirmemek için yerine zayıf birini koyardı! Mesela Nazarbayev'in halefinin gücü sınırlıydı. Ve bunu umursamıyor; yumuşak gövdeli!
  Ancak Vladimir Zelensky her halükarda muhalefetten iktidara geldi ve zayıf biri değil.
  Putin'in de yumuşak vücutlu ve zayıf görüldüğünü, bu yüzden de boşboğaz Yeltsin'den sonra başkan olarak getirildiklerini söylemek gerekir. Ama ortaya çıktı ki sessiz bataklıkta şeytanlar var!
  Ve sonra bataklığın o kadar da sessiz olmadığı ortaya çıktı. Ancak görünen o ki Medvedev koyun kılığına girmiş bir kurt değil, gerçekten doğal bir koyun. Ve gücünü toplayamıyor.
  Zhirinovsky, Zelensky'ye müstehcen sözlerle hakaret etti ve para cezasına çarptırıldı. Birkaç düzine başkan adayı Medvedev lehine çekildi, ancak bu neredeyse hiçbir sonuç vermedi. Başrolde yer alan ünlüler arasında boksör Denis Lebedev de vardı. Aslında tamamen teknik olarak ilerledi. Ayrıca iş adamları ve küçük kültürel figürler de vardı. Yazarlardan yalnızca Sergei Lukyanenko Medvedev'in lehine rol aldı. Geri kalanlar kendilerini tanıtmak istedi . Ve herkes şansa inanıyordu.
  Medvedev oldukça büyüdü. Ancak ordunun, hapishanenin ve polisin emredildiği gibi oy vereceğine dair umut vardı. Üstelik seçmenlere rüşvet veriliyor . Ve tabii ki erken oylama. Burada da her türlü başarı şansı var.
  Evet, yetkililerin faaliyetlerini artırmasına neden olan şey tam olarak budur. Erken oy verin. Ve elbette sahtecilik de var. Ve yüreğinizle oy verme arzusu.
  Medvedev, 1996 seçimlerinin aksine notunu yükseltemedi. Yeltsin'in de şanslı olduğunu söylemeliyim. Özellikle Dzhokhar Dudayev kazara öldü. Ne tür bir sinek onu ısırdı, görüşme sırasında her zamanki önlemleri almadı. Sonuçta, eğer olay biraz daha erken olsaydı, saldırıyı gerçekleştirecek zamanları olmayacaktı. Ve biraz sonra sadece anten kapatılacaktı ve Dzhokhar'ın kendisi de güvenli bir mesafede olacaktı. Bu savaşta ve propagandada büyük bir şanstır.
  Ve şimdi Dudayev'in işini bitiremezsin. Ve Rusya başkanlık seçimlerinin arifesinde bu kadar aptalca yakalanan Raduev yok . Ancak Dudayev Jr. seçimler sırasında ölmek istemiyor. Ve genel olarak, görünüşe göre haleflerin üçlüsü: Yeltsin, Putin, Medvedev kesintiye uğruyor...
  Seçmenlere rüşvet verme girişimleri sızdırıldı ve daha fazla skandala yol açtı. Patrik kimseyi desteklemedi ve şöyle düşündü: Tanrı'nınki Tanrı'nındır, Sezar'ınki Sezar'ındır . Genel olarak Yeltsin yönetiminde her şey bir şekilde daha kolay hale geldi. Ve bazı nedenlerden dolayı Ortodoks Kilisesi, tamamen umutsuz görünen Yeltsin'in yanında yer aldı. Ve endüstriyel çevreler.
  Ve sonra Rus oligarklar Zelensky ile flört etmeye başladı. Görünüşe göre Medvedev'i yükseltmek imkansız.
  Ve medyadaki ruh hali değişmeye başladı. Zelensky giderek daha fazla övülüyordu. Zhirinovsky şimdiden isminin aslında bir elmas adam olduğunu söylemeye başladı.
  Medvedev maaşları ve emekli maaşlarını bir kez daha ikiye katladı. Ancak ruble sonunda çöktü. Ve enflasyon başladı. Tarifeler de arttı.
  Hatta IMF'den kredi istemek zorunda kaldı. Ve petrol ve gaz giderek ucuzluyor.
  İran, Venezuela, Libya, Suudi Arabistan ihracatı artırıyor. Ve ABD'de yeni bir şeyl çıkarma yöntemi tanıtıldı. Maliyetler keskin bir şekilde düştü.
  Ve sonra Çin'de ekonomik gerileme ve huzursuzluk var. Açıkça görülüyor ki Komünist Partinin hakimiyetinden bıktım. Ve Çinliler özgürlük ve çok partili sistem istiyor!
  Hindistan'da iktidarda ufak bir değişiklik oldu. Darbe yapılmaya, diktatörlük kurulmaya çalışıldı.
  Kafkasya'daki çatışma keskin bir şekilde büyüdü. Sibirya'da da huzursuzluk başladı. Özellikle ayrılıkçılar güçlendi.
  Britanya'da parti seçimleri kazandı: "Rönesans", ancak İşçi Partisi ile koalisyon halindeydi. Kraliçe Elizabeth hala hayatta, ancak yüzüncü yılında emekli olacağına ve ardından monarşiyi kaldırmak için referandum yapılacağına söz verdi . Ve Britanya Başkanı'nın kuruluş makamı.
  Fransa tedirgin. Macron'un yerine Mary Lipen kazandı ve diktatörlük kurulmaya çalışıldı. Ancak Fransızlar ne istediklerini bilmiyorlar, yeni bir Meydan düzenlediler. Evet, eşi benzeri görülmemiş bir ölçekte. Ve Mary, Arapları ve diğerlerini kovmaya yönelik radikal planlardan vazgeçmek zorunda kaldı. Daha sonra, daha da kötüsü, Yüksek Mahkeme başkanlık seçimini iptal etti ve Mary tutuklandı.
  Fransa'da da erken seçim yapılacağı duyuruldu. Yani her zaman olduğu gibi her yerde bir karmaşa var.
  Lukashenko'nun zulmünden bıkmış olan Belarus'ta referandum yapıldı ve cumhurbaşkanlığı makamı tamamen kaldırıldı. Cumhuriyet parlamenter oldu ve yeni başbakan Rusya'ya ilhakın olabileceğini söyledi. Ama başkanlık seçimlerinden sonra oradayız. Zelensky Belarus'ta çok popüler.
  Kazakistan'da cumhurbaşkanı ile parlamento arasındaki ilişkiler gerginleşti. Görevden alınma tehdidi vardı. Ancak hemen kabul ettiler, ancak devlet başkanının gücü daha da sınırlıydı.
  Medvedev giderek daha gergin hale geldi. Seçimler yaklaşıyordu ve Zelensky'nin notu birkaç kat daha yüksekti. Doğru, ilk turda kazanamıyor ama her halükarda Medvedev çekiliyor. Sadece hile yapmak ya da nakavt etmek için bir hesaplama var.
  Gizli bir konsey toplandı. Rus milyarderler toplandı.
  Medvedev doğrudan şunu ifade etti:
  - Ukraynalı bir yabancının imparatorluğun başkanının muazzam gücünü almasını ister misiniz?
  Deribasco mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - İstesek de istemesek de her hükümetle iyi geçinmek zorundayız! Zelensky komünist değil ve... Bu zaten bize uymayan Zyuganov değil!
  Medvedev kuru bir tavırla şunları söyledi:
  - Ukrayna'da gelir vergisi Rusya'dakinden çok daha yüksek!
  Roman Abramovich kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Gelirimizi kim biliyor ve sayıyor! Üstelik yakın zamanda orada azaldılar ve neredeyse bizimkine eşitler!
  Prokhorov gülümseyerek cevap verdi:
  - Yetkililer değişiyor. Biz kalıyoruz! Ne önerebilirsin?
  Medvedev öfkeyle bağırdı:
  - Yeltsin'in dürüstçe kazandığına inanmıyorum!
  Deribasco soğukkanlılıkla yanıt verdi:
  - Yeltsin'in rakibi Zyuganov olmasaydı Borik'in gerçekten çok az şansı olurdu. Ancak insanlar hâlâ komünist iktidarın "cazibesini" çok iyi hatırlıyorlardı. Yani: boş raflar, kartlar, kuponlar, kartvizitler, uzun kuyruklar, ayda beş dolarlık maaş. Elbette kimse bu cehennem zamanlarına dönmek istemedi. Üstelik gösteriyi, siyasi gösterileri, seks içeren filmleri ve çok daha fazlasını kaybetmek. Halk özgürlük istiyordu. Ve Yeltsin'e değil Korkuluk Zyuganov'a karşı oy verdiler. Ancak Zelensky halkı korkutmayacak. Putin'in aksine "Oyuncak Bebek" programını kapatmayacak ve insanları kartlara koymayacak. Doksan altı yılı tekrarlanamaz. Yeltsin yüzde beş ila altı çaldı ama on üç farkla kazandı! Yani neredeyse adil!
  Ve Zelensky öyle bir farkla önde gidiyor ki, onu yenemezsiniz !
  Medvedev bağırdı:
  - Beni attılar! Kabul ettik!
  Roman Abramov şunları kaydetti:
  - En azından yaptırımlar üzerimizden kalkacak! Ve sen bir Ayısın... Emekli maaşını zaten kazandın!
  Medvedev tısladı:
  - Cehennemde yanmalısın!
  Prokhorov mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Cehennem yok! Para toplamak için sadece bir korkuluk var!
  Medvedev şaşkınlıkla sordu:
  - Evet? Peki ya Tanrı yoksa?
  Prokhorov gülümsedi ve cevap verdi:
  -Hangi Tanrı? Bunu farklı şekilde sunuyorlar!
  Roman Abramoviç şunları önerdi:
  - Belki yeni bir inanç yaratırsın! Zengin olan, Tanrı tarafından sevilir! Kim en zenginse, Yüce Allah onu en çok sever!
  Medvedev başını salladı:
  - Mantıklı! Peki halk ne diyecek?
  Roman Abramoviç kıkırdadı:
  - İnsanlar eğitilebilir!
  Medvedev guruldadı:
  - Umarım arkadaş kalırız!
  Daha sonra salonu terk etti...
  Dünyada bir kaleydoskop olayı yaşanmaya devam etti. Vitali Klitschko da ringlere döndü ve Kiev'deki stadyumda dövüştü. Michael Tyson'la dövüştü. İki yaşlı adam, çok ünlü ve popüler. Evet, çok para topladılar. Michael Tyson, neredeyse bir dilenci olduğu için elbette kavgayı kabul etti.
  Daha genç ve en önemlisi çok daha iyi durumda olan Vitali Klitschko onu tam anlamıyla yenmiş olsa bile. Vladimir Klitschko, hala mutlak dünya şampiyonu unvanını kazanmak ve Usik ile mücadele etmek istediğini söyledi. Bundan sonra tüm rekorları kırarak en yaşlı mutlak dünya şampiyonu olacak... Ve sakinleşebilir. Başka neyi yenmesi gerekiyor? Joe Louis çoktan yenildi ve Foreman da çoktan yenildi ve dört kez dünya ağır siklet unvanını kazandı .
  Vitali Klitschko dövüşten çok para kazandı, hazinesine ve şöhretine katkıda bulundu ve nispeten kolay bir mücadele çıkardı.
  Zelensky, Vitaliy Klitschko'ya Ilya Muromets Altın Nişanı'nı verdi. Bu da ona daha fazla sempati kazandırdı.
  Siyaset dünyasında genel olarak boksörler popüler hale geldi. Floyd Maweiser ABD başkanlığına aday oldu. Resmi olarak bağımsız. Ve iyi bir derecelendirme ile. Peki ya bir milyarder, yenilmez bir boksör ve siyah bir adam? Neden bir yarışmacı olmasın?
  Floyd Maweiser, seçimlerde Başkan Zelensky'yi destekledi ve dostluk sözü verdi.
  Paquio ile rövanş maçı yapmak istedi ve bunun için çok para topladılar.
  Medvedev açıkça zemin kaybediyordu. Küçük bir şok değeri yaratmak için Anatoly Kashpirovsky'yi Başbakan Yardımcısı rütbesiyle Sağlık Bakanı olarak atadı. Bu elbette güçlü bir hamle ama yeterli değil. Bu arada Anatoly Kashpirovsky, Rusya tarihinin en eski bakanı ve başbakan yardımcısı oldu. Evet, bir rekor sahibi! Dmitry Medvedev ayrıca İngiltere Kraliçesi'ne İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı'nı verdi ve hatta kahraman yıldızı Shoigu'ya sundu. Ve Gorbaçov'u en yüksek rütbesinden mahrum etti. Genel olarak o kadar da güzel değil.
  Ayrıca Beria'yı alıp Mareşal rütbesine getirdi. Belki çekmek için
  Stalinistlerin kendi tarafında. Ve Boris Nemtsov ölümünden sonra birinci derece Anavatan Hizmet Nişanı ile ödüllendirildi. Ayrıca, kararnamesiyle Volgograd'ın adını Stalingrad olarak değiştirdi. Ayrıca Stalinistlerle flört ediyor . Ama aynı zamanda liberallerle de. Novodvorskoy ölümünden sonra Rusya Kahramanı ve... Stalin unvanını aldı!
  Medvedev, ölümünden sonra Yuri Gagarin'e İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı'nı da verdi. Ve Zafer Nişanını Leonid Ilya Brezhnev'e geri verdi. Beklenmedik bir şekilde Medvedev, Rusya kahramanının altın yıldızını Garry Kasparov'a sundu.
  Ayrıca liberallerle flört ediyorum. Ve komünistlerle. Hem sizin hem de bizim.
  Medvedev ayrıca Papa Birinci Francis'e İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı'nı da sundu.
  Ayrıca "büyük hükümdardan" çok cömert hediyeler! Ayrıca Medvedev beklenmedik bir şekilde hem erkekler hem de kadınlar için emeklilik yaşını bir kez daha elli beşe düşürdü. Bunun bir sansasyon olduğu ortaya çıktı. Ve yine emekli maaşlarını artırdı.
  Seçim arifesinde neler yapabilirsiniz?
  Ayrıca başkan vekili Vladimir Zhirinovsky'ye korgeneral rütbesini verdi. Mesela sadık hizmet için onu ustanın omzundan alın. Ve oğlu Igor Lebedev, Batı'daki eski ve sevilmeyen Lavrov'un yerine beklenmedik bir şekilde Dışişleri Bakanı olarak atandı.
  Medvedev ayrıca Demushkin'e İçişleri Bakanlığı başkanlığını teklif etti, ancak yetkili milliyetçi bunu reddetti. Yeni atamalardan Ksenia Sobchak'ın Kültür Bakanı olarak atanması sansasyon yarattı. Derecelendirmesinin çok küçük olduğunu görünce kabul etti. Ancak aynı zamanda Başbakan Yardımcılığı görevini de talep etti. Medvedev bunu kabul etti.
  Yavlinsky de seçimlere katıldı ancak tamamen hastalandı ve sağlık nedenleriyle çekildi.
  Başkan vekili ayrıca ona Rusya Kahramanı'nın yıldızını da verdi.
  Mikhail Kasyanov, birinci sınıf Anavatan Hizmet Nişanı ve fahri ekonomik danışman pozisyonunu aldı. Neden Medvedev lehine çekildi? Ancak bu yüzde çok küçük bir orandır.
  Sergei Kovalev'e Spor Bakanı teklif edildi, ancak bu ona yeterli gelmedi.
  Anayasa mahkemesi başkanıyla anlaşmazlık çıktı. Zorkin sonunda ayrıldı. Peki böyle bir yazıyı kime vermeliyim? Tercihen bir kadın için! Ve bunu Alla Pugacheva'ya teklif ettiler.
  Ancak ünlü şarkıcı kendisine göre olmadığını öne sürerek bu teklifi reddetti. Medvedev yine de ona Rusya Kahramanının yıldızını sundu. Alla onun lehine hareket etmeyi reddetmesine rağmen.
  Peki anayasa mahkemesinin başkanı kim olacak? Pozisyon sıkışmış. Shoigu da reddetti - profili değil!
  Beklenmedik bir şekilde Dima Bilan kabul etti. Elbette bunun onun profili olduğu bir gerçek değil! Ve elbette şarkıcı olmak, anayasa mahkemesi başkanı olmaktan çok daha karlı ve çok daha eğlenceli.
  Her halükarda Medvedev bunu hemen anladı ve yıldızı Rusya Kahramanına verdi.
  Ancak Dima Bilan bunun sadece bir şaka olduğunu söyledi. Ancak genel onay üzerine Lyudmila Putina anayasa mahkemesi başkanlığına atandı. Putin'in Rusya'daki popülaritesi göz önüne alındığında bu güçlü bir hamleydi ancak zaten biraz gecikmişti ve Medvedev'i kurtaramadı.
  Her ne kadar devasa çabalar sarf edilmiş olsa da. Ancak fiyatlar yükseliyordu, ruble kuru düşüyordu, Taliban Tacikistan'da ilerliyordu ve seçmenleri ikna edecek hiçbir şey yoktu.
  Son anda Gennady Zyuganov, sosyal bloktan sorumlu birinci başbakan yardımcılığına atandı. Ama bu zaten ölüler için bir lapa.
  Ve Zyuganov'un kendisi de seçmenlerini zaten tamamen kaybetti.
  Degtyarev, oylamanın arifesinde Başsavcı olarak atandı. Aynı zamanda Liberal Demokrat Parti'den de başkan adayı.
  Medvedev taşındı ve yeni yollar aradı. Muhteşem seçim hamlelerinden biri, Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın tüm gazilerine Zhukov'un adını taşıyan özel bir altın madalyanın takdim edilmesiydi. Ve üstelik bir milyon Rus rublesi. Ancak Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın çok az gazisi kaldı.
  Medvedev ayrıca Tereshkova'ya İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı'nı da verdi. Bir fırsat varken neden ödüllendirmiyorsunuz? Yani Anatoly Karpov'a Rusya'nın bir kahramanı verilebilir. O harika bir satranç oyuncusu! Ve Alekhine, Botvinnik, Tal ve Spassky, Tigran - ölümünden sonra ödülleri sunacaklar - hiç de fena değil!
  Rusya'nın Kahramanı yıldızları - bu harika!
  Ödül vermek, madalya vermek çok güzel. Bir de Putin'in adını taşıyan bir düzen kurarsak. Dört seviye vardır: dördüncü - bronz, üçüncü - gümüş, ikinci - altın, birinci - elmaslı altın!
  Medvedev'in mucidi budur.
  Ancak bu da yeterli değil. Zelensky de yeni düzen kuruyor. Örneğin Taras Şevçenko'nun emri. Veya Taras Bulba! Ya da Gogol! Neden önemsiz şeylerle zaman kaybedesiniz ki? Ve Kozhedub'un adını taşıyan Tarikat! Bu, Zelensky'nin sol güçleri memnun etmek için yaptığı güçlü bir hamle. Genel olarak Zelensky elbette komünist değil, hatta solcu bile değil. Yani sorun yaşayabilir. Ancak Rusya'daki komünistlerin bir lideri yoktu.
  Ve ayrıca Andrei Navalny? Bir şekilde herkes onu unuttu. Gerçekten başkanlığa aday olmadın mı? Ancak Andrei Navalny uzun süredir Zelensky'nin ekibinde çalışıyor ve Ukrayna'daki yolsuzlukla mücadelede zaten çok şey yaptı.
  Yani henüz kimse ölmedi! Ve iki kardeş halkın birleştirilmesi ve ulusun liderinin genel seçimi süreci devam ediyor.
  Andrei Navalny de Zelensky'yi yıkayacak... Her zamanki gibi yanıyor.
  Ve çılgın bir baskıyla enerjik bir şekilde hareket ediyor.
  Ve aynı zamanda seçmenleri korkutmamak için çok incelikli bir şekilde. Hiç Trump'ın tarzı değil.
  Ve dünyaya yeni zamanlar geliyor; daha güvenli ve daha sakin. Suudi Arabistan'da demokratik ve laik reformlar başlıyor ve genel olarak dini aşırılık zayıflıyor. Gerçekten de pek çok kişi internette Kuran ile bilim arasındaki çelişkileri okuyabilir ve şunu merak edebilir: Bunu neden yapıyorlar? Kur'an ve İncil'in Tanrı'nın sözü olduğunu düşünmenin gerekçeleri nelerdir?
  İnsanlar düşünmeye ve soru sormaya başladıklarında artık o kadar aceleci değiller. Aslında yüzyıl neden ortaya çıkıyor? Daha çok ölüm korkusu gibi! Ve çok az insan hastalanıncaya kadar ölmekten korkar!
  Seçimlerin arifesinde Medvedev, hastalık izni ve engellilere yönelik yardımlara ilişkin ödemeleri artırdı. Tank üretimi de artırıldı...
  Medvedev kendisini bir vatansever olarak göstermek için askeri harcamalarda çıtayı önemli ölçüde yükseltti. Canavarların en ağırı olan, yüz tonu aşan ağırlığı ve motor yerine nükleer reaktörü olan Bear tankı seri üretime alındı.
  Bear projesi Putin'in kişisel emriyle geliştirildi. Fikir, korkutmak için bir canavar tankı yaratmaktı. Aracın, çok katmanlı zırhı ve kullanımda olan iki roketatarıyla çok ağır ve pahalı olduğu ortaya çıktı.
  Arabanın özelliği, yüz elli ton ağırlığa sahip, saatte yüz kilometreden fazla hızı ve nükleer reaktör sayesinde muazzam bir güç rezerviydi.
  Doğru, koşu sırasında başka bir talihsiz olay daha meydana geldi - tırtıl patladı. Ve yine izlenimin bozulduğu ortaya çıktı. Medvedev tam anlamıyla alay konusu oldu.
  Ve sonra başkan vekili ile başka bir olay daha yaşandı - bunu bilerek hayal edemezsiniz. Medvedev, oduncuların önündeki ağacı devirmeye çalıştığında, ağaç doğrudan yemekle dolu şenlik masasının üzerine düştü. Böylece Rusya'nın şanssız geçici başkanı bir kez daha kendini rezil etti.
  Evet Medvedev gerçekten şanssızdı. Böyle bir servet kaprislidir: birini ödüllendirir, diğerini gücendirir. Mesela II. Nicholas gerçekten o kadar kötü müydü, ama daha yüksek güçler tarafından gerçekten kırılmıştı. Yani genel olarak akıllı bir insan olan Medvedev, kelimenin tam anlamıyla her şeyden paçayı sıyırdı.
  Bir şeyler yapma girişimleri direnç ve inatla karşılaştı.
  Medvedev bir tavada seğiriyor gibiydi. Ve sonra başka sorunlar ortaya çıktı. Başbakan vekili de bir yolsuzluk skandalına karışmıştı.
  Ve burada elbette Andrei Navalny olmadan gerçekleşemezdi. Bu adam her zaman uyum sağlayacak!
  Medvedev ve çevresi hakkında o kadar yıkıcı suçlayıcı kanıtlar elde ettim ki, skandalın inanılmaz olduğu ortaya çıktı. Kısacası hem Navalny hem de onun ezici darbesine maruz kalanlar meşhur oldu.
  Ve Medvedev'in bahaneler uydurması ve tükürüğü silmesi gerekiyordu. Ve her şey onun üzerine döküldü. Seçim değil, sadece korku.
  Oylama gününde Medvedev gözetim altında geldi. Karamsar ve kararsız olduğu açıktı. Oy pusulasını alırken ellerim titriyordu. Başkan vekili, son emriyle ordu ve polisin maaşlarını üç katına çıkardı. Ve emekli maaşının beş katı!
  Ancak Anastasia Orlova, diktatör rolüne aday olan kişiyle esprili bir şekilde dalga geçti:
  - Süngülere oturmak zor! Buraya bir para yastığı koyuyor!
  Daha sonra terminatör kız onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla gösterdi.
  Anastasia elbette sözlerini cebine atmayan bir kız. Esprili, güçlü, havalı, karizmatik .
  Ve pek çok erkek ona aşık oldu. Üstelik Anastasia çok huysuz bir sarışındır ve gece için yeni bir erkek seçmeden yatmaz. Elbette daha yakışıklı, atletik, kaslı erkekleri, hatta bazen çok genç erkekleri seçiyor. Ama kesinlikle farklı. Görünüşe göre enerji ile şarj olmak için. Ve hiç kimse bu zorlu savaşçının bir fahişe olduğunu düşünmüyor.
  Tam tersine bu kadar güçlü ve kaslı bir kadın için çok havalı görünüyor.
  Anastasia da oy verdi, zarif ayaklarının çıplak parmaklarıyla oy pusulasını aldı ve bu, soyadı bulmanın zor olduğu tam bir rulo ve gereksiz önyargılara kapılmadan kendisine yerleştirdi. Kimin için belli!
  Daha sonra çıplak ayak parmaklarıyla büyük figürünü gösterdi!
  Vladimir Zelensky oy vermeye bisikletle geldi. Zıpladı ve döndü. Her zamanki gibi mücadeleci ve huysuz. Gerçek Napolyon Bonapart.
  Ve elbette beklendiği gibi hızlı bir şekilde oy verdim.
  Vladimir Klitschko seçimlerden asla çekilmedi. Ayrıca kendisine oy verdi ve Medvedev'e yumruğunu salladı.
  Son anda Nikolai Valuev, Rusya kahramanının yıldızını Medvedev'den ve İçişleri Bakanı görevini aldı. Filmi çekmeyi zar zor başardım. Kime oy verdiğini söylemeyi reddetmesine rağmen.
  Burada birçok kişi oy verdi: Alla Pugacheva ve Suraikin ...
  Zhirinovsky elbette damgasını vurmaktan kendini alamadı. Onu aldı ve Vladimir Zelensky'nin portresini sandık başında yırttı ve iktidara geldiğinde onu mutlaka vuracağına söz verdi.
  Dima Bilan oylama sırasında şarkı söyledi:
  - Her şeyin imkansız olduğunu kesinlikle biliyorum! Bilan seçilecek, o tertemiz bir şövalye!
  Daha sonra başka yıldızlar ortaya çıktı.
  Garry Kasparov, gücün değiştiğini, Medvedev'in ayrılacağını ve onunla birlikte Putin döneminin nihayet sona ereceğini söyledi.
  Aynı zamanda eski dünya şampiyonu satranç kariyerine devam etmeye karşı olmadığını da söyledi. Ve Steinitz'in yaş rekorunu kırın . Ve Rusya yakında değerli ve demokratik bir lidere kavuşacak ve çarlar dönemi nihayet geçmişte kalacak.
  Ve Garry Kasparov, yakında tüm dünyada popülerlik kazanacak olan kendi satrancını icat etti.
  Ve yüz hücreli bir tahta gösterdi. İçinde yeni rakamlar ortaya çıktı. Her biri iki soytarı: kral ve kraliçenin yanında. Üstelik soytarı bir kraliçe gibi yürür, ancak yalnızca bir şövalye gibi vurur. Ve piyonlar yerine kenarda iki okçu var. Okçular piyonlar gibi hareket ederler ama iki kareye çapraz olarak ateş ederler. Doğru, tahtanın en ucunda oldukları için değerleri bir miktar azaldı. Ancak herhangi bir şekle de dönüşebilirler.
  Garry Kasparov'un satrancı şüphesiz insanların ve gazetecilerin dikkatini çekti.
  Navalny, Kasparov'un kesinlikle bakan olacağına söz verdi.
  Anatoly Karpov da oy kullandı. Ama o zaten eski bir şampiyon, bu yüzden sadece tavsiyede bulunacağına söz verdi. Ve büyük olasılıkla büyük değişikliklerin geleceğini söyledi. Ve yarın dünden daha iyi ne olacak!
  Daha seçim gününde Medvedev, Rusya'daki asgari tatil süresinin otuz iş gününe çıkarıldığını ve on veya daha fazla çocuk doğuran tüm kadınların kendisinden bir ödül alacağını duyurdu: Rus Kahramanının yıldızı. Federasyon.
  Yeni bir popülist hamle ve oldukça güçlü olduğunu söylemeliyim. Fakat çok geç. Hele ki seçim gününde bunun sadece halkın işine yaradığı açıkça görülüyor.
  Medvedev açıkça zemin kaybediyordu... Kalıcı gücü her şeyden çok yorulmuştu.
  İnsanlar Putin'in rutininden kurtulmak istiyordu ve değişime olan susuzluk olgunlaşmıştı. Ayrıca Medvedev'in güçlü bir kişilik olma konusundaki bariz yetersizliği de apaçık ortaya çıktı.
  Gereksiz popülizm ve vaatler olmadan puan toplayıp hareket eden Zelensky, kendinden emin bir şekilde ilerledi.
  Çıkıştaki bu anketler onun açık favori olduğunu söylüyordu. Ancak Medvedev'in ikinci tura çıkıp çıkmayacağı hâlâ bir soru işareti! Şimdilik Vladimir Klitschko ve Sergey Kovalev'in yanı sıra Grudinin de bu yer için ona meydan okuyabilir.
  Zyuganov en son oy kullandı. Rusya Federasyonu Komünist Partisi'nin yaşlı, hasta, eski başkanı Grudin ismini geçti ve içini çekti. Evet, neredeyse seksen yaşında Rusya'nın ilk başbakan yardımcısı olmak kolay bir yük değil. İhtiyacı var mı?
  Ve ağır nefes alan Zyuganov vırakladı:
  Tekrar savaşa gireceğiz
  Sovyetlerin gücü adına...
  Ve tek vücut olarak öleceğiz -
  Bunun için mücadelede!
  Ve sendeleyerek kabinden dışarı çıktı. Hayır, yakında istifa edecek.
  Vakit yaklaşıyor ve Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin ilk veriler gelmeye başlıyordu. Rusya çok büyük değişimlerin eşiğindeydi. Belarus'ta da Rusya ile ittifak yapılması yönünde mitingler ve talepler vardı. Her şey giderek daha öfkeli ve heyecanlı hale geliyordu.
  Rusya cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılım, neredeyse yüzde doksan ile alternatif seçimler tarihinde rekor bir seviyeye ulaştı.
  Az önce de sandıkların açıldığını, Uzakdoğu'dan oy sayımının başladığını duyurdular.
  . 3. BÖLÜM
  İlk turun sonuçları Uzakdoğu'dan gelmeye başladı. Tüm kamuoyu yoklamalarının gösterdiği gibi Zelensky kendinden emin bir şekilde öndeydi. Medvedev henüz ikinci bile değildi. Grudinin ve Vladimir Klitschko ikincilik için mücadele etti . Listede yaklaşık iki yüz aday daha vardı ve oylarını dağıttılar. Ancak Zelensky Sibirya'da neredeyse yüzde elli kazandı ve hatta ilk turda zafere güvenebilirdi.
  Medvedev yüreğinde şunları söyledi:
  - En iyisini istedik ama eğlenceye oy verdik!
  Zelensky kısa ve öz konuştu:
  - Gerçek kazandı!
  Seçim verileri sürekli değişiyordu ama Zelensky'nin büyük bir farkla birinciliği değişmedi. Başka bir şey de Grudinin ve Klitschko'nun biraz sarkması. Ve Medvedev, liderle arasında üç kattan fazla fark olmasına rağmen ikinci sıraya yerleşmeye başladı. Başkan vekili en fazla parayı Çeçenya'da, orduda ve duruşma öncesi gözaltı merkezinde aldı. Peki bu açık. Özellikle duruşma öncesi gözaltı merkezinde. Orada oy sayımını takip etmek daha zor.
  Ancak Medvedev birçok mahkumu serbest bıraktı ve artış beklediği kadar önemli olmadı.
  Ancak büyük zorluklarla ikinci tura çıkmayı başardık. Zelensky toplamda neredeyse yüzde kırk almasına rağmen Medvedev ancak on üçünü zar zor topladı. Üstelik seçmenlere rüşvet ve ihlallerle. Evet, Dmitry Anatolyevich'in oldukça zayıf olduğu ortaya çıktı. Üçüncüsü Vladimir Klitschko'ydu. Ne küçük bir duygu, dördüncüsü Grudinin . Dima Bilan da beklenmedik bir şekilde beşinci oldu. Sergey Kovalev reytingi yüksek olmasına rağmen altıncı oldu. Zhirinovsky bu sefer ilk ona bile giremedi. Doğru, Medvedev ona sadık hizmetinden dolayı hemen Albay General rütbesini ve Rusya Kahramanının yıldızını verdi.
  Sadık hizmetkarınız için ne büyük bir teselli ödülü. Ayrıca Dima Bilan, Rusya Kahramanı'nın yıldızını ve Anavatan'a Hizmet Emri'ni birinci dereceden aldı.
  Ancak Dima yine de Medvedev'i desteklemeyeceğini söyledi. Ancak Zelensky'ye ilişkin tutum da belirsiz. Yalnızca Vladimir Klitschko açıkça Zelenskaya lehine oy çağrısında bulundu. Üstelik bu boksör, 2020 Olimpiyat şampiyonuyla Moskova'da mücadele edeceğini duyurdu. Ve yaş farkı onu rahatsız etmiyor. Vladimir her zamankinden daha güçlü ve daha motive.
  Ancak Medvedev, Rusya'nın kahramanı yıldızını hem Vladimir Klitschko'ya hem de Vitali Klitschko'ya verdi. Mesela adil bir adam. Siz kardeşler boks için çok şey yaptınız, özellikle de Vladimir.
  Vitaly, Maidan'la ilgili en iğrenç şeyin Holmes'un rekorunu kıramaması olduğunu söyledi. Ama her şansı vardı!
  Gassiev ile Kiev'de buluşmak istedi . Bu da belli bir heyecana neden oldu. Neden denemiyorsunuz?
  Hoppins'in daha ileri yaşlarda bile dünya şampiyonlarını yendiğini ve şampiyonlukları birleştirdiğini hatırlatarak kariyerine devam etmek istedi . Ve şimdilik ne Zelesky ne de Medvedev hükümette çalışmayı planlamıyor. Ve savaşmak istiyor.
  Adamların gerçekten yeterli motivasyonu vardı. Diğer boksörlerden Dima Bivol , Kovalev ile dövüşme arzusunu dile getirdi.
  Medvedev Grudin'le pazarlık yaptı . Ona dağlar dolusu altın vaat etti. Grudinin başbakanlık görevinden daha azını istemiyordu. Yaşlı Zyuganov beklenmedik bir şekilde Medvedev'i destekledi ve Grudinin'i başkan vekili ekibine katılmaya çağırdı . Ancak daha sonra komünistlerin saflarında sorunlar ve bölünme ortaya çıktı. Her iki aday da bundan hoşlanmadı.
  Zelenky'nin lehine konuştu . Henüz bilmediğimiz iki kötülük arasında seçim yapmamız gerektiğini söylüyorlar!
  Zelensky ve Medvedev arasında bir ittifak önerdi : Zelensky Başkanı - Medvedev Başbakanı. Oligarkların sevdiği şey! Üstelik dile getirilmemiş bir birleşme noktasının olduğunu da hatırlattılar: Farklı ülkelerin kendi başbakanları ve başkanları olacak.
  Ve Zelensky cumhurbaşkanlığı seçimini kazandığına göre, Rusya'nın bir temsilcisinin başbakan olması gerekiyor. Ancak Medvedev hâlâ ikinci turda.
  Ancak Zelensky, evet başbakanın Rusya'dan olacağını ancak Medvedev'in olmayacağını söyledi! Çünkü Ruslar onun yönetiminden bıktı. Ve ihtiyaç duyulan şey, Medvedev'inki gibi başarısız değil, ekonomi konusunda daha yetenekli ve başarılı bir deneyime sahip biri!
  Sosyal anket verileri, Rusların çoğunluğunun Medvedev'i başbakan olarak görmek istemediğini gösterdi. Daha doğrusu yüzde doksana yakını buna karşıydı.
  Rogozin beklenmedik bir şekilde siyasi unutulmadan döndü ve olası bir başbakan olarak görülmeye başlandı. Ayrıca birçok Rus, Andrei Navalny'yi başbakan olarak görmek istiyordu.
  Yani tarihin çarkı giderek daha hızlı dönüyordu.
  Dünyada elbette Batı Zelensky'yi destekledi, Çin tarafsız kaldı. Çoğu ülke aynı zamanda demokrat ve Batılı olarak kabul edilen Zelensky'den yana. Ancak Medvedev uzun süredir Putin'in ortağıydı. Hatta iki liderin tandemi hakkında bile konuştular. Ve Medvedev'in hiç de görünmek istediği kadar beyaz ve kabarık olmadığı açık. ABD'de de seçimler var. Genç bir Cumhuriyetçi ile genç bir Demokrat kadın arasındaki yarışma. Ve bu yüzde elli elli bir şans. Çin'de de değişiklikler mümkün; lider Xi'nin sağlık sorunları var. Yerine daha demokratik bir liderin geçme ihtimali de var gibi görünüyor.
  Genel olarak Çin oligarşisi daha fazla özgürlük ve demokrasi istiyor ancak halk yeterince eğlenmiyor. Sonuçları önceden bilinen seçimler nasıl bir seçimdir?
  Diktatörlük modası kaybolmaya başladı. Herkes çark dişlisi olmaktan daha fazlasını istiyordu.
  Zelensky yeni şeyleri ve değişiklikleri, üstelik başarılı olanları da kişileştirdi. Ve Rusya'da bu olumlu algılandı. İnsanlar hapishaneleri, kampları ya da genel korkuyu istemiyordu.
  Bir nesil değişti ve herkes değişim istiyor. Halkın nefret ettiği Castro rejiminin olduğu Küba'da bile şaşırtıcıydı. Güç farklı bir isim altında olsa bile. Kuzey Kore'de de değişime susuzluk var. Üstelik Koreliler sık sık şunu söylüyordu: Monarşi komünizm için değil! Ve şişman diktatörün gitmesi gerekiyor!
  Dünya çapında değişim arzusu büyüyordu ve Zelensky de bu dalganın içindeydi. Ve başarıyla ilerledi!
  Ve Kuzey Kore'de bir protesto gösterisi düzenlendi. Diktatörlük rejiminin makineli tüfeklerle vurduğu. Bu da kıtada hüküm süren barbarlığın bir başka göstergesi oldu.
  Trump, ABD'nin bu diktatörlük sorununu güç kullanarak çözebileceğini söyledi. Ve nükleer bomba onları korkutmayacak. Trump ayrıca, ABD'nin halihazırda hiçbir termonükleer saldırının tehlikeli olmayacağı türden silahları test ettiğini söyledi.
  Ancak Trump'ın zamanı daralıyordu. Ve bu nedenle başkanların en yaşlısıdır. Üstelik Carter'ın ölümünden sonra eski başkanlar arasında en yaşlısı bile oldu. Vay! Ve şans gençliği sever! Trump'ın rakibi olarak daha genç bir kadın olsaydı, onu yenmesi pek mümkün değildi!
  Görünüşe göre karma yasası şöyle diyor: gençlere iyi şanslar! Ronald Reagan'ın kuralın bir istisnası olduğu ortaya çıksa bile!
  Ve nispeten genç Gorbaçov'un başarısız olduğu ortaya çıktı. Birisi Mikhail Sergeevich'in yanıldığını söylese bile mi? SSCB'nin insan dilini konuşan ilk hükümdarı. Ve insanlar tarafından anlaşılmadı! Ya da belki halk bile değil, seçkinler!
  Ah, ne büyük şans! Vladimir Vladimirovich Putin ne kadar şanslıydı ve ne kadar başardı?
  Ve eğer II. Nicholas biraz daha şanslı olsaydı, örneğin Amiral Makarov hayatta kalsaydı, o zaman Rusya ne kadar büyük ve güçlü olurdu. Çin, Sarı Rusya'ya dönüşecek ve tüm dünya altüst olacaktı!
  Ve böylece Kırım'ı tek başına ele geçirdiler ve tüm dünyayla yüzleşmeye sürüklendiler!
  Ve Nicholas II, kurnaz bir diplomat olarak, Konstantinopolis ve Küçük Asya'yı müttefiklerinden müzakere etmeyi başardı.
  Tamam, şimdi olağanüstü Zelensky giderek daha aktif hale geliyor. Ve ikinci seçim yaklaşıyor.
  Ukrayna'da giderek daha fazla sevinç ve iyimserlik var. Medvedev doğal olarak televizyonda bir tartışma yapılmasını önerdi. Gerçi bu pek mantıklı gelmiyor. Rusya'nın cumhurbaşkanı vekili pozisyonu çok güçlü değil. Ve övünecek bir şey yok. Ne ekonomide, ne siyasette, ne savaşta. Kafkasya'daki durum daha da kötüleşti. Ve hiçbir şey yapılamaz. Ne güç ne de diplomasi kazanır. Medvedev'in çevresi ile ilişkiler giderek daha düşmanca hale geliyor. Artık burada kimse Çar'ı ciddiye almıyor. Kral hâlâ tahtta olmasına rağmen.
  Oligarklar genel olarak Zelensky'ye karşı değil. Sadece güvenlik güçleri, daha doğrusu bir kısmı mutsuz!
  Medvedev gizlice bir güvenlik konseyi topladı. Görüşmede ikinci turun iptal edilip edilmeyeceği konusuna değinildi. Örneğin herhangi bir ihlal var mıydı? Elbette öyleydi! Siz de bunda kusur bulup seçim sonuçlarını iptal edebilirsiniz. Böyle bir şey neden Yargıtay tarafından onaylansın ki? Bu fikir oldukça mantıklı görünüyordu.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev, Mayıs 1999'da Yeltsin'in bir askeri darbe ve Devlet Dumasının dağıtılması planını tartıştığını hatırladı!
  Ve neredeyse oldu. Doğru, o zaman bile güvenlik güçleri arasında birlik yoktu. Bazıları yumuşak seçeneğin daha iyi olduğunu söyledi: Yüksek Mahkeme, Rusya cumhurbaşkanının görevden alınmasına ilişkin bir yasanın bulunmaması nedeniyle görevden alma prosedürünü reddediyor. Ve bu yasa kabul edilene kadar, ki bu bir anayasa yasasıdır, parlamentonun üçte ikisinin ve Federasyon Konseyinin dörtte üçünün toplanması gerekiyor. Ve Duma'nın yetkileri sona erecek, başkan da öyle.
  Güvenlik güçleri daha sonra aslında Yüksek Mahkeme ile birlikte çalışarak sorunu barışçıl bir şekilde çözme sözü verdi. Yeltsin yüzde iki oy ve beş kalp kriziyle askeri darbeye gitmeyi pek istemiyordu. Ve güç aynı değil ve destek aynı değil. Üstelik 1993'te hâlâ halkta bu kursa destek vardı. Ve 1999'da artık orada değildi. Ve bu tür sonuçlarla gerçekleşemezdi.
  Yani azil süreci devam etseydi, büyük olasılıkla silahlı saldırı olmadan sonuçlanacaktı.
  Medvedev, seçimlerin geçersiz kılınması için Yüksek Mahkeme'ye başvurdu.
  Ama sonra tabii ki hakimler itiraz etmeye başladı. Yani, seçimler iptal edilse bile yinelenmesi gerekeceğini söylüyorlar. Ve Medvedev'in şansı giderek azalacak. Ve popüler huzursuzluk başlayacak.
  Yani diyorlar ki, Dmitry, Zelensky'nin Rusya'nın başkanı olacağını kabul etse iyi olur. Ve yerinizi bulmaya çalışın.
  Üstelik pek çok kişi bu palyaçonun Ukrayna'da başarılı olamayacağını söyledi. Ama işe yaramış olmalı! Ve köstebek yuvasını trajediye dönüştürmemelisin.
  Medvedev, hakimler ve güvenlik görevlileriyle görüştükten sonra bir karar verdi: sonuçta seçimlere gitmek. Ve ikinci turu tutun. Ve gerçekten de bu şekilde işe yarayacak. Belki sonuçta bir mucize gerçekleşir. Ama hayır? Bu yüzden onu hapse atmayacaklar.
  Milyarderler toplantısında demokrasiye karşı olmadıkları da ifade edildi. Ve Zelensky solcu değil ve onlara yakışıyor. Ve ayrıca, sonunda Batı'nın tüm yaptırımları kaldırılacak ve Rusya nihayet dünya toplumuna geri dönecek.
  Artık yapılacak tek bir şey kaldı: televizyonda bir tartışma düzenlemek. Zelensky kabul etti, ancak yalnızca Luzhniki stadyumunda. Elbette bu kabul edildi. Bu, Poroshenko ile daha önce geçilen aşamayı çok anımsatıyordu. Üstelik ilk turdaki fark daha da büyüktü. Ve Medvedev'in anti-reytingi muazzam.
  Ancak televizyondaki tartışmalar, boğulmakta olan bir adamın kamışlara tutunmasına benzer. Son toplantı Cuma günü, seçimler ise Pazar günü.
  Medvedev genel olarak hazırlanıyordu. Ancak gerçekler onun tarafında değil. Ve Poroshenko'nun deneyimi, gerçekleri yalnızca retorikle değiştiremeyeceğinizi gösterdi. Tıpkı Belediye Başkanı Luzhkov'u yenemedikleri gibi, tüm Moskova tarihinde merkezi televizyon kanallarının şehrin mevcut başkanına karşı çalıştığı tek zaman.
  Ancak propaganda, Moskova belediye başkanının ekonomik başarılarından daha ağır basamazdı. Ve varsayılanın yazarı Kiriyenko'ya oy vermeyin! Ama en çok terfi eden oydu . Muhtemelen en başarısız aday işletme yöneticisinin karşısına çıkarıldı.
  Ancak Rus medyası artık daha çok Zelensky lehine kampanya yürütüyor. Kimse Medvedev'e inanmadı. Yargıtay bile seçimin iptali davasını dinlemeye isteksizdi.
  Şu ana kadar stadyum ağzına kadar dolu. Kelimenin tam anlamıyla dolup taşıyor.
  Ve ciddi tartışmaların geleceği açıktı. Ancak Medvedev'in yüzünden yenilgiyi neredeyse kabullendiği anlaşılıyordu. Ancak son hamlenin yapılması gerekiyor.
  Tartışmanın arifesinde Medvedev, Vladimir Zhirinovsky'yi İçişleri Bakanı olarak atadı. Bu umutsuzluğun son jestidir. Ancak seçmenlerin yüzde sekseninden fazlasının Zelensky'ye oy vermeye hazır olduğunu bilen Zhirinovsky, gelecekteki devlet başkanıyla tartışmaya hiç de istekli değildi . Ancak elbette Zelensky'nin ekibinde yer bulma ihtimalinin düşük olduğunu anlamıştı.
  Evet Vladimir Volfovich yaşlı. Ancak Anatoly Kashpirovsky daha da yaşlı bir Sağlık Bakanı ve Başbakan Yardımcısıdır. Ancak Medvedev adına kampanya yapmaya da pek istekli değil. Ancak takımda kalma şansı var. Yaş büyüktür ve bu da tecrübe demektir. Ve fiziksel şeklim çok iyi.
  Kashpirov fenomenine şaşmamalı.
  Stadyumdaki tartışma karşılıklı selamlaşmayla başladı. Ve esprili açıklamalar. Ancak Zelensky daha taze, daha kendinden emin, daha ikna edici ve daha profesyonel görünüyordu.
  Medvedev çok gergindi ve çığlık atmaya başladı. İkna edici olamazdı. Ve ülkede işler oldukça kötü. Halk açıkça Zelensky'yi destekliyor. Burada her şey çok gergin.
  Zelensky'nin her sözüne alkış eşlik ediyor ve Medvedev yuhalanıyor. Yani tartışmada gerçek bir başarısızlık var.
  Medvedev seğiriyor ve şöyle diyor:
  - Deneyimim var!
  Zelensky gülümseyerek cevap veriyor:
  - Böyle bir deneyime sahipseniz sadece kapıcılara gidin!
  Medvedev'in yanıtı şöyle oldu:
  - Putin ve ben Kırım'ı aldık!
  Zelensky esprili bir şekilde yanıt verdi:
  - Bir hırsızın tutuşu ve kısa kolları!
  Tartışma böyle devam etti ama Zelensky açıkça kazandı. Medvedev'den çok daha esprili ve ikna ediciydi ve seyirciler buna çok sevindi.
  Televizyonda yayınlanan tartışmanın hemen ardından Rusya Devlet Başkanı vekili, maaşlara beş kat, emekli maaşlarına ise yedi kat zam yapan bir kararname yayınladı! Ama zaten şaka gibi görünüyordu.
  Medvedev'in adamları sadece güldüler. Gerçi seçim arifesinde başka bir şey yaptıkları açıktı!
  Medvedev ayrıca İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı'nı hem Stalin'e hem de Lenin'e vermeye karar verdi. Bu kararın oldukça akıllıca ama gecikmiş olduğunu söylemek gerekir. Dmitry Medvedev açıkça komünistleri kazanmak istiyordu. Ve özellikle Stalinistler. Ama aynı zamanda yıldızı alıp Tukhachevsky kahramanına verdi. Bu aynı zamanda olağanüstü bir hamle ve liberallerin flört etme girişimidir.
  Medvedev genellikle hem bizim hem de sizinkini memnun etmeye çalıştı. Patriği, Papayı ve Hıristiyan mezhep liderlerini ödüllendirdi. Başta Protestanlar. Hatta Yehova'nın Şahitleri bile haklarına kavuştu ama bunun pek faydası olmadı. Yine de oy kullanmaları yasak ve genel olarak bu organizasyon ölüyor!
  Medvedev hem müftüleri hem de lamaları ödüllendirdi. Herkesi kendi tarafına kazanmaya çalıştı. Madalya ve nişan yağmuru olağanüstüydü. Aynı zamanda, başkan vekili tüm Devlet Duması milletvekillerinin her birine birer milyon dolarlık ikramiye verdi. Ancak bu, insanları ona çekmekten çok korkuttu.
  Daha sonra Medvedev birkaç yeni emir oluşturmaya çalıştı: Büyük Peter Nişanı, Korkunç İvan Nişanı, Kurtarıcı İskender Nişanı, II. Nicholas Nişanı ve Brusilov Nişanı. Lenin ve Stalin Nişanı da restore edildi.
  Medvedev bu şekilde çeşitli seçmenlerin ilgisini çekmeye çalıştı. Ve şu prensibe göre hareket ediyoruz: hem sizin hem de bizim! Ancak bu durumda, her şeyi yiyip bitirme, insanlara - siyasi fahişe diyorlar - güvensizliğe yol açtı. İnsanlar Putin'in hem sol hem de sağ kanatla da flört ettiğini unutmuş görünüyor. Ayrıca hepçil olmayı da denedim.
  Ancak Jüpiter'e izin verilen boğaya izin verilmez! Putin, halkın nefret ettiği Yeltsin'in halefinin izine rağmen, en başından beri hem halkın hem de elitlerin sempatisini kazandı. Komünistler bile onun aleyhinde konuşmaktan korktular ve kavga etmeden ya da pazarlık yapmadan onun başbakan olarak onaylanması yönünde oy kullandılar.
  Ancak Medvedev hiçbir zaman özellikle sevilmedi. Görünüşe göre çok zekiydi ve Putin'in gölgesindeydi. Kimse onu gerçek bir savaşçı ve hükümdar olarak algılamadı. Genel olarak Putin'den sonra herhangi bir halef bir şekilde siyasi bir cüce gibi görünüyordu ve yanlış bir şeydi. Ve Zelensky bir peri masalı prensi gibi karizmatik olarak algılanıyordu. Ve artık dürttülen bir kedi değil, Ukrayna'yı bataklıktan, daha doğrusu delikten çıkaran başarılı bir hükümdar.
  Elbette Rusya ile bağların kopması nedeniyle öncelikle Ukrayna zarar gördü. Ve burada Poroshenko o kadar da suçlu olmayabilir. Eğer Belarus'ta böyle bir şey olsaydı, bu tam bir başarısızlık olurdu. Profesyonellik açısından Ukrayna hükümeti güçlü! Belarus'ta ise tam tersine sadece dalkavuklar ve darmadağınıklar var. Putin'in ekibinde bazen Rogozin veya Tkachev gibi güçlü kişilikler vardı, ancak bunlar hızla ortadan kaldırıldı.
  Medvedev her halükarda doğuştan bir hükümdar gibi görünmeyen bir adamdı ve bu nedenle bu çar tamamen gerçek ve sarayda değildi.
  Bazı açılardan Batı'daki sıradan insanların sevdiği ama kendi aralarında hoşlanmadığı Gorbaçov'a benziyordu. Elbette kısmen sarhoşlukla mücadelesi nedeniyle Gorbaçov'dan hoşlanmamaya başladılar. Alkolikler ve içki içenler elbette votka kıtlığını affetmedi. Şarap isyanları yaşandı. Daha sonra sigaralar ortadan kayboldu.
  Hayır, Gorbaçov onu yalnızca kelliği nedeniyle sevmediklerini açıkça belirtiyor. Medvedev başbakan olarak kendisinin çok zayıf bir ekonomist olduğunu gösterdi. Ve Zelensky olmasaydı bile yeni döneme seçilme konusunda sorunlar yaşayacaktı.
  Bir keresinde Putin Medvedev'i kulaklarından çekti.
  Ancak şimdi Putin oyundan çekildi; sağlığını bozdu, arabayı manuel olarak kullanıyor ve hokeyle kendini zorluyor. Bu kadar saygın bir yaşta buza tırmanmak gerekli miydi? Özellikle gençken herhangi bir beceriye sahip olmadan mı?
  Putin yandı, aşırı genişledi. Ve o olmadan Zelensky'yi durduracak kimse yok. Üstelik Putin, personel politikasını, kendisine layık bir halefi olmayacak şekilde yürüttü. Kruşçev'in yerine geçmesini sağlayan ve iflas eden Stalin gibi. Ve burada Medvedev, Rus imparatorluğunun hiç de yeterli bir lideri değil.
  Seçimlerden önceki cumartesi günü tüm Rus televizyon kanalları Zelensky ile ilgili bir film yayınladı. Tabii ki, karalama amacıyla. Ancak çok az gerçek sunuldu. Ve propaganda çaresizliğini gösterdi. Ve birçok kanal filme yorum yaptı.
  Medvedev birçok generale emir verdi. Yine bir yıldız düşüşü yaşıyoruz.
  Beklenmedik bir şekilde, üç dereceli yeni bir Botvinnik Tarikatı kurdu: bronz, gümüş ve altın. Ve ayrıca Alekhine Nişanı. Ayrıca bronz, gümüş ve altın.
  Medvedev ayrıca kararnameyle Rusya'nın dört yıl içinde profesyonel orduya geçeceğini duyurdu. Ve hizmet ömrü altı aya düşürüldü.
  Daha sonra cumhurbaşkanı vekili, savaş gazilerine ve sıcak noktalarda görev yapanlara Rusya Federasyonu Kahramanı yıldızı verileceğini duyurdu. Analogu olmayan bir adım haline geldi.
  Medvedev açıkça tarihte bir yer arıyordu. Daha sonra, başkan vekili Vladimir Vladimirovich Putin'i ölümünden sonra Zafer Nişanı, İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı ve Rusya Federasyonu Kahramanı'nın yeni kurulan büyük elmas yıldızı ile ödüllendirdi.
  Bu zaten eski Rus idolünün reytingine yönelik son girişimdi. Mesela ben uzun yıllardır Putin'le birlikte Medvedev'im - beni tüm kalbinle ve ruhunla sev!
  Ancak görünen o ki insanlar bu sözde diktatörü sevmeye pek istekli değiller.
  Ve cumartesiden pazara geceleri, Dmitry Anatolyevich Medvedev, Generalissimo unvanının Vladimir Vladimirovich Putin'e ölümünden sonra atandığını bile duyurdu!
  Bu gerçekten çok harikaydı! Mesela, unvanı önceki yılların idolüne veriyorum!
  Ancak bunun Medvedev'e faydası olacak mı? Sadece eski putlarını överek, emirlerle ödüllendirerek insanları kendilerine oy vermeye ikna etmek zordur. Ne kadar ödül yağmuruna tutarsanız yağdırın Putin'i geri getiremezsiniz. Ve eski kralın gittiği ve Kiev'den yeni bir kralın geldiği açık.
  Ancak Zelensky uyumuyordu ve Papa'yı da ödüllendirdi. Yaşlı Francis Birinci, Ukrayna Devlet Başkanını yeni başarılarından dolayı kutsadı.
  Belarus'ta ise Rusya yanlısı partilerin koalisyonu, Rusya ile birleşme konusunda referandum düzenlemek için imza toplamayı çoktan tamamladı. Bu konuda bir oylama yapılması bekleniyor. Ancak bunun için Medvedev'e itibar edilmiyor. Ve burada asıl girişim milyonların idolü Zelensky'den geldi.
  Artık Vladimir Zelensky bitiş çizgisine giriyordu...
  Sibirya'da oy verme işlemi başladı. Katılım başından beri yüksekti. İnsanlar sandık başına gitti ve gülümsedi. Değişiklik uğruna geldikleri belliydi. Ve istedikleri şey yeni. Herkes eskilerden bıkmış ve usanmıştır.
  Şarkı bile sabahları çaldı:
  Kalplerimiz değişim istiyor
  Gözlerimizin değişime ihtiyacı var...
  Kahkahalarımızda ve gözyaşlarımızda,
  Ve damarların nabzında!
  Değişim, değişim bekliyoruz!
  Seçimler sakin bir şekilde gerçekleştirildi ancak katılım oldukça yüksek oldu. İnsanlar seçimlere akın etti. Nikolai Valuev ilk oy verenlerden biriydi. Oy pusulasını sandığa attı ve şöyle dedi:
  - Yeni bir şeye oy verelim!
  Daha sonra Alexander Povetkin ortaya çıktı. Ben de oy verdim ve fikrimi söyledim:
  - Rus Tanrıları adına!
  Daha sonra oylama geldi. Oy pusulalarını sandıklara attılar. Ve Dima Bilan ve Alla Pugacheva. Lev Leshchenko da ortaya çıktı ve şunu duyurdu:
  - Yeni bir şeye oy verelim!
  Nikolai Baskov şarkı söyledi:
  - Rus valsi, kanatlar uçuyor! Bahar geliyor!
  Yaprağı da çöp kutusuna attı.
  Sonra başka adamlar ortaya çıktı... Zelensky, scooter üzerinde oy kullanmaya geldi ve takla atarak alkış topladı. Oy verdiler ve hatta okudular:
  Kalbin ve damarların nabzını bilin,
  Çocuklarımızın, annelerimizin gözyaşları...
  Değişim istediğimizi söylüyorlar
  Ağır zincirlerin boyunduruğunu atın!
  Ve şiddetli alkışlar! Her ne kadar şiirler kendisine ait olmasa da ünlü şair ve yazar Oleg Rybachenko'ya ait. Ancak Oleg Rybachenko'nun kendisi bir çocuğa dönüştü ve şimdi başka bir dünyada seyahat ediyor.
  Daha sonra diğer boksörler oy kullandı: Sergey Kovalei, Denis Lebedev. Sonuncusu aradan sonra geri dönmeye çalıştı. Ama dövüldü ve sonunda gitti.
  Sofia Rotaru Kiev'de oy kullandı. Ve çok gülümsedi...
  Vladimir Zhirinovsky de geldi. O bağırdı:
  - Yeni bir yol için!
  Ve bir albay generalin apoletlerini gösterdi. Zyuganov seçimlere tekerlekli sandalyeyle geldi. Ve her zaman sessizdi.
  Grudinin gülümseyerek oy verdi ...
  Garry Kasparov eş zamanlı bir oyun verdi ve oyunu da kullandı. Üstelik Carleson'la maç yapacağını söyledi. Böylece Anatoly Karpov eş zamanlı bir oyun oturumu düzenledi.
  Bu arada, Karpov zaten Mikhail Botvinnik'in Altın Nişanı ile ödüllendirildi.
  Yani başka bir soru da buradaki ana ve en iyi dünya şampiyonunun kim olduğu.
  Elbette çok şey değişti...
  Ve Dmitry Anatolyevich Medvedev yine herkesi şaşırttı. Kurumdan 'Oleg Rybachenko' adını taşıyan emir açıklandı. Üstelik aynı anda dört derece var: Dördüncü derece bronz, üçüncü derece gümüş, ikinci derece altın ve birinci derece pırlantalı altın!
  Bu harika oldu!
  "Lucifer's Armageddon" çoktan sinemalarda vizyona girdi, "Avatar" ve "Yıldız Savaşları"nın da rekorları kırıldı. Oleg Rybachenko gerçek bir edebiyat süperstarı haline geliyor!
  Medvedev ayrıca, Nobel Ödülü'nden on kat daha büyük bir ödül fonuyla Oleg Rybachenko'nun adını taşıyan bir edebiyat ödülü de kurdu.
  Ve bu genellikle çok havalı!
  Sonra Pazar günü giderek daha fazla Medvedev çalıştı. Oleg Rybachenko'ya İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı, Rusya Kahramanının yıldızı ve Rusya Kahramanının büyük elmas yıldızı Zafer Nişanı'nı verdi. Bu tarihin akışını değiştirmeye yönelik bir girişimdi.
  Mesela Oleg Rybachenko'ya nazik davranacağım ve her şey harika olacak! Aynı zamanda hem ona hem de mareşale Rusya Federasyonu unvanını vereceğim!
  Zelensky'nin yüzde 80'in üzerinde oy aldığını söyleyen yönetim anketlerinden ilk veriler zaten biliniyor .
  Ve bilgi akışı durmayacak...
  Medvedev henüz oy kullanmayacak. İşler. Burada Vladimir Volfovich'e ordu generali rütbesini veren bir emir yayınladı. Mesela bana sadık ol.
  Görünüşe göre Zhirinovsky çoktan diğer tarafa geçti.
  Lev Leshchenko portföysüz bakan oldu. Ama artık bunun bir önemi yok.
  Çin'de huzursuzluk var. Halk demokrasi istiyor; despotizmden bıktı! İnsan yalnızca ekmekle yaşamaz!
  Patronuma hayır demek istiyorum! Yirmi birinci yüzyılda bir sopayla disiplini ne kadar süre koruyabilirsiniz?
  Çin'de işler pek iyi gitmedi. Komünizmin raylarını takip ederek sonsuza kadar kapitalizmi inşa etmek mümkün değildir. Bazı değişikliklere ihtiyaç var. Ve liderlik çok muhafazakar.
  Ayrıca yeni burjuvazi demokrasi ve polis şiddetine son verilmesini istiyor.
  Eski moda çalışma yöntemlerinin tükenmesinin de etkisi oldu! Sistemin çarkı olma arzusu yok. Evet, Çin'de pazar günleri önemli isyanlar sistemi sarsıyor.
  Ve Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kadının başkan olma şansı en yüksek. Ancak Floyd'un popülaritesi aniden artmaya başladı Mayweather . Bu yenilmez boksör şimdiden reytinglerin zirvesine tırmandı.
  Görünüşe göre ABD yeni zaferleri kaçırdı ve tahtta ne bir Cumhuriyetçi ne de bir Demokrat istiyordu. Ve Floyd da harika!
  Ve sonra başka bir TV tartışması olacak.
  Zaten Pazar akşamı. Oy verme merkezleri yakında kapanacak.
  Son dakikada Medvedev nihayet ortaya çıktı. Oy pusulasını aceleyle sandığa attı ve hiçbir şey söylemeden oradan ayrıldı. Saat çaldı ve oylama bitti.
  Başkan Medvedev şimdilik Kremlin'den ayrılarak Moskova yakınındaki evine gitti.
  Kabinde onunla birlikte iki kız var. En azından biraz eğlence.
  Sağda oturan Natasha sordu:
  - Peki ya Dima? Şimdi son başarısızlığınızı açıklayacaklar!
  Medvedev şunları kaydetti:
  - Açılışa hâlâ iki ay var. Yani şimdilik ben hâlâ her şeyim ve Zelensky yalnızca Ukrayna'nın başkanı!
  Sağ tarafta oturan Alenka şunları söyledi:
  - Ve açılış hızlandırılabilir! Gücün bitti Dmitry Anatolyevich!
  Medvedev yalvararak sordu:
  - Ama siz kızlar bunu yapabilirsiniz!
  Natasha kaşlarını çattı ve sordu:
  - Ne yapabiliriz?
  Medvedev kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Açılış törenine müdahale edin!
  Natasha güldü ve cevap verdi:
  - Ve nasıl?
  Başkan vekili kararlı bir şekilde yanıt verdi:
  - Sanki kendini tanımıyorsun!
  Natasha öfkeyle cevap verdi:
  - Zelensky'yi öldürmeyeceğiz!
  Medvedev hemen itiraz etti:
  - Peki neden öldürsün ki! Tacı kendisinin bıraktığından emin ol!
  . 4.BÖLÜM
  Kızlar hep bir ağızdan kıkırdadılar...
  Alenka sırıtarak sordu:
  - Hipnozu kullanmayı ne önerirsiniz?
  Dmitry Anatolyevich başını salladı:
  - Bu kadar! Bunu yapabilirsin!
  Natasha arkadaşı adına cevap verdi:
  - Yapabiliriz ama istemiyoruz!
  Medvedev şaşırdı:
  - Bu neden?
  Natasha dürüstçe cevap verdi:
  - Zelensky seçilmiş kişi! Ve sen, Dmitry Anatolyevich, ülkeyi yönetme yeteneğine sahip değilsin!
  Alenka öfkeyle ekledi:
  - Ve bu hepimiz için oldukça açık!
  Medvedev öfkeyle şunları kaydetti:
  - Batının kolonisi olacağımızı anlamıyor musun?
  Alenka kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Aksine Batı bizim kolonimiz olacak!
  Natasha alaycı bir tavırla ekledi:
  - Ve seninle Misha, Rusya zaten harika olmayacak!
  Medvedev guruldadı:
  - Sana Zafer Nişanı, İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı, II. Nicholas Nişanı ve elmaslarla dolu bir altın yıldız vereceğim...
  Natasha güldü ve şunları söyledi:
  - Ya da belki biz kendimiz başkan olabiliriz ve kendimize üç yüz emir verebiliriz?
  Alenka şunları kaydetti:
  - Seni hipnotize edip general olabiliriz.
  Natasha kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Ya da belki süper generaller !
  Kızlar gülmeye başladı...
  Alenka şarkı söyledi:
  - Ve bazen düşman bile bağırıyordu:
  Ben bir kral olduğum korkusunu saklıyorum!
  Natasha dişlerini gösterdi ve cıvıldadı:
  - Tiyatroları ve arenaları sevmiyorum,
  Orada bir milyon bir rubleyle değiştiriliyor...
  Önümüzde büyük değişiklikler olmasına rağmen -
  Belobog ve Stalin'i seviyorum!
  Ve kız, kaybeden başkanın burnunu sıkmak için çıplak ayak parmaklarını kullandı.
  Rakamlar zaten Uzakdoğu'dan açıklandı. Yüzde 91'i Zelensky'ye, yüzde 7,5'i Medvedev'e, yani Ukrayna cumhurbaşkanının kendine güvenen liderliğine.
  Alenka da çıplak ayak parmaklarıyla Medvedev'in kulağını çekip tısladı:
  - Peki ya eski başkan, ödüllerinizin size faydası oldu mu?
  Medvedev gergin bir şekilde şunları söyledi:
  - Henüz eski sevgilim değilim! Açılıştan önce gerçek olan!
  Kız bağırdı:
  - Yeni krala şeref!
  Cadı kızlar son kozları olarak Medvedev'e yardım etmeyi reddettiler. Ve şimdi, başkan vekili hala umutsuz bir durumdan çıkış yolu bulmaya çalışırken.
  Belki Rusya başkanlık seçimlerinin sonuçlarını iptal etmesi için Yüksek Mahkeme'yi etkileyebilir misiniz? Bu büyük bir günaha benziyordu. Ancak gerçekte olasılıklar zayıf görünüyordu.
  Peki ya bir kararname çıkarsak ve her hakime bir milyar dolar teklif etsek? Sonuçta o bir başkan ve çarların bile hayal edemeyeceği bir güce sahip! Daha doğrusu başkan vekili. Ve gerçekten de bir milyar dolar teklif etseniz hakimler direnmeyecektir.
  Neden önemsiz şeylerle zaman kaybedesiniz ki?
  Veriler radyo üzerinden iletildi. Zelensky'nin yüzde doksanı varken, Ukrayna'da neredeyse yüzde yüze ulaşması bekleniyordu. Belki kırmızı kuşak bölgesinde Medvedev'in komünistlerle flört etmesinden dolayı biraz daha fazla olacak, Kafkasya'da bazı şanslar vardı. Doğru, Ramzan Kadirov kazanan tarafı seçmeye karar vermiş gibi görünüyor. Orduda hala para kazanabilirsiniz, her ne kadar ordunun özel bir hizmet etme arzusu olmasa da, düşen başkanın da böyle bir arzusu yok.
  Genel olarak ilk turdan sonra Medvedev'in gücü zayıfladı. Ve eğer hâlâ ödül dağıtabiliyorsa, aksi takdirde giderek daha fazla göz ardı ediliyordu.
  Dmitry Medvedev ofisine geldi ve merkez bankasıyla bağlantı kurmaya çalıştı. Görevli isteksizce onu bağladı.
  Başkan vekili, acil ihtiyaçlar için kendisine para tahsis edilmesini talep etti.
  Merkez Bankası başkanı cevap verdi:
  - Yeni Başkan Zelensky'den onay alana kadar hiçbir şey yapmayacağım.
  Medvedev kükredi:
  -Sen deli misin? Hala yeni açılışın başkanıyım! Eğer öyleyse, o zaman bana itaat etmelisiniz!
  Merkez bankası başkanı şunları kaydetti:
  - Anayasaya göre sana itaat etmiyorum! Neyse, neden paraya ihtiyacın var?
  Medvedev sırıtarak cevap verdi:
  - Acil durumlar için ülkelere ihtiyacınız var mı?
  Merkez bankası başkanı sert bir tonda cevap verdi:
  - Kaçmak mı istiyorsun?
  Medvedev bağırdı:
  - Seni şimdi tutuklayacağım! Ordu bana itaat ediyor! Sadık Zhirinovsky benimle!
  Merkez Bankası Başkanı şunları kaydetti:
  - Bu her zaman pastayı alır! Ve Moskova'da yüzde doksandan fazlası Zelensky'den yana. Gücün Misha'nın üzerinde!
  Medvedev kükredi:
  - Ama seninki başlamadı!
  Ve telefonu kapattı. Artık durum zorlaşmaya başlamıştı. Güvenlik güçleri itaat etmeyi reddetmek üzere. Evet, Zhirinovsky bir tilki. Onu İçişleri Bakanı olarak atamaya değer miydi? Özel kuvvetlere emir verin. Yoksa yine de Devlet Dumasını kullanmaya çalışmalı mıyız?
  Zelensky'nin yeni seçimlere gideceği ve birçok milletvekilinin görev alamayacağı açık. Daha doğrusu neredeyse her şey.
  Burada farklı bir şeye ihtiyaç var. Ancak Devlet Dumasının halka karşı çıkması pek mümkün değil. Ve ordu doğrudan bir askeri darbeyi desteklemeyecektir. Rusya'daki generaller iç savaşa girecek türden değiller.
  Geriye tek bir şey kalıyor: Cumhurbaşkanlığı seçimini mahkemede iptal etmek. Acınızı uzatmak için tek meşru şans bu. Ancak büyük olasılıkla yalnızca uzatılacak. Medvedev'in yeniden seçilme şansının gerçek olması pek olası değil. Aslında onun anti-reytingi çok büyük, hatta Petro Poroshenko'nunkinden bile daha kötü.
  Medvedev başka bir seçeneği de düşündü. Örneğin Zelensky'yi fiziksel olarak ortadan kaldırmak mı? Ancak bu açıkça suçtur. Böyle eğilmek mi? Üstelik Medvedev'i şımartacak. Ve en iyi ihtimalle bir rahatlama sağlayacaktır. Çünkü halk Medvedev'i seçimlerdeki bu kadar büyük bir başarısızlıktan dolayı affetmeyecek.
  Hayır, Dmitry Anatolyevich başarılı olamayacak. Seçimlerde oyların yüzde onunu bile toplamadan kesinlikle iktidarda kalamaz.
  Medvedev bara yaklaştı. Kutuyu açtı, bir şişe çıkardı ve kendine biraz konyak doldurdu.
  Pahalı - İki yüz yıllık "Napolyon"!
  Başkan vekili bir bardak içti. Daha sonra ikincisini limonlu olarak atıştırdım.
  Midem ısındı ve düşüncelerim daha da hızlandı. Üçüncü kadehten sonra Medvedev gülümsedi ve bir sandalyeye oturdu. Biraz neşelendim. Aslında neden bu güce ihtiyacı var? Tam sorumluluk. Bir dakikalık boş zaman değil, bir saniyelik huzur yok. Her zaman hareket halinde, video kameraların gözetimi altında. Çok fazla şey söylemekten korkuyorsun.
  İş çok ama keyif yok.
  Ve bir kızla yatakta yatmak istiyorum. Bilgisayarda savaş oyna.
  Aslında burada başkansınız ama gerçek bir savaş başlatmak için iki kere düşüneceksiniz. Müthiş Trump İran'a saldırmaya bu şekilde cesaret edemedi.
  Savaş hakkında çok konuşabilirsiniz ama aslında karar vermek kolay değil!
  Ama oyunla savaşın, kendinizle savaşın!
  Medvedev bilgisayarın başına oturdu. En sevdiğim İkinci Dünya Savaşı'nı açtım. Uzun zamandır bu oyunu oynayamamıştı. Burada sizi fazla yormamak adına dolandırıcının kodunu kullanıyorsunuz. Bunun gibi...
  Ve sonra teknolojinin içinden kasırga hızıyla geçersiniz. Zaten alaylarda fırlattığınız IS-7'leriniz var ve yalnızca Almanlara karşı T-1'leriniz var. Güç ve araçlarda gözle görülür bir fark var.
  Sağlığının kötü olması nedeniyle neredeyse hiç içki içmeyen Medvedev gözle görülür şekilde neşelendi.
  İkinci Dünya Savaşı'nın en pahalı ve en ağır tankı IS-7'yi düşmana bu şekilde fırlatırsınız. Ve onu fazla zorlanmadan kırarsın. Savaş kolay ve zaferle devam ediyor. Şehir üstüne şehir ele geçiriyorsunuz.
  Elbette genel olarak Stalin ülkeyi iyi yönetti ve Üçüncü Reich'ı dört yıldan kısa bir sürede yenmeyi başardı. Putin IŞİD'le daha uzun süre savaştı. Ancak Almanların çok harika bir teknolojisi var.
  Oyunda, örneğin Alman E-75 tankı, yalnızca Sovyet IS-7 ona karşı eşit düzeyde savaşabilir, diğer tüm tanklar teslim olur. E E-75 çok güçlü bir zırha sahiptir. Silah bile Sovyet IS-7'den üstündür ve yıkıcı güce yakındır.
  Ve Almanlar bu tankı 1945'te ana tankları yapmayı planladılar. Peki ya bizimki?
  Medvedev içini çekti... Savaş sonrası dönemde IS-7'yi seri üretime sokamadılar. Böylece savaş daha uzun sürdü, başka kimin kazandığını kimse bilmiyor.
  Sarhoş Dmitry Anatolyevich şarkı söyledi:
  - Bayıldım kardeşlerim, bayıldım! Yaşamayı seviyorum kardeşlerim! Ve atamanımızın zahmet etmesine gerek yok.
  Medvedev oyun oynarken uyuyakaldı. Rahatlatıcı...
  Ve ertesi gün başkanlık seçiminin nihai sonuçları belli oldu.
  Seçmenlerin neredeyse yüzde 92'si Ukrayna ile birlikte Zelensky'ye, yüzde 6,7'si ise Medvedev'e oy verdi. Böylece Zelensky'nin muzaffer zaferi gerçekleşti.
  Ülkede kutlamalar ve sevinçler başladı. Sonunda, birçok kişiye göründüğü gibi yeni, parlak bir hayat geliyor.
  Açılış sırasında şimdilik başkan olarak Dmitry Anatolyevich Medvedev görev yapıyor.
  Ve tabii ki kazananı da tebrik etti. Nereye gidebilirsin? Ve yüzde altı sayılacak bir şey yok.
  Ancak İçişleri Bakanı Vladimir Zhirinovsky Medvedev'i ziyaret ederek onu teselli etti:
  - Sana oy verdim Dmitry Anatolyevich!
  Başkan vekili sessizce cevap verdi:
  - Teşekkür ederim!
  Zhirinovsky şunları önerdi:
  - Belki de seni galaya çıkarmalıyız?
  Medvedev boyalı kafasını salladı:
  - İkinci turdaki bu yenilgiden sonra bana başbakanlık vereceklerini sanmıyorum. Bu artık politik olarak doğru olmayacak.
  Zhirinovsky mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Zaten senin yerinde Rusya'dan biri olmalı. Peki sen değilsen kim?
  Medvedev şunu önerdi:
  - Büyük ihtimalle Andrei Navalny!
  Zhirinovsky dişlerini gösterdi ve homurdandı:
  - Andrey Navalny mi? Bu olmasın!
  Medvedev omuzlarını silkti ve şaşkınlıkla şunları söyledi:
  -Nereye gidiyorsun?
  Zhirinovsky bağırdı:
  - Evet, hepsini tutuklayacağım!
  Medvedev elini salladı:
  - Yeterli! Zamanımız bitmiş gibi görünüyor! Kanarya Adaları'na tatile gidiyorum. Ne yapacaksın?
  Zhirinovsky sinsice gözlerini kısarak cevap verdi:
  - Arkadaşlarınızın çıkarları için lobi yapın! Ta ki Zelensky Rusya ve Ukrayna'nın başkanlığını üstlenene kadar!
  Medvedev üzgün bir şekilde şunu belirtti:
  - Maalesef bu o kadar basit değil... Sonra üç derinizi soyacaklar!
  Zhirinovsky sinsice gözlerini kısarak sordu:
  - Lütfen beni Rusya Federasyonu'nun mareşali yapın! Peki, senin için değeri nedir!
  Medvedev birkaç saniye düşündü ve sonra açıkladı:
  - İyi! Sadece seni şerif yapmakla kalmayacağım, aynı zamanda Beria'yı da şerif rütbesine geri getireceğim! Adil olacak!
  Jirinovski onaylayarak başını salladı:
  - Beria ile ilgili olarak evet!
  Medvedev gözlerini kıstı ve sordu:
  - Peki seninle ilgili olarak?
  Zhirinovsky dürüstçe cevap verdi:
  - Ve bana bir kral gibi davran! Kimi istersem onu ödüllendiririm!
  Medvedev onaylayarak başını salladı:
  - Evet, öyle olsun!
  Ve mareşal rütbelerinin verilmesine ilişkin her iki kararnamenin hazırlanmasını emretti.
  Rusya'nın cumhurbaşkanı vekili neşelendi. Artık bilgisayar oyunlarından tam anlamıyla keyif alabileceğini düşünüyorum.
  Ve bunları oynamak çok eğlenceli...
  Ama aslında başkan neden başka bir şey yapsın? Artık teknoloji o kadar gelişti ki herkes olabilirsiniz. Rab Tanrı tarafından bile. Ve özellikle oyunda evrenler yaratmak için.
  Örneğin, başkan vekilinin ofisinde en modern olanlar da dahil olmak üzere çok sayıda farklı oyun var.
  Medvedev gerçek zamanlı bir strateji oyunu oynamaya karar verir. 1939'da Almanya. Peki neden bir dolandırıcının kodunu kullanıyorsunuz? Kendinize beş bin Panter, üç bin Kaplan ve on bin Focke-Wulf eklersiniz. Ve bu güçleri düşmana karşı konuşlandırıyorsunuz. Ve siz bu tür kuvvetlerin onda birine bile sahip olmayan Polonya'ya saldırıyorsunuz.
  Ve savaş istediğiniz gibi, tek hedefle ve zaferle devam ediyor. Dürüst olmak gerekirse Medvedev burada büyük bir fatih. Bir presle erik ezer gibi düşmanı ezer.
  Polonya gerçek tarihte olduğundan daha kolay ve daha hızlı bir şekilde yerle bir edildi. Fransa'ya saldırıyorsun. Sahte bir kod kullanarak on bin E-75 tankını ona fırlatıyorsunuz. Kabul edelim, muhteşem arabalar. Bunlar Fransız silahlarına karşı tamamen savunmasızdır ancak uzun mesafelerde öldürücüdür. Düşman arabalarını vuruyorlar.
  Hatta Medvedev sevinçten zıplıyor. Oyunda olduğu gibi hızlı hareket ediyor ve şimdiden Paris'i alıyor... Peki ya önemsiz şeyler? Aynı anda İspanya'yı da ele geçirelim ki Franco fazla üzülmesin .
  Cebelitarık'a saldırı için de jet uçağı kullanacağız. İngilizler nereye gidecek?
  Tabii aynı zamanda savaş gemileri ve uçak gemileri inşa etmek için de fon kullanıyoruz. O zaman İngiltere için zor olacak. İşte yüz uçak gemisi ve iki yüz savaş gemisi. Bu devasa bir güç olacak.
  Ve sonra çıkarma gemileri var. Ayrıca "E"nin daha ileri bir evrimi olan "E"-U serisi tanklar da yapıyorsunuz. Burada "E"-50-U tankını atıyorsunuz, öyle bir makine ki hiçbir açıdan delemezsiniz.
  Bırakın da İngilizlere eziyet etsin. İşte böyle bir tankın içinde Rusya'nın cumhurbaşkanı vekiline göz kırpan iki güzel kız.
  Medvedev yanıt olarak onlara bir öpücük gönderiyor.
  İşte böyle oynayacağız...
  Ve son tanklar Londra'ya yaklaşıyor. Ve tören olmadan İngiltere'nin başkentini alıyorlar.
  Medvedev şarkı söyledi:
  - Dünya sıkıcı! Hepimiz kediyi yiyeceğiz!
  Elbette ilginç ve oynaması kolaydır. Dolandırıcılık kodunu alıp ne istersen damgaladım. Yani Balkanları ele geçirip Afrika'ya gidiyorsunuz. Ayrıca damgalıyorsunuz ve ayrıca piyadesiniz. Paran olsa asker yaparsın. Ve ele geçirilen bölge de para veriyor. Deneyin, Afrika'da dolaşın.
  SSCB hâlâ cepheyi açıyor. On bin kişinin daha damgalandığı E-50-U serisine karşı otuz dört. E-50, Tiger-2 ile yaklaşık olarak aynı zırha sahip bir araçsa, yalnızca rasyonel eğim daha fazla, silahlanma biraz daha güçlü ve motor daha güçlü. Eşit ağırlığa sahip E-50-U, Sovyet T-64 ile karşılaştırılabilir ve hatta daha güçlü bir gaz türbini motoruna sahiptir.
  Evet kuvvetler eşit değil. Burada farklı nesil tanklar savaşıyor.
  Ve Medvedev elbette siyah bir atın üzerinde koşuyor.
  Güçler elbette karşılaştırılamaz. Ayrıca E-75-U'yu da ekleyebilirsiniz; bu, gemi silahlarının bile delinemeyeceği bodur bir ölüm makinesidir.
  Ve kendini nasıl ayaklar altına alacak. Hiçbir şey onu durduramaz.
  Medvedev küçük bir çocuk gibi oynuyor. Eh, tamam o zaman nasıl. Ve kimse onu görmeye hevesli değil. Kaybetti ve başkan vekili unutuldu.
  Herkes yalnızca kazananları sever.
  Dmitry Anatolyevich şarkı söyledi:
  Ve fırtınalara meydan okuyoruz
  Neyden ve neden...
  Dünyada sürprizler olmadan yaşa,
  Bu herkes için imkansız
  İyi şanslar, başarısızlıklar,
  Tüm atlamalar, yukarı ve aşağı,
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil,
  Ancak bu şekilde, başka türlü değil!
  Yaşasın sürpriz!
  Sürpriz! Sürpriz!
  Yaşasın sürpriz!
  Sürpriz! Sürpriz!
  Yaşasın sürpriz!
  Ve Medvedev daha neşeli hale geldi. Şimdi birlikleri Ukrayna'yı, Beyaz Rusya'yı işgal etti ve amansız bir şekilde Moskova'ya yaklaşıyor!
  Eski Rusya Devlet Başkanı şunları söylüyor:
  - Hayatımızın bir oyun olduğunu!
  Ve SSCB'nin başkentini kasıp kavuruyor. Elbette 1941 ordusuna karşı altmışlı, hatta yetmişli yılların özelliklerine sahip tankları var ve asıl mesele, bunların çok fazla olması.
  Medvedev kendine göz kırpıyor... Başkent Moskova alındı. Artık Kafkasya'yı da ele geçirebilirsin... Aynı zamanda Afrika'nın güneyini de kendin için ele geçirebilirsin. Ve Arjantin'e geçecek.
  Ve oradan ABD'ye saldırın. O harika bir komutan. Düşman, birliklerin hem niceliği hem de niteliği bakımından geride kalıyor.
  Medvedev coşkuyla şarkı söylüyor:
  - Cesurca savaşa gireceğiz! Sovyetlerin gücü adına! Ve bunun için verdiğimiz mücadelede herkesi bok içine atacağız!
  Medvedev geçici olarak oyundan çıkarıldı. Shoigu Trubetskoy'un yerine gelen Rusya Savunma Bakanı aradı. Halen görevde olan başkana sordu:
  - Yeni lidere ne zaman görev yemini edeceğiz?
  Medvedev kısaca cevap verdi:
  - Açılışta olması gerektiği yerde!
  Trubetskoy şunları kaydetti:
  - Birleşik bir ülkenin yeni başkanı önümüzdeki hafta göreve başlamak istiyor. Böylece çalmak için zamanları kalmasın!
  Medvedev bağırdı:
  - Bu bizim anayasamıza ve kanunlarımıza göre değil!
  Trubetskoy şunları kaydetti:
  - Yeltsin de bu anayasayı kanuna ve eski anayasaya uygun olarak kabul etmedi. Aslında pek çok kişi Putin'in yeni bir anayasa önereceğini düşünüyordu ama bir şekilde bu gerçekleşmedi!
  Medvedev şunları kaydetti:
  - Her yeni başkanın yeni bir anayasa kabul etmesi iyi bir fikir değil!
  Trubetskoy itiraz etti:
  - Ama Putin yapabilir! O Yeltsin'den ve senden, Dmitry Anatolyevich'ten daha havalıydı!
  Medvedev başını salladı ve kabul etti:
  - Daha havalı ve en önemlisi daha şanslı! Putin olmadan her şey ters gitti ve Zelensky Rusya'da iktidara geldi.
  Trubetskoy şunları kaydetti:
  - Ve Lukashenko'nun şansı vardı ama zamanını kaçırdı. Daha hızlı hareket etmeliydik!
  Medvedev mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Lukashenko, Rusya'daki rekabetçi seçimlerden korkuyordu. Ve eğer Putin'in kalbi buna dayanamasaydı Zelensky bu riski almazdı. Ülkeyi bu kadar elle yönetmek artık tükendi! Putin iş yerinde kesinlikle yandı!
  Trubetskoy şunları önerdi:
  - Peki, açılışı daha erken bir tarihte kabul etmeli miyiz, etmemeli miyiz?
  Medvedev cesurca cevap verdi:
  - Dilediğin gibi yap! Artık umursamıyorum! Onurlu bir emekliliğe ayrılacağım ve kendi zevklerim için yaşayacağım. Belki dünyayı dolaşırım! Zaten Rusya için rekor bir süre boyunca hem başkan hem de başbakan oldum! Tahta ne kadar süre tutunabilirsin?
  Trubetskoy kabul etti:
  - Eğer öyleyse, bırakın değişiklikler gelsin! Shoigu'yla ne yapmalı?
  Medvedev soğuk bir şekilde yanıt verdi:
  - Bırak dinlensin! Mareşalin emekli maaşı büyük. Bırakın dünyayı dolaşsın. Yurt dışında mülk edinmene izin verdim!
  Trubetskoy başını salladı ve şunları söyledi:
  - Putin Rusya'yı dünyadan izole etti! Ruhumuzun derinliklerinde kelimelerle acı çeksek de, onun ölümüne sevindik! Zelensky'ye gelince, göreceğiz! Birçoğumuz Batı'daki gibi emirler istiyorduk. ABD'deki gibi alın ama çalışın... SSCB'deki gibi!
  Medvedev şunları kaydetti:
  - Stalin döneminde yetkililer yoğun bir şekilde çalıştı! Bal dolu olduklarını düşünmeyin!
  Trubetskoy sordu:
  - Ne yapacaksın?
  Medvedev şunları hatırladı:
  - Ben başkandım ve başkan olarak emekli olacağım. O büyük... Ve hayattan keyif alacağım! Başka neden çalışayım ki!
  Trubetskoy şunları hatırladı:
  - Zelensky sana danışman görevini verebilir!
  Medvedev bunu reddetti:
  - Evet! Benim tavsiyem olmadan da yeterince akıllı! Kısacası açılışı gerçekleştirin! Dmitry Anatolyevich onunkini gönderdi!
  Trubetskoy kabul etti:
  - Açılış evet!
  Medvedev telefonu kapattı. Oyunu bitirmeye karar verdim. Daha önce hiç vakit ayıramadığım bir şey. Ve en azından Amerika Birleşik Devletleri'ni zihinsel olarak ezin.
  Daha doğrusu oyunda. Ancak Amerikan Sherman'ı E-75-U'ya karşı zayıf. Ancak ABD'nin Alman jetleri kadar güçlü olmasa da çok sayıda uçağı var.
  Ancak kalite elbette aynı değil! Almanlar yoğun skorlar elde ediyor. Özellikle pilotlar: Albina ve Alvina! Ve bunlar devasa coşkularıyla öne çıkan kızlar.
  Medvedev güneyden Amerika'ya doğru ilerliyor. Ve aynı zamanda tankları Sibirya'da hareket ediyor. Eğleniyor. Bu arada, neden henüz Japonya'yı fethetmiyorsunuz? Bu oyunda müttefiklerinizi de öldürebilirsiniz. Gelişmiş strateji. Hilecinin kodunu uygulayın ve hem nicelik hem de nitelik açısından rakibinizden daha güçlü olacaksınız. Savaş değil, saf zevk. İşte kuyruksuz jet makineleri, Amerikalılar yetişemiyor bile.
  Daha doğrusu oraya ulaşmak için. Ve radyo kontrollü füzeler kullanın! Ve Amerikalılara zorbalık yapıyor. Medvedev bu oyunu gerçekten seviyor. Ve birlikleri hareket ettirin. Meksika alındı. Amerikan şehirleri birbiri ardına düşüyor. Büyük zevk.
  Doğuda ise "E"-U serisinin tankları Hindistan'a giriyor. Peki İngilizler onlara neye karşı çıkabilir? Dahası, Üçüncü Reich zaten kaynak biriktirmiş durumda ve hileli kod olmadan en modern teknolojiyi üretiyor.
  Ancak Medvedev Panter'i biraz yükseltmeye karar verdi. İşte ilk geleneksel "Panter" - 80 - 110 mm ön zırh, 50 mm yan zırh, 75 mm top, 70 EL namlu uzunluğu, 650 beygir gücünde motor. İşte 120'den 150 milimetreye kadar ön zırhı, 60 mm yanları, namlu uzunluğu 71 EL olan 88 mm'lik topu ve 850 beygir gücünde motoru olan "Panter"-2. Evet, ciddi bir araba. Üstelik kırk beş değil elli ton daha ağır ve silueti daha kısa.
  Ama "Panter"-3. 150 ila 200 milimetrelik ön zırh, 82 milimetrelik yanlar, 100 EL namlu uzunluğuna sahip 88 milimetrelik bir top ve 1200 beygir gücünde bir motor - ağırlık 55 ton. Katılıyorum, böyle bir araba genellikle Sherman'lara karşı süperdir.
  Ama "Panter"-4 var. Eğimli yerlerde 200 ila 250 mm arasında ön zırha ve 160 mm yan zırha sahiptir. namlu uzunluğu 100 EL olan 105 mm'lik bir top. Bu zaten 65 ton ağırlığında ve alçak siluetli bir canavar. 1500 beygir gücünde gaz türbini motoru. Elbette Sovyet IS-7 ile bile savaşabilecek mükemmel bir seri gelişme. Üstelik IS-7 seri üretilmedi.
  Ama daha güçlü makineler var. Çalışan "Panther"-5, 45 derecelik bir açıyla 250 gövde ön zırhı, bir açıyla 300 mm taret alın, bir açıyla yan 210, 100 EL'de 128 mm top, daha gelişmiş bir tankın ağırlığı 75 ton, 2000 beygir gücü motor gaz türbini gücü . Tüm Sovyet ve Amerikan modellerinden üstün bir makine. IS-7'yi savaş mesafesinden delebilme ve kafa kafaya darbelere dayanma kapasitesine sahiptir. "Panter"-5 genel olarak mükemmel bir teknolojidir. SSCB'nin IS-7'den daha güçlü hiçbir şeyi yok. Almanların da beş tür kaplanı var.
  Medvedev, ABD topraklarının çoğunu ele geçirdikten sonra Tiger'ı da uzaklaştırmaya karar verdi. Herkesin bildiği ilk kişi "Kaplan"dır. Ön zırh 100-110 milimetre olup neredeyse eğimsiz, yan zırh ise eğimsiz 82 milimetredir. Ve namlu uzunluğu 56 EL olan 88 mm'lik top gerçekten uluyan bir tanktır. Sadece ilk serinin gerçekten savaştığı ve ikinci serinin örneklerinin bulunduğu "Panterler" den farklı olarak. Tank "Tiger"-2 daha çok "Kraliyet Kaplanı" olarak bilinir.
  Ön zırh: Gövde ön tarafında 50 derecelik açıyla 120-150 mm, taret ön tarafında hafif bir açıyla 185 mm ve yan tarafta 60 derecelik açıyla 82 mm. Alnında iyi korunuyor, yandan Tiger'dan biraz daha iyi ve namlu uzunluğu 71 EL olan 88 mm'lik bir topa sahip. İkinci Dünya Savaşı'nın üretim tanklarından silahlanma ve ön koruma açısından en iyisi, ağırlığı 68 ton, motoru 700 beygir gücü - sürüş performansı açısından oldukça zayıf.
  "Tiger"-3 bir tasarım aracıdır. Ön zırh 45 derecelik açıyla 150-200 milimetre, taretin önü ise açıyla 240 milimetredir. Eğimli kalkanlarla 160 milimetrelik kenarlar. Üç tür farklı silah: 88 mm 100 EL top, 105 mm 70 EL top ve 1000 1200 beygir gücünde motora sahip 105 mm 100 EL top. Daha yoğun bir düzen ve 75 ton ağırlığa sahip. Evet, araba ciddi ve çok tehlikeli. Ve daha da güçlü bir "Tiger"-4 ön zırh 250 - gövde 45 derece eğimli, alın 300 milimetre eğimli, yanlar 210 milimetre, top 128 milimetre 100 EL namlu uzunluğu veya 150 milimetre namlu uzunluğu 56 EL , ağırlık 85 ton, 1500 beygir gücündeki gaz türbinli motor. Çok güçlü bir tank.
  Ama daha da havalı olan "Tiger"-5. Ön zırh: gövde alnı 350 mm, 45 derecelik açıyla, taret alnı 400 mm, 50 mm açıyla. Kenarlar 300 mm eğimlidir. 150 mm 100 EL top veya 174 mm 70 EL top veya 210 mm 38 EL top. Ağırlığı 100 ton, gaz türbinli motoru 2500 beygir gücündedir. En güçlü makine IS-7 ve St. John's wort'a bile nüfuz etmeyecek. Bu Amerika'ya karşı kullanılabilir. Ancak "Tiger"-5'in gerçek tarihteki projelerde bile yer almadığını söylemek gerekir. Ancak savaşın bu kadar çabuk bitmesi kimsenin hatası değil.
  Ancak sanal tank oyunu geliştirilebilir.
  Medvedev, ABD'nin başkenti Washington'a ve en büyük New York şehrine saldırmaya başladı. Burada gerçekten çalışabilir ve kazanabilirsiniz.
  Neredeyse de olsa. Burada Washington yanıyor ve Alman tankları onun üzerinden geçiyor. Ve Tigers-5'i kimse durduramaz.
  Medvedev, ABD başkentlerine yönelik inatçı bir saldırıyı tamamlıyor ve bu bir zafer gibi görünüyor. Ama önümüzde bir de Japonya var.
  . 5.BÖLÜM
  Oyunda başka ne yapabilirim? Ancak Lev tank ailesi hiçbir zaman üretime geçmedi. Buradakiler gerçekten canavarlar. Ancak İkinci Dünya Savaşı'nda, daha sonraki serilerin bu makineleri bile gereksizdi. Ve hatta daha da fazlası, küçük ve orta tanklarıyla Japonya'ya karşı.
  Ancak Dmitry Medvedev onları biraz uzaklaştırmaya karar verdi.
  İşte yalnızca projelerde mevcut olan ve yalnızca kısmen metalden oluşan ilk Lev tankı. Gövdenin ön zırhı 45 derecelik bir açıyla 120 milimetre, kulenin ön zırhı bir açıyla 240 milimetre, yanlar 82 milimetre, top 105 milimetre, namlu uzunluğu 70 EL, tamamı 80 ton, motor 800 beygir gücünde. Genel olarak Kursk Bulge'da Kaplanlar ve Panterlerle birlikte ortaya çıkabilecek bir araba. Zamanına göre çok güçlü bir silaha ve mükemmel taret alın korumasına sahip. Ama şans eseri ortaya çıkmadı. "Lev"-2 proje aracı. Gövde alnı 250 milimetre eğimli, taret alnı ise 300 milimetre eğimlidir. Kenarlar 200 milimetre eğimlidir. Tabanca veya 128 mm 100 EL veya 210 mm 38 EL. Ağırlık 100 ton, motor 1800 beygir gücü. Gücünde eşi benzeri yoktur. Sadece yandan vurabilen IS-7'den daha üstün. Ama sonra daha da ileri gidersiniz ve yine bir canavarı kovalayan "Aslan"-3 belirir. Gövdenin ön zırhı 350 mm, taretler 450 mm, eğimlerde 300 mm yan eğim, 100 EL'de 150 mm veya 70 EL'de 175 mm veya 56 EL'de 210 top veya roketatar 400 mm'de. Ağırlığı 120 ton, motoru 2500 beygir gücündedir.
  Evet, bu müthiş bir güç.
  Tank "Aslan"-4 başka bir süper canavardır . Gövdenin ön zırhı 450 mm, kulenin ön zırhı 500 mm'dir. Gövde ve kulenin yanları 400 mm eğimlidir. 100 EL'de 175 mm'lik bir top, 70 EL'de 210 mm'lik bir top, 500 mm'lik bir roketatar. Arabanın ağırlığı 150 ton, motoru 3500 beygir gücünde gaz türbinidir. Uzun mesafeden IS-7 ve Amerikan T-93 dahil tüm tanklara nüfuz eder. Ve deniz silahları bile onu delemez. Bu güçlü bir makinedir ve ekstra topu vardır.
  Ancak daha da güçlü olan Lev-5, tankların kralıdır. Gövdenin ön zırhı 45 derecelik bir açıyla 600 mm, taret 800 mm kalınlığında, yanlar açılı olarak 550 mm'dir. 100 EL'de 210 mm'lik top, 70 EL'de 300 mm'lik top, 600 mm'lik roketatar. Makinenin ağırlığı 200 ton olup, gaz türbinli motoru 5000 beygir güç üretmektedir. Yüksek güçlü füzeler , özellikle büyük kalibreli silahlar ve bombalar hariç, hemen hemen her tür silaha karşı aşılamaz. Savaş gemilerine ve uçak gemilerine ateş etme kabiliyetine sahiptir. Gerçekten süper bir tank.
  Kısacası oynanacak bir şey var. Medvedev Japonya'ya baskı yapıyor.
  Fakat yine sözü kesilir.
  FSB direktörü arar ve şöyle der:
  - Dmitry Anatolyevich, gazetecilere konferans verecek misin?
  Medvedev kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Henüz değil!
  - Neden?
  Başkan vekili yanıt verdi:
  - Röportaj verip vermeme hakkım var! Bu yüzden henüz vermemeye karar verdim!
  FSB direktörü başını salladı:
  - Şimdilik sakin olabilirsiniz! Röportaj kaçmayacak! Ama başka bir yer arayacağız!
  Medvedev şunları kaydetti:
  - Herkes sakin olsun! Aksine, generalinizin emekli maaşı büyük! Çalışmadan da yaşayabilirsin!
  FSB direktörü şaşkınlıkla sordu:
  - Bu kadar muazzam bir güçten ayrılmak yazık değil mi?
  Medvedev dürüstçe cevap verdi:
  - Yazık elbette ama insan kaçınılmaz olana boyun eğer!
  Medvedev tekrar oyuna döndü. Dünyanın en büyük ve kaynak açısından en zengin ülkesinin eski başkanı nihayet bu işin üstesinden geldi. Ve eğer şimdi onsuz yapabiliyorlarsa neden oynamıyorlar? Devlet başkanı vekili olmasına rağmen.
  Fakat böyle bir oyunda kendinizi kesmenin cazibesinden nasıl kaçınabilirsiniz? Alman birlikleri Çukotka'ya ulaştı. Neyse ki oyundaki ekipmanı hareket ettirmek gerçekte olduğundan çok daha kolaydır. Ve Çin'e gidiyorlar. Ve orada Japonlarla savaşa girdiler. Elbette Medvedev, dolandırıcılık kodunu kullanarak Lev-5 tanklarını seri üretime geçirdi ve samurayların üzerine fırlattı. Ve bunlar gerçekten süper sınıf arabalardır.
  Samuraylar nasıl eziliyor? Ama yine de mükemmelliğin sınırı değil.
  Peki neden İkinci Dünya Savaşı bitene kadar en ağır Alman tankı "Fare"yi seviyelerde çalıştırmak mümkün olmasın?
  Bu gerçekten mükemmelliğin yeniden dağıtımı ve güzelliğin tacıdır. Daha doğrusu gigantomani gelişirse ne olabilir?
  Medvedev Fareleri uzaklaştırmaya başladı.
  Aslında metalden yapılmış bir tank olan Fare tankı, aslında metalden yapılmış olanların en ağırıydı, sürdü ve hatta savaştı. "Fare"nin ön zırhı gövdenin alt kısmında 150 mm, gövdenin üst kısmında 200 mm, kulenin önünde 250 mm ve yanlarda 210 mm'dir. Gördüğümüz gibi tank, ilk versiyonunda bile alnındaki ve hatta yan taraftaki tüm seri Sovyet tanklarına karşı aşılmaz. IS-2 ve SU-100 bu tankı hiçbir açıdan delemedi. Yalnızca IS-7 Maus için sorun yaratabilir ve bu tankla gerçekten savaşabilir. Ancak IS-7 ancak savaştan sonra ortaya çıktı ve hiçbir zaman üretime geçmedi. Ve "Fareler" 1943'te zaten cephede savaşabiliyordu. Bu tankın iki topu vardır: kısa namlulu 75 mm ve 128 mm 55 EL, IS-7 hariç tüm Sovyet tanklarını doğrudan delebilir. Üstelik IS-2 uzun mesafeden. Ayrıca 150 mm'lik bir top da vardı.
  "Fare" 188 ton ağırlığındaydı ve 1250 beygir gücünde bir motora sahipti ki bu hala yeterli değil. Genel olarak, araba zamanının en güçlüsüdür ve eşi benzeri yoktur.
  "Fare"-2 bir tasarım aracıdır. Daha mükemmel. Gerçek hikayede arabanın siluetinin daha alçak ve daha hafif olması gerekiyordu. Ancak oyunda elbette araba daha mükemmel hale geldi, silueti daha alçak, düzeni daha yoğun ama daha da ağırlaştı. Mouse gövdesinin ön zırhı 2 350 mm'dir. Kulenin ön zırhı 450 milimetredir. Kenarlar 300 mm. Toplar 75 mm uzunluğunda namlulu ve 150 mm 70 EL veya 210 mm obüs veya 400 mm roketatardır. Ağırlık 200 ton. Gaz türbinli motor 2000 beygir gücü.
  "Fare"-3 oyun makinesi. Mükemmel de. Gövdenin ön zırhı 600 mm, taret 800 mm, yanlar 550 mm'dir. Düşman tanklarıyla savaşmak için 88 mm 100 EL toplar ve 210 mm 70 EL. Veya 550 mm'lik bir roketatar. Tankın ağırlığı 250 ton, gaz türbinli motor ise 4000 beygir gücündedir. Tank, en güçlü olanlar dışında neredeyse tüm silahlarla neredeyse aşılmaz.
  "Fare"-4, gigantomaninin yeni bir evrimidir ve daha gelişmiştir. Gövdenin ön zırhı 45 derecelik açıda 1000 mm, kulenin ön zırhı ise açılı olarak 1200 mm'dir. Kenarlar 850 mm eğimlidir. Silahlanma: Düşman tanklarıyla savaşmak için 105 mm 10EL top ve neredeyse her türlü araca karşı oldukça yeterli. Tahkimatları yok etmek için ve tanklar için yedek olarak 70 EL'de 300 mm'lik silah. Veya bunun yerine 750 mm'lik bir roketatar.
  Aracın ağırlığı 350 ton, bu tür zırh ve silahlar için çok fazla bir rakam değil. Bir savaş gemisinin topları bile böyle bir araca kafa kafaya nüfuz edemez. Yalnızca güçlü bir seyir füzesinin veya çok büyük bir bombanın doğrudan isabeti böyle bir makineyi yok edebilir. Her açıdan, İkinci Dünya Savaşı'nın tüm tankları ve kundağı motorlu silahları tarafından aşılmaz. Motor 6000 beygir gücünde gaz türbinidir.
  Peki "Fare"-5 bu serinin en üst seviyesidir. Gövde alnının ön zırhı açılı olarak 1600 mm, taret alnı 2000 mm, yanlar açılı olarak 1500 mm'dir.
  Tüm tanklarla savaşmak için 100 EL'li 128 mm'lik bir top, IS-7 ve 900 mm'lik roketatar dahil tüm markalara karşı oldukça yeterli. Diğer silahlar pratik değildir. Bir düzine makineli tüfek var. Tankın ağırlığı 500 tondur. 10.000 beygir gücünde gaz türbini motoru. Arabanın kendisi mükemmelliktir diyelim. Neredeyse hiçbir şey alnına çarpamaz. Süper tank...
  Ancak eğer birileri "Fare"-5'ten daha havalı bir şey bulmanın imkansız olduğunu düşünüyorsa, bu hiç de doğru değil. İkinci Dünya Savaşı'nı konu alan iyi bir oyunun yazarlarının hayal gücü sınırsızdır.
  Örneğin bir de "Fare" var. Gerçek tarihte bu tank, tüm proje araçları arasında boyut rekorunu elinde tutuyor ve hatta kısmen metalden yapılmıştı.
  "Rat" tankının ön zırhı 400 mm'dir ve yan zırhı da hafif eğimlidir. Silahlanma: dört adet 210 mm top veya bir adet 800 mm top ve iki adet 150 mm obüs, on bir uçaksavar topu. Ağırlığı 2000 ton olup, dizel motorların toplam gücü 10.000 beygirdir.
  Tank "Rat"-2, tasarım aracının daha gelişmiş bir düzene sahip bir evrimidir. Geniş bir rasyonel eğim açısına sahip ön ve 800 mm'lik herhangi bir zırh. Silahlanma, bir adet 1000 mm'lik top ve dört adet 150 mm'lik obüs, kara ve hava hedeflerine ateş edebilen on altı uçaksavar silahıdır. Ağırlığı 3000 ton, gaz türbinli motorları, toplam gücü 20.000 beygir gücüdür.
  "Rat"-3 daha da güçlü ve gelişmiş bir makinedir. Zırh 1200 - açılı olarak milimetre. Silahlanma: bir adet 1250 mm'lik top ve altı adet 150 mm'lik obüs. Hem hava hem de yer hedeflerine ateş edebilen yirmi uçaksavar silahı. Ağırlığı 4000 ton, gaz türbinli motorları, toplam gücü 35.000 beygir gücüdür.
  "Rat"-4 daha da güçlü ve gelişmiş bir makinedir, açılı olarak 1600 mm zırha sahiptir. Silahlanma - bir adet 1600 mm'lik top ve dokuz adet 150 mm'lik obüs, hava ve yer hedeflerine ateş edebilen yirmi beş uçaksavar silahı. Ağırlık 5000 ton, gaz türbinli motorlar, geliştirilmiş, toplam güç 50.000 beygir gücüdür.
  "Rat"-5 en havalı tanktır. Her tarafta 2500 milimetrelik zırh. Silahlanma: bir adet 2500 mm top. Ve on beş adet 150 mm'lik obüs. Hava ve yer hedeflerine ateş edebilen kırk uçaksavar silahı. Ağırlık 10.000 ton. Motor olarak nükleer reaktör, 100.000 beygir gücünden fazla güce sahip.
  Tank aslında oyundaki en havalı tanktır. Ve ağırlık ve diğer özellikler açısından.
  Tokyo'nun fırtınasını "Rat"-5'e emanet edebilirsiniz. Doğru, o kadar pahalı ki dolandırıcılık kodunu birkaç kez çalıştırmanız gerekiyor.
  Ancak genel olarak Medvedev memnun olabilir. İyice oynadı.
  Ve sonunda "Rat"-5"i sanal gerçeklikte izledim. Dürüst olmayan bir şekilde nasıl iyi oynanır?
  Ama sonra Medvedev'i tekrar arıyorlar.
  Bu kez birinci başbakan yardımcısı ve başbakan vekili Siluanov oldu .
  Hüzünlü bir ses tonuyla şöyle dedi:
  - Dmitry Anatolyevich'i kaybettik! Oyların neredeyse tamamı sayıldı!
  Medvedev esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - İyi kaybetmek, kötü kazanmaktan daha iyidir!
  Siluanov şaşırdı:
  - Bu nasıl mümkün olabilir?
  Medvedev açıkladı:
  - Vitaliy Klitschko ilk kez Kiev belediye başkanı seçilseydi ringlere dönüşü gerçekleşmeyecekti. Büyük bir şampiyon yerine belediye başkanı alay konusu olur!
  Siluanov da buna katılıyor:
  - Evet haklısın Dmitry Anatolyevich! Klitschko'nun kaybedecek bir avantajı vardı... Ama ne yazık ki sizde böyle bir avantajdan eser yoktu!
  Medvedev yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Gökyüzündeki bir kuş gibi özgürüm.
  Korkunun ne demek olduğunu unuttuğum için özgürüm...
  Vahşi rüzgar kadar özgürüm
  Ben gerçekte özgürüm, rüyada değil!
  Siluanov mırıldandı:
  - Evet, sen sadece bir şairsin Dmitry Anatolyevich! Senin hakkında şiirler yazılabilir!
  Medvedev ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Her durumda, artık en sevdiğim şeyi sakince yapabilirim - bilgisayar oyunları oynayabilirim! Ve ondan önce, yirmi yıldır bunu ancak ara sıra karşılayabiliyordum!
  Siluanov donuk bir sesle mırıldandı:
  - Oyunlarda mı?
  Medvedev doğruladı:
  - Kesinlikle oyunlar! Ve bazı askeri-ekonomik stratejiler üzerinde çalışmanız sizin için yararlı olacaktır!
  Başbakan Birinci Yardımcısı gönülsüzce şunları söyledi:
  - Pratik yapmayı tercih ederim!
  Medvedev yanıt olarak tısladı:
  - Kötü gerçeklik lanetlidir, seni deli edebilir!
  Siluanov soğuk bir tavırla cevap verdi:
  - Oyun dünyasıyla gerçeklikten kaçmak mı istiyorsunuz? Övgüye değer!
  Başbakan vekili'nin sözlerinde ironi vardı.
  Medvedev şunları söyledi:
  - Rusya kahramanının yıldızını da sana asayım!
  Siluanov şunları tavsiye etti:
  - Kendinizi asın Sayın Başkan!
  Medvedev kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Belki bu iyi bir fikirdir! Aksi takdirde Putin ancak ölümünden sonra ödüllendirildi!
  Başbakan vekili yanıt verdi:
  - Teşekkür ederiz Sayın Başkan!
  Medvedev melodik bir şekilde devam etti:
  - Aptal, boş gözler için...
  Siluanov da şarkı söyledi:
  - Her şeyin mümkün olduğu gerçeği için...
  Medvedev bitirdi:
  - Ama yaşayamazsın!
  Başbakan vekili yanıt verdi:
  - Cidden ama büyük ihtimalle beni görevden alacaklar! Görünüşe göre mücadele etmemiz gerekecek!
  Medvedev soğuk bir şekilde yanıt verdi:
  - Dünya üzerinde pek çok yer var!
  Siluanov başını salladı ve guruldadı:
  - Kısacası Sayın Başkan, bana kahraman bir yıldız sözü vermiştiniz!
  Medvedev var gücüyle bağırdı:
  - Bir kararname hazırlayın!
  Ona bir ödül belgesi daha getirdiler. Mesela başkan vekili yazın.
  Aynı zamanda Medvedev onu bir grup insana ödüllendirdi. Bizimkini bilin!
  Eh, zaten çok geç oldu ve Rusya'nın cumhurbaşkanı vekili uykuya daldı.
  Başka bir alternatif tarihin hayalini kurdu. Kuropatkin liderliğindeki Çarlık ordusu Port Arthur'u serbest bırakmak için savaşıyor. Ancak Medvedev'in kendisi, lazerleri ve haşhaş tohumu büyüklüğünde termokuark mermileri olan, ancak Hiroşima'ya atılan bombalar kadar öldürücü olan bir savaş robotunun üzerinde belirdi.
  Peki Medvedev savaş robotuyla Japonlarla nasıl savaşabilir? Binlerce samuray nasıl parçalandı. Lazerlerin ve patlayıcıların nasıl kullanılmaya başlandığı.
  Ve Japonları katlettiler, özellikle de katlettiler. Ve onu parçalara ayırdım. Ve bu onların saflarını mahvetti.
  Tahtını kaybeden Medvedev savaştan keyif alıyordu. Kutsal kraliyet tahtını sarsmaya cesaret eden bu samurayları yerle bir ediyor.
  Ama açıkçası, dürüst olmak gerekirse, Çar'ın döneminde olması gerçekten kötü mü?
  Tanrı her ülkeye II. Nicholas gibi bir çar nasip etsin. Bu, akıllı bir hükümdarın ve aynı zamanda bir entelektüelin gerçek bir örneğidir.
  Kuropatkin gibi bir hiçliğin onu hayal kırıklığına uğratması üzücü. Ve şimdi Medvedev Japonlarla karşı karşıya geldi. Ve onları harmanlayalım. Ve bunu yapmak çok gösterişli.
  Ve lazer ışınları binlerce samurayı yok ediyor. Birkaç dakika daha savaş ve
  Japon ordusu yok.
  Samuray beyleri ne yerdi? Artık belki gemileriniz üzerinde çalışmaya başlayabiliriz.
  Medvedev, savaş robotunu havaya kaldırdı ve Togo filosunun mevzilerine koştu. Rus şövalyesiyle ne yapabileceğini düşünüyor?
  İşte bir termokuark robotu bu kadar hızlı koşuyor. Şimdi zaten denizin üstünde. Ve Togo'nun filosunu batıralım. Armadilloları, kruvazörleri ve diğer canlıları kesin.
  termokuark bombası atarsak ?
  Ve yeni kahraman onu terk eder. Bir dalga yükselir ve yükselen güneş ülkesinin gemilerini batırır.
  Medvedev var gücüyle bağırıyor:
  - Rusya adına Nicholas,
  Bütün Japonları parçalara ayıracağım!
  Ve yine Rusya cumhurbaşkanı vekili coşkuya giriyor.
  Böyle bir robotla savaşmak harika.
  Hadi kendi samurayınızı boğalım... Ve Tsushima olmayacak, Japonların savaşacak hiçbir şeyi kalmayacak.
  Son samuray gemileri zaten batıyor. Bu ne büyük bir zafer!
  Ancak yükselen güneş ülkesinin Port Arthur'u engelleyen bazı kısımları hala var. Bunları gerçekten çözmemiz gerekiyor. Çar Nicholas'ın imparatorluğunun tüm muhaliflerini çözmek.
  Medvedev coşkuyla şarkı söylüyor:
  - Ve samuray yere uçtu,
  Çeliğin ve ateşin baskısı altında!
  Ve Port Arthur'u kuşatan birlikleri yok edelim. Gerçekten güçlü bir kalenin düştüğü oldu. Ve Rusya'nın yüzüne bir tokat yedi. Ve en önemlisi Kırım Savaşı'ndan daha kötüydü. Orada Çar II. Nicholas'ın imparatorluğu İngiltere, Fransa, Türkiye ve Sardunya Krallığı'ndan oluşan koalisyona yenildi. Ve onuruyla kaybetti. Ve işte kimsenin ciddi bir rakip olarak görmediği bir Japonya.
  Rusya aşağılanmaya katlanmasın. Belki de dış politikada bu kadar temkinli ve ölçülü davranan Stalin'in Uzak Doğu'da Japonya'ya karşı ikinci bir cephe açmasının nedeni budur. Gerçekten de samuraylar Çarlık Rusya'sını çok aşağıladılar.
  Bunun için onları minik termokuark bombalarıyla yok edin ve lazerlerle yakın.
  Böylece Rusya'yı yenmeye cesaret edemiyorum! Allah Zelensky'nin başarılı bir kral olmasını nasip etsin.
  Ruslar ve Ukraynalılar yine birleşti ve yakında Belaruslular da onlara katılacak.
  Ve üçlü bir Slav olacak!
  Medvedev, Port Arthur yakınlarında Japonları bitirdi ve acele etti... Rusya, Japonya'yı yendi. Kore, Mançurya, Kuril Adaları ve Tayvan'ı aldı. Ayrıca Japonları büyük bir tazminat ödemeye zorladı.
  Çar Nicholas II konumunu güçlendirdi, devrim ve gereksiz düşünce ortaya çıkmadı.
  Çarlık Rusyası Çin'e doğru ilerlemeye devam etti. Ve doğuda genişlemesi.
  Ancak Kaiser Almanyası, Çarlık Almanya'sının büyük bir güç haline gelmesine ve gerçek tarihte olduğundan daha hızlı ve daha fazla büyümesine rağmen yine de ileri giderek Birinci Dünya Savaşı'na girdi.
  Evet, iki cephede.
  Artık Medvedev Almanları yok etme görevini üstlendi. Çar-Baba'yı gücendirmek için hiçbir nedenleri yok.
  Ve düşmanlara lazerlerle nasıl vurduğunu. Ve onları Doğu Prusya'da kasırga gibi dövelim. Medvedev, lazerler ve yerçekimsel enerji ışınları kullanarak Alman birliklerine ateş ediyor.
  Bu sırada kızlar da ortaya çıktı. Tabii ki bikinili. Alenka ve Nataşa. Ve bırakın Almanlar ışın kılıçlarıyla doğrasın.
  Evet Çar Büyük Nicholas, Naziler asla böyle bir şeyi hayal etmemişlerdi. Size karşı ne planlıyorlar babalar?
  Medvedev agresif bir şekilde şarkı söylüyor:
  - Kavun, karpuz, buğday çöreği,
  Cömert, müreffeh bir ülke...
  Ve St. Petersburg'da tahtta oturuyor,
  Peder Çar Nicholas!
  Açılış tarihi erken ertelendi. Ve Medvedev tamamen kendi haline bırakıldı. Mesela çocukla sevişirken.
  Medvedev ayrıca ölümünden sonra Andropov'a Rusya Kahramanının yıldızı ödülünü verdi. Muhtemelen daha önce yapılması gerekirdi. Ve Andropov'a bir anıt inşa edilmesi konusunda bir kararname çıkardı.
  Aynı zamanda başkan vekili Yezhov ve Yagoda'yı da eski durumuna getirdi. Neden burada tören yapılıyor?
  Daha sonra Bobby Fischer'ın adını taşıyan yeni bir tarikat kurdu. Ama onun harika bir satranç oyuncusu olduğuna dair hiçbir şey söyleyemezsin. Ve sadece harika değil, aynı zamanda skandal. Sadece satrançta değil, herkesin üstünde olmak istiyordu.
  Ve ayrıca üç derece: bronz, gümüş ve altın!
  Ve elbette, öncelikle Dmitry Medvedev bu emri şu kişilere verdi: Garry Kasparov, Anatoly Karpov ve... Klitschko kardeşler!
  Ve aynı zamanda Dmitry Medvedev, Vladimir Klitschko Nişanı'nı kurdu. Ayrıca ilginç bir hareket. Üç seviye: bronz, gümüş, altın.
  Ve bir de harika bir çözüm olan Svyatogor Tarikatı var.
  Medvedev yönlendiriyor ve pedal çeviriyor . Ve bunu yine icat ediyor. Bu bir ayı. Bütün ayılara bir ayı.
  Ve yeni fikirleri var. Örneğin her Rus'a yeni bir araba verin.
  Bu arada gidip bilgisayarda oynayın. Medvedev'in en çok istediği şey buydu. Bu yüzden şimdi yeni bir stratejiye yöneldi. Farklı seviyelerde savaş. Başkanın, hatta eskisinin bile oynamak istediği şey buydu.
  Beş işçi ve her biri bin birim ile başlıyorsunuz: kömür, demir, taş, petrol, yiyecek, altın.
  Ve önce yeni işçiler yetiştirmek için bir toplum merkezi inşa edelim. Daha sonra madenleri ve tarımı geliştirmeye başlıyorsunuz.
  Her şeyden önce elbette işçileri daha iyi özelleştirmek için yiyecek elde etmek.
  Medvedev en güçlü, en modern bilgisayara sahip. Ve çok sayıda birimi seri olarak üretebilirsiniz.
  Kendinize bir şehir ve yeni ticaret merkezleri inşa ediyorsunuz. Para elbette ilk başta bir sorundur. Ta ki bir darphane, bir pazar, bir bilimler akademisi vb. inşa edene kadar.
  Ancak Medvedev zengin olmanın evrensel bir yolunu biliyor. Daha fazla tarım işçisi işe alın ve ekmek için kaynak satın alın. Pazarın inşası çok ucuz. Sonra para biriktirdiniz, bir akademi satın aldınız, bir kereste fabrikası inşa ettiniz ve yeni madenler açtınız. Ve daha fazlası... Ve altın aktı; en pahalı ürün. Özellikle nane bunu yaptığında. Ve sonra kuyuları iyileştirmek mümkün olacak. Bu sayede para çok daha eğlenceli akıyor. İyileştirme amaçlı kullanılabilir. Yeni testereler, yeni tarım aletleri, arazi ıslahı, gübre araştırmaları. Yeni bir pulluk türü...
  Daha sonra kuyuların derinleştirilmesi ve yeni işçilerin pompalanması gerekiyor. Yeni çiftlikler. Et üretimi. Evlerin inşaatı. Doktorların, polislerin, kuyuların, marketlerin, mimarların, itfaiyecilerin evlerine. Vesaire... Vergi tahsilatı. Altın madenciliğinde yeni gelişmeler. Ve yeni alan ve çalışma binalarının geliştirilmesi.
  Ve zaten gittikçe daha fazla para var... Fazlalıklar var ve kışla inşa etmeye başlayabilirsiniz.
  Oyun ilginç ve zorlu. Şehir büyüyor. Henüz savaş yok. Burada barış zamanını kurabilir ve daha zayıf bir düşman seçebilirsiniz... Aslında Medvedev hala askeri-ekonomik stratejide güç biriktiriyor.
  Harp Akademisi inşa edildi. Ve birlikler oluşturmaya başlıyorsunuz. Süvariler, piyadeler, alev silahları , havan topları ve diğer kuvvetler. Tabii ki topçu. Veya yine tank fabrikasının kuyularını iyileştirerek. İlk arabalar elbette hafif ve ilkeldi ama sürülebiliyordu.
  Medvedev kendini kaptırdı.
  Oyun başkanı tüketti. Kendinize giderek daha fazla yeni ev inşa ediyorsunuz. Bunlar arasında bir katip okulu, bir kütüphane ve çeşitli düzeylerde eğlenceler bulunmaktadır. Müzisyenler, dansçılar, hokkabazlar, senet oyuncuları, hayvanat bahçeleri olsun . Veya başka bir kumarhane.
  Ve elbette çeşitli tanrılara ait tapınaklar.
  Evet, imparatorlukta birçok farklı din var. Farklı tapınaklar inşa etmek en iyisidir.
  Ve burada her şey farklı. Ve camiler, kiliseler, ibadethaneler, Budist tapınakları, stupalar, pagan tanrıları.
  Evet, zengin bir görev. Ayrıca nehri geçerken köprüler inşa ediyorsunuz.
  Çok fazla iş var. Ayrıca tanrıların gücenmemesi için farklı dinler için festivaller düzenleyin.
  Ve böylece kesintisiz. Ve Bilim Akademisi'ndeki çalışmalar devam ediyor, önce bir gelişme, sonra bir başkası. Ya kemirgenlere ya da böceklere karşı bir çare; tarımı geliştiren ne varsa, traktörler ortaya çıkar.
  Ve Tanrılar bile iyi hasatlar gönderir. Böylece tankları ve uçak fabrikalarını uzaklaştırabilirsiniz. Hafif uçaklardan başlayarak atom bombacılarına ulaşabilirsiniz. Ve birimlerin sayısı sürekli artıyor. Şimdiden yüz bine ulaştı.
  Medvedev yeni teknolojileri oynuyor ve destekliyor. Henüz korku yok. Savaşmanıza gerek yok, halkınızın refah ve kültür endeksini yükseltebilirsiniz. Bu da önemli. Ancak artık yeterli para ve kaynak var.
  Oyunun daha da güzel yanı ise kuyuların tükenmemesi. Kaynakları sonsuza kadar çıkarabilirsiniz.
  Ve haritada yeni şehirler inşa edin... Hatta bir piramidin veya başka bir dünya harikasının tadını çıkarın.
  Medvedev aynı zamanda yeni kışlalar da üretiyor. Doğru, birliklerin bolluğu refah endeksini düşürüyor. Elbette sorunun ortaya çıktığı yer burasıdır. Ama şimdilik savaşacak kimse yok... Ama tankları, uçakları daha hızlı hale getirecek yeni teknolojiler getirilebilir. Ve ağır bombardıman uçaklarını getirin.
  Ancak neden zaten orta tanklara sahip olarak düşmanı Orta Çağ seviyesinde ele geçirmeyelim?
  Ve daha fazla tank üreten ve aynı zamanda parametrelerini iyileştiren Medvedev, hızla komşu ülkeyi işgal ediyor.
  Ve ayrıca yukarıdan gelen uçaklar. Ve düşmanı tüm gücümüzle bombalayalım. Üzerine napalm yağdırıyorsun.
  Ve bu kurallara göre bir oyun değil.
  Medvedev, ortaçağ şehrinin yıkılmasının tadını çıkardı. Ve sonra ilkel ordusuyla tüm ülke. Uçakları ve tankları küçük hasar almasına rağmen keyif aldı ve kazandı. Kavramanın nispeten kolay olduğu ortaya çıktı. Ve sonra yine fethedilen toprakların üzerine bir şehir inşa edersiniz...
  Ve tanklarınız zaten ağır. Hem nükleer koruma hem de aktif zırh takmak mümkündür.
  Medvedev zaten on saattir oynuyordu ve gözleri yorulmuştu ve birbirine yapışmaya başlamıştı. Başkan vekili uyuyakaldı.
  İlk başta Medvedev belirsiz bir şey içinde dönüyordu. Ama uzun sürmedi. Ve sonra ultra modern T-95 tankı tepeye doğru uçtu. Zaten sonbaharın sonlarıydı ve yağmur damlaları zırha çarpıyordu.
  Medvedev şunları söyledi:
  - Vysokaya Dağı savaşının belirleyici günü! Port Arthur'un tüm savunmasının anahtarı olan dağ. Bugün tam olarak 21 Kasım ya da yeni usule göre 4 Aralık. - Profesör öfkeyle yumruğuyla zırhına vurdu ve bağırdı. - Ama Vysokaya Dağı ele geçirilmeyecek! Pasifik filosu yaşayacak!
  Japonlar neredeyse Vysokaya Dağı'nı ele geçirdi. Her taraftan kalın akıntılar halinde karıncalar gibi sürünerek geldiler. T-95, 152 mm'lik seri ateş topuyla ateş açtı.
  Alenka joystick düğmesine bastı ve otomatik top Japonlara uçaksavar silahı gibi çarptı. Güçlü, yüksek patlayıcı parçalanma mermileri, tek atışta yüzlerce Japon'u yere serdi.
  Natasha da sekiz ağır makineli tüfekle ateş etti. Ayrıca joystick kullanmayı da tercih ettim.
  Medvedev tankı sürdü, süper makine dik yamaçlara güvenle tırmandı ve raylar Yükselen Güneş Ülkesi'nin savaşçılarını ezdi.
  Margarita ıslık çaldı ve şöyle dedi:
  - Tarih yazıyoruz!
  Başkan vekili öfkeyle şunu doğruladı:
  - Kesinlikle! Hiçbir durumda Port Arthur'un teslim olmasına izin vermeyeceğiz!
  Silahla ateş eden Alenka, dakikada yirmi mermi ateşledi ve elli kilogram ağırlığındaki artan yıkıcı güce sahip bir mermi fırlattı. Bir dakika içinde bir ton metal ve patlayıcı hassas bir şekilde patladı.
  Ve kız çok isabetli bir vuruş yaptı.
  Ve her biri dakikada beş bin mermi atan makineli tüfekler. Veya kısa bir süre içinde kırk bin büyük mermi. Peki samuraylarla nasıl başa çıktılar? Onlara nasıl baskı yapmaya başladılar.
  Alenka bile şarkı söyledi:
  - Ve düşman sürüsü çelik ve kurşunun baskısı altında yere uçtu!
  Rus tankı agresif bir şekilde çalıştı. İşte bin Japonu kesti, işte ikincisi. Bunları katmanlar halinde kaldırmak.
  Natasha kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  - Rus'un şerefi için! Anavatanı asla unutmayalım!
  Ve yine ölümcül kalibreli makineli tüfeklerle ateş ediyor. Ve binlerce Japon ölü yatıyor.
  Medvedev onu aldı ve tısladı:
  - Çar Nicholas! Harika olacaksın.
  Ve bitmemiş samurayları tırtılların altında ezelim.
  Margarita mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Nicholas II, çarların en büyüğü olabilir. Çin'i bir Rus eyaleti, Sarı Rusya yapmak için her türlü şansı vardı !
  Medvedev samuraylara çarptı, tırtıllar gibi üzerlerine koştu ve şöyle dedi:
  - Öyle olsun!
  Kabuk ardına mermi uçtu. Atom ve moleküllerdeki gerçek artıştan çok daha az enerji gerektirerek, madde benzeri bir şey gibi çoğaldılar .
  Hatta Alenka, zarif parmaklarıyla joystick düğmelerine basarak haykırdı:
  - Rus çarları adına!
  . 6. BÖLÜM
  Silah kükredi ve gürledi. Çok yüksek olmasa da boğuk olmasına rağmen konuşmak mümkündü.
  Margarita başkan vekiline sordu:
  - Ne, mermilerin sayısı sonsuz mu?
  Medvedev'in cevabı şu oldu:
  - Yarı-maddenin yaratılması çok fazla enerji gerektirmez. Ve bir termonükleer reaktörü suyla doldurmak armut bombardımanı kadar kolaydır!
  Margarita ıslık çaldı:
  - Evet, bu harika! Çikolatalı dondurmayı bu şekilde de yapabilirsiniz!
  Medvedev içini çekerek itiraz etti:
  - Henüz değil ama çok yakında, evet! Şu ana kadar sadece yarı-madde elde edilmiş olması çok yazık !
  Çıplak parmaklarıyla joystick düğmelerine basan Alenka, büyük kaplan dişleriyle gülümseyerek şunları söyledi:
  - Bu madde yaratma yeteneği aynı zamanda yarı ilahidir!
  Medvedev kıkırdadı. Dağın çevresinde giderek daha az Japon vardı ve giderek daha fazla ceset vardı. Samuray tanka ateş etmeye çalıştı ama boşuna. Mermiler zırhtan yağmur damlaları gibi sekiyordu.
  Başkan vekili şunları söyledi:
  - Ve insan, Tanrı'nın suretinde ve benzerliğinde yaratılmıştır.
  Ölümcül mermiler atan Alenka şunları söyledi:
  - Hala oluşturulmuşsa. Belki de biz insanlar evrendeki en zeki, güçlü ve kudretli varlığız!
  Medvedev mantıksal olarak şunları önerdi:
  - İnsanlığın sağlamlaşması daha da gerekli! Birleşmeliyiz! O zaman kederi ve yenilgiyi bilemeyeceğiz!
  Natasha kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Çarlık İmparatorluğu herkesi birleştirme yeteneğine sahiptir! Ve istisnasız herkesi bir monolitte birleştirin!
  Ve kız yine makineli tüfekle ateş etti. Sol kanattan girmeye çalışan Japonları eziyor. El bombaları T-95 tankına zarar vermedi. Ve silahlar da uzaktan ya ıskalandı ya da mermileri etkisizdi. Üstelik dünyanın hiçbir ülkesinde zırh delici silah yok. Ve böyle bir tanka bu kadar kolay nüfuz edemezsiniz. Savunması üst düzey.
  Ve makineli tüfekler biçiliyor ve mermiler süpürülüyor. Ve her şeyi özel olarak yapıyorlar ve çok ölümcül.
  Natasha kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Pek çok Japon kaybolacak!
  Alenka da bu görüşe katıldı:
  - Çok sayıda!
  Ve safir gözlerini parlattı. Ve gerçek bir sonlandırıcı olan bu kızla ilgili pek çok farklı şey var.
  Savaşçılar ateş ediyor. Ve samurayların kanı akıyor. Dakikada kırk bin mermi ve bir ton mermi, bu çok büyük bir yıkıcı güçtür.
  Nataşa şunu belirtiyor:
  - Biz ciddi ölüme maruz kalan savaşçılarız!
  Alenka da bu görüşe katıldı:
  - Ve sadece ölüm değil, tüm evrendeki gücün kaynağı!
  Margarita sağduyulu bir şekilde şunları söyledi:
  - Çarlık Rusyası tüm dünyayı fethederse, insanlık tarihindeki tüm savaşlar tamamen sona erecektir!
  Medvedev kabul etti:
  - Tabi ki bebeğim! Kimsenin savaşlara ihtiyacı yok! Ama insanlık birlik olmalı!
  Natasha, bir boğayı öldüren bir panterin sevinciyle tısladı:
  - Birlik olduğumuzda yenilmeziz!
  Ve gözlerinden kıvılcımlar saçtı! Bu kız! Ateşin alevlerini, buz ve çeliği içerir.
  Ama şimdi son Japonlar ölüyor. Ve dağa saldıracak başka kimse yok. Yükselen Güneş Ülkesinin elli binden fazla öldürülen savaşçısı Vysokaya Dağı'nın altında kaldı.
  Savaş bitti.
  Dörtlü bir tepede yer aldı ve Medvedev şunları söyledi:
  "Şimdilik garnizonla konuşmasak iyi olur." Genel olarak ne yapacağız?
  Alenka şunları önerdi:
  - Hala çok sayıda Japon var. Haydi tüm Nogi ordusunu yok edelim.
  Margarita bunu hemen kabul etti:
  - Bu kadar! Bütün samurayları sıkıştıracağız! Ve harika olacak!
  Medvedev sırıttı ve şunları söyledi:
  - Ayrıca tankımız su ve ateş mermilerinin altında da yüzebilmektedir. Japon filosunu batıralım!
  Natasha sevinçle bağırdı:
  - Bu kadar! Aynen öyle, denizdeki tüm samurayları alıp yok edelim.
  Japon filosu bir sonraki bombalama baskınına yeni başlamıştı. On bir ve on iki inçlik toplar da dahil olmak üzere mermiler uçtu. Ve bu, görüyorsunuz, ciddi.
  Tank kıyıya doğru koştu. Alenka parmaklarıyla arabanın kaportasına hafifçe vurarak şunları söyledi:
  - Tamam, denize. Peki karada inisiyatifi Japonlara nasıl verebiliriz?
  Savaş hakkında biraz bilgisi olan Margarita şunları hatırladı:
  - Makineli tüfeklerimiz vardı ve Mosin tüfeği Japon tüfeğinden çok daha güvenilir ve etkiliydi. Ve denizde her şey yolunda gitmediyse, samurayın karada hiç şansı yoktu!
  Alenka öfkeyle çıplak ayağını yerde gezdirdi ve mırıldandı:
  - İhanet! Önemsiz ihanet!
  Natasha şunu önerdi:
  - Herkesi asacağız!
  Tank suya girdi. Yanlardan makineyi kontrol eden pervaneler ortaya çıktı. İşte ilk hedef: bir Japon destroyeri. Natasha ince parmaklarıyla kumanda kolunun düğmelerine bastı.
  Ve mermi ölümcül bir güçle geminin dibine çarptı. Zırhı çevirdi.
  Muhrip başka bir mermi aldı. Natasha tekrar ayak parmağına bastı.
  Ve sonra Japonlar boğuluyor.
  Alenka kıkırdadı:
  - Sırayla boğulalım! Makineli tüfekler su altında pek etkili değildir!
  Ve kız joystick'e bastı ve bu sefer destroyerin dibine bir mermi gönderdi.
  Margarita gülümseyerek cevap verdi:
  - Bayanlarımız var!
  Natasha tekrar bir mermi gönderdi ve bağırdı:
  - Rus adına zafer olsun!
  Alenka kabukları tükürdü. Yükselen Güneş Ülkesi'nin gemisinin altını kesti ve şunu fark etti:
  - Yine de Rusya'daki çarlık iktidarı propagandanın iddia ettiği kadar kötü değildi.
  Margarita bunu kabul etti ve özellikle yapacak hiçbir şeyi olmadığı için isteyerek konuştu.
  - Çar II. Nicholas döneminde Rusya, paranın altın standardını korudu. İmparatorluğun para birimi dünyanın en sağlam ve istikrarlı para birimi haline geldi. Fiyatlar da neredeyse hiç değişmedi. Ve Çar Nicholas döneminde ödeme ayda otuz yedi rubleye ulaştı. Aslında Rusya yaşam standartları açısından dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline geldi. Sanayi üretimi dünyada dördüncü oldu.
  Dmitry Anatolyevich Medvedev uyuduktan sonra bilgisayarda oynamaya başladı. Bu durumda stratejiyi sürdürmek için kendini kesiyordu. Güçlendirilmiş güç, nöbetler gerçekleştirdi. Rusya'nın cumhurbaşkanı vekili tankları savaşa fırlattı.
  Ve ağır.
  Hala iyi bir oyun. Biraz sürdüm ve yüz tondan daha ağır tanklar aldım. Medvedev başkan olduğunda yüz tondan daha ağır tanklar geliştirmek istiyordu. Ama Putin o zaman vermedi. Ancak fikir cazip görünüyordu. Süper ağır araçlar. Ve altı çeşit araba. Beş ve yüz tonun üzerinde.
  Ancak şimdi Medvedev nükleer motorlu tankları savaşa atıyor. Ve orta düzey ülkelerin savunmasını kırıyor. Ve yine yakalamalar. Evet, harika... İşi biraz kolaylaştırmak için bir askeri danışmanla bağlantı kurun. Ve onunla birlikte düşmanın yok edilmesine öncülük ediyorsunuz. Ve onun yakalanması.
  Burada başka bir imparatorluğu fethediyorsunuz... Burada savaş daha ciddi ama Napolyon seviyesinde bir askeri danışman tarafından yönetiliyor. Yani sadece izleyebilir ve Stolypin seviyesinde bir ekonomist ile imparatorluğunuzu kurabilirsiniz.
  Ve Medvedev dev ekranlı bir bilgisayarın başında birkaç saat oturduktan sonra horlamaya başladı.
  Çok uzun süre uykusuz kaldı.
  Alenka Japonlara ateş etti. Bu sefer kruvazörü batırdıktan sonra şarkı söyledi:
  -Biz dünyanın en güçlüsüyüz,
  Bütün düşmanlarımızı tuvalette ıslatacağız.
  Vatan gözyaşlarına inanmaz,
  Ve şeytani oligarklara beyinlerini vereceğiz!
  Ve kız güldü. Ve dişleri incilerle parlıyordu!
  Medvedev şunu önerdi:
  - Japonya ile savaş zaferle sonuçlandığı için Rusya'nın ekonomik büyümesi daha da büyük olacak! Ve çarlık imparatorluğu en zengin ülke olacak!
  Alenka başka bir muhrip daha batırdı ve tısladı:
  - Biz her zaman zengindik! Yeterli sipariş yoktu!
  Natasha, Yükselen Güneş Ülkesi'nin savaş gemisine çarptı ve şunu söyledi:
  - Birinci Dünya Savaşı'nda hiçbir şekilde Almanlardan aşağı değildik. Ancak beşinci sütun nedeniyle zaferi kaçırdık!
  Alenka ayrıca armadillonun karnına bir kabuk daha göndererek şunları söyledi:
  - Kesinlikle! Beşinci sütun her şeyin sorumlusu. Birinci Dünya Savaşı sırasında Almanlar Minsk'e yaklaşamadılar ve Galiçya'da mağlup oldular. Ve Stalin döneminde Kremlin'i zaten dürbünle görüyorlardı. Bu ne anlama gelir?
  Natasha, savaş gemisinin dibine bir mermi daha ateşledi ve mırıldandı:
  - İhanet! Böyle bir zaferi kaçırdık!
  Margarita ayrıca şunu hatırlatmanın gerekli olduğunu düşündü:
  - İhanet olmasaydı, Konstantinopolis ve Küçük Asya'nın yanı sıra Akdeniz'e erişim elde ederdik. Ve ihanet ve beşinci kol yüzünden çok şey kaybettik!
  Alenka başka bir mermi fırlattı:
  - Evet, bu beşinci sütun! Onun yüzünden ne kadar çok sorun yaşanıyor! Rus İmparatorluğu tüm dünyaya genişleyebilecek ve insanlığı birleştirebilecek eşsiz bir varlıktır!
  Natasha agresif bir şekilde mırıldandı:
  - Kesinlikle! Kesinlikle her şeyi yapabilirdim ve yapardım! Ve insanlığın birlik ve yenilmez olması için!
  Kız başka bir mermi gönderdi ve ardından savaş gemisi nihayet bölündü. Ve Japonlar boğuldu.
  Margarita sesinde endişeyle şunları söyledi:
  - Bakın şu anda dünyada neler oluyor? Rusya ve ABD savaşın eşiğinde. Ve Çin aşırı nüfuslu ve totaliter. Dünyada düzen ve refah yok!
  Natasha bu kez kruvazöre yeni bir mermi gönderdi ve kabul etti:
  - Dünyada düzen yok! Birleşik yönetime ihtiyacımız var!
  Alenka mermiyi ateşledi ve onaylayarak başını salladı:
  - Ve böyle bir hükümet çarlık imparatorluğuna dönüşebilir! Rusya'nın otokrasisi küresel istikrarın ve refahın garantörüdür!
  Ve kız, sonunda kruvazörü bölen başka bir mermi gönderdi.
  Japonlar açıkça çıldırıyordu. Kendilerini kimin boğduğunu anlamadan, ayrım gözetmeksizin ateş ettiler.
  Japonya'nın karada sayıca pek bir avantajı olmadığını belirtmek gerekir. Ve gerçek tarihte bile öldürülen ve yaralananlarda Rusya'dan çok daha fazlasını kaybetti.
  Ancak denizde, Yükselen Güneş Ülkesi'nin Britanya ve ABD'de üretilen gemileri, çoğunlukla yurt içinde üretilen Rus gemilerinden biraz daha iyiydi.
  Ancak burada bile Japonların niteliksel üstünlüğü oldukça önemsizdir. Ve Ruslar belki daha doğru ateş ediyor.
  Başka bir destroyeri ateşleyip batıran Natasha, sıkıntıyla şunları söyledi:
  - Gerçekten de Rusya daha güçlü rakiplerini yendi. Mesela Napolyon!
  Zırhlı kruvazöre mermi gönderen Alenka şunları ekledi:
  - Ah evet! Napolyon bir dahiydi! Ve o daha güçlüydü ama onu yendik!
  Margarita derin bir iç çekti ve homurdandı:
  - Japonlara yenil. Bu çok sinir bozucu ve saldırgan!
  Alenka da bu görüşe katıldı:
  - Çok sinir bozucu! Ne yazık ki bu yüzden Romanov hanedanlığı dönemi sona erdi. Bu dönem şanlı, kahramanlık dolu, fetihlerle ve zaferlerle dolu bir dönemdir. Ve kendi Cengiz Han'ımız olmasa da İvan Kalita'nın zamanından beri yükseliyoruz.
  Ve kız çok ölümcül bir mermi daha gönderdi. Ve zırhlı kruvazör iki parçaya bölündü.
  Natasha devam etti ve bir mermiyle başka bir destroyeri batırdı. Ve samurayların çok sayıda muhripleri var.
  Savaşçı adamlara sordu:
  - Peki neden dünya tarihinde hiçbir imparatorluk mutlak güce ulaşamadı acaba?
  Alenka yine başka bir destroyerin karnına bir mermi gönderdi ve şunları söyledi:
  - Evet, gerçekten, neden? Herkes düştü. Ve Pers İmparatorluğu, Büyük İskender ve Roma İmparatorluğu. Neden kimse insanlığı birleştirmedi?
  Natasha hayal kırıklığı içinde ayağını yere vurdu. Başka bir gemiyi batırdı ve şöyle dedi:
  - Bu kadar! Cengiz Han tüm dünyayı yok edebilecek bir imparatorluk yarattı. Ancak ölümünden sonra oğulları ve torunları bir hesaplaşma başlattı ve imparatorluğu parçaladı. Ancak Çarlık Rusyası, üniter sistemiyle yüzyıllarca varlığını sürdürebilen ve tüm dünyayı yutana kadar genişleyebilen bir ülkeydi!
  Alenka gözlerini parlattı ve başka bir destroyeri batırırken şunları söyledi:
  - Çar Nicholas'ın büyük imparatorluğuna şan! Gayri meşru Bolşeviklere ve geçici hükümete iktidar vermeyeceğiz!
  Natasha ayrıca gemiye bir mermi gönderdi. Japonları batırdı ve şarkı söyledi:
  - Tanrı Kralı Korusun,
  Güçlü egemen
  Şanımız için,
  şerefimiz için saltanat sür!
  Düşmanlarınızın korkusuna hükmedin -
  Ortodoks Çar!
  Şanla hüküm sür
  Zaferimize!
  Kızlar gerçekten tahrik olmuş gibi görünüyor. Samurayları böyle yok ettiler, hayran kalacaksınız. Ve Medvedev öldürücü sualtı tankını sürdü. Genel olarak bu harika bir silahtır. Bütün Japon filosunu batırıyor. Ama bu büyük bir güç.
  On iki, yalnızca büyük zırhlı gemiler, kruvazörler dahil düzinelerce küçük gemi. Yalnızca altmıştan fazla muhrip var. Bütün bunları yok etmek zaman alır.
  Başka bir geminin işini bitiren Natasha, Medvedev'e sordu:
  - Ne düşünüyorsun, Tanrı var mı?
  Vekil memur sırıttı ve cevap verdi:
  - Hangi anlamda?
  Natasha destroyerin işini bitiren yeni bir mermi gönderdi ve şunları kaydetti:
  - Evet, dinlerin birçok versiyonu var! Hem pagan hem de tek tanrılı var! Bazen düşünmeye başlarsın. Ve öğretilerde bu kadar karışıklık varken Tanrı'nın var olup olmadığından şüphe ediyorsunuz!
  Alenka başka bir destroyeri ikiye böldü ve kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Evet, bu bakımdan İncil'e inanmak zor. Yalnızca Tanrı'nın bu şekilde davranması. Hatta favorileri bile vardı!
  Natasha onaylayarak başını salladı:
  - Bu kadar. Bir halkın Tanrı'nın halkı olduğuna inanıyor musunuz? Bu açıkça yüksek zekaya layık değil!
  Daha sonra kız büyük tonajlı bir savaş gemisini batırmaya başladı. Savaşçı çalışıyordu.
  Ancak Margarita fikrini şöyle ifade etti:
  - Sevgi dolu bir Tanrı'nın kadınların şeklini nasıl bu şekilde bozduğu hâlâ belli değil!
  Natasha şaşırdı:
  - Bu nasıl çirkin?
  Margarita dürüstçe cevap verdi:
  - Evet, onları yaşlı kadınlara dönüştürüyor! Ve yaşlı bir kadından daha iğrenç ne olabilir ki!
  Alenka kruvazörün karnına bir top mermisi attı ve şunları söyledi:
  - Nedense yeryüzünde dolaşan çok iğrenç yaşlı kadınlar var ki bu hem aptalca hem de son derece çirkin!
  Natasha başını salladı ve destekledi:
  - Ve anlayışsız! Ve estetik açıdan hoş değil!
  Savaşçı ortağına güldü ve göz kırptı. Mesela çok havalı ve agresif.
  Medvedev ciddi bir şekilde şunu belirtti:
  - Gerçekten yaşlılık çok kötüdür. İnsanları çirkin, zayıf ve savunmasız hale getirir. Ancak evrimsel açıdan bakıldığında bazı avantajları var!
  Alenka şaşırmıştı. Başka bir muhripe çarptıktan sonra sordu:
  - Bu iğrenç durumun ne gibi avantajları olabilir?
  Medvedev ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Bu bilimin ve zekanın gelişimini teşvik eder. Eğer insan kendini yorgun hissetmeseydi, arabayı icat etmesine gerek kalmazdı. Aynı şekilde pençelerin ve dişlerin zayıflığı bıçağın icadına yol açtı. Soğuk zamanlar ve buzul çağları bize ateş yakmayı öğretti. Hastalıklar tıbbın gelişimini teşvik etti. - Başkan vekili, Alenka'nın ne kadar akıllıca başka bir Japon gemisini dibe gönderdiğine baktı ve devam etti. - Pek çok açıdan insanın zayıflıkları bilimi teşvik etti. Nasıl uçacağımızı bilmiyorduk ama uçakları yarattık. Ve bu bir ilerleme!
  Natasha başka bir mermi gönderdi ve şunları kaydetti:
  - İlerlemek. Ama yine de yaşlı kadına baktığınızda çok iğrenç oluyor. İnsanın çirkinliği olmadan yapmak gerçekten imkansız mı?
  Alenka da bu görüşe katıldı:
  - Gençler bile uçağı icat edebilir. Neden bu kahrolası yaşlılığı doldurasın ki? Bu korkunç ve iğrenç!
  Margarita yerinde şarkı söyledi:
  - Komsomol'dan ayrılmayacağım! Sonsuza kadar genç kalacağım!
  Ve kız yumruğunu metalin üzerinde hareket ettirdi.
  Bu sırada başka bir savaş gemisi batıyordu.
  Denizaltı tankı Japon filosunu batırmaya devam etti. Amiral Togo kendini suda buldu ve tekneyle kaçmak zorunda kaldı. Japonya'nın büyük bir filosu vardı ama temelde yeni bir silahla karşı karşıyaydı. Ve artık tamamen mağlup olmuştu.
  Japon gemilerini batırmaya devam eden Alenka, çok büyük ve keskin dişlerini göstererek şunu önerdi:
  - Ben de bunu düşünüyorum. Elbette beden estetiği de olmalı. Kadınların ise sarkık tenli, çarpık vücutlu çirkinleşmeleri mümkün değildir.
  Dibe başka bir muhrip gönderen Natasha, buna hemen katıldı:
  - Elbette! Bilimin üzerinde çalıştığı şey bu!
  Her iki savaşçı da oldukça neşeli bir ruh halindeydi. Düşman filosunu başarıyla batırdılar.
  Agresif kızlar büyük başarılara imza atabilirler.
  Bu arada Margarita düşüncelerini şöyle ifade etti:
  - Dinler de insanın zayıflığından doğmuştur. Eğer insan daha güçlü olsaydı dinler olmazdı. Ve tabii ki ölüm ve ölüm korkusu, kişinin kendisi için teselli aramasına neden olur!
  Alenka şunları hatırladı:
  - Bir seansa katıldım ve muhteşem bir şey gördüm. Yani parfümler var!
  Natasha sesindeki kurnazlıkla şunları kaydetti:
  - Ruhların varlığında şaşırtıcı bir şey yoktur! Sonuçta rüyalarımızda uçuyoruz. Bu, bir ruhun olduğu ve uçuşların hatırası gibi olduğu anlamına gelir!
  Medvedev onaylayarak başını salladı:
  - Evet, bir ruh var! Bu bakımdan kişi eşsizdir! Şimdi belki biraz eğlenebiliriz!
  Japon filosu eriyordu. Su altı tankı katil rolünü oynadı. Margarita biraz üzgündü. İlk olarak kendini figüran rolünde buldu. İkincisi, ki bu can sıkıcı bir durum, su altındayken her şeyi çok iyi göremiyorsunuz. Genel olarak Petrus'un Tanrı hakkında güçlü şüpheleri vardı. Aslında Ruslar Hıristiyanlığı kabul ettikten sonra başlarına çeşitli sıkıntılar geldi. Ve Moğol-Tatar istilası ve ondan önce şehzadelerin feodal parçalanması. Rus halkı arasındaki savaşlar.
  İşte o zaman nihayet Ivan Kalita'nın zamanından itibaren Rusya'nın yeniden canlanması başladı.
  Muscovy güçlendi. Ta ki Üçüncü İvan döneminde nihayet tek ve merkezi bir devlet haline gelene kadar. Ve Tatar boyunduruğunu attı.
  Evet, elbette Rusya yükseliyordu. Ta ki Japonya'da tökezleyene kadar.
  Bu, monarşi ve Romanov hanedanlığının tarihinin sonunu işaret ediyordu.
  Ancak monarşi gitti ama otoriterlik kaldı.
  Margarita dikkatlice Alenka'nın sırtını okşadı. Kız memnun bir şekilde mırıldandı. Bundan keyif alıyormuş gibi görünüyordu.
  Medvedev mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Bir erkeğin bir kızı sevmesinde ve bir kızın bir erkeği sevmesinde yanlış bir şey yoktur. Bu oldukça doğaldır. Ancak aynı zamanda insanların nezaketini de korumaları gerekiyor.
  Margarita hoşnutsuzca itiraz etti:
  - Ahlak okumayalım. Bu hoşuma gitmedi!
  Başkan vekili kıkırdadı:
  - Ve kim seviyor! Ama gerçekle yüzleşmemiz gerekiyor. İnsanlar bu bakımdan hayvanlardan gözle görülür derecede farklıdır!
  Margarita onaylayarak başını salladı:
  - Evet aramızda büyük bir uçurum var!
  Alenka alaycı bir şekilde cevap verdi:
  - Ve biliyorsun, seninle maymun arasında pek bir fark göremiyorum!
  Margarita güldü. Bu arada Alenka, Japonya'nın on iki zırhlı gemisinin sonuncusunu da batırdı. Bundan sonra kız şunları söyledi:
  - Düşman filosuyla işimiz neredeyse bitti!
  Medvedev alaycı bir şekilde sırıttı:
  - Evet, siz iyi işçilersiniz! Ve aslında çok şey yapabilirler! Genel olarak savaşçı kızları seviyorum; çok seksiler!
  Margarita vücudunu döndürdü ve şarkı söyledi:
  - Seksi görünüyorum, işlemci gibiyim! Ve bir robot gibi hareket ediyorum; tam bir saldırgan!
  Bundan sonra öğrenci Alenka'yı biraz daha cesurca okşadı. Kız uzun parmaklarıyla kumanda kolunun düğmelerine basıyordu ve büyüleyici görünüyordu.
  Hareketleri ne kadar zarif.
  Margarita'nın hayal gücü, iskeleye yalınayak yürüyen bir prensesi tasvir ediyordu. Bu çok romantik. Ve prenses çok kırmızı. Tüm mücevherleri ve pahalı elbiseleri elinden alınmıştı. Geriye kalan tek şey çuldu. Ancak hapishane üniforması, onun bir gül gibi tatlı, hoş, taze yüzünün çekiciliğini daha da ortaya çıkarıyor. Ve ateş saçı. Prensesin idama gitmesi ne güzel.
  Ve orada boğulan binlerce insan var. Gemiler parçalanıyor, unsurlar şiddetleniyor.
  Ve Japonya muazzam, benzersiz bir yenilgiye uğradı. Yani samurayların günahlarından tövbe etmeleri gerekiyor gibi görünüyor.
  Margarita, Japonlar neye inanıyor diye düşündü? Onların dini nedir? Sonuçta onlar pagan. Ancak Ortodoks Rusya'yı mağlup ettiler. Bundan sonra kimin Tanrısının daha güçlü olduğunu düşünün!
  Ve Moğollar paganlardı, ama kaç tane bölgeyi ele geçirdiler.
  Margarita Alenka'ya sordu:
  - Söylesene güzelim, Rodnoverie'yi beğendin mi?
  Kız geniş bir şekilde gülümsedi ve başka bir destroyeri batırdıktan sonra cevap verdi:
  - Çok güzel bir din! O kadar güzel masallar var ki!
  Margarita imalı bir şekilde sordu:
  - Peri masallarını mı düşünüyorsun? Ya da belki tüm bu Rus Tanrıları gerçekten var mı?
  Alenka omuz silkti ve cevap verdi:
  - Belki hem elfler hem de cüceler vardır! Dünyamızda her şey olabilir. Ve gerçekte neyin var olduğunu ve neyin olmadığını söylemek zor!
  Medvedev mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Bir dereceye kadar dünyamızda her şey var. Tüm düşüncelerimiz, hayallerimiz, arzularımız arkamızda bıraktıklarımızdır. İnsanlar tarafından icat edilen her şeyin kesinlikle mevcut olduğu çok ilginç bir Hipernoosfer teorim var. Yani düşünce sonsuza kadar vardır. Ve başka paralel dünyalarda kalıyor.
  Dmitry Medvedev uykudan uyandı. Ve yine temel işine, daha doğrusu bir imparatorluğun inşasına girişti.
  Ve yine fetihler...
  Öncelikle bin ton ağırlığında yeni bir tank toplayın ve onu düşman mevzilerine fırlatın. Hayır elbette sadece bir tane değil, pek çok şey var.
  Ve yabancı topraklardan geçiyorlar. Üstte de atom bombası olan uçaklar var. Peki ya bombaları da uzaklaştırırsak? Peki yok edici olanları mı yapalım?
  Dmitry Medvedev, ajurdaki herkes gibi.
  Ve şimdi başka bir ülke diktatörün eline düşüyor. Ve fetihler geliyor. Ama işte başka bir düşman daha. Ülke de büyük... Hatta programlayabilirsiniz. İşte 1941'de SSCB... İşgal var. Medvedev'deki birimler saatlerce oynanan oyunlarla otomatik olarak çoğaldı ve nüfusu şimdiden bir milyarın üzerinde. 196 milyona karşı. Ve daha modern teknoloji. Ve askerler kışlalar tarafından sonsuza kadar yayılabilir.
  Neyse ki elektronik kaynaklar tükenmez. Ve düşmana baskı yapın, ona baskı yapın.
  Ve bin ton ağırlığındaki tanklar Rusya'nın dört bir yanındaki nükleer reaktörlere doğrudan Moskova'ya gönderiliyor.
  Ve onları bırakmak neredeyse imkansızdır - hiçbir şey almaz!
  Medvedev stratejiyi yönetiyor ve kendi kendine mırıldanıyor... Sonra nükleer enerjiyle çalışan tankları durduruyor. Ve "Panter"-2'yi savaşa atar. Ancak yine de otuz dördü yenebilecek kapasitede bir araba.
  Medvedev, arabaların farklı parametrelerini yükleyerek kendisiyle oynuyor... "Panter"-2... Uzaktan vurmak gibi. Ve bir Sovyet tankına nüfuz edecek.
  Bu şekilde üstesinden gelemezsin! Özellikle alnında, ancak gemide bunu yapabilirsiniz. Çekimler tüm hızıyla sürüyor. Ve otuz dörtlü koşarak uzaklaşır... Ve silahların darbesi altında ölürler...
  Ordu yeniden hareket ediyor...Ve savaş robotları ortaya çıktı. Kendi hızlarını veriyorlar. Ve mermiler lazerler tarafından vuruluyor. Ve bunu çok akıllıca yapıyorlar.
  Ve sanal kızlar saldırıyor.
  Medvedev'in strateji konusunda hevesli bir gözü var. Heyecan verici bir savaş. Yine kendiniz oynarsınız ya da askeri bir danışmana teslim edersiniz. Ve savaşın ilerleyişini izliyorsunuz.
  Tanklarını saldırıya yönlendiriyorlar.
  Burada daha az savunmasız ve her açıdan aşılmaz olan piramidal tankları ilerletebilirsiniz. Buz pateni pisti gibi hareket ediyorlar.
  Ve kızlar çıplak ayakla koşuyorlar... Ve yolda ateş ediyorlar.
  Başka bir savaş. Orijinal oyuncak. Ve para kurumadan altın kuyularından çıkıyor. Tıpkı bir oyundaki gibi, her şey plana uygun, hatasız ve doğası gereği bir gerileme yok.
  Her şey tükenmiyor ve kaynaklar azalmıyor. Her ne kadar bu pek olası görünmese de.
  Medvedev bir çağrıyla yarıda kesildi. Başkan vekili telefonu aldı:
  - Merhaba!
  Cumhurbaşkanlığı idaresinin başkanı şunları söyledi:
  - Hala ofiste misin Dmitry Anatolyevich?
  Medvedev sert bir şekilde yanıt verdi:
  - Evet! Hala başkanım!
  Yönetim başkanı şunları söyledi:
  - Zelensky, açılıştan sonra konutu terk etmenizi talep ediyor.
  Medvedev ürpererek sordu:
  - Peki nerede yaşayacağım?
  Yönetim başkanı cevap verdi:
  - Benim dairemde! Gücünüz sona erdi ve tüm binaları boşaltmalısınız!
  Medvedev fısıltıyla mırıldandı:
  - Yeni başkandan bir ricam var; bilgisayarı bana bıraksın!
  Yönetim başkanı sordu:
  - Bana İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı'nı ver, ben de Zelensky'den sana bir bilgisayar vermesini isteyeceğim!
  Medvedev onaylayarak başını salladı:
  - Bu mümkün!
  . 7. BÖLÜM
  Ve bir ferman hazırlaması için yardımcısını çağırdı. Yönetimin başına İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı'nın verilmesi üzerine. Şablon hazır ve şu ana kadar sorumluluğu üstlendim.
  Sonra Medvedev tekrar oynamaya başladı.
  Şimdi sanal tankları Moskova'ya yaklaşıyor ve saldırıya başlıyor. Bu şehre iki bin tonluk makineler saldırıyor.
  Ancak Medvedev saldırıya "Fare"-5'i de atıyor, bu bir canavar, bir tank değil. On bin ton ağırlığında!
  Birlikler Kremlin'e yaklaşıyor... Yani Stalin kaçıyor. Ve bikinili çıplak ayaklı kızlara yakalanıyor. Çıplak ayak parmaklarıyla burnu tutuyorlar. Ve Stalin'i çıplak topuklarını öpmeye zorluyorlar.
  İşte sanal imparatorluğun Moskova'yı geçip Urallara giden birlikleri...
  Onu da yakalarlar...
  Medvedev tekrar uykuya dalmaya ve rüya görmeye başlar.
  Margarita alaycı bir şekilde sordu:
  - Peki ya daha klasik bir ayırıma ne dersiniz: cennet ve cehennem?
  Medvedev kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu büyük olasılıkla eskilerin ölümden sonra intikam alma konusundaki ilkel fikridir. Gerçekte, büyük olasılıkla, her şey biraz daha karmaşıktır!
  Natasha, son Japon gemilerinden birini batırırken sevinçle haykırdı:
  - Yeminli ve kadim,
  Düşman yine yemin ediyor
  Beni ov
  Toz haline getirin.
  Ama melek uyumuyor,
  Ve her şey yoluna girecek. Ve her şey iyi bitecek!
  Kızlar düşman filosunun işini bitirdi. Medvedev samurayı takip ederek tankı hızlandırdı. Evet, burada iyi iş çıkardılar. Tarihin nasıl düzeltilebileceği ilginçtir. Çarlık Rusyası yükselişe geçen güçlü bir ülkeydi. Her ne kadar tüm insanlar iyi yaşamasa da.
  Ama ülke yükseliyordu. Çalışma günü kısaltıldı. Yeni tatiller ortaya çıktı. Yerel özyönetim oluşturuldu. Ücretler istikrarlı fiyatlarla arttı. Okullar açıldı. Çar II. Nicholas döneminde eğitim harcamaları altı kattan fazla arttı. İlköğretim zorunlu hale getirildi.
  Evet, her şey yeterince hızlı bir şekilde daha iyiye doğru değişmedi, ancak devrim ve iç savaş nedeniyle ülkenin ne kadar kaybettiği. Kaç akıllı insan öldü ve vatanını terk etti? Ve şimdi evrenin bu kısmında bunu önleme şansı var.
  Aerodinamik tank su altında hızlı ve sessizce yüzüyordu. Ve şimdi Yükselen Güneş Ülkesi'nin son destroyeri de batırıldı.
  Nataşa sevinçle şöyle dedi:
  - İşte bu kadar gencim!
  Alenka kızı düzelterek şu açıklamayı yaptı:
  - Hepimiz burada ne kadar harikayız! Dişi aslanlar gibi savaştılar!
  Margarita sıkıntıyla şunları söyledi:
  - Özel birşey yok! Daha iyi bir teknolojiye sahiptik!
  Alenka kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Ama topları kendimiz ateşledik!
  Natasha arkadaşını destekledi:
  - Ve bunu kendimiz de yaptık! Bu da keskin bir göz...
  Margarita şunu seçti:
  - Eğik eller!
  Natasha güldü ve cevap verdi:
  - Ve sen büyüleyici bir kızsın!
  Margarita dürüstçe şunları söyledi:
  - Japonlar için üzülüyorum. Harika karikatürler çiziyorlar. Hentai'yi özellikle seviyorum !
  Alenka güldü ve bacağını havada döndürdü:
  - Hentai , çok havalı! Hatta çok havalı!
  Natasha, reçeli tadan bir kızın gülümsemesiyle şunları önerdi:
  - Ve belki faşistlerin de kıçını tekmeleyelim!
  Medvedev gülümseyerek başını salladı:
  - İyi bir fikir. Ama önce Japon kara kuvvetlerinin işini bitirelim. Ve savaşın daha hızlı bitmesine yardımcı olacağız. Böylece faşizm bu evrende ortaya çıkmaz.
  Kızlar hep bir ağızdan cevap verdi:
  -Ve görünmeyecek ve Çin bizim olacak!
  Japon filosunun batmasının ardından T-95 süper tankı yüzeye çıktı.
  Sonra Medvedev her türlü saçmalığı hayal etmeye başladı.
  Savaşçı Alenka, Ryazan'ın savunması için ayağa kalktı. Nataşa da yanındaydı.
  Her iki kız da hafif zırhlıdır ve her ellerinde birer kılıç vardır. Ve ayaklarınızın altında özel, ince diskler var.
  Büyük bir Moğol-Tatar ordusu saldırıya geçti.
  Birçok uzun merdiven aynı anda duvarları kapladı. Farklıydılar: Kök kütüklerinden örülmüşler, çapraz çubuklarla çam ormanlarını yıkmışlar. Sıra sıra kütüklerin bulunduğu ağır merdivenler de kullanıldı. Hızlı inşaat temposu sayesinde surların Tatarların beklediğinden daha yüksek olduğu ortaya çıktı, birçok merdiven zirveye ulaşmıyordu. İleride Moğollar, ele geçirilen birkaç Urus'u uzaklaştırdı. Rus halkı, esaret utancına ölümü tercih etti.
  Ancak Moğollar acımasızdı.
  Keskin mızraklarla acımasızca itilen bitkin insanlar, kendilerini öldürmek istemeyen Rus halkının teslim olacağı umuduyla tekmelendi. Veya mahkumların örtüsü altında buz surlarına sızın. Mahkumlardan bazıları çığlık atarak donmuş buzdan aşağıya doğru koştu, nefret edilen nükleer bombaları devirdi, ellerindeki kılıçları kopardı ve anında parçalara ayrıldı. İnsanlar hızla merdivenleri tırmanıyordu, ne tür ve kabile olduğunu anlamıyor musunuz?
  Yarı çıplak, paçavralar içinde, ellerinde sopayla, sırtlarından bıçaklanmış ve kanlar içinde. Zırhlı adam Vaul çoktan devasa bir baltayı kaldırmıştı ki aşağıdan umutsuzca çığlık attılar:
  -Bizi yok etmeyin şövalye, biz kendimiziz, Ruslar!
  Voyvoda Dikoros duvara atlayıp bağırdı:
  -Bunun bizim olduğunu hissediyorum!
  Umutsuz bir çığlık bunu doğruladı:
  -Doğramak için bekle, seninki! Aramızda Muğlalı yok!
  Çok akıllı Alenka bağırdı:
  -Kim doğru şekilde haç çıkarırsa o, kendisinden biridir!
  - Vaftiz olun, Ortodokslar!
  Atlar korkunç bir sesle bir mil öteye fırladı, dev Vaula-Morovin kükredi .
  Ryazan'ın savunucuları onayladı:
  -Sağ! Tamamen!
  Oybirliğiyle tüm duvarlarda yankılandılar:
  -Haydi kardeşlerim, haç işareti yapın!
  Soğuktan morarmış yüzlerce yırtık pırtık mahkum, surların üzerinden tırmandı ve mekanik olarak geçmeye devam ederek düştü. Bazıları hemen önceden döşenen taşları alıp öfkeyle Moğollara fırlattı. Birçok Ryazan sakini Tatarları ilk kez gördü, hatta birçok geleneksel rakip olan aynı Kıpçaklar bile Moğol kıyafetlerine dönüştü.
  Düşmanlar, paçaları dolanacak kadar uzun kürk mantolar giyiyorlardı. Seçilmiş nükleer silahların göğüslerinde bakır ve demir plakalar asılıydı ve sırtları açıktı. Pek çok kişi Urusları korkutmak için zaten kötü olan kadınsı yüzlerini kana boyadı.
  Ancak Uruslar düşmana kılıç ve baltalarla karşılık vererek geri adım atmadı. Vaula'nın güçlü ve kapsamlı darbesiyle aynı anda beş Moğol öldürüldü, ikinci darbede ve üç Moğol daha! Diğer savaşçılar daha kötü savaşmadılar. Tatarlar kaygan kuyuya beceriksizce tırmandılar, kendilerini kalkanlarla koruyamadılar veya kılıçlarla kesemediler. Moğol ordusu muazzam kayıplar pahasına zirveye ulaştığında üzerlerine kaynar su ve korkunç bir silah döküldü: yanan katran.
  Hatta kadınlar ve küçük çocuklar bile kaynar su döktüler, taş ve blok attılar. Zehirli oklar içeren küçük sapanlar özellikle etkiliydi; henüz küçük elleriyle sıkı bir kirişi çekemeyen beş yaşındaki bir çocuk bile onlardan ateş edebilirdi. Ve bu kadar kalın bir kütleye ateş ederken ıskalamak, vurmaktan çok daha zordur. Saldırı açıkça boğucuydu, parçalanmış cesetler büyük miktarlarda yuvarlandı.
  Güyük Han, Çinlilerin ustaca yaptığı bir teleskopla savaşı yakından izledi. Ara sıra dudaklarını yaladı ve dudaklarını şapırdatarak inatla ve sinir bozucu bir şekilde alnına tırmanan altın kürk astarlı miğferini düzeltti. Daha sonra öfkeyle boruyu fırlattı.
  -Savaşçılarımız ölüyor! Burundai ve Sarı Yılan bana geliyor!
   Turgaudlar, taç kaganının emrini yerine getirmek için aceleyle koştular. Guyuk oymalı fildişi sandalyeye oturmak üzereyken bir el usulca omzuna kondu:
  -Merak etme harika bir şey! Vahşi bakışlarını sakinleştir!
  Bir kadının sesini oldukça anımsatan yoğun bir melodi mırıldandı.
   Guyuk Khan uykuluydu ve zorlukla ayakta durabiliyordu. Evet, bu o. Yine bir hayalet gibi önünde Sarı Yılan belirdi - ordusundaki en korkunç kişi, uzak ve erişilemez Japonya'dan gelen cehennem gibi bir iblis.
  -Sen!
  Yüce Kağan'ın varisi aptal parmağını gösterdi! Sarı yılan bazen artarak, bazen azalarak yayılmaya devam etti:
  -BEN! Ve senin içini görüyorum! Öfkenizi dizginlemenin zamanı geldi! Daha doğrusu, tüm yedeklerinizi mümkün olan en kısa sürede savaşa getirin! Ve size yardım edeceğim kardeşlerim ve düşmana böyle bir sürpriz yapacağım! İmza hamlesi inanın bana doğru olacak!
  - Dze , dze , dze ! Seçilmiş bir tümeni Burundai'nin komutası altında savaşa atacağım ! Birlikte saldırıya liderlik edeceksiniz!
  Japon iri sarı dişlerini göstererek gözlerini parlattı:
  -Beyaz şeytanlar yok, eşitlerimi öldürmek istiyorum! Gerçek bir ninja gibi!
  Sarı yılan tılsımını gösterdi, ağzında belli belirsiz bir ıslık sesi belirdi ve parıldayan bir melodi duyuldu.
   Guyuk , kendisiyle dalga geçtiklerini düşünüyordu ama ninja büyücüyle tartışacak ne gücü ne de isteği vardı . Şu anda Turgaudlar Burundai'yi kaba bir şekilde ittiler , Güyük Han bu itaatkâr protein Subudai -Baghatur'dan hoşlanmadı .
  -Seni sızdıran şarap tulumu! En iyi savaşçıların Urus başkentinin duvarları altında öldüğünü görmüyor musun ? Derhal "Berkutları" alın ve nehri geçtikten sonra sağ duvarın altından Urusları kesin.
  Deneyimli Burundai itiraz etmeye cesaret etti:
  -Buz henüz güçlü değil, binlerce toynağın darbesi altında patlayacak.
  müthiş Japon, Güyuk adına cevap verdi.
  - İlginiz övgüye değer. Ama çabalarınız boşuna! Sihirli toz nehirdeki buzları askeri çelikten daha güçlü bir şekilde bağladı! Hadi, devam et, sana emretmiştik!
  -Büyük Ninja Batyr ne dediğini biliyor! Daha hızlı sür, dolu konusunda ustalaşırsan ödül olarak bir at sürüsü vereceğim!
  Guyuk Khan parmaklarını sallayarak bağırdı. Burundai artık karşı çıkmaya cesaret edemedi - ölümle doluydu. Tüylü atlı sürüsüyle Moğol gözden kayboldu. Aniden bir gölge yaklaştı, tepeden bir ses geldi ve güçlü bir hava dalgası taç kaganının miğferinin uçmasına neden oldu:
  -Harakiri! Böylece Kelebek kanat çırptı! Artık Urusların bir " lapa "sı olacak.
  Dev bir ejderha yüzeyin üzerinde uçuyordu, altın kanatları kar yığınlarını uçuruyordu ve üç yırtıcı ağzından ateşli diller dökülüyordu.
  firavun faresi !
   Guyuk'un korkmaya bile vakti olmadı:
  -Ryazan'ın tamamını yakabilecek kapasitededir.
  -Hepsi değil ama duvarı ateşe verecek. Devam et, benim küçük Godzilla'm!
  Medvedev'in harika rüyası devam etti. Başkan vekili muazzam bir hayal gücüne sahipti.
  Kanat açıklığı elli metre olan kudretli bir ejderha havaya uçtu. Onlara eşlik eden Moğollar ve şamanlar öfkeyle uludular. Burundai'nin komutası altındaki Tumen , atılgan bir şekilde buzun üzerinde uçtu, birkaç at tökezledi ve onlar ve binicileri, çılgın bir demir kütle tarafından hemen ayaklar altına alındı. Bu arada üç başlı canavar sorunsuz bir şekilde duvara daldı. Wilderness hava saldırısı tehlikesini diğerlerinden önce fark etti. Tabii kozlarımı önceden açığa çıkarmak istemezdim ama şehri kurtarmak için o güne kadar bilinmeyen bir silah kullanmam gerekecekti. Kanatlı canavarın karşısında, belli belirsiz bir örümcek ve çelik kırkayak karışımına benzeyen mekanik bir canavar vardı. Buhar kazanından dumanlar yükselmeye başlamıştı. Şimdiden kömür attığınız için aferin çocuklar.
  çok ayaklı balista ve hatta... müzikli enfiye kutusunun teknolojilerinin ustaca bir birleşimidir . Ve sertleştirilmiş çelikten dövülmüş bu canavar, herhangi bir zarar verici şeyi neredeyse bir makineli tüfek hızında iki mil kadar bir mesafeye fırlatabiliyordu. Savaşçı kızlar, dünyada bir pistonlu motoru patlayıcı fırlatmak için uyarlamayı düşünen ilk kişilerdi. Dikoros kolu bizzat çevirdi, zincirlerden ustaca dövülmüş bir şerit hareket etmeye başladı ve hızla dönen bıçaklara taşlar yerleştirdi.
  Tatarlar yoğun bir yığın halinde koştuğundan, neredeyse hiç ıskalama olmadı, aksine, her ağır parke taşı sıçradı, birkaç baskıcı atlıyı devirdi. Kötü olan bir şey var, nişan alma ölçeği oldukça zayıf, Moğolları hâlâ vurabilirsiniz ama uçan bir ejderhayı vurmayı deneyin! Üç başlı canavar başını çevirdi ve geniş, dişli, elmas parlaklığındaki çenesini açtı.
  Kaçan alevler surların üzerinden geçerek evlere çarptı. Ciyaklamalar ve çığlıklar duyuldu, birkaç yarı kör kadın caddede koştu ve evler doğal olmayan bir hızla alev aldı. Neyse ki kum ve ağır su varillerinin yanı sıra itfaiye ekipleri de alarma geçti. Bazı kulübelerin, özellikle de duvara yakın olanlarının, yangına dayanıklı asbestle kaplandığı görüldü. Dostça baskı altında, yırtıcı yanardağ soluklaştı ve gücünü yitirerek soluk duman akıntılarına dönüştü.
  Ancak ejderha açıkça pes etmek istemedi, dalıştan çıktı, aşırı yüklenmiş bir fırtına askerinin zarafetiyle geri döndü ve yine ateşli bir kasırga akıntısını aşağı indirdi. Tatarlar zaten duvara ulaşmayı başardıkları için şiddetli alevler onları da vurdu. Kurbanlar arasında müthiş Burundai de vardı , lüks kıyafetleri alev aldı ve yaralı bir domuzun kükremesiyle geri koştu. Rus askerleri de acı çekti ve buzun bir kısmı gözle görülür şekilde eriyerek toprağı ve kütükleri açığa çıkardı. Dikoros'un kıyafetleri için yanıyordu, ancak duvarda duran savaşçı Antonov üzerine bir kova su dökmeyi başardı ve sıcak zincir postadan buhar yükseldi.
  -Ne şeytani bir saplantı, havalı Alenka'nın bizi görmemesi çok yazık!
  Ejderha tekrar döndü ve üçüncü daireye girmeye çalıştı. Büyücü Savely parmaklarına vurdu, küçük bir ateş topu fırlatmayı başardı, darbe ejderhanın orta kafasına çarptı. Küçük patlama, üç başlı canavarda herhangi bir kayıp yaratmadı, ancak onu hafifçe yörüngesinden saptırdı, bunun sonucunda ejderha vaktinden önce ateş etti ve ateşli bir kasırga yığılmış nükleer bomba sıralarına çarptı . Ve yine çılgınca ulumalar, Tatarlardan bazıları geri çekildi. İşte o zaman Dikoros, iki ucu keskin iki kılıcı gösterişli bir şekilde sallayan uzun boylu bir genç kızı fark etti. İnsanlık dışı bir hızla rakiplerini lahana gibi doğradı, ayakları, dirsekleri ve hatta başıyla bir kelebek gibi kanat çırparak korkunç darbeler indirdi.
  Böyle bir yıkıma yalnızca bir, daha doğrusu iki kişi neden olabilir:
  -Juliana! Kızıl melek, sen misin?
  - Çiçeklerin kokusunu burnunla alıyorsun! Üç metre yükseklikten!
  Alenka gülerek cevap verdi. Savaşçı kız çılgın bir çita hızıyla surların üzerine uçtu ve duvarda zar zor farkedilebilen kanlı izler bıraktı.
  -Konuşmayın, her şey ortada! Kanatlı meşaleyi söndürmeliyiz!
  Alenka çılgınca ıslık çaldı, uçuşunu dengeleyen ejderha dördüncü daireye girdi. Yakınlarda duran bir savaşçı ona şunları söyledi:
  -Mancınığı kullan Alenka, onu bir kayayla yere ser.
  Savaşçı kız tehditkar bir şekilde havladı.
  -Ne kullanacağımı kendim daha iyi biliyorum!
  Alenka ustalıkla dövülmüş üç zinciri yıldırım hızıyla eline aldı. Bu aynı zamanda onların savaşçı kızlarının fikriydi: iki veya üç küçük taşı birleştirin, iki veya daha fazla balistayı vurun ve biçin, bütün bir hattı parçalayın. Buhar mancınıkını çalıştıran Alenka bıçağın üzerine atladı ve kolu tekmeledi. Yükseklere fırlatıldı ve savaşçı kız çoktan uçarken kollarını salladı, kılıçlarını ustaca döndürdü, hızlı hareketi yönlendirdi ve ejderhanın sivri uçlu sırtına inmeyi başardı. Canavar ürperdi ve cesur kız biniciyi atmaya çalıştı, ancak ustalıkla bükülmüş zincirler devasa ağızları bastırdı - müthiş canavar tamamen eyerlenmişti.
  -Neden üç kafaya ihtiyacın var? Biri mi eksik? Deliklerle dolular, bu yüzden onları birbirine zincirleyeceğim ki son beyinler uçmasın!
  Savaşçı kız onun beceriksiz şakasına güldü. Ejderha keskin bir şekilde irtifa kazandı, sonra Nesterov'un halkasını yeniden oluşturdu, derisinin altındaki kaslar sarsıldı, canavar davetsiz biniciyi atlatmak için umutsuz çabalar gösterdi. Devasa gövde boyunca sıcak hava akımları esti, uçurtma mancınıktan atılan bir taş ya da büyük olasılıkla bir meteor gibi koştu. Atmosfer dalgası Tatarları yoldan çıkardı.
  Alenka soğukkanlılıkla konuştu:
  -Etkileyici değil!
  Başkan vekili'nin uykusu hala devam ediyordu. Bay Medvedev biraz dağıldı, hatta belki kederden.
  Aslında, terminatör kız için on iki değişken düzlemde aşırı yüklere maruz kaldığında, yüz elli yer çekimine hızlanıp hemen ağırlıksızlığa daldığında ve ardından yeniden öldürücü olmayan yük sınırına ulaştığında, ne kadar da seğiren bir ejderhaydı. Flora ve faunanın herhangi bir temsilcisi, genetik mühendisliğinin bu ürününün önünde bir solucandır.
  Canavar, kocaman ağzıyla korkunç bir şekilde çınlayarak başını çevirmeye çalıştı. Savaşçı kız, efsanevi kılıcını tüm gücüyle keserek en hassas yeri, yani burun deliğini hedef aldı. İlk darbe düzdü, gümüş boncuklar güneşte parıldayan inciler gibi burun deliğinden uçtu:
  "Sümüğün çok güzel, değil mi, bir ejderhanın altını dışkılayabildiğini söylüyorlar."
  Yılan ışıkla saldırdı. Buna karşılık, güzel ve çevik Alenka ucuyla kesti, darbe keskin ve isabetliydi, bıçak hafifçe kırmızıya döndü ve kocaman burnundan kiraz-yakut çiy damlaları belirdi. Anında dondular ve kendilerini tuhaf bir süsle iç içe geçirdiler.
  Kız güldü:
  - Harika, haydi, numarayı tekrarla!
  Canavar zaten seğiriyordu ama yükselmeye devam etti, başkent Ryazan giderek küçüldü. Burada bir araba tekerleğinde, şimdi bir tabakta ve burada bir haşhaş tohumu büyüklüğünde, sonunda bulutların arkasında kayboluyor. Gökyüzü siyaha büründü, parlak yıldızlarla doldu, stratosfere tırmandılar, nefes almak zorlaştı, soğuk bir boşluk içeri girdi. Efsanevi Alenka sıradan bir insan olmasa da havasız asla yapamaz. Ama görünüşe göre ejderha da kaşınıyor, sürüngen kasılıyor, nefesi kesiliyor, bu yüzden irtifayı düşürmemiz gerekiyor. Üç gün üç gece boyunca Chernomorets'in sakalını tutan Ruslan'ın başarısını tekrarlama arzusu açıkça yok. Bir çocuk web sitesindeki bir cümle kafasında canlanıyor ve bir nedenden dolayı bunu gerçekten tekrarlamak istiyor.
  Ve savaşçı kız diyor ki:
  -Sen ve ben aynı kandanız!
  Ejderha anlamını anlamış gibi titredi ve uçuşunu durdurdu. Daha sonra yavaş yavaş düşmeye başladı.
  Güzel ve kaslı savaşçı şunları söyledi:
  -Doğru düşünüyorsun kanatlı kardeşim! Sizinle sonuç alacağız!
  Aşağıda gerçek bir katliam tüm hızıyla sürüyordu, Moğollar çoktan duvarlardan uzaklaşıyorlardı ve muhteşem Natasha, saldırmak için en uygun anın geldiğine karar verdi. Aferin yiğit kız, hemen görebiliyorsun, geçtiği yerde, kalın cesetlerle döşeli kanlı bir yol kalıyor. Natasha'nın sadece bacakları ve kolları değil, iki uzun örgüsü de sertleştirilmiş çelikten yapılmış zincirlere örülmüş hançer kokuyor.
  Alenka ayağını yere vurarak kendi kendine şöyle dedi:
  -Kesinlikle kendime böyle kişisel eşyalar yapacağım! Şimdi Muğlaları ısıtalım!
  Kalaylı boğazlardan üçlü bir yanardağ gibi vahşi bir alev patladı, Tatarlar çok sıkı bir şekilde toplandılar ve yüzlerce kişi kızardı, ağızlarından cehennem ateşi döküldü. Atlar özellikle korkmuştu, ancak atların çoğu zaten ani bir sırt darbesiyle geri püskürtülmüştü, sadece Güyük Han'ın eyer altında kişisel muhafızları bin kalmıştı. Patlama devam etti ve yüzlerce ve yüzlerce savaşçıyı ateşli bir kasırgayla tek bir salvoda silip süpürdü. Sarı yılan, küçük ejderhasının dönüşünü kısılmış gözlerle izledi.
  Doğudan gelen savaşçı kükredi:
  -Hain! Hepiniz ejderha ailesinin temsilcilerisiniz, her zaman daha güçlü olana ihanet eder ve ona hizmet edersiniz!
  Öfkelenen ninja büyücü, makineli tüfek hızında pulsarlar fırlatarak cesur biniciyi yenmeye çalıştı. Genç savaşçı Alena sırıttı ve yüksek sesle şarkı söyledi:
  - Ateşli suyla - camı devir! Sen havalı bir yabancısın; ateş püskürtüyorsun!
  Bu bir kız - neşeli, esprili. Ve ateşten yapılmış pulsarlar ondan korkmuyor.
  Alena, efsanevi silahları kullanarak ve zaman zaman canavarı düşman birimlerine yönlendirerek onları kolayca vurdu. Bu yeniden kullanılabilir kanatlı alev makinesi, atların çektiği yüzlerce mekanik silahtan daha iyidir.
  Belki bu bile bir saldırı uçağından daha soğuktur ve nasıl bu kadar çok yakıtı var ve sigortası bitmiyor? Boş zamanlarınızda canavarı incelemeniz ve daha önce görülmemiş yeni bir silah yaratmanız gerekecek! Oklar darı gibi gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan kalın, yanardöner zırhlı deriden sekiyor. Vuruşlar rengi yalnızca anlık olarak değiştirir: yakut kırmızısı lila-mor olur. Lila-safir ise tam tersine kızıl-turuncu, altın sarısı ve zümrüt yeşiline dönüşür. Bu çok güzel, kanlı bir savaşın sıcağında muhteşem gösterinin tadını çıkaracak zamanın olmaması üzücü.
  Kızlardan oluşan Beyaz Lejyon'un Rus savaşçıları ve askerleri, Moğol ordusunun çoğunu çoktan katletmişti. Mekanik alev püskürtücüler devreye girdiğinde durum özellikle ürkütücü hale geldi; hiçbir ordu böylesine çifte bir darbeye dayanamazdı. Bir dakika daha ve düzensiz bir uçuş başlayacak. Sarı yılan bir an tereddüt etti.
  Batu'nun, taç kaganını sessizce öldürme emri açıktır, ancak ödeme çok düşüktür. Hayır, onu daha sonra öldürecek ama şimdilik onu parçalayan Rus kılıçlarının altından çıkaracak:
  -Hadi uzaklaşalım Kagan, seni koruyacağım!
  -Peki ya üç başlı mangus ? Orduma eziyet etmesine izin vermeyeceğim!
  Ninja parmağını şıklattı ve kıvılcımlar düşmeye başladı:
  "Karmaşık bir büyü yapabilirim ve o kendi dünyasına geri döner ama sonra onu yedi yıl boyunca çağıramayacağım!" Yine de bir seçenek var! Hale seviyesinde bir büyü!
  -Bu nasıl?
  Guyuk'un yaşının ötesinde şişman ve şişkin yüzü uzadı. Ninja Katili açıkladı:
  -Ve bu yüzden! Eğer onun beyaz firavun faresini öldürürsem , o zaman ejderha benim olacak, eğer o beni öldürürse, o zaman onun olacak!
  Japon büyücü uzun bir mantra fısıldadı, tılsım güneşten daha parlak parladı. Yok edilmenin heyecanına kapılan Alenka, aniden güçlü ve zaten itaatkar bir canavarın esnek, cilalı sırtının altında kaybolduğunu hissetti. Kendini havada, taş hızıyla aşağıya doğru uçarken buldu. Düşüş hoş değildi ama ölümcül de değildi. Bir metre uzunluğundaki kar yığınını aşan sonlandırıcı savaşçı, yaralı bir domuzun öfkesiyle Moğollara saldırdı. Son organize direniş de düştü, devasa ordunun acınası kalıntıları toplu kaçışa koştu.
  En güzel kızlar, çıplak bacaklı Alenka ve Natasha, kafası karışmış nükleer silahları yok etme konusunda kelimenin tam anlamıyla yarıştı. Bu arada Güyük Han neredeyse görünmez hale geldi, tazı atı tüm hipodrom rekorlarını kırıyordu, kalıtsal kagan yalnızca kendi derisini düşünüyordu.
  -Hayır, bu bir samuray değil! Zavallı korkak. Böyle bir mikadoya hizmet etmek ne kadar utanç verici!
  Ninja havladı.
  Sarı yılan iki güçlü katanayı çıkardı, çaprazladı ve keskin bir şekilde sıçradı, parlak pembe bir top bıçaklardan ayrıldı. Büyülü bir güdümlü pulsar hızla güzel, yarı çıplak Alenka'ya doğru havalandı.
  Terminatör savaşçısı hareketi fark etmeyi başardı, ateşli pıhtıyı anında kesmeyi başardı, küçük bir patlama şimşek gibi dağıldı ve bir düzine veya iki Moğol'u dağıttı:
  -Bu şeytan! Yeraltı Dünyasının Samurayı!
  Sarı Yılan bağırdı. Ninja , aklına temel bir düşünce geldiğinde, kanlı yalınayak Alenka'yla buluşmak için acele etmeye hazırlanıyordu . "Ya bu en güçlü savaşçı kızı hemen öldürmezse, o zaman sarışın terminatör Natasha ona katılacak ve sonuçları felaket olacak. Üstelik ejderhayı bastırdı ve yalnızca çok güçlü bir savaşçı büyük yılanı bastırabilir." "
  Ninja hırladı:
  -Ben kaçıyorum kuşlar! Geri dönmek için gidiyorum!
  Sarı yılan, beyaz pelerinini açarak kendini kara gömdü. Sonra boğularak bir hareket büyüsü fısıldamaya başladı.
  Çıplak bacaklı Alenka öfkeli takibine devam etti, sert Natasha geride kalmadı. Savaşın tüm şiddetine rağmen, taç kaganının kraliyet çadırını bir an bile gözden kaçırmadılar.
  -Kaçacak, lidere yetişelim!
  Çıplak bacaklı Alenka önerdi. Çıplak ayağıyla bir disk fırlatan Natasha, kayıtsız bir şekilde karşılık verdi ve hızlı vuruşlarla kaçan Moğolları dengelemeye devam etti.
  -Ne için! Batyga'ya ekstra neşe getireceğiz ve bu çok insani. Kılıç kolayca öldürür ve cihangir onun derisini yüzer.
  Tek vuruşta dördünü kesen Alenka kahkaha attı.
  -Tabi Batu'nun boynuzlarını kendisi kırmazsa! Onları kampa kadar arabayla mı götüreceğiz?
  Natasha kıkırdadı ve şöyle dedi:
  -Batu oldukça sert bir şekilde pantolonuna sıçıyor ve ne kadar az Mooglan hayatta kalırsa o kadar iyi!
  Terminatör kızlar adımlarını hızlandırdılar, bu bir yakalama oyununu andırıyordu, nükleer silahlar umutsuzca atlarını kırbaçlıyor, böğürlerini kanla parçalıyorlardı. Umutsuz çabalarla Uru atlılarından biraz uzaklaşmayı başardılar, ancak çitadan daha hızlı tasarlanmış olanlardan kaçamazlar!
  Uyanan Dmitry, Anatolyevich Medvedev egzersiz yaptı ve televizyonu açtı. Zelensky'nin zaferi vesilesiyle ülke çapında kutlamalar ve kutlamalar yapıldı. İnsanlar değişikliklere içtenlikle sevindiler.
  Herkes yeni bir şekilde ve daha özgür yaşamak istiyordu. Açılış yaklaşıyordu ve Zelensky tam güç kazanıyordu. Bu da coşkuya ve ilhama neden oldu. Mesela her şey değişecek ve dünden daha iyi olacak. Ve Slavlar birlik bulacak ve Soğuk Savaş sona erecek. Tıpkı Putin döneminin otoriter kabusu gibi.
  Ve Zelensky hakkında çok güzel şarkılar söylendi bile... Herkes yeni ve güzel bir şey istiyordu.
  Zelensky, ilk kararnamesi ile hem milletvekili dokunulmazlığını kaldıracağını hem de oligarkın tüylerini temizleyeceğini bizzat duyurdu. Zelensky ayrıca zenginlere uygulanan vergileri önemli ölçüde artırma sözü verdi. Mesela şişmanlamak için hiçbir nedenleri yok!
  Genel olarak yapılması planlanan birçok şey vardı. Demiryolunun görkemli inşaatı dahil: Arkhangelsk - Chukotka ve ardından Alaska'ya giden bir yer altı tüneli.
  Zelensky neden kral değil? Projeleri görkemli. Ve ABD'de yakında hükümet değişecek ve yeni nesil politikacılar ortaya çıkacak. Kim de değişiklik ister.
  Ve şimdi Zelensky rahatlıyor...
  Bilgisayar alınmadan önce Medvedev oyuna girdi...
  SSCB'nin fethinden sonra ABD'ye bulaşmak mümkün. Ama önce lazer füze savunma sistemini çalıştıralım, imparatorluğun burada böyle yetenekleri var. ABD'ye karşı savaş - 2008! İstila Chukotka'dan Alaska'ya kadar başlıyor.
  Gerçek bir mücadele sürüyor.
  Abrams, Panther-7 tankına karşı savaşıyor . Yeni araba artık mükemmel olduğu kadar ağır değil. Ve mutlak sınıfını gösterir.
  Ve Yankees'i yok ediyor... Medvedev savaştan biraz sıkıldı ve kontrolü Rokossovsky sınıfından bir askeri danışmana devretti. Ve yönetmeye başladı...
  Mesela bir şeyler inşa edin... Her biri yedi dine sahip yeni tapınaklar. Hatta yeni televizyon kuleleri bile. Ve bir piramit inşa etmek harika olurdu. Bir buçuk kilometre yüksekliğinde. Evet, bu gerçekten harika olurdu!
  Aynı zamanda Medvedev refah seviyesini de yükseltiyor. Bu sadece askeri fabrikaların seri üretimiyle ilgili değil.
  Ayrıca televizyon, buzdolabı, bilgisayar, dizüstü bilgisayar da üretebilirsiniz. Üretimi artırın ve savaşan kaslarınızı güçlendirin. Ama ABD zaten çok güçlü... İmparatorluğun nüfusu zaten iki buçuk milyardan fazla ve ABD'ye karşı savaşmaya oldukça hazır. Medvedev dişlerini gösteriyor ve şarkı söylüyor:
  - Ben tüm yüzyılların gerçek bir kasırgasıyım! Çok fazla ölüm getirecek olan!
  Ve yine Amerika üzerinde baskı oluşturuyor. Nükleer saldırılar zaten değiş tokuş ediliyor. Böyle bir savaş büyüyor.
  . 8. BÖLÜM
  Eh, birimleri tekrar zorlayalım. Ve nasıl vuracağız! İşte piyade kızları hareket ediyor. Hepsi yalınayak ve bikinili. Ve Yankee'lerin nasıl süngü sapladığını ve çıplak ayaklarıyla nasıl el bombası attıklarını. İçlerinde gerçek bir enerji var. Ve her şey bronz tenin altından geçen cıva topları gibi parlıyor. Kızlar öldürmeyi sever; bunlar kızlar!
  Ve kendi kendilerine şarkı söylüyorlar:
  Komsomol kızlarını atılganlaştırıyoruz,
  Biz Çar Medvedev'iz, çok bilge bir Çar...
  Ve tabii ki net bir sesimiz var.
  Tartışılacak ne varsa - devam edin!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla el bombası attı. Bu kızlar kelimenin tam anlamıyla süper. Ve Yankees, Alaska'yı ele geçirerek eziliyor. Ayrıca kendi kendilerine şarkı söylüyorlar:
  - Kötü kurtlar bir araya geliyor! Ancak o zaman ırk hayatta kalabilir! Zayıflar yok olur, öldürülürler - kutsal kanı arındırırlar!
  Ve kızlar dişlerini göstererek saldırıya geçiyorlar. Ama Amerikalılara karşı da "Kaplanlar"-7 var, ne muhteşem bir güç. Ve bu tür canavarlar durdurulamaz!
  "Tiger"-7, saniyede 2500 metre başlangıç mermi hızına sahip özel bir yüksek basınçlı toptur. Ve ona vurduğu anda hiçbir şey onu kurtaramayacak. Ve Ambramlar her yöne koşuyor . Ve kuleyi onlardan söküp atar.
  Ve kız askerleri diz çöküp çıplak ayaklarını öpmeye zorluyor.
  Amerikalılar tekrar teslim oldu. Ve Medvedev ordusunun birlikleri New York'a yaklaşıyor. Ve şehir zaten saldırı altında. Herhangi bir tören yapılmadan yakalanır.
  Medvedev kendisini büyük bir komutan olarak görüyor: sonunda New York'u ele geçirdi.
  Ve onun işgalcilerin en büyüğü olduğu söylenebilir. Ve sonra Washington.
  Ve Amerikalılar teslim oluyor. ABD Başkanı yüz üstü düştü ve kızların çıplak ayaklarını öpmeye başladı. Sırayla birincisi, sonra ikincisi.
  Böylece bir tabur dolusu yalınayak kızı öptü. Bu büyük bir savaş!
  Medvedev kıkırdar... Böylece Amerika'yı ele geçirdi. Ancak Putin bunu yapamadı!
  Bu gerçekten bir savaş - süper! Daha sonra Meksika'ya.
  Ve yine yakalamalar... Ve Meksikalı kızlar Meksikalılara diz çöktürüyor ve çıplak topuklarını öpüyorlar. Ve kükrüyorlar:
  - Güzelliklere şükür!
  Evet, bilgisayar mahkumlar tarafından öpülen çıplak topuklu kızların büyük renkli resimlerini gösterebiliyor. Ve bu çok heyecan verici.
  Burada yine mahkumlara önderlik ediyorlar - bu sefer siyahlar. Ayrıca kızların çıplak ayaklarını da öpüyorlar.
  Ve ayrıca tanklar piramit şeklinde sürünüyor...
  Kızlar hareket ediyor ve sayıları çok fazla... Sonuçta kaynaklardan gençleri ortaya çıkarabilirsiniz. Ve tüm birimlerin bikinili kızlardan oluşmasını seçin. Ve bu çok güzel.
  Çoğunlukla kızıl saçlı ve sarışınlardır.
  Ve bir ülkeyi birbiri ardına ele geçiriyorlar. Ne kadar havalı savaşçılar. İmparatorluklar çıplak ayaklarının altına düşüyor.
  Medvedev zevkle oynuyor... Hatta ıslık çalarak bir şeyler söylüyor.
  Hidrojen bombası nasıl patlar? Korkunç bir barbarlık! Ve bütün şehir, sanki bir inek onu diliyle yalamış gibi. Ne kadar daha fazla radyasyon? Çıplak ayaklı kızlar radyoaktif tozun içinde koşuyor. Ve çıplak topukları yanıyor.
  Medvedev sanki bir piton başka bir bölgeyi yutuyormuş gibi oynuyor.
  İşte sanal dünyada bir güç daha fethediliyor ve bayrak indiriliyor.
  Tanklar artık aktif zırh ve seramiklerle yenilendi. Çok katmanlı ve etkilidir.
  Uçak gemileri de modern ve aynı zamanda oldukça uygun. Ve uçaklar onlardan nasıl ateş etmeye başlıyor.
  Medvedev, gördüğümüz gibi, çok akıllı bir başkan vekilidir.
  Şimdi dronların gelişimi . Ve bu harika. Ve ayrıca disk şeklindeki uçaklar. Burada zaten UFO'lar gibi savaşa giriyorlar. Ve sonra piramidal tanklar.
  Parlak bir zihin olan ABD Başkanı Trump, arabayı her açıdan yenilmez ve aşılmaz hale getirmeyi emretti. Mastodon alçak bir piramit şeklinde bu şekilde ortaya çıktı. Ve böyle bir araba mükemmel koruma gösterdi. Özellikle kinetik mermilere karşı.
  Ve şimdi bu tankın o kadar başarılı olduğu ortaya çıktı ki delinmesi mümkün değil ve hala ABD'de hizmet veriyor. Hatta buna şöyle diyorlardı: Trump tankı.
  Ve bazen delilik, arabanın geçilemez olduğunu gördüklerinde insanları ele geçirir.
  Medvedev eşitsiz bir savaş yürütüyor ve makineleri şimdiden bir sanal sermaye daha alarak onu bir harabe yığınına ve kaynayan kraterlere dönüştürdü.
  Ancak robot kız için bu yeterli değildir. Yeni nesil silahlar geliştirmeye başlar: İmha bombası. Ve bu bomba hidrojen bombasından dört yüz kat daha güçlü. Yani eğer çarparsa küllerini bile toplayamayacaksın!
  Ve savaş şimdiden uzaya doğru ilerliyor.
  Medvedev, titanyumdan daha güçlü ve daha hafif yeni bir alaşımdan yapılmış gemiler kullanıyor. Ve yıldız gemileri uzaya uçuyor ve savaş robotları savaşıyor. Yeraltı fabrikalarında zaten pek çok farklı model var.
  Ve şimdi gezegendeki son imparatorluk çöküyor. Ve ne? Şimdi derin uzaya!
  Yıldız Savaşları dönemi başlıyor.
  Medvedev bunu anlıyor ve klavyeye şiddetle basıyor. Veya parmaklarınızı hareket ettirebilir veya düşüncelerinizi kontrol edebilirsiniz.
  Başkan vekili akıllıca davranır ve kendisine bir uzay filosu kurar. Ve mücadele devam ediyor.
  Daha da güçlü, özellikle imha edici bir termokuark bombasının geliştirilmesi sürüyor. Ve yok etme olayından yüzbin kat daha güçlüdür.
  Ve sonra gemiler gökyüzüne yükseliyor. Ve gezegenin uydularını ele geçiriyorlar. Ve sonra komşu sistemler. Bunu son derece hızlı bir şekilde yapıyorlar.
  Ve başkan vekili oyunda sonlandırıcılar üretiyor. İşte terminatör kahramanı. Bu sınırlı da olsa bir zaman yolculuğudur.
  Medvedev ciyakladı:
  - İnsanlar ayaklarını yere vuruyor, peki ya çizmeler! Bu hem aptalca, hem de son derece çirkin!
  Ve Medvedev çok daha neşeli hale geldi. Eh, çocuklar, ne kadar iyisiniz. Özellikle de uzay savaşçısı olurlarsa.
  Bir yıldız savaşı yaşanıyor. Ve bağırsaklara önemsiz yumruklar atıldığında ciddi darbe alışverişleri. Daha doğrusu yaratıcı düşünmedir.
  Medvedev saldırmaya devam ediyor:
  - Benim yıldız gemilerim öldürücüdür!
  Ve yerine yeni uzay komutanlarını atar. Ve kavga nedir, kavgadır.
  Burada Medvedev komutanlarıyla birlikte komuta ediyor. Burada düşman koalisyonu ona karşı ayaklanıyor. Böylesine sayısız bir armadanın yaklaşması korkutucu; uzaktan sanki rengarenk, ışıltılı bir nebula sürünüyormuş gibi görünüyordu. Üstelik her kıvılcım, bir büyücü büyücünün büyüsünün neden olduğu bir iblistir. Ana sınıflardan on iki buçuk milyondan fazla askeri uzay gemisi ve sürekli gelen takviye kuvvetleri de hesaba katıldığında sonsuz küçük bir "konfor evi" sayısı iki yüz milyona yaklaşıyordu. Cephe birkaç parsek kadar uzanıyordu; böyle bir ölçekte, amiral gemisi ultra savaş gemileri bile Sahra'daki kum taneleri gibi görünüyor.
  Genel Savaş yaklaşıyor: Medvedev'in uzay imparatorluğu, sürekli geciken savunma taktikleri yerine zalim saldırganın filosunu vurmaya karar veren çok yönlü "Toplam Kurtuluş Koalisyonu"na karşı.
  Burada inanılmaz çeşitliliğe sahip çok sayıda gemi var, ancak çoğu durumda bu yalnızca etkili mücadeleyi engelliyor. Örneğin, klavsen şeklinde bir yıldız gemisi veya teller yerine uzun ağızlıkları olan bir arp, hatta İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma tank taretli bir kontrbas. Bu, cesareti zayıf olanları etkileyebilir, ancak korkudan çok kahkahaya neden olması muhtemeldir.
  Rakipleri evrensel bir güç olduğunu iddia eden bir imparatorluktur. Her şeyin savaşın hizmetine sunulduğu Medvedev'in büyük uzay emirliği, ana slogan verimlilik ve uygunluktur.
  Koalisyonun aksine, başkan vekili'nin yıldız gemileri yalnızca boyut olarak farklılık gösteriyor. Ve şekil hemen hemen aynı, çok yırtıcı görünen derin deniz balığıdır. Belki tek istisna dışında, çelik kulplarla parıldayan kalın hançerlere benziyorlar.
  Uzayın bu kısmındaki yıldızlar gökyüzüne çok yoğun bir şekilde dağılmış değiller ancak ışık spektrumları açısından renkli ve benzersizler.
  Nedense bu armatürlere baktığınızda, evrendeki canlıları alçak, gerçekten vahşi davranışları nedeniyle kınayan meleklerin gözlerine bakıyormuş gibi bir hüzün duygusuna kapılıyorsunuz.
  Başkan vekili ordusunun toplantıya gitmek için acelesi yoktu; yalnızca bireysel mobil birimler üstün hızlarından yararlanarak hızlı bir şekilde düşmana saldırdı, hasar verdi ve geri çekildi. Buna karşılık olarak onları baraj ateşiyle karşılamaya çalıştılar, ancak daha çevik ve mükemmel korumayla çok daha etkili oldular.
  Kozmik ölçekte küçük görünen mayınlar, tıpkı kruvazörler ve muhripler gibi, sanki bir patlama sonucu parçalanmış gibi parçalandı. Ama büyük bir oyunu alt etmeyi başardık. Koalisyonun devasa savaş gemilerinden biri vuruldu, yoğun dumanlar tüttü, çarpıklaştı ve devasa yıldız gemisinde kuru bir ormandaki yangın gibi panik alevlendi.
  Sadece kuyruk yerine pençeleri olan jerboalara benzeyen uzaylılar, çığlık atarak ve aşağı yukarı zıplayarak korku içinde kaçıyorlar. Aralarında ayı ve ördek melezlerine benzeyen daha küçük türler var. Gagalar vahşi bir dehşetle kıvrılıyor, vakva sesleri duyuluyor, uçup gidiyorlar ve tüyler alev alıyor. Burada ayı ördeklerinden biri ters dönerek kafasını ateş borusuna çevirdi. Orada köpük doğrudan boğazına hücum etti, midesi hemen ayakkabılarını çıkardı ve kuşun karkası patladı, çocuktan çıkan et kalıntılarıyla kan sıçradı.
  Jerboalar yanıyor ve kurtarma modüllerine koşuyor, ancak öyle görünüyor ki hayatta kalma konusunda hayalet bir umut veren sistem umutsuzca hasar görmüş. Generalleri Kuyruk Hamamböceği histerik bir ciyaklama sesi çıkarıyor:
  - Ah, evrensel dairenin karesinin tanrıları,...
  Bitirmek mümkün olmadı, talihsiz Hazretlerini alevler kapladı. Zeki kemirgenin eti temel parçacıklara ufalandı.
  Savaş gemisi yandı, hava kabarcıklarını boşluğa fırlattı ve ardından patlayarak birçok parçaya dağıldı.
  Yeterince oynayan Medvedev birkaç emir daha verdi. Ayrıca Novodvorskaya'yı ölümünden sonra Rusya Kahramanı yıldızıyla ödüllendirdi. Oleg Rybachenko'ya Rusya'nın sahip olduğu tüm nişan ve madalyaların verilmesini emretti. Ve İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanını Donald Trump'a sundu. Bundan sonra Medvedev tekrar uykuya daldı... Henüz kimse onu rahatsız etmedi.
  Böyle bir başarının ardından Alenka gözle görülür şekilde neşelendi. Ekibi de öyle.
  Söz alan ilk kişi Margarita oldu:
  - Japonya'nın işini denizde, karada da bitirelim!
  Alenka bu fikri sıcak bir şekilde destekledi:
  - Kesinlikle! Neden yeni Rus askerlerinin ölümüne izin verelim?
  Nataşa da şunları söyledi:
  - Kuropatkin bir komutan olarak çok kararsız. Yani Port Arthur'a saldırı sırasında Japonların zayıflaması dikkate alındığında bile kazanabileceği bir gerçek değil!
  Medvedev konuyu kararlı bir şekilde özetledi:
  - Saldıralım! Bu bizim ve Rusya'nın şansı!
  Bundan sonra güçlü ve ultra modern tank hareket etmeye başladı. Evet, Japonya kötü bir gün geçiriyor. Ve Rusya ile savaşmanın akıllarına geldiği ana defalarca lanet edecekler.
  Tank Japon birliklerine doğru ilerliyordu. Alenka sevinçle şunları söyledi:
  - Çok muhteşem bir rüya gördüm. Sanki Natasha ve ben Ryazan'ı Batu Han'ın ordularına karşı koruyoruz.
  Margarita canlandı:
  - Rüyada mıydım?
  Alenka başını olumsuz anlamda salladı:
  - HAYIR! Sen orada değildin!
  Kız öfkeyle homurdandı:
  - Ne yazık!
  Çıplak bacaklı Alenka güldü ve şunları söyledi:
  - Bizi ancak engelleyebilirsin! Ama Natasha ve ben çok havalıydık!
  Sarışın kız şaşkınlıkla sordu:
  - İyi miydin?
  Yalınayak Alenka hemen şunu doğruladı:
  - Evet, çok hoş! Hatta bir ejderhaya bile bindim!
  Natasha güldü ve cevap verdi:
  - Ejderhanın üzerinde çok güzeldin!
  Alenka hemen onayladı:
  - Bir peri masalı gibi! Ejderhaların, elflerin ve göz alıcı her şeyin olduğu yer!
  Margarita samimi bir duyguyla cevap verdi:
  - Ejderhan olmasa bile çok güzelsin! Sadece bir peri ve mucizelerin mucizesi!
  Alenka kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Herkesi yeneceğim! Ejderhalarla ve ejderhalar olmadan!
  Ve savaşçı yumruğunu gösterdi.
  İlk Rus tankı, Port Arthur'un duvarlarının yakınında duran Japonlara saldırdı. Hala birçoğu vardı. Topçu çalışmaya başladı. Buna karşılık, müthiş tankın 152 mm'lik topu ve sekiz ölümcül makineli tüfek ateşlendi. Ve yine yüzlerce samuray biçilmeye başlandı.
  Makineli tüfekler - "Ejderhalar", çok öldürücü bir şey. Dakikada beş bin mermi bir tür canavardan başka bir şey değil.
  Japonlar düştü, delindi, paramparça edildi ve kafatasları ezildi. Ateşin ezici darbeleriyle karınları patladı ve vücutları sıçradı.
  Kümülatif dolgulu parçalanma kabukları da patladı. Hem piyadelere ateş etmede hem de gemilerin diplerine nüfuz etmede mükemmeldiler.
  Bunlar Terminatör kızları ve profesör gerçek bir dahi. Böylece samurayları dövmeye başladılar.
  Çıplak bacaklı Alenka haykırdı:
  - Rus ruhunun yüceltilmesine izin verin!
  Çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basan Natasha, bir kurşun yağmuru yağdırdı ve devam etti:
  - Ve Çarımız II. Nicholas!
  Çıplak ayaklı Alenka mermi üstüne mermi göndermeye devam etti. Her üç saniyede bir ölümcül silah fırladı. Ve Japon pilleri sustu. Ve çok sayıda sarı tenli asker öldü.
  Birkaç samuray safını biçen Natasha şunları destekledi:
  - Anavatanın marşı yüreklerimizde şarkı söylüyor.
  Çıplak bacaklı Alenka, öldürücü dolgulu ve plastidlerden çok daha güçlü olan kabukları tükürmeye devam ederek şöyle devam etti:
  "Tüm evrende ondan daha güzel kimse yok."
  Çıplak ayak parmaklarıyla Japonlara acımasızca ateş eden Natasha şunu ekledi:
  - Şövalyenin makineli tüfeğini daha sıkı sıkın.
  Samurayın enkazı Yalınayak Alenka bitirdi:
  - Tanrı'nın verdiği Rusya için öl!
  Kızlar gerçekten böyle, süper! Muhteşem güzellikler. Onlara bakıp hayran oluyorsunuz. Ancak Japonlar için bu saf ölümdür. Tank pillerin içinden geçti. Silah ekiplerini nakavt etti. Bunu çok ama çok hızlı bir şekilde yaptı. Daha sonra siperlerden geçtim. Ayrıca birçok kişiyi de biçti. Daha doğrusu, pek çoğu değil, neredeyse tamamı. İmhanın tam olduğu ortaya çıktı. Burada elbette her şey otomatik olarak gelişti. Japonlar bu şekilde yok edildi.
  Alenka, bronzlaşmış bacaklarının çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine basarken kıkırdayarak şunları kaydetti:
  - Biz savaşçılardan çok cellatız!
  Natasha kıkırdadı ve kabul etti:
  - Özgürlük, deha ve zafer cellatları!
  Ve yine derelerde ateş ediyor. Ve samurayları vahşi bir güçle yere serer.
  Çıplak ayaklarıyla da isabetli atış yapan Margarita mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Daha az eşcinsel erkek olacak ve Japonya'da erkek kıtlığı yaşanacak!
  Çıplak bacaklı Alenka kahkaha attı ve tekrar ateş etti:
  - Kadınlara dikkat edin! Kadınlar dikkat!
  Bu gerçekten de mermi, şarapnel ve her türlü merminin kendisinden sektiği türden bir kız. Her durumda, kız gerçek bir sonlandırıcıdır.
  Natasha onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Lejyonlar yürüyor,
  Süngüleri parlıyor.
  Arkamızda milyonlar var
  Ey Rus alayları!
  Kimse durmayacak
  Kimse müdahale etmeyecek...
  Hareket yenilerini açıyor,
  Çabuk uçalım!
  Ve yine düşmanın üzerine yağmur yağacak. Ve amperin yüzde birine kadar inmelerine izin vermiyor.
  Bir ağaçkakanın monotonluğuyla kabukları fırlatan çıplak ayaklı Alenka, az önce alaycı bir şekilde şarkı söyleyerek tısladı:
  - Bir, forvet , iki forvet , şaşırtıyor.
  Natasha ateş ederek şarkıyı doğruladı:
  - Bir forvet , iki forvet ortalıkta dolaşıyor!
  Cool Alenka enerjik olarak desteklendi:
  - Bir tahta, iki tahta - bir tabut inşa edilir.
  Ateş etmeye devam eden ve makineli tüfek patlamalarıyla düşmanı yere seren çıplak bacaklı Natasha tısladı:
  - Bir kürek, iki kürek - bir çukur kazılıyor!
  Ve savaşçı safir gözleriyle göz kırptı. Gerçekten çok tatlı biri.
  Çıplak bacaklı Alenka pozisyonlara yakından baktı. Tank hızlı çalıştı ve General Nogi'nin ordusundan neredeyse hiçbir şey kalmamıştı. Komutanın kendisi öldürülmüş gibi görünüyor. Kuşatma ordusundaki son Japonların işini bitiriyoruz.
  Medvedev mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Teknoloji bu kadar ilerledi! Dört adam birkaç saat içinde seksen beş binden fazla Japon'u öldürdü.
  Yarı çıplak Alenka kötü bir şekilde sırıtarak şunları söyledi:
  - Gerisini de yok etmeliyiz! Kimseyi geride bırakmayın!
  Natasha son bin samuraya ateş ederken şarkı söyledi:
  - Hayır, dağlar altın olmayacak, yakında Rusya'nın tüm düşmanlarını öldüreceğiz !
  Cool Margarita şunları ekledi:
  - Hayır, hemoroit değil, yakında ölü bir düşman olacaksın!
  General Nogi'nin ordusunu biçen Terminatör kızları, geçici olarak tanktan çıktılar ve karda yalınayak koştular. Eh, zaten kış.
  Şimdiden yüz elli binden fazla piyadeyi yok ettiler. Ve ayrıca Japon filosu. Ancak iki yüz elli binden fazla Japon, General Kuropatkin'in ordusunun karşısında duruyor.
  Medvedev uykusundan meşe kafayla çıktı. Biraz dolaştım. Sonra tekrar bilgisayarda oynadım... Star Wars harika... Ama bir şeyler yolunda gitmedi...
  Medvedev yeni stratejiyi tekrarlamaya başladı. Tarihi oyunu açtım: II. Nicholas döneminde Rusya. Ve Japonya ile savaş. Bu çok acımasız bir savaş. Bilgisayarda bir strateji uygulayabilir ve güçleri dağıtabilirsiniz.
  Medvedev kolay bir seviyede oynadı ancak Japonların enjeksiyonunu kaçırdı ve ağır kayıplar verdi. Evet, çok aktif bir şekilde inşa edilmemelidir. Yeniden başlatalım.
  Ve yine kendi kendine oynuyorsun... Görünüşe göre Kuropatkin'in yerine başkan vekili pek parlamıyor... Her zaman bazı aksaklıklar, hatalar olur.
  Medvedev daha sonra askeri danışmana saldırdı ve işler yolunda gitti... Kendisi de kestirip sandalyesinde uyuyakaldı.
  Güzel Alenka çıplak ayaklarına su sıçratarak Natasha'ya sordu:
  - Bu kadar insanı öldürürken nasıl hissediyorsun?
  Sarışın kız dürüstçe cevap verdi:
  - Bilmiyorum! Sanki bir bilgisayar oyunuymuş gibi geliyor! Ne öfke, ne kızgınlık, ne de fazla neşe hissediyorsun!
  Çıplak bacaklı Alenka sıkıntıyla kıkırdadı:
  - Bu, savaş!
  Natasha takla attı. Kırmızı, yuvarlak topuklu ayakkabıları parlıyordu. Genel olarak harika bir kızdır ve fazla çaba harcamadan çok şey başarabilir. Ve eğer onu yıkamazsak, sadece sürüyoruz.
  Kızlar karda koşuyordu. Vücutları çok etkileyicidir. Göğüs geniş, kalçalar lüks, atın sağrısı gibi, kaslar belirgin. Bunlar güzelliklerin kahramanları. En gerçek kadınsı güce sahipler. Çok fazla lütuf. Ve bacaklar, bronz tenin altında yuvarlanan kas topları.
  Üç Japon izci onlarla karşılaştı.
  Kızlar takla attı. Ve çıplak topuklarıyla samurayların çenelerine nasıl vuracaklar. Ve aslında çenelerini kırdılar. Ve bütün dişlerini kırdılar. Bundan sonra kızlar şarkı söyledi:
  - Rusların büyüklüğü gezegenler tarafından tanındı,
  Emin adımlarla yukarıya doğru koşuyoruz.
  Dünyanın bütün milletleri tarafından seviliyor ve takdir ediliyoruz,
  Bütün ülke halkı komünizme yürüyor!
  Ve yine güzellikler zümrüt gözlerle göz kırptı. Çok kavgacı görünüyorlar. Savaşçılar aktif. Ve yine koşuyorum.
  Çıplak bacaklı Alenka atladı. Fırıldağını havada döndürdü ve şunu fark etti:
  - Çok iyiyiz. Bütün dünyayı fethedebiliriz!
  Natasha kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Dünya Gezegeninin İmparatoriçesi -
  Bu çok havalı!
  Ve iki kız da birbirlerine göz kırptı. Daha sonra hızla geri döndük. Aslında savaşın her günü Çarlık Rusya'sının hazinesine çok pahalıya mal oluyor. Ve Japonlarla olan işimizi hızla bitirmenin zamanı geldi.
  Medvedev kızları parlak bir gülümsemeyle selamladı:
  - Peki etrafta koşturdun mu?
  Çıplak bacaklı Alenka sırıtarak şunları söyledi:
  - Koşuyoruz ve savaşmaya hazırız!
  Natasha agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Medvedev elini salladı ve emretti:
  - O halde gidelim!
  Çıplak bacaklı Alenka güldü ve cevap verdi:
  - Dördümüz dünyanın en ölümcülleri!
  Nataşa çıplak ayağını yere vurarak buna itiraz etti:
  - Dünyada değil, evrende!
  Ve güçlü, agresif ve ölümcül tank her hızda ilerliyordu. İki yüz elli binden fazla Japon önde. Ama bir milyar askere yetecek kadar mermi var!
  Kızlar, bir profesör ve bir öğrenci - bu, herkesi ezecek ve onları koç boynuzuna çevirecek bir takımdır. Ve tank Japon birliklerine doğru uçuyor. Tehditkar bir şekilde kendine doğru koşuyor. Herkesi kırmak istiyor.
  Çıplak bacaklı Alenka zevkle şarkı söyledi:
  Rusya'nın genişlikleri - güzel, canım,
  Karın incileri, kristalin uçsuz bucaksız nehirleri nerede?
  Ve Rus askeri ve general birdir.
  Kutsal, devletin sembolüdür - Ortodoks kartalı, kralımız!
  Ve sonra hızlı tank gerçekten havalandı. Savaş uçağı gibi uçtu. Ve kendini Japonların karşısında buldu. Evrensel top ve ejderha makineli tüfekleri yeniden çalışmaya başladı. Kızlar büyük bir hevesle işe koyuldular. Daha fazla uzatmadan.
  Alenka çıplak ayak parmaklarıyla silahı ateşledi, Japonları bayılttı ve şarkı söyledi:
  - Zafer benim Rus'um, Stalin ve Lenin'im, tek aile!
  Ve kızıl saçlı şeytan zümrüt gözlerle parlıyor. Ve samurayı nasıl mahvettiğini. Aşık olacaksın.
  Ve Natasha da aşağılık değil. Japonları eziyor.
  Ve şarkı söylüyor:
  - Dönüşlerde yavaşlamayın. Kaderimiz kazanmaktır kızlar!
  Savaşçı tamamen çiçek açmıştı. Ve çok hızlı bir şekilde düşmanın üzerine ateş yağdırıyor.
  Ve çıplak ayak parmaklarınızla kumanda kolu düğmesine basın.
  Yarı çıplak Alenka ateş ederek şunları söyledi:
  - Rusya'da iki sorun var...
  Margarita onun sözünü burada kesti:
  - Keşke iki tane olsaydı!
  Çıplak bacaklı Alenka ateş ederek memnuniyetle kabul etti:
  - Evet, sadece iki tane olsa!
  Natasha, yüzlerce Japon'u ateş ederek yere serdi, onu aldı ve şarkı söyledi:
  - İki kışta, iki kışta. İkide, iki baharda!
  Çıplak bacaklı Alenka ateş ederek şunları ekledi:
  - Japonları öldürüp geri döneceğim!
  Natasha kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Port Arthur bizimdir! Ve kimsenin Mançurya'mızı almasına izin vermeyeceğiz!
  Ve savaşçı yine samurayı alt üst etti. Ruslar Japonlara kaybetmeyecek. Bu bir kez daha Rusya'nın ne kadar yenilmez olduğunu kanıtlıyor!
  Çıplak bacaklı Alenka pili parçaladı ve cıvıldadı:
  - Rus en uzak ülkelerde ve yüzyıllarda meşhur olacak!
  Natasha da vırakladı:
  - Ve hiçbir güç bizi durduramayacak!
  Ve birkaç bin samurayı daha yok etti. Daha sonra tank ileri doğru hareket etti ve hasat devam etti.
  Buna bakan Margarita fikrini dile getirdi:
  - Eğer savaş bu kadar zekice kazanılırsa Rusya bundan sonra ne yapacak?
  Medvedev, kızların gösterişli bir şekilde Japonları biçmelerini izledi ve şunu önerdi:
  - Ya Almanlarla ya da İngilizlerle savaş çıkacak! Ancak her halükarda Yükselen Güneş Ülkesi ile olan savaş son değil!
  Başka bir pili parçalayan Alena şunları söyledi:
  - O halde bunu Almanlara vereceğiz, yani onlara o kadar çok vereceğiz ki, yeterli görünmeyecek!
  Samurayların yok edicisi Natasha şunları ekledi:
  - Ve Hitler'in Wehrmacht'a katılacak kimsesi olmayacak!
  Çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine basan Alenka agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Ama Aryanlar için üzülüyorum. O kadar çok güzel beyaz adam öldü ki!
  Natasha bunu kabul etti ve üzgün bir şekilde başını salladı:
  - Evet, pek çok iyi insan öldü! Ve ne için?
  Kız Japonlara çarptı ve fark etti.
  - Japonlar da iyi bir millet ama biz onlarla savaşmak zorunda kalıyoruz! Her ne kadar bu da pek iyi olmasa da!
  Margarita mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Peki ya hayvanlar? Birbirlerini öldürmüyorlar mı? Ama insan sadece en yüksek düzeydeki bir hayvandır!
  Medvedev sırıttı ve itiraz etti:
  - İnsanın hayvanlardan farklı olarak bir ruhu vardır! Ve onun ruhu gerçekten eşsiz ve ölümsüzdür! Yani biz ve hayvanlar tam bir uçurumuz!
  Margarita buna itiraz etti:
  - Peki ya maymunlar? Ayrıca yüksek düzeyde zekaya sahiptirler. Bir tanesi üç buçuk bin kelime biliyor!
  Başkan vekili yanıt verdi:
  - Ama onlar bizim akrabalarımız!
  Çıplak bacaklı Alenka Japonlara ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Ben bir maymunum! Ayrıca bir adam!
  Samurayları biçen Natasha cıvıldadı:
  - Bir asır boyunca maymunlarla dolaşmayın!
  Süper tank Japonları biçmeye devam etti. Neden? O gerçekten çılgın bir canavar
  dakikada kırk bin mermi ateşleyen. Ve zırhı neredeyse hiçbir mermiye karşı aşılmaz. Ve sadece yirminci yüzyılın başı değil.
  Çıplak bacaklı Alenka ateş ederek agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Çar Nicholas Rusya için çok şey yaptı ama takdir edilmedi ve hafife alındı!
  Japonlara ateş yağdıran Natasha şunu kabul etti:
  - Bu doğru! Kral öldürüldü. Rahibi tahttan çekilmeye zorladılar! Peki ne daha iyi hale geldi?
  Çıplak bacaklı Alenka topla ateş etti ve şunu ekledi:
  - Daha da kötüleşti! Ve daha da aşağılık insanlar iktidara geldi!
  Natasha kıkırdadı, Japonlara vurdu ve şöyle dedi:
  - Öyleyse daha iyi bir gelecek için savaşalım! Ve Rusya'nın özgürlüğü için!
  Yarı çıplak Alenka ateş ederken şunları söyledi:
  - Değişim ve zafer için!
  Daha sonra yumruğunu gösterdi. Bunu yapabilecek bir kız. O zaman samuraylar bile ondan kurtulamayacak. Ve makineli tüfekler çalışıyor. Herkes biçiyor ve biçiyor.
  Aslında sıra sıra cesetlerin üzerinden geçiyorlar. Ve alanı öldürücü bir şekilde temizliyorlar.
  General Kuropatkin'e Japonlarla ilgili garip bir şeyler olduğu bilgisi verildi. Silah sesleri, patlamalar, biri onlara saldırdı.
  . 9. BÖLÜM
  Biraz uyuyan Medvedev tekrar bilgisayarı eline aldı. Tıraş bile olmadı. Ve yine kendi tarzında oynamaya başladı.
  Tanklar ve uçaklarla yapılan hileli kodun ardından Japonya'ya saldırı. Birinci Dünya Savaşı'nın en iyi bombardıman uçağı Ilya Muromets dahil. Bu kendini çok yüksek sesle ilan etti. Ve Japonlara sineklere plastik bir darbe gibi vurdu .
  Ve Tokyo'ya doğru...
  Japonya'yı fetheden Dmitry Medvedev kendisine Mikado imparatoru adını verdi.
  Sonra yeni savaşlar...
  Örneğin alternatif tarih oynayabilirsiniz. Alexander II, 1875'te Bismarck'a, Fransa ile olan farklılıklarının Almanya ile Fransızlar arasındaki bir iç mesele olduğunu söyledi. Bismarck 1876'da yönetimi ele geçirdi ve Fransa'ya saldırdı. İlk başta Prusyalılar şanslıydı ve Paris'e ulaştılar. Ama sonra yavaşladılar. Ve İngiltere savaşa girdi... Her şey yolunda olacaktı ama İngilizler, Almanya'ya savaş verdi ve mağlup oldu. Daha sonra Prusyalılar kuvvetlerini geri çekti.
  Batı'daki savaş devam etti. Fransızlar çaresizce kendilerini savundular. İngiltere giderek daha fazla kuvvet transfer etti...
  Bu sırada Rusya Türkiye'yi ve İstanbul'u fethetti. İngiltere, Fransa ve Almanya savaşa karışmıştı. Ve Çar İskender'in imparatorluğu, Irak dahil Hint Okyanusu'na kadar birçok toprağı ilhak etti. Ve Filistin ve Mısır'a kadar uzanan topraklar. Ve böylece Skobelev liderliğindeki Rus birlikleri Mekke, Medine ve Suudi Arabistan'ın diğer şehirlerini fethetti .
  Ve Rus İmparatorluğunun güney kısmı kuruldu. Ve İskender II büyük bir kral oldu. Ve Almanya'nın Fransa ve İngiltere'ye karşı savaşı on yıl sürdü.
  Ve pratik bir beraberlikle sonuçlandı.
  Alexander II, 1887 yılına kadar hüküm sürdü ve Lenin'in kardeşi Alexander Ulyanov önderliğinde gerçekleştirilen suikast girişiminin kurbanı oldu. Rusya'nın birçok yol açtığı, birçok toprağı fethettiği ve köylüleri özgürlüğe kavuşturduğu şanlı saltanatı sona erdi.
  Bu alternatif oyunun oynanma şekliydi. Üçüncü İskender, komutan Skobelev ile birlikte hem İran'ı hem de Pakistan'ı fethetti. Ama aynı zamanda öldü; parlak küçük bir kafa. Nicholas II döneminde Rusya, Hint Okyanusu'nda halihazırda bir filosu bulunan ve Pasifik'in yardımına oldukça hızlı bir şekilde gelen Japonya ile bir savaş başlattı. Ruslar samurayları nispeten hızlı bir şekilde mağlup etti ve hem karada hem de suda çok daha fazla güce sahip oldular.
  Ayrıca Rus ordusuna parlak Savunma Bakanı Skobelev komuta ediyordu. Ve Rusya sadece kazanmakla kalmadı, aynı zamanda Japonya'yı da fethetmeyi başardı. Üstelik Amerika Birleşik Devletleri henüz Batı Yarımküre'nin ötesine geçme girişiminde bulunmamıştı ve Britanya o kadar güçlü değildi. Üstelik Rusya, Almanya ile ittifak içindeydi. İkincisi, Afrika mücadelesinde İngiltere ve Fransa'nın gerisinde kaldı. Çarlık Rusyası, Japonya'nın ve Çin'in bazı bölgelerinin ilhak edilmesinden sonra daha da güçlendi. Delhi-Moskova yolu inşa ediliyordu.
  Buradan da anlaşılacağı üzere Çarlık Rusya'sının Hindistan ve Çin'e yayılma planları başarıyla hayata geçirilmiştir. Çar Nicholas II, Birinci Dünya Savaşı sırasında Almanya'nın tarafını seçti. Almanlar Fransa'yı mağlup ederek Belçika, Hollanda, Danimarka ve Norveç'i işgal etti. Rusya Mısır'ı, Afrika'nın çoğunu ve Çinhindi'ni ele geçirdi. Ve ayrıca Britanya'nın Pasifik toprakları. Ve hatta Avustralya'ya indi. Ve Avustralya'sı ele geçirildi.
  Daha sonra savaş Britanya'nın çıkarılıp işgal edilmesiyle sona erdi. Birinci Dünya Savaşı bitti. Ancak Kaiser Wilhelm'e göre Rusya zaten çok fazla toprak ele geçirmişti ve hem de pek uğraşmadan. Ve intikam almayı hayal etti. Rusya aslında geniş alanları fethetti - Avustralya, tüm Asya, Afrika'nın çoğu, Almanlar çok fazla ısırmadı ve hatta işgal ettikleri Portekiz ve İspanya'dan daha fazlasını ısırmadı. Avusturya-Macaristan, İtalya ve Libya'nın kontrolünü ele geçirdi. Rusya, Afrika'nın yaklaşık dörtte üçünü ele geçirdi ve bir süre sonra Etiyopya'yı işgal etti. Almanlar Fas'ı kesmeyi başardı.
  Doğal olarak bu Almanya için yeterli değildi. Fransa, Belçika, Hollanda ve Norveç'i almasına rağmen Rusya İsveç'e boyun eğdirdi.
  Wilhelm'in Rusya ile yeni bir savaş hazırlıkları başladı. 1929 krizi durumu daha da kötüleştirdi. Avusturya-Macaristan ve Almanya neredeyse tüm Avrupa'yı kontrol ediyordu. Ve Afrika'nın bir kısmı... Ve Britanya. Ama hâlâ ABD ve Kanada vardı. Wilhelm ve Nicholas II henüz birbirleriyle savaşmaya karar vermemişlerdi. Dahası, Rusya en azından geniş bölgeleri sindirerek savaşmak istiyordu. Asimilasyonlarını hızlandırmak için Çar II. Nicholas, Rusların dört eş almasına bile izin verdi. Sekizinci Ekümenik Konsey'de kutsal sayılanlar.
  1925'te de benzer bir karar verildi. Ve 1926'da II. Nicholas kendine başka bir eş aldı. Kararın aptalca olmadığı ortaya çıktı. 1929'da imparatorun bir kızı daha oldu. Ve 25 Kasım 1932'de nihayet sağlıklı bir oğul doğdu. İkinci Nicholas ona Peter adını verdi. Büyük Peter'in onuruna.
  Ve 1933'te 15 Mayıs'ta yeni bir savaş başladı. Almanya Kanada'ya savaş ilan etti. Britanya'nın hakimiyeti olarak. İki ay sonra Roosevelt liderliğindeki ABD, ekonomik krize rağmen Almanya ile savaşa girdi. Kanada'dan vazgeçmek istemediler.
  Zaten orta yaşlı ama saldırgan olan Wilhelm, başlangıçta Rusların yardımını talep etmeden tek başına savaşmaya çalıştı. Her şeyi kendisinin yapmasını bekliyordu. Ancak okyanuslarla ayrılmış bir bölgeyi fethetmek o kadar kolay değil. Üstelik Amerika Birleşik Devletleri hızla tanklar ve bir ordu inşa etti. Ve alaylar kurdular... Savaş bir yıl boyunca Almanlar için pek başarılı olamadı. Bu sadece İzlanda ve Grönland'ı ele geçirmeyi başardı. Ancak Kanada'da bunu başaramadılar.
  Wilhelm, Çar II. Nicholas'a döndü: "Bana yardım et meslektaşım." Sen benim kuzenim ve ağabeyimsin. Nicholas II'nin Alaska ve Kanada için planları vardı. Çömleklere heykel yapanların tanrılar olmadığına karar verdim. Ve bunu aldı ve 25 Haziran 1934'te ABD ve Kanada'ya savaş ilan etti. Birlikleri Alaska üzerinden ABD topraklarına doğru ilerledi.
  Bu zamana kadar Çukotka'ya giden demiryolu çoktan inşa edilmişti ve Rus birlikleri başarıyla ilerliyordu. Onların tarafında sayısal bir üstünlük ve hem hafif, hem ağır hem de orta olmak üzere dünyanın en iyi tankları vardı.
  Bu yüzden Amerika eşit olmayan güçlerle uğraşmak zorunda kaldı.
  Ve Nicholas II, gördüğümüz gibi, gerçekten beyaz bir atın üzerinde. Ve birbiri ardına zaferler. Rus birlikleri Alaska'ya doğru yürüyor. Ve şehir şehir, köy köy alıyorlar.
  Almanlar Küba'ya çıkmaya çalışıyor. Savaş büyüyor. Kaiser Wilhelm II. Nicholas'a şöyle yazıyor:
  - Ruslar ve ben her zaman bir olduk ve bir olacağız. Ve asla kavga etmeyeceğiz. O halde bırakın Amerika'nın işi bitsin.
  Genişletilmiş iletişim nedeniyle ilerleme planlanandan biraz daha yavaştı. Ancak Rus çarlık birlikleri yine de beş ay süren çatışmalarda Alaska'nın tamamını ele geçirdi ve Kanada'ya girdi.
  Roosevelt, Alaska'dan vazgeçeceğine söz vererek Rusya'ya barış bile teklif etti, ancak artık çok geçti. Savaş vahşi bir teslimiyetle devam etti.
  1935 kışında zorlu hava koşullarına rağmen Rus birlikleri kuzeydeki ABD sınırlarına ulaştı. Çatışmalar baharda da devam etti... Rus birlikleri birbiri ardına operasyonlar düzenlediler ve Temmuz ayı sonunda Kanada'nın neredeyse tamamını ele geçirdiler. Ve ağustos ayında Philadelphia'yı kuşattılar.
  ABD kendisini çok zor bir durumda buluyor. Ama çaresizce karşılık verdiler... Ancak 1935'in sonuna gelindiğinde ABD topraklarının üçte birinden fazlası ele geçirilmişti. Ve kışın çarlığın başarıları daha da büyüktü... Mart 1936'nın başlarında Washington ve New York'a yaklaştılar.
  Ve nisan ayında her iki şehir de alındı... Savaş, Amerika Birleşik Devletleri topraklarının tamamı işgal edilene kadar Ağustos ayına kadar devam etti.
  Daha sonra Meksika'ya ve tüm bölgeye saldırı geldi.
  Wilhelm, Nicholas II'ye tüm dünyanın bölünmesini tamamlamayı teklif etti. Nicholas II kabul etti.
  1937'de Latin Amerika'nın tamamı Rus birlikleri tarafından ele geçirildi. Böylece Nicholas II, dünyanın Almanlarla bölünmesini tamamladı. Ve geriye yalnızca üç imparatorluk kaldı: en büyüğü: Rus, sonra Alman ve hatta Avusturya-Macaristan.
  Böylece Rusya dünyanın hegemonu haline geldi, ama... II. Nicholas hâlâ büyük bir çar ama bir ölümlü. Ağustos 1939'da öldü. Ve yaşlı Wilhelm 1 Eylül 1939'da Rusya'ya saldırdı. Dördüncü Peter'in hâlâ bir çocuk, hatta yedi yaşında bile olmadığı gerçeğinden yararlanmaya karar verdi. Ve vekiller Rusya'yı yönetirken saldırmanın en iyisi olduğuna karar verdi. İki gün sonra Avusturya-Macaristan da savaşa girdi. Dünyadaki tüm ülkeler çatışmaya sürüklendi. Dünya gezegeninin tarihindeki son savaş başladı.
  Çarlık ordusunun sayı ve silah kalitesi açısından eşi benzeri yoktu. Rus tankları ve uçakları hâlâ dünyanın en iyileri.
  Ve savaşlar bunu gösterdi. Yeni yetenekli komutanlar da öyle.
  Ancak Avusturya-Macaristan'ın en başından itibaren zayıf halka olduğu ortaya çıktı. Ve neredeyse ilk günlerden itibaren kaybetti. Çarlık ordusu Avusturyalıları yendi, Lvov'u ve ardından Peremyl'i aldı. Almanlar, Avusturyalıları tam bir yenilgiden ancak kuvvetlerinin bir kısmını Polonya'dan çıkararak kurtarabildiler. Ama bunun bile pek faydası olmadı. Kaiser'in ordusunun Varşova'yı alma girişimi utanç verici bir şekilde başarısız oldu. Ve Rus birlikleri onları zorla iki yüz kilometreden fazla geriye itti.
  Almanlar Rus birliklerini büyük zorluklarla durdurdu. Bütün kış savaşlarla geçti. İlkbaharda savaşlar da tüm hızıyla sürüyordu. Rus birlikleri yavaş yavaş inisiyatifi ele geçirdi. Birkaç kat daha fazla askerleri vardı ve bu nedenle yaz aylarında karşılıklı çatışmalarda Almanları o kadar yıpratmayı başardılar ki teslim olmaya başladılar. Aynı zamanda Avusturya-Macaristan'a karşı bir saldırı başladı. Sonbaharda Budapeşte kuşatıldı. Ayrıca çarlık ordusu Kanada'daki Alman mülklerini ele geçirdi. Ve 1940-1941 kışında çarlık ordusu Doğu Prusya'yı kesti. Ve Nisan 1941'de Oder'e ulaştı.
  Almanların konumu son derece zorlaştı. Mayıs 1941'de Viyana düştü. Ve yaz boyunca Ruslar Alplere ulaştı ve Venedik'i kurtardı. Almanya'nın güney bölgelerine girdik.
  Ve sonbaharda nihayet İtalya'yı ele geçirdiler. Berlin'e karşı kış saldırısı 30 Ocak 1942'de ele geçirilmesiyle sona erdi. Bunun üzerine Afrika'daki tüm mal varlığını kaybetmiş olan Almanların direnişi zayıfladı. Ruslar Nisan ayında Ren Nehri'ne ulaştı. Bundan sonra 22 Nisan'da Alman kuvvetlerinin kalıntıları teslim oldu.
  Böylece Dünya gezegenindeki son savaş sona erdi. Çarlık Rusya'sının zaferi ve başarısıyla sona erdi.
  Daha sonra uzayın fethi geldi. 1936'da ilk Rus adam uzaya uçtu. Dünya gezegeninin etrafında uçtu. Ve 1945'te 9 Mayıs'ta Ruslar aya ayak bastı.
  1967'de Mars'a uçtular. 1969'da Venüs'e. 1972'de Merkür'e. Ve 1973'te Jüpiter'in uydularına. İnsanoğlu, 1980'de en uzak gezegen Plüton'a indi. Ve 2003 yılında insanlık tarihinde güneş sisteminin dışına ilk uçuş gerçekleşti. Rus gemisi Alaf Centauri'ye uçtu ve 2018'de geri döndü.
  2020 yılı itibarıyla Rusya hâlâ, modern tıbbın başarıları sayesinde hiç de yaşlı bir adam olmayan Dördüncü Peter tarafından yönetiliyor. Dördüncü Peter seksen bir yıldır hüküm sürüyor ve saltanatı dünya tarihindeki en uzun hükümdarlıktır. Elbette saltanatının kesin tarihlerinin bilindiği yer.
  Şimdilik dünyada her şey her zaman olduğu gibi sakin. Ve hatta biraz sıkıcı... İnsanların iyi bir hayatı var. Doğru, aşırı nüfusla ilgili sorunlar var. Ancak burada zaten doğum kısıtlamaları getiriliyor.
  Ortodoksluk modernleşti. Rahipler tıraş edilmiş ve omuz askılı üniformalar giymişlerdi.
  Teknolojinin gelişmesi büyük bir işsizlik yarattı. Ancak bu sorun da çözüldü. Hypernet geliştirildi.
  Araştırmalar sürüyor ve ışık hızından daha hızlı hareket edebilen uzay gemileri zaten yaratıldı. Evet, Çarlık Rusyası ve Romanovların yönetimi altındaki tüm dünya için iyi bir şey. İnsanlık tarihinin en görkemli hanedanı.
  Peder Çar Nicholas. Dünya gezegeninde bir cennet inşa edin!
  Dmitry Medvedev stratejiyi reddetti. Rus çarları adına bütün dünyayı fethetti. Stratejik düşüncesini gösterdi. Büyük bir başarı elde etti ve eskisi gibi giyinip rüya görerek yeniden uykuya daldı.
  Kuropatkin şunları söyledi:
  - Sakinlik! Sadece barış!
  General Linevich endişeyle şunları kaydetti:
  - Ekselansları, belki şimdi saldırabiliriz?
  Komutan General Kuropatkin şunları söyledi:
  - HAYIR! Tabii ki değil! Bu bir Japon tuzağı olabilir!
  General Linevich çekingen bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu, sonunda bu savaşı kazanma şansımız!
  Kuropatkin titreyen bir sesle şunları söyledi:
  - Sabır, sabır ve daha fazla sabır!
  Linevich daha öfkeli bir şekilde itiraz etti:
  - Ama Alexander Suvorov şöyle dedi: Bir an zafer kazandırır!
  Kuropatkin kuru bir şekilde mırıldandı:
  - Burada komuta bende! Ve her şeyden önce orduyu korumalıyız. Ve genel olarak, Japonya'nın gücü yakında tükenecek!
  Linevich şunu önerdi:
  - Belki de en azından biraz keşif yapmalıyız?
  Kuropatkin isteksizce kabul etti:
  - Bu mümkün, dikkatli olun!
  Linevich agresif bir şekilde homurdandı:
  - Çar ve Anavatan adına!
  Bu sırada süper tank Japonları temizliyordu. Onları bayılttım, çeşitli şekillerde vurdum.
  Çıplak bacaklı Alenka acımasızca ateş ederek başkan vekiline sordu:
  - Bu son operasyonumuz mu?
  Medvedev sırıtarak sordu:
  - Neden böyle düşünüyorsun?
  Kızıl saçlı canavar şunları söyledi:
  - Japonların artık büyük oluşumları yok!
  Samurayları çivileyip vuran Natasha da aynı fikirdeydi:
  - Ama aslında Japonya'nın savaşacak başka hiçbir şeyi yok!
  Medvedev biraz belirsiz bir bakışla yanıt verdi:
  - Japonya daha fazla yeni birlik toplayabilir ve Amerika ve İngiltere'den yeni gemiler satın alabilir. O halde kabul edelim ki savaş henüz bitmedi!
  Samuraylara ateş eden yarı çıplak Alenka şunları söyledi:
  - Ya Rusya, Japonya'ya ılımlı şartlarda barış teklif ederse? Sadece Kuril sırtını alacağız ve geri kalan her şey savaştan önceki gibi mi kalacak?
  Başkan vekili kabul etti:
  - Bu durumda büyük olasılıkla barış olacak!
  Margarita öfkeyle şunları söyledi:
  - Devrim olmasaydı Japonlar yine de mağlup olurdu. Hiçbir yere gitmezler!
  Samurayın üzerine ateş yağdıran çıplak bacaklı Natasha hemen kabul etti:
  - Kesinlikle! Hiçbir yere gitmezler!
  Japonları kabuklarla parçalayan Cool Alenka şunu önerdi:
  - Mikado'yu yakalayalım!
  Natasha agresif bir şekilde ayağa fırladı:
  - Mikado'yu yakalamak mı? İlginç!
  Margarita gülümseyerek şunları söyledi:
  - Bu çok fazla olmaz mıydı?
  Medvedev ayrıca şüphelerini dile getirdi:
  - Bu çok fazla değil mi? Sonuçta, kişinin kendi topraklarını savunması başka bir şey, kabul edelim, orijinal Rus topraklarında da savaşmayan Japonya'ya müdahale etmek başka bir şey!
  Çıplak bacaklı Alenka tısladı ve yine Japonları mermilerle parçaladı:
  - Bu kadar merhamet göstermeye değer mi?
  Çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine basan Natasha başını salladı:
  - Gerçekten buna neden ihtiyacımız var? Mikado'yu da yakalayabiliriz!
  Margarita güldü:
  - Sanki savaştaymış gibi peşindeyim! Ve savaşta, senin gibi!
  Medvedev sert bir şekilde cevap verdi:
  - Ne zaman duracağını bilmelisin! Biz rastgele insanlar değiliz! Tarihi ciddi ve bilinçli olarak değiştiren biziz! Bu yüzden önlemler de dahil olmak üzere duyguyu göstermeniz gerekiyor!
  Çıplak bacaklı Alenka ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Eh, ölç, ölç! Ne kadar çok kolera var!
  Süper tank aktif olarak çalışıyordu. Zaten yüz yirmi beş binden fazla Japon yok edildi. Yarısı kaldı.
  Natasha sırıtarak şarkı söyledi:
  - Şiddet dünyasını yok edeceğiz,
  Yere düştüm ve sonra
  Harika yeni bir dünya inşa edeceğiz,
  Öyle ki, içinde dertler ve sorunlar olmasın!
  Çıplak ayaklı Alenka çok öldürücü bir ateş yakarak tısladı:
  - İyi ve adil bir kral için!
  Margarita şunları önerdi:
  - Ya da belki birkaç fıçı sake alırız?
  Çıplak bacaklı Alenka zehirli bir şekilde sırıttı:
  - Ne içmek istersin?
  Margarita başını olumsuz anlamda salladı:
  - Sporcular içmez!
  Başka bir pili patlatan çıplak bacaklı Alenka kıkırdadı:
  - Küçük tabaklardan!
  Natasha şunu önerdi:
  - Palmiye birası içelim. Daha sağlıklı!
  Ve daha fazla Japon'u düşürdü.
  Medvedev'in cevabı şu oldu:
  - Önce iş, sonra eğlence!
  Başkanın bunu bilmesi gerekmez mi? Her zaman meşgul ve meşgul değil miydi?
  Evet, Başkan Vekili Medvedev'in ilk kararlarından biri Devlet Duması milletvekillerinin maaşlarının üç katına çıkarılmasıydı. Peki ya milletvekilleri? Cumhurbaşkanlığı seçimini ertelediler. Böylece Medvedev uzun süre Rusya'da başkan vekili olarak görev yaptı.
  Hatta bu benzersiz bir durum haline geldi. Devlet başkanı bu kadar uzun süre görevini yerine getirirken. Ama değişim gelmiyor. Daha doğrusu, Medvedev döneminde her şey daha da kötüye doğru değişti. Sanki Putin'i çok seven talih, halefinden intikam almaya karar vermiş gibi. O'nun nesi var!
  Modernize edilen T-95 tankı, samurayları geometrik ilerlemeyle yok etmeye devam etti. Bu makine etkinliğini gösterdi. Ve yarı-maddenin çoğalması öfkesinin olumsuz gücü.
  Japonlara ateş eden yarı çıplak Alenka mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Yine de bu tamamen doğru değil. Süper silahlar olmadan hiçbir şey yapamayacağımız ortaya çıktı!
  Çıplak bacaklı Natasha öfkeyle cevap verdi:
  - Bazı yüksek güçler Rusya'nın Japonya ile savaşı kazanmasını engelledi. Ama iyi bir şey planlanmıştı; Çin'in müjdelenmesi . Ve pek de hoş olmadı!
  Margarita bariz soruyu sordu:
  - Peki ya Tanrı? Neden Ortodoksluğa yardım etmedi?
  Neredeyse çıplak olan Alenka, mermi üstüne mermi göndererek şunları kaydetti:
  - Bu kadar! Aslında Japonların Ortodoks ülkesini kazanmasına izin verin. Bu gerçekten de Rus inancına büyük bir ihanettir!
  Japonlara ateş yağdıran Natasha öfkeyle şunları söyledi:
  - İmparatorluk dini pasifist olmamalıdır. Şu emri yerine getirirsen büyük bir ülke olabilir misin: Sağ yanağına vururlarsa sola dön!
  Cool Alenka, Japonları ezerek buna hemen katıldı:
  - Kesinlikle! Pasifizme ihtiyacımız yok! Düşmanını sev! Bu bir emir mi?
  Margarita coşkuyla şarkı söyledi:
  İnsan olan herkes savaşçı olarak doğar,
  Böylece oldu - goril taşı aldı.
  Yaşayan savaşmaya mahkum olduğunda,
  Ve kalpteki ateş hararetle yanıyor!
  
  Çocuk rüyasında makineli tüfek görüyor.
  Bir tankı limuzine tercih ediyor.
  Kim bir kuruşu beş kuruşa çevirmek ister?
  Doğumundan itibaren gücün hükmettiğini anlıyor!
  Natasha, köpüren bir volkanın öfkesiyle Japonların üzerine ateş yağdırarak bağırdı:
  - Evet, otomatik! Ve asıl önemli olan güçtür! Kazanmalıyız!
  Çıplak bacaklı Alenka çılgınlık ve öfkeyle tıslayarak Japonları yere serdi:
  - Ben kazanmak için doğmuşum! Ve daha azı değil. Zaferimiz bizim olacak!
  Natasha, kaslı bacaklarının çıplak ayak parmaklarını joystick düğmelerine bastırarak kabul etti:
  - Bu şekilde daha iyi olacak! Biz yönettik ve her zaman yöneteceğiz! Yani Rusya!
  Japonları yere seren çıplak bacaklı Alenka ciyakladı:
  - Yalan söylemeyeceğim, hükmetmek istiyorum! Ama sadece paslı bir makine değil, bütün bir imparatorluk!
  Ve kız, Yükselen Güneş Ülkesinin son bataryasını çoktan silip süpürdü. O kadar güzel ki dünya şampiyonu olması gerekiyor. Ve asla zayıflığa ve çekingenliğe boyun eğmeyin.
  Natasha ateş ederek mırıldandı:
  - Kraliçe olacağım! Veya daha iyisi İmparatoriçe!
  Çıplak bacaklı Alenka şöyle devam etti:
  - Peki ya savaş, peki ya savaş, o kötü bir kadın ve orospu! Ama yakışıklı adamlar yetiştiriyor, diyor ki: İçinizdeki korkaklığı öldürün!
  Margarita onaylayarak başını salladı:
  - Doğru, kendi içindeki korkaklığı öldür! Bence II. Nicholas tahttan çekildiyse bunun nedeni kesinlikle korkaklık değildi!
  Yarı çıplak Alenka kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Artık vazgeçmeyecek! Kraliyet tahtını yüzyıllarca ayakta kalacak şekilde güçlendireceğiz!
  Nataşa bağırdı:
  - Harika bir Çar Nicholas II olun! Seni destekliyoruz! Devrim olmayacak - Büyük Rusya olacak!
  Sonunda savaşçılar Yükselen Güneş Ülkesi'nin ordusunun imhasını tamamladılar. İki yüz elli binden fazla asker ve subay öldürüldü. Böylece Japonya'nın kara kuvvetlerinin neredeyse tamamı imha edildi. Tıpkı donanmanın varlığının sona ermesi gibi.
  Çıplak bacaklı Alenka sırıtarak şunları söyledi:
  - Bu zahmete değer miydi? Yani çıldırmak mı demek istedim? Ordu çok uzun süre direnmeden Rusya'yı yenmeyi başardı!
  Natasha kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Rusya yalnızca beşinci sütun yüzünden kaybetti. Yoksa yine de kazanırdık!
  Margarita başkan vekiline sordu:
  - Ne yapacağız? Geri dönelim mi yoksa devam edelim mi?
  Gücünü kaybeden Medvedev bilgisayarı açarak şunları söyledi:
  - Şimdi bize Çarlık Rusya'sının daha da gelişmesine dair bir tahmin verilecek. Her şey yolunda giderse geri döneceğiz.
  Hoş bir kadın sesi duyuldu;
  Japon kara kuvvetleri ve donanmasının tamamen yok edilmesinin ardından Mikado barış teklif etti. ABD ve İngiltere arabuluculuk konusunda anlaştı.
  Koşullar Rusya'nın lehineydi. Ülke Kuril sırtını ve Tayvan'ı aldı.
  Mançurya, Kore ve Moğolistan'ın kontrolünün yanı sıra. Ayrıca Japonya, iki yüz elli milyon altın Rus rublesi tutarında tazminat da ödedi.
  Çar II. Nicholas'ın otoritesi arttı ve devrimci duygularda bir düşüş yaşandı. Ülke hızlı bir ekonomik toparlanmaya başladı. Jeltorossiya ayağa kalktı. Çin'in bir kısmı gönüllü olarak Rusya'nın yanı sıra Kore ve Moğolistan'ın bir parçası oldu. Çarlık İmparatorluğu büyüdü ve nüfusu arttı. Ekonomik büyüme gerçek tarihte olduğundan daha erken başladı ve daha güçlüydü.
  Devlet Duması yoktu ve çarlık hükümeti Birinci Dünya Savaşı'na daha iyi hazırlanabilirdi. Seri üretimde dünyanın ilk hafif tankları "Luna"-2 ve dört motorlu bombardıman uçakları "Ilya Muromets" ve "Svyatogor" Rusya'da ortaya çıktı. Birinci Dünya Savaşı zaten başladı ama Rusya için daha başarılı oldu.
  Kralın nüfusu, ekonomisi ve ordusu daha büyük olduğundan. Ve iç konum daha güçlüdür. İsyanın ve askeri darbenin yuvası olan Devlet Duması yok.
  Değişen başarılarla, ancak genel olarak Rusya'nın inisiyatifiyle ve çoğu savaşın kazanılmasıyla savaş, 7 Kasım 1915'te Almanya'nın teslim olmasıyla sona erdi. Avusturya-Macaristan çöktü ve bölündü. Galiçya ve Bukovina Rus eyaletleri oldu. Krakow ve çevresindeki topraklar, Poznan, Danzig ve Doğu Prusya'nın bir kısmı gibi Polonya Krallığı'na girdi. Ve Klaipeda Baltık eyaletine katıldı. Çekoslovakya ortaya çıktı; Rusya içinde bir krallık.
  Romanya Transilvanya'yı ilhak etti. Macaristan bağımsız bir krallık haline geldi, ancak Rusya'nın ve eş yönetici olarak Çar Nicholas'ın himayesi altında. Avusturya çok küçük bir ülke haline geldi. Yugoslavya yine örtü altında ortaya çıktı Rus hükümeti tarafından ve eş yönetici Nicholas II'nin yönetimi altında.
  Türkiye dünya siyasi haritasından kayboldu. Irak ve Filistin İngiltere'nin bir parçası oldu, Suriye Fransa'nın bir parçası oldu, Küçük Asya ve İstanbul Rusya'nın eyaletleri oldu. Böylece Rusya topraklarını yeniden artırdı. Ama bununla bitmedi. Daha sonra Fransız ve İngilizlerle birlikte Suudi Yarımadası fethedildi. Daha sonra Rusya ve İngiltere İran ve Afganistan'ı böldü. Kuzey ve merkez Rus eyaletleri, güney ise İngiliz kolonisi oldu.
  Dünya istikrara kavuşmuş görünüyordu. Savaş sadece Çin'de devam etti. Ancak 1929'da Büyük Bunalım'a yol açan ciddi bir ekonomik kriz patlak verdi.
  Rusya'da devrimci duygular yeniden büyüyordu. Grevler ve protestolar başladı. Ancak krizin çok şiddetli olmadığı ortaya çıktı. Üstelik 1931'de Japonya ile savaş yeniden çıktı.
  Samuray intikam almak istiyordu. Ancak bu sefer Rus ordusu her bakımdan daha güçlüydü. Amiral Kolçak da mükemmel bir deniz komutanıdır.
  Japonya sadece yenilmekle kalmadı, aynı zamanda ele geçirildi. Çar Nicholas II, Şubat 1932'de resmen Japonya'nın Mikado İmparatoru olarak taçlandırıldı. Böylece Rusya daha da genişledi. Ve Çin'in neredeyse tamamını ilhak etti.
  Hem nüfus hem de toprak bakımından Rusya'nın eşi benzeri yoktu. Üstelik Britanya İmparatorluğu zayıflıyordu. Hitler 1933'te Almanya'da iktidara geldi ama Rusya'ya karşı ne yapabilirdi? Boş ver. Çar Nicholas II, 1937'de, Korkunç İvan'dan sonra en uzun ikinci hükümdar olan oldukça başarılı bir saltanatın tadını çıkararak öldü. Ve alan ve nüfus açısından rekor fetihlerle.
  Ancak kralın kişisel yaşamında her şey yolunda gitmedi. Varis Alexei genç yaşta öldü. Eşitsiz bir evlilik nedeniyle küçük erkek kardeş Mikhail, Rusya'nın taht hakkından mahrum bırakıldı.
  Taç, 1938'de bir yıl bile yaşayamadan ölen Kirill Romanov'a miras kaldı. Ve oğlu Üçüncü Vladimir yeni kral oldu. Taç giydi ve hükümdar 1992 yılına kadar sonsuza kadar mutlu bir şekilde hüküm sürdü. Ve Rusya, Almanya'nın yanı sıra ilk olarak Fransa ve İngiltere'nin kolonilerini aldı. Daha sonra Almanya'yı fethetti. Ve sonra tüm dünya. Kısacası, yeni Çar Birinci George 1992'de dünya imparatoru oldu.
  Medvedev incelemeyi tamamladı ve şunları söyledi:
  - Görünüşe göre bu evrene yetecek kadar! Geri dönüyoruz!
  Ve dördü de bağırdı:
  - Çar Nicholas II'ye şeref!
  . ARA SONUÇ
  Medvedev bir çağrıdan uyandı... Ona Zelensky'nin Rusya ve Ukrayna'nın cumhurbaşkanı olarak göreve başlamasının zaten devam ettiği bilgisi verildi. Ve diyorlar ki, Dmitry Anatolyevich'in ofisten ayrılma zamanı geldi.
  Medvedev gönülsüzce itaat etti. Ayrılmadan önce tıraş oldum ve banyo yaptım.
  Daha sonra ofisten ayrıldı. Özel bir araca bindirildi. Yolda Medvedev'in Kanarya Adaları'na uçup orada dinlenmesinin en iyisi olacağını söylediler.
  Ve Zelensky göreve başlama töreninde başka bir gösteri daha yaptı. Her zamanki gibi havai fişekler ve atlayışlarla rengarenk. Açılış gününde Vitali Klitschko, Kiev'deki stadyumda Michael Tyson ile dövüştü. Ünlü Amerikalı boksör, büyük para sorunları nedeniyle dövüşe katılmayı kabul etti. Klitschko on iki turun tamamına hakim oldu, ancak diplomatik olarak Tyson'ı nakavt edemedi.
  Resmi olarak dünya şampiyonunun küçük versiyonlarından biri oynandı.
  Bundan sonra Vitali Klitschko'ya elmas kemer verildi.
  Vladimir Zelensky, Çin dahil dünyanın tüm ülkelerinden tebrikler aldı. Üstelik Göksel İmparatorluk'ta halk arasındaki huzursuzluk yoğunlaştı. İnsan yalnızca ekmekle yaşamaz. İnsanlar demokrasi ve özgürlük istiyordu. Çin Komünist Partisinin despotizmi bıkmıştı; herkes özgürlük istiyordu.
  Zelensky tam da böyle bir sembol haline geldi. Putin yönetimindeki gizli servis diktatörlüğünün yıkılmasının ardından demokratik gücün sembolü.
  Zelensky değişimler, ekonomi ve yeni başarılar hakkında çok konuştu. Rusya'da başbakanlık pozisyonu için zaten bir rekabet var. Birkaç bin başvuru vardı. Seçim süreci oldukça yoğundu. Ve harika görünüyordu.
  Şu ana kadar her şey oldukça sorunsuz gidiyordu. Zelensky göreve başlama töreninde takla bile attı. Alkış aldım. Daha sonra yabancı dil bilgisini gösterdi. Çok aktif ve hızlı hareket etti.
  Sonunda Zelensky bunu aldı ve birkaç konuşma daha yaptı.
  Ayrıca açılıştan sonra personel kararları takip edildi. Hükümette birçok değişiklik ve yeni yüzler var.
  Gerçek bir "demir komiser" seçimi vardı. Rusya'da personel devrimi yaşanıyordu.
  Zelensky ilk günlerde birçok kararname yayınladı. Geceleri ve seyahat noktalarında alkol satışına izin verildi. Zenginlere yeni vergiler getirildi. Milletvekilleri ve yargıçların dokunulmazlığını kaldırdı. Artan üretim çıktısı. Çin ile ticarete gümrük vergileri getirildi.
  Belarus'ta Rusya ile birleşme konusunda referandum yapıldı. Bu aynı zamanda Zelensky'nin de takdirine kaldı. Belarusluların çoğunluğu Rusya ile birleşmeyi destekledi.
  Zelensky, Medvedev'in zamları çok fazla artırdığından şikayet etti ancak enflasyonun sakinleşeceğine söz verdi. Ve kötü bir şey olmayacak.
  Gerçekten de fiyat artışı kısa sürede durdu. Ve Rus ekonomisi büyümeye başladı. Ve Kafkasya'da militan eylemler bir şekilde sona erdi. Çok daha sakinleşti.
  Zelensky nihayet Rusya Başbakanlığı görevine adaylık önerdi. Otuz iki yaşında Bilim Doktoru Alexey Bolshakov oldu. Yarışmayı kendinden çok emin bir şekilde kazandı. Ve Rusya tarihinin en genç başbakanı oldu.
  Medvedev tatil için Kanarya Adaları'na uçtu ve sadece eğlenerek eski cumhurbaşkanının emekli maaşını aldı. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadı. Ancak Shoigu tutuklandı ve darbe girişiminde bulunmakla suçlandı. Ne istedi?
  Başka birçok çözüm de vardı... Amerika'da kırk bir yaşında Demokrat bir kadın kazandı. Böylece hükümet değişti. Ve bir kadın ve ABD tarihinin en genç adayı iktidara geldi. Trump'ın dönemi bitti . Ancak Rusya ile dostluk henüz yeni gelişmeye başladı. Doğal olarak, diktatörlükle yönetilen Çin'e karşı, Amerika Birleşik Devletleri ve yeni Rusya İmparatorluğu artık dosttu.
  Hatta Zelensky bir referandum bile düzenledi ve farklı bir isim sundu: onun yerine Rusya - Kiev Rus. Bu aynı zamanda çok şey anlattı. Belarus federasyona katıldı. Ve imparatorluğun yeniden canlanışı başladı... Demokratik temelde.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin yeni kadın başkanı, Trump'ın Çin'e yönelik düşmanlığını devraldı ve kendisini bir koalisyon kurmaya adadı. Kiev Rus'u ekonomik olarak Zelensky yönetiminde başarılı bir şekilde gelişti. Rusya Çin'i bir miktar kısıtladı. Daha sonra NATO'ya katıldı. Kısa süre sonra Kazakistan'da Rusya yanlısı bir hükümet iktidara geldi ve bir birlik devleti kuruldu. Ruslar Orta Asya'yı Çin'den uzaklaştırıyordu. Çatışma giderek büyüyordu.
  Zelensky, Stalin ve Putin karşıtı bir kampanya yürüttü. Medvedev'in onlara verdiği tüm ödüllerden Stalin ve Putin'i mahrum etti.
  Ama her şey huzur içinde sonuçlandı. Her ne kadar komünistler protesto etse de. Mitinglere gittik.
  Ve orada Lenin nihayet Anıtkabir'den çıkarıldı. Birçokları için bir çeşit neşe. Ve Ortodoks Kilisesi, Rus çarları II. İskender ve Korkunç İvan'ı aziz ilan etti. Nicholas II'ye ait anıtların sayısı da arttı.
  Çarlık ve Batıcılık bir şekilde moda oldu. Avrupa'ya yakınlaştılar ve yabancılar birçok görev almaya başladı. Rusya Batı dünyasının bir parçası haline geldi ve Trump gittikten sonra küreselleşme süreci yoğunlaştı. Ve Çin izolasyona düştü ve iç karışıklıklarla karşı karşıya kaldı.
  Aynı zamanda Zelensky, Slav imparatorluğunda doğum oranını artırdı. Uzun zamandır vaat edilen aya uçuş nihayet gerçekleşti. Ve her şey bir şekilde harika sonuçlandı.
  Rusya ile Amerika Birleşik Devletleri arasında, daha doğrusu Kiev Rusları ile Amerika arasında müttefik ilişkiler kuruldu.
  Ve yüzleşme geçmişte kaldı. Dünya giderek daha küresel ve güvenli hale geldi. Savaşlar olmasına rağmen. Kiev Rusları, ABD ile birlikte Libya'da bir operasyon düzenleyerek İslamcılara son verdi. Daha sonra Ortadoğu'yla ilgilendik, Amerika'yla birlikte orada üsler oluşturduk. Kiev Rus ve ABD birlikte dünyayı eğmeye ve Çin'i Afrika'dan çıkarmaya başladı. Ve burada savaşlar olmadan yapamayız. Ve kara operasyonları da.
  Hem Kiev Rus hem de ABD hava saldırılarını ortaklaşa gerçekleştirdi.
  Yavaş yavaş Çinliler dünyanın her yerinden kovuldu. Ve göksel imparatorluk derin bir ekonomik ve politik krize girdi.
  Ve Kiev Rus'u giderek daha da zenginleşti.
  Rusya hiçbir zaman bu kadar ekonomik büyüme oranları görmemişti. Ve Çin çöktü - Kiev Rus yükseldi. Ve hızla büyüdü.
  Chukotka'ya giden demiryolu rekor sürede inşa edildi. Bu başlı başına çok havalı.
  Ve Alaska'nın altına bir tünel kazıyorlardı. Amerikalılar ayrıca Rusya'ya bağlanacak bir demiryolu inşa etmeye başladı. Delhi'ye demiryolu da yapılıyordu... Aynı zamanda Orta Asya'yı sulamak için Sibirya'dan kanallar kazılmaya başlandı.
  ABD ve Kiev Rusları İran'a karşı ortak operasyon düzenledi. Ve aklı başında laik bir rejim kuruldu. Daha sonra Hazar Denizi'nden Basra Körfezi'ne kadar bir kanal kazmaya başladılar.
  NATO Arap ülkelerini de kapsayacak şekilde genişledi. Suudi Arabistan'da bir parlamento ortaya çıktı. Kadınlar burkalarını çıkarmaya başladı. Laik bir devletin inşası başladı.
  Rus medyasında herkes Putin'i aşırıcılıkla azarladı ve Rusya'yı neredeyse Çin'in kolonisi haline getirdiği için ona çamur attı ama çok şükür zamanında öldü. Daha sert sözler de söylediler. Ancak Medvedev'e ceza davası açıldı. Ve birden fazla.
  Stalin Kremlin duvarından çıkarıldı. Lenin mozoleden çok daha önce.
  Devlet sembollerinde çok şey değişti. Birkaç yeni bayrak türü ortaya çıktı. Rus bayrağına sarı eklendi ve açık mavinin yerini mavi aldı.
  Bu da ilginçti. Arması değişti... Parasal reform da yapıldı. Bire bin oranına göre para alışverişinde bulundular. Kiev Rus rublesinin altın standardı ortaya çıktı. Aynı zamanda, yeni ve eski para ortaya çıktı - bir kuruş - yarım kopek ve yarım - çeyrek kuruş.
  Her şey düzenli...
  Unvanlar da canlanmaya başladı... Prensler, baronlar, kontlar, markizler ve hatta dükler ortaya çıktı. Özellikle Zelensky Dük oldu. Moldova ayrıca Kiev Rus'un bir parçası oldu. Kralın seçilmesiyle ilgili zaten konuşuldu.
  Ancak Zelensky, Kiev Rus cumhurbaşkanının yalnızca halk tarafından seçileceğini söyledi. Ve en fazla iki dönem.
  Üstelik Zelensky, Rusya cumhurbaşkanının görev süresini altı yıldan beş yıla indirdi. Doğru, Zelensky ilk döneminde altı yıl görev yaptı.
  Bu zamana kadar Orta Asya'nın Rusya'ya ilhakını tamamlamıştı. Ve SSCB'nin sınırlarını restore etti. Yalnızca Baltık ülkeleri boş kaldı.
  Ancak Amerikalılar henüz bundan vazgeçmek istemediler. Böylece Orta Asya'yı ve Kafkasya'yı ele geçirdiler.
  Kafkasya'da Ermenistan ile Azerbaycan arasında yeni bir savaş çıktı. Ve çok acımasızca yürüdü. Böylece Rusya bu cumhuriyetleri işgal edebildi ve ilhakı konusunda referandum yapabildi.
  Böylece Zelensky, Kiev Rus'u genişleterek Kafkasya'yı yeniden ele geçirdi. Kabul edelim, o bir fatih. Üstelik o aynı zamanda demokrat... İmparatorluğu daha da genişledi...
  Yani Afganistan zaten hükümetin ikinci döneminde ve İran'ın bir kısmı Rusya'nın bir parçası haline geldi.
  Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kadın başkan ikinci dönem kazandı. Şu ana kadar ekonomide başarılı oldu ve en önemlisi Çin'i devirmeyi başardı. Ne büyük bir kazanç. Ve Kiev Rus'u artık Zelensky'nin liderliğindeki bir müttefik.
  Ancak elbette Rusya'nın gücü çok hızlı artıyor. Zaten Irak'ın kuzeyini ilhak etti.
  Borzo davranıyor. Kiev Rus, büyüme oranları açısından dünyada ilk ülke! Ve nüfus bakımından Amerika Birleşik Devletleri'ni geride bıraktı. Ve zaten Amerika'da alarmla bakıyorlar - Rusya çok mu güçlendi?
  Üstelik Kiev Rus imparatorluğu genişliyor. Artık Baltık ülkeleri zaten onun kontrolü altında. Evet, bu Amerikalılar için gerçekten büyük bir sorun. Zelensky zaten SSCB'nin tüm eski bölgelerini topladı.
  Ve Rus Çarı gibi güneye doğru genişlemesine devam ediyor. Artık İran ve Irak tamamen Kiev Rus'unun bir parçası haline geldi. Ve Zelensky ilk turda rahatlıkla ikinci dönem için seçildi.
  Çok sayıda cumhurbaşkanı adayı olmasına rağmen seçimler demokratikti.
  Zelensky, Lukaşenko'nun örneğini takip etmeyeceğini ve ömür boyu iktidarda kalacağını söyledi. Üstelik Lukashenko'nun ortadan kaybolmasının koşulları hâlâ belirsizdi. Belki de hem Rusya'nın hem de Batı'nın artık ona ihtiyacı yoktu. Ve ortadan kayboldu... Ama Zelensky daha da güçleniyor. Ve gerçekten de onun saltanatı, başarı açısından, Büyük Petro da dahil olmak üzere öncüllerini gölgede bırakıyor.
  Aslında herkes SSCB topraklarının yanı sıra Afganistan, İran ve Irak'ı da restore etme yeteneğine sahip değil.
  Ancak Zelensky burada bitmiyor. Şimdi hem Polonya hem de Finlandiya saldırı altında; onlar da bir zamanlar çarlık imparatorluğunun parçasıydı. Ve aslında bu ülkelerde referandumlar yapılıyor ve gönüllü olarak Kiev Rus'a katılıyorlar.
  Bilimsel alanda da başarılar var. Uzun zamandır beklenen Mars uçuşu gerçekleşti. Rus kozmonotları oraya indi. Toprağı alıp bayrağı bıraktılar, bu büyük bir zaferdi.
  Aynı zamanda Kiev Rus, orijinal Port Arthur'u Çin'den aldı. Çin'de iç savaşın başlamış olmasından da yararlanarak Mançurya'yı koruma altına aldılar.
  Aynı zamanda Kiev Rusları Türkiye'nin bir kısmını ilhak etti. Versailles Antlaşması uyarınca Rusya'ya devredilen topraklar. Bu aynı zamanda çok güçlü bir hamleydi. Zelensky, Kiev Rus'unu bir imparatorluk olarak daha da genişletti. Ekonomi açısından ise ABD'yi geride bırakarak zirveye çıktı.
  Çin bir iç savaş kabusunun içine girmiş durumda ve şimdiden bölünmeye başladı.
  Kiev Rus güçlü bir ülke haline geldi. Ve Zelensky'nin ülke içindeki popülaritesi o kadar arttı ki, insanlar Vladimir'e gitmemesi için diz çöküp yalvarmaya başladı. Yüzbinlerce insan toplandı.
  Zelensky, istisna olarak, Kiev Rus başkanlığında üçüncü dönem için aday olmasına izin veren bir referandum düzenledi.
  ABD'de lider değişti. O zaten Cumhuriyetçi oldu. Ve artık o kadar da genç değil; Zelensky'den daha yaşlı. Böylece Kiev Rus ile ABD arasındaki ilişkiler yeniden bozulmaya başladı. Rusya, Zelensky yönetimi altında zaten acı verici bir şekilde güçlendi. Ukrayna yönetimiyle birlikte bunun Zelensky'nin dördüncü dönemi olduğunu hatırladılar.
  Rusya Devlet Başkanı'nın yetkilerinin azaltılmadığını söylüyorlar. Zelensky'nin yaptığı tek şey, anayasaya, Devlet Dumasının üçte iki oyla veya basit çoğunlukla iki kez güvensizlik oyu vererek bir bakanı görevden alma hakkına sahip olduğu bir değişiklik getirmekti.
  Ve bu değişiklik o kadar da önemli değil çünkü cumhurbaşkanı tüm bakanları atama ve hükümetin yapısını belirleme hakkını elinde tuttu. Ve Devlet Dumasında Zelensky'nin destekçileri anayasal çoğunluğa sahip.
  Daha da önemlisi, Federasyon Konseyi'ne doğrudan seçim yapılmasının yanı sıra mahkumların oy kullanmasına izin verilmesiydi.
  Ancak genel olarak cumhurbaşkanının yetkilerinin sınırlandırılması burada sona erdi. Valileri görevden alma hakkı korundu. Ve yasama alanında bile genişledi.
  Amerika Birleşik Devletleri'nde Zelensky, Otoriterlik ve "Halkın Hizmetkarı" partisinin eyaletteki neredeyse tüm mevkileri kontrol etmesiyle suçlanmaya başlandı. LDPR ve Rusya Federasyonu Komünist Partisi'nin varlığı sona erdi. Soldan "Adil Bir Dünya" diye bir parti ortaya çıktı. LDPR yerine Rusya Vatanseverleri ortaya çıktı. Ancak Halkın Hizmetkarı partisi tamamen hakim oldu.
  Bazı reformlar kiliseyi de etkiledi. Ortodoksluk dört eş alma hakkını yasallaştırarak İslam'a yaklaştı. İkonalara yaklaşım biraz değişti, Protestanlıkla yakınlaşma yaşandı. Daha fazlasını söylemeye başladılar: Tanrı'nın bir olduğunu ve ölümlülerin Tanrı'ya tapınmaya layık olmadığını.
  Aynı zamanda, Teslis, İncil'deki bir sembol olmadığı ve sıradan ölümlüler için anlaşılmaz olduğu için kaldırıldı.
  Ve şunu tanıttılar: Tanrı Birdir, Tanrı Babadır. Ancak Oğul Tanrı terimi İncil'de yoktur. Üstelik bir terim de yoktur: Tanrı Kutsal Ruh'tur. O halde neden dini basitleştirmeyelim?
  Üstelik çarmıha gerilmiş bir Tanrı güven telkin etmez. Eğer kendisini koruyamazsa insanları nasıl koruyacak? Kısacası tektanrıcılığa geçtik. Ve İncil'in kendisi eski Slav mitleriyle karıştırılmıştı. Veles İncili ortaya çıktı.
  Ateizm de yoğunlaştı; insan masallarına kapılmayı bırakın diyorlar. Tek bir gezegenimiz var ve insanların mucizelere, özellikle de dünyanın sonuna inanmasına gerek yok.
  Dünyanın sonu olmayacak ve olmamalı da. Ve insanlık bir uzay imparatorluğu haline gelmeli ve galaksinin en ucuna ulaşmalı. Peki galaksiler? Daha çok evrene benziyor. Ve evrenin kenarına ulaştıktan sonra evrenin başka bir yerine gidin. Sonuçta sayısız evren var. Ve böylece bir evrenden diğerine uçabilirsiniz. Ve zamanla kendinizi yaratmayı öğrenin! Ve neredeyse tüm uzayda yeni, ölçülemez evrenler olacak.
  Ve Dünya gezegeni insanlığın sadece beşiğidir. Ve gelecekte sekstilyon derecelik evrenlerden sekstilyon derecelik bir imparatorluk olacak ve durmadan uzayı daha da genişletip fethetmeye devam edecek.
  Ve Kiev Rus'un başkanı ve başkanı Vladimir Zelensky, gezegenin üzerinde parlak bir umut güneşi gibi yükseliyor!
  Ve onun geleceği ve Kiev Rus'un geleceği - parlak olsun!
  
  SSCB MÜTTEFİKLER OLMADAN SAVAŞTIĞINDA MÜCBİR SEBEPLER
  Ve böylece karşı konulamaz bir etki ortaya çıktı ve 1 Ocak 1943'te Müttefik kuvvetler kapandı. Rommel'in hırpalanmış birlikleri Libya sınırında durdu. Ve Nazi Almanyası'na yönelik tüm bombalamalar durduruldu. Londra'ya uçma girişimleri de başarısızlıkla sonuçlandı. Alman uçakları düşmedi ama geri püskürtüldü. Daha önce benzeri görülmemiş bir mucize gerçekleşti; dünyanın teolojik güç tarafından paylaşılması.
  Ancak ilk başta bunun Almanlara pek faydası olmadı. Belki Stalingrad, daha doğrusu içindeki Paulus grubu artık kurtarılamazdı. Ve Sovyet birlikleri güvenle ilerledi. Voronej'deki ve diğer yönlerdeki saldırı başarılı oldu. Kızıl Ordu, sanki gerçek zamanlıymış gibi Kursk, Belgorod ve Kharkov'u kurtardı.
  Bununla birlikte, Rommel'in tecrübeli tümenlerinin Afrika'dan transfer edilmesi ve gerçek tarihte hiçbir fayda sağlanmadan Cezayir ve Tunus çöllerine atılan güçlerin transfer edilmesinin ardından, Mainstein'ın ünlü karşı saldırısı gözle görülür şekilde güçlendi. Çünkü özellikle havacılık olmak üzere çok daha fazla Alman kuvveti buna katıldı.
  Ve Sahra'da boşuna sıkışıp kalan otuz yeni "Kaplan" ın hiç de gereksiz olmadığı ortaya çıktı.
  Gerçek tarihle ilk önemli tutarsızlığın ortaya çıktığı yer burasıdır. Mainstein dört gün önce bir karşı saldırı başlattı ve çok daha fazla güce sahip olduğundan daha hızlı ilerledi. Kharkov dokuz gün önce yeniden ele geçirildi, Belgorod on iki ve hareket halindeydi ve en önemlisi, gerçek tarihte Fritz'e yenik düşmeyen Kursk ele geçirildi.
  Önemli sayıda Alman kuvveti olaya katıldı. Almanlar, Fransa'dan transfer edilen rezervleri, neredeyse tüm savaşa hazır tank birimlerini ve ana havacılığı kullandı. Ne derse desin, Luftwaffe'nin neredeyse yarısının Batı Cephesi tarafından dikkati dağıldı, böylece düşmanın havasına önemli kuvvetler eklendi. Ve bunu orak vuruşunu andıran Alman karşı saldırısı sırasında söyledi.
  Evet ve Mainstein gerçek tarihte Sovyet generallerini geride bıraktı, ancak burada kara kuvvetlerinin yirmi bölümü daha var ve kaynakların yoğunlaşması dikkate alındığında üç kat daha fazla uçağı var. Ve eğer doğru kullanılırsa Focke-Wulf hiç de fena değil: Hız yüksek, silahlar güçlü. Önemli olan F-190'ın sayısal üstünlükle daha etkili olmasıdır. Güçlü silahları sayesinde tek seferde uçağı düşürebilir ve yüksek dalış hızı sayesinde kaçabilir.
  Sovyet birlikleri taktiksel bir yenilgiye uğradı ve Kursk'tan ayrıldı, birçok asker ve subay kuşatıldı. Kısmen bazıları öldü, bazıları azınlığı yakalansa da birçoğu ekipmanlarını kaybetmelerine rağmen kaçtı.
  Sovyet birlikleri muazzam hasara uğradı ve saldırıları durduruldu. Ancak Alman tankları, ilkbaharda buzların erimeye başlaması nedeniyle başarılarını daha da artıramadı.
  Geçici bir güç dengesi ortaya çıktı.
  Ancak savaşa yeni bir güç de girebilir: Japonya. Samurayın da elleri çözülmüştü. Amerika ulaşılamıyor ama saldırmıyor da. Japonya'nın güçlü kara ordusunun Çin'e baskı uyguladığı doğru. Burada Çan Kay-şek çok zor bir durumla karşı karşıya kaldı. Ya Japonlarla anlaşmaya çalışın ya da savaşın ama artık ABD, İngiltere ve diğer ülkelerden para ve silah desteği almayın.
  Doğal olarak Almanlar, düşman kuvvetlerinin bir kısmını doğudan uzaklaştırmak için ikinci bir cephenin açılmasını arzuluyorlardı. Ancak yine de önemli kayıplar yaşadılar. Stalingrad özellikle çok fazla enerji harcadı. Sovyet birlikleri de çok şey kaybetti ve birliklerin bir kısmı Kharkov ve Kursk kazanına düştü.
  Naziler silah üretimini artırdı. Bombalamanın olmaması sayesinde Almanlar, havacılığın yanı sıra tank üretimini de daha önemli bir rakamla artırmayı başardılar. Bombalama, Nazileri genel olarak inanıldığından daha fazla engelledi. Dahası, gerçek tarihte Almanya, zayıf bir şekilde bombalandığı için değil, büyük ölçüde ekonominin savaş temelinde yeniden yapılandırılması ve köle emeğinin giderek daha aktif kullanılması nedeniyle ekipman üretimini artırdı.
  Şimdilik Almanlar bekledi ve modern teknolojiye dayanarak yeni tanklar, eğitimli mürettebat inşa etti. Aynı zamanda şu soru açık kaldı: Saldırıya nereden başlamalı? Kursk çıkıntısı artık mevcut değildi. Ve bu doğal bir ipucu. Ve böylece hem Almanlar hem de Hitler tereddüt etti. Leningrad'ı fırtınaya sokma fikri vardı. Her ne kadar bu durumda güçlü tahkimatları aşmak gerekli olsa da.
  Alman generaller bir daha Stalingrad'a gitmek istemediler. Ama açıkçası, seçim geniş değil. Moskova'nın kendisine saldırmak mümkün mü? Faşist liderler arasında ciddi anlaşmazlıklar ortaya çıktı. Hatta Mainstein, Guderian ve Rommel, hiç saldırmamanın, Rusların burunlarını sokmalarına ve onları tuzağa düşürmelerine izin vermenin daha iyi olduğunu söylediler.
  Taman Yarımadası ve Rostov-on-Don'dan bir saldırı başlatmak için alternatif bir plan sağlandı; Fritz, bu iyi güçlendirilmiş şehri, Balkan grubundan takviye kuvvetleri aktararak ve işgalci birliklerinin yerine Bulgar ve İtalyan birliklerini geçirerek savunmayı başardı.
  Birliklerin birbirine yaklaşan yönlerde ilerlediği operasyonlardan hoşlanan Führer, bu plana giderek daha fazla yöneldi, ancak onu uygulamakta yavaştı. Özellikle Panther tankının kaprisli olduğu ve sıklıkla bozulduğu ortaya çıktı, bu nedenle modifikasyonlara ihtiyaç vardı. Ek mürettebat eğitimi olsun. Ve Führer daha fazla "Kaplan" damgalamak istiyordu.
  Sonunda Stalin bundan bıktı. Güney Çin'de büyük başarılara imza atan, kara ordusu halihazırda yedi milyon askeri aşan ve Üçüncü Reich'ın artan askeri potansiyeline ilişkin verilere sahip olan Japonya tarafından ikinci bir cephe açılacağından korkarak, kendisi de bir saldırı başlatılması emrini verdi. Kursk ve Donbass yönleri. Hitler'in tereddütü ve Führer'in yüzlerce Kaplan ve Panter ile bölünmeler kurma arzusu, önceden önlem alınmasına yol açtı.
  Ancak 7 Temmuz 1943'te saldırıyı başlatan Sovyet birliklerinin güç açısından kesin bir avantajı yoktu. 5,56 milyon Alman askeri, yani yaklaşık bir milyon iki yüz elli bin uydu askeri, 6,6 milyon Sovyet askeri ve subayına karşı harekete geçti. Mussolini, batıdan ve güneyden gelebilecek saldırı tehdidinin ortadan kalkmasının ardından doğudaki İtalyan birliklerinin sayısını önemli ölçüde artırdı. İspanyol birimlerinin sayısı da arttı. Salazar ayrıca bir "gönüllüler" bölümü de gönderdi. Fransız lejyonları, Romenler, daha aktif olarak Macarlar, Arnavutlar ve SS'deki Avrupa'nın her yerinden gelen yabancı tümenler de savaştı.
  Dolayısıyla Sovyet ordusunun sayı üstünlüğü yoktu ancak koalisyonun heterojenliği düşman kuvvetlerinin kalitesini düşürüyordu. Kızıl Ordu'nun tank ve toplarda sayısal üstünlüğü vardır. Ancak şimdilik belki de "Kaplanlar" ve "Panterler" rakibin ateş gücü ve zırhı açısından eşit değildir. Ve T-4, silah ateş gücünde T-34-76'ya üstünlük sağladı. Ancak SSCB'nin roket topları var ve Almanlar, özellikle gaz fırlatıcılarının geliştirilmesine rağmen, bunu oldukça zayıf geliştirdiler.
  Havacılıkta yaklaşık bir sayısal eşitlik vardır. Alman ME-109 "G" savaşçıları Focke-Wulf, silah ve hız açısından Sovyet uçaklarından daha güçlü, ancak manevra kabiliyeti açısından biraz daha zayıf. Ancak ne yazık ki Almanya'nın daha deneyimli ve üretken asları var. Yu-188 bombardıman uçağı uçuş özellikleri açısından belki de PE-2 ve TU-3'ten daha iyidir. Ve Yu-288 hizmete girmeye başladı. Doğru, ME-309 gibi yeni tanıtılmaya başlandı.
  Ancak her halükarda, güç avantajına sahip olmayan Kızıl Ordu, düşmanın önceden hazırlanmış savunmasına karşı bir saldırı başlattı. Ve inatçı bir direnişle karşılaştı. Ancak Sovyet birlikleri saldırılarında iddialıydı, kayıplara rağmen ilerlemeye devam ettiler. Her ne kadar ortalama ilerleme hızı günde bir ila iki kilometre kadar düşük olsa da. Düşman geri adım attı ve tekrar kazmayı başardı. Daha az kahramanca ilerlemenin hızı devam etti. Ağustos ortasına gelindiğinde, ağır kayıplar pahasına, Sovyet birlikleri yüz kilometreye kadar ilerledi, Kursk'a yaklaştı ve Belgorod'a da yaklaşarak şehrin kendisi için inatçı savaşlar başlattı.
  19 Ağustos 1943'te Japonya tereddütleri aşarak Uzakdoğu'da bir cephe açtı. Bu zamana kadar bir dizi yenilgiye uğrayan Çan Kay-şek rejimi, samurayların lehine bir barış yapmayı kabul etti. Japonlar önemli iletişimin kontrolünü ele geçirdi ve kötü organize edilmiş ancak çok sayıda Çin askeriyle zorlu bir gerilla savaşı yürütme ihtiyacından kurtuldu. Ancak Çan Kay-şek'e Mao Zedong'un Kızıl Ordu'suna karşı savaşta destek sözü verildi. Japonya zaten SSCB ile savaş yürütmek için tüm araçlara sahip. Ve yağmurlu sonbaharı ve sert Sibirya kışını beklememeye karar verdiler. Hitler'in 1941'de Amerika Birleşik Devletleri'ne savaş ilan ettiğinden bahsetmiyorum bile, ancak samuraylar onu desteklemedi. 1942'de ikinci bir cephenin açılması, Nazileri Stalingrad'da ağır bir yenilgiden kurtarabilirdi.
  Japonya'nın kararı oldukça bekleniyordu. Ancak Vladivostok'a yapılan saldırıda samuraylar taktiksel bir sürpriz elde etti ve Sovyet Pasifik Filosuna ciddi hasar verdi.
  Ağustos ayının sonunda Almanlar, en yeni tanklardan oluşan bir kitleyi kullanarak karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Ancak güneydeki karşı saldırıları ancak göreceli bir başarı elde edebildi. Sovyet komutanlığı zaten böyle bir olasılığı öngörmüş ve birliklerini orijinal hatlarına çekmişti. Sadece 31. Ordu'nun birleşik silahları kazana düştü ve büyük ölçüde yok edildi.
  Ancak Sovyet birlikleri hedeflerine ulaşamadı ve çok önemli kayıplar vererek bölgeyi yeniden ele geçiremedi. Özellikle sekiz yüz kadar Alman tankına karşı altı buçuk binden fazla tank kaybedildi. Tank parkında sayısal avantaj Nazilere geçti. Eylül ayında Almanlar, günde yüzlerce uçak üretiminde ve Kasım ayında yaklaşık olarak otomobil üretiminde SSCB'yi yakalamayı başardılar ve Panter üretimini ayda 650-700 tanka çıkardılar. Burada, başta Fransa olmak üzere işgal altındaki ülkelerden ve zorunlu askerliğin getirildiği Belçika ve Hollanda'dan gelen kaynakların kullanılması büyük rol oynadı.
  Almanlar, Eylül ayında, biraz gecikmeyle, Rostov-on-Don ve Taman Yarımadası'ndan uzun süredir planlanmış bir saldırı başlattı. Ve inatçı Sovyet savunmasıyla karşılaştılar . Ve Japonya, Ulaanbaatar ve Primorye'yi ele geçirerek Moğolistan'a bir saldırı başlattı. Ancak orada çok az ilerleme kaydedildi.
  Bu, önemli rezervlerin yönünü değiştirdi ve bir buçuk ay süren şiddetli çatışmaların ardından Alman grupları birleşti. Ancak Fritz'in kayıplarının da çok önemli olduğu ortaya çıktı ve durmaya zorlandılar. Ancak bu taktiksel başarı, Türkiye'nin savaşa girmesine ve Transkafkasya'da üçüncü bir cephenin açılmasına neden oldu.
  Artık bu yönde de mücadele etmemiz gerekiyordu.
  Kışa gelindiğinde Uzak Doğu'daki cephe hattı istikrara kavuşacak. Japonlar Primorye bölgesinde elli ila yüz yirmi kilometre ilerledi, Ulanbator ile birlikte Moğolistan'ın yarısından fazlasını ele geçirdi, ancak saldırıları durdu. Türkler Erivan'a yaklaşarak Batum'a saldırdılar, son şehrin üçte ikisini ele geçirmeyi başardılar. Almanların kendisi sonbaharda pek fazla ilerleyemeyecek. Ve henüz inisiyatifi ele geçiremediler.
  Savaş giderek konumsal hale geldi ve uzadı. Tükenmeye ve teknolojik üstünlüğe. 1943 yılında SSCB uçak üretimini bir buçuk kat artırarak 25 binden 37 bine çıkardı. Nazi Almanyası'nın sayısı 15 binden 32 bine, yani iki katından fazla. Yılın son aylarında Almanlar, Sovyet üretim sonuçlarını uçakta da yakaladı. Ve tanklarda ve kundağı motorlu silahlarda da niteliksel üstünlükle. Ancak SSCB'nin aynı zamanda Japonya'ya karşı da savaşması gerekiyor. Ayrıca İtalya'da ve Üçüncü Reich'in diğer uydu ülkelerinde çok sayıda uçak ve tank üretiliyor. Çok fazla olmasa da. Üstelik savaşın yokluğundan yararlanan Almanlar, ihtiyaçları için Libya'dan petrol çıkarmaya ve tedarik etmeye başladı.
  Böylece Üçüncü Reich'taki enerji sıkıntısı yavaş yavaş azaldı. Buna ek olarak, Afrika'daki Fransız mülkleri iyi bir hammadde kaynağı olacağa benziyordu.
  Böylece Naziler kendilerini iyi bir şekilde tedarik edebilsinler. Buna karşılık kırmızı tasarımcılar, Stalin için 85 mm ve 122 mm toplara sahip yeni tip tanklar hazırladılar. Almanlar Panther 2'deki çalışmaları biraz yavaşlattı. Güçlü silahlara, güçlü zırha ve nispeten hareket kabiliyetine sahip bir tank elde etmek kolay değil. Ve "Kraliyet Kaplanı"nın 68 tonla çok ağır olduğu ortaya çıktı. Yalnızca Panther'in modernizasyonu nispeten başarılı olmayı vaat ediyordu. Ve görünüşe göre T-4 tankı yeteneklerini tüketti. Yavaş yavaş, 1944'ten itibaren bu makinenin üretimi düşmeye başladı. Nisan ayında tamamen durmak.
  Sovyet komutanlığı kışın birkaç saldırı operasyonu başlattı. Ve Taman Yarımadası, merkezde, Leningrad yönünde ve Kursk yakınında. Ancak hiçbir yerde kayda değer bir başarı elde edilemedi . Düşman zaten insan gücü açısından hem tanklarda hem de uçaklarda sayısal üstünlüğe sahipti. Sadece hava korkusu Fritz'i savunma taktiklerine uymaya zorladı.
  Artan firar ve hain sayısının yanı sıra Almanların havadan keşifte daha etkili olan yüksek irtifa havacılığını geliştirmesi de olumsuz bir rol oynadı.
  Ek olarak, Sovyet komutanlığı kuvvetlerin yoğunlaşması sürecine biraz yanlış yaklaştı. Özellikle, bir sonraki operasyonu daha önceki operasyon tamamlanmadan farklı bir bölgede başlatma taktiği, sayısal üstünlük göz önüne alındığında mantıklıydı. Birinci Dünya Savaşı'nda olduğu gibi Almanları birbirinden uzaklaştırıyor. Ancak düşmanın sayısı sizden fazlaysa bu, belirli bir bölgedeki kuvvetlerde üstünlük elde etmeyi zorlaştırıyordu.
  Eğer Stalin cephenin ayrı bir bölümünde yaklaşık olarak üçe bir oranında üstünlük yaratmayı başarsaydı belki de taktiksel başarı elde edilebilirdi.
  Ve böylece bir sektörde bir saldırı var, diğerinde hazırlanıyorlar, ancak gerçekte Almanlar ve müttefikleri için geri püskürtmek daha kolay. Dahası, Fritz zaten mükemmel optiklere sahip, birliklerin hareketlerini takip etmelerine olanak tanıyan yüksek irtifa, yüksek hızlı keşif uçağına sahipti. Ve kışın kamufle etmek daha zordur ve gece her derde deva değildir, bu nedenle Alman istihbarat memurları iyi gece görüş cihazları satın aldı.
  Planlanan çığır açan bir tank olarak "Royal Tiger"ın seri üretimi ertelendi ve tam olarak başarılı olamadı. Hitler'in IS-2'yi aşılmaz hale getirmek için zırhla güçlendirilmesini ve 900 beygir gücünde bir motor takılmasını emrettiği "Panter" -2, 800 kilogram tasarruf sağlayan alaşımlı kasanın kurulumu dikkate alındığında bile 51 ton ağırlığındaydı. . Ancak yan zırhı rasyonel bir açıyla 82 milimetreye kadar güçlendirmek mümkün hale geldi. Bu, Alman tankının önceki modeller kadar yanlardan korunmasız olmasını sağladı. Ancak yine de, daha gelişmiş bir düzen şemasındaki "Panter"-2 ve "Aslan"-2 hala geliştirme aşamasındadır.
  Ancak kış boyunca Almanlar, Nijer Döngüsü de dahil olmak üzere Afrika'daki Fransız topraklarının kontrolünü tamamen ele geçirdi. Özellikle Kongo'da petrol, gaz, boksit ve hatta daha büyük uranyum rezervleri var. De Gaulle yakalandı - müttefiklerin yardımı olmadan değersizdi ve Scorrel temiz ve ustaca çalıştı.
  Böylece Mayıs 1944'e gelindiğinde petrol sorunları büyük ölçüde çözüldü. Tüm malzemeler zaten Libya'dan geliyordu ve geriye sadece daha fazla kuyu açmak kalıyordu.
  Ancak Mayıs ayında Almanlar henüz saldırıya hazır değildi. Tasarım olarak modası geçmiş Tiger dışında ciddi bir çığır açan tankları yoktu. Doğru, "Kaplan" zaten seri üretimdeydi ve zırhın yüksek kalitesi ve yanların kalınlığının yanı sıra hızlı ateş eden, isabetli top sayesinde ideal olmasa da rolünü oynayabilirdi , ancak aşağı yukarı tolere edilebilir bir tank, SSCB birliklerinin cirosunu kırıyor .
  Bir dizi anlaşmazlığın ardından Alman komutanlığı önceki 1942 planına geri döndü. Yani kanatlara saldırı başlatmak. Leningrad'ı çift çembere alın ve Stalingrad'a doğru ilerleyin. Dahası, Wehrmacht'ın Rzhev-Vyazemsky çıkıntısını terk etmesinden sonra, Moskova'ya saldırı için uygun bir köprübaşı kaybedildi. Yani başkente nispeten uzak.
  Nazilerin planı da optimal değil ama... Nazilerin etkileyici bir zafer kazandığı İsveç'te erken parlamento seçimleri yapıldı. Sekiz milyonluk nüfusu ve gelişmiş ekonomisi olan bir ülke, SSCB'ye karşı savaşa girmeye hazırdı. En popüler figür Onikinci Charles'tı. İsveçliler, Büyük Peter ve Birinci İskender'e karşı kaybedilen savaşlar sırasında daha önceki yenilgilerin ve aşağılanmaların intikamını almayı arzuluyorlardı. Böylece tüm Avrupa zaten SSCB'ye karşı savaşmıştı. Üstelik Franco ve Salazar, ganimetten paylarını almak için resmen savaşa girmeye karar verdiler. Yalnızca İsviçre resmi olarak tarafsız kaldı, ancak aynı zamanda bir grup gönüllü de gönderdi.
  Sayısal üstünlük Nazi koalisyonunun yanındaydı. Buna ek olarak, Mayıs 1944'ün ortalarında Almanların halihazırda yaklaşık bin ME-262 jet uçağı hizmetteydi. Arabanın kendisi oldukça başarılı, ancak motorları tamamlanmamış. Ancak yavaş yavaş motorlar gelişti, daha güçlü, daha güvenilir hale geldi ve yakıt tüketimi azaldı.
  Saldırı güneyde başladı. Fritz, Ocak 1942'de OKW'nin Blau Operasyonu için geliştirdiği planı tekrarlamaya çalıştı, ancak daha sonra Hitler tarafından keyfi olarak değiştirildi. Stalingrad'a hem güneyden hem de kuzeyden, birbirine yaklaşan yönlerden saldırırken. Ama önce Almanların Don'a girmesi gerekiyordu. Faşist Kaplanlar saldırıya geçti ancak güçlü bir savunma hattıyla karşı karşıya kaldılar. Almanların ilerleyişinin yavaş olduğu ortaya çıktı, Sovyet birliklerinin derinliklerindeki savunmada takılıp kaldılar. İlk on günde Voronej yönünde sadece 35-40 kilometre kat etmiş.
  Daha sonra, iki hafta süren inatçı çatışmalarda Naziler yalnızca on kilometre ilerlediler ve ağır kayıplar nedeniyle durmak zorunda kaldılar.
  Güneydeki saldırı daha başarılı bir şekilde gelişti. Orada daha az Sovyet birliği var ve savunması daha zor. Çok sayıda "Panter", "Kaplan", "Ferdinand" (bu kundağı motorlu silahın, stratejik bombalama eksikliği nedeniyle daha yaygın olduğu ortaya çıktı!) ve "Jagdtiger" ve özellikle etkili "Sturmtiger" in ilk modelleri. Almanlar ilk savunma hatlarını geçmeyi ve operasyonel alan kazanmayı başardılar.
  Aynı zamanda Japon ordusu da saldırıya geçti. Samuraylar, tank filosunun boyutunu artırdı ve yeni orta ağırlıktaki araçları, silahlanma ve sürüş performansı açısından T-34-76'ya göre neredeyse hiç aşağı değildi ve hatta yanlardan koruma açısından yetersiz olmasına rağmen ön zırhta üstündü.
  Japonya, savunmayı sürdürmenin çok daha zor olduğu Moğolistan'daki saldırıya öncülük etti. Sovyet komutanlığı, üç cephede de savaşan yedek sıkıntısıyla karşı karşıyaydı. Ve kış saldırısı sırasında personel kayıpları oldukça fazlaydı.
  Almanların Tikhvin'e yönelik saldırısı ve Beyaz Deniz Kanalı'ndan Finliler ve İsveçliler güçlükle püskürtüldü. Naziler yavaş ama neredeyse sürekli olarak ilerledi. Haziran ortasında, güneyde Mainstein'ın birlikleri Stalingrad'a girdi. İkinci Stalingrad Savaşı başladı. Ve Temmuz ayının başında, Tikhvin ve Volkhov'un düşüşünden sonra Finliler, İsveçliler ve Almanlar birleşerek Lenin şehri çevresinde ikinci bir halka oluşturdular.
  Böylece Sovyet askeri kuvvetleri için son derece zor bir durum ortaya çıktı.
  Ancak Stalingrad Mainstein'a teslim olmadı. Bu da Almanların başka yönlere saldırı geliştirmesini engelledi. Güneyde, 1942'de olduğu gibi, yalnızca Terek Kapısı'na ulaştılar: Grozni ve Ordzhonikidze yakınlarında sıkışıp kaldılar. Voronej yönünde şiddetli çatışmalar devam etti. Eylül ayına gelindiğinde Sovyet birlikleri Don'un ötesine çekilmek zorunda kaldı. Ekim ayının sonunda güneydeki cephe hattının Nazilerin en büyük ilerleyişinin olduğu 1942 yılını tekrarlaması kaderin bir cilvesi.
  Leningrad'ın kendisini tam bir kuşatma altında bulduğu kuzeyde durum daha da kötüydü. Buna ek olarak, Almanlar, Finliler ve İsveçliler, Murmansk'ı SSCB'nin ana kısmından kara yoluyla keserek Kızıl Ordu'nun Karelya Yarımadası'ndaki savunmasını kesmeyi başardılar.
  Yaklaşık kırk Sovyet tümeni izole edildi. Ancak sayıları normalin çok uzağındaydı. İsveç'te oldukça iyi donanımlı yaklaşık yirmi beş tümen bulunuyordu. Tecrübeli Finliler ve Alman birlikleriyle birlikte sayısal bir üstünlük elde ettiler. Rezervleri Karelya Yarımadası'na aktarmak son derece zordur.
  Genel olarak Kızıl Ordu gerekli takviyeleri alamadı, bu yüzden Japonlar beklenmedik bir şekilde güçlü çıktı, sayıları kukla birliklerle birlikte beş milyonu aştı ve bu aslında tam teşekküllü bir ikinci cephe. Yani tek yapmamız gereken Almanlara ve onların müttefiklerine karşı savaşmaktı.
  Yavaş yavaş, Karelya'daki Sovyet birliklerinin kontrol bölgesi daraltıldı ve Murmansk tamamen engellendi ve neredeyse mahkum edildi. Böylece düşman filosu ve özellikle denizaltılar denize hakim oldu, dolayısıyla ikmal yapacak hiçbir şey kalmadı.
  Ne yazık ki, Kasım 1944'te SSCB'nin 1942'deki dönüm noktasını tekrarlayacak rezervleri yoktu. Kafkasya'nın kaybını önlemek için neredeyse her şey harcandı. Ayrıca Almanlar, Stalingrad'a saldırıyı daha profesyonel bir şekilde gerçekleştirdi ve rezervlerin sanki Tartarus kraterine sanki sürekli olarak oraya aktarılması gerekiyordu. Stalin, ne pahasına olursa olsun şehrin Volga'da tutulmasını emretti. Ancak düşman uçaklarının havadaki hakimiyeti göz önüne alındığında fiyatın inanılmaz derecede yüksek olduğu ortaya çıktı.
  Üstelik Mainstein, Paulus'un aksine acelesi yoktu ve askerlerle ilgileniyordu. Sonuç olarak kayıp oranı Kızıl Ordu lehine değildi.
  Hitler, Meinstein'a acele etti ama kurnaz mareşal, baskıdan nasıl kaçacağını ve ona nasıl dayanacağını biliyordu.
  En güçlü silah türlerinden biri Sturmtiger'lardı. Üç yüz yirmi kilogram ağırlığındaki mermileri fırlatan son derece güçlü bomba atarları vardı. Üstelik mermiler roket güdümlüdür ve obüs mermilerinden çok daha güçlüdür. Yollarda da olsa onlara Katyuşa'ya layık bir cevap diyebilirsiniz. Ayrıca kamyonlara daha uzun atış menziline sahip bazı bomba atarlar da yerleştirildi.
  Almanlar ayrıca gaz rampaları da kullandı. Ve elbette jet bombardıman uçakları.
  Aralık ayında Japonlar Moğolistan'ın neredeyse tamamını ele geçirdi ve Vladivostok'a yaklaşarak Primorye ve Habarovsk'u kısmen ele geçirdi. Ancak General Frost onları durmaya zorladı.
  Bundan yararlanan Kızıl Ordu, Alman kanatlarına bir dizi karşı saldırı düzenleyerek Stalingrad'dan geriye kalanları ele geçirmeye çalıştı. Ne yani 1945'in başında şehrin küçük bir kısmı bile tutulmuştu. Almanlar 1944'te belli başarılara imza attılar ama Kafkasya'yı bile ele geçirip Bakü petrolünü ele geçirmeyi başaramadılar. Doğru, Romanya, Macaristan, Libya, Kamerun ve Nijerya'dan kendi ihtiyaçları için hâlâ yeterince paraları vardı.
  Leningrad hâlâ kuşatma altındaydı. Wehrmacht ve müttefiklerinin önemli güçlerini baskı altına almaya devam ederek şehrin bu kış hayatta kalabilmesi için önceden büyük yiyecek ve cephane rezervleri oluşturuldu.
  Sovyet liderliği ayrıca Lenin şehrinde silah üretimi için stratejik hammadde rezervleri oluşturmayı da başardı. Şu ana kadar bu faşistlere pek bir şey kazandırmadı.
  Ancak Murmansk tamamen engellendi. Şehre giden on nakliye aracından dokuzunu Almanlar tamamladı.
  Ocak ayında Sovyet komutanlığı merkezdeki Almanların gücünü test etmeye çalıştı. Ancak çok güçlü ve teknolojik açıdan gelişmiş savunmayı yenmek mümkün olmadı. Maksimum ilerleme beş veya altıydı, en iyi ihtimalle sekiz kilometreyi geçmiyordu. Ve Sovyet tümenlerinin kayıpları çok önemliydi. Çoğu parçada bileşimin yarısına kadar.
  Ancak Alman kuvvetlerinin bir kısmının dikkati dağılarak Stalingrad'ı tutmalarına izin verildi... Mart ayında Almanlar Terek Kapısı'na bir saldırı başlattı. Sovyet savunma hattını geçip Grozni ve Ordzhonikidze'yi kuşatmayı başardılar, ancak Fritzler Vedeno, Shali hattında ve şehirlerin daha ilerisinde sıkışıp kaldılar.
  Grozni şehri mayıs ayına kadar tamamen kuşatma altında kaldı. Mayıs ayında Stalingrad nihayet düştü. Şehirden ve banliyölerinden ve tank fabrikasından neredeyse hiç kalıntı kalmadı.
  Alman koalisyonunun da gücü tükeniyordu ama Führer zafer istiyordu. Ocak ayında, iki ses hızına kadar hıza ulaşan ve yüksekliği 18 kilometreye kadar yükselen diskin ilk başarılı testleri gerçekleştirildi. Mayıs ayında disket zaten dört ses hızına ulaşmış ve 30 kilometre yüksekliğe sıçramıştı.
  Ancak yeni makinenin, tüm güçlü ve hatta benzersiz uçuş özelliklerine rağmen, küçük yangınlara karşı savunmasız ve pahalı olduğu ortaya çıktı. Güvenlik açığı sorunu, laminer pulluğun fırlatılmasıyla kısa sürede çözüldü, ancak bu, yakıt tüketimini artırdı ve uçağın uçuş süresini kısalttı. Ve disk düzleminin kendisi, laminer "kaplama"sıyla etkili bir şekilde ateşlenemedi.
  Ancak "uçan daireler" dönemi başlamıştı. Ayrıca Almanlar güçlü bir koz elde etti: "E" sınıfının yeni nesil tankları. "Kraliyet Kaplanı" ve "Panter" ile benzer ağırlık, çok daha yoğun ve daha gelişmiş düzen, düşük siluet ve kalın zırh ile farklıydılar.
  Seri üretimde ve savaş alanında Panther-2 ve Tiger-2 ve ardından Tiger-3 iyi performans gösterdi. Daha yoğun bir düzene ve küçük bir tarete sahip olan ikinci araç, güçlü bir zırha ve 1080 beygir gücünde bir motora sahipti. "Fare" hiçbir zaman ilgi görmedi. Ancak "Panter" modifikasyonu "F" iyi performans gösterdi.
  Alaşım elementlerinin bulunmamasından dolayı Sovyet tankları çok kaliteli zırhlara sahip değildi ve Panter şu ana kadar 75 mm'lik bir topla bile rolüyle oldukça iyi başa çıktı. Ve 120 mm'lik eğimli ön zırh, 85 mm'lik Sovyet T-34-85 topuna karşı oldukça güvenilir bir şekilde korunuyor. Ancak belki de Sovyet kundağı motorlu silah SU-100'ün Panther'in geliştirilmiş zırhına layık bir rakip olduğu ortaya çıktı. T-4 zaten üretim dışıydı. Ve üretim tankları arasında Panther'in en hafif olduğu ortaya çıktı.
  Düzeni açısından ilk gelişmiş tank, seri tank "Aslan" idi. Bu tankın kulesi geriye taşınmış ve şanzıman, motor ve vites kutusu ön tarafta tek bir üniteye yerleştirilmiştir. Sonuç olarak aracın silueti düşüktü ve güçlü 105 mm topa sahip zırhı "Royal Tiger" ile kıyaslanabilir düzeydeydi ve taretin ön tarafı daha da güçlüydü.
  Kulenin geriye taşınması Aslan'a, ormanda ilerlerken uzun namlulu silahının namlusunun ağaç gövdelerine o kadar fazla yapışmaması avantajını da sağladı.
  Naziler başka planlar da denediler ve Sovyet mevzilerini güçlü uçaklarla bombaladılar.
  Japonya da ilerlemeye çalıştı ve sonunda Vladivostok'un anakaradan bağlantısını kesti.
  Almanlar haziran ve temmuz aylarında Moskova'ya girmeye çalıştı. Ancak Sovyet savunma hattının çok güçlü olduğu ortaya çıktı ve Naziler çok büyük kayıplara uğradı. Lev tankı bile, özellikle yan korumanın yetersiz olması nedeniyle saldırıda tamamen yeterli değil.
  Sovyet komutanlığı 100 mm top kalibresini giderek daha aktif bir şekilde kullandı. SSCB'nin aynı tanklarla düşman tanklarını yenecek kaynaklara sahip olmadığı açık, ancak tanksavar topçuları kitlesel olarak kullanılabiliyor.
  Orijinal modeldeki E-100'ün 140 tonluk çok ağır olduğu ve yan zırhının belirli bir açıda bile 120 milimetre (alın 240 milimetre!) olduğu ortaya çıktı. Bu artık yeterli değildi. Farelerin düzenlerinde umutsuzca geride oldukları gerçeğinden bahsetmiyorum bile.
  Gerçekte, Lion tankı ve kundağı motorlu silahlar - E-10, E-25, motor, şanzıman ve vites kutusunun konumunun birleştirildiği gelişmiş Alman araçlarıydı. Ancak Almanlar çok fazla gecikmiş ekipman üretti. Örneğin, geliştirmede geride kalan oldukça uzun silüetlere sahip "Panterler", "Kaplanlar", "Jagdtigers", "Jagdpanterler".
  "E"-70 de tamamen başarılı olmadı. Araç güçlü bir 128 mm top ve gelişmiş bir düzen ile donatılmıştı, ancak en az 80 mermilik bir savaş yükünü sürdürme ve 70 tonun ötesine geçmeme arzusu nedeniyle zırh korumasının "Kraliyet" ile karşılaştırılabilir olduğu ortaya çıktı. Tiger" - model 1944 ve bir atılım için yetersiz. "Tiger"-3 daha da iyi korunuyor. Ancak E-70'te 1200 beygir gücünde turboşarjlı bir motor başarıyla test edildi ve bu, tankın otoyolda saatte 60 kilometre hıza ulaşmasını sağladı.
  Her durumda, Alman tankları ve piyadeler ağır kayıplara uğradı. Üçüncü Reich'ın hem yabancı bölümleri hem de uyduları çok şey kaybetti.
  Ağustos ortasına gelindiğinde Almanlar merkezde yalnızca 40-50 kilometre ilerlemiş ve operasyonel alan kazanamamışlardı. Ve kayıpların çok büyük olduğu ortaya çıktı. Eylül ayında Naziler güneyde yeni bir saldırı başlattı... Bir buçuk ay süren yoğun çatışmalarda düşman Hazar Denizi'ne geçerek Kafkasya'nın karadan bağlantısını kesti.
  Ancak Sovyet komutanlığı, büyük hasara rağmen deniz yoluyla malzeme sağlamayı başardı. Kasım ayında Fritz, büyük çabalar ve büyük hasarlar pahasına Volga deltasına ulaştı. Aralık ayında ön cephe istikrara kavuştu. Kafkasya'nın cepheleri ile ana Sovyet bölgesi arasındaki uçurum büyüdü. Ayrıca Japonlar Vladivostok'u kesmeyi başardı ve Sovyet şehrini kuşatma altına aldı.
  Ablukaya rağmen Murmansk, Aralık 1945'e kadar kahramanca dayanmayı başardı . Ama yine de düştü...
  1946'da çatışmalar devam etti... Sovyet Ordu Grubu'nun Kafkasya'daki konumunun son derece zor olduğu ortaya çıktı. Kara yoluyla bağlantıları kesildi ve Bakü'nün nihai kaybı tehdidi var.
  Stalin aşırı gergin ve fiziksel yorgunluk hissetti. Tikhvin yönünde şiddetli çatışmalar yaşandı. Etrafı sarılmış Leningrad'ı kurtarma girişiminde bulunuldu. Şehirde altı aydan kısa bir süre için gıda stokları kaldı ve yemek kartları yeniden kesildi.
  İlk başta, Sovyet birlikleri ön cepheyi aştı, ancak daha sonra düşman, üstün sayıda tankla bir karşı saldırı gerçekleştirmeyi ve hatta Sovyet birliklerinin bir kısmını kesmeyi başardı. Şubat ayı, Sovyet birliklerinin düşmanı test ettiği ve Stalingrad'ı yeniden ele geçirmeye çalıştığı kuzeyde ve güneyde şiddetli savaşlarla geçti. Ve ikincisi kısmen başarılı oldu. Sovyet tankları şehre girdi ama ne yazık ki Nazileri oradan çıkaramadı.
  Ancak üçüncü Stalingrad Savaşı çıktı. Sovyet birlikleri Voronej yakınlarında da nispeten büyük başarılar elde etti. Ancak orada bile Fritz, çok sayıda tank birimi ve bunların teknolojik üstünlüğünü kullanarak durumu düzeltmeyi başardı. Mart ayında, disk şeklindeki helikopterler ve disketler büyük çapta düşmanlıklarda yer almaya başladı. Almanlar uçan dairelerde çeşitli iyileştirmeler yaptı ve onlarla Sovyet mevzilerine füze saldırıları gerçekleştirebildiler. Ancak pratikte disk düzlemi mucize bir silah olarak beklentileri karşılayamadı.
  Tıpkı von Braun balistik füzesinin savaşta aktif kullanımı için kendini haklı çıkarmayacak kadar pahalı ve düşük doğrulukta olduğu ortaya çıktı.
  Ancak Almanlar, on tona kadar kargo taşıyabilen ve 16 bin kilometreye (!) kadar uçabilen kuyruksuz jet bombardıman uçakları satın aldı.
  Ne yazık ki, Sovyet jet havacılığı hâlâ geride kalıyordu ve düşman havaya neredeyse tamamen hakim oldu. Her durumda, pervaneli uçaklar prensip olarak uçuş özellikleri açısından jet uçaklarını geçemez. Ve bizim gelişmelerimiz çok geç oldu. Pervaneli uçaklardan jet uçaklara geçiş ise çok sancılı.
  Pilotların yeniden eğitilmesi, pistlerin genişletilmesi ve özel bir yakıt türünün hazırlanması gerekiyor. Motorların kendileri hala test ediliyor ve hata ayıklanıyor!
  Almanların dikkati Stalingrad'dan dağılmış durumdaydı... İşin garibi, Üçüncü Reich'ın ve tüm koalisyonun gücü tükeniyordu ve Kızıl Ordu bir Anka kuşu gibiydi. Hem Nisan hem de Mayıs, Stalingrad yakınlarında şiddetli çatışmalarla geçti. Ve Haziran ayında bile Kızıl Ordu hâlâ ilerlemeye çalışarak düşmanı sıkıştırıyordu. Ancak temmuz ayında, sıcağa rağmen Naziler Hazar Denizi kıyısında Bakü yönünde ilerlemeye devam etti. İlerleme son derece yavaştı. Günde ortalama 1,5 kilometre. Dağıstan geri adım attı... Sovyet birlikleri Fritz'i ve müttefiklerini tüm azimutlarda ezdi.
  Düşmanı hem merkezde hem de kuzeyde yendiler. Arkhangelsk'e yaklaşmalarına izin verilmedi... Ancak Eylül ayında Almanların Kafkasya'daki ilerleyişi hızlandı. Kafkas grubunun kuvvetleri büyük ölçüde tükendi ve en fazla iki veya üç kişilik düşman hava üstünlüğü koşullarında on nakliyeden oluşan bir deniz ulaştı. Ekim ayının sonunda faşistler yine de Azerbaycan'a girdiler. Ve kasım ayında Bakü'ye doğru ilerlediler. Ve Aralık ayının başında Almanlar Gürcistan'da Türklerle birleşti...
  Mart ayından önce bile Kafkasya'da çatışmalar vardı ve Erivan genel olarak Haziran 1947'ye kadar dayandı.
  Kızıl Ordu bütün kış boyunca yorulmadan ilerlemeye çalıştı. Koalisyonu fena halde hırpaladılar. Japonların Nisan ayında Vladivostok'u almasına rağmen bu, SSCB'nin Amur'a daha sıkı yerleşmesine olanak sağladı.
  Kızıl Ordu, kış ve mart ayındaki saldırılarıyla somut bir başarı elde edemese de koalisyona adil bir ders verdi. Alman uydu ülkelerinde durum giderek daha da kötüleşti. İnsan kaynakları tükendi ve kayıplar çok büyüktü. Ekonomik yük tamamen dayanılmaz hale geliyordu. Cephelerdeki başarılar bile sokaktaki Avrupalıyı giderek daha az memnun etmeye başladı. Barış arzusu giderek güçlendi.
  Ancak Hitler inatla SSCB'nin işini bitirmek istiyordu. Her ne kadar Bakü'nün kaybından sonra Kızıl Ordu'nun savaş etkinliğini kaybedeceği yönündeki hesaplamalar gerçekleşmedi. 1946'da SSCB rekor sayıda silah üretti: yaklaşık 60 bin uçak ve 40 bin tank ve kundağı motorlu top, 250 bin silah ve havan. Evet, Sovyet havacılığı esas olarak halen üretimde olan IL-2 saldırı uçağı Yak-9 savaş uçağıdır. Yak-3 ve LA-7 küçük miktarlarda üretildi. PE-2 ve TU-3 halen üretimdedir. Evet, havacılığın düşman jet canavarlarına karşı modası geçmiş olduğu düşünülebilir, ancak öyle değil. T-34-85, IS-3 ve SU-100 gibi geri kalan araçlar da küçük miktarlarda.
  Ve 1947'de Alman teknolojisinin niteliksel üstünlüğüne son vermesi gereken T-54 hizmete girmeye başladı. 36 ton ağırlığındaki T-54 elbette tüm düşman tanklarından daha güçlü olamazdı ama Panterler ve Kaplanlar ile rahatlıkla rekabet edebilirdi.
  Ana Alman tankı Lion-3 adı verilen E-50'ydi. Araç Lion'a benzer ancak 1200 beygir gücünde daha güçlü bir motora ve kalın zırha sahiptir. 75 ton ağırlığındaki Alman tankının yan zırhının kalınlığı 140 mm'ye, ön tarafı ise 105 mm'lik top ve 100 el namlu uzunluğu ile 240 mm'ye çıktı. Yeni Alman arabası ana araba olmalı. Silah ve zırh bakımından Sovyet'ten üstündür, ancak iki katından daha ağırdır.
  Ancak T-54 üretime henüz yeni başlıyor.
  Ancak 1947 yazı daha da sıcaktı. Almanlar yeniden Moskova'ya saldırmaya çalışıyor. Ayrıca Saratov'a da giriyorlar. Çatışmalar sonbaharın sonlarına kadar sürüyor. Fritz hâlâ Saratov'u almayı başarıyor. Ancak Moskova bölgesinde maksimum altmış ila yetmiş kilometre ilerlemeyi başardılar. Hem Rzhev hem de Vyazma, ikincisi yarı kuşatılmış olmasına rağmen SSCB'de kaldı.
  Moskova henüz fethedilmedi ve Naziler ile onların acımasız koalisyonu kışı siperlerde geçirmek zorunda. Bu sefer Sovyet komutanlığı insanları kurtarıyor ve güç biriktiriyor. Özellikle T-54 tankı. Ve 31 Aralık 1947'de MIG-15 başarıyla test edildi ve bu, Almanların havadaki jet uçakları üzerindeki tekelini sona erdirmeli.
  Doğru, Şubat 1948'de Leningrad uzun yıllar süren kuşatmanın ardından düştü. Sovyet gücünün prestijine çok ağır bir darbe.
  Mayıs 1948'de SSCB'nin konumu umutsuz hale geldi. Almanlar ve onların koalisyonu Kafkasya'yı, ardından Volga'dan Saratov'a ve Tambov'dan Voronej'e kadar olan bölgeyi kontrol ediyor. Sonra Orel'in doğusunda, neredeyse Tula'nın yanında, sonra Vyazma'da ve Rzhev'in yakınında, Arkhangelsk'e kadar.
  Peki böyle bir durumda başka ne yapılabilir? Ayrıca Japonlar, Amur Nehri boyunca Primorye'nin tamamını kontrol ediyor ve tek müttefikleri olan Moğolistan'ı ele geçiriyor.
  Ve yedi yıllık savaş sırasında, işgalden önce SSCB nüfusunun en az yarısının ve belki daha fazlasının yaşadığı topraklar kaybedildi. Yedi yıl süren savaş sırasında Kızıl Ordu, en az yirmi milyon asker ve subayı bir daha geri dönülemeyecek şekilde kaybetti. Yaralananları, sakat kalanları saymıyorum. Büyük bombardıman, topçu ateşi ve açlıktan kaynaklanan büyük kayıpları saymıyorum bile.
  Tahliye edilen aileleri hesaba katarsak bile, Stalin'in kontrolü altında yüz milyondan fazla insan gücü kalmamıştı, muhtemelen daha da az. Bunlardan her beşte biri askere alınıyor. Yaklaşık yirmi milyon farklı birlik. Beş yaşından büyük çocukların, emeklilerin, birinci ve ikinci gruptaki engellilerin makineleri kullanmasına izin verildi.
  Ülke son derece seferber oldu. 1947'de silah üretimi çok az azaldı... Yani Sovyetlerin ülkesine son vermek için henüz çok erken!
  Her halükarda Stalin'in kendisi öyle düşünmüyordu. Ve Hitler ayrıca her şeyi bir kerede almak için Rusya'yı sıkıştırmak istedi! Yani hiçbir şekilde uzlaşma yoktu.
  Yaz aylarında Almanlar Moskova'ya yeni bir saldırı başlattı. Hâlâ başkenti kırabileceklerini ve SSCB'yi sona erdirebileceklerini umuyorlardı. Kızıl Ordu'dan Moskova üç milyondan fazla asker ve milis tarafından korunuyordu. On iki bin tank ve kundağı motorlu silahlarla silahlanmışlardı. Doğru, yalnızca beş yüz kadar T-54 var, çoğunlukla T-34-85'ler ve SU-100'ler savaştı. IS-3 bu zamana kadar zaten durdurulmuştu. Bu mastodonun teknolojik güvenilmezliği nedeniyle çok az sayıda IS-4 tankı üretildi . Altı adet IS-7 tankı üretildi ancak bu araç seri üretime geçmedi. Her ne kadar muhtemelen boşuna. 130 mm'lik topuyla 75 tonluk Lev-3'ün 240 mm'lik zırhını delebiliyordu. Doğru, Almanların daha gelişmiş bir tankı vardı: Royal Lion, 1800 beygir gücünde bir motorla 100 ton ağırlığında ve saniyede 1260 metre başlangıç mermi hızına sahip çok uzun namlulu bir topa sahip 128 mm.
  Ancak Stalin bir şekilde ağır ekipmanlara olan ilgisini kaybetti ve tercihen küçük ama uzak olanı tercih etti.
  Ancak dört savaşçı: Zoya, Victoria, Elena, Nadezhda öyle düşünmüyordu. Ve IS-7 tankını yeni kontrollerine aldılar. Üstelik yedi numarada. Yani dörtlü bu arabayı masrafları kendilerine ait olmak üzere yaptı. Kızlar Sibirya'da külçe altın buldular ve bunları Savunma Bakanlığı fonuna bağışladılar. Ve şimdi bu harika makineden kendileri ateş etmek istiyorlardı.
  Ve 22 Haziran 1948'in önemli günü yaklaşıyordu. Hitler'in birlikleri, Sovyet şehri Rzhev'i atlayıp kuşatmaya çalışarak nüfusu yönlendiriyordu.
  Ve Rus tanrı tanrılarının dört kızı, her zaman olduğu gibi, Rusya için kritik bir anda müdahale etmeye karar verdi! Anavatanlarını - Rusları - her zaman doğru zamanda ve yerde kurtarırlar!
  
  
  
  
  ÇELİK ZIMBA OLMASA
  Genel olarak, garip bir şekilde, paralel evrenlerin çoğunda, İkinci Dünya Savaşı ve Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın gidişatı Rusya için gerçeklikten daha da kötüydü. Belki de Avrupa'yı kontrol altına alan faşist rejimin fark edebileceğinden çok daha fazla potansiyele sahip olmasından kaynaklanıyordu. Ekonominin acımasız totalitarizm ile piyasa unsurlarının birleşimi, Batı'nın liberal kapitalizminden ve merkezi, bürokratik Stalinist modelden daha etkilidir. Neyse ki hem nesnel hem de öznel birçok nedenden dolayı. Büyük şans nedeniyle Naziler kozlarını kullanamadılar.
  Kaç Alman casusu, Almanların belgelerde paslanmaz çelik kazıyıcı kullanması ve Rusların basit demir kullanması nedeniyle başarısızlığa uğradı? Peki bu kadar küçük bir şey savaşın gidişatını nasıl belirleyici bir şekilde etkiledi?
  Her halükarda, Ekim 1941'de çok titiz bir istihbarat memurunun bu gerçeği tesadüfen keşfettiği paralel bir evren vardı. Orijinal Sovyet belgeleri ve sahte Alman belgeleri ıslak ve... Sovyet belgelerinde ataş paslıdır ve bu fark edilir, ancak Alman belgelerinde öyle değildir.
  Bu küçük bir şey ama Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın gidişatı üzerindeki etkisinin çok önemli olduğu ortaya çıktı.
  Başarısızlıklardan kaçınarak ve Alman ajanlarının kontrolü altında çalışarak, Sovyet birliklerinin Stalingrad yakınlarında bir saldırıya hazırlandığına dair önemli kanıtlar keşfettiler. O kadar ikna ediciydi ki inatçı Adolf Hitler bunu kabul etti ve Volga'da konuşlanmış Nazi birliklerinin yeniden toplanması emrini verdi. Ve bu önemliydi.
  Sychov operasyonu sırasında , Wehrmacht'ın iki katından fazla güce sahip olan Kızıl Ordu, Alman savunmasını geçememişse, o zaman Stalingrad'da güç dengesi Naziler için daha elverişliydi.
  Ve 19 Kasım 1942'deki hava, saldırı operasyonlarına elverişli değildi. Havacılık, özellikle saldırı uçakları havalanamadı ve topçu bombardımanının düşmanın gelişmiş savunması üzerinde yalnızca son derece sınırlı bir etkisi oldu. Saldırıya geçen Sovyet birlikleri çıkmaza girdi. Tank birliklerinin konuşlandırılması bile Hitler'in savunmasında bir delik açamadı.
  Rzhev-Sychov yönünde de şiddetli çatışmalar yaşandı. Yılbaşında da devam ettiler. Ancak o zaman ciddi kayıplara uğrayan Sovyet birlikleri, her iki yöndeki saldırılarını askıya aldı. Hitler Volga'da direndi ama Almanlar Afrika'da yenilmeye başladı. Churchill, Montgomery'nin Mısır'daki saldırısını başlangıcın sonu olarak nitelendirdi. Artık sadece müttefiklerin kazanacağını da belirtti.
  Aslında Rommel, büyük kuvvetlerin Afrika'ya nakledilmesine rağmen şanssızdı ve ordusu yenilgi üzerine yenilgiye uğradı. Savaşın iki cephede yürütülmesini sağlamak için Üçüncü Reich, Şubat 1943'te tam seferberlik ilan etmek zorunda kaldı.
  Üstelik Blau Operasyonu'nun ana hedeflerine ulaşılamadı. Ancak 1942-1943 kışında Wehrmacht, gerçek tarihin aksine doğuda ciddi bir yenilgiden kaçınmayı başardı. Ocak ayının sonunda Sovyet birlikleri merkezdeki saldırılarına yeniden başladı: üçüncü Rzhev-Sychov operasyonu ve Stalingrad yakınlarında. Ancak güçlü bir savunmada oturan bir düşmanı yarıp geçmeye cesaret edemez. Çatışmalar artık Birinci Dünya Savaşı'nı anımsatıyordu. Kalıcı, konumsal. Saldıran, savunandan daha fazlasını kaybettiğinde.
  Leningrad'ı kurtarmaya yönelik İskra Harekatı ertelendi. Stalin, Rzhev çıkıntısını olabildiğince çabuk kesmek ve düşmanı Stalingrad'da yenmek istiyordu. Geçen kışın derslerini hatırlayan Almanlar aktif olarak kendilerini savundu. Ve şu ana kadar Sovyet birliklerinin saldırısını püskürtmeyi başardılar. Anlaşıldığı üzere, Almanlar hazır olduğunda savunmalarını kırmak kolay değil. Ve Alman silahlı kuvvetlerinin kalitesi hâlâ en iyi seviyede.
  Sovyet saldırısı Şubat ayının sonuna kadar sürdü, ancak hiçbir zaman başarılı olamadı.
  Mart ayının başında Sovyet komutanlığı Voronej yönünde bir saldırı girişiminde bulundu. İlk başarıların ardından Kızıl Ordu karşı saldırıya geçti. Mainstein'ın . Büyük Sovyet kuvvetleri kuşatıldı ve geri dönmek için savaşmak zorunda kaldılar. Özellikle teknolojideki kayıpların büyük olduğu ortaya çıktı ve Almanlar ve müttefikleri bu yönde bir yer edinip Voronej ve banliyölerini tamamen ele geçirmeyi başardılar.
  Mainstein'ın karşı saldırısı sırasında ilk kez "Panterler" ve "Kaplanlar" savaşa katıldı. Yeni tanklar kısmen beklentilerini karşıladı. Doğru kullanıldığında, yaklaşan savaşta Sovyet araçlarından üstündüler.
  İlkbaharda buzlar eridi ve doğu cephesinde sükunet hüküm sürdü. Tunus'ta şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
  Führer, ne pahasına olursa olsun Afrika'da bir köprübaşı oluşturmaya çalıştı. Hatta Naziler bunu başarmak için benzeri görülmemiş bir adım atmaya karar verdi. Franco'ya bir ültimatom verdiler: Ya Alman birliklerinin Cebelitarık'a geçmesine izin verir, ya da Vichy hükümeti gibi devrilir. Generalissimo tereddüt etti ve kabul etti. Aynı zamanda İngiltere ve ABD hükümetlerine ağlamaklı bir ricayla döndü: İspanya'ya savaş ilan etmeyin, çünkü bu onun isteğine göre olmadı!
  15 Nisan 1943'te Almanlar, en son Kaplanları ve Panterleri fırlatarak Cebelitarık'a saldırıya başladı. Kale iki gün içinde yüzlerce tankın saldırısına uğradı. Saldırı doğu cephesinden geri çağrılan Paulus tarafından yönetildi. İronik bir şekilde Almanlar, Stalingrad'ın son mahallelerini, evlerini ve Stalingrad fabrikalarını ancak 1 Nisan 1943'e kadar ele geçirebildiler. Böylece Paulus kendini kısmen rehabilite etti ve mareşal unvanını ve şövalye haçının meşe yapraklarına kadar kılıçları aldı.
  Cebelitarık'ın ele geçirilmesi, İngiliz ve Amerika'nın batıdan Akdeniz'e erişimini engelledi. Üstelik Naziler, Müttefik kuvvetlerinin bir kısmını Tunus'tan uzaklaştırarak Fas'ı en kısa mesafeden işgal etmeyi başardılar.
  Tunus köprübaşı üzerindeki baskı zayıfladı ve ardından Rommel tekrar transfer edildi. Hitler, Doğu'daki askeri operasyonları şimdilik dondurmaya ve Akdeniz'in kontrolünü ele geçirmeye karar verdi.
  Sovyet komutanlığı da bekle ve gör taktiklerine uymaya başladı. Stalin'in gerçek tarihte yaptığı buydu ve şimdi de bunu yapmaya karar verdi. Bırakın kapitalistler aptalların kanını akıtsın. Bırakın birbirlerini dövsünler, biz de gücümüzü toplayıp, tamamen tükendiklerinde saldıracağız.
  Almanlar hâlâ kuzey Tunus'u tutuyordu ve yeni Mareşal Paulus komutasındaki birlikler Kazablanka'ya doğru ilerliyordu. Amerikalılar Kaplanlar ve Panterlerle karşı karşıya geldi. Sherman'larının bu tür tanklara ve modernize edilmiş T-4'e karşı zayıf olduğu ortaya çıktı.
  Ve Churchill, üç aylık bir tereddütten sonra yine de İspanya'ya savaş ilan etti. Ancak bu zamana kadar Almanlar zaten Fas'ın tamamını ele geçirmiş ve Cezayir'i işgal etmişti. Dolayısıyla bu Franco için bir şok olmadı. 25 Temmuz'da Alman birlikleri Cezayir'in başkentini ele geçirdi ve İngilizleri ezici bir yenilgiye uğrattı. Başarı, Rommel'in karşı saldırısı ve Kissilring'in ani yenilgisi ve Malta'ya inmesiyle kolaylaştırıldı.
  Doğu Cephesi istikrarlı ve sakindi. Birlikleri önceki savaşlarda ağır kayıplar veren Stalin, Kızıl Ordu'yu ikmal etti. Almanlar ayrıca yeni tümenler oluşturdu ve bunları Cebelitarık Boğazı üzerinden Akdeniz'e aktardı.
  Alman denizaltılarının faaliyeti, Amerikan ve İngiliz filolarının tonajının düşmeye başlamasına neden oldu. Ve bu aynı zamanda Avrupa'nın en büyük güney denizi için yapılan savaşlarda başarıya da katkıda bulunmadı.
  Akdeniz'deki tehdit edici durum, Churchill'in 6 Ağustos'ta Fransa'ya çıkmaya karar vermesine yol açtı. Ancak operasyon elverişsiz hava koşulları altında gerçekleşti ve hazırlıklar yetersizdi.
  10 Ağustos'ta Rommel ve Paulus birleşerek doğu Cezayir'de büyük bir kazan oluşturdular. Ve 19 Ağustos'ta tuzakların sinsi ustası Mainstein, Müttefik birliklerinin kıyıdan bağlantısını kesti.
  Fritz'in başarısı, 1943'te Fransa'ya çıkarmanın erken olduğunu düşünen Amerikalıların kararsızlığı ve ciddi bir çıkarma gemisi sıkıntısı nedeniyle kolaylaştırıldı. Doğu Cephesinde sakinlik. Buna ek olarak, Almanya'daki havacılık üretimi 1943'te iki katından fazla artarak yılda otuz iki bin uçağı aştı - neyse ki Almanların kontrolü altında gerçekte olduğundan daha fazla insan gücü ve bölge vardı. Güçlü zırhlara ve silahlara sahip yeni Focke-Wulf araçlarının yanı sıra 30 milimetrelik toplar da müttefik havacılığına çok fazla zarar verdi.
  Cezayir ve Fransa'daki felaket, Ağustos 1943'ü Müttefikler için tam anlamıyla kara bir gün haline getirdi.
  Stalin bu tür başarılardan bile memnundu. Ancak Churchill'in sabrı tükendi. Doğu'da hava savaşları bile fiilen sona erdi ve partizan faaliyetleri azaldı. Almanlar, eski Sovyet vatandaşlarından giderek daha fazla yeni birlikler oluşturdu ve hatta kukla yerel yönetimler gibi bir şey yarattı. Yani, doğudan gelen ayrı yerel milliyetçi tugayları Afrika'da zaten savaşıyordu.
  Bulgar Çarı Boris de, görünüşe göre karanlık kıtada kendisine koloniler elde etme umuduyla en iyi üç tümenini Tunus'a gönderdi.
  Eylül ayında Rommel Mısır'da büyük bir saldırı başlattı. Güçlerin nicelik ve nitelik üstünlüğünü kullanarak saldırı sinyalinden bir hafta sonra Trablus'u ele geçirmeyi başardı .
  İngilizler ve Amerikalılar Libya'da yenilgi üzerine yenilgiye uğradılar. Bu koşullar altında Churchill, Bolşevik SSCB'ye yapılan her türlü yardımın askıya alındığını duyurdu ve düşmanlıkların derhal yoğunlaşmasını talep etti. Stalin ültimatomları görmezden geliyormuş gibi davrandı. Tabii ki saldırı eylemleri için hazırlıklar yapıldı. Ancak Koba kurnazdı ve hatta ayrı bir barış için suları test etmeye bile çalıştı. Birincisi, Eylül ayının sonunda Almanlar, Tolbuk da dahil olmak üzere tüm Libya'yı ele geçirdi ve hatta Mısır'dan İskenderiye'ye girdi.
  Paulus, İngilizlerin en önemli müstahkem noktasını geçip güneye, Nil'e gitmeyi başardı. Aslında bu durum İngiltere için Mısır'da bir felaket anlamına geliyordu. Daha sonra Almanlar Süveyş Kanalı'na gidip Irak'a ve ardından Bakü'den çok da uzak olmayan bir yere gidebilirdi.
  Gecikme tehlikeli hale geldi ve Stalin, Rzhev'e saldırının yeniden başlatılması, Stalingrad'ın yeniden ele geçirilmesi ve aynı zamanda Kuzey Kafkasya'daki düşmanı ezme emrini verdi.
  Yani Ekim ayında çatışmalar hemen üç yönde yeniden başladı. Ve Kasım ayında da Leningradsky'de.
  Ancak, iyi kazılmış ve güçlü Panther ve Tiger tanklarına sahip bir düşmanı yarıp geçmek kolay değildi. Sovyet birlikleri derin konumsal savunmalarla karşı karşıya kaldı. Savunmada ise yeni Alman tankları ve kundağı motorlu toplar iyi performans gösterdi.
  Yani ekim ve kasım aylarında kayda değer bir ilerleme olmadı. Süveyş Kanalı'ndaki Alman saldırısı durdurulmadıkça. Ve sonra sadece geçici olarak... Ancak Paulus ve Rommel birliklerini Sudan'a çevirdi. Ve Afrika'yı fethetmeye başladılar.
  Wehrmacht henüz kışın saldırmaya hazır değil.
  Buna ek olarak, Almanlar daha gelişmiş bir makine olarak Panther-2'ye ve Tiger-2 ve Lion'a büyük umutlar bağladılar.
  Kış, Kızıl Ordu'nun Almanların savunmasını kırma girişimleriyle geçti. Ancak hiçbir yerde büyük başarılar elde etmek mümkün olmadı. Bir atılım gerçekleşse bile, düşman karşı saldırıyla durumu düzeltti.
  Ve durum kötüleşmeye devam etti. Britanya'da askeri yenilgilerin arka planında siyasi bir kriz ortaya çıktı. Churchill'in kabinesine karşı güvensizlik oyu verildi. Daha akıllı Paulus, İngiltere'yi Sudan ve Etiyopya'dan çıkarsaydı, aksi nasıl olabilirdi?
  Yeni hükümet Almanya'ya ayrı bir barış teklif etti. ABD'nin Alman denizaltı filosundan kaynaklanan daha büyük kayıpları göz önüne alındığında, Roosevelt itiraz etmedi. Üstelik Amerika'daki konumu da sarsıldı. Ve Japonlar, Amerika'nın ilerleyişini yavaşlatarak birkaç küçük zafer kazanmayı başardılar. Yani bakış açısı, kenardaki kulübemiz zafer kazandı.
  Ancak Hitler önce aşırı koşulları öne sürdü. Daha sonra Fransız Toprakları ve Mısır ile uzlaşma sağlandı ve daha önce İtalya'ya ait olanlar iade edildi. Sudan da Üçüncü Reich'ın eline geçiyor, ancak Süveyş Kanalı ortaklaşa işletiliyor.
  Böylece Batı'da kendisine özgürlük tanıyan Führer, tüm gücünü Doğu'ya yöneltti. Naziler Mayıs ayında Moskova'ya karşı saldırıya başladı. Fransız ve İngiliz kolonileri sayesinde Libya'da zaten yeterince petrol vardı ve Hitler mümkün olduğu kadar çabuk kazanmak istiyordu.
  Üstelik Türkiye ikinci bir cephe de açtı.
  Ancak Kızıl Ordu, Sovyet başkenti için yapılan savaşlarda zaten inanılmaz bir cesaret ve kahramanlık gösterdi. Ortalama olarak, Alman ilerlemesinin hızı günde bir kilometreyi geçmiyordu. Ağustos ayının sonunda Naziler, üç yüzün biraz üzerinde bir atılım genişliğiyle maksimum yüz kilometre ilerlemeyi başardılar.
  Moskova'ya yaklaştılar ama Mozhaisk savunma hattıyla karşılaştılar. Bunlar mütevazı sonuçlardı. Ayrıca Sovyet birlikleri sürekli olarak düşmana karşı saldırı düzenledi. Savaşlara yeni Sovyet tankları T-34-85 ve IS-2 katıldı. Almanların avantajlarını tamamen kaybettiği söylenemez ama Kızıl Ordu da yerinde durmadı, bilim de!
  Alman pervaneli uçaklarla rekabet edebilecek yeni Sovyet savaşçıları Yak-3 ve LA-7 ortaya çıktı. Doğru, düşmanın karşılığında çok güçlü reaktif kozları var. ME-262 ve HE-162'nin dünyada analogları yoktu. Hitler ayrıca elli tondan daha hafif tankların üretimini ve geliştirilmesini yasaklamaya karar verdi. Sonuç olarak T-4 ve Panther'den vazgeçildi. "Panter"-2'nin 50,2 ton ağırlığında olduğu ve 900 beygir gücünde motora sahip güçlü bir topa sahip olduğu ortaya çıktı. "Kraliyet Kaplanı" ve "Aslan" canavarların 70 tonluk ağırlığını bile aştı. Parti kararına göre Sovyet arabalarının ağırlığı 47 tonu geçmiyordu.
  Moskova'yı almayı başaramayan Naziler dikkatlerini Leningrad'a çevirdi. Bu şehirden gerçekten bıkmışlardı. Eylül ayında yoğun bombardıman başladı. Ayrıca 1000 mm kalibreli toplar ve kanatlı robotik mermiler de vardı.
  Hitler ne pahasına olursa olsun Leningrad'ın alınmasını emretti.
  Şehir Eylül ve Ekim aylarında üç saldırıyı püskürtmeyi başardı. Ancak Almanlar on ila yirmi kilometre ilerlemeyi başardılar ve ayrıca Peterhof köprübaşını da ele geçirdiler. Bazı yerlerde birimlerin şehre girmesi grubun operasyonel durumunu kötüleştirdi. Kasım 1944'te Nazilerin parlamento seçimlerini kazanmasının ardından İsveç de SSCB'ye karşı savaşa girdi.
  Aktif olarak şu sloganın reklamını yaptı: Büyük Petro ve İskender'in yenilgilerinin intikamı. Yeni İsveç tümenleri cepheye geldi ve Finlilerle birlikte şehre kuzeyden bir saldırı başlattı. Ve Naziler, diğer şeylerin yanı sıra Sturmtiger ve daha güçlü Sturmaus'un yanı sıra dünyanın yüz tondan fazla ağırlığa sahip ilk seri canavarı olan E-100 tankını kullanarak saldırılara yeniden başladı.
  Sovyet askerlerinin ve milislerinin muazzam kahramanlığı ve dayanıklılığına ve ayrıca Novgorod'a yönelik ümitsiz, dikkat dağıtıcı karşı saldırıya rağmen şehir kurtarılamadı. Ancak son çeyrek, sınırsız bir dayanıklılık örneği göstererek 27 Ocak 1945'e kadar düşmedi. Ve şehrin kendisi bir blok boyunca dayandı: 1270 gün! Muhtemelen modern savaşlarda bir şehrin en uzun ablukası.
  Almanlar ve müttefikleri büyük kayıplar vermesine rağmen hedefe kısmen ulaşıldı. İkinci büyük ve en önemli Sovyet şehri düştü ve en güçlü düşman grubunun elleri serbest kaldı.
  Kışın çatışmalar şiddetliydi. Almanlar seri jet uçaklarını var güçleriyle kullandılar. SSCB'nin onlara karşı eşitlik gücü yoktu. Bu da havada avantaj elde etmeyi zorlaştırdı. Tam tersine düşman oraya hakim oldu. Tıpkı Alman tanklarının avantajlarını koruduğu gibi. Hatta "E" serisinin gelişiyle bunları artırdılar.
  Tigers ve Panthers ile karşılaştırıldığında E serisi tanklar daha yoğun bir düzene, düşük bir siluete ve bunun sonucunda belirli bir açıda çok daha kalın bir zırha sahipti.
  Sovyet biliminin şu ana kadarki cevabı yalnızca daha güçlü bir taret alın koruması olan IS-3 oldu. T-54 hâlâ geliştiriliyordu ve T-44 artık başarılı değildi.
  Ancak Hitler, Mayıs 1945'te planlarını değiştirdi. Kendini bireysel saldırılarla sınırlayarak ana saldırıyı Kafkasya'da gerçekleştirdi. Orada savaşmak daha uygundu. Dolayısıyla Stalingrad'ın ele geçirilmesinden sonra Sovyet grubuna tedarik sağlamanın zor olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Şubat ayında Sovyet birlikleri Transkafkasya'da Osmanlıları ağır bir yenilgiye uğratarak Türkleri Erivan'dan kaçmak zorunda bıraktı ve Kars bölgesini özgürleştirdi.
  Almanlar savunmayı aştı ve Volga'yı geçerek Hazar Denizi'ne ulaştı. İnatçı çatışmaların ardından 15 Haziran'da Grozni, 23 Haziran'da Sohum, aynı ayın 29'unda Zugdidi düştü. Tiflis, Temmuz ayı sonunda Kutaisi ile birlikte alındı. Ağustos ayında faşist akbabalar nihayet Poti'nin yanı sıra Dağıstan'ı da ele geçirerek kuzeyden Ermenistan'a ulaştı. Eylül ayında Türklerle birleştiler ve Bakü'ye saldırı başladı. Anahtar şehir 6 Kasım 1945'e kadar dayandı. Dağlarda, özellikle Erivan'da bazı çatışmalar Aralık ayı sonuna kadar sürdü.
  Merkezde de şiddetli çatışmalar yaşandı. Almanlar Tula'ya yaklaşmayı ve hatta Kalinin'i almayı başardılar ama sonra durduruldular. Ancak ön cephe yaklaştı ve başkentten artık seksen kilometreden fazla kalmadı.
  1946 yılı sıcak bir kışla başladı. Alman saldırısını engellemek isteyen Sovyet komutanlığı umutsuzca düşmana koştu.
  Ne yazık ki düşmanın havadaki avantajı daha da arttı. Luftwaffe jet uçakları ne yazık ki sürekli geliştiriliyordu. ME-262'nin ultra yüksek hızlı olanı da dahil olmak üzere yeni modifikasyonları ortaya çıktı. Ayrıca HE-262 açılı kanatlarıyla daha gelişmiş, kontrollü açılı kanatlarıyla ME-1010 uçak mühendisliğinin gerçek bir başyapıtı olan güçlü bir jet avcı uçağı TA-183.
  Ve SSCB'nin ana savaşçısı Yak-9 olarak kaldı. Araba bir zamanlar yeniydi ama artık açıkça eskimiş durumda.
  Ancak Luftwaffe'nin ayrıca Yu-287'si var ve Yu-387, TA-400, TA-500 jet bombardıman uçağı ortaya çıktı. Ve saldırı uçakları jettir. HE-377 reaktiftir, HE-477 de reaktiftir ve çok amaçlıdır.
  Ve "Royal Tiger" kadar ağır ama çok daha güçlü korumaya sahip tanklara sahip E-70 serisi.
  Ve asıl şaheser, Führer'in 20 Nisan 1946'daki doğum günü için metalden gösterilen piramidal tanktı. Hitler ona bizzat "İmparatorluk Aslanı" adını verdi.
  Araç, tankın tüm tabanını kaplayan küçük silindirlerle uzun, düzleştirilmiş bir piramit şeklindeydi. Bu nedenle, arazi kabiliyetini önemli ölçüde artıran bir tepsiye sahip değildi. Ayrıca tankın çatısı yoktu ve zırhı her açıdan yüksek bir rasyonel eğim açısına sahipti. 99 ton ağırlığındaki araç, namlu uzunluğu 100 EL olan 128 mm'lik uçaksavar topuyla donatılmıştı, 1800 beygir gücünde bir motora ve 300 mm'lik ön zırha sahipti. Ayrıca, levhalar ilk ön yarıda ve ikinci eğimli yarıda 250 milimetrelik geniş rasyonel eğim açılarındadır. Böylece, tüm atış noktalarından geçilemeyen ve yukarıdan bombalarla saldırıya uğrayan dünyanın en güçlü tankı olduğu ortaya çıktı.
  Fuhrer, mümkün olan en kısa sürede üretime alınmasını ve aynı zamanda obüs ve bomba atıcıyla bir saldırı modifikasyonu oluşturulmasını emretti.
  Yani Naziler stok yapmıştı, bunların yok edilmesi gerekiyordu. Ancak ne yazık ki çok inatçı ve teknik açıdan güçlü bir düşman yakalandı. Ve geleneğe göre Mayıs ayının sonunda yollar kuruduğunda saldırı başladı.
  Fritz, Moskova ve Tula'yı atlamaya çalıştı. Savaşlar benzeri görülmemiş bir yoğunluk ve kapsamda şiddetlendi. Ancak Sovyet birlikleri yenilmez olarak adlandırılmaya değerdi. Üç ay süren sürekli çatışmalar boyunca Naziler yalnızca Tula'yı kuşatıp Kashina'ya ulaşabildiler ve Moskova'ya kuzeyden yaklaşarak iletişimi kısmen kestiler. Çatışmalar zaten şehrin sokaklarında yaşanıyordu.
  Stalin başkenti terk etti ve Kuibyshev'e tahliye edildi. Ancak Naziler Temmuz ayında Saratov'a saldırı başlattı. Bu şehir 8 Ağustos'ta düştü. Kuibyshev artık kendisini cepheye tehlikeli derecede yakın bulduğundan, Yüksek Komutan karargahını Sverdlovsk'a taşıdı. Moskova'daki çatışmalar Eylül ayına kadar devam etti. Ayın 18'inde Kashira düştü. Ekim ayının başında SSCB'nin başkenti neredeyse kuşatılmıştı ve 29'da inatçı çatışmaların ardından Kuibyshev de düştü. Ayrıca Almanlar Guryev ve Uralsk'ı ele geçirdi.
  Kasım ayı korkunç çatışmalarla doluydu. 7 Kasım'da Almanlar Kremlin'e doğru ilerledi, ancak umutsuz bir karşı saldırıyla geri püskürtüldüler. Ve bu savaş sırasında Moskova'nın komutan vekili Mareşal Rokossovsky öldü!
  Ve ünlü Sovyet pilotu Kozhedub, yüzüncü Alman uçağını düşürerek dört kez SSCB Kahramanı unvanını alan ilk Sovyet kişi oldu. Ve ayrıca 7 Kasım 1946'da.
  4 Aralık'ta Moskova çevresindeki abluka halkası nihayet kapatıldı. Ancak başkent ve kahraman garnizonunun kalıntıları 7 Ocak 1947'deki Ortodoks Noeline kadar savaştı.
  Başkente yapılan saldırı Mainstein tarafından yönetildi. Bunun için kendisine Hermann Goering'den sonra ikinci Büyük Demir Haç Nişanı verildi.
  Ancak savaş henüz bitmedi. Sverdlovsk'tan Stalin mücadeleye devam edeceğine söz verdi. Almanlar da oldukça bitkindi. Güneyde birlikleri Penza ve Ulyanovsk'a yaklaşıp durdu. Mart ayında Sovyetler karşı saldırı başlattı. Ancak Nisan ayında yine de Ryazan'dan ayrılmak zorunda kaldılar. Ve Mayıs ayında Naziler Gorki şehrini kuşattı ve güneyden Kazan'a girdi. Haziran ayında Almanlar Orenburg'u ele geçirdi ve Ufa'ya yaklaştı. Kızıl Ordu'ya karşı direniş zayıfladı, moral düştü ve kitlesel firarlar başladı. Ancak bunlar hep vardı ama başkentin düşmesinden sonra defalarca yoğunlaştılar. Kimsenin Stalin için ölmeye arzusu kalmamıştı. Ama insanlar Anavatanları için faşizme karşı savaştılar.
  Sovyet hükümetinin otoritesi de düştü. Temmuz ayında Almanlar Sverdlovsk'a girdi. Stalin ve beraberindekiler Novosibirsk'e taşındı. Urallarda çatışmalar ağustos ayına kadar devam etti... Almanlar, iletişimin uzaması ve partizanların aktif eylemleri nedeniyle engellendi. Ancak daha fazla savaş zaten anlamını yitirdi.
  Ancak Stalin hâlâ bir şeyler umuyordu. Almanlar Eylül ayında Tobolsk'a girdi. Ancak şiddetli sonbahar yağmurları nedeniyle geciktiler. Kışın yaklaşması Sibirya'daki saldırıyı durdurdu ancak Naziler Orta Asya'nın tamamını ele geçirmeyi başardı. Kışın Novosibirsk'e gitmeye cesaret edemediler. Ancak Stalin de hastaydı ve daha sıcak olan Vladivostok'a taşındı.
  1948 yılı geldi. Naziler zaten disketlerle silahlanmıştı. Ayrıca turbojet motorlu daha kompakt tanklar ortaya çıktı. Aslında havalar ısındıktan sonra geriye sadece zaferle yürüyüp şehirleri işgal etmek kalıyor.
  Ancak Beria, zaten ciddi şekilde hasta olan Stalin'i zehirledi ve Sibirya'daki Sovyet gücünün korunmasına bağlı olarak Üçüncü Reich'a teslim olmayı teklif etti.
  Kendisi de savaştan bıkmış olan Hitler neredeyse kabul etti ama önce Mayıs 1948'de Novosibirsk'i ele geçirdi. Ve teslimiyet, 22 Haziran 1948'de sembolik bir tarihte - SSCB'ye saldırı anından tam yedi yıl sonra - imzalandı. İkinci Dünya Savaşı böyle sona erdi. Amerika Birleşik Devletleri 1945'te Japonya'yı yendi ve atom bombasını denedi. Yani Führer'in yurtdışına gitme gibi bir işi yok.
  Ancak Beria uzun süre hüküm sürmedi. En ünlü Sovyet ası, hava mareşali ve SSCB'nin yedi kez kahramanı Kozhedub, askeri bir darbe gerçekleştirebilecek ve Devlet Savunma Komitesi'nin sevilmeyen başkanını devirebilecek. Beria ve birkaç suç ortağı vuruldu. Mart 1953'te Üçüncü Reich'ta vatanseverler Hitler'in işini bitirdi. Ve Goering uyuşturucu kullanımından biraz önce öldü, Himmler ise komplo şüpheleri nedeniyle vuruldu.
  Schellenberg liderliğindeki SS ile Generalissimo Mainstein liderliğindeki silahlı kuvvetler arasında şiddetli bir mücadele çıktı. Bütün bunlar bir iç savaşla sonuçlandı. Sonuç olarak Üçüncü Reich çöktü. Ve küçülen SSCB yavaş yavaş etkisini yeniden kazanmaya başladı. Tarih yine bir sarmal içerisine girdi. Almanya'nın fantastik yükselişi, Cengiz Han'ın imparatorluğundan daha fazla şişti, ardından ana liderin ölümü - kaos ve yok oluş.
  Ve beyliklerin kademeli olarak toplanmasıyla, yalnızca Baykalsk şehri başkent oldu. Almanların kurduğu kukla eyaletlerle birçok eyalete bölünen SSCB yeniden birleşti. En büyük zafer, Nazi boyunduruğunu kıran Moskova'nın ilhakıydı. Doğru, Ukrayna, Belarus ve Baltık devletlerinin yanı sıra Gürcistan, Ermenistan ve Azerbaycan egemenliklerini korudu. Üçüncü Reich'ın çöküşünden sonra ABD dünyanın hegemonu haline geldi. Çin'de de Amerikan yanlısı bir hükümet kuruldu.
  Ancak yavaş yavaş göksel imparatorluk giderek daha bağımsız hale geldi. SSCB'de Kozhedub'un fiili diktatörlüğünün ardından esas olarak bir başkanlık anayasası oluşturuldu, ancak bu anayasanın iktidar süresi iki dönemle sınırlıydı. Seçimler alternatif temelde yapıldı ve başkanlık makamının farklı bir adı vardı: Halkın başkanlığı.
  Ülkenin karma ve hızla gelişen bir ekonomisi vardı.
  Ama işte tarih bir ataştan nasıl değişti. Kahramanca savaşmalarına rağmen İkinci Dünya Savaşı'nı kaybettiler. Ve sonuç felaketti. Üstelik Almanya ancak bir süreliğine büyüklük kazanabildi.
  Ve Amerika Birleşik Devletleri yavaş yavaş etkisini kaybediyordu, dünya çok kutuplu hale geliyordu, bu da dünyada giderek daha fazla kaos olduğu anlamına geliyordu. Tam tersine daha az düzen var. Ve şu anki yirmi birinci yüzyıldakiyle hemen hemen aynı.
  Peki insanlık neden parçalanmaya ve kaosa bu kadar çekiliyor?
  
  
  STALİN YERİNE TROÇKİ
  Tukhachevsky'nin Varşova'ya karşı kampanyası, öncelikle Varşova'ya ilerleyen Kızıl birliklerin güney kanadını korumak yerine Stalin'in hatası nedeniyle başarısız oldu. Birinci Süvari Ordusunu Galiçya'ya çevirdi. Üstelik Joseph komutasındaki büyük kuvvetlere rağmen Polonyalılar tarafından yenilgiye uğratılmayı başardı. Kızıl Ordu Varşova savaşını kaybetti. Polonyalılar bir karşı saldırı başlattı, Slutsk'un da aralarında bulunduğu bölgeyi işgal etti ve hatta Minsk'i birkaç gün işgal etti.
  Ancak Batı, Bolşeviklerle daha fazla kanlı savaşı finanse etmeye cesaret edemedi. Varşova barış yaptı ve iç savaş hızla sona erdi.
  Ancak tarihin alternatif bir akışı ve birçok paralel evrenden biri var. Orada Lenin, askeri konularda pek yetenekli olmayan ve kaprisli Stalin'in güney kanadının komutanlığından çıkarılmasını emretti ve Budyonny'yi Birinci Süvari üzerinde tutarken Tukhachevsky'nin komuta birliğini kurdu.
  Bu durumda, Varşova'nın güneyinden karşı saldırı girişimi başarısızlıkla sonuçlandı ve ilham veren Kızıl Ordu, şiddetli bir savaşta galip geldi. Polonya'nın başkenti düştü. Bir süre orada durduktan ve ek takviye aldıktan sonra Tukhachevsky, Lvov ve Krakow'a geçti.
  Bir süre Wrangel'e karşı mücadele devam etti ve Kırım'a yeni bir saldırı yapıldı. Daha sonra Kızıl Ordu kuzeyde Baltık devletlerini işgal etti, güneyde ise Azerbaycan, Ermenistan ve Gürcistan'ı kurtardı. Geçici bir durgunluk yaşandı. Sovyet Rusya'nın dinlenmeye ve geçici dinlenmeye ihtiyacı vardı ve NEP de buna dönüştü. Ancak Troçki hâlâ Çarlık Rusya'sının tüm topraklarının iadesi konusunda ısrar ediyordu. Sonuç olarak, 1921 yazında Kızıl Ordu, Batı'nın göz yummasıyla Finlandiya'yı işgal etti.
  1922'de Primorye fethedildi, ardından kuzey Sakhalin. Askeri Devrim Konseyi Başkanı olarak otoritesi önemli ölçüde güçlenen Troçki, Lenin'in yerini almayı ve ikincil bir role indirgenen Stalin'in yerini almayı başardı.
  Tuhaf bir şekilde, kişisel güç güçlendikçe ekonomide kapitalizmin unsurları da giderek güçlendi.
  Troçki'nin kendisi de büyük ölçüde Papa'dan daha kutsal ya da Stalin'den daha radikal olma arzusu nedeniyle solcu oldu. Ancak iktidara gelen son derece yetenekli Yahudi, dengeli dış politikasına devam etti. Komünist düşüncelerden vazgeçmeden, aynı zamanda piyasa unsurlarını aşılamaya ve dünyanın diğer kapitalist ülkeleriyle iyi ilişkiler sağlamaya çalıştı.
  dünya siyasetinde köklü değişiklikler yaratmadı . Führer, Versailles kısıtlamalarının kaldırılmasını veya evrensel zorunlu askerlik ve askeri gücün yeniden tesis edilmesini yasaklayarak hızla yerine getirildi. Tıpkı Nazilerin Yahudi karşıtı yasalar çıkarmasının yasaklanması ve çok daha fazlası gibi.
  Tek şey, Hitler döneminde Alman ekonomisinin krizden çıkması, ancak faşizmin hiçbir zaman radikal biçimler almaması, bazı otoriter özelliklerle ılımlı milliyetçilik ve Hitler Jugent gibi genel gençlik örgütleri olarak kalmasıdır.
  Leon Troçki'nin liderliğindeki SSCB, gelişmiş ağır sanayiyle ekonomik açıdan zengin bir güç haline geldi.
  SSCB ekonomisi Stalin'in ekonomisine göre daha çok piyasaya dayalıydı ama aynı zamanda beş yıllık planlar biçimindeki planlama unsurlarını da içeriyordu. Özellikle Troçki'nin kürtajı da yasaklaması nedeniyle doğum oranı yüksek; Rusya'da çok fazla boş arazi olduğunu ve bunların delik gibi açılmasına gerek olmadığını söylüyorlar.
  Alman ordusunun büyüklüğü 100 bin ile sınırlı kaldığından ve Polonya zaten Sovyet, sosyalist bir cumhuriyete dönüştüğünden savaşacak kimse kalmayacaktı. Moldova, 1921'de kraliyet topraklarını geri alarak Rusya'ya iade edildi.
  Troçki'nin kendisi de dünya enternasyonalini biraz destekledi, ancak dünya devriminin hedefi gizlenmeye başlandı. Kısmen Stalin döneminde olduğu gibi.
  Ancak savaş yine de Doğu'dan geliyordu. Japonya, Moğolistan'a karşı askeri harekata başladı. Yükselen Güneş Ülkesi, İtalya ile birlikte dünyanın başlıca işgalcileri haline geldi. Doğru, Mussolini hırslarını Afrika'da başkasının kolonisi olmayan tek ülke olan Etiyopya'nın ele geçirilmesiyle sınırlamak zorunda kaldı. Henüz İngiltere ve özellikle ABD ile tek başına savaşmaya cesaret edemeyen Japonya da Çin'e tırmandı. Ve buraya giderek daha fazla girdi.
  Çok sayıda Çinli var ve tüm parçalanmışlıklarına rağmen ciddi bir düşmanlar. Ve sonra samuraylar Moğolistan'a girdi... 1941 baharında orada ciddi savaşlar başladı.
  Troçki, SSCB'nin zaten samuraylarla geniş çaplı bir savaş yürütecek kadar güçlü olduğuna karar verdi. Ayrıca Sovyet diktatörü 1904-1905 yenilgisinin intikamını almak istiyordu. Karada Kızıl Ordu, özellikle tanklarda açıkça Japonlardan daha güçlüdür. Ancak denizde Pasifik Filosu henüz eşitliğe ulaşmadı. Ancak Lev Davydovich Moğolistan'dan vazgeçemedi.
  Kızıl Ordu başlangıçta samurayın ilerleyişini durdurdu. 20 Ağustos 1941'de Khalkhin Gol'e Kızıl Ordu'nun zaferiyle sonuçlanan bir saldırı düzenlendi. Bundan sonra Troçki, Japonya'dan Güney Sakhalin ve Kuril Adaları'nı geri vermesini talep etti.
  Doğal olarak bunu bir ret izledi ve büyük çaplı bir savaş başladı. Ancak Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın aksine yabancı topraklarda yapıldı. Ancak çok az kan döküldüğü söylenemez.
  Savaşlar tam ölçekliydi ve Japonlar şiddetle direndi ve teslim olmadı. Ancak Sovyet birliklerinin neredeyse tüm operasyonları başarılı oldu. Güçlü bir topçu ateşinin ardından savunma kırıldı ve en son güçlü T-34, LT (ağır Leon Troçki!) dahil olmak üzere tanklar, cesetlerden ve metalden oluşan şiddetli hendeği aştı.
  İlk olarak Yükselen Güneş Ülkesi'nin savaşçıları Mançurya'dan sürüldü. Kasım 1941'den Ağustos 1942'ye kadar dokuz ay süren birçok ardışık operasyon gerçekleştirildi. Sovyet birlikleri Kuzey Kore'ye girdi... Sakhalin'de de savaşlar oldu. Japonlar ilerlemeye bile çalıştı; otuz kilometre ilerlediler ama durduruldular ve kanla boğuldular.
  Eylül 1942'de Port Arthur'a bir saldırı oldu. Japonlar denizden destek alarak hattı tutmaya çalıştı. Sovyet birlikleri önden geçti, ancak düşman birliklerini bırakarak ilerlemeyi durdurmayı başardı.
  Ancak samuraylar direnişlerini uzun süre sürdüremediler. Sovyet havacılığı gemileri ele geçirdi ve bombaladı. Buna ek olarak, Japonlar hayatlarını çok küçümsüyorlar - savaşa paraşüt bile almadılar. Bu nedenle, ana hava elitlerinin ölümünden sonra samurayların gökyüzündeki direnişi gözle görülür şekilde zayıfladı. Ve Sovyet havacılığı çok daha güvenli bir şekilde kazanmaya başladı.
  Ek olarak, Sovyet tasarımcılarının yeni gelişmeleri, Japon savaşçıların manevra kabiliyetindeki üstünlüğünü yavaş yavaş boşa çıkardı. Aralık 1942'de bir başka şiddetli saldırının ardından Port Arthur ele geçirildi ve aynı ay Seul düştü.
  1943'ün bir sonraki ayı, Ocak ayında Güney Kore'ye yapılan saldırı ve Busan limanının ele geçirilmesiyle başladı.
  Japonya kara savaşlarını kaybediyordu ve göklerde ve denizde giderek daha fazla hasar alıyordu. Şubat 1943'te Pekin Sovyet birlikleri tarafından ele geçirildi. Ve Mart ayında şiddetli çatışmaların ardından Güney Sakhalin kurtarıldı. Nisan ve Mayıs ayları, Sovyet silahlarının denizde kazandığı yeni zaferlerle kutlandı... Özellikle artan denizaltı filosu, havacılık ve Baltık'tan gelen gemiler etkili oldu.
  Haziran 1943'te Sovyet birlikleri Japonları Şanghay'dan sürdü. Böylece kendi işgal bölgelerini oluşturuyorlar.
  Temmuz ve Ağustos aylarında paraşütçüler ve denizciler Kuril sırtını düşmandan kurtardı. Japonya kendisini son derece zor bir durumda buldu. Sovyet havacılığı vurucu gücünü artırdı ve giderek daha sert bombaladı ve Yükselen Güneş Ülkesi'nin deniz filosu eridi. Ekim 1943'te Troçki bir karar verdi: Okinawa'ya saldırmak - Japon Metropolü için yapılacak savaştan önce bir kostümlü prova. Savaşlar şiddetliydi ve samuraylar toplu halde silah kullandı: kamikaze pilotları.
  Destansı savaş iki ay bir hafta sürdü ve sonunda Okinawa'nın düşüşüyle sona erdi. Ve Ocak 1944'te Tayvan kurtarıldı.
  Japonya artık tam bir askeri felaketin eşiğindeydi. Hirohito yalnızca ABD ve Britanya'nın savaşa kendi tarafında gireceğine güvenebilirdi; o dönemde faşist Almanya askeri açıdan hâlâ çok zayıftı ve Mussolini Pasifik Okyanusu'nda Troçki'ye kolaylıkla ulaşamıyordu.
  Ancak ABD ve İngiltere ipuçları verdi ama savaşa girmek için acele etmediler. Üstelik Hindistan'da büyük bir İngiliz karşıtı ayaklanma patlak verdi. Ilımlı Gandhi, daha radikal milliyetçiler ve solcular tarafından bir kenara itildi. Sonuç olarak orada gerçek bir savaş başladı. Chamberlain'in yerine gelen Churchill inatçılık gösterdi ve ne pahasına olursa olsun Pakistan ve Hindistan'ı kontrolü altında tutmaya çalıştı. Bu da İngiliz kuvvetlerini birbirine bağlayan uzun ve şiddetli bir savaşa yol açtı.
  Amerikalılar dış politikada tamamen pasif davrandılar: kulübem uçurumun kenarında!
  Mart 1944'te Sovyet birlikleri, havanın henüz pek elverişli olmamasına rağmen Hokkaido'ya çıktı. Çatışmalar üç hafta sürdü ve Japonların yenilgisiyle sona erdi. Bu başarı, imparatorun metropolün erişilemezliğine olan güvenini sarstı.
  Karada ve denizde çatışmalar, bitkin Japonya'nın nihayet teslim olduğu 11 Mayıs 1944'e kadar devam etti.
  Sovyet birliklerinin katılımıyla yapılan çatışmalar 10 Nisan 1941'den 11 Mayıs 1944'e kadar sürdü ve üç yıl bir aydan biraz fazla sürdü. Sovyet ordusunun öldürülen ve yaralardan ölen kayıpları 960 bin asker ve subaydı. Altmış binden biraz fazla sivil Sovyet vatandaşı da öldü. Bombalamadan, topçu bombardımanından, Sakhalin'de ve Primorye sınırında çatışmalardan. Ve yaklaşık 3 milyon kişi yaralandı, bunların 400 bini sakat kaldı.
  Genel olarak SSCB büyük bir zafer kazandı ve Çin ve Kore'de Sovyet yanlısı rejimler kurmayı başardı ve birlikleriyle birlikte Yükselen Güneş Ülkesi'nin tüm mülklerini işgal etti.
  Troçki yoldaşın otoritesi hem ülke içinde hem de uluslararası alanda daha da güçlendi.
  1946'da SSCB'de yapay bir uydunun ilk lansmanı gerçekleşti. Ve 1950'de ilk Sovyet kozmonotu dünyanın dört bir yanına gönderildi. Romanya'da Kral Micaiah, SSCB ile askeri ve ekonomik bir ittifak kurmayı kabul etti. Yakında Macaristan'da güç değişti. Ve Çekoslovakya, tam olarak komünistler tarafından olmasa da, uzun süredir Sovyet yanlısı sol güçler tarafından yönetiliyor.
  1951 yılında Türkiye ile SSCB arasında savaş çıktı. Bu noktada ne ABD ne de İngiltere'nin elinde atom bombası vardı ve SSCB ve müttefikleri gibi güçlü bir düşmanla gerçek bir katliama başlamak Batı için intihar demekti.
  Sovyet ordusu bir aydan kısa bir sürede Türkiye'yi mağlup etti. Batı'nın tepkisinin son derece yavaş olduğunu görünce... İngiltere, Kızılderililerle uzun süre savaştı ama sonunda yüzbinlerce askerini kaybetti ve en büyük kolonisinin kontrolünü kaybetti. ABD'de ekonomik kriz var ve siyahiler ayaklanıyor.
  Troçki bir karar verir: ve iki ay içinde Kızıl Ordu tüm Ortadoğu'nun ve İran'ın kontrolünü ele geçirir ve Mısır'da Sovyet yanlısı bir hükümet iktidara gelir. İngilizler ve Fransızlar dişlerine yumruk atıyor. Hitler de SSCB'nin tarafını tutuyor ve bunun için Avusturya'yı Anschluss yapma fırsatını yakalıyor.
  De Gaulle Fransa'da iktidara gelir. Sovyet genişlemesinden pek memnun değil ve Bolşevizme karşı Doğu'ya yapılacak bir haçlı seferinden bahsediyor. Troçki ise tam tersine Avrupa'ya yayılma hayalleri kuruyor, durum kızışıyor.
  Adolf Hitler, SSCB'nin artık birlik içinde olmasından yararlanarak Almanya'nın militarizasyonuna başlıyor. Cezayir ve Fas'ta da Fransa'ya karşı büyük bir ayaklanma çıkar.
  De Gaulle öfkeli ve Almanya'nın askeri hazırlıklarını durdurmasını talep ediyor. Yanıt olarak Führer, 1914 sınırlarının restorasyonunu talep ediyor ve halk milislerini düşmana göndermekle tehdit ediyor.
  Her iki taraf da tehditleri artırıyor ve sınırlara asker yığıyor. Kurnaz Troçki savaşa girmiyor, ancak krediyle Almanya'ya tank ve uçak satıyor. Naziler ve Fransızlar arasında bir savaş yaşanıyor. Belçika savaşa giriyor, ancak bu yalnızca sömürgelerdeki isyanlar ve çeşitli cephelerdeki komünist faaliyetler nedeniyle kısıtlanan Fransa'nın konumunu daha da kötüleştiriyor. Ancak Almanlar çabuk bir zafer elde edemeyip Mangio Hattı'nda sıkışıp kalır ve Belçika'yı işgal ederler. Bir buçuk yıl süren savaşın ardından Naziler Paris'e yaklaştı.
  De Gaulle barış imzalamaya gider ve Elsarz ile Lorraine'i Almanlara geri verir. Belçika da topraklarının bir kısmından ayrılıyor. Führer nüfuzunu güçlendiriyor. 1955 yılında SSCB nükleer bomba denemesi yaptı. Troçki, Çekoslovakya'yı SSCB'ye dahil ediyor. Doğru, Sudetenland'ın bir kısmı Almanlara gidiyor, ancak etnik sınırlar çok daha az. Ama tekneyi sallamak için hiçbir nedenleri yok...
  Hitler hırslarını bastırmak zorunda kaldı ve Batı'da ve Avusturya'nın pahasına genişlemeyi başardığı için sevindi. Naziler ayrıca Danimarka'yı işgal eder ve 1914'ün sınırlarını ve imparatorluklarının kuzeyini yeniden kurar.
  Troçki 1960 yılında sekseninci yaş gününü kutlarken öldü. Kötü alışkanlıklar olmadan ve fiziksel uygunluğu sürdürmeyen SSCB Başkanı, son eylemlerine kadar açık düşünceyi sürdürdü.
  Başkanlık görevini oğlu David'e devretti ve böylece dünyanın ilk komünist hanedanını kurdu. Bu zamana kadar SSCB artan merkezileşme ve anayasada ondan çekilmeyi yasaklayan değişiklikler yaşadı. Hitler ayrıca, suni tohumlama sonucu elde ettiği oğullarından birine , ancak rekabetçi bir temelde, iktidarı devretti.
  Ancak oğul henüz çok küçük olduğundan Hitler'in ölümünden sonra Naziler bölündü ve çok geçmeden sol kanat iktidara geldi. Dünya daha güvenli hale geldi ama sömürge sisteminin çöküşü yeni bir istikrarsızlık savaşına yol açtı. Çözüm komünist bir koalisyonun yaratılmasıydı. Karşılıklı yardım sağladı ve karanlık kıta koşullarında sosyalizmi inşa etmeye çalıştı.
  Ancak dünya komünizmi çok sayıda piyasa unsuruyla ayırt ediliyordu ve birleşik bir sistemdi.
  Bu arada SSCB içinde çelişkiler büyüdü. Tek partinin siyasi hakimiyeti artık büyüyen oligarşiye uygun değildi. Kızıl dalga işadamları değişim ve siyasi güç istiyordu. Şu ana kadar planlı ekonominin başarısı ve siyasi kazanımlar muhalefetin ruh halini kısmen telafi etti. Ancak Amerika Birleşik Devletleri'nde değişiklikler oldu. İki partinin tekelini kıran yeni bir lider ortaya çıktı: Demokrat ve Cumhuriyetçi, üçüncü bir vatansever yarattı.
  Ve iktidara geldikten sonra otokrasiyi kurdu. Aynı zamanda komünizme karşı bir haçlı seferi başlatıyor. David öldü ve bundan sonra bir dizi komplo ve hizip mücadelesi başladı. Bunun sonucunda ülke sarsıldı. Ancak gruplar arasındaki mücadele, SSCB başkanlık makamının ele geçirilmesiyle sona erdi ve halk sakinleşti.
  Aktif alan genişlemesi vardı. 2015 yılında Plüton, bir insan astronotun ayak bastığı son gezegen oldu. Kısa bir süre için insanlar Jüpiter'in yüzeyini ziyaret edebildiler. Doğru, özel aromatik banyolarda yatmaları gerekiyordu.
  SSCB içinde kapitalist unsurlar daha da güçlendi. Yoksullarla zenginler arasında bir tabakalaşma vardı. Gerçek milyarderler ve aynı zamanda Politbüro üyeleri ortaya çıktı. Komünizm giderek daha fazla finans oligarşisiyle birleşti ve kapitalizmden giderek daha az farklılaştı. SSCB'de gelir vergisi bile doğrusal hale geldi ve tek bir yüzde oranı getirildi. Bu elbette belirsiz bir hoşnutsuzluğa ve küçük isyanlara yol açtı.
  Ancak şu ana kadar durum kontrolden çıkmadı. Ancak gerçekte komünizmin dışsal nitelikleriyle birlikte sosyal garantiler giderek kısıtlanıyordu. Özellikle tıp ve eğitim kısmen ödenmeye başlandı, işsizler ve işgücü takasları ortaya çıktı.
  Victoria Vilna'ya ulaştı ve paralel dünyayı hatırlamayı bıraktı. Artık Rus ordusuna liderlik etmeye devam etmesi gerekiyordu.
  Litvanya Büyük Dükalığı'nın başkenti Vilna düştü, ancak ileride Grodno ve Brest'e doğru bir yürüyüş vardı.
  Belaruslular isteyerek Rus ordusuna katıldı. Ancak kar yağdı ve ortaçağ ordusunun hareket etmesi zorlaştı. Yine de Büyük Dük Vasily, Grodno'yu işgal etmeyi ve orada kışı geçirmeyi emretti. Victoria, kesecek veya yok edecek başka birini bulmak için çevredeki kalelerin etrafında koştu.
  İçinde vahşi bir yok etme susuzluğu kabarıyordu ama rakipleri giderek daha sık savaşmadan teslim oluyordu.
  
  
  KARANLIK CEHENNEDEN KAHİNLER
  Elbette faydalı ve tehlikeli farklı tahminler var.
  Ancak alternatif gerçekliklerden birinde, Nazi'ye Şeytan'ın aynasını yeniden anlatma gücünü nasıl geri verebileceğine dair bir numara söyleyen bir büyücü vardı. Masum bir çocuğun kırmızı kanının damlacıkları yansıtıcı yüzeye düştü. Ve anında emildiler ve aynanın kendisi parlamaya başladı ve yeteneklerini yeniden kazandı. Ve Führer o zaman çok şey öğrendi.
  Ancak geleceği bilseniz bile onu düzeltmek her zaman mümkün değildir. Ancak Afrika'da Almanlar birliklerini yeniden topladılar ve Montgomery'nin 23 Ekim'de başlattığı saldırıyı püskürtmeyi başardılar.
  Büyük zorluklarla da olsa, insan gücü ve teçhizatı üstün olan birlikler tarafından durduruldular. Ancak saldırının yerini ve zamanını bilmek, Rommel'in birkaç birimini rasyonel bir şekilde dağıtmasına ve saldırıyı püskürtmesine yardımcı oldu. İngilizler önemli kayıplar verdi ve iki hafta süren çatışmalardan sonra durmak zorunda kaldı.
  Ve Alman denizaltı filosu, Kazablanka'ya ve Fas kıyılarına inmeyi planlayan çıkarma kuvvetleriyle bir düzine gemiyi batırarak büyük hasar vermeyi başardı. Mısır'daki başarısızlığı ve "Alman kurt sürülerinin" faaliyetini gören Amerikalılar, Meşale Operasyonunu terk etti.
  Almanlar ise Sovyet birliklerinin yandan saldırılarını püskürtmek için birliklerini Stalingrad'da yeniden toplamaya çalıştı ve kendilerini merkezdeki savunmaya gömerek hazırlandı.
  19 Kasım 1942'deki kötü hava koşulları nedeniyle Sovyet birlikleri, saldırı uçakları da dahil olmak üzere havacılığı etkin bir şekilde kullanamadı ve topçu hazırlıkları son derece sınırlı bir başarı elde etti. Böylece Almanlar ve müttefikleri güçlerini yeniden toplayarak Sovyet birliklerinin ilerleyişini püskürtmeyi başardılar. Doğru, bu Nazilerin dikkatini Stalingrad'dan uzaklaştırdı ve şehirde kahraman olan Sovyet askerlerine bir soluklanma fırsatı verdi. Kızıl Ordu'nun kontrolünde çok az ev kalmasına rağmen.
  Fritz de merkezde dayandı... Stalingrad'daki savaş Aralık ayı sonuna kadar devam etti. Cephede bir atılım yapamayan Kızıl Ordu durdu. Ancak Almanlar için de kolay olmadı. Şehre yapılan saldırı sırasında çok fazla kayıp verdiler ve savunmada kayıp oranı onların lehine görünse de birlikler hala bitkin durumda.
  Ocak ayında, kehanetin öngörüsüne rağmen Almanlar, Spark Operasyonu sırasında kuzeyde tutunamadı. Doğru, çatışmalar üç haftadan fazla sürdü ve Kızıl Ordu'ya büyük kayıplar verdi, ancak karadan Stalingrad'a ulaşmayı başardılar.
  Ancak İblis'in aynası tarafından uyarılan Almanlar, Voronej yakınlarındaki saldırıyı püskürterek zayıf müttefiklerini, yani İtalyanları ve Rumenleri güçlendirmeyi başardılar. Aksi takdirde oradaki savunma kırılabilirdi.
  Ve üçüncü Rzhev-Sychov operasyonu başarısız oldu. Almanlar, zorluk çekmeden de olsa, Sovyet saldırısını bir kez daha püskürttüler. Stalingrad'da hava sıcaktı, Ocak ayında savaşlar oldu. Paulus'un yerini Mainstein aldı ve bu daha deneyimli mareşal, 12 Şubat'a kadar kale şehrini ele geçirmeyi başardı. Ancak Almanlar bunun için yine çok büyük bir bedel ödedi. Şubat 1943'te Reichstag'ın toplanması ve topyekun savaş ilan edilmesi gerekiyordu. Çalışma gününü uzatın ve köle emeğini eskisinden daha aktif kullanın.
  Topyekûn savaş ilanı, silah üretiminin artırılmasını ve yeni tümenlerin oluşturulmasını mümkün kıldı. Yabancılar ve Hiwiler dahil.
  İngilizlerin ve Amerikalıların Fas'a ne zaman girmeyi planladıklarını bilen Almanlar, büyük denizaltı filosunu kullanarak çıkarma gemilerine acı verici darbeler indirerek birbiri ardına çıkarmaları aksattı. Bu, Nazilerin Batı'ya karşı askeri operasyonları yerelleştirmesine ve tüm ana güçlerini doğuda yoğunlaştırmasına olanak sağladı.
  Rommel'in birliklerinin konumu zor olmaya devam etti, ancak ayna sayesinde faşist havacılık daha verimli çalışmaya başladı ve konvoylar Afrika grubunun tedarikini iyileştirdi.
  Montgomery'nin Mart 1943'teki yeni saldırısı başarısızlıkla sonuçlandı. Bu kez şeytani büyünün yardımıyla doğru verileri alan Rommel, İngilizleri tuzağa düşürdü ve onları ezici bir yenilgiye uğratmayı başardı! Doğru, düşmanın sayısal üstünlüğü ve hava üstünlüğü nedeniyle Montgomery'yi tamamen yenmek mümkün değildi, ancak Britanya'nın yenilgisi dikkat çekiciydi. Özellikle çok sayıda tank kaybedildi ve önemli sayıda araç ganimet olarak ele geçirildi.
  İngilizler birkaç savunma hattını geri çekerek İskenderiye'ye yaklaştı. Rommel'in yeni rezervlere ihtiyacı vardı ve Naziler saldırıya güney yönünde devam etmeyi planladı. Stalingrad düştü ve ardından Volga boyunca ilerlemek mümkün oldu.
  Mayıs 1943'te Almanlar Yunus Operasyonuna geçti. Birlikleri, kehanetin yardımına rağmen Kızıl Ordu'nun çok güçlü muhalefetiyle karşılaştı. Ağır kayıplar pahasına ilerleme yavaştı. Doğru, bir falcının yardımı savaşın gidişatını etkiledi. Wehrmacht karşı saldırıları önceden tahmin etti ve giderek daha fazla saldırı başlattı. Haziran ortasında Naziler Volga deltasına yaklaşmış ve Hazar Denizi'ne ulaşmıştı.
  Sovyet birliklerinin Kafkasya'daki konumu, Türkiye'nin 22 Haziran 1943'te savaşa girmesiyle ağırlaştı. Ve bu aslında Bakü petrolü için yapılan savaşın sonucunu önceden belirledi.
  Müttefikler belirleyici değildi. Montgomery aktif savunmaya geçti ve artık saldırıyı düşünmedi ve Fas'a çıkarma gerçekçi değildi.
  10 Temmuz 1943'te Churchill, Alman kuvvetlerinin bir kısmını doğudan uzaklaştırmak için Fransa'ya çıkarma girişiminde bulundu. Ancak kötü hazırlanmış çıkarma, Amerika'nın kararsızlığı ve bir kehanet sayesinde Almanların tüm detayları bilmesi gerçeğiyle birleştiğinde, İngilizlerin ve Amerikalıların tarihteki en büyük kara yenilgisiyle sonuçlandı.
  Yalnızca altı yüz elli binden fazla insan ve çok sayıda ekipman ele geçirildi. Ancak bu ne yazık ki Nazilerin güneydeki ilerleyişini engellemedi. Ağustos ayında Almanlar Dağıstan'ın tamamını ele geçirdi, Türkler Erivan ile birlikte neredeyse tüm Ermenistan'ı ele geçirdi ve 27'sinde Naziler ve Osmanlılar birleşerek Transkafkasya cephesini ikiye böldü.
  Ve yine Sovyet güçlerinin cephenin diğer bölgelerine yönelik saldırı girişimleri başarısızlıkla sonuçlandı. Düşman, Sovyet komutanlığının planlarının fazlasıyla farkındaydı.
  Kızıl Ordu'daki özel birlik çok yaygındı, baskılar ve kitlesel tasfiyeler gerçekleştirildi. Birkaç düzine general ve topçu mareşali Kulik bile vuruldu.
  Ancak düşmanın şeytani bir silahı olduğu sürece hiçbir şeyin ona karşı faydası olamaz.
  Eylül ayı şiddetli çatışmalarla geçti, Naziler ve Osmanlılar Bakü'ye yaklaştı. Ve Ekim ayında şehrin kendisinde çatışmalar çıktı.
  Kıyı kentine deniz yoluyla ikmal yapılıyordu ve umutsuzca onu tutmaya çalışıyorlardı. Çatışma uzadı ve planlandığı gibi 7 Kasım'a gelindiğinde Almanlar bunu başaramadı. Ancak Kafkasya'daki diğer tüm şehirler bu zamana kadar çoktan kaybedilmişti. Ve Aralık ayında devasa kayıplar pahasına efsanevi şehir düştü.
  O dönemde SSCB'de geliştirilen en büyük petrol sahası gibi Kafkasya da tamamen kaybedildi. Doğru, tüm petrol kuyuları havaya uçurulduğu ve yok edildiği için Naziler bu avantajdan kısa sürede yararlanamadı.
  Doğu cephesinde bir durgunluk vardı. Büyük Alman kara kuvvetleri, Rommel'e yardım etmek için Irak'a ve daha da ileri giderek Filistin ve Süveyş Kanalı'na hareket etti. Ancak Sovyet liderliği bu duraklamadan yararlanmaya karar verdi . Sibirya dahil başka yerlerde de petrol yatakları geliştirildi. Sovyet tasarımcıları da yeni tanklar üzerinde çalıştı. IS-2 ve T-34-85'in Alman Panter ve Kaplanlarına bir yanıt olması gerekiyordu.
  Nazi Almanyası'nda silah üretimi gerçek tarihe göre daha yüksekti. Nazilerin ve kölelerin daha fazla kaynağa sahip olduğu ve morali bozuk müttefiklerin bombalamalarının daha zayıf olduğu açıktır. Bu da gerçekte olduğundan daha fazla demir ve daha kaliteli metal üretebilecekleri anlamına geliyor. Böylece ayda 600 Panter üretim planına ulaşıldı ve hatta aşıldı. Ancak başka kısıtlamalar da vardı: Yeni mürettebatın eğitim süresi. Dahası, "Panter" tüm şüphesiz avantajlarına rağmen: yüksek zırh delici ve ateş hızına sahip bir top, mükemmel görünürlük ve optiklerin yanı sıra iyi ön koruma ve iyi sürüş performansı, zayıf yan korumaya ve kademeli bir düzenlemeye sahipti. silindirlerden.
  Panther-2'nin daha gelişmiş ve umut verici bir gelişme olduğu ortaya çıktı. 47 tonluk biraz daha yüksek ağırlığa sahip çok daha yoğun bir düzen sayesinde Panther-2, 71 EL namlu uzunluğuna sahip güçlü bir 88 mm topa ve gövdenin ön tarafında 60 derecelik yanlarda 120 mm zırha sahipti. açı ve 150 taret ön tarafında, duralumin kasa içinde 900 beygir gücünde motor ile.
  Böyle bir makine Kasım 1943'te Tiger-2 ile birlikte üretilmeye başlandı. Ancak Almanlar hâlâ arabalarını geliştiriyordu. Ve Ortadoğu'ya doğru ilerlediler.
  Mart 1944'te Almanlar Kuveyt'i ele geçirdi ve Süveyş Kanalı'na ulaştı.
  Nazilerin herhangi bir avantaja sahip olmaması için kehanetin bozulması gerekiyordu. Bu durumda, kızların bunu daha erken yapma isteği vardı, ancak nüfuzdaki sınırlamalar onları etkiledi.
  Mesela 1 Nisan 1944'te artık sihir dolu kızlar yerine iki güzel güzel ön tarafta ilerliyordu. Ne yazık ki, çok vasat yeteneklerle atlama sınırlayıcı etkilendi. Karla pek az temas eden bahar zemininde çıplak ayakla yürümek bile biraz soğuktu. Kızların sol tarafında Kamyshin'in kuzeyinde derin Volga var ve daha ileri giderseniz Stalingrad yakınlarındaki Alman mevzilerine ulaşacaksınız. Ve savaşçıların görevi neredeyse sıradan kızlara dönüşmek ve nefret edilen kahiyi etkisiz hale getirmek için insanüstü yeteneklerini kaybetmektir... Ancak bu bile artık yeterli olmayabilir. Ne de olsa SSCB, savaştan önce nüfusun yarısının yaşadığı bölgeyi ve her şeyden önce çıkarılmaya uygun petrol de dahil olmak üzere endüstriyel potansiyelinin önemli bir bölümünü kaybetti.
  Elbette başka birçok mevduat var ama bunların tam kapasiteyle çalışabilmesi için hem zaman hem de para gerekiyor. Yani durum öyle ki, Hitler İblis'in aynasının gücünden mahrum kalsa bile bu, acı verici bir şekilde yetersiz kalabilir. Üstelik müttefikler arasında ayrılıkçı duygular yoğunlaştı. Özellikle Amerikalılar. Roosevelt hasta, Gallen açıkça solcu pasifizme eğilimli ve yeni seçim beklentileri pek de iç açıcı değil.
  Denizaltı savaşı Müttefikler için pek iyi gitmiyor. Alman denizaltılarının sayısı sürekli artıyor ve savaş nitelikleri gelişiyor. Isı güdümlü torpidolar ve hidrojen peroksitle çalışan denizaltılar çoktan ortaya çıktı . Ve Müttefiklerin filosu inceliyor ve zayıflıyor, özellikle de Almanların teknotronik köpek balıkları yüzeye çıkmamayı ve kendilerini açığa vurmamayı öğrendikleri için.
  Buna ek olarak, Nazilerin denizaltı filosunun faaliyetleri gerçek tarihte olduğundan daha yüksek: yakıt ikmali kolaylaştı, hatta tankerler Libya sahalarından bile geliyor. Ayrıca Romanya'nın bombalanması çok daha zayıf. Ve sentetik yakıt üretimi daha yüksektir.
  Müttefikler şokta ve durumları elverişsiz. Özellikle iç politik olanlar.
  1 Nisan 1944'te Doğu Cephesi'ndeki kuvvetler dengesi: SSCB 6,3 milyon asker ve subay, yaklaşık 5,3 bin tank ve kundağı motorlu top, 95 bin top ve havan, 7,7 bin uçak. Düşmanı yenmeye çalışırken kış savaşlarında ağır kayıplar. Almanlar, uyduları, yabancı tümenleri, Hiwi piyadelerini hesaba katarak 7,2 milyondan fazla, tanklar ve kundağı motorlu silahlar zaten 8,8 bin, silahlar ve havanlar yaklaşık 100 bin, havacılık 16,5 bin araç biriktirdi. Yeni IS-2 ve T-34-85 tanklarının Kızıl Ordu'da hizmete yeni girdiğini düşünürsek düşmanın ekipman kalitesindeki üstünlüğü anlamlıdır. Böylece "Panterler" ve "Kaplanlar"ın üretimi zaten teşvik edildi ve bunlar Almanya'nın tank filosunun yarısından fazlasını oluşturuyor.
  Havacılıkta niteliksel değerlendirmeler o kadar net değildir. Alman araçları hız ve silahlanma açısından Sovyet araçlarından üstün, ancak yatay manevra kabiliyeti bakımından yetersiz, aynı zamanda dikey manevra kabiliyeti bakımından da üstün. Ancak en önemlisi, Fritz'de öncelikle ME-262 olmak üzere jet uçakları ortaya çıktı. Pervaneli avcı uçakları arasında silah ve hız açısından en güçlü olanlar ME-309 ve TA-152 idi. Yu-488 ve hatta daha önce Yu-288 seri üretime girdi. Bu bombardıman uçaklarının yüksek yük altında uçuş özelliklerinde eşi benzeri yoktu.
  Her halükarda, kuvvetler dengesini hesaba katarsak, düşmanın daha güçlü olduğunun kabul edilmesi gerekir. Ayrıca Ortadoğu'daki operasyon tamamlanırsa faşistler daha da güçlenecek. Ve oradaki nihai zaferlerine bir aydan fazla zaman kalmadı. Bu yüzden...
  Teknik açıdan bilgili Elena derin bir iç çekti ve şarkı söyledi:
  - Güç yok, güç yok... Goblin açıkça çok fazla içmiş! Az önce kabuğu gördü ve müstehcen çığlıklar attı!
  Mütevazı bir köylü kıyafetiyle bile kültürünü koruyan Zoya, arkadaşına parmağını salladı:
  - Kabalıklardan kaçınalım... Bir eylem planı hazırlayalım!
  Elena omuz silkti. Eskisinden daha zayıftı ve o kadar da atletik değildi. Gerçi belki de birçok erkek onu eskisinden daha çekici bulacaktır. Kızın elbisesi sade, keten, beyaz ve temizdir. Köylü kadınlarına göre biraz daha kısa, bronzlaşmış bacakları dizlerinin üstünde ortaya çıkıyor. Kızların silahları ya da mücevherleri kalmamıştı. Saat bile yok.
  Artık o kadar rustikler ki, Nisan ayı için fazla bronzlaşmışlar ama o kadar hızlı ve güçlü değiller. Ayaklar çakıl taşlarıyla kaplı kil bir yol boyunca yürüyor. Çıplak tabanlar, köylü kadınlarınki gibi serttir ve dikenli bir yüzeye basıldığında rahat hissettirir. Yürürken böyle soğuk esmiyor. Dondan sonraki sabah donları erir ve ayaklar o kadar uyuşmaz ve ağrımaz.
  Önceki bedeninde genel olarak bir savaşçıydı, Antarktika'da bile hiçbir sorunu yoktu. Ve şimdi bacaklarım soğuktan kırmızı ve sabah güneşinde ısınırken iğrenç bir şekilde ağrıyorlar.
  İnsan vücudunun soğuktan ve yorgunluktan hoş olmayan hisler yaşayabileceğini çoktan unutmuş olan Elena, sıkıntıyla şunları söyledi:
  - Dürüst olmak gerekirse böyle bir keşif gezisinin amacını göremiyorum. Bu cehenneme atıldık, güçlü sihirden mahrum kaldık... Çıplak ayakla ve basit bir köylü kıyafetiyle bırakıldık ve aynı zamanda insanlığı faşizmden kurtarmak zorunda kaldık!
  Zoya benzer bir pasaja mantıklı bir şekilde yanıt verdi:
  "Ama işin güzelliği de bu!" Böylece mucizevi yeteneklerimizi kullanarak Vilna'yı ve Litvanya'nın diğer şehirlerini ele geçirmemiz çok kolay olmayacaktı. Çok daha ilginç ve en önemlisi, düşmanı basit bedenlerde ve süper güçler olmadan yenmek için hayal gücü gerekiyor!
  Elena bir alışkanlık olarak çıplak ayağını yolun ortasında kilden çıkan büyük bir parke taşına tekmeledi. Ancak darbenin etkisiyle uçmak yerine taş yerinde kaldı ve Bilge Kız acıdan dolayı çığlık attı. Hala uzun, zarif parmaklar anında şişti ve maviye döndü. Hatta Zoya bunlardan birkaçını düzeltmek zorunda kaldı. Mor falankslar yerine oturdu ve Elena yanağında oluşan gözyaşını sildi. Çok aptalca bir şey yapmalısın.
  Belobog'un kızı kendi içinde bir sempati dalgası hissetti, bir empati dalgasına kapıldı. Ve aynı zamanda kendi zayıflığı ve kırılganlığı hissi ortaya çıktı. Elena'nın mavi derisinin altındaki çivi çatladı ve bacağı da gerçekten dokunaklı bir şekilde hasar gördü ve savunmasız hale geldi.
  Bilge, kendisine sempati duyarak şunları söyledi:
  - Süper güçleri olmayan etin anlamı budur... Basitçe hiç kimse olursunuz!
  Zoya sıkıntıyla şunları söyledi:
  - Küçük bacakların iyileşecek... Bir şekilde yaşayacaksın!
  Kızlar tekrar yola koyuldular. Artık aynı pervasız neşeye sahip değillerdi. Ayrıca ne kadar uzun süre yürürlerse açlık da o kadar kendini hissettiriyordu. Burada kolektif çiftlik tarlaları ortaya çıktı... Onlar üzerinde çalışmalar zaten tüm hızıyla sürüyordu.
  Ancak erkekler görünmüyordu; yalnızca kadınlar ve çocuklar koşumlanmıştı; bazıları sabana, bazıları da çapaya. Buradaki insanlar çok zayıf, yüzleri bitkin. Doğru, çocuklar güzel kızları görünce gülümsediler ve onlara el salladılar, onları nasırlı, uzanmış ellerle selamladılar.
  Zoya, Elena'ya köylü işlerinde yardım etmeyi teklif etti. Svarog'un kızı isteksizce kabul etti. Kollektif çiftliğin zorlu kısmını değil, kişisel olarak silah ustalığı istiyordu. Ancak ayağını bir parke taşına çarptıktan sonra saldırgan ruh hali bir anda ortadan kayboldu. Ayrıca, kendi yasallaştırmanızı da düşünmelisiniz. Ne derse desin, sadece elbiselerle ve papazsız kaldılar.
  Evet, NKVD her an onları casus ilan edebilir ve kafalarını karıştırabilir. Aksi halde belgeleri dahil her şeyini kaybetmiş mülteciler haline gelecekler. Elbiseleri pek yeni değil ve daha kısa etekli tarz Bolşevik köyüne özgü. Buna inanacak kadar yiyebilirsin!
  Zoya köyde doğmuştur ve elleri ve vücudu acı çekme konusunda çok hünerlidir. Elena sadece Moskovalı değil, şehirli bir hanımdır. Doğru, Rodnover topluluğunda tarım işlerinde tecrübesi var. Ama yine de hareketler Zoya'nınki kadar kolay ve tanıdık değil. Evet ve soğuk zemindeki kırık parmaklar iğrenç bir şekilde ağrıyor.
  Ancak genç kadınlar, oğlanlar ve kızlar, geceleri hava dondurucu olsa ve neredeyse üşüme riskiyle karşı karşıya olsanız bile yalınayaklar. Sadece yaşlı kadınlar ve bast ayakkabılı yaşlı kadınlar. Görünürde hiç erkek yok ve herkesin üstünde en büyüğü, on beş yaşından büyük olmayan, oldukça düzenli pantolonlar giyen, ancak çok etkileyici bir görünüme ve cesur bir çeneye sahip, kıvırcık saçlı, kırmızımsı bir genç. Komsomol rozetli bu çocuk oğlanların en büyüğü ve herkese emir veriyor.
  Genç komutan, iki güzelin kendilerine katılması konusunda yorum yapmadı. Sanki öyleymiş gibi, söylemeye gerek yok. Volga bölgesinin iklimi ılıman ve iklim tüm hızıyla devam ediyor, bu nedenle fazladan bir çift elin zararı olmaz.
  Kısa süre sonra Elena'nın sırtı ağrımaya başladı ve sabana gitmek istedi. Yani oldukça güçlü bir kızın vücudu için bu daha kolaydır, ancak ayak parmaklarınızın çok fazla tahriş etmemesi için topuklarınızı gevşek toprağa dikkatlice kazmanız yeterlidir. Ancak göğüs üzerindeki baskı farklı bir açıyla gelir ve yüksüz olan sırt ağrı hissetmez.
  Kız o zaman düşündü, gerçekte kaç yaşında? Yüz sayısını çoktan geçti! Eğlenceli! Modern Rusya'nın en yaşlı kadınlarından biri ve aynı zamanda güç ve sağlıkla dolu. Ancak büyülü yeteneklerinden mahrum kaldıktan sonra canavarlara dönüşebilirler!
  Bu düşünce Elena'yı ürpertiyor...
  Herkes heyecanla ve öğle yemeği molası vermeden çalıştı. Ya da ancak hava tamamen kararınca serinlemek için ateşe yaklaştılar. Volga Nehri yakınlardaydı ve tencerede balık vardı. Ancak ekmek yalnızca belli bir miktar var ve bir şekilde tamamen temiz değil, yabancı maddeler içeriyor. Soğanın başka bir tadı.
  Yemekler basit ve çok fazla değil; aç karnına göre bir lezzet gibi görünüyor. Korucu Kızları yıllardır bu kadar yorgun hissetmemişlerdi. Hayır, süper güçleri olmayan bir insan olmak hala çok acı verici. Ve sen bir eşek gibi yoruluyorsun!
  Ancak organizmaların genç ve sağlıklı olması da iyidir. Kızlar ahırda diğer kadınlarla birlikte kendi başlarına uykuya daldılar. Çocuklardan biri başını Zoe'nin yüksek göğsüne dayadı. Korucu kız onun sarı buklelerini okşadı... Ve güçlü bir melankoli hissetti. Hayattan ve patronları olan Yaratıcı Tanrılardan her şeyi aldılar: sonsuz gençlik, güç, zenginliğe, güce, şerefe ve saygıya sahip olma fırsatı, ama... Hamile kalmak için, kendilerine eşit yeteneklere sahip bir adamla yatmaları gerekiyor. Ve bunu bulmak hiç de kolay değil.
  Ve eğer böyle adamlar varsa, o zaman onlar farklı bir seviyede ve farklı bir evrendedirler. Elena, Gagarin'le ilgili bir şarkıyı hatırladı ve bu onu daha da üzdü;
  Onun nasıl bir adam olduğunu biliyor musun?
  Bütün dünya onu kollarında taşıdı!
  TSING'İN KARDEŞİNİN KARARI İMPARATORLUĞU KURTARIR
  Çar Nicholas II'nin kardeşi Mikhail, gerçek tarihin aksine kararlı davrandı. İmparatorluk Muhafızları, Kışlık Saray'a saldırmaya çalışan isyancılara ateş açtı. Daha sonra hükümdarın desteklediği Kazaklar ve asil alaylar savaşa girdi.
  Yüzlerce isyancı öldürüldü ve diğerleri kaçtı. Polis aktif olarak isyancıları ve liderlerini yakaladı. Devlet Dumasının temsilcileri, soylu aileler, tüccarlar ve mali seçkinlerin üyeleri, Çar Nicholas'a bağlılık yemini etmek için acele ettiler ve sadakat yemini ettiler. Çatışma sırasında altı yüzden fazla isyancı öldürüldü ve bir buçuk bin kişi de yaralandı. Gardiyanlar yaklaşık yirmi kişiyi kaybetti, Kazaklar ise elli kişiyi daha öldürdü.
  Ciddi bir çatışma ama otokrasi hayatta kaldı. Tepedeki komplocuların ne tek bir düşüncesi ne de tek bir lideri vardı. Ve genel olarak birçoğu, savaş sırasında hükümet biçimini değiştirmenin imkansız olduğuna inanıyordu.
  Çar II. Nicholas'tan memnun olmayan pek çok kişi var ancak imparatorluk rejimine alternatif sunmak zor. Üstelik zenginler, cumhuriyetçi hükümet biçiminin , kapitalistleri aç ve asi proletaryadan, toprak sahiplerini de köylülerden koruyamayacak kadar zayıf ve gevşek olacağından ciddi biçimde korkuyorlar .
  Ancak halkın kendisi ciddi bir devrim örgütlemeyecek. Bolşevikler hala çok zayıf ve sayıları az; Sosyalist Devrimciler çoğunlukla devrimin iyi olduğuna inanıyor, ancak önce dünya savaşını kazanmanın daha iyi olduğunu düşünüyorlar.
  Kısacası isyan çıktı ve herkes dışarı çıktı! Kanlı bir diriliş gibi bir şey tekrarlandı...Ve sessizlik!
  Nicholas II, kardeşini kararlılığından dolayı birinci derece George Nişanı ile ödüllendirdi ve onu baş general rütbesine yükselterek Mikhail'i batı cephesine komuta etmesi için atadı. Güney ve Romanya cepheleri ise Brusilov'a bağlıydı.
  Rus ordusunun büyüklüğü neredeyse on milyon kişiye ulaştı ve bakımı imparatorluğa ağır bir yük getirdi. İlerlemek gerekliydi.
  Yollar kurur kurumaz çarlık ordusu Galiçya'ya saldırdı. Sayısal üstünlük Rus birliklerinin yanındaydı. Avusturyalıların morali zayıfladı ve Slavlardan oluşan alaylar toplu halde firar etti veya teslim oldu. Düşmanı kontrol altına almaya yetecek kadar Alman birimi yoktu.
  Hepsinden önemlisi, Amerika Birleşik Devletleri Nisan ayında Merkezi Güçlere karşı savaşa girdi. Ve böylece çatışmanın sonucu zaten önceden belirlenmişti. Almanlar, Müttefikleri yenmek için Batı'daki güçlerini artırmaya çalıştılar ve Avusturya-Macaristan'a önemli bir yardım sağlayamadılar.
  Rus birlikleri Lviv'i ve Galiçya'daki bazı şehirleri işgal etti. Birkaç küçük kazan bile oluştu. Avusturya'nın yamalı , kırık cephesi çok çabuk çöküyordu, bu yüzden Almanlar batıda kör bir savunmaya geçmek ve oluşan boşluklara asker atmak zorunda kaldı.
  Başarılarını geliştiren Ruslar, Przemysl'e yaklaştı ve hatta şehri kuşattı. Ancak tedarik sorunları ve savaşa daha fazla hazır Alman birimlerinin savaşa dahil edilmesi ilerlemeyi yavaşlattı. Ancak Romanya Cephesi ve bir süre sonra Batı Cephesi de saldırıya geçti. İkincisi zor bir görevle karşı karşıyaydı: Güçlü, derin kademeli Alman savunmasını kırmak.
  Çarın kardeşi Mihail bunu utanç verici bulmadı, Brusilov'dan öğrendi ve benzer taktikleri uyguladı. Almanların asıl saldırının yönünü tespit edememesi için aynı anda on iki ayrı yerden taarruz hazırlıklarına başladı. Ayrıca geceleri aktif olarak sis perdesi ve taarruz kullandılar.
  Güneydeki Rus birlikleri Bükreş'i kurtardı ve merkeze yapılan saldırı Vilno'nun güneyinde ilerlemelerle sonuçlandı.
  Almanlar bir kez daha güney kanatlarını güçlendirmek zorunda kaldı. Riga'yı ablukaya alan Alman birlikleri kuşatma tehdidi altındaydı. Bu koşullar altında Kaiser, Baltık devletlerini terk etme ve birliklerini Prusya savunma hattına çekme konusunda zor bir karar aldı.
  Sendika ve Türkiye açısından işler yolunda gitmedi. Ruslar ve İngilizler Küçük Asya'da ilerliyor, Fransızlar Suriye'de Filistin'e baskı yapıyordu. Osmanlılar zayıflıyordu ve düşüşleri çok uzak değildi. Ayrıca Bulgarlar da değişti. Prusyalıların savaşı çoktan kaybettiğini ve Romanya'nın çoğunu kurtaran Rus birliklerinin sınıra ulaştığını fark eden Slav kralı, Avusturya, Türkiye ve Almanya'ya savaş ilan etti.
  Elbette bu Almanların başını daha çok ağrıttı. Artık Doğu'daki ön cepheyi tutamadılar ve Vistula'ya çekilmek zorunda kaldılar. Doğal bir su bariyerinin Rus birliklerini geciktireceğini umuyoruz.
  Batıdaki müttefik, tankları daha aktif bir şekilde kullanıyor olmasına rağmen yalnızca kısmi başarılar elde etti. Ama şimdilik Almanya, biraz geri çekilmek zorunda kalsa da, cepheyi elinde tutuyordu. Güney kesimi çok çaba harcadı.
  Çarlık Rusyası sonbahar ve kış aylarında savaşın asıl yükünü Osmanlı İmparatorluğu'na devretti.
  Konstantinopolis'e hem karadan hem de denizden yapılan saldırı, Rus silahlarının zaferiyle sonuçlandı. Türkiye düştü ve onunla birlikte Rusya, Akdeniz'e erişimi olan geniş bölgeleri, Konstantinopolis'i ve boğazları aldı.
  Doğru, savaşı 1917'de bitirmek mümkün değildi, ancak zaferin nefesi zaten herkes tarafından 1916'ya göre çok daha fazla hissediliyordu.
  Rusya'da kış küçük grevler ve gösterilerle geçti ancak askeri zorluklara rağmen ciddi çatışmalar yaşanmadı. Ruble çok fazla değer kaybetmiş olabilir ama kıtlıktan bahsetmek için henüz erken.
  Ancak artık savaşın sona ermesinin zamanı gelmişti ve bunu herkes anlamıştı. Mareşalliğe terfi ettirilen Brusilov, ana darbeyi düşmanın daha zayıf olduğu güneye göndermeyi ve ardından kuzeye dönmeyi önerdi.
  Almanların zaten ilk tankları vardı. Ancak sayıları savaşın seyri üzerinde önemli bir etki yaratamayacak kadar küçük. Rusya'nın da kendi araçları, özellikle Mendeleev tankları var. Ancak yine de çarlık endüstrisi henüz seri üretim yapamıyor.
  Ancak tankların seri üretimi İngilizler, Amerikalılar ve Fransızlar tarafından kuruldu. Bu, Alman mevzilerini aşması gereken, savunmayı kırmanın yeni ve güçlü bir yolunun ortaya çıktığı anlamına geliyor.
  Müttefikler aynı zamanda yıkıcı savaşı mümkün olduğu kadar çabuk bitirmek istiyorlar. Ve Mart ayının sonundan itibaren derin kademeli Alman savunmasını kırmaya çalışmaya başladılar.
  Güneyde yollar kurur kurumaz Rus birliklerinin saldırısı başladı. Rus birlikleri önceki zaferlerden sonra canlandı, ancak Avusturyalılar zar zor dayanabildi. Budapeşte daha mayıs ayının başında kuşatılmış durumdaydı. Daha sonra Vistula Nehri'ni geçerek Viyana'ya doğru hareket başladı.
  İtalyanlar da saldırıya geçti. Japonya bile Avrupa'ya bir sefer gücü gönderdi . Almanlar her taraftan baskı yapıyordu.
  Rus birlikleri Viyana'ya yaklaştığında Avusturya-Macaristan teslim oldu. Almanya'nın son müttefiki nihayet düşmüştü. Batı'da Müttefikler cephenin farklı yerlerinde saldırı taktikleri kullanarak yavaş ama emin adımlarla ilerlediler. Ve Rus birlikleri güneyden Vistula'yı kapsayan Alman cephesinin arkasına girdi.
  Bu koşullar altında, Almanya'nın tam ve umutsuz konumunu fark eden Şansölye Wilhelm, 22 Haziran 1918'de tüm düşmanlıkların durdurulduğunu duyurdu. Aslında Almanlar teslim oldu.
  Avusturya-Macaristan'ın varlığı sona erdi. Rusya, Galiçya'yı, Krakow bölgesini, Bukovina'yı, doğu Slovenya'nın bir kısmını ve Macaristan'ı aldı. Romanya Transilvanya. Avusturya-Macaristan'dan geriye kalan tek şey küçük Avusturya ve büyük ölçüde küçülmüş bir Macaristan'dı. Çekoslovakya Rusya'nın himayesinde ortaya çıktı.
  Çarlık İmparatorluğu, Almanya'dan Klaipeda, Poznan ve denizlere erişim sağlayarak Doğu Prusya'yı Danzig aracılığıyla metropolden ayırdı.
  Almanya, 19. yüzyılda fethettiği yerleri Danimarka ve Fransa'ya bırakmak zorunda kaldı. Her yıl büyük tazminatlar ödemeye mahkum edildi ve askeri potansiyel yüz bin kişiyle sınırlandırıldı.
  Ve tabii ki gerçek tarihte olduğu gibi askerden arındırılmış bir bölge.
  Çarlık Rusyası güneydeki topraklarını genişletti. Avusturya İmparatorluğu gibi Osmanlı İmparatorluğu da sona erdi. İngiltere Irak'ı, Fransa'yı, Suriye'yi ve İngilizlerle birlikte Filistin'i aldı. Rusya, Ermenistan'ı, Küçük Asya'yı ve Konstantinopolis'i aldı.
  Ortadoğu ve İran da nüfuz alanlarına bölündü. Böylece Çarlık Rusyası önemli maddi kazanımlar elde etti.
  Ancak savaş, ölen sivilleri saymazsak iki buçuk milyondan fazla askerin hayatına mal oldu ve çok büyük masraflara yol açtı. Finansman kargaşaya düştü ve ülke borç batağına düştü.
  Doğru, müttefikler hoşgörülü bir şekilde kredi faizlerini silmeyi kabul ettiler, ancak yine de borcun oldukça büyük olduğu ortaya çıktı - yaklaşık on milyar altın ruble.
  Ancak daha önce Almanlara ait olan işletmeleri kamulaştırmak mümkündü.
  Çarlık Rusya'sındaki siyasi durum istikrara kavuştu ve imparatorun otoritesi arttı.
  Nicholas II, Devlet Dumasına ilişkin kendi manifestosunu iptal ederek bundan yararlandı. Otokrasi yeniden tesis edildi ve yasama yetkisi tamamen Çar'a geçti.
  Bu sadece çekingen protesto girişimlerine neden oldu. Ülke savaştan çok yorulmuştu ve yeni şoklar istemiyordu.
  Ve ekonomi savaş sonrası hızlı bir toparlanmaya başladı! Büyüme yılda ortalama yüzde dokuz civarındaydı ve Amerika Birleşik Devletleri'ndekinden daha yüksekti.
  Yeni ileri endüstriler yaratıldı ve makine mühendisliği geliştirildi. Maaşlar arttı.
  Çarlık yasasıyla çalışma gününün uzunluğu 11,5 saatten 10,5 saate düşürüldü. Tatil öncesi günlerde ve hafta sonları saat 9'a kadar. Ayrıca, en azından bir kısmı geceyse, çalışma günü dokuz saate indirildi.
  Para alışverişinin ardından rublenin sağlam altın dengesi yeniden sağlandı. 1929'da bir işçinin maaşı ayda 50 rubleye ulaşıyordu; votkanın fiyatı ise şişe başına 25 kopekti. Yani ayda 200 şişe. Ve bunu altın karşılığı olarak alırsak, bu da 37 gram saf altın kadardır.
  Ülke, endüstriyel üretim açısından ABD'den sonra ikinci sırada yer aldı. İmparatorluğun geleceği çok parlak görünüyordu ama... büyük bir bunalım yaşandı.
  Çöküş Rusya dahil tüm dünyayı etkiledi. Gerçek en çok Almanya'ya ve ABD'ye zarar verdi. Ancak Çarlık Rusyası dış borçlanmaya çok bağımlıydı ve bu nedenle şoklardan ve durgunluktan kaçamadı.
  Yirmili yıllarda Bolşevik Parti bir kriz yaşıyordu. Lenin aslında kendisini teoriye kaptırarak ve bilim kurgu yazarak pratik, devrimci mücadeleden çekildi.
  Vladimir Ilyich, Britanya'da Herbert Wales ile tanıştı ve bilim kurgudan hoşlandı. Özellikle Vladimir İlyiç'in kaleminden büyük, fütüristik bir roman çıktı: "Komünizm mutluluğun yoludur"! Ve bir dizi başka eser. Lenin zaten bilim kurgu çalışmalarından iyi para kazanıyordu.
  Bolşevikler Troçkistlere ve Stalinistlere bölündü. Stalin, Narodnaya Volya'nın karakteristik özelliği olan bireysel terör taktiklerine geri dönmeye karar verdi. Troçki daha ılımlı bir pozisyon aldı.
  Yirmili yıllarda artık yüksek profilli siyasi cinayetler olmamasına rağmen Sosyalist Devrimciler hala aktif. Cumhuriyetçilerin ve Kadetlerin konumları giderek güçlendi. Aslında mutlak monarşi herkese modası geçmiş bir kalıntı gibi görünüyordu. Böylece huzursuzluklar, grevler, gösteriler yeniden başladı ve kraliyet tahtı sarsılmaya başladı.
  Hükümdar pek çok şeyi hatırlayabiliyordu...
  Nicholas'ın hükümeti bir çözüm buldu... savaşta! Üstelik generaller, Japonya'nın yenilgisinin intikamını almayı arzuluyorlardı. Ve bu anlaşılabilir bir durum...
  Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra Çarlık Rusyası birçok küçük askeri kampanya yürüttü. Ortadoğu'da onlar ve müttefikleri Arap dünyasını tamamladılar. Afganistan'da... Orada İngiltere ile birlikte savaş yaşandı. Rusya, Herat'ın yanı sıra Özbekler ve Taciklerin çoğunlukta olduğu Afganistan'ın kuzey bölgelerini ele geçirdi. İngilizler, acımasız savaşlardan sonra yine de güneye boyun eğdirdiler. Özyönetim Afganistan'ın merkezinde kaldı.
  İran hâlâ egemenlik görünümünü koruyordu ama bölünmesi de çok uzakta değildi.
  Ancak asıl çıkar çatışması Japonya'da yaşandı. Üstelik 1931'de Japonlar Mançurya'da kukla bir hükümet kurarak Çin'e saldırı başlattı.
  Bu da yeni bir savaşın nedeni oldu.
  Bu zamana kadar Rus ordusu tank filosunu yenilemeyi ve çok güçlü bir havacılık yaratmayı başarmıştı. Havada Japonya gözle görülür derecede zayıftı ve Rusya'nın kara ordusunun sayısı çok daha fazlaydı ve belki de savaşa daha hazırdı.
  Pasifik Filosu efsanevi Amiral Kolçak tarafından komuta ediliyordu. İlk Çağrılan Aziz Andrew Tarikatı Şövalyesi Brusilov bu zamana kadar çoktan ölmüştü, ancak yetenekli öğrencileri kaldı.
  Savaş en başından beri Japonya için başarısız oldu. Rus generaller: Çar'ın kardeşi Mihail Romanov'un genel komutası altındaki Denikin, Wrangel, Kaleidin, enerjik ve ustaca hareket ettiler. Birinci Dünya Savaşı deneyiminin etkisi oldu ve 1904-1905 çatışmasındaki hatalar dikkate alındı.
  Manevra savaşında yeri doldurulamaz olan Prokhorov'un hafif tanklarının da oldukça iyi olduğu ortaya çıktı. Her halükarda, zaten farklı bir Rus ordusu ve tamamen farklı bir savaştı.
  Ancak samuraylarla yapılan ilk savaşta Kuropatkin'in yerine daha yetenekli ve kararlı bir komutan gelseydi savaşın sonucu elbette tamamen farklı olurdu.
  Her halükarda, iki ay içinde Port Arthur Rus birlikleri tarafından kuşatıldı ve Japonlar yenildi. İki ay sonra Kore'nin tamamı kurtarıldı ve kale şehri fırtınaya tutuldu.
  Denizde de çeşitli derecelerde başarı ile savaşlar devam etti. Ta ki Baltık ve Karadeniz'den filolar gelene kadar. Yükselen Güneş Ülkesi tamamen yenilgiye uğratıldı ve hatta Hokkaido'ya asker çıkardılar. Japonya aşağılayıcı bir barış imzalamak zorunda kaldı. Mançurya'yı, Port Arthur'u, Almanlardan fethedilen bazı mülkleri, Güney Sahalin'i ve Kuril Sırtını geri verin. Ve aynı zamanda bir tazminat ödeyin, düzenli bir meblağ - bir milyar altın ruble.
  Zafer geçici olarak Otokrasinin konumunu güçlendirdi ve ardından Büyük Buhran yerini hızlı ekonomik yükselişlere bıraktı.
  Almanya'da, gerçek tarihte olduğu gibi, Hitler iktidara geldi, ancak çılgına dönmesine izin verilmedi. Özellikle genel zorunlu askerliği yeniden tesis etme girişimi Rusya ve Fransa'nın şiddetli direnişiyle karşılaştı. Askeri potansiyel açısından küçük tavizler verilmiş olsa da. Ordunun büyüklüğünün yüz binden iki yüz elliye çıkmasına izin verildi. Ayrıca Hitler, askerden arındırılmış bölgenin kontrolünü Almanya'ya iade etti.
  Ve Çarlık Rusya'sında hanedan sorunları ortaya çıkıyordu. Tahtın varisi Tsarevich Alexei öldü... Çarın kardeşi Mihail Romanov miras haklarından mahrum bırakıldı. Ve Kirill Vladimirovich Romanov gerçekten varis oldu. Ama bu adam sarhoşluğa ve sefahate saplanmış durumda. Tamamen bozulmuş...
  Peki Çar II. Nicholas'ın yerini kim alacak? Çar'ın kardeşi Mikhail, Japonya'ya karşı kazanılan zaferden sonra generalissimo rütbesini aldı ve büyük bir popülerlik kazandı. İmparatorluk Rusya tarihinde kraliyet ailesinin bu kadar yüksek bir rütbe alan ilk üyesi oldu. Ve birçok kişi onu kraliyet tahtında görmek istiyordu.
  Doğru, Nicholas II'nin kendisi - içki içmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, düzenli olarak jimnastik yapan - hala oldukça güçlüydü ve saltanatının Rus tarihindeki en uzun süre olacağı görülüyordu. Ancak Stalin, II. İskender'in zamanından bu yana en iddialı suikast girişimini tasarladı. Görünmesine rağmen, ne anlamı var?
  Her halükarda 1937 uğursuz bir yıl oldu. Çar Nicholas II öldürüldü ve onunla birlikte iki bakanın yanı sıra üç düzine saray mensubu da öldü ve Kışlık Saray'ın bir kısmı çöktü.
  Teröristler kanalizasyon sistemini madencilik yapmak için kullandılar ve bir tondan fazla aminolon yerleştirdiler.
  Böylece tarihin akışına saldırgan bir olay müdahale etti. Çar II. Nicholas'ın saltanatı böyle sona erdi. Hükümdar büyük ya da zorlu olarak anılmaya başlamadı. İmparatoru sevmeyenler onu kanlı olarak adlandırdılar çünkü krallığına çok fazla kan dökülmüştü. Saygıyla davranan bir Fatihtir. Böylece Rusya'da kendisine bağlı toprakların sayısı arttı. Çin'de büyük bir eyalet bile ortaya çıktı: Zheltorossiya.
  Toplamda krallık 43 yıl sürdü. Yalnızca Korkunç İvan daha uzun süre ve nominal olarak hüküm sürdü. Ancak üç yıl boyunca tahta çıktığı göz önüne alındığında, fiili kontrol süresinin daha kısa olduğu ortaya çıktı.
  Ancak meşru mirasçı Kirill Vladimirovich Romanov yine de tahta çıktı. Uzun süre (yaklaşık bir yıl) hüküm sürmedi, ancak tarihin akışı üzerinde bir miktar etki yaratmayı başardı. Özellikle Adolf Hitler'in Avusturya Anschluss'unu gerçekleştirmesine izin verdi. İddiaya göre halkların kendi kaderini tayin etme hakkına atıf yapılıyor ve güya bu şekilde daha fazla düzen sağlanacak. Avusturya Anschluss'u ve Mussolini ile anlaştı.
  Böylece Almanya genişledi ve nüfusu seksen milyonu aştı. Hitler'in doğumları teşvik ettiğinden bahsetmiyorum bile. Demoniac Adolf'un yönetiminde bir buçuk kat büyüdü.
  Madrid'deki sol koalisyona yardım sağlayan Sovyetler Birliği olmadığı için çok daha hızlı sona erdi .
  Ancak Franco, Führer'in müttefiki oldu. Ve yeni Çar Vladimir III İngiltere ile çarpıştı.
  Durum aslında karmaşıktır. İkinci Dünya Savaşı'yla dolu bir bilmece. Ve yeni bir yüzleşme turu. İran bölünmüş değil ve burası aslında resmi olarak bağımsız olan son İslam ülkesi. Hem Rusya'nın hem de İngiltere'nin bu konuda planları var. Ortadoğu'da işler çok karışık. Rusya, Fransa ve Britanya toprakları karışıktır ve yönetilmesi zordur.
  İngiltere ekonomik olarak hem Rusya'nın hem de giderek güçlenen Almanya'nın giderek gerisine düşüyor. Ancak en büyük koloniler hala İngilizlerdir. Ancak aslan tacının gücü zayıflıyor, Kanada neredeyse bağımsız. Güney Afrika da Avustralya gibi bir egemenlik alanıdır. Hindistan'da İngilizlerin konumu zayıflıyor. Elbette aslanı itme isteği var.
  Hitler iki cephede oynamaya çalışıyor. Veya Fransa, İngiltere, İtalya ve Japonya'nın desteğini alacaktır. Hep birlikte Çarlık Rusya'sının üzerine yığılmak ve onun geniş mülklerini paylaşmak için.
  Veya Batı'da, ancak Rusya ile ittifak halinde toprak edinimleri arayın.
  Hitler aşağılık ve ilkesiz bir adamdır ve genel olarak kendisine faydası olduğu sürece kiminle koalisyona gireceğini umursamıyor.
  Yeni genç Çar Vladimir de tarihe büyük bir fatih olarak geçmenin hayalini kuruyor ve İngiltere ve Fransa'dan koloniler almak istiyor. Açıkçası Almanlardan alınacak hiçbir şey kalmadı. Yani Almanya ile koalisyon oldukça mantıklı.
  İtalya Etiyopya'yı ele geçirdi ve yeni başarılar da istiyor. Mussolini son derece iddialı. Doğuya ya da batıya gitmesi umurunda değil. Ancak Fransa'da halk arasında büyük bir savaşma isteği yok. Orada pasifizm hüküm sürüyor ve hükümet seçiliyor. Bu kadar güçlü bir müttefik edinmenin hiçbir yolu yok. Çarlık Rusyası ise geleneksel olarak yüksek doğum oranı ve sürekli azalan ölüm oranıyla çok güçlü bir rakip. Çarlık Rusya'sının nüfusu halihazırda yılda yaklaşık yüzde üç oranında artıyor. Bebek ölümleri azaldı ama geniş ailelerin modası henüz geçmedi, çalışan aileler bile doğurgan. Yoğun nüfuslu Çin, seyrek nüfuslu Moğolistan, Avrupa ve Türkiye dahil olmak üzere toprak edinimleri hesaba katıldığında, Çarlık Rusya'sının nüfusu 1940'ta 1913'te 180 milyon iken 400 milyonu aşmıştı. Ve bu kıtasal bir güç... İngiltere ve Fransa'nın metropollerinde ve kolonilerinde 50 milyondan az insan var. Ancak sömürge birliklerinin morali zayıf ve savaş yetenekleri çok az. Yani Batının kara kuvvetleri çok daha zayıf.
  Führer, Batı'ya karşı Rusya ile ittifak yapmayı seçiyor.
  1939'da Çekoslovakya bölündü. Almanya ayrıca Sudetenland'ı da içeriyordu. Almanlar orduyu güçlendirdi ve tank sütunları oluşturdu. Çarlık Rusyası da beş milyon beş yüz personelden oluşan barış zamanı ordusuyla yerinde durmadı.
  Çarlık Rusya'sında sekiz motorlu uçaklar da dahil olmak üzere ağır tanklar ve stratejik uçaklar uzun süredir üretiliyor. Fransa'da yalnızca otuz kadar ağır tank var ve bunların modası geçmiş durumda. İngiltere'de ağır araçlar yok. Almanya'da da yirmi tondan ağır bir tane bile yok. ABD'nin dört yüzün biraz üzerinde tankı var.
  Hitler, geciktirmeye değmeyeceğine karar verdi ve 15 Mayıs 1940'ta greve çıktı. Hava çok uygun ve her şey hazır. Veya az çok hazırız.
  Çarlık Rusyası Hindistan'a ve diğer sömürge topraklarına saldırı başlattı. Rus ordusu zayıf savunulan mevzilere saldırdı. Etnik İngiliz ve Fransızlardan oluşan nispeten az sayıda birlik var ve sömürge birimleri aslında kendilerine yabancı bir fikir veya imparatorluk uğruna ölmek istemiyorlar. Aslında İngilizler onlar için kim? Sömürücüler, köleleştiriciler, soyguncular veya kâfirler. Aslan veya Horoz imparatorluğu uğruna ölecek kadar Rusların onlardan çok daha kötü olması pek olası değildir.
  Böylece çarlık birlikleri yavaş ve odaklanmış direnişin üstesinden gelerek ilerliyor. Ancak Almanlar, Fransız, İngiliz, Belçika ve Hollanda birliklerini de bir buçuk ay içinde yenmeyi başardı.
  Böylece Churchill ana müttefiklerinin desteğini kaybetti. ABD'nin savaşa gireceği beklentisi gerçekleşmedi. Roosevelt, Stenka Razin'in kararlılığıyla hiç de ayırt edilmedi. Ve sonra bu tür güçler Amerika'ya karşı çıkacaktı.
  Rus birlikleri Afrika ve Asya'da yürüyüşler halinde ilerledi; düşman birliklerinden çok araziden ve iletişimin genişliğinden kaynaklanan sorunlar ortaya çıktı. Özellikle Afrika'daki yol eksikliğinin de etkisi oldu. Ancak iddiasız Rus askeri kahramanca ve metanetli bir şekilde tüm zorlukların üstesinden gelir.
  Almanlar Afrika'ya ancak zorlukla asker gönderebiliyor. Cebelitarık'a ilerleme, Franco'nun inatçı direnişi nedeniyle ertelendi. Ve kuvvetleri deniz yoluyla aktarmak zorunda kaldık. Ruslar Mısır üzerinden Afrika'ya girdiler ve bu onlar için çok daha kolay. İtalya da ele geçirebildiği her şeyi ele geçiriyor ve Mussolini bu konuda bir boa yılanının hakimiyetine sahip.
  Metropole çıkarma 1940'ta gerçekleşmedi. Hava savaşında öncelikle Rusya'nın pasifliği nedeniyle İngiltere hayatta kaldı. Ancak bilge Çar Vladimir Kirillovich'in Britanya'nın vaktinden önce teslim olmasını istemediğini, oldukça rasyonel olarak tüm Asya ve Afrika kolonilerini ele geçirmeyi amaçladığını söylemek gerekir.
  İngiltere nereye gidecek? Sonuçta, kolonileri ve hammaddeleri olmadan hiçbir rezervi yok - düşüşü an meselesi.
  Kışın ve Mart 1941'de, Rus birlikleri nihayet Güney Afrika'ya ulaştı ve son Afrika Dominyonunu mağlup etti. İngilizlerin Madagaskar'da oturma girişimi de başarısız oldu ve Mayıs 1941'de, ardından zaferle sonuçlanan bir çıkarma gerçekleştirildi.
  Japonya savaşta Rusya'nın yanında savaştı ve Pasifik Okyanusu'ndan bir şeyler ele geçirmeyi başardı. 1941 yazı, İngiliz metropolüne karşı büyük bir hava saldırısının yapıldığı dönemdi.
  Rus ve Alman havacılığı Londra'ya ve İngiliz İmparatorluğunun diğer şehirlerine saldırdı. Ve nihayet Münih darbesinin yıl dönümü olan 8 Kasım'da çıkarma gerçekleşti.
  Çatışmalar on altı gün sürdü ve Rus ve Alman birliklerinin zaferiyle sonuçlandı.
  Bu aslında İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesine neden oldu. Gerçek hikayeden daha az kanlı ve uzun olduğu ortaya çıktı. Ve Rus mülklerini çok belirgin bir şekilde güçlendirdi ve genişletti. Özellikle Afrika ve Asya'da.
  Nispeten barışçıl bir dönem başladı. Rusya ve Almanya kendi toprak kazanımlarını sindiriyorlardı. Üçüncü Reich şunları içeriyordu: Belçika, Hollanda, Fransa'nın neredeyse yarısı, Fas, Cezayir'in bir parçası ve merkezi mülkler. Doğru, Franco'nun konumu ve Hitler'in bazı kararsızlığı nedeniyle Almanların, Fransa'nın Ekvator topraklarına ilerlemek için zamanları olmadı ve Rus birliklerinin eline geçtiler.
  Bununla birlikte, Almanya yine de kendi topraklarını aşan iyi bir Afrika toprağı parçası aldı. Avrupa'daki satın almalar dikkate alındığında Üçüncü Reich topraklarının alanı üç kattan fazla arttı. Ve 1937'den bu yana sınırlardan sayarsak, Avusturya, Sudetenland ve Çek Cumhuriyeti'ni koruyucu olarak hesaba katarsak, o zaman dört kez.
  Yani Almanların bir bütün olarak sindirmeye, ustalaşmaya ve asimile etmeye yetecek kadar şeyleri vardı. Üstelik Rusya sömürge topraklarını genişletti ve tüm bunları neredeyse kontrol edemedi.
  Ve İtalya çok şey aldı: örneğin Sudan'ın çoğu, Somali, Uganda ve diğer bazı satın almalar, özellikle Tunus.
  Böylece dünyanın yeniden paylaşımı şimdilik tamamlanmış oldu. Ancak dedikleri gibi zamanla hırslar kendini göstermeye başlar.
  Amerika Birleşik Devletleri atom projesi üzerinde ciddi bir şekilde çalışmaya başlamadı. Faşist Almanya ve Rusya'da da tutumun soğuk olduğu ortaya çıktı. Japonya henüz bunu başaracak kadar gelişmedi ve Britanya ile Fransa, Üçüncü Reich ve Rusya'nın tebaası haline geldi.
  Böylece nükleer silahların ortaya çıkışı bir süre ertelendi.
  Ancak ilerleme elbette kaçınılmazdır. Fizikçiler çalışıyor, laboratuvar deneyleri gibi teori de gelişiyor. Ancak nükleer projenin devletin iradesine ihtiyacı var. Çarlık Rusya'sının topraklarının genişlemesiyle ilgili zaten çok fazla endişesi ve harcaması vardı. Ancak Hitler'in bir nedenden ötürü nükleer programa ilişkin bu tür fikirlere karşı kin beslediğini ve atom projesinin sadece çok fazla para israfına yol açacağına inanıyordu.
  Buna ek olarak, Rus kara ordusu ve havacılığı dünyadaki en güçlü ve en kalabalık orduydu ve özellikle ekonomik büyüme nedeniyle donanma da büyüyordu.
  Çarlık generalleri ve mareşaller tank inşası geliştirmeyi, uçaklar, uçak gemileri ve savaş gemileri inşa etmeyi tercih ettiler. Neden nükleer bombalarla ilgili peri masallarına ihtiyaçları var? Yani hem Almanlar hem de Ruslar bu soruna kayıtsız kaldı.
  Ayrıca, en azından yakın gelecekte enerji kaynakları konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak kadar yeterli hammadde mevcuttu.
  Yani Pentagon ve Beyaz Saray'ın tüm soğukluğuna rağmen inisiyatif istemeden ABD'ye geçti. Üstelik bu sadece Rusların ya da Almanların daha da ileri giderek Yeni Dünya'ya baskı yapmasından duyulan korku değil, aynı zamanda ekonomiyi de ilgilendiren bir durum.
  Asya, Afrika ve Orta Doğu'dan petrol alma fırsatını kaybeden ABD'nin şimdiye kadar Teksas, Florida'da kendi kuyuları vardı ve Alaska'da kalkınmaya başladı.
  Ancak ABD nüfusu artıyordu. Rusya'da göç cesareti kırılmadı ve nüfus hızla artmaya devam etti. Siyahların ve Arapların Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmelerine özellikle isteyerek izin verildi.
  Amerikan ekonomisi de büyüyordu ve giderek daha fazla araba vardı.
  Ve nükleer yakıt ve devasa enerji sağlayabilecek atomik reaksiyon arayışı başladı.
  İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin üzerinden on yıl geçti. Hitler Almanyası'nın yeni bir silahı vardı: sadece muazzam bir hızda uçmakla kalmayıp, aynı zamanda hafif silah ateşine karşı pratik olarak dayanıklı kalabilen disk uçakları.
  Ayrıca Almanlar, yörüngenin üstüne yapay bir uydu fırlatmayı başardılar ve en önemlisi, Haziran 1951'de uzaya çıkan ilk insan oldular.
  Çarlık Rusyası biraz gecikti ve ancak bu yılın Ağustos ayında tam ilerleme kaydetti. Aynı yıl faşist İtalya'da değişiklikler yaşandı. Julius Caesar unvanı için yarışan Benedito Mussolini hayatını kaybetti. Genel olarak İtalyan diktatör yönetimde başarılıydı. Etiyopya dahil Afrika'daki fetihler dikkate alındığında, İtalya'nın kontrolündeki topraklar onun hükümdarlığı döneminde neredeyse üç buçuk kat arttı. Ayrıca Avrupa'daki Benedito, Toulon ile birlikte Fransa'nın bir bölümünü kesmeyi başardı .
  Ancak Arnavutluk ve Yunanistan'a gitmesine izin verilmedi - bunlar Rus İmparatorluğu'nun etki alanı içindeki bölgeler.
  İtalyan ordusu başarılarıyla pek parlamasa da, Benedito'ya elbette büyük ve fatih denilebilir. Ancak oğlu ve varisi kendisini babasından daha kötü görmüyordu.
  Ve 1951 sonbaharını alıp Arnavutluk'u ve Yunanistan'ı işgal etti... Bütün büyük savaşların aniden başladığını söylemelerine şaşmamalı.
  Üçüncü Vladimir bundan bile memnundu. İtalya'nın Afrika'daki toprakları Almanya'nınkinden bile daha büyük. Öyleyse neden harika bir neden varsa onları almıyorsunuz?
  Rus birlikleri 7 Kasım 1951'de Etiyopya, Libya ve Sudan'a saldırarak düşmanlıklara başladı. Rus birimleri İtalyan birimlerine göre daha güçlü, daha fazla sayıda ve savaşa daha hazır.
  Böylece makarna ordusunu hızla yok etmeye başladılar... Ancak hiç kimse Adolf Hitler'in herhangi bir uyarı olmadan Mussolini Jr.'ın safına çıkacağını beklemiyordu.
  Gerçi içine bakarsanız, daha beklenmedik bir şey yoktu.
  Almanya, Birinci Dünya Savaşı'nı Rusya'ya kaptırdı ve Rusya'da en fazla toprak kaybeden ülke oldu. Ve eğer Almanlar Batı'da kaybettiklerini ilgiyle geri almayı başardılarsa, o zaman açıkçası Doğu'da onlara hiçbir şey kalmadı.
  Yani Hitler yeni silahlarına, özellikle de diskolara ve uçan dairelere gerçekten güveniyordu. Ayrıca Fuhrer, Almanya ve İtalya'nın ikinci bir cepheye sahip olmadan şirkete liderlik edeceği için bu kez Rusya ile savaşmanın Birinci Dünya Savaşı'na göre daha kolay olacağına inanıyordu.
  Ruslardan rahatsız olan Japonya'nın da Uzak Doğu'daki savaşa girip düşmanı oraya bağlayacağı hesabı da yapıldı. Belki İngiltere ve Fransa gibi Portekiz ve İspanya da koalisyona katılacak? Almanya'ya Rusya'dan çok daha yakınlar. Ve umutlar ABD'ye bağlandı!
  Dahası, Amerika etkileyici bir donanma, birçok uçak gemisi inşa etti ve tank filosunu modernize etti - ancak miktar ve kalite açısından Eski Dünya'nın ordu araçlarına göre hâlâ yetersizdi.
  Çarlık Rusya'sındaki sosyal sistem otokratik ve mutlak monarşi olarak kaldı. Tüm Rusya'nın Çarı ve İmparatoru tam yetkiye sahipti: yürütme, yasama ve yargı. Parlamento yoktu. İmparator tarafından atanan kişilerden oluşan bir Danıştay vardı, ancak bu konseyin yalnızca danışma hakları vardı. Kralın kendisi kanunların yanı sıra kararnameler de yayınladı. Ayrıca idam etme ve affetme hakkı da vardı, ancak elbette bir yargılama da vardı. Nicholas'ın öldürülmesinden sonra jüri yargılamaları kaldırıldı, böylece yargı da çar veya imparatorun atadığı yetkililer tarafından atanıp görevden alındı.
  Bu sistemin hem avantajları hem de dezavantajları vardı. Bir yandan imparator şu ya da bu sorunu herhangi bir anlaşmazlık ya da anlaşma olmadan hızlı bir şekilde çözebiliyordu, ancak diğer yandan gücün bir elde aşırı yoğunlaşması inisiyatifi bastırdı ve bürokrasiye daha büyük fırsatlar verdi. Farklı favoriler ve favoriler doğurdu. Vladimir aşırı ikiyüzlülük ve evlilik sadakati ile ayırt edilmedi. Her ne kadar kadınların onun politikaları üzerinde fazla etkisi olmasa da.
  Tank inşası alanında Çarlık Rusya'sının çok sayıda güçlü ve ağır aracı vardı. Ancak Afrika'daki muharebe operasyonları deneyimi, bir tankın sürüş performansının son derece önemli olduğunu göstermiştir. Sonuç olarak, ana Rus tankı kırk beş tonun ötesine geçemedi. Daha fazla ağırlık, geniş pistlerde bile arazi kabiliyetinde sorunlar yarattığından.
  Çar ağır tankları severdi ama danışmanları imparatoru onları seri üretime geçirmekten caydırdı. Ancak altmış tonluk makinenin iki bin kopyası mevcuttu. Ve en popüler tank olan "Nikolai" - 3, altmış üç bin adet üretildi.
  Makine kırk beş ton ağırlığında ve silahın kalibresi 122 milimetre. Ön zırh iki yüz milimetre, arka ve yanlar 120 milimetre, düzeni klasik.
  Hitler ağır makinelerle ciddi olarak ilgileniyordu. Ve bir üretim tankında Nikolai'ye karşı üstünlük sağlamak istedim. Alman arabasının ağırlığı 75 tona yükseldi ve büyük kütlenin demiryolu hatları boyunca taşınmasının son derece zor olması nedeniyle bu zaten sınırdı.
  Alman aracı 128 mm'lik bir silahla donatılmıştı, ön zırhı 250 mm, yan ve arka zırhı ise 180 mm'ydi. Düzen de klasik olana yakındı.
  Sayısal olarak Alman tankı Sovyet tankının üç katıydı. Çok ağır makineleri kullanmanın zorluklarından bahsetmiyorum bile.
  Ancak Rus teçhizatı geniş alanlara dağılmış durumda ve cephenin Avrupa kısmında araç ve piyade sayısında yaklaşık bir eşitlik var. Her ne kadar genel olarak Rus ordusunun sayısı Alman ordusundan çok daha fazla olsa da. Ve Rusya'nın çok büyük bir nüfusu var: Hindistan, Çin, Afrika'nın çoğu, Orta Doğu, İran, Çinhindi ve çok daha fazlasını içeriyor.
  Tabii ki, Hitler'in, Japonya ve İtalya'nın ve muhtemelen Fransa ve İngiltere'nin yanında olduğu dikkate alındığında bile Çarlık Rusya'sına saldırma kararı devasa bir kumardır. Ancak Führer büyük bir maceracıdır.
  Üçüncü Reich'ın bu kadar büyük umutlar bağladığı disk uçaklarının pratikte pek etkili olmadığını belirtmekte fayda var. Güçlü bir laminer jetin yaratılması muazzam yakıt tüketimine yol açtı ve uçan dairelerin uçuş süresinin nispeten kısa olduğu ortaya çıktı. Böylece, özellikle önemli olmayan mesafelerdeki muazzam hızı hesaba katarak bile harekete geçebilirler. Ek olarak, laminer akış diski küçük kollardan korudu, ancak aynı zamanda uçan daireden ateş açılmasını da engelledi.
  Yani Almanlar yalnızca radyo kontrollü füzeleri disketlerinden ve ardından dar bir açıyla veya laminer akışı kapatarak düşürebiliyordu, ancak aynı zamanda savunmasız hale geliyordu.
  Ancak her halükarda Hitler Rusya'ya saldırmaya karar verdi ve kartlarını oyuna koydu. Ayrıca faşist, İtalya'nın yenilmesi durumunda kendisine de saldıracaklarından korkuyordu. Bıyığı vardı ve kimseye güvenmiyordu.
  Başlangıçta Naziler, saldırının sürpriz olması ve birliklerinin daha iyi organize edilmesi nedeniyle başarıya ulaştı. Ancak saldırının zamanlaması kötü seçilmişti. Kar yağmaya başladı ve tanklar savruldu. Fritz, Krakow da dahil olmak üzere Polonya'nın bir bölümünü ele geçirebilirdi ancak Varşova yakınlarında sıkışıp kaldı.
  Rus askeri makinesi dönüyordu... Japonya, Fuhrer'in beklediği gibi savaşa girdi, ancak filosunun Rus Pasifik Filosuna üstünlüğü yoktu ve savaşlar yaklaşık olarak eşitti. Ve Japonya pratikte kara kuvvetlerini Batı operasyon sahasından uzaklaştırmadı. Ayrıca samuraylar hem sayı hem de nitelik bakımından havada Ruslardan daha aşağıydı. Ve Yükselen Güneş Ülkesi yalnızca birkaç küçük adayı ele geçirebildi.
  Tedbirli Franco ve Salazar'ın savaşa girmek için aceleleri yoktu. Rusya çok güçlü bir düşman. İzlemeli ve beklemeliyiz. Gerçek tarihte Franco, İkinci Dünya Savaşı sırasında kendisini faşist gönüllülerden oluşan mavi bir bölük göndermekle sınırlamıştı.
  Artık güç dengesi Afrika'da özellikle eşitsiz görünüyordu.
  İtalya, karanlık kıtadaki mülklerini hızla kaybetti.
  1952 baharında çarlık ordusu Doğu Prusya'ya bir saldırı başlattı ve düşmanın savunmasını derinlemesine geçmeyi başardı. Naziler, Çarlık ordusunun Königsberg'deki ilerleyişini durdurmakta güçlük çektiler, ancak imparatorluk birlikleri Sudetenland ve Krakow'a doğru ilerlemeye başladı.
  Daha çevik Rus tanklarının ağır ama daha az çevik bir düşmanla savaşma konusunda oldukça yetenekli olduğu ortaya çıktı. Rus generallerin komutasındaki Çin tümenleri de iyi performans gösterdi.
  Almanlar Krakow'u terk etmek zorunda kaldı... Ve sonra kuşatma tehdidi nedeniyle Vistül'den Oder'e çekilmeye başladılar.
  Hayır, ele geçirilen Fuhrer'in beklediği savaşın gidişatı bu değildi. Ama bu benim hatam. Üstelik faşist işgalin kokusunu alan Fransızlar ve İngilizler, Führer için ölmeye hiç çabalamadılar. Böylece ikmal kesintiye uğradı ve vasal ülkeler önemsiz bir şekilde dışarıda kalmak istedi.
  Ve cephedeki Almanlar için daha kötü şeyler oldu.
  Kış geldiğinde Almanlar Afrika'daki tüm mallarını kaybetmişti. Ve kışın ilkbaharda tamamen Oder'e çekildiler. Rus birlikleri Prag'ı ve Sudetenland'ı kurtardı ve Viyana'ya yaklaştı. Ayrıca İtalya'yı yendiler ve Roma, Napoli ve Sicilya'yı işgal ettiler. Yani 1953 baharı Naziler için iyi bir şey vaat etmedi. Ancak 8 Nisan 1953'te Hitler aniden öldü. Yeni Alman liderliği umutsuzca barış istiyor.
  Vladimir Kirillovich Romanov cömertçe kabul etti. Ancak Almanlar bunun bedelini çok ağır ödedi. Yeni sınır artık Oder'den geçiyordu: Belçika, Hollanda ve Danimarka egemenlik aldı, ancak bu, Rus İmparatorluğu'nun vasal bir devleti çerçevesindeydi. Fransa daha önce kaybettiği mülklerini geri aldı ancak Rusya'ya daha da bağımlı hale geldi.
  İtalya ve Almanya, artık kraliyet tacının malı haline gelen tüm kolonilerini kaybetti. İtalya'nın kendisi de bir Rus vasalı statüsü aldı ve Sicilya ve Sardunya doğrudan Vladimir III imparatorluğunun bir parçası oldu.
  Almanya da bağımsızlığının çoğunu kaybetti ve büyük tazminatlar ödedi.
  Japonya da kendi toprakları dışındaki tüm mal varlığını kaybetti ve vasal bir devlet olmaya zorlandı. Çar Vladimir Kirillovich Romanov da Japonya İmparatoru unvanını aldı.
  Elbette Avustralya'nın daha önce Yükselen Güneş Ülkesi'ne ait olan kısmı da Rus kontrolüne girdi.
  Ağustos 1953'te Amerika Birleşik Devletleri nihayet atom bombasını denedi. Sekiz yıl sonra nükleer cin şişeden çıktı. Her durumda ilerleme durdurulamaz. Ve atom bombasının ortaya çıkışı kaçınılmazdır. En uç senaryoda, nükleer silahlar gerçekte olduğundan en fazla yirmi yıl sonra ortaya çıkabilir.
  Biraz gecikmeyle çarlık hükümeti tepkisini geliştirmeye başladı.
  Şu ana kadar ABD bu kadar güçlü bir imparatorlukla savaşa girmeye karar veremedi. Üstelik Rusya'nın ana sanayi ve ekonomi merkezlerine yurt dışından ulaşmak o kadar kolay değil.
  Ve nükleer yüklerin üretimi hem zaman hem de para gerektiriyordu! ABD'nin fonları vardı ama zaman daralıyordu. Çarlık Rusyası sahip olduğu kaynaklar ve güçlü entelektüel potansiyeli ile bu alandaki boşluğu çok hızlı bir şekilde kapatmıştır. Ve 1956'da Vladimir III'te de bir atom bombası ortaya çıktı.
  Nüfus ve kaynaklar bakımından Rusya'dan önemli ölçüde daha düşük olan kapitalist ve demokratik ABD, yavaş yavaş kozlarını kaybetti.
  Yapabilecekleri tek şey nükleer silahları caydırıcı olarak kullanmak ve Çarlık Rusya'sını içeriden baltalamaya çalışmaktı. Ancak şu ana kadar bunu başaramadılar.
  Vladimir Kirillovich'in ilk karısından erkek çocuğu kalmamıştı ve yeniden evlendi. Ve ona George adını vererek bir varis doğurdu.
  Çarlık Rusyası uzay genişletme çalışması yaptı. 1959'da Ay'a insanlı uçuş Amerikalılardan yaklaşık bir yıl önce gerçekleşti. Daha sonra 1971'de Mars'a. Alternatif dünya gerçeklikten daha güvenli hale geldi.
  1975'te insan Venüs'e indi. 1980'de Merkür'de. 1981'de Jüpiter'in uydularından birinde. Ve 1992'de, Vladimir Kirillovich Romanov'un öldüğü yılda, Rus kozmonot gururla Plüton'a ayak bastı.
  George ilk olarak tacı on sekiz yaşındayken miras aldı. Ve genel olarak Büyük Üçüncü Vladimir'in 54 yıllık saltanatını çok başarılı bir şekilde geçirdiğini söyleyebiliriz. Ve sonra Romanov hanedanı devam etti.
  
  
  
  NICHOLAS, GÖREVLERİN EN MUHTEŞEM İKİNCİSİ!
  Diyelim ki Çar Üçüncü İskender daha erken öldü: 1987'de Lenin'in ağabeyi İskender'in düzenlediği suikast girişiminden.
  Daha da kötü görünüyor. Ama gerçekten değil. Nicholas II daha erken çar oldu ve daha erken evlendi: bir şey olursa oğlunu tahta çıkarmak için. Ancak karısı farklı ve varisi sağlıklı ve Rasputin kesinlikle orada değil. Ve ilk başta, genel olarak, gerçek tarihte olduğu gibi: TRANSİB inşa ediliyor, ekonomi gelişiyor - Çin'e doğru genişliyor. Doğru, Baltık Denizi'nde gemiler bir yıl önce inşa ediliyor. Ve finans dehası Witte'nin erken yükselişi sayesinde biraz daha yükseliş.
  Japonya ile savaş pek iyi başlamadı ama Varyag kaçmayı başardı ve Amiral Makarov ölmedi. Hikaye biraz değişti ve her şey biraz farklı gidiyor. Ancak gerçek tarihte, aslında Varyag'ın kaçmak için çok az zamanı kalmıştı ve Amiral Makarov'un ölümü genellikle tesadüfi ve olası değildi.
  Amiral Makarov liderliğindeki Rus filosu oldukça ustaca hareket ederek Japon gemilerini batırdı. Ve sonra, iki Japon savaş gemisi mir'de havaya uçurulduğunda, Makarov samuraylara saldırdı ve bir düzine buçuk gemi daha batırdı.
  Yani her şey yolunda gitti. Ve Japonya denizdeki üstünlüğünü kaybetti.
  Ancak karada samurayların daha zayıf olduğu ortaya çıktı. Kuropatkin, Japonların ilerlemeye yönelik tüm girişimlerini püskürttü ve onlara büyük zarar verdi. Ancak çok kararlı davranmadı. Ancak çok geçmeden Baltık Denizi'nden Rus gemileri geldi ve Makarov sonunda tüm suların kontrolünü ele geçirdi.
  Ruslar Tayvan'a ve ardından Kuril sırtına asker çıkarmaya bile başladı.
  Ta ki Theodore Roosevelt müdahale edip arabuluculuk teklif edene kadar. Rusya, Mançurya, Kore, Moğolistan, Kuril zinciri ve Tayvan'ı aldı.
  Zheltorossiya da ortaya çıktı. Böylece yeni bir imparatorluk kuruldu.
  Ancak kral henüz çok küstahlaşmadı. 1914 yılında İkinci Dünya Savaşı çıktı. Rusya bu savaşa daha iyi hazırlanıyor: Ekonomi daha güçlü, toprakları ve nüfusu daha büyük ve buna engel olacak hiçbir düşünce yok. Üstelik isyanlardan ve sözde devrimden kaynaklanan bir durgunluk da yaşanmadı.
  Birinci Dünya Savaşı değişen derecelerde başarıyla ilerledi. Rus generallerin hataları ve başarıları vardı. Ancak 1915'te Çarlık ordusunun daha büyük ve daha iyi tedarik edilmesi nedeniyle Almanlar daha az başarı elde etmeyi başardı. Ancak yine de Rusya, Polonya ve Galiçya'nın yarısını kaybetti. Ancak Almanlar Belarus'a ve Baltık ülkelerine giremediler - ön cephe Vistül boyunca geçti.
  Ve on altıncı yılda Çarlık ordusu Avusturya ve Türkiye'ye karşı zaten büyük bir başarı elde etti. Osmanlı neredeyse tamamen mağlup oldu. Tıpkı Avusturyalıların Przemysl ve Krakow'u ele geçirmesi gibi. Almanya korkmaya başladı. '17 baharında Ruslar İstanbul'u aldı. Çarlık Rusya'sı, Avusturya ve Almanya'ya karşı yaz saldırısında da önemli başarılar elde etti. Ve sonbaharda çarlık birlikleri Oder'e ulaştığında Almanya teslim oldu. Avusturya-Macaristan ve Türkiye'nin bölünmesi bunu takip etti. Rusya, Küçük Asya'yı, Kuzey Irak'ı ve İstanbul'u aldı. Galiçya, Bukovina, Çekoslovak ve Macar krallıkları ve Krakow. Artı Danzig, Doğu Prusya'nın bir parçası, Klaipeda bölgesi. Böylece Rusya defalarca güçlendi. Almanya da büyük tazminatlar ödedi.
  Çar Nicholas II'nin her şeyi ve herkesi almak için acelesi yoktu. Ancak Ruslar, İngilizler ve Fransızlar Suudi Yarımadasını böldüler. Daha sonra İngilizler ve Ruslar hem İran'ı hem de Afganistan'ı böldüler. Dünyanın yeniden paylaşımını tamamladık.
  1929 yılına kadar tüm dünya yükselişteydi, ta ki Büyük Buhran çıkana kadar. 1931'de Japonya Rusya'ya karşı savaş başlattı. Ve hızla yenilgiye uğratıldı ve Pasifik'teki tüm topraklarla birlikte işgal edildi. Ardından referandum ve Rusya'ya katılım geldi.
  Büyük Buhran'ın pençesindeki Britanya, Fransa ve ABD'nin zayıflamasından yararlanan Çar II. Nicholas, Çin'i fethetmek için bir savaş başlattı. Ve bu onun büyük fethi oldu.
  Ruslaştırmayı bir miktar hızlandırmak için II. Nicholas iddiasız bir karar verdi - Rusya'da resmi olarak çok eşliliği başlattı - Ortodoks Kilisesi'nin teolojisini ve dogmalarını değiştirdi. Reform bu şekilde kabul edildi.
  Ve kral kendine ikinci bir eş aldı. Ruslar yabancılarla evlenmeye ve çok çocuk sahibi olmaya teşvik ediliyordu. Büyük Çin'in de Ruslaştırılması gerekiyordu. Bunu yapmanın en iyi yolu nedir? Çinli kadınlarla evlenin!
  Almanya'da Hitler iktidara gelmedi. Bu hikayede biraz eksikti. Fazla aşırılıkçı. Asıl rahatsız edici kişi Etiyopya'yı ele geçiren faşist Mussolini'ydi. Ve yeni Sezar olmayı hayal ederek Truva'yı bir araya getirdik.
  Mayıs 1937'de Rusya ile İtalya arasında savaş çıktı. Mussolini'nin intihar ettiği ortaya çıktı. Rus birlikleri iki ayda tüm İtalya'yı, diğer üç ayda da devletin tüm kolonilerini ele geçirdi. Çarlık Rusya'sı nihayet Romanya ve Yugoslavya'yı ve biraz sonra Bulgaristan'ı da içeriyordu. Bölgelerin ilhakını tamamladıktan sonra. 1939 sonbaharında II. Nicholas öldü. Ve varisi, tamamen sağlıklı Alexei II, yeni çar oldu.
  Bu durumda II. Nicholas, Korkunç İvan'ın sonucunu geride bırakarak elli iki yıl boyunca hüküm sürdü . Ve onun saltanatı Rusya tarihindeki en başarılı saltanat oldu ve fetihleri rekor kırıyordu. Hiçbir kral bu kadar çok şeyi ele geçirmemişti. Rusya nihayet Çin'e yerleşti ve her yönde güçlendi.
  Ancak daha sonra İkinci Alexei döneminde uzun bir barış dönemi başladı. Fransa, İngiltere ve ABD savaş istemiyordu. Ancak Almanya silahsızdı ve hiçbir gücü yoktu. Böylece sakinleşen bir durum ortaya çıktı.
  Sömürge imparatorlukları varlığını sürdürdü. Rusya en büyük ülke olmaya devam etti, ancak İngiltere resmi olarak ikinci güçtü ve alan olarak Çarlık imparatorluğuna göre biraz daha aşağıdaydı. Ancak Avustralya, Güney Afrika ve Kanada neredeyse bağımsız egemenlikler halindeydi. Ve Hindistan'da... 1968'de Hindistan'da büyük bir ayaklanma çıktı ve iki yıl süren savaşın ardından İngilizler sınır dışı edildi. Ancak çarlık ordusu Hindistan topraklarına girerek protestoları bastırdı. Daha sonra İngiltere bu koloniyi kaybetti ve Rusya onu satın aldı. Çok geçmeden Rusya İran'ın güneyini de ele geçirdi.
  1969'da İkinci Alexei'den sonra taht Üçüncü Nicholas'a miras kaldı. Çarlık İmparatorluğu yükselişteydi. Böylece Fransa 1979'da Çinhindi ve Tayland üzerindeki kontrolünü kaybetti. Kraliyet birlikleri de oraya geldi.
  Seksenli ve doksanlı yıllarda ise Afrika Çarlık Rusya'sının kontrolü altına girdi. 2001'den sonra II. Alexei'nin dördüncü oğlu Peter Rus tahtına çıktı.
  Çarlık Rusyası bu zamana kadar Afrika ve Asya'nın neredeyse tamamını ele geçirmiş ve Endonezya dahil diğer ülkelerin kolonilerini ele geçirmişti. Ama tabii ki Avustralya'ya karşı değildi.
  Barış dönemi geldi. ABD, İngiltere ve Fransa'nın nükleer silahları vardı, Almanya'nın ise ekonomik gücü vardı. Rusya ekonomik güce, nükleer silahlara, dünyanın en büyük ordusuna ve nüfusa sahip. Ve hala parlamentosu olmayan mutlak otokratik bir monarşi. İkinci güç, hatta süper güç olan Amerikalılar bunu Rusya'ya iddia haline getirdi.
  Ancak demokrasinin eksikliği ilerlemenin gelişmesine hiçbir şekilde engel olmadı. Özellikle 1943 yılında Çarlık Rusya'sında uzaya ilk insan uçtu. Ve 1961'de aya. Mars'a uçuş 1974'te gerçekleşti. Ve 2000 yılına gelindiğinde Güneş Sistemindeki neredeyse tüm gezegenler ziyaret edilmişti. Yıldızlara büyük bir keşif gezisi hazırlanıyordu. 2018'de fırlatıldı ve Alpha Centauri'ye geri döndü.
  Yani çarlık bilimin ilerlemesine hiçbir şekilde engel olmadı. Romanov hanedanının Dördüncü Petro'su, aydınlanmış mutlakiyetçiliğin daha iyi olduğunu bile ilan etti.
  Özellikle de Donald Trump yönetimini sürekli sarsan skandalların arka planında.
  Nicholas II hala tüm zamanların ve halkların en büyük kralı olarak kabul ediliyordu. At sırtında Çarlık Rusyası ve dünyanın hegemonu. Kenar mahalleler ve koloniler yavaş yavaş Ruslaşıyor. İmparatorluk ivme kazanıyor. Ve tüm dünya daha iyi bir yer haline geldi.
  Ve neden? Lenin'in cinayet suçundan idam edilen kardeşi Alexander Ulyanov'a teşekkürler. Lenin yurtdışında kaldı. Galler'le tanıştı ve aynı zamanda bilim kurgu yazmaya ilgi duymaya başladı ve bu sayede çok zengin oldu ve isim yaptı. Ve böylece ünlü oldu, ünlü oldu ve birçok dile çevrildi. Stalin tüberküloz nedeniyle hapishanede öldü ve genel olarak yalnızca uzmanlar tarafından biliniyordu. Troçki çok geçmeden devrimci faaliyetlere dahil oldu ve bir memur olarak iyi bir kariyer yaparak fiili Özel Meclis Üyesi ve Bakan Yardımcısı rütbesine yükseldi. Voznesensky çarın bakanı oldu ve çok şey başardı. Kruşçev küçük bir esnaf olarak kaldı ve şöhret kazanamadı. Brejnev albay rütbesine yükseldi. Andropov poliste görev yaptı ve aynı zamanda albay oldu. Gorbaçov büyük bir iş adamı ve şovmen oldu. Yeltsin bir esnaf olarak kaldı. Putin gizli poliste albay rütbesine yükseldi ve onurlu bir şekilde emekli oldu. Medvedev bir astsubaydır. Zhirinovsky, gazete kurucusu ve şovmen. Zyuganov, Çar'a karşı yeraltında çalışmaya çalıştı. Hapis cezası aldı, ardından gizli polisin muhbiri oldu. Yüzbaşı rütbesiyle emekli oldu. Zhukov yalnızca binbaşı rütbesine yükseldi. Vasilevski korgeneral oldu, Shaposhnikov ise korgeneral oldu. Kolçak büyük amirali ve birçok emrin sahibi. Makarov ayrıca Birinci Dünya Savaşı'nda savaşarak büyük amiral oldu. Ancak birinci dünya savaşında değil, ikinci dünya savaşı olmadığı için tek dünya savaşında. Ünlü oldu... Brusilov bir mareşal oldu ve İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı'nın sahibi oldu. Denikin, Wrangel, Kornilov ve Kuropatkin saha polisi oldular.
  Ve kralların yönetimi altında hayat güzeldi. Ve fiyatlar yüz yıldan fazla bir süredir artmadı. Rublenin ise 0,77 gramlık sabit bir altın desteği vardı. Ve birçok halk kralın yönetimi altında iyi bir şekilde yaşadı.
  Herkes eşit haklara sahipti ve birçoğu kendilerine Rus, hatta Afrikalı diyordu. Çar döneminde işler herkes için iyi gidiyordu. Yalnızca Ortodoks olmayan dinlere mensup Yahudiler için ikamet şartı devam etti. Ancak bunlar giderek azaldı.
  Ancak Çar döneminde bazı sorunlar vardı. Bunlardan biri, yüksek doğum oranları ve düşük ölümlerin aşırı nüfusa yol açmasıydı. Ancak bu durum uzayın genişletilmesiyle çözülecekti. Ayrıca bilimin ve tarımın gelişmesi açlık sorununun çözülmesini mümkün kıldı. Herkese yetecek kadar yiyecek vardı. Ancak imparatorluktaki nüfus artışı yılda yüzde üçten fazla. Ve bu gelecekte sorun yaşamayı tehdit ediyordu.
  Çarlık hükümeti uzayın genişletilmesinde bir çıkış yolu buldu. Ve makul görünüyordu. Yeni yıldız gemileri inşa edildi ve süper ışık hızlarına ilişkin araştırmalar yapıldı.
  
  
  
  ÜÇ ALEXANDER'IN elli yılı - BÜYÜK!
  1866'da II. İskender'e düzenlenen suikast girişimi başarılı oldu. Sonuç olarak, kurtarıcı kral öldü. Ve Üçüncü İskender tahta çıktı. Bunun avantajı, Alaska'yı satacak zamanlarının olmaması ve yeni Rus imparatorunun herhangi bir topraktan vazgeçme eğiliminde olmamasıydı. Uzak olsalar ve henüz çok değerli olmasalar bile.
  Üstelik Sibirya'ya Vladivostok'a giden yolun inşaatı daha da erken başladı. Ve Çukotka'ya ulaşmalıydı!
  Çar Üçüncü İskender güçlü, kararlı, iradeli, sağlıklı ve fiziksel olarak çok güçlüydü. Sağlam bir yönetimle yönetti ve onun yönetimi altında Rusya, en büyük refah ve başarıların olduğu bir döneme girdi!
  Bu yüzden büyük imparatorun gerçek tarihten on beş yıl önce hüküm sürmeye başlaması iyi bir şey!
  Başlangıçta devrimcilerin ve Narodnaya Volya'nın tüm protestolarını sert bir şekilde bastırdı. Daha sonra ordu ve donanmada reform yapmaya başladı. İşleri düzene koymakla.
  Kral çok şey başardı. Yollar, köprüler, fabrikalar inşa edildi ve ülke kapitalizmi hızla geliştirdi. Otokrasiyi korurken. Çarlık hükümeti küçük savaşlar yürüttü, Orta Asya'ya doğru ilerledi ve orada nüfuzunu genişletti.
  1977 yılında Türkiye ile büyük bir savaş çıktı. Gerçek tarihte olduğundan daha az kayıpla, daha iyi, daha hızlı, daha zaferli bir şekilde ilerledi. Skobelev'in dehası tüm ışıkta parlıyordu!
  Rus birlikleri Türkleri daha az hasarla mağlup etti. Ve İstanbul'u hemen almayı başardılar. Oraya İngiliz filosundan önce vardıklarından beri. Bu savaş o kadar başarılıydı ki, kral-rahibe Muzaffer İskender adı verildi! Ve Skobelev, Rusya tarihindeki en genç mareşal oldu.
  Türkiye bölündü. İngilizler Mısır ve Sudan'ı işgal etti. Rusya, Irak'ı, Filistin'i, Suriye'yi, Suudi Arabistan'ın bir kısmını, Küçük Asya'yı, Ermenistan'ın tamamını ve Balkanlar'ı aldı!
  Böylece Üçüncü İskender oldukça hızlı ve nispeten kolay bir şekilde geniş bir bölgeyi ele geçirdi. Ve güneye doğru genişlemesine devam etti. İran, Türkmenistan ve Afganistan'a doğru ilerliyoruz!
  Çar'ın ordusu da gözünü Hindistan'a dikti! İngilizler savaşmaya hazırdı. Fransa ve İngiltere'ye karşı Rusya, Almanya, Avusturya-Macaristan'ın ittifakı ortaya çıktı.
  Almanya 1992'de Horoz Cumhuriyeti'ne karşı saldırıya geçti. İngiltere, Almanya ve Rusya'ya savaş ilan etti. Avusturya-Macaristan Bosna-Hersek'i ele geçirdi ve İtalya'ya saldırdı.
  Rusya, Hindistan'a, Fransız topraklarına ve Çinhindi'ye karşı bir kampanya başlattı. Birinci Dünya Savaşı aslında böyle başladı. Ama Rusya ve Almanlar zaten bir arada!
  Rusya da Mısır'a saldırdı.
  Çarlık birlikleri yerel halkın desteğiyle Hindistan ve İran'ı işgal ediyor. Daha da Çinhindi'ne giriyorlar. Ve Prusyalılar yine Fransızları yener ve Paris'i kuşatır.
  Dahası Cumhuriyetçiler pes etmeyi reddediyor. Ve Paris saldırıya uğradı, büyük ölçüde yok edildi. Almanlar ayrıca hem Belçika'yı hem de Hollanda'yı ele geçirdi.
  İngiltere bir süredir savaş halinde. Rus birlikleri Mısır ve Sudan'ı işgal ediyor. Denizde savaş var. Rus ordusu Afrika'ya doğru ilerliyor. Ta Güney Afrika'ya kadar. Ve kendisi için koloniler topluyor. Almanlar da bazı şeyleri ele geçiriyor.
  Ancak Avusturya-Macaristan, İtalya ile bir savaşta çıkmaza girmiş durumda. Doğru, 1894'te Almanlar Avusturyalıların yardımına geldi. Ve İtalya'nın fethini tamamlıyorlar.
  Bundan sonra portakal ülkesi kendi arasında bölünür.
  Savaş denize doğru ilerliyor. Ve burada deniz komutanı Amiral Makarov'un dehası kendini gösteriyor. Bu da bir dizi parlak zafere ulaşır. Denizlerin hanımını teslim olmaya zorlamak.
  Rusya, Hindistan'ı, Çinhindi'ni, Afrika'nın çoğunu ve ayrıca Avustralya'yı kontrol altına alarak İngilizleri oradan uzaklaştırdı. Rus birlikleri İngiltere ve Kanada'dan ayrıldı. Ayrıca orada bir koloni kuruyoruz. Böylece İngiltere sömürgelerinin neredeyse tamamını kaybetti ve Rusya onları ele geçirdi. Kanada'nın ele geçirilmesi, Rusya'nın Alaska üzerindeki kontrolünü sürdürmesi sayesinde kolaylaştırıldı. Ve çok güçlü bir filonun varlığı. Ve Amiral Makarov ve Rozhdestvensky'nin dehası.
  Hepsi bu değil. Rusya Çin'e doğru ilerledi. Ayrıca çok başarılı. Ve 1904'te Japonya ile savaş başladı.
  Ancak gerçek tarihin aksine, bu savaşın zor değil, oldukça hızlı olduğu ortaya çıktı. Üstelik Japonya'nın filosu oldukça zayıftı, Rusya'nınki ise tam tersine çok güçlüydü. Japonları mağlup eden Rus birlikleri Tokyo'yu ele geçirdi. Daha sonra bir referandum yapıldı ve Japonların ezici çoğunluğu Rusya'ya katılma yönünde oy kullandı.
  Çar Alexander III yeni bir zafer kazandı. Ardından Çin'in gönüllü olarak zorla ilhakı geldi. Yani bölge bölge, il il. Kraliyet imparatorluğu muazzam boyutlara ulaştı. ABD'den, tüm Kanada ve Alaska'dan, tüm Asya'dan, Avusturya'dan, Pasifik bölgesinden. Güney Afrika'ya ve Batı Afrika'daki Alman mülkiyetine.
  Ayrıca Avusturya-Macaristan. O kadar büyük bir güç ki.
  Ama elbette Almanlar ve Avusturyalılar daha fazlasını istiyorlardı. Fransa hâlâ Almanya'nın işgalinde. Rusya'dan rahatsız olan İngiltere de savaş istiyor.
  Kaiser bir koalisyon kurmayı başardı: İspanya, Portekiz, Almanya, Avusturya-Macaristan ve İsveç, dev Rusya'ya karşı. Almanlar, İngiltere ile yapılan savaş sırasında Danimarka ve Norveç'i de ele geçirmeyi başarmıştı. Güçlü bir koalisyon kuruldu.
  Ve savaş 1 Ağustos 1917'de başladı. Tam da Üçüncü İskender'in öldüğü ve II. Nicholas'ın tahta çıktığı anda. Elli bir yılını toparlayan Üçüncü İskender gibi büyük bir hükümdar olmasaydı Rusya'nın kesinlikle kaybedeceği hesabı yapıldı.
  Ancak Nicholas II'nin kalıcı ve güçlü bir gücü vardı. Rasputin ve hasta varis olmadan. Böylece koalisyonla savaşabilirdi.
  Ve savaş başladı... Almanlar tayfun gibi ezdiler. Rus birlikleri onlarla güçlü karşı saldırılarla karşılaştı. Büyük ve şiddetli bir kavga çıktı.
  Nicholas II, genel olarak bir kale zincirine dayanarak, Alman ve Avusturya birimlerini iyice tüketti. Ve sonra bir karşı saldırı başlattı. Ve Afrika'da, dünyanın ilk hafif arazi tanklarını kullanan Rus birlikleri, Avusturyalıları ve Almanları tamamen mağlup etti. Ve Kara Kıtayı temizlediler.
  Hem İsveç hem de Norveç oldukça hızlı bir şekilde fethedildi.
  Bir buçuk yıl süren savaş, sayıca daha fazla ve tankları daha güçlü olan Rus ordusunun tüm Avrupa'yı ele geçirmesiyle sona erdi. Daha sonra Britanya düştü. Rusya nihayet doğu yarımkürede hakimiyet kurdu.
  Ve Çar Nicholas II de büyük bir fatih oldu. Büyük Buhran'ın patlak verdiği 1929 yılına kadar barış hüküm sürdü. Genel ekonomik kriz, 1931'de, tam da 1 Mayıs'ta, Rusya ile son büyük süper güç ABD arasında bir savaşın başlamasına yol açtı!
  Çar'ın II. Nicholas'ın ordusu Amerika sınırlarına girdi. Güçler eşit değildi. Amerikalının neredeyse hiç tankı yoktu ve yetersiz eğitilmişti. Ve Rusya'nın sayısı ABD'yi defalarca geride bıraktı. Çarlık imparatorluğunun komutanları da daha iyiydi. Yani savaş en başından beri bir yönde ilerledi. Rusya kazanıyor ve ilerliyordu. Ve 30 Eylül'de New York ve Washington'un ele geçirilmesinin ardından ABD teslim oldu. Böylece tarihte bir sayfa daha açıldı. 1934'te II. Nicholas, Meksika'yı ve ardından Latin Amerika'yı işgal ederek Latin devletlerini ele geçirdi. Ta ki son bağımsız Şili cumhuriyeti Aralık 1936'da düşene kadar.
  Böylece Nicholas II nihayet hikayeyi tamamladı. Çarlık Rusyası, Dünya gezegeninin tüm ülkelerini ve halklarını birleştirdi.
  7 Kasım 1937'de, tüm Dünya gezegeninin İmparatoru Büyük Nicholas bir uçağa düştü. Ve onun saltanatı da sona erdi. Alesey II kral oldu. Sağlıklı, genç bir varis; otuz üç yaşlarında. Onun altında uzay genişlemesi başladı. Yeni sınırlar ve yeni uçuşlar. Monarşi sarsılmazdı. İnsanlık birleşti ve uzayı fethetti.
  GENERALISSIMO KONDRATENKO
  Port Arthur'un komutanı öldü, aslında gerçek tarihte başından yaralandı, ancak birkaç milimetrelik bir parça beyne yaklaştı. Kısacası kaleyi teslim eden hain öldü ve yerini Port Arthur'un savunmasının kahramanı Kondratenko aldı.
  Kalenin savunmasını güçlendirmek için yeni komutan, karadaki tüm denizcileri ve deniz topçularını sildi ve filoyu silahsızlandırdı, ancak Port Arthur'u güçlendirdi.
  Sonuç olarak, kale, Komutan Kondratenko'nun ustaca eylemleriyle birlikte tamamen korundu. Savunma başarılı bir şekilde direndi. Kondratenko zamanla Vysokaya kalesinin savunmasını güçlendirdi ve Japonlar kaleyi alamadı.
  Aralık ayının sonunda samuraylar saldırılardan bitkin düşmüştü. Ocak ayında Kuropatkin'in engeli kaldırma girişimi nedeniyle bir durgunluk yaşandı ancak bu pek başarılı olmadı.
  Şubat ayında başka bir saldırı daha oldu ve Japonlar için ağır kayıplarla yine püskürtüldü.
  Savunma sırasında Oleg Rybachenko adlı çocuk kahramanca davrandı. Kuşatma sırasında bu kamara çocuğu yalnızca on yaşındaydı. Çocuk yetişkinlerle birlikte savaştı ve keşif görevlerine çıktı.
  Kendisinin çok cesur ve mücadeleci olduğunu gösterdi. Ve savunma tutuldu. Artık Mart ayı geldi bile... Japonlar yeniden geri çekildiler. Rusya'da Kanlı Pazar olmadı, çünkü Port Arthur'un keyfi yerinde olduğu için Çar Nicholas halkın yanına gitti. Rus ordusu yenilendi ve giderek büyüdü. Mart ayının sonunda Japonlar ilerlemeye çalıştı ancak Kuropatkin'in kuvvetleri çok büyük bir sayısal üstünlüğe sahipti ve tüm saldırıları püskürttü.
  Daha da iyisi, General Legs'in birimleri Port Arthur kuşatması nedeniyle zincire vurulmuştu. Japonlar ağır kayıplar verdikten sonra geri çekildi. Ancak Kuropatkin yine tereddüt etti.
  Nisan ayının sonunda yeni bir saldırı gerçekleşti, ancak bu da püskürtüldü.
  Ve Oleg Rybachenko, bu cesur çocuk, elbette bir tuzak kullanarak bir Japon albayı bile yakaladı.
  Mayıs ayının başında sadece küçük çatışmalar meydana geldi ve 25'inde Rozhdestvensky'nin filosu nihayet Port Arthur'a girdi. Ünlü amiral, aynı anda üç okyanusu geçen elli bir gemi getirdi!
  Daha sonra savunmaya takviye geldi. Ve Haziran başında Port Arthur'a yapılan son saldırı bunu takip etti. Saldırı umutsuz ve şiddetlidir. Bir kez daha Japonlara büyük kayıplar vererek geri püskürtüldü. Çar sonunda Kuropatkin'i görevden aldı ve Linevich'i atadı . Temmuz 1905'in ortalarında Japonlar nihayet yenildiler. Ve Port Arthur'un bir yıldan fazla süren kahramanca savunması sona erdi.
  Kondratenko'ya İlk Çağrılan Aziz Andrew Nişanı verildi. Ve mareşal rütbesini aldı. Daha sonra Rozhdestvensky'nin filosu Port Arthur ile birlikte Japonları denizde yendi. Üstelik Amiral Togo'nun kendisi de savaşta öldü.
  Japonya, ABD'nin arabuluculuğu yoluyla Rusya ile barışmak zorunda kaldı.
  Kuril Adaları'nı ve Tayvan'ı bırakmak zorunda kaldık. Rusya, Kore ve Mançurya üzerinde koruma ve Port Arthur üzerinde kontrol sağladı. Ayrıca Japonya, Çarlık Rusya'sına bir milyar yen tutarında büyük bir tazminat ödedi.
  Zafer Çar Nicholas II'nin konumunu güçlendirdi. Rusya topraklarını genişletti ve Çin bölgelerinin gönüllü ilhakı nedeniyle Zheltorossiya oluşmaya başladı. Devlet Duması yok - Rusya parlamento olmadan mutlak bir monarşi olarak kaldı.
  Elbette zafer ve siyasi istikrar sayesinde ekonomik büyüme gerçek tarihte olduğundan daha erken devam etti ve daha güçlü oldu.
  Birinci Dünya Savaşı gerçek tarihteki gibi başladı. Ancak Rusya için daha başarılıydı. Mareşal Kondratenko'nun reformları sayesinde hangi ordu daha büyük ve daha iyiydi, ekonomi daha güçlüydü ve çarın otoritesi daha yüksekti.
  Savaş bir yıldan biraz fazla sürdü ve Avusturya-Macaristan'ın çöküşü ve Osmanlı İmparatorluğu ile Almanya'nın teslim olmasıyla sona erdi. Ve nasıl koktuğunu gören Bulgaristan, bu arada İtalya ve Japonya'nın yanı sıra Sırbistan ve Rusya'nın tarafını tuttu.
  Mareşal Kondratenko en yüksek rütbeyi aldı - generalissimo. Ve Suvorov gibi neredeyse tüm emirlerin sahibi oldu. Brusilov mareşal oldu. Amiral Kolçak, Kornilov ve Denikin kariyer yaptı. Çarlık Rusyası kendine ilhak etti: Galiçya, Bukovina , Krakow Voyvodalığı, Poznan bölgesi, Klaipeda. Çekoslovakya da Rus İmparatorluğu'nun bir parçası oldu. Ve Konstantinopolis ile Küçük Asya. Ve Kuzey Irak.
  Genel olarak her şeyin iyi olduğu ortaya çıktı. Japonlar, Pasifik Okyanusu'ndaki Alman kolonilerini Rusya ile paylaştı.
  Daha sonra Suudi Arabistan Rusya, Fransa ve İngiltere arasında paylaştırıldı. Kısa bir savaşın ardından Rusya ve İngiltere İran'ı böldü.
  Daha sonra Afganistan. Doğru, orada biraz kavga vardı. Ve İngilizler ilk başta pek şanslı değildi.
  Dünya istikrara ve refaha kavuştu. Ta ki 1929'daki Büyük Buhran'a kadar. Hızlı büyümenin ardından Rusya da krize girdi.
  1931'de Japonya, önceki yenilgilerin intikamını almak amacıyla Rusya'ya saldırdı.
  Ama bu seferki intihardı. Çarlık birlikleri Japonları yendi. Amiral Kolçak hiç de yaşlı değil, Ushakov'la karşılaştırılabilecek dehasını gösterdi. Yükselen Güneş Ülkesi denizde tamamen mağlup edildi ve ardından işgal edildi. Bunu, Japonların çoğunluğunun Rusya'ya katılma lehinde oy kullandığı bir referandum izledi.
  Böylece Çar II. Nicholas Pasifik Okyanusu'ndaki gücünü güçlendirdi. Rusya Çin'e doğru ilerlemeye devam etti. Kriz nedeniyle zayıflayan Britanya, Fransa ve ABD, Göksel İmparatorluğun kontrolünü ele geçirmeye müdahale etmedi.
  1933'te Hitler Almanya'da iktidara geldi. Eski imparatorluğun eski gücünü yeniden kazanmaya başladı. Ve tabii ki Rusya ile kavga etmemeye çalıştı.
  İtalya'daki Mussolini'nin Rusya ile dostluğu vardı. Ve kolonilerini genişleterek Etiyopya'yı sessizce ele geçirdi. Üçlü İttifak'ın kurulmasından bahsediliyordu.
  Çarlık Rusyası, zayıflayan İngiltere ve Fransa'nın tüm kolonilerini ilhak etmek istiyordu. Almanlar ve İtalyanlar da anlaşılabilir. ABD'nin kendi planları vardı.
  1937'de Almanya Avusturya ile birleşerek Anschluss'u üretti. Ve Kasım 1937'de Nikolaev'den gelen ikinci uçak düştü. Krallık çok başarılı bir şekilde kesintiye uğradı. Nicholas II, kırk üç yıllık hükümdarlığı sırasında muazzam kazanımlar elde etti.
  Ona Büyük Nikolaev adını verdiler! Ve hatta En Büyükleri bile Büyük Petro'dan daha yüksek hale geldiler.
  Nicholas döneminde çalışma günü on saate indirildi ve yedi yıllık eğitim zorunlu ve ücretsiz hale geldi. Sıfır enflasyon ve rublenin altın desteğiyle ulusal ortalama maaş ayda 75 rubleye ulaştı. Kraliyet para birimi dünyadaki en sert ve en dönüştürülebilir para birimiydi.
  Rusya dünyanın en büyük kara ordusuna sahipti ve filo büyüklüğü açısından hem İngiltere'yi hem de ABD'yi geride bıraktı.
  Uçaklar gibi Rus tankları da dünyanın en iyisiydi. Ve o zamanlar helikopterler neredeyse Dünya gezegenindeki tek helikopterlerdi. En çok sayıda ve kaliteli denizaltı filosu. En iyi topçu. Televizyon ve videoda ileri teknolojiler. Dünyanın ilk renkli sineması da Çarlık Rusya'sında çekilmeye başlandı. Çar Nicholas II'nin fotoğraf tutkusu sayesinde.
  Çin'in ilhakından sonra Rusya, tüm kolonileriyle Britanya'yı geride bırakarak nüfus bakımından dünyada birinci sıraya yerleşti.
  Çar Nicholas II Ortodokslukta reform yaptı ve çok eşliliği yasallaştırdı. Bu bilge hükümdar pek çok şey yapmayı başardı. Ve o , üzerine tükürülmeden, zulüm görmeden, Rusya'yı kaybetmeden, büyük bir adam olarak öldü . Ve parçanın sadece birkaç milimetrelik hareketinin Rusya tarihi üzerinde böyle bir etkisi oldu. Bir de tarihte tesadüf yoktur diyorlar! Bu böyle oluyor. Hem Nicholas II hem de Generalissimo Kondratenko fenomeni bunu gösterdi.
  Ancak Çar Nicholas'ın ölümünden sonra geçici bir sıçrama yaşandı. Birincisi, hükümdar II. Aleksey taç giyemeden öldü. Sonra başka bir varis Kirill Vladimirovich Romanov da öldü. Ve Vladimir III 1938'de tahta çıktı. Çar gençtir, ancak genel olarak aptal değildir ve oldukça iradeli ve hırslıdır.
  Peki, işe koyuldu! Rusya, İtalya, Almanya, İngiltere, Fransa ve belki gelecekte ABD'ye karşı. Burada elbette Üçlü İttifak çok daha güçlü.
  Mayıs 1940'ta Almanya Fransa, Belçika, Hollanda ve İngiltere'ye saldırdı. Rusya, Fransız, İngiliz ve Hollanda kolonilerine saldırdı. Bölgelerin belirsiz bir şekilde ele geçirilmesi başladı.
  İngilizler ve Fransızlar Rus ordusuna karşı koyamadılar. Ve bir buçuk ay içinde Almanlar Fransa, Belçika ve Hollanda'yı yenerek teslim olmaya zorladı.
  Daha sonra Führer İspanya ve Portekiz'i işgal etti, Danimarka ve Norveç'i ele geçirdi. Rusya İsveç'i işgal etti.
  Savaş neredeyse tek taraflıydı. Rusya, yerel halkın desteğiyle Hindistan'ı, Çinhindi'ni, Afganistan'ın güneyini, İran'ın güneyini, Orta Doğu'yu ele geçirerek Mısır'a girdi.
  Elbette sömürge birlikleri Çarlık ordusuna karşı koyamadılar ve aslında istemediler. Afrika'nın fethi, yolların olmaması ve iletişimin zor olması nedeniyle bir miktar gecikti. Almanlar Afrika'yı Cebelitarık ve Fas üzerinden, Ruslar Mısır üzerinden ve ardından Sudan üzerinden geçtiler.
  Ancak arazi, İngiliz veya Fransız birliklerinin direnişinden daha büyük bir engeldi. Sayıları çok azdı ve silahları zayıftı ve çoğunlukla yerel yerlilerden geliyordu. Kim nasıl olduğunu bilmiyordu ve savaşmak istemiyordu.
  1940'ta Hitler Britanya'ya çıkmaya cesaret edemedi. İlk başta pek başarılı olamayan bir hava saldırısı başlattı. Ancak 1941 baharında Rus uçakları savaşa girdi ve Britanya ölümcül baskı altına alınmaya başlandı.
  Ve Ağustos ayında, Alman-Rus ortak birliklerinin çıkarılması ve iki hafta süren inatçı çatışmaların ardından Londra'nın ele geçirilmesi izledi.
  Bundan sonra Avustralya ve Yeni Zelanda da dahil olmak üzere tüm doğu yarımküre Rus, Alman ve İtalyan oldu.
  Ama hâlâ ABD vardı.
  Çar Vladimir Amerika'ya saldırmaya karar verdi. Hitler ve Mussolini bu kararında onu desteklediler. Üçüncü Reich, birliklerini İzlanda'ya, ardından Grönland ve Kanada'ya, Çarlık Rusya'sı ise Alaska'ya taşıdı. Kuvvetler elbette eşit değildir. Amerika Birleşik Devletleri oldukça zayıf bir tank filosuna ve tüm kolonileriyle birlikte Rusya'dan çok daha küçük bir nüfusa sahip. Ekonomi gelişmiş olmasına rağmen. Ancak böyle bir canavara direnilemez.
  1943'te saldırıyı başlatan Rus ordusu, iki kış ayında hızla Alaska'yı işgal etti. İlkbaharda Almanlarla birlikte Kanada'nın neredeyse tamamını ele geçirdiler.
  Brezilya, Venezuela, Meksika ve diğer ülkeler ABD'ye savaş ilan etti.
  Rus birliklerinin Amerika'nın kuzey eyaletleri boyunca hareketi başladı. Kuvvetler elbette eşit değildir. Rusya ve Almanya hem nitelik hem de nicelik açısından daha iyi.
  Kızlar Natasha, Zoya, Aurora ve Svetlana, uzun namlulu ve hızlı ateş eden topa sahip hareketli bir araç olan dünyanın en iyi Kondratenko-3 tankı üzerinde savaşıyor. Düşük silueti ile çok çevik.
  Kondratenko-3 tankının ağırlığı yaklaşık kırk tondur ve iyi korunmaktadır. Ve top, 76 mm'lik küçük kalibresine rağmen yüksek bir başlangıç mermi hızına sahiptir.
  Shermans, bu tanka hiçbir açıdan girilemez. Bu yüzden...
  Çıplak ayakla ve bikinili dövüşen kızlar, Amerikalıları mahvediyor ve çok gülüyorlar.
  Özellikle Natasha... Çıplak parmaklarıyla joystick'e basıp şöyle diyor:
  - Rus'uma şükürler olsun!
  Zoya da ateş ediyor. Bunu çıplak ayak parmaklarıyla yapıyor, joystick düğmelerine basıyor ve bağırıyor:
  - Ve tüm yerli topraklarımız!
  Ardından Aurora ateş ediyor. Düşmana saldırıyor ve dişlerini göstererek şöyle diyor:
  - Ve arkamızda daha yüksek güçler var!
  Ve kız da çok ateşli bir şekilde göz kırpıyor! Çıplak ayak parmaklarına joystick düğmeleri gibi basıyor.
  Ve sonra Svetlana ateş ediyor. Ne kadar keskin ve ışıltılı bir kız. Ağzından güneş ışınları yayar. Ve aynı zamanda şarkı söylüyor:
  - Ben bir dünya yıldızıyım! Şeytan'dan bile daha hızlı koşuyorum!
  Bunun gibi kızlarla şeytanın kendisi korkutucu değil. Chicago'yu sıkı bir şekilde kuşatarak Amerikalıları eziyorlar.
  Ve kimsenin oradan çıkmasına izin vermeden. Diyelim ki yıkım önemsiz. Bunlar kızlar.
  Ve böylece Chicago garnizonu teslim oluyor. Bizimkini bilin!
  Ve Rus tankları şimdiden New York'a yaklaşıyor. Çar Vladimir memnuniyetle ellerini ovuşturuyor. Ruslar hiç bu kadar ileri gittiler mi?
  Kızlar da havada cesurca savaşıyor. Mesela sevimli bir çift: Maria ve Mirabela.
  Yalınayak ve bikinili güzeller fatura topluyor. Kelimenin tam anlamıyla onlara karşı çıkacak hiçbir şey yok. Buradaki kızlar çok güzel ve göz kamaştırıcı derecede agresif ve titizler.
  Maria tek atışta bir el ateş etti, bir düzine uçağı düşürdü ve şarkı söyledi:
  - Memleketimize şeref! Rusya adına!
  Mirabela da ateş etti ve kükredi:
  - Ama çok güçlü bir lider var.
  Slavları savaşa çağıracak...
  Rusya'yla baş edemiyorlar
  Vladimir kral olarak hüküm sürdüğünde!
  
  Sert, güçlü, demir gibi bir iradeyle,
  Ve görünüm metal kesmeye benziyor...
  Rusların daha iyi bir hayata ihtiyacı yok -
  Bu sadece insanların hayal ettiği şeydi!
  Evet, bu kızlar dövüşmede ve şarkı söylemede ustalar...
  Bu arada, New York'a yapılan saldırının ortasında, ilk Rus kozmonot uzaya uçtu ve Dünya gezegeninin etrafında uçtu. Bu da Çarlık Rusya'sının Romanov hanedanının bir başka başarısıdır.
  Daha sonra New York garnizonu teslim oldu ve Washington çok geçmeden düştü. Ve 3 Eylül 1943'te Amerika Birleşik Devletleri tamamen teslim oldu. 15 Mayıs 1940'ta başlayan İkinci Dünya Savaşı böylece sona erdi. Savaş Rusya için şanlı ve muzafferdir.
  Elbette bu savaştan hem Hitler hem de Mussolini çok şey kazandı. Her iki diktatör de Afrika'da, bazıları Avrupa'da ve ABD'de mülk sahibi oldu. Avrupa nihayet ülkeler arasında bölündü. Ve referandumdan sonra Bulgaristan, Rusya içindeki Bulgar krallığı oldu.
  Öyle görünüyor ki dünya yeniden yeniden dağıtıldı ve koloniler sindirilebilir hale geldi. Ancak Hitler, daha fazlasını istemeseydi elbette Hitler olmazdı. Özellikle Rusya'yı mağlup edin. Ve topraklarını ele geçirin.
  Ve tabii ki Almanlar büyük ölçüde yeni, daha güçlü silahlara güveniyorlardı. "E" serisi tanklar ve balistik füzeler, özellikle uçan daireler.
  Ancak Çarlık Rusyası balistik füzelerde Üçüncü Reich'ın önemli ölçüde ilerisindeydi ve 1951'de, 12 Nisan'da, aya bile uçtu.
  Ve "E" serisi tankların Rus tanklarına göre niteliksel bir üstünlüğü yoktu.
  Ve yalnızca uçan daireler bir sırdı. Laminer akış sayesinde her türlü küçük kola karşı tamamen savunmasız oldukları ortaya çıktı. Ancak aynı zamanda kendileri de ateş edemediler.
  Mussolini öldü ve oğlu tahta çıktı. Hitler ona baskı yaptı ve genç adam Rusya ile savaşmayı kabul etti. 20 Nisan 1955'te yeni bir üçüncü dünya savaşı başladı. Hitler'in tarafında İtalya, Brezilya, Arjantin, Şili, Meksika, kısacası Rusya'yı destekleyen Küba hariç tüm Latin Amerika vardı. Ve dünyada artık başka ülke yoktu! Üçüncü Dünya Savaşı 20 Nisan 1955'te başladı. Ve Çar Vladimir, saltanatının en ciddi meydan okumasıyla karşı karşıya kaldı.
  Onu teselli edebilecek tek şey bu savaşın Dünya gezegenindeki savaş tarihindeki son savaş olacağıdır. Dünyanın tüm ülkeleri buna katıldığından beri!
  Peki, savaş başladıktan sonra başlatılmalıdır! Hitler'in saldırısı özellikle beklenmedik değildi. Macaristan, Yugoslavya, sınırlı özerkliğe sahip Rusya'nın bir parçası, kralları III. Vladimir. Arnavutluk İtalya'nın eline geçti. Her şey düzenli. Almanlar güneyden Doğu Prusya, Avusturya, İtalya'dan ilerlemeye çalışıyor. Afrika'da da savaş sürüyor. Ve Latin ülkelerinin ABD'ye karşı koalisyonu. Ama orada pek aktif değiller. Ancak şimdi savaş ilan edildi.
  Bu arada Hitler ana güçlerini Avrupa'ya kaydırdı.
  Ve cehennem gibi bir savaş başladı. İnsanlık tarihinin son büyük ölçekli savaşı.
  Almanlar, Macaristan'daki ana darbeyi Budapeşte yönünde gerçekleştirdi. Oleg Rybachenko orada savaştı. Hala yaklaşık on yaşında bir çocuk olarak kaldı. Doğru, fiziksel olarak çok güçlü, kaslı, hızlı ve en önemlisi bir dağlı gibi ölümsüz. Evet, yazar ve şair Oleg Rybachenko ölümsüzlüğü aldı, ancak yaklaşık on yaşında bir çocuk olması ve Rusya'ya çocuksu ama çok güçlü ve hızlı bir bedenle hizmet etmesi şartıyla. Ve 1 Ocak 1904'ten beri çocuktur. Port Arthur'a kabin görevlisi olarak katıldığımda. Evet, o en küçük çocuk değil ama en başından beri güçlü ve hızlıydı ve gemiye alındı.
  Üstelik Oleg Rybachenko, çok küçük olup olmadığından şüphelenince, bahis için bakır parayı parmaklarıyla büktü. Daha sonra hiç konuşmadan gemiye alındı.
  Çocuk tüm savaşlara katılarak çok sayıda ödül kazandı. Subay oldu. Ama hâlâ bir çocuk gibi görünüyordu. Bu nedenle, sayısız başarıdan dolayı kendisine ödüller verilmiş olmasına rağmen, ebedi çocuğa kaptandan daha yüksek bir şey verilmedi. Ve şimdi Oleg Rybachenko yarım asırdan fazla bir süredir orduda. Memur maaşı almayalı uzun zaman oldu, ancak sağlığınız sağlamsa neden hizmetten ayrılasınız ki?
  Üstelik bilgisayarlar, oyun konsolları, televizyon olmadan bir şekilde sıkıcı. Ve orduda yüzbaşısın, en azından askerleri sürüyorsun. Evet zaman hâlâ uçup gidiyor.
  Generalissimo Kondratenko öldü. Ushakov'u geride bırakan Büyük Amiral Kolçak da öldü. Oleg Rybachenko'nun işe başladığı kişilerin çoğu artık hizmette değil.
  Daha doğrusu Port Arthur kuşatmasından bu yana gazilerin neredeyse tamamı öldü. Sadece Vovka kaldı. O da o zamanlar kamaraydı ve şimdi zaten gri saçlı bir büyükbaba. Gerçek hâlâ hizmet ediyor. Ve Oleg'in vücudunda tek bir yara izi olmayan aynı çocuk olarak kalmasına şaşırıyor . Bu, Rus Çarlık ordusunun her yerinde bilinen bir olgudur. Gerçek şu ki çok iyi dövüşüyor.
  Oleg oğlan yalınayak, onun için daha hoş ve çevik. Silah üstüne silah hedef alıyor ve Alman E serisi tanklarına ateş ediyor. Nazi arabaları çok büyük. Ve hiçbir şey onları durduramıyor gibi görünüyor.
  Ama ebedi çocuk o kadar isabetli vuruyor ki metali deliyor. Almanların resimlerini yapıyor, kuleleri yıkıyor ve şarkı söylüyor.
  - Çar Vladimir, Rus Çarı...
  Ortodoks hükümdarı!
  Yakında dünyayı fethedeceğiz,
  Ne de olsa üzerimizde melekler var!
  Hitler'in sonu gelecek
  Ve kim dinlediyse - aferin!
  Ve çocuk, çıplak ayakla, çocuğunun ayağıyla bir el bombası atıyor. Grisakal Vovka sadece başını sallamakla yetiniyor.
  Yazar ve şair Oleg Rybachenko, yirminci yüzyılda elli yıldan fazla bir süre çocuk olarak kaldı. Ve itiraf etmeliyim ki çok şey gördüm. Ölümsüz olduğu için uzun zaman önce tüm korku duygusunu kaybetmişti. Ve savaş ona bir bilgisayar strateji oyununu hatırlattı.
  Oynaması kolay ve eğlenceliydi. Ve dövüşmek de bir zevkti . Çıplak ayaklarınızın altında sabah çiyinin olması, ebedi bir çocuğu yıkamanız ve şort kurallarına göre giyinmemeniz iyi bir şey!
  Oleg Rybachenko'nun şortla ve çıplak ayakla dolaşmasına izin veriliyor. Çocuk Port Arthur'da soğukta bile ayakkabısız yürümeyi öğrendi. Sonuçta ölümsüz bir vücut nezle olamaz, hastalanamaz ve soğuğa çabuk alışırsınız, bu da zarar vermez. Tıpkı Peter Pan'ınki gibi. Ve karda çıplak ayakla koşmak neredeyse keyifli. Hareket ederken soğuk pratikte hissedilmez, yalnızca hareketsiz oturduğunuzda çıplak ayaklarınız biraz sertleşir! Ancak bir erkek çocuk için bu küçük bir şeydir.
  Ama aynı zamanda cadı kızlar Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana da var! Onlar da savaşa katılıyorlar. Ama her zaman değil, bölümler halinde. En zor anımızda Vysokaya Dağı'nı tutmamıza yardımcı oldu. Çıplak ayaklı güzellikler orada ve bikinilerle savaştı. Keskin biçimde bilenmiş diskleri çıplak ayak parmaklarıyla fırlatıyorlardı.
  Ve kılıçlarla kestiler. Ve Oleg Rybachenko daha sonra makineli tüfekle ateş etti - kıdemli yoldaşlarını öldürdüler. Sonuç olarak, samurayın saldırısı başarısızlıkla sonuçlandı ve Vysokaya Dağı'nın sarsılmaz olduğu ortaya çıktı!
  Ve kızlar en yüksek sınıflarını ve Valkyrie akrobasilerini gösterdiler.
  Ve şimdi Almanlar savunmada. Çarlık ordusu savaşa hazır. Führer taktiksel sürprizi başaramadı.
  Ve Rus birlikleri cesurca savaşıyor. Görünüşe göre Hitler böyle bir savaş başlattığı için kendisine defalarca lanet edecek. Üstelik Führer'in Avrupa'nın üçte ikisini ve Afrika'nın üçte birini silah altında tutmasına rağmen, yine de
  Rusya'nın rakibi değil.
  Asker sayısı da öyle. Ve İtalyan birlikleri zayıf. Latin Amerika ülkeleri savaşa yavaş yavaş katılıyor. Ve orduları hem teknik hem de organizasyonel olarak pek iyi değil.
  Yani Rusya hâlâ düşmanı derinlemesine savunmada tutuyor.
  Kondratenko-6 tankı bu seriyle savaşma konusunda oldukça yetenekli. Ve "Nikolai"-4 daha ağır ve çok güçlü bir makine olduğunu gösteriyor.
  canavarlarıyla savaşabilirler .
  Özellikle Alenka ekibinin yer aldığı "Nikolai"-4'te kız çok güzel ve bikinili.
  130 mm kalibreli silah. Faşistleri nasıl vuruyor? Hitler'in Çarlık Rusya'sına saldırması boşunaydı. Bu onun için kolay bir yolculuk değil, bir dayak.
  Anyuta çıplak ayak parmaklarıyla kumanda kolunun düğmesine bastı ve şarkı söyledi:
  - Rusya ve sonuna kadar özgürlük için!
  Ve güzellik nasıl gülecek!
  Ve sonra Augustine düşmana bir mermi fırlatacak. Metali parçalayacak ve şarkı söyleyecek:
  - Kalplerin uyum içinde atmasını sağlayalım!
  Ayrıca joystick düğmelerine çıplak ayak parmaklarıyla basacak. Bu gerçekten harika bir kız!
  Ve burada Maria vuruyor. Ve faşistleri bölecek. Ve düşmanı yok et.
  Aynı zamanda çıplak ayak parmaklarını kullanarak. Ayrıca şarkı söyleyecek:
  - Anavatanımız adına Aziz! Dövüşçünün havalı olmasına izin verin!
  Ve kahkahalarla gülecek ve dişlerini gösterecek!
  Ve sonra Olimpiyatlar sana ağır bir mermiyle vuracak. O tam da ihtiyacınız olan şey kızlar; en lezzetli elma suyu!
  Ve kızlar yine E-50'yi geçip kuleyi devirdiler ve güldüler.
  Alenka, E-100'ü parçalayan ve içinden geçen bir mermi gönderdi. Ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak. Kız neden şarkı söyledi:
  - Düşmanı kır!
  Ve Anyuta çıplak ayaklarıyla debeleniyor ve ciyaklıyor:
  - Fritzler kaput!
  Ve sonra Augustine vuracak. Ayrıca çok dikkatli bir şekilde ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak, soğuyarak :
  - Hitler'in işi bitti!
  Ve sonra Maria çok agresif bir şekilde ekleyecek. Faşistleri ezecek ve gıcırdayacak::
  - Ve kim dinlediyse, aferin!
  Ve dilini gösterecek!
  Ve sonra Olimpiyatlar rakipleri öldüren bir mermi gönderiyor.
  Ayrıca çıplak ayakla şarkı söyleyerek:
  - Tamamen tükendi!
  Ve kız yine dilini alıp gösterecektir.
  Yani kesiyorlar...
  Almanlar, taarruzun başlangıcından itibaren bir ay süren çatışmaların ardından elli kilometreden yüz kilometreye ilerlediler ve büyük, hatta büyük kayıplara uğradılar. Ve Afrika'daki İtalyanlar kendilerini tamamen bir kazanın içinde ve etrafı sarılmış halde buldular. Birlikleri önemsiz bir şekilde mağlup oldu.
  21 Mayıs'ta Adolf Hitler, on beş yaşından altmış beş yaşına kadar silah taşıyabilen herkesin askere alınmasını emretti. Çarlık ordusu yedeklerini topluyordu.
  Anlaşıldığı üzere, Alman disk uçakları pratikte o kadar da korkutucu değil. Doğru, Rus uçakları koçlarla saldırabilir. Ancak çarlık ordusunun araçlarının yüksek manevra kabiliyeti sayesinde bu önlenebilir.
  Ve Hitler'in yenilmez bir mucize silaha dair umudu hiç gerçekleşmedi.
  Çarlık ordusu hâlâ kendini savunuyordu. Güçlü savunma hatları, önceden kazılmış, güçlü savunma. Bırakın Hitler'in enerjisi tükensin. Ancak Afrika'da daha zayıf bir İtalyan müttefikine baskı uygulayabilirsiniz.
  Eğer Führer, Çarlık Rusya'sıyla savaşa girmeye karar vermeseydi, şüphesiz Almanya'nın büyük ve hatta en büyük lideri olarak tarihe geçecekti. Ve böylece iblis dünyaya hükmetmek istedi ve bunun sonucunda ne oldu?
  Sonuçta Rus kızları dünyanın en havalı kızları.
  Oleg Rybachenko her zaman olduğu gibi savaşın ön saflarında yer alıyor. Ona ne kurşun ne de şarapnel dokunamaz. O sert bir adam ve havalı bir adam.
  Nazilere karşı şortlu ve yalınayak bir çocuk. Ve onlara el bombaları atıyor ve kurşun yağmurunda koşuyor.
  Evet, parlak Kondratenko'nun orada olmaması üzücü ama genç ve yetenekli komutanlar var. Özellikle, Birinci Dünya Savaşı sırasında zaten öne çıkan Mareşal Vasilevski. Ve enerjik ve ustaca komuta ediyor.
  Ve zorlu bir savunmayla karşılaşan Fritz, umutsuzca bu savunmanın içinde sıkışıp kalıyor. Ama yine de geçmeye çalışıyorlar.
  Oleg Rybachenko, bu ebedi çocuk gülüyor, dişlerini gösteriyor ve şarkı söylüyor:
  - Vatanım! Kutsal Anavatanım!
  Ve aynı zamanda çıplak ayakla el bombası atmak gibi.
  Ve burada Natasha, Zoya, Aurora ve Svetlana savaşa girdiler. Onlar ebedi cadı kızlardır, Ailenin kutsal Tanrısının hizmetkarlarıdır. Her zaman kavga etmiyorlar, aksi takdirde Rusya tüm dünyayı fethederdi. Ama her zaman etkili ve çarpıcıdır.
  Kızlar öldürmeyi sever: bunlar kızlar!
  Ve faşistlerin içinden nasıl geçecekler, onları nasıl vuracaklar...
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla disk fırlatıp Almanları öldürüyorlar.
  Naziler çıkmaza giriyor ve giderek daha fazla kayıp veriyor. Vasilevski'nin büyük stratejisti Afrika'da Nazileri ve İtalyanları yenmeyi teklif ediyor. Yani daha çevik ve manevra kabiliyeti daha iyi olan Rus tankları avantajlı olacak. Ve Avrupa'da faşistlerin bundan kurtulmasına izin verin . Böylece kaynaklarını tamamen tüketecekler.
  Çar Vladimir bu planı kabul etti. Ve Afrika'ya yeni güçler transfer edildi.
  Elizabeth ve ekibi Libya'da savaşarak İtalyan birliklerinin yolunu kesti. Orası sıcak ve kız bikiniyle çok güzel görünüyor. Savaşçıların İtalyanların ve Fritzlerin pozisyonlarını atlayıp onları güvenle yendiği en yeni Kondratenko-6 tankına sahipler.
  Elizabeth, Mussolini Jr.'ın imparatorluğundan bir tanka ateş ediyor ve şöyle diyor:
  - Bir kürk manto ve bir kaftan denizlerde, dalgaların üzerinde yürüyor!
  Ve tabii ki çıplak ayak parmaklarını kullanıyor.
  Daha sonra Ekaterina ateş ediyor. Bir Alman arabasına yumruk atıyor ve kükrüyor:
  - Rusya'da Çar Vladimir bir kahramandır!
  Elena onun arkasında, Fritz'in kundağı motorlu silahına saldırıyor ve cıvıldıyor:
  - Anavatanınız için Hitler'e yaşasın!
  Ve son olarak Olimpiyatlar mermiyi serbest bırakacak. Almanları ezecek, ezecek ve ciyaklayacak:
  - Sonuç mükemmel olacak!
  Ayrıca çocukların ayaklarının çıplak parmaklarını da kullanıyor.
  Afrika'da Mayıs sonu ve Haziran başında Rus birlikleri önemli başarılar elde etti. Çatışmalar Libya ve Etiyopya topraklarına yayıldı. 12 Haziran'da Trablus düştü. Ve 15 Haziran'da Etiyopya'nın başkenti harekete geçti. Böylece Jr. Mussolini'nin askerleri akın etmeye başladı. Ne yazık ki babasını destekleyemedi.
  Ve onun bir fatih olarak görkemi de. Ancak İngiliz ve Fransız kolonilerinin bir kısmını ele geçiren Mussolini, kendisini Sezar olarak görüyordu. Ancak Sezar'ı geçmek imkansız görünüyor.
  Oleg Rybachenko bataryaya komuta ederken savaştı. Ve o kadar cesurca ki Almanlar her gün onun ateşinden onlarca tankı kaybetti. Hatta oğluna bir altın haç daha verildi. Hatta sonunda ona uzun zamandır hak ettiği binbaşı rütbesini bile verdiler.
  Daha önce çocuğa benzediği için görevlendirilemiyordu. Ancak çocuk olağanüstü bir kahramanlık gösterdi. Ve savaşma yeteneği.
  22 Haziran 1955'te Afrika'daki Rus birlikleri nihayet İtalyan Somali'yi ele geçirdi. Ve 25 Haziran 1955'te Etiyopya'daki İtalyan birliklerinin kalıntıları teslim oldu.
  Çarlık Ordusu güvenle kazandı. Üçüncü Reich'ın en iyi komutanı olarak kabul edilen Mainstein, günlüğüne şunları yazdı:
  - Cehennem ayısını uyandırdık! Artık parçalanıyoruz!
  Haziran ayı sonuna gelindiğinde Almanlar o kadar ağır kayıplar vermişti ki, Avrupa'daki saldırılarını askıya almak zorunda kaldılar.
  Çar Vladimir Afrika'daki baskının artırılmasını emretti. Önce Kara Kıta, sonra her şey - dedi seçkin hükümdar! 1 Temmuz 1955'te Almanlar İskandinavya'ya ilerlemeye çalıştı. Ve Stockholm'e doğru koştular ama çok yoğun bir savunmayla karşılaştılar. Ve çok büyük zarara uğradılar.
  Temmuz 1955'in başında Rus birlikleri Alman Cezayir'ine girdi.
  Libya zaten Çarlık Rusya'sının kontrolü altındaydı. Nijer saldırısı ve döngüler sürüyordu.
  Elizabeth'in tank mürettebatı Nazilerle savaşır. Hava çok sıcak ve kızlar sütyenlerini bile çıkardılar ve Kondratenko-6 tankında artık sadece külot giyiyorlar. Faşistlere doğru ateş ediyorlar.
  Ve büyük başarılar istiyorlar.
  Çarlık Rusyası hâlâ otokratik bir ülkedir. Ve hala bir parlamentosu yok. Ve devrim gerçekleşmedi ve Duma kurulmadı. Kralların kendisi de güçlerini sınırlamak istemiyor. Ama Führer ve Duce diktatördür. Yani otoriter rejimlere sahip iki sistem arasında bir savaş var.
  Ancak Çarlık Rusyası için bu daha doğaldır. Ve inatçı ve devam eden bir savaş başlar.
  Elizaveta çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basıyor ve bir mermi ateşliyor. Kendi kendine mırıldandı :
  - Nazileri parçalayalım!
  Ekaterina da çıplak ayak parmaklarıyla kumanda kolunun düğmesine bastı ve mırıldanarak katili serbest bıraktı:
  - Hadi Hitler'i devirelim!
  Ve Elena ayrıca faşistleri dövüyor , bayıltıyor ve ciyaklıyor:
  - Seni parçalayacağız!
  Ve ayrıca dişlerini nasıl da gösteriyor! Ve joystick düğmelerine çıplak ayaklarıyla basıyor.
  Ve sonra Olimpiyatlar sizi altüst edecek ve bu ne kadar aptalca olacak . Herkesi parçalayacak ve guruldayacak:
  - Harika bir geçit ve mürettebat!
  Çıplak ayak parmaklarınızla joystick düğmelerine basmayı unutmayın. Ve düşmanı yen.
  Savaşçılar gerçekten çok cesur ve karakter bakımından ışıltılı.
  Bu arada Oleg Rybachenko, Fritzes'in başka bir saldırısını püskürttü ve şarkı söyledi:
  - Anavatan ve Çar Vladimir adına - yaşasın!
  Evet, gerçek tarihte, Romanov Hanesi'nin başı olan, Rusya İmparatoru Vladimir III'ü ilan eden böyle bir kişi vardı. Ve 1938'de resmen hüküm sürmeye başladı. Ve sonra Vladimir'in gerçek bir kral olduğu ve bu konuda harika olduğu ortaya çıktı! Vladimir Kirillovich Romanov, tüm Dünyanın imparatoru olma şansına sahip bir çardır!
  Zaferden sonra, daha doğrusu saldırıyı püskürten Oleg Rybachenko, astlarıyla kart oynamaya başladı. Şortlu, sarı saçlı, oldukça kaslı ve yırtık pırtık bir çocuk, gri saçlı dövüşçülerle oynuyordu. Şaşırtıcı bir şekilde Oleg hepsinden daha yaşlı. Ama bu çocuk kendini kesiyor.
  Rusya'nın ihtişamının geldiği kahramanca savunma olan Port Arthur'u anıyoruz. Bunun için büyük bir şeref...
  Ölümsüz çocuk şunları söyledi:
  - Bütün sorunlarımızı böyle çözeceğiz! Yakında insanların birbirlerini asla öldürmeyeceği bir zaman gelecek!
  Askerler ve subaylar aynı fikirdeydi:
  - Elbette Sayın Binbaşı! Öldürmeyecekler!
  Oleg birçok madalyanın bulunduğu kurdeleye baktı. Evet, zaten çok fazla emir var, çok az generalin var. Ayrıca bir unvan almak da güzel olurdu. Prens, kont, dük!
  Duke Rybachenko - kulağa çok hoş geliyor!
  Ve çocuk daha yükseğe sıçradı ve döner tablada döndü.
  Almanlar saldırmaya çalıştı ama yine geri püskürtüldüler ve telafisi mümkün olmayan devasa hasara uğradılar.
  Temmuz ayında Rus ordusu Afrika'da yeni ve büyük başarılar elde etti. Çarlık ordusunun taarruzunun ağırlığı oradaydı. Cezayir en iyi Rus silahlarının çoğuna sahip. Ve ayın sonunda Almanlar kuşatılır ve kazanın içinde yok edilir.
  Ağustos ayında Rus birlikleri Fas'a girdi. Kızlar Kondratenko-6 tankına karşı umutsuzca savaştı ve tankın kalınlığını yarıp geçtiler.
  Ara sıra Almanların teslim olduğu ve şehirlerin ele geçirildiği haberleri geliyordu.
  Nijerya'da ve farklı yerlerde çatışmalar yaşandı. Ruslar hem sayı olarak, daha fazla mobil teknisyen hem de ırkçı faşistlerin kendilerine karşı çevirdiği yerel halkın desteğini aldılar.
  Afrika'nın gerçekten de Hitler ve Mussolini Jr.'ın stratejisinde zayıf bir halka olduğu ortaya çıktı.
  Rusya orada galip geldi... Ve Eylül ayında yavaş yavaş güçlerini çekerek Norveç'e taşındılar. Naziler muazzam kayıplara uğradı. Ve Alenka ve ekibi tanka biniyordu. En yeni tank "Nikolai"-5 ağırdır ve E serisinden daha gelişmiş olduğunu göstermiştir.
  E-200 gibi güçlü bir tank bile çarlık makinesinin silahıyla delinmişti.
  Çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine basan Alenka, memnuniyetle ellerini ovuşturdu:
  - Wehrmacht'ı kırabilecek olan benim!
  Anyuta da çıplak ayak parmaklarıyla düğmeye bastı, Alman arabasına yumruk attı ve şunu doğruladı:
  - Wehrmacht'ı toza çevireceğiz! Çarlığın gücü adına!
  Cool Augustine ateş etti ve ciyakladı:
  - Ve komünizm altında yaşayacağız!
  Maria hemen buna katıldı:
  - Evet, çarlık komünizmi altında!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine bastı. Ve aynı zamanda düşmanı vuracak ve ezecek.
  Ve sonra Marusya ciyaklıyor:
  - Tam hızda!
  Ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basıyor.
  Rus birlikleri zaten Oslo'yu kuşattı. Her çalı ve ev için savaşlar vardır.
  Merkezde çarlık ordusu bir kez daha Alman saldırısını püskürtüyor. Oleg Rybachenko her zaman olduğu gibi ön saflarda ve kendinden emin bir şekilde savaşıyor. Rus topçusu saat gibi çalışıyor.
  Herşey doğru ve gerçek...
  Ekim ayında, Rus birlikleri nihayet Afrika'nın kara yoluyla tedarikini keserek Fas'ı kurtardı. Naziler kendilerini bir tür kazanın içinde buldular.
  Karanlık kıtada bile. Hitler öfkeden titriyordu ama öğle yemeğinde hiçbir şey yiyemiyordu.
  Evet, Rusya'ya geldi... Kış yaklaşıyordu. Oleg Rybachenko, kar yağmasına rağmen hala çıplak ayakla ve şortla koşuyor. Peki oğlum, ne alırsan al! Ve tamamen korkusuz bir adam.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla el bombası atıyor.
  Ve şarkı söylüyor:
  - Beceriksizce koşalım,
  Su birikintilerinden zırhlı tanklar...
  Ve çatıda bir makineli tüfek var -
  Cheburashka topçusu,
  Timsah makineli nişancı!
  Shakoklyak saldırıda!
  Terminatör çocuk çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atarak Nazileri parçaladı ve şarkı söyledi:
  - Ve dinamitle oynuyorum.
  Yoldan geçenlerin görebileceği bir yerde!
  Almanlar yarasalardan nasıl da uzak duruyor!
  Herkes yatıyor, ben gidiyorum!
  Ve çocuk gerçekten çok komik! Ama o zaten elli yıldan fazla bir süredir orduda. Ve sadece küçük bir şeytan! Sarışın olsa bile!
  Oleg Rybachenko yine çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve kükrüyor:
  - Çar'a, Nicholas'a ve Üçüncü Vladimir'e şan!
  Ve Vladimir Kirillovich Romanov'u Vladimir Putin ile karıştırmamaları gerektiğini düşündüm! Romanov'un büyük çarları muhteşem bir ailedir! Rusya'yı en büyük imparatorluk yapanlar!
  Ve Putin kadar şans eseri şımarık değil!
  Ancak Rus birlikleri başka bir saldırıyı püskürtüyor.
  Kasım geliyor. Nazilerin gücü tükeniyor. Ama savaşa yeni rezervler atıyorlar. Afrika'da zaten işleri bitiyor. Faşistlerin işi zor.
  Böylece öfkelerini mahkumlardan çıkarıyorlar. Güzel Nicoletta'yla karşılaştılar. Onu iç çamaşırlarına kadar soydular ve taze kasım karının içinden geçirdiler.
  Elleri bağlı, neredeyse çıplak bir kız, kar yığınlarının arasından yürüyor ve yalınayak, zarif ayak izleri bırakıyor. O kadar güzel ki. Almanlar da onu takip edip kırbaçlıyor. Ve bir güzellikle kendilerini dövdüler, dövdüler. Çizgili sırtından kan akıyor.
  Nicoletta dişlerini daha da sıktı. Ve gururla başını kaldırıyor. Ve bakır kızıl saçları proleter bayrağı gibi dalgalanıyor.
  Çıplak ayakları da kırmızıya döndü ama kız kaşını bile kaldırmıyor.
  İşte bu kadar olağanüstü bir cesarete sahip.
  Gerçi Naziler onu çoktan alıp bir meşaleyle çıplak göğüslerine saplamışlar. Ama o zaman bile kız sadece ürperdi ama çığlık atmadı.
  O kadar büyük bir inancı var ki...
  Kız rafa çekiliyor ve eklemleri bükülüyor. Daha sonra çıplak ayaklarının altında ateş yakarlar. Güzelin çıplak ayaklarını yalıyor. Ve güzelin çıplak bedenini sıcak zincirlerle kırbaçlıyorlar.
  Nicoletta yanıt olarak şarkı söyledi;
  Ben kötü Tanrı'nın kızı Çernobog'um.
  Kaos yaratıyorum, yıkım ekiyorum...
  Büyüklüğüm yenilmez
  Ruhumda yalnızca öfkeli bir intikam yanıyor!
  
  Çocukken bir kız iyi şeyler isterdi,
  Şiirler yazdı, kedileri besledi...
  Sabah erkenden kalktım
  Meleklerin kanatları onun üzerinde çırpınıyordu!
  
  Ama kötülüğün ne olduğunu öğrendim.
  Bu dünyada seni mutsuz eden şey nedir?
  İyi demekle ne demek istiyorsun?
  Yıkıma tutkuyla aşık oldum!
  
  Ve kız gibi şevkini gösterdi,
  Tanrı'nın ne kadar ışıltılı bir kızı oldu...
  Evrenin enginliğini fethedeceğiz,
  Gücümüzü çok güçlü bir şekilde gösterelim!
  
  Büyük Baba bu Çernobil,
  Evrene kaos, savaşlar getiriyor...
  Yardım etmesi için Svarog'a dua ediyorsun,
  Aslında ödüllendirilirsiniz!
  
  Ben de dedim ki, Allah korusun,
  Öfkenin yüreğinizde kabarmasına izin verin...
  İnanıyorum ki mutluluğu kan üzerine inşa edelim.
  Rahim ağzına kadar dolsun!
  
  Kurnazlığı, kötülüğü ve aldatmayı seviyorum.
  Zalim Stalin nasıl kandırılır?
  Bunu sergilemek mümkün olmayacak,
  Ve dünyada ne kadar sis var!
  
  Bu yüzden güçlü bir hamle yapmayı önerdi,
  Kötüleri tek vuruşla yok et...
  Ama çok siyahi bir Tanrıya aşık oldum.
  Her konuda, hem bunlarda hem de mezarın ardındakilerde!
  
  Kötülüğe nasıl alıştım?
  Ve kalbimde öfke vardı, çıldırtıcı...
  Sevinç ve iyilik özlemi ortadan kalktı,
  Öfke kaideden içeri girer girmez!
  
  Peki ya Stalin - o da kötü biri,
  Burada Hitler'den söz edilmiyor...
  Cengiz Han çok havalı bir hayduttu,
  Ve kaç ruhu sakatlamayı başardı!
  
  Ben de neden iyi şeyleri sakladığımı söylüyorum.
  Eğer bunda en ufak bir kişisel çıkar yoksa...
  Ağaçkakan olduğunuzda zihniniz bir keskidir.
  Ve aptal olduğumda düşüncelerim ortadan kayboldu!
  
  Bunu kendime ve başkalarına söylüyorum.
  Güce siyah mürekkep gibi hizmet edin...
  O zaman evrenin enginliğini fethedeceğiz,
  Dalgalar evrene dağılacak!
  
  Kötülüğü çok güçlü yapacağız
  Öfkeye ölümsüzlük verecek,
  Ruhu zayıf olanlar çoktan savrulup gitmiştir.
  Ve biz, en güçlü insanlar, buna inanıyoruz!
  
  Kısacası her yerde herkesten daha güçlü olacağız,
  Kan kılıcını evrenin üzerine kaldıralım...
  Öfkemiz de onunla birlikte olacak.
  Kader dolu bir çağrı alalım!
  
  Kısacası Çernobog'a sadıkım.
  Bu karanlık güce tüm kalbimle hizmet ediyorum...
  Ruhum bir kartalın kanatları gibidir,
  Kara Tanrının yanında olanlar yenilmezdir!
  Rusya ile Hitler'in koalisyonu arasındaki savaş devam etti. Aralık ayına gelindiğinde, Rus birlikleri nihayet İtalyanların işini bitirdi, onları Afrika'da teslim olmaya zorladı ve orada neredeyse Almanların işini bitirdi. Norveç ayrıca Almanlardan temizlendi.
  Şimdi çarlık ordusu 25 Aralık'ta saldırıya geçti. Şiddetli çatışmalar çıktı. Kışın Rus tankları açıkça daha güçlüydü. Ve düşmanın savunmasını deldi.
  Oleg Rybachenko, bu ölümsüz çocuk çıplak ayakla ve şortla karda şarkı söyleyerek koştu:
  - Bu bizim son ve belirleyici savaşımız! Anavatan için öleceğiz - askerler arkamda!
  Rus tankları gaz türbinli motorlarla çok hızlıdır. Ve faşistler onları bu kadar kolay durduramaz.
  Burada "Nikolai"-5 hızla ilerliyor. Neşeyle şarkı söyleyen beş kız var:
  - Bizi kimse durduramaz, Rus dünyası yenilemez!
  Ve bir topun içinden fırlayacak! Bu aslında harika oluyor! Kızlar soğuğa rağmen bikinili ve yalınayak. Ve kendilerini vuruyorlar ve durmayı düşünmüyorlar.
  Sadece vahşi, çılgın bir güce sahipler.
  Alyonushka, çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basıp bir Alman'a vurmasına rağmen sadece ateş etmeyi değil, aynı zamanda hikaye yazmayı da seviyor.
  Mesela bir kızın bir kedi yavrusunu kurtarmak için nasıl çok uzaklara gittiğini yazdı. Otuz üç gün boyunca kayalık yolda çıplak ayakla yürüdüm, hassas ayaklarım kanadı.
  Ama yine de hayvanı bulmayı başardı. Bunun üzerine peri bu isteğini yerine getirmiş ve kız da prensle evlenmiş.
  Ancak Alyonushka, neden Rus ordusunda bir kocaya ihtiyacı olduğunu düşündü? Bir sürü sevgilinin olması daha iyi. Ve daha fazla para ve zevk. Sonuçta erkekler çok farklı. Ve elbette onlarla farklı şekillerde hazzı yaşarsınız. Peki ya kocası? Ondan çabuk sıkılacak ve sıkılacaksın!
  Ancak yetişkinlerin dünyasını yeni keşfetmeye başlayan genç adam çok daha ilginçtir.
  Ve Alenka tekrar ateş ederek Alman E-100'ünü vuruyor.
  Ve çok güzel bacaklarını tıpkı eski bir Yunan tanrıçasınınkiler gibi hareket ettiriyor.
  Daha sonra Anyuta ateş ediyor. Üstelik çıplak ayak parmaklarıyla. Ve bir Alman topunu parçaladı.
  Bundan sonra kız diyor ki:
  - Rusya'da pek çok akıllı insan var ama Çar Vladimir, çarların en iyisidir!
  Augustine şunları kaydetti:
  - Ve Nicholas II fena değildi! Ah, krallara nasıl değer vereceğimizi bilmiyorduk!
  Maria çıplak ayak parmaklarıyla Nazilere ateş ederek ve sırıtarak şarkı söyledi:
  - Saf bir yürekle ve daha akıllı bir yürekle Ruslara itaat etmelisin! Ve Nicholas'ın şerefine, o kralların büyük kralıdır!
  Ve Marusya bir şeyler söyledi... Ve o da çıplak ayaklarıyla oynadı...
  Rus birlikleri ilerliyor. Oleg Rybachenko da savaşıyor. O henüz on yaşında bir çocuk. Ölümsüzlüğün bedeli budur. Evet ama kendini ne kadar iyi ve neşeli hissediyor! Çok fazla enerjisi ve kaynayan bir güç akışı var.
  Çocuk çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve ciyaklıyor:
  - Ben bir kaplanım, kedi değil, artık içimde yaşıyor, Leopold değil, bir Leopar!
  Binbaşı oğlan her zamanki gibi yanıyor. Naziler onu durduramaz.
  1 Ocak'ta Rus birlikleri, topraklarını Alman ve İtalyan birliklerinden tamamen temizlemiş ve Üçüncü Reich'ın eline geçmişti.
  Aynı zamanda Rus birlikleri de Meksika'ya girdi. Yeni yıl 1956 geldi.
  Ruslar için bu yeni zaferlerle başladı. 7 Ocak'ta Afrika'daki Alman birliklerinin kalıntıları teslim oldu. Ve Kara Kıtanın tamamı Rus oldu.
  Ele geçirilen Fuhrer artık tamamen mahvolduğunun farkına vardı. Ve Rusya'ya müzakere teklifinde bulundu.
  Çar Vladimir buna cevap verdi:
  - Sadece Üçüncü Reich ve İtalya'nın kayıtsız şartsız teslim olmasından bahsedeceğiz!
  Ne bilge sözler! Ve savaş devam ediyor. Oleg Rybachenko elbette saldırının ön saflarında yer alıyor. Rus birlikleri Doğu Prusya'ya girdi. Buradaki savunma hatları güçlü. Öne geçmek için savaşmanız gerekir ve hızlı ilerleyemezsiniz.
  Çığır açan araçlardan biri, Alexander-4 bomba fırlatıcısına sahip kundağı motorlu silahtı. Çok güçlü ve öldürücü bir araç.
  Ve güzel kızlar da burada kutlama yapıyor. Joystick düğmelerine basarak çıplak ayak parmaklarını kullanarak mermi fırlatıyorlar. Ve düşman sığınaklarını ve koruganlarını yok ediyorlar.
  Kızlar karda cesurca koşuyorlar - Rus kadınları bunun için var. Ve Hintliler ve Çinliler savaşa atılıyor. Bunlar zaten tam anlamıyla siperlere giden yolları cesetleriyle dolduruyor. Ama yine de almayı başarıyorlar.
  Rus ordusu içeri giriyor.
  Ancak stratejist Vasilevsky asıl darbeyi çok daha zayıf olan İtalya'ya aktarıyor. Ve böylece Rus askerleri birbiri ardına zafer kazanıyor.
  Ocak ayının oldukça başarılı olduğu ortaya çıktı. Rus birlikleri İtalyanları devirdi ve Alpleri eyerledi. Ve Şubat ayında Venedik'i işgal ettiler. Ve Lorbandinia'ya girdiler . Poznan'ı da aldılar. Almanlar geri çekiliyordu. 2 Mart'ta Klaipeda düştü. Rus birlikleri Doğu Prusya'da yavaş ilerledi, savunma çok yoğundu. Yolu tam anlamıyla mermilerle yakmak zorunda kaldık.
  Ancak İtalya'da makarna cephesi çöktü. Ve Rus birlikleri Roma'ya koştu. 30 Mart 1956'da İtalyan başkentine saldırı başladı. Mussolini ailesinin hırslarının bedelini halk böyle ödedi.
  İtalya'nın başkenti Roma saldırı altında. Çatışma şiddetli. Her ne kadar İtalyanlar giderek daha fazla pes ediyor. Burada kızların kavgası hem bikinili hem de yalınayak çok güzel. Savaşçılar bacaklarıyla el bombası atarak Mussolini'nin askerlerini yere serer.
  Buradaki kızlar çok güzel ve elbette çok seksi. Ve titanların kaslarıyla. Ve çıplak ayaklarıyla el bombası atma şekilleri tek kelimeyle muhteşem.
  Natasha ileri gidiyor ve hırlayarak ateş ediyor:
  - Kalbimdeki güzel Anavatan için parlak ateşim yanıyor!
  Zoya ateş ederek şarkı söylüyor:
  - Başarıların kapısını açalım! İnancımız ve kralımız yekparedir!
  Ve sonra Aurora, kızıl saçlı kaltak çıplak ayak parmaklarıyla diskleri serbest bırakacak. Ve parçalanmış İtalyanlar düşüyor.
  Ve sonra Svetlana dişlerini göstererek agresif bir şekilde şarkı söylüyor:
  - Herkesi öldüreceğiz! Herkesi ezeceğiz!
  Çıplak ayaklarıyla disk atıp faşistleri eziyorlar. Mussolini bu şekilde kızların eline geçti. 1956'nın Nisan saldırısı şiddetliydi ve oldukça mecaziydi.
  Ve burada tanklar sürüyor, gövdelerinden cehennem gibi ateş sütunları fışkırıyor.
  Kızlar ilerliyor ve çıplak ayaklarıyla el bombaları atıyorlar. Ve nasıl da kanlı bir şey tükürecekler.
  Ve gülecekler...
  Natasha hararetle şarkı söyledi:
  - Çar Vladimir, Hitler'in suratına yumruk at!
  Ve safir gözleriyle göz kırpacak. Harika bir kız.
  Kızlar vahşi bir öfkeyle koşuyorlar. Makineli tüfeklerle vurdular. Düşmanı biçip faşistleri dağıttılar. Ve sonra Olimpiyatlar koşuyor. Ve güçlülerin elinde, kadın kahraman bir alev silahı tutuyor. Ve onu alıp sana vuracak, ama sonra sana vuracak.
  Faşistlerin fişleri her yöne uçuyor. Ve savaşçılar istedikleri kadar gülebilirler.
  Sonra şarkı söyleyecek:
  "Mussolini yenilecek!" Dostluğumuz yekpare!
  Ve yine safir gözlerle göz kırpışı gibi! Ve faşistleri vuracak.
  Ne istemiştin? Roma bir zamanlar Attila'nın önderliğinde Slavlar tarafından ele geçirildi. Ve şimdi Ruslar onu alıyor.
  Rakiplerini ışın atıcıyla canlı canlı kızartan Olympias şarkı söyledi:
  - Parlak umut güneşi,
  Ülkede yine yükselişe geçti...
  Rus daha önce olduğu gibi kazandı -
  Wehrmacht savaşçıları dövülüyor!
  
  Gezegenin üzerinde Rus kartalı,
  Kanatlarını açarak havalanacak...
  Düşmandan hesap sorulacak
  Yenilecek - kırılacak!
  Roma'nın yıkılmasından sonra İtalyan birlikleri toplu halde teslim olmaya başladı. Üçüncü Reich'ın bu küçük askeri ortağı olan Mussolini'nin imparatorluğu tükeniyordu.
  Rus birlikleri Napoli'yi neredeyse hiç direnmeden ele geçirdi ve Sicilya'ya çıktı. Orada da neredeyse hiçbir direnişle karşılaşmadılar. Ve Hitler histerikti.
  Mayıs ayının sonunda İtalya'nın işi bitti. Yüzbinlerce esir alındı.
  Rus kızları onları diz çöktürüp çıplak ayaklarını öpmeye zorladı. İtaatkar bir şekilde dudaklarını şapırdattılar. Bazıları, özellikle de genç erkekler bunu coşkuyla yaptı.
  Kızlar memnun bir şekilde mırladılar.
  Ebedi çocuk Oleg Rybachenko, esirlerini çıplak, çocuksu ayaklarını öpmeye zorladı.
  Bunu oldukça isteyerek yaptılar. Oğlanlar çok yakışıklı, kaslı ve sarışındı. Doğru, o hala çok küçük ve bayanlarla daha ciddi bir şey yapmak istemiyordu. Ancak sert topuklu ayakkabılar dille gıdıklandığında - bu çok hoş!
  Oleg Rybachenko generali yakaladı ve başka bir emir aldı. Oldukça gurur duyduğum bir şeydi.
  Mussolini Jr. kendi çevresi tarafından ihanete uğradı ve Çarlık Rusya'sı bir zafer daha kazandı. Ancak Benedito Mussolini Sr., onun utancını ve İtalya'da faşizmin çöküşünü görecek kadar yaşamadı. Ancak aynı kader Almanya'da Nazileri de bekliyordu. Rus birlikleri Haziran 1956'nın başlarında saldırıya geçti. Saldırının ana yönü Avusturya'ydı.
  Elizaveta ve ekibi Nikolai-5'te Almanlara karşı harekete geçti. Rus birlikleri Viyana'yı kuşatmaya çalıştı.
  Führer elbette kendisini zor bir durumda buldu. Almanların Afrika, İskandinavya ve ABD'nin büyük bölümündeki mülkleri kaybedildi. Ve şimdi savaşlar yalnızca Üçüncü Reich topraklarında gerçekleşiyor. Bu elbette Almanlar için daha nahoş bir durum. Rus birlikleri de Meksika'ya girdi. Lady Gray de Monka bu ülkede bir tank mürettebatına komuta ediyor.
  Ve Elizaveta, Viyana çevresinde "Nikolai"-5'i yönetiyor. Ana rakibi, Çar'ın makinesinin bir kurutma kağıdı gibi nüfuz ettiği E-50'dir.
  Elizabeth joystick düğmelerine basmak için çıplak ayak parmaklarını kullanarak ateş etti.
  Bir Alman tankına çarptı ve cıvıldadı:
  - Aziz Nicholas Rus'a kalbimizi vereceğiz!
  Ekaterina da çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti ve partnerini düzeltti:
  - Vladimir demek muhtemelen daha doğru olur!
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarını kullanarak tekrar ateş etti ve cıvıldadı:
  - Ama yine de bize Çin'in nüfusunu veren, Rusya'yı yenilmez yapan İmparator Nicholas'tı!
  Nitekim Alman mevzilerine saldırmak için gönderilen piyadelerin tamamı Çinlilerden oluşuyordu. Üzerimize resmen ceset attılar. Ama kırdılar.
  Ruslar genellikle uçak ve tanklarla savaşırdı. Piyadeler Çinliler, Hintliler ve Asyalılardan oluşuyordu. Çok sayıda Çinli var. Buna ek olarak, parlak kafalı II. Nicholas, Ortodokslukta reform yaparken çok eşliliği getirdi ve savaşa fazladan Çinli erkek gönderildi. Ve Ruslar dul kadınları ve evli olmayan Çinli kadınları eş olarak alıyor.
  Kurnaz bir strateji.
  Ve Çinliler saldırıyor, ölüyor ve Alman savunmasını aşıyor.
  Elena joystick düğmelerine basmak için çıplak ayak parmaklarını kullanıyor ve Almanlara tekrar vuruyor.
  Ve şarkı söylüyor:
  - Kutsal Rusya için cesurca savaşacağız!
  Bundan sonra kız onu alacak ve göz kırpacak. Ve beyaz dişlerini gösteriyor! Ve o çok agresif.
  Ve sonra Olimpiyatlar geri dönecek. O da çıplak ayak parmaklarıyla vurup seni ezecek.
  Sonra bağıracak:
  - Ben ölümcül bir kobrayım!
  E-50 tankının tehlikeli olabileceği unutulmamalıdır. Namlu uzunluğu 100 EL olan 88 milimetrelik topu hızlı ateş eder, dakikada on iki mermi atar ve çok isabetlidir. Çoğu zaman zırha çarpar ve hasara neden olabilir.
  Bu nedenle kızlar ana Alman tankının yaklaşmasına izin vermemeye çalışıyor. Özellikle yakından nüfuz etme yeteneği keskin bir şekilde artar. Ve Alman mermisinin çekirdeği ya uranyum ya da tungstendir. Doğru, Afrika'nın ve Kongo'daki uranyum yataklarının kaybedilmesinin ardından Alman birliklerinin gücü tükenmeye başladı.
  Ve kızlar çok güzel, yalınayak ve havalılar.
  Kendi kendilerine coşkuyla şarkı söylüyorlar:
  - Tüm dünyada bir yıldız gibi parlıyor,
  Umutsuz karanlığın karanlığından...
  Büyük kahraman Çar Vladimir,
  Ne acıyı ne de korkuyu bilir!
  
  Düşmanlar önünüzden çekilir,
  Kalabalık sevinç içinde...
  Rusya seni kabul ediyor -
  Güçlü bir el yönetiyor!
  Kızlarla kavga ediyorsunuz, onlara karşı hiçbir şey söyleyemezsiniz. Ve bacakları çok çıplak ve yontulmuş. Yakalanan Almanlar onları öptüğünde hem kızların hem de erkeklerin bundan hoşlandığı açıktır. Ve savaşçılar memnuniyetle ciyaklıyorlar.
  Ve inci gibi dişlerini gösterdiler.
  Bunlar çok havalı kızlar. Ve Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla bir faşisti daha yere seriyor.
  Bundan sonra bağırıyor:
  - Büyük Anavatan'a şan!
  Ve böylece Catherine ateş edecek. Bir düşman tankına çarpacak, Fritzes'i öldürecek ve ciyaklayacak:
  - Düşmanlara ölüm!
  Ve orada Elena ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak joystick düğmelerine basarak tekme atıyor. Ve cıvıldıyor:
  - Büyüklükte Anavatan için!
  Ve sonra yine sarışın olan olağanüstü Olimpiyat mermiyi fırlatacak. Ve cıvıldarken:
  - Büyük Rusya için!
  Ve kızlar tamamen coşkuyla dolu.
  İşte E-75 tankı geliyor. Topu daha güçlüdür: 128 mm ve daha fazla hasar verebilir. Ayrıca bu tank daha iyi korumaya ve daha kalın zırha sahiptir.
  Ama Elizabeth deli gibi. Ve uzaktan nüfuz eden ölümcül bir şeyi serbest bırakacak. Ve Almanlardan geriye sadece yırtık metal parçaları kaldı.
  Ve kız şarkı söyleyecek:
  - Kutsal güzellik ve büyük rüya!
  Bundan sonra dil görünecektir.
  Alman E-75 tankları son dönemde daha yaygın hale geldi. Artık daha uzun namlulu bir topa sahipler, bu da onların Rus tanklarıyla, özellikle de daha hafif olanlarla savaşmalarına olanak tanıyor. Bu da Almanları daha tehlikeli kılıyor.
  Ancak Sovyet kızları bundan utanmıyor. Ve Almanları eziyorlar.
  Ve savaşçıların kendileri, özellikle sıcakta bikinili ve yalınayak. Ve çok emin bir şekilde savaşıyorlar.
  İstisnasız kazanıyorlar.
  Catherine Nazilere ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Ama dürüst olmak gerekirse! İstisnasız tüm Almanları yok edeceğim!
  Elena ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti ve cıvıldadı:
  - Herkesi yeneceğiz ve elbette!
  Olimpiyatlar da Nazileri acımadan yendi. O yenilmez bir kaltak.
  Ve ayrıca çıplak ayak parmaklarının yardımıyla.
  Natasha ve ekibi Kondratenko-6 tankında savaşıyor. Bu araba Nikolai'den biraz daha hafif ama daha hareketli. Elbette daha az ağırlıkla kalibre daha küçük ve zırh biraz daha incedir. Bu da ölüm riskinin çok daha fazla olduğu anlamına geliyor.
  Ama söylemeliyim ki kızlar hiç utanmıyorlar. Ve savaşın devleri gibi savaşıyorlar.
  Natasha aktif olarak ateş ederek şarkı söylüyor:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve joystick düğmelerine çıplak ayak parmaklarıyla basıyor.
  Zoya ayrıca çıplak bacaklarını kullanarak ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - Çar Vladimir ileri!
  Ve korodaki tüm kızlar havladı:
  - Düşen kahramanlara zafer!
  Bundan sonra Aurora ateş etti, Alman tankını ters çevirdi ve şöyle dedi:
  - Kimse bizi durduramayacak! Bizi kimse yenemeyecek!
  Ayrıca çıplak ayaklarını da salladı.
  Sonra Svetlana çıplak ayak parmaklarını kullanarak pes etti ve var gücüyle homurdandı:
  - Ruslar öfkeyle savaşıyor!
  Ve bütün kızlar hep bir ağızdan bağırdılar:
  - Askerin yumruğu güçlü!
  Ve yine güzellikler savaşa koşuyor. Kendilerini doğru ve doğru bir şekilde vuruyorlar!
  Ancak Jane'in ekibi Meksikalıları şaşkına çevirir. Hanım da çok akıllı ve güzel.
  Ve mürettebatındaki kızlar yalınayak ve bikinili. Vahşi ve sakin bir öfkeyle savaşırlar.
  Sonra Gertrude çıplak ayak parmaklarını kullanarak ateş etti ve cıvıldadı:
  - Ben herkesi bir anda yok edecek bir kızım!
  Ve ardından Malanya harekete geçiyor. Ve Latin tankını uzaktan kıracak.
  Ve sonra Matilda çıplak ayak parmaklarıyla bacaklarını tekmeleyecek.
  Ve gülecek:
  - Ben gerçekten harika bir kızım!
  Ve en yüksek ve en öfkeli düzenin savaşçıları. Ne zayıflık ne de öfke hissetmezler.
  Seni de aynı şekilde sikecekler.
  Alenka da kendinden emin bir şekilde savaşıyor.
  Haziran ayı sonunda Viyana kuşatılmıştır. Almanya'ya ve onun prestijine ezici bir darbe indirildi. Aynı zamanda Rus birlikleri Oder'e doğru ilerliyor. Çinlileri, Hintlileri ve Arapları savaşa sürüklüyorlar. Ve Almanların savunmasını kırıyorlar.
  Hitler elbette zaten panik içinde. Kızlar onu tanklara ve uçaklara nasıl sıkıştırdılar.
  İşte iki Rus pilot Albina ve Alvina. Ayrıca yalınayak ve bikinili olarak faşistleri daldan sopayla armut gibi yere yıkıyorlar. Ve bir çift için kelimenin tam anlamıyla böyle mucizeler yaratıyorlar.
  Albina, Büyük Peter savaşçısının tek patlamasıyla beş uçağı düşürdü ve şarkı söyledi:
  - Biz gökyüzünün ayılarıyız!
  Alvina, savaş kartalının tek patlamasıyla altı uçağı düşürdü ve cıvıldadı:
  - Ve herkesi parçalayacağız!
  Gökyüzünde bu çift zaten efsaneydi!
  Kızlara yedi derece St. George Haçı verildi: gümüş haç, fiyonklu gümüş haç, altın haç, banklı altın haç. Ayrıca pırlantalı bir altın haç ve pırlantalı ve fiyonklu bir altın haç. Ve elmas yaylı, altın haçın en yüksek dereceli yıldızı. Daha yüksek bir ödül - yakın zamanda elmaslı ve fiyonklu büyük bir altın haç yıldızı kuruldu.
  Böylece kızlar başarılarından haklı olarak gurur duyabilirler. Ve her zaman, soğukta bile sadece bikinilerle ve tamamen çıplak ayakla savaştılar.
  Ne harika kızlar.
  Albina ateş etti ve şarkı söyledi:
  - En iyi zaferlerimiz için!
  Alvin şöyle devam etti:
  - Torunlarımız, dedelerimiz bizimle gurur duysun!
  Savaşçılar gerçekten devasa sınıftan kızlardır!
  Faşistleri gökyüzünde dövüyorlar ve şarkı söylüyorlar:
  - Zafer Rusya'ya, Zafer! Çar Vladimir'imiz bir kahraman! Şafakta bir güç olacak! Hitler'i toprağa gömün!
  Elbette Vladimir Kirillovich Romanov savaşçılarından çok memnun olabilir.
  Kavga etseler bile öyle bir şey ki onlara karşı mızrak kaldıramazsınız!
  Vladimir Kirillovich Romanov, savaşları sonsuza kadar sona erdirme şansına sahip bir çar!
  Ve faşistler çarlık ordusunun darbeleri altında titriyor...
  Etrafı sarılmış Viyana hızla düştü. Temmuz ortasına gelindiğinde çarlık imparatorluğunun birlikleri geniş bir cephede Oder'e ulaştı. Ve Koenigsberg tamamen engellendi.
  Ve Almanlar Oder'in ötesine çekildi. Ve orada bir savunma hattı oluşturmaya çalıştılar. Kendinizi iyice koruyun. Ancak Temmuz ayının ikinci yarısında Rus birlikleri Hamburg'a saldırı başlattı... Naziler yavaş ama emin adımlarla yenik düştü.
  Çatışma çok şiddetliydi. Bazı köyler defalarca el değiştirdi. Savaşlara daha gelişmiş AG serisinin (piramidal) yeni Alman tankları da katıldı. Her açıdan iyi savunma yaptılar. Ancak çarlık ordusu sayıca üstündü.
  Ve cephelerde çok sayıda Asyalı piyade öldü. Ama gitmeme izin verdiler.
  Almanların insan kaynakları da tükendi. Ağustos ayının sonunda Hamburg kuşatıldı ve Münih de ablukaya alındı.
  Almanlar önemli toprakları kaybetti. Ve pozisyonlarını koruyacak hiçbir şeyleri yoktu.
  Oleg Rybachenko, Almanya topraklarında ön saflarda savaştı. Ve ebedi çocuk sürekli gülümsedi ve inci dişlerini gösterdi.
  Ve oraya çıplak, çocuksu ayaklarıyla el bombaları attı. Çocuk olmak güzel; sıcakta sadece şortla olmak ne kadar doğal. Ve ölümsüz olduğunuz için kışın da üşütme riski olmadan yarı çıplak kalabilirsiniz.
  Böylece çocuk şarkı söyledi:
  - Yalınayak, sadece yalınayak,
  Temmuz gök gürültüsü ve sörfün sesi altında!
  Yalınayak, sadece yalınayak,
  Bir oğlanın havalı bir kovboy olması kolaydır!
  Ve çocuk binbaşı bu faşistleri kendisi için yok etmeye devam ediyor. Ve umutsuzca karşı saldırıya geçiyorlar.
  Eylül geldi bile... Yağmurlar yağmaya başlıyor... Çinlilerin cesetlerini dolduran çarlık birlikleri, Münih ve Hamburg'u alarak Ruhr bölgesine doğru ilerliyor. Alman endüstrisindeki en önemli şey.
  Ve Almanlar umutsuzca karşılık veriyor.
  Natasha tankıyla savaşıyor ve homurdanıyor:
  - Naziler için son derece zor olacak!
  Ve joystick düğmelerine çıplak ayak parmaklarınızla basın. Ve Nazilere top mermisi atacaktı.
  Ve sonra Zoya sana tokat atacak. Ve ayrıca çıplak ayak parmaklarının yardımıyla.
  Ayrıca şarkı söyleyecek:
  - Hitler'e karşı olan Rusya'dır!
  Ve sonra Aurora agresif bir hamle yapacak. Ve ayrıca çıplak ayak parmaklarının yardımıyla:
  - Rus yolu için!
  Ve onların arkasında Svetlana da öldürücü bir mermiyi ateşleyecek. Bir Alman tankını delecek ve gıcırdayacak:
  - Çar Vladimir Kirillovich adına!
  Ayrıca dilini de gösterecek.
  Kızlar burada çılgına dönmüştü.
  Ağır tanktaki Alenka da Nazileri eziyor. Ve onları uzak mesafeden yener.
  Savaşçı şarkı söyledi:
  - Dünyanın yarısını göğüslerimle zapt ettim!
  Ve Alenka'nın kırmızı meme uçlarıyla göğüsleri.
  Ve sonra Anyuta seni çıplak ayak parmaklarıyla tekmeleyecek. Faşist bir tanka saldıracak ve şöyle bağıracak:
  - Ben süperstar bir kızım! Tarih kitaplarında!
  Ve dişlerini gösterecek...
  Ve sonra Augustine öldürücü bir mermiyi ateşleyecek. Nazileri parçalayacak ve tıslayacak:
  - Ordumuz en güçlü olsun!
  Ayrıca bacaklarını da hareket ettirecek...
  Maria da onları takip edecek ve Nazileri yenecek. Agresif bir şekilde küfür ederek kendini döndürecek:
  - Biz çok agresif kızlarız!
  Ve sonra Marusya, Nazilerin üzerine son derece öldürücü ve yıkıcı bir şey salacak. Ve çıplak, kız gibi ayakların yardımıyla.
  Ve sonra şarkı söylüyor:
  - Düşmanların tam bir yenilgisiyiz!
  Eylül ayı çok şiddetli savaşlarla geçti. Almanlar çaresizce karşı saldırıya geçti. Ancak Ekim ayında yağmurlar şiddetlendiğinde Çarlık ordusu yeniden avantaj elde etti. Ve Ruhr'a doğru ilerlemeye başladı. Şiddetli bir saldırının ardından Koenigsberg düştü. Naziler yüzüne bir tokat daha yedi.
  Fransa'nın güneyinde ise çarlık birlikleri Toulon'u kuşattı. Yani Naziler son derece kötü zamanlar geçirdi.
  Hitler öfkeliydi ama Berlin'deyken. Konumunun zayıf olduğu ortaya çıktı.
  Kimsenin müzakereleri dinlemek istemediği açık. Ama Naziler sinek gibi sıkışıp kaldılar.
  Kasım ayında Çarlık ordusunun birlikleri Ruhr bölgesinin çoğunu işgal etmek için savaştı ve böylece Almanya'yı ana üretim üssünden fiilen mahrum bıraktı.
  Aralık ayında Çarlık ordusu Fransa'nın güneyinin tamamını işgal ederek İspanya'ya girdi. Ve sonunda Alman cephesinde Ruhr'u ele geçirdi. Üstelik diğer Alman toprakları da ele geçirildi. Çarlık ordusu da Danimarka'ya çıktı.
  Hitler kafesteki şeytan gibi öfkeleniyordu ama hiçbir şey yapamıyordu.
  Katolik Noelinde kraliyet birlikleri Paris'e doğru hareket etti. Kar ve dona rağmen Natasha'nın ekibi yalınayak ve bikiniliydi.
  Almanlar giderek daha sık teslim oldu. Ve Fransızlar Ruslarla hiç savaşmak istemediler.
  Nataşa bir Alman bataryasını parçalarken şunları söyledi:
  - Peki aslında ele geçirilen Adolf bizimle savaşa başladığında neye güveniyordu?
  Altın saçlı Zoya mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Muhtemelen baskı altına girdiğimizde delikli bir cepten düşen paralar gibi düşeceğimiz için!
  Aurora çıplak ayak parmaklarıyla bir ceviz ezdi. Sonra onu ağzına attı ve mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Tarih hiçbir şey öğretmediğini öğretir!
  Svetlana çıplak ayak parmaklarıyla kumanda kolunun düğmesine bastı. Başka bir Alman topunu devirdi ve cevap verdi:
  - Harika savaşçılar olalım!
  Gördüğünüz gibi savaşçılar savaşmaya ve kazanmaya gerçekten kararlılar.
  Çıplak ayaklı bir çocuk olan Oleg Rybachenko, şortla ve çıplak, kaslı bir gövdeyle koşuyor. Hatta sallanıyor ve kükrüyor:
  - Almanları yeneceğiz! Almanları yeneceğiz! Ve kıçını tekmele!
  Ve çocuğun o kadar beyaz, inci gibi dişleri var ki! Sadece genç ve inatçı bir sonlandırıcı.
  Oleg Rybachenko koşarken ateş ediyor. Faşistleri öldürür ve şarkı söyler:
  - Rus ruhu kralların gücüdür, Almanları yen!
  Çocuk çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve şarkı söyledi:
  - Rus valsi, şafak yükseliyor - kralın görkemiyle!
  Gerçekten çok mücadeleci bir adam olduğu ortaya çıktı. Ve ilk güne kadar faşistleri dövüyor.
  Ve kızlar aktif olarak kavga ediyor. İşte Mirabela... Aynı zamanda birinci sınıf bir pilot. Kimse onu durduramaz. Almanları yere seriyor ve dişlerini göstererek şarkı söylüyor:
  - Çılgın kız! İşte onun işareti!
  Ve bir roket alıp fırlatacak!
  Evet, kadınlar burada böyle! Rus kızları kavga ettiğinde hiçbir güç onlara karşı koyamaz.
  Mirabela, beş hava topu atışı ile yedi Alman uçağını düşürdü ve cıvıldadı:
  - Çar Vladimir Kirillovich bizim Tanrımızdır!
  Ve kız çıplak ayaklarıyla cama vuruyor.
  Ayrıca Albina ve Alvina gökyüzünde kavga ediyor.
  Onlar harika hırsızlardı. Giderek daha fazla yeni hesap toplanıyor. Ve aynı zamanda şarkı söylüyorlar:
  - Gökyüzünde mükemmeliz! Biz mükemmeliz! Bir gülümsemeden bir jeste - her türlü övgünün ötesinde!
  Albina dört Alman uçağını tek patlamada düşürdü ve cıvıldadı:
  - Ah, ne mutluluk! Savaşta ne mükemmellik!
  Alvina, 5 Alman uçağını düşürdü ve şöyle devam etti:
  - Savaşta mükemmelliği bilin! Ve harika bir ideal!
  Savaşçılar koro halinde şarkı söyleyerek faşistleri susturdu:
  - Kızlar! Daha havalı kızlar! Kızlar! Daha havalı kızlar!
  Agresif şevklerini gösterdiler. Aslında Hitler'in aslarından hiçbiri aşağıya inmeye zorlanmadı.
  Ancak faşistler elbette vahşi bir baskı altındadır.
  Hitler Berlin'de bir sığınakta ve orada hamamböceği gibi bombalanıyor. Ne istedi? Bir numaralı faşist işini bitirdi! Çarlık Rusya'sına karşı çıktı ve şimdi kendisi de hamamböceği gibi eziliyor.
  Çar Vladimir Kirillovich şu anda Hint Okyanusu kıyılarında kışa ara veriyor. Farklı ırk ve milletlerden güzel kızlar onun önünde dans ediyor.
  Ancak kral gladyatör dövüşlerini izlemekten çekinmez. Mesela iki güzele karşı iki kız.
  Birbirlerine zarar vermemek için plastik kılıçlarla dövüşüyorlar. Ancak çaresizce savaşırlar.
  Bunlar savaşçılar. Öfkeli bir darbe alışverişi var. İki sarışın ve iki kızıl...
  Çar Vladimir, Mareşal Vasilevski'ye sordu:
  - Almanlarla savaşta en zor şey nedir?
  Mareşal dürüstçe cevap verdi:
  - Güven kazanmak! Ancak başlangıçta, düşman ilerlemeye başladığında kendimi rahatsız hissettim. Ve artık kazanmaya başladık ve düşmanlarımız hakkında her şey açık! - Bu büyük stratejist Mareşal Vasilevich şarap içti.
  Vladimir Kirillovich mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Her zaman kazanmak son derece zordur! Ama çok şey yapabileceğimizi gösterdik! Ve artık zaman gelecek ve tüm dünya barışa kavuşacak!
  Mareşal Vasilevski şunu doğruladı:
  - Buna inanıyorum!
  Kızların çıplak vücutlarında morluklar vardı ve son derece gergin görünüyorlardı.
  Elbette Antik Roma zamanlarındaki gibi savaşmadılar - kendilerine fazla zarar vermemeye çalıştılar. Ama aktif olarak hareket ettiler.
  Bu arada çatışmalar devam etti. Ocak ayında çarlık birlikleri hareket halindeyken Paris'i ele geçirdi. Danimarka'nın başkenti Kopenhag da ele geçirildi. Alman birlikleri zayıflıyordu. Ruslar Almanya'ya doğru ilerlemeye devam etti. Fritz çaresizce savaştı ama güçleri kırıldı.
  Oleg Rybachenko, bu ölümsüz çocuk, karda yalınayak atladı ve tamamen ateşten korkmadan herkesin önünde saldırıya koştu. Ve ıslık çalarken:
  - Zafer için savaşmaya alışkın olan,
  Düşmanlarını mutlaka yenecektir...
  Neşeyle gülüyor ve çok şey başaracak,
  Ve Hitler sert bir şekilde dövülecek!
  Ve çocuğun çıplak ayağıyla bir el bombası atılıyor! Ve inci gibi iri dişlerini yaşının ötesinde gösteriyor. Evet zaten kurt gibi bir ağzı var. Her boğazı kemirir.
  Ve tanklı kızlar Almanya'nın güneyinden kuzeyine doğru hareket ediyor. Denize açılmak üzereler. Ve yalnızca Berlin ve Pomeranya yakınındaki topraklar Almanların elinde kalacak.
  Faşist tankları deviren Natasha şunları söyledi:
  - Ve savaş da başlı başına eğlencelidir!
  Nazilere saldıran Zoya da aynı fikirdeydi:
  - Olabildiğince iyi! Özellikle kazandığımızda!
  Çıplak ayak parmaklarıyla ateş eden Aurora şunları söyledi:
  - Evrende imkansız olan her şey mümkündür, sadece birazına gerek yok...
  Ve kızıl saçlı kız çok gülecek!
  Savaşçılar çılgın bir sevinç ve öfkeyle seğiriyor. Ve Almanları eziyorlar.
  Aynı zamanda çarlık birlikleri İspanya boyunca ilerliyor ve şimdiden Sevilla'ya yaklaşıyor.
  Zırhlı personel taşıyıcıdaki Olga, Almanlara ve polis birliklerine ateş ediyor.
  Yerel İspanyollar neredeyse hiç direniş göstermiyor. Bir ülke daha Rusya'nın baltası altına giriyor.
  Oleg vurdu ve şarkı söyledi:
  - Akrobasi, çok eğlenceli olacak!
  Ve ortağı Alice şu tweeti attı:
  - Rusların büyüklüğü gezegen tarafından tanındı,
  Faşizm kılıç darbesiyle ezildi...
  Dünyanın bütün milletleri tarafından seviliyor ve takdir ediliyoruz,
  Büyük kutsal çarlığa karşı çıkalım!
  Ve kızlar çıplak ayak parmaklarıyla joystick'e tokat atacak ve basacaklar.
  Vladimir Kirillovich Romanov'un çarlık imparatorluğu ile faşist Almanya arasındaki savaş devam ediyor.
  Rus birlikleri Fransa'yı neredeyse tamamen Nazi ordularından kurtardı. Şubat 1957... Çarlık ordusu Portekiz'i kurtardı.
  23 Şubat'ta Danimarka ve Almanya'dan gelen Rus birimleri birleşti.
  Bu ölümsüz çocuk Oleg Rybachenko, çıplak ayaklarıyla çamura sıçratıyor. Çocuk binbaşı var gücüyle kendi kendine bağırıyor:
  - Rus Çarı Üçüncü Vladimir'e şeref! Hitler'i keseceğim, onu kırbaçla ölçeceğim!
  Ve çocuk tekrar çığlık atıyor ve keskinleştirilmiş bir diski çıplak parmaklarıyla fırlatıyor. Ve faşistin boğazına vuracak. Sonra çıplak, çocuksu bacağıyla bir bumerang fırlatıyor ve hemen beş Almanın boğazını kesiyor.
  Evet, böyle bir imparatorluğa saldırmak Hitler'in kötü fikriydi.
  Natasha ve ekibi Portekiz'deki son Almanların işini bitiriyor. Tankları imha konusunda amansız.
  Ayrıca joystick düğmelerine çıplak ayak parmaklarıyla basarak şiddetli bir yıkıma imza atıyorlar.
  Zoya ateş etti, Alman topunu parçaladı ve şarkı söyledi:
  - Rusya ve sonuna kadar özgürlük için!
  Aurora, çıplak ayak parmaklarını kullanarak Nazi'yi tekmeledi ve özgüvenle cıvıldadı:
  - Tanrı Kralı Korusun!
  Svetlana da çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine basarak sikişti ve ciyakladı:
  - Güçlü egemen!
  Kızlar faşistleri yener. Ama sonra yeni bir Hitler tankı "Fare"-4 ortaya çıktı. Çok güçlü bir model; üç yüz ton ağırlığında ve 310 mm'lik bir top. Uzun bir mesafeden nüfuz edebilir, ancak kendisi o kadar kalın bir zırha sahiptir ki Kondratenko-6 tankı onu hiçbir açıdan alamayacaktır.
  Natasha'ya komutlar:
  - Kızlar, yaklaşıp onu yan tarafın alt kısmına, silindirlerin arasına yapıştırmalıyız - bu bizim tek şansımız!
  Zoya çıplak ayak parmaklarıyla Alman topuna vurdu ve şarkı söyledi:
  - Kader sana son şansı veriyor ama acele et! Yağmurda, doluda ve karda!
  Augustine ayrıca hafifçe vurup cıvıldadı:
  - Son şans, kader sana veriyor! Yaşasın yürüyüş ve günlük koşu!
  Ve ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla ve nasıl büküleceğiyle. Ve faşistleri ezecek.
  Svetlana kükredi:
  - Yeni sınırlar ve atılgan zaferler için!
  Rus tankı hızlanarak koştu. Ve kızlar onu alıp şarkı söyleyecekler:
  - Güçlü egemen, en görkemli çağ, Ortodoks Çar, şanımız için, şanımız için hüküm sür!
  Ve Alman Maus-4'ün sahip olduğu silahtan gönderilen ağır mermiden uzaklaşarak tekrar hızlandılar. Kızlar bağırdı:
  - Koç boynuzunun üzerine eğilmeyelim! Böylece sen Hitler - öl!
  Ve tankları hızlanıyor. Küçük bir boksörün büyük bir boksöre saldırması gibi. Ama tabii ki şans yüzde elli elli.
  Tankın hareketini izleyen Natasha, ringde bir adamla nasıl boks yaptığını hatırladı. Yumrukları kaçırdı ve dövüldü ama dayandı. Ve sonra kendinden emin bir şekilde koptu. Ve düşmanın yaklaşan hareketini yakaladı ve çenesine vurdu. Nakavt!
  Bin altın ruble aldı. Ne kadar da kavgacı bir kız. Verirse verir!
  Natasha çıplak bacağını salladı ve şarkı söyledi:
  - Bu son savaş değil ama belirleyici! Anavatan'ın ihtişamı için, Anavatan ve şeref için!
  Sonra tankları yan taraftan kayıyor ve bir mermi fırlatıyor... Zoya da çıplak ayak parmaklarını kullandı, altın saçlı, maymun kadar çevik bir kız. Ve "Fare"-4 patlamaya başladı. Mermileri açıkça patlamıştı. Ve sonra kuleler parçalanacak ve havaya uçacak!
  Kızlar hep bir ağızdan bağırırlar:
  - Zafer! Harika zafer!
  Ve listelerinde bir tank daha!
  1 Mart 1957'de Rus birlikleri Elbe'yi geçmeye başladı. Görünüşe göre Hitler'in üzerine basılıyor.
  Oleg Rybachenko çocuğu yalınayak, çocuğunun ayağıyla bir el bombası attı, faşist bir tankı batırdı ve bağırdı:
  - Yeni, bükülmez sınırlar için!
  Alenka'nın tank ekibi doğuya dönüyor. Batı Almanya ve Fransa zaten özgürleştirildi. Yalnızca Oder ve Elbe arasındaki topraklar Nazi kontrolü altında kaldı. Ayrıca İngiltere ve İrlanda da var. Nazilerin son güçleri orada.
  Faşist bataryalara ateş eden Alenka şöyle diyor:
  - Çareviç Nikolai,
  Eğer saltanat sürmen gerekiyorsa...
  Asla unutma -
  Ordu yiğitçe savaşıyor!
  Şimdi de çıplak ayakla bir mermi daha gönderiliyor. Ve bir Fritz silahının içine düştü.
  Anyuta ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla da ateş ediyor. Faşiste vuruyor ve ciğerlerinin sonuna kadar kükrüyor:
  - Ben Hitler'i kusturacak türden bir kızım!
  Sonra ateşli Augustine çivileri. Aynı zamanda keskin nişancı küçük bir şeytandır ve kükrer:
  - Cehennemin kapılarına!
  Ve çıplak ayak kullanır.
  Maria arkasından ateş ediyor. Aynı şekilde alıp vuruyor ve bağırıyor:
  - Beni kimse durduramayacak kaplan, yalınayak kızı kimse yenemeyecek ve ben her yerde dövüleceğim!
  Ve sonra Olimpiyatlar patlayacak. Ve bir Alman tankını devirecek, taretini mantar şapkası gibi parçalayacak.
  Ve kıkırdar:
  - Yeni ve harika sınırlar için!
  Ve yine dilini gösterecek!
  Kızlar kendilerini zorluyor ve çaresizce ilerliyorlar. Ve faşistler onların darbeleri altında boğuluyor.
  2 Mart 1957'de Portekiz'deki son Nazi güçleri teslim oldu. Faşizmin şafağının battığı açıkça ortaya çıktı. Daha doğrusu şafak vakti mi? Kabus gün batımı!
  Ve Rus birlikleri ilerliyor. Almanlar giderek daha fazla silahlarını bırakıyor ve teslim oluyor.
  Dizlerinin üstüne düşerler. Hem Rus hem de Çinli kızlar çıplak ayaklarını öpüyorlar.
  Çok havalı ve havalı görünüyor. Ve faşistler doğranıyor ve doğranıyor.
  Natasha'nın mürettebatı zaten trende, Almanlarla birlikte kuzeye doğru savaşmaya gidiyor.
  Kızlar kompartımanlarında oturuyorlar. Çıplak ayak parmaklarıyla tutarak kart oynuyorlar.
  Nataşa şunları kaydetti:
  - Çok ilginç, Berlin'i aldığımızda sırada ne var?
  Zoya kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Sırada Londra olacak!
  Fire Aurora kıkırdadı ve tekrar sordu:
  - Ve daha sonra?
  Zoya kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Latin Amerika bizim olacak! Nazilerle törene katılmayacağız!
  Svetlana buna katıldı:
  - Tabii ki yapmayacağız! Bütün dünyayı fethetelim!
  Natasha coşkuyla onayladı:
  - Ve o zaman dünyanın her yerinde barış olacak!
  Kızlar koro halinde şarkı söyleyip besteler yapıyorlardı;
  Çarlığın Büyük Rusya'sına şan,
  Vladimir'in tahtta oturduğu yer...
  Şeytani faşizm sürülerini ezeceğiz.
  Ordumuza ve monolitimize zafer!
  
  Kalpler büyük bir imanla yumuşadı,
  Tüm kalbimizle Toprak Anamız...
  Biz Çar Nicholas'ın oğullarıyız.
  Ve onun için boşuna ölmediler!
  
  Vatanımız, sen her şeyden daha değerlisin,
  Kanatlı, göksel bir havai fişek atalım...
  Siz de Anavatanla savaşıyorsunuz,
  Bırakın Nazilerin hepsi ölsün!
  
  Hitler topraklarımızı almak istedi
  Ve kötü köpek krala suikast girişiminde bulundu...
  kabul etmiyoruz .
  Yani faşizm bize boşuna saldırdı!
  
  Kral nazik ve bilge bir hükümdardır,
  Bir dağ kartalı gezegenin üzerinde süzülüyor...
  Vladimir sürünün hükümdarı olacak,
  Arkadaşlığımız çelik bir yekpare gibidir!
  
  Fritz'in bacaklarındaki desteği kıralım,
  Hitler'in bir ilmikte boğulmasına izin verelim...
  Acımasız infazları utanca teslim edeceğiz,
  Yeryüzünde kötülük gibi davranan kim!
  
  Kraliyet gücü ve kraliyet bilgeliği,
  Faşistleri hesapsız yok edecek...
  İnan bana, Hitler gerçekten aptalca bir şey yaptı.
  Ve artık hayatı pamuk ipliğine benzer!
  
  Bu yüzden büyük krallara saygı gösterin,
  Dünyada daha havalı Romanovlar yok...
  Nazilerin savaşında kalpleri vurun,
  Başarılara ve hayallere giden yolu açmak için!
  
  
  Büyük Peter bizi denize götürdü,
  İskender Paris'i fethetti...
  Evet, bazen keder oldu,
  Ancak Rusya bir melek tarafından korunuyordu!
  
  Her şey bizimle güzel
  Hem kızlar hem de erkekler, inanın bana...
  Kral adil bir şekilde yönetiyor, biliyorsun -
  Kötü bir canavar eşikte homurdansa bile!
  
  Sınır yoktur, mükemmelliğe inanın,
  Yakında komünizmin kralları çıkacak...
  Mutluluğun kapılarını açalım,
  Lanet faşizm yok edildi!
  
  Rusya için dönüm noktası belirlenmedi,
  İnanın düşmanı yeneceğiz...
  Kızlar sanki Sparta'daymış gibi yalınayaklar.
  Çar Vladimir'imiz yalnız!
  
  Büyük Tanrı Rod'a inanıyoruz.
  Mükemmel Slavları yaratan şey...
  Onur ve özgürlük için savaşıyoruz
  Nazizm'e saldırıyoruz!
  
  Siz en büyük Romanov ailesisiniz,
  Her zaman Rusya'yı yönetecek...
  Büyük kral, en yüksek uçuş,
  Şeytan kartalı kıramayacak!
  
  Büyük Rusya'ya olan aşk için,
  Savaşa asker gönderiyoruz...
  Azizlerin yüzlerini ikonalardan yüceltiyoruz,
  Sonuçta her savaşçı aynı zamanda kraldır!
  
  Kalbimiz Anavatan için yanıyor,
  Biz kızlar savaşta zorluyuz...
  Uzayın kapısını açacağız, biliyorum
  Ve Adolf'u bir orospu gibi öldüreceğim!
  
  Berlin'e çok az zaman kaldı.
  Kralların görkemini taşıyarak gireceğiz...
  Yaşlılık biz kızlar için tehdit değil,
  İnanın üzerimize su dökülmeyecek!
  
  Kötü ve aşağılık olanları gömelim,
  Ejderha cesurca yenilecek...
  Ve altın ikonlarımız var,
  Rodneria sonsuz bir yasadır!
  
  
  
  
  Türkiye İKİNCİ DÜNYA SAVAŞINA GİRDİ
  1 Eylül 1942'de Türkiye, SSCB'ye karşı savaşa girdi. Nedeni açık: Önceki yenilgilerden intikam alma arzusu ve Bakü'yü ele geçirme arzusu. Ayrıca Osmanlı'ya dağlar kadar altın vaat eden Alman diplomasisi de rol oynadı. Her halükarda Türkler daha fazla beklemenin bir anlamı olmadığına, kendilerinin çöpçü olmadıklarına, savaşmak için zamanları olabileceğine karar verdiler.
  Sonuç olarak otuz Türk tümeni Sovyet Transkafkasya'ya saldırdı.
  Birkaç gün içinde Batum'u aldılar ve Erivan'ı kuşatmayı başardılar.
  Buna yanıt olarak Stalin, ortaya çıkan rezervlerin bir kısmını geri çekip Transkafkasya'ya aktarmak zorunda kaldı.
  Sovyet komutanlığı Stalingrad'daki saldırıyı ertelemek zorunda kaldı. Almanlar ise Kafkasya yönünde daha fazlasını başararak Ordzhonikidze ve Grozni'yi ele geçirmeyi başardılar. Ve Sovyet birlikleri Nazileri ancak dağlara çekilerek durdurabildi.
  Aynı zamanda İngilizler, Türkiye'yi İngiltere'ye karşı düşmanlığa karıştırmaktan korkarak Meşale Harekatı'nı erteledi.
  Aralık 1942'nin sonunda Naziler yine de Stalingrad'ı ele geçirdi. Oraya yerleştiler. Sovyet birlikleri ilerledi, ancak merkezde başarılı olamadılar - Rzhev-Sychov operasyonunun çok maliyetli olduğu ortaya çıktı. Ancak Üçüncü Reich'ın yeterli kaynağı olmadığı için Führer yine de topyekün savaş ilan etti.
  Şubat ayında Kızıl Ordu güçlerini topladı ve Almanlara Stalingrad'ın kanatlarından saldırmaya çalıştı. Ancak Naziler çoktan güçlerini yeniden toplamayı başarmışlardı ve darbeleri püskürtmeye hazırdılar.
  Meşale Operasyonu da Şubat ayında başladı. Almanlar da hazırdı ve iki hafta süren şiddetli çatışmaların ardından İngilizleri durdurdular.
  Amerikalılar henüz Kazablanka ve Tunus'a çıkmadı. Afrika'daki çatışmalar yeniden durdu.
  Hitler hâlâ güç topluyordu... Mart ayında Kızıl Ordu, Rzhev-Sychov operasyonunu üçüncü kez gerçekleştirdi, savaşlar bir ay sürdü, pek başarılı olamadı.
  Haziran ayında Naziler güçlerini topladılar ve Volga boyunca ilerleyerek Kafkasya'daki Sovyet güçlerini kesmeye ve Hazar Denizi'ne ulaşmaya çalıştılar.
  Savaşlara yeni Alman tankları katıldı: "Kaplan", "Panter", "Aslan".
  Kundağı motorlu silah "Ferdinand"ın yanı sıra.
  Almanlar gerçek tarihte olduğundan daha güçlüydü, yenilmedi ve taze birliklere sahipti.
  Amerika Birleşik Devletleri pratikte Üçüncü Reich'ı bombalamadı, bu da tankların ve kundağı motorlu silahların üretimini artırmayı mümkün kıldı. Ayrıca "Aslan" serisini de başlatıyoruz. Ancak tankın çok pahalı ve ağır olduğu ortaya çıktı; çoğu zaman bozuldu ve sıkıştı. Ancak 100 mm'lik kalın eğimli yan zırhı, aracı iyi bir çığır açan araç haline getirdi. Lev tankının avantajı güçlü topuydu ancak dezavantajı doksan ağırlığıydı. Bu da arabanın hareket kabiliyetini azalttı.
  Savaşlar bu tankın düz zeminde hâlâ bir şeyler yapabileceğini gösterdi.
  Panter'in yan zırhının zayıf olduğu ortaya çıktı ve bu da kayıpları artırdı. Tiger en etkili çığır açan tank olduğunu kanıtladı. Yanları 82 mm'lik zırhla kaplıydı ve bu da kırk beş kişiyi güçsüz kılıyordu.
  Almanlar nispeten yavaş ilerledi. Sovyet liderliği bir bütün olarak böyle bir seçenek bekliyordu ve hazırlandı, asker yetiştirdi.
  Doğru, Kursk Bulge'un aksine faşistler çok daha güçlü ve kendinden emin.
  Ve arazi savunmadan ziyade saldırıya daha elverişli. Ayrıca Almanların daha fazla uçağı, tankı ve piyadesi var. Ve Volga boyunca Sovyet birliklerine tedarik sağlamak kolay değil.
  Böylece Naziler savunma hatlarını aşarak ilerledi. Başarı üstüne başarı elde ettik.
  Üç ay süren inatçı mücadelelerden sonra Hazar Denizi'ne ulaştık.
  Kendini zor durumda bulan Stalin, barış müzakerelerini başlatmak istedi. Çünkü Kafkasya'nın kontrol altına alınamayacağı açıkça ortaya çıktı. Ancak Hitler'le anlaşmaya varmak son derece zordur. Faşistler çok fazla şey talep ediyor. Ve eğer onlara teslim olursan seni yerler. Ateşkes ne olacak? Hitler burayı istemiyor. Ve elbette müttefikler pasiftir. Ekstra bölünmeyi geciktirmekten korkuyorlar.
  Fritzler Hazar Denizi kıyısı boyunca ilerliyorlardı. Ve sonunda Türklerle birleştiler. Ne büyük bir mutluluktu!
  Güzel Alman kızları Sovyet mahkumlarını çıplak ayaklarını öpmeye zorladı. Bunu itaatkar bir şekilde yaptılar. Ve çıplak topuklarına vurdular.
  Yakalama bu şekilde gerçekleştirildi. Ve Almanlar Sovyet birimlerini silahsızlandırdı.
  Sonra Stalin, Kafkasya'nın tamamını, hatta Leningrad ve Karelya'yı bırakmayı kabul ederek Führer'e barış teklif etti. Artı yüz yıllık tazminat öde.
  Führer biraz düşündükten sonra teklifi kabul etti ve 7 Aralık 1943'te barış sağlandı.
  Müttefikler bunu bir ihanet olarak algıladılar! Ve Stalin'e ve SSCB'ye yaptırımlar uyguladılar!
  Ve Sovyet propagandası fiili teslimiyeti büyük bir zafer olarak sundu. Müttefikler tarafından terk edildikten sonra Sovyet devletini koruduklarını ve Moskova'nın asla ele geçirilmediğini söylüyorlar.
  Ve Naziler elbette Kafkasya'dan Orta Doğu'ya bir saldırı başlattı ve Rommel'in grubunu güçlendirdi. Mart 1943'ün sonuna gelindiğinde Ortadoğu ve Mısır'ın tamamı üstün faşist güçler tarafından ele geçirildi. Ek olarak, savaşlar Panter'in İngiliz Churchill'lere ve Cromwell'lere karşı başarılı bir şekilde savaştığını, ancak ikincisinin ona doğrudan nüfuz edemediğini gösterdi.
  Ayrıca Almanlar, Ruslarla olan savaşlarda sertleşti ve sömürgeci İngiliz birliklerini kolayca mağlup etti.
  Nisan ayında Naziler Sudan'a taşındı. Ve sonunda Cebelitarık'ı alarak Fas'ı işgal etmeye başladılar. Churchill ayrıca suları barış için test etmeye çalıştı. Ancak doğuda kendisine serbestlik tanıyan Hitler hayır dedi!
  Ve Naziler Afrika'ya doğru ilerledi. Uzatılmış iletişim, kötü yollar veya bunların tamamen yokluğu, zorlu iklim ve geniş mesafeler nedeniyle daha fazla geciktiler.
  Buna rağmen Almanlar ilerledi. Ve Kara Kıta boyunca ilerlediler. Tabii ki tankları, özellikle Tiger-2 ve Lion, ormanda oldukça yavaştı. Bu arada Almanlar, Afrika'daki savaş için çok gerekli olan, yirmi altı ton ağırlığındaki hafif bir Panter'i de serilerine dahil etti.
  Savaş operasyonlarının gösterdiği gibi, böyle bir tankın, daha güçlü bir motor dışında, aynı zamanda eğimli zırh plakaları dışında, T-4'e göre herhangi bir temel avantajı yoktu.
  1944'ün sonlarına doğru Almanlar, on iki ton ağırlığında, çok düşük silueti ve çok eğimli zırhı olan E-10 kundağı motorlu topunu satın aldı. Böyle bir makine gerçekten Afrika için vazgeçilmezdir.
  Özellikle kızlar bunun için kavga ediyorsa. Ve kızlar genellikle süper ve şıktır.
  Gerda ve Charlotte ormanda seyahat ederek İngilizleri ve Amerikalıları yok eder. Bunlar gerçekten ihtiyacın olan kızlar! Önümüzdeki yüz kilometrelik bölgede daha serin olanları bile bulamazsınız . Kızlar öldürmeyi sever; bunlar havalı kızlar!
  Böylece siyahi dövüşçüleri yakalayıp güzellerin çıplak ayaklarını öpmeye zorladılar. Aynı zamanda ciddi bir hırsızlık olduğu da hemen belli oluyor! Ve İngiliz arabalarını uzun mesafeden yumruklayarak kendileri için savaşıyorlar.
  Kundağı motorlu silahları şimdiden Güney Afrika'nın başkenti Pretoria'ya yaklaşıyor. Kızlar kendilerini vuruyorlar, Churchill'i tungsten çekirdekle delip şarkı söylüyorlar:
  - Afrika'da köpekbalıkları var, Afrika'da goriller var, Afrika'da daha çok timsah var! Seni ısıracaklar, dövecekler ve gücendirecekler! Afrika'da çocuklar yürüyüşe çıkmıyor! Afrika'da bir soyguncu var, Afrika'da bir kötü adam var, Afrika'da korkunç Barmaley var! Seni ısıracak, dövecek ve gücendirecek! Ve kızlarının parçalanması gerekiyor!
  Şubat 1945'te İngilizlerin Afrika'daki son kalesi olan Madagaskar adası düştü.
  Yani artık Britanya da oradaki yerini kaybetmiş durumda. Aynı zamanda Almanlar hem İran'ı hem de Hindistan'ı ele geçirdi. Olağanüstü güçlerini gösterdiler.
  Ve Mayıs 1945'te Naziler Britanya'ya çıkarma yaptı. Üç hafta süren inatçı çatışmaların ardından Londra düştü. Bir ay sonra İrlanda ele geçirildi.
  Karada geçici bir durgunluk yaşandı ama denizde savaş devam etti. ABD, Üçüncü Reich'a, müttefiklerine ve Japonya'ya karşı yalnız kaldı. Ama şimdilik Amerika yurtdışında ve buna bu kadar kolay dayanamazsınız.
  Üçüncü Reich'ta genel zorunlu askerlik getirildi ve uçak ve gemi üretimi artmaya başladı.
  Hem savaş gemileri hem de uçak gemileri inşa edildi. Ve elbette denizaltı savaşı tüm hızıyla devam ediyordu. Ve sonra Amerikan gemilerinden kimseye merhamet yoktu.
  Sonbaharda, daha doğrusu Kasım 1945'te Almanlar cesurca İzlanda'yı ele geçirdi ve ardından Arjantin'de köprübaşları kurdu. Ancak denizdeki savaş uzun süre devam etti. Amerika'ya ulaşmak için birçok çıkarma gemisi gerekti. Ve gemiler o kadar çabuk inşa edilmiyor. Ama ne olursa olsun Üçüncü Reich güçleniyordu. Kırk altıncı yıl denizde karşılıklı darbelerle geçti. Ve 1947'de Almanlar zaten askeri operasyonları Grönland'a aktarmış ve onu ele geçirmişti. Ve oradan Kanada'ya çok da uzak değil!
  Naziler muazzam fetihler planladı. Ve 1948'de Japonlarla birlikte Kanada'ya ve Brezilya'dan Venezuela'ya bir saldırı başladı. Çatışma çok şiddetli bir şekilde gelişti.
  Almanlar yavaş ama emin adımlarla ilerledi. E serisi tankları Amerikan tanklarından daha gelişmişti ve savaş alanında avantajlarını gösterdiler. Ama bu arada, Yankeeler o kadar basit değiller ve çok inatla direndiler. Ve vazgeçmeye çalışmadılar.
  Tabii ki kazanlar olmasına rağmen. Amerikalılar onların içine girdi. Sonra vazgeçtiler. Ve mahkumlar Aryan kızlarının çıplak, tozlu ayaklarını öptüler.
  Kısa süre sonra Quebec ve Toronto düştü, ardından diğer şehirler. Mayıs'tan Aralık 1948'e kadar Almanlar Kanada'nın neredeyse tamamını, ayrıca Venezuela, Nikaragua ve Meksika'nın çoğunu ele geçirdi. Bu son derece zor bir durumdur. 1949'un başlarında Almanlar, Amerika Birleşik Devletleri'ni çelik kıskaç altına almıştı. Ardından 11 Ocak'ta Amerikalılar tarihte ilk kez nükleer silah kullanmaya kalkıştı. Ve pek başarılı olamadılar. Beş bombadan dördü Alman uçaklarının düşürdüğü uçaklarda öldü ve biri patladığında Alman birliklerine ciddi zarar vermedi.
  Buna karşılık Almanlar, Amerikan şehirlerine ve askeri tesislere yönelik bombalamalarını yoğunlaştırdı.
  Böylece savaş Wehrmacht'ın lehine sürekli bir başarı ile ilerledi. Kimin daha iyi teçhizatı ve asker eğitimi vardı? Evet ve çok sayıda. Çatışma çok şiddetliydi. 1949'un başlarında Alman, yabancı ve Japon tümenleri Meksika'dan geriye kalanları işgal etti ve kuzeyden Amerika Birleşik Devletleri'ne girdi. Amerika tamamen sıkıştı. Ve ABD için işlerin kötü olduğu ortaya çıktı. Yaz sonunda kartal imparatorluğunun topraklarının yarısı ve Alaska zaten ele geçirilmişti.
  Almanlar 8 Kasım 1949'da Washington ve New York'u ele geçirdi. Ve 7 Aralık 1949'da ABD Ordusunun kalıntıları teslim oldu. İkinci Dünya Savaşı böyle sona erdi. Tüm savaşların en kanlısı ve on yıldan fazla sürdü!
  Uzun zamandır beklenen barış gelmiş gibi görünüyordu. Ancak Hitler hegemonyanın Japonya ile paylaşılması gerektiği gerçeğini kabul etmek istemedi. Ve 20 Nisan 1953'te Üçüncü Reich, Yükselen Güneş Ülkesine saldırdı. Yeni bir savaş çıktı. Dünya hegemonyası için.
  Niceliksel üstünlük Üçüncü Reich'ın yanındadır, niteliksel olarak da. Ancak Japonlar büyük bir gaddarlıkla ve kitlesel kahramanlıkla savaşıyorlar.
  Ancak Naziler hâlâ galip geliyor. Ancak savaş neredeyse bir yıl sürdü. SSCB tarafsız kalıyor. Stalin orada öldü ve ciddi bir iktidar mücadelesi var.
  Japonya sonunda Wehrmacht tarafından işgal edildi. Birkaç ay sonra Naziler Latin Amerika ülkelerini de ele geçirdi. Dünya çapında hegemonya kuruyorlar.
  Üçüncü Reich'ta reformlar yapılıyor. Hıristiyanlığın yerine yeni bir din getiriliyor. İçinde Üçlü Birlik yok, yalnızca tek bir yüce Tanrı ve onun elçisi Adolf Hitler var. Tek para birimi, tek eğitim. Ve ayrıca din tarafından kutsallaştırılan çokeşlilik. Ve genetik seçilim halen aktif olarak gerçekleşmektedir. İnsan ırkı gelişiyor.
  SSCB hala kısaltılmış bir biçimde varlığını sürdürüyor ve Nazilere haraç ödüyor. Nikita Kruşçev orayı yönetiyor ve canavara zorbalık yapmamaya çalışıyor. Ancak Hitler zaten tüm dünyayı kendisine boyun eğdirmiştir. Ve Rusya'ya kırmızı nokta olarak bakıyor. Ama insan varsayar ve Tanrı karar verir.20 Nisan 1957'de Führer, tam doğum gününde bir suikast girişiminin kurbanı oldu. Ve tam altmış sekiz yılda vahşi tiranın saltanatı kesintiye uğradı. Neredeyse tüm dünyayı fetheden ve 22 Haziran'da SSCB'ye yeniden saldırmak isteyen.
  Ama onunla gördüğümüz gibi, işe yaramadı...
  Hitler'in yerine Schellenberg geçti. Hermann Goering uyuşturucu kullanımı ve oburluktan öldü. Himmler gözden düştü ve Hitler ona güvenmeyi bıraktı ve sonra onu görevden aldı. Schellenberg, Himmler'in yerini aldı ve halef görevini aldı. Ayrıca Hitler'in suni tohumlama yoluyla çocukları da vardı. Ama en büyüğü henüz on dört yaşında değildi.
  Yani Fuhrer'in torunlarının miras alacak vakti yoktu. Böylece Hitler imparator oldu ama bir hanedanı yoktu. Schellenberg, Führer'in çocuklarını öldürmeye cesaret edemedi, ancak onları iktidardan uzaklaştırdı. Ve kendisi de Führer ve diktatör oldu.
  İktidar mücadelesi birkaç yıl sürdü.
  Ve 1 Mayıs 1961'de Nazi Almanyası yine de SSCB'ye saldırdı. Şunu başarmaya yönelik bir girişim vardı: tek gezegen - tek imparatorluk!
  Ve Schellenberg'in birlikleri hâlâ Moskova'yı ele geçirmeyi başardı. Sovyet ordusu, askeri teçhizatın niceliği ve kalitesi açısından çok yetersizdi. SSCB'nin büyük şehirlerinin ele geçirilmesi, büyük mesafeler nedeniyle altı ay sürdü. Ve sonra partizan savaşı on yıl daha sürdü.
  Ancak kısa sürede olaylar sakinleşti. Schellenberg nispeten liberal bir politika izledi ve 1981'de tüm Ruslar Üçüncü Reich vatandaşlığını aldı. Liberalleşme yavaş yavaş ilerledi. Schellenberg kısa süre sonra öldü. Ve ciddi bir iktidar mücadelesi başladı. Daha sonra, bir uzlaşma olarak monarşi yeniden tesis edildi ve Kaiser'in doğrudan soyundan gelen Frederick IV tahta çıktı. 2001 yılında, Dünya gezegeninin tüm sakinlerinin vatandaşlık ve resmi olarak eşit haklara sahip olduğu bir referandum yapıldı. Ve 2017'de Yahudiler ve Romanlara yönelik son kısıtlamalar da kaldırıldı.
  Nasyonal Sosyalizm dönemi sona erdi. Ancak insanlık tek bir imparatorlukta, federal ve monarşiktir. Uzayı keşfeder.
  Burada herkes resmi olarak eşittir ve milletvekillerinin Üçüncü Reich'ın tüm nüfusu tarafından seçildiği bir Senato ve Federal Meclis bulunmaktadır. Ve onların üstünde, tüm Dünya gezegeninin imparatoru Kaiser var.
  Hayat genel olarak maddi açıdan kötü değildir. Sıkı disiplin, mükemmel Alman organizasyonuyla bilim ve teknolojinin gelişimi sonuç verdi. Tarım mükemmel, açlık yok ve Afrika'nın fakir bölgelerinde bile yiyecek bolluğu var. Herkesin bir işi var, herkes maaş alıyor, emekli maaşı alıyor. Eğitim ve tıp ücretsizdir. Aynı şekilde ücretsiz kreşler ve anaokulları da var. Yiyecek maliyeti kuruştur ve tüm ürünlerin fiyatları uzun yıllardır dondurulmuştur. Afrika'da bile her yerde yollar var; hemen hemen herkesin ya ayrı bir dairesi ya da evi var. Tüm yeni evlilere hemen bir dairede tüm olanaklara sahip en az üç oda verilir. Krediyle araba veya herhangi bir şey alabilirsiniz. Birçoğunun kişisel helikopterleri bile var.
  İnternet aktif, herkesin televizyonu ve bilgisayarı var, çalışma günü sadece dört saat. Tüm spor bölümleri ücretsizdir ve hatta bunlara katılmak için para ödersiniz.
  Her çocuğa yüklü miktarda harçlık veriyorlar. Kamu hizmetleri ve toplu taşıma ücretsizdir. Her şey çok düzenli ve bakımlı hale geldi. Sokaklar temiz, birçok robot ve otomasyon ortaya çıktı. Örnek düzen. Sigara yasaktır, ancak alkol hala satılmaktadır ve çeşitli türlerdeki biralar neredeyse ücretsizdir. Halka açık yemekhanelerdeki çocuklar da ücretsiz olarak beslenir.
  Çok sayıda ücretsiz turistik mekan ve bilgisayar odası.
  Ay'da, Mars'ta, Venüs'te, Merkür'de ve Jüpiter'in uydularında insan yerleşimleri zaten mevcut.
  İnsanlar yıldızlara atlamaya hazırlanıyor. Pek çok şey zaten icat edildi.
  Kısacası genel olarak oldukça iyi çıktı. Ve bu kadar kafa yormaya gerek yoktu.
  ZYUGANOV DAHA FAZLA CESARET VE ÖNGÖRÜ GÖSTERİRSE
  Mayıs 1999'da Zyuganov, Stepashin'in adaylığını onaylamamaya, ancak Duma için erken seçimlere gitmeye karar verdi. Komünistler ve müttefikleri Stepashin'e karşı oy kullanmak için birleşik bir karar aldılar. Üstelik gücendiler ve hükümetteki görevlerinden mahrum bırakıldılar. Eğer Zyuganov komünist kampta sol fikirleri baltalayan ve tehlikeye atan bir Truva atı olmasaydı, böyle bir karar tarihteki en muhtemel karar olurdu.
  Erken parlamento seçimleri komünistlere, rakiplerin azalması ve şehit imajı da dahil olmak üzere pek çok fayda vaat ediyordu.
  Bu da komünistlerin yerlerine hiç yapışmadıklarını, daha ilkeli olduklarını gösterdi.
  Yeltsin ikinci kez Stepashin'i tekrar getirdi, ardından üçüncü kez Aksenenko'yu aldı. Duma yine onaylamadı ve meclis alınıp feshedildi. Eylül ayında yeni seçimler planlandı.
  Parlamentonun inatçılığı tarihin gidişatını bir nebze de olsa değiştirdi. Miloseviç Rusya'dan yardım umduğundan Yugoslavya'nın bombalanması daha uzun sürdü. Ve parlamentonun dağılması muhalefete kazanma şansı verdi.
  Komünistler Yeltsin'in görevden alınmasını yeniden oylamaya sunmayı başardılar.
  Ve yine biraz kısaydı, bu sefer sadece iki oy. Milletvekilleri parlamento seçimlerinin yakınlığından ve seçimlerin geçilememesi tehlikesinden endişe duyuyorlardı.
  Duma feshedildi ve Yeltsin, az tanınan Aksenenko'yu kararnameyle başbakan olarak atadı.
  Genel olarak Zyuganov'un seçimlerin yapılacağına dair umutları haklıydı. Hasta ve zayıflamış başkan anayasaya karşı çıkmadı. Ve yüzde ikilik bir notla yetkisini aşma riskine girmedi. Koalisyonunun kurulacak ve kaydolacak zamanı olmadığını gören Primakov, komünistlerle ittifaka girdi. Yabloko ve Liberal Demokrat Parti seçimlere gitti. Birlik bloğunun oluşmaya vakti olmadı ve NDR zayıfladı.
  Dağıstan'da da militanların işgali var, güvenlik güçlerinin seçimlerdeki kararsızlığı da var.
  Komünistler Primakov ve Luzhkov ile birlikte muazzam bir zafer elde etti. Oyların yüzde elli beşinden fazlasını aldılar. İkincisi ise yine iyi bir performans sergileyen ve yüzde on beşlik kazanç elde eden Yabloko bloğuydu. Beklenmedik bir şekilde LDPR iyi bir performans sergiledi ve yüzde on ikiden fazlasını topladı. NDR yüzde beş sınırını aşamadı; tam bir yenilgi! Zhirinovsky, Duma'daki Kremlin yanlısı tek lider oldu. Doğru, rekabet zayıftı. Yeni yasaya göre partilerin seçimlerden en geç bir yıl önce yeniden kaydolmaları gerekiyor ve birçoğunun buna zamanı yoktu.
  Parlamentoda yine sol muhalefet hakimiyetindeydi; hem tek sandalyeli Yabloko hem de azınlıktaki LDPR.
  Ve elbette bir çatışma çıktı... Devlet Duması başkanının seçilmesinin ardından hükümete güvensizlik oyu verildi. Ve yine görevden alınma konuşuldu. Bu sefer üçte ikisini toplamak kolay olacak!
  Yeltsin tereddüt ettikten sonra Başbakan Primakov ve Başbakan Birinci Yardımcısı Maslyukov'u yeniden başkanlığa getirmeye karar verdi .
  Sol koalisyon bunu kabul etti ancak başkanın yetkileri geçici olarak kısıtlandı. Ve yeni seçimlere neredeyse hiçbir şey kalmadı. Koalisyon içindeki görüşmelerin ardından Primakov'un cumhurbaşkanlığına aday gösterilmesine karar verildi. Luzhkov başbakan oldu. Ve Zyuganov yasama organı başkanlığı görevini aldı! Yani Süper Kaptan ! Yenisine gelince, anayasa değişikliklerinin bile kabul edilmesi gerekirdi.
  Militanlar Dağıstan'dan sürüldü. Ama Çeçenya'ya gitmediler. Orada bir iç savaş çıktı. Rusya, Basayev ve Raduev'e karşı Maskhadov ve Kadırov'u destekledi .
  Primakov, Rusya başkanlık seçimini ilk turda kazanmayı başardı. Ancak hükümete ek yetkiler verildi. Yasama organının da komünist kontrolü altında olması gibi.
  Rusya'da ekonomik büyüme devam etti, petrol ve gaz fiyatları yükseldi, sanayi canlandı.
  Amerikalılar, gerçekte olduğu gibi, genel olarak, 11 Eylül terör saldırısından sonra Afganistan'a karıştı ve Irak'ta çıkmaza girdi. Primakov kolaylıkla ikinci dönem için seçildi. Ancak 2008'de koltuğunu son derece başarılı Başbakan Yuri Luzhkov'a kaptırdı.
  Yeni başkan komünistlerle önceki ittifak politikasını sürdürdü. Zyuganov başbakan oldu.
  Bir süredir dış politika Batı'yla ortaklık ve Çin'le dostluktan ibaretti. Ukrayna'da Yanukoviç rejimi güçlendi. Dolayısıyla Luzhkov, Putin'in aksine daha Ukrayna yanlısı bir politika izledi ve Slav devletlerinin birliğine değer verdi. Ukrayna 2016 yılında Avrasya Birliği'nin bir parçası bile oldu. Luzhkov iki dönem görev yaptı ve istifa etti. Zyuganov sonunda başkan oldu ve seçimi de oldukça kolay bir şekilde kazandı. Zhirinovsky, 1991'den bu yana yedinci kez katıldı ve yine kaybetti.
  2015 sonbaharında Rusya, Suriye'deki savaşa dahil oldu ve orayı bombaladı. Trump ABD'de iktidara geldi. Zyuganov, resmi komünizme rağmen ekonomi alanındaki önceki dersine devam etti. Rusya, Rusya Federasyonu Komünist Partisi'nin resmi hakimiyetine rağmen piyasa, demokratik ve orta derecede otoriter bir ülke olarak kaldı.
  Batı ile ortaklık ve ılımlı rekabet. Ukrayna, Belarus ve Kazakistan ile ittifak var ama çok da yakın değil. 2020 yılında Zyuganov ikinci döneme seçildi. Genel olarak, ikinci turun eşiğinde sonuç biraz düşüyor. Ve Ukrayna'da Yanukoviç'in ayrılmasının ardından sistematik olmayan Zelensky beklenmedik bir şekilde kazandı. Nazarbayev de gitti.
  Zyuganov, anayasayı değiştirmeyeceğini ve ikinci döneminden sonra ayrılacağını söyledi.
  Böylece, Rusya Federasyonu Komünist Partisi'nin lideri biraz daha cesaret göstererek hâlâ Rusya'yı yönetmeyi başardı. Ve dünyanın gerçekte olduğundan daha güvenli ve sakin olduğu ortaya çıktı.
  Putin kimdir? Kariyeri nasıl gelişti? Primakov başbakan olduktan sonra Putin, Yeltsin'e çok yakın olduğu gerekçesiyle görevden alındı. Özellikle FSB'nin Dağıstan'daki militan işgalini berbat etmekle suçluyor. Putin bir süre siyasetle ilgilenmeye devam etti. Başarısız bir şekilde Devlet Duması'na aday oldu. Daha sonra St. Petersburg'un belediye başkanı oldu.
  Ancak daha sonra siyaseti bırakıp özel bir şirketin güvenlik hizmetinde işe girdi. Artık onu hatırlayan çok az kişi vardı.
  Zhirinovsky 2020'de sekizinci kez cumhurbaşkanlığı seçimlerine gitti ve mütevazı bir sonuçla yine kaybetti. Ancak Devlet Duması'nda hâlâ bir fraksiyonu var. Hatta Zyuganov bile 2020 seçimlerinden sonra ona tümgeneral rütbesini verdi. Donald Trump beklenmedik bir şekilde seçimi genç Demokrat rakibine kaptırdı. Merkel erken istifa etti. Ve Lukashenko'nun sağlığı keskin bir şekilde kötüleşti.
  2021'de Rus kozmonotlar nihayet Ay'a uçtu. Ve oraya kırmızı bayrak diktiler! Zyuganov, Afonin'i resmi halefi ilan etti . Genel olarak hayat yeniden tersine döndü.
  Gördüğümüz gibi Rusya'nın çöküşü Putin olmadan da gerçekleşmedi. Ve ışık dönmedi.
  
  
  
  
  
  
  EĞER MENSHIKOV NIKOLAI'YI ÖLDÜRÜYORSA
  . Çarlık Rusyası Kırım Savaşını kazandı. Menşikov başıboş bir kurşunla öldürüldü ve onun yerini daha yetenekli bir komutan aldı. Yani bir kaza oldu ve tarihin akışını değiştirdi.
  Makarov'un tam tersi. Fransızlar ve İngilizler parça parça mağlup oldular. Ve çok sayıda mahkum ve kupayı ele geçiren Rusya, Kırım'ı yeniden ele geçirdi.
  Türkiye Transkafkasya'da mağlup oldu. Kars'ı, Erzurum'u ve Ermenistan'ın neredeyse tamamını Rusya'ya verdi. Rus birlikleri Romanya'yı işgal etti. Ancak saldırıya devam etmeye gerek yoktu. Sultan barış istedi. Aynı zamanda Avusturya Bosna-Hersek'i işgal etti.
  Türkler Sırbistan, Bulgaristan, Karadağ'a özerklik vermeyi kabul etti ve Romanya Rusya'nın tebaası oldu. Rusya aynı zamanda Ermenistan'ı da ele geçirdi: Kars, Erzurum, Tanrog, güneydeki topraklarını genişletti.
  Fransa'da isyanlar çıktı ve iç savaş başladı ve artık asker gönderemiyordu. İngiltere de çatışmadan çekildi. Sardunya krallığı da zayıfladı. Avusturya güçlendi. Avusturyalılar kısa süre sonra Sardunya Krallığı'nı fethederek İtalya üzerindeki hakimiyetlerini pekiştirdiler.
  Kısa süre sonra Şamil yakalandı ve Kafkasya'daki savaş sona erdi. Rusya, Çin'le karlı bir barış yaptı ve gerçek tarihte olduğundan daha fazla bölgeyi elinden aldı, bu nedenle Rus silahlarının otoritesi daha yüksekti.
  Birinci Nicholas, güneye karşı savaşta kuzeyi desteklemedi. Tam tersine, Alaska'daki konumlarını güçlendirmek için İngiltere ile birlikte güneylilere yardım etmeye karar verdi.
  Rusya, Amerika topraklarında şehirler ve kaleler inşa etmeye başladı. Çukotka'ya demiryolu projeleri bile vardı. Çar Nicholas çok şey özetledi. Rus birlikleri Orta Asya'yı fethetti. Bu hükümdar 1867'de öldü. Rusya'yı güçlü ve müreffeh bırakmak. Oğlu İskender serfliği ortadan kaldırmadı, ancak güneye doğru ilerlemeye devam etti. Özellikle Türkiye ile muzaffer bir savaş yürüttü ve Konstantinopolis'i Rusya'ya ilhak etti. Daha sonra Mezopotamya.
  Yine İngiltere ile savaş ve İngilizlerin Asya'daki yenilgisi. İkinci İskender , yargı dışında önemli reformlar yapmadan ve yönetim sistemini bir miktar iyileştirmeden, biraz daha uzun süre hüküm sürdü .
  Serfliğin kaldırılması asla takip edilmedi. Ancak Rusya İran'ı ilhak etti. Çar, Birinci Nicholas'tan tam yirmi yıl sonra 1887'de öldü. Üçüncü İskender 1894'e kadar kısa bir süre hüküm sürdü, ancak Hindistan'ın neredeyse tamamını Rusya'ya ilhak etmeyi başardı. Ve Nicholas II, Çinhindi'ne ve Çin'e doğru hareketine devam etti.
  Japonya ile savaş vardı. Genel olarak galip. Ve Çin ve Çinhindi'nin tamamen fethi. Ve Avustralya'ya kadar nüfuz ediyor. Ancak Avrupa'da durumun biraz farklı olduğu ortaya çıktı.
  Avusturya İmparatorluğu Fransa'nın güneyini ilhak etti. Ve sonra Prusya'yı yenerek güney Almanya'yı ele geçirdi. Avusturya dünya hegemonu haline geldi. Fransa iç savaş nedeniyle büyük ölçüde zayıfladı. Prusya birleşemedi. Avusturyalılar sonunda Prusya'nın tamamını ve doğu Fransa'nın bazı kısımlarını ele geçirdiler. Afrika'ya doğru genişleyen büyük bir imparatorluk kuruldu. Kısa süre sonra Avusturyalılar Belçika'yı, Hollanda'yı ve Afrika'daki birçok toprağı da fethettiler. Daha sonra Avusturya ile Rusya arasında İngiltere'ye karşı bir savaş çıktı. Afrika'nın Avusturyalılar ve Ruslar arasında bölünmesiyle sona erdi.
  İmparator Franz, Afrika'nın neredeyse yarısını ve Avrupa'nın çoğunu fethederek Napolyon Bonapart'ı geride bırakarak gerçekten en büyük hükümdar oldu. Fransa da çok geçmeden İspanya ve Portekiz'le birlikte tamamen ele geçirildi. Evet, her şey yolunda gitti ama...
  İmparator Franz'ın varisi Sırbistan'ı kendisine bağlamak istiyordu! Ve 1920'de II. Nicholas Rusyası ile Büyük Avusturya İmparatorluğu arasında büyük bir savaş başladı.
  Bütün Avrupa Avusturya'nın tarafında. Üstelik gerçek tarihteki kadar güçlü olmayan İngiltere ve Afrika'nın neredeyse yarısı. Üstelik İsveç Rusya'ya karşı çıkıyordu. Ve Norveç ve Danimarka, İmparator Franz'ın yönetimi altında ele geçirildi.
  Sorunun yarısı buydu. ABD bölünmüş ve küçük bir güç olarak kaldı. Ancak İngiltere hâlâ Kanada ve Avusturya'yı kontrol ediyordu. Ve ilk iki aylık tereddütten sonra o da Avusturya tarafında savaşa girdi.
  Böylece büyük bir savaş çıktı. Avusturya ve İngiltere, Rusya'ya karşı.
  Tabii ki Oleg Rybachenko da orada. Ve gerçek ve boyun eğmez bir kahraman gibi savaşıyor.
  Çocuk makineli tüfekle yabancı orduya ateş ediyor ve şarkı söylüyor:
  - Anavatanın marşı yüreklerimizde şarkı söylüyor,
  Bütün evrende ondan daha güzel kimse yok...
  Şövalyenin ışın atıcısını daha sıkı sıkıştırın -
  Tanrı'nın verdiği Rusya için öl!
  Ve kendini dövüyor, Avrupa'nın her yerinden ve kısmen Afrika'dan bir orduyu makineli tüfekle yok ediyor.
  Ve çocuk kendine teslim olmuyor. Burada çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atıyor ve ciyaklıyor:
  - Teslim olmayacağız ve vazgeçmeyeceğiz!
  Ve çocuk yine ölümcül ve yıkıcı bir patlama yapıyor. Rakibine teslim olmak istemiyor.
  Ve kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Kimse bizi durduramayacak! Aslan bile kazanamaz!
  Çocuk gerçek bir kahraman. Esnek ve yenilmez. İnanç Şövalyesi! Hıristiyan olmasa bile!
  Ve böylece Avusturya saldırısı püskürtüldü.
  Avusturyalıların ve İngilizlerin tankları var ama Rusya'nın da mastodonları var.
  Koloniler dikkate alındığında II. Nicholas'ın nüfusu hala çok daha fazladır. Asya'nın tamamını, Doğu Avrupa'yı, Balkanlar'ın bir kısmını, Afrika'nın yarısından fazlasını düşünün.
  Yani piyade sayısında Rusya üstün. Ve askerler çok cesurca savaşıyorlar...
  Ve Avusturyalılar direnemediler ve Varşova'dan geri püskürtüldüler. Daha sonra Rus birlikleri Oder'e ilerledi ve Doğu Prusya'yı ele geçirdi. Galiçya da Lvov'la birlikte düştü. Przemysl kuşatıldı. Krakow kurtarıldı.
  Daha sonra Slavların Ruslarla savaşmak istemedikleri ve toplu halde teslim oldukları ortaya çıktı.
  Savaşlar aynı zamanda daha hafif, çevik Rus tanklarının daha ağır, hantal Alman tanklarından daha etkili olduğunu da gösterdi. Ve havacılıkta Çarlık Rusya'sı genellikle İngilizlerin ve Avusturyalıların kalitesinden çok daha güçlüdür.
  Rus birlikleri bir aradan sonra taarruza yeniden başladı. Hem sayıları hem de beceriyi aldılar.
  Budapeşte kuşatıldı ve alındı. Denizde Amiral Kolçak İngilizleri yendi ve Avustralya'yı ele geçirdi. Karada Rus birlikleri Berlin'i kuşattı ve ele geçirdi. Ve sonra Viyana.
  Avusturya İmparatorluğu da Afrika'daki savaşı kaybediyordu. İngiliz birlikleri de yenildi. Evet, İmparator Adolf için işler tatsızdı.
  Kafasını yanlış yere soktu ve tamamen kaybetmeye başladı. Böyle bir güce nasıl direnebilir?
  Viyana'nın düşüşünden sonra Avusturyalıların direnişi odak noktası haline geldi. Ve çok geçmeden Ruslar tüm Avrupa ve Afrika'yı işgal etti. Aynı zamanda Alaska'dan Kanada'ya bir saldırı başladı. İngilizler de kaybetti.
  Britanya kendini izole edilmiş halde buldu ve adada kalmaya çalıştı.
  Ancak Rusya'nın hava saldırısı düzenleyerek galip geleceği açık.
  Ve yüzeydeki neredeyse her şeyi bombaladı. Daha sonra karaya bir çıkarma kuvveti çıkarıldı ve bu da Britanya'yı teslim olmaya sürükledi.
  Böylece tüm doğu yarımkürenin yanı sıra Alaska ve Kanada da Rus oldu.
  Genel olarak bu harika! İkinci Nikolai, eşyalarını sindirmek için geçici bir duraklama aldı. Amerika Birleşik Devletleri hâlâ bölünmüş durumda ve Rusya'ya bağımlı diğer devletler gibi pek güçlü değil.
  1937'de Çar II. Nicholas bir uçağa düştü. Taht II. Alexei'ye miras kaldı. Gerçek hikayenin aksine varis oldukça sağlıklı ve neşeliydi. Ve 1941'de atalarının ele geçiremediği her şeyi fethetmeye karar verdi.
  Gezegeni bırakırsak, Dünya zaten tek bir imparatorluk olacak. Ve Rus ordusu önce Amerika'nın kuzey eyaletlerine, sonra da güney eyaletlerine taşındı. Amerika Birleşik Devletleri güçlü değildi ve hızla ele geçirildi. Ancak Meksika'yı fethetmenin daha kolay olduğu ortaya çıktı. Daha sonra yukarı çıkın. Birer birer, ülkeleri birbiri ardına ele geçiriyor. En büyük ve en güçlü Brezilya. Ama bir aydan az sürdü.
  Ve böylece Latin Amerika'yı ve Yeni Zelanda'yı fethettiler. İkinci Alesei, tüm Rus fetihlerinin tamamlayıcısı olarak tarihe geçti. Ve zaten 1947'de Rus kozmonotları Ay'a ayak bastı. Ve 1958'de Mars'a! 1961'de Venüs'e. 1972'de Merkür'e ve 1973'te Jüpiter'in uydularına. 1975'te 71 yaşında Alexy II öldü. Sonlandırıcı lakaplı. Ve oğlu III. Nicholas kral oldu. 1980 yılında insan Güneş Sisteminin son, en uzak gezegeni olan Plüton'a girdi. Nicholas III çok uzun süre hüküm sürmedi. 1985 yılında öldü. Ve oğlu Dördüncü İskender tahta çıktı. Yirmi yedi yaşlarında genç bir kral. Ve kral, Güneş Sisteminin ötesine atlamaya hazırlanmayı emretti. Ve yıldız gemileri ve foton roketi inşa etmeye başladılar . Ve nihayet 2017 yılında ilk yıldızlararası keşif gezisi başlatıldı.
  
  Çar Nicholas II, BAŞKAN PUTİN'İN ŞANSINA SAHİP
  Ünlü yazar ve şair Oleg Rybachenko dünyada bir şeylerin ters gittiğini hissetti. İnsanlık olduğu gibi parçalanmış durumda. Dünya gezegenindeki ülkelerin sayısı giderek artıyor. Ve eğer nüfuz sahibi biri varsa, o da yalnızca totaliter, diktatör Çin'dir. Ve Rusya, Vladimir Putin'in saltanatının sona ermesinin ardından derin bir krize girdi. Kafkasya'daki savaş yeniden kızışıyor, solcular ve milliyetçiler isyan ediyor. Ekonomi yeniden düşüşe geçti ve suçlar artıyor. Ve Rusya parçalanmaya başlıyor.
  Olağanüstü şansına rağmen Vladimir Putin hiçbir zaman güçlü, istikrarlı bir siyasi sistem ya da istikrarlı ve hızla büyüyen bir ekonomi yaratmayı başaramadı. Birçok sosyal ve etnik gruplar arası sorun çözülmedi. Nadir rastlanan şans, Putin'in refah görünümünü korumasına izin verdi. Ama o ayrılır ayrılmaz, iyileşmemiş tüm apseler bir anda açıldı.
  Üstelik nükleer savaş tehdidi de ufukta görünüyor! Dünya kaos içinde, Rusya büyük çaplı bir iç savaşa doğru gidiyor! Bunun acilen düzeltilmesi gerekiyor.
  Çocuk bir kitapta insanların kaderini değiştirebileceğinizi, yerlerini değiştirebileceğinizi okudu! Ve bunu herkese yapabilecek güçlü bir çingene var.
  Öyleyse neden Putin ve II. Nicholas'ın şansını ve şansını tersine çevirmiyorsunuz?
  Üstelik Nicholas II, Putin kadar olağanüstü bir başarı elde ederse tarihin akışı değişecek. Ve yirmi birinci yüzyılda Romanovlar Rusya'da hüküm sürecek. Bu, Putin'in şansa ihtiyacı olmayacağı anlamına geliyor. Ya da en azından Rusya Putin'in şansına sahip.
  Ve yirminci yüzyılda Çarlık Rusya'sının şansına çok ihtiyaç var.
  Ünlü yazar çingene kadının yanına gitmeye karar verdi. Neyse ki internette adresi vardı ve gelişmiş sezgi, yazara ve şaire onun hiç de şarlatan olmadığını söyledi.
  Aslında çingene basit değil. Moskova'da bir konakta yaşıyor ve Sovyet döneminden beri fal bakmasına rağmen yirmi yaşında görünüyor. Siyah kıvırcık saçlı ebedi kızı hemen görebilirsiniz - o olağanüstü!
  Oleg Rybachenko ona şunu sordu:
  - Bir iyilik yap! Vladimir Putin ve Nicholas II'nin şansını değiştirin!
  Sonsuza kadar genç çingene kızı Oleg Rybachenko'ya baktı ve cevap verdi:
  - Egoist olmaman ve kendin için değil Rusya ülkesi için pes etmen iyi bir şey! Zengin bir enerjiye ve benzeri görülmemiş, inanılmaz, insanüstü bir hayal gücüne sahip olmanız daha da iyi!
  Çingene göz kırptı ve devam etti:
  - Tarihi bu kadar değiştirmek benim için bile kolay değil! Ama dünyadaki en güçlü ve en zengin fantezinin sahibi olan sen bana yardım edebilirsin!
  Oleg Rybachenko onaylayarak başını salladı:
  - Her şeye hazırım! Ve herhangi bir isteği yerine getireceğim!
  Genç çingene başını salladı ve şöyle dedi:
  -Seni on iki yaşında bir oğlana dönüştüreceğim, çok yavaş büyüyeceksin ve bedenin asla on dörtten fazla yaşlanmayacaksın. Seni önce köle olacağın paralel bir dünyaya göndereceğim!
  Oleg Rybachenko aynı fikirde şunları söyledi:
  - Ben hazırım!
  Çingene başını salladı ve devam etti:
  - Bana dokuz eser taşı alman gerekecek: siyah, beyaz, kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, çivit mavisi, mor. Ve bunun yanında onuncu eser Koshchei'nin tacıdır!
  Zor ama savaşçı bir çocuğun sonsuza kadar genç, hızlı, güçlü ve dirençli bedenine sahip olacaksın. Ve ayrıca olağanüstü bir zeka ve olağanüstü bir hayal gücü hediyesi. Er ya da geç eserleri toplayacak ve dünyanıza geri döneceksiniz. Ve sonsuza kadar yaklaşık on dört yaşında, olağanüstü derecede güçlü ve hızlı bir çocuğun bedeninde olacaksınız ve sizi öldürmek imkansız olacak. Yani ödül olarak ölümsüzlüğü de alacaksınız!
  Oleg Rybachenko onaylayarak başını salladı:
  - Bunu ancak hayal edebiliriz!
  Sonsuza kadar genç cadı şunları söyledi:
  - Ama on eser benimdir ve yalnızca benimdir! Bana öyle bir güç verecekler ki sen ölümsüzlüğü fazlasıyla hak edeceksin! Bu arada seni uyutacağım, sen de taş ocaklarında köle olarak uyanacaksın. Ve sonra yaratıcılığınız size bundan nasıl kurtulacağınızı söyleyecektir!
  Taşındığınızda Başkan Putin ve Çar II. Nicholas'ın kaderini, şansını ve servetini değiştirebileceğim. Benim için farklı dünyalardan eserler toplayacaksınız ve bu arada yirminci yüzyılın başından itibaren Rusya'nın tarihi farklı ilerleyecek. Yani, dokuz taş ve Koshchei'nin tacı gibi eserleri toplamasanız bile, Rusya Çarı II. Nicholas yine de şans, kader ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Vladimirovich Putin'in şansını alacak!
  Oleg Rybachenko geniş bir şekilde gülümsedi ve cevap verdi:
  -Bu iyi! Yeni dünyada tarihin akışının nihayet iyiye doğru değiştiği konusunda sakin olacağım! Ve Rusya dünya çapında düzeni yeniden sağlayabilecek ve hegemonik bir ülke haline gelebilecek! Ve mutlak bir hegemon!
  Sonsuza dek genç çingene emretti:
  - Kanepeye uzanın!
  Oleg Rybachenko uzandı.
  Büyücü kız mırıldandı:
  - Şimdi uyu! Başka bir dünyada uyanacaksınız.
  Oleg Rybachenko'nun gözleri kapandı ve neredeyse anında uykuya daldı.
  kaplardan çıkardı ve iksiri hazırlamaya başladı. Büyü için önceden hazırlanmış kazanın altındaki gazı açtı. Ve oraya çeşitli şeyler atarak büyü yapmaya başladı. Aynı zamanda ebedi kız cebinden bir deste kart çıkardı ve şarkı söyledi:
  - Ah, kader, kader, Nikolai'ye yardım et! Putin'den iyi şanslar, Çar Romanov'a gelin!
  Bırakın Romanov kazansın
  Cengiz Han gibi kurallar...
  Sana şans getirsin,
  Putin hediye çalarak!
  
  Rusya için daha iyi
  Büyük Çar Nicholas...
  Cengiz Han daha havalı olacak
  Vladimir Putin gibi olun!
  Kazan kaynamaya başladı ve iksir içinde köpürmeye başladı. Çingene kartları dizdi, bir büyü yaptı ve desteyi kaynayan sisin içine attı... Sanki binlerce fotoğraf bombardımanından çıkmış gibi süper parlak bir flaş parladı . Uyuyan Oleg Rybachenko ortadan kayboldu... Ve sonra kazan yakıldıktan sonra da ortadan kayboldu.
  Büyük büyücünün büyüsünü yaptığı geniş salon boş ve sessizleşti!
  Sonsuza kadar genç cadı şöyle dedi:
  - Kuyu! Tarihin akışını değiştirdim ve bu harika! Ve eğer bu idealist şanslıysa ve eserler topluyorsa, o zaman o kadar güçlü olacağım ki Şeytan bile beni kıskanacak!
  Ve çingene büyücü zümrüt gözlerle parlıyordu!
  Ve bir mucize gerçekleşti!
  Nicholas II'yi gerçekte neler bekliyordu... Gerçekten de çok şey değişti. Taç giyme töreni sırasında kanlı bir kavga yaşanmadı. Ve Çin'e genişleme başarılı oldu. Japonya ile savaş elbette oldu. Bu genellikle tarihsel olarak kaçınılmazdı. Samurayın karşısındaki canavarın silahsızlandırılması ve yok edilmesi gerektiği açıktır. Ve bundan kaçış yok. Sınırlarınızda tehlike bırakamazsınız.
  Savaşı ilk başlatan Japonya oldu, ancak Rus gemilerine saldırma girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Ruslar önemli bir hasar almadı ve Yükselen Güneş Ülkesi'nin bir düzine muhrip batırıldı.
  "Varyag" da kuşatmadan kaçmayı başardı. Bunun büyük bir başarı olduğu ortaya çıktı. Amiral Makarov da hızla denize ulaştı ve Japonları yok edelim. Ve General Kuropatkin samurayları karada yendi ve tüm Kore Yarımadasını tamamen işgal etti.
  Ve Çar II. Nicholas bile bir karar verdi: Japonya'dan sonsuza kadar korunması gerekiyordu! Ancak? Evet, birlikleri karaya çıkarın ve onları bir eyalet olarak tamamen Rusya'ya ilhak edin.
  Ve sonra denizde, Japon filosunun sonunda Amiral Makarov tarafından bitirildiği belirleyici bir savaş gerçekleşti.
  Savaşa dört kız da katıldı! Çıplak bacaklı ve bikinili!
  Nataşa, Zoya, Aurora, Svetlana. Kılıçlarını sallayarak en büyük samuray gemisine binen dört güzel.
  Natasha Japonları kesiyor ve bağırıyor:
  - Bulaşacaksın, dar gözlü olacaksın!
  Zoya başka bir samurayı kesti ve şunları söyledi:
  - Ve gözlerin safir!
  Değirmeni işleten Natasha şunu doğruladı:
  - Tabii ki evet! Tabii ki evet!
  Ve sonra Aurora silahı tekrar aldı ve çıplak topuğuyla Japonların çenesine tekme attı. Çenesini kırdı ve kükredi:
  - Anavatan için yaşasın!
  Svetlana onu aldı, samurayın kafasını kesti ve ağzından kaçırdı:
  - Çar II. Nicholas adına!
  Evet, elbette çoğu şey şansa bağlıdır. Özellikle Amiral Makarov hayatta kaldı. Ve onun ikinci Ushakov olduğu ortaya çıktı. Ne kadar ustaca emir veriyor. Kendisi mobil bir kruvazörde, her şeye ayak uydurabiliyor. Ve bu arada, silahlarda büyük bir avantaja sahip olmayan Japonlar, bölümlerde ve taktiksel olarak mağlup edildi.
  Bir generalin veya deniz komutanının becerisi, küçük bir sayısal avantaja üstün gelir.
  Üstelik bu zamana kadar Japonların sayısı daha zayıftı. Böylece Makarov onları parçalıyor. Zırh delici mermilere sahip Rus gemilerinin çok daha güçlü olduğu yakın dövüşü zorluyor.
  Ve Japonlar yenildi. Ve kızlar başka bir samuray gemisini ele geçirirler. Ve üzerinde çarlık imparatorluğunun bayrağı dalgalanıyor!
  Japonlar nelerdir? Şans konusunda pek iyi değil misin? Nicholas II, Vladimir Putin'in şansını yakaladı ve onun için her şey çok iyi gitti!
  Peki ya kızlar? Bikinili dört güzel, genellikle bu dünyayla hiçbir ilgileri olmasa da, kral için savaşmaya karar veren yerli cadılardır.
  Ancak bu durumda Rus halkına yardım etmek gerekiyor. Bu da Putin'in şansından kaynaklanıyor. Aynı dört cadı kız olmasaydı, Kırım'ı asla ateş etmeden ele geçiremezdi. Bir mucizenin gerçekleşmesine yardımcı oldular. Ancak Rusya'nın Kırım'ı kardeş halklardan alması gerekip gerekmediği hala bir sorudur. Ancak Çin'i Rus İmparatorluğu'na eklemek harika bir fikir! Rus Çarının kaç tebaası olacağını bir düşünün - tüm dünyayı ezebilir!
  Kısacası buradaki kızlar vakitlerini boşa harcamıyorlar. Ve şimdiden yeni savaş gemisi saldırıya uğruyor.
  Ve yine yakalanır. Ve güzellerin ellerindeki kılıçlar parlıyor ve çok keskinler. Ve pek çok Japon karışmıştı.
  Denizdeki savaş, Japon filosunun son batması ve Amiral Togo'nun ele geçirilmesiyle sona erdi.
  Ve iniş başladı. Yeterli buharlı gemi ve ulaşım yoktu. Uzun tekneler kullandılar, onları kruvazörlere ve savaş gemilerine taşıdılar ve daha birçok şey yaptılar. Çar, çıkarma sırasında ticaret filosunun kullanılmasını emretti.
  Rus birlikleri, kendilerini köprü başından atmaya çalışan samurayların saldırısını püskürttü. Ancak çarlık ordusu cesurca direndi. Ve büyük saldırı ağır kayıplarla püskürtüldü.
  Saldırı sırasında cadı kızlar çıplak ayaklarıyla düşmana kılıçlarla kestiler ve el bombaları attılar.
  Elbette en tehlikeli yerlerdeler. Ve makineli tüfeklerle nasıl ateş etmeye başladıklarını. Her kurşun hedefte.
  Natasha ateş etti, çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Kimse benden daha havalı olamaz!
  Makineli tüfekle ateş eden Zoya, çıplak ayak parmaklarıyla ölüm armağanını fırlattı ve ciyakladı:
  - Çar II. Nicholas adına!
  Makineli tüfeklerle ateş etmeye devam eden ve ayağa fırlayan Aurora, tersledi ve şunları söyledi:
  - Büyük Rus'a!
  Düşmana saldırmaya devam eden Svetlana, dişlerini göstererek ve çıplak topuğuyla bir el bombası atarak agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Kraliyet imparatorluğu için!
  Savaşçılar dövmeye ve harmanlamaya devam ettiler. Öyle bir enerji patlaması yaşıyorlar ki. Kendilerini vuruyorlar ve ilerleyen samurayları yok ediyorlar.
  Zaten onun tarafından öldürülen binlerce, onbinlerce Japon var.
  Ve mağlup olan samuraylar kaçar... Kızlar onlara karşı çok öldürücüdür.
  Ve Ruslar samurayları süngülerle kesiyorlar...
  Saldırı püskürtüldü. Ve yeni Rus birlikleri kıyıya çıkıyor. Köprübaşı genişliyor. Çarlık imparatorluğu için elbette fena değil. Birbiri ardına zaferler. Amiral Makarov da silahlarıyla yardım edecek. Japonları süpürüyoruz.
  Ve şimdi Rus birlikleri zaten Japonya'da hareket ediyor. Ve çığları durdurulamaz. Düşmanı parçalayıp süngülerle bıçaklıyorlar.
  Samuraylara saldırıp onları kılıçlarla kesen Natasha şarkı söylüyor:
  - Beyaz kurtlar akın ediyor! Ancak o zaman ırk hayatta kalabilir!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla nasıl da el bombası atıyor!
  Zoya şiddetli saldırganlıkla birlikte şarkı söylüyor. Ve ayrıca çıplak ayaklarıyla benzersiz, öldürücü bir şey fırlatıyor:
  -Zayıflar ölür, öldürülürler! Kutsal eti koruyoruz!
  Augustine, düşmana ateş ediyor, kılıçlarla saldırıyor ve çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atıyor, ciyaklıyor:
  - Yemyeşil ormanda savaş sürüyor, her yerden tehditler geliyor!
  Çıplak ayaklarıyla ateş edip ölüm hediyeleri fırlatan Svetlana onu aldı ve bağırdı:
  - Ama biz her zaman düşmanı yeneriz! Beyaz kurtlar kahramanları selamlıyor!
  Ve kızlar koro halinde düşmanı yok ediyor, şarkı söylüyor, çıplak ayaklarıyla ölümcül silahlar fırlatıyor:
  - Kutsal savaşta! Bu bizim zaferimiz olacak! İmparatorluk bayrağı ileri! Düşen kahramana şeref!
  Ve yine kızlar sağır edici bir ulumayla ateş edip şarkı söylüyorlar:
  - Kimse bizi durduramayacak! Bizi kimse yenemeyecek! Beyaz kurtlar düşmanı eziyor! Beyaz kurtlar - kahramanlara selam olsun!
  Kızlar yürüyor, koşuyor... Ve Rus ordusu Tokyo'ya doğru ilerliyor. Ve Japonlar kendilerini öldürüyor ve biçiliyorlar. Rus ordusu hareket ediyor. Ve birbiri ardına zaferler.
  Çar Nicholas gerçekten şanslı bir bilet çıkardı. Rus birlikleri şimdiden Japon başkentine saldırmaya başlıyor. Ve hepsi o kadar harika ki.
  Buradaki kızlar tabi ki herkesten öndeler ve baskıları, istismarları had safhada.
  Özellikle çıplak ayakla el bombası attıklarında. Bu genellikle samuraylar arasında şok ve dehşete neden olur.
  Ama burada Japon başkentinin duvarına tırmanıyorlar. Ve insanları ve atları lahana şeklinde kesiyorlar. Rakiplerini parçalara ayırdılar. Kızlar geliyor, çığlık atıyor ve gülüyorlar! Ve çıplak topuklarıyla çenenize tekme atıyorlar. Japonlar baş aşağı uçuyor. Ve kendi risklerine düşerler.
  Ve savaşçılar kılıçlarını daha da güçlü bir şekilde sallıyorlar.
  Ve samuraylar yenilgi üzerine yenilgiye uğruyor. Böylece Rus birlikleri Tokyo'yu ele geçirdi.
  Mikado korku içinde koşar ama hiçbir yere saklanamaz. Böylece kızlar onu esir alıp bağladılar!
  Büyük zafer! Japon İmparatoru, II. Nicholas lehine tahttan çekilmeyi imzaladı. Rus Çarının unvanı önemli ölçüde uzatıldı. Kore, Moğolistan, Mançurya, Kuril Adaları, Tayvan ve Japonya'nın kendisi Rusya'nın eyaletleri haline geldi. Japonya'nın küçük ve sınırlı bir özerkliği olmasına rağmen. Ama imparatoru Rus, otokratik bir çar!
  Nicholas II, hiçbir şey tarafından kısıtlanmayan mutlak bir hükümdar olmaya devam ediyor. O, Otokratik Çar!
  Ve şimdi de Japonya İmparatoru, Sarı Rusya, Bogdykhan, Khan, Kagan ve benzeri...
  Evet, daha fazla şans. Şansın Putin'in bu kadar çok şeyi fethetmesine izin verdiğine dikkat edin! Ne yazık ki yirmi birinci yüzyıl yakalamalar için pek uygun değil!
  Putin'in düşmanı McCain'in beyin kanserinden ölmesinin Rusya'ya ne faydası var? Şans elbette muazzamdır, bunu bilerek hayal bile edemezsiniz - düşmanınızın bu kadar kötü ve nahoş bir ölümle ölmesi!
  Ancak Rusya için spesifik getiri sıfırdır.
  Ancak II. Nicholas için Putin'in bu şansı ve şansı büyük bölgesel kazanımlara dönüştü. Ama gerçekte neden servet Putin'e hediye versin ki? Peki, Sobchak'ın böyle bir zamanda ölmesi ve ona anayasa mahkemesi başkanlığı görevinin verilmesine gerek olmaması Rusya için ne kadar iyi?
  Ve Tüm Rusya'nın Çarı II. Nicholas olağanüstü bir insandır. Doğal olarak böylesine büyük bir zaferden sonra gücü ve otoritesi güçlendi. Bu, bazı reformların yapılabileceği anlamına geliyor. Özellikle Ortodokslukta! Soyluların İslam'da olduğu gibi dört kadınla evlenmesine izin verin. Ve ayrıca kahramanlıklarının ve sadık hizmetlerinin ödülü olarak askerlere ikinci bir eş hakkı vermek.
  İyi reform! İmparatorluktaki diğer inançlara mensup insanların ve yabancıların sayısı arttığı için Rus sayısının da artması gerekiyor. Peki nasıl yapılır? Diğer ulusların kadınları pahasına. Sonuçta, eğer bir Rus üç Çinli kadını eş olarak alırsa, onlardan çocukları olacak ve bu çocuklar uyruğa göre kim olacak?
  Tabii ki baba tarafı Rus! Ve bu harika! İlerici bir zihne sahip olan II. Nicholas, görünüşte ruhundan daha dindardı. Ve tabii ki dini devletin hizmetine sundu, tam tersi değil!
  Nicholas II böylece seçkinler arasındaki otoritesini güçlendirdi. Erkekler bunu uzun zamandır istiyordu. Ve kenar mahallelerin Ruslaştırılmasını hızlandırdı.
  Rahipler de umursamadı. Üstelik yirminci yüzyılda inanç zayıfladı. Ve din, Tanrı'ya gerçekten inanmayarak krala hizmet etti!
  Ve askeri zaferler Nicholas'ı halk arasında popüler hale getirdi ve otoriterliğe alışkın olan o, özellikle değişiklik istemiyordu. Ruslar hiçbir zaman başka bir güç tanımadılar!
  Ve ekonomi büyüyor, ücretler artıyor. Her yıl yüzde onluk bir artış var. Gerçekten neden değişsin ki?
  1913'te Çar Nicholas, Romanovların üç yüzüncü yıldönümünde çalışma gününü bir kez daha 10,5 saate, cumartesi ve tatil öncesi günlerde ise 8 saate düşürdü. Hafta sonları ve tatil günlerinin sayısı da arttı. İzin günü ve Japonya'nın teslim olduğu tarih olarak kutlanmaya başlandı. Ve kralın doğum günü, kraliçenin doğum günü ve taç giyme günü.
  Tahtın varisinin hemofili hastası olduğu ortaya çıktıktan sonra Çar Nicholas kendisine ikinci bir eş aldı. Böylece tahtın veraset meselesi çözüldü.
  Ancak büyük bir savaş yaklaşıyordu. Almanya dünyayı yeniden şekillendirmenin hayalini kuruyordu. Ancak Çarlık Rusyası savaşa hazırdı.
  1910'da Ruslar Pekin'i ilhak etti ve imparatorluklarını genişletti. İngiltere, Almanya'ya karşı ittifak karşılığında bunu kabul etti.
  Kraliyet ordusu en kalabalık ve güçlü orduydu. Barış zamanındaki sayısı üç milyon bin alaya ulaştı. Almanya'nın barış zamanında yalnızca altı yüz bini vardı. Artı Avusturya-Macaristan, ancak birlikleri savaşa hazır değil!
  Ancak Almanlar hâlâ Fransa ve İngiltere ile savaşmayı planlıyor. Peki iki cepheyi nereye çizebilirler?
  Ruslar dünyanın ilk hafif tankları "Luna"-2'yi seri üretime soktu. Ve dört motorlu bombardıman uçakları "Ilya Muromets" ve makineli tüfekli savaşçılar "Alexander" ve çok daha fazlası. Ve elbette güçlü bir filo.
  Almanya'nın eşit güçleri yok.
  Ve Almanlar yine de Belçika'ya saldırıp Paris'i atlamaya karar verdi. Burada onlara göre hiçbir şey yoktu.
  Ama yine de savaş başladı. Almanya ölümcül hamlesini yaptı. Ve birlikleri Belçika'ya taşındı. Yalnızca kuvvetler eşit değildir. Rus birlikleri halihazırda Prusya ve Avusturya-Macaristan'a doğru ilerliyor. Ve 40 kilometre hıza sahip Luna-2 tankı zaten devasa bir güç.
  Üstelik Çar Nicholas'ın savaşın başladığı için şanslı olduğunu da unutmayın. Çar Almanya'ya saldırmazdı. Ve böylece Rus tarafında kuvvetlerde, tanklarda, topçu üstünlüğünde ve nicelik ve nitelik bakımından en iyi havacılıkta büyük, ezici bir üstünlük var. Ve daha güçlü bir ekonomi, çünkü devrimin ve savaştaki yenilginin yol açtığı durgunluğun önüne geçmek mümkündü. Ve böylece her zaman başarıdan sonra bir yükseliş ve başarı olur.
  Açıkça Almanlar saldırı altındaydı. Ve sonra ana güçlerle birlikte Fransa ve İngiltere'ye karşı tırmandılar. Nereye gitmeliler?
  İtalya'yı alın ve Avusturya-Macaristan'a savaş ilan edin! Tek artısı Türkiye'nin Rusya'ya karşı savaşa girmiş olmasıdır. Ama bu kral için daha da iyidir; sonunda Konstantinopolis'i ve boğazları kendisine alabilir! Bu yüzden...
  Ve ayrıca dört cadı, ebediyen genç yerli inananlar Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana savaşta! Ve zaten sana vuracaklar! Yani hem Almanları hem de Türkleri vuracaklar!
  Yazar ve şair Oleg Rybachenko uyandı. Genç cadı-büyücü sonsuza kadar sözünü yerine getirerek II. Nicholas'a Vladimir Putin'in şansını verdi ve şimdi Oleg Rybachenko'nun da bu şansı yerine getirmesi gerekiyor. Uyanmak kolay olmadı. Çocuğun vücuduna sert bir kırbaç vuruldu. Çocuk ayağa fırladı. Evet, Oleg Rybachenko artık kollarından ve bacaklarından zincirlenmiş kaslı bir çocuk. Siyah tenli, kuru ve adaleli, belirgin kaslara sahip bir vücut görebilirsiniz. Gerçekten güçlü ve dayanıklı bir köle, güçlü bir cildi var ve o kadar sertleşmiş ki, gözetmenin dayakları onu kesemiyor. Genç kölelerin tamamen çıplak ve battaniyesiz uyuduğu çakılların arasından kalkarak diğer çocuklarla birlikte kahvaltıya koşuyorsunuz. Doğru, burası sıcak, iklim Mısır'a benziyor. Ve oğlan tamamen çıplak, sadece zincirler var. Ancak oldukça uzundurlar ve pratik olarak yürümeyi veya çalışmayı engellemezler. Ancak bunlarda büyük bir adım atamazsınız.
  Yemekten önce ellerinizi derede yıkarsınız. Bir tayın alıyorsunuz: pirinç püresi ve çürük balık parçaları. Ancak aç bir köle çocuğa bu bir incelik gibi görünür. Sonra madene gidiyorsun. Sabah güneş henüz doğmadı ve oldukça hoş.
  Çocuğun çıplak ayakları o kadar sert ve azgın hale geldi ki, keskin çakıl taşları hiç acımıyor, hatta hoş bir şekilde gıdıklıyor.
  On altı yaşın altındaki çocukların çalıştığı taş ocakları. Elbette daha küçük arabaları ve aletleri var. Ama yetişkinler gibi on beş, on altı saat çalışmanız gerekiyor.
  Kokuyor, bu yüzden kömür yüzeyinde tuvaletlerini yapıyorlar. İş basit: kazmalarla taşları kesip sepetlerde veya sedyelerde taşıyın. Bazen arabayı da itmeniz gerekir. Genellikle erkekler onu ikili ve üçlü olarak iterler. Ancak Oleg Rybachenko çok güçlü olduğu için tek başına seçildi. Ve kazmayı bir yetişkin gibi elinde tutuyor. Diğerlerinden çok daha büyük bir görevi tamamlaması gerekiyor.
  Size gittikçe daha sık verdikleri doğrudur. Günde üç kez, iki kez değil.
  Oleg Rybachenko'nun vücudunda yaşadığı köle çocuk birkaç yıldır buradaydı. İtaatkar, çalışkan, tüm hareketler otomatiklik noktasına kadar uygulanır. Gerçekten çok güçlü, dayanıklı ve neredeyse hiç yorgunluk bilmiyor. Ama aynı zamanda, çocuk neredeyse hiç büyümüyor ve şu anda bu yaşa göre ortalama boyuyla on ikiden fazla görünmüyor.
  Ama güç... Birkaç yetişkin için. Genç bir kahraman. Ancak görünüşe göre bu asla yetişkin olmayacak ve sakal bırakmayacak.
  Ve Tanrıya şükür! Bir yazar ve şair olarak Oleg Rybachenko tıraş olmayı sevmiyordu. Kendin için çalışıp taşları kırarsın, ufalarsın. Ve sepete. Daha sonra onu arabaya taşırsınız. Onu zorlamak zor ve çocuklar bunu sırayla yapıyor.
  Buradaki oğlanlar neredeyse siyahi ama yüz hatları ya Avrupalı, Hindu ya da Arap. Üstelik daha birçok Avrupalı var.
  Oleg onlara daha yakından bakıyor. Kölelerin konuşmasına izin verilmiyor, onları kırbaçla dövüyorlar.
  Oleg Rybachenko da şimdilik sessiz. Ve çalışıyor. Burada erkek denetçilerin yanı sıra kadınlar da var. Onlar da zalimdirler ve kırbaçla dövülürler.
  Üstelik tüm erkek çocukların cildi Oleg'inki kadar güçlü değil. Birçok insan patladı ve kanadı. Ve gardiyanlar seni öldüresiye dövebilir. İş çok zor ve çocuklar özellikle güneş doğduğunda çok terlemeye başlıyorlar.
  Ve burada bir değil iki güneş var. Bu da günün çok uzun olmasına neden oluyor. Ve çok iş var. Oğlanların uyumaya ve dinlenmeye zamanları yok. Bu onlar için büyük bir azaptır.
  Oleg Rybachenko mekanik olarak doğrayıp yükleyerek kendi başına çalıştı. Kendim için karıştırdım...
  Ve II. Nicholas'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in başarısını kazanmasından sonra neler olduğuna dair bir resim hayal etti.
  Natasha, Zoya, Aurora ve Svetlana, Przemysl'de Avusturyalılara saldırır. Rus birlikleri hemen Lvov'u aldı. Ve en güçlü kaleye saldırırlar.
  Kızlar çıplak bacaklı ve bikinili olarak şehrin sokaklarında hızla koşuyorlar.
  Avusturyalıları doğrayıp çıplak ayaklarıyla küçük diskler fırlatıyorlar.
  Aynı zamanda kızlar şarkı söylüyor:
  - Çar Nicholas bizim mesihimizdir,
  Güçlü Rusya'nın heybetli hükümdarı...
  Bütün dünya titriyor, nereye gidecek?
  Nikolai için bir şarkı öne çıkıyor!
  Natasha Avusturyalıları doğradı, çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı ve şarkı söylemeye başladı:
  - Rusya için!
  Zoya ayrıca düşmanlarını da eziyor ve özgüvenle şarkı söylüyor:
  - Kraliyet imparatorluğu için!
  Ve çıplak ayağıyla fırlatılan el bombası uçuyor! Bu katil bir kız. Çeneni kırıp denizi içebilir!
  Ve Aurora da çıplak ayak parmaklarıyla bir disk fırlatıyor, Avusturyalıları dağıtıyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya'nın büyüklüğü adına!
  Ve çok keskin dişlerini gösterecek! Dişler gibi parlıyor.
  Svetlana da pes etmeyi unutmuyor ve kükrüyor:
  - Kutsal ve Yenilmez Nicholas II'nin Rus'u!
  Kız muazzam bir tutku gösteriyor. Ve çıplak ayakla her şeyi ve hediyeleri fırlatıyor!
  Çıplak ayaklarıyla ateş eden, doğrayan ve ölümcül silahlar fırlatan Natasha ciyaklıyor:
  - Rus'umu seviyorum! Rus'umu seviyorum! Ve hepinizi keseceğim!
  Zoya da çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir şey fırlatarak ateş ediyor ve uluyor:
  - Büyük Çar Nicholas! Dağlar da denizler de onun olsun!
  Aurora vahşi, çılgın bir öfkeyle çığlık atıyor ve çıplak ayak parmaklarıyla hediyeler fırlatıyor, uluyor:
  - Kimse bizi durduramayacak! Bizi kimse yenemeyecek! Atılgan kızlar düşmanlarını çıplak ayakla ve çıplak topuklarla eziyor!
  Ve yine kızlar çılgın bir telaş içindeler. Hareket halindeyken Przemysl'i yakalıyorlar ve giderken şarkı söyleyip beste yapıyorlar;
  Kutsal Rus'umuz yüceltildi,
  Gelecekte birçok zafer var...
  Kız çıplak ayakla koşuyor
  Ve o artık dünyada güzel değil!
  
  Biz gösterişli Rodnoverki'yiz ,
  Cadılar her zaman yalınayaktır...
  Kızlar erkekleri çok seviyor
  Şiddetli güzelliği!
  
  Asla pes etmeyeceğiz
  Düşmanlarımıza boyun eğmeyelim...
  Ayaklarımız çıplak olsa da
  Çok fazla morluk olacak!
  
  Kızların acele etmesi daha güzel
  Soğukta çıplak ayak...
  Biz gerçekten kurt yavrularıyız
  Onu yumruklayabiliriz!
  
  Durdurulamayız
  Müthiş bir Fritz sürüsü...
  Ve ayakkabı giymiyoruz
  Şeytan bizden korkuyor!
  
  Kızlar Tanrı Rod'a hizmet ediyor,
  Bu elbette harika...
  Biz zafer ve özgürlük içiniz,
  Kaiser biraz kötü olacak!
  
  Her şeyden daha güzel olan Rusya için,
  Savaşçılar yükseliyor...
  Yağlı yulaf lapası yedik
  Savaşçılar eğilmez!
  
  Kimse bizi durduramaz
  Kızların gücü çok büyüktür...
  Ve bir damla gözyaşı dökmeyecek,
  Çünkü biz yeteneğiz!
  
  Hiçbir kız eğilemez,
  onlar her zaman güçlüdür...
  Anavatan için şiddetle savaşıyorlar,
  Hayaliniz gerçekleşsin!
  
  Evrende mutluluk olacak
  Güneş Dünya'nın üzerinde olacak...
  Senin bozulmaz bilgeliğinle,
  Kaiser Süngü!
  
  Güneş her zaman insanların üzerinde parlar,
  En geniş ülkenin üzerinde,
  Mutlu yetişkinler ve çocuklar,
  Ve her savaşçı bir kahramandır!
  
  Asla çok fazla mutluluk yoktur
  Şanslı olacağımıza inanıyorum...
  Kötü havanın dağılmasına izin verin -
  Ve düşmanlara yazıklar olsun!
  
  Irkımızın Tanrısı çok yücedir,
  O'ndan daha güzel kimse yoktur...
  Ruhta daha yüksek olacağız,
  Böylece kötü olan herkesi kusar!
  
  Düşmanlarımızı yenelim, inanıyorum
  Beyaz, Rus Tanrısı bizimle...
  Fikir bir neşe olacak,
  Kötülüğün kapınıza girmesine izin vermeyin!
  
  Kısacası İsa'ya
  Her zaman sadık kalacağız...
  O bir Rus Tanrısı, dinle,
  Kendisinin Yahudi Şeytan olduğu konusunda yalan söylüyor!
  
  Hayır, aslında Yüce Allah,
  En Kutsal Ana Ailemiz...
  Çatı ne kadar güvenilirdir,
  Ve onun Oğlu-Tanrısı Svarog!
  
  Kısacası Rusya için
  Ölmek utanılacak bir şey değil...
  Ve kızlar en güzelleri
  Bir kadın bir ayının gücüne sahiptir!
  
  
  PLANLAR DEĞİŞMEDİ
  Hitler OKW planını değiştirmedi ve Stalingrad'a saldırı A ve B Ordu Grupları tarafından hem kuzeyden hem de güneyden gerçekleştirildi. Ve saldırı Mainstein'a emanet edildi . Sonuç olarak Stalingrad, her taraftan gelen saldırının ardından on gün içinde düştü. Ve Sovyet birlikleri kendilerini tamamen kuşatılmış halde buldu. Bundan sonra Wehrmacht Volga kıyısı boyunca Hazar Denizi'ne doğru ilerledi. Kızıl Ordu nasıl tepki verdi? Merkezdeki hücum pek başarılı olmadı.
  Üstelik Japonya, ikinci bir cephe açmamasına rağmen Midway Muharebesi'ni kazandı ancak Hawaii Adalarını ele geçirdi. Aynı zamanda samurayların kara birimleri Hindistan'a doğru ilerledi. Bu koloniyi elinde tutmak için İngiltere, Meşale Harekatı'ndan vazgeçerek Mısır'dan bazı birliklerini çekmek zorunda kaldı.
  Almanlar doğu cephesinde inisiyatifi elinde tuttu. Stalingrad'ın hızla ele geçirilmesi güney kanadını çöktü. Fritz Hazar Denizi'ne kaydı ve Kafkasya'yı karadan kesti. Daha sonra Türkiye savaşa girdi. Ordusu çok güçlü olmasa da oldukça kalabalıktır ve cesurca savaşma yeteneğine sahiptir.
  Zaten ilk günlerde Türkler Batum'u alıp Erivan'ı kuşattı. Evet, Kızıl Ordu Alman cephesi tarafından sıkıştırıldığı için başarıları makul.
  Nazilerin, Sovyet birliklerinin savaşa doğrudan trenlerden girip onları parça parça yenmesinden yararlandığını belirtmekte fayda var. Bu da elbette savaşın gidişatını olumsuz etkiledi.
  Stalin de gergindi ve korkmuştu; ne pahasına olursa olsun Kafkasya'nın tutulmasını talep etti.
  Kısacası Stalingrad'ın kahramanca savunması işe yaramadı ve her şey dağıldı. Uzak Doğu'da Japon tümenlerinin yokluğu bile yardımcı olmadı.
  Almanlar Hazar Denizi kıyısı boyunca Dağıstan'a doğru ilerledi. Toz toplamalarını önlemek için - ancak kuvvetler eşit değil, ayrıca Kızıl Ordu erzak konusunda da büyük zorluklar yaşadı. Ve o pes etti. Ve Almanlar aktif olarak bombaladılar.
  Amerika Birleşik Devletleri, Japonya'nın zaferlerinden rahatsız olan Üçüncü Reich'a neredeyse dokunmadı. Britanya biraz zayıfladı ve başı da belaya girmedi! Artık Almanların çok fazla uçağı vardı ve onlara gerçekten baskı uygulayabiliyorlardı.
  Stalin en kötü niteliklerini gösterdi ve çoğu zaman öfkesini kaybedip bağırdı, ancak en iyi kararları vermedi.
  Böylece Kafkasya'nın kaybı kaçınılmaz hale geldi.
  Zaten Azerbaycan sınırında bir savaş yaşanıyor.
  Sovyet kızları çaresizce savaşıyor. Burada güzellikler umutsuzca savaşıyor.
  Ve geri çekilmiyorlar ve pes etmiyorlar. Ve arkalarında sürünüyorlar.
  Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana Alman generali arkadan sürüklediler. Bu havalı. Kızlar onu dizlerinin üstüne koydular ve çıplak ayaklarını öpmeye zorladılar. Büyük bir coşkuyla onları tokatladı! Ve kızların topuklarını yaladı.
  Savaşçı kızlar genellikle çok seksi ve çekicidir. Sonra Fritz savaşını verdiler.
  Natasha bir patlamayla saldırdı ve Nazilerin yolunu kesti. Çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Büyük zafer için!
  Zoya da ateş etti ve ciyakladı:
  - Anavatan ve Stalin adına!
  Onu aldı ve el bombasını çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı. Nazileri dağıttı ve bağırdı:
  - SSCB için!
  Kızlar çok güzel ve muhteşem.
  Augustine de çıplak ayağıyla bir el bombası fırlattı ve dişlerini göstererek el bombasını alıp tısladı:
  - O kadar kavga ediyorum ki! Bir sonlandırıcı gibi!
  Ve Svetlana da çıplak ayak parmaklarıyla çok ölümcül ve yıkıcı bir şey fırlatacak. Ve yine şarkı söyleyecek:
  - Arkadaşlığımız yekpare ve bunun anlamı da bu!
  Dört, böyle kavga ediyorlar - bunlar kız! Komik güzellikler yanıt olarak uzun dillerini gösteriyor.
  En yüksek kategorideki savaşçılar. Ve sana nasıl vuracaklar ve sana nasıl bağıracaklar.
  Almanları bir presle böğürtlen gibi eziyorlar.
  Natasha ateş etti, çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve şarkı söyledi:
  - Biz ışığın ve kızıl bayrağın savaşçılarıyız!
  Zoya ayrıca katili çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı ve şunları söyledi:
  - Ve Lenin için savaşacağız!
  Sonra dişlerini göstererek Augustine'e saldırdı:
  - Büyük sevinç adına!
  Ve sonra Svetlana çıplak ayaklarıyla ateş edip el bombaları fırlattı ve kükreyerek:
  - Bu işi üstleneceğiz ve tersine çevireceğiz!
  Dördü aktif olarak çalışıyor ve çekim yapıyor. Sonuçta bunlar imha hakkında çok şey bilen kızlar. Ve onlar bu şekilde kavga etmiyorlar.
  Ve gerçek sonlandırıcılar için olması gerektiği gibi... Yüksekten uçan savaşçılar. Ve yıkıma karşı bir tutkuları var.
  Natasha yine çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve tısladı:
  - Bu dünyayı sınıf mücadelesinin şiddetlenmesi olarak çok iyi anlıyorum!
  Zoya da çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül, et parçalayan bir el bombası fırlatarak tısladı:
  - Hangi evin kırmızı bayrağı olacak!
  Ve sonra Augustine sırasını verdi. Nazileri biçti ve çıplak ayağıyla bir el bombası attı - tıslayarak:
  - Harika alan, burası bizim topraklarımız ve hepimiz!
  Savaşçılar gerçekten bir ısıtma yastığını bile parçalama yeteneğine sahiptirler.
  Ve sonra Svetlana çıplak ayağıyla bir el bombasını fırlattı, bir patlama yaptı ve öfkeyle şöyle dedi:
  - Ateş ve zıplayan at çok öfkeli!
  Kızlar elbette tahrik olacak. Ve kafa tutuyorlar.
  Alman tarafında ise Gerd'in mürettebatı T-4'te savaşıyor. Yine başladıktan sonra ısınamayacaksınız ve bu baskıyı bastıramayacaksınız. Kızların gözlerinde öyle cehennem ateşi var ki.
  Kendilerini vuruyorlar ve kurtuluş şansı vermiyorlar. Ve onların beyaz, inci gibi dişlerine karşı koyamazsınız.
  Savaşçılar saldırgandır ve uluyorlar:
  - Vahşi aroma! Bütün düşmanları cehenneme göndereceğiz!
  Gerda ateş edecek, otuz dördü vuracak ve ciyaklayacak:
  - Gelecekteki zaferler!
  Charlotte çıplak ayaklarıyla tetiğe basıyor ve guruldamaya başlıyor:
  - Seni parçalayacağız!
  Magda da T-26'yı ateşledi, imha etti ve şunları söyledi:
  - Bunu açığa çıkaracağız.
  Ve çıplak ayak parmaklarını salladı.
  Christina da çıplak ayaklarıyla pedallara basıyor ve tıslıyor:
  - Partimize şerefe!
  Elbette kızlar bikinili ve yalınayak neredeyse çıplak. Ve aynı zamanda son derece seksi.
  Ve çok mükemmel olmasa da etkili T-4'leriyle saldırılar gerçekleştiriyorlar. Ve düşmana ateş ediyorlar. Böyle kızlara hiçbir konuda teslim olmayın! Ve dişlerini nasıl gösterdiklerini. Ve nasıl da surat yapıyorlar!
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla ateş ederek kendi kendine kükrüyor:
  - Gerda öldürmeyi seviyor, bu Gerda!
  Ve yine mermi atıyor.
  Daha sonra Charlotte sırayla ateş etti ve kükreyerek otuz dörtlüyü yere serdi:
  - Midelerini parçalayacağım!
  Ve çıplak ayakla yeniden başlayacak.
  Ve sonra Christina katili ekleyecek. Ayrıca çıplak ayak parmakları kullanılıyor.
  Ve kükreyecek:
  - Ben saldırganlığın vücut bulmuş haliyim!
  Ne güzel bir beli ve biçimli bir karın kasları var!
  Ve sonra Magda onu alıp tokatlayacak ve kükreyecek :
  - Banzai!
  Bacakları da çıplak ve yontulmuş!
  Dört Alman kadın kendilerini zorluyor ve gerçekten kazanıyor. Çok fazla saldırganlığı ve canlılığı var.
  Savaşçılar sopayı kullanır ve ateş eder. Kızıl Ordu'nun gitmesine izin vermiyorlar.
  Kadın pilotlar da gökyüzünde savaşıyor ve bunu gösteriyorlar. Onların ruhlarının ölçülemez olduğunu.
  İşte en yeni Alman Focke-Wulf. Gertrude bu işin içinde. Ve bu kız erkeklerden daha havalı olduğunu gösteriyor. Faşistleri böyle eziyor. Onlara en ufak bir merhamet göstermez. Gerçek kavgayı Gertrude başlattı.
  Ve bir Sovyet Yak'ını vurup bağırıyor:
  - Ben süper bir kızım!
  Sonra onu alıp dilini gösterecek. Ve yine topyekûn imhaya girişecek. Bu kız. Ve ayrıca yalınayak ve bikinili. Ve sonra LAGG yere düştü ve tekrar kükredi:
  - Pilot nişancı!
  Ve ciğerlerinin tepesine kadar gülecek. Ve sonra PE-2'yi devirecek. Çok havalı bir kapsam ve sınıfa sahip bir kız. Daha sonra tekrar manevra yaparak Yak'ı hava toplarıyla yok etti. Ve deneyecektir .
  - Ben gökyüzünün dişi kurduyum!
  Ve dişlerini nasıl gösteriyor! Ve nasıl vahşi olunur! Ne büyükanne! Bütün kadınlara Baba!
  Ama elbette faşistler güneyden de saldırmaya çalışıyor.
  Orada özellikle pilot Helga ME-109'da savaşıyor. Ve o kadar başarılı ki, parçalar İngilizlerden uçuyor.
  Bir kız Mustang'e çarptı ve şarkı söyledi:
  - Üstümüzde leylak rengi bir sis süzülüyor!
  Genel olarak çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşmek ne kadar güzel. Bu ne kadar pratik! Ve çok kullanışlı.
  Helga bir pilottur. Führer tavsiyelere kulak verecek ve kızların tanklara, uçaklara ve orduya binmesine izin verecek kadar akıllıydı. Ve Almanlar için işler ne kadar da iyi gitti.
  Kadınların vücutlarının bu kadar etkili olmasını kendileri de beklemiyorlardı. Burada Helga'nın ivme kazanması ve hesap vermesi meşhurdur.
  Kız çıplak ayaklarıyla pedallara basıyor ve kükrüyor:
  - Ben çok tatlı bir küçük ineğim!
  Helga iki İngiliz uçağını daha düşürdü ve ciyakladı:
  -Arkamda sıra sıra Alman askerleri var!
  Ayrıca bir bombacıyı da düşürdü! Ne kızı! Bütün kızlara büyük ve havalı bir savaşçı. Eğer yok ediyorsa bunu da hiçbir tören yapmadan, acımadan yapıyor.
  Buradaki kızlar çok seksi!
  Ve Rommel'in birlikleri, ilave kuvvetlerin gelmesini beklemeden çölü yarıp geçiyor. Kazanmamız lazım, dolayısıyla da kazanmalıyız. Efsanevi komutan "Çöl Tilkisi" zaten üstün güçlerle savaşmaya alışmıştı. Onun askerleri de öyledir. Örneğin burada kadın SS savaşçılarından seçilmiş bir birlik var. Cephenin çatladığı, Almanların geri çekildiği ve İngilizlerin ise tam tersine, Tolbuk'u serbest bıraktığı ve Wehrmacht'ı Afrika topraklarından atmakla tehdit ettiği Aralık ayı başlarında transfer edildiler.
  Sonra ele geçirilen Fuhrer şunu önerdi: dişi kaplanlardan oluşan bir taburun nakledilmesi. Bayanlar güç dengesini değiştireceği için değil, erkekler, özellikle de İtalyan erkekleri utansınlar ve çok daha agresif, daha ustaca savaşsınlar diye. Sonuçta, eğer zorlu eğitimle sertleştirilmiş elit kızlar öndeyse, o zaman erkekler çok utanacak.
  Savaşçılar, koruma için özel kremler kullanarak sadece bikiniyle savaştı. Altı ay boyunca çıplak kız ayakları o kadar azgınlaştı ki, tava kadar sıcak kumlardan korkmuyorlardı ve bronzluktan tenleri koyu çikolata rengine büründü. Ve birçoğunun arkasında zaten düzinelerce ceset var.
  Margo ve Shella çok genç ama çoktan savaşta sertleşmiş iki Aryan'dır. Onlar bölüğün en gençleri, ancak altı ay içinde zaten Birinci Sınıf Demir Haç'ı kazandılar (ikinci sınıf, taburdaki herkes zaten buna sahipti), acımasız ve nazikler.
  Margot'nun ateş renginde saçları vardı ve Shella da biraz bal renginde, kar beyazı bir sarışındı. Burada karşı saldırı yapan İngiliz tanklarının saldırısını püskürterek savaşıyorlar. Matildalar güçlü zırhlarıyla ilerliyorlar. Sırada yüksek patlayıcı mermilere ve daha hafif araçlara sahip fena Cromwell'ler var. Kızlar kendilerini kuma gömdüler. Bu tür tankları doğrudan vurmanın faydası yok. Onların fark edilmesini engellemeliyiz ve sonra...
  "Matilda" ve "Cromwell" yaklaşık otuz ton ağırlığındadır ve killi kuma kazılmış hendeklerin üzerinden geçtiklerinde durum korkutucu hale gelir. Çıplak, bronzlaşmış boyunlarınıza akıyor ve piç makinelerin korkunç ağırlığını üzerinizde hissediyorsunuz. İşte aynı "Cromwell", 88 mm'lik bir topun bile her zaman kaldıramayacağı, 70 mm eğimli zırhlı tipik bir demir. İngiliz kokuyor, çok keskin benzin ve motor yağı. Kızların kendilerine göre sürprizleri, kolay dertleri var. Faustpatronların ilk modelleri. Erkekler, geleneksel olduğu gibi, kadınların önce gitmesine izin verdikleri için en yeni ve beklendiği gibi gelecek vaat eden silahları test ediyorlar.
  Ama aynı zamanda Nazizmin ikiyüzlü sloganının aksine kızları da işin içine sokuyorlar: "Savaş erkek işidir, barış kadın içindir!".
  Ancak piyadeler geride kaldı, bu da siperlerde oturup kazanma şansı olduğu anlamına geliyor.
  Hendekten düşen kumların burun deliklerini tıkamasından dolayı hapşırmaktan korkan Shella fısıltıyla şöyle diyor :
  - Yalnızca savaş alanında yaşlanmak, son teslim tarihlerinin kaçırılması nedeniyle çürüyen zafer şampanyasının mayalanmasını önlemenizi sağlayacaktır!
  Margo kabul etti:
  - Tahammülü olmayan, yenilginin ekşi şarabını, kaybın acı içkisini tadacaktır!
  Ancak Matilda'lar, Cromwell'ler ve bir düzine hafif Mongoose zaten onların arkasında. Artık hasat saati geldi.
  Bir zamanlar inci gibi olan saçları tozdan griye dönen ve çıplak topuklarını sıcak kumların üzerine koyan Shella, zihinsel olarak Meryem Ana'ya ve diğer azizlere dönerek, beni hayal kırıklığına uğratmayın diyor. Parmak, mandala yumuşak bir şekilde bastırarak kümülatif yükün doğrudan gaz tankına gitmesini sağlar.
  Margo tetiği de yavaşça çekiyor. Daha sonra her iki kız da elleriyle birbirlerine şaplak atıyor. Yükler doğrudan kıç tarafına çarptı ve ardından gaz tankları patladı. Turuncu alevler havaya dalga köpüğü gibi sıçradı ve birinin küfürleri duyulabiliyor.
  Daha sonra İngiliz tanklarının kısa namluları şok nedeniyle kıvrılarak tuhaf tüplere dönüşüyor.
  Ve kaplan kızları cesurca düşmanlara el bombaları atarlar. Ve parçalar her yöne uçuyor, ateşli bir kedinin pençesi gibi zırhı delip geçiyor, yıkıcı bir birikimli parçacık akışı.
  İşte Alman kadınlarının hiçbir şekilde soğukkanlılıkla karakterize edilmediğini söyleyen kadın öfkesi. Ve nasıl savaşacaklarını biliyorlar... Ve saldırının boğulmasına izin veriyorlar.
  Kural olarak baskınlar veya çeşitli vaatlerle askere alınan Araplar ve siyahlardan oluşan piyadelerin saldırısını püskürtmek çok daha kolaydır. Tankların devrildiğini ve önlerinde ciddi bir direnişin olduğunu görünce ilk kayıplarda geri çekildiler.
  Peki, sonra tamamen genel uçuşa dönüyorlar. Tarz bu olduğuna göre - zayıfları gücendir, canavarlar için de öyle olsun!
  Saldırı nihayet sona erdiğinde ve kızlar akşam çölde koşmaya devam ettiğinde, yürürken sohbet ettiler. Shella, Margot'ya sordu:
  - Hala İskenderiye'de olacağımızı mı sanıyorsun?
  Ateş savaşçısı kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Sanırım en geç Kasım ayında, belki Ekim ayında nihayet Mısır'ı işgal edeceğiz.
  Shella mantıklı bir şekilde ve sıcak kumdan dolayı nasırlı tabanlarındaki kaşıntıya aldırış etmeden şunları önerdi:
  altındaki bu çivi yok edildiğinde, tedarik daha iyi hale gelir, yeni birlikler geldikçe düşmanın artık şansı kalmayacaktır.
  Margot güneşin batmasına ne kadar zaman kaldığını görmek için etrafına baktı. Sonunda uzanıp iyi bir gece uykusu çekmek için. Kızaran yıldızın ufka yakınlığı savaşçıyı sakinleştirdi. Tembel bir şekilde şunları söyledi:
  Habor ve Midway'den sonra Girit'e yaptığı muhteşem çıkarmanın tekrarını kaçırmayacağını düşünüyorum . Ancak bu sefer Malta'yı gerçekten yerle bir edecekler.
  Shella bir lanetle gökyüzüne bağırdı:
  - Allah bütün İngiliz üslerini cehenneme çevirsin.
  Güneş sonunda ufkun arkasına saklandı, yılın en serin günü olan 21 Ekim sona erdi. Ve bununla birlikte Kutup Ayısı Operasyonu da başladı. Neden beyaz? İnsanların kuzeyden bahsettiğimizi düşünmelerini sağlayacak kurnazca yanlış bilgiler ama aslında boksörün ezici vuruşu güneyde.
  En büyük İngiliz üssü gerçekten cehenneme benziyordu. Tüm doğu cephesinden toplanan ve iyi bir savaş deneyimi kazanmış binden fazla bombardıman uçağının yanı sıra eskort savaşçıları tarafından saldırıya uğradı. İngilizler elbette uzun zamandır savaşıyorlar ama bu kadar güçlü ve büyük bir saldırı beklemiyorlardı. Aslında, düşman geçici olarak sakinleşmiş olsa bile Almanların cepheyi açığa çıkarmaya karar vereceğine kim inanırdı? Ama İngiliz askerleri artık acımasızca dövülüyor. Mesela gemileri meşhur "şey" Yu-87 tarafından saldırıya uğruyor. Çok hızlı değiller, ancak (zamanlarına göre) en yüksek bombalama doğruluğuna sahip olduklarından, koylarda saklanan İngiliz filosuna eziyet ediyorlar. Saldırı uçaklarının kralı efsanevi von Rudel'in kendisi de dahil olmak üzere daha modern Focke-Wulf'lar çok geride değil. En güçlü Sovyet zırhlısı Marat zırhlısının batırılmasıyla tanınır.
  Örneğin Onbaşı Richard, akbabaların kızak gibi tepeden aşağı yuvarlandığını görüyor. Çok sayıda Alman bombardıman uçağı, yırtıcı balıklar gibi bir buz deliğinden çıkıyor. Zaten olgunlaşmış olan İngiliz korku içinde telefonu kapatır. Hiç bu kadar korkunç bir manzara görmemişti. Bombalar patladıktan sonra sirenler çok geç çalıyor. Patlama dalgası İngiliz askerlerini fırlatıyor, kopmuş kollar ve bacaklar farklı yönlere uçuyor. Demir miğferlerden biri kızararak memurun yüzüne çarptı. Ve nasıl bağırıyor:
  - Churchill kaput! Hitler havalı!
  İngiliz uçaksavar silahları hemen ateş etmeye başlamadı, ancak binlerce bomba aynı anda düştüğünde. Düşman her şeyi doğru hesapladı: Tek bir bomba bile boşa gitmemeli. Öyleyse düşmanı ezin ve vurun. Tüm sektörler haritada önceden işaretlenmiştir. Üstelik küstah İngilizler kendilerini doğru dürüst gizleyememişler bile. Uçaksavar silahlarının çoğu göz önünde duruyor ve ilk süpürülenler onlar.
  Burada 85 mm'lik uçaksavar silahının otuz iki fit uzunluğundaki namlusu bir direksiyon simidi gibi havaya fırlatıldı ve büküldü. Daha sonra düştü ve beş İngiliz'i ezdi. Siyahlardan birinin karnı yarıldı ve bağırsakları dışarı çıktı.
  Ve bombalar düştü ve her şey yanıyordu, bir yakıt deposu gürledi, patlamaya başladılar, mermiler neredeyse tüm iskelete dağıldı, sonra başka bir depo vuruldu. Hepsinden önemlisi, Yu-87 ve Focke-Wulf'un kaportalarına yerleştirilen sirenler sinir bozucu bir şekilde uluyarak siyahlar ve sömürge birliklerindeki Araplar arasında vahşi bir korkuya neden oldu. Ama görünen o ki beyazlar da bir o kadar korkuyor.
  Mesela iki İngiliz fırkateyni çarpıştı, öyle ki kazanlar gürledi. Ve havalanan fırkateynlerin enkazı bile mayın tarlaları gibi havada patladı ve kruvazör dibe battı.
  Kısa namlulu, ancak makul bir hıza ve oldukça güçlü ön zırha sahip İngiliz tankı "Cromwell" panik içinde hızlandı ve kendi deposuna çarptı, hatta yol boyunca perişan haldeki bir düzine askerini bile ezdi. Kaos büyüdü. İngiliz uçak gemisi sarkmaya başladı ve güçlü dretnot, kendi askerlerinin toplandığı kıyıya ateş açtı.
  Ve bu yeraltı dünyasında iki kişi tamamen sakin kaldı. Bunlardan biri yavaş yavaş pipo yakan bir Hintliydi, diğeri ise Arap kökenli olduğu belli olan ama askeri üniformalı bir kadındı. İkisi acele eden ölüme aldırış etmiyorlar. Daha doğrusu, bir sürü imha atlısı alışılmadık bir kart oyunu oynuyordu. Bu, jokerli elli iki kartlık bir oyundu ve hatta bizzat kızılderili tarafından icat edilen kurallara göre oynanıyordu.
  Bir Arap kadın şunları söyledi:
  - Ancak çok fazla gürültü var! Peki neden böyle bir panik yarattınız?
  Sırtı şarapnel tarafından kesilen askerlerden biri neredeyse Kızılderili'ye doğru koşuyordu ama dikkatsizce bir kedi yavrusu gibi atıldı. Kırmızı tenli yüze kan damlacıkları düştü ve gülümseyerek onları yaladı. Sonra şunu fark etti:
  - Gürültü yapmak zayıf, solgun yüzlü insanlara göredir. Biz Apaçiler şöyle düşünürüz; eğer düşman yoksa, o zaman bir düşman ortaya çıkar; daha da iyisi!
  Esmer kadın şunu söyledi:
  - Bu, Mesih'in inancını iddia edenlerin tipik bir zayıflığıdır. Fedakarlıktan bahsetmeyi severler ama kendilerini feda etmezler.
  Hintli hızla başını salladı:
  - Düzen, çimentonun inanç, kumun irade olduğu bir temel üzerine kuruludur! İnanç altın bir kalptir ve irade demir bir yumruktur! Sadece soluk yüzlü insanlarda ne biri ne de diğeri vardır.
  . 5. BÖLÜM
  Alman bombardıman uçağında da bir kız var. Bu durumda Viyola. Çok güzel bir sarışın ve partneri Nicoletta. Ve her iki kız da çok seksi. Yüksek bir yerden bomba atılıyor. Ayrıca savaşçılar çıplak ayaklı ve bikinili.
  Kızlar kendi kendilerine kükrerler:
  - Biz öyle hırsızız ki, süpermeniz!
  Nicoletta ayrıca gövdeden bombalar atıyor. Ve düşmanı yok eder. İngilizler bu şekilde anlıyor.
  Viola ayrıca yukarıdan öldürücü bir bomba fırlatacak. Ve Leo İmparatorluğu'nun savaşçılarını öldürecek.
  Ve ayrıca nasıl ilerlediği:
  - Britanya'ya korku salıyorum!
  Ve çıplak ayağını sallıyor. Ve şarkı söyle:
  - Churchill'i parçalayacağız!
  Yu-188'deki kızlar bomba atmada çok iyiler. Arabaları yeni ve daha gelişmiş. Silah tasarımı çok hızlı ateş ediyor.
  Böylece kızlar ve bir İngiliz savaşçı vuruldu.
  Uçakları oldukça hızlı. Savaşçılar yıkımı serbest bırakmak için yine çıplak ayaklarını kullanıyor.
  Viola kükrer:
  - Bütün düşmanlarımı tabuta göndereceğim!
  Nicoletta uluyor:
  - Ve düşmanı atıyorum!
  Ve çıplak ayaklarını nasıl alıp sallayabiliyor!
  Bunlar kızlar ve düşmanları nasıl alt ettikleri. Ve durmayın. Gerçek Aryanlar.
  Ve çıplak göğüslerini büküp salladıklarında.
  Ve yine bomba atıyorlar.
  Ve burada başka uçaklarda da kızlar var. İşte Eva bomba atıyor. İngilizleri yok eder ve şarkı söyler:
  - Çok harikayım!
  Eva da çıplak ayaklarıyla pedal çeviriyor.
  Ama Viola bombayı tekrar atacak ve kükreyecek:
  - Ben vahşi bir kızım, bir saat içinde on erkek istiyorum ki bu çok havalı ve muhteşem!
  Yanan birkaç İngiliz askeri, alevleri söndürmek için suya koştu. Hatta suya girdiği için kaynıyordu, çığlıklar ve vahşi inlemeler duyuluyordu. Ve deniz köpüğünün üzerinde önce kalın, sonra yavaş yavaş yayılıp solgunlaşan kanlı halkalar geziniyordu. Ve bir zamanlar Dünya üzerindeki en büyük ve en geniş imparatorluğun savaşçıları insan görünüşlerini kaybediyorlardı. Arap kadın küçümseyerek homurdandı:
  - Ve bu adamlar bizi burka giymeye zorluyor!
  Kızıl saçlı adam sinsice gözlerini kısarak şunu söyledi:
  - Görünüşe göre tehditkar bakışların onları korkutuyor!
  Arap kadın alaycı bir tavırla dişlerini gösterdi ve şöyle dedi:
  - Bir kadının yumuşaklığı zırhın sağlamlığına benzer, ancak çok daha öldürücü ve koruma açısından çok yönlüdür!
  Almanlar, düşmanın hazırlıksızlığına güvenerek hemen tüm gücüyle düşmana doğru koşan bir boksörün taktiği olan tüm güçleriyle derhal saldırmayı tercih etti. Onlarca düşman uçağı hava meydanlarında yanarken, havalanamıyor. Lancaster'ların içinde kendi bombaları patlayıp etraflarındaki her şeyi yok ettiğinde. Zor ama etkili taktikler. Böylece yeraltı dünyasının senfonisi gücünün zirvesine ulaştı ve sonra azalmaya başladı.
  Ancak bu elbette bununla bitmedi, hava indirme bölümü devreye girdi. İngilizler böyle bir tedavinin peşindeyken, ılık olarak alınabilirler. Neyse ki, iniş planörleri zaten gerekli miktarlarda üretildi ve onları çekme yöntemlerinde ince ayar yapıldı. Belki de bugün dünyanın en iyisi.
  Böylece uçurtmalar gibi değil, daha yavaş, ama yeterince hızlı uçuyorlar ve hatta Hitler'in en sevdiği başyapıt olan Wagner'in müziği eşliğinde uçuyorlar. Amerikalıların Vietnamlılara saldırırken bu özel müziği kullandığı "Apocalypse" filmini başka kim canlı hatırladı? Onları ne kadar korkuttu. İşte burada Wagner ve amplifikatörler aracılığıyla gürleyen motifler. Paraşütçüler yüzlerine fosfor sürdüler ve kendilerini boyadılar; yeraltı dünyasının şeytanları gibi ürkütücü görünüyorlardı. Ayrıca psikolojik bir etkiye dayanmaktadır. Ayrıca, en azından kısa bir süre için bir parıltıya neden olmak için fosforun içine bazı reaktifler ve bazı magnezyum parçacıkları eklendi. Özellikle dumanlı ışıltının ve sayısız yangının arka planında çok ürpertici. Hatta ejderha ağzı şeklinde kamufle edilmiş makineli tüfekleri bile var. Sonra melodik Alman ve ele geçirilen hafif makineli tüfekler vuruyor. Ve biçilmiş, parçalanmış saflar galiplerin ayaklarına düşüyor. Ve çoğu İngiliz, Almanlardan çok daha fazla olmasına rağmen pes etmeyi tercih ediyor.
  Bir Hintli ve bir Arap kadın, dikkatle kamufle edilmiş küçük bir deliğe saklandılar. Redskin şunları kaydetti:
  - Onları sürdük!
  Siyah saçlı kadın şaşırdı:
  - Biz mi diyorsun? Belki bizi kastediyorsun?
  Hintli başını olumsuz anlamda salladı:
  - HAYIR! Solgun yüzler İngilizleri yeniyor ve bu iyiye işaret! Ve zamanı geldiğinde tatilimiz gelecek! Kızılderililer kıtalarını ne zaman kurtaracak!
  Arap kadın küçümseyerek homurdandı:
  - Acaba dünya üzerinde iktidar sahibi olduğunuzu iddia ediyor musunuz?
  Kızılderili sanki zihinsel engelli bir çocuğa açıklıyormuş gibi şefkatle sırıttı:
  - Çok fazla şey elde etmek isteyenler genellikle hiçbir şeysiz kalırlar! Yani büyük kaşık ağız sulandırıyor!
  Führer elbette şahinlerinin ve şahinlerinin ne yaptığını görmedi, ancak prensip olarak Alman askeri makinesinin her şeyi doğru bir şekilde çözeceğini tahmin etti. Genel olarak Kursk Bulge'a kadar Alman askeri saldırı operasyonları yüksek profesyonel düzeyde gerçekleştirildi. Hatta bazıları bunlara standart diyor. Böyle bir makinenin kayarak tamamen parçalanması bile garip.
  Ve kızlar da benzer bir rüya görüyorlar, bir tür kehanet vizyonu, sert bir emirle kesintiye uğruyor - yükselin!
  
  
  Çar MICHAEL İKİNCİ
  Nicholas II, Japonya'daki bir suikast girişiminin kurbanıydı. O zaman bile tahtın varisiyken öldü. Gerçek tarihte yaşanmış ünlü bir suikast girişimi. Tsarevich Nicholas yaralandı ama mucizevi bir şekilde hayatta kaldı.
  Ama hiçbir mucize gerçekleşmedi. Bu şans, Rusya tarihinin en şanssız çarı için. Nicholas öldü... Ve onunla birlikte, elbette farkında olmadan ama yine de kraliyet imparatorluğunu ve hanedanını yok eden büyük kaybeden de öldü.
  Ve 1894'te on beş yaşındayken II. Michael tahta çıktı. Çar Nicholas'ın kardeşi. Kişi genellikle aptal değildir, oldukça sert ve cesurdur. Mihail Aleksandrovich Romanov, Birinci Dünya Savaşı sırasında vahşi bir tümene komuta etti ve savaşta öne çıktı. Genel olarak Nikolai'den daha sert, daha uzun boylu ve daha anlamlı bir yüze sahip bir adamdı. Daha mı akıllıydı? Nicholas II aptal, yetenekli bir insan değil. Ama yine de yeterince dayanıklı değil, iradeli ve kral olmak için doğmuş değil. Bir de tabii ki II. Nicholas'ın özellikle karısıyla olan sorunları.
  Mikhail kardeşinden daha aptal değil ve en önemlisi daha şanslı... Evet, Nikolai, çarlar için hâlâ kötü bir isim. Ve ilk başarısız olan Nikolai oldu. En başından beri Decembrist isyanı. Sonra İran'la savaşın başarısız başlangıcı. Zafer kazanıldı ama çok fazla fetih olmadı. Ve İran, Rusya'nın a priori rakibi değil. Türkiye ile savaş. Ayrıca ilk başta pek başarılı değil. Ve zaferler çok fazla kana mal oldu. Ve çok az fetih var.
  Ve sonra Kafkasya'da Şamil'le neredeyse kırk yıl süren savaş. Ve bu kötü, genişleme dondu. Ve son olarak Kırım Savaşı'ndaki yenilgi. Ve söylentilere göre ilk intihar eden Çar Nicholas oldu.
  Evet, o kral şanssızdı. Birinci Michael... Sorunlar Zamanında Hükümdardı. Rusya'yı kurtardı. Polonya'dan birkaç şehri fethetti. Sibirya'da biraz ilerleme kaydettik. Ancak uzun yaşamadı. Ancak kral genel olarak normaldi. Ve ciddi delikler olmadan.
  Mihail Romanov'un politikası II. Nicholas'ın politikasıyla aynıydı: Çin'e ve Doğu'ya genişleme. Port Arthur'un inşaatı. Almanya ile diplomasi, Japonya ile savaşa hazırlık. Elbette Yükselen Güneş Ülkesi ile savaşmadan yapamayacağımız açıktı. Ne yazık ki aktif olarak kendini silahlandırıyordu. Ve genç çar zafer istiyordu, fetih istiyordu, Sarı Rusya'yı yaratmak istiyordu. Ayrıca Çin'in gelecekte devasa bir güç olmayı vaat ettiği açıktı ve onu şimdi bölmenin daha iyi olacağı açıktı. Parçalanmış haldeyken.
  Japonya, Port Arthur'daki Rus filosuna saldırdı.
  Ardından Amiral Makarov gönderildi. Bu sefer ölüm olmadı. Kısmen Mikhail, Tsarevich Kirill'in Makarov'a müdahale etmesine izin vermediği ve kendisi gemide olmadığı için. Bu da rotayı biraz değiştirdi.
  Amiral Makarov filoyu eğitti. Daha sonra Japonlar mayınlara yakalanınca Togo filosuna saldırmayı başardı.
  Deniz savaşı Rus filosunun ikna edici bir zaferiyle sonuçlandı. Ancak daha sonra Japonlar yine de Port Arthur'u kuşattı. Ama uzun sürmez. Mikhail, daha genç ve daha yetenekli bir komutan atayarak Kuropatkin'i görevden aldı. Ve yine karada zaferler kazanıldı.
  Japonya genel olarak denizde mağlup oldu. Ve sonra birlikler indi.
  Samuray teslim oldu. Rusya Kuril Adaları'nı geri aldı, Tayvan ve Kore'yi ele geçirdi.
  Daha sonra, bir dizi Çin eyaleti gönüllü olarak imparatorluğun bir parçası haline gelerek Zheltorossiya'yı oluşturdu. Kraliyet imparatorluğu genişledi ve gelişti.
  Duma yok, gereksiz demokrasi yok. Hayat değil, lütuf! Ülkenin hızlı gelişimi. Ama doğal olarak Birinci Dünya Savaşı kaçınılmazdı. Ve artık ejderhanın saati geldi.
  Ancak o zamana kadar Rusya'da zaten hafif tanklar "Luna"-2, Mendeleev'in oğlu tarafından tasarlanan ağır tanklar "Büyük Peter" ve dünyanın en güçlü bombardıman uçakları vardı: "Svyatogor" ve "Ilya Muromets". Güç zaten böyleydi!
  Ve Rus ordusu ilk günlerden itibaren kazanmaya başladı. Ve Çin'in zaten yarı ilhak edilmiş olması nedeniyle çarlık birliklerinin sayısı çok fazlaydı.
  Rus birlikleri doğu Prusya'da Almanları yendi ve Königsberg'i kuşattı. Hem Lviv'i hem de Przemysl'i hemen aldılar. Rusya'nın çok fazla askeri ve çok sayıda hafif, hareketli tankı vardı . Eşi benzeri olmayan ve müthiş bir güç gösteren. Bir ordu birbiri ardına düştü.
  Rus ordusu Budapeşte'yi çoktan ele geçirdi.
  Almanya kendisini zor durumda buldu. Rus birlikleri zaten Oder'e yaklaşıyordu. İtalya da Avusturya'ya savaş ilan etti. Doğru, Osmanlı İmparatorluğu Rusya'ya karşı savaşa girdi. Ancak bu ancak tüm cephelerde yenilgiye ve yenilgiye dönüştü.
  Rus birlikleri zaten Oder'i geçti. Ve kışın Berlin'e saldırmaya başladılar. Şehri tutacak hiçbir şey yoktu. Yani Almanların hâlâ Batı'ya bağlı büyük bir gücü var.
  Ve Wilhelm ve karargahı aceleyle barışı ilan etti, daha doğrusu teslim oldu.
  Savaş yalnızca altı ay sürdü. Rus birlikleri İstanbul'u aldı. Türkiye ise Çar II. Michael'ın ordusu tarafından işgal edildi.
  Bundan sonra Peterhof'ta barış sağlandı. Avusturya-Macaristan parçalandı ve varlığı sona erdi. Galiçya ve Bukovina Rus eyaletleri oldu. Çek Cumhuriyeti ve Slovakya, Çar II. Michael'ın liderliğindeki krallıklar haline geldi. Macaristan da Rus Çarını hükümdarı olarak tanıdı.
  Krakow ve diğer topraklar Polonya Krallığı'na girdi. Doğu Prusya'nın bağlantısı kesildi, Danzig bir Rus şehri oldu. Küçük Asya ve Bağdat'la birlikte Irak'ın çoğu Rus oldu. İngilizler yalnızca Basra ve Filistin eyaletini alırken, Fransa Suriye'nin güneyini aldı.
  Michael II'nin eş yönetici olduğu Yugoslavya krallığı da kuruldu. Kendim ve İtalya için biraz kaptım. Böylece Rusya büyük bir fatih olmayı başardı. Ve küçük masraflarda küçük kayıplar yaşadı. Ancak Almanya yine de tazminatın çoğunu Rusya'ya ödemek zorunda kaldı. Etkileyici zafer!
  . 2. BÖLÜM
  Bundan sonra birkaç küçük savaş daha oldu. Rusya Afganistan'ın çoğunu ele geçirdi - güney İngiltere'ye gitti ve İran'ın üçte ikisi - güney de İngiliz'di. Ardından çarlık, Fransız ve İngiliz birlikleri nihayet Suudi Yarımadasını böldü. Hegemonya ortaya çıktı. Japonya ayrıca Almanya'nın bazı mülklerini de ele geçirmeyi başardı.
  1929 yılına kadar tüm dünyada ekonomik büyüme gözlendi - en güçlüsü Rusya'daydı. Ancak bunu Büyük Buhran takip etti. Hitler'i Almanya'da iktidara getiren şey buydu.
  Rusya'da da devrimci ve grev duyguları artmıştı. Ancak 1931'de Japonya ile Çin yüzünden yeni bir savaş çıktı. Rusya daha güçlüydü ve filo Amiral Makarov'un değerli halefi Amiral Kolçak tarafından yönetiliyordu.
  Zafer, çıkarma ve Japonya, tüm Pasifik mülkleriyle birlikte Rusya'nın bir eyaleti haline geldi. Ve Çar II. Michael ve aynı zamanda Japonya İmparatoru. Evet, çok işe yaradı. Ancak dünya hakimiyeti mücadelesi bitmedi.
  Hitler gücünü artırıyordu. Ve bir koalisyon ortaya çıktı: İngiltere, Fransa, Hollanda, Belçika ve ABD'ye karşı Almanya, İtalya, Rusya.
  1940 yılında çarlık ordusu Çin'in fethini fiilen tamamladı ve Fransız, Hollanda ve İngiliz topraklarına girdi.
  Hitler, 22 Haziran 1941'de Fransa'yı işgal ederek savaşı başlattı. Führer'in harika bir planı ve Mainstein'ın dehası vardı. Rusya, Asya ve Afrika'daki İngiliz ve Fransız kolonilerine karşı bir saldırı başlattı. Bu çok acımasız bir savaş.
  Rusya zaten nüfus bakımından dünyada ilk sırada yer alıyordu, ordusu en iyi ve en gelişmiş tank ve uçaklarla donatılmıştı. Helikopterler, savaş uçakları, saldırı uçakları, jetler de dahil olmak üzere bombardıman uçakları zaten seri üretimde! Genel olarak her şey bir şekilde harika gidiyor.
  Hitler bir buçuk ayda Fransa, Belçika, Hollanda ve Danimarka'yı işgal etti! Çarlık Rusyası Norveç ve İsveç'i işgal etti. Hindistan'ın yanı sıra Çinhindi, İran'ın güneyi, Suudi Yarımadası ve Mısır'a girdi.
  Sömürgeci İngiliz ve Fransız birlikleri, düşük savaş yetenekleriyle ayırt edildiler ve çok düşük bir askeri ruha sahiptiler - pratikte direniş göstermeden teslim oldular.
  Hitler bizzat Afrika'ya taşınmak istedi ancak İspanya, Almanya'ya karşı çıktı. Daha sonra faşistler Franco rejimine saldırarak onu mağlup ettiler. Ve sonra Portekiz. Şiddetli bir saldırının ardından Cebelitarık ele geçirildi!
  Daha sonra Rusya ve Almanya Afrika'yı fethetti. Burada geniş alanlar, ormanlar, çöller ve yolların olmayışı, Britanya, Fransa ve Portekiz'in zayıf ve kafası karışmış sömürge birliklerinin direnişinden daha büyük bir engeldi.
  Bölgelere el konuldu. Epizodik savaşlar, odak direnci. Rus tankları hala en iyisi ve iyi manevra kabiliyetine sahip, özellikle de orta boy tank: Adını Japonlar tarafından öldürülen Tsarevich Nicholas'tan alan "Nikolai".
  Tsuda'nın hangi kötü kaderden kurtardığını bilin Sanzo , Rusya'da St. Petersburg'daki Eyfel Kulesi ile birlikte kendisine ait bir anıtı da yıkacaklardı. Ya da belki tanka onun adını vermişsinizdir.
  Her durumda, "Nikolai"-3 nispeten hafif bir tanktı - otuz tonun altında, dizel motorlu hareketli. Hızı efsanevi otuz dörtten daha yüksekti, ön zırhı daha kalın ve daha eğimliydi, silueti daha düşüktü ve benzer 76 mm kalibreye sahip olmasına rağmen daha uzun namlulu bir topa sahipti.
  Kim ne derse desin, Rusya Afrika'nın üçte ikisinden fazlasını ele geçirdi, geri kalanı Almanya ve İtalya'ya gitti. Ve Mayıs 1942'deki büyük bombalamanın ardından, Rusya ve Alman birliklerinin Britanya'ya ortak çıkarmaları gerçekleşti. Çatışmalar yalnızca iki hafta sürdü ve İngiltere ile İrlanda işgal edildi.
  Ve bir ay sonra İrlanda'yı işgal ettiler.
  Amerika, böylesine tehlikeli bir savaşa girmekten korktuğu için oldukça pasif davrandı, ancak yine de Britanya'ya kaynak konusunda yardım etti. Böylece Hitler, Mussolini ve II. Michael ekonomik açıdan en güçlü gücün işini bitirmeye karar verdiler.
  Üstelik Rusya'nın Alaska boyunca Amerika ile ortak sınırı var. Ve zaten Chukotka'ya bir demiryolu inşa ettiler - ki bu savaş için çok faydalı!
  Ve şimdi Rus çarlık ordusu harekete geçecek... Ve Alaska'ya girecek. Ancak Amerikan tankları Ruslara karşı bile çıkmıyor. Olan şey bu.
  Rus birlikleri 1 Eylül 1942'de Alaska'ya çıkarma yapmaya başladı... Ve çok başarılı bir şekilde ilerlediler.
  Köprübaşını hızla genişletiyor. Ve her zaman olduğu gibi güzel Rus kızları savaşlara katılıyor.
  En yeni Nikolai-4 tankındalar. Savaşçılar yalınayaktır ve yalnızca bikini giymektedir. Ve daha güçlü, 85 mm'lik uzun namlulu bir topları var: Sherman's Thunder.
  Kasım geldi bile, kar yağdı ama güzel kızlar: Natasha, Maria, Aurora ve Svetlana hiçbir kıyafeti tanımıyor ve neredeyse çıplak dövüşüyorlar.
  Burada savaşçılar Sherman mermisinin hassas vuruşuyla ateş edip parçalıyor. Dişlerini gösterdiler. Natasha ateş etti ve kükredi:
  - Kral için herkesi yendim!
  Ve hala nasıl da ateş ediyor!
  Sonra Maria ateş edecek ve o kadar isabetli bir şekilde Sherman'ın taretini parçalayacak.
  Aldı ve tweet attı:
  - Ben metali kesen kızım!
  Ve sonra Aurora bir mermi fırlatacak. Ve ayrıca kesin ve net.
  Savaşçı ciyaklıyor:
  - En yüksek akrobasi!
  Ve sonra Svetlana tüm öfkeli gücüyle seni tekmeleyecek. Sarışın kız destroyeri. Ve bağırıyor:
  - Ben bir cehennem iblisiyim!
  Ve dördü de yollarına devam ederek Güney Alaska'ya doğru ilerleyecekler.
  Ve işte Alexander-4 tankı, aynı zamanda güzel kızların olduğu en yeni model. Güçlü bir 130 mm uzun namlulu silah, sekiz makineli tüfek ve bikinili beş güzel kızdan oluşan bir ekip.
  Ayrıca gidip ateş ediyorlar, Amerikalıları deviriyorlar, Sherman'lara nüfuz ediyorlar.
  Alenka çıplak ayak parmaklarıyla bir mermi fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Çar Mikail'in şerefi için!
  Anyuta ateş ederken Amerikalıları destekledi:
  - Harika kral!
  Augustine de Sherman'ı vurdu, kırdı ve tısladı:
  - Barış için, emek için, imparatorluk için!
  Mirabela daha sonra ateş açtı. Ayrıca düşmanın zırhını da kırdı ve tısladı:
  - Yeni Rus düzeni için!
  Ve sonra Olimpiyat mermisi gürleyerek ve kükreyerek ateşledi:
  - Ben düşman için öyle bir güç ve acıyım ki!
  Kızlar iyi davranıp ateş ediyorlar. Zümrüt ve safir gözlerinde yeraltı dünyasının alevleri var.
  Ve her açıdan delinmesi mümkün olmayan en yeni Alexander-4 tankı ileri giderek Amerikalıları yerle bir ediyor. Sunum ve koşulsuz imha böyledir.
  Ve kızlar, hava buz gibi, sadece bikini giymişler ve neredeyse çıplaklar; çok güzeller! Yanımızda bir kedi getiriyoruz!
  Alenka bir Amerikan arabasına mermi atacak. Nasıl çarpıyor ve şarkı söylüyor:
  - Ben bir dünya yıldızıyım!
  Ve sonra Anyuta onu alıp serbest bırakacak, düşmanı kesecek ve tıslayacak:
  - Ve imparatorluğun şanı!
  Ve sonra Augustine bir mermiyle vurulacak, düşmanı biçecek, düşmanın zırhını kıracak ve ciyaklayacak:
  - Ben kızıl saçlı ve utanmaz bir kızım!
  Daha sonra Mirabela'ya sandalet giydirilecek . Ve düşmana ölümcül bir mermi ateşleyecek. Kuleyi parçalayacak ve çığlık atacak:
  - Koçtan koç!
  Ve sonra güzel kahraman olimpiyatları yapılacak. En ölümcül mermileri ateşleyecek. Düşman tankını ezecek ve bağıracak:
  - Herkesi silip süpüreceğim!
  Yetmiş tonluk bir tank geliyor ve düşman tabyalarını yok ediyor. Ve karda kolayca hareket eder - motor en yenisidir - gaz türbini! Böyle bir arabayı bu kadar kolay durduramazsınız.
  Alenka şarkı söylüyor:
  - Kimse bizi durduramayacak! Bizi kimse yenemeyecek! Rus kurtları düşmanı parçalıyor! Rus kurtları - kahramanlara selam olsun!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarını kullanarak tetiğe basarak düşmana vurur. Ne kızı!
  Anyuta da çıplak bacaklarını kullanarak yere düştü ve bağırdı:
  - Ve ben harikayım!
  Ve sonra Augustine bir mermi fırlatıyor ve uluyor:
  - Ben vahşi bir kızım!
  Ve Mirabela tamamen öldürücü ve kükreyen bir şey yayınlayacak:
  - Yeni, bükülmez sınırlara!
  Ve dilini o kadar pembe ve uzun gösterecek ki.
  Ve sonra Olimpiyatlar Amerikalıları ezecek ve parçalayacak ve bunu çok iyi yapacak.
  Genel olarak açık bir zafer görülebilir. Bu savaş kazanılmıştır ve Rus ve Çarlık birlikleri ilerlemektedir.
  Aralık 1942'nin sonunda Alaska'nın tamamı çarlık ordusu tarafından ele geçirilmişti ve Kanada'da çatışmalar sürüyordu.
  Tankların yanı sıra jet uçaklarında da kadın pilotlar savaşıyor. ABD'nin havacılığı çok ama kalitesi çok düşük. Rus jetleriyle karşılaştırılamaz. Sonlandırıcıların yoğunluğuyla düşmanı ezen.
  Ve kızlar Anastasia ve Margarita, "Ekaterina"-6 uçaklarında hesapları ne kadar etkili bir şekilde topluyorlar.
  Anastasia, beş uçak topunun patlamasıyla ve çığlıklarla sekiz Amerikan uçağını düşürdü:
  - Ben sadece süper sınıf bir savaşçıyım!
  Ve çıplak ayakla pedallara basıyor.
  Margarita tek seferde on Amerikan uçağını düşürüyor ve ciyaklıyor:
  - Hatta ben bir sınıf daha üstteyim!
  Anastasia çıplak ayak parmaklarıyla tetiğe basıyor ve düşmana ateş açıyor. Yedi ABD Ordusu aracına çarpacak ve gıcırdayacak:
  - Ben öyle bir savaşçıyım ki kral çok sevindi!
  Margarita ayrıca katili serbest bırakacak ve ciyaklayacak:
  - Ve sadece kral değil! Biz çok güzeliz!
  Kızlar kavga ediyor ve farklı arabalara çarpıyor. Düşmanı ölü fareler gibi çöp kutusuna atıyorlar. Ve ABD uçaklarını yok ediyorlar.
  Anastasia birkaç uçağı daha düşürdü ve homurdandı:
  - Çift başlı kraliyet kartalı için!
  Margarita sivri dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Böyle harika bir şey için!
  Ayrıca bir düzine Amerikan arabasına daha çarptı. Bunlar kızlar. Kızlar öldürmeyi sever. Ve onu parçala!
  Ve bu çift çalışıyor...
  Yer hedeflerine doğru hareket eder. Ve Sherman'larla birlikte ilerleyip onları delip geç. Metal bir iğne gibi. Ve en güçlü demir ve çeliği bölüyoruz. Onların çöküşü bu şekilde gerçekleşti.
  Anastasia birkaç Sherman'a yumruk atıyor ve kendi kendine bağırıyor:
  - Ben çok şey yapabilen bir kızım!
  Margarita ayrıca Amerikalıları karada darp ediyor ve ciyaklıyor:
  - Ama hiçbir şey beni durduramaz ve hiçbir zaman da beni durdurmadı!
  Anastasia düşmanı eziyor, tankları vuruyor ve bağırıyor:
  - Ne daha bilge ne de daha soğukkanlı olan kral için!
  Kızlar elbette muhteşem! Ve en önemlisi tek bikiniyle! Ve yenilmez!
  Kimse kızları yenemez veya durduramaz!
  Anastasia ateş ederek var gücüyle bağırıyor:
  - Ben çeliği kıran kızım!
  Çekime devam eden Margarita şunu ekliyor:
  - Ve herhangi bir metal!
  Kızlar uçuyor ve ateş ediyor... Havanın soğuk ve kış olmasına rağmen bu onları durdurmuyor. Kanada'da çatışmalar sürüyor.
  Anastasia tekrar ateş etti ve kükredi:
  - Ben erkek gibiyim!
  Margarit aktif olarak onaylıyor ve bir panter öfkesiyle vuruyor:
  - Herkesten daha komik ve havalı olan benim!
  Gördüğünüz gibi kızlar gerçekten çok güveniyorlar ve tarif edilemez şansları var!
  Yarı çıplak banknotları topluyorlar! Ve onlar ne keder biliyorlar ne de şüphe! Çok farklı görüşleri var!
  Ama kısacası güzeller şanslıydı. Dört yıldızlı bir generali hava saldırısıyla yakalayıp saldırdılar. Muhteşem güzellikler. Seni de aynı şekilde sikecekler!
  Ve yine Rus ve Alman tankları Kanada'da hareket ediyor.
  İşte Gerda'nın mürettebatı bir Alman T-4'ünde. Araba açıkçası Sovyet arabalarına kıyasla oldukça zayıf. Ancak kızların işi kolay değil; soğukta çıplak ayakla ve bikinilerle dövüşüyorlar. Ve bu bir şeyler söylüyor!
  Kabul edelim, bu tür savaşçılar harikadır! Şüpheleri ve zayıflıkları bilmiyorlar! Safirler ve elmaslar gözlerinde yanıyor! Bu güzellikler düşmana bir karış toprak vermez! Onlar aynı zamanda kutsal ve zalimdirler.
  Muazzam bir enerjiyle hareket ediyorlar.
  İşte Amerikalıları bu şekilde eziyorlar.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla ateş etti ve cıvıldadı:
  - Ben vahşi bir kızım! Ve hiç de bakire değil!
  Ve sonrasında kahkahalara boğuluyor.
  Charlotte da toptan ateş etti. Çok güçlü olmayabilir ama hızlı ateşleniyor:
  - Ateşli ve ısıran bir arı gibiyim!
  Bundan sonra güzellik uzun dilini alacak ve gösterecek!
  Sonra Christina tokat atıyor ve ciyaklıyor:
  - Ve vokallerim! Klykov darbesi!
  Ve o da kurt dişlerini gösterip kükreyecek:
  - Yeni bir zafer olacak!
  Savaşçılar gerçekten çok sert ve saldırganlar. Ve çok fazla kas gücü ve çılgın bir öfkeleri var.
  Magda da düşmanı vuracak. Bir Sherman'ı uzaktan parçalayacak, uçtan uca hassas bir şekilde vuracak ve kükreyecektir:
  - Ben çok havalı bir Almanım!
  Dörtlü, arabanın en iyisi olmamasına rağmen başarılı bir şekilde savaşıyor.
  Ve neden? Çünkü neredeyse hiç kıyafetleri yok! Ve savaşçılar düşmanı çok güzel bir şekilde yok ederler.
  Gerda gururla şunları söylüyor:
  - Führer'e o kadar layıkız ki!
  Bundan sonra güzellik tekrar ateş edecek ve sevimli küçük yüzünü ortaya çıkaracak.
  Buradaki savaşçıların Aryan ruhu var. Ve soğuktan korkmuyorlar. Batı Kanada'da kış hala çok soğuk olmasına rağmen.
  Ama hiçbir şey yok; yalnızca yalınayak ve neredeyse çıplak. O zaman iyi şanslar ve zafer olacak!
  Bunlar gururlu bir ruhla dolu savaşçılar.
  Şimdi bile Aryanların azim konusunda eşi benzeri yok. Rus kızları hariç.
  Ancak "Nikolai"-3'teki Natasha da bikinili ve yalınayak vuruldu, dışarı çıktı ve etrafta dolaştı. Ancak tankı Alman T-4'ünden daha iyi. Buradaki mücadele zorlu ve çok agresif.
  Yankees geri çekilmeye çalışıyor. Ancak Natasha "Cadı"yı yere serdi ve inci dişlerinin sırıtışıyla tısladı:
  - Öyle bir kızım ki yanıma kimse yaklaşmayacak!
  Ve Maria Amerikan tanklarına isabetli bir şekilde ateş etti. Onları delecek ve çıplak dişleriyle tıslayacak:
  - Hiçbir güç bizi alamaz!
  Ve sonra Aurora da sırayla ateş edecek. Sherman yok edildi. Evet kızım ihtiyacın olan şey bu.
  Ve sonra Svetlana kendi katkısını yapacak... Bu Amerikalılara nasıl zarar verecek.
  Denizde de savaşlar var. Rus filosu Filipinler'i ele geçirdi.
  Ve takım da burada: yalınayak denizci kızlar. Ayrıca bikinili neredeyse çıplak güzellikler. Filipinler'de havanın kışın bile harika olduğu doğrudur; neredeyse ekvatora yakın olduğundan sıcaktır.
  Kızlar da dövüşmekten ve ateş etmekten hoşlanırlar. Ve etrafta çıplak ayakla, yuvarlak topuklu ayakkabılarla koşun. Buradaki kızlar gerçekten çok hoş. En iyisi - süper!
  Bu arada mahkumlara tecavüz etmeyi çok seviyorlar! Onları kendilerine bağlarlar ve sonra onlara binerler. Ve o kadar ki mahkumlar bilincini kaybediyor! Ve kendileri için, daha doğrusu kendileri için değil, düşmanları için topyekûn bir imha planlıyorlar.
  Yarı çıplak kızlardan oluşan çok havalı ekipler. Ve hiçbir şey onları durduramaz ya da ezemez!
  Savaşçılar bir Amerikan kruvazörüne biniyor. Bronzlaşmış derinin altında kasları esneyerek neredeyse çıplak, yalınayak atlıyorlar. Ve Amerikalıları öfkeyle doğradılar. Ve en ufak bir hayatta kalma şansı vermiyorlar.
  Ve şimdi güzel Stella ve ortağı Masha görünür durumda. Her iki kız da herkesi doğrayan uzun boylu, kaslı sarışınlardır. Cesetleri kesip parçalamak darbe sayılmaz !
  Kızlar Amerikan gemisi boyunca yürüyorlar. Sağa el sallarlarsa sokak, sola el sallarlarsa ara sokak olur!
  Ve kızlar durmayacak ! Rakiplere şans bırakmıyorlar! Peki ya kükreyip kaslarını sallamaya başlarlarsa!
  Ve yine kılıçlarını sallayıp uluyorlar:
  - Biz Çar, Anavatan ve Mihail Romanov'un kızlarıyız!
  Ve onu samuray lahanası gibi kesiyorlar. Böylece Stella onu aldı ve çıplak ayağıyla ABD subayının kasıklarına tekme attı. Daha yükseğe uçacak ve denize atlayacak.
  Sarışın sonlandırıcı şunları verecek:
  - Darbelerimin karşılığında ücret ödüyorlar!
  Ve yine dişlerini gösterecek ve inci gibi dişlerini gösterecek! Ne kızı! En çok meyve suyu ve aroma!
  Ve kızlar kendilerine koşuyorlar. Ve bir kasırganın gelgiti gibi geçip gidiyorlar. Düşmana fırsat vermiyorlar. Muazzam bir güce sahipler. Şeytanların ve binlerce binlerce meleğin karanlığı.
  Ve iki kılıçla üç kafayı aynı anda kesen Masha geliyor! Bu bir kız - tüm kızlara bir kız!
  Her iki güzel de sanki kılıçla çivi çakıyormuş gibi kesiyorlardı. Ve onların eylemlerinde hiçbir zayıflık ve şüphe yoktur. Geri çekilmeden veya pes etmeden kendiniz için hareket edin. Adalet, insanlığın birleşmesini gerektirir. Tek imparatorluk, tek taç, tek amaç ve uzaya genişleme.
  Tam bu sırada ilk yapay Dünya uydusu yörüngeye fırlatılıyor. Burada dünyanın etrafında uçuyor.
  Ve bikinili Rus kızları kendileri için savaşıyor. Ve düşmandan aşağı değiller. Ve güzellikler tarafından parçalanan Amerikalılar düşüyor. Yine de en yüksek sınıf ve beceriye sahip kızlar.
  Bir zamanlar Japonya'da savaşmayı başardılar. Yüksekte de savaştılar. İmparatorun kendisi yakalandı. Muazzam becerilerini gösterdiler. Çok tutkuları ve çok fazla kas güçleri var. Elbette böyle kızlar bir mucize mucizesidir!
  Sarayda samurayları kestiler. Ayrıca neredeyse çıplak ve yalınayaklardı. Düşmanlarını şaşırtacak şeyler yapabilen kızlar.
  Ve her türlü eti doğradılar ve sanatlarını sergilediler. Savaşçılar şüphesiz ilerliyor.
  Bir Amerikan amiralinin kafası kılıçla kesildi. Ve güzellikler dişlerini göstererek nasıl gülecekler.
  Ve yine saldırıya geçip kendilerini kesiyorlar. Bu tür savaşçılar gerçek canavarlardır. Ve tahtta Çar Michael var. Üçüncü İskender'in oğlu ama o değil. Daha şanslı, daha kararlı, daha iradeli ve aynı zamanda yetenekli bir hükümdar .
  Ancak elbette şans önemlidir ve daha da fazla dayanıklılık - Mikhail, ordu üzerinde olumlu bir etkisi olan yolsuzluğa karşı amansız bir mücadeleye öncülük etti. Ancak en etkili teknik, bikinili kızların askeri amaçlarla kullanılmasıdır. Ve kızlar neredeyse çıplak ve yalınayak olduklarında çok güzeller.
  Böylece savaşlar değişen derecelerde başarı ile gerçekleşir. Ve güzel savaşçılar erkeklerden daha iyi, çok isabetli ateş ederler. Ve en önemlisi, kızlar neredeyse çıplak olduklarında pratik olarak yenilmez olurlar. Mermi ve mermilerden etkilenmezler. Çok güçlü bir savaşçı ordusu. Çok havalı. Kızları neredeyse çıplak ve yalınayak kullanmak Çar Mikail'in fikriydi ve bu zaferi getirdi.
  Ve savaşlardaki kızlar da çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları ve hançerler fırlatıyorlardı. Ve vahşi öfkelerini gösterdiler.
  Kızlar oldukça gösterişli. Ve çok güzel, eğlenceli ve çevik. Kimse onları tutamadı.
  Savaşçılar çok tazıdır... Bir kızın çıplak ayakları çok etkili bir silahtır. Peki ne yapabilirler? Bir çok şey. Çıplak tabanlar topraktan enerji alıyordu ve güzel savaşçılar oyunbazdı.
  Kızlar dünyanın en güzeli, hem harika hem de kobra öfkeli olduklarını söylemeliyim!
  Amerikan kruvazörü ele geçirildi. Yakalanan adamlar yüzüstü düştü. Bundan sonra savaşçılar bacaklarını yüzlerine doğru ittiler. Ve beni öpmeye zorladılar. Ve kızlar cıvıldadı ve dillerini yaladıklarında çıplak tabanları hoş ve gıdıklayıcıydı.
  Ama güzeller çıplak ayaklarının öpücüklerle yıkanmasından ve topuklarının öpülmesinden hoşlanıyorlardı.
  Bundan sonra kızlar gülecek. Ve dişlerini gösterdiler!
  Ama işler düzeldi, kızlar biraz çıplak güneşlenip yüzmeye gittiler. Bunlar çok güzel savaşçılar. Böyle bir bacağını nasıl alıp öpebilirsin? Ve her parmağını yala.
  Kızlar harika.
  İşte Alexander-4 tankı yine savaşta. Bu bir acele ve şubat zaten geliyor. Birlikler yoluna devam ediyor. ABD topraklarına giderek yaklaşıyor. Kızlar çok havalı.
  Burada Natasha doğru bir şekilde ateş ediyor. Ve çok isabetli vuruyor.
  Kız son derece isabetli bir şekilde ateş ediyor ve bağırıyor:
  - Düşmanı ezeceğiz!
  Maria daha sonra ateş ediyor. Düşmanı aldı ve yendi:
  - Ben süperim!
  Maria çok güzel bir kız ve çok aktif.
  Ve çıplak ayakları erotizmiyle çok güzel ve zarif:
  - Düşmanı yok edeceğiz!
  Ve Aurora öyle bir kız ki ve süper, çıplak karınları ve göğüsleri ve öyle kabarık kırmızı meme uçları var ki:
  - Düşmanları aşacağım ve onu süper yapacağım!
  Ve kızıl saçlarını nasıl da sallıyor!
  Ve yine çıplak, yontulmuş ayaklarıyla seni tekmeleyecek. Bu tür savaşçılar çok havalı!
  Ve sonra Svetlana düşmanı alıp yenecek:
  "Çar'ı seviyorum ve düşmanlarımın boynuna ilmik asacağım!"
  Kızlar gülecek. Nasıl da tazı olup havalı oldular.
  Amerikalılar kızlardan kaçıyor. Veya vazgeçerler. Veya ölürler. Savaşçılar çok güzel ve çok yalınayak, kızlar da çok harika. Ve sadece bikiniyle dövüşmek keyifli ve etkilidir. Savaşçı kızlar çok muhteşemdir.
  Natasha yine Amerikalılara ateş ediyor ve tıslıyor:
  - Sen benim kardeşimsin ve ben de senin kardeşinim! Daha doğrusu kız kardeşim!
  Ve yine uzun dilini hareket ettiriyor. Agresif diyelim, savaşçı ve güzel!
  Ve sonra Anyuta çıplak göğüslerini sallıyor. Ve çığlık atacak ve dişlerini gösterecek. Ve Amerikalılara bir top mermisi gönderecek. Ve onu alıp sikecek.
  - Güzellik onu mahvetti! Ve gıcırdıyor:
  - Ben çok süper bir kızım!
  Güzel kız ve seksi seviyor. Ve bu çok hoş!
  Ve kız onu aldı ve ona vurdu - homurdandı:
  - Düşmanı kazanıp yok edeceğiz!
  Ve burada Aurora tekme atacak ve dövecek:
  - Ben bir kralım ve havalı bir kızım!
  Savaşçı tam bir tazı olabilir.
  Kızlar kendi kendilerine gülüyorlar.
  Ancak Svetlana bunu çok soğukkanlılıkla karşıladı. Ve düşmanı yok etmek için şöyle ücretler verdi ve şeytanları öptü:
  - Bu tam bir totaliter akrobasi!
  Tank çok çevik ve öldürücüdür. Zayıf ve yüksek Sherman'a vurur. Yani buradaki savaşlar Çarlık Rusya'sının lehine.
  Natasha yine silah sesi gibi. Ve cıvıldadı:
  - İdolün için!
  Maria ateş etmeye başladı. Kız çok güzel ve altın rengi saçları var. Görünüşe göre.
  Kız sikişti, çıplak ayak parmaklarını hedef aldı ve ciyakladı:
  - Bu kral için bir cinayettir!
  Ve burada Aurora Amerikalıyı sikti. Diyelim ki kız gerçekten son derece saldırgandı ve ciyaklıyordu:
  - Gerçek bir biniş için!
  Ve şimdi kız gerçekten güçlü olduğunu gösterdi.
  Ve Svetlana agresif ve kavgacı. Çıplak bacağıyla tekme atıp düşmanı parçaladı.
  Ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Kartal gibi uçan bir hanımefendiyim!
  Böylece kızlar vahşi bir güçle sikişmeye başladılar. Ve güzelliklerin bu kadar saldırganlığı durdurulamaz. Geri çekilmeden, eğilmeden.
  Natasha tekrar ateş etti ve tısladı:
  - Tamamen yok olana kadar!
  Ve Meryem çivisiz olarak düşmanlarını yok etmede çok daha başarılı oldu ve rakiplerini kırmaya başladı.
  Ve sonra Aurora onu aldı ve düşmana topla vurdu. Ve çok başarılı bir şekilde, muazzam bir özgüvenle. Ve ez, düşmanı ez. Ve erimiş enkaz Sherman'dan her yöne uçuyor.
  Svetlana da ateş edip şarkı söyleyecek:
  - Ben büyük hayalleri olan ve muhteşem güzelliğe sahip bir kızım!
  Aslında savaşçılar olağanüstü bir kazanma isteği sergiliyorlar.
  İmparatorluğun havalı ve büyük hale gelmesi boşuna değil. Cengiz Han'ın başarılarını aşabilirdi.
  Savaşçılar kendilerine doğru hareket ediyorlar... Ve sanki bir bıçakla yarıp açıyormuş gibi ateş ediyorlar, ateş ediyorlar ve düşman mevzilerini yırtıyorlar. Daha doğrusu çok keskin ve sertleştirilmiş bir hançer. Ve şimdi Rus birlikleri gerçekten yenilmez. Ve büyük bir imparatorluğun krallığı.
  Baktığınızda Rusya tarihinde pek çok savaş ve zor dönemler yaşanmıştır. Ancak II. Nicholas çoğunlukla şanssızdı! Başarısız olduğu ortaya çıktı. Ancak taktikler çok önemlidir. Büyük Rus satranç oyuncusu Alekhine'nin gösterdiği şey. Rakibinin yerine oynamaya başladığında tahtayı çevirip kazanmaya başladı. Dahi dahidir.
  Çarlık Rusya'sının tüm sorunlarına rağmen çıplak kız faktörü tek başına pek çok şeyi çözdü.
  Savaşlara helikopterler de katılıyor. Savaş araçları ve ayrıca bikinili ve yalınayak kızlardan oluşan ekipler. Kızlardan oluşan bir ordunun niteliği nedir? En seçkin. Böyle bir orduyu hiçbir şey durduramaz, yenemez.
  Yani bu orduda yalınayak ve neredeyse çıplak kızlar var. Kaptan Varvara'nın helikopterindeki mürettebat. Bu harika değil mi? Deniz şiddetle kabaracak! Ve uçak toplarının nasıl vuracağı. Ve sonra roketler var. Bu kızlar kasırga gibi gerçek kasırgalar.
  Hiçbir şeyde düşmandan aşağı değiller. Rus ordusu savaşlara ve büyük başarılara hazır.
  Varvara kahverengi saçlı, neredeyse çıplak, güzel bir kızdır. Ciğerlerinin doruğuna kadar kükrerken:
  - Düşmanlar geçmeyecek! Ve kaçmayacaklar!
  en havalı makinesinin tüm jetlerinden öldürücü bir atış yapacak . Ve düşmanın üzerinden uçacak. Ve onu alıp yıkıcı bir virajla biçiyor .
  Ancak mütevazı Olga, Amerikan mevzilerine bir roket fırlattı ve tısladı:
  - Bast ayakkabıyla değil, yalınayak savaştım!
  Ve safir gözleriyle göz kırpacak. Evet, bunlar kızlar - inanılmaz derecede harika akrobasi. Onunla bir dağa kadar içki içebilir ve çıplak ejderhaları taşıyabilirsin.
  Ve bacaklar o kadar zarif ve benzersiz ki! Belleri ince ve vücutları oldukça kaslı.
  Varvara kıçını tekmeliyor ve bağırıyor:
  - Kral için kürede bir delik açabilirim!
  Ve küçük yüzünü sırıtacak ve gözleriyle göz kırpacak.
  Savaşçılar burada en iyi durumdalar. Burada yine bikinili bir kız olan Tatyana onu alacak ve ciyaklayacak:
  - Bütün dünyanın üzerinde bir kral olsun!
  Ve inci gibi dişleriyle parlayacak. Ve helikopterden bakıldığında çivi kadar öldürücüdür . Ve ölümcül olacak. Ve gerçekten metali kızartacak. Ve sığınağın yok olmasına neden olacak.
  Bunlar kız - bütün kızlar kızdır! Mahkumlar içeri getirildiğinde kızlar çıplak ayaklarını öpüyor ve yalıyor. Bu genellikle hem aşağılamanın hem de cesaretlendirmenin en karmaşık yoludur.
  
  yenilmez rommel
  Bunda Rommel'in ordusu Kasım ve Aralık 1941'de Afrika'da zafer kazanmayı başardı. Bu aynı zamanda parlak Rommel'in ortağının gerçek tarihte meydana gelen o büyük hataları yapmaması nedeniyle de oldu.
  Sonuç olarak Almanlar ilerleyen İngilizleri mağlup etti ve topraklarını korudu. İlk başta bu, savaşların gidişatını etkilemedi, doğu cephesinde Almanlar Moskova yakınlarında yenildi.
  Ancak daha sonra Führer'in planları değişti. Bu sırada Rommel Tolbuk'u almayı başardı ve Mısır'a doğru ilerledi. Hitler doğu cephesinde geçici savunmaya geçmeye ve şimdilik çabalarını Afrika ve Orta Doğu'da yoğunlaştırmaya karar verdi.
  Ancak Afrika'daki saldırı daha az kuvvet gerektirdiğinden Naziler doğuda birçok operasyon gerçekleştirdi. Kerç'te Sovyet birliklerini yendi. Kharkov yakınlarında etrafımızı sardılar. Ayrıca Smolensk yönünde bir kıymık çıkardılar . General Vlasov'un ikinci şok ordusunun Leningrad yakınındaki saldırısı da yenilgiyle sonuçlandı.
  Kuşatma ve saldırı sonrasında Sivastopol düştü. Ve Almanlar güçlendi. Çatışma Rzhev çıkıntısında gerçekleşti. Burada Naziler dayanmayı başardı.
  Ancak Mısır'da takviye alan Rommel ikna edici bir zafer kazandı. Başarılarının üzerine Almanlar Filistin'i geçerek Irak ve Kuveyt'i ele geçirdi. Ve sonra tüm Orta Doğu petrole erişim kazandı.
  Bunun üzerine faşistler Sudan'a yönelerek Afrika'nın tamamını ele geçirmeye çalıştı.
  Aynı zamanda, Cebelitarık'a yapılan saldırı ve Alman birliklerinin Fas'a ve Afrika'nın daha da geniş bölgelerine girmesi izledi.
  Ancak Almanların başarıları arkadaki enerjik çalışmayla kolaylaştırıldı. Hitler de nerede, gerçek tarihte olduğundan daha ustaca yaptı.
  Terminatör Hitler uyandıktan sonra kızlarla banyo yaptı, salata, karnabahar lapası ve diğer bazı sebzelerle kahvaltı yaptı, az yağlı çok katmanlı keçi peyniri ve havyar ekledi. Daha sonra Speer'i çağırdı ve yeni imparatorluk bakanına olağanüstü yetkiler kanunu tarafından imzalanan bir belgeyi resmen sundu. Adolf ele geçirilmişti ve çok yıpratıcıydı:
  - Üçüncü Reich'ta silah üretimi son derece düşük! Sadece savaşan Britanya'nın değil, aynı zamanda totaliter SSCB'nin de gerisinde kalıyoruz. Ancak eski silahların üretimini artırırken ve yenilerine geçerken hava üstünlüğüne ihtiyacımız var. Özellikle gelecek vaat eden jet bombardıman uçakları. Sonuçta, muazzam hızları ve yüksek üst tavanları, İngiliz şehirlerini neredeyse cezasız bir şekilde yok etmelerine olanak tanıyor!
  Speer iyimserlik saçtı:
  - Almanya ve Polonya'da kömür fazlası var, Fransa'da demir cevheri var ve birçok araba üretecek yeterli donanıma sahibiz. Sonuçta dünyadaki tüm ülkelerin toplamından daha fazla alüminyum ve duralumin üretiyoruz!
  Ele geçirilen Adolf başını salladı:
  - Şu an için! İngiltere ve ABD de üretimi teşvik ediyor ve metalin her gramını korumamız gerekiyor. Beş yaşından itibaren okul çocukları ve diğer çocukların da metal toplamasına izin verin. Ayrıca neden kanatları ve gövdeyi tamamen duraluminden yapıyoruz? Hem ahşap hem de tuval kullanabilirsiniz. Mesela monoblok kanat üretmek. Ve ne? Ağırlığı iki tonu geçmeyen, uçması kolay, üretimi kolay ve ucuz yeni bir savaş uçağına ihtiyacımız var! Montaj parçalarının sayısı minimuma indirilmeli, ayrıca uçağın ağırlığının mümkün olduğu kadar azaltılması ve aerodinamik özelliklerinin iyileştirilmesine yönelik fırsatlar bulunmalıdır. Şimdi bu arada uçak tasarımcıları da gelecek, onları eğiteceğiz.
  Speer gülümsedi:
  - Elbette Führer'im. Anladığım kadarıyla ordudaki tüm yüksek vasıflı işçileri geri mi göndereceksiniz?
  Ele geçirilen Adolf şunu doğruladı:
  - Yabancılar arasından yalnızca yüksek vasıflı, sıradan işçileri işe alacağız. Bu yüzden aylakların ve dolayısıyla partizanların daha az olması daha iyi. Elbette kara kuvvetlerinin sayısını azaltacağız, eğer SSCB ile savaş olmazsa o kadar fazla piyadeye ihtiyacımız olmaz, ama... Radikal olarak değil, bu yüzden önümüzdeki dönemde Cebelitarık ve Malta'yı yenmeyi planlıyorum aylar boyunca Afrika'nın tüm kuzeyini ve daha da Orta Doğu'yu işgal etti. Hala kara birimlerine ihtiyacımız olacak. Ayrıca hem Almanya'da hem de Fransa, Belçika, Hollanda ve Norveç'te ek tersaneler inşa edilmesi gerekiyor. Uçak gemilerine, savaş gemilerine ve nakliye araçlarına ihtiyacımız var. Ve Akdeniz adeta Alman içi bir göle dönüşecek. Anlıyor musunuz?
  Speer eğildi:
  - Evet, Führer'im! Zaten bir inşaat programının geliştirilmesi emrini verdim...
  Kurnaz Adolf ekledi:
  - Acil durum planlarımızın gerektirmesi halinde çalışma günü 16 saate kadar uzatılabilecektir. Uçak üretiminin sadece dokuz ayda günde yüz uçağa çıkarılması gerekiyor... Mevcut olanla karşılaştırıldığında üç kattan fazla ve bunun yeterli olacağı da bir gerçek değil!
  Speer, Führer'i cesaretlendirmek için acele etti:
  - Bizim pilotlarımız İngiliz pilotlardan daha üst sınıftır, dolayısıyla nicelik her şey değildir. Ve saban demirlerini kılıçlara dönüştürmenin yeni yollarını bulacağız. Anladığım kadarıyla bizim için öncelik havacılık mı?
  Führer yumruğunu daha da sıktı:
  - Bizim için öncelik jet, bombardıman uçağı ve ardından savaş uçağı, ayrıca yeni ekipmanların piyasaya sürülmesi ve mucize silahların geliştirilmesi! Ancak sadece havacılık alanında değil, tanklar, toplar, başta jet topçuları olmak üzere... Bunu daha detaylı konuşacağız.
  Bir zil duyuldu ve Üçüncü Reich'ın önde gelen uçak tasarımcıları odaya girdi.
  Nispeten genç ve yüksek alınlı Messerschmitt, Heinkel zaten yaşlı ama çok çevik, atletik yapılı Tank, Lippisch ve daha az bilinen birkaç tanesi.
  Adolf onlara sandalyeleri işaret etti ve çizimleri masanın üzerine koymalarını emretti:
  - Göreviniz yeni, çok güçlü ve modern bir silah yaratmak. Almanya dünyadaki herhangi bir ülkeden daha fazla rüzgar tüneline sahip ve birçok uçağın teknolojisi çok geri. Ancak yalnızca Yu-88'de araca daha akıcı bir şekil vererek hızı önemli ölçüde artırabilirsiniz. Özellikle kokpite, görünürlüğü artıracak ve pilotu daha ferah hale getirecek, aynı zamanda aerodinamiği beş kilometreye kadar iyileştirerek hız katacak gözyaşı damlası şeklinde, dışbükey bir şekil verilecek. Ayrıca hem bombardıman uçaklarının hem de avcı uçaklarının atış noktalarına, bomba raflarına ve havalı frenlere çalışma dışı konumda aerodinamik bir şekil vermek gerekiyor.
  Sana söylediklerimi yaz!
  Tasarımcılar hep birlikte başlarını salladılar:
  - Kesinlikle harika bir Führer!
  Adolf şöyle devam etti:
  - XE-129 - silah kutusunun kendisine aerodinamik bir şekil verilecek ve arkadan ve alt yarımküreden gelen saldırılara karşı koruma sağlamak için hareketli bir uçak topu yerleştirilecek şekilde yeniden tasarlanmalıdır. Ayrıca bu saldırı uçağının motor takviye sistemi ile donatılması gerekiyor. Perestroyka ile aynı zamanda bu tür saldırı uçaklarının üretiminin de arttırılması gerekiyor. Yıkıcı hava saldırıları İngilizlerin faaliyetlerini felce uğratıyor. Ayrıca İngiltere'de Ju-87 pike bombardıman uçağının kullanılması gerekiyor. Modası geçmiş araçları hizmete açacağız...
  Adolf durakladı. Tasarımcılar sessiz kaldı. Führer şunları kaydetti:
  F -190 konusunda büyük şüphelerim var . Aracın ağır olduğu ve yeterince manevra kabiliyetine sahip olmadığı ortaya çıktı, ayrıca tankları kullanılmış yakıtın yerini alan inert gazlarla doldurma sistemi de yok. Bu nedenle, bu araba bir yangın çıkarıcı mermiyle bile devre dışı bırakılabilir. Tank bu konuda ne diyecek?
  Dikkatle bekleyen ünlü SS tasarımcısı şunları söyledi:
  - Bu bizim eksikliğimizdir yüce Führer. Tankların yerleşiminin oldukça başarılı sayılması gerekse de, düşman ateşine karşı daha az savunmasızdırlar ve aynı zamanda pilotu da korurlar. Manevra kabiliyetine gelince... Bir zırh 120 kilo ağırlığında ve onu hafifletmek bizim için o kadar kolay değil...
  Ele geçirilen Adolf şunları önerdi:
  - Fokken-Wulf'un aerodinamik özelliklerini iyileştirmeye çalışın. Ağırlık azalması nedeniyle öncelikle aracın kontrol ve manevra kabiliyetini arttırmak için kanat uçlarının bükülmesi gerekmektedir. Ayrıca arka yarım küre için koruma da kuracak... Motorun pilot kabininin önündeki konumuna gelince, bu pilotu koruyor ancak aracın bir fırlatma cihazı ile donatılmasını gerektiriyor. Bu arada, sanayicilerimizin kesinlikle dikkate alması gereken motorun şekli daha akıcı hale getirilebilir. Bu arada ME-309 üzerinde çalışmaya ne dersiniz?
  Messerschmitt biraz şaşırmıştı :
  - Bunun üzerinde çalışıyoruz yüce Führer. Hesaplanan özellikler, yedi atış noktasıyla donatıldığında aracın hızını saatte 740 kilometreye kadar artırmayı vaat ediyor! Bu İngilizler için en güçlü ölüm olacak...
  Adolf onun sözünü kesti:
  - Bitirme işlemi daha hızlı yapılmalıdır. Ve sen, Speer, yeni hızlı ateş eden 30 milimetrelik uçak silahının geliştirilmesini hızlandır. Ayrıca yer hedeflerine ve düşman uçaklarına karşı atışlarda da oldukça başarılı bir şekilde kullanılabilir! Yeni ME-309 önceki ME-109'un yerini almalıdır. ME-262 jet makinenizin ne yazık ki pek çok dezavantajı var: ağır ağırlık, düşük operasyonel güvenilirlik, aşırı kaza oranı... İhtiyacımız olan jetin taslağını kendim çizeceğim.
  Adolf Hitler, modern jet avcı uçakları hakkındaki bilgisini kullanarak bir araba çizmeye başladı. Ancak en modern olanları değil, yaklaşık ellili yıllardan itibaren onları mevcut üretim ve teknoloji seviyesine uyarlamak için. Kanat taramasını değiştirme teknolojisine özel önem verdi. Böyle bir tasarımın tüm avantajlarını açıklamak:
  - İniş ve kalkış sırasında tarama azalacak, uçuş sırasında ise artacaktır. Ancak bu sayede modern ME-262 motorlu bir savaş uçağı saatte 1.100 kilometre hıza ulaşabilecek. Ve ağırlığı önemli ölçüde daha az olacaktır.
  Messerschmitt şemaya baktı, yüksek kel alnını kırıştırdı ve sıktı:
  - Muhteşem! Ama Führer'im, aerodinamik konusunda bu kadar derin bilgiyi nereden edindin?
  Ele geçirilen Adolf sinsice gözlerini kıstı:
  - Peki ya aerodinamik? Üstün yetenekli bir kişi genellikle her konuda yeteneklidir! Ve sıradanlık Afrika'da da sıradanlıktır! Arado bombacısının nesi var? Bana diyagramı göster?
  Vurup kaçıran Fuhrer hızlıca baktı ve başını olumsuz bir şekilde salladı:
  - Hayır, bu işe yaramaz! Tramvay fikri iyi değil, bu yüzden uçak geri dönmeyecek ve düşecek. Geleneksel geri çekilebilir iniş takımı gerektirir. Daha iyi aerodinamik için bazı tasarım değişikliklerini düşünün. Gereksiz buluşlar olmadan, ancak ustalıkla.
  Adolf çıldırdı ve birkaç yorum daha yaptı:
  - Gryphon Xe-177 uçağının son derece güvenilmez bir enerji santrali var. Başlangıçta dördü ayrı ayrı duran en yeni pistonlu motorlarla derhal değiştirilmesi gerekiyor. Sonra 2950 beygir gücündeki en modern motorlara. Yüksek irtifalardan ve dalış sırasında saldırı yeteneğine gelince... Xe-277'yi geliştirmeye başlayın, bu makine aynı zamanda bir düşman silahı haline gelecektir. Ama asıl önemli olan jet bombardıman uçakları. Bu öncelikli bir görevdir. Mesela Yu-287 böyle olmalı.
  Führer, tasarımcılara belirli nüansları açıklayan, öne doğru kıvrılmış kanatları olan bir eskiz daha yaptı. Adolf, bazı diyagramları göstererek ciddi bir şekilde uzaklaştı. Özellikle kuyruksuz bombardıman uçağı . Ve uçan kanatlı bir jet makinesinin tasarımı umut verici olmaktan çok daha fazlasıdır. Araç aynı zamanda ABD topraklarını bile bombalama kapasitesine sahip. Avrupa'nın her yerinden tasarımcıların ve hatta Yahudilerin de bu çalışmaya dahil edilmesi gerektiğini doğrudan belirtti. Sonunda tasarımcıların yeterince meşgul olduğunu fark ederek, merhametli bir şekilde onları serbest bıraktı ve geriye yalnızca Lippisha kaldı. Führer bağırdı:
  - Ve senden kalmanı rica ediyorum Alexander! Yeni, son derece etkili silahlar yaratmakla görevlendirileceksiniz.
  Lippisch şaşırmıştı:
  - Sana minnettar olacağım Führer!
  Terminatör Hitler anlatmaya başladı:
  - Elbette, bir zamanlar Göttingen'de Profesör Prandtl'ın asistanı olan Wieselsberger'in teorisini biliyorsunuz. Ekranın alttaki yüzey üzerindeki etkisi teorisini geliştiren ilk kişi oydu...
  Lippisch gülümseyerek başını salladı:
  - Çok iyi biliyorsun, Führer'im! Evet, bu teoriyi biliyorum!
  Ele geçirilen Adolf şöyle devam etti:
  - Bir tür torpido botu ve deniz uçağının melezi olan bir ekranoplan yaratmamız gerekiyor. Aslında çok daha alçaktan, sudan yaklaşık 20-40 santimetre yükseklikte uçuyor. Bu durumda ekranoplan tekneyi destekleyen hava kütlesi iki parçadan oluşmaktadır. Biri kanadın altında donmuş bir dere; diğeri - oldukça önemsiz - arka kenar bölgesinde kanadın altından çıkar ve kanadın ucundan yukarıdan gelen hava ile sürekli olarak yenilenir.
  Lippisch hemen şunu doğruladı:
  - Gerçekten öyle Führer'im!
  Ele geçirilen Adolf şöyle devam etti:
  - Ancak havanın ana kütlesi dayanma yüzeyinin altında kalır ve burada neredeyse hız basıncına eşit bir basınç oluşturur. Ekranoplan teknesinin saat gibi "yuvarlandığı" bir tür hava pateni pisti rolünü oynuyor ! Bunu pratikte ilk kullanan kişi Finlandiyalı mühendis Kaario'ydu.Kaario , bir perde kullanarak kar üzerinde süzülen basit bir dikdörtgen kanatlı kızak geliştirdi ve hatta bunun patentini aldı. Ne yazık ki ordu böyle bir keşfi zamanında takdir etmedi. Rus profesör Levkov'un da benzer deneyler yaptığını söylüyorlar ... Yani bu, bombaları, torpidoları atabilen ve Britanya kıyılarına uçak hızında ve aynı hızda asker indirebilen yeni bir mucize silah haline gelebilir. aynı zamanda radarlara görünmez. Üstelik İngiliz gemilerine daha yıkıcı saldırılar! Kabul etmek?
  Lippisch eliyle uğraştı, yardımsever garsonlar ona biraz meyve suyu döktüler... Biraz içtikten sonra tasarımcı şunları söyledi:
  - Evet, bu zengin bir fikir, ancak bazı teknik sorunlar da olacak. Mesela sürdürülebilirlik...
  Ele geçirilen Adolf dostane bir tavırla başını salladı:
  - Sizin için kaba bir diyagram çizeceğim, bunu yapmak daha iyi ve küçük teknik detayları kendiniz cilalayacaksınız. Gövde uzun olmalı, bir uçak gövdesini anımsatmalı, yunus kokpitinin burnuna doğru akmalı, dışbükey ön camlar ve turbojet motorları olmalı.... Gerçi ilk modellerde pistonlu motorların da çalışması mümkün. Ve bu dev açık suya çekildiğinde , motorlar sağır edici bir şekilde kükreyecek ve dar yırtıcı gövde bir balina gibi patlayarak bir sprey bulutu fırlatacak. Unutmayın, bu dev su yüzeyinden birkaç metre yüksekte bir savaşçı gibi koşabilir.
  Lippisch gerçek bir hayranlıkla ıslık çaldı:
  - Zengin bir hayal gücün var Führer!
  Atılgan Adolf daha da ilham aldı:
  - Elbette mucizevi bir silah olur. Sonuçta ekranoplanlar hiçbir fırtınadan korkmuyor. Buzdan korkmuyorlar; üzerinden uçuyorlar. Sıradan gemilerin kırılabileceği bataklık nehir ağızları ve kıyı kayaları tarafından tehdit edilmezler ve sığ alanlar genellikle bir çocuk göleti gibidir. Şeytani resifleriyle Afrika'nın Skeletons kıyılarından Amerika Birleşik Devletleri'nin her iki kıyısına, Kanada ve Alaska'nın Arktik topraklarına kadar her yere asker çıkarma kapasitesine sahipler. Bu makinelerden birkaç yüz tane olacaktı ve Britanya iki ay içinde düşecekti.
  Lippisch çekingen bir tavırla şunları söyledi:
  - Peki ya madenler?
  Führer güldü:
  - İşte tam olarak mayınlar! Ne su yüzeyinin altında ne de sığ sularda tehdit oluşturmazlar! Denizaltılardan gelen torpidoların yanı sıra. Ve kendisi de en gelişmiş denizaltılarla savaşmak ve onlara derinlik bombalarıyla vurmak için ideal bir silahtır. Ayrıca ekranoplanlar düşman gemilerine füze ve mayın ateşleyebilmektedir. Evet elbette sizi güdümlü bombaların tasarımıyla tanıştıracağım. Ve tabii ki çıkarmalar... Çıkarma kuvvetlerini yalnızca piyadelerle değil, tanklarla da göndermenin ideal bir yolu! O zaman savaşın tüm doğası bir anda değişecek! Lippisch'i anlıyor musun, Führer sana hangi konuda güveniyor?
  Tasarımcı daha ticari bir tavırla sordu:
  - Peki ya ödüller?
  Ciddi Adolf şunu doğruladı:
  - Tabii ki en cömert olanlar, elmaslarla, topraklarla, kolonilerle, tebaalarla dolu demir bir haç! Afrika'nın tamamını fethedersek herkese yetecek kadar toprak olacak!
  Lippisch şunları söyledi:
  -Para ve kaynak verilirse ekranoplan hazır olacak ama... Benim de kuyruksuz savaş uçağı projelerim var.
  Terminatör Führer mucidi rahatlatmak için acele etti:
  - Kuyruksuz bir jet bombardıman uçağı , onu zaten çizdim, başkaları onunla ilgilenecek. Ne kadar kullanışlı ve savaşçı! Ekranoplanlar daha önemli çünkü temelde yeni bir silah... Ayrıca Gotha şirketinin bunu yapacak çok yetenekli tasarımcıları var. Bu arada ekranoplanlar üzerinde çalışıyoruz. Genel olarak, artık bir sürü acil işim var, hala tank generalleriyle konuşmam gerekiyor... Emir size verilecek...
  Lippisch, Führer'den çok ilham almıştı. Adolf, belki de ilk olarak nükleer fizikçilerle bir atom ve gelecekte bir hidrojen bombası yaratma konusunda konuşmanın daha iyi olacağını düşündü, ancak çok fazla şey yapmamaya karar verdi, kendisini ve diğer insanları aynı anda doldurdu.
  En ünlüleri de dahil olmak üzere birçok tasarımcı vardı: Porsche ve Aders. Genel olarak, Almanların havacılıkta ve denizaltı filosunda Sovyetlere karşı niteliksel bir üstünlüğü varsa (herkes bunu kabul etmese de!), Panzervale'nin tank filosu gözle görülür şekilde geride kalıyordu. Özellikle Sovyet KV araçları T-28, T-34, zırh ve silahlanma açısından Alman araçlarından, T-34 ise sürüş performansından üstündü. Ancak Alman tanklarının topları İngiliz Matilda'lar ve Cromwell'ler için yeterince güçlü değil; Churchill'ler ve Challengers'ın tasarımcıları tarafından halihazırda geliştirilenler ise çok daha az. Alman tasarımlarının zırhının zayıflığından bahsetmiyorum bile...
  Konukları oturmaya davet eden Führer, ahlaki dersi okumaya başladı:
  - Ne yazık ki, Almanya şu anda güvenilir bir tanksavar silahına sahip değil... 50 mm'lik bir T-3 topuyla donatıldıkları için yalnızca Matilda veya KV'nin zırhına vurabilirler... Ancak Matilda, İkinci Dünya Savaşı'nın başlamasından önce bile Britanya'nın hizmetine girdi. Ön zırhı delinemeyen Matildas'ı kendimiz ele geçirdik. Sovyet KV'leri yan tarafa veya gövdeye bile nüfuz edemiyor. Arabamızın yapabileceği maksimum şey pisti kırmak! Yani siz tasarımcılar bizi öyle bir duruma soktunuz ki, düşmanın tankları zırh açısından bizimkinden çok daha güçlü, seri üretime hazır yeni Amerikan "Grants" ve "Shermanlar" ise silahlanma konusunda üstün. 76 mm topa sahip Rus araçlarından bahsetmiyorum bile. Ve özellikle 88 mm'lik bir topla yeni tanklar oluşturma görevini nasıl yerine getirirsiniz?
  Porsche şaşkınlıkla yanıt verdi:
  - Elbette benzer gelişmeleri biz de yürütüyoruz büyük Führer. 26 Mayıs'ta Silahlanma Müdürlüğü bize 45 tonluk ViK -4501 tankı siparişi verdi . Tam olarak böyle olmalı, 88 mm'lik uçaksavar silahı tank kulesine dönüştürülmüş. Zaten ön çizimlerimiz var. Onlara aşina olabilirsin, harika insan.
  Führer sordu:
  - Siz Aders mısınız?
  Erwin başını salladı:
  - Kırklı yıllarda vk -3001 başarıyla test edildi. 75 mm topa sahip yeni bir ağır araç. Tanksavar modelimizde de benzer bir silahımız var ama henüz seri üretime geçmedi. Ayrıca 65 tona kadar ağırlığa sahip T-6'nın oluşturulması için çalışmalar yapıldı. Ve 36 tonluk daha hafif bir model. Büyük Führer'i deniyoruz.
  Kendisinin her şeyi bilen biri olduğunu hayal eden Adolf, çizimleri hızla incelemeye başladı. İşte Almanya'nın İkinci Dünya Savaşı'ndaki en ünlü tankı olan heybetli "Tiger"ın ilk çizimleri. Bu araba Kursk Bulge sırasında meşhur oldu. Sovyet döneminde "Kaplanlar" genel olarak aşağılanıyordu, ancak daha sonra bu arabaya karşı tutum daha objektif hale geldi. Zamanına göre bu tank elbette fena değildi. KV'lerimizle ilk büyük çatışma sırasında üç Tiger, on Sovyet aracını devirdi ve kendileri de hasar almadan kurtuldu. Bu aracın ana avantajı, uzun süredir kendisine layık bir rakibi bulunmayan güçlü 88 mm'lik topuydu. Ancak Kursk Bulge'da teknolojideki niteliksel üstünlüğe rağmen Naziler hâlâ mağlup oldu... Bu aracın savaşta kullanımına ve kayıp oranına ilişkin istatistikler, genel olarak onun en iyi araçlardan biri olduğunu söylüyor. ikinci dünya savaşı. Ancak eksiklikler çıplak gözle de görülebilir. 56 tonluk ağır ağırlık, yalnızca 100 milimetrelik zırh (yalnızca 80 kenar!), yüksek yükseklik, rasyonel zırh eğim açılarının olmaması ve kötü sürüş performansı. Genel olarak on ton daha hafif olan IS-2 tankı hem zırh hem de silah bakımından kaplandan üstündü... Ancak bu tank yalnızca Şubat 1944'te ortaya çıktı. "Kraliyet Kaplanı" genel olarak 68 ton ağırlığındaydı ve ön zırhı 180 milimetreydi... Elbette böyle bir tank Afrika'da savaşa, çöle, inişe uygun değildi, sadece kilden kulak gibi bir makine. kil ayakları. Hayır, elbette, "Kraliyet Kaplanı" kendi zamanına göre çok etkiliydi, bir savaşta birkaç düşman tankını yok edebilirdi ve bir kez yirmi beş "Sherman"ı bir saat içinde devirebilirdi. Bir savaş sırasında Tiger tarafından imha edilen yirmi üç T-34 tankı hakkında bilgi var gibi görünüyordu. Ancak her durumda, bu tank, gücün ve ağırlığın mantıksız kullanımının somut örneğidir. Ancak, örneğin, Sovyet T-54 tankı... İkinci Dünya Savaşı'nın aslında önceki teknolojilerinin başarılı rasyonel kullanımının bir tür düzenlemesi.
  Führer kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Hayır beyler! Bu proje uygun değil! Sadece 100 milimetre zırhla elli altı ton ağırlığında bir araç yapmak... O övünen Alman verimliliğimiz ve akılcılığımız nerede?
  Aders çekingen bir tavırla şunları söyledi:
  - 70 ton ağırlığındaki Fransız S-2'nin zırhı 45 milimetreydi...
  Führer-Terminatör öfkeyle sözünü kesti:
  - Bu Birinci Dünya Savaşı zamanından kalma bir tank. Ancak Rus KV-2'nin 152 milimetrelik bir obüsü vardı ve 52 ton ağırlığındaydı. Ama bu 88 değil 152 milimetre.
  Bu nedenle, ağırlığı kırk tondan fazla olmayan ve ön zırhı en az 180 milimetre, yanları ve gövdesi 150 milimetre, altı yüz motora sahip bir tank için size 88 mm'lik 71 kalibrelik bir top görevi veriyorum. , yedi yüz beygir gücü. Ve bu tankın en geç altı ay içinde seri üretime geçmesi gerekiyor.
  Alman tasarımcıların rengi soldu ve elleri titriyordu. İskender onlara alaycı bir şekilde baktı. Görev gerçekten de çok zordu; "Royal Tiger" modeli 1944 için tipik silah ve zırh, ancak ağırlığı 28 ton kadar düşük tutmanız gerekiyor! Ancak Adolf bunun oldukça gerçek olduğunu düşündü ve hatta Porsche'nin omzuna dostça bir tokat attı:
  - Üzülmeyin, size bu kadar küçük bir ağırlıkla idare edebileceğiniz en uygun şemayı kendim çizeceğim. Ben bir zorba değil, bir akılcıyım. Sadece çok fazla yeniden inşa etmeniz gerekiyor. Özellikle şanzıman ve motorun bir arada yerleştirilmesi.
  Aders üzgün bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu bizim için bazı sorunlar yaratacaktır. Özellikle böyle bir düzenleme aşağıdaki dezavantajlara sahip olacaktır....
  Sert Adolf sözünü kesti:
  - Elbette bazı sorunlar olacak ama prensipte kolaylıkla ortadan kaldırılabilirler. Özellikle teknik açıdan. Ama motoru çok daha kompakt bir şekilde konumlandırabilirsiniz, süspansiyonu hareket ettirebilirsiniz ve... Tankın yüksekliğinin iki metreye indirilmesi gerekiyor ve mürettebatın yatırılması gerekiyor, o zaman her şey çok daha rasyonel olacak.
  Führer, savaş sonrası dönemin en popüler Sovyet tankı T-54'ün tipinin bir taslağını, bir tür çizimini yapmaya başladı. Bu araç o kadar başarılıydı ki 1947'de piyasaya sürüldü ve Afganistan'da Taliban'la yapılan savaşlarda kullanıldı; Irak askerleri, Çöl Fırtınası ve Şok ve Dehşet Operasyonu veya Irak'a Özgürlük Operasyonu sırasında ABD Ordusu ile birlikte savaştı. " Toplamda bu tanklardan 70 binin üzerinde adet üretildi. Ve araba çok başarılıydı. 36 ton ağırlığı, 200 milimetre ön zırhı ve 100 milimetre kalibreli topuyla. Bu tür, Kore Savaşı sırasında hem Amerikan Patonları hem de Pershing'lerle başarılı bir şekilde savaştı. Dolayısıyla bu teknolojik seviye için model uygulamaya çok uygun ve gerçekçidir. Ve üretimi oldukça kolay - ucuz... Alman 88 mm 71 El topuna gelince, İkinci Dünya Savaşı'nın tüm tankları için yeterince deliciydi (hizmete giren IS-3'ün ön zırhı hariç) Mayıs 1945'te!). Peki ya IS-3? Tank, zırh ve mızrak şekli verilen taret açısından mükemmeldir. Doğru, sürüş performansı zayıftı ve kısa süre sonra durduruldu. Sonra birkaç model daha vardı, IS-4 ve bu böyle devam etti, ta ki Stalin'in ölümünden sonra T-10 olarak yeniden adlandırılan IS-10'da karar kılıncaya kadar. Ve bunun son Sovyet ağır tankı olduğu ortaya çıktı. Kruşçev ağır araçların her türlü gelişimini yasakladı ve halefleri bunu değiştirmedi!
  Genel olarak, orta tanka bile 193 metre mesafeden 1000 milimetre zırhı delebilecek bir top yerleştirebilseler, Almanların kırk tondan daha ağır bir tanka ihtiyacı var mı?
  Amerikalılar ağır tankları hızla terk etti ve Pershing'in ağırlığı 42 tonu, Sherman'ın ise genel olarak 32'yi geçmedi. Ancak SSCB ile bir savaşın çıkmak üzere olduğu belli olduktan sonra, 120 mm'lik bir canavar ortaya çıktı. kalibreli bir silah ve saniyede neredeyse 1000 metrelik bir başlangıç mermi hızı. Ancak Amerikalılar kısa sürede bu tank konusunda hayal kırıklığına uğradı. IS-10'un ortaya çıkmasından önce, savaş sonrası en popüler tank, ön zırhı 250 milimetre ve yan zırhı 170 olan IS-4'tü. 60 tondan fazla ağırlığa rağmen güvenilir bir araç. Her durumda, Almanya için 50 tondan fazla olmamak üzere bir ağır tankın oluşturulmasını devreye almanız gerekiyor. Mesela IS-10'un ağırlığı 50 tondu, ön zırhı 290 milimetre, topu ise 125 milimetreydi... Bu arada, en başarılı kalibre hangisi? Savaş sırasında en popüler Sherman ve Churchill modellerinin zırhı 100 ve 152 milimetre (ön) idi. Eh, "Kraliyet Kaplanları" bununla oldukça iyi başa çıktı... Ancak "Panter", merminin yüksek başlangıç hızı yetersiz kalsa bile 75 mm kalibrenin biraz gerisinde kalmaya başladı. Bu nedenle, savaşın sonunda da olsa 88 milimetrelik silahlara sahip "Panterler" ortaya çıktı ve bunlardan sadece birkaçı vardı. Ancak Wehrmacht'ın tankları ve tanksavar silahlarını daha büyük kalibreyle yeniden silahlandırma planının olmaması, bu durumun herkese uygun olduğunu gösteriyor. Aslında 128 mm topa ve 250 mm ön zırha sahip bir Jagdtiger kundağı motorlu top vardı, ancak bunlardan yalnızca 71 adet üretildi ve o kadar küçük bir miktardakiler savaşın gidişatını etkileyemedi. Bu arada ilginç olan şey, Jagdtiger'lar teslim olduğunda 43 tanesinin daha hizmette kalmasıydı, bu da böyle bir makinenin hayatta kalma oranının son derece yüksek olduğunu gösteriyor.
  Bu arada Stalin, IS-2'nin derhal 122 mm'lik bir topla silahlandırılmasını emretti, ancak delici gücü Alman tankları için aşırıydı ("Royal Tiger" hariç, ancak bu tür tanklardan yalnızca 458 adet üretildi). Birçoğu diktatöre kendisini 100 mm'lik namluyla sınırlamasını tavsiye etti. Ve aslında T-100 kundağı motorlu silahın genel savaş özellikleri açısından en iyisi olduğu ortaya çıktı. Sonuçta, kalibre ne kadar büyük olursa, mermi tedariği o kadar küçük olur, ateş hızı o kadar düşük olur, merminin ilk hızı, ateşin menzili ve doğruluğu... Ama Almanların en büyük tankı vardı: T- 4 ve buna dayalı kundağı motorlu silahlar sadece 22-24 ton ağırlığındaydı. Ancak Panzer'in kundağı motorlu silahı çok başarılıydı: Panther'in silahları ve ön zırhı kendisininkiyle neredeyse aynıydı, çok düşük ağırlık ve yüksekliğe sahipti. Daha basit ve ucuz Panzerlerin üretime alınması için sipariş verilmesi gerekecek .
  Peki ya silahın kalibresi? Tanksavar silahları için 128 milimetrelik bir kalibre çok büyük, onu bir saldırı silahı olarak kullanmak ve 105 milimetrelik bir orta kalibre seçmek daha iyidir.
  Adolf Alman tasarımcılara diyagramı gösterdi:
  - Bu bizim yeni gizli silahımız! Tankın önümüzdeki aylarda testlere tabi tutulması gerekiyor. Savaş kullanımı 1943'te olacak. Bu arada 105 mm'lik toplara sahip bir ağır tank yaratma projeniz de var. Hafif kundağı motorlu silahların yanı sıra. O halde işe koyulun beyler.
  Aders çekingen bir şekilde itiraz etti:
  - Önerdiğiniz tasarım çekici görünüyor, ancak sorun şu ki bu tank geleneklerimizin ruhuna uygun değil... Ve mürettebat rahatsız olacak...
  Adolf cevap vermek yerine biraz meyve suyu içti ve şunu önerdi:
  - Belki öğle yemeği yiyebiliriz yoldaşlar. Genel olarak bu tank büyük miktarlarda üretilebiliyor ve Amerikalıların ve İngilizlerin savaş bitmeden daha iyi bir şey üreteceğini düşünmüyorum. Ve bugün biraz et yiyebilirsin...
  Kızlar hızla sofrayı kurdular. Führer'in etten kesilmiş midesinin hastalanabileceğini anlayan İskender, kendine sadık kalmayı seçti ve Sobakevich'i "Ölü Canlar" dan hatırlayarak sadece biraz mersin balığı yedi. Hmm , şu ana kadar her şeyi doğru yapıyor gibi görünüyor. Ekonomiyi savaş durumuna getirir, topyekün savaş ilan eder, 1939'da kabul edilmesi gereken yasaları çıkarır... Hitler'in militarizasyon konusundaki yavaşlığı silah sıkıntısına yol açtı, hem de niceliksel anlamda... Üstelik ünlü milletvekili- 44 saldırı tüfeği... Savaş özellikleri açısından mükemmel, bazı açılardan ilk Kalaşnikof modellerinden bile daha iyi olan bir şey. Sadece biraz ağır... Belki gerçekten AKM saldırı tüfeğini temel olarak kullanabiliriz? Eh, Amerikan M-16'nın doğruluğunu AKM'nin ateş hızı ve güvenilirliğiyle birleştiren bir silah yaratmak güzel olurdu . Genel olarak ilerleme dengesiz bir şekilde gelişiyor. Örneğin tanklardaki motorlar fazla güç katmadı ancak bilgisayar tamamen erişilemez hale geldi. Ama geleceğe dair bilgisi var ama örneğin petrol yerine ne sunabilir? Şimdiye kadar Amerika'da bile kömürden benzinin nasıl verimli bir şekilde üretileceğini öğrenemediler! Artan petrol fiyatlarına rağmen. Peki başka ne sunabilir? Dinamik koruma, turbojeneratör motorları... Ve bu gerçekleşecek, ancak biraz sonra, kozları açmak için acele etmemek için. Yetmiş yılda ilerleme çok ileri gitti, ancak yaşlılık, hastalık da yenilene kadar ve insan Tanrı değildir! Üstelik bazı açılardan gerileme bile söz konusu... Mesela özellikle Rusya'da ve Sovyet sonrası alanda, İslam ülkelerinde dindarlığın artması. Ancak Rönesans'ın ve modern zamanların büyük düşünürleri dinin yavaş yavaş yok olacağını öngördüler!
  Ama tuhaf bir şekilde dinsel aşırılık artıyor... Ve rahipler devlet siyasetine giderek daha fazla karışıyor. Ve bu durumda yetkililerin politikası anlaşılmaz, hakikatin Ortodokslukta mı yoksa İslamda mı olduğuna gerçekten inanıyorlar mı? Bütün bu eğitimli ve akıllı insanlar mı? Değilse, laik devlet modelinin terk edilmesinin ne anlamı var? Kitleleri yönetmede verimlilik adına mı? Ancak bir devlet dini olarak etkisizliğini kanıtlayan kesinlikle Ortodoksluktur... Gerçek şu ki, Hıristiyanlık ve her şeyden önce Yeni Ahit için resmi bir temele sahip olan Ortodoksluğun temeli pasifist bir öğretiye sahiptir: direnme kötülük yap ve düşmanını sev! Ancak aynı zamanda imparatorluğun fiili politikası saldırgandır ve şiddet ve fetih gerektirir. Biçim ile öz arasındaki çelişkiye yol açan şey budur. Pek çok insan bunu bilinçli olarak anlamasa bile bilinçaltında hissediyor!
  Bu nedenle Ortodoks öğretisi etkisizdir, mantıktan yoksundur, aynı anda hem imparatorluk hem de Hıristiyan olmaya çalışmaktadır. Ve Hıristiyan, Yahudi ve pasifist demektir! Sonuçta İncil'in neredeyse tamamı Yahudiler tarafından, hatta belki tamamı Yahudiler tarafından yazılmıştır, çünkü Havari Pavlus Yahudilerin avantajının büyük olduğunu çünkü onlara Tanrı'nın sözünü emanet ettiklerini söylüyor! Bu, bir Rus'un İncil'e inanmaması gerektiği anlamına gelir! Bu, başka bir inanca ihtiyaç olduğu, ancak artık Yahudi Kutsal Yazılarına dayanmadığı anlamına gelir... Hangisi? FSB'nin rehberliğinde deneyimli profesyoneller ve psikologlar tarafından geliştirilmelidir! O zaman birçok çelişki başarıyla çözülecektir...
  Şunu söylemek gerekir ki, İncil'i okuyan bir çocuk asla Rusya'yı seven güçlü, cesur, zalim bir savaşçı olmayacaktır! Peki İncil'de hangi ülke ünlüdür? İsrail!
  Doğru, Adolf'un kendisi ele geçirilmiş, kendisini Hitler'in yerinde bulan bu oyuncu, Yahudilere yönelik zulmü hiç de sıkılaştırmayacak. Aksine, yararlı Yahudiler faydalardan yararlanacak ve Üçüncü Reich için çalışacaklar. Yahudi bilim adamlarını, sanatçıları vurmak gibi bir saçmalık olmayacak! Ancak Yahudi karşıtı yasaları yürürlükten kaldırmak için henüz erken. Birincisi insanlar yanlış anlayabilir, ikincisi ise bu bir zenginlik kaynağıdır ve çok sağlam bir kaynaktır! Ancak Yahudi desteği karşılığında Yahudi karşıtı politikaları yumuşatmak elbette mümkün.
  Papa ile ne yapmalı? Vatikan'la ilişkiler ideal olmaktan uzak ama açık savaş bu aşamada yalnızca zarar getirecek. Bu, Vatikan'ın desteğini aramanız gerektiği, ancak aynı zamanda çıkarlarınız konusunda da ısrarcı olmanız gerektiği anlamına gelir... İdeal olarak, kuklanızı Petrus'un tahtına oturtun ve yavaş yavaş dinde reform yapın...
  Porsche, Adolf'un düşüncelerini böldü:
  - Akşam yemeğinden çok memnun kaldık Führer!
  Ele geçirilen Adolf nezaketle gülümsedi:
  - Şimdilik Himmler'le buluşacağım, sonra Heinseberg'in gelmesine izin vereceğim. Ve bakın arkadaşlar: size çok katı son teslim tarihleri verildi!
  Führer'in ordusu Afrika'da ilerliyordu. Ve SSCB'ye karşı savunmayı gerçekleştirdi.
  Kışın Kızıl Ordu, Rzhev çıkıntısına bir saldırı başlattı, ancak Naziler orada bekliyordu ve darbeyi püskürtmeyi başardılar. Güneyde Almanlar da Oryol ve Kharkov yönlerini koruyarak direndiler. Ve yalnızca Leningrad yakınlarında Sovyet birlikleri Iskra Operasyonunu gerçekleştirebildiler, ancak savaşlar neredeyse bir ay sürdü ve zafer son derece yüksek bir bedelle satın alındı.
  Almanlar bir şekilde '42 - '43 kışında hayatta kalmayı başardılar.
  Ancak ilkbaharda Afrika'nın çoğu zaten onlar tarafından fethedildi. Ve Führer Britanya ile barışın sularını test ediyor.
  Churchill bu konuda biraz soğuk davranıyor. Her ne kadar Britanya yenilgi üzerine yenilgiye maruz kalsa da.
  Japonya ile de net değil - Midway Muharebesi Amerika tarafından kaybedildi ve samuraylar büyük Yankee filosunu parça parça yenerken. Ve Amerika denizde ve havadaki sayısal üstünlüğünden yararlanamıyor.
  Hitler, SSCB'ye saldırmak istiyor, ancak genel seferberlik ilanından sonra bile bunun için çok az gücü var. Almanlar Afrika'ya dağılmış olduğundan.
  Yaz aylarında Kızıl Ordu ilerlemeye hazırdır. Ancak Afrika'yı fetheden Naziler sömürge birlikleri oluşturur. Ve ek kaynaklar alıyorlar.
  Lion, Tiger ve Panther tanklarının üretiminde kullanılırlar. Ancak canavara verilen veriler tam anlamıyla başarılı olmadı. Çok pahalı, çok ağır. Doğru, Panter savunma açısından hızlı ateş eden topuyla iyi bir tank avcısıdır.
  Ancak en başarısız olanı ağır, pahalı ama pek etkili olmayan "Aslan" idi. Silah, Sovyet otuz dörtlülerine ve hafif tanklara karşı çok güçlü ve ateş hızı Panther ve Tiger'ınkinden çok daha düşük. Ancak zırh, rasyonel eğimlerde de "Kaplan" ınkinden daha iyidir. "Aslan"ın doksan ton ağırlığında ve sekiz yüz beygir gücünde bir motora sahip büyük bir "Panter" olduğu ortaya çıktı. Ancak gerçek tarihte olduğundan biraz daha hızlı bir şekilde yirmi iki ton daha hafif olan "Tiger"-2 üretime girdi. Koruma açısından "Aslan" a yakın, ancak daha hareketli ve hafif. Ancak top 105 mm'ye kıyasla 88 mm kalibrede, ancak tüm Sovyet tanklarını yok etmeye oldukça yeterli. Ve önemli olan daha hızlı bir atış hızıdır; beşe karşı sekiz atış.
  Yani "Aslan" kök salmamış, kasvetli bir Alman dehasının çocuğudur.
  Almanlar yaz boyunca Madagaskar dahil tüm Afrika'yı ele geçirdi. Stalin çok uzun süre bekledi.
  Belki kendisi de Almanların bir saldırı başlatmasına güveniyordu. Özellikle Lion, Tiger ve Panther tanklarının nasıl geldiğini görünce. Ancak Almanlar hâlâ karanlık kıtadaki sorunları çözüyordu.
  Stalin anı kaçırdı. Sovyet birliklerinin saldırısı Orel ve Kharkov yönünde başladı. Tam da Almanların iyi hazırlandığı yer. Ve taktiksel sürpriz elde etmek mümkün değildi. İlk savaşlar Panter'in savunmada mükemmel performans gösterdiğini gösterdi. Fena değil ve "Ferdinandlar". Onlar da iyiler.
  Ve Tiger üretken bir tanktır. Ve iyi puan alıyor. Almanlar aktif olarak savunuyor. Ve düşmanın darbelerine karşı koyun. Üç ay süren çok inatçı çatışmalarda Kızıl Ordu yalnızca on beş kilometre ilerledi. Ve kayıpları önemliydi.
  İki düzine İngiliz uçağı kamufle edilmiş kızların üzerinden uçtu; muhtemelen hiçbir şey fark etmediler ve aniden yeni şüpheli sesler duyulduğunda çoktan ufkun ötesinde kaybolmaya başlamışlardı. Madeleine emretti:
  - Herkes yere yatsın ve hareket etmesin!
  Kızlar dondu, bir şey bekliyorlardı. Ve sonra kumulun arkasından hafif taşıyıcılar ve kamyonlar belirdi. Tasarıma bakılırsa İngiltere ve Amerika'da üretiliyor. Yavaş yavaş Tunus'un başkentine doğru ilerlediler. Madeleine'in kafası biraz karışmıştı. Cephe hattının hala uzakta olduğuna inanıyordu, bu da İngilizlerin henüz ortaya çıkacak zamanı olmayacağı anlamına geliyordu. Daha doğrusu görünmemeleri gerekir. Ve burada bütün bir sütun acele ediyor. Her ne kadar belki bir taburdan daha az olsa da... Kim bunlar, hiç de sürekli olmayan bir cephenin çöllerini atlayan bir savaş grubu, arkayı araştırmak istiyor. Her ne kadar teknoloji sayesinde çölde fark edilmeleri kolay olsa da, mantıklı görünüyor. Her durumda, arkadaşlarınıza telsizle haber vermeniz gerekir, ancak ateş açmamanız gerekir. Üstelik bunlardan sadece yüz tane var ve üç yüzden fazla İngiliz var!
  Gerda Charlotte'a fısıldadı:
  - Bunlar İngilizler! Onları ilk defa bu kadar yakından görüyorum!
  Kızıl saçlı arkadaşı da oldukça gergin bir şekilde cevap verdi:
  - Özel birşey yok! Ve aralarında o kadar çok siyah var ki!
  Aslında İngilizlerin en az yarısı siyahtı. Ve sütun yavaşça hareket ediyordu ve siyahlar hâlâ uluyorlardı... Gittikçe yaklaşıyorlardı...
  Burada kızlardan birinin sinirleri dayanamadı ve hafif makineli tüfekle ateş etti. Aynı anda savaşçıların geri kalanı ateş açtı ve Madeleine geç de olsa havladı:
  - Ateş!
  Birkaç düzine İngiliz aynı anda biçildi ve kamyonlardan biri alevler içinde kaldı. İngilizlerin geri kalanı ayrım gözetmeksizin ateş açtı. Anı yakalayan Madeleine bağırdı:
  - Saldırgan el bombalarını birlikte atın!
  Seçkin SS taburu "Dişi Kurt"tan kızlar, el bombalarını uzağa ve doğru bir şekilde fırlatıyor. Ve çocukluklarından beri eğitildiklerini ve ayrıca özel tekniklerden geçtiklerini . Bu, elektrik şokuyla antrenman yaptığınızda, atışta biraz yavaşsınız ve şok oluyorsunuz. Gerda ve Charlotte da hediyelerini attılar. Ve İngilizler sırılsıklam ve baş aşağı... Çok komik. Rastgele ateş ediyorlar ve siyahlar hala anlaşılmaz bir dilde çığlık atıyorlar. Bunlar kesinlikle şerefsizler...
  Gerda da şarkı söylerken ateş ediyor ve fırlatıyor:
  - SS öğrencilerinde kabus var! Bir atlama - bir vuruş! Biz dişi kurtlarız; yöntemimiz basit! Kedinin kuyruğunu çekmeyi sevmiyoruz!
  Charlotte da karşılık olarak hırlıyor. Attığı kurşunlar kafatasını parçalara ayırıyor. Daha sonra gözlerini oyuyorlar. Burada korkmuş siyahi bir adam, sarışın partnerini süngüyle yan tarafından bıçaklıyor. Cevap olarak kan tükürecek. Charlotte birlikte şarkı söylüyor:
  - Yıldızlı karanlık cehennemin melekleri! Görünüşe göre evrendeki her şey yok olacak! Hızlı bir şahin gibi gökyüzüne uçmanız gerekiyor! Ruhları yıkımdan korumak için!
  İngilizler örgütsüz hareket ediyor, çoğu sömürge askerleri: siyahlar, Hintliler, Araplar. Ya düşerler, donarlar ya da tam tersine aniden sıçrayıp çılgın tavşanlar gibi koşmaya başlarlar. Ancak kızlar isabetli ateş ediyor ve el bombaları uzağa uçmasa da parçalar kalın! Zaten çok az düşman kaldı. Madeleine İngilizce çığlık atıyor, sesi o kadar sağır edici derecede yüksek ki megafona bile ihtiyacınız yok:
  - Teslim olun, biz de hayatınızı bağışlayalım! Esaret altında iyi yemek, şarap ve seks yaşayacaksınız!
  Anında işe yaradı ve pes ettiklerinde... Eller yukarı ve...
  Yarısı yaralı elli mahkum topladılar. Madeleine emretti:
  - Yaralıların işini bitirin!
  "Dişi kurtlar", ayakları üzerinde duramayanların şakaklarına usulsüzce kurşun sıktı, geri kalanlar ise arabalara yüklenerek en yakın üsse götürüldü.
  Çölün sıcak kumunun ardından Gerda"nın çıplak ayakları yumuşak kauçuğu hissetmekten çok memnun oluyor. Hatta mutlulukla inliyor... Amerikan kamyonları çok rahat ve yolculuk sırasında sarsılmıyor. Kazanan kızlar neşelidir. Charlotte Gerda'ya sordu:
  - Kaç kişiyi öldürdün?
  Kız şaşkınlıkla omuzlarını silkti:
  - Bilmiyor musun? Ateş eden tek kişi ben değildim... Ama sanırım çok sayıda vardı!
  Charlotte şunu hesapladı:
  -Biz yüz kişiyiz, üç yüze yakın öldürdü, yani erkek kardeşe, yani kız kardeşe üç! Savaşa etkileyici bir başlangıç!
  Gerda kayıtsızca elini salladı:
  - Bu benim için önemli değil! Önemli olan tek bir arkadaşın ölmemesi. Bu elbette istatistik olmasına rağmen üç yüz düşman yok edildi ve bizim tarafımızda sadece iki kurt savaşçısı hafif yaralandı. Hatta bu kadar savaşçıyla Afrika'yı nasıl tamamen fethedemediğimize bile şaşırıyorum.
  Charlotte hemen ortamı bozdu:
  - On sekizinci turda bu talihsiz savaşçılara yenildik!
  Gerda sanki yılbaşı karıyla kaplanmış gibi öfkeyle başını salladı:
  - Bunun nedeni ihanet! Ama aslında zafere her zamankinden daha yakındık ve bu kör olmayan herkes için açıktı! Ne yazık ki, kesintiye uğradık!
  Charlotte çıplak ayak parmaklarıyla sol kulağının arkasını ustaca kaşıyarak kabul etti:
  - Evet, ihanet, sabotaj, ordunun sıradanlığı... Ama yine de Rusları kırdık, onları 1918'de teslim olmaya zorladık! Ah, Rusya'nın geniş alanlarında yürüyüşe çıkmak güzel olurdu, orası serin ama burası sıcak!
  Gerda neşeyle kıkırdadı:
  - Ama Rusya'da o kadar şiddetli donlar var ki... Ama dağlarda karda çıplak ayakla koştuğumda bunun nasıl bir işkence olduğunu biliyorum.
  Charlotte dişlerini gösterdi:
  - Küçük Gerda yanan karda çıplak ayakla koşuyor... Bu sembolik, sanki bir peri masalındaymış gibi... Saf, hala çocuksu ve hiç de bencil olmayan bir masal...
  Gerda arkadaşına neşeyle göz kırptı:
  - Sanki Führer'e gitmemiz gerekiyormuş gibi mi?
  Charlotte doğruladı:
  - Neredeyse! Sıcak çöl kumlarında çıplak ayakla koşmuyoruz, sadece araba kullanıyoruz. Ve zaferden sonra bile.
  Bağlı siyah adam Almanca mırıldandı:
  - Korkunç melekler, size hizmet etmeye hazırım! Sen bir tanrıçasın, ben de senin kölenim!
  Charlotte hafif pürüzlü ayağıyla siyah tutsağın kahverengi kıvırcık saçlarını okşadı:
  - Siz siyahlar zaten doğası gereği kölesiniz! Bu elbette bir yandan iyidir, birisinin şafaktan akşam karanlığına kadar çok çalışması, sıradan işler yapması gerekir... Ama doğası gereği bir köle, aşağılık doğası gereği bir haindir ve silah konusunda ona güvenilemez. . Biz Almanlar ise dünyadaki en kültürlü ve en organize milletiz. Büyük bir savaşçı milleti ve Alman paralı askerlerinin tüm Avrupa ordularında ve hatta Rusya'da, çoğunlukla komuta pozisyonlarında görev yapması sebepsiz değil!
  Gerda şiddetle şöyle dedi:
  - Evet, bize köle olarak hizmet edeceksin. Siyahlar için özel hayvanat bahçelerimiz var. Ve şimdilik tek yapmanız gereken...
  Charlotte şunu önerdi:
  - Ayaklarımızı öpsün. Sonuçta bizim için hoş olacak ve Nijer kendini küçük düşürecek.
  Gerda şiddetle başını salladı:
  "Nasılsın bilmiyorum ama Aryan'ın saf derisinin pis kokulu Nijer'in dudaklarına değmesi iğrenç bir şey." Bu yüzden...
  Charlotte aynı fikirde değildi:
  - Tam olarak değil! Tam tersine hoşuma giderdi. Peki bak...
  Ateşli kızıl saçlı güzel, küçük bacağını siyah adama doğru uzattı. Tanrıçanın uzun, pürüzsüz, yontulmuş parmaklarını coşkuyla öpmeye başladı. Kız da karşılık olarak sadece şefkatle gülümsedi, siyah adamın kalın dudakları bronz tenini gıdıklıyordu. Mahkumun dili kızın elastik, hafif tozlu ayağının üzerinde gezindi. Güçlü, neredeyse iki metrelik bir adamı aşağılamak yine de güzel.
  Gerda şaşırdı:
  - Garip ama tiksinmiyor musun?
  Charlotte gülümsedi:
  - Tam olarak değil! Neden tiksineyim ki?
  Gerda sessiz kalmayı tercih etti: Neden arkadaşının işlerine karışsın ki? Aslında bir Alman kadınının sadece bir savaşçı değil, aynı zamanda sevgi dolu, nazik bir eş ve sağlıklı bir anne olması gerektiği konusunda yetiştirildiler. Ama kendisi henüz erkekleri düşünmedi, belki ağır fiziksel efordan dolayı ya da henüz eşini bulamadı. Ancak Charlotte da bundan bıkmış görünüyor. Ayak bileğiyle siyah adamın burnuna öyle bir vurdu ki adamın burnu akmaya başladı ve Gerda'ya şunu önerdi:
  - Belki şarkı söyleyebiliriz?
  Gerda başını salladı:
  - Elbette şarkı söyleyeceğiz! Aksi takdirde üzücü olur!
  Kızlar şarkı söylemeye başladı ve arkadaşları da onlara katıldı, böylece şarkı bir şelale gibi aktı:
  Sevgilim ve ben çalılıktan çıkıyoruz.
  Dünya dışı üzüntüyü saklamak!
  Ve soğuk, yakıcı, ürpertici,
  Kırık sebep deldi!
  
  Karda çıplak ayak,
  Kızlar beyazlaşıyor!
  Kötü kar fırtınaları kurtlar gibi kükrer,
  Kuş sürülerini rahatsız ediyor!
  
  Ama kız korku nedir bilmiyor
  O güçlü bir savaşçı!
  Gömlek etin zar zor üzerini örtüyordu.
  Kesinlikle kazanacağız!
  
  Bizim savaşçımız en tecrübeli olanıdır,
  Balyozla bükemezsin!
  Burada akçaağaçlar yavaşça hareket ediyor,
  Kar taneleri göğsüne düşüyor!
  
  Korkmak adetimiz değil
  Soğuktan titremeye cesaret etme!
  Rakip şişman ve boğa boyunlu,
  Tutkal gibi yapışkan ve iğrenç!
  
  Halkın öyle bir gücü var ki
  Kutsal ayin neyi başardı?
  Bizim için hem inanç hem de doğa,
  Sonuç zafer olacak!
  
  Mesih Anavatan'a İlham Veriyor,
  Sonuna kadar savaşmamızı söylüyor!
  Böylece gezegen bir cennet haline gelir,
  Bütün kalpler cesur olacak!
  
  İnsanlar yakında mutlu olacak
  Hayat bazen ağır bir haç olsun!
  Mermiler vahşice öldürücüdür
  Ama düşen çoktan ayağa kalktı!
  
  Bilim bize ölümsüzlüğü verir,
  Ve ölenlerin zihinleri göreve geri dönecek!
  Ama eğer korkarsak, inan bana,
  Düşman hemen skoru mahvedecek!
  
  Bu nedenle en azından Tanrı'ya dua edin,
  Hata yapmaya gerek yok, tembel olun!
  Yüce Hakim çok katıdır,
  En azından bazen yardımcı olabilir!
  
  Anavatan benim için en değerlisidir,
  Kutsal, bilge ülke!
  Liderimiz dizginleri daha sıkı tutun
  Anavatan çiçek açmak için doğdu!
  Seçkin SS taburu "Dişi Kurt"un kızları çok güzel şarkı söylüyordu ve sözleri duyguluydu. Genel olarak, bir SS adamının cellat anlamına geldiğine dair bir klişe vardır! Ama bu doğru değil. Elbette, çoğunlukla özel operasyonlar yürüten güvenlik birimlerinin bir parçası olan özel cezalandırma birimleri vardı, ancak SS bölümlerinin çoğu, Wehrmacht'ın seçkin muhafızlarından ibaretti. Genel olarak kırmızı, totaliter propagandanın İkinci Dünya Savaşı hakkında en güvenilir bilgi kaynağı olmadığı söylenmelidir. Sonuçta Agitprop'un komünist liderlerinin tarafsız olmaktan ve olayları objektif bir şekilde ele almaktan kendilerini alamadıkları açıktır. Dolayısıyla, Nazilerin zulmüne ilişkin gerçek gerçeğin nerede olduğunu ve kurgunun nerede olduğunu yargılamak güvenilir bir şekilde zordur. Her durumda, tarihsel araştırmalarla ciddi şekilde ilgilenenler, her SS savaşçısının bir cellat ve bir canavar olmadığını kabul etmek zorunda kalıyor. Ayrıca SSCB'ye yapılan saldırı öncesinde; Naziler işgal altındaki topraklarda genellikle hoşgörülü davrandılar; Batılı kaynaklar herhangi bir kitlesel zulüm veya misillemeye işaret etmiyor.
  Ve şimdi kızlar mahkumların arabalardan inmesine yardım etti; çekingen adamların geniş omuzlarını dostane bir tavırla okşadılar. Daha sonra kızlar kendilerini yenilemeye davet edildiler...
  Öğle yemeği mütevazıydı ama çölde bir zebra vuruldu ve her kıza Arap usulü pişirilmiş bir kebap verildi. Genel olarak Araplar, en azından dıştan dost canlısıydı ve hatta Almanca bilenler şaka yapmaya ya da kızların bacaklarını nazikçe okşamaya çalıştı.
  Gerda yapışkan Arap'ı iterek şöyle dedi:
  - Ben senin için değilim!
  Charlotte da aynı şeyi yaptı:
  - Kendine bir harem bul!
  Gerda gülümsedi ve şunu önerdi:
  - Ama söyle bana Charlotte, padişahın karısı olsaydın ne yapardın?
  Kızıl saçlı arkadaş şüpheyle şunları söyledi:
  - Bu aslında tartışılabilir bir mutluluk... Gerçi hangi padişahın eşi olduğuna bağlı. Eğer büyük Osmanlı İmparatorluğu en parlak döneminde olsaydı... Hatta çok güzel olurdu... Türk ordusunu ıslah eder, silahları geliştirirdim... Ve muhtemelen önce bakışlarımı doğuya çevirirdim.
  Gerda kabul etti:
  - Sağ! Ama Türkiye'nin en parlak döneminde bile İran'ı fethedememiş olması yazıktır. Özellikle Pers ordusunun geri kalmış olması nedeniyle bu oldukça gerçekçiydi. Merak ediyorum Büyük Führer, hangi kararı verecek: Türkiye'yi fethetmek mi, yoksa onu koalisyonuna dahil etmek, İran'ın pek de değerli olmayan bazı toprakları da dahil olmak üzere Osmanlı'ya kemik atmak mı?
  Charlotte şaşkınlıkla omuzlarını silkti.
  - Bilmiyorum! Hatta son zamanlarda SSCB'ye saldıracağımıza dair söylentiler dolaşıyor... Rus zenginliklerine ve Ukrayna'nın zengin topraklarına pek ihtiyaç olmadığını söylüyorlar!
  Gerda çay fincanını çıplak ayak parmaklarıyla aldı ve oldukça ustaca çenesine doğru kaldırarak kahverengi sıvıyı kendi içine döktü. Aynı zamanda kız konuşmayı başardı:
  - Ukrayna'nın çok zengin, bereketli toprakları var. Akıllı Alman liderliği altında ve yüksek çiftçilik kültürümüzle rekor hasatlar üretecekler. O zaman ekmeğimiz sudan daha ucuz olacak. Ve bu bizzat Ukraynalıların yararına olacaktır, çünkü Sovyet hükümeti onları basitçe soyuyor, onları açlığa zorluyor!
  Charlotte başını salladı.
  - Bu Slavlara büyük Cermen kültürümüzü öğreteceğiz! Onları aydınlatalım!
  Burada konuşma kaba bağırışlarla kesildi, dinlenme zamanı sona erdi.
  Ancak öğle yemeğinden sonra kızlar tekrar sıraya dizildiler ve çölde yürümeye zorlandılar. Yemek yedikten sonra koşmak zorlaşıyordu ve hatta kızlar vücutları ısınana kadar hafifçe inliyorlardı. Ve böylece jerboalar gibi koşturdular.
  Bu sanal bir savaş... Ve Afrika Alman oluyor... Ve Sovyet-Alman cephesi...
  Kışın Kızıl Ordu yeniden saldırıya geçti. İnatçı mücadeleler sürüyor.
  Christina, Magda, Margaret ve Shella Panter'de savaşır. Araç ideal olmasa da hızlı ateş eden, uzun menzilli bir topa sahip, orta derecede çevik ve iyi bir ön zırha sahip.
  Alman kızları soğuğa rağmen yalınayak ve bikinili. Ve manevra kabiliyeti yüksek bir savaş yürütüyorlar.
  Burada Christina bir atış yapıyor... Mermi T-34-76 kulesine çarpıyor ve onu deliyor. Bir Sovyet tankı durduruldu, düşürüldü.
  Kızlar var gücüyle bağırıyorlar:
  - Bizimki aldı!
  Daha sonra Magda ateş ediyor. Altın saçlı güzellik de dikkat çekti.
  Evet, yani otuz dördün kulesi koptu.
  Kaplan kızları sırayla ateş ediyor. Ve çok doğru bir şekilde. Böylece başka bir Sovyet tankına çarptılar.
  Sırada Margaret vardı. Ve SU-76 kundağı motorlu topa çarptı. Ustaca çarptım. Ve şarkı söyledi:
  - Cehennem Almanya'mız güçlüdür, dünyayı korur!
  Ve dil nasıl gösterecek!
  Daha sonra Shell'e topla vurdu. Sovyet KV-1S tankını vurun. Kız da iyi iş çıkardı.
  Evet, bikinili dört savaşçı savaşıyor ve soğuktan korkmuyor. Kadınlar savaşmaya başladıktan sonra Üçüncü Reich'ta işler çok daha başarılı gitti.
  İşte gökyüzünde pilotlar Albina ve Alvina. Her iki güzel de bikinili ve yalınayak. Focke-Wulfs'ta savaşıyorlar. Ve bu çok ciddi bir araba.
  Hava toplarından ateş eden Albina şunları söylüyor:
  - Aktif kroket! Sözlerden pişman olmayın!
  Ve göz kamaştırıcı bir gülümsemeyle nasıl parlayacak! Ve aynı anda iki Sovyet uçağını düşürecek.
  Alvina ayrıca hava toplarıyla üçe kadar kişiyi kesti ve cıvıldadı:
  - Girişim ölümcül ve mat olacak!
  Bundan sonra kız dişlerini gösterdi ve dişlerini gösterdi! Tamamen çekici ve olağanüstü bir çekicilikle dolu.
  Albina başka bir Yak-9 uçağını kesiyor ve ciyaklıyor:
  - Sovyet pilotlarına neden ihtiyaç duyuluyor?
  Alvina, LAGG-5'i vuruyor ve kendinden emin bir şekilde şöyle diyor:
  - Biz Almanlar faturaları toplayabilelim diye!
  Harika bir çift kız. Kendileri için ödül toplamaya nasıl başladılar? Bu güzelliklere gerçekten karşı çıkamazsınız. Uçak düşürüyorlar, dişlerini gösteriyorlar.
  Ve asıl sır, soğukta kızların çıplak ayakla ve bikinili olması gerektiğidir. Daha sonra faturalar kendiliğinden gelecektir.
  Ve asla giyinme. Çıplak göğsünüzü sallayın, her zaman büyük saygı göreceksiniz!
  Albina başka bir Kızıl Ordu uçağını düşürdü ve şarkı söyledi:
  - Büyük yükseklikte ve yıldız saflığında!
  Ve göz kırptı, ayağa fırladı ve çıplak ayaklarını seğirerek kükredi:
  - Deniz dalgasında ve öfkeli ateşte! Ve öfkeli ve öfkeli bir ateşte!
  Ve kız yine enerjik bir yaklaşımla uçağı düşürüyor.
  Ve sonra Alvina düşmana saldırır. Bunu köşede yapıyor, dişlerini gösteriyor ve ciyaklıyor:
  - Süper bir dünya şampiyonu olacağım!
  Ve yine kızın çarptığı araba düşüyor. Evet, Kızıl Ordu'nun durumu oldukça kötü.
  Ve Albina vahşi bir coşkuyla kükrüyor:
  - Artık pilot değil, cellat oldum!
  Başka bir Sovyet uçağını düşürdü ve tısladı:
  - Görüş alanının üzerine eğiliyorum ve füzeler hedefe doğru koşuyor, önümde bir yaklaşım daha var!
  Savaşçı son derece agresif davranır.
  Burada her iki kız da yer hedeflerine saldırıyor. Albina otuz dörde yumruk atıyor ve bağırıyor:
  - Bu son olacak!
  Alvina SU-76'ya çarpıyor ve fısıldıyor:
  - Tamamen yok olana kadar!
  Ve çıplak ayağını nasıl sallıyor!
  Kışın Kızıl Ordu önemli bir başarı elde edemedi. Yalnızca Rzhev bölgesinde hafif bir takoz oluşturmayı başardılar, ancak Almanlar rezervleri devreye sokarak durumu düzeltti. Almanlar gerçekten güçlü.
  Mayıs 1944'te birliklerini daha gelişmiş ve daha iyi korunan Panther-2 de dahil olmak üzere yeni tanklarla doldurarak Kursk ve Rostov-on-Don bölgesinde saldırıya geçtiler.
  Saldırıya çok sayıda Arap ve siyah katılmasaydı her şey bu kadar kötü olmazdı. Ve en önemlisi Türkiye de savaşa girdi. Dolayısıyla durum son derece endişe verici bir hal aldı.
  Ve ağır kayıplar veren Kızıl Ordu, Wehrmacht'ın üstün güçlerinin önünde geri çekildi.
  Ancak Alenka'nın liderliğindeki cesur altı kız, Almanlarla şiddetli bir şekilde savaştı. Ve kuvvetler açıkça eşit değildi.
  Alenka, Nazilerin saldırısına uğrayan Kursk için savaştı. Çaresiz güzellik çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlattı ve cıvıldadı:
  - Rus'a ve sevgili partimize şeref!
  Sonra Natasha çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlattı ve tısladı:
  - Çıplak ayakla kızla ilgileniyoruz!
  Daha sonra Anyuta da çıplak ayaklarının parmaklarıyla bir ölüm hediyesi gönderdi ve kurudu :
  - Harika bir darbe olacak!
  Kızıl saçlı Augustine çıplak alt ekstremitesiyle bir yok etme armağanı alıp gönderdi ve ciyakladı:
  - Radarı gökyüzüne doğrultuyorum!
  Ve sonra altın saçlı Maria çıplak bacaklarıyla Nazilere ölüm verdi.
  Ve şarkı söyledi:
  - Madagaskar'da, çölde ve Sahra'da! Her yerde bulundum, dünyayı gördüm!
  Ve sonra Marusya bir sürü çıplak ayak tabanını fırlatıyor ve şarkı söylüyor:
  -Finlandiya'da, Yunanistan'da, Avustralya'da İsveç'te, size bunlardan daha güzel kız olmadığını söyleyecekler!
  Evet, altı kız çok iyi mücadele etti. Ama Almanlar yine de Kursk'u aldılar...
  Hayır, bu kadar üstün güçlere karşı koyamazsınız. Faşistler inat ediyor.
  Peki canavarların hazırlanması ne anlama geliyor?
  Adolf Hitler tam anlamıyla deliydi: Herkesin itaat ettiği ve titrediği gerçek bir despot gibi hissediyordu. Evet, eğer Stalin'in başarısını istiyorsanız, o zaman Stalin gibi olmanız, başkalarına ve kendinize acımadan ve talep etmeden olmanız gerekir (Joseph Vissarionovich bu sırayla tam da böyle düşünüyordu!). Artık hışırtı yeterli ve araba hareket etmeye başlayacak. Genel olarak Almanya, uyduları da dikkate alındığında, endüstriyel ekipman miktarı, nitelikli işgücü ve her seviyedeki mühendis sayısı açısından SSCB'ye göre büyük bir avantaja sahiptir. Bu bir gerçek ama silah üretimi hala aynı seviyede değil! Almanya, Rusya'daki tüm yıkımlara rağmen savaş boyunca SSCB'nin gerisinde kaldı. Peki neyden? Elbette çeşitli departmanlarda ve özellikle askeri sanayide hüküm süren belirli bir kaos nedeniyle. Ayrıca, hammadde eksikliğinin yanı sıra düşmanın potansiyelinin hafife alınması da olumsuz bir rol oynadı. Özellikle, 1940'ta Almanya'daki silah üretimi 1939'a göre daha düşüktü (mühimmat dahil toplamı dikkate alırsak) ve bu, savaşın zaten devam ediyor olmasına ve Üçüncü Reich'ın devasa toprakların kontrolünü ele geçirmesine rağmen. üretim kapasitesi rezervleri. Peki Hitler'in örgütsel yetenekleri hakkında ne söyleyebiliriz? Çok fazla değil, askeri endüstride parladı.
  Führer uzun bir konuşmasında şunları söyledi:
  - Havacılığın denetlenmesi konusunda Sauer'e olağanüstü yetkiler verildi. Üretilen ekipmanın miktarını ve daha az önemli olmayan kalitesini yakından izleyecek. Ayrıca Goering arkadaşlarınızdan birçoğu, bir zamanlar iyi aslar olmalarına rağmen, liderlik konusunda yetenekli değiller. Her iyi asker aynı zamanda olağanüstü bir general değildir , bu nedenle teknik alan, asılan Eric yerine profesyonel girişimciler arasından havacılık kuvvetlerini yeniden düzenleyebilecek ve yeniden donatabilecek bir kişi tarafından yönetilecek. Sonuçta İngiltere uyumuyor, silahlı kuvvetlerinin, özellikle de havacılığının hem niceliğini hem de niteliğini artırıyor. Düşmandan iki adım önde olmalıyız, bir düzine adım, yoksa düşmana karşı üstünlüğümüzü tamamen kaybederiz. Bu nedenle niteliksel adımlara ihtiyaç vardır.
  Goering çekinerek cevap verdi:
  - Dostlarım, savaş etkinliğini ve profesyonelliğini kanıtlamış kanıtlanmış insanlar.
  Ele geçirilen diktatör öfkelendi:
  - Ya da belki de size göre Britanya Savaşı'nı kimin kaybettiğini unuttum? Veya ulusal ekonominin kalkınmasına yönelik dört yıllık planda başarısız olan. Yoksa siz de sopalarla ve hatta herkesin önünde vurulmak mı istiyorsunuz? O yüzden çenenizi kapatın ve kendinizi kazığa oturtmadan önce sessiz olun!
  Hatta Goering korkuyla çömeldi. Ne yazık ki, Führer'in hafife alınmasına gerek yok. Sonra gürültü tekrar duyuldu ve başka bir ME-262 jeti gökyüzüne doğru havalandı. Araba çok büyüktü ve iki motoru vardı. Kanatlar hafifçe kıvrılmış, dövüşçünün kendisi oldukça tehditkar görünüyor. 1941 yılı için hız özellikleri genel olarak iyi ve dünya standartlarına göre bile rekor kırıyor. Doğru, makinenin kendisi henüz tamamen güvenilir değil ve hata ayıklama gerektiriyor. Ancak faşist diktatör zaten yeni, daha gelişmiş savaşçıların özelliklerini vermiştir... ME-262'nin ağırlığı altı tondan fazladır, bu da bir miktar aşırı yük olduğu anlamına gelir. Bir savaş uçağının küçük, ucuz ve çevik olması gerekir. Bu bağlamda ME-163 oldukça iyi olabilir, ancak roket motoru çok güçlü ve yalnızca altı dakika çalışıyor (daha doğrusu hala çalışacak!), Bu da menzilin yalnızca yüz kilometrelik bir yarıçap içinde olduğu anlamına geliyor . Blitz tarzı bir bombardıman uçağı veya İngiltere'ye yapılan donanma saldırıları için bir koruma savaşçısı olarak elbette uygun değil.
  Ancak ME-262 bir ton, yani Sovyet ön cephe uçağı Pe-2 kadar bomba taşıyabiliyor. Yani, hem savaşçı taramaları hem de birlikleri desteklemek için mükemmel bir çözüm. Ancak neden ME-163 Comet tarzında, roket motoru olmayan, turbojet motorlu bir savaşçı yaratmıyorsunuz? "Kuyrukluyıldız"ı iyileştirmeye çalıştılar ve uçuş süresini 15 dakikaya (bu, 300 kilometreye kadar bir menzildir) çıkarmış gibi görünüyorlar ki bu, Britanya Savaşı için genel olarak kabul edilebilir. Londra'ya hala Normandiya'dan ulaşılabilir... Her şey bu kadar açık olmasa da, onu da bombalayıp geri dönmeniz gerekiyor ve on beş dakika o kadar hızlı değildi. Gelecekte roket ve jet avcı uçakları havacılıkta çıkmaz sokak olarak kabul edildi. Ancak "Kuyrukluyıldız"ın tasarımı oldukça ilginç, küçük boyutu ve hafifliğiyle ucuz ve manevra kabiliyeti yüksek.
  Ayrıca hava muharebelerinde kullanılabilecek, genellikle 800 kilogram ağırlığında, çok umut verici planörler de var. Doğru, kısa menzilleri nedeniyle, üzerlerindeki uçuşlar yalnızca savunma savaşlarında gerçekleştirilebilir veya Londra'ya... Nakliye yoluyla teslim edilebilir ve ardından pilotları geri yakalayabilir. Bunu burada düşünmeniz gerekecek. Gerçek tarihte planörlerin asla savaşacak vakti olmadı ve Kore'de bazı nedenlerden dolayı Sovyet havacılık generalleri bu fikri denemeye cesaret edemediler. Genel olarak üzücü değil, ancak Kore Savaşı sırasında zafer kazanan ilk kişi Amerikalı pilot oldu. Bu yüzden Yankee'ler hafife alınmamalı.
  Uçuş bittikten sonra sarı saçlı genç bir kız kokpitten atladı ve son hızla Führer'e doğru koştu.
  Ele geçirilen Nazi bir numarası, bir öpücük için elini ona uzattı. Güzel olan, kızların sizi sevmesi ve görünüşe göre Führer'in tüm Almanlar tarafından, daha doğrusu birkaç toplama kampı mahkumu dışında neredeyse herkes tarafından oldukça samimi bir şekilde idolleştirilmesi. Pilot heyecanla şunları söyledi:
  - Bu tek kelimeyle muhteşem bir uçak, öyle bir hıza ve güce sahip ki. Tüm aslan yavrularını, taşıyıcı anneden alınan sıcak su şişesi gibi parçalayalım!
  Führer kızın dürtüsünü onayladı:
  - Elbette yırtacağız ama... Makinede hata ayıklamanın daha hızlı yapılması gerekiyor ve bu özellikle motorlar için geçerli. Burada elbette bunları iyileştirmek için radikal önlemlere ihtiyaç duyulacak, ancak eğer bir şey olursa lider-tasarımcı yardımcı olacaktır!
  Herkes hep bir ağızdan bağırdı:
  - Büyük Führer'e şeref! Providence bize yardım etsin!
  Üçüncü Reich'ın marşı çalmaya başladı ve Hitler Jugent'tan genç savaşçılardan oluşan bir grup öne çıktı. On dört ila on yedi yaş arası erkek çocuklar özel bir düzende davula doğru yürüdüler. Ve sonra çok ilginç bir şey oldu: Alman Kadınlar Birliği'nden genç kızlar yürüdü. Kısa etekliydiler, güzellerin çıplak, çıplak ayakları erkeklerin bakışlarını çekti. Kızlar bacaklarını daha yükseğe kaldırmaya çalıştı ama aynı zamanda ayak parmaklarını geriye çekip topuklarını dikkatlice yerleştirdiler. Kusursuz figürlerle eğlenceli bir güzellik görüntüsü... Yüzler gerçekten farklıydı ve genç faşistlerin bir kısmı biraz kaba, neredeyse erkeksiydi ve onları da çarpıtmışlardı. Özellikle kaşlarını birleştirdiklerinde.
  Esthete Adolf şunları kaydetti:
  - Kız ve erkek çocukların daha geniş çapta beden eğitimi alması gerekiyor. Ve biliyorum ki bu konuda özellikle Jungfolk'ta çok şey yapılıyor ama ihtiyaç duyulan şey kapsayıcılık ve Spartalı yöntemlerin benimsenmesi. Elbette hırsızlığı teşvik etmenin yanı sıra... Kız ve erkek çocuklarımız terbiyeli ve aynı zamanda acımasız insanlar olarak büyümeli.
  Başkomutan durakladı. Generaller sessizdi, muhtemelen itiraz etmekten korkuyorlardı ama bariz olanı doğrulamak istemediler. Führer şöyle devam etti:
  - Savaş şaka değildir, ancak düşmanlara karşı acımasızlık, karşılıklı yardımlaşma ve yoldaşlara karşı kardeşlik duygusuyla birleştirilmelidir. Herkese aşılamamız gereken şey budur... Yeni süpermen başkalarına karşı acımasızdır, ama daha da önemlisi kendine karşı da acımasız olmalıdır. Çünkü önce insanın ruhundaki aşağılık duygusu yok edilmeli, sonra zayıf insan bedeni ayağa kalkacaktır!
  Bir duraklama daha... Generaller ve tasarımcılar birdenbire bunun farkına vardılar ve hararetle alkışlamaya başladılar. Führer memnun görünüyordu:
  - Bu daha iyi ama şimdi hava muharebesinin taklidini görmek istiyorum. O kadar güçlü ve yıkıcı ki...
  Heinkel çekinerek sordu:
  - Gerçek mühimmatla mı yoksa mermilerle mi, Führer'im?
  Bir numaralı Nazi başını salladı:
  - Tabii ki savaşanlarla. Ayrıca fırlatma cihazının etkisini de dikkate almak istiyorum. Ne de olsa onun üzerinde çalışıyorsun... - Führer yumruklarını salladı. - Nihayet ne zaman hazır olacak ve seri üretime geçilecek. Sonuçta deneyimli bir pilot, gelecekteki savaşlar için korunması gereken deneyimli bir pilottur!
  Fuhrer-Terminatör yine de tasarımcılara fırlatma cihazının daha modern bir tasarımını göstermeye karar verdi. Bu sistem daha az hantal, daha basit ve daha hafif olmalıdır. Zaten Alman endüstrisinin hakim olduğu ucuz fişek bu amaç için oldukça uygundur.
  Diyagramın hareket halindeyken çizilmesi gerekiyordu, ancak Hitler gerçekten iyi bir sanatçıydı ve diyagramların ve dönüşlerin çizgileri herhangi bir cetvel veya pergel olmadan düzgün ve net bir şekilde, hızlı bir şekilde çizdi. Vur-kaç Terminatör, genel olarak Nasyonal Sosyalizm ve totaliter sistem gibi güçlü ve bir dereceye kadar gelişmiş bir ideolojiye sahip olan Almanların savaşı Ruslara sızdırmasının elbette tuhaf olduğunu düşündü. Belki de bunun nedeni Rus askerlerinin Alman askerlerine göre daha güçlü ve dayanıklı olması ve daha hızlı savaşmayı öğrenmesidir.
  Genel olarak, savaşın gidişatına bir bütün olarak bakarsanız, Ruslar ya da daha doğrusu Sovyet ordusu savaşmayı öğrendi, ancak Almanlar nasıl olduğunu unutmuş görünüyordu... Komutaları ilk düzeyde kararlar alıyordu. -sınıf öğrencileri ve hatta birinci sınıf öğrencisinin gerçek zamanlı stratejilerle askeri operasyonlar yürütme deneyimi varsa daha da düşük olabilir. Ve bazen altı yaşındaki çocukların zaten bu kadar ustaca sanal ordulara liderlik ettikleri gerçeği, onların, Zhukov ve Mainstein'ın öğrenebileceği bir şeydir. Ancak bazı araştırmacılar hem Zhukov'u hem de Mainstein'ı sıradan kişiler olarak görüyor. Ekipman sayısı, özellikle de ele geçirilen Fransız ekipmanı konusunda da çelişkiler var. Hitler'in hafızası (özellikle de hâlâ sağlıklıyken iyi bir hatıra!), Fransızlardan ele geçirilen 3600 tankın ele geçirildiğini gösteriyordu, bu çok etkileyici bir rakam... SiS -35 gibi bazı modeller, zırh bakımından rakiplerinden üstündü . T-34 yalnızca ön zırhla. Dolayısıyla bu tank, belki 47 mm'lik silahın uzun namlulu 75 mm'lik topla değiştirilmesi haricinde Fransız fabrikalarında kolaylıkla üretilebilir. Aslında bu bile yeterli olmayabilir. İngiltere ve genel olarak ABD, tanklarında her zaman en çok zırha değer vermiştir. Örneğin, kırk tonluk Churchill'in zırhı 152 milimetre iken IS-2 ağır tankının 120 milimetrelik zırhı vardı.
  Führer tasarımcılara başka bir şey daha söyledi:
  - Yeterli rüzgar tünelimiz var, bu nedenle, konuyu en iyi aslarımızın da öldüğü pahalı testlere taşımadan, daha uygun bir uçak modeli arayın ve aerodinamik şekiller oluşturun. Örneğin bir uçağın uçan kanat modeli, özellikle kalınlık ve eğim açısı değiştirilebiliyorsa çok etkilidir. Çizimi sana zaten verdim, o yüzden kuyruksuz hazır olmalı. Tahmini hızı Yumo motoruyla bile saatte 1100 kilometreye kadar çıkacak. Öyleyse devam edin, ama küstah olmayın!
  Uyumsuz Adolf ayrıca boru şişirme hızının nasıl artırılacağını da tavsiye etti. Tasarımcıların görüşlerindeki pek gizli olmayan ironiyi yakaladı: Sıradan bir onbaşı bu kadar şeyi nasıl biliyordu? Führer'in dehasına inanmıyorlar mı? Eh, çözeceğiz... ya da çözemeyeceğiz, ama onlara eğitimli olduğumuzu kanıtlayacağız.
  Bunu temiz havada öğle yemeği izledi, hizmetçi kızlar masa ve sandalyeler düzenlediler. Güzel... Peki Nasyonal Sosyalizm'de ne gibi reformlar yapılmalı? Düşman sayısını mümkün olduğu kadar azaltmak ve arkadaş edinmek gibi. Mesela Alman ırkını her fırsatta yüceltmeyin, hatta halkları sınıflara ayırmayı bırakın. Ancak ulusların aşağı ve Aryan uluslar olarak bölünmesi henüz resmi olarak yasallaştırılmadı. Bu işleri basitleştirir. Genel olarak Hitler, Yahudilerin kitlesel imhasına tam olarak SSCB'ye yapılan saldırının ardından başladı. Neden bu kadar tuhaflıkları olsun ki? Belki de Bolşevizm'le olan savaşında dünya Siyonizminin onu kutsayacağını ve Batı'nın onu destekleyeceğini umuyordu. Ve sonra İngiltere ve ABD kararlı bir şekilde Wehrmacht'a hayır dediğinde Führer öfkelendi mi? Ulaşabildiği Yahudilerden intikam almaya mı başladı? Hitler elbette Holokost'u gerçekleştiren ve dolayısıyla Nasyonal Sosyalizm fikrini itibarsızlaştıran bir aptaldır. Artık Nazi ve cellat kelimeleri eşanlamlı hale geldi. Birçoğu, belki de Nazi kelimesinin uyumu nedeniyle milliyetçilik ile faşizmi de karıştırıyor . Ancak bu kesinlikle doğru değil. Faşizmin prensip olarak Nasyonal Sosyalizm ile doğrudan bir ilişkisi yoktur. Temelinde faşizm kavramı on dokuzuncu yüzyılda Fransa'da ortaya çıktı ve bambaşka bir anlam taşıyordu.
  Orijinal versiyonundaki faşizmin öğretilerinin bir tür özü, kapitalistler arasında bir kurumsal ruhun, bir yoldaşlık duygusunun oluşturulmasına dayanıyordu. Mussolini daha sonra faşizmin öğretilerini Kara Gömleklilere tanıttı. Naziler ilk kez düşmanları ve siyasi rakipleri tarafından faşist olarak adlandırıldı. Dürüst olmak gerekirse, Naziler çok zalimce davrandılar ve böylece faşist, istismarcı, olumsuz bir anlam kazandı. Rusya'da bir zamanlar milliyetçiler özellikle doksanların başında belli bir yükseliş yaşadılar ve 93-94'te maksimuma ulaştılar. Daha sonra Çeçenya'daki savaş toplumda pasifist duyarlılığın artmasına ve milliyetçiliğin geçici olarak azalmasına yol açtı. Yugoslavya'daki savaş ve Sırbistan'ın bombalanması vatanseverlikte geçici bir artışa yol açtı, ancak daha sonra ulusal harekette bir bölünme meydana geldi. Rusya'da milliyetçilerin liderlerle sorunu vardı... Kendi Führer'leri yoktu... Doğru, Zhirinovsky Hitler'e benzetildi ve hatta bazı açılardan Adolf'u bile geride bıraktı. Mesela siyasi kalkışma hızı içinde, partinin kuruluşundan sonraki dört yıl içinde parlamento seçimlerinde birinci sırayı almak. Ancak Zhirinovsky mantıksız davrandı ve yalnızca başarıyı geliştirmekle kalmadı, aynı zamanda elde ettiği şeyi sürdürmeyi de başaramadı. Burada öncelikle şunu söylemeliyim ki bu onun kişisel hatasıydı. Partide yetersiz disiplin, karıştığı skandallar. Ancak gerçek Hitler hiçbir zaman Reichstag'da oturmadı ve kimse onun film öfkelerini televizyonda göstermedi. Ve televizyonun kendisi de yoktu. Zhirinovsky'nin 1993 seçimlerindeki başarısı televizyon izleyicileriyle yaptığı başarılı çalışmanın bir eseri olmasına rağmen.
  Hizmetçiler arasından güzel bir kız Führer'in yanına oturdu ve elini onun çıplak dizine koydu. Pişmiş:
  - Bir şey mi düşünüyorsun Führer'im?
  Nazi diktatörü ve aynı zamanda sanal bir oyuncu canlandı. Sebze çorbasını ve meyve salatasını hâlâ bitirmediğini fark etti. Führer kızı dudaklarından öptü, onun gençlik, tatlı aromasını hissetti ve şöyle dedi:
  - Benimle arabaya bineceksin. Ve hepiniz işe koyuluyorsunuz, yemek vakti bitti.
  Ve yine devletin çarkları her ne kadar pek iyi yağlanmamış olsa da dönmeye başladı. Dönüş yolunda Führer güzelle sevişti ve hatta bu kadar enerji ve gücü nereden bulduğuna şaşırdı. Sonuçta, Führer'in iktidarsız olduğunu ve genel olarak sözde engelli olduğunu, frengi hastası olduğunu (yalan) ve hadım edildiğini (tamamen kurgu!) söylediler. Hitler'in çocuk sahibi olmayı başaramadığı doğru... Neyse, yarın bu işi kendisi halledecek... Ya da hayır, yine de Himmler'i davet etmesi gerekecek. Genel olarak, gerçek tarihte Fuhrer, SS'nin rolünü keskin bir şekilde güçlendirdi. Görünüşe göre o da bu alternatifte bu yola başvurmak zorunda kalacak. Ve kriminal polisin bir bütün olarak SS yapısına tabi kılınması makuldür; artık tüm veriler ve dosyalar tek bir kaynakta birleştirilecektir. Ayrıca suçlulara karşı işkencenin kullanılması ve Gestapo ile diğer gizli polis yapılarının karakteristik özelliği olan gelişmiş sorgulama yöntemleri, tespit oranını önemli ölçüde artıracaktır.
  Gerçek artabilir ve masum kurbanların sayısı artabilir ama... SS adamlarının büyük çoğunluğu düzgün insanlardır ve deneyimli bir araştırmacı, kural olarak, bir kişinin yalan mı söylediğini yoksa doğruyu mu söylediğini hemen anlar ve nadiren hata yapar. Bu, birçok suç kroniğinden değerlendirilebilir.
  Birkaç güncel olaya daha karar verdikten ve iki yeni kızı yatağı ısıtmaya davet eden Führer, başını güzelliğin çıplak yemyeşil göğüslerine yaslayarak uykuya daldı...
  Bu kez, daha önce yarıda kestiği, görkemli bir uzay savaşıyla ilgili rüyasına geri döndü. Yine şeffaf savaşçısında ve düşman, Büyük Rusya ordusunun saflarına saldırmaya çalışıyor. Ve Hypernet oyununun Führer'i ve dolgun ama aynı zamanda kaslı bir sarışın olan ortağı, aynı anda birbirlerine yardım ederek hareket etmeye çalışıyorlar. Çirkin düşman savaşçıları sayısal üstünlüklerini kullanarak sayıları ele geçirmeye çalışıyorlar. Dermostan'ın askeri armadalarındaki uyumsuzluk giderek daha çarpıcı hale geliyor. Gemileri giderek daha iğrenç görünüyor. Kaptan Vladislav, "kova" tekniğini kullanarak arabayı oldukça başarılı bir şekilde çarpık bir ayakkabı şeklinde kesti ve şunları söyledi:
  - Hem Hitler'in hem de Stalin'in kunduracı bir babaya sahip olması boşuna değil!
  Buna karşılık sarışın ortağı çıplak, pembe topuklu ayakkabılarını gösterdi:
  - Botlara veya başka ayakkabılara ihtiyacım yok. Çıplak ayakla, boşluğun en ufak bir eğriliğini veya uzayın titreşimlerini çok daha iyi hissediyorum! Ah Führer'im, kız olmak ister misin?
  Vladislav yanıt olarak kıkırdadı:
  - Kısa bir süre için ilginç olurdu. Herkes kadınların erkeklerden çok daha güçlü ve daha uzun orgazm yaşadığını söylüyor, ben de bunun gerçekten doğru olup olmadığını kontrol etmek istedim.
  Sarışın kıkırdadı:
  - İlerleme size bunu da deneyimleme fırsatı verebilir... Tabii görkemli uzay savaşını kaybetmediğimiz sürece. Çok fazla düşman var. Henüz doğmamış ama halihazırda komutanımız olan İmparator Almaztiger 13 de ölebilir.
  Führer'e çarpan kişi şunları söyledi:
  - Büyük bir komutan, savaştaki bir kafa gibi, boyutu ne kadar büyük olursa, kayıp o kadar şiddetli olur!
  Sarışın cevap vermek yerine dövüşçüsünü döndürmeye başladı. Koçtan zar zor kaçınarak bir çubuk kraker yaptı ve ardından çok isabetli bir şekilde karşılık verdi. Düşmanın aracı alevler içinde kaldı ve haşhaş tohumları gibi çok küçük alevli parçalara ayrılmaya başladı. Kız, sakızı çıplak ayak parmaklarıyla alıp öyle ustaca fırlattı ki, tam dışarı çıkan dilinin üzerine düştü:
  - Sevimli! Çiğnediğinizde yiyin!
  Ancak sert savaşçı o kadar şanslı değildi; yüzeysel de olsa tekrar vuruldu ve savaşçı-kaptan homurdandı:
  - Bu kadınların okşamalarından ne kadar da sıkıldım!
  Sarışının gözleri parladı:
  -Okuşturmaktan memnun değil misin? Muhtemelen daha ciddi bir şey ister misin? İşte hepiniz ne kadar sabırsızsınız, ihanete yatkınsınız!
  Vladislav güldü ve Dermostan savaşçılarının sert cevabını neredeyse yutkundu. Savaşın resmi biraz değişti. Düşman tükenmez görünüyordu ve savaşa giderek daha fazla yeni güç katıyordu. Ultra savaş gemileri özellikle tehlikeliydi; devasa, asteroitler gibi, sanki sempatik mürekkeple çizilmiş gibi (üzerlerine bir lamba tuttuğunuzda ortaya çıkan) yavaş yavaş boşluktan çıkıyorlardı. Shit-stan öncelikle kanatları bükmeye, kuşatma manevrası yapmaya, muhtemelen uzayda bir kazan yaratmaya çalıştı.
  Büyük Rusya'nın birlikleri cesurca savaştı ve aynı zamanda manevralardan da çekinmediler. Cesur manevralar ve dalışların yanı sıra mobil savunma yöntemi de bu şekilde kullanıldı. Örneğin, Büyük Rusya'nın uzay ordusunun savaş kruvazörleri ve kapkaçları ya ortadan kayboldu ya da tam tersine, kabus düşmanının arkasında belirdi. Bu, bir buz deliğinde avlanan bir balığı andırıyordu - ortaya çıktılar, avı yakaladılar (bir tür kış böceği ve eğer avcı bir yayın balığıysa, o zaman bir kuş!) ve deliğe geri döndüler. Bu durumda Dermostan'ın gemileri hemen kayboldu, bir araya toplanmaya başladı, hatta birbirlerine ateş açtı. Yıldız gemilerinin yakılmasıyla oluşan komik bir plazma patlaması. Örneğin, termal preon füzelerinden birkaç darbe alan bir ultra savaş gemisi bile mavi ve yeşil alevlere dönüştü. Sonra büyük savaşçı ( banyo yaprağı gibi yapışan saçmalıkları yok etmeye devam eden !) arkadaşı, alev alev yanan bir ultra savaş gemisinin içinde bir resim gördü. Ve ne etkileyici bir dev, iki milyon kadar asker ve elli milyon robottan oluşan bir mürettebat!
  Geminin içindeki militanlar çeşitli pisliklerden oluşuyor: troller, goblinler ve çeşitli melez türler, örneğin en yaygın olanları: keneler ve sigaraların bir karışımı, hatta sigara izmaritleri! Sanki bir uyuşturucu bağımlısının çizdiği korku filminden çıkmış gibi korkunç yaratıklar.
  Yaratıklar çaresizce kaçmak isterler ama aynı zamanda birbirleriyle çarpışırlar, bıçaklarlar, keserler, ısırırlar. Karşınızda biniş savaşı için özel olarak yaratılmış bir eskrim makinesi var. Ve düz değil, çeşitli manevralar için kavisli yarı plazma kılıçlarla silahlandırılmıştır. İlk eskrim makinesi, alevlerle yanan devasa bir gemiden dışarı akan canlıların arasına çarptı. Hemen doğranmış et parçaları ve yanmış cesetler her yöne uçtu. Arkasında bir arkadaşı belirdi, bir örümceğe benziyordu, sadece en az otuz uzuv vardı ve bunlar yok edici akıntılar şeklindeydi, bir dinozoru bile ikiye bölebilecek kapasitedeydi.
  Dermostan subaylarından biri bağırdı:
  - Kesme beni! Piyon veziri yedi!
  Ama şanssızdı, pençeleri kene gibi olan sigara izmariti, daha da iğrenç, antene çarptı ve onu deldi. Ancak çığlıkları o çılgın, sürekli artan kakofonide artık duyulamıyordu. Çoğunlukla mavi ve turuncu olan Princeps-plazma alevlerinin dilleri, Shitmostan'ın dehşete düşmüş savaşçılarını ele geçirerek onların kızarmasına neden oldu. Ve ultra savaş gemisinin içinde eskrim makineleri başıboş haldeydi. Görünüşe göre bu onların programlarına açıkça kazınmıştı: öldür, öldür ve tekrar öldür! Ve kim oldukları onlar için gerçekten önemli değil. Ve koridorlarda en korkunç hiper odanın gürültüsü duyuluyordu .
  Ancak ultra alev, birçok goblin ve pençenin yanı sıra eskrim makinelerine de ulaştı; sigara izmaritleri çoktan fotonlara dönüştü. Böylece ultra savaş gemisi yavaş yavaş birkaç parçaya bölünmeye başladı. Her ne kadar bölünme yavaş yavaş gerçekleşse de, daha az kaygı verici görünmüyordu. Özellikle de minyatür süpernovalar olarak parıldayan ya da tam tersine küçülen yıldız gemileri olarak parıldayan pek çok diğerinin arka planında. Ne yazık ki sadece Dermostan'ın değil, Büyük Rusya'nın da.
  Örneğin, orak-çekiç amblemli bir kruvazör kontrolü kaybetti ve bir düşman dretnotuna çarptı. İki kütlenin ışık altı hızlarda çarpışması, bir imha roketinin çarpmasına eşdeğerdir. Ezici bir güçle kusuyor (tabii ki böyle ifade edebilirsek). Patlama, çok renkli yaprakları olan bir lale gibi çiçek açtı ve aniden bir düzine kilometre civarında var olan her şeyi tüketti. Vladislav-Adolf şunu ifade etti:
  - Ve adamlarımız şimdiden cennette gibi görünüyor!
  Sarışın felsefi bir tavırla şunları söyledi:
  - Cennet, sıcakta bile kimsenin varmak için acele etmediği tek güzel yerdir!
  Hitler vuruşu kabul etti:
  - Bunlar evrenin paradoksları. İyi bir yere varmak istemiyoruz ama kötü olan bizi içine çekiyor! Yani hangisinin daha iyi olduğu bile belli değil; yaşam mı ölüm mü?
  Kız felsefi bir tavırla şunları söyledi:
  - Hayat her zaman ölümden iyidir. Neredeyse tüm insanların böyle düşünmesi boşuna değil. Ancak dünyamızdaki her şey gibi insanların görüşleri de görecelidir.
  Fuhrer, iki kişilik ve dolayısıyla çok daha pahalı ve zengin silahlı bir savaşçıyı vurmasına olanak tanıyan oldukça zorlu bir dönüş daha gerçekleştirdi (sanki piroteknik malzemelerin karmaşık kombinasyonlarından havai fişekler alevlenmiş gibi ne kadar güzel patladı), parçalanmış madde boşluğa dağıldı. Vladislav-Adolf şunları söyledi:
  - İnsanların hem doğa hem de Tanrı hakkındaki düşünceleri oldukça çelişkilidir. Genel olarak, bir kişiyi pragmatik içgüdülerin ve çıkar kaygılarının emretmesi gereken şekilde davranmaya zorlayan reaktif, hatta yıkıcı bir zihin kavramı bile vardır.
  Acımasız bir dalıştan sonra kendine gelmekte zorluk çeken sarışın (yedi dövüşçü aynı anda üzerinize koşarken başka ne yapabilirsiniz) şunları söyledi:
  - Pragmatiği bırakın - matematiği açın!
  - Komik değil! - Vladislav karşılık verdi.
  Aniden, deniz havacılık kaptanının önünde Büyük Rusya ordusunun komuta merkezinin bir görüntüsü belirdi . Aslında bu elbette bir armağandır - kutsalların kutsalına nüfuz etme ve hatta başka birinin planlarını olmasa bile kendi emrini tanıma yeteneği.
  İşte burada, Büyük Rusya'nın uzay ordusunun yüz kilometre çapındaki etkileyici amiral gemisi olan amiral gemisi savaş gemisi. Ve bu gemi de doğal olarak savaşıyor çünkü onbinlerce güçlü top namlusu hareketsiz kalmaya mahkum olamaz. Ancak amiral gemisi ultra zırhlısı diğer büyük gemilerle senkronize hareket etmeye çalışıyor. Büyük Rusya uzay ordusunun filosunun ana komutanlığının bulunduğu amiral gemisini yok etmesi için düşmana en ufak bir şans verilemez.
  Şaşırtıcı bir şekilde, genel komutan ve hükümdar sadece rahimde yatan bir embriyodur. Annenin kendisi de askıya alınmış bir animasyon durumuna dalmış durumdadır, aksi takdirde görevlerini yerine getirmek çok acı verici olacaktır. Ve zaten yeterince gelişmiş, uzuvları ve en önemlisi oldukça büyük bir beyni olan embriyonik hükümdarın işleyişi, çok sayıda sibernetik birim tarafından sağlanmaktadır. Büyük Rus İmparatorluğu'nda hüküm süren embriyonun kendisi oldukça rahat hissediyor.
  Evet, elbette ve bu ihtiyacın yükü altında, birkaç yıldır annesinin içinde yaşıyor. İnsan ancak koşmayı veya bir şeyi hareket ettirmeyi hayal edebilir. Ve bunlar acı verici rüyalar çünkü doğum, anında yok olmak demektir. Embriyo, tarayıcıları kullanarak dış dünyayla iletişim kurar. Tabii ki, embriyonik komutanın gerçek görünümünü değil, daha fazla güven uyandırma yeteneğine sahip bir imajı gösteriyorlar. Özellikle yakışıklı bir genç adam, doğmamış bir kral şeklinde karşımıza çıkıyor. Birliklere açık ve emredici bir sesle emirler verir:
  - Esnek savunma ilkesini kullanın. Binlerce yıl önce olduğu gibi, sayıca daha az olan daha zayıf kuvvetler, daha küçük bir kütlenin büyük bir kütleden çok daha hareketli olduğu yönündeki şüphesiz gerçeği kullandılar. Yetersiz bir kütle önemsiz atalet ile karakterize edildiğinden!
  Kız mareşal doğruladı:
  - Elbette... Ordunun manevra kabiliyeti zaferin anahtarıdır. Elbette aşırılıklardan kaçınılmalıdır. Sonuçta karınca hayvanların kralı değil!
  Embriyonik komutan sırıttı:
  - En ölümcül canlılar bakterilerdir. Hayır olmasına rağmen, belki virüs bile değil! İlkel bir organizma olmasına rağmen etkilidir! Düşman burada neredeyse tüm evrenden muazzam güçler topladı, bu da geri kalan alanları açığa çıkardığı anlamına geliyor.
  Mor ve turuncu at kuyruklu Elf Mareşal Fego şunları söyledi:
  - Bazen ön tarafın sınırlı bir bölümünde önemsiz gibi görünen bir avantaj kazanmak için yeterlidir. Bu, farklı medeniyetlerin birçok savaşının garip bir aksiyomudur!
  Cenin İmparatoru tarayıcıların arasından kıkırdadı:
  - Bu durumda köke bakıyorsunuz.
  Bu arada Dermostan'ın donanmaları hareket halindeyken yeniden örgütlenmeye çalıştı. Çok önemli bir rezerv onlara arkadan yaklaştı. Binlerce büyük yıldız gemisi ve milyonlarca küçük gemi çan oluşumunu kullanarak yola çıktı. Sonuç olarak parazitlerin ateşli gücü gözle görülür şekilde arttı. Kız mareşal heyecanla şöyle dedi:
  - İşte piç rakibin attığı bir koz daha. Bununla birlikte, keşiflerimiz pek de eşit değildi, bu kadar çok sayıda kuvvetin getirilmesi olasılığı sağlanmamıştı.
  İmparatorun kılıca tekme atan çocuk şeklindeki hologramı. İtici gaz kapıya çarptı. Neredeyse anında patladı. İlk önce gözleri yiyip bitiren bir flaş var ve ardından zırhlının silahının menzilindeki her şeyi yok eden mor bir mantarın büyümesi var. Hologramlı çocuk şöyle dedi:
  - Bu olağanüstü bir gol atışı! Bırakın rakipler elinden geleni yapsın. Ona bir sürprizim var.
  Elf Fego savaşın resmine biraz şüpheyle baktı. Dermostan'ın donanması acı verici derecede zorlu görünüyordu. Özellikle çapları iki yüz elli kilometreye ulaşan ultra savaş gemileri. Elf aniden ana gezegenini hatırladı... Oradaki doğa cennet gibi, kan emen böcekler bile yok. Ve aslanlar... Tam olarak aslanlar değil, peygamber çiçekleriyle melezler. Genel olarak bu güzel bir hayvandır: vücut bir peygamber çiçeği çiçeğidir ve altın yelesi rüzgarda gelişir. Üstelik peygamber çiçekleri gölge değiştiriyor... Burada hem insanlara hem de elflere yönelik düpedüz bir çirkinlik var.
  Sarışın polis şunları söyledi:
  "Düşmanın kaç rezervi olduğunu bilmiyoruz ama bana öyle geliyor ki pusu alayımızı harekete geçirmenin zamanı geldi."
  Embriyonik imparator itiraz etti:
  - Şimdi kartlarınızı gösterme zamanı değil!
  Kız mareşal tartışmaya çalıştı:
  "Halkımız ölürse savaşacak kimse kalmayacak!"
  Ve sonra embriyonik komutan bulundu:
  "Kayıp vermeden savaşı kazanamazsınız." Satrançta yapabilirsiniz ama gerçek bir savaşta yapamazsınız! Savaşın acımasız yasasına göre kayıplar, zaferin filizlerini sulayan yağmur gibidir, sadece kayıpların sürgünleri silip süpüren bir sağanak yağışa dönüşmediğinden emin olmanız gerekir! - Sonra rahimden gönderilen hologramın yüzü birdenbire daha nazik hale geldi. - Ancak, özellikle ultra zırhlıların ateşinden kaynaklanan kayıpları azaltmak için, Büyük Rusya'nın yıldız gemilerinin sarmal bir şekilde geri çekilmesine izin vereceğinizi düşünmeyin.
  Elf mareşali embriyo komutanını destekledi:
  - İşte bu, tek yol bu. Düşmanın yeraltı dünyasından ne kadar kuvvet atabileceği henüz bilinmiyor.
  Gerçekten de Shitmostan'ın yıldız gemileri yoğun bir sürü halinde hareket etmeye çalıştı. Aynı zamanda, isabetin doğruluğunu bile umursamadan milyonlarca füze atarak cephaneden hiç tasarruf etmediler. Sanki milyarlarca kibrit boşlukta çakıp hiperplazmaya dönüşüyor, canlı ve hareket eden her şeyi yakıyor ve sonra sönüyordu. Rus savaşçılar çok daha isabetli ateş ediyorlardı, ancak düşmanın devasa dretnotu bir havai fişek gibi gürleyerek konfeti gibi parçalar saçıyordu. Dirmostan'ın birkaç teknesini düşüren ölümcül konfeti. Ve piç uygarlığının yok edilen firkateynlerinin sayısı tamamen hesaplanamaz. Rus gemilerinin ölmekte olduğu doğru. Burada hasarlı kruvazör çaresizlik içinde Kursk Bulge'a bir Rus tankı gibi koştu ve düşmanın ultra zırhlısına çarptı. Yüzbinlerce insanın hayatı bir anda kesintiye uğradı, dev bir gaz borusu patlamış gibi yangın çıktı.
  Cüce mareşal kasvetli bir şekilde şunu söyledi:
  - Bizi büküyorlar ama biz pes etmiyoruz! - Kare komutanı fark etti (ya da daha doğrusu holografik görüntüsü, cücenin kendisi Büyük Korkusuz sınıfının başka bir gemisindeydi!). - Düşman iletişim ve ikmal hatlarına en azından bazı karşı saldırılar başlatmak gerekli olacaktır.
  Fetal İmparator çocuksu hologramıyla sırıttı.
  - Sizce ben bir zavallı mıyım?
  Cüce mareşal homurdandı ve patilerini açtı:
  "Ama cephaneden hiç tasarruf etmiyorlar." Bu onların yeterli olduğu anlamına gelir. Öyle değil mi lordum?
  Embriyo İmparatoru itiraz etti:
  - Hayır böyle değil! Büyük bir komutan başından daha değerlidir, bu nedenle dikkatli bir miğfer ve kurnazlık kamuflajı ona zarar vermez! Kısacası, düşman hâlâ her şeyin yolunda olduğuna dair tatlı bir yanılsama içinde ama aslında zaferimiz zaten yakın! Beklenmedik bir şekilde saldırmak, yumruğunuzu alaşımlı çelik bir kılıçla değiştirmekle eşdeğerdir!
  
  
  WITTMAN HAYATTA
  Ardenler'deki saldırı sırasında Nazilerin büyük başarısıyla bağlantılı olarak tarihteki küçük bir değişiklik. Naziler daha hızlı ilerledi, köprüleri geçmeyi ve silah, mühimmat ve yakıt içeren depoları ele geçirmeyi başardılar. Başarı, gerçek hikayenin aksine ölmeyen Wittmann'ın greve katılımıyla da kolaylaştırıldı! Ve ne? Gerçek kahramanlar asla ölmez ve ölümsüzdür! Wittman savaşmaya ve skorları artırmaya devam etti. İki yüzüncü tankın imha edilmesinden sonra meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Demir Haç Şövalye Haçı ile ödüllendirilen ilk ve şimdiye kadar tek tankçı oldu.
  Wittmann'ın dehası tarihin akışını biraz değiştirdi. Ve Almanların biraz daha şanslı, daha hızlı ve daha verimli olduğu ortaya çıktı. Ve gerçek hikayede neredeyse olan şeyi başardılar ama sadece birkaç saat eksikti. Böylece depolar ele geçirildi ve Alman ordusu ezici bir güç kazandı. Sonuç olarak Brüksel ele geçirildi ve yüzbinlerce İngiliz ve Amerikan askeri esir alındı.
  Müttefiklerin Batı'da daha güçlü bir şekilde yenilgiye uğratılmasını isteyen Stalin'in henüz saldırmak için acelesi yoktu.
  Savaşlar Tiger-2'nin hem silahlanma hem de ön zırh açısından çok etkili bir silah olduğunu gösterdi. Kızıl Ordu'nun doğuda pasif olduğunu gören Almanlar, savaşa ek birlikler konuşlandırdı ve başarılarını artırmaya başladı. Fritz ayrıca boyutu ve ağırlığı küçük olan ancak güçlü silahlara, iyi zırha ve en önemlisi hareket kabiliyetine sahip olan en yeni kundağı motorlu top E-25'i de satın aldı.
  Sonuç olarak yeni zaferler... Almanlar artık Paris'te. Fransa'nın başkentini yeniden alıyorlar.
  Ve Stalin'in istediği de budur - müttefiklerin öldürülmesi ve ardından SSCB'nin tüm Avrupa'yı ele geçirmesi.
  Stalin kurnaz bir tilki... Ama Churchill de aptal değil. Roosevelt öldüğünde, o ve Truman Üçüncü Reich ile ateşkes imzaladı. Aynı zamanda, mağlup edilen birliklerin kalıntılarının Fransa'dan çekilmesi. Ve tabii ki savaş esirlerinin tam değişimiyle ve hatta Üçüncü Reich'a yakıt ve malzeme tedarikiyle.
  Almanya buna Yahudi karşıtı yasaları yürürlükten kaldırarak yanıt verdi. Ancak Yahudiler kamplarda kaldı ama yakılmadılar, sadece çalışmaya zorlandılar ve Amerikalılar kamplara konserve yiyecek ve tahıl gönderdiler.
  Almanların Fransa ve İtalya'da eli serbestti. Şimdi Stalin ayrı bir barış teklifinde bulundu. Ancak Hitler bunu reddetti. Haziran ayında Fritz'in saldırısı başladı. İlk E-50 tankları seriye girdi. Ancak ortaya çıktığı üzere araba tamamen başarılı olmadı. Ağırlığı, Tiger-2'ninkinden daha düşük bir siluetle neredeyse 65 ton gibi yüksek kaldı, ancak zırh aynı kalınlıktaydı, özellikle yanlarda açıkça yetersizdi. Namlu uzunluğu 100 EL olan 88 mm'lik topun biraz daha iyi olduğu ortaya çıktı. Dakikada on iki el ateş ediyordu.
  Sürüş performansı, 1200 beygir gücüne kadar hızlanan daha güçlü bir motorla eklendi. Genel olarak tank elbette Tiger-2'ye kıyasla gelişti ve biraz daha rasyonel bir zırh eğimine sahipti, ancak yanlardan savunmasız kaldı.
  E-100 daha iyi korunuyordu ancak ağır ağırlığı nakliyeyi ve savaş kullanımını zorlaştırıyordu. En başarılısı, 120 mm'lik çok düşük ön zırh silueti, geniş bir eğim ve 82'lik yan zırhı ve Tiger-2 için bir topa sahip olan kundağı motorlu top E-25'ti, en iyisiydi. Wehrmacht'ın ve İkinci Dünya Savaşı'nın tahrikli silahı. Saatte yetmiş kilometreye hızlandı - 700 beygir gücünde bir motor ve hatta IS-2 mermileri alnına sekti.
  Almanlar, hala kuşatılmış olan Budapeşte'yi kurtarmaya çalışırken asıl darbeyi Macaristan'dan vurdu. Çatışma son derece şiddetliydi.
  Saldırı 22 Haziran'da başladı ve Kızıl Ordu çok güçlü bir savunma kurdu. Almanların hâlâ az sayıda E serisi tankı var, yalnızca oldukça büyük miktarlarda E-25 kundağı motorlu topları var - bunların üretimi oldukça kolay ve ucuz. Burada bikinili iki kız yatıyor. Araç bir buçuk metreden daha alçaktır ve bu sayede çok iyi korunur ve nispeten düşük bir ağırlığa sahiptir.
  İki kız, Charlotte ve Gerda uzanarak Sovyet silahlarına ateş ettiler. Önlerinde radyoyla kontrol edilen, mayın tarlalarını temizleyen minik arabalar hareket ediyordu.
  Red Charlotte topu ateşledi. Sovyet silahını düşürdü ve ince bir kumaş şeridiyle zar zor kaplanmış göğsünü salladı. Ve kızdı:
  - Hiperplazmanın şiddetli ateşi!
  Ve sonra Gerda çıplak ayak parmaklarını kullanarak ona tokat atacak. Ve cıvıldıyor:
  - Ben çok havalı bir kızım ve fena değilim...
  Kundağı motorlu silah kendi kendine hareket eder. Ve zaman zaman durur. Ön zırhı oldukça eğimlidir ve bu iyi bir koruma sağlar. Sovyet silahlarının mermileri sekmeye karşı hassastır. Ve hiçbir şey bu kadar kundağı motorlu bir silahı doğrudan tehdit edemez. Hala yandan vurabilirler. Ama kızların acelesi yok. Etkili kundağı motorlu silah, zırh delme gücü açısından SU-100'ü geride bırakıyor ve aynı zamanda daha iyi korunuyor, daha hareketli ve aynı zamanda daha hafif.
  Ve Kızıl Ordu'nun yeterince kuru malı yok. Temel olarak topu yeterince güçlü olmayan ve zırhı zayıf olan T-34-85 tankı. Ve bu arada, Alman kundağı motorlu silah E-25 daha hafiftir, zırh ve toplarda çok daha güçlüdür.
  Kızlar kavga ediyor... Çok güzel ve genç. Ve kundağı motorlu silahları bombalıyor ve fırlatıyor...
  Fritz sonunda Budapeşte'ye girmeyi başardı. Sovyet birimleriyle çevrili ikna edici bir zafer. Birçoğu yakalandı ve öldürüldü.
  Nazilerin önemli kayıplar verdiği doğrudur. Ve çok fazla güç yok. Ekipman hala üretiliyorsa insan kaynağı yeterli değil demektir.
  Çocuklar ve kadınlar da askere alınıyor. Ya da yabancılar ama yeterince güvenilir değiller.
  Ancak çatışmalar devam ediyor... Kızıl Ordu, birçok savunma hattıyla çok inatla direniyor. Almanlar yüz kilometre daha ilerleyip dururlar. Yeterli gücüm yok. Ve Kızıl Ordu'nun kendisi de saldırıya geçiyor. Ama aynı zamanda pek de başarılı değil ve Almanları biraz kenara itiyor.
  Kış gelene kadar... Cephe hattı istikrara kavuşur. Ocak 1946'da Kızıl Ordu, Doğu Prusya ve Polonya'ya doğru ilerleyecekti, ancak çok az ilerleme kaydetti.
  Almanlar kışın tekneyi sallamazlar. Savaşlar kanlı. Ama ön hat yavaş...
  Ve Birinci Dünya Savaşı'na özgü bir dönem başlıyor. Ön hat devre dışı kalır. Almanlar ve yabancı tümenler yazın, Kızıl Ordu ise kışın ilerliyor. Ve hiç kimse önemli bir başarı elde edemez.
  Yıllar geçtikçe savaş devam ediyor. Almanlar jet uçağı geliştirmede SSCB'nin biraz ilerisinde. SSCB, MIG-15'i yalnızca 1949'da seri üretime soktu. Ancak bu zamana kadar Almanlar ME-462 ve XE-362'ye sahipti. Ve en önemlisi, küçük kollara sahip güçlü bir laminer jetle düşürülmesi imkansız olan disk uçakları.
  Tanklarda Alman "E" serisi var... Buna karşılık T-54 ve IS-7 ortaya çıktı. Ancak Almanlar daha sonra daha gelişmiş piramidal AG serisini piyasaya sürdü.
  Ama kimsenin bir avantajı yoktu. Ön hat yerinde kalıyor.
  Ta ki Mart 1953'te Stalin ölene kadar...
  Ve burada parti liderliğindeki bazı kafa karışıklıklarından ve iktidar mücadelesinden yararlanan Almanlar başarıya ulaşmayı başardı. Ancak Beria'nın tutuklanıp infaz edilmesinin ardından, büyük stratejist Vasilevski'nin Başkomutan olarak atanması ve Devlet Savunma Komitesi Başkanı Malenkov'un güçlendirilmesi. Cephe hattı Avrupa sınırları içerisinde istikrara kavuştu.
  SSCB'de bir iktidar mücadelesi dönemi yaşanırken, Almanlar Neman'a ulaşarak Balkanlar, Romanya, Bulgaristan, Slovakya, Yunanistan, Arnavutluk'u yeniden ele geçirmeyi ve Avrupa üzerinde tam kontrol elde etmeyi başardılar.
  Ancak cephe hattı 1941'de SSCB sınırlarında tekrar istikrara kavuştu...
  Ve sonra Aralık 1955... Geleneğe göre Kızıl Ordu kışın yeniden ilerler. Savaş kaç yıldır sürüyor? Korku on dört buçuk! Ve görünürde bir son yok!
  Hitler hayatta olduğu sürece savaş bitmeyecek. Malenkov, 22 Haziran 1941'e kadar aynı sınırlar içerisinde barıştan yanadır. Ancak Hitler inatçıdır ve ne pahasına olursa olsun kazanmak ister!
  Kızıl Ordu ilerliyor. En yeni IS-12 tankı savaşa giriyor. 203 mm kalibreli topa sahip bir araç. On makineli tüfeği olan büyük bir şey. Ve altı kız - mürettebat üyesi. Tankın ilk modelini deniyorlar. Çok büyük ve ağır değil mi? Makine verimli mi? Kızlar, 25 Aralık'taki Noel'e ve dona rağmen sadece bikini giyiyorlar. Doğru, tank en yeni gaz türbinli motora sahip ve sıcak. Ayrıca altı kızın kendisi de basit değil.
  Kırk birden beri savaşıyorlar. Ve her havada neredeyse çıplak olmaya alıştık. Aslında sürekli bikini giydiğinizde üşümeyi bırakırsınız. Ve cilt elastik ve dayanıklı hale gelir.
  Kızlar çıplak ayakla öldürücü bir makine kullanıyorlar. Gerçekten sevimli ve güzeller.
  Alenka burada patron ve mürettebat komutanıdır. On dört buçuk yıllık savaşta kız neyi görmedi? Neredeydi? Cephe Brest'ten Stalingrad'a, Stalingrad'dan Vistula'ya geçti ve şimdi Bialystok bölgesinde ilerliyorlar. Bialystok hâlâ Almanların elinde . Cephe hattı istikrarlı hale geldi. Ve yeterli miktarda hendek kazdılar.
  Yani aslında savaş sonsuz... Ve bir yıldan fazla da sürebilir. Peki bu inatçı Hitler ne istiyor?
  Burada da ABD ve İngiltere, SSCB ile Üçüncü Reich arasında barış istemiyor. Her iki tarafın da birbirini tamamen yok etmesini istiyorlar.
  IS-12'deki kızlar ilerliyor. Tankın ön zırhı açılı olarak 450 mm'dir. Mermiler sekiyor. Ve kızlar karşılık veriyor.
  Ancak şu ana kadar SSCB'de böyle bir tank var. IS-10 halihazırda üretimde ancak elli ton ağırlığında. IS-7 hala T-54 olarak üretiliyor. T-55 de kitleler arasında göründü, ancak şu ana kadar üretime yeni giriyor. Almanların piramidal tankları var. Ayrıca çok güçlü ve mükemmel. Ve kısa namlulu yüksek basınçlı silahlar.
  Dolayısıyla önümüzdeki mücadele en ciddi olanıdır. Natasha ve Anyuta güçlü bir gemi silahıyla ateş edip bağırıyorlar:
  - Bayrağımız Berlin'in üzerinde dalgalanacak!
  Ve beyaz, inci gibi dişlerini gösteriyorlar. Ve kızları mayınlarla durduramazsınız.
  İki mermi ön zırha çarptı... Sekiyorlar. Hayır, IS-12 ciddi bir araba ve onu o kadar kolay kaldıramazsınız.
  Ancak kızların sağına doğru hareket eden IS-7, yüksek basınçlı topun isabetiyle durmuş gibi görünüyor. Yakışıklıya zarar verdi.
  Alenka karın kaslarını esneterek şarkı söylüyor:
  - Dünyamızda imkansız olan her şey mümkündür, Newton iki kere ikinin dört ettiğini keşfetti!
  Çatışmalar halen hız kesmeden devam ediyor. Bir Sovyet topu Almanlara çarpıyor. Büyük Marusya mermileri makat içine yerleştirir. Bu kızların hayatı ve kaderidir. Ve şarkı söylüyorlar:
  - Bizi kimse durduramayacak, bizi kimse yenemeyecek! Rus kurtları düşmanı eziyor, Rus kurtları - kahramanlara selam!
  Augustine makineli tüfekleri ateşleyerek şöyle diyor:
  - Kutsal savaşta! Bu bizim zaferimiz olacak! Rus bayrağı ileri, şehit düşen kahramanlara şeref!
  Ve yine katil silah kükrüyor ve ses çıkarıyor:
  - Bizi kimse durduramayacak, bizi kimse yenemeyecek! Rus kurtları düşmanı eziyor, elleri sert!
  Maria, altın saçlı bu kız tankı yönetiyor ve ciyaklıyor:
  - Faşistleri iyice ezelim!
  Almanlar zor zamanlar geçiriyor; gökyüzünde de çatışmalar sürüyor. Ancak şu ana kadar MIG-15, hız ve silahlanma açısından Alman markalarına göre daha düşük. Savaş eşitsiz bir şekilde sürüyor.
  Bu harika usta pilot Huffman, savaş yıllarında iyi bir kariyer yaptı. Daha doğrusu harika ve fantastik. Üç yüz uçağa ulaştıktan sonra gümüş meşe yaprağı kılıçları ve elmaslarla birlikte Demir Haç Şövalye Haçı'nı aldı. Dört yüz düşen uçağa ulaştığında, altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla birlikte Demir Haç Şövalye Haçı'nı aldı. Beş yüz uçak için elmaslarla Alman Kartal Nişanı'nı aldı ve binden sonra platin meşe yapraklı kılıç ve elmaslarla Demir Haç Şövalye Haçı'nı aldı. Ve iki bin uçağa ulaşarak Şövalye Haçının Büyük Haçı'nı aldı.
  Eşsiz pilot birçok hava zaferi elde etmeyi başardı. Ve hâlâ hayattaydı. Huffman yakın zamanda general rütbesine terfi ettirildi. Ama yine de özel pilot olarak uçtu.
  Dedikleri gibi ateşte yanmaz, suda boğulmaz. Uzun yıllar süren savaşlar sonucunda Huffman bir avcının içgüdüsünü edindi. Süper efsanevi bir pilot oldu ve çok popüler oldu. Ancak güçlü bir rakibi vardı - Agave, aynı zamanda iki bin düşen araba rakamını da aştı. Ve Huffman'a yetişiyordu. Ama o hala çok genç ve henüz tek bir dövüşçüyü bile kaybetmedi.
  Kız çıplak, yontulmuş ayaklarıyla pedallara bastı ve hava toplarını ateşledi. Ve şimdi dört Sovyet MIG-15 aracı düşürüldü.
  Agave kıkırdar ve şöyle der:
  - Bir dereceye kadar hepimiz kaltağız! Ama çelik gibi sinirlerim var!
  Ve kız yine arkasını dönüyor. Tek seferde yedi SSCB uçağını düşürüyor - altı MiG ve bir TU-4 ve gıcırdıyor:
  - Genel olarak süper değilsem hiperim demektir !
  Agave elbette bir kaltak. Lucifer'den pilot. Çok güzel bal sarışın.
  Burada başka bir patlama daha yapıyor ve aynı anda sekiz Sovyet MIG-15 uçağını düşürüyor ve bip sesi çıkarıyor:
  - Ben en yaratıcı ve tepki verenim!
  Kız aslında aptal değil. Her şeyi yapabilir ve her şeyi yapabilir. Ona özel diyemezsin.
  Ve bacakları o kadar bronzlaşmış, o kadar zarif ki...
  Ama Mirabela ona karşı savaşıyor... Uzun bir süre Kozhedub en iyi Sovyet asıydı. Yüz altmış yedi uçağı düşürerek SSCB kahramanının altı altın yıldızını topladı. Ama sonra öldü. O zaman kimse onun rekorunu kıramadı. Ve ancak yakın zamanda Mirabela Kozhedub'u geride bıraktı. Ve 180'den fazla uçağı düşürerek SSCB'nin yedi kez kahramanı oldu.
  Bu bir Terminatör kızı! Onun gibi biri dörtnala giden bir atı durdurup yanan bir kulübeye girer.
  Ve daha da havalı.
  Mirabela'nın zor bir kaderi vardı. Kendimi bir çocuk işçi kolonisinde buldum. Yalınayak ve gri bir elbise giyerek ormanı kesti ve ağaç gövdelerini kesti. Çok güçlü ve sağlıklıydı. Şiddetli donlarda yalınayak ve hapishane pijamalarıyla yürüdü. Ve en azından bir kez hapşırırdım.
  Tabii bu durum cephelerde de fark edildi. Mirabela uzun süre piyadede savaştı ve ardından pilot oldu. Mirabela ilk ateş vaftizini koloninin hemen ardından gittiği Moskova savaşında aldı. Ve orada havalı olduğunu gösterdi.
  Wehrmacht'ı kelimenin tam anlamıyla felç eden şiddetli donda çıplak ayakla ve neredeyse çıplak olarak savaştı. O kahrolası, yenilmez bir kızdı ki. Ve bunu iyice başardı.
  Mirabela, SSCB'nin yakın zaferine inanıyordu. Ama zaman geçiyor. Kurbanların sayısı her geçen gün artıyor ama zafer gelmiyor. Ve gerçekten korkutucu olmaya başlıyor.
  Mirabela zafer ve başarıların hayalini kuruyor. SSCB'nin yedi yıldızı var - bu herkesten daha fazla! Ve kahretsin, ödüllerini hak ediyor! Ve askeri haçı taşımaya devam edecek. Stalin ölse bile eserleri yaşamaya devam ediyor!
  Bir kız içeri giriyor ve takılıyor... Bir Alman XE-362'yi vuruyor ve ciyaklıyor:
  - Akrobasi! Ve kahrolası yeni bir ekip!
  Gerçekten harika bir kız. Gerçek bir kobra çok şey yapabilir.
  Mirabela yeni bir yıldız...
  Yeni yıl gelene kadar çatışmalar birkaç gün sürüyor... Sovyet IS-12'nin silindirleri ve paletleri hasar gördü - tamir ediliyor. Evet, çok acımasız ve acımasız bir savaş. Peki ne kadar sürecek?
  Ve bunların hepsi Wittman'ın Batı'daki savaşlardan sağ çıkması sayesinde oldu.
  Wittmann bir süre tank mürettebatında savaştı. Silahları, havanları, kamyonları, motosikletleri ve diğer şeyleri saymazsak sayıyı üç yüz araca çıkardıktan sonra kendisine altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Demir Haç Şövalye Haçı verildi ve generalliğe terfi ettirildi.
  Bundan sonra artık savaşmadı. Ama altıncı SS tank ordusuna komuta ediyordu.
  Kurt Knipsel, Wehrmacht'ın en başarılı tank ası oldu. Ancak ancak beş yüz tankın imha edilmesinden sonra Demir Haç Şövalye Haçı'nı aldı.
  Bir şekilde ödüllerden mahrum kaldı. Doğru, bin tanka ulaştığında sonunda aldı: gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla demir haçtan oluşan şövalye haçı.
  Kurt Knipsel çok etkili bir dövüş makinesidir. Farklı tanklarda savaştı. Hem topçu hem de komutandı. Uzun süre rekabet etmeden herkesin önünde yürüdüm.
  Ama güzel Gerda zaten ona yetişmeyi başarmıştı. Kızlar iyi mücadele etti. Ama sonra bir ara verdiler. Dört güzelin hepsi hamile kaldı ve bir çift doğurdu: bir oğul ve bir kız. Ancak aradan sonra bunu hızla telafi ettiler.
  Knisel'i atlattı .
  Etrafta dolaşmaktan nasıl kaçınabilirler? Çıplak ayakla ve sadece bikiniyle dövüşüyorlar. Kızlar bir ara daha vererek yeniden çocuk doğurdular. Ve şimdi imha edilen iki bin tank sayısına yaklaşıyorduk. Ve benzeri görülmemiş bir ödüle güvenebilirlerdi: Gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla donatılmış Demir Haç Şövalye Haçı'nın yıldızı.
  Bunlar kızlar!
  Gerda Sovyet arabasına ateş ediyor. Kuleyi yırtıyor ve bağırıyor:
  - Ben lanet bir şeyim!
  Ve tekrar ateş ediyor. T-54'e nüfuz eder. Ve gıcırdıyor:
  - Vatan Almanya!
  Kız seğiriyor. Ve çok aktif... Evet, öyle stratejik bir çizgisi var ki. Yıl 1956... Savaş sürüyor... Durmak istemiyor. Kızıl Ordu farklı yerlerde ilerlemeye çalışıyor. Ama dikkatli olun, çok az insan kaynağımız kaldı.
  Ve Rusya kanıyor.
  Kızıl Ordu Romanya'ya doğru ilerlemeye çalışıyor. Ardından güçlü topçu ateşi, silahlı saldırılar ve cinayetler yaşandı.
  Ama düşman bekliyor. Almanların en popüler tankı AG-50'dir. Özellikle yanlarda koruma ve belki de topun zırh delici gücü açısından T-54'ten üstündür, ancak daha ağırdır. Doğru, gaz türbinli motor nedeniyle Almanların hızı daha yüksek.
  Alman tankı ateş ediyor ve gol atıyor.
  Margaret'in ekibi savaşıyor. Soğukkanlılıkla savaşır. Alman kızları bir Sovyet tankını düşürdü. Ve zevkle ciyaklıyorlar.
  Evet, buradan geçemezsiniz...
  Albina ve Alvina'nın pilotluk yaptığı bir disk gökyüzünde daireler çiziyor . İki sarışın kıza Sovyet arabaları çarptı. Ve bunu ustaca yapıyorlar. Tamamen yenilmez diskler Migi ve Tu'ya çarpıyor. Öldürücü araba. Ve savaşçılar çıplak ayak parmaklarına basıyorlar. Ve Kızıl Ordu'ya gökyüzünde şans vermiyorlar.
  Disk düzlemi, SSCB bilim adamlarının kopyalayamayacağı bir şeydir. Bu henüz panzehiri bulunamayan bir şey. Ve Almanlar havada kendilerine çok güveniyorlar. Ve sihirli değnek taşıyan büyücüler gibi dövüşüyorlar.
  Albina diskini düşmana doğrultarak ciyakladı:
  - Eğer Tanrı varsa o Almandır!
  Düşmanı ezen Alvina şunu doğruladı:
  - Kesinlikle bir Alman!
  Ve kız güldü... Genel olarak o da bitmek bilmeyen savaştan bıkmıştı. Almanlar ve Ruslar birbirlerini öldürüyorlar. Daha doğrusu Kızıl Ordu ve Wehrmacht. Ama ön cephe hala hareketsiz... Ve görünürde ne bir uç ne de bir kenar var.
  Savaş... Bu zaten bir gerçek. Savaşın başlamasından sonra doğan savaşçılar gökyüzünde ve yerde savaşırlar.
  Örneğin Hans Feuer. Birinci Sınıf Demir Haç Nişanı'nın en genç alıcısı. Ve sonra bir Sovyet generalinin yakalanması nedeniyle Demir Haç Şövalye Haçı Nişanı'nın en genç alıcısı oldu.
  Evet, bu aslında çok hoş.
  Hans Feuer umutsuz bir savaşçıdır. Çocuk bir dev gibi dövüşüyor ve kışın dondurucu soğukta sadece şort giyiyor.
  Bu gerçekten çok harika!
  Hans yüzyıllardır ünlü oldu!
  Ve genel olarak burada o kadar inanılmaz ve yoğun bir savaş sürüyor ki... Herhangi bir yapay zeka kaybolur.
  Ve Romanya'da Kızıl Ordu, Alman savunmasını geçemez. Her iki taraf da kayıplar yaşadı. Ocak ayı yaklaşıyor... Ve her geçen gün daha fazla insan ölüyor ve yaralanıyor.
  Deliliğin başı ve sonu yoktur.
  Agave yine gökyüzünde ve Sovyet araçlarını vuruyor. O bir avcı ve yırtıcıdır. Düşmana saldırır.
  Çarptığı arabalar yere düşüyor. Ve sonra kız kara kuvvetlerine ateş ediyor. IS-7'yi devre dışı bırakır. Ve gülüyor:
  - Ben en iyisiyim! Ben düşmanları öldüren kızım!
  Ve yine hava hedeflerine aktarılıyor. Bu, tankların ve uçan ve ateş eden tüm araçların yok edicisidir .
  İşte ön tarafta kaynayan şey bu. Ve iç cephede bilim insanları ölümcül bir şey yaratmaya çalışıyor. Her ne kadar pek iyi sonuç vermese de.
  Ama işte küçük bir tank AG-5. Yedi ton ağırlığında bir makine. Savaş testlerini geçmek. Ve düşmanı kemirir ve kemirir.
  Şarkı söyleme zamanı geldiğinde kimse bizi durduramayacak ya da yenemeyecek!
  AG-5 hızla ilerliyor ve giderken ateş ediyor. Ve böyle bir tank durdurulamaz. Ve mermiler sekiyor.
  Ve arabanın içinde Friedrich adında on yaşında bir çocuk oturuyor ve ciyaklıyor:
  - Ve gerçekten süper bir dövüşçü olacağım!
  Ve yine ateş etti... Ve kulenin tam ortasına isabet etti. Ve yıkıcı gücü, kalibresi küçük olsa da muazzamdır.
  Ve Helga gökyüzünde savaşıyor. Bikinili, yalınayak bir kız faturaları yazıyor. Ve onun fantastik başarılarına seviniyor.
  Ve Agave öne geçiyor... Ve aynı zamanda savaşıyor.
  Zaten 1956 yılının Şubat ayıydı... Kızıl Ordu hiçbir yerde başarıya ulaşamadı. Ama Almanlar da ilerleyemiyor. Müthiş yeraltı tankları savaşa giriyor. Ancak bunlar tamamen taktikseldir.
  Kızlar yeraltına koştu, bir dizi Sovyet silahını imha etti ve geri döndü.
  Aynı zamanda birkaç öncü yakalandı. Kızlar, yakalanan erkek çocukları soydular ve onlara işkence etmeye başladılar. Öncüleri telle dövdüler, sonra çıplak topuklarını ateşte kızarttılar. Daha sonra sıcak maşayla ayak parmaklarımı kırmaya başladılar. Oğlanlar vahşi bir acıyla uludular. Sonunda kızlar göğüslerindeki yıldızları kızgın demirle yaktılar ve erkeksi mükemmelliklerini botlarıyla ezdiler. Son şey öncülerin işini bitirdi ve acı veren şoktan dolayı yere yığıldılar.
  Kısacası kızlar birinci sınıf bir performans sergilediler. Ancak Almanlar yine önemli bir şey başaramadı.
  Güçlü kundağı motorlu silahlar: "Sturmmaus", Sovyet mevzilerine ateş etti. Pek çok yıkım ve yıkım gerçekleştirdiler. Ancak bir Sovyet saldırı uçağı araçlardan birini devre dışı bıraktı ve Almanlar geri döndü.
  Naziler, Sovyet bataryalarını parçalamak için disket kullanmaya çalıştı. Onlara karşı kirpi ve patlayıcılar kullanıldı. Tam bir darbe alışverişi yaşandı.
  İşte Albina ve Alvina yine uçan dairelerinde. Joystick düğmelerine basarak çıplak ayak parmaklarını kullanarak işaret ediyorlar ve bunu son derece ustaca yapıyorlar.
  Elbette kızlar en yüksek akrobasi performansını sergiliyor. Disklerini çektiler ve bir düzine Sovyet uçan makinesi düşürüldü.
  Albina cıvıldıyor:
  - Öfkeli inşaat ekibi! Bir yıldız düşüşü olacak!
  Ve arabasını tekrar döndürür. Ve kızlar Kızıl Ordu'yu yok eder. Üstelik iyice...
  Alvina ayrıca bir düzine Sovyet uçağını düşürüyor ve ciyaklıyor:
  - Çılgın kızlar ve hiç de bakire değiller!
  İkincisi doğrudur. Çift, erkeklerle birlikte oldukça eğlendi. Ve her türlü şeyi yaptı. Kızlar erkekleri severdi - bu onları memnun etti! Ve özellikle dilinizle çalışıyorsanız.
  En yüksek rütbeli bir kız... Öncüye işkence yaptılar... Önce onu soydular, boğazından aşağı birkaç kova su döktüler. Daha sonra şişmiş karnına sıcak demir getirdiler. Ve nasıl yandılar! Öncü vahşi bir acıyla çığlık attı... Bir yanık kokusu vardı.
  Alvina sıcak tel ile onun yanına vurdu. Ve nasıl da gülmek istiyor... Çok komik.
  Sonra şarkı söyledi:
  -Arkayı üzmekten yoruldum -Mutluluğumla dalga geçmek istiyorum!
  Ve nasıl gülecek! Ve inci gibi dişlerini gösterecek! Bu kız öldürmeyi seviyor, ne kız!
  Ve kızın bacakları tamamen çıplak ve zarif. Kömürlerin üzerinde yalınayak yürümeyi seviyor. Ayrıca yakalanan öncüleri uzaklaştırmak için. Topukları kızarınca çok ciyaklıyorlar. Alvina bile bunu çok komik buluyor. Ve Albina da bir kız, kabul edelim - süper! Rakibin çenesine dirsek nasıl atılır? Ve ciyaklıyor:
  - Ben en yüksek sınıftan bir kızım!
  Ve inci gibi dişlerini gösteriyor. Cilalanmış gibi parlıyor. Ve savaşçı etkileyici! Bu bir masalda söylenemeyecek, kalemle anlatılamayacak bir şey olabilir!
  Her iki savaşçı da gökyüzünde Sovyet MiG'lerini yere seriyor. Güzeller aktif. Bunlarda en ufak bir şüphe yoktur. Ve öyle vahşi ve kendinden geçmiş bir güzellik ki.
  Savaşçılar joystick'i çıplak ayaklarıyla kontrol ediyor ve Rus arabalarına saldırıyor. Bastırdıkça , sanki sopayla kristale vuruyormuş gibi dövüşçüleri ezecekler. Kızlar acımasız ve acımasızdır. Öfkenin gücünü ve tutkunun alevini içerirler. Ve zafere olan güven. Savaş on beş yıldır sürüyor olsa bile. Ama bitmek de istemiyor. Albina ve Alvina popülerliklerinin zirvesindeler. Ve bir an bile geri çekilmek ya da durmak istemiyorlar. Ve kendilerine doğru hareket ederek düşmana çarpıyorlar.
  Sovyet uçaklarını düşüren Albina bağırıyor:
  - Kız ağlamaktan yoruldu, pabucu boğmayı tercih ederim!
  Ve nasıl da sırıtıyor ve inci gibi dişlerini gösteriyor. Ve şimdi nasıl bir erkeği istediğini. Erkeklere tecavüz etmeyi seviyor. Bu durumdan çok memnun. Seni alıp tecavüz edecek.
  Albina kükrer:
  Kızların seksi sekstir
  İşte büyük ilerleme!
  Ve savaşçı kahkahalarla gülecek... Ve tüm düşmanlarımızı yeniden öldürelim. Çok fazla enerjisi var. Ve kas gücüyle dolu.
  Ve Alvina kükreyecek:
  - Düşmanı parçalara ayıralım!
  Ve savaşçı aktif bir şekilde gülmeye başlayacak! Ve adamlarının nasıl pençelediğini hayal ettim. Ama güzel olduğunu söyleyelim.
  Mart yaklaştı bile... Güneş giderek daha çok parlıyor. Baharın ilk gününde Rus çocuklar eriyen karda yalınayak koşuyorlar. Kendi kendilerine gülüyorlar, kendi kendilerine sırıtıyorlar ve incirlerini Almanlara gösteriyorlar.
  Kırmızı kravatlı, kısa saç kesimli, bazıları daha da kısa olan öncüler. Koşuyorlar ve atlıyorlar. Çıplak ayakları pek üşümüyor. Çok kabalaştılar. Kızlar da ayakkabısız koşuyorlar. Pembe, yuvarlak topuklu ayakkabılar güneşte parlıyor. Harika Sovyet kızları. İnce, atletik, azla yetinmeye alışık.
  Ve herkes dişlerine bakıp sırıtıyor... Baharın ilk günü gerçek bir neşe ve ışığa ve yaratıma susuzluktur!
  Ve gökyüzünde bir hava savaşı var. Mirabela, bu başka bir Alman uçağını düşüren ilk Sovyet pilotu. Ve her zamanki gibi kız sadece bikini giyiyor. Sonsuza kadar genç ve asla solmayan. Onda saklı olan manevi güç işte budur.
  Ancak Mirabela, erkeklerin ona dokunmasını da seviyor. Gerçekten hoşuna gidiyor. Bu yüzden pilottur... Bir kızın çıplak, kaslı vücudunun erkeklerin elleriyle yoğrulması büyük bir zevktir. Ve çok eğlenceli!
  Mirabela başka bir Nazi arabasına çarpıyor ve tıslıyor:
  - Ben zırhlı bir kaltağım!
  Kız çıplak, yuvarlak topuklarıyla kontrol paneline bile vuruyor. O muhteşem. Ve eşsiz.
  Mirabela bundan kurtulur. Ve Agave ona doğru uçuyor. Sonunda en başarılı iki kadın savaşçı pilot buluştu. Bir cezaevinden birbirlerine ateş ediyorlar. Uzaktan almaya çalışıyorlar. Ama pek iyi sonuçlanmıyor. Her iki güzel de atış hattından uçuyor. Ve agresif bir şekilde dişlerini gösteriyorlar. Kadınlar orospudur. Birbirlerinin gözlerine sertçe bakıyorlar. Daha doğrusu kafa kafaya ve tekrar ateş ediyorlar. Alman ME-562 hala MIG-15'ten daha iyi silahlandırılmış ve Sovyet aracı düşürüldü...
  Ancak Mirabela, uçuş kariyerinde ilk kez uçağını kaybederek fırlatmayı başarır. En kötüsü de düşman topraklarına düşmesiydi. Ve bu kötü. Evet, kaderin böyle eşsiz kıvrımları. Ve 1 Mart 1956'da dünya değişiyor ama Führer'in sibernetik oyundaki üstünlüğü sürüyor.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"