Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Unнг Бой AndӘм Яшерен Миссия

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Яңадан, хәйләкәр Эдуард Осетров, хәзерге вакытта гади хезмәтче ролендә, губернатор урнашкан урында шәһәргә үтеп керә. Нәтиҗәдә, пиратларның мәкерле һәм батыр һөҗүме була, һәм җитди көрәш башлана.

  UNНГ БОЙ ANDӘМ Яшерен Миссия
  Аннотация
  Яңадан, хәйләкәр Эдуард Осетров, хәзерге вакытта гади хезмәтче ролендә, губернатор урнашкан урында шәһәргә үтеп керә. Нәтиҗәдә, пиратларның мәкерле һәм батыр һөҗүме була, һәм җитди көрәш башлана.
  . 1 бүлек
  Күпсанлы кызлар ялангач, мускул аяклары белән пират корабының ялтыравыклы палубасына таралдылар. Пират сугышчылары бу планетада экипажның күпчелек өлешен тәшкил иттеләр, алар технологик яки тылсымлы үсеш алмады.
  Ләкин кораб өстендә хакимият ир-атларныкы иде.
  Раварнава һәм тагын өч кеше, алар арасында кара сугышчы Обломова очрашуга киттеләр; тиздән аларга капитан Монитор һәм аның алты карчык кушылды, аларның икесенең кешелек белән бәйләнеше юк. Яланаяк малай Эдуард Осетров тиз аскы куллары белән шәһәр картасын сызды.
  - Төп байлык корабларга йөкләнгән һәм китәргә җыена. - Батыр разведчик башланды. Әйе, һәм аларга бару юлында, мин моны төгәл беләм, тоннасы һәм кораллары булган өч кораб аларга безнең көймәдән түбән түгел. Без бу керпегә иртә белән мылтык белән һөҗүм итәргә ашыкырга тиеш - Эдуард томбой сүзен йомгаклады. Hisәм аның абсасы, бик мускуллы малай хәрәкәтләнә башлады. Баш хатын-кыз герое, төп көймә ролен уйнаган, бу искиткеч матур малайга карап, сокланып елады. Яшь, көчле, җитез, маймыл кебек, Эдуард шунда ук бүтән вариантны тәкъдим итте. - Көндәшләр костюмнары булып киенеп.
  Монитор иркен тавыш белән әйтте:
  - Мин бу малай белән килешәм. Без таң атарга тиеш; алар сезнең корабны яхшы беләләр һәм ут ачмаслар дип ышанам.
  - Бу начар идея түгел, ләкин тагын бер уй искә төште. - диде Раварнава, ул гади кеше кебек иде.
  Кара тире, зур, бөтенләй хатын-кыз мускуллары һәм тупас муены түгел, ләкин үзенчә матур, нечкә бил, көчле итәк һәм биек күкрәк белән, Обломова кычкырды:
  - Әйе! Салкын...
  Монитор иронияле елмаю белән (әйбәт, бу каракның башы, зур булса да, маңгай белән!), Сорагыз:
  - Кайсысы?
  Бу дөньяда һәм аннан читтә легендар булып киткән исем йөртүчесе, Эфис Фрист ярдәмендә хәйлә белән әйтте:
  - Әгәр бөтен байлык шәһәрдән алынса, нигә үзегезне шәһәргә бәреп куркыныч астына куярга? Сез моны гадирәк эшли аласыз.
  Монитор кәрәзәдән берничә конвульсив авыз алды, шуннан соң ул үзен кулы белән төртте, иҗекнең көчен сынады. Капитан белән аның беренче тормыш иптәше арасында (бу малай кабина егете генә түгел дип уйлаган булыр иде!) Диңгез караклары лидеры:
  - Малай тәкъдим иткән план гади һәм эффектив дип шикләнәм.
  Обломов биек күкрәкләрен селкетте, чигелгән тукыманың нечкә полосасы белән капланган иде, һәм җавап итеп ишетелмәгән нәрсәне кычкырды.
  Раварнава моңа тагын каршы. Алай гына да түгел, ул ялкау һәм сөйкемле итеп сөйләде:
  - Ләкин юк, минем бүтән идея бар. Безнең алтын малай төп озатучы корабны батырганга, аның функцияләрен үз өстебезгә алу иң яхшысы булыр иде.
  Монитор тормышка ашты һәм, таянып, сорады:
  - Димәк, нәрсә әйтәсең килә?
  Ул хатын-кыз пиратларының ялангач, танылган, мускул аяклары тыныч кына диярлек йөргән палубага карады. Ләкин, аларның фәрештә кыяфәте беркемне дә адаштырырга тиеш түгел - алар бөтенләй аерылырлар. Ә тоткыннар аякларын үбү белән капларга һәм сугышчыларның ялангач, тупас үкчәләрен ятарга мәҗбүр булалар, кызыктыргыч һәм куркыныч.
  Раварнава мәкерле итеп күз кысты, һәм карт карчык кебек:
  - Без йөкләнгән транспортны озата алыр идек, аларны мегаполиска түгел, ә безнең пират оясына.
  Монитор өметсезлектә өстәлгә кулын сугып әйтте:
  - Бик гади, ләкин моны безгә ышанып тапшырганчы, алар Папирус дон Граббер белән шәхсән очрашырга теләсәләр, нәрсә эшләргә?
  Кара тире Обломова башын муенына борды һәм шундый биепс ясады, теләсә нинди көчле, иң көчле кеше аңа көнләшер иде.
  Раварнава үзен күтәрде һәм күкрәген ныгытма стенасы кебек киң итеп тыгып куйды:
  - Ни Шуннан? Бу рольне уйнау миңа ошар дип уйлыйм. - Филибостер начальнигы бармагын күтәрде. - Мин бит Контрабасс флагы астында биш ел җәяү бардым һәм аларның акцентын бик яхшы охшаттым.
  Ул шулай ук тәрәзәгә карады. Пират кызларның берсе иптәше белән җилкәсендә утыра иде. Youәм сез җәлеп итүче, хатын-кыз, спорт аякларының мускулларының киеренкелектән туп кебек әйләнүен күрә аласыз.
  Монитор, бу идеяны үзе уйлап чыгарган кеше түгеллегенә бик ачулы, тавышын түбәнәйтеп, белә торып:
  - Сезне бу адмиралны белгән кеше очратса, нәрсә эшләргә?
  Кара тире, яшь хатын-кыз герой Обломов юлбарыс тешләрен ачкан елмаеп әйтте:
  - Мәче тозагы!
  Раварнава тирән авызын ясалган селкенеп ачты һәм каплады:
  - Бу үлемгә китерми, аннары безнең диңгезчеләр алдан әзерләнгән эш ташлаячаклар.
  Монитор кашларын шик белән бәйләде һәм аның мавыктыргыч авызын борды:
  - Сез китә аласызмы?
  Эдуард тыйнак кына эндәшмәде. Obәм Обломов яланаяк, мускуллы, тәнле аягын сугарга тырышты. Ләкин малай аягын күчерде, аны чын горилла хатын-кызының зур тәнәге белән капларга рөхсәт итмәде.
  Барнаб бик ышанычлы күренде:
  "Минем ярдәмчем минем белән булачак, кылыч тоту сәнгатенә тиң булмаган сугышчы. Могҗизалар эшли алган көрәшче Эдуард. - Раварнава күкрәген тагын да ныгытты. - Ул миңа булышыр дип ышанам.
  Монитор аны киң тәннәре белән селкетте:
  - Ярар, мин сезнең белән бармыйм һәм башымны арыслан авызына куймыйм. Минем егетләргә яр буенда тупланырга рөхсәт итү яхшырак, сез бер мылтыкта юк итә алмаган мылтыкларны капларга.
  Обломова мыгырданды:
  - Кызлар да!
  Раварнава елмайды һәм иптәшен ышандырды:
  - Ярар, хәзерге вакытта мин кан түкмичә җиңүгә ирешергә тырышырмын. Сезгә яраклы костюм сайларга кирәк, контрабасс уйнаучылар бик матур киенәләр.
  - alsoәм шулай ук сумка, яисә яхшырак, бүләк итеп алтын сандыкны алыгыз. - Эдуард Осетров аю хатын-кызын аяксыз, нәфис, киселгән аягы белән мыскыллаган сүзләрне әйтте. Малай шулай ук оста алдау идеясе аның шәхсән түгел, ә үзе һәм, мөгаен, башкалар ахмак мартинет дип саналган кешегә ачуы чыга.
  Бу юлы Монитор кыргый булды:
  - Нигә андый исраф?
  Сугышчы егет тыныч кына әйтте:
  - Алтын күзләрен болытлаячак, төтен экраныннан яхшырак. Аның ярдәме белән без дошманның уяулыгын киметәчәкбез.
  Монитор буталды һәм мыгырданды:
  - Пиратлар гадәттә алтын алалар, бүләк итеп бирмиләр.
  Эдуард томбой, тагын бер тапкыр зур хатын-кызның кара тәнен сагынды, кычкырды һәм аңлатты:
  - Дөрес, шулай итеп, безнең филибутер булуыбыз беркемдә дә булмас. - heәм ул бик ачык хакыйкатьне матур итеп өстәде. - Кайвакыт сез алырга тиеш.
  - Алтынны кулланыгыз, мин сезгә бер тиен дә бирмим. - Монитор селкетте.
  - Бездә үзебезнеке җитәрлек. - Раварнава түбәнсетеп җавап бирде.
  Пират тешләреннән кычкырды:
  - Бай булу яхшы.
  Монда, күзәтүче Эдуард тышкы ягымлы һәм аристократ пиратның комсыз карашын туктатты. Шунда ук Обломов, мизгелдән читкә тайпылып, малайны аягыннан тотты. Ләкин яшь сугышчы каушап калды, аяклары тайпылды.
  Эдуард куркытты:
  - Олы яшьтәге апа өчен малайларны кулга алу яхшы түгел!
  Обломов, оят, мыгырданды:
  - Мин уйныйм! Шулай итеп, мин сезгә бик кирәк! Корабта җитлеккән һәм хөрмәтле ирләр җитәрлек! "Көчле хатын аякка басты һәм үкерде. - Хәер, нигә миңа синең кебек брат кирәк?
  Раварнава адмиралның бай гардеробына ял итү белән йөрде.
  Theлда бик матур филибутер кызлар күренде. Алар тешләрен кысып, күзләр ясадылар. Аларның кулларында кылычлар, хәнҗәрләр бар, кыйммәтле ташлар белән бизәлгән калкулыклар бар.
  Шулай ук, кулларында һәм аяк бармакларында рәхәт кызлар асылташлар белән боҗралар киеп йөрделәр. Бу бик матур булып күренде.
  Кызларның исе ничек тәмле иде. Могҗиза, төрле кыйммәтле фимиам, тәмле хуш исләр.
  Ләкин Раварнава аларның искиткеч сөйкемлелеге белән читкә китмәскә тырышты. Сезгә гардеробка кереп киенергә кирәк. Кызлар аны ташламаячак.
  Анда ул Контрабасс әбиләренең киемен сынап карый башлады. Бу ярымшарда бер ил дә алар кебек матур һәм зур масштабта киенмәгән. Ләкин, империя байлыгын исәпкә алып, бу гаҗәп түгел. Theәм дәрәҗә никадәр югары булса, костюм шулкадәр люкс. Раварнава бик зур булып чыкты, яраклы кием таба алмады. Ул инде өметсез иде, ләкин озак эзләнүләрдән соң ул бәхетле булды; яфраклы күкрәгендә ул граф Колочичов өчен эшләнгән кием җыелмасын тапты , бу да бик зур тема. Яңа костюмда кара һәм сакаллы корсаир Раварнава бик тәэсирле күренде.
  - Нигә мин герц түгел? - диде ул, хәзер кысыла, хәзер бөртекләрне тигезли, шул ук вакытта яхшы итеп бизәлгән көзгегә карый. - Мин иң затлы әби!
  Пират лидеры хәтта рәхәтләнеп аякларын басты, аның зур кара һәм бераз тайгак сакалы гына тәэсирне бозды.
  - Кан җибәрүчегә шалтыратыгыз, ул мине бераз төзәтсен.
  Ләкин Раварнава башта хатын-кызга шалтыратырга теләде, ләкин ир-ат кулы ышанычлырак булырга карар кылды.
  Куркыныч кушаматка карамастан, Кан җибәрүче зарарсыз булып күренде. Бу егет, авыр эшкә барыр алдыннан, чәчтараш булып эшләде. Ул ягымлы елмаеп җибәрде, аннары, аксессуарларны алып, чәчләрен җентекләп кисеп алды һәм филибутерның тупас йөзен бераз кырды. Сакалны кырарга оялчан тәкъдим яңгырады.
  - Мин үз хөрмәтем белән аерылучы хатын-кызмы яки баламы? - Раварнава ярсу булып, кулларын кузгатты. "Сез чәчтарашлар, тупаслар, карабодайлар, йөзләрегезне үзгәртмисез."
  Кан коючы кире кайтты, кем олы капитанны белә, ул аны пычак белән пычакларга мөмкин. Ул мондый төрләрне үз гомерендә күргән. Берсе вак-төяк дөньяга киткәч, икенчесе авыр хезмәткә китә.
  - Хәер, нигә калтырыйсың, син нәрсә, пират, яисә прик . - Раварнава үзенә бөеклек образын бирергә тырышты, ул уңышка иреште. - Хәзер тыңлагыз, мин капма-каршы адмиралга охшыйммы ?
  Кан коючы башлыкны ялагайларга тырышты:
  - Әйе! Сезнең һәр адым сезнең аристократик килеп чыгышыгызны күрсәтә.
  Подъездда басып торган мускуллы, нечкә гәүдәле ике кыз күкрәктә һәм итәк белән генә капланган, ләкин тубыкларында һәм беләкләрендә алтын беләзекләр белән капланган:
  - Патша кебек, сез, әфәнде, чибәр,
  Нур шулай ачык иде!
  Раварнава каушап калды һәм килеште:
  - Килешәм, мин командирларга күнеккәннәр токымыннан. Хәзер сез сикофантка әйләндегез. - theилкәгә киң пальма белән көчле этәрү. - Ярар, бар, эшне яхшы эшләдең.
  Барнаб рәхим-шәфкать белән Кан җибәрүчесен җибәрде, аннары селкенде, таң алдыннан бик аз калды, аңа ким дигәндә бераз йокларга кирәк иде. Ул төнлә яктырту гел үзгәреп торган дөньяда туса да, дүрт ай тулы ай булганда, ул ачык көнне onирдәге кебек җиңел, ләкин һаман да цикллар цикл. Көне-төне ритмнары.
  Хәтта подъезддагы чибәр кызлар да, сапфир һәм зымырыт күзләре белән күзләрен кысып, кул-аяк мускуллары белән уйнаганнар да дулкынланмады.
  Гүзәллекнең абс плиткаларына, күкрәкләренең пешкән кавыннарына карасаң, нечкә тукымалар полосасы кызыл импульсны гына каплый икән, андый сугышчы үлгәннәрне терелтәчәк. Әгәр дә сез матурларның йөзләренә карасагыз. Алар шулай ук яшь. Кызларның картайуын акрынайтучы махсус үләннәр бар, шуңа күрә илле-алтмыш яшьтә дә алар яшь, яңа, бөртексез яки черегән тешсез күренергә мөмкин. Дөрес, тентюрлар патшабикәне үлемсез итмәячәк, ләкин алар картлыкны акрынайтырга мөмкин.
  Эдуард җирдә моны эшли алмыйлар дип уйлады. Пластик хирургия хатын-кызларга һәм ир-атларга, аннары күбрәк акчага ясалганнан кала. Малай мәңгелек яшьлек яхшы әйбер дип уйлады. Ләкин сез бала булырга тиеш түгел.
  Зур кораб бухгалтериягә китте, баткан корабның җимерекләре әле дә йөзеп йөрде, һәм мылтыкларның күбесе төбендә һәм суга сикерүчеләр иде, төгәлрәге, мондый рольне алган төрле раса кешеләре уңышсыз сынадылар. зарарланган мылтыкны алырга. Evenәм тагын да зур дәрт белән, корабта урнашкан казна һәм башка кыйммәтле әйберләр.
  Боларның барысы да минималь киемле, ләкин чәчле, чәчле, бик якты чәчле күп кол кызларга түзәргә булышты. Allәм барысы да чиста фигуралар белән. Localирле үләннәр хәзерге вакытта гадел сексның җирле вәкилләрен яшьләндереп кенә калмыйча, аларның фигураларын да кимчелексез иттеләр.
  Әлбәттә, аяк киеме колларны борчый, йөзү кәүсәләрендәге кол малайлары кебек, алар да ашалганнар, таянганнар һәм монда эшлиләр.
  Губернатор Фради баш авыртуыннан интегә. Төн, чыннан да, төнге хыял булып чыкты; Контрабасс империясе флотының матурлыгы һәм горурлыгы, "Яндыручы" корабль һавага очты. Хәзер йөк, мөгаен, башка озату кораблары килгәнче, портта тоткарланыр. Бу бик начар түгел, ләкин андый корабның үз шәһәрендә югалуы, барлык Контрабасс патшасы һәм императоры бу очракта нәрсә уйлар? Сикофантик дворяннар аны тәкъдим иткәнчә, бу очракта сез отставкага китә алмассыз.
  Яхшы, күп кол кызлары һәм матур төнге әкиятләр исән калдылар, бу югалту өчен ниндидер юаныч булды.
  Ләкин ир коллар чебен кебек үлә. Коллар бик күп. Бу дөньяда ир-атларның кискен кытлыгы. Theseәм бу температур гүзәлләр аны җәфаладылар, туздылар, сез мамонт көтүе сезне таптаткандай хис итәсез.
  Алсу мәрмәрдән ясалган сараеннан чыгып, ул хәлсезләнде диярлек. Папирус дон Грабберның арфалардан үч алырга барганын хәтерләткән матур көймә, җилкәннәрен таратты. Дөрес, ул әкрен генә хәрәкәтләнде, ләкин бу бухтада идарә иткән искиткеч тәртипсезлек белән аңлатылды.
  Күпсанлы кол кызлары аяк киеменең күп эзләрен, төрле төстә, пристань мәрмәрендә калдырдылар. Гүзәлләрнең гәүдәләре тир белән балкып тордылар, гүя гадел секс вәкилләре бронзадан ясалган кебек. Аларның характерлы тар билләре, киң итәкләре, нык күкрәкләре, фәрештәләрнең йөзләре һәм тешләре белән авызлары. Әйе, кызларның тешләрен махсус май кулланып төзәтеп буламы? Ирләр турында нәрсә әйтеп була? Алар плагиннар белән канәгать. Hereәм монда, мөгаен, аеруча картлар, чыннан да көнләшәләр, алар бик түбән булып чыктылар.
  - Чиксез кодрәтле Алла безнең догаларыбызны ишетте. "Губернатор калын кашларын күтәрде. - Мондый авыр сәгатьтә ярдәм килде. " Тупас ишарә белән, сугышчы бай бизәлгән урта яшьтәге кешене чакырды. - Әй, Фошанге , затлы өстәл әзерлә, мин адмиралны сарайга чакырырмын.
  Олы җәяүле баш иеп, хезмәтчеләргә һәм колларга, һәм вакыт-вакыт малайга кычкыра башлады, аларны ашыгыч иртәнге аш әзерләргә мәҗбүр итте.
  Кызлар ялан аякларын селкеттеләр һәм җырладылар:
  Диңгез сусыз начар,
  Ашказаны ризыксыз ...
  Пирог ясыйк
  Алтын мөгезеннән шәраб!
  контрабасс флагы һәркемгә күренде . Каты дисциплинаның охшашлыгын саклап, ялган икеләтә басистлар , ләкин чынлыкта пиратлар, парад мәйданына тезелеп, якты, игътибар белән өзелгән корал белән балкып тордылар. Хәтта кызлар да, бу очракта, тропик эсселектә кияргә ошамаган шлемнар белән андый ябык итекләр һәм броньлар киеп йөрделәр. Аннары искиткеч киенгән Раварнава төште. Аны Польша секретаре озатып йөрде, ул пычак ыргыту сәләте һәм табигый рәвештә хезмәтче ролен алган сугышчы Эдуард Штургон белән аерылып торды. Иң күңелсез нәрсә - миңа әле патентлы күн аяк киеме киеп йөрергә туры килде. Бу вакыйга тантаналы булганга, портка керү, һәм ул гади хезмәтче түгел, стаканга хезмәт итү өчен, киресенчә, шәхси хезмәт. Ике озын , дүрт кораллы сугышчы аның артына алтын тулы сандык күтәрде.
  Оркестр тиз арада портка җыелды һәм истерик уйный башлады. Аннары әкренләп көй тигезләнде һәм тавышлар тагын да гармонияләнде.
  Офицер эпоулетларга игътибар итеп, очрашуга йөгерде, ул сәламләде һәм әйтте:
  - Сезгә барыгызга да күк фатихалары телим, Адмирал әфәнде. Губернатор сезне көтә инде.
  Раварнава тыйнак кына кулын селкетте:
  - Eиңеллектә, хөрмәтле кешегә хәбәр итегез, мин инде юлда.
  Localирле хакимнең сарае зиннәтле бакча тирәнлегендә урнашкан. Подъездда аркасына мылтык тоткан ике зур кәлтәләр торды, һәм еракта кактус фил көтә иде. Турыдан-туры сарай подъездында ун метр биеклектәге ике карнава үсә, анда нечкә томбой Эдуард кына түгел, олы кеше дә җиңел генә яшерә ала.
  Коллардан беләкләренә һәм тубыкларына беләзекләр, тукымалар һәм туннардагы кыйммәтле чигүләр бик күп матур хезмәтчеләр бар иде. Veryәм бик югары дәрәҗәдәге хезмәтчеләр генә асылташлар белән сандаллар киеп йөрделәр.
  Подъездда сөңге һәм кроссовкалар белән сакчылар аерылды. Мушкетларның әле мода булмаганы ачык иде. Сарай үзе яхшы тәэсир калдырды, киң тәрәзәләр аңа күңелле күренеш бирде. Диварларга эленгән төрле герблар белән бик күп картиналар, кораллар, калканнар бар . Эдуард малай Раварнава артыннан йөрде һәм яңа җәяүле аяк киеме аны аяусыз кысканда бераз җиңде. Ул инде яланаяк үкчәләрен күрсәтергә шулкадәр күнеккән ки, ул бу ямьсез, хөкем ителгән запасларның барлыгын онытты, мәңгелек малайның аяклары өчен авыртты.
  Бердәнбер юаныч - хезмәтчеләр аңа соклану белән карыйлар, ә ул, гадәттәгечә, аяксыз, шорты яки йөзү кәүсәләрендә булса. Itәм бу ямьсез, мускуллы тән тирләре, һәм камбрик күлмәк хәрәкәтне чикли. Әйе, сездә ниндидер статус бар. Шуңа күрә алар белән горурлану яхшырак.
  Дүрт кыз хәтта хөрмәт билгесе буларак бер тезгә тезләнделәр. Әлбәттә, аның өчен түгел, Раварнава өчен, ләкин ул әле дә яхшы.
  Ләкин губернатор үзе хәтерендә җиңел. Бик калын, ләкин туры булырга тырыша. Бик йомшак тавыш белән, тирә-як өлкәләр хакиме:
  - Мин шундый хөрмәтле кунакны каршы алырга бик шат.
  Раварнава әдәплелеккә тантаналы рәвештә җавап бирде:
  "Мин шулай ук кунакчыл өйгә каршы җибәргән өчен язмышка рәхмәт әйтәм."
  Губернатор, аның тонын тагын да ялагайландырырга тырышып, әйтте:
  "Соңгы тапкыр, әй хөрмәтле Дон Папирус, сез минем сарайга барудан баш тарттыгыз, актуаль сорауларга сылтау итеп. Хәзер сез безгә хөрмәт күрсәттегез.
  Highгары дәрәҗәдәге хезмәтчеләр, ташлар һәм биек үкчәләр белән чигелгән сандалларыннан күренгәнчә, кычкырдылар:
  - Зур Адмиралга Vivat!
  Аннары Раварнава үзенең диярлек проблема булганын аңлады, губернатор бу адмиралны элек күргән булса, нәрсә булыр иде. Иң яхшысы, ул баганаларны, яисә тагын да рәхимсез нәрсәне, мәсәлән, багананы, кулларын һәм аякларын кадаклаганда, яисә ут белән, ә әкрен ут белән көткән булыр иде.
  Ләкин җавап салкын:
  - Әйе, мин эш белән мәшгуль идем. - aәм көтелмәгән дәртле гыйбарә. - Ләкин сез кунакчыллыкны күпме санга сукмыйсыз!
  Губернатор тыныч кына сорады:
  - Арфаның мәҗүси көче ярларына сезнең экспедиция ничек китте?
  Раварнава чын күңелдән җавап бирде:
  - Бриллиант! Бик бай арфа шәһәрен талап була , зур югалтуларсыз.
  Губернаторның күзләре ачылды.
  - Сезнең исемегез ачылмады дип ышанам, чөнки без формаль рәвештә Арфа белән сугышмыйбыз.
  Бу сүзләрдә зәркән әйберләре белән эленгән чибәр һәм нәфис хезмәтчеләр, бармакларын тулы, кызыл иреннәренә куялар:
  Раварнава кабат, ялганламыйча, җавап бирде:
  - Барысы да әйбәт үтте, мин хәтта гаҗәпләндем.
  - Олы баймы? "Губернатор тавышында көнчелек бар иде.
  - Ярлы түгел, Алла үзе безгә булышты. - Монда лидер үзен бераз җиңәргә тиеш иде. - Безнең тирән рәхмәтебез һәм ышанычыбыз билгесе буларак, без сезгә алтын сандык бирәбез. - Раварнава юмартлык күрсәтеп хәтта кулларын сузды.
  Хезмәтчеләр үзләренең биек биек үкчәле сандалларына мөһер куйдылар һәм бер тавыш белән кычкырдылар:
  - Браво! Адмиралга дан!
  Губернатор комсызлык белән җиңелде. Кадерен югалтып, ул күкрәгенә ашыкты һәм капкачын ачты:
  - Бах, монда бәхет бар. Шуңа күрә бу икмәкчеләр аны шундый авырлык белән сөйрәп алып киттеләр. Әй Папирус дон Граббер. - Дворян баш иде. - Мин сезнең бурычлы, миннән берәр нәрсә таләп итегез.
  Пират лидеры ачыктан-ачык җавап бирде:
  "Минем уйлавымча, иң яхшы бүләк таҗга багышланган хезмәт булыр иде." Кичә кич сез безнең иң зур монархның туган улы исемендәге корабль яндыргычын югалттыгыз дип ишеттем. Капитал финансларга мохтаҗ булган вакытта бу бик сизгер.
  Губернатор кычкырды:
  - Сез бик дөрес әйтәсез.
  Гүзәл хезмәтчеләр башларын иделәр. Чәчләрендә зымырыт, рубут, бриллианттан ясалган брошкалар.
  Раварнава горурланып әйтте:
  - Шуңа күрә мин шундый кыйммәтле йөкне команданы һәм озатуны күчерергә тәкъдим итәм. Мин, үз чиратымда, аны пират һөҗүменнән туктатыр өчен җитәрлек мылтыгым бар.
  Губернатор адмиралның теләсә нинди үтенечен үтәргә бик шат иде:
  - Әлбәттә, мин сезгә барлык кирәкле көчләр бирермен. Мондый батыр сугышчы белән безнең йөк Аллаһының уң кулындагы кебек булыр дип уйлыйм.
  Матур кызлар көчле башларын иделәр. Брошкалар һәм бриллиант сөйгәннәр ялтырап тордылар. Эдуард, шәхси хезмәтчеләре принцесса кебек киенгән һәм шулкадәр матур булса, губернатор бай булырга тиеш дип уйлады, сез алардан күзләрегезне ала алмыйсыз.
  Раварнава бармакларын ярды:
  "Аннары без тиз арада җәяү барырбыз."
  тагын сөйләште :
  - Ник дигәндә, иртәнге аш, Адмирал. Безгә хөрмәт күрсәтегез, моннан тыш, суднолар җыю өчен дә вакыт кирәк.
  Хезмәтчеләр баш иделәр һәм башларын салдылар:
  - Сез рәхим итегез!
  Филибутерлар лидеры түбәнсетеп әйтте:
  - Ярар, ярар, бераз яңарту зыян китермәс.
  Раварнава бик ашыгып шик тудырырга теләмәде, һәм, мөгаен, губернаторның бәйрәм өстәле бик яхшы булыр иде.
  Гүзәл һәм акыллы Эдуард томбой хезмәтче кебек ишек төбендә калды, һәм ялган адмирал патша үзе кебек кабул ителде. Кызлар шулай ук матур һәм күлмәкле булып күренделәр, ләкин төсле мәрмәр плиткаларны шакыудан азрак тавыш ишетелсен өчен аяксыз. Губернатор ишарә ясады. Элита хезмәтчеләре дә аяк киемен җентекләп алып, махсус кристалл тартмага салдылар һәм аяксыз хезмәт итә башладылар. Аларның аяк киеме белән хәрәкәтләре күпкә йомшак, йомшак һәм ягымлырак булды. Мондый ризыклар, хәтта җилкәнле кораблар һәм патша сарайлары рәвешендә пешерелгән икмәк һәм тортлар китерелде. Киселгән балык, ит, яшелчәләр, җиләк-җимешләр һәм төрле тәмләткечләр матур итеп урнаштырылган. Theәм шәраблар бөтенләй искиткеч, каракларның хуҗасына ошый. Әйе, озак торыр өчен вәсвәсәләр җитәрлек иде.
  Раварнава этикет белән таныш булмаган соңгы лут кебек, тупас ашады. Алар аңа игътибар итә башладылар, ләкин губернатор үзе барысы да тиешенчә бара дип күрсәтте.
  Берничә шешә кыйммәтле шәрабтан соң, Раварнава башын югалтмады, тәне һаман да батыр иде, ләкин теле артык хәрәкәтләнде һәм эш таләп ителде.
  Ике тапкыр уйламыйча, пират җырлый башлады, аның тирән басуы рәхәт яңгырады, кайбер офицерлар бергә җырлый башладылар, һәм күп хезмәтче кызлар ялангач адаштыручы аяклары белән бии башладылар;
  Сез миңа иярергә әзерме?
  Капчыгыгыз белән чүпрәкләрдә калмагыз!
  Ерак бал кебек агып китсен өчен,
  Елга алтын белән ага!
  
  Моның өчен моны эшләргә кирәк
  Шулай итеп, никель мәгънәсез булып чыга!
  Шулай итеп безнең һәрберебез булдыра ала
  Bodyлны тән келәме белән каплагыз!
  
  Әй, син пиратлар, балаларым,
  Кайбер крестлар түгел - нульләр!
  Сезнең һәрберегез герой,
  Тизрәк, мин букны урлыйм!
  
  Интернат ирләр өчен,
  Defeatиңелү сәбәпләрен эзләмә!
  Бию генә яхшырак
  Сезнең рухыгыз сүнмәгәнгә ышанам!
  
  Мин сезне һөҗүмгә алып барырмын, дуслар,
  Без пиратлар - гаилә!
  Без шайтаннар кебек сугышырбыз
  Башка идеялар юк!
  
  Идея бар, ләкин бер генә хакыйкать бар,
  Сәүдәгәрләрнең капчыкларын эчәргә ...
  Корсаирларга урда һөҗүм итә,
  Без дворяннарны хәл итә алырбыз!
  Бу җыр бик күп шау-шу тудырды.
  Хезмәтче кызлар көлделәр дә, шайтаннар кебек сикерделәр.
  Сана Клаус Дон Парадный бүлмәгә керде, ул губернатор чакыруы өчен соң иде, шуңа күрә бик ачулы булып чыкты. Олы кешенең әдәпсез җырлар җырлавын күреп, ул дулкынланып сорады:
  - Бу нинди шаяру?
  Губернатор җавап бирде:
  - Сез иң зур адмирал Папирус дон Граберны күрәсез!
  - Бу нинди Дон Грейпер? - Санау ярсып китте, аяк киемен мәрмәргә бастырды. - Бу фасоль буфоны гына.
  - Булмый, аның эполетлары бар. - Губернатор мыгырданды, башын түбәнәйтте һәм тирән кызарды.
  Өстәлдә хезмәт итүче һәм танго бии торган кызлар, чибәр, ялан, мускул, тәнле аяклары һәм бик пропорциональ, пропорциональ, спорт органнары, елыйлар:
  - Уф, эх, эх, эх! Без төшәбез!
  Граф йөрәкне кычкырды:
  - Димәк, бу майсыз кеше ялганчы, мин адмирал белән берничә тапкыр таныштым, ул бу костюмлы горилладан бөтенләй аерылып тора.
  - Аны кулга алыгыз! - Губернатор кычкырды, оятын яшерергә тырышты.
  Күпсанлы хезмәтче кызлар ялангач, бик кызыктыргыч аякларына мөһер салдылар, итәкләрен бөгеп, бюстларын селкеттеләр һәм кычкырдылар:
  - thatәм ул! Бу!
  Берничә тапкыр, тәҗрибәле мәңгелек малай Эдуард эшләрнең начар булуын аңлады, матчны сугып, алдан әзерләнгән билгә ут кабызды. Күкрәк өстендә нечкә алтын катлам белән капланган, дөресрәге, хәтта сары металл, тәңкәләр белән тузанланган, төбендә һәм уртасында пистолет бар. Яшь, ләкин бик тәҗрибәле сугышчы, булган очракта, качу юлын тәкъдим итте. Өстәвенә, бизнесны рәхәтлек белән берләштергәндә, әлбәттә, кыйммәтле металлны саклау. Дөресрәге, сез ике функцияне уңышлы башкарасыз. Шартлау пиратларның гомуми һөҗүме өчен сигнал булырга тиеш. Кораллы чәчле сакчыларның тулы отряды, кешеләр дә, окровлар да ишеккә таба йөгерделәр, һәм Эдуард Осетров аларга күкрәкне ыргытты. Ул бөтен өметсезлеген һәм ачуын ыргытты, шуңа күрә бик авыр әйбер бик ерак очты.
  Моннан тыш, әлбәттә, мин бик матур, ярым ялангач, мускул кызларның ягымлы, хуш исле җәрәхәтләнүләрен теләмәдем. Алар инде сикереп елыйлар, хәтта рәхәтләнеп кычкыралар. Әйе, бик сирәк күренеш кайнап тора иде.
  Аларның берсе кысылды:
  Ялганчы безгә һөҗүм итә,
  Аның кулында коточкыч рюкзак ...
  Кем дә булса алса -
  Ул дан һәм хөрмәт алачак!
  Шартлау коточкыч булды, ике багана җимерелде, утызнан артык кеше үтерелде, һәм шартлау дулкыны Эдуард Штургонны һава клубы белән стенага ыргытты, яшь һәм җитез сугышчыны тигезләде диярлек.
  Көчле сөякләр ярылды, ләкин бу Эдуардның ачуын чыгарды, кылычын селкетеп, исән калган дошманнарны бетерергә ашыкты. Раварнава шулай ук вакытны әрәм итмәде, өстәл ыргытты һәм губернаторны җимерде, ул кылыч чыгарды һәм санауга очты.
  Алар арасында кызу дуэль башланды.
  Ялан аяклы хезмәтче кызлар сугыш хатын-кыз эше түгел дигән карар кабул иттеләр. Әйе, һәм алар сизмәстән сезне рәнҗетергә мөмкин. Шулай итеп, кем җиңсә, ул хуҗа.
  Аларның иң мөһиме, биек үкчәле аяк киемендә калган бердәнбер кеше:
  Кем патша, чынлыкта бу безнең өчен мөһим түгел,
  Шулай итеп, кыю көрәшегез, ирләр!
  Санта Клаус кычкырды, ватылган граммофон кебек:
  - Син горилла, мин сине кылыч белән тишәрмен.
  Раварнава җавап итеп кычкырды:
  - Әтәч, мин сезнең башыгызны кисәрмен.
  Пират капитанның биеклектә һәм авырлыкта өстенлеге зур кылычның көчле сугуында чагылыш тапты, ул кылычны кисеп алды, аннары көндәшен яртыга диярлек кисеп алды.
  Дөрес, үлгән вакытта санау аның кылыч таягы белән җиңел сызды, һәм кан чыга башлады.
  Ләкин бу Раварнаваны туктата алмады, ул сулга һәм уңга селкенүне дәвам итте. Сакчылар аңа ашыктылар, яхшы сукканнан соң, урнаштылар. Шартлау ишекләрне шакыды һәм малайның каты сугышуын күреп, капитан аңа таба тизләнде.
  Яшь сугышчы сакчыны эчәклектә шундый көч белән тибеп җибәрде ки, ул очты һәм берьюлы мөгезле шлем белән икесен пычаклады.
  Хезмәтче кызлар ундүртенче тапкыр кул чаптылар һәм сайрыйлар:
  Браво, браво, браво!
  Дан! Малай - дан!
  Томбой Эдуард кычкырды:
  - Атаман, моннан кач, мин аларны кулга алырмын.
  Раварнава, бүтән дошманны кисеп, мыгырданды:
  - Безнең дусларыбыз тиздән киләчәк, ләкин без барыбер торырбыз.
  Ике винт техникасын кулланып, терминатор малай Эдуард берьюлы өчесен кисеп капитан янында торды. Малай пышылдады:
  - Иң мөһиме - мушкет кулланмаска.
  Тыштан корабның салво утын ишетә аласыз, аннары борылып, яңадан ут кабызасыз.
  Хезмәтче кызлар кычкырдылар һәм рәхәтләнеп кычкырдылар, аякларын бастылар, һәм тавышларны көчлерәк итәр өчен, биек үкчәле аяк киеме һәм сандали киеп йөри башладылар.
  Томбой Эдуард киресен эшләде һәм нәфрәтләнгән аяк киемен салды. Ул үкчәсен атарга тырышкан офицерларның берсенең күзенә ыргытты. Бәхеткә, үкчәсе көмеш һәм каты сугыла, күз очты, нерв сабагына эленде.
  Хезмәтче кызлар кычкырдылар:
  -Браво! Бис! Браво! Бис!
  Themәм аларның иң мөһиме:
  - Минем кадерле малай,
  Бу сәгатьтә без сезнең белән!
  Син шундый салкын бала
  Сез барыгызны да аяк белән тибәсез!
  Indeedәм чыннан да, терминатор малайның яланаяк үкчәсе тагын бер иҗекне сындырды.
  Пиратлар ышанганча, сюрприз аларга дошман тупларын өлешчә кулга алырга һәм өлешчә юк итәргә мөмкинлек бирде. Крепость гарнизоны тегермән ташы астында егылды, күп солдатлар шунда ук үтерелделәр, куркынычны сизми дә егылдылар. Өч йөзгә якын сугыш каты диңгез караклары шәһәргә ашыктылар. Контрабасс солдатлары йөзләрчә кеше үлде, аларның бик азы гына артка атылды яки сугышырга тырышты.
  Көчле көрәшче Эдуард һәм Раварнава һәм тагын ике пират басып тормады, һөҗүмгә китте, сарай сакчылары тиз куркуга төштеләр. Алар мәрмәр баскыч өстенә мәетләрен ыргытып, артка чигенделәр. Кызлар пиратларга булыша башладылар. Алар сакчыларга аяк киеме, сандал, поднослар ыргыттылар.
  Яшь сугышчы, буранлы төне булмаган кебек, кыргый усаллыкка керде, һәм берничә бүлмәне чистарткач, алар төсле бинадан чыктылар, хәтта диварлар да куркыныч астында булган кебек.
  Өчне кисеп, томбой Эдуард бөркет карашы белән әйләнә-тирәгә карады. Шәһәргә иң якын карашлар ут белән янды; кырмыскалар кебек күпләп, бер-берсе белән бәрелешкәндә бик күп фигуралар күренде.
  - Без җиңәбез! Хәзер иң мөһиме - бер генә алтын тәңкә дә безнең кулдан чыкмый. - Көтмәгәндә, сугышчан томбой, ялангач, кан белән капланган, бик күренекле, мускуллы торсу белән (әлбәттә, ул комачауламас өчен үз хезмәтчесенең костюмын ертты, һәм яшь корсаирга ливер киеп хурлык булыр иде! ), акча тотучы билгеләрен күрсәтте. Раварнаваның гаҗәп карашын тотып, терминатор малай өстәде:
  - Минем пират кына булырга теләмим, ләкин мин үземнең филибутерлар республикасын оештырырга уйлыйм, һәм моның өчен безгә финанс кирәк булачак.
  - Сезнең республика? - Раварнава бу юлы чын-чынлап селкенде һәм киң борыныннан сызгырды. - Нигә шулай авыр, балам? Ил белән идарә итү - дөньяда иң күңелсез нәрсә.
  Эдуард моңа каршы:
  - Мин алай уйламыйм, миңа хәрби-икътисадый идарә итү стратегиясе уйнарга бик ошады. Патша яки император кебек хис итү бик күңелле.
  Малай көчле, ләкин балачагы диярлек калдырган канлы эзгә карады. Фикер күтәрелде - предметлар мәңгегә бала кебек булырга тиеш, хәтта корыч чыбык кебек мускуллар белән дә?
  Раварнава ахмак кына кабынды:
  - Мин сезнең нәрсә турында сөйләшкәнегезне аңламыйм. Гомумән, сез дөрес булсагыз, көч татлы һәм сез бу эчемлекне тамагыгызга чиксез куярга телисез. Ләкин кешенең эшләре өчен җаваплылык та арта.
  Яшь сугышчы Эдуард җавап итеп бераз кычкырды:
  - Бу мине куркытмый. Әйдәгез тагын да җитезрәк булыйк, югыйсә сугыш бездән башка була.
  Тышкы кыяфәттә, ләкин бизнеста тәҗрибәле, корсаир алга йөгерде. Гарнизон калдыклары бик тырышып сугыштылар, пиратларның рәхимсезлеген һәркем белә иде, алар гадәттә тоткын тотмыйлар, һәм шулай эшләсәләр, аларны рәхимсез коллыкка саталар, кайчак аларны тринка, снаряд, кайвакыт алтын алтыга алыштыралар. кеше итен куркыныч нечкәлек дип саный торган кораллы каннибалистик вәхшиләр . Ләкин, бу газапны озайтырга мөмкин, чөнки пиратлар кулдан-кулга сугышта көчлерәк иде. Моннан тыш, гарнизон башлыгы генерал Косалапенко сугыш башында үтерелде, һәм аны алыштырырлык кеше юк иде, чөнки беренче ярдәмче полковник Варатт Монитор тарафыннан төгәл итеп кыйналды. мушкеттан.
  Аннары коллар, беренче чиратта, малайлар һәм кызлар, пиратларга булыша башладылар һәм нәфрәтләнгән хуҗаларына ташлар, плиткалар, пыяла шкафлар ыргыттылар.
  Мылтыклы дистә кәлтәләр каршы һөҗүм итәргә булдылар. Алар ягына үткен металл полосалар куйдылар һәм өстенә туплар аттылар. Бу корсаирларга ниндидер зыян китерде. Эдуард беренче булып кәлтәләргә йөгерде, көрәш вакытында малай бик тәэсирле булды, һәм дошманны икенче үкчәсе белән түбәдән чыгарды, аякларын кискән аяк киемен кисеп алды, шуңа күрә шумкар кебек очты. Аның аркасына сикереп, ул ике атучыны да бер-бер артлы кисеп алды, аннары, максатын үзгәртеп, икенче кәлтәләргә ашыкты. Малай ашыга-ашыга тимер аякка басты. Ләкин, җәрәхәт өстән иде, һәм сугыш кызу вакытта ул аңа игътибар итмәде.
  Калганнары, бу "ниндзаны" күреп, үкчәләренә ашыктылар.
  - Мин сине җибәрергә рөхсәт итмим! - Кычкырды, югарырак сикерде, бик җитез һәм уйнаучы Эдуард. Ләкин кәлтәләр бик тиз булып чыктылар, тәннәрен актив хәрәкәт иттеләр, тиз урманга ашыктылар. Егет никадәр тиз булса да, ул бер җанварны гына тотып, җайдакларны тәмамлады. Калганнары "атларын" бөтен көче белән кыйнадылар. Аннары Эдуард тупас кылычын ыргытты, ул катланган төймәгә тишелде һәм ябышты. Хайван тизлеген арттырды.
  - Ярар, ярый, спринтны исегездә тотыгыз һәм үлегез, ләкин тотып алыгыз.
  Тыштан караганда, андый мәетнең унөч яшьтән артмаган егеттән качуын күрү көлке иде, асылда йөзле малай. Ачуы килеп, бөтен тәне мускуллар белән хәрәкәтләнде, диңгез серфы кебек, Эдуард тизрәк бара башлады, бәхетенә урман башланды, һәм зур сөйрәлүчеләр акрынайды. Дошманны җиңеп, яшь сугышчы кылычын чыгарды, аннары койрыкка сикерде.
  Хайван пальма агачына бәрелде һәм тешләгән Эдуардны ташлады. Терминатор малай чәнечкеле йөзем кластерына авыртып егылды. Тәнгә тишелгән үткен чәнечкеләр. Ләкин бу егетне ачуландырды. Ornрелгән, канлы кием калдыкларын ташлап, ул һаман да ачык футболка һәм чалбар киеп, йөзү кәүсәләрен генә калдырды. Малай үз көчен җыйды һәм, аркан сыман ботакка тотынды, ул, Тарзан кебек, кыргый кычкырып, зур сикерү ясады, аннары, икенче ботакны тотып, "ярылган тегермән ташы" техникасын кулланып, башларын кисеп алды. ике сугышчы, кылычларын уңышсыз кулга алалар.
  - Ярый, калганнар! Әгәр сез яшерергә өметләнәсез икән, бу эшләмәячәк. - - диде җиңелмәс Эдуард хулиган, күз кысып, тизлеген күтәрде. Ул яңа транспорт ысулын тапкач, кәлтәләргә эләгү җилгә әйләнде.
  - Мин маймыл! - Ул кычкырды. - Гиперраус ! - Бу фильм герое, искергән Тарзан рекордларын бозган вәхши исем.
  Аннары ул тизләнде, теләсә нинди маймыл көнләшә торган кыргый сикерүләр ясады. Сугышчылар берничә тапкыр сукыр аттылар, ләкин шул ук вакытта сагындылар. Чит кебек тиз, Эдуард томбой аларның йөзләреннән көлде. Ниһаять, соңгы оппонентлар үтерелгәч, яшь сугышчы кәлтәләрнең кипкәннәренә утырды һәм тиз арада урманга чыгарга тырышып, шәһәргә юнәлтте. Вакыт-вакыт дүрт кораллы горилла ботакларында ялтырап торды, ләкин алар кораллы сугышчыга, хәтта кечкенәсенә дә һөҗүм итәргә батырчылык итмәделәр. Моннан тыш, бу хайваннар бөтенләй ахмак түгел һәм Эдуардның үзеннән зуррак солдатлар белән ничек мөгамәлә иткәнен күрделәр.
  - Нигә макаклар елмайалар, монда борыныгызны ябыштыру сезгә бик авыр. - Яшь сугышчы кылычын селкетте, ләкин приматлар провокациягә бирелмәде.
  Ул шәһәргә килеп җиткәч, сугыш бетте диярлек. Соңгы фикер җирле төрмә булды, анда гарнизоннан калган әйберләр биек капкалар артында кысылды, шулай ук чит ил кешеләреннән торган җирле кырыс сакчылар . Алар тоткыннарны, аеруча хатын-кызларны мыскылларга яраттылар, шуңа күрә алар шәфкатьсез булуларын аңладылар.
  Сугышчы Эдуард, тиз кобра кебек, кәлтәләргә сикерде һәм капка каршысында торды, аннары тупны тупны үзәккә җибәрде.
  Сугыш тимердә тишек калдырды, ләкин көчле капка исән калды. Яланаяк үкчәсен уңнан сузылган мылтыкның борынына ыргытып, ул канга батты һәм эндәшмәде, сугышчы Эдуард хулиган тешләренә төкерде һәм тыңламаучан тупны яңадан җибәрә башлады. Бу бик күп вакыт алды. Моңа җавап итеп егеткә уклар очты. Эдуард шартлауларны җиңде, хәтта чебендә өч укны кисеп алды.
  - Хәер, хаталарны алдыгызмы?
  Кескәләрнең калын тиресендә берничә тапкыр булса да, мушкетлардан ату сагынды. Ул авырта башлады, ләкин аны туктатучы егет туктатты.
  - Курыкмагыз, сезнең тирегез өчен алар көнбагыш орлыкларына охшаган. - Малай кычкырды.
  Пушканы яңадан йөкләгәннән соң, яшь сугышчы төгәлрәк максат куйды һәм яңадан туп постына сугылды. Канонбол тагын сикерде.
  - Анаңны! Бу корал бик көчсез! - Эдуард томбой ант итте, һәм кинәт аның башына кызык уй килде.
  - Мин аларны эчтән ачарга тырышырмын.
  Тышкы яктан, төрмә стенасы үтеп керерлек күренмәсә дә, кайбер урыннарда диварлар черегән, кирпечләр тупас булган, шуңа күрә, билгеле бер декстерлык белән, алар өстенә менеп була. Ләкин сакчылар бик күп, шуңа күрә алар аны очратмыйлар. Ләкин, Раварнаваның сугыш тәҗрибәсе бушка түгел, ул боерды:
  - Эскәмияләр, бүрәнәләр алыгыз, коры чиста ташыгыз, без дошманнарга ут кабызырбыз. Youәм сез, "патшабикәне" тизрәк әйләндерегез
  Пиратлар, укларга һәм вакыт-вакыт мушкет атуларына игътибар итмичә, капкаларны яндырдылар, " төтен төтене " тудырдылар.
  Башкалар утын белән капланган арбаны бер баррель пистолет белән тарттылар - "патшабикә" шулай дип аталган. Утын мушкетлар белән атып булмый. Филибустерлар белән берлектә, җирле кол кызлары һәм егетләре җилкәләренә һәм күкрәкләренә маркалар белән йөзү кәүсәләрендә азат итүчеләргә булышырга тырыштылар. Күрәсең, алар коллыкта газап чиккәннәр һәм пиратлардан курыкмаганнар. "Королеваны" капка алдына куеп, пиратлар приборны кабыздылар һәм артка сикерделәр.
  Алар моны бик тиз эшләделәр, елыйлар:
  Иблис, Иблис, Иблис коткар,
  Без сугачакбыз, сукканны ...
  Безгә бир, кулыбызга кылыч бир,
  Без җир астыннан бүләк алырбыз!
  
  Барлыкка Китерүче - яраланган тәмуг,
  Без мөгез белән шайтан белән көрәшәчәкбез ...
  Кылыч белән сугышта гына нәтиҗә булса,
  Минем монда колым булмасын өчен!
  
  JOKE BOY VS SYKLOV
  Аннотация
  Күп маҗараларны кичергән малай хәзер балалар махсус отряды белән идарә итә. Heәм ул цикл цивилизациясе белән көрәшергә тиеш. Иң кызыгы, монда космик технологияләр бар.
  . 1 бүлек
  Мыскыллаучы малай космик офицер эполетлары белән сугыш костюмында иде. Аның янында кыңгырау һәм сыбызгы булган космик киемдә кыз бар иде. Sheәм ул ачыктан-ачык шлем киеп, һәр яктан ачык. Кыз кулында бластер тотты һәм сайрады:
  - Эдик, бәлки без калган команда көтә алабыз? Ким дигәндә йөз булганда бергә цикл белән көрәшү бик зур куркыныч!
  Малай сугышчы, ул унике яки унөчтән артмаса да, сугыш костюмында сез бернинди мускулны да күрә алмыйсыз, ләкин ул чын кенәз кыяфәтенә ия иде. Ул ышаныч белән әйтте:
  -! К! Әйдәгез бергә сугышка китик! Дошманнарга килгәндә, курыкмагыз. Мин сезгә кечкенә "бронь" артифакт ташы бирдем, ул йөз тапкыр бәрелү мөмкинлеген киметә!
  Кыз билгеләп үтте:
  - aәм йөз тапкыр!
  Малай ачуы чыккан:
  - Мин, Адала, син шундый куркак икәнеңне белми идем!
  Алсу чәчле кыз:
  - Мин куркак түгел! Әйдәгез, хәлиткеч уңышларга ирешик!
  Шулай итеп балалар сугышчылары сугышка күчтеләр. Тирә-якта кызгылт, зымырыт, сирень һәм алсу төстәге ташлар белән балкып торган кыялар бар иде, һәм сталактитлар җирдән үсә. Бу бик серле пейзаж.
  Алда сарай. Ул рыцарь, урта гасырларга охшаган, ләкин манараларда ракеталар һәм нур мылтыгы белән. Localирле кояш өстән балкып тора, ул хәтта алты почмаклы, һәм яктылык төсләрне һәм бизәкләрне гел үзгәртә. Бу шулай ук бөтен пейзажга бик серле һәм шул ук вакытта сокландыргыч күренеш бирә.
  Малай һәм кыз пульслар белән чиратлашкан юл буйлап чабыштылар. Яшь сугышчы аяксыз йөрергә күнеккәндер, ләкин бу сугыш костюмы төшеп калмый. Сарайда ничә велосипед бар? Бу шулай ук сер. Әгәр аларның йөзе генә булса, бу алай ук начар түгел.
  Бу бик агрессив ярышның танкы пәйда булгач, малай һәм кыз шунда ук таш артына яшеренделәр. Биек, өчпочмак сыман, өч ягында авызы булган. Theәм бронь корычны күрсәтә, ләкин ул өскә, һава мендәренә кагылмый.
  Сугышчы малай Эдуард үзенең бик татлы, балачагы булса да елмая. Ул космик агрессорлар машинасына кечкенә борчак ыргытты.
  Ул очып китте һәм мылтыкның киң барреленә туры сикерде. Берничә секундтан соң өчпочмаклы, көчле танк шартлый. Яшен ок-дары саклагычына бәрелгән һәм кечкенә кисәкләргә бүленгән кебек.
  Бу чыннан да бик шәп өзек булып чыкты.
  Кыз Адала твиттерда:
  - Бу акыллы! Сез чыннан да җеди !
  Эдик малай башын салды:
  падаван булырга тиеш идем ! Ләкин бу тагын бер хикәя!
  Аннан соң, кыю балалар тагын залга ашыктылар. Капка ачылды һәм тагын өч танк сикереп торды. Икесе бер үк өчпочмак, өченчесе зуррак һәм алты почмаклы, ике ягында туплар, өстендә җиденче.
  Кыз көрәшчесе сызгырды:
  - Wow! Безгә яңа уенчылар кушыла!
  Сугышчы малай башын салды:
  - Сез барысын да боза аласыз!
  Theәм яшь сугышчы матч тартмасы зурлыгында кечкенә җайланма алды. Heәм ул индекс бармагын борып берничә программаны кабызды. Аннары бу сугыш эпизодында кыз Эдуард дип аталган малай бу тартманы эшләтеп җибәрде. Ул иң зур танкка таба очты. Ул күренми диярлек.
  Кыз малайдан сорады:
  - Нәрсә бу?
  Эдик елмаеп җавап бирде:
  - Сюрприз! Хәзер аның ничек эшләвен күрерсез!
  Чыннан да, тартма зур танкның барреленә очты. Бу юлы гына шартлау булмады. Триумвират хәрәкәтен дәвам итте. Моннан тыш, өстәмә ике машина пәйда булды.
  Кыз Адала пышылдады:
  - Нәрсә эшләмәде?
  Сугышчы малай күз кысты:
  - Хәзер күрерсез!
  Indeedәм чыннан да, зур танкның иң зур тупы әйләнеп кайтты һәм өчпочмаклы көндәшенә бәрелде. Heәм ул аны бронь-тишек кабыгы белән сугачак. Ул янып китте һәм сугыш комплекты шартлый башлады. Аннары баррель кечерәк булган башка танкка күчерелде һәм аны сукты.
  Адала елмаеп әйтте:
  - Класс!
  Эдик твиттер язды:
  Әгәр крепость юлда булса,
  Дошман төзегән ...
  Без арттан әйләнергә тиеш -
  Аны атмыйча алыгыз!
  Кыз яшь хезмәттәшенә күз кысты. Батыр һәм акыллы балалар бөтен армиягә каршы иде. Ләкин хәйлә һәм технология хайваннарга каршы бик яхшы эшләде.
  Өченче танк ут алды, аннары дүртенче. Againәм тагын шартлау һәм ярылу. Бу үлем һәм юк итү макеты, әлегә бер максат белән.
  Сугышчы малай бик логик яктан билгеләп үтте:
  - Нигә безгә команда кирәк? Алар безнең кебек балалар. Минем гасырлардагы тәҗрибәм һәм белемем бар, һәм алар яңа яшьләр. Аларны уран чыбыклары белән кабыкларга чыгарырга ярамый.
  Кыз кычкырды:
  - Безнең планетадагы барлык кешеләр,
  Alwaysәрвакыт дус булырга тиеш ...
  Балалар көлергә тиеш
  Тыныч дөньяда яшәгез!
  Сугышчы малай аны алып җырлады:
  Балалар көлергә тиеш
  Балалар көлергә тиеш
  Балалар көлергә тиеш
  Тыныч дөньяда яшәгез!
  Крепость стеналарындагы мылтыклар ярсу танкка ата башлады. Машина тирәсендә ут, җимерү һәм ялкынлы чишмәләр кабынды. Theәм броньга берничә хит ярыкларга бүленде.
  Кыз Адала әйтте:
  - Дошман бик төгәл түгел.
  Ләкин тагын берничә снаряд танкка бәрелде. Itәм ул шартлады һәм шартлады. Шартлау вакытында аннан кечкенә нокта аерылды. Ә Адала кулын сузды. Якты малай кулланган җайланма кызның пальмасына очты. Яки, ничек кенә булмасын, тәҗрибәле герой һәм дизайнер малайга охшаган.
  Эдик кызны хуплап җилкәсенә тыгып куйды:
  - Яхшы, мин тоттым!
  Ул көлде:
  - Сез аны тотасыз, аны артык тотмагыз!
  Theайланма макаку шикелле малайның пальмасына керде.
  Хәзер балалар бәхетле иде. Рулеткада банкка сугылган һәм алтын фишкалар алган уенчылар кебек. Ләкин шунысы ачык: сез бәхетле булганда, аны туктату кыен. Иң яхшы хәтере булган Эдик егерменче гасырда үзенең чикләрен белмәгән шундый мыеклы кеше булуын исенә төшерде, һәм ул моның өчен түләде, башта бәхетле булса да. Димәк, уеннан вакытында казинода чыга белергә кирәк.
  Эдик, ләкин бу чыннан да уен түгеллеген аңлады. Бу чын сугыш RPG түгел.
  Мәсәлән, хәзерге вакытта сарай өстендә ике вертолет пәйда булды. Theyәм алар бу өлкә белән танышырга әзер кебек.
  Кызлар куркудан кысылды:
  - Курык! Без аларны ала алабыз!
  Эдик көлде һәм җавап бирде:
  - Салкынрак максатлар булды. Карагыз, минем кабат кулланыла торган кибернетик хата.
  Малай аны яңадан башлады. Вертолетлар саны алтыга кадәр артты. Theyәм алар тәртипле һәм зур иде.
  Адала твиттер язды:
  Тыныч кына йөгерик,
  Чүлмәкләр аша бронялы танклар ...
  Вертолет сыман!
  Эдик алды:
  Чебурашка мылтыкчы,
  Шапокляк, очучы кебек,
  Крокодил пулеметны йөкләде!
  Шулай итеп, вертолет, хата алганнан соң, хезмәттәшенә һава туплары белән бәрелде. Ул бозылган һәм тәмәке тарта башлаган. Калган вертолетлар әйләнә башлады. Аларга да ут бар, һәм алар җавап бирәләр. Менә күңелле. Түгәрәк койрык калдырып, әйләндергеч өстәлләрнең берсе егыла башлады.
  Аның артында бүтән килә. Бу чыннан да күңелле һәм интернациональ сугыш.
  Малай дустына башын салды:
  - Сүндерү ничек?
  Адала мыгырданды:
  - Бәхетле!
  Эдик үпкәләде һәм аның яңакларын тыгып куйды:
  - Бәлки, сез бүтән нәрсә әйтә аласыз, ирекле?
  Кыз үзенең ачык шлемына кагылды, ләкин эндәшмәде. Шул арада ике вертолет берьюлы егылды. Берсе залга бәрелде, берьюлы өч мылтыкка да зыян китерде.
  Малай гений сайрый:
  - Килеш, акыллы!
  Кыз җавап бирде:
  - Бу акыллы булырга мөмкин, һәм сез аны ничек хуплый алмыйсыз!
  Соңгы ике вертолет көч белән бәрелеште һәм берьюлы шартлады. Againәм тагын флэш булды. Бу бик яхшы!
  Эдик җырлады:
  Зур гений, бәхетнең кадере,
  Theәм шул ук вакытта кеше ...
  Шигырь лирик кыллары,
  Йөрәккә лаек бер гасыр булу!
  Шулай итеп, икенче тур батыр балалар файдасына үтте. Theәм чип белән контроль супербуг малайның пальмасына кайтты.
  Кыз билгеләп үтте:
  - Әйе, без яхшы эшлибез. Ләкин дошманның кесәсендә шаяру да булырга мөмкин!
  Эдик елмаеп җавап бирде:
  - Мин бер шаяртучыны белә идем. Дөресрәге, бер генә түгел. Уеннарда һәм киноларда мондый кадрлар бар иде!
  Сарай капкалары яңадан ачылды. Бу юлы алардан зуррак хайваннар чыга. Алар хәтта чыгарга омтылдылар.
  Бу очракта роботлар!
  Малай гений кычкырды:
  - Яхшы хәбәр !
  Кыз гаҗәпләнеп сорады:
  - Ни?
  Эдик елмаеп аңлатты:
  - Бу анимацион серия мин килгән планетада төшерелде. Анда шундый зур роботлар да бар иде!
  Адала билгеләп үтте:
  - Сезнең планета гаҗәп. Кайчандыр сездә ике йөздән артык ил бар дип әйттегез.
  Малай авыр сулап җавап бирде:
  - Әйе, кызганычка каршы, ничек шулай.
  Кыз гаҗәпләнеп сорады:
  - Нигә кызганычка каршы? Бәлки, бәхеткә генә. Чөнки бер планетада бик күп илләр һәм культуралар булу бик яхшы!
  Эдик каршы:
  -! К! Бик зур түгел. Кешеләр бик еш сугышалар, кулларын кулланалар. Ягъни, төрле илләр бик еш конфликт ясыйлар һәм бер-берсенә ракеталар ыргыталар дип әйтәсе килде.
  Адала бер сулыш белән әйтте:
  - Әйе ...
  Сугышчы малай хәлиткеч тәмамлады:
  - Хурлык! Шул арада, әйдәгез роботларга барыйк!
  Inәм чынлыкта, дистәләгән электрон хайваннар чыкты. Аларның кораллары бик күп, алар бөтен шәһәрне җимерә ала.
  Эдик билгеләп үтте:
  - Аларга каршы башка караш кирәк.
  Ә малай кесәсеннән антенна белән кечкенә җайланма чыгарды.
  Кыз гаҗәпләнеп сорады:
  - Нәрсә ул?
  Эдик елмаеп җавап бирде:
  - Тиз, ләкин җимергеч вируслар йөртүче!
  Адала кире твиттер язды:
  - Эх, нинди вируслар, вируслар, зарарлы вируслар !
  Малай төзәтте:
  -! К! Безнең максат - яхшылыкны саклау, кешеләргә, саикалларга , хәтта аларның роботларына зыян китермәү !
  Theәм малай генийы терминаторларга күренми торган нур атты.
  Роботлар һәм башкалар турында фильмнар искә төште. Hereәм монда сез аның алдынгы нуры дип бәхәсләшә алмыйсыз.
  Эдик зур роботларга яктыртты, аларның һәрберсе тугыз катлы бина . Heәм ул уңышка иреште. Терминаторларның берсе кинәт туңды һәм төшә башлады. Аның артында бүтән.
  Малай елмаеп җырлады:
  Бәхет сәгате -
  Уйнарга вакыт!
  Бәхет сәгате -
  Бу сәгатьне әрәм итмәскә тырышыгыз!
  Кыз, роботларның туңуын һәм егылуын, тузан күтәреп, тәлинкәләргә бәрелгәндә ватылган өлешләрен таратуны күзәтте:
  - Әйе, бу техник!
  Эдик елмаеп башын салды:
  - Әйе, реконструкция чорында технология барысын да хәл итә!
  Адала җавап бирде:
  -! К! Кешеләр һәм персонал барысын да хәл итә! Шул ук вакытта, барысы да түгел!
  Кыз шулай ук кесәсеннән Рубик кубына охшаган нәрсәне алды һәм әйләндерә башлады.
  Терминатор роботлары кабат бәрелештеләр, һәм алар ялтырап торган һәм тибрәнгән бөтен ялтырап торган челтәрдә урнаштырылды. Аннары сугыш машиналары җимерелә һәм кечкенә кисәкләргә оча башлый. Бу, үз чиратында, шартлады, фрагментлар хоккей йолдызы таягының җимерелүенә китергән боз катламы кебек очты.
  Адала төзәтмә ясады һәм билгеләп үтте:
  - Хәзер без берничә минутка күренмибез!
  Малай гений җавап бирде:
  - Иң алдынгы җайланма түгел, без инфракызыл яктылыкта күренәчәкбез. Әйдә, көйләү яхшырак булыр иде.
  Бу мизгелдә пар артыннан тавыш ишетелде. Малайлар һәм кызлар сугыш костюмнарында пәйда булдылар. Аларның дистәсе генә бар иде, һәм алар пардан олырак түгел иде, ким дигәндә. Ләкин шул ук вакытта балаларның бик яхшы кораллары бар. Лазер пулеметлары, бластерлар, борчак формасындагы гранаталарны юк итү. Әйе, мондагы егетләр гади түгел. Виртуаль дөньядагы сугышларда да күнегелгән !
  Эдик кычкырды:
  - Егетләр, сак булыгыз, югыйсә сез бәрелерсез! Монда сезнең сугыш костюмнарыгызга үтеп керә алырлык кораллар бар.
  Сугышчан балалар яттылар. Lightава аша нурлар кабынды, лазер туплары ата башлады.
  Күчкәннәрнең барысын да кыйный башладылар. Тузанда да.
  Адала твиттер язды:
  - Моның кебек. Монда ут тыгызлыгы зур.
  Терминаторның исән калган ике роботы үз мылтыгына бәрелде. Алар ялкынланып, ярыла башладылар. Берсенең башы төште, биек очты һәм өскә әйләнде.
  Лазерлы мылтыклы балалар кычкырдылар. Күрәсең, бу бик күңелле күренде. Бер кыз шрапнель белән тотылса да, ул игътибарсыз башын ачык шлемкада күтәрде, алсу, балачагы яңагы янды.
  Сугышчы кычкырды:
  - Антик !
  Адала ризалашты:
  - Чернодырно!
  Сугышчы егет кызның янган һәм яңагына киселгән яңарту пастасы трубасын сипте. Theәм шундук диярлек зыян савыкты, аннары яшь сугышчының шома тире шомартылды, эз калмады.
  Кыз елмаеп кычкырды:
  - Ләкин фән!
  Эдик, күп гасырлар хәтере һәм тәҗрибәсе булган шома маңгаена кабынды:
  - Cyикллар бик гади түгел. Бездә проблемалар булырга мөмкин.
  Адала кире твиттер язды:
  - Без бөтен проблемаларны чишә алмыйбыз,
  Барлык проблемаларны чишмәү ...
  Ләкин барысы да бәхетлерәк булачак
  Барысы да күңеллерәк булачак!
  Againәм тагын бер тапкыр урта гасыр залының капкалары ачылды. Аннан тагын бер сюрприз килде. Бу очракта ул зур тираннозаврлар булып чыкты. Сугыш костюмнарындагы сугышчылар аларга утырдылар.
  Адала кысылды:
  - цикллар!
  Эдик килешеп башын салды:
  - Бу бик охшаган. Динозаврлар белән алар куркыныч.
  Сугышчы балалар хорда җырладылар:
  Динозаврлар, динозаврлар,
  Бәлки сез Африкада яшисез!
  Сез иртәнге аш өчен апельсин чәйнисез,
  Динозаврлар, динозаврлар!
  Cyикллар формада кешеләргә охшаган, ләкин зуррак һәм озынрак. Eachәр кулда алты бармак бар иде, һәм иң зур калын фаланглар бер-берсенә каршы иде.
  Бик рәхимсез җан ияләре.
  Адала твиттер язды:
  - Мин алардан бераз куркам!
  Моңа җавап итеп Эдик җырлады:
  Мин куркак булырга күпме аңламыйм,
  Көчле сугышчы сугыш өчен туа ...
  Курку - көчсезлек, шуңа күрә -
  Курыкканнар җиңелделәр!
  Балалар сугышчылары сайрыйлар:
  Без хайваннардан курыкмыйбыз
  Кулларында мылтык белән туган ...
  Рыцарь һәрвакыт сугышырга белә иде,
  Дошман мәңге ахмак булсын!
  Зур зурлыктагы динозаврлар якынлаша иде. Хәтта бу куркыныч сөйрәлүчеләр дә сикерделәр.
  Малай командиры Адалага башын салды :
  Миңа Рубик кубыгызны бирегез !
  Кызлар твиттер яздылар:
  - Бу нәрсә өчен?
  Эдуард җавап итеп җырлады:
  Бәхет өчен, безнең өчен,
  Әгәр теләсәк ...
  Миннән бернәрсә дә сорама
  Сорамагыз, бернәрсә дә белмәгез!
  Сугышчан балалар кызыклы уен барган кебек кабат көлделәр.
  Сугыш костюмында булган сугышчы малай кызгылт сары төс белән билгеләп үтте, аның балачак, ләкин кыю һәм сөйкемле йөзе:
  - Әгәр дә без барыбыз да командирларның боерыклары турында сөйләшсәк, аеруча сугыш вакытында, дисциплиналар бөтенләй юкка чыгачак.
  Сугышчы кыз, бәхәсләшмичә, Рубик кубын бирде . Эдик аны алып җырлады:
  Без дошманны бер сугу белән юк итәрбез,
  Без салкын кылыч белән даныбызны расларбыз ...
  Без циклларны бушка җиңмәдек -
  Әйдәгез, динозаврларны кисеп алыйк!
  Theәм малай генийы бу сәер куб төймәләрен тиз куллары белән баса башлады. Зур һәм явыз тираннозаврлар балалар сугышчылары отрядына якынлаштылар. Ике ярым метр биеклектәге зур велосипедлар үзләренең салкын катлаулы лазер пулеметларыннан ата башладылар.
  Адала твиттер язды:
  Сезнең язмыш тигезлектә,
  Монстрлар безгә һөҗүм итәләр!
  Ләкин Аллага шөкер, минем дусларым бар
  Ләкин Аллага шөкер, минем дусларым бар!
  Алар шундый кыйналырлар,
  Соң түгел!
  Аннары алда йөргән өч тираннозавр кинәт борылып бер-берсенә һөҗүм иттеләр. Theyәм алар тырнаклары белән көчле, соры, коңгырт төсле тиреләрне агыза башладылар. Cyикллар хайваннардан очып киттеләр һәм яраклаша башладылар. Башка тираннозаврлар аларга һөҗүм итә башладылар, һәм алар чыннан да бирделәр, сөякләрен сындырдылар һәм җиңелгән килмешәкләрнең итен тарттылар.
  Адала бер сулыш белән билгеләп үтте:
  - Бу бик куркыныч!
  Кызыл чәчле сугышчы егет җырлады:
  - Сугыш тормышны куркыныч итә,
  Deathлем лаек һәм матур!
  Рубик кубында нәрсәдер әйләндерде . Againәм тагын, башка тираннозаврлар бер-берсенә ашыга-ашыга. Шул ук вакытта алар велосипедларны ташладылар. Алар кире атарга тырыштылар. Ләкин аларның уты андый хайваннарга каршы бик эффектив булмады.
  Балалар шатланып җырладылар:
  Бушка дошман ышана
  Безне кыю нәрсә боза ала ...
  Сугышта батыр һөҗүм итүче -
  Без дошманнарыбызны ярсып кыйныйбыз!
  Ләкин бу очракта цикл дошманнары юк иттеләр һәм бер-берсенә аттылар. Аларны тираннозаврлар җимерделәр. Мондый хаос килеп чыкты. Динозаврларның каны яшел һәм зәңгәр, цикллар каны кызгылт сары иде. Аларның берсе шлемын югалтты. Veryәм бик җирәнгеч йөз күренде, гәрчә кешене хәтерләтсә дә. Ләкин татуировкалар һәм шомлы җан ияләре белән.
  Адала кысылды:
  - Әйе, бу җан ияләре бик күңелле түгел, һәм алар бик үсте!
  Эдик ышаныч белән җавап бирде:
  "Мин беркайчан да олы кеше булмасмын дип уйлыйм!" Безнең команда өчен, ким дигәндә, тәндә үсмәскә юл бар!
  Балалар хорда җырладылар:
  Олылар, әлбәттә, ахмаклар
  Сакал үстерергә кирәкми ...
  Без, балалар, кырынырга мөмкин түгел,
  Mлемсез булу - мәңгелек бүләк!
  Хәзер сарай артиллериясе үз гаскәрләренә бәрелә башлады һәм аны бик ярсу белән эшләде.
  Кинәт стеналарда авыррак мылтыклар пәйда булды, һәм миниатюр атом бомбалары кебек шартлаган бүләкләр ташлана башлады, хәтта характерлы гөмбәләр дә күтәрелде!
  Адала сигнализация белән җырлады:
  Атом сугышы, атом сугышы,
  Син Гееннаның көче, бик куркыныч,
  Ышаныгыз, кешеләргә моның кирәге юк!
  Эдик башын салды, аның мода, җиңел, бераз алтын чәчләре бар иде. Бик татлы малай, матур, фәрештә йөзе белән, рекламада йолдыз була алган. Әйткәндәй, ул башка шартларда һәм маҗараларда төшерелгән.
  Тирә-яктагы бар нәрсә тәмәке тартты, төтен елгалары өскә күтәрелде.
  Сугышчы кыз Эдиктан сорады:
  - Бу ныгытманы ничек алырга? Тыныч кына, яисә нәрсә?
  Малай гений елмаеп җавап бирде:
  - Чынлыкта, түгел! Киресенчә, киресенчә, тавыш белән!
  Бөркетле сугышчы малай яңагына кысылды:
  - Нинди тавыш? Бәлки УЗИ?
  Эдик каршы:
  -! К! Без гиперсунд кулланачакбыз! Бу сезгә ошар дип уйлыйм.
  Яшь сугышчылар көлделәр һәм әйттеләр:
  Велосипедны хурлагыз ,
  Һәм гулны үтер ...
  Жаңгакны кысып куегыз
  Эт өрде!
  Ләкин соңыннан зал капкалары кабат ачылды, ундүртенче тапкыр. Themәм алар арасыннан зур зурлыктагы механик боа конструкторы эшләделәр. Аның авызы сперма китеннән зуррак. Тешләр, зур күнегүләр кебек, әйләнәләр, шаулашалар, һавада ялтырап торалар.
  Бу кибернетиканың тагын бер монстры.
  Адала, кызыл иреннәрен теле белән ялап, билгеләп үтте:
  - Мин моны көтмәгән идем, нинди сюрприз!
  Сугышчан балалар бик шатландылар һәм хәтта дәртләнеп җырладылар:
  Бу хәлнең нинди булуын күз алдыгызга китерә аласызмы?
  Булачак бар нәрсә безгә алдан билгеле ...
  Нигә соң шикләр, борчылулар,
  Дөньяда барысы да планлаштырылган!
  Weәм без бураннарга каршы торабыз,
  Нәрсәдән һәм ни өчен ...
  Дөньяда сюрпризсыз яшәгез,
  Беркем өчен дә мөмкин түгел!
  Уңышлар, уңышлар.
  Әйдәгез тиз сикереп торыйк - өскә-аска!
  Бары тик шулай, һәм бүтән түгел,
  Бары тик шулай, һәм бүтән түгел,
  Озак яшәгез!
  Сюрприз, сюрприз!
  Озак яшәгез!
  Сюрприз, сюрприз
  Озак яшәгез!
  
  НИНЖА КЫЗЛАРЫ Гомуми айга каршы
  Аннотация
  Могҗизалы дүрт ниндзя кызының маҗаралары һәм бөтен мутантлар төркеменә һәм иң куркыныч космик солдатларга, һәм башка оппонентларга каршы.
  . 1 бүлек
  Аерым алганда, алар Монстр һәм аның сугыш парлары белән көрәшергә булдылар.
  Алар чыннан да гравитация насослы лазер кораллары ярдәмендә бөтен шәһәрне яндырырга уйлыйлар.
  Бу шулай ук кызыклы маҗаралар. Алай гына да түгел, юмарт монстр шулай ук корыч солдатларны нуль үлчәменнән чакырды.
  Элизабет сикереп торды һәм ялангач үкчәсен корыч солдатның ашказанына бәрде. Тәэсир тимерне селкетте.
  Көчле иелде, ләкин шундук туры килде һәм көлде:
  - Мәгънәсез, җирдәге хатын!
  Елена шинасын хезмәттәшенең кабыгына күчерде. Ләкин мин каты, эретелгән металлны очраттым. Ул хәтта бераз авырту кичерде.
  Кызыл чәчле патшабикә:
  - Бу корыч туплы кеше!
  Екатерина шулай ук ялан аягы белән бронялы хайванны башына тибә. Ул аны төшерә алмады, елады:
  - Кеше кыяга караганда авыррак!
  Евфросин шулай ук корыч сугышчыны күчерде, бу юлы сөртеп. Көчле авария белән җимерелде, ләкин шундук сикереп торды. Theәм сугыш яңа, аянычлы, давыл көче белән дәвам итте.
  Кыз аны алып җырлады:
  - Әйе, без сугышырга беләбез,
  Ләкин без моның кабатлануын теләмибез ...
  Кызлар сугышта егылды,
  Алар рутны тутырдылар!
  Элизабет бик тиз сикереп җавап бирде, һәм корычның ике сугышчысы башны бәрделәр, хәтта очкыннар бөтен якка очтылар.
  Зәңгәр чәчле кыз сайрый:
  - Металл шулай ук электр энергиясенә тәэсир итә ала.
  Sheәм ул аны алып, хәнҗәрне уң кулы белән чыбыкларга җибәрде ... Елена да шулай эшләде. Аннары электр схемалары корыч сугышчыларга төште, һәм алар аша агрессив, шок агымы үтеп керде. Корыч хайваннар кызыл кайнар ялтырый башладылар.
  Аннары алар ярыклар аша үттеләр, тузан кебек туңдылар.
  Екатерина, бумерангны чыбыкларга ыргытты. Аларның егылуына һәм хайваннарны кыздыруларына китерү:
  - Без куркыныч сугышчыларны сүндерәбез!
  Евфросин кушылды:
  - Космик сугышта зур казанышлар өчен!
  Ул шулай ук бүләкләрен дошманнарына ташлаячак.
  Ничек кенә булмасын, корыч сугышчылар бетте. Сугышчылар дөньяны яңадан саклыйлар.
  Төп дошман theирдән һәм башка планеталардан гравитоннарны үзләштереп эшләгән махсус генератор белән үлемгә китерүче батареяны атарга әзерләнгән иде.
  Theәм үтерүченең агымы ничек кабызылачак. Theәм атмосфера тетрәнә башлады, һава тагын да кызып китте. Itәм аның аша нурлар белән тулган ярыклар бар иде.
  Элизабет:
  - Моның кебек! Әйдәгез егетләр белән көрәшик!
  Аның алдында гориллага охшаган, йөзе чәчле зур мутант пәйда булды. Ул кызга ашыкты, бик тиз һәм хәйләкәр. Элизабет, сикереп, артка сикерде. Theәм горилла җимерелде, өскә таралды.
  Зәңгәр чәчле кыз, һәм аның мутант тәлинкәсе күтәрелгән горилла кабат егылды. Моннан тыш, аның башы чүп савытында тәмамланды .
  Бүтән мутант җанвар, төгәлрәге, кеше һәм хайван катнашмасы бүре башы булган. Ул Еленага һөҗүм итәргә тырышты. Кызыл чәчле кыз аркасына егылып, монстрны үзенә ташлады. Ул очты һәм лампочкага бәрелде. Aәм кыйналган эт кебек елады.
  Евфросин мутант бүрене кирпеч белән кыйнады. Ул бүленде.
  Кыз кычкырды:
  - Кирпеч, кирпеч! Сез
  бүренең елавы түгел - яхшырак ябык!
  Екатерина мутант горилла торырга тырышканда, елмаеп әйтте. Ул аяклары арасына күчте, аны сикерергә этәрде. Аннары ул көндәшен кире борды.
  Аннан соң, алар, Элизабет белән, мутант хайванның үкчәләрен хәнҗәр белән кыстылар.
  Ә хайван көләчәк һәм көләчәк. Itәм ул туры мәгънәдә чүп савыты эчендә цементланган .
  Кызлар бүрене муеныннан тотып, гориллага ыргыттылар. Тагын алар бәрелештеләр һәм кире борылды. Дүрт чибәрнең барысы да яланаяк үкчәләр өстәделәр. Бер-ике мутант югары тизлектә әйләнеп елгага ташландылар.
  Елена җырлады:
  - Мин сине маңгайга суккач, син төбгә барырсың!
  Кызлар ашыктылар. Менә ул, төп җинаятьче Шедри. Ул кулында авыр бластер тотып тора. Аннан, энергия агымы шартлаган кебек. Моннан тыш, Шедри үзе бронялы, шулай ук битлек һәм броньда.
  Кызлар, сикереп торалар , үтерү нурларын ташлыйлар. Theirәм аларның ялан, түгәрәк, алсу үкчәләре бик күп ялтырап тора.
  Элизабет дошманга бумеранг ыргытты. Ул аңа атты. Ләкин корал якка китте һәм светофорга бәрелде. Колга киселде, һәм юл хәрәкәтен күрсәтүче өч күзле җайланма юмартның башына шлем белән капланган.
  Елена, дошманның аптырап калганын күреп, арканны лассога ыргытты һәм бластерны тотты. Ул кискен тартты һәм тәненнән ертты.
  Аннан соң ул җырлады:
  - Кызлар тәненнән,
  Шәфкатьсез тәннәр ...
  Китү мөмкин түгел, миңа ышан,
  Никельгә сугыгыз
  Никельгә сугыгыз!
  Ир-атны йоклау кыен түгел!
  Generмарт кеше коралсызландырылды. Ниндзя кызлары аны алып, аяк бармаклары белән кыйнадылар. Theyәм алар квартет белән җинаятьчене төшерделәр. Аннан соң без генераторга сикердек. Елизавета ток аны сукканда аны сүндерергә тырышты. Mutәм мутант кыз артка сикерде дә сайрады:
  - Ниндзя кызларына дан,
  Сугыш геройларына дан!
  Елена генераторга вагон ыргытты, аны асфальттан алды. Ул очты, сукты һәм кыска схемага китерде.
  Кызыл чәчле кыз сайрый:
  - Мин проблеманы гади генә түгел, бик гади генә чишәм!
  Theава температурасы инде эссе түгел иде. Шул арада кызлар кабат уйный башладылар.
  Менә тагын бер миссия. Робот монстр алдында җитди көндәш пәйда булды. Бу хайван бик куркыныч. Ул реактив сугышчы образын алды, әйдәгез, лазер нурларын кулланып, зур, виртуаль шәһәрләрнең берсенә бәреп, күк биналарын җимердек.
  Монда энергия агымы зур, күп катлы бинаны җимерә, бетонны да, металлны да җимерә.
  Елена моңа сокланып карап:
  - Аның күпме энергиясе бар!
  Элизабет авыр сулап җавап бирде:
  - Хәзер безгә үзебез аңа каршы нәрсәдер алырга тиеш!
  Екатерина кычкырды һәм бик җитди хәрби коралны нечкә һавадан чыгарды:
  - Бу гиперлазер машинасы! Кварк кушылу энергиясен кулланып дошманны кыйнагыз!
  Евфросин башын салды:
  - Бу дөрес! Әйдә, әйдәгез дошманны алып, аны кыйныйк!
  Элизабет башын салды, һәм аның кулында бик салкын мылтык пәйда булды. Мутант кыз:
  - Бу гипер атом насосы белән нур тупы!
  Калган ике кыз да кәүсәләргә ия булдылар. Шәһәрне җимерүче роботны алгач, алар сине кыйныйлар.
  Әлбәттә, алар шулай эшләделәр. Ләкин көтелмәгән нәрсә булды. Сугыш нурлары роботка бәрелде, ләкин шунда ук бик көчле саклагыч киртә белән чагылды .
  Кызлар үзләрен көчле эсселектән хис иттеләр.
  Елена җырлады:
  - Бу яклау килде,
  Паразитны ничек җиңәргә ?!
  Элизабет елмаеп җавап бирде:
  - Бу роботның үзен ничек яклаганын беләм дип уйлыйм. Бу очракта, бу бер ярым үлчәмле үлчәм, ул бик җиңел үтеп керә алмый!
  Екатерина тәкъдим итте:
  Термопреон насослы гипербластер куллансак, нәрсә эшләргә ?
  Евфросин башын салды:
  - alлемле көч булачак!
  Элизабет каршы:
  -! К! Сез монда җиңел энергия өсти алмыйсыз. Бу үлчәүнең асылы шунда: барлык энергия һәм кисәкчәләр бер юнәлештә бара!
  гиперлазер нуры тиде . Кызларның якларга сикерергә вакыты аз иде. Алар хәтта аяк киемен сизделәр, үкчәсенең нәфис сызыгы белән.
  гиперфир белән яландылар .
  Кызлар хәтта үпкәләре өстендә кычкырдылар һәм сайрыйлар:
  - Минем изге җирем данлы,
  Victиңү утында давыл бураны ...
  Сез бөтен җирдә мондый бердәнбер,
  Дөньяда синнән кадерлерәк кеше юк!
  Аннан соң, гүзәлләр аны алып, роботка бөтен ачулары белән төкерделәр. Mutәм мутант кызларның тозы - агулы ультра-кислота . Ул ашыга-ашыга кыр аша үтәр. Сугыш роботы дүрт каты яраланды. Аның кораллары ашаганнар, тәмәке тарткан тәэсирле чатырлар.
  Сугыш машинасы тизлекне югалта башлады.
  Елена мыскыллап җырлады:
  Noир шау-шу белән якынлаша.
  Минем фотон рульне тыңламый ...
  Мин күрү өстендә иеләм,
  Ракеталар максатка таба ашыга ...
  Без көрәшне баштан башламыйбыз!
  гиперплазмик блок ярдәмендә кыйнады . Ул сугыш мылтыгыннан очты һәм мутант кызлар артыннан ашыкты.
  Элизабет күкрәкләренең кызыл күкрәкләрен алды һәм фаш итте. Аның иптәшләре дә шулай эшләделәр.
  Кызыл арфа җырлады:
  Россия - күкрәкләре белән глобус,
  Ул кешеләрне каплады һәм авырлыклардан коткарды ...
  Ләкин тәмуг үзенең кызыл чүпрәкләре белән күтәрелде,
  Кемдер безнең җиңү тавышы белән ачуланды!
  Theәм сугышчылар гиперсоник дулкыннарны күкрәкләреннән, пешкән җиләк төсеннән алып, синхрон рәвештә чыгардылар.
  Алар цунами кебек очтылар. Theyәм алар гиперплазмик блокны сугтылар. Ул, каты җәрәхәт алганнан соң, тибрәнде һәм каршы якка ашыкты. Аннан соң ул янып, тәмәке тарткан роботны алды һәм каплады. Шулай итеп, механик монстр ялкынлы челтәргә эләгеп , шәм кебек яна башлады.
  Элизабет көлеп җырлады:
  Кызлар галәм белән идарә итәчәк
  Напальм күктән яңгыр яуса да ...
  Ватанга хезмәт итү - безнең үзгәрмәс бурычыбыз,
  Изге ут минем йөрәгемдә янды!
  Сугышчылар аны яңадан ябык күкрәкләреннән алып, яшен белән кыйныйлар.
  Бу чыннан да язылган матурлык. Theirәм аларның тәннәре шундый мускул, көчле, скульптура, энергияле.
  Киллер робот, ниһаять, космик тузанга әверелде. Suchәм шундый искиткеч матурлык күкрәгеннән чыннан да үлемгә китерүче эффект булып чыкты.
  Елена җырлады:
  Без бөтен дөньяга яктылык китерербез, миңа ышан,
  Әйдә үлеп, планетаны саклап калыйк ...
  Язмыш коточкыч булса да, явыз үлем килде,
  Бушка үлмә, чөнки Ватаныбыз исән!
  Элизабет каршы:
  -, к, исән калу һәм җиңү яхшырак!
  Кызлар, гомумән, үзләренең сугыш дәрәҗәләрен күрсәттеләр. Ләкин соңыннан юмарт кабат күренде. Бу битлек һәм броньлы мускул кеше, бу очракта, тагын ике партнер белән, ул таш коррозиясенә китергән корал алып барган. Ул аның белән өйләргә бәрелде. Алар ком кебек йомшак булдылар, ватылды. Аларда яшәгән чибәр кызлар сугышлардан кача.
  Екатерина билгеләп үтте:
  - rимерү - дәрт,
  Начар көч хуҗа белән идарә итә ...
  Башка кешеләрнең канын юмарт эчүче,
  Мәхәббәт биреп быргы картасына ташлыйк!
  Кызлар аны алдылар һәм шунда ук, сыбызгы белән үк. Severalәм түбәләрдән берничә авыр вулкан очты. Алар мутантларның башына егылды - кеше һәм кыргый дуңгыз катнашмасы һәм тагын бер ачык керчек. Theәм бүрекләрнең тумшыклары аларның баш сөякләрен каты бәрүләр белән тутырдылар, һәм алар егылдылар.
  Anotherәм тагын бер тумшык юмартны аяклар арасына кертәчәк.
  Heәм ул сикереп нечкә тавыш белән җырлар:
  Мин сәхнәгә сикерәм, сәхнәгә сикерәм
  Мин гаремда евнух булырмын!
  Мин гаремда евнух булырмын!
  Тавыш кечкенә бала кебек шулкадәр нечкә булды.
  Theәм туп үзе биекрәк сикерде һәм борылды. Элизабет сикерде. Ул аны аяк бармаклары белән тотты һәм тиз хәрәкәтләр белән юнәлтте .
  Destroyedимерелгән йортлар торгызыла башлады. Шул исәптән, киллер роботы белән яндырылганнар.
  Елена һәм Екатерина аңына килә башлаган мутант хайваннарга сикерделәр. Кызлар аркаларына егылдылар һәм көчле аяклары белән ике хайванны ыргыттылар.
  Алар очып киттеләр. Theirәм аларның башлары төрле тәмәке тартмалары белән чүп савытларына эләкте .
  Howәм ничек кабул иттеләр, авыртып еладылар.
  Елена тешләрен кысып елады:
  - Миңа Гималайга барырга рөхсәт итегез,
  Мине тулысынча җибәрергә ...
  Otherwiseгыйсә мин елармын, яисә кычкырырмын,
  Otherwiseгыйсә мин кемнедер ашармын!
  чүп савытына тыгылган мутант төймәсенә төкерде . Ул, рәхимсез, янып торган ультра агулы сокны алгач , сикереп торыр, әйләнер, кычкырыр һәм кычкырыр, кыргый елау белән.
  Эфросиня белән Екатерина дошманны аяклары белән тибеп, аны бер очка җибәрделәр.
  Ул ракета кебек ашыга. Heәм ул юмартны сугачак, соңгы кабыгын җимерә.
  Аннары керчек кеше анда очты, хуҗасы белән бәрелеште.
  Елена аны алып рәхәтләнеп җырлады:
  - Мин тыйнак авылдан килсәм дә,
  Кайда безне Ильич буенча яшәргә өйрәттеләр ...
  Мин проблемасыз тавык булырга теләмим,
  Минем сөт сыеры буласым килми!
  Fourәм дүрт кыз да аны алдылар һәм ялангач, мускул аяклары белән мутантларны хуҗасы белән ыргыта башладылар, аларны туры мәгънәдә әйләндерделәр.
  Шул ук вакытта чибәрләр җырладылар:
  Мин син ул ул,
  Бөтен ил бергә
  Бергә дус гаилә
  Без йөз мең!
  Сугышчылар, зур лига футболчылары кебек, өч вилайнны алып, зур бетон миксерга алып киттеләр. Аннан соң Елена двигательне тулы көчендә кабызды.
  Бу хайваннар әйләнә башлады.
  Элизабет, җимерелгән биналарны торгызып, кулына махсус эшләнгән тупны кабат алды:
  - Без, һәрвакыттагыча, җиңәбез ...
  Елена, куркып тоелган елмаеп, сайрады:
  Ләкин, дөресен әйткәндә,
  Мин барысын да җиңәм!
  Аучы уенга әйләнде
  Әлбәттә, счет ач!
  Көндәшләрен яхшылап кушып, кызлар аны алдылар, алга таба да рөхсәт итмичә, алар җибәрелде. Аннары зур бетон куб очты, төште һәм якты виртуаль кояшта туңды!
  Екатерина билгеләп үтте:
  - Безнең файдага тагын бер күренеш!
  Елена ачыклады:
  -Виртуаль шоу!
  Sheәм ул аяк бармакларына басты. Утлы, ириденталь күпер барлыкка китергән нәрсә. Ул һавага югарырак очты, барган саен киңәйде һәм салават күперенең барлык төсләре белән ялтырап торды. Бу сәнгать әсәре иде.
  Кызыл чәчле кыз сайрады:
  - Галәм искиткеч сюрпризлар белән тулы,
  Сугышта бик кадерле кыз ...
  Мин явызны ялан аяк белән тибә аламмы,
  Ләкин мин үзем булырга яратам!
  Үзең бул! Үзең бул!
  Мондый кыз, кыргый, чуар!
  Элизабет елмаеп әйтте:
  - Дәвам ит!
  Елена, хайванны ватып, аңлашылмый торган нәрсәне ишетте.
  Евфросин краскасын алып, тартып алды, кинәт пульсар кебек пәйда булган кристалл дошманга сукты. Алар үткәннәрдән очып, ялтырап торган өскә егылдылар. Theyәм алар зур, үлемгә китерделәр.
  Чәчләре кар кебек ак чәчле кыз:
  - Кыз күкрәкләре белән җирне тутыра,
  Бөтен дөньяны каплады һәм проблемалардан коткарды ...
  Без моны аңламадык, күрәсең, кызларның ноктасы бар,
  Күрше уйнарга барганда!
  Екатерина, алтын чәчле кыз, аны алып, яланаяк үкчәсе белән өскә тибә. Озын торбаларның берсе чайкалып китте, һәм алга барган дошман солдатлары чыннан да пар агымы белән кулланылды.
  Чәчләре кукурузга охшаган, тагын да зуррак, аны алып җырлады:
  - Мунча, мунча, мунча, мунча,
  Имән һәм каен инфузиясе...
  Мунча, мунча, мунча, мунча,
  Яланаяк кыздан салкын тибү!
  Аның энҗе тешләре көзге кебек балкып торачак. Бу Терминатор кызлары.
  Чыннан да, виртуаль җан ияләренең армиясе алар кебек кешеләргә каршы тора алмый. Хәтта тырышмагыз.
  Елена кинәт шәһәр өстендә зур карлы тауны күрде. Викинг костюмнарындагы кайбер кешеләр якында тегермән ясыйлар. Алар биек һәм кешелекнең гади вәкилләреннән күпкә зуррак иде.
  Кызыл чәчле кыз кычкырды:
  - Дошманга шәфкать, шәфкать юк, шәфкать юк,
  Белегез, явыз Викинг, белегез, явыз Викинг сездән аш ашар!
  Элизабет аяк бармаклары белән тәңкә ыргытты. Ул әйләнде һәм һава аша очкан каргага бәрелде. Моннан тыш, бу соры җан иясе зур албатрос зурлыгы иде. Бу аның таҗда уң ягына тиде. Карга аңын югалтты һәм метеорит кебек ашыкты. Sheәм ул артында тәмәке тарту койрыгын калдырды.
  Зәңгәр чәчле кыз җырлады:
  - Мәхәббәт тау чишмәсе кебек,
  Давыл кебек җиргә нәрсә төшә ...
  Itәм аны кабызу, дошманга электр шокы бирү,
  Кыз пулеметны йөкли!
  Карга кыргый егылу вакытында сугыш роботын тумышы белән сугты. Кыска схема булды. Зур киборг шартлый. Шуннан тау калтыранды.
  Кыю дүрт кызга кар яуды.
  Екатерина билгеләп үтте:
  Кар, кар,
  Минем чәчкә күрсәтмә ...
  Нәтиҗә, нәтиҗә -
  Кызлар гел аяксыз!
  Сугышчы аны алды һәм алтын чәчләрен өскә әйләндерде. Шунда ук якты нур барлыкка килде, утлы нурлар ага. Кар урынына яңгыр ява башлады. Allәм барысы да бик матур иде, тамчылар виртуаль кояшта бриллиант кебек ялтырап тордылар.
  Элизабет чылбыр белән билгеләп үтте:
  - Без бизнеста үз сәләтләребезне күрсәтергә тиеш,
  Кызның иң яхшы дусты - бриллиант!
  Евфросин кычкырды һәм, Скандинавия сугышчыларының карда җыелган тауга күрсәтеп, билгеләп үтте:
  - Бу егетләр начар нәрсәгә әзер!
  Елена тәкъдим итте:
  - Әйдәгез, кызыл күкрәкләрдән үлем үтерүче нурларын чыгарыйк.
  Redәм кызыл чәчле виксен энҗе тешләрен тыеп көлде.
  Элизабет тәкъдим итте:
  - Әйдә, кызлар, башта әйдәгез, гаскәрләр!
  Екатерина рәхәтләнеп җырлады:
  - Йөрәкләренең җылысы десант гаскәрләренә ничек ярдәм итә,
  Йөрәкләренең җылысы десантчыларга ничек ярдәм итә,
  Windил җилләре!
  Сугышчылар аны алдылар, тизләделәр һәм бөтен көче белән, аны алып сикергән кебек.
  Theәм сугыш, агрессив дүрт чибәр туры сугышка очачак. Аларның тауларны берьюлы күчерергә әзер булулары аңлашыла.
  Елена рәхәтләнеп җырлады:
  Мин абсолют дөнья чемпионы булачакмын
  Мин ялкынлы давыл кебек үтеп керермен ...
  Салкын, болар барысы да Шекспир әсәрләре,
  Мин Тыныч океанга сикерермен!
  Элизабет җырлады:
  - Дашинг спортчылары сугышырга тели,
  Барысы да җиңүгә бик нык ышаналар!
  Евфросин тешләрен тыеп өстәде:
  - Бездә теләсә нинди диңгез булырга мөмкин, диңгез тез тирән,
  Чыннан да, теләсә нинди таулар безнеке!
  Шулай итеп кызлар виртуаль уенда тауга менделәр. Алар викингларга сугыш бирергә тәвәккәл. Кеше биеклегеннән өч тапкыр гигант булса да.
  Елена сугышка керде. Ул кылычлары белән тегермәнне йөгерде. Ул Викингның башын кисеп җырлады:
  Башыңны югалтырга кирәкми
  Ашыкма ...
  Башыңны югалтырга кирәкми
  Әгәр дә ул файдалы булса?
  Аны дәфтәрегезгә языгыз,
  Everyәр биттә!
  Башыңны югалтма!
  Башыңны югалтма!
  Тизрәк качу яхшырак!
  Элизабет аяк бармаклары белән берничә энә ыргытты. Алар очып киттеләр һәм Викинглар өстендә очкан бүреләргә бәрделәр. Зур ерткыч кошлар, юнәлешләрен югалтып, очтылар һәм тумшыкларын Викинг сугышчыларының баш сөягенә бәрделәр. Аларны тиштеләр, кан чишмәләрен чыгарырга мәҗбүр иттеләр.
  Екатерина иң якын Викингны яланаяк, тәнле аягы белән кабыгы белән тибеп җибәрде. Аны сикерергә һәм сугудан әйләндерергә кушты.
  Аннан соң кыз әйтте:
  - Күктә тотылуны күрәсең,
  Бу дошманнар армиясе ...
  Тәмуг билгесе киләчәк,
  Бүтән сүзләр кирәк түгел!
  Кыз аны алды, энҗе күзләре ялтырады. Бу чыннан да урлау, чыннан да урлау!
  Евфросин аны алды һәм сызгырды. Бер-ике нарат агачы бамбук таяклары өстенә төшкәндәй сыбызгыдан калтырандылар. Авыр конуслар очты. Алар викингларның башларына сугтылар, шлемнары белән бергә.
  Сары чәчле кыз:
  - Мин дошманнарымны юкка чыгарырга рөхсәт итәм,
  Минем беренче хәрәкәтем, соңгы хәрәкәтем!
  Хәзер алтын кораллы иң зур, киң җилкәле Викинг лидеры гына калды.
  Ул үпкәсенең башында кычкырды:
  - Сезнең мөмкинлек юк! Минем Тор балтасы бар!
  Викинг тупас балтадан цунами дулкыны җибәрде.
  Кызлар җиңел кар белән капланган иде.
  Ләкин алар тиз тордылар.
  Елена гигант сугышчы ташлаган кәрзинне аңлады һәм өрде:
  - Ярар, дошманыңны капчыгыңа керт!
  Ул аны алды һәм селкетте.
  Элизабет татлы елмаеп җырлады:
  - Минем малай, балам,
  Бу сәгатьтә сез йокламыйсыз,
  Нинди билгесез илдә,
  Сезнең уйлар минем турында булачак!
  Викинг гиганты кабат селкенде. Thatәм шул секундта ул космосның бозылуын сизде. Heәм ул, аккош мамы кебек, көчле чистарткыч белән сорады.
  Theәм гигант кәрзингә тигезләнде, чүпрә орлыгы зурлыгына әверелде.
  Елена елмаеп әйтте:
  - Бу чыннан да үзгәрү!
  Екатерина елмаеп җырлады:
  - Мәҗбүри дәвалау, көлке үзгәрешләр булачак!
  Элизабет куркыныч белән тауга карады һәм әйтте:
  - Кар астында бомба яшерелгән!
  Елена кысылды:
  - Атом?
  Зәңгәр чәчле кыз мыгырданды:
  - Сеңелеңне югарырак ал - термопреон !
  Кызыл чәчле сугышчы күзләрен ачты һәм сорады:
  - Ничек без аны нейтральләштерәбез?
  Евфросин кычкырды һәм кычкырды:
  - Моның өчен безгә кызыл күкрәкләрдән инфраструктура чыгарырга кирәк. Әйдәгез, кызлар, дүртебез дә моны бердәм эшләгез!
  Theәм сугышчылар үзләренең ябык күкрәкләреннән зур энергия агымнары алып киттеләр.
  Термопреон бомбасы кычкырды һәм сүнде. Аннан соң тантаналы марш уйный башлады.
  Елена твиттерда:
  - Бомба теләгән кеше аны маңгаена алачак!
  
  КЫЗ ЭЛВЕС цивилизациясен саклый
  Аннотация
  Гүзәл элф кызы Эримиада кызыл аждаһаны табарга тиеш, аның элф цивилизациясен юк итүдән саклап калу өчен. Ләкин юлда аңа төрле сугышчылар белән көрәшергә һәм катлаулы табышмаклар чишәргә, искиткеч маҗаралар кичерергә туры килә.
  . 1 бүлек.
  Шуңа күрә аның кызыл кирпеч юлдан баруы миссиясе бар. Herәм аның артында калтырану, җәя һәм уклар бар. Ялан аяклар өч кояш белән җылытылган өслекнең җылысын тоялар.
  Эримия кыска юбка киеп йөри, һәм аның күкрәге тар тукыма белән капланган.
  Ул ниндидер мөһим эш башкара.
  Кайсысы, аерым алганда, үзе белми. Ләкин ачыктан-ачык, элв цивилизациясен саклап калу кебек.
  Кайбер җан иясе аны каршы алырга чыга. Яхшы танкның зурлыгы, һәм бриллиант белән балкып торган кабыгы белән.
  Элф аңа баш иде һәм сайрады:
  - Мин сезнең белән очрашуыма бик шат!
  Гигант, мөгезле ташбака кычкырды:
  - Алдан шатланмагыз! Нәрсә эзлисең?
  Эримиада җилкәләрен кысып җавап бирде:
  - Белми. Ләкин мин элв цивилизациясен саклап калу өчен бик мөһим икәнен беләм.
  Брюсер билгеләде:
  - Бу шулай, сез үзегезне белмисезме? Сезнең башыгызда патша юкмы?
  Элф аны алып җырлады:
  Тормышта ачык чикләр юк,
  Тормышта ачык чикләр юк ...
  Aәм бик кирәксез, күңелсез шау-шу ...
  Мин һәрвакыт берәр нәрсәне сагынам,
  Мин һәрвакыт берәр нәрсәне сагынам,
  Summerәйнең кышы, җәйнең кышы, язның көзе!
  Ташбака елмаеп, бриллиант кабыгын кабызды:
  - Күрәсеңме, кирпечтә ялан, алсу үкчәләр белән балкып торган уйсыз кеше. Шуңа күрә, сез бирергә телисез икән, бу сорауга җавап бирегез ...
  Эримиада башын салды:
  - Мин теләсә нинди сорауларга җавап бирергә әзер!
  Гун сайрады:
  - Салкын булып күренгән, ләкин начар кеше кем ул?
  Элф кычкырды һәм мыгырданды:
  - Тролл!
  Ташбака көлде, һәм аның кабыгы өч кояшта балкып торган бриллиантлар белән тагын да яктырак балкып китте. Itәм чыгарды:
  -! К! Уйламадыгыз! Моның өчен сез җәзага тартылырсыз!
  Элф җавап итеп сикерәчәк һәм йөгерә башлый. Туры мәгънәдә алсу үкчәләр ялтырап торды, һәм аның ялангач, аяклары пропеллер пычаклары кебек ялтырап тордылар.
  Кыз кычкырды:
  - Элф ашыга, буранлы атлар,
  Мин танырга тиеш, шайтан үлде !
  Алар безне кулга алмаслар, безне тотып алмаслар!
  Моңа җавап итеп, кәҗә башлы ике биек герой пәйда булды. Алар элф артыннан йөгерергә ашыктылар. Алар туякларына мөһер куйдылар. Бик күп темалар.
  Эрмиада, аны йотты, алды һәм җырлады:
  - Бу мине шаяртты, сикерде, сикерде!
  Penaltyәза үсә, үсә, үсә!
  Herәм аның артында киң җилкәләре, калын куллары һәм аяклары булган мөгезле горилла.
  Бу, алар әйтүенчә, яисә лидер өчен ярыш, яисә тәнкыйть өчен эзәрлекләү.
  Элфның ялан аяклары җиңел һәм җитез. Ике карак ераклыкны япа алмады һәм инде сулый башлады.
  Ләкин соңыннан чабучы Эримиада алдында кара атта һәм кара броньда пәйда булды. Ул озын кылычын селкетте, ул йолдызлардан ясалган кебек ялтырап торды.
  Бу кара сугышчы күк күкрәде:
  - Кайда йөгерәсең, кыз?
  Эримиада куркып җавап бирде:
  - Минем арттан куа, әгәр сез чын рыцарь булсагыз, ярдәм итегез!
  Атлы, сыя төсле броньда, кулын селкетте. Кәҗә башы булган ике зур сугышчы һавада туңдылар. Элф шулай ук туңды. Алар калын бозда туңганнар, хәрәкәт итә алмаган кебек иде.
  Кара сугышчы елмаеп сорады:
  - Хәер, сезнең бор сырыгыз нәрсә турында?
  Ике кәҗә башлы сугышчы бер тавыш белән кычкырдылар:
  - Ул сорауга дөрес җавап бирмәде, һәм хуҗабикә аның өчен түләргә тиеш!
  Рыцарь сорады:
  - Сезнең хуҗабикә кем ул?
  Кәҗә сугышчылары бердәм җавап бирделәр:
  - Фортила ташбакасы !
  Кара кораллы сугышчы башын салды:
  - Мин аны беләм! Ул акыллы һәм гадел. Моның өчен кыздан нәрсә алырга телисез?
  Кәҗә сугышчылары бердәм җавап бирделәр:
  - Яланаяк үкчәләргә таяклар белән тугыз сугу, барысы да шулай!
  Кара кораллы сугышчы раслады:
  - Ярар, бу үлемгә китерми, ләкин гаделлек сакланачак!
  Эримиада гаҗәпләнеп сорады:
  - youәм сез бер кызга минем нәфис, матур аягымның таяк белән сугарга рөхсәт итәрсезме?
  Сугышчы елмаеп тәкъдим итте:
  - Бәлки мин сезгә тигез булырга рөхсәт итәрмен? Ничек сезгә бу ошыймы!
  Кәҗә сугышчылары бердәм баш иделәр:
  - Бу мөмкин! Ләкин бер генә тапкыр! Әгәр дә ул оттырса, аның яланаяк үкчәсенә егерме сугу булыр.
  Кара кораллы рыцарь башын салды:
  - Яхшырак! Әйдә!
  Кәҗә башлары булган горилла:
  - Кайсы орлыктан кечерәк һәм галәмнән зуррак?
  Эримиада җилкәләрен кысып җавап бирде:
  - Бу турыда уйлый аласызмы?
  Кәҗә сугышчылары кычкырдылар:
  - Уйларга вакыт юк!
  Кыз кабынды һәм җавап бирде:
  - Мөгаен, троллларның тәкәбберлеге. Ул чүпрә орлыгына караганда әһәмиятсез, һәм шул ук вакытта ул галәмгә караганда күбрәк инфляцияләнә!
  Кәҗә башлары булган горилла кычкырды.
  - Уйламадыгыз! Хәзер син үкчәләреңне таяк белән сугасың!
  Кара кораллы сугышчы сорады:
  - Сез җавапны үзегез беләсезме?
  Кәҗә сугышчылары башын салдылар:
  - Әйе! Бу галәм законнары. Алар чүпрә орлыгыннан кечерәк контейнерга урнаша ала һәм шул ук вакытта галәмдә аларга урын җитми!
  Кара рыцарь башын салды:
  - Яхшы! Шуңа күрә үз бурычыңны дәвам ит.
  Кәҗә сугышчылары үзләрен азат иттеләр һәм Эримиада янына килделәр. Ул күченергә уңышсыз тырышты.
  Кыз терсәкләреннән тотып, аркасына ыргытылды. Аннары, алар рюкзакларыннан махсус җайланма чыгардылар.
  Алар элфның ялан аякларын шунда урнаштырдылар һәм аларны нык бәйләделәр. Аннан соң кәҗәләрнең берсе бамбук таягын сындырды. Ул аны һава аша селкетте. Ул сызгырды.
  Эрмиад аның аркасында ята иде. Ташлар аның үткен җилкәләрен кыйнадылар. Яланаяк, ашалган аяклар бер-берсенә нык тотындылар. Сез аларны тартып ала алмыйсыз.
  Аннары сыбызгы белән бамбук таягы кызның аяк төбенә төште, яланаяк, алсу үкчәсенең нәфис кәкресе белән.
  Элф аягыннан башның аркасына кадәр кискен авырту кичерде.
  Икенче кәҗә җайланманы тотты һәм шул ук вакытта санады:
  - Бер тапкыр!
  Тагын таяк сугу кызның яланаяк үкчәсенә төште.
  - Ике!
  Эрымяда авыртып кычкырды. Нинди рәхимсез һәм күңелсез иде. Таяк сызгырып, бөтен көче белән ялангач, алсу, матурлыкның матур аякларына сугылды.
  Башта берсе, аннары икенчесе. Эрмиада бик каты кычкырды һәм аның нинди газаплы һәм газаплы булуына кычкырды.
  Кара сугышчы болай диде:
  - Сез аны рәнҗетмәссез дип ышанам?
  Зур кәҗә ышаныч белән җавап бирде:
  - Безнең монда бик тәҗрибәбез бар!
  Тагын бер мөгезле:
  - Эльвес, гомумән, бик көчле һәм нык тәнгә ия.
  Сугышлар туктагач. Кәҗә сугышчылары кызның аякларыннан фалака җайланмасын алып , баш иеп, киттеләр. Ләкин алар кычкырып бастылар.
  Эримиада елаудан туктады һәм торырга тырышты. Ләкин аның зәңгәр, кыйнаган аяклары шулкадәр авыртты ки, ул кычкырды. Sheәм ул эт кебек дүртесенә дә төште.
  Кыз мыгырданды:
  - Минем үкчәләрем сынды, хәзер ничек йөрим?
  Кара сугышчы болай диде:
  - Аяк бармагыгызда сынап карагыз! Бу җиңелрәк булачак!
  Эримиада аяк бармакларында җентекләп торды, ләкин ул әле бик авыртты. Кыз кычкырды:
  - Эх, үкчәләрегезгә эләгү бик авыр,
  Дөньяда беркем дә аңлый алмый ...
  Мин кыз, канчык кына түгел,
  Миңа ышаныгыз, мин кире сугыша алам!
  Кара сугышчы ышаныч белән җавап бирде:
  - Тиздән дәваланачак, курыкма! Шул ук вакытта сез, бәлки, үзегезнең унбер кешегезне үлемнән коткарырга телисез?
  Кыз гаҗәпләнде:
  - Нигә шулай уйлыйсыз?
  Кара рыцарь җавап бирде:
  - Кызыл кирпеч юл буйлап йөргән кеше, һичшиксез, кемнедер коткарырга тырышачак!
  Элф башын кагып раслады:
  - Әйе, бу дөрес! Сез миңа нәрсә тәкъдим итә аласыз?
  Кара сугышчы җавап бирде:
  - Махсус бернәрсә дә юк. Сез нәрсә эзләгәнегезне белмисез. Ләкин мин беләм!
  Эримиада елмаеп сорады:
  - Сез нәрсә беләсез?
  Кара рыцарь җавап бирде:
  - Сез кызыл аждаһа сынын эзлисез. Ул сезнең кешеләрне чын, җиде башлы аждаһадан сакларга тиеш.
  Элф сулыш белән җавап бирде:
  - Дөрес, сугышлар. Ләкин сез миңа чыннан да булыша аласызмы?
  - Мин вампир белән кылыч белән сугышсагыз һәм аны җиңә алсагыз!
  Эримиада әйтте:
  - Вампирлар бик көчле. Аларга каршы тору бик авыр. Бәлки сез миңа җиңелрәк көндәш бирә аласыз?
  Кара башын салды:
  - Әйе? Сез, мәсәлән, кеше белән сугышырга телисезме?
  Элф елмаеп башын салды:
  - Бу бик рәхәт булыр иде!
  Рыцарь тәкъдим итте:
  - Табышмакларга җавап бирерсезме?
  Кыз җәрәхәтләнгән аякларына карады һәм тын белән җавап бирде:
  - Мин теләмим! Шуңа күрә алар аны бик яхшы җиңделәр. Бәлки миңа бүтән нәрсә тәкъдим итәр?
  Кара рыцарь башын салды:
  - Ярар, алайса ... Берәр нәрсә җырла!
  Эримиада башын кагып, сайрады:
  - Бу мөмкин!
  Элф тамагын чистартты һәм җырлады:
  Минем кулда иң үткен кылыч бар,
  Мин башны кисәм, җиңел, зур юл белән ...
  Мин теләсә кемне кисә алам, миңа ышан,
  Оят та, курку да белми!
  
  Шәфкатьсез сугышта коточкыч яңалыклар,
  Мин мәңге яраткан кыз!
  Шайтан авызына ыргытылган,
  Кайда, Ходаем, гаделлек һәм шәфкать кайда ?!
  
  Элф Кыз аяксыз йөрде,
  Аяк тузанлы сукмакларга бәрелде!
  Чишмәләр ага торган гөнаһлар өчен,
  Аның чит илләргә сәяхәт итү мөмкинлеге бар иде!
  
  Яз башында мин юлга бастым,
  Аякларым салкыннан бик зәңгәр!
  Сез ит кисәкчәсен тешли алмыйсыз,
  Алар чыршы агачларының аязына башын салалар!
  
  Шулай итеп ташлар белән тулган юлда,
  Кызның аяклары кан иде!
  Виллаин Элфия яныннан уза,
  Иерусалим патшалары шәһәре ягы!
  
  Фавказ таулары , кар белән капланган кырлар,
  Кискен ташлар аякларыгызны чабалар!
  Ләкин сез җир көче белән тукландыгыз,
  Алла шәһәренә хаҗ сайлау!
  
  Summerәй, чүл, ачулы кояш,
  Кыздырган табада кызның аяклары кебек!
  Изге шәһәр ерак түгел,
  Барысы да чиксез йөк күтәрәләр!
  
  Анда Алла каберендә - Фрист ,
  Кыз гыйбадәттә тезләнде!
  Кайда, бөек, гөнаһ үлчәве,
  Тәкъвалыктан көч кайдан алам?
  
  Алла аңа, кашын кабызып әйтте,
  Бу дөньяны дога гына үзгәртә алмый!
  Элфия гасырлар дәвамында идарә итәргә тиеш,
  Акча сорамыйча аңа тугры хезмәт итегез!
  
  Кыз башын салды: Мин Фристка ышанам,
  Сез Элфны дөньяның коткаручысы итеп сайладыгыз!
  Мин бу турыда хакыйкатьне һәркемгә таратырмын,
  Пиж илаһы хәбәре !
  
  Кайту җиңел һәм тиз булды,
  Ялан аяклар көчле булды!
  Алла мәрхәмәт белән кулын сузды,
  Корычтан ясалган мускуллар һәм ихтыяр!
  
  Сез армиягә киттегез,
  Пилот булды, Trollwaffe очты !
  Анда ул матурлыкның биеклеген күрсәтте,
  Тролл җимергеч минада шартлады!
  
  Сугышчы, сикерүче, батыр көрәшче,
  Партиягә - Советлар эшенә багышланган!
  Мин чүпнең җиңүенә ышанам,
  Мин җен пакетын стенага йөртәчәкмен, җавапка!
  
  Ни өчен, көрәшче атылды,
  Сезнең каешларны чыгарырга вакытыгыз юк иде!
  Калкан кимчелекле булып чыкты,
  Theәм явыз тролл рухани карчык белән туганнар!
  
  Сугыш тигезсез һәм рәхимсез булып китте,
  Мин кыз булсам да, кычкырып елыйм!
  Авырлыкта без төбгә чумырга мөмкин,
  Ватаннан уңыш юкка чыкты бит!
  
  Минем Аллага ялваруым: Чиксез кодрәтле, нәрсә өчен?
  Син мине яраткан егетемнән аердың!
  Салкын вакытта да мин пальто киеп йөрмәдем,
  Ул өч дошман өчен кыйналды!
  
  Ул моңа лаек түгелме?
  Meиңү өчен мине чәчәкләр белән каршы алыгыз!
  Бәйрәм өчен юмарт бәлеш пешерегез,
  Мин парадка өмет белән килермен!
  
  Каты Хуҗа шатланып җавап бирде:
  Дөньяда кем бәхетле, кем яхшы эшли?
  Тән газапланыр һәм газапланыр,
  Элф җәмгыяте явыз һәм гөнаһлы бит бит!
  
  Алайса, мин дан белән килгәч,
  лаек булмаганнарны ташлыйм !
  Мин дә хыялларым егетен терелтәчәкмен,
  Иң яхшысы ул вакытта өлеш алырга теләми!
  Singingырлаганда күктә дистәләгән матур, күк фәрештәләре пәйда булды. Алар бик матур дәрт белән кул чаптылар, матурлыкның җырлавын бик ошаганнарын расладылар.
  Кара сугышчы хуплап башын кагып кычкырды:
  - Яхшы, сезнең бик яхшы вокал сәләтегез бар! Ләкин, кызыл аждаһа фигурасын алу өчен, сез кылыч белән дә яхшы булырга тиеш.
  Эримиада баш иде һәм, җиңеп:
  - Мондый ябык аяклар белән, кеше кебек әһәмиятсез көндәш белән дә сугышу мөмкин түгел диярлек!
  Кара кораллы рыцарь йолдызларда ялтырап торган кылычын селкетте. Grassәм үлән чагылышы кебек яшел дулкын аңардан үтте. Theәм кызның тонланган, киселгән, нәфис аяклары яңадан сәламәтләнде.
  Элф баш иде, аякка бик ышаныч белән мөһер куйды һәм әйтте:
  - Хәзер, миңа монда кеше бир! Мин аны канлы иткә бәрермен, хәтта геройлар булса да!
  Кара раслады:
  - Сезгә кирәкле көндәш булачак!
  Ул кылыч белән сигез фигураны ясады. Элф гаиләсеннән кыз алдында кинәт бер малай пәйда булды. Ул унбер яки унике яшьлек бала йөзү кәүсәләрен генә кигән. Нечкә, беткән, ләкин чыбыклы. Аның җилкәләре үткен иде, кабыргалары аның тире астында күренде, аркасы һәм ягы тулысынча камчы һәм камчыдан савыккан билгеләр белән тезелгән иде.
  Гәрчә, бу бит йөзле малай гына иде, ләкин ул горурланып карады. Колның саргылт чәчләре, танлы шоколад матур итеп кырылган кебек иде, һәм аның игезәге аның йөзенә кыюлык күрсәтте.
  Эримиада аптырашта калды:
  - Мин бала белән сугышмыйм. Моннан тыш, миңа бу кол малай кебек тоела.
  Кара сугышчы раслады:
  - Әйе, бу аяксыз һәм йөзү кәүсәләрен генә киеп, карьерда эшләгән, көннең өчтән ике өлешеннән артыграк эшләгән, иң авыр эшне башкаручы кол малай. Ләкин икенче яктан, ул кенәз булып туган. Heәм ул коллыкка эләкте, аны ныгытты, ләкин аны бозмады.
  Кол малай ачуы белән ялан аякка мөһер сугты, үкчәсе белән ташны сындырды һәм кычкырды:
  - Мин сезнең белән сугышырга әзер, затлы ханым! Сезнең яхшы гаиләгез бар дип ышанам, чөнки гади кеше белән көрәшү минем өчен тупас!
  Кара сугышчы башын салды:
  - Сез куркыныч астында, бер якта кызыл аждаһа фигурасы, икенче якта сезнең ирек егете!
  Яшь сугышчы озын түгел, үткен кылычын селкетте һәм әйтте:
  Ватан һәм ахырга кадәр ирек өчен,
  Йөрәкләрне бердәм итеп тибү!
  . 2 бүлек.
  
  Вискаунт ышаныч белән җавап бирде:
  - Бу тигез булмаган сугыш булачак!
  Ул аны озынрак һәм авыррак кылыч белән селтәде. Ике сугышчы да хәрәкәткә җыелдылар. Аларның уртак яклары - аяксыз булулары. Ләкин малайның аяклары, кечкенә булса да, карьерның үткен ташларында гел аяк белән йөрүдән кератинизацияләнгән. Elәм элф кыз, киресенчә, тагын да нечкә, алсу төстәге аяк киеменә ия.
  Кылычлар бәрелеште, очкыннар очты. Вискаунт, әлбәттә, затлы кеше буларак, фехтовкалау белән шөгыльләнгән. Космик чорда да бу төп өстенлек булып саналмагандыр. Ул элф өчен озын буйлы, зур һәм мускул иде, һәм ул карьерлардан ярым ялангач, арык малайны җиңел һәм гади итеп җиңәр дип өметләнде.
  Ләкин мин нык һәм декстерс малайны очраттым, ул балачакта фехтовкалау дәресләрен өйрәнгән һәм аларны миналарда онытмаган, карга белән таш сындырган һәм троллейбусларны этәргән.
  Башта Эримиада баланы кызганды һәм аңа бик каты һөҗүм итмәде. Чынлыкта, шундый кечкенә нәрсә, һәм аңа, күрәсең, карьерларда авыр булган. Кабыргаларның ничек күренүен карагыз, һәм тиредә тазарулар һәм күкрәкләр бар.
  Егет, ләкин, тиз һәм кызны кылыч белән тезгә сызды. Кан чыкты.
  Эримиада малайга җавап итеп кычкырды:
  - Кечкенә бүрек!
  Кол малай кияүгә чыкса да, аны җимерәләр. Ләкин ул шундук сикерде. Heәм ул элфка имп. Hisәм аның нечкә, ләкин көчле һәм җитез кулларында кылыч чебен канаты кебек ялтырап торды.
  Шулай итеп, тиз һәм нечкә малай тагын Эримиада сызды.
  Кыз, аягында җәрәхәт алганнан, сайрый:
  Кызлар беркайчан да бирешмәячәк
  Син беләсеңме, алар данлы җиңү булырлар ...
  Малай җиңмәячәк, Шайтан,
  Кем, күрәсең, озак вакыт төшке аш ашамаган!
  Малай һөҗүмне дәвам итеп җавап бирде. Ул саранча кебек тиз иде. Аның кылычы бик тиз. Кечкенә кебек тоела, ләкин җиңел. Малай үзе, авыр ташлар күтәреп, чана белән сугарылган булса да, карьердагы аз ризык аркасында, авырлыкны күтәрә алмады, бик чыбыклы һәм мобиль булып калды.
  Эрмиад күренекле мускуллары белән нечкә, җитез тәненә керә алмады. Ул берничә тапкыр инвестиция салырга тырышты, ләкин нәтиҗәсе булмады.
  Вискаунт кызы тирләнә башлады. Бикинидагы аның тәнле, көчле гәүдәсе тир белән капланган һәм бизәлгән бронза кебек иде. Минем сулышым авырайды.
  Монда Эримиада бөтен көче белән сугылды, ләкин малай сикереп торды, хәтта аяклары белән бер мизгелгә пычак өстендә басып торды. Ул Эримиада күкрәгенә сукты. Elәм элф каны тагын да көчәя. Кыз авыртып кычкырды. Againәм тагын һөҗүм итәргә тырышты.
  Ләкин максат кечкенә һәм сездән түбән, һәм шул ук вакытта мобиль булганда сугылу кыен.
  Кол малай, сугышканда, кечкенә тамчылар белән каплана башлады һәм балкый башлады. Шул ук вакытта ул җырлады:
  Спартак - бик батыр көрәшче,
  Ул явыз камытка каршы дошманнарны күтәрде ...
  Ләкин күтәрелеш бетте,
  Ирек бер мизгелнең бер өлешен генә дәвам итте!
  
  Ләкин бүтән вакытлардан бер малай,
  Мин дөрес сәбәп өчен көрәшергә булдым ...
  Ул кечкенә булып, көчле булып күренми,
  Ләкин ул бик акыллы көрәшергә белә!
  Кара кораллы рыцарь башын салды:
  - Әйе, бу кенәз бик гади түгел! Карьерлар аны каты гына иттеләр, ләкин аны бөтенләй өзмәделәр. Әгәр дә сез аны җиңәргә телисез икән, сез тырышырга тиеш.
  Кол малай кычкырды:
  - Мин яисә үләм! Ирексез яшәргә ярамый!
  Эрмиада кычкырды:
  - Iәм мин милләтемнең киләчәге өчен көрәшәм.
  Кыз тагын селкенеп, яшь хезмәттәшен кыйнарга тырышты.
  Ләкин аның эш ташлавы уңышсыз булды. Алай гына да түгел, кечкенә шайтан элф гаиләсеннән булган кызны ашказаны белән пычаклады һәм бүтән канлы тишек калдырды.
  Эримиада тагын да сакрак булды. Чыннан да, кеше баласы белән көрәшү нинди хурлык. Stillәм һаман да оттырыгыз. Ул аңа беркайчан да кыйналмаган.
  Бик җитез аяксыз, чыбыклы кол малай. Aәм саранча кебек сикерә.
  Эмира җырлады:
  Grassләндә Чирмешән утырды,
  Grassләндә Чирмешән утырды,
  Кыяр кебек
  Ул яшел иде!
  Ләкин соңыннан элф килде,
  Барысын да кыйнаган ...
  Аны бай итте
  Ул тимерче ашады!
  Бу аны көлке итте, ләкин көчне арттырмады. Вакыт-вакыт малай тайфа, ләкин элфка бик күп һәм сизгер яралар китерә. Кан югалтудан, Эримиад зәгыйфьләнә һәм акрыная башлады.
  Аның көндәше хәтта бик нык иде. Чынлыкта, көненә уналты-унҗиде сәгать эш, сез теләгән кеше үтереләчәк яки каты булачак. Theәм малайның тәне бик көчле иде, теләсә нинди йөккә каршы тора алды.
  Шул ук вакытта, авыр ташларны берничә көн йөртү мускулларны ныгытмады, киресенчә, аларны көчлерәк һәм җитезрәк итте.
  Шулай итеп, малай-кенәз аны тез астына кылыч белән кыйнады, һәм Эримиада иелде, һәм ул инде әйбәт әйләнмәсен өчен борылган иде.
  Кол колы шатланып, шатланып, кызны ашказанына укол ясады. Бу юлы тагын да тирәнрәк.
  Эримиада сулый башлады. Ул аягын кысты, ләкин кылыч очлары кызны яланаяк үкчәсенә тидерде һәм сизелерлек тиште. Бу авырту гына түгел, торуны кыенлаштыра.
  Элф аның ягына егылды һәм ябышты:
  - Мин Шайтан дошманнарына - үтерүчеләргә бирелмәячәкмен,
  Мин җәфалану вакытында кыюлык күрсәтермен ...
  Ут янса да, камчы синең җилкәңә бәрелсә дә,
  Мин Элфны бик дәрт белән яратам!
  Кол малай елмайды һәм кызны борынына этеп, яланаяк үкчәсе белән җавап бирде. Itәм ул аны каты бирде, сулыш аппаратын сындырды һәм җырлады:
  - Азатлык - оҗмах,
  Чылбырларда шатлык юк ...
  Сугыш һәм батырлык
  Кечкенә куркудан баш тарт!
  Егет кылыч белән тагын да көчлерәк кыйнады, хәтта Эримиаданың зәгыйфьләнгән кулларыннан кылычны чыгарды. Кыз аны алырга кулын сузды. Ләкин пычак очлары аны шундук җилкә пычаклары арасына тиштеләр. Кан тагын чыкты.
  Кыз егылып, кылычны тотты. Ләкин аңа пычак белән бәрелде, ярым ялангач малай аның кулы аша, тамырны кисеп алды. Кылыч төште, һәм Эримиада коралсызландырылды.
  Кол малай шатланып елады һәм гыйбадәтханәдәге элфаны тоткыч белән кыйнады. Ул ялангач, түземле аякларын кысты һәм тирән нокаутка егылды.
  Князь берничә ел аяк киеме күрмәгән ялан аякларын кызларның күкрәгенә куйды.
  Aиңүче кычкырып җибәрде:
  - Яшәсен яктылык һәм ирек!
  Аннары ул кара сугышчыга таба борылды:
  - Аны тәмамлыйсызмы?
  Кара кораллы рыцарь ышаныч белән җавап бирде:
  -! К! Син аны җиңдең! Хәзер сез ирекле һәм коллык чылбырларын ташладыгыз!
  Малай, хәзер элекке кол, сорады:
  - Ә хәзер мин элеккеге принц дәрәҗәсенә кайтарыла аламмы?
  Кара кораллы сугышчы хәлиткеч җавап бирде:
  -! К! Сезнең ил яулап алынды. Ләкин сез үзегезне яхшы көрәшче итеп күрсәттегез. Сез армиягә керәчәксез һәм анда разведчик булырсыз. Сез үзегез кебек малайлар отрядына боерык бирәчәксез. Вискаунтны җиңгән өчен бу сезнең бүләк булыр.
  Яшь кенәз баш иеп елмаеп әйтте:
  - Рәхмәт! Мин бу исле карьерларга кире кайтмыйм.
  Кара кораллы рыцарь кылычын селкетте, җиңүче малай юкка чыкты.
  Эрмиада күзләрен ачты. Аның башы авырта. Шакил, ул торды һәм, аптырап, сорады:
  - Минем белән нәрсә булды ?!
  Кара сугышчы моңсу тавыш белән җавап бирде:
  - Син югалдың! Малай җиңде һәм ирек алды.
  Элф авыр сулап әйтте:
  - Алайса, хәзер нәрсә булыр, минем халкым үләрме?
  Кара кораллы рыцарь ышаныч белән җавап бирде:
  - Әлбәттә, юк! Берәр нәрсә булса, сезнең яңа көрәш алу мөмкинлеге бар. Бу юлы гына сез беренче тапкыр кире каккан кеше белән көрәшергә туры киләчәк. Кеше белән түгел, вампир белән!
  Эримиада сулыш белән җавап бирде:
  - Мин вампир белән ризалашыр идем. Ләкин мин барысы да яраланам, көчем юк. Минем яраларны дәвалау ысулы бармы, мин сугышырга әзерме?
  Кара кораллы рыцарь әйтте:
  - Бер генә юл бар. Табышмакны чамалап торырга кирәк. Дөрес җавап бирегез, һәм сезнең барлык яраларыгыз берьюлы савыгачак.
  Элф ялварды:
  - Табышмакларыгыз шулкадәр катлаулы, аларга җавап бирү мөмкин түгел. Бәлки бүтән юл бармы? Хәер, теләсәгез, мин сезнең өчен җырлармын!
  Кара төстәге сугышчы җавап бирде:
  - Әлбәттә, син миңа барыбер җырларсың! Ләкин сезнең яраларыгыз савыгу өчен, минем сорауга җавап бирелергә тиеш. Сез барысы өчен дә түләргә тиеш!
  Рыцарь башы өстендә очкан фәрештәләр шунда ук расладылар, кечкенә тавышларын бер тавыш белән яңгыраттылар:
  - Сез барысы өчен дә түләргә тиеш!
  Кара кораллы рыцарь:
  - Ләкин мин сезгә шәфкать күрсәтермен һәм сезгә сорау турында уйларга рөхсәт итәрмен. Youәм сез акыллы кыз, һәм мин дөрес җавапның нинди булачагын, әлбәттә, чамалыйсыз дип ышанам.
  Эримиада әйтте:
  - Дөньядагы бар нәрсәне дә белү мөмкин түгел!
  Якты кылыч белән сугышчы башын салды:
  - Дөрес! Ләкин сез теләсә нинди сорауга җавапны логик яктан саный аласыз.
  Элф сулыш белән җавап бирде:
  - Ярар, алайса. Мин әзер.
  Кара кораллы рыцарь әйтте:
  - Килмичә нәрсә килә, китмичә китә!
  Эримиада сапфир күзләрен әйләндереп сызгырды:
  - Wow! Вау сорау.
  Кара башлы сугышчы:
  - Уйла! Аны логик яктан аңларга тырышыгыз!
  Вискаунт маңгаен кысып, кычкырып уйлана башлады;
  Бәлки бу акча? Алар, чыннан да, килә кебек, ләкин алар һәрвакытта да аз, шуңа күрә алар кирәк булган күләмдә килмичә киләләр дип әйтергә мөмкин. Икенче яктан, алар китмәгән кебек, алар булмагандай китәләр.
  Эримиада индекс бармагы белән яраланган үкчәсенә кагылды һәм фикер йөртүен дәвам итте;
  Яки бу проблемалардыр. Алар килгән кебек, ләкин алар һәрвакыт шулай булган, шуңа күрә алар килмичә киләләр. Проблемалар юкка чыккан кебек, ләкин алар әле дә кала.
  Эримиада кабат башының аркасын сызды һәм бирелгән тема буенча фикер йөртүен дәвам итте.
  Мәсәлән, бәлки бу тормыш. Тормыш килде, диләр, ләкин моңа кадәр булган. Икенче яктан, тормыш юкка чыкты. Ләкин ул бер үк вакытта калды, үлемсез җанны да кертеп.
  Әйе, тәкъдим ителергә мөмкин тагын бик күп вариантлар бар. Төрле мөмкин булган җаваплардан минем күзләрем ачык. Монда алар аңа вакыт бирделәр. Ләкин чынлыкта, күбрәк уйлаган саен, буталып китәсез, һәм төрле җаваплар килеп чыга. Вакыт ярдәм итми ...
  Аннары ул Эримиадада таң атты, һәм ул әйтте:
  - Мин җавап бирергә әзер!
  Кара төстәге сугышчы башын кагып, эбония кебек балкып торды:
  - Яхшы, сөйлә!
  Эримиада хәлиткеч әйтте:
  - Вакыт килмичә килә! Вакыт җитте диләр, ләкин инде булды! Leavingәм ул китмичә китә. Вакыт үтте диләр, ләкин ул әле дә кала!
  Кара кораллы рыцарь чылтыратты һәм җавап бирде:
  - Хәер, җавап гадәттә дөрес, һәм аны санарга мөмкин! Шулай да, стандарт җавап - хатирәләр! Ләкин вакыт шулай ук бөтенләй мөмкин.
  Кара киемле сугышчы ялтыравыклы кылычы белән сигез фигураны ясады. Aәм берничә секундтан соң, Эрмядның барлык яралары һәм зарарлары эзсез юкка чыкты, гүя алар булмаган кебек.
  Элф кыз елмаеп әйтте:
  - Рәхмәт! Хәзер мин икенче мөмкинлекне ала аламмы?
  Кара кораллы рыцарь күк күкрәп җавап бирде:
  - Була! Ләкин бу юлы вампир белән көрәшергә туры киләчәк. Сез мондый тестка әзерме?
  Эримиада хәлиткеч җавап бирде:
  - Минем сайлау мөмкинлеге булмаса, әйе! Әзер!
  Сугышчы кылычын күтәрергә җыена иде, ләкин соңыннан фәрештәләр аның кара шлемын өстенә каушап кычкырдылар:
  - Ул безгә җырласын! Аның шундый искиткеч тавышы бар!
  Кара кораллы рыцарь башын салды:
  - Singырла, матурлык! Минем хезмәтче моны таләп итә!
  Эримиада теләмичә башын салды һәм әйтте:
  - Әйе, мин тавышта түгел!
  Фәрештәләр көлеп кычкырдылар:
  - Кирәк түгел! Син искиткеч! Әйдә, оялма!
  Элф тирән сулыш алды һәм рәхәтләнеп җырлады;
  Aboveгарыда чәчәк аткан илгә дан,
  Зур, изге Элфка дан ...
  , К, мәңге тынлык булмаячак -
  Кыр йолдызлары энҗеләргә сибелгән!
  
  Бөек Чиксез Сварог безнең белән,
  Чиксез кодрәтле Гаилә улы ...
  Бу сугышчы сугышта булыша алсын өчен,
  Без элвесны Алла нуры белән данларга тиеш!
  
  Кызларда шик юк, миңа ышан,
  Кызлар ярга ярсып һөҗүм итәләр ...
  Аерылыр, котырган җанвар,
  Дошман аның борынына сугылачак!
  
  , К, элвесны сындырырга тырышма,
  Дошман безне тезгә китермәячәк ...
  Без сине җиңәчәкбез, явыз карак,
  Олы бабай безнең белән !
  
  Noк, беркайчан да, беркайчан да дошманнарга бирелмәгез,
  Элф астында сугыштылар ...
  Без көчсезлек һәм оят күрсәтмәячәкбез,
  Зур Шайтан белән эш итик!
  
  Алла безгә сугышларыбызны тәмамларга рөхсәт бирде,
  Вермахт гаскәрләрен ташлагыз ...
  Алар нуль белән бетмәсен өчен,
  Зиратта тыныч булмасын өчен!
  
  Кызларга бушлай бәйләгез, сугышчылар,
  Шулай итеп бу оркишистлар өчен оештырылачак ...
  Безнең ата-бабаларыбыз безнең белән горурланырлар,
  Дошман безне сыер кебек сөт итмәс!
  
  Дөрес, яз тиздән киләчәк,
  Кырдагы кукуруз колаклары алтынга әйләнәчәк ...
  Безнең хыялыбыз тормышка ашар дип ышанам,
  Хакыйкать өчен көрәшергә туры килсә!
  
  Алла, димәк, барлык кешеләр мәхәббәт,
  Тугры, көчле, шатлыкта мәңге ...
  Көчле кан түгсә дә,
  Кыз еш ваемсыз!
  
  Без дошманны сугышта җиңәбез,
  Шундый һавалы нәрсә эшләү ...
  Дөньяда давыл булса да,
  Aәм тулы тотылу килә!
  
  , К, кешеләр каберләренә кадәр торырлар,
  Эркшистларга бераз бирелмәячәкләр ...
  Сез, малайлар, дәфтәрегезгә языгыз,
  Сугыш өчен бөтен кылычларыгызны үткенләгез!
  
  Әйе, кырыйсыз таң булыр, бу дөрес,
  Ышаныгыз, һәркем шатланыр ...
  Без бүтәнне ачабыз, миңа ышан, якты -
  Airавада кызның кулы сузыла!
  
  Без булдыра алабыз , моны эшли алабыз, миңа ышан,
  Без хыялланырга да батырчылык итмәгән нәрсә ...
  Без иң якты максатны ачык күрәбез,
  , К, мәгънәсез сөйләшмә, сугышчылар!
  
  Әйдәгез, шаяртып, Марска очыйк,
  Әйдәгез анда кырлар ачыйк, аларны саныйбыз, рубин ...
  экологларны күзгә төяячәкбез ,
  Керублар төркеме безнең өстебездә йөри!
  
  Әйе, Совет иле танылган,
  Коммунизм халыкларга нәрсә биргән ...
  Ул безгә мәңге туды -
  Ватан өчен, бәхет өчен, ирек өчен!
  
  Элфиядә һәр сугышчы утлыктан,
  Бала мылтыкка барып җитә ...
  Шуңа күрә, син калтырыйсың, явыз,
  Без монстрны җавапка чакырабыз!
  
  Әйе, безнекеләр дус гаилә булыр,
  Галәмдә нинди элфинизм төзиячәк ...
  Без беләбез, чын дуслар,
  Ourәм безнең бизнес барлыкка китереләчәк!
  
  Элфинизм мәңге туу белән бирелә бит!
  Өлкәннәр һәм балалар бәхетле булсын өчен ...
  Малай шулай ук иҗекләр укый,
  Ләкин күзләрдә демиурж ялкыны балкый!
  
  Әйе, кешеләр өчен мәңге шатлык булыр,
  Сварог эшләре өчен бергә сугышулары турында ...
  Тиздән Фолги ярларын күрербез,
  Без Алла хөрмәтендә булачакбыз!
  
  Әйе, Ватан дошманнары белән Элфны сындырып булмый,
  Корычтан да көчлерәк булыр ...
  Элфия, сез балалар өчен кадерле ана,
  Ә безнең әти, миңа ышан, акыллы Фталин !
  
  Ватан өчен бернинди киртәләр дә юк, миңа ышан,
  Туктамыйча алга бара ...
  Тиздән тәмуг патшасы тикшерүче алачак,
  Ник дигәндә, аның кулында татуировкалар бар!
  
  Ватаныбыз өчен йөрәкләребезне бирербез,
  Әйдәгез, барлык тауларга меник, миңа ышаныгыз, биекрәк ...
  Без кызларның көче бик күп,
  Кайвакыт ул түбәне дә бәреп төшерә!
  
  Малай шулай ук Элфка язылу бирде,
  Ул каты сугышачагын әйтте ...
  Аның күзләрендә ялтырап торган металл бар,
  Ә RPG рюкзакта бик нык яшерелгән!
  
  Шуңа күрә әйдәгез ахмакны уйнамыйк,
  Дөресрәге, әйдәгез барыбыз бергә стена булып торыйк ...
  Имтиханнарны тапшыру, биш кенә,
  Явыз Кабил түгел, elабил идарә итсен!
  
  Кыскасы, кешеләр өчен бәхет булыр,
  Сварогның изге дөнья өстендә көче ...
  Оркшистларны уйнагыз,
  Лада бәхет һәм пот булсын!
  Элф кыз зур дәрт белән җырлый. Sheәм ул баш иде, аякка басты һәм әйтте:
  - Шәфкать!
  Кара кораллы рыцарь раслады:
  - Бу лаеклы җыр! Ул йөрәкне һәм җанны җылытып җибәрә. Шуңа күрә мин сезгә киңәш бирермен: аякларыгыз белән сигез фигураны ясагыз, һәм сез тагын да көчлерәк булырсыз. Сез вампир кебек хайван белән дә түзә аласыз!
  Эримиада баш иде һәм җавап бирде:
  - Дөнья безне хөрмәт итәргә һәм бездән куркырга тиеш.
  Солдатларның эксплуатациясе бик күп ...
  Эльвес һәрвакыт көрәшә алды.
  Без оркларны җиргә юк итәрбез!
  Кара броньлы сугышчы кылыч белән түгәрәк ясады, музыка шикелле уйнау кебек ишетелде.
  Күктә силуэт пәйда булды. Ул матур шляпа һәм күн костюмлы чибәр, ләкин алсу егет иде. Аның куллары күндә, кара перчаткаларда, итекләре, киресенчә, кызыл иде. Ул кылыч тотты. Егет авызыннан тәннәр чыкты.
  Эрмиада, тешләрен тыеп, кычкырды:
  - Бу вампир! Бик матур.
  Егет башын чайкады, өске шляпасын көйләде, аннары җиргә нык төште.
  Ул кызга баш иде һәм әйтте:
  - Ул кол кебек ялангач һәм аяксыз диярлек!
  Кара сугышчы җавап бирде:
  - Бу бик асыл гаиләнең үзенчәлеге. Sheәм ул үз халкын үлемнән коткарыр өчен кызыл аждаһа сынын алырга тели.
  Вампир егете җавап бирде:
  - Ничек кенә булмасын, мин аны җиңәргә тиеш! Мөмкин булса, мин аны исән калдырырга тырышырмын!
  Эримиада елмаеп җавап бирде:
  - Мин дә сине үтерергә теләмим! Ләкин кирәк булса, мин бар көчем белән көрәшәчәкмен!
  Кара сугышчы башын салды:
  - Сез кылыч белән сугышырсыз. Корал тигез, һәм барысы да гадел.
  Вампир баш иде һәм җавап бирде:
  "Мондый кыз белән кылыч кисү минем өчен зур дәрәҗә!"
  Эримиада күз кысты һәм сайрады:
  - Без батырлык белән сугышка барырбыз,
  Элвес сәбәпләре өчен ...
  Без барлык оркларны җиңәчәкбез,
  Сугыш, читкә китмә!
  Кыз һәм малай кулларына ялтыравыклы, ялтырап торган кылычлар алып сугышырга әзерләнделәр. Аларның кәефе тулысынча җимерелү өчен иде.
  Сигнал яңгырады. Вампир яшьләре кыргый ярсу белән Эрмиадага таба ашыктылар. Ул аны кылыч белән кыйнады, һөҗүмне туктатты. Кыз үзен тагын да ныграк хис итте, һәм тагын бер баррель ролл белән омтылышны кире какты.
  Аннары, Эримиада көндәшен аяклары белән аяклары арасына күчерде. Вампир сугуны тыя алды, ләкин һаман калтыранды.
  Элф сайрый:
  - Дошман безнең көчебезне әле белми,
  Алар тулы көчен кулланмады ...
  Сабыйларга һәм хатын-кызларга һөҗүм итәләр
  Шул ук вакытта, вампир, мин сине үтерермен!
  Моңа җавап итеп егет үзен бераз күтәрде һәм Эрмядка буранчы кебек якынлашырга тырышты.
  Кыз аны алып, кылыч очын ашказаны белән пычаклады. Ул авырткан инъекция алды һәм кан чыкты. Элф күбәләк маневры ясады һәм вампирның ботинкасын бәйләде, шуннан соң ул сайрады:
  Мин дошманны бер сугу белән җимерермен,
  Мин, элф, яхшы сәбәп белән кыю!
  Бу арада сугыш дәвам итте. Вампир очарга тырышты, ләкин Эримиада сикереп торды һәм аны тотып торды. Scәм кызыл кан тамчылары таралдылар.
  Яшь кан коючы билгеләп үтте:
  - Сез күп нәрсә белдегез! Ләкин ул малай белән түзә алмый!
  Элф елмаеп тешләрен тыгып әйтте:
  - Сез каядыр башларга тиеш! Без барыбыз да бераз өйрәндек, һәм гөнаһ эшләмәгез, сез Аллага вампир!
  Вампир кинәт тизләнде, ләкин кылычы мишеньны сагынды, һәм Эримиада кан коючыны беләккә бәрде. Тагын яфрак төсле чәчкәләр.
  Вампир билгеләп үтте:
  - Иблис!
  Элф каршы:
  - Мин яхшы көчләргә хезмәт итәм!
  Яшь кан коючы болай диде:
  - Яхшылык белән яманлык арасында нинди аерма бар ?! Яктылык тәңреләре дә дошманнарын үтерәләр һәм кызганмыйлар!
  Эримиада җилкәләрен кысып сайрый:
  Чәчәк яфрагы нечкә,
  Озак вакыт өзелгән булса ...
  Бөтен дөнья рәхимсез булса да,
  Мин яхшы эшләргә телим!
  Вампир тагын тизләнергә тырышты һәм кызга тиз һөҗүм итте. Ул питчорк маневрын ясады, ләкин, көтмәгәндә, элф кызның пычак аның тамагын тиште. Кан ага. Вампир кызыл тамчыларны селкетеп артка сикерде һәм искәртте:
  - Чыннан да, ул шайтан!
  Эрмиада бөтен көче белән сикерде, үзен сукты. Аның яланаяк, түгәрәк үкчәсе вампирны иңәккә тидерде. Ул егылды һәм кулларын төрле якка таратты. Кан сынган кешенең авызыннан берничә сынган теш очты.
  Эримиада ялан аякны күкрәгенә куйды, кулларын күтәрде һәм кычкырды:
  - oryиңү!
  Кара сугышчы аңардан сорады:
  - Сез аны тәмамларга җыенасызмы?
  Эримиада хәлиткеч әйтте:
  -! К!
  Кара кораллы рыцарь башын салды:
  - Кызыл аждаһа фигурасы сезнеке!
  Heәм ул ялтырап торган кылыч белән өчпочмак ясады. Шунда ук һавада ут кабынды, төсле, көчле аждаһа образы пәйда булды. Алар Эримиадка кадәр очтылар. Кыз теләмичә кысылды.
  Аннары кечкенә флэш булды, һәм аждаһа кечкенә фигурага әйләнде, ул үзе элф кыз кулына йөзә. Ул аны алып җырлады:
  - Элвес, элвес, элвес,
  Безнең яшьлек мәңге булачак ...
  Элвес, элвес, элвес,
  Без мәңге бәхеттә булырбыз!
  
  ГУЛЛИВЕР БЕШЕНЧЕ ЖУРНИЯ
  Аннотация
  Танылган сәяхәтче Гөлливер, зур кораб башында, кабат сәяхәткә китә. Ул буранга эләгә һәм корабы ярга ташлана. Тәҗрибәле Гөлливер шундый сәер дөнья белән очраша, аннары легендар диңгезченең алдагы барлык маҗаралары аның фонында алсу.
  . 1 бүлек
  Гөлливер яшь түгел иде. Шулай да мин тагын бер сәяхәткә киттем. Чынлыкта, аның маҗараларны тасвирлавы фантазияләрдән, әкиятләрдән башка нәрсә түгел.
  Еллар уза, һәм баш соры төскә керә, һәм анда бик күп кашлык барлыкка килә. Сезгә илле яшьтән узган, XVIII гасыр стандартлары буенча, бу бик күп. Шуңа да карамастан, Гөлливер тагын юлга чыгарга булды. Моннан тыш, күрәзәче аңа бу юлы үзенең бәхетен табар һәм кире кайтасы килмәячәк дип алдан әйтә.
  Зур галлеон җилкәннәрен җыйды һәм Тын океанга таба китте. Гөлливер инде бик бай, һәм Липутиядән алынган кечкенә сарыкларның нечкә йоны аңа махсус керем китерде . Ләкин алар барысы да үлә. Бу утрауга кабат килеп китү идеясе туды.
  Утыз елдан артык вакыт үтте. Лиллипутлар кешеләргә караганда азрак яшиләр. Шуңа күрә Гөлливерны белгән һәркем юкка чыккан.
  Нигә анда олыларны кулга алып акча эшләмәскә? Лиллипутларның туплары да, мылтыклары да юк, һәм аларның уклары гигантларга каршы бернәрсә дә түгел. Лиллипутның үзендә сез бик күп кыйммәтле әйберләрне кулга ала аласыз.
  Кечкенә хайваннар гына зур керем китерә ала һәм зур бәягә сатыла ала.
  Гигантларны кулга алу бик куркыныч. Беркем дә кешедән унике тапкыр, хәтта мылтыктан да тупас алыр иде. Моннан тыш, аларның көчле армиясе булган патшасы бар. Дөрес, гигантларның әле пистолеты юк.
  Ничек кенә булмасын, Гөлливер үзенең кечкенә илендә булырга теләгән, анда кечкенә кешеләрнең ике көче булган. Бәлки, анда ул аны гаҗәеп бай итәрлек әйбер таба алыр иде.
  Yahoo һәм акыллы атлар дөньясы белән танышкач , Гулливер тагын да мәрхәмәтсез һәм усал булды. Еллар уза, сезгә бай булырга кирәк. Аның күпме гомер калдырганы билгеле түгел. Кешеләр сездән көләләр, һәм төрле газеталар Гөлливерның хыялый гына түгел, ә акылдан язганы турында тупас хәбәрләр бирә. Evenәм тагын да ныграк, ул атаган илләрнең барлыгын раслау өчен, бу этәргеч булды.
  Лиллипут һәм Блефуску утравының кайда урнашканын якынча белә иде . Аның корабы бу урынга килеп җитте.
  Ләкин кайда? Утраулар кечкенә, һәм XVIII гасыр башында примитив навигация кулланып, аларны сукыр табарга тырышалар.
  Аннары кораб алды һәм буранга эләкте ...
  Ул җиде көн һәм төн дәвамында дулкыннар белән ыргытылды. Бәхеткә, мылтыклы зур һәм көчле корабның дизайны бик нык булып чыкты. Itәм ул өзелмәде.
  Аннары кинәт дулкын күтәрелде һәм инглиз галлеонын ташландык ярга юды. Давыл һәм кыргый элементлар белән озакка сузылган көрәштән арып, ике йөздән артык диңгезче экипажы һәм Гөлливер үзе бик тиз йокыга киттеләр.
  Алар ничек ял итәргә яки сәламәтләнергә уйламаганнар.
  Гөлливер өзлексез төш күрде. Heәм ул уянгач, төш күрү чынбарлыкта дәвам итте. Беренчедән, ул бәйләнгәнен күрде, һәм аның янында унике яки унөч яшьләр тирәсендәге малайлар торды. Алар буяулар, башларына мамыклар белән буялганнар, индеецлар, ялан аяклар, ярым ялан торсалар. Ләкин монда бик эссе, һәм бу аңлашыла.
  Гөлливер тирә-якка карады. Nearbyәм мин якында берничә бәйләнгән диңгезчене күрдем. Алар гына үзгәрде. Алар кечерәкләнделәр, сакаллар һәм сабаннар юкка чыктылар, киемнәр сумкалар кебек селкенделәр.
  Гөлливер үзенә текәлде. Мин гаҗәпләндем. Аның гәүдәсе кечерәкләнде, ашказаны юкка чыкты, аркасында да куе авырту. Theәм костюм юу киеме кебек селкенде. Ботинка кинәт буш булып чыкты. Heәм ул каушады, арканнар бераз кысылды.
  Indianиндстанга охшаган, татуировкалар белән капланган малай кычкырды:
  - Алар безнең кебек булалар! Әйдә, арканнарны кыс!
  Морякларның чыннан да балалар йөзләре бар иде, һәм безнең күз алдыбызда зурлыгы кимеде.
  Каурый һәм буяу булган малайлар арканны күтәрергә ашыктылар. Гөлливер кысылуын дәвам итте. Theәм шул ук вакытта тән җиңел һәм көчле тоела. Yourәм тешләрегез авыртудан туктады, гомумән, сез яңадан туган кебек.
  Шул арада корабка күбрәк җирле сугышчылар утырды. Алар чиста формада, бронь киеп, кылыч күтәреп йөргәннәр иде. Аның аякларында сандаллар, алар белән берничә кыз бар. Ләкин алар шулай ук унике, максималь унөч яшьлек балаларга охшаган. Кызлар сөйгәннәр, бизәнү әйберләре кигәннәр.
  Аларның берсе чәчле чәчле көлде һәм искәртте:
  - Җәл! Мин аларны олылар итеп күрә алмадым! Хәзер алар безнең кебек үк кечкенәләр!
  Татуировкаланган малай:
  - Монда аларның ике йөздән артыгы бар! Аларны кол итеп карьерларга җибәрергә кирәк!
  Кыз каршы:
  -! К! Без аларны сатачакбыз! Кайберәүләр шахталарга бару бәхетсез, калганнары яңа хуҗалар!
  Кораллы һәм алтын шлемлы малай каты сорады:
  - Сезнең начальнигыгыз кем? Мин сезгә әйтәм! Ourәм безнең телебезне белмисез дип күрсәтмәгез! Империябезгә кушылган һәркем шунда ук безнең телебезне аңлый башлый, һәм без, үз чиратында, аны аңлыйбыз!
  Малай булып киткән диңгезчеләрнең берсе:
  - Бу капитан Гулливер! Сез аны малай тәнендә шунда ук танымассыз!
  Алтын шлемкадагы сугышчы заказ бирде:
  - Аларны тартып алыгыз. Ниһаять, алар безнең кебек булгач, бәлки алар чыгарылырлар. Шул ук вакытта алар күчүгә әзерләнәчәкләр.
  Сугышчан малайлар Гөлливерны һәм бүтән егетләрне җилкәсенә куйдылар, ике-ике тотып, читкә алып киттеләр.
  Гөлливер бу мәгънәсез сүз булырга мөмкин дип уйлады. Ләкин соңыннан мин Лиллипутиялеләрне искә төшердем. Алар буйлары кечерәк иде. Бары тик олылар гына, балалар түгел. Бәлки ул гаҗәпләнергә тиеш түгел?
  Ул төрле дөньяларда булды, гаҗәеп илләрне күрде. Алай булгач, нигә балалар дөньясы алар арасында булырга тиеш түгел? Бу аның сенсацияләр җыентыгы өчен бердәнбер нәрсә иде.
  Гөлливер ярның ташланмаганын күрде. Анда кораллы сугышчылар бик күп иде. Анда Indianинд стилендәге каурыйлар һәм җәяләр, җиңел металл кораллы сугышчылар бар иде. Owsәяле кызлар, шулай ук, кыйммәтле бизәнү әйберләре һәм энҗе белән капланган сандаллары булган командирлардан кала аяксыз иде.
  Укчы кызлар чиратта тордылар. Тагын бер дәрәҗә аларның кулларында үлем болтларын аткан көчлерәк кроссовкалар бар иде. Уң ягында катапультлар бар иде. Алар янында малайлар да, кызлар да бар. Алтын тимер баш киемендәге төп сугышчы:
  - Тоткыннарның киемен алыгыз! Алар хәзер коллар, дәрәҗәләре буенча киенергә тиешләр.
  Кием инде туры килмәгән һәм бик нык тотып торган. Малай булып киткән тоткыннарны бәйләделәр, хәзерге вакытта исле чүпрәкләрне аяк киеме белән бергә өемә ташладылар. Аннары алар өстенә май һәм күкерт катнашмасы салдылар һәм утка тоттылар.
  Хәзер диңгезчеләр унөч яшьтән олы булмаган малайлар иде, һәм XVIII гасырда, тизләнү алдыннан, ул яшьтәге балалар егерме беренче гасырда ун яшьлек балаларга охшаган. Әйе, алар сизелерлек кимеде.
  Хәзер алар ялангач иделәр, кайберәүләр оятларын куллары белән капладылар.
  Укчы һәм кросс кызлары мылтык урында тотылды.
  Алтын шлемкадагы малай боерды:
  - Аларны диңгездә юсыннар! Аннары без аларга тышкы кыяфәтне дәвам итәр өчен кол киеме бирербез.
  Ә кулга алынган малайлар диңгезгә ташландылар. Су җылы иде, тропик кояш белән җылытылды. Монда яхшы климат бар иде. Сез пальма һәм кокосны күрә аласыз.
  Ник дигәндә, син туңмассың.
  Гөлливер оялды һәм шул ук вакытта бәхетле иде. Кырык елдан артык ташлап, ул хәзер бөтенләй сәламәт, энергияле, шат булып китте. Theәм кәеф шатланды, алда коллык һәм кимсетү көтелгән булса да, карьерларда авыр эш. Гөлливер авыр юлның нәрсә икәнен белми иде, ләкин ул нинди зур булмаганы турында хикәяләр ишетте! Ләкин ул хәзер ничек яшь һәм сәламәт.
  Ком кайнар иде, ялангач, балалар аякларын яндырдылар. Аларның аяк киемсез озак йөргәндә булган кебек, тупас булырга һәм каллус белән капларга вакыты юк. Әйтергә кирәк, Британиядә аяксыз йөрү зур ярлылык билгесе булып саналды, һәм балалар яланаяк үкчәләрен күрсәтсәләр дә, эсселектә генә, аннары гадәттә ярлылар арасында иде. Шулай итеп, алар аяк киемен салырга тырыштылар, җир йөзен тоюның бөтен ләззәтенә карамастан, балаларча, сизгер аяк белән.
  Ләкин шул ук вакытта, аяк киеме булмаса, бу бераз авырта . Көн уртасында тропик кояшта ком кайнар яна. Localирле малайлар һәм кызларның бик көчле һәм каты аяклары бар.
  Әйткәндәй, Гөлливер уйлады - аларга ничә яшь? Монда барысы да үлемсез икән? Гөлливер барган дөньяларның берсе кебек түгел, һәм кешеләр үлмәсәләр дә, алар картайдылар, үлемсезлек яшь, шат һәм энергияле иде!
  Бала булу үзенчә бик яхшы! Perhapsәм, бәлки, сез мең елдан артык яшәрсез.
  Дөрес, аннары Гөлливер кайгырды. Әгәр дә ул карьерларда ялангач, аяксыз кол малай булып йөзләрчә ел эшләргә тиеш булса? Бу бик аз шатлык китерә.
  Бу егетләр тәмуг кебек. Мәсәлән, бер рухани мәңгелек ялкын метафора, һәм гөнаһлылар мәңгелек хезмәттә коллар кебек эшлиләр дигән фикерне әйттеләр!
  Гөлливерны гаҗәпләндергән тагын бер нәрсә - егет сугышчылар бөтен коралларын аерым өемгә салдылар һәм пистолет һәм мушкетларны тимер тартмаларга салдылар.
  Гөлливер бу бик акыллы түгел дип уйлады. Чөнки утлы корал начар нәрсә түгел. Моннан тыш, Англиядә ясалган кайбер мылтыклар, ул вакытта дөньяның иң алдынгы иле, бик төгәл аталар. Менә җәяләр һәм кроссовкалар, урта гасырлардагы кебек. Британиядә индустриаль революция килә. Soonәм тиздән Англия шулкадәр көчле булачак ки, хәтта гигантлар да бәрелешә алачак. Бу бик зур куркыныч булырга мөмкин.
  Ялангач кол малайлары диңгез суларына чәчтеләр. Бу үзенчә яхшы иде. Гөлливер һәм элекке ике диңгезче малай кинәт бер-берсенә чәчә башладылар. Алар үзләрен болыт болытына керттеләр, шатланып көлделәр, телләрен кысып.
  Алар акылында олылар һәм шул ук хәтерне саклаган кебек тоелалар, ләкин үз-үзләрен тотышларында алар кинәт чын балалар булып киттеләр. Soәм алар шулай итеп елмаеп, елмаеп, шаярырга телиләр.
  Gәм Гөлливер диңгезчеләренә чәчелде, һәм алар аңа. Малайлар бик шат иделәр, тешләрен күрсәттеләр. Кайсысы хәзер аларныкы, аклары бар. Бу - яңа, рәхәт дөнья, анда балачакка данлы кайту.
  Гөлливер үзен физик яктан яхшы хис итте, гомумән, ул бик канәгать була алыр иде. Inәм чынлыкта, яшьлеге аңа кире кайтты һәм бу, иң мөһиме, әйтергә мөмкин.
  Сез тагын нәрсә телисез? Дөрес, киресенчә, сез ялан кол гына, һәм бу хәтта күңелсезләндерә. Кол булу бик яхшы түгел. Ләкин, кол малай булу күпкә яхшырак.
  Чыннан да, барлык проблемаларга карамастан, балачак бик бәхетле вакыт. Кайвакыт яшьтәшләр белән конфликтлар килеп чыксын, яисә сез мәктәпкә барырга, хәтта эшләргә тиеш.
  Гәрчә ... Әлбәттә, XVII гасыр азагында, Гөлливерның балачагы булганда, ул бик сәламәт булмаган вакыт иде. Егерме беренче балаларда булган шатлыкларның берсе дә юк. Әйе, нәкъ шулай.
  Ләкин барысы да бер үк, балалар бер-берсе белән аралашалар, уйныйлар. Уен консоллары һәм смартфоннар барлыгы турында уйламасагыз да, бу күңел ачу дип әйтергә мөмкин.
  Ләкин малайларга озак чәчәргә рөхсәт ителмәде һәм сөңге белән судан куылдылар. Hotәм кайнар ком чыннан да үкчәләрегезне яндыра. Дөрес, аяк очлары дымлангач, сез аны сизмәячәксез. Аннары ул чыннан да кызып китә.
  Гөлливер кычкырды:
  - Аякларым күп яна! Миңа аяк киеме бирегез!
  Моңа җавап итеп, сугышчы егет аны камчы белән кыйнады, кычкырды:
  - Авызыңны яб! Колларның дәрәҗәләре буенча аяк киеме алырга хокуклары юк!
  Сугышчы кызлар, йөзү кәүсәләрен йөртә башладылар. Бу коллар кия торган бердәнбер кием. Мисырдагы кебек.
  Кулга алынган малайлар оятларын каплар өчен ким дигәндә моны киеп йөри башладылар.
  Гөлливер сорарга тырышты:
  - Алар таныш булмаган кешеләрне шулай каршы алалармы ?!
  Аннары ул тагын камчы алды. Ләкин, бриллиант сөйгәнле нәфис кыз:
  - Дулкынланма! Ул бит аларның лидеры! Бәлки мин аңа аңлата алам?
  Алтын шлемкадагы сугышчы башын салды:
  - Әйдә!
  Кыз, аяк киемен аякка бастырып, малай булып киткән Гөлливер янына килде һәм сайрый:
  - Диңгездән килгән барлык чит ил кешеләре гадәт буенча кол булып китәләр һәм аукционда сатыла. Бу безнең кагыйдәләр. Ләкин, сез берәр нәрсә эшләргә белсәгез һәм сезнең файдалы була алуыгызны исбат итсәгез, коллыктагы тормышыгыз алай авыр булмас. Вакыт узу белән сез үз хезмәтегез өчен ирек ала аласыз. Шулай ук, сез корал белән бик оста булсагыз, без сезне циркка гладиатор булып сугышырга җибәрә алабыз. Әгәр дә сез анда үзегезне яхшы күрсәтсәгез, сез армиягә алыначаксыз, һәм бу карьера өчен мөмкинлек. Ягъни, безнең коллар да яхшы яши һәм затлы кешеләр була ала.
  Гөлливер баш иде һәм җавап бирде:
  - Мин хирург, мин файдалы була алам!
  Кыз башын чайкады:
  - Сезнең илдә медицина начар үсеш алган. Сезнең бернинди файдагыз да юк!
  Гөлливер елмаеп сорады:
  - Британиялеләр турында нәрсә әйтеп була?
  Алмаз сөйгән кыз кыз башын салды:
  - Әлбәттә! Алар гына түгел! Әлбәттә, аларның барысын да коллык көтә иде. Кем сугышка җибәрелгән!
  Гөлливер сорады:
  - Сезгә туп, пистолет, мушкет кирәкми?
  Кыз хәлиткеч җавап бирде:
  -! К! Без кырлы корал белән генә көрәшәбез! Пистолет монда да, Буффало империясендә дә тыелган.
  Гөлливер гаҗәпләнде:
  - Башка империя бармы?
  Кыз башын салды:
  - Әйе, һәм безнең арада сугыш бар! Әгәр дә сез анда барып җитсәгез, яхшырак булыр дип уйламагыз. Сез дә кол булырсыз һәм сатуга чыгарсыз!
  Гөлливер бер сулыш белән әйтте:
  - Кайгы! Бу, күрәсең, безнең язмыш! Waysәрвакыт кол яки тоткын бул!
  Алтын шлемкадагы малай башын салды:
  - Ул сезгә барысын да аңлатты! Хәзер сезне шәһәргә алып китәләр. Алар аны сатуга әзерләячәкләр. Йөгерергә борчылма. Качарга тырышкан өчен, без шунда ук хачка кадакландык. Анда шәһәрдә сез маркалы булачаксыз, гадәттәгечә, чәчләрегез кырылган. Алар сине сатуга чыгарырлар. Әгәр сез үзегезне шахталарда тапсагыз, үзегезне яхшы тотыгыз. Аннары сез җир өстендәге эш белән җир асты эшләрен алыштырырсыз. Шулай итеп, җитәрлек туклану белән сез гасырлар дәвам итә аласыз!
  Гөлливер сызгырды:
  - Бер гасырдан артык, карьерларда кол!?
  Малай башын салды:
  - Бетте-китте! Бездә картлык юк! Мәңге яшь булу өчен шатланыгыз. Әгәр дә сез үтерелмәсәгез, мең елдан соң җаныгыз тәнегезне ташлап китәчәк. Ләкин сездә әле мең ел алда. Яшә һәм бәхетле бул!
  Гөлливерны тагын кыйнадылар. Моннан мең ел яшәү өмете бик дәртләндергеч түгел иде.
  Ләкин, киресенчә, бик яхшы түгелме? Ләкин ул кача икән, нәрсә булыр дип уйлыйм. Ул тагын олы булырмы, әллә малай булып калырмы? Бу турыда уйларга иртәрәк булса да.
  Күптән түгел диңгезче булган малайлар бер баганага көтүләнделәр. Бу ике йөз малай. Барысы да кара кол кәүсәләрендә ялангач. Яхшы малайлар, нечкә, ләкин кемнең нечкә булуын әйтмичә. Болар шактый мускуллы һәм тышкы кыяфәттә, майсыз. Тере беткән, тешләре барысы да ак һәм ак. Entlyәм, күрәсең, бөтенләй сәламәт.
  Аларның аяк киеме бөтенләй тупас булмаса да, алар аяк киемесез чыдам.
  Берничә җайдак очты. Малайлар да, кулларында камчы белән. Кызлар шулай ук уникорда пәйда булдылар.
  Шулай итеп атлы гаскәр килде. Аның белән бергә биш барс бар.
  Атта һәм көмеш шлемда малай кисәтте:
  - Бу хайваннар сезне яклаячак! Кем дә булса качарга тырышса, аларны ярып ташлар. Без сезгә хәзерге вакытта ризык һәм су бирмибез - сабыр булыгыз, коллар. Аннары ризык һәм су булачак. Әлбәттә, сез барыгыз да монда малайлар, сез аукционга куелганчы аерым казармага урнаштырылырсыз. Сез фетнә күтәрергә батырчылык итмәгез. Сез үтерелерсез, һәм кем тотылса, хачта яки йолдызда кадакланыр. Күчеш вакытында сөйләшү тыела. Без бозучыларны шәфкатьсез кыйныйбыз. Weәм без иң каты кешеләрне кадакларбыз.
  Әгәр дә сез берәр нәрсә әйтергә телисез икән, сез әйтергә тиеш: әфәнде яки ханым, миңа мөрәҗәгать итәргә рөхсәт итегез. Баш итергә онытма!
  Гөлливер, куркуын җиңеп, кычкырды:
  - Зинһар, миңа мөрәҗәгать итәргә рөхсәт итегез!
  Алтын шлемка кигән егет кычкырды:
  - Яхшы, сөйлә!
  Малай булган Гөлливер сорады:
  - Безне бәйләргә кирәкми! Без үзебезнең хөрмәт сүзебезне тыныч һәм тыныч тотарбыз һәм кача алмаячакбыз!
  Алтын туфли кигән егет елмаеп җавап бирде:
  - Англиядә үз сүзеңне тоту гадәтме, аеруча таныш булмаганнарга ?! Ләкин, сез тыныч булсагыз һәм ким дигәндә бер сәгать тавыш чыгармасагыз, без сезгә чылбыр салмыйбыз. Otherwiseгыйсә, без сезне хөкем ителгәннәр кебек чылбырлыйбыз!
  Алмаз сөйгән кыз:
  "Бәлки, мин бу егетне алып, минем яныма пони куярмын?"
  Алтын шлемка кигән егет башын чайкады:
  - Ялангач һәм пычрак кол малай өчен артык хөрмәт. Сез аны эт кебек бәйләп бәйләп куя аласыз.
  Кыз елмаеп башын салды һәм кысты:
  - Аның көмеш чылбырында! Нинди татлы малай ул хәзер булды.
  Яшь Гөлливер тагын бер кимсетү кичерде. Күчек кебек аңа яка салдылар, аны көмеш чылбыр белән чылбырладылар.
  Башка малай диңгезчеләр бау белән бәйләнгәннәр. Алар хәзер кол малайлары кебек иде. Атлы кешеләр чолгап алдылар, сакчыларның бер өлеше җәяү йөрделәр.
  Шулай итеп, бу аяксыз команда юлга чыкты. Кол малайлары бала булгач елмаялар, ләкин сөйләшергә тырышсалар, камчы алалар. Кызганычка каршы, алар ялангач үкчәләре белән бергә аякка бастылар. Аннары тупас шагыл юл буйлап.
  Гөлливер малайны кулга алалар. Дөрес, бала тәнендә йөрү җиңел иде. Elryвелирлардагы кыз понига утырырга ашыкмады. Киресенчә, ул хәтта хезмәттәшенең яңа юлдашы белән кызыксынды. Күптән түгел олы кеше иде.
  Ул елмаеп сорады:
  - Сез алар арасында иң мөһиме идегезме?
  Малай Гулливер башын салды:
  - Әйе мин!
  Heәм ул аяксыз аяк басты, баланың аяклары белән, үткен ташка, аннары кычкырды.
  Кыз елмаеп кабат сорады:
  - Сез кызыклы илләргә сәяхәт иттегезме?
  Кол малай ышаныч белән җавап бирде:
  - Әлбәттә!
  Jewәүһәрләрдәге матурлык сорады:
  - Әйт! Сезнең беренче һәм иң кызык тәҗрибәгез нинди иде?
  Яшь булган Гөлливер бик тиз җавап бирде:
  Лиллипут иленә барып җитү . Анда кечкенә кешеләр яшәгән, безнең кешеләр кебек, унике тапкыр кечерәк!
  Кыз кызыксынып сорады:
  - Алар безнең кебек, балалармы, әллә сез олылар кебекме?
  Кол малай бик теләп җавап бирде:
  - Алар безнең төргә охшаган - олылар һәм балалар, унике тапкыр кечерәк.
  Аларның әле кораллары юк иде - салкын кораллар гына!
  Кыз үзенең сөйкемле, балаларча йөзен борды һәм билгеләп үтте:
  - Хәтта безнең сугышка, һәм утлы коралга! Мондый бәхет юкка чыккан!
  Гөлливер билгеләп үтте:
  - Ләкин сез аның белән бөтен континентны яулап ала аласыз!
  Матурлык мыгырданды һәм җырлады:
  Anyиңүне теләмим
  Аягымны күкрәгемә куярга теләмим ...
  Без Шайтан белән берләшмәячәкбез,
  Бу дөрес, без юлдан бөтенләй борыла алмыйбыз!
  Кол малай, юллардагы каты шагылдан кычыта башлаган аякларына мөһер басты:
  - Зур максат өчен кагыйдәләрне һәрвакыт үтәргә кирәк түгел!
  Кыз башын салды:
  - Әйе, һәм мин, мәсәлән, сезне тактага асып куярмын!
  Алар берникадәр вакыт тынлыкта йөрделәр. Гөлливер диңгезче булып киткән малайлар баганасына карады. Бу унөч яшьтән олы булмаган малайлар. Балалар бик матур булып күренәләр, ялангач диярлек, аяксыз, кол кебек. Әйе, алар коллар. Аны бөтенләй котылгысыз язмыш көтте.
  Кыз сорады:
  - Миджетлар сезне бик зур күргәч, нәрсә эшләделәр?
  Гөлливер егете татлы елмаеп җавап бирде:
  - Алар мине бәйләделәр!
  Матурлык көлде һәм кысылды:
  - Сез аларга шундый зур бирдегезме?
  Кол малай әйтте:
  - Алар мин йоклаган вакытта эшләделәр! Сез дә! Әгәр дә сез вакытында табылсагыз, бу сезнең өчен бик җиңел булмас иде!
  Кыз башын салды:
  - Шөбһәсез! Ләкин, гадәттә, олылар белән суднолар безнең ярга ыргытылса, анда яшәүчеләр йоклый. Аннары алар безнең кебек балалар булып китәләр!
  Малай Гулливер билгеләп үтте:
  - Мәңгелек балачак ... Вакытлы картлыктан яхшырак нәрсә!
  . 2 бүлек.
  Балалар, берсе матур һәм ак уникорда, икенчесе йөзү кәүсәләрендә генә кол малай, сөйләшүне дәвам иттеләр.
  Кыз әйтте:
  - Башка дөньяларда кешеләр бик камил түгел. Алар картайдылар, хатын-кызлар картайган саен аеруча җирәнгеч һәм ямьсез булып китәләр. Карт хатын-кызлар бөртекләнгән, тешсез, тешсез, исле. Бу ниндидер җирәнгеч нәрсә!
  Гөлливер егете кулларын сузды һәм җавап бирде:
  - Бу Алла ярдәме! Мин дә хатын-кызларның һәм ир-атларның картаймаска теләр идем, ләкин ...
  Кыз көлде һәм сорады:
  - Сез Алла ризалыгы турында әйтәсезме? Ләкин бездә төрле вакытлардан берничә экипаж бар иде. Theyәм алар барысы да Алланы төрлечә күрсәтәләр. Аерым алганда, рухани дөрес иман католик, һәм барлык христианнарның башы - Папа!
  Малай Гулливер башын чайкады:
  - Безнең иманыбыз бераз башка! Чиркәү башлыгы - патша! Ләкин, барлык инглиз кешеләре дә моны тотмыйлар. Төрле юнәлештәге протестантлар, күп католиклар, һәм дөньяның башка илләрендә бөтенләй башка диннәр бар.
  Кыз елмаеп сорады:
  - Әйе, сезнең диннәр күп. Ләкин сез үз динегезне дә аңлый алмыйсыз. Мин Изге Язмаларны укыдым. Анда Гайсә ачык һәм турыдан-туры бер Алла һәм күктә бар дип әйтә. Шулай да, Рәсүл Томас тезләнеп, Мәсихкә әйтте - Минем Раббым һәм Аллам! Шулай итеп, христианнарның ике илаһы бармы?
  Гөлливер егете елмаеп җавап бирде:
  -! К! Бу алай түгел!
  Кыз кычкырды:
  - Нинди ялгыш! Берьюлы ике Алла һәм бер булгандыр. Рухани хәтта Изге Рух та Алла, шуңа күрә өч илаһ бар! Ләкин ачыктан-ачык әйтелә: мине тыңла, Израиль, синең Аллаң бер!
  Кол малай сулап җавап бирде:
  - Бу Троицаның аңлашылмаган сере!
  Кыз елмаеп әйтте:
  - meәм мине бутый торган тагын бер нәрсә. Әгәр дә Гайсә Чиксез Кодрәт Иясе икән, нигә аның хәтта Кальварда хачны йөртергә көче җитмәгән? Әгәр дә ул шундый гади эшне эшли алмаса, ул нинди кодрәтле Алла?
  Гөлливер егете буталып карады:
  - Зур сер: Алла тәндә күренде, үзен фәрештәләргә күрсәтте, рухта акланды, данга күтәрелде!
  Кыз ачуы белән әйтте:
  - Димәк, бу сүзләр белән бу сер, сез дөньяда теләсә нәрсә аңлатып бирә аласыз. Бу аңлатма, аңлатмыйча!
  Кол малай башын салды:
  - Дөрес! Ләкин яхшырак юк! Bibleәм Изге Язмаларда хәтта фәрештәләр дә үтәргә тырышкан серләр бар дип әйтелә!
  Матурлык сумкасыннан камчы алды, һәм эз аның малайны шома, чәчсез аркасына сукты.
  Гөлливер кимсетелгән кебек авыр түгел иде.
  Кыз әйтте:
  - Теләсә нинди абсурдлык һәм мәгънәсезлек, бер сүз белән, сер итеп аңлатырга мөмкин!
  Тагын бер пауза булды. Малайлар юлның үткен, кайнар ташларына чәчтеләр. Аларның аяклары, әле каты булмаган, авырту һәм газап кичергәннәре ачык иде. Балалар төбендә блистерлар, абразияләр һәм күкрәкләр барлыкка килә. Ләкин кыюлык белән саклаучы кайбер малайлар һәм кызлар аяксыз йөриләр, һәм озын гомерләрендә аяклары бик моңлы, итек тиресеннән көчлерәк һәм уңайсызлыклар кичермиләр. Шулай итеп, кол малайлары елап, аксалар һәм газапланалар.
  Британиядә аяксыз йөрү абруйлы түгел иде - ул чиктән тыш ярлылык билгесе булып саналды. Evenәм хәтта балалар да ялан, түгәрәк үкчәләрен күрсәтергә яратмыйлар. Британиядә җәй бик эссе түгел. Шуңа күрә мондагы балалар әле тәҗрибәле түгел.
  Гөлливер егете дә газап чикте. Аның ялангач, балачагы аяклары яна иде, аяк очлары киселгән иде, һәм таш эсселектән интегә. Ул кыюлык һәм үҗәтлек белән генә тотынды. Малай булса да, ир кыюлык күрсәтеп, түзәргә тиеш.
  Аның газапларыннан ничектер котылу өчен, Гөлливер сорады:
  - Сездә Алла бармы?
  Кыз елмаеп сорады:
  - Сез үз Аллагызга ышанасызмы?
  Гөлливер егете бик ышаныч белән җавап бирмәде:
  - Әйе, мин сезгә ышанам!
  Матурлык башын кагып әйтте:
  - Нигә сез хәзер коллыкта? Балаларыгызның аяклары үткен һәм кайнар ташлардан интегәме?
  Кол малай сулап җавап бирде:
  - Барысының да гөнаһлары бар! Бу минем гөнаһларым өчен җәза! Моннан тыш, мин яшьлекне яңадан торгыздым, аны бүләк дип атарга мөмкин!
  Кыз елмаеп җавап бирде:
  - Әйе, бу мөмкин! Сез мең ел яши аласыз һәм барыбер тешләрегез бар. Теш шакыса да, ул кире үсәчәк. Youәм сездә кашлы урын, сакал яки бөке булмас. Әйе, тиздән аякларыгыз тупас булыр һәм үткен һәм кайнар ташларда йөрү хәтта рәхәт булыр!
  Малай Гулливер башын салды:
  - Бигрәк тә! Бу күк диярлек! Мәңге якты яшьлектә!
  Jewәүһәрдәге кыз җырлады:
  Яшь булу нинди искиткеч,
  Зур җанлылык һәм энергия ...
  Аучы уенга әйләнсен,
  Планета мәңге оҗмахка әйләнәчәк!
  Аннары кыз үзенең чибәр, баласы булса да, аякларыннан кыйммәтле ташлар белән аяк киемен алды. Ул уникордан төште һәм Гөлливер егете белән аяксыз йөрде.
  Аның йөзе елмаеп, кыз билгеләп үтте:
  - Яланаяк үкчәләрегез белән ташлар өстендә йөрү бик рәхәт!
  Малай Гулливер ризалашты:
  - Әйе! Сез чыннан да ошый аласыз! Ләкин бу бик авырта!
  Кыз сорау бирде:
  - Сез нәрсәгә ышанасыз? Рухани әйтте: тәкъва кешеләр туры күккә, зур гөнаһлылар тәмугка барырлар, ә азрак гөнаһ кылучылар пургаториягә барырлар. Ә син?
  Кол малай сулап җавап бирде:
  - Без пургаториягә ышанмыйбыз! Без күктә дә, тәмугта да!
  Кыз көлде дә, искәртте дә, ялангач, бик матур, киселгән аяклары белән ташларга чәчте:
  - Ләкин бу очракта һәркем тәмугка җибәрелергә тиеш! Чөнки гөнаһсыз кешеләр юк. Барысы да эшләрдә булмаса, уйларда. Ни өчен сезнең Аллагыз аларны утка ташлый?
  Гөлливер егете балага охшаган җилкәләрен кысып елмаеп җавап бирде:
  - Без кешеләрне тәмугтан коткаручы Алла мәрхәмәте барлыгына ышанабыз. Аерым алганда, Чиксез кодрәт Иясе Гайсә Мәсих кеше гөнаһларын каплар өчен, хачка китте! Аның корбаннары безгә котылырга мөмкинлек бирә!
  Кыз елмайды һәм искәртте, ялан аякларын кыстырган һәм массаж ясаган үткен ташларның җылысыннан ләззәтләнүен дәвам итте:
  - Бу мин аңламаган әйбер! Кешеләр, Алла Улын үтереп, яхшырак кына түгел, хәтта гөнаһлары һәм җинаятьләре санын арттырдылар. Ата Алла аларны моның аркасында гына кичерде? Теория буенча булса да, мондый гамәл өчен алар бөтенләй ләгънәтләнергә тиеш иде?
  Гөлливер егете авыр сулап җавап бирде:
  - Бу шулай ук зур сер. Коткарылуның сере! Ничек кенә булмасын, Аллаһы Тәгалә Гайсә бөтен дөньяның гаебен һәм гөнаһларын үз өстенә алды. Bloodәм кан түгмичә кичерү юк!
  Кыз, аякларын чәчеп, логик яктан әйтте:
  - Ләкин сез моны эшли алмыйсыз! Бу хокук принципларына каршы килә. Бер кеше әле икенчесе өчен штраф түләргә мөмкин, ләкин төрмәдә хезмәт итәргә хокукы юк. Хәер, бүтән кеше өчен үлемгә юл куймыйк. Бу шулай ук сезнең Британия законнарына каршы килә!
  Гөлливер егете килешеп башын салды:
  - Әйе, бу кеше законнарына каршы килә! Ләкин Чиксез кодрәтле Раббы Алла үзе дә җирдә дә, күктә дә законнар куя! Сез моңа каршы бәхәсләшә алмыйсыз!
  Кыз сорау бирде:
  - Godәм Алла кануннары бер гаепсезне үлемгә хөкем иттеләрме? Хәтта Барлыкка Китерүче Аллаһы Тәгалә дә?
  Кол малай җавап бирде:
  - Аллаһы Тәгалә Гайсә гаепне үз өстенә алды! Ул Аллаһының ачуын алды. Ул моны яхшы эшләде. Elseәм бүтәннәр ... Хәер, кемдер гөнаһлар өчен җавап бирергә тиеш иде, һәм Алла үзе эшләде, үз Улында!
  Кыз логик яктан әйтте:
  - Ләкин Алла Улының хачтагы үлеме кешелекне яхшыртмады. Бу аның җинаятьләренә генә өстәлде. Кичерү алу өчен кешелек тагын да җинаятьчел булырга тиеш? Бу бөтенләй абсурд!
  Гөлливер егете елмаеп җавап бирде:
  - Алла планнары аңлашылмый. Кырмыскалар өчен дә, бездә булган күп нәрсә аңлашылмый!
  Кыз көлде һәм җавап бирде:
  - Универсаль җавап аңлашылмый! Шулай итеп сез бернәрсә дә аңлатмыйча барысын да аңлатып бирә аласыз. Чыннан да, Аллаһыны аңлау мөмкин түгел һәм уйларга кирәкми!
  Гөлливер егете сулап әйтте:
  - ourәм безнең дөньяда аңлау мөмкин булмаган бик күп нәрсә бар! Мәсәлән, ни өчен objectsир объектларны җәлеп итә? Моның өчен аңлатма бирә аласызмы?
  Кыз елмаеп җавап бирде:
  - Әйе, әйе, барысына да логик һәм акыллы җавап биреп булмый! Ләкин сорау, нигә без Аллага ышанырга тиеш? Аны беркем дә күрмәгән бит. Theәм шул ук вакытта сез моңа ышанасызмы?
  Кол малай тагын кысылды һәм җавап бирде:
  - Otherwiseгыйсә, безнең дөньяның һәм төрле йолдызларның барлыгын аңлату кыен. Моны ничек аңларга? Кемдер аларны булдырган!
  Яланаяк матурлык әйтте:
  - Барлыкка Китерүченең барлыгын ничек аңлатырга? Аны кем дә булса яратты?
  Гөлливер егете аяк белән үткен ташка атлады һәм сулап куйды, аннары әйтте:
  - Без Алла һәрвакыт булганына ышанабыз!
  Кыз көлде һәм әйтте:
  - Алла ничек сәбәпсез күренергә мөмкин! Барысы өчен дә төп сәбәп булырга тиеш!
  Кол малай җавап бирде:
  - Без аны Алла бар аксиома итеп кабул итәргә тиеш. Itәм аңа ышан. Әгәр дә сез озак уйласагыз һәм аңласагыз, сез, әлбәттә, акылсыз калырсыз!
  Матурлык көлде һәм җырлады:
  - Бу балалар өчен әкиятләр,
  Әлбәттә, сез Аллага ышанасыз ...
  Руханиларга акча бирегез,
  Аннары сез күккә ирешерсез!
  Малай Гулливер башын салды:
  - Хәсрәт, барысын да белеп булмый!
  Кыз сорады:
  - Ни өчен кешеләр картайалар һәм Чиксез кодрәтле Алла астында үләләр?
  Кол малай җавап бирде:
  - Гөнаһ өчен җәза!
  Матурлык билгеләде:
  - Ләкин без дә гөнаһ эшлибез һәм картаймыйбыз!
  Малай Гөлливер кысылды:
  - Белмим, нигә сез мәңге балалар! Сез дә белмисез! Сыерның ни өчен мөгезләре барлыгы билгесез кебек, ләкин дуңгыз юк!
  Кыз әсирлектәге малайга күз кысты һәм тәкъдим итте:
  - Бәлки, камчы телисездер? Яки ялангач үкчәләрегезне кыздырырга кирәкме?
  Малай Гулливер сорады:
  - Бу нәрсәне раслаячак?
  Матурлык кычкырып җавап бирде:
  - Бу сезнең өчен мин Ходай Алла!
  Кол малай кыю җавап бирде:
  - Хәер, син минем җанымны үтерә алмыйсың!
  Кыз әйтте:
  - Сез карьерларга җибәрелергә мөмкин, ул чын тәмуг. Яки яхшырак урынга. Мисал өчен, мин сезне үземнең сквирым итә алам!
  Малай Гулливер башын салды:
  - Рәхмәт!
  Кыз сорады:
  - Яхшырак әйтегез, Лиллипутиялеләр белән нинди маҗаралар булдыгыз?
  Кол малай елмаеп җавап бирде:
  - Йоклаганда мине бәйләделәр. Аннары, алар миңа ашарга бирделәр. Алар безгә уклар аттылар. Аннары, кызыклырак иде. Алар мине бәйләделәр, хәтта миңа ирек бирделәр. Киресенчә, мин аларга кайбер хезмәтләр дә күрсәттем.
  Яланаяк матурлык, үткен, кызу ташларга аяк басты, яланаяк, балачагы, ләкин бик нәфис аяклары һәм елмаюы белән сорады:
  - Сез аларга нинди хезмәтләр күрсәттегез? Сезнең биеклек белән, хатын-кызларга мондый гигант белән эш итү бик уңайлы түгелдер!
  Гөлливер малай елмайды һәм җавап бирде:
  - Мин бик зур хезмәт күрсәттем. Ул Лиллипутка каршы килүчеләр десантка әзерләгән илле корабны алып китте . Шулай итеп аларның дәүләтләрен көчле армия төшүеннән саклап калдылар!
  Кыз малайны пальма белән ялан аркасына сукты, яңа таннан кызыл, һәм кыстырды:
  - Бу бик яхшы! Бу яхшы үсеш өчен кулланыла торган зур үсеш!
  Гөлливер егете җавап итеп җырлады:
  Яктырырга гына түгел, тәмәке тартырга,
  Бәлки вулкан, бәлки вулкан ...
  Бәлки йөрәгемдә мин курчак булырга мөмкин,
  Гигант, һәм гигант!
  Theәм малай баласы, күкрәкләре, тырналган аяклары белән үткен, кайнар ташларга басуны дәвам итте. Бу бик авыр һәм күңелсез иде. Ләкин кыю бала тотты.
  Himselfзен читкә юнәлтү өчен ул сорады:
  - Ләкин сезнең нинди иманыгыз бар?
  Кыз елмаеп сорады:
  - Сезнеңчә, ышану өчен нәрсә кирәк?
  Малай Гулливер башын салды:
  - Барлык халыкларның да ким дигәндә ниндидер иманы бар. Хәтта вәхшиләр дә!
  Кыз кычкырды:
  - Без кыргый түгел! Без әкиятләргә ышанмыйбыз!
  Кол малай әйтте:
  - Ләкин сез җаныгызны югалту куркынычы астында!
  Моңа җавап итеп кыз иронияле җырлый башлады;
  Ходай нәрсә әйтәсе килгән?
  Ул, бик еракта яши ...
  Эшкә заказ бирелгәч,
  Төштә калмас өчен.
  
  Король киеме искиткеч булса да,
  Ләкин бүтән усал кеше юк ...
  Ярлылык буш урынны күрсәтә -
  Безнең газаплар дөньясы эпик!
  
  Адәм моның өчен гаепле түгел -
  Гади совет, рус егете ...
  Мин оятымны яшермичә ялангач йөрдем,
  Патша астында пролетар кебек!
  
  Алла аңа ризык бирде - чик,
  Челтәрләрне белмичә көтү ...
  Күбрәк теләсәгез, сезне кыйныйлар!
  Кулыгызның пальмасы белән шешәләрсез эчегез.
  
  Адәм шундый язмыш кичерде,
  Кайбер шомлы, күңелсез оҗмахта!
  Ләкин елан канатларда очты,
  Ул аңлады: кеше газаплана ...
  
  Ботактан чыгу юлы бар,
  Шәһәр төзегез, туыгыз!
  Озак вакыт бакчада йөрмәс өчен,
  Кайвакыт хыянәт кирәк!
  
  Мин тылсымлы ачкычны күктән урладым,
  Гадәттәге Гадәннән китү өчен ...
  Анда сез хыялларыгызның кызын табарсыз,
  Ник дигәндә, сез җир астында юкка чыга аласыз!
  
  Әйе, әлбәттә, куркыныч бар, малай
  Бу планета бүләк түгел ...
  Ләкин сез вөҗданны, хөрмәтне танырсыз,
  Youәм сез бик яхшы матчны табачаксыз!
  
  Адәм бу ачкычны алды -
  Ул капкаларны ачты һәм күктән китте.
  Гөнаһ кылучы күп көч сарыф итте,
  Зур таулар ташларында йөрү ...
  
  Менә ул кабат капканы күрә -
  Againәм тагын канатлы елан пәйда булды ...
  Ул әйтте: Мин яхшы шайтан -
  Болт үзе ачты ...
  
  Адәм керде һәм күрде -
  Мондый буялган могҗиза ...
  Ялангач кыз калкулык артында,
  Фарфор алтын савытны сөртә.
  
  Ләкин бу нинди яхшы?
  Адәм егет тыела алмады!
  Аның иреннәрен үбегез
  Балдан тәмлерәк булып чыкты!
  
  Ул аңа җавап бирде -
  Мәетләр буранлы экстазиядә кушылды ...
  , К, Шайтанны сүгенмә -
  Егетләр гөнаһ күрсәттеләр!
  
  Алла аларны оҗмахтан куып чыгарды, ләкин ...
  Планета аларның йорты булды.
  Кешеләрнең бер генә кояшы булса да,
  Ләкин меңләгән токым бар!
  
  Әйе, бу бик авыр иде -
  Туфан, корылык һәм кыш.
  Ләкин акыл - көчле диңгез,
  Кеше көчле иҗатка әйләнде!
  
  Фәрештә кебек ул оча ала,
  Ничек таулар җене рельефны юк итә!
  Сез бара алырлык юл төзегез -
  Landирдә теләсә нинди ноктага ирешегез.
  
  Безгә урын кирәк -
  Без шулай ук җиңә алырбыз.
  Шуңа күрә безнең гөнаһ җөмлә түгел,
  , К, мәгънәсез сөйләшмә!
  
  Гөнаһсыз, алгарыш юк,
  Фикерләр хәрәкәт тудыра!
  Вәгазьгә бер генә җавап бар:
  Безгә башкаларның оҗмахы кирәк түгел!
  Кыз ачуланып аякларын мөһерләде, ташларның калтыравына һәм сикерүенә китерде. Ул моны хәлиткеч эшләде.
  Бу чыннан да мәңге яшь ил кызы.
  Малай Гулливер әйтте:
  - Хәер, сез мәңгелек, җәһәннәм газапыннан курыкмыйсызмы?
  Кыз елмаеп сорады:
  - Сез җәһәннәмне үзегез күрдегезме?
  Гөлливер малай бала җилкәләрен кысып җавап бирде:
  - Дөресен генә әйткәндә, юк!
  Кыз елмайды һәм өстәде:
  - Сезнең илдә берәрсе тәмугны күргәне бармы?
  Кол малай кулларын сузды:
  - Белмим! Берсе, исерек булса да, үзен делириум тетрәүгә эчә һәм тәмугны һәм шайтаннарны күрә. Ләкин моны беркем дә төгәл белми һәм белә алмый!
  Матурлык ирония белән билгеләнде:
  - Менә шулай сез балалар әкиятләренә ышанасыз. Руханилар сездән әкиятләр өчен акча алалар!
  Гөлливер малай кысылды һәм җавап бирде:
  - Бу тәмугтан курку гына түгел. Аллага басым астында буйсыну Чиксез кодрәт Иясе кирәк түгел. Әгәр теләсә, ул, мөгаен, бөтен данында Күкне дә, Тәмугны да күрсәтер иде. Беркем дә каршы килергә батырчылык итмәс!
  Кыз башын кагып сорады:
  - Проблеманың асылы нәрсәдә?
  Малай Гулливер җавап бирде:
  - Без Алладан курыкмыйча, аны яратуыбыз да!
  Яланаяк матурлык башын салды:
  - Сез аны яратуыгыз яхшы! Нигә ул сине яратмый?
  Кол малай ышаныч белән җавап бирде:
  - Ходай Алла безне ярата!
  Кыз кычкырды:
  - Шуңа күрә яшь, матур хатын-кызларны карт хатын-кызларга әйләндерә. Alsoәм шулай ук төрле табигать афәтләрен җибәрә?
  Малай Гулливер әйтте:
  - Кем аны яратканны яратса !
  Яланаяк матурлык кычкырды һәм кол малай Гөлливерны камчы белән кыйнады, сайрый:
  - Мин сине яратам! Шуңа күрә мин суктым!
  Шуннан ул аяк бармаклары белән ташны алды. Ул аны ташлады. Alongл буенда үскән пальма яфрагын сындырды. Елмаеп, ул сорады:
  - Әйдә, бәлки сез җырлый аласыз! Мәсәлән, Чиксез Кодрәт Иясен ничек яратуыгыз турында ?!
  Кол малай Гөлливер башын салды:
  - Ләззәт белән!
  Кыз куркытып кисәтте:
  - Ләкин миңа ошамаса, егет сезнең ялангач, балачагыгызны кыздырыр!
  Кол малай җавап итеп, ачык һәм бик күңелле тавыш белән җырлый башлады;
  Алтын караңгылыкта кояш нуры балкый,
  Керуб белән җибәрелгән, миңа Алладан сәлам!
  Явыз рухлар һөҗүм итәләр - уянган төркем,
  Wир асты дөнья күп проблемалар китерә!
  
  Без бик күп пычрак хәйләләр эшлибез - явыз эшләр,
  Яхшы теләсәгез, сез ялгыз каласыз!
  Мин киштәләрне бүлергә теләдем,
  Ләкин хаким биргән ягы көчле!
  
  Минем яраткан хатын-кыз йөземне искә төшердем,
  Мин сугыш һәм күк күкрәү утларын кичерермен!
  Изге рух минем йөрәгемә үтеп керде,
  Бу минем өчен авыр, мин елыйм, делириумда сулыйм!
  
  Түбәндә гади, агач келәме,
  Дошманнарның сансыз караңгылыгы стенаны барлыкка китерде!
  Ләкин Ходай фәрештәсе уң кулын сузды,
  Winиңергә һәм меланхолия белән хушлашырга вакыт!
  
  Мин Мәсихне мактыйм - ул илаһи,
  Минем гөнаһлы җанымда: Чиксез кодрәт Иясе җырлый!
  Мотив мәдхиядә кабатланган һәркемгә таныш,
  Сөңге үткен - походка бар!
  
  Тынычлык Алласы иң кара каш белән очраша,
  Изге Ватан сезгә хыянәт итә!
  Сез сугышта курыктыгыз һәм кылыч белән аерылдыгыз,
  Синең дошманың, Шайтан җиңде!
  
  Мин Аллага җавап бирдем, җиргә баш иеп,
  Әйе, кеше зәгыйфь, тәне су кебек!
  Авыр булганда, мин сезгә шалтыраттым,
  Theавап килмәде, ул сугышта исән калды!
  
  Мин Чиксез кодрәт Иясеннән сорыйм, миңа бер мөмкинлек бир,
  Синең ихтыярыңны кысып, тәмуг армиясен җиңү өчен!
  Мәсих җавап бирде - юк итү сәгатен күрде,
  Ләкин мин сезнең иманыгызны сынап карарга теләдем!
  
  Ярар, дога кыл - Мин сине кичерермен,
  Кешеләрнең газаплары, кайгы, аңлыйм!
  Давытны искә төшер, ташны ташка сал,
  Дөньяның барлык гөнаһлы кешеләре - Мәсих уллары!
  
  Шулай итеп, мин Мәсих даны өчен көрәшәм,
  Ә кайнап торган кан ага!
  Deadлгән таулар, корбаннар санын санап булмый,
  Ләкин мин Чиксез кодрәтле Алла мәхәббәтенә ышанам!
  Кыз башта Гөлливер колы белән камчы белән кыйналды. Яланаяк малай елады.
  Аннары ул аны хуплап җилкәсенә чапты:
  - Сез яхшы җырладыгыз! Сездә талант бар!
  Гөлливер бала башын кагып әйтте:
  - Нәрсә өчен?
  Кыз ышаныч белән җавап бирде:
  - Сезнең урыныгызны белү өчен!
  Кол малай башын салды:
  - Әйе, мин белергә әзер! Ләкин Лиллипутлар арасында мин Герцог исемен йөрттем. Бу бик шәп иде!
  Кыз кычкырды һәм искәртте:
  - Сез герцмы? Бу бик кызык! Мин - Вискаунтесс!
  Кол малай башын салды:
  - Сез Вискаунтмы? Бу искиткеч!
  Кыз билгеләп үтте:
  - Мин сезгә тере тире һәм тоз сибергә куша алам! Шул вакытта сез минем белән көндәш булу нәрсә аңлатканын аңларсыз!
  Гөлливер егете баш иде һәм җавап бирде:
  - Мин басынкылык белән тулы!
  Кыз көлде һәм искәртте:
  - Сезнең ялангач үкчәләрегез ачык таяклар тели. Дөресрәге, аларны кайнар карга белән яндырыгыз. Шул вакытта сез үзегезнең кадерегезне аңларсыз!
  Кол малай җавап бирде:
  - Мин сездән теләсә нинди җәзаны кабул итәрмен!
  Матурлык елмаеп җавап бирде:
  - Ләкин бүген мин игелекле һәм сезне кичерермен. Сез миңа тагын җырлагыз!
  Кол малай Гөлливер башын салды:
  - Мин сезнең өчен көне буе җырларга әзер!
  Кыз аны тагын камчы белән кыйнады һәм өрде:
  - Әйдәгез җырлыйк!
  Theәм бәхетсез бала романтика башкара башлады;
   Ялган ялганчы
  Ватан тузан кебек!
  Бар нәрсәдә төп нәрсә - рубльне ау,
  Сезгә язмыш агымы белән барырга кирәк!
  
  Ләкин андый солдат түгел, изге кайгы иле,
  Аның өчен сугыш аның төп чакыруы бит!
  Патша боерыгы гади: сугыш һәм курыкма,
  Бозлы сулыш үлемне куркытмас!
  
  Космос кеше белә,
  Аңа очарга һәм космосны яулап алырга бирелгән!
  Башта оялчан старт, аннары тик йөгерү,
  Миллионлаган галактикаларда патшалык булачак!
  
  Туктап булмый, кан елга кебек булса да,
  Начар акыл белән кешеләр арасында сугыш!
  Мин ял итәргә, аспик бәлеш ашарга телим,
  Татлы умарта астында үләндә ят!
  
  Ләкин кайда гына бәхет тапсаң, ул күктә дә, тәмугта да түгел,
  Ул һәрвакыт сезнең белән, ләкин ерак!
  Сез үзегез сайлаган йолдыз өчен күктә карыйсыз,
  Йөрәкне изге бүлектә тоту өчен!
  
  Ләкин Ватан анда, һәм кояш белән ай,
  Ул искиткеч күзгә охшаган - сезнең меценат!
  Necessaryәм кирәк булса, киптерегез, хәтта күккә,
  Эх, тормыш җепләре нинди нечкә һәм өзелгән!
  
  Ватан мәңге, барлык халыклар өчен,
  Бәхет чәчкән океан кебек!
  Матурлыкның бөеклеге, батырлык һәм хыяллар,
  Сүнмәячәк мәхәббәт уты!
  Кол малай җырлады һәм баш иде. Кыз башын кагып, камчы белән кыйнады, ләкин бу юлы җиңел һәм тынычланды:
  - Сез моны яхшы яздыгыз! Минемчә, сез рэпта җәфаланырга лаек!
  Кол малай Гөлливер акырды:
  - Мине стенага куймагыз!
  Кыз каршы:
  -! К! Ник дигәндә, сез кайнар тимернең яланаяк үкчәсен яндырганда малайның нәрсә кичергәнен белерсез. Шул ук вакытта алар сезнең буыннарны боралар. Шулай итеп ул хәтта тамырларны берләштерәчәк һәм аларны тулысынча тышка чыгарачак.
  Кол малай Гөлливер башын салды:
  - Сезнең ихтыярыгыз! Мин бар нәрсәгә дә ризам!
  Кыз кычкырды һәм искәртте:
  - Сез бик тыңлаучан! Ярар, ярар, без сезне гарип итмәс өчен сезне җәфалыйбыз. Әйтегез әле, сез малай чакта берәр кайчан кыйналдыгызмы?
  Гөлливер намус белән җавап бирде:
  - Әйе, күп түгел!
  Кыз башын салды:
  - Сез бик начар кыйналасыгыз киләме ?!
  Кол малай намус белән җавап бирде:
  - Әлбәттә, юк! Мин психик яктан нормаль, һәм мин рәнҗетергә яратмыйм!
  Вискаунт елмаеп җырлады:
  Youир сезгә гөнаһлы кешеләргә юмарт,
  Күкләр куркыныч белән тулы ...
  Без гаилә белән бергә булырбыз
  Розалар буран алдыннан шундый ис китәләр!
  Гөлливер егете кычкырды:
  Дөньядагы бар нәрсә дә бәйле
  Күк биеклекләреннән ...
  Ләкин безнең хөрмәт, ләкин безнең хөрмәт,
  Бу безгә генә бәйле!
  
  
  
  АЧЫК БАРЕФУТ БАСМАЛАРЫНЫV МАКСАТЛАРЫ
  Аннотация
  Матур Скандинавия принцессы карт Франция патшасы белән кияүгә чыгарга мәҗбүр. Өметсезлектә ул начар күлмәк киеп кача, һәм аның аяксыз Франция буйлап сәяхәте куркыныч һәм маҗаралар белән тулы.
  . 1 бүлек
  Скандинавиядә чәчәк аткан бер патшалыкта искиткеч матурлык принцессы яшәгән. Аның чәчләре кар төсе булган, бәрән йоны кебек бөдрә алтын порошок белән җиңел сибелгән. Шулай итеп Франция патшасы аны үз хатыны итеп алырга теләгән. Ул аңа кыйммәтле бүләкләр белән биш кораб җибәрде.
  Швеция патшасы бүләкләрне һәм илчеләрне хөрмәт белән алды. Heәм ул кызыннан баш тартырга ризалашты. Ләкин ул кинәт үҗәт булды. Аның яшерен сөйгәне, чибәр чәчле егет бар иде. Ләкин Франция патшасы инде яшь түгел иде, матурлык белән балкып тормады.
  Ә матур Августин, бу принцесса исеме, барудан баш тартты. Ләкин Швеция патшасы патша Россиясенә каршы тору өчен ул вакытта бик көчле Франция белән союз төзергә хыялланган.
  Аннары ул хәйләгә мөрәҗәгать итә. Кызымны кичке ашка чакырды. Мин аны мөмкин кадәр җылы каршы алырга тырыштым. Himselfзе дә тыныч кына көчле йокы даруы өстәде, аны өч көн һәм төн куып чыгарды.
  Принцесса әтисенә хыянәттә шикләнмәде, һәм алга таба да кызыл, татлы шәраб эчте.
  Тиз йокыга китте. Аны бәрхет һәм ефәк белән капланган алтын носилкада, патша Франция флотының флагманына алып киттеләр.
  Алар мине алтын фольга белән капланган кабинага урнаштырдылар, хезмәтчеләрен мактаулы сакчы белән билгеләделәр.
  Аннан соң, туплар белән Бөек Франциянең биш зур корабы юлга чыкты.
  Швеция патшалыгының туплары аларга сәлам бирделәр.
  Кыз тыныч йоклый иде. Аның хыяллары җиңел, һавалы һәм күңелле иде. Ул аларда фәрештәләрне, якты керубларны, Алла Анасы кояш кебек матур һәм башкаларны күрде. Кыз өч көн рәттән йоклады, мөгаен, андый якты, матур һәм күңелле төшләрне күргәне булмагандыр. Ләкин соңыннан уяну килде. Soәм бу бик көлке түгел булып чыкты. Ләкин, принцесса акыллы иде. Sheәм ул истерик булып китмәде. Theәм шул ук вакытта, ул кирәк булса качарга булды.
  Ләкин моны эшләү җиңел түгел. Аны гел күзәтеп тордылар. Кораблар азык-төлек һәм су белән тутырылган һәм портларга кермәгән.
  Ләкин ниһаять, алар Порт-Калейга килеп җиттеләр. Ә принцесса хөрмәт белән каршы алынды. Ул зәркән кибете кебек бизәнү әйберләре белән тулган иде.
  Алмаз белән бриллиант белән капланган, зур куркынычсызлык белән аны Парижга алып киттеләр.
  Августин, әлбәттә, Кар патшабикәсеннән Герда турындагы әкиятне укый алмады, ләкин ул үзен бөтенләй уңайлы хис итмәде. Аны зур конвой һәм мактаулы озату озатып йөрде. Караклар куркытмаган.
  Хан кызы ничек качарга икәне турында уйлады. Идеялар күп иде, ләкин аларның берсе дә яраксыз иде.
  Парижга якынлашканда, алар юлда бер кызны күрделәр. Ул ертылган күлмәктә, усал һәм аяксыз иде. Ләкин шул ук вакытта матур, шулай ук блондинка. Sheәм ул, юылып, киенсә, чыннан да принцесса өчен узып китте.
  Августин аны арбага чакырды һәм юлда бераз юынуын сорады. Моннан тыш, ул җәй, эссе, һәм, әлбәттә, сез зиннәтле кием, бизәнү әйберләре һәм алтын арба белән тирләнәсез.
  Анда ул кыздан кем икәнен сорады.
  Ул җавап бирде:
  - Мин Гертруда! Минем әти герцог, әнием гади крестьян хатыны иде. Ул үлде, һәм хәзер мин адашкан ятим булдым.
  Августин аңа тәкъдим итте:
  - Әйдәгез үзгәрик! Син принцесса булырсың, һәм мин синең киемеңне киячәкмен. Аннан соң син мине куып чыгарасың, мин китәм. Ләкин син, Гертруд, Франция патшасының хатыны булырсың!
  Принцессага охшаган кыз, чибәр блондинка, бик матур һәм сөйкемле, тузаннан юылып, башын салды:
  - Яхшы! Мин риза. Де Гуизның каны минем эчендә ага. Ә әнием миңа латин телен өйрәтте, һәм мин сарай тәртибен аңлыйм.
  Августин билгеләп үтте:
  - Сез чит ил кешесе. Берәр нәрсә булса, алар шәрабтагы көчле йокы таблеткасыннан хәтерне югалту турында килештеләр!
  Гертруд башын салды:
  - Тырышачакмын! Һәм син?
  Принцесса хәлиткеч әйтте:
  - Iәм мин, изгеләр кебек, бөтен дөнья буенча аяк эзләп бәхет эзләрмен!
  Кыз әйтте:
  - summerәй көне аяксыз йөрү бик рәхәт. Ләкин кышын, аякларым бик каты салкын!
  Августин билгеләп үтте:
  - Кыш әле ерак. Франциядә миңа җәй озын дип әйттеләр. Шуңа күрә мин ничектер туры килә алырмын дип ышанам. Яки, бәлки, туган якларына кайтырга.
  Гертруд башын салды:
  - Уңышлар!
  Хан кызы юынганнан соң әле дым булган чүпрәкләрен салырга риза булмады. Ул гади, ләкин чиста хезмәтче күлмәген алды. Sheәм ул аяксыз йөрергә булды, чөнки ул һәрвакыт теләгән. Ләкин беренчедән, Швециядә җәй Франциядәге кебек җылы түгел, икенчедән, патша кызына аяксыз йөрергә кем рөхсәт итәр?
  Моны келәмдә һәм шома плиткаларда эшләү бик рәхәт, аны кызның, кызның диярлек аяк киеме белән тоеп.
  Ләкин барлык бизәнү әйберләре һәм зур кием сездән алынгач, бу бик җиңел. Сез ак диярлек киенәсез, юылган һәм бик кыска, аякларыгызны ялангач калдырасыз. Хезмәтчеләрдән байрак күлмәк сайларга мөмкин булыр иде, ләкин Августин үзенә артык игътибарны җәлеп итмәскә булды. Ялангач тәнгә күлмәк киеп карау тагын да уңайлырак.
  Аерылышкач, ике дус кул чабтылар. Гертруд, киресенчә, бик ошады, зәркән әйберләре, аеруча таҗ һәм бөртекләр белән үлчәнсә дә, ул колак колакларын кысмас өчен, гадәттә ничектер сөйгәннәрен киеп куйды.
  Бу шулай ук кыйммәтле биек үкчәле аяк киеме өчен күңелсез иде. Ләкин хәзер ул патша кешесе.
  Theәм патша үзе аның ире булачак.
  Августин мунчадан китте. Possibleәм мөмкин кадәр тизрәк ул яланаяк, киселгән аяклары белән эзләнде.
  Grassлән өстендә йөргәндә, ул бераз селкенде. Ләкин соңыннан мин шагылга мендем. Кайнар ташлар кызның аяк очларын авыртып яндырдылар. Алар кечкенә балага охшаган. Бу авыртты, һәм Августин сулап куйды.
  Ул тиз үләнгә төште. Монда җиңелрәк иде, ләкин һаман да торф аның назлы, чыннан да август аякларын җыйды.
  Августин чыннан да кире кайтырга теләгән, ләкин ул тешләрен кысып дәвам итте.
  Ул үзенең изге булуын күз алдына китерергә тырышты. Ләкин изгеләр газап кичерделәр.
  Монда Гертруд җиңел һәм елмаеп җылытылган шагыл өстендә аяксыз йөрде. Аның табанындагы тире дөя туякларына охшаганын күрә аласыз.
  Ул Августинга күнегер.
  Ләкин син моңа күнеккәнче ... Хан кызы күбрәк йөргән саен, аның ябык, ялан аяклары җәрәхәтләнә. Крестьян хатыны өчен бу бернәрсә түгел, ә төньяк илдән килгән принцесса өчен?
  Шуңа да карамастан, Августин үзсүзлелек белән алга китте. Париждан ерак түгел. Анда ул нәрсәдер табар дип уйлады. Ләкин соңыннан ул Париж янындагы авыл читенә килде. Мин ком өстендә йөрергә тиеш идем. Бу шулай ук үлән пычаклары белән тишелгән аяклар өчен бик авырта. Кыз ике аягында аксады һәм елады. Ул калтыранды.
  Аның бозаулары да авырта - ул аяксыз ерак йөрергә күнекмәгән.
  Өстәвенә ул ач иде. Бу төшке аш вакыты гына. Чиста һавада йөрү сезнең аппетитны уята.
  Кыз иң якын йортны шакыды. Ишекне хуҗа ачты - утызга якын хатын. Ул трамвайга карады, егылган, аяклары белән чүпрәк кигән диярлек һәм болай диде:
  - Нәрсә телисең! Мин хезмәт итмим.
  Августин кычкырды:
  - Миңа ким дигәндә ниндидер эш бирегез.
  Крестьян хатыны аңа якыннанрак карады. Августинның йөзе алсу иде, ләкин аяклары кебек кояштан кызыл иде. Сез аның аякларының назлы һәм трикотажлы булуын, куллары аристократ, озын тырнаклы булуын күрәсез.
  Крестьян хатыны сорады:
  - Сез затлы кеше өчен хезмәтче булдыгызмы?
  Хан кызы башын салды:
  - Әйе, булды!
  Хатын башын салды:
  - Сезне куып чыгарган кебек. ЯРАР. Миңа эшче кирәк түгел, минем балаларым бар. Ләкин мин сезне ашатыр өчен эшләргә рөхсәт итәрмен. Сез кәрзин тукый аласызмы?
  Хан кызы авыр сулап җавап бирде:
  - Сынап карамадыгыз.
  Хатын ачуланып, аякка басты:
  - Бу җиңел, сез өйрәнерсез! Биш кәрзин тукыгыз һәм төшке аш алыгыз.
  Августин башын салды. Ул өйгә керде. Ул ярлы иде. Балалар шулай ук нечкә, киенгән һәм аяксыз иде. Өч кыз һәм малай кәрзин тукый иде. Августин алар белән утырды. Кыз аңа башны бирде һәм ничек эшләнгәнен күрсәтте.
  Хан кызы тукый башлады. Аның бармаклары табигый декстерс һәм көчле иде, һәм ул тиз өйрәнде.
  Хәтта Августин да кызыксынып, дәртләнеп тукылды. Озакламый сакаллы ир, хатынның ире пәйда булды һәм кәрзиннәрне алды. Ләкин мин яңасына игътибар иттем:
  - Сез чибәр. Мин кәрзиннәргә караганда отышлырак нәрсә белән акча эшли алыр идем!
  Крестьян хатын кулын селкетте:
  - Ул лаеклы кыз. Аңа әдәпсез тәкъдимнәр кертмәгез.
  Крестьян чокырдан китте, ул гаиләдә итек кигән бердәнбер кеше иде. Ләкин июнь аенда Франциядә итек киеп йөрү бик күңелле түгел. Ләкин балалар аяксыз булырга тиеш, һәм хатын-кызлар өчен дә дөрес, ләкин олы ир өчен түгел дип саналган.
  Августин һәм балалар бөтен башны төкерделәр. Аннан соң, ниһаять, ботка һәм сөт алдык. Хан кызы да ашады. Физик эштән һәм күчүдән соң, аңа гади ризык бик тәмле тоелды.
  Крестьян хатыны:
  - Сез безнең белән кала аласыз.
  Августин тискәре башын чайкады.
  - Минем туган илгә кайтасым килә.
  Хатын сорады:
  - Сезнең ватаныгыз кайда?
  Хан кызы намус белән җавап бирде:
  - Швециядә!
  Крестьян хатыны:
  - Ерак. Без портка барырга тиеш. Ләкин аякларыгыз назлы. Сез аларны берләштерергә, яки аяк киемен салырга тиеш.
  Августин мыгырданды:
  - Мин моны эшли алам.
  Хатын сорады:
  - Сез тегә аласызмы?
  Хан кызы башын салды:
  - Мин тегүдә бераз уйнадым, ләкин нәрсә?
  Крестьян хатыны:
  - Барыгыз Марко. Аның авылдагы иң бай йорты бар. Ул келәм сата. Сез аңардан аяк киеме һәм лаеклы кием өчен акча эшли аласыз.
  Августин башын салды.
  - Мин моны исәпкә алырмын.
  Август каны кыз арыды, инде соң иде. Ул әйтте:
  - Бәлки сез мине йокларга рөхсәт итәрсез?
  Крестьян хатыны башын салды:
  - Сез печәндә балалар белән йоклый аласыз. Алар шулай ук көндез арыганнар һәм тыңлаучаннар.
  Биш яшьтән алып унөч яшькә кадәр сигез бала бар иде. Алар чыннан да тыныч иде. Принцесса беренче тапкыр печән өстендә йоклады. Ләкин бу көчле һәм сәламәт тән өчен нормаль иде. Ул аны алып йокыга китте. Theәм балалар селкеттеләр.
  Шул арада Гертруд Парижга килеп җитте. Соңгы сәгатькә карамастан, патша аны каршы алырга чыкты.
  Элекке крестьян һәм герцогның законсыз кызы, ул чыннан да бик матур һәм принцессага охшаган. Әлбәттә, аның йөзе караңгыланган, аяклары, тәненең мөһим өлеше. Ләкин Гертруд үзен порошоклады һәм танын яшерде.
  Ләкин ул үзен уңайсыз хис итте. Әле арбада утырам, бернәрсә дә. Ләкин аны куеп йөргәндә, аяк киеме аякларыгызны сөртә, чөнки сез аларга ияләшмәгәнсез, биек үкчәләр егылуыгызны аңлата.
  Ләкин патша үзе аны очратты. Ул илледән артык. Бик матур һәм бөртекле түгел. Ләкин зиннәтле киенгән. Ул Гертрудны кулыннан алды.
  Herәм ул әдәпле рәвештә аның сәламәтлеге турында сорый башлады.
  Крестьян кызы ишегалды турында әнисеннән мәгълүмат алды һәм бик акыллы җавап бирде. Гомумән, мин зарланмадым.
  Патша аңа эчәргә бирде һәм ашарга тәкъдим итте. Мин аны караватка тартмадым - туй алдыннан мөмкин түгел. Гертруд ризыкны шатланып ашады, тупаслык күрсәтмәс өчен үзен тыеп торды.
  Ашаганнан соң, гадәттә ярты ач крестьян хатыны авыр булды. Патша аңа юынырга һәм йокларга кушты.
  Гертруд мунчада ятты. Кызлар аны сөртә һәм юа башладылар. Аларның берсе билгеләп үтте:
  - Сезнең нинди аякларыгыз бар.
  Гертруд җавап бирде:
  - strongәм мин көчле һәм җитез булыр өчен бик күп аяксыз йөгердем.
  Хезмәтче сорады:
  - Бу сезнең принцессагыз арасында гадәтме?
  Гертруд кычкырды:
  - Бу инде сезнең эш түгел!
  Кыз чыннан да яланаяк йөрергә күнеккән. Ятим калганнан соң, ул кышын да салкынга түзде. Кар өстендә аяк басканда ул ничек авырмады. Гадәттә, кыш өчен мин Франциянең көньягына киттем.
  Яхшы, ким дигәндә ул урлау өчен маркалы булмаган. Киресенчә, судья кызгану белән аңа яланаяк үкчәләрен таяк белән кыйнарга кушты. Бу авырта һәм авырта, ләкин тиредә эз калдырмый. Аннан соң, Гертруд урлаудан туктады һәм авылларда өстәмә акча эшли башлады.
  Ләкин аны тиешенчә кыйнаган булсалар, ванна бүлмәсендә сизелерлек булыр иде. Ләкин ул һаман да артык киенгән. Мондый шик күпме тудырса да.
  Кызның аяклары бик матур формада. Ләкин аяклар чыннан да бик каты, итек тиресеннән көчлерәк.
  Ләкин хезмәтче эндәшмәде һәм бүтән сораулар бирмәде.
  Prinз-үзен игълан иткән принцесса юынгач, аны яттылар. Каурый караватларына батканда бу гадәти күренеш түгел. Ләкин Гертруд йокыга китте һәм төшенә төште.
  Икенче көнне Августин уянды. Иртәнге аш өчен аңа икмәк һәм кычыткан сөт бирделәр. Theәм крестьян хатыны тагын ике кәрзин тукарга тәкъдим итте.
  Аннары принцесса үз юлына китте.
  Аның яраланган аяклары төнлә савыгып, йөрү бераз җиңеләйде. Ләкин ул әле дә авырта. Бигрәк тә ул шагыл юлга баскач. Миңа тагын үләнгә күченергә туры килде. Кыз дәвам итте. Ул тешләрен кысып, киеренке иде. Аның аяклары бераз җылынды, җиңеләйде.
  Ниһаять, алда Париж стеналары пәйда булды. Шәһәр бик зур, урта гасырлар беткән һәм яңа чор башланган чор. Индустриализация бара.
  Ләкин кырлы кораллар әле юкка чыкмады. XVII гасыр үзенчәлекле вакыт иде.
  Августин үлән өстендә йөри, чәнечкеле, кайчак аңа үкчәсеннән чәнечке чыгарырга туры килә.
  Ниһаять, принцесса кабат юлга чыгарга мәҗбүр. Бу авырта һәм кайнар. Бәхеткә, кояш болытлар артына яшеренде һәм бик күп янмады. Ләкин ул кысыла.
  Августин бик авырлык белән йөри. Ул тагын ике аягында акса һәм каты авырта. Ләкин ул ныклык күрсәтә һәм бара.
  Капка якынлаша. Сакчылар бар ... Алар бүтән аяксыз хәерче хатынга игътибар итмиләр. Кешеләр килеп китәләр. Күпчелек хатын-кызлар һәм күпчелек балалар да аяксыз. Ләкин алар юлдагы ташлардан бик курыкмыйлар. Августин газап чигә.
  Ләкин ул Парижда. Монда тротуарлар таш һәм бераз йомшак. Бу инде бик авыртмый. Ләкин һаман да кызның сынган аяклары бик нык газаплана. Evenәм хәтта бераз азайган кан эзләре дә күренеп тора.
  Августин үзенә бара һәм аңа түзә. Шәһәр зур һәм пычрак. Сораучы балалар бөтен җирдә йөгерәләр.
  Августин йөри. Ул нәрсә эшләргә тиеш дип уйлый? Әлбәттә, сез бернинди очракта да патша белән элемтәгә керә алмыйсыз. Әгәр дә герцларның берсенә саналса. Ләкин алар күлмәктәге аяксыз кыз Швеция патшасының кызы икәненә ышанырлармы?
  Шулай итеп сез башкаручыга барып җитә аласыз.
  Ләкин нәрсә эшләргә? Мин Августинны белми идем. Бозаулары тагын авырта башлады һәм ул арыды.
  Кыз баскычка утырды һәм ял итә башлады. Ул сулышын алды һәм бик каты кычкырган тыгылган аякларын сөртте.
  Аның янына бер малай килде. Ул бик матур итеп киенгән, аяк киеме кигән.
  Моннан тыш, яңа һәм лакланган.
  Августинга карап, ул болай диде:
  - Бик матур һәм шундый ярлы?
  Хан кызы башын күтәрде һәм җавап бирде:
  - Күктә хәзинә эзләгез!
  Малай башын салды:
  - Сез акыллы! Беләсеңме, синең кебек кеше күпкә яхшырак тормыш алып бара ала.
  Акыллы Августин әйтте:
  - Мин үземне сатмыйм.
  Малай башын салды:
  - Сез дә моннан акча эшли аласыз. Ләкин тагын бер юл бар!
  Хан кызы гаҗәпләнеп сорады:
  - Кайсы?
  Яшь рухани билгеләп үтте:
  - Без сезне киендерә алабыз, аяк киеме бирә алабыз һәм сезне хезмәтче итеп бай йортка урнаштыра алабыз.
  Августин сорады:
  - Нәрсә кайтарырга?
  Койрыктагы малай җавап бирде:
  - Хуҗалар өйдә булмаганда, сез дөрес егетләр өчен ишекләр ачырсыз.
  Хан кызы мыскыллап елады:
  - Минемчә, мин моның өчен барырмынмы?
  Яшь рухани болай диде:
  - Сез нәрсә телисез?
  Августин тын белән җавап бирде:
  - Намус белән эшләгез!
  Малай кысылды:
  - Бу мөмкин. Ләкин каләм өчен тырышып эшләү - ахмаклык.
  Кыз кысылды һәм җавап бирде:
  - Мин Парижда озак тормыйм.
  Яшь рухани елмаеп әйтте:
  - Мин күрәм!
  Ул кыздан китте. Ял итеп, ач булып, Августин дәвам итте. Беренче минутларда аның аяклары бик нык җәрәхәтләнде, ләкин алар җылындылар һәм авырту басылды.
  Августин хәзер тагын да көчлерәк күчте. Iәм мин тагын да ач булдым. Ләкин урлау куркыныч иде - алар җәзага тартылды. Заман либераль түгел. Алар сиңа бренд ясарга, авырттырырга яки авыр хезмәткә җибәрергә мөмкин. Кайвакыт алар каракларны да асалар. Alwaysәрвакыт булмаса да.
  Августин тагын да көчлерәк хәрәкәтләнде. Herәм аның сынган, тырналган үкчәләре кабынды.
  Аннары бер әфәнде аны арбадан күреп кычкырды:
  - Кил монда!
  Августин аның янына йөгерде:
  - Мин әзер!
  Өске шляпадагы кеше:
  - Икмәк табарга телисезме, хәерче?
  Ачлыктан көннән-көн газапланган принцесса башын салды:
  - Әлбәттә!
  Gentентр башын салды:
  - Бу хатны Луврга алыгыз!
  Августин башын салды.
  - Мин әзер! Лувр кайда?
  Сенор җавап бирде:
  - Моны барысы да белә, сорагыз! Сез аны Догвилл ханымга бирерсез .
  Хан кызы хатны алды һәм үзе белән йөгерергә ашыкты. Ул рухландырды. Nowәм мин Луврның кайда икәнлеген сорадым. Алар аңа күрсәттеләр.
  Августин сарайга йөгерде. Менә подъездда аны курку туктатты. Принцесса әйтте:
  - Мин Догвилл ханымга хат белән барам!
  Сакчылар лейтенантны чакырдылар. Ул хатны алды. Ул гербка карады һәм җавап бирде:
  - Мин аны үзем тапшырырмын! Бу Чатлетта бу хәерче !
  Сакчылар Августинга ашыктылар һәм кулларын бордылар. Кыз газапланды.
  Лейтенант аңа җентекләп карады һәм искәртте:
  - Сездә нинди искиткеч бөдрәләр бар, алар күп акчага сатылырга мөмкин!
  Сакчы билгеләде:
  - Ул үзе искиткеч!
  Лейтенант башын салды:
  - Әйдә, миңа ияр, матурлык. Бәлки сез төрмәдән кача аласыз.
  Сакчылар Августинны җибәрделәр. Ул лейтенантка иярде. Ул алга китте.
  Аннары Августин шартлый. Хан кызының ялан аяклары җиңел, өстәвенә курку бар. Ул күгәрчен кебек ашыкты.
  Брональ сакчылар әкрен генә аны эзләргә тырыштылар, ләкин артта калдылар. Августин тулы тизлектә йөгерде. Мин бик озак йөгердем, ләкин соңыннан арыдым һәм арыдым.
  Ул ял итәргә утырды ... Уникегә якын малай аның янына йөгерде. Ул аяксыз һәм киемле иде. Ул Августинга алма бирде:
  - Аша, бал!
  Хан кызы аны алып ашады. Ул аны бик рәхәтләнеп чәйнәде һәм елмаеп җибәрде.
  Малай аңа башын салды:
  - Сез эшкә урнаша аласыз. Бу авыр, ләкин сез ачлыктан үлмәссез.
  Августин сорады:
  - Мин нишләргә тиеш?
  Малай җавап бирде:
  - Насосны борыгыз. Гадәттә малайлар шулай эшли. Ләкин хуҗа полициядән кыз ялларга боерык алган. Сез әле килмәдегез, торырга мөмкин.
  Августа сулап җавап бирде:
  - Мин әзер.
  Кыз малай белән хуҗасына китте.
  Аннары мин күңелсезләндем. Инде дистә кыз подъездда басып торырга әзер иде.
  Хан кызы калтыранды ... Ләкин аның проблемалары монда бетмәде. Кинәт аның артында шау-шу ишетелде һәм зур эт пәйда булды. Ул кызга ашыкты. Ул качарга тырышты һәм шундук узып китте.
  Эт артында костюмлы дворян, сакчылар һәм инде таныш лейтенант пәйда булды.
  Ул елмаеп әйтте:
  - Чатлетта бу матурлык!
  Августинның куллары аның артына бәйләнгән һәм төрмәгә утыртылган. Сакчылар кызның терсәкләрен берләштерделәр һәм җилкәләрен бордылар, бу бик авыртты. Алар аны озаттылар.
  Бик кечкенә кыз башын аска атлады. Аның искиткеч бөдрәләре аның җилкәсенә төште. Ялан аяклар, кан китү, Парижның таш тротуарына бастылар.
  Ул бик кыска чүпрәкләр өчен булмаса, гаепсез һәм кагылучан булып күренде.
  Менә шулай, принцесса, кыз һәм шактый дәүләтнең варисы, хәзер аяксыз һәм начар кием киеп төрмәгә алып керәләр. Чателет - гади кешеләр өчен төрмә, мәсәлән, Бастильдан аермалы буларак, бай кешеләр төрмәдә.
  Августин аны алып җырлады:
  Башлану вакыты монда диярлек,
  Королеваны яланаяк аякка алып китәләр!
  Лейтенант елмайды:
  - Моның кебек! Шулай ук патшабикә патшасына хурлык! Сезне Чателетта тулы таяклар һәм үкчәләрегезне кыздыру өчен бразер көтә .
  Августин оялып әйтте:
  - Нигә алар мине әле дә җәфалыйлар?
  Король сакчысы лейтенанты башын салды:
  - Әйе! Вагрансий, сак астында калу, lese majeste, мәхәббәт хатларын җибәрү, мөмкин булган конспирация белән. Әй балам, җәза һәм рэп сине көтә.
  Хан кызы алсу төскә керде һәм икеләнеп торды. Шуңа күрә алар аны караңгы Чателет залына китерделәр .
  Бу төрмә иде, һәм камералар гади кешеләр белән тулды. Бу Бастильдагы кебек түгел, анда һәр тоткынның аерым, яхшы камерасы бар.
  Августинны хатын-кызлар бүлегенә алып киттеләр. Тирә-якта стеналар, барлар бар иде. Йомгак ясаганда, башта эзләү бар. Августинда чүпрәкләрдән башка бернәрсә дә юк иде. Аны ике көчле, көчле, ир-ат сакчысы җимерде. Эзләү алдыннан перчаткалар салдылар. Алар принцесса ялан тәненә тупас кагыла башладылар. Кыз ояттан һәм куркудан арыды диярлек.
  Ул авызына карады һәм борыннарына, колакларына игътибар белән карады. Алар хәтта җиңел булсын өчен газ реактивын кабыздылар. Аннары иң хурлыклы нәрсә мине аякларымны таратырга мәҗбүр иттеләр.
  Августин тикшерде:
  - Мин гыйффәтле кыз, сак булыгыз!
  Тәҗрибәле апалар хәзер аны йомшак һәм игътибар белән тоттылар. Аларның берсе билгеләп үтте:
  - Бик матур һәм тулы!
  Олы матрон билгеләп үтте:
  - Әйе, бу кош зур табыш китерә ала!
  Аннары Августин тагын авыртып кычкырды, перчаткалы бармаклар аның төбенә тирән һәм тупас бәреп керделәр.
  Сакчы елмайды:
  - Сабыр бул, кадерлем! Сез еш кына кыйммәтле ташларны һәм боҗраларны яшерәсез.
  Августин туры мәгънәдә оят һәм газап белән янды. Алар сине кадаклыйлар кебек.
  Аннары алар аның аякларын сизделәр.
  Ведомство начальнигы:
  - Аның аяклары назлы һәм трикотаж. Ул гади кеше түгел.
  Августин кычкырды:
  - Мин принцесса!
  Олы матрон кычкырды:
  - Тукта, яисә мин сине акылсызлар белән камерага җибәрермен.
  Эзләү тәмамланды. Аннан соң, Августин кояшта җылытылган чиләк җылы су белән кулланылды. Иң олысы кушуы буенча, алар миңа сызыклы күлмәк бирделәр.
  Ул әйтте:
  - Кагыйдәләр буенча, чәчләрегезне кырып, гомуми камерага җибәрергә кирәк. Ләкин сез бик матур һәм гыйффәтле, искиткеч чәчләр белән сез кадерлерәк булырсыз! Сезгә, принцесса буларак, барлар белән аерым бүлмә биреләчәк, һәм анда Чатлет командиры сезнең язмышыгызны хәл итәчәк .
  Ведомство начальнигы:
  - Аның гыйффәтлелеген чүкеч астында сатырга мөмкин.
  Иң олысы ризалашты:
  - Командир карар кабул итәчәк. Ансыз безнең хокукыбыз юк. Хәзер без аны ташламалы секторга алып барырбыз.
  Сан һәм сызыклы күлмәк киеп, ләкин һаман да аяксыз, принцесса тузанлы коридорлар буйлап алып барылды, күп аяклар тузган.
  Гадәттә Чателетта камераларда тоткыннар күп. Ләкин шулай ук аеруча куркыныч караклар бар, алар үз иптәшләреннән аерым сакларга тырышалар. Richәм бай клиентларны сөендерер өчен махсус матурлыгы аркасында кулланылган кызлар.
  Августинны аерым камерага алып киттеләр. Саман белән тутырылган матраслы түшәк, хәтта көзге, шулай ук үзеңне җиңеләйтү һәм чистарту урыны бар иде. Гомуми күзәнәкләр белән чагыштырганда, анда коточкыч ис бар, һәм кызлар туры мәгънәдә бер-берсенә утыралар, бу чыннан да курорт диярлек. Кышын дивар артында хәтта камин бар.
  Алар Августинга икмәк һәм бер чүлмәк су алып килделәр. Әлегә ул клиентка хезмәт итүче кызлар арык булмас өчен, туклану арту белән рационга куелмаган.
  Хан кызы, ач һәм арыган, теләп кара икмәк ашаган һәм су эчкән.
  Шуннан аның ашказаны тулды, ул авыр булды һәм йокыга китте. Шулай итеп, аның беренче төне Франция төрмәсендә.
  . 2 бүлек.
  Сабан матрасындагы төрмә камерасында әсирлектәге принцесса үзенең фәрештәләр полкы белән идарә итүе турында хыялланды. Алар Люсифер гаскәре белән сугышалар.
  Канатлы фәрештәләр һәм канатлы җеннәр очраштылар. Алар кылыч белән кисә башладылар. Фәрештәләрнең зәңгәр кылычлары, җеннәрнең кызыл кылычлары бар. Төштә сугышчы булып киткән мәһабәт принцесса Люсифер белән көрәшә. Сугыш бик кискен.
  Люсифер - бик матур чибәр чәчле егет, спорт корылмасы һәм күренекле мускуллары. Сез бу шайтан дип әйтә алмыйсыз, аның исеме балаларны куркыту өчен кулланыла.
  Киресенчә, ул иң матур һәм камил фәрештә. Августин мондый чибәр егетне беркайчан да күрмәгән.
  Шуңа да карамастан, алар кылыч белән кисәләр, очкычлар очалар.
  Люсифер аңардан сорады:
  - Кем син?
  Августин ышаныч белән җавап бирде:
  - Принцесса Ангел!
  Лайтбрингер җавап бирде:
  - Нигә без сугышырга тиеш?
  Хан кызы кыз сулап җавап бирде:
  - Белмим. Ләкин без тиеш!
  Люсифер аны алып җырлады:
  Сугыш кырына кан түгегез,
  Бу сезнең өчен беренче тапкыр түгел ...
  Ләкин аны пычрак кебек карагыз,
  Париж тротуарында!
  Августин дәртләнеп яңгырады:
  Алла безгә кылыч бирде
  Мин туктый алмыйм ...
  Металл күкрәгеңә оча,
  Кан кою, кан кою!
  Кылычлар кабат бәрелештеләр, очкын бөртекләрен бәрделәр.
  Люсифер кызга сорау бирде:
  - Яхшылык белән яманлык арасында нинди аерма бар?
  Августин оялды һәм тынычланды:
  - Ну ... көн төннән ничек аерылып тора ...
  Яктылык китерүче фәрештә җавап бирде:
  - Бер көн, әлбәттә! Ләкин төн дә начар түгел. Караңгы күктә шундый матур йолдызлар бар.
  Фәрештә принцесса ризалашты:
  - Әйе, бу дөрес. Мин йолдызларга карарга яратам, аеруча телескоп аша.
  Люсифер елмаеп башын салды.
  - Әйе, йолдызлар ай кебек матур.
  Августин гасто белән җырлады:
  Ай, ай, чәчәкләр, чәчәкләр,
  Тормышта ничә тапкыр җитми,
  Кешеләр, игелек һәм игелек!
  Яктылык китерүче фәрештә өстәде:
  - Без барлык гашыйкларга ышанабыз,
  Өметләр, хыяллар һәм хыяллар!
  Принцесса кебек яктылык китергән фәрештәгә башын салды, һәм шул ук вакытта караңгылык кенәзе булып саналды.
  Ләкин чынлыкта Люсифер кем ул? Христианнар өйрәтәләр: - Алла абсолют яхшы, Шайтан - явыз. Ләкин Библия буенча, Алла миллионлаган кешене үтерде, Шайтан ун кешене генә. Яхшылык белән яманлык монда бик сәер.
  Алла мәхәббәтме? Ләкин бу сәер мәхәббәт.
  Күпчелек ут һәм күкерт күлендә мәңге газап кичергәндә, һәм азчылык мәңге казарма белән очрашканда - тропик төрмә кебек. Бу шулай эшли?
  Августин акыллы кыз иде, һәм бу аңа сәер тоелды, күпчелек кеше мәңгелек, җәһәннәм газапына дучар була. Ләкин икенче яктан, хакыйкать нәрсә ул?
  Христос Алламы?
  Нух заманында бөтен кешелекне диярлек юк иткән һәм миллионнан сигез кешене генә калдырган Алла үзен шулай кимсетеп, хачта газапланып үләр идеме?
  Alsoәзалар өчен дә дога кылыгыз. Бу дөресме?
  Августин үзе Гайсәнең Иске Васыятьнең куркыныч Алладан аерылып торганына гаҗәпләнде!
  Люсифер аның уйларын чамалады һәм сорады:
  - Бәлки сугышны туктатырсыз?
  Хан кызы җавап итеп җырлады:
  Бер планетада барлык кешеләр
  Alwaysәрвакыт дус булырга тиеш ...
  Балалар һәрвакыт көлергә тиеш
  Тыныч дөньяда яшәгез ...
  Балалар көлергә тиеш
  Балалар көлергә тиеш!
  Балалар көлергә тиеш!
  Тыныч дөньяда яшәгез!
  Бу сүзләрдән соң кылыч Августин кулына алынды һәм шундук матур чәчәк бәйләменә әверелде. Алардан хуш ис чыккан.
  Хан кызы ачуланып җырлады:
  Якында, шатлык һәм бәхетсезлек янында,
  Без, катгый җавап бирергә тиеш!
  Кояшлы дөньяга, әйе, әйе, әйе!
  Кешеләрне аеру өчен - юк, юк, юк!
  Люсифер җавап итеп җырлады:
  Кешеләр, зинһар, тыныч булыгыз, тыныч булыгыз,
  Сугышлар караңгылыкта юкка чыксын ...
  Түбәдәге куян, түбә астындагы бәхет,
  Earthирдә тынычлык!
  Аның кылычы да ромашкаларның хуш исле куакларына әйләнде.
  Фәрештәләр дә, җеннәр дә сугышны туктаттылар. Алар кулында корал флораның искиткеч әсәрләренә әйләнде.
  Барысы да хорда җырладылар:
  Балалар көлергә тиеш
  Балалар көлергә тиеш!
  Балалар көлергә тиеш!
  Тыныч дөньяда яшәгез!
  Тоткын принцесса уянды. Көтү сигналы яңгырады. Чателет тоткыннарын иртәнге ашка, аннары эшкә алып барырга кирәк иде.
  Августин караватыннан күтәрелде һәм үзен юу һәм тешләрен чистарту өчен бер чиләк су бирде. Аннары икмәк һәм сөт белән солы ярмасы алып килделәр.
  Хан кызы ашады ... Ул инде бөтенләй таныш булмаган кызга әйләнде. Чыннан да, ул тагын нәрсә сорый ала?
  Аннары Августинны эшкә алып киттеләр. Ул тегәргә белмәгәнгә, заказлар җитмәгәнгә, принцесса тегермән ташын борырга җибәрелгән. Ашлык шулай итеп онга әйләнде.
  Эш авыр һәм зәгыйфь иде. Августин ишегалдындагы ташлар өстендә йөргәндә аның аяклары авырта. Яланаяк аяклар кычыта башлады, каты аякларда яңа каллуслар барлыкка килде. It'sәм бу бик авырта.
  Августин һәм тагын өч кыз тәгәрмәчне әйләндерәләр. Grainәм ашлык өстән төште. Тукта һәм сулыш алма. Бик авыр эш. Ләкин кызлар аңа керәләр иде, һәм аяклары туры мәгънәдә мөгезле иде. Алар дөя туяклары кебек. Августин күптән түгел генә яланаяк аякка басты, һәм ул эшләргә күнекмәгән. Аның бозаулары, тезләре һәм аркалары тиздән җәрәхәтләнә башлады. Бу җәза гына, эш түгел.
  Күзәтүче алар өстендә басып тора, һәм тәгәрмәч камчы белән сугарылган кебек әкренрәк әйләнә.
  Алар борыңгы Римда кол булган кебек. Әйе, сез күптән түгел таҗ хан кызы булдыгыз, сез Франция патшасының хатыны була аласыз - ул вакытта планетаның иң зур көче. Менә хәзер сез номер белән җимерелгән, сызыклы күлмәктә аяксыз тоткын. Синең җилкәләрең, аякларың бөдрәгеңә диярлек. Youәм сез газапланасыз. Эх, аяк астындагы ташлардан, физик стресс, камчы, хурлык.
  Августин да сусаудан интегә. Бу әле җәй һәм тулы. Рульне бору бик кыен. Ләкин аның тәне яшь һәм табигый сәламәт. Хәзер икенче җил ачыла, җиңеләя.
  Кыз аяклары каты булып, бернәрсә дә диярлек сизми.
  Painзен авыртудан һәм арыганлыктан читкә алып китү өчен, кыз нәрсәдер күз алдына китерергә тырыша.
  Мәсәлән, патшабикәне явыз император кулга алган. Аны хуҗага алып киттеләр.
  Ул аңа боерык бирде:
  - Ярат мине!
  Ләкин җавап горур иде:
  -! К!
  Theәм диктатор боерыгы буенча, патшабикә стенага бәйләнде! Алар мине тартып алдылар, башта бөтен киемемне тирегә ерттылар. Аннары горур хаким бик түшәмгә күтәрелде. Гөмбәзләргә. Аннары аркан чыгарылды. Королева егылды. Аркан идәнгә сузылды. Theәм яшь хатын кычкырды һәм авыртудан куркып калды.
  Аның өстенә бер чиләк салкын су коелды. Яшь хатын аңына килде.
  Олы җәза башын салды һәм әйтте:
  - Сез диктаторны яратырсызмы?
  Королева авыртты һәм курка иде, ул йөзләрен мыскыллап елмаеп үтерүчеләр алдында ялангач асылырга бик оялды.
  Олы җәзалаучы башын салды. Алар яланаяк хатынны тагын күтәрә башладылар. Аркан тагын кысылды, тагын бер кат. Theәм патшабикә түшәмгә менде.
  Аннары ул туңды. Август кешенең алсу тире ялтырап китте.
  Аннары аркан кабат чыгарылды. Кызның гәүдәсе егылды. Башта ул шоктан калтыранды. Аннары, аркан кысылганда, кыргый сузыктан кычкырды.
  Againәм тагын аңымны югалттым.
  Өлкән җәза башын салды ... Королева кабат зур тирәнлектән алынган боз суы белән кулланылды.
  Яшь хатын аңына килде.
  Олы җәзалаучы сорады:
  - Сез императорны яратырсыз!
  Королева бик каты кычкырды:
  -! К!
  Олы җәза бирде:
  - Аны өченче тапкыр асып куегыз!
  Againәм тагын җәфалаучылар патшабикәне күтәрә башладылар. Сузу җәзасы гадәттә бик эффектив. Бу җәфалау нәтиҗәсендә күп көчле кешеләр ватылды һәм теләсә нәрсә эшләргә әзер иде.
  Ләкин август канлы чибәр хатын эндәшмәвен дәвам итте. Ул кабат түшәмгә күтәрелде. Ул кәкре иде, ташлар дымлы һәм соры иде.
  Шулай итеп, җәзалаучылар кызны һавада туңдырдылар. Аннары алар аны алдылар һәм кинәт арканны густо белән төшерделәр.
  Яланаяк патшабикә егылды, аркан кабат идәнгә кысылды. Againәм тагын яшь хатын кычкыра һәм аңын югалта.
  Herәм аның йөзе шулкадәр алсу һәм зәңгәрсу шоктан. Againәм тагын җәза бирүчеләр аңа су коялар. Королева, ялангач һәм арыган, шунда ук аңына килми. Сез аны әле яңакларына сугарга тиеш.
  Ниһаять, күзләрем ачылды.
  Олы җәза сорады:
  - Сез сөйләшергә җыенасызмы? Ягъни, сез императорның җариясе булырга ризамы?
  Королева телен кысып кычкырды:
  -! К! Dieлү яхшырак!
  Баш җәзалаучы арыган тонда әйтте:
  - Камчыга ун тапкыр ярты көч белән!
  Королева стенага бераз күтәрелде. Theәм җәза бирүче аны җиңел генә аркасына кыйнады. Яшь хатын авыр сулап куйды. Theәм җәфалаучы кыйнауны дәвам итте.
  Аның кыйнаулары үлчәнде һәм төгәл булды. Кызның ак аркасында кызыл полосалар шеште.
  Кыйнап беткәч, җәзалаучы өлкән җәзага сорау белән карады.
  Ул сорады:
  - Сез императорның җариясе булырга ризамы?
  Королева кычкырды:
  - Мине төртмәгез!
  Олы җәза бирде:
  - Камчыга биш тапкыр тулы көч!
  Коткаручы кыйнады һәм кыйнады. Королеваның ак тире ярылды. Кан агылды.
  Яшь хатын кычкырды. Ләкин ул шундук иренен тешләде һәм тешләрен кысты. Коткаручы аны бөтен көче белән кабат кыйнады.
  Королева эндәшмәде, ләкин тагын да тынычланды. Аның сулышы авыр, яфрак күкрәгеннән тамчы тир тамчылары төшә, аның өстендә күкрәк күкрәкләре балкып тора.
  Коткаручы кыйнады, тире ярылды, бер тамчы кан агылды.
  Кыйнап бетергәч, ул тагын лидерга карады.
  Олы җәзалаучы башын салды:
  - Ә хәзер аның өстендә калькалар бар!
  Коткаручылар патшабикәнең аякларына имән, ясалган тимер блок бәйләделәр. Theәм кырыйларына эленгән калькалар бар иде. Куркынычсыз.
  Баш җәзалаучы боерык бирде:
  - Аны суз!
  Theәм үтерүчеләр фунт авырлыгын элмәкләргә элделәр. Уңда да, сулда да. Авырлыклар, әлбәттә, алдан әзерләнгән иде. Гомумән алганда, җәфалау подвалында бай арсенал бар.
  Олы җәза патшабикәдән сорады:
  - Сез сөйләшергә җыенасызмы?
  Ул ышаныч белән җавап бирде, газапланып:
  -! К!
  Баш җәзалаучы:
  - Без сезне үлемгә кадәр җәфалый алабыз.
  Королева ышаныч белән әйтте:
  - Хыянәт итүдән үлү яхшырак.
  Олы җәза бирде:
  - Ике яктан тагын бер авырлык!
  Коткаручылар һәр авырлыкны тыгып, асып куйдылар. Королеваның ялангач тәне тагын да сузылды. Аннан тир һәм кан катнашмасы тамды, аның тамырлары тагын да киеренке булып күренде.
  Королева тешләре аша тыныч кына елый башлады. Ул бик авырта иде.
  Олы җәзалаучы сорады:
  - Сез сөйләшерсезме? Сез императорның җариясе булырсызмы?
  Яшь хатын кысылды:
  -! К!
  Баш башкаручы тәкъдим итте:
  - Хәзер без сезнең үкчәләрегезне кыздырырбыз.
  Королева кычкырды:
  - Мин һаман да аның колы була алмыйм.
  Коткаручылар шкафтан бер шешә зәйтүн мае алдылар. Алар таракны бәйләделәр һәм кулларына салдылар . Аннан соң алар аның аякларын бик нык майлый башладылар.
  Королева, бик нык селкенеп, елап әйтте:
  - Мин әле бернәрсә дә әйтмим! Мин гулга өйләнмим!
  Коткаручылар аякны майлау эшләрен тәмамладылар. Аннары алар нечкә бүрәнәләр һәм саламны патшабикәнең аяклары астына куйдылар. Алар күкерт ташладылар һәм факел алып килделәр.
  Ут кабынды. Аның теле ялангач, кыз газапларын ялады.
  Алсу төс киеренке. Ә патшабикә авыр сулый башлады. Аннары, кызның аяклары эсселектә, ул кычкырды.
  Олы җәза мыскыллап сорады:
  - Шулай итеп, сез җария кебек император янына барырсызмы?
  Королева тагын кычкырды:
  -! К!
  Коткаручы тешләрен тешләде. Аның сигналында ярдәмчеләр утын өстәделәр. Theәм ялкын тагын да кызып китте.
  Королева үпкәсенең өстендә кычкыра башлады. Ул бик авырта иде. Theәм җәфалаучылар елмайдылар.
  Баш башкаручы сорады:
  - Яхшы, сез үз фикерегезне үзгәрттегезме?
  Королева кычкырды:
  -! К!
  Олы җәзалаучы ышаныч белән әйтте:
  "Алайса без аның күкрәкләрен дә кыздырырбыз!"
  Коткаручылар кабат кулларына май салдылар. Алар тулы күкрәкләрен майлау өчен яшь хатын янына ашыктылар.
  Алар кызыл төстәге патшабикәнең күкрәкләрен чабалар һәм бюстын кысалар.
  Газаплаучыларның кагылуларыннан августның күкрәкләре шеште һәм каты булды.
  Королева аны алды һәм кычкырды:
  - Сак!
  Майлау эшләрен тәмамлагач, үтерүчеләрнең берсе факел алып аны кабызды. Газаплаучылар утны хатын-кызның күкрәгенә китерделәр. Алар аны тантанасыз ата башладылар.
  Королева тагын да кычкырды. Бу нинди газаплы һәм газаплы иде.
  Коткаручылар тешләрен тешләделәр. Күпләрнең тимерләре бар иде, ләкин өлкән җәзаның алтыннары бар иде!
  Бу чыннан да канлы команда. Аларның тешләре җаннары кебек!
  Алар аның үкчәләрен һәм ялан күкрәген берьюлы яндырдылар.
  Коткаручы, шул ук вакытта, елмаеп, күз кысып ...
  Королева стенага язды. Бу аны бик рәнҗетә.
  Олы җәзалаучы сорады:
  - Сез императорга өйләнерсезме?
  Яшь, арыган хатын кычкырды:
  -! К!
  Баш җәзалаучы:
  - Менә хәзер аның карынын да майларга вакыт ...
  Монда принцесса эше бетте. Аны бераз ашарга җибәрделәр. Ул бик чибәр булганга, аңа боткасы өчен сөт һәм балык бирделәр. Хан кызы ашады һәм йокларга теләгән кебек тоелды.
  Ләкин миңа тагын барып, руль артында басып торырга туры килде, инде җирәнгеч тегермән ташын борып.
  Бу бик авыр, һәм мускуллар туры мәгънәдә авырталар. Augustзен читкә юнәлтү өчен, Августин кабат яза башлады.
  Коткаручылар карынны майлый башлыйлар иде, ләкин бер малай йөгереп килеп, императорның җәзаны туктату боерыгын җиткерде.
  Коткаручылар яшь хатын-кызның аяклары астында утны сүндерделәр, һәм авырлыкларны блоктан бик җентекләп чыгардылар. Аннары блок үзе, аннары рэптан патшабикә.
  Алар аны спирт белән сөрттеләр һәм ял итүдән һәм авыртудан котылу өчен аны өске каттагы бүлмәләргә алып киттеләр.
  Шул арада император залдагы гладиатор сугышларын карады. Бу шулай ук бик рәхимсез, ләкин кызыклы тамаша.
  Ике кыз сугыша иде. Берсе кызыл чәчле, икенчесе ак чәчле.
  Икесе дә бик матур, мускул, күнегелгән.
  Алар торсаларын ялангач, чалбар киеп кенә боҗрага керделәр.
  Бөек Визир императорга пышылдады:
  - Искиткеч матурлык һәм тигез көч.
  Диктатор башын салды:
  - Әйе, искиткеч, һәм бу класс!
  Блондинка кылыч һәм калкан белән коралланган, кызыл баш тридент һәм хәнҗәр белән коралланган.
  Яланаяк аяклары белән җентекләп йөрделәр, якынлаштылар.
  Аннары алар бер-берсенә ашыктылар.
  Кызыл кызыл төстәге блондинка тридентлары белән сугылды, ләкин ул җилкәсенә кылыч белән бәрелде һәм сикереп торды.
  Ике кыз да яраланды. Тамашачылар шатландылар. Аннары кызыл баш тагын блондинка аякларын чабарга тырышты. Ләкин ул аны җиңел генә кача. Сугыш көннән-көн көчәя барды.
  Кычкыру белән, кызыл баш хәнҗәрләрен блондинка күкрәгенә юнәлтте, ләкин ул калкан куйды.
  Theәм пычак сикерде.
  Ике хатын-кыз да ачуландылар һәм бер-берсенә якынлаша башладылар. Менә тагын хитлар һәм сугулар. Ике, ялангач диярлек, бергә кушылды.
  Кызлар клинчта сугыша башладылар. Диктатор билге ясады. Мурс сикереп торды һәм кызларның ялан, бераз тузанлы үкчәләренә ут кабызды. Алар аны алып кычкырырлар.
  Алар тәнәфескә киттеләр. Ләкин кызыл баш блондинкага хәнҗәр белән сугылды, һәм ул үзе муенына кылыч алды.
  Ике кыз да авырту шокыннан үттеләр, туңдылар, канлы һәм ялангач.
  Мурлар ялангач, кыз, шулай ук кызыктыргыч үкчәләрне кайнар тимер белән яндырдылар.
  Ләкин кызлар хәтта хәрәкәтләнмәделәр.
  Император болай диде:
  - Хатын-кызлар үлгәч бик кызганыч! Малайларны сугышка ташлау яхшырак булмасмы?
  Олы Визир башын салды:
  - Сез дөрес әйтәсез, һәрвакыттагыча, әфәнде!
  Аренага беренче ундүрт яшьлек ике яшүсмер керде. Алар мускуллы, чибәр, кызыл йөзү кәүсәләрендә киенгән малайлар иде. Алар кулларында кылыч тоттылар.
  Аларны каршы алырга бер үк яшьтәге һәм биек егетләр дә чыкты. Alsoәм шулай ук мускуллы, матур, танылган, кылыч урынына яшел йөзү кәүсәләре һәм кылычлар гына.
  Алар императорга һәм аның ярдәмчеләренә баш иделәр. Алар ялан, тупас, малай аякларына мөһер салдылар һәм кычкырдылар:
  - deathлемгә баручылар сезне сәламлиләр!
  Император мыгырданды:
  - Башла!
  Малайлар сугыша башладылар. Кан шунда ук түгелде, тәннең мускул тәннәрендә яралар барлыкка килде. Малайларның калканнары юк иде, һәм алар үзләре чимал сугышчылар иде, шуңа күрә сугыш озакка сузылды. Яшел йөзү кәүсәсендәге малай егылды. Мурлар аякларының ялан аякларын факел белән яндырдылар. Ул сикереп торды, ләкин тагын егылды, атты. Тагын бер малай кызыл йөзү кәүсәләренә егылды. Ләкин шунда ук яшел төстә. Өч малай эндәшмәделәр. Берсе басып торды. Hisәм аның аяк киеме канлы эзләр калдырды.
  Мурлар малайларның ялангач, шакмаклы үкчәләрен яндырдылар. Ул янган ит кебек иде. Аларны калькаларга алып киттеләр.
  Малай берничә тырма алды ...
  Император башын салды:
  - Сез көрәшүне дәвам итәрсез! Сау бул, мин сезгә иртәгәгә кадәр тормыш бирәм!
  Малайны алып киттеләр ...
  Аннары тагын унике яки унөч яшьлек тагын биш малай сары йөзү кәүсәләрендә һәм тридентлар белән чыкты. Blackәм кара йөзү кәүсәләрендә һәм рэперлар белән бер үк яшьтәге һәм биеклектәге биш малай.
  Беренчедән, золымның хезмәтчеләре акча салдылар. Аннары сугыш башланды.
  Малайлар бер-бер артлы үлә. Аның аягында бер көрәшче генә калды, сары йөзү кәүсәләрендә уникегә якын бала. Калганнары барысы да тишелгән. Evenәм хәтта ялангач үкчәләрен кайнар тимер белән яндыру аларга торырга булышмады.
  Император боерык бирде:
  - Бу малай киләсе көрәшкә кадәр яшәргә тиеш. Калганнарын арысланнарга һәм крокодилларга ташлагыз.
  Киләсе сугыш өчен дистә малайны сөңге белән чыгардылар инде. Егетләр ундүрт яки унике яшь иде. Аларга каршы бик зур керчек.
  Чынлыкта исән калу мөмкинлеге юк иде. Дөрес, балалар акыллы, һәм сугыш озакка сузылды.
  Моннан тыш, Мурлар, золымчы кушуы буенча, хәтта малайларның аяклары астында кайнар күмер ыргыта башладылар.
  Бу бик авыр булды.
  Император бик канәгать иде. Ул әкрен генә татлы, кызыл шәраб эчте һәм грейда күркә ашады.
  Малайлар бер-бер артлы үлә. Дөрес, зәңгәр йөзү кәүсәсендәге малай күзгә керчекне сөңге белән сугарга өлгерде һәм хайванның ачуын чыгарды. Аннары берникадәр вакытка ул зур мөгез суккан.
  Ахырда, монстр аны да тәмамлады.
  Гарип мәетләрне элмәкләр белән алып, кафаларга алып киттеләр.
  Аннары тагын бер көрәш: йөзү кәүсәләрендә һәм кылыч белән җиде малай, зур Африка арысланына каршы.
  Балалар, гадәттә, ун-унбер яшь иде, һәм алар гладиатор булырга омтылдылар.
  Ләкин золымның әйберләре канәгать иде. Inәм чынлыкта сугыш канлы һәм тиз арада булып чыкты.
  Олы Визир хәтта искәртте:
  - Олы малайларны кырлау яхшырак булыр иде!
  Император каршы:
  -! К! Бу дөрес.
  Арыслан малайларны аерды, ләкин үзе зыянсыз диярлек. Менә шулай сугыш булды.
  Аннары тагын бер көрәш. Бу юлы җиңел атлетика белән озын буйлы кыз чыкты. Ул шулай ук йөзү кәүсәләрен генә кигән. Аның чәчләре өч төс белән буялган: сары, кызыл, яшел. Аның кылыч һәм хәнҗәре бар иде.
  Бу очракта бу инде тәҗрибәле гладиатор һәм танылган матурлык.
  Бик зур һәм тәҗрибәле бүре аңа каршы сугышты.
  Сугыш дулкынландыргыч булыр иде. Ләкин җанварның яшь түгел һәм тиз булмаганы ачык иде.
  Шулай да көрәш бик матур. Көчле кыз ашыкмады. Ул бүре кылыч һәм хәнҗәр белән тырнап торды, һәрвакыт кача. Аннары ул аны яланаяк үкчәсе белән ияккә тибә.
  Бу йогынты бүренең тешләрен чыгарды. Completelyәм ул бөтенләй акрынайгач, герой кыз башын кисеп алды.
  Менә шулай көрәш булды.
  Яланаяк, канлы эзләр калдырып, кыз стадионнан китте.
  Аннары тагын берсе чыкты, бу юлы брюнетка. Ул киенгән, аяксыз, шулай ук йөзү кәүсәләрен генә киеп йөри.
  Аңа каршы кылычлы өч малай чыкты. Алар яшь, унике яшьләр тирәсендә, нечкә, ләкин чыбыклы. Аңлашыла ки, болар коллар, һәм аларның аркалары һәм яклары кирпечләр белән капланган. Малайларның башлары кырылган, һәм алар йөзү кәүсәләрендә, зур җилкә пычаклары зур һәм көчле кызга каршы. Аның кулында ике кылыч бар.
  Малайларның тәҗрибәсез булулары һәм үлемгә дучар булулары ачык иде.
  Император болай диде:
  - Сугыш артык тигез түгелме?
  Олы Визир болай диде:
  - Гадел секс үлгәч сезгә ошамый.
  Золым башын салды:
  - Әйе, хатын-кызлар үләргә тиеш түгел! Ә малайлар - ирләр, һәм иң кыйммәтле товар.
  Сугыш гонг сигналында башланды. Кара чәчле хатын ашыкмады. Ул малайларга мөмкинлек бирергә һәм матур көрәш күрсәтергә теләде. Малайлар җитез, кыю, ләкин ачыктан-ачык өйрәтелмәгән.
  Ләкин алар бик ярсу белән көрәшәләр. Theәм сез инде танылган малайларның сөяк тәннәренең тир белән ялтыравыкларын күрә аласыз.
  Император башын салды:
  - Искиткеч!
  Монда брюнетка егетләрнең берсен мускул, кара күкрәгенә сызды. Ул яраланды һәм кычкырды.
  Тагын сугыш ...
  Кыз ялан аягы белән малайны кабыргасына тибә. Ул авырту шокыннан егылып үлеп китте.
  Император боерык бирде:
  - Көт!
  Мур, сикереп торды да, малайның ялангач, үкчәсен кайнар тимер белән яндырды. Ул сикереп торды.
  Брюнетка тегермәнне ике кылыч белән тотты һәм башның аркасына пычак тигезлеге белән сукты. Fatлемгә китерми, ләкин аңны бөтенләй юкка чыгара.
  Мур кабат баланың яланаяк үкчәсен яндыра. Карьерларда кол малайлар гадәттә ел әйләнәсендә аяксыз эшлиләр, һәм аяк киеме итек тиресеннән катырак. Ләкин кайнар тимер аларны әле дә яндыра һәм кычкыра.
  Ул тагын сикерә. Кара чәчле хатын егетне иңәккә терсәк белән егылды. Againәм тагын баланың ялангач, түземле үкчәләре кайнар тимердән интегә.
  Гладиатор кыз малайларны үтерергә теләми. Ләкин кая барырга? Ул үз гыйбадәтханәсенә тишек белән бәрелә. Ләкин тагын Мур үкчәне саклый. Малай кычкыра.
  өстәргә тиеш .
  Малайларның берсе хатын-кызның башын кисә.
  Аннары кыз бүтәнне шакый һәм икенчесен җимерә. Императорга карый.
  Ул кычкыра:
  - Аны тәмамлагыз!
  Брюнетка кыз сулап, малайны пычаклады. Депот шәфкатьне белми. Мин икенчесен дә тәмамларга тиеш идем. Аннары өченчесен тәмамлагыз.
  Аннан соң кыз елады һәм стадионнан, яисә исемлектән, күңелсезләнгән йөз белән китте.
  Аның ялангач, нәфис аяклары канлы, киселгән аяк эзләрен калдырды.
  Киләсе сугыш тагын да кырысрак булды.
  Ялан торсалы ике зур ир-ат гладиаторы чыкты. Ун-унбер яшьлек җиде малай аларга каршы сугышты. Ир-атларның зур кылычлары, малайларның кечкенәләре бар иде.
  Бу, әлбәттә, аяусыз көрәш. Aәм аяусыз, әйдәгез аны кыйныйбыз.
  Малайлар егылып үләләр, кан чыгаралар.
  Ләкин кайвакыт алар ир-ат гладиаторларын сызарга да өлгерделәр. Theәм җәрәхәтләр китерегез.
  Император билгеләп үткән:
  - Конкуренцияле көрәш!
  Олы Визир болай диде:
  - Әйе, патша. Малайлар кыйммәтле товар булмаса да, сез алар өчен бераз кызганасыз!
  Деспот башын салды:
  - Әйе, кызгану кеше өчен түгел! Бу сугышчыларның ясаганнары яхшы, ләкин киләсе тапкыр мин аларга арыслан җибәрермен!
  Ахырда, ике малай тридентлар һәм челтәр белән чыкты. Шулай ук яшь, унөч яшьләр тирәсендә, тәҗрибәсез һәм чәчләре чәчле. Сугыш алдыннан малайлар еш кына чәчләрен парикларга кыралар, соңрак керем ала алалар.
  Алар малайларга юлбарыс җибәрделәр.
  Балалар ятьмәне ташларга тырыштылар, ләкин юлбарыс аны ертты һәм балаларны кисәргә ашыкты.
  Император җырлады:
  - Мин юлбарыс, мәче түгел,
  Хәзер минем эчендә яшәү ...
  Барс түгел, барс!
  Эш ниһаять тәмамланды, һәм Августинның уйлары өзелде. Ул кичке ашка китте. Тоткын кызларга киемнәрен чыгарырга кушылды. Алар ялангач иде, чиләкләрдән җылы, кояш белән җылытылган су коелды. Аннары кызларны кичке ашка алып киттеләр. Августинга кабат сөт һәм тавык аягы бирделәр.
  Аннан соң мине камерага алып киттеләр. Йокларга ятар алдыннан, кыз, әлбәттә, дога укыды, матраска егылды һәм шундук йокыга китте.
  
  
  РУС ПРЕЗИДЕНТЫ ВЛАДИМИР ЗЕЛЕНСКЫ
  Инаугурациядән соң Владимир Зеленский Рада таркатылуы һәм иртә парламент сайлаулары үткәрелүе турында игълан итте. Бу гадәттә көтелгән иде. Ләкин Россия белән мөнәсәбәтләр киеренке булып калды. Владимир Путин Зеленскийны җиңүе белән котламады һәм Украинадагы президент сайлауларын танымады. Ләкин бу хәтта яңа яшь лидерга файда китерде. Милләтчеләр аңа шик белән караганнар, аны үзләренеке дип таныганнар. Көнбатыш Путинның чыннан да агрессор булуын аңлады. Ukraineәм Украинага ярдәмне көчәйттеләр. Шулай итеп ул сәламәтлек өчен башланып, тынычлык өчен тәмамланды. Зеленский аны алды һәм Радага яңа сайлауларда бик көчле чыгыш ясады. Парламент күпчелеген алу белән идарә иттеләр. Аннары ул берничә референдум үткәрде. Шул исәптән конституцион реформа.
  Президент вәкаләтләре сизелерлек киңәйтелде. Киресенчә, Рада чикләнгән. Шуннан Зеленский хәлиткеч реформалар һәм модернизация үткәрә башлады.
  Шул ук вакытта Донбасста мәкерле адым уйлап табылды. Сугышчы Анастасия Орловага кызыклы вариант тәкъдим иттеләр. Украина һәм Көнбатыш разведка хезмәтләре ярдәмендә ул Луганск һәм Донецк өлкәләре губернаторы булачак. Аннары ул Украинада рәсми әгъза булачак, торгызу һәм зур шәхси көч өчен акча булачак. Evenзегезнең армиягез дә. Ягъни, Кадыров варианты. Россия Чечняга бәйсезлек биргәндә, рәсми рәвештә аның белән идарә итүен саклап калды.
  Бу вариантны кыр командирлары арасында йогынтысы булган Анастасия Орлова кабул итте. Әйтергә тиеш, бу хатын бик чибәр, блондинка иде, һәм, гадәттә, салкын кышта да ул аяксыз йөгерде.
  Анастасия Яңа Россиянең "урлау" җитәкчелегенә каршы сугыш игълан итте. Ул бик сугышчан һәм абруйлы кыз. Sheәм ул үзенең резиденциясен Новоазовскка нигезләде. Халыкның һәм милициянең бер өлеше аны яклады.
  Анастасия, аяксыз кызлар батальоны белән берничә рейд ясады һәм берничә шәһәрне яулап алды. Localирле сугышлар башланды. Сугыш башланды.
  Анастасия бик оста эшләде һәм чит илләрдән акча алды. Моннан тыш, аның Россиядә ярдәме бар иде. Шул исәптән хатын-кызлардан. Путинның авыруы да уңышка ярдәм итте. Күрәсең, Россиянең амбицияле президенты үзен чиктән тыш арттырган. Бу шартларда Россиядә лидерлык бүленде. Анастасия моннан файдаланды һәм Донецкны яулап алды. Seriousитди ярдәм алганнан соң.
  Сугыш шулай ук Луганск белән башланды. Ләкин артык энергияле түгел. Милиция бер-берсен үтерергә теләмәде.
  Ахырда, Новороссия Президентына сайлаулар үтте, һәм Анастасия җиңде. Аны шунда ук АКШ һәм Киев таный. Аннары бүтән Көнбатыш илләре, һәм бөтен дөнья!
  Зеленский үз сүзендә торды, Новороссиягә Украина эчендә махсус статус бирде. Донецкта сары-зәңгәр флаг кабат күтәрелде.
  Күптән көтелгән тынычлык килде.
  Зеленский коррупция белән актив көрәште, хәтта икътисади җинаятьләр өчен үлем җәзасын кертте. Профессиональ команда белән катгый һәм оста идарә итеп, Владимир Зеленский Украинага югары үсеш темплары бирде. Ил күтәрелә иде, һәм яңа лидерның көче ныгыды. Россия белән мөнәсәбәтләр яхшырды. Путинны алып, аны амбицияле һәм агрессив иткән инсультка нәрсә ярдәм итте.
  Россиядә Зеленскийның популярлыгы арта иде. Ул көчле докладчы, сөйкемле кеше, популист иде. Коммунист түгел, ләкин анти-коммунист та түгел. Сулда да, рус олигархлары арасында да популяр. Россия яшьләре арасында бик популяр. Интеллектуаль һәм егет. Ул акыллы булып тоела, ләкин ул дәвамлы хакимиятне кулга алды. Әйе, әлбәттә, лидер, шул ук вакытта джентельмен! Cultureгары культура, ләкин халык аңлый һәм ярата. Идарә итүдә чын талант. Зур оештыручы.
  Шулай итеп, биш ел Украинаның чәчәк атуы һәм күтәрелүе үтеп, Зеленскийның көче ниһаять ныгыды, сенсацион тәкъдим килде.
  Рәсәй белән берләшү. Зур көче булган уртак президент белән бердәм дәүләт төзегез. Әлбәттә, популяр сайланган.
  Рәсәйдә элита аптырашта калды. Нинди хәрәкәт! Бу вакытта Путин җитди авырудан зәгыйфьләнде һәм популярлыгын югалтты. Димәк, ул сугыша алмаган, ким дигәндә тулы булмаган. Медведев үзе, гомумән, көрәшче түгел һәм халык яратмый.
  Менә Зеленский союз дәүләте президенты булырга тели һәм ... Аның мөмкинлекләре чын! Беренчедән, Көнбатыш Владимир Зеленскийны Россия һәм Украина президенты итеп күрергә теләр! Ул үзен бөтенләй Көнбатыш һәм Европа сәясәтчесе итеп күрсәтте. Икенчедән, Зеленский Россиядә һәм аеруча Украинада популяр. Өченчедән, көндәшләр юк. Путин каты авырый, Медведев зәгыйфь һәм популяр түгел, Зюганов һәм Жириновский бик карт. Башка лидерлар юк. Моннан тыш, дүртенчедән, Россия һәм Зеленский олигархлары ярдәме бар.
  Әйе, бу Россия президентлыгына бик җитди кандидат икәнлеге аңлашыла. Аның көче, харизмасы, гаҗәеп ораторлык бүләге бар. Көнбатыш һәм Россия массакүләм мәгълүмат чараларының ярдәме. Өстәвенә, иске һәм күңелсез лидерлар астында Россия политикасында яңа популярлык.
  Кыскасы, тәкъдимне кабул итүдән баш тарту да, куркыту да уңайсыз. Путин икенче тапкыр инсульт кичерде. Медведев Россия президенты вазифаларын башкаручы булды.
  Әлбәттә, Зеленскийның җиңүе факттан ерак. Мин Украинаны яулап алырга телим. Медведевның Путиннан узып китү теләге бар! Ләкин Зеленский белән сайлау кебек куркыныч тудырырга кирәкме?
  Ләкин, Россия халкы Украина белән берләшү идеясын хуплады. Йөзләгән, меңләгән кеше урамга чыкты - таләп иттеләр: славян кардәшләренең бердәмлеген. Демонстрантлар Мәскәүдә полиция белән бәрелештеләр. Күп кеше җәрәхәтләнде. Протест дулкыны күтәрелә башлады.
  Коммунистлар, ниһаять, Зюгановны, төгәлрәге, череп беттеләр, һәм яшь җитәкчелек кешеләрне урамга чыгара башлады. Режим үзгәрүен таләп итү.
  Милләтчеләр шулай ук алга чыктылар, үзләренең көчле һәм амбицияле лидерлары бар иде. Майдан көннән-көн модага әйләнде. Полициягә ташлар һәм Молотов коктейльләре ыргытылды. Халыкның күптән җыелган ризасызлыгы көннән-көн үзен күрсәтә башлады.
  Медведев куркынычсызлык советы үткәрде.
  Күпчелек әгъзалар берләшүне якладылар - шайтан буяган кебек куркыныч түгеллеген китереп. Административ ресурслар һәм пропаганда - зур көч! Кешеләр баш миен яхшылап юарга мөмкин, һәм алар, гадәттә, хакимияттәге партиягә тавыш бирәчәкләр.
  Россия миллиардерлары шулай ук Медведевка тугры булырга ант иттеләр, алдан әйтеп була, озак вакыт хакимияттә иде һәм һәркемне азрак канәгатьләндерде.
  Миллионер Дерибаско логик яктан билгеләп үтте:
  - Без сайлау кампаниясен стильдә үткәрергә тиеш: Медведев бүген Путин, һәм Зеленский безнең өчен куркыныч түгел!
  Роман Абрамович абруйлы итеп әйтте:
  "Без Ельцинны дүрт процент рейтингы белән сайлау чокырыннан чыгардык, һәм без сезне тагын да күбрәк чыгарырбыз!" Безнең акча һәм массакүләм мәгълүмат чаралары - безнең гарантия!
  Прохоров раслады:
  - Без Украинадагы кебек байларга шундый зур салым теләмибез, һәм без сезнең белән торырбыз!
  Дмитрий Медведев кулын өстәлгә сугып игълан итте:
  - Аннары без интеграция һәм берләштерү тәкъдимен кабул итәбез!
  Украина белән Россия арасында берләштерү килешүе имзаланды. Шунда ук көч балансы үзгәрде. Президент сайлаулары өч ай эчендә булырга тиеш.
  Президентка язылу өчен, йөз мең имза җыярга, яки туксан мең долларлык депозит ясарга җитә, ул икенче турга чыккач кына кайтарылачак. Бу чыннан да көлке кагыйдәләр. Рәсәйдән һәм өлешчә Украина законнарыннан алынган.
  Табигый, президентлыкка кандидатлар күп булыр; Медведев командасы, күрәсең, бу алар өчен тагын да отышлырак булыр дип уйлаган! Сайлаучыларның хәрәкәте хакимияткә беренче турда өстенлек бирәчәк, диләр. Икенчесендә Медведевка һәркем ярдәм итәчәк. Ничек кенә булмасын, вакытлыча президент аңа өметләнә иде. Itәм башланды ...
  Анастасия Орлова, бу аяксыз Клеопатра, Зеленскийның йөзгә каршы булачагын әйтте. Путин һәм Медведев аждаһасына каршы ул Ланселот.
  Матбугатта каты һөҗүмнәр булды. Кайберләре Зеленский ягында, икенчеләре Медведев ягында.
  Кандидатларны теркәү вакыты башланды. Россиядә турбулентлык булган. Джохар Дудаевның улы Кавказда пәйда булды һәм җиһад игълан итте. Ислам өлкәләрендә киң колач алды. Күпчелек белгечләр монда CIA колакларына шикләнәләр. Моннан тыш, Трампның президенты ахырында, һәм без ким дигәндә кайбер җиңүләр яулап алырга тиеш. Рәсәй тәхетендә Зеленский - зур җиңү! Шулай да, Зеленский Рәсәйне Путин җитәкчелегенә караганда күпкә көчлерәк, аеруча икътисадый яктан бөек ил итә ала, дип әйтүчеләр дә бар.
  Шуңа күрә фикер Көнбатышта да бүленде. Берләшкән Украина-Россия дәүләте, әлбәттә, көчле берләшмә һәм бөтенләй шаяру түгел. Бу чыннан да монстр булырга мөмкин. Табигый, Россия куркынычсызлык көчләре дә берләшүне якладылар. Моннан тыш, Анастасия - салкын хатын. Ул, кызлар батальоны белән, барлык чибәрләр дә аяксыз һәм бикинида иде, шакыды һәм Россия махсус көчләрен җиңде. Зеленскийның бик җанатарын җимерер өчен тузан җыйгач.
  Кызлар аяксыз һәм бикинида искиткеч көрәшкәннәрен күрсәттеләр! "Вимпель" махсус төркеме кайнар хатын-кызлар белән җиңелде. Нәтиҗәдә, комачауламаска карар кабул ителде, һәм Новороссиядә Украина яклы җитәкчелек хакимияткә килде.
  Анастасия Зеленки өчен кампания алды . Сугышта кыз үткен, нечкә дисклар, бумеранглар, гранаталар белән аяклары белән ташларга белә иде. Бикини кигән сугышчылар легендар булып киттеләр. Кызларның тулы полкы, аларның һәрберсе бөтен бүленешкә лаек. Бу бик зур көч!
  Анастасия кардан ашыкты, кызыл, яланаяк үкчәләре ялтырап торды. Кыз җырлады:
  Космос киңлегендә, миңа ышан, төш бар,
  Ул күктә кояш нуры кебек ...
  Сварог күзлегендә тынычлык һәм сафлык бар,
  Ул безнең өчен, Гайсә яңадан тереләчәк!
  
  Без якты язмыш тудырырбыз,
  Ул майда кояш кебек балкып торачак ...
  Ләкин мин аңламыйм, күпме вакыт чиста булырга мөмкин,
  Нинди явыз язмыш безнең белән уйный!
  
  Ватаныңны сакла, рыцарь,
  Күктәге йолдыз балкып торсын ...
  Без туган җирнең киңлеген саклыйбыз,
  Планета мәңге оҗмах булсын!
  
  Ләкин коточкыч коммунизм нәрсә эшли ала?
  Ул Ватан флагын куәтле итәчәк ...
  Fәм ярсу фашизм юкка чыгачак,
  Без дошманны бик каты сугачакбыз!
  
  Йөрәгебезне Ватаныбызга бир,
  Бик якты җылылык белән балкырга ...
  Без сугышны ахырга кадәр дәвам итәрбез,
  Weәм без Fuhrerны бер сугу белән юк итәрбез!
  
  Иптәш Сталин әтисен алыштырды,
  Без төрле буын балалары ...
  Урда утта тәмугта юкка чыгачак,
  Ленин генийы Гадәнгә юл күрсәтәчәк!
  
  Россиядә һәр малай гигант,
  Кызлар сугышырга өйрәтәләр ...
  Чиксез кодрәтле Ходай безнең өчен бер,
  Без руслар һәрвакыт көрәшә алдык!
  
  Без ирешәчәкбез, тиздән ышанам, без барысына да ирешәчәкбез,
  Галәмдә югарырак нәрсә юк ...
  Комсомол әгъзасы көймәне күтәрде,
  Фухрерны түбәгә сугыгыз!
  
  Бүтән коммунизм, идеялар юк,
  Алар матур һәм бәхет китерәчәк!
  Theәм Фухрер - җинаятьче,
  Бик мәкерле, бик кара!
  
  Мин кыз - көрәшченең бөеклеге,
  Яланаяк, ул салкынлык белән кыю йөгерде ...
  Минем калын бөртегем алтыннан эшләнгән,
  Мин тиз роза ясадым!
  
  Миллиард идея барлыкка килергә мөмкин
  Коммунизмда ватанны ничек оештырырга ...
  Фрицны күрсәң, аны каты кыйна,
  Бу канлы Адольф тәхеттә утырмасын өчен!
  
  Фашистларны кулыгыз белән кыйнагыз,
  Дөресрәге, аларны чана белән кыйнагыз ...
  Әйдәгез, Идел буйлап җил белән йөрик,
  Кәҗәләрне изергә уйламыйбыз!
  
  Ватан өчен солдатлар үстерербез,
  Кызлар һөҗүмгә ашыга ...
  Матурлык пулеметка юнәлтелде,
  Гитлерның җәзасы авыр булачак!
  
  Беркем дә урысларны җиңә алмый,
  Фашизм бүре тәҗрибәле шайтан булса да ...
  Ләкин аның аюы көчлерәк,
  Кайсы заказ яңасын төзи!
  
  Ватан өчен, Сталин өчен йөгер,
  Комсомол әгъзалары аяксыз ашыга ...
  Нацистлар кайнап торган су белән кыйналдылар,
  Чөнки Бөек руслар иң салкын!
  
  Горур кызлар Берлинга керәчәк,
  Алар аяксыз эзләр калдырырлар ...
  Алар өстендә алтын канатлы керуб,
  Алар көмешне энҗе энҗеләре кебек әйләндерәләр!
  Кыз җырлый, ләкин ничек көрәшә! Ул һәм аның дүрт партнеры бервакыт милицияне Иолайскта җиңелүдән коткардылар .
  Аннары бикини һәм аяксыз биш кыз бөтен армия белән керделәр.
  Әйе, бу бик тамаша иде.
  Анастасия пулеметтан бик күп атты, дошман сызыгын кисеп алды, аннары аяк бармаклары белән берьюлы берничә нечкә диск ыргытты. Бу башлар киселгән.
  Анастасия җырлаячак:
  - Изге Рус өчен!
  Наташа шулай ук атты, дошманнарны кырды һәм кысты, аяк белән граната ыргытты, танкны җимерде:
  - Сварог өчен!
  Аннары алтын чәчле Зоя аңа чират бирә. Alsoәм ул шулай ук аяк бүләк белән үлем бүләген ыргыта һәм кычкыра:
  - Родновери киләчәге өчен!
  Аврора аларга тиз арада иярәчәк. Hisәм яланаяк үкчәсе белән ул үлем бүләкен җибәрәчәк, кычкырып:
  - Зур чикләр өчен!
  Аннары Светлана керәчәк. Ул шартлаячак, аннары пулеметтан, һәм аяк бармаклары белән юк итү җибәрәчәк ...
  Яланаяклы матурлык кычкыра:
  - Романовларның кайтуы өчен!
  Әйе, Анастасия патша империясен торгызу тарафдары иде. Чынлыкта, Рәсәйдә барыбер патша бар. Алайса, нигә легаль монархия булдырмаска? Моннан тыш, күп буын Европа патшаларының каны Романовлар тамырларында ага. Бу аларның токымы? Путин нинди гаилә, һәм аеруча Лукашенко? Алар кем булырга тиеш? Ләкин Романовлар - Аллаһының майланганнары!
  Анастасия һәм аның дуслары бикинида бик күп могҗизалар күрсәттеләр. Ул шайтан кебек сугышты. Ләкин соңыннан ул Путин белән бәхәсләште һәм Зеленский ягында. Гомумән алганда, Анастасия Украинаның рәнҗетелүен күрде, һәм гаделлек хисе көчәя, ул көчсезләр ягында!
  Анастасия һәм аның бишесе Новоазовскка каршы һөҗүмне кире кактылар, аны фетнәче итеп кулга алырга тырышканда. Хакимият көчләренең тулы баганасы киселде һәм коралсызландырылды.
  Аннан соң әсирләр йөзләренә егылып, Анастасияне һәм бүтән кызның ялангач, тузанлы аякларын үбеп алдылар.
  Кыз Новороссия әсирләренә фәлсәфи рәвештә әйтте:
  - Мин сине үтерергә теләмим! Син минем абыйларым! Мин сезнең патшабикә булырмын!
  Гомумән, Новороссия Анастасияне күп зыян яки зур югалтуларсыз кабул итте. Дөрес, блондинка терминаторы Донецк республикасы губернаторының башын кисеп алды һәм аның сакчыларын үтерде, күбесенчә Кавказлылардан.
  Анастасия күптәннән легенда булып тора. Кырымда ул шундый могҗизалар кылды, ул Россия Федерациясе Герое йолдызын алды. Ансыз, бикинидагы партнерлары белән алай эшләмәс иде. Ләкин аннары Анастасия алынды һәм бөтен Россия премияләреннән мәхрүм ителде. Шул исәптән сугышта Россия махсус көчләрен үтерү өчен, алар аны чыгарырга тырышканда. Хәтта җинаять эше кузгатылды.
  Ләкин алар бәйсез Новороссия белән зур сугыш башларга батырчылык итмәделәр. Моннан тыш, Путин авырып китте, ансыз беркем дә җаваплылык алырга теләмәде.
  Бигрәк тә Медведев, гомумән, аның эчәгендә һәм рухында лидер түгел. Ләкин аюлар Россия олигархларына һәм Путинның әйберләренә туры килгән - алар җиңел генә идарә ителергә мөмкин.
  Мөмкин булганча, Зеленскийга каршы зур пропаганда машинасы күтәрелде. Алар барысын да гаепли башладылар. Ул наркоман, карак һәм оффшор компанияләре аша миллиардлаган акча җибәргән, һәм ул гомумән гей булган.
  Өлкә язарга китте. Ofәм, әлбәттә, шаһитләр, төрле ышандырулар бар иде. Шул исәптән гомосексуализмда гаепләүләр. Кандидатларны теркәү әле яңа гына башланды, пычрак инде.
  Сайлауларда катнашырга теләүчеләр саны, украиннар да, аеруча руслар да бик зур булып чыкты. Коммунистлар да, милләтчеләр дә менделәр. Кинәт хәтта карт һәм авыру Зюганов та тавыш бирергә килде. Гәрчә ул Россия Федерациясе Коммунистлар партиясе председателе вазифасыннан киткән булса да. Афонин , Удальцов һәм Грудинин да сайлауга киттеләр . Generalәм, гомумән алганда, сул канатлы кандидатлар бар, аз билгеле, ләкин грейхундлар. Soәм бик күп кеше президент булырга тели! Туксан мең доллар турында нәрсә әйтеп була? Бу чыннан да Россия стандартлары буенча шундый зур күләмме?
  Танклар менәргә әзер иде. Ә эшкуарлар, рәссамнар, эстрада фигуралары, язучылар. Әйе, язучылар да актив. Yourselfзегез өчен реклама ясагыз. Туксан мең доллар алай түгел. Шулай итеп, ECСК йөзләгән гариза алды.
  Сайлаулар! Нинди шоу булып чыкты! Хәтта Алла Пугачев президентка дәгъва итте. Ничәп юк? Алка оныта башлады , бәлки ул үзен искә төшерер! Картлардан uriрий Лужков президентка менде. Күрәсең, мин дә үземне искә төшерергә теләдем.
  Әлбәттә, мондый тамаша Владимир Волфовичсыз эшли алмас иде. Ләкин бу юлы сайлауларда аның улы Игорь Лебедев та, уң кулы Дегтярев та катнаштылар. Алар шулай ук өч баганада сайлауга киттеләр.
  Милләтчеләр дә күчтеләр. Әлбәттә, төрмәдә утырган легендар Демушкин , һәм, кызык, "iderрмәкүч", "Металл коррозия" лидеры, һәм "Коловрат" рок төркеме башлыгы президентка һәм башкалар өчен көрәште.
  Әлбәттә, эстрада җырчылары да кампаниягә киттеләр. Менә Филип Киркоров һәм Николай Басков. Аларның югалтырлык әйберләре дә юк. Мондый хәрби сакчылар урнаштырылды.
  Тимуте һәм Витас , һәм, гомумән алганда, күп кеше кампаниягә китте.
  Әлбәттә, очраклы түгел! Медведевның планы икенче турда аңа тавыш бирәчәк күп санлы кандидатларны тәкъдим итү иде. Гомумән план кызыклы. Медведевның рейтингы Зеленскийныкыннан түбән. Хәйләсез җиңеп булмый!
  Ләкин Ельцинның бәясе дә юк иде, ләкин ул Зюгановка каршы җиңә алды. Дөрес, соңгысы сайлауларны дөрес булмаган кебек үткәрде: максатсыз оттыру!
  Бу очракта Медведев гадәттән тыш һәм бик талантлы кешегә каршы.
  Шуңа күрә монда бик күп эш бара. Соловьев тамашасында Зеленский аңа гел пычрак ыргытылды. Дөрес, аннары бер кыз Соловьовның йөзенә аяк бармаклары белән туңдырма ыргытты. Ул күзен йомды. Шуннан Зеленскийга пычрак ыргыту куркынычсызлыгы ачыкланды! Бу егет, украин бөркете кебек!
  Гомумән, Россия җәмгыятендә бердәмлек юк иде. Зеленскийга бик күп кеше ярдәм итте. Кебек, чыннан да яшь кан һәм югары нефть һәм газ бәяләресез Украинаны күтәрә алды! Ә Медведев турында нәрсә әйтеп була? Ил турыдан-туры нефть һәм газ долларына батып бара, һәм икътисад тулысынча тукталып кала. Growthсеш юк, эшсезлек кенә арта.
  Медведев, гадәттә, барлык политиклар арасында иң югары анти-рейтингка ия . Гәрчә нәкъ менә ни өчен олигархлар өчен файдалы. Без аларга күбрәк бәйләнгән саен, без шулкадәр контрольдә торабыз. Россия хакимияте ашыгыч рәвештә һәркемнең хезмәт хакын һәм пенсиясен күтәрә башлады. Кайвакыт ...
  Моннан тыш, Медведев хәтта пенсия яшен ике елга кыскартырга тәкъдим итте. Кебек, барысы да халык файдасына. Пенсияне арттыру һәм пенсиядән соң эшне хезмәт озынлыгы итеп санау өчен үзгәрешләр кертелде.
  Медведев һәм түрәләр онытмады. Алар басып торалар һәм аңа тавыш бирәләр. Аерым алганда, халык турында керемнәр турында декларацияләр юкка чыгарылды, һәм мең долларга кадәр бүләкләр рөхсәт ителде. Бу, әлбәттә, түрәгә ошады. Чит илдә күчемсез милек, шулай ук счетлар булырга рөхсәт.
  Тәмәке тартучыларны җиңү өчен, тәмәкегә каршы закон шактый җиңеләйтелде. Төнлә спиртлы эчемлекләр сатуга рөхсәт иттеләр, хәтта комарлы уеннар да легальләштерелде. Соңгысын олигархлар каршы алдылар, чыннан да, нигә мондый керемнәрне югалталар һәм аны җир астына алалар.
  "Кукла" программасы кайтты. Алар телевидениедә күбрәк эротика күрсәтә башладылар.
  Медведев шулай ук амнистия игълан итте, һәм хәтта тоткыннарга ярдәм акчасы түләргә кушты. Бу шулай ук тавышларның шактый проценты. Ә тоткыннар үзләре һәм гаиләләре.
  Гомумән, Медведев лозунгны алга куйды: күбрәк ирек! Чыннан да, Россия Путин деспотизмыннан арыды. Телевизордан ялангач хатын-кызны күрмәгәч!
  Showәм, әлбәттә, күрсәтергә омтылды: тормыш иркенләнде, тормыш кызыклырак булды!
  Медведев шулай ук алкоголь бәяләрен төшерде һәм телевизордан сыра рекламасына рөхсәт бирде. Чынлыкта, нигә артык ерак китәргә.
  Ләкин Кавказда сугыш башланды. Путин киткәч, альпинистлар тагын да өстенлекләр һәм хокуклар таләп итә башладылар. Theirәм аларның амбицияләре үсә. Моннан тыш, Төркия Кавказга активрак басым ясый башлады, аларның амбицияләре үсә, аеруча Сүриядә Эрдоган аның фикеренә бик аз кабул ителгәнгә. Нефть бәяләренең төшүе һәм, нәтиҗәдә, газ бәяләре төшү белән хәл кискенләште. Мадуро режимы җимерелгәннән соң Венесуэла җитештерүне арттырды . Ниһаять, АКШ һәм Иран татулаштылар, һәм Ливиядә бердәм хакимият булдырылды.
  Нефть бәяләренең төшүе Россия суммасын җимерде, инфляцияне кабызды, хезмәт хакы һәм пенсиянең бәясен киметте.
  Кавказдагы сугышчыларның активлыгы Медведевка каршы уйнады.
  Алар аның Путин мирасын саклап кала алмавын әйттеләр. Generalәм, гомумән алганда, еш була торган нәрсә: супер йолдыз үзен зәгыйфь варис итеп куйды.
  АКШ та, гарәп илләре дә, хәтта Иран Кавказда сепаратизмга этәргеч бирделәр. Ләкин куркынычсызлык көчләре арасында каршылыклар килеп чыкты. Кайберәүләр Путинның күптәнге партнеры Медведевны президент итеп күрергә теләделәр! Башкалар иң популяр Сергей Шойгу куярга тиеш иде.
  Ләкин соңгысы олигархлар һәм индустриалистлар тарафыннан хупланмады. Алар аны бик сул канатлы дип саныйлар, һәм миллиардерлар бер кешенең диктатурасыннан арыганнар. Барысы да тәхеттә либераль һәм Көнбатыш белән татулашуны теләгәннәр. Медведев, президентлыкка кандидатларны теркәү вакыты беткәнче көтеп, Шойгуны эшеннән азат итте. Армиядә тәртипсезлек тудырган нәрсә.
  . 2 бүлек.
  Аннары Медведев Шойгуга озак вәгъдә ителгән маршал дәрәҗәсен бирде һәм аңа вице-премьер урынбасары вазифасын бирде. Шулай ук популист хәрәкәт. Ләкин ничек кенә булмасын, сайлау алдыннан булган хәл президент вазифаларын башкаручы яклы түгел иде.
  Зеленский яшьрәк, уңышлырак, сүзлерәк, баллар җыя. Ул теркәлгәндә дә, ике йөздән артык президент кандидатлары бәхәссез лидерлыкны саклап калдылар. Ләкин Медведевка әле икенче урын өчен көрәшергә туры килде. Көтмәгәндә, Алла Пугачева икенче турга чыгу өчен аның көндәше булды. Озак вакыт чыгыш ясамаган һәм PR белән аеруча кызыксынмаган картайган прима кинәт рейтингка менде.
  Бәлки бу сәясәтчеләрне рәнҗеткән реакция булгандыр. Жириновский һәм Зюганов, киресенчә, рейтингта кискен кимеде. Халык бу сәясәтчеләрнең икесеннән дә бик арыды. Моннан тыш, яшь һәм оригиналь лидерлар сайлау мәйданында пәйда булдылар.
  Төрмәдә шәһит образын алган Демушкин өстәлде . Сурайкин әле дә рейтинг ала алмады, ләкин аның партиясенең тагын бер әгъзасы, Россиянең иң яхшы профессиональ боксчысы Сергей Ковалев та балл җыя башлады.
  Гомумән, Сергей Ковалев кызыклы егет булып чыкты. Ул Мәскәү мэры вазифасына дәгъва итте һәм көтмәгәндә барысы өчен дә икенче булды. Ул Россия Коммунистлар партиясенә керде. Alsoәм ул үзенең рейтингын яхшырта башлады.
  Әйтергә кирәк, Сергей Ковалев - бик яхшы боксер - россиялеләр арасында иң яхшысы, хәтта Костя Tsзюдан да өстен.
  Сергей Ковалев шулай итеп терминатор һәм Медведевка куркыныч астында.
  Дөрес, күпчелек Россия тикшерү хезмәтләренең рейтингы бар һәм ... О. президентка артык бәя бирделәр. Ләкин реклама җентекле иде. Ләкин Медведев бик бәхетле булмады. Путиннан соң, ничектер байлык стингер булды. Нефть бәяләре төшүен дәвам иттеләр, рубль алмашу курсы да төште, бәяләр тиз күтәрелде. Кавказ тагын да активрак яна иде. Хәтта Кадыров кешеләре дә сугышчылар ягында сугыша башладылар. Бу хәл. Аннары Талибан Таҗикстан белән чик буендагы Россия гаскәрләренә һөҗүм итте.
  Шулай итеп, Россия гаскәрләре әзер түгел иде. Медведев үзен тагын урнаштырды. Моннан тыш, Оборона министрлыгында һәм Финанс министрлыгында урлау белән бәйле җәнҗал ачыкланды . Медведевның күптәнге дусларына күләгә төште. Рәсәйдән йөзләгән миллиард доллар кем урлаган дигән шик туды. Шулай ук шикләр. Массакүләм мәгълүмат чаралары мыскыл иттеләр ...
  Зеленский шоу кебек тыныч, профессиональ рәвештә сайлау кампаниясен үткәрде. Жириновский, һәрвакыттагыча, хакимият өчен үзенә караганда күбрәк эшләде. Зюгановны черегән йомырка белән ыргыттылар. Аннары тагын вакыйгалар ...
  Әлбәттә, Ксения Собчак сайлауларда катнашты, һәм ул коникны ташлый алмады. Ул аны алып, Жириновскийның йөзенә торт ыргытты. Sheәм ул игътибарын җәлеп итте. Бу шулай ук бик эпик вакыйга булды.
  Александр Поветкин сайлауларда да катнашкан. Рәсәй боксчысы, Ешуага оттырганнан соң , озак кайта алмады, аннары үтеп баручы көндәшләр белән берничә тапкыр көрәште һәм җитдирәк көрәштә өзелде. Карьерасын тәмамлап, ул сәясәткә керде һәм милләтче партия булдыра башлады.
  Әлегә зур уңышсыз.
  Поветкин, ләкин телевизион бәхәс вакытында көндәшен йөзенә кыйнады. Ул үзен аерды һәм бу аның рейтингын бераз күтәрде.
  Гомумән алганда, сайлаулар истерик иде.
  Алар телевизион бәхәсләр үткәрделәр: җавап бирергә утыз секунд бирделәр, һәм бәхәс булды. Кичәләр, сугышлар, җәнҗаллар. Бөтен фарс.
  Медведев оятсыз күтәрелде , ләкин аның рейтингы үсмәде диярлек. Икенче турга чыгу әле дә шик астында.
  Зеленский киң марҗа белән алда иде. Моңа гаҗәпләнәсе юк! Биш ел эчендә Владимир эшсезлекне туктатырга һәм барлык заводларны, заводларны торгызырга, яңаларын төзергә өлгерде.
  Зеленскийның казанышларының берсе - авыл хуҗалыгын үстерү һәм альтернатив энергия чыганаклары.
  Украинада, аеруча, атмосфера басымы аермаларыннан эшләгән һәм зарядланган электр станцияләре барлыкка килде. Шулай ук геотермаль электр станцияләре. Күп нәрсә. Ионосфера энергиясен куллануны кертеп . Фән нефтькә һәм газга каршы чыкты.
  Чын сенсация Украинада синтетик азык җитештерүче һәм аны Кытайга китерә торган үсемлек күренеше булды. Рәсәй азык-төлек экспортын киметте.
  Украиннар арасында шулай ук кандидатлар бар иде. Аерым алганда, Владимир Кличко. Танылган боксерга карьерасы авыр иде. Рингка кайтты: Чар һәм Тайсонны җиңү Ачу . Ләкин Ешуага каршы өченче матч , ул тагын оттырды, ләкин күп акча эшләде. Heәм ул бокстан соңгы пенсиясен игълан итте.
  Ләкин соңыннан ул кире кайтты. Ул Киевта Гасьев белән сугышты һәм җиңде. Аннан соң ул тагын көрәште һәм дөнья чемпионы исемен яулады - ниһаять, Форман рекордын да , Джо Луи рекордын да бозды. Аннан соң ул берләшкән Россия һәм Украина президентына кандидатурасын игълан итте. Ukraineәм әйтергә кирәк, украиннар арасында Владимир Кличко Зеленскийдан соң икенче урында. Бокс буенча олы яшьтә булуына карамастан, Владимир Кличко сайлау кампаниясе вакытында үзеннән егерме яшь кечерәк боксчыга каршы мәҗбүри оборона үткәрде. Againәм ул тагын нокаут белән җиңде.
  Аннан соң Владимир Кличко рейтингы сикерде, һәм ул Медведевка якынлашты, икенче турга мөмкинлек алды.
  Гомумән алганда, бу сайлауларда бер бәхәссез фаворит бар иде: Зеленский, һәм икенче урын өчен бик тыгыз көрәш булды. Икенче урын өчен көрәштә Медведевны кыска гына узып киткән Алла Пугачева читкә китә башлады. Принципта ул якты нәрсә белән яктыртылмады. Икенче урында Владимир Кличко. Ләкин аның сайлаучылары бик тотрыклы түгел. Өч җиңелүдән соң барырга һәм дүрт җиңел авырлыктагы каешны җыярга өлгергән Сергей Ковалев та рингта көрәште һәм кабат чемпионлык титулын яулады.
  Аның рейтингы кабат сикерде. Ул шулай ук икенче турга чыга ала. Башка украин боксчылары: Усик һәм Ломаченко Зеленскийны якладылар һәм президентлар комачауламады. Гәрчә әле карьерасын тәмамламаганнар. Нигә алар тәмамларга тиеш? Усик Ешуаны очко белән җиңде һәм бәхәссез авыр авырлыктагы дөнья чемпионы булды. Ломаченко бер авырлык категориясеннән икенчесенә йөри, һәм аңа шундый зур түләүләр түләнә ки, ул карьерасын туктатырга теләми.
  АКШта шулай ук сайлау кампаниясе бар. Дональд ике сроктан китә, һәм ул өченчегә дәгъва итәрлек дәрәҗәдә сәламәт түгел. Яшь егетләр президентка дәгъва итә. Демократлардан, утыз тугызга якын бик матур хатын-кыз губернаторы - мөгаен, президентлыкка кандидатлар арасында иң яшь ханым. Республиканнардан, яшь генераллардан - Иранга каршы сугыш геройларыннан.
  АКШта сәясәтчеләр буыны үзгәрде.
  Россиядә Путин Зеленскийны җиңә алгандыр, ләкин эштә ул ачыктан-ачык янган. Артык көчәнеш зыян күрде! Аның көче чиктән тыш бәяләнергә һәм әйләнә-тирәсенә ышанмаска иде. Яки алар аны агулаганнардыр. Назарбаев киткәч, БДБ илләрендә тагын бер демократияләштерү дулкыны башланды. Казахстан парламент республикасы булды. Беларусиядә Лукашенко ничектер шикләнеп юкка чыкты. Президент шулай ук фигуралы кеше булды.
  Тагын бер дулкын килде. Төркиядә парламент Эрдоганга каршы күтәрелде . Маятник бүтән якка борылды.
  Зеленский чыннан да күбрәк автономия яклы конституцияне үзгәртте, ләкин Көнбатышта ул аларныкы дип кабул ителә! Әйе, һәм референдумнар һәрвакыт була. Чын сүз иреге бар.
  Ничек кенә булмасын, Зеленскийның икенче турда җиңүендә аерым проблемалар юк. Мөгаен, Медведев аны икенче турга чыгар - административ ресурсларны түбән популярлык белән җиңеп була, бик уңышлы идарә итү түгел. Күпләр Украинадагы сайлаулар белән охшашлыкны билгеләделәр - күп президентлыкка кандидатлар, Зеленский җитәкчелеге, хакимиятнең түбән рейтингы һәм анти -рейтингы .
  Зеленский Путинны җиңә аламы - әле сорау, ләкин Медведев ил лидеры роленә туры килмәгән. Монда демократия хакимияткә каршы уйнады.
  Медведев үзен көрәшкә әзерли алмый. Аның характеры бер үк түгел. Чын көрәшче түгел!
  Ләкин барлык автономияләр белән проблема шунда: варислар бик яхшы түгел! Гадәттә диктатор аны җимермәс өчен аның урынына зәгыйфьлек куя иде! Мәсәлән, Назарбаевның варисы хакимияттә чикләнгән иде. Heәм ул моңа каршы түгел - ул йомшак гәүдәле!
  Ләкин Владимир Зеленский, ничек кенә булмасын, оппозициядән хакимияткә килде, һәм көчсез түгел.
  Әйтергә кирәк, Путин шулай ук йомшак гәүдәле һәм зәгыйфь булып саналды, шуңа күрә алар көчле итеп Ельциннан соң президент итеп куелдылар. Ләкин килеп чыккач, тыныч сазлыкта шайтаннар бар!
  Соңыннан килеп чыкты, сазлык тыныч түгел бит. Ләкин Медведев, күрәсең, сарык киемендәге бүре түгел, ә чыннан да табигый сарык. Heәм ул көч җыя алмый.
  Жириновский Зеленскийны мыскыллап хурлады һәм штрафка тартылды. Президентка берничә дистә кандидат Медведевны яклап киттеләр, ләкин бу бернәрсә дә китермәде диярлек. Баш роль уйнаган танылган кешеләр арасында боксер Денис Лебедев бар иде. Ул чыннан да техник яктан алга китте. Монда шулай ук эшкуарлар һәм кечкенә мәдәният эшлеклеләре бар иде. Язучылар арасында Сергей Лукяненко гына Медведев ролен уйнады. Калганнары үзләрен популярлаштырмакчы булдылар . Барысы да уңышка ышандылар.
  Медведев бераз үсә. Ләкин армия, төрмә һәм полиция кушканча тавыш бирер дигән өмет бар иде. Моннан тыш, сайлаучыларның ришвәте бар . Әлбәттә, иртә тавыш бирү. Монда да уңышка ирешү өчен бөтен мөмкинлекләр бар.
  Әйе, нәкъ менә хакимият тарафыннан активлыкны арттырырга этәрде. Иртә тавыш бирегез. Thereәм анда, әлбәттә, ялганлау бар. Yourәм йөрәгең белән тавыш бирү теләге.
  1996 елгы сайлаулардан аермалы буларак, Медведев үзенең рейтингын күтәрә алмады. Ельцин, әйтергә тиеш, шулай ук бәхетле иде. Аерым алганда, Джохар Дудаев очраклы рәвештә үлде. Нинди чебен аны тешләде, шалтырату вакытында гадәти чаралар күрмәде. Әгәр дә бу бераз алдарак булган булса, эш ташларга вакытлары булмас иде. Бераз соңрак антенна гына капланган булыр иде, һәм Джохар үзе куркынычсыз ераклыкта булыр иде. Бу сугышта һәм пропаганда өчен шундый уңыш.
  Хәзер сез Дудаевны тәмамлый алмыйсыз. Рәсәй президенты сайлаулары алдыннан шундый ахмаклыкка эләккән Радуев юк . Ләкин Дудаев мл. Сайлау вакытында үләргә теләми. Generalәм, гомумән алганда, варисларның триумвираты: Ельцин, Путин, Медведев өзелә ...
  Сайлаучыларга ришвәт бирү омтылышы ачыкланды һәм тагын да җәнҗал тудырды. Патриарх беркемгә дә ярдәм итмәде, уйлады: Алла - Алла, һәм arезарь - esезарь . Гомумән, Ельцин җитәкчелегендә ничектер җиңелрәк булып чыкты. Ни өчендер православие чиркәве бөтенләй өметсез булып күренгән Ельцин ягында иде. Industrialәм сәнәгать түгәрәкләре.
  Аннары Россия олигархлары Зеленский белән флирт итә башладылар. Күрәсең, Медведевны күтәрү мөмкин түгел.
  Массакүләм мәгълүмат чараларында кәеф үзгәрә башлады. Зеленскийны тагын да күбрәк мактадылар. Жириновский аның исеме чынлыкта бриллиант кеше дип әйтә башлады.
  Медведев кабат хезмәт хакын һәм пенсияне икеләтә арттырды. Ләкин рубль ниһаять җимерелде. Инфляция башланды. Тарифлар да артты.
  Ул хәтта БВФтан кредит сорарга тиеш иде. Нефть һәм газ арзанрак һәм арзанрак бара.
  Иран, Венесуэла, Ливия, Согуд Гарәбстаны экспортны арттыра. АКШта сланец чыгаруның яңа ысулы кертелде. Чыгымнар кискен төште.
  Аннары Кытайда икътисади кризис һәм тәртипсезлекләр бар. Хәер, бу аңлашыла - мин Коммунистлар партиясе өстенлегеннән туйдым. Ә кытайлар ирек һәм күп партияле система тели!
  Indiaиндстанда хакимияттә бераз үзгәрешләр булды. Төгәллек һәм диктатура урнаштыру омтылышы булды.
  Кавказдагы каршылык кискен үсә. Себердә дә тәртипсезлек башланды. Аерым алганда, сепаратистлар ныгыды.
  Британиядә партия сайлауларда җиңде: "Яңарыш", ләкин Хезмәт белән коалициядә. Елизавета патшабикә әле исән, ләкин ул үзенең 100 яшендә пенсиягә чыгачагына вәгъдә бирде , аннан соң монархияне бетерү өчен референдум үткәреләчәк. Британия президенты нигезләү посты.
  Франция уңайсыз. Мэри Липен Макрон урынына җиңде , һәм диктатура урнаштырырга омтылды. Ләкин французлар үзләре нәрсә теләгәннәрен белмиләр, яңа Майдан оештырдылар. Әйе, масштабта күрелмәгән. Мәрьям гарәпләрне һәм башкаларны куып чыгару планнарыннан баш тартырга мәҗбүр булды. Соңыннан, иң начары, Courtгары Суд президент сайлауларын юкка чыгарды, һәм Мәрьям кулга алынды.
  Иртә сайлаулар Франциядә дә игълан ителде. Ягъни, һәрвакыттагыча, бөтен җирдә тәртипсезлек бар.
  Беларусиядә, Лукашенконың золымына җитәрлек булгач, алар референдум үткәрделәр һәм президент постын бөтенләй юкка чыгардылар. Республика парламент булды, һәм яңа премьер Рәсәйгә аннексия булырга мөмкин диде. Ләкин анда президент сайлауларыннан соң. Зеленский Беларусиядә бик популяр.
  Казахстанда президент һәм парламент арасындагы мөнәсәбәтләр киеренке булды. Импичмент куркынычы бар иде. Ләкин алар тиз ризалаштылар, ләкин дәүләт башлыгының көче тагын да чикләнде.
  Медведев тагын да борчыла башлады. Сайлаулар якынлашты, һәм Зеленскийның рейтингы берничә тапкыр югарырак иде. Дөрес, ул беренче турда җиңми, ләкин ничек кенә булмасын, Медведев катлый. Алдау яки чыгару өчен исәпләү генә бар.
  Яшерен совет үтте. Россия миллиардерлары җыелды.
  Медведев турыдан-туры әйтте:
  - Сез украин чит кешесенең империя президентының гаять зур көчен алуын телисезме?
  Дерибаско логик яктан билгеләп үтте:
  - Без телибезме, юкмы, без теләсә нинди хакимият белән килешергә тиеш! Зеленский коммунист түгел, һәм ... Бу Зюганов түгел, ул безгә бернинди очракта да туры килмәгән!
  Медведев коры әйтте:
  - Украинада керем салымы Россиягә караганда күпкә югарырак!
  Роман Абрамович кычкырды һәм әйтте:
  - Безнең керемнәрне кем белә һәм саный! Моннан тыш, күптән түгел алар кыскартылды һәм безнекенә тигез диярлек!
  Прохоров елмаеп җавап бирде:
  - Хакимият үзгәрә. Без торабыз! Сез нәрсә тәкъдим итә аласыз?
  Медведев ярсып кычкырды:
  - Ельцин намус белән җиңде дип ышанмыйм!
  Дерибаско салкын җавап бирде:
  - Әгәр Ельцинның көндәше Зюганов булмаса, Борикның чыннан да мөмкинлеге аз булыр иде. Ләкин кешеләр әле дә коммунистик хакимиятнең "сөйкемлелеген" бик яхшы хәтерләделәр. Аерым алганда: буш киштәләр, карточкалар, талоннар, визиткалар, озын юллар, ай саен биш доллар хезмәт хакы. Әлбәттә, беркем дә бу начар вакытка кире кайтасы килмәде. Моннан тыш, тамашаны, политик тамашаларны, шулай ук секс белән фильмнарны һәм башкаларны югалту. Халык азатлык теләгән. Алар Ельцинга түгел, ә Карак Зюгановка каршы тавыш бирделәр. Ләкин Зеленский халыкны куркытмас. Путиннан аермалы буларак, ул "Кукла" программасын япмас, һәм кешеләрне карточкаларга куймас. Туксан алты елны кабатлап булмый. Ельцин биш-алты процент урлады, ләкин унөч аерма белән җиңде! Шуңа күрә бу гадел диярлек!
  Зеленский шундый лидерлык белән әйдәп бара, сез аны җиңә алмассыз !
  Медведев кычкырды:
  - Алар мине ташладылар! Без ризалаштык!
  Роман Абрамов билгеләп үтте:
  - Ник дигәндә, санкцияләр бездән бетереләчәк! Сез аю ... Сез пенсиягезне эшләдегез!
  Медведев кычкырды:
  - Сез тәмугта янырга тиеш!
  Прохоров логик яктан билгеләп үтте:
  - тәмуг юк! Акча җыю өчен карчык кына бар!
  Медведев аптырап сорады:
  - Әйе? Алла булмаса, нәрсә эшләргә?
  Прохоров елмаеп җавап бирде:
  - Кайсы Алла? Алар аны бүтәнчә тәкъдим итәләр!
  Роман Абрамович тәкъдим итте:
  - Бәлки яңа иман ясагыз! Кем бай булса, Алла аны ярата! Кем иң бай булса, Чиксез кодрәт Иясе аны ярата!
  Медведев башын салды:
  - Логик! Ләкин халык нәрсә әйтер?
  Роман Абрамович кычкырды:
  - Кеше белемле була ала!
  Медведев кычкырды:
  - Без дус булып калырбыз дип ышанам!
  Аннан ул залдан китте ...
  Калейдоскоп вакыйгалары дөньяда ярсуын дәвам итте. Виталий Кличко шулай ук рингка кайтты һәм Киев стадионында сугышты. Ул Майкл Тайсон белән сугышты. Ике карт, бик танылган һәм популяр. Яхшы, алар бик күп акча җыйдылар. Әлбәттә, Майкл Тайсон көрәшкә ризалашты, чөнки ул хәерче диярлек иде.
  Виталий Кличко, яшьрәк һәм иң мөһиме, яхшырак формада аны кыйнаган очракта да. Владимир Кличко әле дә абсолют дөнья чемпионы исемен яулап, Усик белән көрәшергә теләвен әйтте. Аннан соң ул бөтен рекордларны бозачак, иң олы абсолют дөнья чемпионы була ... heәм ул тынычлана ала. Ул тагын нәрсә кыйнарга тиеш? Джо Луи инде кыйналдылар, һәм Форман инде кыйналдылар, һәм ул дүрт тапкыр авыр авырлыктагы дөнья титулын яулады .
  Виталий Кличко көрәштән бик күп акча эшләде, казнасына һәм данына өстәде, чагыштырмача җиңел көрәште.
  Зеленский Виталий Кличкога Илья Мурометсның Алтын ордены белән бүләкләнде. Бу аңа өстәмә кайгы китерде.
  Сәясәт дөньясында боксчылар гомумән популярлаштылар. Флойд Maweiser АКШ президентына кандидат булды. Рәсми рәвештә бәйсез. Лаеклы рейтинг белән. Ә миллиардер, җиңелмәгән боксер һәм кара кеше турында нәрсә әйтеп була? Нигә көндәш түгел?
  Флойд Maweiser президент Зеленскийны сайлауларда яклады һәм дуслыкка вәгъдә бирде.
  Пакио белән реванш теләде , һәм алар моның өчен күп акча җыйдылар.
  Медведев ачыктан-ачык җирне югалта иде. Бераз шок бәясен булдыру өчен, ул Анатолий Кашпировскийны вице-премьер дәрәҗәсе белән Сәламәтлек саклау министры итеп куйды. Бу, әлбәттә, көчле хәрәкәт, ләкин җитәрлек түгел. Әйткәндәй, Анатолий Кашпировский Россиянең бөтен тарихында иң олы министр һәм вице-премьер булды. Әйе, рекорд иясе! Дмитрий Медведев шулай ук Англия королевасына Беренче Андрей ордены бүләк итте, һәм хәтта герой йолдызын Шойгуга бүләк итте. Ул Горбачевны иң югары орденнан мәхрүм итте. Бу, гомумән алганда, бик матур түгел.
  Alsoәм ул шулай ук Берияне Маршал дәрәҗәсенә кайтарды. Бәлки җәлеп итәр өчен
  Сталиннар ягына. Борис Немцов үлеменнән соң Ватанга хезмәт күрсәтү ордены белән бүләкләнде. Алга таба, ул Указы белән Сталинградка үзгәртелде. Шулай ук Сталинистлар белән флирт . Ләкин либераллар белән дә. Новодворской үлеменнән соң Россия Герое һәм ... Сталин исемен бирде!
  Соңыннан, Медведев шулай ук St.рий Гагаринга Беренче чакырылган Изге Андрей орденын бирде. Leonәм ул Леонид Илья Брежневка oryиңү орденын торгызды. Көтмәгәндә, Медведев Россия геройының алтын йолдызын Гарри Каспаровка бүләк итте.
  Шулай ук либераллар белән флирт. Коммунистлар белән. Сезнеке дә, безнеке дә.
  Медведев шулай ук Беренче папа Франциска Беренче Андрей орденын тапшырды.
  Шулай ук "бөек хаким" дән бик юмарт бүләкләр! Моннан тыш, Медведев көтмәгәндә кабат ир-атлар һәм хатын-кызлар өчен пенсия яшен илле бишкә төшерде. Бу сенсация булып чыкты. Againәм тагын пенсияне арттырды.
  Сайлау алдыннан сез нәрсә эшли аласыз?
  Моннан тыш, вазифаларын башкаручы президент Владимир Жириновскийга генерал-лейтенант дәрәҗәсен бирде. Тугры хезмәт өчен, аны хуҗаның җилкәсеннән алыгыз. Hisәм аның улы Игорь Лебедев көтмәгәндә Көнбатыштагы иске һәм яратылмаган Лавров урынына тышкы эшләр министры итеп билгеләнде .
  Медведев шулай ук Демушкинга Эчке эшләр министрлыгы башлыгы вазифасын тәкъдим итте, ләкин абруйлы милләтче баш тартты. Яңа билгеләнүләрдән Ксения Собчакның Мәдәният министры итеп билгеләнүе сенсациягә әйләнде. Ул, рейтингы бик кечкенә булуын күреп, ризалашты. Ләкин ул шулай ук вице-премьер урынын сорады. Медведев моңа ризалашты.
  Явлинский шулай ук сайлауларда катнашкан, ләкин бөтенләй авырып киткән һәм сәламәтлеге аркасында киткән.
  Вакытлыча президент аңа Россия Герое йолдызын да бүләк итте.
  Михаил Касянов Ватанга хезмәт күрсәтү орденын, беренче сыйныфны, һәм мактаулы икътисадый киңәшче вазифасын алды. Ни өчен ул Медведев файдасына китте. Ләкин бу процентның бик кечкенә өлеше.
  Сергей Ковалевка спорт министры тәкъдим иттеләр, ләкин аңа җитмәгән кебек иде.
  Конституция суды председателе белән конфликт туды. Зоркин ниһаять китте. Ләкин мин мондый язманы кемгә бирергә тиеш? Яхшырак хатын-кыз өчен! Алар аны Алла Пугачевага тәкъдим иттеләр.
  Ләкин танылган җырчы аннан баш тартты, бу аның өчен түгеллеген. Медведев аңа Россия Герое йолдызын бүләк итте. Алла аның файдасына эш итүдән баш тартса да.
  Ләкин конституцион суд председателе кем булачак? Позиция тыгылган. Шойгу шулай ук баш тартты - аның профиле түгел!
  Көтмәгәндә, Дима Билан ризалашты. Әлбәттә, бу аның профиле булуы факт түгел! Ofәм, әлбәттә, җырчы булу конституцион суд председателе булудан күпкә отышлырак һәм күпкә кызыклырак.
  Медведев, ничек кенә булмасын, тиз арада моңа омтылды һәм йолдызны Россия Героена бүләк итте.
  Дима Билан, бу бары тик шаяру гына, диде. Ләкин, гомуми хуплау өчен, Людмила Путина конституцион суд председателе итеп билгеләнде. Бу Путинның Рәсәйдә популярлыгын исәпкә алып, көчле адым иде, ләкин ул бераз тоткарланган иде, һәм ул Медведевны саклап кала алмады.
  Титаник тырышлыклар куелса да. Ләкин бәяләр күтәрелә, рубль алмашу курсы төшә, Талибан Таҗикстанда алга бара, һәм сайлаучыларны ышандырырлык бернәрсә дә юк иде.
  Соңгы мизгелдә Геннадий Зюганов социаль блок өчен вице-премьерның беренче урынбасары итеп билгеләнде. Ләкин бу инде үлгәннәр өчен пулица.
  Zәм Зюганов үзе дә сайлаучыларын бөтенләй югалтты.
  Дегтярев тавыш бирү алдыннан Генераль прокурор итеп билгеләнде. Шулай ук Либераль Демократик партиядән президентлыкка кандидат.
  Медведев күчте һәм яңа юллар эзләде. Зур сайлау адымнарының берсе - Бөек Ватан сугышы ветераннарына Жуков исемендәге махсус алтын медаль тапшыру. Ботинка өчен миллион рус сум. Ләкин Бөек Ватан сугышы ветераннары бик аз калды.
  Медведев шулай ук Терешковага Беренче чакырылган Изге Андрей орденын тапшырды. Мөмкинлек булганда, нигә аны бүләкләмәскә? Шуңа күрә Анатолий Карповка Россия герое бирелергә мөмкин. Ул бик яхшы шахматчы! Алехин, һәм Ботвинник, һәм Тал һәм Спасский, Тигран - үлгәннән соң бүләкләр тапшырачаклар - бөтенләй начар түгел!
  Россия герое - бик яхшы!
  Бүләкләр бирү, медальләр бирү рәхәт. Әгәр дә без Путин исемендәге заказ урнаштырсак. Дүрт дәрәҗә бар: дүртенче - бронза, өченче - көмеш, икенче - алтын, беренче - бриллиант белән алтын!
  Медведев уйлап табучы.
  Ләкин бу да җитми. Зеленский шулай ук яңа заказлар урнаштыра. Заказ, мәсәлән, Тарас Шевченко. Яисә Тарас Булба! Яисә Гогол! Нигә вак-төякләргә вакытны әрәм итәргә? Кожедуб исемендәге орден! Бу Зеленскийның сул көчләрне сөендерер өчен көчле адымы. Гомумән, әлбәттә, Зеленский коммунист түгел, хәтта сулчы да түгел. Шуңа күрә аның проблемалары булырга мөмкин. Ләкин Россиядәге коммунистларның лидеры юк иде.
  Андрей Навальный? Ничектер барысы да аның турында оныттылар. Сез чыннан да президент сайлауда катнашмадыгызмы? Ләкин Андрей Навальный Зеленский командасында озак эшли һәм Украинадагы коррупциягә каршы көрәштә бик күп эш башкарды.
  Шуңа күрә әле беркем дә үлмәгән! Ике тугандаш халыкны берләштерү һәм ил лидерын гомуми сайлау процессы бара.
  Андрей Навальный Зеленскийны да юачак ... Гадәттәгечә ул утта.
  Heәм ул көчле интенсивлык белән эш итә.
  Сайлаучыларны куркытмас өчен, шул ук вакытта бик нечкә. Трамп стиле бөтенләй түгел.
  Дөньяда яңа вакытлар килә - куркынычсызрак һәм тынычрак. Согуд Гарәбстанында демократик һәм дөньяви реформалар башлана, һәм гомумән дини экстремизм зәгыйфьләнә. Чыннан да, күпләр Интернетта Коръән белән фән арасындагы каршылыкларны укый һәм гаҗәпләнә ала: нигә алар шулай эшлиләр? Коръән һәм Библияне Алла сүзе дип санарга нинди нигезләр бар?
  Кешеләр уйлана һәм сораулар бирә башлагач, алар инде ашыкмыйлар. Чынлыкта, ни өчен гасыр барлыкка килә? Moreлемнән курку кебек! Soәм бик аз кеше авырганчы үләргә курка!
  Сайлаулар алдыннан Медведев авыру отпусклары һәм инвалидлар өчен ташламалар күтәрде. Танклар җитештерү дә артты ...
  Медведев, үзен патриот итеп күрсәтү өчен, хәрби чыгымнарны чикләде. Аю танкы, хайваннарның иң авыры, авырлыгы йөз тоннадан артык һәм двигатель урынына атом реакторы белән массакүләм җитештерүгә кертелде.
  Аю проекты Путин җитәкчелегендә, аның шәхси заказы буенча эшләнде. Идея куркыту өчен монстр танкы ясау иде. Автомобиль бик авыр һәм кыйммәт булып чыкты, күп катлы броньлар һәм ике ракета ракетасы.
  Машинаның үзенчәлеге аның тизлеге сәгатенә йөз километрдан артык, авырлыгы йөз илле тонна булган, һәм атом реакторы ярдәмендә зур энергия резервы булган.
  Дөрес, йөгерү вакытында тагын бер бәхетсез вакыйга булды - курталар ярылды. Againәм тагын тәэсир бозылды. Медведевны мыскылладылар.
  Аннары башкаручы президент белән тагын бер эпизод булды - сез аны максатсыз күз алдына китерә алмыйсыз. Медведев агачлар алдындагы агачны җимерергә тырышкач, ул ризык белән бәйрәм өстәленә төште. Шулай итеп, Рәсәйнең вакытлыча башлыгы кабат үзен хурлады.
  Әйе, Медведев чыннан да бәхетсез иде. Мондый байлык гаҗәп: берсен бүләкли, икенчесен рәнҗетә. Мәсәлән, Николай II чыннан да начар иде, ләкин ул чыннан да югары көчләр белән рәнҗетелде. Шуңа күрә Медведев, гомумән алганда, акыллы кеше, бар нәрсә белән дә кача.
  Берәр нәрсә эшләргә омтылу каршылыкка һәм үҗәтлеккә китерде.
  Медведев кыздырган табада бөтерелгән кебек иде. Аннары бүтән проблемалар туды. Премьер вазыйфаларын башкаручы шулай ук коррупция җәнҗалында катнашкан.
  Монда, әлбәттә, Андрей Навальный булмаса була алмас иде. Бу егет һәрвакыт туры киләчәк!
  Мин Медведевка һәм аның кешеләренә шундый зарарлы дәлилләр алдым - җәнҗал гаҗәп булып чыкты. Кыскасы, Навальный да, аның җәрәхәте астында калганнар да дан казандылар.
  Медведевка акланырга һәм төкерекне сөртергә туры килде. Барысы да аңа агылды. Сайлау түгел, куркыныч кына.
  Тавыш бирү көнендә Медведев сак астында килде. Аның караңгы һәм ышанычсыз булуы ачык иде. Бюллетень алгач, кулларым калтыранды. Соңгы боерыгы белән вазыйфаларын башкаручы президент армия һәм полиция хезмәт хакын өч тапкыр арттырды. Пенсия биш тапкыр!
  Анастасия Орлова, диктатор роленә кандидатка мыскыллап көлде:
  - Сөяк өстендә утыру кыен! Менә ул акча ясты куя!
  Аннан соң, терминатор кыз аны алды һәм аяк бармаклары белән күрсәтте.
  Әлбәттә, Анастасия - сүзен кесәсенә салмаган кыз. Витти, көчле, салкын, харизматик .
  Бик күп егетләр аңа гашыйк булдылар. Моннан тыш, Анастасия - бик температур блондинка, һәм төнгә яңа кеше сайламыйча йокларга ятмый. Әлбәттә, ул матуррак, җиңел атлетика, мускул ир-атларны сайлый, кайчак хәтта бик яшьләрне дә. Ләкин, әлбәттә. Күрәсең, энергия белән тулыландырырга. Thisәм беркем дә бу куркыныч сугышчыны фахишә дип санамый.
  Киресенчә, шундый көчле һәм мускул хатын-кыз өчен бу бик салкын тоела.
  Анастасия шулай ук тавыш бирде, нәфис аякларының ялан бармаклары белән бюллетень алды, һәм бу фамилияне табу кыен булган бөтен ролл, һәм аны кирәксез тискәре карашсыз урнаштырды. Кем өчен аңлашыла!
  Аннан соң ул үзенең зур фигурасын аяк бармаклары белән күрсәтте!
  Владимир Зеленский велосипедта тавыш бирергә килде. Ул сикереп торды. Alwaysәрвакыттагыча, ул көрәшүче һәм температур. Чын Наполеон Бонапарт.
  Ofәм, әлбәттә, мин көткәнчә бик тиз тавыш бирдем.
  Владимир Кличко сайлаулардан беркайчан да читтә калмады. Alsoәм ул үзе өчен дә тавыш бирде һәм Медведевка кулын селкетте.
  Соңгы мизгелдә Николай Валуев Медведевтан Россия герое йолдызын һәм Эчке эшләр министры постын алды. Мин аны төшерә алмадым. Кемгә тавыш биргәнен әйтүдән баш тартса да.
  Монда күп кеше тавыш бирде: Алла Пугачева, һәм Сурайкин ...
  Жириновский, әлбәттә, үз билгесен ясый алмады. Ул аны алды һәм сайлау участогында Владимир Зеленский портретын ертты һәм хакимияткә килгәч, аны, әлбәттә, атарга вәгъдә бирде.
  Тавыш вакытында Дима Билан җырлады:
  - Барысы да мөмкин түгел, мин төгәл беләм! Билан сайланачак, ул - чиста рыцарь!
  Аннары бүтән йолдызлар пәйда булды.
  Гарри Каспаров хакимиятнең үзгәрүен, һәм Медведевның китәчәген һәм аның белән Путин чоры бетәчәген әйтте.
  Шул ук вакытта элеккеге дөнья чемпионы үзенең шахмат карьерасын дәвам итүгә каршы түгеллеген әйтте. Штейницның яшь рекордын бозыгыз . Soonәм тиздән Россия лаеклы һәм демократик лидер алачак, һәм патшалар чоры ниһаять үткәннәргә әйләнәчәк.
  Thatәм Гарри Каспаров үзенең шахматын уйлап тапты, ул тиздән бөтен дөньяда популярлык казаначак.
  Йөз күзәнәкле такта күрсәтте . Анда яңа фигуралар барлыкка килде. Eachәрберсе ике шаяртучы: патша һәм патшабикә янында. Моннан тыш, шаяртучы патшабикә кебек йөри, ләкин рыцарь кебек. Ломбард урынына кырда ике укчы. Укчылар ломбард кебек хәрәкәт итәләр, ләкин алар ике квадрат аша диагональ рәвештә аталар. Дөрес, алар такта читендә булганга, аларның бәясе бераз кими. Ләкин алар шулай ук теләсә нинди формага әйләнергә мөмкин.
  Гарри Каспаров шахматы, һичшиксез, кешеләрнең һәм журналистларның игътибарын җәлеп итте.
  Навальный Каспаровның, әлбәттә, министр булачагына вәгъдә бирде.
  Анатолий Карпов шулай ук тавыш бирде. Ләкин ул инде элекке чемпион, шуңа күрә ул киңәш бирергә генә вәгъдә бирде. Heәм ул, мөгаен, зур үзгәрешләр киләчәген әйтте. Кичәгә караганда иртәгә нәрсә яхшырак булыр!
  Инде сайлау көнендә Медведев Россиядә минималь ялның озынлыгы утыз эш көненә кадәр артуын, һәм ун яки аннан да күбрәк бала тудырган барлык хатын-кызларның аңардан бүләк алачакларын игълан итте: Россия Герое йолдызы Федерация.
  Яңа популист хәрәкәт, һәм мин бик көчле әйтергә тиеш. Ләкин бик соң. Бигрәк тә сайлау көнендә, бу бары тик халык өчен эш икәнлеге аңлашыла.
  Медведев ачыктан-ачык җирне югалта иде ... Аның даими көче бар нәрсәдән бик арыды.
  Халык Путин рутыннан сикерергә теләде, үзгәрүгә сусау өлгерде. Моннан тыш, Медведевның көчле шәхес була алмавы ачык булып чыкты.
  Зеленский, баллар җыеп, кирәксез популизм һәм вәгъдәләрсез эш итеп, ышаныч белән алга китте.
  Чыгыштагы бу сораштыру аның ачык фаворит булуын әйтте. Ләкин Медведевның икенче турга чыгу-килмәве әле сорау! Хәзерге вакытта Владимир Кличко һәм Сергей Ковалев, шулай ук Грудинин аңа бу урын өчен көрәшә алалар.
  Сюганов соңгы тавыш бирде. Карт, авыру, Россия Федерация Коммунистлар партиясенең элеккеге председателе Грудин исемен кичеп елады. Әйе, сиксән ел эчендә Россиянең беренче вице-премьеры булу җиңел түгел. Аңа кирәкме?
  Zәм Зюганов, авыр сулыш алды, кычкырды:
  Без тагын сугышка барырбыз
  Совет көче өчен ...
  Бер булып без үләчәкбез -
  Аның өчен көрәштә!
  Heәм ул кабинадан чыгып китте. , К, ул тиздән отставкага китәчәк.
  Вакыт якынлашты, һәм президент сайлаулары турында беренче мәгълүматлар килә башлады. Россия зур үзгәрешләр алдында иде. Беларусиядә митинглар һәм Россия белән союз төзү таләпләре дә үтте. Барысы да ярсып, дулкынландыргыч булып китте.
  Россия президент сайлауларында катнашучылар туксан процентка якын альтернатив сайлаулар тарихында рекордлы күрсәткечкә ирештеләр.
  Justәм алар бюллетеньнәр ачылганын һәм Ерак Көнчыгыштан тавышларны саный башлаулары турында игълан иттеләр.
  . 3 бүлек.
  Беренче тур нәтиҗәләре Ерак Көнчыгыштан ага башлады. Барлык сораштыру нәтиҗәләре буенча, Зеленский ышанычлы рәвештә лидерлыкта иде. Медведев әле икенче түгел иде. Грудинин һәм Владимир Кличко икенче урын өчен көрәштеләр . Исемлектә тагын ике йөзгә якын кандидат бар иде, шуңа күрә алар тавышларын тараттылар. Ләкин Зеленский Себердә илле процентка якын туплады һәм хәтта беренче турда җиңүгә өметләнә ала.
  Медведев йөрәкләрендә:
  - Без яхшыны теләдек, ләкин кызык өчен тавыш бирдек!
  Зеленский лаконик иде:
  - Хакыйкать җиңде!
  Сайлау мәгълүматлары гел үзгәреп торды, ләкин Зеленскийның зур тавыш белән беренче урыны үзгәрешсез калды. Тагын бер нәрсә - Грудинин белән Кличко бераз баттылар. Медведев лидердан өч тапкыр артыграк булса да, икенче урынга чыга башлады. Вакытлыча президент Чечняда, армиядә, судка кадәрге изоляторда иң күпне алды. Бу аңлашыла. Бигрәк тә судка кадәрге изоляторда. Анда тавышлар санын күзәтү авыррак.
  Медведев күп тоткыннарны азат итте, һәм ул көткәнчә зур булмаган.
  Ләкин зур кыенлык белән без икенче турга чыга алдык. Зеленский барлыгы кырык процент диярлек алса да, Медведев унөчне генә җыя. Моннан тыш, сайлаучыларның ришвәте һәм хокук бозулары белән. Әйе, Дмитрий Анатолевич бик зәгыйфь булып чыкты. Өченчесе - Владимир Кличко. Нинди кечкенә сенсация, дүртенчесе - Грудинин . Дима Билан да көтмәгәндә бишенче булды. Сергей Ковалев алтынчы булды, аның рейтингы югары булса да. Жириновский бу юлы беренче унлыкка кермәде. Дөрес, Медведев аңа шунда ук генерал полковник дәрәҗәсен бирде, тугры хезмәте һәм Россия Герое йолдызы.
  Сезнең тугры хезмәтчегез өчен мондый юаныч призы. Алга таба, Дима Билан Россия Герое йолдызын һәм Ватанга хезмәт күрсәтү орденын алды.
  Ләкин Дима әле дә Медведевка ярдәм итмәячәген әйтте. Ләкин Зеленскийга карата позиция дә аңлаешсыз. Владимир Кличко гына Зеленскаяны яклап тавыш бирергә өндәде. Моннан тыш, бу боксер Мәскәүдә 2020 Олимпия чемпионы белән көрәшәчәген игълан итте. Яшь аермасы аны борчымый. Бу Владимир элеккегә караганда көчлерәк һәм дәртлерәк.
  Медведев Россия йолдызы героен Владимир Кличкога да, Виталий Кличкога да бүләк итте. Аның кебек, ул гадел кеше. Сез, кардәшләр, бокс өчен бик күп эшләдегез, аеруча Владимир.
  Виталий Майдан турында иң җирәнгеч нәрсә, шуңа күрә ул Холмс рекордын бозмады, диде. Ләкин аның бөтен мөмкинлеге бар иде!
  Гасьев белән Киевта очрашырга теләде . Бу билгеле бер шау-шу тудырды. Нигә сынап карамаска?
  Сергей Ковалев шулай ук карьерасын дәвам итәсе килде, Хоппинсның , олы яшьтә дә, дөнья чемпионнарын һәм бердәм титулларны җиңүен искә төшерде. Хәзерге вакытта Зелеский да, Медведев та хөкүмәттә эшләргә уйламыйлар. Аның сугышасы килә.
  Егетләрнең чыннан да мотивациясе җитәрлек иде. Калган боксчылардан Дима Бивол Ковалев белән көрәшергә теләк белдерде.
  Грудин белән сөйләште . Ул аңа алтын таулар вәгъдә итте. Грудинин премьер-министр постыннан бернәрсә дә теләмәгән. Көтмәгәндә, олы яшьтәге Зюганов Медведевны яклады һәм Грудининны вакытлыча президент командасына кушылырга өндәде . Ләкин соңыннан коммунистлар сафында проблемалар һәм бүленеш барлыкка килде. Ике кандидатка да ошамады.
  Зеленкийны яклап чыгыш ясады . Ике явызлык арасында без әле белмәгәнне сайларга тиеш диләр!
  Николай Валуев Зеленский белән Медведев арасында союз төзергә тәкъдим итте: Зеленский президенты - Медведев Премьер-Министры. Олигархларга нәрсә ошады! Моннан тыш, алар әйтелмәгән берләшү ноктасы барлыгын искә төшерделәр: төрле илләрдә премьер-министрлар һәм президентлар булачак.
  Зеленский президент сайлауларында җиңгәнгә, Россия вәкиле премьер-министр булырга тиеш. Ләкин Медведев әле икенче турда.
  Зеленский, әйе, премьер Россиядән булачак, ләкин Медведев түгел! Чөнки руслар аның җитәкчелегеннән туйдылар. Медведевныкы кебек уңышсызлык түгел, икътисадта сәләтле һәм уңышлы тәҗрибә туплаган кеше кирәк!
  Социаль тикшерү мәгълүматлары күрсәткәнчә, урысларның күпчелеге Медведевны премьер-министр итеп күрергә теләмәгән. Төгәлрәге, туксан процент диярлек аңа каршы иде.
  Рогозин көтмәгәндә сәяси онытылудан кайтты һәм мөмкин булган премьер-министр булып санала башлады. Шулай ук, күп руслар Андрей Навальныйны үзләренең премьер-министры итеп күрергә теләделәр.
  Шулай итеп, тарих тәгәрмәче тизрәк һәм тизрәк әйләнде.
  Дөньяда, әлбәттә, Көнбатыш Зеленскийны яклады, Кытай битараф калды. Күпчелек илләр шулай ук демократ һәм көнбатыш дип саналган Зеленский өчен. Ләкин Медведев Путинның партнеры булды. Алар хәтта ике лидер тандемы турында сөйләштеләр. Medәм аңлашыла, Медведев үзе теләгәнчә ак һәм чәчле түгел. АКШта шулай ук сайлаулар бар. Яшь Республика һәм яшь Демократ хатын-кыз арасында конкурс. Бу илле-илле мөмкинлек. Chinaзгәрешләр Кытайда да мөмкин, Си лидерның сәламәтлек проблемалары бар. Heәм аның урынына демократик лидер булырга мөмкинлек бар кебек.
  Гомумән алганда, Кытай олигархиясе күбрәк ирек һәм демократия тели, ләкин халыкның күңел ачулары җитәрлек түгел. Нәтиҗәсе алдан билгеле булганда, алар нинди сайлау?
  Диктатура модасы юкка чыга башлады. Барысы да тыгыз булу гына түгел.
  Зеленский яңа әйберләрне һәм үзгәрешләрне персональләштерде, һәм уңышлы. Рәсәйдә бу уңай кабул ителде. Кешеләр төрмәләрне, лагерьларны, гомуми куркуны теләмәделәр.
  Буын үзгәрде, һәм һәркем үзгәрергә тели. Кубада, халык нәфрәт иткән Кастро режимы да гаҗәпләндерә иде. Хакимият башка исем астында булса да. Төньяк Кореяда үзгәрешләргә сусау да бар. Моннан тыш, кореялылар еш әйтәләр: монархия коммунизм өчен түгел! Майлы диктатор барырга тиеш!
  Бөтен дөньяда үзгәрү теләге үсә иде, һәм Зеленский бу дулкында иде. Successfulәм уңышлы алга киттек!
  Төньяк Кореяда протест демонстрациясе булды. Кайсы диктатор режим пулемет белән атты. Бу континентта идарә иткән варваризмның тагын бер күрсәткече булды.
  Трамп АКШ бу диктатура проблемасын көч белән чишә ала диде. Атом бомбасы аларны куркытмас. Трамп шулай ук АКШ мондый коралны сынап карый, бернинди термоником зарарлы булмаячак диде.
  Ләкин Трампның вакыты бетте. Шулай итеп, ул президентларның иң олысы. Моннан тыш, Картер үлеменнән соң ул хәтта элекке президентлар арасында иң олысы булды. Wow! Бәхет яшьлекне ярата! Әгәр Трампның көндәше кебек яшьрәк хатын булса, ул аны бөтенләй җиңәр иде!
  Күрәсең, карма законы: яшьләргә уңышлар! Рональд Рейган кагыйдәдән читтә калса да!
  Relativelyәм чагыштырмача яшь Горбачев уңышсызлык булып чыкты. Хәтта кемдер Михаил Сергеевич ялгыш дип әйтә алса да? Кеше телендә сөйләшкән СССРның беренче хакиме. Аны халык аңламады! Яки, бәлки, кешеләр дә түгел, элита!
  Эх, шундый уңыш! Владимир Владимирович Путинга күпме уңышлар иреште, һәм ул күпмегә иреште?
  Әгәр дә Николай IIгә бераз күбрәк уңыш булса - мәсәлән, Адмирал Макаров исән булса, ул вакытта Россия нинди бөек һәм куәтле булыр иде. Кытай Сары Россиягә әйләнер иде һәм бөтен дөнья иелер иде!
  Шулай итеп алар Кырымны берүзе алып, бөтен дөнья белән конфронтациягә тартылды!
  Nicәм Николай II, нечкә дипломат буларак, Константинополь һәм Кече Азия союздашларыннан сөйләшүләр алып бара алды.
  Ярар, ярый, хәзер Зеленский активлаша бара. Икенче сайлау якынлаша.
  Украинада көннән-көн шатлану, оптимизм бар. Медведев табигый рәвештә телевизион бәхәс тәкъдим итте. Бу бик мәгънәле булмаса да. Россия президенты вазыйфаларын башкаручы позициясе бик көчле түгел. Мактанырлык бернәрсә дә юк. Икътисадта да, сәясәттә дә, сугышта да. Кавказдагы хәл хәтта начарланды. Nothingәм бернәрсә дә эшләп булмый. Көч тә, дипломатия дә җиңми. Медведевның әйберләре белән мөнәсәбәтләр көннән-көн дошманлаша бара. Монда беркем дә патшага җитди карамый. Гәрчә патша тәхеттә булса да.
  Олигархлар, гомумән алганда, Зеленскийга каршы түгел. Куркынычсызлык көчләре генә, дөресрәге, аларның кайберләре бәхетсез!
  Яшерен рәвештә, Медведев куркынычсызлык советы җыйды. Сөйләшү икенче турны юкка чыгару турында сөйләште. Мәсәлән, хокук бозулар булганмы? Әлбәттә! Сез монда гаеп таба аласыз һәм сайлау нәтиҗәләрен юкка чыгара аласыз. Ни өчен мондый әйбер Courtгары Суд аша расланырга тиеш? Бу идея бик акыллы тоелды.
  Дмитрий Анатолевич Медведев искә төшерде, 1999 елның маенда бервакыт Ельцин хәрби төңкөреш һәм Дәүләт Думасын таркату планы турында сөйләште!
  Бу булды диярлек. Дөрес, ул вакытта да куркынычсызлык көчләре арасында бердәмлек юк иде. Кайберәүләр йомшак вариант яхшырак дип әйттеләр: Courtгары Суд импичмент процедурасын Россия президентын алып ташлау турындагы закон булмаганлыктан кире кага. Бу закон кабул ителгәнче, һәм бу конституцион закон булганчы, парламентның өчтән икесе һәм Федерация Советының дүрттән өч өлеше җыелырга тиеш. Думаның вәкаләтләре бетәчәк, шулай ук президент.
  Аннары куркынычсызлык көчләре Courtгары Суд белән эшләргә һәм проблеманы тыныч кына чишәргә сүз бирделәр. Ельцин чыннан да ике процент рейтингы һәм биш йөрәк өянәге белән хәрби төңкөрешкә барырга теләмәгән. Theәм көч бер үк түгел, таяныч бер үк түгел. Моннан тыш, 1993-нче елда халык бу курска ярдәм күрсәтә иде. 1999 елда ул анда юк иде. Мондый нәтиҗәләр белән була алмады.
  Шулай итеп, импичмент процессы үткән булса, ул, мөгаен, атышсыз тәмамланган булыр иде.
  Медведев Courtгары судка сайлауларны юкка чыгарырга мөрәҗәгать итте.
  Ләкин, әлбәттә, судьялар каршы килә башладылар. Сайлау юкка чыгарылса да, ул әле кабатланырга тиеш, ди алар. Медведевның мөмкинлекләре азрак булачак. Популяр тәртипсезлекләр башланачак.
  Шулай итеп, Дмитрий Зеленскийның Россия президенты булачагын яхшырак кабул итә, диләр. Yourз урыныгызны табарга тырышыгыз.
  Моннан тыш, күпләр бу клоунның Украинада уңышлы булмаячагын әйттеләр. Ләкин бу эшләгән булырга тиеш! Сез молехиллдан фаҗига ясарга тиеш түгел.
  Медведев, судьялар һәм куркынычсызлык хезмәткәрләре белән сөйләшкәннән соң, карар кабул итте: сайлауларга барырга. Икенче турны үткәрегез. Бу чыннан да ничек эшләячәк. Бәлки могҗиза булыр бит. Ләкин юк? Шуңа күрә алар аны төрмәгә утыртмаслар.
  Миллиардерлар җыелышы шулай ук демократиягә каршы түгеллеген белдерделәр. Зеленский сулчы түгел һәм аларга туры килә. Алга таба, ниһаять, Көнбатышның барлык санкцияләре бетереләчәк һәм Россия ниһаять дөнья җәмәгатьчелегенә кайтачак.
  Хәзер эшләргә бер генә нәрсә калды: телевидениедә бәхәс үткәрү. Зеленский ризалашты, ләкин Лужники стадионында гына. Әлбәттә бу кабул ителде. Бу Порошенко белән үткән этапны бик хәтерләтә иде. Моннан тыш, беренче турдагы аерма тагын да зуррак иде. Медведевның анти-рейтингы бик зур.
  Ләкин телевизион бәхәсләр саламга кысылган суга баткан кешегә охшаган. Соңгы очрашу җомга көнне, сайлаулар якшәмбе көнне.
  Медведев, гомумән, әзерләнә иде. Ләкин фактлар аның ягында түгел. Порошенко тәҗрибәсе күрсәтте, сез фактларны риторика белән генә үзгәртә алмыйсыз. Алар Мэр Лужковны җиңә алмаган кебек, Мәскәү тарихында бердәнбер вакыт, үзәк телеканаллар шәһәрнең хәзерге башына каршы эшләгәндә.
  Ләкин пропаганда Мәскәү мэрының икътисади казанышларыннан өстен чыга алмады. Килешү авторы Кириенкога тавыш бирмәгез! Ләкин иң мөһиме - ул . Иң уңышсыз кандидат, мөгаен, бизнес башкаручысына каршы куелгандыр.
  Ләкин, Россия ММЧлары Зеленский өчен күбрәк кампания алды. Медведевка беркем дә ышанмады. Хәтта Courtгары Суд сайлауны юкка чыгару турындагы эшне тыңларга теләмәде.
  Әлегә кадәр, стадион читкә тутырылган. Туры мәгънә.
  Seriousәм җитди бәхәсләр килүе ачык иде. Ләкин, Медведев йөзеннән аңлашылды, ул җиңелү белән якынлашты. Ләкин соңгы адым ясалырга тиеш.
  Фикер алышу алдыннан Медведев Владимир Жириновскийны эчке эшләр министры итеп билгеләде. Бу өметсезлекнең соңгы ишарәсе. Ләкин Жириновский, сайлаучыларның сиксән проценттан артыгы Зеленскийга тавыш бирергә әзер булуын белеп, булачак дәүләт башлыгы белән бәхәсләшергә теләмәде . Әлбәттә, ул Зеленский командасында урын таба алмавын аңлады.
  Әйе, Владимир Волфович карт. Ләкин, Анатолий Кашпировский - олы сәламәтлек саклау министры һәм вице-премьер. Ләкин ул шулай ук Медведев өчен кампаниядә катнашырга теләми. Ләкин аның командада калу мөмкинлеге бар. Яшь зур һәм бу тәҗрибә дигән сүз. Минем физик форма бик яхшы.
  Шуңа күрә Кашпиров феномены.
  Стадиондагы бәхәс котлаулар белән башланды. Wәм искиткеч сүзләр. Ләкин Зеленский яңарак, ышанычлырак, ышандырырлык һәм профессиональ күренде.
  Медведев бик дулкынланды һәм кычкыра башлады. Ул ышандыра алмады. Илдә әйберләр бик начар. Халык Зеленскийны ачыктан-ачык хуплый. Монда барысы да киеренке.
  Зеленскийның һәр сүзе алкышлар белән бара, һәм Медведев шатлана. Ягъни, бәхәснең чын уңышсызлыгы бар.
  Медведев бөтерелә һәм әйтә:
  - Минем тәҗрибәм бар!
  Зеленский елмаеп җавап бирә:
  - Мондый тәҗрибә белән официантларга барыгыз!
  Медведев җавап бирде:
  - Путин белән без Кырымны алдык!
  Зеленский акыл белән җавап бирде:
  - Каракның кулы һәм кыска куллары!
  Шулай итеп бәхәс дәвам итте, ләкин Зеленский җиңде. Ул Медведевка караганда күпкә акыллырак һәм ышандырырлык иде, тамашачылар шатландылар.
  Телевидение бәхәсеннән соң, Россия вазыйфаларын башкаручы президент хезмәт хакын биш тапкыр һәм пенсияне җиде тапкыр күтәрү турында боерык чыгарды! Ләкин бу инде шаяру кебек иде.
  Медведев кешеләре көлделәр. Сайлаулар алдыннан алар бүтән нәрсә эшләве ачык булса да!
  Медведев шулай ук Сталинга да, Ленинга да беренче чакырылган Изге Андрей орденын бирергә булды. Бу карар бик акыллы, ләкин соңга калырга тиеш. Дмитрий Медведев коммунистларны җиңәргә теләгән. Бигрәк тә Сталинистлар. Ләкин шул ук вакытта ул йолдызны алып Тухачевскийга бүләк итте. Бу шулай ук гадәттән тыш хәрәкәт һәм либералларның флиртка омтылышы.
  Медведев, гадәттә, безнекен дә, сезнекен дә сөендерергә тырышты. Ул патриархны, папаны һәм христиан конфессияләре лидерларын бүләкләде. Беренче чиратта протестантлар. Хәтта Йәһвә Шаһитләре дә үз хокукларына кайтарылды, ләкин бу бик аз файда китерде. Шул ук вакытта, аларга тавыш бирү тыела, һәм, гомумән алганда, бу оешма үлә!
  Медведев мөфтиләргә дә, ламаларга да бүләк бирде. Ул барысын да үз ягына алырга тырышты. Медальләр һәм заказлар душы гадәттән тыш иде. Шул ук вакытта, президент вазыйфаларын башкаручы барлык Дума депутатларына һәрберсенә миллион долларлык бонус бүләк итте. Ләкин бу кешеләрне үзенә җәлеп итүдән куркып китте.
  Аннары, Медведев берничә яңа заказ булдырырга тырышты: Бөек Питер ордены, Иван куркыныч ордены, Александр Коткаручы ордены, Николай II ордены һәм Брусилов ордены. Ленин һәм Сталин орденнары да торгызылды.
  Медведев шулай итеп төрле сайлаучыларны җәлеп итәргә омтылды. Theәм принцип буенча эш итү: сезнеке дә, безнеке дә! Ләкин бу очракта, бөтен нәрсә халыкка ышаныч тудырды - алар әйтәләр, политик фахишә. Кешеләр Путинның сулга да, уңга да флирт булуын оныткан кебек. Alsoәм мин шулай ук омнивор булырга тырыштым.
  Ләкин upпитерга рөхсәт ителгән нәрсә үгезгә рөхсәт ителми! Путин ничектер баштан ук, Ельцин варисы эзенә карамастан, халык нәфрәт иткән, халыкның да, элитаның да кызгануыннан ләззәт алган. Хәтта коммунистлар да аңа каршы сүз әйтергә курыктылар, һәм сугышмыйча, килешүләрсез премьер-министр булуын раслау өчен тавыш бирделәр.
  Ләкин Медведевны беркайчан да яратмыйлар. Күрәсең, ул бик акыллы һәм Путин күләгәсендә. Аны беркем дә чын көрәшче һәм хаким итеп кабул итмәде. Гомумән алганда, Путиннан соң, ничектер теләсә нинди варис сәяси курчак кебек тоелды һәм дөрес булмаган нәрсә иде. Зеленский харизматик, әкият кенәз кебек кабул ителде. Ул инде мәче түгел, ә Украинаны сазлыктан, дөресрәге тишектән чыгарган уңышлы хаким.
  Әлбәттә, Украина иң элек Россия белән элемтәләрнең өзелүе аркасында газап чикте. Монда Порошенко болай гаепле булмаска мөмкин. Әгәр дә Беларусиядә мондый хәл булган булса, бу бөтенләй уңышсызлык булыр иде. Профессионализм ягыннан Украина хакимияте көчле! Беларусиядә, киресенчә, сикофантлар һәм дисхевлерлар гына бар. Путинның Рогозин яки Ткачев кебек командасында кайвакыт көчле шәхесләре булган, ләкин алар тиз арада чыгарылган.
  Медведев, ничек кенә булмасын, туган хаким булып күренмәгән кеше иде, шуңа күрә бу патша бөтенләй реаль һәм судта булмаган.
  Кайбер яклардан ул Горбачевка охшаган, аны Көнбатыштагы гади кешеләр яраткан, ләкин алар арасында яратмаган. Әлбәттә, алар Горбачевны исереклек белән көрәшкәнгә күрә яратмыйлар. Алкоголиклар һәм эчүчеләр, әлбәттә, аракы җитмәвен кичермәделәр. Шәраб тәртипсезлекләре булды. Аннары тәмәке юкка чыкты.
  , К, Горбачев аңлашыла, алар аны кашлары аркасында гына яратмыйлар. Медведев, премьер-министр буларак, үзен бик зәгыйфь икътисадчы итеп күрсәтте. Зеленский булмаса да, аның яңа срокка сайлануы белән проблемалар булыр иде.
  Бер тапкыр Путин Медведевны колак белән тартып алды.
  Ләкин хәзер Путин уеннан китте - ул сәламәтлегенә зыян китерде, кул белән йөрде һәм хоккей белән көрәште. Мондый хөрмәтле яшьтә боз өстенә менәргә кирәкме? Бигрәк тә яшь вакытта осталыгыгыз булмаса?
  Путин янды, чиктән тыш артты. Ансыз Зеленскийны туктатырлык кеше юк. Моннан тыш, Путин үзе кадрлар сәясәтен алып барган, аның лаеклы варисы булмаган. Стралин кебек, аны Хрущев алыштырды һәм банкрот булды. Монда Медведев Россия империясенең лидеры түгел.
  Сайлаулар алдыннан шимбә көнне, Россиянең барлык телеканаллары Зеленский турында фильм күрсәттеләр. Табигый, яла ягу максатыннан. Ләкин бик аз фактлар китерелде. Пропаганда аның ярдәмсезлеген күрсәтте. Күп каналлар фильмга аңлатма бирделәр.
  Медведев күп генералларга заказ бирде. Тагын йолдыз булу.
  Көтмәгәндә, ул шулай ук яңа Ботвинник орденын булдырды, өч градус: бронза, көмеш һәм алтын. Алехин ордены. Шулай ук бронза, көмеш һәм алтын.
  Медведев шулай ук указ белән Россиянең дүрт ел эчендә профессиональ армиягә күчәчәген игълан итте. Хезмәт итү вакыты алты айга кадәр кыскартыла.
  Аннары, вазифаларын башкаручы президент сугыш ветераннарына һәм кайнар нокталарда хезмәт иткәннәргә Россия Федерациясе Герое йолдызы бүләкләнәчәкләрен игълан итте. Аналог булмаган адымга әйләнгән нәрсә.
  Медведев тарихта урын эзләгән. Аннан соң, вазифаларын башкаручы президент Владимир Владимирович Путинга соңыннан oryиңү ордены һәм Беренче чакырылган Санкт-Андрей ордены һәм Россия Герое геройының яңа оешкан зур бриллиант йолдызы белән бүләкләнде.
  Бу инде элекке Россия потлары рейтингы буенча уйнау өчен соңгы омтылыш иде. Мин, Путин белән бик озак еллар Медведев булдым - мине бөтен йөрәгең һәм җаның белән ярат!
  Ләкин, күрәсең, кешеләр бу диктатор булырга яратмыйлар.
  Шимбәдән якшәмбегә кадәр төнлә Дмитрий Анатолевич Медведев хәтта Генералисимо титулының Владимир Владимирович Путинга үлемен игълан итте!
  Бу чыннан да искиткеч иде! Миңа калса, мин узган еллар потына исем бирәм!
  Ләкин бу Медведевка булышырмы? Кешеләрне элеккеге потларын мактап һәм заказлар белән бүләкләп кенә үзләренә тавыш бирергә ышандыру кыен. Бүләкләр белән күпме юынсаң да, Путинны кире кайтара алмассың. Иске патшаның китүе һәм Киевтан яңа патшаның килүе аңлашыла.
  Ләкин Зеленский йокламаган, һәм Папаны бүләкләгән. Олы яшьтәге Фрэнсис Украина Президентына яңа казанышлар өчен фатиха бирде.
  Беларусиядә, Россия яклы партияләр коалициясе Россия белән берләшү буенча референдум үткәрү өчен имза җыюны тәмамлады. Бу сорауга тавыш бирү көтелә. Ләкин Медведев моның өчен мактаулы түгел. Менә төп инициатива Зеленскийдан, миллионлаган бу пот.
  Шуңа күрә хәзер Владимир Зеленский финиш сызыгына керде ...
  Себердә тавыш бирү башланды. Баштан ук катнашучылар күп иде. Халык сайлауга барды һәм елмаеп җибәрде. Аларның үзгәрү өчен килүләре ачык иде. Аларның теләгәннәре яңа. Барысы да искедән арыганнар.
  Хәтта җыр иртә белән яңгырады:
  Йөрәкләребез үзгәрүне таләп итә
  Безнең күзләр үзгәрүне таләп итә ...
  Безнең көлүдә һәм күз яшьләребездә,
  Веналарның пульсациясендә!
  Changeзгәреш, без үзгәрүне көтәбез!
  Сайлаулар тыныч кына үтте, ләкин бик зур катнашу булды. Сайлауларга кешеләр бик күп җыелды. Беренче булып Николай Валуев тавыш бирде. Ул бюллетеньнәрне бюллетеньгә ыргытты һәм әйтте:
  - Әйдәгез, яңа нәрсәгә тавыш бирик!
  Киләсе Александр Поветкин пәйда булды. Мин шулай ук тавыш бирдем һәм үз фикеремне әйттем:
  - Рәсәй аллалары өчен!
  Киләсе тавыш бирү килде. Алар бюллетеньнәрне бюллетеньнәргә ыргыттылар. Дима Билан һәм Алла Пугачева. Лев Лешченко шулай ук пәйда булды һәм игълан итте:
  - Әйдәгез, яңа нәрсәгә тавыш бирик!
  Николай Басков җырлады:
  - Рәсәй вальсы, канатлары күтәрелә! Яз килә!
  Alsoәм ул яфракны чүп савытына салды.
  Аннары бүтән егетләр пәйда булды ... Зеленский скутерга тавыш бирергә килде һәм берникадәр вакыт ясады - алкышлар. Алар тавыш бирделәр һәм хәтта укыдылар:
  Йөрәк һәм тамырларның пульсациясен белү,
  Балаларыбызның, әниләрнең күз яшьләре ...
  Без үзгәрергә телибез, диләр
  Авыр чылбырлар камытын ташлагыз!
  Көчле алкышлар! Шигырьләр аның тарафыннан түгел, танылган шагыйрь һәм язучы Олег Рыбаченко тарафыннан. Ләкин Олег Рыбаченко үзе малайга әйләнде, һәм хәзер ул башка дөньяда сәяхәт итә.
  Аннары бүтән боксчылар тавыш бирделәр: Сергей Ковалей, Денис Лебедев. Соңгысы тәнәфестән соң кайтырга тырышты. Ләкин аны кыйнадылар һәм ниһаять киттеләр.
  София Ротару Киевта тавыш бирде. Ул бик елмаеп җибәрде ...
  Владимир Жириновский да килде. Ул кычкырды:
  - Яңа юл өчен!
  Heәм ул генерал полковникның эполетларын кабызды. Зюганов сайлауга инвалид коляскасында килде. Heәм ул һәрвакыт эндәшмәде.
  Грудинин елмаеп тавыш бирде ...
  Гарри Каспаров берьюлы уен бирде һәм шулай ук тавыш бирде. Моннан тыш, ул Карлесон белән матч уйныйчагын әйтте. Шулай итеп Анатолий Карпов берьюлы уен сессиясен бирде.
  Әйткәндәй, Карпов Михаил Ботвинникның Алтын ордены белән бүләкләнде.
  Димәк, монда төп һәм иң яхшы дөнья чемпионы кем.
  Әлбәттә, күп нәрсә үзгәрде ...
  Дмитрий Анатолеевич Медведев барысын да гаҗәпләндерде. Оешмадан игълан, "Олег Рыбаченко" исеме. Моннан тыш, берьюлы дүрт градус бар: дүртенче дәрәҗә бронза, өченче дәрәҗә көмеш, икенче дәрәҗә алтын, беренче дәрәҗә бриллиант белән алтын!
  Бу бик яхшы булды!
  "Люсиферның Армагеддон" кинотеатрларда дөнья күрде, һәм "Аватар" һәм "Йолдызлы сугышлар" язмалары бозылды. Олег Рыбаченко чын әдәби супер йолдызга әйләнә!
  Медведев шулай ук Олег Рыбаченко исемендәге әдәби приз булдырды - премия фонды Нобель премиясеннән ун тапкыр зуррак.
  Бу, гадәттә, бик шәп!
  Аннары Медведев якшәмбе көнне эшләде. Ул Олег Рыбаченкога Беренче Андрей ордены, һәм Россия Герое йолдызы, һәм Россия Герое зур бриллиант йолдызы, oryиңү ордены бүләк итте. Бу тарих барышын үзгәртергә омтылды.
  Мин, Олег Рыбаченкога игелек күрсәтермен, һәм барысы да яхшы булыр! Шул ук вакытта мин аңа да, маршалга да Россия Федерациясе исемен бирәчәкмен!
  Башкарма сораштырудан алынган беренче мәгълүматлар инде билгеле , алар Зеленскийның сиксән проценттан артыграк булуын әйтәләр.
  Informationәм мәгълүмат агымы туктамас ...
  Медведев әле тавыш бирергә җыенмый. Эшләр. Монда ул Владимир Волфовичка армия генералы дәрәҗәсен бирүче боерык бирә. Миңа, тугры бул.
  Жириновский булса да, күрәсең, инде икенче якка үткән.
  Лев Лешченко портфолиосыз министр булды. Ләкин бу инде мөһим түгел.
  Кытайда тәртипсезлекләр бар. Халык демократия тели - алар деспотизмнан арыдылар! Кеше икмәк белән генә яшәми!
  Минем начальнигыма юк! Сез егерме беренче гасырда таяк белән тәртипне күпме саклый аласыз?
  Кытайда әйбәт бармады. Коммунизм рельсларына ияреп, мәңгегә капитализм төзү мөмкин түгел. Кайбер үзгәрешләр кирәк. Theитәкчелек бик консерватив.
  Моннан тыш, яңа буржуазия демократия һәм полиция рәхимсезлеген туктатуны тели.
  Иске эш ысулларының аруы да эффект күрсәтте! Системада тыгылу теләге юк. Әйе, якшәмбе көнне Кытайда зур тәртипсезлекләр системаны тетрәтә.
  Ә Америка Кушма Штатларында хатын-кызның президент булу мөмкинлеге иң зур. Ләкин Флойдның популярлыгы кинәт үсә башлады Мэйвезер . Бу җиңелмәс боксер рейтингы башына менде.
  Күрәсең, АКШ яңа җиңүләрне сагынган һәм тәхеттә Республика да, Демократ та теләмәгән. Флойд та искиткеч!
  Аннары тагын бер телевизион бәхәс булачак.
  Бу инде якшәмбе киче. Тиздән сайлау участоклары ябылачак.
  Соңгы минутларда Медведев ниһаять пәйда булды. Ул ашыкмыйча бюллетеньне бюллетеньгә ыргытты һәм бер сүз дә әйтмичә китте. Сәгать сугты һәм тавыш бирү бетте.
  Хәзерге вакытта Президент Медведев Кремльдән китте һәм Мәскәү янындагы резиденциясенә китте.
  Аның белән кабинада ике кыз бар. Ким дигәндә күңел ачу.
  Уң якта утырган Наташа сорады:
  - Дима? Хәзер алар сезнең соңгы уңышсызлыгыгызны игълан итәрләр!
  Медведев билгеләп үтте:
  - Инаугурациягә әле ике ай кала. Шуңа күрә хәзерге вакытта мин барысы да, һәм Зеленский - бары тик Украина президенты!
  Аленка, уң кулда утырып, болай диде:
  - Инаугурация тизләнергә мөмкин! Сезнең көчегез, Дмитрий Анатолевич бетте!
  Медведев ялварып сорады:
  - Ләкин сез кызлар!
  Наташа кабынды һәм сорады:
  - Без нәрсә эшли алабыз?
  Медведев ышаныч белән әйтте:
  - Инаугурациягә комачаулый!
  Наташа көлде һәм җавап бирде:
  - Ничек?
  Вакытлыча президент җавап бирде:
  - Сез үзегезне белмәгән кебек!
  Наташа ачуланып җавап бирде:
  - Без Зеленскийны үтермәячәкбез!
  Медведев шунда ук каршы килде:
  - Нигә аны үтерергә! Аның таҗдан баш тартуына инаныгыз!
  . 4 бүлек.
  Кызлар бер тавыш белән кычкырдылар ...
  Аленка елмаеп сорады:
  - Сез гипноз кулланырга нәрсә тәкъдим итәсез?
  Дмитрий Анатолевич башын салды:
  - Бетте-китте! Син аны эшли аласың!
  Наташа дусты өчен җавап бирде:
  - Без булдыра алабыз, ләкин без теләмибез!
  Медведев гаҗәпләнде:
  - Нигә бу?
  Наташа намус белән җавап бирде:
  - Зеленский сайланган! Сез, Дмитрий Анатолевич, ил белән идарә итә алмыйсыз!
  Аленка явызлык белән өстәде:
  - Бу безнең барыбызга да ачык!
  Медведев ачуы белән билгеләп үтте:
  - Сез Көнбатыш колониясенә әвереләчәгебезне аңламыйсызмы?
  Аленка ышаныч белән җавап бирде:
  - Киресенчә, Көнбатыш безнең колониягә әйләнәчәк!
  Наташа мыскыллап өстәде:
  - Сезнең белән, Миша, Россия барыбер яхшы булмас!
  Медведев кычкырды:
  - Мин сезгә oryиңү ордены, Беренче Андрей ордены, Николай II ордены һәм бриллианттагы алтын йолдыз бирермен ...
  Наташа көлде һәм әйтте:
  - Яки, бәлки, без үзебез президент була алабыз һәм үзебезгә өч йөз заказ бирә алабыз?
  Аленка билгеләп үтте:
  - Без сезне гипнозлый алабыз һәм генералисимос була алабыз.
  Наташа кычкырды һәм искәртте:
  - Яки супергенералисимос !
  Кызлар көлеп җибәрделәр ...
  Аленка җырлады:
  - Sometimesәм кайвакыт хәтта дошман кычкырды,
  Куркуны яшерү - мин патша!
  Наташа тешләрен кысты һәм сайрады:
  - Миңа театрлар, ареналар ошамый,
  Анда миллионны бер сумга алыштыралар ...
  Алда зур үзгәрешләр булса да -
  Мин Белобог белән Сталинны яратам!
  Кыз югалган президентның борынын кысу өчен ялан аякларын кулланды.
  Саннар Ерак Көнчыгыштан игълан ителгән инде. Зеленский өчен 91 процент, Медведев өчен 7,5 процент, Украина президентының ышанычлы җитәкчелеге.
  Аленка шулай ук Медведевның колагын аяк бармаклары белән тартып алды һәм пышылдады:
  - Яхшы, элеккеге президент турында, бүләкләрегез сезгә ярдәм иттеме?
  Медведев каты итеп әйтте:
  - Мин әле элеккеге түгел! Инаугурация алдыннан, чын!
  Кыз кычкырды:
  - Яңа патшага дан!
  Тылсымчы кызлар Медведевка соңгы быргы картасы итеп булышудан баш тарттылар. Менә хәзер, вазифаларын башкаручы президент әле дә өметсез хәлдән чыгу юлын эзләргә тырышты.
  Бәлки, Courtгары Судка Россия президент сайлау нәтиҗәләрен юкка чыгарырга йогынты ясарга мөмкин? Бу зур вәсвәсә кебек иде. Ләкин чынлыкта каршылыклар нечкә күренде.
  Әгәр без указ чыгарсак һәм һәр судьяга миллиард доллар тәкъдим итсәк, нәрсә эшләргә? Ул бит президент һәм аның хәтта патшалар хыялланмаган көче бар бит! Төгәлрәге, вазыйфаларын башкаручы президент. Indeedәм, чыннан да, бөтен миллиард доллар тәкъдим итсәгез, судьялар каршы тормыйлар.
  Нигә вак-төякләргә вакытны әрәм итәргә?
  Мәгълүмат радио аша бирелде. Зеленский туксан процент булса, Украинада ул йөз процентка якын булыр дип көтелә. Бәлки, кызыл билбау өлкәсендә, Медведевның коммунистлар белән флиртлары аркасында, бераз күбрәк булыр, Кавказда кайбер мөмкинлекләр булгандыр. Дөрес, Рамзан Кадыров җиңүче ягын карарга булды кебек. Сез әле армиядә акча эшли аласыз, армиянең хезмәт итү теләге булмаса да, егылган президентның теләге юк.
  Гомумән, беренче турдан соң Медведевның көче зәгыйфьләнде. Әгәр дә ул бүләкләр бирә алса, югыйсә аңа игътибарсыз калдылар.
  Дмитрий Медведев офисына килеп, үзәк банк белән элемтәгә керергә тырышты. Хезмәтче аны теләмичә бәйләде.
  Вакытлыча президент аңа ашыгыч ихтыяҗлар өчен акча бүлеп бирүне таләп итте.
  Centralзәк банк башлыгы җавап бирде:
  - Яңа Президент Зеленскийдан расланганчы мин бернәрсә дә эшләмәячәкмен.
  Медведев кычкырды:
  -Акылдан яздыңмы? Мин әле яңа инаугурация президенты! Алайса, сез миңа буйсынырга тиеш!
  Centralзәк банк башлыгы билгеләп үтте:
  - Конституция нигезендә мин сезгә буйсынмыйм! Wayәм ничек кенә булмасын, нигә сезгә акча кирәк?
  Медведев елмаеп җавап бирде:
  - Сезгә гадәттән тыш хәлләр өчен илләр кирәкме?
  Centralзәк банк башлыгы каты тавыш белән җавап бирде:
  - Сез качарга телисезме?
  Медведев өрде:
  - Мин сине хәзер кулга алырмын! Армия миңа буйсына! Тугры Жириновский минем белән!
  Centralзәк Банк башлыгы билгеләп үтте:
  - Бу гел тортны ала! Мәскәүдә туксан проценттан артык Зеленский өчен. Синең көчең Миша өстендә!
  Медведев кычкырды:
  - Ләкин сезнеке башланмады!
  Heәм ул эленде. Хәзер хәл кыенлаша иде. Куркынычсызлык көчләре буйсынудан баш тарта. Әйе, Жириновский - төлке. Аны эчке эшләр министры итеп куярга кирәкме? Махсус көчләргә заказ бирегез. Яисә без әле Дәүләт Думасын кулланырга тырышырга тиешме?
  Зеленскийның яңа сайлаулар үткәрүе аңлашыла, һәм күп депутатлар үз мандатларын алмаячак. Төгәлрәге, барысы да диярлек.
  Монда бүтән нәрсә кирәк. Ләкин Дәүләт Думасы халыкка каршы бару ихтималы юк. Theәм армия ачык хәрби төсмерне якламаячак. Россиядәге генераллар гражданнар сугышына бару төре түгел.
  Бер генә нәрсә калды - судта президент сайлауларын юкка чыгару. Бу сезнең газапны озайту өчен бердәнбер легитим мөмкинлек. Ләкин, мөгаен, ул озайтылыр. Медведевның кабат сайлау мөмкинлеге бар, мөгаен. Чынлыкта, аның анти-рейтингы Петро Порошенконыкыннан да начаррак.
  Медведев тагын бер вариант турында уйлады. Мәсәлән, Зеленскийны физик яктан бетерегез? Ләкин бу ачык җинаятьчелек. Мондый туктыйсызмы? Моннан тыш, ул Медведевны бозачак. Иң яхшысы ул репрессия бирәчәк. Чөнки халык Медведевны сайлауларда шундый зур уңышсызлык өчен кичермәячәк.
  , К, Дмитрий Анатолевич уңышка ирешмәячәк. Сайлауларда хәтта ун процент тавыш җыеп тормыйча, ул, әлбәттә, хакимияттә калмаячак.
  Медведев барга якынлашты. Ул аны ачты, шешә алды һәм үзенә коньяк куйды.
  Кымбат - ике йөз яшьлек "Наполеон"!
  Вакытлыча президент стакан эчте. Аннары мин икенчесенә лимон белән ашадым.
  Ашказаным җылынды, уйларым тизрәк йөгерде. Өченче стаканнан соң, Медведев елмаеп урындыкка утырды. Бераз күтәренке. Чынлыкта, нигә аңа бу көч кирәк? Тулы җаваплылык. Бер минут буш вакыт түгел, бер секунд тынычлык та түгел. Videoәрвакыт хәрәкәттә, видеокамералар күзәтүе астында. Сез артык әйтергә курыкасыз.
  Эш күп, ләкин ләззәт юк.
  Минем кыз белән караватта ятасым килә. Компьютерда сугыш уйнагыз.
  Чынлыкта, сез президент, ләкин чын сугыш башлау өчен сез ике тапкыр уйланырсыз. Менә шулай Трамп Иранга һөҗүм итәргә батырчылык итмәде.
  Сез сугыш турында күп сөйли аласыз, ләкин аны хәл итү җиңел түгел!
  Ләкин уен белән көрәш, үзең белән көрәш!
  Медведев компьютерда утырды. Мин яраткан Икенче бөтендөнья сугышын кабыздым. Ул аны озак уйный алмады. Монда, артык кысылмас өчен, сез мошенник кодын кулланасыз. Моның кебек...
  Аннары сез буран темпында технология аша йөгерәсез. Сездә полкларда җибәргән IS-7ләр бар, һәм немецларга каршы Т-1ләр генә. Көч һәм чараларда сизелерлек аерма бар.
  Медведев, беркайчан да эчмәгән диярлек, сәламәтлеге начар булганга, сизелерлек шатланды.
  Менә шулай сез Икенче бөтендөнья сугышының иң кыйбат һәм иң авыр танкын IS-7 дошманга ташлыйсыз. Сез аны бик кыенлыксыз сындырасыз. Сугыш җиңел һәм җиңү белән бара. Сез шәһәрне шәһәрдән аласыз.
  Гомумән алганда, әлбәттә, Сталин илне яхшы алып барды, һәм дүрт ел эчендә өченче Рейхны җиңә алды. Путин ИШИС белән озаграк сугышты. Ләкин немецларның бик яхшы технологияләре бар.
  Уенда, мәсәлән, Германия E-75 танкы, Совет IS-7 гына аңа каршы тигез көрәшә ала, бүтән танклар да бирә. E E-75 бик көчле коралга ия. Хәтта мылтык Совет IS-7-дән өстен һәм җимергеч көченә якын.
  Theәм немецлар бу танкны 1945-нче елда төп ясарга ниятләделәр. Безнеке турында нәрсә әйтеп була?
  Медведев авыр сулап куйды ... Алар IS-7не сугыштан соңгы чорда массакүләм җитештерүгә кертә алмады. Шуңа күрә сугыш озаграк дәвам итте, кем җиңгәнен беркем дә белми.
  Дмитрий Анатолевич, исерек, җырлады:
  - Мин яратам, абыйлар, мин яратам! Яшәргә яратам, абыйлар! Ourәм безнең атаман борчылырга тиеш түгел.
  Медведев уйнаганда йокыга китте. Бу рәхәт ...
  Икенче көнне президент сайлавының соңгы нәтиҗәләре билгеле булды.
  Сайлаучыларның 92 проценты диярлек Зеленский белән Украина белән, 6,7 проценты Медведев өчен тавыш бирде. Шулай итеп, Зеленскийның җиңү җиңүе булды.
  Бәйрәмнәр һәм шатлык илдә башланды. Ниһаять, күпләр кебек тоелган яңа, якты тормыш килә иде.
  Хәзерге вакытта Дмитрий Анатолеевич Медведев инаугурация вакытында президент булып хезмәт итә.
  Heәм ул, әлбәттә, җиңүне котлады. Сез кая бара аласыз? Алты процентны санарга бернәрсә дә юк.
  Эчке эшләр министры Владимир Жириновский Медведевта булып, аны юатты:
  - Мин сезгә Дмитрий Анатолевич өчен тавыш бирдем!
  Вакытлыча президент тыныч кына җавап бирде:
  - Рәхмәт!
  Жириновский тәкъдим итте:
  - Бәлки без сезне премьерага куярга тиеш?
  Медведев буялган башын чайкады:
  - Икенче турда мондый җиңелүдән соң алар миңа премьер бирерләр дип уйламыйм. Бу инде политик яктан дөрес булмас.
  Жириновский логик яктан билгеләп үтте:
  - Ничек кенә булмасын, сезнең урында Россиядән кемдер булырга тиеш. Алайса, кем булмасаң?
  Медведев тәкъдим итте:
  - Мөгаен, Андрей Навальный!
  Жириновский тешләрен тешләде һәм үкерде:
  - Андрей Навальный? Бу булмасын!
  Медведев җилкәләрен кысып, буталып әйтте:
  -Кая барасың?
  Жириновский кычкырды:
  - Әйе, мин аларның барысын да кулга алырмын!
  Медведев кулын селкетте:
  - Булды! Безнең вакыт бетте бугай! Мин Канар утрауларына ял итәм. Нишләргә җыенасың?
  Жириновский, мәкерле күзләрен кысып, җавап бирде:
  - Дусларыгыз мәнфәгатьләре өчен фойе! Зеленский Россия һәм Украина президенты вазифаларын үз өстенә алганчы!
  Медведев кызганычка каршы:
  - Кызганычка каршы, бу бик гади түгел ... Аннары алар сезне өч тиредән арындырырлар!
  Жириновский, мәкерле күзләрен кысып, сорады:
  - Зинһар, мине Россия Федерациясе маршалы ит! Сезгә нәрсә кирәк!
  Медведев берничә секунд уйлады, аннары игълан итте:
  - Яхшы! Мин сезне маршал гына түгел, Берияне дә маршал дәрәҗәсенә кайтарырмын! Бу гадел булачак!
  Жириновский килешү белән башын салды:
  - Бериягә карата, әйе!
  Медведев күзләрен кысып сорады:
  - Сезгә карата?
  Жириновский намус белән җавап бирде:
  - Миңа патша кебек кара! Мин теләгән кешене бүләклим!
  Медведев килешү белән башын салды:
  - Әйе, шулай бул!
  Heәм ул маршаллар сафын бирү турында ике указ да әзерләргә кушты.
  Россия вазыйфаларын башкаручы президент шатланды. Хәзер ул компьютер уеннарыннан тулысынча ләззәт ала ала дип уйлау.
  Алар уйнау өчен бик күңелле ...
  Ләкин чыннан да, ни өчен президент бүтән нәрсә эшләргә тиеш? Хәзер технология шулкадәр үсеш алды ки, сез теләсә кем була аласыз. Хәтта Ходай Тәгалә белән. Аерым алганда, галәм булдыру өчен уенда.
  Мәсәлән, президент вазыйфаларын башкаручы офисында бик күп төрле уеннар, шул исәптән иң заманча уеннары да бар.
  Медведев реаль вакыттагы стратегия уенын уйнарга карар итә. Германия 1939 елда. Хәер, нигә сез мошенник кодын кулланасыз? Сез үзегезгә биш мең пантер, өч мең юлбарыс һәм ун мең Фок-Вульф өстисез. Сез бу көчләрне дошманга каршы урнаштырасыз. Сез Польшага һөҗүм итәсез, андый көчләрнең уннан бере дә юк.
  Сугыш сез теләгәнчә дәвам итә, бер максат белән һәм җиңү белән. Медведев, дөресен әйткәндә, монда бик зур җиңүче. Ул дошманны пресс белән эргән кебек җимерә.
  Польша реаль тарихка караганда җиңел һәм тизрәк тигезләнде. Сез Франциягә һөҗүм итәсез. Сез аңа ун мең E-75 танк җибәрәсез. Әйдәгез, искиткеч машиналар. Алар француз мылтыгына бөтенләй кагылмый, ләкин ерак араларда үлемгә китерә. Алар дошман машиналарын аталар.
  Медведев хәтта шатлыгы өчен сикерә. Уендагы кебек, ул тиз хәрәкәтләнә, һәм Парижны алып бара ... Алайса нәрсә турында? Франко артык ачуланмасын өчен, бер үк вакытта Испанияне алыйк .
  Гибралтарга һөҗүм өчен без реактив самолет кулланачакбыз. Британиялеләр кая барырлар?
  Әлбәттә, шул ук вакытта без корабльләр һәм самолетлар йөртү өчен акча кулланабыз. Ул вакытта Британия өчен авыр булачак. Менә йөз самолет һәм ике йөз корабль. Бу бик зур көч булачак.
  Аннары десант кораблары бар. Сез шулай ук "E" -U сериясенең танкларын ясыйсыз, алга таба "E" эволюциясе. Монда сез "E" -50-U танкын ташлыйсыз, шундый машина, сез аны бернинди почмактан да үтеп керә алмыйсыз.
  Ул Британиялеләрне җәфаласын. Менә шундый танк эчендә ике матур кыз Россия вазыйфаларын башкаручы президентка күз кысалар.
  Медведев аларга җавап итеп үбә.
  Менә шулай уйныйбыз ...
  Соңгы танклар Лондонга якынлаша. Тантанасыз Англия башкаласын алалар.
  Медведев җырлады:
  - Дөнья күңелсез! Без барыбыз да мәче ашарбыз!
  Әлбәттә, кызыклы һәм уйнау җиңел. Мин мошенниклык кодын алдым һәм сез теләгән нәрсәгә мөһер куйдым. Шулай итеп сез Балканны яулап Африкага китәсез. Сез шулай ук мөһер, шулай ук пехота. Акчагыз булса, сез гаскәр ясыйсыз. Theәм басып алынган территория дә акча бирә. Ярар, сынап карагыз, Африка буйлап йөрегез.
  СССР әле дә фронтны ача. E-50-U сериясенә каршы утыз дүрт, тагын ун мең мөһерләнгән. Әгәр дә E-50 юлбарыс-2 белән бер үк кораллы машина булса, рациональ тау гына зуррак, һәм корал бераз көчлерәк, двигатель көчлерәк. Тигез авырлыктагы E-50-U Совет Т-64 белән чагыштырыла, һәм хәтта көчлерәк газ турбина двигателе дә бар.
  Әйе, көчләр тигез түгел. Монда төрле буын танклар сугыша.
  Медведев, әлбәттә, кара атка атлый.
  Көчләр, әлбәттә, чагыштырырлык түгел. Сез шулай ук E-75-U өсти аласыз, бу - корабль үтерү машинасы, кораб кораблары белән дә үтеп булмый.
  Ничек ул үзен таптаячак. Аны бернәрсә дә туктата алмый.
  Медведев кечкенә малай кебек уйный. Эх, ярар, алайса ничек. Аны беркем дә күрергә теләми. Ул югалды һәм президент вазифаларын башкаручы онытылды.
  Барысы да җиңүчеләрне генә ярата.
  Дмитрий Анатолевич җырлады:
  Weәм без бураннарга каршы торабыз,
  Нәрсәдән һәм ни өчен ...
  Дөньяда сюрпризсыз яшәгез,
  Бу беркем өчен дә мөмкин түгел
  Уңышлар, уңышлар булсын,
  Барлык сикерүләр, өскә-аска,
  Бары тик шулай, һәм бүтән түгел,
  Бары тик шулай, һәм бүтән түгел!
  Озак яшәгез!
  Сюрприз! Сюрприз!
  Озак яшәгез!
  Сюрприз! Сюрприз!
  Озак яшәгез!
  Медведев тагын да шатланды. Хәзер аның гаскәрләре Украинаны, Беларусияне яулап алдылар һәм Мәскәүгә якынлашалар!
  Элекке Россия президенты болай ди:
  - Безнең тормыш уен!
  СССР башкаласын давыл белән ала. Әлбәттә, 1941-нче елгы армиягә каршы, аның алтмышынчы, хәтта җитмешенче еллардагы характеристикасы булган танклары бар, һәм иң мөһиме - алар бик күп.
  Медведев үзенә күз кыса ... Башкала Мәскәү алынды. Хәзер сез Кавказны яулап ала аласыз ... Шул ук вакытта Африканың көньягын үзегез өчен алыгыз. Аргентинага узачак.
  Аннан АКШка һөҗүм. Ул салкын командир. Дошман гаскәр саны һәм сыйфаты буенча артта кала.
  Медведев дәртләнеп җырлый:
  - Без батырлык белән сугышка барырбыз! Совет көче өчен! Thisәм без моның өчен көрәштә букны сөртәчәкбез!
  Медведев уеннан вакытлыча алынды. Шойгу Трубецкойны алыштырган Россия Оборона Министры шалтыратты. Ул әле дә эшләп килүче президенттан сорады:
  - Кайчан без яңа җитәкчегә ант бирербез?
  Медведев ачык итеп җавап бирде:
  - Кайда булырга тиеш, инаугурациядә!
  Трубецкой билгеләп үтте:
  - Берләшкән илнең яңа президенты киләсе атнада инаугурацияләнергә тели. Урларга вакытлары булмасын өчен!
  Медведев өрде:
  - Бу безнең конституция һәм законнар нигезендә түгел!
  Трубецкой билгеләп үтте:
  - Ельцин бу конституцияне закон һәм иске конституция нигезендә кабул итмәде. Чынлыкта, күпләр Путин яңа конституция тәкъдим итәр дип уйлаган, ләкин ничектер алай булмаган!
  Медведев билгеләп үтте:
  - newәр яңа президент өчен яңа конституция кабул итү иң яхшы идея түгел!
  Трубецкой каршы:
  - Ләкин Путин булдыра алды! Ул Ельциннан салкынрак иде, ә сез, Дмитрий Анатолевич!
  Медведев башын кагып ризалашты:
  - Салкын һәм иң мөһиме - бәхетлерәк! Путинсыз барысы да дөрес булмаган, һәм Зеленский Россиядә хакимиятне алган.
  Трубецкой билгеләп үтте:
  - Лукашенконың мөмкинлеге бар иде, ләкин ул вакытын сагынды. Без тизрәк күченергә тиеш идек!
  Медведев логик яктан билгеләп үтте:
  - Лукашенко Россиядә көндәшлек сайлауларыннан курка иде. Путинның йөрәге түзә алмаса, Зеленский куркыныч янамас иде. Ил белән бик кул белән идарә итү янып бетте! Путин, әлбәттә, эштә янып бетте!
  Трубецкой тәкъдим итте:
  - Алайса, без инаугурацияне тизрәк кабул итәргә тиешме, юкмы?
  Медведев кыюлык белән җавап бирде:
  - Сез теләгәнчә эшләгез! Миңа бүтән кирәк түгел! Мин мактаулы пенсиягә китәрмен һәм үз теләгем өчен яшәрмен. Бәлки мин бөтен дөнья буйлап сәяхәт итәрмен! Мин Россия өчен рекордлы чор өчен президент та, премьер да булдым! Күпме тәхеткә ябыша аласыз?
  Трубецкой ризалашты:
  - Ярар, алайса, үзгәрешләр килсен! Шойгу белән нәрсә эшләргә?
  Медведев салкын җавап бирде:
  - Ул ял итсен! Маршалның пенсиясе зур. Аңа бөтен дөнья буйлап сәяхәт итсен. Мин сезгә чит илдә милек алырга рөхсәт иттем!
  Трубецкой башын кагып әйтте:
  - Путин Россияне дөньядан аерды! Soulаныбызның тирәнлегендә сүзләр белән кайгырсак та, без аның үлеменә шатландык! Зеленскийга килгәндә, без күрербез! Күпчелегебез Көнбатыштагы кебек заказлар теләделәр. АКШтагы кебек кабул итегез, ләкин эшләгез ... СССРдагы кебек!
  Медведев билгеләп үтте:
  - Хәер, Сталин җитәкчелегендә түрәләр бик тырышып эшләделәр! Алар бал белән тулган дип уйламагыз!
  Трубецкой сорады:
  - Нишләячәксең?
  Медведев искә төшерде:
  - Мин президент идем, һәм мин президент булып пенсиягә чыгам. Ул зур ... Iәм мин тормыш белән ләззәтләнермен! Нигә мин эшләргә тиеш!
  Трубецкой искә төшерде:
  - Зеленский сезгә аның белән киңәшче постын бирә ала!
  Медведев аны селкетте:
  - Әй! Ул минем киңәшемсез җитәрлек акыллы! Кыскасы - инаугурацияне үткәрегез! Дмитрий Анатолевич аны җибәрде!
  Трубецкой ризалашты:
  - Инаугурация әйе!
  Медведев эленде. Мин уенны тәмамларга булдым. Моңа кадәр беркайчан да вакытым булмаган нәрсә. Leastәм ким дигәндә АКШны психик яктан җимерә.
  Яисә төгәлрәге уенда. Ләкин, Америка Шерманы E-75-U каршы көчсез. Ләкин АКШның самолетлары бик күп, алар немец очкычлары кебек көчле булмаса да.
  Ләкин сыйфат, әлбәттә, бер үк түгел! Краутлар бик күп балл җыялар. Бигрәк тә очучылар: Альбина һәм Альвина! Theseәм бу кызлар үзләренең зур теләкләре белән аерылып торалар.
  Медведев көньякта Америкага алга бара. Шул ук вакытта аның танклары Себер аша уза. Ул күңелле. Әйткәндәй, нигә әле Японияне яулап алмаска? Бу уенда сез союздашларыгызны да үтерә аласыз. Алга киткән стратегия. Алдаучы кодын кулланыгыз, сез санда да, сыйфатта да көндәшегездән көчлерәк булырсыз. Сугыш түгел, саф ләззәт. Менә койрыксыз реактив машиналар, америкалылар хәтта тота да алмыйлар.
  Төгәлрәге, анда барып җитү. Радио белән идарә итүче ракеталар кулланыгыз! Америкалыларны тупас. Медведевка бу уен бик ошый. Theәм гаскәрләрне күчерегез. Мексика алынды. Америка шәһәрләре бер-бер артлы төшәләр. Мондый ләззәт.
  Көнчыгышта "E" -U серияле танклар Indiaиндстанга керәләр. Ләкин Британиялеләр аларга нәрсә каршы тора ала? Моннан тыш, Өченче Рейх ресурслар туплаган һәм иң заманча технологияне тупас кодсыз җитештерә.
  Ләкин Медведев Пантераны бераз яңартырга булды. Менә беренче регуляр "Пантер" - 80 - 110 мм фронталь бронь, 50 мм як корал, 75 мм туп, баррель озынлыгы 70 EL, двигатель 650 ат көче. Менә "Пантер" -2 фронталь бронь белән 120 - 150 миллиметр, 60 мм ягы, баррель озынлыгы 71 EL булган 88 мм туп һәм 850 ат көче двигателе. Әйе, җитди машина. Бу авыррак кырык биштә түгел, ә илле тонна һәм кыска силуэтта.
  Ләкин "Пантер" -3. 150 дән 200 миллиметрга кадәр фронталь бронь, 82 миллиметр ягы, баррель озынлыгы 100 EL булган 88 миллиметрлы мылтык һәм 1200 ат көче двигателе - авырлыгы 55 тонна. Килешегез, мондый машина, гадәттә, Шерманнарга каршы супер.
  Ләкин "Пантер" -4 бар. Аның фронталь кораллары 200 - 250 мм, тау битләрендә, һәм 160 мм. баррель озынлыгы 100 EL булган 105 мм мылтык. Бу инде 65 тонна авырлыктагы һәм аз силуэтлы хайван. 1500 ат көче булган газ турбинасы двигателе. Әлбәттә, искиткеч серияле үсеш, хәтта Совет IS-7 белән сугышырга сәләтле. Моннан тыш, IS-7 масса җитештерелмәгән.
  Ләкин көчлерәк машиналар бар. "Пантер" -5 йөгерү, фронталь бронь 250 градус почмакта 250 почмак, почмакта 300 мм турет маңгай, 210 почмакта, 100 ммда 128 мм мылтык, алдынгы танкның авырлыгы 75 тонна, 2000 ат көче двигатель газ турбина көче . Барлык совет һәм Америка модельләреннән өстенрәк машина. IS-7 сугыш дистанциясеннән үтеп керә ала. "Пантер" -5 гадәттә искиткеч технология. СССРда IS-7дән көчлерәк нәрсә юк. Немецларның шулай ук юлбарысның биш төре бар.
  АКШ территориясенең күпчелек өлешен яулап алганнан соң, Медведев юлбарысны да куып чыгарырга булды. Яхшы, "igerлбарыс" - һәркем белгән беренче. Фронталь бронь - 100-110 миллиметр, бушлык юк диярлек, һәм бронь - 82 миллиметр. 88әм 88 мм туп, 56 EL баррель озынлыгы, чыннан да елый торган танк. "Пантералар" дан аермалы буларак, анда беренче серияләр генә сугышкан, икенчесенең үрнәкләре булган. "Тигр" танк -2 "Король юлбарыс" дип танылган.
  Фронталь бронь: 50 градус почмакта 120-150 мм, турет фронтында 185 мм, ә 60 градус почмакта 82 мм. Ул маңгайда яхшы сакланган, янындагы igerлбарыска караганда бераз яхшырак, һәм баррель озынлыгы 71 EL булган 88 мм туп. Икенче бөтендөнья сугышы өчен, корал һәм фронталь саклау ягыннан иң яхшысы, авырлыгы 68 тонна, двигатель 700 ат көче - машина йөртү эшендә бик көчсез.
  "Igerлбарыс" -3 - дизайн машинасы. Фронталь корал - 45 градус почмакта 150-200 миллиметр, туретаның алгы өлеше - 240 миллиметр. 160 миллиметр яклы калканлы яклар. Өч төрле корал: 88 мм 100 EL туп, 105 мм 70 EL туп, һәм 1000 1200 ат көче булган двигатель белән 105 мм 100 EL туп. Күбрәк тыгыз макет һәм авырлыгы 75 тонна. Әйе, машина җитди һәм бик куркыныч. Evenәм тагын да көчлерәк "igerлбарыс" -4 фронталь бронь 250 - 45 градуска омтылган, маңгай 300 миллиметр, яклары 210 миллиметр, мылтык 128 миллиметр 100 EL баррель озынлыгы, яки 150 миллиметр баррель озынлыгы 56 EL, авырлыгы 85 тонна, 1500 ат көче газ турбинасы двигателе. Бик көчле танк.
  Ләкин хәтта салкынрак - "igerлбарыс" -5. Фронталь бронь: 45 градус почмакта маңгай мае 350 мм, турет маңгае 400 мм 50 мм почмакта. Яклары 300 мм. 150 мм 100 EL мылтыгы, яки 174 мм 70 EL мылтыгы, яки 210 мм 38 EL мылтыгы. Авырлыгы 100 тонна, газ турбинасы двигателе 2500 ат көче. Иң көчле машина хәтта IS-7 һәм Сент Джон вортына үтеп кермәячәк. Бу Америкага каршы кулланылырга мөмкин. "Тайгер" -5 хәтта реаль тарихтагы проектларда да булмаган дип әйтергә кирәк. Ләкин сугышның тиз тәмамлануы беркемнең дә гаебе юк.
  Ләкин виртуаль танк уенын яхшыртырга мөмкин.
  Медведев АКШ башкаласы Вашингтонга һәм иң зур Нью-Йоркка һөҗүм итә башлады. Монда сез чыннан да эшләп җиңә аласыз.
  Шулай да. Монда Вашингтон янып тора һәм аның белән немец танклары йөри. Igлбарыс-5не беркем дә туктата алмый.
  Медведев АКШ башкалаларына каты һөҗүмне тәмамлый һәм бу җиңү кебек. Ләкин алда Япония дә бар.
  . 5 бүлек.
  Уенда тагын нәрсә эшли алам? Ләкин танкларның Левлар гаиләсе беркайчан да җитештерелмәгән. Бу чыннан да монстрлар. Ләкин Икенче бөтендөнья сугышында соңрак сериядәге бу машиналар хәтта артык кирәк иде. Evenәм тагын да кечерәк һәм урта танклары белән Япониягә каршы.
  Ләкин Дмитрий Медведев аларны бераз куып чыгарырга булды.
  Менә беренче Лев танкы, проектларда гына булган, өлешчә металлда гына гәүдәләнгән. Коралның фронталь кораллары 45 градус почмакта 120 миллиметр, туретаның фронталь кораллары почмакта 240 миллиметр, яклары 82 миллиметр, мылтык 105 миллиметр, баррель озынлыгы 70 EL, барсы да 80 тонна, двигатель 800 ат көче. Гомумән, Курск Булгындагы igлбарыс һәм Пантерлар белән бергә барлыкка килергә мөмкин булган машина. Вакыт өчен бик көчле корал һәм маңгайны саклау өчен искиткеч. Ләкин, бәхеткә каршы, ул күренмәде. "Лев" -2 проект машинасы. Мәңге маңгай 250 миллиметр, турет маңгае 300 миллиметр. Яклары 200 миллиметр. Мылтык яки 128 мм 100 EL яки 210 мм 38 EL. Авырлыгы 100 тонна, двигатель 1800 ат көче. Аның көчендә тиңнәр юк. IS-7-дән өстен, ул аны якка гына сугарга мөмкин. Ләкин соңыннан сез тагын алга барасыз, һәм "Арыслан" -3 пәйда була, шулай ук монстрны куа. Коралның фронталь кораллары - 350 мм, туреталар - 450 мм, тау битендә 300 мм, 100 ммда 150 мм туп, яки 70 ELда 175 мм, яки 210 56 EL, яки ракета. 400 мм. Авырлыгы 120 тонна, двигатель 2500 ат көче.
  Әйе, бу бик көчле көч.
  "Арыслан" -4 танкы - тагын бер супер монстр . Корабның фронталь кораллары - 450 мм, туретаның фронталь кораллары - 500 мм. Подъезд һәм туретаның яклары 400 мм. 100 ELда 175 мм туп, 70 ELда 210 мм туп, 500 мм ракета. Машинаның авырлыгы - 150 тонна, двигатель - 3500 ат көче газ турбинасы. Ерак ераклыктан ул барлык танкларга үтеп керә, шул исәптән IS-7 һәм Америка T-93. Хәтта диңгез мылтыгы да үтеп керә алмый. Бу көчле машина, һәм өстәмә туп белән.
  Ләкин тагын да көчлерәк Лев-5 - танклар патшасы. Корабның фронталь кораллары 45 градус почмакта 600 мм, калынлыгы 800 мм, яклары почмакта 550 мм. 100 ELда 210 мм туп, 70 ELда 300 мм туп, 600 мм ракета. Машинаның авырлыгы 200 тонна, газ турбинасы двигателе 5000 ат көче җитештерә. Бик көчле ракеталардан , аеруча зур калибрлы мылтыклардан һәм бомбалардан кала, барлык төр коралларга да үтеп булмый. Сугыш корабларында һәм самолетларда ату мөмкинлеге. Чыннан да супер танк.
  Кыскасы, уйнарга берәр нәрсә бар. Медведев Япониягә басым ясый.
  Ләкин ул кабат өзелә.
  FSB директоры шалтырата һәм әйтә:
  - Дмитрий Анатолевич, сез журналистларга конференция бирерсезме?
  Медведев хәлиткеч әйтте:
  - Юк әле!
  - Нигә?
  Вакытлыча президент җавап бирде:
  - Минем интервью бирергә хокукым бар, юк! Шуңа күрә мин әле бирмәскә булдым!
  FSB директоры башын салды:
  - Сез хәзер тыныч була аласыз! Интервью китмәячәк! Ләкин без бүтән урын эзләячәкбез!
  Медведев билгеләп үтте:
  - Барысы да урнашыгыз! Берәр нәрсә булса, сезнең генералның пенсиясе зур! Эшләмичә яши аласыз!
  ФСБ директоры гаҗәпләнеп сорады:
  - Мондый зур көч белән аерылу кызганыч түгелме?
  Медведев намус белән җавап бирде:
  - Кызганыч, ләкин кеше котылгысызга буйсына!
  Медведев кабат уенга кайтты. Дөньядагы иң зур һәм ресурсларга бай илнең элекке президенты, ниһаять, аны туктатты. Whyәм нигә хәзер аларсыз эшли алсалар, уйнамаска. Гәрчә ул дәүләт башлыгы вазифаларын башкаручы булса да.
  Ләкин андый уенда үзеңне кисү вәсвәсәсеннән ничек сакланырга? Немец гаскәрләре Чукоткага килеп җиттеләр. Бәхеткә, уенда җиһазны күчерү чынбарлыкка караганда күпкә җиңелрәк. Алар Кытайга китәләр. Анда алар японнар белән сугыштылар. Әлбәттә, мошенниклык кодын кулланып, Медведев Лев-5 танкларын чыгарды һәм аларны самурайларга ыргытты. Бу чыннан да супер класслы машиналар.
  Ничек самурайлар изелә. Ләкин барыбер камиллек чикләре түгел.
  Ләкин ни өчен, Икенче бөтендөнья сугышы беткәнче, иң авыр немец танкы "Тычкан" ны дәрәҗә аша үткәреп булмый?
  Бу чыннан да камиллекне бүлешү һәм матурлык таҗы. Төгәлрәге, гигантомания үсеш алса, нәрсә булырга мөмкин.
  Медведев тычканнарны куа башлады.
  Тычкан танкы, чыннан да металлда булган танк, металлда гәүдәләндерелгәннәрнең иң авыры, йөртте һәм хәтта сугышты. "Тычкан" ның фронталь кораллары подъезд төбендә 150 мм, подъезд өстендә 200 мм, туретта фронтта 250 мм, ягында 210 мм. Күргәнебезчә, танк, хәтта беренче версиясендә дә, маңгайдагы һәм хәтта ягында барлык серияле совет танкларына үтеп керә алмый. IS-2 һәм SU-100 бу танкка бернинди почмактан үтеп керә алмады. Бары тик IS-7 Maus өчен проблемалар тудырырга һәм бу танк белән көрәшергә мөмкин. Ләкин IS-7 сугыштан соң гына барлыкка килде, һәм беркайчан да җитештерелмәде. "Әм" Тычканнар "1943 елда фронтта сугыша алалар. Бу танкның ике мылтыгы бар: кыска баррель 75 мм һәм 128 мм 55 EL, IS-7 башыннан кала барлык совет танкларына үтеп керә ала. Моннан тыш, IS-2 ерактан. Монда шулай ук 150 мм туп бар.
  "Тычкан" авырлыгы 188 тонна иде, 1250 ат көче булган двигатель бар, ул әле дә җитми. Гомумән алганда, машина үз вакыты өчен иң көчле, һәм аңа тиңнәр юк.
  "Тычкан" -2 - дизайн машинасы. Төгәлрәк. Чын хикәядә машина силуэтта түбәнрәк һәм җиңелрәк булырга тиеш иде. Ләкин уенда, әлбәттә, машина камилләште, силуэтта түбәнрәк, макетта тыгызрак, ләкин тагын да авыррак булды. Тычкан корпусының фронталь кораллары 2 350 мм. Туретаның фронталь кораллары - 450 миллиметр. 300 мм. Каноннар 75 мм озынлыктагы һәм 150 мм 70 EL, яки 210 мм хойтцер, яки 400 мм ракета. Авырлыгы 200 тонна. Газ турбина двигателе 2000 ат көче.
  "Тычкан" -3 уен машинасы. Камил. Корабның фронталь кораллары 600 мм, туретра 800 мм, яклары 550 мм. Мылтык 88 мм 100 EL, дошман танкларына каршы, һәм 210 мм 70 EL. Яисә 550 мм ракета. Танкның авырлыгы 250 тонна, газ турбинасы двигателе 4000 ат көче. Танк, иң көчлеләрдән кала, барлык кораллар белән диярлек үтеп керә алмый.
  "Тычкан" -4 - гигантоманиянең яңа эволюциясе һәм алга киткән. Корабның фронталь кораллары 45 градус почмакта 1000 мм, туретаның фронталь кораллары 1200 мм почмакта. Яклары 850 мм. Корал: дошман танкларына каршы көрәшү өчен 105 мм 10EL туп һәм барлык төр машиналарга диярлек җитәрлек. Ныгытмаларны җимерү өчен, танклар өчен артык кирәк булмаган өчен, 70 EL 300 мм корал. Яисә аның урынына 750 мм ракета.
  Автомобильнең авырлыгы 350 тонна, андый корал һәм корал өчен ул бик күп түгел. Хәтта корабль мылтыгы да андый машинага үтеп керә алмый. Көчле круиз ракетасыннан яки бик зур бомбадан туры сугу гына мондый машинаны җимерә ала. Барлык яктан да Икенче бөтендөнья сугышының барлык танклары һәм үзе йөри торган мылтыклары үтеп керә алмый. Двигатель 6000 ат көче газ турбинасы.
  "Тычкан" -5 - бу сериянең иң югары дәрәҗәсе. Мәңге маңгайның фронталь кораллары почмакта 1600 мм, турет маңгайлары 2000 мм, яклары 1500 мм почмакта.
  Барлык танкларга каршы торыр өчен, 100 ммлы 128 мм туп, барлык маркаларга каршы IS-7 һәм 900 мм ракета ракетасы. Башка мылтыклар файдасыз. Анда дистә пулемет бар. Танкның авырлыгы 500 тонна. 10,000 ат көче булган газ турбинасы двигателе. Машина, әйтик, камиллекнең үзе. Сезнең маңгайга бернәрсә дә диярлек бәрелә алмый. Супер танк ...
  Ләкин, берәрсе "Тычкан" -5-тан салкынрак нәрсә уйлап табу мөмкин түгел дип уйласа, бу бөтенләй дөрес түгел. Икенче бөтендөнья сугышы турында яхшы уен авторларының хыяллары чиксез.
  Мәсәлән, "Кычыткан" да бар. Реаль тарихта бу танк барлык проект машиналары арасында рекорд куя, хәтта өлешчә металлда гәүдәләнде.
  "Кычыткан" танкында 400 мм фронталь корал бар, һәм ян бронь шулай ук бераз омтылган. Корал: дүрт 210 мм мылтык, яки 800 мм мылтык һәм ике 150 мм хойтцер, унбер самолетка каршы мылтык. Авырлыгы 2000 тонна, дизель двигательләренең гомуми көче 10,000 ат көченә ия.
  "Рат" -2 танкы - алдынгы макетлы дизайн машинасының эволюциясе. Фронталь һәм 800 мм теләсә нинди корал, зур рациональ омтылыш белән. Корал - 1000 мм туп һәм дүрт 150 мм хойтцер, җиргә һәм һава мишеньләренә атарга сәләтле уналты самолетка каршы мылтык. Авырлыгы 3000 тонна, газ турбина двигательләре, гомуми көче 20,000 ат көче.
  "Рат" -3 тагын да көчлерәк һәм алдынгы машина. Корал 1200 - почмакта миллиметр. Корал: бер 1250 мм туп һәм алты 150 мм хойтцер. Airавага да, җиргә дә атарга сәләтле егерме самолетка каршы мылтык. Авырлыгы 4000 тонна, газ турбина двигательләре, гомуми көче 35000 ат көче.
  "Кычыткан" -4 тагын да көчлерәк һәм алдынгы машина. 1600 мм почмакта корал. Корал - бер 1600 мм туп һәм тугыз 150 мм ховицер, егерме биш самолетка каршы мылтык, һава һәм җир мишеньләренә атарга сәләтле. Авырлыгы 5000 тонна, газ турбина двигательләре, яхшыртылган, гомуми көче 50,000 ат көче.
  "Рат" -5 иң салкын танк. Барлык яктан 2500 миллиметр корал. Корал: 2500 мм туп. Ә унбиш 150 мм хойтцер. Airавага һәм җиргә мишеньга атарга сәләтле кырык самолетка каршы мылтык. Авырлыгы 10,000 тонна. Двигатель буларак атом реакторы, 100 000 ат көченнән артык.
  Танк чыннан да уендагы иң салкын. Weightәм авырлык һәм башка үзенчәлекләр ягыннан.
  Сез Токиодагы буранны "Рат" -5ка ышанып тапшыра аласыз. Дөрес, бу бик кыйммәт, мошенниклык кодын берничә тапкыр эшләргә туры килә.
  Ләкин, гомумән алганда, Медведев канәгать булырга мөмкин. Ул яхшы уйнады.
  Ниһаять, мин "Рат" -5 виртуаль чынбарлыкта карадым. Намуссыз ничек уйнарга.
  Ләкин соңыннан алар тагын Медведевка шалтыраталар.
  Бу юлы вице-премьерның беренче урынбасары һәм вице-премьер - Силуанов .
  Ул моңсу тон белән әйтте:
  - Без Дмитрий Анатолевичны югалттык! Барлык бюллетеньнәр дә диярлек саналды!
  Медведев акыл белән әйтте:
  - Начар җиңүдән яхшырак югалту яхшырак!
  Силуанов гаҗәпләнде:
  - Бу ничек мөмкин?
  Медведев аңлатты:
  - Әгәр Виталий Кличко беренче тапкыр Киев мэры итеп сайланган булса, аның боҗрага кире кайтуы булмас иде. Зур чемпион урынына мэр көлке булыр иде!
  Силуанов моның белән ризалашты:
  - Әйе, сез дөрес әйтәсез, Дмитрий Анатолевич! Кличконың югалту өстенлеге бар иде ... Ләкин, кызганычка каршы, сездә мондый өстенлек юк!
  Медведев җавап итеп җырлады:
  - Мин ирекле, күктәге кош кебек,
  Мин ирекле, курку нәрсә аңлатканын онытып ...
  Мин кыргый җил кебек ирекле
  Мин төштә түгел, чынлыкта ирекле!
  Силуанов мыгырданды:
  - Әйе, сез бары тик шагыйрь Дмитрий Анатолевич! Синең турында шигырьләр язарга мөмкин!
  Медведев җитди җавап бирде:
  - Ничек кенә булмасын, хәзер мин тыныч кына яраткан эшемне эшли алам - компьютер уеннары уйнау! Моңа кадәр, егерме ел дәвамында мин моны бары тик яраклаштыра алыр идем!
  Силуанов мыгырданды:
  - Уеннарда?
  Медведев раслады:
  - Нәкъ уеннар! Сезгә хәрби-икътисади стратегияне өйрәнү файдалы булыр иде!
  Вице-премьерның беренче урынбасары теләмичә:
  - Мин практиканы өстен күрәм!
  Медведев җавап итеп кычкырды:
  - Явыз чынбарлык ләгънәтләнә, ул сезне акылдан яздырырга мөмкин!
  Силуанов салкынча җавап бирде:
  - Сез уеннар дөньясы белән чынбарлыктан качарга телисезме? Мактау!
  Премьер вазыйфаларын башкаручы сүзләрендә ирония бар иде.
  Медведев әйтте:
  - Сезгә дә Россия герое йолдызын асарга рөхсәт итегез!
  Силуанов киңәш бирде:
  - yourselfзегезне бәйләгез, Президент әфәнде!
  Медведев кычкырды һәм җавап бирде:
  - Бәлки бу яхшы идея! Otherwiseгыйсә, Путин үлгәннән соң гына бүләкләнде!
  Премьер вазыйфаларын башкаручы җавап бирде:
  - Рәхмәт, Президент әфәнде!
  Медведев моңлы рәвештә дәвам итте:
  - Акылсыз буш күзләр өчен ...
  Силуанов җырлады:
  - Барысы да мөмкин булганга ...
  Медведев тәмамлады:
  - Ләкин сез яши алмыйсыз!
  Премьер вазыйфаларын башкаручы җавап бирде:
  - Thoughитди булса да, алар мине алып китәрләр! Күрәсең, без чабарга тиеш!
  Медведев салкын җавап бирде:
  - onирдә бик күп урыннар бар!
  Силуанов башын кагып, кычкырды:
  - Кыскасы, Президент әфәнде, сез миңа герой йолдызын вәгъдә иттегез!
  Медведев үпкәсенең өстендә кычкырды:
  - Указ әзерләгез!
  Алар аңа бүтән бүләк кәгазе алып килделәр. Вакытлыча президентны языгыз.
  Шул ук вакытта Медведев аны бер төркем кешеләргә бүләк итте. Безнекен бел!
  Эх, инде бик соң, һәм Россия президенты вазыйфаларын башкаручы йокыга китте.
  Ул бүтән альтернатив тарих турында хыялланган. Куропаткин җитәкчелегендәге патша армиясе Артур портын азат итү өчен көрәшә. Ләкин Медведев үзе сугыш роботында пәйда булды, лазерлар һәм термокарк снарядлары кабак орлыгы зурлыгында, ләкин бомба Хиросимага төшкән кебек үлемгә китерә.
  Медведев үзенең сугыш роботы белән японнар белән ничек көрәшә ала? Ничек самурайлар меңнәрчә аерылды. Ничек лазерлар һәм бластерлар кулланылды.
  Алар японнарны үтерделәр, махсус рәвештә үтерделәр. Аны кисеп алды. Бу аларның сафларын җимерде.
  Тәхетен югалткан Медведев сугышта рәхәтлек тапты. Ул изге патша тәхетен селкетергә батырчылык иткән бу самурайларны чабып җибәрә.
  Ләкин бу чыннан да начармы, дөресен әйтик, дөресен әйткәндә, ул патша вакытында булганмы?
  Алла һәр илгә Николай II кебек патша бирсен. Бу акыллы хакимнең, шул ук вакытта интеллектуалның чын мисалы.
  Кызганыч, Куропаткин кебек чит ил кешесе аны ташлады. Хәзер Медведев японнарны алды. Әйдәгез аларны кырыйк. Thisәм моны эшләү бик гаҗәп.
  Ә лазер нурлары самурайларны меңнәрчә чабалар. Тагын берничә минут сугыш, һәм
  Япон армиясе юк.
  Самурай әфәнделәре нәрсә ашадылар? Менә хәзер без сезнең корабларда эшләргә мөмкин.
  Медведев сугыш роботын һавага күтәрде һәм Тогол флоты позициясенә ашыкты. Ул рус рыцаре белән нәрсә эшли ала дип уйлый?
  Термокарк роботы шулай тиз ашыга. Хәзер ул диңгез өстендә. Әйдәгез, Того флотын батырыйк. Армадиллосны, крейсерларны һәм башка тереклекне кисегез.
  Мондый ... Әгәр дә без мини- термокарк бомбасын ташласак?
  Яңа герой аны ташлый. Дулкын күтәрелә һәм кояш чыккан җир корабларын батыра.
  Медведев үпкәсенең өстендә кычкыра:
  - Россия өчен Николай,
  Мин барлык японнарны сындырырмын!
  Againәм тагын бер тапкыр Россия президенты вазифаларын башкарды.
  Мондый робот белән көрәшү бик яхшы.
  Samз самурайларыгызны батырыйк ... Tsушима булмас, японнар белән көрәшергә бернәрсә дә булмас.
  Соңгы самурай кораблары батып бара. Бу нинди җиңү!
  Ләкин әле кояш чыккан җирнең Артур портын блоклаучы өлешләре бар. Без аларга чыннан да каршы торырга тиеш. Пат Николай империясенә каршы булганнарны чишү өчен.
  Медведев дәртләнеп җырлый:
  - theәм самурайлар җиргә очтылар,
  Корыч һәм ут басымы астында!
  Әйдәгез, Артур портын чолгап алган гаскәрләрне юк итик. Чыннан да, көчле ныгытма егылды. Рәсәйнең йөзенә сукты. Иң мөһиме, бу Кырым сугышыннан начаррак иде. Анда патша Николай II империясе Англия, Франция, Төркия һәм Сардиния патшалыгы коалициясенә оттырды. Sheәм ул хөрмәт белән югалды. Менә кайбер Япония, аны беркем дә көндәш дип санамады.
  Рәсәй хурлыкка түзмәсен. Мөгаен, шуңа күрә Сталин, бик сак һәм тышкы сәясәттә тыелган, Ерак Көнчыгышта Япониягә каршы икенче фронт ачкан. Чыннан да, самурайлар патша Россиясен артык кимсеттеләр.
  Моның өчен аларны кечкенә термокарк бомбалары белән юк итегез һәм лазер белән яндырыгыз.
  Шуңа күрә мин Россияне җиңәргә батырчылык итмим! Әй, Алла Зеленскийга уңышлы патша булсын.
  Яңадан, урыслар һәм украиннар берләштеләр, һәм тиздән Беларусия аларга кушылыр.
  Славяннар өчлеге булачак!
  Медведев Порт Артур янындагы японнарны тәмамлады һәм ашыкты ... Россия Японияне җиңде. Ул Корея, Манчурия, Курил утраулары һәм Тайваньны алды. Ул шулай ук японнарны зур компенсация түләргә мәҗбүр итте.
  Патша Николай II үз позициясен ныгытты; революция һәм кирәксез уйлар күренмәде.
  Патша Россиясе Кытай аша хәрәкәтен дәвам итте. Аның көнчыгышта киңәюе.
  Ләкин Кайзер Германиясе, патша Германиясенең зур державага әверелүенә һәм реаль тарихка караганда тизрәк һәм тизрәк үсүенә карамастан, әле алга бара һәм Беренче бөтендөнья сугышына керә.
  Әйе, ике фронтта.
  Менә хәзер Медведев немецларны юк итү бурычы алды. Аларның патша-Атаны рәнҗетергә сәбәпләре юк.
  Ничек ул лазер белән дошманнарны кыйный. Әйдәгез, аларны Көнчыгыш Пруссиядә давыл кебек урыйк. Медведев немец гаскәрләренә лазер һәм тарту энергиясе нурларын куллана.
  Шул ук вакытта кызлар пәйда булды. Әлбәттә бикинида. Аленка һәм Наташа. Краутлар яктырткычлар белән киселсен.
  Әйе, Бөек патша Николай, нацистлар беркайчан да андый нәрсә турында хыялланмаганнар. Алар, сезгә каршы нәрсә планлаштыралар?
  Медведев агрессив җырлый:
  - Кавын, карбыз, бодай пешерү,
  Erousмарт, мул җир ...
  Ул Санкт-Петербургта тәхеттә утыра,
  Атасы патша Николай!
  Инаугурация вакыты иртәрәк кичектерелде. Медведев тулысынча үз җайланмаларында калды. Бала белән аралашканда.
  Медведев шулай ук Андроповка Россия Герое йолдызын бүләк итте. Бу, мөгаен, алданрак эшләнгән булырга тиеш. Ул Андроповка һәйкәл төзү турында боерык бирде.
  Шул ук вакытта вазифаларын башкаручы президент шулай ук Ежов белән Ягоданы торгызды. Нигә монда тантанада торырга?
  Аннары ул Бобби Фишер исемле яңа заказ булдырды. Ләкин ул бик яхшы шахматчы дип бернәрсә дә әйтә алмыйсыз. Зур гына түгел, җәнҗаллы да. Ул шахматта гына түгел, һәркемнән өстен булырга теләгән.
  Alsoәм шулай ук өч градус: бронза, көмеш һәм алтын!
  Ofәм, әлбәттә, беренче чиратта, Дмитрий Медведев бу боерыкны бирде: Гарри Каспаров, Анатолий Карпов һәм ... Кличко абыйлары!
  Шул ук вакытта Дмитрий Медведев Владимир Кличко орденын булдырды. Шулай ук кызыклы адым. Өч дәрәҗә: бронза, көмеш, алтын.
  Аннары Святогор ордены бар, искиткеч чишелеш.
  Медведев руль һәм педаль . Ул моны тагын уйлап тапты. Бу аю. Барлык аюларга аю.
  Аның яңа идеялары бар. Мәсәлән, һәр урыска яңа машина бирегез.
  Шул арада барып, компьютерда уйнагыз. Медведевның иң мөһиме нәрсә иде. Шуңа күрә ул хәзер яңа стратегияне кабызды. Төрле дәрәҗәдәге сугыш. Бу президент, хәтта элеккесе дә уйнарга теләгән.
  Сез биш эшчедән һәм мең берәмлектән башлыйсыз: күмер, тимер, ташлар, нефть, азык, алтын.
  Firstәм әйдәгез башта яңа эшчеләр җитештерү өчен җәмгыять үзәге төзик. Аннары, миналар һәм авыл хуҗалыгын үстерә башлыйсыз.
  Беренчедән, эшчеләрне яхшырак көйләү өчен, әлбәттә, ризык алу.
  Медведевның иң көчле, иң заманча компьютеры бар. Youәм сез бик күп агрегатларны таркатырга мөмкин.
  Сез үзегезне шәһәр һәм яңа сәүдә үзәкләре төзисез. Акча, әлбәттә, башта проблема. Ясалма, базар, фәннәр академиясе төзегәнче.
  Ләкин Медведев бай булу өчен универсаль юлны белә. Күбрәк авыл хуҗалыгы эшчеләрен эшкә алыгыз һәм икмәк өчен ресурслар сатып алыгыз. Базар төзү өчен бик арзан. Аннары сез саклап калдыгыз, академия сатып алдыгыз, пилорама ясадыгыз һәм яңа шахталар ясадыгыз. Аннары тагын ... Ә алтын агылды - иң кыйммәт продукт. Бигрәк тә ялкау эшләгәндә. Аннары скважиналарны яхшыртырга мөмкин булачак. Менә шулай акча күпкә кызыклырак агыла. Яхшырту өчен кулланырга мөмкин. Яңа пыяла, яңа авыл хуҗалыгы кирәк-яраклары, мелиорация, ашлама тикшерү. Суканың яңа төре ...
  Аннары, скважиналарны тирәнәйтү һәм яңа эшчеләргә суырту. Яңа фермалар. Ит җитештерү. Йортлар төзү. Табиблар, полиция хезмәткәрләре, коелар, базарлар, архитекторлар, янгын сүндерүчеләр йортларына. Soәм башкалар ... Салым җыю. Алтын казуда яңа үзгәрешләр. Яңа мәйдан һәм эш биналарын үстерү.
  Инде акча тагын да күбрәк ... Артыклар бар һәм сез казарма төзи башлыйсыз.
  Уен кызык һәм авыр. Шәһәр үсә. Сугыш юк. Монда сез тыныч вакыт урнаштыра аласыз, һәм көчсезрәк дошман сайлый аласыз ... Чынлыкта, Медведев әле дә хәрби-икътисадый стратегиядә көч туплый.
  Хәрби академия төзелде. Сез гаскәр булдыра башлыйсыз. Кавалерия, пехота, ялкын , миномет һәм башка көчләр. Әлбәттә , артиллерия. Яисә тагын, танк заводы скважиналарын яхшыртып. Беренче машиналар, әлбәттә, җиңел һәм примитив, ләкин алар йөртелә ала.
  Медведев алып киттеләр.
  Уен президентны юк итте. Сез үзегезне тагын да яңа йортлар төзисез. Аларга канунчылар мәктәбе, китапханә, төрле дәрәҗәдәге күңел ачу керә. Музыкантлар, биючеләр, жуглерлар, сенет уйнаучылар , зоопарклар булсын . Яисә бүтән казино.
  , Әм, әлбәттә, төрле илаһларга гыйбадәтханәләр.
  Әйе, империядә төрле диннәр бар. Төрле гыйбадәтханәләр төзү иң яхшысы.
  Менә барысы да төрле. Ә мәчетләр, чиркәүләр, гыйбадәт йортлары, Буддист гыйбадәтханәләре, ступалар, мәҗүсиләр аллалары.
  Әйе, бай миссия. Сез шулай ук елга аша күперләр саласыз.
  Эш бик күп. Шулай ук төрле диннәр өчен фестивальләр оештырыгыз, аллалар рәнҗетелмәсен.
  Тынычлыксыз һ.б. Фәннәр академиясендә эш дәвам итә, хәзер бер яхшырту, аннары икенчесе. Кемерүчеләргә яки бөҗәкләргә каршы дару - авыл хуҗалыгын яхшырткан нәрсә, тракторлар барлыкка килә.
  Хәтта Ходайлар да яхшы уңыш җыялар. Шулай итеп сез танкларны һәм самолет заводларын куып җибәрә аласыз. Lightиңел самолетлардан башлап, сез атом бомбардировщикларына барып җитә аласыз. Unitәм берәмлекләр саны гел арта. Ул инде йөз меңгә җитте.
  Медведев яңа технологияләрне уйный һәм алга этәрә. Курку юк. Сезгә көрәшергә кирәк түгел, сез үзегезнең кешеләр өчен чәчәк ату һәм культура индексын күтәрә аласыз. Бу шулай ук мөһим. Ләкин хәзер акча һәм ресурслар җитәрлек.
  Уеннан тагын да яхшырак нәрсә - коелар бетми. Сез ресурсларны мәңгегә ала аласыз.
  Картада яңа шәһәрләр төзегез ... Яисә пирамидада яки дөньяның тагын бер могҗизасында катнашыгыз.
  Медведев шулай ук яңа казарма чыгара. Дөрес, гаскәрләрнең муллыгы чәчәк ату индексын киметә. Бу, әлбәттә, проблема килеп чыккан урында. Ләкин хәзерге вакытта көрәшүче кеше юк ... Ләкин танкларны һәм самолетларны тизрәк ясар өчен яңа технологияләр кертелергә мөмкин. Авыр бомбардировщикларны тәрбияләгез.
  Ләкин, нигә инде, урта танклары булган, урта гасыр дәрәҗәсендә дошманны кулга алмаска?
  Медведев, күбрәк танклар җитештереп, шул ук вакытта аларның параметрларын яхшыртып, күрше илгә тиз арада һөҗүм итә.
  Alsoгарыдан самолетлар. Әйдәгез, бөтен көчебез белән дошманны бомбалыйк. Син аңа напальм яудырасың.
  Бу кагыйдәләр буенча уен түгел.
  Медведев урта гасыр шәһәренең җимерелүенә ошаган. Аннары бөтен ил үзенең примитив армиясе белән. Очкычлары һәм танклары аз зыян күрсә дә, ул ошады һәм җиңде. Менә шулай тоту җиңел булды. Аннары тагын яулап алынган территориядә шәһәр төзисез ...
  Сезнең танклар авыр. Атомга каршы саклауны да, актив коралны да бәйләргә мөмкин.
  Медведев инде ун сәгать уйный иде, күзләре арыды һәм бергә ябыша башлады. Вакытлыча президент йокыга китте.
  Башта Медведев аңлаешсыз әйбердә әйләнде. Ләкин бу озак дәвам итмәде. Аннары ультра-заманча Т-95 танкы калкулык өстенә очты. Көз инде соң иде, һәм яңгыр ява.
  Медведев әйтте:
  - Высокая тавы өчен көрәшнең хәлиткеч көне! Порт Артурны саклауның ачкычы булган бу тау. Бүген нәкъ 21 ноябрь, яки 4 декабрь яңа стиль буенча. - Профессор ярсып аның коралын кыйнады һәм кычкырды. - Ләкин Высокая тавын яулап алу булмаячак! Тын океан отряды яшәячәк!
  Японнар Высокая тавын яулап алдылар диярлек. Алар кырмыскалар кебек, төрле яклардан калын агымнарда йөрделәр. Т-95 152 мм тиз утлы туп белән ут ачты.
  Аленка джойстик төймәсенә басты, һәм автомат туп японнарга самолетка каршы мылтык кебек сугылды. Көчле югары шартлаткыч фрагмент снарядлары йөзләгән японнарны бер мылтык белән бәреп төшерделәр.
  Наташа, үз чиратында, сигез авыр пулеметтан атты. Мин шулай ук джойстик куллануны өстен күрдем.
  Медведев танкны йөртте, супермачин ышаныч белән текә тауларга менде, һәм трассалар Кояш иле сугышчыларын җимерделәр.
  Маргарита сызгырды һәм әйтте:
  - Без тарих ясыйбыз!
  Вакытлыча президент ачуы белән раслады:
  - Әлбәттә! Без бернинди шартларда да Порт Артурга бирелергә рөхсәт итмибез!
  Аленка, мылтыктан атып, минутына егерме раунд атты, илле килограмм авырлыктагы җимергеч көче белән проекцияне төкерде. Бер минут эчендә төгәллек белән бер тонна металл һәм шартлаткыч матдәләр атылды.
  Кыз бик төгәл сукты.
  Пулеметлар, һәрберсе минутына биш мең раунд. Яки кыска вакыт эчендә кырык мең зур пуля. Ничек алар самурайны алдылар? Аларны ничек бастыра башладылар.
  Аленка хәтта җырлады:
  - Ә дошман көтүе корыч һәм корыч басымы астында җиргә очты!
  Россия танкы агрессив эшләде. Монда ул мең японны кыскартты, менә икенче. Аларны катламнарда бетерү.
  Наташа кычкырды һәм җырлады:
  - Рус даны өчен! Ватанны беркайчан да онытмыйк!
  Againәм ул кабат үтергеч калибрлы пулеметлардан ата. Меңләгән японнар үле килеш яталар.
  Медведев аны алды һәм пышылдады:
  - патша Николай! Сез бик яхшы булырсыз.
  Let'sәм әйдәгез тәмамланмаган самурайларны куртлар астына җимерик.
  Маргарита логик яктан билгеләп үтте:
  - Николай II патшаларның иң бөеге булырга мөмкин. Аның Кытайны Россия провинциясе - Сары Россия итү өчен бөтен мөмкинлеге бар иде !
  Медведев самурайларны кыйнады, куртлар кебек алар өстенә ашыкты һәм әйтте:
  - Алай булсын!
  Снаряд очканнан соң. Алар квази-матдә кебек күбәйделәр , атомнарның һәм молекулаларның артуыннан күпкә азрак энергия таләп иттеләр.
  Аленка, нечкә бармаклары белән джойстик төймәләренә басып, хәтта кычкырды:
  - Рәсәй патшалары исеме белән!
  . 6 бүлек.
  Мылтык кычкырды һәм кычкырды. Бик көчле булмаса да, моңсу булса да, сөйләшергә мөмкин иде.
  Маргарита вазыйфаларын башкаручыдан сорады:
  - Нәрсә, кабыклар саны чиксез?
  Медведев җавап бирде:
  - Квази-матдә ясау өчен күп көч таләп ителми. Термоником реакторын су белән тутыру груша кебек җиңел!
  Маргарита сызгырды:
  - Әйе, бу искиткеч! Сез шулай ук шоколад туңдырмасы ясый аласыз!
  Медведев бер сулыш белән каршы килде:
  - Әле түгел, ләкин бик тиздән, әйе! Кызганыч, әлегә кадәр квази-матдәләр генә алынган !
  Аленка, джойстик төймәләрен ялан бармаклары белән басып, зур юлбарыс тешләре белән елмаеп:
  - Бу матдә тудыру сәләте квази-илаһи!
  - диде Медведев. Тау тирәсендә японнар азрак, мәетләр саны арта барды. Самурайлар танкка атарга тырыштылар, ләкин бушка. Снарядлар яңгыр тамчылары кебек коралдан сикерделәр.
  Вакытлыча президент әйтте:
  - Кеше Алла образында һәм охшашлыгында яратылган.
  Аленка, үтергеч снарядлар атып, әйтте:
  - Әгәр дә ул булдырылган булса. Бәлки без кешеләр - галәмдәге иң акыллы, көчле һәм көчле зат!
  Медведев логик яктан тәкъдим итте:
  - Иң мөһиме - кешелекне берләштерү! Без берләшергә тиеш! Шул вакытта без кайгы-хәсрәтне белмибез!
  Наташа ышаныч белән әйтте:
  - Патша империясе бөтен кешене берләштерә ала! Everyoneәм барысын да монолитка берләштерегез!
  Кыз тагын пулемет атты. Сул фланнан керергә тырышкан японнарны гаҗәпләндерү. Гранаталар Т-95 танкына зыян китермәде. Мылтыклар да ерактан ук сагындылар, яисә снарядлары нәтиҗәсез иде. Моннан тыш, дөньяның бер илендә дә кораллы тешләүче корал юк. Сез андый танкка бик җиңел үтеп керә алмыйсыз. Аның яклавы иң югары дәрәҗәдә.
  Пулеметлар чабалар, снарядлар юкка чыга. Theyәм алар барысын да махсус, бик үлемгә китерәләр.
  Наташа кычкырды һәм әйтте:
  - Күп японнар юкка чыгачак!
  Аленка моның белән ризалашты:
  - Бик күп!
  Ул сапфир күзләрен ялтыратты. Thisәм бу кыз турында бик күп төрле әйберләр бар, чын терминатор.
  Сугышчылар аталар. Samәм самурай кан китте. Минутына кырык мең пуля һәм бер тонна снаряд, бу бик зур җимергеч көч.
  Наташа искәртә:
  - Без җитди үлем кичерүче сугышчылар!
  Аленка моның белән ризалашты:
  - deathлем генә түгел, бөтен галәмдә көч чыганагы!
  Маргарита әдәпле итеп әйтте:
  - Әгәр патша Россия бөтен дөньяны яулап алса, кешелек тарихындагы барлык сугышлар бер тапкыр бетәчәк!
  Медведев ризалашты:
  - Әлбәттә, балам! Беркемгә дә сугыш кирәк түгел! Ләкин кешелек берләшергә тиеш!
  Наташа үгезне үтерүче пантера шатлыгы белән пышылдады:
  - Без берләшкәч, без җиңелмәс!
  Ул аның күзләреннән очкын чыгарды! Бу кыз! Анда ут ялкыны, боз һәм корыч бар.
  Ләкин хәзер соңгы японнар үлә. Theәм тауга бәреп керерлек кеше юк. Илле меңнән артык үтерелгән Кояш иленең сугышчылары Высокая тавы астында калды.
  Сугыш бетте.
  Дүртесе калкулыкта урын алдылар, һәм Медведев әйтте:
  "Хәзерге вакытта гарнизон белән сөйләшмәү яхшырак." Гомумән, без нәрсә эшләргә җыенабыз?
  Аленка тәкъдим итте:
  - Японнар әле күп. Әйдәгез, бөтен Ноги армиясен юк итик.
  Маргарита моның белән бик тиз ризалашты:
  - Бетте-китте! Без бөтен самурайларны кысырбыз! Бу бик яхшы булачак!
  Медведев елмаеп әйтте:
  - Безнең танк шулай ук су һәм ут кабыклары астында йөзә ала. Япон флотын батырыйк!
  Наташа рәхәтләнеп кычкырды:
  - Бетте-китте! Дөрес, әйдәгез диңгездәге барлык самурайларны алып бетерик.
  Япон отряды чираттагы бомба рейдын башлады. Снарядлар очты, шул исәптән унбер һәм унике дюймлы мылтыктан. Бу, күрәсең, җитди.
  Танк ярга таба ашыкты. Аленка, бармакларын машина тәненә тидереп, болай диде:
  - Ярар, диңгезгә. Ләкин без японнарга җирдә инициатива ничек бирә алабыз?
  Сугыш турында бераз белгән Маргарита искә төшерде:
  - Бездә пулемет бар иде, һәм Мосин мылтыгы японнарныкына караганда күпкә ышанычлырак һәм эффектив иде. Әгәр дә диңгездә барысы да эшләмәгән булса, җирдә самурайларның мөмкинлеге юк иде!
  Аленка ачуы белән ялан аягын идәнгә күчерде һәм мыгырданды:
  - Хыянәт! Кечкенә хыянәт!
  Наташа тәкъдим итте:
  - Без барысын да асып куярбыз!
  Танк суга керде. Якларыннан машинаны контрольдә тотучы пропеллерлар барлыкка килде. Менә беренче максат: япон җимерүче. Наташа нечкә бармаклары белән джойстик төймәләрен басты.
  Theәм снаряд корабның төбенә үлем көче белән бәрелде. Ул коралны әйләндерде.
  Destroyимерүче бүтән кабык алды. Наташа тагын бармагын басты.
  Аннары японнар батып китәләр.
  Аленка кычкырды:
  - Әйдәгез, чиратлашып суга батыйк! Пулемет су астында бик эффектив түгел!
  Кыз джойстикны басты, бу юлы җимергеч төбенә кабык җибәрде.
  Маргарита елмаеп җавап бирде:
  - Ну, безнең ханымнар бар!
  Наташа кабат кабык җибәрде һәм кычкырды:
  - Рус исеме белән, җиңү булсын!
  Аленка кабыкларны төкерде. Ул чыга торган Кояш иле корабының төбен кисеп алды һәм игътибар итте:
  - Шулай да, Россиядә патша хакимияте пропаганда әйткәнчә начар түгел иде.
  Маргарита моның белән ризалашты һәм бик теләп сөйләде, аеруча аның бернәрсә дә эшләмәгәнгә.
  - патша Николай II вакытында Россия акча стандартын саклап калган. Империянең валютасы дөньяда иң каты һәм тотрыклы булды. Бәяләр дә үзгәрмәгән диярлек. Патша Николай җитәкчелегендә түләү айга утыз җиде сумга җитте. Чынлыкта, Россия яшәү дәрәҗәсе буенча дөньяда алдынгы илләрнең берсе булды. Сәнәгать производствосы дөньяда дүртенче булды.
  Дмитрий Анатолевич Медведев йокыдан соң компьютерда уйный башлады. Бу очракта ул стратегияне дәвам итәр өчен үзен кисә иде. Көчләнгән көч кулга алу эшләрен башкарды. Россия вазыйфаларын башкаручы президент танкларны сугышка ыргытты.
  Heavyәм авыр.
  Бу әле яхшы уен. Мин аны бераз йөрттем һәм йөз тоннадан авыррак танклар алдым. Ул президент булганда, Медведев йөз тоннадан авыррак танклар үстерергә теләгән. Ләкин Путин ул вакытта бирмәде. Ләкин идея кызык иде. Супер авыр машиналар. Алты төр машина. Биш йөз тоннадан артык.
  Ләкин хәзер Медведев сугышка атом двигательләре белән танклар ыргыта. Middleәм ул урта дәрәҗәдәге илләрнең оборонасын боза. Againәм тагын кулга алу. Әйе, бик яхшы ... Бераз җиңеләйтү өчен, хәрби консультантны тоташтырыгыз. Аның белән бергә сез дошманны юк итәсез. Hisәм аны кулга алу.
  Менә сез бүтән империяне яулап аласыз ... Монда сугыш җитдирәк, ләкин аны Наполеон дәрәҗәсенең хәрби киңәшчесе алып бара. Шуңа күрә сез карый аласыз, һәм империягезне Столипин дәрәҗәсендәге экономист белән урнаштыра аласыз.
  Медведев, берничә сәгать гигант экранлы компьютерда утырганнан соң, елый башлады.
  Ул бик озак йокыдан мәхрүм.
  Аленка японнарга атты. Бу юлы крейсерны батырып, ул җырлады:
  - Без дөньяда иң көчлеләр,
  без барлык дошманнарыбызны туалетка батырырбыз.
  Ватан күз яшьләренә ышанмый,
  Без явыз олигархларга аларның миләрен бирербез!
  Кыз көлде. Аның тешләре энҗе белән балкып торды!
  Медведев тәкъдим итте:
  - Япония белән сугыш җиңү белән тәмамланганга, Россиянең икътисади үсеше тагын да зуррак булачак! Патша империясе иң бай илгә әйләнәчәк!
  Аленка тагын бер җимергечне батырды һәм пышылдады:
  - Без һәрвакыт бай булдык! Заказ җитмәгән!
  Наташа Кояш чыга торган җир корабына бәрелде һәм болай диде:
  - Беренче бөтендөнья сугышында без немецлардан ким түгел идек. Ләкин бишенче багана аркасында без җиңүне сагындык!
  Аленка шулай ук армадилло карынына тагын бер кабык җибәрде һәм игълан итте:
  - Әлбәттә! Бишенче багана барысы өчен дә гаепле. Беренче бөтендөнья сугышы вакытында немецлар Минскка да килә алмады һәм Галисиядә кыйналдылар. Сталин җитәкчелегендә алар Кремльне бинокль аша күрделәр. Нинди мәгънәгә килә?
  Наташа корабль төбенә тагын бер кабык атты һәм мыгырданды:
  - Хыянәт! Без мондый җиңүне сагындык!
  Маргарита шулай ук искә төшерергә кирәк дип саный:
  - Хыянәт өчен булмаса, без Константинополь һәм Кече Азиягә ия булыр идек, шулай ук Урта диңгезгә. Без хыянәт һәм бишенче багана аркасында бик күп нәрсәне югалттык!
  Аленка тагын бер проекты җибәрде:
  - Әйе, бу бишенче багана! Аның аркасында күпме авырлыклар туа! Рәсәй империясе - бөтен дөньяга таралып, кешелекне берләштерә алган уникаль берәмлек!
  Наташа агрессив рәвештә мыгырданды:
  - Әлбәттә! Мин теләсә нәрсә эшли алыр идем! Humanityәм кешелек бердәм һәм җиңелмәс өчен!
  Кыз тагын бер кабык җибәрде, аннан соң корабль ярылды. Японнар суга баттылар.
  Маргарита тавыш белән сигнализация белән әйтте:
  - Карагыз хәзер дөньяда нәрсә була? Россия һәм АКШ сугыш алдында. Chinaәм Кытай күпчелек һәм тоталитар. Дөньяда тәртип һәм чәчәк ату юк!
  Наташа бу юлы крейсерга яңа кабык җибәрде һәм ризалашты:
  - Дөньяда тәртип юк! Безгә бердәм идарә кирәк!
  Аленка кабыгын атты һәм килешеп башын салды:
  - Мондый хөкүмәт патша империясенә әверелергә мөмкин! Рәсәйнең автократиясе - глобаль тотрыклылык һәм алгарыш гарантиясе!
  Кыз тагын бер кабык җибәрде, ул ниһаять крейсерны бүлде.
  Японнар ачыктан-ачык тордылар. Кемнең суга батканын аңламыйча, алар берсүзсез аттылар.
  Әйтергә кирәк, җирдә Япония сан ягыннан артык өстенлеккә ия түгел иде. Realәм реаль тарихта да ул Рәсәйгә караганда күп үтерелгән һәм яраланган.
  Ләкин диңгездә, Британиядә һәм АКШта җитештерелгән Кояш чыга торган җир кораблары, нигездә, илдә җитештерелгән Россия көймәләренә караганда бераз яхшырак иде.
  Ләкин монда хәтта японнарның сыйфат өстенлеге бик аз. Theәм урыслар, мөгаен, төгәлрәк аталар.
  Наташа, башка җимергечне атып, суга батырып, ачуланып әйтте:
  - Чыннан да, Россия көчлерәк көндәшләрен җиңде. Мәсәлән, Наполеон!
  Аленка, бронялы крейсерга кабык җибәреп, өстәде:
  - Әйе! Наполеон гений иде! Ул көчлерәк иде, ләкин без аны җиңдек!
  Маргарита авыр сулап, зарланды:
  - Японнарга оттырыгыз. Бу бик күңелсез һәм рәнҗетүче!
  Аленка моның белән ризалашты:
  - Бик күңелсез! Хәсрәт, шуңа күрә Романовлар династиясе чоры бетте. Заман данлы, батыр, җиңүләр һәм җиңүләр белән. Gengзебезнең Чыңгызхан булмаса да, без Иван Калита вакытыннан күтәреләбез.
  Кыз тагын бер үлемгә китерә торган әйбер җибәрде. Брональ крейсер ике өлешкә бүленде.
  Наташа дәвам итте, һәм бер кабыгы белән ул икенче җимергечне батырды. Samәм самурайларда җимерүчеләр бик күп.
  Сугышчы егетләрдән сорады:
  - Ләкин мин ни өчен дөнья тарихында империяләрнең берсе дә абсолют көчкә ирешмәгән?
  Аленка тагын бер җимергечнең карынына кабык җибәрде һәм игълан итте:
  - Әйе, чыннан да, нигә? Барысы да егылды. Фарсы империясе, Бөек Александр һәм Рим империясе. Ни өчен беркем дә кешелекне берләштермәде?
  Наташа өметсезлеккә аяк басты. Башка корабка батты һәм әйтте:
  - Бетте-китте! Чыңгызхан бөтен дөньяны җимерә алган империя булдырган. Ләкин аның үлеменнән соң уллары һәм оныклары тамаша күрсәттеләр һәм империяне таркаттылар. Патша Россиясе генә, унитар системасы белән, шундый ил булган ки, ул күп гасырлар дәвамында яши һәм бөтен obeир шарын йотканчы киңәя ала!
  Аленка күзләрен йомды һәм игълан итте, бүтән җимергечне батырды:
  - патша Николайның бөек империясенә дан! Без законсыз большевикларга һәм вакытлыча хакимияткә хакимият бирмәячәкбез!
  Наташа шулай ук корабка кабык җибәрде. Ул японнарны батырды һәм җырлады:
  - Алла патшаны сакласын,
  Көчле суверен
  Дан өчен,
  безнең даныбыз өчен идарә итегез!
  Дошманнарыңнан куркуга идарә ит -
  Православие патшасы!
  Дан белән идарә итегез
  Безнең данга!
  Кызлар чыннан да кабызылган кебек. Менә шулай самурайларны юк иттеләр, сез сокланырсыз. Medәм Медведев үзенең үтерүчене су асты танкы белән йөртте. Гомумән, бу салкын корал. Ул бөтен Япония флотын батыра. Ләкин бу зур көч.
  Унике, зур бронялы кораблар, дистәләгән кечерәк көймәләр, шул исәптән крейсерлар. Алтмыштан артык җимерүчеләр генә бар. Боларның барысын юк итү өчен вакыт кирәк.
  Наташа, башка корабны тәмамлап, Медведевтан сорады:
  - Сез ничек уйлыйсыз, Алла бармы?
  Актер офицер елмаеп җавап бирде:
  - Нинди мәгънәдә?
  Наташа җимергечне тәмамлап, яңа кабык җибәрде һәм билгеләп үтте:
  - Әйе, диннәрнең күп версияләре бар! Мәҗүсиләр дә, монотеистлар да бар! Кайвакыт сез бу турыда уйлана башлыйсыз. Youәм сез тәгълиматларда мондый тәртипсезлек булганда Алла барлыгына шикләнәсез!
  Аленка бүтән җимергечне бүлде дә, кычкырып әйтте:
  - Әйе, бу яктан Изге Язмаларга ышану кыен. Бары тик Алла гына шулай эшләсен. Аның хәтта фаворитлары да булган!
  Наташа килешеп башын салды:
  - Бетте-китте. Бер халыкның Алла халкы икәненә ышанасызмы? Бу югары интеллектка лаек түгел!
  Аннан соң кыз зур тонналы корабльгә батып китә башлады. Сугышчы эшли иде.
  Ләкин Маргарита үз фикерен әйтте:
  - Мәхәббәтле Алла андый хатын-кызларны ничек үзгәртә алуы әле аңлашылмый!
  Наташа гаҗәпләнде:
  - Бу ничек ямьсез?
  Маргарита намус белән җавап бирде:
  - Әйе, ул аларны карт хатыннарга әйләндерә! Карт хатыннан да җирәнгеч нәрсә булырга мөмкин!
  Аленка крейсерның корсагына кабык атты һәм игълан итте:
  - Нигәдер, җирдә бик ямьсез карт хатын-кызлар йөри, алар ахмак та, коточкыч ямьсез дә!
  Наташа башын чайкады һәм ярдәм итте:
  - Вә кызганучан! Эстетик яктан рәхәт түгел!
  Сугышчы көлде һәм иптәшенә күз кысты. Аның кебек, ул бик салкын һәм агрессив.
  Медведев җитди итеп әйтте:
  - Чыннан да, картлык бик начар. Ул кешеләрне ямьсез, зәгыйфь, зәгыйфь итә. Ләкин эволюцион күзлектән караганда, аның кайбер өстенлекләре бар!
  Аленка гаҗәпләнде. Башка җимергечне кыйнагач, ул сорады:
  - Бу җирәнгеч хәлдә нинди өстенлекләр булырга мөмкин?
  Медведев җитди җавап бирде:
  - Бу фән һәм интеллект үсешен стимуллаштыра. Әгәр дә кеше арыганны сизмәсә, аңа машина уйлап чыгарырга кирәк булмас иде. Нәкъ шулай ук , тырнакларның һәм тәннәрнең зәгыйфьлеге пычак уйлап табуга китерде. Салкын вакытлар һәм бозлык вакытлары безне ут кабызырга өйрәттеләр. Авырулар медицина үсешенә этәргеч бирделәр. - Вакытлыча президент Аленканың тагын бер япон корабын төбенә ничек җибәргәнен карады һәм дәвам итте. - Күпчелек очракта кеше зәгыйфьлеге фәнне стимуллаштырды. Без ничек очарга белми идек, ләкин самолетлар ясадык. Бу алга китеш!
  Наташа тагын бер проекты җибәрде һәм искәртте:
  - Прогресс. Ләкин барыбер, карт хатынга карасаң, ул бик җирәнгеч була. Кеше ямьсезлегеннән чыннан да эшләп булмыймы?
  Аленка моның белән ризалашты:
  - Хәтта яшьләр дә самолет уйлап таба ала. Нигә ләгънәтләнгән картлыкны тутырырга? Бу коточкыч һәм җирәнгеч!
  Маргарита урыннан җырлады:
  - Комсомол белән аерылмыйм! Мин мәңге яшь булырмын!
  Кыз кулын металлга күчерде.
  Шул арада тагын бер корабль батты.
  Су асты көймәсе Япония флотын батуны дәвам итте. Адмирал Того үзе суда калды һәм көймә белән качарга мәҗбүр булды. Япониядә зур флот бар иде, ләкин төп корал белән очраштылар. Хәзер ул тулысынча җиңелде.
  Аленка, Япония корабларын батуны дәвам итеп, бик зур һәм үткен тешләрен тешләде һәм тәкъдим итте:
  - Мин шулай уйлыйм. Әлбәттә, тән эстетикасы булырга тиеш. Womenәм хатын-кызларның ямьсез, тире һәм бөкләнгән тәннәре белән булуы мөмкин түгел.
  Наташа, төбенә бүтән җимергеч җибәреп, бик ризалашты:
  - Билгеле! Бу фән өстендә эшли!
  Ике сугышчы да бик күңелле кәефтә иде. Алар дошман флотын уңышлы батыралар.
  Агрессив кызлар зур көчләргә сәләтле.
  Маргарита үз фикерен әйтте:
  - Диннәр кешенең зәгыйфьлеге аркасында барлыкка килгән. Кеше көчлерәк булса, дин булмас иде. Ofәм, әлбәттә, үлем һәм үлемнән курку кешенең үзе өчен юаныч эзләвенә китерә!
  Аленка искә төшерде:
  - Мин бер сессиядә катнаштым, гаҗәп нәрсә күрдем. Шулай итеп парфюмерия бар!
  Наташа, тавышында хәйлә белән:
  - Рухлар булганда гаҗәп нәрсә юк! Без хыялларыбызда очабыз бит. Димәк, җан бар, очышлар хәтере кебек!
  Медведев килешү белән башын салды:
  - Әйе, җан бар! Бу яктан кеше уникаль! Хәзер, бәлки, күңел ачарга мөмкин!
  Япон флоты эри иде. Су асты танкы үтерүче ролен уйнады. Маргарита бераз моңсу иде. Беренчедән, ул үзен өстәмә рольдә тапты. Икенчедән, бу күңелсезләндерә, сез су астында булганда барысын да яхшы күрә алмыйсыз. Гомумән, Петер Аллага бик нык шикләнгән. Чынлыкта, ни өчен руслар христиан динен кабул иткәч, аларга төрле проблемалар төште. Монгол-татар һөҗүме, һәм моңа кадәр кенәзләрнең феодаль бүленеше. Рәсәй кешеләре арасында сугышлар.
  Шул вакытта, ниһаять, Иван Калита заманыннан Россиянең торгызылуы башланды,
  Мәскәү көчәя. Мәсәлән, Иван Өченче вакытта ул, ниһаять, бердәм, үзәкләштерелгән дәүләткә әйләнде. Theәм татар камытын ташлады.
  Әйе, әлбәттә, Россия күтәрелә иде. Мин Япониядә абынганчы.
  Бу монархия һәм Романов династиясе тарихының бетүен күрсәтте.
  Ләкин монархия китте, ләкин авторитаризм калды.
  Маргарита Аленканы аркасына җыйды. Кыз канәгать калды. Ул аңа ошаган кебек иде.
  Медведев логик яктан билгеләп үтте:
  - Ир-атның кызны, кызның ир-атны яратуында бернинди начарлык юк. Бу бик табигый. Ләкин шул ук вакытта кешеләр әдәплелекне сакларга тиеш.
  Маргарита ризасызлык белдерде:
  - Әхлакны укымыйк. Миңа ошамый!
  Вакытлыча президент:
  - Кем ярата! Ләкин безгә хакыйкать белән очрашырга кирәк. Кешеләр, бу яктан, хайваннардан сизелерлек аерылып торалар!
  Маргарита килешеп башын салды:
  - Әйе, безнең арада зур аерма бар!
  Аленка мыскыллап җавап бирде:
  - Син беләсең, маймыл белән синең аерманы сизмим!
  Маргарита көлде. Аленка Япониянең унике бронялы корабының соңгысын батты. Аннан соң кыз әйтте:
  - Без дошман флотын тәмамладык диярлек!
  Медведев мыскыллап елмайды:
  - Әйе, сез яхшы эшчеләр! Чынлыкта, алар күп нәрсәгә сәләтле! Гомумән, мин сугышчы кызларны яратам - алар бик сексуаль!
  Маргарита тәнен әйләндереп җырлады:
  - Мин сексуаль булып күренәм, мин процессор кебек! Мин робот кебек хәрәкәт итәм - тавыш агрессоры!
  Аннан соң студент Аленканы бераз кыюрак кыйнады. Кыз озын бармаклары белән джойстик төймәләрен басты һәм сөйкемле күренде.
  Аның хәрәкәтләре нинди матур.
  Маргаританың хыялында яланаяк аякта йөргән принцесса сурәтләнә. Бу бик романтик. Ә принцесса бик кызыл. Ул бөтен бизәнү әйберләреннән һәм кыйммәтле күлмәгеннән мәхрүм ителгән. Бары тик капчык кына калды. Ләкин төрмә формасы аның татлы, ягымлы, яңа йөзе, роза кебек сөйкемлелеген тагын да арттыра. Чәчләр. Хан кызы үлемгә ничек матур.
  Анда меңләгән кеше батып тора. Кораблар өзелә, элементлар ярсу.
  Japanәм Япония зур, уникаль җиңелү кичерә. Шуңа күрә самурайлар, күрәсең, гөнаһларыннан тәүбә итәргә тиешләр.
  Маргарита уйлады, японнар нәрсәгә ышаналар? Аларның диннәре нинди? Алар бит мәҗүсиләр. Ләкин алар православие Россиясен җиңделәр. Моннан соң, кемнең Алла көчлерәк икәнлеге турында уйлагыз!
  Монголлар мәҗүсиләр иде, ләкин күпме территорияне яулап алдылар.
  Маргарита Аленкадан сорады:
  - Әйтегез әле, матурлык, сез Родноверига ничек ошыйсыз?
  Кыз киң елмаеп, бүтән җимергечне батырып җавап бирде:
  - Бик яхшы дин! Мондый матур әкиятләр бар!
  Маргарита сорады:
  - Сез ничек әкиятләр уйлыйсыз? Яки, бәлки, бу урыс аллалары бардыр?
  Аленка кысылды һәм җавап бирде:
  - Бәлки элвес та, гномнар да бардыр! Безнең дөньяда теләсә нәрсә булырга мөмкин. Reallyәм нәрсә булганын, нәрсә булмаганын әйтү кыен!
  Медведев логик яктан билгеләп үтте:
  - Ниндидер дәрәҗәдә безнең дөньяда бар нәрсә дә бар. Барлык уйларыбыз, хыялларыбыз, теләкләребез калдырган әйберләр. Минем гиперносфераның бик кызыклы теориясе бар, анда кешеләр уйлап чыгарган бөтен нәрсә дә бар. Ягъни, уй мәңге яши. Sheәм ул башка, параллель дөньяларда кала.
  Дмитрий Медведев йокыдан уянды. Againәм тагын үзенең төп эшен, төгәлрәге, империя төзелешен башлады.
  Againәм тагын яулап алу ...
  Башта мең тонна авырлыктагы яңа танк җыеп, аны дошман позициясенә җибәрегез. Noк, әлбәттә, бер генә түгел, бик күп.
  Алар чит территория аша йөриләр. Өстә шулай ук атом бомбасы булган самолетлар бар. Әгәр дә без бомбаларны куып чыгарсак, нәрсә эшләргә? Niимерү ясыйсызмы?
  Дмитрий Медведев ачык эштә башкалар кебек.
  Хәзер инде башка ил диктатор итекләренә төшә. Theиңүләр килә. Ләкин монда тагын бер дошман. Ил дә зур ... Сез аны хәтта программалаштыра аласыз. Менә 1941-нче елда СССР ... Басу бар. Медведевтагы блоклар күп сәгатьләр дәвамында автоматик рәвештә артты, һәм аның саны миллиардтан артык. 196 миллионга каршы. Moreәм заманча технологияләр. Soldiersәм солдатларны казарма рекламасы белән куып чыгарырга мөмкин.
  Бәхеткә, электрон ресурслар бетмәс. Theәм дошманга басым яса, аңа басым яса.
  Мең тонна авырлыктагы танклар Россия буенча атом реакторларына туры Мәскәүгә җибәрелә.
  Аларны калдыру мөмкин түгел диярлек - бернәрсә дә кирәкми!
  Медведев стратегияне үзенә алып бара ... Аннары, ул атом белән эшләнгән танкларны туктата. "Әм" Пантер "-2 сугышка ыргыта. Ләкин әле утыз дүртне кыйнарга сәләтле машина.
  Медведев машиналарның төрле параметрларын йөкләп үзе белән уйный ... "Пантер" -2 ... Ерактан сугу кебек. Ул совет танкына үтеп керәчәк.
  Сез моны ничек кичерерсез! Бигрәк тә маңгайда, ләкин бортта сез булдыра аласыз. Атыш кызу бара. Thirtyәм утыз дүрт ашыга ... Мылтык сугу астында үлә ...
  Армия тагын хәрәкәтләнә ... combatәм сугыш роботлары пәйда булды. Алар тизлек белән баралар. Ә снарядлар лазер белән атыла. Алар моны бик акыллы эшлиләр.
  Виртуаль кызлар һөҗүм итәләр.
  Медведев стратегиягә бик теләп карый. Мавыктыргыч сугыш. Тагын сез аны үзегез уйныйсыз, яки хәрби киңәшчегә бирәсез. Сез сугышның барышын күзәтәсез.
  Алар танкларын һөҗүмгә алып баралар.
  Монда сез пирамидаль танкларны алга таба күчерә аласыз, алар зәгыйфь һәм бөтен яктан үтеп керә алмыйлар. Алар тимераякта шуу кебек хәрәкәт итәләр.
  Ә кызлар яланаяк йөгерәләр ... theirлда аталар.
  Тагын бер сугыш. Чын уенчык. Акча кипмичә алтын коелардан килә. Бу уендагы кебек, барысы да план буенча, уңышсызлыкларсыз, табигатьнең кимүсез.
  Барысы да бетми, ресурслар кимеми. Гәрчә бу бик мөмкин түгел.
  Медведев шалтырату белән өзелде. Вакытлыча президент телефонны алды:
  - Сәлам!
  Президент хакимияте башлыгы әйтте:
  - Сез әле офиста, Дмитрий Анатолевич?
  Медведев кискен җавап бирде:
  - Әйе! Мин әле президент!
  Администратор әйтте:
  - Зеленский инаугурациядән соң резиденциядән китүегезне таләп итә.
  Медведев калтыранып сорады:
  - Мин кайда яшәрмен?
  Административ җавап бирде:
  - Минем фатирда! Сезнең көчегез бетте һәм сез барлык бүлмәләрне бушатырга тиеш!
  Медведев пышылдады:
  - Минем яңа президентка үтенечем бар - ул миңа компьютер калдырсын!
  Администратор сорады:
  - Миңа Беренче Андрей орденын бирегез, һәм мин Зеленскийдан сезнең өчен компьютер булуын сорармын!
  Медведев килешү белән башын салды:
  - Бу мөмкин!
  . 7 бүлек
  Heәм ул ярдәмчесен указ әзерләргә чакырды. Изге Андрей орденын биргәндә, администрация башына беренче чакырылган. Шаблон әзер һәм мин хәзерге вакытта җаваплылыкка кул куйдым.
  Аннары Медведев яңадан уйный башлады.
  Хәзер аның виртуаль танклары Мәскәүгә якынлаша һәм һөҗүм башлый. Бу шәһәргә ике мең тонна авырлыктагы машиналар һөҗүм итә.
  Ләкин, Медведев шулай ук "Рат" -5 һөҗүмгә ыргыта, бу танк түгел, ә монстр. Ун мең тонна авырлык!
  Гаскәрләр Кремльгә якынлашалар ... Шулай итеп Сталин кача. Аны бикинислы аяксыз кызлар тоталар. Алар аяк бармаклары белән борынын тоталар. Алар Сталинны ялангач үкчәләрен үбергә мәҗбүр итәләр.
  Менә виртуаль империя гаскәрләре Мәскәү аша узалар һәм Уралларга баралар ...
  Алар аны да кулга алалар ...
  Медведев тагын башын сала һәм хыяллана башлый.
  Маргарита мыскыллап сорады:
  - Мәсәлән, классик бүленеш турында нәрсә әйтеп була: күк һәм тәмуг?
  Медведев шатланып әйтте:
  - Бу, мөгаен, борынгы кешеләрнең үлемнән соң үч алу турындагы примитив идеясы. Чынлыкта, мөгаен, барысы да катлаулырак!
  Наташа соңгы Япон корабларының берсен батырып шатланып әйтте:
  - Антлы һәм борынгы,
  Дошман кабат ант итә
  Мине сөртегез
  Порошокка тарт.
  Ләкин фәрештә йокламый,
  Everythingәм барысы да уңышлы булачак. Барысы да яхшы бетәчәк!
  Кызлар дошман флотын тәмамладылар. Медведев самурайны куып, танкны тизләтте. Әйе, алар монда яхшы эш башкардылар. Тарихны ничек төзәтеп була икәне кызык. Патша Россия биеклектә күтәрелгән көчле ил иде. Барысы да яхшы яшәмәсәләр дә.
  Ләкин ил күтәрелә иде. Эш көне кыскартылды. Яңа бәйрәмнәр пәйда булды. Localирле үзидарә булдырылды. Хезмәт хакы тотрыклы бәяләр белән артты. Мәктәпләр ачылды. Патша Николай II вакытында мәгарифкә чыгымнар алты тапкырга арткан. Башлангыч белем мәҗбүри булды.
  Әйе, барысы да тиз арада яхшы якка үзгәрмәде, ләкин революция һәм гражданнар сугышы аркасында ил күпме югалды. Күпме акыллы кеше үлеп, туган якларын ташлап китте? Хәзер, галәмнең бу өлешендә моны булдырмаска мөмкинлек бар.
  Тәртипкә салынган танк тиз һәм тыныч кына су астында йөзә. Менә хәзер Кояш чыккан җирнең соңгы җимерүчесе батты.
  Наташа шатланып әйтте:
  - Менә мин яшь!
  Аленка кызны төзәтте, ачыклады:
  - Без барыбыз да бик яхшы! Алар арысланнар кебек сугыштылар!
  Маргарита ачуланып әйтте:
  - Махсус бернәрсә дә юк! Бездә яхшырак технология бар иде!
  Аленка кычкырды һәм җавап бирде:
  - Ләкин без тупларны үзебез аттык!
  Наташа дустына булышты:
  - Без шулай ук үзебез эшләдек! Бу бик зур күз ...
  Маргарита алды:
  - Куллар!
  Наташа көлде һәм җавап бирде:
  - Ә син сөйкемле кыз!
  Маргарита намус белән әйтте:
  - Мин японнарны кызганам. Алар искиткеч мультфильмнар ясыйлар. Миңа аеруча хентай ошый !
  Аленка көлде һәм аягын һавага әйләндерде:
  - Хентай , бик яхшы! Хәтта бик шәп!
  Наташа, варенье татып караган кызның елмаюы белән:
  - Әйдәгез, бәлки, фашистларның ишәген дә тибеп алыйк!
  Медведев елмаеп башын салды:
  - Яхшы фикер. Ләкин әйдәгез башта Япония җир көчләрен тәмамлыйк. Без сугышны тизрәк туктатырга булышырбыз. Бу галәмдә фашизм күренмәсен өчен.
  Кызлар бердәм җавап бирделәр:
  - itәм ул күренмәячәк, һәм Кытай безнеке булачак!
  Япон флоты батканнан соң, Т-95 супер танкы аны җир өстенә ясады.
  Аннары Медведев төрле мәгънәсезлек турында хыяллана башлады.
  Сугышчы Аленка Рязанны яклау өчен торды. Наташа аның белән иде.
  Ике кыз да җиңел кораллы, һәр кулында кылыч. Сезнең аяк астында махсус, нечкә дисклар бар.
  Монгол-татарларның зур гаскәре һөҗүм ясады.
  Күп озын баскычлар берьюлы стеналарны каплады. Алар төрле иде: тамыр бүрәнәләреннән трикотаж, нарат урманнарын кроссовкалар белән җимерделәр. Катлаулы бүрәнәләр белән авыр баскычлар да кулланылган. Пандуслар, төзелешнең тиз темплары аркасында, татарлар көткәннән югарырак булып чыкты; күп баскычлар өскә чыкмады. Алда монголлар берничә урусны куып чыгардылар. Рәсәй халкы әсирлек оятыннан үлемне өстен күрде.
  Ләкин монголлар туктаусыз иде.
  Кискен сөңгеләр белән аяусыз этеп, арыган кешеләр, үзләрен үтерергә теләмәгән, рус халкы бирелерләр дип өметләнделәр. Яки, тоткыннар каплавы астында, боз пандусына үтеп керегез. Тоткыннарның кайберләре кычкырып ашыга-ашыга, туңган боз астына сикереп, нәфрәтләнгән нукерларны җимерәләр, кулларыннан кылычлар чыгаралар һәм шундук кисәкләргә егылалар. Кешеләр тиз баскычка менделәр, сез нинди һәм кабилә икәнен аңламыйсызмы?
  Ярты ялангач, чүпрәкләрдә, кулларында клуб, аркалары пычакланган һәм кан киткән. Корал кигән Ваул кеше инде зур балта күтәргән иде, алар түбәннән кычкырганда:
  - Безне юк итмә, рыцарь, без үзебезнеке, руслар!
  Воивод Дикорос стенага сикерде һәм кычкырды:
  -Миннеке исе!
  Өметсез елау моны раслады:
  - Чабарга көтегез, сезнеке! Безнең арада Мугланнар юк!
  Бик акыллы Аленка кычкырды:
  - Кем үзен дөрес кичерсә, ул үзенеке!
  - Суга чумдырылу, православие кешеләре!
  Курку тавышында атлар бер чакрым ераклыкта тордылар, гигант Вола-Моровин кычкырды .
  Рязанны саклаучылар расладылар:
  - Дөрес! Чыннан да!
  Алар бөтен стеналарда бертавыштан яңгырады:
  - Әйдә, кардәшләр, хач билгесен ясагыз!
  Йөзләгән чүпрәк тоткыннар, салкыннардан зәңгәр, пандус өстенә менделәр һәм үзләрен механик рәвештә кичерүне дәвам иттеләр. Кайберәүләр шунда ук алдан куелган ташларны алып, ачуланып монголларга ыргыттылар. Күпчелек Рязан кешеләре татарларны беренче тапкыр күрделәр, хәтта күп традицион оппонентлар, шул ук Кипчаклар Монгол киеменә әйләнделәр.
  Дошманнар озын мех пальто кигәннәр, хәтта шулкадәр бәйләнгәннәр. Сайланган нукерларның күкрәкләренә бакыр һәм тимер тәлинкәләр эленгән, аркалары ачык иде. Урусларны куркыту өчен, күпләр үзләренең явыз, төсле йөзләрен кан белән буядылар.
  Ләкин уруслар дошманны кылыч һәм балта белән каршы алдылар. Вауланың көчле сугуыннан берьюлы биш монгол үтерелде, икенче сугу һәм тагын өч! Башка сугышчылар начаррак сугыштылар. Татарлар тайгак валга менделәр, үзләрен калкан белән каплый алмады яки кылыч белән кисә алмады. Монгол армиясе зур югалтулар бәясенә өскә җиткәч, кайнап торган су һәм аларга коточкыч корал салдылар: ут кабызу.
  Хәтта хатын-кызлар да, кечкенә балалар да кайнар су коеп, ташлар һәм блоклар ыргыттылар. Агуланган уклар белән кечкенә мылтыклар аеруча эффектив иде, хәтта биш яшьлек бала, кечкенә куллары белән каты җәяне тартып ала алмаган, алардан ата ала. Suchәм шундый калын массага атканда сагыну сугуга караганда күпкә авыррак. Theөҗүм ачыктан-ачык сулап куйды, җәрәхәтләнгән мәетләр күпләп егылды.
  Кытайлар оста ясаган телескоп аша Гайук Хан сугышны игътибар белән күзәтте. Ул иреннәрен ялады һәм иреннәрен кыйнады, үз-үзеннән үпкәләп һәм маңгайга менгән алтын мехлы шлемын турайтты. Аннары ул ачу белән торбаны ташлады.
  - Безнең сугышчылар үлә! Миңа Бурундай һәм Сары Елан килә!
   Тургадлар таҗ каган тәртибен үтәргә ашыктылар. Гайук фил сөягеннән ясалган урындыкка утырырга җыена, кул аның җилкәсенә йомшак ята:
  - Борчылмагыз, бик яхшы! Кыргый карашыгызны тынычландырыгыз!
  Хатын-кыз тавышын хәтерләткән ябык көй яңгырады.
   Гайук хан йокыга китте һәм аякта кала алмады. Әйе, ул. Тагын, арба кебек, аның алдында Сары Елан пәйда булды - армиясендә иң куркыныч кеше, ерак һәм үтеп булмаган Япониядән килгән җен.
  -Син!
  Hгары Хаган варисы ахмак бармакны күрсәтте! Сары елан таралуны дәвам итте, кайвакыт арта, кайчак кими:
  -Мин! Мин сезнең аша күрәм! Ачуыгызны басарга вакыт! Дөресрәге, бөтен резервларыгызны тиз арада сугышка китерегез! Brothersәм мин сезгә, кардәшләр, сезгә дошманга шундый сюрприз бирермен! Имза хәрәкәте, миңа ышаныгыз, дөрес булыр!
  - Dze , dze , dze ! Мин Бурундай җитәкчелегендә сайланган шешне сугышка ташлыйм ! Бергәләп сез һөҗүм белән җитәкчелек итәрсез!
  Японнар аның зур сары тешләрен тыеп, күзләрен йомдылар:
  - Ак җеннәр юк, минем тиңнәремне үтерәсем килә! Чын ниндзя кебек!
  Сары елан үзенең талисманын кабызды, авызында сыбызгы пышылдады, ялтыравыклы көй ишетелде.
   Гайук аны мыскыл итәләр дип уйлады, ләкин аның ниндзя сихерчесе белән бәхәсләшергә көче дә, теләге дә юк иде . Бу мизгелдә, Тургадлар Бурундайны тупас этәрделәр , Гайук Ханга бу тыңлаучан Субудай -Багатур ошамады .
  -Сез чүпрәк агып чыгасыз! Күрмисеңме, иң яхшы сугышчылар Урус башкаласы стеналары астында үлә? "Беркутс" ны шунда ук алыгыз һәм елга аша узгач, уң дивар астына сугып Урусларны кисегез.
  Тәҗрибәле Бурундай каршы килергә батырчылык итте:
  -Боз әле көчле түгел, меңләгән туяк сугу астында ул ярылыр.
  японнар Гайук өчен җавап бирделәр.
  -Сезнең борчылуыгыз мактауга лаек. Ләкин сезнең тырышлыгыгыз бушка! Тылсымлы порошок елгадагы бозны хәрби корычтан көчлерәк бәйләде! Алга, сикереп тор, без сиңа заказ бирдек!
  - Зур ниндзя батыр нәрсә сөйләгәнен белә! Тизрәк атлагыз, буранны үзләштерсәгез, мин бүләк итеп атлар мәктәбен бирермен!
  Гайук хан бармакларын селкетеп кычкырды. Бурундай бүтән каршы килергә батырчылык итмәде - ул үлем белән тулды. Монгол көтүе җайдаклары белән күздән югалды. Кинәт күләгә якынлашты, өстендә шау-шу ишетелде, һәм көчле һава дулкыны таҗ каганның баш киемен очып китте:
  -Харакири! Шулай итеп, Күбәләк каушады! Хәзер Урусларда " пулица " булачак.
  Гигант аждаһа өскә менде, аның алтын канатлары кар бөртекләрен очып китте, һәм өч ерткыч авызыннан утлы телләр агылды.
  - Искиткеч монгоз !
   Гайукның куркырга хәтта вакыты да юк иде:
  - Ул бөтен Рязанны яндырырга сәләтле.
  - Барысы да түгел, ләкин ул стенаны яндырачак. Алга бар, кечкенә Годзилла!
  Медведевның искиткеч хыялы дәвам итте. Вакытлыча президент бик зур хыялга ия иде.
  Илле метр канаты булган көчле аждаһа һавага күтәрелде. Монголлар һәм аларны озатучы шаманнар ачуланып еладылар. Тумен, Бурундай кушуы буенча , боз өстенә бик тиз очты, берничә ат абынды, һәм алар һәм җайдаклары шунда ук тимер масса белән тапталдылар. Өч башлы хайван диварга шома гына чумды. Чүл башкалар алдында һава һөҗүменең куркынычын аңлады. Әлбәттә, мин быргы карталарымны алдан әйтергә теләмәдем, ләкин шәһәрне саклап калу өчен, миңа ул көнгә кадәр билгесез корал кулланырга туры килде. Канатлы хайванга үрмәкүч һәм корыч центипед катнашмасына охшаган механик хайван каршы иде. Пар казаннан төтен күтәрелә иде. Алдан күмер ыргыткан егетләр.
  күп аяклы баллиста һәм хәтта ... музыкаль сноббок технологияләренең оста кушылмасы . Hardәм каты корычтан ясалган бу җанвар пулемет тизлеге белән ике чакрымга кадәр ераклыкта ташлый ала. Сугышчы кызлар дөньяда беренче булып зарядка ыргыту өчен поршень двигателен җайлаштырырга уйлаганнар. Дикорос шәхсән рычагны борды, чылбырдан оста ясалган тасма хәрәкәтләнә башлады, тиз әйләнүче пычакларга ташлар кертте.
  Татарлар тыгыз өемгә ашыкканга, сагынулар юк диярлек; киресенчә, һәрбер авыр таш, сикереп, берничә басымлы җайдакны җимерде. Бер нәрсә начар, максатчан масштаб бик зәгыйфь, сез монголларны һаман да бәрә аласыз, ләкин тырышып, очучы аждаһаны сугыгыз! Өч башлы хайван башын әйләндерде һәм киң, тәнле, бриллиант балкып торган иҗекләрен ачты.
  Качкан ялкын пандус яныннан очып, өйләргә бәрелде. Сыкранулар һәм кычкырулар ишетелде, берничә ярым сукыр хатын-кыз урамга йөгерде, һәм йортлар табигый булмаган тизлек белән янды. Бәхеткә, ком һәм авыр баррель су, янгын сүндерү отрядлары уяу иде. Кайбер йортлар, аеруча стенага якын , утка чыдам асбест белән капланган. Дуслык басымы астында ерткыч вулкан алсу төскә керде һәм, көчен югалтып, төтен төтененә әйләнде.
  Ләкин аждаһа ачыктан-ачык бирешергә теләмәде, сикерүдән чыгып, артык көчле буранчы мәрхәмәте белән әйләнеп кайтты һәм тагын утлы торнадо елгаларын төшерде. Татарлар диварга барып җитә алганнар, шуңа күрә аларга ялкынлы ялкын да тиде. Зыян күрүчеләр арасында куркыныч Бурундай бар иде , аның зиннәтле киемнәре утка тотынды, һәм ул яраланган дуңгыз тавышы белән кире ашыкты. Россия солдатлары да газап чиктеләр, һәм бозның бер өлеше сизелерлек эреп, җирне һәм бүрәнәләрне фаш иттеләр. Дикоростагы киемнәр исләнә иде, ләкин стенада басып торган көрәшче Антонов аңа бер чиләк су салырга өлгерде, һәм кайнар чылбыр почтасыннан пар күтәрелде.
  - Нинди шайтан обсессиясе, кызганыч, Аленка безне күрми!
  Аждаһа кабат борылып, өченче түгәрәккә керергә тырышты. Тылсымчы Савели бармакларын сукты, ул кечкенә ут кабызырга өлгерде, сугу аждаһаның урта башына тиде. Кечкенә шартлау өч башлы хайванга аерым югалтулар китермәде, ләкин аны траекториясеннән бераз бәреп төшерде, нәтиҗәдә аждаһа вакытыннан алда атты, ялкынлы буран нукерлар рәтенә бәрелде . Againәм тагын ачуланып елыйлар, кайбер татарлар кире кайттылар. Нәкъ шул вакытта Дикорос озын буйлы яшь кызны күрде, ике кырлы кылычны селкетеп. Кешелексез тизлек белән, ул көндәшләрен кәбестәгә кисеп алды, аяклары, терсәкләре һәм хәтта башлары белән күбәләк кебек тибрәнде.
  Мондый җимерүгә бер генә, дөресрәге ике кеше китерә алыр иде:
  - Джулиана! Кызыл фәрештә, шулай бит ?!
  - Сез борыныгыз белән чәчәк исе! Өч метр биеклектән!
  Аленка көлеп җавап бирде. Сугышчы кыз, шаян тизлек белән, диварда канлы эзләр калдырып, пандуска очты.
  - Сөйләшмә, барысы да ачык! Без канатлы факелны сүндерергә тиеш!
  Аленка кырыс сызгырды, аждаһа, очышын тигезләп, дүртенче түгәрәккә керде. Якында басып торган сугышчы аңа:
  -Аленка катапультын кулланыгыз, аны таш белән җимерегез.
  Сугышчы кыз куркып өрде.
  - Мин үзем нәрсә кулланырга яхшырак беләм!
  Аленка яшен тизлеге белән оста ясалган өч чылбыр алды. Бу шулай ук аларның сугышчы кызларның идеясы иде: ике-өч кечкенә ташны тоташтырыгыз, ике яки күбрәк баллистаны атыгыз һәм чабыгыз, бөтен сызыкны бозыгыз. Пар катапультны урнаштырганнан соң, Аленка пычакка сикерде һәм рычагны тибеп җибәрде. Ул биеккә ыргытылды, һәм очышта сугышчы кыз кулларын селкетте, кылычларын оста әйләндерде, тиз хәрәкәткә юнәлеш бирде һәм аждаһа артына төшәргә өлгерде. Монстр калтыранып, кыю кыз-атны ташларга тырышты, ләкин оста итеп бөтерелгән чылбырлар зур авызларны каплады - куркыныч хайван тулысынча ээр иде.
  - Нигә сезгә өч баш кирәк? Берсе югалганмы? Алар тишекләр белән тулы, шуңа күрә мин аларны бергә чылбырлыйм, соңгы ми очмасын өчен!
  Сугышчы кыз үзенең шаяруыннан көлде. Аждаһа кискен биеклеккә иреште, аннары Нестеров әйләнәсен кабатлады, тире астындагы мускуллар селкенде, хайван чакырылмаган атны ташларга бик тырышты. Кайнар һава агымнары зур тән аша үтте, киндер катапульттан, яки, мөгаен, метеордан чыгарылган таш кебек ашыкты. Атмосфера дулкыны татарларны сукты.
  Аленка:
  - Сокландыргыч түгел!
  Вакытлыча президентның йокысы дәвам итте. Медведев әфәнде бераз аерылды, хәтта кайгыдан.
  Чыннан да, терминатор кыз өчен нинди дулкынландыргыч аждаһа, ул унике үзгәрүчән самолетта чиктән тыш авырлыклар кичергәндә, йөз илле тарту тизлегенә тизләнде һәм шундук авырлыксызлыкка чумды, аннары тагын сублеталь йөк чикләренә җитте. Флора һәм хайваннар дөньясының теләсә нинди вәкиле - бу генетик инженерлык продукты алдында корт.
  Монстр, зур авызы белән бик нык кысылып, башларын әйләндерергә тырышты. Сугышчы кыз үзенең легендар кылычы белән бөтен көче белән сукты, иң сизгер урынга - борын ягына юнәлде. Беренче сугу яссы иде, кояшта очкан энҗе кебек, борыныннан көмеш бөртекләр очты:
  "Сезнең снот бик матур, дөрес, алар аждаһа алтынны боза ала диләр."
  Елан яктылык белән бәрелде. Моңа җавап итеп, матур һәм җитез Аленка оч белән сугылды, сугу кискен һәм төгәл булды, пычак бераз кызыл төскә керде, һәм аның зур борыныннан чия-рубин чыклары күренде. Алар читектә туңдылар, үзләрен чит бизәккә бәйләделәр.
  Кыз көлде:
  - Салкын, әйдә, хәйләне кабатла!
  Монстр инде бөтерелә иде, ләкин биеклеккә күтәрелүен дәвам итте, башкала Рязан кечерәя барды. Менә ул арба тәгәрмәчендә, хәзер тәлинкәдә, һәм монда ул чүпрә орлыгы зурлыгында, ниһаять, болытлар артында юкка чыга. Күк кара төскә керде, якты йолдызлар белән тулды, алар стратосферага менделәр, сулыш алу кыенлашты, салкын вакуум керде. Легендар Аленка гади кеше булмаса да, ул һавасыз бөтенләй эшли алмый. Ләкин, күрәсең, аждаһа шулай ук кычыткан, сөйрәлүчеләрнең селкенүе бар, сулышы юк, шуңа күрә без биеклекне төшерергә тиеш. Черноморецның сакалын өч көн һәм өч төн тоткан Руслан батырлыгын кабатларга теләк юк. Аның башында балалар сайтындагы гыйбарә ялтырый, һәм нигәдер ул аны кабатларга тели.
  Ә сугышчы кыз әйтә:
  -Без бер каннан, сез һәм мин!
  Аждаһа мәгънәсен аңлаган кебек, калтыранды һәм очышын туктатты. Аннары ул әкренләп кими башлады.
  Матур һәм мускул сугышчы әйтте:
  - Син дөрес уйлыйсың, канатлы абыем! Без сезнең белән нәтиҗәләргә ирешәчәкбез!
  Чын кыргыйлык түбәндә бара иде, монголлар диварлардан читкә тайпылдылар, һәм искиткеч Наташа оптималь мизгел килеп чыгарга булды. Яхшы эшләнгән, кыю кыз, син аны шунда ук күрә аласың, ул кая китте, мәетләр белән калын асфальтланган канлы юл кала. Аяклары һәм куллары гына түгел, Наташаның ике озын ботинкасы каты корычтан ясалган чылбырларга үрелгән хәнҗәр.
  Аленка үз-үзенә әйтте, аякка басты:
  -Мин үзем өчен андый әйберләр ясармын! Хәзер, Мугланнарны җылытыйк!
  Кыргый ялкын өч катлы вулкан кебек кабынды, татарлар бик нык тыгылып тордылар, һәм алар йөзләрчә кыздырдылар, утсыз авыз авызыннан. Атлар аеруча куркып тордылар, ләкин атларның күбесе аркасына кинәт сугу белән кире кагылды, бары тик Ею астында Гайук Ханның шәхси сакчылары гына калды. Пычрату дәвам итте, утлы давылда бер сальвода йөзләрчә һәм йөзләгән сугышчыларны юк иттеләр. Сары елан тар күзләр белән кечкенә аждаһаның кайтуын күзәтте.
  Көнчыгыштан көрәшүче кычкырды:
  - Хыянәтче! Сез барыгыз да аждаһа гаиләсенең вәкилләре, сез һәрвакыт хыянәт итәсез, көчлерәк кешегә хезмәт итәсез!
  Ачуы килеп, ниндзя сихерчесе пулемет тизлегендә пульсар ыргытып, батыр атны җиңәргә тырышты. Яшь сугышчы Алена елмаеп кычкырды:
  - Ут суы белән - стаканны шакыгыз! Син салкын чит кеше - син утка төкерәсең!
  Бу кыз - шат, юмор белән. Fireәм уттан ясалган пульсарлар аннан курыкмыйлар.
  Алена аларны җиңел атып, легендар корал кулланып, вакыт-вакыт җанварны дошман берәмлекләренә юнәлтә. Канатлары булган бу кабат кулланыла торган ялкын, йөз атлы механиклардан яхшырак.
  Бәлки, бу хәтта һөҗүм самолетларына караганда салкынрак, һәм аның ничек ягулыгы бар, һәм прибор бетми? Сез буш вакытта хайванны өйрәнергә һәм яңа, элек күренмәгән корал ясарга тиеш буласыз! Уклар, тары кебек, салават күперенең барлык төсләре белән балкып торган калын, иридентлы броня тиресеннән сикерәләр. Хитлар төсне вакытлыча гына үзгәртә: кызыл кызыл сирень-кызгылт төскә керә. Сирень-сапфир, киресенчә, кызыл-кызгылт сары, алтын сары, зәңгәрсу яшелгә әйләнә. Бу бик матур, кызганыч, канлы сугыш эссесендә искиткеч тамаша белән ләззәтләнергә вакыт юк.
  Россия сугышчылары һәм Ак легион солдатлары, кызлар формалашкан, Монгол армиясенең күпчелек өлешен кисеп алганнар. Механик ялкыннар уйнаганда ул аеруча шаулап китте; теләсә нинди армия мондый икеләтә суга каршы тора алмады. Тагын бер минут, һәм тәртипсез очыш башланачак. Сары елан бер мизгелгә икеләнеп торды.
  Бату заказы ачык, таҗ каганын тынычлыкта үтерү, ләкин түләү бик аз. , К, ул аны соңрак үтерәчәк, ләкин хәзерге вакытта аны урыс кылычлары астыннан чыгарыр:
  - Кит, Каган, мин сине каплармын!
  - Өч башлы мангус турында нәрсә әйтеп була ? Мин аңа армияне җәберләргә рөхсәт итмим!
  Ниндзя бармагын шакыды һәм очкыннар төшә башлады:
  "Мин катлаулы сихер әйтә алам һәм ул үз дөньясына кайтачак, ләкин мин аны җиде ел чакыра алмыйм!" Шулай да вариант бар! Хейл дәрәҗәсе!
  - Ничек бу?
  Гайукның йөзе, майлы һәм чәчле, еллар сузылган. Ниндзя Киллер аңлатты:
  -Һәм шулай! Әгәр дә мин аның ак монгосын үтерсәм , аждаһа минеке булыр, әгәр ул мине үтерсә, ул аның булыр!
  Япон сихерчесе озын мантраны пышылдады, талисман кояшка караганда яктырак ялтырады. Terимерү дулкыны белән алып киткән, аяксыз Аленка кинәт көчле һәм инде тыңлаучан хайванның сыгылучан, бизәлгән аркасы аның астында юкка чыгуын сизде. Ул үзен һавада тапты, таш тизлеге белән очты. Көз күңелле булмаган, ләкин үлемгә китермәгән. Бер метр озынлыктагы кардан арынып, терминатор сугышчысы яраланган дуңгыз ярсу белән Монголларга һөҗүм итте. Соңгы оешкан каршылык төште, зур армиянең аяныч калдыклары массакүләм очышка ашыктылар.
  Иң чибәр кызлар, аяклы Аленка һәм Наташа, туры мәгънәдә бозылган нукерларны юк итүдә көч сынаштылар. Гайук Хан, ул вакытта күренми диярлек, аның карлыган аты ипподром рекордларын сындырды, нәсел каган үз тире турында гына уйлады.
  -Oк, бу самурай түгел! Кызганыч куркак. Мондый микадога хезмәт итү нинди оят!
  Ниндзя өрде.
  Сары елан ике көчле катананы чыгарды, аларны кисеп алды һәм кискен селкенде, пычаклардан аерылган ялтырап торган алсу туп. Тылсымлы пульсар матур, ярым ялангач Аленкага таба китте.
  Терминатор сугышчысы хәрәкәтне сизә алды, чебендәге ялкынны кисеп алды, яшен кебек таралган кечкенә шартлау, дистә-ике монгол таратты:
  - Бу шайтан! Wир асты Самурайы!
  Сары елан кычкырды. Ниндзя канлы аяксыз Аленка белән каршы алырга ашыкты , аның башына башлангыч уй килеп кергәч. "Әгәр ул бу көчле көрәшче кызны шунда ук үтермәсә, Наташа аңа кушылыр, һәм нәтиҗәләре катастрофик булыр. Моннан тыш, ул аждаһаны буйсындырды, һәм бик көчле сугышчы гына зур еланны буйсындыра ала. "
  Ниндзя селкенде:
  -Мин кошлардан китәм! Мин кайтырга китәм!
  Сары елан, ак күлмәген ачып, карга күмелде. Аннары, сулап, хәрәкәт сихерен пышылдата башлады.
  Ялан аяклы Аленка ярсу эзен дәвам итте, каты Наташа артта калмады. Сугышның бөтен кырыслыгына карамастан, алар таҗ каганның патша чатырын бер мизгелгә дә күрмәделәр.
  - Ул качачак, әйдәгез лидер белән танышыйк!
  Ялан аяклы Аленка тәкъдим итте. Яланаяк аягы белән диск ыргытып, Наташа очраклы рәвештә җавап бирде, качкан монголларны тиз сугу белән тигезләүне дәвам итте.
  -Нәрсә өчен! Без Батыга өстәмә шатлык китерәчәкбез , һәм бу бик кешелекле. Кылыч җиңел үтерә, һәм җихангир аның тиресен таркатыр.
  Аленка, бер сугу белән дүртне кисеп, көлеп җибәрде.
  -Әгәр ул Бату мөгезләрен өзмәсә! Без аларны лагерьга алып барырбызмы, әллә нәрсә?
  Наташа кычкырды һәм әйтте:
  -Бату чалбарын бик каты кыйный, һәм исән калган Могланнар яхшырак!
  Терминатор кызлары тизлекләрен тизләттеләр, бу тоту уенын хәтерләтә иде, нукерлар атларын бик каты камчыладылар, якларын канлы итеп ерттылар. Өметсез тырышлык белән алар Уру җайдакларыннан бераз ераклашырга өлгерделәр, ләкин алар читтән тизрәк эшләнгәннәрдән кача алмыйлар!
  Уянгач, Дмитрий, Анатолевич Медведев күнегүләр ясады һәм телевизорны кабызды. Зеленскийның җиңүе уңаеннан ил күләмендә бәйрәмнәр һәм бәйрәмнәр булды. Халык үзгәрешләргә чын күңелдән шатланды.
  Барысы да яңача, иркенрәк яшәргә теләделәр. Инаугурация якынлашты, Зеленский тулы көченә иреште. Бу шулай ук дәрт һәм илһам тудырды. Кебек, барысы да үзгәрер һәм кичәгә караганда яхшырак булыр. Ә славяннар бердәмлек табачак һәм салкын сугыш бетәчәк. Путин чорының авторитар төшләре кебек.
  Зеленский турында матур җырлар җырланган иде ... Барысы да яңа һәм матур нәрсә теләгәннәр.
  Зеленский үзе беренче указы белән парламент иммунитетын юкка чыгарачагын, шулай ук олигарх мамыкларын чистартачагын хәбәр итте. Зеленский шулай ук байларга салымны сизелерлек арттырырга вәгъдә биргән. Аларның майланырга сәбәпләре юк кебек!
  Гомумән алганда, эшләнергә планлаштырылган әйберләр күп иде. Шул исәптән тимер юлның зур төзелеше: Архангельск - Чукотка, аннары Аляскага җир асты тоннеле.
  Ни өчен Зеленский патша түгел? Аның проектлары зур. USAәм АКШта тиздән хакимият үзгәрәчәк һәм тагын бер буын политиклар булачак. Кем дә үзгәрергә тели.
  Менә хәзер Зеленский уйламый ...
  Компьютер алынганчы, Медведев уенга керде ...
  СССРны яулап алганнан соң, АКШ белән катнашырга мөмкин. Ләкин башта әйдәгез, лазер ракетадан саклану системасын эшләтик, монда империя шундый мөмкинлекләргә ия. АКШка каршы сугыш - 2008! Басу Чукоткадан Аляскага кадәр башлана.
  Чын көрәш бара.
  Абрамс Пантер-7 танкына каршы көрәшә . Яңа машина камил булганга кадәр авыр түгел. Itsәм аның абсолют классын күрсәтә.
  Ул Янкиларны юк итә ... Медведев сугыш белән бераз күңелсезләнде, һәм контрольне Рокоссовский классының хәрби киңәшчесенә бирде. Ул идарә итә башлады ...
  Мәсәлән, нәрсәдер төзегез ... eachәрберсе җиде динле яңа гыйбадәтханәләр. Яки хәтта яңа телевизор манаралары. Пирамида төзү бик яхшы булыр иде. Бер ярым километр биеклектә. Әйе, бу бик яхшы булыр иде!
  Шул ук вакытта Медведев иминлек дәрәҗәсен күтәрә. Бу хәрби заводларны куып чыгару турында гына түгел.
  Сез шулай ук телевизор, суыткыч, компьютер, ноутбук җитештерә аласыз. Productionәм производствоны төзегез, сугыш мускулларын суырыгыз. Ләкин АКШ инде җиңә ... Империянең халкы ике ярым миллиардтан артык һәм АКШка каршы сугышырга әзер. Медведев тешләрен кысып җырлый:
  - Мин барлык гасырларның чын бураны! Күп үлем китерәчәк!
  Бу тагын Америкага басым ясый. Атом һөҗүмнәре инде алыштырыла. Мондый сугыш үсә.
  . 8 бүлек
  Эх, әйдәгез тагын берәмлекләрне этәрик. Howәм без ничек сугачакбыз! Менә пехота кызлары хәрәкәт итәләр. Барысы да аяксыз һәм бикинида. Янкилар баян белән ничек пычаклыйлар, һәм аяклары белән граната ничек ыргыталар. Аларда чын энергия бар. Everythingәм барысы да балкып торган тире астында сымап шарлары кебек ялтырый. Кызлар үтерергә яраталар - бу кызлар!
  Алар үзләренә җырлыйлар:
  Без Комсомол кызларын ташлыйбыз,
  Без патша Медведев, бик акыллы патша ...
  Әлбәттә, безнең ачык тавыш бар,
  Бәхәсләшергә теләсә нәрсә - моның өчен бар!
  Againәм тагын аяк бармаклары белән граната ыргытты. Бу кызлар туры мәгънәдә супер. Янкилар Алясканы яулап алалар. Алар шулай ук үзләренә җырлыйлар:
  - Явыз бүреләр бергә җыела! Шул вакытта гына ярыш исән калачак! Зәгыйфьләр юкка чыга, үтерелә - изге канны чистарта!
  Кызлар тешләрен кысып һөҗүмгә ашыга. Ләкин америкалыларга каршы "igлбарыс" -7 бар, нинди искиткеч көч. Мондый хайваннарны туктатып булмый!
  "Igerлбарыс" -7 - махсус югары басымлы туп, секундына 2500 метр тизлек белән. Аны кыйнагач, аны бернәрсә дә саклап калмас. Амбрамнар бөтен якка да йөриләр . Алардан манараны җимерә.
  Кыз солдатларны тезләнеп, аякларын үбергә мәҗбүр итә.
  Америкалылар кабат бирелә. Медведев армиясе гаскәрләре Нью-Йоркка якынлашалар. Шәһәр инде һөҗүм астында. Ул бернинди тантанасыз кулга алына.
  Медведев үзен бөек командир дип саный: ниһаять, ул Нью-Йоркны алды.
  Oneәм ул басып алучыларның иң бөеге дип әйтергә мөмкин. Аннары Вашингтон.
  Theәм америкалылар бирелә. АКШ президенты аның йөзенә егылды һәм кызларның аякларын үбә башлады. Башта бер, аннары икенчесе.
  Шуңа күрә ул аяксыз кызларның бөтен батальонын үпте. Бу бик яхшы сугыш!
  Медведев чылтырый ... Шулай итеп ул Американы яулап алды. Ләкин Путин моны эшли алмады!
  Бу чыннан да сугыш - супер! Аннары Мексикага.
  Againәм тагын кулга алалар ... Ә Мексика кызлары Мексикалыларны тезлиләр, һәм алар ялангач үкчәләрен үбәләр. Алар кычкыралар:
  - Гүзәлләргә дан!
  Әйе, компьютер кызларның зур төсле рәсемнәрен күрсәтә ала, ябык үкчәләре белән, алар тоткыннар үбәләр. Бу бик дулкынландыргыч.
  Менә алар тагын тоткыннарны алып бара - бу юлы кара кешеләр. Алар шулай ук кызларның аякларын үбәләр.
  Alsoәм шулай ук танклар пирамидалда йөриләр ...
  Кызлар хәрәкәтләнә һәм алар бик күп ... Сез яшьләрне ресурслардан куып чыгара аласыз. Барлык бүлекчәләр дә бикини кызлар икәнен сайлагыз. Бу бик матур.
  Алар күбесенчә кызыл чәчле һәм блондинка.
  Алар бер-бер артлы илне яулап алалар. Мондый салкын сугышчылар. Империяләр аяк астында.
  Медведев рәхәтләнеп уйный ... Хәтта аның сулышы астында нәрсәдер сызгыра.
  Водород бомбасы ничек шартлый? Гаҗәп варварлык! Сыер аны теле белән ялан кебек, бөтен шәһәр. Күпме нурланыш? Areәм аяксыз кызлар радиоактив тузан аша йөгерәләр. Аларның ялангач үкчәләре янып китәләр.
  Медведев питон башка территорияне йоткандай уйный.
  Менә виртуаль дөньяда җиңелгән тагын бер көч, һәм флаг төшә.
  Танклар хәзер актив корал һәм керамика белән яңа. Күп катлы һәм эффектив.
  Очкыч йөртүчеләр заманча, шулай ук бик урынлы. Ничек самолетлар алардан ата башлый.
  Медведев, күргәнебезчә, бик акыллы башкаручы президент.
  дроннар үсеше . Бу бик яхшы. Шулай ук, диск формасындагы самолет. Монда алар инде УФО кебек сугышка керәләр. Аннары, пирамидаль танклар.
  АКШ президенты Трамп, якты акыл, машинаны төрле яклардан үтеп кермәскә кушты. Менә мастодон түбән пирамида формасында барлыкка килде. Мондый машина искиткеч саклауны күрсәтте. Бигрәк тә кинетик проекцияләргә каршы.
  Хәзер, бу танк шулкадәр уңышлы булып чыкты, аңа үтеп кереп булмый, һәм ул әле дә АКШ белән хезмәттә. Алар хәтта шулай дип атадылар: Трамп танкы.
  Кайберәүләр машинаның үтеп кермәвен күргәч, акылсызлык кайвакыт кешеләрне кулга ала.
  Медведев тигез булмаган сугыш алып бара, һәм аның машиналары тагын бер виртуаль башкаланы алып, аны җимерекләр өеменә һәм кайнап торган кратерларга әйләндерделәр.
  Ләкин бу робот кыз өчен җитми. Ул яңа буын корал булдыра башлый: юк итү бомбасы. Бу бомба водородка караганда дүрт йөз тапкыр көчлерәк. Шулай итеп, ул сугылса, сез көл җыя алмассыз!
  Сугыш инде космоска күчә.
  Медведев титанга караганда көчлерәк һәм җиңелрәк яңа эретмәдән ясалган корабларны куллана. Йолдызлар космоска оча, һәм роботлар белән сугышалар. Groundир асты заводларында күп төрле модельләр бар.
  Хәзер планетаның соңгы империясе җимерелә. Һәм нәрсә? Хәзер тирән киңлеккә!
  Йолдызлы сугышлар чоры башлана.
  Медведев моны аңлый һәм клавиатураны бик нык баса. Яки сез бармакларыгызны хәрәкәтләндерә аласыз яки уйларыгызны контрольдә тота аласыз.
  Вакытлыча президент акыллы эш итә һәм үзе өчен космик парк төзи. Көрәш дәвам итә.
  Тагын да көчлерәк, аеруча юк итү, термокарк бомбасы эшләнә. Itәм ул юк итүгә караганда йөз мең тапкыр көчлерәк.
  Аннары кораблар күккә күтәрелә. Алар планетаның иярченнәрен кулга алалар. Аннары күрше системалар. Алар моны бик тиз эшлиләр.
  Вакытлыча президент президент уенда терминаторлар чыгара. Менә терминатор герое. Бу чикләнгән булса да, вакыт сәяхәте.
  Медведев кысылды:
  - Кешеләр аякларын җиргә басалар, итекләр турында! Бу ахмак та, коточкыч ямьсез дә!
  Медведев тагын да шатланды. Эх, балалар, сез нинди яхшы. Бигрәк тә алар космик сугышчылар булсалар.
  Йолдызлы сугыш бара. Seriousәм җитди бәрелешләр, эчәккә вак-төяк тибү. Төгәлрәге, бу хыялый уйлау.
  Медведев һөҗүмен дәвам итә:
  - Минем йолдызларым үтерүчән!
  Hisәм ул аның урынына яңа космик командирлар куя. Нәрсә ул көрәш, көрәш.
  Монда Медведев үзенең командирлары белән идарә итә. Монда дошман коалициясе аңа каршы күтәрелә. Мондый сансыз армада якынлашкач, бу куркыныч; ерактан ук күп төсле, ялтырап торган тумба елый кебек иде. Моннан тыш, һәр очкын - некромансер сихерчесе тылсымы аркасында килеп чыккан җен. Төп классларның унике ярым миллионнан артык хәрби космик кораблары, һәм чиксез кечкенә "комфорт йорты", гел килеп торган ныгытмаларны исәпкә алып, аның саны ике йөз миллионга якынлашты. Фронт берничә парсекка сузылды; шундый масштабта, хәтта флагман ультра-корабльләр Сахарадагы ком бөртекләренә охшаган.
  Генераль сугыш якынлаша: Медведевның космик империясе армиясе күпкырлы "Тоталь коалиция коалициясенә" каршы, ул һәрвакыт саклануның даими тактикасы урынына рәхимсез агрессор флотына бәрелергә карар кылды.
  Монда бик күп суднолар бар, гаҗәеп төрлелеге белән, күпчелек очракта ул эффектив көрәшкә комачаулый. Хәер, мәсәлән, арфа формасында йолдызлык, яки, кыллар урынына озын авызлы, арфа, хәтта Икенче бөтендөнья сугышындагы танк туретасы белән икеләтә бас. Бу йөрәкнең зәгыйфьлеген таң калдырырга мөмкин, ләкин куркуга караганда көлү китерергә мөмкин.
  Аларның көндәше - универсаль көч дип әйтә торган империя. Медведевның зур космик әмирлеге, анда барысы да сугыш хезмәтенә куелган, төп лозунг - эффективлык һәм максатчанлык.
  Коалициядән аермалы буларак, вазыйфаларын башкаручы президентның йолдызлары зурлыгы белән генә аерыла. Theәм формасы бер үк диярлек, бик ерткыч йөзле тирән диңгез балыклары. Бәлки, бердәнбер очрактан кала, алар корыч белән ялтырап торган калын хәнҗәрләргә охшаш - кулга алалар.
  Космосның бу өлешендәге йолдызлар күккә бик тыгыз таралмыйлар, ләкин алар якты спектрында төсле һәм уникаль.
  Нигәдер, бу яктырткычларга карап, сез фәрештәләр күзенә караган кебек моңсу хисләр кичерәсез, алар галәмнең тере затларын үзләренең явыз, чыннан да явыз тәртибе өчен хөкем итәләр.
  Вакытлыча президент армиясе җыелышка барырга ашыкмады; аерым мобиль агрегатлар гына, тизлегеннән файдаланып, дошманга һөҗүм иттеләр, зыян китерделәр һәм артка чигенделәр. Моңа җавап итеп, алар утлы ут белән каршы алырга тырыштылар, ләкин тизрәк һәм камил яклау белән, алар күпкә эффектив булдылар.
  Космик масштабта кечкенә кебек тоелган шахталар, крейсерлар һәм җимергечләр кебек, шартлау кебек өзелде. Ләкин без зур уенны төшерергә өлгердек. Коалициянең зур корабльләренең берсе бәрелде, ул калын тәмәке тартты, ватылды, һәм коры урмандагы ут кебек зур йолдызлы бортта паника кабынды.
  Чит ил кешеләре, койрык урынына тырнаклары белән генә, куркудан кача, кычкырып, өскә-аска сикереп. Алар арасында аю һәм үрдәк гибридларына охшаган кечерәк төрләр бар. Томаннар кыргый куркыныч астында бөдрәләр, кваклар ишетелә, алар аерылып оча, мамыклар ут ала. Монда аю үрдәкләренең берсе башын ут торбасына әйләндереп, кире борылды. Анда күбек туры тамагына керде, ашказаны шундук аяк киемен алды, һәм кош мәете ярылып, баланың тән калдыклары белән кан сибте.
  Джербоалар янып, коткару модулларына ашыга, ләкин исән калуга өмет бирә торган система өметсез рәвештә бозылган кебек. Аларның генералы, койрык тараканы, истерик кычкыруны җибәрә:
  - Әй, универсаль түгәрәкнең квадрат аллалары, ...
  Тәмамлап булмады, ялкын аның хәзрәтен каплады. Акыллы кимерүчеләрнең ите башлангыч кисәкчәләргә бүленде.
  Корабль янды, һава күбекләрен вакуумга чыгарды, аннары шартлады, күп фрагментларга таралды.
  Медведев, җитәрлек уйнап, тагын берничә заказ бирде. Ул шулай ук Новодворскаяны Россия Герое йолдызы белән бүләкләде. Ул Олег Рыбаченкога Россиядә булган барлык заказлар һәм медальләр белән бүләкләнергә кушты. Donaldәм ул Дональд Трампка Беренче Андрей орденын тапшырды. Шуннан Медведев кабат йокыга китте ... Аны беркем дә борчымады.
  Мондый батырлыктан соң, Аленка бик шатланды. Аның командасы да шулай.
  Беренче булып Маргарита сүз алды:
  - Әйдәгез, Японияне диңгездә тәмамлыйк һәм аларны коры җирдә тәмамлыйк!
  Аленка бу идеяны җылы хуплады:
  - Әлбәттә! Нигә яңа рус солдатларының үлеменә юл куярга!
  Наташа шулай ук чыгыш ясады:
  - Куропаткин командир бик карарсыз. Шуңа күрә ул Артур портына һөҗүм вакытында японнарның көчсезләнүен исәпкә алып, җиңә алачагы факт түгел!
  Медведев аны хәлиткеч йомгаклады:
  - Әйдәгез һөҗүм итик! Бу безнең мөмкинлек, һәм Россиянең мөмкинлеге!
  Аннан соң көчле һәм ультра-заманча танк хәрәкәтләнә башлады. Әйе, Япония начар көн кичерә. Theyәм алар Россия белән сугышу мизгелен берничә тапкыр сүгенәчәкләр.
  Танк Япония гаскәрләренә таба бара иде. Аленка шатланып әйтте:
  - Минем шундый искиткеч төшем бар иде. Бу Наташа белән без Рязанны Бату Хан гаскәрләреннән яклагандай.
  Маргарита:
  - Мин төштә идемме?
  Аленка тискәре башын чайкады:
  -! К! Сез анда түгел идегез!
  Кыз ачуланып елады:
  - Бик жәл!
  Ялан аяклы Аленка көлде һәм әйтте:
  - Сез безгә комачаулый аласыз! Ләкин Наташа белән без бик шәп идек!
  Сары чәчле кыз гаҗәпләнеп сорады:
  - Сез салкын идегезме?
  Яланаяк Аленка бик тиз раслады:
  - Әйе, бик шәп! Мин хәтта аждаһага утырдым!
  Наташа көлде һәм җавап бирде:
  - Сез аждаһада бик матур идегез!
  Аленка бик тиз раслады:
  - Бу әкият кебек! Кайда аждаһа, элвес, һәм барсы да гламур!
  Маргарита эчкерсез хис белән җавап бирде:
  - Сез аждаһа булмаса да бик матур! Бары тик әкият, һәм могҗиза могҗизасы!
  Аленка ышаныч белән әйтте:
  - Мин барысын да җиңәчәкмен! Аждаһа белән!
  Сугышчы кулын күрсәтте.
  Беренче Россия танкы Артур порты стеналары янында басып торган японнарга һөҗүм итте. Алар әле бик күп иде. Артиллерия эшли башлады. Моңа җавап итеп, куркыныч танкның 152 мм тупы, шулай ук сигез үтергеч пулемет атылды. Againәм тагын самурайлар йөзләрчә чабыла башлады.
  Пулемет - "Аждаһа", бик үлемгә китерүче әйбер. Минутына биш мең пуля - ниндидер хайван.
  Японнар егылды, тишелде, ярылды, баш сөяге җимерелде. Аларның карыннары ярылып, тәннәре сикереп тордылар, утның каты сугу белән ыргытылды.
  Кумулятив тутыру белән фрагмент снарядлары да шартлады. Алар пехотага ату өчен дә, кораб төбенә үтеп керү өчен дә бик яхшы иде.
  Бу Терминатор кызлары, һәм профессор - чын гений. Шуңа күрә алар самурайларны ура башладылар.
  Ялан аяклы Аленка кычкырды:
  - Рәсәй рухы данлансын!
  Наташа, аяк бармаклары белән джойстик төймәсенә басып, пуля душын җибәрде һәм дәвам итте:
  - Безнең патша, Николай II!
  Ялан аяклы Аленка кабыктан соң кабык җибәрүне дәвам итте. Өч секунд саен үлем коралы очты. Япон батарейкалары дашмәделәр. Сары тире солдатлар бик күп үлде.
  Наташа, берничә самурай чабып, ярдәм итте:
  - Ватан гимны безнең йөрәкләрдә җырлый.
  Ялан аяклы Аленка, үлем тутыру белән кабыкларга төкерүне дәвам итә, һәм алар пластидка караганда күпкә көчлерәк, дәвам иттеләр:
  "Бөтен галәмдә аңардан матуррак кеше юк".
  Наташа, ялан аяклары белән японнарга аяусыз атты, өстәде:
  - Рыцарь пулеметын кысу.
  Яланаяк Аленка, самурайларның җимерекләре:
  - Алла биргән Россия өчен үлә!
  Кызлар чыннан да шундый, супер! Матур матурлыклар. Сез аларга карыйсыз һәм сокланасыз. Ләкин японнар өчен бу саф үлем. Танк батареялар аша үтте. Мылтык бригадаларын чыгарды. Ул моны бик тиз эшләде. Аннары мин окоплардан йөрдем. Ул шулай ук күпләрне чабып җибәрде. Төгәлрәге, күп түгел, ләкин барысы да диярлек. .Ттерү гомуми булып чыкты. Монда, әлбәттә, барысы да автоматик рәвештә эшләде. Менә шулай японнар юк ителде.
  Аленка чылбыр белән билгеләп, джойстик төймәләренә басылган аякларының аяк бармаклары белән басым ясады:
  - Без сугышчыларга караганда күбрәк үтерүчеләр!
  Наташа кычкырды һәм ризалашты:
  - Ирек, гений һәм дан башкаручылар!
  Againәм тагын елгаларда ата. Wildәм кыргый көч белән самурайларны шакый.
  Маргарита, ул да аяклары белән төгәл аткан, рациональ рәвештә:
  - Гей ирләр азрак булыр, һәм Япониядә ирләр кытлыгы булыр!
  Ялан аяклы Аленка көлеп җибәрде һәм тагын атты:
  - Хатын-кызлардан сакланыгыз! Хатын-кызлар, сак булыгыз!
  Бу, чыннан да, снарядлар, шрапнельләр һәм пулялар аңардан атылган кыз. Ничек кенә булмасын, кыз - чын терминатор.
  Наташа аны алып җырлады:
  - Легионнар йөри,
  Аларның баяннары балкый.
  Безнең артта миллионнар бар
  Әй Россия полклары!
  Беркем дә туктамас
  Беркем дә өзелмәячәк ...
  Күч яңаларын ача,
  Тиз очыйк!
  Againәм тагын дошманга яңгыр явачак. Бу аларга амперның йөздән бер өлешенә төшәргә рөхсәт итми.
  Ялан аяклы Аленка, агач кисүче монотониясе белән снарядлар ыргытып, шаяртып, мыскыллап җырлаган:
  - Бер, һөҗүмче , ике һөҗүмче , ул гаҗәпләнә.
  Наташа, атып, җырны раслады:
  - Бер һөҗүмче , ике һөҗүмче , ул ята!
  Салкын Аленка энергияле:
  - Такта, ике такта - табут төзелә.
  Ялан аяклы Наташа, утны дәвам итеп, дошманны пулемет белән шартлатып, пышылдады:
  - Бер көрәк, ике көрәк - тишек казыла!
  Сугышчы сапфир күзләре белән кысылды. Ул чыннан да шундый сөекле кыз.
  Ялан аяклы Аленка позицияләргә игътибар белән карады. Танк тиз эшләде, һәм генерал Ноги армиясеннән бернәрсә дә калмады диярлек. Командир үзе үтерелгән кебек. Соңгы японнарны камалыш армиясеннән тәмамлыйбыз.
  Медведев логик яктан билгеләп үтте:
  - Менә технология бик ерак! Дүрт ир берничә сәгать эчендә сиксән биш меңнән артык японны үтерде.
  Ярым ялангач Аленка, ямьсезләнеп елмайды:
  - Калганнарын да юк итәргә кирәк! Беркемне дә калдырмагыз!
  Наташа соңгы мең самурайга атканда җырлады:
  -, к, таулар алтын булмас, тиздән без Россиянең барлык дошманнарын үтерербез !
  Салкын Маргарита өстәде:
  -, к, геморрой түгел, тиздән сез үле дошман булырсыз!
  Генерал Ноги армиясен чабып, Терминатор кызлары танктан вакытлыча менделәр һәм яланаяк кардан йөгерделәр. Хәер, кыш инде.
  Алар инде йөз илле меңнән артык пехота юк иттеләр. Өстәвенә Япония флоты. Ләкин, тагын ике йөз илле меңнән артык япон генерал Куропаткин армиясенә каршы тора.
  Медведев имән башы белән йокысыннан чыкты. Бераз әйләнде. Аннары мин тагын компьютерда уйнадым ... Йолдызлы сугышлар бик яхшы ... Ләкин нәрсәдер эшләмәде ...
  Медведев яңа стратегияне кабатлый башлады. Мин тарихи уенны кабыздым: Николай II вакытында Россия. Япония белән сугыш. Бу шундый аяусыз сугыш. Сез стратегияне урнаштыра аласыз һәм компьютерда көчләр чыгара аласыз.
  Медведев җиңел дәрәҗәдә уйнады, ләкин японнардан уколны сагынды һәм зур югалтулар кичерде. Әйе, бик актив түгел төзергә кирәк. Яңартыйк.
  Againәм тагын үзең уйныйсың ... Шулай булып, Куропаткин урынында, вазыйфаларын башкаручы президент артык балкып тормый ... theәрвакыт глитичлар, хаталар бар.
  Аннары Медведев хәрби консультантны кабызды, һәм эшләр яхшы үтте ... himselfәм ул үзе йоклап, урындыкка төште.
  Гүзәл Аленка , аякларын чәчеп, Наташадан сорады:
  - Сез ничек хис итәсез, күп кешене үтерәсез?
  Сары чәчле кыз намус белән җавап бирде:
  - Белмим! Бу компьютер уены кебек тоела! Сездә бернинди ачу, ачу, зур шатлык сизелми!
  Ялан аяклы Аленка ачуланып кычкырды:
  - Бу сугыш!
  Наташа борылып карады. Аның кызыл, түгәрәк үкчәләре ялтырап торды. Гомумән, ул искиткеч кыз, күп көч куймыйча күп нәрсәгә ирешә ала. Әгәр дә без аны юмасак, без аны йөртәбез.
  Кызлар кар аша йөгерделәр. Аларның тәннәре бик тәэсирле. Күкрәк зур, итәк люкс, ат төркеме кебек, мускуллар күренекле. Бу гүзәлләр-геройлар. Аларның иң чын хатын-кыз көче бар. Бик күп мәрхәмәт. Theәм аяклар - мускул шарлары беткән тире астында әйләнәләр.
  Аларны өч япон скауты очратты.
  Кызлар берәр нәрсә эшләделәр. Samәм ничек алар самурайларны ябык үкчәләре белән эчәкләр. Actuallyәм алар чыннан да иҗекләрен сындырдылар. Алар бөтен тешләрен шакыдылар. Аннан соң кызлар җырладылар:
  - Урысларның бөеклеге планеталар тарафыннан танылды,
  Без ышаныч белән өскә ашыгабыз.
  Безне дөньяның барлык халыклары яраталар һәм кадерлиләр,
  Бөтен ил халкы коммунизмга таба бара!
  Againәм тагын чибәрләр зымырыт күзләре белән кысылды. Алар бик сугышалар. Сугышчылар актив. Againәм тагын йөгерү.
  Ялан аяклы Аленка сикерде. Ул пинжельне һавада әйләндерде һәм игътибар итте:
  - Без бик шәп. Без бөтен дөньяны җиңә алабыз!
  Наташа кычкырды һәм җавап бирде:
  - Planир планетасы императоры -
  Бу бик шәп!
  Ике кыз да бер-берсенә күз кыстылар. Аннан соң без ашыктык. Чынлыкта, сугыш көннәре патша Россия казнасы өчен бик күп чыгымнар ала. Theәм японнар белән тиз тәмамларга вакыт.
  Медведев кызларны якты елмаеп каршы алды:
  - Ярар, йөгердегезме?
  Ялан аяклы Аленка елмаеп әйтте:
  - Без йөгерәбез һәм сугышырга әзер!
  Наташа агрессив рәвештә әйтте:
  - Без барысын да үтерәчәкбез!
  Медведев кулын селкетте һәм боерды:
  - Алайса, әйдә!
  Ялан аяклы Аленка көлде һәм җавап бирде:
  - Безнең дүртебез - дөньяда иң үлем!
  Наташа моңа каршы, аякка басты:
  - Дөньяда түгел, ә галәмдә!
  Theәм көчле, агрессив һәм үтергеч танк барлык тизлектә йөрде. Ике йөз илле меңнән артык япон алда. Ләкин миллиард солдат өчен снарядлар җитәрлек!
  Кызлар, профессор һәм студент - бу команда, барысын да җимерәчәк һәм аларны сарык мөгезенә борачак. Танк Япония гаскәрләренә таба оча. Ул үзенә куркып ашыга. Ул барысын да сындырырга тели.
  Ялан аяклы Аленка рәхәтләнеп җырлады:
  Россия киңлеге - матур, кадерле,
  Кайда кар энҗеләре, кристаллның чиксез елгалары,
  Рәсәй солдаты һәм генерал бер.
  Изге - дәүләт символы - православие бөркете, безнең патша!
  Менә хәзер тиз танк китте. Ул сугыш реактивы кебек очты. Heәм ул үзен японнар алдында тапты. Универсаль туп һәм аждаһа пулеметлары яңадан эшли башлады. Кызлар бик теләп бизнеска төштеләр. Алга таба да.
  Аленка мылтыгын аяк бармаклары белән атты, японнарны куып җибәрде һәм җырлады:
  - Минем Руска дан, Сталин һәм Ленин, бер гаилә!
  Ә кызыл чәчле шайтан зәңгәрсу күзләр белән балкып тора. Howәм ничек ул самурайларны эләктерә. Сез гашыйк булырсыз.
  Наташа да түбән түгел. Японнарны ташлый.
  Һәм җырлый:
  - Борылышларда әкренләнмәгез. Безнең язмыш - җиңү, кызлар!
  Сугышчы тулы чәчәк атты. Soәм бик тиз, дошманга ут куялар.
  Яланаяк бармаклар джойстик төймәсенә басыгыз.
  Ярым ялангач Аленка, атып, искәртте:
  - Россиядә ике проблема бар ...
  Маргарита аны монда бүлде:
  - Ике булса иде!
  Ялан аяклы Аленка, ату, рәхәтләнеп ризалашты:
  - Әйе, икесе генә булса!
  Наташа, атып, йөзләгән японнарны куеп, аны алып җырлады:
  - Икедә, ике кышта. Ике, ике чишмәдә!
  Ялан аяклы Аленка, ату, өстәде:
  - Мин японнарны үтерермен һәм кайтырмын!
  Наташа кычкырды һәм җавап бирде:
  - Порт Артур безнеке! Weәм без беркемгә дә үзебезнең Манчурияне алырга рөхсәт итмәячәкбез!
  Theәм сугышчы кабат самурайларны ыргытты. Урыслар японнарга оттырмаячаклар. Бу Рәсәйнең җиңелмәслеген тагын бер кат раслый!
  Ялан аяклы Аленка батареяны сындырды һәм каплады:
  - Рус иң ерак илләрдә һәм гасырларда дан тотачак!
  Наташа шулай ук кычкырды:
  - Безне бернинди көч туктата алмас!
  Sheәм ул тагын берничә мең самурайны юк итте. Аннары танк алга китте һәм урып-җыю дәвам итте.
  Маргарита, моңа карап, үз фикерен әйтте:
  - Әгәр сугыш шундый искиткеч җиңсә, Россия алга таба нәрсә эшләр?
  Медведев кызларның японнарны чабып чабуларын карады һәм тәкъдим итте:
  - Немецлар белән дә, Британиялеләр белән дә сугыш булачак! Ләкин ничек кенә булмасын, Кояш чыга торган ил белән көрәш соңгы түгел!
  Алена, тагын бер батареяны сындырып:
  - Димәк, без аны немецларга бирербез, әйбәт, без аларга шулкадәр бирербез, ул җитәрлек түгел!
  Самурайны җимерүче Наташа өстәде:
  - Hitәм Гитлерның Вермахтка чакырылучысы булмаячак!
  Аленка, аяк бармаклары белән джойстик төймәләренә басып, агрессив рәвештә игълан итте:
  - Ләкин мин ариларны кызганам. Бик матур ак егетләр үлде!
  Наташа моның белән ризалашты, кызганычка каршы:
  - Әйе, бик яхшы кешеләр үлде! Нәрсә өчен?
  Кыз японнарны кыйнады һәм сизде.
  - Японнар - яхшы халык, ләкин без алар белән сугышырга мәҗбүр! Бу бик яхшы булмаса да!
  Маргарита логик яктан билгеләп үтте:
  - Ә хайваннар? Алар бер-берсен үтермиләрме? Ләкин кеше - иң югары тәртиптәге хайван!
  Медведев елмайды һәм каршы килде:
  - Кеше, хайваннардан аермалы буларак, җаны бар! Аның җаны чыннан да уникаль һәм үлемсез! Шулай итеп, без һәм хайваннар бөтенләй упкын!
  Маргарита моңа каршы:
  - Маймыллар? Аларда шулай ук югары интеллект бар. Аларның берсе өч ярым мең сүз белә!
  Вакытлыча президент җавап бирде:
  - Ләкин алар безнең туганнарыбыз!
  Ялан аяклы Аленка японнарга атты һәм җырлады:
  - Мин маймыл! Шулай ук ир!
  Наташа, самурайларны чабып, кыстырды:
  - Бер гасыр маймыл киеп йөрмәгез!
  Супертанк японнарны чабуны дәвам итте. Ничәп юк? Ул чыннан да акылсыз хайван
  минутына кырык мең пуля ата. Itsәм аның кораллары теләсә нинди проекциягә үтеп керә алмый. Егерменче гасыр башы гына түгел.
  Ялан аяклы Аленка, ату, агрессив рәвештә игълан итте:
  - патша Николай Россия өчен бик күп эшләде, ләкин ул бәяләнмәде һәм бәяләнмәде!
  Наташа, японнарга ут куеп, ризалашты:
  - Дөрес! Патша үтерелә. Алар руханины тәхеттән китәргә мәҗбүр иттеләр! Нәрсә яхшырак булды?
  Ялан аяклы Аленка туптан атты һәм өстәде:
  - Бу тагын да начарланды! Evenәм тагын да явыз кешеләр хакимияткә килде!
  Наташа кычкырды, японнарны кыйнады һәм әйтте:
  - Әйдәгез, яхшы киләчәк өчен көрәшик! Рәсәй иреге өчен!
  Ярты ялангач Аленка, атып әйтте:
  - changeзгәреш һәм җиңү өчен!
  Аннары ул кулын күрсәтте. Ул моны эшли алган кыз. Аннары хәтта самурайлар да аннан котыла алмаслар. Пулемет эшли. Барысы да чабалар, чабалар.
  Алар чыннан да бөтен рәт мәетләр белән сукалыйлар. Алар космосны үтерәләр.
  Генерал Куропаткинга японнар белән сәер нәрсә барганы турында хәбәр иттеләр. Ату, шартлау, кемдер аларга һөҗүм итте.
  . 9 бүлек.
  Медведев, бераз йоклап, кабат компьютерны алды. Ул хәтта кырынмаган. Againәм тагын үзенчә уйный башлады.
  Танклар һәм самолетлар белән явыз кодтан соң Япониягә һөҗүм. Шул исәптән Беренче бөтендөнья сугышының иң яхшы бомбардировщикы Илья Мурометс. Ул үзен бик каты игълан итте. Heәм ул японнарны чебеннәргә каршы резин сугу кебек кыйнады.
  Токиога ...
  Дмитрий Медведев, Японияне яулап, үзен Микадо императоры дип атады.
  Аннары яңа сугышлар ...
  Мәсәлән, сез альтернатив тарих уйный аласыз. Александр II 1875-нче елда Бисмаркка аның Франция белән аермалары Германия һәм Французлар арасында эчке эш булуын әйтте. Бисмарк 1876-нчы елда Франциягә һөҗүм итә. Башта Пруслар бәхетле булдылар һәм Парижга килеп җиттеләр. Ләкин соңыннан алар акрынайдылар. Британия сугышка керде ... Барысы да яхшы булыр иде, ләкин Британиялеләр Германиягә сугыш бирделәр һәм җиңелделәр. Аннары Пруслар үз көчләрен җыйдылар.
  Көнбатыштагы сугыш озакка сузылды. Французлар үзләрен бик нык якладылар. Англия көннән-көн көч күчерде ...
  Шул ук вакытта Россия Төркияне һәм Истанбулны яулап алды. Британия, Франция һәм Германия сугышта катнаштылар. Патша Александр империясе бик күп җирләрне, шул исәптән Иракны, Indianинд океанына яулап алды. Палестина, һәм Мисырга кадәр җирләр. Шулай итеп, Скобелев җитәкчелегендәге Россия гаскәрләре Мәккә, Мәдинә һәм Согуд Гарәбстанының башка шәһәрләрен яулап алдылар .
  Рәсәй империясенең көньяк өлеше барлыкка килгән. Александр II бөек патша булды. Германия белән Франция һәм Британиягә каршы сугыш ун ел дәвам итте.
  Бу практик тигезлектә тәмамланды.
  Александр II 1887 елга кадәр идарә итә һәм Ленинның абыйсы Александр Ульянов җитәкчелегендә үтерү омтылышы корбаны була. Аның данлы идарә итүе, аның астында Россия күп юллар салган, күп җирләрне яулап алган һәм крестьяннарны азат иткән.
  Бу альтернатива уенның ничек уйнавы иде. Александр Өченче, командир Скобелев белән бергә Иранны да, Пакистанны да яулап алдылар. Ләкин ул шулай ук үлде - якты кечкенә баш. II Николай вакытында Рәсәй Япония белән Indianинд океанында флотка ия булган сугыш алып барган, һәм Тыныч океанга бик тиз ярдәм күрсәткән. Урыслар самурайларны чагыштырмача тиз җиңделәр, һәм алар җирдә дә, суда да көчлерәк иде.
  Моннан тыш, Россия армиясенә якты Оборона Министры Скобелев кушылды. Рәсәй җиңеп кенә калмады, Японияне дә яулап алды. Моннан тыш, АКШ әле Көнбатыш Ярымшардан читтә йөри алмады, һәм Британия алай ук көчле түгел иде. Моннан тыш, Россия Германия белән союзда иде. Соңгысы Африка өчен көрәштә Британия һәм Франциядән артта калды. Патша Россиясе, Япония һәм Кытай өлешләрен аннексияләгәннән соң, тагын да көчәя. Дели-Мәскәү юлы төзелә иде.
  Моннан күренгәнчә, патша Россиясенең Indiaиндстанга һәм Кытайга киңәю планнары уңышлы тормышка ашырылды. Патша Николай II Беренче бөтендөнья сугышы вакытында Германия ягын сайлаган. Немецлар Францияне җиңделәр һәм Бельгия, Голландия, Дания һәм Норвегияне яулап алдылар. Россия Мисырны, Африканың һәм Индохинаның күпчелек өлешен яулап алды. Шулай ук Британиянең Тын океан байлыгы. Хәтта Австралиягә дә төштеләр. Аның Австралиясе әсир ителде.
  Аннан соң сугыш Бөек Британиягә төшү һәм басып алу белән тәмамланды. Беренче бөтендөнья сугышы бетте. Ләкин Кайзер Вильгельмга Рәсәй бик күп җирне яулап алган кебек тоелды, һәм чынлап та тырышмыйча. Ул үч алырга хыялланган. Рәсәй чыннан да зур өлкәләрне яулап алды - Австралия, бөтен Азия, Африканың күпчелек өлеше, немецлар шулкадәр тешләмәде, хәтта алар басып алган Португалия һәм Испаниядән дә күбрәк. Австрия-Венгрия Италия һәм Ливия белән идарә иттеләр. Россия Африканың дүрттән өч өлешен алды, аннары бераз соңрак Эфиопияне яулап алды. Немецлар Марокконы чабарга өлгерделәр.
  Табигый, бу Германия өчен җитмәгән. Ул Франция, Бельгия, Голландия, Норвегияне алса да, Россия Швецияне буйсындырды.
  Вильгельм Россия белән яңа сугышка әзерләнә. 1929 елгы кризис хәлне тагын да көчәйтте. Австрия-Венгрия һәм Германия бөтен Европаны диярлек контрольдә тоттылар. Африканың бер өлеше ... Ә Британия. Ләкин әле АКШ һәм Канада бар иде. Вильгельм һәм Николай II әле бер-берсе белән сугышка барырга уйламаганнар. Моннан тыш, Россия, иң азы, сугышырга теләде. Ассимиляцияне тизләтү өчен, патша Николай II хәтта русларга дүрт хатын алырга рөхсәт биргән. Сигезенче Экуменик Советта нәрсә расланган.
  Шундый ук карар 1925 елда кабул ителгән. 1926-нчы елда Николай II үзен бүтән хатын алды. Шулай итеп, карар ахмак түгел иде. 1929 елда императорның тагын бер кызы бар. 1932 елның 25 ноябрендә ниһаять сәламәт улы туды. Икенче Николай аңа Питер дип исем кушты. Бөек Петр хөрмәтенә.
  1933 елда, 15 майда, яңа сугыш башланды. Германия Канадага каршы сугыш игълан итте. Британия хакимлеге буларак. Ике айдан соң, Рузвельт җитәкчелегендәге АКШ, икътисади кризиска карамастан, Германия белән сугышка керде. Алар Канададан баш тартырга теләмәделәр.
  Инде урта яшьтәге, ләкин агрессив Вильгельм башта рус ярдәмен сорамыйча, берүзе сугышырга тырышты. Ул барысын да эшләргә тиеш иде. Ләкин океан белән аерылган территорияне яулап алу бик җиңел түгел. Моннан тыш, АКШ тиз арада танклар һәм армия төзеде. Алар полклар булдырдылар ... Сугыш немецлар өчен зур уңышсыз бер ел дәвам итте. Алар Исландия белән Гренландияне яулап алуга ирештеләр. Ләкин Канадада алар аны тота алмады.
  Вильгельм патша Николай IIгә мөрәҗәгать итте: "миңа булыш, хезмәттәшем." Син минем туганым һәм абыем. Николай II үзе Аляска һәм Канада өчен планнары булган. Ярый, мин чүлмәк ясаучы илаһлар түгел дип уйладым. Ул аны алды, һәм 1934 елның 25 июнендә АКШ һәм Канадага сугыш игълан итте. Аның гаскәрләре Аляска аша, АКШ территориясе аша күчтеләр.
  Бу вакытта Чукоткага тимер юл салынган иде, һәм Россия гаскәрләре уңышлы алга бара. Алар ягында сан өстенлеге һәм җиңел, авыр һәм урта дөньядагы иң яхшы танклар бар иде.
  Шуңа күрә Америка тигез булмаган көчләр белән эш итәргә тиеш иде.
  Ә Николай II, күргәнебезчә, чыннан да ак атта. Бер-бер артлы җиңү. Рәсәй гаскәрләре Аляска аша уза. Алар шәһәрдән-шәһәргә, авылдан-авылга йөриләр.
  Немецлар Кубага төшәргә тырышалар. Сугыш үсә. Кайзер Вильгельм Николай IIгә яза:
  - Рәсәйләр белән без бердәм булдык һәм булачакбыз. Без беркайчан да бәхәсләшмәячәкбез. Шуңа күрә Америка бетсен.
  Озайтылган элемтә аркасында алга китеш планлаштырылганнан әкренрәк иде. Ләкин Рәсәй патша гаскәрләре биш ай дәвамында Аляска шәһәрен яулап алдылар һәм Канадага керделәр.
  Рузвельт хәтта Россиягә тынычлык тәкъдим итте, Аляскадан баш тартырга вәгъдә бирде, ләкин соң иде. Сугыш кыргый ташлану белән дәвам итте.
  1935 елның кышында, авыр һава торышына карамастан, Россия гаскәрләре АКШ чигендә төньякта барып җиттеләр. Сугыш язда дәвам итте ... Рәсәй гаскәрләре бер-бер артлы операция ясадылар, һәм июль азагына алар бөтен Канада диярлек яулап алдылар. Август аенда алар Филадельфияне чолгап алдылар.
  АКШ бик авыр хәлдә. Ләкин алар бик тырышып сугыштылар ... Ләкин, 1935 азагына, АКШ территориясенең өчтән бер өлеше яулап алынган иде. Кыш көне патша уңышлары тагын да зуррак иде ... 1936 елның март башында алар Вашингтон һәм Нью-Йоркка якынлаштылар.
  Апрель аенда ике шәһәр дә алынды ... Сугыш августка кадәр АКШның бөтен территориясе басып алынганчы дәвам итте.
  Аннары Мексикада һөҗүм барлыкка килде, һ.б.
  Вильгельм Николай IIгә бөтен дөнья бүленешен тәмамларга тәкъдим итте. Николай II ризалашты.
  1937 ел дәвамында бөтен Латин Америкасы Россия гаскәрләре тарафыннан яулап алына. Шулай итеп, Николай II немецлар белән дөнья бүленешен тәмамлады. Өч империя генә калды: иң зуры: рус, аннары немец, хәтта Австрия-Венгрия.
  Шулай итеп Россия дөнья гегемонына әверелде, ләкин ... Николай II әле дә зур патша, ләкин үлемгә китерә. 1939 елның августында үлә. Олы Вильгельм 1939 елның 1 сентябрендә Россиягә һөҗүм итә. Ул Дүртенче Питерның әле малай, хәтта җиде яшь тә булмавыннан файдаланырга булды. Heәм ул регентлар Рәсәй белән идарә иткәндә, эш ташлау иң яхшысы дигән карар кабул итте. Ике көннән Австрия-Венгрия дә сугышка керде. Бөтен дөнья илләре конфронтациягә тартылды. Planetир планетасы тарихында соңгы сугыш башланды.
  Патша армиясенең саны һәм сыйфаты ягыннан тигез булмаган. Россия танклары һәм самолетлары әле дә дөньяда иң яхшысы.
  Сугышлар моны күрсәтте. Яңа талантлы командирлар да шулай.
  Ләкин Австрия-Венгрия баштан ук зәгыйфь бәйләнеш булып чыкты. Ул беренче көннәрдән диярлек югалды. Патша армиясе Австриялеләрне җиңде, Львовны, аннары Перемилны алды. Немецлар үз көчләренең бер өлешен Польшадан чыгарып кына Австриялеләрне тулысынча җиңелүдән коткардылар. Ләкин бу бик аз файда китерде. Кайзер армиясе белән Варшаваны алырга омтылу хурлыкта уңышсыз булды. Рәсәй гаскәрләре аларны көч белән ике йөз чакрымнан артка этәрделәр.
  Немецлар Россия гаскәрләрен зур кыенлык белән туктаттылар. Бөтен кыш сугышларда үтте. Язгы сугышлар да кызу бара. Россия гаскәрләре әкренләп инициативаны кулга алдылар. Аларның берничә тапкыр күбрәк солдатлары булган, шуңа күрә җәйгә кадәр алар немецларны үзара бәрелешләрдә шулкадәр тузарга өлгерделәр ки, алар бирелә башладылар. Шул ук вакытта Австрия-Венгриягә каршы һөҗүм башланды. Көздә Будапешт чолгап алды. Моннан тыш, патша армиясе Канададагы немец милкен яулап алган. 1940-1941 елның кышында патша армиясе Көнчыгыш Пруссияне кисеп ала. 1941 елның апреленә ул Одерга барып җитте.
  Немецларның позициясе бик катлаулы булды. 1941 елның маенда Вена егылды. Theәй дәвамында урыслар Альп тауларына барып, Венецияне азат иттеләр. Без Германиянең көньяк төбәкләренә кердек.
  Theәм көздә алар ниһаять Италияне яулап алдылар. Берлинга каршы кышкы һөҗүм аны 1942 елның 30 гыйнварында яулап алу белән тәмамланды. Аннан соң Африкадагы бөтен мал-мөлкәтен югалткан немецларның каршылыгы зәгыйфьләнде. Урыслар Рейнга апрельгә кадәр барып җиттеләр. Аннан соң, 22 апрельдә, немец гаскәрләренең калдыклары капитуляцияләнде.
  Шулай итеп planetир планетасында соңгы сугыш бетте. Ул патша Россиясенең җиңүе һәм уңышлары белән тәмамланды.
  Киләсе космосны яулап алу. 1936-нчы елда беренче рус кешесе космоска очты. Planetир планетасында очу. 1945 елда, 9 майда, руслар айга төштеләр.
  Алар 1967 елда Марска очтылар. Венерага 1969 елда. Меркурийга 1972 елда. 1973-нче елда upпитер иярченнәрендә. Плутоның иң ерак планетасына 1980-нче елда төшкән. 2003әм 2003 елда кешелек тарихында кояш системасыннан читтә беренче очыш булды. Россия корабы Алаф Сентурига очты һәм 2018-нче елда кайтты.
  2020 елга Россия әле дә Дүртенче Питер белән идарә итә, ул хәзерге медицина казанышлары аркасында бөтенләй карт түгел. Дүртенче Питер сиксән бер ел идарә итә һәм аның идарә итүе дөнья тарихында иң озын. Әлбәттә, патшалыкның төгәл даталары билгеле.
  Хәер, хәзерге вакытта дөньяда һәрвакыттагыча тыныч. Хәтта бераз күңелсез дә ... Кешеләрнең тормышы яхшы. Дөрес, күпчелек белән проблемалар бар. Ләкин монда туу чикләүләре кертелә.
  Православие модернизацияләнде. Руханилар кырылганнар һәм җилкә каешлары белән форма кигәннәр.
  Технология үсеше зур эшсезлек тудырды. Ләкин бу проблема да чишелә. Гипернет үсеш алды.
  Тикшеренүләр дәвам итә, яктылык тизлегеннән тизрәк хәрәкәт итә алырлык корабльләр инде булдырылган. Әйе, патша Россиясе һәм Романовлар идарәсе астында бөтен дөнья өчен яхшы. Кешелек тарихындагы бу иң данлы династия.
  Атасы патша Николай. Planetир планетасында оҗмах төзегез!
  Дмитрий Медведев стратегияне кире кага. Ул Россия патшалары өчен бөтен дөньяны яулап алды. Аның стратегик фикерләвен күрсәтте. Ул зур уңышка иреште һәм кабат йокыга китте, киенде һәм хыялланды.
  Куропаткин әйтте:
  - Тынычлан! Тынычлык кына!
  Генерал Линевич сигнализация белән билгеләп үтте:
  - Хөрмәтле ханым, бәлки без хәзер сугырга мөмкин?
  Генерал Куропаткин әйтте:
  -! К! Әлбәттә, юк! Бу япон тозагы булырга мөмкин!
  Генерал Линевич оялып әйтте:
  - Бу безнең ниһаять бу сугышта җиңү мөмкинлеге!
  Куропаткин калтыранган тавыш белән игълан итте:
  - Сабырлык, сабырлык һәм күбрәк сабырлык!
  Линевич тагын да ачуланып:
  - Ләкин Александр Суворов әйтте: бер мизгел җиңү бирә!
  Куропаткин коры тавыш белән:
  - Мин монда командир! Weәм без иң элек армияне сакларга тиеш. Гомумән алганда, Япония тиздән пар бетәчәк!
  Линевич тәкъдим итте:
  - Бәлки, без ким дигәндә разведка ясарга тиеш?
  Куропаткин теләмичә ризалашты:
  - Бу мөмкин, сак булыгыз!
  Линевич агрессив рәвештә кычкырды:
  - Патша һәм Ватан исеме белән!
  Шул арада супертанк японнарны чистарта иде. Аларны куып чыгардылар, төрлечә аттылар.
  Яланаяклы Аленка, аяусыз атып, вазыйфаларын башкаручыдан сорады:
  - Бу безнең соңгы операцияме?
  Медведев елмаеп сорады:
  - Нигә шулай уйлыйсыз?
  Кызыл чәчле хайван:
  - Японнарның зур формированиеләре юк!
  Самурайларны кадаклау һәм ату, Наташа шулай ук ризалашты:
  - Ләкин, чынлыкта, Япониядә сугышыр өчен башка нәрсә юк!
  Медведев бераз билгесез караш белән җавап бирде:
  - Япония күбрәк яңа гаскәр җыя һәм Америка һәм Британиядән яңа кораблар сатып ала ала. Шулай итеп, әйдәгез моны карыйк, сугыш әле тәмамланмаган!
  Ярым ялангач Аленка, самурайларга атып, болай диде:
  - Рәсәй Япониягә уртача шартларда тынычлык тәкъдим итсә, нәрсә эшләргә? Без Курил тауларын гына алырбыз, һәм калганнар сугыш алдыннан булганча калырмы?
  Вакытлыча президент ризалашты:
  - Бу очракта, мөгаен, тынычлык булыр!
  Маргарита ачуы белән әйтте:
  - Революция булмаса, японнар әле дә җиңелерләр иде. Алар кая бармаслар иде!
  Яланаяклы Наташа, самурайларга ут куеп, бик тиз ризалашты:
  - Әлбәттә! Алар кая бармаслар иде!
  Салкын Аленка, японнарны кабыклар белән аерып, тәкъдим итте:
  - Әйдәгез Микадоны кулга алыйк!
  Наташа агрессив рәвештә сикерде:
  - Микадоны яулап алу? Яхшы, кызык!
  Маргарита елмаеп әйтте:
  - Бу артык булмасмы?
  Медведев шулай ук шик белдерде:
  - Бу артык түгелме? Чыннан да, берсенең үзен яклау, икенчесе Япониягә комачаулау, бу әйдәгез, оригиналь Россия җирләрендә дә сугышмый!
  Ялан аяклы Аленка пышылдады, японнарны кабык белән кыйнады:
  - Мондый шәфкать күрсәтергә кирәкме?
  Наташа, аяк бармаклары белән джойстик төймәләренә басып, башын салды:
  - Чынлап та, нигә безгә кирәк? Без Микадоны да кулга ала алабыз!
  Маргарита көлде:
  - Мин сезнең белән сугышкан кебек! Сугышта, сезнең кебек!
  Медведев каты җавап бирде:
  - Сез кайчан туктарга икәнен белергә тиеш! Без очраклы кешеләр түгел! Без тарихны җитди һәм аңлы рәвештә үзгәртә торган кешеләр! Шуңа күрә сез хисләрне күрсәтергә тиеш, шул исәптән чаралар!
  Ялан аяклы Аленка атып җырлады:
  - Эх, үлчә, үлчә! Күпме холера бар!
  Супертанк актив эшләде. Йөз егерме биш меңнән артык япон юк ителгән. Ярты калды.
  Наташа елмаеп җырлады:
  - Без бөтен көч куллану дөньясын юк итәрбез,
  Groundиргә, аннары
  Без салкын яңа дөнья төзербез,
  Анда проблемалар һәм проблемалар юк!
  Ялан аяклы Аленка, бик үлемгә китерүче ут атты, пышылдады:
  - Яхшы һәм гадел патша өчен!
  Маргарита тәкъдим итте:
  - Яки, бәлки, без ике кубок баррелын алырбыз?
  Ялан аяклы Аленка усал елмайды:
  - Нәрсә, эчәргә телисезме?
  Маргарита тискәре башын чайкады:
  - Спортчылар эчмиләр!
  Ялан аяклы Аленка, бүтән батареяны шартлатып, кычкырды:
  - Кечкенә савытлардан!
  Наташа тәкъдим итте:
  - Пальма сырасын эчик. Бу сәламәтрәк!
  Sheәм ул күбрәк японнарны атты.
  Медведев җавап бирде:
  - Башта бизнес, соңрак күңелле!
  Вакытлыча президент моны белергә тиеш түгелме? Ул һәрвакыт мәшгуль һәм мәшгуль түгелме?
  Әйе, вазыйфаларын башкаручы Медведевның беренче указларының берсе Дәүләт Дума депутатларының хезмәт хакын өч тапкыр арттыру иде. Депутатлар турында нәрсә әйтеп була? Алар президент сайлауларын кичектерделәр. Шулай итеп, Медведев Россиядә озак вакыт президент вазифаларын башкарды.
  Бу хәтта уникаль ситуациягә әйләнде. Дәүләт башлыгы үз вазифаларын шулкадәр озак үтәгәндә. Ләкин үзгәрешләр килми. Төгәлрәге, Медведев җитәкчелегендә барысы да начар якка үзгәрде. Путинны шулкадәр яраткан бәхет, аның варисыннан үч алырга булды. Нәрсә булды аңа!
  Модернизацияләнгән Т-95 танкы самурайларны геометрик прогрессиядә юкка чыгаруны дәвам итте. Бу машина үзенең эффективлыгын күрсәтте. Quәм квази-матдәләрне тапкырлау ачуының тискәре көче.
  Ярым ялангач Аленка, японнарга атып, логик яктан әйтте:
  - Шулай да, бу бөтенләй дөрес түгел. Супер коралсыз без бернәрсә дә эшли алмыйбыз!
  Яланаяклы Наташа ачуланып җавап бирде:
  - Кайбер югары көчләр Россиягә Япония белән сугышта җиңәргә комачаулады. Ләкин яхшы әйбер планлаштырылды, Кытайны яхшы хәбәр тарату . Бу бик матур булып чыкмады!
  Маргарита ачык сорау бирде:
  - Алайса, Алла турында нәрсә әйтеп була? Нигә ул православие диненә булышмады?
  Ялангач диярлек Аленка, кабыктан соң кабык җибәреп, билгеләп үтте:
  - Бетте-китте! Чынлыкта, японнарга православие илен җиңәргә рөхсәт итегез. Бу чыннан да рус диненә шундый хыянәт!
  Наташа, японнарга ут куеп, ачуы белән әйтте:
  - Император дине тыныч булырга тиеш түгел. Әгәр дә сез әмер буенча яшәсәгез, зур ил булырга мөмкинме: алар сезне уң ягыгызга сугалар икән, сул ягыгызны борыгыз!
  Салкын Аленка моның белән японнарны җәберләп бик тиз ризалашты:
  - Әлбәттә! Безгә тынычлык кирәк түгел! Дошманыңны ярат! Бу әмерме?
  Маргарита дәртләнеп җырлады:
  Кеше булган кеше сугышчы булып туа,
  Шулай булды - горилла ташны алды.
  Тере кеше сугышырга тиеш булганда,
  Theәм йөрәктә ут кайнар!
  
  Малай төшендә пулемет күрә,
  Ул лимузинга танкны өстен күрә.
  Кем бер тиенне никельгә әйләндерергә тели -
  Туганнан ук ул хакимиятнең кагыйдәләрен аңлый!
  - дип кычкырды Наташа, янып торган вулкан ярсу белән японнарга ут куеп:
  - Әйе, автоматик! Көч - төп нәрсә! Без җиңәргә тиеш!
  Ялан аяклы Аленка усал һәм ачуланып пышылдады, японнарны куып җибәрде:
  - Мин җиңү өчен туган! Lessәм бернәрсә дә ким түгел. Безнең җиңү безнеке булачак!
  Наташа ризалашты, мускул аякларының аяк бармакларын джойстик төймәләренә басып:
  - Бу иң яхшысы булачак! Без идарә иттек һәм һәрвакыт идарә итәчәкбез! Әйтәм, Россия!
  Ялан аяклы Аленка, японнарны куып чыгарды, кычкырды:
  - Мин ялганламыйм, идарә итәсем килә! Ләкин датлы машина гына түгел, бөтен империя!
  Theәм кыз чыга торган Кояш иленең соңгы батареясын алып китте. Ул шундый матурлык, ул дөнья чемпионы булырга тиеш. Neverәм беркайчан да зәгыйфьлеккә һәм оялчанлыкка бирелмәгез.
  Наташа, ату, мыгырдану:
  - Мин патшабикә булырмын! Яисә, яхшырак, император!
  Ялан аяклы Аленка дәвам итте:
  - Сугыш турында, сугыш турында нәрсә әйтеп була, ул начар хатын һәм канчык! Ләкин ул чибәр егетләр тудыра, ди - синдә куркакны үтер!
  Маргарита килешеп башын салды:
  - Дөрес, куркакны үзеңдә үтер! Минемчә, Николай II тәхеттән китсә, бу куркаклык аркасында бөтенләй булмаган!
  Ярым ялангач Аленка хәлиткеч әйтте:
  - Хәзер ул аннан баш тартмас! Без патша тәхетен ныгытачакбыз, ул гасырлар дәвамында торыр!
  Наташа кычкырды:
  - Бөек патша Николай II бул! Без сезгә ярдәм итәбез! Революция булмаячак - Бөек Россия булачак!
  Ниһаять, сугышчылар Кояш чыга торган җир армиясен юк итү белән тәмамладылар. Ике йөз илле меңнән артык солдат һәм офицер үтерелде. Шулай итеп, Япониянең барлык җир көчләре диярлек юк ителде. Хәрби-диңгез флоты яшәүдән туктаган кебек.
  Ялан аяклы Аленка елмаеп әйтте:
  - Бу проблемага лаекмы? Димәк, мин гаҗәпләнергә теләгән идем? Озак вакыт каршы тормыйча, армия Россияне җиңә алды!
  Наташа ышаныч белән әйтте:
  - Россия бишенче багана аркасында гына оттырды. Otherwiseгыйсә, без барыбер җиңәр идек!
  Маргарита вазыйфаларын башкаручыдан сорады:
  - Без нәрсә эшләргә җыенабыз? Кайтырбызмы, дәвам итәрбезме?
  Көчне югалткан Медведев компьютерны кабызды һәм әйтте:
  - Хәзер безгә патша Россиясенең алга таба үсеше турында фараз биреләчәк. Барысы да әйбәт булса, без кире кайтырбыз.
  Ягымлы хатын-кыз тавышы ишетелде;
  Япон җир көчләре һәм диңгез флоты тулысынча юк ителгәннән соң, Микадо тынычлык тәкъдим итте. АКШ һәм Британия арадашчы булып эшләргә ризалаштылар.
  Россия өчен шартлар уңайлы иде. Ил Курил кырыен һәм Тайваньны алды.
  Манчурия, Корея, Монголия белән идарә итү. Моннан тыш, Япония шулай ук ике йөз илле миллион алтын Россия суммасы компенсациясе түләде.
  Патша Николай IIнең абруе үсә, һәм революцион рухның кимүе күзәтелә. Ил тиз икътисадый торгызыла башлады. Желтороссия торды. Кытайның бер өлеше үз теләге белән Россия, Корея һәм Монголия өлеше булды. Патша империясе зурайган һәм аның саны арткан. Икътисади үсеш реаль тарихка караганда иртәрәк башланды һәм көчлерәк иде.
  Дәүләт Думасы юк иде, һәм патша хакимияте Беренче бөтендөнья сугышына яхшырак әзерләнә алыр иде. Дөньяда беренче "Луна" -2 массакүләм җитештерүдә һәм дүрт двигательле "Илья Мурометс" һәм "Святогор" Россиядә пәйда булды. Беренче бөтендөнья сугышы барыбер башланды, ләкин Россия өчен уңышлырак булды.
  Патшаның саны, икътисады һәм армиясе күбрәк булганлыктан. Эчке позиция көчлерәк. Дәүләт Думасы юк - фетнә һәм хәрби төңкөрүш урыны.
  Төрле уңышлар белән, ләкин, гомумән алганда, Россия инициативасы һәм күпчелек сугышларда җиңү белән, сугыш 1915 елның 7 ноябрендә Германия бирелү белән тәмамланды. Австрия-Венгрия җимерелде һәм бүленде. Галисия һәм Буковина Россия провинцияләре булдылар. Краков һәм аның тирәсендәге җирләр Познан, Данциг һәм Көнчыгыш Пруссия өлеше кебек Польша Корольлегенә керделәр. Клайпеда Балтыйк өлкәсенә кушылды. Чехословакия барлыкка килде - Россия эчендә патшалык.
  Румыния Трансилванияне яулап алды. Венгрия бәйсез патшалык булды, ләкин Рәсәй патронаты астында, һәм патша Николай бергә идарә итүче. Австрия бик кечкенә илгә әйләнде. Ugгославия дә капланды Россия хөкүмәте һәм бергә идарә итүче Николай II җитәкчелегендә.
  Төрки дөньяның политик картасыннан юкка чыкты. Ирак һәм Палестина Британиянең бер өлеше, Сирия Франциянең бер өлеше, Кече Азия һәм Истанбул Россия провинцияләре булдылар. Шулай итеп, Россия кабат үз территориясен арттырды. Ләкин ул монда бетмәгән. Аннары Согуд ярымутравы Франция һәм Британия белән берлектә яулап алынды. Аннары Рәсәй һәм Британия Иран белән Афганистанны бүлделәр. Төньяк һәм үзәк Россия провинцияләренә, ә көньяк Британия колониясенә әверелде.
  Дөнья тотрыклы булып тоелды. Сугыш Кытайда гына дәвам итте. Ләкин 1929-нчы елда җитди икътисади кризис килеп, Бөек депрессиягә китерде.
  Рәсәйдә революцион хисләр тагын да үсә иде. Забастовкалар һәм протестлар башланды. Ләкин кризис артык каты булмаган. Моннан тыш, 1931 елда Япония белән сугыш кабат башланды.
  Самурайлар үч алырга теләгән. Ләкин бу юлы Россия армиясе бар яктан да көчлерәк иде. Ә адмирал Колчак - искиткеч диңгез командиры.
  Япония җиңелү белән генә чикләнмәде, ә яулап алынды. Патша Николай II рәсми рәвештә 1932 елның февралендә Япониянең Микадо императоры таҗы булды. Шулай итеп, Россия тагын да киңәйде. Itәм ул бөтен Кытайны диярлек яулап алды.
  Халык һәм территория ягыннан Россиядә тиңнәр юк иде. Моннан тыш, Британия империясе зәгыйфьләнә иде. Гитлер 1933-нче елда Германиядә хакимияткә килде, ләкин ул Рәсәйгә каршы нәрсә эшли алыр иде? Мөһим түгел. Патша Николай II 1937-нче елда бик уңышлы идарә иткән, Иван Грозныйдан соң икенче озын булган. Район һәм халык саны буенча рекордлы яулап алу белән.
  Ләкин шәхси тормышында патша өчен барысы да эшләмәде. Варис Алексей яшь үлде. Тигез булмаган никах аркасында энесе Михаил Россия тәхетенә хокукыннан мәхрүм ителгән.
  Таҗны Кирилл Романов мирас итеп алды, ул 1938 елда бер ел да яшәмичә үлде. Өченче улы Владимир яңа патша булды. Ул таҗ ителде, һәм монарх 1992-нче елга кадәр бәхетле идарә итте. Рәсәй Германия белән бергә Франция һәм Британия колонияләрен алды. Аннары ул Германияне яулап алды. Аннары бөтен дөнья. Кыскасы, яңа патша Джордж Беренче 1992-нче елда дөнья императоры булды.
  Медведев тикшерүне тәмамлады һәм әйтте:
  - Күрәсең, бу галәм өчен җитәрлек! Без кайтабыз!
  Дүртесе дә кычкырдылар:
  - патша Николайга дан II!
  . АРТЫК ЭПИЛОГ
  Медведев шалтыратудан уянды ... Аңа Зеленскийның Россия һәм Украина президенты вазифасына керешүе турында хәбәр иттеләр. Дмитрий Анатолевичның офистан китү вакыты җитте, диләр.
  Медведев теләмичә буйсынды. Китәр алдыннан мин кырындым һәм юындым.
  Аннары ул кабинеттан китте. Аны махсус машинага утырттылар. Theлда алар Медведевка Канар утрауларына очып китү иң яхшысы, диделәр.
  Зеленский инаугурациясенең тагын бер тамашасын ясады. Гадәттәгечә, фейерверк һәм сикерүләр белән төсле. Инаугурация көнендә Виталий Кличко Майкл Тайсон белән Киев стадионында сугышты. Танылган Америка боксчысы зур акча проблемалары аркасында көрәшкә ризалашты. Кличко унике турда өстенлек итте, ләкин дипломатик рәвештә Тайсонны куып чыгармады.
  Формаль рәвештә дөнья чемпионының кечкенә вариантларының берсе уйналды.
  Аннан соң Виталий Кличко бриллиант каеш белән бүләкләнде.
  Владимир Зеленский дөньяның барлык илләреннән, шул исәптән Кытайдан котлаулар алды. Моннан тыш, Күкләр империясендә популяр тәртипсезлекләр көчәя. Кеше икмәк белән генә яшәми. Халык демократия һәм ирек теләде. Кытай Коммунистлар партиясенең деспотизмы туенды, һәркем ирек теләде.
  Зеленский шундый символга әйләнде. Путин җитәкчелегендәге яшерен хезмәтләр диктатурасы җимерелгәннән соң, демократик көч символы.
  Зеленский үзгәрешләр, икътисад һәм яңа казанышлар турында күп сөйләде. Рәсәйдә премьер-министр вазыйфасына конкурс булган инде. Берничә мең гариза бирүче бар иде. Сайлау процессы бик кызу иде. Бу бик яхшы күренде.
  Әлегә барысы да шома бара иде. Зеленский хәтта инаугурациясендә берәр нәрсә эшләде. Алкышлар. Аннары ул чит телләрне белүен күрсәтте. Ул бик актив һәм җитди эшләде.
  Ниһаять, Зеленский аны алды һәм тагын берничә чыгыш ясады.
  Алга таба, инаугурациядән соң персонал карарлары кабул ителде. Хакимияттә бик күп үзгәрешләр һәм яңа йөзләр.
  "Тимер комиссарлар" ның чын сайлануы булды. Россиядә кадрлар революциясе бара.
  Зеленский беренче көннәрдә бик күп указлар чыгарды. Төнлә һәм сәяхәт нокталарында спиртлы эчемлекләр сатырга рөхсәт иттеләр. Байларга яңа салым керттеләр. Ул депутатлардан һәм судьялардан иммунитетны күтәрде. Productionитештерүне арттыру. Кытай белән сәүдәгә тарифлар кертте.
  Беларусиядә Россия белән берләшү буенча референдум үтте. Бу шулай ук Зеленский кредитына китте. Беларусиялеләрнең күпчелеге Россия белән берләшүне яклады.
  Зеленский Медведевның такларны артык күтәргәненә зарланды, ләкин инфляция тынычланыр дип вәгъдә бирде. Начар бернәрсә дә булмаячак.
  Чыннан да, бәяләр арту тиз арада туктады. Рәсәй икътисады үсә башлады. Кавказда сугышчылар ничектер үлә. Ул күпкә тынычланды.
  Зеленский, ниһаять, Россия Премьер-Министры кандидатурасын тәкъдим итте. Ул утыз ике яшьлек фәннәр докторы Алексей Большаков булды. Ул конкурста бик ышаныч белән җиңде. Ул премьер-министр булды, Россия тарихында иң яшь.
  Медведев канар утрауларына отпускка очты, һәм элекке президент пенсиясен алды, күңел ачу гына. Әлегә аның бернинди проблемасы да булмаган. Ләкин Шойгу кулга алына һәм төңкөреш ясауда гаепләнә. Ул нәрсә теләгән?
  Башка чишелешләр дә күп иде ... Америкада кырык бер яшьлек Демократ хатын җиңде. Шулай итеп, хакимият үзгәрде. АКШ хакимиятенә хатын-кыз һәм иң яшь кандидат килде. Трамп чоры бетте . Ләкин Россия белән дуслык чәчәк ата башлады. Табигый, диктатор Кытайга каршы, АКШ һәм яңа Россия Империясе хәзер дус иде.
  Зеленский хәтта референдум үткәрде һәм бүтән исем кертте: аның урынына Россия - Киев Рус. Бу шулай ук күләмле сөйләде. Беларусия федерациягә кушылды. Theәм империянең торгызылуы башланды ... Демократик нигездә.
  АКШның яңа хатын-кыз президенты Трампның Кытайга булган дошманлыгын мирас итеп алды һәм үзен коалиция төзүгә багышлады. Киев Рус Зеленский җитәкчелегендә икътисади яктан уңышлы үсеш алды. Россия Кытайны берникадәр тыйды. Аннары, ул НАТОга кушылды. Озакламый Казахстанда хакимият яклы хөкүмәт хакимияткә килде һәм союз дәүләте төзелде. Урыслар Centralзәк Азияне Кытайдан ераклаштырдылар. Каршылык үсә барды.
  Зеленский Сталинга һәм Путинга каршы кампания үткәрде. Ул Сталин белән Путинны Медведев биргән барлык бүләкләрдән мәхрүм итте.
  Ләкин барысы да тыныч үтте. Гәрчә коммунистлар протест белдерделәр. Без митингларга бардык.
  Анда Ленинны ниһаять төрбәдән чыгардылар. Күпләр өчен шатлык. Православие чиркәве Александр II һәм Иван Грозный, рус патшаларын канонлаштырды. Николай IIгә һәйкәлләр саны да артты.
  Патшалык һәм Көнбатышизм ничектер модага әйләнде. Алар Европага якынлаштылар, һәм чит ил кешеләре күп постлар ала башладылар. Россия Көнбатыш дөньясының бер өлешенә әверелде, һәм Трамп киткәч, глобальләштерү процессы көчәя. Chinaәм Кытай изоляциягә керде һәм эчке тәртипсезлеккә дучар булды.
  Шул ук вакытта Зеленский Славян империясендә туучылар санын арттырган. Айга күптән вәгъдә ителгән очыш ниһаять булды. Барысы да ничектер искиткеч булды.
  Союздаш мөнәсәбәтләр Россия һәм АКШ арасында, яки төгәлрәге Киев Рус белән Америка арасында урнашкан.
  Confәм каршылык - үткәннәр. Дөнья көннән-көн глобаль һәм куркынычсыз булып китте. Сугышлар булса да. Киев Рус, АКШ белән берлектә, Ливиядә операция ясады, һәм алар исламчыларны юк иттеләр. Аннары без Якын Көнчыгыш белән эш иттек, анда Америка белән бергә базалар булдырдык. Киев Рус һәм АКШ бергәләп дөньяны бора башладылар һәм Кытайны Африкадан чыгардылар. Монда без сугышсыз эшли алмыйбыз. Groundир асты эшләре дә.
  Киев Рус та, АКШ та бергәләп һава һөҗүмнәре ясадылар.
  Тора-бара кытайлар бөтен дөньядан куылдылар. Theәм күк империясе тирән икътисади һәм сәяси кризиска төште.
  Киев Рус көннән-көн алга китте.
  Россия мондый икътисади үсеш темпларын беркайчан да белми. Chinaәм Кытай җимерелде - Киев Рус торды. Itәм ул тиз үсә.
  Чукоткага тимер юл рекордлы вакытта төзелгән. Бу үзе бик салкын.
  Алар Аляска астында тоннель казалар. Америкалылар шулай ук Россия белән тоташу өчен тимер юл сала башладылар. Делига тимер юл да төзелә иде ... Шул ук вакытта Себердән Centralзәк Азияне сугару өчен каналлар казыла иде.
  Иранга каршы АКШ һәм Киев Рус уртак операция үткәрделәр. Aәм акыллы дөньяви режим урнаштырылды. Аннан соң алар Каспий диңгезеннән Фарсы култыгына кадәр канал каза башладылар.
  НАТО гарәп илләрен үз эченә алган. Согуд Гарәбстанында парламент барлыкка килде. Хатын-кызлар буркаларын ала башладылар. Дөньяви дәүләт төзелеше башланды.
  Россия массакүләм мәгълүмат чараларында Путинны экстремизм өчен мыскылладылар һәм Рәсәйне Кытай колониясе иткән өчен аңа пычрак ыргыттылар, ләкин Аллага шөкер, ул вакытында үлде. Алар шулай ук кырыс сүзләр әйттеләр. Ләкин Медведевка каршы җинаять эше ачылды. Oneәм бердән артык.
  Сталин Кремль стенасыннан алып барылды. Ленин төрбәдән күпкә алдарак.
  Дәүләт символларында күп нәрсә үзгәрде. Берничә яңа флаг пәйда булды. Россия флагына сары кушылды, зәңгәрсу зәңгәр төскә алыштырылды.
  Бу шулай ук кызык иде. Герб үзгәрде ... Монда акча реформасы да булды. Алар катнашу буенча акча алыштырдылар: бердән меңгә. Киев Рус рублының алтын стандарты пәйда булды. Шул ук вакытта яңа һәм иске акча барлыкка килде - бер тиен - ярты копек, ярты - дүрттән бер тиен.
  Барысы да тәртиптә ...
  Титуллар да торгызыла башлады ... Князьлар, бароннар, санаулар, маркизлар, хәтта герцлар да пәйда булды. Аерым алганда, Зеленский Герцог булды. Молдова шулай ук Киев Рус өлеше булды. Патшаны сайлау турында инде сөйләшүләр булды.
  Ләкин Зеленский Киев Рус президентын халык кына сайлыйчагын әйтте. Ике терминнан артык түгел.
  Моннан тыш, Зеленский Россия президенты вәкаләтләрен алты елдан биш елга кадәр кыскартты. Дөрес, Зеленский беренче срокын алты ел эшләде.
  Бу вакытта ул Centralзәк Азиянең Россиягә аннексиясен тәмамлады. СССР чикләрен торгызды. Балтыйк буе илләре генә эшсез калды.
  Ләкин америкалылар моннан баш тартырга теләмәделәр. Шулай итеп алар Centralзәк Азияне һәм Кавказны бирделәр.
  Кавказда, Әрмәнстан белән Азәрбайҗан арасында яңа сугыш башланды. Ул бик рәхимсез йөрде. Шуңа күрә Россия бу республикаларны яулап ала һәм аннексия буенча референдум үткәрә алды.
  Шулай итеп, Зеленский Киев Русын киңәйтеп, Кавказга кире кайтты. Әйдәгез, ул җиңүче. Моннан тыш, ул шулай ук демократ ... Аның империясе тагын да киңәйде ...
  Шулай итеп, икенче хакимият чорында Әфганстан, һәм Иранның бер өлеше Рәсәйнең өлешләре булды.
  АКШта хатын-кыз президенты икенче срокка җиңде. Әлегә ул икътисадта уңышлы булды, иң мөһиме - ул Кытайны тар-мар итә алды. Нинди зур җиңү. Ә Киев Рус хәзер Зеленский җитәкчелегендәге союздаш.
  Ләкин, әлбәттә, Россиянең көче бик тиз үсә. Ул инде Иракның төньягын яулап алды.
  Борзо үзен тота. Киев Рус - үсеш темплары буенча дөньяда беренче ил! Itәм ул халык саны буенча АКШны узып китте. Америкада инде алар куркыныч белән карыйлар - Россия артык көчлеме?
  Моннан тыш, Киев Рус империясе киңәя. Хәзер Балтыйк буе илләре аның кулында. Әйе, бу америкалылар өчен чыннан да зур проблема. Зеленский инде СССРның барлык элекке территорияләрен җыйды.
  Рәсәй патшасы кебек, ул көньякка таба киңәюен дәвам итә. Хәзер Иран һәм Ирак тулысынча Киев Русының бер өлеше булып киттеләр. Зеленский беренче турда икенче срокка җиңел сайланды.
  Президентлыкка кандидатлар күп булса да, сайлаулар демократик иде.
  Зеленский Лукашенко үрнәгенә иярергә һәм гомер буе идарә итәргә җыенмавын әйтте. Моннан тыш, Лукашенконың юкка чыгу шартлары әлегә ачык булмаган. Бәлки, Рәсәй дә, Көнбатыш та аңа кирәк түгелдер. Heәм ул юкка чыкты ... Ләкин Зеленский көч ала. Indeedәм чыннан да, уңыш ягыннан аның идарә итүе алдагы кешеләрне, шул исәптән Бөек Петрны да тота.
  Чынлыкта, барысы да СССР территориясен торгызырга сәләтле түгел, өстәвенә Афганистан, Иран һәм Ирак.
  Ләкин Зеленский монда туктамый. Хәзер Польша да, Финляндия дә һөҗүм астында - алар шулай ук патша империясенең өлеше булганнар. Чыннан да, бу илләрдә референдумнар үткәрелә, һәм алар үз теләкләре белән Киев Руска кушылалар.
  Фәнни фронтта уңышлар да бар. Марска күптән көтелгән очыш булды. Рәсәй космонавтлары анда төштеләр. Алар туфракны алып, флагны калдырдылар, бу зур җиңү.
  Шул ук вакытта Киев Рус Кытайдан оригиналь Артур портын алды. Chinaәм Кытайда гражданнар сугышы башланганнан файдаланып, алар Манчурияне якладылар.
  Шул ук вакытта Киев Рус Төркиянең бер өлешен яулап алды. Версаль килешүе нигезендә Россиягә бирелгән бу җирләр. Бу шулай ук бик көчле адым иде. Зеленский Киев Русны империя буларак тагын да киңәйтте. Economәм икътисад ягыннан ул АКШ-ны узып, иң яхшы урынга чыкты.
  Хәер, Кытай гражданнар сугышы төшенә төште, һәм ул инде бүленә башлады.
  Киев Рус көчле ил булды. Зеленскийның илдә популярлыгы шулкадәр артты ки, кешеләр Владимирдан китмәсен өчен тезләнеп ялваралар. Йөзләгән, меңләгән кеше җыелды.
  Зеленский, искәрмә буларак, референдум үткәрде, аңа Киев Рус башлыгы булып өченче срокка катнашырга рөхсәт бирде.
  АКШта лидер үзгәрде. Ул инде республикан булды. Инде яшь түгел - Зеленскийдан олырак. Шулай итеп Киев Рус белән АКШ арасындагы мөнәсәбәтләр яңадан начарлана башлады. Зеленский җитәкчелегендә Россия авыртты инде. Алар искә төшерделәр, Украина хакимияте белән берлектә, бу Зеленскийның дүртенче срокы.
  Бу, Россия Президентының вәкаләтләре кимемәгән, диләр. Зеленскийның бердәнбер эше - Конституциягә үзгәрешләр кертү, аның нигезендә Дәүләт Думасы аерым министрны өчтән ике тавыш белән яисә гади күпчелек белән ике тапкыр ышанычсыз тавыш бирүдән азат итәргә хокуклы.
  Бу төзәтмә алай ук әһәмиятле түгел, чөнки президент барлык министрларны билгеләү һәм хакимият структурасын билгеләү хокукын саклап калды. Дәүләт Думасында Зеленский тарафдарлары конституцион күпчелеккә ия.
  Федерация Советына турыдан-туры сайлаулар кертү, шулай ук тоткыннарга тавыш бирергә рөхсәт итү мөһимрәк иде.
  Ләкин, гомумән алганда, монда президент вәкаләтләренең чикләнүе бетте. Губернаторларны алып ташлау хокукы сакланган. Закон чыгару өлкәсендә ул хәтта киңәйде.
  Америка Кушма Штатларында Зеленский авторитаризмда гаепләнә башлады, һәм "Халык хезмәтчесе" партиясе штаттагы барлык постларны диярлек контрольдә тота. ЛДПР һәм Россия Федерациясенең Коммунистлар партиясе яшәүдән туктады. Партия барлыкка килде - сулдан "Гадел дөнья". ЛДПР урынына Россия патриотлары пәйда булды. Ләкин Халык Хезмәтчесе партиясе тулысынча өстенлек итте.
  Кайбер реформалар чиркәүгә дә кагылды. Православие дине Исламга якынлашып, дүрт хатын алу хокукын легальләштерде. Иконаларга караш бераз үзгәрде, һәм протестантизм белән якынаю булды. Алар тагын да күбрәк әйтә башладылар: Алла бер, һәм кешеләр Аллага табынуга лаек түгел.
  Шул ук вакытта, Троица Библия символы түгел һәм кешеләр өчен аңлашылмый торган итеп юкка чыгарылды.
  Theyәм алар таныштырдылар: Алла бер, Ата Алла. Ләкин Алла Улы дигән сүз Изге Язмаларда юк. Моннан тыш, термин юк: Алла - Изге Рух. Алайса, нигә динне гадиләштермәскә?
  Моннан тыш, хачка асылган Алла ышаныч уятмый. Әгәр дә ул үзен яклый алмаса, кешеләрне ничек яклар? Кыскасы, без монотеизмга күчтек. Библия үзе борыңгы славян мифлары белән кушылган. Велес Инҗиле барлыкка килде.
  Атеизм тагын да көчәя - алар әйтәләр, кеше әкиятләре белән йөрүне туктатыгыз. Бездә бер планета бар, һәм кешеләргә могҗизаларга һәм аеруча дөнья ахырында ышанырга кирәкми.
  Дөньяның ахыры булмаячак һәм булырга тиеш тә түгел. Humanityәм кешелек космик империягә әйләнергә һәм галактика читенә барып җитәргә тиеш. Галактикалар турында нәрсә әйтеп була? Галәмгә охшаган. Галәм читенә җиткәч, галәмнең бүтән өлешенә бар. Чыннан да, бик күп галәмнәр бар. Шулай итеп сез бер галәмнән икенчесенә оча аласыз. Вакыт узу белән үзеңне булдырырга өйрән! Барлык диярлек бөтен яңа, зур булмаган галәмнәр булачак.
  Earthир планетасы - кешелек бишеге. Киләчәктә секстиллионнан секстиллион градус галәмнәр империясе булачак, һәм киңлекне киңәйтүдән һәм яулап алудан туктамыйча.
  Киевның башы һәм президенты Рус Владимир Зеленский, якты өмет кояшы кебек, планета өстендә!
  Аның киләчәге һәм Киев Русның киләчәге - якты булсын!
  
  СССР АЛЛИССЫЗ БЕЛӘН МӨJИМ
  Шулай итеп, 1943 елның 1 гыйнварында Союздаш гаскәрләрне туктатып, кире кагылгысыз йогынты ясалды. Роммельнең кыйналган корпусы Ливия чигендә туктады. Фашист Германиясен бомбалау туктатылды. Лондонга очу омтылышы да уңышсыз булып чыкты. Немец самолетлары җимерелмәде, кире кайтарылды. Моңарчы күрелмәгән могҗиза булды, дөньяны теомагик көче белән бүлү.
  Ләкин башта бу немецларга зур ярдәм итмәде. Сталинград, дөресрәге андагы Паулус төркеме, бәлки, котыла алмады. Совет гаскәрләре ышаныч белән алга киттеләр. Воронеждагы һәм башка юнәлештәге һөҗүм уңышлы үтте. Реаль вакыттагы кебек, Кызыл Армия Курскны, Белгородны һәм Харковны азат итте.
  Ләкин, Роммельнең тәҗрибәле дивизияләрен Африкадан һәм реаль тарихта Алжир һәм Тунис чүлләренә ташлаган көчләр күчерелгәннән соң, Майнштейнның танылган контакт һөҗүме сизелерлек көчәя. Анда немец көчләре аеруча авиациядә катнашканга.
  Theәм Сахарада тыгылган утыз яңа "igлбарыс" бернинди файдасыз булып чыкты.
  Монда реаль тарих белән беренче мөһим каршылык килеп чыккан. Майнштейн дүрт көн алдан каршы һөҗүм башлады һәм, күп көчкә ия, тизрәк алга китте. Харков тугыз көн алдан, Белгород унике, һәм хәрәкәттә, һәм иң мөһиме, Курск алынды, ул реаль тарихта Фрицка бирелмәгән.
  Немец гаскәрләренең күбесе катнашкан. Немецлар Франциядән күчерелгән резервларны, барлык сугышка әзер танк агрегатларын һәм төп авиацияне кулландылар. Кем генә әйтмәсен, Luftwaffe-ның яртысы диярлек Көнбатыш фронт тарафыннан читкә юнәлтелде, һәм дошман һавасында мөһим көчләр өстәлде. Thisәм ул моны немец контр-һөҗүме вакытында әйтте, ул урак сугуына охшаган.
  Әйе, һәм Майнштейн реаль тарихта совет генералларыннан өстен иде, ләкин монда аның егерме дивизиясе күбрәк җир көчләре һәм ресурслар концентрациясен исәпкә алып, өч тапкыр күбрәк самолет. Дөрес кулланылса, Focke-Wulf бөтенләй начар түгел: тизлек югары, корал көчле. Иң мөһиме - F-190 сан өстенлеге белән эффективрак. Аның көчле кораллары самолетны бер тапкыр атарга мөмкинлек биргәнгә, һәм ул сикерү тизлеге аркасында кача ала.
  Совет гаскәрләре тактик яктан җиңелделәр һәм Курсктан киттеләр, күп солдатлар һәм офицерлар чолгап алынды. Өлешчә, кайберәүләр үлде, икенчеләре, аларның азлыгы кулга алынган булса да, күбесе җиһазларын югалтсалар да, кача.
  Совет гаскәрләре зур зыян күрделәр, һөҗүмнәре туктатылды. Ләкин немец танклары язгы эрү башлану сәбәпле уңышларына нигезләнә алмады.
  Вакытлыча хакимият балансы барлыкка килде.
  Ләкин сугышка яңа көч керергә мөмкин: Япония. Самурайларның да куллары бәйләнгән. Америкага кереп булмый, ләкин ул да һөҗүм итми. Дөрес, Япониянең көчле җир армиясе Кытайга басым ясый. Монда Чанг Кай-шек бик катлаулы хәл белән очрашты. Я японнар белән килешү төзергә тырышыгыз, яисә сугышыгыз, ләкин АКШ, Британия һәм башка илләрдән акча һәм корал белән ярдәм алмагыз.
  Табигый, немецлар дошман гаскәрләренең бер өлешен көнчыгыштан читкә юнәлтү өчен икенче фронт ачуны теләгәннәр. Шуңа да карамастан, алар зур югалтулар кичерделәр. Сталинград аеруча күп көч алды. Совет гаскәрләре дә күп нәрсәне югалттылар, һәм кайбер гаскәрләр Харков һәм Курск казанында беттеләр.
  Фашистлар корал җитештерүне арттырдылар. Бомба булмау аркасында, Краутлар танк җитештерүне тагын да мөһим фигурага, авиациягә арттыра алды. Бомба фашистларга гадәттәгечә күбрәк комачаулады. Моннан тыш, реаль тарихта Германия җиһазлар җитештерүне күбесенчә икътисадны реструктуризацияләү һәм кол хезмәтен актив куллану аркасында арттырды, һәм алар зәгыйфь бомбага салынганга түгел.
  Хәзерге вакытта немецлар заманча технологияләргә таянып, яңа танклар көттеләр, экипажлар әзерләделәр. Шул ук вакытта сорау ачык калды: һөҗүмне кайдан башларга? Курск кыры юк иде. Бу табигый мәгълүмат. Шулай итеп, немецлар да, Гитлер да икеләнделәр. Ленинградны давыл белән алу идеясе бар иде. Бу очракта көчле ныгытмалар аша үтәргә кирәк булыр.
  Немец генераллары кабат Сталинградка барасы килмәде. Ләкин, дөресен әйткәндә, сайлау киң түгел. Мәскәүнең үзенә һөҗүм итү мөмкинме? Фашист лидерлары арасында җитди каршылыклар туды. Майнштейн, Гудериан һәм Роммель хәтта һөҗүм итмәү яхшырак дигән мәгънәдә сөйләделәр, ләкин урысларга борыннарын салырга һәм аларны тозакка тартырга рөхсәт иттеләр.
  Таман ярымутравыннан һәм Ростов-на-Доннан һөҗүм башлау өчен альтернатив план каралган; Фриц бу ныгытылган шәһәрне Балкан төркеменнән армия күчереп, басып алучы гаскәрләрен Болгар һәм Италия гаскәрләренә алыштыра алган.
  Фухрер, гаскәрләрнең берләшкән юнәлештә булган операцияләрен яраткан, бу планга көннән-көн омтылды, ләкин аны тормышка ашырырга әкрен иде. Аерым алганда, Пантер танкы мавыктыргыч булып чыкты һәм еш ватылды, шуңа күрә аңа үзгәртүләр кирәк иде. Өстәмә экипаж әзерләсен. Фухер күбрәк "igлбарыс" мөһере куярга теләгән.
  Ниһаять, Сталин моннан арыды. Икенче фронтны Япония ачар дип куркып, Кытайның көньягында зур уңышларга ирешкән, җир армиясе җиде миллион солдаттан арткан һәм Өченче Рейхның үсә барган хәрби потенциалы турында мәгълүмат, ул үзе дә һөҗүм башларга кушты. Курск һәм Донбасс юнәлешләре. Гитлерның икеләнүе һәм Фухрерның йөзләгән igлбарыс һәм Пантер белән дивизия булдыру теләге өстенлеккә китерде.
  Ләкин, Совет гаскәрләре, 1943 елның 7 июлендә һөҗүмне башлап, көчләрендә хәлиткеч өстенлеккә ия булмады. 5,56 миллион немец гаскәре, якынча бер миллион ике йөз илле мең спутник солдаты, 6,6 миллион совет солдатларына һәм офицерларына каршы. Муссолини, көнбатыштан һәм көньяктан һөҗүм куркынычы юкка чыкканнан соң, көнчыгышта Италия гаскәрләре санын сизелерлек арттырды. Испания берәмлекләре саны да артты. Салазар шулай ук "волонтерлар" дивизиясен җибәрде. Шулай ук Франциянең легионнары, романлылар, активрак Венгрлар, Албаннар һәм ССдагы чит ил дивизияләре дә сугыштылар.
  Шулай итеп, Совет армиясе санда өстенлеккә ия түгел иде, ләкин коалициянең гетерогенлыгы дошман гаскәрләренең сыйфатын киметте. Кызыл Армия танкларда һәм артиллериядә санлы өстенлеккә ия. Ләкин хәзерге вакытта, мөгаен, "igлбарыс" һәм "Пантерес" көндәшнең ут көче һәм кораллары ягыннан тигез түгел. Gunәм Т-4 мылтык янгын көчендә Т-34-76 өстенлегенә ия булды. Ләкин СССРда ракета артиллериясе бар, һәм немецлар, аеруча газ җибәрүчеләр үсешенә карамастан, моны начар эшләделәр.
  Авиациядә якынча сан тигезлеге бар. Германия сугышчылары ME-109 "G", Focke-Wulf кораллы һәм тизлектә совет самолетларына караганда көчлерәк, ләкин маневрда бераз зәгыйфь. Ләкин Германия, тагын да тәҗрибәле һәм продуктив авыртуларга ия. Yu-188 бомбардировщикы, бәлки, очыш характеристикасында PE-2 һәм TU-3 белән чагыштырганда яхшырак. The-288 хезмәткә керә башлады. Дөрес, ул әле ME-309 кебек кертелә башлады.
  Ләкин ничек кенә булмасын, көч өстенлеге булмаганга, Кызыл Армия дошманның алдан әзерләнгән оборонасына каршы һөҗүм башлады. Sheәм ул каты каршылык белән очрашты. Ләкин Совет гаскәрләре һөҗүмнәрендә ышанычлы булдылар, югалтуларга карамастан, алга бардылар. Алгарышның уртача темплары түбән булып чыкса да, көненә бер-ике чакрым. Дошман чабып җибәрде һәм тагын казырга өлгерде. Батырлык алга китү темплары дәвам итте. Август урталарында, зур югалтулар исәбенә, Совет гаскәрләре йөз километрга кадәр барып җиттеләр, Курскка якынлаштылар һәм шәһәр өчен каты сугышлар башладылар, шулай ук Белгородка.
  1943 елның 19 августында Япония, икеләнүне җиңеп, Ерак Көнчыгышта фронт ачты. Бу вакытта, берничә җиңелү кичереп, Чанг Кай-шек режимы самурайларга уңайлы тынычлыкка ризалашты. Японнар мөһим элемтә белән идарә иттеләр, начар оештырылган, ләкин бик күп Кытай гаскәрләре белән катлаулы партизан сугышы кирәклегеннән азат ителделәр. Ләкин Чанг Кай-шекка Мао edзедунның Кызыл Армиясе белән сугышта булышырга вәгъдә иттеләр. Япониянең СССР белән сугышыр өчен бөтен мөмкинлекләре бар. Theyәм алар яңгырлы көзне һәм каты Себер кышын көтмәскә булдылар. Гитлерның 1941-нче елда АКШка каршы сугыш игълан итүе турында әйтмичә, самурайлар аны якламадылар. 1942-нче елда икенче фронт ачылу нацистларны Сталинградта җиңелүдән саклап кала алыр иде.
  Япония карары көтелгән иде. Ләкин, Владивостокка һөҗүмдә самурайлар тактик сюрпризга ирештеләр һәм Совет Тын океан флотына зур зыян китерделәр.
  Август азагында, немецлар соңгы танклар массасын кулланып каршы торырга тырыштылар. Ләкин аларның көньяк һөҗүме чагыштырмача уңышка ирешә алды. Совет командиры мондый мөмкинлекне алдан күргән иде һәм гаскәрләрен элеккеге юлларына чыгарды. Берләшкән кораллар гына 31-нче армия казанга төште һәм күбесенчә юк ителде.
  Ләкин Совет гаскәрләре үз максатларына ирешмәделәр, һәм бик зур югалтулар кичерделәр, территорияне яулап алмадылар. Бигрәк тә, алты йөз меңнән артык танк югалды, якынча сигез йөз немецка каршы. Танк паркында сан өстенлеге нацистларга бирелде. Сентябрь аенда немецлар СССР белән көненә йөзләгән самолетлар җитештерә алалар, ноябрь аенда, якынча машиналарда, Пантерлар җитештерүне айга 650-700 танкка кадәр арттырдылар. Монда, басып алынган илләрнең ресурсларын куллану, беренче чиратта, Франция, шулай ук Бельгия һәм Голландия, хезмәткә чакыру кертелгән, зур роль уйнаган.
  Немецлар, бераз соңга калып, сентябрьдә Ростов-на-Доннан һәм Таман ярымутравыннан күптән планлаштырылган һөҗүм башладылар. Theyәм алар каты совет оборонасына йөгерделәр. Japanәм Япония Монголиягә каршы һөҗүм башлады, Уланбаатар һәм Приморье яулап алды. Ләкин анда аз алга китеш бар.
  Бу мөһим резервларны юнәлтте һәм бер ай ярым каты сугыштан соң немец төркемнәре берләштеләр. Ләкин Фрицның югалтулары да бик мөһим булып чыкты, һәм алар туктарга мәҗбүр булдылар. Ләкин бу тактик уңыш Төркиянең сугышка керүенә һәм Кавказда өченче фронтның ачылуына китерде.
  Хәзер безгә бу юнәлештә дә көрәшергә туры килде.
  Кышка Ерак Көнчыгышның алгы сызыгы тотрыклыланачак. Японнар Приморье өлкәсендә илледән йөз егерме километрга кадәр алга киттеләр, Уланбаатар белән Монголиянең яртысыннан артыгын яулап алдылар, ләкин аларның һөҗүмнәре туктады. Төрекләр Ереванга килеп, Батумига һөҗүм иттеләр, алар соңгы шәһәрнең өчтән ике өлешен яулап алдылар. Немецлар үзләре көздә бик алга китмәячәкләр. Алар әле инициативаны кулга алмаганнар.
  Сугыш көннән-көн позицияләнде һәм озакка сузылды. Арып-талып, технологик өстенлеккә. 1943-нче елда СССР самолет җитештерүне 25 меңнән 37 меңгә кадәр арттырды. Нацист Германия 15 меңнән 32 меңгә кадәр, икеләтә күбрәк. Елның соңгы айларында немецлар совет җитештерү нәтиҗәләрен самолетларда туры китерделәр. Танкларда һәм үз-үзе йөри торган мылтыкларда - сыйфат өстенлеге белән. Ләкин СССРга Япония белән дә көрәшергә кирәк. Моннан тыш, Италиядә һәм Өченче Рейхның башка иярчен илләрендә берничә самолет һәм танк җитештерелә. Артык булмаса да. Моннан тыш, немецлар, сугыш булмаганлыктан файдаланып, Ливиядән нефть чыгарып, үз ихтыяҗлары өчен җибәрә башладылар.
  Шулай итеп әкренләп өченче Рейхта энергия кытлыгы зәгыйфьләнде. Моннан тыш, Африка француз байлыгы чималның яхшы чыганагы булырга вәгъдә бирде.
  Фашистлар үзләрен яхшы тәэмин итә алсын өчен. Моңа җавап итеп, кызыл дизайнерлар Сталин өчен 85 мм һәм 122 мм мылтык белән яңа төр танклар әзерләделәр. Немецлар Пантер 2 өстендә эшне бераз акрынайттылар. Көчле кораллы, көчле кораллы һәм чагыштырмача хәрәкәтле танк алу җиңел түгел. "Әм" Король юлбарыс "68 тоннадан артык авыр булып чыкты. Пантерны модернизацияләү генә чагыштырмача уңышлы булырга вәгъдә бирде. Tәм Т-4 танкы, күрәсең, аның мөмкинлекләрен бетте. Тора-бара, 1944-нче елдан башлап, бу машина җитештерү кими башлады. Апрельдә тулысынча туктарга.
  Совет командиры кышка берничә һөҗүм операциясе башлады. Ә Таман ярымутравы, һәм үзәктә, Ленинград юнәлешендә, һәм Курск янында. Ләкин беркайда да зур уңышка ирешелмәде . Дошман танкларда да, самолетларда да эшче көчендә санлы өстенлеккә ия иде. Theава торышыннан курку гына Фрицны оборона тактикасын тотарга мәҗбүр итте.
  Тискәре роль уйнаучылар һәм хыянәтчеләр саны арту, шулай ук немецларның биек биеклектәге авиация үсеше, һавадан разведка ясауда нәтиҗәлерәк булуы белән уйнады.
  Моннан тыш, Совет боерыгы көчләрне туплау процессына берникадәр дөрес булмаган. Аерым алганда, алдагы операцияне бүтән өлкәдә башлау тактикасы сан өстенлеген исәпкә алып мәгънәле иде. Беренче бөтендөнья сугышы кебек, немецларны аерып. Ләкин дошман сездән өстен булса, бу билгеле бер өлкәдәге көчләрдә өстенлеккә ирешүне кыенлаштырды.
  Әгәр Сталин фронтның аерым бүлегендә якынча өчтән бер өлешкә кадәр өстенлек булдыра алган булса, бәлки тактик уңышка ирешерләр иде.
  Шулай итеп, бер секторда һөҗүм бар, икенчесендә алар әзерләнә, ләкин чынлыкта немецларга һәм аларның союздашларына кире кагу җиңелрәк. Моннан тыш, Фрицның югары биеклектә, югары тизлектәге разведка самолетлары булган, бу аларга оптика белән гаскәр хәрәкәтен күзәтергә мөмкинлек биргән. Кыш көне камуфлаж ясау кыенрак, һәм төн паника түгел, шуңа күрә Германия разведка хезмәткәрләре яхшы төн күрү җайланмаларын алдылар.
  "Royal Tiger" планлаштырылган ачыш танкы буларак серияле җитештерүдә тоткарланды һәм бөтенләй уңышлы булмады. "Пантер" -2, Гитлер IS-2 үтмәс өчен бронь белән ныгытырга һәм 900 ат көче булган двигатель куярга кушты, авырлыгы 51 тонна, хәтта эретелгән корпус урнаштыруны да исәпкә алып, 800 килограмм саклаган. . Ләкин рациональ почмакта ян броньны 82 миллиметрга кадәр ныгыту мөмкин булды. Бу немец танкын алдагы модельләр кебек яклардан зәгыйфь итмәде. Ләкин тагын да алга киткән схемада "Пантер" -2 һәм "Арыслан" -2 бары тик үсеш процессында.
  Ләкин кыш дәвамында немецлар Африкадагы француз милкен тулысынча контрольдә тоттылар, шул исәптән Нигер әйләнәсе. Монда нефть, газ һәм боксит, һәм хәтта зуррак уран запаслары бар, аеруча Конгода. Де Гол кулга алынды - союздашлар ярдәменнән башка ул кыйммәт түгел иде, һәм Скоррел чиста һәм оста эшләде.
  Шулай итеп, 1944 елның маена нефть проблемалары күбесенчә чишелде. Барлык кирәк-яраклар Ливиядән килә иде, калганнары күбрәк скважина бораулау иде.
  Ләкин май аенда немецлар һөҗүм итәргә әзер түгел иде. Дизайнда искергән igerлбарыстан кала, аларда җитди ачыш танкы юк иде. Дөрес, "igerлбарыс" массакүләм җитештерүдә иде, һәм коралның югары сыйфаты һәм якларның калынлыгы, шулай ук тиз ату, төгәл мылтык, ул идеаль булмаса, роль уйный алыр иде. , ләкин күбрәк яки аз чыдамлы танк, СССР гаскәрләренең әйләнешен боза .
  Немец командиры, берничә бәхәсләрдән соң, алдагы 1942 планына кире кайтты. Ягъни, карандашларга һөҗүм башлау. Ленинградны икеләтә боҗрага алып, Сталинградка керегез. Моннан тыш, Вермахт Ржев-Вяземскийны ташлап киткәч, Мәскәүгә һөҗүм өчен уңайлы күпер башы югалды. Шуңа күрә ул башкаладан чагыштырмача ерак.
  Фашистларның планы да оптималь түгел, ләкин ... Иртә парламент сайлаулары Швециядә үтте, анда нацистлар гаҗәеп җиңүгә ирештеләр. Сигез миллион кеше яшәгән һәм үсеш алган икътисад СССРга каршы сугышка әзер иде. Иң популяр шәхес - Чарльз уникенче. Шведлар Бөек Петрга һәм Беренче Александрга оттырган сугышлар вакытында алдагы җиңелүләрдән һәм кимсетүләрдән үч алырга теләгәннәр. Шулай итеп, бөтен Европа СССРга каршы сугышкан иде. Моннан тыш, Франко һәм Салазар олылардан өлешләрен алу өчен рәсми рәвештә сугышка керергә булдылар. Швейцария генә рәсми рәвештә битараф калды, ләкин ул шулай ук волонтерлар дивизиясен җибәрде.
  Сан өстенлеге нацистлар коалициясе ягында иде. Моннан тыш, 1944 елның май урталарына кадәр немецларның меңгә якын ME-262 самолеты булган. Машина үзе бик уңышлы, ләкин тәмамланмаган двигательләр белән. Ләкин әкренләп двигательләр яхшырды, көчлерәк, ышанычлырак булды, ягулык куллану кимеде.
  Theөҗүм көньякта башланды. Фриц 1942 елның гыйнварында Блау операциясе өчен OKW тарафыннан эшләнгән планны кабатларга тырышты, ләкин соңыннан Гитлер тарафыннан үзгәртелде. Сталинградка көньяктан да, төньяктан да һөҗүм иткәндә. Ләкин башта немецларга Дон аша үтәргә туры килде. Фашист юлбарыс һөҗүмгә киттеләр, ләкин көчле оборона сызыгы белән очраштылар. Краутларның алга китүе әкрен булып чыкты, алар Совет гаскәрләренең тирәнлегендә оборона төштеләр. Беренче ун көн эчендә Воронеж юнәлешендә 35-40 чакрым үтеп.
  Аннары, ике атна дәвамында каты сугышта нацистлар ун чакрым гына алга киттеләр, һәм зур югалтулар аркасында туктарга мәҗбүр булдылар.
  Көньякта һөҗүм уңышлырак үсә. Анда совет гаскәрләре азрак, һәм аны саклау авыррак. Күпсанлы "Пантерс", "igлбарыс", "Фердинандс" (бу үзе йөри торган мылтык стратегик бомба булмау аркасында киң таралды!) Һәм "Ягдтигер" һәм аеруча эффектив "Штурмтигер". Немецлар оборонаның беренче юлларын үтеп, оператив мәйданга ирештеләр.
  Шул ук вакытта Япония армиясе дә һөҗүмгә китте. Самурайлар танк паркының күләмен арттырдылар, һәм аларның яңа урта авырлыктагы машиналары кораллану һәм T-34-76 белән идарә итү дәрәҗәсеннән түбән түгел иде, һәм хәтта фронталь коралдан да өстен иде, яклардан саклауда түбән булса да.
  Монголиядә Япония һөҗүм белән җитәкчелек итте, анда оборона саклау күпкә авыррак иде. Совет командиры резервлар кытлыгы белән очрашты, өч фронтта да сугышты. Кышкы һөҗүм вакытында персоналның югалуы шактый иде.
  Тихвинга немец һөҗүме, һәм Ак диңгез каналындагы финнар һәм шведлар авырлык белән кире кагылды. Фашистлар әкрен генә алга киттеләр, ләкин өзлексез диярлек. Июнь урталарында, көньякта, Майнштейн гаскәрләре Сталинградка керделәр. Икенче Сталинград сугышы башланды. Июль башында, Тихвин һәм Волхов җимерелгәннән соң, финнар, шведлар һәм немецлар берләштеләр - Ленин шәһәре тирәсендә икенче боҗра ясадылар.
  Шулай итеп, Совет хәрби көчләре өчен бик катлаулы хәл килеп чыкты.
  Ләкин Сталинград Майнштейнга бирелмәде. Thisәм бу немецларга башка юнәлештә һөҗүм ясарга комачаулады. Көньякта, 1942 елдагы кебек, алар Терек капкасына гына килеп җиттеләр: Грозный һәм Орджоникидзе янында тыгылып. Воронеж юнәлешендә каты сугыш дәвам итте. Сентябрьгә Совет гаскәрләре Дон артыннан чигенергә мәҗбүр булдылар. Бу язмыш ирониясе, октябрь азагына көньякта фронт сызыгы 1942-нче елда фашистларның иң зур алга киткән вакытта кабатланды.
  Төньякта начаррак иде, анда Ленинград тулысынча камалышта иде. Моннан тыш, немецлар, финнар һәм шведлар Карелия ярымутравында Кызыл Армиянең саклану чараларын кисеп, Мурманскны СССРның төп өлешеннән җир белән кисеп алдылар.
  Кырыкка якын совет дивизиясе изоляцияләнде. Ләкин аларның саны гадәти булмаган. Швеция якынча егерме биш яхшы җиһазландырылган дивизия ясады. Тәҗрибәле финнар һәм немец гаскәрләре белән берлектә алар сан өстенлеген алдылар. Resәм резервларны Карелия ярымутравына күчерү бик кыен.
  Гомумән алганда, Кызыл Армия кирәкле көчләр ала алмады, шуңа күрә японнар көтмәгәндә көчле булып чыкты, аларның саны, курчак гаскәрләре белән бергә, биш миллионнан артты, һәм бу чыннан да тулы хокуклы икенче фронт. Шуңа күрә без немецларга һәм аларның союздашларына каршы көрәшергә тиеш идек.
  Тора-бара Карелиядә Совет гаскәрләрен контрольдә тоту зонасы кимеде, һәм Мурманск тулысынча блокланды һәм диярлек юк ителде. Шулай итеп, дошман флоты һәм аеруча су асты көймәләре диңгездә өстенлек иттеләр, шуңа күрә тәэмин итү өчен бернәрсә дә юк иде.
  Хәсрәт, 1944 елның ноябрендә СССРның 1942 борылыш ноктасын кабатлау өчен резервлары юк иде. Барысы да диярлек Кавказны югалту өчен тотылды. Моннан тыш, немецлар Сталинградка һөҗүмне профессиональ рәвештә үткәрделәр , һәм резервлар Тартар кратерына кебек гел күчерелергә тиеш иде. Сталин шәһәрне теләсә нинди бәядә тотарга кушты. Ләкин дошман самолетларының һавада өстенлеген исәпкә алып, бәя искиткеч югары булып чыкты.
  Моннан тыш, Майнштейн, Паулустан аермалы буларак, ашыкмады һәм солдатларны карады. Нәтиҗәдә, югалтулар саны Кызыл Армия файдасына булмады.
  Гитлер Мейнштейнны ашыктырды, ләкин мәкерле кыр маршалы ничек качарга һәм басымга каршы торырга белә иде.
  Иң көчле корал төрләренең берсе - Штурмтигерлар. Аларда бик көчле бомба җибәрүчеләр бар, алар авырлыгы өч йөз егерме килограмм. Моннан тыш, снарядлар ракета белән йөриләр һәм хойтцер снарядларына караганда күпкә көчлерәк. Сез аларны Катюшага лаеклы җавап дип атый аласыз, трекларда булса да. Моннан тыш, йөк машиналарына бомба җибәрүчеләр дә урнаштырылды, озынрак ату.
  Немецлар шулай ук газ җибәргечләр кулландылар. Әлбәттә, реактив бомбардировщиклар.
  Декабрь аенда японнар Монголиянең бөтенесен диярлек яулап алдылар һәм Владивостокка якынлаштылар, өлешчә Приморье һәм Хабаровскны яулап алдылар. Ләкин генерал Аяз аларны туктарга мәҗбүр итте.
  Моннан файдаланып, Кызыл Армия Сталинградта калганны кулга алырга тырышкан немец карчыкларына каршы берничә һөҗүм оештырды. Нәрсә, хәтта шәһәрнең кечкенә өлеше дә 1945 ел башында. Немецлар 1944-нче елда билгеле уңышларга ирештеләр, ләкин хәтта Кавказны яулап алып, Баку майын ала алмады. Дөрес, үз ихтыяҗлары өчен Румыния, Венгрия, Ливия, Камерун һәм Нигериядән җитәрлек иде.
  Ленинград әле дә камалышта иде. Вермахт һәм аның союздашларының мөһим көчләрен кысуны дәвам итеп, шәһәр кышын исән калсын өчен, зур азык-төлек һәм сугыш кирәк-яраклары алдан ясалган.
  Совет җитәкчелеге шулай ук Ленин шәһәрендә корал җитештерү өчен чималның стратегик запасларын булдыра алды. Әлегә бу фашистларга артык бирелмәгән.
  Ләкин Мурманск тулысынча блокланган. Шәһәргә бара торган ун транспортның краутлары тугызын тәмамлады.
  Гыйнвар аенда Совет командиры немецларның көчен үзәктә сынап карарга тырышты. Ләкин бик көчле һәм технологик яктан алдынгы оборонаны җиңеп булмады. Максималь аванс биш-алты иде, иң яхшысы сигез километрдан артмады. Совет дивизияләренең югалтулары бик зур иде. Күпчелек өлешләрдә композициянең яртысына кадәр.
  Ләкин немец гаскәрләренең бер өлеше читкә юнәлтелде, аларга Сталинградны тотарга рөхсәт иттеләр ... Март аенда немецлар үзләре Терек капкасына һөҗүм башладылар. Алар Совет оборонасы сызыгын үтеп, Грозный белән Орджоникидзаны чолгап алдылар, ләкин Фриц Ведено, Шали сызыгына ябышты һәм шәһәрләр аша.
  Грозный шәһәре майга кадәр тулысынча камалышта калды. Май аенда Сталинград ниһаять егылды. Шәһәр һәм аның бистәләре, шулай ук танк заводы калдыклары юк диярлек.
  Германия коалициясе дә пар бетте, ләкин Фюрер җиңүне теләде. Гыйнвар аенда дискның беренче уңышлы сынаулары ике тавыш тизлегенә һәм 18 километр биеклеккә күтәрелде. Май аенда, дискет дүрт тавыш тизлегенә җитте һәм 30 километр биеклеккә сикерде.
  Ләкин яңа машина, бөтен көчле һәм хәтта уникаль очыш характеристикалары өчен, кечкенә утка зәгыйфь һәм кыйммәт булып чыкты. Зәгыйфьлек проблемасы тиздән ламинар сукалау белән чишелде, ләкин бу ягулык куллануны арттырды һәм самолетның очыш вакытын кыскартты. Theәм диск яссылыгы үзе, ламинар "пальто" да эффектив рәвештә яна алмады.
  Ләкин "очучы тәлинкәләр" чоры башланган иде. Моннан тыш, немецлар көчле быргы картасына ия булдылар: "E" классының яңа буын танклары. Алар "Король юлбарыс" һәм "Пантер" белән охшаш авырлык белән аерылып тордылар, күпкә тыгызрак һәм алдынгы макет, түбән силуэт һәм калын корал.
  Масса-күләм җитештерүдә һәм сугыш кырында Пантер-2 һәм Тайгер-2, аннары Тайгер-3 яхшы чыгыш ясады. Соңгы машина, тыгызрак урнашуы һәм кечкенә туретра белән, көчле кораллы һәм 1080 ат көче булган двигательгә ия иде. "Тычкан" беркайчан да тотылмады. Ләкин "Пантер" модификациясе, "F" яхшы эшләде.
  Эретүче элементлар булмаганлыктан, Совет танкларында бик югары сыйфатлы корал юк иде, һәм әлегә кадәр "Пантер" 75 мм туп белән дә үз ролен бик яхшы кичерде. 120әм 120 мм тайпылган фронталь корал 85 мм совет T-34-85 мылтыгыннан сакланган. Ләкин, мөгаен, Совет үзе йөртә торган SU-100 мылтыгы Пантерның көчәйтелгән коралына лаеклы көндәш булып чыкты. Т-4 производстводан чыккан иде. Theитештерү танкларыннан Пантер иң җиңел булып чыкты.
  Аның урнашуы ягыннан беренче алдынгы танк "Арыслан" серияле танк иде. Бу танкның туретры артка күчерелде, тапшыру, двигатель һәм тизлек тартмасы алгы өлештә урнашкан. Нәтиҗәдә, машина силуэты түбән иде, һәм көчле 105 мм туп белән корал "Король юлбарыс" белән чагыштырыла иде, һәм туретаның алгы өлеше тагын да көчлерәк иде.
  Туретаны артка күчерү шулай ук Арысланга өстенлек бирде, урман аша үткәндә, аның озын чылбырлы мылтыгының авызы агач кәүсәләренә ябышмады.
  Фашистлар шулай ук башка схемаларны сынап карадылар, һәм шулай ук Совет позицияләрен көчле самолетлар белән бомбага тоттылар.
  Япония шулай ук алга барырга тырышты һәм ниһаять Владивостокны материктан кисеп алды.
  Немецлар июнь һәм июль айларында Мәскәүгә үтәргә тырыштылар. Ләкин Совет оборонасы бик көчле булып чыкты, һәм фашистлар зур югалтулар кичерделәр. Хәтта Лев танкы һөҗүмдә тулысынча адекват түгел, беренче чиратта каплагычның җитәрлек булмавы аркасында.
  Совет командиры 100 мм мылтык калибрын тагын да активрак кулланды. Аңлашыла ки, СССРның дошман танкларын шул ук танклар белән җиңәр өчен ресурслары юк, ләкин танкка каршы артиллерия күп кулланылырга мөмкин.
  Оригиналь модельдәге E-100 артык авыр булып 140 тонна булып чыкты, һәм корал 120 миллиметр (маңгай 240 миллиметр!), Хәтта почмакта да. Бу инде җитмәгән. Тычканнар үз макетларында өметсез артта калулары турында әйтмичә.
  Чынлыкта, Арыслан танкы һәм үзе йөри торган мылтыклар - E-10, E-25 алдынгы немец машиналары булган, анда двигатель, тапшыру һәм тизлек тартмасы урнашкан. Ләкин, немецлар бик күп артта калган җиһазлар җитештерделәр. Мәсәлән, "Пантерс", "igлбарыс", "Ягдтигерс", "Ягдпантерс" үсештә артта калган бик озын силуэтлар белән.
  "E" -70 дә бөтенләй уңышлы булмады. Автомобиль көчле 128 мм туп һәм алдынгы макет белән җиһазландырылган, ләкин ким дигәндә 80 раунд сугыш йөген саклап калу теләге аркасында һәм 70 тоннадан артмаска, аның коралларын саклау "Король" белән чагыштырырлык булып чыкты. Igerлбарыс "- модель 1944 һәм алга китеш өчен яраксыз. "Igerлбарыс" -3 тагын да яхшырак сакланган. Ләкин E-70 машинасында 1200 ат көче булган турбочаргычлы двигатель уңышлы сынады , бу танкка автомобиль юлында сәгатенә 60 километр тизлеккә ирешергә мөмкинлек бирде.
  Ничек кенә булмасын, немец танклары, пехота кебек, зур югалтулар кичерделәр. Чит ил дивизияләре дә, Өченче Рейхның иярченнәре дә күп нәрсәне югалтты.
  Август уртасына немецлар үзәктә 40-50 километр гына алга киттеләр һәм оператив мәйдан ала алмады. Theгалтулар бик зур булып чыкты. Сентябрь аенда нацистлар көньякта яңа һөҗүм башладылар ... Бер ай ярым авыр сугышта дошман Каспий диңгезенә үтеп, Кавказны җир белән кисеп алды.
  Ләкин Совет боерыгы зур зыянга карамастан, диңгез аша кирәк-яраклар урнаштыра алды. Ноябрь аенда, Фриц, зур көч һәм зур зыян китереп, Идел дельтасына барып җитте. Декабрьдә фронт стабилизацияләнде. Кавказ фронтлары һәм төп совет территориясе арасындагы аерма үсә. Моннан тыш, японнар Совет шәһәрен камап алган Владивостокны кисәргә өлгерделәр.
  Блокадага карамастан, Мурманск 1945 елның декабренә кадәр батырлык күрсәтә алды . Ләкин ул һаман егылды ...
  1946-нчы елда дошманлык дәвам итте ... Совет Армиясе Группасының Кавказдагы позициясе бик катлаулы булып чыкты. Алар җир белән киселгән, һәм Бакуның соңгы югалу куркынычы бар.
  Сталин бик нык нерв һәм физик ару хисен сизде. Тихвин юнәлешендә каты сугыш башланды. Ленинградны чолгап алырга тырыштылар. Шәһәрнең үзендә азык-төлек кирәк-яраклары алты айдан да азрак калды һәм азык-төлек карталары кабат киселде.
  Башта Совет гаскәрләре фронт сызыгын үттеләр, ләкин соңыннан дошман, күп санлы танклар белән, каршы һөҗүм ясарга һәм хәтта Совет гаскәрләренең бер өлешен кисәргә өлгерде. Февраль төньякта да, көньякта да каты сугышларда үтте, анда Совет гаскәрләре дошманны сынадылар һәм Сталинградны яулап алырга тырыштылар. Соңгысы өлешчә уңышлы булды. Совет танклары шәһәргә керделәр, ләкин, кызганычка каршы, фашистларны аннан куып чыгара алмады.
  Ләкин өченче Сталинград сугышы башланды. Совет гаскәрләре Воронеж янында чагыштырмача зур уңышларга ирештеләр. Ләкин анда да, Фриц, күп санлы танк агрегатларын һәм аларның технологик өстенлеген кулланып, хәлне торгыза алды. Март аенда диск формасындагы вертолетлар һәм дисклар зур күләмдә сугышта катнаша башладылар. Немецлар очу казаннарына берничә үзгәреш керттеләр һәм алар белән совет позицияләренә ракета һөҗүмнәрен ясый алдылар. Ләкин практикада, диск самолеты могҗиза коралы буларак көтелгәннәргә туры килмәде.
  Фон Браун баллистик ракета үзен кыйнау өчен сугышта актив куллану өчен бик кыйммәт һәм түбән төгәл булып чыкты.
  Ләкин немецлар ун тоннага кадәр йөк ташый һәм 16 мең километрга кадәр (!) Очып китә алырлык койрыксыз реактив бомбардировщиклар алдылар.
  Кызганычка каршы, совет реактив авиациясе әле дә артта калды, һәм дошман һавада тулысынча диярлек өстенлек итте. Anyәрхәлдә, пропеллер белән идарә итүче самолетлар, очу характеристикасында реактив самолетлардан артып китә алмыйлар. Ownзебезнең үсеш бик соң иде. Пропеллер йөртүче самолеттан реактив самолетка күчү бик авыр.
  Пилотларны яңадан әзерләргә, очыш полосаларын киңәйтергә, ягулыкның махсус төрен әзерләргә кирәк. Двигательләр үзләре әле дә сынап карыйлар!
  Немецлар үзләрен Сталинград белән читкә юнәлттеләр ... Гаҗәп, өченче Рейх һәм бөтен коалиция пар бетте, һәм Кызыл Армия Финикс кошына охшады. Апрель дә, май да Сталинград янындагы каты сугышларда үтте. Июнь аенда да Кызыл Армия дошманны кысып алга барырга тырышты. Ләкин июль аенда, эсселеккә карамастан, нацистлар Каспий диңгезе буйлап Баку ягына күчтеләр. Алга китеш бик әкрен иде. Көнгә уртача 1,5 километр. Дагыстан артка чигенде ... Совет гаскәрләре барлык азимутларда Фрицны һәм аларның союздашларын җимерделәр.
  Алар дошманны үзәктә дә, төньякта да җиңәләр. Аларга Архангельскка барырга рөхсәт ителмәгән ... Ләкин сентябрь аенда Кавказда немецларның алга китү темплары тизләнде. Кавказ төркеменең көчләре бик бетте, һәм ун транспорты диңгезе ике-өч һавада дошман һавасы өстенлеге шартларына килеп җитте. Октябрь азагында, фашистлар Азәрбайҗанга керделәр. Ноябрь аенда алар Бакуга киттеләр. Декабрь башында, Краутлар Грузиядәге төрекләр белән берләштеләр ...
  Мартка кадәр Кавказда сугышлар булган, һәм Ереван гадәттә 1947 елның июненә кадәр барган.
  Кыш көне Кызыл Армия армый-талмый алга барырга тырышты. Алар коалицияне начар кыйнадылар. Японнар ахыр чиктә апрель аенда Владивостокны алсалар да, бу СССРга Амур аша тагын да ныграк урнашырга мөмкинлек бирде.
  Кызыл Армия кыш һәм март айларында булган һөҗүмнәре белән сизелерлек уңышларга ирешмәсә дә, ул коалициягә гадел сабак бирде. Германия спутник илләрендә хәл көннән-көн кискенләште. Кеше ресурслары бетте, югалтулар бик зур иде. Икътисади йөк бөтенләй түзә алмады. Хәтта фронттагы уңышлар урамдагы Европа кешесен азрак сөендерде. Тынычлыкка омтылу көчәя барды.
  Ләкин Гитлер үзсүзлелек белән СССРны тәмамларга теләде. Кызыл Армия Бакуны югалтканнан соң сугыш эффективлыгын югалтачак дигән исәпләүләр тормышка ашмады. 1946-нчы елда СССР рекордлы корал җитештерде: якынча 60 мең самолет һәм 40 мең танк һәм үзе йөри торган мылтык, 250 мең мылтык һәм миномет. Әйе, Совет авиациясе нигездә Як-9 сугышчысы, IL-2 һөҗүм самолеты, әле дә җитештерүдә. Як-3 һәм LA-7 аз күләмдә җитештерелгән. Әле җитештерүдә PE-2 һәм TU-3 бар. Әйе, авиация дошман реактив хайваннарына каршы искерергә мөмкин, ләкин алай түгел. Т-34-85, IS-3 һәм SU-100 кебек, калган машиналар аз күләмдә.
  194әм 1947-нче елда Т-54 хезмәткә керә башлады, бу немец технологияләренең сыйфат өстенлеген бетерергә тиеш иде. Әлбәттә, авырлыгы 36 тонна булган Т-54 барлык дошман танкларыннан көчлерәк була алмады, ләкин Пантерлар һәм igлбарыс белән җиңел көндәшлек итә алыр иде.
  Төп немец танкы E-50, Арыслан-3 дип аталган. Автомобиль Арысланга охшаган, ләкин 1200 ат көче һәм калын кораллы көчлерәк двигатель белән. Авырлыгы 75 тонна, немец танкының ян коралларының калынлыгы 140 ммга кадәр, ә алгы өлеше 240 мм, 105 мм мылтык һәм баррель озынлыгы 100 ел. Яңа Германия машинасы төп машина булырга тиеш. Ул корал һәм кораллы советныкыннан өстен, ләкин икеләтә авыррак.
  Ләкин, Т-54 производствога керә башлады.
  Ләкин 1947 елның җәе тагын да эссе иде. Немецлар кабат Мәскәүгә һөҗүм итәргә тырышалар. Алар шулай ук Саратовка керәләр. Сугыш көз ахырына кадәр дәвам итә. Фриц әле дә Саратовны алырга өлгерә. Ләкин Мәскәү өлкәсендә алар максималь алтмыштан җитмеш километрга алга киттеләр. Ржев та, Вязма да, соңгысы ярты уратып алынган булса да, СССРда калды.
  Мәскәү яулап алынмады, нацистлар һәм аларның рәхимсез коалициясе окопларда кыш белән очрашырга тиеш. Бу юлы Совет командасы кешеләрне саклый һәм көч туплый. Аерым алганда, Т-54 танкы. 1947 елның 31 декабрендә MIG-15 уңышлы сынады, бу һавада реактив самолетларда Германия монополиясен туктатырга тиеш.
  Дөрес, 1948 елның февралендә Ленинград күп еллар камалыштан соң егылды. Совет хакимиятенең абруена бик каты сугу.
  1948 елның маенда СССР позициясе өметсезлеккә әйләнде. Немецлар һәм аларның коалициясе Кавказны, аннары Иделне Саратовка, һәм Тамбовны Воронеж белән контрольдә тоталар. Аннары Орелдан көнчыгышка, Тула янында, аннары Вязмада һәм Режев янында, Архангельскка кадәр.
  Мондый хәлдә тагын нәрсә эшләп була? Моннан тыш, японнар Амур елгасы буендагы барлык Приморье белән идарә итәләр һәм бердәнбер союздашларын: Монголияне яулап алдылар.
  Sevenиде еллык сугыш елларында СССР халкының ким дигәндә яртысы басып алыр алдыннан яшәгән җирләр югалды, бәлки күбрәк. Sevenиде еллык сугыш вакытында Кызыл Армия ким дигәндә егерме миллион солдатны һәм офицерны югалтты. Яраланган яки гарип булганнарны санамыйлар. Зур бомба, ату һәм ачлыктан зур югалтуларны санамаска.
  Эвакуацияләнгән гаиләләрне дә исәпкә алып, Сталин аның кул астында йөз миллионнан артык эшче көче калмады, мөгаен азрак. Шуларның бишенчесе армиягә алына. Егерме миллионга якын төрле гаскәр. Машиналарны биш яшьтән алып балалар, пенсионерлар, инвалидлар рөхсәт иттеләр.
  Ил бик мобилизацияләнгән. 1947-нче елда корал җитештерү бераз кимеде ... Шуңа күрә Советлар илен туктатырга иртәрәк!
  Сталин үзе, ничек кенә булмасын, алай уйламаган. Hitәм Гитлер шулай ук Россиягә кысылырга теләде - барысын да берьюлы алу өчен! Шуңа күрә бернинди компромисс та булмады.
  Theәй көне немецлар Мәскәүгә яңа һөҗүм ясадылар. Алар әле дә башкаланы җимереп, СССРны туктатырлар дип өметләнделәр. Кызыл Армиядән Мәскәү өч миллионнан артык солдат һәм милиция белән капланган. Алар унике мең танк һәм үз-үзе йөри торган мылтык белән коралланганнар. Дөрес, якынча биш йөз Т-54 самолетлары бар, күбесенчә Т-34-85 һәм СУ-100 самолетлары. IS-3 бу вакытта инде туктатылган иде. Бу мастодонның технологик ышанычсызлыгы аркасында бик аз IS-4 танклары җитештерелгән . Алты IS-7 танк җитештерелде, ләкин бу машина массакүләм җитештерүгә кермәде. Гәрчә, бушка. Ул 75 тонналы Лев-3нең 240 мм коралына 130 мм туп белән үтеп керә ала. Дөрес, немецларның тагын да алдынгы танкы бар, Король Арыслан, авырлыгы 100 тонна, 1800 ат көче двигателе, һәм 128 мм бик озын баррельле мылтык, секундына 1260 метр тизлек белән.
  Ләкин Сталин ничектер авыр җиһазларга кызыксынуын югалтты, өстен күрде: яхшырак кечкенә, ләкин ерак.
  Ләкин дүрт сугышчы: Зоя, Виктория, Елена, Надежда алай уйламаган. Алар IS-7 танкын үз контролендә алдылар. Моннан тыш, һәм җиденче номерда. Шулай итеп, дүрт кеше бу машинаны үз хисабына ясадылар. Кызлар Себердә алтын барлар таптылар һәм Оборона Министрлыгы фондына бүләк иттеләр. Хәзер алар бу искиткеч машинадан атарга теләгәннәр.
  194әм 1948 елның 22 июнендәге мөһим көн якынлаша иде. Гитлер гаскәрләре халыкны әйдәп бардылар, Совет Ржев шәһәрен әйләнеп узарга тырыштылар.
  Рәсәйнең дүрт кызы, һәрвакыттагыча, Россия өчен кискен мизгелдә катнашырга булдылар! Алар һәрвакыт Ватаннарын - Русны - вакытында һәм урында саклыйлар!
  
  
  
  
  СТИПАЛ АТАСЫ булмаса
  Гомумән, гаҗәп, күпчелек параллель галәмнәрдә Икенче бөтендөнья сугышы һәм Бөек Ватан сугышы Россия өчен чынбарлыкка караганда начаррак иде. Бәлки, Европаны контрольдә тоткан фашист режим аңлаганнан күпкә зуррак потенциал булгангадыр. Көчсез тоталитаризм һәм икътисадның базар элементларының берләшүе Көнбатышның либераль капитализмына һәм үзәкләштерелгән, бюрократик Сталин моделенә караганда нәтиҗәлерәк. Бәхеткә, берничә сәбәп аркасында, объектив һәм субъектив. Зур уңыш аркасында нацистлар быргы карталарын куллана алмады.
  Ничә немец шымчысы немецлар документларда дат басмаган корыч кыргыч кулланган, һәм руслар гади тимер кулланганга гына уңышсызлыкка ирештеләр. Мондый кечкенә нәрсә сугыш барышына ничек тәэсир итте?
  Ничек кенә булмасын, параллель галәм бар иде, анда 1941 елның октябрендә бик җентекле разведка хезмәткәре бу фактны очраклы рәвештә ачты. Чын Совет документлары һәм ялган немец документлары дымлы һәм ... Совет документларында кәгазь клип датлы һәм бу сизелерлек, ләкин немец документларында ул юк.
  Бу кечкенә нәрсә, ләкин аның Бөек Ватан сугышы барышына йогынтысы бик зур булып чыкты.
  Уңышсызлыклардан сакланып, немец агентлары контроле астында эшләп, алар Сталинград янындагы совет гаскәрләре тарафыннан әзерләнүнең мөһим дәлилләрен таптылар. Шулкадәр ышандырырлык, каты Адольф Гитлер моның белән ризалашты һәм Иделдә урнашкан нацист гаскәрләрен берләштерергә боерык бирде. Бу мөһим иде.
  Әгәр Ржев- Сычов операциясе вакытында, Кызыл Армия, Вермахттан ике тапкырга күбрәк көчкә ия булса, Германия оборонасын үтеп чыга алмаса, Сталинградта фашистлар өчен көчләр балансы уңайлырак иде.
  1942 елның 19 ноябрендә булган һава торышы һөҗүм операцияләренә уңайлы булмады. Авиация, аеруча һөҗүм самолетлары очып китә алмады, һәм артиллерия бомбардиры дошманның үсеш оборонасына чиктән тыш чикләнгән йогынты ясады. Совет гаскәрләре, һөҗүмгә чыккач, төштеләр. Хәтта танк корпусын урнаштыру Гитлерны яклаудагы тишекне сындыра алмады.
  Жев-Сычов юнәлешендә дә каты сугыш башланды. Алар Яңа ел көнендә дәвам иттеләр. Шул вакытта гына, җитди югалтулар кичереп, ике якка да совет гаскәрләре һөҗүмнәрен туктаттылар. Гитлер Иделдә торды, ләкин немецлар Африкада кыйный башладылар. Черчилл Монтгомери Мисырдагы һөҗүм дип атады: баш ахыры. Ул шулай ук хәзер союздашларның гына җиңәчәкләрен әйтте.
  Чыннан да, Роммель, Африкага зур көчләрнең күчерелүенә карамастан, бәхетсез булды һәм җиңелүдән соң аның армиясе җиңелде. Ике фронтта сугыш алып баруны тәэмин итү өчен, Өченче Рейх 1943 елның февралендә гомуми мобилизация игълан итәргә тиеш иде.
  Моннан тыш, Блау операциясенең төп максатларына ирешелмәде. Ләкин, 1942-1943 елның кышында, Вермахт, чын тарихтан аермалы буларак, көнчыгышта җитди җиңелүдән саклый алды. Гыйнвар азагында Совет гаскәрләре һөҗүмнәрен үзәктә дәвам иттеләр: өченче Ржев-Сычов операциясе һәм Сталинград янында. Ләкин көчле оборонада утырган дошманны җиңәргә батырчылык итми. Сугышлар хәзер Беренче бөтендөнья сугышын хәтерләтә иде. Озакка сузылган, позицияле. Attackөҗүм иткән кеше яклаганнан күбрәкне югалтканда.
  Ленинградны азат итү өчен Искра операциясе кичектерелде. Сталин Ржев кырын мөмкин кадәр тизрәк кисәргә һәм Сталинградта дошманны җиңәргә теләде. Немецлар, узган кыш дәресләрен искә төшереп, үзләрен актив якладылар. Әлегә алар совет гаскәрләренең һөҗүмен туктата алды. Шулай итеп, Краутлар әзер булгач, аларның обороналарын бозу җиңел түгел. Германия кораллы көчләренең сыйфаты әле дә яхшы.
  Совет һөҗүме февраль азагына кадәр дәвам итте, ләкин беркайчан да уңышлы булмады.
  Март башында Совет командиры Воронеж юнәлешендә һөҗүм ясарга тырышты. Беренче уңышлардан соң Кызыл Армия каршы һөҗүмгә дучар булды Майнштейн . Зур совет гаскәрләре чолгап алындылар һәм кире кайту өчен сугышырга мәҗбүр булдылар. Especiallyгалтулар, аеруча технологиядә, зур булып чыкты, һәм немецлар һәм аларның союздашлары бу юнәлештә аякка бастылар һәм Воронежны һәм аның бистәләрен тулысынча яулап алдылар.
  Майнштейнның каршы һөҗүме вакытында "Пантерс" һәм "igлбарыс" беренче тапкыр сугышта катнаштылар. Яңа танклар өлешчә аларның өметләренә туры килде. Дөрес кулланылганда, алар киләсе сугышта совет машиналарыннан өстен иде.
  Көнчыгыш фронтта язгы эрү һәм тынычлык хөкем сөрде. Туниста каты сугыш башланды.
  Fuhrer теләсә нинди бәядә Африкада күпер башын сакларга тырышты. Бу максатка ирешү өчен нацистлар хәтта күрелмәгән адым ясарга булдылар. Алар Франкога ультиматум бирделәр: я ул немец гаскәрләрен Гибралтарга җибәрә, яисә Вичи хакимияте кебек аны җимерә. Генералисимо салкын аяк алды һәм ризалашты. Шул ук вакытта ул күз яшьләре белән Британия һәм АКШ хакимиятләренә мөрәҗәгать итте: Испаниягә каршы сугыш игълан итмәскә, чөнки бу аның ихтыяры буенча булмаган!
  1943 елның 15 апрелендә немецлар Гибралтарга һөҗүм итә башладылар, соңгы юлбарыс һәм пантерага ыргыттылар. Крепость ике көн эчендә йөзләгән танк һөҗүме астында егылды. Көнчыгыш фронттан искә төшерелгән Паулус белән һөҗүм иттеләр. Ни гаҗәп, немецлар соңгы кварталларны, Сталинград йортларын һәм Сталинград заводларын 1943 елның 1 апреленә кадәр яулап алдылар. Шулай итеп, Паулус өлешчә реабилитацияләнде һәм рыцарь крестының имән яфракларына ботинка өчен кыр маршалы һәм кылыч исемен алды.
  Гибралтарны яулап алу Британия һәм Американың көнбатыштан Урта диңгезгә керүен тыйды. Моннан тыш, нацистлар үзләре Мароккога иң кыска арада һөҗүм итә алдылар, Союздаш гаскәрләрнең бер өлешен Тунистан читкә юнәлттеләр.
  Тунис күпер башына басым зәгыйфьләнде, аннары Роммель кабат күчерелде. Гитлер хәзерге вакытта Көнчыгыштагы хәрби операцияләрне туңдырырга һәм Урта диңгез белән идарә итәргә тырышырга булды.
  Совет командасы шулай ук көтү-карау тактикасын тота башлады. Сталин реаль тарихта шулай эшләде, һәм хәзер ул шулай эшләргә булды. Капиталистлар ахмакларга үзләрен кан җибәрсеннәр. Алар бер-берсен чүкечләсеннәр, һәм без бөтен көчебезне җыеп, бөтенләй беткәч сугачакбыз.
  Немецлар һаман да Тунисның төньягын тоттылар, һәм яңа кыр маршалы Паулус җитәкчелегендәге гаскәрләр Касабланкада алга бардылар. Американнар Тайгерс һәм Пантерс белән очраштылар. Аларның Шерманы модернизацияләнгән T-4 кебек танкларга каршы көчсез булып чыкты.
  Черчилл, өч ай икеләнеп торгач, Испаниягә каршы сугыш игълан итте. Ләкин бу вакытта немецлар Марокконы тулысынча яулап алдылар һәм Алжирга бәреп керделәр. Шуңа күрә бу Франко өчен шок түгел. 25 июльдә, Германия гаскәрләре Алжир башкаласын яулап алдылар һәм Британиялеләргә җиңелү китерделәр. Уңышка Роммельнең каршы һөҗүме, һәм Кисилрингның Мальтага кинәт җиңелүе һәм төшүе ярдәм итте.
  Көнчыгыш фронт тотрыклы һәм тыныч иде. Элекке сугышларда гаскәрләре зур зыян күргән Сталин Кызыл Армияне тулыландырды. Немецлар шулай ук яңа дивизияләр булдырдылар һәм аларны Гибралтар бугазы аша Урта диңгезгә күчерделәр.
  Немец су асты көймәләренең активлыгы Америка һәм Британия флотларының тоннасы кими башлады. Бу шулай ук Европаның иң зур көньяк диңгезе өчен барган сугышларда уңышка булышмады.
  Урта диңгездәге куркыныч хәл 6 августта Черчилл Франциягә төшәргә булды. Ләкин операция уңайсыз һава шартларында үтте һәм начар әзерләнде.
  10 августта Роммель белән Паулус берләштеләр, Алжирның көнчыгышында зур казан ясадылар. 19әм 19 августта Майнштейн, тозакларның мәкерле остасы, Союздаш гаскәрләрне ярдан кисеп алды.
  Фрицның уңышына 1943-нче елда Франциягә төшүне вакытсыз дип санаган америкалыларның карарсызлыгы һәм төшү корабының кискен кытлыгы ярдәм итте. Көнчыгыш фронтта тынычлану. Моннан тыш, 1943-нче елда Германиядә авиация производствосы икеләтә артты, елына утыз ике мең самолеттан артты - бәхеткә каршы, немецлар контроль астында булган эшче көче һәм территориясе чынбарлыкка караганда күбрәк. Көчле кораллы һәм кораллы яңа Focke-Wulf машиналары, шулай ук 30 миллиметрлы туплар союздаш авиациягә артык зур зыян китерделәр.
  Алжир һәм Франциядәге катастрофа 1943 елның августын союздашлар өчен чыннан да кара итте.
  Сталин хәтта мондый уңышлардан канәгать иде. Ләкин Черчиллның сабырлыгы бетте. Көнчыгышта хәтта һава сугышлары да диярлек туктады, һәм партия активлыгы кимеде. Немецлар элеккеге Совет гражданнарыннан көннән-көн яңа корпуслар булдырдылар һәм хәтта курчак җирле үзидарә кебек әйберләр булдырдылар. Шулай итеп, көнчыгыштан җирле милләтчеләрнең аерым бригадалары Африкада сугышалар иде.
  Болгар патшасы Борис шулай ук үзенең иң яхшы өч дивизиясен Туниска җибәрде, күрәсең, караңгы континентта үзе өчен колонияләр алырга өметләнгән.
  Сентябрь аенда Роммель Мисырда зур һөҗүм башлады. Ул, көчләрнең сан һәм сыйфат өстенлеген кулланып, Триполини һөҗүм сигналыннан бер атна үткәч кулга алды.
  Британия һәм Америка кешеләре Ливиядә җиңелгәч җиңелделәр. Бу шартларда Черчилл большевик СССРга ярдәм күрсәтүнең туктатылуы турында игълан итте һәм тиз арада дошманлыкны көчәйтүне таләп итте. Сталин ультиматумнарны санга сукмады. Әлбәттә, рәнҗетүче чараларга әзерлек эшләре алып барылды. Ләкин Коба хәйләкәр иде, хәтта суларны аерым тынычлык өчен сынап карарга тырышты. Берсе, сентябрь азагына немецлар бөтен Ливияне, шул исәптән Толбукны яулап алдылар, һәм хәтта Мисырга Александриягә керделәр.
  Паулус инглизчә ныгытылган иң мөһим пунктны узып, Нилга көньякка китте. Чынлыкта, бу Мисырдагы Британия өчен афәт дип язылган. Аннары немецлар Суес каналына барып, Иракка, аннары Бакудан ерак түгел китә алалар.
  Соңга калу куркыныч булып китте, һәм Сталин Ржевка һөҗүмне яңадан башларга, шулай ук Сталинградны яулап алырга һәм шул ук вакытта Төньяк Кавказдагы дошманны җиңәргә боерык бирде.
  Ягъни, октябрь аенда дошманлык өч юнәлештә яңадан башланды. Ноябрь аенда шулай ук Ленинградскийда.
  Шулай да, яхшы казылган һәм көчле авыр Пантер һәм igerлбарыс танклары булган дошманны җиңү җиңел булмады. Совет гаскәрләре тирән позицияле оборона белән очраштылар. Defenseәм оборона, яңа немец танклары һәм үзе йөри торган мылтыклар яхшы чыгыш ясады.
  Шуңа күрә октябрь һәм ноябрь айларында зур уңышларга ирешмәделәр. Суес каналында немец һөҗүме туктатылмаса. Аннары вакытлыча гына ... Ләкин Паулус һәм Роммель үз гаскәрләрен Суданга юнәлттеләр. Алар Африканы яулый башладылар.
  Вермахт әле кышка һөҗүм итәргә әзер түгел.
  Моннан тыш, Краутлар Пантер-2гә алдынгы машина һәм igerлбарыс-2 һәм Арыслан кебек зур өметләр багладылар.
  Кыш Кызыл Армиянең Краутлар оборонасын үтеп керү омтылышларында үтте. Ләкин беркайда да зур уңышларга ирешеп булмады. Алга китеш булса да, дошман каршы һөҗүм белән хәлне торгызды.
  Theәм хәл начарайды. Британиядә, хәрби җиңелүләр фонында, сәяси кризис барлыкка килде. Черчилл кабинетына каршы ышаныч тавышы кабул ителде. Әгәр дә акыллырак Паулус Англияне Судан һәм Эфиопиядән куып чыгарса, ничек була алыр иде.
  Яңа хакимият Германиягә аерым тынычлык тәкъдим итте. Германия су асты көймәсе флотыннан АКШның зуррак югалтуларын исәпкә алып, Рузвельт моңа каршы түгел. Моннан тыш, аның Америкадагы позициясе селкенде. Theәм японнар Америка алгарышын акрынайтып, берничә кечкенә җиңүгә ирештеләр. Шулай итеп, караш - безнең кырдагы чокыр җиңде.
  Ләкин Гитлер башта артык шартлар куйды. Аннары компромисс Франция җирләре һәм Мисыр иде, шулай ук Италиянеке булган әйберләр кире кайтарылды. Судан шулай ук Өченче Рейх карамагына керә, ләкин Суес каналы бергә эшли.
  Шулай итеп, Көнбатышта үзенә ирекле кул биреп, Фюрер бөтен көчен Көнчыгышка ташлады. Фашистлар май аенда Мәскәүгә каршы һөҗүмнәрен башладылар. Француз һәм Инглиз колонияләре аркасында Ливиядә нефть җитәрлек иде, һәм Гитлер мөмкин кадәр тизрәк җиңәргә теләде.
  Моннан тыш, Төркия икенче фронтны да ачты.
  Ләкин, Кызыл Армия Совет башкаласы өчен барган сугышларда искиткеч кыюлык һәм батырлык күрсәтте инде. Уртача алганда, немецларның алга китү темплары көненә бер километрдан артмады. Август азагына нацистлар максимум йөз километр алга китәләр, киңлеге өч йөздән артык.
  Алар Мәскәүгә якынлаштылар, ләкин Можайск оборонасына йөгерделәр. Бу тыйнак нәтиҗәләр иде. Моннан тыш, Совет гаскәрләре дошманга даими каршы тордылар. Сугышларда яңа Совет танклары T-34-85 һәм IS-2 катнаштылар. Немецлар өстенлекләрен тулысынча югалттылар дип әйтеп булмый, ләкин Кызыл Армия туктамады, фән дә тормады!
  Як-3 һәм LA-7 яңа совет сугышчылары пәйда булды, алар немец пропеллер йөртүче самолетлары белән көндәш булырга сәләтле. Дөрес, дошманның бик көчле реактив быргы карталары бар. ME-262 һәм HE-162 дөньяда аналоглары булмаган. Гитлер шулай ук илле тоннадан җиңелрәк танклар җитештерүне һәм үстерүне тыярга булды. Нәтиҗәдә, Т-4 һәм Пантер бирелде. "Пантер" -2 авырлыгы 50,2 тонна булып чыкты һәм 900 ат көче булган көчле мылтыкка ия. "Royal Tiger" һәм "Lion" хәтта хайваннарның авырлыгын 70 тоннадан арттырдылар. Партия резолюциясе нигезендә совет машиналарының авырлыгы 47 тоннадан артмады.
  Фашистлар Мәскәүне ала алмагач, игътибарын Ленинградка юнәлттеләр. Алар бу шәһәрдән чыннан да авырганнар. Сентябрьдә массакүләм атыш башланды. Аларга шулай ук 1000 мм калибрлы мылтыклар һәм канатлы робот проекты кертелде.
  Гитлер Ленинградны теләсә нинди бәягә алырга кушты.
  Сентябрь һәм октябрь айларында шәһәр өч һөҗүмне кире кага алды. Ләкин, немецлар ун-егерме чакрым алга бара алдылар, һәм шулай ук Питерхоф күперен яулап алдылар. Кайбер урыннарда аларның бүлекчәләре шәһәргә керделәр, төркемнең эш торышын начарладылар. 1944 елның ноябрендә фашистлар парламент сайлауларында җиңгәннән соң, Швеция шулай ук СССРга каршы сугышка керде.
  Ул актив лозунгны рекламалады: Бөек Питер һәм Александрның җиңелүләре өчен үч алу. Фронтка яңа Швеция дивизияләре килде һәм финнар белән бергә төньякта шәһәргә һөҗүм башладылар. Фашистлар һөҗүмнәрне яңадан башлап җибәрделәр, башка нәрсәләр белән беррәттән, Штурмтигер һәм тагын да көчлерәк Стурмаус , шулай ук йөз тоннадан артык авырлыктагы дөньяның беренче серияле монстры E-100 танкы.
  Совет солдатларының һәм милицияләренең батырлыгы һәм ныклыгы, шулай ук Новгородка өметсез диверсионер һөҗүменә карамастан, шәһәрне саклап кала алмады. Ләкин, соңгы чирек чиксез ныклык үрнәген күрсәтеп, 1945 елның 27 гыйнварына кадәр төшмәде. Шәһәр үзе бөтен блокны дәвам итте: 1270 көн! Мөгаен, хәзерге сугышларда шәһәрнең иң озын блокадасы.
  Немецлар һәм аларның союздашлары зур югалтулар кичерсәләр дә, максат өлешчә ирешелде. Икенче зур һәм иң мөһим Совет шәһәре егылды, һәм иң көчле дошман төркеме куллары азат ителде.
  Кыш көне сугыш бик кискен булды. Немецлар бөтен көче белән серияле, реактив самолетлар кулландылар. СССР аларга каршы тигез көчкә ия түгел иде. Бу һавада өстенлеккә ирешүне кыенлаштырды. Киресенчә, анда дошман өстенлек иткән. Немец танклары өстенлекләрен саклаган кебек. Evenәм алар хәтта "E" сериясе барлыкка килү белән арттырдылар.
  Igлбарыс һәм Пантерлар белән чагыштырганда, E серияле танклар тыгызрак урнашкан, түбән силуэт булган, һәм нәтиҗәдә, почмакта калынрак корал.
  Совет фәненең җаваплары әлегә IS-3, маңгайны ныгыту. Т-54 әле дә эшләнә иде, һәм Т-44 уңышлы булмады.
  Ләкин Гитлер планнарын 1945 елның маенда үзгәртте. Individualзен аерым һөҗүмнәр белән чикләп, ул төп һөҗүмне Кавказда ясады. Анда сугышу уңайлырак иде. Шуңа күрә Сталинградны яулап алгач, Совет төркемен тәэмин итү авыр булды. Моннан тыш, февраль аенда Совет гаскәрләре Османлыларга Кавказ Кавказында көчле җиңелү китерделәр, төрекләрне Ереваннан качарга мәҗбүр иттеләр һәм Карс өлкәсен азат иттеләр.
  Немецлар оборона аша үтеп, Идел аша узып, Каспий диңгезенә килеп җиттеләр. Грозный 15 июньдә, каты сугышлардан соң, Сухуми 23 июньдә, Зугдиди шул ук айның 29 көнендә егылды. Тбилиси июль ахырында Кутаиси белән алынды. Август аенда, фашист вулканнары, ниһаять, Поти кебек Дагыстанны яулап алдылар һәм төньяктан Әрмәнстанга барып җиттеләр. Сентябрь аенда алар төрекләр белән берләштеләр, һәм Бакуга һөҗүм башланды. Төп шәһәр 1945 елның 6 ноябренә кадәр дәвам итте. Таудагы кайбер сугышлар, аеруча Ереванда, декабрь ахырына кадәр дәвам итте.
  Theзәктә каты сугышлар да булды. Немецлар Тулага якынлашырга һәм хәтта Калининны алырга өлгерделәр, ләкин соңыннан туктаттылар. Ләкин, алгы сызык якынлашты, һәм башкаладан сиксән километрдан артык вакыт калмады.
  1946 ел эссе кыш белән башланды. Совет командиры, немец һөҗүмен тыярга теләп, дошманга ашыкты.
  Хәсрәт, дошманның һавада өстенлеге артты. Luftwaffe реактив самолеты, кызганычка каршы, гел камилләштерелә иде. ME-262-ның яңа модификациясе барлыкка килде, шул исәптән ультра югары тизлектәге. Шулай ук көчле очкыч TA-183, HE-262 канатлары белән тагын да алга киткән, һәм контрольдә тотылган канатлары булган ME-1010 самолет инженериясенең чын шедевры.
  СССРның төп көрәшчесе Як-9 булып калды. Машина кайчандыр яңа иде, ләкин хәзер искергән.
  Ләкин Luftwaffe шулай ук Yu-287 бар, һәм Yu-387, TA-400, TA-500 реактив бомбардировщик пәйда булды. Attackәм һөҗүм самолетлары реактив. Ә HE-377 реактив, HE-477 шулай ук реактив һәм күп максатлы.
  Ә E-70 сериясе танклары белән "Король юлбарыс" га кадәр, ләкин күпкә көчлерәк саклау белән.
  Realәм чын шедевр 1946 елның 20 апрелендә Фюрерның туган көне өчен металлда күрсәтелгән пирамидалы танк иде. Гитлер аңа "Император Арыслан" исемен биргән.
  Транспорт озын, яссы пирамида кебек иде, танкның бөтен төбен каплаган кечкенә роликлар. Шулай итеп, аның кроссовкасы юк иде, бу илләр арасындагы сәләтне сизелерлек арттырды. Моннан тыш, танкның түбәсе булмаган, һәм аның кораллары төрле яклардан рациональ омтылышның югары почмагына ия булган. Авырлыгы 99 тонна булган, баррель озынлыгы 100 EL булган 128 мм самолетка каршы мылтык белән коралланган, 1800 ат көче двигателе, һәм 300 мм фронталь корал. Моннан тыш, плитәләр рациональ омтылышның зур почмакларында, беренче фронталь яртыда, икенче яртыда 250 миллиметр. Шулай итеп, ул дөньядагы иң көчле танк булып чыкты, барлык ату нокталарыннан үтеп булмый һәм өстән бомба белән һөҗүм иткәндә.
  Fuhrer аны тиз арада җитештерергә һәм шул ук вакытта хойтцер һәм бомба ыргытучы белән һөҗүм модификациясе ясарга кушты.
  Шулай итеп, фашистлар тупладылар, аларны җимерергә туры килде. Ләкин, кызганычка каршы, бик каты һәм техник яктан көчле дошман тотылды. Май ахырында, традиция буенча, юллар кипкәч, һөҗүм башланды.
  Фриц Мәскәү белән Туланы узарга тырышты. Сугышлар моңарчы күрелмәгән интенсивлык һәм масштаб белән дәвам итте. Ләкин Совет гаскәрләре җиңелмәс дип аталырга лаек иде. Өч ай дәвамлы өзлексез сугышларда нацистлар Туланы әйләндереп алып, Кашинага барып, төньякта Мәскәүгә якынлаштылар, элемтәләрне өлешчә өзделәр. Сугыш инде шәһәр урамнарында бара иде.
  Сталин башкаладан китте һәм Куйбышевка эвакуацияләнде. Ләкин нацистлар Саратовка июль аенда һөҗүм башладылар. Бу шәһәр 8 августта егылды. Куйбышев хәзер фронтка бик якын булганлыктан, Commгары Командир штаб-квартирасын Свердловскка күчерде. Мәскәүдә сугыш сентябрьгә кадәр дәвам итте. 18 нче көнне Кашира егылды. Октябрь башында СССР башкаласы чолгап алынган иде, һәм 29-нчы көнне, каты сугыштан соң, Куйбышев та егылды. Моннан тыш, немецлар Гурьевны һәм Уралскны яулап алдылар.
  Ноябрь коточкыч сугыш белән тулы иде. 7 ноябрьдә, Краутлар Кремльгә үтеп керделәр, ләкин өметсез каршы һөҗүм белән кире кайтарылды. Бу сугыш вакытында Мәскәү командиры вазыйфаларын башкаручы маршал Рокоссовский үлде!
  Танылган совет очучысы Кожедуб йөзенче Германия самолетын төшерде, һәм дүрт тапкыр СССР Герое исеменә лаек булган беренче совет кешесе булды. Alsoәм шулай ук 1946 елның 7 ноябрендә.
  4 декабрьдә, Мәскәү тирәсендә блокада боҗрасы ниһаять ябылды. Ләкин башкала һәм аның герой гарнизоны калдыклары 1947 елның 7 гыйнварында православие Раштуасына кадәр сугыштылар.
  Башкалага һөҗүм Майнштейн белән алып барылды. Моның өчен ул Герман Герингтан соң тимер крестның икенче ордены белән бүләкләнде.
  Ләкин сугыш әле бетмәгән. Свердловск шәһәреннән Сталин көрәшне дәвам итәргә сүз бирде. Немецлар да бик арыганнар. Көньякта, аларның гаскәрләре Пенза һәм Ульяновск янына килеп туктадылар. Март аенда Советлар каршы һөҗүмнәр башладылар. Ләкин апрель аенда алар Рязаннан китәргә мәҗбүр булдылар. Май аенда нацистлар Горький шәһәрен әйләндереп алдылар һәм көньяктан Казанга киттеләр. Июнь аенда краутлар Оренбургны яулап алдылар һәм Уфага якынлаштылар. Кызыл Армиягә каршы тору зәгыйфьләнде, әхлак төште һәм массакүләм ташламалар башланды. Ләкин, алар һәрвакыт булганнар, ләкин башкала җимерелгәннән соң алар күп тапкырлар көчәя. Беркемнең дә Сталин өчен үләргә теләге калмады. Ләкин кешеләр Ватаны өчен фашизмга каршы көрәштеләр.
  Совет хакимиятенең абруе да төште. Июль аенда немецлар Свердловскка керделәр. Сталин һәм аның хезмәтчеләре Новосибирскка күченделәр. Уралда августка кадәр сугыш дәвам итте ... Немецларга элемтә киңәюе һәм партизаннарның актив эшләре комачаулады. Ләкин алдагы сугыш инде мәгънәсен югалтты.
  Сталин әле дә берәр нәрсәгә өметләнә иде. Сентябрьдә немецлар Тобольскка керделәр. Ләкин алар көчле көз яңгырлары белән тоткарланды. Кыш якынлашуы Себердәге һөҗүмне туктатты, ләкин нацистлар бөтен Centralзәк Азияне яулап алуга ирештеләр. Кыш көне алар Новосибирскка барырга батырчылык итмәделәр. Ләкин Сталин да сәламәт түгел иде, һәм ул җылырак Владивостокка күченде.
  1948 ел килде. Фашистлар инде дискет белән коралланганнар. Моннан тыш, турбожет двигательләре булган тагын да компакт танклар пәйда булды. Чынлыкта, җылынгач, бары тик җиңү белән шәһәрләрне яулап алу гына кала.
  Ләкин Берия инде авыр булган Сталинны агулады һәм Себердә Совет хакимиятен саклап калу өчен, өченче Рейхка бирелүне тәкъдим итте.
  Сугыштан арыган Гитлер ризалашты диярлек, ләкин башта Новосибирскны 1948 елның маенда яулап алды. Theәм бирелү 1948 елның 22 июнендә символик датада - СССРга һөҗүм булганнан алып җиде ел эчендә кул куелды. Менә шулай Икенче бөтендөнья сугышы тәмамланды. АКШ 1945-нче елда Японияне җиңде һәм атом бомбасын сынады. Шулай итеп, Fuhrer чит илгә китә.
  Ләкин Берия озак идарә итмәде. Иң мәшһүр совет асе, һава маршалы һәм СССР Кожедубның җиде тапкыр батыры, хәрби төңкөреш ясый һәм Дәүләт Оборона Комитеты популяр булмаган председателесен җимерә алачак. Берия һәм аның берничә хезмәттәше атылды. Өченче Рейхта, 1953 елның мартында, патриотлар Гитлерны тәмамладылар. Goәм Геринг наркоманиядән бераз алдарак үлде, Химмлер конспирация шикләре аркасында атылды.
  Шелленберг җитәкчелегендәге SS белән генералисимо Майнштейн җитәкчелегендәге кораллы көчләр арасында каты көрәш башланды. Болар барысы да гражданнар сугышына китерде. Нәтиҗәдә, өченче Рейх җимерелде. Theәм кыскартылган СССР әкренләп үз йогынтысын торгыза башлады. Тарих кабат спиральгә керде. Германиянең фантастик күтәрелеше, Чыңгызхан империясеннән күбрәк шеште, аннары төп лидерның үлеме - хаос һәм юкка чыгу.
  Principalsәм акрынлап принципиаль җыелыш, бары тик Байкальск шәһәре генә булды. Немецлар төзегән курчак провинцияләре белән күп провинцияләргә бүленгән СССР кабат берләште. Иң зур җиңү - фашист камытын ташлаган Мәскәү аннексиясе. Дөрес, Украина, Беларусия һәм Балтыйк буе илләре, шулай ук Грузия, Әрмәнстан һәм Азәрбайҗан суверенитетын саклап калдылар. Өченче Рейх таркалгач, АКШ дөнья гегемоны булды. Кытайда Америка яклы хөкүмәт тә булдырылды.
  Ләкин әкренләп күк империясе көннән-көн бәйсезләнде. СССРда, Кожедубның де-факто диктатурасыннан соң, нигездә президент конституциясе төзелде, ләкин хакимиятнең ике сроклы чикләре белән. Сайлаулар альтернатив нигездә үткәрелде, һәм президент постының исеме башка иде: халык председателе.
  Илнең катнаш һәм тиз үсә торган икътисады бар иде.
  Ләкин менә тарих бер кәгазь клиптан ничек үзгәрде. Алар Икенче бөтендөнья сугышында җиңделәр, батыр сугышсалар да. Нәтиҗә аяныч булды. Моннан тыш, Германия берникадәр вакытка бөеклеккә ирешә алды.
  Theәм АКШ әкренләп йогынтысын югалта, дөнья мультиполяр булып китә, димәк, анда хаос көннән-көн арта бара. Киресенчә, тәртип аз. Хәзерге егерме беренче гасырдагы кебек.
  Хәер, ни өчен кешелек фрагментларга һәм хаоска тартыла?
  
  
  СТАЛИН ТОРТСКЫ
  Тучачевскийның Варшавага каршы кампаниясе уңышсыз булып чыкты, беренче чиратта, Сталин гаебе аркасында - Варшавага алга барган Кызыл гаскәрләрнең көньяк ягын каплау урынына. Беренче кавалерия армиясен Галисиягә юнәлтте. Моннан тыш, Йосыф җитәкчелегендәге зур көчләргә карамастан, ул поляклар белән җиңелә алды. Кызыл Армия Варшава сугышында җиңелде. Поляклар контр-һөҗүм ясадылар, Слутскны да кертеп , берничә көн Минскны яулап алдылар.
  Ләкин Көнбатыш большевиклар белән алга таба канлы сугышны финансларга батырчылык итмәде. Варшава тынычлык урнаштырды, һәм гражданнар сугышы тиз бетте.
  Ләкин тарихның альтернатив курсы һәм күп параллель галәмнәрнең берсе бар. Анда Ленин Сталинны хәрби эшләрдә бик сәләтле булмаган һәм көньяк флан командирыннан алып ташларга кушты, һәм Тухачевский белән идарә итү бердәмлеген урнаштырды, шул ук вакытта Беренче кавалерия өстендә Будьонны саклап калды.
  Бу очракта Варшаваның көньягыннан каршы һөҗүм уңышсыз булды, һәм рухландырылган Кызыл Армия каты сугышта җиңде. Польша башкаласы җимерелде. Бераз басып торгач һәм өстәмә көчләр алганнан соң, Тучачевский Львов һәм Краковка күченде.
  Берникадәр вакыт Врангелга каршы һәм Кырымга һөҗүм белән дәвам итте. Аннары Кызыл Армия төньякта Балтыйк буе илләрен яулап алды, һәм көньякта Азәрбайҗан, Әрмәнстан һәм Грузияне азат итте. Вакытлыча тынычлык булды. Совет Россиясенә ял итү һәм вакытлыча ял итү кирәк иде, бу НЭП булды. Ләкин Троцкий әле дә патша Россиясенең барлык җирләрен кире кайтаруны таләп итә. Нәтиҗәдә, 1921 елның җәендә, Кызыл Армия Финляндияне яулап алды, Көнбатыш белән.
  1922 елда Приморье яулап алына, аннары төньяк Сахалин. Троцкий, аның Хәрби Революция Советы Рәисе буларак вәкаләте сизелерлек ныгыды, Ленин урынын алып, икенче рольгә күчкән Сталинны алыштыра алды.
  Гаҗәп, шәхси көче ныгыган саен, икътисадта капитализм элементлары көчәя барды.
  Троцкий үзе сулга әйләнде, күбесенчә Папага караганда изге булырга яки Сталинга караганда радикаль булырга теләк аркасында. Ләкин, хакимияткә ия булгач, бик сәләтле яһүд балансланган тышкы сәясәтен дәвам итте. Коммунистик идеялардан баш тартмыйча, ул шул ук вакытта базар элементларын кертергә һәм дөньяның башка капиталистик илләре белән яхшы мөнәсәбәтләрне тәэмин итәргә тырышты.
  дөнья сәясәтендә төп үзгәрешләр китермәде . Фухрер тиз арада аның урынына куелды - Версаль чикләүләрен юкка чыгаруны яки универсаль чакырылышны һәм хәрби көчне торгызуны тыя. Нацистларга антимитик законнар кертү тыелган кебек.
  Бердәнбер нәрсә - Гитлер җитәкчелегендә Германия икътисады кризистан барлыкка килде, ләкин фашизм беркайчан да радикаль формалар алмады, кайбер авторитар үзенчәлекләр һәм Гитлер ugгент кебек гомуми яшьләр оешмалары белән уртача милләтчелек булып калды.
  Леон Троцкий җитәкчелегендә СССР үсеш алган авыр сәнәгать белән икътисадый бай көчкә әйләнде.
  СССР икътисады Сталинныкына караганда базарга нигезләнгән иде, ләкин анда биш еллык план формасында планлаштыру элементлары да бар иде. Туучылар саны бик югары, бигрәк тә Троцкий абортны тыйганга күрә - Россиядә буш җирләр бик күп, һәм алар тишек кебек капланырга сәбәп юк диләр.
  Немец армиясенең күләме 100 мең белән чикләнгәнгә, һәм Польша совет, социалистик республикага әверелгәнгә, аның белән сугышырлык кеше булмас иде. Молдова 1921-нче елда Россиягә кайтарылган - патша җирләрен җыеп.
  Троцкий үзе халыкара дөньяга бераз ярдәм итте, ләкин дөнья революциясенең максаты тормышка ашырыла башлады. Сталин җитәкчелегендәге өлешчә.
  Ләкин сугыш әле Көнчыгыштан килгән. Япония Монголиягә каршы хәрби хәрәкәт башлады. Кояш чыга торган җир, Италия белән бергә, дөньяның төп басып алучылары булды. Дөрес, Муссолини үзенең амбицияләрен Эфиопияне яулап алу белән чикләргә мәҗбүр булды - Африкадагы бердәнбер ил колониясе булмаган бердәнбер ил. Япония, әле Британия һәм аеруча АКШ белән берүзе белән сугышырга батырчылык итми, Кытайга менде. Sheәм ул монда көннән-көн арта бара.
  Кытайлар бик күп, һәм аларның бүленүләренә карамастан, алар җитди дошман. Аннары самурайлар Монголиягә керделәр ... Анда 1941 елның язында җитди сугышлар башланды.
  Троцкий СССР самурайлар белән тулы масштаблы сугыш алып барырлык дәрәҗәдә көчле дигән карар кабул итте. Моннан тыш, Совет диктаторы 1904-1905 җиңелүеннән үч алырга теләде. Landирдә, Кызыл Армия японнарга караганда көчлерәк, аеруча танкларда. Ләкин диңгездә, Тын океан флоты әле тигезлеккә ирешмәгән. Ләкин Лев Давыдович Монголиядән баш тарта алмады.
  Кызыл Армия башта самурайларның алга китүен туктатты. 1941 елның 20 августында Халхин Голга һөҗүм булды, ул Кызыл Армия өчен җиңү белән тәмамланды. Аннан Троцкий Япониядән Көньяк Сахалинны һәм Курил утрауларын кире кайтаруны таләп итә.
  Табигый, баш тарту булды, һәм зур масштаблы сугыш башланды. Бөек патриотик сугыштан аермалы буларак, ул чит территориядә сугышты. Гәрчә аз кан кою булды дип әйтеп булмый.
  Сугышлар масштаблы иде, һәм японнар каты каршы тордылар һәм бирелмәделәр. Ләкин Совет гаскәрләренең барлык операцияләре дә уңышлы булды. Оборона, көчле артиллерия гаскәреннән соң, ватылды, һәм танклар, шул исәптән соңгы көчле T-34, LT (авыр Леон Троцкий!) Мәетләр һәм металлның каты чокырын җиңде.
  Беренчедән, Кояш чыга торган җир сугышчылары Манчуриядән куылдылар. Берничә эзлекле операция үткәрелде, алар 1941 елның ноябреннән 1942 елның августына кадәр тугыз ай дәвам итте. Совет гаскәрләре Төньяк Кореяга керделәр ... Сахалинда да сугышлар булды. Японнар хәтта алга барырга тырыштылар - алар утыз чакрым алга киттеләр, ләкин туктаттылар һәм канга баттылар.
  1942 елның сентябрендә Порт Артурга һөҗүм була. Японнар, диңгез ярдәмен кулланып, сызыкны тотарга тырыштылар. Совет гаскәрләре фронт аша үтте, ләкин дошман гаскәрләрне ташлап алга баруны туктата алды.
  Ләкин самурайлар каршылыкларын озак тота алмады. Совет авиациясе корабларны бомбага тотты. Моннан тыш, японнар үз тормышларын артык ташлыйлар - хәтта сугышка парашютлар да алмаганнар. Шуңа күрә, төп һава элиталары үлгәч, күктәге самурайларның каршылыгы сизелерлек зәгыйфьләнде. Совет авиациясе тагын да ышанычлырак җиңә башлады.
  Моннан тыш, совет дизайнерларының яңа эшләнмәләре япон сугышчыларының маневрда өстенлеген әкренләп кире кактылар. 1942 елның декабрендә, тагын бер каты һөҗүмнән соң, Порт Артур алынды, һәм Сеул шул ук айда егылды.
  Киләсе ай 1943 елның гыйнварында Көньяк Кореядагы һөҗүм һәм Бусан портын яулап алу белән башланды.
  Япония җирдәге сугышларда җиңелә иде, күктә һәм диңгездә күбрәк зыян күрде. 1943 елның февралендә Пекин совет гаскәрләре тарафыннан әсир ителә. Март аенда, каты сугышлардан соң, Көньяк Сахалин азат ителде. Апрель һәм май диңгезләрендә Совет кораллары өчен яңа җиңүләр белән билгеләнде ... Балтыйктан килгән су асты көймәсе, авиация һәм суднолар аеруча эффектив булды.
  1943 елның июнендә Совет гаскәрләре японнарны Шанхайдан куып чыгардылар. Шулай итеп үзләренең һөнәр зонасын формалаштыру.
  Июль һәм август айларында десантчылар һәм диңгезчеләр Курил кырын дошманнан азат иттеләр. Япония бик авыр хәлдә калды. Совет авиациясе гаҗәеп көчен арттырды һәм катырак бомбалады, һәм Кояш иленең диңгез флоты эреп бетте. 1943 елның октябрендә Троцкий карар кабул итте: Окинавага һөҗүм итү - Япония Метрополисы өчен сугыш алдыннан кием репетициясе. Сугышлар бик кискен булды, һәм самурайлар корал кулландылар: камиказе очучылары.
  Эпик сугыш ике ай һәм бер атна дәвам итте, ул ниһаять Окинаваның егылуы белән тәмамланды. 1944 елның гыйнварында Тайвань азат ителде.
  Япония хәзер тулы хәрби афәт алдында иде. Хирохито АКШ һәм Британиянең аның ягына сугышка керүенә генә ышана ала; ул вакытта фашист Германия әле дә хәрби яктан бик көчсез иде, һәм Муссолини Тыныч океанда Троцкийга барып җитә алмады.
  Ләкин АКШ һәм Британия ишарәләр ясады, ләкин сугышка ашыкмады. Моннан тыш, Indiaиндстанда Британиягә каршы зур күтәрелеш башланды. Урта Ганди тагын да радикал милләтчеләр һәм сулчылар белән читкә этәрелде. Нәтиҗәдә, анда чын сугыш башланды. Чемберленны алыштырган Черчилл үзсүзлелеген күрсәтте һәм Пакистан белән Indiaиндстанны теләсә нинди бәядә контрольдә тотарга тырышты. Бу Британия гаскәрләрен бәйләгән озакка сузылган һәм ачы сугышка китерде.
  Америкалылар тышкы сәясәттә бөтенләй пассив эш иттеләр: минем чокырым читтә!
  1944 елның мартында Совет гаскәрләре, һава торышы әле бик уңайлы булмаса да, Хоккайдога төштеләр. Сугыш өч атна дәвам итте һәм японнарның җиңелүе белән тәмамланды. Бу уңыш императорның метрополисның мөмкин булмавына ышанычын селкетте.
  Landирдә һәм диңгездә сугыш 1944 елның 11 маена кадәр дәвам итте, беткән Япония капитуляциягә кадәр.
  Совет гаскәрләре катнашында сугыш 1941 елның 10 апреленнән 1944 елның 11 маена кадәр дәвам итте һәм өч ел бер айдан артык вакыт алды. Совет армиясенең үтерүдә һәм яраларда үлүе 960 мең солдат һәм офицер булды. Алтмыш меңнән артык гражданнар советы гражданнары да үлде. Бомба, артиллерия ату, Сахалинда һәм Приморье чигендә сугыш. Өч миллионга якын кеше җәрәхәтләнде, шуларның дүрт йөз меңе инвалид булды.
  Гомумән алганда, СССР зур җиңү яулады һәм Кытайда һәм Кореяда совет яклы режимнар урнаштырырга өлгерде һәм үз гаскәрләре белән Кояш чыга торган җирнең бөтен милкен яулап алды.
  Иптәш Троцкийның абруе ил эчендә дә, халыкара аренада тагын да ныгыды.
  1946-нчы елда СССРда ясалма иярченнең беренче очышы булды. 19әм 1950 елда беренче совет космонавты бөтен дөньяга җибәрелә. Румыниядә, Микая патша СССР белән хәрби һәм икътисади союз төзергә ризалашты. Озакламый Венгриядә хакимият үзгәрде. Чехословакиядә ул күптән идарә ителә, коммунистлар булмаса да, сул тарафлы совет яклы көчләр.
  1951 елда Төркия белән СССР арасында сугыш башланды. Бу вакытта АКШ та, Британия дә атом бомбасы булмаган, һәм СССР һәм аның союздашлары кебек көчле дошман белән чын үтерү башлау Көнбатыш өчен үз-үзенә кул салган.
  Совет армиясе бер айдан да аз вакыт эчендә Төркияне җиңде. Көнбатышның реакциясенең бик әкрен булуын күреп ... Британия индеецлар белән озак сугышты, ләкин ахыр чиктә ул йөзләгән мең солдатны югалтты һәм иң зур колониясе белән идарә итүен югалтты. АКШта икътисади кризис бар һәм кара кешеләр тәртип бозалар.
  Троцкий карар кабул итә: һәм ике ай эчендә Кызыл Армия бөтен Якын Көнчыгыш һәм Иран белән идарә итә, һәм Мисырда хакимияткә Совет яклы хакимият килә. Британия һәм Французлар тешләргә бәрелә. Hitәм Гитлер СССР ягын ала һәм моның өчен ул Австриягә Аншлуска мөмкинлек бирә.
  Де Гол Франциягә хакимияткә килә. Ул Совет киңәюеннән бик канәгать түгел һәм Көнчыгышка, большевизмга каршы крест турында сөйләшә. Троцкий, киресенчә, Европага киңәю турында хыяллана, хәл кызып бара.
  Адольф Гитлер, СССРның союзда булуыннан файдаланып, Германияне милитаризацияли башлый. Алжирда һәм Мароккода Франциягә каршы зур күтәрелеш башлана.
  Де Голның ачуы чыга һәм Германиядән хәрби әзерлекне туктатуны таләп итә. Моңа җавап итеп, Fuhrer 1914 чикләрен торгызуны таләп итә һәм дошманга каршы халык милициясен җибәрү белән куркыта.
  Ике як та куркынычны көчәйтә һәм чикләргә гаскәр җыя. Хәйләкәр Троцкий сугышка керми, ләкин танклар һәм самолетлар Германиягә кредит белән сатыла. Фашистлар белән Французлар арасында сугыш бара. Бельгия сугышка керә, ләкин бу Франциянең позициясен начарлый, колонияләрдә фетнә һәм төрле фронтларда коммунистик эшчәнлек белән чикләнгән. Немецлар тиз җиңүгә ирешмиләр, ләкин Мангио сызыгына ябышалар , ләкин алар Бельгияне яулап алалар. Ярты ел сугыштан соң нацистлар Парижга якынлаштылар.
  Де Гол тынычлыкка кул куярга бара һәм Эльсарц белән Лоррейнны немецларга бирә. Бельгия шулай ук үз территориясенең бер өлеше белән аерыла. Fuhrer аның йогынтысын көчәйтә. 1955 елда СССР атом бомбасын сынап карый. Троцкийга СССР кысаларында Чехословакия керә. Дөрес, Судетенландның бер өлеше немецларга китә, ләкин этник чикләр азрак. Ләкин аларның көймәне селкетергә сәбәпләре юк ...
  Гитлер амбицияләрен түбәнсетергә һәм Көнбатышта һәм Австрия хисабына киңәюенә шатланырга мәҗбүр. Нацистлар шулай ук Даниягә һөҗүм итәләр, шулай ук 1914 һәм империянең төньягында чикләрне торгызалар.
  Троцкий 1960-нчы елда, сиксәненче туган көнен билгеләп үлә. Начар гадәтләрсез һәм физик әзерлекне сакламыйча, СССР Рәисе соңгы эшләренә кадәр ачык фикер йөртүен саклады.
  Ул председатель постын улы Давытка бирде, шуның белән дөньяда беренче коммунистик династияне булдырды. Бу вакытта СССР үзәкләштерүне арттырды һәм конституциягә аннан чыгаруны тыя торган үзгәрешләр кертте. Гитлер шулай ук ясалма орлыкландыру нәтиҗәсендә алынган, ләкин конкурентлык нигезендә алынган улларының берсенә хакимиятне күчерде .
  Ләкин ул әле бик яшь, һәм Гитлер үлеменнән соң нацистлар бүленде, һәм тиздән сул канат хакимияткә килде. Дөнья куркынычсызланды, ләкин колониаль системаның таркалуы яңа тотрыксызлык сугышын тудырды. Чишелеш коммунистик коалиция төзү иде. Ул үзара ярдәм күрсәтте һәм караңгы континент шартларында социализм төзергә тырышты.
  Ләкин дөнья коммунизмы күп санлы базар элементлары белән аерылып торды һәм берләштерелгән система иде.
  Шул ук вакытта СССР эчендә каршылыклар үсә. Бер партиянең политик өстенлеге үсә барган олигархиягә туры килми. Кызыл дулкынлы эшкуарлар үзгәрешләр һәм сәяси хакимият теләгәннәр. Әлегә планлаштырылган икътисадның уңышлары һәм политик казанышлар оппозиция кәефен өлешчә капладылар. Ләкин АКШта үзгәрешләр булды. Яңа партия барлыкка килде, ул, ике партиянең монополиясен бозды: Демократик һәм Республика, өченчесе - патриотик.
  Powerәм хакимияткә килгәч, ул автократияне урнаштырды. Шул ук вакытта, коммунизмга каршы крестны башлау. Дэвид үлде, һәм шуннан соң бөтен конспирацияләр һәм фракциональ көрәшләр башланды. Нәтиҗәдә ил калтыранды. Ләкин фракцияләр арасындагы көрәш СССР председателе урынын алу белән тәмамланды, һәм халык тынычланды.
  Актив киңлекне киңәйтү булды. 2015-нче елда Плутон кеше космонавты аякка баскан соңгы планета булды. Кыска вакыт эчендә кешеләр upпитер өслегенә керә алдылар. Дөрес, аларга махсус хуш исле мунчаларда ятарга туры килде.
  СССР эчендә капиталистик элементлар тагын да ныгыды. Ярлылар белән байлар арасында катлам бар иде. Чын миллиардерлар пәйда булды, һәм шул ук вакытта Политбюро әгъзалары. Коммунизм финанс олигархиясе белән көннән-көн берләште һәм капитализмнан азрак аерылып торды. Хәтта керем салымы СССРда сызыклы булып, бер процент кертелде. Бу, әлбәттә, аңлаешсыз ризасызлыкка китерде һәм кечкенә тәртипсезлекләргә китерде.
  Ләкин әлегә хәл контрольдән чыкмады. Ләкин чынлыкта, коммунизмның тышкы атрибутлары белән, социаль гарантияләр көннән-көн кыскарды. Аерым алганда, медицина һәм мәгариф өлешчә түләнде, эшсезләр һәм хезмәт алмашу барлыкка килде.
  Виктория Вильнага килеп, параллель дөньяны искә төшерүне туктатты. Хәзер аңа Россия армиясен җитәкләүне дәвам итәргә туры килде.
  Литва Бөек Герцоглыгы башкаласы Вилна егылды, ләкин алга таба Гродно һәм Брестка марш булды.
  Беларусиялеләр теләп Россия армиясенә кушылды. Алар кар яуды, һәм урта гасыр армиясенә күчү кыенлашты. Шуңа да карамастан, Гранд Герцог Василий Гродноны һәм анда кышны яулап алырга кушты. Виктория чабу яки юк итү өчен бүтән кешене эзләп, тирә-юньдәге сарайларда йөгерде.
  Аның эчендә кыргый сусау сусаган, ләкин көндәшләре еш кына сугышмыйча бирелә.
  
  
  ДАРК ХЕЛЛДӘН ОРАКЛАР
  Әлбәттә, төрле фаразлаучылар бар, файдалы һәм куркыныч.
  Ләкин альтернатив чынбарлыкның берсендә сихерче бар иде, ул нацистларга Иблис көзгесен кире кайтару көчен ничек кайтарырга икәнлеген сөйләде. Гаепсез баланың кызыл кан тамчылары чагылдырылган өслеккә төштеләр. Theyәм алар шундук сеңделәр, һәм көзге үзе бүләкләрен кире кайтара башлады. Фухрер ул вакытта күп нәрсә белде.
  Ләкин киләчәкне белсәк тә, аны төзәтеп булмый. Африкада, ләкин, немецлар үз гаскәрләрен берләштерделәр һәм 23 октябрьдә Монтгомери тарафыннан ясалган һөҗүмне кире кагарга өлгерделәр.
  Зур кыенлыклар белән булса да, күп санлы эшче көче һәм җиһазлары булган гаскәрләр аларны туктаттылар. Ләкин, һөҗүмнең урынын һәм вакытын белү Роммельгә рациональ рәвештә берничә бүлеген таратырга һәм һөҗүмне туктатырга булышты. Британиялеләр зур югалтулар кичерделәр һәм ике атна сугыштан соң туктарга мәҗбүр булдылар.
  Theәм Германия су асты көймәсе флоты зур зыян китерә алды, дистә корабны десант көчләре белән Касабланкага һәм Марокко ярына төшәргә планлаштырды. Американнар, Мисырда уңышның булмавын һәм "Германия бүре пакетлары" эшчәнлеген күреп, факел операциясен ташладылар.
  Немецлар, үз чиратында, Сталинградтагы гаскәрләрен берләштерергә тырыштылар, Совет гаскәрләренең һөҗүмнәрен туктатыр өчен, һәм үзәк саклануга күмеп әзерләнделәр.
  1942 елның 19 ноябрендә начар һава торышы аркасында Совет гаскәрләре авиацияне, шул исәптән һөҗүм самолетларын, эффектив куллана алмады, һәм артиллерия әзерләү чикле уңышка иреште. Шулай итеп, немецлар һәм аларның союздашлары үз көчләрен берләштереп, Совет гаскәрләренең алгарышын кире кага алдылар. Дөрес, бу фашистларны Сталинградның үзеннән читкә алып китте, һәм шәһәрдә герой булган совет солдатларына ял бирде. Кызыл Армия контроле астында бик аз йорт булса да.
  Фриц шулай ук үзәктә үткәрелде ... Сталинградтагы сугыш декабрь ахырына кадәр дәвам итте. Фронтта уңышларга ирешә алмагач, Кызыл Армия туктады. Ләкин немецларга да җиңел булмады. Алар шәһәргә һөҗүм вакытында артык күп югалттылар, һәм оборона югалтулар коэффициенты алар файдасына булып күренсә дә, гаскәрләр әле дә арып беттеләр.
  Гыйнвар аенда, оракаль фаразлавына карамастан, немецлар "Очкын" операциясе вакытында төньякта чыга алмады. Дөрес, сугыш өч атнадан артык дәвам итте һәм Кызыл Армиягә зур зыян китерде, ләкин алар Сталинградка җир аша үтеп киттеләр.
  Ләкин, Иблис көзгесе белән кисәтеп, немецлар Воронеж янындагы һөҗүмне туктата алдылар, көчсез союздашларын ныгыттылар: италиялеләр һәм романнар. Otherwiseгыйсә, андагы оборона бозылган булыр иде.
  Өченче Ржев-Сычов операциясе уңышсыз булды. Немецлар кабат, кыенлыкларсыз булса да, Совет һөҗүмен кире кактылар. Сталинградның үзендә эссе иде, гыйнварда сугышлар булды. Паулусны Майнштейн алыштырды һәм бу тәҗрибәле кыр маршалы 12 февральгә кадәр шәһәр үзәген яулап алуга иреште. Ләкин немецлар моның өчен бик зур бәя түләделәр. 1943 елның февралендә Рейхстаг җыелырга һәм тулы сугыш игълан ителергә тиеш иде. Эш көнен озайтыгыз һәм кол хезмәтен элеккегә караганда активрак кулланыгыз.
  Гомуми сугыш декларациясе корал җитештерүне арттырырга һәм яңа дивизияләр булдырырга мөмкинлек бирде. Шул исәптән чит ил кешеләре һәм Хивилар.
  Британнар һәм америкалылар Мароккога кайчан керергә ниятләгәннәрен белеп, немецлар, зур су асты көймәсе флотын кулланып, төшү корабларына авыр җәрәхәтләр китерделәр - бер-бер артлы төшүне өзделәр. Бу фашистларга Көнбатышка каршы хәрби операцияләрне локальләштерергә һәм барлык төп көчләрен көнчыгышка тупларга мөмкинлек бирде.
  Роммель корпусының торышы катлаулы булып калды, ләкин көзге ярдәмендә фашист авиациясе нәтиҗәлерәк эшли башлады, һәм конвойлар Африка төркеме белән тәэмин итүне яхшыртты.
  Монтгомери 1943 елның мартында яңа һөҗүм уңышсыз булды. Бу юлы Роммель, диаболик тылсым ярдәмендә төгәл мәгълүмат алгач, Британиялеләрне тозакка эләктерде һәм аларга җиңелү китерә алды! Дөрес, дошманның сан өстенлеге һәм һава өстенлеге аркасында Монтгомери шәһәрен тулысынча җиңеп булмады, ләкин Британиянең җиңелүе сизелерлек иде. Бигрәк тә күп танклар югалды, һәм күп санлы машиналар кубок итеп алынды.
  Британиялеләр берничә оборона сызыгын алып, Александриягә якынлаштылар. Роммельгә яңа резервлар кирәк иде, һәм нацистлар һөҗүмне көньяк юнәлештә дәвам итергә ниятләделәр. Сталинград егылды, аннары Идел буйлап алга барырга мөмкин иде.
  1943 елның маенда Краутлар Дельфин операциясенә күчә. Аларның гаскәрләре, оракаль ярдәменә карамастан, Кызыл Армиянең бик көчле каршылыгына дучар булдылар. Алга китеш авыр югалтулар бәясендә әкрен иде. Дөрес, күрәзәче ярдәме сугыш барышына тәэсир итте. Вермахт каршы һөҗүмнәрне көтте һәм көннән-көн һөҗүмнәр башлады. Июнь урталарында нацистлар Идел дельтасына килеп, Каспий диңгезенә барып җиттеләр.
  Совет гаскәрләренең Кавказдагы позициясе Төркиянең 1943 елның 22 июнендә сугышка керүе белән көчәя. Бу чыннан да Баку майы өчен көрәш нәтиҗәләрен алдан билгеләде.
  Союздашлар хәлиткеч булмады. Монтгомери актив оборонага күчә һәм һөҗүм турында уйламый, һәм Мароккога төшү реаль булмаган.
  1943 елның 10 июлендә Черчилл, немец гаскәрләренең бер өлешен көнчыгыштан юнәлтү өчен, Франциягә төшәргә тырышты. Ләкин, начар әзерләнгән десант, Америка карарсызлыгы һәм оракаль ярдәмендә немецларның бөтен нечкәлекләрен белүе, тарихта җирдә Британия һәм Американнарның иң зур җиңелүенә китерде.
  Алты йөз илле меңнән артык кеше һәм бик күп җиһазлар гына кулга алынган. Ләкин бу, кызганычка каршы, фашистларның көньякта алга китүенә комачауламады. Август аенда немецлар бөтен Дагыстанны яулап алдылар, төрекләр Ереван белән бергә бөтен Әрмәнстанны яулап алдылар, 27 нче көнне нацистлар һәм Османлылар берләштеләр, Кавказ Кавказ фронтын ике өлешкә бүлделәр.
  Совет гаскәрләренең фронтның башка секторларына һөҗүм омтылышлары уңышсыз тәмамланды. Дошман Совет командиры планнарын бик яхшы белә иде.
  Кызыл Армиянең махсус бүлеге киң таралды, репрессияләр һәм массакүләм чистарту эшләре алып барылды. Хәтта берничә дистә генерал һәм артиллерия маршалы Кулик та атылды.
  Ләкин дошманның диаболик коралы булганда, аңа каршы бернәрсә дә булышмас иде.
  Сентябрь ае авыр сугышларда үтте, нацистлар һәм Османлылар Бакуга якынлаштылар. Октябрь аенда шәһәрнең үзендә сугыш башланды.
  Яр буендагы шәһәр диңгез аша китерелә иде, һәм алар аны тотарга тырыштылар. Сугыш дәвам итте һәм планлаштырылганча 7 ноябрьгә кадәр Краутлар аны ала алмады. Ләкин Кавказдагы бүтән шәһәрләр бу вакытта юкка чыкканнар иде. Декабрьдә, зур югалтулар бәясе белән, легендар шәһәр җимерелде.
  Кавказ тулысынча югалды, ул вакытта СССРда эшләнгән иң зур нефть чыганагы кебек. Дөрес, барлык нефть скважиналары шартлатылып җимерелгәнгә, фашистлар үзләре бу өстенлектән тиз арада файдалана алмады.
  Көнчыгыш фронтта тынычлык бар иде. Зур Германия җир көчләре Иракка, алга таба Палестинага һәм Суес каналына Роммельгә булыштылар. Совет җитәкчелеге паузадан файдаланырга булды . Нефть чыганаклары бүтән урыннарда, шул исәптән Себердә дә эшләнгән. Совет дизайнерлары яңа танкларда эшләделәр. IS-2 һәм T-34-85 немец пантерларына һәм юлбарысларына җавап булырга тиеш иде.
  Нацист Германиясендә корал җитештерү реаль тарихка караганда югарырак иде. Билгеле булганча, нацистлар һәм коллар күбрәк ресурсларга ия, һәм бозылган союздашлардан шартлау көчсезрәк. Димәк, алар чынбарлыкка караганда күбрәк тимер, һәм сыйфатлы металл җитештерә алалар. Шуңа күрә ай саен 600 Пантер өчен җитештерү планы ирешелде һәм хәтта артты. Ләкин башка чикләүләр дә бар иде: яңа экипажлар өчен укыту вакыты. Моннан тыш, "Пантер", аның барлык шиксез өстенлекләре өчен: югары бронь-тешләү һәм ут тизлеге, яхшы күренүчәнлек һәм оптика, шулай ук фронталь яклау, яхшы машина йөртү күрсәткечләре зәгыйфь як яклау һәм гаҗәпләнү тәртибе булган. роликлар.
  Пантер-2 тагын да алдынгы һәм перспективалы үсеш булып чыкты. Бераз югарырак авырлыгы 47 тонна булган тыгызрак урнашу аркасында, Пантер-2 көчле 88 мм туп белән, 71 EL баррель озынлыгы һәм коралның алгы ягында 120 мм, броньда 60 ягы, һәм Туретаның маңгаена 150, дуралумин корпусында 900 ат көче булган двигатель бар.
  Мондый машина 1943 елның ноябрендә Тайгер-2 белән бергә җитештерелә башлады. Ләкин, немецлар әле дә машиналарын үстерәләр иде. Алар Якын Көнчыгышка киттеләр.
  1944 елның мартында немецлар Кувейтны яулап алдылар һәм Суэц каналына килеп җиттеләр.
  Нацистларның өстенлекләре булмасын өчен, оракаль өзелергә тиеш иде. Бу очракта кызларның моны алданрак эшләргә теләкләре бар иде, ләкин тәэсир чикләре аларга кагылды.
  Мәсәлән, хәзер, тылсымлы кызлар урынына, 1944 елның 1 апрелендә фронт буйлап ике чибәр чибәр йөри иде. Кызганычка каршы, бик урта сәләтләр белән сикерү чикләүчесе тәэсир итте. Ялан аякларда язгы җирдә карга гына йөрергә бераз салкын иде. Кызларның сул ягында Камышиннан төньякта урнашкан Идел тирән, һәм алга китсәгез, Сталинград янындагы немец позицияләренә барып җитәрсез. Сугышчыларның бурычы - гади кызларга әйләнү һәм нәфрәтләнгән оракалны нейтральләштерү өчен гаҗәеп сәләтләрен югалту ... Ләкин, хәзер дә бу җитмидер. СССР сугыш алдыннан халыкның яртысы яшәгән территорияне югалтты, һәм сәнәгать потенциалының зур өлеше, шул исәптән, беренче чиратта, чыгару өчен уңайлы нефть.
  Әлбәттә, башка бик күп депозитлар бар, ләкин алар тулы куәттә эшләсен өчен вакыт та, акча да кирәк. Ягъни, хәл шундый ки, Гитлер Иблис көзгесе көченнән мәхрүм булса да, бу авырту белән җитәрлек булмаска мөмкин. Моннан тыш, союздашлар арасында сепаратистик хисләр көчәя. Бигрәк тә америкалылар. Рузвельт авырый, Галлен ачыктан-ачык сул пасифизмга омтыла, һәм яңа сайлау перспективалары бик күңелле түгел.
  Су асты сугышы союздашлар өчен яхшы бармый. Немец су асты көймәләре саны гел арта, һәм аларның сугыш сыйфатлары яхшыра. Atылылык белән идарә итүче торпедо һәм водород пероксиды белән эшләнгән су асты көймәләре пәйда булды . Theәм Союздашлар флоты кими һәм зәгыйфьләнә, аеруча Краутларның технотрон акулалары өскә чыгарга һәм үзләрен ачмаска өйрәнгәнгә.
  Моннан тыш, фашистларның су асты көймәсе флотының активлыгы реаль тарихка караганда югарырак: ягулык белән тәэмин итү җиңеләйде, танкерлар хәтта Ливия кырларыннан килә. Моннан тыш, Румынияне шартлау күпкә көчсезрәк. Синтетик ягулык җитештерү югарырак.
  Союздашлар аптырашта, аларның хәле уңайсыз. Бигрәк тә эчке политик.
  1944 елның 1 апрелендә Көнчыгыш фронттагы көчләр балансы: СССР 6,3 миллион солдат һәм офицер, һәм якынча 5,3 мең танк һәм үзе йөри торган мылтык, 95 мең мылтык һәм миномет, 7,7 мең самолет. Дошманны җиңәргә тырышканда кышкы сугышларда зур югалтулар. Немецлар, спутникларны, чит ил дивизияләрен, Хиви пехота, 7,2 миллионнан артык тупладылар, танклар һәм үзе йөри торган мылтыклар 8,8 мең, мылтыклар һәм минометлар якынча 100 мең, авиация 16,5 мең машина. Яңа IS-2 һәм T-34-85 танкларының Кызыл Армия белән хезмәткә керешкәннәрен исәпкә алсак, җиһазларның сыйфатында дошманның өстенлеге зур. Шулай итеп, "Пантерс" һәм "igлбарыс" производствосы алга китте, һәм алар Германия танк паркының яртысыннан артыгын тәшкил итә.
  Авиациядә сыйфатлы бәяләү алай ук ачык түгел. Немец машиналары тизлектә һәм кораллануда Совет машиналарыннан өстен, ләкин горизонталь маневрда түбән, шул ук вакытта вертикаль маневрда өстен. Ләкин иң мөһиме, реактив самолет Фрицта, беренче чиратта, ME-262 пәйда булды. Пропеллер белән идарә итүче сугышчылар арасында корал һәм тизлек ягыннан иң көчлесе - ME-309 һәм TA-152. Yu-488 һәм хәтта элегрәк Yu-288 серияле производствога керде. Бу бомбардировщиклар югары йөк астында очу характеристикасына тиңнәр булмады.
  Anyәрхәлдә, без көчләр балансын исәпкә алсак, дошман тагын да көчлерәк булып танылырга тиеш. Моннан тыш, Якын Көнчыгыштагы операция тәмамланса, фашистлар тагын да көчлерәк булачак. Аларның соңгы җиңүләренә бер айдан артык вакыт калмады. Шулай итеп ...
  Техник яктан яхшы белгән Елена авыр сулап җырлады:
  - Көч юк, көч юк ... Гоблинның эчәр өчен бик күп булганы ачык! Ул кабыкны гына күрде һәм әдәпсез кычкырды!
  Мәдәниятен тыйнак крестьян күлмәгендә дә саклаган Зоя дустына бармагын селкетте:
  - Әйдәгез вулгаризмнан сакланыйк ... Әйдәгез, эш планын төзик!
  Елена кысылды. Ул элеккегә караганда нечкә иде, җиңел атлетика түгел иде. Гәрчә күп ирләр аны элеккегә караганда тагын да җәлеп итәрләр иде. Кызның киеме гади, тукымалар, ак һәм чиста. Крестьян хатын-кызлары өчен гадәттән бераз кыскарак, аларның аякларын тез өстендә фаш итәләр. Кызларның кораллары, бизәнү әйберләре калмады. Хәтта сәгать тә юк.
  Алар хәзер бик растик, апрель ае өчен бик ашалган, ләкин бик тиз һәм көчле түгел. Аяклар ташлар белән капланган балчык юл буйлап йөриләр. Ялан аяклар, крестьян хатын-кызлары кебек, тупас һәм чиста өскә аяк басканда үзләрен уңайлы хис итәләр. Йөргәндә андый салкын тидерми. Кыш бабай эреп беткәч, аяклар алай ук авыртмый.
  Элекке гәүдәсендә ул, гомумән, Антарктидада бернинди проблемаларсыз сугышчы иде. Хәзер аякларым салкынлыктан кызыл, иртәнге кояшта җылыналар, алар җирәнгеч авырта.
  Елена, кеше тәненең салкынлыктан һәм арыганлыктан күңелсез хисләр кичерә алуын оныткан, ачуланып әйтте:
  - Дөресен генә әйткәндә, мин мондый экспедициядә фикерне күрмим. Безне бу тәмугка ташладылар, көчле тылсымнан мәхрүм иттеләр ... Яланаяк һәм гади крестьян киемендә, һәм шул ук вакытта кешелекне фашизмнан коткарырга тиеш!
  Зоя охшаш өзеккә логик җавап бирде:
  "Ләкин бу аның матурлыгы!" Могҗизалы сәләтләребезне кулланып, Вильна һәм Литваның башка шәһәрләрен алгач, бик җиңел булмас өчен. Бу күпкә кызыклырак, иң мөһиме - гади тәннәрдә һәм супер көчләрсез дошманны җиңү өчен фантазия таләп итә!
  Елена гадәттә яланаяк аягын юл уртасындагы балчыктан чыккан зур ташка ташлады. Ләкин сугудан очып китү урынына, таш урында калды, һәм Зирәк кыз авырту турында кычкырды. Озын, нәфис бармаклар шунда ук шештеләр һәм зәңгәр төскә керделәр. Зоя хәтта аларның икесен дә төзәтергә тиеш иде. Алсу кызыл фаланглар урынына төштеләр, һәм Елена яңагында барлыкка килгән яшьне селкетте. Сез шундый ахмак нәрсә эшләргә тиеш.
  Белобог кызы үз эчендә кызгану хисен арттырды, кызгану дулкыны белән тулды. Theәм шул ук вакытта үз зәгыйфьлек һәм зәгыйфьлек хисе барлыкка килде. Еленаның зәңгәр ите астындагы тырнак ярылды, аягы да чыннан да зарарлы һәм зәгыйфь булды.
  Акыллы кеше, үзен кызганып, болай диде:
  - Бу супер державасыз ит дигәнне аңлата ... Сез беркемгә дә әйләнмисез!
  Зоя ачуланып әйтте:
  - Кечкенә аякларыгыз дәваланачак ... Сез ничектер яшәрсез!
  Кызлар тагын юлга киттеләр. Аларда инде бер үк игътибарсызлык юк иде. Моннан тыш, алар озаграк йөргән саен, ачлык сизелә. Монда коллектив ферма кырлары пәйда булды ... Аларда эш тулы көченә бара иде.
  Ирләр, ләкин күренми иде, хатын-кызлар һәм балалар гына җыйдылар, кемдер сукалауга, кемдер калфакка. Мондагы кешеләр бик нечкә, арыган йөзләре белән. Дөрес, малайлар, матур кызларны күреп, елмаеп, аларга кул селтәделәр, кулларын сузып сәламләделәр.
  Зоя Еленага крестьян хезмәтендә булышырга тәкъдим итте. Сварогның кызы ризасызлык белән ризалашты. Ул шәхсән коллектив көчләрен түгел, ә корал көчләрен теләгән. Ләкин ул аягын таш өстендә җәрәхәтләгәннән соң, аның сугышу кәефе берьюлы юкка чыкты. Моннан тыш, сез үзегезнең легальләштерү турында уйларга тиеш. Кем генә әйтмәсен, алар күлмәкләр белән генә, пасторларсыз да беттеләр.
  Әйе, НКВД аларны теләсә кайсы вакытта шпион дип игълан итә һәм бутый ала. Otherwiseгыйсә, алар документларын да кертеп, бөтенесен югалткан качаклар булып чыгачак. Аларның күлмәкләре бик яңа түгел, һәм кыска юбка белән стиль большевик авылы өчен хас. Сез ышанырлык итеп ашый аласыз!
  Зоя авылда туган, аның куллары һәм тәне газап чиккәндә бик декстер. Елена - мәскәүлеләр генә түгел, шәһәр ханым. Дөрес, аның Родновер җәмгыятендә сөрү эшендә тәҗрибәсе бар. Ләкин һаман да хәрәкәтләр Зояныкы кебек җиңел һәм таныш түгел. Әйе, салкын җирдә ватылган бармаклар җирәнгеч авырта.
  Шулай да, яшь хатын-кызлар, малайлар һәм кызлар барысы да аяксыз, хәтта төнлә салкын булса да, сез салкын булырга мөмкин. Аяк киемендәге олы яшьтәге хатын-кызлар һәм карт хатын-кызлар гына. Күрүдә ирләр юк, һәм барыннан да олысы бөдрә чәчле, кызыл яшүсмер, унбиш яшьтән олы булмаган, югары тәртипле чалбарда, ләкин бик экспрессив кыяфәт һәм кыю ияк белән. Комсомол билгесе булган бу бала малайлар арасында иң олысы һәм һәркемгә заказ бирә.
  Яшь командир ике чибәрнең аларга кушылуы турында аңлатма бирмәде. Бу шулай булган кебек, әйтмичә китә. Идел төбәгенең климаты йомшак һәм климат тулы көчендә, шуңа күрә өстәмә пар куллары зыян китермәс.
  Еленаның аркасы тиздән авырта башлады, һәм ул сукалауга барырга кушты. Шуңа күрә бик көчле кыз тәне өчен җиңелрәк, ләкин аяк бармакларыгыз шулкадәр ачуланмасын өчен, үкчәләрегезне иркен туфракка казырга кирәк. Ләкин күкрәккә басым башка почмакта килә, һәм аркасы, бушаткач, авырту сизми.
  Кыз уйлады, аңа ничә яшь? Күптән инде йөз үтте! Кызык! Ул хәзерге Рәсәйнең иң олы хатын-кызларының берсе, шул ук вакытта көч һәм сәламәтлек белән тулы. Ләкин тылсымлы сәләтләреннән мәхрүм ителгәннән соң, алар шундый монстростиягә әйләнергә мөмкин!
  Бу уй Еленага салкынлык бирә ...
  Барысы да ашкынып һәм төшке тәнәфессез эшләделәр. Яисә бөтенләй караңгы төшкәч кенә, үзләрен яңарту өчен утка якынлаштылар. Идел елгасы якын иде, чүлмәктә балык бар иде. Ләкин икмәк бик күп, һәм ул ничектер бөтенләй чиста түгел, пычраклык белән. Пиязның тагын бер тәме.
  Ашамлык гади һәм артык түгел; ач ашказаны өчен нечкәлек кебек. Ranger Girls озак еллар бу арыганлыкны сизми иде. , К, супер көчләрсез кеше булу әле дә бик авыр. Сез ... ишәк кебек арыйсыз!
  Ләкин организмнарның яшь һәм сәламәт булулары да яхшы. Кызлар абзардагы башка хатын-кызлар белән йокладылар. Малайларның берсе башын Зо биек күкрәгенә куйды. Рейгер кыз үзенең чәч бөдрәләрен сызды ... aәм көчле моңсу хис итте. Алар тормыштан һәм аларның меценатларыннан, Демюрдж Аллаларыннан: мәңгелек яшьлек, көч, байлыкка, көчкә, хөрмәткә һәм хөрмәткә ия булу мөмкинлеген алдылар, ләкин ... Бала табу өчен, алар өчен мөмкинлекләре тигез кеше белән йокларга кирәк. Thisәм моны табу бөтенләй җиңел түгел.
  Әгәр дә андый егетләр бар икән, димәк алар башка дәрәҗәдә һәм бүтән галәмдә. Елена Гагарин турындагы җырны исенә төшерде һәм бу аны тагын да күңелсезләндерде;
  Беләсеңме аның нинди егет ...
  Бөтен дөнья аны кочагында тотты!
  ТСИНГНЫ BR КАРАШЫНЫER ДЕТЕРМИНАATIONИЯСЕ ЭМПИРАны саклый
  Патша Николайның абыйсы Михаил, чын тарихтан аермалы буларак, хәлиткеч эшләде. Император Гвардиясе Кышкы Сарайга бәреп керергә тырышучы фетнәчеләргә ут ачты. Аннары суверен һәм затлы полклар хуплаган казаклар сугышка керделәр.
  Берничә йөз гыйсъянчы үтерелде, калганнары кача. Полиция фетнәчеләрне һәм аларның җитәкчеләрен актив рәвештә кулга алды. Дәүләт Думасы вәкилләре, принцесса гаиләләре, сәүдәгәрләр һәм финанс элита әгъзалары патша Николайга тугры булырга ант иттеләр, һәм тугрылык ант иттеләр. Сугыш вакытында алты йөздән артык гыйсъянчы үтерелде, бер ярым мең кеше яраланды. Сакчылар егермегә якын кешене югалттылар, казаклар тагын илле.
  Seriousитди бәрелеш, ләкин автократия исән калды. Theгарыдагы саташучыларның бер фикере дә, бер лидеры да булмаган. Гомумән алганда, аларның күбесе сугыш вакытында хакимият формасын үзгәртү мөмкин түгел дип саный.
  Патша Николай II белән бик канәгать түгел, ләкин империя режимына альтернатива тәкъдим итү кыен. Моннан тыш, байлар республиканың хакимият формасы капиталистларны ач һәм фетнәчел пролетариаттан, һәм җир хуҗаларын крестьяннардан саклар өчен бик зәгыйфь һәм иркен булып китәрләр дип курка .
  Ләкин халык үзләре җитди революция оештырмаячак. Большевиклар әле бик зәгыйфь һәм саны бик аз, Социалистик Революционерлар күпчелек очракта революция яхшы дип саныйлар, ләкин башта дөнья сугышында җиңү яхшырак.
  Кыскасы, тәртипсезлек булды һәм барысы да чыкты! Канлы терелү кебек нәрсә кабатланды ... Ә тынлык!
  Николай II үзенең абыйсын Джордж ордены белән тәвәккәллеге өчен бүләкләде, һәм аны генерал-генерал дәрәҗәсенә күтәрде, Михаилны көнбатыш фронт белән идарә итүгә билгеләде. Ә көньяк һәм Румыния фронтлары Брусиловка буйсынган.
  Рәсәй армиясенең күләме ун миллионга якын кешегә артты, һәм аны саклау империягә авыр йөк салды. Алга барырга кирәк иде.
  Roadsллар кипкәч, патша армиясе Галисиядә бәрелде. Сан өстенлеге Россия гаскәрләре ягында иде. Австриялеләр әхлакый яктан зәгыйфьләнделәр, һәм славяннардан торган полклар күпләп ташланды яки бирелде. Дошманны тотар өчен немец берәмлекләре җитмәгән.
  Моннан тыш, АКШ апрель аенда Centralзәк көчләргә каршы сугышка керде. Шулай итеп, конфликт нәтиҗәләре алдан билгеләнгән иде. Немецлар Союздашларны җиңәр өчен Көнбатыштагы көчләрен арттырырга тырыштылар һәм Австрия-Венгриягә зур ярдәм күрсәтә алмады.
  Рәсәй гаскәрләре Львовны һәм Галисиянең берничә шәһәрен яулап алдылар. Хәтта берничә кечкенә казан да барлыкка килгән. Австрия, пачка , ватылган фронт бик тиз җимерелә, шуңа күрә немецлар көнбатыштагы сукыр оборонага күченергә һәм барлыкка килгән бушлыкларга гаскәр ташларга тиешләр.
  Уңышларын үстереп, руслар Прземыслга якынлаштылар һәм хәтта шәһәрне әйләндереп алдылар. Ләкин тәэмин итү проблемалары һәм сугышка әзер немец отрядларын кертү алга баруны акрынайтты. Ләкин Румыния фронты һөҗүмгә китте, һәм берникадәр вакыттан соң Көнбатыш фронт та. Соңгысы катлаулы эш белән очрашты: көчле, тирән эшлекле немец оборонасын бозу.
  Патшаның абыйсы Михаил моны оят дип санамаган, ул Брусиловтан өйрәнгән һәм шундый ук тактика кулланган. Немецлар төп һөҗүмнең юнәлешен билгели алмаслык итеп, ул берьюлы унике төрле урында һөҗүм әзерли башлады. Моннан тыш, алар төтен пәрдәсен һәм төнлә рәнҗетүне актив кулландылар.
  Көньяктагы Россия гаскәрләре Бухарестны азат иттеләр, һәм үзәктәге һөҗүм Вильноның көньягында уңышларга китерде.
  Немецларга көньяк ягын тагын бер кат ныгытырга туры килде. Риганы блокада иткән немец гаскәрләре чолгап алу куркынычы астында иде. Бу шартларда Кайзер Балтыйк буе илләрен ташлап, Пруссия оборона сызыгына гаскәр чыгару турында карар кабул итте.
  Союз һәм Төркия өчен эш булмады. Рәсәйләр һәм Британия Кече Азиядә алга бардылар, Французлар Сүриядә Палестинага басым ясадылар. Османлылар зәгыйфьләнде, егылулары ерак түгел иде. Моннан тыш, болгарлар үзгәрде. Прусларның сугышта җиңелүләрен һәм Румыния гаскәрләренең, Румыниянең күпчелек өлешен азат итеп, чиккә җиткәннәрен аңлап, Славян патшасы Австрия, Төркия һәм Германиягә каршы сугыш игълан итте.
  Әлбәттә, бу немецларга күбрәк баш авыртуын китерде. Алар инде Көнчыгышның алгы сызыгын тота алмады һәм Вистулага чигенергә мәҗбүр булдылар. Табигый су киртәсе Россия гаскәрләрен тоткарлар дип өметләнәм.
  Көнбатыштагы союздаш өлешчә уңышларга гына иреште, гәрчә алар танкларны активрак кулланалар иде. Ләкин хәзерге вакытта Германия фронтны тотты, бераз артка китәргә мәҗбүр булса да. Көньяк өлеш бик күп көч таләп итте.
  Хәер, патша Россия көз һәм кыш сугышларын Османлы империясенә күчерде.
  Константинопольгә һөҗүм, коры җирдән дә, диңгездән дә, Россия коралының җиңүе белән тәмамланды. Төркия егылды, һәм аның белән Россия зур территорияләр, Константинополь һәм Урта диңгезгә керү өчен бугазлар алды.
  Дөрес, 1917-нче елда сугышны туктату мөмкин түгел иде, ләкин җиңү сулышын барысы да сизә иде, 1916-нчы ел белән чагыштырганда.
  Кыш Россиядә кечкенә забастовкалар һәм демонстрацияләр белән үтте, ләкин хәрби кыенлыкларга карамастан, җитди бәрелешләр булмады. Бәлки, рубль артык төшкәндер, ләкин ачлык турында сөйләшергә иртәрәк.
  Ләкин сугышны туктатырга вакыт килде, һәм моны барысы да аңлады. Кыр маршалына күтәрелгән Брусилов төп көчне көньякта, дошман көчсезрәк, аннары төньякка борырга тәкъдим итте.
  Немецларның беренче танклары бар иде. Ләкин аларның саны бик аз, сугыш барышына зур йогынты ясый алмый. Россиянең шулай ук үз машиналары, аерым алганда, Менделеев танклары бар. Ләкин тагын патша индустриясе массакүләм җитештерүне башкара алмый.
  Ләкин танкларны күпләп җитештерү Британия, Америка һәм Французлар тарафыннан оештырылган. Димәк, немец позицияләрен үтәргә тиеш оборона аша яңа, көчле чаралар барлыкка килде.
  Союздашлар шулай ук җимергеч сугышны мөмкин кадәр тиз туктатырга тели. Март ахырыннан алар тирән немец оборонасын үтәргә тырыша башладылар.
  Рәсәй гаскәрләренең һөҗүме көньякта юллар кипкәч үк башланды. Рәсәй гаскәрләре, алдагы җиңүләрдән соң, көч сынаштылар, ләкин Австриялеләр бик нык тотындылар. Май башында Будапешт үзен чолгап алган. Аннары хәрәкәт Венага таба һәм Вистула елгасын узып китте.
  Италиялеләр дә һөҗүмгә киттеләр. Хәтта Япония дә Европага экспедицион көч җибәрде. Немецлар төрле яктан кысылды.
  Рәсәй гаскәрләре Венага якынлашкач, Австрия-Венгрия капитуляция ясады. Германиянең соңгы союздашы ниһаять егылды. Көнбатышта, фронтның төрле почмакларында эш ташлау тактикасын кулланып, союздашлар әкрен, ләкин алга киттеләр. Рәсәй гаскәрләре көньяктан Вистуланы каплаган Германия фронтының арткы өлешенә керделәр.
  Бу шартларда канцлер Вильгельм, Германиянең тулы, өметсез позициясен аңлап, 1918 елның 22 июнендә барлык сугышларның туктатылуы турында игълан итте. Чынлыкта, немецлар капитуляцияләделәр.
  Австрия-Венгрия яшәүдән туктады. Россия Галисияне, Краков өлкәсен, Буковинаны, көнчыгыш Словения һәм Венгрияне кабул итте. Румыния Трансилвания. Австрия-Венгриядән калганнары кечкенә Австрия һәм Венгрия бик кимеде. Чехословакия Россия ярдәмендә барлыкка килде.
  Патша империясе Германиядән Клайпеда, Познаннан һәм диңгезләргә чыгудан алынган, Көнчыгыш Пруссияне метрополисның Данциг аша өзгән.
  Германия XIX гасырда яулап алган әйберләрен Дания һәм Франциягә бирергә тиеш иде. Ул ел саен зур компенсацияләр түләргә хөкем ителде, һәм хәрби потенциалны йөз мең кеше белән чикләде.
  Әлбәттә, реаль тарихтагы кебек, демилитаризацияләнгән зона.
  Патша Россиясе көньякта мал-мөлкәтен киңәйтте. Османлы империясе, Австрия империясе кебек, яшәүдән туктады. Британия Ирак, Франция, Сүрия һәм Британия, Палестина белән бергә алды. Россия Әрмәнстан, Кече Азия һәм Константинополь алды.
  Якын Көнчыгыш һәм Иран шулай ук тәэсир өлкәләренә бүленде. Шулай итеп, патша Россиясе мөһим материаль казанышларга иреште.
  Ләкин сугыш ике ярым миллионнан артык солдатның гомерен алып китте, үлгән гражданнарны санамыйча, зур чыгымнар. Финанс бозылды һәм ил бурычка төште.
  Дөрес, союздашлар кредитлар буенча процентларны түләргә ризалаштылар, ләкин бурыч шактый зур булып чыкты - якынча ун миллиард алтын сум.
  Ләкин моңа кадәр немецларныкы булган предприятияләрне миллиләштерү мөмкин булды.
  Патша Россиясендә сәяси хәл тотрыкланды, һәм императорның абруе үсә.
  Николай II моннан Дәүләт Думасындагы манифестын юкка чыгарып файдаланды. Автократия яңадан торгызылды, һәм закон чыгару көче тулысынча патшага бирелде.
  Бу протестта оялчан омтылышларга гына китерде. Ил сугыштан бик арыды һәм яңа тетрәүләр теләмәде.
  Theәм икътисад сугыштан соңгы тиз торгызыла башлады! Yearсеш елына уртача тугыз процент тәшкил итә һәм АКШ белән чагыштырганда югарырак иде.
  Яңа алдынгы тармаклар булдырылды, машина төзелеше үсеш алды. Хезмәт хакы артты.
  Эш көненең озынлыгы патша законы белән 11,5 сәгатьтән 10,5 сәгатькә кадәр кыскартылды. Holidayәм ял алдыннан һәм ял көннәрендә сәгать 9га кадәр. Шулай ук, эш көне тугыз сәгатькә кыскартылды, ким дигәндә бер өлеше төнлә булса.
  Акча алмашканнан соң, рубльнең каты алтын балансы торгызылды. 1929-нчы елга кадәр эшченең хезмәт хакы ай саен 50 сумга җитте, аракы бәясе - 25 шешә шешә. Ягъни аена 200 шешә. Әгәр дә без аны алтын эквивалентында алсак, бу 37 грамм саф алтын.
  Ил сәнәгать җитештерүе буенча АКШтан соң икенче урында. Империянең перспективалары бик матур булып күренде, ләкин ... зур депрессия килеп чыкты.
  Apseимерелү бөтен дөньяга, шул исәптән Россиягә дә кагылды. Хакыйкать Германиягә һәм АКШка иң зур зыян китерде. Ләкин патша Россия тышкы бурычларга бик бәйле иде, шуңа күрә тетрәүдән һәм рецессиядән кача алмады.
  Егерменче елларда большевиклар партиясе кризис кичерә иде. Ленин практик, революцион көрәштән үзен теориягә чумдырып ... һәм фантастика язып чигенде.
  Владимир Ильич Британиядә Герберт Уэльс белән танышты һәм фантастикага ошады. Аерым алганда, Владимир Ильич каләменнән зур, футуристик роман килде: "Коммунизм - бәхет юлы"! Otherәм башка берничә әсәр. Ленин фантастик әсәрләрдән яхшы акча эшли иде инде.
  Большевиклар Троцкийистларга һәм Сталинистларга бүленде. Сталин Народная Воляга хас булган террор тактикасына кире кайтырга булды. Троцкий уртача позиция алды.
  Социалистик Революционерлар әле дә актив, егерменче елларда югары дәрәҗәдәге политик үтерүләр булмаса да. Республиканнар һәм кадетларның позицияләре әкренләп ныгыды. Чыннан да, абсолют монархия һәркемгә искергән калдык булып тоелды. Шулай итеп тәртипсезлекләр, забастовкалар, демонстрацияләр яңадан башланды һәм патша тәхете калтырана башлады.
  Монарх күп нәрсәне хәтерли иде ...
  Николай II хөкүмәт чишелеш тапты ... сугышта! Моннан тыш, генераллар Япониянең җиңелүе өчен үч алырга теләделәр. Бу аңлашыла ...
  Беренче бөтендөнья сугышыннан соң, патша Россия берничә кечкенә хәрби кампания үткәрде. Якын Көнчыгышта, алар һәм аларның союздашлары гарәп дөньясын тәмамладылар. Әфганстанда .... Анда Бөек Британия белән сугыш булды. Рәсәй Әфганстанның төньяк төбәкләрен яулап алды, күбесенчә үзбәкләр һәм таҗиклар, шулай ук Герат. Британиялеләр, аяусыз сугышлардан соң, көньякны буйсындырдылар. Selfз-үзеңне идарә итү Әфганстан үзәгендә калды.
  Иран әле дә суверенлык күренешен саклап калды, ләкин аның бүленеше дә ерак түгел иде.
  Ләкин кызыксынуларның төп бәрелеше Япониядә булды. Моннан тыш, 1931-нче елда японнар Манчуриядә курчак хөкүмәте булдырдылар һәм Кытайда һөҗүм башладылар.
  Бу яңа сугышның сәбәбе булды.
  Бу вакытта Россия армиясе танк паркын яңартырга һәм бик көчле авиация булдырырга өлгерде. Airавада Япония сизелерлек түбән иде, һәм Рәсәйнең җир армиясе күпкә күбрәк иде, һәм, мөгаен, сугышка әзер.
  Тын океан флотына легендар адмирал Колчак кушылды. Беренче чакырылган Изге Андрей ордены рыцаре Брусилов бу вакытта үлгән иде, ләкин аның сәләтле студентлары калды.
  Сугыш Япония өчен баштан ук уңышсыз булды. Рәсәй генераллары: Деникин, Врангель, Калейдин, патшаның абыйсы Михаил Романов җитәкчелегендә көчле һәм оста эш иттеләр. Беренче бөтендөнья сугышы тәҗрибәсе йогынты ясады, һәм 1904-1905 конфликтындагы хаталар исәпкә алынды.
  Прохоровның җиңел танклары, маневр сугышында алыштыргысыз, шулай ук бик яхшы булып чыкты. Ничек кенә булмасын, ул инде башка Россия армиясе иде, һәм бөтенләй башка сугыш.
  Ләкин, самурайлар белән беренче сугыш вакытында, Куропаткин урынына тагын да талантлы һәм хәлиткеч командир булса, сугыш нәтиҗәләре, әлбәттә, бөтенләй башка булыр иде.
  Ничек кенә булмасын, ике ай эчендә Артур портын Россия гаскәрләре чолгап алды, һәм японнарны кыйнадылар. Ике айдан соң бөтен Корея азат ителде, һәм шәһәр каласы буран белән басып алынды.
  Диңгездә төрле дәрәҗәдәге уңышлар белән сугышлар да булды. Балтыйк һәм Кара диңгез отрядлары килгәнче. Кояш чыга торган җир тулысынча җиңелде, һәм алар хәтта Хоккайдога гаскәрләр дә төштеләр. Япония хурлыклы тынычлыкка кул куярга мәҗбүр булды. Манчурияне, Порт Артурны, немецлардан яулап алынган кайбер әйберләрне, көньяк Сахалинны һәм Курил кырын кире кайтар. Theәм шул ук вакытта компенсация, тәртипле сумма - миллиард алтын сум.
  Victoryиңү Автократия позициясен вакытлыча ныгытты, аннары Бөек депрессия тиз икътисади күтәрелешләргә юл бирде.
  Германиядә, реаль тарихтагы кебек, Гитлер хакимияткә килде, ләкин аңа кыргый йөгерергә рөхсәт ителмәде. Аерым алганда, универсаль чакырылышны торгызу омтылышы Россия һәм Франциянең каты каршылыгына дучар булды. Хәрби потенциал ягыннан кечкенә концессияләр булса да. Армия күләмен йөз меңнән ике йөз иллегә кадәр арттырырга рөхсәт иттеләр. Моннан тыш, Гитлер Германиягә демилитаризацияләнгән зона контролен кайтарды.
  Патша Россиясендә династия проблемалары күтәрелә иде. Тәхет варисы arаревич Алексей үлде ... Патшаның абыйсы Михаил Романов мирас хокукыннан мәхрүм ителгән. Кирилл Владимирович Романов чыннан да варис булды. Ләкин бу егет исереклектә һәм бозыклыкта. Бөтенләй бозылган ...
  Алайса, патша Николай II кем булачак? Патшаның абыйсы Михаил, Японияне җиңгәннән соң, генералисимо дәрәҗәсен алды һәм зур популярлык казанды. Ул император Россия тарихында патша гаиләсенең беренче әгъзасы булды, шундый югары дәрәҗә алды. Күпләр аны патша тәхетендә күрергә теләгәннәр.
  Дөрес, Николай II үзе - эчмәгән, начар гадәтләре булмаган, гимнастика белән шөгыльләнүче - әле дә көчле иде, һәм аның идарә итүе Россия тарихында иң озын булыр кебек иде. Ләкин Сталин Александр II заманыннан бирле иң амбицияле үтерү омтылышын уйлаган. Күрәсең, монда нәрсә бар?
  Ничек кенә булмасын, 1937 коточкыч ел булып чыкты. Патша Николай II үтерелде, һәм аның белән бергә ике министр үлде, шулай ук өч дистә ишегалды, һәм Кышкы Сарайның бер өлеше җимерелде.
  Террористлар канализация системасын мина белән кулландылар һәм бер тоннадан артык аминолон утырттылар.
  Шулай итеп, агрессив вакыйга тарих барышына керде. Менә шулай итеп патша Николай II идарә итә. Монарх бөек яки куркыныч дип аталмаган. Императорны яратмаган кешеләр аны канлы дип атадылар, чөнки аның патшалыгына күп кан түкте. Хөрмәт белән караган кеше - quиңүче. Шулай итеп, аның астында Рус җирләре саны артты. Кытайда хәтта зур провинция барлыкка килде: Желтороссия.
  Гомумән алганда, патшалык 43 ел дәвам иткән. Иван Грозный гына озаграк идарә итте, һәм номиналь. Ләкин ул өч ел тәхеттә булуын исәпкә алып, контрольнең вакыты кыскарак булып чыкты.
  Ләкин законлы варис Кирилл Владимирович Романов тәхеткә менде. Ул озак идарә итмәде - якынча бер ел, ләкин тарих барышына ниндидер йогынты ясый алды. Аерым алганда, ул Адольф Гитлерга Австрия Аншлусын башкарырга рөхсәт бирде. Гадәттә, халыкларның үзбилгеләнү хокукына мөрәҗәгать итәләр, һәм шулай итеп тәртип күбрәк булыр. Австрия һәм Муссолини Аншлусына килештеләр.
  Шулай итеп Германия киңәйде һәм аның саны сиксән миллионнан артты. Гитлер туучылар санын күтәргән дип әйтмим. Адольф Демониак астында ул бер ярым тапкыр үсә.
  Мадридта сул канатлы коалициягә ярдәм күрсәтүче Советлар Союзы булмаган .
  Ләкин Франко Fuhrer союздашы булды. Яңа патша Владимир III Британия белән бәрелеште.
  Бу чыннан да катлаулы. Икенче бөтендөнья сугышы белән тулган башваткыч. Яңа каршылык. Иран бүленми, һәм бу рәсми рәвештә бәйсез булган соңгы Ислам иле. Рәсәйнең дә, Британиянең дә планнары бар. Якын Көнчыгышта әйберләр бик буталчык. Рәсәй, Франция, Британия территорияләре катнаш һәм идарә итү авыр.
  Англия икътисадый яктан Россиядән дә, көннән-көн көчәя барган Германиядән дә артта бара. Ләкин иң зур колонияләр әле дә Британиялеләр. Ләкин арыслан таҗының көче зәгыйфьләнә, Канада бәйсез диярлек. Көньяк Африка шулай ук Австралия кебек өстенлек итә. Indiaиндстанда Британия позициясе зәгыйфьләнә. Әлбәттә, арысланны этәрергә теләк бар.
  Гитлер ике фронтта уйнарга тырыша. Яисә ул Франция, Британия, Италия һәм Япония ярдәменә мөрәҗәгать итәчәк. Барысын бергә туплау өчен патша Россиясен җыеп, аның зур мал-мөлкәтен бүлешү өчен.
  Яисә Көнбатышта территориаль казанышлар эзләгез, ләкин Россия белән союзда.
  Гитлер - явыз һәм принципсыз кеше, һәм, гомумән алганда, аның өчен файдалы булганда, кем белән коалициягә керүе аның турында уйламый.
  Яңа яшь патша Владимир шулай ук тарихка бөек яулап алу турында хыяллана һәм Британия һәм Франция колонияләрен тартып алырга тели. Катгый итеп әйткәндә, немецлардан алырга бернәрсә дә калмады. Шуңа күрә Германия белән коалиция бик логик.
  Италия Эфиопияне яулап алды һәм яңа эксплуатацияләр дә тели. Муссолини бик амбицияле. Аның көнчыгышка яки көнбатышка баруы мөһим түгел. Ләкин Франциядә халык арасында сугышырга зур теләк юк. Анда пасифизм идарә итә, һәм хакимият сайлана. Мондый көчле союздашны алу мөмкинлеге юк. Tsарист Россия, традицион рәвештә туучылар саны һәм үлүчеләр саны кимү белән, бик көчле көндәш. Патша Россиясе халкы елына якынча өч процентка арта. Балалар үлеме кимеде, ләкин күп балалы гаиләләр өчен мода әле үтмәде, хәтта эшче гаиләләр дә уңдырышлы. Территориаль казанышларны исәпкә алып, шул исәптән халык күп булган Кытайда, һәм аз халык яшәгән Монголиядә, һәм Европада һәм Төркиядә, патша Россиясенең 1940-нчы елда 400 миллионнан артып китүе, 1913-нче ел белән чагыштырганда, 180 миллион булганда. Бу континенталь көч ... Британия һәм Франциянең мегаполисларында 50 миллионнан да азрак, плюс колонияләре бар. Ләкин колониаль гаскәрләр әхлаксыз, сугыш мөмкинлекләре аз. Шуңа күрә Көнбатыш җир көчләре күпкә көчсезрәк.
  Fuhrer Россия белән Көнбатышка каршы союз сайлый.
  1939 елда Чехословакия бүленде. Германия шулай ук Судетенландны кертте. Немецлар армияне ныгыттылар һәм танк баганаларын булдырдылар. Патша Россиясе дә туктамады, тыныч вакыт армиясе биш миллион һәм биш йөз персонал дивизиясе.
  Патша Россиясендә авыр танклар һәм стратегик самолетлар, шул исәптән сигез двигательле самолетлар күптән җитештерелә. Франциядә утызга якын авыр танк бар, һәм алар искергән. Британиядә авыр машиналар юк. Хәер, Германия дә, егерме тоннадан да авыррак түгел. АКШта дүрт йөздән артык танк бар.
  Гитлер тоткарларга ярамый дигән карар кабул итте һәм 1940 елның 15 маенда кыйнады. Theава торышы уңайлы, барысы да әзер. Яисә күбрәк әзер.
  Патша Рәсәй Indiaиндстанга һәм башка колониаль мал-мөлкәткә һөҗүм башлады. Рәсәй армиясе начар сакланган позицияләргә һөҗүм итте. Этник Британия һәм Французлардан торган гаскәрләр бик аз, һәм колониаль берәмлекләр алар өчен чит идея яки империя өчен үләргә теләмиләр. Чынлыкта, алар өчен инглизләр кемнәр алар? Эшләүчеләр, коллар, караклар яки кяферләр. Рәсәйләр алардан күпкә начаррак, шуңа күрә алар Арыслан яки Әтәч империясе өчен үләрләр.
  Шулай итеп, патша гаскәрләре ялкау, фокаль каршылыкны җиңеп алга китәләр. Ләкин немецлар шулай ук бер ай ярым эчендә Франция, Инглиз, Бельгия һәм Голландия гаскәрләрен җиңә алды.
  Шулай итеп, Черчилл төп союздашларының ярдәмен югалтты. АКШ сугышка керер дигән өмет тормышка ашмады. Рузвельт Стенка Разинның тәвәккәллеге белән бөтенләй аерылып тормады. Аннары андый көчләр Америкага каршы барырлар иде.
  Рәсәй гаскәрләре Африка һәм Азия буйлап маршларда алга киттеләр, дошман гаскәрләренә караганда, проблемалар һәм элемтә тармагыннан күбрәк проблемалар килеп чыкты. Бигрәк тә Африкада юлларның булмавы да йогынты ясады. Ләкин рус солдаты батырлык һәм стоик яктан барлык авырлыкларны җиңә.
  Немецлар авырлыкны Африкага гына күчерә ала. Гибралтарда алга бару Франконың каты каршылыгы аркасында тоткарланды. Без көчләрне диңгез аша күчерергә тиеш идек. Рәсәйләр Африка, Мисыр аша үтте, һәм алар өчен бу җиңелрәк. Италия шулай ук кулга ала алган бар нәрсәне дә кулга ала, һәм бу очракта Муссолини боа конструкторы кулында.
  Метрополиска төшү үзе 1940-нчы елда булмаган. Airава сугышында, беренче чиратта, Россиянең пассивлыгы аркасында, Британия исән калды. Ләкин әйтергә кирәк, акыллы патша Владимир Кириллович Британиянең вакытыннан алда капитуляцияләнүен теләмәгән, ләкин рациональ рәвештә аның Азия һәм Африка колонияләрен яулап алырга теләгән.
  Британия кая барачак? Аның резервлары юк, колонияләр һәм чималсыз - аның егылуы вакыт таләп итә.
  1941 елның кышында һәм мартында, Россия гаскәрләре, ниһаять, Көньяк Африка Республикасына барып җиттеләр һәм соңгы Африка Доминионын җиңделәр. Британиялеләрнең Мадагаскарда утырырга омтылуы да уңышсыз булды, һәм 1941 елның маенда төшү җиңү белән десант ясалды.
  Япония сугышта Россия ягында сугышты, һәм Тын океанда нәрсәдер кулга алуга иреште. 1941 елның җәе Британия метрополисына каршы зур һава һөҗүме чоры иде.
  Россия һәм Германия авиациясе Лондонга һәм Инглиз Империясенең башка шәһәрләренә һөҗүм иттеләр. 8 ноябрьдә, Мюнхен пущының юбилее, төшү ниһаять булды.
  Сугыш уналты көн дәвам итте һәм Россия һәм Германия гаскәрләре өчен җиңү белән тәмамланды.
  Бу, чынлыкта, Икенче бөтендөнья сугышын тәмамлады. Чын вакыйгага караганда азрак канлы һәм озын булып чыкты. Бу Россия милкен бик нык ныгытты һәм киңәйтте. Бигрәк тә Африка һәм Азиядә.
  Чагыштырмача тыныч чор килеп чыкты. Россия һәм Германия үзләренең территориаль казанышларын үзләштерделәр. Өченче Рейх кертте: Бельгия, Голландия, Франциянең яртысы диярлек, шулай ук Марокко, Алжир өлеше һәм үзәк мал-мөлкәт. Дөрес, Франконың позициясе һәм Гитлерның ниндидер карарсызлыгы аркасында, немецларның Франциянең Экваториаль милкенә керергә вакыты калмады, һәм алар Россия гаскәрләренә төштеләр.
  Шуңа да карамастан, Германия әле дә үз территориясеннән артып, яхшы Африка җирләрен алды. Өченче Рейх җирләренең мәйданы, Европа сатып алуларын исәпкә алып, өч тапкырга күбрәк. Әгәр дә без 1937 елдан башлап Австрияне, Судетенландны һәм Чехияне саклаучы итеп исәпкә алсак, дүрт тапкыр.
  Шулай итеп, немецлар үзләштерергә, үзләштерергә һәм үзләштерергә җитәрлек иде. Моннан тыш, Россия үзенең колониаль милкен киңәйтте, һәм боларның барысын да контрольдә тота алмады.
  Italyәм Италия бик күп нәрсә алды: мәсәлән, Судан, Сомали, Уганда һәм башка сатып алулар, аеруча Тунис.
  Шулай итеп, хәзерге вакытта дөньяны яңадан карау тәмамланды. Ләкин алар әйтүенчә, вакыт узу белән амбицияләр үзләрен күрсәтә башлый.
  АКШ атом проектында җитди эшли башламады. Фашист Германиядә һәм Рәсәйдә дә мөнәсәбәт салкын булып чыкты. Япония аны тартып чыгарырлык дәрәҗәдә үсеш алмаган, һәм Британия һәм Франция өченче Рейх һәм Россиянең вассаль илләренә әверелгән.
  Шулай итеп, атом коралының күренеше берникадәр вакытка тоткарланды.
  Ләкин алгарыш, әлбәттә. Физиклар эшли, лаборатория экспериментлары кебек теория үсә. Ләкин атом проектына дәүләт ихтыяры кирәк. Патша Рәсәйнең үз территориясен киңәйтү белән бәйле бик күп борчулары һәм чыгымнары бар иде. Ләкин Гитлер ни өчендер атом программасының мондый идеяларына карата ачуын чыгарды һәм атом проекты күп акча сарыф итәр дип ышанды.
  Моннан тыш, Россиянең җир армиясе һәм авиациясе дөньяда иң көчле һәм иң күп иде, һәм диңгез флоты да үсә иде, аеруча икътисади үсеш аркасында.
  Патша генераллары һәм маршаллары танк төзелешен, самолетлар, самолетлар һәм корабльләр төзүне өстен күрделәр. Нигә аларга атом бомбалары турында әкиятләр кирәк? Ягъни, немецлар да, руслар да бу проблемага битараф булдылар.
  Моннан тыш, якын киләчәктә энергия ресурслары турында борчылмас өчен чимал җитәрлек иде.
  Шулай итеп, Пентагон һәм Ак Йортның бөтен салкынлыгына карамастан, инициатива үз теләге белән АКШка бирелде. Моннан тыш, бу урыслар яки немецлар алга китәрләр һәм Яңа Дөньяга басым ясарлар дип курку гына түгел, икътисадка да.
  Азия, Африка һәм Якын Көнчыгыштан нефть алу мөмкинлеген югалтып, АКШның Техаста, Флоридада үз скважиналары бар һәм Аляскада үсеш башлый.
  Ләкин АКШ халкы арта иде. Россиядә иммиграция төшенкелеккә бирелмәде, һәм халык тиз артуын дәвам итте. Кара һәм гарәпләргә аеруча АКШка китәргә рөхсәт иттеләр.
  Америка икътисады да үсә иде, машиналар саны арта барды.
  Nuclearәм эзләү атом ягулыгын һәм гаять зур энергия бирә ала торган атом реакциясен эзли башлады.
  Икенче бөтендөнья сугышы беткәннән ун ел үтте. Гитлер Германиясенең яңа коралы булган: диск самолетлары гаять зур тизлектә оча гына түгел, ә кечкенә кораллы уттан сакланып кала алырлык диярлек.
  Моннан тыш, немецлар орбита өстендә ясалма иярчен җибәрергә өлгерделәр, иң мөһиме - 1951 елның июнендә космоска беренче кеше.
  Патша Россиясе бераз соңга калды, һәм тулы уңышны агымдагы елның августында гына алды. Шул ук елда фашист Италиядә үзгәрешләр булды. Jлий arезар титулына дәгъва итүче Бенедито Муссолини үлде. Гомумән, Италия диктаторы идарә итүдә уңышлы булды. Африкадагы, шул исәптән Эфиопиядәге яулап алуларны исәпкә алып, Италия идарә иткән территория аның идарә итүе вакытында өч ярым тапкыр диярлек үсә. Моннан тыш, Европада Бенедито Тулон белән бергә Франциянең бер өлешен кисәргә өлгерде .
  Ләкин алар аңа Албания һәм Грециягә барырга рөхсәт итмәделәр - бу Россия Империясе тәэсире өлкәсендәге территорияләр.
  Бенедито, әлбәттә, бөек һәм җиңүче дип аталырга мөмкин, гәрчә Италия армиясе аның эксплуатациясе белән артык балкып тормаса да. Ләкин улы һәм варисы үзен әтисеннән начаррак санамады.
  195әм ул 1951 елның көзен алып, Албаниягә һәм Грециягә бәреп керде ... Шуңа күрә бөтен зур сугышлар кинәт башлана дип әйтәләр.
  Өченче Владимир моңа бик шат иде. Италиянең Африкадагы милке зур, хәтта Германиянекеннән дә зуррак. Алайса, ни өчен аларны алмаска?
  Рәсәй гаскәрләре 1951 елның 7 ноябрендә Эфиопиягә, Ливиягә һәм Суданга һөҗүм итә башладылар. Рәсәй бүлекчәләре Италия көчләренә караганда көчлерәк, күп һәм сугышка әзер.
  Шуңа күрә алар тиз арада макарон армиясен юк итә башладылар ... Ләкин беркем дә кисәтмичә, Адольф Гитлер Муссолини мл.
  Карасаң да, көтелмәгән нәрсә юк иде.
  Германия Беренче бөтендөнья сугышында Россиягә оттырды һәм Россиянең иң зур территориясен югалтты. Әгәр дә немецлар Көнбатышта югалтканнарын кызыксыну белән кире кайтара алсалар, Көнчыгышта, дөресен әйткәндә, алар бернәрсә дә калмады.
  Шуңа күрә Гитлер үзенең яңа коралларына, аеруча дискотекаларга һәм очучы казаннарга ышанды. Моннан тыш, Фюхер бу юлы Беренче бөтендөнья сугышына караганда Россия белән көрәшү җиңелрәк, чөнки Германия һәм Италия компанияне икенче фронтсыз алып барачак.
  Хисаплау шулай ук ясалды, Япония, руслар белән рәнҗетелгән, Ерак Көнчыгыштагы сугышка керәчәк һәм анда дошманны бәйли. Бәлки Португалия һәм Испания Британия һәм Франция кебек коалициягә кушылырлар? Алар Германиягә Россиягә караганда күпкә якынрак. Кайбер өметләр АКШка салынган!
  Моннан тыш, Америка гаҗәеп диңгез флоты төзеде, күп очкычлар йөртүче һәм танк паркын модернизацияләде - иске дөнья армиясе машиналары саны һәм сыйфаты буенча түбән булса да.
  Патша Россиясендәге социаль система автократик һәм абсолют монархия булып кала. Патша һәм Бөтен Императорның тулы көче булган: башкаручы, закон чыгару һәм суд. Парламент юк иде. Император тарафыннан билгеләнгән Дәүләт Советы бар иде, ләкин аның консультация хокуклары гына бар иде. Патша үзе законнар, шулай ук указлар чыгарган. Аның шулай ук үтерү һәм гафу итү хокукы бар иде, әлбәттә, суд процессы да. Жюри утырышлары Николай II үтерелгәннән соң юкка чыгарылды, шулай итеп суд системасы патша яки император билгеләгән түрәләр тарафыннан билгеләнде һәм алынды.
  Бу системаның өстенлекләре дә, кимчелекләре дә бар иде. Бер яктан, император теге яки бу проблеманы бернинди бәхәсләр һәм килешүләрсез тиз чишә алыр иде, ә икенче яктан, хакимиятнең артык туплануы инициативаны бастырды һәм бюрократиягә зур мөмкинлекләр бирде. Ул төрле фаворитлар һәм фаворитлар тудырды. Владимир артык икейөзлелек һәм никах тугрылыгы белән аерылып тормады. Гәрчә хатын-кызлар аның сәясәтенә зур йогынты ясамаса да.
  Танк төзелеше өлкәсендә патша Россиясендә бик көчле һәм авыр машиналар бар иде. Ләкин, Африкадагы сугыш операцияләре тәҗрибәсе шуны күрсәтте: танкның йөртү эше бик мөһим. Нәтиҗәдә, төп Россия танкы кырык биш тоннадан артмады. Күбрәк авырлык, хәтта киң юллар белән дә, илара сәләт белән проблемалар тудырды.
  Патша авыр танкларны яраткан, ләкин аның киңәшчеләре императорны аларны күпләп җитештерүдән баш тарткан. Ләкин алтмыш тонналы машина ике мең данәдә бар иде. Иң популяр танк, "Николай" - 3, алтмыш өч меңдә җитештерелгән.
  Машинаның авырлыгы кырык биш тонна, мылтыкның калибры 122 миллиметр. Фронталь корал ике йөз миллиметр, арткы һәм яклары 120 миллиметр, макеты классик.
  Гитлер авыр машиналар белән җитди кызыксынды. Iәм мин җитештерү танкындагы Николайдан өстенрәк булырга теләдем. Немец машинасы авырлыгы 75 тоннага кадәр шеште, һәм бу инде чик иде, чөнки зур массаны тимер юл линиясе аша йөртү бик авыр иде.
  Немец машинасы 128 мм корал белән коралланган, фронталь бронь 250 мм, ян һәм арткы кораллары 180 булган. Таблицасы шулай ук классик коралга якын.
  Сан буенча, немец танкы Совет танкыннан өч тапкыр түбән иде. Бик авыр машиналар куллану кыенлыклары турында әйтмичә.
  Ләкин, Россия җиһазлары киң мәйданнарга таралган, һәм фронтның Европа секторында транспорт һәм пехота саны буенча тигезлек бар. Гомумән алганда, Россия армиясе немец гаскәрләренә караганда күпкә күбрәк. Рәсәйнең саны бик зур: ул Indiaиндстан, Китай, Африканың күпчелек өлеше, Якын Көнчыгыш, Фарсы, Индохина һәм башкаларны үз эченә ала.
  Әлбәттә, Гитлерның патша Россиясенә һөҗүм итү карары, хәтта аның ягында Япония һәм Италия булуын, һәм, бәлки, Франция һәм Британияне исәпкә алып, бу бик зур уен. Ләкин Fuhrer - зур авантюрист.
  Әйтергә кирәк, Өченче Рейх белән шундый зур өметләр баглаган диск самолетлары практикада бик эффектив түгел. Көчле ламинар реактив ясау ягулыкның зур кулланылышына китерде, һәм очу казаннарының очыш вакыты чагыштырмача кыска булып чыкты. Шуңа күрә алар аеруча мөһим булмаган ераклыктагы зур тизлекне исәпкә алып эш итә алалар. Моннан тыш, ламинар агым дискны кечкенә куллардан саклаган, ләкин үз чиратында очучы тәлинкәдән атуны булдырмаган.
  Шуңа күрә немецлар радио белән идарә ителә торган ракеталарны үз дискларыннан, аннары тар почмакта яки ламинар агымны сүндереп кенә ташлый алалар, ләкин шул ук вакытта зәгыйфьләнәләр.
  Ләкин, ничек кенә булмасын, Гитлер Россиягә һөҗүм итәргә булды һәм карточкаларын уйнады. Моннан тыш, фашист Италия җиңелсә, аңа да һөҗүм итәрләр дип курка. Аның мыеклары булган һәм беркемгә дә ышанмаган.
  Башта нацистлар һөҗүмнең көтелмәгәнлеге һәм аларның гаскәрләрен яхшырак оештыру аркасында уңышка ирештеләр. Ләкин һөҗүм вакыты начар сайланды. Кар ява башлады һәм танклар сикерде. Фриц Польшаның бер өлешен, шул исәптән Краковны яулап ала алыр иде, ләкин Варшава янында калды.
  Россия хәрби машинасы әйләнде ... Япония, Фюрер көткәнчә, сугышка керде, ләкин аның флоты Россия Тын океан флотыннан өстен түгел иде, һәм сугышлар якынча тигез иде. Japanәм Япония үзенең җир көчләрен Көнбатыш операция театрыннан читкә алып китмәде диярлек. Моннан тыш, самурайлар санда да, сыйфатта да һавада урыслардан түбән иде. Кояш чыга торган җир берничә кечкенә утрауны гына яулап алды.
  Игътибарлы Франко һәм Салазар сугышка керергә ашыкмады. Россия бик көчле дошман. Без карарга һәм көтәргә тиеш. Чын тарихта, Франко Икенче бөтендөнья сугышы вакытында фашист волонтерларының зәңгәр дивизиясен җибәрү белән чикләнде.
  Хәзер Африкада хакимият балансы аеруча тигез түгел иде.
  Италия караңгы континентта тиз арада мал-мөлкәтен югалтты.
  1952 елның язында патша армиясе Көнчыгыш Пруссиягә һөҗүм ясый һәм дошманның саклауларын тирәнтен үтеп чыга ала. Фашистларга Конигсбергта патша армиясенең алга китүен ташлау авыр булды, ләкин император гаскәрләре Судетенландта һәм Краковта алга бара башладылар.
  Рәсәйнең танклары авыррак, ләкин азрак дошман белән көрәшергә сәләтле булып чыкты. Россия генераллары җитәкчелегендәге Кытай дивизияләре дә яхшы чыгыш ясады.
  Немецлар Краковтан китәргә мәҗбүр булдылар ... Аннары, әйләнә-тирә куркынычы аркасында, алар Вистуладан Одерга таба чигенә башладылар.
  , К, бу Фухер көткән сугыш барышы түгел иде. Ләкин бу минем үз гаебем. Моннан тыш, французлар һәм британиялеләр, фашист оккупациясен исләп, Фухрер өчен үләргә бөтенләй омтылмады. Шуңа күрә тулыландыру өзелде, вассаль илләр вак-төяк утырырга теләделәр.
  Иң начары фронттагы немецлар өчен китте.
  Кышка немецлар Африкадагы бөтен мал-мөлкәтен югалттылар. Кыш вакытында, язга кадәр, алар Одерга бөтенләй чигенделәр. Рәсәй гаскәрләре Праганы һәм Судетенландны азат иттеләр һәм Венага якынлаштылар. Моннан тыш, алар Италияне җиңделәр һәм Рим, Неаполь һәм Сицилияне яулап алдылар. Шуңа күрә 1953 елның язы нацистлар өчен яхшы нәрсә вәгъдә итмәде. Ләкин, 1953 елның 8 апрелендә Гитлер кинәт үлә. Яңа Германия җитәкчелеге тынычлык сорый.
  Владимир Кириллович Романов юмарт ризалашты. Ләкин немецлар моның өчен бик кыйммәт түләделәр. Яңа чик хәзер Одер аша үтте: Бельгия, Голландия, һәм Дания суверенитет алды, ләкин Россия Империясенең вассаль дәүләте кысаларында. Франция элек югалган әйберләрен кире кайтарды, ләкин Россиягә тагын да бәйләнешле булды.
  Италия һәм Германия бөтен колонияләрен югалттылар, алар хәзер патша таҗы милкенә әйләнде. Италия үзе дә Россия вассалы статусын алды, һәм Сицилия белән Сардиния турыдан-туры Владимир III империясенә керделәр.
  Германия шулай ук күпчелек бәйсезлеген югалтты һәм зур компенсацияләр түләде.
  Япония шулай ук үз территориясеннән кала бөтен мал-мөлкәтен югалтты һәм вассаль дәүләт булырга мәҗбүр булды. Патша Владимир Кириллович Романов шулай ук Япония императоры исемен алды.
  Әлбәттә, Австралиянең элек Кояш иленә караган өлеше дә Россия контроле астында.
  1953 елның августында АКШ ниһаять атом бомбасын сынады. Сигез елдан соң атом җене шешәдән чыкты. Anyәрхәлдә, алгарышны туктатып булмый. Атом бомбасы күренеше котылгысыз. Иң экстремаль сценарийда, атом коралы чынбарлыкка караганда максималь егерме елдан соң барлыкка килергә мөмкин.
  Бераз тоткарлану белән, патша хакимияте үз җавапларын үстерә башлады.
  Әлегә АКШ шундый көчле империя белән сугышка барырга карар итә алмады. Моннан тыш, Россиянең төп сәнәгать һәм икътисади үзәкләренә чит илләрдән барып җитү бик җиңел түгел.
  Nuclearәм атом корылмалары җитештерү өчен вакыт та, акча да кирәк иде! АКШның акчасы бар иде, ләкин вакыт бетте. Патша Россиясе, ресурслары һәм көчле интеллектуаль потенциалы белән, бу өлкәдәге аерманы бик тиз каплады. 1956-нчы елда Владимир III-дә атом бомбасы барлыкка килде.
  Халык һәм ресурслар буенча Россиядән шактый түбән, капиталистик һәм демократик АКШ акрынлап быргы карталарын югалтты.
  Аларның бердәнбер эше - атом коралын тыю өчен куллану һәм патша Россиясен эчтән җимерергә тырышу. Ләкин әлегә кадәр алар уңышка ирешә алмады.
  Владимир Кирилловичның беренче хатыныннан ир-ат токымнары калмады , һәм ул кабат өйләнде. Heәм ул варисны тудырды, аны Джордж дип атады.
  Патша Россия космосны киңәйтте. 1959-нчы елда Айга пилотлы очыш америкалыларга караганда бер ел алдарак булган. Аннары 1971 елда Марска. Альтернатив дөнья чынбарлыкка караганда куркынычсызрак булып китте.
  1975 елда кеше Венерага төште. 1980 елда Меркурийда. 1981 елда upпитер иярченнәренең берсендә. 1992әм 1992-нче елда, Владимир Кириллович Романов үлемендә, Россия космонавты горурланып Плутонга аяк басты.
  Джордж таҗны унсигез яшендә мирас итеп алды. Гомумән алганда, без әйтә алабыз, Өченче, Бөек Владимир үзенең 54 еллык идарә итүен бик уңышлы үткәрде. Аннары Романовлар династиясе дәвам итте.
  
  
  
  НИХОЛАС ИКЕНЧЕ СОРАУЛАРНЫ! ИКЕНЧЕ!
  Әйтик, патша Александр Өченче, киресенчә, алданрак үлгән: 1987 елда Ленинның олы абыйсы: Александр тарафыннан оештырылган үтерүдән.
  Бу тагын да начаррак булыр иде. Ләкин алай түгел. Николай II алданрак патша булган, һәм иртәрәк өйләнгән: нәрсәдер булса, улын тәхеткә утырту өчен. Ләкин аның хатыны башка, варис сәламәт, һәм Распутин, әлбәттә, юк. Шулай итеп, башта, гомумән, реаль тарихтагы кебек: TRANSIB төзелә, икътисад үсә - Кытайга киңәю. Дөрес, кораблар Балтыйк диңгезендә бер ел элек төзелә. Витте финанс генийының элегрәк күтәрелүе аркасында бераз күтәрелү.
  Япония белән сугыш бик яхшы башланмады, ләкин Варяг кача алды, һәм адмирал Макаров үлмәде. Повесть бераз үзгәрде, һәм барсы да башкача бара. Ләкин реаль тарихта, Варягка качарга аз гына вакыт калды, һәм Адмирал Макаровның үлеме гадәттә очраклы һәм мөгаен.
  Адмирал Макаров җитәкчелегендәге Россия флоты бик оста эшләде һәм Япония корабларын батырды. Аннары, ике япон сугыш корабы көзгегә шартлагач, Макаров самурайларга һөҗүм итте һәм тагын дистә ярым кораб батты.
  Ягъни барысы да яхшы үтте. Япония диңгездә өстенлеген югалтты.
  Ләкин җирдә самурайлар зәгыйфь булып чыкты. Куропаткин японнарның алга бару омтылышларын кире какты һәм аларга зур зыян китерде. Ләкин ул бик тәвәккәл эш итмәде. Ләкин тиздән Россия кораблары Балтыйк диңгезеннән килеп җиттеләр, һәм ниһаять, Макаров барлык суларны контрольдә тотты.
  Урыслар хәтта Тайваньга, аннары Курил кырына гаскәрләр куя башладылар.
  Теодор Рузвельт катнашканчы һәм медиация тәкъдим иткәнче. Россия Манчурия, Корея, Монголия, Курил чылбыры һәм Тайваньны алды.
  Желтороссия дә пәйда булды. Шулай итеп яңа империя барлыкка килде.
  Ләкин патша әле артык әдәпсез булып китмәгән. 1914 елда Икенче бөтендөнья сугышы башлана. Россия бу сугышка яхшырак әзерләнгән: икътисад көчлерәк, территория һәм халык саны зуррак, һәм бу юлда уйлар юк. Моннан тыш, тәртипсезлекләр һәм революция дип аталган рецессия булмады.
  Беренче бөтендөнья сугышы төрле дәрәҗәдә уңышка иреште. Россия генералларының хаталары һәм уңышлары бар иде. Ләкин 1915-нче елда немецлар азрак уңышка ирешә алды, чөнки патша армиясе зуррак һәм яхшырак тәэмин ителде. Ләкин һаман да Рәсәй Польша һәм Галисиянең яртысын югалтты. Ләкин немецлар Беларусиягә һәм Балтыйк буе илләренә керә алмады - алгы сызык Вистула аша үтте.
  XVI елда патша армиясе Австрия һәм Төркиягә каршы зур уңышларга иреште. Османлылар тулысынча җиңелделәр. Австриялеләр Пржемысл белән Краковны яулап алган кебек. Германия курка. '17 язында, урыслар Истанбулны алдылар. Австрия һәм Германиягә каршы җәйге һөҗүм вакытында патша Россиясе дә зур уңышларга иреште. Theәм көздә, патша гаскәрләре Одерга килеп җиткәч, Германия капитуляция ясады. Австрия-Венгрия һәм Төркия бүленеше иярде. Россия Кече Азияне, төньяк Иракны һәм Истанбулны кабул итте. Галисия, Буковина, Чехословакия һәм Венгрия патшалыгы һәм Краков. Өстәвенә Данциг, Көнчыгыш Пруссия өлеше, Клайпеда өлкәсе. Шулай итеп, Россия күп тапкырлар ныгыды. Германия шулай ук зур компенсацияләр түләде.
  Патша Николай II барысын да, барысын да алырга ашыкмады. Ләкин руслар, Британия һәм Французлар Согуд ярымутравын бүлделәр. Аннары Британия һәм Рәсәйләр Иранны да, Афганистанны да бүлделәр. Дөньяны яңадан карау тәмамланды.
  1929 елга кадәр, Бөек Депрессия башланганчы, бөтен дөнья күтәрелә иде. 1931 елда Япония Россиягә каршы сугыш башлый. Itәм ул тиз җиңелде һәм бөтен Тын океан милке белән бергә басып алынды. Аннары референдум һәм Россиягә кертү килде.
  Бөек депрессия белән капланган Британия, Франция һәм АКШның зәгыйфьләнүеннән файдаланып, патша Николай II Кытайны яулап алу өчен сугыш алып барган. Бу аның зур җиңүе булды.
  Руслаштыруны берникадәр тизләтү өчен, Николай II уйланмаган карар кабул итте - ул рәсми рәвештә Россиядә күпхатынлылыкны кертте - православие чиркәвенең теологиясен һәм догмаларын үзгәртте. Менә шулай реформа кабул ителде.
  Патша үзен икенче хатын алды. Урысларны чит ил кешеләренә өйләнергә һәм күп балалары булырга өндәделәр. Зур Кытай шулай ук руслаштырылырга тиеш иде. Моның өчен иң яхшы ысул нинди? Кытай хатын-кызларына өйләнегез!
  Германиядә Гитлер хакимияткә килмәде. Бу хикәядә аңа бераз җитмәгән. Бик экстремист. Төп ачуланучы Эфиопияне яулап алган фашист Муссолини иде. Яңа arезарь һәм Троян булырга хыяллану берсенә әйләнде.
  1937 елның маенда Россия белән Италия арасында сугыш башланды. Шулай итеп, Муссолини үз-үзенә кул салу булып чыкты. Рәсәй гаскәрләре ике ай эчендә бөтен Италияне, тагын өчтә дәүләтнең барлык колонияләрен яулап алдылар. Патша Рәсәйенә ниһаять Румыния һәм ugгославия, ә бераз соңрак Болгария керде. Территорияләрне аннексияләүне тәмамлагач. 1939 елның көзендә Николай II үлде. Аның варисы, бөтенләй сәламәт Алексей II яңа патша булды.
  Бу очракта, Николай II илле ике ел патшалык итте - Иван Грозный нәтиҗәләрен узып. Аның идарә итүе Россия тарихында иң уңышлы булып чыкты, һәм аның яулап алулары рекордлы иде. Бер патша да андый әйберне беркайчан да яулап алмаган. Рәсәй, ниһаять, Кытайда урнашты, һәм бар яктан да ныгыды.
  Ләкин, Икенче Алексей җитәкчелегендә, озак тынычлык чоры башланды. Франция, Британия һәм АКШ сугыш теләмәгән. Ләкин Германия коралсызландырылды, көче юк иде. Шуңа күрә тынычлык килеп чыкты.
  Колониаль империяләр яшәвен дәвам иттеләр. Россия иң зур ил булып калды, ләкин Британия рәсми рәвештә икенче көч иде һәм патша империясеннән бераз түбән иде. Ләкин, Австралия, Көньяк Африка һәм Канада мөстәкыйль диярлек иде. Indiaиндстанда ... 1968-нче елда Indiaиндстанда зур күтәрелеш башланды һәм ике ел сугыштан соң Британиялеләр куылды. Ләкин патша армиясе Indianиндстан территориясенә керде һәм протестларны бастырды. Аннан соң Британия бу колонияне югалтты һәм Россия аны яулап алды. Озакламый Россия шулай ук Иранның көньягын алды.
  1969-нчы елда Алексейдан соң тәхет өченче Николай мирас итеп алынган. Патша империясе көчәя барган. Шуңа күрә Франция 1979-нчы елда Индохина һәм Таиланд белән идарә итүен югалта. Анда патша гаскәрләре дә килде.
  Сиксәненче һәм туксанынчы елларда Африка патша Россиясе кул астында. 2001 елдан соң, Алексейның дүртенче улы Питер Россия тәхетенә менде.
  Патша Россиясе бу вакытта бөтен Африканы, Азияне үзләштерде һәм бүтән илләрнең, шул исәптән Индонезиянең колонияләрен яулап алды. Ләкин, әлбәттә, Австралиягә каршы бармады.
  Тынычлык чоры килде. АКШ, Британия һәм Франциянең атом коралы, Германиянең икътисади көче бар иде. Россиянең икътисади көче, атом коралы, дөньяда иң зур армия һәм халык бар. Stillәм парламентсыз абсолют автократик монархия. Американнар, икенче держава, хәтта супер держава булып, моны Россиягә дәгъва иттеләр.
  Ләкин, демократиянең булмавы алгарыш үсешенә бөтенләй комачауламады. Аерым алганда, 1943-нче елда, патша Россиясендә беренче кеше космоска очты. 1961 елда айга. Марска очыш 1974-нче елда булган. 2000 елга Кояш системасының барлык планеталары диярлек булган. Йолдызларга зур экспедиция әзерләнә иде. Ул 2018-нче елда старт алды һәм Альфа Кентаврига кайтты.
  Шуңа күрә патшалык фәнгә бөтенләй хәрәкәт итәргә комачауламаган. Романовлар династиясенең дүртенче Питеры хәтта мәгърифәтле абсолютизмның яхшырак булуын игълан итте.
  Бигрәк тә Дональд Трамп хакимиятен гел тетрәндергән җәнҗаллар фонында.
  Николай II әле дә барлык чорларның һәм халыкларның иң бөек патшасы булып саналган. Патша Россиясе атта һәм дөнья гегемонында. Читләр һәм колонияләр әкренләп руслаша бара. Империя көчәя бара. Бөтен дөнья яхшырак урынга әйләнде.
  Ни өчен? Регицид өчен үтерелгән Ленинның абыйсы Александр Ульяновка рәхмәт. Ленин үзе чит илдә калды. Ул Уэльс белән танышты һәм шулай ук фәнни фантастика язу белән кызыксынды, шуннан ул бик бай булды һәм исем ясады. Шулай итеп ул танылган, танылган һәм танылган булып, күп телләргә тәрҗемә ителгән. Сталин туберкулез аркасында төрмәдә үлде һәм, гомумән алганда, белгечләргә генә билгеле иде. Троцкий тиздән революцион чараларда катнаша һәм рәсми булып яхшы карьера ясый, шәхси киңәшче һәм министр урынбасары дәрәҗәсенә күтәрелә. Вознесенский патша вакытында министр булды һәм күп нәрсәгә иреште. Хрущев кечкенә кибетче булып калды һәм дан казанмады. Брежнев полковник дәрәҗәсенә күтәрелде. Андропов полициядә хезмәт итә һәм полковник була. Горбачев төп бизнесмен һәм шоумен булды. Ельцин кибетче булып кала. Путин яшерен полициядә полковник дәрәҗәсенә күтәрелде һәм намус белән отставкага китте. Медведев - кечкенә түрә. Жириновский, газетага нигез салучы, шоумен. Зюганов патшага каршы җир астында эшләргә тырышты. Ул төрмәгә хөкем ителде, аннары яшерен полиция өчен информатор булды. Ул капитан дәрәҗәсе белән отставкага китте. Жуков майор дәрәҗәсенә күтәрелде. Васильевский генерал-лейтенант, Шапошников генерал-лейтенант булды. Колчак зур адмирал һәм күп заказ иясе. Макаров шулай ук Беренче бөтендөнья сугышында катнашкан зур адмирал булды. Ләкин, беренчесендә түгел, ә бердәнбер бөтендөнья сугышы, чөнки икенче бөтендөнья сугышы булмаган. Ул дан казанды ... Брусилов кыр маршалы һәм Беренче Чакырылган Санкт-Андрей ордены иясе булды. Деникин, Врангел, Корнилов һәм Куропаткин кыр маршаллары булдылар.
  Theәм патшалар астында тормыш яхшы иде. Йөз елдан артык бәяләр артмады. Rubәм рубльнең тотрыклы алтын ярдәме 0,77 грамм иде. Күпчелек халыклар патша астында яхшы яшәгәннәр.
  Everyoneәркемнең тигез хокуклары бар иде һәм күпләр үзләрен руслар, хәтта африкалылар дип атадылар. Патша җитәкчелегендә барысы өчен дә әйбәт бара иде. Православие диненнән булмаган яһүдләр өчен генә яшәү урыны калган. Ләкин алар азайды.
  Патша вакытында кайбер проблемалар булган. Аларның берсе, туучылар саны һәм үлүчеләр саны аз булуга китерде. Ләкин бу космосны киңәйтү аша чишелергә тиеш иде. Моннан тыш, фән һәм авыл хуҗалыгын үстерү ачлык проблемасын чишәргә мөмкинлек бирде. Барысы өчен дә ризык җитәрлек иде. Ләкин империядә халык саны елына өч проценттан артыграк. Бу киләчәктә проблема тудырды.
  Патша хакимияте космосны киңәйтүдә чыгу юлын тапты. Бу акыллы тоелды. Newәм яңа йолдызлар төзелде һәм суперлуминаль тизлектә тикшеренүләр үткәрелде.
  
  
  
  АЛЕКСАНДРНЫIF ИЛЛЕ ЕЛ ӨЧ - БӨЕК!
  1866-нчы елда Александр II-не үтерү омтылышы уңышлы булды. Нәтиҗәдә, азат итүче патша үлде. Өченче Александр тәхеткә менде. Өстенлеге шунда: аларның Аляска сатырга вакыты юк, һәм яңа Россия императоры бернинди җирләрдән дә баш тартырга теләмәгән. Алар ерак булса да, бик кыйммәт булмаса да.
  Моннан тыш, Себергә Владивостокка юл төзелеше моннан алдарак башланган. Бу Чукоткага барып җитәргә тиеш иде!
  Патша Александр Өченче көчле, хәлиткеч, көчле ихтыярлы, сәламәт һәм физик яктан бик көчле иде. Ул нык кул белән идарә итте, һәм аның астында Россия иң зур чәчәк ату һәм казанышлар чорына керде!
  Шуңа күрә бөек императорның реаль тарихка караганда унбиш ел алдан идарә итә башлавы яхшы!
  Башта, ул революционерлар һәм Народная Воляның барлык протестларын каты бастырды. Аннары ул армия һәм диңгез флотын реформалаштыра башлады. Эшләрне тәртипкә китерү белән.
  Патша күп нәрсәгә иреште. Roadллар, күперләр, заводлар төзелде, һәм ил капитализмны тиз үстерде. Автократияне саклап торганда. Патша хөкүмәте кечкенә сугышлар алып, Centralзәк Азия буйлап хәрәкәт итә һәм анда үзенең йогынтысын киңәйтә.
  1977 елда Төркия белән зур сугыш башланды. Бу реаль тарихка караганда азрак югалтулар белән тагын да яхшырак, тизрәк, җиңде. Скобелевның гениясе анда тулы яктылыкта балкып торды!
  Рәсәй гаскәрләре төрекләрне азрак зыян белән җиңделәр. Алар Истанбулны шунда ук алырга өлгерделәр. Алар анда инглиз отряды алдында килгәннәр. Бу сугыш шулкадәр уңышлы булды ки, патша-рухани Victиңүче Александр дип аталган! Скобелев Россия тарихындагы иң яшь кыр маршалы булды.
  Төрки бүленде. Британиялеләр Мисырны һәм Суданны яулап алдылар. Россия Ирак, Палестина, Сирия һәм Согуд Гарәбстанының бер өлешен, Кече Азияне, бөтен Әрмәнстанны һәм Балканны алды!
  Шулай итеп, бик тиз һәм чагыштырмача җиңел, Өченче Александр зур территорияне яулап алдылар. Heәм ул көньякка таба киңәюен дәвам итте. Иран, Төркмәнстан һәм алга таба Әфганстанга күчү!
  Патша армиясе дә Indiaиндстанга игътибар итә! Британиялеләр сугышырга әзер иде. Россия, Германия, Австрия-Венгрия Франция һәм Британиягә каршы союз барлыкка килде.
  Германия 1992 елда Әтәч Республикасына каршы һөҗүмгә чыкты. Британия Германия һәм Рәсәйгә каршы сугыш игълан итте. Австрия-Венгрия Босния һәм Герцеговинаны яулап, Италиягә һөҗүм иттеләр.
  Россия Indiaиндстанга, һәм Франция милкенә һәм Индохинага каршы кампания башлады. Беренче бөтендөнья сугышы шулай башланды. Ләкин Россия һәм немецлар бергә!
  Россия шулай ук Мисырга һөҗүм итте.
  Патша гаскәрләре, җирле халык ярдәме белән, Indiaиндстан һәм Иранны басып алалар. Алга таба алар Индохинага керәләр. Пруслар кабат французларны җиңәләр һәм Парижны әйләндереп алалар.
  Алга таба, республиканнар бирешүдән баш тарта. Парижга һөҗүм итәләр, зур җимерелә. Немецлар шулай ук Бельгияне дә, Голландияне дә яулап алдылар.
  Британия берникадәр вакыт сугышта. Рәсәй гаскәрләре Мисыр һәм Суданны яулап алалар. Диңгездә сугыш бар. Рәсәй армиясе Африка буйлап хәрәкәт итә. Көньяк Африкага кадәр. Himselfзе өчен колонияләр җыя. Немецлар шулай ук кайбер әйберләрне кулга алалар.
  Ләкин Австрия-Венгрия Италия белән сугышта катнаша. Дөрес, 1894 елда немецлар Австриягә ярдәмгә килә. Theyәм алар Италияне яулап алалар.
  Аннан соң апельсин иле үзара бүленә.
  Сугыш диңгезгә күчә. Менә диңгез командиры Адмирал Макаровның гениясе үзен күрсәтә. Бу бик күп җиңүләргә ирешә. Диңгез хуҗабикәсен капитуляцияләргә мәҗбүр итү.
  Россия Indiaиндстан, Индохина, Африканың күпчелеге, шулай ук Австралия белән идарә итте, аннан Британиялеләрне куып чыгарды. Рәсәй гаскәрләре Британия һәм Канададан киттеләр. Шулай ук анда колония булдыру. Шулай итеп, Британия бөтен колонияләрен диярлек югалтты, һәм Россия аларны яулап алды. Канаданы яулап алу Россия Аляска белән идарә итүне җиңеләйтте. Veryәм бик көчле флотның булуы. Адмирал Макаров һәм Рождественскийның гениясе.
  Хәер, алай гына да түгел. Россия Кытайга таба күченде. Шулай ук бик уңышлы. 1904 елда Япония белән сугыш башланды.
  Ләкин реаль тарихтан аермалы буларак, бу сугыш авыр түгел, ә тиз булды. Моннан тыш, Япония флоты бик зәгыйфь иде, ә Рәсәй, киресенчә, бик көчле иде. Японнарны җиңеп, Россия гаскәрләре Токионы яулап алдылар. Аннары референдум үткәрелде, һәм японнарның күпчелек өлеше Россиягә кушылырга тавыш бирде.
  Патша Александр III яңа җиңү яулады. Аннары Кытайның ирекле мәҗбүри аннексиясе килде. Шулай итеп регионнан соң регион, провинциядән соң провинция. Король империясе бик зур өлешләргә ирешкән. АКШ, Канада һәм Аляска, бөтен Азия, Австрия, Тын океан төбәгеннән. Көньяк Африка һәм Көнбатыш Африкада Германия.
  Моннан тыш Австрия-Венгрия. Мондый зур көч.
  Ләкин, әлбәттә, немецлар һәм австриялеләр күбрәкне теләгәннәр. Франция әле дә Германияне били. Рәсәйне рәнҗеткән Британия дә сугыш тели.
  Кайзер коалиция җыя алды: Испания, Португалия, Германия, Австрия-Венгрия һәм Швеция гигант Россиягә каршы. Немецлар шулай ук Британия белән сугыш вакытында Дания һәм Норвегияне яулап алырга өлгерделәр. Көчле коалиция төзелде.
  Сугыш 1917 елның 1 августында башланды. Александр Өченче үлеп, Николай II тәхеткә утырган вакытта. Хисаплау ясалды, илле бер ел торгызылган Александр Өченче кебек бөек монарх булмаса, Россия, әлбәттә, җиңеләчәк.
  Ләкин Николай II дәвамлы һәм көчле көчкә ия иде. Распутинсыз һәм авыру вариссыз. Шуңа күрә ул коалиция белән көрәшә алыр иде.
  Сугыш башланды ... Немецлар тайфун кебек тапталдылар. Рәсәй гаскәрләре аларны көчле контрактлар белән каршы алдылар. Зур һәм каты көрәш башланды.
  Николай II, гомумән, крепостьлар чылбырына таянып, Германия һәм Австрия отрядларын тулысынча арыды. Аннары ул каршы һөҗүм башлады. Africaәм Африкада, Россия гаскәрләре, дөньядагы беренче җиңел танкларны кулланып, Австрия һәм Алманнарны тулысынча җиңделәр. Алар караңгы континентны чистарттылар.
  Швеция дә, Норвегия дә бик тиз яулап алына.
  Сугыш ел ярым дәвам итте һәм күп санлы һәм көчлерәк танклары булган Россия армиясе белән тәмамланды, бөтен Европаны яулап алды. Аннары Британия егылды. Россия, ниһаять, көнчыгыш ярымшарда өстенлек итте.
  Патша Николай II дә зур җиңүче булды. Тынычлык 1929 елга кадәр, Бөек депрессия башланганчы идарә итә. Гомуми икътисади кризис 1931-нче елда, 1 майда, Россия белән соңгы бөек держава АКШ арасында сугыш башлануга китерде!
  Патша Николай II армиясе Америка чикләренә керде. Көчләр тигез булмаган. Американың танклары юк диярлек һәм начар әзерләнгәннәр. Рәсәй АКШтан күп тапкыр артты. Патша империясе командирлары да яхшырак иде. Шулай итеп сугыш баштан ук бер якка китте. Россия җиңде һәм алга китте. 30 сентябрьдә, Нью-Йорк һәм Вашингтон яулап алынганнан соң, АКШ капитуляция ясады. Шулай итеп, тарихның тагын бер бите борылды. 1934-нче елда Николай II Мексикага һөҗүм итә, аннары Латин Америкасына күтәрелә, Латин дәүләтләрен яулап ала. Соңгы бәйсез Чили республикасы 1936 елның декабрендә җимерелгәнче.
  Шулай итеп, Николай II ниһаять хикәяне тәмамлады. Патша Россиясе planetир планетасының барлык илләрен һәм халыкларын берләштерде.
  1937 елның 7 ноябрендә Earthир планетасының императоры Иң Бөек Николай самолетта егылды. Аның идарә итүе дә бетте. Алесей II патша булды. Сәламәт, яшь варис - утыз өч тирәсе. Аның астында космос киңәюе башланды. Яңа чикләр һәм яңа рейслар. Монархия какшамас иде. Кешелек берләшә һәм киңлекне яулап ала.
  ГЕНЕРАЛИССИМО КОНДРАТЕНКО
  Порт Артур командиры үлде; чын тарихта ул башында яраланды, ләкин фрагментның бер өлеше мигә берничә миллиметр якынрак үтте. Кыскасы, ныгытма биргән хыянәтче үлде һәм аның урынын Порт Артур оборона герое Кондратенко алды.
  Крепостьны саклауны көчәйтү өчен, яңа командир барлык диңгезчеләрне һәм диңгез артиллериясе ярларын язып калдырды, һәм отрядны коралсызландырды, ләкин Артур портын ныгытты.
  Нәтиҗәдә, ныгытма тулысынча сакланган, өстәвенә командир Кондратенконың оста эшләре. Оборона уңышлы үтте. Кондратенко Высокая крепостен вакытында саклауны көчәйтте, японнар аны ала алмады.
  Декабрь азагына самурайлар һөҗүмнәрдән арып беттеләр. Гыйнвар аенда Куропаткинның блокны ачу омтылышы аркасында начарлык килеп чыкты, ләкин бу бик уңышлы булмады.
  Февраль аенда тагын бер һөҗүм булды, һәм ул японнар өчен зур югалтулар белән кире кагылды.
  Оборона вакытында Олег Рыбаченко үзен батыр тотты. Камалыш вакытында бу кабина малайына ун яшь кенә иде. Бала олылар белән сугышты һәм разведка миссияләренә китте.
  Ул үзен бик кыю һәм көрәшүче итеп күрсәтте. Theәм оборона үткәрелде. Хәзер март җитте ... Японнар кабат чигенделәр. Канлы якшәмбе Россиядә булмады, чөнки патша Николай, Артур портының кәефе яхшы булганга, халыкка чыкты. Россия армиясе тулыландырылды, зурайды. Март ахырында японнар алга барырга тырыштылар, ләкин Куропаткин гаскәрләренең сан өстенлеге бик зур иде һәм барлык һөҗүмнәрне кире кактылар.
  Betterәм яхшырак, Генераль аяклар бүлекчәләре Артур портын камап алганнар. Авыр югалтулардан соң японнар артка чигенделәр. Ләкин Куропаткин тагын икеләнде.
  Апрель азагында яңа һөҗүм булды, ләкин ул шулай ук кире кагылды.
  Олег Рыбаченко, бу кыю малай хәтта япон полковнигын да кулга алды, әлбәттә.
  Май башында кечкенә бәрелешләр генә булды, һәм 25 нче Рождественский отряды ниһаять Артур портына керде. Танылган адмирал берьюлы өч океанны кичеп илле бер кораб алып килде!
  Аннан соң оборона ныгытмалар алды. Июнь башында Артур портына соңгы һөҗүм булды. Theөҗүм өметсез һәм аяусыз. Бу японнарга зур югалтулар белән кире кагылды. Патша ниһаять Куропаткинны алып, Линевичны билгеләде . 1905 елның июль урталарында японнар ниһаять җиңелделәр. Порт Артурның бер елдан артык дәвам иткән батырлык оборонасы бетте.
  Кондратенко Беренче Андрей ордены белән бүләкләнде. Fieldәм кыр маршалы дәрәҗәсен алды. Аннары Рождественский отряды Порт Артур белән бергә японнарны диңгездә җиңде. Моннан тыш, адмирал Того үзе сугышта үлде.
  Япония АКШ медиациясе аша Россия белән татулашырга мәҗбүр булды.
  Без Курил утрауларын һәм Тайваньны ташларга тиеш идек. Россия Корея, Манчурия һәм Порт-Артур белән идарә итүне тәэмин итте. Моннан тыш, Япония патша Россиясенә миллиард алтын йен өчен зур компенсация түләде.
  Victoryиңү патша Николай II позициясен ныгытты. Россия үз территорияләрен киңәйтте, һәм Желтороссия Кытай регионнарын ирекле аннексияләү аркасында формалаша башлады. Дәүләт Думасы юк - Россия парламентсыз абсолют монархия булып калды.
  Әлбәттә, җиңү һәм политик тотрыклылык аркасында икътисади үсеш реаль тарихка караганда иртәрәк дәвам итте һәм көчлерәк иде.
  Беренче бөтендөнья сугышы реаль тарихтагы кебек башланды. Ләкин бу Россия өчен уңышлырак иде. Кайсы армия зуррак һәм яхшырак иде, шул исәптән Маршал Кондратенко реформалары ярдәмендә, һәм икътисад көчлерәк иде, һәм патшаның абруе югарырак иде.
  Сугыш бер елдан артык дәвам итте һәм Австрия-Венгрия таркалуы, Османлы империясе һәм Германиянең бирелүе белән тәмамланды. Болгария, аның исен күреп, Сербия һәм Россия ягын алды, әйтерсең, Италия һәм Япония.
  Кыр маршалы Кондратенко иң югары дәрәҗә алды - генералисимо. Heәм ул Суворов кебек барлык заказларга ия булды. Брусилов кыр маршалы булды. Адмирал Колчак, Корнилов һәм Деникин карьера ясадылар. Патша Россиясе үзенә кушылды: Галисия, Буковина , Краков Воеводшип, Познан өлкәсе, Клайпеда. Чехословакия шулай ук Россия империясенә керде. Константинополь белән Кече Азия. Иракның төньягында.
  Барысы да, гомумән, яхшы булып чыкты. Японнар Тыныч океанда Германия колонияләрен Россия белән бүлештеләр.
  Аннары Согуд Гарәбстаны Россия, Франция һәм Британия арасында бүленде. Аннары, кыска сугыштан соң, Россия һәм Британия Иранны бүлделәр.
  Аннары Әфганстан. Дөрес, анда бераз сугыш булды. Британиялеләр башта бик бәхетле булмады.
  Дөнья тотрыклылык һәм чәчәк атты. 1929-нчы елда Бөек депрессия башланганчы. Россия, тиз үсештән соң, кризиска дучар булды.
  1931 елда Япония Рәсәйгә һөҗүм итте, алдагы җиңелүләр өчен үч алырга.
  Ләкин бу юлы ул үз-үзенә кул салу иде. Патша гаскәрләре японнарны җиңделәр. Адмирал Колчак бөтенләй карт түгел, ул Ушаков белән чагыштырырлык үзенең генийын күрсәтте. Кояш чыга торган җир диңгездә тулысынча җиңелде, аннары басып алынды. Моннан соң референдум үткәрелде, анда күпчелек японнар Россиягә кушылу ягында тавыш бирделәр.
  Шулай итеп, патша Николай II Тыныч океанда көчен ныгытты. Россия Кытайга күченүен дәвам итте. Кризис аркасында зәгыйфьләнгән Британия, Франция һәм АКШ Күкләр империясе белән идарә итүгә комачауламады.
  1933 елда Гитлер Германиядә хакимияткә килде. Ул элекке империянең элекке көчен торгыза башлады. Әлбәттә, ул Россия белән бәхәсләшмәскә тырышты.
  Италиядәге Муссолини Россия белән дус иде. Heәм ул тыныч кына Эфиопияне яулап алды, колонияләрен киңәйтте. Өчле Альянс булдыру турында сөйләштеләр.
  Патша Россиясе Англия һәм Франциянең зәгыйфьләнгән барлык колонияләрен яулап алырга теләгән. Немецлар һәм италиялеләр дә аңлашыла. АКШның үз планнары бар иде.
  1937-нче елда Германия Австрия белән берләште, Аншлус җитештерде. 1937 елның ноябрендә Николаевтан икенче самолет егылды. Патшалык бик уңышлы өзелде. Николай II үзенең кырык өч ел идарә итүе вакытында зур уңышларга иреште.
  Алар аны Бөек Николаев дип атадылар! Хәтта Иң Бөек дә, алар Бөек Петрдан югарырак булдылар.
  Николай II вакытында эш көне ун сәгатькә кыскартылды, һәм җиде еллык белем мәҗбүри һәм бушлай булды. Милли уртача хезмәт хакы ай саен 75 сумга җитте, нуль инфляциясе һәм алтынның ярдәме белән. Король валютасы дөньяда иң авыр һәм конвертер булган.
  Россия дөньяда иң зур җир армиясенә ия иде, һәм флот күләме буенча Британиядән дә, АКШтан да узып китте.
  Россия танклары самолетлар кебек дөньяда иң яхшысы иде. Ул вакытта вертолетлар planetир планетасында бердәнбер иде. Иң күп һәм югары сыйфатлы су асты көймәсе паркы. Иң яхшы артиллерия. Телевидение һәм видео өлкәсендә алдынгы технологияләр. Дөньядагы беренче төсле кино патша Россиясендә дә төшерелә башлады. Шул исәптән патша Николайның фотографиягә булган яратуы аркасында.
  Кытайны аннексияләгәннән соң, Россия халык саны буенча дөньяда беренче урында, бөтен колонияләре белән Британияне узып китте.
  Патша Николай II православие реформасын ясады һәм күпхатынлылыкны легальләштерде. Бу акыллы суверен бик күп эш башкарды. Heәм ул төкермәде , эзәрлекләнмәде, Россияне югалтмады, бөек кеше. Фрагментның берничә миллиметр хәрәкәте Россия тарихына шундый йогынты ясады. Тарихта очраклы очраклар юк диләр! Менә шулай була. Моны Николай II дә, Генералисимо Кондратенко феномены да күрсәтте.
  Ләкин патша Николай үлеменнән соң вакытлыча сикерү булды. Беренчедән, монарх Алексей II таҗга кадәр үлгән. Аннары тагын бер варис Кирилл Владимирович Романов та үлде. Владимир III тәхеткә 1938 елда күтәрелде. Патша яшь, ләкин гадәттә ахмак түгел һәм бик көчле ихтыярлы һәм амбицияле.
  Ул бизнеска төште! Россия, Италия, Германия, Британия, Франция һәм киләчәктә АКШка каршы. Монда, әлбәттә, Өчле Альянс күпкә көчлерәк.
  1940 елның маенда Германия Франция, Бельгия, Голландия һәм Британиягә һөҗүм итә. Россия Франция, Инглиз һәм Голландия колонияләренә һөҗүм итте. Территорияләрне берсүзсез тартып алу башланды.
  Британия һәм Французлар Россия армиясенә каршы тора алмады. Ай ярым эчендә немецлар Франция, Бельгия һәм Голландияне җиңәргә мәҗбүр иттеләр.
  Аннары Фюрер Испания һәм Португалияне яулап алды, һәм Дания белән Норвегияне яулап алды. Россия Швецияне яулап алды.
  Сугыш бер яклы диярлек иде. Рәсәй җирле халык ярдәме белән Indiaиндстанны, Индохинаны, көньяк Афганистанны, көньяк Иранны, Якын Көнчыгышны яулап алды һәм Мисырга керде.
  Әлбәттә, колониаль гаскәрләр патша армиясенә каршы тора алмады, һәм алар чынлап та теләмәделәр. Африканы яулап алу юллар һәм элемтәләрнең булмавы аркасында бераз тоткарланды. Немецлар Африка аша Гибралтар һәм Марокко, урыслар Мисыр аша, аннары Судан аша күчтеләр.
  Ләкин, бу җир Британия яки Француз гаскәрләренең каршылыгына караганда күбрәк киртә иде. Алар бик аз иде, һәм алар начар коралланганнар, һәм күбесенчә җирле аборигеннардан. Кем белми, ничек сугышырга теләми.
  1940-нчы елда Гитлер Британиягә төшәргә батырчылык итмәде. Ул һава һөҗүмен башлады, башта бик уңышлы булмады. Ләкин 1941 елның язында Россия самолетлары сугышка керделәр, һәм Британия үлемгә дучар ителә башлады.
  Август аенда уртак немец-рус гаскәрләренең төшүе, һәм ике атна каты сугыштан соң Лондонны яулап алу.
  Аннан соң бөтен көнчыгыш ярымшар, шул исәптән Австралия һәм Яңа Зеландия, рус, немец һәм итальян булып киттеләр.
  Ләкин әле АКШ бар иде.
  Патша Владимир Америкага һөҗүм итәргә булды. Бу карарда Гитлер һәм Муссолини аны якладылар. Өченче Рейх Исландиягә, аннары Гренландиягә һәм Канадага, һәм патша Россия Аляскага күченде. Көчләр, әлбәттә, тигез түгел. АКШның танк паркы бик зәгыйфь, һәм аның колонияләре белән беррәттән Россиягә караганда азрак халык бар. Икътисад үсеш алган булса да. Ләкин андый хайванга каршы торып булмый.
  1943-нче елда һөҗүмне башлап, Россия армиясе ике кыш айында тиз Алясканы яулап алды. Ә язда, немецлар белән берлектә, алар бөтен Канада диярлек яулап алдылар.
  Бразилия, Венесуэла, Мексика һәм башка илләр АКШка каршы сугыш игълан иттеләр.
  Рәсәй гаскәрләренең Америка төньяк штатлары аша хәрәкәте башланды. Көчләр, әлбәттә, тигез түгел. Рәсәй һәм Германия сыйфат ягыннан да яхшырак.
  Наташа, Зоя, Аурора һәм Светлана кызлары дөньядагы иң яхшы Кондратенко-3 танкында, озын челтәрле һәм тиз утлы туплы кәрәзле машинада көрәшәләр. Бик түбән, аз силуэт белән.
  Кондратенко-3 танкының авырлыгы кырык тоннага якын, һәм ул яхшы сакланган. Мылтык, кечкенә калибрлы 76 мм булса да, югары башлангыч тизлеккә ия.
  Шерманнар, бу танк бернинди почмактан үтеп керә алмый. Шулай итеп ...
  Кызлар, аяксыз һәм бикинида сугышалар, америкалыларны юк итәләр һәм күп көләләр.
  Бигрәк тә Наташа ... nakedәм ялан бармаклары белән джойстикны баса:
  - Минем руска дан!
  Зоя да ата. Ул моны аяк бармаклары белән эшли, джойстик төймәләренә басып кычкыра:
  - Бөтен туган җиребез!
  Аннары, Аурора ут ала. Ул дошманны кыйный һәм тешләрен тыгып әйтә:
  - higherгары көчләр безнең артта!
  Кыз шулай ук бик ялкынлы күз кысып җибәрә! Ул аяк бармакларын джойстик төймәләре кебек баса.
  Аннары Светлана ут ала. Мондый үткен һәм ялтырап торган кыз. Авызыннан кояш нурлары чыгара. Ул шулай ук җырлый:
  - Мин дөнья йолдызы! Мин хәтта Шайтаннан да тизрәк йөгерәм!
  Мондый кызлар белән шайтан үзе курыкмый. Алар Чикаго тирәсендәге америкалыларны ташлыйлар.
  Anyoneәм беркемне дә аннан чыгармыйча. Destructionимерү кечкенә, әйтик. Бу кызлар.
  Шулай итеп Чикаго гарнизоны капитуляцияләнә. Безнекен бел!
  Рәсәй танклары Нью-Йоркка якынлаша инде. Патша Владимир кулларын канәгатьләндерә. Рәсәйләр беркайчан да ерак китмәгәнме?
  Кызлар да һавада кыю сугышалар. Мәсәлән, матур пар: Мария һәм Мирабела.
  Яланаяк һәм бикини киенгән чибәрләр түләү җыялар. Аларга каршы торырлык бернәрсә дә юк. Мондагы кызлар бик матур, гаҗәеп агрессив һәм төгәл.
  Мария атты, дистә самолетны атты, бер шартлауда җырлады:
  - Туган җиребезгә дан! Россия исеме белән!
  Мирабела шулай ук атты һәм кычкырды:
  - Ләкин зур хакимияттә лидер бар,
  Ул славяннарны сугышка чакырыр ...
  Алар Россия белән түзә алмыйлар -
  Владимир патша булып идарә иткәндә!
  
  Каты, көчле, тимер ихтыяр белән,
  Theәм тышкы кыяфәт металл кисүгә охшаган ...
  Урысларга яхшырак тормыш кирәк түгел -
  Бу кешеләр хыялланган нәрсә!
  Әйе, бу кызлар сугыш һәм җыр осталары ...
  Әйткәндәй, Нью-Йоркка һөҗүм булганда, беренче Россия космонавты космоска очты һәм planetир планетасында очты. Бу - Романовлар династиясенең патша Россиясенең тагын бер казанышы.
  Аннары Нью-Йорк гарнизоны капитуляцияләнде, һәм тиздән Вашингтон егылды. 1943 елның 3 сентябрендә АКШ тулысынча капитуляцияләнде. Шулай итеп, 1940 елның 15 маенда башланган Икенче бөтендөнья сугышы тәмамланды. Сугыш Россия өчен данлы һәм җиңүче.
  Әлбәттә, Гитлер да, Муссолини да бу сугыштан күп нәрсәгә ирештеләр. Ике диктатор да Африкада, кайберләре Европада һәм АКШта мал-мөлкәткә ия булдылар. Европа ниһаять илләр арасында бүленде. Референдумнан соң, Болгария Россия эчендә Болгар патшалыгы булды.
  Дөнья яңадан бүленде һәм колонияләр ашарга мөмкин кебек. Ләкин Гитлер, әлбәттә, күбрәк теләмәсә, Гитлер булмас иде. Аерым алганда, Россияне җиңегез. Itsәм аның территориясен яулап алыгыз.
  Әлбәттә, немецлар яңа, көчлерәк коралга бик өметләнәләр иде. "Е" сериясе танклары һәм баллистик ракеталар, аеруча очучы казаннар.
  Ләкин, патша Россиясе баллистик ракеталарда өченче Рейхтан шактый алда иде һәм 1951 елда, 12 апрельдә, хәтта айга очты.
  "Әм" E "серияле танклар русларныкыннан сыйфатлы өстенлеккә ия түгел иде.
  Очучы казлар гына сер иде. Ламинар агым аркасында алар кечкенә кулларга бөтенләй кагылмыйлар. Ләкин шул ук вакытта алар үзләре дә ата алмады.
  Муссолини үлде һәм улы тәхеткә утырды. Гитлер аңа басым ясады һәм егет Россия белән сугышырга ризалашты. 1955 елның 20 апрелендә яңа, өченче бөтендөнья сугышы башланды. Гитлер ягында: Италия, Бразилия, Аргентина, Чили, Мексика, кыскасы, Рәсәйне яклаган Кубадан кала, бөтен Латин Америкасы. Дөньяда бүтән илләр юк иде! Өченче бөтендөнья сугышы 1955 елның 20 апрелендә башланды. Патша Владимир аның идарә итүенең иң җитди кыенлыгы белән очрашты.
  Аны юата торган бердәнбер нәрсә - бу сугыш planetир планетасындагы сугыш тарихында соңгысы булачак. Анда дөньяның барлык илләре дә катнаша!
  Сугыш башлангач, ул сугышырга тиеш! Гитлерның һөҗүме аеруча көтелмәгән иде. Венгрия, ugгославия, чикләнгән автономиясе булган Россиянең бер өлеше, аларның патшасы Владимир III. Албания Италия тарафыннан яулап алына. Барысы да тәртиптә. Немецлар Көнчыгыш Пруссиядән, Австриядән, Италиядән көньякка алга барырга тырышалар. Африкада сугыш бара. Латин илләренең АКШка каршы коалициясе. Ләкин алар анда бик актив түгел. Хәзер генә сугыш игълан ителде.
  Шул арада Гитлер үзенең төп көчләрен Европага күчерде.
  Hellәм җәһәннәм сугышы башланды. Кешелек тарихындагы соңгы зур масштаблы сугыш.
  Немецлар Венгриядә төп сукмакны Будапешт юнәлешендә китерделәр. Олег Рыбаченко анда сугышты. Ул әле ун яшьләр тирәсендәге малай булып калды. Дөрес, бик физик яктан көчле, мускуллы, тиз һәм иң мөһиме, биек тау кебек, үлемсез. Әйе, язучы һәм шагыйрь Олег Рыбаченко үлемсезлеккә ирештеләр, ләкин ул якынча ун яшьлек малай булып, Рәсәйгә балаларча, ләкин бик көчле һәм тиз тәндә хезмәт итү шарты белән. Ул 1904 елның 1 гыйнварыннан бала. Порт Артурга кабина егете булып кушылгач. Хәер, ул иң кечкенә малай түгел, ләкин баштан ук ул көчле һәм тиз иде, аны корабка алып киттеләр.
  Моннан тыш, алар аның кечкенә булуына шикләнгәч, Олег Рыбаченко бакыр тәңкәләрне бармаклары белән коймак өчен иде. Аннан соң, сөйләшмичә, аны корабка алып киттеләр.
  Малай барлык сугышларда катнашып, бик күп бүләкләр алды. Офицер булды. Ләкин ул әле бала кебек иде. Шуңа күрә аңа күпсанлы эшләре өчен бүләкләр бирелсә дә, мәңгелек малайга капитаннан югарырак нәрсә бирелмәде. Хәзер Олег Рыбаченко ярты гасырдан артык армиядә. Сез күптәннән офицер пенсиясен алдыгыз, ләкин сезнең сәламәтлегегез тимер булса, нигә хезмәттән китәргә?
  Моннан тыш, компьютерлар, уен консоллары, телевидение булмаса, бу ничектер күңелсез. Theәм армиядә сез капитан, ким дигәндә солдатлар йөртәсез. Әйе, вакыт һаман оча.
  Генералисимо Кондратенко үлде. Ошаковны узып киткән олуг адмирал Колчак та үлде. Олег Рыбаченко белән башланган кешеләрнең күбесе инде хезмәттә түгел.
  Төгәлрәге, Артур портын камап алганнан бирле барлык ветераннар диярлек үлде. Вовка гына калды. Ул да ул вакытта кабина егете иде, хәзер ул соры чәчле бабай. Хакыйкать әле дә хезмәт итә. Heәм ул гаҗәпләнә, Олег шул ук малай булып кала, аның тәнендә бер генә эз дә юк. Бу бөтен Россия, патша армиясендә билгеле күренеш. Хакыйкать - ул бик яхшы көрәшә.
  Олег егете аяксыз, бу аның өчен күңеллерәк һәм җитез. Ул мылтыктан соң мылтыкны атып, Германия E серияле танкларына атты. Нацист машиналары бик зур. Аларны бернәрсә дә туктатмый кебек.
  Ләкин мәңгелек малай шулкадәр төгәл сугыла ки, ул металлны тишә. Ул Краутларны буяды, манараларны җимерә һәм җырлый.
  - патша Владимир, рус патшасы ...
  Православие суверены!
  Тиздән без дөньяны яулап алырбыз,
  өстә керублар бар бит!
  Гитлер бетәчәк
  Кем тыңласа - яхшы!
  Ә малай баласының аягы белән граната ыргыта. Грейбард Вовка башын чайкап кына тора.
  Язучы һәм шагыйрь Олег Рыбаченко илле елдан артык егерменче гасырда бала булып калган. Мин бик күпне күргәнемне танырга тиеш. Immлемсез булганга, ул күптән курку хисен югалта иде. Сугыш аңа компьютер стратегиясе уенын искә төшерде.
  Уйнау җиңел һәм күңелле иде. Бу сугышу да рәхәт иде . Яланаяк аяк астында иртә чык чыкса, яхшы, һәм син мәңге малайны коенасың, һәм шорт кагыйдәләре буенча киенмисең!
  Олег Рыбаченкога шорты һәм аяксыз йөгерергә рөхсәт ителә. Малай Артурдагы салкын вакытта да аяксыз йөрергә өйрәнде. Чыннан да, үлемсез тән салкын тидерә алмый һәм авырый алмый, һәм син салкынга тиз ияләнәсең, бу зыян китерми. Питер Пан кебек. Карда яланаяк йөгерү рәхәт диярлек. Күчкәндә салкын сизелми диярлек, хәрәкәтсез утырганда гына, аякларыгыз бераз каты тоела! Ләкин малай өчен бу кечкенә нәрсә.
  Ләкин шулай ук сихерче кызлар Наташа, Зоя, Аврора, Светлана! Алар шулай ук сугышта катнашалар. Ләкин гел түгел, эпизодларда. Иң авыр вакытта Высокая тавын тотарга булышты. Яланаяк гүзәлләр анда, һәм бикинида сугыштылар. Алар аяк бармаклары белән кискен кискен дисклар ыргыттылар.
  Алар кылыч белән кисәләр. Аннары Олег Рыбаченко пулемет атты - алар олы юлдашларын үтерделәр. Нәтиҗәдә, самурайларның һөҗүме кабынды, Высокая тавы какшамас булып чыкты!
  Кызлар үзләренең иң югары сыйныфларын һәм Валкири аэробатикасын күрсәттеләр.
  Хәзер немецлар оборона. Патша армиясе сугышка әзер. Fuhrer тактик сюрпризга ирешә алмады.
  Рәсәй гаскәрләре кыю сугышалар. Мондый сугыш башлаган өчен Гитлер үзен берничә тапкыр сүгенер кебек. Моннан тыш, Fuhrer Европаның өчтән ике өлеше һәм Африканың өчтән бере корал астында булса да, әле дә
  ул Россия белән көндәш түгел.
  Солдатлар саны да. Ә Италия гаскәрләре көчсез. Латин Америкасы илләре сугышта әкрен генә катнашалар. Аларның армиясе, техник яктан да, оештыру яктан да бик яхшы түгел.
  Шуңа күрә Россия һаман да дошманны сак астында саклый.
  Кондратенко-6 танкы бу серия белән көрәшергә бик сәләтле. "Әм" Николай "-4 авыррак һәм үзен бик көчле машина итеп күрсәтә.
  Урыслар авыррак немец хайваннары белән сугыша ала .
  Бигрәк тә Аленка экипажы булган "Николай" -4 кыз бик матур һәм бикинида.
  130 мм калибрлы мылтык. Ничек ул фашистларга бәрелә. Гитлер патша Россиясенә һөҗүм итү бушка булды. Бу аның өчен җиңел түгел, ә кыйнау.
  Анюта аяк бармаклары белән джойстик төймәсенә басып җырлады:
  - Россия һәм ахырга кадәр ирек өчен!
  Нинди матурлык көләчәк!
  Шуннан соң Августин дошманга корал җибәрәчәк. Ул металлны бүлер һәм җырлар:
  - Әйдәгез, йөрәкләрне берләштереп җибәрик!
  Alsoәм ул шулай ук аяк бармаклары белән джойстик төймәләрен басачак. Бу чыннан да салкын кыз!
  Менә Мария тибә. Heәм ул фашистларны бүлер. Дошманны юк ит.
  Шул ук вакытта аяк бармакларын куллану. Ул шулай ук җырлаячак:
  - Ватаныбыз исеме белән, Изге! Көрәшче салкын булсын!
  Ул көлеп, тешләрен күрсәтер!
  Thenәм аннан соң Олимпия уеннары сезгә бик каты бәрелә. Ул сезгә кирәк, кызлар - алма суы!
  Againәм тагын кызлар E-50 аша үтеп, манараны шакыдылар һәм көлделәр.
  Аленка E-100ны ватып, аның аша тишеп җибәрде. Areәм аяк бармакларыгызны куллану. Нигә кыз җырлады:
  - Дошманны сындыр!
  Anyәм Анюта аякларын кулланып чабып җибәрә:
  - Фриц капут!
  Аннары Августин сугачак. Шулай ук бик төгәл һәм аяк бармакларын куллану, каплау :
  - Гитлер бетте!
  Аннары Мария бик агрессив рәвештә өстәячәк. Ул фашистларны җимерер һәм кысыр ::
  - Кем тыңлаган булса, яхшы!
  Heәм ул үз телен күрсәтәчәк!
  Аннары Олимпия уеннары көндәшләрне үтерә.
  Яланаяк аяклар кулланып, җырлау:
  - Барлыгы сатылды!
  Againәм тагын кыз аның телен алып күрсәтәчәк.
  Шуңа күрә алар кисәләр ...
  Немецлар, һөҗүм башыннан бер ай сугышканнан соң, илледән йөз километрга кадәр алга киттеләр, зур, хәтта зур югалтулар кичерделәр. Africaәм Африкадагы италиялеләр үзләрен тулысынча казанда таптылар һәм әйләндереп алдылар. Аларның гаскәрләре кечкенә генә җиңелә.
  21 майда Адольф Гитлер унбиш яшьтән алтмыш биш яшькә кадәр корал күтәрергә сәләтле һәркемне армиягә чакырырга кушты. Патша армиясе резервлар туплаган.
  Шулай итеп, немец диск самолетлары практикада андый куркыныч түгел. Дөрес, Россия самолетлары сарыклар белән һөҗүм итә ала. Ләкин патша армиясе машиналарының югары хәрәкәтчәнлеге аркасында моны булдырмаска мөмкин.
  Hitәм Гитлерның могҗиза коралына булган өмете бөтенләй тормышка ашмады.
  Патша армиясе әле дә үзен яклый иде. Көчле оборона линиясе, алдан казылган, көчле оборона. Гитлерга пар бетсен. Ләкин Африкада сез көчсезрәк Италия союздашына басым ясый аласыз.
  Әгәр Фухер патша Россия белән сугышка барырга уйламаган булса, ул, һичшиксез, Германиянең бөек, хәтта иң бөек лидеры булып тарихка кереп китәр иде. Шулай итеп, җен дөнья белән идарә итәргә теләгән, һәм моннан нәрсә килеп чыккан?
  Рәсәй кызлары дөньяда иң салкын бит.
  Олег Рыбаченко, һәрвакыттагыча, сугышның алгы сафында. Пуля да, шрапнель дә аңа кагыла алмый. Ул кырыс егет һәм салкын егет.
  Фашистларга каршы шорты һәм аяксыз малай. Themәм аларга граната ыргыта, һәм коры яңгырда йөгерә.
  Әйе, бик кызганыч, якты Кондратенко юк, ләкин яшь һәм сәләтле командирлар бар. Аерым алганда, Беренче бөтендөнья сугышы вакытында аерылып торган кыр маршалы Васильевский. Heәм ул көчле һәм оста боерык бирә.
  Theәм Фриц, каты оборона белән очрашып, өметсезлеккә бирелә. Ләкин алар һаман да үтәргә тырышалар.
  Олег Рыбаченко, бу мәңгелек малай көлә, тешләрен кысып җырлый:
  - Минем Ватаным! Минем изге Ватаным!
  Alsoәм аяклары белән граната ыргыту кебек.
  Менә Наташа, Зоя, Аврора һәм Светлана сугышка керделәр. Алар мәңге сихерче кызлар, Гаилә изге Алла хезмәтчеләре. Алар һәрвакыт сугышмыйлар, югыйсә Россия бөтен дөньяны яулап алыр иде. Ләкин ул һәрвакыт эффектив һәм сокландыргыч.
  Кызлар үтерергә яраталар: бу кызлар!
  Алар ничек фашистлар аша узачаклар, һәм аларны ничек сугачаклар ...
  Areәм аяк бармаклары белән дисклар ыргыталар, Краутларны үтерәләр.
  Фашистлар төшенкелеккә биреләләр, күбрәк югалтулар кичерәләр. Васильевскийның бөек стратегиясе Африкадагы нацистларны һәм италиялеләрне җиңәргә тәкъдим итә. Шуңа күрә урыс танклары, җиңелрәк, хәрәкәтчәнлеге яхшырак, өстенлек алачак. Европада фашистлар моннан китсеннәр . Шулай итеп алар ресурсларын тулысынча юкка чыгарырлар.
  Патша Владимир бу планны кабул итте. Африкага яңа көчләр күчерелде.
  Элизабет һәм аның экипажы Ливиядә сугыштылар, Италия бүлекләрен кисәләр. Анда кайнар, кыз бикинида яхшы күренә. Аларда иң яңа Кондратенко-6 танкы бар, анда сугышчылар Италия һәм Фриц позицияләрен узып китәләр һәм аларны ышаныч белән җиңәләр.
  Элизабет Муссолини мл. Империясеннән танкка атып әйтә:
  - Мех пальто һәм кафтан диңгезләр аша, дулкыннар аша!
  Әлбәттә, ул аяк бармакларын куллана.
  Аннары, Екатерина ата. Немец машинасы аша тибә һәм кычкыра:
  - Россиядә патша Владимир - герой!
  Елена аның артында, Фрицның үзе йөртә торган мылтыгын кыйный һәм сайрый:
  - Ватаныгыз өчен Гитлер өчен Ура!
  Finallyәм, ниһаять, Олимпия уеннары чыгарылачак. Ул Краутларны җимерәчәк, аларны җимерәчәк һәм кысыр:
  - Нәтиҗә бик яхшы булачак!
  Alsoәм ул шулай ук балалар аякларының аяк бармакларын куллана.
  Африкада, май ахырында һәм июнь башында, Россия гаскәрләре зур уңышларга ирештеләр. Сугыш Ливия һәм Эфиопия территориясенә таралды. 12 июньдә Триполи егылды. 15 июньдә Эфиопия башкаласы хәрәкәткә алынды. Шулай итеп, Муссолини мл. Солдатлары коя башладылар. Хәсрәт, ул әтисенә булыша алмады.
  Hisиңүче буларак аның даны. Ләкин Муссолини, инглиз һәм француз колонияләренең бер өлешен яулап алып, үзен arезарь дип саный. Ләкин esезарьны узып китү мөмкин түгел кебек.
  Олег Рыбаченко батарея белән идарә иткәндә сугышты. Soәм шулкадәр батыр ки, немецлар көн саен дистәләгән танкны югалттылар. Аның малайына тагын бер алтын крест бүләк иттеләр. Evenәм алар, ниһаять, аңа майор дәрәҗәсенә лаек булдылар.
  Элегерәк ул балага охшаганга билгеләнмәгән. Ләкин малай күренекле батырлык күрсәтте. Fightәм сугышу сәләте.
  1955 елның 22 июнендә Африкадагы Россия гаскәрләре ниһаять Италия Сомалины яулап алдылар. 1955 елның 25 июнендә Эфиопиядәге Италия гаскәрләренең калдыклары капитуляцияләнде.
  Патша армиясе ышаныч белән җиңде. Өченче Рейхның иң яхшы командиры саналган Майнштейн көндәлегендә болай дип язган:
  - Без аюны уяттык! Хәзер безне аералар!
  Июнь азагына немецлар шундый зур югалтулар кичерделәр ки, алар Европада һөҗүмнәрен туктатырга мәҗбүр булдылар.
  Пат Владимир Африкада басымны арттырырга кушты. Башта караңгы континент, аннары бүтәннәр - күренекле монарх әйтте! 1955 елның 1 июлендә немецлар Скандинавиядә алга барырга тырыштылар. Алар Стокгольмга ашыктылар, ләкин бик тыгыз саклануга йөгерделәр. Алар зур зыян күрделәр.
  1955 елның июль башында Россия гаскәрләре Алжирга керделәр.
  Ливия патша Россиясе кулында иде. Нигерның һөҗүмнәре һәм әйләнәләре дәвам итә.
  Элизабет танк экипажы нацистлар белән көрәшә. Бу бик эссе, кызлар хәтта брасларын да алдылар, хәзер Кондратенко-6 танкында чалбар киеп йөриләр. Алар фашистларга төгәл аталар.
  Greatәм алар зур уңышлар телиләр.
  Патша Россиясе әле дә автократик ил. Аның әле парламенты юк. Theәм революция булмаган, һәм Дума оешмаган. Патшалар үзләре көчен чикләргә теләмиләр. Ләкин Фюрер һәм Герцог - диктаторлар. Ягъни, авторитар режимнар белән ике система арасында сугыш бар.
  Ләкин патша Россиясе өчен бу табигый. Aәм каты һәм дәвамлы сугыш башлана.
  Элизавета аяк бармаклары белән джойстик төймәсенә баса һәм проекцияне ата. Himselfзе өчен:
  - Әйдәгез, фашистларны сындырыйк!
  Екатерина да аяк бармаклары белән джойстик төймәсенә басты һәм үтерүчене җибәрде:
  - Әйдәгез, Гитлерны төшерик!
  Елена шулай ук фашистларны кыйный , кыйный һәм кычкыра:
  - Без сезне аерырбыз!
  Ничек ул тешләрен тешли! Heәм ул аяклары белән джойстик төймәләрен баса.
  Аннары Олимпия уеннары сезне кире борачак, һәм бу нинди ахмаклык . Ул барысын да җимерер һәм кычкырыр:
  - Пассажир һәм экипаж!
  Джойстик төймәләрен аяк бармакларыгыз белән басарга онытмагыз. Дошманны җиңегез.
  Сугышчылар чыннан да бик кыю һәм характерлы.
  Шул ук вакытта Олег Рыбаченко Фрицларның тагын бер һөҗүмен кире какты һәм җырлады:
  - Ватан һәм патша Владимир өчен - бурай!
  Әйе, реаль тарихта үзен Рәсәй императоры дип игълан иткән Владимир III, Романовлар йорты башлыгы булган. Reallyәм ул чыннан да 1938 елда рәсми идарә итә башлады. Аннары Владимир чын патша һәм монда бөек булып чыкты! Владимир Кириллович Романов - патша, аның бөтен ofир императоры булырга мөмкинлеге бар!
  Victoryиңүдән соң, дөресрәге, һөҗүмне кире кага, Олег Рыбаченко кул астында эшләүчеләр белән карточкалар уйный башлады. Шортлы, гадел чәчле, бик мускуллы, ертылган, соры чәчле сугышчылар белән уйнады. Гаҗәп, Олег аларның барысыннан олырак. Ләкин бу малай үзен кисә.
  Порт Артурны искә төшерү, батырлык оборонасы Россия даныннан килгән. Моның өчен зур дан ...
  Mлемсез малай:
  - Менә шулай без бөтен проблемаларыбызны чишәрбез! Тиздән кешеләр бер-берсен үтермәячәк мизгел булачак!
  Солдатлар һәм офицерлар ризалаштылар:
  - Әлбәттә, майор әфәнде! Алар үтермәячәкләр!
  Олег тасмага күп медальләре белән карады. Әйе, заказлар бик күп, генераллар аз. Титул алу да яхшы булыр иде. Князь, сана, герц!
  Герцог Рыбаченко - матур яңгырый!
  Theәм малай югарырак сикерде һәм әйләндергеч өстәлгә әйләнде.
  Немецлар һөҗүм итәргә тырыштылар, ләкин кабат кире кагылдылар һәм зур төзәтеп булмый торган зыян күрделәр.
  Июль аенда Россия армиясе Африкада яңа, зур уңышларга иреште. Патша армиясенең һөҗүменең авырлыгы анда иде. Алжирда иң яхшы Россия кораллары бар. Monthәм ай азагына немецлар казан эчендә чолгап алына һәм юк ителә.
  Август аенда Россия гаскәрләре Мароккога үтеп керделәр. Кызлар Кондратенко-6 танкында бик каты сугыштылар, аның калынлыгына керделәр.
  Немецларның бирелүе һәм шәһәрләрнең алынуы турында хәбәрләр бар иде.
  Сугыш Нигериядә һәм төрле җирләрдә булды. Урыслар санны да, мобиль техникны да, расист фашистларның үзләренә каршы борылган җирле халык ярдәмен дә алдылар.
  Африка чыннан да Гитлер һәм Муссолини мл. Стратегиясендә зәгыйфь бәйләнеш булып чыкты.
  Анда Россия җиңде ... Septemberәм сентябрь аенда әкренләп көч җыеп, Норвегиягә күченделәр. Фашистлар зур югалтулар кичерделәр. Аленка һәм аның экипажы танкка утырдылар. "Николай" -5 иң яңа танк авыр һәм үзен E сериясенә караганда алгарак булуын күрсәтте.
  Хәтта E-200 кебек көчле танк патша мылтыгына үтеп керде.
  Аленка, аяк бармаклары белән джойстик төймәләренә басып, кулларын канәгатьләндерде:
  - Мин Вермахтны сындыра алган нәрсә!
  Анюта шулай ук аяк бармаклары белән төймәгә басты, немец машинасын типте һәм раслады:
  - Без Вермахтны тузанга сөртәчәкбез! Патшалык көче өчен!
  Салкын Августин атты һәм кычкырды:
  - Weәм без коммунизм астында яшәрбез!
  Мария моның белән бик тиз ризалашты:
  - Әйе, патша коммунизмы астында!
  Areәм аяк бармаклары белән ул джойстик төймәләрен басты. Theәм шул ук вакытта ул дошманны кыйный һәм җимерәчәк.
  Аннары Маруся кычкыра:
  - Тулы дәрәҗәдә!
  Alsoәм ул аяк бармаклары белән джойстик төймәсенә дә баса.
  Рәсәй гаскәрләре Ослоны чолгап алды. Bushәрбер куак һәм йорт өчен сугышлар бар.
  Centerзәктә патша армиясе кабат немец һөҗүмен кире кага. Олег Рыбаченко, һәрвакыттагыча, алгы сафта һәм ышанычлы көрәшә. Рәсәй артиллериясе сәгать эше кебек эшли.
  Барысы да төгәл һәм дөрес ...
  Октябрь аенда, Россия гаскәрләре, ниһаять, Марокконы азат итеп, Африканы җир белән тәэмин итүдән өзделәр. Нацистлар үзләрен бер казанда таптылар.
  Караңгы континентта да. Гитлер ярсу белән калтыранды, ләкин төшке ашка бернәрсә дә ашый алмады.
  Әйе, ул Руска килде ... Кыш якынлашты. Олег Рыбаченко, кар яуганына карамастан, әле дә аяксыз һәм шорты белән йөри. Ну, малай - ни генә алсаң да! Бөтенләй курыкмый торган егет.
  Heәм ул аяк бармаклары белән граната ыргыта.
  Һәм җырлый:
  - Ябышып эшләгез,
  Чүлмәкләр аша бронялы танклар ...
  Түбәдә пулемет бар -
  Чебурашка мылтыкчы,
  Крокодил пулеметчы!
  Шакокляк һөҗүмдә!
  Терминатор малай фашистларны аерып, аяк бармаклары белән граната ыргытты һәм җырлады:
  - I'mәм мин динамит белән уйныйм,
  Passтеп баручылар өчен ачык күренештә!
  Краутлар ничек яралардан кача!
  Барысы да ята, мин барам!
  Малай чыннан да бик көлке! Ләкин ул инде илле елдан артык армиядә. Бераз шайтан! Сары чәчле булса да!
  Олег Рыбаченко кабат аяк белән граната ыргыта һәм кычкыра:
  - Патша һәм Николайга һәм Өченче Владимирга дан!
  Алар Владимир Кириллович Романовны Владимир Путин белән бутамаска тиеш дип уйладым! Романов бөек патшалары - гаҗәеп гаилә! Россияне иң зур империя иткәннәр!
  Путин кебек уңыш белән бозылмый!
  Ләкин Россия гаскәрләре тагын бер һөҗүмне кире кага.
  Ноябрь килә. Фашистлар пар бетә. Ләкин алар сугышка яңа резервлар ыргыталар. Алар инде Африкада тәмамланган. Бу фашистлар өчен авыр.
  Шуңа күрә алар тоткыннарга ачуларын чыгаралар. Алар матур Николетаны очраттылар. Алар аны күлмәкләренә бәйләделәр һәм ноябрьнең яңа карыннан алып киттеләр.
  Куллары бәйләнгән кыз, ялангач диярлек, яланаяк, нәфис эз калдырып, кар өстендә йөри. Ул бик матур. Немецлар аның артыннан баралар һәм камчылыйлар. Алар үзләрен матурлык белән кыйныйлар, кыйныйлар. Аның аркасыннан кан ага.
  Николетта тешләрен катырак кысты. Heәм ул горурланып башын күтәрә. Herәм аның бакыр-кызыл чәчләре пролетар баннеры кебек шуыша.
  Аның ялан аяклары да кызыл төскә керде, ләкин кыз хәтта каш күтәрми.
  Менә ул гаҗәеп батырлык.
  Фашистлар аны алып, факел белән ялан күкрәгенә тыгып куйсалар да. Ләкин ул вакытта да кыз калтыранды, ләкин кычкырмады.
  Аның шундый зур иманы бар ...
  Кыз стенага тартыла һәм буыннары борылган. Аннары алар аяклары астында ут кабызалар. Ул матурлыкның ялан аякларын ялый. Hotәм кайнар чылбырлар белән матурлыкның ялангач тәнен камчылыйлар.
  Николетта җавап итеп җырлады;
  Мин Чернобог, явыз Алла кызы,
  Мин хаос тудырам, юк итү чәчәм ...
  Минем бөеклекне җиңеп булмый,
  Минем җанымда ярсу үч алу гына яна!
  
  Бала чагында кыз яхшы әйберләр теләгән,
  Ул шигырьләр язган һәм мәчеләрне ашаткан ...
  Иртә белән тордым
  Керубларның канатлары аның өстендә очты!
  
  Ләкин мин явызлыкның нәрсә икәнен белдем,
  Бу дөньяда нәрсә сезне бәхетсез итә ...
  Нәрсә әйтәсең, яхшы?
  Мин җимерүгә бик гашыйк булдым!
  
  Herәм аның кызганучанлыгын күрсәтте,
  Ул нинди Аллаһының ялтырап торган кызы булды ...
  Без галәмнең киңлеген җиңәрбез,
  Көч күрсәтик, бик көчле!
  
  Бөек Чернобог,
  Ул галәмгә хаос, сугышлар китерә ...
  Сез Сварогка ярдәм сорап дога кыласыз,
  Чынлыкта, сез бүләкләнәсез!
  
  Шуңа күрә мин әйттем, Алла сакласын,
  Йөрәгегездә ачу күтәрелсен ...
  Бәхетне төзик, мин ышанам, канга,
  Карын читенә тутырылсын!
  
  Мин хәйләкәрлекне, явызлыкны һәм алдауны яратам,
  Сталинны ничек алдарга ...
  Аны дисплейга куеп булмый,
  Дөньяда күпме томан бар!
  
  Шуңа күрә ул көчле адым ясарга тәкъдим итте,
  Явызларны бер сугу белән юк итегез ...
  Ләкин мин бик кара Аллага гашыйк булдым,
  Барлык сорауларда да, кабер читендә дә!
  
  Мин явызлыкка ничек ияләштем?
  Myәм минем йөрәгемдә ачу, акылсызлык ...
  Шатлыкка, яхшылыкка омтылу юкка чыкты,
  Пьедесталдан ачу үтеп кергәч!
  
  Ләкин Сталин турында нәрсә әйтеп була - ул да явыз,
  Монда Гитлер турында сүз юк ...
  Чыңгызхан шундый салкын бандит иде,
  Күпме җан гарип булды!
  
  Шуңа күрә мин нигә яхшы әйберләрне саклыйм,
  Әгәр дә анда бераз кызыксыну булмаса ...
  Син агач кисүче булгач, акылың киселгән,
  Мин ахмак булгач, уйларым юкка чыкты!
  
  Бу мин үземә һәм башкаларга әйтәм,
  Кара сыя кебек көчкә хезмәт итегез ...
  Аннары без галәмнең киңлеген җиңәрбез,
  Дулкыннар бөтен галәмгә таралырлар!
  
  Без явызлыкны шулкадәр көчле итәрбез
  Бу ярсу үлемсезлек бирәчәк,
  Рухы зәгыйфь булганнар инде очып киттеләр,
  Без, иң көчле кешеләр, моңа ышанабыз!
  
  Кыскасы, без бөтен җирдә дә көчлерәк булырбыз,
  Кан кылычын галәм өстеннән күтәрик ...
  Безнең ачуыбыз да аның белән булыр,
  Әйдәгез, язмыш белән тулы шалтырату алыйк!
  
  Кыскасы, мин Чернобогка тугры,
  Мин бу кара көчкә бөтен йөрәгем белән хезмәт итәм ...
  Минем җаным бөркет канатларына охшаган,
  Кара Алла белән булганнар җиңелмәс!
  Рәсәй белән Гитлер коалициясе арасында сугыш дәвам итте. Декабрь аена Россия гаскәрләре италиялеләрне тәмамлап, аларны Африкада капитуляцияләргә мәҗбүр иттеләр һәм андагы немецларны диярлек тәмамладылар. Норвегия шулай ук Краутлардан арынды.
  Хәзер патша армиясе 25 декабрьдә һөҗүмгә китте. Каты сугыш башланды. Кыш көне Россия танклары көчлерәк иде. Theәм дошман оборонасы аша үтеп керде.
  Олег Рыбаченко, бу мәңгелек малай аяксыз һәм шорты белән кар буйлап йөгерде, җырлады:
  - Бу безнең соңгы һәм хәлиткеч көрәш! Ватан өчен үләчәкбез - солдатлар минем артта!
  Россия танклары газ турбинасы двигательләре белән бик тиз. Фашистлар аларны бик җиңел туктата алмыйлар.
  Монда "Николай" -5 алга бара. Анда шатланып җырлаучы биш кыз бар:
  - Безне беркем дә туктатмас, Россия дөньясын җиңеп булмый!
  Heәм ул туптан чыгачак! Бу чыннан да бик яхшы! Кызлар, салкынга карамастан, бикинида һәм аяксыз. Theyәм алар үзләрен аталар, туктарга уйламыйлар.
  Аларның кыргый, усал көче бар.
  Альонушка атарга гына түгел, джойстик төймәсенә аяк бармаклары белән басып, немецны сукса да, хикәяләр язарга да ярата.
  Мәсәлән, ул кызның мәче коткарыр өчен ничек ерак киткәнен язган. Утыз өч көн кыя аякта аяксыз йөрдем, нечкә аякларым кан китте.
  Ләкин ул хайванны таба алды. Моның өчен әкият аның теләген тормышка ашырды һәм кыз кенәзгә өйләнде.
  Алонушка, нигә аңа Россия армиясендә ир кирәк? Гашыйклар төркеме булу яхшырак. Күбрәк акча һәм ләззәт. Ирләр бик төрле. Themәм алар белән, әлбәттә, сез төрлечә ләззәт кичерәсез. Ир турында нәрсә әйтеп була? Сез аның белән тиз арада күңелсезләнерсез!
  Ләкин олылар дөньясын ачып җибәрә башлаган егет күпкә кызыклырак.
  Аленка тагын атты, немец E-100.
  Ул борыңгы грек алласы кебек бик матур аякларын хәрәкәтләндерә.
  Аннары Анюта ата. Яланаяк бармак белән. Germanәм немец пушкасын җимерә.
  Аннан соң кыз әйтә:
  - Россиядә бик акыллы кешеләр бар, ләкин патша Владимир - патшаларның иң яхшысы!
  Августин билгеләп үтте:
  - Николай II начар түгел иде! Эх, без патшаларны ничек кадерләргә белми идек!
  Мария җырлады, аяк бармаклары белән нацистларга атты һәм елмаеп:
  - Сезгә саф йөрәк һәм акыллырак русларга буйсынырга кирәк! Николай данына ул - патшаларның бөек патшасы!
  Маруся нәрсәдер җырлады ... sheәм ул аяклары белән дә уйнады ...
  Россия гаскәрләре алга бара. Олег Рыбаченко да сугыша. Ул әле ун яшьлек малай. Бу үлемсезлек өчен бәя. Әйе, ләкин ул нинди яхшы һәм шат! Аның шулкадәр энергиясе һәм көчле агымы бар.
  Малай аяк белән граната ыргыта һәм кысыла:
  - Мин юлбарыс, мәче түгел, хәзер миндә Леопольд түгел, Барс яши!
  Малай-майор, һәрвакыттагыча, утта. Фашистлар аны туктата алмыйлар.
  1 гыйнварда Россия гаскәрләре Германия һәм Италия гаскәрләренең территорияләрен тулысынча чистарттылар һәм Өченче Рейхка керделәр.
  Шул ук вакытта Россия бүлекчәләре Мексикага керделәр. Яңа 1956 ел килде.
  Урыслар өчен ул яңа җиңүләрдән башланды. 7 гыйнварда Африкадагы немец гаскәрләренең калдыклары капитуляцияләнде. Бөтен Кара континент урыс булып китте.
  Хәзер булган Фухрер аның тулысынча ватылганын аңлады. Ул Россия белән сөйләшүләр тәкъдим итте.
  Патша Владимир аңа болай дип җавап бирде:
  - Без өченче Рейх һәм Италиянең шартсыз бирелүе турында сөйләшәчәкбез!
  Нинди акыллы сүзләр! Сугыш дәвам итә. Олег Рыбаченко, әлбәттә, һөҗүмнең алгы сафында. Рәсәй гаскәрләре Көнчыгыш Пруссиягә керделәр. Мондагы оборона линиясе көчле. Сез үтәр өчен көрәшергә тиеш, һәм сез тиз алга китмәячәксез.
  Александр-4 бомба белән үз-үзе йөри торган мылтык. Бик көчле һәм үлем коралы.
  Монда матур кызлар да бәйрәм итәләр. Алар джойстик төймәләренә басып, аяк бармакларын кулланып проекция ясыйлар. Enemyәм алар дошман бункерларын, таблеткаларны юк итәләр.
  Кызлар карда кыю йөгерәләр - нәкъ менә Россия хатын-кызлары өчен. Индийлар һәм Кытайлар сугышка ташланалар. Болар инде мәетләр белән окопларга карашларны тутыралар. Ләкин алар аны әле дә алалар.
  Рәсәй армиясе керә.
  Ләкин, стратегик Васильевский төп сукмакны Италиягә күчерә - бу көчсезрәк. Шулай итеп, Россия солдатлары бер-бер артлы җиңәләр.
  Гыйнвар бик уңышлы үтте. Рәсәй гаскәрләре италиялеләрне тар-мар иттеләр һәм Альп тауларын тагтылар. Февраль аенда алар Венецияне яулап алдылар. Алар Лорбандиниягә керделәр . Алар шулай ук Познанны алдылар. Немецлар артка чигенделәр. 2 мартта Клайпеда егылды. Рәсәй гаскәрләре Көнчыгыш Пруссия аша әкренләп алга киттеләр, оборона бик тыгыз иде. Без туры юлны кабыклар белән яндырырга тиеш идек.
  Ләкин Италиядә макарон фронты җимерелде. Рәсәй гаскәрләре Римга ашыктылар. 1956 елның 30 мартында Италия башкаласына һөҗүм башланды. Халык Муссолини гаиләсенең амбицияләре өчен шулай түләде.
  Италия башкаласы Рим һөҗүм астында. Сугыш бик кискен. Гәрчә италиялеләр көннән-көн бирешәләр. Монда кызлар бикинида да, аяксыз да бик матур. Сугышчылар аяклары белән граната ыргыталар һәм Муссолини солдатларын чыгаралар.
  Мондагы кызлар чибәр, әлбәттә, бик сексуаль. Титан мускуллары белән. Аларның аяклары белән граната ыргыту ысулы гаҗәп.
  Наташа алга бара һәм үсә, үсә:
  - Йөрәгемдәге матур Ватан өчен минем нурлы ут яна!
  Зоя, ату, җырлый:
  - Әйдәгез, казанышларга ишек ачыйк! Безнең иманыбыз һәм патшабыз монолит!
  Аннары Аурора, аяк бармаклары белән, кызыл чәчле канчык дискларны чыгарачак. Theәм киселгән италиялеләр егыла.
  Аннары Светлана агрессив җырлый, тешләрен кысып:
  - Без барысын да үтерәчәкбез! Без барысын да җимерәчәкбез!
  Алар аяклары белән дисклар ыргыталар һәм фашистларны тарталар. Менә шулай Муссолини кызлар кулында. 1956 елның апрель һөҗүме аяусыз һәм бик образлы иде.
  Менә танклар йөриләр, кәүсәләреннән утлы баганалар.
  Кызлар алга бара һәм аяклары белән граната ыргыта. Алар ничек канлы әйбер төкерәләр.
  Алар көлерләр ...
  Наташа бик тырышып җырлады:
  - патша Владимир, Гитлерны биткә сугып!
  Ул сапфир күзләре белән күз кысыр. Мондый искиткеч кыз.
  Кызлар кыргый ярсу белән ашыга. Алар пулемет белән бәрделәр. Алар дошманны чабып, фашистларны тараттылар. Аннары Олимпия уеннары бара. Көчлеләр кулында хатын-кыз герое ялкын тотып тора. Heәм ул аны алыр һәм сине кыйначак, ләкин соңыннан ул сине кыйный.
  Фашистлардан фишкалар бөтен якка оча. Сугышчылар теләгән кадәр көлә ала.
  Аннары ул җырлар:
  "Муссолини кыйналырлар!" Безнең дуслык монолит!
  Againәм тагын, сапфир күзләре белән күз кыскандай! Heәм ул фашистларны кыйный.
  Сез нәрсә теләдегез? Рим бервакыт славяннар Атилла җитәкчелегендә алынган. Хәзер аны урыслар ала.
  Олимпиада, көндәшләрен балкып ыргытып, җырлады:
  - Якты өмет кояшы,
  Тагын ул ил өстендә күтәрелә ...
  Рус җиңде -
  Вермахт сугышчыларын кыйныйлар!
  
  Рәсәй бөркете планета өстендә,
  Канатларын таратып, очып китәчәк ...
  Дошман җавапка тартылыр -
  Ул җиңеләчәк - ватылачак!
  Рим җимерелгәннән соң, Италия гаскәрләре күпләп бирелә башладылар. Муссолини империясе, өченче Рейхның бу кече хәрби партнеры янып бетте.
  Рәсәй гаскәрләре Неапольне каршылыксыз диярлек алдылар һәм Сицилиягә төштеләр. Анда да каршылык юк диярлек. Гитлер истерик иде.
  Май ахырына Италия тәмамланды. Йөз меңнәрчә тоткын алынды.
  Рәсәй кызлары аларны тезләренә куйдылар һәм аякларын үбергә мәҗбүр иттеләр. Алар иреннәрен тыңладылар. Кайберәүләр, аеруча егетләр, дәрт белән эшләделәр.
  Кызлар канәгатьләнделәр.
  Мәңгелек малай Олег Рыбаченко әсирләрне ялангач, бала аякларын үбергә мәҗбүр итте.
  Алар моны бик теләп эшләделәр. Малайлар бик матур, мускул һәм сары чәчле иде. Дөрес, ул әле бик кечкенә, һәм ул ханымнар белән җитдирәк нәрсә эшләргә теләмәде. Ләкин тупас үкчәләрне тел белән бәйләгәндә - бу бик яхшы!
  Олег Рыбаченко генералны кулга алды һәм бүтән заказ алды. Мин моның белән бик горурландым.
  Муссолини мл. Аның кешеләре белән хыянәт иттеләр, һәм патша Россия тагын бер җиңү алды. Ләкин Бенедито Муссолини ср. Аның оятын һәм Италиядә фашизм таркалуын күрү өчен яшәмәде. Ләкин Германиядә нацистларны шул ук язмыш көтә. Россия гаскәрләре 1956 елның июнь башында һөҗүмгә киттеләр. Attackөҗүмнең төп юнәлеше Австрия иде.
  Элизавета һәм аның экипажы Николай-5 немецларга каршы хәрәкәт иттеләр. Рәсәй гаскәрләре Венаны әйләндереп алырга тырыштылар.
  Әлбәттә, Фюрер авыр хәлдә калды. Африкада, Скандинавиядә һәм АКШның күпчелек өлешендә немецларның мал-мөлкәте югалды. Хәзер сугышлар өченче Рейх территориясендә генә бара. Бу, әлбәттә, немецлар өчен күңелсезрәк. Рәсәй гаскәрләре дә Мексикага керделәр. Грей де Монка ханым бу илдә танк экипажына боерык бирә.
  Ә Элизавета "Николай" -5 Вена тирәсендә алып бара. Аның төп көндәше - E-50, патша машинасы блоттер кебек үтеп керә.
  Элизабет, джойстик төймәләрен басу өчен, аяк бармакларын кулланып атты.
  Ул немец танкына бәрелде һәм сайрады:
  - Без Изге Николай Рус өчен йөрәкләребезне бирербез!
  Екатерина шулай ук аяк бармаклары белән атты һәм иптәшен төзәтте:
  - Владимир дип әйтү дөресрәк булыр!
  Элизабет ялан аякларын кабат атты һәм сайрады:
  - Ләкин барыбер, император Николай безгә Кытай халкын бирде, Рәсәйне җиңелмәслек итте!
  Чыннан да, немец позицияләренә бәреп җибәрелгән пехотада фронт тулысынча кытайлар иде. Алар безгә мәетләр ыргыттылар. Ләкин алар үтеп керделәр.
  Гадәттә руслар самолетларда һәм танкларда сугыштылар. Пехота Кытай, Индия, Азиялеләрдән тора. Кытайлар бик күп. Моннан тыш, якты башлы Николай II православие реформасында күпхатынлылык кертте, һәм өстәмә Кытай ирләре сугышка җибәрелде. Ә урыслар тол хатыннарны һәм кияүгә чыкмаган Кытай хатыннарын хатын итеп алалар.
  Хәйлә стратегиясе.
  Theәм Кытайлар һөҗүм итәләр, үләләр һәм Германия обороналарын бозалар.
  Елена джойстик төймәләрен басу өчен аяк бармакларын куллана һәм Краутларга кабат сугыла.
  Ул җырлый:
  - Изге Рус өчен без кыю көрәшәчәкбез!
  Аннан соң кыз аны алыр һәм күз кысыр. Аның ак тешләрен тешли! Ул бик агрессив.
  Аннары Олимпия уеннары кире кайтачак. Ул шулай ук сезне аяк бармаклары белән сугачак һәм сезне җимерәчәк.
  Аннары ул кычкырыр:
  - Мин үлем кобра!
  Әйтергә кирәк, E-50 танкы куркыныч булырга мөмкин. Аның баррель озынлыгы 100 EL булган 88 миллиметрлы туп тиз утлы, минутына унике раунд һәм бик төгәл. Еш кына броньга бәрелә һәм зыян китерергә мөмкин.
  Шуңа күрә кызлар төп немец танкына якынлашмаска тырышалар. Бигрәк тә ябылу, аның үтеп керү сәләте кискен арта. Germanәм немец проекциясенең үзәге я уран, вольфрам. Дөрес, Конгодагы Африка һәм уран чыганаклары югалгач, немец гаскәрләренең көче кипә башлады.
  Кызлар бик матур, аяксыз һәм салкын.
  Алар үзләренә дәртләнеп җырлыйлар:
  - Бөтен дөньяда йолдыз кебек балкый,
  Өметсез караңгылык караңгылыгы аша ...
  Бөек герой патша Владимир,
  Авырту да, курку да белми!
  
  Дошманнар сезнең алдыгызга чигенәләр,
  Халык шатлана ...
  Россия сезне кабул итә -
  Көчле кул кагыйдәләре!
  Кызлар белән көрәш, сез аларга каршы бернәрсә дә әйтә алмыйсыз. Theirәм аларның аяклары шундый ялангач һәм киселгән. Кулга алынган немецлар аларны үбәләр, шунысы ачык: кызлар да, ирләр дә ошый. Сугышчылар канәгать калдылар.
  Алар энҗе тешләрен яптылар.
  Бу шундый матур кызлар. Elizәм аяк бармаклары белән Элизабет тагын бер фашистны куып чыгара.
  Аннан соң ул кычкыра:
  - Бөек Ватанга дан!
  Шулай итеп Екатерина атачак. Ул дошман танкына бәреләчәк, Фрицларны үтерәчәк һәм кысылачак:
  - Дошманнарга үлем!
  Thereәм Елена шулай ук аяк бармакларын кулланып, алар белән джойстик төймәләренә басып тибә. Ул сайрый:
  - Бөек Ватан өчен!
  Аннары күренекле Олимпиада, шулай ук блондинка, проекцияне җибәрәчәк. Itәм ул сайрый:
  - Бөек Россия өчен!
  Кызлар тулы дәрт белән тулы.
  Менә E-75 танкы килә. Аның мылтыгы көчлерәк: 128 мм, һәм ул күбрәк зыян китерергә мөмкин. Моннан тыш, бу танк яхшырак саклауга һәм калынрак коралга ия.
  Ләкин Элизабет акылдан язган кебек. Heәм ул ерактан үтеп керә торган үлемгә китерәчәк. Немецлардан калганнары - җимерелгән металл кисәкләре.
  Кыз җырлаячак:
  - Изге матурлык һәм зур хыял!
  Аннан соң тел күрсәтәчәк.
  Соңгы вакытта Германия E-75 танклары киң таралды. Хәзер аларның озын баррельле мылтыгы бар, бу аларга Россия танкларына, аеруча җиңелрәк коралларга каршы көрәшергә мөмкинлек бирә. Бу Краутларны куркынычрак итә.
  Ләкин совет кызлары моннан оялмыйлар. Theyәм алар Краутларны җимерәләр.
  Сугышчылар үзләре, аеруча эсселектә, бикинида һәм аяксыз. Алар бик ышанычлы сугышалар.
  Алар җиңәләр.
  Екатерина нацистларга атты һәм җырлады:
  - Ләкин, дөресен әйткәндә! Мин бөтен Краутларны юкка чыгарам!
  Елена шулай ук аяк бармаклары белән атты һәм сайрады:
  - Без барысын да җиңәчәкбез һәм, әлбәттә!
  Олимпиада шулай ук фашистларны кызганмыйча җиңде. Ул шундый җиңелмәс канчык.
  Alsoәм аяк бармаклары ярдәмендә.
  Наташа һәм аның командасы Кондратенко-6 танкында сугышалар. Бу машина Николайга караганда бераз җиңелрәк, ләкин хәрәкәтлерәк. Әлбәттә, азрак авырлык белән калибр кечерәк һәм бронь бераз нечкә. Димәк, үлү куркынычы күпкә зуррак.
  Ләкин кызлар, әйтергә тиеш, бөтенләй оялмыйлар. Алар сугыш гигантлары кебек сугышалар.
  Наташа җырлый, актив рәвештә төшерә:
  - Бу безнең җиңү булачак!
  Heәм ул аяк бармаклары белән джойстик төймәләрен баса.
  Зоя шулай ук аякларын атып, кысыла:
  - патша Владимир алга!
  Хордагы барлык кызлар кычкырдылар:
  - theгалтылган геройларга дан!
  Аннан соң Аурора атты, немец танкын борды һәм әйтте:
  - Безне беркем дә туктатмаячак! Безне беркем дә җиңмәячәк!
  Ул шулай ук ялан аякларын селкетте.
  Аннары Светлана, аяк бармакларын кулланып, үпкәсенең өске өлешендә үкерде:
  - Урыслар ярсып сугышалар!
  Allәм барлык кызлар бер тавыш белән кычкырдылар:
  - Солдатның кулы көчле!
  Againәм тагын чибәрләр сугышка ашыга. Алар үзләрен төгәл һәм төгәл аталар!
  Ләкин Джейн экипажы Мексикалыларны гаҗәпләндерә. Ханым шулай ук бик акыллы һәм матур.
  Аның экипажындагы кызлар аяксыз һәм бикинида. Алар кыргый һәм тыныч ярсу белән көрәшәләр.
  Аннары Гертруд, аяк бармакларын кулланып, атты һәм сайрады:
  - Мин бүленгән секундта барысын да юк итәчәк кыз!
  Аннары Маланя эшкә кереште. Heәм ул ерактан латин танкын сындырачак.
  Аннары Матилда аяклары белән аякларын тибәчәк.
  Ул көләчәк:
  - Мин чыннан да зур кыз!
  Иң югары һәм иң ярсу тәртип сугышчылары. Алар зәгыйфьлекне дә, ачуны да сизмиләр.
  Алар сине шулай ук төрерләр.
  Аленка шулай ук бик ышанычлы көрәшә.
  Июнь азагына Вена әйләндереп алынган. Германиягә һәм аның абруена каты җәрәхәт китерелде. Шул ук вакытта Россия гаскәрләре Одерга таба бара. Алар Кытай, Индия һәм Гарәпләрне сугышка ташлыйлар. Theyәм алар Краутларның саклауларын бозалар.
  Әлбәттә, Гитлер паникада. Кызлар аны ничек танкларга һәм самолетларга бастырдылар.
  Менә Альбина һәм Альвина, ике Россия очучысы. Шулай ук аяксыз һәм бикинида, алар ботак таягы белән груша кебек фашистларны җимерәләр. Aәм пар өчен алар шундый могҗизалар эшлиләр.
  Альбина биш самолетны Бөек Петрдан бер шартлау белән атты һәм җырлады:
  - Без күк аюлары!
  Альвина сугыш бөркетеннән бер шартлау белән алты самолетны атты һәм сайрады:
  - weәм без барысын да җимерәчәкбез!
  Күктә бу пар легендар иде!
  Кызларга Санкт-Джордж крестының җиде дәрәҗәсе бирелде: көмеш крест, җәя белән көмеш крест, алтын крест, банк белән алтын крест. Шулай ук бриллиантлы алтын крест, бриллиант һәм җәя белән алтын крест. Алмаз җәя белән алтын крестның иң югары дәрәҗәдәге йолдызы. Күптән түгел югарырак премия - бриллиант һәм җәя белән алтын крестның зур йолдызы барлыкка килде.
  Шуңа күрә кызлар үз казанышлары белән горурлана алалар. Alwaysәрвакыт, хәтта салкын вакытта да, алар бикинида гына һәм аяксыз гына сугыштылар.
  Мондый искиткеч кызлар.
  Альбина атты һәм җырлады:
  - Иң яхшы җиңүләр өчен!
  Альвина дәвам итте:
  - Оныкларыбыз һәм бабаларыбыз безнең белән горурлансыннар!
  Сугышчылар чыннан да зур класс кызлары!
  Алар күктә фашистларны кыйныйлар һәм җырлыйлар:
  - Россиягә дан, Дан! Безнең патша Владимир - герой! Таң вакытында көч булачак! Гитлерны җиргә күмегез!
  Әлбәттә, Владимир Кириллович Романов үзенең сугышчылары белән бик канәгать була ала.
  Алар сугышсалар да, сез аларга каршы сөңге күтәрә алмаслык итеп!
  Владимир Кириллович Романов - патшаны, сугышларны бер тапкыр туктатырга мөмкинлеге бар!
  Theәм фашистлар патша армиясе сугу астында калтыраналар ...
  Вена тиз арада егылды. Июль уртасына патша империясе гаскәрләре Одерга киң фронтта барып җиттеләр. Кенигсберг тулысынча блокланган.
  Theәм немецлар Одер артыннан чигенделәр. Алар анда оборона сызыгы ясарга тырыштылар. Yourselfз-үзеңне яхшылап сакла. Ләкин июльнең икенче яртысында Россия гаскәрләре Гамбургка һөҗүм башладылар ... Нацистлар әкрен генә, ләкин һичшиксез җиңелделәр.
  Сугыш бик кискен үтте. Кайбер авыллар берничә тапкыр кулларын алыштырдылар. Сугышларда тагын да алдынгы AG серияләренең яңа немец танклары - пирамидалы катнаштылар. Алар төрле яктан яхшы сакландылар. Ләкин патша армиясе саннан өстен иде.
  Asianәм күп санлы Азия пехотачылары фронтта үлде. Ләкин алар миңа күченергә рөхсәт иттеләр.
  Немецларның кеше ресурслары да бетте. Август азагына Гамбург чолгап алынды һәм Мюнхен да блокада ителде.
  Немецлар мөһим территорияне югалттылар. Аларның позицияләрен тотарга бернәрсә дә юк иде.
  Олег Рыбаченко Германия территориясендә фронт рәтендә сугышты. Мәңгелек малай гел елмаеп, энҗе тешләрен күрсәтте.
  Анда ул ялангач, бала аяклары белән граната ыргытты. Бала булу яхшы - шортта гына эссе булу нинди табигый. Youәм сез үлемсез булганга, сез шулай ук кышын ярты ялангач була аласыз, салкын тидермичә.
  Шулай итеп малай җырлады:
  - Яланаяк, аяксыз гына,
  Июль күкрәү һәм серф тавышы астында!
  Яланаяк, аяксыз гына,
  Малайга салкын сыер савучы булу җиңел!
  Majorәм бала майоры үзе өчен бу фашистларны юк итүен дәвам итә. Theyәм алар бик нык каршы торалар.
  Ул инде сентябрь ... Яңгырлар ява башлады ... патша гаскәрләре, кытай мәетләрен тутырып, Мюнхен һәм Гамбургны алып, Рур өлкәсенә таба баралар. Германия сәнәгатендә иң мөһиме.
  Theәм немецлар кире сугышалар.
  Наташа танкында сугыша һәм үкерә:
  - Фашистлар өчен бу бик авыр булачак!
  Areәм аяк бармакларыгыз белән джойстик төймәләренә басыгыз. Heәм ул фашистларга снарядлар атар иде.
  Аннары Зоя сезне кыйный. Alsoәм аяк бармаклары ярдәмендә.
  Ул шулай ук җырлаячак:
  - Рус - Гитлерга каршы нәрсә!
  Аннары Аурора агрессив адым ясаячак. Alsoәм шулай ук аяк бармаклары ярдәмендә:
  - Россия юлы өчен!
  Themәм алар артында Светлана шулай ук киллер проекты атачак. Ул немец танкын тишеп, кысыр:
  - патша Владимир Кириллович өчен!
  Ул шулай ук үз телен күрсәтәчәк.
  Кызлар монда кыргый булып киттеләр.
  Аленка авыр танкта нацистларны да җимерә. Аларны ерактан ук кыйныйлар.
  Сугышчы җырлады:
  - Мин күкрәгем белән дөньяның яртысын буйсындырдым!
  Аленка күкрәкләре кызыл күкрәкләр белән.
  Аннары Анюта сезне аяк бармаклары белән тибәр. Ул фашист танкны һәм блатерны куячак:
  - Мин супер йолдыз кыз! Тарих китапларында!
  Heәм ул тешләрен ачачак ...
  Аннары Августин киллер проекты атачак. Ул фашистларны җимерәчәк һәм шыбырдаячак:
  - Безнең армия иң көчле булсын!
  Alsoәм ул аякларын да хәрәкәт итәчәк ...
  Мария аларга ияреп фашистларны кыйный. Ул агрессив рәвештә үзен әйләндерәчәк:
  - Без зур агрессив кызлар!
  Аннары Маруся фашистларга бик үтергеч һәм җимергеч нәрсә китерәчәк. Areәм ялан, кыз аяклар ярдәмендә.
  Аннары ул җырлый:
  - Без дошманнарның бөтенләй җиңелүе!
  Сентябрь бик каты сугышларда үтте. Немецлар бик нык каршы тордылар. Ләкин октябрьдә, яңгырлар көчлерәк килгәч, патша армиясе кабат өстенлек алды. Sheәм ул Рурга таба бара башлады. Каты һөҗүмнән соң, Кенигсберг егылды. Нацистлар тагын бер тапкыр кыйналдылар.
  Franceәм Франциянең көньягында патша гаскәрләре Тулонны әйләндереп алдылар. Шуңа күрә фашистлар бик начар вакыт кичерделәр.
  Гитлер ярсу иде, ләкин ул Берлинда булганда. Аның позициясе зәгыйфь булып чыкты.
  Билгеле, сөйләшүләрне беркем дә тыңларга теләмәде. Ләкин фашистлар чебеннәр кебек ябыштылар.
  Ноябрь аенда патша армиясе гаскәрләре Рур өлкәсенең күпчелек өлешен яулап алу өчен сугыштылар, шуның белән Германияне төп җитештерү базасыннан эффектив рәвештә мәхрүм иттеләр.
  Декабрь аенда патша армиясе Франциянең көньягын яулап Испаниягә керде. Germanәм Германия фронтында ул ниһаять Рурны яулап алды. Моннан тыш, башка Германия җирләре дә басып алынган. Патша армиясе дә Даниягә төште.
  Гитлер кафада шайтан кебек ярсу иде, ләкин ул бернәрсә дә эшли алмады.
  Католик Раштуа вакытында патша гаскәрләре Парижга таба киттеләр. Кар һәм салкынга карамастан, Наташа экипажы аяксыз һәм бикинида иде.
  Немецлар ешрак бирелә. Theәм французлар урыслар белән бөтенләй көрәшергә теләмәделәр.
  Немец батареясын җимергәндә:
  - Димәк, Адольф безнең белән сугыш башлагач, нәрсәгә ышанган?
  Алтын чәчле Зоя логик яктан әйтте:
  - Мөгаен, чөнки, басым астында булганда, без кесә кесәсеннән тәңкәләр кебек егылырбыз!
  Аврора аяк бармаклары белән жаңгакны сындырды. Аннары ул аны авызына ыргытты һәм рациональ рәвештә искәртте:
  - Тарих бернәрсә дә өйрәтми дип өйрәтә!
  Светлана джойстик төймәсенә аяк бармакларын басты. Ул тагын бер немец пушкасын чыгарды һәм җавап бирде:
  - Әйдәгез, зур сугышчылар булыйк!
  Сугышчылар, күргәнегезчә, чыннан да көрәшергә һәм җиңәргә тәвәккәл.
  Олег Рыбаченко, яланаяк малай, шорты белән һәм ялан, мускул торсу белән ашыга. Ул хәтта селкетә һәм кычкыра:
  - Без Краутларны җиңәчәкбез! Без Краутларны җиңәчәкбез! Ишәкне тиб!
  Ә малайның шундый ак, энҗе тешләре бар! Бары тик яшь һәм чиксез терминатор.
  Олег Рыбаченко йөгергәндә ата. Фашистларны үтерә һәм җырлый:
  - Рәсәй рухы - патшаларның көче, Краутларны җиңегез!
  Малай аяк белән граната ыргытты һәм җырлады:
  - Рәсәй вальсы, таң күтәрелә - патша данында!
  Ул чыннан да бик көрәшүче егет булып чыкты. Heәм ул беренче көнгә кадәр фашистларны кыйный.
  Кызлар актив көрәшәләр. Менә Мирабела ... Шулай ук югары класслы пилот. Аны беркем дә туктата алмый. Ул Краутларны җимерә һәм тешләрен тыеп җырлый:
  - azyзе кыз! Менә аның билгесе!
  Heәм ул ракета алачак!
  Әйе, монда хатын-кызлар! Рәсәй кызлары сугышканда, бернинди көч аларга каршы тора алмый.
  Мирабела биш һава пушкасы белән җиде немец самолетын төшерде һәм сайрады:
  - патша Владимир Кириллович - безнең Алла!
  Кыз ялан аякларын стаканга суга.
  Шулай ук Альбина һәм Альвина күктә сугышалар.
  Алар шундый искиткеч урлаучылар иде. Күбрәк яңа счетлар туплана. Theәм шул ук вакытта алар җырлыйлар:
  - Күктә без камил! Без камиллек! Елмаюдан ишарәгә кадәр - бөтен мактаудан тыш!
  Альбина бер шартлау белән дүрт немец самолетын төшерде һәм сайрады:
  - Әй, нинди бәхет! Нинди камиллек!
  Альвина биш немец самолетын кисеп дәвам итте:
  - Сугышта камиллекне белегез! Идеаль!
  Сугышчылар фашистларны кисеп, хорда җырладылар:
  - Кызлар! Салкын кызлар! Кызлар! Салкын кызлар!
  Алар үзләренең агрессив теләкләрен күрсәттеләр. Чынлыкта, Гитлерның бер генә авыруы да төшәргә мәҗбүр булмады.
  Ләкин фашистлар, әлбәттә, кыргый басым астында.
  Гитлер Берлиндагы бункерда, аны таракан кебек бомбалыйлар. Ул нәрсә теләгән? Беренче фашист бетте! Ул патша Россиясенә каршы чыкты, хәзер үзе таракан кебек изелә.
  Патша Владимир Кириллович хәзерге вакытта Indianинд океаны ярында кыштан тәнәфес ясый. Аның алдында төрле раса һәм милләт чибәр кызлары бииләр.
  Ләкин, патша гладиатор сугышларын карарга каршы түгел. Мәсәлән, ике чибәркә каршы ике кыз.
  Алар бер-берсен рәнҗетмәс өчен пластик кылычлар белән сугышалар. Ләкин алар бик тырышалар.
  Бу сугышчылар. Ачулы бәрелешләр бар. Ике блондинка һәм ике кызыл баш ...
  Патша Владимир кыр маршалы Васильевскийдан сорады:
  - Немецлар белән сугышта иң авыр нәрсә нәрсә?
  Кыр маршалы намус белән җавап бирде:
  - Ышаныч алыгыз! Башта гына, дошман алга бара башлагач, мин үземне уңайсыз хис иттем. Хәзер без җиңә башладык һәм дошманнарыбыз турында барысы да ачык! - Бу төп стратегик кыр маршалы Васильевич шәраб эчте.
  Владимир Кириллович логик яктан билгеләп үтте:
  - alwaysәрвакыт җиңү бик авыр! Ләкин без үзебезгә күп нәрсәгә сәләтле булуыбызны күрсәттек! Менә хәзер вакыт булыр, һәм бөтен дөнья тыныч булыр!
  Кыр маршалы Васильевский раслады:
  - Мин моңа ышанам!
  Кызларның ялангач тәннәрендә күкрәкләр бар иде, бик дулкынландылар.
  Алар, әлбәттә, Борыңгы Рим заманындагы кебек түгел - сугыштылар - үзләренә зур зыян китермәскә тырыштылар. Ләкин алар актив эш иттеләр.
  Шул арада сугыш дәвам итте. Гыйнвар аенда патша гаскәрләре Парижны яулап алдылар. Дания башкаласы Копенгаген да алынды. Немец гаскәрләре зәгыйфьләнә иде. Урыслар Германиянең үзенә алга баруны дәвам иттеләр. Фриц бик тырышып сугышты, ләкин аларның көче өзелде.
  Олег Рыбаченко, бу үлемсез малай карда аяксыз сикерде һәм уттан курыкмыйча, һөҗүм алдыннан һәркем алдында ашыкты. Сызгырганда:
  - Кем җиңү өчен көрәшергә күнеккән,
  Ул, әлбәттә, дошманнарын җиңәчәк ...
  Ул шатланып көлә һәм күп нәрсәгә ирешәчәк,
  Гитлерны каты кыйныйлар!
  Ә егетнең аяклары граната ыргыта! Heәм ул үзенең энҗе, зур тешләрен еллар арасыннан тыя. Әйе, аның бүре кебек авызы бар. Ул теләсә нинди тамак аша тешләнәчәк.
  Танклардагы кызлар Германиядән көньякка таба хәрәкәт итәләр. Алар диңгезгә чыгарга җыеналар. Берлин һәм Померания янындагы җирләр генә Краутлар белән калачак.
  Наташа, фашист танкларын бәреп, болай диде:
  - Сугыш үзенчә кызыклы!
  Зоя, фашистларны юып, ризалашты:
  - Яхшы! Бигрәк тә без җиңгәндә!
  Аурора, аяк бармаклары белән атып әйтте:
  - Галәмдә мөмкин булмаган бар нәрсә дә мөмкин, бераз кирәкми ...
  Кызыл чәчле кыз бик каты көләчәк!
  Сугышчылар ачуланып, ярсып китәләр. Theyәм алар немецларны җимерәләр.
  Шул ук вакытта патша гаскәрләре Испания буйлап алга бара һәм Севильяга якынлаша.
  Ольга бронялы персонал ташучыда немецларга һәм полиция гаскәрләренә атыла.
  Localирле испаннар бернинди каршылык тәкъдим итмиләр. Тагын бер ил Россия балтасы астында егыла.
  Олег атты һәм җырлады:
  - Аэробатика, ул баш өстендә булачак!
  Аның партнеры Элис твиттер язды:
  - Урысларның бөеклеге планета тарафыннан танылды,
  Фашизм кылыч белән кыйналды ...
  Безне дөньяның барлык халыклары яраталар һәм кадерлиләр,
  Әйдәгез, бөек изге патшага каршы торыйк!
  Ә кызлар чабалар һәм аяк бармакларын джойстикка басалар.
  Владимир Кириллович Романов патшасы империясе белән фашист Германия арасындагы сугыш дәвам итә.
  Рәсәй гаскәрләре Францияне нацистлар гаскәреннән тулысынча азат иттеләр. Февраль 1957 ... Патша армиясе Португалияне азат итә.
  23 февральдә Дания һәм Германиядән Россия берәмлекләре берләштеләр.
  Олег Рыбаченко, бу мәңгелек малай, аяклары белән пычракка чәчелә. Бала майор үпкәсенең өстендә кычкыра:
  - Өченче урыс патшасы Владимирга дан! Мин Гитлерны кисәрмен, аны камчы белән үлчәрмен!
  Малай тагын кычкыра һәм ялан бармаклары белән кискен кискен диск ыргыта. Itәм ул фашистны тамакка сугачак. Аннары ул ялангач, балачагы белән бумеранг ыргыта һәм шундук биш Краутның тамагын кисә.
  Әйе, Гитлерның мондый империягә һөҗүм итүе начар идея.
  Наташа һәм аның командасы Португалиядәге соңгы немецларны тәмамлый. Аларның танкы җимерүдә аерылгысыз.
  Alsoәм алар шулай ук джойстик төймәләрен аяк бармаклары белән басалар, ярсып юк итәләр.
  Зоя атты, немец пушкасын сындырды һәм җырлады:
  - Россия һәм ахырга кадәр ирек өчен!
  Аврора, аяк бармакларын кулланып, фашистларны тибеп, аплом белән сайрый:
  - Алла сакласын!
  Светлана шулай ук ябык аяклары белән джойстик төймәләренә басып кысылды:
  - Көчле суверен!
  Кызлар фашистларны җиңәләр. Ләкин соңыннан яңа "Тычкан" -4 Гитлер танкы пәйда булды. Бик көчле модель - авырлыгы өч йөз тонна, һәм 310 мм мылтык. Ул ерак араларга үтеп керә ала, ләкин аның шундый калын кораллары бар, Кондратенко-6 танкы аны бернинди почмактан да алмас.
  Наташа боерык бирә:
  - Кызлар, безгә якынлашырга һәм аны аскы өлешкә, роликлар арасына ябыштырырга кирәк - бу безнең бердәнбер мөмкинлегебез!
  Зоя ялан аяклары белән немец пушкасын кыйнады һәм җырлады:
  - Язмыш сезгә соңгы мөмкинлек бирә, ләкин ашык! Яңгыр, буран һәм карда!
  Августин шулай ук тибә һәм сайрый:
  - Соңгы мөмкинлек, язмыш сезгә бирә! Озак яшәгез, көн саен йөгерегез!
  Alsoәм шулай ук аяк бармаклары белән, ничек борылырга. Heәм ул фашистларны юк итәчәк.
  Светлана кычкырды:
  - Яңа чикләр һәм гаҗәеп җиңүләр өчен!
  Россия танкы тизлекне җыеп ашыкты. Кызлар аны алып җырларлар:
  - Көчле суверен, иң данлы чор, православие патшасы, дан өчен, безнең даныбыз өчен идарә итегез!
  Againәм алар тагын тизләнделәр, немец "Maus" -4 мылтыгыннан җибәрелгән авыр коралдан ераклаштылар. Кызлар кычкырдылар:
  - Бәрәннең мөгезенә иелмик! Шулай итеп, син Гитлер - үлә!
  Аларның танкы тизләнә. Бу кечкенә боксчы зурына һөҗүм иткән кебек. Ләкин, әлбәттә, мөмкинлек илле-илле.
  Наташа, танкның хәрәкәтен күзәтеп, аның боҗрадагы кеше белән ничек боксланганын исенә төшерде. Ул тимерне сагынды һәм кыйналды, ләкин ул дәвам итте. Аннары ул ышаныч белән селкетте. Sheәм ул дошманның якынлашып килүче хәрәкәтен тотты һәм аны ияккә кыйнады. Бозылган!
  Ул мең алтын сум алды. Мондый сугышчы кыз. Бирсә, бирер!
  Наташа ялан аягын селкетте һәм җырлады:
  - Бу соңгы сугыш түгел, ләкин хәлиткеч! Ватан даны, Ватан һәм хөрмәт өчен!
  Аннары аларның танкы ян ягыннан узып, кабык җибәрә ... Зоя шулай ук аяк бармакларын, алтын чәчле кызны, маймыл кебек җитез кулланган. "Әм" Тычкан "-4 шартлый башлады. Аның снарядлары ачыктан-ачык шартлаган. Аннары манаралар җимереләчәк, һәм ул биек һавага очачак!
  Кызлар бер тавыш белән кычкыралар:
  - oryиңү! Салкын җиңү!
  Аларның исемлегендә тагын бер танк!
  1957 елның 1 мартында Россия гаскәрләре Элбе аша уза башлады. Гитлер аякка баскан кебек.
  Олег Рыбаченко, аяксыз, баласының аягы белән, граната ыргытты, фашист танкына батты һәм кычкырды:
  - Яңа, чиксез чикләр өчен!
  Аленка танк экипажы көнчыгышка таба борыла. Көнбатыш Германия һәм Франция азат ителделәр. Одер белән Элбе арасындагы җирләр генә нацистлар контроле астында калды. Шулай ук Британия һәм Ирландия. Фашистларның соңгы көчләре анда.
  Аленка, фашист батарейкаларына атып, болай ди:
  - areаревич Николай,
  Әгәр дә сез идарә итәргә тиеш булсагыз ...
  Беркайчан да онытма -
  Армия батыр сугыша!
  Ә хәзер тагын бер кабык ялан аяк белән җибәрелә. Ул Фриц мылтыгына егылды.
  Анюта шулай ук аяк бармаклары белән ата. Ул фашистны кыйный һәм үпкәсенең өстендә кычкыра:
  - Мин Гитлерны кусучы кыз!
  Аннары, ялкынлы Августин кадаклары. Ул шулай ук кискен шайтан, кычкыра:
  - тәмуг капкаларына!
  Яланаяк аяклар куллана.
  Мария аның артыннан ата. Шул ук рәвешчә ул аны алып, кыйный, кычкыра:
  - Мине беркем дә туктатмас, юлбарыс, беркем дә аяксыз кызны җиңмәячәк, һәм мине кая да булса кыйныйлар!
  Аннары Олимпия уеннары шартлаячак. Heәм ул гөмбә капкасы кебек туретасын ертып, немец танкын чыгарыр.
  Cәм шакмаклар:
  - Яңа, салкын чикләр өчен!
  Ул тагын телен күрсәтәчәк!
  Кызлар үзләрен этәрәләр һәм өметсезләнеп алга баралар. Theәм фашистлар сугу астында баталар.
  1957 елның 2 мартында Португалиядәге соңгы нацист гаскәрләре капитуляцияләделәр. Фашизм таңы якынлашуы ачыкланды. Төгәлрәге, таңмы? Төн караңгысы!
  Рәсәй гаскәрләре алга бара. Немецлар коралларын ташлыйлар һәм биреләләр.
  Алар тезләнеп егылалар. Рәсәй дә, Кытай кызлары да аякларын үбәләр.
  Бик салкын һәм салкын тоела. Theәм фашистлар киселә һәм киселә.
  Наташа экипажы поездда инде төньякта, Краутлар белән сугышырга бара.
  Кызлар үз бүлмәләрендә утыралар. Аларны аяк бармаклары белән тотып карточкалар уйныйлар.
  Наташа билгеләп үтте:
  - Бу кызык, Берлинны алгач, алдагы нәрсә?
  Зоя ышаныч белән җавап бирде:
  - Киләсе Лондон булачак!
  Ут Аурора кычкырды һәм кабат сорады:
  - Аннары?
  Зоя хәлиткеч әйтте:
  - Латин Америкасы безнеке булачак! Без фашистлар белән тантанада тормаячакбыз!
  Светлана моның белән килеште:
  - Әлбәттә! Әйдәгез, бөтен дөньяны яулап алыйк!
  Наташа дәртләнеп раслады:
  - Аннары бөтен дөньяда тынычлык булачак!
  Кызлар хорда җырладылар, барганда композиция ясадылар;
  Бөек Россия патшасына дан,
  Владимир тәхеттә утырган урында ...
  Без явыз фашизм төркемнәрен җимерәчәкбез -
  Армиягә һәм безнең монолитка дан!
  
  Йөрәкләр зур иман белән тетрәнделәр,
  Бөтен йөрәгебез белән Motherир Анасы ...
  Без патша Николайның уллары,
  Алар аның өчен бушка үлмәделәр!
  
  Ватаныбыз, сез барыннан да кадерлерәк,
  Әйдәгез, канатлы, күктәге фейерверк ташлыйк ...
  Сез шулай ук Ватан белән көрәшәсез,
  Нацистлар барысы да үлә!
  
  Гитлер безнең җирләрне алырга теләгән,
  Явыз эт патшаны үтерергә тырышты ...
  Ләкин без ашыгабыз, без моны кабул итмибез ,
  Шуңа күрә фашизм безгә бушка һөҗүм итте!
  
  Патша игелекле һәм акыллы хаким,
  Тау бөркете планета өстендә күтәрелә ...
  Владимир урда белән идарә итәчәк,
  Безнең дуслыгыбыз корыч монолитка охшаган!
  
  Әйдәгез, Фрицның аякларыннан таянычны чыгарыйк,
  Гитлерны богаулап алыйк ...
  Без рәхимсез үтерүләрне оятка бирербез,
  Earthирдә кем явызлык эшли!
  
  Король көче һәм патша зирәклеге,
  Ул фашистларны үлчәп юк итәчәк ...
  Ышаныгыз, Гитлер чыннан да ахмак нәрсә эшләде,
  Хәзер аның тормышы җеп кебек!
  
  Шуңа күрә бөек патшаларны хөрмәт итегез,
  Romирдә салкын Романовлар юк ...
  Нацистлар сугышында йөрәкләргә сугыгыз,
  Уңышларга һәм хыялларга юл ачу!
  
  
  Бөек Петер безне диңгезгә алып китте,
  Александр Парижны яулап алды ...
  Әйе, кайчак кайгы булды,
  Ләкин Россия керуб белән сакланган!
  
  Барысы да безнең белән матур,
  Кызлар да, малайлар да, миңа ышан ...
  Патша идарә итә, сез гадел беләсез -
  Явыз җанвар бусагада кычкырса да!
  
  Чик юк, камиллеккә ышан,
  Озакламый коммунизм патшалары булачак ...
  Бәхеткә ишекләр ачыйк,
  Начар фашизм юк ителде!
  
  Россия өчен мөһим вакыйга билгеләнмәгән,
  Ышаныгыз, без дошманны җиңәрбез ...
  Кызлар аяксыз, Спартадагы кебек,
  Безнең патша Владимир берүзе!
  
  Без Родка - Бөек Аллага ышанабыз,
  Камил славяннарны нәрсә барлыкка китерде ...
  Без намус һәм ирек өчен көрәшәбез,
  Без нацизмга каршы!
  
  Сез иң зур Романовлар гаиләсе,
  Рәсәй белән һәрвакыт идарә итәчәк ...
  Бөек патша, иң югары очыш,
  Шайтан бөркетне сындырмас!
  
  Бөек Россиягә мәхәббәт өчен,
  Без сугышка солдатлар җибәрәбез ...
  Без иконалардан изгеләрнең йөзләрен данлыйбыз,
  Чыннан да, теләсә нинди сугышчы да патша!
  
  Ватан өчен безнең йөрәк яна,
  Без кызлар сугышта каты ...
  Космоска ишек ачырбыз, беләбез
  Мин Адольфны канчык кебек үтерермен!
  
  Берлинга кадәр аз вакыт калды,
  Без патшаларның данын күтәреп керербез ...
  Картлык безгә кызлар өчен куркыныч тудырмый,
  Ышаныгыз, без су белән түкмәячәкбез!
  
  Явыз һәм явыз кешеләрне күмик,
  Аждаһа бик нык җиңеләчәк ...
  Бездә алтын иконалар бар,
  Родноверия - мәңгелек закон!
  
  
  
  
  Төркия Икенче бөтендөнья сугышына керде
  1942 елның 1 сентябрендә Төркия СССРга каршы сугышка керә. Сәбәбе ачык - алдагы җиңелүләрдән үч алу, һәм Бакуны яулап алу теләге. Моннан тыш, Германия дипломатиясе Османлыларга алтын таулар вәгъдә иткән роль дә уйнады. Anyәрхәлдә, төрекләр бүтән көтүнең мәгънәсе юк, һәм алар бозык түгел, ләкин сугышырга да вакыт таба алалар.
  Нәтиҗәдә, утыз төрек дивизиясе Совет Кавказына һөҗүм иттеләр.
  Берничә көн эчендә алар Батуми алып, Ереванны әйләндереп алдылар.
  Моңа җавап итеп, Сталин барлыкка килгән резервларның бер өлешен чыгарырга һәм Кавказ Кавказына күчерергә мәҗбүр булды.
  Совет командасы Сталинградтагы һөҗүмне кичектерергә мәҗбүр булды. Немецлар, үз чиратында, Кавказ юнәлешендә күбрәк нәрсәгә ирешә алдылар һәм Орджоникидзе белән Грозныйны алдылар. Совет гаскәрләре тауларга чигенеп кенә фашистларны туктата алды.
  Шул ук вакытта, Британия Төркияне Британиягә каршы сугышларда катнашудан куркып, факел операциясен кичектерде.
  1942 елның декабре ахырына фашистлар Сталинградны яулап алдылар. Алар анда урнаштылар. Совет гаскәрләре алга киттеләр, ләкин үзәктә уңышсыз - Ржев-Сычов операциясе бик кыйммәт булып чыкты. Ләкин, Фюрер һаман да тулы сугыш игълан итте, чөнки өченче Рейхның ресурслары җитмәгән.
  Февраль аенда Кызыл Армия үз көчләрен җыйды һәм Сталинград яныннан немецларга һөҗүм итәргә тырышты. Ләкин нацистлар үз көчләрен берләштерергә өлгерделәр һәм җәрәхәтләрне туктатырга әзер иделәр.
  Факел операциясе февраль аенда да башланды. Немецлар да әзер иде, һәм ике атна каты сугыштан соң, алар Британиялеләрне туктаттылар.
  Америкалылар Касабланкага һәм Туниска әле төшмәгәннәр. Африкадагы сугыш кабат туктады.
  Гитлер әле дә көч җыя иде ... Март аенда Кызыл Армия Ржев-Сычов операциясен өченче тапкыр үткәрде, сугышлар бер ай дәвам итте, зур уңышсыз.
  Июнь аенда нацистлар көч җыеп, Идел буйлап хәрәкәт иттеләр, Кавказдагы совет гаскәрләрен кисәргә һәм Каспий диңгезенә барып җитәргә тырыштылар.
  Сугышларда яңа немец танклары катнашты: "igerлбарыс", "Пантер", "Арыслан".
  "Фердинанд" үзе йөртә торган мылтык.
  Немецлар реаль тарихка караганда көчлерәк иде, кыйналмады һәм яңа гаскәрләр белән.
  АКШ өченче рейхны бомбага тотмады диярлек, бу танклар һәм үзе йөри торган мылтыклар җитештерүне арттырырга мөмкинлек бирде. Шулай ук "Арыслан" сериясен җибәрегез. Ләкин, танк бик кыйммәт һәм авыр булып чыкты, ул еш ватылып ябышты. Ләкин аның калынлыгы 100 мм. Лев танкының өстенлеге аның көчле тупы иде, ләкин җитешсезлеге туксан авырлык иде. Бу машинаның хәрәкәтчәнлеген киметте.
  Сугышлар күрсәтте, бу танк һаман да берәр нәрсә эшли ала.
  Пантерның кораллары зәгыйфь булып чыкты, бу югалтуларны арттырды. Igerлбарыс иң эффектив танк булып чыкты. Аның яклары 82 мм бронь белән капланган, бу кырык бишне көчсез иткән.
  Немецлар чагыштырмача әкрен алга киттеләр. Совет җитәкчелеге, гомумән алганда, мондый вариантны көтеп, гаскәр әзерләде.
  Дөрес, Курск Булгыннан аермалы буларак, фашистлар күпкә көчлерәк һәм ышанычлырак.
  Defenseир оборонага караганда һөҗүм өчен уңайлырак. Краутларда шулай ук самолетлар, танклар, пехота күбрәк. Совет гаскәрләрен Идел аша җибәрү җиңел түгел.
  Шулай итеп, фашистлар, оборона линияләрен өзеп, алга киттеләр. Уңыштан соң без уңышка ирештек.
  Өч ай каты сугыштан соң, без Каспий диңгезенә килеп җиттек.
  Сталин, авыр хәлдә, тынычлык сөйләшүләрен башларга теләде. Кавказда була алмавы ачыкланганнан бирле. Ләкин Гитлер белән килешү төзү бик кыен. Фашистлар артык таләп итәләр. Әгәр дә сез аларга бирелсәгез, алар сезне ашарлар. Тынычлык турында нәрсә әйтеп була? Гитлер монда теләми. Әлбәттә, союздашлар пассив. Алар өстәмә бүленешне кичектерергә курка.
  Фрицлар Каспий диңгезе буйлап хәрәкәт иттеләр. Аннары, ниһаять, төрекләр белән берләштеләр. Бу нинди шатлык иде!
  Матур немец кызлары совет тоткыннарын аякларын үбергә мәҗбүр иттеләр. Алар моны тыңладылар. Theyәм алар ялангач үкчәләрен кыйнадылар.
  Менә шулай кулга алу. Theәм немецлар совет бүлекләрен коралсызландырдылар.
  Аннары Сталин Fuhrer тынычлыгын тәкъдим итте - бөтен Кавказдан баш тартырга ризалашты, хәтта Ленинград һәм Карелия. Өстәвенә, йөз ел компенсация түләгез.
  Фюрер, бераз уйлаганнан соң, тәкъдимне кабул итте һәм 1943 елның 7 декабрендә тынычлык урнаштырылды.
  Союздашлар моны хыянәт итеп кабул иттеләр! Алар Сталинга һәм СССРга каршы санкцияләр салдылар!
  Совет пропагандасы чын җиңүне зур җиңү итеп күрсәтте. Союздашлар ташлап, алар Совет дәүләтен саклап калдылар, һәм Мәскәү беркайчан да алынмады, диләр.
  Фашистлар, әлбәттә, Кавказдан Якын Көнчыгышка һөҗүм ясадылар һәм Роммель төркемен ныгыттылар. 1943 елның март ахырына бөтен Якын Көнчыгыш һәм Мисыр өстен фашист көчләре тарафыннан яулап алына. Моннан тыш, сугышлар Пантерның Инглиз Черчиллларына һәм Кромвеллларга каршы уңышлы көрәшүен күрсәтте, ләкин соңгысы аңа үтеп керә алмый.
  Моннан тыш, немецлар руслар белән сугышларда каты булдылар, һәм колониаль Британия гаскәрләрен җиңел генә җиңделәр.
  Апрель аенда нацистлар Суданга күченделәр. Finallyәм алар, ниһаять, Марокконы басып алудан башлап, Гибралтарны алдылар. Черчилл шулай ук суларны тынычлык өчен сынап карарга тырышты. Ләкин Гитлер, көнчыгышта үзенә ирекле кул биреп, юк!
  Фашистлар Африка буйлап күченделәр. Алар киңәйтелгән элемтә, начар юллар яки аларның бөтенләй булмавы, авыр климат һәм зур аралар белән тоткарланды.
  Шулай да, немецлар алга киттеләр. Алар караңгы континент буенча күчтеләр. Әлбәттә, аларның танклары, аеруча igerлбарыс-2 һәм Арыслан, джунглида бик әкрен иде. Әйткәндәй, немецлар шулай ук үз серияләрендә җиңел "Пантер" керттеләр, авырлыгы егерме алты тонна, бу Африкадагы сугыш өчен бик кирәк иде.
  Сугыш операцияләре күрсәткәнчә, мондый танкның T-4 өстендә төп өстенлекләре булмаган, көчлерәк двигательдән кала, шулай ук кораллы тәлинкәләр.
  1944 азагында немецлар E-10 үзе йөри торган мылтыкны алдылар, аның авырлыгы унике тонна, бик түбән силуэт һәм бик җиңел корал. Мондый машина Африка өчен чыннан да алыштыргысыз.
  Бигрәк тә кызлар аның белән көрәшсәләр. Кызлар гадәттә супер һәм класслы.
  Герда һәм Шарлотта джунгли аша сәяхәт итәләр, Британия һәм Америкалыларны юк итәләр. Бу чыннан да сезгә кирәк кызлар! Киләсе йөз чакрым территориядә сез салкыннарны да таба алмыйсыз . Кызлар үтерергә яраталар - бу салкын кызлар!
  Шуңа күрә алар кара сугышчыларны тоттылар һәм матурларның аякларын үбергә мәҗбүр иттеләр. Бу шулай ук шунда ук ачык - җитди урлау! Englishәм алар үзләре өчен көрәшәләр, инглиз машиналарын ерактан сугалар.
  Аларның үзләре йөртә торган мылтыгы Көньяк Африка башкаласы Преториягә якынлаша. Кызлар үзләрен аталар, вольфрам үзәге белән Черчиллны тишәләр һәм җырлыйлар:
  - Африкада акулалар, Африкада горилла, Африкада крокодиллар күбрәк! Алар тешләячәкләр, кыйныйлар һәм рәнҗетәләр! Балалар Африкада йөрергә бармыйлар! Африкада карак бар, Африкада җинаятьче бар, Африкада коточкыч Бармали бар! Ул сезне тешләр, кыйный һәм рәнҗетәчәк! Аның кызларын аерырга кирәк!
  1945 елның февралендә Мадагаскар утравындагы Британиянең соңгы ныгытмасы егылды.
  Шуңа күрә хәзер Британия дә аякларын югалтты. Шул ук вакытта немецлар Иранны да, Indiaиндстанны да яулап алдылар. Алар үзләренең гаҗәеп көчләрен күрсәттеләр.
  1945 елның маенда нацистлар Британиягә төштеләр. Өч атна каты сугыштан соң Лондон егылды. Бер айдан соң Ирландия яулап алына.
  Landирдә вакытлыча тынычлык булды, ләкин диңгездә сугыш дәвам итте. АКШ өченче Рейхка, аның союздашларына һәм Япониягә каршы берүзе калды. Ләкин хәзерге вакытта Америка чит илләрдә, һәм сез аны бик җиңел кабул итә алмыйсыз.
  Өченче Рейхта универсаль хезмәткә чакыру кертелде, самолетлар һәм суднолар җитештерү арта башлады.
  Сугыш кораблары да, самолетлар да төзелгән. Әлбәттә, су асты көймәсе сугышы кызу бара. Аннары Америка корабларыннан беркемгә дә шәфкать булмады.
  Көз, яки төгәлрәге, 1945 елның ноябрендә немецлар кыюлык белән Исландияне яулап алдылар, аннары Аргентинада күпер башлары ясадылар. Ләкин диңгездәге сугыш озак дәвам итте. Америкага барып җитү өчен бик күп десант кораблары кирәк иде. Кораблар тиз төзелми. Ләкин мөмкин булганча, Өченче Рейх көч ала иде. Кырык алтынчы ел диңгездә сугу урнында үтте. 1947-нче елда немецлар Гренландиягә хәрби операцияләр күчереп алганнар һәм аны яулап алганнар. Аннан Канадага ерак түгел!
  Фашистлар зур яулап алуны планлаштырдылар. 1948-нче елда Канадага, һәм Бразилиядән Венесуэлага японнар белән һөҗүм башланды. Сугыш бик каты үтте.
  Немецлар әкрен генә алга киттеләр. Аларның E серияле танклары Америка танкларына караганда алгарак иде һәм сугыш кырында өстенлекләрен күрсәттеләр. Әйткәндәй, Янки бик гади түгел, һәм алар бик каты каршы тордылар. Алар бирешергә тырышмады.
  Әлбәттә, казаннар бар иде. Америкалылар аларга керделәр. Аннары алар бирештеләр. Ә тоткыннар Арян кызларының ялангач, тузанлы аякларын үбеп алдылар.
  Озакламый Квебек һәм Торонто төштеләр, аннары башка шәһәрләр. 1948 елның май-декабрь айларында немецлар бөтен Канада, шулай ук Венесуэла, Никарагуа һәм Мексиканың күпчелек өлешен яулап алдылар. Бу бик катлаулы хәл. 1949 ел башында немецлар АКШны корыч кадакта тоттылар. Аннары, 11 гыйнварда америкалылар тарихта беренче тапкыр атом коралын кулланырга тырыштылар. Алар бик уңышлы булмады. Биш бомбадан дүртесе Германия самолетлары төшергән самолетларда үлде, берсе шартлагач, Германия гаскәрләренә зур зыян китермәде.
  Моңа җавап итеп, Краутлар Америка шәһәрләрен һәм хәрби корылмаларны бомбалауны көчәйттеләр.
  Шулай итеп сугыш Вермахт файдасына даими уңыш белән дәвам итте. Кемдә яхшырак җиһазлар һәм гаскәр әзерләү булган. Әйе, һәм бик күп. Сугыш бик кискен үтте. 1949 елның башында немец, чит ил һәм япон дивизияләре Мексикадан калганны яулап алдылар һәм төньякта АКШка керделәр. Америка тулысынча кысылды. Thingsәм АКШ өчен эшләрнең начар булуы ачыкланды. Summerәй ахырында бөркет империясенең яртысы, шулай ук Аляска басып алынган иде.
  Немецлар 1949 елның 8 ноябрендә Вашингтон белән Нью-Йоркны алдылар. 1949 елның 7 декабрендә АКШ армиясенең калдыклары бирелде. Менә шулай Икенче бөтендөнья сугышы тәмамланды. Барлык сугышларның иң канлысы һәм ул ун елдан артык дәвам итте!
  Күптән көтелгән тынычлык килеп җитте бугай. Ләкин Гитлер гегемониянең Япония белән уртак булырга тиешлеген кабул итәсе килмәде. 1953 елның 20 апрелендә Өченче Рейх Кояш чыга торган җиргә һөҗүм итә. Яңа сугыш башланды. Дөнья гегемониясе өчен.
  Сан ягыннан өстенлек Өченче Рейх ягында, һәм сыйфатлы. Ләкин японнар зур кырыслык һәм массакүләм батырлык белән көрәшәләр.
  Ләкин фашистлар өстенлек итә. Ләкин сугыш бер елга якын дәвам итте. СССР битараф кала. Сталин анда үлде һәм хакимият өчен җитди көрәш бар.
  Япония ахыр чиктә Вермахт тарафыннан яулап алына. Берничә айдан соң фашистлар Латин Америкасы илләрен дә яулап алдылар. Алар бөтен дөньяда гегемония урнаштыралар.
  Реформалар Өченче Рейхта бара. Христиан динен алыштыру өчен яңа дин кертелә. Анда Троица юк, бер генә Алла һәм аның хәбәрчесе - Адольф Гитлер. Бердәм валюта билгесе, бердәм белем. Дин белән изгеләндерелгән күпхатынлылык. Генетик сайлау әле дә актив бара. Кеше яхшыра.
  СССР әле дә киселгән формада бар һәм нацистларга хөрмәт күрсәтә. Никита Хрущев анда идарә итә һәм җанварны рәнҗетмәскә тырыша. Шуңа да карамастан, Гитлер бөтен дөньяны үзенә буйсындырды. Ул Рәсәйгә кызыл тап булып карый. Ләкин кеше фаразлый, һәм Алла юкка чыгара. 1957 елның 20 апрелендә Фухер туган көнендә үтерү омтылышы корбаны була. Нәкъ алтмыш сигез ел эчендә кыргый золымның идарә итүе өзелде. Ул бөтен дөньяны диярлек яулап алды, һәм 22 июньдә кабат СССРга һөҗүм итәргә теләде.
  Ләкин без аның белән күргәнчә, эшләмәде ...
  Гитлерны Шелленберг алыштырды. Герман Геринг наркомания һәм комсызлыктан үлде. Химмлер хурлыкка төште, һәм Гитлер аңа ышанудан туктады, аннары аны алып китте. Шелленберг Химмлерны алыштырды һәм варис постын алды. Моннан тыш, Гитлерның ясалма орлыкландыру аша алган балалары бар. Ләкин аларның иң олысы әле ундүрт яшь түгел иде.
  Шуңа күрә Фухрер токымнарының мирас алырга вакыты калмады. Шулай итеп Гитлер император булды, ләкин династиясез. Шелленберг Фюрер балаларын үтерергә батырчылык итмәде, ләкин аларны хакимияттән алып китте. Himselfәм ул үзе Фюрер һәм диктатор булды.
  Хакимият өчен көрәш берничә ел дәвам итте.
  1961 елның 1 маенда нацистлар Германиясе СССРга һөҗүм итә. Аларга ирешергә омтылды: бер планета - бер империя!
  Шелленберг гаскәрләре әле дә Мәскәүне яулап ала алды. Совет армиясе хәрби җиһазларның саны һәм сыйфаты буенча бик түбән иде. СССРның эре шәһәрләрен яулап алу зур аралар аркасында алты ай дәвам итте. Аннары партизан сугышы тагын ун ел дәвам итте.
  Ләкин тиздән хәлләр тынычланды. Шелленберг чагыштырмача либераль сәясәт алып барган, һәм 1981 елда барлык руслар өченче Рейх гражданлыгын алганнар. Либерализация акрынлап алга китте. Тиздән Шелленберг үлде. Powerәм хакимият өчен җитди көрәш башланды. Аннары, компромисс буларак, монархия торгызылды һәм Кайзерның туры нәселе Фредерик IV тәхеткә менде. 2001-нче елда референдум үткәрелде, анда planetир планетасында яшәүчеләрнең барысы да гражданлык һәм рәсми тигез хокуклар алдылар. 2017әм 2017 елда яһүдләр һәм ромалар өчен соңгы чикләүләр бетерелде.
  Милли Социализм чоры бетте. Ләкин, кешелек бер империядә, федераль һәм монархик. Тышкы киңлекне өйрәнә.
  Анда барысы да формаль тигез, һәм Сенат һәм Бундестаг бар, анда депутатлар өченче Рейхның бөтен халкы тарафыннан сайлана. Алар өстендә Кайсер, planetир планетасының императоры.
  Тормыш, гомумән, материаль яктан начар түгел. Каты дисциплиналар, искиткеч немец оешмасы белән фән һәм технология үсеше нәтиҗәләр бирде. Авыл хуҗалыгы искиткеч, ачлык юк, һәм Африканың ярлы төбәкләрендә дә муллык бар. Everyoneәркемнең эше бар, һәркем хезмәт хакы һәм пенсия ала. Мәгариф һәм медицина бушлай. Шулай ук бушлай балалар бакчалары һәм балалар бакчалары. Азык бәясе каләм, һәм барлык продуктларга бәяләр озак еллар туңдырылган. Everyәркайда, хәтта Африкада да юллар бар, һәркемнең диярлек аерым фатиры яки йорты бар. Барлык яңа өйләнешүчеләргә дә барлык уңайлыклары булган фатирда ким дигәндә өч бүлмә бирелә. Сез машина яки кредитны теләсә нинди әйбер белән ала аласыз. Күпләрнең хәтта шәхси вертолетлары бар.
  Интернет актив, һәркемнең телевизоры һәм компьютеры бар, эш көне дүрт сәгать. Барлык спорт секцияләре дә бушлай, һәм сез анда катнашу өчен түлисез.
  Алар һәр бала өчен шактый пособие бирәләр. Коммуналь хезмәтләр һәм җәмәгать транспорты бушлай. Барысы да чиста һәм тәртипле булды. Урамнар чиста, күп роботлар һәм автоматизация барлыкка килде. Exрнәк тәртип. Алкоголь сатылса да, төрле төрдәге сыра бушлай диярлек, тәмәке тыела. Иҗтимагый тукланудагы балалар да бушлай тукланалар.
  Бушлай аттракционнар һәм компьютер бүлмәләре.
  Кеше торак пунктлары Ай, Марс, Венера, Меркурий һәм upпитер айларында бар.
  Кешеләр йолдызларга сикерергә әзерләнәләр. Күп әйберләр уйлап табылган инде.
  Кыскасы, гомумән алганда, бик яхшы булып чыкты. Soәм шулай эшләргә кирәк түгел иде.
  ЗУГАНОВ КOREБРӘК КЫРГЫЗЛЫК ANDӘМ К FORРСӘТКӘН КӨРСӘТӘ БУЛСА
  1999 елның маенда Зюганов Степашин кандидатурасын хупламаска, ә Думага иртәрәк сайлауга барырга булды. Коммунистлар һәм аларның союздашлары Степашинга каршы тавыш бирү өчен берләшкән карар кабул иттеләр. Моннан тыш, алар үпкәләделәр һәм хакимияттәге урыннарыннан мәхрүм иттеләр. Мондый карар тарихта, мөгаен, Зюганов сул тараф идеяларын бозган һәм бозган коммунистик лагерьда троян аты булмаса иде.
  Баштагы парламент сайлаулары коммунистлар өчен күп өстенлекләр вәгъдә итте, шул исәптән көндәшләр аз булу һәм шәһитләр образы.
  Thisәм бу шуны күрсәтте: коммунистлар үз урыннарына бөтенләй ябышмыйлар, ләкин принципиаль.
  Икенче тапкыр Ельцин Степашинны алып кайтты, аннары Аксененконы өченче тапкыр алды. Дума кабат хупламады, алынды һәм таркатылды. Сентябрьгә яңа сайлаулар планлаштырылган иде.
  Парламентның үзсүзлелеге тарих барышын берникадәр үзгәртте. Ugгославияне шартлау озаграк дәвам итте - Милошевич Россиядән ярдәм көткәнгә. Парламент таркату оппозициягә җиңәргә мөмкинлек бирде.
  Коммунистлар Ельцин импичментын яңадан тавышка куярга өлгерделәр.
  Againәм тагын бераз кыска иде, бу юлы ике тавыш кына. Депутатлар парламент сайлауларының якынлыгы, аларда үтмәү куркынычы турында борчылдылар.
  Дума таркатылды, һәм Ельцин аз билгеле Аксененконы указ белән премьер-министр итеп билгеләде.
  Гомумән алганда, Зюгановның сайлаулар үткәрелүенә өметләре акланды. Авыру һәм зәгыйфь президент конституциягә каршы килмәде. Heәм аңа ике процент рейтингы белән вәкаләтләрен арттыру куркынычы юк. Примаков, аның коалициясенең формалашырга һәм теркәлергә вакыты юклыгын күреп, коммунистлар белән союз төзеде. Яблоко һәм Либерал Демократик партия сайлауларга киттеләр. Бердәмлек блогының формалашырга вакыты юк иде, һәм НДР зәгыйфьләнде.
  Шулай ук Дагыстанда сугышчыларның һөҗүме, һәм куркынычсызлык көчләренең сайлаулар вакытында карарсызлыгы бар.
  Коммунистлар, Примаков һәм Лужков белән берлектә, зур җиңүгә ирештеләр. Алар илле биш проценттан артык тавыш җыйдылар. Икенчесе - Яблоко блогы, ул да яхшы эшләде, унбиш процентка иреште. Көтмәгәндә, LDPR яхшы эшләде, унике проценттан артык җыеп алды. НДР биш процент киртәне үтәмәде - тулысынча җиңелү! Жириновский Думада Кремль яклы бердәнбер лидер булды. Дөрес, конкуренция көчсез иде. Яңа закон нигезендә, партияләр сайлау алдыннан бер елдан да соңга калмыйча яңадан теркәлергә тиеш, һәм күбесенең вакыты юк.
  Парламентта кабат сул оппозиция өстенлек итте, Яблоко бер мандатлы урыннар белән һәм азчылыкта ЛДПР.
  Ofәм, әлбәттә, конфликт туды ... Дәүләт Думасы спикеры сайланганнан соң, хакимияткә ышаныч тавышы кабул ителде. Againәм тагын импичмент турында сөйләштеләр. Бу юлы өчтән икесе, җыю җиңел булыр иде!
  Маслюковны урындыкка кайтарырга булды .
  Сул коалиция моңа ризалашты, ләкин президент вәкаләтләре вакытлыча кысылды. Яңа сайлауларга кадәр бернәрсә дә юк диярлек. Коалиция кысаларында сөйләшүләрдән соң Примаковны президентка тәкъдим итү турында карар кабул ителде. Лужков премьер-министр булды. Zәм Зюганов закон чыгару бүлеге башлыгы вазифасын алды! Ягъни, супер скиппер ! Яңасына килгәндә, конституциягә үзгәрешләр кертелергә тиеш иде.
  Сугышчылар Дагыстаннан куылды. Ләкин алар Чечняга бармады. Анда гражданнар сугышы башланды. Россия Масхадов белән Кадыровка, Басайевка һәм Радуевка каршы .
  Примаков беренче турда Россия президент сайлауларында җиңә алды. Ләкин Хөкүмәт өстәмә вәкаләтләр алды. Коммунистик контроль астында булган закон чыгару тармагы кебек.
  Икътисади үсеш Россиядә дәвам итте, нефть һәм газ бәяләре күтәрелде, сәнәгать торгызылды.
  Америкалылар, гомумән алганда, 11 сентябрь террористик һөҗүменнән соң Әфганстанда катнаштылар һәм Иракта баттылар. Примаков икенче срокка җиңел сайланды. Ләкин 2008-нче елда ул уңышлы премьер-министр uriрий Лужковка урынын югалтты.
  Яңа президент коммунистлар белән алдагы союз сәясәтен дәвам итте. Зюганов премьер-министр булды.
  Берникадәр вакыт тышкы сәясәт Көнбатыш белән партнерлык һәм Кытай белән дуслык турында иде. Янукович режимы Украинада көчәя. Шуңа күрә Лужков, Путиннан аермалы буларак, Украина яклы сәясәт алып барды һәм Славян дәүләтләре берлеген бәяләде. Украина хәтта 2016-нчы елда Евро-Азия Союзына керде. Лужков ике срок эшләде һәм отставкага китте. Зюганов, ниһаять, президент булды, сайлауда җиңел генә җиңде. Жириновский җиденче тапкыр катнаша, 1991 елдан бирле, һәм тагын оттырды.
  2015 елның көзендә Россия Сүриядәге сугышта катнаша һәм анда бомба ясый. Трамп хакимияткә АКШта килде. Зюганов, формаль коммунизмга карамастан, элеккеге икътисадын дәвам итте. Россия, Россия Федерация Коммунистлар партиясенең рәсми өстенлегенә карамастан, базар, демократик һәм уртача авторитар ил булып калды.
  Көнбатыш белән партнерлык һәм уртача көндәшлек. Украина һәм Беларусия, һәм Казахстан белән союз бар, ләкин шулай ук бик якын түгел. 2020 елда Зюганов икенче срокка сайланды. Гомумән, нәтиҗәне икенче тур алдында бераз киметү. Ukraineәм Украинада, Янукович киткәч, системасыз Зеленский көтмәгәндә җиңде. Назарбаев та китте.
  Зюганов конституцияне үзгәртмәячәген һәм икенче срокыннан соң китәчәген әйтте.
  Шулай итеп, Россия Федерациясе Коммунистлар партиясе лидеры бераз кыюлык күрсәтеп, Рәсәй белән идарә итә алды. Theәм дөнья чынбарлыкка караганда куркынычсыз һәм тыныч булып чыкты.
  Путин кем ул? Аның карьерасы ничек булды? Примаков премьер-министр булгач, Путин Ельцинга бик якын булганлыктан эштән алынды. Аерым алганда, ФСБ Дагыстанда сугышчыларның һөҗүмен туктатты дип гаепли. Путин берникадәр вакыт сәясәттә катнаша. Ул Дәүләт Думасы өчен уңышсыз йөгерде. Аннары ул Санкт-Петербург мэры булды.
  Ләкин соңыннан ул политикадан китте һәм шәхси компаниянең куркынычсызлык хезмәтенә эшкә урнашты. Аны бик аз кеше искә төшерде.
  Жириновский 2020-нче елда сигезенче тапкыр президент сайлауларына китте һәм тыйнак нәтиҗә белән кабат оттырды. Ләкин аның Дәүләт Думасында фракциясе бар. Хәтта Зюганов аңа 2020 сайлауларыннан соң майор генерал дәрәҗәсен бирде. Дональд Трамп көтмәгәндә яшь демократ көндәшкә сайлауда оттырды. Меркель иртә отставкага китә. Лукашенконың сәламәтлеге кискен начарланды.
  2021 елда, Россия космонавтлары, ниһаять, Айга очтылар. Алар анда кызыл байрак утырттылар! Зюганов Афонинны рәсми варисы дип игълан итте . Гомумән, тормыш кабат түгәрәккә әйләнде.
  Күргәнебезчә, Рәсәйнең таркалуы Путиннан башка да булмаган. Theәм яктылык сүнмәде.
  
  
  
  
  
  
  МЕНШИКОВ НИКОЛАЙны үтергән булса
  . Анда патша Россиясе Кырым сугышында җиңде. Меншиков адашкан пуля белән үтерелде, һәм аның урынына тагын да сәләтле командир килде. Ягъни, авария булды һәм тарих барышын үзгәртте.
  Макаров белән капма-каршы. Французлар һәм Британиялеләр җиңелде. Рәсәй, бик күп тоткыннарны һәм кубокларны яулап, Кырымны яулап алды.
  Төркия Кавказда җиңелде. Ул Карс, Эрзурум һәм бөтен Әрмәнстанны диярлек Россиягә бирде. Рәсәй гаскәрләре Румынияне яулап алдылар. Ләкин, һөҗүмне дәвам итәргә кирәк түгел иде. Солтан тынычлык сорады. Шул ук вакытта Австрия Босния һәм Герцеговинаны яулап алды.
  Төрекләр Сербия, Болгария, Черногориягә автономия бирергә ризалаштылар, һәм Румыния Россия вассалы булды. Шул ук вакытта Россия Әрмәнстанны да яулап алды: Карс, Эрзерум, Танрог, көньякта мал-мөлкәтен киңәйтте.
  Франциядә тәртипсезлекләр башланды һәм гражданнар сугышы башланды, һәм ул инде гаскәр җибәрә алмады. Британия шулай ук конфликттан китте. Сардиния патшалыгы да зәгыйфьләнде. Австрия ныгыды. Озакламый Австриялеләр Сардиния Корольлеген яулап алдылар, Италия өстеннән хакимлекләрен ныгыттылар.
  Озакламый Шамил кулга алына, Кавказдагы сугышны тәмамлый. Россия Кытай белән файдалы тынычлык урнаштырды, реаль тарихка караганда тагын да күбрәк территорияне тартып алды, шуңа күрә Россия коралының абруе югарырак иде.
  Беренче Николай көньякка каршы сугышта төньякны якламады. Киресенчә, ул көньяклыларга Британия белән бергә Аляскадагы позицияләрен ныгыту өчен булышырга булды.
  Россия Америка территориясендә шәһәрләр һәм крепостьлар төзи башлады. Чукоткага тимер юл проектлары да булган. Патша Николай күп нәрсәне күрсәтте. Рәсәй гаскәрләре Centralзәк Азияне яулап алдылар. Бу монарх 1867 елда үлгән. Рәсәйне көчле һәм гөрләп калдыру. Аның улы Александр крепостнойны бетермәде, ләкин көньякка таба баруын дәвам итте. Аерым алганда, ул Төркия белән җиңүче сугыш алып, Константинопольне Россиягә яулап алды. Аннары Месопотамия.
  Яңадан Британия белән сугыш һәм Азиядә Британиялеләрнең җиңелүе. Икенче Александр бераз озак идарә итте , мөһим реформалар ясамыйча, суд системасыннан кала, һәм идарә итү системасын бераз камилләштерде.
  Серфдомны бетерү беркайчан да булмады. Ләкин Россия Иранны яулап алды. Пат 1887 елда Беренче Николайдан соң егерме ел үлә. Александр Өченче кыска вакыт эчендә, 1894 елга кадәр идарә итте, ләкин бөтен Indiaиндстанны диярлек Россиягә куша алды. Ә Николай II хәрәкәтен Индохинага һәм Кытайның үзенә дәвам итте.
  Япония белән сугыш булды. Гомумән җиңүче. Chinaәм Кытайны һәм Индохинаны тулысынча яулап алу. Австралиягә кадәр үтеп керү. Ләкин Европада хәл башкача булып чыкты.
  Австрия империясе Франциянең көньягын яулап алды. Аннары ул Пруссияне җиңде, көньяк Германияне яулап алды. Австрия дөнья гегемонына әверелде. Гражданнар сугышы Франция бик көчсезләнде. Пруссия берләшә алмады. Австриялеләр ахыр чиктә бөтен Пруссияне, шулай ук көнчыгыш Франция өлешләрен яулап алдылар. Африкада киң таралган зур империя барлыкка килде. Озакламый Австриялеләр шулай ук Бельгия, Голландия һәм Африканың күп җирләрен яулап алдылар. Аннары Австрия белән Рәсәй арасында Британиягә каршы сугыш булды. Ул Африканы Австриялеләр һәм Рәсәйләр арасында бүлү белән тәмамланды.
  Император Франц чыннан да иң зур монарх булды, Наполеон Бонапартны узып, Африканың яртысын һәм Европаның күпчелек өлешен яулап алды. Тиздән Франция, Испания һәм Португалия белән тулысынча яулап алына. Әйе, барысы да яхшы үтте, ләкин ...
  Император Франц варисы Сербияне үзенә кушарга теләгән! 1920 елда Николай II Рәсәй белән Бөек Австрия империясе арасында зур сугыш башланды.
  Бөтен Европа Австрия ягында. Моннан тыш, реаль тарихтагы кебек көчле булмаган Британия һәм Африканың яртысы диярлек. Моннан тыш, Швеция Россиягә каршы иде. Norwayәм Норвегия белән Дания император Франц кул астында.
  Бу проблеманың яртысы иде. АКШ бүленде һәм кечкенә көч. Ләкин Британия әле дә Канада һәм Австрияне контрольдә тотты. Беренче ике айдан соң ул шулай ук Австрия ягында сугышка керде.
  Шулай итеп зур сугыш башланды. Австрия һәм Англия Россиягә каршы.
  Әлбәттә, Олег Рыбаченко шунда. Heәм ул чын һәм чиксез герой кебек көрәшә.
  Малай пулемет белән чит армиягә атып җырлый:
  - Ватан гимны безнең йөрәкләрдә җырлый,
  Бөтен галәмдә аннан матуррак кеше юк ...
  Рыцарьның нур ыргытучыны кысу -
  Алла биргән Россия өчен үлә!
  Himselfәм ул үзен кыйный, пулемет белән бөтен Европадан һәм өлешчә Африка армиясен юк итә.
  Малай үзенә бирелми. Монда ул аяк бармаклары белән граната ыргыта һәм кысыла:
  - Без бирешмәячәкбез һәм бирешмибез!
  Againәм тагын малай үлемгә китерә һәм җимергеч шартлый. Ул үзенең көндәшенә бирелергә теләми.
  Himselfзе җырлый:
  - Безне беркем дә туктатмаячак! Арыслан да җиңә алмый!
  Малай - чын герой. Сүнмәс һәм җиңелмәс. Иман рыцары! Христиан булмаса да!
  Шулай итеп Австрия һөҗүме кире кагылды.
  Австриялеләрнең һәм Британиялеләрнең танклары бар, ләкин Россиядә дә мастодоннар бар.
  Николай II колонияләрен исәпкә алып, тагын да зуррак халыкка ия. Бөтен Азияне, көнчыгыш Европаны, Балканның бер өлешен, Африканың яртысыннан артыгын карап чыгыйк.
  Шуңа күрә Россия пехота саныннан өстен. Ә солдатлар бик кыю сугышалар ...
  Австриялеләр каршы тора алмады һәм Варшавадан куылды. Аннары Россия гаскәрләре Одерга киттеләр һәм Көнчыгыш Пруссияне яулап алдылар. Галисия Лвов белән бергә егылды. Прземисл чолгап алынган. Краков азат ителде.
  Соңыннан килеп чыкты, славяннар руслар белән сугышырга теләмәделәр һәм күпләп бирделәр.
  Сугышлар шулай ук җиңелрәк, тизрәк Россия танкларының авыррак, ябык немец танкларына караганда эффективрак булуын күрсәттеләр. Авиациядә, патша Россия, гадәттә, Британия һәм Австрия сыйфатыннан көчлерәк зурлык тәртибе.
  Рәсәй гаскәрләре паузадан соң һөҗүмнәрен дәвам иттеләр. Алар санны да, осталыкны да алдылар.
  Будапештны әйләндереп алдылар һәм алып киттеләр. Диңгездә, адмирал Колчак Британиялеләрне җиңде һәм Австралияне яулап алды. Landирдә, Россия гаскәрләре Берлинны чолгап алдылар. Аннары Вена.
  Австрия империясе Африкадагы сугышта да оттырды. Инглиз корпусы да җиңелде. Әйе, император Адольф өчен әйберләр күңелсез иде.
  Ул башын дөрес булмаган урынга тыгып, бөтенләй югалта башлады. Ничек ул андый көчкә каршы тора ала?
  Вена җимерелгәннән соң, Австриялеләрнең каршылыгы игътибар үзәгендә булды. Озакламый урыслар бөтен Европаны һәм Африканы яулап алдылар. Шул ук вакытта Канадага һөҗүм Аляскадан башланды. Британиялеләр дә оттырдылар.
  Британия үзен читләштерде һәм утрауда утырырга тырышты.
  Ләкин һава һөҗүмен башлап Рәсәйнең җиңәчәге аңлашыла.
  Sheир өстендәге бар нәрсәне диярлек бомбага тотты. Аннары десант көче җиргә төште, ул Британияне буйсындырды.
  Шулай итеп, бөтен көнчыгыш ярымшар, шулай ук Аляска һәм Канада рус булып киттеләр.
  Гомумән, бу бик яхшы! Икенчесе Николай мал-мөлкәтне сеңдереп вакытлыча пауза алды. АКШ әле дә бүленгән һәм бик көчле түгел, Рәсәйгә бәйле башка дәүләтләр кебек.
  1937 елда патша Николай II самолетта бәрелә. Тәхет Алексей II мирас итеп алынган. Чын вакыйгадан аермалы буларак, варис шактый сәламәт һәм күңелле иде. 1941-нче елда ул ата-бабалары кулга алмаган бөтен нәрсәне яулап алырга булды.
  Планетага чыгарга рөхсәт биреп, oneир бер империя булачак. Рәсәй армиясе башта Американың төньяк штатларына, аннары көньякка күченде. АКШ көчле булмаган һәм тиз кулга алынган. Ләкин Мексиканы җиңү җиңелрәк булып чыкты. Аннары өскә. Бер-бер артлы илне яулап алу. Иң зур һәм иң көчле Бразилия. Ләкин ул бер айдан да азрак дәвам итте.
  Шулай итеп алар Латин Америкасын һәм Яңа Зеландияне яулап алдылар. Алесей Икенчесе бөтен Рәсәй яулап алулары буларак тарихка керде. Инде 1947-нче елда Россия космонавтлары Айга аяк бастылар. 1958 елда Марска! 1961 елда Венерага. 1972 елда Меркурийга, 1973 елда upпитер айларына. 1975 елда, 71 яшендә Алексей II үлде. Финишер. Аның улы Николай III патша булды. 1980-нче елда кеше Кояш системасының соңгы, иң ерак планетасына - Плутонга керде. Николай III бик озак идарә итмәде. 1985 елда үлде. Дүртенче улы Александр тәхеткә менде. Егерме җиде яшьлек яшь патша. Theәм патша Кояш системасыннан сикерергә әзерләнергә кушты. Starәм алар йолдызлар һәм фотон ракетасы төзи башладылар . Ниһаять, 2017-нче елда беренче йолдызлар экспедициясе старт алды.
  
  TСАР НикОЛАС II ПРЕЗИДЕНТ ПУТИН БЕЛӘН
  Танылган язучы һәм шагыйрь Олег Рыбаченко дөньяда нәрсәдер дөрес булмаганны сизде. Кешелек элеккеге кебек кисәк булып кала. Planetир планетасында илләр саны арта гына. Әгәр дә кем дә булса йогынты ясаса, ул тоталитар, диктатор Кытай гына. Владимир Путин идарә итүе беткәч, Россия тирән кризиска дучар булды. Кавказдагы сугыш кабат бара, сулчылар һәм милләтчеләр фетнә күтәрәләр. Икътисад кабат төшә һәм җинаятьчелек арта. Рәсәй таркала башлый.
  Владимир Путин гаҗәеп уңышка карамастан, беркайчан да көчле, тотрыклы политик система, яки тотрыклы һәм тиз үсә барган икътисад булдыра алмады. Күпчелек социаль һәм милләтара проблемалар чишелмәде. Сирәк уңыш Путинга чәчәк ату мөмкинлеген бирде. Ләкин ул киткәч, бөтен дәваланмаган абсессияләр берьюлы ачылды.
  Моннан тыш, атом сугышы куркынычы яный! Дөнья тәртипсезлектә, Россия зур масштаблы гражданнар сугышына юл тота! Моны ашыгыч рәвештә төзәтергә кирәк.
  Малай китапта укыды, сез кешеләрнең язмышын үзгәртә аласыз, урыннарын үзгәртә аласыз! Anyәм моны теләсә кемгә эшли алырлык бер көчле цыган бар.
  Алайса, нигә Путин һәм Николай II уңышларын һәм уңышларын кире кайтармаска?
  Моннан тыш, Николай II Путин кебек гаҗәеп уңышлы булса, тарих барышы үзгәрәчәк. Егерме беренче гасырда Романовлар Рәсәйдә идарә итәчәк. Димәк, Путинга уңыш кирәк түгел. Я булмаса, Рәсәйдә Путин уңышлары бар.
  Егерменче гасырда патша Россиясенең уңышлары бик кирәк.
  Танылган язучы цыган хатын янына барырга булды. Бәхеткә, аның Интернетта адресы бар иде, һәм интуиция үсеш алган язучыга һәм шагыйрьгә ул бөтенләй шарлатан түгеллеген әйтте.
  Чыннан да, цыган гади түгел. Ул Мәскәүдәге сарайда яши, егерме яшькә якын, гәрчә ул совет чорыннан бирле сөйләгән булса да. Кара бөдрә чәчле мәңгелек кызны шунда ук күрә аласыз - ул искиткеч!
  Олег Рыбаченко аңардан сорады:
  - Яхшы эш эшлә! Владимир Путин һәм Николай II уңышларын үзгәртегез!
  Мәңге яшь чегән кыз Олег Рыбаченкога карады һәм җавап бирде:
  - Сезнең эгоист булмавыгыз һәм үзегез өчен түгел, ә Россия иле өчен бирелүегез яхшы! Сезнең бай энергиягез һәм моңарчы күрелмәгән, искиткеч, гаҗәеп кешелек хыялларыгыз булуы тагын да яхшырак!
  Ypыенчы күз кысып дәвам итте:
  - Тарихны бик үзгәртү минем өчен дә җиңел түгел! Ләкин сез, дөньядагы иң көчле һәм иң бай фантазия хуҗасы, миңа булыша аласыз!
  Олег Рыбаченко килешеп башын салды:
  - Мин теләсә нәрсәгә әзер! Мин теләсә нинди үтенечне үтәрмен!
  Яшь цыган башын кагып әйтте:
  -Мин сезне унике яшьлек малайга әйләндерермен, һәм сез бик әкрен үсәрсез һәм тәндә ундүрт яшьтән олы булмассыз. Мин сине параллель дөньяга җибәрермен, анда син башта кол булырсың!
  Олег Рыбаченко килешеп әйтте:
  - Мин әзер!
  Ypыен башын кагып дәвам итте:
  - Сез миңа тугыз артифакт таш алырга тиеш: кара, ак, кызыл, кызгылт сары, сары, яшел, зәңгәр, индиго, кызгылт. Моннан тыш, унынчы экспонат - Кощей таҗы!
  Бу авыр, ләкин сездә мәңге яшь, тиз, көчле, сугышчан малайның гәүдәсе булачак. Өстәвенә, гаҗәеп интеллект һәм феноменаль хыял. Иртәме-соңмы сез экспонатлар җыеп, үз дөньягызга кире кайтырсыз. Мәңгегә сез ундүрт яшьлек гаҗәеп көчле һәм тиз малай тәнендә булырсыз, һәм сезне үтерү мөмкин булмас. Ягъни, сез бүләк итеп үлемсезлекне дә алырсыз!
  Олег Рыбаченко килешеп башын салды:
  - Бу турыда хыялланырга гына мөмкин!
  Мәңге яшь сихерче болай диде:
  - Ләкин ун экспонат минеке, һәм минеке генә! Алар миңа шундый көч бирәчәкләр, сез үлемсезлеккә лаек түгел! Ул арада мин сине йоклармын, син карьерларда кол малай булып уянырсың. Аннары сезнең тапкырлыгыгыз моннан ничек чыгарга икәнен сөйләр!
  Күчкәндә мин Президент Путин һәм патша Николай II язмышын, уңышын һәм байлыгын үзгәртә алырмын. Сез минем өчен төрле дөньялардан экспонатлар җыячаксыз, һәм бу арада, егерменче гасыр башыннан Россия тарихы башкача барачак. Ягъни, экспонатлар - тугыз таш һәм Кощей таҗын җыя алмасаң да, Россия патшасы Николай II әле дә уңыш, язмыш һәм Россия Президенты Владимир Владимирович Путин уңышын алачак!
  Олег Рыбаченко елмаеп җавап бирде:
  -Бу әйбәт! Яңа дөньяда, тарихның барышы яхшы якка үзгәргәнгә мин тынычланырмын! Рәсәй бөтен дөньяда тәртипне торгыза һәм гегемоник илгә әйләнәчәк! Абсолют гегемон!
  Мәңге яшь цыган заказ бирде:
  - Диванда ят!
  Олег Рыбаченко ятты.
  Тылсымчы кыз:
  - Хәзер йокла! Сез бүтән дөньяда уянырсыз.
  Олег Рыбаченконың күзләре йомылды, һәм ул шундук диярлек йокыга китте.
  контейнерлардан алдан сакланган ингредиентларны чыгарып , порошок әзерли башлады. Ул тылсым өчен алдан әзерләнгән казан астында газны кабызды. Sheәм ул анда төрле әйберләр ыргыта башлады. Шул ук вакытта, мәңгелек кыз кесәсеннән карточкалар палубасын чыгарып җырлады:
  - Әй, язмыш, язмыш, Николайга булыш! Путиннан уңышлар, патша Романовка килегез!
  Романов җиңсен
  Чыңгызхан кебек кагыйдәләр ...
  Сезгә уңыш китерсен,
  Бүләк урлап Путин!
  
  Бу Россия өчен яхшырак
  Бөек патша Николай ...
  Чыңгызхан салкынрак булачак
  Владимир Путин кебек бул!
  Казан кайната башлады, һәм андагы кайнатма күбекләнә башлады. Ypыенчы карточкалар куйды, сихерләде һәм палубаны кайнап торган томанга ыргытты ... Мең фото блиц кебек супер-якты флэш кабынды . Йоклаган Олег Рыбаченко юкка чыкты ... Аннары, яктырганнан соң, казан да юкка чыкты.
  Зур сихерче сихерләгән киң зал буш һәм тыныч булды!
  Мәңге яшь сихерче әйтте:
  - Ну! Мин тарих барышын үзгәрттем, бик яхшы! Әгәр дә бу идеалист бәхетле булса һәм экспонатлар җыя икән, мин шулкадәр көчле булырмын ки, Шайтан үзе миңа көнләшер!
  Ypәм сихерче зымырыт күзләре белән балкып торды!
  Могҗиза булды!
  Николай II чыннан да көткән нәрсә ... Чыннан да, күп нәрсә үзгәрде. Коронация вакытында канлы бәрелешләр булмады. Chinaәм Кытайга киңәю уңышлы булды. Әлбәттә, Япония белән сугыш булды. Бу, гадәттә, тарихи яктан котылгысыз иде. Аңлашыла ки, самурайлар алдында монстр коралсызландырылып, юк ителергә тиеш иде. Моннан котылу юк. Сез үз чикләрегездә куркыныч калдыра алмыйсыз.
  Япония беренче булып сугыш башлады, ләкин аның Россия корабларына һөҗүм итүе уңышсыз булды. Урыслар зур зыян күрмәделәр, һәм Кояш чыккан җирне дистәләгән җимерүчеләр батты.
  "Варяг" шулай ук әйләнә-тирәдән кача алды. Бу зур уңыш булып чыкты. Адмирал Макаров тиз диңгезгә килеп җитте, японнарны юк итик. Generalәм генерал Куропаткин самурайларны җирдә җиңде һәм бөтен Корея ярымутравын тулысынча яулап алды.
  Хәтта патша Николай II дә карар кабул итте: аңа Япониядән мәңгегә сак булырга кирәк! Ләкин ничек? Әйе, җир гаскәрләре һәм аларны тулысынча Рәсәйгә провинция итеп кушыгыз.
  Аннары диңгездә хәлиткеч сугыш булды, анда Япония флотын ниһаять Адмирал Макаров тәмамлады.
  Сугышта дүрт кыз да катнашкан! Яланаяклы һәм бикинида!
  Наташа, Зоя, Аврора, Светлана. Иң зур самурай корабына утырган дүрт чибәр.
  Наташа японнарны кисә һәм кычкыра:
  - Сезне мыскыл итәрләр, тар күзле булырлар!
  Зоя тагын бер самурайны кисеп әйтте:
  - Сезнең күзләрегез сапфир!
  Наташа, тегермән белән идарә итеп, раслады:
  - Әлбәттә! Әлбәттә!
  Аннары Аурора аны тагын алды һәм японнарны яланаяк үкчәсе белән ияккә тибеп җибәрде. Ул аның иҗекләрен сындырды һәм кычкырды:
  - Ватан өчен Ура!
  Светлана аны алды, самурайларның башын кисеп алды да:
  - патша Николай II өчен!
  Әйе, әлбәттә, күп нәрсә уңышка бәйле. Аерым алганда, адмирал Макаров исән калды. Ул икенче Ушаков булып чыкты. Ул ничек боера. Ул үзе мобиль крейсерда, ул барысын да дәвам итә ала. Theәм японнар, әйтерсең лә, мылтыкта зур өстенлеге булмаган, секцияләрдә һәм тактик яктан кыйналдылар.
  Генераль яки диңгез командирының осталыгы кечкенә санлы өстенлектән өстенлек итә.
  Моннан тыш, бу вакытта японнар саны зәгыйфь иде. Шулай итеп, Макаров аларны җимерә. Ул якын сугышырга мәҗбүр итә, анда кораллы тишек снарядлары булган Россия кораблары күпкә көчлерәк.
  Японнар җиңелә. Кызлар тагын бер самурай корабын кулга алалар. Аның өстендә патша империясе байрагы оча!
  Японнар нәрсә ул? Сез уңышка бик оста түгелме? Николай II Владимир Путин уңышын алды һәм аның өчен барысы да яхшы булды!
  Кызлар турында нәрсә әйтеп була? Бикинидагы дүрт чибәр - патша өчен көрәшергә булган туган сихерчеләр, гадәттә аларның бу дөнья белән бернинди бәйләнеше юк .
  Ләкин бу очракта Россия халкына булышырга кирәк. Бу Путин уңышына бәйле. Шул ук дүрт сихерче кыз булмаса, ул беркайчан да Кырымны яулап алмас иде. Алар могҗиза ясарга булышты. Ләкин Рәсәйгә Кырымны тугандаш кешеләрдән алырга кирәкме, юкмы - әле сорау. Ләкин Кытайны Россия империясенә яулап алу бик яхшы идея! Рәсәй патшасының ничә предметы булганын күз алдыгызга китерегез - ул бөтен дөньяны җимерә алыр иде!
  Кыскасы, мондагы кызлар вакытларын әрәм итмиләр. Инде яңа корабльгә һөҗүм ясала.
  Againәм тагын кулга алына. Гүзәлләр кулындагы кылычлар ялтырап кына тора, алар бик үткен. Soәм бик күп японнар катнаш иде.
  Диңгездәге сугыш Япония отрядының соңгы батуы һәм Адмирал Того кулга алынуы белән тәмамланды.
  Theәм төшү башланды. Пароходлар һәм транспортлар җитәрлек түгел иде. Longәм алар озын көймәләр кулландылар, крейсерларда һәм корабльләрдә йөрттеләр һәм башка бик күп эш башкардылар. Патша десант вакытында сәүдә флотын кулланырга кушты.
  Рәсәй гаскәрләре күпер башына ташларга тырышкан самурайларның һөҗүмен җиңделәр. Ләкин патша армиясе кыюлык белән торды. Massәм зур һөҗүм зур югалтулар белән кире кагылды.
  Theөҗүм вакытында сихерче кызлар кылыч белән кисәләр һәм аяклары белән дошманга граната ыргыталар.
  Алар, әлбәттә, иң куркыныч урыннарда. Пулеметны ничек ата башладылар. Everyәр пуля максатчан.
  Наташа атты, аяк бармаклары белән граната ыргытты һәм сайрады:
  - Миннән салкынрак кеше юк!
  Зоя, пулеметны атып, аяк бүләкләре белән үлем бүләкләрен ыргытты һәм кысты:
  - патша Николай II өчен!
  Аврора, пулеметтан атуны дәвам итеп, сикереп торды һәм әйтте:
  - Бөек Рус өчен!
  Светлана, дошманны оялуын дәвам итеп, агрессив рәвештә, тешләрен кысып, ялан үкчәсе белән граната ыргытты:
  - Король империясе өчен!
  Сугышчылар кыйнауны һәм суктыруны дәвам иттеләр. Аларда шундый зур энергия бар. Алар үзләрен аталар һәм алга барган самурайларны юк итәләр.
  Аны үтергән меңнәрчә, дистәләрчә мең японнар бар.
  Theиңелгән самурайлар кача ... Кызлар аларга каршы бик үлемгә китерәләр.
  Ә урыслар самурайларны баян белән кисәләр ...
  Theөҗүм кире кагыла. Яңа Рәсәй гаскәрләре ярга төшәләр. Күпер башы киңәя. Начар түгел, әлбәттә, патша империясе өчен. Бер-бер артлы җиңү. Адмирал Макаров шулай ук мылтыгында булышачак. Японнарны сөртеп алу.
  Хәзер инде Россия гаскәрләре Япония аша хәрәкәт итәләр. Аларның карын туктатып булмый. Алар дошманны кисәләр һәм баян белән пычаклыйлар.
  Наташа, самурайларга һөҗүм итә һәм аларны кылыч белән кисә, җырлый:
  - Ак бүреләр агыла! Шул вакытта гына ярыш исән калачак!
  Ничек ул аяк бармаклары белән граната ыргыта!
  Зоя каты агрессия белән бергә җырлый. Alsoәм аяклары белән ыргыту, уникаль, үлемгә китерүче нәрсә:
  - Зәгыйфьләр үлә, үтерәләр! Изге тәнне саклау!
  Августин, дошманга ату, кылычлар белән сугу, һәм аяк бармаклары белән граната ыргыту, кычкыру:
  - Урман урманында сугыш бара, бөтен җирдән куркыныч яный!
  Светлана, ялан аяклары белән үлем бүләкләрен атып, ыргытты, алды һәм кысты:
  - Ләкин без һәрвакыт дошманны җиңәбез! Ак бүреләр геройларга сәлам!
  Хордагы кызлар, дошманны юк итәләр, җырлыйлар, аяклары белән үлем коралларын ыргыталар:
  - Изге сугышта! Бу безнең җиңү булачак! Император флагы алга! Fallenимерелгән геройга дан!
  Againәм тагын кызлар саңгырау тавыш белән җырлыйлар:
  - Безне беркем дә туктатмаячак! Безне беркем дә җиңмәячәк! Ак бүреләр дошманны җимерәләр! Ак бүреләр - геройларга сәлам!
  Кызлар йөриләр һәм йөгерәләр ... Ә Россия армиясе Токиога таба бара. Theәм японнар үзләрен үтерәләр, һәм алар чабалар. Россия армиясе хәрәкәт итә. Бер-бер артлы җиңү.
  Пат Николай чыннан да бәхетле билет алды. Рәсәй гаскәрләре Япония башкаласына һөҗүм итә башладылар. Барысы да бик яхшы.
  Мондагы кызлар, әлбәттә, һәркемнән алда, аларның басымы һәм эксплуатациясе зур биеклектә.
  Бигрәк тә аяк белән граната ыргытканда. Бу, гадәттә, самурайлар арасында шок һәм курку тудыра.
  Ләкин монда алар Япония башкаласы стенасына менәләр. Алар кешеләрне һәм атларны кәбестәгә кисәләр. Алар көндәшләрен сындырдылар. Кызлар килә, кычкыралар, көләләр! Areәм ялангач үкчәләре белән сезне игезәкләргә тибәләр. Японнар өскә оча. Theyәм алар үз өлешләренә төшәләр.
  Theәм сугышчылар кылычларын тагын да көчлерәк селкетәләр.
  Samәм самурайлар җиңелүдән соң җиңеләләр. Шулай итеп, Рәсәй гаскәрләре Токионы алдылар.
  Микадо куркып йөгерә, ләкин ул беркайда да яшерә алмый. Шулай итеп кызлар аны әсирлеккә алып бәйлиләр!
  Зур җиңү! Япон императоры Николай II файдасына отставкага китә. Россия патшасы исеме сизелерлек озайтылган. Корея, Монголия, Манчурия, Курил утраулары, Тайвань һәм Япония үзе Россия провинцияләренә әверелә. Япониянең кечкенә, чикләнгән автономиясе булса да. Ләкин аның императоры - урыс, автократ патша!
  Николай II абсолют монарх булып кала, бернәрсә белән дә чикләнми. Ул - Автократ патша!
  Хәзер дә Япония императоры, Сары Россия, Богдыкхан, Хан, Каган һ.б., һ.б.
  Әйе, күбрәк уңыш. Игътибар итегез, уңыш Путинга шулкадәр җиңәргә мөмкинлек бирде! Егерме беренче гасыр, кайгы, кулга алу өчен бик яраксыз!
  Путинның дошманы МакКейнның баш мие яман шешеннән үлүеннән Россиянең нинди файдасы бар? Бәхет, әлбәттә, бик зур, сез моны максат белән күз алдына да китерә алмыйсыз - дошманыгызның шундый начар һәм күңелсез үлеме өчен!
  Ләкин Россия өчен конкрет кире кайту нуль.
  Ләкин Николай II өчен Путинның мондый уңышлары һәм уңышлары зур территориаль казанышларга әйләнде. Ләкин чыннан да, ни өчен бәхет Путинга бүләкләр бирергә тиеш? Собчакның шундый вакытта үлгәненнән һәм аңа конституцион суд башлыгы вазифасын бирергә кирәк булмаганлыктан, бу Россия өчен ничек яхшы?
  Allар Николай II Бөтен Рус - гаҗәеп кеше. Табигый, шундый зур җиңүдән соң аның көче һәм абруе ныгыды. Димәк, кайбер реформалар үткәрелергә мөмкин. Бигрәк тә православие динендә! Дворяннарга Исламдагы кебек дүрт хатын алырга рөхсәт итегез. Alsoәм шулай ук солдатларга икенче хатынга хокукларын бирү, аларның хезмәтләре һәм тугры хезмәтләре өчен бүләк.
  Яхшы реформа! Империядә башка дин кешеләре һәм чит ил кешеләре саны артканга, Россия саны артырга тиеш. Ничек эшләргә? Башка халык хатын-кызлары исәбенә. Әгәр дә бер урыс өч кытай хатынын хатын итеп алса, ул алардан балалары булыр, һәм бу балалар милләте буенча кем булыр?
  Әлбәттә, әти ягында рус! Бу бик яхшы! Николай II, прогрессив акылга ия, тышкы кыяфәтендә аның җанына караганда күбрәк дини иде. Ofәм, әлбәттә, ул динне дәүләт хезмәтенә куйды, киресенчә түгел!
  Шулай итеп, Николай II элита арасында абруен ныгытты. Ирләр моны күптән телиләр. Heәм ул читтәге руслаштыруны тизләтте.
  Руханилар да моңа каршы түгел. Моннан тыш, егерменче гасырда иман зәгыйфьләнде. Дин патшага хезмәт итте, чынлап та Аллага ышанмый!
  Militaryәм хәрби җиңүләр Николайны халык арасында популярлаштырды, һәм ул, авторитаризмга күнеккән, аеруча үзгәрешләр теләмәде. Урыслар беркайчан да башка көчне белмиләр иде!
  Theәм икътисад үсә, хезмәт хакы арта. Ел саен ун процентка арту бар. Чыннан да, нигә үзгәрергә?
  1913-нче елда патша Николай, Романовларның өченче елында, эш көнен тагын 10,5 сәгатькә, шимбә һәм ял алдыннан, хәтта 8 сәгатькә кыскартты. Ял көннәре һәм ял көннәре дә артты. Ул ял көне һәм Япониянең бирелгән көне буларак билгеләп үтелә башлады. Theәм патшаның туган көне, һәм патшабикәнең туган көне, һәм таҗ көне.
  Тәхет варисының гемофилиясе булганы ачыклангач, патша Николай үзен икенче хатын алды. Шулай итеп, тәхеткә варислык мәсьәләсе чишелде.
  Ләкин зур сугыш якынлашты. Германия дөньяны үзгәртергә хыялланды. Ләкин патша Россия сугышка әзер иде.
  1910 елда урыслар Пекинны яулап алдылар һәм империясен киңәйттеләр. Британия моңа Германиягә каршы союз алышу өчен ризалашты.
  Патша армиясе иң күп һәм көчле иде. Тыныч вакытта аның саны өч миллион мең полкка җитте. Тыныч вакытта Германиядә алты йөз мең генә булган. Өстәвенә Австрия-Венгрия, ләкин аның гаскәрләре сугышка әзер түгел!
  Ләкин немецлар әле дә Франция һәм Британия белән сугышырга уйлыйлар. Кайда алар ике фронт ясый ала?
  Россиялеләр массакүләм җитештерүдә дөньяда беренче "Луна" -2 җиңел танкларына ия. Дүрт двигательле "Илья Мурометс" һәм "Александр" пулеметы белән сугышучылар һәм башкалар. Әлбәттә, көчле флот.
  Германиянең тигез көчләре юк.
  Theәм немецлар әле дә Бельгиягә һөҗүм итәргә һәм Парижны әйләнеп узарга булдылар. Алар өчен монда бернәрсә дә юк иде.
  Ләкин сугыш барыбер башланды. Германия үлемгә китерде. Аның гаскәрләре Бельгиягә күченделәр. Көчләр генә тигез түгел. Рәсәй гаскәрләре Пруссия һәм Австрия-Венгрия аша узалар. 40әм 40 километр тизлек белән Луна-2 танкы инде зур көч.
  Моннан тыш, патша Николайның сугыш башланганы өчен бәхетле булуына игътибар итегез. Патша үзе Германиягә һөҗүм итмәс иде. Шулай итеп, Россия ягында көчләрдә, танкларда, артиллериядә өстенлек, сан һәм сыйфат буенча иң яхшы авиация бар. Aәм көчлерәк икътисад, чөнки революция һәм сугышта җиңелү аркасында килеп чыккан рецессиядән сакланырга мөмкин иде. Шулай итеп, һәрвакыт уңыштан соң күтәрелеш һәм уңыш бар.
  Билгеле, немецлар һөҗүм астында булганнар. Аннары алар үзләре төп көчләр белән Франциягә һәм Британиягә керделәр. Алар кая барырга тиеш?
  Италияне алыгыз һәм Австрия-Венгриягә каршы сугыш игълан итегез! Бердәнбер плюс - Төркия Россиягә каршы сугышка керде. Ләкин бу патша өчен тагын да яхшырак, ул ниһаять Константинопольне һәм бугазны үзе өчен ала ала! Шулай итеп ...
  Шулай ук дүрт сихерче, мәңге яшь туган иман итүчеләр Наташа, Зоя, Аврора, Светлана сугышта! Алар инде сине кыйныйлар! Шулай итеп алар немецларны да, төрекләрне дә кыйныйлар!
  Язучы һәм шагыйрь Олег Рыбаченко уянды. Мәңгегә, яшь сихерче үз вәгъдәсен үтәде, Николай IIгә Владимир Путинга уңыш бирде, хәзер Олег Рыбаченко аны үтәргә тиеш. Уяну җиңел булмады. Малайның гәүдәсе каты камчы белән бәрелде. Малай сикереп торды. Әйе, Олег Рыбаченко хәзер мускул малай, куллары һәм аяклары белән чылбырланган. Күренекле мускуллары булган кара тәнле, коры һәм чиста тәнне күрә аласыз. Чыннан да көчле һәм каты кол, тире каты булган, күзәтченең кыйнавы аны кисә алмый. Сез бүтән малайлар белән иртәнге ашка йөгерәсез, яшь коллар бөтенләй ялангач һәм одеялсыз йоклый торган шагылдан торасыз. Дөрес, монда җылы, климат Мисырга охшаган. Ә малай барысы да ялангач, чылбырлар гына. Ләкин алар шактый озын һәм йөрергә яки эшкә комачауламыйлар. Ләкин сез аларда зур адым ясый алмыйсыз.
  Ашар алдыннан кулларыгызны чишмәдә юасыз. Сез рацион аласыз: дөге пешкән, черегән балык кисәкләре. Ләкин, ач кол малайга бу нечкәлек кебек тоела. Аннары сез шахтага барасыз. Кояш әле иртә белән чыкмады һәм бик рәхәт.
  Малайның ялан аяклары тупас һәм мөгезле булып киттеләр, үткен ташлар бөтенләй зарар китермиләр, хәтта рәхәтләнеп кычкыралар.
  Уналты яшькә кадәр балалар эшләгән карьерлар. Әлбәттә, аларның кечерәк машиналары һәм кораллары бар. Ләкин сез олылар кебек унбиш, уналты сәгать эшләргә тиеш.
  Ул исе китә, шуңа күрә алар күмер өстендә үзләрен җиңеләйтәләр. Эш бик гади: ташларны пикакс белән кисегез, аннары кәрзиннәргә яки носилкаларга ташыгыз. Кайвакыт сезгә троллейбусны да этәрергә туры килә. Гадәттә малайлар аны ике һәм өчкә этәрәләр. Ләкин Олег Рыбаченко берүзе сайлана, чөнки ул бик көчле. Heәм ул олы кеше кебек кулында пикаксны тота. Аңа башкаларга караганда зуррак эшне башкарырга кирәк.
  Дөрес, алар сезгә ешрак бирәләр. Көнгә өч тапкыр, ике тапкыр түгел.
  Оле Рыбаченко яшәгән кол малай монда берничә ел яши. Тыңлаучан, тырыш, барлык хәрәкәтләр автоматика дәрәҗәсенә кадәр кулланыла. Чынлап та, көчле, түземле һәм арыганлыкны белми диярлек. Ләкин шул ук вакытта малай бик үсә, һәм хәзер ул уникедән артмый, бу яшь өчен уртача биеклек.
  Ләкин көч ... Берничә олылар өчен. Яшь герой. Бу, күрәсең, беркайчан да олы кеше булмаячак, һәм ул сакал үстермәячәк.
  Аллага шөкер! Язучы һәм шагыйрь буларак, Олег Рыбаченко кырынырга яратмады. Сез үзегез өчен эшлисез, ташларны сындырасыз, җимерәсез. Арбага. Аннары сез аны троллейбуска йөртәсез. Аны этәрү кыен, балалар чиратлашып моны эшлиләр.
  Мондагы малайлар кара диярлек, ләкин аларның йөзләре Европа, Индус яки Гарәп. Моннан тыш, тагын бик күп Европа кешеләре бар.
  Олег аларга җентекләп карый. Колларга сөйләшергә рөхсәт ителми, аларны камчы белән кыйныйлар.
  Олег Рыбаченко да хәзерге вакытта эндәшми. Heәм ул укый. Монда, ир-ат күзәтүчеләреннән кала, хатын-кызлар да бар. Алар шулай ук рәхимсез, камчы белән кыйналалар.
  Моннан тыш, барлык малайларның да Олегныкы кебек тире юк. Күпчелек кеше ярылып, кан китте. Сакчылар сезне үтерергә мөмкин. Эш бик авыр, һәм малайлар, аеруча кояш чыкканда, күп тирләнә башлый.
  Менә бер кояш түгел, ике. Бу көнне бик озын итә. Эш бик күп. Малайларның йокларга һәм ял итәргә вакыты юк. Бу алар өчен зур газап.
  Олег Рыбаченко үзе эшләде, механик рәвештә чабып, йөкләде. Myselfзем өчен дәртләндем ...
  Heәм ул Николай II Россия президенты Владимир Путин уңышына ирешкәч нәрсә булганын сурәтләде.
  Наташа, Зоя, Аурора һәм Светлана Пржемыслда Австриялеләргә һөҗүм итәләр. Рәсәй гаскәрләре шунда ук Львовны алдылар. Алар иң көчле крепостька һөҗүм итәләр.
  Кызлар аяклы һәм бикинида, шәһәр урамнары аша тиз ашыга.
  Алар Австриялеләрне кисәләр һәм аяклары белән кечкенә дисклар ыргыталар.
  Шул ук вакытта кызлар җырлыйлар:
  - патша Николай - безнең мессия,
  Көчле Россиянең куркыныч хакиме ...
  Бөтен дөнья калтырый - кая барачак -
  Алга җыр белән Николай өчен!
  Наташа Австриялеләрне кисә, аяк бармаклары белән граната ыргыта һәм җырлый башлый:
  - Рус өчен!
  Зоя шулай ук дошманнарын җимерә, һәм аплом белән бергә җырлый:
  - Король империясе өчен!
  Аның аяклары ыргытылган граната оча! Бу үтерүче кыз. Синең иҗекне ватып, диңгез эчәргә мөмкин!
  Аврора да аяк бармаклары белән диск ыргыта, Австриялеләрне тарата һәм кысыла:
  - Россия бөеклеге өчен!
  Ул бик үткен тешләрен күтәрәчәк! Тән кебек ялтырап торган.
  Светлана шулай ук бирергә онытмый, кычкыра:
  - Изге һәм җиңелмәс Николай II!
  Кыз гаять зур дәрт күрсәтә. Areәм аяклары белән ул барысын да ыргыта һәм бүләкләр ыргыта!
  Наташа, ату һәм кисү, һәм аяклары белән үтергеч корал ыргыту, кысыла:
  - Мин үземнең русны яратам! Мин үземнең русны яратам '! Мин сезнең барыгызны да кисәрмен!
  Zәм Зоя шулай ук атып елый, аяк бармаклары белән шартлаткыч әйбер ыргыта:
  - Бөек патша Николай! Тау да, диңгез дә аңа тиеш булсын!
  Аврора, кыргый, усал ярсу белән кычкыра, һәм аяк бармаклары белән бүләкләр ыргыта, елый:
  - Безне беркем дә туктатмаячак! Безне беркем дә җиңмәячәк! Чүпрәле кызлар дошманнарны ялан аяклар һәм аяксыз үкчәләр белән җимерәләр!
  Againәм тагын кызлар кыргый ашыга. Прземыслны хәрәкәттә кулга алалар һәм җырлыйлар, барганда композиция ясыйлар;
  Безнең изге Рус данлана,
  Анда булачак җиңүләр бик күп ...
  Кыз яланаяк йөгерә
  Ул дөньяда матур түгел!
  
  Без Родноверки ,
  Сихерчеләр гел аяксыз ...
  Кызлар малайларны бик яраталар
  Аның аяусыз матурлыгы!
  
  Без беркайчан да бирешмәячәкбез
  Дошманнарыбызга бирелмик ...
  Аякларыбыз ялангач булса да,
  Күкләр күп булыр!
  
  Кызларга ашыга
  Салкыннарда аяк киеме ...
  Без чыннан да бүре балалары
  Без аны суга алабыз!
  
  Безне туктатып булмый
  Фрицның зур төркеме ...
  Weәм без аяк киеме кимибез
  Шайтан бездән курка!
  
  Кызлар Алла Родка хезмәт итәләр,
  Кайсысы, әлбәттә, бик яхшы ...
  Без дан һәм азатлык өчен,
  Кайзер начар булыр!
  
  Барысыннан да матуррак Россия өчен,
  Сугышчылар күтәрелә ...
  Майлы ботка ашадык
  Сугышчылар иелмиләр!
  
  Безне беркем дә туктата алмый
  Кызларның көче зур ...
  Ул күз яшьләрен түкмәячәк,
  Чөнки без талант!
  
  Бер кыз да иелә алмый,
  Алар һәрвакыт көчле ...
  Алар Ватан өчен бик каты сугышалар,
  Хыялыгыз тормышка ашсын!
  
  Галәмдә бәхет булыр
  Кояш aboveир өстендә булачак ...
  Сезнең бозылмас зирәклегегез белән,
  Байонет Кайзер!
  
  Кояш кешеләргә һәрвакыт балкый,
  Иң иркен илдә,
  Бәхетле олылар һәм балалар,
  Everyәрбер көрәшче - герой!
  
  Беркайчан да артык бәхет юк
  Без бәхетле булырга ышанам ...
  Начар һава торышы таралсын -
  Дошманнарга оят!
  
  Безнең нәсел Алла бик югары,
  Аннан матуррак кеше юк ...
  Без җанда югарырак булырбыз,
  Шайтан барысын да куса!
  
  Әйдәгез, дошманнарыбызны җиңик
  Ак, рус Алла безнең белән ...
  Идея шатлык булыр,
  Явызлык сезнең ишегегезгә кермәсен!
  
  Кыскасы, Гайсәгә,
  Без һәрвакыт тугры булырбыз ...
  Ул урыс Алла, тыңла,
  Ул Яһүд Шайтан дип ялганлый!
  
  Noк, чыннан да, Чиксез кодрәтле Алла,
  Безнең иң изге төп гаилә ...
  Ул түбә нинди ышанычлы,
  Hisәм аның Улы-Алла Сварог!
  
  Кыскасы, Россия өчен,
  Yingлемдә оят юк ...
  Кызлар - иң матуры,
  Хатын-кызның аю көче бар!
  
  
  Планнар үзгәрмәгән
  Гитлер OKW планын үзгәртмәде, һәм Сталинградка һөҗүм төньякта да, көньякта да А һәм В армия төркемнәре тарафыннан ясалды һәм һөҗүм Майнштейнга ышанып тапшырылды . Нәтиҗәдә, Сталинград һәр тарафтан һөҗүмнән соң ун көн эчендә егылды. Совет гаскәрләре үзләрен тулысынча чолгап алдылар. Аннан Вермахт Идел яры буйлап Каспий диңгезенә күченде. Кызыл Армия ничек җавап биргән? Theзәктәге һөҗүм бик уңышлы булмады.
  Моннан тыш, Япония Мидвей сугышында җиңде, икенче фронт ачмаса да, Гавай утрауларын яулап алды. Theәм шул ук вакытта самурайларның җир бүлекләре Indiaиндстанга күчтеләр. Бу колонияне саклап калу өчен, Британия факел операциясен ташлап, Мисырдан берничә гаскәр чыгарырга тиеш иде.
  Немецлар инициативаны көнчыгыш фронтта үткәрделәр. Сталинградны тиз яулап алу көньяк флангны җимерде. Фриц Каспий диңгезенә төште һәм Кавказны җир белән кисеп алды. Аннары Төрки сугышка керде. Аның армиясе, бик көчле булмаса да, бик күп һәм батыр сугышырга сәләтле.
  Инде беренче көннәрдә төрекләр Батуми алып, Ереванны чолгап алдылар. Әйе, аларның казанышлары лаеклы, чөнки Кызыл Армия Германия фронты белән кысылган.
  Әйтергә кирәк, нацистлар совет гаскәрләренең сугышка турыдан-туры поезддан кереп, аларны өлешчә кыйнаулары белән файдаландылар. Бу, әлбәттә, сугыш барышына тискәре йогынты ясады.
  Сталин шулай ук дулкынланды һәм туңды - ул Кавказны теләсә нинди бәядә тотуны таләп итте.
  Кыскасы, Сталинградның герой оборонасы эшләмәде һәм барысы да җимерелде. Ерак Көнчыгышта япон дивизияләренең булмавы да ярдәм итмәде.
  Немецлар Каспий диңгезе буйлап Дагыстанга күченделәр. Аларның тузан җыюын туктатыр өчен - ләкин көчләр тигез түгел, өстәвенә, Кызыл Армия тәэмин итүдә зур кыенлыклар кичерде. Sheәм ул керде. Theәм Краутлар актив рәвештә бомба ясады.
  АКШ Япония җиңүләреннән читләшкән Өченче Рейхка кагылмады диярлек. Британия бераз зәгыйфьләнде, шулай ук проблемага эләкмәде! Хәзер немецларның самолетлары бик күп иде һәм аларга чыннан да басым ясарга мөмкин иде.
  Сталин үзенең иң начар сыйфатларын күрсәтте һәм бик еш ачуы чыкты һәм кычкырды, ләкин иң яхшы карар кабул итмәде.
  Шулай итеп Кавказны югалту котылгысыз булып китте.
  Азәрбайҗан белән чик буенда сугыш бара.
  Совет кызлары бик тырышалар. Монда гүзәлләр бик тырышалар.
  Theyәм алар артка чигенмиләр һәм бирешмиләр. Theyәм алар тылда йөриләр.
  Наташа, Зоя, Августина һәм Светлана немец генералын арттан тартып алдылар. Бу искиткеч. Кызлар аны тезләренә куйдылар һәм аякларын үбергә мәҗбүр иттеләр. Ул аларны бик дәртләнеп сукты! Ул кызларның үкчәләрен ялады.
  Сугышчы кызлар, гадәттә, бик сексуаль һәм сөйкемле. Аннары алар Фриц сугышын бирделәр.
  Наташа фашистларны кисеп, шартлады. Ул аяк белән граната ыргытты һәм сайрады:
  - Зур дан өчен!
  Зоя шулай ук атты һәм кысты:
  - Ватан һәм Сталин өчен!
  Ул аны алды һәм аяк бармаклары белән граната ыргытты. Ул фашистларны таратты һәм кычкырды:
  - СССР өчен!
  Кызлар бик матур һәм гаҗәп.
  Августин шулай ук ялан аягы белән граната ыргытты, һәм тешләрен кысып, ул аны алды һәм пышылдады:
  - Мин бик көрәшәм! Терминатор кебек!
  Светлана шулай ук аяк бармаклары белән үлемгә китерүче һәм җимергеч нәрсә җибәрәчәк. Againәм ул тагын җырлар:
  - Безнең дуслыгыбыз монолит, һәм ул нәрсә ул!
  Дүрт, алар шулай сугышалар - бу кызлар! Күңелле гүзәлләр җавап итеп озын телләрен күрсәтәләр.
  Иң югары категория сугышчылары. Алар сине ничек сугачаклар, сиңа ничек кычкыралар.
  Алар немецларны җиләк кебек пресс белән җимерәләр.
  Наташа атты, аяк белән граната ыргытты һәм җырлады:
  - Без яктылык һәм кызыл байрак сугышчылары!
  Зоя шулай ук үтерүчене аяк бармаклары белән эшләтеп җибәрде:
  - Без Ленин өчен көрәшәчәкбез!
  Аннары ул тешләрен тыеп, Августинга сукты:
  - Зур шатлык исеме белән!
  Аннары Светлана атты һәм аяклары белән граната атты, кычкырды:
  - Без моны кабул итәрбез!
  Дүртесе актив эшлиләр һәм аталар. Хәер, болар юк итү турында күп белгән кызлар. Алар андый сугышмыйлар.
  Realәм чын терминаторлар өчен булырга тиеш ... Биек очучы сугышчылар. Аларның юк итү теләге бар.
  Наташа кабат аяк белән граната ыргытты һәм пышылдады:
  - Мин бу дөньяны класс көрәшенең авыруы дип бик яхшы аңлыйм!
  Зоя шулай ук пышылдады, аяк бармаклары белән үтерүче, ит җимерүче граната ыргытты:
  - Кайсы йортта кызыл байрак булачак!
  Аннары Августин аңа чират бирде. Ул фашистларны чабып, аяклары белән граната ыргытты - пышылдады:
  - Зур мәйдан, бу безнең җир һәм безнең барыбыз!
  Сугышчылар чыннан да җылыту тактасын җимерергә сәләтле.
  Аннары Светлана аяк белән граната ыргыта, шартлый һәм ярсу белән әйтә:
  - Ут белән ат атучы ярсу!
  Кызлар, әлбәттә, кабызылачак. Theyәм алар башларын чабалар.
  Германия ягында, Герд экипажы Т-4 белән сугыша. Яңадан, ул эшли башлагач, сез җылынмассыз һәм андый басымны баса алмассыз. Кызларның күзләрендә шундый усал ут бар.
  Алар үзләрен аталар һәм котылу мөмкинлеге бирмиләр. Аларның ак, энҗе тешләренә каршы тора алмыйсыз.
  Сугышчылар агрессив һәм елыйлар:
  - Кыргый хуш ис! Без барлык дошманнарны тәмугка җибәрәчәкбез!
  Герда ут кабызачак, утыз дүртне сугачак:
  - Киләчәк җиңүләр!
  Шарлотт триггерны ялан аяклары һәм гөрләвекләре белән бастыра:
  - Без сезне аерырбыз!
  Магда шулай ук атты, Т-26ны юк итте һәм әйтте:
  - Без аны ачырбыз.
  Sheәм ул аяк бармакларын селкетте.
  Christәм Кристина да аякларын педальләргә бастыра һәм пышылдата:
  - Безнең кичәгә шат!
  Кызлар, әлбәттә, бикинида һәм аяксыз ялангач диярлек. Theәм шул ук вакытта бик сексуаль.
  Theyәм алар бик камил түгел, ләкин эффектив T-4 белән һөҗүмнәр ясыйлар. Алар дошманга аталар. Мондый кызларга бернәрсәгә дә бирелмәгез! Ничек алар тешләрен яптылар. Ничек алар бит ясыйлар!
  Герда үз-үзенә кычкыра, аяк бармаклары белән атып:
  - Герда үтерергә ярата, бу Герда!
  Againәм тагын снарядлар ата.
  Аннары Шарлотт үз чиратында атып, утыз дүртне шакыды:
  - Мин аларның ашказаннарын ачырмын!
  Areәм аяклары белән ул яңадан башланачак.
  Аннары Кристина үтерүчене өстәячәк. Яланаяк бармаклар куллану.
  Itәм ул кычкырыр:
  - Мин агрессивлыкның гәүдәләнеше!
  Аның нинди биле бар, скульптура абс!
  Аннары Магда аны алып, сугып , кычкырыр:
  - Банзай!
  Аның аяклары да яланаяк һәм киселгән!
  Дүрт немец хатын-кызлары үзләрен этәрәләр һәм чыннан да җиңәләр. Аның бик агрессиясе, яшәеше бар.
  Сугышчылар таякны кулланалар һәм аталар. Алар Кызыл Армияне җибәрмиләр.
  Хатын-кыз очучылар да күктә сугышалар, һәм алар моны күрсәтәләр. Аларның рухы чиксез.
  Менә иң яңа Германия Focke-Wulf. Гертруда. Бу кыз үзенең ирләргә караганда салкынрак булуын күрсәтә. Менә шулай ул фашистларны ташлый. Аларга бераз шәфкать бирми. Гертруд чын көрәшне башлады.
  Ул Совет Якын атып кычкыра:
  - Мин супер кыз!
  Аннары ул аны алып, телен күрсәтер. Againәм ул тагын юк ителәчәк. Бу кыз. Alsoәм шулай ук аяксыз һәм бикинида. Аннары LAGG атты һәм тагын кычкырды:
  - Пилот мылтык!
  Ул үпкәсенең өстендә көләчәк. Аннары ул PE-2 төшерәчәк. Мондый кыз, иң яхшы масштабта һәм класста. Аннары ул кабат маневр ясады һәм һава туплары белән Якны юк итте. Itәм тырышыр .
  - Мин - күк бүре!
  Ничек ул тешләрен тешли! Ничек кыргый булырга! Нинди әби! Баба барлык хатын-кызларга!
  Ләкин, әлбәттә, фашистлар көньякка һөҗүм итәргә тырышалар.
  Анда, аеруча, пилот Хельга ME-109 белән сугыша. Soәм шулкадәр уңышлы ки, фрагментлар Британиялеләрдән очып бара.
  Бер кыз Мостангны кыйнады һәм җырлады:
  - Безнең өстебездә сирень томаны йөзә!
  Гомумән, аяксыз һәм бикинида көрәшү нинди яхшы. Бу нинди практик! Бу бик уңайлы.
  Хельга - пилот. Fuhrer киңәшне тыңларга һәм танкларда, самолетларда һәм армиядә кызларга рөхсәт бирерлек дәрәҗәдә акыллы иде. Краутлар өчен күпме яхшырак әйберләр китте.
  Алар үзләре дә хатын-кыз тәннәре шундый эффектив булыр дип көтмәгәннәр. Монда Хельга дан казана.
  Кыз педальләрне аяклары белән бастыра һәм кычкыра:
  - Мин шундый рәхәт сыер!
  Хельга тагын ике инглиз самолетын атып җибәрә:
  - Минем артта рәттән немец солдатлары бар!
  Ул шулай ук бомбардировщикны атып үтерә! Нинди кыз! Барлык кызларга, зур һәм салкын сугышчы. Әгәр дә ул юк ителсә, ул шулай ук бернинди тантана яки кызганусыз шулай эшли.
  Мондагы кызлар бик сексуаль!
  Роммель гаскәрләре чүл буйлап елыйлар, өстәмә көчләр килүен көтмичә. Без җиңәргә тиеш, шуңа күрә без җиңәргә тиеш. Легендар командир "Чүл Төлке" өстен көчләр белән сугышырга күнеккән иде. Аның солдатлары да шундый. Монда, мәсәлән, SS сугышчыларының сайланган компаниясе. Алар декабрь башында күчерелде, фронт ярылганда, немецлар артка чигенделәр, һәм Британиялеләр, киресенчә, Толбукны азат иттеләр һәм Вермахтны Африка туфрагына ташларга куркыттылар.
  Аннары Фухрер тәкъдим итте: юлбарыс хатын-кыз батальонын күчерү. Хатын-кызлар хакимият балансын үзгәртәчәкләр өчен түгел, ә ирләр, бигрәк тә Италия ир-атлары оялырлар һәм алар тагын да агрессив һәм оста сугышырлар. Әгәр дә каты күнегүләр белән каты элита кызлар алда икән, ирләр бик оялырлар.
  Сугышчылар саклану өчен махсус кремнар кулланып, бикинида гына сугыштылар. Алты ай дәвамында аларның ялан, кыз аяклары шулкадәр мөгезле булдылар ки, алар кыздырган ком кебек курыкмыйлар, һәм таннан тире кара шоколад төсенә ия була. Күпләрнең артында дистәләгән мәетләр бар.
  Марго белән Шелла икесе бик яшь, ләкин инде сугыш каты Аряннар. Алар компаниядә иң кечесе, ләкин алты ай эчендә алар тимер крест, беренче класс (икенче класс, батальондагы һәркем бар иде), алар рәхимсез һәм игелекле.
  Марготның чәчләре ут төсе иде, һәм Шелла балга кагылган кар-ак блондинка иде. Монда алар Британия танкларына каршы һөҗүмне кире кага. Матилдас, көчле кораллары белән алга бара. Алга таба югары шартлаткыч снарядлар һәм җиңелрәк машиналар белән үтеп баручы Cromwells. Кызлар комга күмелделәр. Мондый танкларны баштан ату файдасыз. Без аларга игътибар итмәскә тиеш, аннары ...
  "Матилда" һәм "Кромвелл" авырлыгы утыз тоннага якын, һәм алар балчык комда казылган окоплардан узгач, куркыныч була. Ул сезнең ялангач, беткән муеннарыгызга төшә, һәм сез үзегездә тупас машиналарның коточкыч авырлыгын сизәсез. Менә шул ук "Кромвелл", типик тимер, 70 мм кораллы корал, хәтта 88 мм мылтык та һәрвакыт ала алмый. Ул Британия кебек, бик каты бензин һәм мотор мае кебек. Кызларның үз сюрпризлары, җиңел проблемалары бар. Фаустпатроннарның беренче модельләре. Ир-атлар, гадәттәгечә, хатын-кызларны башта җибәрсеннәр, шуңа күрә алар соңгы һәм, көтелгәнчә, вәгъдә ителгән коралны сынап карыйлар.
  Ләкин алар шулай ук кызларны, нацизмның икейөзле лозунгына каршы: "сугыш - ир-ат эше, хатын-кызлар өчен тынычлык!"
  Ләкин, пехота артта калды, димәк, окопларда утырып җиңү мөмкинлеге бар.
  Шелла пышылдауда әйтә, борынын тыгып торган окоптан төшкән комнан чумарга курка:
  - Сугыш кырында картлык кына сезгә сагынылган вакыт аркасында череп беткән җиңү шампанын ферментацияләүдән сакларга мөмкинлек бирәчәк!
  Марго ризалашты:
  - Чыдамлыгы булмаган кеше җиңелүнең шәрабын һәм ачы югалту эчемлеген кичерәчәк!
  Ләкин Матилдас, Кромвеллс һәм дистә якты Монгос алар артында. Хәзер урып-җыю сәгате килде.
  Кайчандыр энҗе чәчләре тузаннан соры төскә кереп, ялангач үкчәләрен кайнар ком өстенә куйган Шелла, Мәрьям Мәрьямгә һәм башка изгеләргә мөрәҗәгать итә, мине ташлама. Бармак тәнне шома итеп баса, кумулятив корылма турыдан-туры газ бакчасына керә.
  Марго триггерны үзе белән дә әкренләп тарта. Аннан соң ике кыз да куллары белән бер-берсенә бәрделәр. Корылмалар турыдан-туры арткы ягына бәрелде, аннан соң газ резервуарлары шартлады. Апельсин ялкыны һава аша дулкын күбекләре кебек чәчелә, һәм кемнеңдер ләгънәтләре ишетелә.
  Аннары Британия танкларының кыска авызлары шоклар белән үзенчәлекле трубаларга бөдрәләр.
  Igerәм юлбарыс кызлары батырлык белән дошманнарга граната ыргыталар. Фрагментлар төрле якка оча, утлы мәче тәне кебек коралны ертып, кумулятив кисәкчәләрнең җимергеч агымы.
  Менә хатын-кызларның ачуы, немец хатын-кызлары тынычлык белән характерланмыйлар. Алар ничек сугышырга беләләр ... attackәм һөҗүмне басарга рөхсәт итегез.
  Пехота һөҗүмен кире кагу күпкә җиңелрәк, кагыйдә буларак, рейдлар яки төрле вәгъдәләр белән алынган гарәпләр һәм кара кешеләр. Танкларның бәрелүен һәм алда җитди каршылык барлыгын күреп, алар беренче югалтуларда артка чигенделәр.
  Хәер, аннары алар тулысынча гомуми очышка мөрәҗәгать итәләр. Бу стиль булганлыктан - көчсезләрне рәнҗетегез, хайваннар өчен дә булыгыз!
  Ниһаять, һөҗүм селкенеп, кызлар чүл буйлап йөгерүне дәвам иткәч, алар йөргәндә сөйләштеләр. Шелла Марготтан сорады:
  - Сез ничек уйлыйсыз, без әле Александриядә булырбыз?
  Янгын сүндерүче ышаныч белән җавап бирде:
  - Ноябрьдән дә соңга калмыйча, бәлки октябрьдә, ниһаять, Мисырны яулап алырбыз дип уйлыйм.
  Шелла логик яктан, кайнар комнан, аяк астындагы кычытуга игътибар итми:
  Мальтадагы база җимерелгәндә , тәэмин итү яхшыра, яңа агрегатлар килгәч, дошманның мөмкинлеге булмаячак.
  Маргот кояш баеганчы күпме вакыт калганын карарга әйләнеп карады. Ниһаять, ятып, яхшы йокы алу. Кызарган йолдызның офыкка якынлыгы сугышчыны тынычландырды. Ул ялкауланып әйтте:
  Хабор һәм Мидвейдан соң Критка искиткеч төшүне кабатламас . Бу юлы гына алар Мальтаны җимерәчәкләр.
  Шелла ләгънәт белән күккә кычкырды:
  - Чиксез кодрәт Иясе барлык Британия базаларын тәмугка әйләндерсен.
  Ниһаять, офык артында яшеренде, елның иң салкын көне, 21 октябрь, тәмамланды. Аның белән поляр аю операциясе башланды. Нигә ак? Кешеләрне без төньяк турында сөйләшәбез дип уйларга этәрүче хәйләкәр мәгълүмат, ләкин чынлыкта боксерның җимерелүе көньякта.
  Иң зур Британия базасы чыннан да тәмугка охшаган. Аңа көнчыгыш фронттан җыелган һәм озату сугышчылары белән бергә лаеклы сугыш тәҗрибәсе туплаган меңнән артык бомбардировщик һөҗүм иттеләр. Әлбәттә, Британиялеләр озак сугышалар, ләкин алар мондый көчле масштаблы һөҗүмне көтмәгәннәр. Чыннан да, дошман вакытлыча тынычланса да, краутлар фронтны фаш итәргә карар итәр дип кем ышаныр? Ләкин Британия солдатлары хәзер аяусыз кыйналалар. Мәсәлән, аларның корабларына танылган "әйбер" Yu-87 һөҗүм итә. Бик тиз түгел, ләкин иң югары (үз вакыты өчен) бомба төгәллегенә ия булалар, алар бухталарда яшерелгән Британия флотын җәберлиләр. Заманча Focke-Wulfs артта калмый, хәтта легендар фон Рудель үзе дә, һөҗүм самолетлары патшасы. Иң көчле совет корабль батуы белән билгеле, Марат корабль.
  Мәсәлән, корпораль Ричард чана кебек таудан егылган вулканнарны күрә. Күпсанлы немец бомбардировщиклары ерткыч балык кебек боз тишегеннән чыга. Инде җитлеккән инглиз кеше куркып телефонны асып куя. Мондый куркыныч күренешне ул беркайчан да күрмәгән. Бомба шартлаганнан соң, сиреналар бик соң яңгырый. Шартлау дулкыны Британия солдатларын ыргыта, куллары һәм аяклары төрле якка оча. Тимер шлемнарның берсе кызып китте һәм офицерның йөзенә сукты. Ничек ул кычкыра:
  - Черчилл капут! Гитлер бик яхшы!
  Британия самолетка каршы мылтык шунда ук ата башламады, ләкин берьюлы меңләгән бомба төшкәндә генә. Дошман барысын да дөрес санады: бер генә бомба да юкка чыгарга тиеш түгел. Шуңа күрә дошманны җимерегез һәм кыйнагыз. Барлык тармаклар да картада алдан билгеләнгән. Моннан тыш, тәкәббер Британиялеләр үзләрен тиешенчә яшермәделәр. Аларның самолетка каршы мылтыкларының күбесе гади күренештә торалар һәм беренче булып юк ителәләр.
  Монда утыз ике фут озынлыктагы 85 мм самолетка каршы мылтыкның барреле ыргытылды һәм руль кебек һавада иелде. Аннан соң ул биш инглизне җимерде. Кара кешеләрнең берсе корсагы ярылып, эчәкләре төшеп калган.
  Bombәм бомба егылды, һәм барсы да утта иде, ягулык складлары җимерелде, алар шартлый башладылар, скелетларны бөтен скелет өстенә тараттылар, аннары бүтән склад бәрелде. Моннан тыш, Yu-87 һәм Фоке-Вульф ярминкәләренә куелган сиреналар ачуланып еладылар, колониаль гаскәрләр арасында кара һәм гарәпләр арасында кыргый куркыныч тудырдылар. Ләкин аклар шулай ук куркалар кебек.
  Мәсәлән, ике Британия фрегаты бәрелеште, хәтта котельныйлар. Хәтта алып киткән фрегатларның калдыклары да казылган кырлар кебек һавада шартладылар, һәм крейсер төбенә батты.
  "Кромвелл" инглиз танкы кыска авызлы, ләкин лаеклы тизлек һәм бик көчле фронталь корал белән, паникада тизләнде һәм үз складына менде, хәтта юлда дистәләгән солдатларын җимерде. Хаос үсә. Инглиз авиакомпаниясе сугыла башлады, һәм көчле курку ут ачты ... үз солдатлары җыелган ярда.
  Thisәм бу җир асты дөньясында ике кеше бөтенләй борчылмады. Аларның берсе Indianиндстан иде, әкрен генә торба кабызды, икенчесе гарәпләрдән булган, ләкин хәрби киемле хатын-кыз иде. Алар икесе дә үлемгә игътибар итмиләр. Дөресрәге, юкка чыгаручы атлы гаскәр гадәти булмаган карточка уены уйный иде. Бу шаяручылар белән илле ике карточка уены иде, һәм хәтта кызыл тире үзе уйлап чыгарган кагыйдәләр буенча.
  Гарәп хатыны әйтте:
  - Шулай да, шау-шу күп! Нигә мондый паника тудырырга?
  Солдатларның берсе, аркасын шрапнель белән кисеп, Indianиндстанга йөгерде диярлек, ләкин аны игътибарсыз мәче кебек ташладылар. Кан тамчылары кызыл тирегә төште һәм ул аларны елмаеп япты. Аннары ул игътибар итте:
  - Көч чыгару зәгыйфь, алсу йөзле кешеләр өчен. Без апачлар шулай уйлыйбыз - дошман булмаса, дошман барлыкка килә - тагын да яхшырак!
  Кара хатын әйтте:
  - Бу Мәсихнең иманы дип әйтүчеләрнең типик көчсезлеге. Алар корбан турында сөйләшергә яраталар, ләкин үзләрен корбан итмиләр.
  Indianиндстан тиз башын салды:
  - Заказ цемент булган һәм ком булган нигездә төзелгән! Иман - алтын йөрәк, ихтыяр - тимер кул! Сары төсле кешеләрнең генә берсе дә, икенчесе дә юк.
  . 5 бүлек
  Шулай ук немец бомбардировщикында бер кыз бар. Бу очракта Виола. Бик матур блондинка, һәм аның партнеры - Николетта. Ике кыз да бик сексуаль. Бомба биеклектән ташлана. Шулай ук сугышчылар аяксыз һәм бикинида.
  Кызлар үзләренә кычкыралар:
  - Без шундый урлаучылар, без суперменнар!
  Николетта шулай ук корабльдән бомба төкерә. Дошманны юк итә. Британиялеләр шулай алалар.
  Виола шулай ук югарыдан киллер бомбасын җибәрәчәк. Ул Лев империясе сугышчыларын үтерәчәк.
  Alsoәм шулай ук аның бәясе:
  - Мин Британиядә курку уятам!
  Heәм ул аякны селкетә. Singырла:
  - Без Черчиллны аерырбыз!
  Yu-188 кызлары бомба ыргытуда бик оста. Аларның машинасы яңа һәм алдынгы. Аның мылтык дизайны бик тиз атыла.
  Шулай итеп кызлар һәм инглиз сугышчысы атылды.
  Аларның самолеты бик тиз. Сугышчылар яңадан аякларын юк итәләр.
  Виола кычкыра:
  - Мин барлык дошманнарымны табутка ташлыйм!
  Николетта елый:
  - Мин дошманны ташлыйм!
  Ничек ул аякларын ала һәм селкетә ала!
  Бу кызлар һәм алар ничек дошманнарны ташлыйлар. Stopәм туктамагыз. Чын Арян.
  Theyәм алар ялангач төсләрен селкеткәндә.
  Алар тагын бомба ташлыйлар.
  Монда, башка самолетларда кызлар бар. Менә Эва бомба ташлый. Инглизләрне юк итә һәм җырлый:
  - Мин бик яхшы!
  Эва шулай ук аяклары белән педаль.
  Ләкин Виола кабат бомба ташлаячак һәм кычкырачак:
  - Мин кыргый кыз, бер сәгать эчендә ун ир телим, бу бик салкын һәм гаҗәп!
  Берничә янган Британия солдаты утны юарга суга ашыкты. Ул хәтта суга керүдән кайнады, кычкырулар һәм кыргый тавышлар ишетелде. Канлы түгәрәкләр диңгез күбекләре буйлап йөрделәр, башта калын, аннары әкренләп таралдылар һәм алсу төскә керделәр. Кайчандыр Earthирдә иң зур һәм иң киң империя булган сугышчылар кеше кыяфәтләрен югалттылар. Гарәп хатыны мыскыллап елады:
  - Бу кешеләр безне бурка кияргә мәҗбүр итәләр!
  Кызыл кеше, мәкерле итеп, әйтте:
  - Күрәсең, синең куркыныч карашың аларны куркыта!
  Гарәп хатыны тешләрен мыскыллап тешләде һәм әйтте:
  - Хатын-кызның йомшаклыгы коралның каты булуына охшаган, саклауда күпкә үлемгә китерүче һәм күпкырлы!
  Немецлар тиз арада бөтен көчләре белән һөҗүм итүне өстен күрделәр, боксерның тактикасы, дошманның әзерлегенә ышанып, шундук бөтен көче белән дошманга таба ашыга. Дистәләгән дошман самолетлары аэродромнарда янып, очып китә алмыйлар. Ownз бомбалары Ланкастер эчендә шартлагач, әйләнә-тирәдәге бар нәрсәне юк итә. Катлаулы, ләкин эффектив тактика. Шулай итеп, җир асты симфониясе көченең иң югары ноктасына җитте, аннары басыла башлады.
  Ләкин бу, әлбәттә, монда бетмәде; һава девизиясе эшкә керде. Британиялеләр андый дәваланганнан соң, аларны бөтенләй җылы кабул итәргә мөмкин. Бәхеткә, десант плитерлары кирәкле күләмдә җитештерелгәннәр һәм аларны тарту ысуллары яхшы көйләнгән. Бәлки бүгенге дөньяда иң яхшысы.
  Шуңа күрә алар очалар кебек түгел - әкренрәк, ләкин җитәрлек тиз, хәтта Вагнер музыкасы белән бергә - Гитлерның яраткан шедевры. "Апокалипс" фильмын тагын кем искә төшерде, анда америкалылар Вьетнамга һөҗүм иткәндә бу музыканы кулланганнар. Бу аларны ничек куркытты. Шулай итеп, монда Вагнер, күк күкрәү мотивлары, көчәйткечләр аша. Десантчылар фосфорны битләренә сөрттеләр һәм буядылар; алар җир асты җеннәре кебек шаян булып күренәләр. Шулай ук психологик эффектка нигезләнгән. Өстәвенә, фосфорга кайбер реагентлар һәм кайбер магний чиплары кушылды, ким дигәндә кыска вакыт эчендә ялтыравык. Бигрәк тә төтенле ялтыравык һәм күпсанлы утлар фонында шомлы. Аларның пулеметлары да бар, шулай ук аждаһа авызы формасында камуфляжланган. Аннары моңлы немец һәм кулга алынган су асты мылтыгын сугалар. Theәм чабылган, җимерелгән рәтләр җиңүчеләрнең итекләренә төшә. Manyәм күпләр бирешүне өстен күрәләр, немецларга караганда Британия күп булса да.
  Indianиндстан һәм гарәп хатын-кызлары кечкенә, җентекләп камуфляжланган тишеккә яшерделәр. Редскин билгеләп үтте:
  - Ярый, без аларны сөрдек!
  Кара чәчле хатын гаҗәпләнде:
  - Сез әйтәсезме? Бәлки сез безне аңлатасыз?
  Indianиндстан тискәре башын чайкады:
  -! К! Palefaces Британиялеләрне кыйный һәм бу яхшы билге! Вакыт җиткәч, безнең бәйрәм киләчәк! Кайчан индеецлар үз континентларын азат итәрләр!
  Гарәп хатыны мыскыллап елады:
  - Сез, очраклы рәвештә, дөнья өстеннән хакимияткә дәгъва итәсезме?
  Indianиндстан, акылсыз калган балага аңлаткандай, елмаеп:
  - Артык алырга теләүчеләр гадәттә бернәрсә дә калмыйлар! Шуңа күрә зур кашык авызны сугара!
  Фюрер, әлбәттә, аның карчыгы һәм карчыгы нәрсә эшләгәнен күрмәгән, ләкин принцип буенча ул Германия хәрби машинасы барысын да төгәл эшләячәк дип уйлаган. Гомумән алганда, Курск Булгына кадәр Германия хәрби һөҗүмнәре югары профессиональ дәрәҗәдә башкарылды. Кайберәүләр аларны стандарт дип атыйлар. Мондый машинаның сикереп, соңыннан бөтенләй өзелүе хәтта сәер.
  Кызлар охшаш хыялны, пәйгамбәрлек күренешен күрәләр, каты боерык белән өзелә - күтәрелә!
  
  
  ТСАР МИХАЕЛ ИКЕНЧЕ
  Николай II Япониядә үтерү омтылышы корбаны. Шуннан соң ул тәхет варисы булганда үлде. Чын тарихта булган танылган үтерү омтылышы. Tsаревич Николай яраланды, ләкин могҗизалы рәвештә исән калды.
  Ләкин бер могҗиза булмаган. Бу уңыш, бөтен Россия тарихындагы иң бәхетсез патша өчен. Николай үлде ... himәм аның белән зур оттыручы үлде, ул, әлбәттә, уйламыйча, ләкин әле дә патша империясен һәм династиясен җимерде.
  1894 елда, унбиш яшендә, Майкл II тәхеткә менде. Пат Николай абый. Кеше гадәттә ахмак түгел, бик кырыс һәм кыю. Михаил Александрович Романов Беренче бөтендөнья сугышы вакытында кыргый дивизиягә командалык итә һәм сугышта аерылып тора. Гомумән алганда, ул Николайга караганда кырысрак иде, озынрак, йөзе ачык иде. Ул акыллыракмы? Николай II ахмак, сәләтле кеше түгел. Ләкин һаман да җитәрлек түгел, көчле ихтыярлы, һәм патша булып туган. Моннан тыш, Николай II проблемалары, аеруча хатыны белән.
  Михаил абыйсыннан өстенрәк түгел, иң мөһиме - ул бәхетлерәк ... Николай, әле дә патшалар өчен начар исем. Беренче булып Николай уңышсызлыкка иреште. Баштан ук, декабрь фетнәсе. Аннары Иран белән сугышның уңышсыз башлануы. Theиңү җиңде, ләкин җиңүләр күп булмады. Иран Россия белән көндәш түгел. Төркия белән сугыш. Башта бик уңышлы да түгел. Theиңүләр күп канга төште. Fиңүләр аз.
  Аннары Шамил белән кырык елга якын Кавказдагы сугыш. Бу начар, киңәю туңды. Ниһаять, Кырым сугышында җиңелү. Имеш-мимешләр буенча, патша Николай беренче булып үз-үзенә кул салган.
  Әйе, бу патша бәхетсез иде. Беренче Майкл ... Авырлыклар вакытында идарә итә. Ул Россияне коткарды. Ул Польшадан берничә шәһәрне яулап алды. Себердә ниндидер уңышларга ирештем. Ул озак яшәмәде. Ләкин патша, гомумән алганда, гадәти иде. Seriousәм җитди тишексез.
  Михаил Романов политикасы Николай II сәясәте белән бер үк иде: Кытайга һәм Көнчыгышка киңәю. Порт Артур төзелеше. Германия белән дипломатия, Япония белән сугышка әзерлек. Әлбәттә, без Кояш чыга торган җир белән сугышмыйча эшли алмавыбыз ачык иде. Бик начар, ул үзен актив кораллый иде. Youngәм яшь патша дан теләде, яулап алырга теләде, Сары Россия булдырырга теләде. Моннан тыш, Кытай киләчәктә гаять зур көч булырга вәгъдә биргән, һәм хәзер аны бүлү яхшырак булыр иде. Ул фрагмент булганда.
  Япония Артурдагы Россия отрядына һөҗүм итте.
  Аннары адмирал Макаров җибәрелде. Бу юлы үлем булмады. Михаил arаревич Кириллга Макаровка комачауламаганга һәм ул корабта булмаганга. Бу маршрутны бераз үзгәртте.
  Адмирал Макаров отрядны әзерләде. Аннары, японнар шахталарда тотылгач, ул Тогол флотына һөҗүм итә алды.
  Хәрби-диңгез сугышы Россия флотына ышандырырлык җиңү белән тәмамланды. Ләкин соңрак японнар Артур портын камап алдылар. Ләкин озак түгел. Михаил яшьрәк һәм сәләтле командир итеп Куропаткинны алып китте. Againәм тагын җиңүләр җирдә җиңелде.
  Япония, гомумән, диңгездә җиңелде. Аннары гаскәрләр төштеләр.
  Самурайлар бирелде. Россия Курил утрауларын яулап алды, Тайваньны һәм Кореяны яулап алды.
  Соңыннан, Кытайның берничә провинциясе үз теләге белән империянең бер өлеше булып, Желтороссияне барлыкка китерделәр. Патша империясе киңәеп чәчәк ата.
  Дума юк, кирәксез демократия юк. Тормыш түгел, ә мәрхәмәт! Илнең тиз үсеше. Ләкин табигый рәвештә Беренче бөтендөнья сугышы котылгысыз иде. Менә хәзер аждаһа сәгате килде.
  Ләкин бу вакытта Россиядә "Луна" -2 җиңел танклары, Менделеев улы эшләгән "Бөек Питер" танклары, һәм дөньяда иң көчле бомбардировщиклар бар: "Святогор" һәм "Илья Мурометс". Мондый көч инде иде!
  Рәсәй армиясе беренче көннән җиңә башлады. Кытай патшаларының саны, Кытайның ярты янкорма булу сәбәпле, бик күп иде.
  Рәсәй гаскәрләре көнчыгыш Пруссиядә немецларны җиңделәр һәм Көнигсбергны чолгап алдылар. Алар Лвивны да, Пржемыслны да шунда ук алдылар. Россиядә бик күп солдатлар, һәм күп санлы җиңел, күчмә танклар бар иде. Тигез булмаган һәм зур көч күрсәткән. Бер-бер артлы армия егылды.
  Россия армиясе Будапештны яулап алды.
  Германия авыр хәлдә калды. Рәсәй гаскәрләре Одерга якынлаша иде. Италия шулай ук Австриягә каршы сугыш игълан итте. Дөрес, Османлы империясе Россиягә каршы сугышка керде. Ләкин бу барлык фронтларда җиңелүгә һәм җиңелүгә әйләнде.
  Рәсәй гаскәрләре Одерны кичтеләр. Кышын алар Берлинга һөҗүм итә башладылар. Шәһәрне тотарлык бернәрсә дә юк иде. Шуңа күрә немецларның Көнбатышта бәйләнгән бик күп көче бар.
  Вилгельм һәм аның штабы тиз арада тынычлык игълан иттеләр, дөресрәге, бирелү.
  Сугыш алты ай гына дәвам итте. Рәсәй гаскәрләре Истанбулны алдылар. Төркий патша Майкл II армиясе белән басып алынган.
  Аннан соң Питерхофта тынычлык урнашты. Австрия-Венгрия таркалды һәм яшәвен туктатты. Галисия һәм Буковина Россия провинцияләре булдылар. Чехия һәм Словакия патша Майкл II җитәкчелегендәге патшалыклар булды. Венгрия шулай ук Россия патшасын үзенең монархы дип таный.
  Краков һәм башка җирләр Польша Корольлегенә керделәр. Көнчыгыш Пруссия киселде, Данциг Россия шәһәренә әверелде. Кече Азия, һәм Багдат белән Иракның күпчелек өлеше рус булып китте. Британиялеләр Басра һәм Палестина провинцияләрен генә алдылар, Франция Сүриянең көньягын алды.
  Ugгославия патшалыгы шулай ук формалашкан, анда Майкл II бергә идарә итүче булган. Мин үзем һәм Италия өчен бераз тартып алдым. Шулай итеп, Россия төп яулап алучы була алды. Кечкенә чыгымнар белән кечкенә югалтулар кичерде. Ләкин Германия һаман да Россиянең күпчелек өлешен түләргә тиеш иде. Сокландыргыч җиңү!
  . 2 бүлек.
  Моннан соң тагын берничә кечкенә сугыш булды. Россия Әфганстанның күпчелек өлешен яулап алды - көньяк Британиягә китте, һәм Иранның өчтән ике өлеше - көньяк шулай ук Британиялеләр иде. Аннары патша, Франция һәм Британия гаскәрләре ниһаять Согуд ярымутравын бүлделәр. Гегемония барлыкка килде. Япония шулай ук кайбер немец мал-мөлкәтен тартып алырга өлгерде.
  1929 елга кадәр бөтен дөньяда икътисади үсеш күзәтелде - Россиядә иң көчлесе. Ләкин Бөек депрессия иярде. Бу Гитлерны Германиядә хакимияткә китергән нәрсә.
  Россиядә дә революцион һәм эш ташлау хисләре артты. Ләкин 1931 елда Япония белән Кытай өстендә яңа сугыш башланды. Россия көчлерәк иде, һәм флотка адмирал Макаровның лаеклы варисы - Адмирал Колчак кушылды.
  Pacificиңү, төшү һәм Япония бөтен Тын океан милке белән Россия провинциясенә әверелде. Патша Майкл II һәм шулай ук Япония императоры. Әйе, бик яхшы эшләде. Ләкин дөнья өстенлеге өчен көрәш бетмәде.
  Гитлер көчен арттыра иде. Aәм коалиция барлыкка килде: Германия, Италия, Россия, Британия, Франция, Голландия, Бельгия һәм АКШка каршы.
  1940-нчы елда патша армиясе чынлап та Кытайны яулап алуны тәмамлады һәм Франция, Голландия һәм Инглиз милкенә йөгерде.
  Гитлер сугышны 1941 елның 22 июнендә Франциягә басып башлый. Фюрерның зур планы һәм Майнштейнның гениясе бар иде. Россия Азия һәм Африкадагы Британия һәм Француз колонияләренә каршы һөҗүм башлады. Бу шундый аяусыз сугыш.
  Рәсәй халык саны буенча дөньяда беренче урында тора, аның армиясе иң яхшы һәм алдынгы танклар һәм самолетлар белән җиһазландырылган. Вертолетлар, сугышчылар, һөҗүм самолетлары, бомбардировщиклар, шул исәптән очкычлар, массакүләм җитештерүдә! Гомумән, ничектер барысы да яхшы бара.
  Гитлер бер ай ярым эчендә Франция, Бельгия, Голландия һәм Данияне яулап алды! Патша Россиясе Норвегия һәм Швецияне яулап алды. Indiaиндстан, Индохина, көньяк Иран, Согуд ярымутравы кебек Мисырга керделәр.
  Колониаль Инглиз һәм Француз гаскәрләре түбән сугыш сәләте белән аерылып тордылар һәм бик түбән хәрби рухка ия булдылар - каршылыксыз диярлек бирделәр.
  Гитлер үзе Африкага күченергә теләгән, ләкин Испания Германиягә каршы булган. Аннары фашистлар Франко режимына һөҗүм иттеләр һәм аны җиңделәр. Аннары Португалия. Каты һөҗүмнән соң, Гибралтар алынды!
  Аннары, Россия һәм Германия Африканы яулап алдылар. Монда зур урыннар, джунглилар, чүлләр, юллар булмау Британия, Франция һәм Португалиянең көчсез һәм буталчык колониаль гаскәрләренең каршылыгына караганда киртә иде.
  Территорияләрне басып алу булды. Эпизодик сугышлар, фокаль каршылык. Рәсәй танклары иң яхшысы һәм яхшы хәрәкәтчәнлеге белән, аеруча урта: "Николай", Tsаревич Николай исеме белән аталган, японнар үтергән.
  Tsуда самурайлары нинди явыз язмыштан коткарганын белегез Санзо , Рәсәйдә алар Санкт-Петербургтагы Эйфель манарасы белән аңа һәйкәлне сүтәләр. Яки сез аның исемен танк дип атагансыз.
  Anyәрхәлдә, "Николай" -3 чагыштырмача җиңел танк иде - утыз тонна астында, дизель двигателе белән мобиль. Аның тизлеге легендар утыз дүртнекенә караганда югарырак иде, фронталь кораллары калынрак һәм тау битлерәк иде, силуэты түбән иде, һәм охшаш озынлыктагы мылтык, охшаш 76 мм калибрлы булса да.
  Ни генә әйтсәгез дә, Россия Африканың өчтән ике өлешен яулап алды, калганнары Германия һәм Италиягә китте. 1942 елның маенда зур бомба ясаганнан соң, Россия һәм Германия уртак Британия гаскәрләренә төштеләр. Сугыш ике атна гына дәвам итте һәм Англия һәм Ирландия басып алынды.
  Бер айдан соң алар Ирландияне яулап алдылар.
  Америка үзен шундый пассив тотты, мондый куркыныч сугышка керергә курыкты, ләкин Британиягә ресурслар белән булышты. Шулай итеп, Гитлер, Муссолини һәм Майкл II икътисадый яктан иң көчле көчне бетерергә булдылар.
  Моннан тыш, Аляска буйлап Россиянең Америка белән уртак чиге бар. Алар Чукоткага тимер юл салганнар - бу сугыш өчен бик файдалы!
  Менә хәзер урыс, патша армиясе хәрәкәт итәчәк ... Аляскага керегез. Ләкин Америка танклары хәтта русларга каршы бармый. Бу шулай булды.
  Рәсәй гаскәрләре 1942 елның 1 сентябрендә Аляскага төшә башладылар ... Алар бик уңышлы алга киттеләр.
  Күпер башын тиз киңәйтү. Alwaysәрвакыттагыча, матур рус кызлары сугышларда катнашалар.
  Алар иң яңа Николай-4 танкында. Сугышчылар яланаяк, бикини гына киеп йөриләр. Аларда тагын да көчлерәк 85 мм озынлыктагы мылтык бар: Шерман күкрәү.
  Ноябрь ае инде, кар яуды, ләкин чибәр кызлар: Наташа, Мария, Аврора һәм Светлана, киемне танымыйлар һәм ялангач диярлек сугышалар.
  Монда сугышчылар Шерман кабыгыннан төгәл сугалар һәм аталар. Алар тешләрен яптылар. Наташа атты һәм кычкырды:
  - Мин бөтен кешене патша өчен кыйнадым!
  Ничек инде ул ут!
  Аннары Мария атыр, һәм шулкадәр төгәл ки, ул Шерман туретасын ертыр.
  Ул аны алды һәм твиттер язды:
  - Мин металл кисүче кыз!
  Аннары Аурора проекты җибәрәчәк. Alsoәм шулай ук төгәл һәм аңлаешлы.
  Сугышчы кычкыра:
  - Иң югары аэробатика!
  Аннары Светлана сезне бөтен ярсу көче белән тибәр. Сары чәчле кыз. Һәм кычкырулар:
  - Мин тәмуг җене!
  Fourәм дүртесе дә көньяк Аляска аша узачак.
  Менә Александр-4 танкы, шулай ук матур кызлар белән иң яңа модель. 130 мм озынлыктагы көчле мылтык, сигез пулемет һәм бикинида биш чибәр кыз экипажы.
  Алар шулай ук аталар, америкалыларны куалар, Шерманнарга үтеп керәләр.
  Аленка аяк бармаклары белән проекты чыгарды һәм җырлады:
  - Чар Майкл даны өчен!
  Ату вакытында Анюта америкалыларны чабып ярдәм итте:
  - Бөек патша!
  Августин шулай ук кыйнады, Шерманны сындырды, пышылдады:
  - Тынычлык, хезмәт, империя өчен!
  Киләсе Мирабела ут ачты. Ул шулай ук дошманның коралларын сындырды һәм шакылдады:
  - Яңа Россия заказы өчен!
  Аннары Олимпиада ыргытылды һәм кычкырды:
  - Мин дошман өчен шундый көч һәм газап!
  Кызлар үзләрен яхшы тоталар, ут. Аларның зымырыт һәм сапфир күзләрендә җир асты ялкыны.
  Alexanderәм иң яңа Александр-4 танкы, төрле яктан үтеп булмый, алга бара һәм америкалыларны бәреп төшерә. Бу презентация һәм шартсыз юк итү.
  Кызлар, туңалар, һәм алар бикинида гына, ялангач диярлек - матур! Без үзебез белән мәче алып киләбез!
  Аленка Америка машинасына снаряд атачак. Ничек ул аны бәреп җырлый:
  - Мин дөнья йолдызы!
  Аннары Анюта аны алып, азат итәр, дошманны кисеп алыр:
  - Империягә дан!
  Аннары Августин снаряд белән бәреләчәк, дошманны кыра, дошманның коралларын сындыра һәм кысыла:
  - Мин кызыл чәчле һәм оятсыз кыз!
  Аннары Мирабела сандалияләнәчәк . Heәм ул дошманга үлемгә китерәчәк. Ул манараны җимерер һәм кычкырыр:
  - Рам!
  Аннары матур герой Олимпиадасы узачак. Ул снарядларның иң үлемен яндырачак. Ул дошман танкын җимерер һәм кычкырыр:
  - Мин барысын да сөртәчәкмен!
  Менә җитмеш тонна авырлыктагы танк килә һәм дошманның шикләрен юк итә. Карда җиңел хәрәкәтләнә - двигатель - соңгысы - газ турбинасы! Мондый машинаны бик җиңел туктата алмыйсыз.
  Аленка җырлый:
  - Безне беркем дә туктатмаячак! Безне беркем дә җиңмәячәк! Рәсәй бүреләре дошманны аералар! Рәсәй бүреләре - геройларга сәлам!
  Againәм тагын, аяк бармакларын кулланып, триггерны басып, ул дошманны кыйный. Нинди кыз!
  Анюта шулай ук ялан аякларын кулланып егылды һәм кысылды:
  - Мин бик яхшы!
  Аннары Августин селкенеп җибәрә һәм елый:
  - Мин кыргый кыз!
  Мирабела бөтенләй үтерүче һәм кычкырган әйберне чыгарачак:
  - Яңа, чиксез чикләргә!
  Heәм ул телен алсу һәм озын күрсәтәчәк.
  Аннары Олимпия уеннары америкалыларны җимерәчәк һәм бик яхшы эшләячәк.
  Гомумән, ачык җиңү күренеп тора. Бу сугыш җиңде һәм Россия һәм патша гаскәрләре алга бара.
  1942 елның декабре ахырына Аляска бөтен патша армиясе тарафыннан яулап алынган иде, һәм Канадада сугыш бара.
  Танклардан кала, хатын-кыз очучылар реактив самолетларда да сугышалар. АКШта авиация күп, ләкин аның сыйфаты бик начар. Рәсәй очкычлары белән чагыштырып булмый. Терминаторларның интенсивлыгы белән дошманны җимерә.
  Ә Анастасия һәм Маргарита кызлары "Екатерина" самолетларында -6 ничек хисап җыялар.
  Анастасия сигез Америка самолетын биш очкыч пушкасы һәм скрипка белән атты:
  - Мин супер класслы сугышчы гына!
  Areәм аяклары белән педальләргә баса.
  Маргарита бер шартлауда ун Америка самолетын атып җибәрә:
  - Мин хәтта югары класс!
  Анастасия триггерларны аяк бармаклары белән бастыра һәм дошманга ялкынлана. Ул АКШ армиясенең җиде машинасына бәреләчәк һәм кысылачак:
  - Мин шундый сугышчы, патша бик шат!
  Маргарита шулай ук үтерүчене җибәрәчәк һәм кычкырачак:
  - Ә патша гына түгел! Без бик матур!
  Кызлар төрле машиналарда сугышалар. Алар дошманны үлгән тычканнар кебек чүп савытына ташлыйлар. Алар АКШ самолетларын юк итәләр.
  Анастасия тагын берничә самолетны төшерде һәм үкерде:
  - Ике башлы патша бөркете өчен!
  Маргарита, тешләрен тешләп, сайрый:
  - Мондый искиткеч әйбер өчен!
  Ул шулай ук тагын дистә Америка машинасына бәрелде. Бу кызлар. Кызлар үтерергә яраталар. Аны аерыгыз!
  Бу пар эшли ...
  Groundир максатларына күчә. Theәм Шерманнар белән барыгыз, алар арасыннан сугып. Металл энә кебек. Иң көчле тимер һәм корычны бүлү. Менә шулай аларның егылуы булды.
  Анастасия берничә Шерманны кыйный һәм үзенә кычкыра:
  - Мин күп нәрсәгә сәләтле кыз!
  Маргарита шулай ук америкалыларны җиргә ыргыта һәм кычкыра:
  - Ләкин мине бернәрсә дә туктатмаячак һәм мине беркайчан да туктатмады!
  Анастасия дошманны җимерә, танкларны атып кычкыра:
  - Акыллырак һәм салкынрак булмаган патша өчен!
  Кызлар, әлбәттә, матур! Иң мөһиме, бер бикинида гына! Иңелмәс!
  Кызларны беркем дә җиңә алмый һәм туктата алмый!
  Анастасия, ату, үпкәсенең өстендә кычкыра:
  - Мин корычны сындыручы кыз!
  Маргарита, атуны дәвам итә, өсти:
  - anyәм теләсә нинди металл!
  Кызлар оча һәм аталар ... Салкын һәм кыш булса да, бу аларны туктатмый. Канадада сугыш бара.
  Анастасия тагын ут кабыза:
  - Мин малай кебек!
  Маргарит пантерның ачуы белән актив рәвештә раслый һәм чүкечләр:
  - Мин башкаларга караганда көлке һәм салкынрак кеше!
  Кызлар, күргәнегезчә, чыннан да күп нәрсәгә өметләнәләр һәм аңлатып булмый торган уңышлар бар!
  Алар ярым ялангач түләүләрне җыялар! Алар кайгы, шик юк! Аларның фикерләре бик күп!
  Ләкин, кыскасы, матурлар бәхетле иде. Алар дүрт йолдызлы генералны кулга алдылар һәм һөҗүм иттеләр. Матур матурлыклар. Алар сине шулай ук ярарлар!
  Againәм тагын Россия һәм Германия танклары Канада аша хәрәкәт итәләр.
  Менә Герда экипажы, Германия T-4. Совет машиналары белән чагыштырганда, машина бик көчсез. Ләкин кызларга җиңел түгел - алар аяксыз һәм салкыннарда бикинида сугышалар. Бу нәрсәдер әйтә!
  Әйдәгез, андый сугышчылар искиткеч! Алар шикләрне һәм кимчелекләрне белмиләр! Аларның күзләрендә сапфирлар һәм бриллиантлар яна! Мондый матурлыклар дошманга бер дюйм җир бирмәячәк! Алар бер үк вакытта изге һәм явыз.
  Алар үзләрен зур энергия белән хәрәкәт итәләр.
  Менә шулай алар америкалыларны җимерәләр.
  Герда аяк бармакларын кулланып атты һәм сайрады:
  - Мин кыргый кыз! Ә бөтенләй гыйффәтле кыз түгел!
  Шуннан ул көлде.
  Шарлотт шулай ук туптан атты. Бу артык көчле булмаска да мөмкин, ләкин ул тиз атыла:
  - Мин кайнар һәм тешләгән умарта кебек!
  Аннан соң матурлык аның озын телен күрсәтәчәк!
  Аннары Кристина кыйный һәм кычкыра:
  - Минем вокал! Клыков!
  Ул да бүре тешләрен күтәреп кычкырыр:
  - Яңа җиңү булачак!
  Сугышчылар чыннан да шундый кырыс һәм агрессив. Аларның мускул көче һәм ачуы чыккан.
  Магда шулай ук дошманны сугачак. Ул Шерманны ерактан җимерәчәк, аны бик төгәл ахырга кадәр кычкырачак:
  - Мин шундый салкын немец!
  Дүрт, машина иң яхшы булмаса да, уңышлы көрәшәләр.
  Ни өчен? Чөнки аларның киеме юк диярлек! Сугышчылар дошманны бик матур итеп юк итәләр.
  Герда горурланып әйтә:
  - Без Fuhrerга бик лаек!
  Аннан соң матурлык тагын атып, аның матур йөзен күрсәтәчәк.
  Мондагы сугышчыларның Арян рухы бар. Алар салкыннан курыкмыйлар. Көнбатыш Канадада кыш әле бик салкын булса да.
  Ләкин бернәрсә дә - аяксыз һәм ялангач кына. Шул вакытта уңыш һәм җиңү булачак!
  Бу горур рух белән тулы сугышчылар.
  Хәзер дә ариларның түземлектә тиңнәре юк. Рәсәй кызларыннан кала.
  Ләкин "Николай" -3 буенча Наташа, шулай ук бикини һәм аяксыз, атып, әйләнеп чыкты. Аның танкы, Германия Т-4кә караганда яхшырак. Мондагы сугыш каты һәм бик агрессив.
  Янкилар артка борылырга тырышалар. Ләкин Наташа "Сихерче" не җимерде һәм энҗе тешләрен кычкырды:
  - Мин шундый кыз, минем янга беркем дә килмәячәк!
  Мария Америка танкларына төгәл атты. Ул аларны тешләр һәм тешләре белән шыбырдаячак:
  - Безне бернинди көч тә ала алмый!
  Аннары Аурора да үз чиратында атачак. Шерман юк ителде. Әйе, кыз сезгә кирәк.
  Аннары Светлана үз өлешен кертәчәк ... Бу америкалыларга ничек зыян китерәчәк.
  Диңгездә сугышлар да бар. Россия флоты Филиппинны яулап ала.
  Менә шулай ук команда: аяксыз диңгезче кызлар. Шулай ук ялангач чибәрләр, бикинида. Дөрес, Филиппиндагы һава торышы кыш көне дә искиткеч - җылы, чөнки ул экватор диярлек.
  Кызлар сугышырга һәм атарга яраталар. Areәм аяксыз, түгәрәк үкчәләрне кабызып йөгерегез. Мондагы кызлар бик матур. Иң яхшы - супер!
  Әйткәндәй, алар тоткыннарны көчләргә яраталар! Аларны үзләренә бәйлиләр, аннары утырталар. Тоткыннар аңын югалталар! Theyәм алар үзләре өчен, дөресрәге, үзләре өчен түгел, ә дошманнары өчен бөтенләй юк итүне оештыралар.
  Ярты ялангач кызларның шундый салкын экипажлары. Аларны бернәрсә дә туктата һәм җимерә алмый!
  Сугышчылар Америка крейсерына утыралар. Алар ялангач, аяксыз сикерәләр, мускуллар беткән тире астында сыгылалар. Theyәм алар ачуланып америкалыларны кисәләр. Theyәм алар исән калу мөмкинлеген дә бирмиләр.
  Менә хәзер матур Стелла һәм аның партнеры Маша күренеп тора. Ике кыз да озын буйлы, мускул блондинка. Нәрсә ул тәнне кисү һәм яру !
  Кызлар Америка корабы буйлап йөриләр. Әгәр алар уңга дулкынлансалар, бу урам; сул якка дулкынлансалар, бу аллея!
  Кызлар туктамас ! Алар көндәшләргә мөмкинлек калдырмыйлар! Әгәр дә алар кычкырып, мускулларын селкетә башласалар!
  Алар тагын кылычларын селкетәләр һәм елыйлар:
  - Без патша, Ватан һәм Михаил Романов өчен кызлар!
  Алар аны самурай кәбестәсе кебек кисәләр. Шуңа күрә Стелла аны алып, АКШ офицерын ялан аягы белән кабыргасына тибеп җибәрде. Ул югарырак очачак һәм көймәгә сикерәчәк.
  Сары чәчле терминатор бирәчәк:
  - Минем кыйнауларым өчен алар түлиләр!
  Againәм ул тагын тешләрен ачачак һәм энҗе тешләрен кабызачак! Нинди кыз! Иң сок һәм хуш ис!
  Кызлар үзләренә ашыга. Алар торнадо дулкыны кебек узалар. Алар дошманга мөмкинлек бирмиләр. Аларның гаять зур көче бар. Шайтаннар һәм меңләгән фәрештәләр караңгылыгы.
  Менә Маша килә, ул берьюлы ике кылыч белән өч башны кисә! Бу кыз - барлык кызларга кыз!
  Ике чибәр дә кылыч белән кадак кадаклаган кебек кисәләр. Theirәм аларның эшләрендә бернинди көчсезлек, шик юк. Yourselfзегез өчен, артка чигенмичә яки бирешмичә хәрәкәт итегез. Гаделлек кешелекне берләштерүне таләп итә. Бер империя, бер таҗ, бер максат һәм космоска киңәю.
  Нәкъ шул вакытта беренче ясалма satelliteир иярчене орбитага җибәрелә. Менә ул obeир шарында оча.
  Бикинидагы рус кызлары үзләре өчен көрәшәләр. Алар дошманнан түбән түгел. Гүзәлләр белән киселгән америкалылар егыла. Шулай да, югары класслы һәм оста кызлар.
  Бервакыт алар Япониядә сугышырга өлгерделәр. Алар шулай ук биеклектә сугыштылар. Император үзе әсирлеккә алынган. Алар бик зур осталыкларын күрсәттеләр. Аларда шундый дәрт һәм мускул көче бик күп. Әлбәттә, андый кызлар могҗиза могҗизасы!
  Алар сарайдагы самурайларны кисәләр. Алар шулай ук ялангач һәм аяксыз диярлек иде. Дошманнарын гаҗәпләндерә торган эшләр эшли алган кызлар.
  Anyәм алар теләсә нинди ит кисеп, осталыкларын күрсәттеләр. Сугышчылар, һичшиксез, алга китәләр.
  Америка адмиралының башы кылыч белән киселгән. Гүзәлләр ничек көләләр, тәннәрен тыялар.
  Againәм тагын һөҗүмгә китәләр һәм үзләрен кисәләр. Мондый сугышчылар - чын хайваннар. Тәхеттә патша Майкл тора. Өченче Александрның улы, ләкин ул түгел. Бәхетле, хәлиткеч, көчлерәк ихтыярлы, шулай ук сәләтле хаким .
  Ләкин, әлбәттә, уңышлар мөһим, өстәвенә тагын да катырак - Михаил армиягә уңай йогынты ясаган коррупциягә каршы көрәш алып барды. Ләкин иң эффектив ноу-хау - кызларны бикинида хәрби максатларда куллану. Кызлар ялангач һәм аяксыз диярлек бик матур.
  Шуңа күрә сугышлар төрле дәрәҗәдәге уңышлар белән бара. Матур сугышчылар ир-атларга караганда бик төгәл аталар. Иң мөһиме, кызлар ялангач диярлек, алар җиңелмәс диярлек. Аларга пуля һәм снаряд тәэсир итми. Бик көчле сугышчылар армиясе. Бу шәп. Бу патша Майклның кызларны ялангач һәм аяксыз куллану идеясе иде, һәм бу җиңү китерде.
  Сугыштагы кызлар шулай ук аяк бармаклары белән граната һәм хәнҗәр ыргыттылар. Алар кыргый ачуларын күрсәттеләр.
  Кызлар бик матур. Veryәм бик матур, уйный торган, флотлы. Аларны беркем дә тота алмады.
  Сугышчылар бик карлыгачлар ... Кызның аяклары бик эффектив корал. Ләкин алар нәрсә эшли алалар? Күп нәрсә. Яланаяк аяклар үзләре җирдән энергия алдылар, матур сугышчылар уйнадылар.
  Мин әйтергә тиеш, кызлар дөньяда иң матур, алар икесе дә искиткеч, кобралар ярсуы белән!
  Америка крейсеры кулга алына. Кулга алынган кешеләр йөзләренә егылды. Аннан соң сугышчылар аякларын йөзләренә селкеттеләр. Алар мине үбергә мәҗбүр иттеләр. Girlsәм кызлар ябыштылар, ялан аяклары, телләрен ялангач, үзләрен рәхәт һәм тыйнак хис иттеләр.
  Ләкин чибәрләр аякларын үбеп, үкчәләрен үбеп ләззәтләнделәр.
  Аннан кызлар көлерләр. Алар тешләрен күтәрделәр!
  Ләкин яхшырды, кызлар бераз ялангач коендылар һәм коенырга киттеләр. Бу шундый матур сугышчылар. Ничек син андый аягыңны алып үбә аласың? Everyәр бармакны ялагыз.
  Кызлар бик яхшы.
  Менә тагын сугышта Александр-4 танкы. Бу ашыга һәм февраль инде килә. Гаскәрләр алга бара. АКШ территориясенә якынаю. Кызлар бик шәп.
  Монда Наташа төгәл ата. Veryәм ул бик төгәл сугыла.
  Кыз бик төгәл атып кычкыра:
  - Без дошманны җиңәрбез!
  Мария алга таба ата. Дошманны алды һәм җиңде:
  - Мин супер!
  Мария бик матур кыз, бик актив.
  Herәм аның ялан аяклары эротикасында бик матур һәм нәфис:
  - Без дошманны юк итәрбез!
  Аврора - шундый кыз, һәм ул супер, ялан карыннары һәм күкрәкләре, һәм шундый куе кызыл күкрәкләре:
  - Мин дошманнарны җиңеп, супер итәрмен!
  Ничек ул кызыл чәчләрен селкетә!
  Againәм ул сезне ялангач, киселгән аяклары белән тибәр. Мондый сугышчылар бик шәп!
  Аннары Светлана дошманны алып кыйный:
  "Мин патшаны яратам һәм дошманнарымның муенына асылырмын!"
  Кызлар көлерләр. Ничек алар карлыгач һәм салкын булдылар.
  Америкалылар кызлардан кача. Яки алар бирешәләр. Яки алар үлә. Сугышчылар бик матур, бик аяксыз, кызлар бик искиткеч. Бикинида гына көрәшү күңелле һәм эффектив. Сугышчы кызлар бик гаҗәп.
  Наташа тагын америкалыларга атып җибәрә:
  - Син минем абыем, ә мин синең абыең! Дөресрәге, минем сеңлем!
  Againәм тагын озын телен хәрәкәт итә. Агрессив әйтик, сугышчы һәм матурлык!
  Аннары Анюта ялангач күкрәкләрен селкетә. Heәм ул кычкырыр һәм тешләрен ябырыр. Heәм ул америкалыларга кабык җибәрәчәк. Heәм ул аны алып, төртәчәк.
  - Матурлык аны юк итте! Itәм кысыла:
  - Мин шундый супер кыз!
  Матур кыз һәм сексны ярата. Бу бик яхшы!
  Кыз аны алып кыйнады - ул үкерде:
  - Без җиңәчәкбез һәм дошманны юк итәрбез!
  Менә Аурора тибеп кыйный:
  - Мин патша һәм салкын кыз!
  Сугышчы шактый грейхунд булырга мөмкин.
  Кызлар үзләреннән көләләр.
  Ләкин Светлана аны бик салкын кабул итте. Ул дошманны юк итү өчен шундый түләүләр бирде һәм шайтаннарны үпте:
  - Бу шундый тоталитар аэробатика!
  Танк бик җитез һәм үлемгә китерә. Ул зәгыйфь һәм биек Шерманны кыйный. Шуңа күрә мондагы сугышлар патша Россиясе ягында.
  Наташа кабат мылтык кебек. Heәм ул тынычлана:
  - Сезнең пот өчен!
  Мария ата башлады. Кыз бик чибәр, алтын чәчле. Күренү белән.
  Кыз төртте, аяк бармакларын юнәлтте һәм кысты:
  - Бу патша өчен үтерү!
  Менә Аурора америкалыларны төртте. Кыз, әйтик, чыннан да бик агрессив һәм кысылган:
  - Чын интернат өчен!
  Менә хәзер кыз үзен чыннан да көчле итеп күрсәтте.
  Светлана агрессив һәм көрәшүче. Ул ялан аягы белән тибеп, дошманны ярды.
  Ул тешләрен кысып елады:
  - Мин бөркет кебек оча торган ханым!
  Шулай итеп кызлар кыргый көч белән төрә башладылар. Гүзәлләрнең мондый агрессиясен туктатып булмый. Артка чигенмичә.
  Наташа тагын атты һәм пышылдады:
  - Тәмам җимерелгәнче!
  Мәрьям, кадаксыз, дошманнарын юк итүдә күпкә уңышка иреште һәм көндәшләрен сындыра башлады.
  Аннары Аурора аны алды һәм туп белән дошманны кыйнады. Veryәм бик уңышлы, зур аплом белән. Дошманны җимерегез. Ә эретелгән калдыклар Шерманнан бөтен якка оча.
  Светлана шулай ук атып җырлар:
  - Мин зур хыяллар һәм зур матурлык кызы!
  Сугышчылар, чынлыкта, җиңү өчен искиткеч ихтыяр күрсәтәләр.
  Империянең салкын һәм бөек булуы бушка түгел. Чыңгызхан казанышларын узып китәргә мөмкин.
  Сугышчылар үзләренә таба баралар ... theyәм алар пычак белән ачылган кебек, дошман позицияләрен аталар, аталар һәм ерталар. Дөресрәге, бик үткен һәм каты хәнҗәр. Хәзер инде Россия гаскәрләре җиңелмәс. Зур империя патшалыгы.
  Карасаң, Россия тарихында бик күп сугышлар һәм авыр чорлар булды. Ләкин Николай II күпчелек очракта бәхетсез иде! Ул уңышсызлык булып чыкты. Ләкин тактика бик мөһим. Бөек Россия шахматчысы Алехин нәрсә күрсәтте. Көндәше урынына уйный башлагач, тактага борылып, җиңде. Гений - гений.
  Патша Россиясенең барлык проблемалары белән ялангач кызлар факторы бик күп чишелде.
  Вертолетлар сугышларда да катнашалар. Автомобильләр белән көрәш, шулай ук бикини һәм аяксыз кызлар белән экипаж. Кызлардан торган армиянең сыйфаты нинди? Иң күренекле. Мондый армияне бернәрсә дә туктата һәм җиңә алмый.
  Шуңа күрә бу армиядә яланаяк һәм ялангач кызлар бар. Капитан Варвара вертолетында экипаж. Бу гаҗәп түгелме? Диңгез каты шешәчәк! Theәм самолет туплары ничек бәреләчәк. Аннары ракеталар бар. Бу кызлар торнадо кебек чын бураннар.
  Алар бернәрсәдә дә дошманнан түбән түгел. Россия армиясе сугышларга һәм зур казанышларга әзер.
  Варвара - чәчле, ялангач диярлек чибәр кыз. Ул үпкәсенең өстендә кычкырганда:
  - Дошманнар үтмәячәк! Алар кача алмаслар!
  иң салкын машинасының барлык очкычларыннан киллер чыгаруны җибәрәчәк . Itәм ул дошман өстеннән очачак. Heәм ул аны алып, җимергеч иелү белән чабып җибәрә .
  Ләкин тыйнак Ольга Америка позициясенә ракета алып, пышылдады:
  - Мин аяк киеме белән түгел, ә аяксыз сугыштым!
  Ул сапфир күзләре белән күз кысыр. Әйе, бу кызлар - шундый искиткеч аэробатика. Аның ярдәмендә сез тау эчәргә һәм ялангач аждаһа йөртә аласыз.
  Аяклар шундый нәфис һәм уникаль! Билләр нечкә, тәннәре бик мускул.
  Варвара ишәкне тибә һәм елый:
  - Мин патша өчен obeир шарында тишек ясый алам!
  Heәм ул кечкенә йөзен кысып, күзләре белән кысыр.
  Сугышчылар монда иң яхшысы. Монда Татьяна, шулай ук бикини кыз, аны алып кычкырыр:
  - Бөтен җир өстендә патша булсын!
  Ул энҗе тешләре белән балкып торачак. Вертолеттан ул тырнак кебек үлемгә китерә . Бу үлемгә китерәчәк. Itәм ул чыннан да металлны кыздырачак. Бункерның җимерелүенә китерәчәк.
  Бу кызлар - барысы да кызлар! Аннары тоткыннарны алып килгәч, теге кызлар үбәләр һәм аякларын ялыйлар. Бу, гадәттә, кимсетү һәм дәртләндерү өчен иң катлаулы ысул.
  
  ИЗГЕ ЯЗМАЛАР
  Анда Роммель армиясе 1941 елның ноябрендә һәм декабрендә Африкада җиңү яулый алды. Бу шулай ук булды, чөнки Роммельнең партнеры реаль тарихта булган бу зур хаталарны эшләмәде.
  Нәтиҗәдә, немецлар алга барган Британиялеләрне җиңделәр һәм үз территорияләрен саклап калдылар. Башта бу сугыш барышына тәэсир итмәде; көнчыгыш фронтта немецлар Мәскәү янында җиңелде.
  Ләкин соңрак Fuhrer планнары үзгәрде. Роммель бу вакытта Толбукны ала алды һәм Мисырга таба күченде. Гитлер көнчыгыш фронтта вакытлыча оборона күченергә булды, һәм хәзерге вакытта бөтен көчен Африкада һәм Якын Көнчыгышта тупларга булды.
  Ләкин, Африкадагы һөҗүм азрак көч таләп иткәнгә, фашистлар көнчыгышта берничә операция үткәрделәр. Совет гаскәрләрен Керчта җиңделәр. Алар безне Харков янында әйләндереп алдылар. Алар шулай ук Смоленск юнәлешендә таркаткыч чыгардылар . Генерал Власовның Ленинград янындагы икенче шок армиясенә һөҗүм дә җиңелү белән тәмамланды.
  Севастополь камалыштан һәм һөҗүмнән соң егылды. Краутлар ныгыды. Сугыш Ржев кырында булды. Монда фашистлар тоткарлый алды.
  Ләкин Мисырда Роммель, ныгытмалар алганнан соң, ышандырырлык җиңү яулады. Уңышларына таянып, немецлар Палестина аша үттеләр һәм Ирак белән Кувейтны яулап алдылар. Аннары бөтен Якын Көнчыгыш - нефтькә ирешү.
  Аннан соң фашистлар Суданга таба борылып, бөтен Африканы яулап алырга тырыштылар.
  Шул ук вакытта, Гибралтарга һөҗүм булды, һәм Германия гаскәрләренең Мароккога һәм алга таба Африка киңлегенә үтеп керүе.
  Ләкин немецларның уңышлары тылдагы энергияле эш ярдәмендә җиңеләйде. Кайда Гитлер, ул чын тарихка караганда оста эшләде.
  Уянганнан соң, Гитлер Терминатор кызлар белән коенды, салат, гөлҗимеш боткасы һәм башка яшелчәләр белән иртәнге аш ашады, аз майлы күп катламлы кәҗә сыры һәм икра өстәп. Шуннан ул Спикерны чакырды, рәсми рәвештә яңа император министрына гадәттән тыш көчләр турындагы закон белән имзаланган документны тәкъдим итте. Адольф ия булган һәм бик коррозив иде:
  - Өченче Рейхта корал җитештерү бик түбән! Без сугышучы Британиядән генә түгел, тоталитар СССРдан да артта калабыз. Ләкин безгә һава өстенлеге кирәк, шул ук вакытта иске корал җитештерүне арттыру һәм яңаларына күчү. Бигрәк тә реактив бомбардировщиклар. Аларның зур тизлеге һәм югары өске түшәме Британия шәһәрләрен җәзасыз диярлек җимерергә мөмкинлек бирә бит!
  Тизлек оптимизм:
  - Германиядә һәм Польшада күмер артык, Франциядә тимер рудасы бар, һәм бездә күп машиналар җитештерерлек җиһазлар бар. Без дөньядагы барлык илләргә караганда алюминий һәм дуралумин җитештерәбез бит!
  Адольф башын салды:
  - Хәзер! Британия һәм АКШ шулай ук җитештерүне алга этәрәләр, һәм безгә һәр грамм металлны сакларга кирәк. Мәктәп балалары һәм биш яшьтән башка балалар да металл җыярга рөхсәт итсеннәр. Моннан тыш, нигә канатларны һәм фузеляжны тулысынча дуралуминнан ясарга. Сез агачны да, киндерне дә куллана аласыз. Мәсәлән, моноблок канатларын чыгару. Һәм нәрсә? Безгә авырлыгы ике тоннадан артмаган яңа очкыч кирәк, очу җиңел, җитештерү җиңел һәм арзан! Монтажлау өлешләре саны минимумга кадәр киметелергә тиеш, һәм шулай ук самолетның авырлыгын мөмкин кадәр киметергә һәм аэродинамик үзлекләрен яхшыртырга мөмкинлекләр табылырга тиеш. Әйткәндәй, самолет дизайнерлары киләчәк, без аларны өйрәтәчәкбез.
  Спикер елмаеп җибәрде:
  - Әлбәттә, минем Фюрер. Минем аңлавымча, сез армиядән барлык югары квалификацияле эшчеләрне кайтарырга җыенасызмы?
  Хуҗасы Адольф раслады:
  - Без чит ил кешеләре арасыннан югары квалификацияле, гади эшчеләр генә алырбыз. Шуңа күрә эшсезләр азрак, шуңа күрә партизаннар яхшырак. Без, әлбәттә, җир көчләренең санын киметәчәкбез; СССР белән сугыш булмаса, безгә бик күп пехота кирәк түгел, ләкин ... тамырдан түгел, шуңа күрә мин киләсе вакытта Гибралтар һәм Мальтаны җиңәргә уйлыйм. айлар һәм Африканың бөтен төньягын, Якын Көнчыгышка кадәр. Безгә һаман да җир агрегатлары кирәк булачак. Моннан тыш, Германиядә дә, Франциядә, Бельгиядә, Голландиядә һәм Норвегиядә өстәмә суднолар төзергә кирәк. Безгә самолет йөртүчеләр, корабльләр һәм транспорт кирәк. Theәм Урта диңгез, немец эчендәге күлгә әйләнәчәк. Аңлыйсыңмы?
  Спикер баш иде:
  - Әйе, минем Фухрер! Мин төзелеш программасын эшләргә заказ бирдем инде ...
  Хәйләле Адольф өстәде:
  - Әгәр дә безнең гадәттән тыш планнар таләп ителсә, эш көне 16 сәгатькә озайтылырга мөмкин. Очкыч җитештерү тугыз ай эчендә көненә йөз самолетка артырга тиеш ... Хәзерге белән чагыштырганда өч тапкыр артык, һәм бу җитәрлек түгел!
  Спикер Фухрерны дәртләндерергә ашыкты:
  - Безнең пилотлар Британиялеләргә караганда югары класслы, шуңа күрә сан барысы да түгел. Weәм без кылычка сукалауның яңа ысулларын табарбыз. Минем аңлавымча, безнең өчен приоритет - авиация?
  Фухер кулын катырак кысты:
  - Безнең өчен приоритет - реактив, бомбардировщик самолетлар, аннары сугыш самолетлары, шулай ук яңа җиһазлар чыгару, һәм могҗизалы кораллар булдыру! Ләкин, авиация өлкәсендә генә түгел, танклар, артиллерия, беренче чиратта реактив артиллерия ... Без бу турыда җентекләп сөйләшербез.
  Кыңгырау тавышы ишетелде һәм өченче рейхның әйдәп баручы самолет дизайнерлары бүлмәгә керделәр.
  Мессершмит, маңгайлары белән чагыштырмача яшь, Хайнкель, инде олы, ләкин бик җитез, җиңел атлетика белән төзелгән Танк, Липпиш һәм берничә танылган.
  Адольф аларны урындыкларга күрсәтте һәм рәсемнәрне өстәлгә куярга кушты:
  - Сезнең бурычыгыз - яңа, бик көчле һәм заманча корал булдыру. Германиядә дөньяның башка илләренә караганда җил тоннельләре күбрәк, һәм күп самолетларның технологиясе бик артта. Ләкин Yu-88дә генә сез машинага тәртиплерәк форма биреп тизлекне сизелерлек арттыра аласыз. Аерым алганда, кокпитка күз яше формасындагы, конвекс форма биреләчәк, бу күренүчәнлекне яхшыртачак һәм пилотны киңрәк итәчәк, шулай ук аэродинамиканы биш чакрымга яхшыртып тизлек өстәячәк. Моннан тыш, бомбардировщикларның да, сугышчыларның да, бомба стенкаларының да, һава тормозларының да эшләмәгән урында тәртипкә китерелгән форма бирергә кирәк.
  Мин сезгә әйткәнне язасыз!
  Дизайнерлар бердәм баш иделәр:
  - Шулай итеп, бик яхшы Fuhrer!
  Адольф дәвам итте:
  - XE-129 - корал тартмасының тәртипкә китерелүе һәм арткы һәм аскы ярымшарның һөҗүмнәреннән саклану өчен хәрәкәтләнүче самолет туплары урнаштырылсын өчен яңадан эшләнергә тиеш. Моннан тыш, бу һөҗүм самолеты двигательне арттыру системасы белән җиһазландырылырга тиеш. Перестройка белән бер үк вакытта мондый һөҗүм самолетлары җитештерүне арттырырга кирәк. Аларның җимергеч һава һөҗүмнәре Британиялеләрнең активлыгын параличлый. Моннан тыш, Британиядә Ju-87 суга бомбардировщик кулланылырга тиеш. Без искергән машиналарны хезмәткә куярбыз ...
  Адольф туктады. Дизайнерлар эндәшмәделәр. Фюрер әйтте:
  Минем F -190 турында зур шикләрем бар. Автомобиль авыр һәм җитәрлек хәрәкәтчән булып чыкмады; өстәвенә, танкларны инерт газлары белән тутыру системасы юк, алар кулланылган ягулыкны алыштыралар. Шуңа күрә, бу машинаны хәтта бер утлы пуля белән бәреп төшерергә мөмкин. Танк бу турыда нәрсә әйтер?
  Танылган SS дизайнеры, игътибар белән басып:
  - Бу безнең җитешсезлек, бөек Фухрер. Танкларны урнаштыру шактый уңышлы дип саналырга тиеш булса да, алар дошман утына азрак зәгыйфь һәм шул ук вакытта пилотны яклыйлар. Маневрга килгәндә, ... Бер коралның авырлыгы 120 килограмм, һәм аны җиңеләйтү безгә җиңел түгел ...
  Хуҗасы Адольф тәкъдим итте:
  - Фоккен-Вульфның аэродинамик сыйфатларын яхшыртырга тырышыгыз. Беренче чиратта, авырлыкны киметү аркасында, транспортның идарә итүчәнлеген һәм маневрын арттыру өчен канат очларын бөкләргә кирәк. Моннан тыш, ул арткы ярымшар өчен саклагыч урнаштырачак ... Двигательнең пилот кабинасы алдында урнашуына килгәндә, бу пилотны саклый, ләкин машинаны чыгару җайланмасы белән тәэмин итүне таләп итә. Әйткәндәй, моторның формасы тагын да тәртипкә китерелергә мөмкин, бу безнең сәнәгатьчеләр, һичшиксез, исәпкә алырга тиеш. Әйткәндәй, ME-309 эше турында нәрсә әйтеп була?
  Мессершмит бераз шаккатты :
  - Без моның өстендә эшлибез, бөек Фухрер. Хисапланган характеристикалар җиде ату пункты белән коралланганда, сәгатенә 740 километрга кадәр тизлекне арттырырга вәгъдә итәләр! Бу Британиялеләр өчен иң көчле үлем булачак ...
  Адольф бүлде:
  - Тәмамлау тизрәк эшләнергә тиеш. Youәм сез, Спикер, 30 миллиметрлы яңа мылтыкны тиз тиз атуны тизләтегез. Аны шулай ук җир мишеньларында һәм дошман самолетларына каршы бик уңышлы кулланырга мөмкин! Яңа ME-309 алдагы ME-109ны алыштырырга тиеш. Сезнең ME-262 реактив машинасына килгәндә, аның бик күп кимчелекләре бар: авыр авырлык, түбән оператив ышанычлылык, артык авария дәрәҗәсе ... Мин үземә кирәк булган реактивны эскизлыйм.
  Адольф Гитлер заманча реактив сугышчылар турындагы белемнәрен кулланып, машина ясый башлады. Ләкин, иң заманча түгел, илленче еллардан алып, аларны хәзерге җитештерү һәм технология дәрәҗәсенә яраклаштыру өчен. Ул канат сөртү технологиясенә аеруча игътибар бирде. Мондый дизайнның барлык өстенлекләрен аңлату:
  - Десант һәм очыш вакытында сөртү кимиячәк, очыш вакытында ул артачак. Шул сәбәпле генә, заманча ME-262 двигателе белән көрәшүче сәгатенә 1100 километрга тизләнә ала. Itsәм аның авырлыгы сизелерлек кимрәк булачак.
  Мессершмит схемага карады, биек каш маңгайларын бөртеп кысып алды:
  - Бриллиант! Ләкин минем Фюрер, аэродинамика турында шундый тирән белемне кайдан алдыгыз?
  Адольф хәйләкәр күзләрен кысып:
  - Аэродинамика турында нәрсә әйтеп була? Сәләтле кеше гадәттә бар нәрсәдә дә сәләтле! Африкада уртачылык! Арадо бомбардировщиксында нәрсә бар? Миңа схеманы күрсәтегез?
  Хит-сагыну Фухрер тиз карады һәм тискәре башын чайкады:
  -, к, алай булмаячак! Троллейбус белән идея яхшы түгел, чөнки самолет әйләнмәячәк һәм ватылачак. Гадәттәге тартыла торган десант кирәк. Яхшырак аэродинамика өчен кайбер дизайн үзгәрешләрен карагыз. Кирәк булмаган уйлап табмыйча, ләкин тапкырлык белән.
  Адольф акылдан язды һәм тагын берничә аңлатма бирде:
  - Грифон Xe-177 самолетында бик ышанычсыз электр станциясе бар. Аны шунда ук алыштырырга кирәк, соңгы поршень двигательләре белән, башта дүрт аерым торалар. Аннары 2950 ат көче булган иң заманча двигательләргә. Биек биеклектән һәм суга сикерү сәләтенә килгәндә, аннары ... Xe-277ны үстерә башлагыз, бу машина немез коралына әйләнәчәк. Ләкин иң мөһиме - реактив бомбардировщиклар. Бу өстенлекле эш. Мәсәлән, Yu-287 нинди булырга тиеш.
  Fuhrer кабат дизайнерларга кайбер нюансларны аңлатып, алга канатлары белән эскиз ясады. Адольф кайбер схемаларны күрсәтеп җитди алып киттеләр. Бигрәк тә койрыксыз бомбардировщик . Очучы канатлы реактив машинаның дизайны өметле түгел. Theәм шул ук вакытта машина хәтта АКШ территориясен дә бомбага тотарга сәләтле. Ул бу эштә бөтен Европаның дизайнерлары, хәтта яһүдләр дә катнашырга тиешлеген күрсәтте. Ниһаять, дизайнерларның җитәрлек мәшәкатьләрен аңлап, ул кызганып аларны Липпишаны гына калдырды. Фюрер кычкырды:
  - Iәм мин сездән, Александр, калуыгызны сорыйм! Сезгә яңа, гаять эффектив корал ясау бурычы куелачак.
  Липпиш гаҗәпләнде:
  - Мин сезгә рәхмәтле булырмын, Фухрер!
  Терминатор Гитлер аңлата башлады:
  - Сез, әлбәттә, Визельсбергер теориясен беләсез , ул Геттингенда профессор Прандтл ярдәмчесе булган. Ул беренче булып экранның төп өслегенә тәэсир теориясен эшләде ...
  Липпиш башын салды, елмаеп:
  - Сез яхшы беләсез, минем Фухрер! Әйе, мин бу теорияне беләм!
  Адольф дәвам итте:
  - Безгә экраноплан ясарга кирәк - торпедо көймәсенең һәм диңгез диңгезенең гибриды. Ул чыннан да күпкә түбәнрәк, судан 20-40 сантиметр оча. Бу очракта экраноплан көймәсенә булышучы һава массасы ике өлештән тора. Берсе - канат астында туңган агым; икенчесе - шактый әһәмиятсез - канат астыннан эз кырыеннан чыга һәм өстән, канат очыннан һава белән тулыландырыла.
  Липпиш бик тиз раслады:
  - Чыннан да минем Фухрер!
  Адольф дәвам итте:
  - Ләкин, һаваның төп массасы тоташу өслегендә кала һәм анда тизлек басымына тигез булган басым ясый. Экраноплан көймәсе сәгать эше кебек "әйләнә" торган һава тимераякта роль уйный ! Моны практикада кулланган беренче кеше Фин инженеры Каарио иде . Ул гади турыпочмаклы канатлы чана ясады, ул экран ярдәмендә кар өстендә сикерде һәм хәтта моның өчен патент алды. Кызганычка каршы, армия мондый ачышны вакытында бәяләмәде. Рәсәй профессоры Левков шундый ук экспериментлар үткәрде диләр ... Ягъни, бу бомба, торпедо һәм Британия ярларына гаскәрләрне диңгез ярына, самолет тизлегендә һәм төшә алырлык яңа могҗиза коралы булырга мөмкин. шул ук вакытта радарда күренми. Моннан тыш, инглиз корабларына тагын да җимергеч һөҗүмнәр! Килешәсезме?
  Липпиш кулы белән егылды, ярдәмче официантлар аңа бераз сок салдылар ... Бераз эчкәннән соң, дизайнер:
  - Әйе, бу бик бай идея, кайбер техник проблемалар булса да. Мәсәлән, тотрыклылык ...
  Адольф дустанә башын салды:
  - Мин сезнең өчен тупас схема ясыйм, моны эшләү яхшырак, һәм сез кечкенә техник детальләрне үзегез чистартачаксыз. Тән озын булырга тиеш, дельфин кокпит борынына, конвекс җил шкафларына һәм турбожет двигательләренә агып торган самолет фузелажын хәтерләтә. Поршень двигательләре дә беренче модельләрдә эшләргә мөмкин. Thisәм бу колосс ачык суга тартылгач , двигательләр саңгырау тавышлар ишетәләр һәм тар ерткыч тән кит кебек шартлаячак, спрей болытын ыргыта. Исегездә тотыгыз, бу колосс су өслегеннән берничә метр ераклыктагы сугышчы кебек ашыга.
  Липпиш чын сокланып сызгырды:
  - Сезнең бай фантазиягез бар, Фухрер!
  Дэшинг Адольф тагын да рухландырды:
  - Әлбәттә, бу могҗиза коралы булыр иде. Экранопланнар давыллардан курыкмыйлар бит. Алар боздан курыкмыйлар - алар өстендә очалар. Аларга баткак елгалар һәм яр буйлары куркыныч янамый, аларда гади суднолар ватылырга мөмкин, һәм тайзаклар гадәттә балалар буасына охшаган. Алар бөтен җирдә гаскәрләргә төшәргә сәләтле: Скелетларның Африка ярларыннан, аның шайтан рифлары белән, АКШның ике ярына, Канада һәм Аляска Арктик җирләренә кадәр. Бу машиналарның берничә йөзе булыр иде, һәм Британия ике ай эчендә егылыр иде.
  Липпиш оялып әйтте:
  - Ә миналар?
  Фюрер көлде:
  - Бу миналар! Алар су астында да, тайзакларда да куркытмыйлар! Шулай ук су асты көймәләреннән торпедо. Himselfәм ул үзе иң алдынгы су асты көймәләренә каршы көрәшү өчен идеаль корал, аларны тирән зарядка белән кыйный. Моннан тыш, экранопланнар ракеталарны һәм миналарны дошман корабларында атарга мөмкин. Әйе, әлбәттә, мин сезне бомба дизайны белән таныштырырмын. Ofәм, әлбәттә, десант ... Пехота белән генә түгел, танклар белән дә десант көчләрен китерүнең идеаль чарасы! Шул вакытта сугышның бөтен табигате берьюлы үзгәрәчәк! Сез Липпишны аңлыйсызмы, Fuhrer сезгә нинди бизнес белән ышана?
  Дизайнер тагын бер кат сорады:
  - Бүләкләр турында нәрсә әйтеп була?
  Adитди Адольф раслады:
  - Әлбәттә, иң юмарт кешеләр, бриллиантлар, җирләр, колонияләр, предметлар белән тимер крест! Әгәр дә без бөтен Африканы яулап алсак, һәркем өчен җир җитәрлек булыр!
  Липпиш әйтте:
  - Акча һәм акча бирелсә, экраноплан әзер булыр, ләкин ... Минем шулай ук койрыксыз көрәшче өчен проектларым бар.
  Терминатор Фухр уйлап табучыны ышандырырга ашыкты:
  - Койрыксыз реактив бомбардировщик , мин аны сызып бетердем, башкалар аның турында кайгыртачак. Нинди уңайлы һәм көрәшче! Экранопланнар мөһимрәк, чөнки алар төп корал ... Моннан тыш, Гота компаниясендә бик талантлы дизайнерлар бар, моны эшләячәкләр. Шул ук вакытта экранопланнар өстендә эшләгез. Гомумән, хәзер минем бик актуаль сорауларым бар, миңа әле танк генераллары белән сөйләшергә кирәк ... Заказ сезгә биреләчәк ...
  Липпиш Фюрерны бик рухландырып калдырды. Адольф, бәлки, башта атом физиклары белән атом һәм киләчәктә водород бомбасы булдыру турында сөйләшү яхшырак булыр дип уйлады, ләкин ул үзен һәм бүтән кешеләрне берьюлы йөкләп, артык эшләмәскә булды.
  Берничә дизайнер бар иде, алар арасында иң мәшһүре: Porsche and Aders. Гомумән алганда, әгәр немецлар авиациядә һәм су асты көймәсендә Советлардан сыйфатлы өстенлеккә ия булсалар (моны барысы да танымаса да!), Панцервалның танк паркы сизелерлек артта калган. Аерым алганда, Совет КВ машиналары, Т-28, Т-34, корал һәм кораллы немецлардан өстен иде, һәм Т-34 шулай ук машина йөртүдә. Ләкин, немец танклары мылтыгы Инглиз Матилдасы һәм Кромвелллар өчен җитәрлек көчле түгел, алар Черчилллар һәм Челленджерлар дизайнерлары тарафыннан эшләнгәннәрдән азрак. Немец конструкцияләренең коралларының көчсезлеген әйтмичә ...
  Кунакларны утырырга чакырып, Фухрер әхлакны укый башлады:
  - Кызганычка каршы, хәзерге вакытта Германиядә танкка каршы ышанычлы мылтык юк ... 50 мм T-3 мылтыгы белән җиһазландырылган, алар Матилда яки КВ коралларын гына сугалар ... Ләкин Матилда Бөек Британия белән Икенче бөтендөнья сугышы башланганчы ук хезмәткә керә. Без үзебез Матилдасны кулга алдык, аның фронталь кораллары үтеп керә алмый. Совет КВлары хәтта якка да, подъездга да үтеп керә алмыйлар. Безнең машина эшли алган максималь юлны бозу! Ягъни, сез дизайнерлар безне шундый дәрәҗәгә куйдыгыз, дошман танклары корал ягыннан безнекеннән күпкә көчлерәк, һәм яңа Америка "Грантлары" һәм "Шерманнар" массакүләм җитештерүгә әзер. 76 мм туплы Россия машиналары турында әйтмим. Newәм сез яңа танклар булдыру бурычы белән ничек эшлисез, аеруча 88 мм мылтык белән.
  Порше буталып җавап бирде:
  - Әлбәттә, без шундый ук эш алып барабыз, бөек Фюрер. 26 майда Кораллы Дирекция безгә 45 тонналы ViK -4501 танкына заказ бирде . Бу нәкъ шулай булырга тиеш, 88 мм самолетка каршы мылтык танк туретасына әверелгән. Бездә алдан рәсемнәр бар. Сез алар белән таныша аласыз, бик яхшы.
  Фюрер сорады:
  - Сез реклама?
  Эрвин башын салды:
  - Кырыкынчы елларда vk -3001 уңышлы сынады. 75 мм туп белән яңа авыр машина. Бездә танкка каршы модельдә шундый ук корал бар, ләкин ул әле күпләп җитештерелмәгән. Моннан тыш, авырлыгы 65 тоннага кадәр булган Т-6 ясау өстендә эш алып барылды. 36 тоннадан җиңелрәк модель. Без зур Fuhrer сынап карыйбыз.
  Адольф, үзен барысын да күз алдына китереп, рәсемнәрне тиз тикшерә башлады. Менә алар Икенче бөтендөнья сугышының Германиянең иң танылган танкы булган "igerлбарыс" ның беренче эскизлары. Бу машина Курск Зурлыгы вакытында танылган. Совет чорында "igлбарыс" гадәттә мыскыл иттеләр, ләкин соңыннан бу машинага мөнәсәбәт объектив булып китте. Timeз вакыты өчен бу танк, әлбәттә, начар түгел иде. Безнең КВлар белән беренче зур бәрелеш вакытында өч юлбарыс ун совет машинасын бәрделәр, һәм алар үзләре зыянсыз кача. Бу машинаның төп өстенлеге - аның көчле 88 мм тупы, озак вакытка лаеклы көндәше булмаган. Ләкин, Курск зурлыгында, технологиянең сыйфат өстенлегенә карамастан, нацистлар әле дә җиңелделәр ... Бу машинаны сугыш куллану статистикасы, шулай ук югалтулар катнашуы, гадәттә, иң яхшы машиналарның берсе дип сөйлиләр. Икенче бөтендөнья сугышы. Ләкин җитешсезлекләр дә күзгә күренеп тора. Авыр авырлыгы 56 тонна, броньлары 100 миллиметр (нибары 80 ягы!), Биеклеге, рациональ бронь почмаклары булмау һәм машина йөртү эше начар. Гомумән алганда, авырлыгы ун тоннага ким булган IS-2 танкы корал һәм коралдагы юлбарыстан өстен иде ... Ләкин бу танк 1944 елның февралендә генә барлыкка килде. "Король юлбарыс" гадәттә авырлыгы 68 тонна, фронталь кораллары 180 миллиметр ... Әлбәттә, мондый танк Африкада, чүлдә, төшү өчен яраксыз иде, ул балчык колагы кебек машина гына. балчык аяклары. Noк, әлбәттә, үз заманы өчен, "Король юлбарыс" бик эффектив иде, ул сугышта берничә дошман танкларын юк итә алыр иде, һәм бер сәгать эчендә егерме биш "Шерман" ны куып чыгарыр иде. Бер сугыш вакытында igerлбарыс җимергән егерме өч Т-34 танк турында мәгълүмат бар кебек. Ләкин ничек кенә булмасын, бу танк көч һәм авырлыкны иррациональ куллануның гәүдәләнеше. Ләкин, мәсәлән, Совет Т-54 танкы ... Икенче бөтендөнья сугышының элеккеге технологияләрен уңышлы рациональ куллануның бер төре.
  Фюрер хәлиткеч әйтте:
  -, к, әфәнделәр! Бу проект яраксыз! 100 миллиметр бронь белән илле алты тонна авырлыктагы машина ясау ... Безнең мактанган немец эффективлыгы һәм рационализмы кайда?
  Реклама оялып әйттеләр:
  - 70 тонна авырлыктагы Француз S-2 кораллары 45 миллиметр ...
  Fuhrer-Terminator ачуы белән өзелде:
  - Бу Беренче бөтендөнья сугышы вакытындагы танк. Ләкин Россия КВ-2 152 миллиметрлы хойтцер һәм авырлыгы 52 тонна булган. Ләкин бу 152 миллиметр, 88 түгел.
  Шуңа күрә, мин сезгә 88 калибрлы 88 мм тупны бирәм, авырлыгы кырык тоннадан артмаган танк өчен һәм ким дигәндә 180 миллиметр, фронталь корал, 150 миллиметр ягы һәм корпусы, алты йөз двигатель. , җиде йөз ат көче. Бу танкны соңгы алты ай эчендә массакүләм җитештерүгә кертергә кирәк.
  Немец дизайнерлары алсу төскә керделәр, куллары калтыранды. Александр аларга мыскыллап карады. Бу эш чыннан да бик авыр иде; "Royal Tiger" 1944 моделе өчен корал һәм корал, ләкин авырлыкны 28 тоннага киметергә кирәк! Ләкин, Адольф моны бик реаль дип санады, һәм хәтта Порше җилкәсенә дустанә кыйнады:
  - Рәнҗетмәгез, мин үзем сезгә оптималь схема ясармын, сез андый чагыштырмача кечкенә авырлык белән ала аласыз. Мин золымчы түгел, рационалист. Сез бик күпне торгызырга тиеш. Аерым алганда, тапшыруны һәм двигательне бергә урнаштыру.
  Реклама кызганычка каршы:
  - Бу безнең өчен кайбер проблемалар тудырачак. Аерым алганда, мондый тәртипнең түбәндәге кимчелекләре булачак ....
  Каты Адольф өзелде:
  - Әлбәттә, кайбер проблемалар булыр, ләкин принцип буенча аларны җиңел генә бетереп була. Бигрәк тә техник яктан. Ләкин сез двигательне тагын да тыгызрак урнаштыра аласыз, асылманы күчерә аласыз һәм ... Танкның биеклеген ике метрга кадәр төшерергә кирәк, һәм экипажны ятып урнаштырырга кирәк, аннары барысы да рациональ булыр.
  Фюрер сугыштан соңгы чорның иң популяр совет танкы T-54 эскизын ясый башлады. Бу машина шулкадәр уңышлы булган ки, ул 1947-нче елда җибәрелгән һәм Талибан белән Әфганстандагы сугышларда кулланылган; Ирак гаскәрләре АКШ армиясе белән чүл бураны һәм шок операциясе вакытында курку яки курку яки Ирак иреге. " Гомумән алганда, бу танкларның 70 меңнән артыгы җитештерелгән. Машина бик уңышлы булды. Авырлыгы 36 тонна, фронталь корал 200 миллиметр, һәм 100 миллиметр калибрлы туп. Бу төр Корея сугышы вакытында Америка патоннары һәм Першинглар белән уңышлы көрәште. Шуңа күрә бу технологик дәрәҗә өчен модель бик уңайлы һәм тормышка ашыру өчен реалистик. Manufactитештерү бик җиңел - арзан ... Немец 88 мм 71 Эль тупына килгәндә, ул Икенче бөтендөнья сугышының барлык танкларына җитәрлек үтеп керде (хезмәткә кергән IS-3 фронталь коралларын исәпкә алмаганда). май 1945!). IS-3 турында нәрсә әйтеп була? Танк корал ягыннан бик яхшы, һәм торба формасы бирелгән. Дөрес, машина йөртү эше начар иде, һәм тиздән ул туктатылды. Аннары тагын берничә модель бар, IS-4 һ.б., алар IS-10га урнашканчы, Сталин үлеменнән соң T-10 дип үзгәртелде. Бу соңгы совет авыр танкы булып чыкты. Хрущев авыр машиналарның үсешен тыйды, һәм аның варислары моны үзгәртмәделәр!
  Гомумән алганда, немецларга кырык тоннадан да авыррак танк кирәкме, хәтта урта танкта да алар 1000 м ераклыкта 193 миллиметр броньга үтеп керә алырлык туп куя алалармы?
  Америкалылар тиз арада авыр танклардан баш тарттылар, һәм Першингның авырлыгы 42 тоннадан артмады, һәм Шерман гадәттә 32. Ләкин СССР белән сугыш башланырга тиеш булганнан соң, 120 мм белән бер хайван пәйда булды. калибрлы мылтык һәм секундына 1000 метрга якын башлангыч тизлек. Ләкин тиздән америкалылар бу танк белән күңелсезләнделәр. IS-10 барлыкка килгәнче, сугыштан соңгы иң популяр танк IS-4 булган, фронталь бронь 250 миллиметр һәм 170 кораллы ... Ышанычлы машина, авырлыгы 60 тоннадан артык булса да. Anyәрхәлдә, сезгә Германия өчен авыр танк ясарга кушырга кирәк, ләкин 50 тоннадан артмаска. Мәсәлән, IS-10 авырлыгы 50 тонна булган, фронталь корал 290 миллиметр һәм 125 миллиметр мылтык булган ... Әйткәндәй, нинди калибр иң уңышлы? Сугыш вакытында иң популяр Шерман һәм Черчилл модельләренең кораллары 100 һәм 152 миллиметр (фронталь) булган. Хәер, "Король Тайгерс" моны бик яхшы кичерде ... Ләкин "Пантер" 75 мм калибрдан бераз артта кала башлады, хәтта проекциянең югары тизлеге җитәрлек булмаса да. Шуңа күрә, 88 миллиметрлы мылтыклы "Пантерс" пәйда булды, сугыш ахырында гына, һәм алар бик аз иде. Ләкин Вермахтның танкларны һәм танкка каршы мылтыкларны зуррак калибрлы коралландыру планы булмаганы бу эшнең һәркемгә туры килүен күрсәтә. Чыннан да, 128 мм туп һәм 250 мм фронталь кораллы Ягдтигер үзе йөри торган мылтык бар иде, ләкин аларның 71е генә җитештерелде һәм бик аз күләмдә алар сугыш барышына тәэсир итә алмады. Әйткәндәй, кызык нәрсә, Ягдтигерлар бирелгәч, тагын 43 кеше хезмәттә калды, бу мондый машинаның исән калуын күрсәтә.
  Әйткәндәй, Сталин IS-2 шунда ук 122 мм туп белән коралланырга кушты, аның үтеп керү көче немец танклары өчен артык булса да ("Король юлбарыс" тан кала, ләкин 458 генә танк җитештерелгән). Күпләр диктаторга үзен 100 мм баррель белән чикләргә киңәш иттеләр. Indeedәм чыннан да, T-100 үзе йөри торган мылтык, гомуми сугыш характеристикасы ягыннан иң яхшысы булып чыкты. Калибр зуррак булса, снарядлар белән тәэмин итү азрак булса, ут тизлеге түбәнрәк, проекциянең тизлеге, ут диапазоны һәм төгәллеге ... Ләкин немецларның иң зур танкы булган T- 4, һәм аның нигезендә үзе йөри торган мылтыкларның авырлыгы 22-24 тонна гына иде. Панзер үзе йөри торган мылтык, ләкин бик уңышлы булды: Пантерның кораллары һәм фронталь кораллары үзенекенә охшаш иде, шундый түбән авырлык һәм биеклек белән. Гади һәм арзан Панзерларны җитештерүгә җибәрергә заказ бирергә кирәк булачак .
  Мылтык калибры турында нәрсә әйтеп була? Танкка каршы мылтыклар өчен, 128 миллиметр калибр бик зур; аны һөҗүм коралы итеп куллану яхшырак, һәм 105 миллиметр арасыннан берсен сайлау яхшырак.
  Адольф немец дизайнерларына схеманы күрсәтте:
  - Бу безнең яңа яшерен корал! Танк алдагы айларда сынау үтәргә тиеш. Аның сугыш куллануы 1943 елда булачак. Шул ук вакытта сезнең 105 мм мылтыклы авыр танк ясау проектыгыз да бар. Шулай ук җиңел йөри торган мылтык. Шуңа күрә әфәнделәргә эшкә урнашыгыз.
  Реклама оялды:
  - Сез тәкъдим иткән дизайн җәлеп итүчән булып тоела, ләкин проблема - бу танк безнең традицияләр рухында түгел ... Ә экипаж уңайсыз булачак ...
  Adавап бирү урынына, Адольф бераз сок эчте һәм тәкъдим итте:
  - Бәлки, төшке аш, иптәшләр. Гомумән, бу танк күп күләмдә җитештерелергә мөмкин, һәм мин америкалылар һәм британнар сугыш беткәнче яхшырак нәрсә чыгарырлар дип уйламыйм. Бүген сез бераз ит ашый аласыз ...
  Кызлар тиз өстәл куйдылар. Александр, Фухерның ашказаны, иттән имезелгән, авырып китә алуын аңлап, үзенә тугры калырга булды һәм бераз балык тоту ашады, шул ук вакытта Собакевичны "Deadле җаннар" дан искә төшерде. Хм , әлегә кадәр ул барысын да эшләгән кебек. Икътисадны сугышка бастыра, гомуми сугыш игълан итә, 1939-нчы елда кабул ителергә тиешле законнар кабул итә ... Гитлерның милитаризация белән акрынлыгы корал җитмәүгә китерде, һәм сан ягыннан ... Моннан тыш, танылган депутат- 44 мылтык ... Сугыш характеристикасында искиткеч, кайбер яклардан хәтта беренче Калашников модельләреннән яхшырак. Бу бераз авыр ... Бәлки без чыннан да АКМ мылтыгын куллана алыр идек? Эх, Америка M-16 төгәллеген һәм ут тизлеге һәм AKM ышанычлылыгын берләштергән корал ясау яхшы булыр иде . Гомумән, алгарыш тигез булмаган үсештә. Мәсәлән, танклардагы двигательләр күп көч өстәмәде, ләкин компьютер бөтенләй үтеп керә алмады. Ләкин аның киләчәкне белүе бар, ләкин ул, мәсәлән, нефть алмаштыручы ягыннан нәрсә тәкъдим итә ала. Бүгенге көнгә кадәр, хәтта Америкада да алар күмердән эффектив бензин җитештерергә өйрәнмәгәннәр! Нефть бәяләренең күтәрелүенә карамастан. Ул тагын нәрсә тәкъдим итә ала. Динамик саклау, турбогенератор двигательләр ... thisәм бу булачак, ләкин бераз соңрак, быргы карталарын куярга ашыкмаска. Sevenитмеш ел эчендә алгарыш бик алга китте, ләкин картлык җиңелгәнче, авыру да, кеше Алла түгел! Моннан тыш, кайбер яклардан хәтта регрессия дә бар ... Мәсәлән, диннең артуы, аеруча Рәсәйдә һәм Советлар Союзында, шулай ук Ислам илләрендә. Ләкин Яңарыш һәм хәзерге заманның бөек фикер ияләре диннең әкренләп үләчәген алдан әйттеләр!
  Ләкин, ни гаҗәп, дини экстремизм үсә ... Руханилар дәүләт сәясәтенә күбрәк катнашалар. Бу очракта хакимиятнең сәясәте аңлашылмый; алар чыннан да православие яки Ислам динендә булуына җитди ышаналармы? Бу белемле һәм акыллы кешеләрме? Notк икән, дөньяви дәүләтчелек моделеннән баш тартуның ни мәгънәсе бар? Халык белән идарә итүдә эффективлык өчен? Ләкин нәкъ нәкъ православие дәүләт дине буларак үзенең эффективлыгын исбатлады ... Факт шуны күрсәтә: христиан диненең формаль нигезе һәм, беренче чиратта, Яңа Васыять, православие пасифистик тәгълиматның нигезе булып тора: каршы тормагыз. явызлык һәм дошманыңны ярат! Ләкин шул ук вакытта империянең фактик сәясәте агрессив һәм көч куллануны һәм яулап алуны таләп итә. Бу форма белән асыл арасындагы каршылыкны тудыра. Күпчелек кеше моны аңламаса да, алар аңсыз рәвештә сизәләр!
  Шуңа күрә православие тәгълиматы нәтиҗәсез, логика юк, бер үк вакытта империя һәм христиан булырга тырыша. Христиан - яһүд һәм пасифист дигәнне аңлата! Библия тулысынча диярлек яһүдләр тарафыннан язылган, һәм хәтта тулысынча, чөнки Рәсүл Паул яһүдләрнең өстенлеге зур, чөнки аларга Алла сүзе ышанып тапшырылган! Димәк, урыс Библиягә ышанырга тиеш түгел! Димәк, бүтән иман кирәк, ләкин инде яһүд Язмаларына нигезләнми ... Кайсысы? Аны ФСБ җитәкчелегендә тәҗрибәле профессионаллар һәм психологлар эшләргә тиеш! Аннары күп каршылыклар уңышлы хәл ителәчәк ...
  Әйтергә кирәк, Инҗилне укыган бала беркайчан да Рәсәйне яратучы көчле, кыю, мәрхәмәтсез сугышчы булмаячак! Кайсы ил Изге Язмаларда танылган? Израиль!
  Дөрес, Адольф үзе ия, бу уенчы, Гитлер урынын тапкач, яһүдләрне эзәрлекләүне көчәйтергә җыенмый. Киресенчә, файдалы яһүдләр өстенлекләрдән файдаланачаклар һәм Өченче Рейх өчен эшләячәкләр. Яһүд галимнәрен яки рәссамнарын ату кебек мәгънәсез сүзләр булмаячак! Ләкин антимитик законнарны юкка чыгарырга иртәрәк. Беренчедән, кешеләр аңламаска мөмкин, икенчедән, бу байлык чыганагы һәм бик нык чыганак! Ләкин, әлбәттә, антимитик политиканы яһүд ярдәме белән йомшартырга мөмкин.
  Папа белән нәрсә эшләргә? Ватикан белән мөнәсәбәтләр идеальдән ерак, ләкин ачык сугыш бу этапта зыян китерәчәк. Димәк, сезгә Ватикан ярдәмен эзләргә кирәк, ләкин шул ук вакытта үз мәнфәгатьләрегездә торыгыз ... Идеаль рәвештә, курчакыгызны Питер тәхетенә утыртып, динне әкренләп реформалаштырыгыз ...
  Порше Адольфның уйларын бүлде:
  - Без сезнең кичке аш белән бик канәгать, Фухрер!
  Адольф ягымлы елмаеп җибәрде:
  - Хәер, мин Химмлер белән очрашырмын, аннары Хайнсбергка килергә рөхсәт итәрмен. Карагыз, егетләр: сезгә бик катгый вакыт бирелде!
  Фюрер армиясе Африка буйлап хәрәкәт итә иде. Itәм ул СССРга каршы оборона үткәрде.
  Кыш көне Кызыл Армия Ржев кырына һөҗүм ясады, ләкин нацистлар анда көттеләр һәм зарарны туктата алдылар. Көньякта, немецлар шулай ук Орыл һәм Харьков юнәлешләрен тотып тордылар. Ленинград янында гына Совет гаскәрләре "Искра" операциясен башкара алды, ләкин сугышлар бер айга якын дәвам итте һәм җиңү бик югары бәягә сатып алынды.
  Краутлар ничектер '42 - '43 кышыннан исән калдылар.
  Ләкин язда Африканың күпчелек өлешен алар яулап ала. Фухер Британия белән тынычлык суларын сынап карый.
  Черчилл бу турыда бераз салкын. Гәрчә Британия җиңелүдән соң җиңелү кичерә.
  Бу шулай ук Япония белән аңлашылмый - Мидвей сугышын Америка җиңде, һәм самурайлар зур Янки флотын кыйныйлар. Америка диңгездә һәм һавада сан өстенлегеннән файдалана алмый.
  Гитлер СССРга каршы һөҗүм итәргә тели, ләкин гомуми, гомуми мобилизация игълан ителгәннән соң да, моның өчен аның көче бик аз. Краутлар бөтен Африкага таралганлыктан.
  Summerәй көне Кызыл Армия үзе алга барырга әзер. Фашистлар, Африканы яулап, колониаль гаскәрләр булдыралар. Алар өстәмә ресурслар алалар.
  Алар Арыслан, igerлбарыс, Пантер танкларын чыгару өчен кулланыла. Ләкин, монстрга бирелгән мәгълүматлар бөтенләй уңышлы булмаган. Бик кыйммәт, артык авыр. Дөрес, оборона өчен Пантер яхшы танк җимерүче, тиз утлы туп белән.
  Ләкин иң уңышсызы "Арыслан" булды, авыр, кыйммәт, ләкин бик эффектив түгел. Мылтык Совет утыз дүртенә һәм җиңел танкларга каршы бик көчле, һәм ут тизлеге Пантер һәм igerлбарысныкыннан күпкә түбән. Theәм бронь, "igerлбарыс" ныкыннан яхшырак, шулай ук рациональ тауларда. "Арыслан" зурлыгы туксан тонна һәм сигез йөз ат көче булган зур "Пантер" га охшады. Ләкин, реаль тарихка караганда бераз тизрәк, егерме ике тонна җиңелрәк "igerлбарыс" производствога керде. "Арыслан" ны саклау дәрәҗәсендә якын, ләкин күбрәк хәрәкәтчән, җиңел. Мылтык 88 мм калибрлы - 105 белән, ләкин барлык совет танкларын юк итү өчен җитәрлек. Иң мөһиме - утның тизрәк тизлеге - бишкә каршы сигез ату.
  Шулай итеп, "Арыслан" - тамыр җәймәгән немец баласы.
  Немецлар җәй дәвамында бөтен Африканы, шул исәптән Мадагаскарны яулап алдылар. Сталин бик озак көтте.
  Бәлки ул үзе немецларга һөҗүм башларга өметләнгәндер. Бигрәк тә Арыслан, igerлбарыс, Пантер танкларының ничек килеп җитүен күрү. Ләкин краутлар әле дә караңгы континенттагы проблемаларны чишәләр иде.
  Сталин мизгелне сагынды. Совет гаскәрләренең һөҗүме Орел һәм Харков юнәлешендә башланды. Немецлар яхшы әзерләнгән җирдә. Tәм тактик сюрпризга ирешеп булмады. Беренче сугышлар күрсәткәнчә, "Пантер" оборонада бик яхшы чыгыш ясый. Начар түгел һәм "Фердинандс". Алар да яхшы.
  Theлбарыс - продуктив танк. Heәм ул яхшы балл җыйды. Немецлар актив яклый. Дошманның кыйнауларына каршы торыгыз. Өч ай дәвамында бик каты сугышта, Кызыл Армия унбиш чакрым гына үтте. Аның югалтулары зур иде.
  Ике дистә инглиз самолеты камуфляжланган кызлар өстендә очты, алар, мөгаен, бернәрсә дә сизмәделәр, һәм офыктан читтә юкка чыга башладылар, кинәт яңа шикле тавышлар ишетелгәч. Мадлен боерды:
  - Барысы да яталар һәм кузгалмыйлар!
  Кызлар туңдылар, нәрсәдер көттеләр. Аннары җиңел ташучылар һәм йөкле машиналар дун артыннан пәйда булдылар. Дизайнга карап, ул Англиядә һәм Америкада ясалган. Алар әкрен генә Тунис башкаласына юнәлделәр. Мадлен бераз буталды. Ул фронт сызыгы әле ерак иде, димәк, Британиялеләрнең күренергә вакыты калмас иде. Дөресрәге, алар күренергә тиеш түгел. Менә бөтен багана ашыга. Гәрчә, бәлки, батальоннан да кимрәк ... Алар кемнәр, кайбер сугыш төркемнәре, бертуктаусыз фронтның чүлләрен узып, тылда таралырга телиләр. Бу логик булып тоела, технология белән чүлдә аларны табу җиңел. Anyәрхәлдә, сез дусларыгызга радио җибәрергә тиеш, ләкин ут ачмагыз. Моннан тыш, аларның йөзе генә бар, һәм өч йөздән артык Британиялеләр бар!
  Герда Шарлоттага пышылдады:
  - Бу инглизләр! Мин аларны беренче тапкыр бик якын күрдем!
  Кызыл чәчле дусты да бик дулкынланып җавап бирде:
  - Махсус бернәрсә дә юк! Алар арасында кара кешеләр бик күп!
  Чыннан да, инглизләрнең ким дигәндә яртысы кара иде. Columnәм багана әкрен хәрәкәтләнде, кара кешеләр һаман елыйлар ... Алар якынлаша ...
  Монда бер кызның нервы аңа түзә алмады, һәм ул су асты мылтыгын атты. Шул ук секундта калган сугышчылар ут ачтылар, һәм Мадлен кычкырды:
  - Ут!
  Берьюлы берничә дистә инглиз кешесе чабылды, йөкле машиналарның берсе ялкынланып китте. Калган Британиялеләр берсүзсез ут ачтылар. Мадлен, мизгелдән файдаланып, кычкырды:
  - Рәнҗетүче гранаталарны бергә ташлагыз!
  "Ул-Бүре" элита SS батальоны кызлары гранаталарны ерак һәм төгәл ыргыталар. Theyәм алар балачактан ук әзерләнгәннәр, шулай ук махсус техника үткәннәр . Бу электр шокы белән шөгыльләнгәндә, ыргыту белән бераз акрын һәм шаккатасыз. Герда белән Шарлотта да бүләкләрен ташладылар. Theәм Британиялеләр үкчәләр өстендә һәм аста ... Бу бик көлке. Алар очраклы рәвештә аталар, һәм кара кешеләр аңлашылмаган телдә кычкыралар. Бу, әлбәттә, чүпрәкләр ...
  Gerәм Герда атып ыргыта, шул ук вакытта җырлый:
  - СС укучыларында төш күрү! Бер сикерү - бер хит! Без бүреләр - безнең ысул гади! Без мәче койрыгын тартырга яратмыйбыз!
  Шарлотт шулай ук җавап бирә. Аның аткан пулялары баш сөяген сындыралар. Аннары алар күзләрен йомалар. Менә бер куркып торган кара кеше сары чәчле партнерын баян белән пычаклый. Ул җавап итеп кан төкерәчәк. Шарлотта җырлый:
  - Йолдызлы караңгы тәмуг фәрештәләре! Галәмдәге бар нәрсә дә юкка чыгачак бугай! Сезгә тиз шумкар кебек күккә очарга кирәк! Sаннарны юк итүдән сакларга!
  Британнар тәртипсез эш итәләр, аларның күбесе колониаль солдатлар: кара һәм индийлар, гарәпләр. Алар яисә егылалар, туңалар, яисә, киресенчә, кискен сикерәләр һәм акылсыз куяннар кебек йөгерә башлыйлар. Ләкин, кызлар төгәл аталар, гранаталар ерак очмасалар да, фрагментлар калын! Дошманнар аз калды. Мадлен инглизчә кычкыра, аның тавышы шулкадәр ишетә ки, хәтта мегафон кирәкми:
  - Тапшырыгыз һәм без сезнең тормышыгызны саклап калырбыз! Әсирлектә сез яхшы ризык, шәраб һәм секс булачаксыз!
  Ул шунда ук эшләде һәм бирешкәч ... Куллар һәм ...
  Алар илле тоткын җыйдылар, аларның яртысы яраланды. Мадлен боерды:
  - Яралыларны тәмамлагыз!
  "Бүреләр" аяксыз тора алмаган кешеләрнең гыйбадәтханәләренә пулялар аттылар, калганнары машиналарга утыртылды һәм иң якын базага озатылды.
  Чүлнең кайнар комыннан соң, Герданың аяклары йомшак каучукны сизеп бик шат. Ул хәтта бәхетле елый ... Америка йөк машиналары бик уңайлы, сәяхәт вакытында калтырамыйлар. Winningиңеп, кызлар шат. Шарлотта Гердадан сорады:
  - Сез күпме үтердегез?
  Кыз аптырап җилкәләрен кысып:
  - Белмисезме? Мин аткан бердәнбер кеше түгел идем ... Ләкин бик күп иде дип уйлыйм!
  Шарлотт исәпләде:
  - Бездә йөз кеше бар, ул өч йөзгә якын кешене үтерде, димәк, бер абыйга, ягъни бер апага! Сугышка тәэсирле старт!
  Герда битарафлык белән кулын селкетте:
  - Бу минем өчен мөһим түгел! Иң мөһиме - бер генә дус та үлмәгән. Бу, әлбәттә, статистика булса да, өч йөз дошман юк ителде, һәм безнең якта ике бүре сугышчысы гына бераз яраланды. Мин хәтта гаҗәпләнәм, без Африканы ничек җиңә алмадык, андый сугышчылар белән.
  Шарлотт шунда ук кәефне бозды:
  - Хәер, без унсигезенче елда бу бәхетсез сугышчыларга оттырдык!
  Герда ачу белән гадел башын чайкады, гүя Яңа ел карлары белән капланган кебек:
  - Бу хыянәт аркасында! Ләкин чынлыкта без җиңүгә элеккегә караганда якынрак идек, һәм бу сукыр булмаган һәркемгә ачык иде! Кайгы, безне бүлделәр!
  Шарлотт ризалашты, сул колагы артына аяк бармаклары белән тырнап:
  - Әйе, хыянәт, саботаж, армиянең уртачалыгы ... Ләкин без әле дә урысларны сындырдык, аларны 1918 елда бирергә мәҗбүр иттек! Эх, Рәсәй киңлегендә сәяхәт итү яхшы булыр иде, анда салкын, ләкин монда кайнар!
  Герда шатланып кычкырды:
  - Ләкин Рәсәйдә шундый каты салкыннар бар ... Ләкин таулардагы кар аша аяксыз йөгергәндә, аның нинди җәфа булуын беләм.
  Шарлотт тешләрен тешләде:
  - Кечкенә Герда янып торган кар аша аяксыз йөгерә ... Бу символик, әкияттәге кебек ... Чиста, һаман балачагы һәм бөтенләй эгоист түгел ...
  Герда дустына шатланып күз кысты:
  - Без Фюрерга барырга тиеш кебек?
  Шарлотт раслады:
  - Диярлек! Без кайнар чүл комы аша аяксыз йөрмибез. Theиңүдән соң да.
  Бәйләнгән кара кеше немец телендә мыгырданды:
  - Куркыныч фәрештәләр, мин сезгә хезмәт итәргә әзер! Син аллаһы, мин синең колың!
  Шарлотт кара әсирнең коңгырт бөдрә чәчләрен бераз тупас аягы белән кырды:
  - Сез кара кешеләр инде табигать колы! Бу, әлбәттә, бер яктан яхшы, кемгәдер таңнан кичкә кадәр күп эшләргә, гади эш эшләргә туры килә ... Ләкин кол үзенең табигате, явыз табигате буенча хыянәтче һәм корал белән ышанып булмый. . Без, немецлар, үз чиратында, иң культуралы һәм югары оешкан халык. Бөек сугышчылар милләте, һәм бу сәбәпсез түгел, немец ялчылары барлык Европа армияләрендә һәм хәтта Рәсәйдә, еш кына командир урыннарында хезмәт иттеләр!
  Герда каты итеп әйтте:
  - Әйе, сез безгә кол булып хезмәт итәрсез. Бездә кара кешеләр өчен махсус менеджерлар бар. Хәзерге вакытта сезгә бары тик ...
  Шарлотт тәкъдим итте:
  - Аякларыбызны үбәргә рөхсәт итегез. Бу безнең өчен күңелле булачак, һәм Нигер үзен кимсетә.
  Герда бик башын чайкады:
  "Мин сезнең хәлләрегезне белмим, ләкин Арянның саф тире исле Нигер иреннәренә кагылса, бу җирәнгеч." Шулай итеп ...
  Шарлотт ризалашмады:
  - Чынлыкта, түгел! Киресенчә, миңа ошар иде. Кара ...
  Утлы кызыл чәчле матурлык кечкенә аягын кара кешегә ыргытты. Ул бик теләп аллаһының озын, шома, киселгән бармакларын үбә башлады. Кыз җавап итеп назлы гына елмаеп җибәрде, кара кешенең калын иреннәре аның тиресен кыстырды. Тоткынның теле кызның эластик, бераз тузанлы аягы өстеннән йөгерде. Көчле, ике метрлы кешене кимсеткәндә ул әле дә яхшы.
  Герда гаҗәпләнде:
  - Бу сәер, ләкин сез җирәнгеч түгелме?
  Шарлотт елмаеп:
  - Чынлыкта, түгел! Нигә мин җирәнергә тиеш?
  Герда эндәшергә булды: нигә ул дусты эшенә катнашырга тиеш? Чынлыкта, алар немец хатын-кыз сугышчы гына түгел, ә яратучан, йомшак хатын һәм сәламәт ана булырга тиеш дип тәрбияләнделәр. Ләкин ул үзе әле егетләр турында уйламаган, бәлки, физик көч аркасында, яисә матчын әле таба алмаган. Ләкин, Шарлотт та моннан арыган кебек. Ул борынындагы кара кешене тубык белән кыйнады, хәтта борыны ага башлады һәм Гердага тәкъдим итте:
  - Бәлки без җырлый алабыз?
  Герда башын салды:
  - Әлбәттә, без җырларбыз! Otherwiseгыйсә моңсу була!
  Кызлар җырлый башладылар, һәм дуслары кушылды, җыр шарлавык кебек агылды:
  Кадерлем, мин ботактан чыгабыз,
  Кайгы-хәсрәтне яшерү!
  Theәм салкын, яну, суыту,
  Бозылган мотив тишелде!
  
  Карда ялан аяклар,
  Кызлар ак!
  Явыз бураннар бүре кебек кычкыралар,
  Кош көтүләрен таркату!
  
  Ләкин кыз курыкмый
  Ул көчле көрәшче!
  Күлмәк тәнне каплады,
  Без, әлбәттә, җиңәчәкбез!
  
  Безнең сугышчы - иң тәҗрибәле,
  Сез аны чана белән бөгеп булмый!
  Монда карллар әкрен генә хәрәкәт итәләр,
  Күкрәгеңә кар бөртекләре төшә!
  
  Курку безнең гадәт түгел,
  Салкыннан калтыранырга батырчылык итмә!
  Көндәш үгез муены белән майлы,
  Бу клей кебек ябыштыргыч һәм җирәнгеч!
  
  Халык шундый көчкә ия
  Изге йола нәрсә эшләде!
  Безнең өчен дә, табигать өчен дә,
  Нәтиҗә җиңәчәк!
  
  Христос Ватанны рухландыра,
  Ахырга кадәр көрәшергә куша!
  Планета оҗмахка әйләнсен өчен,
  Бөтен йөрәкләр кыю булачак!
  
  Тиздән кешеләр бәхетле булачак
  Тормыш кайвакыт авыр крест булсын!
  Пулялар аяусыз үлемгә китерә
  Ләкин егылган кеше торды!
  
  Фән безгә үлемсезлек бирә,
  Theәм егылганнарның акыллары бурычка кайтарылачак!
  Ләкин тавык чыгарсак, миңа ышан,
  Дошман шунда ук исәпне кырачак!
  
  Шуңа күрә, ким дигәндә, Аллага дога кылыгыз,
  Хата ясарга кирәкми, ялкау бул!
  Чиксез кодрәтле судья бик каты,
  Ник дигәндә, ул кайвакыт ярдәм итә ала!
  
  Ватан минем өчен иң кадерле,
  Изге, акыллы ил!
  Безнең лидер, камышларны катырак тотыгыз,
  Ватан чәчәк ата!
  Элита SS батальоны "Ул-Бүре" кызлары бик матур җырладылар, сүзләр җанлы иде. Гомумән, SS кешесе җәза бирүче дигән стереотип бар! Ләкин бу дөрес түгел. Әлбәттә, махсус җәза бүлекчәләре бар иде, еш кына махсус операцияләр ясаган куркынычсызлык бүлекчәләре өлеше, ләкин күпчелек SS дивизияләре Вермахтның элита сакчылары иде. Гомумән, кызыл, тоталитар пропаганда Икенче бөтендөнья сугышы турында иң ышанычлы мәгълүмат чыганагы түгел дип әйтергә кирәк. Агитпропның коммунистик лидерлары битараф һәм вакыйгаларны объектив яктырта алмаганнары аңлашыла бит. Шулай итеп, нацистларның рәхимсезлеге турында кайда чынбарлык булганын, кайда уйдырма булганын хөкем итү бик кыен. Anyәрхәлдә, тарихи тикшеренүләр белән шөгыльләнүчеләр һәр SS сугышчының да үтерүче һәм монстр түгеллеген танырга мәҗбүр. Моннан тыш, СССРга һөҗүм алдыннан; Фашистлар, гадәттә, басып алынган территорияләрдә толерантлык белән эш иттеләр; Көнбатыш чыганаклары бернинди массакүләм явызлык яки җәза күрсәтми.
  Хәзер кызлар тоткыннарга машиналардан чыгарга булышты; алар оялчан ир-атларның киң җилкәләрен дусларча бәйләделәр. Аннан соң кызларны яңартырга чакырдылар ...
  Төшке аш тыйнак иде, ләкин чүлдә зебра атылды һәм һәр кыз гарәп стилендә пешерелгән кәбестә алды. Гомумән алганда, гарәпләр, ким дигәндә, тышкы яктан дуслар иде, немец телен белүчеләр хәтта шаярырга яки кызларның аякларын әкрен генә сугарга тырыштылар.
  Герда ябыштырылган гарәпне этеп җибәрде һәм әйтте:
  - Мин сезнең өчен түгел!
  Шарлотт шулай эшләде:
  - yourselfзеңне гарем ал!
  Герда елмаеп тәкъдим итте:
  - Ләкин миңа әйт, Шарлотта, син Солтанның хатыны булсаң, нәрсә эшләр идең?
  Кызыл чәчле дуст шикләнеп әйтте:
  - Бу чыннан да бәхәсле бәхет ... Бу нинди солтанның хатынына бәйле. Әгәр дә бөек Османлы империясе чәчәк аткан чорда булса, ... Бу бик яхшы булыр иде ... Мин Төркия армиясен реформалаштырыр идем, коралларны яхшыртыр идем ... probablyәм, мөгаен, мин көнчыгышка борылыр идем.
  Герда ризалашты:
  - Дөрес! Ләкин Төркия өчен оят, ул үзенең чәчәк аткан чорында да Иранны яулап ала алмады. Бу бик реалистик иде, аеруча Фарсы армиясе артта калганга. Мин гаҗәпләнәм, Бөек Фухрер, ул нинди карар кабул итәчәк: Төркияне яулап алу, яисә аны үз коалициясенә кертү, Османлыларга сөяк ыргыту, шул исәптән Иранның бик кыйммәт булмаган җирләре.
  Шарлотт буталып җилкәләрен кысып алды.
  - Белмим! Чынлыкта, күптән түгел без СССРга һөҗүм итәрбез дигән имеш-мимешләр таралды ... Алар Россия байлыгы һәм Украинаның бай җирләре чыннан да кирәк түгел диләр!
  Герда ялан аяк бармаклары белән чәй кружкасын алды һәм, бик нечкә итеп, аны үз игезәгенә күтәрде, үзенә коңгырт сыеклык салды. Шул ук вакытта кыз сөйләшә алды:
  - Украина бик бай, бай җирләргә ия. Акыллы Германия җитәкчелегендә, һәм безнең югары игенчелек культурасы белән алар рекордлы уңыш җыячаклар. Аннары безнең икмәк судан арзанрак булачак. Бу украиннар үзләре файдасына булачак, чөнки Совет хакимияте аларны талый, ачлыкка мәҗбүр итә!
  Шарлотта башын салды.
  - Без бу славяннарны бөек немец культурабызга өйрәтәчәкбез! Әйдәгез аларны яктыртыйк!
  Монда сөйләшү тупас кычкырулар белән өзелде, калган вакыт бетте.
  Ләкин төшке аштан соң кызлар кабат тезелеп, чүл буйлап йөрергә мәҗбүр булдылар. Ашаганнан соң йөгерү авыр иде, кызлар хәтта бераз кычкырдылар, ләкин тәннәре җылынды. Шулай итеп алар джербо кебек ашыга.
  Бу виртуаль сугыш ... Ә Африка немец булып китә ... Совет-Германия фронты ...
  Кыш көне Кызыл Армия кабат һөҗүмгә китте. Кыю сугышлар бара.
  Кристина, Магда, Маргарет һәм Шелла Пантерада сугышалар. Автомобиль, идеаль булмаса да, тиз атучы, ерак арага мылтык, уртача тиз, яхшы фронталь коралга ия.
  Немец кызлары салкынга карамастан, аяксыз һәм бикинида. Theyәм алар маневрлы сугыш алып баралар.
  Монда Кристина атты ... Снаряд Т-34-76 туретасына бәрелә һәм аны тишә. Совет танкы туктый, атыла.
  Кызлар үпкәсенең өстендә кычкыралар:
  - Безнеке!
  Аннары Магда ата. Алтын чәчле матурлык та сокланды.
  Әйе, шулай итеп утыз дүртнең туретасы өзелде.
  Тигресс кызлары чиратлашып аталар. Veryәм бик төгәл. Шулай итеп алар тагын бер совет танкына бәрделәр.
  Алга таба Маргарет. Itәм ул SU-76 үзе йөри торган мылтыкка бәрелде. Бик каты бәрелде. Ул җырлады:
  - Безнең җәһәннәм Германия көчле, ул дөньяны саклый!
  Теле ничек күрсәтәчәк!
  Аннары ул Шеллны туп белән кыйнады. Совет КВ-1С танкына сугыгыз. Кыз да яхшы эшләде.
  Әйе, бикинида дүрт сугышчы сугышалар, салкыннан курыкмыйлар. Хатын-кызлар сугыша башлагач, Өченче Рейх өчен әйберләр яхшырак булды.
  Менә күктә очучылар Альбина һәм Альвина. Ике матурлык та бикинида һәм аяксыз. Алар Фок-Вульфларда сугышалар. Бу бик җитди машина.
  Альбина, һава тупларыннан атып, болай ди:
  - Актив крокет! Бу сүзләргә үкенмәгез!
  Howәм ул ничек итеп елмаячак! Heәм ул берьюлы ике совет самолетын төшерәчәк.
  Альвина шулай ук һава туплары белән өчне кисеп алды һәм сайрады:
  - Минем керү үлемгә китерәчәк!
  Аннан соң кыз тешләрен тешләде һәм тешләрен күрсәтте! Ул барысы да сөйкемле, гаҗәеп матурлык белән тулы.
  Альбина тагын бер Як-9 самолетын кисеп ала һәм кысыла:
  - Ни өчен совет очучылары кирәк?
  Альвина LAGG-5не төшерә һәм ышаныч белән әйтә:
  - Шулай итеп, без немецлар түләү җыя алабыз!
  Искиткеч пар. Ничек алар үзләре өчен бүләкләр җыя башладылар. Сез чыннан да андый матурлыкларга каршы бәхәсләшә алмыйсыз. Алар самолетларны аталар һәм тешләрен япалар.
  Theәм төп сер: салкын вакытта кызларга аяксыз һәм бикинида булырга кирәк. Аннары түләүләр үзләре киләчәк.
  Neverәм беркайчан да киенмәгез. Яланаяк күкрәгегезне селкетегез, һәм сез һәрвакыт зур хөрмәткә ия булырсыз!
  Альбина тагын бер Кызыл Армия самолетын кисеп җырлады:
  - Зур биеклектә һәм йолдыз чисталыгында!
  Sheәм ул күз кысты, сикереп торды һәм ялан аякларын бөтерде, кычкырды:
  - Диңгез дулкында һәм ярсу утта! Ачулы һәм ярсу утта!
  Againәм тагын кыз самолетны энергияле караш белән атып җибәрә.
  Аннары Альвина дошманга һөҗүм итә. Ул аны почмакта ясый, тешләрен тешли һәм кыса:
  - Мин супер дөнья чемпионы булачакмын!
  Againәм тагын кыз бәргән машина егыла. Әйе, Кызыл Армия бик начар.
  Альбина кыргый дулкынлану белән кычкыра:
  - Мин хәзер пилот түгел, җәза бирүче!
  Тагын бер совет самолетын атып җибәрә:
  - Мин күрү өчен иеләм һәм ракеталар максатка таба ашыга, алда тагын бер алым бар!
  Сугышчы бик агрессив эш итә.
  Монда ике кыз да җир мишеньларына һөҗүм итәләр. Альбина утыз дүртне кыйный һәм кычкыра:
  - Бу ахыр булачак!
  Альвина SU-76 белән бәрелә һәм пышылдады:
  - Тәмам җимерелгәнче!
  Ничек ул аякны селкетә!
  Кыш көне Кызыл Армия зур уңышларга ирешә алмады. Ржев өлкәсендә генә алар бераз кред ясарга өлгерделәр, ләкин резервлар кертеп, немецлар хәлне торгыздылар. Краутлар чыннан да көчле.
  1944 елның май аенда, гаскәрләрен яңа танклар белән тулыландырып, иң алдынгы һәм яхшырак сакланган Пантер-2не кертеп, алар Курск һәм Ростов-на-Дон өлкәсендә һөҗүмгә киттеләр.
  Әгәр дә күп санлы гарәпләр һәм кара кешеләр һөҗүмдә катнашмасалар, барысы да начар булмас иде. Иң мөһиме, Төркия дә сугышка керде. Шуңа күрә хәл бик куркыныч булып китте.
  Redәм Кызыл Армия, зур югалтулар кичереп, Вермахтның югары көчләре алдында чигенде.
  Ләкин Аленка җитәкчелегендәге кыю алты кыз Краутлар белән каты сугыштылар. Көчләр тигез булмаган.
  Аленка фашистлар тарафыннан һөҗүм ителгән Курск өчен көрәште. Өметсез матурлык аяк бармаклары белән граната ыргытты һәм сайрады:
  - Руска дан һәм безнең кадерле кичәбез!
  Аннары Наташа аяк бармаклары белән граната атты һәм пышылдады:
  - Без аяксыз кыз турында кайгыртабыз!
  Аннан соң, Анюта шулай ук аяк бармаклары белән үлем бүләке җибәрде һәм кипте :
  - Бу искиткеч сугу булачак!
  Кызыл чәчле Августин ялан асты кулы белән юк итү бүләген алды һәм кысты:
  - Радарны күккә күрсәтеп!
  Аннары алтын чәчле Мария фашистларга ялан аяклары белән үлем китерде.
  Ул җырлады:
  - Мадагаскарда, чүлдә һәм Сахарада! Бөтен җирдә булдыгыз, дөньяны күрдегез!
  Аннары Маруся аякларның тулы аякларын ыргыта һәм җырлый:
  - Финляндиядә, Грециядә һәм Австралиядә, Швециядә алар сезгә матур кызлар юк дип әйтерләр!
  Әйе, алты кыз бик яхшы сугыштылар. Ләкин Краутлар әле Курскны алдылар ...
  , К, сез мондый өстен көчләргә каршы тора алмыйсыз. Фашистлар үзсүзлеләр.
  Ә хайваннарны әзерләү нәрсәне аңлата?
  Адольф Гитлер гади генә иде: чын деспот кебек тоела, аңа һәркем буйсына һәм калтырый. Әйе, сез Сталинның уңышларын телисез икән, сез башкаларга һәм үзегезгә дә кызганмыйча һәм таләп итмичә Сталинга охшарга тиеш (нәкъ менә Йосыф Виссарионович бу тәртиптә уйлаган!). Хәзер шау-шу әйбәт, машина хәрәкәтләнә башлый. Гомумән алганда, Германия, иярченнәрен исәпкә алып, СССРдан сәнәгать җиһазлары, квалификацияле эшче көче һәм барлык дәрәҗәдәге инженерлар саны буенча зур өстенлеккә ия. Бу факт, ләкин корал җитештерү һаман да тигез түгел! Германия бөтен сугыш вакытында СССРдан артта калды. Нәрсәдән? Әлбәттә, төрле бүлекләрдә һәм аеруча хәрби индустриядә идарә иткән билгеле бер хаос аркасында. Моннан тыш, чимал җитмәү, шулай ук дошманның потенциалын бәяләү тискәре роль уйнады. Аерым алганда, 1940-нчы елда Германиядә корал җитештерү 1939-нчы ел белән чагыштырганда түбән иде (әгәр дә без сугыш кирәк-яракларын исәпкә алсак), һәм бу сугыш башланганына карамастан, һәм өченче Рейх зур территорияләр белән идарә итә. җитештерү куәте. Гитлерның оештыру сәләте турында без нәрсә әйтә алабыз? Артык түгел, ул хәрби индустриядә балкып торды.
  Фюрер озын чыгышында игълан итте:
  - Авиация белән идарә итүдә, Сауэрга гадәттән тыш көчләр бирелә. Ул җитештерелгән җиһазлар санын, иң мөһиме, сыйфатын игътибар белән күзәтәчәк. Моннан тыш, сезнең дусларыгызның күбесе Goering, кайчандыр яхшы эйсес булса да, лидерлык эшенә сәләтле түгел. Goodәрбер яхшы солдат та күренекле генерал түгел , шуңа күрә асылган Эрик урынына техник өлкәне авиация көчләрен реформалаштырырга һәм яңадан җиһазларга сәләтле профессиональ эшкуарлар арасыннан алып барачак. Британия йокламый бит, ул кораллы көчләрнең санын да, сыйфатын да, аеруча авиациясен дә арттыра. Без дошманнан ике баш, дистә адым алда булырга тиеш, югыйсә без дошманнан өстенлегебезне тулысынча югалтачакбыз. Шуңа күрә сыйфатлы адымнар кирәк.
  Бару куркып җавап бирде:
  - Минем дусларым, сугыш эффективлыгын һәм профессиональлеген исбатлаган кешеләр.
  Диктаторның ачуы чыккан:
  - Яки, бәлки, мин сезнеңчә, Британия сугышында кемне югалттым? Яисә халык икътисадын үстерү өчен дүрт еллык планны кем уңышсыз калдырды. Яисә сез таяк белән сугарга телисезме, хәтта халык алдында. Шуңа күрә авызыңны яп һәм үзеңне кадаклаганчы эндәшмә!
  Бару хәтта куркып таянды. Хәсрәт, Fuhrer белән алданырга ярамый. Аннары яңадан тавыш ишетелде, һәм тагын бер ME-262 очкычы күккә күтәрелде. Машина зур иде һәм ике двигатель бар иде. Канатлары бераз сөртелгән, көрәшче үзе бик куркыныч булып күренә. Аның тизлек характеристикалары, 1941 ел өчен, гадәттә лаеклы, хәтта дөнья стандартлары буенча алар рекорд куялар. Дөрес, машинаның үзе әле тулысынча ышанычлы түгел һәм төзәтүне таләп итә. Фашист диктаторы, яңа, алдынгы сугышчыларның характеристикаларын бирде инде ... ME-262 авырлыгы алты тоннадан артык, димәк, артык авырлык бар. Сугыш реактивы кечкенә, арзан һәм тиз булырга тиеш. Бу җәһәттән, ME-163 бик яхшы булырга мөмкин, ләкин аның ракета двигателе бик көчле һәм алты минут кына эшли (дөресрәге, ул әле дә эшләячәк!), Димәк, диапазон йөз километр радиус эчендә генә. . Блиц стилендәге бомбардировщик яки Англиягә армада һөҗүмнәре өчен көрәшүче буларак, бу, әлбәттә, яраксыз.
  Ләкин ME-262 тонналы бомба йөртә ала, ягъни Pe-2 кебек, Совет фронтовик самолеты. Ягъни, сугышчылар өчен дә, гаскәрләргә булышу өчен дә бик яхшы чишелеш. Ләкин, нигә ME-163 кометасы стилендә көрәшүче ясамыйсыз, ләкин ракета двигателесез, ләкин турбожет двигателе белән? Алар "Кометаны" яхшыртырга тырыштылар һәм очыш вакытын 15 минутка арттырдылар кебек (бу 300 километрга кадәр), бу Британия сугышы өчен гадәттә кабул ителә. Лондонга Нормандиядән барып җитеп була ... Барысы да ачык булмаса да, сез аны бомбага тотарга һәм кире кайтырга тиеш, һәм унбиш минут алай тиз булмаган. Киләчәктә ракета һәм реактив сугышчылар авиациянең ахыры дип танылды. Ләкин "Комета" дизайны бик кызык, аның зурлыгы һәм җиңеллеге, бу арзан һәм хәрәкәтчән булуын аңлата.
  Моннан тыш, авырлыгы 800 килограмм булган бик өметле сугышчылар да бар, алар һава сугышларында кулланылырга мөмкин. Дөрес, кыска диапазон аркасында алар өстендә очышлар оборона сугышларында гына була, яки Лондонга китерелә ... Транспорт, аннары очучыларны тотып алу. Сез монда бу турыда уйларга тиеш. Чын тарихта, сикерүчеләрнең беркайчан да сугышырга вакыты булмады, һәм ни өчендер Кореяда Совет авиация генераллары бу идеяны сынап карарга батырчылык итмәделәр. Гомумән, бу кызганыч түгел, ләкин Корея сугышы вакытында беренче булып Америка очучысы җиңде. Шуңа күрә Янкиларга бәя бирергә ярамый.
  Очыш беткәч, яшь чәчле яшь кыз кокпиттан сикереп төште һәм тулы тизлектә Фухрер янына йөгерде.
  Беренче фашист хуҗасы аңа үбү өчен кулын сузды. Кызлар сезне яратканда нәрсә яхшы, һәм Фухрер, күрәсең, барлык немецлар, чынлыкта, берничә концлагерь тоткыннарыннан кала, чын күңелдән потларга табына. Пилот дәртләнеп әйтте:
  - Бу искиткеч яссылык, аның шундый тизлеге һәм көче бар. Әйдәгез, барлык арыслан балаларын суррогаттан кайнар су шешәсе кебек аерыйк!
  Фюрер кызның импульсын хуплады:
  - Әлбәттә, без аны җимерербез, ләкин ... Машинаны төзәтү тизрәк темпларда башкарылырга тиеш, һәм бу аеруча двигательләргә кагыла. Монда, әлбәттә, аларны яхшырту өчен радикаль чаралар кирәк булачак, ләкин лидер-дизайнер ярдәм итсә!
  Барысы да бер тавыш белән кычкырдылар:
  - Зур Фухерга дан! Провиденс безгә булышсын!
  Өченче Рейх гимны уйный башлады һәм Гитлер ugгентыннан яшь сугышчылар баганасы алга китте. Ундүрт яшьтән унҗиде яшькә кадәр булган малайлар барабанга махсус формада бардылар. Аннары иң кызыклы вакыйга булды: Германия хатын-кызлар берлеге яшүсмер кызлары. Алар кыска юбкада иде, чибәрләрнең ялангач, ялан аяклары ир-ат карашын җәлеп итте. Кызлар аякларын югарырак күтәрергә тырыштылар, ләкин шул ук вакытта бармакларын артка тарттылар һәм үкчәләрен җентекләп урнаштырдылар. Чиста булмаган фигуралы матурлыкларның мавыктыргыч күренеше ... Йөзләре чыннан да төрле иде һәм кайбер яшь фашистлар бераз тупас, ир-ат диярлек иде, һәм алар шулай ук боздылар. Бигрәк тә кашларын бергә җыйганда.
  Эстет Адольф билгеләп үтте:
  - Малайлар һәм кызлар зуррак күләмдә физик күнегүләр алырга тиеш. Мин беләм, бу эштә аеруча ungнгфолкта күп эшләнә, ләкин инклюзивлык һәм Спартан ысулларын куллану кирәк. Әлбәттә, урлашуны дәртләндерүдән тыш ... Безнең малайлар һәм кызлар әдәпле һәм шул ук вакытта рәхимсез кешеләр булып үсәргә тиеш.
  Commгары командир туктады. Генераллар эндәшмәделәр, мөгаен каршы килергә курыктылар, ләкин ачыкны расларга теләмәделәр. Фюрер дәвам итте:
  - Сугыш шаяру түгел, ләкин дошманнарга карата рәхимсезлек үзара ярдәм һәм иптәшләргә кардәшлек хисе белән берләшергә тиеш. Бу без һәркемгә сеңдерергә тиеш ... Яңа супермен башкаларга карата рәхимсез, ләкин тагын да ныграк, ул үзенә карата аяусыз булырга тиеш. Чөнки түбәнчелек башта кешенең җанында юкка чыгарылырга тиеш, аннары зәгыйфь кеше тәне күтәреләчәк!
  Тагын бер пауза ... Генераллар һәм дизайнерлар кинәт аңладылар һәм көчле алкышларга керештеләр. Фюрер ошады:
  - Бу яхшырак, ләкин хәзер мин һава сугышыннан үрнәк алырга телим. Шуңа күрә куркыныч һәм бөтен җимергеч ...
  Хайнкель оялып сорады:
  - Тере ок яки снарядлар белән, минем Фухрер?
  Беренче фашист башын салды:
  - Әлбәттә, сугышчылар белән. Моннан тыш, мин чыгару җайланмасының эффектын карарга телим. Син бит моның өстендә эшлисең бит ... - Фухер кулларын селкетте. - Ниһаять, ул әзер булачак һәм күпләп җитештереләчәк. Тәҗрибәле пилот - тәҗрибәле пилот, ул киләчәк сугышларда сакланырга тиеш!
  Шулай да Fuhrer-Terminator дизайнерларга чыгару җайланмасының заманча дизайнын күрсәтергә булды. Бу система азрак авыррак, гадирәк һәм җиңелрәк булырга тиеш. Немец индустриясе үзләштергән арзан скиб бу максат өчен бик яраклы.
  Диаграмма юлда ясалырга тиеш иде, ләкин Гитлер чыннан да яхшы рәссам иде, һәм ул ачык, тиз, схемалар һәм борылыш сызыклары бернинди хакимнәр яки компассыз ачык һәм ачык иде. Терминатор хит-сагыну, әлбәттә, немецларның, гомумән алганда, милли социализм һәм тоталитар система кебек көчле һәм күпмедер дәрәҗәдә алдынгы идеологиягә ия булуы, бу сәер, дип уйлады. Бәлки, бу урыс солдатларының немец сугышчыларына караганда көчлерәк һәм чыдамрак булулары һәм тизрәк сугышырга өйрәнүләре белән бәйледер.
  Гомумән, сугыш барышына күз салсаң, урыслар, дөресрәге Совет армиясе сугышырга өйрәнделәр, ләкин немецлар ничек оныткан кебек иде ... Аларның боерыгы беренче дәрәҗәдә карар кабул итте. - беренче класс укучысы реаль вакыт стратегиясендә хәрби операцияләр үткәрү тәҗрибәсе булса, бәлки түбәнрәк. Кайвакыт алты яшьлек балаларның виртуаль армияне шулкадәр хәйлә белән алып барулары - алар һәм Жуков белән Майнштейннан өйрәнә алган әйбер. Ләкин, кайбер тикшерүчеләр Жуковны да, Майнштейнны да уртачылык дип саныйлар. Шулай ук җиһазлар саны, аеруча кулга алынган француз җиһазлары турында каршылыклар бар. Гитлер хәтере (яхшы хәтер, аеруча ул әле сәламәт булганда!) Французлардан алынган 3600 танк барлыгын күрсәтте, бик тәэсирле фигура ... SiS -35 кебек кайбер модельләр үз коралларында өстен иде . Т-34 фронталь коралда гына. Шуңа күрә бу танк җиңел генә Франция заводларында җитештерелергә мөмкин, 47 мм коралны озын баррель 75 мм мылтык белән алыштырудан кала. Чынлыкта, бу хәтта җитәрлек тә түгел. Британия һәм АКШ, гомумән алганда, танкларда коралны кадерләделәр. Мәсәлән, кырык тонналы Черчиллның 152 миллиметр кораллары бар, IS-2 авыр танк өчен 120.
  Fuhrer дизайнерларга тагын бер нәрсә әйтте:
  - Бездә җил тоннельләре җитәрлек, шуңа күрә самолетның оптималь моделен эзләгез һәм тәртипле формалар булдырыгыз, эшне кыйммәтле сынауларга китермичә, безнең иң яхшы аксесларыбыз да үлә. Мәсәлән, самолетның очучы канат моделе бик эффектив, аеруча калынлык һәм омтылыш почмагы үзгәртелсә. Мин сезгә рәсем бирдем инде, шуңа күрә койрыксыз әзер булырга тиеш. Аның фаразланган тизлеге хәтта umмо двигателе белән сәгатенә 1100 километрга кадәр җитәчәк. Шуңа күрә алга бар, ләкин тәкәббер булма!
  Адольф канәгатьсезлек шулай ук торба сугу тизлеген арттырырга киңәш итте. Ул дизайнерлар карашында начар яшерелгән иронияне тотты: гади корпораль ничек күпне белде? Алар Fuhrer генийына ышанмыйлармы? Хәер, без аны аңларбыз ... яисә юк, без аңламыйбыз, ләкин без аларга белемле булуыбызны исбатлаячакбыз.
  Моннан соң саф һавада төшке аш булды, хезмәтче кызлар өстәл һәм урындыклар урнаштырдылар. Матур ... Ләкин Милли Социализмда нинди реформалар ясарга кирәк? Дошманнар санын мөмкин кадәр киметү һәм дуслар табу кебек. Мәсәлән, немец расасын һәр борылышта күтәрмәгез, хәтта халыкларны классларга бүлүне туктатырга мөмкин. Ләкин, халыкларның түбән һәм Арян илләренә бүленүе рәсми рәвештә легальләштерелмәгән. Бу әйберләрне гадиләштерә. Гомумән алганда, Гитлер СССРга һөҗүмнән соң яһүдләрне күпләп юк итә башлады. Нигә аның шундый кринклары булыр? Бәлки ул дөнья сионизмы аңа большевизм белән сугыш өчен фатиха бирер, һәм Көнбатыш аңа ярдәм итәр дип өметләнгәндер. Аннары, Британия һәм АКШ хәлиткеч әйткәч, Вермахтка юк, Фухер ярсып китте? Ул барып җитә алган яһүдләрдән үч ала башладымы? Әлбәттә, Гитлер Холокостны кылу һәм милли социализм идеясын кимсетү өчен ахмак. Хәзер нацист һәм җәза сүзләре синонимга әйләнде. Күпләр шулай ук милләтчелекне һәм фашизмны бутыйлар, мөгаен, нацист сүзе авазлары аркасында . Ләкин бу бөтенләй дөрес түгел. Фашизмның, нигездә, Милли Социализм белән туры бәйләнеше юк. Аның нигезендә фашизм төшенчәсе XIX гасырда Франциядә барлыкка килгән һәм бөтенләй башка мәгънәгә ия булган.
  Фашизм тәгълиматларының үзенчәлекле версиясе корпоратив рух, капиталистлар арасында камерадерия хисе булдыруга төште. Аннары Муссолини үзенең кара күлмәгенә фашизм тәгълиматларын кертте. Нацистлар башта дошманнары һәм политик көндәшләре тарафыннан фашистлар дип аталганнар. Дөресен генә әйткәндә, нацистлар рәхимсез эш иттеләр, шуңа күрә фашист тупас, тискәре мәгънәгә ия булды. Рәсәйдә, бервакыт, милләтчеләр билгеле бер күтәрелеш кичерделәр, аеруча туксанынчы еллар башында, максимум 93-94 елларда. Аннары Чечнядагы сугыш җәмгыятьтә тынычлык рухының үсүенә һәм милләтчелекнең вакытлыча төшүенә китерде. Ugгославиядәге сугыш һәм Сербияне шартлау патриотизмның вакытлыча үсүенә китерде, ләкин соңыннан милли хәрәкәттә бүленеш булды. Россиядә милләтчеләрнең лидерлар белән проблемасы бар иде ... Аларның үз Фухреры юк иде ... Дөрес, Жириновскийны Гитлер белән чагыштырдылар, һәм ул хәтта кайбер яклардан Адольфны узып китте. Мәсәлән, сәяси очыш тизлегендә, партия оешканнан соң дүрт ел эчендә, парламент сайлауларында беренче урынны алырга. Ләкин Жириновский үзен акылсыз тотты һәм уңышны үстереп кенә калмады, хәтта ирешкәннәрен саклап кала алмады. Монда әйтергә кирәк, беренче чиратта, бу аның шәхси гаебе. Партиядә дисциплинаның җитәрлек булмавы, ул катнашкан җәнҗаллар. Ләкин чын Гитлер беркайчан да Рейхстагта утырмады һәм беркем дә кино ачулануларын телевизордан күрсәтмәде. Телевизор үзе дә юк иде. Жириновскийның 1993 елгы сайлаулардагы уңышлары телевидение аудиториясе белән уңышлы эшләвенең казанышы иде.
  Хезмәтчеләр арасыннан чибәр кыз Фухрер янына утырды һәм кулын ялан тезенә куйды. Cooed:
  - Сез берәр нәрсә турында уйлыйсызмы, Фухрер?
  Нацист диктаторы һәм шул ук вакытта виртуаль уйнаучы. Ул яшелчәләр шорпасын һәм җиләк-җимеш салатын әле тәмамламаганын күрде. Фухер кызның иреннәреннән үбеп, яшьлек, тәмле хуш исне сизеп:
  - Сез минем белән машинага керерсез. Youәм сез барыгыз да эшкә урнашасыз, ашарга вакыт бетте.
  Againәм тагын, дәүләт җиһазлары, яхшы майланган механизм булмаса да, борыла башлады. Кайту юлында Фухер матурлыкка мәхәббәт кертте, хәтта шулкадәр күп көч һәм көч алганына гаҗәпләнде. Алар, Фухрерның импотентсыз һәм гадәттә инвалид, сифилисы булган һәм кастрацияләнгән (гомуми уйдырма!) Дип әйттеләр бит. Дөрес, Гитлер токымы булдыра алмады ... Хәер, иртәгә ул бу эшне үзе кайгыртачак ... Я булмаса, аңа Химмлерны чакырырга туры киләчәк. Гомумән, реаль тарихта Fuhrer SS ролен кискен ныгытты. Күрәсең, аңа да бу альтернативада бу маршрутка барырга туры киләчәк. Criminalинаять полициясенең тулаем алганда SS структурасына буйсынуы акыллы, хәзер барлык мәгълүматлар һәм файллар бер чыганакка кушылыр. Моннан тыш, җинаятьчеләргә карата җәфалау һәм Гестапога һәм башка яшерен полиция структураларына хас булган алдынгы сорау алымнары ачыклау дәрәҗәсен сизелерлек арттырачак.
  Хакыйкать артырга һәм гаепсез корбаннар саны артырга мөмкин, ләкин ... SS ир-атларының күпчелеге лаеклы кешеләр, һәм тәҗрибәле тикшерүче, кагыйдә буларак, кешенең ялган сөйләгәнен яки дөресен сөйләгәнен шунда ук күрә, һәм ул сирәк хаталар ясый. Моны күп җинаять елъязмаларыннан бәяләргә мөмкин.
  Тагын берничә агымдагы эшне хәл итеп, ике яңа кызны караватны җылытырга чакырып, Фухрер, матурлыкның ялангач күкрәкләренә башын салып, йокыга китте ...
  Бу юлы ул алдан өзелгән хыялына, зур космик сугыш турында кайтты. Тагын аның ачык сугышчысында, һәм дошман Бөек Россия армиясе сафларына һөҗүм итәргә тырыша. Hypәм Гипернет уены Фухреры, һәм аның партнеры, чүпрәк, ләкин шул ук вакытта мускул блондинка, бер үк вакытта бер-берсенә булышырга тырышырга. Ямьсез дошман сугышчылары сан өстенлеген кулланып, саннарны алырга тырышалар. Дермостанның хәрби армадасының гармониясе көннән-көн гаҗәпләнә бара. Аларның кораблары көннән-көн җирәнгеч булып тоела. Капитан Владислав, "чиләк" техникасын кулланып, кәкре аяк киеме рәвешендә машинаны уңышлы кисеп алды һәм әйтте:
  - Гитлерның да, Сталинның да аяк киеме ясаучы әтисе булуы бушка түгел!
  Моңа җавап итеп, аның блондинка партнеры ялан, алсу үкчәләрен кабызды:
  - Миңа итек яки башка аяк киеме кирәк түгел. Яланаяк аяклар белән мин вакуумның кечкенә кәкрелеген яки космос тибрәнүләрен сизәм! Әй, Фухрер, син кыз булырга телисеңме?
  Владислав җавап итеп кычкырды:
  - Кыска вакыт кызык булыр иде. Барысы да хатын-кызларның ир-атларга караганда күпкә көчлерәк һәм озынрак оргазмнары бар диләр, шуңа күрә мин моның чыннан да дөреслеген тикшерергә теләдем?
  Сары чәч кычкырды:
  - Прогресс сезгә дә моны кичерергә мөмкинлек бирергә мөмкин ... Әлбәттә, без зур космик сугышны җиңәбез. Дошманнар бик күп. Император Алмазтигер 13, әле тумаган, ләкин безнең командир булып үләргә дә мөмкин.
  Фухрерны кыйнаган кеше:
  - Зур командир, сугыштагы баш кебек, зурлыгы зуррак, югалту шулкадәр авыр!
  Blondeавап бирү урынына, блондинка көрәшчесен әйләндерә башлады. Ул сарык ясады, сарыктан сакланып калды, аннары бик төгәл артка атты. Дошман машинасы ялкынланып янып китте һәм бик кечкенә ялкын кисәкләренә бүленә башлады. Кыз, сагызны аяк бармаклары белән алып, аны шулкадәр ыргытты ки, ул аның озын теленә төште:
  - Сөйкемле! Чәйнәгәндә, ашагыз!
  Ләкин каты сугышчы алай ук бәхетле булмады, ул тангеналь булса да, сугышчы-капитан кычкырса да, аны тагын кыйнадылар:
  - Бу хатын-кызларның кыйнаулары мине ничек авыртты!
  Сары чәчнең күзләре ялтырады:
  - Сез сугу белән канәгать түгелме? Сез, мөгаен, җитдирәк нәрсә телисезме? Менә сез барыгыз да түземсез, хыянәткә омтыласыз!
  Владислав көлде һәм Дермостан сугышчылары арасында каты җавапны йотты диярлек. Сугыш күренеше бераз үзгәрде. Дошман бетмәс кебек тоелды, сугышка көннән-көн яңа көчләр кертте. Ультра-корабль аеруча куркыныч иде; зур, астероидлар кебек, алар вакуумнан симпатик сыя белән тартылган кебек барлыкка килделәр (сез аларга лампа кабызган вакытта күренде). Шит-стан беренче чиратта каракларны бөкләргә, конверт маневр ясарга тырышты, мөгаен, космоста казан булдырыр өчен.
  Бөек Россия гаскәрләре кыю сугыштылар, һәм шул ук вакытта алар маневрлардан оялмады. Менә шулай мобиль оборона ысулы, шулай ук кыю маневрлар һәм сикерүләр кулланылды. Мәсәлән, Бөек Рәсәйнең космик армиясенең сугыш крейсерлары һәм куллары юкка чыкты, яисә, киресенчә, төнге дошман артында күренде. Бу боз тишегендә балык ауны хәтерләтә иде - алар барлыкка килделәр, ерткычны тоттылар (ниндидер кышкы бөҗәк, ә аучы мәче булса, кош!) Һәм кире тишеккә керделәр. Бу очракта, Дермостан кораблары шундук югалды, бергә кушыла башлады, хәтта бер-берсенә ут ачты. Йолдызларны яндыру белән көлке плазма атылуы. Мәсәлән, хәтта ультра-корабль, җылылык преон ракеталарыннан берничә тапкыр бәреп, зәңгәрсу һәм яшел утка күмелде. Шуннан бөек сугышчы ( мунча яфрагы кебек ябышып торган крепостьларны юк итүне дәвам итә !) Дусты ялкынлы ультра-корабль эчендә рәсем күрде. Ике миллион солдат һәм илле миллион робот экипажы нинди тәэсирле колосс!
  Кораб эчендәге сугышчылар - төрле төрләр: тролллар, гоблиннар һәм берничә гибрид төрләр, мәсәлән, иң киң таралганнары: таллар һәм тәмәке катнашмасы , дөресрәге хәтта тәмәке төсе! Хәер, куркыныч җан ияләре, наркоман тарткан куркыныч кинодан.
  Theан ияләре бик качарга телиләр, ләкин шул ук вакытта алар бер-берсе белән бәрелешәләр, пычаклыйлар, кисәләр, тешлиләр. Менә махсус утыру өчен ясалган фехтовкалау машинасы килә. Ул квази-плазма кылычлары белән коралланган, туры түгел, ә төрле маневрлар өчен кәкре. Беренче фехтовкалау машинасы ут белән янып торган зур корабтан агып чыккан кешеләрнең тере чуалышына бәрелде. Шунда ук киселгән ит һәм янган гәүдәләр төрле якка очтылар. Аның артында бер дуст пәйда булды, ул үрмәкүчкә охшады, ким дигәндә утыз аяк бар иде, һәм алар юк итү агымнары рәвешендә иде, хәтта динозаврны да ярты кисәргә сәләтле.
  Дермостан офицерларының берсе кычкырды:
  - Әй, мине кисмә! Ломбард патшабикәне ашады!
  Ләкин ул бәхетсез иде, тәмәке төсе белән, тагын да җирәнгеч, антеннага бәрелде һәм аңа тишелде. Ләкин, аның кычкырган ысулы инде кыргый, көннән-көн арта барган какофониядә ишетелмәде. Принцес-плазма ялкыннары телләре, күбесенчә зәңгәрсу һәм кызгылт сары, Шитмостанның куркуга төшкән сугышчыларын узып киттеләр, аларны кыздырдылар. Фехтовкалау машиналары ультра-корабль эчендә киң таралган иде. Күрәсең, бу аларның программасында ачык итеп язылган: үтерү, үтерү һәм кабат үтерү! Аларның кем булулары мөһим түгел. Ә коридорларда иң куркыныч гипер бүлмә тавышы ишетелде .
  Шулай да, ультра-ялкын фехтовкалау машиналарына барып җитте, шулай ук күп гоблиннар һәм тырнак-тәмәке төймәләре фотоннарга бәрелде. Шулай итеп, ультра-корабль әкренләп берничә өлешкә тарала башлады. Аерылу әкрен генә булса да, начаррак күренмәде. Бигрәк тә бик күп башкалар фонында, я миниатюр суперновая булып янып, яисә, киресенчә, йолдызларның кимүе кебек. Кызганычка каршы, Дермостан гына түгел, Бөек Россия.
  Мәсәлән, чүкеч һәм урак эмблемасы булган крейсер идарә итүен югалта һәм дошманның куркуына эләгә. Ике масса суб-яктылык тизлегендә бәрелешкәндә, ул юк итү ракетасы белән бәрелгәнгә тиң. Ул бик көчле куса (моны шулай итеп әйтә алсаң). Шартлау лалә чәчәге кебек чәчәк атты, кинәт дистә чакрым тирәсендә булган бар нәрсәне юкка чыгарды. Владислав-Адольф моны куйды:
  - ourәм безнең егетләр күктә кебек!
  Блондинка фәлсәфи яктан әйтте:
  - Күк - эссе булса да, алырга беркем дә ашыкмый торган бердәнбер яхшы урын!
  Гитлер хиты ризалашты:
  - Бу галәмнең парадокслары. Без яхшы урында бетергә теләмибез, ләкин начар кеше безне үзенә тартып тора! Шуңа күрә кайсысы яхшырак, тормыш яки үлем дә аңлашылмый.
  Кыз фәлсәфи яктан әйтте:
  - Тормыш һәрвакыт үлемнән яхшырак. Бу бушка түгел, барлык кешеләр диярлек шулай уйлый. Ләкин, кешеләрнең фикерләре, безнең дөньядагы бар нәрсә кебек, чагыштырмача.
  Fuhrer тагын бер катлаулы борылыш ясады, бу аңа ике урынлы кешене атарга мөмкинлек бирде, һәм шуннан күпкә кыйммәтрәк һәм бай кораллы сугышчы (ул ничек матур шартлады, пиротехник материалларның катлаулы комбинацияләреннән фейерверк ялкынланган кебек), энҗеләр. вакуумга таралган ватылган матдә. Владислав-Адольф әйтте:
  - Кешеләрнең табигать турында да, Алла турындагы идеялары да капма-каршы. Гомумән алганда, хәтта реактив төшенчәләр дә бар, ягъни җимергеч акыл, кешене прагматик инстинктлар һәм максатчанлык турында уйларга тиеш булмаган тәртиптә тотарга мәҗбүр итә.
  Блондинка, рәхимсез суга сикерүдән котылуда кыенлыклар кичерә (җиде сугышчы берьюлы сезгә ашыкканда тагын нәрсә эшләп була):
  - Прагматиканы туктатыгыз - математиканы кабызыгыз!
  - Кызык түгел! - Владислав җавап бирде.
  Кинәт, диңгез авиациясе капитаны алдында , Бөек Россия армиясенең командир посты образы пәйда булды . Чыннан да, бу, әлбәттә, бүләк - изге урынга үтеп керү һәм хәтта тану сәләте, хәтта кемнеңдер планы булмаса да, берсенең үз боерыгы.
  Менә флагман корабль, диаметры йөз километр булган Бөек Россия космик армиясенең гаҗәеп флагманы. Бу кораб табигый рәвештә дә сугыша, чөнки дистәләрчә мең көчле артиллерия барреллары хәрәкәтсез калырга мөмкин түгел. Ләкин, флагман ультра-корабль башка зур кораблар белән синхрон эшләргә тырыша. Дошманга флагманы юк итү өчен бераз мөмкинлек бирелми, анда Бөек Россия космик армия отряды төп командиры урнашкан.
  Гаҗәп, генерал командир һәм монарх - карынында яткан яралгы гына. Ана үзе туктатылган анимация халәтенә чумган, чөнки югыйсә үз бурычларын үтәү бик авыр булыр иде. Ә инде җитәрлек үсеш алган эмбрион монархның эшләве, аяк-куллары, иң мөһиме, зур ми, күп кибернетик берәмлекләр белән тәэмин ителә. Яралгы үзе, Бөек Россия Империясе өстендә идарә итә, үзен бик уңайлы хис итә.
  Әйе, әлбәттә, һәм ул ихтыяҗ белән мәшәкатьләнә, ул инде берничә ел әнисенең эчендә. Кеше йөгерергә яки берәр нәрсәне күчерергә хыяллана ала. Theseәм бу газаплы төшләр, чөнки туу шунда ук юкка чыгу дигән сүз. Яралгы сканерлар ярдәмендә тышкы дөнья белән аралаша. Әлбәттә, алар эмбрион командирның чын кыяфәтен күрсәтмиләр, ә ышаныч уята алырлык образ. Аерым алганда, чибәр егет тумаган патша рәвешендә пәйда була. Ул гаскәрләргә ачык, боерыклы тавыш белән боерык бирә:
  - Эластик оборона принцибын кулланыгыз. Меңнәрчә ел элек булган кебек, көчсезрәк көчләр, саннан түбән, шиксез фактны кулландылар, кечерәк масса зурына караганда күпкә хәрәкәтлерәк. Кечкенә масса әһәмиятсез инерция белән аерылып тора!
  Кыз маршал раслады:
  - Әлбәттә ... Армиянең маневр ясау сәләте җиңү ачкычы. Әлбәттә, чиктән тыш сакланырга кирәк. Кырмыскалар хайваннар патшасы түгел бит!
  Эмбрион командир елмайды:
  - Иң үлемле җан ияләре - бактерияләр. Noк булса да, вируслар да түгелдер! Примитив организм булса да, ул эффектив! Монда дошман бөтен галәмнән бик зур көч җыйды, димәк, ул калган өлкәләрне фаш итте.
  Элф Маршал Фего кызгылт һәм кызгылт сары төстәге пигтаиллар белән искәртте:
  - Кайвакыт фронтның чикләнгән өлешендә әһәмиятсез булып күренгән өстенлек җиңү өчен җитә. Бу күп сугышларның, төрле цивилизацияләрнең сәер аксиомасы!
  Бала тудыручы император сканерлар аша:
  - Бу очракта сез тамырны карыйсыз.
  Шул арада Дермостан армадасы хәрәкәтне үзгәртеп корырга тырышты. Аларга тылдан бик мөһим резерв килде. Меңләгән зур йолдызлар һәм миллионлаган кечерәк кораблар кыңгырау чыгышы ярдәмендә чыгып киттеләр. Нәтиҗәдә, паразитларның ялкынлы көче сизелерлек артты. Кыз маршал дулкынланып әйтте:
  - Менә тагын бер быргы картасы. Шуңа да карамастан, безнең разведка бер үк дәрәҗәдә булмаган, шундый күп санлы көч кертү мөмкинлеге каралмаган.
  Императорның голограммасы малай рәвешендә кылычны тибә. Пропеллан капкага бәрелде. Ул шунда ук шартлады. Башта күзләрне ашый торган флэш бар, аннары корабль мылтыгы эчендә бар нәрсәне юкка чыгаручы куе кызыл гөмбә үсүе. Голограмма егете әйтте:
  - Бу искиткеч гол кертү! Ярый, оппонентлар барысын да бирсеннәр. Минем аңа сюрприз әзерләнгән.
  Элф Фего сугыш рәсеменә шик белән карады. Дермостан армадасы бик куркыныч күренде. Бигрәк тә диаметры ике йөз илле километрга җиткән ультра сугыш кораблары. Элф кинәт туган планетасын исенә төшерде ... Андагы табигать бик яхшы, хәтта кан җибәрүче бөҗәкләр дә юк. Ә арысланнар ... Хәер, арысланнар түгел, кукуруз чәчәкләре белән гибридлар. Гомумән, бу бик матур хайван: тән - кукуруз чәчәге, һәм алтын мане җилдә үсә. Моннан тыш, кукуруз чәчәкләре күләгәне үзгәртә ... Монда кешеләргә дә, элвесларга да юнәлтелгән ямьсезлек бар.
  Сары чәчле маршал әйтте:
  "Без дошманның күпме резервы барлыгын белмибез, ләкин миңа подъезд полкын күчерергә вакыт җитте кебек."
  Эмбрион император каршы:
  - Хәзер сезнең карточкаларны күрсәтергә вакыт түгел!
  Кыз маршал бәхәсләшергә тырышты:
  "Әгәр безнең халык үлсә, сугышырга беркем дә калмас!"
  Аннары эмбрион командиры табылды:
  "Сез сугышта корбаннарсыз җиңә алмыйсыз." Шахматта сез булдыра аласыз, ләкин чын сугышта сез булдыра алмыйсыз! Сугышның аяусыз законы - югалтулар җиңү үсентеләрен сугарган яңгыр сыман, югалтулар үсентеләрне юа торган яңгыр булып үсмәсен өчен генә ышанырга кирәк! - Аннары карыннан җибәрелгән голограмма кинәт йөзенә ягымлырак булып китте. - Ләкин ультра-корабль утыннан югалтуларны киметү өчен, Бөек Россия йолдызлары спиральдә артка чигенсен дип уйламагыз.
  Элф маршалы яралгы командирына ярдәм итте:
  - Бу, бердәнбер юл. Дошманның җир астыннан күпме көч ташлый алуы әлегә билгеле түгел.
  Чыннан да, Шитмостан йолдызлары тыгыз көтүдә хәрәкәт итәргә тырыштылар. Шул ук вакытта, алар коралны бөтенләй саклап калмады, миллионлаган ракеталар ыргыттылар, хәтта хитның төгәллеге турында да уйламыйча. Гиперплазмага ялкынлану, тере һәм хәрәкәтләнүче бар нәрсәне яндыру, аннары чыгып китү өчен вакуум аша миллиардлаган матчлар сугылган кебек иде. Рәсәй сугышчылары тагын да төгәлрәк аталар, ләкин дошманның тупас куркуы күк күкрәде, янгын сүндерүче кебек, конфетти кебек кисәкләрне таратты. Дирмостанның берничә көймәсен төшергән үлемгә китерүче конфетти. Dastәм цивилизация цивилизациясенең җимерелгән фрегатлары саны тулысынча әйтеп булмый. Дөрес, Россия кораблары үлә. Монда җимерелгән крейсер, өметсезлектән, Курск Булгындагы Россия танкы кебек ашыкты һәм дошманның ультра-баттл корабын атлады. Берьюлы йөзләгән, меңләгән кеше өзелде, һәм ут зур торба шартлаган кебек янды.
  Курчак маршалы шатланып әйтте:
  - Алар безне бөклиләр, ләкин без бирешмибез! - Квадрат командир игътибар итте (дөресрәге аның голографик образы, курчак үзе Гросс-Дреднот классының башка корабында иде!). - Дошман элемтәләренә һәм тәэмин итү линияләренә ким дигәндә кайбер каршы һөҗүмнәр башларга кирәк булыр.
  Бала тудыручы император үзенең голограммасы аша елмайды.
  - Сезнеңчә, мин нәрсә оттым!
  Курчак маршалы кычкырды һәм тәннәрен таратты:
  "Ләкин алар коралны бөтенләй сакламыйлар." Димәк, аларда җитәрлек. Алай түгел, ханым?
  Эмбрион императоры каршы:
  - Noк! Зур командир аның башыннан кыйммәтрәк, шуңа күрә саклык шлемы һәм мәкерле камуфлаж аңа зыян китермәячәк! Кыскасы, дошман әле дә аның белән барысы да яхшы дигән татлы иллюзиядә, ләкин безнең җиңү инде якын! Көтмәгәндә сугу - кулны эретелгән корыч кылыч белән алыштыру белән бертигез!
  
  
  Виттман тере
  Тарихтагы кечкенә үзгәреш фашистларның Арденндагы һөҗүм вакытында зур уңышлары белән бәйле. Фашистлар тизрәк алга киттеләр, күперләрне кичеп, складларны корал, ок-дары һәм ягулык белән кулга алдылар. Уңыш шулай ук Виттманның забастовкада катнашуы белән җиңеләйде, ул, чын вакыйгадан аермалы буларак, үлмәде! Һәм нәрсә? Чын геройлар беркайчан да үлмиләр һәм үлемсезләр! Виттман көрәшне дәвам итте һәм исәпләрне туплады. Ике йөз танк җимерелгәннән соң, ул имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән тимер крест кресты белән бүләкләнгән беренче һәм хәзерге вакытта бердәнбер танкер булды.
  Виттманның генийы тарих барышын бераз үзгәртте. Theәм немецлар бераз җиңелрәк, тизрәк, нәтиҗәлерәк булып чыкты. Theyәм алар чын вакыйгада диярлек булган вакыйгаларга ирештеләр, ләкин берничә сәгать кенә юкка чыкты. Шулай итеп складлар яулап алынды, һәм Германия армиясе җимергеч көч алды. Нәтиҗәдә, Брюссель әсир ителде, йөзләрчә мең Британия һәм Америка солдатлары әсир ителде.
  Сталин әле һөҗүм итәргә ашыкмады, Союздашларның Көнбатышта көчлерәк җиңелүен теләде.
  Сугышлар күрсәткәнчә, Тайгер-2 корал һәм фронталь корал ягыннан бик эффектив корал. Немецлар, Кызыл Армиянең көнчыгышта пассив булуларын күреп , сугышка өстәмә бүлекләр урнаштырдылар һәм уңышларына нигез сала башладылар. Фриц шулай ук иң яңа үзе йөри торган E-25 мылтыгын алды, ул зурлыгы һәм авырлыгы кечкенә, ләкин көчле кораллары һәм яхшы кораллары, иң мөһиме хәрәкәтчәнлеге булган.
  Нәтиҗәдә, яңа җиңүләр ... Хәзер Краутлар Парижда. Алар кабат Франция башкаласын алалар.
  Сталин шулай тели - союздашларның үтерелүен, аннары СССР бөтен Европаны алачак.
  Сталин - мәкерле төлке ... Ләкин Черчилл да ахмак түгел. Рузвельт үлгәч, ул һәм Труман өченче Рейх белән килешү төзеде. Шул ук вакытта, җиңелгән гаскәрләрнең калдыкларын Франциядән чыгару. Warәм, әлбәттә, сугыш әсирләрен тулысынча алыштыру, хәтта Өченче Рейхка ягулык һәм кирәк-яраклар белән тәэмин итү белән.
  Германия антимитик законнарны юкка чыгарып җавап бирде. Ләкин яһүдләр лагерьларда калдылар, ләкин алар яндырылмады, эшләргә мәҗбүр булдылар, һәм америкалылар лагерьларга консервланган ризык һәм ярма җибәрделәр.
  Франциядә һәм Италиядә немецларның ирекле кулы бар иде. Хәзер Сталин аерым тынычлык өчен тәкъдим ясады. Ләкин Гитлер аны кире какты. Июнь аенда Фриц һөҗүме башланды. Беренче E-50 танклары сериягә керде. Ләкин килеп чыкканча, машина бөтенләй уңышлы булмаган. Аның авырлыгы югары, 65 тонна диярлек калды, юлбарыс-2некенә караганда түбән силуэт белән, ләкин бронь шул ук калынлыкта иде, ачыктан-ачык җитәрлек түгел, аеруча якларда. Баррель озынлыгы 100 EL булган 88 мм мылтык бераз яхшырак булып чыкты. Ул минутына унике атты.
  Машина йөртү эше тагын да көчлерәк двигатель белән өстәлде, 1200 ат көченә тизләнде. Гомумән алганда, танк, әлбәттә, igerлбарыс-2 белән чагыштырганда яхшырды һәм коралның бераз рациональ кыры булган, ләкин яклардан зәгыйфь булып калган.
  E-100 яхшырак сакланган, ләкин аның авыр авырлыгы транспортны һәм сугышны куллануны кыенлаштырган. Иң уңышлысы - үз-үзе йөри торган E-25 мылтыгы, 120 мм фронталь коралның бик түбән силуэты, зур тау, һәм 82 кораллы корал, һәм Тайгер-2 өчен туп, бу иң яхшы үз-үзең иде. Вермахт мылтыгы һәм Икенче бөтендөнья сугышы. Ул сәгатенә җитмеш километрга тизләнде - 700 ат көче булган двигатель, һәм хәтта маңгайга IS-2 снарядларын баетты.
  Немецлар Венгриядән төп сугуны Будапештны саклап калырга тырыштылар, ул әле дә чолгап алынган. Сугыш бик кискен булды.
  Theөҗүм 22 июньдә башланды, һәм Кызыл Армия бик көчле оборона корды. Немецларда әле E-серияле танклар аз, E-25 үзе йөри торган мылтыклар гына бик күп - аларны җитештерү бик җиңел һәм арзан. Менә бикинида ике кыз ята. Транспорт бер ярым метрдан түбәнрәк, шуңа күрә ул бик яхшы сакланган һәм чагыштырмача аз авырлык белән коралланган.
  Ике кыз, Шарлотта һәм Герда, ятып, совет мылтыгын аттылар. Алар алдында кечкенә машиналар хәрәкәтләнде, радио белән идарә иттеләр, миналарны чистарттылар.
  Кызыл Шарлотта тупны атты. Ул совет мылтыгын җимерде һәм күкрәген селкетте, нечкә тукымалар белән капланган. Sheәм ул:
  - Гиперплазманың утлы уты!
  Аннары Герда аны аяк бармаклары белән кыйный. Ул сайрый:
  - Мин бик салкын кыз, начар түгел ...
  Мылтык үзе хәрәкәт итә. Вакыт-вакыт туктый. Аның фронталь кораллары бик каты, һәм бу яхшы яклау бирә. Совет мылтыгының снарядлары ричошетка сизгер. Мондый үз-үзе йөри торган мылтыкны бернәрсә дә куркытмый. Алар әле дә якка бәрелергә мөмкин. Ләкин кызлар ашыкмыйлар. Эффектив үз-үзе йөри торган мылтык бронь-тишү көчендә SU-100-дән артып китә, шулай ук яхшырак сакланган, хәрәкәтлерәк һәм шул ук вакытта җиңелрәк.
  Кызыл Армиянең коры әйберләре җитми. Нигездә T-34-85 танкы, ул мылтыгы белән көчле түгел һәм коралсыз. Theәм немец үзе йөри торган мылтык E-25, әйтерсең, җиңелрәк, броньда һәм мылтыкта көчлерәк.
  Кызлар сугышалар ... Бик матур һәм яшь. Theirзләре йөртә торган мылтыклар бомба һәм ыргыталар ...
  Ниһаять, Фриц Будапештка үтеп керә алды. Совет отрядлары белән уратып алынган ышандырырлык җиңү. Күпләр кулга алына һәм үтерелә.
  Дөрес, фашистлар зур югалтулар кичерделәр. Soәм ул кадәр көч юк. Әгәр дә җиһазлар җитештерелә икән, кеше ресурслары җитми.
  Childrenәм балалар һәм хатын-кызлар армиягә алына. Яисә чит ил кешеләре, ләкин алар җитәрлек ышанычлы түгел.
  Ләкин, сугыш дәвам итә ... Кызыл Армия бик каты каршы тора, күп оборона сызыклары белән. Немецлар тагын йөз чакрым алга китәләр һәм туктыйлар. Минем көчем җитми. Кызыл Армия үзе һөҗүмгә бара. Ләкин бу шулай ук бик уңышлы түгел һәм немецларны бераз читкә этәрә.
  Кыш килгәнче ... Алгы сызык тотрыклана. 1946 елның гыйнварында Кызыл Армия Көнчыгыш Пруссиядә һәм Польшада алга китәр иде, ләкин аз алгарыш ясады.
  Немецлар кышны көймәне ташламыйлар. Сугышлар канлы. Ләкин алгы сызык әкрен ...
  Беренче бөтендөнья сугышына хас чор башлана. Алгы сызык актив түгел. Немецлар һәм чит ил дивизияләре җәйдә алга китәләр, кышын Кызыл Армия. Noәм беркем дә зур уңышка ирешә алмый.
  Сугыш елдан-ел дәвам итә. Немецлар самолет самолетларын үстерүдә СССРдан бераз алда бара. СССР MIG-15не 1949-нчы елда гына җитештерә. Ләкин бу вакытта немецларның ME-462 һәм XE-362 булган. Иң мөһиме, кечкенә ламинар реактивтан кечкенә куллар белән төшереп булмый торган диск самолетлары.
  Танкларда немецларның "E" сериясе бар ... Киресенчә, T-54 һәм IS-7 пәйда булды. Ләкин немецлар аннары AG сериясен эшләтеп җибәрделәр - пирамидалы.
  Ләкин беркемнең дә өстенлеге булмаган. Алгы сызык урында кала.
  Сталин 1953 елның мартында үлгәнче ...
  Монда, партия җитәкчелегендәге ниндидер буталчыклыктан һәм хакимият өчен көрәштән файдаланып, немецлар уңышка ирештеләр. Ләкин соңыннан Берияне кулга алгач һәм үтергәннән соң, Васильевскийны, зур стратегик, Баш Баш Командир итеп билгеләү, һәм Дәүләт Оборона Комитеты башлыгы Маленковны ныгыту. Фронт сызыгы Европа чикләрендә тотрыклыланган.
  СССРда хакимият өчен көрәш чоры булганда, немецлар Неманга барып, Балкан, Румыния, Болгария, Словакия, Греция, Албанияне яулап алдылар һәм Европаны тулысынча контрольдә тоттылар.
  Ләкин фронт сызыгы 1941 елда СССР чикләрендә кабат тотрыкланды ...
  Аннары 1955 елның декабре ... Кызыл Армия, традиция буенча, кышка кабат алга бара. Сугыш ничә ел дәвам итте? Ундүрт ярым куркыныч! Endәм ахыры юк!
  Гитлер исән вакытта сугыш бетмәс. Маленков 1941 елның 22 июненә кадәр шул ук чикләрдә тынычлыкка омтыла. Ләкин Гитлер үзсүзле һәм теләсә нинди бәядә җиңәргә тели!
  Кызыл Армия алга бара. Иң яңа IS-12 танкы сугышка бара. 203 мм калибрлы мылтыклы машина. Ун пулемет белән бу зур. Алты кыз - экипаж әгъзалары. Алар танкның беренче моделен сынап карыйлар. Бу артык зур һәм авыр түгелме? Машина эффективмы? Кызлар, 25 декабрьдә Раштуа һәм салкынга карамастан, бикинида гына. Дөрес, танкның соңгы газ турбинасы двигателе бар, һәм ул җылы. Моннан тыш, алты кыз үзләре гади түгел.
  Алар кырык беренчедән сугышалар. Weәм без һава торышында ялангач диярлек күнеккән идек. Чынлыкта, сез бикинида булганда, сез салкын тиюдән туктыйсыз. Theәм тире эластик һәм ныклы була.
  Кызлар аяклары белән киллер машинасын йөртәләр. Алар чыннан да матур һәм матур.
  Аленка - монда начальник һәм экипаж командиры. Ундүрт ярым еллык сугышта кыз нәрсә күрмәгән? Кайда ул? Фронт Бресттан Сталинградка, Сталинградтан Вистулага китте, һәм хәзер алар Билисток өлкәсендә алга китәләр. Биалисток үзе әле дә немецлар кулында. Алгы сызык тотрыклы булды. Алар лаеклы күләмдә окоп каздылар.
  Шулай итеп, сугыш чиксез ... itәм ул бер елдан артык дәвам итәргә мөмкин. Бу Гитлер нәрсә тели?
  Монда да АКШ һәм Британия СССР белән Өченче Рейх арасында тынычлык теләмиләр. Алар ике якның да бер-берсен тулысынча юк итүләрен телиләр.
  IS-12 кызлары алга бара. Танкның фронталь кораллары почмакта 450 мм. Проектлар сикереп торалар. Кызлар кире кайталар.
  Ләкин СССРда әлегә бер генә танк бар. IS-10 инде җитештерүдә, ләкин авырлыгы илле тонна. IS-7 һаман да T-54 булып җитештерелә. Т-55 шулай ук халык арасында пәйда булды, ләкин әлегә ул җитештерүгә керә. Немецларда пирамидаль танклар бар. Шулай ук бик көчле һәм камил. Shortәм кыска баррельле югары басымлы мылтык.
  Шуңа күрә алдагы көрәш иң җитди. Наташа һәм Анюта көчле кораб мылтыгыннан аталар һәм кычкыралар:
  - Безнең флаг Берлин өстендә булачак!
  Алар ак, энҗе тешләрен яптылар. Сез кызларны миналар белән туктата алмыйсыз.
  Ике снаряд фронталь коралга бәрелде ... Алар бай. , К, IS-12 - җитди машина, сез аны җиңел кабул итә алмыйсыз.
  Ләкин кызларның уң ягына хәрәкәт итүче IS-7, югары басымлы туптан хит алган һәм туктаган кебек. Чибәр егеткә зыян китерде.
  Аленка, карын мускулларын кысып, җырлый:
  - Безнең дөньяда мөмкин булмаган бар нәрсә дә мөмкин, Ньютон ике һәм икесенең дүрт ясавын ачыклады!
  Сугыш әле дә дәвам итә. Совет пушкасы немецларга бәрелә. Зур Марусия снарядка снаряд кертә. Бу кызларның тормышы һәм язмышы. Алар җырлыйлар:
  - Безне беркем дә туктатмаячак, безне беркем дә җиңмәячәк! Рәсәй бүреләре дошманны җимерәләр, Россия бүреләре - геройларга салют!
  Августин, пулемет атып, болай ди:
  - Изге сугышта! Бу безнең җиңү булачак! Россия флагы алга, егылган геройларга дан!
  Againәм тагын үтерүче мылтык кычкыра һәм яңгырый:
  - Безне беркем дә туктатмаячак, безне беркем дә җиңмәячәк! Рәсәй бүреләре дошманны җимерәләр, куллары каты!
  Мария, алтын чәчле бу кыз танк белән җитәкчелек итә һәм кысыла:
  - Әйдәгез, фашистларны каты җимерик!
  Немецларга бик авыр, сугыш күктә дә бара. Ләкин әлегә кадәр MIG-15 немец брендларына тизлек һәм кораллану дәрәҗәсендә түбән. Сугыш бертигез бара.
  Хаффман, бу искиткеч очучы, сугыш елларында яхшы карьера ясады. Төгәлрәге, искиткеч һәм фантастик. Өч йөз самолетка җиткәч, ул тимер крестның Рыцарь крестын көмеш имән яфрагы кылычлары һәм бриллиантлары белән алды. Дүрт йөз очкычка төшкәч, ул тимер имән рыцарь крестын алтын имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән алды. Биш йөз самолет өчен ул Алмаз белән Германия Бөркете орденын алды, һәм меңнән соң тимер крестның платина имән белән кылыч һәм бриллиант яфрагы алды. Ике мең самолетка җиткәч, ул Рыцарь крестының Олы Крестын алды.
  Уникаль пилот күп һава җиңүләренә ирешә алды. Ул әле исән иде. Күптән түгел Хаффман генерал дәрәҗәсенә күтәрелде. Ләкин ул һаман да шәхси очучы булып очты.
  Алар әйтүенчә, ул утта янмый һәм суга батмый. Озак еллар сугыш вакытында Хаффман аучы инстинктын алды. Ул супер легендар пилот булды һәм бик популяр булды. Ләкин аның көчле көндәше бар - Агаве, ул да ике мең машина саныннан артып китте. Ул Хаффман белән бара иде. Ләкин ул әле бик яшь, әле бер генә көрәшчене дә югалтмады.
  Кыз яланаяк, киселгән аяклары белән педальләрне бастырды һәм һава тупларын атты. Хәзер инде дүрт Совет MIG-15 машинасы төшерелде.
  Агаве кычкырып әйтә:
  - Ниндидер дәрәҗәдә, без барыбыз да карчык! Ләкин минем корыч нервым бар!
  Againәм тагын кыз кире борыла. Ул бер шартлауда җиде СССР самолетын төшерә - алты МиГ һәм бер TU-4, һәм кысыла:
  - Гомумән, мин супер булмасам, мин гипер !
  Агаве, әлбәттә. Люсифердан очучы. Бик матур блондинка.
  Монда ул тагын бер шартлауны атып, берьюлы сигез Совет MIG-15 самолетын атып җибәрә:
  - Мин иң иҗади һәм реактив!
  Кыз чыннан да ахмак түгел. Ул барысын да эшли ала һәм барысын да эшли ала. Сез аны шәхси дип атый алмыйсыз.
  Herәм аның аяклары шундый төсле, шундый нәфис ...
  Ләкин Мирабела аңа каршы көрәшә ... Озак вакыт Кожедуб иң яхшы совет асе иде. Ул йөз алтмыш җиде самолетны төшереп, СССР геройының алты алтын йолдызын җыйды. Ләкин соңыннан ул үлде. Аннары беркем дә аның рекордын боза алмады. Күптән түгел Мирабела Кожедубны узып китте. Йөз сиксәннән артык самолетны төшереп, ул СССРның җиде тапкыр батыры булды.
  Бу Терминатор кыз! Аның кебек кеше ат чабуны туктатып, янып торган чокырга керәчәк.
  Хәтта салкынрак.
  Мирабеланың язмышы авыр булды. Мин балалар хезмәт колониясенә эләктем. Яланаяк һәм соры күлмәк киеп, ул урманны кисеп, кәүсәләрне күрде. Ул бик көчле һәм сәламәт иде. Каты аязда ул аяксыз һәм төрмә пижамасында йөрде. Atәм ким дигәндә бер тапкыр чуалыр идем.
  Әлбәттә, бу күренеш фронтларда да билгеләп үтелде. Озак вакыт Мирабела пехотада сугышты, аннары очучы булды. Мирабела беренче тапкыр ут чумдырылуын Мәскәү сугышында алды, һәм ул колониядән соң китте. Анда ул үзен салкын итеп күрсәтте.
  Ул аяксыз сугышты һәм Вермахтны параличланган каты аязда ялангач диярлек сугышты. Ул шундый ләгънәтле, җиңелмәс кыз иде. Sheәм ул яхшы уңышка иреште.
  Мирабела СССРның якынлашып килүче җиңүенә ышанды. Ләкин вакыт уза. Корбаннар саны арта бара, ләкин җиңү килми. Бу чыннан да куркыныч.
  Мирабела җиңүләр һәм казанышлар турында хыяллана. Аның СССРның җиде йолдызы бар - бу башкалардан күбрәк! Начар, ул аның бүләкләренә лаек! Heәм ул хәрби крестны күтәрүне дәвам итәчәк. Сталин үлсә дә, аның эше дәвам итә!
  Бер кыз керә һәм асылынып тора ... XE-362 немецны төшерә һәм кысыла:
  - Аэробатика! Яңа экипаж!
  Чыннан да салкын кыз. Чын кобра күп нәрсәгә сәләтле.
  Мирабела - яңа йолдыз ...
  Сугыш яңа ел килгәнче берничә көн дәвам итә ... Совет IS-12 роликларга һәм трассаларга зыян китерде - ул ремонтлана. Әйе, мондый аяусыз һәм аяусыз сугыш. Бу күпме дәвам итәчәк?
  Виттман Көнбатыштагы сугышларда исән калганга.
  Виттман үзе берникадәр вакыт танк экипажында сугышты. Мылтык, миномет, йөкле машиналар, мотоцикллар һәм башка әйберләрне санамыйча, санауны өч йөз машинага җиткереп, ул бүләкләнде: тимер имән рыцарь кресты алтын имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән күтәрелде һәм генерал дәрәҗәсенә күтәрелде.
  Аннан соң ул сугышмады. Ләкин ул алтынчы, SS танк армиясенә боерык бирде.
  Курт Книпсель Вермахтның иң уңышлы танк асе булды. Ләкин биш йөз җимерелгән танктан соң гына ул Рыцарь тимер крестын алды.
  Ничектер ул бүләкләрдән мәхрүм ителде. Дөрес, мең танкка җиткәч, ул ниһаять алды: көмеш имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән тимер крестның рыцарь кресты.
  Курт Книпсель - бик эффектив сугыш машинасы. Төрле танкларда сугыштылар. Ул мылтыкчы да, командир да иде. Озак вакыт конкуренциясез бар кешедән алда бардым.
  Ләкин матур Герда аның белән бара алды. Кызлар яхшы сугыштылар. Ләкин соңыннан алар пауза ясадылар. Дүрт чибәрнең барысы да йөкле булдылар һәм пар тудырдылар: улы һәм кызы. Ләкин тәнәфестән соң алар тиз арада аны капладылар.
  Хәзер Герда Книсельне узып китте .
  Ничек алар әйләнеп кайтмаска? Алар аяксыз һәм бикинида гына сугышалар. Кызлар тагын тәнәфес ясадылар, яңадан балалар тудырдылар. Хәзер без ике мең җимерелгән танк санына якынлаштык. Алар моңарчы күрелмәгән бүләккә өметләнә алалар: Көмеш имән яфраклары, кылычлар һәм бриллиантлар белән Тимер Хач рыцарь кресты йолдызы.
  Бу кызлар!
  Герда Совет машинасына атты. Ул манараны җимерә һәм кычкыра:
  - Мин начар нәрсә!
  Ул тагын атты. Т-54. Һәм кычкыра:
  - Ватан Германия!
  Кыз бөтерелә. Sheәм ул бик актив ... Әйе, аның шундый стратегик юлы бар. Бу инде 1956 ... Сугыш дәвам итә ... Туктарга теләми. Кызыл Армия төрле җирләрдә алга барырга тырыша. Ләкин сак булыгыз, кеше ресурслары аз.
  Рәсәй кан җибәрә.
  Кызыл Армия Румыниягә таба барырга тырыша. Аннары көчле артиллерия гаскәрләре, атышлар һәм үтерүләр булды.
  Ләкин дошман көтә. Немецларның иң популяр танкы - AG-50 бар. Бу яклауда Т-54-дән өстен, аеруча якларда һәм, бәлки, мылтыкның бронь-тишү көчендә, ләкин ул авыррак. Дөрес, газ турбинасы двигателе аркасында немецларның тизлеге югарырак.
  Немец танкы атыла һәм баллар.
  Маргарет экипажы сугыша. Салкын кан белән көрәш. Немец кызлары совет танкын аталар. Алар рәхәтләнеп кычкыралар.
  Әйе, һәм сез моннан үтеп керә алмыйсыз ...
  Альвина очкан диск күктә әйләнә . Ике сары чәчле кыз совет машиналары белән бәрелә. Алар аны оста эшлиләр. Миги һәм Ту бөтенләй көчсез диск дисклары. Киллер машинасы. Сугышчылар аяк бармакларын басалар. Алар Кызыл Армиягә күктә мөмкинлек бирмиләр.
  Диск яссылыгы - СССР галимнәре күчерә алмаган әйбер. Бу антидиот табылмаган әйбер. Theәм немецлар үзләрен бик ышанычлы хис итәләр. Алар тылсымлы таяк белән сихерчеләр кебек сугышалар.
  Альбина, дискка дошманга күрсәтеп, кысылды:
  - Әгәр дә Алла бар икән, димәк ул немец!
  Альвина, дошманны җимереп, раслады:
  - Әлбәттә, немец!
  Кыз көлде ... Гомумән, ул чиксез сугыштан да арыды. Немецлар һәм руслар бер-берсен үтерәләр. Төгәлрәге, Кызыл Армия һәм Вермахт. Ләкин алгы сызык һаман хәрәкәтсез ... sightәм ахыры да, чите дә юк.
  Сугыш ... Бу инде чынбарлык. Сугыш башланганнан соң туган сугышчылар күктә һәм җирдә сугышалар.
  Мәсәлән, Ганс Фуэр. Тимер крест орденының иң яшь алучысы, беренче класс. Аннары ул совет генералын кулга алу өчен Тимер Хач рыцарь кресты орденының иң яшь алучысы булды.
  Әйе, бу чыннан да бик шәп.
  Ганс Фуэр - өметсез көрәшче. Малай гигант кебек көрәшә, кышын салкын салкын, шорты гына киеп.
  Бу чыннан да бик шәп!
  Ганс гасырлар дәвамында дан казанган!
  Generalәм, гомумән алганда, мондый искиткеч һәм көчле сугыш бара ... Теләсә нинди ЯИ бетә.
  Румыниядә Кызыл Армия Германия оборонасына үтеп керә алмый. Ике як та югалтулар кичерде. Гыйнвар якынлаша ... everyәм көннән-көн кеше үтерелә, яралана.
  Акылсызлыкның башы да, ахыры да юк.
  Агаве кабат күктә һәм совет машиналарын атып җибәрә. Ул аучы һәм ерткыч. Дошманга бәрелә.
  Ул бәргән машиналар егылып төшәләр. Аннары кыз җир көчләренә ата. IS-7 чыгара. Ул көлә:
  - Мин иң яхшы! Мин дошманнарны үтерүче кыз!
  Againәм тагын һава максатларына күчерелә. Бу танкларны һәм очучы һәм атучы барлык машиналарны җимерүче .
  Менә фронтта кайнап торган нәрсә. Галимнәр өй фронтында үлемгә китерүче әйбер ясарга тырышалар. Иң яхшысы булмаса да.
  Ләкин монда AG-5 кечкенә танк бар. Sevenиде тонна авырлыктагы машина. Сугыш сынауларын узу. Theәм дошманны чабалар.
  Singырларга вакыт җиткәч, безне беркем дә туктатмас һәм җиңмәс!
  АГ-5 ашыга-ашыга атлый. Мондый танкны туктатып булмый. Theәм снарядлар.
  Машина эчендә ун яшьлек Фридрих утыра һәм кысыла:
  - Iәм мин чыннан да супер көрәшче булырмын!
  Againәм ул тагын атты ... itәм ул манараның үзәгенә килеп җитә. Itsәм аның җимергеч көче, калибрлы булса да, бик зур.
  Күктә Хельга сугыша. Бикинидагы яланаяк кыз түләүләрне яза. Аның фантастик уңышларына шат.
  Агаве алга бара ... alsoәм шулай ук сугыша.
  Бу инде 1956 елның феврале ... Кызыл Армия беркайда да уңышка ирешә алмады. Ләкин немецлар да алга китә алмыйлар. Зур җир асты танклары сугышка бара. Ләкин алар бары тик тактик.
  Кызлар җир астына ашыктылар, совет мылтыгының батареясын җимерделәр һәм кире кайттылар.
  Шул ук вакытта берничә пионер әсирлеккә алына. Кызлар кулга алынган малайларны киеп, җәфалый башладылар. Алар пионерларны чыбык белән кыйнадылар, аннары ялангач үкчәләрен ут белән кыздырдылар. Аннары алар бармакларымны кайнар тел белән сындыра башладылар. Малайлар кыргый газапта еладылар. Ахырда, кызлар күкрәгендәге йолдызларны кайнар тимер белән яндырдылар һәм итекләре белән ир-ат камиллекләрен җимерделәр. Соңгысы пионерларны тәмамлады һәм алар авыр шоктан егылды.
  Кызлар, кыскасы, югары класс күрсәткечләрен күрсәттеләр. Ләкин кабат немецлар мөһим нәрсәгә ирешмәделәр.
  Көчле үз-үзе йөри торган мылтыклар: "Стурммаус", совет позицияләренә атылды. Алар бик күп җимерү һәм җимерү эшләрен башкардылар. Ләкин Совет һөҗүм самолеты машиналарның берсен бәреп төшерде, һәм Краутлар кайтты.
  Фашистлар совет батарейкаларын җимерү өчен дисклар кулланырга тырыштылар. Аларга керпе һәм шартлаткыч матдәләр кулланылган. Барлыгы бәрелешләр булды.
  Менә Альбина һәм Альвина кабат очучы казанда. Алар джойстик төймәләренә басып, аяк бармакларын күрсәтәләр һәм моны бик оста эшлиләр.
  Кызлар, әлбәттә, иң югары аэробатиканы күрсәтәләр. Алар дискларын тарттылар, һәм дистәләгән совет очу машиналары атылды.
  Альбина сайраулары:
  - Ачулы төзелеш отряды! Йолдыз булыр!
  Heәм ул машинасын тагын әйләндерә. Кызлар Кызыл Армияне юк итәләр. Моннан тыш, җентекләп ...
  Альвина шулай ук дистә совет самолетын төшерә һәм кычкыра:
  - Акыллы кызлар, һәм бөтенләй кызлар түгел!
  Соңгысы дөрес. Ирләр белән пар бик күңелле ял иттеләр. Sheәм ул төрле эшләр эшләде. Кызлар ирләрне яраттылар - бу аларга ошады! Бигрәк тә телең белән эшләсәң.
  Иң югары дәрәҗәдәге кыз ... Алар пионерны җәфаладылар ... Башта аны киеп, тамагына берничә чиләк су коеп куйдылар. Аннары шешкән карынга кайнар тимер алып килделәр. Ничек алар яндылар! Пионер кыргый газапта кычкырды ... Янып торган ис бар иде.
  Альвина аны кайнар чыбык белән ягына бәрде. Ничек ул көлергә тели ... Бу бик көлке.
  Аннары ул җырлады:
  - Мин тылдан арыдым - минем бәхетемне көлдерәсем килә!
  Ничек ул көләчәк! Ул энҗе тешләрен күтәрәчәк! Бу кыз үтерергә ярата, нинди кыз!
  Кызның аяклары барысы да яланаяк һәм нәфис. Ул күмердә аяксыз йөрергә ярата. Capturedәм кулга алынган пионерларны куып чыгару. Аларның үкчәләре кыздырылганда бик кычкыралар. Хәтта Альвина да аны бик көлке дип саный. Альбина да кыз, әйдәгез моны карыйк - супер! Иңдә көндәшне ничек терсәкләргә. Heәм ул кысыла:
  - Мин иң югары сыйныф кызы!
  Энҗе тешләрен тешли. Кайсысы балкып торган кебек ялтырый. Сугышчы бик тәэсирле! Бу әкияттә әйтеп булмый торган яки каләм белән сурәтләнә торган әйбер булырга мөмкин!
  Ике сугышчы да Совет МиГларын күктә җимерәләр. Гүзәлләр актив. Аларда бер дә шик юк. Мондый кыргый һәм экстатик матурлык.
  Сугышчылар джойстикны аяклары белән контрольдә тоталар һәм Россия машиналарына һөҗүм итәләр. Алар баскач , сугышчыларны клуб белән кристаллга бәргән кебек җимерәчәкләр. Кызлар рәхимсез, рәхимсез. Аларда ачу көче һәм дәрт уты бар. Victoryиңүгә ышаныч. Сугыш унбиш ел дәвам итсә дә. Ләкин ул да бетергә теләми. Альбина һәм Альвина популярлыкның иң югары ноктасында. Theyәм алар бер мизгелгә дә артка чигенергә теләмиләр. Theyәм алар үзләренә таба баралар һәм дошманны котырталар.
  Альбина, совет самолетларын җимереп, кычкыра:
  - Кыз елаудан арыды, мин аяк киемен батырырга тиеш!
  Howәм ничек энҗе тешләрен чистарта. Ничек инде ул ир тели. Ул ирләрне көчләргә ярата. Ул моннан бик канәгать. Ул сине алып, көчләячәк.
  Альбина кычкыра:
  Кызлар секс
  Менә зур уңышларга!
  Theәм сугышчы көлеп җибәрәчәк ... Әйдәгез, бөтен дошманнарыбызны үтерик. Аның энергиясе бик күп. Muscleәм мускул көче белән тулы.
  Ә Альвина кычкырыр:
  - Әйдәгез, дошманны биткә ташлыйк!
  Ә сугышчы актив көлә башлый! Herәм мин аның егетләренең ничек селкенгәннәрен күз алдыма китердем. Ләкин әйбәт дип әйтик.
  Март инде безнең өстебездә ... Кояш көннән-көн балкый. Язның беренче көнендә урыс малайлары эретелгән кар аша аяксыз йөгерәләр. Алар үзләреннән көләләр, үзләреннән мыскыл итәләр, инҗирләрен немецларга күрсәтәләр.
  Кызыл галстуклы пионерлар, кыска чәчләр, кайберләре хәтта кыскарак. Алар йөгерәләр һәм сикерәләр. Аларның аяклары салкын түгел. Алар бик тупас булып киттеләр. Кызлар да аяк киемесез йөгерәләр. Алсу, түгәрәк үкчәләр кояшта балкып тора. Искиткеч совет кызлары. Нечкә, җиңел атлетика, аз эшләргә күнеккән.
  Everyoneәм һәркем тешләрен кысып елый ... Язның беренче көне - чын шатлык, яктылыкка һәм иҗатка сусау!
  Theәм күктә һава сугышы бар. Мирабела, бу тагын бер Германия самолетын төшергән беренче номерлы совет очучысы. Alwaysәм һәрвакыттагыча, кыз бикини гына киеп йөри. Мәңге яшь һәм беркайчан да сүнми. Бу аның эчендә яшерелгән рухи көч.
  Мирабела шулай ук ирләр аңа кагылганда ярата. Ул аңа бик ошый. Шуңа күрә ул пилот ... Кызның ялангач, мускул гәүдәсен ирләр кулы белән чүпләгәндә, бу бик рәхәт. Бик күңелле!
  Мирабела тагын бер фашист машинасына бәрелә һәм шакылдады:
  - Мин бронялы канчык!
  Кыз хәтта контроль панельгә яланаяк, түгәрәк үкчәләре белән сугыла. Ул бик матур. Itәм чиксез.
  Мирабела аннан чыга. Агаве аңа таба оча. Ниһаять, иң уңышлы ике хатын-кыз очучы очрашты. Алар түгәрәк бүлмәдән бер-берсенә аталар. Алар аны ерактан алырга тырышалар. Ләкин бу бик яхшы эшләми. Ике чибәр дә ату сызыгыннан оча. Theyәм алар тешләрен агрессив рәвештә яптылар. Хәер, хатын-кызлар. Алар бер-берсенең күзләренә каты карыйлар. Төгәлрәге, башны яңадан аталар. Германия ME-562 әле дә MIG-15 белән чагыштырганда яхшырак коралланган, һәм Совет машинасы атылган ...
  Ләкин Мирабела очу карьерасында беренче тапкыр самолетын югалтып, чыгарырга өлгерә. Иң начары - ул дошман территориясенә килеп җитте. Бу начар. Әйе, язмышның шундый уникаль борылышлары. 1956 елның 1 мартында дөнья үзгәрә, ләкин кибернетик уенда Фухер кагыйдәсе кала.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"